Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Veiling Van Slaven In Een Stoffenwereld

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Slaven van beide geslachten te koop. Een mooi studentenmeisje uit de eenentwintigste eeuw wordt als slaaf geveild. De inzet schiet omhoog en er komt een onverwachte ontknoping.

  VEILING VAN SLAVEN IN EEN STOFFENWERELD
  ANNOTATIE
  Slaven van beide geslachten te koop. Een mooi studentenmeisje uit de eenentwintigste eeuw wordt als slaaf geveild. De inzet schiet omhoog en er komt een onverwachte ontknoping.
  . HOOFDSTUK 1
  Hier komt de tijd van het bieden van veiling geopend. De eerste twee meisjes worden naar het perron gebracht.
  Ze zijn blootsvoets en bedekt met spreien. Eerst bedekten ze hun hoofd. De vanafprijs van honderd gouden dubloenen per paar is gebruikelijk voor mooie slaven.
  - Honderd!
  De veilingmeester heft de hamer op, klinkt:
  - Honderd en tien...
  - Honderdtwintig...
  En een pauze. De tweede sluier wordt van de meisjes verwijderd.
  Weer geluid:
  - Honderddertig,
  - Honderdveertig!
  - Honderdvijftig!
  En weer een pauze... De derde sluier werd van hen verwijderd.
  - Honderdzestig!
  - Honderd zeventig!
  - Honderdtachtig!
  - Tweehonderd!
  De veilingmeester heft zijn hamer op en zegt in koor:
  - Tweehonderd dubbelen keer! Tweehonderd dubloenen twee! Tweehonderd dubloenen drie!
  Paar verkocht voor tweehonderd dubloenen!
  De meisjes werden bedekt met dekens en weggevoerd. Ze sloegen op blote voeten, wat getuigde van hun lage, sociale status.
  Toen werden een tiental gespierde jongens tegelijk op een veiling verkocht. Een dwerg nam ze in slavernij. Voor alle groothandel - honderd dinars! Deze slaven werden ingezet als arbeidskrachten. Ze zijn uiterlijk gezond, goed verzorgd, gewend aan fysieke activiteit.
  De jongens sloegen met hun blote voeten en hingen aan een ketting, die hen naar het erf leidde. Een van de elfen voelde de gespierde, gebruinde borst van de jongen, maar ze schreeuwden tegen haar.
  Daarna werd de slaaf weer bediend, alleen niet op blote voeten, maar op sandalen. Bedekt met sluiers, en blootgesteld drie delen.
  Ze was een mooie blondine en de onderhandelingen liepen op tot vijfhonderd dubloenen. Uiteindelijk deden ze zelfs haar sandalen uit en lieten ze haar blootsvoets dansen. Toen stuurden ze me naar een nobele trol. Onderweg was de blondine in een deken gewikkeld.
  Het was gezellig en het publiek fleurde op. Terwijl de kooplieden en eunuchen van alle rangen die zich in de grote zaal hadden verzameld niet moe waren, besloten ze Vladlena naar het platform te brengen. Natuurlijk is ze het meest nobele en smakelijke gerecht van de veiling.
  Ze was bedekt met spreien, ze droeg kniehoge laarzen en haar haar was opgestoken zodat niet te zien was hoe ze dan over haar schouders zouden afbrokkelen.
  Vladlena was eraan gewend geraakt om op blote voeten te lopen en voelde zich ongemakkelijk in laarzen, haar sterke, gespierde benen waren verbrijzeld. En ze is gesloten. Immers, veel meer opwinding van onderhandelen als je in delen wordt blootgesteld.
  Ze kennen de psychologie hier.
  Vladlen betrapte zichzelf erop dat ze dacht dat ze bang was en zuigt onaangenaam in haar maag.
  Hier is ze nu uitgekleed voor honderden mannen. Het is niet erg goed, het is duidelijk zichtbaar onder de gordijnen van de hal. Maar er zijn niet alleen mensen en mooie elfjes die op mensen lijken. Er zijn kabouters en orks, hobbits die eruit zien als kinderen op blote voeten, en wat een gehoornde wezens, een paar enorme kobolden, trollen met grote neus. En nog een wezen dat eruitziet als een gigantische pad uit Star Wars die een kroon draagt. Het kan worden gezien als de koning van de zee.
  Onder het publiek en lange, een benige onderwerp is Koschey de Onsterfelijke zelf. Hij ziet er intimiderend uit, hoewel erg mager. Er zijn nog steeds vrouwen hier. Bijna alle jonge elfen, of vrouwelijke trollen, een paar menselijke nobele vrouwen zijn ook jong. Maar er is ook een oude vrouw met een bezem. Ze ziet eruit als een grote, zeer sterke grootmoeder, en de hoektanden steken uit achter haar mond.
  Vladlena dacht - Baba Jaga.
  Het betekent koel en geestig. Het enige wat ontbrak was de slang Gorynych, voor een complete set. Maar er lijkt een kobold te zijn. Een mengeling van mens en eiken.
  En er zijn een paar zeemeerminnen. Het zijn mooie meisjes met fishtails.
  Er zijn duidelijk wezens van andere planeten.
  Het is nu duidelijk waarom de hertog het ter veiling heeft aangeboden. Slechts één keer per jaar komen zoveel mensen samen, en dit is een geweldige kans om serieus geld te verdienen.
  Je moet echter nog steeds volledig naakt blijven voor zoveel mensen van verschillende soorten en stammen - dit is horror.
  Vladlen schaamde zich, walgde en werd bang. Al ontwaakte aan de andere kant ook trots in haar: ze zal als een ster de aandacht naar zich toe trekken.
  Naast spreien en slipjes was Vladlen ook gekleed in een speciaal badpak. En niet alleen de borst bedekken, maar ook de buik. Dit vergroot de geheimen van het meisje verder.
  Vladlena glimlachte... Het signaal klonk en de veiling begon.
  De manager begon te zingen:
  - Een nobel persoon, een alien uit een ander universum, een grote krijger, en zeer bekwaam in liefde en tegelijkertijd een maagd. Haar naam is Vladlena Shamanova en wat is ze mooi, ze is net zo wijs!
  De veilingmeester knikte.
  - Startprijs van honderd dubloenen!
  Het publiek was luidruchtig. Zoals altijd bieden ze aanvankelijk, zelfs voor zo'n zeldzame prooi als een meisje uit een ander universum, een prijs, een mooie slaaf of een dozijn sterke jongensslaven. De prijs is niet de steilste, maar dit is slechts het begin van het koopje.
  De koopman met de blauwe tulband siste:
  - Honderdtwintig!
  De jonge elf gromde:
  - Honderddertig!
  Leshy kreunde:
  - Honderdveertig!
  De trol gromde.
  - Honderdvijftig!
  Baba Jaga grinnikte.
  - Honderdtachtig!
  De ridder in het paarse harnas zei:
  - Tweehonderd!
  Er was een pauze. Het publiek is net aan het opwarmen. De ork verwijderde voorzichtig de sluier die het bovenste deel van zijn gezicht bedekte, maar zijn haar nog niet blootlegde.
  Het hoge, gladgebruinde voorhoofd van het meisje en de saffieren ogen waren zichtbaar.
  Een kreet van verrukking ging door het publiek.
  Vladlena glansde met haar ogen en spinde:
  - Kijk naar me!
  De pad-achtige koning van de zee gorgelde rond:
  - Driehonderd dubloenen!
  Baba Jaga mompelde:
  - Vierhonderd!
  De elf sprak.
  - Vijfhonderd!
  De trol siste:
  - Zes honderden!
  De eunuch van de harem van de sultan schreeuwde:
  - Zevenhonderd!
  Zeemeermin twitterde:
  - Achthonderd!
  Leshy kreunde opnieuw:
  - Duizend!
  En weer was er een lange pauze. Natuurlijk was iedereen nieuwsgierig om het meisje in meer detail te bekijken. Wat is zij voor een klootzak. En misschien iets leuks om te onderhandelen. Of kopen.
  De orks verwijderden de sluier van haar en legden het onderste deel van haar gezicht bloot. Haar expressieve mond, mooie, sierlijke slaap, moedige kin.
  Het gezicht van een echte krijger.
  De trol gilde:
  - Duizend vijfhonderd!
  De zeekoning gorgelde:
  - Tweeduizend!
  Leshy siste:
  - Drie!
  Baba Jaga schreeuwde:
  - Vierduizend!
  En plotseling kraste:
  - Vijfduizend!
  Iedereen keek naar Koshchei. Baba Yaga giechelde en merkte op:
  En hij is er ook! Wat zal hij met haar doen.
  Wederom een pauze... Maar het is duidelijk dat het onderhandelen nog niet op zijn hoogtepunt is. En wat is een meisje?
  De orks verwijderen de sluier die haar nek en schouders bedekt. En het publiek is enthousiast. De nek en schouders van het meisje zijn sterk en gespierd. Heel verleidelijk ook. Het is te zien dat dit een mooie held is.
  De ridder in het paarse harnas gromde:
  - Zesduizend!
  De ridder in het roze voegde toe:
  - Zeven!
  Koschey the Deathless uitgegeven:
  - Acht!
  De zeekoning brulde:
  - Negen!
  De ridder in het paarse harnas zei opnieuw:
  - Tien duizend!
  Nog een pauze. Het bedrag is serieus, je kunt er duizend slavenjongens of honderd mooie slavenmeisjes voor kopen. Of huur een heel regiment huurlingen in.
  Maar dat is niet alles. De sluier valt aan de voeten van het meisje. Je kunt nu haar handen en figuur zien, zij het bedekt met een badpak.
  Vladlena's armen zijn erg gespierd en haar biceps zijn een driehoek. Indrukwekkende krijger.
  Baba Yaga giechelde en flapte eruit:
  - Elfduizend!
  Plots sprak de dwerg:
  - Twaalfduizend!
  De trol onderbrak:
  - Dertien duizend!
  De ridder in het paarse harnas blafte:
  - Vijftienduizend!
  De ridder in roze harnas voegde toe:
  - Zestienduizend!
  Koschey kraakte:
  - Zeventienduizend!
  De jonge elf in de kroon riep uit:
  - Twintigduizend!
  Hertog de Guizzos floot: 'Ho, de keizer zelf heeft besloten mee te doen aan de deal.'
  Het bedrag was al aanzienlijk. En het uitkleden is nog niet voorbij. Hier is het badpak, orks hebben de stof losgemaakt die de buik blootlegt. Meteen kwamen de tegels tevoorschijn, als in een chocoladepers, en werd de bocht van de prachtige taille, het heroïsche meisje, zichtbaar.
  De ridder in oranje harnas mompelde:
  - Vijfentwintigduizend!
  De elfkeizer piepte:
  - Dertigduizend!
  Koschey de onsterfelijke gromde:
  - Veertigduizend!
  De elf-keizer voegde opnieuw toe:
  - Vijftigduizend!
  En weer een pauze. Het bedrag is al enorm. Je kunt zelfs beginnen met het bouwen van een stad. Of koop een slagschip. Of een kudde mooie meisjes.
  Maar natuurlijk zijn de charmes van Vladlena die verborgen zijn onder haar kleren, voor iedereen nog interessanter.
  Hier doen de orks haar bh uit. Nu is de romp van het heldenmeisje volledig naakt. Borsten gebruind als meloenen zijn zichtbaar, bekroond met scharlaken tepels, als overrijpe aardbeien. Dit is zo smakelijk.
  De leverancier van de harem van de sultan ging de koop aan en brulde:
  - Zestigduizend!
  Een andere hoofdeunuch siste:
  - Zeventigduizend!
  De ridder in oranje harnas riep:
  - Tachtig duizend!
  Koschei kwakende, rammelend met zijn botten:
  - Negenduizend!
  De elfenkeizer sprak weer hardvochtig:
  - Honderdduizend dubloenen!
  En weer een pauze. De som van tienduizend slavenjongens. Ongekend voor één meisje, zelfs een uitstekende. Het is een hele kar vol goud. Een dubloen is een kleine maar toch gouden munt.
  Maar het begint nog maar net. En ten slotte ontblootten de orks het hoofd van het meisje. Haar viel als regen, de kleur van bladgoud.
  Ze verspreidden zich over de schouders en het publiek begon.
  De leverancier van de harem van de sultan riep uit:
  - Honderdvijftigduizend!
  Een andere hoofdeunuch gromde:
  - Tweehonderdduizend!
  De elfkeizer schreeuwde:
  - Tweehonderdvijftig duizend!
  Koschey the Deathless uitgegeven:
  - Driehonderdduizend!
  En weer een pauze. Een meisje met een naakte torso en gouden haar, gespierd en teder, gepassioneerd en tegelijkertijd aantrekkelijk. Gewoon een onzichtbare bug. En de bedragen ervoor worden aangeboden bij alle kosmische. Alles erin is prima, maar... De poten zijn nog niet zichtbaar. En dus willen ze allemaal nadenken.
  En nu werpt de ork nog een sluier af. De benen zijn zichtbaar, tot aan de knie. En er blijft alleen een dun slipje over. En natuurlijk onder de knie laarzen.
  Maar je kunt zien wat alle dezelfde benen en meisjes prachtig zijn. Gespierd, gebruind en de spieren zijn als draad, onder een dunne, gebronsde huid.
  De elfkeizer brulde:
  - Vier honderd duizend!
  Koschey gaf niet toe:
  - Vijfhonderd!
  De ridder in oranje harnas gromde:
  - Zes honderden!
  Koschei snurkte weer:
  - Zevenhonderd! En wees voorzichtig ridder, je rijk is niet zo rijk!
  De elfkeizer sprak zelfverzekerd:
  - Achthonderd!
  Koschei de onsterfelijke gromde:
  - Toch zal het van mij zijn - negenhonderd!
  De elfkeizer brulde:
  - Een miljoen gouden dubloenen!
  Het bedrag is enorm. Er kunnen honderdduizend slavenjongens worden gekocht. Zelfs gezien de omvang en bevolking van het rijk, is dit gewoon een exorbitante hoeveelheid. Zelfs Koschei aarzelde... Is het de moeite waard om een miljoen dubloenen te geven? Dat is zeven ton puur goud!
  Maar de veiling is nog niet afgelopen. Vladlen is bijna naakt, maar nog steeds geschoeid. En het zorgt nog steeds voor intriges.
  Wat zit er eigenlijk onder haar laarzen? En nu trekken de orks de schoenen van de mooie krijger uit en laten haar blootsvoets achter, in slechts een dun slipje.
  En ze heeft zulke benen, gewoon een unieke perfectie van lijnen en filigrane gratie.
  De haremleverancier schreeuwde:
  - Een miljoen honderdduizend!
  Een andere eunuch voegde eraan toe:
  - Een miljoen tweehonderdduizend!
  De Elfenkeizer verklaarde:
  - Miljoen vijfhonderd!
  Koschey gromde, puur uit koppigheid:
  - Twee miljoen!
  De elfkeizer verklaarde resoluut en agressief:
  - Twee en een half miljoen!
  Het bedrag is zo hoog dat beide leveranciers van de harem hun mond openden, maar meteen hun mond hielden. In feite is dit een hele karavaan van goud. Hoe zouden hun sultans anders tegen zo'n extravagantie kunnen? En in het algemeen, hoeveel te geven voor een, zelfs een buitengewoon mooi meisje?
  Maar toen gooide de manager van de veiling de laatste kaart in het spel. In dit geval trokken de orks het dunne slipje van de schoonheid uit en legden ook de grot van Venus bloot.
  Nu bleek Vladislav volledig naakt en blootsvoets te zijn, en zonder een enkele draad op haar lichaam.
  De haremleverancier riep wanhopig:
  - Drie miljoen!
  De hoofdeunuch, trillend met zijn vingers, zei:
  - Drie en een half miljoen!
  De elfkeizer verklaarde resoluut:
  - Vier miljoen!
  Er viel een pauze ... Koschei wilde iets zeggen en de prijs verslaan. Maar toen stelde hij zich voor hoeveel goud zijn bodemloze schatkist zou verlaten en zweeg. Hij knarste gewoon van frustratie met zijn tanden.
  De pauze begon te slepen. Er valt niets meer te fotograferen met een naakt en blootsvoets, gespierd strijdersmeisje. Is dat de huid die leeft om af te scheuren. Ze heeft werkelijk alles gegeven.
  De rentmeester hief zijn hamer op en begon langzaam te zeggen:
  - Vier miljoen gouden dubloenen keer! Vier miljoen gouden dubloenen twee! Vier miljoen gouden dubloenen zijn drie... - Maar voordat zijn hamer kon vallen, riep een donderende stem uit:
  - Vijf miljoen gouden dubloenen!
  Iedereen keek achterom naar de enorme, kolossale, zwartgepantserde goblin. Dit werd het minst van hem verwacht.
  De manager zei in verwarring:
  - Het is een hele berg goud! Heb je dat soort geld?
  De kobold zei zelfverzekerd:
  - Ja, ik heb een hele berg nutteloos goud! En dit meisje is zo smakelijk dat ik klaar ben om wat van het nutteloze, gele metaal op te geven, omwille van deze frisheid!
  De manager knikte.
  - Het is uw recht! Nou wat! Vijf miljoen gouden dubloenen keer! Vijf miljoen gouden dubloenen twee...
  De elfkeizer schreeuwde:
  - Zes miljoen!
  De manager begon te zeggen:
  - Zes miljoen gouden dubloenen keer! Zes miljoen gouden dubloenen twee!
  De kobold brulde:
  - Zeven miljoen!
  De elfkeizer gaf niet toe:
  - Acht miljoen!
  De kobold gromde weer.
  - Negen miljoen!
  De Elfenkeizer verklaarde in wanhoop:
  - Tien miljoen!
  Er was een pauze. Ja, dat is de prijs van een miljoen slavenjongens. En je kunt huurlingen rekruteren die genoeg zullen zijn om het rijk van de elfenkeizer te veroveren.
  En dat is voor één slavin.
  De manager begon te zingen in een gezang:
  - Tien miljoen gouden dubloenen keer! Tien miljoen gouden dubloenen twee! Tien miljoen gouden dubloenen drie...
  De kobold brulde:
  - Dertig miljoen gouden dubloenen!
  Het publiek brulde van plezier.
  De manager begon aan te kondigen:
  - Dertig miljoen gouden dubloenen keer! Dertig miljoen gouden dubloenen twee! Dertig miljoen gouden dubloenen drie! De hamer bevroor even en sloeg toen resoluut toe. - Handel voltooid. Vladlen Shamanova verkocht voor dertig miljoen gouden dubloenen aan de kobold Heck.
  Tijdens de veiling werd Vladlena zo meegesleept door het spel van fantastische getallen dat ze zelfs vergat dat ze voor vele honderden mannen en vrouwen volledig naakt stond.
  En nu schaamde ze zich zo dat ze zichzelf automatisch met haar handen bedekte. Ze wilde vooral haar borsten en baarmoeder verbergen.
  De orks knikten begrijpend en wierpen de sluier over haar heen. De manager merkte op:
  "Nu moet je het volledige bedrag betalen. En dit is meer dan tweehonderd ton goud! En onmiddelijk!
  De kobold knikte instemmend.
  - Ingots in de tuin! Je kunt niet eens tellen, het zijn er meer dan nodig!
  De slavenjongens renden de tuin in. Daar fonkelde inderdaad een hele berg munten, of liever een heuvel. Er waren zelfs meer dan dertig miljoen dubloenen.
  De hertog de Guizzos was buiten zichzelf van geluk. Niettemin ging hij naar Vladlen en fluisterde:
  - Probeer te ontsnappen!
  Het meisje fluisterde tegen de elfenhertog:
  - Hoe groot?
  De Guizzos duwde haar een pruim in de hand en fluisterde:
  - Als je het eet, word je een uur lang onzichtbaar, onhoorbaar en geurloos. Maar slechts voor een uur, mis het niet! En ren niet weg voordat je op een goede afstand van de stad bent!
  Vladlen zei met slecht verborgen ironie:
  - Dank u meneer!
  Toen voelde ze een stalen hoepel met een ketting om haar nek. Nu is ze het eigendom van de kobold. En hij kijkt naar haar vleesetend zijn lippen likkend. En de mond van dit monster is zo groot als die van een potvis!
  
  
  DE DERDE KOMST VAN KEIZER PALPATHIN.
  ANNOTATIE
  Keizer van het ruimte-imperium Palpatine, die zijn lichaam had verloren, vernietigd door blikseminslag, behield zijn demonische geest. En hij verhuisde naar een kloon van een charmant blond meisje. En herleeft opnieuw zowel de orde van de duisternis als het ruimte-imperium. Opnieuw woeden er hevige ruimtegevechten tussen het rijk en de verzetsbeweging. Oude helden keren terug: prinses Leia, prinses Rey, Ahsoka Tana en de nieuwe Anakin - de zoon van Luke Skywalker, en Azalea, de dochter van prinses Leia.
  . HOOFDSTUK 1
  De Orde was nog steeds niet volledig vernietigd. En de oorlog ging door. Het grootste deel van de vloot van keizer Palpatine ontsnapte ook aan de omsingeling. En de rebellencoalitie viel uiteen en viel uiteen. Keizer Rei's kleindochter, ze ging zwerven en bemoeide zich niet met politiek. Haar verloofde is dood. Hij liet haar maar een paar na - een jongen en een meisje.
  En prinses Ray, ergens in het verre binnenland, begon haar kinderen op te voeden.
  En keizer Palpatine zweette zijn lichaam, dat werd vernietigd door gereflecteerde bliksem. Maar zijn demonische ziel ging niet verloren. En de geest van de keizer van het ruimte-imperium verhuisde naar een andere kloon.
  Natuurlijk haastten talrijke slagschepen van de orde en het rijk zich om trouw te zweren aan de keizer. En de opstandige generaal werd getroffen door bliksemschichten en werd gereduceerd tot een handvol as. De anderen realiseerden zich meteen dat het de keizer was. Zelfs als de kloon een baardeloze jongen was.
  Palpatine is een indrukwekkende kracht.
  En dan is er nog de planetaire verovering. Er zijn geen Jedi en de planeten van de melkweg zijn verdeeld. Palpatine heeft echter een probleem. Klonen gaan niet lang mee als ze worden bereden door een helse donkere sith. Hoe dan ook, klonen van mannen.
  En Palpatine bezit een vrouw. De lichamen van vrouwen zijn veel gemakkelijker om de stromen van duistere macht te dragen, en onvergelijkbaar duurzamer dan die van mannen.
  En Palpatine werd een mooi meisje. En dit meisje is de formidabele keizerin van de melkweg.
  Natuurlijk is niet alles mogelijk voor de Imperials. De Jabba's proberen bijvoorbeeld terug te vechten. Ze mobiliseerden alle krachten van de galactische maffia. En de rebellen van de verzetsbeweging sloten zich bij hen aan.
  Hier komt de beslissende strijd. Aan de kant van de Imperials staat een enorme vloot. Ze bouwden nieuwe schepen met behulp van de hulpbronnen van de melkweg. Gevechtsrobots nemen deel aan de gevechten en klonen zijn vroegrijper.
  Aan de kant van het verzet en de galactische maffia, hun significante krachten.
  Niettemin, aan de kant van Palpatine meer dan drie keer de superioriteit.
  En ze beginnen te duwen en te drukken.
  De nieuwe kloonkrijgers zijn erg mooie, ronde en gespierde meisjes in bikini's.
  Dus de strijd zal hevig zijn en de krachten van het rijk zijn niet alleen krachtig, maar ook mooi geworden.
  Hier zijn de eersten, als een stormram, naderen de grote slagschepen van het rijk. Ze spuwen krachtige, gevechtsstromen van laserstralen.
  Kloonmeisjes rennen om de wapens heen. En op blote voeten, ronde, roze hakken flitsen voorbij.
  Prachtig gefilmd. De meisjes, hoewel gekloond, zijn allemaal verschillend, hun haar is van alle kleuren van het spectrum. En lichamen met zeer prominente spieren, gebruinde, goud-olijfkleurige huid en hoge, volle borsten, luxueuze heupen.
  Deze meisjes zijn erg goede vechters. Hier spuugt hij een stukje hyperplasma uit een zware stam. En opnieuw de vernietiging en vernietiging van ruimteschepen aan beide kanten.
  De keizerlijke schepen proberen de rebellen te omzeilen met behulp van de formatie van de halve maan.
  Aan de zijde van keizer Palpatine, een tienvoudig voordeel in grote slagschepen en gewone slagschepen. En zijn krachtige flanken komen dichterbij.
  De strijd werd veel dramatischer. De kruiser van de verzetsbeweging staat in brand. Allerlei buitenaardse entiteiten rennen over de dekken. Honderden beschavingen en soorten vechten tegen het rijk.
  Palpatine is nog steeds van oorsprong menselijk. In tegenstelling tot zijn leraar - die van een ander ras was, maar ook van het humanoïde type.
  De toekomstige keizer vermoordde zijn leraar - toen hij onnodig en misschien zelfs schadelijk werd.
  Toen bereikte Palpatine ongekende macht en kennis van macht. En zijn geest werd onsterfelijk. En het vermogen om wonderen te doen buiten de macht van het Sith Empire en door hun geschiedenis heen.
  En nu woont de geest van de grootste duistere heer uit de geschiedenis in het vlees van een heel mooi, lang, honingblond, onvrouwelijk gespierd kloonmeisje.
  En leid de strijd. De keizerin is helemaal opgehangen met juwelen en amuletten. In tegenstelling tot de andere vrouwelijke klonen op blote voeten, zijn de benen van het Monarch Girl versierd met schoenen met hoge hakken en edelstenen.
  Hier komt het bevel om de raketvernietigers dichter bij de rechterflank te brengen.
  De meisjes, flitsende naakte, gebruinde, sierlijke benen, voeren de opdracht van de heerser of misschien de heerser uit.
  Hoeveel schoonheden zijn er. Vernietigers zien eruit als scherpe dolken.
  Maar de grote slagschepen zijn als potvissen - druppelvormig met veel geweren.
  Het vrouwtje Palpatine brulde:
  - Breek, verpletter en scheur uit elkaar,
  Dit is het leven, dit is geluk!
  Breek, verpletter en scheur uit elkaar,
  In mijn grote ken de kracht!
  Hier is een groots slagschip dat ernstige schade oploopt door te worden geraakt door een raket met thermoquark-ladingen. Dit is echt een verwoestende en knock-out klap.
  De kloonmeisjes rennen weg van de vlammende vlammen. Veelkleurige tongen van vuur bijten de schoonheden, voor naakte, roze, ronde hakken met een sierlijke buiging.
  En het ziet er ontzettend gaaf uit.
  De kapsels van de meisjes zijn bladgoud of koperrood, maar er zijn ook saffier en smaragd en zelfs gespikkeld. En ze zwaaien als spandoeken.
  De krijgers hier zijn erg mooi, en waarschijnlijk zouden mannen gewoon gek worden met zoveel schoonheden in bikini's.
  Er woedt een oorlog in het universum - er is geen tijd voor sentimentaliteit. En elders staat een slagschip van de rebellen in brand. En wezens die lijken op hagedissen, of zebra's, zijn verkoold.
  Hier zijn nog twee ruimteslagschepen met elkaar in botsing gekomen. Neuzen plat als fuck. En fonkelen als dodelijke bliksem. En dan dooft de vlam.
  Het meisje-generaal schudde haar diamanten oorbellen en zong:
  - Vuur! Vuur! En in sterrenstilte!
  En in quasars hierboven!
  In de zeegolf en ruimtevuur!
  En ruimte! En ruimtevuur!
  Hier werkte de thermopreonraket. Als een supernova-explosie.
  En meteen brandden verschillende schepen volledig af. En honderden ruimteschepen draaiden om en draaiden rond als tollen die door een kind werden gegooid.
  De hebzuchtige baarmoeder van de thermopreonreactie is een hels wapen dat een biljoen keer sterker is dan een waterstofbom.
  Keizerin Palpatine brulde:
  - De zwarte kracht van Satan,
  Macht in de wereld gemorst...
  En het heilige oorlogszwaard
  Breek het geheim!
  En nogmaals, als hij het inneemt, zal hij exploderen met de kracht van de onderwereld. En de vernietiging is gewoon onmetelijk.
  De Imperials hebben simpelweg een overweldigende superioriteit in termen van het aantal vuurkracht. En het voelt alsof niets hen kan stoppen.
  Hier omzeilden ze de weerstand van de flank en de achterkant.
  Ahsoka is een strijdersmeisje dat vecht tegen de superieure krachten van het rijk.
  Ze nam het aan en zong:
  - Boven het ongelukkige universum hing,
  Kwade klonen ziedende duisternis...
  Palpatine haat zijn bijl,
  Het hoofd geslepen en afgesneden ...
  
  Maar een Jedi is helemaal geen pion
  En loop niet voor altijd onder het juk ...
  Verander de klonen van de duisternis in brandhout,
  En reageer op boosheid met goed!
  En het meisje zal haar ruimteschip weer omdraaien, en vanuit een goed gericht schot zal de voormalige student van Darth Vader een grote raketkruiser van het rijk nemen en op fotonen slaan.
  Kloon meisjes, stervende gillen en zingen:
  Groot licht van het rijk
  Geeft geluk aan alle mensen...
  In een onmetelijk universum,
  Mooier ga je niet vinden!
  
  kostbare borstels,
  Van begin tot eind...
  Het rijk verspreidde zich
  Machtig, heilig!
  Kloonmeisjes zijn erg mooi, het is zelfs jammer als ze opbranden in een hyperplasmatische stroom.
  Keizerin Palpatine brult uit volle borst:
  -Onze overwinning zal dichtbij zijn,
  Vuist aanval!
  En ook hier weer raketten in een vacuüm en vernietigen alles. En zulke helse pauzes komen voor.
  Ahsoka Tana raakte een andere auto. Haar laten exploderen met honderden klonen zoals vuurwerk, verstrooid in de lucht en getjilp:
  - Je ziet een teken in de lucht,
  Die leegte brandt...
  Verlangen verdwijnt,
  Rondom ijdelheid!
  Keizerlijke ruimteschepen omsingelden de rebellen van bijna alle kanten. De strijd werd steeds bloediger.
  Hier is keizer Palpatine, brulde ze:
  - ik ben niet voor niets gestuurd,
  Breng je genade...
  Kortom, in het kort,
  Kort gezegd!
  Zwijg!
  En haar hakken stampen op metaal.
  Er zijn vele duizenden ruimteschepen aan beide kanten. En ze rollen naar binnen als de golven van een razende storm.
  En het vacuüm kookt, en het metaal brandt. Zoveel gaten en vernietiging. Het mengsel van paardenbloem en cantharel is gevangen in de vurige val van de vlam en wordt langzaam en onvermijdelijk verkoold.
  Een meisje uit een andere wereld sterft en zingt:
  - Krijgers van de duisternis, waar, zijn sterk,
  Maar ik zal me niet overgeven aan ruimteklonen...
  We zijn cool, we zijn adelaars,
  En we zullen winnen van de farao's!
  En nu sterft er een grappig vrouwelijk dier, en het spijt haar tot tranen toe. Alles als geheel vindt plaats onder de dictaten van het rijk.
  Het overtreft zowel het aantal troepen als de kwaliteit van wapens. En dan is er zo'n gezeur.
  Ahsoka Tana herinnert zich hoeveel jaar geleden ze Padawan was voor Anakin Skywalker.
  En haar lichtzwaard verpletterde in grote hoeveelheden zowel huurlingen als verschillende buitenaardse wezens.
  Maar nu is het vrouwtje tegen haar. En dit creëert een probleem. Keizer Palpatine is onsterfelijk. Hoe zijn ziel te vernietigen, die elk lichaam kan binnendringen?
  Misschien heeft hij Gruzielementen? En alleen door ze te vernietigen, kun je dit wilde monster verslaan? Maar waar vind je ze, en hoeveel kun je er zoeken in het oneindige universum?
  Ahsoka voelde dat ze werd geraakt. En de temperatuur in de cabine schoot flink omhoog.
  En zelfs de lucht was rokerig...
  Ahsoka nam het aan en piepte:
  - De universele krijger is niet bang voor de dood,
  We zijn niet bang voor de dood op het slagveld ...
  Met een nachtmerrieachtige horde zal dapper vechten,
  En een prestatie als een ridder zal volbrengen!
  En een meisje uit een humanoïde beschaving, hoe ze haar ruimteschip zal nemen en veranderen.
  En lanceer een thermoquark-raket in de zijkant van het slagschip.
  Hij schudde zichzelf. Verschillende bewegende torens werden tegelijk platgegooid en omgedraaid.
  Weer rennen de kloonmeisjes, hun blote, ronde hakken glinsteren als spiegels in de zon.
  Ahsoka zong geërgerd:
  Nou, hoeveel buren kun je doden,
  Een mens wordt immers geboren voor geluk...
  De moeder laat haar zoon niet naar voren gaan,
  En zelfs in de zomer is er slecht weer in de oorlog!
  De keizerlijke kruisers proberen een tegenaanval uit te voeren. En nieuwe, zeer serieuze schepen klimmen.
  Het grote slagschip is niet zomaar een ruimteschip. Dit is een hele omvangrijke stad, in de vorm van een walvis of orka. En het is duidelijk dat niets met zo'n kracht kan worden vergeleken.
  En het rijk heeft tien keer meer van dergelijke schepen, en ze zijn groter en met meer geavanceerde wapens.
  En het verzet heeft niet eens een enkel commando - wie ook in wat zit.
  Ahsoka is formeel een gewone vechter.
  Het is waar dat prinses en maarschalk Leia een groot gezag geniet.
  Ze ziet er ongeveer vijfendertig jaar oud uit, maar haar figuur en taille zijn als een jong meisje. Vreselijke krijger.
  Prinses maarschalk Leia, die kolossale kracht bezit, vecht als een reus en zingt:
  - Een twee -
  Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd je neus en staart omhoog!
  Weet dat het licht van liefde altijd bij je is!
  En hier is de prinses-maarschalk, die een hele wolk van kleine drones in de strijd gooit.
  Ze plunderen keizerlijke ruimteschepen. Er zijn hiaten en kolossale vernietiging.
  Prinses Leia lacht met parelwitte tanden. Ze draagt een vergulde bikini.
  En de blote vingers van sierlijke benen drukken op de joystickknoppen en lanceren raketten.
  Een jonge vrouw met een gespierd figuur zingt:
  - Breekbaar bloemblaadje,
  Als het is afgebroken...
  Hoewel de wereld om je heen wreed is
  Ik wil goed doen!
  En de krijger-maarschalk stuurt een dodelijk geschenk van de dood, met de hulp van blote tenen.
  De stemming van prinses Leia begint echter te verslechteren. Haar zoon vermoordde haar man en stierf toen zelf door toedoen van keizer Palpatine. Wat een verschrikkelijk monster is deze keizer!
  Zijn misdaden zijn niet te tellen. Zelfs prinses Leia werd niet geboren en dit monster doodde bijna alle Jedi.
  Haar vader Anakin was nog een kind toen Palpatine de hoogste kanselier van de republiek werd.
  Prinses Leia zwoer dat ze dit despotisme zou bestrijden.
  Maar de keizer is niet zo gemakkelijk te doden.
  We hebben iets effectiefs nodig...
  Ahsoka Tana, van een andere niet-menselijke beschaving. Ze is een heel mooi meisje. Hoewel ze zeker heel wat jaren oud is.
  Ze redde Anakin toen hij nog jong was...
  En dankzij de kracht behield ze de eeuwige jeugd.
  Ahsoka is een zeer sterke vechter. Hier schoot haar ruimteschip de vlammen neer en treft opnieuw een ander fregat van de ruimtevloot van het rijk. Deze keer is het een oud schip, en er zijn mannelijke klonen in maskers.
  Ze hebben helemaal geen spijt. Het is anders als meisjes sterven. Geen wonder dat vrouwen het eerlijke geslacht zijn.
  Ahsoka schopte met haar blote hakken. Ze heeft benen als een mensenmeisje - alleen haar huid is oranje met paarse strepen. Zelfs menselijke mannen zijn gek op haar.
  Ahsoka is perfectie. Van een glimlach tot een taaie - meer dan lof.
  En in bed toont wonderen.
  En in de strijd - wonderen in het kwadraat.
  De krijger en voormalig Padawan van de toekomstige Darth Vader verpletterde de brigantijn met een raket en zong:
  - De lichte krijger kreunt niet van pijn,
  Zijn laserstraal is niet bang ...
  Hij zal niet verdrinken in een zwart gat,
  In het plasma van sterren zal zijn geest niet branden!
  Gedachten in mijn hoofd: het zou leuk zijn om keizer Palpatine, of liever zijn helse ziel, te vernietigen. Maar hoe dat te doen? Yoda lijkt ook een onsterfelijke geest te hebben. Hij verscheen aan Luke, en Leia, en Ahsoka, en nu kon hij zelfs op de een of andere manier invloed uitoefenen.
  Maar Yoda is nog steeds beperkt. Wat kan Palpatine doen?
  Ahsoka Tana nam en zong en sloeg de ruimtevernietiger neer met de hulp van haar blote tenen:
  Alles kan koningen zijn
  Alle kunnen koningen...
  En het lot van de hele aarde,
  Ze zijn soms top!
  Maar wat je ook zegt
  Maar wat je ook zegt!
  Trouwen uit liefde!
  Niet één kan
  Geen koning!
  Geen enkele kan!
  Geen koning!
  En de stellaire strijd ontwikkelt zich steeds meer.
  Hier kwamen twee grote slagschepen dicht bij elkaar, als beren, en begonnen elkaar te beschieten en raketten te spuwen.
  Stroom, beschermende velden botsten en knetterden. Gebogen ruimte schitterde. De bliksem flitste.
  Kloonmeisjes met gespierde, gewelfde lichamen aan de ene kant en honderden verschillende rassen aan de andere kant, bewogen door de gangen, enorme kruisers.
  De naakte, gebogen voeten van de kloonmeisjes sloegen tegen het verhitte metaal.
  De generaal van het rijk riep:
  - Machtig schild van het rijk,
  Rebellen komen er niet doorheen...
  Wij zijn woedende dieren
  En we zijn niet te verslaan!
  Veel kloonmeisjes gebruiken blote tenen of gebeitelde benen bij het fotograferen.
  Het zijn gewoon geweldige krijgers. Ze hebben zoveel charme en energie. En ze zijn heet. Hoewel de jongens het niet weten. In feite groeien vrouwelijke klonen veel sneller dan mannen. Bovendien genezen hun wonden snel en zijn de reactie en snelheid beter. En ze zijn gewoon mooi.
  Keizer Palpatine houdt van vrouwen. En hij is nu in het lichaam van een vrouw.
  Laat de donkere sith zingen:
  Kan niet leven zonder klonen
  In de wereld is er geen...
  Ik ben een heldere ster
  Ik zal je de dood sturen - hallo!
  Hier is het grote slagschip van de rebellen dat tegelijkertijd door vier enorme keizerlijke schepen wordt vastgehouden.
  Prinses maarschalk Leia zong:
  Geef niet op, geef niet op, geef niet op...
  In een gevecht, de sterzoon van een Jedi, wees niet verlegen!
  Lach, lach, lach
  Weet dat alles quasar zal zijn en oké!
  En de blote tenen van een uiterlijk jonge vrouw met een mannelijke kin en een gespierd lichaam lanceerden een ander commando door op de knop te drukken.
  Ahsoka knipoogde, trapte het pedaal in met haar blote, meisjesachtige hiel, brak door de zijkant van de ruimte, keizerlijke karveel en zong:
  - Ze ging voorbij als hyperplasma,
  Op lege golven
  Factuur gestuurd en in rekening gebracht!
  Ik keek terug om te zien
  Heeft ze teruggekeken...
  Om te zien of ik achterom keek!
  Prinses Leia knipoogde en tjilpte:
  - Wacht even mooi!
  En nu vallen de verzetsstrijders weer aan. Om precies te zijn, ze gebruiken tactieken - een overval, een terugtocht.
  En toen stortte een lichte kruiser neer op het keizerlijke slagschip. En er was een explosie.
  Golven van vernietiging en dood volgden.
  Ahsoka nam het aan en piepte. Haar scharlaken tepels van borsten waren zichtbaar, fladderend uit haar beha:
  - Bedrijf, bedrijf, bedrijf,
  Ik heb een geeuw!
  En opnieuw stuurde de blote hiel van het meisje een andere brigantijn van de keizerlijke vloot het inferno in.
  Ahsoka vroeg zich af of klonen zielen hadden.
  De Jedi Knights hebben het zeker. En wij, die de doelen hebben gegeven, sterven niet voorgoed!
  Warriors-kamikaze gaan de strijd aan. Ze gebruiken weggevangen, lang ontmantelde en half-vervallen sterrenschepen.
  Dit is een onverwachte kaart die door prinses Leia in de strijd wordt gegooid.
  Een soort laatste argument van koningen!
  Prinses Leia zong, waardoor haar blote tenen op een vijg leken:
  -Ziel, hart, geven,
  Wij zijn ons heilige vaderland...
  We zullen staan en winnen
  En we zullen geen spijt krijgen van het leven!
  Ahsoka Tana sloeg de vijand ook met haar blote tenen. Ze sloeg de dreadnought kapot met een zeer nauwkeurige slag op het stopcontact en tjilpte oorverdovend:
  - Wachten op de overwinning, wachten op de overwinning, wachten op de overwinning ...
  Degenen die verlangen om de ketenen te breken!
  Wachten op de overwinning, wachten op de overwinning, wachten op de overwinning
  We kunnen de draak doden!
  Met enthousiasme gooide prinses Leia haar beha uit en drukte met haar robijnrode tepel de trekker over en riep uit:
  - Onze vrijheid wordt verheerlijkt heilig,
  Ik hou van je met heel mijn hart en ziel...
  Onze landen kennen geen avonturen,
  Met alles waarvan ik weet dat de horde het aankan!
  . HOOFDSTUK 2
  Ahsoka Tana vecht als een echte panter, alleen veel effectiever. En hij drukt zijn blote, sierlijke tenen op de knoppen van de joystick. En dat doet hij heel vakkundig.
  Maar het is duidelijk dat de rebellen nog steeds verliezen. Hier gaan de nieuwe regimenten van het ruimte-imperium de strijd aan. Sterrenschepen zijn net vrijgegeven in de fabrieken en nieuwe kloonmeisjes worden in een versneld tempo gekweekt. En ze rennen weer, flitsend met hun blote, ronde hakken.
  Prinses maarschalk Leia wordt bevolen:
  - Laten we op een ordelijke manier vertrekken!
  Maar het is moeilijk om daaraan te voldoen. Misschien zal het gebeuren dat de terugtocht een algemene vlucht wordt.
  Keizerin Palpatine springt en draait ondertussen. Haar lichaam van een meisje met bladgoudhaar zit vol energie.
  En ze zingt:
  - Onze koning is de boodschapper van de hemel,
  Onze koning is als een spookdemon...
  Onze koning gekozen door het lot
  Onze koning ben jij alleen!
  En talloze kloonmeisjes schreeuwen uit volle borst:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  En hun blote, sexy voeten stampen op metaal. Deze meiden zijn gewoon een hyperklasse.
  Kloon meisjes uit de basis in slechts één bikini. En het is mooi. Bovendien verschilt de kleur van de bikini die hun lichaam nauwelijks bedekt, afhankelijk van het type troepen. Maar het is erg dun, niet verbergend, gespierde, gebruinde lichamen.
  Meisjes in de rang van officier hebben al enige onderscheiding. Hoe hoger de rang, hoe luxer.
  En vrouwelijke klonen met de rang van generaal en hoger hebben edelstenen op hun enkelarmbanden en broches en oorbellen en ringen.
  En tegelijkertijd heeft iedereen behalve de keizerin blote voeten.
  Ten eerste is het handiger voor vrouwelijke krijgers. En je kunt je blote tenen gebruiken om op knoppen te drukken, wapens te gooien, te grijpen en nog veel meer dingen te doen.
  De keizer had een heel mooi leger. Gewoon een soort wonder. Zoals de tovenarij van een zeer sterke en getalenteerde geest. En de meisjes hebben allemaal, zonder uitzondering, hele mooie en gebosseleerde buikspieren - chocoladerepen, en dit is super.
  En de borsten zijn zeer goed gevormd, gebruind en stevig.
  Keizerin Palpatine nam het aan en zong oorverdovend, terwijl ze haar tanden ontblootte die schitteren als de rijkste zeevruchten:
  Onderwerp je aan het uitgestrekte rijk
  Het oneindige universum moet...
  En we zullen heel boos zijn,
  En geloof in de keizer is nodig!
  Assistent-keizerin Palpatine Emmanuelle ontblootte ook haar tanden en drukte haar blote tenen op de joystickknoppen. Lanceerde een dodelijk geschenk van de dood - een machtige thermopreon-raket.
  En schopte met woedende kracht. Alsof er een quasar ontplofte...
  Zelfs de keizerlijke ruimteschepen werden licht beschadigd door de breuk. De torens waren verfrommeld, het pantser van de schepen smolt.
  Veel kruisers en slagschepen verloren vizier en optische instrumenten.
  Emmanuel merkte op:
  - De duivelse aas wordt in de strijd gegooid!
  De verzetsbeweging was praktisch gebroken.
  Prinses Leia merkte op:
  We moeten alles redden wat we kunnen!
  Ahsoka Tana vecht dapper en geeft strijdlustige en agressieve vernietigingsgeschenken vrij. De ruimteschepen van het rijk hebben schade opgelopen of zijn ingestort.
  Het meisje, de voormalige partner van Darth Vader zelf, gedroeg zich wanhopig en heel cool. Sterrenschepen explodeerden, fonteinen van walvissen, hyperplasmatische stromen braken uit enorme slagschepen.
  Ahsoka Tana nam het aan en zong:
  - Ik ben geen engel en geen duivel,
  Account vernietigd!
  Hier is een heel mooi meisje. Het ziet eruit als een persoon, maar haar huid is veelkleurig en haar oren zijn als een slurf. Maar ze is echt heel mooi en aantrekkelijk.
  Ahsoka, met een boze engelenglimlach, en haar blote tenen drukten met grote vastberadenheid op de knoppen.
  En een naaldprik straling.
  Ahsoka vermeed ternauwernood geraakt door een dodelijke raket. Ze vuurde en brandde een gat in het vacuüm.
  Het meisje mompelde:
  Laat de hele kosmos ondergedompeld worden in chaos
  En het vacuüm trilt van pauzes...
  De vijand zal worden getroffen door lichte kracht,
  En we zijn voor altijd verenigd met vriendelijkheid!
  De situatie zag er kritiek uit en de rebellen verspreidden zich.
  Het idee dat als eerste in je opkomt als je wordt verslagen.
  Emmanuel over gorgelen:
  - Je kunt nog steeds niet weg!
  En hoe hij zijn blote, ronde, roze hak op de knoop drukt.
  En weer vliegt er een raket, gebaseerd op het proces van het samenvoegen van preonen. En zoals neuken, zo neuken.
  Emmanuelle nam het aan en zong:
  - Een verschrikkelijke orkaan raasde door,
  Het is nu te laat om doodskisten te plannen...
  Zo'n meisje is een furieuze klap,
  De lucht schudden, de sterren schudden!
  En de krijger nam en toonde de vijand haar zeer lange en bijtende tong. Hij was als de plaag van een koetsier en fonkelde van robijnen.
  Emmanuel, deze supermaarschalk van het rijk, is gewoon een wonder. De keizerin was dol op haar liefkozingen. Sterker nog, als twee meisjes tegen elkaar wrijven, is dat super!
  Kloonstrijders drukken op de verzetsstrijders. Hier zijn wezens die lijken op vliegenzwam met benen, ontploffen. En ze branden als kaarsen in een tempel.
  Een van hen knielde neer en sprak een gebedsbekentenis uit met behulp van een binaire code.
  Toen zong ze:
  - Je kunt branden in termen van sterren,
  Maar ik zal niet stoppen met zingen!
  En het vliegenzwammeisje nam opnieuw een keer en toonde drie talen.
  Dit is echt cool en dom tegelijk.
  Ahsoka Tana dekt de terugtocht van de rebellenvloot. En ze geeft gewoon wanhopig het beste van haar ruimteschip.
  En stuurt stromen van destructief hyperplasma.
  En toen verscheen er een eenzaam ruimteschip, een speciaal ontwerp onder de controle van prinses Rey.
  Deze kleindochter van keizer Palpatine gaat dapper de strijd aan. Ze is mooi, zwartharig en donker van een kleurtje.
  Prinses Rei ziet eruit als een mooi en slank meisje. Haar blote, wendbare voeten drukken op de joystickknoppen. En het ruimtevaartuig beweegt weg van de supernova-explosie van de raket door de fusie van preonen. En dit is de macht van de duivel.
  Prinses Rei nam het aan en zong:
  - We hebben raketten, vliegtuigen,
  De sterkste heldere geest ter wereld...
  Witte piloten aan het roer
  De vijand zal tot stof verpletterd worden!
  En nu haalt ze de trekker over met haar blote, ronde hak. En een zeer dodelijke stroom van vernietiging wordt geactiveerd. En het machtige grote slagschip van het rijk krijgt een vurige steek in de zij.
  En het begint te branden en grote, zwarte rookwolken uit te barsten. Ze zijn als fantastische geesten die uit de flessen zijn ontsnapt. Om precies te zijn uit de gaten van een gigantisch schip. Dit is de klap van een mooi en curvy meisje - wat ik simpel moet zeggen - super!
  Prinses Rey, springend als een gekke feeks, deed haar beha uit, pakte en drukte op de knop met haar scharlaken tepel.
  En ze nam het, sloeg op de vijand ...
  Toen zong ze:
  - Golven van licht redden ons,
  Wees blij Jedi!
  En met haar team van meiden. Mooie krijgers in bikini, bijna naakt, gebruind, de meeste blond.
  Prinses Rei riep met grote opwinding uit:
  - Ik ben een strijder van het licht, een strijder van hitte en wind!
  En haar blote hiel zal het weer aankunnen en trapt heel stevig op het pedaal. En het is echt dodelijk.
  Ahsoka Tana, die op een zeer agressieve en efficiënte manier terugvecht, pakte op en piepte:
  - Waar was het, wanneer was het,
  In de kindertijd, of misschien in een droom ...
  Jedi-krijgersnest voor de geliefde
  Zwerven in het voorjaar...
  En nogmaals, haar robijnrode tepels zouden met dodelijke kracht op de knopen drukken. Een zeer agressieve en tegelijkertijd vriendelijke meid bleek.
  Prinses maarschalk Leia pakte het aan en kirde, terwijl ze haar ivoren tanden ontblootte.
  Deze prinses is gewoon geweldig.
  En dus beschoten de rebellen ook de keizerlijke vloot met een thermopreon-raket. En deze angel is een biljoen keer groter dan de formidabele, thermonucleaire reactie.
  En als dat zo is, dan branden verschillende grote slagschepen met vele duizenden kloonmeisjes af.
  Stervende, mooie meisjes trillen en schokken zo ontroerend met hun blote, gebeitelde benen.
  De prinses-maarschalk ziet een rebellenkruiser, gehuld in blauwe en oranje vlammen, in een dreadnought van het imperium rammen. En de klap is gewoon verpletterend en destructief.
  Leia merkte geestig op, haar tanden ontblotend:
  - Ik ben een mooi meisje
  Ik ben een waardig meisje...
  Onze heroïsche kracht,
  Kracht van geest en wilskracht!
  Toen nam de schoonheid het aan en knipoogde. Haar ogen zijn zo saffier en sprankelend. Prachtig prinsessenmeisje.
  Hier vertraagden de keizerlijke schepen, geconfronteerd met zo'n onaangename verrassing als thermische raketten, een beetje.
  De stoere gaat door het duel, en de adem van de dood en de donkere kant van de kracht, die het licht wanhopig weerstaat.
  Hier, tussen de rebellen, vecht de onwettige zoon van Luke Skywalker - een jongen van ongeveer twaalf jaar Anakin.
  De jongen vecht, drukt op de knoppen met zijn blote, kinderlijke voeten en stuurt agressieve geschenken van het lot.
  De jonge krijger sloeg de grote kruiser van het rijk neer en zong, zijn kleine, maar scherpe en witte tanden ontblotend, zingend:
  - Vervloekt en oud,
  De vijand zweert weer...
  wrijf me,
  Maal tot poeder!
  Maar de engel slaapt niet
  En alles komt goed
  En alles komt goed!
  De Padawan-jongen drukte met zijn blote, ronde hiel op een knop, vuurde een slagkrachtraket af en tjilpte:
  - En alles komt goed!
  Prinses Leia merkte agressief op, haar smaragdgroene en saffieren ogen glinsterend, koerend:
  - Dood aan de regendraak!
  Padawan-jongen Anakin was het daarmee eens.
  - De regendraak is dood!
  En nu zijn de rebellen in de tegenaanval. En oorlogsschepen vliegen. Het meisje vecht nog steeds.
  In dit geval is het Azalea. Zij is de dochter van prinses Leia.
  Een krijger die niet een keer bij haar broer in de omgeving van de nieuwe Jedi-orde wilde zijn. Maar nu heeft ze zich bij haar moeder gevoegd.
  Samen strijden ze tegen het kolossale leger van het rijk.
  Azalea is echter in haar gedachten. Ze merkte op dat het voor het rijk misschien beter zou zijn om alle volkeren te verenigen, eerst in de melkweg en daarna in het universum.
  En er was orde met scheppende kracht. En niet de chaos en puinhoop van de republiek, en nog meer van een groot aantal werelden na haar ineenstorting.
  Azalea lanceerde met haar blote tenen iets extreem destructiefs en destructiefs voor de vloot van het ruimte-imperium.
  Toen kirde ze en ontblootte ze haar zeer elegante en verleidelijke mond:
  - Glorie aan de krachten van het licht!
  Prinses Leia bevestigde dit door met haar blote hiel een destructieve, behendige en groeiende vlek hyperplasma naar haar tegenstander te sturen.
  - Glorie aan de overwinning van de lichte kant van de kracht!
  Deze meiden hier zijn echt cool.
  En nu is de verzetsbeweging hun ruimteschepen aan het herbouwen. Ze wisten te voorkomen dat ze in een hopeloze zak terechtkwamen. Maar de superioriteit in het aantal en de sterkte van de schepen van het rijk blijft.
  Ahsoka Tana merkte geestig op, terwijl ze met haar scharlaken borsttepel op de knop drukte en het geschenk van vernietiging stuurde:
  - De kracht van een dwaas is kleiner dan een cent!
  En knipoogde naar haar vrienden.
  En haar blote tenen in beweging. En sla de vijand uit het zicht.
  Prinses Rei, terwijl ze met de tegenstander vocht, drukte op de knop met haar aardbeienborsttepel en zei:
  - Een dwaas is sterk met zijn spieren, terwijl een slimme man machteloos is met zijn hersens!
  Padawan-jongen Anakin, kaal en kinderlijk, drukte op de moordende samenstelling van knoppen.
  En verschillende brandende, hyperplasmatische pulsars spuugden tegelijk uit, die de kruisers van een enorm rijk verbranden.
  De jonge krijger zong:
  - Als de achterkant nutteloos is, zal militaire ijver niet helpen, nou, en als er geen ijver is, zal de achterkant naar de vijand gaan voor het avondeten!
  Prinses Leia, die de vijanden beukte en behendig geschenken van de dood stuurde van de krachten van het licht, gaf uit:
  - Licht is voor iedereen anders qua genot, terwijl duisternis voor iedereen even walgelijk is!
  En dus drukte de dochter van Leia Azalea heel behendig met haar blote tenen op de hendels en versloeg de vernietiger van het rijk met een raket. Het ontplofte als een uitbarsting van benzine en vloog onmiddellijk in brand.
  De krijger siste:
  - Goed wordt niet altijd beloond in het leven, maar kwaad wordt zeker na de dood gestraft!
  Ahsoka Tana, schietend op de krijgers van het rijk en de vijanden rakend, met grote en effectieve nauwkeurigheid, gromde:
  - Goed wordt snel vergeten, kwaad wordt lang herinnerd, maar goede daden brengen onsterfelijkheid, en kwaad leidt tot vergetelheid, zelfs met een lange herinnering!
  De padawan-jongen zong:
  Het is niet gemakkelijk om aardig te zijn,
  Vriendelijkheid is niet afhankelijk van groei!
  Ahsoka merkte op, opnieuw met haar blote hiel het verzenden van een zeer dodelijke en dodelijke gave van de dood:
  - De kleine slang is het giftigst!
  Prinses Leia stuurde een geweldig geschenk naar de vijand en drukte met haar scharlaken tepel op de knop:
  - Licht geeft - energie, duisternis neemt kracht weg, waarom gaan mensen zelf naar de graven?!
  De jongen Anakin riep opgewonden uit:
  - Waarom volgen mensen vaak de duisternis - problemen en hun eigen lelijkheid zijn niet zichtbaar in de duisternis!
  Prinses Leia sloeg met haar blote vingers op haar sierlijke, gebeitelde benen en gromde:
  - Duisternis verbergt lichamelijke lelijkheid voor de ogen, maar hiervan is de ziel van een schurk nog lelijker!
  Azalea bonsde met een aardbeiennippel en sloeg heel nauwkeurig op de Empire Cruiser.
  De krijger merkte op:
  - Het licht benadrukt de tekortkomingen, maar tegelijkertijd smelt je morele misvorming als ijs in een pan, en in de duisternis die de schande verbergt, word je nog meer uitschot!
  Prinses Leia merkte tijdens het filosoferen op:
  - Licht is geen gemakkelijke fotonen, en vanuit de duisternis alleen maar lijden en gekreun!
  En de Grand Marshal bestookte de vijand met iets heel verpletterends en echt destructiefs.
  En de vlammen laaiden op en overspoelden een ander slagschip van het ruimte, bloedige en wrede rijk.
  Keizerin Palpatine zei hard:
  - De dood van het lichaam is niet verschrikkelijk voor de groten, omdat de ziel iets te doen zal vinden op het astrale vlak!
  De grote krijger en supermaarschalk van het rijk Emmanuel nam het en beukte zeer dodelijk met de hulp van haar blote vingers van haar behendige benen, en piepte:
  - Duisternis is niet de afwezigheid van licht, het is de voorbode van de dageraad!
  Daarna barstten deze mooie kloonmeisjes in lachen uit.
  En de blote, wendbare benen van de schoonheden spelen heel behendig op de joysticks, en ze doen het cool.
  Prinses Leia is haar krachten aan het hergroeperen. Ze slaagt erin een deel van het verzet te redden.
  Hier komt een hele zwerm kometen voorbij. Ze laten staarten achter die zich uitstrekken als de sleep van een bruid.
  En alles brandt, siddert en vonkt letterlijk, en elke vonk is als de Mount Everest.
  Prinses Leia zegt met een glimlach:
  We hebben grote moed getoond.
  En toen herinnerde ik me mezelf in gevangenschap. Vooral toen ze op bevel van Jabba op blote voeten over het hete woestijnzand werd geleid. De planeet is erg heet voor mensen. En het zand is zo heet. En haar voeten, naakt, weerloos, nog niet gehard.
  Dat was natuurlijk erg pijnlijk. Prinses Leia verbrandde toen haar zolen en ze raakten bedekt met grote blaren. Elke stap explodeerde letterlijk van de pijn.
  Het is moeilijk te geloven dat het zo pijnlijk kan zijn om op blote voeten te lopen. Maar het is alsof je op een gloeiend hete koekenpan stapt.
  Maar nu drukken de blote tenen van prinses maarschalk Leia weer op de knoppen en spuwen ze een moorddadige stroom van vernietiging uit.
  De prinses, die zowel de dood van de planeet als de openbare verkrachting door een hele horde buitenaardse wezens overleefde, nam en zong:
  - De meisjes hoefden niet op te geven,
  Uitschelden schrikt jonge dieven niet af ...
  We hebben altijd dapper kunnen vechten,
  De vrouw zal brutaal zijn als een Jedi!
  En nu vliegen er weer raketten naar de tegenstanders, deze keer gelanceerd met behulp van de scharlaken tepels van de borst.
  Ahsoka Tana piepte en zei:
  - Hij zal dapper zijn
  Wie zal de draak verslaan!
  En uit haar navel vloog een bliksemschicht van kracht.
  Vechtende meisjes, erg geestig en agressief en vriendelijk tegelijk.
  Azalea stuurde een dodelijk vernietigingsgeschenk naar de keizerlijke vloot, laaiend met een verwoestende ontlading en gromde:
  Onze kracht kent geen grenzen!
  Ahsoka bevestigde:
  - Licht is sterker dan duisternis! Het goede zegeviert altijd over het kwade!
  Padawan-jongen Anakin stuurde een geschenk van de dood naar de krijgers van het rijk, met zijn blote, kinderachtige voet en tjilp:
  - De bloedige slechteriken,
  Maar de nobele held is sterker!
  En de schurk zal worden verslagen in de strijd,
  En goed, zoals altijd, zal winnen!
  Prinses Leia drukte haar robijnrode tepel tegen de hefboom van vernietiging en dood en bevestigde:
  Natuurlijk zal goed winnen!
  En de krijger blies het keizerlijke fregat opnieuw op door met haar blote tenen op de knop te drukken en zong:
  - Er is geen gelukkiger verhaal in de wereld,
  Dan een verhaal over een stralend, helder licht!
  piepte Azalea en knipoogde met haar saffieren ogen.
  - Ik zag het licht en de heldere ster zal voor altijd schijnen!
  Anakin bevestigde:
  = Natuurlijk zal het!
  Ahsoka Tana gromde.
  - Moge het geluk worden weggenomen van de draak van de regen!
  Prinses Leia schoot, gebruikte haar aardbeikleurige tepel weer en kirde,
  En het regent buiten, en het is modderig buiten,
  En een bloedige draak fladdert eroverheen...
  We lachen als we willen huilen
  Maar de wrede heerser zal worden verpletterd!
  En toen vlogen de rebellen weg naar de volgende verdedigingslinie. En ze hebben zeer goede wapens op de asteroïden.
  Keizerin Palpatine pauzeerde ook. Haar vloot leed zware verliezen.
  Hoewel het een overweldigend voordeel had in vuurkracht.
  Met behulp van de scharlakenrode tepel van haar volle en prachtige borst lanceerde Supermarshal Emmanuelle nog een geschenk van dood en absolute dood, nam het aan en kirde:
  - We moeten namen geven aan alle planeten, onze nieuwe!
  En likte haar tong, een hele lieve trekker.
  Keizerin Palpatine stampte met haar hoge hakken met diamanten zolen en merkte geestig op:
  - Planeten? Waarom ben je zo bescheiden? Misschien meteen sterrenstelsels?
  Emmanuel piepte:
  - En nog beter voor alle universums! Het zijn er heel veel!
  Keizerin Palpatine stemde toe, en haar mond vol pareltanden ging open en een lange, roze tong vloog naar buiten.
  De heerser zong:
  - Het betekent mooi kloppen,
  Het betekent slaan met waardigheid!
  Deze duistere kracht van ons
  Kracht van geest en wilskracht!
  En ook hier ontploft als een supernova een thermopreonbom. En de planeten worden uit elkaar gescheurd, en krachtvelden storten in.
  Hier brandde een heel regiment rebellen af - vergelijkbaar met rechtopstaande krokodillen. Het viel letterlijk triviaal uiteen in kleine fotonen.
  Krokodillen hadden geen tijd om pijn te voelen.
  Ahsoka Tana zei bedroefd met een zucht:
  -Onze zielen zullen opstijgen als twee vliegtuigen,
  Ze kunnen immers niet zonder elkaar!
  En haar blote tenen lanceerden opnieuw grootschalige vernietiging en totale vernietiging voor het rijk.
  Azalea vuurde ook, sloeg het slagschip kapot met een klaprooskleurige tepel, haar volle borst, en zei:
  - Voor eeuwige vreugde licht!
  Padawan-jongen Anakin, die zijn blote, kinderachtige vingers gebruikte, lanceerde vernietiging en tjilpte:
  Tot die tijd zijn we nog maar kinderen.
  Wij groeien, wij groeien...
  Alleen de lucht, alleen de wind
  Alleen vreugde ligt in het verschiet!
  Alleen de lucht, alleen de wind
  Alleen vreugde ligt in het verschiet!
  Prinses Rey was het hiermee eens en schoot de volgende kruiser van het rijk met raketten:
  - Vreugdevol leven voor de boeg! Als je niet uit de liefde komt!
  En alle krijgersmeisjes zongen:
  Ik wil, ik wil goed doen
  Ontsteek het licht in het grenzeloze universum,
  We hebben geluk dat we mens zijn
  Laten we allemaal nobele Jedi!
  . HOOFDSTUK 3
  Er viel een pauze in de strijd. Beide enorme vloten stopten voor reparaties en rust.
  Lassen zoemde, bliksem vonkte. Reparatieploegen haastten zich om de schepen te repareren.
  Het werk werd dus druk. En gewone soldaten begonnen te rusten.
  Ahsoka Tana en prinses Rei begonnen te schaken door de stukken met hun blote tenen te herschikken.
  Natuurlijk zijn er veel meer velden en verschillende soorten troepen dan bij traditioneel schaken.
  En de figuren lijken te leven in beweging.
  Ahsoka Tana merkte op:
  'Dus je zegt dat de keizer werd verbrand in de bliksem van macht?'
  Prinses Rey bevestigd:
  'Ik heb de bliksemschichten van de macht afgeweerd met mijn zwaarden. En ze verbrandden Palpatine. Maar zelfs bliksemschichten van kracht kunnen de ziel niet volledig vernietigen!
  Ahsoka Tana stelde voor:
  - Hoogstwaarschijnlijk heeft de keizer zeven gruzielementen. Ze maken zijn ziel absoluut onsterfelijk en voorkomen dat hij in het dodenrijk wordt gezogen. En hoeveel je de keizer ook vermoordt, hij zal blijven verhuizen naar verschillende lichamen en schijten over het hele universum.
  En het meisje sloeg een pion neer door de wagen te herschikken met haar blote vingers, haar sierlijke benen.
  Prinses Rey was het ermee eens:
  - Ja, het is mogelijk! Gruzielementen zorgen ervoor dat de ziel voor altijd in deze wereld kan blijven en verschillende lichamen kan bewonen. Alleen door ze te vernietigen, kun je de persoonlijkheid van Palpatine afschaffen, tenminste in dit universum! Anders wordt het een eeuwige bedreiging!
  En het meisje bewoog de houwitser met haar blote voeten, heel mooie, gebruinde en gespierde benen.
  Ahsoka Tana merkte op door het beeldje met haar blote voet te bewegen:
  -Het universum is groot en Gruzielementen kunnen overal zijn. In bijna elk onderwerp. En het is niet gemakkelijk om ze te vernietigen. Ook hier heb je een speciaal wapen nodig.
  Prinses Ray vroeg:
  "Jij bent de meer ervaren Ahsoka. Herinner je je de jonge Darth Vader, die met hem vocht tegen het leger van graaf Dooka. En wat miste je in dit leven, waarom ben je niet bij het een of het ander gegaan?
  Ahsoka Tana haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ik had mijn eigen zin. Toen het rijk verscheen, besloot ik te zien wat er van zou komen. Iedereen is zo moe van oorlogen en chaos, en natuurlijk wilde ik op zijn minst wat elementaire orde!
  Prinses Rei bewoog de benen van de boogschutter met haar blote tenen en zei met ontblote tanden:
  - Dit is op zijn eigen manier een interessante functie. Hoewel de puinhoop toe te geven en moe. Maar het rijk van Palpatine is helemaal niet de hemel!
  Ahsoka Tana merkte ruw op, terwijl ze haar blote hiel, de figuur van de generaal en sprankelende saffierogen bewoog:
  - Elke kracht is niet ideaal! En niet iedereen kan gelukkig zijn!
  Er viel een pauze in het gesprek. De meisjes bewogen de beeldjes met hun blote tenen. Ze schoten neer en probeerden meer cellen te vangen.
  Het spel werd op een zeer dynamische manier gespeeld.
  Prinses Leia en Azalea speelden kaart met Anakin. En ze bespraken ook de vraag - hoe Palpatine te vernietigen.
  Jongen Anakin stelde voor:
  - Sla hem met een thermopreonlading. Dan zal er niets meer over zijn van Palpatine's ziel!
  Prinses Leia antwoordde:
  - Gruzielementen verlenen absolute onsterfelijkheid. Zelfs het meest perfecte en krachtige wapen kan zo'n ziel niet vernietigen. Het is iets dat verder gaat dan gewone materie. Alleen door de Gruzielementen te elimineren, kunnen we de keizer verslaan!
  De dochter van Azalea Leah voegde toe:
  - En zelfs dit is niet genoeg om een einde te maken aan het kwaad!
  Met haar blote tenen wierp prinses Leia de bewegende patroonkaart toe en merkte op:
  - Niet genoeg! Kwaad op het bewustzijnsniveau van ieder mens! Maar ik geloof in de ultieme triomf van het goede!
  De jongen Anakin gooide met zijn blote, kinderlijke voet een kaart naar zich toe en merkte heel logisch op:
  - Zonder kwaad zou het volkomen oninteressant zijn! Er zou geen plaats zijn voor heldhaftigheid en strijd!
  Azalea zong met veel plezier:
  Stoutmoedig kameraden in stap,
  Versterk onze geest in de strijd...
  Naar verre geluk de weg
  Laten we licht op onszelf werpen!
  Prinses Leia vroeg op nogal serieuze toon:
  - En hoe gaan we Gruzielementen zoeken?
  Azalea haalde haar schouders op en antwoordde:
  - In theorie moet je in het archief van de Jedi kijken. Daar staat misschien wat nuttige informatie in.
  En het meisje gooide met haar blote tenen een kaart die tijdens de vlucht van kleur veranderde.
  Prinses Leia knikte.
  - Ja! We moeten dit archief vinden. Maar Luke Skywalker lijkt hem te hebben verbrand!
  Toen sloeg de jongen Anakin met haar vuist in de lucht, zodat hij zelfs rinkelde, en brulde:
  - Manuscripten branden niet!
  Prinses Leia was het ermee eens:
  - Hij heeft gelijk! U kunt alle informatie in het archief herstellen. Want de wijsheid van de Jedi heeft niet alleen een materiële belichaming!
  Anakin Skywalker Jr stelde voor:
  - Laat me naar de planeet vliegen waar het archief van de Jedi was!
  Prinses Leia antwoordde:
  - We gaan er allemaal heen - de vijf uitverkorenen en degenen die de macht hebben, zullen gaan. Maar voor nu, vecht!
  Azalea merkte het op, terwijl ze opnieuw een kaart met haar blote vingers naar haar zeer mooie en verleidelijke benen gooide:
  - In ieder geval een aanwijzing! Maar wat als we daar niets vinden?
  Prinses Leia gooide een kaart met haar blote voet en verklaarde:
  - Roep dan de geest van Yoda! Hij staat in contact met het licht en moet veel weten wat voor de levenden ontoegankelijk is!
  Anakin grinnikte en antwoordde:
  - En Yoda is zo klein - kleiner dan ik!
  Azalea piepte:
  - Klein, maar afgelegen!
  Prinses Leia waarschuwde:
  "We hebben nog een gevecht voor de boeg. En je moet op zijn minst een deel van de verzetskrachten redden in de strijd met de superieure macht van het rijk! En onze vijf moeten voorop lopen!
  zei Anakin vrijmoedig.
  De jongen ziet een machinegeweer in zijn dromen,
  Een tank is hem immers dierbaarder dan een limousine...
  Wie wil van een cent een cent maken,
  Vanaf zijn geboorte begrijpt hij - machtsregels!
  Ahsoka Tana bewoog het beeldje met haar blote voet en stemde ermee in:
  - Ja! Natuurlijk, macht regeert!
  Prinses Rei uitgewerkt:
  - Lichte kracht!
  antwoordde Ahsoka met droefheid in haar stem.
  - Helaas, niet altijd!
  Palpatine's kleindochter merkte op:
  - Niet altijd, maar voor altijd!
  En beide meisjes sloegen met hun blote zolen tegen elkaar.
  Maar hier komt het gevecht weer. De sterrenschepen van het rijk komen eraan. Verderop bewegen, volgens de traditie, grove slagschepen, vergelijkbaar met blauwe vinvissen of potvissen, maar tegelijkertijd bezaaid met veel geweren.
  Verschillende nieuwe grote slagschepen arriveerden, net gebouwd in een versneld tempo in de fabrieken van het rijk. Ze gegoten staal en zagen er erg dreigend uit.
  Er naderden ook ruimteschepen, die eruitzagen als naakte dolken met scherpe uiteinden en gevleugelde handvatten. Ze schitterden ook met metaal. Over het algemeen had de armada van het rijk een overweldigend voordeel in het aantal schepen en zelfs meer in vuurkracht.
  Op zijn minst was de vloot van voornamelijk vrouwelijke kloonbemanningen van het rijk acht keer sterker.
  En het is duidelijk dat de rebellen de terugtocht gewoon zullen dekken.
  Maar onder hen hebben vijf vechters - vier meisjes en een jongen - serieuze macht. En dit geeft enkele kansen om stand te houden.
  Ahsoka Tana vuurde met haar blote tenen op de slagschepen die haar naderden en piepte:
  - Lichte kracht met ons!
  Het Gross Battleship werd geraakt door een exploderende thermoquark-raket. De massa torens en kanonnen werd verbrand en verpletterd.
  Kloonmeisjes renden weg van het vuur en flitsten met hun blote, ronde hakken.
  Ahsoka zong:
  -Voor het grote stralende licht,
  We zullen de donkere sinhs verslaan ...
  Er komt een mooie dageraad aan
  Dochters en zonen van de Jedi!
  Prinses Rey wees er agressief op terwijl ze een dodelijk geschenk van vernietiging naar haar tegenstander stuurde:
  - Een twee drie! Breek de draak!
  En dus ontblootte ze haar scharlaken borsttepel en drukte daarmee op de knop.
  Anakin, deze knappe, blonde, nog mooier dan de vader van Skywalker Jr., vuurde met zijn blote vingers, zijn kinderlijke benen, en zong:
  Jeugd, o kindertijd
  De kindertijd is helder, wees bij mij ..
  Jeugd, o kindertijd
  Ik ben een jongen die een koel licht zaait!
  En nogmaals, het machtige grote slagschip van het duistere rijk kreeg een hoed. Om precies te zijn, zijn pantser barstte en een vuur laaide op.
  De rebellen hebben nog maar twee grote slagschepen over. Pijnlijk groot overwicht van de vijand.
  En ze zijn kleiner dan de keizerlijke en inferieur in dodelijke kracht. Natuurlijk zijn zij het die de eersten zijn die de ruimteschepen van het rijk vernietigen.
  In kleine rechtbanken is het voordeel van de duistere krachten kleiner. En prinses maarschalk Leia probeert het te gebruiken.
  Hier schiet ze met haar blote tenen. Zeer nauwkeurig treft de kruiser van het rijk. Laat haar flakkeren en barsten. En het wrak van het raketschip brandt in verschillende kleuren.
  Prinses maarschalk Leia zingt:
  Moge alles goed zijn in het universum,
  De lichtstromen zullen nooit opraken...
  Met zijn kracht in de strijd onveranderlijk,
  Laten we de oude jaren weggooien in de jeugd!
  En nogmaals, de blote hakken van een mooie, jonge vrouw lanceert een brandende en vurige vlek uit de kofferbak.
  De krijger tjilpte vrolijk:
  - Wij zijn strijders van het mooie licht,
  Wie geeft geluk aan de wereld...
  Beslissingen zijn gevaarlijk
  En veel zonder grenzen aan de ether!
  Azalea bevestigd. Ze deed haar beha uit en straalde met grote nauwkeurigheid met een robijnrode tepel.
  Ze raakte de vernietiger van het donkere rijk en gilde:
  - De macht van de duisternis verspreid over de wereld,
  Huizen verschuilen zich in de schaduw van de hel...
  En het kwaad willen voeden met een feestmaal,
  Satan loopt door de straten!
  En de krijger knipoogde naar haar metgezellen. Opgemerkt moet worden dat ze een schoonheid is met een zeer strijdbare teint.
  Jongen Anakin vuurde opnieuw, drukte op de knoppen met blote vingers, een kindervoet en gilde:
  - Keizer Palpatine
  Je bent een klootzak en een idioot!
  keizer Palpatine -
  Heer van de duistere krachten!
  Ahsoka Tana wees er agressief op:
  - Overwinning zal nog steeds alleen voor ons zijn!
  En het meisje sloeg de vijand met behulp van een aardbeienborstnippel. En verpletterde veel vijanden.
  Ervaren krijger. Hier is prinses Leia bijna tachtig jaar oud. En Ahsoka was al een beroemde krijger voordat Leia werd geboren. Ze is even oud als Darth Vader.
  En heb veel oorlog met hem meegemaakt.
  Trouwens, Ahsoka slaagde er helemaal op het einde in om aan de zijde van de rebellen te vechten. Toen ze de onvoltooide Death Star vernietigden, en de keizer Palpatine zelf.
  Toen stierf ook Darth Vader. Meer specifiek, zijn lichaam. En de geest is vrij.
  En het kan worden opgeroepen vanuit een andere wereld. Ahsoka herinnert zich ook Obi Wan Kenobi. Ze vocht met hem.
  Ahsoka bleef een meisje, terwijl Obi Wan ouder werd. Leia ziet er goed en vrolijk uit.
  Maar het is duidelijk dat ze het gezicht heeft van een rijpe vrouw, en niet van een verlegen meisje. Maarschalk's mannelijke kin, ideale klassieker, strikte kenmerken.
  In de twintigste eeuw zien atletische vrouwen er op vijfendertigjarige leeftijd zo uit. Leia's figuur is gespierd, bijna meisjesachtig, alleen zwaarder met meer massa.
  Maar Ahsoka is slank, met een veelkleurige huid en bijna een kindergezicht. Het is in decennia niet veranderd. Behalve proboscis in plaats van oren, is de kleuring bijna hetzelfde als die van een persoon.
  Je kunt zelfs zonder het hoofd te zien denken dat dit een meisje uit de menselijke familie is, alleen schilderde ze haar huid in oranje, paarse en gele patronen.
  En haar borsten zijn menselijk.
  Papaverrode tepels drukken tegen de knopen en spuwen vurige stromen van totalitaire vernietiging.
  Ahsoka neuriet terwijl ze tegen het rijk vecht:
  - De wereld is diepe duisternis, helemaal verstrikt,
  Laat er licht zijn - en laten we de ketenen van de sinh afwerpen!
  En dan ontploft een ander vijandelijk ruimteschip. En er wordt nog meer vernietigd.
  Elk lid van de vijf heeft een zeer sterk en gevechtsruimteschip onder controle.
  Zelfs een jongen van elf of twaalf jaar oud, Anakin bestuurt heel behendig zijn auto met behulp van zijn blote tenen, en natuurlijk zijn handen.
  Daarnaast kunnen er mentaal opdrachten worden gegeven.
  Anakin merkte heel geestig op:
  - Doden is een zonde, maar anderen laten leven is volkomen belachelijk!
  En de jongen drukte met zijn blote, kinderachtige hak op de knop.
  En knipte een heel grof fregat.
  Het belangrijkste hier is om goed te krijgen ...
  Padawan jongen, altijd aan de bal.
  Prinses Rey steunt het terminatorkind:
  - Kom op, kleinzoon van Darth Vader, wees je grootvader waardig!
  Anakin knipoogde naar het meisje en gebruikte de blote tenen van kindervoeten met de behendigheid van een aap:
  In de strijd met sinha jongen,
  Ik ben niet gewend om ruzie te maken!
  Ik ben niet gewend om ruzie te maken!
  Moge je het waard zijn
  Moge je waardig zijn!
  Heilige leerling!
  Dit is een jongen - erg cool en bekwaam.
  Azalea is de dochter van Leia die werd opgemerkt door te schieten met de robijnrode tepel van haar borst en de dreadnought van het rijk te beschadigen:
  - Mijn broer, we zullen winnen - geloof ik!
  Azalea en Anakin zijn inderdaad neven. En ze zijn zo laten we zeggen vechten.
  Azalea is al een volwassen meisje, Anakin is nog een kind. Maar hun talent is enorm.
  Vechtend en zeer agressief en tegelijkertijd vriendelijk stel.
  Azalea vuurde, gebruikte haar scharlaken tepel opnieuw en tjilpte:
  - Ze hielden het licht lang in gevangenissen,
  Lange tijd blies het licht de duisternis van het kwaad ...
  De donkere dagen zijn voorbij
  Het uur van verlossing heeft geslagen!
  En het meisje neukte weer. Dit keer met de blote tenen van zijn sierlijke benen.
  Ahsoka knikte bevestigend.
  - Je bent gewoon geweldig!
  En ze stuurde ook een ander schip van het rijk van de duisternis naar de volgende wereld met een robijnrode tepel.
  Azalea bevestigde, met behulp van de aardbeientepel van haar volle, gebruinde borsten:
  - En je bent geweldig!
  En beide schoonheden knipoogden naar elkaar. Azalea is erg mooi. Haar haar is als een honingblond. En Leia is donkerder.
  Ze zijn allebei mooi, maar zo verschillend. Het is jammer dat haar broer Solo's vader heeft vermoord.
  Zo'n verlies.
  Maar vanuit de andere wereld kun je de geest van een persoon noemen. In ieder geval, als deze persoon een heldere persoonlijkheid was en zijn individualiteit geen tijd had om in kracht op te lossen.
  Prinses Leia rouwde ook om haar zoon die de duistere kant van het leger was binnengegaan. En voor de man die de zoon vermoordde.
  Het meest walgelijke is dat degene die als gedood werd beschouwd zich hieraan schuldig maakt - keizer Palpatine.
  Zelfs haar Darth Vader of Anakin Sioker was een kind, en Palpatine was al een bejaarde senator met grijs haar.
  Maar hoeveel jaar bestaat dit kwaad al? Aanvankelijk werd Palpatine verminkt door bliksemkrachten. Toen verloor hij zijn vlees door in een kloon te gaan zitten.
  En nu zijn ze volledig in het vlees van een meisje. En hij doet kwaad, zonder enige maatstaf of zelfs de limiet van macht te kennen.
  Inderdaad, keizerin Palpatine is een meisje met heel helder haar en een pakkende, expressieve uitstraling, uitgestrekte handen.
  Het voorste deel van het grote slagschip ging open. De mooie, sierlijke handen van de Clone Empress met lange nagels waren zichtbaar.
  En hier kijkt ze.
  Natuurlijk is de keizerlijke vloot vele malen sterker en neemt het over. Maar de vijf krijgers van degenen die de kracht bezitten, hebben een zeer koppige weerstand.
  En veroorzaakt grote schade aan de keizerlijke vloot.
  Clone Supermarshal Emmanuel stampt woedend met zijn blote voet (alle kloonmeisjes behalve de keizerin zijn ontdaan van schoenen) en brult:
  - Vernietig ze, o grootste van de grootste!
  Keizerin Palpatine sist woedend:
  - Moge het zo zijn!
  En bliksemschichten van kracht trekken uit de lange nagels van de schoonheid. Ze worden groter. En nu groeien ze als een web van bliksem.
  Emmanuelle zong woedend:
  - Ze redden niet van lozingen,
  Verdomme Jedi!
  Keizerin Palpatine zei hard:
  Eén moord is beter dan duizend vloeken!
  Krachtbliksem omhulde de ruimteschepen van de gevechtsvijf. Ze waren als vliegen in een vurig web.
  Ahsoka Tana schreeuwde:
  - Krachtbliksem is niet eng!
  Prinses Rey drukte met haar scharlaken tepel op de knop en stemde hiermee in:
  - Ik hield de klap van alle Sith tegelijk vast!
  En van Anakin, die minder ervaren was, sloeg de bliksem in. En ze verbrandden kinderschoenen op blote hakken.
  De jongen riep:
  - Het doet zeer!
  Azalea zei:
  - Pareer met je lichtzwaard!
  De jongen knipte met zijn vingers. Ze hadden een lichtzwaard. En de jonge krijger sloeg de bliksem.
  De blote voeten van het kind rookten en vertoonden blaren.
  Azalea vond het ook geweldig. Het meisje was niet alleen op haar hielen verbrand, maar ook op haar naakte, volle borsten.
  En ze vocht ook terug met een zwaard.
  De rest van de meer ervaren krijgers omvatte ook bescherming, dat ze zonder zwaarden door de Jedi werden getraind.
  Maar toch waren de stromen van negatieve energie zo sterk dat optische instrumenten en vizieren faalden. En de geweerlopen begonnen te vervormen en te smelten.
  Prinses maarschalk Leia merkte op:
  - Wat een duivelse macht! Hij is nog sterker geworden!
  Krijger Rey was het ermee eens:
  - Bij vernietiging opent de duistere kant zich voorbij alle mogelijkheden. Geen wonder dat het altijd gemakkelijker was om te doden dan om op te staan!
  Ahsoka Tana likte haar lippen en merkte op:
  - We moeten terugtrekken. Trek je terug om terug te keren, en met nieuwe krachten om de strijd aan te gaan met de duistere kant van de kracht!
  De Padawan-jongen antwoordde:
  - De draad is gebroken
  En bedreigt het licht om te leven...
  Om helder te leven -
  De held moet sterven!
  Krijger Rey maakte bezwaar:
  - Wij zijn een unieke vijf! Als de uiteinden van een ster. En het is niet de tijd om de duistere kant van de kracht te verslaan!
  De prinses maarschalk beval:
  - Laten we gaan! De strijd is nog niet voorbij! We zullen de Gruzielementen vinden en de geïncarneerde duivel zal worden vernietigd.
  Prinses Rey knikte en voegde toe:
  - En toch zullen onze vijf het slagveld als laatste verlaten!
  Het meisje pakte en hief haar blote voet op. En van een blote hiel liet een pulsar van kracht los.
  Het vloog in de richting van het grote slagschip van keizerin Palpatine. Dus ontmoette hem met blikseminslagen.
  Maar het web rond de vijf grote sterrenschepen werd bleker, de negatieve energie verzwakte.
  Ahsoka Tana merkte op:
  - Ik kan weer schieten!
  En de krijger weer, alsof hij neukte, met behulp van haar aardbeienborsten.
  En dan doorboort een verwoestende slag de keizerlijke dreadnought, waardoor deze brandt en versplintert.
  Azalea piepte, schoot ook en negeerde de pijn van haar verbrande zolen:
  - Het is ons lot
  We kunnen niet anders leven...
  Als Satan binnenkwam -
  Dan slaan we hem terug!
  De jongen Anakin gebruikte ook zijn kinderlijke, verbrande, maar niet verloren mobiliteitsbenen, en zong:
  - De kracht van de duisternis zal niet stoppen,
  De macht van de duisternis zal niet winnen!
  We zullen de spionagedraak doden,
  De duivel van de hel zal worden verslagen!
  Prinses Leia bevestigde het toen ze op de keizerlijke vloot beukte.
  - De vijand zal worden verslagen, ook al is hij erg sterk!
  Ahsoka Tana lanceerde opnieuw voor de zoveelste keer iets extreem moorddadigs met haar scharlaken borsttepel en tjilpte:
  - Je ziel streefde naar het licht,
  Je wordt opnieuw geboren met een droom...
  Maar als duisternis je lot is
  Blijf een varken!
  Keizerin Palpatine was erg geïrriteerd dat de vijf strijders van het licht niet wilden toegeven.
  Al worden er weer bliksemschichten van kracht gelanceerd.
  Hoge maarschalk Emmanuelle had echter iets wezenlijkers en dodelijkers ingezet: de thermpreon-raket.
  Ze richtte het met behulp van de blote vingers van haar behendige benen.
  Reken in een raket als deze - honderd biljoen atoombommen die op Hiroshima zijn gevallen. Dus de kloof zal verschrikkelijk zijn. Andere Overmarshal: Monika gaf zelfs het bevel aan de keizerlijke schepen om zo snel mogelijk terug te trekken.
  Om te voorkomen dat je geraakt wordt door een verwoestende supernova-explosie.
  De raket vertrok op afstand. Maar haar slagkracht was zo groot dat vijf sterrenschepen met de Jedi werden geraakt en het woord kaf laaide. En ze werden meegesleurd in een golf.
  Prinses Leia twitterde:
  - Zet mentale bescherming aan! We moeten overleven!
  De jongen Anakin, die opnieuw, en deze keer veel meer verbrande kinderhakken, zong:
  - Er zijn geen woorden voor een frissere krijger,
  Druk een stroom stralend licht tegen je borst...
  Ik ben klaar om mijn leven te geven voor vriendelijkheid,
  Mogen onze daden worden geprezen!
  Ondanks hun verdediging werden zowel Anakin als Azalea ernstig verschroeid door het hyperplasmatische vuur en de helse energie van de preon-fusieraket. Zo'n geschenk zou de planeet Aarde wel eens kunnen verscheuren.
  En de rest van de Jedi-meisjes waren ernstig gewond. De waarheid is nog steeds in mindere mate dan de jongste strijders.
  Bovendien hadden ze een storing in hun ogen. Er was geen kracht meer om te vechten en de strijders van het licht leunden achterover.
  De rest van de rebellen-ruimteschepen stormden volledig in verschillende richtingen. Nu was de strijd eindelijk verloren.
  Prinses Leia riep uit:
  "Het lijkt erop dat we niet meer kracht kunnen verzamelen!"
  Prinses Ray verklaarde:
  Laten we partijdig zijn!
  Anakin verklaarde dapper, hoewel hij zo rood was als kanker door brandwonden en de boodschap bedekt was met blaren:
  - Liederen van partizanen scharlaken dageraad,
  Mijn vaderland, helder rijk!
  Azalea, die ook zwaar verbrand was, maar zich moedig vasthield, antwoordde woedend:
  - Rijken zijn niet helder. Het is juist om te zeggen: heldere republiek!
  De jongen Anakin, wiens tong praktisch onaangetast was door de brandwonden, zong koppig als reactie:
  - Je hoeft geen spreker te zijn
  Om een lang verhaal kort te maken...
  Ik zal een keizer worden
  Ze zullen tenslotte niet lang meer duren!
  Prinses maarschalk Leia verklaarde streng:
  - Buitensporige verwaandheid naar de duistere kant van de kracht opent de weg!
  Ahsoka Tana merkte op:
  - Toen Anakin Darth Vader werd, wilde ik ook lid worden van het rijk. Maar toen dacht ik toch dat iemand zo sterk als ik vroeg of laat verraderlijk zou worden vermoord.
  Prinses Rey knikte.
  - Ja tuurlijk! Wat is de zwakte van de donkere kant van de kracht? Het is moeilijk om daarin een unie van gelijken te zijn. Ze doden en vernietigen elkaar. Er waren veel Jedi. Maar sitki had een regel van twee. Toen ze met drie waren, heeft iemand iemand vermoord. Of de student heeft de leraar vermoord.
  Anakin riep uit:
  - Ik zal geen afstand doen van de wereld!
  Azalea twitterde:
  - Beloof niet mijn beste broer,
  Beloof niet mijn liefste dat je...
  Anders zal het resultaat erg slecht zijn!
  De Padawan-jongen antwoordde:
  - Ik gaf geen woord - wees sterk, maar ik hield vol!
  Prinses Rei verklaarde hard:
  "We zullen de Gruzielementen vinden, en we zullen een einde maken aan de meest krachtige en bekwame Sith in de geschiedenis van het universum."
  De vloot van verzet verspreidde zich in verschillende richtingen. En de uitkomst van de oorlog was onduidelijk.
  
  
  
  AMELIN IN WONDERLAND
  ANNOTATIE
  Het meisje bevindt zich in een sprookjesland, waar ze veel tekenfilms en alles interessants en ruimte moet zien.
  . HOOFDSTUK 1
  Amelina liep langs de gele stenen van de weg en steegjes met weelderige bloemen groeiden om haar heen. De bloemperken waren goed onderhouden en de bloemen schitterden met alle kleuren van de regenboog.
  En Amelina zelf veranderde in een meisje van een jaar of twaalf. En sloeg haar blote voeten. Het was een soort sprookje.
  Hier komt het geluid. Een konijn in een geklede jas en hoge hoed rende over de weg. Hij haalde een horloge aan een ketting uit zijn zak, keek naar het rennen en brulde:
  - O, wat ben ik laat! Ze scheren me, mijn oren en snor zullen zo onfatsoenlijk zijn!
  Amelina rende achter de konijnen aan, piepend:
  - Wil je oren - om scherp te accelereren?
  Het konijn met de hoge hoed kwaakte:
  - En de hertogin kan boos zijn!
  En ze renden al samen door de steeg. Amelina, flikkerend met blote, roze hakken, vroeg:
  - Waarom ben je blank?
  Konijn gromde:
  - Waarom ben ik blank? Ach, het zou beter zijn om grijs te zijn en niet te rennen en te zitten!
  Amelina pakte het aan en flapte eruit:
  - Als je sterk wilt zijn, ren dan! Als je slim wilt zijn, ren dan! Als je gezond wilt zijn - ren!
  Het konijn piepte terug en knipoogde.
  - Wees niet bang voor slecht nieuws,
  Wij reageren door ter plaatse te rennen!
  Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoening!
  Het meisje en het konijn renden verder. Verderop verscheen plotseling een eik met een enorme holte. Het konijn dook erin en Amelina sprong hem achterna.
  Het meisje sprong en voelde haar vallen, haar jurk ging open als een parachute.
  Amelina begon langzaam af te dalen, als in een droom. Het konijn vloog wat lager en zong:
  - En hij haastte zich de hele dag als een gekke haas,
  Waarschijnlijk werd ik uit angst een heel wit konijn ...
  Amelina antwoordde en zong:
  - Hoeveel laf te zijn - ik begrijp het niet,
  Een sterke strijder voor de strijd is geboren ...
  Angst is een zwakte en daarom -
  Wie bang was, is al verslagen!
  En het meisje pakte met haar blote tenen een kopje met iets lekkers dat op de zijkant van de put stond. En ik proefde het. Het leek een beetje op honing. En Amelina zong:
  - Dus papa's poot is zwaar,
  Als vader deze poot neemt,
  Het zal helemaal geen honing zijn!
  Het konijn piepte en schudde met zijn oren:
  - Om de een of andere reden op de grond mensen
  Ze lopen stampend met hun voeten
  Wat zowel dom als verschrikkelijk lelijk is!
  Amelina zag een taart op de plank. Zo mooi met bloemen en kersen. Het meisje stak haar handen naar hem uit.
  De cake had plotseling een mond en hij piepte:
  - Raad het raadsel!
  Daarna viel de taart van het zilveren dienblad en dreef met het meisje mee.
  Amelina knikte.
  -Laten we!
  Taart, getjilp, gezongen:
  Waarom hebben geiten drie horens?
  Het meisje, dat langzaam in de put viel, vroeg verbaasd:
  Heeft een geit drie horens?
  Cake lachte en antwoordde:
  - Ja, een hele drie zoals de koppen van de slang Gorynych!
  Amelina giechelde en antwoordde:
  - Omdat de vierde hoorn van de geit werd omgehakt door Ilya Muromets!
  De taart lachte en antwoordde, zijn tanden ontblotend bedekt met een laag chocolade:
  - Niet! De geitenhoorn werd omgehakt door Finist - de heldere Valk!
  Het meisje strekte haar handen uit naar de taart en zong:
  - Taart, jij bent mijn muis,
  Met een zoete huid, ik eet je op!
  Als reactie zong het culinaire product:
  - Meel zonder uitstel,
  Dom in de hel...
  Hell geen probleem!
  Amelina probeerde opnieuw zo'n smakelijke en mooie taart te vangen, maar de handen van het meisje gleden steeds voorbij.
  Taart grijnsde.
  - Strek je armen niet - strek je benen!
  Toen zette Amelina, zonder na te denken, haar onderste ledematen in werking. En ze ving de taart ... Hij, room spuwend, schreeuwde:
  - Ze eten geen taarten met blote voeten! Laten we het gouden mes en vork in actie brengen!
  Amelina keek om zich heen. Alles hing aan de muren van de put. Inclusief zware zwepen die gebruikt kunnen worden om olifanten te drijven, geen bestek.
  Amelina piepte:
  - Waar is het bestek?
  Cake siste:
  - Waar waar? In Karaganda!
  Het meisje uit Amerika antwoordde verbijsterd:
  - Ik ken zo'n stad niet!
  Taart zong met verrukking:
  - Mijn geboorteland is breed,
  Er zijn veel bossen, velden en rivieren in...
  Ik ken geen ander land
  Waar ademt een man zo vrij!
  Amelina keek naar de muren. Hier zie je de planken en er staan banken op. Nogal wat verschillende potten. Inclusief jam en honing.
  Amelina probeerde de pot met haar handen te pakken, maar dat lukte niet. Ze glipten als hologrammen tussen mijn vingers.
  Maar toen het meisje haar blote voeten gebruikte, pakte ze heel hardnekkig een pot jam. En bracht het naar haar mond.
  Het rook ook erg lekker.
  Amelina begon heerlijke aardbeien te drinken en vermengd met vijgenmassa. En het was zo lekker dat het meisje zong:
  - Vrolijk land, vrolijk land,
  Wie zal het mij vertellen, wie zal het laten zien...
  Waar is ze, waar is ze!
  Konijn merkte met een strenge blik op, terwijl hij met zijn hoge hoed schudde:
  - Het is schadelijk voor kinderen om veel snoep te eten!
  Amelina was beledigd:
  - Ik ben een volwassen vrouw, geen kind!
  Het konijn giechelde en antwoordde:
  - Begrijpelijk! Als je een sprookje binnenstapt, worden volwassenen kinderen! Maar tenslotte, zoals Karl Marx zei: het zijn bepaalt het bewustzijn?
  Amelina lachte en antwoordde:
  - Karl Marx? Is dat degene die op het dak woont?
  Het konijn grinnikte en merkte op, terwijl hij zijn tanden ontblootte, waarvan hij hele grote had:
  - Nee, Carleson woont op het dak. En Karl Marx is... - En toen aarzelde het konijn en voegde er giechelend aan toe. - We kennen elkaar vreemden. En zonder van mij af te weten, komen we als een vreemde bij mij, maar tot nu toe alleen in een droom!
  Amelina giechelde en brulde:
  We zaten op het dak
  Of misschien nog hoger...
  Of misschien A, I, B -
  Zittend op de pijp!
  En het meisje stak opnieuw haar gezicht in de jam en begon het sappige, zoete vruchtvlees te likken. En haar humeur werd helderder.
  En daar komt Carleson. Zo'n dikke jongen met een motor op zijn rug. Hij vloog uit de zijkant van de put, draaide zich om en vroeg:
  - Hallo mevrouw mevrouw!
  Amelina antwoordde lachend:
  - Hallo, jongen met een motor!
  Carleson was beledigd en sloeg grillig met zijn lippen:
  - Ik ben geen peuter! Ik ben een man in volle bloei!
  Het meisje knikte instemmend.
  - Ik ben ook geen kind - schijn bedriegt!
  De jongen met de motor zong:
  - De kindertijd eindigt wanneer,
  Alleen in sprookjes voor altijd!
  De jongens zullen groot worden
  Wie zal waar verspreiden!
  Amelina lachte en antwoordde:
  - Jeugd voor altijd in fantasie!
  Konijn merkte grillig op:
  - Je hebt jeugd in je hoofd, en ik heb constant aambeien!
  Amelina giechelde en merkte op:
  - Wat zeg je - het is je eigen schuld,
  En de machine staat voor u klaar!
  Het konijn sputterde en ontblootte zijn tanden:
  - We zijn geen veulens, we zijn geen veulens ...
  En toen gromde de man met de grote oren uit rijm:
  - Wij zijn konijnen!
  Amelina piepte en knipoogde naar haar nieuwe kennis:
  - Verdeelde maskers van konijnen, olifanten en alcoholisten!
  Cake merkte met een grijns op:
  - Ik verliet mijn grootmoeder, ik verliet mijn grootvader, en ik verliet de haas, en ik verliet de wolf, en gleed zelfs weg van de beer!
  Het konijn antwoordde:
  - In deze rook, als in de hel,
  Jij antwoord mij!
  Voor altijd alleen, waarom ben je -
  Waar is je beer?!
  Amelina stampte met haar blote, kinderlijke voet in de lucht en zong:
  - Ik ben bevriend met een beer, ik ben bevriend met een beer,
  Ik vertrek zonder angst...
  Als ik met een vriend ben,
  Als ik met een vriend ben
  Een beer zonder vriend!
  Het konijn snoof minachtend.
  - De beer zal je verscheuren! Het lijkt alsof je niet volwassen bent geworden!
  Amelina merkte met een zucht op:
  - En in de winter en in de zomer van ongekende wonderen,
  Er zal ergens jeugd zijn, maar niet hier!
  Op blote voeten door de plassen die fonkelen bij de beek
  De jongen zal rennen, en ik zal bij hem zijn!
  Er was een pauze. Amelina, die in een droom een meisje was geworden, zonk geleidelijk naar beneden. Ze begreep niet goed wat er aan de hand was. Het konijn bleef trillen en mopperen:
  - Ik ben als een gedreven paard,
  Het pad is echt slecht!
  Amelina giechelde... Hier vloog ze langs het hangende bestek. Bovendien waren messen, lepels en vorken fijn werk van goud.
  Het meisje pakte met haar blote tenen het mes en de vork die fonkelden in het halfduister en brulde:
  - We kijken eerst naar de taart in de ogen,
  En dan bakken en eten we het!
  Cake piepte als antwoord:
  - Eet niet goed meid!
  Amelina bleef vallen en vroeg verbaasd:
  - Hoe moet het zijn?
  De taart zong met heldere stem:
  Laten we naar je patronen kijken, rozen,
  En dan zullen we je in stukken snijden en opeten!
  Amelina giechelde en merkte op:
  - Dat klopt! Mooi!
  Het konijn flapte uit zijn plaats:
  - Ga niet op een boomstronk zitten,
  Eet de taart niet op!
  Taart merkte logisch op:
  - En wat te verouderen? Ik ben gemaakt om gegeten te worden!
  Amelina, met een mes en een vork met haar blote tenen, probeerde een taart te krijgen. En hij trilde.
  Konijn pakte het aan, keek weer op zijn horloge en merkte filosofisch op:
  Zoals gewoonlijk ontevreden
  Mensen in hun tijd
  Dan achtervolgen we hem tevergeefs,
  We vertragen tevergeefs!
  Amelina merkte logisch op:
  - En de bestaande situatie, mensen zijn altijd ontevreden.
  Konijn was het daarmee eens.
  - Het is heel menselijk!
  Cake werd grappig en hij piepte:
  - Man, man, man,
  Licht en hoop van de mensen...
  Tel de stormachtige eeuw zal spoedig eindigen,
  Vogelverschrikker je tuin!
  Amelina probeerde opnieuw de taart op de post te doen. Maar dat kon ze duidelijk niet. De taart vloog omhoog en werd niet gegeven.
  Aan hun zijkanten van de put kwam de al bekende dikke jongen met de motor weer tevoorschijn. Hij hield een pot jam in zijn handen, zijn babygezichtje was ingesmeerd met room.
  De jongen die op het dak woont merkte op:
  - De taart hier bleek erg koppig te zijn!
  Amelina was het hiermee eens:
  - Ja, eten is koppig!
  Carleson zong:
  - Voedsel, voedsel, verwarmd voedsel,
  Je maag vullen - het is onzin!
  En de jongen met de motor pakte en greep de taart bij zijn nekvel. Het draaide en probeerde los te komen. Maar blijkbaar kende Carleson een geheim en slaagde erin het te bewaren.
  Taart getweet:
  - Jij, natuurlijk, een kannibaal,
  Maar mensen hoeven niet te eten...
  Omdat de kannibaal
  Mensen kunnen zich vervelen!
  Carleson merkte met een glimlach op:
  - Bent u een mens?
  Cake zei met een glimlach:
  - Ik kan praten!
  De jongen met de motor merkte op:
  - Papegaai praat ook!
  Taart schreeuwde:
  - Ik heb ook intelligentie!
  De Carleson-jongen grinnikte en merkte op:
  - Hoeveel is vijf vijf?
  Taart reageerde meteen.
  - Vijfentwintig!
  Amelia merkte op:
  - Ja, er is een rationeel wezen te wreed!
  Gespinde taart:
  - volle buik,
  In de toevoeging doof!
  Carleson knikte en vroeg:
  Wat is het verschil tussen raven en raven?
  Taart gepoft en gemompeld:
  - Hij is een raaf, en zij is een kraai!
  Carleson lachte:
  - Niet! Dit zijn verschillende soorten, misschien eet je er voor op?
  taart antwoordde:
  - En in het buffet dat voor anderen gesloten is, stelde de
  kok gerust - wees niet verlegen ...
  Met deze vleesetende eetlust
  Je zult de geest van de schurk van iemand anders inslikken!
  Amelina stelde voor, een vork en een lepel in haar handen nemend:
  Laten we niet zo wreed zijn tegen een rationeel wezen. Misschien is het beter om hem beide armen en benen te tekenen?
  Carleson herinnerde zich:
  - Wilde je niet vasten?
  Amelina giechelde en antwoordde:
  - Schadelijke kotelet, voor een atleet,
  En alleen hardlopen scheelt gewicht!
  Rabbit zei heel logisch:
  - Hier loopt de haas veel -
  En hoe lang leeft hij?
  Carleson grijnsde en merkte op:
  -Hier is een langzame schildpad, maar hij leeft lang!
  Amelina nam het aan en zong:
  Gesleept in stormachtige modder,
  Het gladde oppervlak van een oude vijver ...
  Ach, ze was als Pinokkio,
  Ik ben los, onbeschoft!
  Carleson wilde iets weggeven, toen er een ander personage verscheen. Nou ja, dit is Winnie de Poeh, een zeer vechtlustige beer.
  En hij vloog op een ballon en brulde:
  - Ik sta in brand
  Wat ernstige honger veroorzaakt...
  Zet alle kracht van woede in de slag
  Voor nu is de ziel van Winnie jong!
  Carleson stak zijn handen uit en zei:
  - Vinny, kun je iets lyrischer zingen?
  Winnie de Poeh verklaarde logischerwijs:
  - Dat ik zaagsel in mijn hoofd heb, zodat ik voor niets zing!
  Amelina giechelde en toen grepen haar blote tenen de bruine neus van de beer.
  De beer gromde en bevrijdde zich met een scherpe ruk:
  - Niet! Wees niet dom!
  Amelina giechelde en merkte op:
  - Ja, ik heb je niet vastgehouden!
  Carleson verklaarde logisch en zong zelfs:
  - Niemand kan hem vasthouden,
  zijn gedachten worden recht in de verte getrokken ...
  Misschien ben ik een freak
  Ik mors compote...
  Maar ik heb geen medelijden met ontbijtbroodjes!
  Konijn merkte op, flapperend met zijn oren:
  - Niet! Dat is echt een man met een motor die probeert te zingen!
  Amelina vroeg:
  - Ben je verbaasd dat hij zingt, of dat hij gratis zingt?
  Carleson zong opnieuw als reactie:
  Het lied helpt ons te bouwen en te leven,
  Laat een man een goede lier zingen...
  En degene die door het leven gaat met een lied,
  Hij zal nooit ergens verdwijnen!
  Rabbit suggereerde op zijn eigen logische manier:
  "Misschien is het beter om de cake in vieren te verdelen?" Dan zal de vreugde wederzijds zijn en niet dik worden?
  De cake gorgelde agressief:
  - Ik heb geen kwartier nodig! Het is zo onmenselijk!
  Amelina stelde nogmaals voor:
  - Zijn er echt geen magische viltstiften in sprookjesland om armen en benen aan de taart toe te voegen?
  Het konijn grinnikte en antwoordde:
  - Deze kun je vinden als je in de put blijft vallen. Al hangt het erg van de zaak af!
  Carleson herinnerde zich:
  -Ik heb ooit een motor voor mezelf weten te bemachtigen en ben voor altijd een jongen gebleven, zoals Peter Pan!
  Het konijn grijnsde.
  - Wees stil! En dan vliegt er nog een vijfde eter naar de taart!
  Amelina flapte eruit:
  - Konijntjes eten geen taart!
  Het dier met de oren merkte op:
  - Opgeleide meisjes lopen niet op blote voeten!
  Amelina antwoordde met een zucht:
  - Nou... ik ben niet bepaald een meisje!
  Konijn siste:
  - Des te erger als een volwassene pronkt met blote, roze hakken!
  Carleson antwoordde:
  - Het is onfatsoenlijk voor konijnen om met hoge hoed en handschoenen te lopen!
  Het dier met de oren huilde:
  - En waarom is dat?
  Winnie de Poeh hier ingevoegd:
  - Het lijkt erop dat de eerste stop in de herfst op ons wacht! Laten we stoppen met ruzie maken. En aangezien de cake kan vliegen, heeft hij geen armen en benen nodig!
  Het culinaire product zong:
  Piraten hebben geen wetenschap nodig
  En het is duidelijk waarom...
  We hebben benen en armen
  En het hoofd is nutteloos voor ons!
  
  DRIE MUSKETIER REMAKE
  ANNOTATIE.
  Amerikaanse bewerking van The Three Musketeers in een alternatieve geschiedenis. Natuurlijk is alles cooler dan Dumas, en met elementen van magie en de Japanse mantra.
  . HOOFDSTUK 1
  Verfilming van The Three Musketeers op een nieuwe manier. Dartagnan is nog maar een kind van een jaar of twaalf, terwijl de andere Musketierjongens maar iets ouder zijn dan dertien of veertien.
  En natuurlijk zijn ze in korte broek en op blote voeten, zoals het hoort voor tieners uit de oudheid. En ze willen de koningin redden van de machinaties van de kardinaal. Maar ze worden tegengewerkt door de verraderlijke en behoorlijk volwassen milady, en Constance Bonacieux is ook een meisje.
  Er zijn veel gevechten in deze film, en het gooien van ijs, taarten en zeer moderne types. En toen de jongens werden omringd door de bewakers van de kardinaal, was in de handen van Dartagnan een zeer indrukwekkend machinegeweer met explosieve kogels van hoog kaliber. Het was moeilijk voor de jongen om zo'n kolos vast te houden en hij werd geholpen door de langste en gespierde Porthos onder de tieners.
  En als het dan al toeslaat, maaien de bewakers van de kardinaal er tientallen neer. En de hoofden van sommige wachters komen los en rollen over het gras.
  En het is nog grappiger als de musketierjongens met een vlammenwerper op de vijanden schieten. Ze lieten hun blote voeten rusten, en hoe ze het zouden nemen en het met een moorddadige straal zouden aanvallen.
  Deze jongens zijn gewoon geweldig.
  De vier jongens zaten natuurlijk niet stil. Ze nam en veroverde een gevleugeld schip dat ze ontwierp volgens de tekeningen van Leonardo Da Vinci. Deze jongens zijn zo cool.
  En met hen het blote voeten meisje Constance Bonacier. Ze zal het pakken en met haar hak een vurige pulsar gooien. En meteen brandt de massa van de krijgers van de kardinaal in vlammen.
  En de kardinaal arresteerde de koning niet volgens de canon. En dit is inderdaad een militaire coup.
  Vier musketierjongens en een meisje vechten tegen een heel leger. En ze worden niet alleen tegengewerkt door mensen, maar ook door orcs.
  Natuurlijk kan de hele film daarom worden opgenomen in de stijl van de Verenigde Staten - cool met speciale effecten.
  En vier jongens van twaalf of veertien jaar, blootsvoets en in korte broek, vallen het fort aan. En bij hen is een meisje met haar dat fonkelt als bladgoud.
  De jongen Dartagnan draait twee magische zwaarden tegelijk en snijdt door tegenstanders.
  Dan gooien de blote, gebruinde benen van een jongen van een jaar of twaalf een erwt des doods.
  Het explodeert en een paar dozijn orcs verspreiden zich in bloederige brokken.
  Musketierjongen zingt:
  - Hoe we leefden, vochten,
  En niet bang voor de dood
  Dus vanaf nu zullen jij en ik leven!
  En in de sterrenhemel
  En stilte in de bergen...
  In de zee golf en woedend vuur!
  En woedend, en woedend vuur!
  Een knappe, gespierde tiener, Porthos, vecht met ontbloot bovenlijf en lijkt op Apollo.
  Porthos slaat met scherpe zwaarden de orks en bewakers van de kardinaal neer. Hij is een heel sterke jongen.
  Hier lanceert een jongen in korte broek met blote tenen een boemerang. En hak de hoofden van orks af.
  Porthos nam het aan en zong:
  Het betekent mooi leven
  Het betekent goed leven...
  Onze heroïsche kracht,
  Kracht van geest en wilskracht!
  En de blote hiel van een sterke jongen zal de ork-generaal in de kin raken. En alle tanden zullen eruit vliegen.
  Athos is een wat kleinere jongen, ongeveer dertien jaar oud. Maar met een zeer expressief en nobel, zij het kinderachtig gezicht.
  Dus nam en hield hij een vlinderreceptie met zwaarden. En een paar orcs neerhalen.
  En de blote tenen van de voeten van de jonge krijger wierpen een zeer rampzalig geschenk van vernietiging toe. Deze jongen is gewoon geweldig. En hij zingt nog beter.
  De musketierjongen piepte:
  - Laat nobel woeden,
  kook als een golf ...
  Wij zijn het volksleger
  We winnen het lot!
  En de jongen-graaf knipoogde naar zijn collega's.
  Aramis is over het algemeen zo jong als Dartagnan en ziet er ongeveer twaalf jaar oud uit. Zeer knappe, blonde jongen.
  Aramis snijdt de tegenstanders met zwaarden en ontbloot zijn tanden zingt:
  -De duivel voerde oorlog tegen de Here God,
  De vijand vocht wreed, verraderlijk ...
  Maar Christus verpletterde Satan met liefde,
  Aan het kruis, uw waarheid bewijzend!
  En de blote tenen van de musketierjongen gooiden iets met verpletterende vernietiging.
  En de massa orcs bleek uit elkaar gescheurd en stukjes ruig vlees werden triviaal gerookt.
  Toen zong de schattige en charmante jongen:
  Mijn God, wat ben je mooi en puur,
  Ik geloof dat je vriendelijkheid oneindig is...
  Je gaf je glorieuze leven aan het kruis
  En nu zul je voor altijd in mijn hart branden!
  Constance vecht ook. Ze lijkt een tienermeisje te zijn en draagt een harnas. Alleen de benen van het meisje zijn bloot en sierlijk.
  Ze gaf ze een geschenk van vernietiging. Verscheurde een massa helstrijders en harige wezens, piepend:
  - Glorie aan de koningin!
  Aramis, die glamoureuze jongen heeft een ork laten struikelen. Hij viel en met een gehoornde helm doorboorde hij twee van zijn tegenhangers tegelijk.
  De jonge krijger vroeg:
  - En de Heer verheerlijken?
  Het meisje Constance nam het aan en gooide met haar blote vingers van haar sierlijke benen het dodelijke geschenk van vernietiging. Verscheurde een massa orks en zong toen met heldere stem:
  U bent de Heer van schoonheid, vreugde, vrede en liefde,
  De belichaming van een grenzeloos, helder licht ...
  U vergoot kostbaar bloed aan het kruis,
  Gered door het oneindige offer van de planeet!
  De vijf krijgers vochten als een roedel tijgers of panters. Het waren kinderen, maar het waren monsterkinderen. Hoe ze dit hele leger van harige wezens en de bewakers van de kardinaal verpletterden.
  Vooral toen er een vlammenwerper in de handen van de jongens verscheen. En ze namen het van hem af en sloegen het met een dikke stroom rode vlammen.
  Dartagnan, deze terminatorjongen zong:
  - De donder rommelt, er is een lontje,
  Uitbarsting...
  Hier komt het tijdperk van het kwaad -
  Het leger galoppeert Genghis Khan!
  Porthos, als hij slaat, slaat hij zo. Hij is niet langer een echte jongen, maar een tiener, een jongensheld. Vrouwen kijken hem al met lust aan. En hij is erg knap, wat een reliëfspieren heeft hij, platen van de pers, onder een gebruinde huid. En het gezicht is nog steeds kinderachtig, aangenaam. Hier tilde Portom een heel vat nitroglycerine op. En hoe je het in de orcs kunt lanceren.
  Het rommelde met verschrikkelijke kracht en een heel bataljon harige wezens werd letterlijk verscheurd alsof er een granaat in het schuim was gegooid.
  Constance zong:
  - En één, en twee en, drie en, vijf!
  Ik zal herhalen voor een lange tijd!
  Geloof me, ik zal niet van gedachten veranderen,
  ik zal de twijfels van Porthos opzij zetten!
  En het meisje lanceerde opnieuw met haar blote tenen, een erwt met een dodelijk explosief.
  Dartagnan, de orks en de kardinale bewakers met zijn zwaarden neerslaand, en uit volle borst brullen:
  - Ik ben de grootste vechter
  En laten we zeggen: goed gedaan!
  En de jongen met zijn blote tenen is als het gooien van een geschenk van vernietiging. En zo veel orcs stierven.
  Porthos raakte de ork met een blote, jongensachtige hiel in de maag. Hij vloog over en schoot een dozijn harige wezens neer.
  De jongen Porthos zong:
  - De draad is gebroken
  Een boze dood bedreigt ons!
  Voor mensen om te leven
  Ork moet sterven in de strijd!
  Athos, deze jongen in korte broek knipte plotseling met zijn vingers en er verscheen een toverstaf in.
  De jonge krijger pakte het en vuurde een gevechtspulsar af vanaf de punt van zijn toverstok. En verscheurde veel tegenstanders. En ze vermengden zich, en de orks begonnen te branden als brandhout gedrenkt in zwavel. Hier is de slag van Athos.
  De graaf zong:
  - Er zijn in het koninkrijk van orcs -
  Modderige vijver...
  Er staan lelies in bloei!
  Er staan lelies in bloei!
  Bloesem!
  merkte Aramis grinnikend op, terwijl hij de orks met zijn zwaarden verbrijzelde en giftige naalden gooide met de blote tenen van kindervoeten.
  En de jongen zong:
  - De aarde is gul voor ons zondaars,
  En de lucht is vol bedreigingen...
  Wij zijn een vriendelijke familie van mensen -
  Rozen ruiken zo lekker voor een onweersbui!
  Hier zijn de Musketiers.
  En, natuurlijk, Constance is een terminator-meisje. Ze heeft al een blaster in haar handen. En blote tenen gooien een miniatuurvernietigingsgranaat.
  De jonge krijger zong:
  - De grootsheid van de Fransen herkent de planeten,
  We verpletterden de orks met een slag van het zwaard ...
  We zijn geliefd en gewaardeerd door alle naties van de wereld,
  Hoewel aanvallend - een horde sprinkhanen!
  En de blaster is een serieus wapen ... Het is niet duidelijk waar het vandaan komt in deze stomme film voor tieners.
  Maar mevrouw probeert hen aan te vallen. Zij op een griffioen is een leeuw met vleugels. En de krijger in haar handen houdt een magische scepter vast. En hoe het eruit schiet met een moorddadige pulsar.
  Alleen de blote hakken van de jongens schoten omhoog en hun blote, enigszins stoffige kinderzolen waren verbrand.
  Maar de jongen zong als antwoord:
  - Paradijs is niet zichtbaar in de rook van het veld,
  En het lichaam went aan de hel ...
  We schreeuwen tegen de aanval van een koele banzai,
  Laten we moedig vechten!
  Lady Winter uit de griffioen sloeg met pulsars en bliksem en brulde uit volle borst:
  - Spaar de jongens niet,
  Dood die klootzakken...
  Hoe bedwantsen te verpletteren
  Branden als kakkerlakken!
  Als reactie lanceerde Dartagnan een dolk met blote voet, een kindervoet. Hij vloog naar milady op een gebroken baan.
  De gevreesde tovenares brulde:
  -Oh jongens, ja jullie zijn raiders,
  Geregistreerd als astronauten en piloten!
  Porthos liet zijn vuist zien en schreeuwde:
  - Ik scheur mijn mond, ik steek oogkleppen uit!
  Constance corrigeerde de machtige tomboy met een glimlach:
  - Zweer niet, jongen, je bent obsceen,
  Uitbrander is het resultaat van een eeuwige patstelling!
  Aramis was het hiermee eens:
  - Een dame moet worden behandeld als een vrouw ... En een vrouw houdt van genegenheid!
  Lady Winter glimlachte onheilspellend. Er verscheen een bom ter grootte van een ananas in haar handen. En daarop gloeide de letter "A" onheilspellend.
  Dartagnan zong woedend:
  Er zijn geen winnaars in de laatste oorlog
  En de luis zal niet worden gered van een salvo raketten ...
  Waarom stop je de bom in het arsenaal,
  Een wervelwind zal opsteken, en een kwaadaardige orkaan!
  Constance pakte de blote tenen van het meisje en lanceerde een erwtje.
  Lady Winter lachte erom.
  - Zielige pogingen!
  Het meisje antwoordde vrijmoedig:
  - Wie een bom wil, krijgt hem in het voorhoofd!
  En toen nam de erwt plotseling toe en werd groter. Ze zwol op als een gigantische bel. En deze container werd, net als een roofzuchtige potvis, ingeslikt door Lady Winter.
  Dartagnan riep uit, zijn tanden ontblotend:
  - Die ontmoeting is niet zoiets als gewoon geluk,
  Deze keer was alles anders!
  Constance pakte het enthousiast op en stampte met haar blote, ronde, roze hak op de grond. En er ging een tsunami-golf af, die de orks en de bewakers van de kardinaal neersloeg.
  En het meisje zong verder:
  - Ons moederland zal geen woestijn worden,
  Hoewel we rennen, zijn we blootsvoets door bloed!
  Lady Winter zat gevangen in een luchtbel en werd ineens zelfs kleiner.
  De orks rolden om en bevroor ook samen met de bewakers. En de vijf grote krijgers voegden een stap toe.
  Hier is kardinaal Richelieu zelf. Hij is als een enorme spin, helemaal in het zwart. En ook hoe hij zal proberen te neuken als reactie met een pulsar.
  En de pulsar is enorm, als een olifant. En vliegen, steeds groter.
  Constance zong wanhopig:
  - Heilige maagd, ik ben weg,
  Jij Dartagna-dwaas -
  En tevergeefs op de kardinaal geklommen!
  Porthos zal als reactie zijn zwaarden in zijn neus steken. En hoe hij zal nemen en niezen ....
  De heuvelachtige pulsar fladderde. En vloog terug, in omvang afnemend. En zo viel hij op de kardinaal. En de formidabele, feitelijke heerser van Frankrijk veranderde meteen in steen. En toen barstte de steen en brokkelde af tot zand.
  En de vechtende vijf sprongen op, draaiden en lieten de bliksem uit hun ogen schieten, zingend;
  Het is tijd, het is tijd, laten we ons verheugen in ons leven,
  Schoonheid en de beker, het geluksmes...
  Dag, dag, de veren op de hoed schuddend,
  We fluisteren meer dan eens tegen het lot, we fluisteren meer dan eens tegen het lot,
  We fluisteren tegen het lot - kraai! Kraai!
  . MAINSTEIN'S NIEUWE TURN
  Mainstein wist Hitler ervan te overtuigen dat Operatie Citadel niet zou werken, aangezien het Rode Leger klaar was om de klap af te weren. En de Duitsers wijzigden op het laatste moment hun plannen en lanceerden een aanval op de Donbass. En ze slaagden erin de Sovjet-troepen te verrassen.
  En doorbreken naar de Don. Het Rode Leger bracht haastig troepen over en wierp troepen rechtstreeks vanuit de echelons in de strijd. De verliezen waren voelbaar.
  Maar dit is natuurlijk niet het belangrijkste.
  In de strijd op de Panther vochten vier Duitse meisjes. Natuurlijk waren ze blootsvoets en in bikini. En als ze al aan het schieten waren, dan precies op doel.
  Gerda drukte met haar blote tenen de trekker over, sloeg een vierendertig en kirde:
  - Ik ben een grote wolvin boodschapper,
  Ik zal niet geloven in de strijd om kleinigheden!
  Charlotte bevestigde:
  - Laten we geen kleinigheden zijn!
  En ook geschoten met behulp van blote tenen.
  Ja, de bemanning was hilarisch. Zo'n meisje, niemand en niets zal stoppen.
  En nu sloeg Kristina ook af en brak door de toren van de Sovjet-KV. De meisjes gingen uiteen in kosmische kracht en wervelwind. Er is een duidelijke passie in hen.
  Magda schoot ook om de beurt, en ook met haar blote tenen. En van een afstand brak ze door een Sovjet houwitser. Hier is het meisje.
  Over het algemeen werd het gevecht weergegeven als een karikatuur ...
  Gerda trok zelfs haar beha van haar borst af en haalde met haar scharlaken tepel de trekker over. En een pantserdoordringend projectiel snelde naar het vernietigende doel.
  Toen sloeg ze op haar karmozijnrode tepel, waardoor haar borst en Charlotte zichtbaar werden, terwijl ze door de Sovjet-auto sloeg.
  En dus lanceerde hij een destructief projectiel en Christina's robijnrode tepel, waarbij hij nauwkeurig het doelwit raakte.
  En uiteindelijk werkte Magda's outfit met haar aardbei, gezwollen tepel ook.
  Meisjes in de strijd uitgestippeld...
  Het ziet er grappig uit. Maar de Duitsers bereikten toch de Don. Ze boekten succes in de zomer door een offensief te lanceren rond Koersk en in de richting van Voronezh.
  Dit succes had ook invloed op de handelwijze in het Westen. De landing op Sicilië liep opnieuw vertraging op. En het weer in de Middellandse Zee is niet erg goed.
  En dus is de staatsgreep in Italië niet gebeurd. Mussolini is nog steeds aan de macht en de Duitsers leiden hun troepen niet naar het Westen.
  In augustus veroverden de Duitsers Koersk, helemaal aan het einde namen ze Voronezh in. De verliezen van het Rode Leger waren enorm. Maar nieuwe reserves van de koers kwamen in de strijd. En op de een of andere manier stopten de Duitsers ...
  En dan de herfst, regen. Zware Duitse tanks "Panthers", "Tigers" en zelfrijdende kanonnen "Ferdinanda" begonnen vast te lopen.
  En de meisjes op de Panther voelen zich niet zo op hun gemak. Al in bikini zijn ze ijskoud.
  Gerda, echter, voor de opgewektheid zong:
  - Als er geen winter was,
  In steden en dorpen...
  We hebben het nooit geweten
  Deze gelukkige dagen!
  En nogmaals, haar blote tenen halen de trekker over en doorboren de Sovjet-auto.
  Charlotte zei lachend:
  - Oh, vorst, vorst,
  Bevries me niet
  Bevries me niet
  Ik zit op een paard!
  En ook fotograferen met blote tenen. Ze is natuurlijk een super meisje.
  Hoewel ze natuurlijk de meest strijdlustige relaties heeft met mannen.
  Maar Christina vuurde deze keer met behulp van een scharlaken tepel, trok haar beha uit en piepte:
  -Het zal geen schande zijn voor het meisje,
  Verkoop jezelf voor roebels ...
  Frost-voivode patrouille,
  Omzeilt zijn bezittingen!
  Magda vuurde ook met een robijnrode tepel en kirde, terwijl ze zag hoe de Sovjet vierendertig brandde:
  - Ik bezit rijkdom,
  Je kunt ze niet tellen, zelfs geen eeuw tellen...
  Van wie heb ik geen spijt
  Jij soldaat gaapt niet!
  En de krijger zal weer naar haar partners knipogen. De vier meisjes zijn natuurlijk glamoureus en tegelijkertijd gebruind en gespierd.
  Toen de vorst eindelijk toesloeg en de sneeuwbanken zich opstapelden, kwam het initiatief in handen van het Rode Leger.
  Hier hebben Sovjetmeisjes zich onderscheiden in de strijd.
  Alenka en haar bataljon rennen om aan te vallen. Natuurlijk, ondanks de vorst en sneeuwbanken, zijn de meisjes blootsvoets en in één bikini. En sommigen lieten zelfs alleen slipjes achter.
  Alenka schiet uit een machinegeweer. Haar kogels zijn precies op doel. En dan gooit het meisje, terwijl ze het pakt, en met haar blote tenen een dodelijke boemerang. En het hoofd van tegenstanders wordt met groot gemak gesloopt.
  De krijger zong en ontblootte haar tanden als parels van de halsketting van de koningin:
  - Het publiek wacht - treurige gezichten,
  Fondsen tellen niet - ik ben een moordenaar!
  Anyuta sloeg de Duitse troepen met bliksem uit haar scharlaken tepel en kirde:
  - Je hebt geen gelijk! Wij zijn nobele krijgers, geen moordenaars!
  Roodharige Alla, wiens haar zo heet en vurig is dat het een heel regiment kan verbranden, zal ook uit robijnrode tepels schitteren met rookslierten, en ze zullen scrollen en een heel gezelschap vijanden tegelijk verbranden.
  De krijger zong:
  - Ik was erg aardig.
  Ik hou van mensen met heel mijn hart...
  Onder het teken van de blauwe adelaar
  Uw kroon - verguld!
  Maria krabbelt ook uit een machinegeweer en gooit met haar blote tenen rookmijnen met chemie. Dit zijn de meisjes - een uitstekende passage.
  En de krijger zong:
  - Er is sakura in elk appartement,
  Het vliegt als een boze pijl...
  We maken de nazi's nat in het toilet,
  En onze gedachte is als een naald!
  Olympische Spelen krabbelen op de nazi's met een machinegeweer. Ze is een heldenmeisje brulde:
  - Mijn naalden, naalden scherp als kogels!
  Natuurlijk hadden de Duitsers het moeilijk in de film - ze werden grondig ingedrukt.
  Dit is de doodstorm...
  En hier is de scène met de pionier. De jongen was uitgekleed tot aan zijn korte broek en met zijn handen vastgebonden werden ze blootsvoets door de vorst geleid. En geslagen met zwepen ....
  De jongen kreunt en doet een stap naar voren. Dit is erg wreed...
  En hier is een Duitse vrouw Margaret die mondharmonica speelt. Knipoogt naar de pionier en zegt:
  - Waarom zijn de benen van de jongen koud?
  De pionier antwoordt:
  - Als je verliefd werd op de moeder van de jongen,
  In de vorst, op blote voeten, ging naar de lieverd!
  De Duitse vrouw lachte en merkte in goed Russisch op:
  - Nou, temper de pionier! Het is heel goed voor de gezondheid!
  En de jongen, blootsvoets en bijna naakt, werd verder door de sneeuw geleid.
  Dan wordt een nieuwe strijd getoond met de Sovjet-krijgers. Het is duidelijk maar een sprookje.
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en blanke jagers.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij haalt de nazi's samen met de tanks neer en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustina, die de nazi's neerhaalt en de bruine soldaten uitroeit, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en gilde:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met gebroken kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al niet honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De vijf waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje zal, als een erwt met krachtige explosieven, naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen er meteen duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruizen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt verscheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha sloeg de nazi's neer en piepte:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden neer en sloopte de torens van de tanks.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en de tanks doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  
  . THE CRAVE ACHTERKLEINZOON VAN TAMERLANE
  ANNOTATIE
  De landing van mooie meisjes uit de eenentwintigste eeuw helpt de achterkleinzoon van Tamerlane om de macht te behouden en bovendien de weg vrij te maken voor de uitbreiding van het rijk.
  . HOOFDSTUK 1
  Na de dood van Tamerlane in 1405 werd zijn achterkleinzoon Muhammad Jahangir tot zijn opvolger uitgeroepen. Hij was nog een jongen van een jaar of negen, en hij had een regent. En Alenka werd de rechterhand van Tamerlane en werd toen zijn eerste vrouw.
  Voor altijd was een jong meisje een heks met kolossale kracht. En ze werd de feitelijke heerser van het rijk van de grote commandant.
  Alenka is een heldhaftig meisje dat tot nu toe in verband werd gebracht met het voeren van oorlog met verschillende soorten satrapen van Tamerlane.
  Hier is haar eerste grote veldslag.
  De vijand heeft een vrij groot leger. Maar Alenka schaamt zich niet.
  Hier leidt ze persoonlijk de strijders in de aanval. En met haar een team heksen die de Almachtige God Rod aanbidden.
  Hier zwaait Alyonka met haar zwaarden, houdt ze een receptie - een molen, en slaat de hoofden van de Mujahideen eraf.
  De krijger fluit... De kraaien vallen flauw en doorboren de toppen van de geschoren krijgers van de rebellen.
  Alenka gooide een boemerang met haar blote tenen, hakte de hoofden af, naar de militanten en zong:
  - Ik ben een geweldige sultana,
  En in de gevechten de ataman!
  Anyuta snijdt ook vijanden. Hakt hun hoofd af met haar heksenzwaarden.
  En dan met blote voet, alsof je met iets dodelijks gooit.
  En zingen:
  - We kunnen allemaal
  Wij zijn cool...
  voorzichtig -
  We zijn op blote voeten!
  En daarna zal het meisje haar lange tong nemen en laten zien.
  Dan zal hij naar de vijand spugen en knipogen met saffieren ogen.
  De roodharige Alla vecht ook. Haar koperrode haar geeft het meisje een gelijkenis met de fakkel van een Olympisch kampioen.
  Haar zwaarden houden een receptie vast - een vlinder.
  Dan werpen de blote vingers van verleidelijke benen giftige naalden die vijanden doorboren.
  Allah nam het en zong:
  - Ik geloof dat we sterker zullen zijn dan iedereen,
  De schurk zal tot as worden vernietigd!
  Maria vecht ook. Haar zwaarden zijn als de bladen van een snelle helikopter. Dus alles wordt meedogenloos afgesneden.
  En de blote hiel werpt een explosief pakket met vernietiging op.
  Strijder Maria zong:
  Zie de zonsverduistering in de lucht
  Dit meisjes teken!
  Op de Olympische Spelen wordt ook gevochten. Haar zwaarden zijn als bakenstralen, die langer worden. En hak de vijanden ter plekke neer.
  De blote hiel van het meisje wierp een zware bom op en de krijger zong:
  - Ik ben sterker dan iedereen in de wereld,
  Laten we het sneller maken!
  En haar scharlaken tepels werden blootgelegd, en hoe ze door de bliksem zouden worden gehamerd. En een hele honderd vijanden werden geroosterd.
  De vijand werd verslagen. En volledig en onvoorwaardelijk gebroken.
  Nog een paar kleinere overwinningen en de rest van de satrapen haastte zich om het gezag van de jonge erfgenaam te erkennen.
  Muhammad Jihangir won op deze manier en kon zijn macht over het rijk versterken. Hoewel hij puur formeel de heerser was. Zijn stiefmoeder-overgrootmoeder regeerde echt.
  Het rijk van Timurad was groot. Maar toch beheerste ze niet de hele wereld.
  Alenka maakte haar eerste reis naar India - om de zuidelijke regio's vast te leggen.
  Het meisje vocht, zoals altijd, persoonlijk en met haar vier vrienden.
  Alenka heeft honderden mensen vermoord.
  Soms deed ze tijdens het gevecht haar beha uit. En robijnrode tepels wierpen bliksem. Die door de vijand met hele regimenten werden verbrand.
  Andere meisjes, vooral de grote Olympische Spelen, kunnen echter van scharlaken tepels pellen en veel vijanden verkolen.
  Dus niemand kan deze meisjes weerstaan.
  India werd in 1408 volledig veroverd. En het rijk werd versterkt.
  Daarna volgde een campagne tegen Egypte. En weer overwinningen, nederlagen van tegenstanders en veroveringen.
  Alenka gooide met haar blote tenen speciale erwten, waarin een zeer destructief explosief zat.
  En verscheurde vijanden.
  Maar Alla en Olympias namen het, en de emir van Egypte, zijn handen en voeten grijpend met zijn blote tenen, scheurde het triviaal uit elkaar.
  Toen lachten de meisjes uit volle borst en zongen:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grappen over maken!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Na het gevecht dwongen de meisjes de weinige overgebleven mannen om op de grond te knielen en hun blote, verharde, bebloede voeten te kussen.
  Dus de Egyptische vizier knielde neer en kuste Alenka's blote voet.
  Het meisje greep zijn neus met haar vingers van blote benen. En hard knijpen.
  Degene die brult...
  Alenka tilde hem op met haar voet en gooide hem met haar gewelddadige kracht weg, op een afstand van het veld van een handboogpijl.
  Nadat ze Egypte hadden veroverd, gingen de Genghisiden verder ... Ze bereikten en veroverden Marokko.
  Alenka is nog niet naar Europa gegaan. Haar blik wendde zich naar het oosten. In feite raakte China de macht van de Mongolen kwijt en daar was het nodig om hun macht te herstellen.
  In 1415 begon een campagne tegen China. Mohammed was al behoorlijk volwassen en leidde zelf de campagne.
  Maar in feite controleerde Alenka zijn leger. Ze lijkt een stiefmoeder-overgrootmoeder en een eeuwig meisje te zijn. Dit betekent echter niet dat Alenka geen seks heeft gehad.
  Zelf koos ze de mooiste, gespierde jonge mannen voor zichzelf, en bedreef ze de liefde op verschillende manieren, en tegelijkertijd met meerdere.
  Nou, ze was vergeven, net als de andere vier heksen. Al deze vijf krijgers waren onoverwinnelijk.
  Hier worden ze geconfronteerd met een enorm leger van China.
  Alyonka voerde eerst een bliksemtechniek uit met zwaarden.
  En zoveel hoofden van de krijgers van het hemelse rijk vlogen.
  Toen gooide Alenka verschillende schijven met diamanten randen met haar blote tenen, en elk van hen doodde een dozijn tegenstanders.
  Het meisje hakte met zwaarden en zong:
  - Ik ben een krijger van de hoogste klasse,
  En speels de kassier beroven!
  Toen nam Anyuta en sneed met zwaarden, gaf de "inktvis" -techniek uit, sneed veel tegenstanders af, waarna ze zong:
  - Ik ben het coolste meisje
  Succes gaan we vieren!
  Toen liet de formidabele krijger haar tong zien.
  En hoe het spuugde als een vuurkolom.
  Dus werden er meteen tweehonderd Chinezen verbrand.
  Roodharige Alla was in volle opwinding. Ze hakte de Chinezen neer en hakte hun hoofd af als een scheermes.
  Tegelijkertijd gooiden de krijgers een erwt van vernietiging met dodelijke kracht met hun blote tenen. En ze verscheurde veel tegenstanders, en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  - Voor Groot-Rusland!
  Maria, die de tegenstanders ontleedde en de libellenreceptie had uitgevoerd, antwoordde met een grijns van haar tanden:
  - Voor de geweldige ruimte!
  En opnieuw gooide ze het dodelijke geschenk van vernietiging met haar blote tenen.
  Olympias snijdt ook vijanden met zwaarden. Ze zijn als wieken van windmolens. En ze sneden de Chinezen af en hakten hun hoofd eraf.
  Olympias gaf met zijn blote, ronde hak een hele hoop granaten. En het explodeerde en stuurde een heel bataljon naar een andere dimensie.
  Het meisje nam het aan en zong:
  - Glorie aan de ruimte,
  Genoeg domme praat!
  Daarna leren alle vijf mooie, sterke en onoverwinnelijke heksenmeisjes hoe ze moeten fluiten. En de kraaien, hele wolken, krijgen een hartaanval, vallen verbluft en doorboren de schedels van Chinese soldaten.
  Hier is een cool ding.
  Alenka zong:
  - De oorlog gaat erg cool,
  Overwinning scheuren we de score af!
  De meisjes dorsen de Chinezen natuurlijk als noten met een voorhamer. Dit is wat de terminator-meisjes kappen, en niet te vergeten om grote, dodelijke geschenken van de dood met hun blote tenen te gooien.
  Hier trekt Alenka haar beha uit. En haar scharlaken tepels werden ontbloot, en haar volle borsten werden zo verleidelijk.
  En nu zal de bliksem uit haar glanzende borsten vliegen. Val op de Chinezen, met wilde kracht.
  Alenka wierp een moorddadig geschenk van de dood met haar blote tenen, scheurde een grote massa tegenstanders in kleine stukjes en tjilpte:
  - Glorie aan het communisme!
  En toen rukte ze de hand van een Chinese generaal af, vloog zo voorbij en doorboorde het oog van een andere hoogwaardigheidsbekleder met haar wijsvinger.
  Anyuta verklaarde geestig en verpletterde de vijanden:
  Wij zijn coole meiden!
  En ze ontblootte ook haar borsten door haar beha uit te trekken. En toen sloeg de bliksem in vanuit de frambozentepels. En er was totale vernietiging.
  En de Chinezen waren grondig verkoold en kwamen letterlijk in een diepe kist terecht. Om precies te zijn, ze zullen geen kist krijgen.
  De meisjes organiseerden een kolossaal bloedbad voor de Chinezen. Zoveel domme mensen stierven.
  Anyuta nam het aan en zong haar tanden ontblotend:
  - Ik ben de sterkste vrouw,
  Ik moet verkracht worden!
  Alla neemt ook deel aan gevechten. Ze is zo'n stoer en bloederig meisje.
  En haar blote tenen gooiden giftige en destructieve naalden. Dit is het roodharige terminator-meisje.
  En toen ontblootte ze haar borsten. En van de robijnrode tepel zal het met kolossale vernietigende kracht schieten en schieten. Een heel bataljon Chinese soldaten brandde af.
  En hier is Alla, wiens koperrode haar, als de banier van de proletariërs, wappert in de wind.
  En het meisje nam het aan en zong, haar tanden ontblotend:
  -Ons grootste land is
  Het virus-Satan zal worden vernietigd!
  Maria vecht ook met agressie en dodelijke zwaaien, legt vijanden neer en blaast letterlijk hun hoofd eraf.
  En de zwaarden van het meisje zijn erg scherp, als scheermessen, en veroorzaken totale moord.
  Maria gooide met haar blote tenen iets dat totale dood bracht en kirde:
  - Voor het vaderland - onze geweldige moeder!
  En de krijger pakte en ontblootte haar volle borsten. En haar aardbeientepels werden genomen en geslagen met pulsars van grote, vernietigende kracht.
  En er werden zoveel vijanden tegelijk vernietigd dat in China veel kinderen triviaal wees werden.
  Maria pakte het aan, ontblootte haar tanden en kirde:
  - We zijn voor vrede voor vriendschap,
  Voor de glimlach van de wereld...
  Voor de gezelligheid van vergaderingen!
  Olympias - dit heldenmeisje in de strijd is als een echt en zeer extreem agressief beest.
  Ze pakte en gooide met haar blote zolen een hele ton explosieven. Hiervoor moest het meisje zelfs op haar rug vallen.
  En toen ontblootte Olympias haar volle borsten, zo groot als watermeloenen.
  En de krijger nam het en, als een hele waterval van pulsars, zal hij de troepen van China aanvallen. En hoeveel gele soldaten stierven er tegelijk.
  Het meisje met een bullish lichaamsbouw nam het en schoot het met grote kracht en vuurenergie. Hier wordt het echt warm. En de aarde brandt, alsof er napalm op de hoofden van de Chinezen is uitgegoten. En daar brandt veel... Een Chinese generaal, die levend verbrand was, slaagde erin te kraaien.
  En onmiddellijk floot vijf meisjes, en een oorverdovende val van een hele wolk kraaien volgde, en ze doorboorden de Chinese hoofden.
  De meisjes staan opgesteld in de vijfhoek en zullen met duivelse energie neerstorten.
  Maar ook andere meisjes deden mee aan de strijd tegen de Chinezen. Anastasia Vedmakova verscheen op het aanvalsvliegtuig.
  En ze nam het en lanceerde vernietiging met behulp van een bloot, gebeiteld been, en vernietigde een heel Chinees bataljon met een raketwerper.
  Anastasia zong:
  - Een twee drie vier vijf -
  De heks begon te doden!
  En de krijger met de scharlaken tepel van haar borst drukte op de joystickknop, en de raket vliegt weer, met fenomenale snelheid en spuwt een grote stroom van vernietiging en dood.
  Akulina Orlova nam het aan en ontblootte ook haar borsten. En ze pakte het, drukte haar blote tenen op de joystickknop.
  En een raket zal opstijgen met een onbegrijpelijke, kosmische kracht.
  En nu bleven alleen hoorns en poten over van het Chinese bataljon.
  Akulina Orlova nam het aan en piepte:
  - De grote kracht van Svarog,
  We zullen de kracht zien, de kracht van God!
  En de krijger drukte haar blote, ronde, roze en zeer sierlijk gebogen hiel op het pedaal.
  Een vacuümbom vernietigd en een heel regiment Chinezen naar de onderwereld gestuurd.
  Toen voegde ze er krachtig aan toe:
  - Rusland is te veel, niet wensen,
  Dan krijg je een heel gaaf paradijs!
  Mirabela Magnetic is ook een heel energiek meisje. En de krijger pakte het en drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick. En hoe hij met een agressieve sprong op de vijand slaat.
  En de massa van de Chinezen zal in één keer opbranden en in as veranderen.
  Mirabela pakte het en drukte op de joystickknop met een aardbeiennippel, en ze zal het nemen, een raket zal voorbij vliegen.
  En zoveel strijders brandden tegelijk af en gingen figuurlijk naar de hel of de hemel, of misschien zelfs naar een plek waar sprookjes al cooler zijn dan welke menselijke fantasie dan ook.
  Mirabela nam het aan en zong:
  Onze kracht is zo groot
  Laten we heel China vernietigen...
  We zullen bouwen voor de eeuwen -
  In de lucht, op zee en op het land!
  Alle drie vallen vliegtuigen aan, alsof het Chinese troepen waren. En de raketten van de meisjes zijn speciaal, herbruikbaar, dankzij sterke magie.
  En duizenden strijders van het hemelse rijk gaan naar de voorouders.
  En toen nam Natasha het en vuurde raketten af met giftige naalden vanuit haar aanvalsvliegtuig.
  Die zullen voorbij vliegen, en op een bepaald moment zullen veel tegenstanders worden vernietigd zonder enige ceremonie.
  En de hoogste hoogwaardigheidsbekleder van China vanaf de eerste keer nam en verbrandde in een woedend en meedogenloos vuur.
  Natasha zong enthousiast:
  Hoe we leefden, vechtend
  En niet bang voor de dood...
  Dus vanaf nu zullen jij en ik leven...
  En in de sterrenhemel
  En bergstilte -
  Zeegolf en woedend vuur,
  En in woedend en woedend vuur!
  . HOOFDSTUK 2
  De meisjes verpletterden een leger van China. Maar een andere grote horde van het Hemelse Rijk boog zich naar hen toe.
  Alenka maakte naast zwaarden ook machinegeweren. En laten we met beide handen tegelijk in het Chinees krabbelen. En vernietigde het leger van het hemelse rijk grondig.
  Het meisje stond in brand.
  Tegelijkertijd deed ze haar beha uit en ontblootte haar scharlaken tepels. Dit meisje is gewoon geweldig.
  En uit haar rozenknopachtige borsten vloog een dodelijke bliksemstraal.
  En een heel bataljon Chinezen werd verbrand en vernietigd.
  Alyonka nam het aan en zong haar tanden ontblotend:
  - We zullen alle Chinezen aan stukken slaan,
  Vernietiging in onze, kracht van macht!
  Anyuta krabbelt ook op de vijanden. Tegelijkertijd gebruikt ze speciale, zelfgemaakte machinegeweren. Dat zijn gewoon totalitaire vernietiging van tegenstanders. En richt hele hopen lijken op.
  En er werden in korte tijd zoveel Chinezen vernietigd.
  Anyuta gooide een geschenk van vernietiging met haar blote tenen. En verscheurde een massa Chinese soldaten.
  Dan het meisje uit haar karmozijnrode tepels, terwijl ze het opneemt tegen de strijders van het hemelse rijk, lupanet.
  En het hele vijandelijke regiment zal in één keer branden.
  Dan piept Anyuta:
  - In onze woede vernietigen we China,
  Ik geloof natuurlijk dat we iedereen zullen winnen!
  Vechtende meid Alla vecht ook met agressieve spontaniteit.
  En haar haar is zo koperrood en laaiend als de vlammen van een inquisitievuur.
  De krijger nam het aan en gooide met haar blote tenen het moorddadige geschenk van de dood. Veel Chinezen verscheurd.
  Zelfs hun hoofden rolden in verschillende richtingen.
  Daarna zal de krijger van ruby tepels opladen met een hele reeks pulsars. Dus namen en verbrandden ze twee hele regimenten Chinezen.
  De superklasse krijger nam het aan en zong:
  - We zullen de vijanden verslaan, dat weet ik zeker,
  We laten China niet de hele wereld overnemen!
  En het roodharige meisje nam het aan en floot door haar zeer mooie neusgaten.
  En de neuzen van alle vijf zijn erg elegant.
  En de benen zijn zo verleidelijk en wendbaar en worden helemaal niet vies. De krijgers hier zijn van een uitstekende beurt. En ze hebben een unieke charme, en een oog en een aanval. Bedenk tegen zo'n meisje dat geen enkel leger, zelfs zoals China, zich niet zal verzetten!
  Een meisje met goudkleurig haar, Maria, vecht heel gevaarlijk. En haar blote, gebeitelde benen gooien zeer dodelijke en destructieve dingen.
  Maar als ook aardbeienborstnippels werken. En van hen zal bliksem met kolossale dodelijke kracht vallen.
  En een ander Chinees regiment zal onmiddellijk worden verbrand.
  Maria nam het aan en zong haar tanden ontblotend:
  - Ik ben een meisje, weet je, schat,
  Mooi in elk opzicht!
  Mooi in elk opzicht!
  Van iedereen, van alle kanten!
  En ze zal ook op de vijand spugen. En haar speeksel veranderde in een hyperplasmatische klodder, breidde zich uit, bewoog en een heel bataljon Chinese soldaten werd vernietigd.
  Olympias, dit heroïsche meisje met kolossale fysieke kracht. En haar benen zijn vrij groot, gebruind, blootsvoets en tegelijkertijd elegant en verleidelijk.
  En de borst is als een uier vol melk, als die van de meest stevige en grote buffel.
  Tegelijkertijd zijn tepels als papaverknoppen, zo helder, sappig en verleidelijk.
  Geen wonder dat de Olympische Spelen voor het gevecht zich zeker terugtrekken met een dozijn sterke, jonge mannen, en de liefde bedrijven.
  En dit geeft extra vreugde en kracht.
  En nu vliegen er bliksemschichten uit haar krachtige, verleidelijke, zo groot als tomatentepels. En bovendien in een hele cascade, alsof het een tsunamigolf is.
  En onmiddellijk sterven duizenden Chinezen in vreselijke doodsangst, zijn biologische elektriciteit.
  Olympische Spelen zongen:
  Geen genade, geen genade,
  geen genade voor de vijand!
  Druppels, druppels -
  Ik ben in de aanval!
  En de krijger nam het aan en toonde haar lange tong, als de zweep van een opzichter.
  En met deze tong gooide ze een lolly, waarin een deeltje antimaterie zat. Als gevolg hiervan werden twee Chinese regimenten tegelijk tot de grond afgebrand en werd het hemelse rijk een verpletterende slag toegebracht.
  Vijf meisjes hebben het al ingenomen en zullen zonder meer gaan fluiten. En de kraaien beginnen epileptische aanvallen te krijgen. Ze draaien in de lucht als boemerangs en razen naar beneden. En hun snavels sneden de schedels van Chinese soldaten dood.
  merkte Olympias op, grommend als een panter en haar zeer lange en krachtige tanden achter haar mond ontbloten.
  Ze is natuurlijk een beetje een vampier. Alleen haar hoektanden komen naar binnen of gaan juist vooruit.
  En de stem van Olympias is erg luid:
  - We zullen de vijanden zeker verpletteren,
  De stem van het meisje is betoverend, boeiend ...
  We hebben China grondig aangepakt,
  Wij zijn niet alleen toeschouwers!
  Alenka, je moet het meisje vertellen wat je nodig hebt...
  En het heeft het agressieve karakter van echt stelen.
  Alenka nam het aan en uit haar scharlaken tepels schoot ze met woedende kracht met vurige, zonder medelijden pulsars.
  Elk van deze vurige stolsels bevat een buitengewone hoeveelheid energie. En de Chinezen worden heel grondig bij de horens geslagen.
  Alenka merkte geestig op:
  - Daar zijn we begonnen met het reguleren van de bevolking van de planeet Aarde!
  Anyuta van de frambozennippel, gaf de Chinezen bliksem. Nadat ze een kogel in de perstegel kreeg, lachte ze alleen maar:
  - Je liegt! Je pikt het niet!
  Alenka was het er vol vertrouwen mee eens:
  - Neem het niet!
  Olimpiada nam het aan en sloeg met haar blote, ronde hiel, als met een voorhamer, in de kaak van de Chinese generaal en gorgelde:
  - Voor een nieuwe USSR zonder tsarisme en leiderschap!
  Maria stemde toe, bonzend uit een aardbeientepel met een zeer destructief en dodelijk geschenk van de dood:
  - Ja, de koning is te duur om te voeden!
  En knipoogde naar haar vrienden.
  Maar voorlopig veroveren ze formeel China, voor speciale doeleinden.
  Het roodharige en zeer mooie meisje Alla nam het aan en zong, haar zeer witte en parelwitte tanden ontbloten:
  - In zijn koninkrijk, de draak,
  Alles levend en helder vernietigt ...
  Er is alleen een kreun,
  Gooi de ketting van afval af mensen!
  En de krijger nam het als een bliksem uit de robijnrode tepel. En weer zal hij de Chinezen doven en ze tot een handvol as egaliseren.
  Alla nam het aan en zong, haar tanden ontblotend en knipogend:
  - Van de boze draak,
  Het geslacht heeft de aarde gered...
  En het licht van de lucht -
  Hij verliet mensen!
  En de krijger zal weer naar haar partners knipogen ...
  Welnu, de vijf begrijpen dat China met enorm enthousiasme dorst.
  Maar hier ging ze de strijd aan - Albina en Alvina. Het zijn hele mooie meisjes en blond tegelijk.
  Ze vliegen op gevechtsvliegtuigen, zoals aanvalsvliegtuigen. En ze sturen één dodelijke lading na lading.
  Dit zijn de meisjes - zeggen dat super betekent niets zeggen.
  En ze drukken met hun scharlaken tepels op de knoppen van de joystick en sturen zeer verpletterende raketten met kolossale dodelijke kracht.
  En er wordt zoveel verwoest in China. Hele paddestoelen rijzen op uit de vernietiging van de soldaten van het Hemelse Rijk.
  Albina vuurde eerst met haar blote tenen. En spuugde een kolossale, destructieve gave van vernietiging uit.
  En toen bracht ze de robijnrode tepel van de borst aan. En de Chinezen werden weer heel hard.
  Albina nam het aan en tjilpte, haar tanden ontblotend en zingend:
  We zullen binnenkort in het communisme zijn
  De opkomst van mijn land...
  Verwijder alleen de dief
  En een kale geit!
  Daarna nam het meisje haar zeer lange en behendige tong en toonde ze.
  Met hen was ze dol op het likken van de pulserende, jade staven. Ze heeft er enorm van genoten.
  Alvina is ook niet tegen het dienen van mannen. En bovenal krijg je plezier als je geld aanneemt van mannen. Het is echt zo leuk en genieten.
  Alvina nam het aan en zong:
  - Geld verdienen, geld verdienen
  Slapen en luiheid vergeten...
  Geld verdienen, geld verdienen
  De rest is allemaal onzin!
  En de krijger drukte opnieuw de aardbeiennippel op de knop, en het geschenk van vernietiging barstte los met dodelijke kracht en de massa van de Chinezen werd vernietigd.
  Deze meiden zijn natuurlijk ontzettend cool.
  Albina zei tegen haar partner:
  - Je bent een coole krijger!
  Alvina antwoordde logisch:
  - Hetzelfde als jij!
  En Alvina stuurde nog een geschenk van vernietiging met de hulp van haar blote tenen.
  En piepte:
  - Er zullen nieuwe tijdperken zijn
  Er komt een generatiewisseling...
  Maar niemand ooit
  Vergeet het heldere doel niet!
  De meiden drukten elkaar weer met blote hakken op de pedalen. En opnieuw werden massa's Chinezen gedood.
  Dit is echt geweldig.
  Maar in de strijd, en Anastasia Vedmakova. Ze is zeer actief en agressief op het aanvalsvliegtuig.
  Hij zingt zelfs lachend:
  - Na het lezen van twee regels uit de revolver,
  schiet op en dood de boze ...
  Razend kwaad, duivel van de hel,
  De kale man begon mensen uit te roeien!
  En Anastasia Vedmakova nam het aan en knipoogde naar haar partners. Ze is een heel mooie krijger en ook roodharig.
  En alle Chinezen die door haar raketten werden geraakt, werden aan flarden gescheurd.
  Maar in de strijd en Akulina Orlova. Het meisje vecht en is snel als een cobra.
  En haar aanvalsvliegtuig springt als een speer op de golven tijdens een storm.
  Akulina verplettert de Chinezen. Beukt ze met zijn blote tenen.
  Terwijl het meisje zingt:
  - Kaal, kaal, kaal,
  Rusteloos lot...
  Maar waarom, om de kale plek te sluiten,
  Heb je problemen nodig?
  Toen schoot het meisje opnieuw, maar deze keer met haar smakelijke tepel als een rijpe aardbei.
  Mirabela pakte het ook aan en drukte met haar blote tenen op de knopen. En ze raakte de Chinezen met raketten.
  Er zijn zoveel vijanden gestorven.
  Het meisje nam het aan en zong, haar tanden ontblotend:
  Er woedt een grote oorlog
  Oorlog zonder reden...
  Satan is losgekomen
  En de dood kwam met hem mee!
  De vrouwelijke piloten sloegen de Chinezen zeer actief. En ze stuurden raketten die hele regimenten in brand staken. En ze lieten ook bommen vallen met naalden en ballen, en toonden buitengewone kracht en vindingrijkheid. Warriors wat te zeggen - klasse!
  Maar in de strijd tegen de Chinezen en Elizabeth, met drie vrienden op de tank. Hun bemanning kreeg de bijnaam - E-4, zulke geweldige meisjes erin.
  Natuurlijk, de krijgers in slipje alleen.
  En gebruind, en zeer gespierd.
  Elizabeth drukte haar blote, gebeitelde voet op de knoop. Ze stuurde een projectiel van kolossale dodelijke kracht en kirde:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld!
  En zoveel Chinezen werden vernietigd door dit dodelijke projectiel.
  Dit zijn de meisjes die graag moorden.
  Elena is ook een meisje in alleen slipjes en een blondine. En over het algemeen zijn in deze koets alle vier de schoonheden blond. Net iets andere tinten haar.
  En natuurlijk mooi en rondborstig.
  Elena drukte haar scharlaken tepels op de joystickknoppen. Artillerie vuurde en granaten vlogen.
  Ze hebben dus geen simpele, maar met vier kanonnen.
  De meisjes, moet ik zeggen, zijn erg vrolijk en gewoonweg prachtig.
  Elena zong en ontblootte haar tanden:
  - Ik ben een jonge vrouw genaamd Carlo,
  Ik speel niet vaak, maar het is geweldig!
  Ekaterina drukte ook haar aardbeientepels op de joystickknop, reageerde met een vernietigende landmijn en piepte:
  - Ik geef alle klanten met een glimlach diamant,
  Laten we de weg van het licht gaan - zonder de fout te kennen!
  Euphrosyne is ook geen misser in de strijd. Eerst drukte ze met haar blote tenen op de joystickknoppen en stuurde ze een dodelijk, zeer explosief fragmentatieprojectiel.
  En toen drukte ze haar robijnrode tepels op de knopen en sneed haar tegenstanders dood. Toen kirde ze, terwijl ze stromen kogels uit machinegeweren zond, en ontblootte ze haar tanden, met giftanden van een wolvin:
  - Wolven zijn de coolste dieren,
  Iedereen uit elkaar scheuren, geen genade kennen!
  En alle vier de meisjes pakten het aan en schreeuwden:
  - En wie zullen we vinden in de strijd, en wie zullen we vinden in de strijd,
  Laten we het uit elkaar scheuren, uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Dit zijn de meisjes en de tank stuurt granaten met dodelijke kracht en krabbels van machinegeweren. Er is geen manier om dergelijke oplichters te weerstaan. Ze hebben de kracht van woede, de vlam van passie en vertrouwen in de overwinning. En tegelijkertijd steken ze ook hun vuile, ronde hakken in het gezicht van de gevangengenomen Chinezen en dwingen hen te likken met hun tong.
  Mannen houden ervan en haten het tegelijkertijd. En de meiden zijn gewoon geweldig.
  De Chinezen minachten echter geen marteling. Een jongen van dertien, Ileyka, werd gepakt. En ze begonnen met voorliefde te ondervragen.
  De jongen zweeg eerst. Toen scheurden ze zijn kleren uit en hingen hem aan een haak met zijn handen achter zich vastgebonden. En ze begonnen hoger te stijgen.
  De gewrichten van de jongen draaiden en Ileika kreunde. En het werd steeds hoger.
  De beul trok aan de blote voeten van de jongen. En hij rolde zich om en huilde van ondraaglijke pijn.
  De Chinezen lachten en begonnen met de vinger te wijzen. Ze brachten Ileyka nog hoger. Het touw zat al veel strakker. Tot aan het plafond. Een hulpeloze, naakte jongen hing aan een rek, zijn blote voeten trillend.
  Toen viel het touw meteen naar beneden. Het lichaam van de jongen zakte naar beneden.
  En pas op de grond rekte het touw weer. Er klonk een onmenselijke schreeuw van ongelooflijke pijn. Ileika adelaar en trilde.
  En de beulen lachten. Ze stelden niet eens vragen, maar martelden het kind gewoon.
  Toen grepen de Chinezen de jongen bij zijn blote voeten en duwden ze naar beneden. Ze zetten het blok op en klemden het stevig vast. De openingen van het blok waren van ijzer en speciaal gemaakt voor kinderen. En stevig vastgezet.
  Toen begonnen de beulen gewichten aan de haken te hangen. Ze hebben de jongen gereviseerd. Hij hing naakt, bezweet, met gespannen spieren, met een blond hoofd en een gezicht vertrokken van het lijden.
  De Chinees strekte de jongen uit en begon hem met een zweep te slaan. Ze deden het met veel plezier.
  De jongen brulde en kreunde... Een piepende ademhaling kwam uit zijn keel. En de beulen wisten alleen dat ze lachten.
  De huid op de rug van de jongen barstte bij de eerste harde klappen. Bloed droop en vermengde zich met zweet. De jongen schreeuwde en probeerde te trillen.
  Maar dat maakte het nog pijnlijker.
  En hij trilde van snikken.
  Toen begonnen de beulen, zonder na te denken, dun brandhout onder Ileyka's blote voeten te stapelen.
  En twee vrouwen met smalle ogen haalden een fles olijfolie tevoorschijn. En ze begonnen de zolen van de jongen te smeren, verhard door het lange lopen op blote voeten.
  Ileyka kreunde:
  "Ik zeg toch niets!"
  De vrouwen lachten en sloegen met hun handen op de blote kont van de jongen.
  Daarna waren ze klaar met het smeren van de eeltige, maar stofvrije zolen van het kind voor de marteling.
  Toen bracht de beul een fakkel en stak het vuur aan. De vlam steeg op en roofzuchtig likte de verharde, ronde, kinderachtige hiel.
  Ileyka huilde weer. Vuur doet pijn... De beul stopte de pook erin en begon onder de blote voeten van de jongen warm te worden. Een andere folteraar haalde een gloeiend hete ijzeren staaf uit de open haard. En hij begon de jonge Ileyka te slaan met een rode staaf van de hitte op zijn gebruinde, gespierde rug.
  De jongen had vreselijke pijn. Maar toch schreeuwde hij door zijn kracht:
  - Wauw, ik zal het niet vertellen! Oh, ik zal het niet vertellen! Ja, moeder, moeder - ik zal het niet zeggen!
  De beulen roosterden de blote zolen van de jongen en sloegen hem op de rug. Toen pakte een van hen een stuk ijzer uit de open haard. Hij legde het gloeiend hete metaal op de borst van de jongen en vroeg vleesetend in gebroken Russisch:
  - Wat doet zeer?
  De jongen riep terug:
  - Ik zal niet zeggen!
  Hoewel de geur van verschroeid vlees sterker werd. Een andere folteraar pakte een tang, waarvan het uiteinde in de open haard werd verwarmd.
  En hij begon de vingers van de jongen aan zijn blote voeten te breken. Hij begon met de pink, en schroefde die met een krakend geluid los.
  Ileyka schreeuwde wanhopig:
  - AH ah ah ah! Ik zal niet zeggen!
  De beul brak eerst de vingers van de jongen op zijn blote rechtervoet en ging toen naar links. Hij was een heel groot en sterk kind. Maar ik probeerde mijn vingers zo langzaam mogelijk te breken.
  Toen de laatste knarste, de grote teen van de linkervoet, uitgeput door de martelingen, verloor Ileyka het bewustzijn door de pijnschok.
  Er werd meteen een emmer ijswater over hem heen gegoten. De jongen kwam tot bezinning. En ze begonnen hem opnieuw te slaan met een gloeiend hete staaf op de rug.
  De zolen werden ook gebakken met vuur. En tegelijkertijd brachten de beulen twee fakkels naar Ileika's reeds verbrande borst.
  De jongen schreeuwde iets dat hij niet kon verstaan.
  Twee beulen brachten ook fakkels onder zijn oksels. En het is ook zo pijnlijk, en gewoon ondraaglijk lijden.
  Ileyka huilde en jammerde, maar het was nog steeds mogelijk om het onverstaanbare te onderscheiden:
  - Ik zal niet zeggen!
  De beul bracht de fakkel naar de blote kont van de jongen, het werd nog pijnlijker. Maar Ileiko riep toch:
  - Ik zal niet zeggen!
  Toen nam de vrouwelijke folteraar een fakkel in haar handen, stond op haar tenen op en vuurde een vlam door het blonde haar van de jongen op zijn hoofd. En de lichtblonde lokken schoten op en laaiden op. Vuur verzwolg Ileika's hoofd.
  De vrouw lachte en zei agressief:
  - Ik ben een duivelse duivel!
  Het hoofd van het kind, gehuld in vlammen, viel op zijn kant. Het was duidelijk dat het lichaam stopte met trillen.
  De beul spetterde opnieuw in de voorbereide emmer ijswater.
  Maar het verbrande kind bewoog niet.
  De vrouwelijke folteraar legde haar hand op de met blaren besmeurde borst van de jongen. Ze hield het een tijdje vast en gorgelde van ergernis:
  - Leunde achterover!
  De senior beul zei geërgerd:
  - Overdreef! Nou, maak grapjes met hem! Nog geen enkel slachtoffer!
  Dus Alenka kon met grote woede vechten, dus ze begreep dat hun zaak rechtvaardig was.
  En dus pakte het meisje en sloeg met dodelijke bliksem uit de scharlakenrode tepels van zeer grote kracht. Ze verbrandden letterlijk de Chinezen, waardoor ze geen kans hadden om te overleven en zelfs geen schrammetje op de meisjes.
  Toen gooide Alenka met haar blote tenen een zeer dodelijke en destructieve erwt des doods.
  En dat hele bataljon Chinese soldaten verscheurde.
  Alenka nam het aan en zong:
  - Onze kosmische glorie,
  De kracht zal weer in vreugde zijn!
  Anyuta nam en hield ook een octopusreceptie met zwaarden. Snijd veel Chinese soldaten af. Hak hun hoofden af zonder medelijden.
  Toen gooide ze met haar blote tenen de dodelijke naalden. Degenen die vlogen, raakten de Chinezen dood.
  En dan zullen Anyuta's frambozentepels met vernietigende en vernietigende pulsen naar haar vijanden schieten.
  Anyuta zong en ontblootte haar tanden die fonkelden als parels:
  - Er zal binnenkort een paradijs op de planeet zijn,
  We zullen zelfs China veroveren!
  En de krijger nam het en hoe ze fluit ...
  De kraaien ontwikkelden turbulenties in de hersenen. En ze vielen als hagelstenen en sloegen tegen de schedels van Chinese soldaten.
  Roodharige Alla knipoogde naar haar partner en verklaarde met knipogende smaragdgroene ogen:
  - Heilige oorlog
  Onze overwinning zal zijn...
  Geef de dood aan Satan
  Dit is ons gesprek!
  En een meisje met koperrood haar zal haar blote vingers van haar benen gooien, met grote vernietigende kracht, een erwt van de dood. En de massa Chinezen zal barsten.
  Daarna zal het meisje ook vanuit haar robijnrode tepels aanvallen met dodelijke bliksemschichten.
  Die staken meteen twee Chinese bataljons in brand.
  Alla pakte het aan en zong, knipogend naar haar partners:
  - Ik ben groot
  Een meisje van de hoogste orde...
  Voor mij is een man gewoon een ham,
  Koop snel nieuwe!
  Maria knipoogde ook naar haar partners en piepte:
  - Niemand zal ons stoppen
  Het meisje laat het hele regiment vallen!
  En de krijger met haar blote tenen wierp een zeer destructieve en vernietigende gave van vernietiging toe.
  En dan neemt Maria het en slaat pulsars van aardbeientepels. Die vliegen voorbij en er zijn geen twee Chinese bedrijven - alleen kolen blijven over.
  Maria nam het aan en zong, terwijl ze een vlek magoplasma uitspuugde:
  - Een vuur brandt in mijn ziel,
  En het vuur woedt in mijn hoofd ...
  Ik zal woede weten in blazen
  Hef hoger - de banier van licht!
  En het meisje gaat weer fluiten... Arme kraaien, zo'n echo is dodelijk voor hun oren.
  Hoe gek in de oren, en complete nederlaag en uitroeiing.
  Meisjes hebben zo'n basketbalveld in hun hoofd.
  Om precies te zijn, niet de meisjes, maar de raaf ...
  Ze vallen naar beneden. Chinese hoofden slaan.
  Maria nam het aan en zong, haar tanden ontblotend:
  - Val op de grond, op de grond, op de grond,
  U heeft dit recht gekregen...
  Voor het meisje op blote voeten, knielen,
  In slush of modder, het maakt niet uit!
  Olympias, het heldhaftige meisje steunde haar partner, en ook hoe ze spuugde. Een grote en groeiende vlek magisch plasma vloog achter de mond van het meisje vandaan. Het stortte in en verzwolg een heel regiment van het Hemelse Rijk.
  Daarna pakte en gooide de meisjesheld haar benen met haar blote tenen, een geschenk van verpletterende en brandende vernietiging.
  Het ontplofte als een kleine atoombom. En een ander Chinees regiment werd verkoold. En zelfs de botten bleven niet over, van de duizenden krijgers van het Hemelse Rijk.
  Olympias merkte op, terwijl ze haar zeer krachtige tanden ontblootte, zoals die van een sabeltandtijger:
  - Maar nog steeds sterker dan ik,
  Er is niemand op de wereld, er is niemand op de wereld!
  Toen leken haar borsten een gave van kolossale dodelijke kracht uit te stralen uit tepels zo groot als een goede tomaat.
  Daarna de Olympische Spelen, zoals die zullen bekendmaken:
  - En de vrouw pakt het tegelijk, bij de keel!
  En toen pakten alle vijf de meisjes het aan en floot tegelijk ... En de raaf zal zo doof zijn dat ze letterlijk met hun eigen ogen op hun voorhoofd zullen klimmen. En wentelen in echte doodskisten.
  Olympias, haar tanden ontbloot en brullend als een nijlpaard, verklaarde:
  - Er is geen plaats voor zwakheden,
  Er is geen plaats voor de zwakken!
  En hier weer de meisjes hoe te fluiten ... En de kraaien vallen, en de Chinese schedels doorboren grondig ...
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova - deze eeuwige kinderen vechten weer en demonstreren hun fenomenale bekwaamheid.
  Hier is de jongen Oleg, hij nam en hield zijn zwaarden vast, wat de ontvangst van de machaon onmiddellijk verlengde.
  En de massa van de Chinezen werd gesneden.
  Toen gooide de jongen een speciale scherpe schijf met de vingers van zijn blote, kinderlijke benen ... Het vloog langs een raaklijn en sneed de hoofden van honderd Chinezen af.
  Het onsterfelijke kind nam het aan en zong vrolijk:
  - Ik ben een geweldig persoon
  Of gewoon een engel...
  Ik win gewoon iedereen
  In een felle strijd!
  Margarita Korshunova hakte ook de Chinezen neer, waardoor ze geen kans kregen, of de minste genade.
  De extra-klasse krijger nam het met zwaarden op de vijanden als een explosie. En figuurlijk hun hoofd eraf hakken.
  En ze zullen nemen en rollen als koolkoppen.
  En dan zal het meisje met haar blote tenen een erwt van kolossale vernietigende kracht gooien. En veel Chinezen zullen in één keer ontploffen.
  Dan zingt hij:
  - In de wereld van kosmische kracht,
  Laten we sterker zijn dan de draak...
  In het belang van het grote Rusland,
  De kale schurk zal vergaan!
  Daarna blies de jongen en het meisje hun wangen tegelijk op en haalden diep adem. En er klonk een zeer oorverdovend gefluit.
  De kraaien werden geraakt door een schokstraal en vielen in een knock-out. En het regende als hagelstenen op de kaalgeschoren hoofden van de Chinezen. Ze vielen en stierven, zonder enig alternatief.
  En de krijgers van het hemelse rijk werden vele duizenden gedood.
  Oleg en Margarita zeiden in koor:
  - De wereld moet ons respecteren en bang zijn,
  De heldendaden van de soldaten tellen niet mee...
  Russen hebben altijd kunnen vechten,
  Er zal een zeer scherpe pijl zijn!
  . HOOFDSTUK 3
  De meisjes toverden voor zichzelf een bijzondere installatie: een vlammenwerper met twaalf tonnen. Het moet gezegd worden - zeer serieus. En toen drukte Alyonka met haar scharlaken tepel op de knop.
  En het werkte, vuurstromen stroomden neer op de Chinezen. En het is een zeer aangrijpende en dodelijke uitvoering.
  En de krijgers van het hemelse rijk branden, alsof ze kaarsen aan een kerstboom zijn.
  Alenka nam het aan en zong:
  - Mijn grote hallo,
  En het mooiste boeket!
  Geneukt op de Chinees door op de frambozentepel van de borst te drukken en Anyuta. Ze is een meisje van de hoogste cultuur en klasse.
  En als hij zingt, zal hij het verpletteren.
  En de Chinezen hebben geen heel bataljon - ze zijn tot as verbrand.
  Dat is het soort meisje dat ze is - extreem cool.
  Maar de roodharige Alla is nog cooler. En haar robijnrode tepel drukt met veel kracht en energie op de knopen.
  En hier werkt het.
  En het brandt echt alles tot de grond af...
  Alla, die zag hoe de Chinezen brandden en stierven, zong:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld,
  En veroverde alle facetten van de ether!
  En haar blote hiel veroorzaakte een verwoestende doodsteek. Hier is ze een meisje - cool!
  Allah zei lachend:
  - Mijn fenomenale kracht...
  Maria vuurde, drukte op de knop met een aardbeientepel en maakte logischerwijs bezwaar, haar tanden ontblotend:
  - Niet van jou, maar van ons!
  En de krijgers zullen het nemen en lachen, met hard zelfvertrouwen. En dan nemen ze allebei en fluiten.
  De kraaien werden geraakt door een ultrasone golf op hun hersenen. Ze raakten in de war.
  En de gevederde schoonheden begonnen naar beneden te vallen en de hoofden van de Chinese krijgers te doorboren.
  Deze meiden zijn gewoon geweldig!
  De Olympische Spelen zijn erg agressief. Ook zij zal haar groot indrukken, als een oranje tepel op de knoop. En hoe het een moorddadige cascade van dood en verderf zal uitspugen.
  En zo veel Chinezen tegelijk namen en verbrandden. Ze waren grondig verkoold.
  Olympias nam en zong:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld,
  Ik kan gemakkelijk tegenstanders breken ...
  We zwemmen langs de stromen van continue ether,
  De junta zal de draak niet kunnen breken!
  En de krijgers uit hun tepels van borsten, hoe ze slaan met zo'n moordende bliksem, dat is gewoon afschuw.
  Kapitaal Chinese bataljons verbranden. Hier zijn de meisjes. En hun blote tenen gooien met verschrikkelijke kracht vernietigingsgeschenken.
  De Olympische Spelen namen en floot ...
  En haar fluit bracht onmiddellijk vele duizenden kraaien op de grond en sloeg de Chinezen dood.
  De krijgers zijn natuurlijk opgetogen. En ze lachen.
  Alle vijf schoonheden zijn zo strijdlustig en geestig.
  Ook hier vallen Albin en Alvin aan vanuit de lucht, op gevechtsvliegtuigen. En hoe ze raketten met kolossale vernietigende kracht zullen sturen, die alles opblazen en verscheuren.
  Albina nam het aan en zong, terwijl ze met haar scharlaken tepel de trekker overhaalde:
  - Ik ben de grootste heldin ter wereld!
  Alvina sloeg ook, drukte haar robijnrode tepel op haar borst en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  - Nee, wij zijn de meest heldinnen van de wereld!
  En de meisjes zongen in koor:
  Ik, jij, hij, zij - samen het hele land,
  Samen vriendelijke familie
  In het woord wij
  Honderdduizend ik!
  En de meisjes hoe ze moesten lachen, en blote hakken op de hendels.
  En er vlogen bommen op de Chinezen. Natuurlijk heeft het Celestial Empire niet het geluk om met meisjes om te gaan die alleen in slipjes vechten.
  Anastasia Vedmakova is ook in de lucht. En dit meisje, dat al meer dan honderd jaar oud is, maar niet ouder wordt, omdat ze een heks is.
  En de krijger met een robijnrode tepel zal op de knop drukken. En onmiddellijk vliegen de gevechtsraketten naar het doel.
  En een heel Chinees regiment, totaal verwoest.
  Anastasia Vedmakova merkte op, terwijl ze met de rand van haar hand over haar keel ging:
  - Er is een grote zuivering!
  Akulina Orlova was het hier gewillig mee eens, terwijl ze ook de vijand beukte en haar tanden ontblootte, die witter is dan de eerste sneeuw:
  - Er is een sweep van het gebied!
  En het meisje zal opnieuw de aardbeientepel van haar borst op de joystickknop drukken en een dodelijke raket sturen.
  Mirabela Magnetic pakte en sloeg met de hulp van haar blote tenen naar de vijand. En een dodelijke raket zal de Chinezen neerslaan. En er was totale vernietiging en dood.
  Dit is Mirabela - gewoon super. En het meisje is alsof je de vijand slaat met een aardbeientepel.
  De meisjes namen het aan en zongen, stampend met hun blote, ronde hakken:
  - We zullen iedereen gemakkelijk wissen,
  Voor de macht van de Sovjets...
  En we zullen jullie allemaal breken
  Op dit liedje!
  Krijgers rukken zo uit naar de vijand met hun raketten. En het is echt extreem dodelijk.
  Hier zijn de meisjes met blote, gebeitelde benen.
  Anastasia Vedmakova, die de vijand verpletterde, kirde:
  - De schedel springt 's nachts sprankelend,
  Wil een meisje gek maken...
  En onschuldige slachtoffers inslikken met een slang,
  Het is gewoon een gedoe!
  Akulina Orlova sloeg de vijand met een robijnrode borsttepel. Ze sloeg de vijand dood, gaf hem niet de minste kans en verbrandde een heel bataljon Chinezen.
  Toen nam Akulina het aan en zong:
  - Een meisje is hier, een meisje is daar,
  Het leven is een complete leugen!
  En de krijger stuurde met haar ronde hiel een dodelijk vernietigingsgeschenk naar de vijand.
  Toen piepte ze:
  - Ik zal alle Chinezen vernietigen, ik zal het gezicht van mijn meisje laten zien!
  Hier zijn de meisjes - blootsvoets en mooi en met verleidelijke, zeer gebeitelde benen.
  Anastasia Vedmakova laat een kleine bom vallen, vernietigde haar tegenstanders en piepte:
  - Glorie aan ons geweldige moederland!
  Hier zijn Alice en Angelica in gevecht. Ze sloegen de Chinezen met sluipschuttersgeweren. Over het algemeen zijn de meisjes geweldig.
  Alice schoot, sloeg door vijf Chinezen tegelijk en kirde:
  - In de uitgestrektheid van het prachtige vaderland,
  Gehard in gevechten en arbeid...
  We hebben een vrolijk lied gecomponeerd
  O grote vriend en leider!
  En de krijger gooide haar blote tenen, een dodelijk geschenk van de dood. En scheurde veel tegenstanders.
  Angelica verpletterde ook vijanden. Ze doorboorde vier vijanden met één schot en gilde:
  - We zullen zeker iedereen verslaan, en er zal communisme zijn!
  En de krijger gooide opnieuw het dodelijke geschenk van vernietiging met haar blote tenen. En er werden zoveel Chinezen tegelijk vernietigd.
  Het was net als geweldig.
  Beide meisjes zijn erg mooi. Alice is blond en Angelica is rood. Ze zijn over het algemeen gewoon geweldig.
  En ze schieten op de vijanden in het midden van de horde.
  Alice nam het aan en zong:
  - zonnecirkel,
  Hemel rondom...
  Het is een tekening van een meisje!
  En de krijger pakte het met haar blote hiel en gooide een explosief pakje kolen op. Dat kostte veel Chinese jagers en scheurde.
  Angelica merkte grinnikend op en ontblootte haar tanden, die ze als grote parels had:
  - Het is gewoon geweldig!
  En ook de blote vingers van het roodharige meisje zullen explosieve tassen lanceren met een agressieve mix van vernietiging.
  Hier zijn de meisjes - uitstekende aerobatics. Ze tonen hun grootste en meest agressieve klasse.
  Alice pakte het aan en piepte, haar tanden ontblotend:
  Ik tekende op een stuk papier
  Cirkel ondertekening op het bord!
  En nogmaals, haar blote, sierlijke voet gooit iets met zeer dodelijke kracht.
  En een massa vernietiging - het doden van de Chinezen.
  Angelica kirde met een knipoog.
  - Het zal allemaal zo - betoverend zijn!
  En haar naakte, ronde, roze hak genageld als een spijker...
  Krijgers staan natuurlijk niet toe dat de Chinezen hen met een golf overweldigen. En ze kruipen allemaal.
  Het aantal krijgers van het hemelse rijk is groot. En ze zijn allemaal takje en takje, en ik val aan met de grootste passie.
  Angelica klapte in haar handen en zong:
  - De grootsheid van de Rus herkent de planeet,
  Het fascisme werd verpletterd met een slag van het zwaard...
  In de gedichten van meisjes wordt de overwinning gezongen,
  En ik geloof dat ze het communisme zullen opbouwen!
  En de krijger zal het pakken en spugen... En een vlek magisch plasma groeide meteen en bedekte de Chinezen.
  Laten we het zo zeggen - de meisjes zijn wat je nodig hebt.
  Alenka schiet met machinegeweren op de Chinezen. Dan snijdt hij ze door met zwaarden...
  En toen als bij toverslag een machinegeweer in haar handen verscheen. En ze laten we de vijanden verscheuren.
  Dus Alenka maaide de Chinezen neer, zonder ze de minste genade te schenken.
  En het meisje wierp een moorddadig geschenk van de dood met haar blote tenen en verspreidde de krijgers van het hemelse rijk.
  Toen zong ze:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld,
  Coole meester van de aardse ether!
  Anyuta bevestigde dit:
  - Ja, coole meester!
  En ze pakte de voeten met haar blote tenen en gooide het moorddadige geschenk van de dood, en legde zoveel Chinezen tegelijk neer.
  Hier is zo'n meisje.
  En ook van de scharlaken tepels hoe het bliksem zal opladen. En de krijgers van het hemelse rijk rollen rond als hooischoven.
  Anyuta nam het aan en zong:
  - Glorie aan het tijdperk van de Russische tsaren,
  Jullie vijandige mensen breken!
  Dit is hoe meisjes werken. En Alla is een roodharige schoonheid bij hen. En van de robijnrode tepels bezwijkt de bliksem. En brengt totale dood.
  Allah zong, grijnzend:
  Breek de vleugels van het onstuimige meisje niet,
  Er is geen medelijden in mij en niet terloops...
  Ik hou niet van geweld en onmacht,
  Dat is pas jammer voor de gekruisigde Christus!
  Ze is zo'n strijdlustige en agressieve krijger vol energie.
  Ook Maria zal een pulsar opladen vanaf aardbeientepels. Hij zal een massa Chinese strijders verbranden en koeren:
  - Dit is mijn ruimtekracht!
  En haar ogen glinsteren van de bliksem.
  En blote voeten zullen een geschenk van vernietiging werpen. Deze meisjes zijn van de hoogste klasse.
  Olympische Spelen groeven de vijand uit. Tegelijkertijd gebruikte ze ook vurige pulsars uit haar grote tepels.
  Het heldenmeisje werkte met grote versnelling. Ze gaf niemand de minste kans.
  En de krijger gooide met haar blote tenen zeer destructieve geschenken van de dood.
  En terwijl ze zong:
  - Moederland en leger zijn twee pijlers,
  Waarop de planeet staat...
  We zullen onze borsten beschermen, we zijn jouw land,
  Uw leger wordt gezongen door alle mensen!
  Opnieuw lanceren haar tomatentepels geschenken van kolossale dodelijke kracht.
  Elizabeth van de tank schiet ook. Ze schiet, drukt haar scharlaken tepels op de knopen en gilt:
  - Ik ben niet sterker, ik scheur iedereen aan stukken!
  En knipoogt naar zijn partners.
  Elena was het hiermee eens en drukte op de knop met haar frambozentepel en een projectiel spuugde uit de loop en scheurde de Chinezen:
  - Voor ons thuisland van het communisme!
  En het strijdersmeisje knipoogde met haar saffieren ogen.
  Catherine merkte op, terwijl ze dodelijke geschenken van echte dood naar haar tegenstanders stuurde:
  - Communisme is een wetenschap!
  Weer drukte ze met haar robijnrode tepel op de knop.
  Euphrosyne verklaarde terwijl hij met grote koppigheid tegen de vijand vocht en aardbeientepels gebruikte:
  - Ons geloof in een mooie toekomst ontkent het glorieuze verleden van ons rijk niet!
  Elizabeth stemde hier meteen mee in:
  - Zoals zij de koning prezen, zo zullen wij loven!
  En de krijger toonde een lange tong.
  Ekaterina merkte, in dit geval schietend, op de joystickknop met haar blote tenen:
  - En van de Chudsky-kusten,
  Naar de ijzige Kolyma,
  Dit alles is onze aarde,
  Dit alles zijn wij!
  Euphrosinia afgeranseld, opnieuw met behulp van de aardbeiennippel en kirde, knipogend:
  - Mijn grote kracht
  Ik zal de krokodil verpletteren!
  En de meiden vallen aan. Onder hen zijn Natasha en Zoya.
  Hier namen de meisjes van de houwitser als beschuldiging van zo'n vernietigend geschenk van de dood.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Bommen vliegen en raketten,
  De grootste pr...
  In de liederen van de mensen worden gezongen,
  Een verschrikkelijke klap trof!
  Zoya verklaarde agressief:
  - Een krachtige slag - goed!
  En ze pakte het en drukte haar blote tenen op de knopen. Dit zijn allemaal krijgshaftige schoonheden.
  Oleg Rybachenko aan de muur. Een onsterfelijke jongen, die er ongeveer twaalf jaar uitziet, gooit naalden met zijn blote tenen. En treft de oprukkende Chinezen. Tientallen tegelijk.
  Gooit naalden en Margarita met blote vingers. Het meisje vernietigt tegenstanders en piept:
  - Mijn grote kracht!
  En hij vecht dapper.
  Ook Natasha gooit met haar blote tenen een krachtige boemerang. Hoe tegenstanders te verpletteren en te piepen:
  - In de naam van grote glorie!
  Dan snijdt Zoya de Chinezen met zwaarden en gooit ze tegelijkertijd met haar blote voeten naalden met gif. En zingt voor zichzelf:
  - In de uitgestrektheid van Rusland,
  We kunnen iedereen redden!
  En weer vallen de zwaarden op de tegenstanders. En als ze hakken, dan zonder medelijden.
  Maar toen Aurora begon te vernietigen en met haar blote tenen boemerangs begon te gooien, dan is dit volledige vernietiging. En de gedode Chinezen vallen onder de slagen van de rode duivel.
  En het meisje brult:
  - Ik zal alles verpletteren en verscheuren!
  En hoe hij zal nemen en snijden met beide zwaarden!
  En uit haar blote hiel vliegt een scherpe en doordringende schijf. Dit is over het algemeen een meisje van totale dood.
  En hier is Svetlana in de beslissende strijd. Laten we de Chinezen kwellen en ze met zwaarden in kleine stukjes snijden.
  Het meisje scrolde door de vlinder en zeven krijgers van het Hemelse Rijk werden doodgehakt.
  En dan vliegen scherpe, giftige naalden van blote tenen. En verbaas de Chinezen.
  Oleg Rybachenko vecht met gele krijgers. Zijn zwaarden flikkeren als een propeller.
  De jongen zingt met verve:
  - Ik zal de sterkste wereldkampioen zijn,
  We zullen Amerika, China verslaan!
  En weer gooit de jongen scherpe spelletjes met zijn blote vingers van kinderbeentjes. En twee dozijn gedode Chinezen vallen tegelijk.
  Hier is zo'n strijd. In de echte geschiedenis verloor het tsaristische Rusland uit de pre-Petrinetijd een deel van zijn grondgebied. Maar hier vechten de Russische ridders en geven niet toe.
  Oleg Rybachenko vecht en zingt:
  - Maar we zijn ridders vol van de Russische geest,
  De beulen zullen ons onderdrukte gekreun nooit horen!
  En weer gooit de jongen heel scherp, en met sterk gif, gekookt door heksen, hele dunne naalden!
  Het meisje Margarita zit naast hem. En ook haar benen gooien zulke dodelijke naalden. En de handen sneden de aanvallende Chinezen. De krijger vernietigt de tegenstanders en zingt:
  - Ik ben zo cool, als een demon van alle landen ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Heerser van alle landen!
  Natasha kapt ook de Chinezen af en zingt:
  - Bij het aanbreken van de avond laten we Satan niet winnen!
  En dodelijke naalden vliegen ook van haar blote voeten.
  Vervolgens vernietigt Zoya de vijanden. En van dit meisje lijken vibraties van kolossale energie uit te stralen.
  En boemerangs en scherpe naalden vliegen van de blote voeten van de schoonheid.
  Krijgers piepen:
  - Ik ben een grote droom en schoonheid op blote voeten!
  En nogmaals, hij zal iets extreem dodelijks naar zijn tegenstanders gooien.
  Maar als Aurora een molen runt en de Chinezen neersabelt, dan is dit het toppunt van vernietiging.
  En dan gooit de roodharige piercingnaalden met haar blote tenen. En de dode gele krijgers vallen.
  Maar wanneer Svetlana lupanet. En tegelijkertijd vliegt er een hele hoop naalden uit haar blote benen, die alles doorboren en doden.
  En de krijgers piepen:
  - Zo, zo, zo - krijg een fascist in een cent!
  En haar blote voeten zullen opnieuw dodelijk naar de Chinezen worden gegooid.
  Natasha, gele krijgers hakkend met zwaarden, merkte op:
  - Met de nazi's was het zowel gemakkelijker als moeilijker!
  Svetlana merkte na het passeren van de molen op:
  - En het is altijd makkelijk met ons meisjes!
  Aurora, reproduceerde de ontvangst van de ventilator en gromde:
  - Je zult je helemaal niet vervelen met mij!
  En een dodelijke angel vliegt van haar blote voeten.
  En Zoya pakt het en piept:
  - We zijn geen kakkerlakken, we zijn meisjes - van grote glorie!
  En weer zal er iets uit haar blote voeten vliegen, en het zal de vijand raken.
  De meiden namen het werk ter harte.
  Dit fort is bijna het enige Russische bolwerk in het gebied. Er zijn nog een paar steden in aanbouw. Het is maar goed dat de Chinezen hun hoofd niet over de Amoer hebben gestoken. Maar Rusland heeft in de echte geschiedenis een stuk van zijn grondgebied verloren. Een zeer agressieve dynastie aan de macht in China. Meisjes zijn echter in staat om Lucifers regimenten op de vlucht te jagen.
  Oleg Rybachenko snijdt de Chinezen. En terwijl de jongen zingt:
  - De hoogste klasse wordt...
  En dan vliegt een boemerang die door de blote voet van de jongen wordt gegooid en een kreet:
  - Het stekelvarken zal iedereen snijden!
  Margarita gooide ook naar de vijand wat een moord is. Ze verbrijzelde het in stukken en piepte:
  - Ik ben een droom op blote voeten en een grote schoonheid!
  En haar voet zal wilde schijven gooien.
  De volgende in de strijd is Natasha. En het gooit ook naar de vijand wat de tegenstanders verdeelt.
  En dat doet hij heel slim.
  En haar blote voeten werpen regelmatig dodelijke naalden.
  Vervolgens Zoya in de strijd. En hij gooit ook allerlei hakenkruizen en boemerangs naar de vijand.
  En maait de vijand neer.
  Dan, terwijl het voorbijgaat:
  - Glorie aan de goede koning!
  Maar in de strijd en Aurora. Het vernietigt ook vijanden uit China. En als het gooit, zal het met dodelijke kracht gooien.
  En al zingend:
  - Ja, in de naam van het Russische land!
  En ook vliegen dodelijke ladingen van haar blote voeten.
  Ook Svetlana laat de vijand niet in de steek. En van haar blote voeten vliegt iets dat een duidelijke dood brengt.
  En de krijger zingt:
  - We zullen nooit opgeven! Er zullen geen problemen naar Rusland komen!
  En nogmaals, de Chinezen zullen gewond raken. En hij zal het zonder ceremonie nemen en hakken.
  Zes krijgers en krijgers worden hard geraakt. En snijdt de vijand, en gooit blote voeten.
  Oleg Rybachenko, die de Chinezen neerhaalde, zong:
  - Star fighter, je hoorn blaast tevergeefs -
  Uw land is ver weg in twijfelachtige glorie...
  De vlam van de strijd trilt tussen de linies -
  In een eenzijdig spel zonder regels!
  En een andere boemerang vliegt met blote voeten van de jongen, die de keel van een dozijn Chinezen doorsneed.
  De jongen is, zoals we zien, een vechter.
  En Margarita is ook in de war. En zo werken haar blote voeten. Ze vernietigt vijanden zonder enige twijfel extreem cool.
  En haar zwaarden zijn als beulen.
  De krijger piept:
  - Laat er glorie zijn!
  Natasha vuurt ook met haar blote voeten, en gooit de dodelijke. En tegelijkertijd snijdt hij actief met zwaarden.
  Piept tegelijkertijd:
  - Mijn entourage is een staatsbemanning!
  De volgende in het gevecht is Zoya. Ook een duivel van het hoogste niveau van vernietiging. Hoe een vlinder met zwaarden vast te houden. En dan zal hij met blote voeten opvallende elementen pakken en gooien.
  Daarna gaat het voorbij:
  - Het leger verheugt zich - rukt op!
  En een hele rij afgeschuinde Chinezen valt.
  Het meisje zingt voor zichzelf:
  - Zoya houdt van moorden! Ah, die Zoja!
  En hier is Aurora in een snel offensief. Of liever agressieve verdediging. En met behulp van blote voeten schakel je vijanden uit.
  En tegelijkertijd piept het. En als haar sabels passeren als de messen van een cultivator, dan zullen drie dozijn Chinezen aan stukken worden gescheurd!
  En Aurora gilt:
  - Harmonieuze akkoorden, de vlag van Rusland is erg trots!
  En nu past haar blote hiel de Chinese generaal in de kin. Hij zal nemen en vallen.
  Zoya is agressief in de strijd. Hij snijdt zijn vijanden en gilt:
  - We zullen twijfelen en iedereen vermoorden!
  En van blote voeten vliegen zulke dolken.
  Ook Svetlana laat niemand in de steek. En vernietigt vijanden, alsof een zeis gras maait. De Chinezen falen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Gekke naald! Ga de tuin uit!
  
  BOKSEN EN DE COOLE POLITIEK VAN DE RING
  Sergei Lyakhovich won een bokswedstrijd tegen Sherron de Beers. Hij klopte hem op de bril en miste de knock-out klap niet.
  En hij maakte zijn eerste titelverdediging.
  Dit leidde tot enkele wijzigingen in het algemene gevechtsschema. In plaats van een verplichte verdediging tegen Chagaev, besloten Nikolai Valuev en Sergei Lyakhovich eerst te vechten om de zwaargewichttitels te verenigen.
  Deze strijd zou echt interessant zijn. Sergei Lyakhovich heeft slechts één nederlaag, Nikolai Valuev heeft zesenveertig overwinningen op rij. En hij is de duidelijke favoriet.
  En het prijzengeld voor dit gevecht voor beide boksers is een record van tien miljoen dollar voor twee.
  Het gevecht vond plaats in de VS ... Helaas was het publiek teleurgesteld. Sergei Lyakhovich blesseerde zijn rechterhand en verloor alle twaalf ronden op punten. Maar Nikolai Valuev schitterde ook niet. En hij kon zijn tegenstander niet naar een knock-out of zelfs een knock-down sturen.
  Maar hij verenigde de titels en wist de zevenenveertigste overwinning op rij te behalen.
  Het gevecht met Chagaev werd verplaatst. Toen kreeg Chagaev een ontsteking en Valuev kreeg ruzie met een andere, niet al te bekende tegenstander. En versloeg hem niet al te overtuigend op punten. En dan het gevecht met Sultan Ibragimov. De strijd bleek zeer competitief. Velen geloofden zelfs dat Sultan Ibragimov het won. Bij een afzonderlijke beslissing gaven de juryleden desalniettemin de overwinning aan Valuev. En hij bond met Rocky Marchiali in het aantal overwinningen op rij - negenenveertig.
  Dan de verplichte verdediging tegen Ruslan Chagaev... Maar opnieuw ging het gevecht niet door. En opnieuw Ruslan Chagaev met een blessure en uit het spel.
  De Russische reus hield zijn vijftigste verjaardagsgevecht (tenzij men natuurlijk het feit meetelt dat één gevecht van Valuev ongeldig werd verklaard!) tegen Ruiz. Het was een herkansing. In de eerste won Valuev niet overtuigend door een split decision. En dan de tweede fight-rematch.
  Velen dachten dat Nikolai Valuev zijn resultaat zou verbeteren. En wat zou cool zijn ... Maar nogmaals, de Russische reus ziet er niet de beste uit en behaalt een zeer controversiële overwinning op punten, en opnieuw door een afzonderlijke beslissing van de juryleden.
  Dan nog een gevecht met Holyfield. Deze jager is een echte legende. Maar hij is al zesenveertig en niemand gelooft in zijn kansen. En Nikolai Valuev heeft vijftig overwinningen op rij en geen enkele nederlaag. Hij brak het record van Rocky Marchiali en heeft twee titels in het zwaargewicht kampioenschap.
  Opnieuw de strijd ... En opnieuw dwong Nikolai Valuev nauwelijks een overwinning op punten af.
  En ook door een aparte beslissing van de rechters. Maar hij verbeterde zijn record, eenenvijftig overwinningen op rij! Je zult het ermee eens zijn dat dit erg cool is.
  En hier is ook een vrijwillige verdediging tegen David Haye. Nikolai Valuev heeft sinds 1993 geen enkele nederlaag geleden. Hier is hij weer in de strijd...
  Wederom een duel, waarbij Nikolai de voorhamer niet schijnt en in snelheid inferieur is aan de vijand.
  Maar het houdt zich uitstekend. Toont veerkracht. En als gevolg daarvan geven de juryleden Nikolai Valuev opnieuw de overwinning, afzonderlijke beslissingen. En natuurlijk erg controversieel...
  Maar het record van Rocky Marchil is bijgewerkt. Tweeënvijftig overwinningen op rij.
  En er is een nieuwe tegenstander gepland: Vitali Klitschko, die twee riemen tegelijk wil krijgen in een eenwordingsgevecht.
  Maar de onderhandelingen liepen al snel vast. Vitali Klitschko vocht met Sosnovsky.
  En Nikolai Valuev vocht met Morek, een sterke bokser, maar vele malen verslagen.
  En deze overwinning van Nikolai Valuev, al de drieënvijftigste op rij, bleek niet overtuigend en opnieuw zonder knock-down en op punten, door een afzonderlijke beslissing van de juryleden.
  Het record is echter bijgewerkt. En Nikolai Valuev heeft al zestien jaar geen nederlaag gekend - een record voor zwaargewicht. En drieënvijftig overwinningen op rij - een record onder alle gewichtscategorieën.
  En het gevecht met Vitali Klitschko en de unificatie van titels vond niet plaats.
  Nikolai Valuev vond een goedaardige tumor in zijn hoofd en hij zag zich genoodzaakt zijn bokscarrière te beëindigen.
  David Haye en Wladimir Klitschko vochten voor zijn riem. En Klitschko Jr. won.
  Maar Nicholas II, als bokser, die formeel het record van Rocky Marchiali brak, en die twee riemen bezit, en nog nooit is verslagen, was al in aanzienlijke glorie.
  En in plaats van Verenigd Rusland besloot Nikolai Valuev zijn eigen partij op te richten. Hij noemde het "The Big Jump". En hij slaagde erin om in 2011 op sensationele wijze in de Doema te komen. En toen nam hij deel aan de presidentsverkiezingen in 2012. En opnieuw een sensatie, een tweede plaats en een exit naar de tweede ronde tegen Vladimir Poetin.
  Blimey! Nikolai Valuev is een nieuwe, heldere, politieke ster geworden. De mensen kregen genoeg van de oude, politieke prostituees, en hij ging voor een nieuwe politicus en bokser.
  Vladimir Poetin wist Nikolai Valuev echter in de tweede ronde te verslaan, maar zijn voorsprong bleek vrij klein.
  Maar door het falen van Zyuganov pleegden de communisten een staatsgreep en Sergei Udaltsov werd de nieuwe voorzitter van de Communistische Partij.
  Deze jonge en energieke man maakte een echte storm tegen Vladimir Poetin. En de opwinding was zeer ernstig. Massale botsingen met de politie. Het gebruik van clubs. Afranselingen en zelfs slachtoffers onder de arrestanten.
  Dus de Olympische Spelen in Sochi werden afgelast. Toen vond de Maidan plaats in Oekraïne. Janoekovitsj werd afgezet. Poetin begon, in omstandigheden van interne instabiliteit, niet de Krim te grijpen. En er was geen oorlog in de Donbass.
  Oekraïne, onder leiding van Poroshenko, was in opkomst.
  Vitali Klitschko, die zijn bokscarrière onderbrak, besloot terug te keren.
  En nu slaagde hij erin Stevenson knock-out te slaan. En voor de vierde keer de zwaargewichtkampioen worden, waarmee Hollyfields record wordt herhaald. Daarna maakte Vitali nog een verdediging tegen Criss Areola. Zo'n gevecht is een wraak en slaat de tegenstander opnieuw uit.
  Maar toen, vanwege de werkdruk van de burgemeester van Kiev, moest hij zijn glorieuze carrière beëindigen.
  Wladimir Klitschko, hoewel niet helemaal overtuigend, wist zijn titel te verdedigen tegen Tyson Fury. En toen schakelde hij zijn landgenoot Glazkov uit. En toen hield hij ook een verdediging tegen Brian. En brak het record van Joe Louis voor de meeste kampioenschapsoverwinningen.
  Maar er is nog een riem. Gewonnen door Denotay Wyder. Deze bokser is uniek - zijn hele carrière bestaat alleen uit knock-outs. Maar liefst veertig knock-outs op rij - dat is cool! En Wladimir Klitschko is al eenenveertig jaar oud. En natuurlijk wekte dit eenwordingsduel enorme belangstelling.
  En voor het eerst sinds het gevecht met Peter is Wladimir Klitschko niet de onbetwiste favoriet.
  Maar hier is het gevecht met Denotheus. Knock-down uitwisseling. En toch de overwinning op het einde, zelfs als door een aparte beslissing van de jury, Wladimir Klitschko.
  Dus Wladimir Klitschko verenigde voor het eerst in de zwaargewichtdivisie alle vier de hoofdriemen. En dit is een unieke prestatie...
  Wladimir Klitschko had nog een rematch met Wyder, deze keer was hij in staat om hem knock-out te slaan en te laten zien dat leeftijd geen belemmering is voor sport. Parker won ook.
  Maar toen, in de herfst van 2018, op tweeënveertigjarige leeftijd, verloor hij van Anthony Joshua in een dramatisch duel.
  Het was een supergevecht... Wladimir Klitschko heeft in meer dan veertien jaar niet verloren, maar Anthony slaagde er toch in om het op te nemen en alle vier de titels te winnen.
  De enige troost voor Vladimir Klichkov is dat zijn naamgenoot Vladimir Poetin ook de verkiezingen van 2018 verloor. Bovendien was het niet Nikolai Valuev die won, voor wie de mode al voorbij is, maar de communist - Sergey Udaltsov.
  De reden voor de nederlaag was dat door de daling van de olie- en gasprijzen de economische situatie in Rusland verslechterde. En het effect van de bezetting van de Krim kon niet werken. Dus alles was anders. De communisten zijn terug. En weer over het Kremlin de rode vlag.
  Wladimir Klitschko hervatte zijn carrière echter. Er was geen coronavirus in de wereld en in 2020 wist de grote bokser Ruiz Jr. te verslaan en weer wereldkampioen te worden. Daarna verdedigde hij zijn titel tegen Ruiz Jr. Maar de rematch was weer voor Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, die veel records brak, kondigde opnieuw zijn afscheid aan.
  Hoewel hij erin slaagde een ander record te vestigen - om de oudste absolute wereldkampioen te worden.
  En dit is ook nog eens een enorme prestatie.
  Toen had Vitali Klitschko een oefengevecht met Hollyfield.
  De wereld ging zijn eigen weg.
  Oleksandr Usyk werd de nieuwe onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht met een sensationele overwinning op Anthony Joshua. En toen verdedigde hij de titel tegen hem.
  Maar Wladimir Klitschko keerde onverwachts terug in het najaar van 2022. En hij vocht met Usyk, omwille van een ander record.
  En dit gevecht versloeg alle eerdere prestaties op het gebied van drama en flow.
  En Wladimir Klitschko won opnieuw sensationeel. En nam opnieuw alle riemen in bezit. En voor de vierde keer werd hij wereldkampioen.
  Echt in het boksen, heldendom kent geen leeftijd.
  Het leven gaat gewoon door, maar echte helden worden nooit oud!
  
  HITLER HANDEN DE JODEN AF
  ANNOTATIE
  Adolf Hitler werd verlicht en stopte met het vervolgen van de Joden. Als reactie daarop sloten de geallieerden een wapenstilstand voor onbepaalde tijd met het Derde Rijk. En nu moet de USSR aan één front vechten, en de krachten zijn zeer ongelijk.
  . HOOFDSTUK 1
  Bijvoorbeeld een wereld waarin de Verenigde Staten Hitler in maart 1943 een deal aanboden: hij stopt de jodenvervolging, in ruil daarvoor verklaren de geallieerden een wapenstilstand voor onbepaalde tijd. De Führer, die de slag om Afrika verliest en bij Stalingrad wordt verslagen, wordt gedwongen in te stemmen. Welnu, de Verenigde Staten hebben hun eigen berekening - laat zowel dictators als totalitaire landen elkaar vernietigen. En dan gaat de USSR op de een of andere manier te resoluut vooruit.
  Kijk terug in Europa voordat de VS opduikt. Groot-Brittannië is natuurlijk zonder Amerika, men wil niet vechten. En bovendien is ook Churchill bang voor de komst van de Reds in Europa.
  Kortom, we waren het eens. Hitler stopte met het vervolgen en uitroeien van Joden, en de geallieerden stopten met alle bombardementen en gevechten vanaf 1 april. Maar dat is niet alles natuurlijk. In het geniep begonnen ze iets aan de nazi's te verkopen. En de USSR ontving nu geen gratis hulp, maar kon alleen voor goud kopen.
  In het Westen is het helemaal stilgevallen. In het oosten hing de oorlog vooral in de lucht. Ook op het land, tijdens een pauze. De Duitsers waren een offensief aan het voorbereiden op de Koersk Ardennen, het Rode Leger stond in de verdediging en groef de grond in.
  Maar de wapenstilstand in het westen heeft iets veranderd. Ten eerste werden de Duitsers veel sterker in de lucht, bijna de helft van hun vliegtuigen was eerder afgeleid door het Westen.
  Ten tweede had Hitler niet meer zo'n haast om aan te vallen. Hij wilde echt dat de Tiger-2, de leeuw en vooral de muis getest zouden worden in de strijd.
  "Tiger" -2 begon in mei in massaproductie te gaan voordat iemand anders. Maar het had een lichtere, minder beschermde Porsche-toren. "Maus" werd pas in juni getest, wat bevredigende resultaten liet zien. Het werk aan de tank "Lion" werd op een nieuwe manier hervat. Maar het was nodig om de auto opnieuw te maken, onder een krachtigere motor van de Maus, en het pantser van de zijkanten te versterken. "Maus" en "Lion" hielden het offensief duidelijk niet bij en "Tiger" -2 had nog steeds training van de bemanning en seriële inzet nodig. Bovendien werden zowel de Jagdpanther als de haastig ontwikkelde Panther-2 in de serie gelanceerd. De laatste auto had dezelfde bewapening als de Panther, maar de zij- en frontale bepantsering waren dikker, waardoor het gewicht toenam. Maar de "Panthers" -2 hielden het begin van de strijd niet bij.
  Het geduld van Stalin brak en op 5 augustus 1943 ging het Rode Leger zelf in de aanval.
  Deze keer was de superioriteit van Sovjet-troepen in aantal minder dan in de echte geschiedenis. De Duitsers konden hun troepen uit Afrika terugtrekken en er werden meer troepen uit Europa overgebracht. Vooral toegevoegd luchtafweergeschut. Ja, en er waren meer tanks, en de totale vrijlating van wapens, zonder de bombardementen van de geallieerden, bleek hoger te zijn.
  En de verdediging is sterk. De Duitsers zijn vooral sterk in het zuiden, waar Mainstein en hun belangrijkste troepenmacht zijn. Daar probeerde het Rode Leger op te rukken, maar zonder succes. Haar aanvallen stopten vrijwel onmiddellijk. Ja, en de Duitse "Tijgers", "Panthers", "Ferdinands" zijn erg sterk in de verdediging en slechter in de aanval.
  In de richting van Orjol waren de Duitsers wat zwakker. En juist daar heeft het Rode Leger de grootste slag toegebracht. Er is dus meer bereikt.
  Maar toch, de verdediging van de Duitsers is technisch ontwikkeld, tanks en gemotoriseerde kanonnen tonen zich uitstekend in de verdediging, en wat belangrijk is, de Russen hebben geen superioriteit in de lucht. Integendeel, hoewel de Focke-Wulf zichzelf niet helemaal rechtvaardigde, is de Me-109 van de "G" -modificatie een goed werkpaard, en het belangrijkste is dat er veel van zijn. En azen zijn behoorlijk sterk. Nu is Huffman de nieuwe rijzende ster van de Luftwaffe geworden. Ja, en de Duitsers hebben het makkelijker met brandstof, een deel van de olieproducten wordt verkocht door de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. En de geallieerden bombarderen Roemenië niet, en ook geen synthetische benzinefabrieken.
  In de lucht is het niet mogelijk om het op te nemen. Toegegeven, de Sovjet-azen vechten goed met de Focke-Wulf, vooral omdat de auto een duidelijk defect bleek te hebben - de brandstoftanks zijn niet gevuld met inert gas en het is gemakkelijker om ze in brand te steken. Toegegeven, de machine zelf is behoorlijk krachtig met wapens en kan met de juiste tactiek gevaarlijk zijn. En als frontliniebommenwerper is hij niet slecht, hij vervoert twee keer zoveel bommen als de PE-2.
  Het Rode Leger rukte langzaam op. De nazi's klampten zich vast aan elke nederzetting en hadden een diepgaande verdediging. Ja, en zelfs nieuwe troepen werden in de strijd getrokken. Hier is een paar "Muizen", namen deel aan de strijd. Maar toch, anderhalve maand later, omsingelde het Rode Leger Orel en verlieten de Duitse troepen de stad. De Orjol-richel werd afgesneden, maar tot dusver bleven de successen van het Rode Leger daartoe beperkt. Hoop werd geassocieerd met de winter. Toen het gevechtsvermogen van de Duitsers sterk terugliep.
  Stalin deed een oproep en merkte op dat de Duitsers er in de zomer niet in slaagden om zelfs maar een centimeter Sovjetland in te nemen, en het Rode Leger de Adelaar heroverde en de Fritz onder druk zette, en bij koud weer wachten ons nieuwe overwinningen.
  Inderdaad, Duitse uitrusting en soldaten vochten zwakker in de winter. Het Rode Leger was in staat om door de verdediging van de Fritz in het zuiden te breken en op te rukken naar de Dnjepr. Ook in het centrum werd succes geboekt. In de buurt van Leningrad werden in januari ook de nazi's geslagen en kwam de stad vrij. Toegegeven, de lente kwam en de Fritz konden het Rode Leger op de Dnjepr stoppen.
  Het weer was koud, de schoonheden kwamen pas op vijfentwintig december aan. Het sneeuwt en de wind blaast krullen. En ze kozen niet de warmste plek voor zichzelf - vlak bij Leningrad.
  Bij aankomst joggen de meisjes in bikini door de sneeuwbanken. In feite moeten echte Ariërs laten zien dat ze voor geen enkele, zelfs de meest ernstige verkoudheid bang zijn. Samen met hen vluchtte een ninjajongen die uit Japan was gekomen en die iedereen Karas noemde.
  Deze jongen werd beroemd door zijn deelname aan speciale operaties. Aangename oosterse trekken, samen met blond haar geërfd van een onbekende vader, maakten de jongen erg knap.
  De meisjes keken hem zelfs aan als reactie, hoewel Karas misschien nog geen koppel voor hen is. Maar het reliëf van de spieren loopt als een draad, zodat zelfs deze geharde en ervaren tijgerinnen het niet kunnen bijhouden.
  De meisjes hebben na de bevalling, op de trainingsbasis, hun vorm weer helemaal terug, maar niet elke superman is in staat om zo'n ijzig tempo te weerstaan.
  Stella, die net als Magda von Singer de Russen wist te bevechten, merkte op:
  - Vorst en sneeuw zijn hun belangrijkste bondgenoot. En dus is niets cooler dan de Britten!
  Magda merkte terecht op:
  - Dat zou ik niet zeggen. De Russen zijn veel sterker en hun eenheden trekken zich praktisch nooit terug!
  Stella, die tijdens het joggen een salto had gemaakt, giechelde en merkte op:
  Maar dat is meer een zwakte dan een pluspunt. Ik begrijp helemaal niets van methoden van bevel en controle van troepen als het creëren van spervuurdetachementen en executies van de commandanten van terugtrekkende eenheden.
  Gerda, die zich tijdens het rennen en strekken zelf omdraaide, was het ermee eens:
  - Natuurlijk komt een goede krijger niet uit de stok. - Hier moest het blonde meisje echter met pijn in haar hart toegeven. - Maar de Russen vechten goed als ze het al twee en een half jaar volhouden. We willen hun vitaliteit!
  Clara snoof minachtend.
  - Wij, zegt u?
  Gerda giechelde en merkte op:
  Wij zijn de elite! Vooral Marseille!
  De beste aas aller tijden en volkeren, ondanks het categorische verbod van Hitler, die wilde dat dit symbool van onoverwinnelijkheid zich uitsluitend op het onderwijs zou concentreren - hij was tenslotte nog steeds een luitenant-generaal, brak niettemin naar het front uit.
  Of liever gezegd, de Führer stond hem genadig toe terug te keren als de Duitsers zich ergens slecht voelden.
  De nazi's versterkten natuurlijk, voor het geval dat, de verdediging en bereidden zich voor op de winter, maar ze betwijfelden sterk of de Russen de middelen zouden hebben voor grootschalige offensieve acties.
  Intelligentie werkte echter. Dat wil zeggen, informatie over het op handen zijnde offensief om Tichvin te bevrijden lekte desondanks uit. Bovendien begonnen de Sovjettroepen net op tijd voor Kerstmis met een krachtige artillerievoorbereiding.
  De Katyusha's werden afgeranseld, en zelfs een paar van de eerste Andryusha high-power jet launchers. En het gerommel was zo groot dat de blote voeten, half bevroren meisjes het opvingen.
  Gelukkig is hun gehoor uitstekend en glinsteren hun ogen van de vonken.
  Elkaar aankijkend kwamen de meisjes tot de conclusie:
  - Nou, nu gaan we fatsoenlijk vechten!
  En de ninjajongen Karas zei:
  - Mijn taak zal zijn om Leningrad binnen te gaan en alles daar te verkennen. Je bent te mooi voor scouts!
  Magda hield loom haar wimpers schuin en antwoordde:
  - En jij ook. En als de Russen vreemd lijken, je accent?
  Karas merkte logisch op:
  - Als je Russisch te correct spreekt, verraadt het veel meer een buitenlander in jou. Hoe dan ook, ik rende en jij verpletterde ze op de flank.
  De meisjes haastten zich naar hun tank. Het zijn tenslotte testtankers. En ze kozen voor zichzelf, iets nieuws. Om precies te zijn, zelfs twee beginnende tanks tegelijk, die aan de voorkant moeten worden getest.
  Namelijk "Weasels", auto's met twee bemanningsleden en een zeer laag silhouet. De allereerste modellen van tanks van een nieuwe generatie, waar de Duitsers in feite serieus bezig waren met het verdichten van de lay-out. En een aantal interessante knowhow in management. Met name de elektrische transmissie en de plaatsing van de versnellingsbak in de motor. En de tankers zelf lagen eigenlijk. Tegelijkertijd werden de transmissie en de motor achterin geplaatst en lagen de meisjes comfortabel op hun buik. En hun voeten drukten op de versnellingen en knoppen aan de achterkant, en hun handen daarentegen bewogen comfortabel tijdens het schakelen. De meest liggende stoel wordt op bestelling gemaakt en kopieert de vorm van hun lichaam. Toegegeven, er is geen toren - het bleken zelfrijdende kanonnen te zijn en zo laag dat de rollen zich buiten bevinden.
  Natuurlijk kan het kanon niet draaien, maar het kan wel een beetje draaien. Welnu, de tank zelf draait op beroemde wijze om zijn as en compenseert zo het ontbreken van een torentje.
  Magda legde aan de begeleidende meisjes uit:
  - Dus zonder torentje zijn tanks goedkoper en lager. Hier kunnen we de hoogte aanpassen, verlagen tot 1,2 meter en verhogen tot 1,5 meter. Bijna als partizanen kruipen we op een plastunsky-manier.
  Met een gewicht van 12 ton had de auto een uitstekende frontale bepantsering van 82 millimeter bij een hellingshoek van 40 graden ten opzichte van de horizontaal aan de bovenkant. De onderste is erg klein. De zijkanten zijn slechter beschermd, 60 millimeter, maar de rollen zelf dekken nog steeds. De 400 pk sterke motor zorgt voor uitstekende rijprestaties. Bovendien maken de plaatsing van de rollen en de ophanging het niet alleen mogelijk om het silhouet te verlagen, maar bovendien om uitstekende crosscountry-eigenschappen door sneeuwbanken te bieden.
  Leuk vinden of niet, maar een zwaardere menagerie, te beginnen met de Panther, veel zwaarder en onhandiger. En op de sneeuwbanken en volledig doodskist.
  Gerda, die zich vestigde met haar oude partner Clara, en onwillekeurig voelde ze zich ongemakkelijk in de krappe, compacte en langwerpige doos van de tank. Hoewel we natuurlijk hulde moeten brengen aan het feit dat de auto met de T-4-bewapening en het beste pantser in het gewicht van 12 ton past. De blonde terminator merkte op:
  - De meest comfortabele tanks waren "Tiger" en "Lion". In deze auto hebben zelfs wij meisjes het moeilijk om om te draaien.
  Clara antwoordde:
  - Maar bescherming. Zoals de nieuwste "Panther", die pas sinds november de troepen begon binnen te komen met een romp van 60 millimeter. Toegegeven, het voorhoofd is met 120 millimeter beter gesloten dan het onze, maar je moet er nog steeds in. In zo'n hoek als de onze zal een kanon van 85 millimeter afketsen, zelfs als het volledig wordt afgevuurd.
  Gerda krabde haar voet achter haar oor, maar deze beweging duwde haar sok nog steeds tegen het schuine dak en merkte op:
  - De Russen, we waren gewaarschuwd, hebben mogelijk tanks met een kaliber van 122 millimeter. Intelligentie slaapt niet!
  Clara zei zelfverzekerd, haar wangen opblazend en woedend haar mond draaiend:
  - Onze intelligentie staat, zoals altijd, bovenaan. Alleen zaten we opgesloten in een krappe doos.
  De nieuwe motor van 400 pk, zoals de instructies zeiden, zou voor een korte tijd kunnen worden opgevoerd met een water-metalon of stikstofmengsel. In dit geval zou de tank enkele minuten kunnen razen met een snelheid van meer dan 100 kilometer.
  De Sovjets braken daarvoor door met het doorzeven van alle loopgraven en bunkers van de nazi's. Maar de nazi's trokken de meeste troepen terug naar de tweede en derde linie. Daarna probeerden ze de infanterie te ontmoeten met artillerievuur en mitrailleurs.
  Verderop waren natuurlijk tanks in beweging. Omdat de krachtigere T-34-85 nog niet in massaproductie was, viel de kleinere en mobielere T-34-76 aan. Ze klommen, ongeacht de verliezen, op de loopgraaflijn en gebruikten hun uitstekende rijprestaties in de sneeuw.
  En hier zijn de Duitse auto's die proberen te antwoorden. De T-4 is al uit productie genomen, maar een aantal van deze tanks is nog in gebruik. Vreemd genoeg bewegen ze zich beter in sneeuwbanken dan nieuwere monsters. Die moeten nog binnengehaald worden om de tussen de ijsbanen verstopte sneeuw te ruimen. Het is zelfs grappig hoe de Fritz water in ketels kookt en vervolgens op de rails giet zodat deze vieze korst eraf komt.
  Zelfs de beste Duitse tank "Lion" lijdt zelfs aan dergelijke rollen. Toegegeven, in de meeste aanpassingen hebben de Fransen hier al rekening mee gehouden, en de machine zelf is in staat om vierendertig te verslaan. Maar dit is slechts, relatief gezien, zo eenvoudig.
  Maar een paar Duitse tanks bewogen nog steeds. Maar de rest, hoe zeg je dat... In de top! Toegegeven, vanaf de "Lion" proberen coole tankers de T-34-76 van een lange afstand te raken. Opgemerkt moet worden dat, gezien de kwetsbaarheid van het pantser van het door de Sovjet-Unie ontworpen, gegoten torentje, er helaas een kans is om te raken.
  Het gebrek aan legeringselementen is zo acuut dat zelfs de 50 mm kanonnen van de Fritz gevaarlijk zijn. Treffers van een klein 37 mm kanon veroorzaken echter ook instortingen en het afwerpen van bepantsering, of de romp met scheuren in de toren.
  De relatieve kwetsbaarheid van de "vierendertig" leidde ertoe dat het idee om de "Panthers" opnieuw uit te rusten met een krachtiger wapen werd uitgesteld tot betere tijden. Of, meer precies, de slechtste - als IP's in de serie gaan. Maar tot nu toe is de IS-1 geen massaserie geworden. Maar er is al informatie gelekt naar het IS-2-account. Omdat veel generaals al begrepen dat de USSR bijna gedoemd was, en het niet beschamend vonden om hun vaderland voor geld te verraden. Het aantal spionnen, ook in de Generale Staf, is dus aanzienlijk gegroeid.
  Hier is een zware modificatie van de "Lion" met een 128 mm kanon. Met zijn lange poot probeert hij vierendertig te bereiken. Maar probeer binnen te komen.
  De Sovjettankers besluiten echter zelf de Fritz aan te vallen. Laat, zelfs gezien de vuursnelheid van de Wehrmacht-kanonnen, dit zelfmoord is.
  Hier slaagde de "Leeuw" erin de toren af te scheuren en vier vrienden vlogen weg als duiven naar de volgende wereld. Maar andere tanks raken nog actiever op. Hier hebben de ambachtslieden zich op de een of andere manier aangescherpt om dieselmotoren te dwingen, die, zij het voor een korte tijd, maar zonder mengsels, de tank versnellen tot 70 kilometer. Laat de motor daarna stuk gaan. Maar hier komen wanhopige jongens in de aanval, die geen terugkeer hebben. Nou wat? Als het anders onmogelijk is om te leven, vergeet dan te overleven.
  En nu, als een demon uit de sneeuwwereld, ramt de Sovjet-tank, die zijn duurste slachtoffer kiest, de zware en dodelijke "leeuw". De Duitse auto was net begonnen de hangar te verlaten.
  De klap is sterk, de snuit van de Sovjet-machine is gebogen. De leeuw is vrij laag en de rompen van beide machines zijn afgeplat. En dan ontploft de Duitse motor vooraan. En het vuur begint, en de vlucht van de nazi's door het onderste luik.
  Natuurlijk waren niet alle Sovjet-tanks in staat om door te breken op ramafstand. De gereedschappen van de Fritz werken en slijpen. Maar wie er ook in slaagde, hoe zal hij toeslaan!
  Gerda en Klara waren hun vrienden een beetje voor en zaten binnen de perken toen Sovjetauto's al zichtbaar waren. Je kunt schieten, maar het is beter om dichterbij te komen. Vanaf vijf kilometer is zelfs het fragiele pantser van een vierendertig problematisch om te nemen.
  Vurige Clara merkte filosofisch op:
  - Dat is altijd zo. Kan niet van een afstand schieten!
  Gerda antwoordde:
  - Dat kan als je voorzichtig genoeg bent!
  Maar tot nu toe heeft de situatie hen er niet toe gedwongen het vuur te openen vanaf grote afstanden. En bijna niemand zal ze opmerken, een witgeverfde tank. Hoe goed is de auto. Niemand zal het chassis de schuld geven.
  En ja, de rit is soepel. Sovjetvoertuigen zijn ook niet slecht, en hier hebben ze de eerste Duitse verdedigingslinie al gehackt en breken ze door de tweede. En het weer zit niet mee, er is een sneeuwstorm opgestoken en talloze Wehrmacht-vliegtuigen zijn vertrokken.
  Gezien de numerieke zwakte van de rode luchtvaart en het acute brandstoftekort, kan er geen beter weer zijn.
  Laat de Fritz zich verstoppen. Sommigen van hen begonnen zelfs al met witte vodden te zwaaien. Hitler zal kaput zijn.
  Gerda schoot vanaf twee kilometer. In principe is dit nog geen nederlaag zeker, maar als je ziet hoeveel Duitsers de Russen hebben weten te verlammen, wat kun je dan verwachten. Bovendien zijn vierendertig nog minder vasthoudend dan aan het begin van de oorlog en zijn ze er nog niet in geslaagd nieuwe afzettingen te ontwikkelen. Dus...
  De blonde terminator maakte zich grote zorgen toen ze de trekker van het pistool overhaalde. Ze heeft de gewoonte van live-schieten al verloren, hoewel ze tijdens de zwangerschap en tijdens de eerste maanden van het voeden bleef oefenen op schietbanen en schietbanen. Maar blijkbaar is het makkelijker om in bikini en blootsvoets te vechten, je wordt één met de auto. De granaat raakte en vervormde de toren. Nee, het vatte geen vlam, maar het moest toch stoppen, maat. En nu nog een slachtoffer.
  Clara fluistert:
  - Wie is gewend om te vechten voor de overwinning. Hij gaat met ons mee naar het graf - Gerda schoot en de roodharige krijger corrigeerde. "Of liever, we zullen allemaal onze vijanden samen naar het graf brengen.
  Sneeuwwitje de Terminator onderbrak boos:
  - Als er geen inspiratie is, leid dan niet af met een liedje!
  Clara vroeg smekend:
  - Zing het zelf! Je bent zo capabel.
  En Gerda, schietend, zong;
  Het vaderland en het leger zijn twee pijlers,
  Waarop de planeet rust!
  We zullen je beschermen met onze borsten,
  Je leger wordt opgewarmd door alle mensen!
  
  De wolken zijn koel, en de hitte scheen,
  Het machinegeweer wreef over de schouder van de soldaat!
  Voor altijd thuisland zijn we bij je,
  Laten we een graf graven voor de slechterik!
  
  Ja, soms is het gezicht van fortuin wreed,
  De kogel streeft ernaar ons hart te doorboren!
  Hij trok zich een beetje terug, en de jager stierf,
  Open de deur van de Heer voor de held!
  
  In de bodemloze luchten hebben we vrede,
  Paradijs, gezegende krijger schijnt niet!
  Vrede in het vaderland draag ik met me mee,
  Onze kinderen zullen de vrucht van de overwinning proeven!
  Al zingend versloeg Gerda nog negen tanks, wat haar score aanzienlijk verbeterde.
  Toen zong Clara:
  wenkende sterrenhoogten,
  Trek aan tot eindeloze afstanden!
  En onze mensen van de wereld van het denken,
  Droom van een vliegende Icarus!
  
  Mijn ogen zijn gericht op de lucht
  Het is moeilijk om de bol aan te raken...
  Van de eerste schroeven van Archimedes -
  Heb ze lang en vervelend geschaafd!
  Toen kon het meisje de verleiding niet weerstaan en begon zichzelf te richten en neer te schieten. De Sovjettankers schonken geen aandacht aan de schoten, hoewel Magda's zelfrijdende kanon ook meedeed. Toch kun je in een sneeuwstorm niet echt zien waar, wat en hoe het toeslaat. Bovendien gingen beide tanks zitten en waren ze bijna niet te onderscheiden van de sneeuwbanken. Ja, en het nieuwe pistool was onopvallender en aan het einde was er een geluiddemper met een lichtuitgang. Dit is de meest verraderlijke auto van de Fritz.
  De lucht werd een beetje slechter. De jet ME-262 verscheen, die een zeer hoge snelheid had, en het was erg moeilijk om het neer te schieten. De Focke-Wulf, en vooral de modificatie TA-152, werd sneller en perfecter.
  En de ME-309 verscheen, een hele goede auto. Ze heeft vier machinegeweren en drie 30 mm luchtkanonnen met een hoge snelheid van 740 kilometer per uur. Maar dit is niet de limiet tegen de achtergrond van meer geavanceerde aanpassingen.
  In de zomer probeerde het Rode Leger op te rukken in het centrum, maar slaagde daar niet in. De Duitsers wisten dit keer het plan van Stalin te ontrafelen. Ja, en de Dnjepr is een betrouwbare verdedigingslinie geworden. In gevechten verscheen een meer geavanceerde "Panther" -3 met een 88 mm kanon en een motor van 850 pk . Ze bleek een uitstekende tank te zijn in de verdediging en niet slecht in tegenaanvallen.
  Het aantal neergehaalde vliegtuigen voor het ridderkruis nam toe tot honderd, dus de Duitse azen scoorden beroemd.
  Het offensief eindigde in een nederlaag voor het Rode Leger en de nazi's veroverden opnieuw Smolensk. Toegegeven, in de winter keerde het Rode Leger deze stad terug. De frontlinie bevroor op de Dnjepr.
  De Duitsers zetten de vrijlating van straalvliegtuigen in en wonnen luchtoverwicht.
  Het vijfenveertigste jaar ging voorbij in positiegevechten. De frontlinie werd, net als in de Eerste Wereldoorlog, inactief. De Fritz hebben nu tanks van de "E"-serie, die nog vrij rauw zijn.
  In 1946 werden schijfvliegtuigen waargenomen aan het front van de nazi's. Maar deze machines zijn te duur en behoorlijk kwetsbaar, ze verschilden alleen in zeer hoge snelheid en het vermogen om grote hoogte te bereiken. Ze werden gebruikt bij verkenningen en bombardementen op afstand.
  XE-162 bleek moeilijk beheersbaar en voldeed niet aan de verwachtingen. Maar er verscheen een meer geavanceerd model ME-262 "X", dat een grote snelheid, betere manoeuvreerbaarheid en formidabele wapens vertoonde.
  De nazi's domineerden nog steeds de lucht ...
  Hier betrapte Oleg Rybachenko zich op het feit dat dit geen sprookje is, maar het meest echte universum. En dat hun zes hier zullen moeten vechten. Net op tijd voor het nieuwe jaar 1947, om met een beslissende manoeuvre de rug van de nazi's te breken.
  Ondanks de sneeuw waren de Magnificent Six bijna naakt, maar beladen met strijdmagie.
  Oleg Rybachenko hakte met zwaarden, sneed door de nazi-tanks, gooide toen een granaat met een blote, kinderachtige voet, scheurde de Fritz en zei:
  - Glorie aan het grote Sovjet-moederland!
  Margarita Korshunova vuurde ook een goed gerichte salvo af, sneed de nazi's af en sloeg vervolgens met zwaarden. Daarna lanceerde ze met blote voeten een geschenk van vernietiging.
  Het meisje riep:
  - Glorie aan het communisme!
  Natasha ging in het offensief. Ze gaf een salvo van machinegeweren en sloeg de Fritz neer. Toen sneed ze met haar zwaarden naar hun tanks. En nadat de blote tenen van de benen het geschenk van vernietiging gaven.
  En uiteindelijk barstte haar beha en vloog de bliksem uit haar scharlakenrode tepels.
  Natasha piepte:
  - Ik ben de kampioen van het universum!
  Zoya schoot met een machinegeweer. Ze heeft de nazi's op beroemde wijze neergemaaid. Haar zwaarden werden langer en sneden door de tanks. En haar meer bekende blote voeten gooiden berichten over de dood.
  Maar haar beha barstte ook, en helse pulsars vlogen uit karmozijnrode tepels.
  Zoya twitterde:
  - Glorie aan het moederland! Heerlijkheid!
  Hier in de aanval en Augustinus. Wat een agressieve meid. Ze gooide met haar blote voeten wat de dood brengt. En toen gaf ze een draai, maaide de vijanden neer, en toen runde ze een molen met zwaarden. Uiteindelijk barstte ook haar beha, en uit de robijnrode tepels vlogen ze dodelijk, zonder kans op overlevingsontladingen. En de Duitsers hadden het erg moeilijk. Het was alsof er een vuurclub over hun hoofd ging.
  Augustinus snauwde:
  - Ons meest heilige communisme!
  Svetlana hield een receptie met zwaarden - een vlinder. Ze sneed de torentjes van de tanks af. Toen nam het meisje veel machinegeweren en stuurde ze. Toen stuurden haar blote tenen vernietiging en vernietiging. En toen barstte de beha weer, en nu vielen de brandende ballen op de nazi's.
  Svetlana koerde:
  - Ik ben de sterkste ter wereld! Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen, geslagen met zwaarden. Toen gaf hij een salvo van machinegeweren. Daarna gooide hij met blote, kinderlijke benen een moorddadig doodsgeschenk, de Fritz verscheurend. En daarna fluit de terminatorjongen... Duizenden kraaien ramden Duitse vliegtuigen van schrik. Het tonen van de hoogste aerobatics.
  Margarita Korshunova hakte ook met haar zwaarden en hakte de torens af van de nazi's. Toen gaf het meisje een uitbarsting van machinegeweren en legde de nazi's neer. En toen gooiden de blote vingers van kindervoeten een zeer dodelijk geschenk van vernietiging. En ze verscheurden de Fritz.
  En uiteindelijk, hoe het meisje zal fluiten... En duizenden gekke kraaien zullen neerstorten op fascistische vliegtuigen en ze in wrakstukken en as veranderen.
  Natasha is ook niet traag. En hij snijdt met zwaarden, en stuurt een geschenk van de dood met zijn blote tenen. En dan, als de beha barst, zullen de ontladingen van de dood uit de scharlaken tepels stromen.
  En ze slaan de nazi's in een dodelijke puinhoop ...
  Oleg Rybachenko merkte op:
  - Dit is onze Russische hallo!
  Natasja bevestigde:
  - En we laten de receptie gratis zien!
  Zoya snijdt ook de nazi's met zwaarden. En laat ze de trekker niet overhalen. En de zwaarden houden een vlinderreceptie. En de gescheurde torens van de tanks vliegen. Zoya roept uit:
  - Glorie aan het vaderland!
  En haar blote tenen zullen een verwoestend geschenk van echte en onverbiddelijke vernietiging slingeren.
  En dan vliegt er zo'n gloeiend hete angel uit de frambozennippel dat hij flink wat Fritz zal doordrenken.
  Maar vanuit de navel zal het toegeven met bliksem ...
  Zoya schreeuwt:
  - Een twee drie!
  Augustinus haalde uit met haar zwaarden, hakte de hoofden van de fascisten af en bevestigde:
  - Veeg de zoeker af!
  . HOOFDSTUK 2
  Met blote voeten lanceerde het meisje nog een geschenk van vernietiging. Verscheurde de fascisten. En toen bezweken de robijnen tepels aan de pulsar die de machine scheurde.
  En hoe haar navel bliksem uitspuugt die de nazi's doodt. En in staat om een heel bataljon te roosteren.
  En hier is Svetlana Fritz aan het dorsen en gedraagt zich als een echte gevechtsrobot. En haar blote voeten werpen nog een portie vernietiging.
  En karmozijnrode tepels spuwden een stroom magisch plasma en een tsunami uit. Wat zelfs meer dan dodelijk is.
  En hoe anders en de navel op de nazi-armadas zal een dodelijke unieke worp nemen.
  Svetlana brult uit volle borst:
  - Dit is mijn superhit!
  Oleg Rybachenko grijnst. Bijvoorbeeld de Duitse lichte tank E-25. Met een gewicht van zesentwintig ton belichaamt het de bewapening en pantserdikte van de Panther. In totaal plaatsten de Duitsers de motor en transmissie samen en over de tankromp. De hoogte van de "Panther" werd bijna gehalveerd. En bijna het dubbele van het gewicht. En de bescherming is zelfs nog beter geworden, door de grotere helling van het pantser.
  Dit kan natuurlijk niet naar uw zin zijn. Met de nieuwste motor van negenhonderd pk is de Duitse auto zeer mobiel.
  Het fladdert gewoon snel.
  De jongen fluit weer. De kraaien raken verstrikt in een golf en krijgen een hartaanval en vallen op de hoofden van de nazi's. En leg de tegenstanders.
  Maar dan klinkt het bevel en verlaten de prachtige zes, op blote voeten flitsende, ronde, roze hakken de Sovjet-posities.
  En meteen gaan de Duitsers in het offensief. En ze breken door de verdediging, klemmen zich vast in Sovjet-posities, opnieuw rond Smolensk. En dit is een serieuze claim.
  In gevangenschap waren twee pioniers van dertien jaar Petka en Sashka. De nazi's scheurden hun kleren van de jongens en dreven ze in hun korte broek door de sneeuw. Op de sneeuwbanken waren er blote voetafdrukken van de blote voeten van de gevangen kinderen. Pioniers werden 's nachts een half uur gereden. Het was februari en nog steeds koud. Daarna werden ze bijna naakt naar de hut gebracht om vijf tot tien minuten op te warmen, en dan weer de kou in.
  De jongens leden enorm en hadden een rode huid als rivierkreeften. Omdat ze niets hadden bereikt, voedden de nazi's ze op de pijnbank. En onder de blote, kindervoetjes ontstoken vuurtjes.
  Zo hebben ze het verpest. Petka en Sasha, die de kwelling niet konden verdragen, begonnen te schreeuwen. Maar nog steeds werd er niets definitiefs gezegd door de beulen. Al hakten ze de pioniers door met prikkeldraad.
  De Duitsers martelden ook Komsomol-vrouwen en dwongen hen om op blote voeten en in korte broeken alleen in de sneeuw te lopen.
  De Duitsers hadden zeer formidabele tanks van de "E"-serie en ze waren niet gemakkelijk te bestrijden. Vooral de E-75, die vanuit alle hoeken perfect beschermd was, maar tegelijkertijd behoorlijk mobiel.
  Het leek erop welke schade twee auto's van slechts twaalf ton elk konden aanrichten? In dit geval beslist het personeel echter alles. De meisjes misten praktisch niet, hoewel niet alle hits dodelijk bleken te zijn. Drie of vier keer het hellende pantser van de vierendertig ketste af, en ongeveer een dozijn kogels veroorzaakten schade in verschillende mate, maar van het soort dat gemakkelijk in het veld te repareren is. Maar ongeveer vijftig, van slechte kwaliteit bepantsering van Sovjet-voertuigen, leden ernstig.
  De vierendertig van de commandant begonnen bijvoorbeeld te scheuren toen de munitie ontplofte. De toren werd ver weg gegooid en de snuit veranderde in een stuur. Er stierven ook mensen.
  De Sovjet-tankers realiseerden zich laat wie hen stak en probeerden een tegenaanval uit te voeren.
  Tijgermeisjes zijn erg druk, maar de munitielading van 82 granaten is redelijk vergelijkbaar met de Panther. Hoewel de munitie op de neus rust en de meisjes hun ellebogen er omheen afpellen. Maar er is nog steeds iets om op te schieten, en bij het naderen is het gemakkelijker om de Russen te raken.
  Gerda slaat heel snel een kruis en terwijl ze een andere tank voor schroot stuurt, fluistert ze:
  - God vergeef mij! Dit zijn dappere jongens, maar een van hun commandanten is door en door gek!
  Clara merkte hysterisch fluisterend op:
  - Als ze aan boord komen, dan is het einde!
  Inderdaad, de vierendertig vuurden onderweg, gehuld in rook, huiverend van de schok. Natuurlijk zijn hun treffers zeldzaam, de schoten zijn onnauwkeurig, maar de tank zoemt.
  Het voorhoofd is nog steeds perfect beschermd en het pantser, wat men ook mag zeggen, is van hoge kwaliteit, gecementeerd. En dit betekent dat het oppervlak van verhoogde hardheid een uitstekende, net als een konijn springt, rebound geeft.
  Maar toch, het is dom van binnen, het is hetzelfde als in een trommel klimmen en ze zullen er met zware knuppels op slaan.
  Toegegeven, de cabine werd erg heet van de hits, maar als je in een bikini bent, is het zelfs leuk nadat je in de sneeuwbanken bent gedoken. Maar het is veel onaangenamer dat een Sovjetgranaat het rechterschort van de ijsbaan raakt. Dit is voor de rijprestaties van de auto, als een koevoet onder het oog. Hoewel, aangezien de rollen geen schaakspel zijn, maar een aparte kar, de tank nog steeds kan bewegen. Draai je om en vertrek. Dit had eerder moeten gebeuren. En dus is de bescherming van de achtersteven zwakker. En de hellingshoek is kleiner. Als het raakt, kan het doorbreken. Russische wapens zijn niet zo zwak.
  fluisterde Gerda, opnieuw het geschenk van de hel loslatend uit het halfautomatische kanon:
  - Maar Pasarán!
  Hoewel dit woord, meer bepaald het motto van de Spaanse communisten, voor de Duitse tijgerkrijgers helemaal niet gepast lijkt. De nazi's vochten tenslotte aan de kant van Franco. Al nemen soldaten tenslotte soms gewillig andermans trucs over.
  Tijdens het schieten draaide Klara het zelfrijdende kanon van Laska een beetje, het breken van de rechterrol met een projectiel vormde in dit opzicht een probleem voor hen.
  Sovjettanks renden niet zo snel door sneeuwbanken als langs de snelweg, maar toch belemmerden hun snelle sprongen het zicht en waren ze snel.
  Hier worden de schelpen feitelijk op een blanco afstand gegoten.
  En Gerda vuurt op topsnelheid, nat van het zweet. hellend pantser
  terugkaatst op het voorhoofd, maar als ze ze botweg aan de zijkanten raken...
  Clara schreeuwde:
  - En zelfs als ik in de diepten van de hel val - ik zal niet terugkeren naar de wieg!
  De meisjes schieten tot het einde, maar de granaten schieten van de zijkanten en doorboren, waardoor de rollen breken. Het pantser barst en de auto vat vlam.
  Gerda besluit:
  - We ondermijnen auto's en vertrekken!
  Clara roept met angst uit:
  - Wil je stoppen met ijzer?
  Gerda zegt resoluut:
  - Er zijn dingen belangrijker dan metaal, bijvoorbeeld lijsten!
  Clara rukt een kleine filmcamera af en roept:
  - Maar onze heldendaden zullen voor altijd worden vastgelegd!
  Met haar blote vingers draaide Gerda aan de hendel die het explosief deed afgaan, in staat om de experimentele tank op de basis te slaan. Het tijgerinmeisje vond het erg jammer om zo'n kunstwerk te vernietigen, maar wat kun je doen als de Sovjet-krijgers, die de moed niet kunnen worden ontzegd, anders unieke technologieën zullen grijpen.
  Dus bliezen ze de Laska op en doken in de sneeuwbank om hun unieke leven te redden.
  Magda von Singer en Stella wilden ook niet terugtrekken en hun auto werd verscheurd door nauwkeurige granaten. Dat is het lot - de meedogenloze Pallas van elke oorlog. Wanneer je je moet terugtrekken, je hart verlaten. Maar de meisjes vochten vakkundig en slaagden erin om bijna de hele munitielading op te gebruiken. Maar nu moesten ze zich als slangen in een sneeuwjacht graven en daar proberen uit de onverbiddelijke Sovjetkanonnen te gaan zitten.
  Als je bezweet bent en in bikini, dan is klimmen in de diepten van de sneeuw niet het meest aangename idee. Maar hoe vaak in onze wereld doe je wat je leuk vindt. In ieder geval had het vuur bijvoorbeeld serieus tijd, schietend naar het einde van Stella, om haar voetzolen te verschroeien. Maar het meisje hiervan werd nog bozer en schreeuwde:
  - Eer en moed in gewicht worden niet verkocht!
  Magda, die ook in brand was gestoken, zelfs haar gebruinde huid was bedekt met blaren, riep uit:
  - Vuur is warmte, geen vuur!
  Sovjettanks maakten de taak echter gemakkelijker. Woedend schoten ze zonder enig medelijden op de verlaten "Wezels" en stopten vele tientallen granaten in het gebroken metaal. Tegelijkertijd leunde een deel van de tankers uit de luiken en, als een waterval, de vleugels van de Duitse auto's zelf en degenen die obscene taal reden.
  Magda trok een grimas en merkte op:
  - Zij, de bolsjewieken, zijn natuurlijk dapper, maar buitengewoon onbeschaafd!
  Stella, die sneeuw in haar mond spuwde, toonde onverwachts harde gerechtigheid:
  - Denk je dat onze krijgers beter zijn?
  Magda merkte gekscherend op:
  - Natuurlijk is het beter als we winnen. De Kaukasus is al van ons, verder naar Moskou is het nog maar een paar honderd kilometer. - En de honingblonde ontblootte streng haar lange hoektanden. - Of wil je toespraken van verraad houden?
  Stella, die van alles en iedereen al genoeg had gezien, hief alleen met haar voet een fontein van sneeuwstof op en giechelde en merkte op:
  - Soms is stilte de meest verschrikkelijke vorm van verraad.
  Nacht, sneeuwstorm en sneeuwbanken gaven de vier meisjes een goede overlevingskans. Bovendien kwam het niet bij de vijand op om de sneeuw te kammen en te zoeken naar duivels met blote benen in de sneeuwbanken. Dus de krijgers, begraven in een sneeuwbank, zaten buiten en de Sovjet-tanks gingen verder en ontwikkelden een doorbraak. Hoewel meer dan honderd auto's kapot bleven liggen, kromgetrokken als gevolg van de acties van de tijgermeisjes.
  Over het algemeen behaalden de Sovjet-troepen in de eerste paar dagen enig succes en wisten ze merkbaar de vijandelijke formaties binnen te dringen.
  De dubbele demiurg benadrukte specifiek aan Peter Degtyarev:
  - Welnu, in dit geval spelen we het spel eerlijk, en de gebeurtenissen ontwikkelen zich zoals ze zouden moeten evolueren.
  De kolonel-ingenieur merkte sceptisch op:
  - Helaas... Dit is alleen een tactisch succes.
  Inderdaad, zodra het weer het toeliet, doken talloze fascistische gieren naar binnen. De dominantie van de Fritz in de lucht was echt een zwakke schakel voor het Rode Leger. De nazi's konden het Sovjetoffensief nu blussen met massale luchtaanvallen. En ze hadden praktisch niets om zich tegen te verzetten.
  Maar het heroïsche Rode Leger bleef onder zulke barre omstandigheden winnen.
  De Fritz trokken zich terug in Tichvin zelf en probeerden voet aan de grond te krijgen in de stad. Natuurlijk zijn huizen en woonwijken op zichzelf al een behoorlijk serieuze verdediging tegen de oprukkende Sovjet-troepen.
  De dappere vier tijgermeisjes slaagden erin zich terug te trekken naar Tikhvin. Maar ze moesten machinepistolen gebruiken om de stad te verdedigen. En voor tankers is dit niet het leukste tijdverdrijf.
  Clara, die terugvloog van de oprukkende infanterie, stuurde een andere rode soldaat naar de volgende wereld en zei:
  - Zijn wij geen monsters? En we willen een schat krijgen!
  Tichvin liep ernstige schade op tijdens de verovering van de stad door de Duitsers.
  Nu zadelden de Fritz de barricades op en verwachtten een onneembare verdedigingslinie te bouwen.
  Gerda opende het vuur met enkele schoten - het was noodzakelijk om de patronen te redden. De Sovjet-troepen verloren te veel tanks en daarom ging de infanterie in de aanval.
  Natuurlijk waren er niet genoeg gepantserde personeelsdragers van Sovjet-modellen. Daarom parelden ze de soldaten voor de slacht. En ze werden opgewacht door machinegeweren en machinegeweren. De vier schoten goed en behendig verborgen in de barricades.
  Gerda legde een andere Sovjet-soldaat neer en zong:
  - We moeten een wapenfeit tot stand brengen - anders heeft het geen zin om te leven!
  De strijd woedde door de hele stad. En het regende al bommen van bovenaf, vooral omdat het weer merkbaar beter werd en de Fritz een voorsprong had.
  Gerda, woedend, wierp haar dolk met haar sierlijke blote vingers en riep:
  - Onze strijd zal zegevieren, anders is het onmogelijk!
  Clara, die niet slechter schiet, voegde als reactie toe:
  - Eén overwinning, maar een grote!
  Gerda, die verschillende jagers in een korte uitbarsting afsneed, voegde eraan toe:
  Maar een nederlaag is nooit klein!
  Sovjet-gemotoriseerde kanonnen schoten op Tichvin, veld- en belegeringsartillerie stopten even later. Fritz versterkte de verdediging en de luchtdruk. Sovjet-troepen trokken nieuwe vliegtuigen op.
  Het uiterlijk van het legendarische Marseille veranderde de machtsverhoudingen drastisch.
  De grote aas vloog de ME-309, een zeer krachtig wapen op het gebied van bewapening. En veegde letterlijk iedereen op zijn pad weg. Zelfs in het Sovjetleger waarschuwden ze specifiek dat zo'n monster in de lucht verscheen.
  Marcel zelf beschouwde zichzelf geenszins als een slecht, laat staan een wreed persoon. Hij geloofde dat hij door tegen het Rode Leger te vechten alleen zijn heilige plicht jegens het moederland vervulde. Bovendien waren veel feiten over de wreedheden van de nazi's hem niet bekend. Ja, en te veel werd toegeschreven aan de oorlog.
  Maar hier is het eerste, na de terugkeer, superass-gevecht. Vliegende Sovjet-bommenwerpers, aanvalsvliegtuigen en jagers. Ze willen duidelijk een felle strijd leveren aan de grondeenheden van de Wehrmacht. Maar Marcel ziet dit allemaal en opent het vuur van een afstand van vijf of zes kilometer, en fluit zelfs door zijn neus.
  Sovjetauto's en dappere azen zagen de vijand nog steeds niet echt, terwijl hun vliegtuigen begonnen te exploderen en hun vleugels afbrokkelden. Marseille vuurde zonder te richten, maar intuïtief. Hij leek van tevoren te weten waar elke piloot zou vliegen en zijn gevleugelde monster zou sturen. Zo bleek dat een jonge man met een kinderachtig gezicht de gevleugelde armada wegvaagt.
  Het nieuwe jaar, hoewel ijzig, bleek heet te zijn. Sovjettroepen, die wanhopig en koppig aanvielen, probeerden Tichvin in te nemen. Fritz verdedigde zichzelf koppig en probeerde in de stad te blijven, waar de slagader lag en het onneembare Leningrad voedde. Daarnaast ging het om het prestige van de Duitse troepen, die het moeilijk en beschaamd vinden om grote steden op te geven.
  Het weer verbeterde helaas en talloze vijandelijke bommenwerpers, vooral de enorme Yu-288, staken de posities van de Sovjet-troepen en bombardeerden communicatie.
  De Sovjet-vliegtuigen Yak-9 en Lagg-5 waren veel inferieur aan de vijand in termen van bewapening en snelheid. In het bijzonder sloeg ME-309, als een draak, zwakkere Sovjet-voertuigen uit. Bovendien ontwikkelden de Duitsers de dubbele wingman-tactiek, die het mogelijk maakte om hun numerieke voordeel effectief te gebruiken en een aantal van de manoeuvreerproblemen van de vasthoudende, zwaarbewapende, maar zware Duitse voertuigen van de nieuwste Focke en ME verminderde. Bovendien begonnen jet ME-262's op de fronten te verschijnen, hoewel deze machine nog niet volledig technisch betrouwbaar is, evenals een lichtere, meer wendbare en goedkopere wijziging van de HE-162. De laatste machine was gemakkelijker te vervaardigen en technisch betrouwbaarder dan jet Messerschmites. Maar voor het beheer ervan waren piloten met een vrij hoge kwalificatie vereist. Wat de positieve eigenschappen van deze ontwikkeling enigszins afwaardeerde, zoals het lage gewicht van het vliegtuig - slechts 1,6 ton leeg, lage productiekosten en de beste manoeuvreerbaarheid ter wereld.
  Maar de Duitse toppers die deze auto onder de knie hadden, prezen hem uitbundig. Bijzonder succesvol was Huffman, piloot nummer twee, na Marseille, die buiten bereik bleef. Huffman overtrof het resultaat van 300 neergehaalde auto's en ontving een hoge onderscheiding - het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, met eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Zijn tactiek om tot een minimum te naderen en vervolgens te slaan en terug te vliegen - is het handigst op de HE-162. Dus Huffman bleek een uitstekende meester in close combat te zijn. Het resultaat van Marseille van 3117 neergestorte vliegtuigen is echter nog steeds onbereikbaar.
  Bovendien verscheen op 2 januari 1944 deze legendarische piloot in de lucht, niettemin haalde hij Hitler over en herinnerde hij zich dat de Duitse troepen in een slechte staat verkeerden en dat de krachtigere Duitse uitrusting duidelijk in de sneeuw passeerde. Het is dus noodzakelijk om luchttoevoer te bieden aan het omsingelde Tichvin, waar de Duitse troepen zich vestigden en alle toegangen tot de stad bombardeerden.
  Op de allereerste dag maakte Marseille zes missies en schoot meer dan honderd Sovjet-vliegtuigen neer. Toegegeven, op 4 januari verslechterde het weer sterk. Een sneeuwstorm stak op en de Sovjet-troepen bestormden de stad.
  De prachtige vier van de terminator-meisjes vochten het liefst samen - schouder aan schouder. Door de kou werden ze gedwongen zich te camoufleren en in het wit te vechten.
  De ninjajongen Karas kwam ook te hulp. Het onverschrokken terminator-kind was niet bang voor de kou en vocht alleen in korte broek. Zijn enige warmtebron was camouflagecrème, die zijn chocoladebruine huid wit maakte onder de sneeuw die maar bleef vallen en alle straten bedekte. Bovendien gebruikte hij werpen, zeer dunne metalen schijven en een katana-zwaard in de strijd. Maar hij schoot natuurlijk uitstekend en met buitgemaakte wapens. De meisjes misten echter ook het gebruik van automatische geweren.
  Dergelijke wapens zijn nauwkeuriger dan machinepistolen en vooral betrouwbaarder. De MN-44-aanvalsgeweren lieten de Duitsers in de regel echter niet in de steek. Tegen de derde winter was de goed geoliede Duitse oorlogsmachine klaar. Vooral tijdens een sneeuwstorm slaagden Focke-Wulf en ME erin om met behulp van verwarming pijnlijke, zij het beperkte, injecties aan Sovjettroepen toe te dienen.
  Gerda, die terloops schoot, probeerde niet in de richting te kijken waar de Sovjet-soldaten vielen. Veel van de strijders waren erg jong, zeventien of zestien jaar oud. De infanterie werd gerekruteerd door aardverschuivingen en verzamelde alle middelen. Er is inderdaad veel verloren gegaan.
  Maar onder de Fritz zitten vol buitenlanders. Met name uit Zweden, waar de nazi's wonnen bij de recente verkiezingen, en alleen de positie van de koning weerhoudt openlijke toegang tot de oorlog met de USSR.
  Trouwens, er was net op eerste kerstdag een moordaanslag op Kolontai. De Sovjet-ambassadeur raakte zwaar gewond en de artsen vechten voor haar leven. Er zijn al twee divisies en vier brigades uit Zweden als vrijwilligers gearriveerd. In het land zelf worden betogingen en massademonstraties gehouden waarin oorlog wordt geëist. En ze dragen portretten van Hitler en Karl de Twaalfde.
  Dus de deelname van Zweden aan een directe oorlog is een kwestie van tijd. Spanje en Portugal zijn al in oorlog, maar ze sturen troepen verder naar het zuiden. En nu in de winter proberen ze over het algemeen ergens buiten de Kaukasus te klimmen. Het Braziliaanse korps is klaar om een sprong naar Centraal-Azië te maken, waar de Basmachi-beweging al met hernieuwde kracht oplaait.
  Maar dit zijn allemaal details, Vlasov-divisies vechten ook in Tichvin. Deze jongens vechten tegen het kwaad, zich realiserend dat ze in gevangenschap wachten op vreselijke martelingen en een onvermijdelijke lus. En hoe zit het met de Duitsers? Ook zij zullen het moeilijk hebben, velen zullen in Siberië sterven, maar toch zullen ze niet lukraak worden opgehangen.
  Gerda, die de clip verwisselde en de soldaten neermaaide die gekleed waren in grijze overjassen, want alle Russen hebben niet genoeg camouflagegewaden, stelde zich voor wat hen te wachten stond in het geval van gevangenneming. En glimlachte bij het potentieel voor een sexy, cool avontuur. Toegegeven, dan zal het in Siberië erger zijn. Naarmate deze vorst wordt, is de hitte van de vlammenwerper nog beter. Hier in de woestijn raakten ze snel gewend aan het hete zand en renden op blote voeten, maar zo liep het niet. Na een paar uur in een bikini in de kou, begon het te trillen en was het nodig om op te warmen in het bad. Daar warmden jonge mannen van het elite SS-bataljon hun lichaam op met slagen van een sparren bezem. Nou, niet alleen, natuurlijk, met een bezem,
  er zijn geselecteerde jongens, knappe Ariërs, wat je nodig hebt!
  Ze hebben hun vroegere verlegenheid volledig verloren, of misschien hebben ze integendeel de losheid van een vrouwelijke macho gekregen. Maar nu moeten ze zich een beetje terugtrekken - de Sovjet-infanteriemannen, die de naderingen met lijken vulden, naderden te gevaarlijk dichtbij en begonnen granaten te gooien.
  Het was noodzakelijk om de afstand te breken om niet onder de versnippering te vallen.
  Magda kreeg een kleine snee door een granaatscherf en vuurde in drie seconden acht kogels af. De Sovjet-soldaten vluchtten bijna zonder te breken, slechts licht gehurkt en de clip vond zijn slachtoffers. Acht ronden gelost en Stella. Agressieve bruinharige vrouw sprak zichzelf uit:
  - Voor de waanzin van de dapperen zingen we een lied!
  Maar de Sovjet-soldaten besloten blijkbaar te bewijzen dat dit de wijsheid van het leven is. Het Duitse aanvalsmachinegeweer rammelt uit alle macht en zijn schoten lijken te worden genegeerd. Hoewel de soldaten vallen, blijven degenen die het hebben overleefd rennen en zelfs bijna letterlijk granaten gooien, hoewel dit eerder kan worden gedaan.
  De kruisvaarder gooit heel behendig schijven, waarbij hij twee of drie soldaten afsnijdt met één. Dan valt hij aan met zijn zwaard, dat machinegeweren en geweren gemakkelijk snijdt, zoals lucifers!
  De ninjajongen is nog erg klein, hij ziet eruit als elf of twaalf jaar oud, maar hij is zo snel. Ze hebben geen tijd om zich erin te verdiepen of zich te verdedigen. Het kind werd vanaf de geboorte opgevoed en getraind, het gooien van zwaarden naar de baby, gedwongen om linten te ontrafelen en door te knippen, in een ijsgat te dompelen en speciaal getrainde katten te plaatsen. Nou, en nog veel meer, een genetisch begaafde jongen veranderen in een echte doodsmachine. Zijn moeder is een ninja van de vijfentwintigste generatie, zijn vader is een machtige Siberische tovenaar en een ideologische vijand van de Sovjet-autoriteiten. Uitstekende genetica en training met magie - maakte de jongen de beste onder de ninja's. En natuurlijk stuurde keizer Hirohito, om de Duitsers te laten zien dat ze niet de coolste supermannen zijn, maar er zijn stoere jongens in Japan, de jongen naar het Duits-Sovjetfront.
  En Karas (karpervis symboliseert de trots en vitaliteit van de samoerai!) bleek een waardige krijger te zijn.
  Zo gooit hij met zijn blote vingers, een beetje rood van vele uren in de bittere kou, een stalen schijf die dunner is dan een haar. En in de handen van twee zwaarden tegelijk, zodat het makkelijker zou zijn om dikke linies vijanden door te snijden. Hoe vreselijk is dit terminator-kind, wat kunnen Sovjet-soldaten, voor het eerst weerloos onder de slagen van zwaarden en schijflanceringen, achterover leunen en echte angst ervaren.
  De meisjes, die van clips waren veranderd, begonnen nog sneller te stralen, of liever, nergens.
  De lijken van infanteristen werden in terpen opgestapeld. Ze bevroor bijna onmiddellijk in de kou, en meer soldaten klommen op hen. Zo klommen ze en hielden ze geen rekening met verliezen. Maar de ninja ging het gevecht aan en opnieuw, alsof er golven van angst werden uitgezonden.
  Bijna een hele dag woedde een wanhopige aanval. Sovjettroepen bezetten, ten koste van de grootste verliezen, een paar kwartalen en duwden de Duitsers naar een aantal linies. Maar de zwakke ondersteuning van de artillerie (de Duitse luchtvaart bombardeerde vroeger de spoorlijnen, waardoor ze beroofd werden van de bevoorrading) en veel slachtoffers onder de oprukkende eenheden, dwongen de beweging van de infanterie tijdelijk te stoppen.
  Ondanks het risico van dergelijke tactieken werden tanks in de strijd gegooid. Het was nodig om de vijand in de buurt van Tikhvin te breken totdat de Fritz, gebruikmakend van hun voordeel in technologie, de stad deblokkeren.
  En bij deze aanval werd een nogal riskante beslissing genomen - om de IS-2-tank te gebruiken. Een machine speciaal ontworpen als doorbraaktank. Omdat een krachtig kanon, vanwege zijn lage vuursnelheid en relatief slechte vuurnauwkeurigheid, niet geschikt is voor het bestrijden van tanks van andere mensen, maar het kan met succes ongepantserde doelen vernietigen.
  Dus ook al zijn tanks in stedelijke omstandigheden zelfmoordterroristen, je moet door posities breken, zelfs met je voorhoofd.
  Vierendertig zullen als eerste aan de beurt zijn. Relatief lichte en niet grote auto's raasden door een smal straatje. Granaten en molotovcocktails regenden van de daken. Toen ontploften vermomde tanks met benzine en napalm. Maar zware verliezen hielden de tankers van de USSR niet tegen. Ze verloren honderden auto's en drongen het stadscentrum binnen, en daar gingen ze een koppige uitwisseling van slagen aan. Zelfs de effectieve faustpatrons die het zwakke zijpantser van de vierendertig verpletterden, maakten de Sovjet-soldaat niet bang.
  Drie tanklegers werden tegelijk in de strijd gegooid. Stalin besloot zelfs de tweede aanval in de richting van Voronezh te staken, omwille van een beslissende overwinning op Tichvin en het redden van de "wieg van de revolutie". Zelfs als de brandstof aan een strikte limiet wordt uitgegeven, gaat er een paar uur rijden per dag blanke olie verloren, en de ontwikkeling van nieuwe velden kost tijd en geld, menselijke hulpbronnen, die het Sovjet-imperium, gebonden door een oorlog op twee fronten, ontbreekt hard.
  Maar Tichvin is de slagader van Leningrad en de weg van het leven, en belangrijker nog, het is een symbool van het feit dat Sovjet-troepen talrijke en goed bewapende fascisten kunnen en kunnen verslaan. Dus laten we niet winnen van de prijs...
  De IS-2 tank ziet er indrukwekkend uit, hij ziet er ook uit als een vierendertig, alleen is de koepel nog meer naar voren verplaatst. Natuurlijk is de loop zelf dik en lang, niet te vergelijken met de T-34-76, die nog steeds het slagveld domineert. De hele maand januari zullen de gigantische inspanningen van de T-34-85 er niet meer dan honderd opleveren.
  Toegegeven, de kwetsbaarheid van het voorhoofd van de toren is opvallend: vlak en niet te dik gepantserd.
  Karas, die kleine maar zeer krachtige explosieve granaten naar de tanks gooide, rende naar de meisjes toe en stelde voor:
  Laten we de IS-2 pakken en erop rijden?
  Magda steunde het idee:
  - Natuurlijk, laten we rijden! We hebben de hut gemist.
  Gerda waarschuwde de jongen:
  - Deze tank heeft vier machinegeweren!
  Karas knipoogde naar de meisjes en merkte op:
  - Dus het is goed. Binnenkort zal de infanterie opnieuw aanvallen, en jij zult hem neermaaien!
  Magda stootte de ninjajongen aan.
  - Schiet op, terminator!
  Roze hakken flitsten als muggenvleugels, de karatejongen rende sneller dan de olympische sprintkampioen. Om te beginnen gooide hij een bundeltje met een bundel rook in de formidabele IS. Er brak een reactie uit, dikke rook kwam uit. Tegelijkertijd verspreidden zwarte straaljagers zich in verschillende richtingen en verblindden de mitrailleurs.
  Nadat hij verschillende infanteristen had neergehaald, vloog Karas als een kei die vrijkwam uit een ballista en klom de toren op. Met een speciale haak wrikte hij het luik los en gooide de zware deken terug. Verder is alles eenvoudig: een paar schommels met twee zwaarden en vijf leden van de bemanning van een zware tank scheidden in hun hoofd. In het kielzog van hem sprongen ook de meisjes erin, die, nadat ze hun pelscamouflage hadden afgeworpen, opnieuw in een bikini belandden. Nou, het is warm in de tank tijdens het rijden. Een dieselmotor van 520 pk warmt metaal goed op. Ja, blote meisjesachtige zolen voelen de auto zelf veel beter aan dan door speciale winterlaarzen met geribbelde synthetisch rubberen zolen. De Duitse kwartiermakerdienst hield rekening met de ervaring van strenge winters en creëerde een nieuwe munitie, waarbij de benen in de kou niet zo koud zijn. En toen, echt jammer, namen de Fritz de vilten laarzen van de lokale bevolking over en trokken ze zelf aan. Of gewikkeld in bontsjaals.
  Karas kuste Magda gedag op de lippen en zei:
  - Nou, de tank is voor jou! Ik zal vechten waar ik weet hoe ik beter kan doden.
  Gerda kuste de jongen bewonderend op de gladde, elastische hak en zei:
  - Jij bent een wonder!
  Stella voegde toe:
  - De standaard van de Arische!
  - Ik weet! ' zei de tomboy en sprong met één sprong uit het halfopen luik de kou in. Toen viel het deksel met een klap... En de meisjes kregen de kans om te vechten met de wapens van de vijand. En het pistool is echt krachtig. Alleen de recent verschenen Lev-3, of zoals hij ook wel werd genoemd, de "Royal Lion" met een 128 mm kanon, is sterker. Maar deze tank staat nog in losse exemplaren vooraan. Hij werd tijdens de viering van 8 november getoond aan de door demonen bezeten Führer. Natuurlijk, terwijl hij nog niet in de serie zit. Trouwens, de IS-2, die zijn eerste run-in ondergaat.
  Tot nu toe hebben zelfs de Sovjet-tankers nog geen enkel schot met een kanon afgevuurd, blijkbaar hebben ze hun doelwit zeker gekozen.
  Stella merkte sarcastisch op, terwijl ze aan het mechanisme draaide:
  - Oh, rotzooi ... Er is hier geen automatisering en alles moet handmatig worden gedaan.
  Gerda, die de hond in een zweefvliegtuig opat, merkte op:
  - En het zicht is gallim, en het zicht is onbelangrijk. Ze zijn niet zo goed in mikken.
  Magda, die met haar blote voet de tandwielen aanraakte en de doos omdraaide, merkte op:
  - En toch, vergeleken met de vierendertig, is er enige vooruitgang. Met name schakelen gaat makkelijker. De cabine is krap, maar je kunt min of meer bewegen. Munitie is echter klein. Achtentwintig ronden...
  Gerda merkte logisch op:
  - Voor het schieten op een beperkt aantal bunkers is het misschien voldoende, maar voor een volwaardige tankslag is het duidelijk niet genoeg.
  Clara vond iets goeds in de tank:
  - Maar de bewapening met mitrailleurs staat bovenaan! Vier machinegeweren kunnen een goede bescherming bieden. En toen keek ik naar deze "muis" - er zitten maar twee "spuug" in voor zo'n auto.
  Stella, die de motor versnelde, bevestigde:
  - Dat is het! Is deze bewapening voor zo'n zware tank van honderdtachtig ton?
  Magda, als een panter die een buffel heeft gedood, gromde:
  - Kippen lachen!
  De dieselmotor versnelt hard de tank. Het is te zien dat de IS-2 nog steeds langs de snelweg rijdt, maar wanneer hij off-road is, zal zijn zwaartepunt naar voren worden verschoven. Maar niets, als je maar kunt ontspannen en een waardig doel voor jezelf kunt kiezen.
  Magda opende de koepel van de tank zodat ze beter kon zien.
  En hier is nog een IS-2, het is een goed idee om dergelijke tanks massaler te gebruiken. Achter hem staan nog drie IS's, maar één met een lichter 85 mm kanon. Trouwens, het gevaarlijkst, omdat het de auto in het voorhoofd kan nemen en sneller slaat.
  . HOOFDSTUK 3
  Magda besloot te schieten vanaf een afstand van twee kilometer. Ze beval op zachte toon:
  - Schiet precies op het voorhoofd van de toren ... En ... Je begrijpt het!
  De auto stopte, omdat er geen gladheid was, en Gerda, die klaagde over de slechte kwaliteit van de optiek, die zeker was gepolijst door ongetrainde tieners, wees op de loop. De meisjes hielpen bij het laden van een granaat van anderhalve pond. De blonde krijger legde haar wang tegen de stuitligging en probeerde de auto van iemand anders te voelen. Ze had immers nog nooit eerder met dit kanon, model 1931, geschoten. Krachtig, maar verouderd, met een puntig, ricochet-gevoelig projectiel. Over het algemeen was het kanon natuurlijk niet bedoeld voor tanks. Maar blijkbaar bleek de antitankmodificatie van het 107 mm kanon, ontwikkeld in 1940, te onbetrouwbaar en moest worden opgegeven. En hier is het bij slecht zicht noodzakelijk vanaf een afstand van 2000 meter om het doel te raken. Ja, en het zal moeilijk zijn voor de vijand om te antwoorden en te raken, maar ...
  Gerda kuste de stuitligging van het geweer, keek snel door het luik, pakte een handvol sneeuw met haar tong, slikte het door, liet haar blote hakken op de hendels rusten en... vuurde!
  Het gaf zoveel weg dat het in mijn polsen en kuiten prikte en naar rook rook.
  Het cadeau vloog in een lange boog en ... De IS-2, die vooruit liep, stopte, begon te roken en toen begon de munitielading te barsten.
  Magda antwoordde blij:
  - Dat hebben we ze gegeven! - En logisch, meer precies, onlogisch verwarrende concepten, voegde ze eraan toe. - Het is geen man die een wapen schildert, maar een mannenwapen!
  Gerda gromde:
  - Herladen!
  En de meisjes raakten gespannen. Natuurlijk zijn ze hier geen "Tiger", ze moeten zweten, maar het is op deze manier leuker, vooral omdat een staande tank snel afkoelt. IJzer is tenslotte een goede geleider.
  De tweede keer vuurde Gerda sneller en zelfverzekerder. De IS's bleven bewegen en blijkbaar hadden ze nog niet ontdekt waar de kanonnen vandaan schoten. Ja, en stoppen is niet in de Russische gewoonte. Omdat er een bevel is ... En de tweede granaat raakt al zelfverzekerd het doelwit.
  Gerda likt haar lippen en beveelt:
  - En de derde hier.
  Met grote vertraging opende de vierde IS-1 onderweg het vuur. En, vreemd genoeg, raakte hij, hoewel het vanaf zo'n afstand van een rijdende auto bijna onmogelijk is, maar schoten beslissen alles! De afstand voor het 85 mm kanon is echter te groot, voorbij de penetratielimiet. Maar er was een groot gerommel in de toren en het frontale pantser stortte in. Gerda stuurde als reactie daarop een vierde "brievenpakket" met een gewicht van anderhalve pond ... Het voorhoofd van de IS-1 tank spleet en oranje tongen vlogen hoog in de lucht. En hier is nog een IS-2, het is een goed idee om dergelijke tanks massaler te gebruiken. Achter hem staan nog drie IS's, maar één met een lichter 85 mm kanon. By the way, de meest gevaarlijke, dus in staat om de auto in het voorhoofd te nemen, en slaat sneller.
  In het voorjaar namen de Duitsers Smolensk in en naderden Vyazma en Rzhev. Toen sloegen ze plotseling zuidwaarts naar de Donbass. En het was een zeer onverwachte en krachtige zet. Het Rode Leger had geen tijd om te reageren. En de nazi's veroverden de hele linkeroever van Oekraïne. En tegen het einde van de zomer bereikten we de bocht van de Don. Pas in de herfst konden de Sovjettroepen de nazi's nauwelijks stoppen.
  De Duitsers blokkeerden Leningrad opnieuw vanuit het zuiden, waardoor de zuurstof werd afgesloten.
  En in het noorden probeerden de Finnen al op te rukken.
  De winterstop is aangebroken. In de USSR ging de T-54-tank, beter beschermd en zwaarder bewapend, in productie. Maar de IS-4 en IS-7 konden niet in massaproductie worden geproduceerd. Hoewel de IS-7 een machine is die in staat is om Hitler's mastodonten te bestrijden, is hij te moeilijk te vervaardigen, vooral in oorlogstijd.
  Het achtenveertigste jaar werd in februari gekenmerkt door een poging van het Rode Leger om in het centrum op te rukken, die werd afgeslagen. De Duitsers waren sterk, gebruikmakend van buitenlandse divisies uit heel Europa. Bovendien zijn schijven geavanceerder geworden en is het nu niet zo eenvoudig om ze neer te schieten. En de nazi's ontwikkelden straalvliegtuigen. Heel sterk. En de nieuwe ME-362-jager schokte gewoon de Sovjetpiloten. En in de reeks straalvliegtuigen had de USSR dat niet.
  In mei begon een groot offensief van de nazi's, waarbij Moskou werd omzeild. Tegelijkertijd ging Turkije ook de oorlog in en opende het zuidelijke front in Transkaukasië. En de gevechten laaiden op met hernieuwde kracht.
  Maar er zijn mooie meisjes die woedend vechten; in het bijzonder de bemanning van Elizabeth.
  Hier is een meisje in een bikini, die haar blote voeten op de trekker drukt, en een projectiel vliegt uit een 100 millimeter kanon.
  Een krijger uit de USSR stuurde het zo slim dat de Duitse E-50-tank, ondanks zijn krachtige pantser, werd geraakt.
  Catherine merkte agressief op terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  En met blote hak als hij op het pedaal trapt.
  Elena vuurde ook op de vijand, sloeg de Panther-4 kapot en kirde.
  - Voor de USSR!
  Euphrosinia zal haar borsten ontbloten, haar beha uittrekken, en hoe ze zal slaan met een scharlaken tepel, en zal zingen, haar tanden ontblotend:
  - Oude Man Makhno,
  Uit het raam aan het kijken...
  Het is donker buiten, het is donker!
  En de meisjes zullen unisono zingen en hun tanden laten zien:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld, we zullen
  alle vijanden in het toilet weken ...
  Het vaderland gelooft niet in tranen,
  En we zullen de boze draak een brein geven!
  Hier - dit zijn meisjes - gewoon een klasse hyper ...
  De zomer is al aangebroken. Wederom zware gevechten. Eind augustus 1948 sloten de Duitsers de ring rond Moskou.
  De pioniers vochten ook wanhopig.
  De jongen Olezhka gooide een granaat met zijn blote, kinderachtige voet en zong:
  - Hier is de eerste dooi,
  In mijn droom zie ik Stalin...
  En bezaaid met lijken -
  Mijn geboorteland Rusland!
  De jongen Petka, schietend op de nazi's, zong:
  - Als de jongens van de hele aarde,
  Ze konden de draak meteen insluiten!
  En met zijn blote hiel lanceerde het kind een moorddadige citroen.
  Een andere pionier in korte broek, Seryozhka, zal op de nazi's schieten en een nazi-officier neerleggen. En dan, blootsvoets, kinderachtig, zal hij het vernietigingsgeschenk van de dood gooien.
  Dit zijn kinderen - erg vechtend.
  De pioniersjongen Sashka, die de nazi's neukte, hij was nog maar twaalf jaar oud, en het maaien van de Fritz, zong:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van ons land...
  En de rode vlag - het glorieuze vaderland,
  We zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  En een naakt kind, met een kinderhakje, zal een explosief pakket overgeven en de Duitsers verscheuren.
  Dus gingen ze aan de slag, heel agressief. En echt op een strijdlustige manier, wat ontzettend gaaf bleek te zijn.
  Kinderen zijn natuurlijk vechters van de hoogste klasse, maar Moskou wordt omsingeld en afgesneden.
  En de nazi's rukken al op in de Kaukasus. Vanuit het zuiden haastig Turkije.
  En het voelt alsof het echt onmogelijk is om vijanden te weerstaan.
  Maar meisjes vechten, zoals kinderen als grote heldinnen.
  Vooral Oleg Rybachenko. Deze terminator-jongen is gewoon, laten we zeggen, een jonge krijger en superman.
  Een jongen van ongeveer twaalf jaar oud gooide een dodelijke granaat, verscheurde de nazi's en zong:
  - Voor Groot Rusland
  De jongens zullen vechten...
  Wij zijn de grote messiassen
  Laten we de Fritz breken!
  Margarita Korshunova - ook een zeer vechtlustig meisje, gaf ook een beurt aan de nazi's.
  Daarna wierp ze met haar blote, kinderlijke voet een vernietigingsgeschenk toe en verscheurde de Fritzes en Turken, waarna ze zong:
  - Glorie aan het moederland-USSR,
  Je bent een voorbeeld voor de mensheid!
  Daarna nemen de kinderen het op en fluiten. De gestroomde kraaien vielen flauw en vielen, doorboorden de hoofden van de nazi's. En het zag er echt gaaf uit.
  Of misschien zag het er niet uit, maar de actie stond op.
  De jongen en het meisje waren erg cool.
  Ze hebben zoveel passie en kracht.
  De Kaukasus staat al op het punt te vallen en wordt steeds dramatischer.
  En de Duitsers zijn ongebreideld en gebruiken martelingen. Vooral Duitse pioniersmeisjes martelen graag.
  Hier zijn Gerd en Charlotte, een jongen van een jaar of dertien, uitgekleed. En ze begonnen de pionier te kietelen. Seryozhka lachte en spinde. Toen bracht Gerda de aansteker naar de blote, ronde hiel van de jongen. De vlammen likten aan de ietwat ruwe zolen van de pionier. Hij schreeuwde van de pijn. Er waren blaren.
  De Duitse meisjes giechelden:
  - Het wordt erg gaaf!
  En ze begonnen de jongen met zwepen te slaan. Hij kreunde en begon te schreeuwen. Vooral toen de meisjes fakkels met vuur op zijn blote voeten begonnen te brengen. Toen legden de pioniers een gloeiend heet strijkijzer op zijn blote borst en de jongen verloor het bewustzijn.
  Ja, de Duitse krijgers staan bovenaan. Een jongen kwellen hoort erbij.
  Marteling echter niet alleen jongens, maar ook Komsomol-leden. De meisjes werden uitgekleed en op het rek geleid. Daar trokken ze op, gedwongen om te buigen en letterlijk te kronkelen in pijnschoonheden. En onder de blote voeten van de meisjes staken ze de vuurpot in brand en dreigden de zolen te verkolen.
  Hoe de Komsomol-leden schreeuwden van wilde pijn ... Hoe wreed het allemaal was. En de nazi's inhaleerden de geur van brandend vlees in hun neusgaten en lachten, sloegen elkaar op de heupen en riepen:
  - Heil Führer! We vermoorden iedereen!
  En weer marteling en marteling van mensen. Het is vooral interessant om de pioniers te martelen. De jongens worden doodgeslagen, en dan wordt zout op hun wonden gegoten en gekreun gemaakt. Ja, het is enorm vervelend.
  En wanneer ze ook nog een hete draad gebruiken. Dat maakt het veel pijnlijker.
  En de nazi's hebben Makhachkala al ingenomen. En ze gaan richting het grondgebied van Azerbeidzjan. En ze hebben Yerevan al omsingeld en geblokkeerd. En ze bestormen met alles de wanhoop van Batumi. En het is agressief.
  Maarschalk Rokossovsky stierf bijna zelf. Men voelde dat de Sovjet-troepen onder druk stonden en instortten. Het aantal overgegeven en deserteurs groeit. En veel piloten worden depressief.
  Hoewel Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova nog steeds een nederlaag vermijden. De meisjes vechten dapper en wanhopig.
  Voor het gevecht ging Anastasia met drie jongens met pensioen om fenomenale kosmische kracht in zichzelf te verzamelen.
  En echt kapitaalkrachtig. En laten we wanhopig de vijanden neerhalen.
  En tijdens het gebruik van blote tenen.
  En ze gilde uit volle borst:
  - Ik ben een groot wereldkampioen!
  En hoe hij met blote hiel op de hendel drukt.
  Akulina Orlova is ook een wanhopige stalker in de strijd. En met zijn blote tenen verplettert hij Wehrmacht-vliegtuigen.
  Hier schoot ze de ME-109 K neer. Deze machine is misschien al verouderd, maar heeft een reeks aanpassingen overleefd. En daarop kun je met succes vechten.
  Akulina Orlova, handelend met wilde woede, zong:
  - Heil groot communisme! Het fascisme zal worden verslagen!
  En weer met blote hak, maar hoe zal het drukken.
  Dit zijn een paar gekke meiden.
  Maar zeer ongelijke krachten in de Kaukasus. Hoewel men gelooft dat er allemaal adelaars zijn. Maar niemand kan een Russische vrouw weerstaan.
  En de krijgers zijn zo agressief en cool. Vliegtuigen schieten ondanks hun kwalitatieve superioriteit.
  Akulina Orlova zong:
  Zonne cirkel...
  En sloeg de vijand neer met behulp van blote tenen.
  Anastasia Vedmakova, met haar scharlaken tepels op de knoppen drukkend en de nazi's omverwerpend, vervolgde:
  Duitsers zijn in de buurt...
  Akulina piepte en sneed een ander Duits vliegtuig af:
  - Hitler ging naar de inlichtingendienst!
  Anastasia viel voor de nazi's vervolgde:
  viel in een gat...
  Akulina, nauwkeurig schietend, giechelde:
  - Ik heb mijn been gebroken...
  Vedmakova vuurde intensief en nauwkeurig, merkte op:
  - En afscheid genomen!
  En de meisjes brulden in koor:
  -Laat er altijd wodka,
  worst en haring zijn...
  Tomaten komkommers,
  Dat is het einde van Hitler!
  Akulina, die opnieuw een doodsgeschenk naar de nazi's stuurde, merkte op:
  - Eigenlijk moet je zingen; Rommel eindigt!
  Vedmakova, die met haar blote vingers een kanon met luchtgranaten mikte, stemde ermee in:
  - Natuurlijk - Hitler - dit is al een gepasseerd stadium!
  Waar er geen persoonlijke invloed is van de bezeten Hitler, proberen de Sovjet-troepen een soort van verzet te organiseren. Maar het is buitengewoon moeilijk. Maar ze doen nog steeds al het mogelijke en onmogelijke.
  En de kinderen vechten ook. En de pioniers gaan de strijd aan. Die de vijand tegemoet treden met molotovcocktails en schoten uit geweren.
  Jongens en meisjes, uitgemergeld en bekrast, zoals altijd, in de strijd. En ze vechten dapper en extreem wanhopig.
  Hoeveel van hun kinderen sterven en worden verscheurd achtergelaten.
  Duitse piloten Gertrude en Adala, die met blote voeten sloegen, klommen in een tweezits XE-328, een straalmachine - dit is een monster met tien luchtkanonnen.
  De regen was net voorbij en de meisjes lieten sierlijke, zeer duidelijke sporen van hun blote benen achter.
  Ze waren zo verleidelijk dat de tieners die op het vliegveld dienden, gretig de blote voetafdrukken met hun ogen verslonden, en zelfs de jongens begonnen perfectie op te zwellen. Over het algemeen waren er veel vrouwelijke piloten - uit de gevechten bleek dat vrouwen, onder gelijke omstandigheden, twee keer zoveel overlevingskansen hebben als mannen. En dat betekent dat ze effectief zijn. En Hitler-Rommel, of liever veldmaarschalk Führer, is natuurlijk niet iemand die medelijden met iemand heeft.
  In het Derde Rijk zelf werd polygamie officieel ingevoerd - het recht op vier vrouwen. Dit is erg praktisch. Maar niet te passend in christelijke tradities. Geen wonder dat het fascisme op zoek is naar een nieuwe vorm van religie. De Führer-veldmaarschalk houdt vol dat het monotheïsme is, maar zo speciaal - met een pantheon van heidense, oude Germaanse goden. Natuurlijk wordt Hitler-Rommel zelf in dit pantheon vooral geplaatst als boodschapper en boodschapper van de Allerhoogste God.
  Dus de Führer houdt er natuurlijk erg van om zichzelf te cultiveren.
  Gertrude en Adala lanceren hun multifunctionele aanvalsvliegtuig de lucht in, dat ook de rol van een jager kan spelen.
  Warriors hebben veel vertrouwen. De Russen hebben geen straalvliegtuigen en het is onwaarschijnlijk dat ze de aanval van de tijgerinnen van de lucht kunnen weerstaan.
  Gertrude gromde:
  - Ik ben een ridder van een brandende stroom ...
  Adala bevestigde enthousiast en ontblootte haar tanden:
  - En ik zet iedereen schaakmat!
  De meisjes barstten in lachen uit. Ze drukten met blote hakken op de pedalen en lieten het straalvliegtuig draaien.
  Het was nog donker, maar in het oosten was al een lichtstreep te zien. De meisjes floot... De uitgestrektheid van Rusland dreef al onder hen. De vrouwelijke krijgers giechelden en knipoogden naar elkaar. Ze zijn zo extravagant en mooi.
  En op blote voeten natuurlijk, zonder jezelf te belasten met zoiets onnodigs voor een meisje in een oorlog als schoenen.
  En de gevoeligheid in het vliegtuig neemt vele malen toe.
  Hier stijgen Sovjetauto's op hen af. De schroef Yak-9 is misschien wel de meest in massa geproduceerde machine van de nieuwste releases. Niet overdreven bewapend, maar relatief goedkoop en met weinig bepantsering. MIG-5, sneller, met machinegeweren. MIG-3 is een eerder model. LAGG-7 is waarschijnlijk de snelste en meest bewapende vogel. In de laatste wijziging zijn er maar liefst drie 20 mm kanonnen.
  Maar dit zijn allemaal propeller-aangedreven machines - straalvliegtuigen zijn niet gemaakt. En de Duitsers voelen zich erg zelfverzekerd.
  Gertrude vuurt tien luchtkanonnen af. Ze troffen 30 mm en twee 37 mm kanonnen. Ze razen als een vurige wervelwind door Sovjet-vliegtuigen. De rode piloten proberen echter te ontwijken en gaan naar de staart.
  Adala is op dit moment aan het manoeuvreren. Je kunt een Duitse auto niet frontaal nemen, maar in de staart zitten is beladen. Voor de troepen van de USSR is de aanval niet onverwacht. Er zijn al luchtafweergeschut gelanceerd. Geëxplodeerde granaten gloeien in het donker.
  De Duitsers ervaren een zekere nervositeit. Het leek erop dat ze al zoveel hadden gezien dat je door niets zou worden verrast, maar ... Sovjetpiloten zijn dapper en zijn niet bang voor verliezen. Niets om ze bang te maken. Maar ervaring is niet genoeg. Het Duitse vliegtuig komt gemakkelijk uit de duik en schiet de Sovjet-auto neer. Breekt er nog een in stukken.
  De kracht van Duitse wapens is erg groot. Dit is een onderdeel waarin de Fritz een enorm voordeel hebben ten opzichte van Rusland. Maar de snelheid van de nazi's is kolossaal.
  Adala versnelt en breekt naar voren. En Gertrude vuurt raketten af op de vijand. Advies wordt ontvangen door de tanden. Sommige munitie is gericht op warmte of geluid.
  Adala fluistert:
  Ze zullen ons niet vermoorden!
  De meisjes draaien hun auto... Ze proberen cool te zijn. En dan ramt een Sovjetjager een nabijgelegen Duits straalvliegtuig. En hoe het begint te scheuren en te splijten. Zowel lucht als lucht.
  Gertrude fluisterde:
  - Gekke dood!
  De krijgers waren duidelijk in de war en ze kunnen zo worden geramd.
  Tanks gaan richting de grens. De legendarische crew van Gerda, Charlotte, Christina en Magda.
  Vier krijgers wisten zichzelf te bedekken met glorie door zowel de Britten als de Amerikanen te bevechten. Tijdens de vijandelijkheden met Amerika beheersten de schoonheden de Panther-2-tank. Geen slechte auto, superieur aan de Shermans, zowel in bewapening als in frontale bepantsering. De latere "Pershing" had praktisch geen tijd om oorlog te voeren. Ja, en hij is geen rivaal voor de "Panther" -2.
  Toen wonnen de vier meisjes de legendarische glorie. Hoewel hun glorieuze pad over het algemeen begon in het eenenveertigste jaar. Himmler haalde de Führer over om vrouwenbataljons in veldslagen uit te proberen, van speciaal opgeleide Ariërs.
  Uit de gevechten bleek dat vrouwen helemaal geen zwakke schakel zijn en goed weten te vechten. En tegelijkertijd minder verliezen dragen dan mannen. De krijgers vochten ook in de infanterie en sloegen met hun blote voeten op het hete zand van de Sahara. En beheerste de tanks. De "Tiger" hebben getest in gevechten met Groot-Brittannië.
  Sovjetmeisjes op de SU-100 vechten echter ook goed.
  Al lijkt de positie van Rusland hopeloos. Maar de krijgers, samen met Elizabeth, vechten als adelaars.
  Ekaterina drukt met haar blote tenen op de hendel. Stuurt een projectiel dat de nazi E-50-auto in de zijkant doorboort en brult:
  - Voor het grote rode en karmozijnrode communisme!
  Elena sloeg ook het kanon af met haar blote, sierlijke been. Ze raakte nauwkeurig de vijandelijke tank.
  Het meisje piepte:
  - Voor mijn mooie Rusland!
  Euphrasia merkte agressief op en leidde een zeer goed gericht vuur:
  - Glorie aan ons moederland!
  En hij gebruikt ook blote, gebeitelde benen.
  De Sovjet-machine is erg sterk en vecht. En het schiet aardig op.
  De SU-100 is in staat om de E-50 in de zijkant te penetreren. Maar de meisjes breken zelfs door haar voorhoofd, raken in een lokaas of end-to-end. En ze snijden door metaal.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen op de vijand. En piepte:
  - Van de blauwe stroom ...
  Ekaterina vuurde ook, deze keer duwde ze de hendel met haar scharlaken tepel en kirde:
  De rivier begint...
  Elena, agressief grijnzend en sissend, zei:
  Nou, de vriendschap begint...
  En ze drukte ook met haar blote hiel op de hendel.
  Euphrasia kirde, schietend op de vijand:
  - Met een glimlach!
  De meiden werken heel actief aan de SU-100. En vernietig vijandelijke uitrusting.
  En aan de rand van Bakoe graven de pioniers loopgraven. Er zijn jongens van verschillende nationaliteiten. Vooral veel heldere koppen flikkeren. Er zijn rode en zwarte en blonde kinderen.
  Eén ding verenigt hen: geloof in de triomf van het communisme en blote voeten. Het is duidelijk dat niet iedereen schoenen heeft tijdens de oorlog en daarom pronken alle kinderen als teken van solidariteit met hun blote, ronde hakken. De winter in Transkaukasië is vrij mild, en als je beweegt en met schoppen werkt, is de kou niet zo verschrikkelijk.
  Kinderen werken enthousiast en zingen:
  Hef vuren, blauwe nachten,
  Wij zijn pioniers - kinderen van arbeiders ...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  En daar komt het alarm weer. Jongens en meisjes springen naar de bodem van de greppel. En granaten beginnen al van bovenaf te barsten: vijandelijke artillerie werkt.
  Pasjka vroeg Masha:
  - Nou, denk je dat we het zullen overleven?
  Het meisje antwoordde zelfverzekerd:
  - We zullen minstens één keer weerstand bieden, in het moeilijkste uur!
  Pioneer Sasha merkte logisch op:
  Onze heldhaftigheid is onwankelbaar.
  De jongen tikte met zijn blote zool op de stenen. Het is te zien dat de jongen zichzelf vulde met stevig eelt.
  Het meisje Tamara merkte op:
  We zullen vechten zonder angst
  We zullen geen stap terug doen ...
  Laat het shirt doordrenkt met bloed -
  Meer vijanden, draai de ridder naar de hel!
  De jongen Ruslan, een pionier met zwart haar, merkte op:
  Eeuwen gaan voorbij, een tijdperk zal komen,
  waarin geen lijden en leugens zullen zijn ...
  Vecht hiervoor tot je laatste adem -
  Dien je moederland, jij vanuit het hart!
  De jongen Oleg, dun en blond, tjilpte, verzen:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  De blik van een valk, adelaar...
  De stem van het volk is sonore -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen,
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  De jongens en meisjes applaudisseerden in koor.
  Maar nu vliegen straaljagers al en laten ze bommen vallen. En dit is een agressieve benadering.
  Oleg en Sasha hieven een katapult op en lanceerden een geschenk van de dood. En de loop werd geraakt door een nazi-aanvalsvliegtuig.
  Het meisje Natasha zong:
  - De Komsomol is niet alleen leeftijd,
  Komsomol is mijn lot!
  Ik zal de ruimte veroveren, geloof ik
  Laten we voor altijd leven!
  Ahmed, een pioniersjongen uit Azerbeidzjan, antwoordde met een glimlach:
  - Je bent nog geen Komsomol-lid Natasha!
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en antwoordde met een melodieuze stem;
  Naast de vaders, met een vrolijk lied,
  Wij staan voor de Komsomol...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oleg stampte ook met zijn blote, kinderachtige voet en brulde:
  Sterkere hamer knijpt de proletariër,
  Van titanium dat het juk met de hand verplettert ...
  We zullen duizend aria's zingen voor ons moederland,
  En licht voor het nageslacht, goed!
  Kinderen zijn verheugd. En inderdaad, de Duitsers bombardeerden, en slechts één meisje kreeg een fragment in haar blote, ronde, roze hak.
  Pioneer schreeuwde, maar beet toen op haar lip.
  En dus bereidden ze zich voor om de aanval af te slaan. En er zijn al tanks met de nazi's. Formidabele E-100's zijn in beweging. Zulke krachtige en gevaarlijke machines.
  Ze hebben zo'n bescherming. Dat je er vanuit geen enkele hoek doorheen kunt komen. Je kunt het niet vanuit één hoek raken. De enige kans is om de sporen te breken.
  Kinderen zijn klaar om te vechten, en zwaaien met hun blote voeten. Hier zijn ze aan een draad pakketten met zelfgemaakte explosieven aan het duwen onder de sporen van de nazi's. Het werkt en vernietigt de rollen van de tanks van het leger van Rommel.
  En het ziet er verschrikkelijk uit.
  Sasha piept:
  - Glorie aan het communisme!
  De jongen Pashka schiet met Oleg uit een katapult en gilt:
  - Glorie aan de pioniers!
  De jongen Ruslan sleept samen met het meisje Sufir een mijn onder de Duitser door met een draad en roept:
  - Glorie aan de USSR!
  Kinderen uit Azerbeidzjan en Russische jongens vechten. Gebruinde, magere, blote voeten pioniers tegen een kolossale armada van tanks.
  Het meisje Tamara stampt met haar sierlijke, kleine blote voet en zegt:
  - Glorie aan Rusland!
  Pionier Ahmet bevestigt tijdens het schieten op de vijand:
  - We zijn samen een vriendelijke familie!
  De jongen Ramzan, een roodharige Azerbeidzjaanse, bevestigt, terwijl hij een auto uitschakelt:
  - Van het woord zijn we honderdduizend ik!
  De kinderen zijn vriendelijk... Hier is het Armeense meisje Azatuhi, die ook behendig het explosieve pakket met behulp van een draad onder de fascistische rups schuift, en piept:
  - De USSR is een familie van volkeren!
  Een ander Armeens meisje Aghas zegt:
  - Buig niet voor het fascisme:
  En het meisje trok met haar blote tenen aan de draad. Veel Azerbeidzjaanse en Armeense kinderen hebben blond haar en zijn niet te onderscheiden van Slavische kinderen, waarvan er ook veel zijn. Wie de Duitsers ook achterliet, andere Russische families vestigden zich zelfs onder de tsaren in Azerbeidzjan.
  . HOOFDSTUK 4
  Er zijn veel Slaven in de Kaukasus. Veel gemengde stellen. Ja, en kinderen hebben meestal lichter haar dan hun ouders. En de Slavische jongens werden bruin zodat je ze niet van de lokale bevolking kunt onderscheiden. Bovendien lijken kinderen meestal meer op elkaar dan volwassenen.
  Dus het internationale Sovjetbataljon van jongens en meisjes vecht, en ze zijn allemaal verenigd en lijken erg op elkaar. Hun blote hakken flitsen als ze bewegen.
  En dromen die kinderen de dood sturen. Shamil en Seryozhka, beide pioniersjongens, trekken aan de draad. En nu stopt de Duitse E-50 met een kapotte rups.
  De jongens zingen in koor:
  Unie onverwoestbaar, vrije republieken,
  Het was geen brute kracht, geen angst die zich verzamelde...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap en rede, en moed in dromen!
  En de kinderen zijn er blij mee. Ze glimlachen met witte, gelijkmatige tanden. En ze zijn gelukkig, hoewel ze met de dood worden bedreigd.
  En de Duitsers zuigen. Vernietigde tanks vuren hun kanonnen af en krabbelen machinegeweren.
  Sommige Duitse voertuigen zijn uitgerust met granaatwerpers en zijn erg gevaarlijk.
  De jongen Maksimka en het meisje Zara uit Azerbeidzjan, leunend op hun blote voeten, trokken een mijn onder de vijand en sloegen de fascistische mastodont uit.
  En riepen naar de top van hun longen:
  - Voor de USSR!
  De kinderen zijn zo grappig.
  Pioniers Abbas en Vladimir gebruiken ook wapens. In dit geval de katapult en de rups van de E-75 naar de nazi's slaan. Toen zongen de jongens:
  - Voor de grootsheid van de planeet onder de dekmantel van het communisme!
  Oleg en Abdula zijn ook pioniers van verschillende naties, maar met één hart lanceren ze ook explosieven. Ze slaan de E-100 en zingen ...
  We openden de planeet voor de naties,
  Het pad naar de ruimte, naar onzichtbare werelden...
  Heroïsche daden worden gezongen -
  Om het litteken van de dood voor altijd uit te wissen!
  
  Onder de heilige banier van Rusland,
  In vrede, vriendschap, geluk en liefde...
  De mensen van de hele aarde zullen gelukkiger worden,
  Helse duisternis zal in de verte verdwijnen!
  Hier vechtende kinderen...
  Abdurrahman en Svetlana, een Azerbeidzjaanse jongen en een meisje uit Wit-Rusland, trokken een draad bij elkaar en schakelden een fascistische tank uit. En ze zongen:
  - De grote naam van het heilige Rusland,
  Schijnt over de wereld - als een zonnestraal ...
  Ik geloof in eenheid dat we gelukkiger zullen worden,
  Laten we de mensen de juiste weg wijzen!
  Kinderen zijn erg moedig. En de nazi's waren gewoon geschokt door zo'n koppig en woedend verzet.
  Abudurrahman is een pionier, hij kreeg een fragment in zijn blote zool. Het doorboorde het eeltige oppervlak van een kinderbeen.
  De jongen siste:
  - En het doet me pijn!
  Svetlana werd ook geraakt in de ronde hiel en krabde aan haar schouder. Maar het meisje siste:
  - Breek de Pioneers niet!
  Azim en Kolka ramden ook de Duitse auto.
  De jongens wezen met een draad en zongen:
  De verraderlijke vijand ging in het offensief,
  Maar ik geloof dat het niet zal wankelen, het Sovjet-volk ...
  De vijand wacht op nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  De vijand wacht: nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  Kinderen zijn dapper en buigen niet. En ze willen winnen. En ze zingen en ze vechten.
  De Duitsers lijden zware verliezen. Toegegeven, meestal hebben ze kapotte rupsbanden en rollen. En het is niet dodelijk.
  Erger nog voor de pioniers die gevangen werden genomen.
  De jongen Abdulhamid werd, toen hij gevangen werd genomen, door de nazi's op de pijnbank gezet. Ze staken de blote voeten van de pionier in het blok en begonnen gewichten aan de haken te hangen. En toen ontstak hij het vuur. En de blote hielen van de jongen werden door het vuur gelikt. En een zweep viel op zijn rug. Ze hebben me lang verslagen. En toen begonnen de nazi's de ribben te breken met een gloeiend hete tang.
  De jongen, stervend onder marteling, toen het ijzer van zijn ribben, rood van de hitte, hem verpletterde, zong:
  Berlijn is bijna onder onze heerschappij,
  Door een verrekijker zien we de verdomde Reichstag ...
  Ik hoop dat er spoedig vrede en geluk zal zijn;
  Die zal ik in mijn gedichten beschrijven!
  
  Rusland opende het communisme voor de werelden,
  Ze werd een familie voor iedereen.
  Maar de Wehrmacht stak ons een varkenssnuit toe,
  En nu spat het bloed als een fontein uit de aderen!
  
  Wat de Führer per ongeluk bij ons vergat,
  Ik wilde land en slaven krijgen!
  Fascisme ging gepaard met een zeer lange campagne -
  En hier is een echte nachtmerrie, helse dromen!
  
  Een eenvoudige jongen, een jongen op blote voeten,
  Onlangs een rode stropdas gebonden.
  Hij wilde zelf de wereld bouwen zonder God,
  Maar plotseling barstte napalm uit de lucht!
  
  Ik moest naar voren rennen, we waren AWOL,
  Zulke jonge duiven wil niemand hebben!
  Maar de jongen-vechter in een geweer deed het,
  Het pad van de vaders bleek waardig te zijn!
  
  Gevochten waar zowel sluwheid als kracht,
  En zwakte is ook bitter, helaas...
  Kameraden moesten graven graven
  Dennenkisten schaven in de vorst!
  
  Ik ben een pionier nu gewend aan lijden,
  Hij ging blootsvoets op verkenning, de sneeuwbank knarste.
  Misschien straf voor ongeloof,
  Dat ik Jezus niet wilde kennen!
  
  Maar wat zijn de drie uur van Golgotha?
  Er zijn meer dan drie jaar oorlog voorbij!
  In elk dorp huilen weduwen bitter,
  Hoe de zonen omkwamen op het kerkhof van het land!
  
  Ik overleefde, schrok, raakte gewond door een kogel,
  Maar gelukkig bleef hij overeind!
  We hebben de schuld eerlijk aan Duitsland teruggegeven,
  Dat fascisme is door ons tot stof vertrapt!
  
  Ik ben volwassen geworden, maar nog steeds een jongen,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan!
  Ja, een volwassene, en misschien zelfs te veel,
  Het hart werd tenslotte zo hard als metaal!
  
  Hero Star hoogste onderscheiding -
  Stalin zelf, geloof me, heeft het overhandigd!
  Hij zei: je moet een voorbeeld nemen aan mensen zoals jij,
  De strijders vervalsen de sleutels van de deuren naar Eden!
  
  Maar leg nu het dappere geweer neer,
  Pak je, tang, een hamer en werk!
  Bouw een zeilboot en een boot van hout
  En maak een vliegtuig zodat de vogel omhoog vliegt!
  Hoe het ook zij, het Rode Leger verloor de strijd om de Kaukasus. En dit verhoogde natuurlijk niet de overlevingskansen van de USSR. Eigenlijk was alles stom.
  De Kaukasus viel en de winter kwam. Moskou en Leningrad in volledige omsingeling en blokkade. De Duitsers en hun buitenlandse divisies zijn zowel kwantitatief als kwalitatief sterker. En de Fritz hebben bijvoorbeeld zeer degelijke machinegeweren. En het lijkt erop dat de omsingelde Sovjettroepen geen kans op redding hebben.
  Maar tot nu toe heeft Stalin het nog niet opgegeven. Hoewel hij de nazi's al voorstellen voor een aparte vrede had gestuurd.
  Moskou is een grote stad en er is een enorme hoeveelheid munitie, granaten, kogels en voedsel geconcentreerd. Het is niet gemakkelijk om deze stad in te nemen. En hij houdt nog steeds vol ondanks de beschietingen en de massale bombardementen.
  De Duitsers rukten echter steeds verder op. Vooral in het voorjaar. Zodra de wegen opdroogden, verhuisden de nazi's naar Kazan. En er zijn veel fascisten.
  Maar hier vechten mooie Sovjet- en, natuurlijk, meisjes op blote voeten in bikini's.
  Natasha streelde haar eigen aardbeientepel. En met een stralende glimlach zei ze:
  - Ik jij! Hij, zij - samen het hele land!
  Victoria ondersteund:
  - Samen een vriendelijke familie! In het woord zijn we honderdduizend ik!
  Oksana giechelde en, wijzend naar de mastodonten, merkte op:
  - Tank "E" is erg kort en gedrongen. Het zal moeilijk zijn om hem te krijgen.
  Veronica siste bedroefd:
  - God zegene ons!
  Natasha giechelde en tjilpte:
  - In Amerika voor het hele land, in Amerika voor het hele land, in Amerika voor het hele land - de kansen zijn gelijk!
  Vurige Victoria giechelt en brult:
  - Kansen zijn gelijk voor verschillende lagen van de samenleving!
  En hoe je wilt. En haar tanden zijn mooi zoals ze laten zien.
  Oksana merkte op:
  - Als de Duitsers ontsnappen, zal het erg slecht voor ze zijn vanuit hun bevoorradingsbases!
  Veronica giechelde en stelde voor:
  Laten we dan bidden!
  Natasha snoof minachtend en schudde haar hoofd.
  - Niet! Wij zijn Komsomol-leden, wat betekent dat we atheïsten zijn!
  Victoria waarschuwde agressief:
  - En ik ben over het algemeen een militante atheïst! En er is geen God - dit is een medisch feit!
  Veronica merkte voorzichtig op:
  Maar je kunt het niet bewijzen!
  Victoria knipperde agressief met haar smaragdgroene ogen. En siste met een grijns:
  - Ik kan! Als er een God is, dan moet hij verantwoordelijk zijn. Het betekent zorgen voor mensen. - Het roodharige meisje sloeg met haar blote voet agressief tegen de dennenboomstam. - Is het mogelijk om je een fenomenale kosmische geest voor te stellen die niets zou geven om zijn creatie!
  En het meisje met haar blote, gebeitelde voet gooide een granaat.
  Natasha bevestigde gemakkelijk:
  - Dat is het! We zijn tenslotte voor God zoals kinderen zijn voor de Vader, en hij geeft niet om ons!
  Veronica merkte voorzichtig op:
  Maar zelfs een zorgzame vader straft zijn kinderen...
  Natasha giechelde als antwoord.
  - Maar misvorm ze niet!
  Victoria merkte boos op:
  - Er zijn echt vreemde opvoedingsmethoden in jouw God! Hij heeft bijvoorbeeld de hele mensheid en zelfs onschuldige dieren meegenomen en verdronken. De vraag rijst, wat voor soort fascistische methoden?
  Oksana voegde er met een glimlach aan toe:
  - En in het algemeen eeuwige kwelling in de hel ... Dit is ook een duidelijke overkill, aangezien geen enkele rechtsgang marteling kan rechtvaardigen!
  Veronica spreidde verward haar handen en zei met een zucht:
  - Ik denk ook dat de zondvloed van Noah overdreven is. Maar de aarde was gevuld met zonde voor de ogen van God...
  Victoria lachte:
  - Ja, de kinderen begonnen grappen uit te halen. Vader pakte een machinegeweer en schoot op degenen die blaten, en liet alleen degenen achter die stiller dan water onder het gras zaten. De roodharige ontblootte haar grote tanden. - Wat een analogie!
  Veronica haalde haar schouders op en zei zacht:
  - Ik ben geen priester om zulke vragen te beantwoorden. Maar ik denk dat God daar redenen voor had.
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Ja ... Met een reden vielen ze zonder reden, alleen werd iedereen gezien alsof ze verdwenen waren!
  Natasja stelde voor:
  - Misschien is de Bijbel gewoon een Joods sprookje. Waarom zouden we erin moeten geloven?
  Oksana gaf haar mening:
  - Je moet in ieder geval je eer bewaren. En reken niet te veel op een postuum paradijs!
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Ja... Priesters vertellen graag verhalen! En niet erg aantrekkelijk!
  Veronica merkte rustig op:
  - Maar Jezus Christus is best een aantrekkelijk beeld!
  Victoria giechelde en schudde haar hoofd.
  - Ik zou niet met zo'n pacifist trouwen!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Ja, een man moet voor zichzelf opkomen... En wat leert de Bijbel? Ze slaan je op de rechterwang - draai je naar links!
  wilde Veronica zeggen, maar ze schaamde zich duidelijk. En toen zette Victoria het erin:
  - Echt vreemde moraal. Ofwel leert God ons vijanden lief te hebben, ofwel verdrinkt de hele mensheid in één keer. En hoe is dit te verklaren?
  Natasha antwoordde zichzelf:
  - Ik denk dat de Bijbel is geschreven door getalenteerde visionairs!
  Veronica maakte hier loom bezwaar tegen:
  - Wie er ook naar kijkt... Maar anders dan het bestaan van God is het onmogelijk om het uiterlijk van het heelal te verklaren. "Toen knapte het meisje op. Ze liet haar blote, gebeitelde been over de bast glijden en ging verder. - Wat je ook zegt, maar het is onmogelijk om een meer overtuigende versie van de oorsprong van het heelal te vinden of uit te vinden, behalve hoe God het heeft geschapen!
  Natasha haalde haar schouders op en vroeg:
  - En de grondoorzaak van de verschijning van God?
  Veronica zuchtte en antwoordde, het vertrouwen verliezend:
  - Dit is al een axioma... Het moet worden aanvaard door het geloof dat God bestaat. En dat het voor altijd heeft bestaan en geen eerste oorzaak heeft.
  Natasha schudde negatief haar hoofd.
  - Door geloof de voor-eeuwigheid van God aanvaarden? Maar ik kan aanbieden om door geloof de eeuwigheid van het universum te aanvaarden, maar zonder de Almachtige...
  Veronica merkte logisch op:
  - Het lijkt op een alogisme. Hoe is deze eeuwige zaak, en waar kwam het vandaan?
  Victoria antwoordde onmiddellijk:
  - En wat is logisch - God is eeuwig ... En waar komt hij vandaan!? Des te onmiddellijker almachtig en alwetend?
  Veronica antwoordde wanhopig:
  - Het heeft altijd bestaan... We accepteren het door geloof! En hoe is dit mogelijk - onbegrijpelijk!
  Natasja merkte op:
  "Inderdaad, we staan hier op gelijke voet. De materie moest op de een of andere manier ontstaan. En het ondenkbare gebeurt. - Meisje grijnsde en merkte zelfverzekerd op. - Maar toch blijft de vraag open waarom er zoveel kwaad op aarde is.
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat naar de nazi's en zong:
  - Dat klopt...
  Zoya lanceerde een geschenk van de dood met haar blote hiel en voegde eraan toe:
  - Vijand...
  Augustinus bezweek voor iets destructiefs en piepte:
  - Denkt...
  Svetlana gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Wat...
  Natasha gooide met haar blote voeten een paar citroenen en riep:
  - Russisch...
  Zoya bezweek ook aan iets energiek en dodelijks, piepend:
  - Beheerd...
  Augustinus lanceerde de dodelijke, mompelend:
  - Vijand....
  Svetlana bezweek opnieuw voor de destructieve en vyaknula:
  - Pauze!
  Natasha draaide zich om en piepte:
  - WHO...
  Zoya vuurde ook op de zwarte buitenlanders die de nazi's rekruteerden en piepte:
  - Durf!
  Augustinus sprak met kracht en woede:
  - Dat...
  Svetlana bezweek met de grijns van een panter:
  - IN...
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en gilde:
  - Gevecht...
  Zoya gooide het geschenk van de dood met haar blote vingers en mompelde:
  - Aanvallen!
  Augustinus viel in en mompelde:
  - Vijanden...
  Svetlana gaf een bos granaten met haar blote zolen, en hoe ze uit volle borst schreeuwt:
  - We zullen...
  Natasha nagelde de burst en siste:
  - Woest...
  Zoya onderbrak de nazi's en piepte:
  - Verslaan!
  Augustinus vuurde opnieuw en schreeuwde:
  - Woest...
  Svetlana piepte terwijl ze vuurde:
  - Verslaan!
  Natasha gooide opnieuw een granaat met haar sierlijke, blote voet, tjilp:
  - We zullen de nazi's vernietigen!
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Het toekomstige pad naar het communisme!
  En gooide een citroen met haar blote tenen.
  Augustine nam en verspreidde de lijnen, en haar blote benen vlogen met vernietiging langs de Fritz:
  - We zullen de tegenstanders splitsen!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote hiel, een bos granaten, en piepte:
  Laten we de fascisten verpletteren!
  En het viertal bleef schieten en granaten gooien. De Duitse E-75 was in beweging. Een machine met een 128 mm kanon. En schiet zichzelf neer.
  En de meisjes gooiden granaten. Ondermijnde de nazi's. En ze schoten terug. Ze klommen naar voren. De tanks rollen weer. Verplaatst de nieuwste Duitse "Leopard" -1. Een zeer mobiele auto.
  Maar zijn meisjes namen het over en sloegen hem knock-out. Ze scheurden een mobiele machine met een gasturbinemotor aan stukken. En ze bliezen haar aan stukken.
  Natasha merkte lachend op:
  We vechten geweldig!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Heel cool!
  Augustinus merkte wijselijk op:
  - We zullen winnen!
  En ze lanceerde met haar blote voet een antitankgranaat. Sterke meid. En ze heeft zoveel verstand.
  Svetlana lanceerde ook een doodsgeschenk met haar tenen van haar blote voet en raakte de vijand. Een zeer agressieve meid, met ogen in de kleur van korenbloemen. Ze heeft zo'n humor, en een passage van kracht!
  Natasha draaide zich om en grijnsde:
  - Voor heilig Rusland!
  Zoya schoot heel actief en grijnsde, waarbij ze pareltanden liet zien:
  - Ik ben een krijger van dat niveau die niet vervaagt!
  Augustinus schoot ook. Maaide de nazi's neer en gorgelde:
  "Ik ben een krijger met grote ambitie!"
  En ze ontblootte haar parelwitte tanden!
  Svetlana bevestigde:
  - Zeer grote ambities!
  De meisjes vechten al heel lang. En natuurlijk slaagden ze in militaire arbeid. Het zijn absoluut prachtige schoonheden. Uitstekende geest. En ze schieten eersteklas.
  Natasha, schietend, dacht dat zonder Stalin, als de Führer hem zou hebben vermoord. er was een leegte in de zielen van mensen. Het is alsof een dierbare is overleden.
  Hoewel deze Georgiër wreed was. En hij deed niet alles goed. Er is zelfs een anekdote over. Waarom draagt Lenin laarzen en Stalin laarzen? Omdat Vladimir Iljitsj de weg koos, en deze besnorde loopt voorop.
  In dit opzicht was Stalin niet de optimale heerser. Inderdaad, zoals Lenin het beschreef, was het te grof.
  Deze chef bereidt alleen pittige gerechten. In termen van wreedheid was het een tweesnijdend zwaard.
  Enerzijds hielp dit om de discipline te handhaven en stimuleerde het het partijapparaat. Aan de andere kant werden de meest waardevolle medewerkers en capabele mensen uitgeschakeld. Vooral na de oorlog verloren ze zo'n geweldige manager als Voznesensky. Wie had de grootste diensten aan het moederland.
  Voznesensky was misschien een ideale manager: niet alleen stoer, maar ook slim en geschoold. De jongste doctor in de wetenschappen in de USSR, academicus, uitstekende persoonlijkheid. Zonder Voznesensky zou de economie van Sovjet-Rusland op de een of andere manier onvermijdelijk mis zijn gegaan in het geval van zijn dood. En ze kunnen de nazi's niet verslaan.
  Natasha gooide een citroen met haar blote voet en zong:
  - Vanuit de lucht...
  Zoya gooide ook een granaat met haar blote vingers en zei:
  - Sterretje...
  Augustinus lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en zong:
  - Helder...
  Svetlana gooide ook een granaat, met de hulp van een blote voet, en gaf uit:
  - Kristallijn!
  Natasha draaide zich om en siste:
  - Ik tegen jou...
  Zoya lanceerde het geschenk van de dood met haar blote vingers, sissend:
  - Liedje...
  Augustinus bezweek met haar blote hiel, wat de dood brengt en piepte:
  - Ik zal zingen...
  Natashka vervolgde, agressief zingend:
  - Over....
  Zoya gooide een explosiepakket met haar blote voet, de nazi's verstrooid en piepte:
  - Oorspronkelijk...
  Augustina gaf een bos granaten met haar blote hiel, deelde uit:
  -Stalin!
  De meisjes vochten moedig, maar het lijkt erop dat ze Kazan niet kunnen vasthouden. Schoonheden vielen onder de verdeling. Ze waren erg aan het vechten tegen dieven. En je moet met tegenzin terugtrekken. En dit is onaangenaam.
  Natasha piepte geïrriteerd:
  - We hebben ons lange tijd stil teruggetrokken ...
  Augustinus, ogen knipperend van woede, stemde toe:
  - Het was vervelend - ze wachtten op de strijd!
  Zoya nam het aan en zong woedend, en de rest van de meisjes raapten het vrolijk op;
  Sta op, gebrandmerkt met een vloek,
  De hele wereld van hongerigen en slaven!Onze verontwaardigde geest kookt En is klaar om te leiden in een dodelijk gevecht.
  
  We zullen de hele wereld van geweld op de grond vernietigen, en dan zullen we de onze bouwen, we zullen een nieuwe wereld bouwen: wie niets was, hij zal alles worden.
  
  Stop met bloed te zuigen, vampiers Gevangenis, belastingen, armoede Voor jou - alle macht, alle zegeningen van de wereld, En ons recht is een leeg geluid.
  
  We zullen het leven op een andere manier opbouwen, En hier is onze strijdslogan: Alle macht - aan de werkende mensen, En weg met alle parasieten!
  
  U bent verachtelijk in uw rijkdom, Steenkool en werd koningen!U bent uw tronen, parasieten, Op onze rug opgericht!
  
  Planten, fabrieken, kamers - Alles is gemaakt door onze arbeid. Het is tijd! We eisen de teruggave van wat is buitgemaakt.
  
  Genoeg, in het belang van de koningen, Dope ons in de waanzin van de oorlog! Oorlog tegen stormrammen! Vrede aan de volkeren!Staking, zonen van de legers!
  
  Wanneer zullen tirannen ons dwingen heldhaftig voor hen te strijden, Moordenaars! Dan zullen Wij de loop van de strijdkanonnen op je richten.
  
  Niemand zal ons verlossing geven: geen god, geen koning en geen held. We zullen met onze eigen hand bevrijding bereiken.
  
  Om onderdrukking omver te werpen met een bekwame hand, Om je goed terug te winnen, Zwel, hoorn, en smeed vrijmoedig, Terwijl het ijzer heet is!
  De meiden zongen prachtig en gingen op pad. En de oorlog is begonnen...
  Formidabele TA-400's en nog krachtigere TA-500's die tot twintig ton aan bommen vervoeren, vernietigen Sovjetposities. Maar het Rode Leger probeert vol te houden. Zelfs liedjes worden met grote moed gezongen.
  Mensen zullen blij zijn
  Voor altijd gelukkig...
  De Sovjetregering -
  De kracht is geweldig!
  
  ZHIRINOVSKI WAS NIET TE KOOP IN YELTSIN
  Vladimir Volfovich Zjirinovski nam het op en veranderde van gedachten op het laatste moment bij de stemming over de afzetting van Jeltsin op 15 mei 1999. Inderdaad, waarom zou hij de helft van zijn kiezers verliezen? Immers, wat jammer dat anderhalf miljoen dollar het niet waard is!
  Vladimir Volfovich vroeg om het woord.
  En toen verklaarde hij:
  - U moet me goed begrijpen: we zijn tegen Jeltsin en voor afzetting!
  Daarna hield Vladimir Volfovich Zhirinovsky een briljante toespraak. Waarin hij letterlijk geen middel onbeproefd liet van Jeltsin en zijn bende.
  Ja, Vladimir Volfovich Zjirinovski was gewoon in een enorme schok.
  Hij besefte dat het nodig was om te slaan terwijl het ijzer heet was, en Jeltsin was al een politiek lijk, dat stinkt en sterk stinkt, en er is niets dat hem op het spel kan zetten.
  En hier is de stemming. Vijftig stemmen van de Liberaal-Democratische Partij maakten het mogelijk om meer dan tweederde van de Doema te winnen en afzetting af te kondigen. De waarheid is nog niet compleet.
  En er was nog steeds de goedkeuring van Stepashins kandidatuur voor de post van premier van Rusland.
  Hier stelde Vladimir Volfovich Zjirinovski voor om deze kandidatuur af te wijzen en bovendien het ontslag van Primakov nietig te verklaren. Op grond van het feit dat Jeltsin duidelijk schizofrenie heeft.
  En in de Doema werd zo'n voorstel met gejuich begroet. Is Jeltsin niet echt gek?
  In ieder geval is de kandidatuur van Stepashin niet geslaagd. En de oppositie bracht honderdduizenden mensen de straat op.
  En ze blokkeerden alles... En er vond een spoedzitting van het constitutionele hof plaats.
  En onder druk van het volk werd besloten het ontslag van Primakov te annuleren. En de basis was de beslissing over de waanzin van de president van Rusland.
  De Doema besloot ook het presidentschap van Jeltsin te schorsen op basis van zijn mentale waanzin en duidelijke schizofrenie. Dus Jeltsin kan worden gezegd - het einde!
  De Federatieraad steunde ook het ontslag van Jeltsin uit zijn ambt. En het Hooggerechtshof bevestigde het einde van de vervelende tiran.
  Hoe dan ook, we besloten dat het tijd was om een einde te maken aan Jeltsin, en ook aan zijn dievenfamilie.
  En de oude, ervaren, oud-minister van Buitenlandse Zaken Maxim Primakov paste min of meer bij iedereen. Misschien, behalve Berezovsky, maar iedereen haatte deze oligarch.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky handelde zowel als een fatsoenlijk persoon als tegelijkertijd wijs. En zijn beoordeling schoot als een valk omhoog.
  Opnieuw werd Zhirinovsky modieus en cool. In feite is dit een geweldige politicus die iedereen de hoorns heeft gegeven.
  Er werden gelijktijdig verkiezingen gehouden voor zowel de president als de Doema. Ze zaten op een stormachtige golf. Zyuganov steunde de kandidatuur van Maxim Primakov in ruil voor posten in de regering. Joeri Loezjkov zou de premier moeten zijn.
  Vladimir Zjirinovski werd, zoals altijd, president. Hij wilde daar verschijnen. En zoals later bleek, niet zonder reden.
  Hoewel Vladimir Volfovich niet won, voerde hij een heldere pre-verkiezingscampagne en behaalde hij de tweede plaats - alleen achter Maxim Primakov.
  En nu werd de overwinning behaald door de nieuwe president ... Vladimir Volfovich ontving de functie van minister van Binnenlandse Zaken en eerste vice-premier die de leiding had over het machtsblok, evenals de rang van generaal.
  Vladimir Volfovich steeg dus hoger. Joeri Loezjkov, de voormalige burgemeester van Moskou, werd premier. Mitrofanov werd minister van Buitenlandse Zaken. Gennady Zyuganov werd de eerste vice-premier die de leiding had over het sociale blok, en Maslyukov werd de eerste vice-premier voor economie. En de communist werd minister van Financiën.
  Zo begon de vorming van een nieuwe regering en koers.
  In Tsjetsjenië begon een burgeroorlog tussen Maskhadov en zijn team enerzijds en Shamil Basayev anderzijds. Shamil Basayev werkte samen met de Wahhabi's, Raduev en andere militanten, waaronder Bin Laden. En Aslan Maschadov begon het Russische leiderschap te steunen.
  En een langdurige burgeroorlog volgde.
  Maschadov had te maken met veel buitenlandse huursoldaten die probeerden zijn belangrijkste vijand, Shamil Basayev, te helpen. Maar na de terroristische aanslag van 11 september liep de geldstroom voor de Wahhabi's en Basajev persoonlijk terug.
  En Maschadov slaagde erin bijna heel Tsjetsjenië onder controle te krijgen. Rusland is veel rijker geworden door het herstel van de economie en stijgende prijzen voor olie, gas en andere grondstoffen. En de Tsjetsjenen, geleid door Maschadov, stemden ermee in om terug te keren naar zijn samenstelling in ruil voor investeringen. Dat wil zeggen, het was, zoals in de echte geschiedenis, alleen het Russische leger vocht niet en duizenden Russische soldaten bleven in leven.
  En in plaats van Achmad Kadyrov regeerde Aslan Maskhadov. Alles verliep zoals in de echte geschiedenis. Maxim Primakov regeerde zorgvuldig, zonder plotselinge bewegingen. En hij weigerde naar de derde termijn te gaan. En de gezondheidstoestand stond hem niet toe.
  En de troon werd bijna door overerving doorgegeven aan Yuri Luzhkov. Ook dit viel min of meer bij iedereen in de smaak.
  Gennady Zyuganov werd ook premier en de communisten steunden Loezjkov bij de verkiezingen. Vladimir Zjirinovski ging naar het presidentschap en werd tweede.
  Bij de verkiezingen van 2003 was het zelfs nog beter voor Maxim Primakov, aangezien Zjirinovski niet aan deze verkiezingen deelnam.
  Er waren andere kandidaten die vochten - dus van de bulldozer. En de verkiezingen waren meer een farce.
  Gennady Zyuganov werd premier, maar Zjirinovski werd uit de regering gezet en hij kwam in de oppositie terecht. Dit was natuurlijk te verwachten. Geëlimineerd uit de functie van minister van Buitenlandse Zaken en Mitrofanov.
  Hier is het en het is weg. Er zijn donkere dagen aangebroken voor het LDPR-feest.
  Opnieuw wordt Zjirinovski Vladimir Volfovich gepest in de media. En vergeleken met Adolf Hitler.
  Toegegeven, Vladimir Zhirinovsky werd een legergeneraal en had veel orders en medailles.
  Hij maakte carrière als ambtenaar. Maar nu moest ik terug naar het Parlement.
  Het voordeel van Frankrijk is de liberaal-democratische partij. En alles werd weer normaal. De burgemeester van Moskou, Loezjkov, voerde een politiek van gematigd liberalisme. Zjoeganov, aan de andere kant, leek te zijn vergeten dat hij naar verluidt een leninist was. Zijn beleid was ongeveer hetzelfde als voorheen.
  Maidan gebeurde niet in Oekraïne. Joelia Timosjenko heeft zojuist de presidentsverkiezingen gewonnen. De reden was dat de economische crisis van 2008 zwakker was. Het is te zien dat de geschiedenis een beetje anders is verlopen, en dit heeft de vuurtorens en andere prijzen enigszins verschoven.
  Yulia Timoshenko voerde een gematigd pro-westers beleid. En maakte geen ruzie met Rusland. De burgemeester van Moskou, Joeri Loezjkov, toonde ook gematigdheid in zijn ambities, en voor hem waren zaken boven alles.
  Als gevolg hiervan waren er enkele nuances in het buitenlands beleid. ISIS heeft zich niet ontwikkeld. In Syrië verscheen in plaats van Assad een compromispresident. En in 2015 beëindigde Loezjkov, al oud en volgens de grondwet niet helemaal gezond, zijn regering in twee termen.
  En nu is Gennady Zyuganov naar het presidentschap gegaan. En zijn verkiezing had geen significante invloed op de politiek. Er heerste vrede in Syrië... De Amerikanen konden de Taliban echt niet verslaan en verlieten Afghanistan.
  In de zwaargewicht boksdivisie ging het een beetje anders. Vitaly versloeg Stevenson, de verplichte uitdager. En zette zijn carrière voort. Ja, daarvoor was de "bronzen bommenwerper", die een recordreeks van tweeëndertig knock-outs maakte, de beat van Vitali Klitschko. En toen had Vitali Klitschko ook een eenwordingsgevecht met Tyson Fury en ontving ze alle vier de riemen tegelijkertijd. Wladimir Klitschko werd een reguliere wereldkampioen.
  Vitali Klitschko hield de titels tot 2020, toen de twee termijnen van Joelia Timosjenko eindigden. En Vitali Klitschko ging naar het presidentschap. Zeker gewonnen...
  En alles was tot nu toe prima, maar het coronavirus heeft alles verpest. Gennady Zyuganov was enige tijd president. Won de verkiezingen van 2019. En toen besloot hij te vertrekken. In 2023 werd de relatief jonge Afonin de nieuwe president van Rusland. Zo werd de traditie onderbroken toen de presidenten al meer dan zeventig jaar oud waren. Vladimir Zjirinovski is nog steeds in de oppositie. Zo is de oude grootvader nationalist.
  Maar Afonin heeft de eerste serieuze test - de oorlog met de Taliban die Tadzjikistan aanvielen. En dit is serieus...
  Maar natuurlijk zijn mooie meisjes op blote voeten klaar om dapper te vechten.
  De epische strijd met de Taliban ging door. En nu vallen de Taliban Russische troepen aan langs alle perimeters.
  En het Russische leger weerspiegelt hun offensief. En er is een felle strijd.
  Natasha draait zich om en gooit met haar blote tenen een granaat met dodelijke kracht. Tranen tegenstanders en gebrul:
  - Glorie aan het tijdperk van Russische goden!
  Zoya bestrijdt ook vijanden, meer dan zelfverzekerd. Maait tegenstanders en brult:
  - In de naam van Groot-Rusland!
  En ook met blote tenen zal een doodsgeschenk lanceren.
  Zo kwamen deze meiden heel beroemd ter zaken.
  Augustina, die ook zeer nauwkeurig op de vijand schoot en granaten wierp met haar blote tenen, gromde:
  -Voor de grote USSR!
  En Svetlana vecht met de Mujahideen, slaat ze in rijen uit, brult:
  - Voor cool Rusland!
  En met zijn blote hiel zal hij bezwijken voor het moorddadige heden van de dood.
  Dit is een team van meisjes die zijn geboren om de Taliban te vermoorden. En niet alleen de Taliban.
  Natasha giechelde en terwijl ze op de Mujahideen schoot, nam ze het aan en gilde:
  - Glorie aan de USSR!
  En met blote tenen, hoe je een moorddadige te lanceren.
  Zoya, die bleef schieten op de soldaten van het islamitische rijk, vaardigde agressief uit:
  - Glorie aan ons leger!
  En met blote voeten zal hij de destructieve slingeren.
  En Augustinus geeft de Afghanen een pak slaag en koestert:
  - Glorie aan ons moederland!
  En blote tenen zullen vernietiging lanceren.
  Svetlana verplettert ook vijanden, slaat ze uit met woede en gilt:
  - Voor het heilige communisme van de USSR!
  Dit zijn de meisjes die zullen vechten voor hun geweten. En ze vechten en winnen.
  Alenka vocht heel hard en gooide dodelijke cadeautjes met haar blote tenen.
  En het meisje kirde:
  - Voor het communisme!
  Anyuta schoot de vijand heel mooi neer, sloeg met haar blote hiel de Taliban en piepte:
  - Voor het Rusland van het communisme!
  Hier vocht Alla heel bescheiden en actief. En blote tenen gelanceerd met dodelijke kracht.
  Het meisje gromde:
  - Voor het communisme van de USSR!
  Het meisje Maria nam het aan en draaide zich om, maaide de Afghanen neer en gromde:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En met haar blote tenen lanceerde ze een dodelijke kracht.
  Ook de Olympische Spelen gaven een goed gerichte wending en maaiden heel wat vijanden neer. En het meisje kirde en gooide haar blote tenen en vyaknula uit:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  Marusya vecht met de wilde woede van een kat en schiet op de Afghanen. En vernietig ze massaal.
  En het meisje brult:
  - Het is erg cool!
  Matrena raakt de Mujahideen zeer nauwkeurig en maait als aartjes. Hier is het meisje.
  En brult in zichzelf met een worp:
  - Voor zeer goed communisme!
  Stalenida vocht ook met wilde woede en sneed de Taliban af van de troepen. Dat is het soort vechtlustige vrouw die ze is.
  En ze krabbelde heel treffend op de vijand.
  Steelenida zong:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Dit zijn de vechtende meisjes hier. En heel mooi en vechtend.
  De krijger gaf de vijand een beurt. Maaide een massa Afghaanse troepen neer en piepte. Voor Rusland en vrijheid
  beëindigen.
  Veronika, schietend op de Taliban, beukte ze met raketten en piepte:
  - Glorie aan het communisme!
  Victoria, schietend op de moedige en heldhaftige strijders van Allah, piepte:
  - Voor het moederland!
  Dit is de meisjes de meeste sap en schoonheid. Zeer mooie en vechtende meisjes. En ze hebben een enorme kracht. En zulke vechtende meiden
  en verpletteren en dorsen, de Afghanen verpletteren.
  Serafima krabbelde ook naar de vijand en versloeg de Taliban met wild geweld.
  En het meisje gooide dodelijke geschenken van de dood naar de vijand met haar blote tenen.
  Deze meiden zijn gewoon geweldig.
  Alyonka krabbelde op de Afghanen en maaide zeer agressief de vijanden neer.
  De vrouwelijke krijger kirde terwijl ze de krijgers van het islamitische rijk neerhaalde.
  En ze brulde:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  Anyuta is erg actief in het krabbelen met vijanden en het neermaaien van vijanden met haar kracht. En met haar blote tenen wierp ze een dodelijke en kolossale kracht.
  En het meisje piepte:
  - Glorie aan het communisme!
  En met een scharlaken tepel stak onze bazooka-knop de tank in brand.
  Hier verplettert de vechtende Alla de vijand met grote woede. En schiet en bevochtigt de Mujahideen.
  Deze meisjes zijn erg mooi en vechten zijn helden geworden.
  Vechten tegen Alla in het land gutst met wilde woede.
  Dit is het militaire pad van de meisjes. Die heel erg zelfs vechten. En zeer agressief verpletterde de Taliban.
  Martial Maria was erg verpletterend met wilde kracht en sneed iedereen af als een scheermes.
  En met blote tenen gooide het meisje granaten van vernietiging. En het meisje verscheurde veel vijanden.
  De Olympische Spelen zijn weer in actie. En verplettert opnieuw de Mujahideen. En opnieuw gooide ze haar blote tenen met moord en vernietiging.
  En het zal onbeleefd en zeer agressief zijn.
  En de Olympische Spelen begonnen te vechten en bezweek met blote hielen aan vernietiging en totale dood.
  Hier is zo'n vechtende meid-held deze Olympische Spelen. Hier is een vechtend meisje.
  En Marusya verpletterde de Afghanen met grote woede. En maaide ze neer met wilde moed.
  En met een aardbeiennippel pakte ze een dodelijke kracht.
  En veel Mujahideen in een kist.
  Alenka verklaarde, schietend op de vijand en krijsend:
  - Voor het machtigste communisme ter wereld!
  Anyuta, die op de Afghanen krabbelde, merkte agressief op:
  - Hier zijn we weer op een wit paard!
  Hier is de vechtende Alla weer in een zwaar gevecht. En het roodharige meisje krabbelt weer op de Mujahideen en piept uit volle borst.
  En het vernietigt ze zeker.
  en schreeuwt naar de top van zijn longen.
  En het meisje krabbelt als een machinegeweer.
  En Mary handelt met al haar wilde kracht. En hij schiet heel nauwkeurig op de Afghanen. En het maait vijanden zeer nauwkeurig neer - elke kogel in het oog.
  En brult:
  - Voor Rusland Svarog!
  De Olympische Spelen handelden zeer wreed en doodden tegenstanders en maaiden de Mujahideen neer. En een zeer vechtlustige meisjesheld. Deze meiden zijn gewoon geweldig.
  En niemand zal tegen hen overleven.
  De Olympische Spelen maaien vijanden grondig neer. En hij slaat de Afghanen uit met zijn blote tenen en gooit dodelijke geschenken van de dood. De Olympische Spelen is natuurlijk een heel meisje
  de coolste en meest strijdlustige van allemaal ter wereld.
  Wel, hij zal de Mujahideen een klap geven en ze neermaaien met een zwaard.
  En het meisje zal nemen en zingen:
  - Ik ben een schoonheidsklas Hyper!
  Deze meisjes zijn zo mooi, en erg vechtend. Ze hebben een kolossale mate van spanning en kracht voor een lust voor het oog.
  Marusya schiet op de Afghanen en piept:
  - Voor het tijdperk van het communisme!
  En ook met blote tenen, als door de Mujahideen, zullen ze hameren. Dit meisje is gewoon geweldig.
  Matryona zal vijanden met dodelijke kracht raken met behulp van een scharlaken borstnippel uit een bazooka. En dit is echt haar hypermacht.
  En de krijger piept:
  - Voor groot communisme!
  Dit zijn de meisjes die vechten voor de USSR en wonderen van heldhaftigheid vertonen. Nee, tegen zulke meisjes kan geen vijand weerstand bieden. Zelfs zo talrijk als de Taliban. Hoewel ze in staat zijn lijken naar Moskou te gooien.
  Stalinida vecht met superieure vijandelijke troepen. En ook hoe hij met een aardbeiennippel op de bazooka-knop drukt en piept:
  - Ik ben een superklasse krijger!
  En knipoog naar zijn vrienden.
  Ook Veronica vernietigt agressief de Afghanen en gunt hen geen genade. En er is een grote vernietiging.
  Het meisje is erg vechtlustig en heeft een fenomenale kosmische kracht.
  En in Stalenida verplettert de moedjahedien van deze strijdmacht nog meer. Laten we het zo zeggen, hetero meiden.
  Victoria beukt met grote activiteit op de Afghanen, slaat ze en brult:
  - Ik ben een hyperklasse meid!
  En Serafima slaat de Mujahideen met de passie van een vixen, maait ze neer en gilt:
  - Ik ben een ultra schoonheid!
  Albina en Alvina verpletteren de Afghanen in de lucht. En Helga is bij hen. Hoe actief namen ze de gele ter hand. En kapitalistisch uitroeien.
  Albina reed met haar blote tenen een Taliban-auto omver en piepte:
  - Voor de DDR! Laat het communisme weer terugkeren naar de Duitsers!
  Alvina schoot ook het vliegtuig van het Islamitische Rijk neer en riep:
  - Naar de grootste toppen van het communisme!
  En Helga in de lucht bedekte met behulp van haar blote tenen de Taliban-tank en tjilpte:
  - Voor overwinningen door het dak!
  Dit is hoe vechten en mooie meisjes vochten.
  Anastasia Vedmakova verpletterde ook de Mujahideen vanuit de lucht en zong:
  - Laat het communisme beroemd zijn!
  En met haar blote tenen gooide ze vanuit het vliegtuig bommen naar de tegenstanders.
  En Akulina Orlova dorsde ook de Afghanen en zong:
  - Glorie aan ons vaderland.
  En liet zware en dodelijke bommen op de vijand vallen.
  Dit waren vechtende meisjes, laten we zeggen hetero.
  Mirabela Magnetic verpletterde tegenstanders met een kolossale mate van intensiteit en schreeuwde:
  - Voor het grote en machtige communisme!
  En weer knipoogde het meisje met haar lila ogen.
  Dat waren de meisjes.
  Anastasia Vedmakova sloeg de Afghanen en sloeg ze huilend:
  - Mijn nieuwe credo is om iedereen te winnen!
  En ook hoe je blote tenen gebruikt.
  Akulina Orlova dorsde tegenstanders. Ze maaide ze als een kam en gilde:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  En hoe je toegeeft met blote hak.
  En Mirabela Magnetic slaat vijanden neer met haar kolossale kracht en gegil:
  - Ik ben een super meisje!
  En met een scharlaken tepel als hij op de knop drukt.
  Deze meiden zijn gewoon super en hyper.
  Alvina verpletterde de Taliban en gilde met grote kracht:
  - Voor het communisme!
  En met blote hakken, alsof hij op de pedalen zou trappen. Dit meisje is gewoon geweldig.
  En Albina op de Afghanen als lupanet. En geef ze een hoofdletter.
  En hij zal veel vijanden tegelijk nemen en hem neerleggen.
  En hij doet het allemaal met zijn blote tenen.
  En zingen:
  - Ik ben het coolste meisje ter wereld!
  Helga bestookt ook de Taliban. Ze zijn kolossaal en roeien actief uit. Maar dan, met zijn blote tenen, zal hij een raket richten, en de Afghaanse bunker zal hem vernietigen.
  En het is over het algemeen geweldig.
  En het meisje lacht...
  Maar Elizabeth zal het op haar tank opnemen tegen de Mujahideen en een volledige nederlaag voor hen regelen. En veel van de Taliban zullen in één keer worden gedood.
  En de torens van de tanks van de Taliban worden afgebroken.
  Elizabeth is een meisje dat de superman van de hoogste klasse is. En verplettert vijanden met blote tenen. En graaft ze letterlijk de grond in.
  Zo is deze Elizabeth gewoon Hyper.
  En haar tank, als door de Mujahideen, zal gutsen.
  Helemaal geen meisje, maar iets superactief en vechtend.
  En Catherine is de Afghanen aan het dorsen. Ze heeft ongelooflijke kracht en behendigheid. En met de hulp van haar blote tenen roeit ze de soldaten van het islamitische rijk uit.
  Dit is een meisje en ze heeft al zoveel Afghanen vermoord.
  En ze nam het aan en zong:
  - Ik ben ultra!
  En Elena dorst vijanden grondig. Toont hen zijn superklasse, en brult:
  - Ik ben Hyper!
  En met blote tenen is het alsof je op de Chinezen slaat. Hier is het meisje.
  En Euphrosinia roeit de strijders van Afghanistan op een zeer agressieve manier uit. En schiet met blote tenen zeer nauwkeurig.
  En terwijl ik nog aan het spinnen ben:
  - Voor het moederland en Rusland zal er onze Svarog-messias zijn!
  Laten we zeggen dat de meisjes erestrijders zijn.
  Elizabeth, schietend op de Afghanen, merkte op:
  - Over het algemeen vind ik de Russische goden op de een of andere manier leuker!
  Ekaterina vuurde haar blote hiel af, drukte op de knop, sloopte de Taliban-tank en piepte:
  - En ik hou ook meer van Russische goden! Waarom moeten we Jezus eigenlijk op de achtste dag laten besnijden?
  Elena piepte van woede:
  - Ik schaam me voor prins Vladimir!
  Elisabeth was het hiermee eens:
  - En je zou je moeten schamen!
  Elena was het hiermee eens:
  - Natuurlijk is het jammer dat Russen Joodse heiligen aanbaden!
  Catherine nam het aan en gromde:
  - We moeten Russische heiligen en goden hebben!
  Elizabeth was het hiermee eens en ontblootte haar tanden:
  - Ja, dat zouden ze moeten doen!
  En knipoogde naar de vijand.
  Euphrosinia merkte energiek op en schoot de Mujahideen uit een kanon:
  - We zullen het islamitische rijk verslaan...
  En nogmaals, Elizabeth, alsof ze de vijand afranselt, is dodelijk.
  Gerda vecht ook zeer vakkundig. Het treft de Mujahideen met dodelijke kracht en gilt:
  - Voor groot communisme!
  en ze is zo'n militante en beroemde koning!
  Charlotte verplettert ook de Taliban en gilt, haar tanden ontbloot:
  - Dat is geweldig!
  en zo'n vechtende meidenklasse mega!
  Ook Kristina schopt de Afghanen met haar blote tenen. En ze zullen ze zeker doden.
  En hij zal nemen en passeren:
  - Ik ben Arische nummer één!
  En Magda zal de Afghanen verslaan en velen van hen doden en sissen:
  - Voor de USSR en de DDR!
  En knipoogt met zijn saffieren ogen. Dit meisje is gewoon hyper!
  Nee, de Taliban kunnen de super- en hyperklassemeisjes niet aan.
  En het zijn zulke strijdlustige meisjes.
  En ze zingen met passie:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Met dat zal geen grap,
  Laten we het uit elkaar halen!
  En hoe de krijgers in tranen zullen uitbarsten. Hier zijn de meisjes.
  En ze staken ook hun blote voeten in de snuiten van gevangengenomen Taliban-soldaten. En dwong hen hun blote ronde hakken te kussen.
  Hier zijn de meisjes in bikini.
  Maar de Taliban martelden een Komsomol-lid. Ze draaiden haar armen van achteren om en trokken haar op het rek. En opgetild. En ze verdraaiden het meisje aan de boom. En tilde haar op. En toen pakten ze het en lieten het gaan.
  En het meisje viel. Ze pakte het bij het gras en hing. En ze bevroor. En de Mujahideen lachten boos. Toen werd het meisje weer meegenomen en hoger omhoog getrokken, helemaal naar de top van de boom.
  En toen lieten ze haar weer gaan. Het meisje zakte naar beneden en hing weer helemaal onderaan. En het touw rekte zich uit en de schoonheid huilde van pijn. en ze begonnen haar weer op te tillen.
  Helemaal naar boven getrokken. Ze gooiden het goed op, lieten het een beetje hangen. En toen lieten ze weer los met wilde woede. En het meisje zakte weer in elkaar en ze draaide zich om
  gewrichten. En over het algemeen was ze behoorlijk naakt. en hoe het pijn deed.
  daarna werd het voor de vierde keer weer opgetild en goed geschud. Toen bevestigden ze het aan een dichte tak en begonnen het uit te rekken. Ze bevestigden een blok aan de blote voeten van een meisje,
  en begon er gewichten aan te hangen. De Taliban hingen eerst aan de ene kant een gewichtje en daarna aan de andere kant. Toen begonnen ze het meisje met een zweep te slaan. Gebonsd zodat de huid barstte.
  En toen begonnen de Komsomol-leden zout op de wonden te gieten. En toen namen ze een gloeiend hete draad en brachten ze in beweging. En ze sloegen het meisje met zieke kracht. Toen smeerden de Afghaanse beulen de blote voetzolen van het meisje in en staken een vuurpot onder haar aan. En laten we de schoonheid fotograferen zonder onnodige ceremonies. En toen smeerden de beulen van de Taliban ook de borsten van het meisje. En daarna
  die haar borst in brand stak. En ze begonnen het meisje grondig te slaan.
  En bak de Mujahideen-krijger en haar borst en hielen. En toen smeerden ze de kont in en brachten de fakkel naar de billen. En ze begonnen het meisje grondig te slaan. En toen raakte het vuur haar boezem. De haren die de grot van Venus bedekten, waren meteen verkoold. Dit meisje is gewoon geweldig. En zo'n marteling wachtte haar.
  Afghaanse beulen verbrandden het meisje en haar borst, en ezel, en boezem, en de zolen van haar blote voeten. En ze bakten het grondig. Toen nam de Taliban-beul een gloeiend hete staaf en stopte het meisje zonder na te denken in de anus. En hoe, schreeuwt ze van wilde pijn.
  Dat deed haar zoveel pijn. En deze meisjes zijn zo ondeugend en mooi. Maar de Afghanen martelden het meisje hard. En zulke mooie krijgers. En ze worden grondig gebakken door de krijger.
  En zo werd het meisje door haar beulen meegenomen en begon haar lange sierlijke vingers te barsten met een gloeiend hete tang. En het doet zoveel pijn. De beulen braken de vingers van het meisje, te beginnen met de pink.
  En letterlijk alles was kapot. En toen begonnen de ribben te barsten bij het Komsomol-lid. En tegelijkertijd groef er een gloeiend hete tang in zijn borst. En het werd rood van de hitte om de ijzeren en scharlaken tepels te verdraaien. En de borsten van het meisje waren afgescheurd. En het was zo wreed en pijnlijk.
  Daar was de marteling.
  Gerda, die op de Mujahideen vuurde, merkte op:
  - Glorie aan het communisme!
  merkte Charlotte zeer agressief op met duivelse kracht. En piepte:
  - Voor het vaderland!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand stampen.
  Hier is het meisje. En zo strijdbaar.
  Christina pakte het aan en sloeg de Taliban met haar blote tenen en piepte:
  - Glorie aan het tijdperk van Russische goden!
  Magda sloeg ook met haar blote tenen op de Afghanen en kirde:
  - Voor ons vaderland!
  En deze meiden zijn zo cool.
  Gerda, schietend op tegenstanders uit Afghanistan, gaf uit:
  - Voor het grote communisme van Duitsland.
  Deze meisjes zijn zulke martial schoonheden.
  Gerda antwoordde opgewekt, krabbelend op de Mujahideen:
  - Ik heb een meisje, gewoon super.
  En Charlotte wees er agressief op terwijl ze op haar tegenstander schoot:
  - Glorie aan het Arische communisme!
  En met haar blote tenen kirde ze:
  - Voor het grote vaderland!
  Christina viel ook met grote nauwkeurigheid op de vijand, merkte op:
  - Voor Rusland en Duitsland in vriendschap!
  Magda gaf ook de Mujahideen een pak slaag en piepte:
  - Glorie aan onze tijd!
  En weer knipogen naar zijn partners.
  Hier zijn de meisjes.
  En Jane Armstrong begon de Taliban te raken met een kanon.
  Het meisje was erg mooi.
  Jane sloeg haar tegenstander met haar blote tenen en piepte:
  - Glorie aan het vaderland!
  Dus Gertrude zal de vijanden wanhopig raken, en ze zullen grondig worden bedekt en verpletterd.
  En koeren:
  - Voor Groot-Brittannië!
  En Malanya, alsof hij op de vijand hamert en hem hara-kiri maakt, en tjilpt:
  - Voor Engelse overwinningen!
  Monica zal ook met behulp van haar blote tenen op de vijanden slaan en piepen:
  - Voor Sovjetoverwinningen!
  Zowel Tamara als Sulfiyya vechten tegen de Taliban en doden de bebaarde krijgers die in golven komen.
  En deze meisjes zingen:
  - Mensen zullen blij zijn
  Voor altijd gelukkig...
  De Russische regering heeft
  De kracht is geweldig!
  Tamara draaide zich om, schoot met haar blote tenen en kirde:
  - Voor mijn mening over het communisme!
  Sulfiya zal ook de vijand raken, veel Taliban doden en piepen:
  - Laten we nog iets zeggen over Rusland!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  Tamara gaf de beurt. Ze maaide veel Afghanen neer en tjilpte:
  - Voor de beste kracht van het vaderland!
  Sulfiya zal ook de vijand reviseren en koeren:
  - Voor het scharlaken communisme in de USSR!
  En knipoog met saffieren ogen.
  Dit zijn de meisjes - alleen de hoogste klasse en vlucht.
  Alice en Angelica zijn nog steeds aan het vechten.
  Blonde en roodharige babe.
  Het zijn sterke meiden en schieten met sluipschuttersgeweren.
  En terwijl ze voor zichzelf zingen:
  - Glorie aan de USSR! We zullen een voorbeeld zijn voor iedereen!
  Alice vuurde op de vijand met een sluipschuttersgeweer. Geschoten met blote tenen, en
  piepte:
  - Glorie aan mijn land!
  Angelica slaat ook op de vijand, met behulp van haar blote tenen, gooit een granaat en piept:
  - Voor Rusland de grootste.
  En knipoog met zijn smaragdgroene ogen.
  Deze meiden zijn gewoon toppiloten. En zo worden de Afghanen verpletterd. Hier zijn ze aan het vechten en de coolste en intelligentste ter wereld.
  Alice piepte, knipogend:
  - Glorie aan de tijden van de CPSU!
  Angelica was het hier meteen mee eens:
  - Grote glorie aan de helden van de USSR!
  En weer gooide ze een granaat van dodelijke kracht met haar blote tenen naar de vijand.
  Hier is ze een vrouw van gewone fout in een buitengewone verschijning.
  Alice nam het aan en piepte:
  - In naam van de onsterfelijke ideeën van het communisme!
  En ze gooide een geschenk van dodelijke kracht met haar blote tenen.
  Angelica nam ook de vijand te pakken en te lijf.
  Ze sneed het af als schuurpapier en piepte:
  - Voor Rusland en Russische goden!
  Deze vrouwen waren erg vechtend en cool.
  Alice, schietend op de vijand, nam en lanceerde met haar blote tenen een geschenk van vernietiging naar de vijand.
  En het was een heel coole zet.
  Angelica stak ook de vijand uit, vernietigde hem letterlijk en demonstreerde kolossale kracht. En zei speels met een glimlach:
  - Dit is een groot evenement!
  En haar blote vingers lanceerden een boodschap van dood en verderf!
  Hier was het een meisje - gewoon een hyperklasse.
  Alice nam het aan en brulde uit volle borst:
  - Ik ben de sterkste en coolste in het universum!
  Angelica lanceerde met haar blote zolen een hele ton explosieven en piepte:
  - En ik zit in de megaverse!
  Deze meisjes zijn erg mooi.
  Alice merkte op terwijl ze op de vijand schoot:
  - Geloof in het communisme is geweldig!
  En dodelijke granaten gooien met blote tenen.
  En Angelica schiet op de Mujahideen en brult:
  - Ons geloof is erg groot!
  En met zijn blote tenen zal hij een granaat gooien met vernietigende kracht.
  En de krijgers namen de vijand over en dus bedrogen deze Taliban ... En noch in een sprookje om te zeggen, noch om met een pen te beschrijven.
  Alice merkte het logisch op, schietend met een sluipschuttersgeweer en het neerschieten van een Taliban-aanvalsvliegtuig.
  Alice nam het aan en piepte:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  En nogmaals, het meisje zal het met haar blote tenen nemen en iets extreem dodelijks lanceren.
  Vrijwilligers uit Japan vechten ook tegen de Mujahideen. In het bijzonder ninjameisjes met communistische overtuigingen.
  Een blauwharig ninjameisje sloeg de Afghanen met een windmolen en gaf ze zweepslagen.
  Toen gooide ze met haar blote tenen erwten van vernietiging en piepte:
  - Voor het communisme in Japan!
  Het geelharige ninjameisje voerde ook een vlindertechniek uit met haar zwaarden. Snijd veel Mujahideen neer. En dan haar blote voeten
  ze namen en gooiden een dodelijke granaat.
  Toen zei het meisje:
  - Glorie aan de USSR en Japan!
  Het roodharige ninjameisje pakte de Afghaanse soldaten ook op en sneed ze met een backhand. En ze gooide haar blote tenen,
  iets moordends in een cadeau. En ze controleerde:
  - Glorie aan Rusland en de USSR!
  Een ninjameisje met wit haar voerde een tonreceptie uit. En hoe ze de Taliban-soldaten sloeg door hun hoofd af te hakken. Toen gooide
  dodelijke vernietiging met een blote gebeitelde voet en piepte:
  - Glorie aan het Rode Leger!
  En alle vier de ninjameisjes gooiden met hun blote hielen vernietigende erwten en schakelden een heel bataljon Afghanen uit met tanks. Deze meiden zijn gewoon ultra!
  Dit is schoonheid - de meisjes zijn echt heel cool.
  Oleg Rybachenko snijdt ook de Mujahideen met zwaarden. En met hem, het meisje Margarita.
  Deze onsterfelijke kinderen zijn gewoon super.
  En ze verpletteren specifiek de vijanden. Laten we zeggen dat daar en de kinderen!
  En dan fluiten de jongen en het meisje allebei. En de kraaien, die een hartaanval hebben gekregen van een kinderfluitje, vallen op de bodem. En hun snavels doorboren de schedels van de Taliban.
  Dit zijn kinderen - van nature vernietigers van alles en iedereen.
  Oleg Rybachenko zong:
  - verheerlijk ons Sovjet-volk,
  Heil mijn feestje...
  Onze vereniging van de harten van alle kinderen,
  We zijn allemaal een vriendelijke familie!
  Margarita Magnitnaya, die tegenstanders verpletterde, vaardigde energiek uit:
  - Wees beroemd om onze ruimte Rusland!
  En het meisje, met haar blote tenen, zal iets volledig dodelijks op de vijand lanceren.
  Oleg Rybachenko, die de Taliban neerhaalde, zong:
  - Margarita, het raam staat open,
  Margaret, je bent het niet vergeten
  Hoe het allemaal was!
  Deze jongen is zo cool en oorlogszuchtig. Dit is de terminatorjongen.
  Dit zijn de kinderen hier die erg cool zijn en vechten.
  Opgemerkt moet worden dat de meisjes erg moeilijk zijn.
  Alice schiet ook op de Taliban. En zingt binnensmonds:
  - Een twee drie vier vijf! Het konijn kwam uit voor een wandeling!
  En het meisje vuurde opnieuw met grote nauwkeurigheid.
  Angelica was een heel goed schot. En maakte krachtige schoten op de vijand.
  En hoe hij met een scharlaken tepel perst en die uit een bazooka haalt en afranselt.
  En de krijger schoot heel nauwkeurig op de vijand.
  Angelica nam het aan en kirde:
  - Glorie aan onze communistische partij!
  En nogmaals, als een explosie met grote nauwkeurigheid op de vijand. En het Taliban-vliegtuig stort weer neer.
  En Alice vuurde ook heel nauwkeurig en het aanvalsvliegtuig van het islamitische rijk vloog in brand.
  Dit zijn de meisjes.
  Angelica merkte grinnikend op:
  - De USSR is een prachtig land waar alle volkeren een vriendelijke familie zijn!
  Alice vuurde opnieuw, sloeg drie Mujahideen tegelijk neer met één schot en antwoordde:
  - Voor het grote feest van Rusland!
  En de meisjes barstten in lachen uit. Over het algemeen zijn het krijgers met heel verschillende opvattingen.
  Maar alle meisjes dragen het idee van het communisme in hun hart. En ze willen dat er een echt paradijs op planeet Aarde komt. En het zou heel mooi zijn.
  Angelica merkte op door met grote nauwkeurigheid op de vijanden te schieten en door de schedels te slaan.
  - Het communisme zal nooit zijn vleugels vouwen en in een schelp kruipen!
  Alice was het hiermee eens:
  Het communisme zal nooit zijn vleugels vouwen! Onze ideologie is om geluk op aarde op te bouwen!
  En beide meisjes schreeuwen:
  - Glorie aan Rusland! Heerlijkheid! Meisjes op blote voeten rennen naar voren...
  De barefoot vrouwenafdeling... verwelkomt het Russische volk!
  En de vrouwelijke krijgers tonen agressief en seksueel genot.
  Alice kwetterde, ontblootte haar tanden en piepte:
  - We staan allemaal samen voor de USSR!
  En de krijger sloeg de vijanden opnieuw.
  Angelica schoot ook op de vijand en sloeg door zijn hoofd. En ze kirde:
  - Glorie aan ons vaderland!
  En de krijger was extreem strijdlustig en rood.
  En haar haren wapperen in de wind, dit koperrode haar wappert als een proletarische banier.
  Deze meisjes zijn erg mooi en sexy.
  En er zijn al zoveel Mujahideen begraven...
  Er werken ook meisjes...
  Hier schieten Viola en Dominika op de Afghanen.
  De meisjes schieten bazooka's op tanks en Aziatische infanterie.
  Hier werd Viola afgevuurd, waarbij ze de scharlaken nippel gebruikte om op de knop op de bazooka te drukken en een raketaangedreven raket afvuurde.
  En de massa Afghanen werd verscheurd.
  Viola zong opnieuw:
  - Ik geloof in groot communisme!
  En Dominica vuurt ook specifiek op de Mujahideen. En slaat ze in grote massa's uit.
  Tegelijkertijd zullen de meisjes met hun blote tenen granaten gooien.
  En met een scharlaken tepel op de knop van de bazooka, zal hij vijanden radicaal uitroeien.
  Deze meiden zijn zo mooi. En hoe ze er geweldig uitzien als ze vechten in gewoon slipje. En krijgers van de hoogste klasse.
  merkte Viola op terwijl ze opnieuw op de vijand vuurde met haar aardbeientepel.
  - Ik hou van vechten! Het is geweldig!
  Dominica giechelde en merkte op:
  Wat is er mis met mannen?
  Viola lachte en antwoordde, gooide met haar blote tenen een granaat naar de vijand en piepte:
  - Natuurlijk is het goed! En sommige zijn gewoon schattig!
  Dit zijn erg vechtende en mooie meisjes hier.
  Dominica merkte op:
  Hoe lang zal deze oorlog duren?
  Viola vuurde opnieuw op de Mujahideen met de karmozijnrode tepel en piepte:
  - Ik denk dat het een lange tijd is!
  Dominica nam het aan en zong:
  - Er woedt een oorlog in het universum,
  Crush kill zonder reden...
  Satan is van de keten af
  En de dood kwam met hem mee!
  
  En wie stopt de stroom?
  Bloedige gekke rivieren..
  De laserstraal zal de tempel binnendringen,
  En in een flits was de man verdwenen!
  Viola voegde eraan toe, een granaat gooiend met haar blote tenen:
  En zo'n chaos
  Het universum gevuld...
  Het trieste lot van de mensheid -
  Verdraag pijn, lijden!
  Dit zijn de meiden, zulke coole zangeressen.
  En Oleg Rybachenko snijdt Afghanen met zwaarden.
  De jongen gooit met zijn blote tenen doodsgeschenken van moorddadige kracht en zingt.
  De zoon van de aarde zal nee zeggen als antwoord
  Ik zal nooit een slaaf zijn...
  Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken
  De wind zal een nieuwe wond genezen!
  
  Voor het heilige vaderland in de strijd,
  De Grote Svarog noemt zelf...
  Rise dappere ridder in de vroege uurtjes,
  De duisternis zal verdwijnen, de rozen van mei zullen bloeien!
  Dit is zo'n heldenjongen...
  En het meisje Margarita, die de Mujahideen met zwaarden vernietigt en granaten gooit met haar blote vingers, voegt eraan toe:
  En de pulsatie van het hart en de aderen,
  Tranen van onze kinderen, moeders...
  Ze zeggen dat we verandering willen
  Werp het juk van wrede kettingen af!
  En de kinderen fluiten weer. En de kraaien zullen het nemen en flauwvallen, waarbij ze het bewustzijn verliezen. En ram letterlijk de schedels van vele honderden Mujahideen.
  
  ALEXANDER ALECHIN GEEFT DE MENSHEID EEN KANS
  Alekhine stierf niet door per ongeluk te stikken in een biefstuk in Portugal, maar speelde desondanks een wedstrijd om het wereldkampioenschap schaken met Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  De wedstrijd werd gespeeld in Londen in dertig wedstrijden. De favoriet was Mikhail Botvinnik, die zeer succesvol was in veel toernooien en een reeks van verschillende gewonnen schaaktoernooien had. Bovendien was Alexander Alekhine al vierenvijftig jaar oud en men geloofde dat zijn tijd al verstreken was.
  Botvinnik is bijna twintig jaar jonger en heeft een uitstekende fysieke conditie.
  Maar Alekhine had een goede openingsvoorbereiding en hield zich in vorm.
  Al in de eerste game gebruikte hij een noviteit in de opening en versloeg Botvinnik.
  Er waren echter voorbereidingen en Mikhail Moiseievich. Aanvankelijk leidde Alekhine, die meer ervaring had in wedstrijden, met twee punten. Er waren klappen uitgewisseld. Toen, in de twintigste game, bracht Botvinnik de stand in evenwicht. Maar in de tweeëntwintigste paste Alekhine een verhoging toe en wist te winnen. Daarna verloor Botvinnik zijn evenwicht en begon hij risico's te nemen. En hij verloor nog vier van de vijf wedstrijden.
  Alekhin won op sensationele wijze de wedstrijd tegen Botvinnik, en zelfs met een verpletterende score.
  En dit toonde aan dat Alexander Alekhine nog steeds geweldig is en zijn formidabele kracht door de jaren heen niet heeft verloren.
  En de wereldkampioen begon weer in toernooien te spelen.
  Twee jaar later versloeg Alekhine ook Keres. Die veel verschillende toernooien heeft gewonnen.
  En aangezien de FIDE de trekking van de kroon nog steeds niet onder controle had, won Reshevsky ook.
  Zo werd Alekhine zevenvoudig wereldkampioen.
  En in 1952 speelde Alekhine gelijk met Bronstein. Deze wedstrijd was zeer gespannen en strijdlustig. En Alekhine bracht met moeite, die de laatste game had gewonnen, de wedstrijd tot een gelijkspel...
  En in 1957 beëindigde Alekhine officieel zijn schaakcarrière. Omdat hij al een oudere schaker was, een kampioen, bleef hij wedstrijden voor het wereldkampioenschap uitstellen, en uiteindelijk vertrok hij en bleef ongeslagen, en hield de schaakkroon achtentwintig jaar vast.
  Daarmee verbreekt hij het record van Lasker.
  De titel van wereldkampioen werd gespeeld op het toernooi in 1958. En Mikhail Tal werd op twintigjarige leeftijd de nieuwe wereldkampioen. En het bleek een soort sensatie te zijn.
  In tegenstelling tot het echte verhaal brandde de ster van Mikhail Tal op de schaaktroon lange tijd.
  Mikhail Tal won zowel Smyslov als Geller en Petrosyan. Toen versloeg hij Spassky. En Bobby Fischer, en Anatoly Karpov, en Korchnoi. En zelfs Mikhail Tal versloeg Garry Kasparov zelf in de eerste wedstrijd in 1986.
  Pas in 1989 versloeg Garry Kasparov uiteindelijk Tal. Mikhail Tal brak het kampioenschapsrecord van Alekhine. En hij was eenendertig jaar lang schaakkoning!
  Dan was er het tijdperk van Garry Kasparov. Om precies te zijn, er was geen tijdperk van Garry Kasparov.
  Hij verdedigde slechts één keer zijn wereldtitel tegen Short en ging de politiek in.
  En in 1995 werd Vishy Anand de nieuwe wereldkampioen. En dit industriële genie regeerde ook een heel tijdperk in het schaken. Hij slaagde er niet in om Tal's record voor de lengte van het kampioenschap in een jaar te verbeteren, maar hij ging voorbij aan het aantal gewonnen wedstrijden.
  Vishy Anand versloeg Carleson zelfs in 2013. Hij was zo zeker van zijn kunnen.
  En pas in 2015 wist de piek Carleson de voorheen dominante Vishy Anand nog twintig jaar over te nemen.
  Carleson opende zijn tijdperk ...
  Ook in de politiek waren er veranderingen. Garry Kasparov was betrokken bij de politiek. Creëerde zijn eigen partij, werd verkozen in het parlement. En dat heeft invloed gehad op de loop van de geschiedenis. Bij de verkiezingen van de Doema van 1995 overwon de partij Jong Rusland van Garry Kasparov de drempel van vijf procent.
  Garry Kasparov zou ook graag president van Rusland willen worden, hij was nog te jong. Maar Jeltsin steunde natuurlijk moreel. Maar voorlopig natuurlijk. Toen in mei 1999 werd gestemd over de afzetting van Jeltsin, gaf Frankrijk unaniem Garry Kasparov voor de omverwerping van de dictator.
  Meer dan tweederde van de Doema stemde om Jeltsin af te zetten. En het heeft zeker de loop van de geschiedenis veranderd. De Federatieraad steunde de afzetting ook met een meerderheid van stemmen. En Maxim Primakov werd waarnemend president. Hoewel hij werd ontslagen, vernietigde het constitutionele hof het - met het argument dat Jeltsin ontoereikend was op het moment dat het decreet werd ondertekend.
  Zo is de macht in Rusland veranderd. Bij de vroege presidentsverkiezingen in de herfst van 1999 won Maxim Primakov. En de burgemeester van Moskou, Loezjkov, werd de premier.
  Oorlog met Tsjetsjenië werd vermeden. Maar in Tsjetsjenië zelf brak een burgeroorlog uit. Aan de ene kant is Maschadov een legitieme president. Aan de andere kant, Basaev en Raduev en de Wahhabi's.
  Rusland steunde Maschadov met wapens en geld. Uiteindelijk won Maschadov.
  Daarna hield Tsjetsjenië een referendum en keerde terug naar Rusland.
  Maxim Primakov was twee termijnen van acht jaar aan de macht en droeg in 2007 de macht over aan Joeri Loezjkov. Die regeerde ook voor twee termijnen, tot 2015. Toen de reeds voormalige burgemeester van Moskou zichzelf te oud vond, en de voorzitter van de Communistische Partij van de Russische Federatie Gennady Zyuganov de nieuwe president werd.
  Maar deze heerser hield, ondanks zijn hoge leeftijd, te veel van macht.
  En hij nam het, en stelde zijn deadlines opnieuw in. Maar in 2022 begon de oorlog met de invasie van de Taliban in Tadzjikistan. En dit was een nieuwe strijd.
  Desalniettemin slaagde Zjoeganov door administratieve middelen te gebruiken en de verkiezingen te vervalsen in een derde termijn.
  Garry Kasparov en Alexei Navalny veroorzaakten een grote golf van onrust tegen de communisten.
  Er waren massale protesten. Er waren botsingen tussen de mensen en de politie, er werden granaatwerpers, traangas, wapenstokken en rubberen kogels gebruikt. Uiteindelijk kwam het zelfs op schieten aan. En een reeks moordpartijen.
  In 2025 brak eindelijk een grootschalige Maidan uit en werd Gennady Zyuganov omvergeworpen.
  Garry Kasparov werd de nieuwe president van Rusland en Alexei Navalny werd premier. Zo opende een nieuw tijdperk in de wereldpolitiek...
  Vladimir Poetin bleef een weinig bekende en stille ambtenaar in de regering van Jeltsin. Het enige dat hem werd gecrediteerd:
  Hij stond Jeltsin niet toe een militaire staatsgreep te plegen na de afzetting. Toegegeven, Jeltsin zelf wilde na vijf hartaanvallen niet langer vechten om de macht.
  Garry Kasparov beloofde in zijn rol als president van Rusland de Verenigde Staten in te halen en de Russische troepen terug te trekken uit Afghanistan.
  Een nieuw tijdperk in de politiek is aangebroken, na een kwart eeuw quasi-communistische heerschappij.
  
  
  NIEUWE KANSEN VOOR DE BRAVE SAMURAIS
  De Battle of Midway moest sowieso door Japan worden gewonnen. Maar het is geen feit dat de samoerai in deze variant een tweede front opent. En zo had het ook een beetje anders kunnen lopen. Laten we zeggen dat Stalingrad voorbijging zoals in de echte geschiedenis. En er is niet veel veranderd. De Britten voerden Operatie Torch uit zonder Amerikaanse troepen. Rommel is kapot. Toegegeven, de landing in Marokko is niet uitgekomen. De Duitsers, die bepaalde troepen uit Europa hadden overgebracht, slaagden erin het Britse offensief te stoppen. Montgomery, die op hardnekkig verzet stuitte, stopte. De Duitsers hielden enige tijd de lijn vast. Toen begonnen ze extra troepen naar Afrika over te dragen. Rommel lanceerde een tegenaanval en drukte de Britten lichtjes onder druk, maar Montgomery trok zich terug in een verdedigingslinie in Libië. Het front is gestabiliseerd. In juli van het drieënveertigste jaar probeerden de nazi's de Sovjetverdediging op de Koersk Ardennen te doorbreken. Sinds de Japanners de Hawaiiaanse eilanden veroverden, stopten de Amerikanen bijna luchtaanvallen op Duitse steden en fabrieken. Hierdoor konden de Duitsers nog een paar tanks produceren, vooral Tigers en Panthers. Vierhonderd meer voertuigen namen deel aan de Koersk Ardennen, evenals grotere luchtvaarttroepen. Bovendien bracht Hitler nog eens zes infanteriedivisies over uit Frankrijk en verwijderde een deel van de kanonnen van de Atlantikwall. Dit versterkte de Duitse groepering. Het offensief begon ongeveer zoals in de echte geschiedenis, maar omdat de nazi's wat sterker waren, boekten ze grote successen. Het was echter niet mogelijk om de ring rond de Sovjetgroepering te sluiten. Hoewel het Fritz-offensief zelf twintig dagen duurde en pas op 25 juli eindigde. Toen lanceerden de Sovjet-eenheden een tegenoffensief. En de gevechten duurden langer. De Duitsers in Afrika waren in de verdediging. Ze hoefden hun energie niet aan Italië te besteden en er werd meer materieel aan het front afgeleverd, waardoor het bombardement zonder de Amerikanen vele malen zwakker was. Japan bleef winnen. Het Amerikaanse commando maakte dus steeds meer fouten en ze hadden te veel haast om de haven van Peru te heroveren. Dit leidde tot het heersende standpunt: Amerika heeft Europa niet nodig. Als dank hiervoor stopten de Duitse onderzeeërs praktisch met het aanvallen van Amerikaanse schepen. Het Rode Leger nam daarom pas eind september Orel en Belgorod in, die enorme verliezen hadden geleden. En de promotie tijdelijk stopgezet. Er was echter nog geen reden tot paniek. Een regenachtige herfst volgde, gevolgd door de winter. En er zouden nieuwe overwinningen van het Rode Leger moeten komen. Hitler realiseerde zich dit en bood Stalin een wapenstilstand aan. Zoals, laten we een pauze nemen!
  Hoeveel van onze mannen zijn er tijdens het laatste gevecht gedood? De USSR en het Derde Rijk vochten drie maanden lang. De verliezen van het Rode Leger waren groter dan in de echte geschiedenis, en de Wehrmacht was niet minder. Beide kanten waren bloedde. Maar de nazi's verhoogden de productie van apparatuur, ze konden zich enigszins herstellen. Opgemerkt moet worden dat in tanks het aandeel van de verliezen in het voordeel van de nazi's was, en aangezien hun vrijlating hoger bleek te zijn dan in de echte geschiedenis, maakten de Duitsers hun schade goed. In defensieve gevechten bleek de Panther een goede tank te zijn. Zijn lange loop en snelvuurkanon met uitstekende optiek voor zijn tijd was in staat Sovjettanks te vernietigen. Bovendien drongen vierendertig de Panthers, Tigers, Ferdinands niet in het voorhoofd door en waren er nog steeds te weinig zware tanks om het verloop van de gevechten te beïnvloeden. Stalin verwierp een wapenstilstand met Duitsland. Tegen het einde van oktober hervatten Sovjettroepen hun offensief tegen Charkov en Smolensk. De Duitsers verzetten zich zeer hardnekkig. Ze hadden een sterke verdediging, vooral in het centrum, en in het algemeen verwachtten ze de opmars van de Sovjet-eenheden in deze richtingen. Vreemd genoeg, maar vergeleken met de echte geschiedenis, stelde een grotere hoeveelheid apparatuur, vooral vliegtuigen en tanks, de Duitsers in staat om veel effectiever weerstand te bieden. Bovendien handelden de nazi's, omdat ze meer reserves hadden, rustiger, haastten zich tijdens het Sovjetoffensief niet langs de fronten, maar leidden de reserves consequenter en vertrouwden op meer geavanceerde en diepgaande verdediging. Een paar dozijn extra divisies gered door het ontbreken van een Italiaans front, en in Afrika had Montgomery geen haast en de Duitsers lieten de boot niet schommelen. De intensiteit van de oorlog met Groot-Brittannië nam sterk af. Van een aparte vrede was nog geen sprake, maar uiteraard vertraagde Churchill het bombardement, kennelijk rekenend op het feit dat de USSR en het Derde Rijk elkaar zoveel mogelijk uitputten. Het vrijgeven van wapens uit Duitsland en de satellieten bleek bijna een derde hoger te zijn dan in de echte geschiedenis. Dit maakte het mogelijk om gaten te dichten en, vertrouwend op dichte verdedigingswerken, relatief succesvol weerstand te bieden. De situatie werd verergerd door het feit dat het Sovjetcommando in het offensief was, waar de Fritz al op hen wachtte, en erin slaagde zich in het defensief te vestigen. Als gevolg hiervan was de opmars zelf extreem traag en kostte het zware verliezen. De oorlog begon op de een of andere manier op de Eerste Wereldoorlog te lijken, toen de verdediging sterker bleek dan de aanval, de aanvallende partij meer verloor en de frontlinie daardoor inactief werd. Sovjettroepen rukten gemiddeld één tot twee kilometer per dag op, waardoor de Duitsers voet aan de grond konden krijgen, maar nieuwe posities konden verwerven en de verdediging konden behouden. Het was niet mogelijk om de operationele ruimte te betreden. Kharkov werd echter begin december ingenomen na hevige stadsgevechten. De Duitsers verhoogden de productie van de luchtvaart. Focke-Wulf en ME-309 hebben met succes weerstand geboden aan de zwakkere Sovjetjagers. Vooral gevaarlijk was de ME-309 met zeven geschutsopstellingen en hoge snelheid. En de Focke-Wulf met bepantsering en goede bescherming is een vasthoudende machine met zes luchtkanonnen. De aanwezigheid van voertuigen met dergelijke wapens leidde er natuurlijk toe dat de nazi's een voordeel behaalden in de lucht. De slechtste manoeuvreerbaarheid werd gecompenseerd door de hoge snelheid tijdens een duik, die het mogelijk maakte om te ontsnappen bij het ingaan van de staart, en krachtige bewapening maakte het mogelijk om het vliegtuig vanaf de eerste nadering neer te schieten. Bovendien ontwikkelden de Duitsers speciale tactieken voor gevechten met Sovjet-voertuigen om krachtigere wapens en snelle Duitse vliegtuigen te gebruiken. Ook de nieuwste Yu-288 bommenwerper liet zich goed zien. Deze machine is zowel snel als een grote bommenlading.
  De Focke-Wulf bleek een sterke frontliniebommenwerper te zijn, in alle opzichten superieur aan de PE-2. Tegen het einde van december waren de Sovjet-troepen uitgeput en moesten ze stoppen vanwege enorme verliezen. Terwijl de Duitsers nog steeds Smolensk en een deel van de linkeroever van Oekraïne in handen hadden. En wat het belangrijkste is - afzettingen van bauxiet en legeringselementen. De verliezen van de Sovjettroepen in de tanks bleken zo tastbaar dat Mainstein een tegenaanval lanceerde en zelfs Charkov kon heroveren en een ketel voor de Sovjettroepen kon vormen. Maar in januari-februari lanceerden de Sovjet-troepen tegenaanvallen en konden de lankmoedige Charkov opnieuw heroveren. Maar in maart was het Rode Leger uitgeput en werd het gedwongen het offensief op te schorten. Er was een pauze ... Beide partijen leden te veel verliezen. Bovendien wilde Stalin zijn leger aanvullen met sterkere en geavanceerdere T-34-85- en IS-2-tanks. Toegegeven, de Duitsers vulden ook aan met meer geavanceerde en krachtige "Panther" -2 en "Tiger" -2. Stalin rekende ook op de meer geavanceerde LA-7 en Yak-3. Maar de Duitsers lanceerden als reactie daarop de nieuwste wijziging van de TA-152 in plaats van de Focke-Wulf, en wat vooral onaangenaam is, is de jet ME-262. Het laatste vliegtuig had qua snelheid, bepantsering en bewapening geen gelijke. De waarheid was duurder en arbeidsintensiever in de productie. Maar aan de andere kant creëerden de Duitsers ook de HE-162, die goedkoop, wendbaar, relatief eenvoudig te vervaardigen en ook reactief is. Stalin heeft de technische wedstrijd nog niet gewonnen. Groot-Brittannië vocht de oorlog uiterst passief. De Verenigde Staten hebben het initiatief nog niet van de Japanners kunnen overnemen. Op 25 juni ging het Rode Leger, nadat het kracht had verzameld, in het centrum in het offensief. Aanvankelijk konden Sovjet-troepen de verdediging binnendringen, maar toen raakten ze betrokken bij de gevechten om Smolensk. Een typische fout van de rode generaals is om steden voor een bepaalde datum in te nemen. En probeer een goed versterkte stad te nemen, met een krachtig garnizoen en verdediging. Het offensief van de Sovjet-troepen liep vast toen de Duitsers extra troepen overbrachten en een tegenaanval begonnen. Opnieuw werden veldslagen, zoals in de Eerste Wereldoorlog, positioneel en zeer stroperig. Hitler toonde ongewone voorzichtigheid. Misschien rekende hij op een wonderwapen en de laatste technische ontwikkelingen en had hij daarom geen haast. Waarschijnlijk speelde ook de wens om Arisch bloed te redden, dat de Duitsers al veel hadden verloren, een rol. Ja, en de verdediging van de nazi-tanks is veel effectiever, vooral de brekende "Tiger" -2.
  De gevechten in het centrum duurden tot laat in de herfst. Stalin toonde koppigheid en wilde succes ontwikkelen. Maar in dit geval vond ik een zeis op een steen. De verliezen van de Sovjet-troepen waren enorm. De Duitsers, de verdedigende partij, verloren iets minder. De Panther-2 bleek een goede tank te zijn. Dit voertuig was vrij goed beschermd in het voorhoofd en had een uitstekend pantserdoorborend kanon en tegelijkertijd behoorlijke rijprestaties. Het overtrof merkbaar de T-34-85 in termen van kanonvermogen, frontale bescherming en deed niet onder in snelheid en wendbaarheid. Zelfs voor de IS-2 is de Duitse machine een gevaarlijke vijand die op aanzienlijke afstand toeslaat. Door frequente storingen, gelijke wapens, slechts een klein voordeel in de verdediging, was de King Tiger niet in de beste positie. Een zwaardere modificatie van de "Panther" -2 haalde de "Tiger" -2 in de verdediging in en overtrof de rijprestaties. Al snel verenigden de Duitsers de productie bijna uitsluitend op de "Panther" -2 met een gewicht van eenenvijftig ton met een motor van 900 pk. Deze tank was min of meer geschikt voor het leger. Het Rode Leger behaalde geen overwinning en stopte de opmars. Winter kwam. De Duitsers hadden tanks van de "E"-serie en nieuwe straalvliegtuigen. Er waren klappen uitgewisseld. Groot-Brittannië bleef passief, de Verenigde Staten is al begonnen iets tegen Japan te krijgen. Stalin, die zag dat terwijl de USSR de rol van kanonnenvlees speelde, accepteerde en bood Hitler zelfs een wapenstilstand aan. Laat de nazi's zich bijvoorbeeld naar het westen wenden en de kapitalisten zijn in oorlog. De berekening van de leider was verraderlijk en eenvoudig. Hitler was het met deze wending eens. En nu, in februari van het vijfenveertigste jaar, gingen Duitse troepen in het offensief in Libië. En daar waren ze succesvol. In gevechten bleek dat Duitse tanks superieur waren aan Engelse, en straalvliegtuigen waren volledig buiten concurrentie. De VS is nog niet in de strijd getreden. In de gevechten werd de hoofdrol gespeeld door de Panther-2 en E-100, evenals de aanpassing van de Tiger-2 met een klein torentje en dikker pantser met een krachtige motor. Het Engelse "Churchill" is niet slecht in bepantsering, maar eerder zwak in bewapening. "Cromwell" trekt helemaal niet. En de Challenger, de enige staande tank, zit niet in de massaserie. Maar het belangrijkste is de kwaliteit van de troepen. De Duitsers, die de test van vuur en ijzer aan het oostfront hebben doorstaan, zijn veel beter voorbereid op de strijd dan de Britse troepen. Vooral de koloniale verdeeldheid. En de Duitse eenheden gingen in het offensief. In maart werd Egypte ingenomen. En toen trokken de Duitsers het Midden-Oosten binnen, veroverden Irak, Koeweit en vervolgens Saoedi-Arabië. Hitler zou er niet tegen zijn geweest om via Iran naar India te gaan, maar Stalin, wiens troepen nog steeds in Iran waren, was het daar niet mee eens. De Duitsers gingen in het offensief en rukten op door Soedan. En verder naar Ethiopië en Somalië. En van daaruit naar de evenaar. Ongeveer zeventig divisies van de Wehrmacht namen deel aan het offensief. En Groot-Brittannië had niet zulke krachten om zich tegen het Derde Rijk te verzetten. De Duitsers veroverden ook Gibraltar. De aanval bleek van voorbijgaande aard en bijna razendsnel te zijn. Straalvliegtuigen en helikopters namen ook deel aan het offensief. Afrika dreigde totaal verloren te gaan door Groot-Brittannië. Maar Stalin is niet zo eenvoudig.
  De terugtrekking van Groot-Brittannië uit de oorlog is te gevaarlijk voor de USSR. En het Rode Leger ging in juni 1945 in het offensief. De verzwakte Duitse troepen in het oosten konden het niet uitstaan en bezweken aan de druk. De nazi's, die er niet tegen konden, rolden naar het westen. Het Rode Leger kon Smolensk, Kiev, bevrijden en Wit-Rusland binnentrekken. Nadat ze extra troepen uit Afrika hadden overgebracht, konden de Duitsers met grote moeite het offensief van de Sovjet-troepen stoppen. De nieuwe Duitse tanks van de E-50-serie, die geen gelijke hadden, namen deel aan de gevechten. Bovendien deelden de nazi's een afleidende klap uit vanuit Turkije. En Turkije zelf viel, onder druk van Duitsland, de Sovjet-Unie aan. Zo werd de situatie weer ingewikkelder. Het probleem was dat de T-54 nog niet in de serie was opgenomen en de T-34-85 al duidelijk achterhaald was tegen de achtergrond van de E-serie en zelfs de Panther-2. In de winter sloegen Sovjet-troepen nog steeds toe, maar konden geen significant succes behalen. Bovendien begonnen disco's deel te nemen aan de veldslagen ... Het enige dat beter werd, was het succes van de Amerikanen tegen Japan. Ten slotte slaagden de Yankees erin de haven van Peru te heroveren en begon het initiatief in de Stille Oceaan over te gaan naar de kant van Amerika. Maar helaas, Amerikaanse hulp kan te laat zijn. In het voorjaar van 1946 gingen de Duitsers, gebruikmakend van het voordeel van E-tanks boven vierendertig, in het offensief. Sovjet-troepen, gehard door veldslagen, verzetten zich zeer koppig. Het Rode Leger was heldhaftig en zwaar bevoorraad met artillerie. Vooral 100 mm antitankkanonnen. En ingegraven. De Duitsers slaagden erin om Kiev terug te nemen en het Rode Leger terug te dringen tot voorbij de Dnjepr. Maar het was op deze waterkering dat de Sovjettroepen een ondoordringbare verdediging bouwden. De Duitsers vochten de hele zomer en herfst, maar konden de Sovjettroepen niet breken. Alleen zij slaagden erin Leningrad opnieuw te blokkeren. Maar de nazi's namen de stad zelf niet in. De winter ging voorbij in een uitwisseling van slagen. De Amerikanen trokken langzaam over de Stille Oceaan en tot nu toe hebben ze geen kernwapens gebruikt. In het voorjaar probeerden de Duitsers opnieuw op te rukken. Ze gebruikten tanks van de "E"-serie, de nieuwste machines met een gewicht van zeventig ton. De USSR bracht de IS-7 uit, in staat om mastodonten te weerstaan. Medium tanks T-54 begonnen ook te verschijnen. Groot-Brittannië intensiveerde ook en lanceerde een offensief in Equatoriaal Afrika. Ook de Amerikaanse grondeenheden hielpen hier mee. Voor de oorlog in de Stille Oceaan hadden de Amerikanen niet veel troepen en tanks nodig. Dus begonnen ze de nazi's uit Afrika te persen. Nu begrepen de geallieerden dat het niet mogelijk zou zijn om buiten te zitten en dat de vijand verpletterd en onderdrukt moest worden. In de zomer en de herfst wisten de VS en Groot-Brittannië een aanzienlijk deel van Afrika te heroveren en zelfs de Duitsers uit Somalië en Ethiopië te verdrijven. De Duitsers waren niet in staat om een offensief tegen Moskou te ontwikkelen, verzand in positiegevechten. In de winter sloeg Stalin toe in Turkije. Het Rode Leger versloeg de Ottomaanse troepen en veroverde Kars, Erzurum en Tanrog. De Duitsers werden gedwongen aanzienlijke troepenmacht over te dragen om de bondgenoot te redden. Maar het Rode Leger, dat onverwachts in de buurt van Leningrad had toegeslagen, behaalde daar een grote overwinning. Het jaar 1948 kwam... In het voorjaar probeerden de Duitsers weer op te rukken. Ze slaagden erin een originele piramidale tank te creëren die ondoordringbaar was vanuit alle opnamehoeken. En aan deze machine waren hoge verwachtingen verbonden. De actie begon in mei. Na twee maanden van koppig vechten naderden de nazi's Smolensk. Piramidale tanks toonden hun gevechtseffectiviteit, maar werden vaak opgeblazen door mijnen. De Duitsers konden de stad niet innemen en omsingelen. Maar in Afrika behaalden de geallieerden grote successen door de Duitsers uit Egypte te verdrijven. Japan werd ook verslagen en verloor veel eilanden en de Filippijnen. In de herfst rukten de Duitsers verder op in het oosten, in het centrum, opnieuw Leningrad naderend. De Duitse luchtvaart was nog steeds sterker dan de Sovjet, vooral in kwaliteit. Maar eind 1948 begon de MIG-15 aan het front te komen. De Sovjet-straalmachine was in snelheid en bewapening inferieur aan de Duitser, maar hij was wendbaarder. Ook de Amerikanen verbeterden hun prestaties.
  In de winter van 1949 duwden Sovjet-troepen de Duitsers terug uit Leningrad en duwden ze terug naar Smolensk. En de Amerikanen hebben samen met de Britten de nazi's uit Afrika verdreven. In het voorjaar van 1949 trok ook Turkije zich terug uit de oorlog. Het Derde Rijk verloor ook de controle over het Midden-Oosten. De positie van de nazi's verslechterde. Ze durfden niet op te rukken in het oosten, maar gingen over op een strakke verdediging. Sovjet-troepen probeerden met behulp van T-54- en IS-7-tanks de verdediging van de Wehrmacht te doorbreken. Maar de nazi's hielden het blok stevig vast. Ook een geallieerde poging om in Spanje te landen liep op een mislukking uit. De operatie verliep wat beter op Sicilië, waar met hulp van de lokale maffia succes werd geboekt. Het is alweer het elfde jaar sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Alle landen zijn extreem uitgeput en extreem moe. De wereldeconomie was overbelast. En iedereen wilde het gevecht zo snel mogelijk beëindigen. Vooral zwaar vermagerde Duitsers en Russen. Stalin bood Hitler vrede aan onder de voorwaarden van de nuloptie: een terugkeer naar de vorige grenzen en een uitwisseling van gevangenen - allemaal voor iedereen! Maar de Führer stemde alleen in met een wapenstilstand en wilde het bezette gebied niet opgeven. Bovendien werd in Duitsland al gewerkt aan het maken van een atoombom en waren er al intercontinentale raketten. De Verenigde Staten overwogen de atoombom te gebruiken. Maar terwijl ze bang waren om te bederven in Europa. En ze lieten het in december 1949 op Japan vallen. De gevolgen van de vernietiging waren verschrikkelijk. En een soortgelijke hint in Duitsland werd begrepen. De Führer sprak de natie toe en stelde voor om de kwestie van een waardige wereld in overweging te nemen. Maar toen veranderde hij van gedachten ... Het nieuwe jaar 1950 kwam. Sovjettroepen lanceerden een nieuw offensief aan het front. De verdediging van de Duitsers was erg strak. En de geallieerden rukten op door Italië, waar een militaire staatsgreep plaatsvond, en verwijderden Mussolini. Maar de piramidale Duitse tanks overtroffen de Patons en Challengers. Vooral de Amerikaanse Paton, die niet door het pantser van een Duitse tank kon dringen, zelfs niet van dichtbij, gaf toe. En de geallieerden begonnen te bloeden. Ja, en onkwetsbare Duitse schijven hebben enorme schade toegebracht aan de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Voorlopig behield de Duitse luchtvaart een kwalitatieve superioriteit ten opzichte van de geallieerden. De zomerlandingspoging in Normandië eindigde in een mislukking. Toegegeven, eind augustus capituleerde Japan na de nucleaire bombardementen. Het Westen heeft zijn handen losgemaakt. Maar de Verenigde Staten durfden geen kernwapens te gebruiken, dus ze konden worden gedekt door intercontinentale ballistische raketten van het Derde Rijk. Het Rode Leger naderde de Dnjepr in het centrum, maar werd ook tegengehouden. De strijdkrachten van beide partijen waren tot het uiterste uitgeput ... En ten slotte bood Truman op 25 november 1950 Hitler vrede aan, onder gelijke voorwaarden. Dat wil zeggen, Europa blijft bij het Derde Rijk, met uitzondering van Sicilië en wat er over is van Italië. Stalin gaat voor een compromis: de grenzen van de USSR in 1939. Dat wil zeggen, de Duitsers gaan een beetje terug, geven territorium op, maar krijgen wat aanwinsten. Frankrijk, België, Nederland en andere vreemde blijven onder Duitse controle, maar krijgen een zekere mate van autonomie. Dat wil zeggen, zoiets als de Europese Unie wordt gevormd. Het Derde Rijk maakt een einde aan de genocide op joden en zigeuners, hoewel er enkele wettelijke beperkingen op hun rechten kunnen blijven bestaan. De handelsbetrekkingen worden volledig hersteld. Landen verbinden zich ertoe de soevereiniteit van anderen te respecteren. Herstelbetalingen worden aan niemand opgelegd. Gevangenen worden voor iedereen uitgewisseld. Stalin en Hitler waren zo moe dat ze zo'n aanbod accepteerden. De Verenigde Staten wonnen meer dan andere, waardoor ze China en Azië in hun invloedssfeer wisten te betrekken. En Groot-Brittannië nam, samen met Amerika, Afrika in. Duitsland heeft de menselijke hulpbronnen ernstig uitgeput. Daarin introduceerde de Führer officieel polygamie. De USSR bleef achter zonder territoriale acquisities die in het negenendertigste, veertigste jaar werden ontvangen. En hij was zwaar uitgeput.
  
  
  CARNISH PANTHER NUMMER TWEE
  ANNOTATIE
  Mooie krijgersmeisjes waren in staat om van de Panther een meesterwerk van tankbouw te maken. En nu hebben de Duitsers het Rode Leger grondig aangescherpt.
  . HOOFDSTUK 1
  In september 1943 kwam de meer geavanceerde Panther-2 in de serie. Dit voertuig had dezelfde bepantsering en bewapening als de Tiger-2, maar woog slechts veertig ton. Als gevolg hiervan won de tegenaanval van Mainstein aan kracht en konden de Duitsers het Rode Leger over de Dnjepr werpen.
  De oorlog sleepte voort... In de winter hielden de Fritz stand langs de frontlinie en hielden de blokkade van Leningrad in stand. En in het voorjaar schakelden ze de geallieerden uit Italië uit. In juni 1944 mislukte ook een poging tot offensief en landing in Normandië. De geallieerden verloren meer dan 700.000 soldaten en officieren alleen als gevangenen.
  In het centrum van het Rode Leger lukte het niet om op 22 juni 1944 op te rukken.
  De gevechten waren brutaal. De meisjes namen ook deel aan de gevechten.
  De Panther-2 was bijna ondoordringbaar in het voorhoofd, een uitstekend geweer en tegelijkertijd behoorlijk wendbaar, vooral met een nieuwe motor van negenhonderd pk.
  Gerda vocht in bikini en gebruikte haar blote tenen.
  Het meisje, dat met haar blote hiel op de knop drukte, kirde:
  - Ik zal de machtigste zijn!
  Daarna vuurde ze door op de knop te drukken met de pers en Charlotte.
  De krijger piepte:
  - Tank aerobatics!
  Christina vuurde, drukte met haar tong op de knop en gromde:
  - Voor mooie mannen!
  Magda sloeg ook, sloeg de vijand met de hulp van haar blote tenen en piepte:
  - En voor nog mooiere vrouwen!
  En de meisjes, schoten met de kanonnen en sloegen de vierendertig, zongen:
  - Zorg voor vrouwen, Zorg voor vrouwen,
  Vrouwen pas op!
  Jongens voor geld, schiet op!
  Hier is een meisje dat verbaast met haar temperament en nauwkeurigheid.
  Daarnaast zijn er nog enkele andere nuances. In plaats van de FAA van deze meest effectieve raketten vertrouwden de Duitsers met name op het nieuwste en zeer effectieve multifunctionele vliegtuig TA-152. Dit voertuig had een hoge snelheid, goede wendbaarheid en sterke bewapening met bepantsering.
  Ze zou een jager kunnen zijn, en een aanvalsvliegtuig, en een frontlinie bommenwerper. De snelheid was 760 kilometer per uur en zes luchtkanonnen. De krachtigste eenzitter in bewapening en een zeer wendbare propeller. Voor een aanvalsvliegtuig en een frontliniebommenwerper zijn de prestaties gewoonweg fantastisch. En nu bleek de machine erg effectief en de piloten zijn er cool mee: Albina en Alvina. En het zijn prachtige blondines gewoon super.
  Albina schoot met behulp van haar blote tenen uit haar vliegtuig en tjilpte:
  - Ik ben de beste!
  En de Sovjet Jak valt en laat een rokende staart achter.
  Geschoten met de hulp van blote vingers en Alvin. Ze raakte een Sovjet-auto en tweette:
  - Voor het thuisland van olifanten!
  En beide meisjes lachen. Iets blootgestelde borst. Ze zullen hun mooie borsten blootstellen als overrijpe aardbeien.
  Albina vuurde met behulp van een scharlaken borsttepel en doorboorde het dak van de tank, waarna ze piepte:
  - Immers, van de taiga tot de Britse zeeën!
  Alvina sloeg ook de Sovjettank met een robijnrode borstnippel en tjilpte:
  - Het meisje op blote voeten is de sterkste!
  Daarom is het niet mogelijk om door de verdediging heen te breken. En de geallieerden werden verslagen. Het produceren van straalvliegtuigen is niet winstgevend. Het is duurder en verbruikt meer brandstof, en vereist speciale training voor piloten en nieuwe infrastructuur.
  Het is dus beter om te vertrouwen op meer geavanceerde schroefmachines. En de TA-152 is een zeer succesvol ontwerp. En piloten zijn over het algemeen hypermeisjes!
  De Duitsers wisten het Sovjetoffensief in het centrum af te slaan en braken zelfs zelf door naar Smolensk.
  De gevechten toonden - "Panther" -2 machine, die praktisch ongeëvenaard is. En je hebt geen controle over haar. En in de herfst verscheen de "Tiger" -3. De nieuwe auto, met een gewicht van zeventig ton, had een frontale bepantsering van 250 mm en 170 mm schuine zijkanten. En een motor van 1200 pk.
  En de "Tiger" -3 voor Sovjet-auto's is gewoon dodelijk. Het kanon van 105 millimeter met een looplengte van 100 EL vernietigt Sovjet-voertuigen van vijf kilometer.
  Zo'n tank is natuurlijk te zwaar voor Sovjetkanonnen. Zelfs op de IS-2.
  De Duitsers hadden Smolensk al omsingeld en er was een dreiging voor Moskou.
  De winter is gekomen en sneeuw... Leningrad is nog steeds in blokkade. De Duitsers gaan in de verdediging en bouwen kracht op. En maak nieuwe wapens klaar.
  Met name discotheken. Wat totale luchtoverheersing kan geven.
  De Duitsers lanceerden in de winter een offensief in Afrika. Ze namen Gibraltar in en begonnen op te rukken naar Marokko. Franco liet de Duitse troepen door na het ultimatum van de Führer.
  Hitler verwachtte het zwarte continent en zijn hulpbronnen in te nemen. In januari probeerde het Rode Leger op te rukken in het centrum. Maar de Fritz waren er klaar voor. En de Sovjet-troepen kregen te maken met hardnekkige tegenstand. Bovendien had de vijand al een beter aanvalsgeweer dan de Russen.
  In april rukten de Duitsers al op en sloegen ze toe in zuidelijke richting.
  Ze slaagden erin het Rode Leger te verrassen. En met nieuwe tanks en sterkere vliegtuigen.
  Maar ook Arado-straalbommenwerpers namen deel aan de gevechten. Ze zijn efficiënt en snel. En het is moeilijk om er vanuit luchtafweergeschut in te komen, en jagers kunnen ze niet inhalen.
  De ondermijnende slag van de Duitsers hielp de Donbass te heroveren en de linkeroever van Oekraïne te bezetten. De nazi's bereikten zelfs onmiddellijk de Don. Maar daar werden ze nog steeds tegengehouden.
  Er was een aanval op de Krim. Stalin was in paniek. De geallieerden waren passief.
  Ja, en Japan verzette zich koppiger en effectiever. En de Amerikanen konden geen extra troepen inzetten tegen het Derde Rijk.
  De Duitsers gebruikten in de herfst van 1945 een nog formidabeler wapen: diskettes. Deze vliegende schotels waren dankzij de laminaire straal praktisch onkwetsbaar voor handvuurwapens. En ze konden vliegtuigen neerschieten met hun romp, maar zelf leden ze geen verliezen.
  Je kunt disco's in de lucht niet weerstaan.
  Hier vliegen Grineta en Eva op een schotel. De meisjes zijn erg mooie meisjes in bikini's en blondines met slanke tailles.
  Grineta drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen.
  En haar slappe laminaire jet schoot onmiddellijk een dozijn Sovjet-vliegtuigen neer en piepte:
  - Voor onze technologieën!
  Eve schoot ook met haar blote tenen en liet opnieuw een moorddadige jet los, drukte iedereen tegen en ontblootte haar tanden, en gaf uit:
  - Voor de hoogste technologieën in aerodynamica!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar.
  Dit is de vuurdoop...
  Wel, in strategie paste de vijand in dit geval, het Derde Rijk, wat knowhow toe. En zijn troepen naderden Moskou al, hoewel ze de Mozhaisk-verdedigingslinie tegenkwamen.
  De Fritz had al staartloze bommenwerpers met straalmotoren. En de nazi's lieten op agressieve wijze grote aantallen bommen vallen. Alleen het begin van de winter stopte de opmars van de Fritz.
  Om tijd te winnen bood Stalin Hitler een wapenstilstand van drie jaar aan.
  De Führer stemde toe, maar onder voorbehoud van de terugkeer naar Duitsland van alle krijgsgevangenen en de betaling van herstelbetalingen in olie, goud en andere grondstoffen.
  Stalin werd gedwongen in te stemmen. En Hitler besloot Japan te hulp te komen. En wendde zijn hordes naar het Westen.
  Allereerst rukten Duitse troepen op in Afrika. Het jaar 1946 ging voorbij onder de triomfen van nieuwe overwinningen van het Derde Rijk. Eerst werd het zwarte continent bezet.
  Hier zijn niet de vijandelijke troepen het grootste probleem, maar lange afstanden, uitgerekte verbindingen, gebrek aan wegen. En dit is echt een enorm probleem. Maar de Duitsers hebben het opgelost.
  Ze kregen een licht zelfrijdend kanon E-25. Met een gewicht van zevenentwintig ton had het een 88 mm 71 EL-kanon en frontale bepantsering van 120 mm op hellingen en 82 mm met hellingen langs de zijkanten, en een motor met negenhonderd pk. Dat was het agressieve zelfrijdende kanon.
  En tegelijkertijd zijn de rijprestaties uitstekend. En snelheid, en wendbaarheid, en een laag silhouet, en uitstekende frontale bepantsering, en een kanon dat zelfs zo'n goed beschermde tank als de Churchill van anderhalve kilometer doorboorde.
  Afrika viel ... En de Duitsers veroverden eind september ook het Midden-Oosten, Iran en India en vielen Birma binnen.
  Groot-Brittannië kreeg verpletterende klappen van Duitse straaljagers. In november, precies op de achtste verjaardag van de Beer Putsch, landden de nazi's troepen in Groot-Brittannië. En dat was hun verpletterende zet.
  Een hele SS-divisie nam deel aan de strijd, met meisjes op blote voeten. En ze waren ondanks de kou in slechts één bikini. En hun blote, ronde, roze hakken flitsten voorbij.
  De meisjes renden langs de kust. Ze gooiden granaten met blote, gebeitelde benen en zongen:
  - De heilige oorlog zal onze overwinning zijn,
  We zullen het leeuwenrijk in een oogwenk vernietigen ...
  Wij zijn adelaarsmeisjes met ons kinderen en grootvaders,
  Indien nodig verslaan we de behoefte als een puppy!
  Deze meisjes zijn zo mooi en bijna naakt. En hoe zulke meisjes tot de verbeelding spreken.
  En ook vliegende schotels worden de lucht in gedrukt. Grineta en Eva vernietigen met een laminaire straal vijandelijke stellingen, breken bunkers en bunkers en slijpen loopgraven met een strijkijzer.
  Grineta drukte met haar blote tenen op de knopjes en terwijl ze de Britse soldaten naar binnen duwde, piepte ze:
  - Een kwaadaardige bandiet kruipt over de rotsen,
  Beuk hem met napalm!
  Ook Eva drukte met haar blote vingers van haar behendige benen de trekker over en piepte:
  Je spaart ze niet
  Dood alle klootzakken...
  Hoe bedwantsen te verpletteren -
  Raak als kakkerlakken!
  Hier is een vliegende schotel die raast met een snelheid van vijf geluiden en geen enkel luchtafweergeschut kan hem neerhalen.
  Natuurlijk zijn de piloten Albina en Alvina ook mooie blondines, gewoon super.
  Albina drukte met haar blote tenen op de hendel en vuurde luchtgranaten af, waarbij ze een dozijn vliegtuigen tegelijk neerschoot.
  Het meisje piepte:
  - Glorie aan mooie meisjes!
  Alvina gebruikte ook een blote hiel, en nadat ze de geschenken van de destructieve dood had losgelaten en een dozijn auto's had afgesneden, schreeuwde ze:
  - En glorie aan de heldinnen!
  Dit zijn de meisjes in hen die zo'n onverwoestbare vlam brandt. Ze zijn waanzinnig mooi. En blondjes. En slanke tailles, en de platen van de pers zijn als chocolaatjes.
  Dit zijn de meisjes - alleen de hoogste extra-klasse krijgers. En niemand zal ooit tegen hen opkomen.
  Ze schoten elk meer dan duizend vliegtuigen neer, waarvoor ze speciale onderscheidingen ontvingen: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten!
  Natuurlijk kon Groot-Brittannië zo'n leger niet weerstaan. Tijdens de aanval op Londen zaten Gerda en haar bemanning op de Tiger-4 tank. Deze auto was vijf ton lichter, maar met een gasturbinemotor van 1500 pk. En hun tank was bijna onkwetsbaar.
  En de hellingshoeken van het pantser erin werden zelfs nog groter. En de kwaliteit van beschermvellen is gegroeid.
  Gerda schoot met haar blote tenen, doorboorde de Engelse houwitser en piepte:
  - Glorie aan het thuisland van olifanten!
  Charlotte sloeg ook de vijand met haar zeer mooie en sexy benen en schreeuwde:
  - Ja, wij zijn het thuisland van olifanten!
  Christina deed haar beha uit en uit. En zij ontblootte de scharlaken tepels van haar borst en bewoog ze.
  Daarna drukten haar aardbeienborsten op de joystickknop en regende geschenken van de dood van machinegeweren.
  Het meisje piepte:
  - Oh, Moska weet dat ze sterk is,
  Vangt een pion en een loper!
  Magda klopte ook en brulde, ook gebruikmakend van de robijnrode tepels van haar volle, gebruinde borst:
  - Mijn hart, het hart van een goede meid!
  En de hele Engelse batterij vloog in één keer de lucht in.
  De Britten waren geschokt. Toen Londen capituleerde, vielen de soldaten op hun knieën en kusten de blote, gebeitelde, koudrode voeten van de meisjes.
  En soldaten, officieren en generaals likten hun blote en ronde hielen met hun tong.
  Dit is de overwinning van het Derde Rijk. En de kannibaal met een hoofdletter - Adolf Hitler slaagde erin te doen wat Napoleons niet kon - paraderen door Londen.
  Nu moesten het Derde Rijk en Japan de Verenigde Staten verslaan. En het is niet gemakkelijk.
  Amerika heeft kolossale hulpbronnen en een hoogontwikkelde economie, en er zijn veel krachten. De bevolking is groot. Plus, de scheiding van het Derde Rijk door de oceaan.
  Het is moeilijk om het te krijgen... De Duitsers hebben nu kolossale middelen en wonderwapens.
  De eerste klap is Operatie Icarus en de verovering van IJsland. Dit gebied werd door de Verenigde Staten gebruikt voor de bombardementen op het Derde Rijk. Nu kunnen de VS Europa niet bereiken met hun auto's.
  Hitler wist IJsland al in december 1946 te veroveren. Hij verraste de Amerikanen.
  Maar dit is natuurlijk nog geen overwinning.
  De Führer had echter zulke ambities ... Koeler dan Genghis Khan en Napoleon.
  De Duitsers bouwden snel en in een versneld tempo, gebruikmakend van slavenkracht, een vloot. En slagschepen, en vliegdekschepen, en veel onderzeeërs. Tegelijkertijd ontstond er een bruggenhoofd in Latijns-Amerika. Allereerst in Argentinië met Perron, en vervolgens in Brazilië, dat de leiding steeds meer op het Derde Rijk was gericht.
  De Japanners begonnen ook de Verenigde Staten te verslaan en grepen het initiatief. Ze hebben uitstekende jagers en sterke piloten.
  Maar natuurlijk hebben Albina en Alvina geen gelijke. En deze meisjes in de lucht zijn net als superklasse adelaars.
  Albina schoot met haar blote tenen zeven Amerikaanse vliegtuigen tegelijk neer en zong:
  - Ik ben een grote krijger!
  Alvina sloeg ook acht gevleugelde vogels van duraluminium neer met behulp van haar blote, gebruinde benen en piepte:
  - En ik ben nog meer een krijger!
  En de schoonheden namen en toonden hun tongen. En laten we vechten...
  In de zomer van 1947 wisten de nazi's Groenland in te nemen en Canada binnen te vallen.
  Alvina vocht tegen de vijand in de lucht en schoot nog zes vliegtuigen neer, dit keer met een scharlaken tepel.
  En agressief kirde:
  - Ik ben niet sterker in de wereld,
  Het is voor iedereen in de wereld van wit duidelijk -
  Het is duidelijk dat twee keer twee vier is
  Laten we Amerika verantwoordelijk houden!
  Albina sloeg de vijand ook met een robijnrode borstnippel, sneed het vijandelijke vliegtuig af en piepte:
  - Er is geen limiet aan mijn kracht,
  Ik ben een geweldige meid en schoonheid ...
  Als ik de zaak opneem in gevechten,
  Dus voor altijd met kracht!
  Alvina giechelde en merkte op:
  - En niet gevouwen, niet gevouwen -
  Je korte broek is koud!
  En de meisjes pakten het aan en knipoogden naar elkaar.
  De oorlog is in opkomst. Mainstein in Canada slaagde erin de belangrijkste steden te veroveren: Toronto en Quebec. En het is echt gaaf geworden.
  En hier vecht Gerda met haar bemanning. Ze is een heel mooi meisje.
  Geen wonder dat de gevangengenomen soldaten haar blote voeten met zoveel plezier kussen, zelfs als ze stoffig zijn.
  Gerda nam het aan en zong, vuurde en stompte de Sherman met haar blote tenen:
  Ik kan alles, ik kan alles
  Als ik mijn been in de strijd gebruik!
  En de krijger liet haar tong zien.
  Charlotte sloeg ook een moordenaarscadeau in haar tegenstander, dit keer met behulp van een scharlaken borsttepel en piepte:
  - Voor mijn uitstekende prestaties!
  Christina vuurde ook op de vijand, en heel treffend. Ging door de tank en gilde:
  - Ik blaf als een kat
  Hoe een hond zal huilen
  En de gopher zal de geit samen opeten!
  Magda knipoogde ook naar haar tegenstander. En met een aardbeiennippel drukte ze op de joystickknop en piepte:
  - Atamans denken dat ze oorlogen zullen veroorzaken,
  En ze zullen de buit gelijk gaan verdelen!
  Gerda vuurde met de robijnrode borsttepel en piepte:
  - Ik kan geen Playboy kijken
  Ik moet iemand vermoorden!
  Dit is zo agressief en hard. Dit zijn de meisjes ... Tegen het einde van het zevenenveertigste jaar was bijna heel Canada ingenomen door de Duitsers.
  En in het nieuwe 1948 verplaatsten de gevechten zich naar het grondgebied van de Verenigde Staten. Dit is wat de nazi's naar de oogbollen kregen, hoewel geen kegels, maar trofeeën.
  In de lente van achtenveertig ging de opmars van de troepen van het Derde Rijk vanuit het noorden door het grondgebied van de Verenigde Staten. En in mei vielen de nazi's, samen met de Japanners, Latijns-Amerika en Mexico aan vanuit het zuiden. En dat was al een big deal.
  Hitler streefde naar wereldheerschappij. En Truman wilde alleen maar overleven. Maar zijn kansen slonken.
  De Führer speelde in dit geval de rol van Avadon. Nou, wat heeft de VS nog over. In plaats van "Pershing" verscheen "Paton". Deze tank had een iets sterker kanon en een krachtigere motor, maar dit kon natuurlijk geen overwinning opleveren.
  Er waren pogingen om krachtigere tanks te maken. De Duitsers maakten van de Tiger-4 de belangrijkste machine, die al in alle opzichten goed was. Zijn kanon doorboorde alle Amerikaanse voertuigen van een lange afstand, en zijn voorhoofd weerstond treffers van bijna elk kanon. Alleen de tank "Abraham", met een 120 mm kanon met lange loop, zou op zijn minst enige schade aan de "Tiger" -4 kunnen toebrengen, en zelfs meer aan boord, en sluiten.
  De Duitsers kregen ook een geavanceerder aanvalsgeweer. En deze MP-64 was gewoon super. En verpletterde de Amerikanen grondig.
  De zomer van achtenveertig jaar voor Amerika bleek moeilijk ... Eind augustus naderden de Duitsers Washington en New York.
  En de aanval op deze steden begon.
  In augustus begonnen de nazi's New York te bestormen. Vliegende schotels namen deel aan de gevechten.
  Hier vocht een van hen tegen Eva en Agatha. Twee mooie meisjes in bikini reden in een krachtige auto.
  Ze werd rondgevlogen door een laminaire jet en was onkwetsbaar voor handvuurwapens. En de meisjes gebruikten zelf warmtestralen bij het fotograferen.
  Eve drukte met haar blote tenen op de joystickknop, spuwde hittestralen uit, stak vijanden aan als een vlam en tjilp:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Agatha, schietend met haar blote tenen, kirde ook naar de top van haar longen:
  - Mogen we winnen!
  Het meisje is extreem vechtlustig en mooi. En hoe het vijanden verslaat met een laser.
  En hittestralen zullen een andere Amerikaanse tank doen smelten.
  En op het land valt Gerda aan. Ook een vechtend meisje.
  En nu zijn zij en haar bemanning al in het centrum. En granaten stuiteren op de tankkoepel. En de meiden zelf zullen de Yankees raken. En ze zullen een hele wolk mensen verscheuren en met alle agressie handelen. Krijgers zijn zo speels en windhonden, met blote gebeitelde benen.
  Ze zingen zelfs en laten hun tanden zien. Dit zijn de strijdbare schoonheden van het Derde Rijk. En ze schieten goed genoeg. En ze doorboren de vijanden als naalden met olie door en door.
  New York is al gevallen. De VS capituleren en hun troepen geven zich over.
  Zo is er weer een bladzijde in de geschiedenis omgeslagen. Het lijkt een overwinning... Maar na een tijdje verovert Hitler Latijns-Amerika.
  En op 20 april 1953 begint hij een oorlog met Japan en zijn koloniën. De troepen van het Derde Rijk hebben een voorsprong in technologie.
  En ze vallen aan met krachtige wapens. Inclusief onkwetsbare vliegende schotels.
  Albina en Alvina vechten in een discovliegtuig. Ze vechten tegen meisjes, maar ze zeggen wat anders. En met blote tenen drukken ze op de knoppen van de joystick.
  Hier zijn ze in het offensief brandende Japanse troepen.
  Warmtestralen vliegen als een tapijt. En de meisjes lachen in zichzelf. En schudden hun borsten met scharlaken tepels.
  Albina zong zelfs:
  Niemand zal ons stoppen, niemand zal ons verslaan!
  En met haar blote hiel drukte ze op de knoppen van de joystick en raakte ze tegenstanders. Ze is zo'n meisje, geboren uit een wolvin.
  Alvina drukt ook met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en gilt:
  - Voor mijn kosmische kracht zullen we de president van de collectieve boerderij naar het graf drijven!
  En knipoog naar een vriend!
  Ja, de krijgers zijn erg wendbaar en snel als de bliksem. Ze staan in brand.
  Albina mikt met haar blote voet en vuurt een warmtestraal af. Verbrandt tegenstanders en piept:
  - Voor mijn grote overwinningen!
  Ja, de meisjes hier zijn van het hoogste niveau en klasse. Ze kunnen dingen die anderen niet kunnen. En ze verpletteren de Japanners, met de waanzinnige energie van wolven.
  Maar niet alleen de Duitsers en andere buitenlandse legers doden samoerai.
  De USSR, nu onder bevel van Beria, deed ook mee aan de oorlog. Hier stierf Stalin trouwens, overstuur door de nederlaag met het Derde Rijk, eerder in maart 1951. En Beria slaagde erin de macht te grijpen. En nu, zelfs nadat hij zichzelf heeft versterkt, zit hij in hetzelfde team als Hitler.
  En ze vallen samen de samoerai aan.
  En de bemanning van Elizabeth vecht tegen de Japanners in Primorye. Het meisje is erg vechtlustig en actief.
  Ze vechten natuurlijk op blote voeten en in bikini. En dorst samoerai, met enthousiasme.
  Terwijl je nog steeds zingt;
  En het gevecht gaat weer verder
  En het hart is angstig in de borst ...
  En Lenin is zo jong
  En de jonge oktober komt eraan!
  En nu schiet Elizabeth met haar blote tenen vanuit het kanon van de T-54 tank op een Japanse auto en doorboort haar tot de dood.
  Toen kirde ze:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Ekaterina sloeg ook de vijand met haar blote tenen. Ze doorboorde de samoeraitank en merkte agressief op:
  - Er is geen glorieuzer land dan het onze!
  Elena schoot op de vijand en kirde:
  - Er komt een tijdperk van communisme op aarde!
  Euphrasia, die ook haar blote tenen gebruikte, sloeg en tjilpte:
  "Dood aan de kwaadaardige president-Satan!"
  De krijgers hier moeten worden gezegd van de hoogste en gevechtsklasse.
  En in de lucht winnen Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova accounts.
  Anastasia schoot een Japanse jager neer en zong:
  - En meisjes op blote voeten vliegen in de lucht!
  Akulina, die de samoerai afsneed, met behulp van blote benen, tjilpte:
  - Cool element! Cool element!
  Warriors spelen met de spieren van de pers. Ze zijn in perfecte staat en kunnen de oorlog voor de grap winnen.
  Anastasia schoot een ander vliegtuig neer, nam het en kirde:
  - Er zal een coole vangst zijn van vijanden en hun nederlaag!
  Akulina was het hiermee eens en sloeg de vijand neer met haar blote tenen:
  - Laten we een totale route regelen!
  De Japanners werden onder druk gezet...
  Hier is de Sovjet-tank LP-10 betrokken bij de strijd, waarop de meisjes van de bemanning van Alenka vechten.
  En ze vechten in een grote auto met een 130 mm kanon.
  Alenka schiet met haar blote tenen en piept:
  - Dit is de glorie van het communisme!
  Anyuta gaf ook haar tegenstander een pak slaag. Raak de vijand en piepte:
  - In naam van nieuwe ideeën!
  En sloeg ook haar blote hiel.
  Alla drukte met een scharlaken tepel op de joystickknop. Ze sloeg de samoerai en schreeuwde:
  - Voor de grootsheid van het land!
  Maria, schietend op de vijand, piepte:
  - Voor de eenheid van Russen over de hele wereld!
  En ze gebruikte ook een aardbeienspeen om te schieten.
  En de Olympische Spelen zullen de vijand raken. Zal veel vechters vernietigen en tjilpen:
  - Voor Rusland, de heiligste ter wereld!
  En ook met blote hielen zal toegeven aan de vijand.
  Van de meisjes moet worden gezegd dat ze buitengewoon onstuimig zijn. En ze hebben een kolossale taaiheid.
  Natuurlijk kan Japan een dergelijke druk niet weerstaan.
  Bovendien gebruikten de Fritz ook kernwapens. Wat een totale schok bleek te zijn.
  De oorlog eindigde in zes maanden.
  De USSR herwon zijn eerder verloren land en het Derde Rijk veroverde de samoerai en al hun koloniën.
  En op 1 mei 1958 begon een nieuwe oorlog tegen de USSR, die Hitler wilde veroveren, het laatste deel van de wereld dat vrij was van bezetting door het Derde Rijk. Maar dat is een ander verhaal.
  . HOOFDSTUK 2
  En de nazi's stromen al van verschillende kanten rond Moskou.
  Toen gingen Oleg Akulov en de meisjes opnieuw de strijd aan en hielpen Rusland, of liever de USSR.
  Toen voegde het blootsvoetse meisje Margarita zich bij hen. Ook een volwassen schrijfster werd een meisje van een jaar of twaalf in ruil voor onsterfelijkheid en vervult een missie. Ze nam deel aan het spel via de Hypernet Matrix.
  Krijgers uit de eenentwintigste eeuw worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Oleg Akulov, die de nazi's met zwaarden hakte, zowel infanterie als tanks, brulde:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog uit de blote voet van de jongen!
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en bruine strijders.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Oleg Akulov rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakken.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten, scheuren ze stammen af en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt ieders hoofd en snuit.
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij haalt de nazi's samen met de tanks neer en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - ze schieten tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustina, die de nazi's neerhaalt en de bruine soldaten uitroeit, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en piepte:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Oleg Akulov sprong op. De jongen maakte een salto. Veel van de nazi's in stukken gehakt in de sprong.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  En weer is de jongen in de war.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede.
  Oleg in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al geen honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Oleg Akulov is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De jongensgeneraal herinnert zich een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar gingen.
  Oleg Akulov piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje, als een erwt met krachtige explosieven, zal naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Akulov springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is vrij oud, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Akulov zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen er meteen duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Oleg weer honderd van de nazi's, met een meteoor, afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Het hoofd van de stier zal zijn - doe geen gekke vechters!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Oleg Akulov mopperde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Oleg Akulov ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De geniale jongen en de generaal lanceerden met zijn blote, kinderachtige voet zoiets als een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de nazi's en tanks, piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  Oleg, bruine soldaten hakkend, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruizen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt verscheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Akulov over gorgelen:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha sloeg de nazi's neer en gilde:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De jongen antwoordde:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden neer en sloopte de torens van de tanks.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Oleg is in de strijd en valt de nazi's aan. Hij slaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en gilt:
  We zijn als stieren!
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en de tanks doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha nam het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya scheurde de nazi's uit elkaar, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En hij zal het ook nemen, en een sterretje loslaten met zijn blote voet en een heleboel fascisten afmaken.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya, die ook de nazi's en hun tanks vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En nu zal hij zijn hoofd stoten op de nazi-generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana is erg woedend in het offensief, vooral bij het neerhalen van tanks, piept ze:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen breekt, storten de vliegtuigen in. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  Oleg Akulov piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi's stortte in.
  Oleg brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei soorten vijanden, zowel tanks als vliegtuigen uitgeschakeld.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha in de strijd is gewoon een soort terminator. En brullend gorgelde:
  -Banzai! Wees er snel bij!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de nazi's zijn als spijkers. En het zal veel mastodonten en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het en gorgelde over:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen bij de nazi's!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien. Zoals de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote meisjesachtige sierlijke benen vliegt het geschenk van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden tegelijk in kleine stukjes.
  Oleg zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustine, die de nazi's met haar blote handen uit elkaar scheurde, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, tanks en vliegtuigen tegelijk vernietigde, vaardigde uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha, die de bruine krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Oleg Akulov, die tegenstanders neerhaalde, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, die de krijgers van het bruine rijk en het pantser van de tanks neerhaalde, zong:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Ze deden het toen goed met de nazi's... En Sovjet-Rusland versloeg het bruine rijk tijdens de bestorming van Moskou.
  De oorlog was nog niet voorbij, maar de USSR had al een kans om de nazi's zelf te verslaan. Dus moesten de zes opnieuw de uitvoering van hun super en coole missie onderbreken.
  DE AVONTUREN VAN HET CIRCUSTER VAN OLEGHKA
  Een kleine circusgroep liep langs de Krim-zomerweg. De eerste die liep was een blootsvoetse, blonde jongen van een jaar of twaalf. Een magere, maar pezige jongen in korte broek, en liep in de hitte met een naakte torso. De ribben staken uit, maar de aderen waren als draad, onder het bijna zwarte van de gebruinde huid.
  Een meisje volgde hem. Lichtbruin haar verbrand in de zon, als overrijpe tarwe. De wenkbrauwen van het meisje zijn ook licht, en haar gezicht, van stof en sterke zonnebrand, is donker als dat van een zigeuner. Maar de gelaatstrekken zijn erg mooi, alleen licht puntig vanwege de dunheid. Het meisje is slank, in een lichte katoenen jurk tot boven de knieën. En ook op blote voeten, hoewel je niet jaloers zult zijn op degenen die geen schoenen hebben als ze langs de rotsachtige weg van de Krim lopen. Niet alleen de stenen zijn scherp, maar ook heet in de zomerzon.
  Maar de meisjes en de jongen zijn gewend aan blote voeten, zowel in de hitte als in de kou, en hun bronzen benen en eeltige zolen letten niet op dergelijke kleinigheden.
  Achter hen hakt een schattig schepsel fijn. Wit, maar met bruine strepen. Leuke albino tijgerwelp. Ook uitgemergeld, vreselijk hongerig, onderweg vlinders vangend en spinnend.
  Achter de schouders van het meisje bevindt zich een draailier in de handen van enkele accessoires. Een beetje geladen en de jongen. Ze lopen al sinds de vroege ochtend. De jongen stapte op een flesscherf. En hij voelde een prik door het eelt, hij hinkte. En zo worden de blote zolen neergeslagen en het eelt jeukt van scherpe, hete stenen.
  Het meisje glimlachte en zei:
  - Wees voorzichtig Olezjka! Soms zijn er verrassingen op de wegen!
  De jongen gromde boos:
  - Ja, niets ergs, zelfs geen bloed! Maar wat gaan we Fimbo voeren!
  Het meisje haalde diep adem en zei:
  - Ja, de tijgerwelp is geslaagd! Hij heeft vlees nodig! De restjes zijn niet lang houdbaar!
  De jongen antwoordde met een glimlach:
  - Er zijn veel datsja's met rijke mensen. Misschien drinken we vlees. En jij, Natasha, bent ook afgevallen ...
  Het meisje schudde zichzelf en merkte op:
  - En het past bij mij! De wendbaarheid nam zelfs toe!
  En het meisje sprong op en draaide op haar teen. Olezhka floot van bewondering en de tijgerwelp gromde.
  De herinneringen aan de droom flitsten voorbij, herinneringen vals, maar zo vergelijkbaar met echte.
  Een paar jaar geleden zaten ze in dezelfde circusgroep, die contact opnam met de People's Will en werd verslagen. Natasha deed ook mee en volgens geruchten sloeg ze zelfs de generaal in elkaar. En nu zwierf ze op blote voeten en rusteloos door Rusland. In de winter verhuisden ze naar Iran, Irak, waar ze langs de steile hellingen peddelden en optredens gaven. In de zomer gingen we naar Rusland. Natashka kende verschillende talen, waaronder Perzisch, en leerde Oleg Akulov.
  Het is zelfs grappig om in een sluier door Iran te lopen, maar dan met blote voeten. Ze verpletterden de voorstelling, en meest recentelijk hadden ze Fimbo. Ook een voortvluchtige, van een groep. Een beest van zeldzame schoonheid, maar vreselijk vraatzuchtig. Voorraden gingen snel naar hem toe, hoewel de tijgerwelpen veel mensen verzamelden. Maar de afgelopen dagen is er een donkere streep gekomen voor de groep. Om de een of andere reden kregen een mooi meisje, een jongen en een albino-tijgerwelp geen geld. En ze waren uitgehongerd. En het ergste van alles was dat kleine roofdieren honger leden.
  Het driemanschap ging bij de splitsing zitten. Olesya deelde twee kleine aardappelen tussen de jongen en gaf al het brood aan de tijgerwelp. Hij at het gretig op en vroeg om meer. Jammer dat hij zo zeurt... Als een puppy. En wat een magere.
  Natasha stond resoluut op en sloeg haar blote, stoffige, eeltige zolen:
  - Ging! Laten we de heren vermaken!
  Al de eerste datsja ontmoette hen onvriendelijk. De conciërge weigerde haar binnen te laten en noemde Natasha een prostituee.
  De tweede keer was beter. Een vrouw van vijfendertig liet me binnen. Oleg trok een sjofele panty aan en galoppeerde behendig. Natasja probeerde het. Haar meisjesachtige figuur van een turnster is erg handig. Fimbo wist weinig, maar hij sprong ook door de hoepel, die Natashka vasthield met haar blote tenen, met geharde zolen, maar zonder de gratie te verliezen. De dame was zeer tevreden en vroeg Oleg:
  - Je bent een goede clown!
  De jongen reageerde boos:
  - Ik ben geen clown, maar een acrobaat en een beetje een jongleur!
  De dame vroeg:
  - Verbrand het!
  Oleg Akulov begon met plezier met dingen te gooien, waarbij hij niet alleen zijn handen gebruikte, maar ook zijn toch al armoedige Tsjechen en blote, gebruinde kinderbenen afwierp. Inclusief een pen en een kam die op tafel ligt.
  De dame glimlachte tevreden en vroeg:
  - En deze vrouw is je moeder?
  Oleg schudde zijn hoofd.
  - Nee, mijn partner!
  De dame knikte.
  - Ja, ze is te jong... Heb je ouders?
  De jongen zuchtte zacht.
  - Ik ken mijn ouders niet!
  De dame zuchtte bedroefd en antwoordde:
  - Wees! Nou, ik heb nog schoenen van de oude meid! Breng ze!
  De lakei ging mopperend weg. Natasha glimlachte tevreden. Toen kwam de lakei. De schoenen waren al versleten en met gebroken leer.
  De dame mompelde:
  - Ik heb zelf schulden en kan helaas niet meer geven!
  Natashka pakte de schoen en bedankte de meesteres terughoudend. Daarna verlieten ze het huisje. Het meisje mompelde verontwaardigd:
  - Voor zo'n rommelhandelaar geeft hij niet meer dan een stuiver. Wauw, wereldeters en vrek! En hoeveel tijd kostte het!
  Oleg Akulov merkte op:
  Het was een lange dag, laten we er nog meer halen!
  Bij de volgende datsja, nog minder fortuinlijk. Ze werden aangenomen, maar kregen na de voorstelling alleen een bord met restjes van de tafel. De tijgerwelp slikte ze echter levend in. Dat is tenminste de winst.
  Maar bij de vierde datsja barstte de Tsjechische pet van de jongen en moest hij verder op blote voeten, zonder uniform, optreden. En ze gaven me maar een dubbeltje.
  Bij de vijfde datsja mochten ze niet. Op de zesde waren er verschillende kinderen die, nadat ze de tijgerwelp hadden omsingeld, er taarten in begonnen te steken. Ze behandelden ook Olezhka. De hongerige jongen at de room met chocolade met plezier. Maar ze moesten werken. Lange tijd wilden de kinderen niet loslaten. De barin keek ook naar de voorstelling. Hij hield vooral van de uitvoering van de turnster Natashka. Hij vroeg me het een paar keer te herhalen. Daarna trakteerde hij het meisje ook op een taart. Het duurde lang en de zon ging al onder. En ze betaalden slechts twee hryvnia's.
  Uiteindelijk legde de meester zijn poot op Natasha's blote been en gorgelde:
  - Met je uiterlijk kun je op een andere manier veel geld verdienen!
  Natasha trok zich terug:
  - Nooit! Ik ga niet naar het panel!
  De barman grijnsde en merkte op:
  - Het is voor een circusmeisje moeilijker om een winstgevende bruidegom te vinden dan voor een dame van gemakkelijke zeden.
  Op blote voeten merkte Natasha geestig op:
  - Maar liefde is makkelijker!
  Maar twintig kopeken is ook geld. Je kunt al een fles wodka voor ze kopen. In ieder geval kreeg het tijgerwelpje een stuk vlees. Natasha verkocht de schoenen voor zeven kopeken. Ze hadden genoeg te eten.
  Het wordt al donker en je loopt niet om de datsja's heen. Het mooie meisje Natasha zei resoluut tegen Oleg:
  - Zullen we naar het logement gaan?
  De jongen knikte zelfverzekerd.
  - Zal niet gaan! Het stinkt daar!
  Blote benen en gewelfde Natasha was het ermee eens:
  - En dronken zwervers zullen zich aan me vastklampen. We zullen een plek voor onszelf vinden in een grot en voordat we naar bed gaan, zullen we zwemmen.
  De jongen knikte. Ze baadden in het woestijnzwembad. Het water was warm en zout. Oleg Akulov bewonderde de figuur van Natasha, zeer gespierd en slank. Haar lichaam leek helemaal niet dun, maar was erg harmonieus. Gebruind, turnster. Hoe ze actief haar armen en benen harkt. Als een panter op jacht.
  Oleg herinnerde zich het werk over Mowgli. Er was een grappig verhaal over een jongen die opgroeide tussen wolven. Iets vergelijkbaars met hen. Je dwaalt rond, maar je bent vrij, je ziet zoveel. Dezelfde datsja's zijn luxueus, sommige met fonteinen en sculpturen. Erg fijn. Vooral in de zomer op de Krim. Al met al is de zomer een geweldige tijd. In de winter is het erger. Zelfs in Iran en Irak is het 's nachts koud. Ze bewegen zich vaak 's nachts om warm te blijven en slapen in de open lucht.
  Nadat ze genoeg hadden gebaad, vielen de jongen en het meisje in slaap. Ze zijn jong, gezond, getraind. Ze slapen als wilde dieren: degelijk, zonder op de harde ondergrond te letten. En wat, als een gezond lichaam geen verenbedden nodig heeft. En het is heel goed om in de frisse lucht te slapen.
  Maar in tegenstelling tot dieren zien mensen dromen... Oleg droomde over hoe hij scheepsjongen werd op een piratenschip en vocht. Met een sabel aanvallende Engelse soldaten in uniform. Het snijden en versnipperen van vijanden. Hier slaat de jongen met zijn blote voet in de lies. Springt op en verplettert de Britten. Dash tussen vijanden. Ze vallen, snijden en verminken. En de jongen pakt de tweede sabel. Dirigeert de molen, en zeer meesterlijk. De jongen is erg slim...
  Zijn blote, ronde, stijve hak zou de kin van een marineofficier raken. En die met uitgeslagen tanden en een wilde kreet vliegt overboord.
  Dan laat een jongen in korte broek, wiens spierballen flikkeren als een golf van de zee in een storm, een windmolen draaien met zwaarden en hakt hij meteen hoofden af.
  Ze rollen op het eikenhouten dek en mooie, gewelfde meisjes gooien ze heen en weer met hun blote, verleidelijke en betoverende benen.
  Maar dromen zijn vaag en je herinnert je er alleen gemeenschappelijke kenmerken van.
  De volgende dag moet je weer naar de datsja's. Bovendien zullen ze worden gedood en moet de tijgerwelp worden gevoed.
  Het meisje probeerde vrolijk te kijken en glimlachte. Ze is erg mooi en de deuren van de wachter werden gewillig voor haar geopend. Maar hier dienden ze veel slechter. In de eerste datsja keken de heren gewillig naar hun pantomime. De heer keek vooral graag naar het flikkeren van Natasha's naakte, gespierde, gebruinde benen, met roze zolen en een sierlijke welving van een ronde hak. Maar hier serveerden ze alleen restjes van de tafel, die aan de tijgerwelp werden gevoerd.
  Ze hielden haar lange tijd in de tweede datsja, de meester streelde het meisje zelfs bij het verleidelijke olijfbeen. De dame trakteerde Olezhka op een taart. Ze gaven me een dubbeltje. De volgende twee datsja's waren leeg - de heren kwamen niet.
  Agressief met een mooi, sterk lichaam en weelderig blond haar, merkte Natashka in verwarring op:
  - Ja... Je kunt hier geen fortuin verdienen!
  Olezhka mompelde boos:
  - Het is beter om te jagen op diefstal! Meer winstgevend!
  Natasha keek als antwoord op en zong:
  - Wat een blauwe lucht. Wij zijn geen voorstanders van diefstal!
  Een hebzuchtige man heeft geen mes nodig - je laat hem een koperen stuiver zien en doet ermee wat je wilt!
  De volgende datsja onderscheidde zich door zijn enorme omvang en verbazingwekkende luxe. De fonteinen waren verguld en spoot hoog in de lucht. Bij de ingang stonden luxueus geklede lakeien. Natasha pronkte met haar blote hakken en gebruinde knieën, in een gescheurde, korte jurk, en schaamde zich zelfs voor haar ronduit zwerverachtige uiterlijk.
  De senior lakei schreeuwde:
  - We geven niet aan de armen!
  Het meisje antwoordde:
  - Wij zijn circus! Laten we verdriet verdrijven!
  Natashka floot en hief haar blote, gespierde been op. De witte tijgerwelp sprong over en lachte grappig in de lucht. Olezhka zette een hoepel op en Fimbo glipte erin en keerde hem weer ondersteboven.
  De opperbevelhebber floot en mompelde:
  - Niet slecht! Je kunt passeren!
  De jongen en het meisje gingen de poort binnen. Er kwam ook een witte tijgerwelp aangelopen. De meester van het vasteland verveelde zich gewoon in zijn luxueuze, landelijke paleis. Zittend in een prieel voor een luxueuze tafel, kauwde een nobele edelman op vet vlees en spoelde hij weg met dure wijn uit een gouden beker. Naast hem zat een jonge, mooie vrouw in een met juwelen versierde jurk. Op de veranda sprong een meisje van ongeveer zeven jaar oud in een nette jurk en zeer vergelijkbaar met de vrouw van de meester, alleen haar haar was lichter.
  De meester keek Natasha boos aan. Ze is precies het tegenovergestelde van een vrouw. Blond vs. brunette, slank, gespierd, mager figuur vs. volheid. Donkere chocoladehuid tegen aristocratische bleekheid. Natuurlijk bekeek de nobele edelman gretig het meisje, haar blote voeten, hoge borsten, dunne taille. Ja, dacht de meester, mijn vrouw is dik geworden. En dit ... wat een figuur - gewoon een standbeeld van de oude krijgergodin Athena.
  Natasha en Oleg begonnen nummers uit te voeren. Natasha danste in één combinatie, die de mannen zo leuk vonden. Oleg Akulov trad nu op in een panty en een glanzend T-shirt. Op blote voeten was zelfs op de een of andere manier handiger dan in Tsjechen. De jongen draaide, maakte salto's, sprong. Natashka tilde hem op met haar uitgestrekte hand. De witte tijgerwelp sprong door hoepels, armen en benen, ging door een schaar.
  Natasha speelde de melodie ook op een kleine draailier. De jongen was aan het jongleren. Toen jongleerde het meisje en toen waren ze samen. En niet alleen met handen, maar met blote, zeer behendige benen, met vasthoudende vingers zoals die van apen. Je kon zien hoe de meester gretig naar de blote voeten van het meisje keek en zwaar ademde, alsof hij verteerd was.
  De circusartiesten waren behendig en draaiden veel. Natasha maakte zelfs een dubbele salto en ze liepen samen op hun handen. Toen sprong de tijgerwelp weer door de hoepels, die Natashka met haar blote tenen vasthield.
  Tijdens de voorstelling was het meisje aan het tollen en schreeuwde het zo nu en dan van bewondering. Barin en zijn vrouw applaudisseerden ingetogen. Maar het was duidelijk dat ze blij waren.
  Op het einde zongen de jongen en het meisje, en hun stemmen zijn prachtig, vol klinkend. Daarna hield Natashka een hoed op om geld in te zamelen. Ze was zo mooi, nauwelijks bedekt door de combinatie. De meester-vasteland grijnsde en merkte op:
  - Ik was, ooit zelf een bedelaar, echter van een adellijke familie. En hij slaagde erin miljonair te worden en een prinselijke titel voor zichzelf te kopen. Wat kan op een dag en je wordt rijk!
  Natasha antwoordde met een glimlach:
  - Dank u, Excellentie!
  Barin merkte droogjes op:
  - Maar verloren zal geen rijkdom verwerven! Daarom stel ik voor dat je me je kleine dier verkoopt.
  Natasha glimlachte krachtig en zei:
  - Fimbo is onze vriend, hij is niet te koop!
  De meester grijnsde boos en merkte op:
  - Dat zeggen ze meestal als ze een hoge prijs willen breken! Maar je kunt me niet voor de gek houden! Ik weet hoeveel! Ik bied een tsjervonets aan, en niet een half dozijn meer!
  Natasja schudde haar hoofd.
  - Sorry, meneer, maar deze vriend is niet te koop! Voor geen geld!
  De prins gromde boos:
  - Ja, je zou blij moeten zijn dat ik je van zo'n last verlos. Een tijger heeft een fortuin nodig om te voeden. En als het opgroeit... Denk je dat je door de stad mag dwalen met een groot en gevaarlijk roofdier?
  De mooie Natasha schaamde zich en haar zongebruinde gezicht fronste haar wenkbrauwen. Inderdaad, de gedachte aan wat te doen met Fimbo als hij opgroeit, kwam soms bij me op. De politie kijkt hen nu al spottend aan, maar wat gebeurt er over een paar maanden?
  In ieder geval zul je binnenkort afscheid moeten nemen van Fimbo. Tien roebel is ook geld. Je kunt een puppy kopen en hem trainen. De hond eet minder en je kunt er een jaar mee reizen. Spaar wat geld en open misschien een bedrijf. Of uithuwelijken... Ze is mooi, bedacht.
  Nerveus met haar blote vingers haar gespierde, verleidelijke, bronskleurige benen vingerend, aarzelde Natasha, gezond verstand suggereerde dat een tijgerwelp beter af zou zijn met een prins dan verhongeren met een rondtrekkende groep. En dat als je afscheid neemt van een roofdier, het beter is om het nu te doen, wanneer zo'n kans zich voordoet.
  Maar toen schopte de dochter van de meester, een meisje met strikken geborduurd met parels, tegen haar benen en schreeuwde:
  - Ik wil een tijger! Ik wil een witte tijger!
  De prins zwaaide met zijn hand en sloeg met zijn vuist:
  - Hou je mond! Nu doe ik zaken!
  De vrouw riep uit:
  - Schreeuw niet tegen het kind!
  Het meisje was blijkbaar verwend en was niet bang. Maar ze sprong achteruit en gilde stiller:
  - Koop papa! Koop een tijgerwelp... Geef me honderd roebel!
  De vrouw zei lachend tegen haar dochter:
  - Dit dier kan gevaarlijk zijn... Het is een roofdier en het eet kleine meisjes!
  De meester kraakte met zijn vingers en zei:
  - Het laatste woord is vijftien roebel! Ga meer op je knieën, ik zal niet toevoegen!
  Natasha maakte een diepe buiging, gooide een vastzittende schelp van haar blote, gebruinde been en vroeg beleefd:
  - Mogen we met pensioen, Excellentie?
  De prins gromde:
  - Niet! Geef je voor de allerlaatste keer, vraag ik, een tijgerwelp weg voor vijftien roebel?
  Natashka schudde haar hoofd en stampte op het grove grind met haar blote, charmante, goddelijk sierlijke, gebeitelde been.
  De meester van het vasteland vroeg sarcastisch:
  - Wat is je naam?
  Het meisje antwoordde met een glimlach:
  - Natasja.
  De prins grijnsde onheilspellend.
  - Heb je een paspoort? Laten we het laten zien!
  Natasha huiverde en werd bleek, de doffe kleur was zichtbaar door haar olijfkleurige huid. De prins klapte in zijn handen en riep:
  - Pak ze en bel de politie! Ze hebben mijn tijger en mijn diamanten ring gestolen!
  Het meisje riep verheugd uit:
  - Bravo vader!
  De lakeien vielen Natashka aan. Het meisje verzette zich niet, hoewel ze fysiek sterk was. Zij en Olezhka waren vastgebonden met touwen en opgesloten in de kelder. Ook de politie kwam snel ter plaatse.
  Nadat ze naar de prins hadden geluisterd, deden ze Natasha en Oleg Akulova aan hun handen en voeten. Bovendien hadden ze speciale maten voor kinderen. Waarin jeugddieven werden vastgeketend.
  Daarna werden het meisje en de jongen naar de gevangenis gebracht. Daar werden ze verdeeld. Oleg werd in de kelder gegooid, waar al een dozijn geketende jongens waren, en Natashka werd met vrouwen in een cel gegooid. Het was niet zoet. Er hangt een stank in de cellen, in plaats van een latrine zit er een gat in de vloer, het is vochtig en halfdonker. De jongens werden vastgehouden, wat erg onhandig is. Handen en voeten zijn geketend. Het is moeilijk om te bewegen in een krappe kamer. Ze voedden alleen brood en water, soms gaven ze rot fruit.
  Ze zaten daar tot het proces. Daarna werden de jongens ofwel door dwangarbeid ofwel door een gevangenisopvang verwacht. Ook vrouwen, ofwel tot dwangarbeid in Siberië, ofwel naar Centraal-Azië voor de katoenoogst, ofwel naar de gevangenis met werk in een fabriek voor overheidsvoedsel. En vóór het proces kunt u naar goeddunken van de autoriteiten zitten. Daarnaast werden de gevangenen ook gegeseld.
  Oleg en Natasha moesten tegelijkertijd worden gegeseld. De jongen en het meisje waren uitgekleed tot aan hun middel en uitgestrekt op de geiten. Ze werden geflankeerd door twee politieagenten. Wetshandhavers dompelden de staven in een vijzel met zout water. Ze zwaaiden door de lucht en sloegen druppels neer. En toen, op commando, sloegen de jongens en meisjes meteen de rug toe.
  Natasha en Oleg Akulov klemden hun tanden op elkaar om niet te schreeuwen. Het pak slaag werd gemeten. De politie sloeg met matig enthousiasme af en deed gewoon hun plicht. De jongen en het meisje, zwaar ademend, volhardden. Na een tiental slagen barstte de huid en druppelde het bloed. Het was erg pijnlijk.
  De commandant, die honderd slagen had voorgeschreven, grinnikte. Als de hoeven van de gestraften worden afgeworpen, is dat het lot van God. Ze straalt dan levenslange dwangarbeid uit.
  Voor de diefstal op bijzonder grote schaal, voor de aanslag op het leven van de prins en zijn vrouw en dochter. En toen bleek ook nog dat ze op zoek waren naar Natasha als medeplichtige bij de moord op de gouverneur. In ieder geval zal het meisje voor altijd naar Siberië worden gereden. Zoals het kleine meisje. Dus het is misschien beter om vertrapt te worden.
  Oleg Akulov en Natasha hebben moedig alle honderd slagen doorstaan zonder het bewustzijn te verliezen en zonder geluid te maken. Maar hun rug veranderde in een bloedige puinhoop. Daarna deden ze hen opnieuw boeien om en gooiden ze in de gevangenis.
  De jongen lag op de planken, zijn buik en borst waren ongemakkelijk en de hele rug van het kind was opengesneden.
  Tegen de minderjarigen, de misdadigers, gilden geschoren, magere kinderen, rinkelend met hun kettingen:
  - Wel, hoe deed het pijn?
  Oleg Akulov knipoogde naar de andere jongens en zei:
  - Trivia! Als een mug bijt!
  De oudere jongen, die er ongeveer vijftien jaar oud uitzag, ook met een kaalgeschoren hoofd en de enige in de cel die schoenen had, zij het ruwe met houten zolen, keek Oleg Akulov met respect aan. De jongen, wiens blonde haar nog niet was afgeknipt, bleek geen lafaard te zijn. En hij stak zijn hand uit naar Oleg en zei:
  - Ik ben een dief Pretzel! De enige echte misdadiger onder deze... - De jonge peetvader keek om zich heen en ging verder. - Jij, die honderd zweepslagen kreeg, slaakte geen kreet of kreun, waarmee je jezelf als een echte man liet zien. Hier is mijn hand voor jou, en nu ben je als een broer voor mij!
  Oleg schudde de hand van de minderjarige autoriteit. Al wilde hij vooral ontsnappen uit de gevangenis waarin naden zaten en het stonk naar emmers. En de achterkant is zo ingesneden dat je een beetje beweegt - het doet pijn.
  De jonge gevangenen kregen rantsoenen - een soort pap, water en brood. Het eten maakt natuurlijk niet uit, maar ze laten je niet van de honger omkomen. De opperpeetvader had een vrij volledige fysionomie, en at blijkbaar niet alleen staatseigendom.
  Inderdaad, er verscheen al snel een meisje. Ze overhandigde hem een mand met worst, wit brood en flessen melk.
  De minderjarige peetvader nam het voor zichzelf en liet Oleg toen uit een fles witte vloeistof glijden:
  - Drink een beetje!
  Oleg nam een slok melk, het leek de hongerige en geslagen jongen erg lekker en vroeg de peetvader:
  - Deel je de uitzending met de anderen?
  Krendel schudde zijn hoofd.
  - Natuurlijk niet!
  De geslagen jongen vroeg:
  - En waarom?
  De jonge peetvader antwoordde oprecht:
  - Ze verdienden het niet! Het zijn gewoon kleine hooligans en dieven, of zelfs maar zwervers.
  Oleg merkte logisch op:
  - Maar het zijn ook mensen en het is moeilijk voor hen op één gevangenisrantsoen!
  De pretzel gromde hevig.
  - Overleef! En wees dankbaar dat ik je melk te drinken heb gegeven. En dat krijg je ook niet.
  Oleg wilde heel graag opspringen en deze leider slaan, maar na honderd zweepslagen had hij geen kracht meer om op te springen. Na zo'n pak slaag sterven zelfs volwassenen, gezonde jongens vaak, niet als een kind.
  De jongen werd, na te hebben gegeten en melk, weer zwaar en begon te slapen in een droom, en dit gebeurt.
  Hij droomde dat hij Jim Hawkins was uit de beroemde roman Treasure Island.
  Toen George de Piraat brulde:
  - Rooster de hakken van deze jongen!
  John Zilver knikte.
  - Ik heb het doden van deze jongen verboden, dus we hebben een gijzelaar nodig. Maar hij is niet van plan om hem te redden van marteling. We moeten uitzoeken waar hij Espanyola naartoe heeft gebracht.
  De piraten waren behoorlijk kwaad. Ze sprongen op de jongen Jim af. Ze scheurden zijn matrozenpakje uit en verdraaiden zijn armen. Jim rende vroeger op blote voeten op het schip, wat comfortabeler was op een vlak dek, vooral in de tropen. Maar toen hij naar het fort ging, trok hij zijn laarzen aan. Toch kun je in de jungle op een slang of een insect stappen.
  Nu trokken de piraten met plezier de laarzen van de jongen af. Een van hen streelde het gladde, gepolijste, bijna ongedragen leer.
  George streek met zijn vinger over de blote voet van de jongen en merkte op:
  - Goede hakken om ze te bakken!
  Junge had zijn handen achter zich gebonden en porde erin met een haak. Toen begonnen ze Jim op het rek te zetten. Het touw spande zich, de pezen van de jongen puilden uit en hij begon naar voren te leunen.
  George trok aan de schouders van de jongen. Jung draaide zich met een schreeuw van pijn om, zijn gewelfde lichaam van een veertienjarige tiener stond rechtop.
  De piraten juichten instemmend. Een van hen pakte een zevenstaartige zeezweep en zwaaide ermee.
  John Silver onderbrak hem:
  - Hou op! De jongen is slim en zal alles zeggen zonder te martelen. Vertel me, waar heb je Espanyol naartoe gebracht?
  Jim Hawkins, hoewel hij bang was voor pijn, schreeuwde:
  - Ik zal niet zeggen!
  Zilver beval:
  - Begin!
  De zweep kwam op Yoongi's rug neer en de gebruinde huid barstte meteen open. De jongen klemde zijn tanden op elkaar en bleef stil. En de piraat sloeg hem. Jim besloot tot het einde vast te houden. Hoewel Yoongi's verwrongen gezicht hem vertelde wat het hem kostte.
  De piraat sloeg de jongen op de rug en ging toen opzij. Hij bonsde zowel op de buik als op de borst. Jim trilde bij elke slag, soms verstikt gekreun dat uit zijn strakke lippen ontsnapte. Maar de jonge jongen slaagde er nog steeds in om de luide kreten in te houden.
  Ten slotte schudde Jims hoofd loom en viel op zijn kant. De jongen viel flauw en verloor het bewustzijn.
  De piraten kregen een emmer water, want er was een put in de bunker. En goot het over Yoongi's blonde hoofd.
  Jim kwam tot bezinning. John Silver vroeg met zachte stem:
  - Vertel me waar je het schip hebt gekaapt, en we halen je van het rek!
  De jonge scheepsjongen gromde:
  - Ik zal niet zeggen!
  George haalde een fakkel uit de bundel en hield die bij het vuur. Er brak een vlam uit. Grijnzend zei de doorgewinterde piraat:
  - Nou, scheepsjongen, we gaan je hakken nu bakken!
  Jim Hawkins beefde. De fakkel met vuur naderde het blote been van de jongen. En toen likte de roofzuchtige vlam de blote hiel van de ongelukkige tiener. De zool van de jongen was matig ruw. Hij liep blootsvoets op het dek, maar in Groot-Brittannië zelf liep hij in de winter met schoenen en zijn voeten waren niet erg hard. Dus de pijn was intens.
  Jim Hawkins schreeuwde.
  John Silver zei hard:
  - Vertel me waar je Espanyol naartoe hebt gebracht?
  Ondanks de geur van verbrand vlees en de verschrikkelijke pijn, riep Jim:
  - Niet! Ik zal niet zeggen!
  George schakelde de vlam over op de andere blote zool van de jongen. De geur van verschroeid vlees werd sterker.
  De jonge Hawkins begon te stikken, zijn jonge gezicht werd bleek en zijn hoofd viel op zijn kant.
  John Silver zei op zelfverzekerde toon:
  - Genoeg met hem! Anders verbranden we zijn benen en kan de jongen niet lopen. En ik wil dat hij morgen met ons meegaat en de triomf ziet van de piraten die de schat hebben meegenomen!
  George was het hiermee eens:
  - Rechts! Laat hem met ons meelopen, verbrande hakken door het scherpe gras en de stenen. We zullen hem met een touw om zijn nek slepen, en voor de scheepsjongen zal het een extra marteling zijn!
  John Zilver knikte.
  - Laat hem in de tussentijd tot het ochtendgloren aan het rek hangen!
  
  
  SLECHTS EEN METER GELUK
  ANNOTATIE
  Slechts een meter naar links was een Russische mijn waarop het slagschip Petropavlovsk werd opgeblazen, en de loop van de geschiedenis op de schaal van de hele planeet Aarde is veranderd.
  . PROLOOG
  De mijn, waarop het slagschip Petropavlovsk werd opgeblazen, passeerde slechts een meter naar links. En als gevolg daarvan ontplofte de munitie niet. En het slagschip liep slechts lichte schade op en keerde op eigen kracht terug naar Port Arthur. Admiraal Makarov, die 's nachts uitgeput was door de erfgenaam Kirill Romanov, was erg geïrriteerd over zichzelf dat hij niet het bevel gaf om het water rond de haven te ontginnen met torpedobootjagers. Een ander schip liep ook mijnschade op.
  Maar alles was relatief goedkoop en binnen een paar dagen konden de schepen weer worden gerepareerd.
  Tot nu toe is er niets ergs gebeurd. Maar het kon erger, zoals het gebeurde in het universum waar admiraal Makarov zo stom en belachelijk stierf.
  Maar in deze wereld, hij - een waardig persoon, heeft het lot een langere periode gemeten.
  Zal admiraal Makarov het kunnen gebruiken en een groot marinecommandant worden, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Ushakov? Of hoe dan ook, zelfs het buitengewone talent van admiraal Makarov zal niet genoeg zijn om Japan te verslaan. Die nu veel sterker is op zee. Bovendien moesten nog twee slagschepen worden gerepareerd.
  Admiraal Makarov verliest echter niet de moed. En persoonlijk nam hij samen met de reparateurs de verwijdering van de vloer van de schepen ter hand. Daarnaast is er ook nieuws uit St. Petersburg dat het Baltische squadron te hulp zal komen, en dan heeft Rusland een duidelijk voordeel.
  De Japanners profiteren natuurlijk van het moment en proberen troepen dichter bij Port Arthur te landen. Maar de Russische troepen, profiterend van de storm, waren in staat om twee regimenten van het rijk van de rijzende zon te doden. En laten repareren.
  Daarna werden in versneld tempo vier slagschepen van het Pacific squadron hersteld.
  En admiraal Makarov kreeg een verraderlijk plan aangeboden door de commandant van de vernietiger. Aangezien Togo altijd dezelfde route volgt, moet je bundels mijnen op zijn pad leggen. Degene die in de echte geschiedenis werd gedaan, maar alleen door één vernietiger. En admiraal Makarov waardeerde het idee onmiddellijk en beval het gebruik van alle geschikte schepen.
  Maar natuurlijk, na een gerucht te zijn begonnen voor desinformatie dat dit slechts oefeningen zijn.
  En dat zal de walvissen nog steeds verslaan.
  De val was eenvoudig maar effectief. Bovendien mocht niemand Port Arthur uit, en Japanse spionnen konden hun eigen niets vertellen.
  En het resultaat was indrukwekkend. Onmiddellijk ontploften een tiental grote Japanse schepen en begonnen te zinken. De anderen schoten lukraak in alle richtingen.
  En toen verscheen het squadron van Makarov, dat al sterker was dan de Japanners. En een felle strijd begon.
  Russische granaten waren meer pantserdoordringend en troffen nauwkeuriger. De schepen liggen nog vol kanonnen en matrozen, behoorlijk fris. En admiraal Makarov slaagde vanaf een lichte kruiser en zeer vakkundig. Bovendien kropen de Japanners in paniek bij elkaar, waardoor de taak van de Russen werd vergemakkelijkt. Ja, en het grootste vlaggenschip van het land van de rijzende zon zonk, en Togo werd er nauwelijks van gered. Maar deze admiraal knielde neer.
  En de strijd veranderde in een totale pak slaag van de Japanners. Gewoon een simpele valstrik, een klap van achteren bepaalde de uitkomst van de oorlog op zee. Tsushima gebeurde andersom, toen de Japanse vloot een verpletterende nederlaag leed en feitelijk ophield te bestaan. Dit is de strijd en nederlaag van de samoerai, luid, met de dood van meer dan twaalfduizend matrozen en de gevangenen niet meegerekend.
  De Russen waren in een bijzondere schok en schoten nauwkeurig.
  Hun geweren kenden geen missers en twijfels. En de Japanners zijn een stevige kudde geworden.
  Het gemak van de Russische overwinning bracht velen ertoe het Japanse leger als waardeloos te beschouwen. Nou, wat te nemen uit Azië? Welnu, de overwinning van admiraal Makarov werd als niet zo glorieus beschouwd. Nou, wie heeft hij verslagen?
  Eén Russische soldaat is tien Japanners waard.
  Als klap op de vuurpijl versloeg generaal Kuropatkin de Japanners volledig, en zelfs met weinig bloedvergieten. Waarvoor hij de epauletten van een veldmaarschalk ontving. En verder, terwijl hij de samoerai achtervolgde, bevrijdde hij Korea van hen. In de strijd hadden de Japanners nog niet genoeg munitie en waren ze volledig hulpeloos.
  De Mikado vroeg toen om vrede. Rusland eiste dat Japan de Koerilenrug teruggaf, tot aan het skelet van Hokkaido en het eiland Taiwan. Zo werd Japan in haar vroegere grenzen gedreven.
  En ze werden gedwongen een schadevergoeding van een miljard Russische goudroebels te betalen.
  Rusland verklaarde Korea tot protectoraat en breidde zijn invloed in Mantsjoerije uit. Al snel kwam Mongolië ook onder het beschermheerschap van Rusland. Het proces van vrijwillige annexatie van Chinese landen en de vorming van Zheltorossia begon.
  Natuurlijk geen revolutie en bloedige zondag. Op de troon zit de autocratische tsaar Nicolaas II, wiens gezag onder het volk aanzienlijk is gegroeid.
  En aangezien er geen rellen waren, beleefde Rusland, dat de recessie van de tijden van revolutie en onrust had vermeden, een snelle economische opleving. En zo kwam in 1914 economisch geavanceerder en beter voorbereid op de Eerste Wereldoorlog. En Rusland had meer inwoners door de annexatie van delen van China en Korea. En de sterfte door de betere economische situatie is lager dan in de echte geschiedenis, en de bevolkingsgroei is groter.
  Zo is het tsaristische Rusland sterker dan zonder admiraal Makarov. En natuurlijk werd de Baltische vloot niet getroffen. En er werden meer vliegtuigen geproduceerd, waaronder Ilya Muromets en Svyatogor, en de Luna-2-tanks gingen in serie met machinegeweren en hogesnelheidstracks. Het koninklijk leger was erg sterk.
  Admiraal Makarov was in 1914 nog vijfenzestig jaar oud en hij werd aangesteld om het bevel over de vloot in de Oostzee te voeren. En de vijand van Rusland is veel gezaghebbender dan Japan. Namelijk Kaiser's Duitsland.
  Trouwens, naast de plussen had de overwinning op de samoerai ook minnen. Nu was Japan klaar om aan de kant van Duitsland de oorlog in te gaan. Het tsaristische Rusland moest dus een aanzienlijke troepenmacht in het oosten houden.
  De Japanners bouwden opnieuw een vloot op en waren klaar voor wraak. En dit is een minpuntje in de lay-out. Bovendien staat Turkije aan de kant van Duitsland en Oostenrijk-Hongarije.
  Zo moest Rusland vechten tegen vier staten, behalve Bulgarije, en de uitkomst van de oorlog was niet duidelijk.
  Duitsland voert echter ook een oorlog op twee fronten en brengt de grootste klap in het westen.
  De gevechten vanaf het allereerste begin voor Rusland verliepen meer succesvol dan in de echte geschiedenis. In het bijzonder, vanwege de grotere bevolking en het hogere niveau van de economie, telde het leger in vredestijd in Rusland niet anderhalf, maar wel drie miljoen en duizend regimenten. Dus je kunt meer troepen in de strijd gooien.
  Plus de aanwezigheid van meer vliegtuigen die de Duitsers en hun bondgenoten bombardeerden.
  Dus Russische troepen veroverden Oost-Pruisen en blokkeerden Koenigsberg. En de poging van Hindenburg om door te breken mislukte. Ook dankzij de bombardementen van Duitse troepen.
  En op zee, terwijl de Japanners wachten, en admiraal Makarov de Duitsers bevecht.
  De vloot van Duitsland is na Groot-Brittannië de tweede ter wereld. Maar hoe tel je. Misschien heeft Rusland meer slagschepen, maar die zijn verspreid over drie zeeën en de Duitsers hebben één vuist. En natuurlijk is er de Britse marine. Maar het is ook verspreid over vier oceanen. En de Britten hebben geen haast om Rusland te helpen.
  Dus de Baltische vloot, geleid door Makarov, zal alleen tegen de Duitsers moeten vechten. Eind augustus is het weer warm en zonnig.
  Chief admiraal en held van de Japanse oorlog op een lichte mobiele kruiser. Dit is zijn innovatie.
  En het feit dat de bemanning van een lichte kruiser ook alleen uit meisjes bestaat.
  De meisjes zijn allemaal jong, slank, behendig en in één bikini. Ze flitsen op blote voeten en blote, ronde hakken.
  De kruisers hebben maar één kanon, maar wel een twaalf-inch. En de meiden doen het meesterlijk.
  Natasha schudde haar buikspieren en riep uit:
  - Voor onze glorieuze admiraal Makarov!
  En met haar blote hiel gaf ze toe aan het projectiel. En hij werd gemakkelijk geduwd door de meisjes, terwijl ze hun blote, gebeitelde benen tegen het gepantserde dek lieten rusten.
  Zoya het meisje, duwend door het hotel van de dood, piepte:
  - Voor Nicolaas II!
  Augustinus merkte met haar blote knie op:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  Svetlana stampte met haar blote voeten en voegde eraan toe:
  Laten we de Duitsers doden!
  En nu wordt het projectiel in de loop geduwd en de meisjes richten het op het doel. Vooruitlopend op de talrijke Duitse vloot. Er wordt aangenomen dat het Duitse leger het sterkste ter wereld is. En dat het niet zo gemakkelijk is om ermee om te gaan.
  Maar dan spuugt de twaalf-inch iets moordends uit. En het vliegt - dit is in de geavanceerde Duitse torpedojager. Het raakt het midden van het dek en het schip splitst zich in twee delen.
  Natasha roept uit volle borst:
  - Dat is geweldig!
  Zoya bevestigt, stampend met haar blote voeten:
  - Het is van topklasse!
  Augustine ontbloot haar tanden en voegt eraan toe:
  - Laten we het op een nieuwe manier doen!
  Svetlana merkte agressief op, sprankelende ogen:
  - En er komt een betonzaag!
  En haar taal is zo behendig.
  Nogmaals, de meisjes, die hun blote, ronde hakken laten rusten, drijven het projectiel in het kanon. Ze zijn zeer agressief opgezet om het Duitsland van de Kaiser te bestrijden.
  Makarov knikt goedkeurend. De Russische vloot is klaar voor een duel op afstand. Hij heeft uitstekende wapens en uitstekende zeilers. Dus de Duitsers zullen het krijgen.
  En er zijn ook meisjes en jongens in de vloot die op deze manier naar Kaiser Wilhelm zullen worden gevraagd.
  Admiraal Makarov, die orders gaf, zei:
  - Concentreer al het vuur op het dichtstbijzijnde Duitse schip!
  En ik moet zeggen dat het werkte. En de Russische kanonnen begonnen de kruiser van de Kaiser te vernietigen en het zonk bijna onmiddellijk.
  Natasha, deze bijna naakte kapitein van de eerste rang in een bikini, riep:
  - Laten we de vijand raken met een moordenaar!
  Zoya, stampend met haar blote voeten, bevestigde:
  - We gaan er weer tegenaan!
  En hier vliegt weer het dodelijke projectiel van de Russische kruiser.
  Svetlana schreeuwt:
  - Voor Rusland en godin Lada!
  Het heden van de dood raakt de vernietiger en splitst deze in twee delen. En weer is het Duitse schip aan het zinken.
  Augustina, dat roodharige meisje wiens koperrode haar wappert als een proletarische banier, bevestigt:
  - Wij zijn de meest accurate meisjes ter wereld!
  Valentina, dit meisje in alleen slipjes, en met aardbeientepels op gebruinde borsten, bevestigt:
  - Glorie aan het land van Nicolaas II!
  Victoria, een meisje met blote benen die gebruind zijn en als chocolade worden, roept uit:
  - En glorie aan de grote admiraal Makarov!
  Natasha, stampend met haar blote voet, die erg sierlijk en gespierd is, bevestigt:
  - En glorie aan Makarov!
  Zoya voegt toe:
  - En glorie aan het tsaristische Rusland!
  Augustina trekt, samen met andere meisjes, nog een dodelijk projectiel omhoog en gilt:
  - En eer aan al onze voorouders en Russische goden!
  En nu drijven de meisjes, hun gespierde lichamen spannend, een zwaar geschenk van de dood in een krachtig wapen.
  En dus laadden de schoonheden het twaalf-inch kanon. En nu werd het moorddadige geschenk van de dood uit het geweer gespuwd. De meisjes sloegen zelfs verrukt met hun blote, gebeitelde benen.
  En nadat het over het projectiel is gevlogen, zal een gordeldier de Duitse Kaiser Duitsland raken. Als gevolg van een nauwkeurige treffer nam zelfs zo'n enorm schip en splitste zich in drie delen.
  De meisjes staken hun handen in de lucht en gilden:
  - Voor het licht van het communisme van de koningen!
  Hier geeft Natasha weer opdrachten. En de meisjes zijn aan het uitzoeken met blote, gebeitelde benen. En sleep nog een, zeer dodelijk projectiel.
  Augustinus zong:
  - We zullen de vijand heel hard raken!
  Svetlana voegde met verve toe:
  - Onze admiraalleider Makarov sport!
  Natasha voegde eraan toe en ontblootte haar tanden:
  - Bij ons zal alles quasar zijn -
  Kaiser is Wilhelm middelmatig!
  En de meisjes, die op hun blote, ronde hakken rustten, steunden zichzelf en sleepten het moorddadige geschenk van de dood mee.
  En dus duwden ze hem met blote voeten in de staart van het geweer. Opgeladen en begon te regisseren.
  Natasha zong enthousiast:
  Monomakh zette zijn pet af,
  Boven op mijn hoofd gekrast!
  Zoya voegde eraan toe, stampend met haar blote voet:
  - Elektrische lading,
  Raakt het kanon!
  En nu vliegt het geschenk van de dood dat door de meisjes is gestuurd met een wild gebrul. En nu is het projectiel als een lupanet in het midden van het gordeldier. En hoe het grondig zal worden vernield. Ook hij zal nemen en in tweeën delen. En het zal alle kanten op spuiten.
  En bellen met fonteinen zullen verdwijnen. En het laait massaal op.
  De meisjes schreeuwen letterlijk van genot. En stampen met hun blote gebeitelde voeten. Natuurlijk kan zelfs het formidabele Kaiser Duitsland met hen worden verslagen.
  Admiraal Makarov leidt vol vertrouwen de strijd. Zijn schepen manoeuvreren behendig en brengen klappen uit op de Duitsers van koning Wilhelm.
  Natasha loopt ook erg snel. Haar roze, blote hakken flitsen als magische en heel mooie meisjesbeentjes. En ook andere krijgers, de onderste ledematen zijn goed.
  Ze drijven het projectiel opnieuw in de snuit. De Kaiservloot is wat chaotisch. Zijn schepen interfereren met elkaar ondanks hun grote aantal.
  Admiraal Makarov gebruikt zijn vloot vakkundig. Vuur is geconcentreerd op het belangrijkste vlaggenschip. En hij wordt geraakt.
  Naast de admiraal is er maar één man op de lichte kruiser - de scheepsjongen Olezhka. Hij ziet er klein, maar wendbaar uit en zijn blote, kinderachtige hakken flikkeren af en toe.
  Jung is bekend sinds de Russisch-Japanse oorlog. Er zijn meer dan tien jaar verstreken en hij is nog steeds een kind. Maar hij was het die de admiraal en het slagschip "Petropavlovsk" redde, terwijl hij de matroos van het roer afleidde en hij het stuur een beetje bewoog, en de beet van de mijn was niet dodelijk.
  De jongen zat op tienjarige leeftijd vast, maar hij was zo snel dat geen enkel meisje hem bij kon houden en erg sterk.
  Hij werd nog steeds in de kajuitjongens vastgehouden, hoewel de jongen één Japanse generaal uit het water kon vissen en hiervoor een kruis kreeg.
  Maar aangezien hij nog een kind was, stond hij formeel nog steeds vermeld als scheepsjongen.
  Maar de jongen deed het belangrijkste werk in de strijd - hij gaf de coördinaten van de schietpartij en de meisjes misten niet.
  Admiraal Makarov merkte op:
  -Ja-ja, goed gedaan eeuwige jongen! Hij zou hiervoor een bevel moeten krijgen.
  Anastasia, de kapitein van de eerste rang, merkte op:
  - En breng hem over naar de officieren!
  Makarov knikte.
  - Het spreekt voor zich!
  En weer volgt een moordend schot, en dit keer zinkt het Duitse vlaggenschip. En duizenden Kaiser-zeilers springen in het water. Dit is echt een vernietigende klap.
  De kleine jongen gilt van plezier. Hoewel hij in feite aan een missie werkt. Een volwassen persoon uit de eenentwintigste eeuw moet de onsterfelijkheid uitwerken die door de Russische goden-demiurgen is gegeven. En honderd jaar lang moet hij een jongen van tien zijn.
  Dienen op dit moment het tsaristische Rusland. En pas dan opgroeien tot twaalf jaar. In het begin leek het een interessant idee om weer kind te zijn. Maar om in 1904 te zijn, zonder tv, internet, computer, telefoon, smartphone, laptop, enzovoort, is niet zo geweldig. Zeker als je ook in de kazerne woont en iedereen je als een jongen beschouwt, met een gepaste instelling. Toegegeven, fysiek ben je een heel sterke jongen, en veel sneller dan een gewoon persoon, en het belangrijkste is dat ze je niet kunnen doden - je hebt al onsterfelijkheid ontvangen en moet het uitwerken.
  En welke macht heb jij over je leeftijdsgenoten! Kinderen hebben immers veel respect voor kracht en behendigheid.
  En Oleg werd een scheepsjongen dankzij zijn kinderlijke fysieke vermogens.
  Als tienjarige ben je nog steeds een snotneus, en natuurlijk wilde zelfs een scheepsjongen hem niet echt meenemen. Maar Oleg pakte en boog gemakkelijk de nagels met zijn handen en een stuiver. Dit maakte indruk op de kapitein van de eerste rang, en hij stemde ermee in de jonge held op zijn schip te nemen.
  En de matrozen begonnen al snel respect te hebben voor de ongewoon sterke en snelle jongen die zware gewichten optilde en tegen iedereen vocht. Bovendien dook Oleg ook heel diep, bleef lange tijd zonder lucht en was niet bang voor de kou. Ik rende onder alle weersomstandigheden op blote voeten en in korte broek en niesde niet eens. En zijn blote tenen waren zo vasthoudend en wendbaar. De jongen kon ze zelfs gebruiken om een anker aan een ketting op te heffen of ondersteboven te hangen.
  En woedend kon de jongen een dozijn matrozen uit elkaar drijven en een zwaar wapen boven zijn hoofd heffen.
  Dus Oleg verdiende universeel respect en hij vond het leuk. Hij bleef weliswaar erg sterk, maar een jongen.
  En nu richtte hij het pistool en liet hij zijn blote, ronde hakken op het metaal rusten.
  En zong:
  - Onze trotse "Varyag" geeft zich niet over aan de vijand, niemand wil genade!
  De tsaristische vloot demonstreerde hoge kunstvluchten. En zijn schelpen lagen heel toepasselijk.
  Admiraal Makarov heeft veel gedaan om matrozen en officieren op te leiden. Zijn squadron was sterk. En krijgers van hoge kwaliteit.
  Hier zijn de slagschepen "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander de Derde", "Nicholas de Eerste" zeer effectief gevochten. En hun bemanningen schoten nauwkeurig.
  Maar ze konden ze natuurlijk niet opwekken als een jongen uit de eenentwintigste eeuw.
  En ze hadden niet zulke meisjes aan boord.
  Olezhka, die de kanonnen op het doel richtte en zijn blote, kinderlijke voeten liet rusten, zong:
  - God bescherme de koning
  Sterke soeverein...
  Regeren voor glorie
  Glorie aan ons!
  En Natasha, die een schot loste en haar blote hakken liet zien, kirde:
  Regeer uit angst voor vijanden, de
  orthodoxe tsaar ...
  En het hele team van blote voeten meisjes in bikini's, opgepikt in koor:
  Regeer voor glorie, voor onze glorie!
  En de meisjes brengen opnieuw geschenken van de dood, een zeer dodelijke kracht, en brengen de schepen van de keizer tot zinken, vrolijk en vurig zingend:
  - In het belang van de vader-koning,
  geef ik geboorte aan een held!
  En wanneer het gevecht begint
  Word een satan!
  . HOOFDSTUK 1
  Na de dood van het vlaggenschip en zware verliezen begonnen de Duitsers zich terug te trekken. Hun schepen, die de schijn van orde handhaafden, leunden achterover. En de Russische schepen schoten nu achter hen aan.
  En de slag werd eigenlijk gewonnen, hoewel het Baltische squadron werd tegengewerkt door bijna de hele vloot van Kaiser Duitsland. En dit is de tweede, of bijna de tweede vloot ter wereld.
  Misschien is de Russische vloot al talrijker geworden dan de Duitse, maar ze is versnipperd over vier oceanen, en hier had Duitsland bijna al zijn troepen.
  En ze verloor van het genie van Makarov.
  Het meisje stampte met haar blote voeten en maakte veel ruzie. Hun kruiser bewoog zich, zonder te vertragen, achter de Duitsers aan. En de jongen Oleg Rybachenko richtte het kanon op het doel en liet de benen van zijn kind tegen het ijzer rusten. En toen rommelde er een schelp van het eeuwige kind.
  En een ander Duits slagschip brak uit. En ik moet zeggen - de prestatie is geweldig.
  Natasha zong, spelend met haar buikspieren:
  - De beste start, ga kamperen!
  Zoya, een meisje met een mooi figuur en gouden haar, merkte op:
  - Ik doe een volledige beurt!
  Krijgers hier en in feite - super gestolen!
  Augustine stampte met haar blote voet op het metaal en piepte:
  - Voor de grote admiraal!
  Oleg vocht ooit met de Japanners. In feite gebeurde er maar één groot gevecht met hen, dankzij een eenvoudige maar meesterlijk uitgevoerde val.
  Toen bracht de jongen granaten, maar haalde hen over om hem te laten schieten. En hoe hij dat afvuurde, dan brak de Japanse kruiser uit. Dit werd als een ongeluk beschouwd, maar de jongen werd toch beloond.
  En Oleg Rybachenko begon prijzen te verzamelen.
  Deze keer kon hij op iets ernstigers rekenen. Bijvoorbeeld op het gouden George Cross met een strik. En dit is tot nu toe de hoogste onderscheiding in het tsaristische leger voor een gewone soldaat, maar voorlopig is het nog steeds een scheepsjongen-artillerist.
  En ook de meiden zullen zeker in de prijzen vallen.
  Zo haalt de Russische vloot de Duitse in. En schiet letterlijk de vijand in beweging.
  Svetlana zong, ontblootte haar tanden en knipoogde:
  - Laat de Russische valk de lucht in vliegen,
  Ik geloof dat Rusland met tsaren weer zal opstaan!
  Natasha zong enthousiast:
  - Rusland zal weer opstaan! Rusland zal opstaan!
  En nogmaals, de meisjes zullen, net als blote voeten, rusten en beuken. En ze zullen nog een slagschip slopen.
  De Duitsers op zee kregen heel beroemd schoonheden. En de vloot van de keizer stroomde lange tijd weg. En hij werd geschopt en geschopt en geschopt.
  Er was een inhaalwedstrijd.
  Zoya, dit meisje in bikini, trok aan haar blote benen en brulde:
  - Voor het vaderland en vrijheid tot het einde!
  Augustinus stampte met haar blote voet en voegde eraan toe:
  - Harten in koor laten kloppen.
  Natuurlijk werd Kaiser's Duitsland op zee vernietigd. Maar ook op het land kregen de Duitsers van Wilhelm het eerste nummer. En ze werden zo agressief in hun hoorns. En vanuit de lucht werden ze gebombardeerd door de formidabele "Ilya Muromets" en "Svyatogor" - het krachtigste vliegtuig ter wereld. En op het land waren de Luna-2 tanks aan het versnipperen.
  Elizabeth en Catherine reden samen op deze kleine tank en schoten vanuit twee machinegeweren in één as.
  De tank ontwikkelde een snelheid tot veertig kilometer per uur op de snelweg en reed vijfentwintig kilometer langs de rocade. En dit gaf hem de kans om met succes te manoeuvreren, samen met de formidabele Russische cavalerie.
  Omdat het tsaristische rijk revolutie en onrust had vermeden, had het een hogere industriële productie en was het in staat om de serieproductie van de Prokhorov-tank, de allereerste machine in zijn soort ter wereld, onder de knie te krijgen.
  Het nadeel van de tank was zijn dunne pantser, alleen tegen kogels. Maar een pluspunt kan de schuine vorm van de opstelling van staalplaten en frequente ricochets worden genoemd.
  Dus "Luna" -2 is helemaal niet weerloos, zoals je op het eerste gezicht zou denken.
  En zijn kleine formaat maakt het relatief goedkoop om te produceren.
  De oorlog met de Duitsers is nog steeds wendbaar. Er zijn nog geen bevroren frontlinies en daarom zijn lichte en mobiele tanks zeer geschikt. Zeker nu er geen enkel land ter wereld is.
  Elizabeth schiet, de trekker overhalend met haar blote meisjeshiel en brult:
  - Voor groot Rusland!
  Catherine vuurt op de vijand en merkt agressief op:
  - Voor tsaar Nicolaas II!
  De koning is erg populair onder de mensen. Bloody Sunday heeft niet plaatsgevonden, Rusland versloeg Japan en nu verslaat het vol vertrouwen de Duitsers.
  Het tsaristische leger is inderdaad sterk en heeft een hoog moreel.
  Ook de lonen stijgen en de situatie van de arbeiders verbetert.
  Kort voor de oorlog, ter ere van de driehonderdste verjaardag van de Romanov-dynastie, bracht tsaar Nicolaas II de werkdag genadig terug tot tien en een half uur. En pre-vakantiedagen en zaterdag tot acht. Bovendien werd de werkdag voor vrouwen en personen tot eenentwintig jaar teruggebracht tot acht uur en werden de pensioenen verhoogd.
  Dus het volk is tevreden met de koning-vader. Slechts een klein deel van de intelligentsia wil een parlement en politieke hervormingen.
  Er zijn nog steeds landheren, maar ze kunnen het goed vinden met de boeren. Dus de uiterlijke grootsheid van Rusland compenseert de beperkte vrijheden.
  In de orthodoxie vinden echter ook enkele veranderingen plaats. Met name de oogstjaren en de wijdverbreide introductie van tractoren en minerale meststoffen, irrigatie en melioratie - losten het probleem met brood en vlees op. De lonen zijn gestegen en de prijzen zijn stabiel - de roebel wordt ondersteund door goud.
  En de orthodoxe kerk annuleerde het vasten voor Kerstmis en versoepelde andere voedselbeperkingen. En het werd over het algemeen positief ontvangen. Veel joden en moslims accepteerden vrijwillig de orthodoxie, die gemakkelijker en eenvoudiger werd.
  Ook in het tsaristische Rusland daalde de sterfte door verkoudheid, vooral onder kinderen. En dit verhoogde ook het gezag van de autoriteiten.
  Dus het tsaristische Rusland is in opkomst en de oorlog verloopt goed. Brusilov handelde met meer succes tegen de Oostenrijkers dan in de echte geschiedenis, en Przemysl werd onmiddellijk ingenomen, zijn belegering en verliezen vermijdend.
  De bevoorrading van het tsaristische leger was goed en de troepen rukten zelfverzekerd op, en tegelijkertijd was er een numerieke superioriteit. Dus de meest optimistische voorspellingen kwamen uit.
  De Duitse vloot leed zware verliezen en vertrok gehavend.
  En het Russische squadron begon Koenigsberg te bombarderen.
  Ook Natasha en haar team deden hier aan mee.
  De meisjes vuurden kanonnen af en zongen:
  - En in de sterrenhemel en de stilte in de bergen,
  In de zee golf en woedend vuur!
  En woedend, en woedend vuur!
  Zoya en andere meisjes stopten, rustend op hun blote hielen, een dodelijk projectiel en tjilpen:
  - Voor de nieuwe grenzen van het tsarisme!
  En het pistool leek te grijpen en te gutsen. Het beschrijven van een vlucht in een hoge boog. En gerommel zodat het een hele Duitse batterij optilde.
  Augustinus zong met een glimlach:
  - Onze koning is de glorie van de strijd,
  Onze koning is de vlucht van de jeugd!
  Vechten met schuim en winnen,
  Nicholas leidt ons naar het communisme!
  Svetlana bevestigde vol vertrouwen, schietend met een kleiner kanon:
  "Nikolai leidt ons naar het communisme!"
  En dus werden de meisjes wild, gewoon volslagen afschuw.
  En ze schieten zeer nauwkeurig en zelfs dodelijk. Ja, niemand kan ze weerstaan.
  Natasha merkte grinnikend op, terwijl ze haar tanden ontblootte, toen een andere Kaiser-batterij de lucht in vloog:
  - Muziek speelt, drums slaan,
  De koning van Duitsland wordt naar de begraafplaats gebracht!
  Zoya merkte agressief op en knipoogde met haar blauwe ogen:
  We zullen winnen, dat weet ik zeker
  Om met de meiden door de ruime velden te lopen...
  En om de planeet tegelijk een bloeiend paradijs te zijn,
  Om nobele nakomelingen groot te brengen!
  En het meisje knipoogde naar haar blote voeten metgezellen. Ze fluiten in koor.
  En het zijn eigenlijk heel grappige meisjes.
  En de slagkracht van het twaalf-inch kanon werkte. En ze verpletterde de vijand uit het Duitsland van de keizer.
  De beschieting van het Makarov-eskader en vervolgens de aanval met de hulp van enkele honderden Luna-lichttanks, die, voor overlevingskansen, werden opgehangen met meer extra bepantsering en hun kanonnen werden niet langer meegenomen. En Kuropatkin, hoewel een beetje oud, is nog steeds een adelaar, en de held van de bestorming van Koenigsberg. Een gedurfde opmars van de Russische troepen en een overtuigende overwinning.
  De val van Koenigsberg schokte de Duitsers. Zelfs na de provocatie hielp de toetreding van Turkije tot de oorlog hen niet. En Duitsland zelf werd nog steeds verslagen aan de Marne. En rolde weg uit Parijs.
  De positie van Oostenrijk-Hongarije werd kritiek. De Slaven in hun gelederen deserteerden en gaven zich over met honderdduizenden. En andere troepen van de Duitsers en Hongaren stierven onder de slagen.
  Het tsaristische leger was ver in de minderheid. De Duitsers werden ook geslagen terwijl ze Warschau probeerden aan te vallen. Ze werden ten val gebracht door superieure Russische troepen.
  En naar het westen gereden.
  De Duitsers trokken zich terug en trokken naar het oosten, waarbij het front instortte. Zes Duitse korpsen werden met spoed naar het zuiden gegooid, maar het was te laat.
  De Russen hadden Krakau al ingenomen en Boedapest omsingeld. En dan was er Bulgarije, dat de Duitsers probeerden te overtuigen, de oorlog verklaarde aan Turkije.
  En het werd nog erger toen Oostenrijk-Hongarije werd aangevallen door Italië, omdat hij voelde dat de Duitsers kaput waren. En wat het meest onaangenaam is, is dat Japan, beledigd door de Russen, de Duitse bezittingen in de Stille Oceaan aanviel.
  Toegegeven, ze was een beetje laat, aangezien de meeste Duitse koloniën al waren ingenomen door admiraal Kolchak, die met veel succes het bevel voerde over het Pacifische eskader.
  Dus Japan bleef weer met een neus achter en verklaarde Duitsland de oorlog en heel laat.
  Maar het opende geen tweede front met Rusland.
  De Duitsers begonnen troepen naar het oosten te verplaatsen. Maar de geallieerden profiteerden al van de verzwakking van de Duitsers en gingen in het offensief in België.
  En ze begonnen vooruit te komen.
  De situatie werd ook bemoeilijkt door het feit dat Oostenrijk-Hongarije feitelijk instortte en geen serieus verzet meer bood. En de Duitsers brachten hun troepen in delen ten strijde en leden nederlaag na nederlaag.
  Tank "Luna" -2 was zeer succesvol. Zijn manoeuvres in de achterhoede van de Duitsers hadden vernietigende kracht. En de koninklijke cavalerie was de beste ter wereld.
  En alles werd uiterst vakkundig beheerd en er was een minimum aan verwarring. Het tsaristische leger rukte op en nam stad na stad in.
  Kuropatkin naderde de Oder al en Brusilov brak in het algemeen door naar Wenen.
  En Oostenrijk-Hongarije capituleerde.
  De Duitsers aan de Oder probeerden een min of meer solide verdediging te organiseren. Maar daar waren ze niet zo goed in.
  En in het westen namen de geallieerden Brussel in - nog een belangrijke prestatie van de coalitie.
  Toen besefte keizer Wilhelm dat zijn situatie hopeloos was en vroeg hij om vrede.
  En op 25 november 1914 stopten de vijandelijkheden aan het Russisch-Duitse front. Alleen Russische troepen hadden Berlijn al omsingeld.
  Er waren ook nog een paar gevechten op zee, waarmee de vloot van de keizer werd afgemaakt.
  De oorlog eindigde in een paar maanden. Maar Turkije is nog niet verslagen.
  En de Russische troepen schakelden daarop over.
  En Oleg Rybachenko vloog met een vliegtuig vanuit de Oostzee. En gezien zijn fenomenale nauwkeurigheid, werd de jongen bij het 12-inch kanon van het Potemkin-slagschip geplaatst.
  In dit verhaal vond de opstand van de zeelieden niet plaats. En het slagschip, in plaats van de droevige glorie van een rebel, verdiende zichzelf militaire glorie.
  Het Ottomaanse squadron lijkt natuurlijk niet in alle opzichten op het Duitse squadron.
  De jongen, zelfs op zee, slaagde er maar een paar keer in om Turkse schepen tot zinken te brengen.
  En toen was er de achtervolging.
  En een gedurfde landing in Istanbul.
  Naast Oleg Rybachenko landden ook meisjes op het land.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana renden op de tour, flikkerende blote, ronde hakken.
  En ze krabbelden op de Ottomanen.
  De jongen had twee aanvalsgeweren in zijn handen, en nauwkeurig schietend, zong hij:
  - Pionier van alle gothics,
  Laten we iedereen als katten verdrinken!
  Natashka bevestigd met woedevuren:
  - Natuurlijk verdrinken we!
  En haar blote hiel wierp een doodsgeschenk op. Deze meisjes waren gewoon wandelende vernietiging.
  Zoya, op een melodieuze manier, door de Turken slaand, merkte op:
  - God is met ons!
  Augustinus, die de Turken uitschakelde, merkte op:
  - En deze God is wit!
  Svetlana, die met een klap van haar blote voet door de kaak van de Ottomane brak, gromde:
  - Onze God is de witste ter wereld!
  Natasha, die op de Turken krabbelde, sprak:
  - Dit alles is onze aarde, dit zijn wij allemaal!
  En ze gooide met haar blote tenen nog een vernietigende granaat.
  Zoya schreef over de Ottomanen:
  - Voor moeder Rusland!
  En met blote tenen gooit hij weer iets dodelijks.
  Toen schoot Augustine iets vernietigends uit, drukte haar scharlaken tepel op de knop van haar geïmproviseerde bazooka en piepte:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En Svetlana voegde eraan toe, de vijand verpletterend en met zwaarden snijdend:
  - Voor het heilige moederland!
  En het meisje liet haar tong zien.
  Dit was echt een uiterst strijdlustig team. Waartegen vijanden niet kunnen weerstaan.
  En Istanbul viel, en Turkije capituleerde voor het nieuwe jaar.
  Oleg Rybachenko ontving de epauletten van de kapitein van de derde rang, dat een jongen van tien jaar er goed uitziet. Trouwens, hij was hetzelfde als hijzelf toen hij tien jaar oud was, maar in werkelijkheid is hij een grote jongen en zag hij er niet uit als zo'n dwerg. Er zat bijna anderhalve meter in. Om precies te zijn, een meter vijfenveertig centimeter.
  Aangezien er nog geen generatie versnellers was, kon Oleg Rybachenko doorgaan voor een tiener. En dus gaven ze hem een officier. En ook na het einde van de oorlog ontving hij persoonlijk het St. George Cross gemaakt van goud en met diamanten en met een boog uit de hand van keizer Nicolaas II. En het was de hoogste in die tijd en een nieuwe soldaatonderscheiding.
  Oleg Rybachenko was gewoon blij. Hij had zo'n prachtige en gave overwinning.
  Het tsaristische Rusland en de geallieerden verdeelden Turkije. En ze verdween van de wereldkaart.
  Klein-Azië, het noorden en centrum van Irak, de Straat en Istanbul gingen naar Rusland. Little kreeg Turks land in de Balkan en Bulgarije. Syrië ging naar Frankrijk. Palestina en een deel van Saoedi-Arabië naar Groot-Brittannië, evenals het zuiden van Irak, dat de Britten wisten te veroveren.
  Zo werd Groot-Brittannië sterkere koloniën en nam het de Duitse voor zichzelf.
  Rusland kreeg van de Duitsers de regio Klaipeda, Poznan, Danzig, een deel van het land bij de Oder. En plus herstelbetalingen.
  Rusland ontving vooral van Oostenrijk-Hongarije. Krakau en de landen kwamen het koninkrijk Polen, Galicië en Boekovina binnen in Rusland. Tsjecho-Slowakije en Hongarije werden koninkrijken onder leiding van Nicolaas II en ook in Rusland. Joegoslavië ontstond ook - formeel onafhankelijk, maar een vazal van Rusland. Roemenië stemde ook in met het beschermheerschap van Rusland, in ruil voor Transsylvanië.
  Het onafhankelijke Oostenrijk werd vrij klein. En Italië was in staat om iets te krijgen.
  Frankrijk kreeg terug wat Duitsland haar eerder had afgenomen, net als Denemarken.
  Bovendien was een deel van het Duitse land tijdelijk bezet.
  Iedereen kreeg veel. Rusland nam de Duitse koloniën in de Stille Oceaan in, met uitzondering van een paar eilanden die aan Japan werden overgedragen. Namibië werd een Britse kolonie, of liever een deel van de heerschappij van Zuid-Afrika.
  Het paste bij iedereen. De meeste geschillen gingen over herstelbetalingen. Rusland eiste een groter aandeel.
  Op de een of andere manier is er een compromis bereikt.
  De tijd is gekomen voor vrede. Maar er werden nog steeds kleine oorlogen uitgevochten. Met name Rusland, Groot-Brittannië en Frankrijk besloten eerst Saoedi-Arabië te verdelen, dat al was ingekort.
  De oorlog daar was kort en gemakkelijk.
  Oleg Rybachenko en de meisjes renden een tijdje op blote voeten door de woestijn en vingen de sjeik, de leider van het verzet.
  Toen ze vingen, na een kortstondig gevecht, dwongen de meisjes hem om hun blote hielen te kussen.
  Dan de oorlog met Iran. Rusland en Groot-Brittannië verdeelden dit land ook. Het was ook een heel interessant idee.
  Oleg Rybachenko en Natasha vielen Iran aan met een team meisjes.
  De jongen sneed met zwaarden, blies de hoofden van de Perzen af en zei:
  - Glorie aan het tijdperk van de grote dageraad!
  Natasha merkte op, terwijl ze haar tanden ontblootte en haar scharlaken tepels schudde:
  - Glorie aan tsaar Nicolaas II!
  Zoya, die de Perzen neerhaalde en met haar blote tenen granaten gooide, piepte:
  - Glorie aan ons moederland!
  En de naakte, ronde hak van het meisje gooide een erwt des doods.
  Augustine sloeg haar robijnrode tepel op ons neer met de bazooka-knop en gilde:
  - Glorie aan Brusilov!
  Svetlana, die met haar blote tenen een zware granaat gooide en agressief grijnsde, kirde:
  - Voor de Grote Lada!
  De meisjes hebben het Iraanse leger grondig aangepakt.
  En toen gingen de tanks ten strijde.
  Deze keer een zwaardere tank ontworpen door de zoon van Mendelejev met kanonnen.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina en Euphrosyne rijden op deze tank.
  En natuurlijk zijn de meisjes blootsvoets en in bikini.
  Ze gaan zingen:
  - Russische wodka wat heb je gedaan,
  Russische wodka - je hebt me verpest!
  Russische wodka, haring voor de lunch!
  Goed in plezier - moeilijk tegen een kater!
  En vanuit de lucht zal Albina ook met haar blote hiel op het pedaal trappen en meer bommen laten vallen op de hoofden van het leger van de sjah en "Ilya Muromets" -3. En dan kan niemand het weerstaan.
  Het wonderbaarlijke Iran versloeg moeiteloos.
  En ze verdeelden het ook in het noorden, het centrum en een deel van de kust. Daarna kreeg Rusland eindelijk de langverwachte toegang tot de Indische Oceaan.
  Maar het oorlogsverhaal is nog niet voorbij.
  . HOOFDSTUK 2
  Het tsaristische Rusland maakte een snelle economische opleving door. En de wereld was bijna volledig verdeeld tussen de grote mogendheden, die nog niet van plan waren om met elkaar te vechten, maar de nieuw verworvenheden eenvoudigweg verteerden.
  Afghanistan bleef tot dusver een van de laatste onafhankelijke landen. Engeland begon daar in 1918 een oorlog, maar die liep niet goed af. En het tsaristische Rusland besloot deze regio op te nemen in een enorm rijk. Tegelijkertijd, om een gemeenschappelijke grens met India te krijgen, waarop de functionarissen van Nicolaas II hebzuchtige ogen wierpen.
  Tot nu toe wilde niemand opgeven. Oleg Rybachenko en een team van meisjes en een schip staken over om aan land te gaan om het leger van de Afghaanse koning te bestrijden.
  Ze wilden nieuwe orders en glorie. Daarnaast zijn er nog geen televisies en computers en is entertainment slechter dan in de eenentwintigste eeuw. Is dat om naar het circus te gaan, of naar het theater. Zelfs in de bioscoop zijn films nog steeds stil en zwart-wit.
  Maar het circus is vergelijkbaar, en niet zo veel anders dan het moderne. Maar je kunt er niet elke dag heen.
  Maar de oorlog is een interessant amusement. Vooral als je onsterfelijk bent en ze je niet kunnen doden.
  Natuurlijk is Oleg Rybachenko erg blij om Afghanistan te gaan veroveren. En de meisjes willen ook vechten. En de volgende oorlog is niet ver weg.
  Duitsland werd ontwapend, terwijl Groot-Brittannië en Frankrijk geen problemen zoeken. Dus tsaar Nicolaas heeft nog geen groot verlangen om met hen te worstelen.
  Een van de mogelijke richtingen voor de expansie van Rusland is ook China, dat nog niet volledig verdeeld is over sterke staten.
  Zheltorossia is daar al gevormd en ik zou het graag uitbreiden naar praktisch heel China. Wat echter nog steeds op een droom lijkt.
  Maar gezien de kracht van het tsaristische Rusland, is de droom heel reëel. Tot dan, naar Afghanistan.
  Een jongen en een bataljon in bikini geklede meisjes rennen op blote voeten door de bergen.
  Hier gaan ze de strijd aan met de Mujahideen.
  Oleg Rybachenko vuurt een salvo af met een machinepistool en slingert met zijn blote tenen een dodelijke granaat.
  De verscheurde Mujahideen vallen. En de jongen schreeuwt:
  - Tot eer van de vader-koning, ze zijn niet voor niets moedig geboren!
  Ook Natasha vuurt en gooit een citroen met haar blote tenen, waarna ze roept:
  - Voor moeder Rusland!
  Zoya schoot op de krijgers van de sjah en maaide ze met een bezem, gaf een geschenk van de dood met haar blote hiel en piepte:
  - Voor de Russische godin Lada!
  Augustine, die met een aanvalsgeweer van het nieuwste kaliber op de vijand krabbelde, ook met haar blote tenen, gromde:
  - Voor onze slagkracht!
  Svetlana - dit meisje zonder vooroordelen met haar de kleur van lentesneeuw en grote verbeeldingskracht, gooide een moorddadig geschenk van de dood met haar blote tenen en piepte:
  - Voor de grote ideeën van het tsaristische communisme!
  Oleg Rybachenko, die ook een aanzienlijk vorig leven had, en al in deze eeuw vijftien jaar in een kinderachtig, onsterfelijk lichaam leefde, merkte op:
  - Is het communisme verenigbaar met de tsaar?
  Natasha merkte logisch op, terwijl ze met haar blote tenen een doodsgeschenk gooide en de Afghanen verscheurde:
  - Alles wat onmogelijk is, is mogelijk - ik weet het zeker!
  Zoya, die de soldaten van de sjah neermaaide en met een licht machinepistool naar de vijand krabbelde, gromde:
  - In de ziel streven we met onze passie vlekkeloos!
  Augustinus, wiens koperrode haar wapperde als een strijd, proletarische banier, tjilpte:
  - Glorie aan ons moederland en zijn wonderen!
  En toen gooide ze met haar blote tenen een zeer dodelijk doodsgeschenk.
  Svetlana, die de Afghanen neermaaide en bergen met lijken opstapelde, kirde van enthousiasme:
  - In de naam van Moeder Rusland!
  En haar naakte, ronde, roze hiel, hoe ze kolossale kracht kan geven aan vernietiging en vernietiging.
  Deze meisjes in bikini's hebben het leger van de sjah aangevallen en geen macht ter wereld kan tegen hen op.
  Maar de krijgers rijden op twee nieuwste Luna-4-tanks.
  Machines met elk vier machinegeweren en geavanceerdere motoren, waarmee ze snelheden van zestig kilometer op de snelweg konden bereiken, en veertig met een rockade. En het pantser was dikker en van betere kwaliteit dan bij eerdere modellen.
  Elizabeth en Elena waren natuurlijk bijna naakt en blootsvoets. En ze reden heel zelfverzekerd met de auto.
  Elizabeth, schietend met machinegeweren, piepte:
  - Nicholas geweldige missie - de grootste koning der koningen!
  Catherine, die de krijgers van de sjah neerhaalde, zong:
  - Tussen de sterren klopt de pols van de aarde angstig,
  De velden van kristal schitteren - geïrrigeerd ...
  Ik bescherm de vrede van mijn familie -
  Dien met heel mijn hart - Moeder Rusland!
  En het meisje trapt het pedaal in met haar blote, ronde hak.
  Deze meiden zijn gewoon geweldig.
  Elena en Euphrosinia vechten ook hevig. En niemand kan deze meisjes weerstaan.
  Elena slaat de vijand met haar blote vingers, gebeitelde benen en kirt:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  Euphrosinia, die de troepen van de sjah aanvalt met behulp van een blote, meisjesachtige hiel en vyaknula:
  - Glorie aan alle mooiste koningen!
  En de meisjes zongen in koor, stampend met hun blote voeten:
  - Glorie aan Rusland, glorie,
  Tanks stormen vooruit...
  Meisjes met bijna geen kleren
  Gegroet Russische mensen!
  Dus, op twee tanks met machinegeweren, verspreidden de krijgers zich serieus. En ze verpletterden de Afghanen grondig.
  En toen, vanuit de lucht, hoe gevechtsvliegtuigen begonnen te dringen. Waaronder "Dobrynya Nikitich" met zes motoren en een recordbommenlading.
  En Anastasia Vedmakova trapt het pedaal in met haar blote, ronde, roze hak.
  En hoe dodelijke en vernietigende bommen uit de buik van een bommenwerper zullen vallen.
  En Anastasia zal het nemen en zingen:
  - Er is geen mooier moederland-Rusland,
  Vecht voor haar en wees niet bang...
  Er zijn geen mooie meisjes meer in het universum -
  Het hele universum is een fakkel van licht Rus!
  Akulina Orlova, die met de machinegeweren van Dobrynya Nikitich op de Mujahideen van de sjah krabbelde, voegde eraan toe:
  - Er zijn geen mooiere woorden voor het moederland, door
  de driekleurige vlag van de overwinning op de borst te drukken ...
  Wees een Russische ridder, je bent klaar voor de strijd -
  Leef voor de droom die grootvaders gaven!
  Mirabela Magnetic trof de Afghaanse troepen. En maaide ze massaal neer.
  En ook afgevuurd vanuit een vlammenwerper. En verbrandde veel Dushmans, die ze tot de grond toe afbrandden.
  Toen zong ze:
  Wij zijn de sterkste ter wereld
  Laten we alle vijanden in het toilet doden!
  En het meisje stak haar tong uit. En knipoogde naar haar metgezellen.
  Daar dorsen de vliegtuigen van het tsaristische Rusland de Mujahideen. En laat bommen en napalm vallen.
  Zwaardere tanks vechten ook goed, maar met goede cross-country capaciteiten en krachtige motoren. In het bijzonder de nieuwste HP-2 met een gewicht van vijftig ton, die de vijand verplettert. HP - vertaald - "Nikolai Romanov".
  Dit is het eerste experimentele model van een tank met twee brisantkanonnen en zes machinegeweren.
  En hoe hij de Afghaanse troepen van de koning verplettert.
  En de meisjes ontbloten tegelijkertijd hun tanden in de tank en lachen.
  Alenka lost een schot met haar blote tenen en krijst naar de top van haar longen:
  - Glorie aan de vader-koning!
  En de andere meisjes schreeuwen:
  - Glorie!
  En hun tank loopt de steile hellingen op.
  En achter hen, flitsende blote hakken, rennen meisjes in alleen slipjes en hun robijnrode tepels fonkelen in de zon.
  Hier zijn de meisjes - bijna helemaal naakt, en hun borsten zijn zo smakelijk.
  Anyuta mikt met haar blote tenen op machinegeweren en verplettert de Afghanen, piepend en brullend:
  - Voor Rusland, onze moeder!
  En de tank beweegt, en verplettert dushmans. Daar zijn de meisjes erg onstuimig.
  Allah brult opgewonden:
  - En onstuimige meisjes vallen aan in de strijd,
  Rusland staat achter ons, Rusland staat achter ons!
  Dit meisje is zo rood en cool.
  Mary geeft ook de troepen van de koning een pak slaag en piept:
  - In de naam van het heilige Rusland!
  Olympias start en verplettert vijanden met geweld. En met een blote hiel op de vijand hoe te bewegen.
  En een projectiel vliegt met een dodelijke amplitude ...
  Het leger van de Afghaanse koning werd deels vernietigd en deels gevlucht.
  En stampend met hun blote voeten gingen de meisjes Kabul binnen. En zo blijven ze door Afghanistan trekken.
  Oleg Rybachenko achtervolgt de vijand. Samen met het eeuwige meisje Margarita Korshunova haalden ze het leger van de sjeik in.
  En hier sneden de jongen en het meisje met sabels. En ze sloegen de Mujahideen neer met al hun woede.
  De jongen gooide met zijn blote tenen een erwt en verscheurde een dozijn soldaten van de sjeik.
  En brulde:
  - Onze tsaar Nicolaas,
  Open je mond niet wijd!
  Margaret is erg agressief. Draait een molen. Met blote tenen gooit hij een erwtje en brult:
  - Voor het tsaristische communisme!
  En dan zullen de kinderen het nemen en in koor fluiten. En de kraaien zijn letterlijk verbijsterd en gieten als regen op de hoofden van de Afghanen. En het is erg cool.
  Oleg Rybachenko slaat vijanden neer en brult:
  - Overweeg het tsarisme voor de ideeën van het communisme en de triomf!
  En nogmaals hoe de vijand aan te vallen.
  En de zwaarden van de vijandelijke jongen sneden als kool.
  Hier is zijn geweldige aanval.
  En weer het gefluit met de zwijmelende raven.
  Tot nu toe lopen ze voorop. En zelfs hun voordeel groeit.
  Margarita piept en brult:
  - Glorie aan de Russische helden!
  En met haar blote hiel gooide het meisje een geschenk van vernietiging.
  Dat is wat een krijgshaftige schoonheid ze is.
  Ook al is het nog een kind. En ooit was ze een volwassene, en zelfs een oudere vrouw. Maar ze kocht zichzelf ook onsterfelijkheid en ontving de eeuwige jeugd. Toegegeven, ze is al honderd jaar een meisje. En dan kan de waarheid groeien. Ondertussen dient ze in het Russische leger. En Superman ook.
  En aangezien deze schrijver, in tegenstelling tot Oleg Rybachenko, niet dol was op computerspellen, is het veel gemakkelijker voor haar. Natuurlijk hou ik van vechten.
  Onsterfelijke kinderen zijn vrienden. Het is op de een of andere manier vreemd om volwassen te zijn, en zelfs om vele jaren te hebben en heel jong te worden.
  En het denken werd kinderachtiger, hoewel het geheugen en de persoonlijkheid volledig bewaard bleven.
  En ik moet zeggen, het is echt gaaf.
  Margarita en Oleg, naakt, met kinderachtige hakken, gooien een explosief pakket, en slaan de sjeik aan stukken. En zijn omgeving is af. Daarna sloegen ze vijanden neer met zwaarden. En dit is hun vuurdoop. En dan fluiten ze weer...
  Kraaien vallen op de hoofden van de Mujahideen en doorboren zonder problemen hun schedels.
  Oleg brult, het afsnijden van tegenstanders:
  - Margarita - het raam staat open!
  En weer hakt hij de molen om, de laatste koppen omhakken.
  Hier bezetten de Russische troepen Kandahar. Er zijn steeds minder mensen die willen vechten tegen het onoverwinnelijke leger van tsaar Nicolaas II.
  Andere steden geven zich al zonder slag of stoot over. Of bijna zonder slag of stoot.
  Afzonderlijke bendes opereren nog steeds alleen in de bergen.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova begonnen net op zo'n bende te jagen.
  Een jongen en een meisje hakten de dappere strijders van Allah neer. En ze handelden met alle ongelooflijke durf.
  Het onsterfelijke kind gooide een granaat met zijn blote hiel, scheurde de tegenstanders uit elkaar en piepte:
  - Voor de nieuwe USSR!
  Margarita, zwaaiend met haar zwaarden en hoofden afhakkend, kwaakte:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En de blote hiel van het meisje gooide kolossale vernietiging, de vijanden uit elkaar scheuren.
  En nu fluiten de kinderen weer en vallen talloze, verbijsterde kraaien op de hoofden van de Mujahideen.
  En deze band wordt vernietigd. Alles is heel slim gedaan.
  Afghanistan wordt als het ware veroverd... Nog een paar kleine bendes werden vernietigd door onsterfelijke kinderen.
  Hiervoor kregen ze geld en nieuwe rangen. Het volk van Afghanistan besloot zich aan de nieuwe koning te onderwerpen. En tot nu toe doen ze het vrij goed.
  Vrijwel onmiddellijk werd er een spoorlijn naar India aangelegd.
  Groot-Brittannië kreeg een puur symbolisch stukje Afghanistan, maar verklaarde zijn overwinning.
  En Oleg Rybachenko en Margarita verhuisden naar Mantsjoerije. Het is daar rustig.
  Maar een beetje verder naar het zuiden brak een communistische opstand uit. En een poging om de macht van de Reds in China te brengen.
  De officiële regering van het Hemelse Rijk wendde zich tot het tsaristische Rusland voor hulp.
  En de opstand groeide en groeide. En de troepen van het Rode Leger namen zelfs Peking in.
  Het Russische leger ging in het offensief. Een vloot rukte op uit zee, geleid door
  Koltsjak. En hij is een waardige opvolger van admiraal Makarov. En vernietigt vol vertrouwen het Rode Leger van China.
  En de meisjes uit de zee schieten en laten grote, dodelijke projectielen los.
  En de naakte, ronde hakken van de meisjes flikkeren. En ze vuren vanuit de kanonnen van kruisers en slagschepen.
  Krijgers rennen snel. Vechten Anna geeft orders. En de artillerie gaat af.
  Veronica - dit meisje, een marineofficier, geeft ook commando's, alleen in slipje en met een dunne strook stof op haar borst.
  En op haar bevel vuren de 16-inch kanonnen. En verscheur de havens van Peking.
  Oleg Rybachenko, zoals altijd, in de strijd ... Hij is zo'n aardige, gespierde jongen in korte broek. En hakt met enthousiasme Chinese troepen neer. Hier zijn de felle gevechten.
  Margarita vecht ook met grote efficiëntie. En hij snijdt met zwaarden de dappere krijgers van het hemelse rijk.
  Het meisje, vechtend met de vijand en zwaaiend met zwaarden, waarvan hoofden wegvliegen, zong;
  Rusland is het grootste land van alle landen
  Prachtig groot vaderland...
  Kameraad Stalin is een ideaal,
  Laten we snel bouwen aan het geluk van het communisme!
  
  Hoewel we echter het soort koningen hebben,
  De Romanovs heersen over Rusland...
  Breek het vaderland van de vijand,
  Laat Abel zegevieren, niet Kaïn!
  
  Laat Nicholas de grote tsaar zijn,
  Geluk in gevechten en prestaties ...
  Jij wint de hordes voor Rusland,
  Zo zal de mening over de staat zijn!
  
  Voor Nikolai zal ik een abonnement geven,
  Ik zal de autocraat niet beledigen ...
  Laat napalm uit de lucht op mensen stromen,
  Ik zal het niet missen, geloof me, hoop!
  
  Wij zijn Russische grote adelaars,
  In staat om de uitgestrektheid van het universum te veroveren ...
  Bescheiden en tegelijk trots,
  Met zijn kracht in de strijd onveranderlijk!
  
  Meisjes en jongens maakt het niet uit
  Ridders vechten heel dapper...
  Rusland, je bent geweldig voor een lange tijd -
  We hoeven niet te pruilen van ergernis!
  
  Rond de meisjes legioen van vijanden
  Maar dapper roeien ze de boosaardigen uit...
  We hebben vuisten genoeg
  We zullen onze plaats in de hemel verdienen!
  
  Laat ons aandeel hoog zijn
  En Rusland zal ongehoord rijk worden ...
  Kijk niet neer op meisjes
  Ze zijn slank en helemaal niet gebocheld!
  
  In de naam van ons moederland, een ster
  Laat het communisme helder schijnen...
  Grote droom komt uit
  De natuur zal in eindeloze mei zijn!
  
  Alles zal bloeien in een zeer weelderige kleur,
  Alles zal heel helder, schoon zijn ...
  Wint open een onbeperkt account,
  In de naam van geloof de banier van het communisme!
  
  Wat voor soort mensen regeren de aarde?
  Die zijn duurder voor het Vaderland...
  Hoewel soms verborgen in de duisternis,
  In staat om ons stevig in het gezicht te verankeren!
  
  Ik hou van Belobog en Christus,
  Ik las zowel Lada als Maria...
  Liefde voor Rusland is puur als een kristal,
  Ik vecht en sta voor haar!
  
  In de naam van de familie, in het belang van alle mensen,
  Laten we gaan indien nodig Golgotha ...
  De gekke schurk zal verdwijnen in de hel,
  En ik geloof dat de tegenstanders spoedig zullen sterven!
  
  Dan is Rusland mooi en ik weet en sterk,
  Dat meisjes en jongens er dapper in zijn...
  Laat Satan met macht aanvallen
  We gaan leuke deals hebben!
  
  Geloof niet wie ons Rusland begraaft,
  Weet je, ze zijn niet ver weg door de geest ...
  En je vecht en wees niet bang,
  En dapper uitpuilende wangen in de strijd!
  
  Stoutmoedige krijgers geloven
  Dapper, dapper in de dans majestueuze ...
  Soms worden we aangevallen door een kwaadaardig beest,
  Maar er is geen sterkere Russische glorie kennen!
  
  Hier bloeit ons moederland al,
  Dus geloof in de weelderige Color of the Kind ...
  Victories opende een onbeperkte rekening,
  En heldendaden worden gezongen!
  . HOOFDSTUK 3
  De verovering van China duurt lang, het land is groot en zeer dichtbevolkt. En daar wordt met grote intensiteit gevochten.
  Oleg Rybachenko snijdt Chinezen met zwaarden. Dan gooit hij met blote, kinderlijke voeten erwtjes met geïmproviseerde explosieven naar hen en zingt:
  - Mijn vaderland -
  Koningen heersen erin
  Vriendelijke familie,
  Breek de bozen!
  Margarita Korshunova vernietigt ook de troepen van het Hemelse Rijk. En draait de molen met zwaarden. En met blote tenen gooit hij erwtjes des doods.
  Het meisje zingt:
  - Glorie aan het communisme, glorie ....
  Tanks stormen vooruit...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  En de onsterfelijke kinderen zullen fluiten. Kraaien krijgen hartaanvallen en vallen verbijsterd op de hoofden van de Chinezen. Laten we het zo zeggen: terminator-kinderen. En de kraaien doorboren de schedels van de krijgers van het Hemelse Rijk met hun snavels.
  En toen namen andere meisjes de Chinezen over.
  Hier snijdt Natasha ze met zwaarden, en met haar scharlaken tepel drukt ze op de bazooka-knop en spuwt ze een projectiel uit. En de massa Chinezen vliegt omhoog.
  En Natasha zingt uit volle borst:
  - Glorie aan de tijden van het communisme,
  Er komt een einde aan het pacifisme!
  En het meisje met haar blote tenen, alsof ze een moorddadige granaat afvuurt en tegenstanders verscheurt.
  Ook Zoya vecht met veel enthousiasme. En hij snijdt de Chinezen zonder problemen met zwaarden.
  En met zijn blote tenen gooit hij granaten van dodelijke kracht. Dit meisje is gewoon geweldig.
  Dan zal een aardbeienborstnippel een verwoestend geschenk van de dood lanceren.
  En de massa van de Chinezen vloog omhoog.
  Zoya nam het aan en zong:
  - In naam van de ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van het tsaristische land ...
  En de rode vlag, ons vaderland,
  We zullen altijd oneindig trouw zijn!
  Augustinus snijdt ook de Chinezen neer. Ze is een super meid.
  Het roodharige meisje gooide een dodelijke granaat met haar blote hiel, verscheurde een massa tegenstanders en piepte:
  - Voor Rusland - onze moeder!
  En met de robijnrode tepel van haar borst drukte ze op de knop van de bazooka. En spuugde een dodelijke raket uit. En zoveel Chinezen namen en braken tegelijk.
  Hier zijn de meisjes.
  Svetlana verpletterde ook de vijanden. En hak de troepen van het hemelse rijk neer met zwaarden. En gooide geschenken van de dood met blote tenen. En uiteindelijk zal het, als een frambozentepel, een dodelijk projectiel van de dood uitwerpen.
  En zingen:
  - Mijn thuisland is steden en zoet,
  Mijn vaderland is een koninklijk land!
  Dit zijn de meisjes - hun meest opvallende klasse en kansen. Je kunt zulke meiden niet weerstaan.
  En zo snijden ze deze Chinezen zonder medelijden en twijfels.
  Ook Aurora vecht hier en de meisjes krabbelen met een machinegeweer naar de Chinezen. Hier is een schoonheid.
  En ook met een scharlaken tepel drukt u op de knop van de granaatwerper. En vuurt een moordende raket af. En de massa tegenstanders scheurt tegelijk en scheurt in kleine stukjes.
  Toen zong Aurora:
  - Voor het grootste communisme,
  Gewoon op en neer gaan!
  Deze meiden zijn erg cool en agressief.
  Mirabela Magnetic bombardeert de vijand vanuit de lucht. Ze maakt gebruik van een tweedekker aanvalsvliegtuig. En hoe het de Chinezen zal raken.
  En slaat ze genadeloos. En hij krabbelt met machinegeweren heel mooi de Chinezen op stapels. En dat doet ze heel vlot. Blote hiel drukt op het pedaal. En hoeveel bommen zullen er op de Chinezen vallen.
  Mirabela zong en ontblootte haar tanden:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  En twee keer twee is geen vier!
  Ook Akulina Orlova ranselt de Chinezen vanuit de lucht. En dat doet hij zeer succesvol. En verplettert de troepen van het hemelse rijk.
  En toen drukte ze op de knop met de scharlakenrode tepel van haar borst, en nu vliegt ze de Chinezen binnen en verscheurt ze ze met een gevechtsraket.
  Akulina nam het aan en zong:
  - Glorie aan grote harten,
  We zullen alle vijanden tot het einde verpletteren!
  Anastasia Vedmakova sloeg ook de Chinezen stuk en deed het met enorm enthousiasme.
  Dit is het meisje Anastasia - gewoon super!
  En met blote tenen richt hij op de vijand, iets dodelijks.
  En toen drukte het meisje op de knop met haar robijnrode tepel en vielen er bommen op de Chinezen. En ze is erg agressief.
  En verplettert deze Chinezen met dodelijke kracht.
  Anastasia zong:
  - We zullen iedereen uit elkaar scheuren,
  Voor Rusland, onze moeder!
  Ook hier vechten de meisjes met kolossale woede. Dit is het strijdtriumviraat.
  En in de lucht hebben ze geen gelijke. Maar er zijn weinig luchtgevechten - de Chinese luchtvaart is zwak.
  Akulina Orlova verpletterde de Chinezen op het land, vuurde explosieve granaten af en zong:
  - Een, twee, drie - Scheur de Chinezen!
  Er zal een glorieus feest zijn -
  We gaan de wereld veroveren!
  Dit zijn harde en meedogenloze gevechten.
  Hier vecht de bemanning van Elizabeth op de tank. Hier is een meisje en haar team en ze zijn terug in een bikini.
  Hier drukte Elizabeth met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en kirde:
  - Glorie aan tsaar Nicolaas II!
  Ekaterina vuurde ook, drukte op haar scharlaken tepel en sloeg de Chinezen, en kirde geestig:
  - Glorie aan superadmiraal Makarov!
  Elena schoot op de vijand. Verscheurde een massa Chinezen met behulp van machinegeweren en schreeuwde:
  - Voor het communisme van de koningen!
  Euphrosinia krabbelde naar de vijand en maaide de soldaten van het Hemelse Rijk neer en zong:
  - Glorie aan Rusland en de Witte God!
  Dit zijn de vechtende meisjes op een wendbare en sterke tank. En hun team verpletterde het Chinese leger.
  Elizabeth merkte geestig op, en verpletterde tegenstanders, vyaknula:
  De ware koning is niet degene die een kroon draagt, maar die geen hoed is met een geest en een knoeier met een greep!
  Elena wees er agressief op en verklaarde woedend:
  - Wie heeft een leeg hoofd, draagt een kroon, dat is een typische hoed, zonder koning in zijn hoofd!
  Catherine schoot ook op de Chinezen, verscheurde twee dozijn soldaten van het Hemelse Rijk en zei:
  - Nadat hij het land heeft verpest, kan de dictator de kroon op zijn hoofd houden, maar hij zal zeker gezichtsverlies lijden!
  Euphrosyne, die de Chinezen verpletterde met goed gerichte schoten, en ze letterlijk neermaaide, terwijl ze bergen lijken opraapte.
  En tegelijkertijd zei ze:
  - Het is beter je hoofd te verliezen in moed dan te worden achtergelaten met een neus in lafheid!
  Zo werden de meiden boos. En tegelijkertijd zijn ze bijna volledig naakt, en blootsvoets, en zeer gebruind, met blond haar.
  Elizabeth, schietend, zei:
  - Als je geen koning in je hoofd hebt, dan ben je een hoed die altijd bij je neus blijft!
  Catherine, die zeer goed gericht op de vijand vuurde en de Chinezen massaal uitschakelde, gromde:
  - Wie een gevoel voor realiteit verliest, blijft achter met een neus zonder een droom!
  Elena merkte agressief op, krabbelde naar de vijanden en drukte met haar blote tenen op de knoppen, en kirde:
  - Het been van een vrouw, wanneer ze blootsvoets was, schoor een man in de amandelen en liet hem zonder broek achter, zijn lichaam bloot!
  Euphrosinia, die tegenstanders stompte en de Chinezen met woedende kracht doodde, merkte agressief op:
  - Nadat je je geweten hebt verloren op zoek naar bergen van goud, kun je de vijand met een neus achterlaten, maar er zal zelfs geen gebroken cent meer achter je ziel blijven!
  De meisjes vochten wanhopig en dapper.
  Elizabeth vatte het samen door een Chinese houwitser met een granaat te vernietigen:
  - Als je God in je hart hebt en een koning in je hoofd, ben je een man met een hoofdletter!
  Krijgers vochten op andere fronten.
  Alenka krabbelde met een machinegeweer naar de Chinezen. Maaide ze als tarwe en huilde:
  - Voor de grote koning,
  Heer bedankt!
  En met blote tenen zal het meisje een granaat met dodelijke kracht gooien.
  Anyuta, die naar de vijand krabbelde en een doodsgeschenk gaf met haar blote, ronde hiel, gaf uit:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme! Tsaar Nicolaas zal bij ons zijn!
  En het meisje duwde de Chinese generaal met haar elleboog tegen de kin en piepte:
  - Voor het grote Rusland van Svarog!
  Fighting Alla verpletterde de Chinese soldaten, maaide ze neer als een sikkel en vyaknula:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  En haar blote tenen wierpen een krachtig dodelijk geschenk van vernietiging toe.
  Maria verplettert ook vijanden met wild zelfvertrouwen. En krabbels van machinegeweren, zingend:
  - Ons moederland is onze moeder!
  Het meisje wil een held zijn!
  En met blote tenen zal het meisje een vernietigend doodsgeschenk gooien.
  En dan hoe hij met zijn scharlaken tepel op de bazooka-knop drukt.
  De Olympische Spelen verpletteren de Chinezen tot poeder. Vanaf de machine erop krabbelen. En zingt:
  - We zijn op je als in een oorlog,
  En in de oorlog als tegen jou!
  En de blote tenen van het meisje gooiden een explosief pakket.
  Verscheurde een massa Chinezen tot as.
  Olympias vuurde ook met een aardbeiennippel en tjilpte:
  - Voor vrede, voor vriendschap, voor mei!
  Alenka merkte lachend op:
  - En dan jij May?
  Anyuta, krabbelend in het Chinees, piepte:
  Zomer, o zomer, sterrenzomer, wees bij mij!
  Alla schoot op de vijand, verscheurde enkele Chinese soldaten en tjilpte:
  - Voor het koninklijke rijk!
  En haar haar is als een laaiend vuur dat Rome zou kunnen verbranden. Hier is het meisje.
  Vijf verandert van positie. En krabbelt naar de vijand met een groter bereik.
  En toen sneden de meisjes gewoon de elektrische draden door, en de stroom viel uit,
  door vijanden. En de Chinezen schitterden.
  En de meisjes, zoals blote hakken, zullen het nemen en schitteren. En opnieuw zullen ze het Chinese, dappere leger opnemen. En de Chinezen zijn sterk en dapper. Dit is een dapper, talrijk volk.
  Maar Veronika en Victoria raakten hen met raketten vanuit het vliegtuig. En verscheurde veel Chinezen. De meisjes vechten, in een bikini en blootsvoets. En met hun blote hakken beuken ze op de vijand en drukken ze op de knoppen.
  Akulina Orlova verslaat ook de Chinezen en verplettert de vijanden zonder enig medelijden.
  Akulina drukte met haar blote vingers op de knoppen van de joystick en sloeg de Chinezen, verscheurde ze en piepte:
  - Glorie aan de vader-koning!
  Anastasia Vedmakova bevestigde:
  - Onvoorwaardelijke glorie aan de koning!
  Mirabela Magnetic gaf een geschenk van vernietiging met haar blote hiel en tjilpte:
  - En laten we drinken op admiraal Makarov!
  En haar scharlaken tepel werd ontbloot, en het meisje nam het en drukte op de knop. En raketten vlogen naar de Chinezen. En verscheurde vele krijgers van het hemelse rijk.
  Hier zijn de meiden...
  En toen namen de ninjameisjes uit Japan het op tegen de Chinezen. En de krijgers natuurlijk in één bikini en op blote voeten.
  Een ninjameisje met blauw haar nam de zwaarden en hakte de Chinezen in stukken. En ze deed haar hoofd eraf. En daarna gooide ze met haar blote tenen een erwt van vernietiging. En opnieuw vlogen de krijgers van het hemelse rijk met afgehakte ledematen in verschillende richtingen.
  De krijger zong:
  - Glorie aan Japan! Heerlijkheid!
  Een ninjameisje met geel haar vecht met vijanden. En hij snijdt ze zonder medelijden met zwaarden. En haar blote, sierlijke meisjesachtige vingers gooien iets volledig destructiefs. En ze scheuren het lichaam letterlijk uit elkaar. En de krijger zingt:
  - Glorie aan Japan, glorie!
  Tanks haasten zich naar voren,
  Meisjes, geen angst kennen -
  Gegroet - Russische mensen!
  Een ninjameisje met rood haar knipt ook Chinees. Ze is een zeer agressieve krijger. En snijdt tegenstanders tot het einde. En nogmaals, de vingers van zulke gebeitelde, verleidelijke blote voeten werpen boemerangs die hoofden afblazen als haren met een scheermes.
  En de krijger zingt:
  - Rusland van tsaar Michael,
  Het universum heeft overwonnen!
  Een ninjameisje met wit haar zwaaide met haar zwaarden terwijl ze de hoofden van de Chinezen onthoofde. En dit meisje in bikini bleek een geschreven schoonheid te zijn. En haar zwaarden zijn geweldig. En de blote tenen van de benen gooiden ook giftige naalden en sloegen de kelen van de krijgers van het hemelse rijk.
  Het ninjameisje zong:
  - De Japanse krijger is niet bang voor de dood,
  we zijn niet bang voor de dood op het slagveld ...
  Voor het heilige Rusland zullen de ninja's vechten -
  En zelfs sterven - zal winnen!
  Deze meisjes zijn zo bijna naakt en mooi, en hun benen verleiden mannen.
  Maar Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova gaan weer de strijd aan, of liever: rennen. Opnieuw vechten de kinderen met wilde woede en razernij.
  Hier zwaait de jongen met zijn zwaarden en hakt de hoofden van de Chinezen van de schouders.
  Oleg kirde en de jongen gooide erwten van vernietiging met zijn blote tenen. Scheurde de vijanden uit elkaar en zong:
  Glorie aan het communisme dat Nicholas aan het bouwen is,
  Hij is de grootste en wijste koning!
  Het meisje, deze voormalige schrijfster Margarita Korshunova, die de hoofden van de Chinezen afhakte, kirde:
  - Voor Rusland en tsaar Nicolaas!
  En met blote tenen zal de jonge krijger een boemerang pakken en gooien. En de ene zal voorbij vliegen en de hoofden van Chinese soldaten afhakken. Hier is een meisje.
  Margarita nam het aan en zong:
  Er is geen mooier moederland-Rusland,
  Het beste land ter wereld...
  De sterren bevloeiden de hemel in parels,
  Rijd zelfs een sluwe look gek!
  Toen pakten de onsterfelijke kinderen het aan en floot uit volle borst. En dus namen de kraaien het, kregen hartaanvallen, vielen flauw en begonnen te vallen. En slaan de hoofden van de Chinezen.
  Dit zijn kinderen, het zijn net monsters en super....
  En nogmaals, laten we de vijanden neerhalen. En zulke vechtende en dappere meisjes zijn hier, wat super is, dus ging Natasha in de aanval.
  Het meisje pakte het, vuurde met de machinegeweren en tjilpte:
  - Voor het communisme van tsaar Nicolaas!
  Zoya bevestigde dit door met haar blote hiel een explosieve zak explosieven te gooien.
  En de krijger zong:
  - Voor de grote koning,
  Vader-soeverein!
  Augustinus sneed door haar vijanden heen zonder enige zwakte of medelijden. En de roodharige krijger pakte het en gooide met haar blote tenen iets heel dodelijks en vernietigends. En heel dodelijk geacteerd heel cool.
  Augustinus liet de molen draaien en piepte:
  - Voor Rusland en overwinning tot het einde!
  Svetlana runde een zeer agressieve zwaardmolen met haar zwaarden. Ze hakte de hoofden van de vijanden af en legde ze in een heuvel. En met blote tenen pakte en gooide ze een dodelijk geschenk van de dood.
  En ze brulde:
  - Voor het tsaristische communisme!
  En weer de meisjes met hun blote, ronde hakken, alsof ze werden gehamerd met moordende erwten van vernietiging.
  En nog eens zingen:
  Nikolai, jij bent de koning-messias,
  Je zult snel almachtig zijn!
  . HOOFDSTUK 4
  De oorlog met China duurde voort.
  De meisjes haalden nieuwe, krachtigere bommenwerpers tevoorschijn. En Anastasia Vedmakova begon krachtige luchtaanvallen op de Chinezen uit te voeren.
  De krijger zong, met haar blote tenen op de knopen drukkend:
  Mensen zullen blij zijn
  Voor altijd gelukkig...
  Nicolaas van de macht -
  De kracht is geweldig!
  Akulina Orlova, die naar haar tegenstanders krabbelde en de Chinezen neermaaide, tjilpte agressief:
  - Voor de glorie van de ideeën van het communisme!
  Mirabela Magnetic, die bommen van bovenaf stuurde en de Chinezen doodde, voegde eraan toe:
  - Er zal glorie zijn in dit leven!
  Zo vallen meisjes vanuit de lucht het hemelse rijk aan. En vernietig de dappere soldaten van het Chinese leger.
  Alenka vecht ook. Een meisje spartelt uit een machinegeweer. Maait de Chinezen neer en piept:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En met blote tenen, als hij een geschenk van de dood naar de vijand stuurt.
  Anyuta schiet op de Chinezen, en heel trefzeker. Hij maait ze neer en zegt enthousiast:
  - Er zal vreugde zijn in het universum!
  En met een blote, ronde hak, alsof je een erwt opgooit.
  En vechten tegen Alla vecht met wilde razernij. En haar zwaarden draaien de molen en hakten de hoofden van de Chinezen af. Het meisje zegt woedend en laat haar tanden zien:
  - We zullen liefde naar ons Rusland brengen!
  En het meisje zal iets agressiefs en destructiefs gooien met haar blote tenen.
  Strijd Maria vecht opnieuw. En haar zwaarden zijn zo scherp en erg dodelijk. En ze snijden vlees als hete ijzerboter.
  Een meisje met goudkleurig haar spreekt agressief en snijdt de Chinezen in stukken:
  Moeder Rusland is voor altijd bij ons!
  Gevechten en de Olympische Spelen. Ze is erg groot en gespierd. Hoe ik de Chinezen aannam, en laten we ze hakken als tarwe met een zeis. Dit is een meisje, nou ja, zo groot en agressief.
  En ook met blote hak, hoe toe te geven aan een bom. En hij zal veel tegenstanders tegelijk verscheuren.
  En dan is Natasha aan het vechten. Het meisje houdt een vlammenwerper in haar handen. En de vijand verslaan.
  Een stroom van vlammen ging door de Chinezen. En ze zullen er honderd tegelijk verbranden. Hier is het meisje.
  En op de knop van de vlammenwerper zal hij op de scharlaken tepel van de vrouwelijke borst drukken.
  En zo stroomt het er allemaal uit.
  En het meisje met haar blote tenen gooit citroenen met agressieve kracht.
  De krijger zong:
  - Voor Heilig Rusland - Glorie aan het vaderland!
  Zoya vecht ook tegen de wilde kracht van de panter. Haar aardbeientepels drukken op de knoppen en schieten elektrische stoten uit de machine. Toen piepte het meisje:
  - Voor onze nieuwe overwinningen!
  En met blote tenen gooit hij iets doods. Hier is een meisje - een honingblonde.
  Augustinus, vechtend met vijanden, en ze maaiend als een zeis, kogel na kogel sturend, en ze in de kist drijvend, kirde:
  - Voor geweldige prestaties!
  En met haar blote tenen gooide ze een moorddadig geschenk van kolossale kracht.
  En dan zal het meisje op de knop van het wapen drukken met de robijnrode tepel van haar borst en een heel bataljon vijanden verscheuren.
  En hier is Svetlana in de strijd, een formidabel meisje. Snijdt vijanden zeer agressief.
  En met zijn blote tenen stuurt hij scherpe en dunne schijven naar tegenstanders.
  En met karmozijnrode tepels van de borst zal het de vijanden raken, en ze zullen grondig worden vernietigd. Zoveel lijken en vernietigde Chinezen.
  Toen kirde Svetlana:
  - Voor Rusland en overwinning tot het einde!
  Hier zijn de meisjes van de hoogste aerobatics. En ze organiseerden een figuurlijke uitroeiing van de vijanden. En ze gieten er allemaal vurige en elektrische vlokken op.
  Alice en Angelica werken met sluipschuttersgeweren. Meisjes hebben nauwelijks tijd om te schieten en opnieuw te infecteren.
  Er zijn veel Chinezen. En ze kunnen niet zo gemakkelijk worden omgedraaid. En ze duwen in een gele, eindeloze golf.
  Alice schoot, sloeg door de generaal heen en tjilpte:
  - Hoeveel werk hebben we!
  Angelica vuurde ook nauwkeurig en was het ermee eens:
  - Veel, maar we verwachten een overwinning!
  En de roodharige duivelin met haar blote tenen lanceerde een moorddadig geschenk van de dood.
  Alice vuurde opnieuw, schoot een Chinees vliegtuig neer. Het meisje was vastbesloten om resoluut te winnen.
  Hier had ze haar eigen problemen en complexen.
  Alice vuurde opnieuw, en heel nauwkeurig, en kirde, haar tanden ontblotend:
  - We zullen het goede voorbeeld geven!
  En haar ogen fonkelden van de bliksem.
  Dit is echt de categorie meisjes zijn gewoon super.
  En toen schoot Alice en werden drie Chinezen door één kogel tegelijk doorboord.
  En het blonde meisje met haar blote tenen zal een granaat van vernietiging pakken en met dodelijke kracht gooien.
  Dit zijn de meisjes waarvan de categorie eenvoudig is - super.
  Aurora vuurde ondertussen vanaf een houwitser. Ze verscheurde een heel peloton Chinezen en riep:
  - Ik heb geen twijfels over mijn account!
  En het mooie meisje pakte het aan en drukte op de knop met haar scharlaken tepel. En nogmaals, een dodelijk groot kaliber projectiel vliegt naar de vijand.
  Aurora nam het aan en zong:
  ik heb een vijand
  Er is kracht en druk...
  Maar ik zit in de huid van een stier -
  Hier is het gesprek!
  Haar partner Agrippina ontblootte haar tanden en verpletterde de dringende Chinezen met een glimlach:
  - Hé stierenvechter, wacht even,
  we beginnen met rennen ...
  Aphrodite, een meisje met goudblond haar, ook in een bikini en blootsvoets, tjilpte en ontblootte haar tanden:
  - Zorg voor je leven
  De koning der beesten man!
  Agrippina drukte met de scharlaken tepel van haar volle borst op de knop van het dodelijke wapen en piepte:
  - We slaan nauwkeurig,
  We hebben het goed getroffen -
  En het doel is dichtbij!
  Aphrodite, dit meisje, een geschreven schoonheid, drukt ook op de knop met een robijnrode tepel van haar borst, en slaat naar de vijand, en lacht oorverdovend en grijnzend met haar tanden:
  - laatste kracht
  de laatste kracht
  Verpletter de vijand!
  Aurora giechelde en sloeg tegen de vijand aan, met behulp van een aardbeienborstnippel. En toen voegde ze haar blote tenen toe.
  En een gevechtsraket schoot op de vlucht.
  Het meisje piepte:
  De tribunes verheugen zich
  De tribunes juichen...
  En dus vallen ze aan
  Hunnen Galaxy!
  In feite ziet het er al belachelijk uit, tot in het extreme.
  En nu gaat de tank van Elizabeth ten strijde. En het heeft vier meisjes in bikini's. En de meisjes vechten wanhopig.
  Elizabeth vuurde met haar blote tenen op de Chinezen en tjilpte:
  - In de naam van het grote Rusland!
  Ook Catherine, hoe de soldaten van het hemelse rijk te raken. Hoe hij ze in enorme hoeveelheden neermaait, en koert, zijn tanden ontblotend:
  - Glorie aan de Russische goden!
  En het meisje drukt haar blote, ronde hak weer op de uitstekende knopen. Hier zijn de meisjes in bikini. Laten we zeggen dat het gewoon vrouwelijke supermannen zijn. Probeer deze te weerstaan. Ze hebben een fenomenale, kosmische kracht.
  Elena zal de krijgers van het Hemelse Rijk raken. Hij zal de vijanden nemen en bedreigen. En dan, met een scharlaken tepel, drukt hij op de joystickknop en piept:
  - Glorie aan het communisme van de Russische tsaren!
  En met zijn blote hiel zal hij de vijand raken.
  Euphrosinia is ook cool in gevechten. En hij zal met grote passie naar de vijand slaan.
  En knock-out veel Chinezen, en coo:
  - Glorie aan het tijdperk van de communisme Goden!
  En ook hier zal zij een robijnrode tepel aanbrengen. En met zijn blote tenen drukt hij op de knopjes. En verscheur een massa Chinese soldaten.
  Dit zijn de meisjes - ze hebben agressieve sprongen. En de vier op de tank zullen de vijand pakken en met granaten beschieten.
  En ze hebben een grote, fenomenale kracht.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova werken ook zo actief en efficiënt met zwaarden, alsof het helikopterpropellers zijn.
  De jongen gooide met zijn blote tenen een stuk antimaterie. Een heel bataljon Chinezen vernietigd en gekoesterd:
  - Voor de grootsheid van soevereinen!
  Daarna voerden zijn zwaarden een molen uit en hakten de hoofden van de Chinezen af.
  Margarita Korshunova sloeg de vijanden neer. Ze hakte hun hoofden af en grijnzend zei ze:
  - Voor de glorie van de tsaristische USSR!
  En nogmaals, met een blote, ronde, kinderachtige hiel, hoe de vernietigende gave van vernietiging zal bezwijken.
  Toen pakten de onsterfelijke kinderen op en floot. En de kraaien, verdoofd door het gefluit, vielen neer en sloegen tegen de schedels van de Chinese soldaten.
  Margarita twitterde:
  ideeën van het communisme,
  Stop pacifisme!
  Dit zijn de monsterkinderen. Ze zijn de taaiste en meest agressieve ter wereld. Dit zijn terminator-kinderen.
  Oleg Rybachenko krabbelde naar de vijand en hakte met zwaarden. En dan zal hij het nemen en het van een vlammenwerper afschieten. En zoveel Chinezen zullen tegelijk branden. En kinderkrijgers zijn op hun hoogtepunt.
  De jongen nam het aan en zong:
  - Glorie aan Rusland, glorie ...
  Power klinknagels tanks!
  En een jongen van uiterlijk twaalf jaar oud nam het aan en bezweek met zijn blote hiel aan een granaat van vernietiging, en de massa werd aan stukken gescheurd door Chinese soldaten.
  De jonge krijger was vol kracht en energie. En hoe het eeuwige kind de soldaten van het hemelse rijk vernietigde. Het is gewoon fenomenale, transcendente kracht.
  Oleg nam het aan en zong:
  Laten we harder slaan
  Laten we samen optrekken!
  We zullen de USSR doen herleven
  Laten we de wereld een voorbeeld geven!
  En de jongen spuugde als een twinkeling, en een heel bataljon Chinezen brandde in één keer af. En brulde:
  - En dat er geen problemen waren!
  Margarita merkte geestig op, de vijanden afsnijdend als met een scheermesje, en kirde:
  - Voor groot Rusland,
  Je vecht en wees niet bang!
  En met haar blote tenen, het meisje, alsof ze een moorddadige erwt van totale dood lanceert.
  Natasha sloeg de Chinezen opnieuw met razernij en woede neer.
  Zoveel gele krijgers gingen liggen met hun hoofd afgehakt.
  Dit zijn de meisjes - die erg cool zijn en vechten.
  Natasha hield eerst een receptie met zwaarden - een zwaluwstaartvlinder. En toen pakte ze een vlammenwerper en drukte met haar scharlaken tepel op de knop. En als een fontein uit de rug van een walvis, zal een vlam uitbarsten, die de Chinezen tot op het bot verkoolt.
  Het meisje met het blauwe haar zong:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  Zoya nam het en ook met zwaarden, terwijl ze het pakt en doorsnijdt. En ze pakte het met haar blote tenen en gooide de scheermesjes. En veel Chinezen doorweekt.
  Toen drukte Zoya de karmozijnrode tepel op de knop van de vlammenwerper, en hoe ze de vijand met kolossale aplomb zou verbranden.
  Zoya nam het aan en zong:
  Glorie aan de tijd van de koningen
  Hamer de rebel!
  En meid, laten we eens spelen met de spieren van de pers.
  Augustinus is een heel mooie vrouw. En haar haar wapperde door de lucht als een proletarische banier.
  En het meisje, met haar blote tenen, zal een boemerang van vernietiging pakken en gooien.
  En toen pakte ze de robijnrode tepel van haar borstkas toen die over de knop van een granaatwerper werd getrokken.
  En ze kirde:
  - Want het vaderland is mooi!
  En met blote tenen zal hij iets extreem dodelijks pakken en weer gooien.
  Svetlana pakte het en vuurde ook door op de knop te drukken met een aardbeiennippel, waaruit een mijn vloog. Ze beschreef een boog en schoot op de Chinese troepen.
  En toen nam het meisje, met haar blote tenen, balletjes nitroglycerine en gooide ze ermee. En verscheurde veel tegenstanders.
  Toen kirde ze:
  - Voor de moeder van de goden Lada!
  Dit zijn de meisjes, en ze zullen meteen met hun borsten op de knopen drukken, zodat er meteen een heel Chinees regiment met tanks wordt verscheurd.
  Hier zijn de meiden...
  En toen namen de piloten Agatha en Adala de Chinezen over. Dat zijn de vechtende en agressieve meisjes met slanke, gespierde lichamen en blote sierlijke benen. Bovendien zijn beide schoonheden natuurlijke blondines en gewoon supermeisjes.
  En Agatha zal het nemen en het met haar blote tenen pakken, en zal een raket lanceren vanuit het vliegtuig. En hij zal de vijand nemen en ze aan stukken slaan.
  Agatha handelt agressief. En haar scharlaken afsprong drukte op de knop. EN
  Hier sloeg en zong het meisje:
  De draad is gebroken
  Een boze dood bedreigt ons...
  Maar meisjes leven -
  En de tegenstanders sterven!
  Adala pakte het aan en schopte ook de Chinees met behulp van haar blote tenen. En dan hoe haar robijnrode tepel op de knoppen zal drukken en raketten zullen vliegen over de posities van de krijgers van het hemelse rijk.
  De krijger piepte terwijl ze haar vijanden verpletterde:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  Dit zijn de meisjes die wonderen verrichten met hun blote voeten.
  Maar Juliana werd bijvoorbeeld gevangengenomen. Ze was verwrongen achter de handen van tegenstanders.
  En leidde eerst op blote voeten op het gras. En toen op het zand... En toen strooiden ze opzettelijk een vuur en strooiden kolen op de grond. En het meisje met blote zolen stapte op de rode brandende stenen.
  Gelukkig werden Yuliana's zolen ruw en eeltig door constant op blote voeten te lopen. Dus het doet haar niet zoveel pijn. En het meisje loopt, trots haar hoofd schuddend.
  Haar romp is naakt, de spieren van het meisje zijn sterk, en alleen dunne slipjes op haar heupen. En een gebruinde, goud-olijfkleurige huid. En haar haar is lang, dik, koperrood.
  Toen ze zagen dat blootsvoets lopen op de kolen het meisje niet doet gillen en kreunen, zetten de Chinezen haar op het rek. Ze wrongen hun handen en begonnen op te staan. Eerst brachten ze haar tot aan het plafond. Toen werd het touw losgelaten. Het meisje zakte naar beneden. Op de grond stond het touw strak. Een helse pijn doorboorde het meisje van haar kruin tot haar blote hielen.
  Juliana gilde, maar beet toen op haar lip. En ze klemde haar tanden op elkaar.
  De Chinees lachte. En weer begonnen ze het op te tillen. Het was een opschudding marteling.
  Juliana was stil. Alleen haar naakte, gebruinde, gespierde benen trilden en schoten door de lucht.
  Het meisje werd weer tot aan het plafond getild. En toen werd het touw losgelaten. Het gebruinde, bijna chocoladekleurige lichaam van het meisje zakte naar beneden. Weer wilde pijn en een verstikte kreet van een roodharige schoonheid.
  De beulen giechelen en ontbloten hun tanden. Laten we zeggen dat ze zo cool zijn.
  Maar het meisje werd, op het teken van de hoofdbeul, weer opgetild. Hoger en hoger. En het touw staat strak.
  Maar het meisje bevroor aan het plafond. Toen werd het touw weer losgelaten. En het meisje zakte in elkaar... En weer de kreet van een wanhopige schoonheid.
  Ja, het is echt lijden. Blijkbaar leken drie schokken genoeg. En nu werd het meisje op haar blote voeten gezet, zware, eikenhouten blokken. Het gespierde, gebruinde lichaam van de schoonheid rekte zich uit en de spieren waren veel scherper.
  Toen, op het teken van de senior beul, begonnen ze gewichten aan de haken te hangen. En Juliana's lichaam, naakt en sterk, begon zich meer uit te rekken. En het zweet brak uit en de olijfkleurige huid straalde, alsof hij met olie was ingevet.
  Het meisje uit Rusland kreunde weer... Maar weer klemde ze haar tanden op elkaar. En ze probeerde het pijnlijke gekreun en geschreeuw tegen te houden dat uit haar keel ontsnapte.
  De hooggeplaatste beul uit China zei hard:
  - Genoeg! Vet nu haar hielen in en maak de vuurpot klaar.
  De folteraars haalden een kruik olijfolie tevoorschijn. En ze begonnen Juliana's zolen zorgvuldig te smeren. Het was duidelijk dat de man blij was de blote, sierlijke benen van een heel mooi meisje te voelen. En het is inderdaad een groot genoegen.
  Het meisje voelde door de pijn in de gestrekte ligamenten en verdraaide armen en schouders een vaag gevoel van schaamte door de aanrakingen van de beulen.
  Maar in ieder geval probeerde ze niet te schreeuwen of te kreunen.
  Nadat ze klaar waren met smeren, begonnen de blootsvoets, roze, opgeruwd, maar niet de sierlijke vorm van de zolen van de beulen van het meisje te verliezen, dun brandhout onder hun hielen te stapelen.
  Dit is een traditionele vuurmarteling, waarbij de hielen worden geroosterd. Dat is hoe de piraten in Treasure Island wilden dat scheepsjongen Jim Hawkins blote, jongensachtige hakken had. Blijkbaar doet het echt pijn.
  Hier werd het vuur neergelegd, en een beetje zwavel toegevoegd om het beter te laten branden, en dieselbrandstof gedruppeld.
  De senior beul grinnikte... Yuliana, die hoe dan ook pijnlijk huiverde van angst. En toen schreeuwde ze het uit van ondraaglijke pijn. Ja, dit is eigenlijk heel vervelend.
  Hier bracht de folteraar een fakkel en ontstak een vlam onder de blote, gebeitelde benen van een mooi meisje met rood, weelderig, krullend haar.
  Het vuur laaide op enige afstand van de zolen van het meisje.
  In het begin voelde Juliana alleen een aangename warmte, ze vocht het grootste deel van de tijd op blote voeten en haar voeten waren erg hard, bedekt met een eeltige korst.
  Maar ze leven nog. En na een tijdje begonnen de blote zolen van het meisje te branden. Juliana beet met grote kracht op haar tanden. En toch ontsnapte er een pijnlijk gekreun uit de borst van het meisje.
  De hoofdbeul beval:
  - Geef haar nu een zweep!
  De folteraar trok een wilgenstok uit een bak met water. Eerst zwaaide hij ze in de lucht. Hij vloog voorbij met een fluitje...
  En toen sloeg de beul het meisje uit alle macht op de rug. De huid, de kleur van chocolade of een beetje lichter, barstte open en het bloed stroomde eruit.
  De senior beul riep uit:
  - Doe het rustig aan seki! Schroef jezelf niet dood!
  De kwelgeest sloeg, terwijl hij zijn benen wijd spreidde. De klappen vielen neer.
  En twee andere beulen legden dun, droog, met alcohol gedrenkt brandhout in het vuur onder de blote voeten van de meisjes. De vlammen likten aan de naakte, ronde, roze en tegelijkertijd eeltige hielen van het meisje.
  Het was een drievoudige pijn: een rek op het rek, een zweep en vuur onder de blote voeten van het meisje.
  Maar Juliana, die al haar moed had verzameld, slaagde erin luide kreten tegen te houden, van ondraaglijke pijn. En ze leed als een echte dochter van Rusland en een echte heldin.
  De beulen werkten. Eén snik gaf het meisje een pak slaag op de rug, die bedekt was met blauwe plekken en bloedingen. Daarna bracht hij slagen over op de billen van het meisje.
  Twee anderen keken naar het vuur zodat de vlam de geoliede hielen van de schoonheid zou braden.
  De senior kwelgeest leek ongelukkig. Sterker nog, het slachtoffer kreunt niet eens. Alsof haar wrede marteling niet duurt. En dit is een klap voor de trots van de beulen.
  De beul commandant beval:
  - En smeer nu haar borsten!
  De beulen hielden van dit idee. Ze druppelden olijfolie op hun handpalmen. Ze smeerden het op zijn poten en begonnen de blote borst van het meisje te grijpen en te knijpen.
  Yuliana was helemaal naakt en hing zichzelf zo op. En haar scharlaken tepels werden betast.
  En de beulen grinnikten.
  Het meisje schaamde zich erg en walgde van de aanraking van de ruwe en harige beulen. En ze bloosde van woede en schaamte.
  En de beulen betastten haar en smeerden haar borsten dik in. Door de ruwe aanrakingen van mannen zwol en verhardde de borst van het meisje. Juliana riep:
  - Verdomme!
  De beulen grinnikten en grijnsden alleen maar vleesetend. Maar nu is de borst al nergens verder gesmeerd en moet je met tegenzin je poten verwijderen.
  Daarna brachten de folteraars fakkels naar de blote borst van het meisje. Ze laaiden op en de vlammen raakten de scharlakenrode tepels van de blote borst van het meisje.
  Juliana schreeuwde het uit van wilde, onbeschrijfelijke pijn.
  Maar nogmaals, met een verschrikkelijke wilskracht klemde ze haar parelwitte tanden op elkaar. En ze viel stil. Ook al ademde ze zwaar.
  Nu bakten de beulen haar zolen en borsten, strekten haar lichaam op het rek, draaiden haar gewrichten en sloegen haar met een zweep.
  Maar het meisje zweeg. Ze toonde grote moed en heldhaftigheid.
  De beulen werkten. Ze hielden hem dichter bij de naakte kist en verwijderden toen de fakkel. Ze sloegen met een zweep op rug en billen, wakkerden het vuur aan onder de blote zolen van het meisje.
  Kortom, ze werkten gewetensvol. Maar het heldinmeisje had een sterkere wil en kon haar gekreun en geschreeuw inhouden.
  De senior beul klakte ongenoegen met zijn tong en beval:
  - En smeer nu haar boezem in met olie!
  De beulen toonden bereidheid tot kwelling. En energiek haastte zich om de naakte boezem van het meisje te smeren. Hun hebzuchtige, plakkerige vingers kropen tussen de benen van de schoonheid. En het was erg gemeen en wreed.
  Juliana voelde zich misselijk en had duidelijk walging. En de vingers klauwden en klauwden allemaal in de boezem van het meisje, en klommen dieper en dieper. En zo bleek het allemaal gemeen te zijn.
  Juliana riep:
  - Je kunt mijn ziel niet breken!
  De beulen smeerden haar boezem dik in en bleven tussen haar benen voelen. Maar de senior beul schreeuwde tegen hen. En hij verwijderde zijn handen.
  En in plaats daarvan namen ze een brandende fakkel aan de boezem. Vuur likte de meest gevoelige vrouwelijke diamant van het meisje.
  Juliana gilde en beefde. En ze had zoveel pijn. Zo ondraaglijk pijnlijk dat kreunen ontsnapten door de opeengeklemde kaken van het meisje.
  En ze trilde, wat de pijn verergerde.
  De hoofdbeul beval:
  - Je smeert ook haar billen.
  De beulen haastten zich snel om de mooie, elastische kont van het meisje te smeren. Ze deden het met enthousiasme en passie. Tegelijkertijd goten ze olie op hun handen.
  Juliana was zowel gekwetst als verontwaardigd. Maar het vuur was een beetje van haar boezem verwijderd en het meisje voelde zich beter. Juliana klemde haar tanden op elkaar zodat er zelfs bloed van haar tandvlees droop van de spanning. En ze was stil.
  De beulen smeerden haar billen in, zodat ze zelfs straalden.
  En toen brachten ze een fakkel naar hen en de boezem, met een hete vlam. En het zal opvlammen en de tere huid likken.
  Het doet vooral pijn als de boezem verbrand is. Al in het perineum waren de haren verkoold. En het is zo pijnlijk en pijnlijk, en hoe kan Juliana anders zo'n helse, ondraaglijke kwelling ondergaan.
  De hoofdbeul beval:
  - En sla haar nu met een gloeiend hete, stalen zweep!
  Een vakman in zijn vakgebied haalde een rode staaf uit de hitte van de open haard. En hij begon met een al gloeiend heet strijkijzer op de blote, gebruinde, al gewonde rug van het meisje te slaan.
  Yuliana kreunde en ze had zo'n pijn dat haar geest in de war was. En ze wilde echt uitschakelen en het bewustzijn verliezen. Maar wat het kwaad betreft, ze herkende zichzelf in ondraaglijke kwelling en leed zeer wild.
  En nu voelde ze dat ze op het punt stond in tranen uit te barsten en uit volle borst te schreeuwen.
  En om het lijden een beetje te dempen, zong het meisje;
  Overwinningsdag, hoe ver was het van ons,
  zoals een sintel smolt in een uitgedoofd vuur. Er waren mijlen, verkoold, in het stof, - We brachten deze dag zo dichtbij als we konden. Overwinningsdag! Overwinningsdag! Overwinningsdag! Dagen en nachten bij de open haardovens Ons vaderland sloot zijn ogen niet. Dagen en nachten vochten een moeilijke strijd - We brachten deze dag zo dichtbij als we konden. Koor: Hallo, moeder, we keerden niet allemaal terug ... Blootsvoets naar ren door de dauw Half Europa liep, de helft van de aarde, - We brachten deze dag zo dichtbij als we konden.
  . HOOFDSTUK 5
  En in China was er een grote oorlog ....
  Natasha en haar team sloegen de aanval van het ontelbare leger van het Hemelse Rijk af. De Chinezen parelden dapper - een natie van krijgers.
  En de meisjes krabbelden naar hen met machinegeweren. En letterlijk de hele rijen neergemaaid.
  Natasha, schietend met een machinegeweer en een granaat gooiend met haar blote, gebeitelde, gebruinde voet, zong:
  - Voor groot communisme,
  Schiet niet!
  Zoya sloeg ook de rij door. Toen sneed ze met zwaarden, sloeg Chinese hoofden omver en piepte:
  - Voor een nieuwe grens!
  En de blote tenen van de benen begonnen weer, iets dodelijks.
  En dan zal het meisje met haar scharlaken tepel op de knop van de bazooka drukken.
  Augustine is als een granaatwerper. En bracht ook de trekker over met een robijnrode tepel.
  Het meisje pakte het en gooide een granaat met haar blote hiel. En verscheurde veel Chinezen.
  En toen zong ze:
  uitgestrekte ruimte,
  Dood gedekt...
  We nivelleren bergen
  Roofzuchtig gezogen!
  En Augustine likte haar lippen, zich herinnerend hoe krachtig ze haar tong werkte, voor plezier en genot.
  Svetlana nam ook het neuken van de raketwerper over door op de knop te drukken met een aardbeiennippel. En het was zo geweldig...
  En de meisjes kirden:
  - Voor het grote tsaristische communisme!
  Daarna spuwden vier meisjes in koor ... Duizend Chinese soldaten werden neergeslagen door een hersenschudding.
  Hier zijn de meisjes - kunstvliegen.
  Natasha nam het aan en tjilpte, en na haar zongen alle andere meisjes in koor;
  Rusland is een geweldig land
  Communisme van de hoogste standaard,
  Lada werd ons gegeven door Rod,
  Snijdt het zwaard met het lemmet van Svarog!
  
  Wij zijn de meiden vooraan
  Komsomol-aanval...
  En er is geen andere manier
  De stem klinkt!
  
  We zullen tegenstanders verslaan
  Voor moeder Rusland...
  Er staat tenslotte een cherubijn boven ons,
  Witte God zal Messias komen!
  
  Creatie in het land
  Die van ons zal hoger zijn dan de zon...
  Immers, de mensen over de hele aarde,
  Vecht dapper voor vrijheid!
  
  Moederland jij bent onze moeder,
  Grootste Rusland,
  De wolf probeerde te scheuren
  De meiden zijn mooier geworden!
  
  Kunnen we dit maken?
  Alle verrassingen zijn best grappig...
  Met blote voet slaan
  Een meisje met de kracht van de Komsomol!
  
  De Zwarte God zal niet vernietigen
  Hij is tenslotte ook de zoon van de Know Rod...
  En zijn stamper is Svarog,
  Laten we tellen vanaf de drempel!
  
  Meisjes houden van blootsvoets
  Ze haasten zich dapper door de sneeuwbanken...
  Je kunt een hinde niet met geweld vangen
  We dragen een RPG in onze rugzak!
  
  Als een meisje liefheeft
  Een sluwe vent verleiden...
  Ze deed het voor de grap
  Stuur hem niet naar de kennel!
  
  Belykh God is een grote God,
  Schepping in het universum...
  En nu is de draak dood
  Er komt een nieuwe creatie!
  
  Rusland is een geweldig land
  Daarin zijn de meisjes altijd op blote voeten ...
  Satan valt aan
  En de vlechten van de meisjes zijn zichtbaar!
  
  Welnu, de eeuwige God Svarog,
  Wat deed hij voor de soort van de aarde...
  Kan iedereen tegelijk in een hoorn buigen,
  Voor nieuwe generaties!
  
  Leider Grote Jezus,
  Ook, de Zoon, geloof Rod...
  Laten we natuurlijk een aas gooien,
  Het weer zal geweldig zijn!
  
  En dan komt het spel
  Degene die niet cooler is...
  We zijn zo'n fraera
  Net de wolken verdreven!
  
  God is onze almachtige familie,
  Maak de planeet helderder...
  Geef ons allemaal gezondheid in de schulden,
  Om het zoeter te maken!
  
  Omwille van de Heer-Christus,
  We spoelen alle kilometers terug...
  Moeder van God is puur
  Abel leeft - Kaïn is verslagen!
  
  Hier komt een leuke dag
  De Heer van het universum werd een genie...
  En begroeid met grasstronk,
  Voor het licht van generaties!
  
  Hier zijn de meisjes op blote voeten
  Snel weer rennen...
  Hun borsten zijn geen siliconen
  Communisme is zichtbaar gegeven!
  
  Ik wilde dat de meisjes het wisten
  Versla alle mannen met hun voeten...
  Om een paradijs te zijn van een vrouw,
  Trap niet op laarzen!
  
  Nou, kortom, het is voorbij.
  Binnenkort tegenstanders...
  De schoonheid heeft een jeugd,
  Soldaten vallen aan!
  
  Dan is de strijd voorbij
  En Svarog zal zijn zwaarden heffen...
  Rod zal voor altijd bij je zijn
  Voor moeder Rusland!
  Dit is hoe de meisjes van deze Chinezen uitroeien en zingen.
  En hier is ook Stalenida in de strijd en zwaaiend met zwaarden. En haar borsten zijn vastgemaakt aan speciale batterijen van de magie die bliksem uitstraalt. En de Chinezen worden geneukt.
  Steelenida nam het aan en zong:
  - Bliksem, bliksem, bliksem,
  Onze inheemse, blote voeten familie!
  Veronica, van een granaatwerper, zal deze vrouw raken - de hoogste klasse.
  En haar tong is zo lang.
  Bovendien drukt het meisje bij het afvuren van een granaatwerper op de knop met haar scharlaken tepel. Dit is cool en geweldig.
  Veronica nam het aan en zong:
  - Ik ben het coolste meisje ter wereld,
  En twee keer twee is helemaal geen vier!
  En met blote hielen zal het meisje een granaat nemen en toegeven. Zo strijdlustig is ze.
  Victoria verplettert ook vijanden. En haar tepels zijn robijn in actie. En haar blote tenen, omdat ze iets volledig destructiefs gebruiken, dat vijanden letterlijk vernietigt.
  Victoria nam het aan en zong:
  Ik zal je afslachten, ik zal iedereen afslachten,
  Ik ga je vermoorden! Ik ga je vermoorden!
  En nu nam haar blote hiel het over en bezweek voor de vijanden. Hier zijn de mooie meisjes.
  Maar vanuit de lucht slaat Anastasia Vedmakova een verpletterende slag. Ook meisjes in één bikini en gillen van plezier.
  Tegelijkertijd trilt en zingt de schoonheid opnieuw:
  Hoger en hoger en hoger
  De snelle vlucht van onze vogels...
  En in elke propeller ademt -
  De rust van onze grenzen!
  En nu zal deze heks van lucht het scharlaken nemen, alsof een overrijpe aardbei met haar tepel op de knop zal drukken. En onmiddellijk beschieten een dozijn raketten de Chinezen.
  Anastasia nam het aan en piepte:
  - We zullen iedereen met al onze macht vernietigen!
  Akulina Orlova is weer in actie. En ze is zo'n grote schoonheid. En haar benen zijn bloot, sierlijk, gebruind en zo verleidelijk dat ze op de pedalen trappen en bommen op de tegenstander gieten.
  Hier zijn de meisjes met bladgoudhaar.
  En Anastasia Vedmakova is roodharig en lijkt op een vlam.
  En Mirabela Magnetic heeft ook haar als lentepaardebloemen.
  En ook hoe hij zal nemen en insluiten, op een tepel drukken die fonkelt als een robijn. Dit meisje is de vernietiging zelf.
  En dus pakte ze een hele wolk giftige naalden en liet ze los op de vijand. Ze drukte haar blote tenen op de knopen en spuwde de doodsgeschenken uit.
  Toen ongeveer gorgelde:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  Ik verpletter tegenstanders in de lucht!
  En het meisje hoe haar parelwitte tanden te ontbloten. Dit is echt de kunstvlucht van het meisje, en haar haar glinstert als de koepels van orthodoxe kerken.
  En ze kan bijvoorbeeld iets pretentieuzers verdraaien.
  En Anastasia Vedmakova nam het en stuurde met haar blote tenen een hele kubus giftig glas naar de vijand. Het zal exploderen en de ontelbare lichamen van de Chinezen zullen schreeuwen. En breek ze in kleine stukjes.
  De roodharige krijger zong:
  - Moord, moord hacks goddeloos,
  Dag en nacht, het maakt niet uit!
  En nogmaals, tegen vijanden van vliegtuigen, zal zo'n moordenaar en destructief nemen en raken.
  En meisjes uit de lucht tonen helse problemen en de hoogste schakel van vernietiging.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwig jonge kerel, die eruitziet als een jongen van een jaar of twaalf, fluit en fluit.
  Raven, die een hartaanval hebben gekregen, vallen flauw en bevinden zich in een blokkade. Hun scherpe hoofden doorboren de schedels van de Chinezen. Dit is echt een zware strijd.
  De jongen maakt een truc met zwaarden - een troefdame en een tiental Chinese hoofden vielen tegelijk af.
  Oleg Rybachenko, die vijanden doormidden snijdt en erwten van vernietiging gooit met blote vingers van kinderbenen, piept:
  - Glorie aan de tijden van het communisme,
  Laten we het juk van het pacifisme vernietigen!
  Margarita Korshunova, die de klaveren aas met haar zwaarden had getrokken, hakte de hoofden af en tjilpte:
  - Glorie aan de Russische goden!
  En de blote voeten van het meisje pakten en gooiden een erwt van vernietiging en vernietiging naar de vijand.
  En Margarita nam het aan en zong:
  - Voor groot communisme,
  Laten we het grootste deel van het wild stoppen!
  Hier is een meisje van kolossaal niveau.
  En de krijgers dringen ook aan.
  Alyonka zwaaide met haar zwaarden. En bezuinigingen. En dan zal hij de granaat vastpakken met vasthoudende vingers. En hoe je naar de vijand gooit. En een groot aantal Chinezen zal breken.
  Alenka nam het aan en zong:
  De strijd is heilig en juist
  Meisjes op blote voeten in het donker...
  Lichte strijd, niet voor glorie -
  Voor het leven op aarde!
  En het meisje lacht.
  Anyuta vernietigt ook tegenstanders met grote passie. En toen werd haar borst zichtbaar. En ze pakte de scharlaken tepel terwijl ze op de joystickknop drukte.
  En vlieg dan mijnen de vijand in.
  Dit is hoe meisjes omgaan met vijanden. En ze zijn zo blootsvoets, zo sexy en sterk.
  Anyuta nam het aan en zong:
  - Godzijdank Jezus
  De mensheid gered met zijn bloed...
  Geef niet toe aan verleiding mensen
  Hij gaf zijn bevel aan het heilige volk!
  Roodharig, vechtend tegen Alla, merkte agressief op:
  God is slechts een illusie!
  Toen pakte ze het aan en drukte met haar robijnrode tepel de trekker over. En hoe gewelddadige vlammen daaruit uitbraken.
  Alla merkte op terwijl ze haar tanden ontblootte en zong:
  - Gelukkig zonder God
  Het is mogelijk om...
  neem een man
  Rijker in bed!
  En dus, na deze passage, zal de duivel met een rood pak lachen.
  Ja, dit is een meisje dat alles kan. En ze houdt heel veel van mannen. En vooral werkt ze graag met haar tong. Ze vindt het allemaal zo leuk.
  Maria vecht ook met het Chinese leger. En hij doet het met grote woede.
  Een meisje met haar in de kleur van bladgoud pakte en vuurde giftige naalden uit machinepistolen.
  Ze onderbrak veel Chinees en piepte:
  - Witte paarden, witte paarden,
  Krijgen ons niet te pakken! Krijgen ons niet te pakken!
  En dus pakte Maria het aan en lanceerde met haar blote tenen een moorddadig geschenk van vernietiging.
  En dan uitgegeven:
  - De duivel is hier
  Duivel is daar...
  Leven en dood-
  Pure misleiding!
  Olympias, schrijvend over de Chinezen, merkte op:
  - Wat is waarheid?
  En ze pakte het ook en gooide met sterke, blote benen een vat explosieven.
  Ze rolde en sloeg. En de hele strijd van het hemelse rijk vloog hoog in de lucht.
  Olympias nam en sloeg opnieuw. En ze gebruikte ook een scharlaken tepel, zoals een grote aardbei.
  En de krijger zong:
  Ik zou in de lucht zijn, ik zou in de lucht zijn!
  Op blote voeten en veel sneeuw!
  Alenka zei lachend:
  - Duivel, duivel, duivel redden,
  Iemand, iemand heeft het virus gebracht....
  Geef ons, geef ons zwaarden in onze handen,
  zelfs Christus zal niet helpen!
  Olympias pakte een slang en stuurde er een straal schuimige benzine uit. Het vlamde op als een vlammenwerper. En nu zal er een vuurstraal op de Chinezen vallen. En laten we ze verbranden.
  En Olympias zong:
  Wat voor soort maker?
  Hemel of hel...
  Doodt iedereen -
  Jouw gif!
  En de krijger nam het aan en knipoogde met helse ogen. Zinspelend op de coronavirusepidemie in de eenentwintigste eeuw. En deze helse epidemie heeft iedereen gedood. En de vraag rees: waarom heeft God dit nodig?
  Maar nu zijn de tijden anders en vechten de meisjes gewoon tegen de Chinezen.
  Marusya nam een krachtige granaat in haar handen, zette zich af met haar blote, gespierde benen en kirde:
  - Voor kosmische veranderingen!
  Matryona pakte het op, ontblootte haar tanden en gooide iets met grote en zeer vernietigende kracht:
  - Verandering - ons hart vraagt,
  Verandering - onze ogen vragen!
  Alenka, die op de Chinezen vuurde en met haar blote voeten granaten gooide, pakte met grote opwinding op:
  - In ons lachen en onze tranen,
  En de pulsaties van de aderen!
  Verandering, we wachten op verandering!
  Anyuta merkte agressief op, terwijl ze haar tegenstanders neermaaide en op de knop drukte met haar aardbeienborstnippel:
  - Het hele land wordt omarmd door perestrojka,
  In ons land wordt het atoom gesplitst!
  Roodharige Alla, die de vijand verpletterde met behulp van blote tenen en tepels die fonkelden als robijnen, ondersteunde de impuls:
  Ken de pulsatie van het hart en de aderen,
  Tranen van onze kinder-moeders....
  Maria schoot op de vijand, met iets heel dodelijks, en voegde haar tanden ontblotend toe:
  We zeggen dat we verandering willen
  Gooi het juk van de kettingen van de draak af!
  De Olympische Spelen krachtig bevestigd. Tegelijkertijd namen de meisjes het aan en duwden met hun blote zolen een bom met een lont weg, die in de lucht vloog en gilde:
  - Het einde van het juk van de draak!
  En nu zijn de meisjes weer in opwinding en strijdtrance.
  Olimpiada, die naar de vijanden krabbelde met een machinegeweer dat geschenken van groot kaliber produceerde, merkte op:
  -Van de boze draak
  Het geslacht heeft de aarde gered...
  En de schaduw van de lucht
  Hij verliet mensen!
  Alenka verklaarde agressief, op brute wijze vijanden verpletterend, met agressieve manieren:
  - Ik word de absolute wereldkampioen,
  En ik buig me helemaal naar de Stille Oceaan!
  Hier zijn de meisjes met hun helse verwerkers.
  En de blote voeten van de schoonheden, gooien iets extreem agressiefs, leidend tot de dood.
  Anyuta merkte het op, drukte haar scharlaken tepel op de knop van de vijzel, verpletterde de Chinezen en brulde:
  - Voor de grote maat die mannen hebben!
  Deze meisjes zijn erg mooi en begrijpen wat sterke mannen bedoelen. Ze zijn leuk en voegen energie toe.
  Alenka acteert heel mooi, en geeft verpletterende klappen met haar blote voeten.
  En ze vliegen weer met grote krachtgranaten.
  De krijgers vechten. En vanaf de zijkant komt een vlammenwerper tank voorbij. Het laat een straal van gewelddadig vuur los. Het laait op en brandt iedereen dood. En rivieren stromen als vlammen die uit een vulkaan komen.
  Er kwam een grote tank voorbij. En liet een massa verkoolde lijken achter.
  Fighting Alla nam het aan en floot:
  - Leuk, leuk, laten we het nieuwe jaar ontmoeten!
  Daarna wierp haar blote, sierlijke been opnieuw het geschenk van de dood van kolossale, vernietigende kracht. En verscheurde veel Chinezen.
  De vliegtuigen van Albina en Alvina vlogen over de meisjes. Deze meisjes begonnen de soldaten van het hemelse rijk te raken met raketten.
  Albina drukte met haar scharlaken tepel op de knop. Ze bombardeerde een heel Chinees bataljon en tjilpte:
  - Ik ben de coolste vrouw ter wereld!
  Alvina schiet ook op vijanden met een raket, met behulp van een robijnrode borstnippel en piept:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En weer zal hij iets dodelijks sturen, met zijn blote hiel. Dit meisje is een heel mooie blondine.
  En op het land nam Maria, een meisje met haar in de kleur van bladgoud, dezelfde tepel in de kleur van rijpe aardbeien terwijl ze perst, en lost met grote vernietigende kracht mijnen op tegenstanders.
  Toen nam het meisje het aan en zong:
  - Ik ben de coolste ter wereld,
  Ik loop op blote voeten door de sneeuwbanken!
  En het meisje nam en liet haar tong zien. De krijger werd des te cooler en krachtiger.
  Maria pakte het aan en lanceerde opnieuw met haar blote, ronde hak iets destructiefs.
  Onmiddellijk explodeerden verschillende erwten.
  En verpletterde een heel bataljon soldaten van het Hemelse Rijk. Dit is echt ontzettend gaaf.
  Maria nam het aan en zong:
  - Kom naar me toe naakte jongen Alik,
  Breng de jongens - ook allemaal naakt!
  En hoe de krijger zal lachen en haar tong zal laten zien, en dan hoe ze zal spugen.
  Maar de Olympische Spelen namen en ook hoe te spugen. En het licht zal nemen en vliegen uit haar mond. En verbrand veel Chinezen. Dit is een meisje - laten we zeggen dat de vrouw super is.
  En toen pakten en gooiden haar blote, sterke benen een vat nitroglycerine.
  En die, hoe hij ontploft... En de ontploffing zal een zeer kolossale vernietiging zijn. En alsof iemand een kleine atoombom had gegooid.
  Dat is hoeveel meisjes er zijn, en ze brullen als wild en ontembaar ...
  Hier in de strijd is Olga met haar vlammenwerper. En het meisje rent, flikkerend met blote, ronde hakken.
  En het verbrandt de Chinezen, het brandt hard uit ...
  Hier zijn ze ook beulen. Ze martelden het meisje Seraphim. Natuurlijk werd ze om te beginnen uitgekleed en volledig naakt gefouilleerd.
  De poten van vieze mannen klommen in de intieme plekjes van het meisje. En ze voelden haar borst, kietelden haar hielen.
  Ze klommen in haar mond, klommen in de anus met hun vingers. En toen werd Serafim in de ezel gestoken en een wapenstok.
  Het meisje schreeuwde van pijn en vernedering. En het was zo walgelijk.
  En ze bleven haar aanraken...
  En toen pakten ze en gingen op een speciaal zadel zitten. En stalen naalden groeven zich in de schoonheid van de vagina. En ze knarsetandde en huilde van de pijn.
  Ze was uitgerekt. En ze plaatsten een gewicht aan één kant en hingen het aan een haak. En aan de andere kant schroefden de beulen ook op het gewicht. Dat was zo duur in termen van pijn veroorzaken.
  En het meisje kreunde en brulde. En ze had ondraaglijke pijn. En toen werd het meisje weer met een zweep geslagen.
  En ze zit in het zadel. Naalden prikken in haar boezem, gewichten worden aan haar benen geschroefd. En een zweep viel op zijn rug. Meer precies, er werden zelfs twee zwepen geslagen door sterke beulen uit China.
  En toen brachten ze een fakkel naar het rechterbeen en de vlam likte de ronde, roze meisjeshiel. En toen brachten de beulen een fakkel naar het linkerbeen. En vuur blote hiel, ook gelikt, maar aan de andere kant.
  En het meisje schreeuwde weer met wilde woede. Ze sloegen haar met twee zwepen, roosterden haar blote voeten en sloegen haar tegelijkertijd met een zweep. Maar dit was niet genoeg voor de beulen uit China om te zien.
  En ze begonnen de borst van het meisje te smeren met vuile poten. En pootte haar met grote agressiviteit. En het meisje kreunde van de pijn en voelde zich een kever die voor onderdelen werd gedemonteerd.
  Maar toen verhardde haar borst door de ruwe aanrakingen van de beulen en zwol op. En het meisje werd veel beter. En ook hier worden de fakkels naar de naakte buste van de schoonheid gebracht. En laten we het afvuren.
  Het meisje huilde in een wilde razernij van helse pijn. En de meisjes zijn erg mooi en erg sexy als ze geselen en martelen.
  En dan prikken ze haar boezem, en roosteren haar blote, sierlijke benen, en strekken haar met gewichten, en nog steeds verschroeien haar borsten.
  En pas nu begon de hoofdbeul vragen te stellen. En het meisje zwijgt. Om precies te zijn, niet dat ze zwijgt, maar haar kreten vormen geen afzonderlijke woorden. Ze huilt gewoon.
  Op bevel van de hoofdbeul werden stalen staven met scherpe sterren uit de vuurpot verwijderd.
  Ze gloeiden karmozijnrood van de hitte.
  En ze begonnen het meisje op de rug te slaan, zonder enige angst en met onmenselijke woede.
  Zo deed het pijn als een hel. Geen wonder dat dit Chinese beulen zijn...
  Maar zelfs dit leek hen niet genoeg. Er werd ook een krans van twijgen met weerhaken op het hoofd van het meisje gelegd. Extra lijden.
  Oleg Rybachenko, die doorging met vechten en met de blote vingers van kinderbenen de doodsteek gooide, tjilpte:
  - Wachten op de overwinning, wachten op de overwinning,
  Degenen die verlangen om de ketenen te breken ...
  Wachten op de overwinning, wachten op de overwinning -
  We zullen het kwaad, de duisternis, kunnen verslaan!
  Margarita Korshunova, die doorging met het snijden van de Chinezen, kirde en tekende een vlinder met haar zwaarden:
  - Glorie aan het grote, heilige communisme,
  Laten we de wereld een gelukkigere plek maken...
  We zullen slecht pacifisme vernietigen
  In het belang van het grote, heilige Rusland!
  Daarna pakte en lanceerde het meisje een dozijn giftige naalden met haar blote tenen en raakte de vijand. En het was zo leuk.
  Oleg Rybachenko nam het aan en hoe hij floot, zwaaiend met zijn zwaarden. En duizenden kraaien die naar het slagveld stroomden, vielen op de hoofden van Chinese soldaten.
  The Terminator Boy zong:
  - In het belang van de Russische Svarog,
  Laten we er nog een paar maken!
  En nogmaals, de blote tenen van de jongen grepen het en gooiden een moorddadig geschenk van de dood. En zo'n kracht met een stuk antimaterie dat een heel Chinees regiment afbrandde in de vlammen van vernietiging. En de jongen die ook Superman is - zong:
  Rusland is onze heilige macht,
  Daarin bouwde de Almachtige Staf Eden ...
  Machtige wil en grenzeloze glorie,
  We zullen niet snel problemen hebben!
  
  IVAN DE ZESDE - DE GROTE KONING
  Koning Karel de Twaalfde ontsnapte aan de dood tijdens de oorlog in Noorwegen, en zelfs nadat hij vrede had gesloten met Peter de Grote, slaagde hij erin dit land te veroveren. En Zweden kwam een beetje van de nederlaag af. In 1740, tijdens het regentschap van Leopoldovna, viel Karel de Twaalfde opnieuw aan ... En hij kon profiteren van het feit dat Biron werd omvergeworpen en chaos en chaos in Rusland, zowel Vybor als St. Petersburg innamen.
  Het Russische leger herstelde zich echter na aanvankelijke mislukkingen en kon de hoofdstad van Rusland heroveren. Zweden kon alleen Vyborg behouden.
  Maar de loop van de geschiedenis is enigszins veranderd. Ivan de zesde werd niet omvergeworpen, omdat de staatsgreep mislukte. En hij hield zijn troon. Karel de Twaalfde stierf in 1752 op zeventigjarige leeftijd, nadat hij vijfenvijftig jaar had geregeerd. En zijn regering was de meest bewogen in de geschiedenis.
  Na een pauze in 1757 was Rusland in oorlog met Pruisen. Deze keer, dankzij het feit dat Ivan de Zesde, al een volwassene, op de troon zat, eindigde de oorlog met de volledige nederlaag van Pruisen en de arrestatie van Frederik II. En dit bleek een enorme prestatie voor Rusland. Toen annexeerde Rusland Polen, meer bepaald het Gemenebest, en versloeg Turkije. Er waren twee oorlogen met het Ottomaanse Rijk. En de tweede eindigde met de verovering van Constantinopel en de volledige verovering van het Ottomaanse rijk. Het tsaristische Rusland behaalde vele overwinningen - bereikte India en veroverde ook Noord-Afrika. Toen veroverde Suvorov heel Europa, samen met het revolutionaire Frankrijk.
  Alleen Groot-Brittannië probeerde weerstand te bieden. Maar de briljante Nelson werd verslagen door de meer briljante en succesvolle Ushakov. En gevolgd door een landing met de verovering van Londen.
  Heel Europa werd veroverd... Toen was er in de negentiende eeuw al een campagne in Afrika. Zeer succesvol, en India overnemen. En toen waren de Russische troepen al binnengevallen, hadden Canada ingenomen en de Verenigde Staten bereikt.
  In 1815, op vijfenzeventigjarige leeftijd, stierf Ivan de Zesde - de grootste -. Zijn regering was de langste van min of meer belangrijke landen in de geschiedenis van de mensheid. Vijfenzeventig jaar aan de macht. Toegegeven, het moet gezegd worden dat de ambtstermijn nominaal was, vanwege het regentschap. Maar hetzelfde kan gezegd worden over Lodewijk XIV.
  En Ivan de zesde, die in de echte geschiedenis een mislukte tsaar was die zijn leven in de gevangenis beëindigde, werd in plaats daarvan de grootste heerser in de geschiedenis van planeet Aarde.
  Zijn zoon, Peter de Derde, werd de nieuwe koning. Deze vorst zette de agressieve politiek van zijn vader voort. En voltooide de overname van China. Rusland versloeg ook de Verenigde Staten en veroverde dit gebied. En al onder Alexander de Eerste werd ook het Latijnse leger met Japan veroverd. En Alexander II voltooide de verovering van de laatste landen van de wereld, inclusief Australië.
  Zo ontstond er weer een wereldrijk...
  Alles lijkt in orde te zijn, maar het rijk heeft autocratie en lijfeigenschap. En de koningen proberen de voortgang te vertragen. Wat echter onmogelijk is. En in 1953 vloog de eerste persoon in dit geval, prins Alexei, de ruimte in.
  En in 1967 vlogen ze voor het eerst naar de maan. En het moet worden opgemerkt erg cool.
  Aangezien de vlucht naar Mars al in 1988 plaatsvond. Wat nog steeds beter is dan in de echte geschiedenis...
  Geleidelijk begonnen de koningen meer aandacht te besteden aan de ruimte. Er waren vluchten naar Venus en verder ...
  De nieuwe tsaar George de Eerste besloot, ook in 2020, voor het eerst in de geschiedenis van Rusland om verkiezingen voor de Doema te houden en een grondwet vast te stellen.
  De nieuwe relatief jonge monarch noteerde zelfs een reeks gevleugelde aforismen;
  Denken als een circus vereist koorddansen!
  Liefde is een gevoel als een fluit, alleen is de muziek veel zoeter!
  Politici zijn vaak vossen en nooit leeuwen, want politiek is geen koninklijke zaak!
  Een jongen zonder strijd is erger dan een hond!
  Eerlijkheid is een zeldzame kwaliteit voor politici, vooral bij het tellen van de stemmen!
  In de pulsatie van het hart en de aderen willen we verandering...maar niet ouder worden!
  Jeugd is onbetaalbaar als goud, het vervaagt alleen sneller met de tijd!
  De jeugd bevordert ontdekkingen, als een frisse bries op een zeil!
  Jeugd verliest, in tegenstelling tot wijn, in de loop der jaren aan waarde, maar wint aan kracht!
  Robots in fantasieën werden geboren uit menselijke luiheid, maar belichaamd door bovenmenselijke toewijding!
  Hoe meer commandanten, hoe minder orde, hoe minder orde, hoe meer verliezen!
  De kindertijd is als geld tijdens inflatie, hoe waardevoller, hoe sneller je er afstand van doet!
  Eiken generaals, maak houten doodskisten!
  De generaal is als een vat, vooral leeg!
  Wanneer generaals eiken zijn, bloeit dichte onwetendheid!
  Geest en fantasie, zoals man en vrouw, alleen de huwelijksreis is echt zoet als de ondersteunende schoonmoeder van de realiteit!
  Het aantal orders is niet altijd evenredig met moed, maar weerspiegelt altijd de gunst van de meerdere!
  Olie is inderdaad zwart goud, vergiftigt de natuur, maakt harten zwart, vertroebelt de geest!
  Olie is als het zwarte bloed van de duivel - het vergiftigt zowel het vlees als de ziel!
  De geest is een redder in nood in slimme handen, en een slagersclub in de poten van een idioot!
  Het is gemakkelijker om een sneeuwpop te maken in de monding van een uitbarstende vulkaan dan om een ontdekking te vinden die niet voor militaire doeleinden is gebruikt!
  Openen voor oorlog komt neer op het sluiten van vele deuren van een vreedzaam leven!
  Als je een gevecht wilt vermijden - pomp je spieren, als je oorlog wilt vermijden - bouw dan een leger op!
  Diplomatie wordt verlicht door de last van militaire uitgaven, onderhandelingen zijn zware vuisten!
  Beloof de maan niet vanuit de lucht, je zult moeten huilen als een hond als mensen komen om een eis te stellen!
  Harten eisen wraak, maar niets is listiger en kwaadaardiger dan het menselijk hart - dus laat de geest vergiffenis schenken!
  Om een oogst te hebben, is het noodzakelijk om het hele jaar door parasieten te planten!
  Door één keer een luie te planten, kun je het hele jaar door oogsten!
  Rode spraak kan een zwarte reputatie vergoelijken, maar het zal het leven van een kleurloze niet ter overweging sieren!
  De wonderen van de wetenschap, we zijn verstoken van verveling, de wonderen van vooruitgang zijn erg interessant!
  Het belangrijkste wonder van de wetenschap slaat niet toe, maar beloont!
  Wetenschap is geen wolf, maar verlaat het bos, als er geen wetenschappelijke verantwoordelijkheid is schaapherder!
  De start moet niet dartel zijn, je zult vertragen tot een datum, maar traagheid aan het begin zal het einde bevriezen!
  Het begin is als de opening in een spel, je moet je sneller ontwikkelen, maar beweeg niet zonder na te denken over pionnen!
  Een ideale politicus is als een paard aan het werk, maar geen ezel in de gemeente!
  Liefde is natuurlijk een heerlijk gevoel, alleen als het niet geldt voor alcohol!
  Veel koks bederven pap door gestremde melk in het deeg te gieten!
  Een politicus is een kunstenaar, alleen bevlekt hij niet het doek, maar zichzelf!
  Koningen kunnen alles, maar vorsten willen bijna niets voor het volk!
  Alleen de koning die opkomt voor het volk!
  Er zijn maar twee dingen in de wereld waar de Schepper geen controle over heeft: menselijke gevoelens en menselijke domheid, vooral als ik me slimme mensen voel!
  Het maakt niet uit wie de president is, het gaat erom wie de koning is in je hoofd!
  Oorlog, geen plaats voor bezinning, het tijdperk van dood en waanzin!
  Alleen degenen die een verstand hebben dat buiten de rede ligt, worden gek!
  Een auto is niet alleen een vervoermiddel, maar een luxe waar alleen dwazen op beknibbelen!
  De meest verspillende vorm van economie, om te beknibbelen op prestige!
  Soms verloren we, soms stierven we, maar de Russen knielden nooit neer!
  Vaardigheid vervangt kwantiteit, maar kwantiteit kan vaardigheid alleen ten onrechte vervalsen!
  - In een gezond lichaam, en de geest van de ambal - en de zwakte van het vlees - vervaagde de ziel!
  Bloed glanst als goud, maar metalen zielen roesten ervan!
  Zelfs goud roest als er geen hart uit gegoten wordt!
  Marteling is geen amusement, maar hard werken vanuit de dienstverlenende sector, waarbij medelijden met de cliënt je fataal wordt!
  De ziel van een rijke man is patriottisch, niet meer dan die van een gouden munt, waar ze het nemen en eraan vasthouden!
  Goud is geel als de kleur van verraad, zacht als de wil van een opportunist, zwaar als het geweten van een verrader!
  Pijn is als een schoonmoeder, obsessief, gemeen, ik wil er vanaf, maar... zonder dat zul je niet met overwinning trouwen!
  Als de vijand zich niet overgeeft, vernietigen ze hem, en als hij zich niet overgeeft, brengt vindingrijkheid de overwinning!
  Het maakt niet uit of de vrouwtjes van de vijand sterven, het is een ramp als onze mannetjes hun hersens hebben verdraaid!
  Het is gemakkelijk in de strijd als leren geen kwelling is, maar nuttig entertainment!
  Zelfs in de woorden van Christus zoeken zijn dienaren naar iets dat goddeloze willekeur dient!
  Een grote kast zal luidruchtig vallen, en luide glorie gaat naar degene die hem heeft neergehaald!
  Als het masker vaardig is, hebben we geen excuus nodig!
  Vaker stromen rode rivieren vanwege rode toespraken en zwarte daden!
  - Wie voorbestemd is om neergestoken te worden, mag niet aan het touw trillen!
  Zoals altijd bleek het, maar ze wilden niet!
  De dood verdient een beter aandeel dan het leven, omdat de duur ervan onvergelijkelijk meer delen laat om uit te kiezen! -
  Garanties geven gegarandeerd beroofd!
  Een munt van goud is zacht, maar dodelijker dan een kogel, het raakt precies het hart en haalt de hersenen eruit!
  Technologie is de god van de oorlog - en zijn saboteur is een atheïst!
  God schiep het universum in zes dagen, en de mens betaalt voor alle eeuwigheid voor een kleine door de mens gemaakte zwakte!
  Ze kwamen op de wol, maar kwamen niet terug met een kabelbaan!
  Rennen, maar niet wegrennen, schieten, maar niet terugschieten, slaan, maar niet terugvechten, en vooral, drinken, maar niet dronken worden!
  Niemand heeft de oren van een dode ezel nodig, maar het horen van een levende vos is een geschenk voor degenen die geen ezels nodig hebben om hun doel te bereiken!
  Schoen je geest, je zult voor altijd een zwerver blijven!
  Oorlog is lucht voor de longen, maar alleen vermengd met binair gas!
  Als de vijand niet wil opgeven en niet weet hoe te verliezen, zullen we hem dwingen op te geven en hem te spenen om te winnen!
  Slechte mensen houden van zwarte magie, goede slechte mensen wit!
  Doden in een oorlog is moeilijk in het proces, walgelijk van perceptie, maar hoe geweldig uiteindelijk! Dus oorlog brengt gezondheid voor de ziel, verharding voor het lichaam en reinigt de portemonnee!
  Soms vult de oorlog de portemonnee groot, en in directe verhouding tot de volheid van het vergoten bloed en de leegte van het verdorven hart!
  De plicht jegens het vaderland is rood met betaling van belangeloze toewijding!
  Oorlog is een test voor de slimme, temperen voor de sterken, plezier voor dwazen! -
  Een lachertje zijn is niet leuk, anderen aan het huilen maken is niet saai!
  Een goede heerser is als zoete honing, eerst likken ze het, dan spugen ze het uit!
  En de boze heerser zal, net als alsem, eerst worden uitgespuwd en dan vertrapt!
  Ja, goud is zacht, maar een ondoordringbaar schild is gemakkelijk te smeden!
  Kwaliteit weegt altijd zwaarder dan kwantiteit - zelfs een oceaan van gerstepap is geen obstakel voor een bijl!
  Het kwaad is vol kracht wanneer het goede wordt verzwakt door angst!
  Een grap is goed voor de plaats, een lepel voor de lunch, maar hulp is in de problemen!
  Je kunt een of twee keer geluk hebben - zonder vaardigheid gaat het geluk weg!
  Wie is Leo Tolstoj niet, die literaire zwerver!
  
  HOE NAPOLEON NAAR MOSKOU GING VIA KIEV
  Napoleon koos voor een alternatief oorlogsplan met Rusland. Hij ging naar Kiev en versloeg daar Russische troepen. En hij creëerde een marionet Little Russia. Toen was er een oorlog en de toetreding van Wit-Rusland en Litouwen tot het hertogdom Polen, dat werd omgedoopt tot het koninkrijk. Oostenrijk kreeg ook wat Oekraïens grondgebied. Rusland, dat verslagen was, werd een kleine mogendheid. In 1815 lanceerde Napoleon een campagne tegen Turkije.
  Versloeg de Ottomanen en nam Constantinopel in. Griekenland werd onafhankelijk, Bosnië en Herzegovina werd onderdeel van het grote Italië, dat door de zoon van Napoleon Bonaparte op de troon zou zijn gezet. Roemenië werd opgenomen in Oostenrijk, waardoor de keizer verwant was aan Napoleon. Bulgarije en Servië werden onafhankelijk, net als Albanië, maar werden vazallen van Frankrijk.
  En Griekenland is een vazal van het formeel onafhankelijke Groot-Italië.
  In Turkije bleef in feite alleen de hoofdstad Istanbul op de Balkan met een klein stukje land.
  De oorlog eindigde daar echter niet. Napoleon lanceerde een invasie van Marokko en Algerije. Maar de Britse vloot bemoeide zich met de Fransen. De oorlog met Engeland sleepte voort. Maar de ingenieuze Napoleon slaagde erin Gibraltar in te nemen en de Britten te verslaan met zijn superieure troepen op het land.
  Daarna blokkeerden de Fransen de zeestraat en konden ze het hele noorden van Afrika veroveren, zowel Egypte als Soedan. Tijdens de gevechten hadden de Fransen 's werelds eerste onderzeeërs. Engeland begon enorme verliezen te dragen.
  Napoleon heeft heel Europa en een deel van Rusland onder zijn controle. En Groot-Brittannië is niet haar rivaal.
  Geleidelijk wonnen de Fransen de Britten. Ze bouwden meer schepen met een bevolking en middelen die vele malen groter waren. Uiteindelijk, in 1931, landde Napoleon in Groot-Brittannië, en nadat hij zijn troepen had ontwikkeld, nam hij Londen in.
  Groot-Brittannië gaf zich over... Er werd haar een enorm eerbetoon opgelegd en alle koloniën werden weer Frans.
  Napoleon was al te oud en stuurde zijn generaals ten strijde.
  Frankrijk vocht met de VS en in Latijns-Amerika om talrijke kolonies te behouden.
  Napoleon, die zeventig jaar heeft geleefd, wat niet zo weinig is voor een groot genie, stierf in 1839 volgens de normen van de negentiende eeuw. Zijn zoon Napoleon II, een lange blonde die niet op zijn vader leek, erfde de troon op zijn achtentwintigste. En natuurlijk ging de oorlog door. Terwijl in het algemeen in de koloniën.
  Bovendien had Napoleon II enkele interessante ideeën. Hij hield met name een referendum en verenigde Frankrijk, Italië en Oostenrijk tot één staat.
  En dit is ook niet slecht ... En in Pruisen zetten ze hun familielid op de troon.
  En het Gemenebest werd geregeerd door de onwettige zoon van Napoleon en de Poolse panna van Valencia.
  De troepen van Napoleon II maakten uiteindelijk een einde aan de Verenigde Staten en veroverden zowel Noord- als Zuid-Amerika volledig. Toen werd Afrika binnengevallen. Het breidde zich uit naar India en China.
  In 1860 was er een oorlog met Rusland. Deze keer werden Moskou en St. Petersburg ingenomen. Er werd een referendum gehouden en Rusland trad tot aan de Stille Oceaan toe tot het Gemenebest. En toen fuseerde het Gemenebest met Frankrijk. Toen was er al een oorlog in China en een landing in Australië ... Napoleon II regeerde tot 1883 tot hij stierf op tweeënzeventigjarige leeftijd, nadat hij bijna de hele wereld had veroverd.
  Zijn kleinzoon Napoleon III besteeg de troon. Onder deze monarch eindigden de laatste oorlogen uiteindelijk met de verovering van Japan, de Filippijnen, andere eilanden en landen in Azië, evenals Nieuw-Zeeland.
  De vorming van het wereldrijk was voltooid... Napoleon de Derde werd de voltooier van de geschiedenis van oorlogen.
  En nu had de mensheid één weg naar de ruimte.
  In 1917 vloog de eerste mens de ruimte in. En in 1922 vond een vlucht naar de maan plaats. En in 1930 naar Mars.
  De mensheid veroverde de ruimte ... Tegen het einde van de twintigste eeuw waren er al menselijke nederzettingen op alle planeten van het zonnestelsel.
  En in 2020 begon de eerste interstellaire expeditie. Onmiddellijk begonnen zeven ruimteschepen naar de ster Sirius, die verschillende planeten ronddraaide. En een van hen was leefbaar.
  Een nieuw tijdperk van interstellaire expansie is ingeluid.
  En de uitdrukking - via Kiev naar Moskou gaan, heeft een nieuwe betekenis gekregen.
  
  DRIE-ASSIGE BUGS OPGELOST
  Hitler veranderde triviaal het Vierde Pantserleger niet in de Kaukasus. En als gevolg daarvan konden de nazi's Stalingrad onmiddellijk innemen. Iets eerder had Japan de Slag om Midway gewonnen en de Hawaiiaanse Archipel veroverd door de Stille Oceaan volledig te domineren.
  Rommel pauzeerde ook niet, na de val van Tolbuk, en omdat hij de Britten niet toestond zich in de verdediging te vestigen, versloeg hij ze volledig in Egypte. Bovendien wisten Rommels troepen met steun van de lokale bevolking zowel Irak als Koeweit in te nemen.
  Stalin probeerde Irak te heroveren, maar Turkije deed ook mee aan de oorlog aan de kant van het Derde Rijk. En als gevolg daarvan viel de USSR onder een dubbele slag. Die werd toen triple in het Verre Oosten en opende een tweede front en Japan.
  Gebruikmakend van het moment gingen de Duitsers naar de Kaspische Zee en sneden de Kaukasus over land af.
  Daardoor veranderde het verloop van de oorlog. De USSR werd gedwongen een deel van haar strijdkrachten in te zetten om het Verre Oosten van de Japanners af te houden. En de Duitsers rukten zonder problemen op. De Turken namen Jerevan, Batumi en andere steden in en braken door en door de verdedigingswerken.
  Zowel de Duitsers als de Japanners rukten op. De samoerai waren in staat om de Sovjetvloot in Vladivostok te verrassen en zonder ceremonie tot zinken te brengen. En ze veroverden het grootste deel van Mongolië.
  Tegen het nieuwe jaar hadden de nazi's de hele Kaukasus veroverd, inclusief Bakoe.
  Het was een klinkende overwinning en een verpletterende slag voor de USSR. Stalin raakte in paniek, maar kon niets doen.
  De winter was kalm. Alleen was er een poging om Leningrad te deblokkeren, maar zonder succes. De Duitsers trokken extra troepen en wisten de aanval af te slaan.
  In maart probeerden ze in het centrum aan te vallen, maar de aanval werd weer afgeslagen...
  Eind mei vulden de Duitsers hun troepen aan vanwege totale mobilisatie en trokken ze krachtigere en modernere tanks aan: de Panther, de Tiger, de Lion en het Ferdinand zelfrijdende kanon. En ze lanceerden een offensief in convergerende richtingen vanaf de kant van Rzhev en het noordelijke deel van het front, in een poging een ketel te vormen.
  Tegelijkertijd stroomden ook de nazi's Saratov binnen. Ze vielen aan vanuit Stalingrad.
  In de strijd verscheen de "Leeuw" - een zeer krachtige tank met een gewicht van negentig ton. Deze machine had een frontale bepantsering van de romp van honderdvijftig centimeter en zijkanten van tweeëntachtig millimeter onder hellingen als een "Panther". Deze was uiterlijk vergelijkbaar met de Panther, alleen groter met een 105 mm kanon van 70 EL lang kaliber.
  Het voorhoofd van de romp was zeer sterk beschermd - 240 mm onder hellingen.
  De tank "Lion" had een krachtigere motor van duizend pk en een snelheid van ongeveer vijfendertig kilometer per uur.
  Over het algemeen is de auto niet helemaal succesvol, maar hij is zeer goed beschermd in het voorhoofd.
  Bovenal is de Tiger praktisch gezien goed. De Panther, hoewel sneller, is nogal zwak met een zijpantser van slechts 40 millimeter, en zelfs vijfenveertig kunnen het aan.
  Over het algemeen zijn de Duitsers erg sterk. Ze waren in staat om zware verliezen in het tweeënveertigste jaar te vermijden, en hun leger is groot en het aantal divisies, samen met buitenlandse, alleen al in de Wehrmacht bedroeg meer dan driehonderdvijftig. Plus de troepen van de satellieten.
  Spanje en Portugal gingen openlijk aan de kant van het Derde Rijk de oorlog in.
  En de Duitse troepen namen Gibraltar in en begonnen door Afrika op te rukken.
  Italië voerde extra mobilisaties uit en stuurde meer troepen. Turkije mobiliseerde ook, net als de Arabieren. Japan drong vanuit het oosten aan.
  Het Derde Rijk was ook groter in aantal infanterie en niet inferieur in technologie. De Duitsers hadden ook veel vliegtuigen in de lucht. De ME-309 verscheen, ongeëvenaard in bewapening, en de Focke-Wulf met zes luchtkanonnen.
  Duitse azen domineerden.
  Vooral Marseille. Voor driehonderd neergehaalde vliegtuigen ontvangt hij opnieuw het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor vijfhonderd kreeg hij de eerste prijs van dit niveau, het Ridderkruis van het IJzeren Kruis en gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Marcel belandde aan het oostfront en vocht daar als Satan.
  Stalin plaatste een beloning van honderdduizend gouden roebel op zijn hoofd. En er was oorlog.
  De Duitsers waren natuurlijk in staat om door de Sovjet-verdediging te breken en Saratov in te nemen en de ketel ten noorden van Rzhev aan te sluiten.
  In de Battles onderscheidde vooral de tankbemanning van Gerda zich.
  De blootsvoetse blondine vuurde haar panterkanon af met haar scharlaken tepel en kirde:
  We zullen Moskou innemen!
  Charlotte sloeg ook met een frambozentepel, doorboorde de auto van de Sovjet-troepen en piepte:
  We zullen allemaal winnen!
  Christina gaf de vijand een ontlading, drukte haar robijnrode tepel op de knop en kirde:
  - Voor heilig Rusland!
  Magda pakt het en raakt de Sovjettank, scheurt de geschutskoepel af en tjilpt:
  - Voor machtige kracht!
  Dit is hoe de meisjes vochten en zeer agressief.
  Hier zijn een paar coole vrouwen...
  Eind juli begon het Duitse offensief tegen Moskou. Tegelijkertijd bestormden de nazi's in het zuiden Kuibyshev.
  Er waren felle gevechten.
  De strijdkrachten zijn natuurlijk ongelijk, maar Kuibyshev is goed versterkt. Ik moet zeggen dat Moskou ook sterk is versterkt, net als de benaderingen ervan. In ieder geval zijn er krachtige versterkte zones, en egels, en loopgraven, en hele krachtige versterkte gebieden.
  De Duitsers gooiden de aanval in - honderdvijftig divisies. Velen van hen zijn buitenlands en van kleine dodelijke kracht.
  Zowel de allereerste "Tigers" -2 als de "Maus" tank namen deel aan de gevechten. Uit de gevechten bleek dat de eerste tank nog niet slecht was, maar de Maus was te zwaar en niet gemakkelijk te vervoeren.
  Het is echter helemaal niet eenvoudig om zo'n tank uit te schakelen. En de Duitsers klemden zich vast in de verdediging van het Rode Leger.
  Het was best moeilijk voor de nazi's. Maar ze zijn sterk zowel in aantal als in techniek.
  De eerste Yu-288 bommenwerpers werden ook gebruikt. Zo'n machine is erg sterk en snel en kan tot zes ton bommen dragen.
  De Duitsers waren sterk... Marseille kreeg voor zevenhonderdvijftig neergehaalde vliegtuigen een unieke onderscheiding: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En hij werd een echte superlegende.
  De Duitsers domineerden vol vertrouwen de lucht en Japan rukte op vanuit het oosten.
  Samurai alle parel en parel. En hun vliegtuig werd gebombardeerd. De VS en Groot-Brittannië waren passief. En ze hebben zorgvuldig gehandeld.
  Japan gebruikte aanzienlijke troepen in de gevechten. En hij duwde...
  In augustus namen de Duitsers de stad Kalinin in en naderden Mozhaisk, de meest versterkte verdedigingslinie.
  Tegelijkertijd ontvouwden zich de gevechten voor Tula. Tot Moskou bleef alle honderd kilometer.
  Veronica, Oksana en Natasha verlieten samen met andere meisjes de omsingeling. Het bataljon meisjes kreeg het bevel om zich naar achteren terug te trekken, omdat de krijgers praktisch geen antitankwapens hadden. Stalinida Pavlovna had oorlogservaring en diende als vrijwilliger in Spanje. Afgezien van de ervaring van de rest van de oorlog. En ze begreep dat de Rode troepen de tanks van de reeks grote katten niet konden weerstaan. De meisjes schakelden echter verschillende transporters uit, maar leden zelf verliezen.
  Nu verspreidde het bataljon zich en trok zich terug.
  Veronica, Oksana en Natasha, die hun laarzen hadden uitgetrokken, vertrokken op blote voeten en in lichte blouses. Sovjet-troepen zijn niet klaar om zware tankkolommen af te weren. En er valt gewoon niets door de E-50-tank te breken. De enige kans is om de sporen te beschadigen. Maar in deze machine bevinden de rollen zich op afzonderlijke karren en het is erg moeilijk om ze uit te schakelen.
  De meisjes trokken naar het oosten door de bossen, en in kleine groepen. Ze zagen er heel aandoenlijk uit. Ze rolden hun broek op, en alleen in lichte overhemden. Lang, blond, licht krullend haar viel naar beneden. Blote voeten worden aangenaam gekieteld door het gras, en soms komen er bultjes over. Alles ziet er extreem erotisch uit. Borsten komen door dunne shirts heen.
  Veronica harkt met haar blote voet door het gras en zegt geërgerd:
  - Verdomme - de oorlog is net begonnen, en je moet je al terugtrekken!
  Oksana, wiens blonde haar een beetje roodachtig was, grijnzend met haar tanden, antwoordt:
  - En ik had geen speciale illusies! Hitler veroverde bijna de hele wereld... Probeer maar eens met zo'n horde die je aankunt!
  Natasha schudde haar sneeuwwitte haar en zei:
  - Iedereen wil behagen ... Het is moeilijk om met ze om te gaan! Trouw zijn is niet makkelijk!
  Veronica knikte. Haar haar is zo goudkleurig en mooi. Ze is fantastisch.
  Maar Victoria haalde ze in. Een roodharig meisje. Haar is als vuur. En zo aangrijpend. De wind blies en het lijkt erop dat het de proletarische banier is die wappert, zo'n vlammend haar.
  Victoria deed haar shirt uit en ontblootte haar romp. Haar borsten waren vol, haar tepels waren scharlaken, als klaprozen. Mooie krijger. En haar sterke, getrainde lichaam is zichtbaar.
  Natasha giechelde en ontblootte ook haar romp, en merkte op:
  - En onze lichamen zijn mooi ... We zijn gewoon Amazones!
  Veronica schudde haar hoofd.
  - Is het niet te radicaal - om de borst bloot te leggen! Je moet je aan de fatsoensregels houden!
  Victoria schudde haar hoofd en schudde haar rode krullen.
  - In een communistische samenleving - de regels van moraliteit, is het concept relatief. - Het meisje schudde haar blote borsten, haar scharlaken tepels straalden heel verleidelijk. - Naakt zijn is geen zonde. Om precies te zijn, het concept van zonde is priesterlijk, maar ons credo is vrijheid van burgerlijke moraliteit!
  Natasha bevestigde, terwijl ze haar weelderige en elastische buste schudde:
  - Dichter bij de natuur! Dichter bij natuurlijk! En natuurlijk naakt!
  Oksana glimlachte ook en ontblootte haar romp. Sterker nog, in de hitte van de zomer, hoe aangenaam is het als de borsten ontbloot zijn. En de wind blaast ze weg. Een mooi meisje, en naaktheid komt eraan. Alle meisjes zijn atletisch, met figuren, de naakte lichamen van de krijgers zien er erg harmonieus uit.
  Mooie meisjes lopen langs het pad. Ze zijn zo schattig en erg aantrekkelijk.
  piepte Veronica en schudde haar hoofd.
  Maar het is helemaal niet esthetisch!
  Victoria schudde negatief haar hoofd.
  - Niet! We hebben geweldige lichamen! En we zien er gewoon geweldig uit!
  Natasha knikte, sprong op en zei:
  - Het was goed om naakt te zijn ... Hier kwam Iljitsj met een pistool!
  Oksana streelde haar borst en piepte:
  - Sterker nog, mijn buste is super!
  Victoria zong enthousiast:
  - Oh, meiden, en we zijn overvallers! Portemonnees, portemonnees en portemonnees! We zagen dollars - bergen goud!
  Natasha schudde haar blote borsten en zong met een glimlach:
  - Vroeger waren ze naakt, blootsvoets, slecht!
  En met z'n vieren barstten ze in lachen uit. De meisjes sloegen met blote voeten, tilden hun blote hielen op. Mooie krijgers. Achter hen zijn rugzakken en PPSh-aanvalsgeweren. Leuke krijgers, heel mooi.
  Veronica zei zacht:
  - Voor God zijn we allemaal gelijk ... En we zullen ons moeten verantwoorden voor losbandigheid!
  Natasha giechelde en antwoordde vastberaden:
  - Er is geen god! Dit is een sprookje!
  Victoria, terwijl ze haar naakte, gebruinde borsten schudde, riep enthousiast uit:
  - God is uitgevonden door de machtigen van deze wereld om de mensen onderworpen te houden!
  Veronica schudde ontkennend haar gouden hoofd.
  Wie schiep toen het universum?
  Victoria giechelde en antwoordde:
  - De universa zelf groeien als bladeren aan een boom. Ze groeien uit het niets. Toen in verre oneindigheid een boom in het heelal vanuit het niets begon te groeien, en sindsdien zijn er veel heelal verschenen.
  Natasha giechelde en stak haar tong uit en merkte op:
  - Het is heet! Mogen we onze broek uittrekken?
  Victoria steunde het idee:
  - Het is een geweldig idee!
  En alle drie de meisjes deden unaniem hun broek uit en bleven in hun slipje. En wat een sterke en gespierde lichamen hebben ze. Gewoon prachtig, en aerobatics.
  Oksana zong met verrukking:
  - De kakkerlak heeft voelsprieten, het meisje heeft een naakt slipje!
  Alleen Veronica bleef over met haar broek opgerold en haar shirt aan. Ze antwoordde verwijtend:
  - Het is niet goed om zo naakt te zijn! Wat als ze ons zien!
  Natasha giechelde en antwoordde:
  - En laat ze zelfs zien! Ik hou ervan om mannen op te winden!
  Victoria giechelde, schudde haar bijna blote dijen en antwoordde:
  - Mannen zijn onzin - gewoon uitschot!
  En met een blote voet een verse schimmel rakend, voegde ze eraan toe:
  - Hoe leuk is het om een hengst te nemen en erop te rijden!
  Oksana merkte met een glimlach op:
  - Als ze je strelen, is het leuk... Vooral als de mannen jong, knap zijn...
  Natasha herinnerde de meisjes eraan:
  - Denk eraan, we hebben de jongen gepakt. Een geweldig kind, en hij heeft zeker een geweldige perfectie voorbij zijn jaren!
  Victoria likte haar lippen en zei met lust in haar stem:
  - Het zou geweldig zijn om het te bekijken!
  Veronica blafte verontwaardigd:
  - Wat een nare dingen zeg je! Je kunt niet zo lachen met de gevoelens van mensen! Zeker als het om Duits gaat, maar dan een jongen!
  Oksana giechelde en antwoordde:
  - Excuseer ons, maar mijn hart is zo vies...
  Natasha bevestigde gemakkelijk:
  - De Duitsers rukken op, en ik wil dromen over iets goeds! Bijvoorbeeld over de jongens!
  Victoria stelde lachend voor:
  - En wat als je echt mannen vangt? Het was zo geweldig!
  Veronica antwoordde hard:
  - Vrouwen zijn versierd met bescheidenheid, niet met arrogante intimidatie!
  Victoria schudde negatief haar vurige hoofd. Ze sloeg met haar blote voeten en blafte:
  - Niet! Er is gewoon geen groter plezier, zelf een man uitkiezen en haar naar bed slepen. De roodharige duivelin schudde haar koperrode krullen en ging verder. - Dat is het om voor het plezier in de bosjes te gaan liggen en niet door het gangpad te gaan.
  Veronica zei streng:
  - Seks zonder reden is een teken van een dwaas! - En voegde toe. - Dit is in strijd met de normen van de communistische moraal!
  Victoria was het daar niet mee eens:
  - Lenin zelf zei - vrouwen zouden gewoon moeten zijn!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Nou, ik kan niet zeggen dat ik me zo op de mannen heb gegooid, maar het is leuk om een actieve rol te spelen! Als je zelf graag kiest voor wie je gaat slaan! Maar van onze kant komt het daar niet van.
  Victoria knikte instemmend.
  - Ja, we hebben alleen meisjes ... Maar je kunt over het hek komen! - Het meisje piepte met veel plezier. "Jongens, muzhiks... Onze muzhiks kruipen ijverig op hun buik!"
  Veronica schudde negatief haar hoofd.
  - Nee, dat heeft Lenin nooit gezegd!
  Natasha riep uit protest:
  - Nee, dat is precies wat Vladimir Iljitsj zei! Onder het communisme zal alles gemeenschappelijk zijn, ook de echtgenotes!
  Victoria giechelde en mompelde:
  - Vrouwen zijn goed... Mannen zijn nog beter! Eh, opgepakt worden, daar verkracht worden door een heel gezelschap.
  De meisjes lachten in koor. En Victoria, grinnikend, voegde eraan toe:
  - En toen sloegen ze hem met geweerkolven! En de hielen werden in brand gestoken met een zachte vlam en besprenkeld met corbite!
  Natasha trapte met haar blote voet tegen een stootje en kirde:
  - Hakken zijn blij als ze met bamboe worden geslagen! Hier in China werden meisjes en jongens geslagen met stokken op hun blote zolen. En ze vonden het geweldig!
  Victoria zong met verve:
  - Wat een marteling in Hollywood! Alleen katten, geen mensen!
  Veronica merkte wijselijk op:
  - Hier ga je naar de hel ... Je wordt gemarteld en je hielen worden niet alleen verbrand met bamboe, maar ook met gloeiend heet ijzer!
  Natasha zong en balde haar vuisten:
  - Zwarte raaf bij de volgende poort!
  Victoria, schuddend met haar blote borsten, met scharlaken tepels, vervolgde:
  - Wieg, handboeien, gescheurde mond!
  Oksana, wiens borsten ook naakt zijn, en haar heupen schuddend, antwoordde:
  - Hoe vaak na het gevecht mijn hoofd!
  Veronica ondersteunde de impuls en stampte met haar blote voeten:
  - Van het overvolle hakblok vloog ik waarheen....
  Natasha brulde woedend en schudde haar blote borsten:
  - Waar is het moederland! Laat ze lelijk schreeuwen!
  Victoria sloeg en gilde, draaide haar heupen, nauwelijks bedekt door transparant slipje:
  - En we vinden haar leuk, ook al is ze niet mooi!
  Oksana siste en trok met haar blote, gebruinde knieën:
  - Vertrouwde klootzakken!
  Veronica zei met een zucht:
  - Wij zijn Sovjet grenswachten. En we praten als heksenhoeren. Is het mogelijk om...
  Victoria zong als antwoord:
  - Bedankt Stalin-leider! Voor stomme, lege ogen! Voor het feit dat we als een luis zijn, kun je niet leven!
  Natasha bedreigde de rode duivel met haar vuist:
  - Nu, jij bent geen windhond! Je komt in een speciale sectie!
  Victoria zei zelfverzekerd:
  - Binnenkort zullen de Duitsers naar Moskou komen ... En al zal Stalin in een kooi worden genomen!
  Oksana giechelde en maakte bezwaar:
  Denk je dat de uitkomst van de oorlog een uitgemaakte zaak is?
  Victoria antwoordde heel serieus:
  - Hoe anders? Hitler heeft bijna de helft van de wereld bezet, plus Japan en zijn koloniën. - Het meisje stampte boos met haar sierlijke, blote voet. - En we hebben niet eens fatsoenlijke tanks! De KV-serie is een parodie op auto's. T-34 is duidelijk te klein. Maar er is geen normale tank gemaakt! En pantserdoorborende granaten zullen erger zijn dan Duitse!
  Natasha zuchtte zwaar en gorgelde:
  - Hier moeten we het mee eens zijn! Helaas, onze tanks zijn nog steeds zo onvolmaakt. Hoe zit het met KVV? Ja, ze breken...
  De meisjes zwegen en hun speelsheid zakte.
  Inderdaad, al de eerste uren van de oorlog toonden aan dat de T-34-76 geen volledig betrouwbare versnellingsbak heeft, en nog meer de KV-serie. En wat vies is, hoe zwaarder de tank, hoe zwakker hij is aangepast aan beweging. En 200 mm frontale bepantsering is niet genoeg om de granaten van zelfs het 88 mm kanon van de Panther-2 te houden, en niet dat van de Tiger-3.
  Zoals onverwacht bleek, zijn Duitse auto's een orde van grootte sterker in frontale bepantsering en het vermogen om tegen een stootje te kunnen. En de Sovjet-technologie faalt duidelijk.
  Ja, er was een "Panther" -2 machine die zijn gelijke niet kent en laten we iedereen vernietigen. Je kunt zo'n tank niet stoppen.
  Eind september begonnen de Duitsers Moskou te omsingelen. Ze hebben het gereviseerd.
  De herfst was droog en warm, en begin oktober waren de nazi's al begonnen hun tangen strakker te maken en dreigden de omsingeling te sluiten door Moskou in te nemen.
  Piloot Marseille ontving een speciale onderscheiding voor duizend neergestorte vliegtuigen - de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En het is cool.
  En andere machines waren nu in gevecht.
  Gerda's tankbemanning onderscheidde zich in gevechten. De meisjes vochten op de "Panther" -2. Deze machine had een smal torentje, een lager silhouet en frontale bescherming vergelijkbaar met de "Tiger" -2 met een lager gewicht van achttien ton met een gelijke motor van 900 pk. En dat betekent betere rijprestaties. Amerika gebruikte de lange Sherman. Deze tank kon alleen de Duitse kant binnendringen en werd op een afstand van drie en een halve kilometer geraakt.
  "Panther" -2 vervangt geleidelijk de gebruikelijke "Panther". Maar tot nu toe is de laatste auto best goed. Zijn frontale bepantsering is goed in staat om het projectiel van eerdere Sherman-modellen vast te houden, terwijl nieuwere typen alleen dichtbij kunnen doordringen. En het 75-millimeterkanon van de Panther zelf neemt een Sovjet-auto van twee kilometer mee en is sneller dan het 88-millimeterkanon, wat in de praktijk veel beter is. Toegegeven, de "Panther" -2 in het voorhoofd is over het algemeen ondoordringbaar, zelfs voor zelfrijdende kanonnen in de VS met 90 mm kanonnen, en dit is natuurlijk praktisch.
  Gerda mikt met haar blote tenen op het doel en schiet. Dan roept hij:
  - Voor de grootsheid van de planeet over de hele wereld!
  Charlotte vuurt ook, raakt de Sovjet-troepen nauwkeurig en brult uit volle borst:
  - Glorie voor ons succes!
  Christina, die met haar blote tenen op de vijand schiet en hem neerslaat met goed gerichte granaten, haar tanden ontbloot, zegt:
  Glorie aan het Derde Rijk!
  Magda vuurt ook met haar blote tenen, en zegt met verrukking, knipogend naar haar vrienden:
  - Voor Arische ideeën en hun overwinning!
  De vrouwelijke krijgers werken aan de tank en de "Dertig-fours" trekken niet tegen hen op. En de IS-1 tanks zijn nog erger. De zware KV-16 probeert op te rukken tegen de Duitse eenheden. Maar de meisjes doorboren het ook met hun langeafstandsgeweer. En van de Sovjet-tank blijven alleen fragmenten over, terwijl de gevechtsuitrusting ontploft.
  Op een simpele "Panther" vecht de bemanning van Jane Armstrong. Dit dappere meisje uit Groot-Brittannië wint vol vertrouwen rekeningen.
  Gringeta, schietend op de Russen, met behulp van blote tenen, piept:
  - Glorie aan het tijdperk van Groot-Brittannië! Heerlijkheid!
  Monica, ook piepend, stuurt doodsgeschenken, met haar blote tenen en piept:
  - Regel Britannia, eindeloze zeeën, we zullen nooit slaven zijn!
  Malanya vuurde op zijn beurt ook het Panthers kanon af, sloeg door de vierendertig en tjilpte:
  - Voor koninklijk communisme!
  En de meiden zijn er blij mee. En zo beroemd versloegen ze het Rode Leger.
  Reeds veroverden de nazi's in het zuiden, met de steun van de lokale bevolking, Penza. Samen met de Japanners passeerden ze de landengte van het Baikalmeer en vechten ze in Kamtsjatka.
  De schoonheden op de Tiger-2-tank, Agata, Adala, Angelina, Andriana vechten daar ook. Vier meisjes slaan de vijand uit hun moordmachine. "Tiger"-2 spuugt geschenken van de dood uit en vernietigt de Sovjet-eenheden.
  Agatha, schietend met haar blote tenen, brult:
  - Voor het Derde Rijk! En knipoogt.
  Adala schiet ook, drukt op haar scharlaken tepel en piept:
  - Voor de Arische vlaggen!
  Meisjes handelen met kolossale agressiviteit.
  En nu trekken de Duitse troepen Turkmenistan binnen. En in november 1943 nemen ze de hoofdstad Ashgabat in.
  De aanval is aan de gang, met het gebruik van technologie. Krachtige "Sturmtigers" gooien straalbommen van driehonderd kilo weg. En ze vernielen samen met de Russische troepen huizen.
  Er klinkt een sirene. Ja, het leger van Hitler toont de hoogste kunstvliegen in vernietiging.
  Het Duitse meisje Eva twitterde:
  - Er wordt gebeld met een kostenpost!
  Helga vecht in het TA-152-vliegtuig. Ze laat vliegtuigprojectielen op gronddoelen vallen en raakt vierendertig en keveshki. En huilt in zichzelf:
  - Ik ben een Arische krijger en ik zal een superklasse meisje zijn!
  En nu werd er een andere Sovjettank mee geraakt. Er moet gezegd worden dat het meisje aan het vechten is en alleen haar eieren zijn koeler.
  Gertrude stuurt ook een dodelijke ontlading, met de hulp van haar blote tenen, van haar moorddadige stormtrooper raakt de vijand en gilt:
  - Glorie aan de ideeën van het Arische communisme!
  Hier vechtende krijgers, en hoe ze alles regelen.
  In december 1943 veroverden de Duitsers Moskou bijna volledig en trokken met troepen het grondgebied van de regio's Gorka en Kazan binnen. Zelfrijdende kanonnen E-10 namen ook deel aan de gevechten. Dit zelfrijdende kanon was geweldig en werd in twee versies tegelijk uitgebracht. De eerste weegt tien ton met een frontale pantserdikte van 60 mm, zijpantser van 30 mm en een motor van vierhonderd pk. Lage machinehoogte van 1,3 meter en slechts twee bemanningsleden, met een 75 mm kanon en 48 EL looplengte, zeer mobiel. En een zwaardere gemotoriseerde kanonnen-15, gewicht zestien ton, frontale bepantsering van 82 millimeter op een grote helling, zijbepantsering van 52 millimeter, en een kanon van 75 millimeter en 70 EL looplengte zoals een Panther, en een motor van 550 paardenkracht.
  Nieuwe zelfrijdende kanonnen waren behoorlijk tevreden met de Duitse militaire rijprestaties en hun wapens.
  Twee meisjes vochten op de E-15: Frida en Kaissa. Ze vuurden twintig schoten per minuut af vanuit een kanon. Zulke mooie meisjes in bikini's.
  Frida vuurde op de IS-1 tank, doorboorde de frontale bepantsering en kirde:
  - Voor Arische ideeën!
  En met blote tenen drukte ze op de knoppen van een van de allereerste joysticks in het leger van het Derde Rijk.
  Lupanula en Caissa met de hulp van blote tenen, raken de vijand met kolossale nauwkeurigheid. En ze kirde:
  - Glorie aan de Arische broederschap!
  Vechten tegen zo'n meisje. Met veel drive en ambitie.
  En de krijgers oogsten de oogst, met de activiteit van jakhalzen.
  Maar het is vooral interessant om de gevangen meisjes te martelen, dit is hun meest agressieve en favoriete tijdverdrijf.
  Frieda merkte met een grijns van haar tanden op:
  - Genoeg om volgens de wetten te leven,
  Gegeven door Adam en Eva...
  Zeur, we zullen verhalen vertellen,
  Links, links, links!
  Caissa bevestigde agressief:
  - Links, links, links!
  En ze drukte ook haar blote tenen op de joystickknoppen en raakte de vijand treffend.
  Fritz vocht ... Albina en Alvina hebben elk van de vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen al overschreden. Zulke militante meisjes bleken dat te zijn. En ze gingen ver in hun idee van strijdbaarheid.
  Albina, die met haar blote tenen een Russisch vliegtuig neerschoot, zei:
  - Voor heilig Pruisen!
  Alvina, die de Russische auto sloopte, ook met haar blote tenen, blafte:
  - Voor het grote moederland!
  Uniek vechtende meisjes hier en vijanden heel bijtend uitschakelen.
  Het nieuwe jaar is al aangebroken... Moskou houdt zich nog steeds vast in de ring van blokkade.
  Een korte pauze tot maart 1944.
  En in het voorjaar werd het een beetje warmer en werden de vijandelijkheden hervat met hernieuwde kracht.
  De Lev-2 nam ook deel aan de gevechten, dit is de eerste seriële tank waarin de Duitsers de locatie van de motor en transmissie samen en voor de tank gebruikten - in één blok. En de toren werd teruggezet. Het resultaat was een comfortabelere auto, met een laag silhouet en een smal torentje. De Lion-2 verloor aanzienlijk gewicht en voegde voorhoofdbescherming toe vanwege de grotere helling van het pantser. Deze tank is lichter in gewicht geworden dan de Tiger-2, waardoor hij mobieler is met krachtige wapens.
  In volle gang in het Derde Rijk vond het ontwerp van de nieuwe hoofdtank E-50 plaats. De auto onderging een aantal veranderingen: de installatie van een smal en kleiner torentje. Het chassis veranderen in een lichter en gemakkelijker te vervaardigen en te repareren, maar ook met betere cross-country capaciteiten. De locatie van de motor en transmissie samen en overdwars, en de versnellingsbak op de motor. De hoogte van de tank werd teruggebracht tot minder dan twee meter. En deze machine woog slechts vijfenveertig ton met de dikte van het Tiger-2-pantser. Tegelijkertijd had ze een krachtigere motor tot 1200 pk en sterkere wapens - een 88 mm kanon met een looplengte van 100 EL, en verhoogde destructieve kracht en nauwkeurigheid.
  Deze tank, genaamd "Panther" -3, zou in serie gaan. En zijn pistool was uitgerust met een hydraulische stabilisator. Zo'n tank moest de belangrijkste mediumtank worden. En ook de ontwikkeling van de E-75 was in volle gang. Deze machine was nog beter beschermd: 250 mm frontale bepantsering en 170 mm zijpantser, met een nog krachtiger en pantserdoordringend kanon van 105 mm en 100 EL kaliber. Het was de bedoeling om het gewicht binnen de zeventig ton te houden en een motor van 1500 pk te plaatsen om de mobiliteit te behouden. Deze tank zou de belangrijkste zware tank in het Derde Rijk worden. En het was de bedoeling om het te noemen: "Tiger" -3. Dit zijn tanks van een nieuwe generatie, en al voor toekomstige oorlogen met de Verenigde Staten.
  In Siberië ontvouwden zich pas echte veldslagen in de zomer van 1944, toen de laatste veldslagen met Rusland plaatsvonden.
  Duitse straaljagers vochten ook in de lucht. De HE-162 is lichter, gemakkelijker te vervaardigen en wendbaar, en heeft met succes zijn vuurdoop doorstaan.
  De ME-1010 verscheen ook met vleugels die de sweep veranderden. Maar het nadeel waren de hoge eisen aan de kwalificaties van piloten. En in plaats daarvan kreeg de TA-183 de voorkeur in de serie.
  Grote verwachtingen waren gevestigd op de meer geavanceerde ME-262 X, die zich onderscheidde door zijn hoge snelheid van meer dan 1100 kilometer, vijf luchtkanonnen en betere wendbaarheid met gespreide vleugels.
  In juli werden de eerste twee vliegtuigen van deze wijziging ontvangen door Albina en Alvina ...
  Tegen die tijd hadden de Duitsers Chelyabinsk en Sverdlovsk al omsingeld. Honderdduizenden Sovjet-troepen gaven zich over.
  Albina vuurde vanuit de lucht op Russische tanks, doorboorde hun daken en brulde:
  - Glorie aan Arische dromen!
  Alvina, die de piloten van de USSR neerhaalde en ze met behulp van haar blote tenen naar de volgende wereld stuurde, gilde:
  - Voor Groot Pruisen!
  Dit meisje vecht zo en de tanks schieten ook actief neer.
  Gerda en haar tankbemanning staan bovenaan. Ze beschieten al de buitenwijken van Sverdlovsk.
  Gerda schoot met haar blote tenen en tjilpte:
  - Communisme kan worden opgebouwd?
  Charlotte trapte met haar blote hiel op het pedaal, verpletterde de Russen en voegde eraan toe:
  - Het is mogelijk en noodzakelijk!
  Christina, die met grote nauwkeurigheid op tegenstanders schoot en met blote voeten schoot, piepte:
  - Voor ons vaderland!
  Magda, die op de vijand vuurde en de Sovjetkanonnen verscheurde, gilde:
  - Voor onze moeder!
  De meisjes schoten alle granaten af ... En terwijl ze werden aangevuld met een gevechtsuitrusting, begonnen ze te praten.
  Gerda merkte boos op:
  - Alle rijken raakten vroeg of laat in verval. Ik geloof dat dit bij ons niet zal gebeuren!
  Charlotte was het hier niet helemaal mee eens:
  - En waar is de garantie dat na Hitler de strijd om de macht niet zal beginnen en het Derde Rijk niet uiteen zal vallen?
  Christina merkte, heel logisch op:
  - Het belangrijkste is ideologie... Het maakt ons sterk!
  Magda bevestigde, stampend met haar blote voet:
  - En verenigd!
  Charlotte merkte rationeel op:
  - Maar toch, de een zal vechten om de macht, en dan de ander, en na hem de derde. Zoals in het Romeinse rijk, toen Julius Caesar voor het eerst werd gedood, en toen werd de Augustus-dynastie onderbroken. En in het Romeinse rijk kwam er een tijd van kolossale meningsverschillen en splitsingen.
  Hier was Gerda het mee eens:
  - Ja, de keizers begonnen te veranderen als handschoenen, en het Romeinse rijk stortte in. Het was niet mogelijk om iets universeels te creëren!
  Christina merkte met een glimlach op:
  - We hebben een systeem van machtsrotatie nodig! Zo'n systeem dat ons een stabiele ontwikkeling zou garanderen en de afwezigheid van een gevaarlijke strijd om de macht!
  Charlotte haalde haar schouders op en merkte op:
  - Alleen de katholieke kerk was in staat een min of meer stabiel machtssysteem te handhaven zonder splitsingen en desintegraties, en geen enkele antipaus kon dit voorkomen.
  Magda merkte met een glimlach op:
  - Maar het is waar! Katholieken hebben bijna tweeduizend jaar lang een schisma vermeden... Hoewel er soms staatsgrepen waren en pausen werden vermoord of gevangengenomen. Het spreekt van iets stabiels en duurzaams in het Vaticaanse systeem.
  Gerda merkte met een glimlach op:
  - Laten we hopen dat het genie van de Führer ons de uitweg zal vertellen, en dat we de rechter van het oude Rome niet zullen verdelen!
  Na de val van Sverdlovsk en Tsjeljabinsk stopte Stalin het hopeloze verzet.
  En op 2 september 1944 tekende hij een overeenkomst over onvoorwaardelijke overgave. De USSR stemde in met de bezetting van nog niet bezette gebieden en het afstand doen van de soevereiniteit.
  Duitsland en zijn satellieten kregen een enorm gebied onder controle.
  Maar er was nog steeds een probleem met Groot-Brittannië.
  De Duitsers lanceerden een offensief in Afrika. Tegelijkertijd raken straalvliegtuigen en FAA-raketten de metropool.
  Groot-Brittannië kon de koloniën niet verdedigen. En verloor snel de controle over Afrika.
  Churchill stierf in juli 1945. En het nieuwe leiderschap van Groot-Brittannië vroeg om vrede onder alle voorwaarden.
  Hitler eiste overgave. Groot-Brittannië weigerde. En de Duitse troepen lieten zonder aarzelen troepen landen.
  En in augustus werd Engeland veroverd. En dan Ierland.
  De Verenigde Staten wilden niet vechten zonder de Britten. En ze konden geen atoombom maken.
  Hitler zou graag willen vechten, maar het is moeilijk om de Verenigde Staten van over de oceaan te krijgen. Kortom, ze besloten om vrede te sluiten. Maar Amerika moest hulde brengen aan het Derde Rijk.
  Bovendien kregen de Duitsers het recht op bases in Latijns-Amerika en namen ze de landengte van Panama voor zichzelf. En het pakte geweldig uit.
  Hitler kreeg alles wat hij wilde... Maar stilzitten kon hij niet. Met name Japan greep te veel voor zichzelf.
  Zonder te wachten tot de samoerai een atoombom maakte, viel de Führer de samoerai aan op 20 april 1953.
  Uitstel was niet meer mogelijk. De oorlog ging door met de enorme technologische superioriteit van het Derde Rijk. Maar er zijn veel Japanners en ze hebben koloniale afdelingen. Daarnaast ontwikkelt Japan zich ook snel en kan het de achterstand overwinnen.
  De Duitsers wierpen vliegende schotels en piramidale tanks in de strijd. En ze hadden meer geavanceerde machinegeweren en ondergrondse zelfrijdende kanonnen. En nog heel veel andere dingen.
  Japan heeft hard gevochten, maar geleidelijk aan gespeeld. De Duitsers namen de keizer zelfs gevangen.
  Deze wrede oorlog duurde bijna twee jaar. En eindigde met de nucleaire bombardementen op Tokio en de bezetting van het Land van de Rijzende Zon.
  Hitler heeft al bijna de hele wereld veroverd, maar de Verenigde Staten zijn gebleven. En de VS heeft kernwapens en ballistische raketten.
  En in het Derde Rijk werd gewerkt aan het maken van anti-kernwapens.
  En nu was het dan eindelijk klaar.
  En op 20 april 1959 begon de oorlog tussen de Verenigde Staten en het Derde Rijk. De laatste oorlog in de menselijke geschiedenis.
  En de VS verloren met één wicket...
  Op 8 maart 1960 capituleerde het New Yorkse garnizoen. En de volgende dag, Washington.
  Amerika was duidelijk de oorlog aan het verliezen. De laatste Amerikaanse tank uit de zware serie verscheen in de gevechten. Gewapend met een kanon met lange loop van 155 mm en frontale bepantsering van 310 mm, met een vaste toren, werd het een soort zelfrijdend kanon met een gewicht van honderdvijfentwintig ton.
  De Amerikanen konden eindelijk de auto overgeven, die de granaten van Duitse kanonnen in het voorhoofd hield, en elke nazi-tank kon binnendringen. Maar ze werd aan de zijkanten omzeild. En ze sloegen. En nog zo'n auto werd vanuit de lucht gebombardeerd.
  Eisenhower stierf op 20 maart 1960. En op 22 maart capituleerde zijn opvolger Kennedy voor het Derde Rijk.
  En zo eindigde de geschiedenis van oorlogen. En het Derde Rijk nam de hele wereld over. En een nieuw leven is begonnen.
  
  . ROMEL-FUHRER EN DE BLOTE MEISJES
  ANNOTATIE
  Na de moord op Hitler in het Derde Rijk kwamen pro-westerse troepen aan de macht. En nu is alles veranderd, en nu rukken de Duitsers op en winnen ze overwinning na overwinning. Mooie meisjes vechten.
  PROLOOG
  Op 20 april 1944 was er een succesvolle moordaanslag op Adolf Hitler.
  De Führer werd gedood en zijn gevolg werd ter plaatse neergeschoten. Speer werd de nieuwe kanselier en Rommel werd de Führer en opperbevelhebber. Op 1 mei 1944 staakten de geallieerden alle vijandelijkheden en bombardementen en kondigden een wapenstilstand af.
  Stalin was natuurlijk woedend. Maar Rommel trok de antisemitische wetten in en pleitte voor Europese integratie tegen het bolsjewisme. En de westerse landen hebben het goedgekeurd. Ondertussen brachten de nazi's troepen over van Europa naar het oosten.
  En het Derde Rijk heeft nog steeds driehonderdvierentwintig divisies. Dit zijn grote krachten. En meer dan de helft van de luchtvaart werd geketend door het westfront. En dan worden ze omver gegooid.
  Alleen al in het noorden van Frankrijk waren er 58 divisies. Hiervan tien tanks en vijf SS. Dit is ruwweg vergelijkbaar met de troepen die in Wit-Rusland zouden worden geconcentreerd tegen de Sovjet-troepen in Operatie Bagration.
  En in tanks en luchtvaart nog meer. Maar liefst honderdvijftig divisies waren in het westen of in Europa.
  Het machtsevenwicht is dus aanzienlijk verschoven. De Duitsers hebben al massaproductie van "Panthers" en krachtiger "Tiger" -2 opgezet. Ze hebben straalvliegtuigen en FAA-raketten, schijfvliegtuigen zijn onderweg en de E-serie.
  De Duitsers rekruteren in toenemende mate buitenlandse divisies. Ze hadden ook een MP-44 aanvalsgeweer in de serie, het beste in die tijd ter wereld, dat in veel opzichten het prototype van Kalashnikov werd.
  Dus de Duitsers hadden serieuze troepen. En ze hadden Rommel. Een zeer getalenteerde generaal. Die een aantal wijzigingen aanbracht in het management van de Wehrmacht die de effectiviteit ervan verhoogden. En veel meer macht geven aan de commandanten van de legergroepen.
  Rommel ontbond ook een deel van de SS-troepen en vulde de officieren aan in de gebruikelijke onderdelen van de Wehrmacht. Dat verhoogde de gevechtscapaciteit van het leger als geheel.
  Ook werden de rechten van lokale commandanten vergroot.
  Ook werden de Slaven officieel erkend als Ariërs en de Centrale Rada opereerde in Wit-Rusland. Er werden ook andere hervormingen doorgevoerd.
  Maar dit alles kostte tijd.
  En het Rode Leger bereidde zich voor op een offensief in Wit-Rusland. En het zou moeilijk zijn om daar een klap af te weren.
  Toen besloot Rommel: de beste verdediging is een aanval. En zijn troepen aan de zuidelijke sector van het front sloegen zelf toe. Van Moldavië en West-Oekraïne in convergerende richtingen.
  De belangrijkste berekening was op verrassing. Dit werd bereikt door een desinformatiecampagne. Ook omdat Stalin zeker wist dat de Duitsers niet zouden aanvallen. Hoewel het Derde Rijk veel tanks had en er zelfs een voordeel in behaalde ten opzichte van de USSR. Ja, en het "Panther" machine-beest. Het is bijna onmogelijk om haar te weerstaan.
  De aanwezigheid van de Duitsers had ook de "Tijgers", die, net als doorbraaktanks, sterk en vasthoudend waren. De eerste jet ME-262 nam ook deel aan de gevechten
  Wat Sovjetpiloten letterlijk doodsbang maakte - deze machines zijn moeilijk neer te schieten.
  Ook de superioriteit van de Duitsers in tanks had effect. De Tigers -2 en de uit Italië teruggekeerde Ferdinands namen deel aan het offensief. De Duitsers slaagden er ook in om een paar "Muizen" te voltooien door ze naar een gevechtstest te sturen.
  Deze tank toonde zijn overlevingsvermogen in een doorbraak, maar slechte rijprestaties.
  Maar "Muis" kan vanuit geen enkele hoek worden doorboord. En dit is een serieuze tank.
  En zijn lage snelheid maakt het een goede ondersteuningstank voor infanterie.
  Toch gaf Rommel de opdracht om de E-100 te ontwerpen met het idee van een strakkere indeling. Waarin de motor en transmissie samen en overdwars zijn geplaatst, zoals in andere tanks en gemotoriseerde kanonnen van de E-serie.
  Door tactische verrassing wisten de Duitsers een voordeel te behalen in de velden van Oekraïne.
  En als gevolg daarvan werden verschillende ketels gevormd. Het Rode Leger vocht echter zeer moedig. De troepen hadden gevechtservaring en je kunt ze niet zomaar meenemen om te pronken. En de soldaten van het Rode Leger wilden zich niet overgeven. En hun families zouden er echt vanaf komen.
  De gevechten toonden aan dat Duitse tanks, bij correct gebruik, erg goed zijn. Ook de TA-152 liet zich goed zien. Rommel gaf zelfs opdracht dit vliegtuig te produceren in plaats van de Focke-Wulf, en te bouwen in plaats van FAA-raketten. Raketten kunnen Moskou nog steeds niet bereiken, en tegen grondtroepen zijn ze te duur en ineffectief. Opgemerkt moet worden dat de jet ME-262 niet erg goed is en vaak crasht. Bovendien vereist het ook omscholing van piloten en een langere landingsbaan. Ja, en het creëren van nieuwe infrastructuur.
  . HOOFDSTUK 1
  In dit opzicht zag de nieuwe TA-152 propelleraangedreven jager er op dit moment veel effectiever uit. In termen van snelheid overtrof het alle Sovjet-vliegtuigen, ook in bewapening niet onderdoen voor de Focke-Wulf, en tegelijkertijd had het een veel betere manoeuvreerbaarheid.
  Daarnaast kon de TA-162 door zijn sterke bepantsering en wapens ook worden ingezet als aanvalsvliegtuig. En als frontliniebommenwerper.
  Dit vliegtuig is het toppunt van ontwikkeling van de familie Focke-Wulf en het werkpaard van de oorlog.
  En ME-262 is ook te duur. De Arado-straalbommenwerpers zagen er veelbelovender uit. Vanwege de enorme snelheid en vlieghoogte zijn ze moeilijk te raken met luchtafweergeschut en zouden Sovjetjagers ze helemaal niet kunnen inhalen.
  Dus het was de investering waard.
  De Duitsers hadden over het algemeen goede vooruitzichten op het gebied van bewapening. En de USSR kreeg te maken met een tekort aan aluminium na de stopzetting van de leveringen onder Lend-Lease. Ja, en ook koper en legeringselementen.
  Ja, het is niet gemakkelijk om te vechten zonder bondgenoten.
  Stalin stelde Operatie Bagration uit en probeerde de ketels vrij te geven, waardoor de terugtrekking werd verboden.
  Maar dat maakte het alleen maar erger. De troepen hadden hun munitie snel opgebruikt en werden vernietigd.
  En de overdracht van troepen was geassocieerd met het bombardement. De Duitsers hadden al luchtoverwicht verworven.
  En ze zouden het niet opgeven. Bij de productie van vliegtuigen haalden ze de USSR in en blonken uit in de kwaliteit van machines en de klasse van piloten.
  Het ergste voor het Rode Leger was dat de situatie in de lucht alleen maar erger kon worden. Yak-3, geavanceerder dan Yak-9 vanwege het ontbreken van duraluminium, kon niet in grote series worden geproduceerd. En ook LA-7 kon om een aantal redenen niet te massief zijn.
  Dus moest ik vertrouwen op de Yak-9, die natuurlijk eenvoudiger in productie is, maar zwak in bewapening en snelheid, slechter dan Duitse voertuigen en in verticale manoeuvreerbaarheid.
  Ondanks zijn krachtige bewapening gaf de IS-2 ook toe tegen de Panther. Iets beter was de T-34-85. Hoewel hij zijn nadelen had.
  In ieder geval wisten de Duitsers het initiatief te grijpen.... Rommel was een geweldige commandant en speelde Stalin tactisch weg. Sovjet-troepen vielen af en toe in het milieu.
  En de Wehrmacht vergroot zijn voordeel alleen maar met elke maand vechten.
  Ja, en de aanvalspropellers MP-44 toonden hun effectiviteit en er kwamen er steeds meer naar voren.
  Tot dusver had de USSR geen vergelijkbare handvuurwapens. En dat is natuurlijk ook erg.
  De zomer ging voorbij met het voordeel van de Wehrmacht ... Zhukov bood zelfs aan in de verdediging te gaan. Maar Stalin was ertegen en eiste een constant offensief en verbood de terugtrekking van troepen. Dit alles leidde tot een constante toename van verliezen en de dood van de beste divisies en eenheden.
  Tegen het einde van de zomer namen nieuwe Duitse E-10 zelfrijdende kanonnen deel aan de gevechten. Ze zijn klein - de hoogte is slechts 1,4 meter, maar tegelijkertijd, licht, wendbaar, tot zeventig kilometer per uur, heeft de snelheid hun effectiviteit bewezen.
  Adala, Agata, Amina - drie meisjes vochten op een van de eerste van dergelijke zelfrijdende kanonnen.
  Hun bemanning van drie A moest laten zien dat vrouwen iets kunnen met vloeken. En als ze vechten, tonen ze de perfectie zelf.
  Ze vechten in dezelfde bikini en op blote voeten. Wat heel ernstig is.
  Hun zelfrijdende kanon is vrij breed, waardoor het gemakkelijk te draaien is,
  Hij weegt echt vijftien ton. Maar het frontale pantser van 80 millimeter bij een grote helling geeft een goede bescherming. Al zijn de rijprestaties natuurlijk wat lager.
  Rommel gaf de voorkeur aan een ontwerp met dikkere frontale bepantsering om de overlevingskansen van het voertuig te verbeteren. En het zijpantser is met 52 mm dikker, wat bescherming biedt tegen antitankgeweren. Aanvankelijk moesten de gemotoriseerde kanonnen alle tien ton en zestig millimeter frontale bepantsering en dertig zijbepantsering hebben.
  Maar toen bleek uit gezond verstand dat de rijprestaties van zelfrijdende kanonnen al goed zijn en dat het beter is om deze te beschermen.
  Het kanon is hetzelfde als de T-4, 75 mm 48 EL. Het kan de T-34-85 en IS-2 binnendringen, zij het op een afstand van niet meer dan een kilometer.
  Dus tactieken dicteren - om zorgvuldiger te handelen. En dichterbij komen.
  Adala schoot met haar blote tenen.
  De granaat raakte de romp van de T-34-85 en het Sovjet-voertuig vloog in brand. En hij begon de gevechtsuitrusting te scheuren.
  Agatha merkte op:
  - Niet slecht, het is ons nog steeds gelukt!
  Amina giechelde. De Sovjetgranaat vloog voorbij en deed geen kwaad.
  Het voorhoofd is echter erg geneigd en zou het projectiel in een ricochet moeten leiden.
  Adala schiet weer met haar blote tenen, en zingt:
  Wij zijn enorme roofdieren
  En weergaloos in de strijd!
  Hier schoot ze met behulp van Agatha's blote tenen.
  Toen kirde ze:
  - Voor grote prestaties.
  Maar wat is er zo geweldig aan hen? Maar de meiden zijn duidelijk op dreef. En je kunt ze niet zo gemakkelijk met je blote handen pakken.
  Hier vuurde Agatha opnieuw met haar blote tenen. En de vijand raken. En ze maakte een nauwkeurige slag op een Sovjet-tank.
  De E-10 bleek natuurlijk een uitstekend gemotoriseerd kanon te zijn, en dit is een ander probleem voor het Rode Leger.
  Toegegeven, de ontwikkeling van de SU-100 is aan de gang in de USSR. Dit zelfrijdende kanon is een zeer goed wapen. Vooral haar pantserdoorborende en relatief snelvuurkanon. Maar het kost nog tijd.
  De Duitsers hebben hun eigen problemen.
  Hier komt de herfst en de rijprestaties van de "Panther" en "Tiger" -2 in de omstandigheden van zware regenval geven toe. Het is waar dat de Duitsers de Dnjepr al konden bereiken en zich verschansten.
  Tot nu toe had de USSR op de rechteroever van Oekraïne alleen Kiev en Odessa.
  Ja, de situatie is zorgwekkend.
  Het is al oktober en het regent. De Duitsers worden gedwongen in de verdediging te gaan.
  Ook Rood heeft na een reeks nederlagen een pauze nodig om hun gelederen aan te vullen.
  Ja, de situatie is zo cool.
  De late herfst verliep min of meer rustig. Alleen gevechten waren in volle gang in de lucht. Huffman werd de nieuwe grote ster met meer dan driehonderd neergehaalde vliegtuigen.
  Ja, en andere piloten trokken zichzelf op. Het is moeilijk aan het luchtfront.
  XE-162 beloofde een nieuwe en zeer effectieve jager van het Derde Rijk te worden. Het grote pluspunt is het gemak van productie en lage kosten. Toegegeven, deze auto is niet erg comfortabel om te rijden. En het vereist hooggekwalificeerde piloten.
  De E-50 tank moet de Panther vervangen. Maar hier is het natuurlijk noodzakelijk om een aantal technische problemen op te lossen en een fundamenteel nieuw lay-outschema toe te passen. Wat het mogelijk zou maken om het silhouet van de auto veel lager te maken. En verhoog wapens en bepantsering zonder het gewicht te verhogen, maar de motor te versterken.
  Er is dus nog genoeg werk aan de winkel. Er zijn veel ontwikkelingen in de luchtvaart, waaronder staartloze bommenwerpers. En dat is natuurlijk serieus.
  En ja, er zijn veel dingen...
  Beide partijen waren bezig met het voorbereiden van nieuwe wapens. De frontlinie liep langs de Dnjepr met kleine wiggen.
  Odessa, al snel afgesloten van de zee, viel. En de Duitsers in de rechteroever van Oekraïne hadden niet alleen Kiev onder controle. In Wit-Rusland hadden ze bruggenhoofden voorbij de Dnjepr.
  In de winter plande Stalin een groot offensief. Maar het is duidelijk dat de Duitsers overal een dichte verdediging hebben.
  Maar de USSR had ook iets van zichzelf. Elk heeft zijn eigen troeven. Maar in de lucht domineert de Luftwaffe. En domineert kapitaal. En haar voordeel groeit.
  De TA-152 bleek een prachtige schroefmachine te zijn. Ja, ME-109 in modificatie L, zeer goed. Yu-488 verscheen ook, een prachtige auto.
  Zeer snel voor een strategische bommenwerper met propeller - 700 kilometer per uur.
  In staat om fabrieken in de Oeral en buiten de Oeral te bombarderen. Trouwens, de TA-400 is een nog krachtiger monster.
  Ja, het is moeilijk in de lucht. We hebben een sterke zet nodig.
  En op 12 januari 1945 begon een offensief in het centrum. Het Rode Leger haastte zich naar de aanval. Maar de Duitsers staan klaar en wachten.
  Er ontstonden felle gevechten. De Duitsers hebben niet minder troepen en de verdediging is krachtig.
  En in de lucht heeft de Luftwaffe een voordeel. Kortom, het offensief stokte.
  En weer zijn de gevechten in volle gang....
  In maart 1945 rukten de Duitsers al op. Een nieuwe tactiek is een nachtelijke aanval met infraroodapparaten. En de E-100-tank. Lichter, wendbaar, maar beter beschermd dan de Maus.
  Hoe de tank door de E-100 brak is goed. Het frontale pantser is 250 mm met hellingen en het zijpantser is 210 mm met hellingen. Snelheid 40 kilometer per uur op de snelweg. Het gewicht is 130 ton en de motor is 1500 pk.
  Het silhouet is veel lager dan dat van de muis. En het lichaam is veel lager. En het chassis is lichter.
  De auto is erg vasthoudend, en met twee geweren. Weersta deze niet.
  En de "Sturmtiger" is ook een monster. Laat de nazi's het Rode Leger onder druk zetten.
  Maar de meisjes vechten wanhopig.
  En ze gooien granaten met hun blote tenen.
  Alenka, schietend met een machinegeweer, piepte:
  - Voor de grote USSR!
  Anyuta, die op de nazi's krabbelde, bevestigde:
  - Voor het grootste communisme!
  Alla, schietend op de Fritz, piepte:
  - Voor een betere toekomst!
  En met haar blote hiel wierp ze een dodelijke kracht op, de vijand vernietigend.
  Maria, schrijvend over de nazi's, merkte op:
  - Wees beroemd, onze wereld is geweldig!
  Olimpiada, die de Fritz neukte, piepte:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En ook haar blote tenen, alsof ze de vijand afranselen.
  Matryona gilde, de lijn schuin houdend:
  - Er zijn geen problemen voor de USSR!
  Maar de Duitsers braken nog steeds door de verdediging. En ze begonnen de Sovjet-troepen in Oekraïne te omzeilen.
  Ja, de situatie is zorgwekkend. Adelaar viel in april. En het werd dom en gallimo. Dus het is allemaal gecomprimeerd.
  Rommel beval vakkundig. Zijn troepen rukten op met afwisselend artillerievoorbereiding en luchtaanvallen.
  In het Derde Rijk werd de E-serie ontwikkeld, deze E-50 tank zou de zwaarste van het Derde Rijk worden. Met de dikte van het pantser van de "Tiger" -2 nam en installeerde de ontwerper de motor en transmissie samen. En ze maakten de toren smaller en kleiner. Ook is het chassis veranderd, het is veel lichter geworden op draaistellen en veren. De hoogte van de tank werd verminderd door de as van de caddy, die werd verwijderd, en die voorheen de transmissie en de motor met elkaar verbond. De E-50 is lager in silhouet geworden en het gewicht is afgenomen.
  En het pantser verhoogde zelfs de helling. Als gevolg hiervan begon de tank minder dan vijftig ton te wegen. En de motor versnelde dankzij het blazen tot 1200 pk.
  Dus de tank was ergonomisch beter dan de Panther met uitstekende voorhoofdbescherming.
  En zijn wapen was meer pantserdoorborend en nauwkeurig. In 88 mm kaliber, en de lengte van de loop is 100 EL. Ja, deze auto is geweldig. Ze is succesvol en geliefd bij de troepen.
  De USSR had alleen de IS-3, goed beschermd door de toren en in het voorhoofd. In dit opzicht is het beter dan de IS-2, maar drie ton zwaarder, vooral vanwege de toren, en slechter in rijprestaties.
  De Duitsers rukten op in het zuiden. Ze probeerden de Donbass te veroveren en de USSR van middelen te beroven.
  En het was erg verontrustend. Ook hier begon Turkije troepen te verzamelen. Natuurlijk wilde ze profiteren van de Sovjetgebieden.
  Rommel handelde zeer vakkundig. En het Rode Leger viel af en toe in de ketel.
  Stalin, aan de andere kant, was vreselijk nerveus en verloor van Rommel in tactiek en efficiëntie.
  De Duitsers begonnen vaardiger te vechten. En hun buitenlandse afdelingen ook. Het ergste was dat de USSR zich in een bepaald technisch gat bevond. De T-54 moest nog gemaakt worden en dat kostte tijd. Zoals straalvliegtuigen.
  En de Duitsers hebben al de Arado, en jet-aanvalsvliegtuigen in de serie, en jagers. De ME-262 X is al getest. Het heeft geveegde vleugels en meer geavanceerde motoren. En de snelheid is meer dan 110 kilometer per uur en vijf luchtbuksen aan wapens. En hij heeft ook straalraketten die worden opgewekt op warmte en geluid. En dit is een serieuze bedreiging, en de Wehrmacht-troepen in de lucht nemen het steeds meer op.
  Al in mei vielen Voronezh en Koersk. En hierdoor konden de nazi's de Donbass binnendringen.
  De situatie verslechterde. In juni 1945 werd de hele Donbass veroverd. En de Duitsers gingen naar de bocht van de Don. Stalin raakte in paniek en vocht constant in hysterie. Hij eiste het offensief van de Sovjet-eenheden. Maar dit werkte gewoon niet.
  De Duitsers waren sterker met automatische wapens en beter georganiseerd. Bovendien compenseerde een meer geavanceerde vorm van controle over de Wehrmacht veel van de vroege zwakheden die zich in de echte geschiedenis voordeden en vergemakkelijkte de overwinningen van het Rode Leger.
  De nazi-troepen van Rommel gingen al de strijd om Stalingrad aan.
  En het is erg wreed.
  In de wereld van het Bruine Rijk werd er hevig gevochten om de stad aan de Wolga. Er zijn veel meisjes en pioniers die hier vechten. Het sluipschutterbataljon voor vrouwen onder bevel van kapitein Natashka Kaktusova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Voronaya-straat. Meisjes met machinegeweren en geweren, vastgebonden met bundels granaten, verstopten zich achter de ruïnes.
  Natasha zelf is in een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, in een korte broek en op blote voeten.
  Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille, een kort kapsel onder een halve doos. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin, blauwe ogen wijd uit elkaar. Lichtbruin haar werd grijs met stof, hoge borst, harde blik.
  Kapitein Natasha vecht al meer dan vijf jaar en ondanks haar jeugd heeft ze veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de snijwonden en kneuzingen. Een meisje is wendbaarder om op blote voeten te bewegen dan ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de minste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en de moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. Aan de ene kant werden de voeten van het meisje verhard en ze waren niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van de ruïnes, maar aan de andere kant verloren ze hun gevoeligheid en flexibiliteit niet, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Sweet Natashka houdt een granaat vast met een explosiepakket eraan vastgebonden. Het is noodzakelijk om naar het formidabele saffierenrijk van de tank "Lion" te kruipen en de straten te besproeien met machinegeweren.
  Mirabela kruipt naast haar. Ook blootsvoets, dus alle meisjes van het bataljon bleken van laarzen te zijn, hun commandant imiterend. Haar stoffige zolen worden scherper terwijl ze op handen en voeten kruipt. Mirabela's gele haar is warrig en lang... Een beetje gekruld. Het meisje zelf is slank, dun, klein van gestalte. Ze kan zelfs worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Mirabela heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde er ook in de gevangenschap van het bruine rijk te bezoeken, nadat ze wrede martelingen had overleefd, en de mijnen, van waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen.
  Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, kun je nooit zeggen dat ze werd geslagen met rubberen stokken op haar hielen, er ging een stroom door haar lichaam.
  En ronde blote meisjesachtige hakken werden verbrand met een gloeiend heet strijkijzer, wat erg pijnlijk is.
  Mirabela schiet... Een soldaat van het bruine rijk, in dit geval een Franse vrouw, valt dood neer, haar snuit doet zand en puin oprijzen.
  Natashka schuift een bos granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton zware "Leeuw" hier kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van zonnebrand en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie verandert. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Middelgrote tanks van het Sovjet-imperium kunnen er niet doorheen, alleen zware mastodonten hebben een kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven ...
  Natasha kruipt omhoog en flitst met haar blote, roze hakken.
  Svetlana vuurt een salvo af uit een machinegeweer... Een mooi meisje, niemand weet van welke nationaliteit ze valt. De meisjes hakten vervolgens de zwarte huurlingen neer. De troepen van het Bruine Rijk, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, koesteren het meisjesachtige Duitse bloed en werpen koloniale troepen in de strijd: Ethiopiërs, Libiërs, Italianen, verschillende andere wezens en enkele andere rassen. Het aantal Poolse troepen is ook toegenomen - die vanaf de wieg gewend zijn het Russische rijk en het Sovjetsysteem te haten.
  Dat staat hun werk echter niet in de weg.
  Erwin Rommel bracht een hele international groot.
  Veel vijanden...
  Svetlana ontwijkt behendig het mitrailleurvuur. De kogel spleet bijna, zwart van het stof, een ronde, meisjesachtige hiel. De kapitein-schoonheid voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij het cadeau van groot kaliber voorbij vloog, van haar ruwe zool. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  Zelfs een kogel houdt ons niet tegen!
  Mirabela schiet terug... Nog een meisje Angelica - erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks de magere rantsoenen. Ook een heel mooi meisje, met luxueuze heupen, een opgetrokken taille, niet vrouwelijke brede schouders en hoge borsten.
  Angelica vecht alleen in haar korte broek, de tuniek is aan flarden gescheurd en aan het afbrokkelen tot stof, en nieuwe uniformen worden nauwelijks aan de overkant van de Wolga afgeleverd. God verhoede om meer munitie en een druppel voedsel over te dragen voor de uitgeputte Russische en Sovjet-troepen.
  Dus Angelica is bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een stuk granaatscherf raakte de zool van de rechtervoet, en het doet pijn, het is moeilijk om te lopen.
  Roodharige, stoffige, bijna naakte Angelica verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd harde gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - Boven ons is de Heer, Moskou en Joseph Stalin!
  En snijdt de aanvallende soldaten van het saffierenrijk af, terwijl ze nauwelijks tijd hebben om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het de formidabele Sapphire Tanks moeilijk om te keren. Hier zijn bijna tweehonderd ton "Muizen" en ze kunnen helemaal niet passeren ...
  Zoals Svetlana verwachtte, reed "Lev" een beetje en begroef zichzelf in een stapel vuilnis. Er was een explosie. De rups barstte, een paar beschadigde rollen vlogen eraf.
  De gewonde tank stopte en er vloog een granaat uit zijn loop...
  Ergens rommelde in de verte, de ruïnes achterlatend. Blonde Svetlana, als een slang siste:
  - Dat is mijn berekening! Een rekening geopend...
  De meisje-kapitein wordt opnieuw gedwongen weg te kruipen. Krijgers en jongens van het Sovjet-imperium en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit niet gebruiken in het puin. Door de schuld van de koppige Erwin Rommel kwamen de hordes van het Bruine Rijk vast te zitten in loopgravengevechten in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Mirabela gooit een granaat. De verongelukte huurlingen of de Duitsers dwingen om salto's te maken en zich om te draaien. Van een van de bruine strijders is zijn hand afgescheurd en daaraan hangt als het ware een Engels horloge met kompas.
  Het meisje gooit opnieuw een granaat met haar blote tenen en piept:
  - Voor Rusland Svarog!
  En geeft een bocht, vijanden neermaaiend.
  Mirabela zegt met een glimlach:
  - Wat het kompas je laat zien - de weg naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk aanhangend keramiek van haar stoffige hak.
  Angelica stoft ook af met haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuken. En probeer te wassen. Opnieuw moet je graven als de Duitse machinepistolen aan het krabbelen zijn. En kruipen op een plastunski manier.
  Het bataljon meisjes houdt hun posities vast, hoewel er beschietingen zijn. En zware granaten scheuren, en bommen vallen uit de lucht... Maar niets zal de moed van de robijnrode heldinnen breken.
  Hier ziet Svetlana hoe de Panter kruipt. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt het in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond klom. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar binnen sluipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Angelica begon omhoog te kruipen, rustend op de afvoer met haar blote vingers van sierlijke benen en ellebogen. Ze was als een kat die een muis achtervolgde. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer in welk jaar, toen, volgens de officiële versie, het bruine rijk verraderlijk de uitgestrektheid van het Russische rijk binnenviel. (Hoewel beide mogendheden elkaar van agressie beschuldigen!)
  Was noch het meisje, bijna het meisje bang? In het begin wel, maar dan raak je eraan gewend. En je ervaart de constante uitbarstingen van granaten al als een gewoon geluid.
  En nu explodeerde het heel dichtbij. Het meisje sloeg op haar buik. Fragmenten razen van bovenaf als een zwerm wilde bijen.
  Een van hen raakt de blote, gebeitelde, roze hiel van het meisje aan.
  Angelica fluistert met gesprongen lippen:
  - In de naam van gerechtigheid, Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipen en gooit een granaat met een explosief pakket eraan. Het heden vliegt in een boog. Er is een explosie te horen, het dunnere zijpantser van de Panther leent zich daarvoor. De bruine tank begint te branden, laat de gevechtsuitrusting ontploffen.
  Svetlana fluistert met een glimlach:
  Dank u Heer Jezus! Ik geloof alleen in jou! Ik bid tot u alleen!
  Breekt de panter. Afgescheurd, een lange stam is begraven in puin. Het frontale pantser, los van het zijpantser, lijkt op een scoop.
  Svetlana, wiens ogen, op een gezicht dat bruin is van stof en zonnebrand, fonkelen van korenbloemen, zegt:
  - Hoe meer eiken de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Angelica is erg sexy, in haar zwarte slipje, en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Met haar blote tenen kan ze glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke, met stof bedekte been. En vast, recht in de keel van een Arabische huurling. Mooie Angelica brabbelde:
  - En ik ben een sekssymbool en een symbool van de dood!
  Het meisje, waarna ze weer kroop, schietend. Led vuur en Svetlana.
  De schoonheidskapitein, Natashka, die de trol had neergehaald, piepte:
  - Het leven is een ketting, en de kleine dingen erin zijn de schakels ...
  Mirabela schoot, sneed Rommels hoofd open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Svetlana, opnieuw nauwkeurig schietend, kwaakte:
  - Maar je kunt niet in cycli gaan op kleinigheden ...
  Mirabela vuurde nauwkeurig en voegde eraan toe:
  Anders zal de ketting je omhullen!
  Een ander meisje Olimpiada, ook erg mooi, heeft samen met de pionier Seryozhka een mijn op een draad voorbereid. De twee duwden haar... De verraderlijke booger kroop in de rups van de "Tiger"-2. En hoe deze bruine auto met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Sergei riep uit:
  - Ons Rusland, je hebt een emmer!
  En hij had amper tijd om terug te springen, flitsend, met zwarte, neergehaalde hakken, van het vallende dak.
  Olympias streelde de jongen over zijn nek en zei:
  - Je bent erg slim!
  De pionier baande zich een weg naar het front en voegde zich bij het vrouwenbataljon. De jongen is ook erg creatief. Zo maakte hij vliegtuigen om saffieren aanvalsvliegtuigen neer te schieten. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstijgen, is een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  Meisjes en Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Olympias zegt geërgerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken!
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood zal ons niet onder de sterrenhemel brengen!
  Want het heilige Rusland zal hard vechten,
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Olympias, een lang, gespierd meisje, met brede heupen en schouders, is een typische boerenvrouw. Kleding werd tijdens de gevechten tot vodden gescheurd, sterke benen zijn bloot, haar is in twee vlechten geweven en zwaar bestrooid.
  Earring is pas elf jaar oud, mager van ondervoeding, gekrabde en vuile jongen, in niets anders dan korte broeken. Het van nature witte haar van de jongen werd grijs en de ribben komen door de dunne, gebruinde en vuile huid heen. Benen vreselijk neergeslagen, en in brandwonden, blauwe plekken, met blaren. Toegegeven, het lot behoedde het kind voor ernstige verwondingen.
  Tegen zijn achtergrond lijken de Olympische Spelen groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op de botten. Bovendien leek de honger haar gedrongen en forse figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Het meisje schiet uit een zwaar antitankgeweer. Bruine auto's kunnen niet in het voorhoofd worden doorboord, maar er is een kans in de sporen.
  En de forse "Leeuw", die een zwaar explosief in het onderstel had ontvangen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Seryozhka zong met boosaardigheid:
  - Stinkende Fritz zonder na te denken een sigaret opgestoken bij de ingang! Natuurlijk kwam hij in grote problemen!
  Olympias, flikkerend met gespierde, gebruinde kuiten, sloeg een tapdans af met haar blote, mooie benen. Het meisje zong:
  - Heilige robijnrode gezichten flitsen van het pictogram ... God verhoede dat je minstens duizend blitzes doorweekt! En als iemand meer zoemt dan alle orks - niemand, geloof me, zal je daar niet voor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De kaneelgevechtstransporter blies weer rook uit.
  Het meisjesbataljon heeft de Fritz aanzienlijke schade toegebracht. Maar hij leed ook verliezen. Hier werd een meisje doormidden gescheurd en haar gezicht werd zo, ondanks het stof, bleek.
  Het grootste deel van Stalingrad is al ingenomen door de troepen van Rommel, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Svetlana probeert ondertussen de "Tiger" te doorbreken. Een krachtige nazi-machine, kreeg een granaat in de zijkant, maar bezweek niet. Draait zich om om een kanon af te vuren. Het meisje moet zich in de grond en in het puin graven, om niet te worden verpletterd door de explosiegolf die door het heden wordt losgelaten.
  Svetlana fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Mirabela gooide een granaat naar de Tiger, die explodeerde op haar voorhoofd. Het meisje siste:
  - Over het feit dat het licht leert in de winter in de lente ... Ik herhaal zonder uitzondering dat Navalny een pestklootzak is!
  Angelica brak het zicht van de Duitsers en goot water op hen met een uitbarsting, gespannen:
  - In de kist zag ik Alexei nu! En ze schopte de arme man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide eigenlijk met haar blote vingers een granaat naar de tank. Het raakte de loop ... Een explosie volgde en de snuit van de "Tiger" werd verminkt.
  De laffe bemanning van Rommels jagers tilde op en trok zich terug.
  Svetlana snoof door haar neusgaten:
  - De onze, de jouwe zal niet wijken!
  Mirabela hakte een Hitler-huurling neer met een kogel en zong:
  - En de slechterik maakt geen grapje! Handen en voeten, hij draait de Russische touwen! Hij zet zijn tanden in het hart... Hij drinkt het vaderland tot op de bodem leeg!
  Svetlana, giechelend, blafte:
  - De Führer schreeuwt wild, verscheurt zichzelf!
  Mirabela schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, doodswolken, grijns!
  Er is een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van Russische troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door nazi-machinegeweren.
  Svetlana ziet dat het onrealistisch is om dichtbij de posities van de orks te komen. Maar in de lucht Focke-Wulfs. Een van deze voertuigen vliegt dichter naar de Russische posities, gevolgd door TA-152's. De meisjes openen het vuur op haar.
  Angelica gooit een granaat en zegt woedend:
  - In de diepe dood - er is geen vergeving!
  Daarna geeft het meisje een draai vanuit het machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe nazi-tank "Panther" -2 met een klein torentje en een lager silhouet nadert snel.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar de nazi-auto. Nadat ze de cadeautjes heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Angelica floot, sissend:
  - Dit is een nieuwe aanval! We zullen haar mond openscheuren!
  De Panther-2 gromde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektrolyseerde de atmosfeer onmiddellijk.
  Angelica giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en zei:
  - En Newton versloeg de vijanden, gooide het juk van de troon! Fritz verordende hij zijn wet van Newton!
  Stalingrad - de stad Stalin, helemaal overspoeld door vuurzee, toen tongen van vuur de lucht leken te likken en paars, oranje en scharlaken vonken knetterden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Svetlana, die de nazi-jager neerhaalde, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Wat zeur je, stoute oude vrouw? Geloof me, gewoon een psychiatrisch ziekenhuis huilt om je!
  Mirabela zong in een gezang terwijl ze op de orks vuurde:
  - Hoe goed is het om op het gras te gaan liggen en de Fritz op het hoofd te slaan! Regel een kompres voor de Führer en stuur kogels uit een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik op haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Een granaat vloog omhoog. De vliegende Focke-Wulf, die granaatscherven onder de buik had gekregen, steeg stevig hoger. Het is te zien dat scherpe fragmenten hem verwondden. Het bruine wezen vatte vlam en begon stukjes gebroken vleugels te verliezen.
  Svetlana, die zag hoe Fokke hoogte verloor, kwaakte:
  - Dat is een semafoor! Er hangt een bijl aan boord!
  Hitlers vliegtuig ontplofte en verspreidde fragmenten in alle uithoeken van de hemel. En waar is de fascistische aas gebleven. Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging tot as, niet de piloot!
  Mirabela niesde, strooide stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Angelica gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg dat het, tegen het oog geslagen, bij Fritz door de achterkant van het hoofd naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je moet behandeld worden!
  . HOOFDSTUK 2
  Hitlers jagers en hun satellieten probeerden op te rukken en wierpen granaten voor zich uit. Dergelijke tactieken tegen meisjes werkten niet. Hier zette Seryozhka een katapult in en hoe deze als reactie daarop de vijand raakt.
  De pioniersjongen brulde:
  - Kerstman die Hitlers mond verscheurt!
  De aanval van de katapult, doordringend in de menigte van nazi-jagers Rommel, dwong hen om zich te verspreiden en tegelijkertijd in de lucht te rollen. Fritz viel en brak op het puin van de muren.
  Tank "Tiger" -2, die het evenwicht verloor, kwam in botsing met "Lion". Oh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Svetlana glimlachte en antwoordde:
  - Nou, goed gedaan Seryozhka!
  De jongen gromde agressief.
  - Pioneer staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als reactie met haar blote voet.
  De meisje-kapitein begon weer te spijkeren. En Olympias kietelde Seryozhka's smalle voet, wat heeft hij het zwaar! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door het vuur te rennen.
  Mirabela in een gezang, zei:
  - Jeugd is goed - ouderdom is slecht!
  Angelica, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  Er is niets erger dan ouderdom! Dit is inderdaad de meest walgelijke staat van allemaal!
  En het meisje maakte een sprong met een staatsgreep. Ze stelde zich even walgelijke oma's voor. Nee, niet vergelijken, een oude vrouw met een meisje. En wat een schoonheid, in slanke lichamen.
  Angelica nam het aan en zong:
  - Stroom na jaar, jaren in een caravan,
  Een oude vrouw wrijft henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur,
  Ik begrijp niet hoe de jeugd is gegaan!
  Svetlana knipperde met haar ogen, sloeg de ork neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Niet! Toch is er in oorlog zo'n charme - voor altijd jong blijven! Altijd dronken!
  Olympias zette een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passen, maar passen!
  Seryozhka schuifelde met zijn magere maar wendbare voet en blafte:
  - Rommelgezicht!
  En een granaat, samen met een explosiepakket, vloog in volle gang in de posities van de nazi-jagers.
  Ja, Stalingrad is niet aan hen gegeven - deze coole stad. Voor de derde maand sinds het einde van de eeuwige zomer is er een aanval gaande, maar de stad heeft niet alles kunnen overnemen. In andere sectoren van het front behaalden de nazi-jagers van Rommel beperkt succes, maar niet op deze.
  Svetlana vuurde haar pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het is toevallig mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En de benzinetank van een motorfiets raken. De machine explodeerde en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de ork werd verscheurd door een vurige poot.
  De kapitein van het meisje riep:
  - Ik hou ervan om het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Mirabela sloeg de trollen met een uitbarsting en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Angelica opende het vuur, nauwkeuriger. Verschillende donkere wezens bleven op het puin liggen, bedekt met een speer:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Mirabela zong speels:
  - Nadat ik Erwin met lippenstift heb geverfd, Margo met haarlak, zal ik je in gevangenschap van de prinses slepen, de trouwe hond zal je bijten!
  Svetlana, schietend, siste:
  - Kom op in de avond, Alexander, hang jezelf op ... Hou op met je hoofd voor de gek te houden! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - om de orks hard te verslaan!
  Mirabela zei woedend en sloeg de helm van het hoofd van de stormtrooper:
  - We kunnen! En we zullen!
  De meisjes van het "Lenin"-bataljon hielden de opmars van de buitenlandse troepen tegen. Furious Fritz ging naar voren en gooide letterlijk lijken de ruimte in. De tank "Lev", waarmee de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een modificatie van de machine met een 150 mm kanon.
  Angelica klopt een steen af die aan haar naakte tepel zit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Leeuw" kreeg een opening in de rups en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Roepen en instorten.
  Angelica, spuwend, zegt:
  - De Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En het meisje schiet weer. En dat doet hij buitengewoon goed. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij de meisjes heeft weten te breken! Wie durft, hij valt aan in de strijd, we zullen de vijanden fel verslaan!
  En Angelica rolt de spieren van de pers, die ze erg in reliëf heeft gemaakt.
  Oh, wat zijn de meisjes mooi! Ik wil niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Ze slaagt er op de een of andere manier in om ze in te smeren met een soort drankje, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen meer afgezwakt en reliëf. Kleren aan haar, alleen een beha en slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een speciale manier, als een eekhoorn. Een blote voeten en flikkering, en hakken, blijven verrassend schoon. Stalinida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Angelica merkte lachend op:
  - Doe je beha uit en blijf zoals ik in korte broek!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Dit is niet gepast!
  Angelica schudde haar heupen, vuurde treffend en zong:
  - Iets dat een lid van Komsomol ongewoon is geworden! Zo met ontbloot bovenlijf lopen is zeer onfatsoenlijk!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Waarom vreugde brengen aan de nazi's, kijk naar onze schoonheid!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en vuurde op de TA-200. De auto van de nazi-strijders vloog in brand. En de mooie blondine gilde:
  - Dood aan het kwaad!
  Angelica giechelde.
  - En het leven is goed!
  Stalenida, die zag dat de fascist viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet dat de nazi's die je hebt gewonnen!
  Angelica zingt:
  - Wachten op de overwinning! De overwinning wacht... Zij die ernaar verlangen de ketenen te doorbreken! Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om de nazi's te verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Goed met een blote torso in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Svetlana zag er nu veel vastberadener uit. Ze vuurde op de nazi's met een machinepistool en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet ze een figuur zien, laten we blote tenen bouwen. En floot als een nachtegaal-rover. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de soldaten van de vijand, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun overleden vaders.
  Svetlana verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, dus je wilt ervan huilen. Maar het waren niet de Russen die naar de nazi's kwamen om te roven en te doden. Nee, dit zijn fascisten en een hele agressieve roedel buitenlanders van over de hele wereld brak de Russische uitgestrektheid binnen.
  Svetlana sloeg een kruis en schoot op een Fritz, die stilletjes dicht bij de posities van de Russen probeerde te komen... Zijn oog en hersenen, die door een kogel waren uitgeschakeld, lekten eruit.
  De meisje-kapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Svetlana schoot nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en rolde verschillende keren over de kop. Toen zonk zijn snuit in het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde nogal grijnzend. Het meisje zong:
  - Nee, we hebben de fascisten verteld, onze mensen zullen het feit niet tolereren dat geurig robijnrood brood een doorwaadbare plaats wordt genoemd!
  Mirabela maakte een zeer nauwkeurig schot, waaruit de Focke-Wulf laaide, en tjilpte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk,
  Voor dollars is hij klaar om Rusland te verraden ...
  Maar de man van Rusland is zo mooi
  Dat hij klaar is om zijn leven te geven voor het moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de vijg aan de nazi's zien, en scrolde, en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Angelica verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en vuil als een duivel, gooide meteen een granaat met twee benen. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is ... De nazi's in een scherpe kant!
  Olympias corrigeerde Angelica:
  - Scherp, aan de zijkant, en niet aan de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. De "Tiger" werd op de snuit geraakt en dit scheve kunstwerk ontweek.
  Daarna trok het nazi-wezen zich terug. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur was gevangen.
  Svetlana zong vrolijk knipogend:
  - En de "Tiger" trekt zich terug, en de Fritz verstoppen zich!
  Het Maiden Battalion manoeuvreerde onder aanval, luchtaanvallen en zware kanonnen. Hier sloegen de straalbommenwerpers in, gebroken, gloeiend hete steile hellingen rezen de lucht in. En de stenen stonden in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar de jongens gingen naar de volgende wereld - die er niet zo spijt van hebben! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar de duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden, of liever in Svarog en de Ouder.
  Angelica is de meest sexy van de krijgers in woede: wel, kunnen de nazi's vanuit hun "Sturmtigr" op de posities van de Russische troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje greep een granaat met haar blote voeten en draaide in watervallen van salto's. En sneller en sneller draaien. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede snuit van de Stormtiger. De naakte, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en de granaat vloog in de brede snuit. En de krachtige machine stikte eerst en haastte zich toen. Twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden eraf gescheurd en ze vielen naar beneden, vliegend als een gebroken halsketting van de koningin.
  De explosiegolf wierp Angelica en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, heen en weer geslingerd en gegooid. Maar de schoonheid landde niettemin, scherp puin en steenslag gegraven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door de eeltige voet ging de punt doorboord.
  Maar Angelica vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie nazi's zullen in de as liggen!
  Svetlana en andere meisjes werden door een explosieve golf omhoog gegooid en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de Duitse en andere agressieve insecten die eruit sprongen en het Russische Sovjetrijk belegerden.
  Mirabela zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de bazuin van de Heer ons meeneemt naar de strijd, zullen we vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl zijn!
  Angelica schudde het stof van haar bloederige zolen en zong:
  - Poetin, feest, Komsomol! En we sturen Rommel naar een gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Seryozhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult, niet zo nauwkeurig - zoals die blote en sterke benen van Angelica!
  Olympias, spelend met haar armspieren, zei:
  - Dat is goed! Je denkt nog steeds. Iets coolers!
  . De jongen sloeg met zijn blote voeten en tjilpte:
  - Natuurlijk hetzelfde terug!
  Sfero Katastrofov bracht Erwin Rommel terug naar de troonzaal en zei met een glimlach:
  - Niet slecht, je vocht tegen mijn jonge Schepper! Geef toe dat het je droom was - om voor altijd een jongen te worden en te vechten!
  De veldmaarschalk was het ermee eens:
  Ja, dat is precies waar ik van droomde! Precies wat ik altijd al wilde! Wees een held jongen!
  God-kid zei op serieuze toon:
  - Je hebt gevochten, en laat jezelf nu zien als een ervaren manager! Dit is nodig voor de ontwikkeling van persoonlijkheidskenmerken!
  Erwin vertelde het meisje en de jongen:
  - Nou, waarom gaan we niet meer films kijken of?
  Natasha antwoordde vriendelijk:
  - Misschien kijkt Uwe Majesteit naar onze piloten: Albina en Alvina! Ze zijn grote meesters in militaire aangelegenheden!
  De jonge koning was het ermee eens:
  - Nou, laten we wat meer zien, en ik zal rondkijken in de hoofdstad! De koning mocht niet de hele tijd in het paleis zitten!
  Svetlana zong als reactie met een vol klinkende stem:
  - De koning is onze trots en glorie,
  Je bent zo wijs als de inheemse aarde...
  Versterk als stalen staakkracht,
  Je bent door God aan ons gegeven!
  Erwin antwoordde wijselijk:
  - Een heerser die van zoete vleierij houdt, heeft de intelligentie van een vlieg!
  Natasja riep uit:
  'Waarlijk, jij bent de wijste heerser! Wij denken met u mee dat ons rijk eindelijk de oorlog tegen Russische soldaten en het Rode Leger zal winnen!
  Erwin vroeg serieus:
  Waarom willen ze geen vrede?
  Natasha antwoordde serieus:
  Waarom hebben ze vrede nodig? Ze kennen geen andere gemoedstoestand en rijk. Oorlog is voor hen een natuurlijke staat. Bovendien zijn de orcs kannibalen en eten ze gevangenen en gevangenen. Ofwel onmiddellijk, ofwel na zware marteling!
  Erwin zei met een glimlach:
  - Het is de moeite waard om naar de gezichten van deze wezens te kijken - je zult begrijpen, verwacht geen goeds van zulke wezens!
  Het filmscherm lichtte weer op. Er waren nu twee vechters te zien, waarop mooie meisjes speelden: Albina en Alvina.
  Beide honingblondjes, gespierd, gebeiteld en in dezelfde bikini. Wat ziet het er allemaal geweldig uit.
  Albina vuurt vanuit vliegtuigkanonnen. Schiet vijf vliegtuigen van Russen en Komsomol-meisjes neer, piept:
  We zullen ons leven geven voor ons moederland en we zullen zeker winnen!
  Alvina, schietend, bevestigd:
  - Natuurlijk zullen we winnen! Het kan niet anders!
  En ze vuurde ook een salvo van luchtkanonnen af. Strijders van bolsjewieken en Russische meisjes vallen en exploderen. Een aantal daarvan is gereviseerd.
  Albina, schietend, zingt:
  Vliegtuigen zijn goed, stoomboten zijn goed!
  En de meisjes laadden de diamanten zwaar!
  En van de exacte treffer van de schoonheid, werd een andere auto van de kwaadaardige bolsjewieken vernield. Wat willen de roden met de beren vechten? Dus haal je sizoma in de neus!
  Alvina, die een andere ingehuurde bolsjewiek afsnijdt, drukt met haar blote vingers op haar mooie benen. Ze is een meisje dat, als ze haar voet beweegt, door een bakstenen muur zal breken.
  Ze lieten zelfs aan de bioscoop zien hoe beide piloten in een sprong, eiken planken breken met hun blote hakken.
  Albina schoot een andere neer, dit keer een bolsjewistische bommenwerper, en floot zingend:
  - Er is niet mooier dan de onze, ken de krachten,
  We zullen alle orcmeisjes verslaan...
  De belichaming van moed en glorie -
  En boven ons in goud is een cherubijn!
  En Albina hakte opnieuw een auto in de lucht neer, aan het roer waarvan een bolsjewiek zat. En dat deed ze meesterlijk.
  Alvina doet echter niet onder. Hoe draait een blond meisje zich om. Beweegt met behulp van de "vosslang"-techniek. En neergeslagen, rokende gieren vallen.
  Alvina zong, genietend van haar lippen:
  - De aartsengel zal ons vertellen: het zal koel zijn in het paradijs,
  Maar alleen de poorten van het paradijs klikken ...
  We zullen God vragen: schrijf met een vriend,
  Naar een of ander engelenregiment!
  En de krijger paste een dode lus toe. En ze schoot deze commissaris neer, die aan het roer stond van een zware jager. Ze deed het heel sierlijk, en drukte op de knop met vasthoudende, lange vingers van gebeitelde benen. En zelfs de formidabele commissaris werd verscheurd! Dit zijn echt de meiden van de hoogste aerobatics!
  Maar nu is de lucht rustiger geworden... De meisjes nemen de slag naar de grondtroepen van het Rode Leger. Hier gooit Albina een vliegtuigprojectiel van bovenaf. En de tank van Rusland "IS" -3 raakt precies op het dak. Breekt er doorheen en schakelt de bolsjewieken uit.
  En de granaten beginnen te ontploffen. Explosies en dood van Sovjet-soldaten worden gehoord.
  Albina sist als een cobra die een os heeft gestoken:
  - Voor het menselijk ras!
  Alvina vuurde ook op de vijand en verpletterde de vijand. En scheurde de toren van de Lenin tank. Ja, het meisje sloeg precies en treffend.
  En de orcs lieten een bloedige puinhoop achter.
  Beide schoonheden namen gronddoelen op. De kanonnen werden vernietigd.
  Albina sloeg het gaskanon van de harige mannen, samen met de Russische meisjes, kapot en fluisterde:
  - Mijn droom, ik ben een coole schoonheid!
  Alvina sloeg ook de raketwerper kapot en tweette:
  - En de bruidegoms zullen van schoonheid worden!
  En beide meisjes barstten in lachen uit. Hoewel ze met mannen natuurlijk geen problemen hebben. Jongens houden van beroemdheden. En over het algemeen is één man meer dan twintig meisjes, alleen zijn ze te jong. Hier op aarde laten mannen baarden groeien!
  Dit is een genot voor het mannetje, maar als het vrouwtje temperamentvol is, dan heeft ze al problemen!
  Albina drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen en piepte:
  - Mijn droom is om onsterfelijk te worden!
  Alvina drukte met de vingers van haar blote benen op de trekker en piepte:
  -En we zijn onsterfelijk! We leven in andere werelden in nieuwe lichamen!
  Albina raakte een buitengewone orc-tank en gorgelde:
  - Hoewel het lichaam zonder de ziel niet het lichaam is, maar hoe zwak is de ziel zonder het lichaam!
  En de krijger spuwde vonken uit haar ogen ... En toen, terwijl ze schreeuwde:
  - Geloof het niet, er is geen dood!
  Alvina versloeg de gemotoriseerde kanonnen van de nachtmerrieachtige bolsjewieken, en hoe ze krijst:
  - Een vechter van robijnen des doods is niet bang,
  Niets op het slagveld bedreigt...
  We zullen dapper vechten met de vijand van het vaderland -
  Het meisje zal een geweldige prestatie leveren!
  Daarna liet het meisje haar jager nog meer naar de oppervlakte zakken. En vuurde een kleine raket af. En de enorme tank van de bolsjewieken "Karl Marx" met vijf kanonnen, toen deze begon te scheuren, en al zijn bepantsering werd in fragmenten verdeeld.
  Albina sloeg verschillende motorrijders van het Russische rijk neer met een mitrailleurstoot en piepte van verrukking:
  - Ik heb twee brede vleugels en ogen als een steppearend!
  Meisjes met een heel speels gevoel voor schoonheid. En als ze iets opnemen, wordt dat op het allereerste nummer gedaan.
  Maar de luchtvaartshow eindigde en er ging een andere serie door. Deze keer toonden ze een groep van vier meisjes die niet alleen uitstekende vechters waren, maar ook vechtmagie hanteerden.
  Eén machine gaat in tegen de hele armada van mastodonten van het bolsjewistische rijk. Het ziet er ronduit suïcidaal uit.
  Maar aan het roer van de tank is Victoria zelf een duivel, van fabelachtige schoonheid. Ja, en alle vier de meisjes: gewoon heerlijk. Ze legden hun blote benen tegen het harnas en vingen mentale sensaties op, alsof ze de koninginnen van het licht waren. Wat zijn het toch magische meiden: ze kunnen en weten veel.
  Victoria loste een schot, zong een regel uit een moderne romance:
  - Ik weet niet wat er is gebeurd... Kinderachtig gelach is heel sonoor... En meisjes op blote voeten rennen al door de plassen!
  De "Olifant" van de fascisten van hun troepen, door haar uitgeschakeld, begon te roken en stinkende ringen uit te stoten. Ze wervelden als giftige slangen. En Victoria knipoogde naar haar partners, Zoya gooide een granaat. Nadezhda, de dienaar van Perun, een van de dienaren van de goden gecreëerd door Sfero Katastrofov, waarschuwde:
  - Hier in hinderlaag is er het nieuwste zelfrijdende kanon "Porcupine", met een 32-ponder kanon ... Je moet voorzichtiger zijn.
  Alwetende Elena babbelde meteen:
  - Zelfrijdend kanon "Porcupine", is een gelicentieerde kopie van het werk van de kabouters, van een speciaal soort zelfrijdend kanon "Anaconda". Wapenkenmerken: frontale bepantsering 228 mm, zijbepantsering 200 mm - cool! Kanonkaliber 94 mm, passend bij de pantserdoorborende "Royal buffalo". En nog drie machinegeweren...
  Victoria onderbrak haar partners grof en probeerde zelfs haar blote hiel in de neus te bewegen, schreeuwend:
  - Ik weet!
  Elena giechelde toen ze opmerkte:
  - Het is geweldig als er kennis is ... Maar in technologie ben ik een grootmeester, en jij bent in de kennis van het kwaad!
  Victoria vuurde opnieuw, met de hulp van haar blote tenen, scheurde de toren van de "Boar" en opgeblazen, merkte op:
  - Mijn kennis is fundamenteler, want het kwaad komt ook uit de technologie. En ik adviseer je beter - val niet op!
  Zoya stelde voor om het brouwafval te blussen:
  Nu, laat me mezelf neerschieten!
  En de meid, of liever de dochter van de Witte God - gecreëerd door de Almachtige Sphero, toonde aan dat het dominante goed haar helemaal niet belet om te vuren. En, om te schillen zonder te missen. Warriors vechten hier op het hoogste niveau.
  De meisjes verplaatsen hun tank en gaan verder. Maar vergeet niet mee te zingen.
  Victoria, die een vuur zonder melk leidde, begon:
  - Onder de heilige...
  Zoya ging verder, ook schietend met haar blote gebeitelde benen:
  - Vrijheid!
  Nadezhda, die het schieten met haar blote tenen bevestigde, gaf uit:
  - In de wereld!
  Victoria, voorbij schietend zonder een teken, vervolgde:
  - In vriendschap!
  Zoya schreeuwt, de urine van de vijand:
  - Van geluk...
  Nadezhda, aan het dollen, eindigt:
  - En liefde!
  Victoria gaat verder met pathos op volle keel, een schot makend met haar blote tenen:
  - In een heldere straal ...
  Zoya lost een schot en pakt:
  - Volkeren fuseren...
  Nadezhda, schietend in koelen bloede, met de hulp van haar blote tenen, voegt eraan toe:
  - Om de duisternis die voor ons ligt te verdrijven!
  Victoria, blijft fotograferen met blote gebeitelde benen, problemen:
  - Heers over alle landen van de wereld...
  Zoya, die had geschoten, bleef heerlijke pathos voortbrengen:
  - Beschermd!
  Nadezhda, die ook een schermuitval maakte met een projectiel, haar blote voeten gebruikte, de robijnrode jagers afsnijdend, vervolgde:
  - Van invasies...
  Victoria, met haar blote voeten schietend, siste:
  - Verdomde sprinkhanen!
  Zoya spleet de "Boar" met blote voeten, vervolgde:
  En met mijn borst...
  Nadezhda, die de "Tyrannosauriërs" van de orcs had behandeld, gaf uit:
  - Overdekt!
  Victoria, vleesetend grijnzend en schietend met haar blote, sierlijke benen, gromde:
  - Alle naties...
  Zoya, die ook met haar blote voet fotografeerde, voegde eraan toe:
  - Moeder Aarde!
  Nadezhda sloeg met behulp van haar blote tenen uit een kanon en vervolgde:
  - Weer problemen...
  Victoria, schietend met haar blote onderste ledematen, vervolgde ademloos:
  - Opknoping...
  Zoya schoot een schot en blafte:
  - Rivieren van bloed!
  Nadezhda, brandend op blote voeten, gaf uit:
  - ontvlamde...
  Victoria van de Spijker, siste:
  - Arrogante vijandschap!
  Zoya, die ook met haar blote tenen fotografeerde, voegde er bijna in tranen aan toe:
  - Van vuur, bloed...
  Nadezhda, die met behulp van gebruinde, gespierde ledematen had geschoten, gromde:
  - Tranen en verdriet!
  Victoria liet het cadeau los met haar blote voeten, en hoe ze zou sissen:
  - Die van ons kreunt...
  Zoya gooit, zodra ze het aanneemt, ook een hels geschenk met haar blote voeten naar buiten en brult:
  - Onze lieve...
  Nadezhda, bonzend, klaar:
  - Het land!
  Victoria, als antwoord, met een blote voet, sist opnieuw:
  - Maar nee...
  Zoya, ontslagen, met blote voeten, en uitgegeven:
  - Geest van meisjes...
  Nadezhda, die de nazi-troepen had genageld, met haar blote tenen, eindigde:
  - Sterker!
  Victoria vuurde opnieuw, blootsvoets en agressief, en vervolgde:
  -Van de ruïnes van mezelf...
  Zoya, hard schietend met haar blote voeten, trok een lijn:
  - We zullen herleven!
  Nadezhda sloeg opnieuw en piepte:
  - Russische krijger...
  Victoria, gewoonlijk sadanuv, op blote voeten, gromde:
  - Pak het zwaard...
  Zoya genageld, gromde:
  -Sneller!
  Nadezhda, schietend met haar blote tenen, begon:
  - Wij staan...
  Zoya, woest slaand, vervolgde:
  - En opnieuw....
  Victoria, die haar blote onderste ledematen vastspijkerde, eindigde met een belangrijke noot:
  - We zullen winnen!
  . HOOFDSTUK 3
  Toen stopten de meisjes. Ze schoten zwijgend nog een dozijn tanks, waarna Victoria, opnieuw schietend, en opnieuw met de hulp van haar blote voeten, zong:
  - Onder de heilige...
  Zoya, schietend met haar blote voeten, vervolgde:
  - Banier...
  Hope flapte er letterlijk en figuurlijk uit:
  - Messias!
  Victoria, zwaaiend met haar lichaam en projectielen slingerend met haar blote tenen, gromde:
  - In de wereld...
  Zoya haastte zich en vuurde agressief:
  - Van geluk...
  Nadezhda, die met een grote noot sloeg, met de hulp van haar blote, sierlijke ledematen, eindigde:
  - En liefde!
  Victoria, opnieuw spijkerend, met haar blote tenen, vervolgde:
  - In de zon...
  Zoya sloeg een projectiel in het stekelvarken met behulp van haar blote voeten en gilde:
  - Straal...
  Nadezhda, die Rommels "zwijn" onweerstaanbaar door het fascistische rijk lanceerde, met blote gebeitelde ledematen, blafte:
  - Samenvoegen...
  Victoria, die een projectiel met haar blote voeten stuurde, eindigde hard:
  - Volkeren!
  Zoya, schietend, voegde glinsterend met haar blote voeten toe:
  - Helse duisternis...
  Hope, geslagen, gaf uit:
  - Oplossen...
  Victoria, opnieuw schuin naar Rommels nazi-fascisten, siste:
  - Weg!
  De meisjes schoten met hun blote voeten en lachten nog vijf minuten. Gedurende deze tijd werden vijfendertig gevechtstanks van de nazi's verbrand. En toen zongen ze weer verder.
  Zoals altijd zette de vurige duivel het couplet en de toon, ze gebruikte haar blote ledematen:
  Wij hebben geopend...
  Zoya, schietend, met de hulp van haar blote voeten, voegde eraan toe:
  - Landen...
  Nadezhda, die het had genageld, met de hulp van haar blote vingers en behendige benen, flapte eruit:
  - Planeten!
  Victoria, die het "zwijn" had gesneden, heel hard grijnzend, gilde:
  - Naar de ruimte...
  Zoya, die ook een projectiel met haar blote vingers stuurde, gromde:
  - Manier!
  Nadezhda gooide een cadeautje en gilde:
  - Naar het onbekende...
  Victoria zette zowel een projectiel als een sappig schot een vet punt voor de nazi-jagers;
  - Miram!
  En Zoya, schietend met haar blote voeten, begon een nieuwe strofe te weven:
  - Heldendom...
  Nadezhda, wanhopig met behulp van haar blote benen over de fascistische horden heen spijkerend, vervolgde:
  - Prestaties...
  En de veerkrachtige Victoria sloeg, zoals gebruikelijk, met haar blote ronde hiel neer, drukte op de knop van de joystick, "Boar", en gaf het einde uit:
  - Verheerlijkt!
  Zoya, die het "stekelvarken" had behandeld, gaf uit:
  - Naar...
  Nadezhda, schietend met haar blote voeten, tjilpte:
  - Wissen...
  Victoria dreunde de woorden uit, gewezen door haar blote tenen, en een granaat op het zelfrijdende kanon van Witcher:
  - Voor altijd...
  Zoya stuurde ook een projectiel en gaf uit:
  - Van de dood....
  Voor Nadezhnaya was er het laatste schot dat ze met haar blote voeten afvuurde, en het woord:
  - Litteken!
  Dat is cool! Het fascistische tankregiment werd vernietigd. Het Anaconda-zelfrijdende kanon, ondanks al zijn bepantsering, ook verspreid vanuit een Russische granaat: je moet weten waar je moet raken om het zeker te raken en te splitsen. De meisjes zagen immers concentraties en breuken in de krachtlijnen in het pantser. Je kunt ze niet bedriegen of te slim af zijn... En ze kunnen iedereen te slim af zijn die je wilt.
  Zoya merkte bezorgd op:
  - Zou het ons geen kwaad doen om de munitievoorraad aan te vullen?
  Elena, deze speelse en geleerde dochter van Svarog, ook gecreëerd door de oneindig almachtige Demiurg Boy Sfero Katastrofov, giechelde en merkte op:
  - Dus je begrijpt het niet? We hebben tenslotte een onmisbaar projectiel. Zo kunnen we bijna non-stop slaan!
  Victoria rolde wellustig met haar ogen, sloeg de ene blote voet tegen de andere en kirde:
  - Hyperfuck zonder pauze... Het is geweldig!
  Dit zijn de echte meiden...
  En de oorlog gaat nog steeds door... In september 1945 bereikten de Duitsers toch de Kaspische Zee.
  En ze sneden de Kaukasus over land af. Wat erg gevaarlijk is. De Duitsers rukken op ... In veldslagen, hun nieuwe tanks en vliegtuigen ...
  En Turkije breekt door vanuit het zuiden, wat dubbel gevaarlijk is. En de situatie is extreem ingewikkeld, voor helse geiten.
  Doe alsof hij een lawine van de vijand is ... En er is geen manier om hem te stoppen.
  In oktober waren de Duitsers al in Dagestan en naderden Azerbeidzjan. En dit is ernstig en gevaarlijk.
  Het meisje Alice werd gevangengenomen door de nazi's. Ze werd ondervraagd door SS-kolonel Deza. Het Komsomol-meisje werd tot aan haar middel uitgekleed en begon met zwepen te worden geslagen.
  Alice brulde:
  - Ik zal niet zeggen! Ik zal niet zeggen! Ik zal niet zeggen!
  Daarna scheurden ze haar broek en laarzen uit. En ze verbrandden de hielen met brede stroken roodgloeiend ijzer. En bracht warmte aan op haar blote zolen.
  Het meisje viel flauw van de schok.
  Er werd een emmer water over haar heen gegoten. Ze brachten hem tot bezinning en trokken hem op het rek. Wat erg wreed is.
  Alice knarsetandde en gromde:
  - Ik vertel het nog steeds niet! Je kunt me vermoorden!
  Hij sloeg het meisje op haar naakte lichaam met een gloeiend hete draad. Maar ze hebben niets van haar gekregen.
  Daarna gooiden ze het uitgeputte Komsomol-lid in een vochtige en koude kelder.
  En dat is natuurlijk buitengewoon wreed.
  In november 1945 werd bijna de hele Kaukasus veroverd en bestormden de nazi's van Rommel Bakoe.
  Twee meisjes Albina en Alvina vliegen naar zichzelf op zo'n vliegende schotel. Ze zijn onkwetsbaar dankzij de sterke laminaire straal. Maar ze kunnen niet alleen schieten. Maar dankzij de kolossale snelheid kunnen ze Sovjetvliegtuigen inhalen en rammen.
  Albina, haar diskette bukkend, merkte op:
  - IJzertechnologie, zeker nodig en zeer nuttig!
  Alvina giechelde, ontblootte haar tanden en siste:
  - Maar alles wordt bepaald door de geest!
  Albina zei:
  - Het meest dat geen van beide is precies de vechtlust!
  Beide meisjes zijn blond en in bikini. Heel mooi en blootsvoets. Als een krijger geen schoenen heeft, heeft ze geluk. Nu zijn de meisjes zo kleurrijk en prachtig.
  En voordat ze de strijd aangaan, zullen schoonheden zeker werken met mannen. Dit is een waar feest van het vlees voor hen.
  Zo goed zijn de meiden.
  Alvina schoot twee Sovjet Tu-3's neer en tweette:
  - Glorieus onze jacht!
  Albina bevestigde het rammen en gaf uit:
  En het zal nooit de laatste zijn!
  Alvina haalde nog drie Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en piepte:
  - Denk je dat God van Duitsland houdt?
  Albina schudde twijfelend haar hoofd.
  - Blijkbaar niet zo veel!
  Alvina giechelde en vroeg opnieuw:
  - Waarom denk je dat?
  Albina ramde twee Sovjet-auto's en piepte:
  De oorlog duurt te lang!
  Alvina merkte logisch op:
  - Maar we komen!
  Albina grijnsde en gilde:
  - Dus de overwinning zal komen!
  Alvina schoot vier Sovjet-vliegtuigen tegelijk neer, met een gedurfde manoeuvre en piepte:
  - Het komt zeker!
  Albina vond het nodig om eraan te herinneren:
  - Na Stalingrad verliep de oorlog niet volgens de regels ...
  Alvin was het hiermee eens:
  - Het is absoluut tegen de regels!
  Albina piepte geërgerd:
  - We begonnen te verliezen!
  Alvina piepte geïrriteerd:
  - Zeker!
  Albina ramde nog een aantal Sovjet-voertuigen en piepte:
  - Is dat geen probleem voor ons?
  Alvina schoot een paar Russische straaljagers neer en flapte eruit:
  We dachten dat de situatie hopeloos was!
  Albina grijnsde vleesetend en siste:
  - Wat zien we nu?
  Alvina twitterde vol zelfvertrouwen:
  - Iets onwrikbaar en uniek!
  Albina flitste met haar parelwitte tanden en antwoordde:
  - Dat het Derde Rijk wint!
  Alvina haalde nog een paar Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en bracht:
  - Moet echt winnen!
  De meisjes grijnsden. Ooit werkten ze, en officieel in een soldatenbordeel. Veel mannen gingen door zichzelf heen, en niet alleen het blanke ras. En ze vonden het geweldig. Nou, wat is dat prettig voor de lichamen. Maar toen kwamen de hoeren onder Sovjetaanval. Ze werden gevangen genomen. De lekkernijen dachten dat ze verkracht zouden worden. En hier is de duivel twee!
  Ze lieten de hoeren loopgraven en loopgraven graven. En de vroegere nachtfeeën vonden het niet zo leuk. Zo konden ze allemaal ontsnappen. Ze verleidden de schildwachten.
  En ze zwoeren wraak op de Russen.
  En ze vochten tegen Rusland. Dit zijn de verdomde...
  Albina dumpte nog een aantal Russische auto's en mompelde:
  - Je kunt nog steeds met mannen leven!
  Alvina was het hier snel mee eens:
  - Het is niet eens mogelijk, maar het is noodzakelijk!
  Albina ontblootte haar tanden en antwoordde:
  - Maar toch... Het is lief om te doden.
  En de meisjes schoten nog vijf Sovjet-auto's neer met de beweging van een diskette.
  Alvina giechelde en zei:
  - En wanneer is het bitter?
  Albina sloeg nog zes auto's omver en antwoordde:
  - Ik trouw na de overwinning! En bevallen van tien kinderen!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  En ze zongen;
  Wij zijn de ridders van het geloof van het fascisme,
  Laten we de strijders van het communisme tot stof vegen!
  En hoe ze lachen terwijl ze hun witte bergtoppen wiegen.
  De gevechtstest van de vliegende schotel is zeer succesvol. Maar het is onmogelijk om er vanaf te schieten.
  Hier rammen de meiden ook een paar IL-2's. Dit aanvalsvliegtuig is het meest massieve in het Rode Leger en is nog niet stopgezet. Hoewel het tegen het vijfenveertigste jaar verouderd was.
  Maar hij handelt en handelt nog steeds wanhopig. Dergelijke gevechtsschijven worden hier gebruikt - gewoon horror.
  De Sovjet-eenheden worden zo veel vernietigd dat ze niet kunnen worden gestopt ... Dit is de cavalcade.
  In november viel er een stilte. En Stalin beval om door te gaan naar het centrum. De gevechten ontvouwden zich met hernieuwde kracht. Het is moeilijk om de Fritz te verslaan - ze hebben veel kracht en goede wapens. De Polen vechten zeer actief. Nu zijn het Duitse bondgenoten.
  De nazi's houden nog steeds het front vast. De veldslagen toonden aan dat het kanon van 88 millimeter 100 EL was en zeer nauwkeurig en pantserdoorborend. Zelfs de IS-3 slaat op het voorhoofd. Bovendien is de laatste tank niet erg succesvol en moeilijk te vervaardigen. En de T-34-85 dwaalt over het algemeen af van grote afstand en krijgt scores van de Duitse azen.
  De winter is al aangebroken en de frontlinie is ongeveer op het niveau van drieënveertig, alleen de Krim is nog Sovjet en Bialystok, maar Charkov en Orel zijn al onder de nazi's.
  De nazi's in het centrum slaan de Sovjetaanval af en proberen zichzelf op te rukken.
  Nou, en vertrouw het inrijden van de nieuwste machines toe, supermannen-meisjes.
  Niet de kleine meisjes die gekloond werden in de vernietigingskampen. En die meisjes wiens DNA-moleculen werden gebruikt om supermannen te maken.
  En ze hebben dezelfde namen met de legendarische vier, en gewoon geweldige kracht. En de meisjes die vechten, gebruiken ook enkele stimulerende middelen die door de SS zijn ontwikkeld.
  Gerda, Charlotte, Christina en Magda rijden op een U-klasse tank E-100. Dit voertuig is compacter, voor vier bemanningsleden. En zijn wapens zijn een straalbommenwerper en een universeel 88 millimeter kanon 100 EL - een tankvernietiger.
  Krijgers gaan en fluiten voor zichzelf.
  Gerda vuurt een lang kanon af. Het slaat in de zijkant vanaf een afstand van de IS-2 en piept:
  - We zullen ons hart geven voor het moederland,
  En we frituren Stalin en eten hem op!
  Charlotte vuurde haar raketwerper af. Ze bedekte de Sovjetbunker en piepte:
  - We zijn onoverwinnelijk!
  Christina nam het aan en gromde, terwijl ze de trekker overhaalde met haar blote hiel:
  - We krijgen het in beide!
  Dolbanula en treffend en Magda. Vernietigde de Sovjet-gemotoriseerde kanonnen SU-152. En ze kirde:
  - Er zal tijd zijn, de overwinning zal komen!
  Gerda gilde terwijl ze vuurde:
  - Niemand kan ons stoppen!
  Charlotte bevestigde:
  - Maar Pasarán!
  Het roodharige beest ging met Gerda de hele Eerste Wereldoorlog door, beginnend vanuit Polen en eindigend met dit mei-offensief. De roodharige duivel heeft veel gezien.
  En klaar om te vechten tot het einde!
  Christina schiet ook, en ontblootte haar tanden. Haar haar is goudrood. In oorlog worden meisjes niet ouder, en misschien zelfs jonger! Ze zijn zo fel en liefdevol. Ze laten hun tanden zien.
  En geen enkel gaatje in de tanden.
  Magda heeft haar in de kleur van bladgoud. En ook actief grijnzend. Cool meisje. Ze heeft zo'n agressieve gratie en energie van duizend paarden.
  Gerda, een meisje met wit haar, schiet en lacht:
  - Er is veel goeds en lelijks in de wereld ... Maar verdomme, hoe lang heeft deze oorlog geduurd!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En eigenlijk duurt de tweede wereldoorlog te lang. Alle gevechten, en gevechten... Het is echt vermoeiend!
  Christina bewoog haar blote voet langs het harnas en gilde:
  - Maar Groot-Brittannië is nog steeds niet verslagen!
  Magda schoot op de Russen en gromde:
  - Een moet worden verslagen! Dit is ons credo!
  siste Gerda, schietend op de Russen, haar ivoren tanden ontbloot:
  - We hebben een overwinning nodig!
  Geneukt en Charlotte, brulde:
  - Eén voor allen, we komen niet op voor de prijs!
  Christina het roodharige en gouden beest gilde:
  - Niet! Laten we niet staan!
  Magda smakte met haar scharlaken lippen en tjilp:
  - Wij gaan niet naar de winkel voor de prijs!
  En de goudharige harpij vuurde.
  Gerda raakte ook de Russische tanks. Raakte de auto en riep:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  Charlotte voegde eraan toe, meezingend:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Christina ondersteunde de songimpuls:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen!
  Magda vervolgde met zingende stem:
  - En we zullen alle communisten in de hersenen geven!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar. Ze hebben over het algemeen een goede bak. Alleen van een afstand is het moeilijk om door de IS-3 in het voorhoofd te breken. Maar de Duitsers hebben tenslotte een moeilijk projectiel, maar dan met een uraniumkern. En er zijn veel zwarten in het leger. Die vechten met waanzinnige woede. En niet iedereen kan met hen concurreren.
  Meisjes zijn gewend om op blote voeten te vechten. Zelfs in Polen droegen ze maar één bikini en blootsvoets.
  Wanneer de blote zool in contact komt met de grond, verjongt deze. Misschien is dat de reden waarom meisjes niet ouder worden! Hoewel de tijd dringt! Warriors, laten we zeggen heel heldhaftig.
  Ze hebben zoveel prestaties geleverd, maar ze vechten als gewone soldaten. En altijd alleen in bikini, en op blote voeten. In de winter vinden ze het zelfs prettig om met blote voeten op sneeuwbanken te slaan.
  Gerda schiet en zingt:
  We gaan door vuur en water!
  Charlotte vuurde met haar bommenwerper op de Russen en zei:
  - Glorie aan het Pruisische volk!
  Christina schoot ook en piepte:
  We zullen de planeet regeren!
  Magda genageld en bevestigd:
  - Dat doen we zeker!
  Gerda raakte het projectiel weer en piepte:
  "Zelfs napalm houdt ons niet tegen!"
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En zelfs de atoombom, waar we niet bang voor zijn!
  Christina zweeg en antwoordde:
  - De Amerikanen zijn er niet in geslaagd een atoombom te maken! Het is een bluf!
  Magda riep uit volle borst uit:
  - De wereld kan niet ontsnappen aan de nieuwe Duitse orde!
  En de meisjes zullen lachen.
  De situatie werd kritiek. In december rukten Sovjettroepen op in het centrum. Maar nogmaals, ze konden de krachtige verdediging van de Wehrmacht niet overwinnen ...
  Onder de nazi's en tankmeisjes Agata en Adala. Ze vechten op de E-10, een tweemans zelfrijdend kanon en zeer comfortabel. Die uiterst nauwkeurig schiet. Hoewel zijn wapen niet krachtig genoeg is, slaat het specifiek de vierendertig neer.
  Agatha schiet met haar blote tenen en raakt de Sovjet-auto, zeer nauwkeurig.
  En toen riep ze:
  - Voor het Derde Rijk!
  Dolbanula heel toepasselijk en Adala. Ook met blote gebeitelde benen.
  En ze sloeg een Sovjet-auto kapot met een nauwkeurig schot. En ze kirde:
  - Glorie aan onze helden!
  Meisjes moeten worden opgemerkt buitengewoon formidabel. En ze schieten goed genoeg. Wat is geen schot, dan een treffer.
  Zelfrijdende kanonnen E-10 is een zeer kleine machine voor twee soldaten en een hoogte van 1,2 meter met jagers die zich liggend bevinden. Zo hier is het een effectief ding en zeer mobiel. Aanvankelijk woog ze slechts tien ton, maar haar pantser van 60 millimeter op het voorhoofd en 30 aan de zijkant leek Hitler nogal zwak. En hij beval het te vergroten tot 82 mm voorhoofd en 52 mm zijkant. Maar het gewicht van de machine is gegroeid tot 16 ton, wat de mobiliteit vermindert. Maar Rommel maakte haar auto twintig centimeter lager en bracht het aantal bemanningsleden terug tot twee personen. En het zelfrijdende kanon begon elf ton te wegen, waardoor het, met een motor van 400 pk, de mobiliteit op een hoog niveau kon houden.
  Agatha sloeg opnieuw haar blote voeten tegen de vijand, doorboorde het onderste deel van het IS-2-pantser en zong:
  - Mijn grote kracht!
  Adala raakte ook de Sovjet-tank, raakte de auto in het voorhoofd en tjilpte:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  En ze gebruikte ook een bloot, gebeiteld been.
  Deze meiden hier zijn behoorlijk aan het vechten. En ze vernietigen de Sovjet-tankarmada.
  Maar nu schakelden ze over op wapens. En dus worden ze uitgeschakeld met blote tenen. Ze geven absoluut geen genade. En blote zolen flitsen.
  Meisjes schieten en doden echter niet alleen ambachtsvrouwen. In het bijzonder werd een tiener die werd gevangengenomen gemarteld. De zestienjarige jongen was erg knap. De meisjes kleedden hem uit en bonden hem vast aan een pijnboom. En toen begonnen ze met fakkels te branden en staken ook bezems in brand.
  Het was te zien hoe de gebruinde, gladde huid van de jongen bedekt was met blaren en puistjes. En ik moet zeggen dat het veel pijn doet.
  Adala likte haar lippen en zong:
  Klein land, klein land...
  Agada, die de hielen van de jongen in brand stak, voegde eraan toe:
  - Wie zal me vertellen, wie zal laten zien waar ze is, waar ze is!
  En beide schoonheden hoe te lachen. De jonge man is echt knap. Wat zijn tieners mooi op hun zestiende. Als het geen jongen meer is, maar nog geen man. Wanneer de gelaatstrekken nog steeds van een kind naar een volwassen type gaan, en om deze reden zijn ze bijzonder mooi. Als de wangen van de jongens nog rossig zijn en niet bedekt met haar, zo zacht, als die van een meisje. En de huid is nog niet zo harig en ruw als bij volwassenen.
  Adala en Agada zijn doorgewinterde krijgers die de jongen met plezier martelen. Geniet van zijn gekreun. En ze worden zelfs gek voor zijn ogen, met charmes en vuur.
  Dit zijn dieren .... De jongen werd zo gemarteld dat hij het bewustzijn verloor. Toen overgoten ze hem met ijswater, brachten hem tot bezinning en martelden hem opnieuw en het was leuk.
  Adala likte haar lippen en merkte op:
  - Er is niets mooiers dan marteling!
  Agada was het hiermee eens:
  - Opwindt!
  En nu roeien de spitsvondige krijgers de Sovjettroepen uit. En terwijl ze zingen:
  - Onze koning is de boodschapper van de hemel,
  Onze koning is als een spookdemon...
  Onze koning is de uitverkorene van het lot....
  Onze koning ben jij alleen!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ja Rommel tot op zekere hoogte en Lucifer. Hij was in staat om het schijnbaar onmogelijke te doen.
  En nu winnen de nazi's steeds zelfverzekerder.
  . De E-25 draait heel gemakkelijk en compenseert daarmee het ontbreken van een roterende koepel.
  De bemanning bestaat uit slechts twee personen en de hoogte is 1,3 meter. Vanzelfsprekend een efficiënt ontwerp en eenvoudig te vervaardigen.
  Stel je de Tiger-2 voor in termen van bepantsering en wapens in het gewicht van T-4, dit is een grandioze en verbazingwekkende machine.
  Agatha en Agnes rijden op E-25, ook meisjes in A. En mooi, vechtend op blote voeten en in bikini.
  En hoe ze schieten dat ze niet missen.
  Agatha schoot met haar blote tenen op de vijand en kirde:
  - Glorie aan mijn kracht!
  Agnes schopte ook naar de vijand met de hulp van haar blote tenen, sloeg de vijand en gaf uit:
  - En mijn kracht is nog grotere glorie!
  En hoe te knipogen naar tegenstanders. Dit meisje is gewoon geweldig.
  En hoe meisjes graag martelen.
  Een lid van Komsomol, bijvoorbeeld, namen en verbrandden haar scharlaken tepels met een fakkel. En zo hard geschreeuwd.
  Agnes bakte met veel plezier haar hiel en kirde:
  - De tiran-collectieve boer laten sterven!
  Agatha was het hiermee eens en stak de vijand in brand:
  - Voor groot Pruisen!
  En de meiden lachen.
  Vechten laten we zeggen dat ze hebben gestolen, en grote helse schoonheid. Hier is de IS-2 van hun nauwkeurige schot in stukken gesplitst.
  Agnes schreeuwde uit volle borst:
  - Glorie aan het Arische communisme!
  De Duitsers proberen door te breken naar Tbilisi. Grozny valt woedend aan. Maar de dappere vier meisjes stonden hen in de weg.
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat naar de nazi's en zong:
  - Dat klopt...
  Zoya lanceerde een geschenk van de dood met haar blote hiel en voegde eraan toe:
  - Vijand...
  Augustinus bezweek voor iets destructiefs en piepte:
  - Denkt...
  Svetlana gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Wat...
  Natasha gooide met haar blote voeten een paar citroenen en riep:
  - Russisch...
  Zoya bezweek ook aan iets energiek en dodelijks, piepend:
  - Beheerd...
  Augustinus lanceerde de dodelijke, mompelend:
  - Vijand....
  Svetlana bezweek opnieuw voor de destructieve en vyaknula:
  - Pauze!
  Natasha draaide zich om en piepte:
  - WHO...
  Zoya vuurde ook op de zwarte buitenlanders die de nazi's rekruteerden en piepte:
  - Durf!
  Augustinus sprak met kracht en woede:
  - Dat...
  Svetlana bezweek met de grijns van een panter:
  - IN...
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en gilde:
  - Gevecht...
  Zoya gooide het geschenk van de dood met haar blote vingers en mompelde:
  - Aanvallen!
  Augustinus viel in en mompelde:
  - Vijanden...
  Svetlana gaf een bos granaten met haar blote zolen, en hoe ze uit volle borst schreeuwt:
  - We zullen...
  Natasha nagelde de uitbarsting en siste:
  - Woest...
  Zoya onderbrak de nazi's en piepte:
  - Verslaan!
  Augustinus vuurde opnieuw en schreeuwde:
  - Woest...
  Svetlana piepte terwijl ze vuurde:
  - Verslaan!
  Natasha gooide opnieuw een granaat met haar sierlijke, blote voet, tjilp:
  - We zullen de nazi's vernietigen!
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Het toekomstige pad naar het communisme!
  En gooide een citroen met haar blote tenen.
  Augustine nam en verspreidde de lijnen, en haar blote benen vlogen met vernietiging langs de Fritz:
  - We zullen de tegenstanders splitsen!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote hiel, een bos granaten, en piepte:
  Laten we de fascisten verpletteren!
  En het viertal bleef schieten en granaten gooien. De Duitse E-75 was in beweging. Een machine met een 128 mm kanon. En schiet zichzelf neer.
  En de meisjes gooiden granaten. Ondermijnde de nazi's. En ze schoten terug. Ze klommen naar voren. De tanks rollen weer. Verplaatst de nieuwste Duitse "Leopard" -1. Een zeer mobiele auto.
  . HOOFDSTUK 4
  Maar zijn meisjes namen het over en sloegen hem knock-out. Ze scheurden een mobiele machine met een gasturbinemotor aan stukken. En ze bliezen haar aan stukken.
  Natasha merkte lachend op:
  We vechten geweldig!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Heel cool!
  Augustinus merkte wijselijk op:
  - We zullen winnen!
  En ze lanceerde met haar blote voet een antitankgranaat. Sterke meid. En ze heeft zoveel verstand.
  Svetlana lanceerde ook een doodsgeschenk met haar tenen van haar blote voet en raakte de vijand. Een zeer agressieve meid, met ogen in de kleur van korenbloemen. Ze heeft zo'n humor, en een passage van kracht!
  Natasha draaide zich om en grijnsde:
  - Voor heilig Rusland!
  Zoya schoot heel actief en grijnsde, waarbij ze pareltanden liet zien:
  - Ik ben een krijger van dat niveau die niet vervaagt!
  Augustinus schoot ook. Maaide de nazi's neer en gorgelde:
  "Ik ben een krijger met grote ambitie!"
  En ze ontblootte haar parelwitte tanden!
  Svetlana bevestigde:
  - Zeer grote ambities!
  De meisjes vechten al heel lang. En natuurlijk slaagden ze in militaire arbeid. Het zijn absoluut prachtige schoonheden. Uitstekende geest. En ze schieten eersteklas.
  Natasha, schietend, dacht dat zonder Stalin, als de Führer hem zou hebben vermoord. er was een leegte in de zielen van mensen. Het is alsof een dierbare is overleden.
  Hoewel deze Georgiër wreed was. En hij deed niet alles goed. Er is zelfs een anekdote over. Waarom draagt Lenin laarzen en Stalin laarzen? Omdat Vladimir Iljitsj de weg koos, en deze besnorde loopt voorop.
  In dit opzicht was Stalin niet de optimale heerser. Inderdaad, zoals Lenin het beschreef, was het te grof.
  Deze chef bereidt alleen pittige gerechten. In termen van wreedheid was het een tweesnijdend zwaard.
  Enerzijds hielp het de discipline te handhaven en stimuleerde het het partijapparaat. Aan de andere kant werden de meest waardevolle medewerkers en capabele mensen uitgeschakeld. Vooral na de oorlog verloren ze zo'n geweldige manager als Voznesensky. Wie had de grootste diensten aan het moederland.
  Voznesensky was misschien een ideale manager: niet alleen stoer, maar ook slim en geschoold. De jongste doctor in de wetenschappen in de USSR, academicus, uitstekende persoonlijkheid. Zonder Voznesensky zou de economie van Sovjet-Rusland op de een of andere manier onvermijdelijk mis zijn gegaan in het geval van zijn dood. En ze kunnen de nazi's niet verslaan.
  Natasha gooide een citroen met haar blote voet en zong:
  - Vanuit de lucht...
  Zoya gooide ook een granaat met haar blote vingers en zei:
  - Sterretje...
  Augustinus lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en zong:
  - Helder...
  Svetlana gooide ook een granaat, met de hulp van een blote voet, en gaf uit:
  - Kristallijn!
  Natasha draaide zich om en siste:
  - Ik tegen jou...
  Zoya lanceerde het geschenk van de dood met haar blote vingers, sissend:
  - Liedje...
  Augustinus bezweek met haar blote hiel, wat de dood brengt en piepte:
  - Ik zal zingen...
  Natashka vervolgde, agressief zingend:
  - Over....
  Zoya gooide een explosiepakket met haar blote voet, de nazi's verstrooid en piepte:
  - Oorspronkelijk...
  Augustina gaf een bos granaten met haar blote hiel, deelde uit:
  -Stalin!
  De meisjes vochten dapper, maar het lijkt erop dat ze Grozny niet kunnen vasthouden. Schoonheden vielen onder de verdeling. Ze waren erg aan het vechten tegen dieven. En je moet met tegenzin terugtrekken. En dit is onaangenaam.
  Natasha piepte geïrriteerd:
  - We hebben ons lange tijd stil teruggetrokken ...
  Augustinus, ogen knipperend van woede, stemde toe:
  - Het was vervelend - ze wachtten op de strijd!
  Zoya nam het aan en zong woedend, en de rest van de meisjes raapten het vrolijk op;
  Sta op, gebrandmerkt met een vloek,
  De hele wereld van hongerigen en slaven!Onze verontwaardigde geest kookt En is klaar om te leiden in een dodelijk gevecht.
  
  We zullen de hele wereld van geweld op de grond vernietigen, en dan zullen we de onze bouwen, we zullen een nieuwe wereld bouwen: wie niets was, hij zal alles worden.
  
  Stop met bloed te zuigen, vampiers Gevangenis, belastingen, armoede Voor jou - alle macht, alle zegeningen van de wereld, En ons recht is een leeg geluid.
  
  We zullen het leven op een andere manier opbouwen, En hier is onze strijdslogan: Alle macht - aan de werkende mensen, En weg met alle parasieten!
  
  U bent verachtelijk in uw rijkdom, Steenkool en werd koningen!U bent uw tronen, parasieten, Op onze rug opgericht!
  
  Planten, fabrieken, kamers - Alles is gemaakt door onze arbeid. Het is tijd! We eisen de teruggave van wat is buitgemaakt.
  
  Genoeg, in het belang van de koningen, Dope ons in de waanzin van de oorlog! Oorlog tegen stormrammen! Vrede aan de volkeren!Staking, zonen van de legers!
  
  Wanneer zullen tirannen ons dwingen heldhaftig voor hen te strijden, Moordenaars! Dan zullen Wij de loop van de strijdkanonnen op je richten.
  
  Niemand zal ons verlossing geven: geen god, geen koning en geen held. We zullen met onze eigen hand bevrijding bereiken.
  
  Om onderdrukking omver te werpen met een bekwame hand, Om je goed terug te winnen, Zwel, hoorn, en smeed vrijmoedig, Terwijl het ijzer heet is!
  De meiden zongen prachtig en gingen op pad. En de oorlog is begonnen...
  Formidabele TA-400's en nog krachtigere TA-500's die tot twintig ton aan bommen vervoeren, vernietigen Sovjetposities. Maar het Rode Leger probeert vol te houden. Zelfs liedjes worden met grote moed gezongen.
  Mensen zullen blij zijn
  Voor altijd gelukkig...
  De Sovjetregering -
  De kracht is geweldig!
  En op blote voeten strijdende pioniers en pioniers in de winter in de bergen van de Kaukasus. Kinderen tonen enorme moed.
  En laten zien dat ze moedig zijn.
  En het nummer speelt weer
  Wij zijn de pioniers van de kinderen van het communisme,
  Vreugdevuur, tent en koperen oven...
  Naval zullen we voor de grap het fascisme verpletteren,
  Wie wacht op een furieuze nederlaag!
  En een meisje met een rode stropdas gooit een explosief pakket met haar blote tenen, waardoor de Fritz uit elkaar valt.
  Waarna hij zingt:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  We zullen het grootste deel van het fascisme stoppen!
  En de jongen die de blote hiel van zijn voet verbrandde, zal hem ook nemen en brullen:
  - Voor de grootsheid van de planeet van het communisme!
  Kinderen zijn zeer moedige vechters. Hoewel ze soms zulke wilde martelingen verwachten.
  Het nazi-offensief gaat door. Op 9 januari hadden de nazi's al verschillende steden ingenomen die Tbilisi naderden.
  De kracht van de nazi's is groot.
  Maar zelfs kleine kinderen vochten tegen de nazi's. Jongens en meisjes gooiden geïmproviseerde explosievenpakketten naar Duitse tanks, zelfrijdende kanonnen en infanterie.
  Sommigen gebruikten kleine katapulten en grote katapulten. Dat bleek zeer effectief.
  Kinderen zijn over het algemeen zo'n volk, opgewekt en vatbaar voor heldhaftigheid. Al zijn hun blote voeten rood van de kou, als kraaienpootjes. Maar de wil is onwankelbaar.
  De pioniers vochten zeer moedig. Ze wisten wat fascistische gevangenschap betekende.
  Zo viel het meisje Marinka in de klauwen van de nazi's. Ze smeerden haar blote voeten in met olie en plaatsten haar bij de vuurpot. Vlamtongen likten bijna de blote, geharde hakken van het meisje van het lange lopen op blote voeten. De marteling duurde ongeveer vijftien minuten, totdat de zolen bedekt waren met blaren. Toen werden de blote voeten van het meisje losgemaakt. En weer stelden ze vragen. Ze sloegen me met rubberen slangen op mijn naakte lichaam.
  Toen passeerden ze de stroom... Marinka werd tijdens het verhoor tot tien keer bewustzijnsverlies gemarteld. En toen lieten ze haar rusten. Toen de blote voeten een beetje zenuwachtig waren, werden ze opnieuw met olie ingesmeerd en werd de vuurpot weer omhoog gebracht. Dergelijke martelingen kunnen vele malen worden herhaald. En martelen met stroom, en zweep met rubberen slangen.
  Marinka werd zes maanden lang gemarteld. Tot ze blind werd en grijs werd van de marteling. Daarna begroeven ze haar levend in de grond. Heb niet eens een kogel verspild.
  Pionier Vasya, de nazi's sloegen met gloeiende draad op zijn naakte lichaam.
  Daarna werden blote hakken verbrand met gloeiend hete ijzeren strips. De jongen kon niet tegen schreeuwen, maar verraadde zijn kameraden nog steeds niet.
  De nazi's losten hem levend op in zoutzuur. En dit is een verschrikkelijke pijn.
  Deze Fritzes zijn zulke monsters... Het Komsomol-lid werd gemarteld met een strijkijzer. Daarna hingen ze het aan een rek, tilden het op en gooiden het neer. Toen begonnen ze te branden met een gloeiend hete koevoet. Met een pincet zijn de borsten eruit getrokken. Daarna werd de neus letterlijk afgescheurd met een gloeiend hete tang.
  Het meisje werd doodgemarteld... Ze braken al haar vingers en haar been. Een ander lid van Komsomol, Anna, werd gespietst. En toen ze stierf, brandden ze met fakkels.
  Kortom, de nazi's spotten zo goed als ze konden en zoals ze wilden. Ze martelden en martelden iedereen.
  Natasha en haar team vochten nog steeds in de omsingeling. De meisjes gebruikten hun blote, sierlijke benen in de strijd en gooiden granaten. Ze vochten tegen de overmacht van de Fritz. Ze hielden zichzelf heel moedig en waren niet van plan zich terug te trekken.
  De inwoners van de veroverde stad Tbilisi ontmoetten de Duitsers door op hun knieën te vallen. Sommige jongens waren ondanks de sneeuw blootsvoets en bogen voor de nazi's.
  Een verbazingwekkende nederlaag. Duitse meisjes dwongen jongens hun laarzen of blote hakken te kussen. Verwarde en bange jongens deden het gehoorzaam.
  Sommige vrouwen kietelden de hakken van de jongens en sloegen ze met knuppels. Het zag er erg sexy uit.
  Verschrikkelijk, hoewel zowel moreel als feitelijk verouderd, verplettert "Tiger" -2 gevangengenomen mannen. Volwassen mannetjes worden gedood. Alleen vrouwen en baardeloze jongens blijven in leven. En volwassen mannen laten sterven onder de rupsen. En veel mensen gepasseerd.
  "Royal Tiger" is een krachtige tank. En zo'n kolos dat de Sovjet-soldaten vluchten ... En hoeveel van hen zijn afgebrand door de bliksem van de macht.
  En nu, boven het gebouw van de gemeenteraad, een vlag met een nazi-hakenkruis.
  De Duitsers rukken ook op naar andere Georgische steden. Hun troepen zijn als een bruine plaag. En indrukwekkende kracht.
  De massa Sovjet-soldaten geeft zich over. De meesten van hen worden verpletterd door zwaardere "Panthers" -2 en "Tigers", omdat dit afval niet nodig is. Vrouwen vallen op hun knieën en worden op blote voeten gereden.
  Wat een indrukwekkende ramp.
  Yak-9 stort zich in de strijd. Deze machine wordt in grote aantallen geproduceerd. Maar dit heeft weinig nut. Duitse azen winnen alleen maar accounts. En ze schieten massaal neer. En de jongens staan al aan het roer. En de vechtende meisjes vechten ook.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova proberen de nazi's in de lucht tegen te houden. Meisjes in een bikini en blootsvoets. En beide zijn erg mooie en zeer vechtstollen.
  Anastasia vecht en manoeuvreert. Haar jager produceert een dode lus en de Duitse Focke-Wulf-machine wordt neergehaald. En hij gebruikt zijn blote tenen.
  Het meisje vergeet niet te huilen:
  - Ik ben een superklasse vechter!
  Akulina schiet ook op de vijand. En hij doet het netjes. En hij gebruikt ook blote tenen.
  En brullen naar de top van zijn longen:
  - Glorie aan het communisme!
  De Kaukasus staat al op het punt te vallen en wordt steeds dramatischer.
  En de Duitsers zijn ongebreideld en gebruiken martelingen. Vooral Duitse pioniersmeisjes martelen graag.
  Hier zijn Gerd en Charlotte, een jongen van een jaar of dertien, uitgekleed. En ze begonnen de pionier te kietelen. Seryozhka lachte en spinde. Toen bracht Gerda de aansteker naar de blote, ronde hiel van de jongen. De vlammen likten aan de ietwat ruwe zolen van de pionier. Hij schreeuwde van de pijn. Er waren blaren.
  De Duitse meisjes giechelden:
  - Het wordt erg gaaf!
  En ze begonnen de jongen met zwepen te slaan. Hij kreunde en begon te schreeuwen. Vooral toen de meisjes fakkels met vuur op zijn blote voeten begonnen te brengen. Toen legden de pioniers een gloeiend heet strijkijzer op zijn blote borst en de jongen verloor het bewustzijn.
  Ja, de Duitse krijgers staan bovenaan. Een jongen kwellen hoort erbij.
  Marteling echter niet alleen jongens, maar ook Komsomol-leden. De meisjes werden uitgekleed en op het rek geleid. Daar trokken ze op, gedwongen om te buigen en letterlijk te kronkelen in pijnschoonheden. En onder de blote voeten van de meisjes staken ze de vuurpot in brand en dreigden de zolen te verkolen.
  Hoe de Komsomol-leden schreeuwden van wilde pijn ... Hoe wreed het allemaal was. En de nazi's inhaleerden de geur van brandend vlees in hun neusgaten en lachten, sloegen elkaar op de heupen en riepen:
  - Heil Führer! We vermoorden iedereen!
  En weer marteling en marteling van mensen. Het is vooral interessant om de pioniers te martelen. De jongens worden doodgeslagen, en dan wordt zout op hun wonden gegoten en gekreun gemaakt. Ja, het is enorm vervelend.
  En wanneer ze ook nog een hete draad gebruiken. Dat maakt het veel pijnlijker.
  En de nazi's hebben Makhachkala al ingenomen. En ze gaan richting het grondgebied van Azerbeidzjan. En ze hebben Yerevan al omsingeld en geblokkeerd. En ze bestormen met alles de wanhoop van Batumi. En het is agressief.
  Maarschalk Rokossovsky stierf bijna zelf. Men voelde dat de Sovjet-troepen onder druk stonden en instortten. Het aantal overgegeven en deserteurs groeit. En veel piloten worden depressief.
  Hoewel Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova nog steeds een nederlaag vermijden. De meisjes vechten dapper en wanhopig.
  Voor het gevecht ging Anastasia met drie jongens met pensioen om fenomenale kosmische kracht in zichzelf te verzamelen.
  En echt kapitaalkrachtig. En laten we wanhopig de vijanden neerhalen.
  En tijdens het gebruik van blote tenen.
  En ze gilde uit volle borst:
  - Ik ben een groot wereldkampioen!
  En hoe hij met blote hiel op de hendel drukt.
  Akulina Orlova is ook een wanhopige stalker in de strijd. En met zijn blote tenen verplettert hij Wehrmacht-vliegtuigen.
  Hier schoot ze de ME-109 K neer. Deze machine is misschien al verouderd, maar heeft een reeks aanpassingen overleefd. En daarop kun je met succes vechten.
  Akulina Orlova, handelend met wilde woede, zong:
  - Heil groot communisme! Het fascisme zal worden verslagen!
  En weer met blote hak, maar hoe zal het drukken.
  Dit zijn een paar gekke meiden.
  Maar zeer ongelijke krachten in de Kaukasus. Hoewel men gelooft dat er allemaal adelaars zijn. Maar niemand kan een Russische vrouw weerstaan.
  En de krijgers zijn zo agressief en cool. Vliegtuigen schieten ondanks hun kwalitatieve superioriteit.
  Akulina Orlova zong:
  Zonne cirkel...
  En sloeg de vijand neer met behulp van blote tenen.
  Anastasia Vedmakova, met haar scharlaken tepels op de knoppen drukkend en de nazi's omverwerpend, vervolgde:
  Duitsers zijn in de buurt...
  Akulina piepte en sneed een ander Duits vliegtuig af:
  - Hitler ging naar de inlichtingendienst!
  Anastasia viel voor de nazi's vervolgde:
  viel in een gat...
  Akulina, nauwkeurig schietend, giechelde:
  - Ik heb mijn been gebroken...
  Vedmakova vuurde intensief en nauwkeurig, merkte op:
  - En afscheid genomen!
  En de meisjes brulden in koor:
  -Laat er altijd wodka,
  worst en haring zijn...
  Tomaten komkommers,
  Dat is het einde van Hitler!
  Akulina, die opnieuw een doodsgeschenk naar de nazi's stuurde, merkte op:
  - Eigenlijk moet je zingen; Rommel eindigt!
  Vedmakova, die met haar blote vingers een kanon met luchtgranaten mikte, stemde ermee in:
  - Natuurlijk - Hitler is al een gepasseerd stadium!
  Waar er geen persoonlijke invloed van Rommel-Hitler is, proberen de Sovjet-troepen op de een of andere manier het verzet te organiseren. Maar het is buitengewoon moeilijk. Maar ze doen nog steeds al het mogelijke en onmogelijke.
  En de kinderen vechten ook. En de pioniers gaan de strijd aan. Die de vijand tegemoet treden met molotovcocktails en schoten uit geweren.
  Jongens en meisjes, uitgemergeld en bekrast zoals altijd in de strijd. En ze vechten dapper en extreem wanhopig.
  Hoeveel van hun kinderen sterven en worden verscheurd achtergelaten.
  De Duitse piloten Gertrude en Adala klommen met blote voeten in een tweezitter XE-328, in een straaljager - dit is een monster met tien luchtkanonnen.
  De regen was net voorbij en de meisjes lieten sierlijke, zeer duidelijke sporen van hun blote benen achter.
  Ze waren zo verleidelijk dat de tieners die op het vliegveld dienden gretig de blote voetafdrukken met hun ogen verslonden, en zelfs de jongens begonnen perfectie op te zwellen. Over het algemeen waren er veel vrouwelijke piloten - uit de gevechten bleek dat vrouwen, onder gelijke omstandigheden, twee keer zoveel overlevingskansen hebben als mannen. En dat betekent dat ze effectief zijn. En Hitler-Rommel, of liever veldmaarschalk Führer, is natuurlijk niet iemand die medelijden met iemand heeft.
  In het Derde Rijk zelf werd polygamie officieel ingevoerd - het recht op vier vrouwen. Dit is erg praktisch. Maar niet te passend in christelijke tradities. Geen wonder dat het fascisme op zoek is naar een nieuwe vorm van religie. De Führer-veldmaarschalk houdt vol dat het monotheïsme is, maar zo speciaal - met een pantheon van heidense, oude Germaanse goden. Natuurlijk wordt Hitler-Rommel zelf in dit pantheon vooral geplaatst als boodschapper en boodschapper van de Allerhoogste God.
  Dus de Führer houdt er natuurlijk erg van om zichzelf te cultiveren.
  Gertrude en Adala lanceren hun multifunctionele aanvalsvliegtuig de lucht in, dat ook de rol van een jager kan spelen.
  Warriors hebben veel vertrouwen. De Russen hebben geen straalvliegtuigen en het is onwaarschijnlijk dat ze de aanval van de tijgerinnen van de lucht kunnen weerstaan.
  Gertrude gromde:
  - Ik ben een ridder van een brandende stroom ...
  Adala bevestigde enthousiast en ontblootte haar tanden:
  - En ik zet iedereen schaakmat!
  De meisjes lachten. Ze drukten met blote hakken op de pedalen en lieten het straalvliegtuig draaien.
  Het was nog donker, maar in het oosten was al een lichtstreep te zien. De meisjes floot... De uitgestrektheid van Rusland dreef al onder hen. De vrouwelijke krijgers giechelden en knipoogden naar elkaar. Ze zijn zo extravagant en mooi.
  En op blote voeten natuurlijk, zonder jezelf te belasten met zoiets onnodigs voor een meisje in een oorlog als schoenen.
  En de gevoeligheid in het vliegtuig neemt vele malen toe.
  Hier stijgen Sovjetauto's op hen af. De schroef Yak-9 is misschien wel de meest in massa geproduceerde machine van de nieuwste releases. Niet overdreven bewapend, maar relatief goedkoop en met weinig bepantsering. MIG-5, sneller, met machinegeweren. MIG-3 is een eerder model. LAGG-7 is waarschijnlijk de snelste en meest bewapende vogel. In de laatste wijziging zijn er maar liefst drie 20 mm kanonnen.
  Maar dit zijn allemaal propeller-aangedreven machines - straalvliegtuigen zijn niet gemaakt. En de Duitsers voelen zich erg zelfverzekerd.
  Gertrude vuurt tien luchtkanonnen af. Ze troffen 30 mm en twee 37 mm kanonnen. Ze razen als een vurige wervelwind door Sovjet-vliegtuigen. De rode piloten proberen echter te ontwijken en gaan naar de staart.
  Adala is op dit moment aan het manoeuvreren. Je kunt een Duitse auto niet frontaal nemen, maar in de staart zitten is beladen. Voor de troepen van de USSR is de aanval niet onverwacht. Er zijn al luchtafweergeschut gelanceerd. Geëxplodeerde granaten gloeien in het donker.
  De Duitsers ervaren een zekere nervositeit. Het leek erop dat ze al zoveel hadden gezien dat je door niets zou worden verrast, maar ... Sovjetpiloten zijn dapper en zijn niet bang voor verliezen. Niets om ze bang te maken. Maar ervaring is niet genoeg. Het Duitse vliegtuig komt gemakkelijk uit de duik en schiet de Sovjet-auto neer. Breekt er nog een in stukken.
  De kracht van Duitse wapens is erg groot. Dit is een onderdeel waarin de Fritz een enorm voordeel hebben ten opzichte van Rusland. Maar de snelheid van de nazi's is kolossaal.
  Adala versnelt en breekt naar voren. En Gertrude vuurt raketten af op de vijand. Advies wordt ontvangen door de tanden. Sommige munitie is gericht op warmte of geluid.
  Adala fluistert:
  Ze zullen ons niet vermoorden!
  De meisjes draaien hun auto... Ze proberen cool te zijn. En dan ramt een Sovjetjager een nabijgelegen Duits straalvliegtuig. En hoe het begint te scheuren en te splijten. Zowel lucht als lucht.
  Gertrude fluisterde:
  - Gekke dood!
  De krijgers waren duidelijk in de war en ze kunnen zo worden geramd.
  Tanks gaan richting de grens. De legendarische crew van Gerda, Charlotte, Christina en Magda.
  Vier krijgers wisten zichzelf te bedekken met glorie door zowel de Britten als de Amerikanen te bevechten. Tijdens de vijandelijkheden met Amerika beheersten de schoonheden de Panther-2-tank. Geen slechte auto, superieur aan de Shermans, zowel in bewapening als in frontale bepantsering. De latere "Pershing" had praktisch geen tijd om oorlog te voeren. Ja, en hij is geen rivaal voor de "Panther" -2.
  Toen wonnen de vier meisjes de legendarische roem. Hoewel hun glorieuze pad over het algemeen begon in het eenenveertigste jaar. Himmler haalde de Führer over om vrouwenbataljons in veldslagen uit te proberen, van speciaal opgeleide Ariërs.
  Uit de gevechten bleek dat vrouwen helemaal geen zwakke schakel zijn en goed weten te vechten. En tegelijkertijd minder verliezen dragen dan mannen. De krijgers vochten ook in de infanterie en sloegen met hun blote voeten op het hete zand van de Sahara. En beheerste de tanks. De "Tiger" hebben getest in gevechten met Groot-Brittannië.
  Sovjetmeisjes op de SU-100 vechten echter ook goed.
  Al lijkt de positie van Rusland hopeloos. Maar de krijgers, samen met Elizabeth, vechten als adelaars.
  Ekaterina drukt met haar blote tenen op de hendel. Stuurt een projectiel dat de nazi E-50-auto in de zijkant doorboort en brult:
  - Voor het grote rode en karmozijnrode communisme!
  Elena sloeg ook het kanon af met haar blote, sierlijke been. Ze raakte nauwkeurig de vijandelijke tank.
  Het meisje piepte:
  - Voor mijn mooie Rusland!
  Euphrasia merkte agressief op en leidde een zeer goed gericht vuur:
  - Glorie aan ons moederland!
  En hij gebruikt ook blote, gebeitelde benen.
  De Sovjet-machine is erg sterk en vecht. En het schiet aardig op.
  De SU-100 is in staat om de E-50 in de zijkant te penetreren. Maar de meisjes breken zelfs door haar voorhoofd, raken in een lokaas of end-to-end. En ze snijden door metaal.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen op de vijand. En piepte:
  - Van de blauwe stroom ...
  Ekaterina vuurde ook, deze keer duwde ze de hendel met haar scharlaken tepel en kirde:
  De rivier begint...
  Elena, agressief grijnzend en sissend, zei:
  Nou, de vriendschap begint...
  En ze drukte ook met haar blote hiel op de hendel.
  Euphrasia kirde, schietend op de vijand:
  - Met een glimlach!
  De meiden werken heel actief aan de SU-100. En vernietig vijandelijke uitrusting.
  En aan de rand van Bakoe graven de pioniers loopgraven. Er zijn jongens van verschillende nationaliteiten. Vooral veel heldere koppen flikkeren. Er zijn rode en zwarte en blonde kinderen.
  Eén ding verenigt hen: geloof in de triomf van het communisme en blote voeten. Het is duidelijk dat niet iedereen schoenen heeft tijdens de oorlog en daarom pronken alle kinderen als teken van solidariteit met hun blote, ronde hakken. De winter in Transkaukasië is vrij mild, en als je beweegt en met schoppen werkt, is de kou niet zo verschrikkelijk.
  Kinderen werken enthousiast en zingen:
  Hef vuren, blauwe nachten,
  Wij zijn pioniers - kinderen van arbeiders ...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  . HOOFDSTUK 5
  En daar komt het alarm weer. Jongens en meisjes springen naar de bodem van de greppel. En granaten beginnen al van bovenaf te barsten: vijandelijke artillerie werkt.
  Pasjka vroeg Masha:
  - Nou, denk je dat we het zullen overleven?
  Het meisje antwoordde zelfverzekerd:
  - We zullen minstens één keer weerstand bieden, in het moeilijkste uur!
  Pioneer Sasha merkte logisch op:
  Onze heldhaftigheid is onwankelbaar.
  De jongen tikte met zijn blote zool op de stenen. Het is te zien dat de jongen zichzelf volprobeerde met stevig eelt.
  Het meisje Tamara merkte op:
  We zullen vechten zonder angst
  We zullen geen stap terug doen ...
  Laat het shirt doordrenkt met bloed -
  Meer vijanden, draai de ridder naar de hel!
  De jongen Ruslan, een pionier met zwart haar, merkte op:
  Eeuwen gaan voorbij, een tijdperk zal komen,
  waarin geen lijden en leugens zullen zijn ...
  Vecht hiervoor tot je laatste adem -
  Dien je moederland, jij vanuit het hart!
  De jongen Oleg, dun en blond, tjilpte, verzen:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  De blik van een valk, adelaar...
  De stem van het volk is sonore -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen,
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  De jongens en meisjes applaudisseerden in koor.
  Maar nu vliegen straaljagers al en laten ze bommen vallen. En dit is een agressieve benadering.
  Oleg en Sasha hieven een katapult op en lanceerden een geschenk van de dood. En de loop werd geraakt door een nazi-aanvalsvliegtuig.
  Het meisje Natasha zong:
  - De Komsomol is niet alleen leeftijd,
  Komsomol is mijn lot!
  Ik zal de ruimte veroveren, geloof ik
  Laten we voor altijd leven!
  Ahmed, een pioniersjongen uit Azerbeidzjan, antwoordde met een glimlach:
  - Je bent nog geen Komsomol-lid Natasha!
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en antwoordde met een melodieuze stem;
  Naast de vaders, met een vrolijk lied,
  Wij staan voor de Komsomol...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oleg stampte ook met zijn blote, kinderachtige voet en brulde:
  Sterkere hamer knijpt de proletariër,
  Van titanium dat het juk met de hand verplettert ...
  We zullen duizend aria's zingen voor ons moederland,
  En licht voor het nageslacht, goed!
  Kinderen zijn verheugd. En inderdaad, de Duitsers bombardeerden, en slechts één meisje kreeg een fragment in haar blote, ronde, roze hak.
  Pioneer schreeuwde, maar beet toen op haar lip.
  En dus bereidden ze zich voor om de aanval af te slaan. En er zijn al tanks met de nazi's. Formidabele E-100's zijn in beweging. Zulke krachtige en gevaarlijke machines.
  Ze hebben zo'n bescherming. Dat je er vanuit geen enkele hoek doorheen kunt komen. Je kunt het niet vanuit één hoek raken. De enige kans is om de sporen te breken.
  Kinderen zijn klaar om te vechten, en zwaaien met hun blote voeten. Hier zijn ze aan een draad pakketten met zelfgemaakte explosieven aan het duwen onder de sporen van de nazi's. Het werkt en vernietigt de rollen van de tanks van het leger van Rommel.
  En het ziet er verschrikkelijk uit.
  Sasha piept:
  - Glorie aan het communisme!
  De jongen Pashka schiet met Oleg uit een katapult en gilt:
  - Glorie aan de pioniers!
  De jongen Ruslan sleept samen met het meisje Sufir een mijn onder de Duitser door met een draad en roept:
  - Glorie aan de USSR!
  Kinderen uit Azerbeidzjan en Russische jongens vechten. Gebruinde, magere, blote voeten pioniers tegen een kolossale armada van tanks.
  Het meisje Tamara stampt met haar sierlijke, kleine blote voet en zegt:
  - Glorie aan Rusland!
  Pionier Ahmet bevestigt tijdens het schieten op de vijand:
  - We zijn samen een vriendelijke familie!
  De jongen Ramzan, een roodharige Azerbeidzjaanse, bevestigt, terwijl hij een auto uitschakelt:
  - Van het woord zijn we honderdduizend ik!
  De kinderen zijn vriendelijk... Hier is het Armeense meisje Azatui, die ook behendig het explosieve pakket met behulp van een draad onder de rups van de fascist schuift, en piept:
  - De USSR is een familie van volkeren!
  Een ander Armeens meisje Aghas zegt:
  - Buig niet voor het fascisme:
  En het meisje trok met haar blote tenen aan de draad. Veel Azerbeidzjaanse en Armeense kinderen hebben blond haar en zijn niet te onderscheiden van Slavische kinderen, waarvan er ook veel zijn. Wie de Duitsers ook achterliet, andere Russische families vestigden zich zelfs onder de tsaren in Azerbeidzjan.
  Er zijn veel Slaven in de Kaukasus. Veel gemengde stellen. Ja, en kinderen hebben meestal lichter haar dan hun ouders. En de Slavische jongens werden bruin zodat je ze niet van de lokale bevolking kunt onderscheiden. Bovendien lijken kinderen meestal meer op elkaar dan volwassenen.
  Dus het internationale Sovjetbataljon van jongens en meisjes vecht, en ze zijn allemaal verenigd en lijken erg op elkaar. Hun blote hakken flitsen als ze bewegen.
  En dromen die kinderen de dood sturen. Shamil en Seryozhka, beide pioniersjongens, trekken aan de draad. En nu stopt de Duitse E-50 met een kapotte rups.
  De jongens zingen in koor:
  Unie onverwoestbaar, vrije republieken,
  Het was geen brute kracht, geen angst die zich verzamelde...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap en rede, en moed in dromen!
  En de kinderen zijn er blij mee. Ze glimlachen met witte, gelijkmatige tanden. En ze zijn gelukkig, hoewel ze met de dood worden bedreigd.
  En de Duitsers zuigen. Vernietigde tanks vuren hun kanonnen af en krabbelen machinegeweren.
  Sommige Duitse voertuigen zijn uitgerust met granaatwerpers en zijn erg gevaarlijk.
  De jongen Maksimka en het meisje Zara uit Azerbeidzjan, leunend op hun blote voeten, trokken een mijn onder de vijand en sloegen de fascistische mastodont uit.
  En riepen naar de top van hun longen:
  - Voor de USSR!
  De kinderen zijn zo grappig.
  Pioniers Abbas en Vladimir gebruiken ook wapens. In dit geval de katapult en de rups van de E-75 naar de nazi's slaan. Toen zongen de jongens:
  - Voor de grootsheid van de planeet onder de dekmantel van het communisme!
  Oleg en Abdula zijn ook pioniers van verschillende naties, maar met één hart lanceren ze ook explosieven. Ze slaan de E-100 en zingen ...
  We openden de planeet voor de naties,
  Het pad naar de ruimte, naar onzichtbare werelden...
  Heroïsche daden worden gezongen -
  Om het litteken van de dood voor altijd uit te wissen!
  
  Onder de heilige banier van Rusland,
  In vrede, vriendschap, geluk en liefde...
  De mensen van de hele aarde zullen gelukkiger worden,
  Helse duisternis zal in de verte verdwijnen!
  Hier vechtende kinderen...
  Abdurrahman en Svetlana, een Azerbeidzjaanse jongen en een meisje uit Wit-Rusland, trokken een draad bij elkaar en schakelden een fascistische tank uit. En ze zongen:
  - De grote naam van het heilige Rusland,
  Schijnt over de wereld - als een zonnestraal ...
  Ik geloof in eenheid dat we gelukkiger zullen worden,
  Laten we de mensen de juiste weg wijzen!
  Kinderen zijn erg moedig. En de nazi's waren gewoon geschokt door zo'n koppig en woedend verzet.
  Abudurrahman is een pionier, hij kreeg een fragment in zijn blote zool. Het doorboorde het eeltige oppervlak van een kinderbeen.
  De jongen siste:
  - En het doet me pijn!
  Svetlana werd ook geraakt in de ronde hiel en krabde aan haar schouder. Maar het meisje siste:
  - Breek de Pioneers niet!
  Azim en Kolka ramden ook de Duitse auto.
  De jongens wezen met een draad en zongen:
  De verraderlijke vijand ging in het offensief,
  Maar ik geloof dat het niet zal wankelen, het Sovjet-volk ...
  De vijand wacht op nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  De vijand wacht: nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  Kinderen zijn dapper en buigen niet. En ze willen winnen. En ze zingen en ze vechten.
  De Duitsers lijden zware verliezen. Toegegeven, meestal hebben ze kapotte rupsbanden en rollen. En het is niet dodelijk.
  Erger nog voor de pioniers die gevangen werden genomen.
  De jongen Abdulhamid werd, toen hij gevangen werd genomen, door de nazi's op de pijnbank gezet. Ze staken de blote voeten van de pionier in het blok en begonnen gewichten aan de haken te hangen. En toen ontstak hij het vuur. En de blote hielen van de jongen werden door het vuur gelikt. En een zweep viel op zijn rug. Ze hebben me lang verslagen. En toen begonnen de nazi's de ribben te breken met een gloeiend hete tang.
  De jongen, stervend onder marteling, toen het ijzer van zijn ribben, rood van de hitte, hem verpletterde, zong:
  Berlijn is bijna onder onze heerschappij,
  Door een verrekijker zien we de verdomde Reichstag ...
  Ik hoop dat er spoedig vrede en geluk zal zijn;
  Die zal ik in mijn gedichten beschrijven!
  
  Rusland opende het communisme voor de werelden,
  Ze werd een familie voor iedereen.
  Maar de Wehrmacht stak ons een varkenssnuit toe,
  En nu spat het bloed als een fontein uit de aderen!
  
  Wat de Führer per ongeluk bij ons vergat,
  Ik wilde land en slaven krijgen!
  Fascisme ging gepaard met een zeer lange campagne -
  En hier is een echte nachtmerrie, helse dromen!
  
  Een eenvoudige jongen, een jongen op blote voeten,
  Onlangs een rode stropdas gebonden.
  Hij wilde zelf de wereld bouwen zonder God,
  Maar plotseling barstte napalm uit de lucht!
  
  Ik moest naar voren rennen, we waren AWOL,
  Zulke jonge duiven wil niemand hebben!
  Maar de jongen-vechter in een geweer deed het,
  Het pad van de vaders bleek waardig te zijn!
  
  Gevochten waar zowel sluwheid als kracht,
  En zwakte is ook bitter, helaas...
  Kameraden moesten graven graven
  Dennenkisten schaven in de vorst!
  
  Ik ben een pionier nu gewend aan lijden,
  Hij ging blootsvoets op verkenning, de sneeuwbank knarste.
  Misschien straf voor ongeloof,
  Dat ik Jezus niet wilde kennen!
  
  Maar wat zijn de drie uur van Golgotha?
  Meer dan drie jaar oorlog zijn voorbij!
  In elk dorp huilen weduwen bitter,
  Hoe de zonen omkwamen op het kerkhof van het land!
  
  Ik overleefde, schrok, raakte gewond door een kogel,
  Maar gelukkig bleef hij overeind!
  We hebben de schuld eerlijk aan Duitsland teruggegeven,
  Dat fascisme is door ons tot stof vertrapt!
  
  Ik ben volwassen geworden, maar nog steeds een jongen,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan!
  Ja, een volwassene, en misschien zelfs te veel,
  Het hart werd tenslotte zo hard als metaal!
  
  Hero Star hoogste onderscheiding -
  Stalin zelf, geloof me, heeft het overhandigd!
  Hij zei: je moet een voorbeeld nemen aan mensen zoals jij,
  De strijders vervalsen de sleutels van de deuren naar Eden!
  
  Maar leg nu het dappere geweer neer,
  Pak je, tang, een hamer en werk!
  Bouw een zeilboot en een boot van hout
  En maak een vliegtuig zodat de vogel omhoog vliegt!
  En nu hebben de vier een nog krachtigere en perfectere "E" -50 of "Panther" -3 gekregen, die zich onderscheidt door sterke wapens en bescherming.
  De krijgers voelden zich erg zelfverzekerd. De besturing van de tank is het modernst met joysticks. De nieuwste auto. Zelfs de gasturbinemotor. Maar er is ook veel "Panther" -2. Een vierendertig van elk niveau is geen partij voor zo'n machine.
  Gerda leunde achterover in een fauteuil. Ze was in bikini. Meisjes zijn al gewend om halfnaakt te vechten. Het hete zand van de woestijn brandde op hun blote voeten, de kiezelstenen van de bergen prikten in hun blote voetzolen. Maar de krijgers braken helemaal niet en wreven niet af tot poeder.
  De commandant van de bemanning, die vele onderscheidingen ontving, siste:
  - En nu is Rusland tegen ons! Nieuwe avonturen en overwinningen wachten op je!
  Ze schudde haar hoofd zo wit als sneeuw. Natuurlijk blond, heel mooi en gebruind.
  Charlotte grijnsde.
  Dit meisje had koperrood haar dat brandde als een vlam. Ook een beauty, met een bronzen kleurtje. In bikini, gebruind, gespierd. Met blote voeten stampend op heet zand en scherpe stenen.
  De vurige duivel merkte op:
  - De Russen zijn misschien wel onze meest fanatieke tegenstanders!
  Christina verhief haar stem. Haar haar is kopergeel, ook brandend als een vlam, maar met een gouden tint. En dezelfde kleur, spieren en schoonheid. Expressief en tegelijkertijd zacht gezicht. En een bikini. Benen die kilometers op een hard en brandend oppervlak hebben gestempeld, maar hun gratie en vloeiende lijnen niet hebben verloren. De blote tenen zijn netjes getrimd en zeer wendbaar.
  Het roodharige meisje vroeg:
  - Waarom denk je dat?
  Magda antwoordde voor haar. Dit meisje heeft witgoud haar, honingblond. Heel mooi, gespierd, met een expressief gezicht en saffier-smaragdgroene ogen. De benen zijn ook gehard, met ronde hakken en rechte tenen. Misschien heeft Magda het meest tedere gezicht, bijna zachtmoedig, ondanks haar moedige kin. Gerda ziet er bijvoorbeeld stoerder uit. Een beetje zachter is Christina, en ze is niet zo verdorven als Charlotte's heks.
  Magda merkte op:
  - Ze hebben een totalitair systeem zoals het onze. Ze zijn dus stoerder!
  Gerda glimlachte en antwoordde:
  - Sovjettanks zijn een stapel schroot. We moeten niet bang voor ze zijn!
  Magda antwoordde zacht:
  - In de KV-serie staat het vol met mastodonten. Vooral KV9.
  De meisjes giechelden. De laatste tank bleek echt een "meesterwerk" te zijn - de zwaarste machine met drie kanonnen: twee 152 mm en één 122, met een gewicht van driehonderd ton, en een frontale bepantsering van 200 mm. Een van de meest onsuccesvolle modellen in de tankbouw. Het was helemaal niet mogelijk om zo'n tank te vervoeren. En de auto is gewoon weggegooid geld! De KV-10 kwam ook in de serie - een machine met drie 107 mm kanonnen en een gewicht van tweehonderd ton, een soort tankvernietiger.
  Niet het beste idee om twee geweren op de tank te plaatsen. En zelfs meer dan drie. Hier toonde Stalin natuurlijk tirannie. En bemoeide zich enorm met het land. Er werd echter ook een tank uit de Isov-serie ontwikkeld. Maar ook enorm en zwaar. Het enige verschil met de KV-serie is een poging om het pantser op een rationele helling te plaatsen. Maar het Rode Leger voerde geen oorlog en daarom verbeterde de techniek niet veel. En er was geen gevechtspraktijk van het gebruik van machines.
  Over het algemeen gebruikten de Duitsers vier jaar vertraging in vergelijking met de echte geschiedenis vruchtbaarder.
  Roodharige Charlotte drukte haar blote tenen op de joystick. Afgeschoten bij de grensbunker. Een 105 mm-granaat raakte het Sovjetkanon en keerde het om. De gevechtsset begon te scheuren en de granaten ontploften.
  De rode heks siste:
  - Ik ben een vreselijke ridder - wilden op je knieën! Ik zal de vijanden van het vaderland van de aardbodem wegvagen!
  En de grijns van pareltanden, en de schittering van smaragdgroene ogen. De meiden zijn echt top.
  Christina giechelde en antwoordde:
  Nu ga ik schieten!
  En vuurde ook op de vijand. Een Sovjet 76 mm kanon werd afgevuurd. De granaat raakte het schuine voorhoofd van de E-50. En ricocheerde af. Het klonk gewoon in de oren van de meisjes.
  Gerda sloeg met haar blote voeten en tjilpte:
  - Wat een passage!
  En zij vuurde zelf het volgende schot af ... Duitse tanks schoten op het versterkte Sovjetgebied. De E-100 werkte ook. Ook deze machine bleek een afgeleide van de Maus te zijn. Geen goed idee voor een tank met twee kanonnen. De E-100 is al stopgezet.
  In plaats daarvan komen aanvalsmodificaties van de "E" -serie in de serie. Maar deze werkt nog. En vuurt projectielen af.
  Charlotte giechelt schril en schudt met haar blote voet.
  - Oorlog is een verschrikkelijke staat, maar het boeit als een spel!
  En het meisje schoot, en heel treffend.
  Christina ontblootte haar parelwitte tanden. Ze is een vleesetende, roofzuchtige panter.
  Sovjetkanonnen schieten en voor hen zijn mijnenvelden. Duitse teletanks komen in beweging. En de aanvalsbommenwerpers werken met een wild gebrul.
  Grensposten rollen in het rond. Hitlers hordes staken de grens over.
  Magda merkte niet al te geestig op, met haar blote voet op het harnas tikkend:
  - We vegen een sterke verdediging weg, maar stalen pluimen!
  De krijgers knipoogden naar elkaar. De Sovjet-verdediging was behoorlijk krachtig. Vooral veel min. En dit vertraagde de Duitsers. Maar ze slaagden er toch in om vooruit te komen.
  Bommenwerpers werkten op Sovjetposities en ook aanvalsvliegtuigen kwamen van bovenaf. Haasten in de diepten van de verdediging van het Rode Leger en TA-400, een van de meest formidabele aanpassingen van de bommenwerpers. Maar liefst zes motoren, waaronder straalmotoren. En ze bombarderen en vernietigen Sovjetsteden.
  Gerda, schietend, merkte met een grijns op:
  - In de strijd zijn we dieren, maar met de geest van een man!
  En weer geschoten. Een Sovjet kanon vernietigd. Over het algemeen is dit een meisje van het hoogste niveau. En het is zo cool.
  De E-50 vuurde op Sovjetposities, zelf praktisch zonder beschadigd te raken. Het hellende pantser van de auto met gecementeerd staal gaf uitstekende ricochets. Sovjetgranaten konden de Duitsers niet eens goed raken.
  Christina herinnerde zich de tests van de "Tiger". Toen was het de eerste in massa geproduceerde Duitse tank. Geen van de granaten zou schade kunnen toebrengen aan de Tiger. De Britten vielen onder zijn klappen. Maar hier is een 17-voet kanon, doorboord in het voorhoofd. Toen stierven de meisjes bijna. En dit werd herinnerd door de krijger. Wat waren ze dicht bij de benige oude vrouw met de zeis, terwijl ze haar ijzige adem voelde.
  Het meisje wreef met haar blote zool tegen de hoek. Ze wilde heel graag uit de tank springen en rennen. Ze is zo'n directe krijger.
  Christina zong vol zelfvertrouwen:
  - Blauwe mist, en overal bedrog!
  De krijgers giechelden... Hun vidok was erg sexy en erotisch.
  En het pistool werkte en vuurde. Ze dacht er niet eens aan om te stoppen. Iedereen stuurde granaat na granaat. De Sovjet-posities opbreken in chips en fragmenten.
  Een lied klonk uit de luidsprekers erachter;
  De soldaat is altijd gezond
  De soldaat is op alles voorbereid...
  En stof als van tapijten,
  We gaan uit de weg!
  En stop niet
  En verander niet van been -
  Onze gezichten stralen
  Glanzende laarzen!
  En opnieuw valt de kracht van een straalbommenwerper op Sovjetposities. En opnieuw worden verwoestingen en hele versterkte gebieden opgeworpen. En de kanonnen vliegen allerlei kanten op.
  Enkele tientallen Duitse tanks schieten tegelijkertijd en vernietigen alles.
  Gerda voelt zich als een Bagheera op jacht. Hier is de eerste linie van de Sovjetverdediging al vernietigd. Maar de soldaten van het Rode Leger zwermen en schieten nog steeds op de Duitsers.
  Onder de strijders zijn ook pioniers. Jonge leninisten sloten zich vrijwillig aan bij het Rode Leger. De meeste jongens lopen op blote voeten en in korte broek. Ze dragen zichzelf, gedoe.
  En pioniers sterven...
  Charlotte, die het vuur leidde, gromde:
  - En de pioniers, daar ging het om, het hele land keek toe!
  Ze vuurde op de Russen en Christina, venijnig sissend:
  - We zien eruit als valken, vliegen als adelaars!
  En weer liet ze een vurige glimlach zien. Schitterende meiden...
  Verschillende Duitse tanks gingen ondergronds. En ze verschenen in de achterhoede van de Sovjet-troepen, veroorzaakten paniek en krabbelden met machinegeweren. De nazi's kwamen opdagen als muggen uit een nachtmerrie.
  De E-50 zag de beweging van vierendertig door de optiek. Gerda ontblootte haar tanden en begon de loop te richten. Sovjet-machine met een kleine toren T-34-76 en zeer mobiel. Probeer deze en krijg het. Het meisje is al behoorlijk ervaren, maar de Sovjet-auto is nog steeds anders dan de Amerikaanse Sherman.
  En de afstand tot de Rus is bijna vijf kilometer.
  Het meisje krabt aan haar blote hiel, Charlotte kietelt hem tussen haar tenen. De meisjes giechelen.
  Dan schiet Gerda op de Russische auto. De granaat komt heel dichtbij, bijna krassend op het pantser ... Maar nog steeds voorbij. Gerda slaat geïrriteerd met haar vuist op het metaal.
  Magda vertelt haar partner:
  - Je raakt het korps! Het zal gemakkelijker zijn om er te komen!
  Gerda geeft de joystick aan Magda en fluistert:
  - Dus je doet het zelf!
  Magda zong enthousiast:
  - De aarde is in de patrijspoort, de aarde is in de patrijspoort ... - Het meisje nam de joystick met haar blote vingers en drukte op de knop, terwijl ze doorging met zingen. - De aarde is zichtbaar in de patrijspoort!
  En haar projectiel raakte net de basis van de Sovjettank. De auto barstte en spleet. Het begon te branden ... Sovjetgranaten barstten in de baarmoeder.
  Magda schudde haar blote vingers en kwaakte:
  - Kijk hoe ik eraan kom! En jij zegt...
  siste Charlotte terwijl ze haar tanden ontblootte.
  - We spreken weer, in verschillende talen!
  Nieuwe Sovjet-auto's verschenen. Vierendertig gingen eerst. Verplaatsbare en talrijke auto's. Daarna zijn we overgestapt van de BT-serie. Dit is een verouderd type rupsband. De antediluviaanse T-26's rukten ook op, die niet anders kunnen dan krassen op Duitse pantsers. Krachtiger en zwaardere HF's kwamen helemaal op het einde. En veel voetvolk.
  Cristina giechelde en gromde:
  Nou, we zullen ze laten zien!
  Duitse voertuigen openden het vuur van grote afstand en probeerden de Sovjet-infanterie tegen de grond te drukken. Ze vernietigden ook tanks en andere levende wezens.
  Sovjet-aanvalsvliegtuigen verschenen ook in de lucht: de beroemde Ilys. Ze vielen de Duitse formatie aan. Hitlers jagers renden naar hen toe. Het was een echte puinhoop. Duitse XE-262 jagers, zeer wendbaar en wendbaar. Ze vallen de Sovjet-technologie aan en drukken als een strijkijzer.
  Charlotte schoot opnieuw. Stapte in de Sovjet BT en gromde:
  - Deze tekst is geen sprookje... Het sprookje komt eraan!
  E-50 stopte en weerspiegelde de Sovjet-tegenaanval. Niet erg ervaren commando gooide de tankreserve daadwerkelijk naar de slachtbank. En Russische auto's werden geraakt - als kippen in een pluk. En ze hebben ze grondig bestreden.
  Gerda loste een schot, brak het voorhoofd van de vierendertig en siste:
  - Wat is de Schepper - een gewonde hel!
  Charlotte vuurde ook, nadat ze het doelwit had gevonden, bewogen de Sovjet-auto's in een rechte lijn en slaagden de meisjes erin te schieten. En in het algemeen zijn dit vier van de verschijnselen.
  De rode harpij zong:
  - Ons gif doodt iedereen!
  En de krijgers bleven vuren, hun tanden zo sterk en groot als paarden ontbloot.
  Christina twitterde met zelfvertrouwen:
  - Ons gif doodt iedereen!
  Magda, die de vierendertig sloeg, blafte:
  - Dit is ons resultaat!
  De meiden zijn uit elkaar...
  Maar Sovjet-schoonheden vechten ook. De bemanning van Elizabeth op de T-34-85. Zeer moedige meisjes. En ze vechten ook op blote voeten en in een bikini.
  Hun auto vecht tegen de Duitse Panthers. Dit voertuig is nog steeds in dienst, maar er komen steeds meer nieuwe tanks van de E-serie tegen.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen. Het doorboort de vijand van een afstand in de zijkant en piept:
  - Glorie aan het tijdperk van Stalin!
  Ekaterina vuurde ook met behulp van haar blote tenen en merkte op:
  - Het is niet zo'n glorie!
  Elena maakte bezwaar en ontblootte haar tanden:
  We zijn geboren om te winnen!
  En ze vuurde ook met haar blote tenen...
  Tegelijkertijd zuchtte het meisje diep. Ongelukkige gedachten schoten door mijn hoofd. De oorlog begon met nederlagen. De Duitsers braken door de verdediging heen en trokken vol vertrouwen naar voren.
  Elena vluchtte vervolgens naar het oosten. Haar schoenen vielen de eerste dagen al uit elkaar. En ik moest op blote voeten slaan. En het doet ongewoon pijn. De benen van het meisje waren allemaal gekneusd, gekneusd, vreselijk in elkaar geslagen. En ze kon niet meer normaal lopen, maar struikelde. Maar ondanks dit bewoog en liep ze. Elena verloor veel gewicht tijdens de campagne - één huid en botten. Maar ze werd bruin en haar haar werd nog lichter nadat het in de zon was vervaagd. En de blote zolen hebben podzhili en verruwd. En ze bereikte de frontlinie en bleef vechten. En de strijd was weer in volle gang.
  Elena vocht vooral bij de infanterie. Waaronder deelgenomen aan de verdediging van Moskou en Stalingrad.
  Maar al op de Koersk Ardennen verhuisde ze naar een tank. Daar werd hun eerste vier gevormd: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - vier "E". De krijgers zijn echt legendarisch. Die op blote voeten en in bikini vocht, zelfs in de kou, en de Fritz in de hoorns gaf.
  . HOOFDSTUK 6
  De Panther-tank, die de meisjes tegenkwamen op de Koersk Ardennen, was een zeer gevaarlijk voertuig. Het was onmogelijk om haar op het voorhoofd te slaan. En ze nam zelf van grote afstand. Bovendien is het snelvuur.
  Dus om door te breken, moest je de tank met grote vaardigheid besturen en jezelf niet laten raken.
  Elizabeth deed precies dat. Hoewel ze onderweg meer schoot. En ze reed in de tank Euphrasia.
  Het is bijna onmogelijk om vanuit een vierendertig in beweging te komen. Maar de meisjes wisten te raken. En ze vochten met grote moed.
  Ekaterina vuurt ook zeer nauwkeurig.
  Op de Koersk Ardennen bedekten de meisjes zichzelf met glorie en ontvingen ze orders.
  En nu heeft elk van hen een ster van de held van de USSR.
  Dat is wat meisjes nodig hebben! Gewoon strijders van topklasse!
  Catharina zong:
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Inderdaad, dit zijn meisjes die afgunst veroorzaken bij vriendinnen. Niet zoals Gerda en haar team.
  Hier tijdens de rust, en zij en haar bende martelden zonder aarzelen de pionier.
  Eerst werd een jongen van dertien uitgekleed. Toen begonnen ze hem te knijpen. En dan prikken met naalden. Bovendien waren de naalden eerst koud, maar daarna werden ze op een vuur verhit.
  En het deed echt veel pijn.
  Charlotte doorboorde de navel van de jongen en kirde:
  - Ik ben een geweldige vixen!
  Daarna nam ze een gloeiend hete staaf in haar handen en begon daarmee de blote, licht geruwde zolen van de jongen te verbranden. Terwijl hij geniet van zijn wilde kreten.
  En Christina pakte en verhitte de tang, begon de pionierstenen van haar blote voeten te barsten. Ik begon met de pink en deed het langzaam en tegelijkertijd wreed. En de vingers van het kind kraakten en braken. En het was zo pijnlijk voor de pionier dat de jongen meerdere keren het bewustzijn verloor.
  Magda prikte met een koevoet, wit van de angel, onder haar schouderblad. En de jongen zal huilen.
  Ze martelden de pionier tot de dood. En het bleek gewoon geweldig te zijn. En de marteling ging door.
  Darth Sidious verspilde echter geen tijd.
  Naast het neerschieten van Sovjet-vliegtuigen, raakte de nummer één fascist en zwarte Sith ook gronddoelen.
  De productie van de T-34-85-tank bereikte honderden voertuigen per dag in de USSR. Het Sovjet-commando probeerde de hoeveelheid te nemen.
  Maar de gevechten gingen door met wilde sprongen in verschillende richtingen. De zwarte Sith beukte de Sovjet-voertuigen met vliegtuigrondes en forceerde bliksem.
  Welnu, op 18 maart ontving Sheev Palpatine een meer geavanceerde wijziging van de X-klasse ME-262, en deze machine bleek buitengewoon formidabel te zijn.
  Vijf vliegtuigkanonnen en een snelheid van ruim 1100 kilometer per uur. En vleugels geveegd.
  Er is geen manier om weerstand te bieden aan zo'n macht.
  Sovjet-vliegtuigen vallen voor haar neergeschoten en aan flarden gescheurd.
  Maar het ergste gebeurt in de fascistische kampen.
  Het ontbijt is voorbij en ze worden naar de bedrading geleid...
  Kinderen staan opgesteld op het paradeterrein, de jongens van het menselijk ras proberen bij elkaar te blijven, jonge gevangenen houden de formatie in overeenstemming met hun lengte. Ze zijn ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en grootte. Er zijn jongens van vijf tot zestien jaar oud, evenals jongeren van verschillende rassen en naties, vertegenwoordigers van andere volkeren.
  Ze zijn alleen verenigd door kleding, of liever, de bijna volledige afwezigheid ervan, alleen korte broeken met een indicatienummer op de jongens.
  Het rijk van het Derde Rijk verwijst naar hen op basis van het principe om meer voordelen voor zichzelf af te persen van degenen die niet langer als burger worden beschouwd! Besparingen op alles, op kleding, schoenen, maar sommige jongens kenden in hun vrije leven nooit schoenen.
  Maar met stokken en een rubberen stapel op blote hakken kregen ze het vaak. Hoofden worden geschoren, elke twee weken een bad, waar ze worden gebroeid. Dan scheren ze zich meteen af met een botte machine, dan is er niet veel meer terug aan gegroeid. De jongens marcheren blootsvoets op scherpe stenen. Als Oleg Rybachenko hieraan gewend is en zijn geruwde voet geen pijn voelt, dan slaan de kleinste kinderen hun hielen en blote vingers tot bloedens toe.
  De hele wacht bestaat uit buitenaardse wezens die de meest wrede rassen in het universum vertegenwoordigen, alleen het hoofd van de werkkampopvang, de bejaarde Frau Pontuss, kijkt met haar brutale ogen van een sadist.
  Een machtige SS'er die de rol van opzichter speelt, geeft instructies over waar iemand vandaag zal werken, of liever, hard werken totdat hij het bewustzijn verliest. Oleg Rybachenko, die zijn benige schouders laat zakken, kijkt naar de tweede helft van het erf. Er zijn meisjes, van klein tot bijna volwassenen. Ze zijn gekleed als bedelaars in gescheurde lompen van het grofste linnen. De gezichten zijn droog, de ogen lijken groot en verdrietig. De zak is kort, dun, maar van onder zijn de pezige poten zichtbaar. De meisjes lopen ook blootsvoets en zijn allemaal zonder uitzondering kaal geschoren. Dit wordt blijkbaar gedaan om ze te vernederen, nogmaals om te laten zien dat ze niets zijn. Maar hier zijn het zeker niet de criminelen die worden verzameld - de ongelukkige verlaten kinderen.
  Hier kondigen ze aan dat een groep jongens naar de naaiwinkel gaat, om te werken in het meest vervelende en vermoeiende profiel. Hier kon Timur het niet uitstaan en riep met angst:
  - Zo wil ik niet werken! Stuur me naar de plantage of de tuin.
  De jongens bevroor, gebruind, dunne lichamen gespannen.
  Pontuss was duidelijk verheugd met de nieuwe gelegenheid voor de executie:
  - Gisteren was je stil, en ik was bang dat je familie zonder visuele les zou zitten. Dat de jongen vijf keer door de gelederen zal worden gedreven.
  Een opwinding ging door de gelederen van de kinderen.
  - Dat klopt. - Vastberaden toon zei de matrone. - Deel hengels uit aan iedereen.
  De slagen werden uitgedeeld met speciale staven met weerhaken. Meestal werden ze door de jongens zelf uit het struikgewas geplukt, in periodes dat er geen werk was. Maar inderdaad, zelfs toen werden kinderen gedwongen, zelfs zonder voordeel voor het rijk, om bijvoorbeeld een gat te graven voor een halve dag en het een halve dag te begraven.
  Oleg keek naar zijn handen, ze zaten in eelt, vingers waren neergeslagen.
  De jongens ontmantelden automatisch de tralies, het leek Oleg dat zij, de martelwerktuigen, hun vingers verbrandden en hun benen zwaar werden. Hij wilde zijn vriend niet slaan, maar hij had niet de moed om te protesteren. Hij zag bijna niets en sloeg met zijn grote teen pijnlijk op een liggende kasseien. Vreemd genoeg, maar het gevoel van pijn hielp zich op te stapelen en de mist voor mijn ogen trok op. De stap werd steviger, hoewel de vinger blauw werd.
  Ze werden gebouwd in een halve cirkel in een lange rij. Timur was met stokken aan zijn handen vastgebonden en zijn schouders waren gedraaid om het gemakkelijker te maken om de overtredende jongen te slaan. De jongens loensen en proberen weg te kijken. In opdracht van Frau Pontuss spetterden ze pekel en strooiden ze blauw zout op zijn magere maar pezige rug. Te oordelen naar de manier waarop de jongen grijnsde, begon hij te branden.
  Het hoofd van de fascistische kampschuilplaats smakte met haar lippen:
  - Nu krijgen jullie allemaal een les. Als je harder slaat, is degene die vals speelt gedoemd tot represailles.
  De assistent in dit geval, een SS-jager ontblootte zijn tanden:
  We gaan ze nu behandelen! Het monster mompelde.
  De jongen werd tussen de rijen verplaatst. De jongens tilden langzaam de hengels op en de eerste slagen vielen op Timur's rug. Aan de littekens op de rug en zijkanten te zien, werd de jongen meer dan eens gestraft, dus hij zuchtte en ademde zwaar, zoals alle jongens die probeerden het geschreeuw tegen te houden.
  - Harder slaan! riep Pontus. - Laat hem schreeuwen.
  De eerste klappen werden uitgedeeld door de kleinste jongens, die simpelweg niet de kracht hadden om ernstige pijn te veroorzaken. Maar toen begonnen de oudere jongens me te slaan. De rug van het kind was opengesneden met rode strepen, er druppelde bloed. Pijn, verhevigd door blauw zout, deed Timur gillen, hij viel zelfs, er werd een plank ingeslagen met spijkers eronder en prikte in zijn borst.
  - Niet nodig! - De jongen schreeuwde. - Ik zal werken waar je ook zegt.
  - Natuurlijk doe je dat! - antwoordde Pontus. - Maar eerst een pak slaag.
  De kameraden van gisteren waren te opgewonden en sloegen de broer van gisteren. Zowel mensen als aliens sloegen met dezelfde wreedheid. De jongen schreeuwde, zijn blote voeten lieten bloedige voetafdrukken achter. De enorme SS'er snauwde en sloeg de jongen zelf met een knuppel op zijn blote, gebruinde benen. Hij wilde de jongen nog meer pijn doen. De klap viel op de pezige enkels en de volgende op de hielen. Timur gilde en zakte ineen. Toen stak de folteraar een dikke naald in de bil en goot de vloeistof erin.
  - Rechts! zei Pontus. - Nu sterft hij liever dan flauw te vallen. Niemand ontsnapt aan straf.
  Oleg Rybachenko stond bijna helemaal aan het einde van de rij en het leek hem dat de slagen van de zweep op hem vielen. Timur werd in de steek gelaten, de jongen zelf beefde, schreeuwde en huilde alleen. Zijn ronde gezicht werd vuurrood van de pijn, een grimas van lijden verdraaide het.
  Toen hij Oleg zag, fluisterde hij met bleke lippen:
  - Heb genade!
  De jongen aarzelde: hij verstijfde.
  De forse SS'er schreeuwde:
  - Nou, waar wacht je nog op! Baai!
  Oleg antwoordde:
  - Nee ik kan niet! Hij is mijn vriend!
  De fascistische opzichter grijnsde:
  Wil jij hetzelfde voor jou?
  Oleg beefde over zijn hele lichaam en werd bleek:
  - Nee maar!
  Pontus onderbrak hem:
  - Genoeg! De jongen tekende zijn eigen straf. Wat ben je waard mordovorot downloaden. Giet het goed uit en hang het op een rek zodat anderen het kunnen bewonderen.
  Oleg werd buiten werking geduwd, naar de geiten getrokken. De jongen probeerde zich te verzetten, maar de SS-militanten behandelden hem als een katje. Handen verdraaiden pijnlijk, botten knarsten. Ze legden het op de planken, de jongen voelde de ruwheid van de punt van uitstekende spijkers op zijn wang en buik. Ze doorboorden de spieren, borst, kin, voorkant van de dijen, knieën. Zijn wang was tot bloedens toe bekrast.
  - O, niet doen! - Vroeg Oleg.
  - Vereist! - Zei de SS-opziener om een voorbeeld te zijn voor iedereen.
  De jongen voelde dat er pekel op zijn rug werd gegoten en dat er zout werd gegoten. Het prikt als mosterdpleisters. Oleg trok een grimas, zijn eeltige voeten waren besmeurd (de laatste keer dat hij in die vreemde herinnering was die in dit visioen naar voren kwam - hij deed sandalen ongeveer zes jaar geleden aan), ze begonnen bijna onmiddellijk wild te jeuken. De fascistische bewaker stak een naald in de bil van de jongen, hij prikte ruw en pijnlijk, een brandende vloeistof ging naar binnen.
  - Nu zul je erg doodsbang zijn en je zult het bewustzijn niet verliezen. - Het monster kraakte en liet zijn gezicht zien, en de producent van een horrorfilm zou zijn gaan stotteren!
  - Waarvoor? kreunde het onschuldig opgesloten kind. - Toon barmhartigheid ter wille van Christus.
  De SS-opziener, die giftig speeksel sproeide, antwoordde:
  - Ik geloof niet in deze sprookjes over de goede Jezus! In het algemeen, als er een God is, dan is hij slecht en wreed. En hoe meer kwaad en lijden je je naaste aandoet, hoe meer macht en geluk je in de volgende wereld zult ontvangen.
  - Absurd! - Hij werd bleek van afgrijzen, en plotseling is God echt zo'n jongen.
  - Je zult het zien! - De nakomelingen van de kosmische Tartarus giechelden. - Maar hoop niet, vandaag ga je niet dood.
  Pontuss beval op blaffende toon:
  - Begin! Laat hem zich voor eeuwig de kussen van de zweep herinneren!
  De gevangen pionier beefde toen hij een doordringend gefluit hoorde, en toen een sterke hersenschudding waarvan de huid op zijn rug barstte. De SS-bewakers sloegen hard, maar hielden tegelijkertijd hun kracht in om niet te doden. Een schreeuw ontsnapte uit de keel van de jongen, hij huiverde, er kwam een traan uit. De jongen beet op zijn lip tot hij bloedde en hield zich in. Even later volgde een nieuwe slag, die het hele lichaam schudde. Oleg haalde diep adem, de pijn, verergerd door zout en pekel, was ondraaglijk.
  Pontuss riep:
  - Ga verder!
  Weer fluiten en blazen! Snijdt door tot op het bot. De jongen was tot van binnen verbrand. Het leek van de maag te kloppen. Ondanks zijn beste inspanningen, lekte een deel van de schreeuw uit zijn strakke lippen.
  - Moeder!
  Weer klappen! Op de rug, tussen de scherpe schouderbladen en tenslotte op de blote hielen. De jongen gilt, hij heeft de kracht niet meer om zich in te houden. De schreeuw barst als een vulkaan uit de keel en wat lijkt op de neus. Pontuss is tevreden:
  'Nu zie ik dat je hem tot op het bot verslaat. Versla hem goed, maar dood hem niet!
  Met elke klap wordt de pijn erger. Tranen vermengen zich met bloed en vallen op het bed. De bloederige strepen op de rug voegen zich samen, versmelten tot een karmozijnrode puinhoop, de dunne witte botten van de jongen beginnen zichtbaar te worden. Oleg stikt, hij heeft niet genoeg lucht, de draad is in zijn gebogen enkels gegraven. Blote hakken zoemen met schokkende, ruwe, eeltige huid die niet onmiddellijk beweegt, maar er komen nog steeds bloeddruppels uit. De slagen worden heviger, het lijkt erop dat de bliksem door de zenuwuiteinden naar de nok gaat. Andere jongens zwijgen, het geweten staat niet toe om goed te keuren, angst voor represailles staat niet toe om te veroordelen. Het is te zien hoe de hoofden van de jongens hangen, maar hun ogen volgen de executie. Nieuwsgierig en zenuwslopend, de meeste zijn al op een vergelijkbare of meer verfijnde manier gegeseld. Je denkt als het maar niet voor mij was, en soms is er boosaardigheid in je gedachten: hij schreeuwt, maar hij kon het natuurlijk uitstaan, niet zo'n zwakkeling als Oleg.
  Het pak slaag is al op de kale botten, de rug, zijkanten, dijen zijn een stevige wond. Als het stimulerende middel niet was geïnjecteerd, zou de jongen zijn doodgeschroefd - hij stierf door een pijnlijke schok. En dus stortte hij zich in iets ergers dan Dante's hel. Dit is wanneer elk molecuul, elke cel, elke ader verzadigd is met nachtmerrieachtige pijn.
  Pionier Oleg Rybachenko probeerde wanhopig zich van de pijn af te leiden. Hij herinnerde zich zijn ouders, het gelukkige tijdperk van de verre jeugd, en leek met zijn voeten weg te duwen, van de gloeiend hete borrelende lava van het lijden, maar ze zoog hem opnieuw naar binnen, bedekte hem met zijn hoofd. Dus zeilden ze door de oceaan van marteling, de droom van de dood als verlosser van kwelling. Ik herinnerde me de woorden van de Openbaring van St. John. - En ze zullen willen sterven, maar ze kunnen niet. Zo wacht het lot van zondaars die kinderen martelen. De Heer zal hen honderdvoudig belonen, en de belangrijkste straf, zoals Jezus zegt in het evangelie van Matteüs, zal eeuwig zijn. En sommigen zullen het eeuwige leven ingaan, anderen in de eeuwige pijniging. Dit is op de een of andere manier geruststellend, het ontwaken van haat tegen vijanden, het verlangen om te overleven en te winnen. De jongen slaagt erin te schreeuwen:
  - Je zult hiervoor boeten, voor elke vergoten traan van een kind zul je antwoorden op de dag van Gods oordeel.
  - Hou je mond, trut! - De SS-opziener brult.
  - Je kunt de waarheid niet onderdrukken. De pionier zuchtte.
  - Haal meer!
  Ze sloegen hem opnieuw, zetten alle woede in, breken botten, maar de pijn heeft al zo'n drempel bereikt dat het gewoon niet sterker kan worden. Dit is ijzer, dat kan worden verwarmd tot een bepaalde temperatuur, en dan verspreidt het zich.
  Pontuss begrijpt dit, de oude vrouw (of liever, ze ziet er niet ouder uit dan veertig, maar overschrijdt eigenlijk een paar eeuwen), heeft veel ervaring als beulen:
  - Nou, dat is genoeg! En dan gaat het dood! Laten we een kleine gevangene genezen en hem martelen met behulp van een computer. Ik heb net een programma 'marteling van de Olympiërs'.
  De SS-opziener zegt opzettelijk gapend:
  - Waar is het? Naar de ziekenboeg?
  - Nee op het rek! - De matrone stopte zonder hoger beroep. Laat het hangen als een waarschuwing voor anderen. Injecteer alleen injecties om het hart te ondersteunen. En laat ze Timur weer door de gelederen jagen, en laat hem de rest van de klappen van jou krijgen. Ooit een spektakel om te kweken. Moet werken!
  Inomiryan hield met een zweep zijn hoofd schuin en wiebelde met zijn harige oren:
  - Luister naar de gastvrouw. Nou, voer het nog eens uit.
  Nieuwe slagen vielen op Timur. Deze keer durfde niemand te protesteren. Er was niet de minste wens om in de handen van de beulen te vallen. Timur schreeuwt zo nu en dan. Hij wordt opgepakt en opnieuw geslagen. De tweede reeks stakingen loopt al op zijn einde. Er bleven slechts een paar jongens over. Een van hen is de oudste, zestien jaar, een baard breekt al door en een snor is zichtbaar. Hij aarzelt duidelijk, slaat toe, maar doet het gemakkelijk, nauwelijks aanraken.
  Frau Pontuss is woedend:
  - Hang deze luie jongeman aan een rek en bind een steen aan zijn voeten. Laat hem lijden.
  De jongen wordt gegrepen, hij spant zijn ontlastende spieren, de vrucht van hard werken, en roept:
  - Nou, waar kijk je naar, jongens verslaan ze!
  De jongens huiveren, een gerommel gaat door de rijen, maar mist de vastberadenheid om op hun kwelgeesten af te stormen.
  De bikinistrijders zetten hun opmars voort. De nazi's omzeilden het fort van Kamyshov en stopten de ketel. Tank E-50, bewegend in oostelijke richting.
  Gerda zong enthousiast:
  - Ik ben zo'n coole meid! Ik breek alle vijanden als ijspegels ... En in de kou, op blote voeten, stoutmoedig, dat zelfs vonken onder mijn voeten uitstromen!
  Charlotte giechelde, sloeg een vierendertig in het lichaam en riep enthousiast uit:
  - Er is geen reden om aan het moederland te twijfelen! Krijgers zijn sterker dan mannen!
  Christina drukte ook met haar blote voet op de knop en verraadde woedend door het Sovjetkanon uit te schakelen. Dus zelfs de kofferbak kwam eraf:
  - Inkomens zijn hoog als bergtoppen!
  Magda vuurde haar kanon een voor een af. Het was 105 mm en dodelijk in de laatste modificatie, het was vrij snelvuur en vuurde tien schoten per minuut af.
  Het meisje drukte haar blote vingers en fluisterde:
  - Het percentage in de lijn van de toekomst wordt gegeven ...
  Gerda sloeg op de Sovjet-tank, verpletterde het pantser en schreeuwde:
  - Je zult het zelf zien!
  Ze klopte en Charlotte, met haar blote tenen, met een wild, uitzinnig gebrul:
  - Het vaderland is nu dichter bij ons!
  Christina vuurde ook, met behulp van de vingers van haar blote, gebruinde benen, en gaf uit:
  - Groet de zon met ons!
  Magda bonsde ook en drukte haar blote hiel. Ze sloeg het Sovjetkanon in drijvende fragmenten, zingend:
  - Moederland is het sterkste!
  En de krijgers zullen brullen als buffels in het slachthuis. Vier is dol op mannen. Het past echt bij hen. Waarom niet? Ze zijn zo mooi en agressief. En liefdevol. En een man is een hond, wen maar. En je zult alles hebben, ook geld. En deze vrouwen zijn fysiek erg sterk. En ze verteren mannelijke perfectie met een waanzinnig temperament. En constant plezier.
  Je hoeft niet een heel jaar op een man te wachten - en toch zal een orgasme je vinden!
  Gerda nam het aan en brulde, vuurde op de Sovjet vierendertig en brak de toren af:
  - Ik ben een echte ridder van vernietiging!
  Christina stak haar tong uit en riep dreigend:
  - En mijn grijns is als die van een panter!
  Charlotte sprak agressief, schudde haar vuist en duwde met haar blote tenen op de joystick.
  En er staan grote veranderingen voor de deur!
  Magda piepte en gilde:
  - Wij zijn de belichaming van hetaera!
  Gerda giechelde en antwoordde:
  - Hoe goed is het als de handen van knappe jonge mannen je strelen!
  En het meisje stelde zich voor hoe haar handpalmen naar aardbeientepels klauwden. Het is echt zo geweldig. En prikkelbaar en spannend. En erg leuk.
  Gerda schoot op de Sovjet SU-85. Ze crashte met de auto en piepte terwijl ze met haar blote voeten op het harnas sloeg:
  - Ah, eiken dames, eiken dames!
  Charlotte bevestigde agressief, puffend haar wangen en schudde haar volle borsten.
  - Doeba! Eik! Duba dames!
  En hoe hij het zal opnemen en lachen... Alsof er bellen gaan rinkelen. En zijn stem is zo stralend.
  En haar slachtoffer was een 76 millimeter Russisch geweer. De wapens zijn behoorlijk archaïsch.
  Christina giechelde en gilde:
  - Ik zal brullen en breken!
  En met haar blote vingers richtte ze ook een projectiel op een vijandelijke auto.
  Hoe mooi ze is. Goud en koper zijn geweldig!
  Magda is helemaal goud, terwijl ze enthousiast zingt:
  - De draailier huilt ook...
  Toen draaide ze zich om de Sovjet vierendertig en bleef droevig zingen.
  - Ze is een vreemdeling in Berlijn!
  Gerda piepte als antwoord. Ze drukte met haar blote tenen op de joystickknop en schoot een Sovjet houwitser neer.
  - Berlijn is de hoofdstad van de wereld!
  Charlotte mompelde zelfverzekerd als antwoord:
  - En Londen is de hoofdstad van Parijs!
  En spijkers op de Sovjet T-36. De machine, hoewel niet groot, wordt ook als een tank beschouwd.
  Christina nam het aan en gaf het weg, terwijl ze de fiets met haar blote voeten ronddraaide:
  - En Parijs is de hoofdstad van Rome!
  Dan, zodra hij lacht... En met smaragdgroene ogen boort hij alle krijgers op een rij door. En tegelijkertijd grijnzen en schitteren met tanden. Maar hoe hij Sovjettanks zal nemen en erop zal hameren. Het zal de helft van de toren slopen op de vierendertig.
  En na haar zal Magda het pakken en het aansteken met een granaat. Dat wil zeggen, een projectiel. Volgens SU-76. Al duidelijk een verouderde auto, maar toch vermeld.
  En piepte:
  - En Rome is de hoofdstad van Miami!
  Het is echt grappig. Maar de meisjes lieten zich te veel meeslepen. Ze merkten niet hoe een paar soldaten van het Sovjetleger naar hen toe kropen met bundels antitankgranaten en de sporen opbliezen. En hoe het zal duren en exploderen. De rollen barsten en de E-50 verloor zijn mobiliteit.
  Ik moest mijn auto laten repareren. Ondertussen duurde de genezing van de wonden van de mastodont voort, de meisjes gaven zich weer over aan hun eigen, zeer interessante en vermakelijke herinneringen.
  Gerda, die zag dat haar tegenstander, die niet helemaal achteruitdeinsde, stevig stond, sprong plotseling op en sloeg hem met haar blote voet onder de knie. En toen de Moor begon te vallen, passeerde de scherpte van het zwaard hem tussen de bronzen platen en ribben. Charlotte begon ook veel krachtiger met haar zwaarden te zwaaien. De meisjes gilden tegelijkertijd als varkens. Hoewel hun zwaarden anders bewogen, was er nog steeds een gevoel van synchroniciteit. Gerda worstelde met een grote Romeinse krijger, wiens helm met pauwenveren versierd bleek te zijn. Deze keer had ze eigenlijk een zeer ervaren en sterke tegenstander. Gouden strepen spraken ook van het ego van ervaring en verdienste. Na verschillende aanvallen van het blonde meisje, de misdadiger, afgeslagen te hebben, ging de nobele edelman blijkbaar in de aanval. Gerda deed een stap achteruit en floot:
  - Je bent geen Italiaan!
  De verschrikkelijke patriciër antwoordde:
  - En je bent gewoon een slet op blote voeten! Hoeveel denk je dat je kunt volhouden tegen een oud Romeins mes?
  Gerda antwoordde:
  - Ik weet niet tegen het mes, maar je hebt een baard en hebt niets om weerstand aan te bieden!
  Maar ondanks al het optimisme dat de blootvoetse Gerda uitstraalde, moest het meisje zich terugtrekken. De Romeinen brachten verse reserves in de strijd, meisjes en jongens raakten steeds vaker gewond of werden doodgestoken. De boogschutterjongens probeerden echter over hun hoofd te schieten, waarbij ze geschikte cohorten verpletterden.
  Charlotte legde ondertussen voorzichtig een andere tegenstander neer en hakte de hand van een andere af. De krijger zong:
  - Kernzwaard wil je snijden! Het brandt als een hels vuur, een laserstraal! Maar denk niet na over hoe je je leven kunt redden, wees trouw aan liefde, wees trouw tot het einde!
  Gerda was verrast:
  - En je zingt als een echte wetenschapper!
  Charlotte zong in gedachten:
  - Het is geweldig als er piloten in de natuurkunde zijn, ze brengen hun wetenschap vooruit! Maar de belangrijkste problemen worden opgelost in de rangen, in de rangen, in de rangen!
  Gerda bevestigd door op te halen:
  - Het is fijn wonen tussen vuur en rook! En hoor het machinegeweer tjilpen! Leid ons Führer onoverwinnelijk de strijd in! Vooruit, vooruit, vooruit!
  Charlotte ondersteunde:
  - Wanneer dag en nacht granaten barsten, gaan de rangen en orders sneller! Laat het woedend brullen over de wereld - oorlog, oorlog, oorlog!
  Gerda liet zich inspireren door de pulserende energie in haar atletische lichaam. En de snelheid werd plotseling als het klapperen van de vleugels van een libel. En toen miste de krijger van het oude Rome een por van de punt in de neus. En hij was afgeleid, en de krijger Gerda sneed zijn pees aan zijn rechterhand:
  - Waag het niet onbeleefd tegen de dame te zijn!
  De bruut, met pauwenveren, trillend met zijn onderlip, antwoordde gefrustreerd:
  - Het was gewoon een grap! Het was tenslotte maar een grapje!
  Gerda antwoordde spottend, snijdend in haar verzwakkende hand:
  - Maak geen grapjes met de wolf!
  En toen de Romeinse held op zijn knieën viel, sloeg de krijger hem met haar knie op de kin. Charlotte goedgekeurd:
  - Dit is helemaal in onze stijl van de SS!
  Gerda kreeg toen een punt in de schouder en hijgde:
  - Nou, sukkels!
  Charlotte adviseerde:
  - Maak een molen! En slijp je zwaarden!
  Toen kwamen de boogschutters van de Romeinen in het spel, ze waren zwaar in bepantsering en hun kanonnen waren van menselijke lengte. Natuurlijk, pijlen van anderhalve meter lang, een te gevaarlijk wapen tegen halfnaakte meisjes en jongens. Attila realiseerde zich blijkbaar dat het onmogelijk was om nog langer te wachten; gooide de cavalerie in de aanval, die hij persoonlijk in de strijd leidde.
  Deze reus draaide twee zwaarden tegelijk, elk zo lang als een toernooispeer van een ridder!
  Gerda glimlachte en knipoogde.
  - Hier, eindelijk, komt onze knapperd!
  Charlotte giechelde.
  - Je moet hard en vooral op tijd slaan! Op het moment dat het effect hiervan maximaal zal zijn!
  En grote pijlen regenden allemaal van boven naar beneden. Meisjes en jongens sprongen behendig opzij en schreeuwden zelfs:
  - Dit zal onze manier zijn! Je kunt ontsnappen aan een kogel, maar hoe zit het met een pijl.
  Maar sommige mensen werden nog steeds geraakt door pijlen. Bovendien stierven niet alleen vertegenwoordigers van de Duitse regimenten van Attila, maar ook, en in grote aantallen, door de giften van hun eigen Romeinse soldaten. Echter, de ruiters van de barbaren, die hun gelederen omzeilden, vielen de vijandelijke infanterie aan. Nou, Attila zelf zag er gewoon chic uit.
  Gerda schopte de kleverige cavalier met een trap opzij:
  - Niet poot, niet de jouwe!
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - En de jongens hier zijn niet slecht, hoewel niet zoals de onze! Aan onze Arische valken!
  Gerda, snijdend met een Romeins zwaard, was het ermee eens:
  - Natuurlijk, geen stel! Geloof dat de Duitse macht van Rome geen match is! Laten we verpletteren als een luis en de hand zal niet terugdeinzen!
  Charlotte bevestigde:
  - Ja, zelfs als het zwaard niet van stront is!
  De meisjes voegden er snel aan toe, terwijl ze de krakeling met hun zwaarden draaiden en zongen:
  We strijden voor een rechtvaardige zaak! Er zijn geen compromissen met de bajonet van de hel! De zon zal niet bedekt zijn met wolken! De dageraad zal de duisternis niet snel bedekken!
  Ten slotte brak Atilla zelf door naar de boogschutters van Rome. Echter, te oordelen naar de grootte, zijn deze bogen duidelijk gemaakt in Groot-Brittannië. Al vechtend herinnerde Gerda zich het verhaal. Onder Edward de Derde, bijgenaamd de Grote door de Britten, waren het de boogschutters die de belangrijkste tak van het leger werden ... En sommigen van hen waren te paard! De overmacht van de Fransen werd genadeloos verslagen. Over het algemeen was haat zowel in Jungfoling als de Unie van Duitse Meisjes niet welkom ... De Britten werden erkend als een gevaarlijke vijand, die meer land veroverde dan enig ander land in de hele geschiedenis van de planeet Aarde!
  Maar nu verpletterden de ruiters van de barbaren de boogschutters en sneden ze met krachtige slagen tot in het kamp. Gerda daarentegen kreeg te maken met een vijand uit China. Hij was niet te lang, maar hij draaide beroemd om zijn benen, geschoeid in laarzen met sporen:
  - De Duitsers zijn parasieten - ze zullen zeker worden geslagen! - Hij brulde.
  Gerda reageerde met een dolkaanval:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij erin geslaagd is de Duitsers omver te werpen! Wie durft aan te vallen in de strijd, de vijanden zullen met geweld worden verslagen!
  Charlotte pakte:
  - Onstuimige ongeluk zal de planeet niet overkomen! En tevergeefs wierp de vijand zijn troepen in de campagne! We zullen in staat zijn om de vijand te verslaan in een formidabele strijd! De duisternis zal in stof uiteenvallen - de tijd voor licht zal komen!
  . HOOFDSTUK 7
  Gerda zwaaide weer met nog meer energie en vatte samen:
  - Het woord is geen mus, maar woordenstroom verandert het in een kraai!
  Charlotte hield:
  - Als de tong ondiep wordt, wordt er een brok in de keel gebakken van meel!
  Gerda hakte met een krachtige, zelfs onvrouwelijke slag van het zwaard het hoofd af van een van links springende jager en worstelde toen opnieuw met de Chinezen. De blonde krijger schreeuwde fel en luid:
  - Je pikt het niet!
  De Chinese krijger antwoordde:
  - En je hoeft niet te nemen, je staat al allemaal voor me.
  Gerda grinnikte als antwoord.
  - De elleboog is dichtbij, maar je bijt niet!
  Toen krabde de punt van het zwaard het meisje als een cobra, sneed door de pantserplaat en onthulde haar borst: prachtig en met karmozijnrode tepels. De Chinezen brulden bedroefd:
  'Nu hoef je alleen nog maar te bidden!' Welke kerk heeft uw voorkeur: katholiek of evangelisch?
  Gerda antwoordde boos:
  - De kerk verschilt van een prostituee doordat gelukzaligheid altijd uitstelt tot later!
  De Chinees ontblootte zijn scheve tanden.
  - En dat gevoel voor humor heeft je niet veranderd! Oh meid, wat spijt het me zo'n schoonheid als de jouwe te verlammen!
  Gerda ontblootte haar tanden.
  - Het spijt me niet! Over het algemeen is het jammer voor de bij, en de bij zit aan de boom, en de boom is in het bos! Waar is het bos - op de neus!
  De Chinezen gromden als antwoord:
  Duitsland heeft veel vijanden!
  Gerda antwoordde behendig:
  - Veel koks bederven de pap!
  Na nog een uitval van de krijger met kleine ogen, bleef er een bloederige streep op de borst van het meisje. Gerda hapte naar adem en deed een stap achteruit. De Chinezen gromden:
  - Dat is wat je krijgt!
  Het meisje antwoordde kalm:
  - Wie niet op de hersens komt, wordt nooit wijzer! Hersenen zijn als een portemonnee, je moet ze ontvangen om ze te vullen!
  De Chinezen snauwden:
  - Nou, je houdt van sofisme! Voor het eerst zie ik zo'n geschoold en erudiet meisje. Weet je, misschien kun je beter bij het leger van het Grotere Rome gaan. In ons land kan iedereen, ongeacht nationaliteit, de hoogste positie innemen onder de keizer!
  Gerda antwoordde:
  Beter sterven dan verraden!
  De krijger met kleine ogen merkte op:
  - Dit is niet redelijk, kijk hoe onze cavalerie de strijd aangaat ... En als je gevangen wordt genomen, zul je letterlijk huilen op de pijnbank!
  Gerda antwoordde kalm:
  "Het is beter om één keer rustig toe te slaan dan honderd keer hartverscheurend te schreeuwen!"
  Maar helaas, het lijkt erop dat de Chinezen gelijk hebben, duizenden Romeinse ruiters, geleid door de keizer zelf (zijn wapenrusting lijkt bedekt te zijn met een korst van diamanten, robijnen en smaragden!), Rush naar het barbaarse leger. De ruiters van Attila waren er echter al in geslaagd de meeste vijandelijke boogschutters te doden, de jongens van het barbaarse leger begonnen zelf intensief pijlen naar de vijandelijke gelederen te sturen. Wanhopig snijdend vrolijkte Charlotte haar partner op:
  Geef niet op Gerda! Geef niet toe aan zijn beloften! Beter samenkomen en beslissend winnen!
  Attila, samen met zijn krijgers, sneed in het Romeinse systeem. Zijn gigantische zwaarden karnden de bloederige mixer als propellerbladen. En de misdadiger zelf ging naar voren en probeerde bij de keizer in te breken.
  Gerda merkte filosofisch op:
  - Als je een herder van de kudde wilt worden, wees dan geen schaap!
  Charlotte was het ermee eens:
  -Elke ram wil herder worden terwijl de wolf ver weg is en het geweer dichtbij!
  Hier kreeg Gerda weer een wond in de maag. Het meisje deed weer een stap achteruit. Haar blote voet stond ineens op de punt van een uitstekende dolk en Gerda piepte:
  - Oh Oh oh! Hoe pijnlijk!
  Charlotte zelf had al verschillende wonden opgelopen en leunde achterover. De krijger riep:
  - Zorg voor je kracht, de Romeinen zijn niet bestand tegen een lange strijd!
  Maar de barbaren hadden het echt moeilijk. Steeds meer detachementen van de Romeinen gingen de strijd aan. Ruiters in gouden wapenrusting renden in een felle strijd. Boven hen wapperden spandoeken met wolvenkoppen. En voorop rende de held, misschien zelfs groter dan Attila. Tegelijkertijd probeerden de Romeinen zelfs het barbaarse leger vanaf de flanken te dekken en lanceerden ze twee machtige regimenten met speren en bronzen pantsers rond het belangrijkste slagveld. Gerda pleitte:
  - We hebben bijna geen kracht meer, we staan op het punt te verliezen!
  Charlotte stelde voor:
  - En jij zingt als antwoord! Het lied helpt ons te bouwen en te leven! Onder de trom onder de rode vlag op een campagne! En degene die door het leven loopt met een lied; hij verdwijnt nooit ergens!
  Beide meisjes zongen in koor, en ondanks de wonden van hun stem; was als een trompet:
  Er is zo'n roeping van soldaten,
  Dit is geen beroep, geen titel!
  Hoewel soms honderd pond automatisch,
  Nee, geen mars, het vlees is een marteling!
  
  Maar we gaan, zetten een stap naar voren,
  Omdat we het moederland dienen!
  Geloof dat de boze vijand zal worden verslagen,
  Om plezier te hebben in het leven!
  
  We hebben het bijna van de wieg geleerd
  Vecht met moed voor het vaderland!
  Vroeger waren er zwaarden van staal
  En nu een RPG in een stevige rugzak!
  
  We zullen niet achteruitgaan, geen stap terug
  Hoewel de lichamen het graf leggen!
  We zullen een rij tegenstanders neermaaien,
  Moge de Almachtige ons kracht geven!
  
  Tanks staaf, vliegtuigen vliegen,
  Bommen vallen en granaten barsten!
  Zie ons niet voor vervelende puppy's
  De soldaten zijn gehard!
  
  Die kameraad stierf als een held,
  Leg niets onder het kruis!
  Vaak spelen mensen met het lot
  Maar liefde zal sterker zijn - geloof me!
  
  Hoewel in de strijd, waar ze hard spijkeren,
  Laten we onze illustere voorouders niet vergeten!
  Toen we lange tijd naar Rome gingen,
  Waarom eet je geen restjes in slavernij!
  
  We hoefden niet te buigen om te verslaan,
  Breng onze wereld niet op de knieën!
  We zijn tenslotte gyrfalcons - we verslaan het spel zelf,
  Vertegenwoordigers van alle generaties!
  
  Hier is een poging en een worp,
  We zien de vijand al, fijn bevend!
  De kogel raakte bijna de slaap,
  Verduisterd in de ogen van onze zon!
  
  Maar we gingen in de aanval,
  We verpletteren de gemene bajonetten met de kolf!
  Laten we de Fritz verbranden, desnoods met vuur,
  Onze jager is zonder prijzen geworden - gewoon een schat!
  Zodra het meisje klaar was met zingen, viel de belangrijkste held van het Romeinse leger in gouden harnas door de slag van Attila. En het geïnspireerde meisje hakte de Chinezen nog eerder neer, en nu viel ze de vertegenwoordiger van de infanteriecommandant aan. Ze ging de strijd aan met een echte eenogige reus en begon hem zelfs te duwen, zwaaiend met haar zwaard:
  - Jij monster kan ons niet aan! Omdat we Duitsers zijn!
  De misdadiger antwoordde grof:
  - Duitsers-paprika's! Een volk van kreupelen!
  Gerda was serieus boos:
  - Niet! Wij Duitsers zijn a priori een natie van grote krijgers. De natie die gewend is te winnen en niemand heeft om voor te buigen!
  De reus verdraaide zijn lip en kreeg meteen de scherpte van het zwaard in de keel. Een fontein bromde uit de nek van een stier ... Hij wankelde, en kreeg meteen een prik onder het hart ... Gerda riep uit:
  - Heldendom kent geen leeftijd!
  Charlotte moedigde haar vriendin aan:
  - Verpletter ze zeker harder schat ... De druk zal nog sneller zijn!
  Op dat moment schoot een van de boogschutterjongens op blote voeten de Romeinse keizer neer met een welgemikt schot. En het was nodig om de pijl recht in het oog te behagen!
  Gerda, grijnzend, zong:
  - Zielig! Niet in de wenkbrauw, maar in het oog!
  Charlotte draaide met haar vinger naar haar slaap.
  - En wat! Beter één keer slaan dan honderd vervloeken! Nou, nu zal de vijand rennen!
  Gerda, die een andere krijger neerhaalde, bevestigde:
  - De vijand zal beven van angst en wegrennen!
  Inderdaad, de gelederen van de Romeinen aarzelden en begonnen te bezwijken. Over het algemeen is het griezelig als het leger op de vlucht slaat. Zelfs als het zo'n gedisciplineerd leger is als het oude Rome. Geen wonder, tenslotte, Genghis Khan, als een dozijn vluchtte, beval hij de executie van een hele honderd ... Hoewel de betrouwbaarheid van de laatste bestelling wordt betwijfeld of dit een uitvinding van historici is. Zelfs in Rome werd elke tiende tijdens de vlucht geëxecuteerd. Trillend met blote benen haastten de meisjes en jongens zich om de vijand te achtervolgen. En de hoorns speelden...
  Gerda werd wakker, sprong abrupt op, de meisjes gingen snel in een rij staan. We hebben ons gewassen, onze tanden gepoetst en opnieuw gesmeerd met beschermende crèmes met een geforceerde mars door de woestijn. Dus zijn ze blootsvoets in hun zwemkleding en snelden ze door de zandhel.
  Arabische kinderen wezen verrast met hun vingers naar hen en floot:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda keek om zich heen en keek verlangend naar de terugwijkende palmbomen, waarna ze tegen Charlotte fluisterde:
  - Weer in de hel!
  De roodharige diva antwoordde met een glimlach:
  - Alle mensen zijn zondaars, en de onderwereld is de natuurlijke staat van zondaars!
  Gerda knipoogde terug.
  - De mens kan niet anders dan zondigen!
  Charlotte knikte met haar vurige haar en begon uit te leggen terwijl ze rende:
  - Ik ben het eens! Zelfs duizend keer mee eens! In het algemeen is zonde een relatief en puur menselijk begrip. Als we bijvoorbeeld de moraliteit van de oude wereld nemen, dan was het goed dat het zowel de persoon zelf als zijn stamsoort ten goede kwam. Overspel werd bijvoorbeeld als een zegen beschouwd, niet als een zonde!
  Gerda was het er meteen mee eens:
  - Rechts! De Führer zelf gelooft dat het voor een vrouw beter is om zwanger te worden van een oorlogsheld dan van haar, verre van altijd dappere echtgenoot. Vooral als de echtgenoot ook tekenen heeft van schadelijk, onzuiver bloed.
  Madeleine schreeuwde tegen de meisjes:
  - Spaar je adem meiden, deze keer rennen we tot uitputting!
  Gerda glimlachte terug.
  Je kunt moe zijn, maar niet uitgeput.
  Een half uur renden de meisjes zwijgend rond, en toen fluisterde Charlotte:
  Weet je wat een rare droom ik een vriendin had?
  Gerda was verrast:
  - Ja, ik beken ook! En wat?
  Charlotte, grijnzend, antwoordde:
  - Niks! Zo'n droom dat ik een krijger was in het leger van de grote barbaar Attila. En we vochten tegen de wassen van het oude Rome. En alles was zo mooi en wreed tegelijk...
  Gerda grinnikte als antwoord.
  - Weet je, ik heb er ook over gedroomd! Enigszins verrassend toeval. Ik zag je in mijn droom!
  Charlotte knipoogde terug.
  - En ik jou! Je hebt goed gevochten, ook al vermoordde de krijger met kleine ogen en gele gezichten je bijna!
  Dit keer was Gerda niet een beetje verrast, ze was verrast:
  - Kan niet zijn! Het gebeurt dus niet dat twee mensen dezelfde droom tegelijkertijd zien?
  Charlotte antwoordde:
  - Als de griep collectief ziek is, kan de droom hetzelfde zijn. Hier is hoe het gaat! Ik heb gehoord dat er in de Thule-maatschappij speciale mediums zijn die een drankje nemen en kruidentincturen inademen en zich vervolgens in visioenen storten! En ze slagen er heel goed in om profeten te zijn!
  Gerda, springend over de kasseien, stemde toe:
  - Zeker! In principe vereist de gave van profetie geen bovennatuurlijke krachten, er kunnen gewoon heel materiële en toch onopgeloste natuurwetten zijn. Maar wat is het doel van deze droom?
  Charlotte haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ik weet het niet! Misschien verslaat het Derde Rijk Groot-Brittannië en de Verenigde Staten achter de Leeuw of... Hier kun je lang naar raden!
  Gerda wilde net iets zeggen, toen plotseling haar oor het nog steeds hoorbare geluid van motoren opving. Ondanks de afstand was het duidelijk dat de motoren van de vliegtuigen geluid maakten en dat ze aanzienlijk naderden ...
  Madeleine beval:
  - Wat is het stadium van oefening nummer twee: vermomming.
  De meisjes stopten, haalden camouflagemantels uit hun rugzakken die in de kleur van de woestijn waren geverfd. Toen begonnen ze er snel in te graven, terwijl het van bovenaf niet merkbaar was, wat onnatuurlijk was. Hier bedankte Gerda het lot dat ze zowel wapens als sapperschoppen hadden. Anders zouden de meisjes in de woestijn een gemakkelijke prooi kunnen zijn voor Britse aanvalsvliegtuigen of duikbommenwerpers. Charlotte, die met haar blote voeten over het zand schraapte, zei:
  - Het lijkt erop dat we buskruit zullen moeten opsnuiven, zelfs in Tunesië ... De wegen van de Heer zijn ondoorgrondelijk!
  Gerda maakte met een sluwe blik bezwaar:
  - Gebrek aan nauwkeurige kennis is altijd slecht, met één uitzondering, als het gaat om de plannen van de Almachtige!
  En hoe hij met zijn blote voet op het zand slaat. Zal de lucht in gaan.
  Charlotte merkte wijselijk op:
  - Het is goed om menselijke kennis te hebben, maar het is nog beter om Goddelijke mogelijkheden te hebben!
  En met blote vingers ving ze een horzel. Ze verpletterde een insect en toonde een roze tong.
  En op een ander punt van confrontatie tussen de As-mogendheden vinden hun eigen felle gevechten plaats.
  De troepen van het Derde Rijk vochten voor Saratov. De Kaukasus is al volledig onder de nazi's. En het Rode Leger heeft niets om zijn gaten te dichten. Het is waar dat Stalin ook een T-54-tank heeft, maar deze wordt nog steeds in kleine hoeveelheden geproduceerd. En dit is niet genoeg om de voorkant te bedekken. De T-54 is goed beschermd aan de voorkant van de toren, maar erger in de frontale bepantsering van de romp, en de zijkanten zijn nog zwakker. De Duitsers versterkten de E-50-tank enigszins door het pantser dikker te maken, de hellingshoeken te vergroten en een gasturbinemotor van 1500 pk te plaatsen. Het gewicht van het voertuig nam toe tot zeventig ton, maar de zijbepantsering werd 170 millimeter en de frontale bepantsering was 250 millimeter. Nu is de Duitse tank helemaal een meesterwerk geworden, met een 105 millimeter kaliberkanon in 100 EL en een zeer schuine vorm.
  Vechten, laten we eerlijk zijn, een machine van de nieuwste soort.
  De Duitsers omzeilden Saratov en waren klaar om Kuibyshev aan te vallen. De gevechten zijn hier hevig.
  En mei woedt al met zijn felle kleur. En hoe mooi is het?
  En de oorlog is ontstoken als een orkaan en een vuur uit de hel.
  De gerepareerde E-50 ging ten strijde. De Russen richtten niettemin zo'n beetje versterkingen op en de Duitsers moesten verdedigingen in de diepte overwinnen. Warriors vernietigden methodisch de batterij.
  Gerda vuurde, verbrijzelde het Sovjetkanon en zei toen met een grijns in haar stem:
  - We zullen mensen verslaan en de emmers verslaan!
  Charlotte zong haar koperrode krullen uit:
  - We zijn, oh, rovers! Rovers!
  En door met haar blote vinger op de joystickknop te drukken, stuurde ze een projectiel en brak de Sovjetbunker.
  En toen gromde Christina oorverdovend:
  - Bang Bang! En je bent dood! De dood! De dood!
  En hij drukt ook met een blote vinger op een sierlijk been, waardoor de vijand naar een knock-out wordt gestuurd.
  En dan was daar Magda. Hier is het meisje. Ook drukt hij met de tenen van zijn blote voet op de joystick, en hoe hij afranselt.
  - Oh, wie ons ziet zal meteen naar adem snakken!
  Charmante Gerda schudde haar volle borsten, sloeg op de vierendertig en gilde:
  - En voor iemand zal het gebakken ruiken!
  Charlotte drukte haar blote vingers op de joystickknoppen en tjilpte als een mus:
  - En we houden iets in onze boezem!
  Kristina scheurde een Sovjetgeweer met een granaat uit elkaar en ritselde, met haar scharlaken lippen smakkend:
  Kom niet bij ons in de buurt...
  Magda drukte ook met haar blote vinger op de knop. Ze blies vierendertig en gilde:
  - Kom niet bij ons in de buurt!
  En Gerda, dit agressieve beest, met blond haar, zal ook hameren met een projectiel, en de vierendertig zal barsten als de neus van een bokser onder de vuist van een puncher. En de krijger zal jammeren:
  - We doden het!
  En opnieuw zullen de meisjes in tranen uitbarsten en schieten, zonder enige spijt of pauze.
  Charlotte riep enthousiast:
  - Ik ben een grote dief...
  En ook hoe het een Sovjet houwitser raakt. Alleen onderdelen vlogen in verschillende richtingen.
  Christina gromt. Terwijl hij zijn blote vinger op de joystickknop drukt en piept:
  - En de dochter van demonen is dood!
  Magda nagelt ook door met haar blote voeten op een opvallend object te drukken, slaat een Sovjettank kapot en geeft uit:
  - En niet bescheiden!
  Gerda ontblootte haar tanden, haar tanden flitsten. Ze stelde zich een knappe jonge man voor. Zo gespierd, atletisch, met spierontspanning en grote mannelijke perfectie. En hoe ze voorover buigt en haar scharlaken lippen om zijn pulserende, jade kern wikkelt. Hoe lekker is het, zoals chocolade-ijs. En dat chocolade-ijs dat je aflikt met je tong. En het is zo leuk, zo spannend.
  Oh, wat leuk als een andere jonge man haar van achteren vergezelt. En de pulserende jade staaf zal de vochtige grot van Venus binnengaan. En hoe geweldig het is.
  Gerda beefde zelfs van loomheid. Wat leek het haar ontroerend en heerlijk.
  Het meisje schoot op het Sovjetkanon. En ze tjilpte bewonderend, stampend met haar blote voet:
  - Jongens, jongens, het is aan jou ...
  Charlotte sloeg en sloeg ook de Russische tank, terwijl ze blatterde en haar volle borsten schudde:
  - Red de aarde van vuur!
  Christina schudde haar kopergele haar. Ze ontblootte een vurige glimlach, tjilpende:
  - We zijn voor de wereld voor vriendschap, voor de glimlach van de wereld ....
  Magda stuurde met haar blote vinger een klik op de joystick. Ze sloeg de Sovjettank kapot en gromde:
  - Voor hartelijke ontmoetingen!
  De krijgers zagen er buitengewoon opgewekt uit. En hoe ze hun tanden ontblootten. En ze knipogen en gillen.
  Charlotte stelt zich ook een man voor. Jong, maar met een baard. Terwijl hij haar borsten streelt. Zoals een baard de borst kietelt, krullen krullend haar over de rijpe aardbeien van de tepels. En hij kietelt haar en kust haar borsten. Omcirkel de zoete, honingzoete tepel met je tong. Zo is de idylle. En of de man nog steeds zijn tong in de grot van Venus steekt. Wat een smaak!
  Charlotte schiet en gilt:
  - En het zwaard zal scherp zijn!
  Natuurlijk doen de meisjes, hoewel schoonheden, een vuile daad - ze doden Sovjet-soldaten. Maar zo werd hen van jongs af aan geleerd. Het zijn meedogenloze wolven.
  En ze denken dat ze gelijk hebben. Ze hebben dezelfde opvoeding en mentaliteit. De meisjes begonnen terug te vechten in eenenveertig, een deel van hun 'wolven'-bataljon, zelfs eerder. En onthoud onwillekeurig de eerste stappen. Toen je nog maar zestien was. En alles om me heen leek geweldig, mooi romantisch.
  Ze zijn echter nog vrij jong!
  Twee dozijn Engelse vliegtuigen vlogen over de vermomde meisjes, ze merkten waarschijnlijk niets en ze begonnen al achter de horizon op te lossen, toen plotseling nieuwe verdachte geluiden werden gehoord. Madeleine beval:
  Allemaal gaan liggen en niet bewegen!
  De meisjes verstijfden, ze wachtten op iets. En toen doken er lichte transporters en vrachtwagens op van achter het duin. Aan het ontwerp te zien, Engelse en Amerikaanse productie. Ze trokken langzaam naar de hoofdstad van Tunesië. Madeleine was een beetje verrast. Ze geloofde dat de frontlinie nog ver weg was, wat betekent dat de Britten nog geen tijd zouden hebben om te verschijnen. Of beter gezegd, ze mogen niet komen opdagen. En dan is er nog een hele kolom. Hoewel misschien minder dan een bataljon... Wie zijn ze, een soort gevechtsgroep, die de woestijnen omzeilt, geenszins een doorlopend front, wil door de achterkant snuffelen. Het lijkt logisch, al zijn ze met technologie makkelijk te spotten in de woestijn. In ieder geval moet je naar je eigen radio zenden, maar open het vuur niet. Bovendien zijn het er maar honderd, en meer dan driehonderd Engelsen!
  Gerda fluisterde tegen Charlotte:
  - Ze zijn Engels! Dit is de eerste keer dat ik ze van dichtbij heb gezien!
  De roodharige vriend, ook behoorlijk nerveus, antwoordde:
  - Niets speciaals! En er zijn zoveel zwarten onder hen!
  Inderdaad, minstens de helft van de Britten was zwart. En de colonne bewoog langzaam, en de zwarten huilden nog steeds iets ... Ze komen steeds dichterbij ...
  Toen konden de zenuwen van een van de meisjes het niet uitstaan, en ze sloeg met een machinepistool. In dezelfde seconde opende de rest van de krijgers het vuur en Madeleine blafte laat:
  - Plie!
  Enkele tientallen Engelsen werden tegelijk neergemaaid, een van de vrachtwagens vloog in brand. De rest van de Britten openden lukraak het vuur. Madeleine greep het moment en riep:
  - Gooi offensieve granaten bij elkaar!
  Meisjes van het elite SS-bataljon "She-wolves" gooien granaten ver en nauwkeurig. En dat ze van kinds af aan getraind zijn, en ook nog een speciale techniek hebben doorlopen. Dit is wanneer je traint met een stroom, een beetje vertraging met de worp en je met een ontlading. Gerda en Charlotte gooiden ook hun cadeautjes. En de Britse salto en ondersteboven... Het is grappig. Ze schieten willekeurig en de zwarten schreeuwen nog steeds in een onbegrijpelijke taal. Hier zijn wat klootzakken...
  En Gerda schiet en gooit, terwijl ze ook zingt:
  - In de leerlingen van de SS is een nachtmerrie! Eén sprong, één klap! Wij zijn wolven - onze methode is eenvoudig! We houden er niet van om de kat bij de staart te trekken!
  Charlotte gromt ook als reactie. De kogels die door haar werden afgevuurd, verbrijzelen in fragmenten van de schedel. En ze steken de ogen uit. Hier is een bange zwarte man, hoe hij zijn blonde partner in de zij bajonet. Als reactie zal hij bloed spuwen. Charlotte zingt mee:
  - Engelen van de sterrenhemel sombere hel! Het lijkt erop dat alles in het universum zal worden vernietigd! Het is noodzakelijk om met een snelle valk de lucht in te vliegen! Om te beschermen tegen de dood van de ziel!
  De Britten handelen op een ongeorganiseerde manier, de meesten van hen zijn koloniale soldaten: negers en indianen, Arabieren. Ze vallen, bevriezen, of, integendeel, springen scherp op en beginnen te rennen als gekke hazen. De meisjes schieten echter nauwkeurig en de granaten, hoewel de fragmenten niet ver vliegen, maar dicht! Nu zijn er weinig vijanden meer. Madeleine schreeuwt in het Engels, haar stem is zo oorverdovend luid dat je niet eens een mondstuk nodig hebt:
  - Geef je over en we zullen je leven sparen! In gevangenschap heb je lekker eten, wijn en seks!
  Het werkte meteen en aangezien ze het al opgeven ... Handen omhoog en ...
  Er werden vijftig gevangenen verzameld, van wie de helft gewond raakte. Madeleine beval:
  - Dood de gewonden!
  De wolvin schoten zonder ceremonie kogels in de slapen van degenen die niet op hun voeten konden staan, en de rest werd in auto's geladen en naar de dichtstbijzijnde basis gereden.
  Na het hete zand van de woestijn is het voor Gerda's blote benen heel prettig om zacht rubber aan te voelen. Ze kreunt zelfs zalig... Amerikaanse vrachtwagens zijn zeer comfortabel en trillen niet tijdens de reis. Na gewonnen te zijn, zijn de meisjes opgewekt. Charlotte vroeg Gerda:
  - Hoeveel heb je er vermoord?
  Het meisje haalde verbijsterd haar schouders op.
  - Ik weet het niet? Ik was niet de enige die schoot... Maar ik denk veel na!
  Charlotte berekende:
  - We zijn met honderd, er zijn er ongeveer driehonderd vermoord, dat betekent drie per broer, dat wil zeggen, per zus! Een indrukwekkend begin van de oorlog!
  Gerda wuifde minachtend met haar hand.
  - Het maakt mij niet uit! Het belangrijkste is dat er geen enkele vriendin stierf. Hoewel dit natuurlijk een statistiek is, werden driehonderd vijanden vernietigd en aan onze kant raakten slechts twee wolvenstrijders lichtgewond. Ik vraag me zelfs af hoe we met zulke krijgers Afrika nog niet helemaal hebben veroverd.
  Charlotte verpestte meteen de stemming:
  - Dus uiteindelijk verloren we van deze ongelukkige krijgers in de achttiende!
  Gerda schudde boos haar blonde hoofd, alsof ze besprenkeld was met nieuwjaarssneeuw:
  - Het komt door verraad! Maar in feite waren we dichter dan ooit bij de overwinning en het was duidelijk voor iedereen die niet blind is! Helaas, we werden onderbroken!
  Charlotte stemde toe, behendig met haar tenen haar blote voeten achter haar linkeroor krabbend.
  - Ja, verraad, sabotage, middelmatigheid van het leger .... Maar we hebben de Russen nog steeds gebroken, waardoor ze zich in het achttiende jaar moesten overgeven! Oh, het zou leuk zijn om door de uitgestrektheid van Rusland te wandelen, het is daar koel, maar het is hier heet!
  Gerda giechelde vrolijk.
  - Maar in Rusland zijn er zulke strenge vorst ... Maar toen ik op blote voeten door de sneeuw in de bergen rende, weet ik wat voor soort meel het is.
  Charlotte ontblootte haar tanden.
  - Kleine Gerda rent op blote voeten door de brandende sneeuw ... Het is symbolisch als in een sprookje ... Verhalen van een puur, nog steeds kinderachtig en helemaal niet egoïstisch ...
  Gerda knipoogde vurig naar haar vriendin:
  - Het is net alsof we naar de Führer moeten?
  Charlotte bevestigde:
  - Bijna! We rijden gewoon, niet blootsvoets op heet woestijnzand. Ja, ook na de overwinning.
  De gebonden neger mompelde in het Duits:
  - Vreselijke engelen, ik ben klaar om u te dienen! Jij bent een godin, ik ben je slaaf!
  Charlotte streek met haar ietwat ruwe voet over het bruine krullende haar van de zwarte gevangene.
  - Jullie zwarten zijn van nature slaven! Dit is natuurlijk aan de ene kant goed, iemand moet hard werken van zonsopgang tot zonsondergang, ondergeschikt werk doen ... Maar een slaaf van nature, de verachtelijke natuur is een verrader en hij is niet te vertrouwen met wapens. Wij Duitsers zijn op hun beurt de meest beschaafde en hoogst georganiseerde natie op aarde. Een geweldige natie van krijgers, en het is niet voor niets dat Duitse huursoldaten in alle Europese legers en zelfs in Rusland hebben gediend, en meestal in commandoposities!
  . HOOFDSTUK #8
  Gerda gooide woest:
  - Ja, je zult ons dienen als slaaf. We hebben speciale menagerieën voor zwarten. En je blijft achter met...
  Charlotte stelde voor:
  Laat hem onze voeten kussen. Het zal tenslotte leuk voor ons zijn, en Niger vernederen.
  Gerda schudde heftig haar hoofd.
  "Ik weet niet hoe ik je moet aanspreken, maar walgelijk, als de lippen van de stinkende Niger de schone huid van de waarheid Aryaki raken. Dus...
  Charlotte was het daar niet mee eens.
  - Welnee! Integendeel, ik had het graag gewild. Nou kijk...
  De vurige roodharige schoonheid stak haar beentje in de zwarte man. Hij begon enthousiast de lange, gladde, gebeitelde vingers van de godin te kussen. En het meisje als reactie glimlachte alleen maar zacht, dikke lippen van een zwarte man kietelen een gebruinde huid. Hier liep de taal van de gevangene langs de elastische, enigszins stoffige voet van het meisje. Toch is het fijn als je een sterke, bijna twee meter lange man vernedert.
  Gerda was verrast:
  - Het is vreemd, maar hoe zit het met jou, is het niet walgelijk?
  Charlotte glimlachte.
  - Welnee! Waarom zou ik walgen?
  Gerda zweeg liever: waarom zou ze zich met de zaken van haar vriend bemoeien. Ze werden zelfs opgevoed dat een Duitse vrouw niet alleen een krijger moest zijn, maar ook een liefhebbende, zachtaardige echtgenote en een gezonde moeder. Maar zelf heeft ze nog niet aan de jongens gedacht, misschien door zware lichamelijke inspanning, of heeft ze simpelweg haar partner nog niet gevonden. Charlotte lijkt het echter beu te zijn. Ze sloeg de neger met haar enkel op de neus, zo erg dat de yushka vloeide en aan Gerda voorstelde:
  - Kunnen we zingen?
  Gerda knikte.
  - Natuurlijk gaan we zingen! Anders wordt het triest!
  De meisjes zongen, en hun vriendinnen deden unaniem mee, zodat het lied als een waterval vloeide:
  We gaan met een mooie kleine uit het struikgewas,
  Onaardse droefheid vasthouden!
  En de koude, brandende huivering,
  Doorboord gebroken motief!
  
  Blote voeten in de sneeuw
  Kleine witte meisjes komen eraan!
  Brullend als wolven, sneeuwstormen zijn slecht,
  Zwermen pichug-vogels neerhalen!
  
  Maar het meisje kent geen angst
  Ze is een vechter van machtige krachten!
  Het hemd bedekte nauwelijks het vlees,
  We gaan zeker winnen!
  
  Onze krijger is de meest ervaren,
  Buig hem niet met een voorhamer!
  Hier bewegen de esdoorns zachtjes,
  Sneeuwvlokken vallen!
  
  Het is niet onze gewoonte om bang te zijn,
  Waag het niet te rillen van de kou!
  De vijand is dik met de nek van een stier,
  Het is plakkerig, smerig als lijm!
  
  Dat is de kracht van de mensen
  Wat deed de heilige ritus!
  Geloof en natuur zijn voor ons,
  Het resultaat zal zegevieren!
  
  Christus inspireert het vaderland,
  Zegt ons dat we tot het einde moeten vechten!
  Om van de planeet een paradijs te maken
  Alle harten zullen dapper zijn!
  
  Mensen zullen snel blij zijn
  Laat het leven soms een zwaar kruis zijn!
  Brute dodelijke kogels
  Maar degene die viel is al opgestaan!
  
  Wetenschap geeft ons onsterfelijkheid
  En de geest van de gevallenen zal terugkeren naar de gelederen!
  Maar als we bang zijn, geloof je
  De vijand zal de score meteen verpesten!
  
  Dus bid tot God
  Geen behoefte om te verknoeien, luiheid weg!
  Rechter Almachtig is erg streng,
  Het kan in ieder geval soms helpen!
  
  Moederland is mij dierbaarder dan wat dan ook,
  Heilig, wijs land!
  Houd onze leider sterker dan de teugels,
  Bloesem Vaderland is geboren!
  De meisjes van het elite SS-bataljon "Wolves" zongen prachtig en de woorden waren oprecht. Over het algemeen was er een stereotype dat een SS'er een beul betekent! Maar dat is het niet. Er waren natuurlijk speciale bestraffende eenheden, meestal als onderdeel van veiligheidsdivisies, die speciale operaties uitvoerden, maar de meeste SS-divisies waren gewoon de elite bewakers van de Wehrmacht. In het algemeen moet gezegd worden dat de rode, totalitaire propaganda niet de meest betrouwbare bron van informatie over de Tweede Wereldoorlog is. Het is tenslotte duidelijk dat de communistische leiders van Agitprop niet anders konden dan onbevooroordeeld zijn en objectief verslag doen van gebeurtenissen. Het is dus heel moeilijk om te beoordelen waar de echte waarheid was, over de wreedheden van de nazi's en waar fictie is. In ieder geval moeten degenen die serieus met historisch onderzoek bezig zijn, toegeven dat niet elke SS-soldaat een beul en een monster is. Bovendien, vóór de aanval op de USSR; de nazi's als geheel in de bezette gebieden gedroegen zich tolerant, westerse bronnen wijzen niet op massale wreedheden en slachtingen.
  En nu hielpen de meisjes de gevangenen om uit de auto's te komen; ze klopten vriendelijk op de brede schouders van de schuchtere mannen. Daarna werden de meisjes uitgenodigd om zich op te frissen ...
  Het diner was bescheiden, maar aan de andere kant werd er een zebra doodgeschoten in de woestijn en kreeg elk meisje een shish kebab gekookt in het Arabisch. Over het algemeen waren de Arabieren, althans uiterlijk, vriendelijk en degenen die Duits kenden, probeerden zelfs grappen te maken of zachtjes de benen van de meisjes te aaien.
  Gerda duwde de plakkerige Arabier weg en zei:
  - Ik ben niet voor jou!
  Charlotte volgde:
  - Koop een harem!
  Gerda glimlachte en stelde voor:
  - Maar vertel Charlotte, wat zou je doen als je de vrouw van de sultan werd?
  De roodharige vriend merkte twijfelend op:
  - Dit is eigenlijk een controversieel geluk... Al hangt het af van de vrouw van welke sultan. Als het grote Ottomaanse rijk in zijn hoogtijdagen was, dan ... Het zou zelfs heel goed zijn ... Ik zou het Turkse leger hervormen, wapens verbeteren ... En waarschijnlijk zou ik eerst mijn ogen op het oosten richten.
  Gerda was het daarmee eens.
  - Rechts! Maar hier is het jammer voor Turkije dat het zelfs in zijn hoogtijdagen Iran niet kon veroveren. Dit was heel reëel, vooral omdat het Perzische leger achteruit was. Het is interessant, de grote Führer, welke beslissing zal hij nemen, om Turkije te veroveren, of nog steeds in zijn coalitie op te nemen, een bot naar de Ottomanen te werpen, inclusief enkele van de niet erg waardevolle landen van Iran?
  Charlotte haalde verbijsterd haar schouders op.
  - Ik weet het niet! In feite zijn er de laatste tijd geruchten dat we de USSR zullen aanvallen ... Ze zeggen dat Russische rijkdom en vette landen van Oekraïne hard nodig zijn!
  Gerda pakte met de vingers van haar blote voet een mok thee op, bracht die nogal behendig tot aan haar kin en goot de bruine vloeistof in zichzelf. Tegelijkertijd slaagde het meisje erin te praten:
  - Er zijn zeer rijke, vette gronden in Oekraïne. Onder wijs Duits leiderschap en met onze hoge landbouwcultuur zullen ze recordoogsten produceren. En dan hebben we brood, dat is goedkoper dan water. En de Oekraïners zullen er zelf van profiteren, omdat de Sovjetregering hen eenvoudigweg berooft en hen dwingt te verhongeren!
  Charlotte knikte.
  - We zullen deze Slaven onze geweldige Duitse cultuur leren! Laten we ze verlichten!
  Hier werd het gesprek onderbroken door grof geschreeuw, de rusttijd was voorbij.
  Maar na het eten werden de meisjes opnieuw opgesteld en gedwongen om een gedwongen mars door de woestijn te maken. Na het eten was het moeilijk om te rennen en de meisjes kreunden zelfs een beetje, totdat hun lichaam echter warmer werd. En dus renden ze weg als springkussens.
  Ondertussen stuurde SS-kolonel Dess in het geheim een nieuw cijferbriefje naar de Britten. Daarom leek het Dess het Derde Rijk te verraden met het risico de Gestapo binnen te gaan. Er is geld, een behoorlijk salaris, plus militaire buit, wat is er nog meer nodig ... Maar er zijn mensen die een natuurlijk bezit hebben, een verlangen naar verraad. Verradend, ze vangen gewoon de buzz op en worden gek als van wiet. En nu krabbelde Dess op de Britse gegevens over de overdracht van nieuwe troepen en het verschijnen van extra vliegtuigen. En ook wat hij wist over de timing van de komst van de Duitse troepen. Natuurlijk schaamde hij zich soms ook dat zijn kameraden door zijn schuld stierven, en hij was bang voor een mogelijke onthulling ... Maar misschien is het te laat voor hem om zich terug te trekken, behalve als het Derde Rijk verliest, dan .. De laatste tijd gaan er hardnekkige geruchten over de op handen zijnde operatie in het oosten. En niet alleen geruchten, er werden troepen overgebracht naar Polen en Roemenië, vooral tanks. Hoewel het prestige van het Russische leger niet bijzonder hoog was, was het de slag van het tsaristische Russische leger die in 1914 de blitzkrieg brak. Bovendien vochten Sovjetvrijwilligers goed in Spanje, of een tankaanval in Mantsjoerije. De kans dat de Wehrmacht daar vast zou komen te zitten en geen tijd zou hebben voor de winter was erg groot. En dat Groot-Brittannië en de Verenigde Staten samen tijd zullen hebben om troepen in te zetten. De USSR houdt het echter mogelijk niet tot de winter vol, vooral als de aanval erop plotseling is en de Russen geen tijd hebben om maatregelen te nemen om agressie af te weren. Ja, en Japan zal helpen ...
  Nadat ze de geheimen had prijsgegeven, stak Dess een sigaret op en haalde Amerikaanse sigaretten uit het pakje. Hoewel er een aardig bedrag op zijn geheime rekening bij een Zwitserse bank is gestort, is hij toch niet arm. In het bijzonder verborg een van de sjeiks een voorraad goud en kiezelstenen. Een Arabische informant gaf hen er een en de bedienden van deze sjeik, die konden weten dat zijn baas verborgen schatten had. Wat zou geen kwaad kunnen om de gevangene nader te vragen, wat en hoe, als hij het natuurlijk weet.
  En Dess ging naar de martelkamer, hij kreeg al snel gezelschap van een Arabische informant. Dess knipoogde sluw naar hem.
  - Wat hebben we een idee.
  De SS-kazemat was rijk uitgerust. Er was zelfs een dynamo voor elektrische schokken. En toen brachten ze de gevangene. Dess slaakte een fluitje van teleurstelling toen hij hem zag: een gewone Arabische jongen, nauwelijks ouder dan veertien. Met een donkere huidskleur, mager, maar probeert er recht uit te zien en geen angst te verraden. Nieuwsgierige jongens kunnen in de regel echter veel weten door de geheimen van volwassenen af te luisteren. Dess, die weinig tijd had, bestelde:
  - Op het rek van de Arabische jongen!
  Het nogal gescheurde pak van de bediende werd snel van de jongen gescheurd. En zomaar, naakt, trokken ze me op het rek. De armbanden sloten zich om de handen van de jongen en ze begonnen hun handen van achteren uit te strekken. Het Arabische kind begon voorover te buigen, zijn blote voeten werden met de lading in de blokken geklemd. De jongen kreunde, de gewrichten verdraaiden in zijn schouders, de jongen ademde zwaar. Dess vroeg grof:
  - Wat is de naam van uw puppy?
  De vertaler herhaalde het in het Arabisch.
  - Ali! - De jongen drukte zich met trillende stem uit.
  Dess zei liefkozend:
  - Vertel me waar je meester de schatten heeft verborgen. Als je zegt dat je een hoge beloning zult ontvangen, maken we je zelf een sjeik. En nee, we zullen martelen tot je de geest opgeeft.
  De jongen brabbelde:
  - Ik weet niets!
  Dass glimlachte wrang.
  - Ik geloof niet! Wat een jongen met zo'n sluwe mok, maar wist van niks. Nou, wat ga je ons plezier doen.
  Een enorme SS'er haalde een leren zweep van de muur, afgewisseld met sterren. Een speciaal aanwezige dokter in een witte jas en schort kwam naar de jongen toe en legde zijn hand op de rechterkant van zijn borst. Hij luisterde naar de pols en zei glimlachend:
  - Hij heeft een opmerkelijk gezond hart. Kan veel verdragen, maar is erg geduldig. Het kan een harde noot zijn.
  Dass grinnikte spottend.
  - Des te beter... Hoewel je moet werken.
  De beul van de SS en parttime verrader bracht een harde klap toe aan de pezige rug van een Arabische tiener. Er verscheen een bloederige streep, de jongen hijgde zwaar, zijn gezicht vertrokken, maar hij onderdrukte het ontsnappende gekreun. Dess sloeg weer, hij grijnsde gemeen en grijnsde vleesetend. In feite geeft martelen velen plezier ... Misschien heeft het ook te maken met het dierlijke instinct, de wens om je superioriteit te tonen, dat je een superman bent en dat het slachtoffer stront is. Zelfs Friedrich Nietzsche geloofde dat de superman van de toekomstige 'gelukkige' wereld veel wreder zou zijn, zowel ten opzichte van anderen als ten opzichte van zichzelf. Dess was niet erg speels in termen van wreedheid tegen zichzelf, maar tegen anderen ...
  Slagen volgden, na slagen veranderde de magere maar pezige rug van de jongen in een bloederige puinhoop, toen begon de zweep langs zijn benen te lopen. Tot eer van Ali begon hij in ieder geval tegen het einde zacht te kreunen, maar hij slaagde erin zijn luide kreten in te houden. Dass stopte met slaan en vroeg spottend:
  - Hou je van het Duitse bad?
  De geslagen jongen kreunde:
  - Niet!
  De SS-kolonel vroeg op de vriendelijkste toon:
  - Als je een geheim wilt prijsgeven, doe het dan nu. Anders verminken we en kun je niet langer bij de SS dienen.
  Ali vond de moed om te antwoorden:
  - Ik zal je niets vertellen! Ik heb gezworen in de naam van Allah!
  Dess grijnsde als een vos.
  - Wat zullen we voortzetten! U zult ons een plezier doen. Wat zou je nu willen aanvragen?
  De sadistische dokter stelde voor:
  - De vuurpot! Deze marteling is ook goed omdat het in combinatie met anderen kan worden gebruikt.
  Dass grinnikte gemeen.
  - Natuurlijk, de vuurpot! Nu zouden we de hielen zachtjes bakken.
  De SS-kolonel minachtte niet, en hij begon zelf met palmolie te smeren, hoewel al verrot met olie, de zolen van de jongens, grof, maar voordat ze werden gemarteld door de handlangers van de folteraar, gewassen van stof. De dokter knikte goedkeurend.
  - Dus de voeten zullen niet meteen verbranden en we kunnen het gemartelde "hemelse plezier" lang rekken!
  Daarna voerden twee Arabische assistenten een vuurpot uit, uitgerust met automatische bediening, en plaatsten deze ongeveer een halve meter van de blote voeten van een donkere, knappe jongen. Daarna begon Dess persoonlijk het vuur aan te steken.
  Vlamtongen gingen wild over de kolenbriketten. De jongen piepte, begon krampachtig met zijn hoofd te schokken ...
  En aan de andere kant van het front, hun eigen gevechten en agressieve gebeurtenissen.
  Kuibyshev werd aangevallen en viel zelfs. Saratov werd ook vernietigd en gevangen genomen door de nazi's. Dus het werd nog enger. De Duitsers waren al duidelijk aan het winnen... Stalin raakte in paniek, maar hij kon niets weerstaan aan de druk van de nazi's. De oorlog volgde niet het Sovjetscenario. De Führer is agressief en slim, in tegenstelling tot Hitler. En dit is een erg coole en goed uitgevoerde strategie.
  Fritz probeerde in het centrum aan te vallen en redelijk succesvol.
  Stalenida Pavlovna ging desondanks een ongelijke strijd aan met een groep meisjes. De krachten zijn echt niet hetzelfde ... Maar de krijgers vielen het transport van de Fritz aan. Niet zo zwaar gepantserd en kwetsbaarder.
  Op blote voeten openden halfnaakte meisjes het vuur op de nazi's. Na geraakt te zijn, vloog de transporter in brand. Toen schakelden de krijgers nog een transport uit. Maakte het roken en kraken. De derde pantserwagen probeerde te vertrekken. Maar Natasha sloeg hem knock-out met een buitgemaakte granaatwerper. Daarna werd een kleine mastodont afgemaakt.
  Daarna begonnen krijgers trofeeën op te halen. Oksana wees glimlachend naar de gestroomlijnde granaat:
  - Duitse versie!
  Victoria, haar tanden ontblotend, riep uit:
  - En jij kijkt naar Negros!
  Inderdaad, onder de doden waren zwarten en Indiërs en Arabieren! Er zijn maar een paar blanken. De krijgers namen de wapens van de doden. Ze doorzochten ook hun zakken op zoek naar geld. Er waren ook Duitse merken in papieren en metalen munten.
  Tot dusver is de mark de machtigste valuta op aarde gebleven. En zelfs na de verovering van Afrika met gouden steun.
  De krijgers sloegen met hun blote, gebeitelde benen, beroofden de lijken. En beladen met wapens.
  Daarna gingen we terug naar het bos. Stalinida vroeg de vier:
  - Wel hoe? Ben je gegaan?
  Victoria blies haar borstkas uit en antwoordde trots:
  - Ja, we renden een beetje, maar niets bijzonders ...
  Stalinida stelde voor:
  "Misschien kunnen we ons weer opsplitsen en naar het oosten gaan?"
  Natasha suggereerde bescheiden:
  - En als je een partijdige detachement creëert?
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Nee... Er is een bevel voor ons om ons terug te trekken, achter de frontlinie. Trouwens, wat weet je over het verloop van de gevechten?
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - Tot nu toe niets ... We hebben geen radio, geen ...
  Stalenida onderbrak hem en zei ernstig:
  - De oorlog zal lang en zwaar zijn. Misschien zal niet iedereen het kunnen overleven. In dit geval moeten we...
  Veronica had de moed om te onderbreken:
  - Herinner je je God nog?
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Ik ben een communist en een atheïst ... En zelfs volkswijsheid zegt: vertrouw op God en maak zelf geen fout!
  Victoria piepte:
  - Dit meisje viel onder de invloed van een religieuze dope. En ik denk van wel: dat God slechts een illusie is, maar dit is een zeer schadelijke illusie, het boeit de geest!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Respecteer het geloof van een ander Vic ... In het algemeen zijn het natuurlijk de gelovigen die moeten bewijzen dat er een God is!
  Natasha stampte boos met haar blote voet en antwoordde:
  - En wat valt er te bewijzen! Als God toegeeft dat de fascisten bijna de hele wereld hebben veroverd, wat voor soort God is dit dan!
  Victoria gromde hard.
  - Nou, bewijs het bestaan van God Vera. Behalve het vette argument dat alles een eerste oorzaak moet hebben!
  Veronica spande haar voorhoofd, wreef met haar blote, licht bebloede zool over het gras en gaf uit:
  - Nou, om uit te leggen dat er geen leven was, maar het ontwikkelde zich en er verscheen zelfs een man?
  Steelenida zei zacht:
  - De evolutietheorie ... Alles gaat van eenvoudig tot complexer en perfect. En dit wordt bewezen door het bestaan van geologische lagen. Een jonge vrouw liet haar blote voet over het gras lopen en tjilpte. - Hier zijn er bijvoorbeeld verschillende geologische perioden, en dit wordt beoordeeld aan de hand van fossielen.
  Veronica haalde haar schouders op.
  "Ik ben geen expert op het gebied van Creocianisme. En je zult zulke boeken niet vinden in de USSR. Maar er zijn werken in het buitenland waar wordt bewezen dat wetenschap in feite niet in tegenspraak is met religie. En vatte de wetenschappelijke basis voor de studie van de Bijbel samen. Vooral over bijbelse profetie!
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Deze profetieën worden met terugwerkende kracht gedaan. Er zijn geen manuscripten van de Bijbel en het Oude Testament die ouder zijn dan de tiende eeuw na Christus. Er is dus geen manier om de profetieën te bewijzen!
  Natasha bevestigde krachtig:
  - Absoluut zo... Geen geloof, uw geloof is voornamelijk gebaseerd op blind geloof en...
  Victoria suggereerde gemakkelijk:
  - Angst voor de dood! Wat een religie speculeert!
  Veronica haalde haar schouders op en antwoordde:
  Waarom zijn atheïsten niet bang voor de dood? En dat ze nog iets anders te hopen hebben?
  Victoria sloeg blootsvoets op een takje, brak het en stelde voor:
  - Welnu, we kunnen bijvoorbeeld in de opstanding geloven door de kracht van de wetenschap. En dit is ook geweldig!
  Natasha rolde met haar ogen en zei dromerig:
  - Dat is het! Stel je een communistische toekomst voor. Er zit geen geld in, maar een overvloed aan gratis goederen. Inclusief motoren waarmee je de ruimte in kunt vliegen. En alle producten - cakes, ijs, ananas, hazelaarhoen, enzovoort, worden synthetisch gekweekt. Overal robots. Mensen werken maar twee uur per dag en geven dan alleen commando's aan de mechanismen. En op een dag.
  De meisjes, pratend, liepen, meten alles met hun blote voeten. Ze zijn beladen met verschillende machinegeweren en bazooka's. Een hele dozijn schoonheden.
  En Natasha bleef maar zeggen:
  - En de rijkste entertainmentindustrie. Alleen plezier. Bijvoorbeeld kleuren-tv's, en je kijkt meteen een tiental tekenfilms. En veel attracties. Gokautomaten, computerspellen, verschillende robots... En zelfs strategieën. Je speelt bijvoorbeeld als Stalin en verslaat Hitler. Ook al heeft hij het potentieel van de hele wereld....
  Victoria ging dromerig verder, voor Natasha:
  En de huizen zijn zo mooi. Elke kamer heeft een huisje met een fontein en een tuin. En als er niet genoeg plaats is voor mensen op aarde, dan bewonen ze Venus, de Maan, Mars en andere planeten. Er zijn met name ruimteschepen met superluminale snelheden of zelfs nultransitiebussen gemaakt. Dit is wanneer je op de bus stapt en je wordt vervoerd naar de ruimte, of zelfs een andere wereld. Dit is hoe centauren, of fabelachtige elven, je begroeten. - Het meisje ving een libel in haar handpalm, bracht hem naar haar oor en luisterde verder. "Bijvoorbeeld de wonderen van genetische manipulatie. Er is geen ouderdom. Alle mannen zien er niet ouder uit dan twintig, evenals meisjes. Allemaal gezond en gespierd, met aangename, frisse geuren. Meisjes zijn altijd gezond, zonder menstruatie. Het is mogelijk dat kinderen niet geboren hoeven te worden, maar in cyberbaarmoeders worden opgevoed.
  Natasha steunde dit met een glimlach:
  - En er zullen bomen verschijnen waarop snoep, ijs, lolly's, cakes zullen groeien als fruit. En ze kunnen worden gegeten zonder een druppel vet. En iedereen zal blij zijn met nieuwe auto's waarmee je kunt vliegen. En naar een ander continent en naar Mars, en zelfs naar een naburig sterrenstelsel!
  Steele stelde voor:
  - En dan zullen mensen anders zijn, met superkrachten. Dit zal natuurlijk een pluspunt zijn. En de doden zullen worden opgewekt, en ze zullen zich niet herinneren dat iemand ooit in bijbelverhalen geloofde!
  Victoria verpletterde een vliegenzwam met haar blote voet en gromde:
  - Ja, zeker! Nou, echt, wat belooft de Bijbel? Staan we zelfs op de trommel, of liever op de klanken van het orgel? En er zal niet eens vlees zijn!
  Veronica spreidde haar handen en merkte op:
  - Wat is je bewustzijn? Maar in de Heilige Schrift wordt de beloning helemaal niet definitief vermeld. En we bouwen naar de trommel, dit is speculatie!
  Victoria giechelde en stak haar tong uit. Nadat ze opmerkte:
  - Nou ja... En wat gaat daar gebeuren? Iets zonder zonde? En hoe zit het met de vrije wil, hoe zonder?!
  Veronica antwoordde zacht en kneep haar ogen een beetje samen:
  - De vrije wil zal blijven, maar er zal geen zonde zijn. - Het meisje wreef met haar blote voet over het mos en ging verder. "Het zal mogelijk worden omdat mensen de zonde zullen haten. Niet alle mensen, maar de geredde rechtvaardigen. Dit betekent dat wanneer Satan en irritante factoren worden verwijderd, de zonde zijn aantrekkelijkheid zal verliezen en aanhalingstekens zal verminderen.
  Victoria floot, bewoog haar blote, ronde hak in de stam van een berk. En ze zei zacht:
  - En hoe kun je de zonde haten, als het zoveel plezier geeft. Hier bijvoorbeeld met mannen, vooral jongeren. Als ze naar je klauwen, als ze je kietelen, als ze je hielen masseren. Het is tenslotte een groot genoegen om de aanraking van gespierde lichamen te voelen. En je zegt dat het een zonde is!
  Veronica gromde boos:
  - En het is immoreel om seks te hebben met verschillende mannen!
  Steelenida merkte boos op:
  - Om eerlijk te zijn, ik ben ook geen puritein, maar... Toch is er een communistische morele code en daar moet men zich aan proberen te houden. En ga niet liggen onder iedereen die wenkt!
  Victoria antwoordde vrijmoedig:
  - Ik ben graag actief. En ik vind het leuk om zelf mannen te zoeken en aan te trekken. Bedrijf dan de liefde met ze zoals jij dat wilt. Is dat niet heerlijk. Welnu, waarom zouden we bescheiden zijn, in plaats van zelf onze mannen erin te luizen!
  Stalin merkte koeltjes op:
  - Met je uiterlijk is het niet moeilijk! Maar tenslotte en om te doden, je bent veel!
  Victoria probeerde het gesprek een beetje af te leiden:
  - In ieder geval kent u de communistische toekomst, vrije en wijze mensen, veel beter dan de heerschappij van God, die de triomf van het fascisme toelaat, of de mensheid verdrinkt in een vloed. De vurige duivel verpletterde de paddenstoel met haar blote tenen van haar rechtervoet en ging verder. - Persoonlijk leef ik niet graag in het koninkrijk van een tiran die de joden zijn volk noemt, en hoe blijkt dat de rest vreemden zijn?!
  Steelenida antwoordde serieus:
  - Over de hogere geest kun je lang discussiëren, maar in de Bijbel... Is het logisch om het als een Goddelijke openbaring te beschouwen?
  Victoria antwoordde zelfverzekerd:
  - Natuurlijk niet! De wreedheid van het Oude Testament, het onredelijke pacifisme van het Nieuwe - het toekennen van privileges aan één volk... Is dat niet absurd?
  Veronica sloeg geïrriteerd met haar blote vingers op de stronk. Ze grijnsde van de pijn en antwoordde:
  - Dus Paulus zegt tenslotte: Onze leer is een struikelblok voor de Joden, waanzin voor de barbaren! Een zondige geest kan dit niet begrijpen!
  Victoria grinnikte en zei met vloeiende stem:
  - Rusland kan niet met de geest worden begrepen,
  Een gemeenschappelijke maatstaf kan niet worden gemeten ...
  Ze is speciaal geworden -
  Men kan alleen in Rusland geloven!
  Steelenida, streng haar wenkbrauwen optrekkend, merkte op:
  - En hier Rusland voor het christendom. Miljoenen, honderden miljoenen mensen geloofden in God. Onder hen waren uitstekende geesten. Zoals Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... En ze hadden hun eigen redenen om te geloven. Wij zijn op onze beurt tegen illusies! De jonge vrouw tikte met haar blote, sterke voet op een gevallen tak, brak hem en ging verder. - Wij zijn aanhangers van wetenschappelijk atheïsme en we geloven dat elke persoon de smid is van zijn eigen geluk! En dat het niet nodig is om te geloven dat de goede oom Jezus zal komen en iedereen zal bouwen, al onze problemen zal oplossen! Deze planeet heeft wetenschappelijk beheer en uitbreiding in de ruimte nodig! En geef niet toe aan allerlei hoop op hemelse oorden, of harems!
  Victoria giechelde en gromde:
  - En ik zou de mannelijke harem niet weigeren!
  Steelenida merkte streng op:
  - Nou, je bent roodharig en losbandig ... Wie heeft je opgevoed?
  Victoria antwoordde gekscherend:
  -Toen vader Carlo, en toen helemaal niemand!
  Stalenida sloeg de horzel met haar vuist neer en siste:
  - Het is zichtbaar ... Als er geen God is, dan betekent dit helemaal niet dat men vulgair en losbandig moet zijn!
  . HOOFDSTUK #9
  Victoria antwoordde eerlijk:
  - Vind leuk! Je begrijpt het graag!
  Natasha merkte giechelend op:
  - Het communisme riep de gelijkheid van de twee seksen uit. En dat betekent het recht van een vrouw om zelf een man te zoeken. Ik denk bijvoorbeeld dat, als je de man hebt gekozen die je leuk vindt, het heel normaal is om hem erin te luizen! - Het meisje sloeg met haar blote voet op de wormzwam en ging verder. - En het is heel normaal om van meerdere jongens tegelijk te houden. Ze zijn immers verschillend en strelen je elk op een andere manier, dat is wel heel fijn!
  Veronica fluisterde zachtjes:
  - Je zult branden in de hel voor zulke toespraken en daden!
  Steelenida grijnsde en merkte op:
  - De moraal van het communisme is niet minder streng dan de christelijke. En als je je zo gedraagt, dan ... ik denk dat je geen goedkeuring zult krijgen! We zijn allemaal niet ... een bordeel!
  Victoria merkte serieus op:
  - Waarom hypocrisie kweken? Dit christendom legde verschillende beperkingen op aan vrouwen. Waaronder, zoals het verbod, om van meer dan één echtgenoot te houden. - De roodharige duivelin sloeg boos met haar blote voet op de bult en wierp hem hoger. En ze ging verder. - En het communisme verkondigde dat er geen God is! En dat betekent dat alles mag! En wij vrouwen kunnen vrije vogels zijn op zoek naar liefde. Die mannen kiezen die veel meer plezier opleveren. En dit is het belangrijkste!
  Stalenida schudde de roodharige met haar wijsvinger:
  - Dit is niet het belangrijkste voor het Komsomol-lid! In het algemeen is het belangrijkste de dienst aan het vaderland en de zaak van Lenin. En niet de zoektocht naar genot voor het lichaam! Dit moet je begrijpen!
  Victoria reageerde verontwaardigd:
  - Ik ben een beest en een bed in de strijd! Dus klaag me niet!
  De roodharige duivelin siste:
  - Ik ben een super meisje!
  Veronica schuchter ingevoegd:
  - De moraal van het communisme en het christendom is één: wie niet werkt, bestaat niet!
  Victoria toonde kennis van de Bijbel:
  - En Jezus zei: maak je geen zorgen over je dagelijkse brood ... Wees als de vogels van het bos.
  Stalinida merkte agressief op:
  - Het communisme is grotendeels ontstaan uit de ontkenning van christelijke waarden. En sommige parallellen zijn heel goed mogelijk. Dus de nazi's hebben ook een rode vlag, zoals de onze!
  Victoria verpletterde de vliegenzwam met haar blote voet, wreef met haar blote, ronde hiel over het mos en voegde eraan toe:
  - Het Derde Rijk heft hoge belastingen op particulier kapitaal en een hoog percentage staatseigendom. Ze hebben deels socialisme, maar privileges voor de Duitsers! - Het meisje beet een blad van een berk af en voegde eraan toe giechelend. - Over religie heb ik over het algemeen een vrolijk liedje. Wil je dat ik het doe?
  Stalenida knikte gewillig met haar heldere hoofd, sloeg met haar blote, sierlijke voet een rotte tak omver en piepte:
  - Zing een bloem, schaam je niet!
  En Victoria zong enthousiast;
  Wat bedoelde de Heer?
  Hij, die op een vreselijke afstand leeft ...
  Toen de opdracht werd gegeven om te werken,
  Zodat we niet in een droom blijven.
  
  Hoewel prachtige koninklijke kleding,
  Maar er is geen gierig persoon meer ....
  Armoede schiet direct op -
  Onze wereld van lijden is episch!
  
  En het is niet Adams schuld
  Een simpele Sovjet, Russische man...
  Liep naakt, zonder schaamte te verbergen,
  Als een proletariër onder het tsarisme!
  
  God gaf hem voedsel - een limiet,
  Weiland zonder de vorken te kennen ...
  En als je meer wilt, word je geslagen!
  En drink met de palm van je hand zonder flessen.
  
  Adam onderging zo'n lot,
  In een griezelig, saai paradijs!
  Maar de slang vloog op vleugels,
  Hij begreep: een persoon lijdt ...
  
  Er is een manier om uit het struikgewas te komen,
  Bouw een stad, geef nakomelingen!
  Om niet door de grove term te dwalen,
  Soms heb je trouweloosheid nodig!
  
  Ik heb de magische sleutel uit het paradijs gestolen,
  Naar Eden routine om te vertrekken ...
  Daar vind je een meisjesdromen
  Je kunt tenminste omkomen in de onderwereld!
  
  Ja, natuurlijk is er een risico, jongen,
  Deze planeet is geen geschenk...
  Maar je zult geweten kennen, eer,
  En u zult vinden, ken uw paar!
  
  Adam ontving deze sleutel -
  Opende de poorten en verliet het paradijs.
  De zondaar besteedde veel kracht,
  Stappen op de stenen van grote bergen ...
  
  Hier ziet hij de poort weer -
  En weer verscheen de gevleugelde slang...
  Hij zei: ik ben een goede satan -
  De grendel hier ging vanzelf open...
  
  Adam kwam binnen en hij ziet -
  Zo'n geschilderd wonder...
  Naakte maagd achter de heuvel,
  Een tert van porselein is een gouden schaal.
  
  Maar hoe goed is?
  Adam de jongen kon het niet laten!
  En kus haar mond
  Zoeter dan honing!
  
  
  Ze antwoordde hem -
  Lichamen in een stormachtige extase versmolten ...
  Nee, vervloek Satan niet -
  Jongens verschenen in zonde!
  
  God verdreef hen uit het paradijs, maar...
  De planeet werd hun thuis.
  Hoewel mensen één zon hebben,
  Maar de nakomelingen werden duizenden!
  
  Ja, het was erg moeilijk
  Overstromingen, droogtes en winters.
  Maar de geest is een krachtige riem,
  De mens is een sterk wezen geworden!
  
  Hoe kan een engel vliegen?
  Hoe vernietigen demonische bergen verlichting!
  Maak een weg, waar het pad is -
  Bereik elk punt op het land.
  
  En je hebt ruimte nodig -
  We zullen ook in staat zijn om te veroveren.
  Dus onze zonde is geen zin,
  Nee, praat geen pop-onzin!
  
  Wees geen zonde - er is geen vooruitgang,
  Gedachten genereren beweging!
  Een antwoord op de preek:
  We hebben het paradijs van iemand anders niet nodig!
  De meisjes klapten in koor. Opgemerkt moet worden dat de stem van Victoria sterk, vol en zeer aangenaam is. En de krijgers waren oprecht gefascineerd door dit gedicht.
  Steelenida stelde met een glimlach voor:
  - Als er tijd is, zing je dit nummer in het stadion!
  Victoria knikte instemmend en stelde voor:
  - En tegelijkertijd keuren we de prijs goed!
  Het roodharige meisje giechelde en wilde op haar handen lopen. Maar ze heeft veel te veel wapens.
  De meisjes hadden lang genoeg gelopen en waren moe. Ging zitten om te lunchen. Ze openden trofee ingeblikt voedsel en stoofpot. Krachtig verdiende kaken. De krijgers zijn allemaal jong, gezond, gespierd.
  Natasha merkte met een glimlach op:
  "Onder degenen die door ons zijn gedood, zijn bijna allemaal buitenlanders. De Duitsers werpen een buitenlands leger op ons!
  Victoria zong misplaatst:
  - En ons leger is aan de linkerkant, en ons leger is aan de rechterkant ... Het is goed voor ons om te vechten met een drankje!
  Stalenida keek streng naar de roodharige en merkte op:
  - Je bent een speelse meid... We moeten met je trouwen!
  Victoria schudde haar hoofd.
  - Waarom een echtgenoot? Het is beter om een dozijn minnaars te hebben!
  Natasha lachte en merkte op:
  - Het is niet interessant om lange tijd met één man te communiceren - het stoort! Het is beter als je verschillende jongens hebt!
  Oksana stelde voor:
  "Misschien nemen we de volgende keer een Duitse gevangene... En zullen we hem uitlachen!"
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Nou, jullie meiden zijn inventief ... En het zou ons geen kwaad doen om de taal vast te leggen!
  Natasha, woest haar tanden ontbloot, zei:
  - Jongens, jongens... Jullie zijn heel erg slecht, onze jongens! Jongens! Jongens! Onze mannen worden verslagen door meisjes!
  De meisjes barstten in lachen uit... Ze dronken een beetje uit de flacons met verdunde alcohol. Een paar schoonheden snurkten zelfs.
  Maar Stalinida gromde:
  - Klim! Wie slaapt, we zullen hem doden!
  De meisjes sprongen op en strekten zich uit in touwtjes. Ze ratelden met hun wapens en flitsten met hun tanden. Schitterende schoonheden. En knipoog met hun saffieren ogen. Ze willen op zijn minst een beetje, maar om trucjes uit te halen. Ga op een paard zitten.
  En dus weer marcheren en met je blote voeten stampen. Hoewel de meisjes er erg mooi uitzien. Ze hebben zoveel schoonheid. En gespierde, sterke lichamen van meisjes.
  Natasha, wandelend, merkte op:
  - Totdat we het probleem van de nazi-tanks hebben opgelost, hebben we niets te doen tegen de Führer-soldaten!
  Victoria uitgewerkt:
  - Je wilde geen soldaten zeggen, maar machines! En over het algemeen is er geen opvang tegen schroot als er geen ander schroot is!
  En de roodharige duivel bonsde met haar blote voet op een lang verrotte stomp. Een wolk van afval en stof opgeworpen.
  Veronica kirde nederig:
  - De hele wil van God!
  Stalenida zei boos terwijl ze met haar blote hiel op de kasseien sloeg:
  - Niet! Alles zal onze bolsjewistische wil zijn!
  En haar ogen fonkelden letterlijk van woede!
  Victoria merkte hard op:
  - Hitlerieten roeien Joden uit zonder onnodige ceremonies. Waarom kwam God niet op voor zijn volk?
  Veronica antwoordde traag:
  - Zonden...
  Victoria zong, stampend met haar blote voeten:
  - Oh, zonden, zonden ... Zondig niet geit! Zondig niet geit! Zal de wijnstok verslaan! De wijnstok met witte manen zal verslaan!
  En de roodharige schoonheid ving de vlinder met haar blote vingers en hief haar been op om haar vrienden te laten zien.
  - Dit zijn de wonderen die in onze bossen gebeuren!
  Veronica antwoordde geestig met een glimlach:
  - Zie je wat een schoonheid... En je zegt dat dit niet Gods schepping is!
  Victoria blafte:
  -Religie is de opium van het volk! En de vlinder is mooi om zich beter als bloemen te vermommen!
  Steelenida merkte boos op:
  - Misschien genoeg over religie? Is het beter om Vera je te laten vertellen hoe ze zich zal gedragen als ze naar de inlichtingendienst wordt gestuurd?
  Veronica haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ik zal nederig zijn!
  Natasha wilde iets zeggen, maar het meisje maakte lawaai over haar heen. Straaljagers stormden voorbij. Veel stalen en zeer roofzuchtige gieren. Ze zoemden en bliezen stoom. Er zijn veel kanonnen en de Duitsers schieten zeer agressief.
  Steeleed besteld:
  - Vermomming!
  De krijger Gerda, die midden in de tank in slaap viel, droomde van wat er gebeurde in zo'n verre eenenveertigste jaar ...
  SS-kolonel Dess zei spottend:
  - Nou, jongen... Als je je lot wilt verlichten, vertel ons dan waar de schatten van de sjeik verborgen zijn. We blijven niet in de schulden, jij wordt zelf een nobele sjeik.
  Ali trilde krampachtig. Er zijn veel zenuwuiteinden op blote hielen, en het vuur is een hevige pijn. In de lucht wordt de geur van verbranding sterker en sterker. De jongen piepte steeds meer, zweet en tranen stroomden over zijn wangen:
  - Ik weet het niet... Ik weet het niet...
  Dass knipte met zijn vingers in de lucht.
  - Lieg niet, ik doorzie de leugen! Vooral omdat je zelf zei dat je dat niet zou doen. We martelen je tot de dood en...
  Ali trok naar binnen en rekte zijn magere, maar met een nogal gebosseleerde buik uit. Hij probeerde zijn geschreeuw in te houden om niet te laten zien dat hij pijn had, maar het verraderlijke lichaam wilde niet verdragen. Tranen stroomden onwillekeurig uit zijn ogen en de Arabische jongen schaamde zich dat hij huilde als een meisje. Maar helaas, het ligt niet in zijn macht om tranen en gekreun te stoppen, hoewel er een straaltje bloed uit een krampachtig gebeten lip stroomt. Dass, ondertussen, om de pijn te intensiveren; pakte de tang met hete uiteinden en greep de magere rib van de jongen. Hij kneep voorzichtig in zijn sterke poten en begon te draaien. Ali kreunde veel luider, de pijn was ondraaglijk, uit zijn keel ontsnapt:
  - Niet nodig! Doe alstublieft niet!
  Dess grijnsde op de een of andere manier scheef op een Aziatische manier en vroeg:
  - Zul je? Nu zeg je.
  De jongens schudden hun hoofd, kreunden en spuwden bloed:
  - Niet! Ik zal niet zeggen!
  Dess sprak plotseling weer, zacht en vriendelijk:
  - Wel, waarom zou je zo jong sterven. Waarvoor? Kijk hoe mooi het leven is, hoe fijn het is om frisse lucht in te ademen en van meisjes te houden. En je misvormde lijk zal in de vuilnis liggen en de botten zullen worden getrokken door jakhalzen.
  - Maar de ziel zal in Jilga vallen! - Ali perste uit zichzelf.
  De kolonel grinnikte gemeen.
  - Niet! We zullen je lijk in varkenshuiden wikkelen en een helse hel zal je opwachten als een verontreinigde!
  Hier barstten de jongens echt in tranen uit:
  - Niet nodig! Doe alstublieft niet!
  Dess gromde intimiderend:
  - Spreken...
  Ali antwoordde met een kreun:
  - Je kunt het niet zo gemakkelijk uitleggen. Ik moet je deze plek zelf laten zien.
  De kolonel rimpelde zijn brede, maar zeker niet lage voorhoofd. Misschien wil de jongen alleen tijd winnen en proberen weg te rennen. In dit geval worden ze alleen afgeleid van andere, zelfs als niet zo winstgevende, gevallen. Maar aan de andere kant... brulde Dess:
  - Mooi zo! Haal hem van het rek, maar keten zijn been en een blok om zijn nek, zodat hij niet wegrent! Controleer deze pup op luizen!
  Toen de jongen van de pijnbank werd bevrijd, kreunde hij opnieuw. Onzeker kwam hij overeind, en hijgde, de huid van zijn voet bleek verbrand te zijn. Ali deed echter zijn best om recht te blijven en slaagde er zelfs in een martelaarsglimlach te krijgen. De kolonel voelde plotseling onwillekeurig respect voor de jonge Arabier: hij houdt vol, wil laten zien dat hij een man is. Wat kan, nadat de schatten in zijn handen zijn, de jongen rekruteren? Hij zal tenslotte nog steeds geen weg terug naar zijn eigen land hebben. De familieleden van de sjeik zullen de dienaar van de gegeven schatten niet vergeven, en alleen de bijna almachtige SS kan de jongen beschermen tegen wraak.
  Ondanks het schijnbare onvermogen van de gevangene om te ontsnappen, bonden de jongens een ketting met een bal vast aan het blote, half verschroeide been en fixeerden ook zijn hoofd en handen in een blok. Daarna, kolonel, besluit hij echter slechts een paar klote SS'ers mee te nemen, die uitstekend zijn in het gebruik van wapens, en Arabische dragers, voor het geval er veel schatten zijn. Dan zullen ze ze natuurlijk kwijtraken, maar voor nu beloven ze bergen goud ...
  Nou, in de tussentijd waren de meisjes klaar tegen de tijd dat het helemaal donker werd, hun volgende mars. Charlotte moedigde Gerda aan:
  - Leren is moeilijk gemakkelijk in de strijd!
  Gerda antwoordde:
  - Het is moeilijk om te leren leven - het is gemakkelijk om te sterven in de strijd!
  Nadat ze de run tot het einde hadden voltooid, persten de uitgeputte meisjes zich nog wat verder, waste zich en gingen naar bed. Nou, hoeveel kun je jezelf tot het uiterste verdraaien! Gerda, ik droomde van een zeer dramatische compositie...
  Eerst zag het meisje de vijand, in haar droom overzag ze als het ware een enorme ruimte tegelijk.
  Het leger verliet de stad. De troepen stelden zich op in een rechthoek, die, terwijl ze bewogen, steeds meer op een rat leek. Zoals gewoonlijk hebben dergelijke dieren de meest walgelijke snuit! Verderop zijn de melosauriërs en vijf tyrannosaurussen, gevolgd door cavalerie, kamelen, met gepantserde ridders, cavalerie met lichtere jagers.
  Verder infanterie, licht, in leren harnas, speerwerpers en zwaar in bronzen harnas. Er waren ook de meest talrijke boogschutters. Bogen zijn anders, kleine zijn zwart en grote zijn geel geverfd. Sommige soldaten zijn bewapend met speren en staan opgesteld als een falanx. Over het algemeen een vrij groot leger naar de maatstaven van de middeleeuwen. Dinosaurussen brullen en wekken angst op. In beweging lijkt het op een modderstroom, onverbiddelijk, misschien gewoon niet zo snel. Trompetten schalden, trommels slaan. Achteraan slepen paarden en ossen katapulten en ballista's voort. Deze laatste zijn echter niet erg aangepast aan de veldslag. Buiten de stadsmuur stijgt rook de lucht in, smeedt werk, smeedt boeien voor slaven. Helemaal achteraan de troepen staan beulen in zwarte gewaden, klaar om de rebellen te onderwerpen aan wrede martelingen. De tang is al verwarmd, de boren zijn verwarmd.
  En wat voor hen ligt: halfnaakte, lukraak bewapende slaven, waaronder veel magere tieners, met scherpe schouderbladen en zwarte hakken, op stenen geslagen. Nou, wat een leger kippen om om te lachen. Gerda is zelf halfnaakt en blootsvoets, maar schaamt zich allerminst:
  - Dood is een relatief begrip in tijd, leven is absoluut in betekenis!
  Maar vreemd genoeg verspreidden tieners en andere slaven, die een groot leger hadden ontmoet, zich niet. Integendeel, pijlen en stenen vlogen op de dinosaurussen af. Allereerst probeerden ze de ruiters die op de monsters zaten, uit te schakelen.
  En hier is Charlotte's partner, te oordelen naar het diamanten paard, een nobel persoon. Ze zag immers hoe troepen naderden, talrijker dan de slimme krijger had verwacht, maar paniekgevoelens had ze niet.
  - En ze zijn zelfverzekerd! Ze verwachten dat ze ons zullen martelen. Wat zeg je tegen die Valkenbek.
  - Verrassing klaar! Hoe primitief dinosaurussen ook zijn, meer dan tweehonderd van hen zullen, nadat ze zijn gevlucht, het hele leger verpletteren! - De jonge man, geschilderd als een indiaan, met rode en gele veren, grijnsde.
  De hertog de Eleron, vergezeld door verschillende kolonels, allemaal in goud en juwelen, galoppeerde in het midden van de cavalerie:
  - Nou, hier is nog een beetje en de vijand zal worden verpletterd, wat onvermijdelijk was. Hier is de koningin, honderd krijgers zullen haar verkrachten, en als ze dan nog leeft, zal ik haar dit aandoen!
  Nou, hier weigerde fantasie de arrogante hertog. Wat hij met de koningin zou doen, ik wilde harder zijn, zodat nazaten zelfs eeuwen later zouden huiveren, maar ideeën waren er niet genoeg.
  Dinosaurussen zijn al naar de snel stromende slaven gesneld. De minst wendbare gepakt. Een paar te brutale jongens sprongen op hen, klommen op hun mond, staken een speer in hun tanden. Maar omdat ze de granaat niet konden vasthouden, vlogen ze weg en werden brutaal vertrapt.
  Falcon's snavel floot luid, en toen, beseffend dat ze het niet begrepen, brulde hij oorverdovend:
  - Nu is het tijd!
  Er was een geluid en er vlogen bellen naar de dinosaurussen. Ze waren erg groot, kleurrijk, spiegelachtig van uiterlijk, maar toen ze in de muilkorven van dinosaurussen vielen, laaiden ze op met een brandende vlam.
  Het ding uitgevonden door Falconbeak en Sneeuwwitje de Terminator was heel eenvoudig. De gebruikelijke zijn gewoon grote bellenblazers, zoals die waar kinderen zich aan overgeven. Alleen in plaats van een zeepoplossing, een eenvoudig maar effectief explosief mengsel. De ballen zelf werden opgeblazen door een lichte bries, die werd gereproduceerd met behulp van een spreuk. In tegenstelling tot een door de mens veroorzaakte orkaan, vergde het niet te veel energie. Dus de wapens van de kinderen bleken zeer effectief te zijn tegen de monsters die vooruit renden. Het zag er spectaculair uit, bubbels glinsterend met alle kleuren van de regenboog vallen in ontblote muilkorven. De impact is als van een napalmbom, het belangrijkste is dat het gas binnenin de nasopharynx van wezens irriteert, waardoor een paniekerig gevoel van angst ontstaat. Ja, en vooral de vlam brandt en trekt de dierlijke ziel eruit. De monsters, gehuld in vuur, veranderden in een groothandelsvlucht. Het was allemaal zo angstaanjagend en ongewoon.
  Charlotte blies op een bugel, versterkt door resonantieplaten:
  - Aanvalsbevel!
  De rebellencavalerie, die al behoorlijk talrijk was geworden, haastte zich om het haperende leger te achtervolgen. Ook boogschutters sloten zich aan bij de strijd. Het leek alsof onverbiddelijke tangen krimpen en zich klaarmaakten om met een knars de gelijkenis van een rat te verpletteren die uit soldatenrijen is geweven.
  Vooruit, zoals gewoonlijk, door de lucht snijdend, haastte Charlotte zich. Ze deed een dunne, maar zeer sterke maliënkolder van dwergenwerk om. De contouren van haar verleidelijke lichaam waren echter helemaal niet verborgen, integendeel, elke lijn was zichtbaar: van de borst tot aan de heupen. Tegelijkertijd schitterde de kroon veel helderder dan echte diamanten kunnen.
  - Saryn op een kitchka! - Riep het meisje en deed Stenka Razin na. Ze herinnerde zich een roman uit de categorie van tabloidfictie, bijna verboden in het Derde Rijk, waar de legendarische ataman vocht met een armada van ruimteschepen. Het was kracht en tegelijkertijd ridderlijkheid. Ja, en de plot is erg interessant, waarin prinsessen waren en de helse demon Skelentor, die de belangrijkste bron van universele energie boeide...
  Hier dacht Gerda al aan, maar hoe zou zij zich gedragen in de plaats van de leider van de rebellen. Vooral in gevangenschap en onder marteling. In dit geval zou ze moed hebben behouden, eer, niet wankelen in de handen van de beulen. De ataman maakte tenslotte kwaadaardige grappen op het rek, wat blijk gaf van een onbuigzame wil en een Kozakkengevoel voor humor.
  - Ik geloof dat ik niet zal wankelen! - Zei het meisje tegen zichzelf.
  Dinosaurussen vielen hun eigen cavalerie aan. Ze verscheurden, vertrapten, keerden kamelen, paarden en andere strijders om. Paniek greep ook de cavalerie en breidde zich uit naar de infanterie. Stel je voor hoe een gekke dinosaurus eruit ziet. Een karkas van meerdere olifanten, met meterslange tanden en klauwen met klauwen, verscheurt iedereen op een rij. Het leger veranderde vrijwel meteen in een bange menigte, die verscheurd wordt door slaven en soldaten die naar de kant van de rechtmatige koningin zijn gelopen.
  Charlotte hield persoonlijk toezicht op het kappen en de achtervolging. Verschillende renners reden haar aan en werden meteen afgemaakt. Hertog Eleron probeerde met een select team van wachters de razende stroom te stoppen. Charlotte viel op hem. Door beide zwaarden tegelijkertijd te draaien, hakte de krijger onophoudelijk de bewakers neer, zonder kans te laten.
  Een kobold op een kameel beladen met harnassen probeerde haar te weerstaan.
  Charlotte, grijnzend grijnzend, merkte op:
  "En jij denkt dat lengte beter is dan vaardigheid?"
  - De olifant vertrapt de mier! - gromde de harige reus.
  - En gaat voor de muis voorbij! Grote mensen hebben grote missers! - Na verschillende snelle slagen vond het meisje een opening in het vizier en raakte de vijand.
  - Niet lang muziek gespeeld! Ik raakte door het vizier! En het kwaad nam de dienaar mee naar zijn hel! - De krijger stak haar tong uit.
  Charlotte hield van de grap, vooral het rijm en de woordspeling. En zo ja, dan werd het kappen leuker. Sneeuwwitje de Terminator liet molotovcocktails uit de lucht vallen, wat de paniek nog groter maakte.
  - Het is nog maar het begin! Oh Oh oh! - Zei de feeënstrijder.
  Charlotte brak door bij Duke Eleron. Togo werd omringd door bewakers: vier kobolden op achtbenige kamelen die relatief gemakkelijk een massa monsters konden dragen.
  De hertog gaf orders aan generaal Chichihu.
  - Probeer een vuist te maken van enkele van de minder waardevolle troepen om de rebellen te vertragen, en trek je zelf snel terug naar de poort.
  'Dus we moeten ons opsluiten in de stad?' - Met duidelijke ergernis vroeg de generaal.
  - Waarschijnlijk wel! Gaat je niets aan! De hertog snauwde.
  - Het was jammer voor wie! Sommige ragamuffins verdringen ons! De generaal blies een straaltje oranje vlam uit zijn mond.
  - Helaas, wat is dit! - Plotseling schreeuwde de hertog.
  Charlotte sloeg de kobold en twee andere soldaten in een wilde sprong neer. Drie boeven stormden op haar af.
  Eleron schreeuwde:
  - Dood de teef!
  Een door Gerda afgevuurde pijl (zij vocht ook wanhopig en probeerde haar vriend bij te houden) sloeg een van de aanvallers neer. Een ander monster werd gedood door Svetlana.
  - Sorry, knapperd, ik was de eerste, omdat de man.
  De overlevende kobold siste:
  - Mensen zijn parasieten! Er zullen kabouters zijn!
  Als reactie schopte het meisje haar knie onder de knie en stak haar hoofd in de geperfectioneerde fysionomie.
  - Wat dacht je van een gebroken neus.
  Door de verschrikkelijke klap van de schoonheid schudde het hoofd van het monster en het monster viel van de kameel. Charlotte wist hoe ze moest slaan, zodat haar slagen grote dieren ter grootte van olifanten verlamden. Om dit te doen, moet je het gewenste punt selecteren en de code verslaan met een scherpe hoek, wanneer het kraakbeen van de neus de frontale kwab van de hersenen binnenkomt.
  Ik hamer de waarheid in je hoofd! - Riep het meisje.
  Hertog Eleron probeerde het meisje neer te schieten met een vergiftigde dolk met een veer.
  Charlotte ving de slag van het mes op en sloeg het neer met haar zwaard. Metaal, in contact met metaal, vloog weg. Het meisje sprong van het zadel, vloog over en bracht het mes naar beneden op de helm.
  - Neem een kapitalist!
  Door de hersenschudding verbrijzelde de helm, samen met het hoofd. Wat er nog over was van de prins vloog van zijn paard. Charlotte stak haar tong uit, deze was lang roze en liet die aan iedereen zien.
  - Wat je zo gekweld hebt, krijg je misschien.
  De dood van de prins brak het moreel van het leger. De soldaten vluchtten of gaven zich massaal over. De schok was te groot. Alleen huurlingen en adel probeerden een schijn van verzet te organiseren. Maar zulke foci gingen snel uit.
  . HOOFDSTUK #10
  Charlotte moedigde de troepen aan, zelfs bijna ongewapende tieners, haastte zich brutaal en moest misschien zelfs worden tegengehouden. Het meisje sloeg enkele tientallen jagers neer, maar er was niemand om verder te doden.
  Ze hadden geen tijd om de poort te sluiten, bovendien kwamen sommige stedelingen in opstand, een stortplaats begon.
  Baron de Steenbok, die hoorde over de opstand in de stad, opgevoed door slaven, eiste:
  - Voer alle slaven uit, voer massa-executies in.
  Sneeuwwitje de Terminator bleek echter wendbaarder te zijn, verspreidde de bewakers met een vurige stroom en zette de standaard van de koningin recht op de toren.
  - Wat wilt u dat wij liberaliseren. Of misschien zelfs opgegeven.
  De opstandige burgers, vele slaven braken door naar het paleis van de gouverneur. Charlotte stormde de poort binnen, ze sloeg en verpletterde iedereen op een rij.
  Gerda kreeg een paar schrammen, maar werd hier alleen maar boos van, hier is zijn zwaard, sloeg de trollenkorporaal neer, toen klom ze snel naar boven.
  De krijger, springend met haar voet, plantte een kobold in de borst, hij vloog van de muur, struikelend over speren die in de kasseien waren gegraven.
  - Ik vraag me af wat je vet proeft!
  Haar zwaarden vonden opnieuw overvloedig voedsel en botsten met de bewakers. Maar het grootste deel van het garnizoen bood geen weerstand. Alleen het paleis met geselecteerde eenheden, voornamelijk huursoldaten, bleek een hardere noot om te kraken. Valkklauw viel zelf de dekking aan. Charlotte vloog ondertussen letterlijk hoger en ontmoette Steenbok van aangezicht tot aangezicht. Slechts een dozijn mensen bleven rond de baron, een zaak voor een krijger van twee of drie seconden. Toen kwam hij een edelman tegen.
  In feite was er geen gevecht, de krijger raakte de schouder van de baron aan met haar vinger en verlamde hem.
  - U kunt rekenen op de genade van de koningin. De volksrechtbank kent echter geen medelijden!
  Een man die eruitzag als een faun sprong op haar.
  - Welk dier wil je in de hersenen krijgen? - De krijger vloekte.
  Hoewel hij sneller bewoog dan een normaal persoon, pareerde Charlotte de aanval en blies het lelijke hoofd eraf met een klap als tegenprestatie:
  En dan is er nog de faun. Het hele universum zit vol met deze wezens. Of misschien een ander soort kobold.
  De krijger verhuisde naar het paleis, maar had geen tijd, de rebellen en de stedelingen rekenden af met het garnizoen voordat deze diva arriveerde.
  Gerda wist nog maar twee klootzakken af te maken. Ze draaide zich om haar as en zei filosofisch:
  - Je kunt niet iedereen verslaan zonder jezelf te verslaan - je kunt jezelf niet verslaan zonder van iedereen te leren!
  De gouverneur had tijd om te steken voordat de krijger tussenbeide kwam. Dit verlichtte echter het gedoe van de rechtbank, en de hoogwaardigheidsbekleder, zo lijkt het, was een eerlijke klootzak als de stedelingen zelf met hem afrekenden. Het dikke lichaam werd tot kool gehakt, zodat er geen hele ledemaat overbleef.
  Het meisje schold de overijverige rebellen uit.
  - Denk eraan, het belangrijkste is het vermogen om volgens eerlijke wetten te leven. Het is tijd om orde te scheppen in de mensen.
  In de stad werden de lijken snel verwijderd, er waren er niet veel, en de straten werden geveegd, de bomen werden gesnoeid. Lokale autoriteiten werden gekozen, ook uit de voormalige slaven. Slaven vormden echter de meerderheid van de bevolking, ze namen iedereen op een rij op, voornamelijk uit de armen.
  Lenastala was de eerste die de mensen de eed aflegde. De jonge koningin werd donkerder, de bleekheid van de opsluiting verdween, schouders en heupen werden breder, schoon gewassen haar glansde parelwit. Ze was erg mooi en vrouwelijk, niet verstoken van goede kracht. Priesters leidden met ijver de mensen naar de eed. Maar het was duidelijk dat de ministers van de zwarte sekte niet gelukkig waren: de koningin was erg rechtvaardig, ze verbood mensenoffers en verlaagde de kerkbelasting. En nu steken mensen uit naar de brandstapel, vooral vaak offeren ze onschuldige baby's, vooral jongens. Een man in de hel zou voorop moeten lopen.
  Ter gelegenheid van de zwarte eed stelde de priester voor:
  - Laten we een dozijn jongens en zes meisjes afslachten!
  Lenastala zei grof:
  - Er is niemand beter dan jij! Tot het vuur van een sadist!
  De priester werd opgepakt en naar het voorgebonden brandhout en de takken gedragen. Gerda veegde ondertussen haar mes af en ging naast Charlotte staan, verbaasd vragend:
  - Vreemd, maar waar is deze opstand voor begonnen.
  Haar partner antwoordde met een grijns:
  - Om de rechtmatige troon terug te geven aan de koningin. Lena is een legitieme erfgename geworden en een usurpator zit op de troon.
  Gerda twijfelde nog:
  - Het komt niet vaak voor dat de wettige erfgenamen van de troon zich tot de menigte wendden voor hulp.
  Charlotte zei heel logisch:
  - Vriendschap met het gepeupel vernedert niet als het naar de hoogten van de macht leidt! In dit geval is het misschien de laatste kans van de koningin.
  Gerda krabde met de punt van haar zwaard op haar blote, meisjesachtige hiel. Charlotte droeg sandalen met parels. Plots greep ze de speelse jongen bij de hand. De jongen leek een portemonnee uit de riem van de krijger te willen halen. Sterke Charlotte tilde de jongen op met zijn uitgestrekte arm. Het kind zag er echter ongeveer tien jaar oud uit, niet meer, en hij barstte in tranen uit:
  - O, tantes niet! Ik ben meer zo...
  Gerda onderbrak me hard:
  - Ik weet het - ik doe het niet! Genoeg echter, de dief moet nog gestraft worden, anders went hij aan onverantwoordelijkheid! Wat raad je Charlotte aan?
  De krijger vertrok haar gezicht.
  - Ik denk dat een pak slaag genoeg zal zijn! Vermink een kind niet door een hand af te hakken.
  Gerda was het daarmee eens.
  - Laten we het aan de bewakers overhandigen en hem laten geselen!
  De kleine tomboy begon plotseling in tranen te vragen:
  - Nee, het is beter om me naar je schildknaap te brengen.
  Charlotte snoof minachtend.
  - Een dief in schildknapen ... Wat een dwaas ben ik! Ja, je bent nog steeds klein, zodat je mijn arsenaal zou kunnen dragen, je valt gewoon naar beneden. Dus...' riep het meisje. - Ze is een bewaker, je moet de dief straffen ...
  Gerda giechelde ineens:
  - Er is dus geen bewaker, ze is gevlucht... We moeten de jongen naar de koningin brengen, zodat zij oordeelt!
  Charlotte schudde negatief haar hoofd.
  - Het is niet nodig om de koningin af te leiden met zo'n kleinigheid als een poging tot banale diefstal. Bovendien is Lenastala te aardig, ze zal hem waarschijnlijk bevelen om hem vrij te laten. Dus het zou beter zijn als we hem ter plekke straffen. Ik denk dat je het gewoon losmaakt met een takje op de hielen ...
  Gerda was het daar niet mee eens:
  - Niet! In dit geval zal het moeilijk voor hem zijn om te lopen, en zelfs als we hem tot bloedens toe breken, zal hij de infectie oplopen. Het is beter om stoute kinderen gewoon te slaan zoals gewoonlijk!
  Charlotte krabde op haar achterhoofd en knikte.
  - Moge het zo zijn!
  Tijdens het pak slaag begon de jongen te schreeuwen en Gerda hield zijn mond dicht zodat hij niet gehoord kon worden. Maar toch verzamelde zich een menigte nieuwsgierige mensen. Ze stelden voor om een dief te geselen. Daarna gaven ze hem een schop onder zijn gehavende kont, waardoor hij aan alle vier de kanten werd losgelaten. Toen gingen de meisjes naar de dichtstbijzijnde taverne. Maar ze liepen meteen tegen een probleem aan, het bleek overvol te zijn, omdat veel rebellen al geld hadden weten te bemachtigen en haast hadden om het te verlagen.
  Gerda merkte op:
  - Brede kelen, kenmerkend voor een smal uitzicht!
  Charlotte voegde toe:
  - Wie is in de eerste plaats de vulling van de maag, in de laatste is de reiniging van het geweten!
  De meisjes draaiden zich om en besloten gewoon door de straat te lopen. Op dat moment sprongen drie kobolden met knuppels en een trol met grote neus en een gehaakt zwaard uit de steeg. Charlotte ontweek behendig de schommeling van de eik en duwde het mes onder de maag van het harige, walgelijk stinkende wezen. Ze remde niet eens af en sloeg de krijger van haar voeten. Met een behendige slag sneed Gerda zowel de club als het hoofd af:
  - Gevangen dat beetje!
  Charlotte trok met moeite haar zwaard en gromde:
  - Precies zijn! Als u uw hoofd bent kwijtgeraakt, krijgt u niets anders dan hoofdpijn!
  Daarna sneed de krijger het wezen langs het lichaam en sneed het bijna doormidden. En Gerda wilde de derde goblin neerleggen, maar toen kruiste de trol het mes met haar. Hij lijkt niet al te groot te zijn, ongeveer zo groot als een gemiddeld mens, misschien is hij wat dikker, maar hij is zo snel als de hel.
  Gerda sprak zelfs een zin uit een sentimentele roman:
  - Wendbaar en snel, je wordt een minister!
  De trol antwoordde spottend:
  - Met eer en een zwaard word je een zwerver! En jij springt tenslotte op blote voeten meisje, als een konijn, en je komt in een val terecht.
  Gerda flapte er weer uit:
  - Als je het hart van de haas niet kwijt kunt, huil je als een wolf, uit een hondenleven!
  De goblin probeerde te profiteren van het feit dat de krijger worstelde om de aanvallen van de trol af te weren, en probeerde vanaf de zijkant te naderen. Maar Charlotte was alert. Snel als een vrouwelijke cheeta hakte ze het smerige, stinkende wezen letterlijk in stukken. Toen knipoogde de krijger naar Gerda:
  - Nu is alles eerlijk!
  De trol grinnikte.
  - Waarom is adel zo zeldzaam onder mensen, omdat ze geen gemeenheid hebben - een reddingslijn in de draaikolk van evolutie!
  Gerda antwoordde behendig:
  - Vileness, hoewel een reddingslijn in de strijd om te overleven, maar geknaagd door de wormen van wantrouwen die daardoor ontstaan!
  De trol reageerde door nog venijniger aan te vallen:
  - Welsprekendheid bloeit meestal wanneer, wanneer de mogelijkheid van fysieke bescherming vervaagt!
  Als reactie probeerde Gerda de vijand zelf te vangen in de naderende beweging, maar het wezen van de duisternis viel op een zeer diverse manier aan. Bovendien wekte het zelfs de indruk dat het expres met het meisje speelde, en zelfs een paar keer spottend de krijger op de neus krabde. Het meisje werd woedend en kreeg meteen een zeer zware injectie in de borst, waardoor er bloed uitstroomde. Gerda probeerde over de trol te springen, maar de trol sneed lichtjes haar donkere huid van zonnebrand op haar buik. En bij een poging in de lies te trappen, sloeg hij pijnlijk met zijn zwaard op zijn blote vingers.
  - Als je wilt leven, vrij met me! - De freak spinde. - Je maakt toch geen kans!
  Gerda snauwde:
  - Geen kans! En nu gaan we dit zien!
  De beeldschone blonde krijger op blote voeten zong luid:
  De beul zei: geen gelukkige dagen te zien,
  Je wordt vervolgd en een vreemdeling!
  Maar het leger van vrijheidslievende strijders,
  Pak de ontelbare horde aan!
  
  Phantom gezicht van de dood: eeuwige zwerver metgezel,
  Maar we hebben ook geen slaapvrede nodig!
  Die in luiheid overal een balling is,
  Hoe moeilijk is het om een droom te hebben!
  
  En wat een droom - ether-liefde,
  De weg ernaartoe is soms vals!
  Paulus is hard, laster dan niet gemeen,
  Soms is een onvoorzichtige misrekening wreed!
  
  Dan zullen de jaren verdwijnen in een moment van jeugd,
  En de strijd zal lawaai maken als een feest!
  Hier draait de wind de wervelwinden rond,
  Hoe hartstochtelijk, woedend goot het naar beneden!
  
  Geloof, bouwland zal worden gerooid,
  Ze zullen gouden brood verbouwen, ze zullen het verbranden!
  Nou, van de iconen van de heiligen glinsterende gezichten,
  Zij zullen genade geven voor dit werk!
  
  Maar als een wervelwind - Seroko uit de woestijn,
  Er is een verschrikkelijke oorlog op aarde gekomen!
  Kinderen rennen op blote voeten,
  Hoewel het al heeft gesneeuwd - de winter regeert!
  
  Vijanden veranderden huizen in ruïnes,
  En iemand verdriet - verloren kinderen!
  Hang gewichten om de nek van mensen,
  De dans van harteloze beulen brandt!
  
  De mensen kunnen verdriet niet uiten, zo strak,
  Geen onderdak, geen eten, geen warme bedden!
  Fluit als een cobra, een woedende sneeuwstorm in het veld,
  Waar, waarheid, adel - naar de hel met een leugen!
  
  Er zal een heldere dag komen - een glorieus uur van overwinning,
  De Adelaar van het Moederland zal boven de rotsen vliegen!
  Laat de heldendaden van de soldaten worden gezongen,
  We hebben een scherp zwaard en een sterk schild!
  Bij de laatste lettergreep van de krijger zakte de lelijke trol in elkaar en de afgehakte kop vloog een goede twintig meter weg. Een verblindende bundel vlammen schoot er plotseling uit en er bleef slechts een handvol as over op de plaats van het lelijke hoofd.
  De meisjes onder bevel van Stalenida gingen nog een gevecht aan. Maar hier ging het niet zo goed. Het detachement leed verliezen.
  Drie meisjes stierven, de rest van de dozijn strijders raakten gewond van verschillende ernst en konden nauwelijks ontsnappen. Er moesten zelfs twee meisjes gedragen worden. Helaas, dit is oorlog. Het is niet altijd mogelijk om iedereen te vernietigen. Bovendien waren er zeer vasthoudende tanks in de kolom, meer bepaald zelfrijdende kanonnen E-5. Ze lijken klein, maar erg vasthoudend. En toen arriveerde het straalvliegtuig op tijd.
  En daarachter schijfvormige helikopters. Probeer zo'n macht te weerstaan. Slechts drie van de twaalf slachtoffers kwamen er goedkoop af, zou je kunnen zeggen. Maar de nazi's legden er meer dan twintig neer. Dit is hoe de strijd is verlopen.
  De krijgers vertrokken, verdwaald en probeerden uit alle macht. Natasha, dit ondeugende meisje, merkte op:
  - Wat jammer voor de meisjes ... Het is zelfs jammer ... Maar waarom geen jongens aan ons bataljon toevoegen?
  Stalenida snauwde, terwijl ze boos haar blote voet over de Maybug duwde:
  - Wie heeft wat ... En je hebt alleen mannen aan je hoofd!
  Victoria was beledigd en merkte op:
  - Ik ook! Hoe wil je gestreeld worden door een man. Voel je borsten in je armen...
  De roodharige duivel plukte een grasspriet, beet het af en kirde:
  - Oh, mijn jongens zijn cool... Het is goed dat je geen homo bent... Ik hou van degenen die meisjes neuken... Per slot van rekening, superman macho uit de wieg!
  Steelenida verzachtte een beetje en glimlachte:
  - Ja... Het wordt een beetje leuker. En hoe is het met Natasha je vriendin?
  Het blonde meisje, dat het niet begreep, vroeg opnieuw:
  - Welke vriend?
  Majoor antwoordde zelfverzekerd:
  - Andrejka! Hij kreeg tenslotte ook Zhukov!
  Natasha zuchtte zwaar en haalde haar schouders op.
  - Helaas, ik weet het niet...
  Andreika (En dit was hun bekende jongen en pioniersheld) werd ondertussen in de kazemat gegooid. De gewonde jongen werd vastgebonden achtergelaten en zelfs aan de nek geketend aan de muur. Hoe bang waren de nazi's voor Russische kinderen. Het was vochtig in de kazemat, niet ver van de jongen hing een aan de muur geketend meisje. Volledig naakt, haar lichaam was een continue wond, blauwe plekken, pisugi, snijwonden, brandwonden, het meisje werd gemarteld. Ze was bewusteloos en kreunde alleen zachtjes.
  De jongen keek naar de muren. De gevangenis was oud, gebouwd in tsaristische tijden, de muren waren dik, een klein raam net onder het plafond was versperd. Andreika voelde zich niet alleen een gevangene, maar ook een gevangene uit de oudheid. Als de legendarische volksrebel Stenka Razin werd van hem verwacht dat hij gemarteld en geëxecuteerd zou worden.
  Andreika kreunde, kan hij, een elfjarige jongen, martelingen weerstaan? Zou ze niet huilen als een meisje! Het is tenslotte niet aan de pionier om te jammeren en te huilen. De blote voeten, bekraste Andreika draaide zich om, de wond deed erg pijn, zijn ellebogen waren vastgebonden, hij moest zich op de een of andere manier omdraaien om het gemakkelijker te maken, de hoek te veranderen. De verschrikkelijke pijn zakte even weg.
  Er hangt een vreselijke stank in de cel. De vloer is bevlekt, gestold bloed. Geknaagde botten zijn verspreid. Van mensen? Het is zelfs eng, je kunt nogal wat gevangenen door deze cel zien gaan. Toegegeven, Andrey dacht dat de nazi's relatief recent Grodno hadden ingenomen. En wanneer hebben ze het zo verprutst? Zijn het oudere slachtoffers? Bijvoorbeeld de NKVD? De jongen kromp ineen. Het bleek openhartige horror! Hoe moeilijk is het in de kerker. Er is niemand om mee te praten, het lijkt alsof het meisje volledig in de grond ligt. De beulen martelden haar als de helden uit de oudheid. Vraag me alleen af waarom? Wat voor kwaad kan een jong meisje de nazi's aandoen? Andreyka is echter ook maar een jongen en begon te doden, vechtend tegen deze boze geesten. De nazi's plaatsten hun natie boven andere naties en volkeren. Zo legitimeerden zij het kwaad en het lijden! Nee, een normaal mens zou zulke wetteloosheid moeten bestrijden. Bovendien zijn de Duitsers zelf niet vrij, ze worden geketend door het totalitaire apparaat. Hij onderdrukt op alle mogelijke manieren het geringste initiatief en de manifestatie van menselijke gevoelens.
  Fascisme komt van het woord bos. Meedogenloos breit hij mensen en verandert ze in geketende slaven. Het communisme verheft op zijn beurt de mens, geeft hem nieuwe kracht en stimuleert de fakkel van het leven. Er is een significant verschil. Het communisme is internationaal van aard en universeel. Hitlerisme verheft slechts één natie, en niet de hele mensheid als geheel. Dit is zijn zwakte. Maar mensen hebben tenslotte gemeenschappelijke wortels, dat is biologisch bewezen. Dezelfde zwarten en blanken hebben behoorlijk gezonde en productieve nakomelingen. Hij is Andreika, de zoon van een Rus en een Wit-Russische, redelijk levensvatbaar, helemaal geen idioot, en klaar om het fascisme te bestrijden.
  Natuurlijk bleek Pavel sterker te zijn en wist hij weg te komen van de vijanden, nadat hij veel Duitsers had gedood. Hij Andreika gedroeg zich als een zwakkeling, hij werd gevangen genomen. Misschien had je de laatste kogel voor jezelf moeten houden. Hoewel hij dood is, kan hij geen enkele Duitser meer doden! En dus leeft hij, hoewel hij lijdt.
  Op blote voeten krabde Andrey zijn licht verschroeide voet op een vochtige steen, Ilza vond het meest pijnlijke punt, verbrandde het met een sigaret, zodat er een blaar ontstond. Maar niets, een dappere jongen, het zal niet breken. Integendeel, pijn zou een stimulans moeten worden van waaruit zijn moed zal toenemen. En de pionier zal nooit breken. Over het algemeen is de triomf van de Duitsers tijdelijk. Ze zullen vroeg of laat worden verslagen, net zoals het kwaad altijd verliest van het goede. Je kunt natuurlijk beweren dat het goede alleen in sprookjes wint, maar in het leven is alles moeilijker. Maar zelfs een sprookje is slechts een weerspiegeling van de werkelijkheid. Veel van wat een droom was, is nu werkelijkheid geworden. Andrey dacht: misschien is hij voorbestemd om te sterven? Wat is best mogelijk! Maar is hij bang voor de dood? Als het communisme wint, zullen hij en andere helden van het Sovjetland worden opgewekt voor een nieuw gelukkig en eeuwig leven. Dan zal hij leven in een wereld zonder verdriet, kwelling, dood en kwaad! Het belangrijkste is dat de eindoverwinning behaald wordt! Immers, alleen in dit geval zullen alle gevallen helden herrijzen!
  En het koninkrijk van het communisme zal komen! Een wereld waar de meest geheime dromen uitkomen. Zo'n universum waar een persoon alles bezit wat bestaat, waar je alleen maar van kunt dromen, en zelfs niet altijd op succes kunt rekenen. Hier is het dan, wat een complexe en veelzijdige wereld. En dan zullen andere werelden hun armen openen voor de mens. Nou dan! Het is mogelijk dat de uitgestrekte kosmos ook slecht is! Het zal levende aliens achtervolgen en kwellen. Maar het kapitalisme zal hen ook vrijheid geven! Hij zal de banden van slavernij en vernedering verbreken. De tijd en het uur van vrijheid zullen komen, het zal de aarde verlichten met haar stralende licht! En ze zullen het juk van de duisternis afwerpen, de volkeren van de duisternis, en de mens zal de werelden van het universum veroveren! En de kleinkinderen zullen zich herinneren dat ze niet geloofden dat ze in duisternis leefden onder een ijzeren hiel. We droegen de tekenen van een kwaadaardig beest, en nu wandelen we in puur en heilig geloof!
  Andreika was zelfs verbaasd hoe goed zijn gedachten zich vormden. Ze hebben iets speciaals en unieks. Zoals het was tijdens de burgeroorlog, toen het belangrijkste wapen van het proletariaat verzen was, en proza misschien zelfs enigszins werd veracht en verwaarloosd. Nu is de dichter in gevangenschap en zijn de veren en de lier, figuurlijk gesproken, geketend. Toch geeft hij niet op en kijkt hij uit naar een mooiere toekomst. En wat het zal zijn, hangt van elke persoon af. Er bestaat niet zoiets als iemand die alles beslist en plant.
  Andreyka zei:
  - De toekomst hangt van ons af! Zelfs als het lijkt alsof niets van ons afhangt!
  De jongen draaide zich om, hij probeerde de staven te slijpen. Dit beroep is vervelend en moeilijk, maar er is altijd een kans op succes. Andreika, die de vreselijke pijn overwon, begon zichzelf tegen de muur te wrijven. Het belangrijkste is om niet te schreeuwen, niet om je zwakte te tonen. Hij is een pionier en daarom de belichaming van moed. Je moet vechten, dus hij zal vechten, en hij zal zeker winnen! Voor de glorie van het Sovjet-vaderland.
  De jongen wreef koppig, op dat moment kwam het meisje tot bezinning en mompelde:
  - Op het groene gazon, springende blauwe konijntjes!
  En toen raakte ze weer in de vergetelheid. De jongen zei:
  - Ongelukkig! Ze werd gemarteld door de verdomde fascisten! Maar ik geloof dat wraak niet lang op zich laat wachten! De tijd van overwinning op de monsters van de mensheid nadert. De jongen draaide zich om en zong:
  En de vlag zal schijnen over de planeet,
  Heilige land, er is geen mooier in het universum!
  En als het nodig is, zullen we weer sterven,
  Voor het communisme, voor ons goede doel!
  Weer overspoelde de jongen de pijn, hij bewoog zich iets van de muur af en begon met zijn hoofd te schokken.
  Toen klonk er een krakend geluid en kwamen vijf lange SS'ers de cel binnen. Zonder na te denken schopten ze de jongen met hun laarzen en grepen hem bij de armen:
  - Kom op trut!
  Andreika begreep dat het zinloos was om weerstand te bieden. Zijn kraag was losgemaakt. Ze sloegen me nog een paar keer en droegen me op mijn handen. De jongen leek gehuld in een ijzige kou: waar hij werd gedragen. Gaat nu het ergste gebeuren?
  De jongen werd inderdaad ergens naar beneden gesleept. En gek genoeg werd het warmer. Andreika voelde zich ineens veel vrolijker: waar is de onze, niet verdwenen! Hij komt ook uit deze puinhoop.
  Ze droegen hem de trap op en lieten hem langzaam zakken! Eindelijk voelde de jongen dat de vochtigheid plaats had gemaakt voor droogte. De beulen droegen het kind een vrij ruime kamer binnen. Toegegeven, de muren zagen er onheilspellend uit, ze waren opgehangen met verschillende en fantastisch gevormde instrumenten. De jongen zag verschillende brandende open haarden en een rekvormig apparaat. Er waren ook veel striae en verschillende voorwerpen van marteling. Andreika voelde plotseling een zwaarte in zijn maag, iets gestoken!
  Dit is angst! De jongen begreep het, in geen geval mocht hij bezwijken!
  Op blote voeten verstrakte Andrey. In de hal zaten een SS-kolonel en een al bekende vrouw, degene die meewerkte aan de gevangenneming van de jongen. Pionier Andreika bleek bleek, het is duidelijk dat hem een moeilijk lot wacht als ze een kind gaan ondervragen, verstokte beulen. Nee, hij zou nooit aan hen toegeven, zelfs niet als ze zouden schreeuwen, geen gedachte, geen geluid! Maar alleen als hij het aankan.
  De SS-kolonel vroeg:
  - Naam!
  Andreas was stil. Ze sloegen hem met een zweep. Op de rug zit een rode streep. Kolonel SS, herhaalde nogmaals:
  - Zeg babynaam!
  De wanhopige Andreika antwoordde boosaardig:
  - Ik ben kleine Stalin!
  De SS-kolonel snoof.
  - Dat is de toon van de teef! Hij lijkt een hardere relatie te willen.
  Ilsa zei:
  - Laten we de hakken van het kind bakken.
  De SS-kolonel vroeg:
  - Noem je handlangers en in dit geval laten we je gaan!
  Ruslan, als een echte pioniersheld, antwoordde:
  - Het hele Sovjet-volk is mijn handlanger, van de oude man tot het kind!
  De SS-kolonel floot:
  - Ja, je bent een koppig wezen! Je begrijpt niet dat we je kunnen vermoorden!
  Met knipperende blauwe ogen antwoordde Andrey:
  - De nazi's kunnen doden, maar wat ze niet kunnen, is de hoop op onsterfelijkheid wegnemen!
  De kolonel riep:
  - Begin!
  Op blote voeten en gewond werd Ruslan opgepakt, de touwen werden doorgesneden en het verband werd zonder pardon afgescheurd. De jongen hapte naar adem. Handen teruggebracht, en bracht zichzelf naar het rek. Ze gooiden een touw over hun handen. De kolonel riep:
  - Draai de gewrichten van de snotaap!
  Het touw strekte zich uit tot aan de top. Andreika voelde een helse pijn in zijn gewonde schouder en kreunde:
  - Moeder! Dat is verschrikkelijk!
  De kolonel grijnsde.
  - Jij zult spreken!
  Andreika schudde zijn heldere hoofd:
  - Niet!
  De jongens deden zware boeien om hun blote voeten, de botten in hun schouders knarsten van de verschrikkelijke druk. Er stroomde bloed uit. De pijn was angstaanjagend, pionier Andrei werd bleek, zijn voorhoofd was bedekt met zweet, een onwillekeurig gekreun klonk achter zijn mond, maar vond nog steeds de kracht om te zeggen:
  - Niet! En weer nee!
  Ilsa legde een stalen laadstok in de open haard en zei grijnzend:
  - Beste jongen, beken, en we zullen je chocolaatjes geven.
  Gewonde Andrei schreeuwde:
  - Niet! Ik heb je smerige ersatz niet nodig!
  Ilsa schreeuwde:
  - Nou, jij en een teef!
  Toen haalde ze een gloeiend hete laadstok uit de vlam en stak die in de wond. Pionier Andreika had nog nooit zo'n pijn ervaren, hij hield zijn adem in, hij verloor het bewustzijn door een schok.
  Ilsa, als een ervaren beul, begon zijn wangen en nek te masseren, bracht de jongen snel tot bezinning.
  - Verwacht niet dat de snotaap de vergetelheid zal vinden in een reddende schok!
  De SS-kolonel beval:
  - Rooster zijn hielen.
  De SS-beulen staken onmiddellijk een klein vuur aan, de vlam begon de mooie, blote voeten van het kind te likken. Ilsa duwde ondertussen de gloeiend hete laadstok weer in de wond. De SS-dokter injecteerde de jongen met een speciaal medicijn, zodat hij heviger pijn zou voelen en langzamer het bewustzijn zou verliezen. Nu werd de pionier Andreika meegesleurd door een grenzeloze oceaan van lijden, nog erger dan Dantes hel. Twee andere beulen begonnen witgloeiende spelden onder de nagels van de jongen te slaan.
  Andreika, overweldigd door afschuwelijk lijden, voelde dat hij op het punt stond volledig in te storten. Maar plotseling, half uitzinnig, verscheen het beeld van Stalin voor hem:
  - Wat te doen chef? - Vroeg de jongen.
  En Stalin, glimlachend met witte tanden, antwoordde:
  - En wat kan een pionier in deze situatie nog meer doen! Niet alleen huilen! Haal diep adem en zing mee.
  Pionier Andreika dwong een glimlach:
  - Luister naar de leider!
  De jongen verstrakte en brak door geweld, maar zong tegelijkertijd met een heldere en krachtige stem, terwijl hij onderweg componeerde:
  Viel in een fascistische verschrikkelijke gevangenschap,
  Ik drijf op de golven van verschrikkelijke pijn!
  Maar bloedend zong hij liedjes,
  De onverschrokken pionier is tenslotte vriendelijk met het hart!
  
  En ik zal u resoluut zeggen beulen,
  Wat een verachtelijke vreugde, je stortte tevergeefs uit!
  De zwakken zullen me zeggen te zwijgen,
  De pijn is tenslotte ondragelijk en gewoon verschrikkelijk!
  
  Maar ik weet het, ik geloof er heilig in
  Het fascisme zal in de afgrond worden gegooid!
  Een straal van boze vlammen zal je overweldigen,
  En allen die vielen, verheugd, zullen worden opgewekt!
  
  En ons geloof in het communisme is sterk
  Laten we vliegen als een valk, laten we boven alle sterren uitstijgen!
  Laat rivieren van honing wijn stromen
  De hele wereld, de luide hoorn zal advies horen!
  
  En de machine knijpt stevig pionier,
  Kijk omhoog naar de lucht, jonge!
  En een voorbeeld stellen voor degenen die wankelen,
  Uw stropdas is zo helder als een anjer!
  
  Moederland voor mij betekent je alles
  Moeder en de zin van al het jonge leven!
  Het harde leven tot nu toe laten,
  Ons volk lijdt onder het kwaadaardig fascisme!
  
  Maar span de wil van de rode jongen,
  Spuug in het gezicht met een geweldige swastika-bandiet!
  Laat de vijanden sidderen van woede,
  En ze zullen worden verslagen door het Rode Leger!
  
  USSR heilig land,
  Wat gaf het communisme aan de volkeren!
  Hoe moeder ons haar hart gaf,
  Voor geluk, vrede, hoop en vrijheid!
  . HOOFDSTUK #11
  Dit is hoe de held-pionier zich moedig gedroeg. En hij was zijn titel waardig, als pionier klinkt het trots. Dit is precies hoe elke Sovjetjongen zich zou moeten gedragen.
  De meisjes klommen ondertussen in het dichte struikgewas. Ze staken een klein vuurtje aan en verfristen zich. Twee van de negen meisjes konden niet lopen, en nadat ze hen eerste hulp hadden gegeven, ze verbonden hadden, gaven ze hun trofee-alcohol zodat de wonden geen pijn zouden doen en de meisjes in slaap zouden vallen.
  Natasha merkte met een glimlach op:
  Alles in onze wereld is relatief. Alcohol is bijvoorbeeld over het algemeen een gif, en tegelijkertijd geneest het. De meiden slapen! En het werd een stuk makkelijker voor hen!
  Victoria merkte wijselijk op:
  - Alles in de wereld is relatief... En God is geen engel, en de duivel is geen duivel!
  Veronica antwoordde boos:
  - Wat voor godslastering... Waar gaat dit over?
  De roodharige duivelin merkte logisch op:
  - En daarover... In de Bijbel spreekt God alleen de taal van geweld. Een dan is Noach iets waard. En de duivel? Eigenlijk wordt er niet veel over hem vernomen. Hoe dan ook, zelfs in de Bijbel verleidt Satan meer dan hij doodt!
  Natasha merkte rationeel op:
  - God houdt echt van geweld. Koning David voerde brute oorlogen. Saul God beval om zonder uitzondering een hele natie uit te roeien: inclusief vrouwen, kinderen en vee! Het is vreemd om over barmhartigheid te praten... Vind je niet?!
  wilde Veronica zeggen, maar er kwam niets goeds in me op. In feite valt er niets bijzonders te dekken. Over de vloed van Noach dacht ze zelf veel na. En ze kon geen verklaring vinden, althans geen rationele, voor zo'n wreedheid. God vernietigde de zonde niet, al was Cham verlicht, en Noach was helemaal geen heilige. En het was niet Cham, maar Haamam die vervloekt was. Het is ook onduidelijk. Over het algemeen staat deze hele Bijbel, vooral het Oude Testament, vol met misverstanden. Elisa doodde bijvoorbeeld tweeënveertig kinderen voor zo'n kleinigheid dat hij werd geplaagd vanwege zijn kaalheid.
  Dit is duidelijk overdreven! Doe dit met kinderen. En het is moeilijk om dit uit te leggen.
  Veronica zelf aarzelde in religie. Ik wist niet eens welk geloof ik moest accepteren. Ik hield niet zo van de orthodoxie: veel externe effecten, pracht, maar alles was op de een of andere manier koud. Maar ook de Baptisten gaven geen rust en vrede. Of je het nu leuk vindt of niet, maar religie vereist in ieder geval geloof. En een slimme meid wilde dat alles logisch was en dat alle doelen samenkomen.
  Om alles rationeel en correct te laten lijken. En dus... Zelfs de leer van eeuwige helse kwellingen lijkt overdreven. Het ergste van de hel is de duur van de straffen: er zal altijd een hel zijn. En miljarden miljarden jaren zullen voorbijgaan, en zondaars zullen nog steeds lijden en lijden. En het is verschrikkelijk! Wat is eeuwigheid? Het is gemakkelijker voor een geblinddoekte aap om de Bijbel op een toetsenbord te typen dan om de eeuwigheid af te wachten.
  Marteling in de hel is een apart onderwerp. Het is geen zonde om Hitler langer en harder te martelen. Maar wat als een tiener naar de hel gaat? Hoe kan een persoon in het algemeen worden gered als hij zondigt. Al is het niet door daden, dan wel door woorden of gedachten! En wat is zonde?
  Victoria, die zag dat Veronica zwijgt, verhoogde de druk:
  - Ja, en in de Openbaring van John ... Zodra het leven op aarde begon te verbeteren, hoe kunnen we executies op de planeet Aarde gieten. En zo de hele mensheid kwellen. En wat kan er gezegd worden?
  Veronica antwoordde hard:
  - Je gaat naar de hel - je zult het weten!
  Steelenida stopte het gekibbel:
  - Allemaal slapen! Er is nog veel werk aan de winkel!
  De meisjes sloten gewillig hun ogen. De nacht in de zomer is behoorlijk warm, en de krijgers kropen bij elkaar en vielen bij elkaar in slaap.
  Veronica droomde dat ze in de wereld van een futuristische toekomst was. Je loopt over straat en de trottoirs bewegen als een rivier. En er vliegen kleurrijke auto's overheen. En overal staat het vol met pioniers met rode stropdassen. En deze kinderen vliegen en draaien als motten. En iedereen lacht, grijnst.
  Veronica zwaaide met haar handen en vloog. Ze is als een vlinder en je kunt het klapperen van haar vleugels horen. En je vliegt zelf, vliegt ... En er zijn zulke felle kleuren in de buurt. De huizen zijn enorm, veelkleurig, beschilderd als taarten. En veel beelden - verschillende fantastische dieren.
  Alles is zo mooi. Een van de gebouwen lijkt op een cheesecake bezaaid met diamanten. En er draaien vliegende schotels omheen. Ze gloeien oranje en geven een oogverblindende schittering.
  Nog een gebouw in de vorm van zeven op elkaar staande krabben. Bovendien heeft elke krab een andere kleur en schitteren de klauwen met edelstenen. En het vliegtuig: zo mooi en elegant. Sommige hebben geen vaste vorm, maar bewegen als vlekken in de ruimte.
  Andere daarentegen zijn gestructureerd. Doet denken aan sneeuwvlokken, zo'n onberispelijke geometrische vorm. Waarom niet schoonheid en de belichaming van esthetiek.
  Maar het gebouw zweeft recht in de lucht en lijkt op een adelaar met overdressed vleugels, alleen alsof het van kristal is. En de snavel schijnt helderder dan een diamant, en misschien zelfs de zon.
  En hoe zit het met de structuur aan de bovenkant, die een heel aquarium heeft met prachtige zeedieren. En vissen met zilveren schubben en lange, gouden vinnen. En er zijn zo veel andere wezens die er zijn. En ook als bezaaid met juwelen. En kwallen, die alle kleuren van de regenboog geven.
  Een meisje met een rode stropdas vloog op Veronica af. Verbaasd vroeg ze:
  - Ben je een volwassene?
  Veronica antwoordde met een glimlach:
  - Ja waarom?
  De Pioneer giechelde en antwoordde:
  - Niets goeds! Als je een volwassene bent, zal de hyperdraak je nemen.
  Veronica floot.
  - Wauw! En ik dacht dat je communisme was!
  Het meisje met de rode stropdas knikte droevig en antwoordde luid:
  - We hebben echt communisme! Producten zijn gratis, goederen zijn gratis, werkelijk alles is aanwezig. Van gameconsoles tot virtuele helmen. - Het meisje knikte en schudde een transparante, kristallen muiltje, tjilpend. - Kijk naar deze boom.
  Inderdaad, bij het gebouw in de vorm van vier op elkaar staande asters groeide een eik met gouden bladeren. En daarop groeiden cakes, cakes en verschillende culinaire producten. Zo pluizig en mooi.
  Veronica riep bewonderend uit:
  - Dat is geweldig! Welke boom...
  De pionier knikte en er verscheen een taart in haar hand. Het meisje piepte.
  - Poging! Het is lekker!
  Veronica slikte het zoete vruchtvlees van de taart door. De smaak was echt zo zacht, aangenaam, alsof er een broeikas in de mond bloeit. En hoe geweldig het allemaal is.
  Veronica gaf eerlijk toe:
  - Ik heb nog nooit iets beters gegeten!
  De Pionier glimlachte, en ontblootte haar parelwitte tanden, antwoordde boos:
  - En op dezelfde manier, op de leeftijd van meerderjarigheid, meer bepaald, wanneer we tieners worden, verslindt de hyperdraak. Dit is precies de tragedie van onze geweldige mensen!
  Veronica zei resoluut, balde haar vuisten en schopte haar blote voet in de lucht:
  - Ik zal wraak nemen op de draak! Ik ben klaar om met hem te vechten!
  De pionier knipte met de vingers van haar rechterhand. En er verscheen een scherp zwaard in de lucht. Groot en sprankelend. Scherp en zijn mes brandde alsof het van sterren was gemaakt.
  Veronica stak haar hand uit. Het zwaard ging er vanzelf in en de krijger kneep erin. Ze zei opgewonden:
  - Ik zal vechten voor het moederland... Met Gods hulp, in het belang van de mensen!
  De pionier antwoordde boos en stootte zelfs vonken uit haar pareltanden:
  - Er is geen god! Dit zijn allemaal menselijke vooroordelen!
  Veronica zuchtte diep.
  - Oh! Nogmaals... En hier is het goddeloze koninkrijk...
  Het meisje antwoordde krachtig:
  We hebben geen koninkrijk! We hebben een democratie! De senaat en het congres regeren, en twee consuls, een jongen en een meisje, worden door het hele volk voor een jaar gekozen. - Pioneer sloeg haar schoen in de leegte, zo erg dat er gerinkel was. Toen schrok ze. - Communisme is de macht van het volk, en niet een cultus van een individu als Stalin!
  Veronica was het er gedeeltelijk mee eens:
  - Stalin liet zich echt te veel loven! Hij moet op zijn minst een beetje bescheidener zijn!
  De pionier schudde haar scharlaken stropdas en schreeuwde, terwijl ze haar rechterhand opstak:
  - Pioneer staat altijd klaar! We zullen al het vee doden!
  Veronica kon het niet laten om te vragen:
  - En hoe oud ben je?
  Het meisje glimlachte en antwoordde beleefd:
  - Tweehonderdvijfentwintig!
  Veronica floot en rolde met haar ogen.
  - Ja?
  Het meisje trok een ernstig gezicht en zei:
  We groeien heel langzaam op! Van geboorte tot opname door de draak, er gaan iets meer dan duizend jaar voorbij!
  Veronica gilde en klapperde met haar weelderige, zwarte wimpers:
  - Het is net als de eeuwige kindertijd! Als in een sprookje!
  Pioneer zei droevig:
  - Dit is een sprookje, alleen een heel vreselijke ... Zonder de draak zouden we over het algemeen onsterfelijk zijn en geen ouderdom kennen!
  Veronica zei nadrukkelijk:
  - Communisme is het koninkrijk van de eeuwige jeugd!
  Het meisje schudde haar gouden hoofd en piepte:
  "Zing nu alsjeblieft iets voor ons!" Om het nog leuker te maken!
  Van alle kanten begonnen kinderen naar Veronica te vliegen. Jongens, meisjes, allemaal mooi, in elegante kleding. En ze klonken met zilveren stemmen, zo aangenaam en verrukkelijk mooi.
  - Zing een bloem! Schaam je niet! Je bent gewoon geweldig!
  En Veronica landde op het bewegende pad, en dansend erlangs met haar blote, sierlijke benen, enthousiast en prachtig met haar stem spelend, zong ze;
  Ik ben de dochter van het Vaderland van licht en liefde,
  Het mooiste Komsomol-meisje ...
  Hoewel de Führer een beoordeling op bloed bouwt,
  Soms voel ik me ongemakkelijk!
  
  Hier is een zeer glorieuze eeuw van stalinisme,
  Wanneer rondom fonkelen en fonkelen...
  Een trotse man spreidde zijn vleugels -
  En Abel zegeviert, Kaïn is weg!
  
  Rusland is mijn moederland
  Ook al voel ik me soms ongemakkelijk...
  En de Komsomol is een enkele familie,
  Wel op blote voeten om scherp langs het pad te gaan!
  
  Het fascisme viel steil het moederland aan,
  De hoektanden van dit zwijn ontblootten woedend zijn tanden...
  Een woedende napalm stroomde uit de lucht,
  Maar God en de briljante Stalin zijn met ons!
  
  Rusland is de Rode USSR,
  Machtig groot vaderland...
  Tevergeefs spreidt hij zijn klauwen, mijnheer,
  We zullen zeker onder het communisme leven!
  
  Hoewel de grote oorlog is begonnen,
  En er is veel bloed vergoten...
  Hier kronkelt een groot land,
  Van tranen, vuurzee en grote pijn!
  
  Maar ik geloof dat we het vaderland zullen doen herleven,
  En we zullen de Sovjet-vlag boven de sterren hijsen ...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Geweldig, stralend Rusland!
  
  Dit is mijn vaderland
  Er is niemand in het hele universum, het is mooier ...
  Hoewel Satans cent is aangelopen,
  Ons geloof zal sterker worden in dit lijden!
  
  Zoals de zelfverklaarde Hitler deed,
  Hij slaagde erin om in één keer Afrika in te nemen...
  Waar heeft het fascisme zoveel kracht?
  Een infectie heeft zich over de aarde verspreid!
  
  Dat is hoeveel de Führer veel veroverde,
  En het meet niet eens...
  Wat een bandietenzwerm heeft gecreëerd,
  Boven hen wappert een scharlaken vlag een nachtmerrie!
  
  Zulke frites zijn nu sterk,
  Ze hebben geen "tijgers", maar tanks zijn erger ...
  En sloeg Adolf met een sluipschutter in het oog -
  Geef de nazi's sterkere banken!
  
  Wat we niet kunnen doen, zullen we voor de grap doen,
  Hoewel meisjes op blote voeten in de kou ...
  We voeden een heel sterk kind op,
  En een scharlaken, mooie roos!
  
  Hoewel de vijand zich inspant, haast je naar Moskou,
  Maar de meisjes met ontbloot bovenlijf stonden op...
  Laten we slaan met een machinegeweer uit een zeis,
  Soldaten schieten familieleden!
  
  We zullen Rusland vooral maken,
  Een land dat in het heelal van de zon mooier is...
  En er zal een overtuigend succes zijn,
  Ons geloof zal sterker worden in de orthodoxie!
  
  En geloof de doden, we zullen de meisjes doen herrijzen,
  Ofwel door de kracht van God, of de bloem van de wetenschap...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Zonder alle vertragingen, walgelijke verveling!
  
  We zullen in staat zijn om het moederland cool te maken,
  Laten we de troon van Rusland boven de sterren verheffen...
  Jij bent de besnorde Führer,
  Wat stelt zich voor dat hij zonder de facetten van het kwaad de messias is!
  
  We zullen het vaderland maken als een reus,
  Wat zal er gebeuren, als een enkele monoliet ...
  Het meisje stond samen op het touw,
  Ridders zijn tenslotte onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Red het grote vaderland
  Dan krijg je een beloning van Christus...
  De Almachtige kan maar beter de oorlog breken,
  Al moet je soms moedig vechten!
  
  Kortom, de gevechten zullen snel verslappen,
  De gevechten en verliezen zullen eindigen...
  En de ridders zijn grote adelaars,
  Sinds hun geboorte alle soldaten!
  Veronica draaide haar zwaard in de lucht en stampte met haar blote, sierlijke voet op het oppervlak van de straat, die in spiegelbeeld was.
  Het meisje wees met een knipoog naar een vrouwelijke krijger uit de Tweede Wereldoorlog. En ze zei met een droevige glimlach:
  - Ze hebben al geprobeerd de draak te vernietigen, zelfs met behulp van hyperlaserkanonnen van grove slagschepen. Je kunt hem niet verslaan met één zwaard!
  Veronica knikte instemmend.
  - Ik denk het wel. Welnu, toen de Spartanen met de Perzen vochten, antwoordden ze bescheiden: we zullen in de schaduw vechten!
  Een jongen verscheen in korte broek en een rode stropdas. Hij boog voor Veronica en zei:
  - Onze geweldige gast uit het verleden. Wat zijn we blij u te mogen verwelkomen!
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - Zolang de hyperdraak niet is verslagen, is het niet genoeg om je te verheugen. En het lijkt erop dat het niet gemakkelijk zal zijn om ermee om te gaan!
  De jongen stelde voor:
  Eerst eten en dan praten we verder!
  Andere kinderen verschenen - jongens en meisjes, niet ouder dan veertien jaar.
  Ze waren in nette kleren, maar velen waren blootsvoets en flitsten met blote, ronde kinderhakken.
  De krijger zat op een ereplaats - een fauteuil gemaakt van goud en bezet met diamanten. En toch zacht.
  De kinderen zaten echter als op koninklijke tronen. En ze zongen iets vrolijks voor zichzelf:
  - Glorie aan het prachtige rijk van de kindertijd,
  We zullen heel mooi sterk zijn ...
  We zijn gemaakt van machtig deeg,
  Mensen van het grote, heilige land!
  Maar toen verschenen er gouden schalen, die door de lucht zweefden. Het was erg mooi en indrukwekkend.
  En wat een prachtige dieren waren er. Bijvoorbeeld een hybride van ananas en ree, zwaan en meloen, en nog iets heel lekkers en smakelijks. Bijvoorbeeld cheesecakes met bananen en kalkoenen. Alles is hier erg lekker en zelfs plakkerig.
  Veronica at op beide wangen en zong:
  - We zijn geen zielige insecten,
  Al het lekkers eten!
  En het meisje zal het nemen en lachen. Bovendien flitste het meisje met de gedachte hoe het is om in een wereld te leven waar je nooit volwassen zult worden.
  De tafel werd steeds langer en er zaten al duizenden kinderen achter. En niemand ziet er ouder uit dan veertien. Veel vooral meisjes met sieraden van de rijkste edelstenen.
  Tegelijkertijd waren de meeste kinderen blootsvoets, het is te zien dat het in de omstandigheden van de eeuwige zomer triviaal onaangenaam is om op schoenen te lopen.
  Bovendien was het trottoir warm, maar helemaal niet heet, en als je er met blote zolen op loopt voel je je zalig.
  Veronica begon een hybride van een big, dadels, een sinaasappel en een donut te verslinden.
  En het is zeer aangenaam, zowel qua smaak als qua aanraking en qua aroma. Alles hier in deze wereld is mooi en ziet er geweldig uit. Hoe het communisme werd verbeeld in sprookjes over een futuristische toekomst.
  Hoewel blote, ronde hakken natuurlijk vaak worden geassocieerd met armoede, is er zelfs zo'n uitdrukking - een zwerver.
  Veronica at en nam een slok van een platina kan met smaragdgroene wijn. Deze wijn smaakt geweldig dat je hem drinkt als een zoete cocktail met honingaroma!
  En de nachtegalen zingen en de paradijsvogels.
  Veronica voelde zich opgelucht en zong:
  En het gevecht gaat weer verder
  En het hart is angstig in de borst ...
  Onze wereld is zo jong
  Voor altijd lente in het verschiet!
  Toen begon ze weer lekker en geurig voedsel te eten. Veronica nam zelfs een gouden vork met haar blote tenen en draaide eraan, zingend:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld,
  Van een zeer koele ether zoals ruimte!
  De krijger is extreem actief. En eet lekker. Om precies te zijn, niet alleen goed, maar ook erg smakelijk en kunstzinnig. En het is extreem cool en heerlijk eten.
  Veronica zong:
  - Glorie aan de tijden van het communisme,
  We zullen altijd geloven in geluk...
  We zullen het juk van het fascisme vernietigen,
  Ik geloof dat onze droom zal uitkomen!
  En hier gooide haar blote voet weer iets lekkers in haar keel. En dit is een zeer interessante positie.
  Een meisje uit een futuristische toekomst merkte op:
  - Je eet heel gezond - het betekent dat je sterk bent!
  Veronica was het hiermee eens:
  - Ik ben erg sterk!
  De jongen zei twijfelend:
  - Je hoeft niet op te scheppen!
  Het Komsomol-lid giechelde.
  - Maar niet echt?
  De kleine jongen piepte:
  - En ook van opscheppen,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica piepte:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  Het meisje merkte met een glimlach op:
  - Je bent weer aan het opscheppen!
  Veronica twitterde:
  - Ik kan alles, ik kan alles,
  Met je warme hart...
  Als je bergen moet vegen,
  Ik kan er niets aan doen!
  En het meisje nam en liet haar tong zien!
  De jongen knikte instemmend.
  - Jij bent het die componeert en cool handelt!
  Het meisje stelde voor:
  - En laat onze volwassen gast haar vaardigheden in militaire aangelegenheden tonen!
  De jongen was het hiermee eens.
  - Laat hem zien! Anders wil ze vechten tegen een hyperdraak, maar heeft ze misschien niet de kracht voor iets eenvoudigers!
  Veronica antwoordde met een zucht:
  Ik hou niet van opscheppen, maar...
  Een jongen van een jaar of twaalf stampte met zijn blote voet en blafte:
  - Nee maar! Je zult nu een oefengevecht hebben!
  Het Komsomol-meisje knikte instemmend:
  - Ik ben klaar!
  Het meisje merkte met een glimlach op:
  - Je moet vechten met de robot. En het is niet zo gemakkelijk!
  Veronica antwoordde dapper:
  - Ik ben als een pionier - altijd klaar!
  De jongen zong met verrukking:
  En het gevecht gaat weer verder
  Het hyperplasmavuur kookt...
  En Lenin is zo jong -
  Slaat met zwaarden!
  Het meisje corrigeerde de jongen:
  - Niet Lenin, maar het licht van generaties, en niet met zwaarden, maar met een hyperblaster!
  De jongen zei boos:
  "Je kunt me niet bang maken met hyperblasters!"
  De kinderen stonden op van tafel, alle tienduizend tegelijk. Bijna iedereen stampte daarbij op blote voeten. En ze zei:
  - Elfaraya kom naar buiten!
  En dus drie keer...
  En dan was er nog een prachtige grote, honingblonde, met zeer prominente spieren en in een bikini. Ze had grote borsten, nauwelijks bedekt door een dunne strook stof, en weelderige, luxueuze dijen. Het meisje had de spieren van Hercules en de spieren rolden als ballen onder haar gebruinde huid.
  Het heldenmeisje was bijna naakt en blootsvoets, mooi, maar overdreven opgepompt.
  De tamelijk lange en ook gespierde Veronica was een hoofd korter dan zij en veel smaller in de schouders. Daarom, toen de meisjes tegen elkaar opstonden, begonnen de kinderen te schreeuwen.
  Er werd geschreeuwd:
  Laten we wedden jongens!
  En verder:
  - We wedden!
  Beide meisjes hadden hun haar sprankelend als bladgoud en hun haar was lichtjes gekruld.
  Elfaraya knikte naar haar partner en merkte op:
  - Ik ben een biorobot en daarom zal ik je niet doden!
  Veronica antwoordde met een glimlach:
  - En ik ben een man ... En vechtend met jou, zal ik mijn plicht vervullen!
  Elfaraya merkte op:
  - Je bent volwassen... Dus niet van deze wereld!
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - En de wereld waaruit ik niet beter ben dan deze!
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en beval:
  - Laten we gaan vechten! Binnenkort komt de hyperdraak weer voor meer slachtoffers!
  Elfaraya knikte en deed de eerste uitval. Veronica leunde een beetje achterover.
  Beide meisjes knipoogden naar elkaar. Elfarai had een groot en lang zwaard in haar handen. Ze draaide ze rond als een veertje. Veronica probeerde in de tegenaanval te gaan.
  En zonder veel succes. De vijand is snel. Bovendien leek ze zelfs kat en muis te spelen.
  Elfaraya deed een uitval en krabde aan Veronica's schouder, en krabde haar als een kattenpoot.
  Toen zei ze:
  - Je bent niet gewond!?
  Veronica antwoordde woedend:
  - Niet!
  En opnieuw viel de vijand aan. Het Komsomol-lid was bezig met schermen en had een idee hoe hij met zwaarden moest vechten. Maar haar tegenstander is zowel sneller als sterker.
  Toch is het een robot.
  Hier sloeg Elfaraya opnieuw Veronica's aanval af en krabde het meisje opnieuw op de borst. Het bloed stroomde er meer uit.
  Veronica probeerde met haar blote tenen stof in de ogen van de biorobot te gooien, maar zonder veel succes.
  Komsomolskaya Pravda merkte op:
  - En het was moeilijk met de nazi's!
  Elfaraya krabde opnieuw met haar zwaard, laten we een bliksemaanval doen en de huid op haar schouder doorboren, uitgegeven:
  - Vandaag, heren, schrijven we geschiedenis,
  Laten we barricades bouwen, en morgen crematoria!
  Veronica steunde het nummer met haar furieuze aanval:
  - We bouwen een nieuwe wereld, en we ontkennen het verleden,
  Verheffen tot de troon - belachelijk en vulgair!
  Elfaraya deed nog een uitval, deze keer raakte Veronica op haar blote been en tsjilpend:
  - Ben je gewond?
  Veronica merkte op:
  - Als je geen robot was, zou ik dit als een aanfluiting beschouwen!
  En het Komsomol-meisje in woede voerde een hele reeks slagen uit met zwaarden. En haar zwaard flikkerde als de vleugels van een vlinder.
  Maar Elfaraya deinsde achteruit en ving haar op in het tegemoetkomende verkeer. De beha op Veronica's borst was doorgesneden. En de scharlaken tepels van het Komsomol-lid werden blootgelegd.
  Veronica schaamde zich en kirde:
  - Verdorie!
  Het biorobotmeisje zong:
  Je bent geen engel, maar voor mij, maar voor mij,
  Je bent een heilige geworden!
  Je bent geen engel, maar ik zag, maar ik zag,
  Uw licht is niet aards!
  Veronica, zwaaiend met haar zwaarden, haar naakte torso glinsterend van het zweet alsof ze geolied was, en brulde:
  - Alleen in de hemel weten alleen engelen dat de biorobot wacht!
  
  NIEUWE AVONTUREN VAN ROBUR DE VEROVERAAR
  ANNOTATIE
  Robur de Veroveraar creëert samen met twee charmante meisjes een universeel apparaat, dat een zeer krachtig wapen bleek te zijn. Wat staat de mensheid nu te wachten? Robur wil macht over de wereld!
  . HOOFDSTUK 1
  Robur de Veroveraar werd ernstig verbijsterd door een bliksemschicht. Maar hij stierf niet. Zijn universele apparaat werd op het land gegooid. En hoewel hij zichzelf pijn deed, waren er nog steeds kansen om hem te genezen.
  En het team verdween enige tijd in de Verenigde Staten, en was op zoek naar verschillende onderdelen voor het toestel.
  In Amerika dachten ze blijkbaar dat Robur dood was, vooral omdat een getuige van de politie het overleefde, die bevestigde dat het apparaat door de bliksem was getroffen.
  En al snel begon de Russisch-Japanse oorlog. De Verenigde Staten hadden zakenrelaties met Rusland, maar de democratische pers hield niet van het autocratische rijk.
  Natuurlijk had de tsaar in Rusland de volledige macht: uitvoerend, wetgevend en gerechtelijk. En het progressieve publiek wilde een parlement en vrijheid van meningsuiting en geweten.
  Dus de Verenigde Staten verheugden zich over de nederlaag van het tsaristische Rusland ... En uiteindelijk werd een vrede ondertekend die de machtsverhoudingen in de Stille Oceaan veranderde.
  En Robur perfectioneerde de auto... Hij maakte hem met geweldige eigenschappen.
  Niet alleen in staat om te bewegen op het land, water, onder water en in de lucht, maar in twee andere elementen: ruimte en ondergronds.
  En aangezien het welzijn van de planeet Aarde niet van belang was voor Romulus, vloog hij naar de maan.
  Er zaten twee meisjes bij hem in de koets: Albina en Alvina. Het apparaat van Robur gleed over het oppervlak van de ruimte. Het was klein, maar gebruikte de energie van thermonucleaire fusie, toen waterstof werd omgezet in helium.
  Tegelijkertijd ontstond er tijdens de vlucht een semi-ruimtelijk veld rondom de machine die door de hardste coatings heen kon dringen.
  Robur vloog, streelde de knie van het meisje... En tegelijkertijd dacht hij na. Hij heeft vele jaren. "Albatross" is ontstaan in de tijd dat de vliegtuigindustrie net in opkomst was in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Robur was toen al over de veertig. Hij maakte een vliegtuig dat zijn gelijke niet had in de echte geschiedenis van de eenentwintigste eeuw, bijvoorbeeld qua vliegduur. Toegegeven, zijn snelheid is slechts een record voor zijn tijd.
  Toen slaagde hij erin om iets helemaal super te creëren .... En verras de hele wereld. En geef uiteindelijk iets fantastisch in het algemeen.
  Maar je bent zelf al boven de zestig en dat is jammer. Het is te zien dat Romulus ouder wordt.
  Het zou natuurlijk wenselijk zijn om de jeugd terug te laten keren. Maar hoe dit te bereiken?
  In een oud boek las Robur dat er zo'n steen op de maan is dat het aanraken ervan de jeugd van elk lichaam kan herstellen.
  Op dit moment glijdt hij door het vacuüm. Albina, ook een vrouwelijke wetenschapper, zette een speciale richtingzoeker aan om de straling van de steen op te vangen. De blonde vrouw merkte met ontzetting op:
  "Ouderdom maakt mij ook bang!"
  Robur knikte instemmend.
  - Het is verschrikkelijk! Er is geen vroegere frisheid en levendigheid, en de slaap verfrist je niet op een jeugdige manier, en je hoofd doet steeds vaker pijn.
  Alvin knikte met een zucht.
  - We zijn ook niet meer jong, hoewel we er geweldig uitzien. En de mogelijkheid om oude meisjes te krijgen is zo eng!
  En beide uitvinders sloegen met hun hielen op het metaal.
  Maar de maan kwam steeds dichterbij. En het apparaat van Robur was op het toppunt van snelheden.
  De zwaartekracht van de aarde werd erin waargenomen. En dat is natuurlijk geweldig.
  Albina merkte op:
  - Er is geen lucht op de maan!
  Robur zei met een glimlach:
  - We hebben goede pakken. Bovendien bevindt de maansteen zich in het midden van de satelliet. En het is niet zo gemakkelijk om het te krijgen. Maar ons toestel is gelukkig uniek.
  Alvin merkte op:
  - En we zijn ook betrokken bij de totstandkoming ervan! Weet je nog hoe we het ontwikkeld hebben?
  Albina voegde er gewillig aan toe:
  - Vooral thermonucleaire fusie van waterstof - wanneer de machine alleen en voor een zeer lange tijd op water draait!
  Robur knikte met zijn grijze hoofd.
  - Ja, mijn arbeiders, we hebben een universeel apparaat gecreëerd dat zijn tijd honderden jaren vooruit was. Maar dit is niet genoeg! Nu we het geschenk van de jeugd hebben ontvangen, hebben we iets te doen op aarde!
  Alvina giechelde en merkte op:
  - We moeten de macht over de wereld grijpen!
  Albina haalde twijfelachtig haar schouders op, met haar onvrouwelijke brede schouders:
  - Het is een goed idee, maar één, zelfs zo'n perfecte machine is niet genoeg - je moet een heel leger creëren!
  Robert merkte op:
  - Een veld met een halve ruimte dat door elke materie kan gaan, kan ook een krachtige laser genereren die zelfs slagschepen snijdt. Dus we zijn in staat om een serieuze kracht te maken.
  Alvina piepte en ontblootte haar tanden:
  - Impactlaser, helse kracht,
  Kan elke tegenslag overwinnen!
  Nu is de maan zo groot geworden als een bassin op het scherm, en bleef groeien. De kraters en zeeën van de maan waren zichtbaar. Het oppervlak is grijzig en glinstert tegelijkertijd.
  Albina deed haar laars uit en liet haar blote, gebeitelde voet zien. Haar vingers bewogen en er verscheen een pak kaarten in.
  Schoonheid voorgesteld:
  - Zullen we spelen?
  Alvina giechelde en antwoordde:
  - Je kunt het ook proberen! Het zou een interessant spel zijn!
  Robur merkte agressief op:
  - Kaarten is niet goed! Misschien kunnen we iets interessanters draaien?
  Albina haalde haar schouders op en antwoordde:
  - En wat stel je voor? Schaken misschien?
  Robur knikte.
  - Dit is een spel van grote geesten. Wat kunnen we proberen?
  Alvin antwoordde:
  - Over het algemeen is er weinig tijd, we zullen binnenkort op de maan landen. Misschien is het beter, laten we snel kaarten uitwisselen.
  Robur was het ermee eens:
  - Ik herken de blitz niet! Schaken moet bedachtzaam worden gespeeld. Dus betere kaarten!
  Albina begon met haar blote vingers van gebeitelde benen over het dek te schuifelen. Daarna deelde ze de kaarten uit. Romulus kreeg een troef zes en begon als eerste te gaan. Het spel begon... Ze slaagden erin om slechts een paar spellen te spelen. De eerste eindigde in een gelijkspel en de tweede Albina stond in de kou. Waarvan het meisje erg beledigd was en zong:
  - Kaarten voor het ontbijt, kaarten voor de lunch,
  Kaarten voor het avondeten, dat is het hele geheim!
  Robur merkte met een glimlach op:
  - Pech in kaarten - geluk in de liefde!
  Hierop eindigde in het algemeen alles. Het apparaat raakte het oppervlak en landde stevig op de maan. Nu zouden ze de eerste astronauten in de geschiedenis van de mensheid worden die het oppervlak van de satelliet van de aarde zouden aanraken.
  Natuurlijk wilden de meisjes heel graag op blote voeten lopen, maar het vacuüm dicteert zijn eigen wetten. Dus ze waren niet zo bereid om ruimtepakken aan te trekken.
  Robur was ook in een ruimtepak. Hij voelde zich erg zelfverzekerd.
  Hier zijn ze op het oppervlak van de maan. Ze liepen langzaam. En ze sprongen meteen - de zwaartekracht op de maan is veel minder dan op planeet Aarde.
  Robur merkte tevreden op:
  Wij zijn de eerste mensen op de maan! Wat geweldig!
  Albina zong met een glimlach:
  - Maan, maan - bloemen, bloemen,
  We vertrouwen allemaal met liefde -
  Hoop en dromen! Hoop en dromen!
  Alvina merkte met een glimlach op:
  - We kunnen alles, en vlogen zelfs naar de maan!
  De triade stampte op het oppervlak van de maan en probeerde zelfs te springen. De sprongen waren lang. En als je naar beneden gaat, is de val als in een droom.
  Het ziet er zeker prachtig uit.
  Robur zong:
  - Het is goed om op de maan te zijn,
  In dit fantastische land!
  Albina merkte logisch op:
  - Het is goed op de maan, omdat we er de eersten op zijn. Maar eigenlijk zijn er geen bloemen, geen gras, geen blauwe lucht. Dat is niet te groot.
  Alvina stemde hiermee in en stampte met haar hiel op het zand. Toen werd ze opgeworpen.
  Het meisje gromde:
  - Niet het beste als er zand en kraters in de buurt zijn!
  Robur grijnsde en zei:
  - Vind het beste in het slechtste, en niet andersom! En hier op zijn eigen manier, moet ik zeggen perfect!
  Albina was het hiermee eens:
  - Ja, het is best goed op zijn eigen manier! Maar... stilleven is niet zoet!
  Alvina corrigeerde haar partner:
  - Er is helemaal geen leven!
  Robur maakte nog een paar sprongen. Toen ging hij op zijn hoofd staan en liep op zijn handen. Hij vond het duidelijk erg leuk. Maar hij is geen jongen. Hij is boven de zestig. En lang op je handen lopen is onwaardig en vermoeiend. Ik wil iets anders - praktischer.
  Robur zei nadrukkelijk:
  - Genoeg! Laten we nu naar het centrum van de maan vliegen en de steen aanraken die eeuwige jeugd geeft!
  Beide meisjes riepen in koor:
  - Natuurlijk vliegen we! Wij willen eeuwige jeugd!
  En zo rende het drietal naar hun prachtige auto, die eruitzag als een barracudahaai, met wielen, die echter intrekbaar waren.
  En toen sprongen de meisjes en een oudere man in dit apparaat. Ze deden het heel goed.
  Al is de maan natuurlijk ook geweldig. En nu was het een nog spannendere reis naar binnen.
  Robur, zittend aan het stuur van zijn bizarre machine, zong:
  - De jongen ziet in zijn dromen een machinegeweer -
  De tank is hem immers leuker dan de Limousine...
  Vanaf de geboorte is deze afstemming duidelijk,
  Dat alleen kracht wint in de wereld!
  En toen werd het semi-ruimteveld ingeschakeld en een machine die op een barracuda leek, snelde de diepten van de maan in en maakte het oppervlak van de planeet los.
  Het apparaat schudde aanvankelijk en begon toen dieper de maanbodem in te gaan.
  Er is minder auto schudden. En toen kalmeerde ze helemaal en ging als een uurwerk de diepte in.
  Albina twitterde:
  - We zullen door elke berg breken,
  Elke nek - we zullen draaien!
  Alvina bevestigde dit gemakkelijk:
  - Natuurlijk zullen we draaien, we zullen het proberen!
  En het meisje schopte haar laarzen uit. Haar partner volgde.
  En terwijl Robur aan het roer stond, begonnen de meisjes onderling te kaarten.
  Ze deden het met behulp van blote tenen, en zeer energiek. Ze speelden, gooiden kaarten en vochten terug.
  Maar ze waren het al snel beu. En de meisjes besloten te schaken. Inderdaad, één op één kaarten is niet erg interessant. Maar bij schaken is het natuurlijk super.
  Albina zei met een glimlach:
  - Schaken 0 is een spel voor intellectuelen!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Natuurlijk! Wij zijn de hoogste intellectuele elite!
  Albina knikte. En haar blote tenen haalden een fles champagne uit de kast. Het meisje schroefde de kurk los en liet een prachtige jet los. Ze kreeg een klap in het gezicht. En het mooie en nog frisse gezicht van het meisje overgoten.
  De blonde wetenschapper gilde:
  - Het is niet productief!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Het is heel stom om jezelf zo te slaan!
  Albina pakte de zwarte figuur met haar blote vingers en verplaatste hem. Het is een interessant spel. Beide partijen speelden snel. En de onderlinge complicatie van de cijfers begon. En het kwam allemaal neer op vereenvoudigingen. En dan een gelijkspel.
  De meisjes zaten een tijdje boven het lege bord.
  Daarna werden de figuren weer geplaatst.
  Deze keer speelde Albina met witte stukken. Haar tegenstander speelde de King's Indian Defense, en de Zemish Variation ontstond. De blanken vielen de koning aan. Albina schonk zelfs een figuur. Maar er was geen overwinning.
  Nog een gelijkspel...
  De meisjes schudden elkaar de hand.
  Toen besloot Albina te zingen, haar stem klonk vol en zeer sappig, en haar blote voeten sloegen tijdens het zingen;
  Geschilderde ruimte in een donker, somber licht,
  En de ijssterren dimden in hun banen...
  Ik wil liefde, als antwoord hoor ik nee,
  De harten van de meisjes zijn verbrijzeld!
  
  We houden ervan om heel dapper te vechten,
  Hevig vechtend voor het moederland...
  Laten we opnieuw de test van moed doorstaan,
  Ik ben een ridder van de wereld - niet met de ziel van een hansworst!
  
  Toen we de Wehrmacht verpletterden,
  De meisjes vochten dapper in de buurt van Moskou ...
  Een zwerm bruine horden afgeslagen,
  Hoewel de vijand verwant is aan Satan!
  
  Wij zijn blote voeten meisjes op een sneeuwjacht,
  word geen tegenstander, weet bang te zijn...
  En met de hooivork van een fascist in zijn zij,
  Na het verzamelen, de reuzen in een stapel uit de huid van de tas!
  
  Maar wat is onze moed in alles,
  Toen Mercurius werd gemeten met voeten ....
  Iedereen die ons haast, zal breken,
  Trap niet op de rand, beste laarzen!
  
  Moge het Russische land beroemd zijn,
  We wezen mensen de weg naar het heelal...
  mensen van de wereld zijn allemaal één familie -
  We zullen snel het communisme zien!
  
  Ja, je kunt geloven, of in ieder geval niet geloven,
  Maar de mens wordt geboren als een sterk wezen...
  Het beest zal onze vriendschap niet overwinnen,
  Geloof tenslotte dat de vijanden machteloos zijn tegen ons!
  
  In de naam van ons Vaderland, heilige,
  Ik zal elk kwaad bestrijden...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw
  er is zelfs geen gedachte om je laf over te geven!
  
  Wij zijn miljoenen felle strijders,
  Wie zijn verenigd in de strijd...
  Laten we het geloof van grootvaders en vaders verheerlijken,
  Meisjes in gevechten zijn tenslotte onoverwinnelijk!
  
  Svarog gaf ons de scherpste in de strijd,
  Zei dat de meisjes woedend vechten...
  Laat Gods ideaal uitkomen
  En als je wint, deel je met de wees!
  
  Moge de onze in glorie zijn, ik geloof Rusland,
  Wie vecht zonder angst...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  Zelfs het hele shirt is doordrenkt met bloed!
  
  Ja, er is geen twijfel - we zullen alle vijanden wegvagen,
  We zijn geboren om een stam van reuzen te hebben...
  Onder de vlag met een driekleurig rood calico,
  Mogen mensen verenigd zijn in de eeuwigheid!
  
  Hier komt een nieuw tijdperk
  Ruimtes die opengingen voor ruimtemensen...
  Sommige insecten slaan onstuimig,
  Met domheid naar de hel gaan, praat!
  
  Ja, een mens gelooft helemaal geen luis,
  En degene die altijd geboren is om te winnen...
  Daarom, jij glorieuze wapen, beef niet,
  Hoewel de vijand gewoon razend werd!
  
  We zullen niet toegeven aan de tegenstander,
  Niet op aarde, zelfs niet in de blauwe lucht...
  Je schrijft de jongens in een notitieboekje,
  Dat het ruimteschip zal opstijgen als een dartele zwaan!
  
  Dat we de aarde heel dapper zullen verdedigen,
  Je weet dat we dappere meiden zijn...
  Zie, de cherub spreidt zijn vleugels,
  Er wordt een granaat naar ze gegooid!
  
  Nee, de meisjes zullen nooit worden weggevaagd,
  Ze zetten ons niet op onze knieën...
  Zoals het was voordat Hitler kaput,
  Zo zal de vreugde van generaties in heerlijkheid zijn!
  
  Kortom, we vliegen naar de ster,
  En we zullen in de wereld van Maagd, Orion zijn ...
  Grote dromen komen uit
  We zullen een glorieuze, nieuwe orde bouwen!
  
  En ik geloof dat de tijd snel zal komen
  Wanneer degenen die in de strijd zijn omgekomen, worden opgewekt...
  Victory zal een eindeloze rekening openen,
  Degene die het schoonst is in het gevecht krijgt een prijs!
  
  Ik ken mensen in de wereld, we zullen ons verzoenen,
  Eén: Arabisch, hindoeïstisch en orthodox...
  Alles zal verlicht worden door de Almachtige Heer,
  En ons lot zal natuurlijk glorieus zijn!
  
  Moge het geluk alle mensen in het verschiet wachten,
  En de eeuwigheid in glorieuze vreugde voor altijd...
  Mislukkingen en nullen zullen eindigen,
  En genees de zwakken, de kreupelen!
  
  Hier zal eeuwenlang geluk zijn voor mensen,
  Hoewel miljarden jaren in glorie verstrijken...
  De kracht van de geest van mensen is immers sterk,
  We zijn geboren in een ruimtemacht!
  
  We zullen het universum voor de grap veroveren,
  We zullen de sterrenstelsels van het spoor tot het einde brengen ...
  Laten we door het vacuüm gaan in liefde, draaiend,
  Prijs God Jezus Naam!
  
  En wij zullen zelf meteen sterren scheppen,
  Laten we steden parsecs lang bouwen...
  De jager zal spoedig in een spel veranderen,
  En laat er vooral mensen zijn!
  Albina zong het hele gedicht en Alvina nam het op met haar sonore stem. En de meisjes waren erg leuk en chic.
  Daarna speelden de meisjes de derde partij schaak. En ze begonnen bedachtzamer te spelen.
  Alvina speelde met wit en zocht naar lastige zetten. Albina vocht ook.
  Beide meisjes bogen zich over het bord en botsten bijna op voorhoofd en neuzen.
  Het spel zat erop. En ondertussen bracht Robur zijn fantastische auto dichter bij het centrum van de maan. Vooruitgang in de grond is prachtig. In feite kan dit worden beoordeeld als een wonder. Maar er is geen leven op de maan. En dit is problematisch.
  Robur bestuurde de auto en dacht na. In het bijzonder als God? En als die er is, wat is dat dan? Is het echt hetzelfde als in de Bijbel of anders? Robur haalde zijn schouders op.
  Hij had een moeilijke jeugd en belandde in een justitiële jeugdinrichting. Maar niets overleefde en werd zelfs de leider.
  En nadat hij het startkapitaal had verdiend, liet hij zich omscholen van een bandiet tot een zakenman. En dit werd zijn nieuwe werkterrein.
  Toen raakte Robur geïnteresseerd in de luchtvaart. En hij ontmoette twee toen jonge meisjes - Albina en Alvina. En ze waren in staat om een uniek vliegtuig te maken. Die vloog en had een enorme gangreserve.
  Deze geweldige ontdekking.
  Hij reed zelfs twee professoren uit de VS op zijn Pioneer. Toegegeven, ze handelden gemeen, vluchtten en beschadigden zelfs de auto. Maar hij vergeeft het ze niet.
  Toen vloog er nog een beetje... De tijd verstreek.... Zowel Albina als Alvina wilden een auto maken die kon vliegen, rijden en zwemmen. En dit was gedaan.
  Robur begon al na te denken over macht over de wereld... Al zal één apparaat natuurlijk niet de wereld veroveren.
  Maar natuurlijk, zoals Robur geloofde, zou de eenwording van de mensheid goed zijn. Oorlogen zouden stoppen, honger zou verdwijnen en andere problemen zouden eenvoudigweg worden opgelost.
  Maar hoe mensen te verenigen zonder nog een grote oorlog? Dit is echt het probleem.
  Robur wilde geen mensen vermoorden, maar ook een werelddictator, die wilde hij echt worden. Hier is een tegenstrijdigheid en een moeilijk dilemma. En dan waren er natuurlijk gedachten over God - bestaat Hij?
  Robur wist dit niet, net zoals heel veel mensen dit blijkbaar niet wisten. Meer precies, bijna alles. En als de paus een atheïst was, zou dit Robur niet al te veel verbazen.
  Het belangrijkste argument tegen het bestaan van God is de overvloed aan kwaad en onrecht in de wereld. En als God het kwaad en het lijden van miljarden mensen toestaat, waarom dan? Ontbreekt het hem aan kracht of liefde? Maar waarom, als de Schepper van het Universum bestaat, moet Hij perfectie zijn?
  Of misschien andersom? De schepping is een weerspiegeling van het karakter van de Schepper en is onvolmaakt omdat God zelf niet volmaakt is.
  Hoe dan ook, als je bijvoorbeeld kiespijn hebt, dan ben je klaar om de muur te beklimmen en de hele wereld te vervloeken, en God, die zoiets walgelijks als cariës heeft uitgevonden! Ja, er is geen tijd voor vreugde in het leven. Op oudere leeftijd vallen echter veel verschillende zweren een persoon aan.
  En het is niet het ergste wat er is. Neem bijvoorbeeld kanker? Het is eigenlijk erger dan de pest. Hoe kunnen mensen zo gepest worden?
  En nog erger is de ouderdom. Daar was Robur het meest bang voor. Hij lijkt gezond en zelfs sterk te zijn.
  Maar in de loop der jaren is er iets veranderd. En bijvoorbeeld slapen is op een jonge manier niet meer verfrissend en je wordt sneller moe. Beïnvloedt het uithoudingsvermogen en de snelheid. En vrouwen zijn niet zo aantrekkelijk.
  Niet zoals in mijn jeugd. Of zelfs op jonge leeftijd. Je wordt oud en dat is erg.
  Een van de meest onaangename manifestaties van ouderdom zijn uiterlijke veranderingen, met name rimpels en grijs haar, en zelfs het verschijnen van kale plekken. En dat is ook niet prettig. En de maag begint ondanks training te groeien. En de kracht in jou kookt niet langer als een vulkaan.
  Albina en Alvina zijn jonger, maar al veertig jaar oud. En meisjes zijn erg complex over hun uiterlijk. Hoewel kijken en dertig niet geven. Maar natuurlijk bang om oude vrouwen te worden.
  En dit maakt ze erg van streek ... Bovendien had Albina kiespijn en moest ze een vulling plaatsen. En bij een vulling zal de tand vroeg of laat helemaal instorten.
  Ja, het is triest voor de meisjes.
  En de maansteen kan de jeugd herstellen. En misschien wel voor altijd!
  En dat is geweldig. Vooral als je sterfelijk bent, is er geen reden om de wereld te veroveren. Na je dood valt het weer uit elkaar. En dit is hoe u eeuwig, stabiel, duurzaam en gericht kunt vestigen ten behoeve van people management. Robur wilde onsterfelijkheid niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensheid. Zodat het aan kracht en stabiliteit wint, en zich tegelijkertijd dynamisch ontwikkelt en ruimteschepen vliegen om andere werelden buiten het zonnestelsel te veroveren.
  De mensheid zal vroeg of laat thermonucleaire energie beheersen en een krachtige bom creëren. En als er op dit moment verschillende landen bestaan, kan dit leiden tot een nucleaire oorlog en de verdwijning van de mensheid.
  Er is dus een verenigde regering nodig. En dit is de redding van mensen...
  De computer gaf een waarschuwing - ze naderen het midden van de maan, dus het doel is heel dichtbij.
  . HOOFDSTUK 2
  En in het midden van de maan is een holle container. En van binnen schittert als een saffier een kostbare steen, zo groot als een watermeloen. Het is heel mooi, met vele facetten.
  En in staat eeuwige jeugd te schenken aan iedereen die het aanraakt. Het is waar, probeer naar het midden van de maan te gaan. Alsof tovenaars schatten verborgen in de diepten van de satelliet van de aarde.
  Hier is het wonderbaarlijke apparaat van Robur, dat de vaste grond van de maan overwon en naar het centrum ging.
  Daar heerste gewichtloosheid, maar in het apparaat van een genie uit de VS kunstmatige zwaartekracht.
  Maar toen de triade uit het apparaat fladderde, bevonden ze zich in de volledige afwezigheid van zwaartekracht in het centrum van de maan.
  En ze dreven in de lucht die in deze container zat.
  Albina riep uit:
  - Wat een mooie steen! Gewoon een wonder!
  Alvin merkte op:
  - Ja cool! En hoe kunnen we nu de eeuwige jeugd krijgen?
  Robur antwoordde zelfverzekerd:
  - U moet de handschoenen uittrekken en beide handpalmen bevestigen en een minuut vasthouden. De energie van de jeugd zal ons binnenkomen, en we zullen voor altijd jong worden!
  Albina floot:
  - Wauw! Zo simpel!
  Alvina merkte logisch op:
  - En alles is ingenieus eenvoudig! Alleen middelmatigheid compliceert alles!
  Robur knikte.
  - Het is hier warm! Bevries uw handen niet. Laten we onze handschoenen uittrekken.
  En de grote wetenschapper begon zijn handschoenen uit te trekken. De meisjes volgden hem. De schoonheden hebben zulke fijne handen, en tegelijkertijd gebruind, met lange, scharlaken gelakte nagels.
  Alvina twitterde:
  - Oh, onze handen, zwoegende handen!
  Albina voegde in koor toe:
  - En wij meisjes zijn de coolste!
  Robur was de eerste die zijn handen op de steen legde. Een machtige, oudere man zei verheugd:
  - Hij is zo knap!
  Toen legden Albina en Alvina er ook hun handen op. De meisjes verstijfden en voelden warmte en energie in hen stromen.
  Robur hing, ook hij voelde aangename elektrische ontladingen door hem heen gaan. En het was, laten we zeggen, geweldig. En toen zag hij dat de meisjes ook trilden. En ze voelen.
  Robur hield zijn mond. Er ontbraken een paar tandjes, maar die beginnen nu al te groeien. En de huid van de handen van een man, vlak voor zijn ogen, wordt zachter en niet zo ruw.
  Haar gezicht is niet zichtbaar, maar Albina heeft al uitgeroepen:
  - Cartridge je grijze haar verdwijnt!
  Robur knikte.
  - Ik had het verwacht! Maar de verjonging is niet zo merkbaar bij jullie meiden - jullie zien er al super uit!
  Albina zong met verrukking:
  - Oh, kindertijd, kindertijd, waar heb je haast,
  Oh kindertijd, kindertijd, waar vlieg je naar toe!
  Alvina vervolgde het lied:
  - Ik heb nog niet genoeg met je gespeeld,
  het meisje is blootsvoets en cool geworden!
  Albina giechelde.
  - En je Romulus is zijn baard al kwijt!
  De geniale uitvinder knikte.
  - Baard? Is dat genoeg dan?
  En hij probeerde zijn handen van de steen te halen die jeugd geeft. Maar het was er niet.
  En ze staken grondig hun handpalmen vast.
  Robur gromde:
  - Wat is dit?
  Albina en Alvina trilden ook... Plots begonnen de lichamen van grote, lange meisjes te krimpen.
  En ze schreeuwden van ergernis.
  Ik voelde dat zijn grote lichaam van een lange, bijna twee meter lange man begon te krimpen en Robur.
  En dit bracht hem in verwarring. De vers geslagen jongeman beefde harder. Maar toch kon hij niet wegkomen. De meisjes konden ook niet wegkomen.
  En die zijn al flink afgenomen.
  Albina kirde zelfs:
  - In de kindertijd vallen betekent niet dat je jonger wordt!
  Alvina voegde er geestig aan toe:
  - Jonger van lichaam, zal geen baby in gedachten zijn!
  Robur voelde dat het pak als een zak om hem heen hing. Het is behoorlijk geslonken.
  De meisjes zijn kinderen geworden, en nu kunnen ze tien jaar krijgen. Gelukkig is het reductieproces gestopt. En nu waren alle drie de figuren met hangende ruimtepakken en kleine lichamen.
  Maar uiteindelijk maakte Robur zijn handen los en vloog de lucht in. Twee meisjes braken ook weg en draaiden zich om.
  Albina piepte:
  - Laten we terug gaan! En haastte zich naar het apparaat in de vorm van een haai.
  Robur galoppeerde daar ook, en Alvina volgde hem.
  Bovenal wilden ze hun ruimtepakken uitdoen en zichzelf in de spiegel bekijken.
  En hier zijn ze binnen. Het is niet mogelijk om de ruimtepakken meteen uit te doen. En mijn handen trillen.
  Maar eindelijk gaan de helmen af, en daarmee de rest.
  Nu kun je zien, Robur, dat lange meisjes meisjes zijn geworden. En hij is een briljante uitvinder.
  Robur wierp een blik in de spiegel. En hij zag voor zich een gespierde jongen met een lengte van vijfenveertig meter. Gewoon een kind, gebruind en blootsvoets, net zoals Robur was geweest toen hij tien was. Is dat de spieren prominenter zijn dan de kindertijd. En de snuit is zo schattig en grillig.
  Albina giechelde.
  - Nu ben je een jongen Robur!
  Alvina voegde er lachend aan toe:
  - Tirannenjongen!
  Albina glimlachte vleesetend:
  - Een jongen op blote voeten zal de planeet Aarde regeren!
  Robur vervloekte:
  - En wie ben jij? Meisjes! Zou je zo willen zijn?
  Albina merkte met een zucht op:
  - Ja, dit is een duidelijke overkill! Maar het geeft niet, het heeft zijn voordelen!
  Alvina merkte geïrriteerd op:
  - Iets pluspunten zie ik niet! Nu zal het ons pijn doen om met mannen te vrijen. De jeugd is goed, maar de kindertijd kent veel problemen
  Robur gromde, of liever piepte:
  - Maar het is nog erger voor mij! Welke vrouw zou liefde met mij willen?
  Albina giechelde en antwoordde:
  - Ja, met zo'n klein ding hebben vrouwen je niet nodig. En alleen als zoon!
  Robur schudde zijn vuist.
  Ik zal hun vader zijn. De echte vader van de hele planeet Aarde!
  Alvina merkte agressief op, stampend met haar blote, kinderachtige voet:
  - Je zult opgroeien en vader worden, je zult wijzer worden!
  Albina merkte met een glimlach op:
  Of je wordt niet volwassen! De kindertijd zal voor altijd zijn!
  Robur brulde:
  - We blijven voor altijd kinderen,
  Alleen jaren veranderen!
  En geërgerd stampte hij ook, een kinderlijke, blote voet. Het was duidelijk dat zijn kleren eraf vielen, en nu ben je naakt. Tenzij je het om de heupen wikkelt.
  Robur voelde zich bedrogen en alsof hij beroofd was. In plaats van verjonging viel hij in de kindertijd.
  Sterker nog, ik voelde me fysiek geweldig. En er was een goed humeur. Ik wilde echt lachen en springen.
  Maar dat had hij natuurlijk niet verwacht. Bovendien is het onaangenaam om een lange, bijna twee meter lange, kwijt te raken als je in de menigte loopt en ver weg gezien kunt worden.
  In plaats daarvan ben je nu een soort oplichter. En het is niet de beste. Maar aan de andere kant zit je vol energie.
  Zoals Engels zei: het zijn bepaalt het bewustzijn. En het lichaam van het kind onderdrukt verdriet en je voelt je zeker aangetrokken tot allerlei soorten prestaties. En je wilt springen en bewegen alsof je een uurwerkpaard bent.
  Robur bestelde:
  - Oke! We zijn verjongd, zelfs te veel. En vlieg nu naar de aarde!
  Albina vroeg in verwarring:
  - En wat gaan we daar doen in kinderlichamen?
  Robur zei nadrukkelijk:
  - Laten we de wereld veroveren!
  Alvina klapte in haar handen en stampte met haar babyvoetjes:
  - Dit is geweldig!
  Albina zong enthousiast:
  - De hele wereld is in onze handen,
  Wij zijn de sterren van de continenten...
  Verpletterd in de hoeken -
  Verdomde concurrenten!
  Robur bevestigde krachtig hoofdschuddend:
  - Ja, ze hebben het gebroken! En het is gaaf!
  Alvin corrigeerde:
  - We hebben het nog niet gebroken, maar we zullen het zeker breken!
  Albina zong agressief:
  - Verdraag de vernedering van de meisjes niet,
  We zullen de glorie bevestigen met een stalen zwaard ....
  We tolereren geen beledigingen meer -
  Laten we alle fascisten aan stukken slaan!
  Robur merkte botweg op:
  - Het is te vroeg om over de nazi's te zingen! Mussolini is nog steeds niemand, en Hitler werd om gezondheidsredenen niet eens meegenomen om in het leger te dienen!
  Alvina knipoogde naar de professor en zei:
  - Toen vlogen ze om de fouten van andere mensen te corrigeren! Misschien wordt de wereld dan echt beter!
  De jongen Robur bevestigde:
  - Moge het beter worden in mijn liefdevolle vuist!
  En een kleine, maar wendbare en veelzijdige machine snelde vanuit het midden van de maan, knaagde door de grond en liet geen gangen achter.
  Albina zong met een glimlach:
  - De mensheid heeft een ijzeren techniek,
  Zeker noodzakelijk en zeer nuttig...
  Alvina vervolgde enthousiast:
  Maar, en het is prettiger voor mij, volkswonderen,
  Een tafelkleed met zelf te monteren, high-speed schoenen...
  De jongen Robur zong enthousiast:
  - Ik geloof dat mensen met een sprookje geen afscheid nemen,
  En trouwe vrienden zullen voor altijd blijven!
  Inderdaad, het driemanschap toonde zijn hoogste klasse. Meer precies, ze bereikten hun doel en verjongden. En nu moeten we iets nog belangrijkers doen.
  Jongen Robur aan het roer. Hij bestuurt met een joystick en de afname in hoogte hindert hem helemaal niet. En de stemming stijgt.
  Sterker nog, ook al ben je een jongen, je zult nooit oud worden. En het bevalt. Dus je hebt een gelukkig leven voor je. En jij zult voor altijd over de planeet aarde heersen.
  Hij heeft immers zo'n apparaat in handen: hij kan door de lucht en door de ruimte vliegen. En zwemmen op het water en onder water, en zelfs ondergronds bewegen. En hij heeft ook een pistool met een graviolaser.
  Welk leger kan tegen hem standhouden? Met een half-ruimteveld kun je niet alleen ondergronds bewegen, maar zijn auto is absoluut onkwetsbaar. Dat wil zeggen, niemand kan hem verslaan. Geen enkel wapen op aarde kan zijn vliegtuig binnendringen.
  En Robur voelt zich erg zelfverzekerd. En de twee meisjes die dit technische genie hebben geholpen, en belangrijke hulp, voelen zich ook opgewekt en gelukkig. Nu zullen ze nooit oud worden. En dit geeft hen grote vreugde.
  Wat als het meisjes zijn? Er zijn veel andere manieren om plezier te hebben dan vrijen met stinkende mannen. Maar het zou interessant zijn om in de oorlog te spelen. En dit is waarschijnlijk het beste vermaak. Ondertussen zijn Albina en Alvina weer aan het schaken. Albina deed een zet met wit: E2-E4, terwijl haar tegenstander de Siciliaanse verdediging koos. En natuurlijk de beroemde versie van de Draak. Een zeer dynamische verdediging met een loper op de lange diagonaal. Het is waar dat wit de mogelijkheid heeft zich vast te klampen aan een pion die naar voren is bewogen.
  En de aanval is wederzijds en hevig. Elk valt de koning aan in zijn eigen gebied.
  En natuurlijk vechten de meisjes op gelijke voet. Om precies te zijn, het zijn eerder geen meisjes, maar meisjes. Maar de strijd die ze voeren is natuurlijk heel hevig.
  Albina offerde een pion en haar tegenstander ruilde. Het gevecht ging in een agressieve richting.
  De meisjes maakten bewegingen met hun blote voeten en ontblootten hun ivoren tanden.
  Alvin merkte op:
  - We spelen als een kind in een niet-kinderachtig spel!
  Albina was het hiermee eens:
  - Ja, we spelen! En ik weet zeker dat ik ga winnen!
  De meiden zijn echt geweldig. En de blote tenen van hun kindervoeten herschikken de figuren.
  Hier zijn de slachtoffers weer, en de uitwisseling van slagen ... En Robur beweegt zich naar het oppervlak van de maan.
  Natuurlijk is de snelheid onder de grond lager dan in een vacuüm, maar nog steeds erg hoog.
  Robur onderweg, dacht dat het nu een jongen was. Maar zal hij opgroeien of een kind blijven? Dit is een interessante vraag. Het kan wel of niet zo zijn.
  Maar in het lichaam heeft Robur ongekende energie en opgewektheid. Dus je kunt gelukkig zijn.
  En misschien zal hij nooit kiespijn hebben en zal hij altijd een uitstekend gezichtsvermogen hebben. Ja, en zijn kracht is niet kinderachtig. En wat reliëfspieren zijn geworden, gewoon Hercules is een jongere. En hij kan zich goed laten zien als het moet in een gevecht.
  Robur zong zelfs:
  - Wat mensen zeggen
  Het maakt ons niet uit...
  Alleen het resultaat telt
  Raak geweldig!
  En met zijn blote, ronde hak trapte de jongen op het pedaal. En zijn auto schokte.
  Macht over de wereld is aantrekkelijk en lief. Maar tegelijkertijd is het ook een grote verantwoordelijkheid. En dat begrijpt Robert. De geschiedenis mag niet worden betreden door een tiran, noch door een tiran, maar door een grote heerser die de mensheid zal redden. En bouw een echt paradijs op planeet Aarde. En mensen zullen hem oprecht prijzen.
  Robur zong enthousiast:
  - Ik zal niet liegen
  ik wil heersen...
  Maar geen roestige auto,
  En het hele land!
  De meisjes moesten lachen toen ze dit lied hoorden. En ze wilden ook nog iets zingen. Maar een passend motief kwam niet in me op.
  De meiden bleven echter spelen. Maar toen waren er uitwisselingen, en de positie werd doodgetrokken. Maar ze bleven lang friemelen en lijden.
  Robur dacht tegelijkertijd dat roem in de wereld van korte duur was. En bijna alle rijken stortten in en raakten in verval. Het was alsof er een soort kracht was die de integratie van de mensheid verhinderde. Op dit moment zijn er verschillende vrij grote rijken in de wereld. De grootste zijn de Britten en de tweede Rus. En Rusland was al in verval, omdat het de oorlog van Japan had verloren, wat een grote schande is.
  De witte race verloor van de gele, en er is niets om over te juichen. Maar aan de andere kant had het tsaristische Rusland verrassend veel verschillende soorten ongelukken en mislukkingen die tot een nederlaag leidden. Alsof een hogere macht ingreep. Hoewel als ze hogere machten zijn? Zou Genghis Khan echter de halve wereld kunnen veroveren zonder het beschermheerschap van hogere machten? Hoeveel kost dat Mongolië tenslotte? En wie is Genghis Khan zelf - een wilde die niet kon schrijven of lezen.
  Dus hier hebben sommige krachten hem duidelijk geholpen. Toegegeven, ze konden geen solide rijk creëren. Om precies te zijn, de veroveringen van de rovers waren broos en het land stortte triviaal in. Om precies te zijn, de kracht van Genghis Khan werd eerst verscheurd door afstammelingen en verdween toen volledig.
  Het Romeinse rijk was sterker, maar het splitste zich ook eerst in twee delen, en daarna werden ze vertrapt door de westerse barbaren, de oostelijke Arabieren en de Turken.
  Het tsaristische Rusland lijkt als continentaal rijk sterker dan de Britten, maar nu heeft het moeilijke tijden - rellen en nederlaag van de Japanners. Dat laatste is erg vervelend.
  Het Russische volk kan veel vergeven omwille van de schittering van militaire overwinningen en keizerlijke grootheid. En als ze je verslaan, en zelfs de Japanners beschouwen ze niet als een gezaghebbende tegenstander, is dit dubbel beledigend, en natuurlijk geven ze de koning de schuld. En met hem, samen met het hele systeem van monarchale macht.
  Robur haalde zijn schouders op - hij is honderd procent Amerikaans en geeft niet om Rusland. Maar Albina en Alvina hebben Slavisch bloed, en hun nederlaag van het tsaristische Rusland uit Japan was erg verontrustend.
  Maar Robur antwoordde hen: zijn genie zou over de planeet Aarde moeten heersen, en niet over enkele Romanovs. En dat hij Robur een eeuwig rijk zal creëren dat alle bewoonde werelden in het universum zal omvatten. En misschien niet alleen in deze, maar ook in andere universums. En dan zal er een Mega-hyperuniverseel rijk zijn, dat fantastische macht en kracht zal hebben!
  Robur dacht dat de wetenschap zich zou ontwikkelen en dat er geen oude mannen en vrouwen meer zouden zijn, iedereen voor altijd jong en mooi zou zijn. En de jonge mannen zullen baardeloos zijn, met schattige gezichtjes. En de meisjes zullen nooit vervagen.
  Robur zong enthousiast:
  - Ik zal voor altijd jong zijn, voor altijd dronken! En voor altijd koel en ijverig!
  De meisjes giechelden als reactie en staken hun tong uit. Laten we zeggen dat ze grappig zijn.
  En nu zien ze eruit als meisjes.
  Albina merkte met een glimlach op, zingend:
  Alles is spookachtig in deze razende wereld,
  Er is maar een moment voor hem en wacht even...
  Het leven is slechts een moment tussen het verleden en de toekomst,
  En dat heet leven!
  Alvina ontblootte haar tanden en merkte op:
  - Het is niet te moeilijk voor jou!
  Albina zei met een glimlach:
  - Er klopt iets niet met mijn poëzie!
  Alvina zong terug:
  De vloek van het verschrikkelijke, helse nieuws kwam uit,
  De zon is vervaagd in rouw over het land ...
  De moordenaar van geweten en eer is beroofd -
  De bebloede hand beefde niet!
  Albina pakte met veel enthousiasme op:
  - De moordenaar is een boze hansworst en een buitenlander,
  Ik heb veel meisjesharten opgegeten...
  Hij verwisselde zijn rugzak voor een slipjas,
  De coole schurk onderbrak de vliegtijd!
  Alvina zingt enthousiast verder met kinderstemmetje:
  Het stralende gezicht van Poesjkin de dichter,
  Omringd door het bloedige schuim van de dood...
  De drager van Poesjkin vriendelijkheid en licht,
  Hiervoor sloeg een kogel in het hart!
  Albina, met veel plezier, bleef zingen, een prachtige romance:
  Een stroom van oogverblindende, stralende ...
  De woorden van de dichter en gedichten stroomden ...
  Hij hield van mensen met heel zijn zuivere hart,
  In de scheppingen van licht, kwade gebrandmerkte zonden!
  Alvina bleef met veel enthousiasme zingen:
  Zijn woord was een scherpe diamant,
  Alle kracht van de lettergreep, bracht hij over met een pen ...
  Hij werkte prachtig, mensen verwonderden zich over iedereen,
  Poëzie verheven, God naar de sterren!
  Albina ging woedend verder met componeren en zingen:
  Er zijn geen grenzen aan het talent van de dichter,
  Er zijn geen aantal sterfragmenten aan de hemel ...
  De moordenaar zal door de Heer ter verantwoording worden geroepen,
  En Pushkin zal voor altijd bij ons zijn!
  En de meisjes klapten in hun blote, gebeitelde voeten.
  Robur vatte de logische conclusie samen en zong ook:
  -Ah Pushkin, je bent een excentrieke fout,
  In het voorjaar hoefden we niet ziek te worden ...
  Immers, de geur van pittige, delicate kruiden,
  Iedereen van de bank kunnen drijven!
  Albina was het hiermee eens:
  - Ja, de lente is een geweldige tijd! Vooral mei!
  Alvina zong enthousiast:
  - En buiten het raam woedt de maand mei,
  Je vecht voor hem en durft!
  Ten slotte eindigde de grond van de maan en hun fabelachtig magnifieke apparaat vloog in een vacuüm. En zoals ze zeggen - ging de operationele ruimte in.
  Albina zong enthousiast:
  - De aarde in de patrijspoort, de aarde in de patrijspoort, de aarde in de patrijspoort is zichtbaar...
  Alvina aanvaardde met een glimlach:
  - Hoe een zoon verdrietig is over zijn moeder, hoe een zoon verdrietig is over zijn moeder, wij zijn verdrietig over de aarde, zij is alleen!
  De eeuwige jongen Robur nam dit gezang op:
  - Maar de sterren toch, en de sterren toch,
  Een beetje dichterbij, maar iedereen heeft het ook koud!
  Albina vervolgde enthousiast:
  - En als een eclipsklok, en als een eclipsklok! We wachten op het licht en zien aardse dromen!
  Alvina zong met grote ijver verder, met haar magische stem:
  - Maar we dromen niet over het gebrul van de ruimtehaven ... Niet dit ijzige blauw!
  De astronautenjongen Robur deed enthousiast mee:
  - En droom, we hebben gras, gras bij het huis! Groen, groen gras!
  Toen voegden ze snelheid toe en renden naar de aarde.
  Robur zong met plezier:
  - We zullen gaan, we zullen ons haasten, op herten in de vroege ochtend en wanhopig barsten in de besneeuwde dageraad!
  Albina pakte met veel enthousiasme op:
  - Je zult zien dat ze het noorden tevergeefs het uiterste noemen ...
  Alvina voegde eraan toe dat ze woedend op haar lippen sloeg:
  - Je zult zien dat het grenzeloos is, ik geef het je!
  En het meisje stampte met haar blote, gebeitelde voet.
  De jongen Robur siste:
  - Er zijn geen winnaars in de laatste oorlog,
  niemand zal worden gered van een salvo raketten ...
  Alvina zong enthousiast:
  - We sturen met een grote helse explosie hallo!
  Albina vervolgde woedend:
  - En weelderig rozen, we hebben een boeket geplukt!
  En het meisje sloeg, met gebeitelde, kinderachtige benen, dansend:
  - Een twee drie! Veeg de schijnwerpers af!
  Ze komen steeds dichter bij de aarde.
  De blauwe bal wordt groter. En het is erg cool. Dus binnenkort zullen ze op hun planeet zijn.
  De jongen Robur drukte op zijn blote, kinderachtige hakken en huilde:
  - Je ziet de zonsverduistering in de lucht,
  Vreselijke demonische branding ...
  Een hels teken vliegt
  Flock ruimte gehuil!
  Alvina pakte enthousiast op:
  - Avadon de vloek stijgt,
  Avadon totale dood...
  Avadon en de regimenten van de doden...
  Avadon gekke leidt!
  Albina voegde er woedend aan toe:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  De jongen Robur brulde:
  Vuile, gekke maniak
  Wil de leider van de staat worden ...
  Maar angst inboezemen...
  Alvina maakte de gedachte af:
  - Hij zal sterven in een roestig moeras!
  Albina ontblootte haar tanden en vervolgde:
  - Proberen de wereld te vlechten,
  Alvina stampte met haar blote, kinderachtige voet en vervolgde:
  - Een web van helse passie!
  Albina zong woedend:
  - Een melaatse schedel en een vampier....
  Alvina siste, stampend met haar blote, kinderachtige voet:
  - Met een onverzadigbaar gespleten gehemelte!
  Robur merkte met de glimlach van een jonge sadist op:
  - SATO raast in woede uit,
  De vijand van het regiment rukte op ...
  Maar de beulen-tegenstanders,
  Meisjes zullen vijandigheid ontmoeten!
  Albina werd opgepakt en haar blote voeten bewogen:
  - Ze graven in de huid van een varken,
  De vijand zal tot stof worden verpletterd!
  Alvina vervolgde met hels zelfvertrouwen:
  De vrouwen vechten woedend
  De vuist van het meisje is sterk!
  Albina voegde niet helemaal rijm toe:
  - En de blote hiel van de meisjes is ook sterk!
  Robur bevestigde:
  - Het pantser is sterk en onze tanks zijn snel!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Ja, heel snel! Gewoon bliksem!
  Albina zong woedend:
  - Er zijn vrouwen in onze dorpen,
  Dat ze voor de grap een vliegtuig besturen...
  Alvina voegde er woedend aan toe:
  - Ken de schoonheid van twijfel niet,
  Een grapje tegenstander zal neerhalen!
  Robur mompelde met de woede van een eeuwig kind:
  Ze zijn geboren om te winnen
  Eeuwenlang de rede verheerlijken!
  Albina voegde toe met een glimlach van een eeuwig meisje:
  - Per slot van rekening, onze overgrootvaders,
  Ze verzamelden meteen een leger voor hen!
  Deze meiden is gewoon een super artikel. En ook al zijn ze nu kinderen, ze hebben hun agressiviteit niet verloren.
  Robur merkte bewonderend op, terwijl hij zijn lieve, kinderlijke gezicht ontblootte:
  - Ik ben de sterkste in deze wereld,
  En ik laat iedereen in het toilet weken!
  De jonge professor stampte zelfs met de voet van het kind op de grond, hij was vol enthousiasme.
  Nu komen ze de atmosfeer van planeet Aarde binnen. Vrij snel aangekomen. En ze vonden het leuk.
  Het driemanschap is gewoon verrukt. Hier zijn ze weer op aarde...
  Albina zong enthousiast:
  - En in de sterrenhemel en de stilte in de bergen,
  In de zee golf en woedend vuur!
  En woedend, en woedend vuur!
  Albina zette de recensie aan en merkte met verbazing op:
  - Er klopt iets niet in deze wereld!
  Robur fronste zijn wenkbrauwen en vroeg serieus:
  - En wat is er precies aan de hand?
  De jonge professor stak zijn ogen uit.
  Albina antwoordde met twijfel in haar stem:
  - We zijn nu in het verleden, slechts een paar jaar geleden!
  Alvina riep enthousiast uit:
  - Des te beter! Laten we het tsaristische Rusland helpen Japan te verslaan!
  Robur, die een jongen werd, was blij om te vechten:
  We gaan echt helpen! Ik ben altijd blij om het blanke ras te helpen!
  Albina knikte.
  - Voor onze Moeder Rusland!
  . HOOFDSTUK 3
  De strijd tussen de troepen van Kuropatkin en de Japanners verliep volgens het gebruikelijke scenario. Eerst weren de Russen de aanvallen van de samoerai af, dan beginnen ze rond de flank te gaan en Kuropatkin trekt zich terug.
  Maar op dit moment heeft deze tactiek niet gewerkt. Voor de ogen van de Japanse troepen verscheen een haaivormige oorlogsmachine met een zwaar laserkanon.
  Robur beval:
  - Ply voor het blanke ras!
  En Albina drukte op de joystickknoppen met behulp van blote vingers van kinderbeentjes. En de jet raakte de Japanners en sneed door de infanterie en cavalerie.
  Alvina drukte met haar blote hiel naar beneden, stuurde nog een straaljager uit een ander laserkanon en kirde:
  - Voor moeder Rusland!
  En de kinderen lachten en verpletterden de Japanners. De armen en benen van de samoerai vlogen in verschillende richtingen.
  Robur piepte met een kinderlijke stem:
  - Ik ben de coolste ter wereld!
  En met zijn blote hiel drukte de jongen op de hendel, waardoor een dodelijke stroom op de Japanners neerkwam.
  De krijgers van de rijzende zon stierven honderden en duizenden tegelijk, het was een grootse strijd.
  Het aantal Japanners was meer dan volgens officiële documenten, omdat de samoerai geen rekening hielden met hun achterste eenheden. Dus de Japanners hebben een duidelijk voordeel in aantallen in gevechten. Wat de voorzichtigheid van Kuropatkin deels rechtvaardigt.
  En de Japanners leden altijd meer verliezen dan de Russen in alle veldslagen.
  En aan het einde van de oorlog waren ze in aantal meer dan twee keer inferieur aan het Russische leger. En als de domme rebellie er niet was geweest, dan zou het land van de Rijzende Zon aan gruzelementen zijn geslagen.
  En nu vernietigt een team van drie mensen: een jongen en twee meisjes, de samoerai. Hoewel ze tweehonderdvijftigduizend soldaten hebben - veel meer dan volgens officiële cijfers. En dit is alleen hier, en nog eens tweehonderdduizend staan in de buurt van Port Arthur.
  En de zee is machtig, de vloot gebouwd door de Amerikanen en de Britten. Maar tegen hen, een wapen gemaakt door een drievoudig genie.
  Robur, die de samoerai aan het maaien is, zingt:
  - Dreigend zweeft over de planeet ...
  Albina zwaait met haar blote tenen en voegt eraan toe:
  - Russische, tweekoppige adelaar!
  Alvina, die agressief een massa Japanse troepen uitschakelde die in een lawine aan het klimmen waren, gaf uit:
  - In de liederen van de mensen gezongen ...
  Robur, deze eeuwige jongen, sloeg met een schuine greep en piepte:
  Hij heeft zijn grootheid herwonnen!
  Albina drukte haar blote, kinderachtige vingers en verpletterde de vijand. Ze is zo'n geweldige meid. En nadat ze kleiner was geworden, werd ze nog gedurfder en windhond.
  En ze zong zelfs:
  - Ik ben geen zielig insect, super ninjaschildpad!
  Alvina, die ook met haar blote vingers op de knoppen van de joystick drukte, voegde er heel geestig aan toe:
  - Je zult als een vloeipapier zijn - het is erg cool!
  De jongen Robur brulde:
  Wij zijn de sterkste ter wereld...
  Albina drukte haar blote tenen en piepte:
  - Het is duidelijk dat twee keer twee vier is!
  Alvina drukte ook haar blote, ronde, roze babyhakje op de knoop en tjilpte, de Japanner uitschakelend:
  - Week in het toilet!
  De jongen Robur, die de samoerai verpletterde en hele hopen lijken oprichtte, riep met luide stem uit:
  - Voor de Russische tsaar!
  Albina krabbelde in het Japans met behulp van blote vingers van kinderbeentjes en kirde:
  - Ons heilige grote Rusland,
  Royaal welvarend land!
  Alvina gutste de Japanners uit met behulp van een naakte, ronde, roze babyhak en gilde:
  - God de Messias zit op de troon,
  Vader tsaar Nicolaas!
  De jongen Robur, die de krijgers van het rijk van de rijzende zon neermaaide, drukte op de knoppen van de joystick met kinderlijke, blote voeten, en gaf uit:
  - Ik geloof dat het niet zal branden met helse hitte,
  Rode zeventiende jaar!
  Albina, die de Japanners afsneed met behulp van haar blote vingers, haar gebeitelde benen, gaf uit:
  - Alleen het vaderland staat in brand!
  Alvina sneed door de samoerai en drukte haar blote, roze hak op de knopen en piepte:
  - Beroemd verslaat Japan!
  De jongen-professor beukte met de blote kinderhak op het toetsenbord, sloeg een heel bataljon van het land van de rijzende zon kapot en brulde:
  - Ik geloof in mijn ster,
  Ik zal het lot bedriegen!
  Albina merkte geestig op, terwijl ze een ander bataljon Japanners neermaaide en haar tong liet zien:
  - In de heilige oorlog zal onze overwinning zijn!
  Alvina, die massa's samoerai uitschakelde en een hele berg lijken opvulde, merkte geestig op:
  - Keizerlijke vlag vooruit - glorie aan de gevallen helden!
  Robur, die zijn zwaar-laserkanon afvuurde, bedekte de Japanse batterij. De kanonnen kromden en draaiden in een ramshoorn. De jonge professor stak zijn tong uit en spinde:
  Niets zal ons stoppen, niemand zal ons verslaan!
  En de blote, kinderachtige hak zal op de knop drukken. En nogmaals, de straal van de zwaartekrachtlaser zal de Japanners treffen.
  Het was gewoon hyper.....
  Albina merkte met verrukking op, terwijl ze een andere batterij pakte en met haar blote voeten naar het doel wees:
  - Onze kracht zit in de vuist!
  Alvina, streng voor de Japanners, alsof ze bloederige spaanders van hen verwijderde en met haar blote hiel op de joystickknop drukte, gaf uit:
  Wij zijn de sterkste van allemaal!
  De krijgers van het driemanschap namen Japan zeer hard aan. En uitgeroeid en verbrand zoals ruimtekometen op de grond neerstortten.
  Robur, die eeuwige jongen zong:
  - En de samoerai vloog naar de grond, onder de druk van staal en vuur!
  Albina lachte oorverdovend en vaardigde geestig uit:
  - Maar de inlichtingendienst meldde zeker,
  En hoe hij met zijn blote, ronde hak op de knop drukt.
  Alvina ondersteunde, blote, kinderachtige vingers die op de joystickknoppen drukten en de vijand verpletterden:
  - En het bataljon ging in de aanval!
  Robur, schietend op de Japanners, dit is een eeuwige jongen, brulde:
  - We vochten met smetteloze passie!
  Albina, die vijanden verbrandde met zwaartekrachtlasers en met haar blote voeten speelde, gaf uit:
  - Onze ploeg van staal en sterk!
  Dat is hoe hun barracuda, onkwetsbaar voor samoeraivuur, en snel van drie zwaartekrachtlaserkanonnen, een kwart miljoen Japanse soldaten vernietigde. We moeten hulde brengen aan de samoerai - ze hebben tot het einde gevochten. Maar toch verloren ze.
  En van het Japanse leger bleven alleen hoorns en poten over. Om precies te zijn, alleen bergen lijken in stukken gezaagd, en een stapel verfrommeld en rokend metaal.
  Ja, Japan werd heel hard getroffen. En een deel van haar troepen werd op briljante wijze uitgeschakeld.
  Robur en zijn meisjes tankten water uit de beek. Ze aten ook gevangen Engels blikvoer dat was buitgemaakt op het vernietigde Japanse leger.
  En ik ga naar die troepen die Port Arthur blokkeerden. En de samoerai-legers rukten op als een vloedgolf.
  Maar toen viel het barracuda-vormige apparaat het leger van de Voet aan. En waar moeten de troepen van het land van de rijzende zon nu heen?
  Ze werden overgenomen door een meedogenloos team. En dat gold ook voor uitroeiing.
  Robur drukte met een kindervoet op de joystickknop, stuurde dodelijke stralen en brulde:
  - Vijanden van het vaderland marcheren naar Gehenna!
  Albina drukte met haar blote tenen op de knoppen, sloeg een heel bataljon samoerai neer en riep:
  - Vijanden zullen Rusland niet stoppen!
  Alvina drukte ook haar blote hiel op de knoppen van de joystick en kirde, verblindend grijnzend:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  Robur die de samoerai verpletterde en het vliegtuig draaide, brulde dit eeuwige kind:
  - Voor een nieuw communistisch systeem!
  Albina, die de Japanners vernietigde, zong:
  De ondersteunende structuur van de liefde....
  Alvina, die de samoerai verbrijzelde, kirde:
  We zijn als kraanvogels in de lucht!
  Robur, die de Japanners uitroeit, merkte op:
  - Eerder al als vliegers!
  Albina giechelde, krabbelde op de samoerai en gaf met haar blote tenen het volgende uit:
  - Voor de vlucht naar de sterren!
  Alvina verklaarde agressief, verpletterde de Japanners en maaide ze als een hoop heuvels:
  - Voor de beste tijden!
  Robur merkte agressief op, maaiend als een zeis van gras en kirrend met een kinderlijke stem:
  - Wij zijn de coolste!
  Albina, krabbelend in het Japans, en met blote hielen, gromde:
  - Voor een goed humeur!
  Alvina, die de samoerai verpletterde en hele hopen lijken en een massa verkreukelde lichamen opstapelde, huilde:
  - Voor de Vaderland klasse hyper!
  Robur brulde, zijn kindertanden ontblotend:
  - Alles zal geweldig zijn!
  En laten we de Japanners neuken.
  Albina krabbelde op de samoerai en gebruikte haar blote tenen, pakte het aan en huilde:
  - We zullen iedereen in een kist begraven!
  Alvina, die de Japanners agressief neermaaide en ze met haar blote hielen verpletterde, gaf uit:
  - Voor totale terreur!
  En alsof je de samoerai weer knock-out slaat. Dit is hun solide, moordende Hollywood.
  En Albina zong in extase;
  De eenentwintigste eeuw is een zeer stormachtige eeuw,
  Virussen razen erin, terroristen...
  Maar toch, op het hoogtepunt van het leven, een persoon
  En de mensen weten dit, het zijn geen pacifisten!
  
  We kunnen geloven dat ik naar Mars vlieg
  De uitgestrektheid van Venus is eenvoudig herbouwd ...
  Alles zal gewoon de hoogste klasse kennen,
  En ieder mens wordt als held geboren!
  
  Ja, het is onze zaak om vooruitgang te boeken,
  Om de mensheid mooi te laten zijn...
  Hoewel ze slechts helse demonen aanvallen,
  Contact opnemen met een meisje op blote voeten is gevaarlijk!
  
  Wij zijn Komsomol-dochters van de aarde,
  We zullen de vijand doden zonder enige schroom ...
  De volkeren op de planeet van deze familie,
  En nu wordt de man een held!
  
  Er zal geen kwaadwilligheid zijn om dit te regeren weet
  Onder de vlag van het heilige communisme...
  Er was eens een secretaris-generaal, en voor de koning,
  Samen sloegen we het zwaard van het fascisme af!
  
  We zullen mensen geluk laten zien door het voorbeeld,
  We kunnen alles tot de top van de wereld...
  Er was Rusland - er was de USSR,
  En de Christus van liefde werd een afgod!
  
  Stormachtige jaren gaan voorbij
  We vlogen zo beroemd om Sirius...
  Gebouwd op de sterren van de stad -
  Sta op van de wiegplaneet!
  
  Lada is tenslotte bij ons, en Svarog is machtig,
  Wat de wereld zo fantastisch maakte...
  Moge er de grootste Witte God zijn,
  Het is niet te laat om te leren!
  
  De doden zullen spoedig opstaan, weet je?
  Het paradijs op de planeet zal in één keer worden gebouwd ...
  Het weer is gewoon eeuwig mei,
  De schaal van de bouwplaats is gewoon enorm!
  
  We zullen vluchten maken tot het einde,
  Laten we de rand van het universum bereiken...
  Svarog de grote verving zijn vader,
  Met zijn glorie in gevechten onveranderd!
  
  Ja, het was moeilijk, ik weet dat het moeilijk is,
  Vijanden vielen Rusland aan in een horde ...
  En een sneeuwstorm stekelige melo,
  Maar ze baanden zich een weg door het communisme!
  
  De Heer Svarog gaf ons een sterke hamer,
  Om de vijanden van Rusland met hen te verpletteren ...
  En sla zo'n slag -
  We hebben gewoon de vijand afgeslagen!
  
  In de ogen van het meisje Komsomol vuur,
  Het brandt in een helse waterval, je kunt de vlam zien ...
  Ik weet dit voor het moederland, dames,
  We zullen het spandoek hoger heffen dan de zon!
  
  Je bent een man, denk nu eens aan een adelaar,
  Zwevend boven de sterren van het continue heelal...
  Boven de wereld strekten de haviksklauwen zich uit,
  En geladen met onvergankelijk bewustzijn!
  
  Je kunt Rusland niet zomaar vermoorden,
  Omdat een verraderlijke tegenstander het niet probeerde...
  De jager zal spoedig in een spel veranderen,
  Het is gevaarlijk voor de vijand om met het vaderland te vechten!
  
  Het meisje zal haar blote voet bewegen,
  En de fascist zal eruit vliegen, ken je tanden ...
  En als de vrouw de pook beweegt,
  Dat betekent dat de trompetten des doods hebben gespeeld!
  
  Alles in onze wereld zal positief zijn,
  Elk bedrijf is betwistbaar jongens ...
  Laten we onbetwistbare creativiteit tonen,
  En we zullen krabbelen vanaf de machine!
  
  Vijanden geloven gemakkelijk dat we zullen breken,
  We maaien zonder twijfel stoffig gras...
  We zullen Rusland redden van grote problemen,
  Laat het in het hart zijn - Jezus en Lenin!
  
  Naar de hoogste sterren ter wereld
  Aardse schepen kunnen vliegen...
  De dichter bracht ons alle kracht van de lettergreep over,
  In de naam van onze Moeder Rusland!
  
  Godin Lada verheerlijkt Rusland,
  Ze spreidt een grote sluier...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  Een betere manier is er voor ons natuurlijk niet!
  Toen de meisjes in de buurt van Moskou vochten,
  De figuratieve reuzen vochten...
  Maar Hitler is in competitie met Satan,
  En Svarog en ik - weten dat we onoverwinnelijk zijn!
  
  Hoewel er een vorst was die het bloed bevriest,
  Het meisje rende op blote voeten door de sneeuwbanken...
  Het land zal geluk en elke,
  Haar vlechten zijn zilver van goud!
  
  De Allerhoogste Heer kent alle harten,
  En meisjes zo veel, God houdt van...
  Ze zullen vechten tot het einde
  Anders zal de tegenstander het land vernietigen!
  
  Daarom is alles in de wereld een leugen,
  Als je een roze bril opzet...
  En de vijand werpt een continue mist,
  Zeven vrijdagen van de tegenstander voor weken!
  
  We zullen harnassen smeden voor onszelf,
  En het zwaard van het scherpste bekende damaststaal...
  Het vaderland zal niet worden weggenomen door de roebel,
  Nou, waarom zijn jullie paarden moe?!
  
  Merk op dat alles ineens goed komt,
  Als we samenkomen met de kracht van God...
  Jij bent de valk van de waarheid, geen leugenhaan,
  Ik geloof in het communisme in de strijd die we zullen doorbreken!
  
  Voor onze kracht, en ter ere van Rusland,
  Voor de rode vlag en dierbaar Rusland...
  Voor Oekraïne en voor Wit-Rusland,
  Laten we de grootste missie voltooien!
  
  We zullen Lada in glorie verheerlijken,
  Van Svarog houden, Gods moeder Maria...
  De beoordeling zal zeker vijf zijn...
  Want geloof gaf kracht!
  
  Wat is Batu en de slechte Genghis Khan voor ons,
  Net als Hitler, het leger van Napoleon ...
  Geen enkele khan zal ons verslaan,
  Geen horde, ook al zijn het er miljoenen!
  
  In Rusland zijn wij meisjes geboren,
  Tot eer van Iljitsj en Jezus...
  Nu vliegen de adelaars alleen maar omhoog,
  Om grote kunst te tonen!
  
  Moskou is de hoofdstad van vrede en liefde,
  We harken ruimte...
  Hoewel je geen geluk kunt bouwen op bloed,
  Invallen van de ongelovigen hebben we iedereen verslagen!
  
  Moge de vijand ons onze zwakte niet vergeven,
  Hij wil de hakken van de meisjes bakken...
  Soms agressieve ghoul
  In staat om het kwaad te verscheuren en toe te slaan!
  
  Maar we zullen de grens niet aan de vijand opgeven,
  Bereik de grenzen van elk universum...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Met zijn kracht in gevechten onveranderd!
  
  Dus de overwinning van de meisjes is dichtbij,
  We zijn niet bang voor Stelzanath,
  Liefde voor het vaderland is zoet en puur,
  En als het nodig is, vechten we met het leger!
  Hier is een heel gedicht gewijd aan de toekomst, zongen de meisjes met grote woede.
  En toen pakten ze het met blote hakken terwijl ze op de knopen drukten, waarmee ze de laatste Japanner afmaakten.
  En zo hield het leger van de Voet op te bestaan. Bijna een half miljoen Japanners gingen naar de volgende wereld. En het is erg cool.
  En nu blijft het om de vloot te verslaan. En dan blijven alleen hoorns en poten over uit Japan.
  Albina tjilpte en ontblootte haar tanden:
  - Het uur nadert dat we zullen winnen!
  Alvin was het hiermee eens:
  En de gevangeniskluizen zullen in de afgrond instorten!
  Robur bevestigde agressief:
  - Niemand zal ons zwakkelingen noemen!
  En de jongen drukte zijn blote voeten op de knoppen van de joystick.
  De oorlog lijkt op zijn einde te lopen.
  En nu beweegt hun barracuda in de richting van de samoeraivloot. En dit is inderdaad een zet van een grootmeester. En het spel is niet volgens de regels - we doorbreken de fraera!
  Albina twitterde:
  - Glorie aan het nieuwe wereldrijk!
  De jongen Robur verduidelijkte enthousiast:
  - Mijn wereldrijk!
  Toen sloeg de kinderprofessor met zijn blote voet op het metaal. Wat maakte het geluid.
  Met behulp van radar wordt de Japanse vloot gedetecteerd. Hij vaart gewoon in de buurt van Port Arthur en probeert het geblokkeerde Pacific squadron niet vrij te laten.
  Alvina, dit eeuwige meisje, zong, stampend met haar blote, kinderlijke voet:
  - Heldere zon van hoop
  Stijgt weer boven het land...
  Russische leger beroemd,
  Verslaat Japan in de zee!
  Albina ging enthousiast verder en drukte ook met haar blote, ronde, kinderlijke hak op de knopen:
  Russische adelaar boven de planeet,
  Vleugels spreiden zal opstijgen ...
  De vijand zal ter verantwoording worden geroepen
  Zal worden verslagen, gebroken!
  En nu vuurt het barracuda-apparaat zijn eerste straal af op de schepen van Japan.
  En zwaartekrachtlasers, met hun fenomenale kosmische kracht, treffen het vlaggenschip van het land van de rijzende zon.
  En nu begon het grootste slagschip van de samoerai, waarop de beroemde admiraal Togo zich bevond, te zinken. En hij werd letterlijk in kleine stukjes gesneden door zwaartekrachtlasers gemaakt door genieën die de eeuwige jeugd ontvingen.
  Robur - deze eeuwige jongen, die met zijn blote, kinderlijke benen op de knoppen drukte en met zijn tanden grijnsde:
  We vertrappen Mercurius met onze voeten,
  En er is een route naar Mars!
  Albina, die de vijand met haar blote hiel verpletterde, voegde eraan toe:
  - We zullen tsunami-golven opwekken,
  Het blanke ras zal opstaan!
  Alvina merkte geestig op, met haar blote tenen op de vijand schietend:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  En een ander Japans schip zonk. Dit waren inderdaad meisjes.
  Hoewel de briljante krijgers in kinderen veranderden, groeide hun gevechtseffectiviteit hierdoor alleen maar. En ze hadden een prachtig, destructief apparaat. Die letterlijk alle Japanse schepen verbrandde.
  Robur, die zelfs de Japanners verpletterde, zong:
  - In de uitgestrektheid van het Moederland prachtige ...
  Albina, die geschenken van dodelijk geweld stuurde en letterlijk haar tegenstanders verbrandde, gaf uit:
  - Genieten van de strijd en arbeid ....
  Alvina pakte het met woede op en liet ontladingen van de helse dood op de vijand los:
  - We hebben een vrolijk lied gecomponeerd ...
  Robur drukte met zijn blote vingers, zijn kinderlijke benen op de knop en pakte enthousiast op:
  - Over de grote vriend en leider!
  Albina verpletterde met groot enthousiasme de Japanners en bracht hun schepen tot zinken, waardoor ze bellen bliezen en brandden, terwijl ze zong:
  - Robur is de glorie van de strijd!
  Alvina verdronk met grote passie de samoerai-vloot, zaagde hun schotels door en zong:
  - Robur - onze jeugdvlucht!
  Robur pakte zelf het lied over zichzelf op, drukte zijn blote, ronde, kinderachtige hiel op de knopen en brulde:
  - Vechten met liedjes en winnen ....
  Albina vervolgde met veel enthousiasme en gebruikte haar blote tenen:
  - Een man zal Robur volgen!
  En de hele drie-eenheid zong agressief, bracht de Japanse vloot tot zinken en liet geen kans voor vijandelijke schepen:
  - Vechten en winnen met liedjes,
  Een man zal Robur volgen!
  En ze laten de schepen echt grondig zinken. En ze laten je naar beneden gaan.
  De eerste twaalf ijzersterke en gepantserde kruisers werden tot zinken gebracht. En nu namen de jonge jagers kleinere schepen op. Zodat niets en niemand kon overleven.
  Robur merkte met een grijns op:
  - Als de tengere meteen in de kist ligt....
  En de blote, kinderlijke voet van de jongen-professor zond nog een portie vernietigende stralen.
  Albina giechelde en merkte op terwijl ze de Japanse schepen tot zinken bracht:
  - Voor de grootsheid van de planeet en het hoogste inkomen van het communisme!
  En haar blote hiel drukt weer op de knopen.
  Alvina, die de Japanners blijft vernietigen en de blote tenen van kinderbenen gebruikt, vyaknula:
  - Voor een uitstekende sport!
  En de meisjes zongen in koor:
  - Ogen, slaperig kind, veeg af met je hand,
  Je hebt zelf een harde sport ontdekt...
  Enorme gewichten scheuren snel,
  Je gaat een wereldrecord vestigen!
  En Albina voegde eraan toe, terwijl ze de Japanners op zee verpletterde:
  - Echt een wereldrecord!
  . HOOFDSTUK 4
  De Japanse vloot, die haar grootste schepen had verloren en haar admiraals had verloren, begon uiteen te vallen. En de barracuda moest hem achtervolgen en zwaartekrachtlasers toevoegen.
  Alvina drukte met haar blote tenen op de knopjes, kirde en ontblootte haar tanden:
  We maken je af tot het einde!
  Albina bevestigde, terwijl ze met haar naakte, ronde, roze hak op de knopjes drukte en brullend:
  - De rijzende zon wordt de setting!
  Robur vuurt ook een dodelijke ontlading af op de vijand en brandt een andere torpedojager uit, waardoor deze smelt.
  Dan zal het brullen:
  - Aan boord!
  Alvina giechelde en terwijl ze haar heupen draaide, haar tanden ontblootte, kirde ze:
  - Japan zal eindigen!
  Albina was het hiermee eens en drukte op de knoppen:
  Je hebt het door jongeman!
  De meisjes zijn nog steeds zo snotterig van uiterlijk, maar vechten. En er blijven alleen bellen over van de Japanse schepen.
  Robur, die de Japanners achtervolgde, zong:
  De vijand zal niet vertrekken, de vijand zal niet vertrekken,
  En ik geloof het!
  De vijand zal niet vertrekken, de vijand zal niet vertrekken,
  Schuim is gegroeid!
  En de jongen drukt opnieuw met zijn blote, ronde, kinderachtige hak op de knoppen van de joystick.
  En hij raakt de Japanners en snijdt de torpedobootjager in twee bijna gelijke delen.
  Albina merkte agressief op, terwijl ze met haar blote tenen op de joystickknoppen drukte:
  - Het wordt allemaal triviaal super!
  En een ander Japans schip zinkt.
  Alvina verdrinkt actief de Japanners, uitgegeven:
  - Ik ben een ruimteoorlogsmeisje!
  En ze liet haar tong zien. Toen begon ze te springen, als in een koekenpan.
  Deze meiden zijn top!
  Robur, vechtend tegen de Japanners, zong:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronische schommel!
  Albina drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en voegde er agressief aan toe:
  Robur, Robur, Robur -
  Voeten vlogen in handen!
  Alvina, met haar blote, kinderachtige hiel, op de joystickknop drukkend en een ander Japans schip tot zinken brengend, flapte eruit:
  'En ik zal tegen niemand zeggen dat ik van Robur hou!' Ik hou van Rover!
  Albina voegde eraan toe, terwijl ze met haar blote voeten op de joystickknop drukte:
  Ik hou van Robbert! En ik zal iedereen verpletteren!
  Dat was de ploeg. En zulke kinderen verdrinken de Japanners zonder enig medelijden.
  Robur dacht dat Nicholas II dankzij hun tussenkomst van een mislukte tsaar in een grote was veranderd. En laten we zeggen dat het geweldig is. En hij is Robur - het grootste genie aller tijden en volkeren.
  Maak zo'n wapen. Hij wil macht over de wereld en nu helpt hij de Russische tsaar. Maar je kunt je wapen altijd tegen Rusland keren.
  Hij Robur vecht in de eerste plaats voor zichzelf. En ik moet toegeven, het doet het zeer succesvol.
  Alvina sloeg ook de vijand met haar blote tenen en kirde:
  - Tsesarevitsj Nicolaas,
  Als je moet regeren...
  Albina, die vijanden verpletterde met haar blote, roze hiel, die zo behendig drukt, gaf uit:
  - Vergeet nooit,
  Het bloed stroomt als een stroom!
  En de jongen Robur bevestigde:
  - Nog steeds hoe het giet! En we zullen de vijand raken!
  Albina, die een ander Japans schip tot zinken bracht, nam het en zong:
  - De stormachtige vakantie van Satan,
  Vergiet bloed op het licht!
  Alvina, die de torpedojager met haar blote tenen zag, gaf agressief uit:
  - En het heilige oorlogszwaard,
  Breek het geheim!
  Robur merkte met een kinderlijke glimlach op:
  - Ja, we hebben het geheim doorgehakt en onze kolossale kracht getoond!
  En nu verdrinkt er weer een Japans schip. Er zijn bijna geen schepen meer in Japan. De laatste torpedobootjagers zinken. En het is erg cool.
  Robur zong met plezier:
  - De schepen zijn kapot,
  Kisten zijn open..
  Smaragden en robijnen verspreiden zich als regen!
  Albina met veel plezier, genietend van de woorden, eindigde met zingen:
  - Als je rijk wilt worden,
  Als je blij wilt zijn...
  Alvina, haar blote tenen verpletterend, voegde eraan toe:
  - Blijf jongen bij ons,
  Jij wordt onze koning!
  En beide meisjes riepen in koor:
  - Wees onze koning!
  Jij wordt onze koning!
  En zowel godinnen als coole meisjes zullen lachen.
  Maar de Japanse vloot is afgemaakt. En de laatste schepen werden tot zinken gebracht. Nu is de oorlog bijna voorbij.
  Albina merkte met een vleesetende glimlach op:
  - We moeten Rusland voor eens en voor altijd helpen de Japanse dreiging weg te werken!
  Alvina stemde hiermee in en stampte met haar blote voet:
  - Natuurlijk moet je!
  Robur, die agressieve, eeuwige jongen, antwoordde:
  - En ik vind het niet erg! We zullen specifiek de vijanden verpletteren!
  En nu snelde hun fabelachtige apparaat naar de kusten van Japan. In feite is het noodzakelijk om de Japanse troepen in de metropool zelf te vernietigen.
  Albina zong en ontblootte haar tanden:
  - Terwijl de klok klopt, terwijl de klok klopt,
  Terwijl de klok klopt - hang je neus niet op!
  Alvina vervolgde woedend en tikte met haar blote, ronde hak:
  Terwijl harten kloppen, terwijl harten kloppen
  Voor het beste - vecht tot het einde!
  Robur haalde zijn kinderachtige schouders op. Het was gemakkelijk voor hem om de Japanners te doden. Kon hij ook gemakkelijk blanken doden? Natuurlijk kon ik dat! Hij wil macht over de wereld! Dit is zijn passie en agressief idee. Wanneer je moordt om het moment te bespoedigen waarop mensen elkaar nooit zullen doden!
  En er zal geluk zijn in het hele universum!
  Robur zong zelfs met verrukking:
  Waar was het, wanneer was het,
  Als kind, of misschien in een droom...
  Een ooievaar op het dak is een nest voor een geliefde,
  Svit in het voorjaar!
  Albina merkte op:
  - Dit is niet langer relevant! Vergeleken met ons apparaat is de ooievaar niemand!
  Robur antwoordde:
  - De ooievaar leeft, en de onze is kunstmatig!
  Alvina zong met verrukking:
  - Zo goedaardig en vredig,
  Maar toch, het beest is cool ....
  Denk je dat ik een souvenir ben?
  Maar de beer leeft echt!
  Albina giechelde en merkte op:
  - Het heeft geen zin om een woest beest om genade te vragen!
  En hier is hun barracuda op Japans grondgebied. Met behulp van radar- en radio-interceptie zoekt hij troepen op en houdt hij zich bezig met hun uitroeiing. En verplettert, eerlijk gezegd, kapitaal.
  Robur die het Japanse bataljon met geweren afsnijdt, zegt:
  - We creëren ruimtewonderen!
  Albina, verdomde samoerai, gaf uit:
  - Ze keek naar de lucht!
  Alvina, die de Japanners verpletterde, kirde:
  - Voor Robur's nieuwe communisme!
  En ze liet haar tong zien. Dit meisje is gewoon geweldig!
  Robur, die een paar regimenten samoerai met de meisjes had vernietigd, verhuisde opnieuw. En hij handelde heel snel. Zijn bewegingen op het universele apparaat waren, zoals altijd, erg snel.
  Albina merkte grinnikend op, terwijl ze haar tanden ontblootte en haar blote tenen op de knopen drukte:
  Wij zijn meisjes van kolossale genade!
  Alvin antwoordde:
  - Geen genaden, maar organisaties!
  En pers met blote hak!
  Hun werk is niet eenvoudig, aangezien de Japanse troepen in het moederland niet op één plek verzameld zijn, maar geconcentreerd. En ze moeten stuk voor stuk worden verslagen.
  Wat zeker voor problemen zorgt.
  Robur is druk aan het zoeken met radar. En met hem, samen met de Japanners, zijn de meisjes aan het versnipperen en vernietigen. Je moet naar veel gebieden vliegen.
  Robur tijdens de vlucht componeert gevleugelde aforismen;
  Een dictator is een bokser die altijd met de handen van een ander onder de gordel slaat, niet naar de gong luistert en zijn eigen rechter is!
  Boksen is vuistgevechten met zachte handschoenen, de politiek van tonggevechten zonder witte handschoenen!
  Boksers op vuisten, politici op tongen, boksers op de regels eerlijk, politici op wetteloosheid oneervol!
  Een vrouw is ook een bokser, alleen is zij het dodelijkst als ze haar kleren helemaal uittrekt!
  Professionals in het boksen vechten met ontbloot bovenlijf, professionele vrouwen ontblootten niet alleen hun torso's!
  Een boksgevecht is in de tijd beperkt door de regels, de confrontatie van politici kent geen tijdslimieten en regels!
  Boxers vechten openlijk in het openbaar, politici vechten onder het tapijt, en zelfs als ze eruit klimmen om onder de gordel op hun tong te bijten!
  Een koppige bokser is prijzenswaardig, maar politici volharden vaker wel dan niet in waanideeën!
  De politicus staat te popelen om leeuwen te worden, maar het verdedigen van een verkeerd standpunt is een typische ram, en een koppige ezel die zichzelf varkent!
  Boksen is een helder en mooi gezicht, politiek is ook verblindend, maar het is walgelijk om ernaar te kijken, en het is honderd keer bitterder om naar te luisteren!
  Een politicus heeft soms het heldere verenkleed van een pauw en de welsprekendheid van een nachtegaal, maar in de omgang met kiezers blijft hij nog steeds een vleugelloos varken!
  In het boksen zijn lange armen waardevol; in de politiek zijn lange tongen veel dodelijker voor het hele land!
  Een bokser met zijn vuist kan slechts één tegenstander in de ring neerhalen, een politicus onder het tapijt, met een lange tong, zal de hele staat in puin veranderen!
  De meest volhardende marathonloper is een politicus, soms heeft hij niet eens genoeg leven om naar de troon te rennen!
  Een hardloper berekent kracht voor een uur, een politicus, zelfs de meest voorzichtige, zal geen kracht verzamelen voor de eeuwigheid!
  Een politicus is vaak homofoob, maar met een noodzakelijkerwijs grote kont, netjes, maar zwijn ten volle!
  Een politicus is niet altijd een significant persoon, maar altijd een enorme ezel!
  Kiezers zien de politicus waarop ze stemmen als een sprookjesprins, maar krijgen altijd een naakte koning op de troon!
  De dictator ziet zichzelf een pauw in diamanten en een keizer in paarse gewaden, maar als de kiezer rekenschap vraagt, blijkt hij een naakte koning en een geplukte, natte kip te zijn!
  De wil van een vrouw is als een diamant aan een halsketting, politiek gebrek aan wil is een kasseien die aan een strop om haar nek is gebonden!
  Een vrouw kan vergeleken worden met een diamant, een man met vuursteen, en politiek met een klont uitwerpselen!
  Met geweld kun je vechten met een machtige vijand, maar geen enkele kracht zal je dwingen om tot het einde naar de toespraak van een politicus te luisteren, als hij zich minstens drie keer als vriend aan je opdringt!
  Alles in de wereld vereist inspanning, alleen onder het eentonige gemompel van een politicus is het niet moeilijk om in slaap te vallen!
  In het boksen worden neuzen vaak gebroken, maar in de politiek blijf je altijd bij je neus!
  De neus van een bokser is scheef, in de politiek is het ook kronkelig om een kiezer met een neus achter te laten!
  Bij boksen worden punten soms oneerlijk geteld; stemmen zijn altijd oneerlijk bij verkiezingen!
  In het boksen is hoe je vecht belangrijk, en hoe de stemmen worden geteld en de koning van de ring heeft een beetje een voorsprong, in de politiek maakt het niet uit hoe ze stemmen, en de telling is volledig in handen van de iemand die op de troon zit!
  In de sport kun je een monarch met ontbloot bovenlijf worden, maar in de politiek is iedereen al naakte koningen!
  In de sport kun je bezweet en stoffig worden, maar in de politiek word je zeker vies en geen douche zal het stinkende vuil wegspoelen!
  Een soldaat kan stoppelbaar zijn, maar voor een vrouw aangenaam om aan te raken, en een politicus, hoe glad hij zich ook scheert, roept het gevoel op een reptiel te kussen!
  Een soldaat is een adelaar met de rang van een mus, een politicus is een natte kip met de rang van een kalkoen!
  De soldaat, hoewel niet helder gevormd, voert soms domme bevelen uit, maar in tegenstelling tot de politicus-papegaai zingt hij niet uit de stem van iemand anders!
  De soldaat is de mierenwerker van oorlog, en de politicus giet stront van bovenaf, als een dikke drone van de achterkant!
  De soldaat is dapper, zelfs als hij verlegen is, de politicus is laf, zelfs als hij een haan is!
  De soldaat is nobel, maar niet vrij, de politicus is gemeen, en in feite ook een slaaf van hartstochten!
  Een soldaat is een leeuw, zij het nog steeds klein, en de politiek is een vos en al overwoekerd!
  Een soldaat is als een engel in de hel, en een politicus is een varken dat feestviert tijdens een plaag!
  Een jongen op blote voeten loopt comfortabeler door de sneeuw dan een geschoeide politicus die tussen de straaltjes door manoeuvreert!
  Een jongen, zelfs naakt in de kou, is gelukkiger dan een oude man die is overgoten met de modder van de toespraak van een politicus!
  Een vrouw is niet zo bang om naakt en blootsvoets te zijn, als wel voor het feit dat een mannelijke politicus haar schoenen aantrekt en drie huiden afscheurt!
  Een vrouw ziet er timide uit, maar er is weinig dat haar echt bang kan maken, een mannelijke dictator ziet er formidabel uit, maar schuwt zijn eigen schaduw!
  Voor een dictator is zwijgen alleen goud waard als de onderdanen het kunnen verdragen hun tong in hun zakken te steken zonder te mopperen!
  De dictator verzekert dat hij zo hard als een rots is, maar in feite is de tiran gewoon een stomme kasseien!
  Een meisje stoot haar benen naar beneden als ze blootsvoets over scherpe stenen rent, een politicus raakt in de war als ze geschoeid tussen stromen door rent!
  Een blote vrouwelijke hiel kan worden doorboord door een scherpe, een kiezer die is geschoeid met een politicus zal zelfs niet met humor worden doorboord!
  Een vrouw loopt liever op blote voeten in de kou dan geschoeid te worden met de vurige toespraken van politici!
  Bij vorst koelt een heet hart niet af, en een vurige toespraak van een politicus zal niet opwarmen!
  Een patriot heeft een vlam in zijn hart, maar alleen poep in zijn lever van een politicus!
  Een soldaat heeft het vurige hart van een patriot, en politici hebben de maag van een corrupte struisvogel en de keel van een hebzuchtige python!
  Een soldaat houdt eer - het kost veel, een politicus verkoopt schaamteloosheid, die geen gebroken cent waard is, maar drie duur!
  De soldaat heeft een grijze overjas en veel grijze stof in zijn hoofd, de politicus heeft het haar van een grijze wolf en ambieert grijze kardinalen te worden!
  Politici sturen soldaten om bloed te vergieten omwille van een rood woord, en omwille van een zwarte zaak verraden ze liefde!
  Een soldaat kan zijn lichaam bevlekken, maar blijft zuiver van geest, en geen enkele badkamer zal een politicus helpen om geestelijk vuil af te wassen!
  Een soldaat moet slechteriken doden omwille van het moederland, een politicus doodt al het goede met ambitie omwille van zijn eigen land!
  Een soldaat die doodt is geen moordenaar, een politicus die belooft - vervult niet!
  Een soldaat doet soms het onmogelijke zonder zichzelf te sparen, een politicus doet niets van het mogelijke zonder eigenbelang in eigen zak, zonder anderen te sparen!
  Een soldaat is een leeuw die onder het bevel van rammen ontbreekt, een politicus is een vos die alleen rammen met kippenhersenen gehoorzamen!
  Een soldaat wordt misschien niet altijd een leeuw, maar het belangrijkste is om niet een ezel te worden waarvan drie huiden zijn neergelaten!
  , Een soldaat gedraagt zich niet altijd als een engel, maar in het diepst van zijn ziel is hij toegewijd aan God, een politicus stort altijd engelentoespraken met beloften van het paradijs, maar aan de oppervlakte van de geest is het duidelijk dat hij toegewijd is tot satan!
  Een soldaat kan tijdens het gevecht zonder laarzen worden achtergelaten, maar een politicus trekt in elke situatie schoenen aan!
  Een soldaat draagt een camouflage-uniform om te overleven ter wille van het vaderland, terwijl een politicus een kameleon is om moreel een kiezer te vermoorden om de troon te grijpen!
  Een soldaat in de strijd rent als een hond naar een zwijn, een politicus in de achterhoede, blaft veel en varkens!
  Het is goed voor een soldaat om zo sterk te zijn als een eik als hij een vijand ontmoet, het is nog erger om zo stom te zijn als hij in contact is met een politicus!
  Een beul snijdt hoofden met een bijl, een soldaat steekt met een bajonet in de keel, een politicus druppelt met zijn tong op hersens en wurgt achter de nek met plakkerige woorden!
  Het is beter voor een soldaat om een woeste wolf te zijn dan een laf konijn, vooral wanneer hij een politieke boa constrictor ontmoet!
  Een soldaat ziet er misschien woest uit, maar in de diepten van een zachtmoedig lam is een politicus met een engelachtige blik eigenlijk een typisch varken!
  Soldaten zijn altijd dapper, zelfs als ze zich terugtrekken, maken ze slechts een tactische manoeuvre, politici zijn altijd laf, zelfs als ze aanvallen, plegen ze een strategische truc!
  Een soldaat vecht met gelijken en sterk op bevel, een politicus valt de zwakken aan, door zijn eigen wil!
  Een echte soldaat is niet altijd even goed geboren, maar vervult altijd zijn plicht, een politicus, zelfs met een koninklijke stamboom, komt zijn beloften altijd niet na!
  Een soldaat gebruikt soms prostituees tijdens zijn vakantie, een politicus is altijd aan het werk en rust een prostituee die kiezers gebruikt!
  Een soldaat betaalt prostituees wat hij met zijn bloed verdient, een politicus is zelf een prostituee en hij wordt betaald om het bloed van kiezers te bederven!
  Een soldaat schiet en stuurt een kogel in de borst van de vijand, een politicus doodt door een varken in zijn zak te stoppen en gal in de lever!
  Een soldaat in de strijd roept gejuich, een politicus zwijgt ook niet, maar als een krijger in de strijd wordt geslagen, dan is een kreet helaas geen schild!
  Een soldaat is niet altijd een ster, maar de glorie van zijn heldendaden vervaagt niet door de eeuwen heen, een politicus streeft altijd naar de rol van een uitblinker, maar zijn schande is bedekt met schimmel!
  De soldaat werkt met een scherpe bajonet en steekt met een goed geweten, de politicus slaat op de duimen met behulp van een tong waarvan de scherpte gewetenloos is!
  Een soldaat kan te veel wijn drinken en zichzelf pissen, maar hij zal niet, zoals een politicus, verbale diarree zonder mate in dronkenschap gieten!
  Een meisje op blote voeten staat klaar om haar minnaar zonder angst achterna te rennen, maar met welke schrik laat de kiezer zich door politici beschoeien!
  Een politicus is een vos, voor wie de kiezers bewoners van een kippenhok zijn, maar die het vlees verslindt van degenen die de intelligentie van een kip hebben, een politicus zal zeker een varken ontglippen!
  Soldaten vechten tegen hanen die gouden eieren leggen, voor kalkoengeneraals die op hun beurt worden verslonden door vossenpolitici!
  De soldaat rent in de aanval, gelovend in de overwinning, de politicus in de achterhoede zal in ieder geval de jager de schuld geven door van principes af te wijken!
  Soldaten trekken zich soms terug, omdat geluk veranderlijk is, maar ze geven altijd op voor de politiek, hun geluk zit in bedrog en een varken uitglijden!
  De jongen op blote voeten is te handig om zich door de politicus onder zijn hielen te laten drijven!
  Wanneer de blote voeten van een meisje worden verwond door scherpe stenen, verwonden ze het hart van een man, maar politici die hen dwingen om koolsoep te drinken met bastschoenen, slaan de lever van de kiezers!
  Een soldaat is niet op zoek naar de dood, hij wil leven, een politicus zoekt geen manier om zijn verkiezingsbeloften na te komen - hij wil kiezers verzilveren!
  Een soldaat is altijd jong van hart, wordt zelfs grijs, een oude malafide politicus zit in de lever, en een kale duivel zelfs met dik haar!
  In de oudheid had een soldaat een zwaard, daarna werd hij vervangen door een machinegeweer om het gemakkelijker te maken om vijanden te doden, en een politicus had destijds een tong - dodelijker dan die het onmogelijk is om uit te vinden!
  Een soldaat is een soort oorlogsmachine, maar blijft een man, in de politiek is er niets menselijks - hij is een oorlogsmachine tegen redelijke argumenten!
  Beter een lepel voor het avondeten dan koolsoep slurpen met bastschoenen!
  Als het moeilijk is om vrienden te maken in de politiek als wolven in een roedel, laten we elkaar dan in ieder geval niet verknoeien op de bank!
  Politici kibbelen als wolven en schelden elkaar uit als vossen!
  Een politicus kan nog steeds de hoektanden van een wolf onder de huid van een schaap verbergen, maar niets kan een varkenscent verbergen!
  Een politicus die geen cent voor kiezers kan verbergen, is geen cent waard!
  De politicus zal de kiezers zo verknoeien dat ze zullen huilen als wolven!
  Een politicus zonder de greep van een wolf, maar met de gewoonten van een varken, zal de kiezer tot het leven van een hond brengen!
  De politicus kruist zich met zijn handen, kruipt met zijn tong in zijn zak en trapt op zijn ziel met zijn laarzen!
  Als een politicus zeven vrijdagen in een week heeft, dan heeft de kiezer op maandag een nutteloze verjaardag!
  Het maakt niet uit om op maandag geboren te worden, het is een ramp om op zondag een dictator te kiezen!
  Als je bij de verkiezingen op zondag voor een tiran hebt gekozen, loop je het risico jezelf een doorlopende maandag te bezorgen!
  Kies je voor een ijzeren hand, dan krijg je een stalen ketting om je nek!
  Toch is de ijzeren hand beter aan de macht dan het been van de anarchie!
  De meest wrede macht is beter dan volledige anarchie, het is gemakkelijker om één tiran te verdragen dan duizend broers!
  Een echte heerser zou als een sprookjesprins voor het volk moeten zijn, en niet een naakte koning!
  Er zijn maar weinig sprookjesprinsen in de politiek - maar stevige naakte koningen!
  Een prins is een toekomstige koning, een naakte koning is een bankroet in het heden!
  Een vrouw wacht op een sprookjesprins, maar ze krijgt een naakte koning, een kiezer is een messias en ze krijgt een hypocriet met een zwakke wil, of een gewetenloze tiran!
  Een vrouw wacht op een prins tot ze trouwt, een kiezer wacht op de vervulling van verkiezingsbeloften totdat de kanker op de berg fluit!
  De politicus is een meester van leugens en een grootmeester van excuses, en in het vermogen om het te verknoeien is hij een wereldkampioen!
  Een politicus heeft maar één kans om een eerste indruk te maken, en een constante kans om het te verpesten!
  De politicus weet dat twee keer twee vier is, maar hij probeert te bewijzen dat je de hele wereld krijgt door er nog twee termen aan toe te voegen!
  De politicus wil de macht en de troon van een leeuw hebben, maar qua kracht is hij op zijn best een haan, en qua positie is hij een vos die een gat graaft om een varken te planten!
  De kiezer moet stalen zenuwen hebben om niet te roesten van de verbale regen van de politicus!
  Het is gemakkelijker te geloven dat de hemel naar de aarde zal vallen dan dat de dictator het verdient om tot de hemel verheven te worden!
  De politicus staat altijd klaar om beloften uit te storten als een nachtegaal, maar om de belofte waar te maken wanneer de kanker op de berg fluit!
  Waarom is het zo moeilijk om verkiezingsbeloften na te komen - je kunt een walvis met je ogen eten, maar een grote lepel zal je mond doen scheuren!
  Je kunt alles doen wat de verbeelding trekt, als dit niet de beloften zijn van een politicus die verstoken is van een redelijke verbeeldingskracht!
  De politicus is klaar om zijn ziel aan de duivel te verkopen omwille van de macht, maar Satan koopt niet wat geen cent waard is en gaat hem gratis in handen!
  Een politicus kan geen God worden, maar het vermogen om hem te verknoeien is Satan zelf!
  De kiezer wil reinheid in de politiek om vlees te eten, maar krijgt maar één soort van een vuile politicus - geplant varken!
  De kok-politicus heeft één bijgerecht - noedels voor oren en één soort vlees - leg varkensvlees, op het derde gat van een donut met honing van beloften uit de beek van welsprekendheid, en tot slot, berkenpap en kaas in een muizenval !
  Een politicus is een kok die oneetbare gerechten bereidt voor zoete toespraken, zodat het gemakkelijker is om de kiezer zelf in te slikken!
  Een politicus is een kok die de kiezer genereus voedt met honing van toespraken, maar zelfs honing is bitter als je erin verdrinkt!
  Als de dictator met een sluwe mijn zijn voorwaarden op nul heeft gezet, betekent dit dat de kiezer weer een bast heeft gekregen!
  Een krijger vecht altijd voor een rechtvaardige zaak, terwijl een politicus alle trofeeën naar links pakt!
  Een krijger schiet met zijn linkerhand voor een rechtvaardige zaak, een politicus met zijn tong neemt alle prestaties naar links!
  Oorlog is het tegenovergestelde van de oceaan van liefde, maar er is ook een fontein van bloed voor nodig!
  Een krijger is niet God in kracht, maar een engel in adel!
  De soldaat heeft een ijzeren helm, een stalen bajonet en een hart van goud, maar de politicus waardeert hem voor geen cent!
  Soldaten worden vaak als schapen ter slachting gedreven, maar in hun hart zijn het leeuwen, en een politicus die brult als een leeuw is een typisch schaap!
  Een soldaat kan ook bang zijn voor de dood, maar hij is nog banger voor oneer, en een politicus beeft voor zijn leven, maar hij heeft zijn eer al lang geleden verloren!
  De soldaten, die de vijand hebben verslagen, vieren de overwinning, de politicus, die de kiezer heeft misleid, viert de lafaard!
  Een jongen kan een goede strijder zijn, maar een politicus zal nooit opgroeien om verantwoordelijkheid te nemen tegenover de kiezers!
  Het is beter een jongen op blote voeten te zijn dan de politici je schoenen aan te laten trekken en je jeugd te stelen!
  Een meisje is een prachtige bloem die kan verwelken, maar nooit zijn geur verliest, een politicus is een hoop mest, hij kan de troon beklimmen, maar het zal alleen maar meer stinken!
  Een soldaat is een echte man, een politicus is een knorrige vrouw in broek!
  Een soldaat heeft een nobele woede als een brul van een leeuw, en een politicus heeft walgelijke hysterie, het woord is een blaten van een ram!
  Een soldaat heeft zelden een vrije dag, maar een politicus heeft zeven vrijdagen per week, en zijn kiezers vieren hun verjaardag op maandag!
  Een soldaat die is gevallen, doet push-ups, een politicus valt altijd moreel en wurmt zich in zijn zak!
  Een soldaat wordt soms gedwongen door de modder te gaan terwijl hij een man blijft, en een politicus in schone kleren en overgoten met eau de cologne blijft een varken!
  Een soldaat geeft eer en blijft met eer, een politicus schuift een varken binnen en blijft een varken!
  Een soldaat heeft knopen op een rij, een politicus heeft als een zwijnkont!
  Soldaten oren dappere kinderen en sturen politici naar psychiatrische ziekenhuizen!
  De mens zou afstammen van een aap, maar een politicus is meteen duidelijk en bleef een varken!
  Labour maakte een man van een aap, en de undercoverstrijd veranderde de politiek in een mengeling van een vos en een varken!
  De arbeider werkt hard en drinkt soms alcohol, de politicus is zwijn en braakt altijd verbale diarree!
  De soldaat groeit van strijd tot strijd, de politicus van de ene verkiezingscampagne naar de andere, verandert steeds meer in een prostituee!
  De ogen van een soldaat branden met de jeugdige opwinding van een vechter, de hoed van een politicus brandt als een dief, met de onverschilligheid van een opgebrande cynicus!
  Een soldaat heeft de keuze: een kist in kruisen of een hoofd in de struiken, terwijl een politicus bij verkiezingen alleen maar kruizen heeft verstopt met aspiraties, kiezers en koolkoppen!
  Een soldaat zelfs klein van gestalte met enorme moed, een politicus zelfs met een hoge positie - een pygmee geweten!
  Een soldaat wil een vrouwelijk lichaam als cadeau voor een prestatie, en een politicus zet onterecht het hele land op kanker!
  Een soldaat heeft altijd tijd en plaats voor een prestatie, maar het is niet altijd mogelijk om het te volbrengen, een politicus in constante tijdnood zal zeker tijd hebben om een varken op zijn kop te zetten!
  Een politicus is het enige vleugelloze wezen in de natuur dat op ieders hoofd poept!
  Elke schooljongen weet dat twee keer twee vier is, alleen politici, in plaats van getallen te vermenigvuldigen, produceren een constante verdeling in hun zak!
  Een soldaat leert door te stoten, een politicus probeert de kiezers te laten wennen aan het idee dat men kan gedijen als men op de duimen slaat!
  Elke soldaat is een vechter, het verschil is alleen in niveau, elke politicus is een prostituee, het verschil is alleen in de rang van een pooier!
  Een soldaat is deels een beul, omdat hij ook bloed vergiet, een politicus is een complete schurk, want hij drupt op zijn hersens!
  Als de generaal wordt uitgenodigd voor een bruiloft, dan krijgt de soldaat een uitnodiging om het moederland te redden zodat bruiloften worden gespeeld in een vrij land!
  . HOOFDSTUK 5
  De laatste grote concentratie van troepen was de keizerlijke garde. Dit zijn geselecteerde samoerai in de residentie van de mikado. Het was voor hen dat de krijgers van het kindertriumviraat het opnemen.
  Ze wilden voor eens en altijd een einde maken aan de Japanse dreiging!
  De eeuwige jongen Robur drukte met de blote vingers van zijn kindervoeten op de joystickknop en sloeg de dodelijke kracht van vernietiging en verbranding van de krijgers van het land van de rijzende zon.
  Robur ontblootte zijn tanden en zong:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  En lekker op de wc!
  Albina merkte grinnikend op, haar kinderlijke hoektanden ontblotend en zingend:
  - Een twee drie! Vernietig alle vijanden!
  En het meisje zal met haar blote, gebeitelde benen op de knoppen van de joystick drukken. Ze is gewoon een hyperkrijger.
  Alvina sloeg de samoerai met haar naakte, sierlijke, roze hiel en kirde:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  Albina merkte met een sceptische glimlach op:
  - Zal het geweldig zijn? En wat bedoelt onze moeder?
  Alvina ontblootte haar tanden en antwoordde:
  - Lange tijd om een krachtige moeder te begrijpen - om meisjes met de geest te begrijpen!
  En nogmaals, laten we verbranden en de bewaker zien. En dat deed ze heel ijverig.
  Robur wees ondertussen zijn blote, kinderachtige, gebruinde benen naar de vijandelijke kanonnen en dacht na over de zin van het leven.
  Ieder mens heeft zijn eigen missie in het leven. En je kunt er niet tegenin gaan. Zo deed hij Robur de grootste ontdekkingen in de techniek, en dat is hem gelukt. En nu moeten we de mensheid blij maken met onze eigen dictatuur. En dit is zijn belangrijkste missie.
  En Robur, die de Japanners verpletterde, zong:
  - Hier komt de missie, en dan zal Rusland, in plaats van Nicholas, mij kiezen!
  En dat is hoeveel dode Japanners. Gewoon hele hopen lijken. De bewakersregimenten van de keizer, die de waanzin hadden om contact op te nemen met Rusland, sterven. Echter, al was het maar met het tsaristische Rusland, dan is dit slechts de helft van de moeite, en hier is het technische genie van Robur tegen hem. En dit is echt een groot probleem.
  Robur begon opnieuw hardop gevleugelde aforismen te uiten, die gemakkelijk uit zijn kinderachtige tong ontsnapten;
  Een berouwvolle demon is beter dan een gevallen engel!
  De beste manier om gerechtigheid te bewerkstelligen is door iedereen te straffen!
  Elke groente heeft zijn tijd, en de hond heeft een ketting voor de lunch en een riem voor het avondeten!
  Het wijze hoofd beveelt, maar behendige vingers grijpen. Het een is onmogelijk zonder het ander - een geest zonder lichaam, zoals een ziel zonder vlees!
  Niet altijd wijs op de troon, maar altijd met de koning in zijn hoofd!
  Spuug niet eens op je verleden als je in de toekomst niet in een oceaan van braaksel wilt belanden!
  Zelfs de kleinste echte goede daad zal opwegen tegen de meest gigantische dromen en projecten!
  De laatste dwaas is in staat om te doden, maar het echte eerste genie is in staat om te herrijzen!
  De mensheid zal zich ofwel ontwikkelen tot de Almachtige Godheid, of wegzinken in de ellende van apen, maar het is net zo onmogelijk om op één niveau te blijven als het is om op de rand van een munt te staan tijdens een aardbeving!
  Het is beter om één keer met een zwaard te slaan dan duizend keer te dreigen met een baksteen!
  Als je gelukkig wilt zijn, trouw dan goed; als je wijsheid wilt vergaren, trouw dan zonder succes!
  Een huwelijk dat gebrekkig is wanneer de handen van de bruidegom worden geslepen voor iets dat de bruid geen voldoening zal schenken!
  Zelfs een kind kan doden, maar voor de opstanding moet men rijpen tot het niveau van de demiurg!
  De leeuw is de vleesetende koning der dieren, maar de meest dodelijke is de sluwheid van de vos!
  Toen de ezel koning werd, verbeeldde de vos zich dat hij God was, en de rest moest ploegen als ezels!
  Er zijn stabiele regels in het schaken, in de politiek is er een spel zonder regels en wetteloosheid!
  Schaken is een spel voor grote geesten volgens duidelijke regels, politiek is helemaal geen spel voor grote schurken volgens vage concepten!
  De grootste geest is niet bij machte om de laatste dwaas uit te leggen waarom politiek pure waanzin is!
  De uitvinding van het wiel is een geweldige ontdekking voor het welzijn van de mensheid, maar het vermogen van politici om kiezers in cirkels te drijven is de grootste vloek!
  Voor een slimme man is een touw een redder in nood om uit een ravijn te komen, voor een dwaas is het een strop en moed is een ramp!
  Een poedelvuist heeft vijf vingers, maar wie ze verslaat, heeft nog geen greintje geweten!
  Het moeilijkste om voor een goedgelovige kiezer te vallen, is van de bergen van goud beloofd door de politici!
  Hoe hoger de gouden berg van de beloften van de politicus, hoe groter de kans dat de kiezer zijn nek breekt als hij er vanaf vliegt!
  Soms steunt een politicus een kiezer - als de strop van een opgehangen man!
  In ambachten zijn er meesters van alle ambachten, maar in de politiek is vaardigheid één taal!
  Zelfs de meest bekwame handen kunnen niet alles repareren, maar onbekwame politici met tongen kunnen alles breken!
  De sterkste man met zijn handen zal zelfs geen ton optillen, maar een politicus met zijn tong zal niet een hele staat zwak laten zakken!
  De cobra sist voordat hij vergif in het lichaam vrijgeeft, en de politicus giet het uit als een nachtegaal en vergiftigt de ziel!
  De slang geeft gif af via zijn hoektanden, de politicus stoot gif uit via de tong en doodt veel nauwkeuriger!
  De waarheid is soms bitter, maar zijn zout der waarheid geneest, de politicus is altijd zoet, maar zijn honing veroorzaakt diabetes van teleurstelling!
  Er is honing uit de mond van een politicus zonder brood, maar er is geen werkbrood zonder het zout van de waarheid!
  Als je naar een dictator kijkt, is politiek benijdenswaardig, bloed gieten is lekkerder dan jam in je mond smeren!
  De dictator is zo bitter als alsem, maar het zout van de waarheid in hem is alleen in de levers van zijn onderdanen!
  Een politicus-democraat houdt een lieve toespraak, een politicus-dictator houdt eerst een toespraak, en dan zijn hoofd van zijn schouders!
  Om carrière te maken in de politiek, moet je drie regels kennen: zwijgen is goud, spreken moet als honing zijn, veelbelovend in drie dozen, haal het op drie manieren uit de lobby!
  Politici zeggen het een en doen het ander, met één uitzondering - je zult je echt niet vervelen met hen!
  Wanneer een man schoenen aantrekt, gaat hij failliet, en wanneer een vrouw haar schoenen uittrekt, vermenigvuldigt ze haar fortuin!
  Niet elke man kan zelfs de plaats van een engel claimen, maar elke vrouw is al een potentiële godin!
  Ten slotte werd de wacht volledig vernietigd en het paleis gedeeltelijk vernietigd.
  Nu moeten we de Mikado dwingen een onvoorwaardelijke overgave aan Rusland te ondertekenen en vervolgens een referendum houden over de opname van Japan in het Russische rijk.
  Dit is natuurlijk het belangrijkste...
  De meisjes trokken geïmproviseerde bepantsering aan en verlieten het vliegtuig.
  Niemand verzette zich tegen hen.
  De Mikado verwachtte hen samen met de ministers. Bij het zien van meisjes op blote voeten waren de hoogwaardigheidsbekleders beschaamd en bloosden.
  Albina bestelde:
  - Op knieën!
  De Mikado en de ministers lieten zich gehoorzaam zakken. Ze beefden van angst.
  Alvina zei:
  "Kus nu onze voetafdrukken!"
  En om overtuigender te zijn met een zakblaster, sneed ze twee lijfwachten van de keizer af. En toen doopte ze haar blote voeten in het bloed dat uit de dood vloeide. Na haar veranderde Albina ook in een scharlakenrode vloeistof.
  Daarna lieten de meisjes rode, sierlijke, kleine sporen van hun benen achter.
  De keizer en de ministers kusten hen gehoorzaam. En dit was de sterkste vernedering van Japan.
  Dan moet je natuurlijk de onvoorwaardelijke overgave van het land van de rijzende zon ondertekenen.
  Albin en Alvin werden gedwongen het hele kabinet van ministers te ondertekenen.
  En toen knielde de mikado weer neer en kuste de blote, bloederige zolen van de eeuwige meisjes.
  Dus de bezetting van Japan en een volledige overwinning vond plaats.
  Maar voor nu moet je wachten op de komst van Russische troepen. In ieder geval werd via de radio aangekondigd dat Japan zou capituleren.
  Robur was erg blij, en de eeuwige jongen riep uit:
  - Ik heb een heel rijk verslagen!
  En hij barstte in lachen uit... Het was gevaarlijk om het gevechtsvoertuig te verlaten, maar het was saai om alleen te zitten.
  En de eeuwige jongen, die onsterfelijkheid cadeau kreeg, besloot door te gaan met het verzamelen van gevleugelde uitspraken;
  Om je te verheugen in de overwinning en niet te rouwen om de bitterheid van een nederlaag, heb je het zweet van ijver en een sprankje talent nodig!
  Een soldaat voelt in zijn hart wanneer hij in de aanval moet gaan, en een politicus die al lang in de lever zit, stuurt naar de slachtbank!
  De soldaat wordt soms bezocht door twijfels over de bekwaamheid van het bevel, maar de politicus is zonder enige twijfel niet bekwaam, dat in het vermogen om te liegen!
  Een soldaat is de zoon van een adelaar die naar een tegenstander pikt en in de lucht fladdert, een politicus is de zoon van een vos die op zijn kop poept en varkens aan de zijlijn!
  In de strijd versloeg de dappere hem voordat het gevecht begon, de lafaard verloor zonder de strijd aan te gaan, de politicus bedroog zelfs voordat de trofeeën werden verdeeld!
  In een strijd zijn de krachten altijd ongelijk, iemand is sterker, iemand is zwakker en iedereen is even goed in politiek spelen!
  In de strijd krabbelt een soldaat met een machinegeweer en een politicus achterin trommelt tevergeefs met zijn tong!
  Een soldaat hoeft niet tot een prestatie te worden gestimuleerd - hij staat altijd klaar, en een politicus kan je elk moment verknoeien!
  Een soldaat als een kat heeft negen levens, en een politicus als een hel heeft een miljoen maskers!
  Een soldaat, zelfs als hij lichamelijk ziek is, is geestelijk gezond, en een politicus is altijd geobsedeerd door een pijnlijk verlangen om de kiezer te naaien!
  Robots kunnen niet ziek worden, echte soldaten geven niet op en politici kunnen van nature niet anders dan het verknoeien!
  Een krijger is drie keer een krijger, een politicus is een miljoen keer een varken!
  Een soldaat is in de eerste plaats een man, en ten tweede een krijger, een politicus is een varken in de eerste graad en een vos in de tweede!
  Een vrouw op blote voeten kan elke geschoeide man inhalen, het is gemakkelijk voor haar voeten zonder schoenen, het is moeilijk om te leven zonder hersens!
  Een vrouw schaamt zich niet om met haar blote hiel te pronken, het is veel erger als een man je schoeit en drie huiden afscheurt!
  Een politicus kan duwen als een tank, maar zijn pantser is als verbale diarree-gelei!
  Een soldaat kan luizen krijgen op mars, maar een politicus die achteraan zit is al een mestluis van beroep, en zelfs de hele tijd varkens!
  Een politicus is dat schaap waarvan je geen wol krijgt voor vilten laarzen, maar zelf koolsoep slurpt met bastschoenen!
  Een varken geeft mensen vlees en spek, en een varkenspoliticus hangt alleen noedels aan zijn oren en stopt kaas in een muizenval!
  De toespraak van de politicus is een stevige pap en een mengelmoes van beloften, en een beetje kaas uit een muizenval, dergelijk voedsel veroorzaakt alleen een zweer van teleurstelling!
  De soldaat houdt van vrouwen en het moederland, de politicus zelf is als een grillige vrouw en houdt van macht over het moederland!
  Een soldaat wil een prestatie leveren en een held worden, een politicus vindt altijd een kans om gemeenheid te plegen en een beloning te ontvangen!
  Als een soldaat de sterren niet telt, zal hij ze vroeg of laat op schouderbanden verdienen, maar een politicus, die zichzelf als een ster beschouwt, verdiende niet eens een kruis op zijn graf!
  Een soldaat vindt niet altijd een plaats onder de zon, maar zijn ziel is helder, een politicus neemt soms de plaats in van een uitblinker, maar de duivel zelf is in de geest!
  De soldaat is op zoek naar glorie en wil overleven, de politicus heeft al schaamte gevonden en wil groots leven!
  Een soldaat salueert en blijft met eer, een politicus schuift een varken en hij blijft zelf een schurftig zwijn!
  Soldatendienst laat niet toe een buik te laten groeien, maar als een krijger een buik heeft verloren, verwerft hij onsterfelijkheid in de harten van mensen, en een politicus, die een buik heeft opgewerkt, blijft alleen in de lever!
  De soldaat spaart de buik niet en heeft geen buik om bemind te worden door de meisjes, de politicus schudt zijn maag en werkt de mammoet op, en daarom worden we gehaat door de kiezers!
  Een meisje op blote voeten is gelukkiger dan een oude vrouw die werd geschoeid door charlatans, die eeuwige jeugd en rijkdom beloofde, maar in plaats van een jonge huid werden er drie huiden afgescheurd!
  De soldaat is nog niet helemaal een generaal, hij doet niet onder voor hem in vindingrijkheid en moed, de politicus is niet helemaal Satan, maar om gemeen te doen, heeft hij nog iets te leren van de duivel!
  De naakte vrouwelijke hiel is rond en verleidelijk, de naakte koningen waarmee politici voor ons verschijnen wanneer ze het masker afscheuren, rond in spraak, maar met afschuw!
  De piloot wordt niet gevleugeld geboren, hij krijgt vleugels in de strijd, de politicus wordt niet geboren met een neus, maar hij laat de kiezers zonder problemen achter met een neus!
  Soldaatvaardigheid wordt geboren in kwelling, politieke virtuositeit creëert kwelling onder de kiezers!
  Een soldaat is nog geen meester, maar hij leert van strijd tot strijd, een politicus is geen engel meer en hij wordt slordig van de ene verkiezingscampagne naar de andere!
  Hij die geboren is om te kruipen kan niet vliegen, maar een slaaf kan vanaf zijn geboorte naar de troon vliegen als hij de vasthoudendheid van een specht, het intellect van een uil en het uitzicht van een adelaar heeft!
  De sterkste wint in oorlog, en de grootste kracht is in sluwheid, dus de vos zal altijd de leeuw overnemen!
  De soldaat neemt het niet zozeer met geweld als wel door vindingrijkheid, de hersenen zijn het sterkste deel van het lichaam, hoewel het geen spieren heeft, en de tong is het schadelijkst, hoewel achter de tanden!
  De soldaat spant zijn riem om het rennen gemakkelijker te maken, de politiek zorgt ervoor dat de kiezers hun broekriem aanhalen, en ze verspreiden zich!
  Een soldaat heeft spirituele vleugels en een adelaar in zijn ziel, een politicus heeft een varkenspenning in zijn geest, en een ziel die erger is dan een varken!
  De tong van een man likt gewillig de blote hiel van een vrouw, maar domme mannen zijn nog meer bereid om zich te laten schoeien door mondige politici!
  Politici hebben lange tongen, maar zeer korte handen om de belofte van dimensieloze monden waar te maken!
  Degenen met het intellect zijn vliegen die pikken naar de honingtoespraken van politici, en degenen met de hebzucht van ratten haasten zich om kaas in een muizenval te bevrijden!
  Politici zijn zelden dwazen, integendeel, vaker dwazen zijn degenen die hun stem laten horen als een zachtaardige politicus, het risico lopen hiervoor op de oren te worden geslagen en zonder broek te worden achtergelaten!
  - De politicus is zelf een zakkenroller, en hij is een zakman, en zijn zak heeft geen bodem, maar hij kan er slechts een vijg voor de kiezers uit halen!
  De indringer vertrapt de grond met zijn laarzen, en de vrouw vertrapt de man met haar blote voeten, de aarde kreunt van pijn, de man koert van genot!
  De soldaat wil niet doden, maar doet zijn plicht gewetensvol, de politicus hunkert naar bloed en heeft geen greintje geweten!
  Een soldaat is geen hamster om voorraden op te slaan, en geen gopher om te verbergen, en geen rat om in zijn eentje te knagen, maar hij heeft echt leeuwentanden als hij vecht voor een rechtvaardige zaak!
  Een soldaat is een gevechtseenheid, een politicus is slechts een militante nul!
  Een politicus is geen soldaat of krijger, maar hij doodt zeer effectief met een lange tong en scheurt het dak van zijn scharnieren!
  De dictator snijdt ook schaafsel van stronken met een lange tong, een zaag van welsprekendheid!
  Het sterkste bot is de tong, als deze niet met de tong is vastgebonden!
  Als een politicus zijn mond vol tanden heeft, zal hij geen botten verzamelen in polemiek!
  Een politicus is nog steeds dat fruit, nooit rijp om de kiezers te voeden, maar rot vanaf het moment dat het ter beoordeling wordt tentoongesteld door te stemmen!
  Een politicus is een vrucht die het sap van welsprekendheid uitstort en kiezers in groenten verandert!
  Een fles wodka van een halve liter is dodelijker dan een dozijn Hitlers, dus laten we drinken op het feit dat alleen alcohol Russen doodt en ons allemaal!
  Een jongen met blote hiel slaat de tanden van een vijand uit, een volwassene die met politiek is geschoeid, blijft een tandeloze hond die huilt naar de maan!
  Luide glorie komt niet gemakkelijk naar een soldaat, maar ze is slim, maar een politicus loopt af en toe in luide schandalen van bekendheid!
  Een soldaat is een strijder van het licht, voor welk idee hij ook vecht, een politicus is een gruwel van de duisternis, onder welke vlag hij ook staat!
  Het maakt niet uit onder welke vlag de soldaat staat, het belangrijkste is dat moed in zijn hart brandt, en de kleur van de kleur doet er niet toe in de politiek, hij zal laf in de lever van de kiezer zijn!
  Een soldaat onder een slechte vlag verdient meer respect dan een politicus onder de juiste leuzen, maar los van de bazaar, een varken leggen!
  Het communisme is een paradijs dat mensen zelfs op aarde bouwen met eeltige handen, maar varkenspolitici veranderen de planeet in een hel en vernietigen het goede met lange tongen!
  Een soldaat voor het moederland is altijd een berg, een politicus vertraagt alleen een kei, zijn varken is een vechter hoera, om niet te veel te poepen!
  Een vrouw kan stilletjes een goede soldaat zijn, maar een politicus, zelfs in zijn broek, is een vuile, praatgrage vrouw!
  Politici hebben lange tongen en grenzeloze ambities, maar om de aarde te grijpen, zijn de handen kort en de geest nog minder!
  Schep niet op over staaltechnologie, als je een geest als gelei hebt, dan gaven de wilden een lafaard een knuppel met een knuppel, zowel in de hemel als op aarde!
  Politicus, maalt onzin, waarvan geen meel voor brood is, maar vast meel, met noedels op de oren van de kiezers!
  De soldaat is een ridder die tegen een draak vecht, maar deze draak zit eigenlijk in de achterhoede en heeft niet zeven koppen, maar een miljoen maskers, en een ontelbaar aantal varkenssnuiten!
  Een soldaat, om geen geplukte kip te worden, moet een gans zijn, een politicus, om kiezers op een barbecue te braden, zal graag pissen, niet op een kameraadschappelijke manier!
  Soldaten zijn maar jongens, maar ze groeien op van strijd tot strijd, politici, ongeacht hun leeftijd, van de ene verkiezingscampagne naar de andere, vervallen in nog grotere waanzin!
  Een soldaat kan baardeloos zijn, maar een glorieuze krijger, en een politicus kan in elke situatie niet anders dan een staart achterlaten!
  De jongen droomt ervan een adelaarsstrijder te worden, maar het is niet duidelijk waar politici-varkens vandaan komen, zo smerig dat het walgelijk is om er zelfs maar over te dromen!
  Een geboren vechtersjongen rent liever op blote voeten in de sneeuw dan dat hij zich met politiek laat schoeien en in een vilten laars verandert!
  Een naakte vrouw is geen geplukte kip, ze zal elke mannenbroek uittrekken en zelfs een arrogante heerser in een naakte koning veranderen!
  De jongen groeit uit tot soldaat, en wie was de politicus in zijn jeugd als er zo'n groot varken uit hem groeide?
  Een prostituee is eerlijk tegen klanten - geld in ruil voor plezier, en een politicus is een complete leugenaar, stemmen en belastingen in ruil voor pure teleurstelling!
  Een politicus is een heel dure prostituee, van wie je niet alleen het risico loopt syfilis van de hersenen te krijgen, maar ook een varken in je zak!
  Een politicus is zo'n soort prostituee dat hij in plaats van zijn kleren uit te doen, drie huiden van kiezers afscheurt en via de tv besmet!
  Je gaat niet twee keer dezelfde rivier in, maar een constant zwijnige schurk kan wel tien keer herkozen worden!
  Dieren en kinderen houden niet van eten zonder zout, maar waarom trappen volwassenen in de lieve woorden van politici die het zout van de waarheid niet hebben!
  Het zout van de waarheid is bitter, maar heeft genezende kracht, de toespraak van een politicus is zoet, maar veroorzaakt diabetes van de geest!
  Een persoon wil geen pion zijn, maar een carrière in het leger begint met soldaten, een politicus wil niet volgens de regels spelen en hij leidt zijn carrière in de politiek met wetteloosheid!
  Een politicus die homo's beledigt is zelf een grote klootzak, en heeft geen mannelijkheid!
  Een soldaat zal niet twee keer sterven, maar een politicus zal drie keer verraden en een miljoen keer bedriegen!
  Twee doden gebeuren niet, en je kunt je laarzen niet op blote voeten uittrekken, maar politici slagen erin om de hele tijd te doden en drie huiden eraf te trekken!
  Het meisje is niet bang om op blote voeten in de sneeuw te rennen, ze is bang dat de bruidegom geen domme vilten laars zou blijken te zijn, tot aan zijn oren geschoeid!
  Een soldaat in een oorlog wordt tegelijkertijd jonger en volwassener, een politicus in een geheime strijd, wordt oud en rijpt en zakt tegelijkertijd weg tot het niveau van een wild beest!
  Een soldaat is een particuliere dienstplichtige en wordt een professional in oorlog, een politicus kent de deadlines niet en een professional in het toekennen van overwinningen!
  Een soldaat moet vuursteen zijn, maar niet in steen veranderen van hart, een politicus heeft lang een steen gehad in plaats van een hart, maar heeft de hardheid van rubber!
  Een goede soldaat in de strijd is als de duivel - dat het nodig is om het vuur te blussen, een bekwame politicus in gemeenheid is Satan zelf, en de vervulling van beloften is een typische slang!
  Een soldaat sterft misschien op het slagveld, maar het is beter dan te worden gedood onder een stroom van zoete leugens uit de mond van politici in vredestijd!
  Wie als krijger wordt geboren, sterft als held, wie politicus wordt, is al een dode schurk en een wandelend lijk!
  Politiek is wanneer ze het ene zeggen, het andere bedoelen, een derde doen, het blijkt de vierde te zijn, maar het gaat nog steeds zijwaarts en blijft een gruwel in de lever!
  Er zijn geen broers in de politiek, maar er zijn veel arme familieleden, er zijn geen sprookjesachtige prinsen, maar een overdaad aan naakte koningen, er is geen waarheid, zelfs geen moment, maar er zullen genoeg leugens zijn voor meer dan één generatie!
  Liefde komt als je niet wacht, politici houden vol als je niet belt!
  Alle leeftijden zijn onderworpen aan liefde, politici kunnen alle gemeenheid aan!
  Een politicus is een monster dat zich voordoet als een knappe man, maar geen luxe munitie kan een varkenspenning en wolfstanden verbergen!
  Een soldaat is in zekere zin ook een monster, want hij doodt op het slagveld, maar in tegenstelling tot een politicus staat hij op gelijke voet, maar de kiezer verliest altijd!
  Een vrouw wil liefde en geluk voor zichzelf en haar gezin, een politicus is vooral geïnteresseerd in het verwennen van anderen en is geobsedeerd door de liefde voor geld!
  Een vrouw is als een roos: een verleidelijke geur, een heldere uitstraling, scherpe doornen, en hoe ziet een politicus eruit, opvallend met stank, ellendig uiterlijk en cactusbijt?
  Een vrouw is de belichaming van schoonheid en zuiverheid, hoewel niet altijd ideaal, maar een politicus zal altijd de standaard zijn van gemeenheid en lelijkheid!
  Een jongen op blote voeten misdraagt zich niet en kruipt zo vaak in zijn zak als een politicus nare dingen doet en er een varken in stopt!
  Het kind speelt graag met wapens, maar hij is een charmeur, de politicus houdt ervan ze te rammelen, maar in plaats van angst wekt hij walging en gelach op!
  De mens is ontstaan, zoals wetenschappers zeggen, van een aap, een politicus, hoewel een typische primaat, vooral succesvolle mensen, een relatie heeft met een jakhals!
  Een persoon heeft een Goddelijke creatieve natuur, maar politici kruisigen dat ze van nature gewoon duivels zijn en chaos creëren!
  De politicus is de duivel in het vlees, alleen niet de heer van de hel, maar de schepper van de onderwereld op aarde, waarin de duivels uit de hand lopen en chaos creëren!
  Een soldaat is een rechter van God en tijd, een politicus is een bastaard zonder proces, en zijn wetteloosheid kent geen tijdsbestek!
  De soldaat zoekt geen vrede, en de storm wenkt ook niet, de politicus zal zijn heldendaden begraven, de parasiet is erg jaloers!
  Een soldaat is soms onvrijwillig een krijger, en hij wil niet doden, maar vervult een heilige plicht jegens het moederland, terwijl een politicus een vrijwillige verrader is die graag varkent, niet om zijn verplichtingen jegens de kiezers na te komen!
  Een soldaat lost puzzels op in gevechten, een politicus bouwt sluwe combinaties, hij kan de zaak niet vreedzaam oplossen!
  Een politicus is zo'n generaal dat hij in plaats van epauletten de kaartschouderbanden van een dwaas draagt, hoewel hij zelf echter een vos is!
  Een soldaat kan kaarten, maar een politicus draagt epauletten van zessen, zelfs zonder te spelen!
  Een soldaat is best een coole vechter, als hij met zijn hoofd overweg kan, een politicus is een varken, hij krijgt een mus van een adelaar!
  Een soldaat weet wat angst is, maar overwint zichzelf, een politicus weet wat eer is, maar keert het voor zichzelf om!
  Als een vrouw niet bang is om met haar blote benen te pronken, zichzelf niet toestaat laarzen aan te trekken, dan is ze in een shirt geboren!
  Een krijger die zich niet van zijn drie huiden laat ontdoen werd geboren in een hemd!
  Vrouw, schaam je niet om op blote voeten te lopen, wees bang om onder de hiel van een vilten laars te staan!
  Als je de rand van het mes niet wilt inslikken, verwerf dan een scherpe geest en stalen uithoudingsvermogen!
  De punt van het zwaard van een dwaas kan het lichaam doorboren, maar alleen het scherpe woord van een wijze kan het hart echt raken!
  Een soldaat is een duivel met een zuiver hart, een politicus beweert God te zijn, maar is vervuld van vuile gedachten!
  Schaam een vrouw niet om haar naaktheid op zoek naar een mannelijke prins, schaam je niet om met een naakte koning te trouwen!
  Een vrouw die met behulp van haar blote benen drie huiden van een man afscheurt, werd geboren in een hemd!
  Een vrouw die werd geboren in een hemd met naakt vlees, trekt een man aan, zelfs als hij geen volle laars is!
  Het is belangrijker voor een vrouw om in een hemd geboren te worden dan om een luxe jurk te krijgen van een naakte koning!
  Het is beter voor een vrouw om naakt te gaan dan zich drie huiden te laten scheuren met een volle vilten laars, beter blootsvoets dan geschoeid met een stompe laars!
  Als een vrouw op blote voeten, haar borst ontbloot, applaus verbreekt, en geen beledigingen en fluitjes, dan is ze geboren in een hemd en zal ze zich niet laten schoeien!
  De zwakheden van vrouwen veranderen in een aantrekkingskracht, en als een man zwakte toont, zal hij in een moeras van onmacht worden geduwd!
  Een vrouw moet kunnen vergeven als ze succesvol wil zijn, als een man iets wil bereiken, moet hij zichzelf niet opgeven!
  De plaats van een adelaar wordt gegeven aan degene die weet hoe hij moet uitstorten als een nachtegaal en de raven niet meetelt!
  Wie veel kraaien telt, is volledig vleugelloos en heeft geen snavel!
  Wie het Moederland voor goud verkoopt, is geen cent waard en zal bedekt zijn met de roest van verraad onder het edele metaal!
  Door afstammelingen te beroven, ga je failliet, want alles zal verdrinken in de bodemloze draaikolk van de misdaden uit het verleden!
  Een krijger moet wijs zijn als een uil, dapper als een adelaar, en kraaien niet tellen in de strijd, om niet geplukt te worden door een kip!
  Het maakt niet uit wanneer er maar een paar jaar zijn, een complete ramp als er op geen enkele leeftijd genoeg hersens en vindingrijkheid zijn!
  De jongen wil soldaat worden en ten strijde trekken om een held te worden, een politicus wil commandant worden, achterin zitten en gemeenheid begaan!
  De soldaat wil pap met vlees, maar hij krijgt berkenpap van commandanten en geplant rot varken van politici!
  In de strijd heb je niet alleen een scherpe bajonet en een stalen sabel nodig, maar ook een scherpe geest en stalen zenuwen, met de gouden handen van een uitvinder!
  Het volk heeft geen monarch op de troon nodig, maar een tsaar in hun hoofd, niet de zilveren toespraak van politici, maar zilveren roebels in hun portemonnee!
  Geest en moed, zoals man en vrouw, baren alleen de overwinning in paren, en de meter van elk succes - geluk, zal helemaal niet de derde zijn!
  De jeugd is groen maar zoet, de ouderdom is bitter en beschimmeld, en een vrouw is als een vlieg voor zoetheid, ziekte is als een paardevlieg voor de ouderdom!
  Het is beter een jonge kiezer te zijn dan een oude politicus;
  In de jeugd kan over elk bedrijf worden gediscussieerd, maar op oudere leeftijd en luiheid stoppen!
  Er is meer vreugde in de jeugd van arbeid dan van ledigheid op hoge leeftijd, dus laten we drinken op het feit dat de jeugd niet eindigt zonder enige arbeid!
  Een meisje is goed in haar jeugd, een lepel is voor het avondeten en een politicus ligt in het graf!
  Jongens met blote hakken zijn gelukkiger dan volwassenen, van wie politici drie huiden aftrokken en grondig tot aan hun oren geschoeid!
  Terwijl Robur dit schreef, arriveerden de meisjes met het officiële document van de overgave van Japan. Zo eindigde de glorieuze oorlog. Maar vóór Rommel zijn er nog veel verschillende gevallen en problemen. In ieder geval versloegen ze met zijn drieën een macht die helemaal niet zwak was.
  Albina vroeg Robur met een glimlach:
  - En wie gaan we nu vernietigen?
  De Eeuwige Jongen haalde zijn schouders op en stelde voor:
  - Misschien pakken we Rusland op voor het evenwicht?
  Alvina maakte logischerwijs bezwaar:
  - Toen had het voor ons geen zin om Japan te vernietigen! En als we de machtsverhoudingen hebben veranderd, dan moeten we volhouden!
  Robur stampte met zijn blote, kinderachtige voet en verklaarde:
  - Maar zie je, het is heel goed mogelijk voor ons om de hele wereld te veroveren! We hebben gewoon kracht getoond!
  Albina was het hiermee eens:
  - Ja, ze hebben het laten zien! Maar naast kracht moet ook wijsheid getoond worden!
  Dacht de Eeuwige Jongen. Honderdduizenden mensen doden is niet goed. Maar je moet nog steeds de macht over de wereld grijpen. Maar hoe doe je dit zonder miljoenen soldaten en officieren te doden? Bovendien was het tegelijkertijd noodzakelijk om de rellen van de opstandige mensen te onderdrukken, als dit gebeurt. Hier kun je al bloederig worden als geen ander in de geschiedenis van de mensheid.
  Maar een gedachte flitste door Robur's hoofd:
  - Het is noodzakelijk om een telepathisch apparaat te creëren dat de hele mensheid mentale commando's zou geven. Zoiets als hypnose met behulp van radiogolven, en dan zullen we eigenlijk het hele universum beheersen.
  Albina was het hiermee eens:
  - We hebben speciale graviomagnetische golven van hypnose nodig. En dan zullen we onmiddellijk elk obstakel overwinnen en de hele wereld onderwerpen! En alle naties zullen onder ons dansen en alle bevelen uitvoeren!
  Alvina voegde haar tanden ontblotend toe:
  - En het zal extreem cool zijn!
  En het terminator-meisje stampte met haar blote, gebeitelde voet.
  De jongen Robur knikte instemmend.
  - We zullen een soortgelijk apparaat ontwikkelen en iedereen zonder uitzondering gemakkelijk onderwerpen. En dan zal er absolute macht over de wereld zijn!
  Albina giechelde en zong:
  - Mensen sterven voor metaal, voor metaal,
  Robur zal de show regeren! Regel de score!
  Alvina was het hiermee eens en knipoogde naar haar partner:
  - Onze kracht, zoals de kracht van de Heilige Drie-eenheid, zal voor altijd zijn! En niet alleen eeuwig, maar ook humaan!
  Albina was het hiermee eens:
  - Als de hand stevig is en de doelen humaan zijn, word je voor een persoon de Almachtige!
  Robur knikte en drukte met zijn blote, ronde, kinderachtige hiel op de knop, tilde zijn apparaat op en zong:
  Degene die beroofd is van hart en ziel,
  Zal meteen met vriendelijkheid worden verpletterd!
  De meisjes in het koor riepen luidkeels:
  Koude berekening dient ons als een verlangen -
  Vijanden om te verslaan, nou ja, maar de middelen tellen niet!
  
  DE AVONTUREN VAN ELF BIFA SUPERAS
  Elf Bif, die door verschillende werelden reisde, raakte betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. En natuurlijk besloot hij de Duitsers te helpen, dus hij was ook blond en knap. Daarnaast werd Bif ook aangetrokken door het feit dat de nazi's voor de superman en tegen het christendom waren. Dus ging hij bij de Luftwaffe en werd piloot. En aangezien de elven veel sneller, sterker en vele malen superieur zijn in reactie op mensen, en zelfs beschermende magie bezitten, begon Biff heel snel te scoren.
  Zijn jager werd dankzij magie onkwetsbaar. En elk projectiel van het luchtkanon raakte nauwkeurig het doel.
  Welnu, het leek erop dat zelfs zo'n uitstekende aas alleen niet veel invloed zou hebben op het verloop van de oorlog.
  Maar Biff, die tweehonderd vliegtuigen in de Middellandse Zee had neergeschoten, was in staat om Montgomery zelf neer te schieten. En dit is al serieus. De meest getalenteerde Engelse generaal stierf. Bif ontving het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten voor het Ridderkruis. Maar hij stapelde rekeningen zo snel op dat hij in een maand driehonderd neergehaalde vliegtuigen had. En op 20 augustus 1942 lanceerde Rommel een offensief in de richting van Alexandrië.
  Zonder Montgomery ging alles mis met de Britten. En ze vielen in de val van Rommel en werden gedood. Bif schoot op dat moment meer dan tweehonderd vliegtuigen neer in een week en raakte ook gronddoelen.
  Hitler had geen tijd om een decreet over de toekenning te schrijven. Biff ontving opnieuw driehonderd neergehaalde vliegtuigen: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Voor vijfhonderd vliegtuigen kreeg hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Rommels troepen veroverden Egypte en braken onmiddellijk Irak binnen, waar een anti-Britse opstand uitbrak. De Duitsers veroverden ook Koeweit. Het Rode Leger viel de troepen van Rommel in Irak aan, maar dit leidde tot de toetreding van Turkije tot de oorlog tegen de USSR. Wat de situatie buitengewoon moeilijk maakte. En Stalin werd gedwongen het offensief bij Stalingrad te staken. Begin december wisten de Duitsers de hele stad onder controle te krijgen. En Paulus kreeg er zelfs een onderscheiding voor.
  Het Rode Leger vocht met de Turken en kwam vast te zitten in Transkaukasië.
  Naast de fenomenale Bif blonk Marseille ook uit en behaalde snel scores, onder meer dankzij Sovjetpiloten. Marseille ontving ook het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten voor vierhonderd neergehaalde vliegtuigen.
  En Bif voor zevenhonderdvijftig neergehaalde vliegtuigen werd bekroond met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor duizend - de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De Duitsers wisten hun front in het midden te houden en zelfs een poging om Leningrad te deblokkeren af te slaan.
  Even later, in februari, probeerden Sovjet-troepen op te rukken in de buurt van Stalingrad, maar de Duitsers waren klaar en sloegen alle aanvallen af. En Biff en Marseille maakten de Sovjetluchtvaart doodsbang en werden letterlijk legendarische azen.
  Maar op 30 mei, toen de wegen opdroogden en de Duitsers nieuwe Panther- en Tiger-tanks konden trekken, evenals het Ferdinand-gemotoriseerde kanon, begon een nieuw offensief van de nazi's langs de Wolga.
  Door de totale oorlog in het Derde Rijk te verklaren, werd de productie van wapens meer dan verdubbeld. Bovendien ergerde de Duitse onderzeebootvloot de Verenigde Staten en Groot-Brittannië enorm, waardoor de intensiteit van de bombardementen aanzienlijk afnam.
  Ja, en de verliezen van de grondtroepen van de Wehrmacht waren lager en de fabrieken bleken meer hooggekwalificeerde arbeiders te hebben. En hierdoor konden de Duitsers ook wapens aan de release toevoegen, en vooral vliegtuigen. En Focke-Wulf is, mits correct gebruikt, helemaal niet slecht.
  En de "Tiger" is een schok en ontzag voor het Rode Leger. De Duitsers waren in staat om onderweg door de Sovjet-verdedigingslinie te breken.
  Het meest onaangename was dat in het Rode Leger, dat geen overwinningen kende, het moreel extreem laag was. En veel soldaten gaven zich over of deserteerden. Het aantal mensen dat zich overgaf was groot, net als de overlopers.
  De vechtlust van de Wehrmacht was voorheen niet ernstig gebroken was hoog. En in de lucht domineerden de Duitsers volledig. De Verenigde Staten waren passief, terwijl Groot-Brittannië enorme verliezen leed.
  Bovendien werden er veel meer vliegtuigen geproduceerd dan voorheen.
  Biff verzamelde zo snel accounts dat er nieuwe beloningen voor hem werden uitgevonden. Voor tweeduizend vliegtuigen kreeg de jonge elf de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor drieduizend vliegtuigen - de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  In juli 1943 bereikten de Duitsers de Kaspische Zee en gaven zuurstof aan de Sovjet-troepen in de Kaukasus. En toen zetten ze het offensief voort langs de kust, langs de vlakte.
  Eind augustus waren ze al in Dagestan en naderden de grens met Azerbeidzjan.
  Daarna ontvouwde zich een felle strijd om Tbilisi. En de krachten waren zeer ongelijk.
  De USSR was duidelijk de strijd om de Kaukasus aan het verliezen. In september probeerde Stalin op te rukken in het centrum. En zijn troepen kwamen daar weer vast te zitten. De Panther-2 nam deel aan de gevechten.
  Deze auto bleek met 53 ton nogal zwaar te zijn, maar vooral beter beschermd in het voorhoofd: 100 millimeter en 60 zijkanten, en de 900 pk-motor compenseerde veel. Plus een kanon van 88 mm en een lange loop van 71 EL.
  Tegen zo'n tank is niet gemakkelijk te weerstaan. Vooral als wanhopige meisjes vechten.
  Gerda schoot met haar blote tenen op de Sovjet-auto en piepte:
  - Wij zijn de besten!
  Charlotte sloeg een vierendertig met haar blote hiel en piepte:
  - Het Derde Rijk is bij ons!
  Christina sloeg op de Sovjet-troepen en piepte:
  - Ik zei niet afdrijven!
  Magda trapte met haar blote tenen tegen haar voeten en zei:
  - Wij zijn de hoogste klasse!
  Natuurlijk werd de aanval in het centrum afgeslagen met zware verliezen voor het Rode Leger.
  En in de herfst en winter voltooiden de nazi's de verovering van de Kaukasus ... Waarna de positie van de USSR buitengewoon moeilijk werd.
  En superpiloot Beef schoot vierduizend vliegtuigen neer. Waarvoor hij de Grote Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Marseille bracht ook het aantal neergehaalde vliegtuigen op duizend. En hij kreeg ook een onderscheiding: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En in de lente had Bif vijfduizend vliegtuigen neergeschoten en de Grote Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontvangen met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  In mei 1944 lanceerden de nazi's een nieuw offensief tegen de Russische stellingen. De slagen werden zowel in het noorden gegeven, langs Leningrad heen, als langs de Wolga, langs Moskou vanuit het zuiden. En dit is een enorme aanval. Clip in dubbele tang.
  Het Rode Leger verloor veel van zijn vechtlust, maar was nog steeds sterk.
  De nieuwe T-34-85 en IS-2 tanks waren geavanceerder en krachtiger dan de vorige. Er verscheen ook een krachtigere LA-7. Toegegeven, het werd in kleine hoeveelheden geproduceerd. Maar de Yak-3 is nooit in productie gegaan. En tegen het einde van mei hebben de Duitsers al duizend van de nieuwste straaljager ME-262 met vier 30-millimeterkanonnen in dienst. En hij is een zeer formidabele nieuwste machine.
  Ja, en de TA-152, die de Focke-Wulf verving, is niet slecht.
  De belangrijkste Duitse tanks "Panther" -2 en "Tiger" -2. De laatste tank heeft een motor van 1000 pk en is qua rijprestaties goed te noemen. Dus de Duitsers hebben apparatuur in de serie - grote vernietigende kracht. Hoewel nog steeds onvolmaakt. Maar serie E wordt voorbereid, maar bijvoorbeeld "Mouse" liet zich niet goed zien.
  En zo begint de strijd ... Eerst werd Saratov ingenomen door de Duitsers, toen Kuibyshev.
  Bif schoot zesduizend vliegtuigen neer en ontving: Grote Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Toen namen de Duitsers ook Ulyanovsk in. En tegen het einde van de zomer namen ze Kazan in. Het front van het Rode Leger stortte in.
  In september had Beef zevenduizend vliegtuigen neergeschoten en een nieuwe onderscheiding ontvangen: het Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En in oktober braken de Duitsers vanuit het noorden door en sloten de ring rond Moskou.
  Daarna begon de operatie het Rode Leger te vernietigen en te verpletteren.
  In december schoot Beef achtduizend vliegtuigen neer en ontving het Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross en gouden eikenbladzwaarden en diamanten.
  En juist op eerste kerstdag, 25 december 1044, capituleerde het Moskouse garnizoen, ondanks Stalins categorische order. En veldmaarschalk Goth, die de hoofdstad innam, ontving hiervoor het Grootkruis van het IJzeren Kruis.
  Echter, terwijl Stalin, die naar Sverdlovsk was gevlucht, de oorlog wilde voortzetten. En er was nog hoop voor de geallieerden.
  De Duitsers hebben tot nu toe alleen Sovjet-Siberië gebombardeerd. Ze kregen krachtige, door een propeller aangedreven Yu-488's en TA-400's die als een orkaan over de grond raasden. En ze brachten dood en verderf naar Sovjetsteden.
  Elf Beef bleef in de lucht vechten en nam deel aan bombardementen. En zijn machine werkte zo nu en dan, en bracht schokstromen van kolossale vernietigende kracht op de tegenstanders neer.
  In maart 1945 overschreed het aantal vliegtuigen dat door deze legendarische elf werd neergeschoten meer dan negenduizend. En hij ontving de onderscheiding: Star Grand Cross of the Knight's Cross met platina eikenbladzwaarden en diamanten. En het is erg gaaf!
  Maar in mei rukken de Duitsers op naar de Oeral. Hun troepen rukken snel op. Het Rode Leger probeert heldhaftig stand te houden. Maar ze kan niets doen.
  De nazi's hebben de nieuwste tanks van de E-serie al in de strijd gegooid en het is echt bijna onmogelijk om ze te weerstaan.
  Vooral tegen de E-100, die vanuit alle hoeken ondoordringbaar is voor Sovjetkanonnen. En het kanon van 128 mm is dodelijk voor bijna elk pantser.
  En de E-100 wekt afschuw op bij Sovjet-soldaten. Bovendien is desertie endemisch, net als overgave. En deze overgave is enorm.
  Sommige divisies geven zich zelfs over aan de klanken van het orkest. En sommigen, integendeel, vechten tot het einde.
  Maar de krachten zijn ongelijk en al in juni vielen Sverdlovsk en Chelyabinsk. En toen trokken de Duitsers door Siberië.
  Sovjetsteden verdedigden zichzelf wanhopig. Vooral Novosibirsk, waar zelfs kinderen vochten.
  En in Centraal-Azië waren hevige gevechten in volle gang. Maar in september 1945 was het grootste deel van de USSR veroverd. Maar in oktober stopten de Duitsers vanwege de vorst hun opmars door Siberië. De communicatie was te langdradig.
  Elf Beef schoot tienduizend vliegtuigen neer en ontving hiervoor de Grote Ster van het Grootkruis van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Toen was er nog steeds een oorlog in de lucht ... Tot mei 1046 slaagde Bif erin nog eens duizend vliegtuigen neer te schieten en te ontvangen: De Grote Ster van het Grootkruis van het Ridderkruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En toen begon een nieuw Duits offensief in het Verre Oosten. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië beëindigden feitelijk de oorlog met het Derde Rijk en vochten tegen Japan. Maar de samoerai hield heldhaftig stand. En ze toonden kolossale moed en heldhaftigheid.
  Het Rode Leger was in aantal verzwakt, maar sommige fabrieken die naar het oosten waren geëvacueerd, waren nog steeds in bedrijf. En ze leverden aan het front, inclusief vliegtuigen.
  De Duitsers rukten al bijna in mars op, maar hoe dan ook, tegen de tijd dat ze Vladivostok bereikten, duurde het enkele maanden. En eind november bereikte de Fritz ondanks de vorst toch Chukotka.
  Dus de laatste steden van de USSR vielen.
  Elf Beef bracht het aantal neergehaalde vliegtuigen op twaalfduizend en ontving een nieuwe onderscheiding: de Grote Ster van het Grootkruis van het Ridderkruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten, evenals de rang van veldmaarschalk van de luchtvaart. En dit is inderdaad zijn kolossale prestatie.
  Toen werd de USSR bezet. Maar Stalin werd nog steeds gepakt. Met de Verenigde Staten vocht Hitler, die grote gebieden veroverde, niet meer. Ze verdeelden de invloedssferen. Het Derde Rijk ontving Europa, de helft van Afrika - het noorden, en Frans-Belgische bezittingen. Evenals het Midden-Oosten en het hele grondgebied van de USSR.
  En hij had er genoeg van... Japan behield zijn bezittingen in China en gedeeltelijk hadden de Verenigde Staten en Groot-Brittannië geen tijd om het terug te veroveren.
  Er ontstond een bipolaire wereld. Het Derde Rijk bloeide en ontwikkelde zich, de Duitsers vlogen zelfs in 1957 naar de maan. Maar na Hitlers dood in 1960 ontstond er onrust in hem. Hoewel het mogelijk was om een splitsing te voorkomen. Maar het nieuwe regime werd liberaler en alle onderdanen van het Derde Rijk kregen het staatsburgerschap.
  En zo eindigde het tijdperk van nationale ongelijkheid.
  Het Derde Rijk en Japan aan de ene kant, en de VS en Groot-Brittannië aan de andere kant, concurreerden al met elkaar in de ruimte, en de verovering van het zonnestelsel was aan de gang.
  Vlucht naar Mars in 1974 - de eersten zijn de Duitsers, en een jaar later naar Venus. Dus de nieuwe wereld op zijn eigen manier is nog steeds niets. En de elf Bim vloog naar nieuwe werelden, op zoek naar avontuur en nieuwe sensaties.
  
  KAMERLAIN IN PLAATS VAN CHURCHILL
  ANNOTATIE
  In plaats van een nutteloze en onnodige en zelfs dodelijke oorlog met Duitsland voor Groot-Brittannië, sloot Chamberlain vrede met het Derde Rijk. En nu vecht de USSR één op één tegen de Wehrmacht en de uitkomst van de oorlog is nog onvoorspelbaarder, en de strijd is veel moeilijker dan in de echte geschiedenis.
  . HOOFDSTUK 1
  Chamberlain slaagde erin om, zonder af te treden, vrede met het Derde Rijk te sluiten. Hitler's voorwaarden waren vrij gematigd. Groot-Brittannië erkende alle veroveringen van de nazi's, maar leed zelf geen territoriale verliezen. Het enige is dat de Britten Namibië teruggaven aan de Duitsers. Over het algemeen garandeerden de nazi's de onschendbaarheid van het Britse koloniale rijk.
  Ook in het oosten kreeg Hitler de vrije hand. Wat natuurlijk in handen is van de Duitsers. Maar Chamberlain wilde ook dat de twee dictators, Stalin en Hitler, zouden vechten tot de dood.
  Dus al deze opgetogen reactionaire kringen. Hitler beloofde dat hij de joden niet te veel zou beledigen. En dat er een eerlijke orde wordt ingesteld in de bezette gebieden.
  De veroveringen van het Derde Rijk waren enorm. Maar toch was de oorlog met de USSR onvermijdelijk. Alleen was er deze keer geen reden voor Hitler om overhaast tot agressie te komen.
  Hij had veel kolonies. Bovendien veroverden de Duitsers ook Griekenland en Joegoslavië. Ze kregen de Belgische, Franse en Nederlandse kolonies.
  Er was zelfs een conflict met Japan over Indochina. Alle Franse koloniën zijn Duits, en er zou een Duitse regering moeten zijn.
  Tegelijkertijd, op 1 mei 1941, zagen de Duitsers Sovjet KV's en T-34's tijdens de parade op het Rode Plein. En als reactie beval Hitler de oprichting van zwaar Duits.
  De oorlog werd uitgesteld tot 22 juni 1943.
  De Duitsers wisten tegen die tijd nieuwe tanks vrij te geven - de Panther, de Tiger, de gemoderniseerde T-4 en het Ferdinand zelfrijdende kanon. Maar hun aantal was nog onvoldoende. De ME-309-jager verscheen ook, maar begon ook net de troepen binnen te gaan.
  Tanks "Lion" en "Maus", tot nu toe alleen in testmonsters. Het MP-44-aanvalsgeweer, ook net gemaakt en had geen tijd om aan de serie deel te nemen.
  Dus de Duitsers zijn nog niet helemaal klaar in het drieënveertigste jaar. Maar ook in de USSR is er geen volledige harmonie. Toegegeven, in twee extra jaren was de Molotov-lijn toch voltooid, maar het ligt te dicht bij de grens.
  Tegelijkertijd werd de Sovjettroepen en -commandanten nog steeds meer geleerd om aan te vallen dan om te verdedigen.
  Toegegeven, deze keer kon het Rode Leger niet verrast worden, en Stalin kondigde een algemene mobilisatie aan, waardoor het aantal troepen op twaalf miljoen kwam. Maar aan de andere kant was Japan ook bereid een tweede front te openen en moest een deel van de Sovjet-troepen in het Verre Oosten worden gehouden.
  De USSR werd in twee jaar sterker. Het derde vijfjarenplan was overvol en volgens officiële gegevens verdubbelde de economie. Nog eens bijna vijftienduizend tanks en dertigduizend vliegtuigen en tienduizenden kanonnen werden geproduceerd.
  Het Rode Leger was erg sterk. Maar natuurlijk, voegde het Derde Rijk eraan toe.
  Nadat de energieke Speer minister van bewapening was geworden en de economie van het Derde Rijk en de bezette gebieden op een militaire basis werden gebracht, nam de productie van wapens aanzienlijk toe. Bijzondere aandacht werd besteed aan de gepantserde strijdkrachten. En als gevolg van energieke maatregelen en het gebruik van arbeidskrachten in de koloniën, overschreed de productie van tanks in het Derde Rijk meer dan duizend per maand, vóór de USSR.
  De nieuwste "Panther", aanzienlijk superieur aan de belangrijkste Sovjet-tank T-34, in pantserdoorboring en vuursnelheid van het kanon en in frontale bepantsering.
  De Sovjet KV-serie bleek daarentegen onvoldoende effectief en ging de weg van ongerechtvaardigde gigantomanie.
  Er was ook een negatieve subjectieve factor: Stalins liefde voor grote tanks. In augustus 1941 ging de KV-3 met een gewicht van achtenzestig ton in productie, in september 1941 begon de productie van de KV-5 met een gewicht van honderd ton. En vanaf maart 1942 kwam de KV-4, met een gewicht van honderdzeven ton, in de serie.
  En dat is niet alles. In augustus 1942 verscheen de KV-6 met een gewicht van honderdvijftig ton. En in maart 1943 een KV-7 met een gewicht van honderdtachtig ton.
  Zo namen de tanks van de KV-serie het ongerechtvaardigde pad van weging.
  Alleen de T-34-76 is een relatief succesvolle machine te noemen. Maar daarnaast werden ook de A-30, wielrupstanks en de T-29 uit deze klasse geproduceerd.
  De luchtvaart van de USSR was niet slecht, maar de PE-2 was nog steeds te moeilijk te beheren, en de MIG-3, de favoriete jager van Stalin, rechtvaardigde zichzelf ook niet.
  De Duitsers produceerden in twee jaar ongeveer evenveel vliegtuigen als de USSR. Maar hun luchtvaart was misschien praktischer. De ME-309 was zeer krachtig in bewapening en snelheid, en ongetwijfeld sterk, maar hij is nog steeds schaars. In de praktijk bleek de ME-109 echter sterker te zijn dan Sovjetmachines.
  Over het algemeen waren de Duitsers beter voorbereid, en hun troepen waren sterk en hadden een groot voordeel in mobiliteit.
  Plus de factor Japan, die ook de troepen terugtrok.
  In het offensief gebruikten de Duitsers veel buitenlandse en koloniale divisies, die in gevechtseffectiviteit inferieur waren aan de Europese.
  De Wehrmacht bracht ten koste van buitenlandse en koloniale divisies haar kracht tot zestien miljoen. Plus nog eens acht miljoen Japanse en koloniale soldaten.
  Japan en het Derde Rijk overtroffen de USSR ongeveer twee keer in infanterie. Toegegeven, Japanse tanks waren licht, maar mobiel. In de luchtvaart had de As in aantal de meerderheid.
  Maar het belangrijkste is niet alleen dit... De Duitsers hadden bondgenoten. Onder hen zijn Turkije en Italië met grote legers. Dus, rekening houdend met de satellieten, nam het overwicht van het Derde Rijk nog meer toe. Aan de kant van het Derde Rijk staan Finnen, Hongaren en Roemenen, Slowaken, Kroaten, Bulgaren, Spanjaarden en zelfs de Portugezen.
  En al snel deed ook Zweden mee aan de oorlog.
  En de Duitse troepen braken door de Sovjetverdediging ... En een maand later bereikten ze Smolensk.
  En toen ontvouwde zich een grootse strijd om deze stad. In feite besliste het over het lot van de USSR.
  Alexei, een jongen van twaalf jaar oud in de strijd, evenals Alenka en Katka, vochten in de straten van Smolensk.
  Hitlers hordes probeerden de stad in te nemen.
  Een jongen op blote voeten in korte broek, Aleksey, vuurde een salvo af met een machinegeweer en maaide de nazi's neer.
  Een twaalfjarig kind gooide een dodelijke granaat met de blote vingers van kinderbeentjes en brulde:
  - Voor het communisme van de USSR!
  Alenka gaf ook een draai, schakelde de nazi's uit, gooide een doodsgeschenk met haar blote hiel en gaf uit:
  - Voor ons vaderland - mijn eigen moeder!
  Katka krabbelde met machinegeweren, versloeg de nazi's, en toen werden haar blote tenen gegooid, vernietiging en dood met zich meebrengend.
  De krijger stemde in:
  - Voor de USSR!
  Het sluipschutterbataljon voor vrouwen onder bevel van kapitein Natashka Kaktusova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Volodarsky-straat. Meisjes met machinegeweren en geweren, vastgebonden met bundels granaten, verstopten zich achter de ruïnes.
  Natasha zelf is in een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, in een korte broek en op blote voeten. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille, een kort kapsel onder een halve doos. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin, blauwe ogen wijd uit elkaar. Lichtbruin haar werd grijs met stof, hoge borst, harde blik. Kapitein Natasha vecht al meer dan twee jaar en ondanks haar jeugd heeft ze veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de snijwonden en kneuzingen. Een meisje is wendbaarder om op blote voeten te bewegen dan ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de minste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en de moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. Aan de ene kant werden de voeten van het meisje verhard en ze waren niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van de ruïnes, maar aan de andere kant verloren ze hun gevoeligheid en flexibiliteit niet, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Sweet Natashka houdt een granaat vast met een explosiepakket eraan vastgebonden. Het is noodzakelijk om naar de formidabele Duitse tank "Lion" te kruipen en de straten te besproeien met machinegeweren.
  Mirabela kruipt naast haar. Ook blootsvoets, dus alle meisjes van het bataljon bleken van laarzen te zijn, hun commandant imiterend. Haar stoffige zolen worden scherper terwijl ze op handen en voeten kruipt. Mirabela's gele haar is warrig en lang... Een beetje pluizig. Het meisje zelf is slank, dun, klein van gestalte. Ze kan zelfs worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Mirabela heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde erin zowel fascistische gevangenschap te bezoeken, nadat ze wrede martelingen had overleefd, en mijnen, van waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, kun je nooit zeggen dat ze werd geslagen met rubberen stokken op haar hielen, er ging een stroom door haar lichaam.
  Mirabela schiet ... Een soldaat van het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer, zijn snuit doet zand en puin oprijzen.
  Natashka schuift een bos granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton zware "Leeuw" hier kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van zonnebrand en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie verandert. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen breken, alleen zware Keveshes maken kans. Maar de sporen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven ...
  Svetlana vuurt een salvo af uit een machinegeweer... Een soldaat, niemand weet welke nationaliteit, valt neer. De Duitsers, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, koesteren Arisch bloed en werpen koloniale troepen in de strijd: Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen. Het aantal Polen is ook toegenomen - die vanaf de wieg gewend zijn het bolsjewistische Rusland te haten. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Khaganaat vechten hier. Hitler bracht een hele international groot.
  Veel vijanden...
  Svetlana ontwijkt behendig het mitrailleurvuur. De kogel spleet bijna, zwart van het stof, een ronde, meisjesachtige hiel. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij een cadeau van groot kaliber voorbij vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  Zelfs een kogel houdt ons niet tegen!
  Mirabela schiet terug... Nog een meisje Angelica - erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks de magere rantsoenen. Ook een heel mooi meisje, met luxueuze heupen, een opgetrokken taille, niet vrouwelijke brede schouders en hoge borsten.
  Angelica vecht alleen in haar korte broek, de tuniek is aan flarden gescheurd en aan het afbrokkelen tot stof, en nieuwe uniformen worden niet aan de overkant van de Wolga afgeleverd. God verhoede om meer munitie en een druppel voedsel over te dragen voor de uitgeputte Sovjet-troepen.
  Dus Angelica is bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een stuk granaatscherf raakte de zool van de rechtervoet, en het doet pijn, het is moeilijk om te lopen.
  Roodharige, stoffige, bijna naakte Angelica verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd harde gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer, Moskou en Stalin staan boven ons!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af, zelf nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het de formidabele Duitse tanks moeilijk om te keren. Hier zijn bijna tweehonderd ton "Muizen" en ze kunnen helemaal niet passeren ...
  Zoals Svetlana verwachtte, reed "Lev" een beetje en begroef zichzelf in een stapel vuilnis. Er was een explosie. De rups barstte, een paar beschadigde rollen vlogen eraf.
  De gewonde tank stopte en er vloog een granaat uit zijn loop...
  Ergens rommelde in de verte, de ruïnes achterlatend. Blonde Svetlana siste als een slang:
  - Dat is mijn berekening! Een rekening geopend...
  De meisje-kapitein wordt opnieuw gedwongen weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit niet gebruiken in het puin. Door de schuld van de koppige Hitler waren de hordes van het Derde Rijk verzand in positiegevechten in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Mirabela gooit een granaat. Ze dwingen om salto's te maken op neergestorte Duitsers of Arabieren, waarbij ze zich omdraaien. Een van de nazi-militanten scheurt zijn hand af en hangt eraan, een Engels horloge met kompas.
  Mirabela zegt met een glimlach:
  - Wat het kompas je laat zien - de weg naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk aanhangend keramiek van haar stoffige hak.
  Angelica stoft ook af met haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuken. En probeer te wassen. Opnieuw moet je graven als de Duitse machinepistolen aan het krabbelen zijn. En kruipen op een plastunski manier.
  Het bataljon meisjes houdt hun posities vast, hoewel er beschietingen zijn. En ze scheuren zware granaten en bommen vallen uit de lucht ... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Hier ziet Svetlana hoe de Panter kruipt. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt het in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond klom. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar binnen sluipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Angelica begon naar boven te kruipen, rustend op de afvoer met haar blote tenen en ellebogen. Ze was als een kat die een muis achtervolgde. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van het eenenveertigste jaar, toen de Wehrmacht verraderlijk de uitgestrektheid van de USSR binnenviel. Was noch het meisje, bijna het meisje bang? In het begin wel, maar dan raak je eraan gewend. En je ervaart de constante uitbarstingen van granaten al als een gewoon geluid.
  En nu explodeerde het heel dichtbij. Het meisje sloeg op haar buik. Fragmenten razen van bovenaf als een zwerm wilde bijen. Angelica fluistert met gesprongen lippen:
  - In de naam van gerechtigheid - Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipen en gooit een granaat met een explosief pakket eraan. Het heden vliegt in een boog. Er is een explosie te horen, het dunnere zijpantser van de Panther leent zich daarvoor. De Duitse tank begint te branden, de gevechtsuitrusting ontploft.
  Svetlana fluistert met een glimlach:
  Dank u Heer Jezus! Ik geloof alleen in jou! Ik bid tot u alleen!
  Breekt de panter. Afgescheurd, een lange stam is begraven in puin. Het frontale pantser, los van het zijpantser, lijkt op een scoop.
  Svetlana, wiens ogen, op een gezicht dat bruin is van stof en zonnebrand, fonkelen van korenbloemen, zegt:
  - Hoe meer eiken de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Angelica is erg sexy, in haar zwarte slipje, en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Met haar blote tenen kan ze glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke, met stof bedekte been. En vast, recht in de keel van een fascist. Mooie Angelica brabbelde:
  - En ik ben een sekssymbool en een symbool van de dood!
  Het meisje, waarna ze weer kroop, schietend. Led vuur en Svetlana.
  De schoonheidskapitein, Natasha, die de fascist had neergehaald, piepte:
  - Het leven is een ketting, en de kleine dingen erin zijn de schakels ...
  Mirabela vuurde, sneed het hoofd van de Fritz open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Svetlana, opnieuw nauwkeurig schietend, kwaakte:
  - Maar je kunt niet in cycli gaan op kleinigheden ...
  Mirabela vuurde nauwkeurig en voegde eraan toe:
  Anders zal de ketting je omhullen!
  Een ander meisje Olimpiada, ook erg mooi, heeft samen met de pionier Seryozhka een mijn op een draad voorbereid. De twee duwden haar... De verraderlijke booger kroop in de rups van de "Tiger"-2. En hoe deze Duitse auto met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Sergei riep uit:
  - Ons Rusland, je hebt een emmer!
  En hij had amper tijd om terug te springen, flitsend, met zwarte, neergehaalde hakken, van het vallende dak.
  Olympias streelde de jongen over zijn nek en zei:
  - Je bent erg slim!
  De pionier baande zich een weg naar het front en voegde zich bij het vrouwenbataljon. De jongen is ook erg creatief. Zo maakte hij vliegtuigen om fascistische aanvalsvliegtuigen neer te schieten. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstijgen, is een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  De Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Olympias zegt geërgerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken!
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood zal ons niet onder de sterrenhemel brengen!
  Want het heilige Rusland zal hard vechten,
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Olympias, een lang, gespierd meisje, met brede heupen en schouders, is een typische boerenvrouw. Kleding werd tijdens de gevechten tot vodden gescheurd, sterke benen zijn bloot, haar is in twee vlechten geweven en zwaar bestrooid.
  Seryozhka is pas elf jaar oud, mager van ondervoeding, bekraste en vuile jongen, in niets anders dan korte broeken. Het van nature witte haar van de jongen werd grijs en de ribben komen door de dunne, gebruinde en vuile huid heen. Benen vreselijk neergeslagen, en in brandwonden, blauwe plekken, met blaren. Toegegeven, het lot behoedde het kind voor ernstige verwondingen.
  Tegen zijn achtergrond lijken de Olympische Spelen groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op de botten. Bovendien leek de honger haar gedrongen en forse figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Het meisje schiet uit een zwaar antitankgeweer. Duitse auto's kunnen niet in het voorhoofd worden doorboord, maar er is een kans in de sporen.
  En de forse "Leeuw", die een zwaar explosief in het onderstel had ontvangen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Seryozhka zong met boosaardigheid:
  - Stinkende Fritz zonder na te denken een sigaret opgestoken bij de ingang! Natuurlijk kwam hij in grote problemen!
  Olympias, flikkerend met gespierde, gebruinde kuiten, sloeg een tapdans af met haar blote, mooie benen. Het meisje zong:
  - Heilige Russische gezichten flikkeren van het pictogram ... God verhoede dat je minstens duizend Fritz doorweekt! En als iemand meer zoemt dan fascisten, dan zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporter blies weer rook uit.
  Het meisjesbataljon heeft de Fritz aanzienlijke schade toegebracht. Maar hij leed ook verliezen. Hier werd een meisje doormidden gescheurd en haar gezicht werd zo, ondanks het stof, bleek.
  Het grootste deel van Stalingrad is al ingenomen door de nazi's, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Svetlana probeert ondertussen de "Tiger" te doorbreken. Een krachtige Duitse auto kreeg een granaat in de zijkant, maar bezweek niet. Draait zich om om een kanon af te vuren. Het meisje moet zich in de grond en in het puin graven, om niet te worden verpletterd door de explosiegolf die door het heden wordt losgelaten.
  Svetlana fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Mirabela gooide een granaat naar de Tiger, die explodeerde op haar voorhoofd. Het meisje siste:
  - Over het feit dat de lichte leer in de winter in de lente... Ik herhaal zonder uitzondering dat Hitler een pestklootzak is!
  Angelica, die het zicht van de nazi's verbrak en water op hen goot met een uitbarsting, spande zich in:
  - In de kist zag ik de Führer nu! En ze schopte de arme man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide eigenlijk met haar blote vingers een granaat naar de tank. Het raakte de loop ... Een explosie volgde en de snuit van de "Tiger" werd verminkt.
  De laffe Duitser nam het aan en deinsde achteruit.
  Svetlana snoof door haar neusgaten:
  - De onze, de jouwe zal niet wijken!
  Mirabela hakte een Hitler-huurling neer met een kogel en zong:
  - En de slechterik maakt geen grapje! Handen en voeten, hij draait de Russische touwen! Hij zet zijn tanden in het hart... Hij drinkt het vaderland tot op de bodem leeg!
  Svetlana, giechelend, blafte:
  - De Führer schreeuwt wild, verscheurt zichzelf!
  Mirabela schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, doodswolken, grijns!
  Er is een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van de Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse mitrailleurs.
  Svetlana ziet dat het onrealistisch is om dichtbij de posities van de Fritz te komen. Maar in de lucht Focke-Wulfs. Een van deze machines vliegt dichter naar de Sovjet-posities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Angelica gooit een granaat en zegt woedend:
  - In de diepe dood - er is geen vergeving!
  Daarna geeft het meisje een draai vanuit het machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther" -2 met een kleine koepel en een lager silhouet rijdt snel naar boven.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar de Duitse auto. Nadat ze de cadeautjes heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Angelica floot, sissend:
  - Dit is een nieuwe aanval! We zullen haar mond openscheuren!
  De Panther-2 gromde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektrolyseerde de atmosfeer onmiddellijk.
  Angelica giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en zei:
  - En Newton versloeg de vijanden, gooide het juk van de troon! Fritz verordende hij zijn wet van Newton!
  Stalingrad was helemaal overspoeld door vuurzee, toen tongen van vuur de lucht leken te likken en paarse, oranje en scharlaken vonken knetterden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Svetlana, die een Duitse jager neerhaalde, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Wat zeur je, stoute oude vrouw? Geloof me, gewoon een psychiatrisch ziekenhuis huilt om je!
  Mirabela zong in een gezang, schietend op de nazi's:
  - Hoe goed is het om op het gras te gaan liggen en de Fritz op het hoofd te slaan! Regel een kompres voor de Führer en stuur kogels uit een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik op haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Een granaat vloog omhoog. De vliegende Focke-Wulf, die granaatscherven onder de buik had gekregen, steeg stevig hoger. Het is te zien dat scherpe fragmenten hem verwondden. Het fascistische wezen vatte vlam en begon stukjes gebroken vleugels te verliezen.
  Svetlana, die zag hoe Fokke hoogte verloor, kwaakte:
  - Dat is een semafoor! Er hangt een bijl aan boord!
  Het Duitse vliegtuig explodeerde en verspreidde puin in alle uithoeken van de hemel. En waar is de fascistische aas gebleven. Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging tot as, niet de piloot!
  Mirabela niesde, strooide stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Angelica gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg dat het, tegen het oog geslagen, bij Fritz door de achterkant van het hoofd naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je moet behandeld worden!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken en wierpen granaten voor hen uit. Dergelijke tactieken tegen meisjes werkten niet. Hier zette Seryozhka een katapult in en hoe deze als reactie daarop de vijand raakt.
  De pioniersjongen brulde:
  - Kerstman die Hitlers mond verscheurt!
  De aanval van de katapult, doordringend in de menigte van nazi's, deed hen uiteenspatten en tegelijkertijd in de lucht rollen. Fritz viel en brak op het puin van de muren.
  Tank "Tiger" -2, die zijn evenwicht had verloren, kwam in botsing met de "Leeuw". Oh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Svetlana glimlachte en antwoordde:
  - Nou, goed gedaan Seryozhka!
  De jongen gromde agressief.
  - Pioneer staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als reactie met haar blote voet.
  De meisje-kapitein begon weer te spijkeren. En Olympias kietelde Seryozhka's smalle voet, wat heeft hij het zwaar! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door het vuur te rennen.
  Mirabela in een gezang, zei:
  - Jeugd is goed - ouderdom is slecht!
  Angelica, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  Er is niets erger dan ouderdom! Dit is inderdaad de meest walgelijke staat van allemaal!
  En het meisje maakte een sprong met een staatsgreep. Ze stelde zich even walgelijke oma's voor. Nee, niet vergelijken, een oude vrouw met een meisje. En wat een schoonheid, in slanke lichamen.
  Angelica nam het aan en zong:
  - Stroom na jaar, jaren in een caravan,
  Een oude vrouw wrijft henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur,
  Ik begrijp niet hoe de jeugd is gegaan!
  Svetlana knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Niet! Toch is er in oorlog zo'n charme - voor altijd jong blijven! Altijd dronken!
  Olympias zette een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passen, maar passen!
  Seryozhka schuifelde met zijn magere maar wendbare voet en blafte:
  - Fritz gezicht!
  En een granaat vloog samen met een explosiepakket in volle gang de stellingen van de nazi's in.
  Ja, Stalingrad is niet aan hen gegeven. Voor de derde maand sinds eind juni is de aanval gaande, maar de stad heeft niet alles kunnen incasseren. Op andere sectoren van het front boekten de nazi's succes, maar niet op deze.
  Svetlana vuurde haar pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het is toevallig mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En de benzinetank van een motorfiets raken. De machine explodeerde en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De kapitein van het meisje riep:
  - Ik hou ervan om het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Mirabela sloeg de Duitsers met een uitbarsting en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Angelica opende het vuur, nauwkeuriger. Een paar zwarten bleven liggen op met speer bedekte puin:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Mirabela zong speels:
  - Nadat ik Hitler met lippenstift heb geverfd, Mainstein met haarlak, zal ik je in gevangenschap van de prinses slepen, de trouwe hond zal je bijten!
  Svetlana, schietend, siste:
  - Kom op in de avond, Adolf, hang jezelf op ... Hou op met je hoofd voor de gek te houden! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - om de nazi's hard te verslaan!
  Mirabela zei woedend en sloeg de helm van het hoofd van de stormtrooper:
  - We kunnen! En we zullen!
  De meisjes van het "Lenin"-bataljon hielden de opmars van de buitenlandse troepen tegen. Fritz ging naar voren en gooide letterlijk lijken de ruimte in. De tank "Lev", waarmee de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een modificatie van de machine met een 150 mm kanon.
  Angelica klopt een steen af die aan haar naakte tepel zit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Leeuw" kreeg een opening in de rups en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Roepen en instorten.
  Angelica, spuwend, zegt:
  - De Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En het meisje schiet weer. En dat doet hij buitengewoon goed. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie durft, hij valt aan in de strijd, we zullen de vijanden fel verslaan!
  En Angelica rolt de spieren van de pers, die ze erg in reliëf heeft gemaakt.
  Oh, wat zijn de meisjes mooi! Ik wil niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Ze slaagt er op de een of andere manier in om ze in te smeren met een soort drankje, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen meer afgezwakt en reliëf. Kleren aan haar, alleen een beha en slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een speciale manier, als een eekhoorn. Een blote voeten en flikkering, en hakken, blijven verrassend schoon. Stalinida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Angelica merkte lachend op:
  - Doe je beha uit en blijf zoals ik in korte broek!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Dit is niet gepast!
  Angelica schudde haar heupen, vuurde treffend en zong:
  - Iets dat een lid van Komsomol ongewoon is geworden! Zo met ontbloot bovenlijf lopen is zeer onfatsoenlijk!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Waarom vreugde brengen aan de Fritz, kijk naar onze schoonheid!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en vuurde op de TA-200. De nazi-auto vloog in brand. En de mooie blondine gilde:
  - Dood aan het kwaad!
  Angelica giechelde.
  - En het leven is goed!
  Steelenida, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet dat de nazi's die je hebt gewonnen!
  Angelica zingt:
  - Wachten op de overwinning! De overwinning wacht... Zij die ernaar verlangen de ketenen te doorbreken! Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om de nazi's te verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Goed met een blote torso in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Svetlana zag er nu veel vastberadener uit. Ze vuurde op de Fritz met een machinepistool en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet ze een figuur zien, laten we blote tenen bouwen. En floot als een nachtegaal-rover. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de soldaten van de vijand, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun overleden vaders.
  Svetlana verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, dus je wilt ervan in tranen uitbarsten. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te roven en te doden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve troep buitenlanders van over de hele wereld brak de Russische uitgestrektheid binnen.
  Svetlana sloeg een kruis en vuurde op de Fritz, die stilletjes dicht bij de posities van de Russen probeerde te komen... Het oog en de hersenen van de man, die door een kogel waren uitgeschakeld, lekten eruit.
  De meisje-kapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Svetlana schoot nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en rolde verschillende keren over de kop. Toen zonk zijn snuit in het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde nogal grijnzend. Het meisje zong:
  - Nee, zeiden we tegen de fascisten, onze mensen zullen niet tolereren dat Russisch geurig brood het woord ford wordt genoemd!
  Mirabela maakte een zeer nauwkeurig schot, waaruit de Focke-Wulf laaide, en tjilpte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk,
  Voor dollars is hij klaar om Rusland te verraden ...
  Maar de Russische man is zo mooi
  Dat hij klaar is om zijn leven te geven voor het moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's de vijg zien, en scrolde, en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Angelica verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en vuil als een duivel, gooide meteen een granaat met twee benen. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is ... Fritz in een scherpe kant!
  Olympias corrigeerde Angelica:
  - Scherp, aan de zijkant, en niet aan de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. De "Tiger" werd op de snuit geraakt en dit scheve kunstwerk ontweek.
  Daarna trok het nazi-wezen zich terug. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur was gevangen.
  Svetlana zong vrolijk knipogend:
  - En de "Tiger" trekt zich terug en de Duitsers houden zich schuil!
  Het Maiden Battalion manoeuvreerde onder aanval, luchtaanvallen en zware kanonnen. Hier sloegen de straalbommenwerpers in, gebroken, gloeiend hete steile hellingen rezen de lucht in. En de stenen stonden in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar mannen gingen naar de volgende wereld - die er niet zo spijt van hebben! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Angelica is de meest sexy krijger in woede: nou, kunnen de nazi's vanuit hun "Sturmtiger" echt op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje greep een granaat met haar blote voeten en draaide in watervallen van salto's. En sneller en sneller draaien. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede snuit van de Stormtiger. De naakte, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en de granaat vloog in de brede snuit. En de krachtige machine stikte eerst en haastte zich toen. Twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden eraf gescheurd en ze vielen naar beneden, vliegend als een gebroken halsketting van de koningin.
  De explosiegolf wierp Angelica en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, heen en weer geslingerd en gegooid. Maar de schoonheid landde niettemin, scherp puin en steenslag gegraven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door de eeltige voet ging de punt doorboord.
  Maar Angelica vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Svetlana en andere meisjes werden door een explosieve golf omhoog gegooid en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de nazi's die eruit sprongen en andere agressieve insecten die de USSR belegerden.
  Mirabela zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de bazuin van de Heer ons meeneemt naar de strijd, zullen we vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl zijn!
  Angelica schudde het stof van haar bloederige zolen en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar een gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Seryozhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult, niet zo nauwkeurig - zoals die blote en sterke benen van Angelica!
  Olympias, spelend met haar armspieren, zei:
  - Dat is goed! Je denkt nog steeds. Iets coolers!
  . HOOFDSTUK 2
  Smolensk werd een struikelblok voor de Wehrmacht. Golven van vijandelijke agressie sloegen tegen hem aan als granieten stenen.
  En vele honderden Duitse tanks verbrandden, en de verdediging hield vast aan kolossale diepte en moed. En natuurlijk wilde niemand toegeven en bezwijken.
  Alexei Sotnikov, een jongen van twaalf jaar oud, bleef krabbelen, met een machinegeweer, op de oprukkende nazi's.
  De kind-gouverneur sneed de nazi's heel treffend af. Opvallend met grote nauwkeurigheid.
  En tegelijkertijd werpen de blote tenen van de kindervoeten van de jongen opnieuw het moordenaarsgeschenk van de vernietiging en werpen de fascistische tank om.
  De krijgsheer brult:
  - Voor groot communisme!
  Alenka schiet ook zeer nauwkeurig op de vijand. Elk van haar kogels vindt een doel.
  Toen ontblootte het meisje haar borsten en drukte haar scharlaken tepel op de knop van de bazooka. En de afgevuurde raketten doorboorden de zijkant van de Maus-tank.
  Toen gooide Alenka een granaat van dodelijke kracht met haar blote tenen en scheurde een paar dozijn Fritz.
  Toen mompelde het meisje:
  - Glorie aan het moederland-USSR! Elke held zal een pionier zijn!
  Ekaterina bleef met grote nauwkeurigheid naar de vijand krabbelen. Veel nazi's neergemaaid en gepiept
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En haar blote tenen bezweken weer, zo'n vernietigende tornado van de dood.
  En toen drukte ze de aardbeiennippel op de knop van de bazooka en zei:
  - Godzijdank Svarog!
  De Duitsers zetten hun aanval op Smolensk voort. Er leek nog heel wat over, maar het was ongelooflijk moeilijk om de laatste te passeren. Zelfs het massale gebruik van "Sturmtigers" hielp niet. Hoewel de vernietiging van straalbommenwerpers enorm veroorzaakte. Een ander middel waren napalmbommen.
  Het bataljon meisjes was uitgedund, maar de schoonheden vochten nog steeds. Op 20 oktober sneeuwde het en de schoonheden waren allemaal blootsvoets. Ze laten sierlijke sporen achter op de witte sprei en hun ronde, blote hakken bevriezen niet!
  Mooie meiden, een beetje gerold in de sneeuw en schoner geworden. De forse Olympia's vonden, nadat ze Seryozhka hadden ingenomen, geen plaats voor zichzelf. Zo'n slimme en mooie jongen moet ik nog steeds verliezen. En wat wachtte hem in fascistische gevangenschap? Eerst marteling, en dan de doodstraf!
  De jongen stond weliswaar op het punt om neergeschoten te worden, maar belandde in de mijnen. Zestien uur per dag werken, en een mager rantsoen, wachtte Seryozhka met de zweep van de opzichter.
  Om precies te zijn, de jongen is al een steengroeve en werkt daar hard als een ezel. Maar onder de grond is het veel warmer dan aan de oppervlakte. En de krijgers, om niet te bevriezen, worden gedwongen te springen en te rennen. En de meisjes vechten. Hier is de machtige tank "Lion" in een meer aanvalsmodificatie. Hij heeft een 150 mm kanon, veel effectiever en praktischer voor veldslagen in de stad. De Fritz houden van deze tank omdat hij van alle kanten goed beschermd is.
  "Muis" kruipt een beetje achter. Het Duitse voertuig, van minder dan tweehonderd ton, was ook bewapend met een kanon van 150 millimeter en een kortvurende, snelvuur vijfenzeventig. Zoveel praktischer. Het aantal machinegeweren is toegenomen tot vier en net als voorheen is het gemakkelijk om niet in de buurt van de tank te komen.
  Svetlana, Mirabela en Angelica proberen samen de mastodont uit te gutsen. Zorgvuldig voor hem geselecteerd.
  Svetlana zong enthousiast:
  - Hoe we leefden, vechtend en niet bang voor de dood ... Dus vanaf nu zullen jij en ik leven! En in de sterrenhoogten, en de stilte van de bergen, in zeeoorlogen en woedend vuur! En in woedend, en in woedend vuur!
  De "Maus" was de laatste modificatie, met maar liefst zes machinegeweren, twee coaxiale met lopen en vier op scharnieren gedraaide.
  Mirabela, kruipend door de sneeuw, siste:
  - We zullen nooit opgeven! Per slot van rekening is Jezus de Allerhoogste God bij ons!
  Het meisje kwam dichterbij en gooide een explosief pakket naar de muisrups. Het rommelde, onder het schild, en de ijsbaan barstte.
  De sandaalmeisjes schreeuwden van verrukking:
  - Neem een fascist!
  En blote, enigszins stoffige hakken flitsten.
  Angelica zwaaide en gooide een granaat naar de Fritz. De fascist werd door een explosieve golf opgeworpen, samen met hem werden de hoofden van twee zwarte strijders van de koloniale troepen afgescheurd.
  De roodharige schoonheid floot:
  - Voor het moederland en Stalin!
  Svetlana gooide het explosieve pakket opnieuw... Deze keer niet zo succesvol, het raakte het pantser en explodeerde op het oppervlak van de stalen schaal.
  Het meisje zei geïrriteerd:
  - Oh, ik heb gesmeerd!
  En kroop naar een nieuwe portie zelfgemaakte explosieven. Haar ronde hakken, rood van de kou, flikkerden. Bijna naakt meisje, kruipend in de sneeuw, een beetje ongemakkelijk. Maar wees geduldig. Vooral wanneer beschietingen plaatsvinden door overmatige hitte, smelt de sneeuw.
  Svetlana zong zelfs:
  - Ik weet het, de kou zal snel verdwijnen,
  De beek ruist luid...
  En ze rennen al door de plassen -
  Meisjes op blote voeten!
  Het meisje schiet en de Arabier van de koloniale troepen stort in. Pogingen van vijanden om in kleine groepen op te treden leiden tot ernstige verliezen.
  Het korte kanon van de muis vuurt weer fragmentatie af. Schelpen barsten ergens in de rook. En veel pauzes...
  De Duitsers hebben Stalingrad bijna ingenomen... Er is nog maar weinig over. Maar dit is precies wat de Wehrmacht ervan weerhoudt om grote bommen en zware artillerie te gebruiken. De Fritz lieten buitenlanders hun gang gaan, die geen spijt hebben.
  Mirabela vuurde haar geweer af. De fascistische huurling zakte in elkaar en rolde over de stenen van de ruïnes.
  Het meisje wreef over haar blote borsten met scharlaken tepels. Ze hebben de krijgers helemaal aangekleed - ze springen in hun korte broek. Maar aan de andere kant zijn er bijna geen hits op hen. Blijkbaar beschermt naaktheid op de een of andere manier vooral de schoonheden. Omdat ze in zo'n hel kunnen overleven!
  Angelica schudt het mengsel van sneeuw en modder en vuurtjes weer van zich af. Het raakte een zwarte soldaat recht in het oog. Stomme teef, zeg niets.
  De drie meisjes naderen Mouse weer. Het is moeilijk om een auto met zo'n dikke bepantsering van alle kanten binnen te dringen. Maar de krijgers zijn vol optimisme. Als je de schaal zelf niet kunt doorbreken, waarom scheur je dan de loop niet af.
  Angelica, met haar blote voeten tegen vuile kluiten trappend, zong:
  - Onze waarheid, onze waarheid ... Als de stralen van de zon! Onze morgen zal helder zijn, stromen zullen uit de bergen stromen!
  Krijgers zijn al lang bewapend met gevangen genomen MP-44's. Deze aanvalsgeweren hebben een groot bereik. Schoonheid vuurt vol vertrouwen. Zwarten vallen weer. Ze schieten fonteinen van scharlaken bloed.
  Mirabela, schietend, met een geweer en een buitgemaakt machinegeweer op haar schouders, zong:
  - De verraderlijke spin heeft zijn angel aangescherpt,
  En hij drinkt heilig, Russisch bloed uit Rusland!
  Alles is klein en klein voor zijn tegenstander, hij zal doden,
  Wie heeft er liefde voor Rusland!
  Liefde voor Rusland!
  Het meisje stuurde een kogel in de diverse "bewaker" die uit de kieren klom. De schoonheid glimlachte, haar gezicht, hoewel uitgemergeld, behield zijn charme en charme.
  Over het algemeen zijn alle meisjes in hun bataljon mooi. Hier bijvoorbeeld de Tataarse serafijnen. Haar vader is Tataars, maar haar moeder komt uit Wit-Rusland en van haar Serafima heeft ze de kleur van rijpe tarwe geërfd. Ook een mooi meisje, blootsvoets en bijna naakt. En hij vuurt met korte salvo's vanuit een buitgemaakt machinegeweer. En fascisten van andere troepen kruipen erop.
  Serafima schiet vrij nauwkeurig. Naast haar lag de goudharige Mirabela. Beide meisjes schieten en zingen.
  - Vaderland! Mirabella begon...
  - En het leger! - Vervolg, Seraphim neerschieten.
  Mirabella twitterde:
  - Deze...
  Seraphim leidde het vuur en sloeg de gekleurden, meldde:
  - Twee palen!
  Mirabela glimlachte en piepte:
  - Op de...
  Serafim schoot en voegde eraan toe:
  - Die...
  Mirabela sneed er vijf af, vervolgde:
  - Wacht even!
  Serafijnen, schietend, salueerden:
  - Planeet!
  Mirabela, schietend, piepte:
  - Borst...
  Serafijnen, schietend, spinnend:
  - Beschermen...
  Mirabela sloeg het hoofd van de fascist kapot en gaf uit:
  - Wij jij ....
  Seraphim die de nazi's met kogels doorsneed, siste:
  - Het land!
  Mirabela, die goed gerichte kogels afvuurde, tjilpte:
  - Iedereen....
  Serafijnen, die steeds nauwkeuriger schieten, voegde toe:
  - Mensen!
  Mirabela gooide haar gouden, vuile haar van haar voorhoofd en zong:
  - Rat...
  Seraphim-kogel, en het verzenden van schoten, gaf uit:
  - Uw...
  Mirabela, die de fascist in de keel sloeg, vervolgde:
  - Warm!
  De blonde Tataar, die schoten stuurde, vervolgde:
  - Wolken...
  Mirabela, nauwkeurig schietend, voegde toe:
  - Koel!
  Serafijnen, grijnzend, getjilp:
  - Goed en...
  Mirabela schoot nauwkeurig en gromde:
  - De zon!
  Serafijnen, die in uitbarstingen sloegen, sisten:
  - Zo!
  Mirabela vervolgde lachend:
  - Automatisch...
  Serafijnen blaften, alsof ze vuren:
  - Nah...
  Mirabela voegde goed gerichte schoten toe:
  - Schouder...
  Serafijnen voegde er lachend aan toe:
  - Soldaat!
  Mirabela zong enthousiast terwijl ze vuurde:
  - Ik zal graven...
  Serafima, die een gevechtsvuur leidde, voegde eraan toe:
  - Graf...
  Mirabela sloeg de Afrikaan neer en vervolgde:
  - Tegenstander!
  De meisjes hebben geen munitie meer. En ze moest snel dekking zoeken. De aanvoer over de Wolga is erg moeilijk. Constante bombardementen en beschietingen. Hier komt een compagnie versterkingen van de andere kant.
  Rondom de boten borrelen fonteinen van nevel en scherven. Stormtroopers brullen in de lucht. Hier komen de Focke-Wulfs aanvliegen. En ze laten bommen vallen.
  Verschillende boten gingen stuk. Sovjet-soldaten verdrinken en sterven.
  Het vijandelijke artillerievuur is te dicht. Maar meisjes op blote voeten laten zich hier voor geen cent door afschrikken.
  Zelfs 's nachts houden de Fritz alles onder vuur. En hun duikbommenwerpers zijn versleten. Waaronder de grootvader van Yu-87. Hoewel straalvliegtuigen al in de serie zijn gegaan.
  Hier is de legendarische Sovjet Yak-9. Hij vecht tegen een Duitse ME-309. Overeengekomen manoeuvreerbaarheid, tegen snelheid en wapens. De Duitser probeert de Sovjet-auto vanaf het allereerste telefoontje te verslaan. Maar het lukt hem niet. De yak streeft er op zijn beurt naar om in de staart te gaan, maar de nazi vertrekt vanwege hoge snelheid.
  Een snellere Duitser, met sterkere wapens, tegen een meer wendbare Rus. Maar de snelle vlucht gaat door. De fascist gebruikt zeven schietpunten tegen zeven en raakt de Sovjet-auto aan. Ze verliest snelheid en begint te vallen.
  Er komen rookslierten uit. En de motor staat aan...
  Wat is dit voor oorlog! Het is moeilijk om zich te verzetten tegen een machine die zo krachtig is in bewapening als de ME-309, waarin zeven schietpunten het overgewicht en de slechte manoeuvreerbaarheid compenseren.
  Met hoge snelheid kan de fascist een duik nemen en het voorhoofd van de Duitse jager is goed gepantserd.
  Svetlana probeert opnieuw de Maus te ondermijnen. Het meisje riskeert haar leven. Ze is al helemaal bekrast, naakt kruipend door de vestingwerken. Alle schoonheid in krassen en pisuga. Maar dan gooit hij een granaat met een pakket aan de explosie vast. Ze wordt zelfs geraakt door een salvo van een machinegeweer. Krassen op de schouder van de schoonheid.
  Maar aan de andere kant raakte het explosieve pakket de loop van een 150 mm kanon. En de Duitser heeft al flinke schade opgelopen. Met grote moeite beweegt de auto zich van zijn plaats en kruipt terug naar de locatie van zijn troepen om zijn wonden te likken.
  Focke-Wulfs en verschillende TA-152's verschijnen in de lucht. Ze beginnen de Sovjet-posities te beschieten. Een paar van de nieuwste HE-183, aanvalsstraalvoertuigen, verschenen ook. Deze gieren bereikten snelheden tot achthonderd kilometer per uur en het was bijna onmogelijk om ze te raken.
  De meisjes schieten terug op de Duitsers. Er is altijd een kans om de vijand te haken, ondanks de krachtige bescherming van aanvalsvliegtuigen tegen grondvuur.
  Svetlana en Anzhelika haalden de gevangen Luftfaust terug. Dit wapen, bestaande uit negen met elkaar verbonden twintig millimeter terugstootloos.
  Je kunt schieten als een klein luchtafweergeschut.
  En de krijgers wijzen naar de vijand. Ze drukken soepel op de start ... Beide schoonheden lieten hun blote voeten op het puin rusten en voelden een soepele terugkeer.
  Focke-Wulf met zes luchtkanonnen begint te roken - zijn buik is opengescheurd.
  De meisjes brullen van plezier:
  - Puk! Wasmachine! Doel!
  Andere Duitse vliegtuigen beginnen boven de hoofden van de meisjes te cirkelen. Schoonheden schieten de ondergrondse gangen in en ontwijken Focke-Wulf-raketten.
  Svetlana kreeg een opgeruwde ronde hak met een twinkeling. Het meisje mompelde:
  - O helse vlammen!
  De zool van het meisje zat onder de blaren en deed pijn. Ik wilde iets kouds prikken.
  En aan de oppervlakte blijven de gaten. Sneeuw sist uit de vlammen, ruïnes worden verscheurd. De Duitsers overspoelen de stellingen met vuur, maar dat heeft weinig zin. Krijgers verstopten zich als muizen in nertsen. Laat ze zelf strijken.
  Angelica fluisterde in Svetlana's oor:
  - Ik denk dat binnenkort de nazi's eindelijk opraken. Ze hebben veel kracht, maar in Stalingrad hebben ze geen kans om te keren!
  Het blonde meisje antwoordde trots:
  We zijn hier als driehonderd Spartanen! Wij weerspiegelen de superieure krachten van de vijand!
  Roodharige Angelica giechelde en knipoogde naar haar partnermeisje:
  - En je komt niet om ons heen!
  Toen de meisjes aan de oppervlakte kwamen, eindigde de overval. Nieuwe zwarte voetsoldaten verschenen. Ze klommen naar voren en de meisjes moesten het vuur openen, waardoor de vijand met hun neus in de grond moest graven.
  Opnieuw gingen de "Lions" en "Tijgers" ten strijde. De Duitsers probeerden het Sovjetleger met zware tanks onder druk te zetten. Af en toe vielen er granaten. De meer kwetsbare "Tiger" probeerde niet te ontsnappen aan zijn formaties. Mortieren rommelden ook.
  De meisjes schoten op de Duitsers en hun huurlingen. Tegenstanders uitgeschakeld. Angelica en Svetlana schoten in paren. De muilkorven van de vijand verschenen en vestigden zich. Dan een nieuwe laag oprukkende vijanden.
  De meisjes zongen tijdens de strijd.
  Angelica begon met schieten:
  - Voorkant...
  Svetlana, schietend, vervolgde:
  - Door jou...
  Angelica lupanuv voegde toe:
  - Legioen...
  Svetlana, die er drie afhakte, zweeg:
  - Vijanden...
  Angelica, die de tegenstanders vastspijkerde, flapte eruit:
  - Zij zijn....
  Svetlana, die de helft van de schedel van de Arabier had vernietigd, vervolgde:
  - Zij willen...
  Angelica, die de vijand verpletterde, vervolgde:
  - Jij...
  Svetlana, schietend, siste van woede:
  - Versnipperen...
  Angelica, die de schedel van de Arabier doorboorde, gromde:
  - Vernietigen...
  Svetlana bleef nagelen en siste:
  - Opmerkingen...
  Angelica floot, alsof ze schoot:
  - Wees niet bang...
  Svetlana, die een nauwkeurig schot had gemaakt, gromde:
  - Vijand...
  Angelica, schietend als een sluipschutter, vervolgde:
  - Shtykov...
  Svetlana schoot verder en blafte:
  - Kunnen...
  Angelica, zonder te stoppen met schieten, siste:
  - Kracht...
  Svetlana, woedend schietend, gromde, haar vriend corrigerend:
  - Moed...
  Angelica, in diepe extase, die door de hoofden van de Afrikanen was geschoten, blafte:
  - Kracht...
  Svetlana, galopperend met vuur, siste:
  - Toenemen...
  Angelica schudde haar rode krullen en vervolgde:
  - En tegenstanders...
  Svetlana, die de Arabier in de maag had geraakt, gaf uit:
  - Direct...
  Angelica, schietend met alle kalibers, blafte:
  - Vernietigen...
  De meiden haalden adem. En nadat ze nog wat hadden geschoten, schreeuwden ze:
  - Wij zijn de ridders van het sluipschuttersgeweer, de stem van de moord klinkt!
  De golf van duwende, koloniale troepen nam wat af. De nazi's verplaatsten de tanks opnieuw naar voren. "Tijgers" -2 verschenen met hun lange snuiten en vuurden granaten af op alles wat ze konden opmerken.
  "Tiger" -2 had de oorspronkelijke vorm van de toren en de hellingen van de pantserplaten vanaf de zijkanten. Dit maakte hem wat vasthoudender. De vrouwelijke krijgers kozen opnieuw de sporen van de tank als hun doelwit. De fascist moest als een slang in een koekenpan zijn.
  Svetlana gooide een explosief pakket, verpletterde de voorste rol van de "Tiger" -2 en zong:
  - Ik ontmoette je met een geschenk ... Natuurlijk heb ik een plaats in de kist geschetst!
  siste Angelica, vrolijk een groot, explosief pakket naar de fascist gooiend:
  - Maar Pasarán!
  En door de explosie draaide de lange snuit van de Duitse tank. En de King Tiger begon terug te keren. Opnieuw werd de fascist zwaar gewond. Angelica nam het aan en blafte, terwijl ze met haar blote tenen een glassplinter gooide:
  - Om jou te zijn in een eiken kist!
  Het glas, dat voorbij was gevlogen, belandde precies in de keel van een indiaan, tussen de koloniale Duitse troepen.
  Svetlana knipoogde naar haar partner en zong:
  - Ik steek mijn hoofd in dit vat! Ik doop iedereen!
  Angelica vuurde een salvo af met haar machinegeweer. De Duitsers werden opnieuw aangevallen. Het meisje siste:
  - We kunnen alles! En we zullen winnen!
  Svetlana vuurde haar geweer af en zei:
  - Er wacht een grote overwinning! Mogen onze grootvaders in glorie zijn!
  Angelica maakte een salto en rolde rond, draaiend als een kerstboom. Het meisje knipoogde en zong:
  - Meneer succes, waar ga je heen ... Meneer succes - de fascisten lachen ...
  Duitse tanks, die geen granaten redden, verhoogden hun vuur. Ze schonken hun barstende cadeautjes in. En ze naderden de Sovjet-posities en probeerden gaten te vermijden.
  Svetlana trok met behulp van een draad, zoals de gevangengenomen Seryozhka hen leerde, een zware mijn op. "Leeuw" kroop langzaam naar de Sovjet-posities. Zijn 150 mm kanon bleef granaten uitspugen. De meisjes sisten en knipoogden.
  Svetlana zong:
  - Duitsers-pepers, fascisten-nazi's... Het einde van een pacifist wacht op je!
  Angelica zei met een glimlach:
  - Pacifisme... Het is zelfs stom om over pacifisme te praten als het over de nazi's gaat!
  Svetlana raakte de neus van een Arabier van de koloniale garde met een goed gericht schot en tjilpte:
  - En ze zijn kreupel in het denken ... En in militaire aangelegenheden zijn ze niet zo sterk! Binnenkort zullen we ze van de aardbodem wissen!
  Angelica vuurde nog een salvo af, wreef met haar blote borsten tegen het puin en zong:
  - Ik ben een Russische ridder op de knieën van wilden ... Ik zal de vijanden van het vaderland van de aardbodem wegvagen!
  De meisjes schudden hun blote borsten tegen elkaar.
  De roodharige schoonheid knipoogde en keek naar de lucht. "Frames", Duitse kanonniers, draaiden daar.
  Af en toe naar boven gekropen, vast komen te zitten in het windscherm Duitse "Lion". En zijn geweer bleef spugen.
  Svetlana, die een mijn onder de sporen van een Duitse tank bewoog, siste:
  - Voor Seryozha ....
  De Duitser stopte en vuurde opnieuw. De granaat ontplofte achter de meisjes.
  Svetlana zei:
  - Schelpen melk, wie heeft de hersens van een baby!
  "Leeuw" stond een tijdje. Of de ervaren Duitse bemanning gevaar voor zich voelde, of dat ze de gevechtsuitrusting wilden opgebruiken. Maar de "Leeuw" stond een tijdje stil en spuwde dodelijke granaten uit.
  Svetlana merkte op dat de Duitse tank een beter kanon heeft en vaker vuurt dan de KV-2. En dit maakt deze auto natuurlijk veel gevaarlijker. Svetlana sloeg een kruis en siste:
  Mogen de goddelozen naar de hel gaan!
  Angelica schoot op de fascist in de zonnevlecht en blafte:
  - Onze overwinning is onvermijdelijk! En alles komt goed!
  Svetlana sneed ook de Turk af en zong:
  - Hoewel, het lijkt erop dat het leven binnenkort zal worden onderbroken wanneer problemen op zijn zwarte hoorn kloppen ... Paarden hinniken en bloed stroomt als een rivier, en weer vertrekt de aarde onder je voeten!
  Angelica, die de Iraniër had geweekt, voegde eraan toe:
  - Maar de aarde heeft ook zijn eigen bewaker ... En tussen de sterren uitgestrekt naar hem ... Onzichtbare reddingsdraden om Hitler naar Kolyma te verbannen!
  De meisjes schoten in koor en zongen:
  - Laten we Adolf breken, het zal hem pijn doen! Ik geloof dat het fascisme zal worden verslagen! En in ons Rusland zal de messias verschijnen, Heer van de volkeren van alle landen!
  En de krijgers bleven vuren. Maar de vijandelijke infanterie ging liggen en begon te schieten en granaten te gooien. Fascistische hordes probeerden de meisjes uit te roken met mortiervuur. En veel granaten gooien.
  Angelica merkte filosofisch op:
  - Je kunt het nummer nemen bij de verkiezingen, de vaardigheid in de verkiezingen zonder oorlog!
  Svetlana giechelde en merkte op:
  - Oorlog is een gebied waar kwaliteit het wint van kwantiteit, verkiezingen zijn in de regel het tegenovergestelde, en dit is een grap!
  De krijgers trokken zich een beetje terug, granaten en hun fragmenten stroomden te dik. Angelica onderschepte zelfs het gegooide cadeau met haar voet en gooide het terug. De granaat vloog voorbij en raakte de nazi's op hun helmen. En hoe het ontploft...
  Het was alsof er ergens een andere schakel was ontploft.
  Angelica merkte filosofisch op:
  - Geluk is het tweede geluk, succes is het derde, maar de eerste vaardigheid!
  Svetlana giechelde en onderbrak:
  - Geluk is een beloning voor moed, maar niet voor roekeloosheid!
  Angelica stak het oog van een hindoe uit het koloniale leger uit en siste:
  - Wie heeft geluk, zijn ziel zingt!
  Svetlana glimlachte en piepte:
  - Het is goed als je geluk hebt, het betekent dat God je zal redden!
  De meiden zijn wat genuanceerder. Toen bewoog de Duitse "Leeuw" toch naar voren en raakte een mijn. De rups liep tegen een explosief aan en werd verscheurd.
  De gewonde "Leeuw" draaide zich om en stond op ... De krijgers waren opgetogen en zongen uit volle borst:
  - Een leeuw is een kreupele in het denken, een tijger is een bron van allerlei problemen ... Er is niets interessanter dan een persoon in de wereld!
  Svetlana gaf een lange rij, alleen een buitenlands leger stond op om te stormen en zong:
  We hebben raketten, vliegtuigen,
  De sterkste Russische geest ter wereld...
  Aan het roer van de beste piloten -
  De vijand zal tot stof verpletterd worden!
  "Lion" lijkt zwaar beschadigd te zijn. Ze verstijfde en spuugde nog een paar schelpen uit.
  Er verscheen een wendbare Panter. Ze was echter bang om diep in de posities van de Sovjet-troepen te gaan, maar begon te schieten. Schelpen fluiten over de hoofden van de meisjes. En ze braken puin en branden.
  Svetlana bereidde zich voor om een granaat te gooien, klaar om het moment te vangen waarop de fascistische tank binnen een bereikbare afstand naderde. Maar er zijn ook geen dwazen in de Panther. De Duitsers vuurden en legden granaten in een schaakbordpatroon en probeerden geen enkel stuk land te missen. En letterlijk elke steen eruit geharkt.
  Angelica klopte op haar blote borst en merkte op:
  - De tactieken van de Fritz zijn gebrekkig ... Hoeveel zullen ze zo bereiken?
  Svetlana merkte wijselijk op:
  - Een kip pikt korrel voor korrel en komt veel sneller aan dan een varken dat grote stukken doorslikt!
  De Panther vuurde meer dan tachtig schoten af, en toen hij door zijn munitie heen was, draaide hij zich om en keerde terug naar zijn hol. In plaats daarvan verscheen een nieuwe mastodont "Sturmtiger". De machine bedekte zijn brede stam met een dop. Het kan worden gezien, dus in de hoop zichzelf te redden.
  "Sturmtigr", van een afstand op de posities van de Sovjet-troepen geschoten. Raket afgevuurd. De aarde rees op en een vurige fontein stroomde vlammen uit.
  De meisjes overleefden het ternauwernood, ze waren redelijk bedekt. Svetlana was zelfs een beetje doof. Het meisje zag zichzelf plotseling op een paard galopperen. En dat ze het bevel voert over een team dat het Tataarse leger aanviel. En krijgers berijden paarden met haar. De Mongoolse Tataren, die de klap niet kunnen weerstaan, trekken zich terug en sterven met duizenden onder de hoeven.
  Svetlana daarentegen zwaait met twee zwaarden en slaat vijanden neer. Maar het visioen werd plotseling onderbroken.
  Angelica sloeg haar partner op de wangen, schudde haar en zei:
  - Nou, alles! Stop nu met rondslingeren!
  Svetlana antwoordde boos:
  - Ik ging niet liggen, maar vocht!
  Het meisje sprong woedend op en gooide een granaat. Het heden, voorbij gevlogen, landde in de loop van de tank "Lev". Nadat de auto schade had opgelopen, rimpelde hij zijn zware kofferbak.
  Svetlana riep uit volle borst uit:
  - Ik ben de ridder van Rusland!
  Angelica vuurde een salvo af met haar machinegeweer en gromde:
  - De jongen antwoordde, zijn wenkbrauwen fronsend,
  Ik wil het Heilige Rusland dienen...
  Laat een zee van bloed vloeien
  Maar God kan ons redden!
  Svetlana viel met haar blote buik en borst op het puin. Net op tijd, want honderden mitrailleurs vlogen over haar hoofd. Het meisje stak haar tong uit en zei:
  - De waanzin van dappere soldaten is de redder in nood van diepzinnige generaals!
  Angelique was het daarmee eens.
  - De soldaat is dapper, de generaal is voorzichtig, de vijand is sluw, succes is solidariteit alleen met wijze moed!
  De meisjes openden opnieuw het vuur en tjilpen solidair:
  Boven hem squadrons
  Eenstemmig brullen
  Adolf is een sterke dwaas -
  Sodom planten!
  Een andere gepantserde "Leeuw" verscheen. Twee soldaten renden van hem weg, te oordelen naar de donkere gezichten - Arabieren. Ze probeerden een ketting aan de haak te gooien om de ontwikkelde tank van het slagveld te trekken.
  Anzhelika en Svetlana vuurden en legden tegelijkertijd de techneuten neer. De krijgers zongen:
  - Vernietig jezelf niet en help een kameraad niet, help anderen uit de vuurzee!
  Er kwamen drie zwarten opdagen. Ze renden zo hard ze konden met de ketting, maar werden ook doodgeschoten door de meisjes. Bovendien vuurde Svetlana met een pistool en drukte ze met haar blote tenen op de hond.
  En ze wist haar tegenstanders extreem te raken, zoals Robin Hood treffend.
  Angelica merkte op:
  - Het teken is niet degene die met succes slaat, maar die mist met pech!
  Svetlana gooide met haar blote voet een granaat en siste:
  - De meest nauwkeurige met het zicht van een dolk kan missen, maar een onvergeeflijk scherpe geest kan voorbij het doel glippen!
  De granaat raakte de mortel en begon te exploderen, waardoor de mijnen tot ontploffing kwamen.
  Ja, Smolensk was niet gemakkelijk voor de Duitsers. Ze hebben er een griezelige citadel van de dood in!
  . HOOFDSTUK 3
  De verdediging van Smolensk is een glorieuze missie... Maar misschien is dit niet genoeg.
  Mooie Russische meisjes Margarita Magnitnaya en Oksana vochten met de nazi's die probeerden door te breken ten zuiden van het heroïsche Smolensk. Beide schoonheden voerden het bevel over een compagnie pioniers - jongens en meisjes die de wapens opnamen.
  Een warme wind waaide uit het zuiden, de sneeuw smolt. Pioniers en pioniers, blootsvoets in korte broek, kneedden het vuil met hun voeten.
  Hier en daar lagen geel-rode afgevallen bladeren. De bomen fladderden en bungelden met hun kale twijgen.
  De kinderen hadden het niet koud, ze werken al sinds het vroege voorjaar blootsvoets en halfnaakt. Ze bewegen krachtig - dun, maar wendbaar.
  Het pioniersmeisje Ekaterina Sotnikova zong;
  Vlieg als vuren blauwe nachten
  Wij zijn de pionierskinderen van de arbeiders...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert -
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  En de kinderen pakten eenstemmig op en stampten met hun blote voeten in de modder:
  - De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Er klinkt geluid: Duitse en Amerikaanse aanvalsvliegtuigen naderen. Kinderen balen hun vuisten stevig.
  Alenka Sotnikova zegt zelfverzekerd, en het virtuele Komsomol-meisje in het spel stampt met haar blote voet:
  - We hebben verrassingen voor jullie gieren!
  Inderdaad, een jongen met een rode stropdas, een kerel uit de toekomst Alexei Sotnikov is al teruggekeerd naar het front van de Tweede Wereldoorlog en zwaait met de hand van een kind.
  Dezelfde blootsvoets, en in korte broek, net als de rest van de jongens, hij is naakt tot aan het middel, en zeer gebosseleerde, gegoten spieren zijn zichtbaar. Natuurlijk, de andere jongens en meisjes zijn mager en droog, huid en botten op hongerrantsoenen en constant aan het werk met schoppen.
  De jongen Oleg is anderhalve meter lang, bijna zwart van de zonnebrand, maar zijn witte haar is al terug gegroeid. Hij is ongetwijfeld een mooi en zeer sterk kind van het ruimtetijdperk.
  En nu stijgen slangen, geschilderd in de kleur van de lucht, op naar de nazi's.
  Barefoot jongen Alexei Sotnikov bevestigde speciale zaagselgranaten aan hen, klein maar zeer explosief.
  Hier zijn de Focke-Wulf, XE-129 en de Amerikaanse P-47, P-51. Amerika, niet langer beschaamd, vecht bijna openlijk aan de kant van het Derde Rijk. Formeel zijn Amerikaanse piloten vrijwilligers. Maar in feite zijn ze deelnemers aan de oorlog die is gestuurd door de Amerikaanse regering en oligarchen.
  Kinderen gewapend met geweren, anderen met zelfgemaakte bazooka's gingen liggen. Aleksey Sotnikov en de meisjes op blote voeten Alenka en Ekaterina, als meer ervaren krijgers, pakten zelfgemaakte bazooka's uit terugstootloze buizen. En hoe ze zullen crashen in een laagvliegende auto.
  De jongen en de blonde meisjes lieten hun blote voeten rusten en drukten soepel op de trekker. En de aanvallen troffen twee Amerikaanse aanvalsvliegtuigen en de Duitse Focke-Wulf.
  Verschillende schoten klonken vanuit de loopgraven - de pioniers schoten ook.
  Alexey Sotnikov, die zijn blote, ronde, kinderachtige hiel sloeg, tjilpte:
  - Hoewel hij eruitziet als een jongen op blote voeten,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan...
  In gevechten is een volwassen man zelfs te veel,
  En een dodelijke slag toebrengen!
  En nu trekt de jongen met zijn blote tenen aan de touwtjes en worden de gevleugelde slangen geramd door Duitse en Amerikaanse aanvalsvliegtuigen. Een dozijn vliegtuigen van het Geallieerde en het Derde Rijk exploderen tegelijk.
  Aleksey Sotnikov en twee mooie meisjes in dezelfde badpakken halen opnieuw de trekker over en slaan de volgende auto's van de kapitalistische coalitie uit.
  De jongen verpletterde de kever met zijn blote hiel en brulde:
  Die dagen van de hel zullen voorbijgaan
  Het Derde Rijk zal vallen...
  Satan zal niet regeren
  Vecht niet afdrijven!
  Ook de andere jongens dirigeren de slangen op blote voeten. En nu stuiten de stormtroopers van de coalitie op kleine maar dodelijke vliegende cadeautjes. Veel vliegtuigen sterven. Ze exploderen in de lucht en breken in stukken.
  Hitler's piloten branden... En de overlevende aanvalsvliegtuigen vliegen in een haast uit elkaar, raketten en bommen verspreidend.
  De eeuwige jongen Alexei Sotnikov piept:
  - Glorie aan het grote Rusland!
  Pioniers jongens en meisjes pakken in koor op:
  - Glorie aan de USSR!
  Het meisje Masha schreeuwt naar de top van haar longen en slaat haar blote, vuile voet:
  - Glorie aan Stalin!
  Boy Pashka voegt toe:
  - En Alyosha glorie! Hij is een genie!
  De loopgraven van de kinderen zijn goed gecamoufleerd en als gevolg van bom- en raketexplosies kregen slechts twee jongens en een meisje lichte schrammen. En dit ondanks het feit dat er vreselijke trechters werden gevormd en veel vernietiging en inversies van de aardplaten ...
  En op sommige plaatsen brandde en rookte de grond van de hitte.
  Een van de meisjes stond op met haar blote zool en verbrandde haar been, van waaruit ze schreeuwde:
  - Dood aan Göring en Hitler!
  De kinderen waren vol enthousiasme. Komsomol-leden en gamegirls Alenka en Margarita zijn klaar voor een gevecht.
  Alexey Sotnikov zong terwijl hij onderweg componeerde:
  Ik ben geboren in het ruimtetijdperk
  Waar schepen door de sterrenstelsels raasden...
  De daden van mensen zijn best goed, geloof me,
  Verscheur de oorlog, ridder!
  
  Maar de demiurg-goden bestelden
  Jij jongen, help je voorouders...
  Neem je hyperblaster in de handen van een jongen,
  En scheur Hitler uit elkaar!
  
  Nou jongens zijn geboren om te vechten
  Het zijn onstuimige krijgers, geloof me...
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten,
  Laat het roofdier vernietigd worden!
  
  Moge mijn heilige land worden verheerlijkt,
  Onze grote inheemse USSR ...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw
  Moed tonen!
  
  En ik vecht woedend tegen het fascisme
  Grote Russische jongenspionier...
  En ons geloof zal met het communisme zijn,
  In ieder geval helpt de gulzige Sam de Fritz!
  
  Geloof me, de Russen breken gewoon niet,
  De volkeren zullen zich allemaal verzamelen rond Moskou...
  Ik ben een ridder die helemaal niet met een ziel gesoldeerd is,
  We zijn loyaal aan Stalin als aan de Heer!
  
  Niemand kan de pioniers breken,
  Het zijn geen kinderen - maar zonen van Goden...
  We zullen een generatie van voorbeelden zijn
  De Führer zal die hoorns niet tellen!
  
  Ja, onze glorie van ons moederland zweeft,
  Boven de meeste in de sneeuw, geloof de bergen ...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw
  Fritz met zijn blote hiel in de kist rijden!
  
  Geloof niet dat de nazi's nu sterk zijn,
  Hoewel hun Sherman werd geïntroduceerd door Sam...
  We zullen er geen spijt van hebben, zelfs het leven geloven
  Het is tijd voor een grote verandering!
  
  Moederland is zo mooi als de zon,
  Speels moederland is onze moeder...
  En het haar van het meisje krult met goud,
  We zullen de Fritz aan flarden kunnen scheuren!
  
  Wij zijn de pioniers van de kinderen van het communisme,
  We dienen zowel Svarog als Christ...
  Verspreid de verachtelijke hordes van het fascisme,
  Ik zal de overwinning naar het vaderland brengen!
  
  Rusland is het moederland van de planeet,
  Ze heeft haar favoriete dromen...
  Gelukkig ken zowel volwassenen als kinderen
  Geen extra gedoe nodig!
  
  Als de Almachtige komt, zal er zon zijn,
  Appelbomen zullen bloeien op Mars...
  Zowel de Chinezen als de Japanners zijn verenigd,
  Een Amerikaan met een Rus onderweg!
  
  Verenig de ideeën van het communisme,
  En geloof kent Lenins droom...
  We zullen de gruwel van het cynisme terzijde schuiven,
  Laten we schoonheid in het universum bouwen!
  
  Voor ons Maria en Sint Lada,
  We eren God en Marx "Capital" ...
  Mogen alle pioniers worden beloond,
  Voor ons zijn Svarog en Stalin ideaal!
  
  Fascisten weten dat ze niet zullen rammen
  We hebben de wil, de kracht, kennen de kracht...
  We zullen de vijand verpletteren met een drievoudige slag,
  En verander de Führer spoedig in een luis!
  
  Moge ons glorieuze Rusland zijn
  Als een eeuwige aar in de tuin om te bloeien ...
  Kameraad Stalin, u bent onze messias,
  Met jou gaan we naar het communisme!
  
  Wanneer minuten van onweer, moeilijke tijden,
  De bloedige oorlog is voorbij...
  Plots worden onze kinderen groot
  Eeuwig geluk zal komen!
  Een goed gedicht werd gecomponeerd door een jongen op blote voeten, Alexei Sotnikov, en eindigde het met een grote noot.
  Maar nu beginnen de beschietingen... Als de aanvalsaanval mislukte en zware verliezen kostte, werden nu de kanonnen gehamerd.
  De terminator krijgsheer uit de niet al te verre toekomst heeft nog geen wapen tegen artillerie gemaakt. Hoewel een briljant kind raketten ontwikkelde op pennetjes en kolentractie.
  De jongen was klaar om te vechten, maar terwijl de raketten nog niet klaar waren, verstopte zijn team op blote voeten zich in dug-outs.
  Om de tijd te doden tijdens de beschietingen, gingen twee Komsomol-leden, een gast uit de toekomst, en twee meisjes Masha en Klara samen met de jongen Pashka kaarten.
  Ekaterina, wiens rode haar al aan het groeien is, en waaruit ze veel mooier en knapper werd, gooide de kaart met haar blote tenen weg en merkte op:
  - Echt, de Fritz en de Amerikanen zetten ons onder druk!
  Alenka, een meisje met licht krullend bladgoudhaar, merkte op:
  - Maar we zullen nog steeds niet breken, want we hebben een vechtlust!
  Alexey Sotnikov knikte:
  - Sovjetwetenschap zal reageren op vijandige technologie met een wonderwapen! Ik geloof er in!
  Masha knikte met haar hoofd met staartjes:
  Jij bent ook ons wapen!
  En het meisje gooide de kaart met haar blote, kleine voet, gewassen van vuil.
  Pashka merkte met een zucht op:
  - De hele kapitalistische wereld vecht tegen ons! Zulke ongelijke krachten!
  Alexey Sotnikov, deze eeuwige jongen merkte logisch op:
  - Suvorov versloeg de superieure krachten van de vijand! En we zullen verslaan!
  Margarita zong lachend:
  - De overwinning wacht, de overwinning wacht, degenen die in het heilige communisme geloven!
  De overwinning wacht, de overwinning wacht, het fascisme wordt vernietigd door het meisje!
  Clara verklaarde:
  - Hoe formidabel de tanks van de nazi's ook waren, we hebben een antwoord!
  De jongen Alexei Sotnikov stampte met zijn blote, kinderachtige voet en knikte:
  - Natuurlijk wel! Ja, en de beschietingen nemen af, het is tijd om te vertrekken!
  En een soort jongens en meisjes sprongen uit de bunker. Ze flitsten met hun roze, gewassen kinderschoenen met ronde hakken.
  De nazi's gingen natuurlijk in het offensief met tanks.
  Mooie Alenka zong:
  - Pionier, Komsomol! Samen door het leven!
  Pionier, Komsomol! Vertrouw erop dat we niet verdwalen!
  Aleksey Sotnikov keek naar het veld met het scherpe zicht van een kind uit de toekomst. Duitse, Amerikaanse en Britse tanks kwamen in beweging. Een hele armada van auto's. Hier zie je zelfrijdende kanonnen "Ferdinanda". Amerikaanse Sherman-tanks zijn lang, sommige met korte snuiten, andere met langere snuiten. Meer gehurkt Engels "Churchill", zeer goed beschermd. Hier zijn prominente Cromwells met korte snuiten, maar nogal wendbaar, vergelijkbaar met een strijkijzer. Meer archaïsche hoge "Grand" van het Amerikaanse leger. De beste Engelse tank "Challenger" met een 17-voet kanon. En hier zijn de Duitse. Vreselijke en grote "Leeuw" met een langloops kanon.
  Schijnbaar verouderde "Tiger" in zijn vierkante vorm. Behendige "panter". Latere en nog steeds zeldzame modellen: "Tiger" -2 en "Panther" -2.
  De laatste twee tanks lijken erg op elkaar - zelfs het kanon is hetzelfde, alleen de Panther-2 heeft een kleinere en smallere toren en het silhouet is lager.
  Het zelfrijdende kanon "Ferdinand" -2 is het eerste in de Wehrmacht, waarbij de motor in één blok met de transmissie en overdwars kon worden geplaatst. Hoeveel lichter en lager silhouet is dit zelfrijdende kanon geworden.
  Maar "Lion" -2 is nog niet in productie gegaan, er moeten een aantal technische problemen worden opgelost om dergelijke machines te lanceren. Dus voorlopig hebben de Duitsers tanks met een verouderde lay-out: de transmissie zit voor en de motor achter, wat leidt tot verliezen op de krukas.
  Maar de Engelse "Challenger", de nieuwste heeft een indeling en een motor van zeshonderd pk. De tank verscheen onlangs en is niet te groot, maar effectief.
  Maar de meest massieve is de Sherman in de VS, die in enorme hoeveelheden wordt geproduceerd. Zo'n auto... Niet slecht beschermd in het voorhoofd en sommige tanks hebben een vrij langlopend kanon.
  Er is zo'n tankarmada.
  Maar de blootsvoetse jongen Aleksey Sotnikov, deze versgebakken pionier, heeft enkele verrassingen voorbereid voor de geallieerde mastodonten.
  Zo begonnen zaagselmijnen te exploderen. Duitse, Amerikaanse, Britse tanks werden verscheurd door rupsen, gebroken door rollen. Brandend metaal.
  Het pioniersmeisje sloeg met haar blote voet en piepte:
  - Dat zijn de fascisten, snap het!
  De Lion-tank was de eerste die ontplofte. Dan twee Shermans. Verder "Panther" en "Churchill". Dan weer "Shermans" en "Cromwells".
  En hier is nog een verouderde Duitse tank T-4. Het heeft hem ook opgeblazen. En toen begon de "Tiger" te roken.
  Alexey Sotnikov, erwten des doods gooiend, piepte met blote vingers van kinderbenen:
  - Glorie aan de USSR!
  Alyonka, een heel mooi meisje met goudkleurig haar, pakte het en verpletterde het insect met haar blote tenen en piepte:
  - Voor wereldrevolutie!
  Catharina piepte:
  - Voor de hoogste prestaties van de USSR!
  En ook als een lupanet uit een bazooka. En Aleksey Sotnikov maakte zelf een bazooka van een pijp. En ze schiet heel dodelijk.
  De boy-terminator-voivode vuurde ook en schoot van een afstand "Tiger" -2, en schreeuwde oorverdovend:
  - Ik ben een ruimteridder!
  En het team van pioniers brulde:
  - Communisme leeft!
  De nazi's stuitten eigenlijk op extreem agressief verzet van hun tegenstanders. En hun tanks, en tanks van de geallieerden ontploften af en toe en stortten in. En het heeft geen zin om de kinderen van het Rode Leger genade te vergeven.
  De tanks schoten lukraak en konden de pioniers niets doen.
  De jongen Alexei Sotnikov vuurde opnieuw zijn bazooka af en piepte:
  - Voor het moederland en Stalin!
  Alenka gooide kiezelstenen met haar blote vingers van meisjesachtige benen, sloeg de vijand neer en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van de USSR!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  De jongen Andreika stampte met zijn blote voet en zong:
  - Binnenkort zullen we een droom ontmoeten,
  De eerste stap in het leven is...
  Je ziet weer over het land,
  Wervelwinden van woedende aanvallen!
  Aleksey Sotnikov vuurde opnieuw vanaf een herbruikbare bazooka op grote afstand, de Sherman splitsend en zong:
  En het gevecht gaat weer verder
  Het hyperplasmatische vuur kookt...
  En Lenin is zo jong -
  Brengt een fatale slag toe!
  Deze jonge vechter is zo'n goede kerel. En met de blote tenen van kindervoeten richt hij het pistool op het doel. En weer vuurt. En de geallieerden gaan steeds verder, hun tanks klimmen mee met de Duitsers. En er worden alleen extra verliezen gemaakt.
  Hoe dichter de vijandelijke mastodonten naderen, hoe meer verliezen ze lijden. Vooral kinderen schieten vanuit lichte en eenvoudige bazooka's op tanks en slopen torens van hen af. En ze brengen enorme verliezen toe.
  Het meisje Alenka gooit een granaat met haar blote vingers van meisjesachtige benen en zingt:
  - Dit is de glorie, de glorie van het communisme,
  Ik zal naar de hemel vliegen met een lied!
  Het meisje Lara, met haar blote tenen, zal ook een moorddadig geschenk van de dood lanceren, tegenstanders verscheuren en gillen:
  - Voor de grootsheid van het communisme!
  Pioniers vechten koppig zowel jongens als meisjes tegelijk. En ze vechten allemaal.
  De beer is ook blootsvoets, gooit een granaat met de voet van een kind, stopt de Amerikaanse Sherman en piept:
  - Voor Sovjet-Rusland!
  En de kinderen zijn weer aan het vechten. Hitlers en geallieerde tanks stuiten op mijnen, granaten, bazookaschoten. En ze zijn letterlijk niet te stoppen.
  Het meisje Clara vuurt een machinegeweer af op de infanterie. Toen gooide ze met haar blote voet een erwt met kolenexplosief. Ze verscheurde veel fascisten en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  - Ik ben de absolute wereldkampioen!
  En de naakte hiel van het meisje zal opnieuw een erwt gooien. Het zal exploderen en een paar nazi-tankrollen uit elkaar halen.
  Het meisje Masha gaf een draai en een machinepistool. Ze maaide de Fritz neer en spinde:
  - Glorie aan de Russische helden!
  En een blote, ronde hak als een geschenk van vernietiging.
  Hier zijn de meisjes. En de jongens proberen bij te blijven. En ze schieten op de nazi's, en maaien de voetvolk neer, en dit is een heel vreemdelingenlegioen. En met hun blote hakken zullen de pioniers de volledige vernietiging van de vijand sturen.
  En ze lachen.
  En hoe de fascisten gezamenlijk worden afgeranseld door de pioniers. En met hun blote, vuile knieën drukken ze op de tonnen van de bazooka.
  Maar de jongens aan de draden trekken mijnen uit zaagsel. En hoe ze de Fritz en andere huurlingen meedogenloos ondermijnen. Dit is echt een totalitaire nederlaag.
  Kind op blote voeten Alexei Sotnikov vuurt vanuit een bazooka en de jongen zingt:
  - De wereld is ondergedompeld in bloederig licht,
  De mensen staan tegen de muur...
  Maar ik geloof de zonsopgang
  Maar ik geloof de zonsopgang!
  Zal de duisternis van de gevangeniskerker verdrijven!
  Wij heren, wij heren...
  Getraind om vals te spelen!
  En zonder proces! En zonder proces!
  Opgesloten in kelders!
  De jongen gedroeg zich uiterst voortvarend, net als zijn pioniers. En ze verpletterden de Fritz zonder enig medelijden. Ze braken ze met nauwkeurige schoten en vernietiging.
  De mooie Alenka, die op de nazi's schoot, en alsof hij hen sloeg, nam het op en tjilpte:
  - Ons geloof in het communisme,
  Weerleg kwaad fascisme!
  En met blote tenen zal het meisje opnieuw de vijand pakken en schieten.
  Masha Pioneer raakte met haar blote ronde hak een granaat en sloeg een Duitse tank kapot, piepend:
  - Voor het communisme!
  Ekaterina, schietend met een machinegeweer, gromde:
  We zullen Hitler vinden in het bos, we zullen Hitler vinden in het bos! Laten we geen grappen met hem maken! Laten we het uit elkaar halen!
  En met haar blote tenen zal het meisje opnieuw een granaat gooien en tjilpen:
  - Ik scheur het uit elkaar!
  Hoewel de Lev-tank formidabel is, een mastodont van negentig ton, kan hij de Sovjet-pioniers niet weerstaan.
  En de kinderen verpletteren het, gooien erwten van kolen met hun blote voeten, en dit is de echte dood.
  Schoonheid Alenka schreeuwt:
  - Onze Russische geest!
  En hij geeft een dodelijke uitbarsting van het machinegeweer en maait de vijand neer. En nog een berg lijken uitdelen.
  Alexey Sotnikov, afvuren, merkt op:
  - We hebben ze tegengehouden!
  En weer gooit de jongen een granaat met zijn blote voet en draait. En een andere Duitse tank stopte.
  Hier is het Amerikaanse zelfrijdende kanon "Heks" in beweging. Snelle auto, maar zwak beschermd en neergeschoten met een bazooka. Een meisje met staartjes schoot en sloeg precies.
  Een ander meisje gooide een erwt met haar blote tenen en vernietigde de fascist, en zong:
  - Glorie aan de USSR! Pioniers zijn een voorbeeld voor iedereen!
  En nogmaals, als de wending van dodelijke kracht zal geven. En hij zal veel fascisten pakken en neermaaien.
  Vechtend tegen Alenka, schietend op de Fritz, gilt:
  - Ik ben het meisje dat iedereen wint!
  En weer met blote tenen, iets zal een moorddadige lanceren.
  Catherine, schietend op tegenstanders, gaf uit:
  - Kosmisch communisme mag met ons meekomen!
  En hoe hij knipoogt. En met zijn blote hiel zal hij een granaat pakken en weggeven. En hoe de nazi's grondig zullen worden uitgeroeid.
  Pioniers vechten dapper. En ga niet in hun buurt. En hoe ze nauwkeurig en nauwkeurig schieten.
  Het meisje Alenka zal opnieuw een granaat van dodelijke kracht gooien met haar blote tenen, de vijanden uit elkaar scheuren en tjilpen:
  - Voor het meest kosmische communisme!
  De meisjes schieten en de jongens en meisjes houden het bij.
  Drie Shermans draaiden zich tegelijk om. Hier slaan hun kinderen, zo grondig ze dorsen problemen uit.
  Mooie Alenka twitterde:
  - Door een draad, door een draad,
  ik wil niet gaan...
  Op blote voeten Komsomolskaya,
  Live!
  En nogmaals, met blote voeten, zoals voor de nazi's, zal hij een geschenk van de dood lanceren. En maai neer met grote moed van de nazi's.
  Ekaterina, giechelend en met ontblote tanden, merkt op:
  - In naam van de ideeën van het communisme!
  En hoe de gave van dood en verderf zal toegeven met blote hielen!
  Bestrijd Alenka, schiet en maai lijn na rij huurlingen en fascisten, uitgegeven:
  - Glorie aan het Sovjetland!
  En weer met blote hakken, alsof hij naar de nazi's zou gooien.
  Een hele bundel bloed en fragmenten zal oprijzen.
  Alexei Sotnikov, die met grote nauwkeurigheid schoot en de doodsgeschenken gooide met zijn blote tenen, merkte op:
  - Vreugde, vreugde voor altijd!
  Het meisje Lenka, schietend, ondersteunde de terminator-jongen:
  - Laat de droom uitkomen!
  En met blote vingers gooit de pionier het dodelijke.
  Dit zijn de vechtende kinderen.
  Alexey Sotnikov merkte op, terwijl hij zijn tanden ontblootte:
  - Dichtbij, dichtbij, vreugde en moeite,
  Het is nodig, het is noodzakelijk, om een duidelijk antwoord te geven!
  Alenka Sotnikova, schietend op de nazi's, gaf uit:
  - Zonnige wereld,
  Ja ja ja! Ja!
  Nucleaire explosie
  Nee nee nee!
  En nogmaals, hoe het zal aanvallen met een uitbarsting van moorddadige schade.
  Aleksey Sotnikov met de blote tenen van zijn jongensbenen, terwijl hij een paar erwten lanceert als een geschenk van de dood met moorddadige kracht. En de Duitse tanks, die schade hebben opgelopen, trekken zich terug.
  De jongen-terminator-voivode tjilpte als een papegaai:
  - Een twee drie! Breek Adolf!
  En de jongen pakte een hele hoop kolengranaten met zijn blote hiel.
  En zo veel van deze Fritz gingen tegelijk kapot.
  Dit is wat hij op de nazi's treffend sloeg.
  Vechtend tegen Alenka, schietend op de nazi's en heel nauwkeurig de nazi's te raken, schreeuwde:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  En met blote tenen gooide ze een granaat van vernietiging. En zoveel fascisten braken tegelijk.
  De verliezen van vijanden in tanks namen toe. Toen de Duitsers, samen met de geallieerden, zagen hoe koppig de verdediging was, begonnen ze zich terug te trekken. Ze keerden eigenlijk terug. En de beschietingen werden heviger.
  Catherine vuurde op de vijand en stuurde een bericht vanuit een bazooka in een hoge boog en gaf uit:
  ster hoogte,
  Ons heilige land!
  En met haar blote tenen wierp ze opnieuw de boodschap van de dood, en verpletterde veel tegenstanders.
  De Duitsers en de bondgenoot trokken zich terug...
  Pioniers en schreeuwden, renden achter hen aan, granaten gooiend. En er waren zulke vechtende jongens en meisjes.
  Combat Alenka merkte vol vertrouwen op:
  - Onze waarheid in alles!
  En met blote tenen, alweer hoe je een moorddadige erwt des doods lanceert.
  Alexei Sotnikov, schietend in beweging, piepte:
  - Samen zijn we een grote kracht,
  De woede van de krokodil is met ons!
  En de jongen zal opnieuw een moorddadig geschenk van vernietiging lanceren.
  Dit hele leger rukte op en verpletterde de gehate Wehrmacht.
  En de kinderen vielen aan, achter de vijand aan. Hun ronde hakken, zwart van het stof, flikkerden.
  En hoe de pioniers de vijanden uitroeiden. Hoe ze ze verpletterden. En zonder onderbreking gemaaid. En ze gooiden granaten.
  Dit zijn echte Sovjet-pioniers, waar elke fascist bang voor is.
  En als ze het op zich nemen om te dorsen, zullen ze grondig tiranniseren.
  Kindvechters, aanvallend, resoluut gezongen;
  We zullen de hele wereld van geweld vernietigen,
  Tot op de bodem en dan...
  We zullen een nieuwe, nieuwe wereld bouwen,
  Wie niemand was, zal alles worden!
  En twee meisjes, ook Komsomol-leden, houden van lupanul uit machinegeweren en snijden de nazi's af.
  En dan, met blote hakken, zullen ze toegeven aan een zak zaagsel. Die vlogen met grote intensiteit en namen en explodeerden over de vluchtende tanks van de nazi's. En zovelen verscheurden ze en ontmantelden ze voor onderdelen.
  . HOOFDSTUK 4
  De Duitsers en buitenlandse huurlingen van over de hele wereld vielen de stad Vyazma aan. Er waaide een warme wind uit het zuiden en ondanks het koude seizoen smolt de sneeuw en krioelde de echte pap. Duitse tanks kropen moeizaam door de straten van de Sovjetstad.
  Een bataljon pioniers van kinderen van verschillende nationaliteiten vocht tegen de nazi's in de Kirovstraat. Het Komsomol-lid Aliya voerde het bevel over het bataljon.
  Een mooi meisje schoot met een machinegeweer. Om het handiger te maken en om haar schoenen te redden, verborg ze haar laarzen en flitsende, ronde, meisjesachtige hakken.
  De temperatuur was boven nul en de kinderen van de jagers droegen korte broeken, of korte jurken, en pronkten met hun blote hakken.
  De jongens waren constant in beweging en bevroor daarom niet.
  De jongen Aleksey Sotnikov, samen met het meisje Alenka (zijn vrouw nam ook een kinderachtig uiterlijk aan, om niet te veel te verschillen van haar man die een kind was geworden!), Beiden met rode stropdassen, hun blote voeten op hun blote voeten rustend voeten, trok een mijn op en de Duitse "Royal Tiger" die de ijsbaan had opgeblazen, stopte.
  Een andere pioniersjongen, Arkasha Sapozhkov, en het meisje Alice, lanceerden ook een geschenk van de dood met een katapult en raakten de nazi-transporter. Vuil, de kinderen sloegen met hun blote voeten op de scherven van tegels, en huiverden niet eens.
  De jonge krijgers zongen:
  - Wij zijn de pioniers van de kinderen van het communisme!
  Komsomol-lid Natasha keurde het goed, en gooide een explosie-pakket met haar blote voet, verscheuren de voetsoldaten knikten:
  - Voor de zaak van Lenin!
  Ook Komsomol-lid Masha kwam aan de beurt. En met haar blote tenen lanceerde ze een boemerang, hakte de hoofden van de huurlingen af en piepte:
  - Voor de zaak van Stalin!
  Het bataljon meisjes ondersteunt de pioniers. Er zijn veel meisjes en ze zijn mooi, in korte rokjes en op blote voeten.
  Komsomol-lid Alsou sloeg af met een antitankgeweer en raakte de zijkant van de Panther. Toen zong het meisje:
  - Feest, Lenin, Komsomol!
  Komsomol-lid Aziza - ook hoe je de vijand samen met het meisje Anisa kunt raken vanuit een geïmproviseerde katapult. En de schoonheden hier zijn zeer strijdlustig en nauwkeurig in schieten en gevechten.
  Krijgers geven de vijand geen genade.
  Anastasia Vedmakova vecht in de lucht als een echte terminator-heks. Akulina Orlova met haar. Laat de Duitse vliegtuigen en krachtigere wapens, maar de krijgers verpletteren ze.
  Akulina volgt Focke-Wulf. Ja, de vijand heeft maar liefst zes luchtkanonnen, maar dit deert het meisje niet. En ze vecht als een echte titaan en reus.
  Anastasia Vedmakova moedigde haar partner aan:
  - Je bent een superklasse meid!
  Akulina, die een andere Duitser afsneed en de pedalen indrukte met haar blote, gebruinde benen, merkte op:
  - Klinkt super kinderachtig!
  Vedmakova giechelde en merkte op:
  - Tot op zekere hoogte zijn we kinderen! Bovendien zijn kinderen cool!
  En de jonge vrouw flitste met haar parelwitte tanden.
  Grozny werd onderworpen aan beschietingen ... Komsomol-leden en pioniers vochten wanhopig als echte titanen.
  Aleksey Sotnikov en Lekha Teterev, beide pioniersjongens op blote voeten, sleepten ook een explosief pakket zaagsel met behulp van een draad naar de krachtige Lev-tank, die nauwelijks door de modder bewoog en een kolossaal geheel droeg. En nu is zijn achterrol gegroeid met explosieven, en hoe het explodeert ... Gebroken rupsen verspreid in verschillende richtingen.
  Alexei zong:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan het fascisme...
  Lyokha Teterev nam op, stampend met een blote kindervoet:
  -De zon zal fel schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  De jongens zijn allebei donker en in korte broek, Aleksey heeft alleen blond haar en Lekha met zwart. Maar ze vechten samen tegen de nazi's. Komsomol-lid Vasima met zwarte haren, Vasilisa met wit haar.
  Beide schoonheden ondanks de kou in korte rokjes. En hun ronde hakken, zo verleidelijk.
  En Bella is een Komsomol-lid bij hen, en schiet ook. En met blote vingers gooit hij weer een explosief pakje.
  Meisjes en kinderen vechten hier, maar de nazi's mogen niet doorbreken. En de gevechten zijn hevig.
  De nazi's proberen Vyazma echter te omsingelen. En het is gevaarlijk. Maar tanks en transporters komen vast te zitten in de modder...
  En de bommen ontploffen... Dus Yu-488 probeert de stad te bombarderen. En met hem, en de B-29 Amerikaanse monsters ... Ze hameren ook op gaskanonnen ...
  Twee meisjes vliegen op Yu-288: Isabella en Zaira, mooie blondines. Ze laten bommen vallen. Maar dan verschijnt de Yak-9 van opzij.
  Isabella stuurt met behulp van haar blote tenen het luchtkanon en vuurt op de Sovjet-machine. Voeg dan snelheid toe. De Yak-9 is sowieso niet al te snel, en ook hier in een overbelaste uitvoering, en kan de Duitse auto niet inhalen.
  De meisjes slaan met hun blote hakken op het glas en piepen:
  - Wees beroemd, ons leger is heilig!
  En hoe de tongen zullen tonen!
  En de Sovjet-auto kwam onder vuur te liggen van twee achterste vliegtuigkanonnen en vloog in brand, wateren die de blote vingers van meisjesachtige benen doen.
  Zaira piepte en ontblootte haar tanden:
  - Ik zal alle rode soldaten wassen!
  En knipoog blauwe ogen. En ze ziet er het meest strijdlustig en intens uit.
  En hoe ze van mooie jonge mannen houdt.
  Haar verlangen om te doden is echter veel meer.
  Toen de Duitsers na het bombardement landden, dronk Zaira wat bier. En Isabella voegde naast bier ook rivierkreeftjes toe. De meisjes aten vrolijk. Ze lieten sierlijke, blote voeten, voetafdrukken achter op de rijp van het vliegveld. De jongens verslonden hun bijna naakte schoonheden met hongerige en beschaamde blikken. Hoe mooi meisjes zijn en tegelijkertijd verschrikkelijk.
  Isabella vroeg Zaira:
  - Denk je dat de oorlog snel zal eindigen?
  Zaira merkte op:
  - Niet voor de zomer! Totdat we Moskou innemen, zullen de Russen niet capituleren!
  De blondine met smaragdgroene ogen merkte op:
  - En na de val van Moskou kunnen er nog steeds gevechten zijn!
  De blondine met blauw haar was het ermee eens:
  - Ze kunnen! Maar het zullen geen gevechten meer zijn, maar doodsangst!
  En de meisjes lachten, aten de rivierkreeftjes op en gingen weer de strijd aan... Terwijl het weer relatief meeviel. En hun blote voeten lieten sierlijke, blote voetafdrukken achter.
  Isabella merkte op:
  - We hebben alles wat mooi is, zelfs sporen!
  Zaira knikte.
  - Duitse meisjes zijn perfect!
  En beide boze schoonheden zongen in koor:
  - Reich is perfectie,
  Rijk is perfectie...
  Van glimlach tot gebaar
  Bovenal lof!
  Oh wat een zegen
  Weet dat we perfectie zijn
  Weet dat we perfectie zijn
  Weet dat wij het ideaal zijn!
  En opnieuw worden er bommen op Sovjetposities gegooid. En er gaan mensen dood. Veel mensen sterven door beschietingen en bombardementen. En van opnamen van gaslanceerinrichtingen en andere dodelijke apparaten.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova zijn hele mooie meisjes. Anastasia heeft al vele jaren, maar wordt niet ouder, en ziet er heel fris en jong uit, alleen sterk ontwikkelde, grote spieren laten haar er ouder uitzien. En haar gezicht heeft geen rimpels of netten, met een tere, gebruinde huid. En Akulina is nog jaren jong. Beide schoonheden zijn uitstekend. Het zijn azen van de hoogste klasse. Bovendien is Pokryshkin, nadat Friedrich-Wolka hem neerschoot, zwaar geschokt en maakt geen vluchten meer.
  Anastasia manoeuvreert een gescheurde loop. En haalt een paar al verouderde ME-109 omver. Daarna piept het heldenmeisje:
  - We zijn onstuimige adelaars in de lucht!
  Akulina manoeuvreert, een vossenslang, en snijdt de Focke-Wulf in de staart af en tjilpt:
  - Rusland staat achter ons! Rusland ligt achter ons!
  De meiden zijn duidelijk in opkomst. Ze deden zelfs geen beha aan in een dun slipje waar ze tegen vechten. Maar het helpt enorm in de strijd. Het verhoogt immers de effectiviteit van de impact van moorddadige eigenaardigheden.
  Anastasia maakt opnieuw een manoeuvre. Deze keer heeft ze een serieuzere tegenstander dan ME-309, die zeven vuurpunten heeft. Inclusief drie vliegtuigkanonnen 30 mm kaliber. En natuurlijk is dit een serieuze tegenstander. Krachtige wapens stellen je in staat om de vijand in één keer af te snijden. En je hebt maar één luchtpistool...
  Anastasia gooit haar vliegtuig echter behendig opzij, weg van de vliegende loden stralen. Ja, ze heeft maar een kaliber van 20 millimeter. Maar als je op de staart schiet.
  Anastasia zong met een glimlach:
  - Junkers kwamen naar mijn staart,
  Maar hier zuchtte hij...
  Vervelend huilden de schroeven,
  Ze hebben niet eens een kruis op hun graf nodig,
  Op de vleugels zullen kruisen neerdalen!
  Akulina giechelde en knipte de Yu-188, koerend:
  - Voor leuke overwinningen!
  En ze liet haar parelwitte tanden zien. De meisjes hier zijn de grootste en meest kolossale gevechtsramp.
  Anastasia gooit de Yak-9 aan de kant. Ze proberen haar weer neer te halen. Drukt op ME-309, de auto is serieus.
  Anastasia zong woedend:
  - En ik zie een serieuze,
  In de droom van Ivan de Verschrikkelijke...
  Land in Siberië verdeeld,
  Jij inheems Rusland!
  En de krijger slaat opnieuw de Duitse auto uit. Scheurt eerst haar vleugel. Zorgt ervoor dat je snelheid verliest. En dan gaat het naar de staart. De Duitser heeft door de hoge duiksnelheid een goede kans om weg te komen. Maar niet tegen de Witchers. Want ze is een aas van de hoogste klasse!
  Akulina is ook in een felle strijd. Het meisje laat haar blote hakken op de pedalen rusten en zingt:
  - Verdraag de vernedering van de Slaven niet,
  Laten we in opstand komen tegen de Duitsers...
  Laten we geen beledigingen meer accepteren
  Laten we de vijand verpletteren met een stalen hand!
  Hier is de Airacobra tegen haar. Sterke machine: vier machinegeweren en een 37 mm luchtkanon. Akulina lanceert haar auto als een slee van een heuvel en ontwijkt vliegtuiggranaten. En duikt onder de buik. Hij haalt met zijn blote tenen de trekker over... En raakt precies een kwetsbaar doelwit.
  En de Amerikaanse auto licht op.
  Akulina zong enthousiast:
  - Op de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme!
  Anastasia vecht ook goed. Hier zijn drie Mustangs tegen haar. Ze lijken niet zo formidabel te zijn als de ME-309, wiens luchtkanonnen in staat zijn om met één klap neer te halen. De Mustang, de Amerikaanse jager, heeft niet alleen machinegeweren. Maar aan de andere kant zijn het er zes, behoorlijk groot met een kaliber van 14 millimeter.
  Anastasia moet manoeuvreren. Een straal kogels bekrast lichtjes de vleugel. Maar er is een treffer op de nadering en de Amerikaanse jager staat in brand.
  Anastasia zong:
  -Gek huis in brand,
  De demonen zullen eindeloos kwellen
  Een zondig mens krijgt zijn
  Degene die Satan aanbad!
  En hier is nog een Amerikaanse machine podvitel ... En dit is natuurlijk een behoorlijk serieuze toepassing.
  De laatste Yankee-auto probeert weg te komen. De Mustang overtreft de Yak-9 in snelheid en weet te ontsnappen. Anastasia vuurde van een afstand.
  En kreeg een Amerikaan. Maar hij, puffend met zijn staart, slaagde erin om uit de strijd te komen.
  Anastasia merkte op:
  - Bang Bang! gemist! Het grijze konijn reed weg!
  Akulina vocht ook met de R-51. Krachtige machine met acht machinegeweren. En tijdens het manoeuvreren steekt het de vleugel van deze auto in brand ... En het leidt naar de achterkant, schiet.
  Akulina zong:
  De zon lacht
  Schijnt helder voor kinderen...
  En weer gooide haar auto aan de kant. Schiet Yu-88. Deze machine is verouderd, maar vecht nog steeds. Duits, probeert weg te sluipen. Maar hij kan zich niet verschuilen voor het meisje dat met haar blote, ronde hakken energiek op de pedalen trapt en de auto vlam vat.
  Anastasia merkte lachend op:
  - Zo zijn ze bang voor ons!
  En nog een Focke-Wulf gedekt!
  Akulina zei woedend tijdens het schieten:
  - De wereld zou ons moeten respecteren, bang zijn,
  De heldendaden van de meisjes zijn niet te tellen...
  Komsomol-leden zijn zo goed in vechten,
  Satan zal worden vernietigd!
  En de krijger knipoogde naar haar partner. Ook al zie je het niet...
  De schoonheden zijn terug. En het is riskant. Hier begint ME-109 ze te achtervolgen. schiet...
  De meiden gaan verhuizen. Duitse gevaarlijke auto. Akulina's vleugel was beschadigd en de boom vloog in brand.
  Haar vriendin bereikte de landingsbaan. De Witcher snapte het ook... En ze brak door de romp en lekte olie, beschadigde de motor licht.
  De meisjes zien zich genoodzaakt de vlucht voorlopig te verlaten. Hun auto's worden gerepareerd.
  En hij rende op blote voeten door de sneeuw. Strek hun sterke en gespierde lichamen uit.
  Beide meisjes zijn gebruind. Roodharige, wiens haar in de wind lijkt op de vlag van de USSR, en blond.
  Anastasia vraagt haar partner:
  - Nou, hoe denk je dat we de Duitsers zullen verslaan?
  Akulina antwoordde eerlijk met een zucht:
  - Als de Duitsers maar ... De hele kapitalistische wereld op motoren!
  De roodharige knikte bevestigend.
  - De vijand is erg sterk. Maar wat had je verwacht?
  De blondine merkte met een zucht op:
  - Na Stalingrad hadden we optimisme als sleutel. Maar het gebeurde zo dat we te haastig waren om de champagne te openen ....
  Ondertussen waren de gevechten aan de gang met het gebruik van verschillende soorten apparatuur. Zo hebben Gerda en Charlotte zojuist de nieuwste E-10 zelfrijdende kanonnen ontvangen om aan het front te testen.
  Een machine met een laag silhouet van 1,4 meter en een kanon van 75 mm 48EL loopkaliber. Niet slecht, en tot nu toe in een makkelijke versie. Het frontale pantser is 60 mm en het zijpantser is 30 mm. Gewicht tien ton, motor 400 pk.
  De rijprestaties van het zelfrijdende kanon zijn uitstekend, en in de bergen van de Kaukasus is het de juiste plaats ervoor. Net op tijd voor de katholieke kerst werd het eerste model van metaal afgeleverd. Ze heeft slechts één nadeel: nogal zwak pantser, maar dit wordt gecompenseerd door de grote rationele hellingshoeken van het pantser.
  De meisjes Gerda en Charlotte liggen bijna liggend. Een krachtige motor geeft warmte, en het is best comfortabel in bikini's en blootsvoets schoonheden.
  Hier duwt de blondine haar blote tenen en gooit de auto aan de kant. Ze hebben nu een sterke vijand IS-2. De auto is nog steeds zeldzaam in het Rode Leger, maar nu heb ik hem.
  En het is beter om niet te vallen onder de slag van haar 122 mm kanon. Sovjet-machine schiet van een afstand. En natuurlijk mist het een snel zelfrijdend kanon.
  En nu moet je dichter bij de gevechtsafstand komen om door de vijand te breken.
  Gerda merkt op:
  - De vijand is sterk, maar onhandig!
  Charlotte merkte lachend op:
  - Het is groot, maar het voorhoofdpantser van de toren is nogal zwak!
  De blondine knikte.
  - Dus laten we het proberen!
  De Sovjet-auto had, naast andere tekortkomingen, nog steeds slecht zicht en kon het behendige Duitse zelfrijdende kanon niet dichtslaan.
  Nog een schot en het is weg. Bovendien heeft een krachtig kanon een lage vuursnelheid.
  En wat een gemotoriseerd kanon hebben de Duitsers snel.
  En dus drukte Gerda met haar blote tenen op de knop, en het dodelijke projectiel doorboorde het voorhoofd van de IS-2-toren
  En hij begon de kapotte Russische tank tot ontploffing te brengen. Het kapitaal begon zelfs te exploderen en zijn granaten kwamen in een kettingreactie terecht.
  En de vernietiging ging heel kolossaal.
  De toren van de Sovjet IS-2 mastodont blies af en scheurde af, alsof er een kurk uit champagne was gevlogen.
  Gerda merkte op:
  - Een goed zelfrijdend kanon, maar het kanon is nogal zwak!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Het pistool van de "Panther" zal sterker zijn!
  De blondine voegde eraan toe:
  - En efficiënter!
  Rood merkte op:
  - De hoop op een volwaardige tankdestroyer hangt samen met de E-25. Als dit echter zo doorgaat, hebben we binnenkort niets meer uit te roeien.
  Het Duitse zelfrijdende kanon sloeg nog twee kanonnen uit en kwam in botsing met de T-34-85. Maar ook deze auto is geen probleem. De krijgers vuurden een projectiel af op de kruising van de toren. En de Russische tank kreeg een dodelijke wond. En het begon te exploderen.
  En de T-34-76 is niet gevaarlijk voor een Duits gemotoriseerd kanon in het voorhoofd. Zijn projectiel glijdt van een zeer zwaar hellend pantser af.
  Gerda doorboorde het met de druk van haar blote tenen en merkte op:
  - Nu heb ik het volste vertrouwen in onze overwinning!
  Charlotte kwam sarcastisch tussenbeide:
  - Maar niet nu?
  De blondine antwoordde eerlijk:
  - Na Stalingrad ontstonden er twijfels!
  De roodharige giechelde.
  - En na Moskou?
  Gerda antwoordde serieus:
  - Daar werden we niet verslagen door de Russen, maar door generaal Frost!
  Charlotte zong gekscherend:
  - Oh vorst, vorst,
  Bevries me niet
  Bevries mij niet...
  Mijn paard!
  De meisjes verdraaiden hun gemotoriseerde kanonnen en kregen een granaat op hun voorhoofd. Het klonk zelfs in mijn oren. Maar hij ontspoorde.
  Charlotte vloekte.
  - Klinkt als muziek!
  Gerda giechelde.
  - We zullen koffie en cacao met thee hebben!
  Daarna sloeg hun zelfrijdende kanon ook een Sovjet-vrachtwagen kapot, waarna een Russische houwitser precies in het staartstuk werd geraakt.
  De E-10 bewoog tot honderd kilometer per uur en dit is een auto die zich niet liet raken.
  Hier schoten de meisjes met een machinegeweer op de Russische soldaten, waarbij ze een paar dozijn neerhaalden. En de meisjes lachten.
  Gerda merkte op:
  - Ons zelfrijdende kanon is in de praktijk het meest magnifieke, en dit is erg gaaf.
  Charlotte merkte lachend op:
  - Ja, het kan de Amerikanen de hoorns geven. Laten we eerst Moskou nemen, dan New York.
  En toen nam de Duitse auto en lanceerde een ander geschenk van de dood, sloeg het gemotoriseerde kanon van Rusland kapot. En de meiden lachen weer.
  Mirabela vloog in de lucht op een IL-2 aanvalsvliegtuig. En ik kwam bijna Gerda's bemanning tegen. En als ik het tegenkwam, zou het slecht zijn voor de meisjes van het Derde Rijk. IL-2 zou ze vanuit de lucht hebben geramd.
  En dus schoot Mirabela uit het Tiger-2-vliegtuigkanon en piepte:
  - Ik heb je twee keer afgewezen,
  Zei om te betalen!
  Ik ben zo'n infectie -
  Ik ben nog geen twintig!
  En hoe hij fluit.
  En hier is een simpele "Tiger" in beweging, en daarmee twee "Shermans". Amerikaanse tanks zijn lang en nogal zwak bewapend. Hoewel de vierendertig zal worden verbroken.
  Mirabela vuurde kanonnen af op de Tiger. Ze heeft een kaliber van 50 millimeter en brak door het fascisme heen. Toen piepte ze:
  - Gaidar stapt vooruit!
  En het vuur overgedragen aan de Shermans. Ze waren erg zenuwachtig. En laten we krabbelen van luchtafweer machinegeweren. Ja, dit is voor IL-2, het kan gevaarlijk zijn. Over het algemeen is de Sovjet-auto verouderd. Het kan door een of andere jager worden neergeschoten en de vliegeigenschappen zijn onbelangrijk.
  Mirabela zong:
  - Maar hier is een voorzienige grijns,
  Een tijdgenoot kwam daar...
  Waar passie pijnlijk, vurig,
  De maagd van de hel staat in brand!
  En nu vuurt de krijger op de Shermans. Probeert ze neer te halen. Maar ze trillen en verdedigen zichzelf.
  Mirabela piepte:
  - Ik ben een coole meid, ik vecht volledig op blote voeten!
  En met zijn blote hiel haalt hij de trekker over. En opnieuw zal hij de vijand dekken.
  Mirabela herinnert zich wat een mooie jonge man ze de vorige keer had en hoe gezellig het met hem was.
  Het meisje zong:
  - Springende witte konijntjes,
  Jongens rennen met meisjes!
  En knipoogt met zijn lila ogen. En hoe het schittert met pareltanden.
  Het meisje in de eerste plaats teruggeven, vroeg erom bij de dichtstbijzijnde man. En terwijl het aanvalsvliegtuig werd bijgetankt en aangevuld met een gevechtsuitrusting, werd het er goed van opgeladen. En ze werd veel sterker en sneller.
  Over het algemeen is onthouding schadelijk voor vrouwen, iedereen zou dit moeten begrijpen.
  Lolita, een Engels meisje in haar aanvalsvliegtuig, raakt ook Sovjetposities. Haar R-47 is best een praktische machine.
  Lolita zingt:
  - Regel Britannia, brede zeeën,
  We zullen nooit slaven worden!
  En met zijn blote hiel haalt hij de trekker over. En zal de vijand kapitalistisch vernietigen. En ze is een meisje met een enorme innerlijke kracht. En Lolita knipoogt, spelend met haar spieren. Wie knipoogt? Ja, voor zichzelf, en ze vindt het zelfs gezond!
  De krijger piepte:
  - Ik mag Rusland doorbrengen,
  Ik ben een meisje - naakte missie!
  En op blote voeten knipoogt Lolita met niet zwakke kracht!
  En ze is zo'n krijgshaftige schoonheid! Gewoon figuurlijk geweldig.
  Hier, met de Duitse piloten Albina en Alvina, martelde ze de pionier. De meisjes van deze jongen werden eerst uitgekleed en daarna neergeslagen met prikkeldraad. Toen strooiden ze zout op de wonden van de wildebras en begonnen ze met een vonk te bakken. De meisjes reden met fakkels in hun handen en verbrandden de huid. En het rook zo smakelijk heet.
  Lolita bood aan om met verve een stukje van de pionier te verslinden. En de meisjes begonnen het te snijden en op te eten. Heerlijk voor de jongen en sappig vlees. Zacht en helemaal niet vet. En toen ze gepeperd waren, begon een heel peloton meisjes het kind te verslinden.
  En de lever van de jongen is zo smakelijk. En het hart smaakt ook heerlijk. En ze hebben het helemaal verpest. Lolita bijvoorbeeld hield van de gebakken hersens van een pionier.
  Ja, kannibalisme is erg cool. Mensenvlees is erg lekker. Vooral voor jongens, als het mager is, maar niet hard, maar sappig en fris, en als het met peper is, zal het erg lekker zijn.
  Maar de nazi's krijgen ook hoorns. Hier vechten Elizabeth en haar bemanning op de T-34-76 tegen de nazi's. Ze haasten zich naar de "Tiger", en gaan dapper voor toenadering, aangezien je het Duitse monster niet op afstand kunt pakken. De mastodont beweegt nog steeds door de modder en draait hulpeloos de snuit. En de meisjes versnellen klaar om hem echt te rammen.
  En nu springen de vierendertig onder de zijkant van de fascistische tank en hoe deze zal planten. De mastodont bezweek aan het bord en werd grondig doorboord, en ook in brand.
  De schutter Elena piept:
  - We zijn geweldige vechters, en echt goed gedaan!
  Dan zal de tong zich laten zien.
  Dit zijn echt vechtende krijgers van krijgers. Niemand kan met ze omgaan.
  Catherine, haar tanden ontblotend, merkte op:
  - Mijn kracht is de meest kolossale!
  En van een afstand raakten ze de Panther vanaf de zijkant. De Duitse tank kreeg een dodelijke wond en granaten begonnen erin te barsten.
  En hier is de verouderde T-4, een machine die pas in het nieuwe jaar werd stopgezet.
  Kan erg gevaarlijk zijn. Ze heeft een Duits pantserdoorborend pistool. Maar Sovjetmeisjes twijfelen niet. En ze sloegen van een afstand. Op het voorhoofd slaan. Toegegeven, de nazi's werden niet doorboord, maar geschud.
  Catharina merkte op:
  - Tachtig millimeter pantser. We moeten de fascist dichterbij brengen!
  Elizabeth was het ermee eens:
  -Vereist! Maar we hebben een zwak wapen!
  Euphrosinia giechelde en merkte op:
  - Maar de rijkwaliteit is goed!
  En hier is de "Panther" -2 nadert. Deze tank kan door zijn krachtige kanon van grote afstand raken. En zijn voorhoofd is zelfs niet gemakkelijk om de IS-2 te nemen. Niet de vierendertig.
  De auto van het Rode Leger manoeuvreert. Het is duidelijk dat bij een treffer direct het einde is. Bovendien nam de dikte van het pantser alleen maar af. In feite maakten ze de tank lichter en sneller, maar ze lieten alleen bescherming tegen kogels over. Maar aan de andere kant werden de vierendertig zo snel.
  Euphrosinia manoeuvreert de tank om niet geraakt te worden. Hier is de T-4 wat dichter naar de zijkant verschoven.
  Het meisje drukt met haar blote tenen op de knop en het door Elena afgevuurde projectiel doorboort de fascist.
  Het meisje zegt blij:
  - In de heilige oorlog - daar zal onze overwinning zijn!
  Maar nu, "Panther" -2 overwinnen. Slaag erin om het recht in de zijkant te slaan, en dit zal een kans zijn.
  Elisabeth merkt op:
  - Gevaarlijke auto verscheen!
  Catherine maakt sterk bezwaar:
  - Grote kasten, luid en vallend!
  De Sovjettank versnelt. Slechts veertien ton gewicht. En dat geeft, met een motor van vijfhonderd pk, een geweldige snelheid.
  De Duitser is ook niet zwak en schiet. Vuurt een projectiel met dodelijke kracht af. Maar hij kan er niet in.
  Het geschenk van de dood komt voorbij...
  Elizabeth antwoordt met een glimlach:
  - Zwarte vleugels over de wereld ....
  De Sovjet-auto schiet in beweging. Raakt een Duitser met een granaat in het voorhoofd. Natuurlijk de ricochet. Maar vierendertig moeten nog steeds nauwkeurig in beweging kunnen raken.
  Catharina merkte op:
  - We hebben de etiketten gestolen!
  "Panther"-2 schiet weer. Ze stopte. De Duitsers realiseerden zich dat de Sovjet-auto hen wilde instappen. En ze willen haar neerschieten.
  Elizabeth zei met een glimlach:
  - Ja, laat ons Rode Leger in glorie zijn!
  En hun tank versnelde. En weer smeren de Duitsers. En nu breekt de Sovjet-auto door naar stuurboord.
  Hier is het pantser van de Panther-2 slechts zestig millimeter, hoewel het mogelijk is om schuin door te breken.
  Elena drukte met haar blote tenen de trekker over. Het projectiel reageerde en raakte de vijand.
  En nadat hij een dodelijke wond had opgelopen, kronkelde de Royal Panther van pijn.
  
  HITLER HAD GEEN RISICO OP EEN OORLOGSVERKLARING AAN DE VS.
  Hitler verklaarde de oorlog niet aan de Verenigde Staten. En Amerika ging zelf niet de strijd aan met het Derde Rijk. En dit leidde tot de afwezigheid van bombardementen en het tweede front.
  Het Derde Rijk verzandde in de buurt van Stalingrad. Maar de beste Duitse aas Marseille op dat moment werd overgeplaatst naar het oostfront. En als gevolg daarvan begonnen Sovjetvliegtuigen als fakkels te branden.
  De Britten, zonder Amerika, durfden niet op te rukken in Egypte. De situatie werd verergerd door het feit dat Japan de Slag om Midway won. En greep het initiatief in de Stille Oceaan.
  In de buurt van Stalingrad kon de Duitse inlichtingendienst gedeeltelijk de concentratie van Sovjettroepen op de flanken van Legergroep B zien. En de krachten gehergroepeerd. Als gevolg hiervan werden de aanvallen van de Sovjet-troepen afgeslagen. Bovendien begon het offensief bij niet-vliegend weer. En dat had ook een negatief effect.
  Marseille scoorde snel en voor de driehonderd neergehaalde Sovjet-vliegtuigen ontving hij voor het eerst in de Wehrmacht het tweede Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten. De naam Marseille inspireerde wilde horror bij de Sovjetpiloten, en hij was verschrikkelijk - bijgenaamd de zwarte duivel.
  Het Rode Leger kon noch in het centrum noch in het zuiden door de Duitse verdediging breken. En verzandde in het offensief - dat nutteloos bleek te zijn. Tegen het einde van december waren de gevechten gestaakt. In januari werd echter Operatie Iskra uitgevoerd, maar de Duitsers wisten het Sovjetoffensief in de richting van Leningrad af te weren.
  In het Derde Rijk werd de totale oorlog uitgeroepen en nam de productie van wapens sterk toe. Inclusief de nieuwste Panthers en Tigers. Betreedt ook de serie en de tank "Lion". Deze machine had dezelfde vorm als de Panther, maar woog negentig ton en had een 105 mm kanon en een kaliber van 70 EL looplengte. De "Leeuw" toonde echter vanaf het begin zijn tekortkomingen - lage snelheid, frequente storingen, lagere vuursnelheid van het kanon.
  De voordelen van de Lion-tank zijn onder meer een zeer krachtige voorhoofdbescherming van de toren van 240 mm en een goede 150 mm van het voorhoofd van de romp. Ook werden de zijkanten relatief goed beschermd met 82 mm pantser onder hellingen. En de Sovjet 76-mm kanonnen drongen er niet doorheen.
  De Leeuw werd dus, samen met de Ferdinand, een doorbraakmachine.
  En de nazi's brachten de grootste slag toe vanaf de kant van Stalingrad langs de Wolga.
  En daar waren ze behoorlijk in geslaagd.
  Er namen echter ook mooie meisjes van beide kanten deel aan de gevechten.
  Olesya vecht bijvoorbeeld met een machinegeweer en Mirabela met haar. De meisjes zijn erg mooi.
  En ze schieten uiterst nauwkeurig.
  Olesya zong zelfs:
  Hoe fladdert een vogel met zijn vleugels!
  Mirabela merkte grinnikend op:
  - En dit zal onze charme zijn!
  En ook de schoonheid zal een wending geven, en dan met haar blote tenen het moorddadige geschenk van vernietiging werpen.
  Maar je kunt jezelf niet beschermen met alleen meisjes. Hitler had meer dan tachtig volbloed divisies verzameld in de doorbraaksector. Inclusief tank, RVS. En ze zijn kapitaalkrachtig in staat om door te breken. Dit is echt demonische macht.
  Tanks "Lion" en zelfrijdende kanonnen "Ferdinand" schuiven naar voren en breken de Sovjet-verdedigingslinie.
  En er zijn nog steeds vliegtuigen in de lucht. ME-309 Duitse jager, die de hoogste aerobatics en krachtige wapens laat zien. De zeven vuurpunten zijn geen grap.
  ME-309 in snelheid en bewapening is ongeëvenaard. Het heeft drie 30 mm luchtkanonnen en vier 14 mm machinegeweren.
  Tegen zo'n machine kan de ongelukkige Yak-9, met één 20 mm kanon en een machinegeweer, duidelijk niet weerstaan.
  Dus de Duitsers grepen onmiddellijk het luchtoverwicht. En laten we Sovjetauto's vernietigen.
  Kortom, in anderhalve maand bereikten we Astrachan en bereikten we de Kaspische Zee. Wat echt gaaf is. En de Duitsers blokkeerden de zuurstof van het Rode Leger naar de Kaukasus.
  Nu wordt het echt eng...
  Maar pioniers en pioniers vechten tegen de nazi's.
  Een groep kinderen stond hen in de weg. Jongens en meisjes pakten katapulten en geweren.
  Hier schieten ze met een katapult, waarbij een pakket zelfgemaakte explosieven bij de tank wordt losgelaten. De Duitse auto kreeg een gat en stopte.
  Seryozhka en Tanka staken hun handen in de lucht en stampten met hun blote, kinderachtige voeten, schreeuwend:
  - Glorie aan Stalin!
  En de kinderen renden, flikkerend met kleine hakken zwart van de modder.
  De pionier Oleg en het meisje Lara lanceerden ook door met hun blote tenen op de bazooka-knop te drukken en piepten:
  - Voor het vaderland van de USSR!
  En weer pakte de Duitse tank op en stopte.
  Pioniers zijn gewoon blij.
  Seryozhka liet zijn blote voeten rusten en piepte:
  - Voor het vaderland!
  Maar helaas, de heldhaftigheid van de pioniers redt niet. De Duitsers rukken op langs de kust van de Kaspische Zee. Bovendien ging Turkije de oorlog in, wat de situatie verergerde.
  In deze situatie bood Stalin vrede aan Hitler ... De Führer zei dat hij er alleen mee instemde zich over te geven.
  Vóór het nieuwe jaar veroverden de nazi's de hele Kaukasus en verenigden ze zich met de Turken.
  Onder deze omstandigheden wilde de Führer Moskou niet langer aanvallen. En hij bood vrede aan Stalin. Maar de Sovjet-dictator weigerde.
  In de winter lanceerden de Duitsers een offensief in Egypte en voerden het met succes uit. We hebben het hele Midden-Oosten kunnen veroveren. En dit was een serieuze prestatie van de Wehrmacht.
  En in technologie werd het gekenmerkt door het uiterlijk van de "Panther" -2, een goed beschermd en goed bewapend voertuig met een krachtig kanon en een motor.
  "Panther" -2 was nu de hoofdtank van de panzvale. En natuurlijk is zijn kracht kolossaal. Maar het is nog gevaarlijker als het wordt gerund door hele stoere meiden.
  Gerda vuurde haar 88 mm kanon af met haar blote tenen en riep:
  - Ik ben een super meisje!
  Charlotte bevestigde vol vertrouwen, schietend op Sovjet-voertuigen:
  - Ik ben Hyper!
  Christina merkte op, terwijl ze de tegenstanders met granaten neerhaalde en grote nauwkeurigheid toonde:
  - Ik ben van topklasse!
  En Magda bevestigde, de vijand tot poeder verpletterend:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  Natuurlijk zijn de meisjes hier de gevaarlijkste in het universum. En hun cijfers zijn gewoon superkampioenen.
  De nieuwe Tiger-2 tank werd uitgebracht met een krachtigere motor van 1000 pk. Laten we zeggen dat de auto tegelijkertijd krachtig en snel is.
  En wie kan de "Tiger" -2 weerstaan?
  De Duitsers lanceerden een aanval op Saratov en brachten de grootste slag toe langs de Wolga, waarbij ze Moskou omzeilden. En hun troepen bewogen snel genoeg.
  De nieuwe Sovjettanks IS-2 en T-34-85 waren nog steeds inferieur aan de Panther-2 en konden het niet weerstaan.
  En de Duitsers hadden ook een "Lion" -2 met een dichtere lay-out. De motor en transmissie bevonden zich bij elkaar en voor de tank, waardoor de hoogte van het voertuig kon worden verminderd, en de toren zou smaller en kleiner zijn gemaakt. "Lion" -2 werd dus een derde lichter, met behoud van dezelfde dikte van bepantsering en wapens. En de motor werd krachtiger in duizend pk. En de "Leeuw" werd een zeer mobiele machine en niet zo omvangrijk. En de muizen gingen niet in de serie - ze waren te zwaar.
  In plaats daarvan gingen ze meer geavanceerde E-100's ontwikkelen.
  Maar zelfs deze tank bevredigde het leger niet. Het hoofdvoertuig zou de Panther-3 of E-50 worden. En zo'n kolos werd actief ontwikkeld.
  Saratov en Kuibyshev werden snel genomen. In juli 1944 naderden de Duitsers Ulyanovsk en begonnen deze stad te bestormen.
  Sovjetmeisjes vochten moedig.
  Alenka draaide zich om en gooide met haar blote tenen een zak met een explosief mengsel toe, brullend:
  - Voor het communisme!
  Anyuta vuurde ook een salvo af en drukte met haar scharlaken borsttepel op de knop van haar geïmproviseerde bazooka en raakte de Duitse tank, waarna ze kirde en haar tanden ontbloot:
  - Voor Stalin!
  En de roodharige Alla is ook ver weg. Ze maaide de nazi's neer, gaf toen met haar blote hiel een pakje dood en kirde:
  - Voor ons mooie vaderland!
  Dus Maria schiet vrij nauwkeurig. En haar aardbeientepel stuurt een erwt des doods onder de tank.
  En het meisje brult:
  - Voor ons vaderland!
  En Olympias zal bezwijken voor een hele hoop granaten met blote zolen, zijn sterke benen en blather:
  - Voor groot Rusland!
  Hier zijn de Focke-Wulf, XE-129 en de Amerikaanse P-47, P-51. Amerika schaamt zich niet langer bijna openlijk te vechten aan de kant van het Derde Rijk. Formeel zijn Amerikaanse piloten vrijwilligers. Maar in feite zijn ze deelnemers aan de oorlog die is gestuurd door de Amerikaanse regering en oligarchen.
  Kinderen gewapend met geweren, anderen met zelfgemaakte bazooka's gingen liggen. Oleg Rybachenko en Margarita met Oksana pakten als meer ervaren krijgers zelfgemaakte bazookabuizen zonder terugslag. En hoe ze zullen crashen in een laagvliegende auto.
  De jongen en de blonde meisjes lieten hun blote voeten rusten en drukten soepel op de trekker. En de aanvallen troffen twee Amerikaanse aanvalsvliegtuigen en de Duitse Focke-Wulf.
  Verschillende schoten klonken vanuit de loopgraven - de pioniers schoten ook.
  Oleg Rybachenko twitterde:
  - Hoewel hij eruitziet als een jongen op blote voeten,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan...
  In gevechten is een volwassen man zelfs te veel,
  En een dodelijke slag toebrengen!
  En nu trekt de jongen met zijn blote tenen aan de touwtjes en worden de gevleugelde slangen geramd door Duitse en Amerikaanse aanvalsvliegtuigen. Een dozijn vliegtuigen van het Geallieerde en het Derde Rijk exploderen tegelijk.
  Oleg Rybachenko en twee mooie meisjes in dezelfde badpakken halen opnieuw de trekker over en slaan de volgende auto's van de kapitalistische coalitie uit.
  De jongen verpletterde de kever met zijn blote hiel en brulde:
  Die dagen van de hel zullen voorbijgaan
  Het Derde Rijk zal vallen...
  Satan zal niet regeren
  Vecht niet afdrijven!
  Ook de andere jongens dirigeren de slangen op blote voeten. En nu stuiten de stormtroopers van de coalitie op kleine maar dodelijke vliegende cadeautjes. Veel vliegtuigen sterven. Ze exploderen in de lucht en breken in stukken.
  Hitler's piloten branden... En de overlevende aanvalsvliegtuigen vliegen in een haast uit elkaar, raketten en bommen verspreidend.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Glorie aan het grote Rusland!
  Pioniers jongens en meisjes pakken in koor op:
  - Glorie aan de USSR!
  Het meisje Masha schreeuwt naar de top van haar longen en slaat haar blote, vuile voet:
  - Glorie aan Stalin!
  Boy Pashka voegt toe:
  - En glorie aan Olezhka! Hij is een genie!
  De loopgraven van de kinderen zijn goed gecamoufleerd en als gevolg van bom- en raketexplosies kregen slechts twee jongens en een meisje lichte schrammen. En dit ondanks het feit dat er vreselijke trechters werden gevormd en veel vernietiging en inversies van de aardplaten ...
  En op sommige plaatsen brandde en rookte de grond van de hitte.
  Een van de meisjes stond op met haar blote zool en verbrandde haar been, van waaruit ze schreeuwde:
  - Dood aan Göring!
  De kinderen waren vol enthousiasme. Komsomol-leden Margarita en Oksana zijn klaar om te vechten.
  Oleg Rybachenko zong terwijl hij onderweg componeerde:
  Ik ben geboren in het ruimtetijdperk
  Waar schepen door de sterrenstelsels raasden...
  De daden van mensen zijn best goed, geloof me,
  Verscheur de oorlog, ridder!
  
  Maar de demiurg-goden bestelden
  Jij jongen, help je voorouders...
  Neem je hyperblaster in de handen van een jongen,
  En scheur Hitler uit elkaar!
  
  Nou jongens zijn geboren om te vechten
  Het zijn onstuimige krijgers, geloof me...
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten,
  Laat het roofdier vernietigd worden!
  
  Moge mijn heilige land worden verheerlijkt,
  Onze grote inheemse USSR ...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw
  Moed tonen!
  
  En ik vecht woedend tegen het fascisme
  Grote Russische jongenspionier...
  En ons geloof zal met het communisme zijn,
  De gulzige Sam helpt in ieder geval de Fritz!
  
  Geloof me, de Russen breken gewoon niet,
  De volkeren zullen zich allemaal verzamelen rond Moskou...
  Ik ben een ridder die helemaal niet met een ziel gesoldeerd is,
  We zijn loyaal aan Stalin als aan de Heer!
  
  Niemand kan de pioniers breken,
  Het zijn geen kinderen - maar de zonen van de goden ...
  We zullen een generatie van voorbeelden zijn
  De Führer zal die hoorns niet tellen!
  
  Ja, onze glorie van ons moederland zweeft,
  Boven de meeste in de sneeuw, geloof de bergen ...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw
  Fritz met zijn blote hiel in de kist rijden!
  
  Geloof niet dat de nazi's nu sterk zijn,
  Hoewel hun "Sherman" werd geïntroduceerd door Sam ...
  We zullen er geen spijt van hebben, zelfs het leven geloven
  Het is tijd voor een grote verandering!
  
  Moederland is zo mooi als de zon,
  Speels moederland is onze moeder...
  En het haar van het meisje krult met goud,
  We zullen de Fritz aan flarden kunnen scheuren!
  
  Wij zijn de pioniers van de kinderen van het communisme,
  We dienen zowel Svarog als Christ...
  Verspreid de verachtelijke hordes van het fascisme,
  Ik zal de overwinning naar het vaderland brengen!
  
  Rusland is het moederland van de planeet,
  Ze heeft haar favoriete dromen...
  Gelukkig ken zowel volwassenen als kinderen
  Geen extra gedoe nodig!
  
  Als de Almachtige komt, zal er zon zijn,
  Appelbomen zullen bloeien op Mars...
  Verenigd en Chinees en Japans,
  Een Amerikaan met een Rus onderweg!
  
  Verenig de ideeën van het communisme,
  En geloof kent Lenins droom...
  We zullen de gruwel van het cynisme terzijde schuiven,
  Laten we schoonheid in het universum bouwen!
  
  Voor ons Maria en Sint Lada,
  We eren God en Marx' 'hoofdstad'...
  Mogen alle pioniers worden beloond,
  Voor ons zijn Svarog en Stalin ideaal!
  
  Fascisten weten dat ze niet zullen rammen
  We hebben de wil, de kracht, kennen de kracht...
  We zullen de vijand verpletteren met een drievoudige slag,
  En verander de Führer spoedig in een luis!
  
  Moge ons glorieuze Rusland zijn
  Als een eeuwige aar in de tuin om te bloeien ...
  Kameraad Stalin, u bent onze messias,
  Met jou gaan we naar het communisme!
  
  Wanneer minuten van onweer, moeilijke tijden,
  De bloedige oorlog is voorbij...
  Plots worden onze kinderen groot
  Eeuwig geluk zal komen!
  Maar ondanks alle moed van het Rode Leger viel Ulyanovsk toch.
  En de Duitsers omsingelden ook Kazan... En ze stopten een gigantische ketel uit het noorden...
  Onder deze omstandigheden stemde Stalin in met capitulatie, onder voorbehoud van behoud van zijn eigen huid.
  Hitler stemde hiermee in... En de USSR was binnen een paar maanden volledig bezet.
  Het Derde Rijk kreeg alles. En de oorlog was voorbij in het oosten.
  Maar er was nog steeds Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.
  In 1945 namen de Duitsers de controle over heel Afrika over. En in 1946 was er een landing in Groot-Brittannië. Bijna de hele Engelse vloot werd tot zinken gebracht door onderzeeërs van het Derde Rijk. En de landing was een succes. De Panther-4 nam ook deel aan de gevechten. Met een gewicht van zeventig ton had deze machine een frontale bepantsering van 250 mm en een zijbepantsering van 170 mm onder hellingen. En een kanon met een looplengte van 105 mm van 100 EL. Tegelijkertijd werd de nieuwste motor van 1500 pk geïnstalleerd - een gasturbine. "Panther" -4 bleek een tank te zijn die praktisch onkwetsbaar is vanuit alle hoeken van het vuur en alle voertuigen raakt, zelfs zeldzaam in de Britse delen van de "Turtle".
  Groot-Brittannië viel in tien dagen. En het was een indrukwekkende blitzkrieg.
  Maar nu is er weer een overwinning van de Wehrmacht behaald ... En nu blijft het om de Verenigde Staten af te maken.
  Hier is natuurlijk het moeilijkste om de oceaan over te steken. Maar de Duitsers hebben al een vrij grote vloot. En eerst werd IJsland veroverd, toen Groenland en toen Canada.
  Duitse meisjes vechten wanhopig.
  Dus bestormen de meisjes de hoofdstad van Canada, Quebec, met de waanzinnige woede van een hongerige hyena.
  Gerda schoot met haar blote tenen. Verpletterde een Amerikaanse mortier en kirde:
  - Wees dan trots op de stalen rivier.
  Ontslagen en vurige Charlotte, sloeg de mortiergranaat van het kapitalistische leger. En ze zong ook:
  - En de flamingowind vliegt de wolken in!
  Christina bewoog ook haar blote tenen. Ze brak de houwitser, verfrommelde het staal. En piepte:
  Je zult me begrijpen...
  Magda op haar beurt gebruikte haar blote vingers om met de joystickknoppen te schieten. Ze sloeg het 122 millimeter kanon kapot en riep:
  En je zult geen beter land vinden!
  Gerda grijnsde... Ook haar walgde van de oorlog. Het belangrijkste is niet alleen dat je niet weet wanneer het einde zal zijn, maar ... Alleen het einde leek dichtbij genoeg.
  Moskou werd al aangevallen en omsingeld. En het Kremlin zou abrupt zijn ingenomen als Stalin niet had gecapituleerd. Nee, de stad is echt groot en ver van het Kremlin. Maar het is nog steeds duidelijk dat de val van de hoofdstad niet ver weg is. En waar gaat Stalin dan heen? Naar Sverdlovsk?
  In de winter is het moeilijk om de Oeral te bereiken - het zou zijn als de USSR zich niet had overgegeven! Maar dit schrikt de krijgers niet af.
  Gerda stelde zich voor hoe ze op blote voeten door de sneeuw rende... Het leek heel grappig. Zoals de naamgenoot van de sneeuwkoningin. Zelfs tot op zekere hoogte kan dit verbazingwekkend worden genoemd. Het verhaal is een leugen, maar er zit een hint in - een les voor goede kerels. En nog meer meiden!
  Gerda herinnerde zich hoe ze Hitlers kind onder haar hart droeg en grinnikte. Ja, het is leuk om zwanger te worden door kunstmatige inseminatie. De Führer zorgde natuurlijk voor zijn eigen nakomelingen. Nu zal de grootste crimineel aller tijden en volkeren in zijn kinderen leven, wie weet hoeveel nog jaren en winters!
  Misschien zelfs millennia!
  Voor Gerda is de Führer natuurlijk geen crimineel, maar de grootste staatsman. Degene die geen gelijke had in de geschiedenis van de planeten Aarde! En niet alleen voor Gerda. Veel Sovjet-soldaten spreken deze naam met respect en ontzag uit.
  Al verwachten ze nog steeds dat de oorlog kan breken.
  Stalin heeft echter steeds minder kracht over...
  Gerda drukte haar blote, sierlijke vingers op de joystickknop. Een luchtafweergeschut vernietigd. En piepte:
  - De lucht fronst, de donder zal spoedig toeslaan!
  Charlotte keek haar partner boos aan. Het was net buiten de tanks en het miezerde, fijne, smerige regen.
  De krijger drukte met haar blote hiel op de joystick en gilde:
  - In de lyrische zaal ... Witte muis!
  Christina trok een grimas. Ze vuurde op het Sovjet luchtafweergeschut en gaf uit:
  - Het zal over straat regenen als een tinnen emmer!
  Het meisje wreef met haar hand over haar harde hiel en kirde:
  - Ren meer...
  Magda merkte geestig op, terwijl ze ook met haar blote vingers op de knop op het bedieningspaneel van de tank drukte:
  - Ren zonder weg te rennen!
  En stuurde een grijns!
  Gerda fronste. Als kind droomde ze ervan krijger te worden. Ze was zo'n agressief meisje. Maar zelfs eerder had ze een verlanglijstje - om in de tovenaressen te komen.
  Dit is helemaal niet cool, maar wel heel gaaf ... Om te leren hoe je de wereld kunt toveren en beheersen. En veel op te lossen.
  Hier zijn bijvoorbeeld oude vrouwen zo gemeen en lelijk! Is dit juist? Natuurlijk niet! Een vrouw moet altijd jong en mooi zijn!
  Gerda droomde ervan haar eigen universum te creëren, waarin alle meisjes en jongens niet ouder worden, niet ziek worden, en voor altijd mooi, onsterfelijk zijn! Dat zou een geweldige creatie zijn!
  Waarom is onze wereld zo onvolmaakt? En wie is hier verantwoordelijk voor! Die vraag stelde Gerda zichzelf wel eens. En ze kon geen antwoord vinden. Aan de ene kant is God verantwoordelijk voor alles. Hij is almachtig, en zelfs de duivel is zijn schepping. Dus... Maar stel je voor dat een liefhebbende God vrouwen lelijk maakt? Hoe kan dit worden toegestaan?
  Zelf vond Gerda het antwoord niet. Ze stelde een vraag aan een priester ... Hij antwoordde haar met een dienstdoende zin:
  - Dit zijn de gevolgen van de zonde!
  Gerda krabde op haar achterhoofd en antwoordde:
  - Zal een redelijke vader stoute kinderen verminken?
  De priester vond niets om te antwoorden ...
  En Gerda voegde er met een glimlach aan toe:
  - Wel, een man heeft gezondigd, dus straf hem met gerechtigheid, en verander hem niet in een freak! Anders ben je zelf nog erger dan hij!
  Inderdaad, het meisje redeneerde heel logisch. En vond geen rationele verklaring waarom God vrouwen misvormt. Nonnen zijn tenslotte lelijk. En niets beter dan zondaars. Wat verward is, wat een non is - de essentie van één ding wordt op oudere leeftijd monsters. En er is hier geen schoonheid voor hen... Maar Gerda was erg bang om een oude vrouw te worden. lelijk zijn? Ja, de dood is beter!
  Daarom begon ze te dromen van een carrière als krijger. Zodat je in dat geval jong en op het slagveld sterft! Om niet te lijden op hoge leeftijd!
  Het is goed om jong te leven... En hoe zit het met de ouderdom? Zo'n ellendige toestand! En geen esthetiek!
  Gerda las graag sprookjes over elfjes. Dit zijn de echte wezens. En ze leven vele eeuwen en worden niet ouder. Voor altijd jong, mooi, gezond en vrolijk, deze elfjes. Waren de mensen maar zoals zij!
  En vrijen met een elf. Stel je zo'n minnaar voor: het lichaam van een knappe, gespierde tiener en de ervaring van liefde voor eeuwen. Wat voor soort kunst en streling elfjes verschillen in bed. Hoeveel verschillende trucs kennen ze. En de meest geweldige en sexy poses.
  Gerda merkte op dat je het beste kunt vrijen met jonge mannen of zelfs tieners. Ze zijn meestal verlegen en voorzichtig, ze houden ervan je te strelen en je borsten te kussen. Ja, en jonge lichamen zijn veel prettiger voor contact met de vrouwelijke huid. En dat een harige torso niet erg aantrekkelijk is. En je wiegt het lichaam, en ze aaien je.
  Het is goed als een man je een massage geeft. En vooral als deze massage zacht en ruw tegelijk is. Het is fijn als een sterk vrouwenlichaam gerimpeld wordt door sterke handen.
  Gerda stelde zich dit voor en kreunde zelfs van opwinding. Hoe geweldig is het.
  Charlotte drukte haar blote vingers op de joystick en piepte:
  - Er zijn krokodillen in de rivier, idioten vooraan!
  En ze brak de vierendertig in stukken... Ja, de vuile roodharige duivel. Amerikanen vermoorden.
  Ze drukte op de knop met haar blote vinger en Christina, tweetend:
  Iedereen heeft vrienden nodig!
  . HOOFDSTUK 2
  De Duitsers en hun bondgenoten namen Canada over en brachten de gevechten rechtstreeks over op Amerikaanse bodem.
  Gevechten woeden in Amerika zelf
  Maar op deze dag of avond was de blootsvoetse jongen Friedrich niet voorbestemd om de jacht te beëindigen. Amerikaanse troepen uit Philadelphia en Chicago brachten een sterke, ondermijnende slag toe aan de flank van de nazi-troepen die naar Ryazan oprukten.
  En een jongen van dertien jaar, blootsvoets in zwembroek, als de beste van de besten, werd 's nachts al op de plaats van de doorbraak gegooid.
  Friedrich zette op zijn ME-362 met meer munitie meteen de puntjes op de i. Toegegeven, de alomtegenwoordige HE-362 slaagde erin hem een beetje voor te blijven. Waaronder de legendarische Huffman, de beste aas van de Republiek Ingoesjetië, voor wie de strijd in Chicago het uur van de overwinning werd.
  Maar vliegtuigen uit de hand neerschieten, en zelfs vanaf een afstand van vijf of zes kilometer, gaat de kracht van de "baby" natuurlijk te boven. Huffman profiteert van de waanzinnige snelheid van zijn auto en gebruikt de tactiek van scherpe toenadering en verdere terugtrekking. Trouwens, hij heeft hiervoor bijna optimale bewapening, 30 millimeter kanonnen van de vroege modellen van de HE-362 - de obsessieve "Salamander". Een machine die erg goed bleek te zijn in gevechten, en vooral ideaal voor de jacht en tactieken om plotselinge luchtaanvallen te pareren.
  Friedrich slaagde er echter in slechts negenenveertig vliegtuigen neer te schieten, waarbij hij luchtdekking opblies, waarna hij overstapte op tanks.
  In de duisternis voor zonsopgang zien de auto's eruit als pakmieren die bergopwaarts klimmen. Het belangrijkste werkpaard van de Pershing, in een ander universum, is de tank van de overwinning. Een gemakkelijke prooi voor Friedrich, die in een gevechtstrance is geraakt. De rest is nog kleiner dan "Sherman", "Witch", maar er is ook SAU-155 "Big Tom" voor het doorbreken van vestingwerken en SAU-240 - over het algemeen een monster.
  En hier zijn een paar tanks die nieuwer en groter zijn dan de "Washington" -11, blijkbaar de allereerste modellen ... Friedrich, al in zijn gebruikelijke niet-verbonden bewustzijn, drijft de granaten precies in de scharnierende luiken van de voertuigen zodat ze barsten van binnenuit. Zijn munitie maakt het mogelijk, en alle drie de kanonnen van het MP-103-model, met een hoge mondingssnelheid. Ten koste van machinegeweerbewapening, maar van de laatste bleek de jongen Friedrich in het algemeen te zijn, om de snelheid niet te vertragen door overgewicht en de manoeuvreerbaarheid van de machines te verbeteren.
  Toen de "Washington" -11 opsteeg, ontplofte de munitie in een van hen, de jongen voelde plotseling grote trots en concludeerde zelfs:
  - Je kunt iedereen verraden, maar verander alleen jezelf!
  En nu verdween de schaamte van het verraad, als bij toverslag, en Friedrich schudde zijn slaap.
  Helga vocht goed, twee vliegtuigen en acht tanks, vier zelfrijdende kanonnen - het resultaat voor één uitval en voor een gewoon persoon is uitstekend. Maar dit is één vlucht ... Bij terugkomst volgde het toen de tweede bloeide ...
  Met uitzondering van drie Duck-2's waren er geen vliegtuigen meer en moest de hoofdklap tegen dergelijke colonnes worden geleverd. Hier was misschien het belangrijkste dat Friedrich tegenhield het feit dat, in tegenstelling tot de eerste golf vliegtuigen, de tanks niet bij elkaar kwamen en het als het ware nodig was om met een kraag weg te schrapen en over te vliegen.
  En de Amerikaanse troepen vochten heldhaftig. Hier, bijvoorbeeld, hoeveel behendige, maar zwak gepantserde "Heksen" -3, hieven hun slurf op. De hoge snelheid van dit zelfrijdende kanon, de mobiliteit van de "Heks" maakte het mogelijk om er snel een doorbraak mee te stoppen, maar leidde tot enorme verliezen. Zonder luchtoverheersing zou hij de Fritz grondig hebben neergehaald.
  Er werden echter ook een paar Ferdinand-4's vernietigd - de zwakte van de zijpantserbescherming van dit krachtige gemotoriseerde kanon, een van de beste tankvernietigers in de geschiedenis van oorlogen, werd aangetast.
  Helga vocht in een strakke Amerikaanse bikini. Een gespierd, iets bovengemiddeld lang meisje, met de figuur van een godin. Een erg mooie krijger, Friedrich mocht haar meer dan de te lange (en die opvolgde) dochter Porsche, hoewel de laatste de erfgename was van een van de rijkste fortuinen in Duitsland. Maar met haar deed de jongen, hoewel hij tegelijkertijd met Helga kon trouwen, niet veel goeds. Ze is wel een slimme ezel.
  Margaret, de belangrijkste vrouw van de Führer, moet binnenkort bevallen... Hoewel misschien niet zo snel... Verdomme, de tijd gaat langzaam in de oorlog. Heel pijnlijk traag. Hier lijkt zo'n mentaal gevoel te zijn dat de slag om Chicago minstens enkele jaren zal duren, hoewel er nog geen maand is verstreken - 29 oktober ... De psychologie van perceptie is speciaal ...
  De dag ging echter relatief snel voorbij. Maar op 30 oktober 1947 begon Friedrich opnieuw met jagen. De aanval van de vijand op de vlag is opgedroogd. Al is Philadelphia nog steeds buiten bereik van de Fritz.
  Frederick besloot dat hij Weitestein zeker zou vangen en een einde zou maken aan de langdurige belegering van de ketel, waardoor het einde van de oorlog zou worden bespoedigd. Hoeveel kun je zo kruipen en springen, het is tijd om eindelijk duidelijkheid te krijgen.
  En om te beginnen, aangezien hij Hitler-Bismarck is, lijkt het erop dat hij al een veldmaarschalk-majoor is en formeel een luchtlandingseskader onder zijn bevel heeft, om alles uit te zoeken, de ongrijpbare generaal van het leger en om 's nachts gevangen te nemen. Superontwikkelde Intuïtie heeft de jongen Friedrich al verteld waar hij te vinden is, op welk plein Vatutin zich verstopt. En de generaal van het leger was helemaal niet passief, gaf bevelen en eiste dat hij tot de dood zou standhouden. Zelfs Moskou is nog niet ingenomen, de strijd gaat door om elk huis, en zelfs een ingang. Deze stad wordt nu al vergeleken met Stalingrad.
  Friedrich kuste Helga gedag op de zoete lippen en zei fluisterend:
  - Ik ga een riskante zaak aan... Misschien keer ik niet terug...
  Het meisje glimlachte als antwoord.
  - Je kunt niet verliezen! Omdat Friedrich Bismarck de belichaming is van de Arische geest. Geest die onsterfelijk is!
  De jonge krijger knikte als antwoord naar zijn vriend:
  - Dat is het in principe ook, maar... Je kunt niet zelfverzekerd zijn... - Pauze en toevoeging. - Het is zelfvertrouwen dat tot veel mislukkingen leidt. En zelfs één, soms genoeg voor de dood.
  Helga stampte boos met haar blote, meisjesachtige voet:
  - Je gaat niet dood... Waarom ben ik bij je!
  Friedrich antwoordde:
  - Ik wil je niet in gevaar brengen. Als je bijvoorbeeld tijdens een gevecht niet alleen aan jezelf of aan het doel van de taak denkt, maar je ook zorgen maakt over je geliefde ... Dit is afleidend en gênant. Het kan op het meest ongelegen moment mislukken. De jongeman legde zijn handen op de schouders van het meisje en keek haar recht in de ogen. - U begrijpt me?
  Helga was het daar gemakkelijk mee eens.
  - Ik begrijp het... Bovendien zal ik meer dan alleen een herinnering aan jou hebben.
  Friedrich werd plotseling nieuwsgierig, de pupillen van zijn ogen vernauwden zich:
  - Wat bedoelt u?
  Helga glimlachte terug en antwoordde onschuldig.
  - Natuurlijk weet ik het niet helemaal zeker, maar... Het lijkt erop dat ze zwanger is!
  Bismarck floot:
  -Ach ja! Je ziet het echter niet, de taille is slank!
  Helga haalde haar gespierde schouders op.
  - Dus er is nog geen maand verstreken... Maar dit wilde je toch ook?
  Friedrich antwoordde eerlijk:
  - Wat als je met zwangerschapsverlof ging en niet langer het risico liep om aan het front te vechten, dan ja - ik wilde het! En de rest... Misschien is dat genoeg, vlieg je?
  Helga ademde uit:
  - Deze strijd zal eindigen, en we zullen zien. Het lijkt mij dat hogere machten het meisje niet zullen laten sterven, die de zoon van een levende god in haar schoot draagt.
  Friedrich knipoogde als antwoord met zijn blauwe ogen:
  - Kan zijn! Maar des te meer reden om deze oorlog zo snel mogelijk te beëindigen.
  En weer zoenend, stevig afscheid nemend, gingen ze uit elkaar. De nacht bleek koeler dan normaal, al op de eenendertigste dag, en dan kijk en november, de laatste maand van de herfst. Friedrich liep, of beter gezegd, rende naar de taak, zoals gewoonlijk, in dezelfde zwembroek, zodat hij met zijn blote huid de spanning van de krachtlijnen en het theoplasma van de planeet aarde beter kon voelen. De jongen stond te popelen om te vechten, hij verdween, alsof hij nooit een gevoel van schaamte had gehad, voor zijn verraad. Het doorgewinterde wolvenwelpje rook bloed en kon en wilde zijn opwinding niet meer kwijt.
  Voor de speciale operatie veranderde Friedrich van wapen, voegde hij machinegeweren toe en liet hij slechts één kanon over voor het geval dat. Tanks in de omgeving bleven feitelijk minuscuul en zullen vooral met infanterie moeten vechten. De jonge Bismarck vond gemakkelijk een excuus voor zichzelf - de Russen zouden toch niet de hele wereld veroveren, dus waarom niet hun nederlaag bespoedigen en daarmee het leven van miljoenen mensen redden. Een soort gemeenheid voor het goede. Bovendien kan Friedrich Bismarck nergens meer terug en heeft hij al een echte familie en een snel groeiend fortuin in het Derde Rijk. Ja, en misschien zijn het helemaal niet zijn voorouders, maar een soortgelijk parallel universum, een soort nasynchronisatie van materie en ruimte.
  Het heeft dus geen zin om jezelf te executeren!
  Het geweten kan niet worden misleid, maar het kan wel voor de gek gehouden worden!
  Friedrich vroeg in totaal zes assistenten voor een speciale taak, een van hen was Huffman. Over het algemeen was het oorspronkelijke idee om alles alleen te doen. Maar Bismarck, die had ingeschat, besloot dat het hem geen kwaad zou doen om ervaring op te doen in het bevel en in een groep. Je zult tenslotte niet de hele tijd vechten als een gewone piloot in één vliegtuig. Je moet ook leiderschapskwaliteiten in jezelf ontwikkelen. En nu vliegen er zeven tegelijk in een felle strijd en slechts zeven. Geweldig team en interessante machtsverhoudingen. Maar ze vechten met vaardigheid als ze niet door cijfers kunnen worden verpletterd! Friedrich wil hem vangen als het donker is, maar vliegt tegelijkertijd zo laag mogelijk. De overige leden van het team zitten ook op ME-362 - four en Non-362.
  De nacht is vol flitsen en woedend geweergerommel. Amerikaanse troepen reageren veel minder vaak, maar staan nog steeds niet stil als een zak onder de slagen van een puncher. Als een beer omringd door een horde, vermenigvuldigt hij zijn kracht door grote zwermen honden te verspreiden, waardoor wonderen van kracht en moed ontstaan. Dus de bommen vallen op hun posities en ze kunnen zo'n druk niet weerstaan.
  Maar de Duitse vliegtuigen schieten nog niet, een team is een team. En Friedrich viel in een diepe trance, zijn lichaam zelf leidt de auto naar het doel. In het hoofd flitsen op hun beurt, als opvallende lucifers, aforismen;
  Het is gemakkelijker om met een vingerhoed de oceaan op te scheppen dan in een religieuze discussie tot een bepaalde conclusie te komen!
  Religie is meestal het tegenovergestelde van tolerantie!
  Praten over politiek leidt meestal tot een handgemeen!
  Goud roest niet van bloed, wordt niet bezoedeld door zweet, brokkelt niet af door tranen!
  Een knots is een vuist, een zwaard is een mes in een vuist!
  Als je het land wilt regeren, leer dan om jezelf te bevelen!
  Wanneer een buurman een lege portemonnee heeft, lijkt de jouwe voller!
  Het is beter jezelf te vasten dan het gekreun te horen van een kind dat sterft van de honger!
  Soms blijft de tijd om fouten te verantwoorden alleen in het graf!
  De revolutie zal de zweep gebruiken om het moment te bespoedigen waarop de zweep nooit op een persoon zal vallen!
  De beste motor van vooruitgang is pijn - als vermoeide benen geen pijn zouden doen, zou een persoon geen auto hebben uitgevonden!
  Alleen als hij de volheid van lijden heeft ervaren, zal hij de volheid van gelukzaligheid kunnen waarderen!
  Als je een god wilt worden, leer dan je naaste lief te hebben, want God is liefde!
  Verkiezingen zijn het enige slagveld waar vaardigheid wint, geen cijfers!
  Een wolf en een vegetariër kijken anders naar de wereld, vooral weerspiegeld vanaf plate day!
  Wanneer de koning vreselijk wordt verraden, maar nog erger wanneer de koning zijn eigen geweten verraadt!
  De glimlach is breder, het buskruit is droger, het mes is scherper en het hart is bozer!
  Oorlog is de hel voor het lichaam, het vagevuur voor de ziel, de hemel voor de poëzie!
  Je kunt niet iedereen verslaan, tenzij je jezelf verslaat!
  Het meest verschrikkelijke beest, dit dat naast of in je hart leeft!
  Soms is zachtheid synoniem met verraad!
  Alles wat ingenieus is, is eenvoudig in zijn paradoxaalheid!
  Bitter is het brood van verraad, de honing van losbandigheid, de tranen van onschuldigen!
  De gemakkelijkste manier om aan de behoeften te voldoen, is door ambitie te matigen!
  Een lege maag ervaart meer vreugde van een korst van zwart brood dan een gevulde buik van ananas met hazelaarhoen!
  Soms is een dappere nederlaag waardevoller dan een laffe overwinning!
  Goud is zo'n metaal, hoe hoger het monster, hoe sterker het bloed geeft!
  Moed verdubbelt kracht, verstand verviervoudigt, en rede brengt overwinning!
  Soms verlengt de gedachte aan zelfmoord het leven!
  Zonder prestatie is het leven een ellendig surrogaat voor het bestaan!
  Een oorlog zonder slachtoffers is als een theater zonder acteurs!
  Alleen degenen die verliefd zijn op de dood kunnen de geneugten van het leven echt waarderen!
  Van het leven houden is nog natuurlijker dan de dood aanbidden - deze laatste doet te veel denken aan een kat in een zak!
  Alles wat naar de overwinning leidt is prachtig: de vijand overnemen - nou ja, maar de middelen tellen niet!
  Goud is zacht, maar het hart maakt het ongevoelig!
  Kennis in het hoofd van een schurk is gevaarlijker dan de spieren van een dwaas!
  De duivel kwam met wodka, geld en olie! Allemaal even destructief!
  Eén delinquent is twee onschuldigen waard - de eerste is het verscheuren van de naam van een slechte ervaring, en de tweede rekent op toegeeflijkheid!
  Wie bespaart op het leger, gaat failliet met schadevergoedingen!
  Geen wapen dat doodt, maar een die tot slaaf kan maken!
  De dood is als slecht voedsel;
  De kwelling van wachten, in tegenstelling tot geboorte, verdwijnt niet met de tijd!
  Het is onmogelijk om alleen leegte en domheid te vernietigen!
  Friedrich zag in de laatste woorden al duidelijk het doel en beval erop te duiken. Tegelijkertijd opende de jonge terminator het vuur vanuit alle machinegeweerlopen. Explosieve kogels van hoog kaliber doorboorden de borstweringen, verscheurden vijandelijke soldaten, braken hun botten en sloegen fonteinen van modderig bruin bloed uit.
  En Friedrich vernietigde al tijdens de dekking twee tanks "Washington" -7 van de gevechtswacht. Met één vingerbeweging brak hij door hun daken. Hij maaide iedereen neer die zich binnen een halve kilometer bevond. En toen zette hij de auto meteen op de aarde met greppels. En zelfs voor de laatste landing sprong hij uit de zomer.
  De jongen sprong in de bunker en maakte een verschrikkelijke confrontatie in de stijl van gangsters. En terwijl de jonge terminator zong;
  Ik leek te vertrekken op een grijs paard,
  Wat voor soort ezel brult zo?
  Ik ken Satan zelf mensen familieleden -
  Ik zal omgaan met iedereen die in opstand komt tegen het land!
  
  De duivels hebben zich gevestigd in slechte hersens,
  En galop boze gedachten!
  Laten we balanceren - wis de nullen in één keer,
  Reinig het systeem van de afgrond!
  
  Waar ik spring, ik begrijp mezelf niet eens,
  Een hyperplasmatische wervelwind ging door het hoofd!
  Laat je niet onderwerpen aan shit,
  Zodat de stroom van glorie over de maanwereld stroomt!
  
  Oorlog stroomt in een ononderbroken stroom -
  Zo'n beroep wacht op een persoon ...
  En ik wil dronken wijn drinken -
  En ga rustig verder met de omvang van het gesprek.
  
  Maar weet dat zwakte en verveling voorbij zullen gaan -
  Als je een persoon vindt, ben je een succes en een roeping!
  Wij, als pioniers, streven ernaar om te marcheren -
  Een coole krijger is tenslotte geen domme naam!
  
  Babakh en verscheurd, hier is een berg lijken,
  De vijand is in de war, rent terug!
  We kunnen de route voltooien
  Hoewel de hond van de onderwereld wild blaft!
  
  Wat doen we in de wereld - geen fantasie,
  We zijn geboren, alsof napalm de hersenen kwelt!
  Voor altijd zullen we als jeugdjaren zijn -
  En een plaats in de hel zal beter zijn dan in de hemel!
  
  Wat wil de soldaat? Om de oorlog gaande te houden
  Vrede en verveling en zwakte van de hersenen voor hem!
  We zullen de vijand tot in het graf inhalen -
  Maar weet dat het te laat is om je over te geven aan de krijgers!
  
  Er zal geen resultaat zijn en er is geen keuze -
  Klus geklaard en meteen een andere!
  Dit is tenslotte nog maar een begin, een preventieve run,
  Militaire dienst is immers een goede daad!
  Friedrich bedekte zijn pad met lijken en bereikte de generaal van het leger. Hij schopte het wapen uit zijn trillende handen en riep:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein zwoer.
  - Gevleugelde wolvenwelp.
  Friedrich had al in het Engels gegromd:
  - Ja, Iwan! Hier kun je het communisme op de trompet spelen, maar hoe je ook speelt, jullie spelen allemaal de lichten uit. En als er mensen zijn die naar je toe komen, zullen er ook zijn die voor je komen!
  Vaiteshain kneep zijn ogen samen, hij keek de jongen aan, angstaanjagend van het onnatuurlijk scherpe reliëf, met een spottende glimlach, legde de soldaten die dienden onder de verdeling met bijtende klappen, en gilde:
  Jij bent de echte duivel.
  Friedrich ondersteunde de speelse toon niet en zei hard:
  - Genoeg! Geef nu het bevel aan iedereen om zich over te geven, red zowel het leven van jezelf als dat van anderen! Hoeveel Russisch en Duits bloed wordt er vergoten...
  Legergeneraal Vaiteshein zei hard:
  - Niet! Beter sterven dan verraden!
  Friedrich gooide met zijn blote vingers vijf giftige naalden (wapens van de speciale SS-troepen) en versloeg degenen die probeerden binnen te rennen - geselecteerde bewakers. En grijnsde.
  - En uw toestemming is niet nodig! Ik zal zelf het bevel geven om namens jou over te geven...
  Vatutin riep verward:
  - En de roepnaamcode?
  Friedrich grijnsde cynisch.
  - En hij is bij mij bekend .... Hoe zou ik je anders vinden.
  Vatutin rende wanhopig naar de helse tiener met een dolk, maar vloog voorbij en raakte de muur en verloor het bewustzijn. En Friedrich draaide onmiddellijk het cijfer, imiteerde nauwkeurig de stem van de commandant en beval alle ondergeschikte troepen zich onmiddellijk over te geven. De jonge aas sprak zelfverzekerd en hard, zijn geweten werd gerustgesteld door een logische verklaring - toch zijn ze gedoemd tot de dood, dus het is beter om hun leven te redden, en ook duizenden Duitse soldaten.
  En Galkin kan ook de stem van iemand anders vervalsen, dus waarom zou Friedrich dit niet kunnen doen - een man die geen eenvoudige, maar een zeer echte superman is - een echte Arische en een individu van de nieuwe generatie in de meest directe zin.
  De rest van zijn team lijkt niet zoveel geluk te hebben. Eén werd echter door drie anderen gedood, gemakkelijk genoeg om gewonden te bestrijden, waaronder de veerkrachtige kleine Huffman.
  Maar het bevel dat naar verluidt persoonlijk van de generaal van het leger kwam, had een impact en de aanvallen stopten direct op hen.
  Friedrich herhaalde het bevel verschillende keren, waarna hij, om de tijd te doden, met een veer in de ideale vorm van zijn tenen, nieuwe koele aforismen begon te schetsen;
  Er zijn veel slimme en eerlijke mensen, maar ze zijn zo slim gerangschikt dat ze nooit mengen!
  Lafheid is het eerste teken van gehoorzaamheid. En gehoorzaamheid is de ziel van een soldaat! En de ziel van een soldaat is de sleutel tot de overwinning - om te winnen moet je een lafaard zijn! Dat is de paradox van oorlog!
  : God is in elke persoon, God is elke persoon, als hij maar een hoge moraal heeft, en de ziel is geen dier!
  Doden in de naam van Christus is hetzelfde als Christus doden!
  Het is beter in opleiding te werken dan te rusten in het graf!
  Als het zwaard gebroken is, reikt de hand naar de dolk!
  Je kunt om banaliteit vragen, of beledigingen verdragen, maar je kunt een banale belediging niet rechtvaardigen!
  Alles wat hard is, is breekbaar en vergankelijk, maar in zacht uithoudingsvermogen schuilt kracht. En wie hier niet in gelooft, ik zal natuurlijk de tong laten zien dat je kunt eten! Alle tanden verbrokkelden tot stof, maar hij leeft - ik zeg knal!
  Constantheid in seks vernietigt liefde!
  Op geluk rekenen is als God plagen en de dood vervelend maken!
  Gouden appels groeien het beste als je de bomen water geeft met bloed!
  Er zijn drie dingen: waarvan de waarde onveranderd is: de Almachtige, ouders en Moederland!
  Het meest interessante theater is het theater van de oorlog, alleen de toegangsprijs is onbetaalbaar hoog!
  Maar in het operatietheater zijn tranen altijd echt en elke act is een les voor het leven!
  Talent wordt pas dan een genie, als het vermenigvuldigd wordt met kolossale ijver!
  Uitstelgedrag steelt lauweren, haast brengt succes!
  Een echte chirurg is iemand die onopgemerkt een complexe operatie kan uitvoeren!
  Niet de bokser die slaat, maar degene die neerslaat!
  Schoonheid is altijd giftig - de helderste paddenstoelen zijn vliegenzwam, en gif is als de spreuk van een vrouw - duizelig en vergiftig het hart!
  De natuurlijke geest kan de natuurlijke kracht onderwerpen, maar de aangeboren kracht zal de geest nooit onderwerpen!
  Trots sterven is beter dan nederig leven!
  Wie het leven bij de keel grijpt, heeft meer kans het te verliezen dan wie het kuiken van het geluk bevrijdt!
  Schoonheid vervaagt, moed blijft eeuwig!
  Het zwaard is te scherp om de macht van de staat erop te houden, vleierij is te zoet om het volk er voor altijd mee te drinken!
  De vindingrijkheid van de soldaat compenseert de misrekening van de generaal, maar er een berekening op bouwen is als het graven van een gat met een naald!
  Het is moeilijk om aan te steken wat al in brand staat en te blussen wat al is afgebrand!
  Heet mannelijk temperament, droogt de hersenen en brandt door de bodem van de portemonnee!
  Integendeel, hij brandt een gat in zijn zak - een warm hart!
  De dikste zak wordt doorboord door een harde fallus!
  Voor een man, de beste gouden spiegel!
  Op de munt en rimpels - de decoratie van een man!
  Een oorlog kan zonder winnaar zijn, maar er zal altijd een verliezer zijn!
  Menselijke zwakte is de belangrijkste motor van vooruitgang!
  Als je de eerste wilt zijn, werk dan als de laatste!
  Genie is verwanten van goddelijkheid, en waardige verwanten!
  Je kunt het moederland een beetje dienen, maar je kunt niet een beetje verraden!
  ! Ik denk, daarom - ik besta, ik besta - daarom, ik leef, ik leef - daarom leef ik gelukkig!
  Seksuele partners zijn als voedsel - ze hebben afwisseling en hete kruiden nodig!
  Een revolutie wordt gemaakt met een puur hart, maar niet met witte handschoenen; op weg naar geluk hebben de wielen bloedsmering nodig!
  Meestal verraden ze niet vanwege gemeenheid, maar vanwege zwakte, hoewel het de zwakte is die neigt naar gemeenheid!
  Over het algemeen is de wet dat een roestig mechanisme alleen werkt met goudvet!
  Sluwheid en berekening: hoe een man en vrouw de overwinning baren - eerlijkheid is de derde extra!
  De meest bodemloze creatie ter wereld is een glas wodka, erin vallen is eindeloos en de bodem is op het kerkhof!
  Niet elke veroordeelde is een crimineel, niet elke crimineel is een veroordeelde!
  Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan om zonder blat te publiceren!
  Een professionele rechter is als een professionele prostituee - het verschil zit alleen in het bedrag van de vergoeding en de rang van de pooier!
  Politici zijn als wormen, alleen persen ze meer bloed uit hun ingewanden als ze verbannen worden!
  Bloed is de beste meststof voor het cultiveren van de moed van de opkomende generatie!
  De agressief gehoorzame meerderheid denkt met de maag, niet met het hart, omdat het veel groter is in volume.
  Echter, de atheïstische doctrine is de meest logische, het toont de volwassenheid van de mensheid aan, terwijl elke religie, associatie met de kindertijd heeft!
  God is een sterke Vader op een sterke knie, op wie een zwak kind wil leunen!
  Het komt zelden voor dat iemand een vonk van talent ontsteekt als de vochtigheid van het totalitarisme in de buurt is!
  Wie niet tevreden is met het verleden en bang is voor het heden, denkt vaker aan de toekomst!
  Het is gemakkelijker om met een steen de maan te raken dan politici te dwingen hun verkiezingsbeloften na te komen!
  Suikerachtig humanisme in een volksland is even toepasselijk als suiker in borsjt!
  Drie dingen zijn eeuwig: God, tijd en menselijke domheid!
  Als je wilt winnen; vergeet drie woorden: het is moeilijk, ik kan het niet, dat is genoeg!
  Een varken zal altijd vuil vinden, een rat zal altijd een gat vinden en een lui persoon zal altijd een excuus vinden!
  De moraal van dezelfde wortel met het woord vies! Meestal wordt het gebruikt om deugd te bevlekken en ondeugd weg te wassen!
  En natuurlijk toonden de Duitse tanks van de E-serie zich zeer gevaarlijke en gevechtsvoertuigen. Waar zijn de Amerikanen voor hen. De fascisten hebben zo'n kracht.
  Vooral wanneer Gerda's tankbemanning in de aanval is en Amerikaanse troepen verplettert.
  Ze heeft een auto uit de E-50-serie, wendbaar en snel. Ze heeft een looplengte van 100 EL en een kanonkaliber van 105 mm. Als zo'n pistool uitsteekt.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknop, vuurde een projectiel af, raakte nauwkeurig de vijand en piepte:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Charlotte, dit roodharige meisje sloeg ook, met haar blote tenen, naar de Amerikanen en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  Glorie aan onze onoverwinnelijke troepen!
  Kristina tikte ook met haar blote vingers op haar behendige, gebeitelde benen en gilde:
  - Glorie aan de heldhaftigheid van de Wehrmacht!
  Magda, die de lange sierlijke vingers van haar blote benen gebruikte, sloeg en gilde ook:
  - Glorie aan de onoverwinnelijke Wehrmacht!
  En vier meisjes zullen het nemen en brullen naar de top van hun longen:
  - We zijn echte adelaars, en vol heldhaftigheid! En we vliegen als vogels, zonen van het dappere moederland!
  Gerda schoot weer met haar blote tenen. Ze raakte de Amerikaanse auto en siste:
  - Nee, geen zonen, maar dochters!
  Charlotte vuurde op de Amerikaanse auto, scheurde de toren eraf en piepte:
  - Natuurlijk zijn dochters erg heldhaftig!
  Christina sloeg haar tegenstander. Ze doorboorde de vijand door en door, en siste, haar tanden ontblotend:
  - Wij zijn de echte machines van de dood!
  Magda vuurde ook op de vijand. Ze brak het vijandelijke pantser, ramde het voorhoofd van de vijand en schreeuwde:
  - En we zijn de meest perfecte machines ter wereld!
  En de meisjes huilden in koor:
  - Glorie aan Duitsland, glorie, de tanks haasten zich naar voren! Divisies van het Derde Rijk verwelkomen de dappere mensen!
  Kortom, de Duitsers deden het erg goed en hun troepen boekten de ene overwinning na de andere.
  De Verenigde Staten hebben natuurlijk een sterke economie, maar ze hebben verloren op het gebied van technologie. Vooral tanks en straalvliegtuigen. De Duitsers hadden de ME-262 X al in serieproductie, en dit vliegtuig was zowel overleefbaar, met een snelheid van meer dan 1150 kilometer per uur, en bewapend met vijf vliegtuigen van 30 mm kanonnen. Amerikanen kunnen zo'n machine niet weerstaan.
  De Duitsers hadden ook een XE-262 vogel, gemakkelijk te vervaardigen, bijna geheel van hout, zeer licht en wendbaar. Maar de XE-262 was vanwege zijn te lage massa en hoge snelheid ook moeilijk te besturen en vereiste hoogopgeleide piloten. Maar hij was geweldig voor de stijl van Huffman, die werkte in toenadering. En van dichtbij verpletterde hij de Amerikanen.
  Maar naast Huffman waren er ook twee meisjes die acteerden: Albina en Alvina. Ze overtroffen elk driehonderd neergehaalde vliegtuigen en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Ridderkruisen met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten hebben tot nu toe alleen Huffman, die meer dan vijfhonderd vliegtuigen neerschoot, en Rudel, het legendarische aanvalsvliegtuig, meer dan vijfhonderd tanks en vele andere gronddoelen uitgeschakeld. En nog zeventien vliegtuigen.
  In het Derde Rijk keurden ze ook de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis goed met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten, voor degenen die duizend neergehaalde vliegtuigen of hetzelfde aantal kapotte tanks bereiken.
  In dit Ridderkruis hadden minstens honderd diamanten moeten zijn bevestigd, en het zou groter zijn geweest dan andere Ridderkruisen. De prijs was dus niet alleen eervol, maar ook duur.
  Albina en Alvina vliegen door de lucht. Ze schieten hun Yankee-vliegtuigen neer en zingen door hun tanden:
  - Mooie meiden,
  Goede vrienden...
  Zou formidabele jongens zijn -
  En geweldige kicks!
  Albina richtte het vliegtuigkanon met behulp van haar blote tenen, sloeg de Amerikaan en piepte:
  - Lichten van vrolijke ogen!
  En knipoogde naar haar partner. Ze sneed haar tegenhanger af. Ze sloeg de vijand aan stukken met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme en onze glorieuze overwinningen!
  Albina corrigeerde haar partner en schoot het Yankee-vliegtuig neer:
  - Voor Arisch communisme!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  Ondertussen ging de oorlog door. De Amerikanen waren duidelijk aan het verliezen van de beste vijand op het gebied van technologie en training, en maakten zelfs gebruik van buitenlandse divisies.
  In het bijzonder hebben de Yankees de belangrijkste Sherman-tank. Nou, waar is hij tegen de belangrijkste Duitse E-50. De machine van de nazi's had een frontale bepantsering van 250 millimeter, zijbepantsering van 170 millimeter en een gewicht van zeventig ton met een motor van 1200 pk met een motorboost.
  Opgemerkt moet worden dat de Sherman niet eens de Duitse kant kon binnendringen, omdat het pantser van de E-50 schuin afloopt. Zelfs de Sherman met een 17-voet kanon, de Firefly, nam niet echt een Duitser aan boord. Maar deze tank was niet enorm.
  En de Duitsers pakten vol vertrouwen de Amerikaanse tank van vijf kilometer afstand. Bovendien heeft hij een hoog silhouet. De Amerikanen hadden Pershing iets beter. Maar deze tank was niet zo massief als de Sherman, en toch was zijn 90 mm kanon niet genoeg voor een effectief gevecht.
  Alleen "Superpershing" kon de Duitse E-50 in de zijkant doordringen. Het voordeel van een kanon en een kaliber van 90 mm en een looplengte van 73 EL. Maar aan de andere kant is de vuursnelheid slechts vier schoten per minuut versus twaalf voor de Duitse E-50, en is het gewicht van vijftig ton te groot voor een motor van 500 pk. Ja, en de bepantsering is onvoldoende. In het voorhoofd van de Duitse hoofdmastodont braken de Amerikanen nog steeds niet door. En de Fritz had ook een E-75 met een 128 mm kaliber kanon en een zijpantserdikte van 210 mm onder hellingen, met nog betere bescherming en een motor van 1500 pk.
  Dus vanaf het begin was de VS aan het verliezen. Alleen de T-93-tank, meer bepaald een zelfrijdend kanon van 93 ton, met een frontale pantserdikte van 305 mm en een kanon van 155 mm, kon de Duitse mastodonten frontaal bestrijden.
  Maar de rijprestaties van dit zelfrijdende kanon waren onbelangrijk, net als de vuursnelheid. En de Duitsers vernietigden het met vliegtuigen.
  Dus de Amerikanen als geheel deden het niet goed en verloren hopeloos.
  En de Duitse troepen kwamen steeds dichter bij New York en Washington.
  Truman smeekte Hitler om vrede.
  Maar de Führer wilde alleen volledige overgave zonder voorwaarden. Washington werd omsingeld. En de nazi's begonnen een aanval op de Amerikaanse hoofdstad.
  De tankbemanning van Gerda vocht voor een betere morgen. En hij won zonder problemen.
  Het meisje begon zelfs niet alleen met haar blote tenen te schieten, maar ook met de scharlakenrode tepels van haar borsten. En het heeft veel geholpen.
  Charlotte vuurde ook door haar robijnrode tepels op de joystickknop te drukken en te tjilpen:
  - De grootsheid van het communisme ligt in het feit dat je geen vis bent, maar een walvis!
  Christina, schietend, op de knoppen van de joystick drukkend, merkte op:
  - En wij Duitsers zullen het grootste communisme bouwen!
  Magda, vuurrode tepels schietend op haar tegenstanders, gaf agressief uit:
  - Het slimste communisme! Alleen omhoog, geen stap naar beneden!
  Gerda, die met haar blote tenen het kanon richtte en de Amerikaanse houwitser met een goed gericht schot omdraaide, bevestigde:
  - Voor Arisch communisme!
  Na de val van Washington capituleerde Amerika al snel. En het gebeurde op 31 januari 1948.
  De Tweede Wereldoorlog is voorbij. En Hitlers machtsovername viel samen met de capitulatie van Amerika.
  Er leek een lange periode van vrede te zijn. In feite zijn alle oorlogen voorbij, de Verenigde Staten zijn veroverd en wat wil je nog meer? Maar er was nog een supermacht met koloniën: Japan. En Hitler wilde het ook veroveren.
  . HOOFDSTUK 3
  Op 20 april 1953 begon een nieuwe oorlog voor de herverdeling van de wereld. De USSR bestond nog steeds in een ingekorte vorm. Het leger dat na Stalin aan de macht kwam, stelde Voznesensky aan als de formele hoofdregering. Deze leider slaagde erin de Russische economie gedeeltelijk te herstellen. En hij bood Hitler de deelname van de USSR aan in de oorlog tegen Japan. Hij stemde ermee in, maar op voorwaarde dat Rusland alleen Primorye, het eiland Sachalin en de Koerilen-keten zou teruggeven, die eerder door de samoerai waren veroverd.
  Dus Voznesensky kreeg een nieuwe kans om de USSR nieuw leven in te blazen en het rijk gedeeltelijk te rehabiliteren.
  De gevechten ontvouwden zich in volle kracht.
  Alenka en haar team vochten op een nieuwe, experimentele T-11-tank. Deze auto was zwaar en goed beschermd. Haar frontale bepantsering bereikte 300 millimeter met een machinegewicht van achtenzestig ton en een 130 mm kaliber kanon. Ondertussen bevindt de hoofdtank T-54 zich nog steeds in de USSR, wat ook helemaal niet slecht is.
  En Alenka en haar partner schieten op grote afstand met een krachtig geweer. De Japanners hebben natuurlijk hun eigen auto's. In het bijzonder is hier de E-75, onder licentie gekopieerd van het Duitse model. Maar deze tank is al wat verouderd.
  En Alenka slaat hem knock-out met haar blote tenen. En ze stuurt het projectiel precies end-to-end.
  Het meisje piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme! Glorie aan Lenin in de harten!
  Inderdaad, dit is een schoonheid van het hoogste niveau.
  Anyuta schiet ook, met haar blote vingers van gebeitelde benen en piept:
  - Ik ben een heel coole krijger, en het is als een uurwerkpop!
  Alla vuurt ook op zijn beurt. Dit meisje sloeg de samoerai en zei:
  - In de naam van licht, warmte en wind!
  En natuurlijk op blote voeten.
  En toen landde Maria. Ze is een meisje met een enorme spirituele kracht. Ze sloeg een Japanse tank kapot en piepte:
  - Voor machtig communisme!
  En bezweek aan haar blote hiel.
  En uiteindelijk schoot ze met de hulp van een blote voet en Marusya. Het meisje sloeg de vijand en siste:
  - Glorie aan het tijdperk van een betere wereld!
  En hoe ze fluit... Dit is echt een hele toffe meid.
  De Sovjet tankbemanning doet geweldig werk en haalt rekeningen op. Meisjes nemen natuurlijk snel de leiding. Ze hebben ook de beste auto voor het Rode Leger.
  En Gerda vecht op een piramidevormige tank. Deze auto is al geavanceerder en heeft slechts twee bemanningsleden.
  Samen met Charlotte schieten ze op de Japanners en ze zijn buitengewoon effectief.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen en sloeg sissend tegen de Japanse auto:
  - En de samoerai vloog naar de grond onder de druk van staal en vuur!
  Charlotte vuurde ook op haar, met de blote vingers van haar gebeitelde benen, en siste:
  - Maar onze Wehrmacht van de taiga tot de Britse zeeën, ze zijn allemaal miljoenen keren sterker!
  Magda en Christina vechten in een andere piramidale tank.
  Terminator-meisjes zijn extreem strijdlustig en kolossaal van kracht.
  En dus schiet Christina, met haar blote tenen, de Japanners.
  Dan roept hij:
  - Ons tijdperk met overwinningen voor de boeg!
  Magda schiet ook op de vijand. Sloopt de toren van de samoerai en gilt:
  - En de prestaties wachten nog cooler!
  En nogmaals, met blote tenen profiteert hij van het systeem en vernietigt hij vijanden.
  Ja, er zijn meisjes die een galopperend paard stoppen en een brandende hut binnengaan.
  De krijgers overwonnen de vijand en gingen geleidelijk omhoog.
  Japan verloor. En de Duitsers gebruikten een formidabel wapen - disco's.
  Deze vliegende schotels kenden geen gelijke.
  Hier vechten Agatha en Adala op een diskette. Krijgers besturen de machine met behulp van joysticks en zetten deze krachtigste eenheid in. En dus verpletteren ze tegenstanders. En ze raken met hittestralen uit de lucht. Letterlijk de macht van rivalen vernietigen.
  Agatha, schietend op de vijand, brult:
  - Gek op mijn passie!
  En met een blote, ronde hak, als drukkend.
  Adala, schietend op vijanden, verklaart vol vertrouwen:
  - Het is alleen maar macht!
  En hij gebruikt ook zijn blote tenen tegen de vijand.
  De meiden gingen echt uit elkaar. En zulke, laten we zeggen hetero vechtende schoonheden.
  Dat er van Japan bijna niets meer over is.
  Het land van de rijzende zon was aan het verliezen. En helaas, het leek bijna hopeloos.
  De samoerai werd geconfronteerd met technologische superioriteit. En een zeer serieuze tegenstander in termen van operationele planning.
  Japan versloeg Rusland in zijn tijd, maar verloor nu van coalities.
  Aan het einde lanceerde het Derde Rijk zelfs een nucleaire aanval op de eilanden en capituleerde het land van de rijzende zon.
  Als gevolg hiervan was de verovering van kolossale landen voltooid. Het Derde Rijk vocht echter iets meer in Latijns-Amerika en voerde aanvullende inbeslagnames van grondgebied uit.
  Maar wanneer de hele wereld onder het Derde Rijk is, plaagt de nog steeds vrije USSR de Führer.
  En op 20 april 1957 begint de agressie tegen Rusland. En kolossale krachten rukken op naar de USSR.
  Waar kan het Rode Leger onder deze omstandigheden op rekenen? De krachten zijn al erg ongelijk.
  Maar blijkbaar hebben Russen en andere nationaliteiten nog wat berekeningen.
  En ze vechten heel hard.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana vechten tegen de nazi's.
  Meisjes traditioneel blootsvoets en in bikini. En dit is hun credo. Ze vechten met wilde wreedheid.
  Natasha, schietend met een machinegeweer, merkt op:
  - Waar zijn we goed in, dat we weten hoe we moeten vechten!
  Zoya, schietend op de vijand, stemde ermee in:
  - We kunnen!
  En gooide een granaat met haar blote tenen.
  Augustina krabbelde met een machinegeweer naar de nazi's en riep met grote opwinding terwijl ze een granaat gooide met haar blote hiel:
  - Ik ben de vernietiger van het kwaad!
  Svetlana, die ook op de vijand vuurde en nauwkeurig schoot, de vijanden neermaaide en een zak explosieven met haar blote voet gooide, waardoor de tank omsloeg, provocerend uitgegeven:
  - Ik zal het Derde Rijk tot poeder vermalen!
  En het meisje stak haar tong weer uit.
  Hier zijn de krijgers. Met hen kun je tegen bijna elk monster vechten. En zelfs die van Hitler.
  Natasha, die op de nazi's schoot en Moskou verdedigde, zong:
  - We worden verpletterd door het juk van de horde,
  We worden onderdrukt door het juk van de ongelovige ...
  Zoya schoot op de Fritz en lanceerde haar blote tenen met haar voeten en liet een moorddadig fluitje horen:
  Maar het kookt in onze aderen
  De hemel van de Slaven...
  Augustina, schietend op de nazi's, en zeer energiek optredend, een granaat gevend met haar blote hiel, vervolgde:
  En van de prachtige kusten,
  Naar de kust van Kolyma...
  Svetlana zong met wilde passie, spelend met de spieren van haar benen, en de perstegels gaven uit:
  Dit alles is onze aarde,
  Dit alles zijn wij!
  En hier waren de meisjes, moet ik zeggen, met grote verwaandheid en kolossale agressie.
  Niemand kan ze stoppen, niets kan ze verslaan. Boze wolven verpletteren de vijand, boze tijgerinnen groeten de helden.
  Of misschien heldinnen. Hier zijn de gokmeisjes van de hoogste vlucht van een vogel.
  En als ze vechten, dan vanuit het hart ....
  En Alenka met haar bemanning op de T-13 tank. Een machine die klaar is om de Duitse, piramidale composities te weerstaan. Het meisje schiet op de vijand en zingt:
  - Onze tanks, het is gewoon een wonder,
  Van woestijnen tot noordelijke zeeën!
  We zullen je verscheuren, geloof Judas,
  Het verschrikkelijke beest zal worden vernietigd!
  Anyuta bevestigde woedend en vuurde ook op de vijand met behulp van haar blote tenen:
  - Ik zal de vijand verscheuren en tot poeder vermalen.
  Alla viel om de beurt de vijand aan met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van het rode communisme!
  Maria sloeg ook de vijand af, maakte een goed gericht schot met haar blote onderste ledematen en brulde:
  - Voor mooie overwinningen!
  Marusya bewoog ook, met de hulp van haar blote tenen, de vijand alsof ze hem sloeg, en schreeuwde:
  - Voor de hoogste ideeën van het communisme!
  De Vijf vochten tegen de nazi's als terminators.
  En Sovjetpiloten vochten ook in de lucht. In het bijzonder Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova.
  Ze vochten als epische vrouwelijke helden. Met blote tenen stuurden ze luchtprojectielen. Ze raakten de vijanden heel treffend.
  Anastasia drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop, sloeg de fascist en tjilpte:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  De halfnaakte Akulina schoot op de vijand met behulp van aardbeientepels en kirde ook:
  - Glorie aan de helden van de USSR!
  Dit zijn hete en sterke meiden hier. Hoe ze vechten als echte beesten. En ze hebben bovenmenselijke passie en kolossale kracht.
  Anastasia, die de nazi's verpletterde, zong:
  - Boven de ongelukkige planeet hing,
  Boze Fritz ziedende duisternis...
  De bezetter haat zijn bijl,
  Slijp en hak je hoofd eraf!
  
  Hij is echter geen pion,
  En loop niet voor altijd onder het juk ...
  Verandert kwade vijanden in brandstichters,
  Zal de heerser van de werelden worden!
  En dan is er Elizabeth op de T-55 tank. Een machine met een krachtiger kanon van 105 millimeter dan de T-54 en klaar om vijanden te bestrijden.
  Meisjes in de tank, natuurlijk, in slechts één bikini.
  Elizabeth drukte met haar blote tenen op de joystickknop, schoot heel nauwkeurig op de vijand en kirde:
  - Voor het Rusland van het communisme!
  Toen vuurde Ekaterina op haar beurt en gebruikte de scharlakenrode tepel van haar borst om te schieten.
  Ze raakte de nazi-tank en kirde:
  - Voor succes bij het opbouwen van het communisme!
  Elena vuurde ook op haar tegenstander met haar blote tenen. Ze sloeg de loop van een piramidevormige tank stuk, en deed het allemaal treffend.
  Toen piepte ze:
  - De slimste zullen we het communisme hebben!
  Dan lupanula en Euphrasia, hoewel ze meestal gewoon een chauffeur is. Maar het meisje sloeg heel nauwkeurig en sloeg de snuit van de nazi-tank af.
  Toen kirde ze:
  - Ons communisme is helderder dan de zon!
  De meisjes op de tank zijn blootsvoets en in een bikini zien ze er heel mooi en charismatisch uit. En ze hebben borsten met zulke scharlaken tepels.
  Elizabeth zong met verrukking;
  Laten we het juk verpletteren, geloof het fascisme,
  Ik zal bergen verzetten als het moet...
  Er zal een tijdperk zijn, het tijdperk van het communisme,
  Ik zal naar de hemel vliegen met een lied!
  En nogmaals, het meisje met haar scharlaken tepel zal op de joystickknop drukken en de nazi's raken.
  Dus de Führer zal het niet een beetje vinden.
  Met zulke meisjes is het duidelijk dat de USSR nog leeft, en Hitler kan die niet zo gemakkelijk breken.
  
  
  
  OORLOG VAN SIGARETTEN EN FLESSEN ALCOHOL
  ANNOTATIE
  In de Hypernet-matrix speelt zich een virtueel en heel gaaf spel af, waarin flesjes alcohol en pakjes sigaretten met elkaar vechten. Zeer interessante en gevechtsstrategie.
  . HOOFDSTUK 1
  En ze doken alle acht tegelijk in de Hypermatrix. Een spel van enorme schaal en spanning begon.
  De eerste stap was natuurlijk de constructie van ruimteschepen van alle modellen en eenheden - flessen en pakken met menselijke handvatten en benen.
  Ja, de spellen zijn heel raar. Ze weerspiegelen de fantasieën van mensen van de toekomst die duidelijk zijn vervallen in een eeuwige, vrolijke jeugd. En dat is natuurlijk heel inventief.
  Alice begon bijvoorbeeld de verkenning van de planeet met vijf pakjes sigaretten. Maar ze gaan snel. Er zijn onbeperkte hulpbronnen op de planeet, maar ze moeten nog steeds worden gedolven.
  Alice gebruikt natuurlijk de cheatcode. Zoals echter en Arkasha. Bouwen is niet zo interessant als vechten, en op hun planeten proberen ze zo snel mogelijk door de voorbereidende fase te komen.
  En allereerst maken ze een centrum voor de productie van robotarbeiders. En ze maken nieuwe robots en nieuwe werkplaatsen en reproduceren fabrieken in een versneld tempo. En dit gebeurt heel gaaf met veel enthousiasme.
  Grote fabrieken beginnen op hun beurt ruimteschepen te produceren.
  Er is ook een academie voor wetenschappen, bouw en leger om op te starten. Wat heb je nodig om de kenmerken van oorlogsschepen te verdrijven. Dit zijn de lichtste - dit zijn gevechtsvliegtuigen met één stoel. Ze zijn goedkoop en wendbaar, gemakkelijk te vervaardigen. Hoe zwaarder en krachtiger de apparatuur, hoe duurder het is en hoe langzamer het wordt gestempeld.
  Daarom zijn zwermen kleine vliegtuigen met één piloot de eersten die de lucht in vliegen. En ze haasten zich om elkaar te ontmoeten. Pakken Camel-sigaretten zijn de meest elite-jagers, en ze worden tegengewerkt door flessen Napoleon-cognac. Dat is over het algemeen cool en extreem cool. En nu schieten laserkanonnen - jagers lijken op pijlstaartroggen of diepzeevissen met vleugels. De stralen verstrooien en vallen in snel bewegende auto's.
  De eerste kapotte flessen en brandende sigaretten in een vuurwerk van veelkleurige uitbarstingen.
  Uiterlijk lijkt het op een botsing van twee zeegolven. Ze overlappen. Meerdere jagers rammen elkaar zelfs. Explosies volgen... Een fles sterke Jamaicaanse rum brak in stukken en vlamde op.
  Alice, die dit zag en commando's gaf, gilde:
  - We laten fotonen voor je vrij!
  Arkasha grinnikte en antwoordde:
  - Dit is nog maar het begin!
  De jagers kwamen met elkaar in botsing, probeerden elkaar in de staart te krijgen, draaiden rond als in een draaikolk.
  En steeds meer nieuwe krachten gingen de strijd aan. Hier kwamen krachtigere tweezits- en driezitsauto's in actie. Ze hadden ook een gestroomlijnde vorm en waren doorschijnend.
  Sigaretten rommelden met hun poten aan joysticks, flessen rinkelden en raakten ook hun ledematen. Het zag er allemaal erg bloederig en stoer uit.
  Sotnikov, rende ook de strijd aan in een gevechtsvliegtuig met één zitplaats. Zijn voertuig heeft zes laserkanonnen en is dodelijk. Je kunt echter niet gemakkelijk door het voorhoofd breken - het semi-ruimtelijke veld trilt.
  Alexey in zijn kinderlijke lichaam is erg handig, en loopt een pakje sigaretten voor als reactie. Hier is een moorddadige wending en de vijand brandde letterlijk, alsof hij met benzine bespat.
  De vlammen waren een mengsel van blauw en groen, alsof ze het vacuüm negeerden.
  Alexei zong:
  We zijn niet bang voor oorlog
  Ik ben een engel, niet Satan!
  Alenka is ook in de strijd. Ze koos voor starfighters met twee pulskanonnen die zwaartekrachtstralen afvuurden. Een meisje in een bikini die haar lichaam amper bedekt.
  En dit maakt de gespierde en ronde Alyonka nog mooier en charmanter. Haar blote vingers, met glanzende nagels, drukken heel behendig op de knopjes.
  En nu is het jagerspakket "Belomor" in twee gelijke delen gesplitst.
  Alenka had een associatie met het hart.
  Het heksenmeisje zong:
  - Mijn arme hart is klaar-
  Ontploffen in de borst als een schelp ...
  Voor een geliefde met een vriendelijk woord,
  Voor een stralende, sprankelende look!
  Zelfs kleine boten begonnen mee te doen aan de strijd. Ook zij hadden de vorm van zeedieren - dolfijnen of haaien. En zwaar bezaaid met geweren.
  Natasha Belaya is natuurlijk ook in de strijd. Alleen deze keer koos ze de rol van commandant van een raketvernietiger. Wat een serieuze keuze.
  De torpedojager lijkt op een barracudahaai met vijftig kanonnen van verschillende kalibers.
  Natasha Belaya zingt:
  - Ruimte-uitbreidingen -
  Dood gedekt...
  Donker moeras -
  Hebzuchtig gezogen!
  Alenka sloeg krachtig een andere vijandelijke machine neer en spleet deze met een impuls:
  - Echt eer
  Niet te vinden in de lucht...
  Hart verlangt naar wraak
  Wil de wereld redden!
  Aan de andere kant is Katka aan het vechten... Ze gooit allerlei pirouettes uit op een jager en wordt als een veertje door het vacuüm gedragen.
  Het meisje met haar blote, ronde hak drukte op de knop en piepte:
  - Het bevel van de commandant tijdens de oorlog ...
  Lyokha Teterev, die een andere kolos ophitste, doorboorde deze keer zijn naaldimpuls de staart van de boot en deed hem branden. Hoe ze renden, botsten en flessen alcohol explodeerden. Vermakelijk rukte menselijke poten en benen alcoholische dranken.
  De jonge krijger en sportman zong:
  Wie was er ooit mens?
  Die zet nul uit!
  Katya drukte haar blote roze hak op de trekker en piepte:
  - Bool, bool, bool, bool! Boel, Boel, Boel, Boel!
  Laten we alcohol opblazen!
  Maha mengde zich ook in de strijd. Maar al als commandant van de eerste raketkruiser die uit de hangars kwam. Het meisje is uiterlijk bescheiden, maar ze heeft een eigen wil.
  En het was een zware dag voor flessen sterke drank. En dit is een figuurlijke pak slaag. Het machtige kanon van de kruiser sloeg toe. En een vurige pulsar barstte uit de ventilatieopening. Hij droeg kolossale krachtvernietiging. En veegde als een nachtmerrieachtige hallo.
  Masha zong en deed de anderen na:
  Alles komt goed in deze wereld
  Gelukkig op de planeet als kinderen!
  De cruiser is zoiets als een orka. Serieuze gevechtseenheid. En pakjes sigaretten groeten Maha. Uiterlijk ziet alles er komisch uit, zoals in een tekenfilm voor volwassenen.
  Maar hier zijn de kelders van de kruiser. Ze zijn langzamer gebouwd, maar ze hebben elk tweehonderd kanonnen en thermoquark-raketten. En dat is natuurlijk een serieus argument.
  Alice piepte:
  - Bij verkiezingen winnen ze op nummer, en ik versla met vaardigheid!
  En de krijger en tegelijkertijd de groot-academicus geeft commando's. Ja, er zijn storingen geweest. Als schermutselingen met een heel leger kapotte robots. Maar zoals ze zeggen: vriendelijkheid triomfeert in de wereld. De gewonde commandant werd gerepareerd en het leger van machines keerde terug naar een adequate perceptie van de werkelijkheid.
  Tegelijkertijd natuurlijk de herinnering aan de drie wetten van de robotica opfrissen.
  En nu is er een virtuele oorlog. En elk pakje sigaretten met pootjes is zowel een gevechtseenheid als een persoonlijkheid.
  Alice zong:
  - We zullen moedig de strijd aangaan,
  Een foton uit zijn baan halen...
  Laten we de slagschepen breken -
  Vijanden zullen allemaal worden verslagen!
  Flessen, ontploffend, branden heel fel. Ze zitten vol met alcohol. Zelfs degenen die bier zouden moeten bevatten. Dit is natuurlijk erg interessant en grappig.
  Maha drukte met haar blote voet op de knop. Een dodelijke pulsar vloog naar buiten. En de boot stortte in. Hier zijn de fregatten in gevecht. Het zijn redelijk comfortabele en wendbare voertuigen met sterke wapens.
  Gordeldieren gaan de strijd aan. Ze zijn zelfs groter dan kruisers en hebben extreem krachtige kanonnen. En ze lanceren ook raketten die met superluminale snelheid naar de vijand rennen.
  Sotnikov, die zag hoe de staarten in een vacuüm blijven, merkte op:
  - Een zeer fatsoenlijke oorlog!
  En de jongen van de gouverneur voelde hoe een zwaartekrachtgolf uit de ontplofte raket ging, en de jonge krijger werd door elkaar geschud.
  Hij vloog de bergkam op ... De sensaties zijn erg scherp, zelfs in de maag kietelde het.
  En dan een scherpe daling.
  Alyonka, die ze ook schudde, ontblootte haar tanden en merkte op:
  - Is het een tsunami?
  Aleksey, die de jager waterpas zette, zong:
  - Direct met blote handen -
  Ik heb de tsunami aangepakt!
  Alenka drukte met haar blote tenen op de hendel, schoot hyperplasma met een ontlading en voegde eraan toe:
  - En elke negende golf,
  Dit is zoals Claude Vandamme!
  Slagschepen zijn formidabele wapens met een krachtige verdediging en zijn het langzaamst te bouwen.
  Maar tegelijkertijd zijn het de meest effectieve en verschrikkelijke doorbraaktools. Uiterlijk zien ze eruit als walvissen en dragen ze duizenden geweren.
  Natasha Belaya bewoog zich door de ontsnappingscapsule, fladderend als een vlotter tijdens een storm, naar het eerste schip van zo'n kolossale klasse.
  Alexey, waarin de dichter leefde en een uitstekend zicht had van de jager, dankzij de vele volumetrische schermen, zong:
  - Een enorm bont bord,
  Haar motoren zoemen...
  Legers bewegen levend
  Zowel tanks als slagschepen!
  Alenka piepte, raakte een ander doelwit met een goed gemikt schot en liet sigarettenpakjes roken:
  - Tanks zeg je!
  De voivode-jongen, die behendig wegliep van de zware pulsar die door het kruisgeweer werd afgevuurd, bevestigde:
  - Ja, en tanks ook!
  En hij voegde eraan toe, opnieuw de triple barrel-techniek verdraaiend:
  - De tank heeft ook een ziel!
  Alena knikte.
  - Ja, hier zijn al enkele flessen bekend door gevechtsblasters. Dit moet gezegd heel praktisch!
  En het meisje gooide haar auto naar rechts. Flitsende sappige, driekleurige bliksem. En dit is een zeer ernstige destructieve stof.
  Of misschien het oorlogsorgaan?
  Natasha, die al van het slagschip was, drukte de blote, sierlijke vingers van haar wonderbaarlijk mooie en sierlijke benen op de joystickknoppen en schitterde met een dodelijke kolom.
  Dit is wanneer hyperplasma vliegt, opgewarmd tot triljoen graden, dan wordt het hier eng voor de duivels.
  piepte Natasha terwijl ze de kapotte cruiser met pakjes dure en weinig sigaretten uit elkaar zag vallen.
  Hier is het algemene pakket van "Camel", hoe hij wordt verbrand door het hyperplasmatische supervuur en begint te martelen.
  En de benen trillen, zo'n wilde, waanzinnige stem heeft hij.
  Ja, dit is geen bad voor jou.
  Natasha het terminator-meisje merkte op:
  - Er zijn vrouwen in onze dorpen,
  Dat ze voor de grap een vliegtuig besturen...
  En er is een zeer wijze mening,
  Wat een coole vrouw zal verslaan!
  Arkasha Sapozhkov merkte heel logisch op:
  - Een vrouw is geen zwakkere sekse, maar een mooie!
  En hij gaf de opdracht om naburige planeten te ontwikkelen en nieuwe fabrieken voor slavenflessen te bouwen. Ja, dit is een strategie en een kolossale, onvergelijkbare strijd.
  Alenka, die een andere auto had aangereden, zong met pathos:
  - We zijn geboren om een sprookje te laten uitkomen,
  En alle vijanden van het vaderland - stof!
  Alice is nog steeds een gevangene in lichaam, maar in geest en perceptie in het spel. En het gevecht is erg mooi. Slagschepen verlaten de hangars en gaan de strijd aan. Ze drijven als boomstammen in een rivier. Er zijn vele duizenden kanonnen op hen, en de kalibers gaan door het dak.
  Bijzonder indrukwekkend is het grove slagschip, een zeer krachtige en echte reus. En de slagkracht is groot...
  Alice laat een raket rennen... In plaats van een thermoquark-lading, een sterkere thermopreon. In vroege raketten fuseren quarks en in de volgende generatie deeltjes waaruit quarks zijn samengesteld - preonen.
  En dit is een zeer formidabel wapen. Maar Arkasha pompt zijn leger leeg.
  En de krachtvelden worden bedekt door prinsessenplasma - wat een perfectere bescherming is vanwege de kromming van de ruimte.
  Zowel flesjes als pakjes sigaretten worden niet vertaald. Ze zijn op een containermanier gemaakt.
  En de extractie van alles en nog wat kan voor onbepaalde tijd in de matrix blijven bestaan.
  In de meeste strategieën zijn de middelen echter onuitputtelijk.
  Alexey ziet deze rompen. En hij is de jager aan het upgraden.
  Hij heeft nu hyperlasers, thermopreon-gepompte en kinespatiale warpbescherming.
  De kleine krijgsheer zong:
  - Geweld verplettert staal,
  Maar de kracht van boosaardigheid is niet eeuwig...
  En jij geeft in het aangezicht van de tegenstander...
  Wanneer een stevige hand
  En de doelen zijn humaan
  Vijand in de afgrond
  En de helden gaan naar de hemel!
  Alexey draait zich weer om. Hij was er al aan gewend dat hij op veertigjarige leeftijd in het lichaam van een twaalfjarige jongen zat. Dit geeft veel voordelen.
  Dat wil zeggen, er is geen reden tot paniek, geen reden ...
  Maar de flessen raakten duidelijk in paniek toen het grove slagschip in brand vloog door verschillende raketinslagen.
  De flessen verspreidden zich en een aantal ervan werd in de ventilatieruimte gezogen. Een hele dozijn flessen alcohol explodeerden tegelijk... Een brandbaar, hels mengsel stroomde over de vloer...
  Alexei zong:
  - Zwaar mortiervuur,
  En zonder fles is er helaas geen leven,
  Laten we naar het stationsbuffet gaan!
  En de jongensvoivode voert opnieuw een behendige manoeuvre uit en bekleedt de vleugel van een tweezitter. En hij vlamde letterlijk op, als een vloeipapier.
  Natasha voert natuurlijk het bevel over het grote slagschip. Naast haar uitgerekte cognac "Napoleon". En deze fles schittert met de epauletten van maarschalk.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - We kijken allemaal naar de Napoleons,
  Forward, aanval - de legioenen!
  En het meisje drukte met behulp van haar blote tenen opnieuw op de knoppen van de joystick en als een gordeldier van sigarettenstrijders zal het uiteenspatten in druppels gesmolten metaal.
  Dit is echt een volley die nodig is...
  Natasja zong:
  - We zijn geen zielige insecten,
  We zijn gepantserd als schildpadden...
  Als we raken met een laser,
  Laten we gewoon een vacuüm achterlaten!
  Dit zijn echt meisjes die de dood zaaien. En ze vernietigen de ene vijandelijke kruiser na de andere.
  Alenka geniet echter van de mogelijkheid om in een jager te vechten. Meteen een slagschip neerschieten is geen supertaak voor haar. En nu raakte ze weer een hele goede auto.
  Toen zei ze filosofisch:
  - Een kip pikt korrel voor korrel en wordt veel sneller zwaarder dan een varken dat enorme stukken doorslikt!
  En heel behendig stopte ze haar blote tenen. Dit is een meisje.
  En ze is zo aan het neuken met deze sigaretten.
  Alexei merkte met een idee op:
  - Ik begrijp degenen die roken niet - het is walgelijk om een sigaret in je mond te houden!
  Alena knikte.
  - Slechte gewoonte!
  En de vossenslang voerde de truc ook uit, en een andere jager vlamde op.
  En toen sloeg het meisje haar blote hiel en piepte:
  - Mijn leger is sterk
  Ze redt de wereld!
  Het meisje heeft natuurlijk al iets anders gezien ... Hoewel het duel van sigaretten en alcohol er natuurlijk erg extravagant uitziet. Maar het is nog steeds de moeite waard om naar te kijken.
  En zo ging Bourgondische wijn ook de strijd aan op een groots slagschip. In werkelijkheid zijn er honderdduizenden van zulke en niet zulke flessen. Het ziet er echt cool uit op grote schaal.
  En de flessen lopen, fonkelend van de etiketten en epauletten. Het ziet er meer dan rijk uit.
  Schieten komt van verschillende afstanden en is zeer nauwkeurig. De nederlagen worden steeds verwoestender. En ik moest schieten met raketten en andere zaden.
  Alice hield het slagveld nauwlettend in de gaten. Ze bracht haar troepen over en probeerde de flanken te bedekken met ruimteschepen. En haar acties leken heel logisch.
  Maar Arkasha handelde ook voortvarend. Geleidelijk naderden sterrenschepen met enorme tonnages. En de uitwisseling van artillerie werd steeds intenser.
  Net als bij supernova's laaiden raketexplosies op. En het was gewoon totale vernietiging. En dit is echt een strijd waarin elke soldaat een held is.
  Flessen en pakken bewogen zich in een snel tempo. En hun poten en benen bleven knipperen. En het was energieke actie.
  Natasha verpletterde opnieuw haar benen met haar blote tenen en richtte zware raketten op de vijand.
  Weer een opening en nu begonnen de sigaretten van het slagschip te splijten. En het vuur erin laaide, alsof de kaarsen hier begonnen uit te zakken.
  Natasja zong:
  - We zijn dappere meiden, onze stem is sonore!
  En opnieuw vliegen dodelijke en destructieve raketten. En de helse paddenstoel laait, en hier is de wreedheid hier op grote schaal.
  Arkasha beval het leger van flessen:
  - Voer een schuine snede uit!
  Flessen-generaals vol dure cognac blaften:
  - Dat klopt, commandant!
  Natasha merkte wijselijk op:
  - Ons leger heeft Berlijn ingenomen en het meisje heeft geholpen!
  En haar blote hak drukt weer tegen de knopen. En met grote versnelling barsten de moorddadige geschenken van vernietiging los.
  Alexey schoot de jager opnieuw neer met een schuine windmolen en piepte:
  - Mijn lading is vier woorden,
  Ik ben niet op zoek naar een andere manier!
  Natasja was het hiermee eens:
  - Ja, zoek geen omwegen, speel recht langs de rand!
  Dit meisje weet wat ze doet. En heel slim met haar omgegaan. Over het geheel genomen is er echter een dynamisch evenwicht gehandhaafd.
  De jongensvoivode gedroeg zich als een ervaren aas. In Tsjetsjenië moest hij vechten. Er waren huursoldaten en lokale krijgers, en zeer goede strijders.
  De Tsjetsjenen konden zichzelf zelfs als winnaars van de eerste oorlog beschouwen, aangezien het Russische leger vertrok zonder zijn doel te bereiken. Ja, en in de tweede strijd sleepte tien jaar.
  Alexey, die op de vijand schoot en de jager opnieuw manoeuvreerde, groef zeer behendig naar kwetsbare delen.
  De voivode jongen kwam een roedel kamelen tegen. Dit zijn elite-sigaretten, wat betekent dat de piloot het niet gemakkelijk heeft.
  Een manoeuvrerend gevecht begon, twee azen. Een gedachte flitste zelfs door Sotnikovs hoofd: hoe zou de strijd tussen Kozhedub en Huffman eruit zien? Het zou waarschijnlijk een waardig gevecht zijn.
  Alexey sloeg behendig een secundaire jager uit en zong:
  - Ik ben de grootste man
  Hoewel hij de tweede eeuw leefde!
  Alenka merkte met een glimlach op die ze door het beeldscherm stuurde:
  Alles komt goed mijn jongen!
  Sotnikov antwoordde:
  - Ik ben geen jongen, maar een echtgenoot!
  Alenka schoot de vijand neer met een zeer precieze draai en sloeg de jagers zeer behendig uit.
  Natasha noteerde geestig en sloeg heel dartel op de knoppen met de tegels van de pers.
  En de raketten reageerden hier zeer agressief op. En ze vlogen als het dodelijke gif van een cobra dat onder de huid werd gelanceerd.
  Sotnikov vocht opnieuw met een roedel Camel. De eeuwige jongen handelde te direct.
  En zijn tegenstander kon vangen, en Alexei werd overgoten met intense hitte.
  Alenka schreeuwde:
  - Pas op, kerel!
  De jongensvoivode scheurde een beetje de afstand. Maar de vijand klampte zich vol vertrouwen aan hem vast.
  En beide jagers kwamen bijna in botsing. Ging, ging agressieve confrontatie aan. En ze kwamen zelfs in botsing.
  Alexei zong:
  - Er komt een stad op Venus,
  En op Mars bouwen we een stad...
  Geen lelijke hersenschim -
  We geven je resultaat!
  Alice klopte de Marlboro op de schouder en kirde:
  - Je bent een cool ding!
  De tutu-maarschalk snauwde:
  - Wij zijn u graag van dienst!
  Sokolovskaya bestelde:
  - Ga in de aanval! Kom op vanaf de linker flank bypass.
  De beweging van de grote slagschepen was te rustig en ze bewogen met een grotere snelheid dan de kruisers. En ze handelden met enorme energie.
  Alice keek naar het slagveld, meer bepaald de driedimensionale ruimte. En nu probeert Arkasha druk uit te oefenen. De frontlinie zakte nu door en boog toen.
  En het was een dynamisch evenwicht. Alice maakte haar benen los van haar schoenen en begon met haar blote vingers op de joystickknoppen te drukken.
  En er was een herziening en vernietiging.
  Hier namen ze een van de grote slagschepen en de zijkant stortte in. En het brandde, brandde met verschrikkelijke kracht.
  Natasha vuurde actief en controleerde ook haar blote tenen.
  En doorboorde het ene schip na het andere.
  Dus al haar bewegingen waren gracieus en uiterst precies. En heel slim schakelde ze tegenstanders uit. En nu branden er weer pakjes sigaren, en aan de andere kant exploderen flessen. En de kansen voor beide partijen gaan niet verder dan de grenzen van dynamisch evenwicht.
  Natasha zong zelfs uit volle borst:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  Ik kan een olifant verslaan...
  En in deze droevige lucht,
  Het is niet de Heer die regeert - Satan!
  Alex zei met een glimlach:
  Wij zijn als Satan!
  En de jongensvoivode, die zijn blote, ronde kinderhakjes indrukte, maar de knopen en agressieve stromen hyperplasma tegelijk losliet. En dat is hoe fucked ... En de aas met een pakje "Camel", en letterlijk laaide.
  Hij nam aan en merkte agressief op wanneer de vijand was uitgeschakeld.
  Sotnikov zong:
  - De overwinning van dappere jagers wacht,
  We kunnen barrières doorbreken...
  We zullen in de glorie van de grote vaders zijn,
  Verwacht dat soldaten de beloningen kennen!
  Alyonka giechelde, sneed de nieuwe machine van de vijand af en piepte:
  - Voor heilig Rusland!
  Alexey merkte met een kinderlijke glimlach op:
  - En hier Rusland, we zijn in oorlog met flessen!
  Het heksenmeisje antwoordde geestig:
  - Voor een hele grote fles kun je geld krijgen voor de container!
  En beide vechters lachten.
  Arkady is nog niet betrokken bij de strijd. Hij bracht troepen over om de vijand niet in de achterhoede te laten komen.
  Alice probeerde er doorheen te glippen en een tas te maken. Tot nu toe is het haar niet gelukt.
  Pakjes dure sigaretten haastten zich om het meisje heen. Ze probeerden steeds advies te geven. Dit had echter weinig nut.
  Hier zijn nog een paar slagschepen aan beide kanten die in brand vlogen en uit elkaar begonnen te vallen.
  De flessen rinkelden.
  Aleksei vocht voorlopig in een gevechtsvliegtuig, al kwam hij in de verleiding om over te stappen op een grotere auto.
  Sotnikov bewoog erg goed. Hij sprong als een koningin op een plank door het vacuüm.
  En dit was een virtuoze uitvoering van het gedicht van zijn kant.
  Alenka drukte ook met haar blote voeten op alle knoppen en hendels. Naast haar vocht een fles Bordeaux. Ook een elitestrijder die vijanden neerhaalde met de opwinding van een piranha die kippen verplettert.
  Sotnikov, aan de andere kant, sneed een andere tegenstander af met een zeis en liet hem grondig branden.
  Hier botsten de jagers letterlijk en vlogen de krachtvelden weg. En dit is een grote vernietiging. Maar natuurlijk niet tegen Alexei - zijn sterke jager.
  Alenka moedigde haar partner en echtgenoot aan:
  - Goed gedaan jongen! Druk erop!
  Natasha daarentegen vuurde geconcentreerd doodsvuur af vanaf het grote slagschip. Ze is een krijger met een dodelijke zwaai.
  Natasha mikte niet, maar drukte intuïtief op haar blote tenen.
  Ook zij moest in de problemen komen, vooral in haar kindertijd.
  Al was het het uitbreken van een puistje dat haar het meeste verdriet bezorgde. Om precies te zijn, niet geflitst, maar opgesprongen.
  Natasha, die de vlam beheerst, zong:
  - Jij gaat nergens heen
  Ik zal een sigaar in een luis veranderen!
  Alexey merkte logisch op:
  - Humor helpt ons bouwen en leven!
  Natasja legde uit:
  - Geen humor, maar een lied!
  Sotnikov, die een andere jager in de vorm van een pijlstaartrog uitschakelde, zong:
  Wie is gewend om te vechten voor de overwinning,
  Laat ze met ons meezingen!
  Natasha ontplofte een miljoen atoombommen die op Hiroshima waren gevallen met een stroom van energie en riep:
  - Wie vrolijk is, lacht,
  Wie wil bereiken....
  Alenka voegde er lachend aan toe:
  -Wie zoekt zal altijd vinden!
  En haar blote hiel richtte de pulsar precies op het doel. En sigaretten waren natuurlijk erg onaangenaam.
  Maar Katka daarentegen was niet minderwaardig in de strijd. En haar blote tenen met niet minder behendigheid stuurden geschenken van de dood. En hard zette ze de impulsen van de dood in.
  Katya knipoogde via de monitor naar Masha:
  - Wat een schoonheid vasthouden!
  Als antwoord antwoordde het eeuwige meisje van driehonderd jaar oud:
  - Niet alleen vasthouden en slaan!
  En de krijgers lieten elkaar hun tong zien.
  Katya is echter nog steeds bijna een tiener in jaren en Masha lijkt niet volwassen te zijn geworden.
  De krijgers hier zijn van de hoogste standaard.
  Lyokha Teterev bevindt zich ook in het heetst van de strijd, maar vuurt het liefst vanaf een groots slagschip.
  Ook hij heeft zijn jeugd nog niet achter zich gelaten. Hier in de wereld van de toekomst zijn de dingen een beetje gek.
  Lyokha nam ook het uiterlijk aan van een jongen van een jaar of dertien en drukte op de knopen met zijn blote hiel en zong tegelijkertijd:
  - Blaas, klap, klap, nog een klap,
  Wij vechters hebben een speciale gave!
  . HOOFDSTUK 2
  Masha knikte instemmend, terwijl ze ook geweren met hyperplasma op de vijanden richtte met haar blote vingers van meisjesachtige benen en eten:
  Wij zijn de sterkste ter wereld
  En we zullen ons leven doorbrengen als in een schietbaan!
  Katya kronkelde weg van de brandende stroom deeltjes die tot miljarden graden was verhit.
  Het meisje werd neergehaald, er was een tijd met huurlingen die Rusland aanvielen. En speels hoofden gesloopt.
  En er is ook een spel. Hoe zit het met het breken van flessen? Ze zijn ook niet onsterfelijk.
  Katya las haar tanden ontblotend voor:
  - Een twee drie vier vijf -
  Katya kwam naar buiten om te schieten!
  Masha bevestigde, schietend met een dodelijke straal deeltjes:
  - We winnen zonder uitzondering!
  Alice schreeuwde tegen hen door de hologrammen:
  - Zwem niet achter de boeien, dan kom je in een vacuüm!
  Katya piepte en sloeg een ander doelwit neer:
  - De overwinning is erg goed,
  En we zullen de vijanden verpletterend achterlaten!
  En nu komen de ruimteschepen weer dichterbij. Slagschepen en Grand Battleships proberen tegen de muur te blijven, waardoor de kracht- en halve-ruimtevelden zich opstapelen en ruimteschepen praktisch onkwetsbaar worden.
  Katya vecht met passie en uiterst voorzichtig. Gevechten zijn geen grap.
  Natuurlijk wint de sterkste.
  Maar in werkelijkheid kan de strategie voor onbepaalde tijd duren. Zeker als de middelen vergelijkbaar zijn. En de krachten zijn bijna precies gelijk.
  Alice fronste haar wenkbrauwen. Hoe vaak eindigde zo'n oorlog, zoals een spelletje dammen of schaken, in een gelijkspel.
  En hier is het nog moeilijker om te acteren dan bij schaken.
  En dan de balans en lichte oscillatie van de kom.
  Ook Alenka, verdomde sigaretten, begon nerveus te worden. In feite neuken ze elkaar hier, maar de slechterik maakt geen grapje...
  Alice gromde:
  - Voor de laatste prestaties!
  Masha, met flessen wodka en cognac, piepte:
  - Voor het beste succes!
  Lech antwoordde:
  - Dat is het niet!
  Katya piepte, terwijl ze een ander doelwit bedekte:
  - Nadat de reactor is gecrasht, zal het niet meer hetzelfde zijn!
  Alice gromde woedend:
  - Het is meteen duidelijk dat het niet Poesjkin is,
  Schreef deze liedjes!
  Katka giechelde en antwoordde, waarbij de jager neerstortte:
  - En niet gevouwen, maar niet gevouwen!
  Je korte broek is koud!
  Lyokha bedreigde Katya met zijn vinger:
  - Wees niet grof! Nat achter de oren!
  Katja giechelde.
  - Gecondenseerde melk?
  Alice gromde boos:
  - Zal Katya een jaar optreden, ik zal je snoep ontnemen!
  De jonge krijger piepte:
  - En je hebt geen recht!
  Masha stemde toe en stampte boos met haar blote hiel:
  - En wat wordt je echt bevolen!?
  Alice antwoordde wijselijk:
  - Het is beter een koning in je hoofd te hebben dan de wind!
  Masha liet de straaljager met een glimlach horen en piepte:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  Lech voegde er met passie aan toe:
  - Onze moeder, onze moeder - we zullen wodka doden!
  Katya verklaarde onverwachts:
  - En mijn stiefvader zei dat wodka gevaarlijker is voor een Rus dan een dozijn Hitlers!
  Alice knikte instemmend.
  - Ja, honderden Hitlers zijn inderdaad gevaarlijker! Ons lichaam is echter niet bang voor alcohol!
  En het meisje drukte opnieuw haar blote tenen op de joystickknoppen. En het team werkte. Nieuwe legioenen grote en zware ruimteschepen gevuld met pakjes sigaretten stormden de strijd in.
  Maar van de kant van Arkasha Sapozhkov waren dezelfde nieuw geproduceerde legioenen op weg naar een ontmoeting. En de ruimteschepen lieten lange sprankelende sporen achter.
  Aleksey Sotnikov bewoog zich in een straaljager, hetzij versnellend of vertragend.
  Hij was een snelle jonge man.
  Arkasha gaf orders. Maar ook hij was het al beu om commandant te zijn.
  En in plaats van zichzelf verliet de eeuwig jonge grote academicus de elektronische commandant en stortte zich in de strijd.
  Alisa Sokolovskaya volgde hem. Haar jager versnelde scherp.
  Beide krijgsheren kozen voertuigen met zeer krachtige wapens en schakelden de god-modus in.
  Hier gaan we van deze omkeringen.
  Ook Alice maakte haar sierlijke benen los van haar schoenen en begon met haar blote vingers op de knopen te drukken. Het is zo cool om met je voeten te spelen.
  Alice zong zelfs:
  - Ergens op Kama,
  We weten het zelf niet!
  Ergens op Kama -
  Moeder Rivier!
  Kan niet met handen reiken
  Reik niet met uw voeten!
  Masha pakte op:
  - Blote voeten
  Uurwerk meiden!
  En daar werden ze gewone soldaten, genietend van een felle strijd.
  En het is zo'n coole bui om zo te vechten!
  Alice bleef in een bikini. Ze is een heel mooi meisje. Ze heeft een perfect figuur en proporties van een prachtig lichaam.
  Maar in het enorme menselijke rijk dat verschillende sterrenstelsels omspant, zijn er helemaal geen lelijke of fysiek gehandicapte mensen.
  En het bevalt zeker. Hoe mooi en correct is het universum nu geworden.
  Alice drukt haar blote tenen op de hendels. Wat is ze mooi en de rondingen van haar lichaam zijn zo verleidelijk in absolute perfectie en harmonie van lijnen.
  Het Heldenmeisje zong:
  - Glorie aan mijn vaderland,
  We zijn allemaal een vriendelijke familie!
  En nu laat ze een kleine erwtenontlading los op een miniraket. Maar de thermopreonreactie barst ook energie uit van kolossale kracht.
  En er is een supernova-explosie en een heel dozijn jagers, samen met de boot, brandt als motten in de vlammen van de open haard.
  De flessen hadden niet eens tijd om een woord uit te brengen.
  Alice piepte:
  - Pitch geven -
  Wij weten hoe we verandering kunnen voorkomen!
  Lech Teterev twitterde:
  - Je bent gewoon super Alice!
  Hero Girl getweet:
  - Lisa-Alisova - een goede naam!
  En nogmaals, met een ronde, roze meisjesachtige hak, zal het heden van de dood wijken.
  Dit is een gigantische vernietiging.
  Katya ademde uit van smaak en scheurde een ander vliegtuig met flessen uit elkaar met een raket:
  - Ja, dit is een goede naam!
  En ze zong:
  - Plots rent de jager weg -
  Hyperplasma slaat toe!
  Masha giechelde en zei:
  - Het is prachtig!
  En haar blote vingers van gebeitelde, gebruinde benen zullen iets volledig dodelijks en tegelijkertijd moois vrijgeven.
  En zelfs de torpedojager splitste zich van de treffer.
  Als reactie knipoogde Natasha naar haar zus door middel van een hologram in felle kleuren en piepte:
  - Is dat een thermopreon!?
  Maha knikte heftig.
  - Ja, zoiets! En heel constructief!
  En de meisjes barstten in lachen uit. Ze staken zelfs hun tong uit. Ze werden onmiddellijk langer als zwepen en verstrengeld tot een bal. En het werd zo verdraaid.
  Alice merkte op:
  - En we zijn met elkaar verweven als een paar slangen,
  Twee vrienden stevig knuffelen!
  Natasha kirde:
  - We zijn goede vrienden!
  Arkasha, die ook contact hield via een driedimensionale projectie, veranderde in een jongen met een zwarte huid van de zoon van Afrika en piepte:
  - Goede meisjes zijn goede vrienden,
  Geest als kleuters - schrik wacht op hen!
  En een charmante jongen met een zwarte huid en pareltanden liet zonnestralen los.
  En ze sprongen, en hier is een wonder, vier vechters met sigaretten tegelijk, verkoold als sigarettenpeuken in een gasbrander.
  Alice knipoogde terug.
  - Je charmeert gewoon!
  Arkasha merkte op, zijn oren bewegend:
  - Ik ben de belichaming van intelligentie!
  En de jongen uit de neusgaten, alsof hij met bliksem uitslaat, is een charme - het effect van de matrix, of liever de hypermatrix.
  Alenka merkte rationeel op:
  - Onze geest geeft gewoon aanleiding tot ondenkbare materie!
  Ondertussen kreeg Aleksey Sotnikov een klap op het voorhoofd. Opnieuw werd de jongen overweldigd door intense hitte. Maar hij schaamde zich helemaal niet.
  Integendeel, het deed de voormalige gouverneur denken aan een badhuis. Wat is een bad eigenlijk?
  De kleine jongen zong:
  Bad, bad, bad, bad!
  Eiken en berken infusie!
  Alenka pikte de passage van haar man op:
  Bad, bad, bad, bad, bad!
  Een stuk van ons leven is vrijgezel!
  Arkash werd opnieuw verwijderd met zonnestralen van zijn tanden die fonkelden als geslepen diamanten en merkte op:
  - En jullie zijn man en vrouw!
  Aleksey knikte krachtig, weg van de mijn die langs een ingewikkeld traject vloog:
  - Laat de vrouw bang zijn voor haar man!
  Alenka giechelde, haar naakte, roze hak trapte op het pedaal en het meisje tjilpte:
  - Ik ben niet bang voor mijn man, noch voor de kou!
  merkte Alexei verwijtend op terwijl hij naar zijn passie keek. Toen werd hij bijna bedekt door een chronogranaat. Een gevaarlijk wapen, zelfs als je de god-modus hebt. De jongen piepte, zijn blote, kinderachtige hielen brandden erg.
  Sotnikov uitgegeven:
  - Zorg goed voor jezelf, wees voorzichtig!
  Alenki bevestigde dit door de vijandelijke brigantijn met een gevechtstraler op deze te slaan:
  - Wees voorzichtig, let op jezelf!
  Arkasha grinnikte en zong:
  - Ik ben een machtige helse tank -
  Chocolade zal blij zijn!
  De strijd tussen sigaretten en alcoholische dranken is een fantasie met een hoog volume.
  Alice, van haar kant, sloeg flessen op verschillende soorten ruimteschepen en Arkasha gluurde naar pakjes sigaretten op verschillende soorten ruimteschepen. Het was zo cool - een indrukwekkend spel.
  Arkasha, die een hele cruiser neerhaalde met tabaksproducten, kirde:
  - Alice van het gekkenhuis -
  Geweldige koe!
  De vrouwelijke heldin antwoordde:
  - Jij betaalt!
  En haar raket verpletterde een dreadnought met een groot aantal geweren en flessen.
  Ja, het was indrukwekkend.
  Ondertussen worstelde Aleksey Sotnikov in de strijd met een pakje Korona-sigaretten. De aas was van hoge klasse. Beide jagers manoeuvreerden in en uit de uitbarstende energiestromen.
  De voivode jongen was zelfs een beetje verbaasd. De vijand is echt sterk. Maar waar is die van ons gebleven?
  Alexey zong, manoeuvrerend:
  - We zijn niet in het minst bang voor vijanden,
  Onze sterke Russische sabels!
  En weer een beslissende en zeer geslaagde manoeuvre. En nu is de geest uit de vijand geslagen. Hij, die in de vacuümstrip is gestapt, lijkt te stikken.
  Sotnikov zong:
  - De zon komt op en gaat onder
  En het land van helden zal bevallen!
  Alenka merkte met een glimlach op:
  - Het accent komt niet overeen!
  En het meisje stuurde opnieuw haar blote voeten, glanzende fluwelen hak cadeau.
  Dit is een serieuze gevechtstest.
  Krijger en krijger, zoals altijd, op grote hoogte.
  Arkasha Sapozhkov naderde Alice.
  De jonge uiterlijk grote academicus tweette:
  - Nou, vriend - ben je klaar om de rechterhand van het lot te accepteren?
  Alice reageerde door te koeren:
  - Mijn lieve jongen,
  Wat is er op dit uur met jou aan de hand!
  Arkasha schoot met een vernietigingsstraal en piepte:
  - Alles is in orde, ze zochten tevergeefs naar problemen in mij,
  Alleen Lisa, jij bent Alice, ik heb je gemist!
  En de jongen knipoogde naar het meisje. Het zag er grandioos en komisch tegelijk uit.
  Natasha stuurde ook iets destructiefs en tegelijkertijd eetbaars.
  De hyperplasmatische straal werd omgevormd tot een taart die alle kijkopeningen van ruimteschepen bedekte.
  Inderdaad, als er veel koek is, stikken ze erin!
  Alice waardeerde de gigantische cake-aanval.
  - Dat is geweldig! - Het meisje piepte.
  Ja, het rook zeker naar overkill. Pakjes sigaretten begonnen vanzelf in brand te vliegen en flessen explodeerden.
  Arkasha nam het aan en piepte:
  - Als je een boob bent met een taart,
  Heel beroemd vast!
  Dus ergens de apen -
  Je hebt de ontvanger gebruikt!
  En gooi een sprankelende pulsar uit de ogen.
  Aleksey Sotnikov, die druk uitoefende op de aasconcurrent, gaf uit:
  - IJspegels rollen uit de ogen,
  Pan's uur van de dood is aangebroken!
  En weer gedraaid met dodelijke raketten.
  Natasha gaf het op en lanceerde de volgende fase vanaf het grote slagschip:
  - Ons feest wordt gewonnen!
  En de vlucht van een hyperplasmatische vlek in de vorm van een kaart. En het vacuüm siste, klaar om in vele vonken te splijten.
  Ondertussen kwamen tijdens de vlucht een fles wodka en een pakje Belomor voor het eerst in botsing met jagers. Er was een explosie en volledige vernietiging.
  En toen begonnen de verpakking en de fles na het uitwerpen elkaar in een vacuüm te raken.
  Sigaretten en alcohol veroorzaakten duidelijk wederzijdse onverenigbaarheid.
  Belomor, die Stolichnaya-wodka duwde, gromde gretig:
  - Wat verwacht je?
  De fles antwoordde:
  - Tot je vernietiging!
  Het pakje sigaretten grinnikte.
  - Je krijgt het niet!
  De fles maakte bezwaar:
  - Hoe kan ik wachten!
  En ze stootten elkaars hoofd. Hier is hoe ze allemaal schitterden.
  Arkasha keek nonchalant naar deze foto en siste:
  - Nee, gebroken vleugels zullen niet verwarren,
  Er is geen medelijden in mij en niet terloops!
  Lekha Teterev steunde de passage:
  - Ik hou niet van geweld en onmacht -
  Dat is pas jammer voor de gekruisigde Christus!
  Demontage in een vacuüm was kleurrijk en sappig.
  Alice floot en zong mee, terwijl ze met haar blote tenen op het toetsenbord speelde:
  - Mijn echte grijns, en een superkrachtige klap!
  Daarna zal het meisje, net als haar haar, een hele bundel vonken uit haar hoofd laten komen.
  Arkasha merkte met grote passie op:
  - Ik ben een fenomenale duivel!
  Alice antwoordde:
  - Nee, je bent gewoon een imp!
  En de bemande academicus met het voorvoegsel grof gromde:
  - Ik ben een betonnen hek!
  Natasja antwoordde:
  - Het is niet Arkasha, het is een hypertitan!
  Alexey, die uit een andere heuvel kwam, merkte met verbazing op:
  - Iedereen hier houdt van het voorvoegsel hyper!
  Alice legde logisch uit:
  - En ons leven zelf is een continue hyper. Zo niet in het leven, dan in de Hypermatrix!
  Lyokha Teterev maakte een salto en kirde als een duif:
  - Ze lopen langs de matrix,
  Sterrenschepen blazen op!
  En Katya voegde vol zelfvertrouwen toe:
  - Nou, de matrix, dat is de matrix!
  Dit is inderdaad gewoon een kolossaal systeem van voortdurende vernietiging en vernietiging.
  Flessen en pakjes sigaretten waren gedoemd tot voortdurende waarzeggerij. Een van de flessen wodka "Crystal" begon haar zonden te bekennen voor het straalpistool.
  Ze ging zelfs op haar knieën zitten en zong:
  - Laat mijn zonden los,
  Ik weet dat ik veel...
  Luister alsjeblieft en help
  Ik wil me bekeren voor God!
  Het zag er echt komisch uit. Maar in feite hebben sigaretten in flessen ook een religie. En zelfs wapens bidden soms.
  Arkasha beantwoordde de vraag van Sotnikov:
  - Ja, natuurlijk - gelovige robots - dit is vooruitgang!
  De bewaker merkte op:
  - Hoeveel vooruitgang is er geboekt?
  Tot onvoorstelbare wonderen...
  Alleen erg verleidelijk
  Wat het geloof betreft, een vreemde demon!
  Alice bevestigde agressief:
  - Problemen vergeten
  Verlaten loop...
  Robots ploegen beroemd,
  Geen mens!
  Arkadi knikte.
  - Ja, robots ploegen grondig!
  En allen in koor in de vier, of liever de acht, zong:
  - Kapitein, kapitein glimlach,
  Een glimlach is tenslotte de vlag van een schip!
  Kapitein, kapitein, trek op!
  Alleen de dapperen veroveren de zeeën!
  En iedereen zal in koor fluiten ...
  Wel, juiste nachtegaalrovers!
  Alexei Sotnikov hief zijn kinderlijke hand op, balde zijn vuisten en zong:
  - Vuisten, vuisten -
  Ze sloegen de tegenstanders met een klap,
  Onze vuisten!
  Het was echt iets om te zien...
  Een ander gevechtspak begon te zingen:
  - Wil je een eikel zijn?
  Natuurlijk niet,
  Geef me wat wijn
  En een pakje sigaretten!
  Alexei floot. Hij verliet de volgende raket en piepte:
  - Dat is fysiologie!
  En de jongensvoivode bleek volledig opengewerkt te zijn.
  Zijn uiterlijk was als een uitstapje naar hypermatrix en alternatief denken.
  Alice merkte met een grijns op:
  - Mijn waarheid is
  Om de wereld in een gekkenhuis te veranderen!
  En het meisje drukte opnieuw met haar blote tenen op het complexe en dodelijke toetsenbord.
  Arkady Sapozhkov merkte heel logisch op:
  Iedereen werd bijna gek
  Zelfs degenen die gek zijn...
  Maar jongens die je pruilde -
  Het kost te veel kracht!
  Alice was het hiermee eens:
  Te veel, dat is zeker!
  En de blote hiel van het meisje stak in de antenne. En een tsunami-golf van enorme, simpelweg onbeperkte kracht ging af.
  Het was duidelijk dat zelfs de grove slagschepen huiverden in het vurige web.
  En kleinere schepen waren volledig uitgedraaid.
  Alice zong:
  - Ik vloog op ruimteschepen,
  En er is niet genoeg land in de lucht!
  Alexei Sotnikov lees meer tekstueel:
  - Ik herinner me nu
  De look is stralend helder...
  Hij doorboorde mijn hart met de punt van een dolk!
  Ik brandde in de stromen van de vurige wind,
  Je bleef stil als reactie!
  Alice mompelde als antwoord:
  - Oh, hoe gemakkelijk is het om in pervachi te komen -
  Hou je mond, hou je mond, hou je mond!
  Arkasha was het ermee eens:
  - Stilte is goud, maar vaak van een zeer laag niveau!
  Alice giechelde en haar tong werd een tiental meter langer, als een klap op het voorhoofd van een grootse academicus.
  Zelfs zijn ogen kwamen uit hun kassen...
  En de hoeven stampten al op de stofzuiger. Flessen alcohol renden op witte paarden en sigaretten op zwarte paarden. En het zag er buitengewoon onstuimig uit.
  En er was een aanrijding...
  Lekha Teterev zong:
  - Ik stak een tweede sigaret op,
  Er werd geklopt in de badkamer...
  Waarschijnlijk het einde van de wereld
  Breng me tot de schrik!
  Alice bevestigde:
  - Laten we het nemen!
  En de krijger-heldin zal opnieuw met haar tong slaan als een vogelverschrikker ...
  Arkasha maakte hier op zijn eigen manier bezwaar tegen. Zijn voorlok op zijn voorhoofd werd langer en onderschepte zijn tong. Meteen was er kortsluiting en hoe fonkelde het ... Meer precies, de bliksem sloeg als een tromgeroffel.
  En weer ging de tsunami-golf, alleen deze keer viel de klap op ruimteschepen met pakjes sigaretten. En alles zal oplichten en schitteren...
  En grove slagschepen zijn als kluiten sneeuwbanken die in een gigantische koekenpan worden gegooid.
  Na het uitwisselen van slagen, stootten de eeuwige jongen en het meisje tegen hun voorhoofden en zongen in koor:
  - We zullen vrienden met je zijn,
  Schat eeuwige vriendschap!
  Alice stemde hiermee in en zong:
  - Duivel, duivel, duivel redden,
  Iemand, iemand, heeft ons gestraft...
  Geef ons, geef ons, zwaarden in de hand,
  Tegen, tegen de nieuwe plaag!
  Sotnikov was het ermee eens:
  - Ja, er was hier zo'n coronavirus ....
  Alice piepte:
  Het virus neemt ons niet!
  En weer flitst er bliksem uit haar ogen.
  Over het algemeen bleek het team... Tevreden...
  Bijna alle flessen waren kapot en de sigaretten stonden in brand. En over het algemeen was de strijd lange tijd in volle gang en letterlijk uitgebrand ...
  Sotnikov merkte op:
  De Matrix heeft alles veranderd...
  Alena knikte.
  - De fles is ook een persoon!
  Lekha Teterev knikte:
  - En dat sigaretten geen mensen zijn?
  Natasja zong:
  - Ik verkoop de hele wereld voor één sigaret,
  En zelfs een half leven is hier geen medelijden mee!
  Masha piepte:
  Columbus ontdekte Amerika
  Een dappere zeeman...
  Maar tegelijkertijd leerde hij
  De hele wereld rooktabak!
  Alexei Sotnikov merkte geestig op:
  - En als het slecht gaat - zeggen ze - is het tabak!
  Arkasha knikte instemmend:
  - Het is juist! We hebben al gevochten! En laten we vrijuit gaan!
  Alice knikte.
  - Ik denk dat ik weet hoe ik van de cocon af moet komen!
  Sotnikov knikte instemmend.
  - Een goede oorlog verlicht zo gedachten!
  Alice was het ermee eens:
  Er is niets beter dan een goed gevecht!
  Arkadi zong:
  - Er woedt een oorlog in het universum,
  Verpletteren, doden zonder reden...
  Ontketend door Satan
  En de dood kwam met hem mee!
  Het team schudde... Ruimteschepen, kapotte sterren, kapotte flessen en verkoolde sigaretten zijn allemaal verdwenen...
  Een wapenstilstand tussen twee kannibalen
  . HOOFDSTUK 1
  Hitler bood Stalin al vóór de Koersk Ardennen vrede aan. Net tijdens Molotovs bezoek aan de frontlinie. En tijdens een persoonlijke ontmoeting slaagden beide dictators er op de een of andere manier in om het eens te worden. Stalin drong aanvankelijk aan op vrede zonder annexaties en vergoedingen. Hitler merkte op zijn beurt op dat Duitsland nog steeds een aanzienlijk deel van het grondgebied van de USSR controleert en dat de eisen van Stalin buitensporig zijn.
  Hitler bood vrede aan, met behoud van wat het Derde Rijk had weten te veroveren.
  Uiteindelijk, op het laatste moment, stemde de leider in met een compromis: een terugkeer naar de grenzen van 1939. De Führer, die zich realiseerde dat hij geen twee fronten kon trekken, stemde hiermee in. Bovendien won Duitsland iets en was het mogelijk om de uitkomst van de oostelijke campagne voor de overwinning in te dienen.
  Stalin had ook zijn reden. Ten eerste werden grote gebieden van de USSR bevrijd zonder een enkel schot. En ten tweede was er een berekening dat Hitler nog een aantal jaren in het Westen zou vechten. En dit alles zal eindigen in de wederzijdse vernietiging van de geallieerden en het Derde Rijk.
  En dan zal de USSR de hele wereld overnemen!
  De berekening is ogenschijnlijk cynisch, maar mogelijk waar. Hitler heeft in ieder geval zijn hordes echt naar het Westen gestuurd.
  Op 20 april stopten de vijandelijkheden aan het Sovjet-Duitse front. Toen begon de terugtrekking van de Duitse troepen. Het zou zes maanden duren.
  De nazi's namen alles wat ze konden mee naar achteren. Maar in Tunesië zijn de vijandelijkheden geïntensiveerd.
  Allereerst kwamen er natuurlijk Duitse jagers van het oostfront, en betere azen. En ze begonnen de geallieerden heel hard te bakken.
  Toen trokken de bommenwerpers ook op en begonnen tanks en infanterie over te brengen, inclusief geselecteerde SS-eenheden, evenals frontlinie-eenheden die gehard waren in gevechten in het oosten.
  Natuurlijk was de Panther destijds waarschijnlijk de beste tank ter wereld. Ze heeft een snelvuurkanon, een pantserdoorborend projectiel en haar voorhoofd is goed beschermd. En de omstandigheden voor de bemanning zijn comfortabel. De Duitsers leken dus een sterke troef uit te gooien.
  En tegelijkertijd trokken talloze onderzeeërs omhoog. En de strijd om Tunesië sleepte voort.
  Het belangrijkste was dat de nazi's, nadat ze vliegtuigen hadden verzameld, Malta konden aanvallen en veroveren. En daarmee de Britten een sterke basis ontnomen. En het werd comfortabeler voor de nazi's om troepen over te brengen naar het zwarte continent.
  En het werd nog erger voor de geallieerden toen Franco de Duitsers naar Gibraltar liet gaan.
  En het fort viel als gevolg van een blikseminslag.
  Sotnikov zag deze aanval in een droom.
  De eerste piloot, die al legendarisch is geworden, Marseille, die in de geschiedenis van de luchtvaart het resultaat van honderdvijftig en tweehonderddriehonderd vliegtuigen blokkeerde, bereikte vrij zelfverzekerd hoogte op de Focken-Wulf. Hij kon natuurlijk de belangrijkste strijd, die beslist wie over Afrika gaat regeren, niet missen. Dus in plaats van de ME-109 stemde hij ermee in om de ongebruikelijke F-190 te besturen, hoewel de bommenwerperversie van deze auto een beetje hard klom, omdat de bommenlading was vastgelegd in de herlaadversie. F-190 of Focken-Wulf, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog een echt "vliegend paard" van de Luftwaffe. Dit vliegtuig, nogal vervloekt in de Sovjettijd, overtrof in de rol van frontliniebommenwerper de Pe-2 in alle opzichten, en als aanvalsvliegtuig was het ongetwijfeld beter dan de Il-2, of zelfs de meer geavanceerde en mobiele Il -10.
  Wat is beter? Snelheid, manoeuvreerbaarheid, vooral bij het duiken vanaf de vleugel, nou ja, wapens, dus dit vliegtuig in zijn meest massieve modificatie had maar liefst zes (!) Kanonnen.
  De tweede piloot, bekroond met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten, vloog niet alleen om de Engelse vloot aan te vallen. Met hem is een hele armada, bommenwerpers, inclusief duikbommenwerpers, aanvalsvliegtuigen en jagers. De luchtvaart verzamelde een groot aantal en sloeg toe op de citadel en het Britse squadron. Alles is al berekend, hoewel er nog geen computers zijn ... Maakt niet uit, binnenkort verschijnt een getransistoriseerde rekenmachine en dan zullen de gevechten nog succesvoller verlopen.
  De auto is erg zwaar, veel bepantsering, vanwege de locatie van de motor voor de piloot (zoals de Sovjet Laggs), verslechterde het zicht. Natuurlijk beschermde dit de piloot extra, maar het had ook nadelen. De bewapening van deze aanpassing van de Focken-Wulf is niet zwak: twee kanonnen van dertig millimeter en twee machinegeweren van 13 mm. Toegegeven, om de manoeuvreerbaarheid te vergemakkelijken, werden nog twee extra kanonnen aan de uiteinden van de vleugel verwijderd. Over het algemeen is het vliegtuig natuurlijk bijna geavanceerd voor zijn tijd. Maar tegelijkertijd moet worden toegegeven dat de Duitsers bij het nastreven van krachtigere wapens en bepantsering de vliegprestaties van de machine duidelijk verslechterden. En over het algemeen was de manier om meer geweren aan de vliegtuigen te hangen niet de beste, omdat het de kosten van de machines verhoogde en de manoeuvreerbaarheid verminderde vanwege het toegenomen gewicht.
  Al wordt de oorlog natuurlijk niet gewonnen door technologie, maar door de mensen zelf. Hier, bijvoorbeeld, aan de rechterkant van Marseille, nog niet zo getiteld, hoewel hij al een ridderkruis heeft ontvangen voor het zinken van Marat, die later de legendarische aanvalspiloot Rudel werd, vliegt. Maar het grootste deel van deze legende vloog op de Yu-87, die natuurlijk in alle opzichten erger is dan de Focken-Wulf.
  Daarnaast zijn ook de formidabele Me-110's zichtbaar. Tweezitsjagers, die zich behoorlijk hebben bewezen, in de rol van frontliniebommenwerpers. Evenals enkele tientallen haastig omgebouwde Me-210, Xe-123 en zelfs lichte tweedekker aanvalsvliegtuigen. Er was hier een hele Luftwaffe-gier. De belangrijkste bommenwerper is natuurlijk Yu-88. Trouwens, de meest productieve aas van de Tweede Wereldoorlog, bijgenaamd "kid", was net afgestudeerd aan de vliegschool. Maar hij was ook een krijger, wat nodig is, en misschien zal hij dat ook zijn. Het is echter jammer, Pokryshkin en Kozhedub: de beste Sovjet-azen werden luchtmaarschalken, terwijl de Duitse nooit boven kolonels uitstegen. Marseille in de echte geschiedenis crashte bij een ongeval en eindigde een korte vliegcarrière. Maar hij had een veel betere verhouding: sorties - neergehaalde vijandelijke auto's dan Meldes en Huffman. Maar dit gebeurde hier niet, vanwege het besluit van de Führer om de piloot over te brengen naar Italië om op Malta te staken. Er gebeurde net een splitsing in de moesson.
  En nu leeft Marcel en kan hij zichzelf zelfs in een andere rol proberen: het besturen van een aanvalsvoertuig. En nog iets om op vijandelijke schepen te laten vallen.
  Misschien omdat een dappere en bekwame krijger altijd respect afdwingt, zelfs als hij een vijand van je land is. Hieruit spreken de Britten de naam Marseille fluisterend uit en kruisen zich. Ze noemden hem de zachte duivel. Hoewel uiterlijk de meest formidabele aas aller tijden en volkeren eruitziet als een jongen, of zelfs zijn gezicht kan worden aangezien voor een meisje. Maar er is nog veel meer te doen!
  Marcel keek opzij. Hier vliegen ze honderden vliegtuigen, en zijn Focken-Wulf met een motorboostsysteem en een krachtige luchtgekoelde motor trekt iets vooruit. Onder hen is de zee, binnenkort het Britse squadron, wat strijd betekent. Het grootste oorlogsschip in de geschiedenis van Groot-Brittannië, het slagschip Victoria, is zijn persoonlijke doel. Collega Rudel bracht het Sovjet-slagschip "Marat" tot zinken (meer precies, dwong hem om in de toekomst naar de bodem te zinken, hem te laten gaan en gedeeltelijk weer in dienst te nemen!). En hij zal nog iets majestueus doen.
  Hier, als een demon uit de duisternis, springen Engelse Spitfires en Harihers uit de wolken om hen te ontmoeten. Marseille opent meteen het vuur vanaf een afstand van meer dan drie kilometer. En wat is het voordeel van het M-103-kanon van 30 mm - dit is precies het vermogen om op grote afstand toe te slaan. Toegegeven, om tegelijkertijd een vliegend doelwit te raken, is sluipschutternauwkeurigheid vereist. Maar hier gaf Kozhedub er ook de voorkeur aan om vanaf een grote afstand van 200-300 meter te schieten, en de Duitse "Kid", integendeel, vanaf een lage, maar met een enorme, nauwelijks waarneembare snelheid.
  Marseille, met een kanon waarvan het projectiel drie keer zwaarder is dan het 20 mm Lagg-5 kanon, kan de vijand van drie kilometer verpletteren. Dus snap het!
  De Britten begonnen al op afstand schade op te lopen, friemelend en, langzamer gaand, begonnen ze naar de zijkanten te bewegen. En Marcel voelde het binnengaan in een staat van gevechtstrance, wanneer je niet meer mikt. Het lichaam wordt als het ware bestuurd door een demon die zich in jou heeft genesteld en een wonderbaarlijke inspiratie aanjaagt. Het gebeurt bij sommige vechters wanneer de hersenen, die een persoon meestal maximaal een duizendste gebruikt, plotseling, dreigend te barsten, volledige kracht geeft. De gave van absolute visie hebben gekregen. En de jonge aas bleef nu enkelschoten lossen om de set langer vast te houden. In het algemeen is het natuurlijk bijna onmogelijk om met een machinegeweer een enkel doelwit te raken, zelfs niet met een gecontroleerde installatie. Misschien is dat de reden waarom er in de memoires van piloten niet zo veel over straalraketten wordt gesproken. Maar nu is Marcel als een medium en in staat om te communiceren met demonische geesten. Dit betekent dat de luchtvaartofficier in een staat van gevechtstrance schoot, intuïtief gebruik makend van paranormale vermogens. En hij miste niet, omdat hij van tevoren wist waar deze of gene jager zich zou bevinden. En dit maakte het mogelijk om zonder onderbreking de trekker in te drukken en hit, hit, hit! En de vijand leed enorme verliezen en verloor het moreel voor onze ogen.
  Dit is wat er gebeurt met Britse gieren die hulpeloos lijken, haaien die op het woestijnzand worden gegooid. En ze zijn woedend en proberen op dezelfde manier terug te schieten!
  Maar zowel de nieuwkomer Huffman als andere Duitse piloten vechten ook dapper en vooral vaardig. Rudel heeft ook geen blunder gemaakt, hoewel hij een Yu-87 heeft, wat geen erg goede auto is voor luchtgevechten. Toegegeven, met twee 20 mm kanonnen. Hier zetten de Britten geen geweren op hun vliegtuig, ze zijn beperkt tot machinegeweren. Maar Marseille, ondanks ons het grote gewicht van zijn auto en de slechtste wendbaarheid als gevolg hiervan, is nog steeds de beste, het aantal neergehaalde jagers heeft de vijftig overschreden en geen enkele (!) Miss.
  De Britse jagers waren al grotendeels vernietigd en een minderheid was verstrooid. Onder de Duitse luchtvloot, Britse schepen. Hier is het grootste slagschip van alle slagschepen, het slagschip Victoria, genoemd naar de koningin van het Gemenebest, die het langst regeerde in de wereldgeschiedenis (voor die heersers wiens pad min of meer betrouwbaar kan worden gevolgd!). Marseille ziet onder zich een schip, waarop bijna een divisie soldaten en matrozen zit. Honderden kanonnen van verschillende kalibers, waaronder zes tot vijfentwintig inch die een ton granaten kunnen uitspuwen. Vreselijk grof slagschip, creaties van de beste Britse ingenieurs. Je moet een tonbom zo laten vallen dat deze rechtstreeks in de machinekamer terechtkomt, of in het munitiedepot, om een ontploffing te veroorzaken. Anders een ton bommen, zo'n brontosaurus met onzinkbare schotten, tegen de achtergrond waarvan de Titanic niet als een ellendige slobber naar beneden zal vallen. Ja, en pas op dat je niet onder het vuur van luchtafweergeschut valt, waarvan er veel op dit grootse slagschip zijn, ze schieten er al vanaf, vuurwerk laait op door explosies.
  Marcel mikte of selecteerde echter niets, omdat hij in een semi-trance was en, zoals Luke Skauker, zowel de kracht als de adem van de hele kosmische ether voelde, trok hij gewoon aan de hendel en een tonbom vloog naar beneden. Marcel fluisterde een gebed:
  - Mijn God, vergeef en heb genade, maar dit is mijn plicht!
  - De verliezer heeft altijd ongelijk, maar het is altijd in de mode om de juiste conclusies te trekken uit het verlies! - Dan, na gehamerd te hebben, met een aforisme - Je kunt winnen door alles te verliezen, en verliezen - door egoïsme te verwerven!
  Er klonk een brul van beneden met zo'n kracht dat zelfs de Duitse vliegtuigen op behoorlijke hoogte behoorlijk beefden. Het gigantische slagschip "Victoria" was begroeid met vurige veren en bereikte de hoogte van een wolkenkrabber in New York, de "tsunami"-golven die eruit kwamen verspreidden de dichtstbijzijnde Engelse schepen in alle richtingen. Een paar fregatten kapseisden zelfs... En het was een instorting.
  Marseille gebood via een krachtige radio:
  - En nu van alle kanonnen, op Gibraltar - vuur!
  Het bevel werd net op tijd gegeven, net op het hoogtepunt, toen de soldaten uit de kazerne kwamen en oefeningen aan het doen waren, wat betekent dat ze Groot-Brittannië vandaag een licht zouden geven met thermoquark-napalm.
  Nou, andere Duitse vliegtuigen vielen het squadron aan. Vanuit zijn ooghoek zag Stalluk dat Rudels Yu-87 een zware bom van 500 kilogram op een vliegdekschip had laten vallen en zoals altijd precies insloeg. De kapitein-führer riep verheugd uit:
  - Zo houd je de oorlogsheld!
  Het vliegdekschip liep schade op, maar niet alleen van Rudel. Ook andere Duitse azen droegen bij. Marseille zelf, die nog twee bommen van 200 kilogram had, besloot ze op deze manier te gebruiken. Het eerste slachtoffer was een kruiser. De bom raakte hem recht in een grote, rookproducerende schoorsteen.... Een andere bevond zich in een fregat. Om dit te doen, voerde Marseille zelfs een duikmanoeuvre uit. Daarna werd de romp lichter en de jonge aas had er spijt van dat hij de overbelasting niet tot de limiet van 1800 kilogram had gebracht. Het is echter niet nodig om zo egoïstisch te zijn, laat de andere krijgers van het Derde Rijk opvallen en glorie verwerven. Het moet tenslotte een eer zijn om langer en cooler te zijn dan alle anderen.
  In het fascistische Duitsland waren veel glorieuze krijgers, die de geschiedenis en de daden van verschillende helden en oorlogsridders bestudeerden, je bent gewoon verrast en je blijft je afvragen: waarom waaiden de Duitsers zo snel weg? En waarom verloor hun luchtvaart overwicht in de lucht?
  Natuurlijk waren er in de Sovjet-Unie geen azen te missen - Pokryshkin, de eerste drievoudige held van de USSR, Kozhedub, werd als de beste beschouwd, zes andere mensen hadden meer dan vijftig. Maar toch ... Misschien is het juist aan de kant van de USSR, en hogere machten steunden het Rode Leger en het Sovjet-rijk!
  Marcel realiseerde zich toen dat hij zijn werk had gedaan, en nu was het tijd om terug te gaan, te tanken en het fort te raken. De meeste schepen, waaronder twee slagschepen en twee vliegdekschepen, zijn tot zinken gebracht; vanuit zee zal Groot-Brittannië Gibraltar op geen enkele manier meer kunnen helpen. En het fort zelf wordt nu gewoon afgeranseld en kan het niet weerstaan.
  De terminatorpiloot keerde terug en de hele zegevierende armada van het Derde Rijk volgde hem. Van de Britten is bijna niets meer over. Toegegeven, er waren helemaal geen verliezen, maar ze vochten met jagers en luchtafweergeschut. (Hun Marseille vernietigde precies eenentachtig vliegtuigen, waardoor het totale aantal vliegtuigen op 401 kwam!). Nu kun je het markeren...
  Wanneer, natuurlijk, het fort valt...
  Trouwens, Rudel, natuurlijk, goed gedaan, je ziet hoe hij de fregatten aannam, zie je, hij vernielde ook het vliegdekschip.
  Hier is de jachtbommenwerper Marseille al geland. Gehard en gewend aan militaire arbeid, voerde het lichaam bewegingen automatisch uit.
  Het tanken en herladen van het vliegtuig mag niet meer dan vijftien minuten duren, en dan springen en de rest neerstorten.
  Welnu, de demonische Adolf Hitler, zoals aangekondigd, leidt persoonlijk de bestorming van Gibraltar vanuit Spanje.
  De machtigste, Britse citadel zelf werd onderworpen aan massale beschietingen en de loopgraven werden letterlijk vermalen, muren en scheidingswanden stortten in. Men kan zich alleen maar voorstellen hoe geschokt de verdedigers van het fort van Gibraltar waren. En niet alleen door shell strikes. Het gebrul en gehuil was echter verschrikkelijk. Negers en Arabieren uit de koloniale eenheden verloren al in de eerste minuten van de artillerievoorbereiding het hoofd en de blanken zagen er niet beter uit.
  Senior korporaal Parkinson was zo bang dat hij naar het toilet rende. Maar er waren al zeker een dozijn Engelsen en Arabieren bij elkaar gekropen, zodat de korporaal zonder pardon met een hak tegen de kaak werd geschopt. Parkinson schreeuwde nog harder en trok zijn pistool.
  - Hey jij met een geel gezicht ik jij!
  Van bovenaf, door het schudden van de gaten, viel het zand naar beneden, heet en stekelig, het klom letterlijk in de kraag van de korporaal. Hij viel in een staat van jet collaps en opende het vuur om te doden. Als reactie vloog een dolk en doorboorde de maag van Parkinson. Een fontein van bloed gutste lusteloos uit zijn zware buik, en de verslagen korporaal sloeg in doodsangst.
  En op andere plaatsen was het niet beter, geschreeuw, stank, driftbuien, vuurgevechten, wanneer zwartharige Britten of, integendeel, bleekgezichten, ondanks de tropische zomer, elkaar in elkaar sloegen. En boven was het natuurlijk nog erger, maar daar stierf de hysterie snel weg, werden alle gewelddadige verslagen.
  Alleen de soldatenprostituee Corneille verloor haar hoofd niet, maar benutte het moment voor persoonlijke verrijking. Een, twee, drie - scheur je zakken. Vier, acht, vijf - je moet op de konijntjes schieten! En de zwarte hoer klom zonder pardon in zijn zakken en glimlachte zelfs gemeen.
  Paniek greep ook de honden, ze begonnen te rennen en de gekke Britse krijgers te bijten, en ze reageerden verwoed door te schieten en, belangrijker nog, niet alleen dieren, maar ook mensen te slaan. Zelfs kolonel Phantomakh - bijgenaamd de buldog, verloor zijn hoofd zodanig dat hij begon te graven en tevergeefs de vloer van de bunker raakte met een sapperschop.
  Nou, Marseille, Rudel, Getter en andere ridders van de oorlog van het Derde Rijk staken van bovenaf en probeerden allereerst luchtafweergeschut uit te schakelen. Er was hier echter bijna geen vernietiging en de Britten schoten praktisch niet. Slechts één gewaagde stam vernietigend, sprak Marcel:
  "Het is niet goed om kleinigheden te zijn in een grote zaak, maar het is nog erger om geen belang te hechten aan kleinigheden vanwege een beetje hunkering naar ledigheid!"
  Het plan, vooraf ontwikkeld door het hoofdkwartier, werd uitgevoerd, duidelijk zoals in de oefeningen. De troepen trokken zelfs voor het einde van de artillerievoorbereiding naar voren. Met nalatigheid herschikte pionnen. De Führer kon zelfs geen bevelen geven, voor zover alles harmonieus verliep. In het bijzonder de beweging van "Goliaths" die doorgangen in mijnenvelden opblazen. En ook gevraagd, persoonlijk door de kapitein-führer, het gebruiksvriendelijke systeem "Snake Gorynych". De doorgangen in de mijnenvelden werden wijd gelaten, en meteen schoten er lichte tankettes langs, en toen de infanterie. De Britten boden echter, zoals te verwachten was, praktisch geen weerstand. Alleen de aanwezigheid van dicht bezaaide mijnen, waaronder de nieuwste, radiografisch bestuurbare, vertraagde de opmars, evenals verschillende pieken en greppels. Dit zorgde natuurlijk voor problemen, en meer dan serieuze problemen. Maar de Duitsers zijn tenslotte niet zo simpel, ze hebben veel voorzien.
  Hier keerde Marseille terug op zijn Focken-Wulf, als hij de kans had gehad, zou hij het vliegtuig ergens dichterbij hebben geland, wat te doen, zichzelf neerschieten en te voet vechten. Maar het toeval wil dat het moeilijk is om een goede plek te vinden, hoewel de Focken-Wulf qua landing geenszins een grillige auto is.
  Piloot Rudel vroeg Marseille via de radio:
  - Ik heb het gevoel dat Maxim over een uur klaar is collega! Misschien proberen we op dat rotsachtige platform te gaan zitten om op tijd te zijn voor de hoedanalyse?
  Marcel merkte somber op:
  - Er kan er maar één zitten!
  Rudel aarzelde. Hij begreep dat de grote krijger van het noodlottige Derde Rijk meer wilde schieten, maar aan de andere kant zouden ze de concessie kunnen overwegen waar hij bang voor was, en zelfs de leider blootstellen aan kogels.
  Marcel begreep dit en matigde plotseling zijn opwinding:
  - Nou oke! Ga zitten jij! Je kunt niet zo egoïstisch zijn en alle prijzen voor jezelf nemen! Laat anderen schieten!
  Een paar minuten later begon de jonge terminator te snurken en zag hij de witte vlaggen niet over het fort wapperen. En na enige tijd worden al talloze colonnes van gevangenen verdreven die verbluft zijn geraakt en hun menselijke uiterlijk hebben verloren.
  Zo werd een fort van groot strategisch belang ingenomen. En de fascisten begonnen nu rechtstreeks in Afrika door te dringen. Over de kortste afstand werden troepen naar het zwarte continent getransporteerd.
  En nu begon het machtsevenwicht drastisch te veranderen. Vooral vanwege het feit dat de Duitse tanks nu superieure gevechtskracht hadden. En niet alleen "Tigers" en "Panthers", maar zelfs T-4. Dus het was erg moeilijk voor de Britten en Amerikanen.
  De situatie werd verergerd door het feit dat de Duitse troepen veel meer gevechtservaring hadden met een serieuze vijand en zich meer onderscheidden door discipline en training.
  Bovendien begonnen de MP-44 aanvalsgeweren, die geen gelijke hadden, de Duitse troepen binnen te gaan.
  Ook begon de USSR olie te verkopen aan het Derde Rijk en de uitrusting van de nazi's nieuw leven ingeblazen. Dus Marokko werd snel veroverd. En de Duitsers konden via Algiers verbinding maken met hun troepen in Tunesië. En de brigades van de Wehrmacht stroomden door Libië.
  Natuurlijk vochten mooie meisjes heel dapper.
  In Libië hadden de Britten geen krachtige verdedigingslinie en trokken zich daarom terug.
  Maar ze werden achtervolgd op de hielen van de troepen van het Derde Rijk.
  En alleen in Egypte ontvouwden zich echt hevige gevechten. Bovendien werden er serieuze versterkingen overgebracht vanuit Groot-Brittannië en de VS.
  Magda en Schella waren helden in Egypte. Het offensief van Rommels eenheden vond plaats in moeilijke omstandigheden van een brandende zomer. Het is gemakkelijker voor vrouwelijke krijgers, ze zitten in een bikini en zijn ingesmeerd met een beschermende, vrij effectieve crème. Het hete zand van het land van de farao's nestelt zich in hun blote voeten, maar eeltige voeten letten niet langer op zo'n kleinigheid. Dat is gewoon de kogels en granaten zijn echt. En het offensieve "Desert Fox" kiest in de regel in het donker. De Engelsen vechten anders. Koloniale troepen brokkelen af bij de eerste aanval, maar strijders uit Groot-Brittannië zelf, evenals een paar Australische divisies, vechten heel hard.
  Hier, bukkend en langs een kronkelende lijn, rennen de meisjes in de aanval, breken in de loopgraaf, waar een grote stortplaats begint.
  Het moeilijkste is hier rennen als overal granaten barsten, fonteinen van gesmolten zand hoog in de lucht oprijzen. En de fragmenten raken bijna de vetvrije huid, waaronder de draad van stalen spieren rolt.
  En in de greppel zelf is het al makkelijker. Shella schopt de dichtstbijzijnde Engelse officier tegen de kaak. Hij knarst met zijn tanden en zakt stevig in elkaar.
  De blondine roept vrolijk uit:
  - Hier is een receptie op de Arische manier!
  De vurige partner voegt een knie toe aan de lies, waardoor de Arabische huurling gedwongen wordt te gaan zitten en te schreeuwen:
  - Dit is niet voor jou om spillikins te spelen!
  Oorlog is wreed. Zelfs de engelachtige Shella scheurt de buik van de dichtstbijzijnde Engelsman open met een bajonet. Ze walgt, maar er is niets aan te doen. Of hij is jou, of jij bent de zijne. In oorlog is er geen concept van gemeenheid, er zijn alleen criteria voor efficiëntie en doelmatigheid.
  En bloed. Het is zelfs verrassend dat er zoveel uit haar kan vloeien van een elementaire sterke klap met een sapperschop. Wanneer het bloed, zoals dit, op het zand spat, en dan koppig niet wil worden geabsorbeerd.
  Shella, wiens verharde zolen aan deze plakkerige, vervelende vloeistof knabbelen, roept woedend en brult:
  - Jullie leeuwenwelpen, dit zal niet helpen.
  De woede van het meisje van de SS neemt dramatisch toe. Een wrede slag voor de tegenstander in de lies volgt. En de RAF-majoor vliegt eruit als een champagnekurk en loopgraven. En er komen bloedbellen achter de mond van de agent vandaan. Magda keurt goed:
  - Dat zijn de beste mannen en krijg voldoening!
  Maar de stolling zelf verliest geen tijd. Ze bewoog de kolf van een aanvalskarabijn, deed de vijand zakken als kaarsvet. Alleen omdat het slachtoffer een neger is, werd de stronk donker. Nu moedigt Shella haar vriendin aan:
  - Ga zo door!
  Magda, die simpelweg een paar kogels heeft afgevuurd met een verbeterd Mauser-type pistool, bevestigt:
  - Er is zo houden!
  En de rest van de meisjes vechten heldhaftig en vooral heel vaardig. Verrassend genoeg lijdt het bataljon tijgerinnen minimale verliezen, hoewel ze midden in de oorlog vechten. Misschien zijn de goden, en de belangrijkste godin - Pallas of Fortune gunstig voor jonge maagden?
  Misschien is dat de reden waarom hun compagnie werd gestuurd om in het heetst van de strijd te vechten. Op het gebied van de verwachte doorbraak van grote Britse troepen uit het geblokkeerde Alexandrië. En wat is de logica hiervan.
  
  Dus nu liggen de meisjes in een hinderlaag te praten.
  Magda vroeg aan Shella:
  - Mee eens dat je ervan had gedroomd om van deze hel van de woestijn naar Rusland te gaan!
  Shelley schudde haar hoofd.
  - Eerlijk gezegd Nee. Al is het qua klimaat beter dan hier!
  De vurige Magda trok een wild gezicht:
  - Ben je bang voor Russische soldaten, of Russische winter?
  Shelley schudde haar hoofd.
  - Welnee! Het zou zelfs interessant zijn hoeveel ze zou kunnen weerstaan in hun bittere kou, op blote voeten en in één badpak. Maar daar gaat het niet om, toch?
  Magda trok een grimas met overdreven minachting:
  - En waarin? Ben je bang om te sterven?
  Shelley wuifde het weg:
  - Welnee! Ik ben geen lafaard, die ik denk dat iedereen al meer dan eens heeft gezien, maar zie je, de Russen zijn zo'n mensen ... Die meestal tot het einde vecht en de meest hardnekkige overwint!
  Brandend Magda, het zweet van haar hoofd afschuddend, de nevel verspreid en op het hete zand vallend, walgelijk sissend, protesteerde:
  - Maar ze capituleerden in de Eerste Wereldoorlog. Ze hebben een beschamende vrede met ons gesloten, dus daarna zul je beweren dat ze onoverwinnelijk zijn en tot het einde vechten!
  Shelley antwoordde met een zucht:
  - We capituleerden dus in de Eerste Wereldoorlog. Om dan wraak te nemen!
  De vuurduivel snauwde.
  - Het was verraad aan onze regering!
  - Dus ze hebben verraad door de revolutionairen en de bolsjewieken! Shelley flapte eruit. - Alsof je niet weet wie Lenin is!
  Magda verdraaide haar vingers met een gebroken nagel aan haar slaap:
  - Helaas weet ik het!
  Hierop beëindigde de vriendin het gesprek, de keel droogt uit, het doet pijn om te praten en het zwaard van Damocles scheen vooruit.
  Toen de zon het zenit overschreed en toen begon te sterven, en de schaduwen langer werden, bleek dat de meisjes niet voor niets aan hun werk waren begonnen.
  Nu, toen de hel zelf voorbij was, was er een gerommel van motoren en een soort beweging van de kant van Alexandrië.
  Gala besteld:
  - Maak je klaar meiden! Toen werd haar stem veel behoedzamer. - Tijgerinnen in het geweer!
  Eindelijk verschenen de silhouetten van tanks in de verte op de lijn van het fort. Ze bewegen langzaam, maar op de een of andere manier onheilspellend. De meisjes maakten hun antitankgeweren gereed. Dat zijn granaatwerpers, licht terugstootloos. Hun explosieve kracht is echter niet geschikt voor elke tank.
  Gala, donker, vlezige, hoewel ontvet door de hitte, beveelt, of beter gezegd waarschuwt:
  - Open geen vuur zonder bevelen. Cromwells en Matildas staan vooraan. Het frontale pantser van de Cromwell-tank is zeventig centimeter en de Matilda is tachtig. Onze granaatwerpers zullen ze niet pakken. Je schiet dus alleen op de sporen.
  De meisjes gilden in koor:
  - Dat klopt kameraad commandant!
  Shella, speels poserend, merkte op:
  - "Cromwell" is echter zo goed, het strijkijzer is belachelijk vergelijkbaar! Ik heb het al zo vaak gezien, maar ik kan maar niet wennen aan deze grap.
  Inderdaad, dit een van de meest massieve Engelse tanks zag eruit als een banaal ijzer met zijn afgeschuinde voorkant. Het was echter erg moeilijk om door zo'n tank te breken. Hier heb je een kaliber van minimaal 75 nodig, wat nog zeldzaam is voor het Duitse leger. Het kanon van 88 millimeter is nog beter, maar Rommel heeft er maar weinig, en het is erg moeilijk om zo'n kolos te vervoeren, vooral in de woestijn.
  En hier is Mathilde. De beste vooroorlogse creatie van de Britse tankbouw. Tachtig millimeter frontale bepantsering, met een gewicht van slechts 27 ton. Dat wil zeggen, het frontale pantser van een middelgrote tank is dikker dan dat van zware Sovjet KV's, en zelfs afgeschuind als de boeg van een schip. Gerda dacht dat "Matilda" klaarblijkelijk werd voorbereid op de oorlog tegen de USSR. De Russen hadden al voor de Tweede Wereldoorlog kanonnen van 76 millimeter, waardoor ze konden doorboren wat zwakker was. De Matilda zelf is echter niet goed bewapend, 47 kaliber, maar heeft drie machinegeweren.
  De meisjes zijn echter koelbloedig. Slechts iets meer dan dertig tanks zijn in beweging, gevolgd door tankettes en infanterie. Een deel van de infanterie op motorfietsen met zijspannen. Tankettes, iets meer dan vijftig, maar de gemotoriseerde infanterie haast zich behoorlijk. Shella, oprecht verrast, vroeg Magda:
  - Waar halen ze zoveel apparatuur in de blokkade?
  De roodharige vrouwelijke demon glimlachte toen de harpij antwoordde:
  - Ja, ze hebben nooit problemen gehad met blikjes. Ze willen ons testen op kracht. Hoe weet je of onze jongens niet zullen wankelen!
  Shelley antwoordde:
  - Geen jongens, maar meisjes! En ook de coolste...
  En achter de wiggen en motorfietsen marcheerde de infanterie. De Engelse soldaten vluchtten, licht bukkend, en in hun handen hielden ze geweren en machinepistolen. Er klonk een gekletter van rupsen en het knarsen van zand.
  Magda keek snel om zich heen (het lijkt niets verschrikkelijks, langs de randen van de positie die de meisjes innemen, ijzer, Duitse jongens zitten ook in een hinderlaag!). Tot nu toe is er geen enkel schot gelost vanuit de Wehrmacht-eenheden. Alles is stil en kalm. Shelley fluisterde zachtjes:
  - We zijn als indianen in een hinderlaag, maar tegelijkertijd riskeren we zelf onze hoofdhuid te verliezen!
  Magda snoof als reactie met bijzondere minachting en blies een vurige haarlok van haar voorhoofd:
  - Met zo'n humeur moet je helemaal niet ten strijde trekken!
  Maar de Britten hadden ergere zenuwen, of misschien wilden ze indruk maken op de vijand en daarom werden de tanks onmiddellijk in rook gehuld, schoten denderden. In het kielzog van hen werden machinegeweren afgevuurd en infanteristen vuurden ook een salvo af met hun geweren. De Duitsers bleven stil, wachtend tot de vijand naderde.
  En toen er nog maar honderd meter over was voor de vijanden, beval Gala bondig:
  - Vuur!
  . HOOFDSTUK 2
  De meisjes waren het al automatisch eens over hun slachtoffers en schoten met granaatwerpers op de sporen. Gelukkig zijn ze perfect zichtbaar in Engelse tanks. Shella vuurde, en riep vrolijk, de rechter rups van de gepantserde "Matilda" was gebroken. Het meisje draaide zich om:
  - "Matilda" staat schaakmat!
  Magda slaagde er ook in om de Cromwell uit te schakelen, snauwde het meisje blij:
  - De revolutie van de bourgeois in Duitsland zal niet doorgaan!
  Toen lachten beide meisjes. Andere wolven sloegen vrij nauwkeurig met hun granaatwerpers, waardoor alle vierendertig Britse tanks stopten. Hun leider Gayla riep uit:
  - De Engelsen trillen allemaal, hun nietigheid is over de rand! Als de Duitsers vechten, is het beter om niet te vechten!
  Vrouwen zijn inderdaad zo'n ras dat ze een speciale gave hebben om te schieten. En ze sloegen enorm goed. Zo werd de slagkracht van de Britten verlamd.
  Het is waar dat Groot-Brittannië geen zwak land is en de gestopte auto's begonnen terug te vuren. Maar wat een nadeel hebben ze... De snuit gaat niet goed zitten, dus.... Gala commando's:
  - Die meisjes die hun granaatwerpers niet hebben gelost, laten ze slachtoffers kiezen onder tankettes.
  Magda giechelde.
  - En wiggen, oh wiggen - we zullen er snoep van maken!
  Shella voegt toe:
  - We zijn weliswaar op dieet, maar jij hebt een plekje op het toilet!
  Magda voegde toe:
  - Een kip pikt korrel voor korrel, maar wordt sneller zwaarder dan een zwijn die stukjes doorslikt!
  Wat is een tanktas? Dit is een machine die eruitziet als een kleine tank, soms op rupsbanden, soms op wielen. De waarheid weegt slechts twee of drie ton, of vier en een halve ton. Zwaardere aanpassingen hebben ook een kanon. Zo'n kleine ... het kaliber is 20 millimeter, maar het is erg gevaarlijk voor infanterie. Trouwens, een tankette kan ook in het voorhoofd worden doorboord, vooral als je in de romp komt, waar het pantser waarschijnlijk niet zal afketsen. Sommige meisjes in het bijzonder hebben ook een extra set granaatwerpers. Ze herladen snel zachtjes, alsof ze de vaten van een kind strelen. Dan openen ze het vuur om te doden.
  Magda zong zelfs:
  - We herhalen eenvoudige bewegingen - een goed gerichte slag om te verslaan!
  Wedges reageren op verschillende manieren op slagen. Bij Shella bijvoorbeeld explodeerde een stalen slachtoffer en bij Magda, die kromgetrokken was, begon hij zich te vestigen. De meisjes gillen zelfs van plezier, alsof ze gestreeld zijn door mooie jongens. En het antwoord is de dood uitspugen.
  Shella likte zelfs met haar tong aan de granaatwerper en voelde een metaalachtige smaak. Bijna alle tankettes zijn gevoerd. Britse motorfietsen begonnen te vertragen. Zelfs van een afstand was duidelijk hoe de gezichten van de Australiërs verwrongen waren. De aanval van het formidabele Groot-Brittannië was duidelijk verstikking ...
  Magda, die de granaatwerper neerzette, een machinepistool pakte en op de pal drukte, zei:
  - Ik ben een zachtaardige kapper, want er is niets teder dan de dood!
  Shella huilde:
  - Het is geen zonde om haar te knippen zoals de Britten!
  Het schieten van de Britten werd chaotisch, waarna de Duitse zware machinegeweren werden gehamerd en de kanonnen werden geraakt met fragmentatiegranaten. Eerst werden kanonnen van klein kaliber afgevuurd, maar ze veroorzaakten ook behoorlijk wat verwoesting, en daarna verdienden ze een gemiddeld kaliber van 75 millimeter. Wanneer zo'n kaliber toeslaat en de granaten in fragmenten uiteenvallen ...
  Magda wreef tevreden over haar handpalmen.
  - Hier is een pap voor hen!
  Een Engelsman was een neger, en zo groot: zeven en een halve voet, niet minder. Hij droeg een kogelvrij vest en brulde als een gewond zwijn. Omdat de grote motorfiets waarop de zwarte man reed werd geraakt, sprong hij ervan af en rende naar de positie. Shelley glimlachte gemeen.
  Ja, hij was een goede vent.
  Het schot van de blootsvoetse blondine is vurig nauwkeurig, precies in de lies van de gepantserde Othello. Zwarten schreeuwden: een gecomprimeerd "orgasme" hebben ervaren. Shelly maakte een grapje:
  Wij meisjes zijn aardige jongens
  Moed wordt bevestigd met een stalen zwaard!
  Een kogel in het voorhoofd van uitschot van een machinegeweer,
  We zullen wat kale zwarten afscheuren!
  Magda verslikte zich bijna van verbazing:
  - Dus je weet nog steeds hoe je moet vloeken! Nou, jij en een vriend!
  Shelley knipoogde terug.
  - En wat? Ik ben heel divers!
  Een deel van de Britten ging liggen en vuurde terug. De strijd groeide en een van de kogels vloog zo dicht bij Magda's hoofd dat ze zelfs een plukje haar afsneed. Het leek alsof er een stuk felle vlam was gevallen. De vurige duivel kruiste zichzelf mechanisch:
  - Deze kappers hebben hun handen tot de hel geslepen!
  Shella, die gericht vuur bleef uitvoeren, antwoordde:
  - Ku-kuken-quakin!
  Magda kon ondanks alle drukte van het gevecht toch de vraag niet weerstaan:
  - Wat zei je?
  Shelley knipoogde sluw.
  Begrijp je Latijn? Een uitdrukking die staat voor totale kaput!
  Als reactie sneed Magda een lange rij af van nog vijf Engelsen die op het verkeerde moment opsprongen, en zei:
  - Een overmaat van de geest staat gelijk aan zijn gebrek!
  Shella en vond toen iets om bezwaar tegen te maken:
  - Nee je hebt het fout! Het is gemakkelijk om de geest weg te nemen, maar het is moeilijk om hem toe te voegen.
  Magda, die een andere Arabier naar bed had gebracht, besloot toen in te stemmen:
  - Wat kan ik zeggen! Over het algemeen onmogelijk! Een glas wijn - zal geen geest toevoegen! De tweede en derde zijn te gek!
  Maar ondanks het verlies aan moreel waren de Britten nog steeds gevaarlijk. Hier is een van de wolven, een zwartharige schat in een bikini, een paar kogels in het hoofd geraakt, waardoor een korte schreeuw voor altijd moest verdwijnen. Jammer dat het leven van het meisje zo kort bleek te zijn, als vlinders van een dag. Verschillende wolven raakten gewond. Magda zei:
  - Er zijn veel verschillende azen, alleen veel pid....
  Shelley onderbrak hem.
  - Het vloeken van obsceniteiten tijdens een gevecht is een slecht voorteken... Hoewel schaakmat in een spel een teken van klasse is!
  Dit gezegd hebbende, schoot het meisje gewoon een kogel in het oog van de tegenstander. Ze werd zelfs op de een of andere manier somber, dus je doodt, je doodt .... Er is geen einde aan dit in zicht. Magda bleef ook niet achter en begon zelfs de doden te tellen. Over het algemeen, als je erover nadenkt, voegt doden kracht toe aan een persoon? Gewoon doden voegt natuurlijk karma toe en versterkt het. Je lijkt te worden gevoed door de energie van inferieure individuen. En je wordt duizend keer sterker. Zoals ze zeggen - krijgers-helden. Of liever krijgers-bogatyrs. Hier is een Australische man - bijna een jongen verloor de helft van zijn schedel. Magda merkte op:
  Beter één keer doden dan duizend keer vloeken!
  Shelley was het daarmee eens.
  - Zeker! Zo kun je iedereen aanklikken! Waar is je automatische druk, een woeste spuug in de hersenen van starfall.
  Magda, woedend op de cheeta, voegde eraan toe:
  - De Britten hangen je op, nou, drink tot de hel! Regen gewoon op het dak van je generaal!
  Shella begon ook de uitgeroeide exemplaren te tellen. Inderdaad, dat haar schoonheid op ceremonie zou staan. Maar hier is nog een vraag, moet ze kaarsen voor de doden plaatsen of niet? Immers, ook al zijn slechte mensen vijanden, het zijn nog steeds mensen. Hoe deden de Spartanen bijvoorbeeld in dergelijke gevallen. Waarschijnlijk nobel.
  Shella zei op luide fluistertoon van de aansporende godin:
  - Je kent Magda, laten we na het gevecht naar de dichtstbijzijnde tempel gaan en bidden voor degenen die door ons zijn gedood, zodat hun zielen uit het vagevuur rechtstreeks naar het paradijs haasten.
  De roodharige krijger trok een grimas.
  - Of misschien gaan we naar de moskee? Nou, jij en sentimentele Shelley. Net als je naamgenoot uit het sprookje van Andersen, of liever Charles Perot. - Magda plantte een burst waardoor nog drie mensen bloed moesten laten boeren. - Maar onze wereld is geen arena voor goedkope sentimenten.
  De blonde krijger haalde haar schouders op.
  - Hoe zeg je? Ik zou niet willen dat bij mijn overlijden het lichaam in de mest werd getrapt en er zelfs overheen werd geplast. Je doet het goed en het komt bij je terug...
  - Komt terug met een kogel! snauwde Magda, die al een paar tangentiële krassen had opgelopen.
  Shella legde er nog twee neer en merkte op:
  - En je geeuwt niet, dan zal zelfs een kogel je niet vinden!
  Magda vertrok haar vuile gezicht.
  - De kogel is een dwaas en de bajonet is geen professor, maar het projectiel is geen assistent-professor! Maar je kunt jezelf niet beschermen tegen automatisch vuur met een wierookvat!
  Shelley merkte op:
  - Een beroemde dichter schreef - zodat een pen gelijk staat aan een bajonet!
  Op dat moment werd het oor van de blondine licht gekrast door een kogel. Shelley deinsde echter niet eens terug. En wat als de kogel fluit, het betekent dat hij voorbij vloog.
  . HOOFDSTUK #10
  
  Magda keurde deze methode goed:
  - Dit gedrag is een echte Arische waardig!
  Shelley antwoordde:
  - Vrijgevigheid voor complimenten, maskeert de schaarste van de geest en hebzucht!
  Magda niet op haar plaats en uit de weg, schreeuwde:
  - Zo'n filosofie zal je naar het graf brengen!
  Rechts van Shella raakte ook een lichtharige vriend gewond. Hoewel het meisje nog steeds een onbekende nieuwkomer is in plaats van een overleden kameraad, heeft ze nog steeds medelijden met haar. Maar ze kreunt niet, integendeel perste een glimlach uit. Toen begon ze de kogel eruit te trekken met haar tong. Shella kroop naar haar toe:
  - Laat me je helpen...
  Ze snauwde terug:
  - Uitstappen! Beter vuur en vernietig de waardeloze leeuwenwelpen. Dit is geweldig voor je.
  Shella nam geen wraak met haarspelden of gooide met zand, ook al kwam ze in de verleiding. Haar elleboog ondersteunen en de nadruk leggen, duidelijk drie mensen neerleggen in een korte uitbarsting (ze heeft al een machinepistool, het werd zo heet dat de loop rood begon te worden, het is zelfs verrassend dat het nog niet vastgelopen is!), gromde:
  - Uitstekend, het gebeurt nooit in een oorlog! Absoluut iets onvoltooid!
  Een vriend (haar naam was Whalen) zei:
  - Dat zou tegen je tong zijn, en zelfs de trekker van een machinegeweer overhalen! Dus het zou iedereen vernietigen.
  Shelley lachte heel hard. Toen riep een van de Engelsen:
  - Jullie zijn allemaal Boshi hoeren!
  Shella reageerde met geweld door een fragmentatiegranaat te gooien:
  - Ik hoor van gigolo's!
  Magda dreigde Alexandrië erger in brand te steken dan Caesar, snauwde en gooide ook een granaat. Geschreeuwd:
  - We zijn altijd vrijgevig met dergelijke geschenken!
  Whalen trok de kogel van haar schouder en spuugde hem uit.
  - Je proeft beter dan je voelt!
  Versterkingen verschenen in de achterkant van de Britten, een tiental tanks. Ja, Matildas, en de rest Maccabees gekocht in de VS. De laatste tanks waren zonder torentje, maar met elk drie kanonnen. Magda floot zachtjes.
  - Ja! Dat zijn dinosaurusauto's!
  Shelley trok een nerveus gezicht.
  - Weet je, een dinosaurus kan een zoogdier vertrappen als het langzamer gaat met zijn hersenen. Alle massa...
  Magda onderbrak hem kortaf:
  - En hier heb je geen gelijk. Een mens denkt tien keer sneller dan hij beweegt. Dat wil zeggen, het zijn niet de hersenen die ons in de eerste plaats teleurstellen, maar het lichaam!
  Shelley rolde met haar ogen.
  - Ja, het lichaam ... De ziel is meestal sterk en gewichtloos.
  Magda giechelde zenuwachtig.
  - De ziel heeft gezondigd, maar het lichaam is verantwoordelijk!
  De Makkabeeën waren erg traag, dus de Matilda's hadden geen haast. De meisjes waren echter niet nerveus, ze hadden nog enkele verrassingen over, met name een paar dozijn antitankladingen. Maar in dit geval lieten ze zich niet zien. Er klonk een brul en maar liefst drie granaten stormden op de Britse tanks af. Hier is een "Maccabee" die meteen geraakt bleek te zijn, een gat gevormd in zijn brede romp. De Britten verloren echter hun hoofd niet en deden zelfs een mislukte poging om onderweg het vuur te openen. Het was echter moeilijk vast te stellen waar de zorgvuldig vermomde kanonnen van Rommel vandaan schoten. Een volgend salvo volgde en verwrongen de toren van de Matilda. Shelley grijnsde vrolijk met haar ogen wijd open.
  - En wat? Luchtafweergeschut, dan snelvuur!
  Magda mompelde geërgerd:
  "Er blijft niets voor ons over."
  Na de Makkabeeën verschenen er nieuwe tankettes, evenals verschillende Cromwells. Bovendien zijn deze auto's, te oordelen naar de afbladderende verf, uit het zand gegraven. Ook een roede, die willen ze brutaal opvatten. De roodharige Magda ving de spin met haar vingers, een meisjesachtige, blote voet, en verpletterde hem zonder pardon:
  - Dat geldt voor alle Britten!
  Shella van harte goedgekeurd:
  - Bravo! Ga zo door!
  Luchtafweergeschut van 88 mm bleef gericht vuur voeren. Hun vuursnelheid was hoog, maar hun nauwkeurigheid gaf niet op. De vijand knapte heel willekeurig en kon geen noemenswaardige schade aanrichten. Nou, en de wolven om te vechten met de infanterie, die steeds meer arriveerde.
  Magda, die de vervelende jeuk van de kras probeerde te verzachten, merkte op:
  - De Britten zijn zo oneconomisch in het gebruik van menselijke hulpbronnen. Het is verbazingwekkend dat ze erin geslaagd zijn om de halve wereld over te nemen!
  Schella sprak zich daarom uit bij een zeer vleiende gelegenheid voor de Duitsers:
  - Het zijn meesters, ze gooien lijken naar ons! Daar kun je niets tegenin brengen, wauw, de lijken stinken enorm!
  De vurige Magda grinnikte dun:
  - Ja, een gasaanval, een serieuze zaak.
  De Britse tanks kropen als schildpadden en al snel bleven er alleen maar stapels metaal over van de Makkabeeën. Maar de meer wendbare "Matilda" slaagde erin om door te glippen, maar haar wolven doodden de rups onmiddellijk, zoals altijd treffend vanuit de granaatwerper.
  Shelley likte haar lippen.
  - Dat is onze manier! Volgens de Esses!
  De Cromwells, of liever hun bemanningen, waren vreselijk nerveus, trokken aan de bedieningselementen en verpletterden per ongeluk hun eigen soldaten. Zelfs de rupsen, van zand en bloed, werden vuil en roodbruin. Tegelijkertijd draaiden de tanks ter plaatse en probeerden de torens onhandig te draaien. Shella ontblootte haar tanden en zong:
  - Vergeet-mij-nietjes groeien ergens. Mama bakt taarten! Reich in de mond zijn geen tanden, maar hoektanden van schelpen!
  "Cromwells" bleven heel dom rondneuzen, en verpletterden hun eigen soldaten, zelfs nog intensiever. Zelfs het Duitse luchtafweergeschut zweeg om de tanks niet te hinderen, om een "eervolle" missie uit te voeren. Magda gromde fel:
  Dus we gaan nu weg! Misschien kunnen we aan de storm ontsnappen!
  Maar hier zijn een paar "Cromwells" die er nog steeds in geslaagd zijn om af te vlakken en zich naar de posities te haasten die de meisjes innamen. Maar ze werden vrijwel direct gestopt door goed gemikte schoten. Blijkbaar zijn de wolven in de opwinding van de strijd, ze hebben zichzelf gewoon verboden te missen. De Britten stonden voor een echt Duitse standvastigheid. Hier is een van de tankettes, die de resten van moed verloren heeft, keerde terug. De Australische generaal beval iets en granaten vlogen op haar af. De dodelijk gewonde auto vloog in brand en toen begonnen de granaten naar binnen te barsten. Zo is het spektakel.
  De formidabele jonkvrouw Shella had een machinepistool vastgelopen door oververhitting, en toen ze een stuk ijzer opzij legde dat nutteloos was geworden, begon ze te schieten met een zelfladend geweer. En wat een goede tactiek! De vuursnelheid is lager, maar het doel is hoger. De rest van de krijgersmeisjes deden hetzelfde, zelfs iets eerder. Magda, hoofdschuddend, merkte op:
  - Oorlog leert economie. En aan de voorkant zelfs meer dan aan de achterkant!
  Shelley stemde met tegenzin in.
  - Laat hem lesgeven! Maar hoeveel van deze leeuwenwelpen komen op ons af! Is het mogelijk dat de Britten op deze manier al hun troepen naar ons hebben gegooid!
  Magda, met sluwe en schietende ogen, zoals Assepoester, of liever haar halfzussen op het bal, antwoordde:
  "Eerlijk gezegd is dat precies waar ik op reken!"
  Shelley was verrast.
  - Tel je mee? Wil je dat we sterven? Op zo'n jonge leeftijd de dood vinden?
  Magda knipoogde liefdevol.
  - In dit geval niet! Bedenk eens, wat gebeurt er als de vijand al zijn troepen op één plek concentreert?
  Shelly antwoordde onmiddellijk:
  - Sterker worden op dit gebied. Ze kan door de frontlinie breken.
  - Hoe zit het met anderen? Magda knipoogde.
  - Sterker! Nee omgekeerd! - Shelley raadde het plotseling - Dus terwijl de vijand al zijn troepen naar ons gooit, kan de rest van onze troepen het vijandelijke bolwerk bestormen!
  Magda draaide zich snel om en kuste haar vriendin op haar bezwete, bekraste wang:
  - Slim! Eindelijk bedacht! Zodat Alexandrië geen recordstad wordt die het zo lang volhield tegen de Wehrmacht.
  Shelley merkte op:
  - Maar Alexandrië is al zo'n stad geworden. En ik hoop dat geen van de vijandige steden zijn record zal verbeteren! Wij tenslotte...
  Magda onderbrak:
  - Zeggen dat we onoverwinnelijk zijn totdat de strijd voorbij is, is een slecht voorteken. En jij weet het!
  Shella knipperde boos met haar saffieren ogen.
  - Gelovig zijn betekent niet bijgelovig zijn. Dit wordt zelfs genoemd in de catechismus!
  Nogmaals, Magda, nadat ze met succes uit een geweer had geschoten en een andere "orka" had afgesneden, suggereerde heel serieus:
  - Zing mijn vriendin! Dat is zeker beter zingen dan te jammeren!
  Shelley grapte plotseling:
  - Het is beter te kreunen van een orgasme dan te zingen van de pijn!
  Magda werd bozer:
  - Nou, je kunt geen twee woorden verbinden en daarom spreek je vulgariteit. Kom op, zing het luider.
  En Shella begon te zingen, eerst leek het stil, maar met elk nieuw couplet werd haar stem sterker;
  Door het vuur van de bloedstroom,
  Een lawine overstroomde ons land ...
  Oorlog kent geen tijdslimiet,
  Beter dan de zoetste wijn!
  
  De smaak van de overwinning zal niet bitter worden,
  Zelfs de bitterheid van rook en bloed.
  Toen onze grootvaders vochten -
  De nachtegaal tjilpt erover!
  
  Onsterfelijkheid is de hoogste onderscheiding,
  Om de saaie ouderdom niet te kennen.
  Zodat de boodschappers van de hel niet komen,
  Om genade te laten stromen.
  
  We houden van de wereld en de geur van dennennaalden,
  Maar indien nodig wacht de strijd.
  O ons hart van goud,
  Laat het branden, het ijs smelten!
  
  Ja, verse jeugdpassen,
  Alles is banaal geworden.
  waarin de zon opkomt,
  Mens zijn is geen leugen!
  
  Houd van mensen het licht van de Heer,
  Hij is erg aardig, geloof ons...
  Hoewel het pad door het leven van de onderwereld,
  En heerst over de wereld: Herodes-Ham!
  
  We hebben schone doelen
  Maar de weg ernaartoe is jammer in het bloed!
  Hij is tenslotte een automatische machine zoals dumbbells,
  Likho van de duisternis zit vol met familieleden!
  
  Jezus en Maria zijn onze garantie,
  Ze zullen komen en geluk brengen!
  Dan zal de kou verdwijnen - meel,
  En woede met gemeenheid kaput!
  De Britse aanval mislukte uiteindelijk. De laatste uitgeschakelde tanks stopten bij de gegraven Duitse loopgraven. En alleen de infanterie en de nieuw aangekomen motorrijders lieten nog steeds geen pogingen achter om uit de greep te ontsnappen. Uitgeput door de lange mars schoten de meisjes, ruw van het zand vast aan het zweet, terug met hun laatste kogels. Shella richtte haar bajonet op en zei tegen Magda:
  - Wel, hand in hand?
  Het meisje antwoordde:
  - Ja, hand in hand! Het zal een glorieuze jacht worden, al zal het voor velen de laatste zijn! Wacht maar op het bevel van de commandant!
  Shella fluisterde:
  - De opdracht van de commandant tijdens de oorlog is gevuld met liefde en een enorme prijs!
  Het was echter duidelijk dat er geen eenheid was onder de Britse soldaten. Sommigen gingen liggen en wilden niet naar voren rennen, terwijl de rest schuchter met hun voeten stampte. De vrouwelijke krijgers hadden al een paar schoten over, hoewel er aanvankelijk door elke wolvin een hele zak munitie werd gebracht. Ja, het zijn meisjes, mooi, blootsvoets, in een paar zeer sterke bikini's van een krijger van een elite vrouwen SS-bataljon. De afdeling waarin de beste individuen van Duitsland vochten en zelfs meedogenloos trainden. Een soort programma om mensen van de toekomst te creëren - de superman gezongen door de briljante Friedrich Nietzsche. De meisjes probeerden elk hun eigen slachtoffer te kiezen en niet tevergeefs een enkele patroon kwijt te raken. En toen waren er tanks. En waar komen deze "Matilda's" vandaan, stampte ze door het dak. Maar nu lijkt het erop: de limiet van geduld is bereikt, Gala is al klaar om het bevel te geven voor man-tegen-man-gevechten, wanneer ineens. Wagners grandioze symfonie klonk vanuit de verre wolken. Deze muziek is zo kolossaal en verrukkelijk, in staat om een echte Ariër tot een totale razernij te brengen. En drijf de vijand in een neerwaartse spiraal. Terwijl ze naar de lucht keek, riep Magda luid uit:
  - Ja, dit zijn onze Stuka bommenwerpers.
  Shelley blafte een woordspeling:
  - Stukken zorgen niet voor een stuk-voor-stuk demontage!
  Wat valt er te zeggen over de formidabele Yu-87, de legendarische duikbommenwerper, het symbool van de Duitse Blitzkrieg? Deze machine, gewoon perfect (voor zijn tijd, toen er niet zulke krachtige en effectieve computergeleidingssystemen waren), is geschikt voor het vernietigen van gronddoelen, en vooral infanterie, en ook tanks. En de productie van een waardige vervanger: Focke-Wulf begint net te ontspannen.
  Gayla blafte luid.
  - Graaf snel in het zand en verstop je hoofd!
  En nu volgden de klappen op de Britten, de Matilda's worden opgeblazen en omgedraaid. Shella voelde de scherven, als een kam, door haar haar gaan en aan haar oor krabben. Magda was ook verslaafd, en een meisje had helemaal geen geluk, ze sneed de scherf af. Maar gelukkig waren dit al de laatste slachtoffers. Nu is de Britse aanval eindelijk gesmoord en is er een spandoek met een swastika gehesen boven de belangrijkste minaret van Alexandrië! Deze vlag was enorm en maakte meer dan de helft van de wereld bang:
  Magda riep met verschrikkelijke bewondering uit:
  - Zielig! Eindelijk!
  Shelley was verrast.
  - We hebben gewonnen? Ergens kan ik het niet geloven!
  Magda grinnikte zacht.
  -Ja ja ja ja!
  De overlevende Britten begonnen ook witte lompen weg te gooien. Dat was een overwinning, iets waar je alleen maar van kunt dromen, staande voor een uiterlijk onneembare armada, het gebeurde.
  Shelley riep uit:
  - Vreugde, vreugde de hele tijd! We zullen altijd blij zijn! Onze banner van rossige kleur wijst de weg...
  Een of andere duivel trok Magda bij de tong en ze flapte eruit:
  - Nergens naartoe gaan!
  Maar de boze Gale hoorde, ze was, zoals het geluk wilde hebben, dichtbij, en het gerommel nam op dat moment af. De compagniescommandant gromde:
  - Dat is hoe? Een spandoek met een hakenkruis leidt volgens jou nergens toe. We zoeken het samen met jou uit, maar voor nu moeten we gevangenen bouwen.
  Onder degenen die zich overgaven waren er inderdaad veel gewonden en ernstig. Met hen handelden de nazi's "barmhartig", een controleschot in het hoofd en completeren de orde. Degenen die lichtgewond waren, werden in een aparte kolom geplaatst - ze kunnen worden genezen en als arbeidskracht worden gebruikt. Shella kreeg echter plotseling een gewetenswroeging toen ze het bloedbad van ernstig gewonden en kreupelen zag. In het Derde Rijk was alles ondergeschikt aan de eisen van doelmatigheid. En zo werd het overbodige verwijderd. Shella zelf, ondanks alle oefening, en al een solide (vooral na deze strijd!) Het aantal lijken op haar rekening, bleef vriendelijk en erg sentimenteel. Er rolde zelfs een bittere traan over haar stoffige, gebruinde wang. Wat een vies ding is oorlog, hoe het het karakter en de beoordeling van een persoon verandert.
  Magda was ook zenuwachtig; wat zal de wrede Gayla nog meer bedenken. Hoe wordt ze gestraft? Inderdaad, in oorlogstijd kan de commandant eenvoudig opdracht geven om neergeschoten te worden, zonder zelfs maar de redenen uit te leggen. Ook al zal het waarschijnlijk niet zover komen. Zij zijn tenslotte de elite, en in het geval van een executie, en zelfs met getuigen, kunnen ze gaan graven in wat is wat, waarom. Het zijn waardevolle krijgers, geen gewoon kanonnenvoer.
  Roth was echter behoorlijk gehavend. Drie Duitse meisjes stierven, vijf raakten ernstig gewond, bijna de helft was licht, en zonder uitzondering waren ze allemaal bekrast en doodmoe. De berekening van de verliezen werd iets later uitgevoerd, maar voorlopig werden de gevangenen gebouwd en werden de buitgemaakte trofeeën geteld. En ook de meisjes legden de door de vijand gegooide wapens op een aparte stapel. Ook al was het nacht, het was licht genoeg, vooral dankzij de volle maan. Shelley merkte op:
  - Ken je Magda bij zulk weer, weerwolven zijn meestal erg actief. Vooral de voormalige doden!
  De roodharige krijger vertrok haar gezicht.
  - Als het toch sprookjes zijn, dan wel. Maar jullie zijn volwassenen. Integendeel, we zijn volwassen meisjes, en wijzelf zijn als geesten. Ook al zijn ze vrouwelijk en heel mooi.
  Voor de ogen van Shella, of beter gezegd in haar nieuwe herinnering, flitste een episode van de afgelopen slag, zoals na de val van de bom, de lichamen van de Britten verspreid. Onder hen was er een - blijkbaar van de inboorlingen van Australië, een snuit met dikke lippen en een afgeplatte neus - gewoon horror. En de ogen... Gewoon mijn aanhankelijke en zachte beest, ik hou zoveel van je, geloof me. Het hoofd bereikte de formidabele Shella niet slechts tien meter! En het is alsof...
  De gedode meisjes konden, in tegenstelling tot gewone soldaten, niet zomaar worden begraven. Hun lichamen werden in plastic zakken gewikkeld en na de afscheids- en begrafenisceremonie (dit werd gedaan door een speciale priester met een hakenkruis op zijn mouw!), werden ze per vliegtuig naar Duitsland gestuurd.
  De priester was een speciale SS in een rood uniform en met het gezicht van een professionele moordenaar. Hitler wilde al lang een nieuwe religie vestigen in het Derde Rijk. Het is waar dat het samenstellen van alternatieve theologie op moeilijkheden stuitte. Een paar ambitieuze filosofen duwden elk hun eigen model en theorie. En alleen de Führer zelf kon een gemeenschappelijke kiezen. Maar de aanneming van een nieuwe religie, waarbij het kruis de swastika zou vervangen, of liever de swastika het kruis zou vervangen, zou een onvermijdelijke splitsing in de samenleving betekenen, en zelfs nog net aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Hitler besloot de reformatie uit te stellen tot betere tijden! Helaas leek zelfs de Führer in staat om bergen te verzetten en de natuurwetten te veranderen, gedwongen rekening te houden met menselijke vooroordelen. Magda is roodharig, maar roodharig, de kleur van sluwheid en niet-standaarddenken, zuchtte. In tegenstelling tot de blonde krijger Shella, deze bekwame moordenaar met de ziel van een lam, hield ze niet van Christus en beschouwde ze hem oprecht als een zwakkeling en een Jood. Inderdaad, de Bijbel is complete onzin. Alleen al het feit dat de Joden het door God gekozen volk zijn, veroorzaakt alleen maar gelach en afwijzing. Voor God om te kiezen... Brr... Magda onderbrak haar gedachten en hielp de doden in een speciale container te laden. Het is echt vreemd dat een persoon, de kroon van het universum, zo kwetsbaar is dat hij kan worden gedood. Is het tenslotte mogelijk om het perfecte te vernietigen ... Het is echter belachelijk om over een perfect persoon te praten.
  . HOOFDSTUK 3
  Dit wezen is vrij slecht aangepast voor het leven, vooral menselijke kinderen. En waarom zo? Dit roept twijfels op over de natuurlijke gang van zaken in de evolutie. De mens is immers de hoogste sfeer en niemand kan beweren dat dit precies zo is. Daarom is atheïsme logisch. De menselijke zwakheden worden immers verklaard door het feit dat het nog praktisch aan het begin van de evolutieladder staat. Dat wil zeggen, terwijl je zwak bent, maar in de toekomst kun je sterk worden.
  De christelijke moraal gaat ervan uit: dat je met stront geboren bent en dezelfde stront blijft, alleen zul je je vernedering voor altijd met je meedragen. Welnu, de betekenis van het concept van de islam betekent onderdanigheid... En onderdanig zijn betekent een non-entiteit zijn, wat meer dan onaanvaardbaar is voor een echt trots persoon.
  De wolven waren ondertussen bezig met het opruimen van lijken en het verzamelen van uitrusting. Het was al nacht, de helderste van het jaar. De lijken begonnen al een verstikkende geur uit te ademen. Magda trok een grimas: nou, waarom hebben mensen zoveel stront! De man is een wandelende vuilnisbak! Maar in theorie moet een persoon een supermens en een superdier zijn! Dit heeft een speciale betekenis - de geest, geven en fysieke perfectie. Wauw, deze mensen ... of liever kleine mensen. Wel, waarom zijn ze beter dan dieren, als ze zo stinken! Je moet alleen jezelf overwinnen om de lijken aan te raken en te dumpen... Shelle, zou je kunnen zeggen, had geluk, ze graaft samen met andere soldaten een diep en wijd gat, waar de lijken zullen worden gedumpt. Magda speelde echter een beetje vals en haastte zich om de Cromwell-tank te helpen die door de vijand was achtergelaten. Nou, niets in termen van eigenschappen die deze kolos bijzonder beschermend en runnen. De krijger zei:
  - Techniek zuigt.
  Op blote voeten blonde Ket, ook van haar bedrijf, maakte bezwaar:
  - Technologie heeft er niets mee te maken als mensen rot zijn!
  Magda is hier met beide handen voor, was het meteen eens met de mooie en speelse krijger:
  - Verroeste apparatuur is gemakkelijker schoon te maken dan een rot persoon op te frissen! De sterkste spier is machteloos - als de geest zwak is!
  Ket, die de tank met haar handen duwde, giechelde:
  - Nou, jij en Solon! Of liever, Socrates in een rok, zo ingewikkeld uitgedrukt. Maar Hitler, zoals hij zei: slaan, slaan en nog eens slaan!
  Magda gromde treffend op Suvorovs manier:
  - Sla, maar vecht niet terug!
  Kets puntige biceps puilden uit, ze duwde met al haar kracht tegen de tank en de buik van het meisje zakte weg van de inspanning. Magda speelde ook niet vals, net als een echte Arische. Het meisje deed haar best en zong zelfs mee:
  - Denk niet aan liefde! Duw enorme gewichten! Dit is tenslotte onze zware sport - geen lokaal wereldrecord!
  Kate zong:
  - We vestigen nieuwe records zodat de aarde groeit! Twee keer, drie keer hoger dan de norm - zodat mijn land bloeit!
  Magda vervolgde half schertsend en half serieus:
  - En die platen zijn cool - dood meer klootzakken! We zijn geen stoute meiden - we verpletteren bakstenen met peper!
  De roodharige krijger zal, zelfs in extase, haar hoofd op het harnas stoten. En toen luisterde ik naar de muziek. En toen spande ze zich nog meer. Toch is het vreemd dat de Britten, die zo'n eerbiedige houding hebben ten opzichte van de monarchie, de tank vernoemden naar Cromwell, een rebel, een revolutionair. Ja, zelfs de executie van koning Karel de eerste. Hoe in strijd met de logica is het om een nieuwe kruisertank naar een moordenaar te vernoemen, met voldoende krachtige bepantsering. Hoewel het kanon fragmentatie afvuurt, geen antitankgranaten. Magda likte verlegen het harnas met haar tong en spuugde toen heerlijk uit:
  - Een beetje bitter!
  Kate merkte op:
  - Als we na deze strijd geen beloning krijgen, dan is dit het hoogste onrecht!
  Magda merkte met een zucht op:
  - In theorie is het noodzakelijk om alle vrouwelijke krijgers van ons bataljon, of liever het bedrijf, genereus te belonen. Iedereen vocht als helden, niemand viel uit, en elk had minstens een dozijn lijken onder hun voeten. Zelf heb ik in deze strijd alleen al meer dan veertig "leeuwenwelpen" gedood. En dat iedereen beloond moet worden - dat zou eerlijk zijn!
  Kaat knikte.
  - Waarom niet! Bovendien bleven onze drie vrienden op het zand liggen. Het is dus allemaal verschrikkelijk. Al deze onophoudelijke oorlogen in de geschiedenis van de mensheid. Oorlog is natuurlijk interessant, maar er gaan mensen dood!
  Magda zingt plotseling doordringend:
  - Mensen sterven voor metaal! Mensen snakken naar metaal! Satan regeert de bal daar, de bal regeert daar! Satan regeert daar de bal en schenkt napalm in!
  De meisjes lachten en laadden uiteindelijk de Cromwell op het platform. Tegelijkertijd slaagde Magda erin de grote teen van haar rechter te verpletteren, blootsvoets, maar met sierlijke gebruinde lijnen van de krijger-prinses van het been. Het meisje trok een grimas en zei:
  - Op de benen zoals op asfalt! Kies plat niet altviool!
  Humor is humor, maar werk is werk. De wolvin werkten hard, alsof ze hard moesten werken, maar tegelijkertijd ontblootten ze hun tanden. Ook hier probeerde Magda op te vallen. De nog vlezige dijen beefden zo hevig. Kate merkte jammerend op:
  - Dans is dans!
  Magda was verrast:
  - Wat ben je van plan?
  Kate legde uit:
  - We dansen zoals in ballet, maar tegelijkertijd met gewichten. Ik heb gehoord dat boksers ook een vergelijkbare trainingstechniek gebruiken - gewichten aan je handen geven en voor een spiegel springen!
  Magda kon niet anders dan lachen.
  - Wel, ja! Ik begrijp dat dit een geweldige methode is! Als de gewichten poedel zijn, zullen de handen na de gewichten in dezelfde handschoenen gewoon vliegen!
  Kate merkte op:
  - Veel mensen willen opstijgen, maar de meerderheid verwacht het lot van Icarus, omdat de veren van ambitie zijn vastgemaakt met de was van lafheid!
  Magda grinnikte sluw.
  - Ik zie jou ook, een filosoof! Helemaal...
  Kate onderbrak:
  - Er zijn geen domme wolven onder hen! We zijn allemaal opgeleid, nou, het lezen van Friedrich Nietzsche is een must.
  Magda werd alert en vroeg meteen:
  - Nietzsche? Dit is een interessante filosoof. Maar het criterium van de supermens is in zijn werk niet precies gedefinieerd. In het algemeen wordt Nietzsche aangetrokken tot het primitieve gemeenschappelijke systeem, dat wil zeggen tot het stenen tijdperk, waar ik persoonlijk niet van houd.
  Kate was verrast
  - En waarom?
  Magda giechelde bruusk.
  - Feit is dat Nietzsche de rol van wetenschappelijke en technologische vooruitgang onvoldoende verheldert, of liever zelfs volledig onderschat. Hoe het een persoon beïnvloedt, en ten goede. En in het algemeen is een poging om het stenen tijdperk te idealiseren - het gouden noemen, ongepast. In feite gaan mensen op het evolutionaire pad van eenvoudig naar complex, van slechtst naar best. Bijvoorbeeld hoe snel vliegtuigen veranderen, van de eenvoudigste naar de sterkste. Begrippen als snelheid, wendbaarheid enzovoort.
  Kate giechelde en zong:
  - Tot welke vooruitgang is gekomen - tot onzichtbare wonderen! Maar er ontbreekt iets, een sluwe demon draait zijn staart!
  Magda voegde er melodieuzer aan toe:
  - Problemen vergeten! Het Derde Rijk regeert! Robots komen eraan! Afgeplatte parasiet!
  De meisjes moesten dragen en werken tot ze in volle bloei stonden, het was al behoorlijk licht en de lijken van de vijanden werden eindelijk begraven, het leek erop dat ze naar bed konden gaan, maar dat was niet het geval. Nee, de meisjes kregen nog wat te eten, en ter gelegenheid van de overwinning kregen ze zelfs een hapje trofeestoofpot. Gayla beval vurig:
  - Het is een grote eer voor jou om het eten van je vijand te proeven!
  Magda en dan vyaknula:
  - Nee, het is een grote eer voor de Britten dat we ermee instemden hun stront op te eten!
  Gayla's ogen flitsten boos.
  - Nou nee, het gaat al over alle grenzen heen. Jij Magda blijft helemaal zonder eten! Bovendien wordt u onderworpen aan een soort marteling. In het bijzonder lijkt het mij dat je buikspieren te slap zijn, en je spieren zijn niet in reliëf. Dus laten we de nieuwe oefenuitvoering op jou testen!
  Toen trok iemand aan Shella's tong:
  - Ik wil Magda niet alleen laten lijden. Laat mij ook gekweld worden.
  Gala glimlachte wrang.
  - Goed gedaan meid. Wat een toewijding, of liever vriendschap. Je zult het allebei doorstaan! En blijf allebei hongerig!
  Shella zweeg, de geur van stoofpot kietelde de neusgaten van een hongerig, vermoeid meisje. En toen begonnen de rest van haar vrienden overdreven luid te slurpen.
  Maar de belangrijkste marteling moest nog komen. Gale heeft echt iets geraffineerds bedacht. De meisjes werden met hun handen opgehangen aan een draad die pijnlijk in de pols groef, en een ketting was aan hun voeten geketend. Bovendien, als je je benen parallel aan de grond houdt en een hoek maakt, dan is de stalen ketting een beetje kort, dan de ijzeren plaat. Maar als je je benen laat zakken, zwaait de punt van de ketting het metaal, dat op zijn beurt is verbonden met een spanningsbron. En je lichaam doorbreekt de elektrische ontlading. Hier is zo'n interessante marteling.
  Gayla likte woest over haar lippen.
  - Je pers zal zo sterk worden ... Jullie meiden zullen me bedanken voor de training!
  Magda, hysterisch giechelend, zei:
  - En waarom trekken, laten we je meteen bedanken voor de training! Dank aan de geweldige SS voor onze gelukkige jeugd!
  Gayla schudde haar vinger.
  - Jullie meiden zullen een hele dag zo moeten blijven hangen. Maar eindelijk kun je je echte mannen voelen!
  Magda schudde haar hoofd.
  - Alle experimenten tonen aan dat een vrouw, mits goed opgeleid, veel duurzamer en gevaarlijker is dan zelfs mannen die gehard zijn door oorlogen!
  Gayla maakte haar kort:
  - Nog een woord en ik zal een dag met nieuwe tests toevoegen!
  De meisjes zwegen, het is moeilijk om een hoek vast te houden, vooral als een ketting lang aan hun voeten is geketend. Dus hangen als een tepel. Gayla vertrok zonder afscheid te nemen en liet de meisjes zo lijden. Shella voelde wat druk in de onderbuik, de ketting schuurde langs haar enkels en sleepte haar benen. Het meisje werd plotseling verleid door de mogelijkheid om te controleren wat er zou gebeuren als het strijkijzer met een ketting zou worden aangeraakt. Wat te proberen...
  De elektrische schok was zo sterk dat de verharde Shella onwillekeurig gilde. Alsof een gloeiend hete staak het lichaam doorboorde van de hielen tot aan de achterkant van het hoofd. Er zat een tand in de spieren en hoofdpijn. Shelley gromde.
  - Dit is het verlangen naar experimenten dat zo kenmerkend is voor de SS!
  Magda voegde er half gekscherend aan toe:
  - Het is goed om te experimenteren met... Vijanden! Ik ben echter niet beledigd door de les.
  De meiden zwegen een tijdje. Magda dacht: nou, wat is het lot bizar. Nu de Duitsers hebben gewonnen, is iedereen blij en worden ze gedwongen als peren te hangen en zelfs te lijden. Voor wie zijn taarten en donuts, en voor wie zijn blauwe plekken en stoten! Het is interessant wat het volgende is. Nu, na de val van Alexandrië, is het mogelijk om een offensief in het Midden-Oosten te lanceren, zelfs vóór de overdracht van extra versterkingen. In feite, waarom wachten als er veel troepen in Irak en Palestina lijken te zijn, maar hoe kan ik zeggen dat ze zijn ... Niet helemaal gevechtsklaar, er zijn te veel Arabieren en zwarten die zich verspreiden als de sirene loeit. En als je het uitstelt, hebben de Britten tijd om veel rijkdom terug te trekken, vooral uit Jeruzalem en Bagdad. Het is niet nodig om sneller te raken en de vijand uit te schakelen. Afrika is een heel continent, maar de val van Irak is ook de sleutel tot Azië. Na de voorraden olie, bauxiet en andere metalen te hebben ingenomen, zal Duitsland eindelijk van elke afhankelijkheid van de USSR afkomen. En misschien zelfs Rusland veroveren! Een campagne naar het oosten... Een oude droom van de Ariërs! En dan wat? Misschien zelfs ruimte-uitbreiding, zoals ze graag beschrijven in sciencefictionromans. Vliegen naar de sterren en nieuwe werelden. Waar bijvoorbeeld hybriden van wortelen en kikkers leven... Het is geweldig, iets dat voorheen niet bestond, en je zult op aarde geen analoog vinden. Andere werelden zijn immers gevuld met onneembaar licht, wat betekent dat Duitse troepen ze stormenderhand moeten veroveren. Er is tenslotte niets helderder dan de zon, behalve de sterren! Magda vroeg aan Schell:
  - Nou, ik begrijp je niet, waarom vroeg je zo lichtzinnig om meel? Hang jij ook zo aan het rek? Bovendien doet mijn maag pijn.
  Shelley slaagde erin te glimlachen.
  - En je weet het goed! Zo merkte ik al heel lang dat mijn buikspieren iets achterlopen. Dus ik trok op.
  Magda merkte somber op:
  - Nou, ik wist niet dat ze ons zouden dwingen de pers te trainen. Ik dacht persoonlijk dat ze me zouden slaan met knuppels op mijn hielen. Of misschien zelfs zweep met prikkeldraad. Maar als je er blij van wordt...
  Shelley sprak luider:
  - Weet je, kwel de ziel niet! Misschien moeten we het over iets anders hebben.
  Magda knikte instemmend.
  - Laten we praten! Zing een bloem, schaam je niet! Met de schoonheid van zo'n zus kun je tenslotte liedjes schrijven, een geweldige vakvrouw.
  Shella, die besloot dat het beter was om zichzelf op deze manier van de pijn af te leiden dan te zeuren, zong ze bovendien uit een mannelijke naam:
  Grillige meisjesmuze
  Het streelt, dan een spelbreker...
  Voorzetsels springen en er is geen vereniging,
  Een lawine van rijmpjes zal worden geschrapt!
  
  Maar degene van wie ik hou met heel mijn hart -
  Als reactie zegt hij waar de woorden voor zijn.
  Kristalliefde kan de deur openen
  Open daarvoor het pad van een adelaar!
  
  Geloof tenslotte dat het zwaard van de pen duurder is,
  Er zit hardheid in - pluisjes zullen wegstromen in een wervelwind!
  Arrogante trotse edelen,
  Er zal een stekelig vers over hen zijn ...
  
  We hebben rati-glorie gecreëerd,
  Waar bloed stroomt, en ergens zweet.
  breidde hun staat uit,
  Van piramides tot ijsschotsen.
  
  Maar tegelijkertijd is de ziel een lam,
  Daarin klinkt de lier zoet ...
  De stem van het meisje is tenslotte een oproep -
  En passie zal smelten en graniet!
  
  Waar een woord is, branden rozen,
  Waar bloeien de appelbomen...
  Wij hebben geen last van de kou
  En ijdel werk intimideren!
  
  Wij zetten dromen om in creaties
  Laten we de afgrond overwinnen...
  De hele wereld zal bevriezen van verbazing
  Wanneer het verdriet van de nacht verdwijnt!
  
  Dan zal het lijden eindigen
  Er zullen geen kreupelen en wezen zijn...
  En afscheid zal niet tot ons komen,
  Laat het onstuimige wezen de drempel opblazen!
  
  Het vaderland zal Gods koninkrijk worden,
  Ieder van ons wordt beschouwd als de Schepper.
  Alleen as giet op bedrog,
  Wie is eerlijk, aardig - goed gedaan!
  
  Het bedrijf werd teruggebracht tot vijfennegentig krijgers (drie werden gedood en twee raakten zo zwaar gewond dat ze in het ziekenhuis bleven). Waar ga je heen: oorlog is niet zonder verliezen, alleen verliezen zijn zonder oorlog! Verschillende krijgers hadden nog littekens op hun slanke, gespierde lichaam, en een paar meisjes bleken verbonden te zijn. De tijgerinnen, moe van lange reizen, zagen er niet erg strijdlustig uit - ze waren uitgemergeld, zodat hun ribben zelfs zichtbaar waren. De meisjes krabden nerveus met hun voeten in het zand, verbrand en ruw, ze jeukten te veel en jeukten brutaal. Over het algemeen, als er een plek op aarde is die erger is dan Dante's hel, dan hebben ze die in Afrika zelf ontdekt. De krijgers werden echter niet slap en pronkten misschien zelfs met het feit dat ze zulke wrede ontberingen moesten doorstaan. Een soort moraliteit: hoe meer moeilijkheden, hoe beter. Propaganda van ascese en spirituele waarden, kenmerkend voor het nazisme, vooral in de radicale versie van Goebbels, in tegenstelling tot de westerse burgerlijke ideologie van consumptie. Zo zien de meisjes, zwart van zonnebrand en stof, nauwelijks bedekt door een bikini en met wapens opgehangen, eruit als een karikatuur van Amerikaanse militanten. En niet ver weg is de Duitse basis en de grens met Soedan .... Een hete bries waait vanaf daar, de geur van verbranding is te horen, en de wolken in de lucht zijn zo zeldzaam ... gewoon eilanden in de Stille Oceaan. Roze duinen bewegen onder invloed van luchtmassa's lichtjes, alsof de gevangen titanen de magie van de heidense goden willen afwerpen, maar tegelijkertijd stikken ze in onmacht.
  Shella fluisterde heel zachtjes tegen Magda:
  En wanneer eindelijk...
  De roodharige duivelin antwoordde nog stiller:
  - Zeer snel! Laten we weer dronken worden!
  Gayla schreeuwde oorverdovend:
  - Ren, stap mars (zo'n commando klinkt als een regelrechte aanfluiting!)
  De schoonheden haastten zich, hun verharde, verbrande hielen flitsten tegen de achtergrond van goudkleurig, bijna rokend zand. Ondanks dat de zon haar hoogste punt naderde, moesten de meiden weer rennen. Zo bijna naakt, met een stevige last over zijn schouders...
  Shelley merkte fronsend op:
  - 's Middags zullen ze ons op grote afstand zien en ons neerschieten!
  Magda was het daar niet mee eens:
  - Het is allemaal niet zo somber. Ze merken ons misschien niet op... Of liever gezegd, de hele berekening is gebaseerd op het feit dat een normaal mens niet zo'n helse hitte in de woestijn tegenkomt.
  - Vooral op blote voeten! Shelley giechelde.
  En de wind werd nog heter. Morgen is het 1 juli... De heetste zomermaand, op het heetste continent van de planeet Aarde. En de meisjes moeten rennen, wapens en een stevige munitielading met zich meeslepend. Magda herinnerde zich een fantastisch verhaal over de verre toekomst. Een machtige en schijnbaar idealistische superbeschaving verbood verschillende soorten en rassen in de melkweg om echte grootschalige oorlogen onder elkaar te voeren. Welnu, aangezien er voortdurend bepaalde geschillen ontstaan tussen sterrenrijken, voer dan beperkte veldslagen - met kleine troepen en met ongeveer gelijke wapens.
  Het lijkt een redelijk idee vanuit het oogpunt van humanistisch denken, maar ... In werkelijkheid rekruteerde het "Leger des Heils" van een superbeschaving zelf soldaten voor deze veldslagen, waarbij ze de meest laffe, meest onhandige of overtuigde pacifisten - die vanwege huursoldaten in het leger belandden. Bovendien werden provocateurs naar de troepen gestuurd om de strijd te verstoren nog voordat deze begon ... Kortom, het was een parodie op oorlogen, totdat er een persoon werd gevonden die erin slaagde dit gebrekkige systeem te doorbreken. Dit is zijn roeping: het beroep van soldaat, de ziel van een krijger. En het onverwachte einde van Hollywood - het had niet gekund zonder de deelname van een vrouw!
  Alles is zoals het zou moeten zijn - wat voor werk, zonder echte liefde en passie?
  Nadenkend stapte de krijger Magda met haar blote voet op de bummer van een cactus, ze werd geprikt, maar het meisje schonk er geen aandacht aan ...
  Het was mogelijk om de gebrekkige orde te doorbreken zonder oorlog, en dus moed in het universum van een niet-gelukkige toekomst, uiteindelijk met de hulp van liefde. En Magda hield tot nu toe alleen in dromen, of in dromen. Ze was heet en tegelijkertijd verdorven maagd. En ze ontlaadde haar stormachtige temperament in trainingen en oorlogen. En wat is liefde - iets waarvoor bloed met geweld vergoten wordt!
  De roodharige vixen-engel schudde de zweetdruppels van zich af. Vreemd, maar dichters rijmen meestal liefde en bloed. Blijkbaar is dit te wijten aan het feit dat mannen een hunkering naar geweld hebben ontwikkeld in relatie tot de vrouw. De mens is echter geen dier, in de zin dat hij rationeel kan denken... Maar aan de andere kant is de christelijke moraal hem volkomen vreemd. Wat Jezus leert voor een man, en vooral een sterke man, is zo onnatuurlijk en veroorzaakt vurige afwijzing dat het succes van het christendom in strijd was met de logica ... Maar niet alleen het christendom, elke religie wordt gekenmerkt door een zekere paradox en het opleggen van bepaalde beperkingen voor een persoon. En, vaak nogal onredelijk...
  Het was al een volle en zelfs bewolkte nacht (desalniettemin haalde de wind wolken uit zee niet zo ver van de kust in), toen de meisjes eindelijk naar het doel renden.
  Voor hen was een Engelse basis, en zelfs met een vliegveld. Bovendien, te oordelen naar de torens bezaaid met machinegeweerlopen van groot kaliber, prikkeldraad en betonnen landingsbanen, was het lang geleden uitgerust. De Britten bezetten Egypte in 1882 en zetten daar een marionettenregime op. Nu waren de Duitsers van plan hetzelfde te doen.
  Vrolijke Gala begon de basis en het vliegveld te onderzoeken door een speciale, ingewikkeld gewonden legerverrekijker. Ze werd vergezeld door nog een aantal meisjeskorporaals. Gala had al ervaring met de oorlog, toen ze nog een jonge verkenner en verbindingsman was in Spanje, en al een meedogenloze krijger in Polen, Frankrijk en Joegoslavië, berekende Gala de kansen voorzichtig. Het vliegveld werd vrij sterk verdedigd, inclusief luchtafweergeschut. Ja, en er waren veel vliegtuigen aan boord. Trouwens, is het vreemd dat de Britten zoveel luchtvaart op één plek houden zonder het over veldvliegvelden te verspreiden? Misschien is hier een vals doelwit en bevinden de echte vliegtuigen zich ergens anders? Er zijn veel machinegeweertorens, er zijn zelfs drie Matilda-tanks en vier Cromwell-tanks. Als je rondsnuffelt, dan kun je niet zonder bloed.
  Gayla noemde twee misplaatste, maar zeker zeer sterke en bekwame krijgers. Ze sloeg ze met een zweep op de rug, zodat haar kaneelbruine kisten zelfs zwaaiden. Ze trok een brutaal gezicht en beval hard:
  - Magda en Shella hebben orders voor je: het grondgebied van het vliegveld binnendringen en uitvinden welke vliegtuigen daar zijn. Dus verken de verdediging in detail!
  De meisjes knikten gehoorzaam: een bevel, er is een bevel en het moet worden uitgevoerd. En hoe - dat is hun probleem. Shella en Magda vertrokken snel naar het vliegveld. De vuurstrijder stelde voor:
  - Laten we de tong pakken en de vorm van hem aannemen. Daarna gaan we, na omkleden, het vliegveld binnen. Laten we het daar een beetje gezellig maken!
  De blonde Shella merkte enigszins verbijsterd op:
  - We moeten eerst deze taal vinden. Denk je dan dat ze door de woestijn zwerven? En je kunt ze zo vangen in menigten?
  Magda floot met scharlaken lippen:
  - Zeker. Er zijn bijvoorbeeld bewakers in de buurt van de tanks, omdat ze zich achter de omtrek van de torens bevinden. Je kunt daar ook schildwachten neerschieten, en indien nodig...
  - Een tank veroveren en rijden? Shelley glimlachte wrang.
  Magda, die haar teen bewoog, knikte instemmend:
  - En dat het heel goed mogelijk is. Hoewel we alleen de opdracht kregen om verkenningen uit te voeren. Lawaai maken zonder commando ... Je weet zelf wat de manifestatie van initiatief is in een oorlog!
  Shelley zuchtte diep.
  - Helaas weet ik het heel goed!
  De meisjes renden, bijna zonder zich te verstoppen, naar de tanks. De schildwachten waren ook van de negers - ze rookten sigaretten en zagen praktisch niets. Slechts één van hen was van het blanke ras, en het lijkt erop dat hij een officier was. Maar hij was ook behoorlijk dronken. Shell was hierdoor verrast: hoe gedragen de Britten zich? Zijn ze niet bang voor sabotage, aanvallen van de Arabieren of een gewaagde uitval van de Duitsers? Toegegeven, misschien uitgeput door de ondraaglijke hitte, evenals het slechte nieuws van het front, begonnen de meestal koelbloedige Britten te bonzen. In het algemeen herinnerde Schella zich dit uit leerboeken: het type Engelsman, als een koud onderwerp en zonder emoties, is niets meer dan een mythe. Bovendien zijn Schotten en Ierse drinkers geen dwazen. Welnu, de zwarten zijn in dit opzicht volledig geblokkeerd - ze worden gek van een magere dosis, zoals trouwens de Japanners.
  Meisjes vergeven nooit iets. Het hoofd vangen, en met een dolk in de keel, precies in de halsslagader - dit is het moment. Maar er is een effectievere ontvangst, ze verwijderden het tweede paar schildwachten, sloegen met haar handpalm op haar kin, draaiden zich om en tilden haar hoofd iets op. Crunch en nek gedraaid.
  Magda knipoogde naar haar vriendin:
  - Zo schieten we ze gewoon neer. Als peren van bomen!
  Shelley antwoordde zacht:
  - Er is een nog eenvoudigere manier - bijvoorbeeld een schot met een stil wapen. En dus je kleine handjes vuil maken is niet goed.
  Magda snoof minachtend, als een grote roofkat:
  - U bent een nuchtere man van Shell. De romantiek van genieten van de schoonheid van de strijd zit niet in jou. Alles is zo primitief. Is het interessant om te fotograferen en zelfs te sluiten?
  De Sneeuwwitte Duivel onderbrak haar vriend:
  - Je moet beter kijken, er is ook een achtste tank. Hij was heel slim vermomd als een hooiberg. Maar ik begreep meteen waarom de zon het gras voor ons zou drogen, terwijl zelfs een kameel het daarna niet meer zou willen eten.
  Magda was het daarmee eens.
  - Ja, dit is een vrij logische observatie. Tank, ik moet kijken welke. Waarschijnlijk een van de nieuwste...
  Shella harkte wat hooi en floot meteen:
  - Oh, ja, hij heeft een opvouwbare loop. Dit is de eerste keer dat ik deze techniek heb gezien. Waarschijnlijk Amerikaans, als ze het mis hebben!
  De vurige duivel onderbrak de sneeuwwitte krijger:
  Laten we nu naar het vliegveld gaan. Er lopen ook honden rond. Dit is een ander probleem van problemen.
  Shella haastte zich om haar vriendin gerust te stellen:
  - Ik weet hoe ik honden moet beïnvloeden en daarom ga ik alleen. Gelukkig is de officier van de blanken gladgeschoren en van gemiddelde lengte. Zijn uniform zal me goed staan. Ik verander mijn gezicht al.
  Het meisje deed zelfs snel make-up op. En dat ze dit ook op een speciale school hebben geleerd. Magda maakte geen bezwaar.
  - Jij gaat, en ik regel de nieuwe tank. Het heeft ook iets nuttigs voor de Duitse militaire wetenschap. Maar hier is Schella, ik smeek je, blijf niet lang, zodra je klaar bent met de inspectie, dus ik zal terugvechten.
  Zelfs de jerboa zwaaide als reactie met een borstel - ze zeggen, stel ons niet teleur, blond!
  Het blonde meisje antwoordde met een glimlach.
  - Ik zal alles heel snel doen. Voor zover het mogelijk is.
  Magda schonk geen aandacht meer aan haar vriend, maar ging volledig op in de studie van de tank. Hier deed ze verschillende ontdekkingen. Ten eerste had de tank twee gelaste kanonnen. Een kanon met lange loop van 76 millimeter met een inklapbare snuit en een kanon met korte loop van 47 millimeter voor het afvuren van fragmentatieprojectielen. Over het algemeen zijn de wapens behoorlijk rijk, vooral voor 1942 en het Afrikaanse continent. Het kanon had trouwens een nogal interessante en compacte mondingsrem en was blijkbaar het beroemde 17-voet kanon, dat nog niet in de praktijk was gebracht, maar dat al op alle mogelijke manieren werd geadverteerd door de Goebbels van de koninklijke dienst van Groot-Brittannië.
  Het meisje harkte het oppervlak en vond het embleem van een adelaar op het luik en de inscriptie in het Engels: "Made in the USA." Magda vervloekte:
  - Nou, zoals ik altijd al vermoedde, dit is een Amerikaanse hack. Blijkbaar hebben ze Groot-Brittannië op onze ziel gezet! En ze weten niet dat Duitse tanks hiervoor door New York zullen marcheren.
  Het openen van het luik was niet zo eenvoudig, maar de meisjes, natuurlijk, pedant en tegelijkertijd, wat paradoxaal creatief klinkt, werd dit ook geleerd. Dus het was een erezaak om als een obstakel te nemen.
  Shella deed ondertussen heel behendig een dronken gang en naderde de ingang van het vliegveld. En voelde meteen het verschil tussen de Britse en Duitse mentaliteit. De luie stem van de schildwacht vroeg:
  'Wat voor zaken heb je, Peter?'
  Shelley antwoordde kort:
  - Op een persoonlijke noot!
  - Kom op!
  Shella was op het vliegveld. Ze inspecteerde de vliegtuigen en merkte alles op, inclusief carnavalsvlekken op de rompen, gemorste benzine en meer. Toen werd het haar meteen duidelijk dat van de meer dan tweehonderd vliegtuigen minstens tweederde vakkundig camouflagepatronen waren gemaakt. Er waren echter ook echte machines, waaronder de machtige Lancasters die tot zes ton bommen konden dragen. Twee buldoggen renden naar Shella om ze te verkennen. Het meisje streelde ze zachtjes en liep verder. Als er zoveel vliegtuigen zijn in een relatief klein gebied, maakt dat indruk, vooral op romantische aard.
  Deze gevleugelde machines, zoals ze in hun rijen kijken, zijn, nou ja, het evenbeeld van de ridders van de Duitse Orde die kwamen om de Slaven te veroveren. Alleen veel massiever en enger. De Duitsers gaven in de regel de voorkeur aan zeer massief pantser dat de ridder goed beschermde. Tegelijkertijd, zelfs als de prijs een afname van de mobiliteit van een krijger zal zijn. Maar in de moderne wereld werd de weg ingeslagen naar het gebruik van manoeuvreerbare jagers. Dezelfde Me-109 weegt nog steeds minder dan zijn Engelse tegenstanders.
  . HOOFDSTUK 4
  En hier staan deze gevleugelde ridders ergens op te wachten, en ze ruiken naar de brullende en dodelijke technici van de twintigste eeuw.
  Shelle is echter niet bijzonder aangenaam om te lopen, haar meisjesachtige benen hebben de gewoonte van laarzen verloren en ze beginnen al te wrijven. Bovendien toonden de Britten geen grote verbeeldingskracht: nadat ze aan één kant echte vliegtuigen hadden geplaatst, is zelfs een rode afbakeningsplank zichtbaar. Welnu, dit is in het algemeen begrijpelijk waarom, zodat de Britse piloten, en zelfs met dronken ogen, niets verwarren. En dus is het over het algemeen al mogelijk om terug te keren.
  Shella liep terug en begon zelfs nog meer te wankelen. Toen lieten ze haar zonder te vragen weer los, en pas nadat ze de herders gesnoven hadden, jammerden ze een beetje. De sneeuwwitte duivel fluisterde zachtjes tegen hen:
  - Niets verandert snel van eigenaar!
  En langzaam weer terug ... En de wind werd veel frisser, het zal snel licht worden ...
  En Magda bedacht ondertussen de tank ... Het was een experimenteel model Mp-16 "D". Over het algemeen is de tank behoorlijk krachtig en heeft hij een hydraulisch besturingssysteem voor machinegeweren (in de stijl, of liever in het systeem, kenmerkend voor de nieuwste jagers!). Met een grote munitielading en een automatisch oplaadsysteem. De tank is de nieuwste voor zijn tijd, en het is niet eens duidelijk waarom de Britten zo'n nalatigheid toonden en hem zo onzorgvuldig bewaakten? Misschien werkte de branie-eigenschap van veel naties hier, die van iemand anders kan niet goed zijn, wat betekent dat het niet beschermd hoeft te worden!
  Voor de komst van Shella, tankte de vurige schoonheidsstrijder de tank bij en controleerde de munitielading. De blonde krijger, die de gehate laarzen van de benen van de godin van de oorlog had afgeworpen, meldde de situatie snel aan haar partner.
  Magda vertelde wat ze hoorde aan Geila, en toen straalde haar gezicht:
  - Shellochka nu vallen onze meisjes de vijand aan. En met deze tanks mochten we direct de vijand raken.
  De sneeuwwitte krijger riep uit:
  - Hier heb je van gedroomd! Nou, rijdt de auto?
  Magda redelijkerwijs bevestigd:
  - Werken. Amerikanen hebben altijd betere tanks dan tankers.
  Inderdaad, de auto startte vanaf de eerste beurt. Interessant genoeg waren de motoren niet luidruchtig. De meisjes wisten bijvoorbeeld dat de Russische T-34 rommelt, dus ... Deze tank kan worden gebruikt tegen de Britse koloniale troepen om de inboorlingen te verspreiden.
  En de krijgers vertrapten een forse auto van vijfenvijftig ton. Hij was echter vrij gemakkelijk onder controle te krijgen, hoewel natuurlijk slechter dan de lichtere T-4. Er werden vijf motoren tegelijk op de Mp-16 geplaatst, maar dit verhoogde misschien zelfs de overlevingskansen van de tank in de strijd.
  De meisjes openden zonder na te denken het vuur op de mitrailleurtorens. De eerste treffer door een fragmentatieprojectiel en de geslagen "leeuwenwelpen" vliegen ondersteboven.
  Bij de Britten veroorzaakte de aanval, zoals te verwachten was, paniek. Het schieten was grillig en de meisjes slaagden er nog steeds in om machinegeweren aan te sluiten. Magda wilde de Lancaster dekken met een goed gericht schot, maar op de radio beval Gayla haar hard:
  - Spaar de vijandelijke vliegtuigen, we zullen ze veilig en wel vangen.
  Nou, waarom zo sparen, sparen. Het is beter om de torens te vernietigen en menselijke slachtoffers te kiezen. Zulke goed gerichte treffers.
  De rest van de krijgers (ze waren al dichterbij gekropen) stapten in de Britse tanks. Het duurde maar een halve minuut om de luiken te openen en daarna de opbouw. Over het algemeen schonken de meisjes bijna geen aandacht aan het vliegveld, maar gingen ze gewoon naar de Engelse basis. Tegelijkertijd raakten ze de kazerne, waar de vijandelijke soldaten zich bevonden, evenals slapende piloten.
  Gayla brulde als een loopse beer:
  - Schiet niet op het magazijn met brandstof! Hij zal nuttig voor ons zijn!
  Magda en Schella verpletterden een paar machinegeweertorens met de grote massa van hun tank. De meisjes verkrampten letterlijk van het lachen. Ze zijn nog steeds cool.
  Maar het belangrijkste werk werd nog steeds uitgevoerd door machinegeweren. Het was nodig om de vijandelijke piloten niet naar de vliegtuigen te laten gaan, ze niet te laten opstijgen. Maar een paar krijgers snelden zelf naar de Engelse auto's en gingen aan het roer zitten. En wat kan er nu in de basis worden ingebed, aangezien ze ook zo'n vliegopleiding hebben verzorgd. Ja, en de vliegtuigen worden bijgetankt met volle munitie. Hier is zo'n masha-malashka blijkt.
  Shella verpletterde met een nauwkeurig schot een kleine tankette die uit de garage sprong. Acht tanks met bemanningen van wolven begonnen met geweld de enorme Engelse basis te vernietigen. De tanks verpletterden de poorten zonder veel ceremonieel en vulden alles met lood. Zelfs de kazerne stond in brand. Verwarde Engelsen en inboorlingen van alle soorten sprongen eruit. Er was eigenlijk al geen strijd, maar er was gewoon een totale afstraffing. Toegegeven, individuele Britse soldaten en mitrailleurstorens schoten terug. Zelfs op het pantser van de tank sloegen loden hagelstenen. Magda gromde als een boze panter:
  - Nou, wat zijn jullie liefhebbers van oesters en havermout, eindelijk begrepen wat een echte oorlog is. We zijn zeer binnenkort in Londen!
  Shella zong en ontblootte haar tanden:
  Wat zullen we doen in Albion,
  Waar zijn de gladde kikkers - kwak!
  Hoewel de legioenen in de aanval zijn,
  Maar een klap met een bajonet in een penny!
  Magda fronste haar voorhoofd en schudde ontkennend haar hoofd:
  - Nee, dit is niet het nummer dat inspireert tot exploits! Maar het moet anders!
  En de vurige, lachende krijger als een machinegeweer. Dus stukken vlees vlogen in verschillende richtingen, en een tiental Engelsen stortten tegelijk in.
  En de zware tank zelf, laten we de vijandelijke soldaten verpletteren, ze "gladmaken" met een strijkijzer. Botten knarsten onder de sporen. En toen begon de vijand zich in alle richtingen te verspreiden. Maar toen sprong de vijand "Matilda" eruit. Dus Shella slaat haar met pantserpiercings.
  - Krijg een "havermout" -granaat, zing een serenade als aandenken!
  Dit keer trof het projectiel precies de kolf tussen de toren en de romp, en de tank werd, na een flinke schok, opzij gezet. Tegelijkertijd ontplofte de gastank en explodeerde onmiddellijk met een rood-rode vlam.
  Blonde She-Devil kon de scherpte niet weerstaan:
  - Matilda krijgt een schaakmat - het resultaat zal grappig zijn!
  Magda sloeg haar partner met een eeltige handpalm op haar pezige dijen.
  - En je bent jong, mijn vriendin! Zing dus zo mee!
  Desalniettemin heeft blijkbaar een van de Britten per ongeluk, of misschien opzettelijk, op de brandstoftank geschoten. Een vuilbruine bos benzinevlammen bulderde en bloeide. Gerda vuurde een lange salvo af met een 9 mm snelvuurmachinegeweer. Ongeveer veertig Engelse soldaten stortten ter plaatse in elkaar. En een aantal gewonden trapte zonder enig medelijden op de brede sporen van een Amerikaanse tank. Shelley grinnikte gemeen.
  - Dit is geen lippenstift! Hoe is het om taarten te worden!
  En de roodharige, schaamteloze duivelin vergat niet in te voegen:
  - Het maakt niet uit hoe je het draait, pannenkoeken gestempeld door een tank zijn beter dan koeienuitwerpselen!
  De meisjes sloegen snel nog drie wiggen kapot. Shella leidde en Magda gaf granaten, en het laden werd automatisch uitgevoerd. En ze kregen zelf een granaat op het harnas. Het lijkt niet eng, voor een koepelbescherming van 80 mm, maar het zoemt grondig. Magda verbrandde haar vingers en gilde:
  - Hier zijn ze de geschenken van de markies van Carabas! Kunnen we ze peperen met iets pittigers en ze zouten?
  Shella, die een ander "monster" met een schelp had gespleten, zong:
  - Wat voor servies, wat voor servies - zou jij alles meenemen! Het is jammer dat we niet vaak vechten - een zeldzaam beest, zo'n slachting!
  Magda sloeg plotseling op haar voorhoofd en herinnerde zich:
  - Maar voor een lange tijd van jou Sneeuwwitje met een pistool, we hebben geen liedjes gehoord! Zing een bloem, schaam je niet!
  De krijger met het parelhaar zong, en haar stem was zo goddelijk en duivels in één flesje dat de sirene naast haar niets te doen had;
  Zichzelf om te vechten in de harten van de stemming,
  Karakter beeldhouwt - God de Schepper,
  Hij creëert met het zwaard van de held,
  Een voorbeeld voor alle generaties!
  
  Maar je kunt zelf vechten,
  Verhoogd, hordes om te winnen!
  De ziel van een adelaar en een leeuw is geen haas,
  Wat een kracht en heilige gastheer!
  
  Laat de vijand zijn als een door een hond gedreven,
  En ons sterke schild sneed de diamant!
  De rand van de voor altijd geliefde dageraad,
  Voor verdriet zal de jager de dood belonen!
  
  Vertrouw geen domme pacifisten
  Wat Jezus leerde te volharden...
  Zodat rogge bloeit onder een heldere hemel,
  Word sterk als een beer!
  
  In gevechten zijn we vol vurige passie,
  En met stormachtig bloed, jonge ...
  We scheuren de hel uit elkaar,
  Waar zijn de legioenen met Satan!
  
  En iedereen weet dat de Schepper;
  Leer je spieren versterken!
  Verspil je tijd niet aan domheid
  Anders kom ik met straf naar je toe!
  
  Machteloosheid is de belangrijkste ondeugd,
  Het baarde kwaadaardigheid, gemeenheid...
  Betaal de indringers franje -
  Vergeet moed, eer en trots!
  
  Maar ondanks alle problemen die je hebt
  Verdriet broer geef niet toe!
  Mogen alle dromen uitkomen
  Laten we dansen met een lieverd in een vlotte wals!
  
  Wat kan de Heer nog meer geven?
  Ja, het hiernamaals is in een mist ...
  Dit vlees lijdt in het leven,
  Niet alles is zo soepel als in de roman...
  
  Ken je land man
  Bouw er je geluk op...
  Beweging en vooruitgang hardlopen -
  Ze zullen macht geven over het universum!
  En in Egypte waren de gevechten nog in volle gang. De onverschrokken krijgers van alle tegenstanders sloegen en zongen met succes onderweg;
  Shella eindigde op de topnoot, maar Magda porde haar toen lichtjes met haar voet, recht met haar blote hiel, in een sterke, gebruinde pers:
  - En waarom zing je over christelijke waarden? Wij zijn Ariërs, geen christenen. Sneeuwwitje is gek!
  Shella schudde verwoed haar hoofd, terwijl haar handen niet werden bewogen om het machinegeweer te bedienen:
  - Sorry! Verward orthodox Rusland met heidens Pruisen! Te moeilijk om tegelijkertijd te fotograferen en te componeren!
  Magda, zonder te stoppen om de effectieve, neergemaaid door de gelederen van de Engelse vijanden, te leiden, schudde haar lange, zwarte wimpers. En nog een rij vijanden in de kist stoppen, als een giechelende sirene:
  - Ten koste van hoe je moet componeren - dit is een betwistbare vraag, maar fotograferen is gemakkelijk en eenvoudig!
  Inderdaad, talrijke Engelse officieren en soldaten, die witte zakdoeken grepen, begonnen zich energiek over te geven. Tegelijkertijd waren ze zo bang dat ze allerlei onzin mompelden, of zelfs helemaal niet huilden. Enkele duizenden koloniale soldaten (Arabieren en negers), verbijsterd door angst, evenals enkele honderden, niet minder laffe Engelsen met een bleek gezicht, staken hun handen in de lucht. Zelfs witte vodden kwamen uit de tanks. Zoals ze zeggen, vonden ze een andere manier van bescherming - betrouwbaarder dan actieve bepantsering!
  De meisjes giechelden - zo moet je het doen - geef nooit op!
  Shella sprong uit de tank en rende opzettelijk op blote voeten langs de brandende sleur. Magda dacht er echter niet aan toe te geven aan haar vriend, en de blote, gebruinde meisjesbenen flitsten gewoon voorbij, alsof kuddes gazellen voorbij renden. Geharde, maar ronde en sierlijke meisjesachtige hakken streelden de tongen van blauwe vlammen. Maar de tijgerin-krijgers gilden alleen maar tevreden als reactie.
  Hier kon de gevangen zwarte man zijn lust niet bedwingen, snelde op hen af en kreeg een verpletterende klap van de vurige Magda in de zonnevlecht, waarna hij, een grote klont slijm en bloed uit zijn mond spuwend, uiteindelijk kalmeerde.
  Dit, zo bleek, was de laatste uitbraak van verzet. Nu waren de Britse soldaten volledig gebroken. Er stonden meer dan drieduizend gevangenen op hun voeten. De tijgerinnen schoten echter zonder pardon ongeveer vijfhonderd Britten neer die niet in staat waren op te staan vanwege hun verwondingen, precies één kogel voor twee koppen die naar elkaar werden geduwd: daarom lijden ze en belasten ze de Wehrmacht met een extra last. Zoals Himmler zei: barmhartigheid mag de grenzen van economisch opportunisme niet overschrijden.
  De meisjes bevalen de gevangenen, verbluft van afschuw, om gaten te graven om de doden daar te plaatsen. Het was al vrij licht en de rook van de vernietigde basis werd over een lange afstand gedragen.
  Shella's vriend herinnerde zich de film, want in dit heroïsche geval blies een van de hoofdpersonen, na een moeizame overwinning, droevig aan zijn pijp. En de middeleeuwse krijgers, die de huurmoordenaar aanzagen voor Satan, openden het vuur op hun eigen commandant. Deze keer was de overwinning echter vrij eenvoudig, maar een van de meisjes vond nog steeds haar onvriendelijke vriend - de dood, vijf schoonheden raakten gewond en sommigen - of liever twee, raakten ernstig gewond.
  Duitse vliegtuigen verschenen in de lucht vanaf de westkant. De meisjes begroetten hen met vreugdevolle vreugde. Gaupman SS, Gale's agressief mooie vrouwelijke held, blies haar wangen op en speelde met haar spieren die onder haar chocoladehuid rolden, en kondigde op dezelfde manier aan:
  - Onze troepen rukken met succes op. We hebben dus geen tijd om stil te staan. Laat de gevangenen zich vastbinden, en we zullen ze opsluiten in de hangar, waarbij we een dozijn wolven overlaten om te bewaken. En de rest zal snel achter de vijand blijven bewegen.
  Magda en Shella waren erg bang dat ze de bescherming zouden toevertrouwen van gebroken slaven en krijgsgevangenen die waren veranderd in een onderdanige kudde, omdat de meisjes al opgewonden waren en ze wilden vechten. En alleen lafaards dromen van escortservice! Maar blijkbaar maakten hun vechtkwaliteiten indruk op Gala en terwijl ze met haar biceps speelde, kondigde ze aan:
  - Laten we tanken en de munitie van de tank aanvullen. Rijd er verder mee. Ik zie dat je goed kunt vechten! Bovendien ben je niet bijzonder groot en ben je veel beter geschikt om een tank te besturen.
  De meisjes, die hun handen in de lucht staken in een militaire groet, blaften:
  - Blij om kameraad commandant te proberen!
  - Om het gemakkelijker te maken om met het geweer en de machinegeweren om te gaan, gaat Filela met je mee! - hakte Gale af en rende weg om het doel aan andere meisjes uit te leggen. De bange mensen knipperden met hun wimpers en bogen de pers, met nauwelijks bedekte of zelfs open bustes. De formidabele tijgerin-kapitein was ook blootsvoets, en hoewel haar benen niet klein waren, was haar vorm heel mooi, en zijzelf was pas tweeëntwintig jaar oud, alleen haar overmatige ontwikkeling van spieren deed Gala er zwaarder en ouder uit zien. Tegelijkertijd is ze verrassend snel, erg gevaarlijk voor man-tegen-mangevechten.
  Terwijl de meisjes aan het tanken waren en munitie aanvulden, bestookte Filela hen met vragen:
  - Je was in hun luchtmachtbasis, helemaal alleen. Vooral jij, Shella... Is het niet eng?
  De blondine schudde het woestijnbroodje van haar wang, dat op de een of andere manier haar fluweelzachte, gebruinde huid kon vasthouden. Ze wierp de dolk hoog en antwoordde kort:
  - Niet! Waarom zouden we bang moeten zijn? Wij zijn echte Ariërs!
  Filela, die tijdens het vliegen een wapen had gevangen en het midden in de woestijn slijpend naar de tafel gooide, gaapte met een charmante mond. Toen antwoordde ze met een zucht:
  - Je bent de jongste van ons, en voordat je naar Afrika ging had je geen ervaring. Hier hebben alle meisjes al gevechtservaring opgedaan en buskruit gesnoven. Trouwens, jullie lijken bijna meisjes, met zulke onschuldige gezichten.
  Magda, die met haar tenen het bajonetmes wierp, snauwde heftig:
  Maar we doden niet onschuldig. Wat heeft dit gesprek eigenlijk voor zin. Zoek je ruzie?
  Filela wees resoluut af:
  - Natuurlijk niet! Maar ik moet u bekennen, hoewel ik op 1 september 1939 voor het eerst buskruit rook in Polen. Dat wil zeggen, zelfs vóór de meeste meisjes in het gezelschap begonnen ze gewoonlijk met hun vuurdoop op de velden van Frankrijk, maar ik voel nog steeds angst. - Het meisje sloeg verlegen haar groene ogen neer. Erkenning was niet gemakkelijk voor haar - Vooral de kriebels voor het begin van de strijd.
  Shella streelde Filela's gekraste, gespierde schouder.
  - Om eerlijk te zijn, voel ik me soms ongemakkelijk. Hoewel de fysieke belasting die we ervaren zo vermoeiend is dat je er zelfs van droomt om van het sterfelijke lichaam af te komen.
  De bruinharige vrouw haalde haar schouders op.
  - Nou, ik weet het niet! En het put me grondig uit, niet minder dan jij, maar toch blijft de ondragelijke angst. - Filela wierp een korte blik op de lucht en liet haar stem fluisteren. Misschien was ze bang dat de Almachtige God haar zou afluisteren. 'Bestaat er trouwens zoiets als een ziel?' De grote en wijze Führer sprak hier nooit over en schreef in geen van zijn werken.
  Magda greep opnieuw het bajonetmes met haar blote vingers en vermeed snijwonden. Glimlachend als Milady Winter antwoordde ze voor Shelley:
  - En het maakt niet uit. Voor ons is het belangrijkste om vijanden zoveel mogelijk te doden en ons leven zo min mogelijk in gevaar te brengen. Natuurlijk, als het anders is, zal voorzichtigheid geen verraad worden!
  Filela was het ermee eens:
  - Wie het leven niet spaart in de strijd, hij zal zijn waardigheid behouden, zelfs bij het verdelen van trofeeën!
  Shella bevestigde:
  - Wie een overwinning steelt, verliest zijn vruchten, aangezien de laatste wegrotten van een aangetaste reputatie!
  Zittend in de tank, hingen de meisjes Engelse vlaggen uit en reden zo brutaal weg. En in totaal waren er vijftien dingen in de woestijn. Onbeschaamd brutaal op de Britten gevangengenomen, gepantserde en zeker niet goed bewapende voertuigen. Dus de sensaties waren het meest subliem, alsof de krijgers op parade waren.
  Magda merkte op:
  - Hier, hier is de schoonheid! We nemen onze kat mee! Will, ik zie een gevecht - zal een pestkop krijgen!
  Shella schudde zonder veel enthousiasme haar hoofd naar het Sneeuwmeisje en maakte bezwaar:
  - Het is helemaal niet grappig! Het is zonde om hierom te glimlachen!
  Hier Magda, alsof de wekker 's ochtends afging:
  Wat betekent het begrip zonde? Hier zing je Shella over Jezus Christus, en je realiseert je niet eens dat de belangrijkste Bijbelse wet - het loon van de zonde - de dood gewoon absurd is! - De vurige krijger, zelfs voor overtuigingskracht, maakte een cirkel met haar handen. - Absoluut verstoken van logica!
  Filela haastte zich om toe te voegen:
  - Zeker! Wat voor soort soldaten zijn wij anders, als we het gebod niet overtreden - niet doden!
  Magda giechelde zenuwachtig en begon op het gevest van de dolk te kauwen. Hier vond Shella iets om bezwaar tegen te maken:
  - Eigenlijk, in het origineel - dit zevende gebod klinkt als volgt - pleeg geen kwaadaardige moord! Dat wil zeggen, hier hebben we het over moord, en niet over de beroving van iemands leven. - En zichzelf het uiterlijk van Cicero op de preekstoel geven, en misschien voegde Tetruliana eraan toe. - Er zijn enkele nuances hier!
  Magda hakte het kwaad af:
  - Ook links naar de vertaling uit het Hebreeuws. Wat is er nog walgelijker! De roodharige duivelin raakte steeds meer ontstoken. Inderdaad, haar vader zelf Azello uit Boelgakovs roman kan dat. - Over het algemeen staat er veel absurditeit in de Bijbel, maar het meest absurde zijn zijn aanspraken op de rol van het woord van God en op onfeilbaarheid! De krijger flitste met haar tanden. - Christus de Almachtige Schepper van alle scheppingen, alles wat zichtbaar en onzichtbaar is, alles aards en hemels... En tegelijkertijd raakt Jezus verward in de meest elementaire dingen!
  Shelley zei hard:
  - Dat hoef je niet te zeggen, en categorisch. In sommige opzichten is hij verward, en in sommige opzichten is hij een ziener. - Sneeuwwitte terminator-engel toegevoegd. - Bovendien kan de vleesgeworden God heel goed de essentie van de Heilige Schrift in zijn eigen woorden overbrengen. Over het algemeen zijn er veel profetieën die al zijn uitgekomen in de Bijbel.
  Magda schudde heftig haar vurige hoofd:
  'Dat is helemaal niet waar, en ik zal het je bewijzen!'
  Shelley huiverde.
  - Nou, probeer, je hebt de kaarten in de hand!
  Magda begon te spreken en deed de karikaturale sparren toon van de geestelijke na.
  - In de heilige boeken van alle religies nemen profetieën, dat wil zeggen toekomstvoorspellingen, de belangrijkste plaats in. Zulke profetieën staan in de Bijbel. De meeste van deze profetieën zijn te vaag. - De roodharige terminator-filosoof maakte ronde lippen. - In een afscheidsgesprek met de apostelen zei Jezus profetisch: "Hoor dan over oorlogen en geruchten van oorlog... Want het moet zo zijn... Natie zal opstaan tegen natie en koninkrijk tegen koninkrijk, en er zullen hongersnoden zijn, pestilentiën en aardbevingen" (evangelie van Mattheüs 24:5-6). - Het meisje trok haar rechterwenkbrauw op voor meer expressiviteit. - Maar precies dit gebeurde in de wereld vóór de profetieën van Christus, en dit gaat door tot op de dag van vandaag. Wat is dan de waarde van die profetieën waarin 'voorzienende' gebeurtenissen voortdurend plaatsvinden zonder enige profetie?
  Filela knikte goedkeurend terwijl ze een erotisch tijdschrift met een trofee bekeek dat in beslag was genomen door de gevangengenomen Engelsen. Maar tegelijkertijd luisterde de krijger heel aandachtig:
  - Ja, je kunt zeggen dat er gisteren oorlogen waren, er zijn vandaag oorlogen, er zullen morgen oorlogen zijn!
  Na Magda te hebben bevestigd (wat kan ik zeggen - ze zeggen dat het geen klootzak is, je bent snel van begrip!), Vervolgde haar lezing:
  Sommige van de bijbelse profetieën werden met terugwerkende kracht geschreven - nadat deze gebeurtenissen al hadden plaatsgevonden. Toegegeven, soms durfden de profeten toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, maar tegelijkertijd vielen ze in de regel in de war.
  Dus God belooft door de profeten de nakomelingen van David de eeuwige regering (2 Koningen, 7:11-16), maar het koninkrijk van David viel uiteen in Israël en Juda na de dood van zijn zoon Salomo, en de nakomelingen (nakomelingen) van koning David werden eerst gedeeltelijk vernietigd in de Assyrische koning Artaxerxes, en vervolgens - onder de wortel, zonder uitzondering, de Babylonische koning Nebukadnezar. (Jeremia 52:9-11, 22:28-30).
  Filela zeer ijverig goedgekeurd:
  - Zo moet je met ze omgaan. En hoe de inwoners van de veroverde steden onder de assen te zetten, dan dit, alstublieft. En hoe zorgden ze voor hen!
  De vuurduivel bevestigde:
  - Maar natuurlijk zijn de verschillende fouten van de "profeten" niet beperkt tot dit.
  God belooft door de profeet Jeremia om voor altijd te vernietigen, om Egypte te ontvolken van Suez tot Ethiopië (28:8-14), maar God heeft deze belofte tot op de dag van vandaag niet vervuld.
  En meer over de profetieën van Jeremia. Door zijn mond belooft God Egypte in handen van Nebukadnezar te geven (29:19); voor altijd Tyrus vernietigen (26:3-14; 27;36; 28:19). Maar Nebukadnezar nam Egypte niet in en probeerde ook niet om Egypte in te nemen. De stad Tyrus is niet ingenomen door Nebukadnezar en ook niet door Alexander de Grote, en tot dusver heeft ze nog geen dag opgehouden te bestaan.
  Shella bevestigde met een diepe zucht:
  - Helaas, ik zag Tyre op de kaart. We pakken het snel op!
  Magda vervolgde:
  In tegenstelling tot de profetie van Ezechiël, nam en vernietigde Nebukadnezar Jeruzalem, niet Egypte en niet Tyrus. Maar 16 jaar na zijn profetie geeft Jeremia zelf toe dat de stad Tyrus ongedeerd blijft bestaan (26:1; 29:8-14). Later profeteerde Jezus Christus zelf tevergeefs de dood van deze onwankelbare Tyrus (Matteüs 11:21-22; Lukas 10:14).
  En hoe haar scharlakenrode lippen tegelijkertijd sluw en droefgeestig kronkelden. Dit is echt Satan in een prachtig vrouwelijk gezicht. En wat een stem.
  Dezelfde Jeremia kondigde namens God aan dat koning Jojachin gestraft zou worden voor zijn zonden door geen kinderen te krijgen (22:28-30). Maar Mattheüs noemt Jechonja een van de voorouders van Jezus Christus (Matteüs 1:11-12). Hoe komt het dat Jezus geboren kon worden uit een verre voorouder die geen kinderen had?
  Na de laatste verklaring giechelde Filela sluw. Shelly merkte op:
  - Dit is een voorwaardelijke profetie!
  Magda snoof minachtend.
  - Maar elk vals orakel kan dat zeggen! Je luistert verder! - De roodharige duivelin ging verder, want tanks kunnen niet te snel door de woestijn gaan, en ze zijn behoorlijk zwaar en er is tijd om te kletsen ... Magda's stem klonk steeds zelfverzekerder:
  Jeremia voorspelt namens God de verovering van Nebukadnezar voor de Joodse koning Zedekia, maar belooft hem een stille dood en een vrome begrafenis (34:2-5). Maar, zoals later bleek, doodde Nebukadnezar alle familieleden van Zedekia, en verblindde hem zelf, wierp hem in de gevangenis, waar hij stierf (52:9-11). Wow rustige dood en vrome begrafenis!
  Hetzelfde 'kalme en serene' leven is voorspeld voor koning Josia (2 Koningen 22:18-20). Na zo'n profetie werd Josia dodelijk gewond door de Egyptenaren in een veldslag bij Megiddo (Ibid., 35:20-24).
  De vechtmerrie Filela zoog haar maag in en begon het blikvoer uit te pakken. Een blikje met een Texas Buffalo op de verpakking is precies wat ze nodig heeft. Vooral sappig vlees gedrenkt in tomatensap en chocoladesaus.
  Ondanks dat Magda ook eetlust toonde, zette het koppige meisje het educatieve programma voort. Er is echter een leuk stemmetje dat het leuk is om te luisteren naar een krijger met haar in de kleur van de Krakatoa-uitbarsting:
  - De profeet Jesaja schreef dat Jeruzalem voor altijd zou staan: dat geen onreine persoon het zou binnengaan, geen niet-jood zou binnenkomen. Maar onmiddellijk na deze profetie werd Jeruzalem ingenomen en verwoest door Nebukadnezar (586 v. - De vurige krijger begon toe te voegen en probeerde de taal het uiterlijk van geluidsdruk te geven. - De "Eeuwige Stad" werd ingenomen en vernietigd door de Perzen, Arabieren, kruisvaarders, Turken, Britten en Fransen. ' voegde Magda ademloos toe en verhief haar toon. - Absoluut Duitsers, en nu wonen er net zoveel 'schone' joden als 'onreine' (per definitie!) Arabieren, Europeanen, zwarten ...
  Filela, die buffelvlees verslindt, merkte op:
  - Christenen lezen in de regel de profetieën over de gebeurtenissen vóór de geboorte van Jezus Christus niet echt. Ze zijn meer geïnteresseerd in de profetieën van Jezus Christus zelf en zijn apostelen, dat wil zeggen, de profetieën van de boeken van het Nieuwe Testament. Van bijzonder belang zijn hun profetieën over de wederkomst van Jezus Christus (over het Laatste Oordeel, over Armageddon).
  Magda bevestigde vreugdevol, knikkend in staat om vuur te maken en te verbranden, naar de fundamenten van het oude Rome en honderden soortgelijke steden met een hoofd:
  -Laten we het niet hebben over andere profetieën, noch de details van de profetieën over de wederkomst van Jezus Christus. Laten we stilstaan bij slechts één zeer belangrijke vraag: wanneer zal de wederkomst komen? Laten we eens kijken naar de woorden van Jezus Christus zelf. De beroemde Amerikaanse prediker en redenaar Billy Graham berekende dat hij in de Bijbel 380 keer profeteert over de wederkomst van Christus. Laten we stilstaan bij de kardinaal en de meest duidelijke ervan.
  Magda stond op het punt verder te gaan, toen een signaal op de radio klonk:
  - Een colonne Engelse tanks komt vooruit. Maak je klaar!
  Shelley merkte in verwarring op:
  "Ik weet zelf niet wat erger is - een kwaadaardige moord plegen of naar zo'n ketterij luisteren!"
  Filela antwoordde:
  - Magda spreekt gewoon de pure waarheid en redeneert logisch. Bovendien is de Bijbel voldoende, hij spreekt duidelijk en hardvochtig over valse profeten. Dus versla de vijand met zijn eigen wapen.
  De vurige duivelskrijger voegde eraan toe:
  - Kijk, het is beter hoe we de vijand verslaan met zijn eigen wapens! En niet alleen op het ideologische front. Ik heb het nog steeds over de Bijbel. Bekijk ondertussen de pantserdoorborende granaten van Sneeuwwitje!
  Shelley snauwde zonder enige boosaardigheid:
  - Nou, natuurlijk, zoiets elementairs, ik kan het zelf! Voor wie hou je me aan! Ik ben de oorlogsvrouw!
  Filela, die het kanon hielp laden, zong:
  - Vrouwe van Oorlog! Wie kan er nog meer met jou vergelijken! Lady of war we zijn binnenkort in de Engelse hoofdstad!
  Gayla's lage, bijna mannelijke stem klonk over de radio.
  - Sla de kolom over en schiet aan de zijkant!
  De meisjes riepen terug:
  - Sieg Heil!
  Natuurlijk moet je ijzeren zenuwen hebben om een nietsvermoedende vijand dichterbij en dan langs je heen te laten komen. Hier gaan middelgrote tanks, Cromwells en Matildas, voorop, en dan lichte tankettes. Een dozijn veroverde tanks moeten synchroon handelen, zodat elke tank zijn slachtoffer raakt. Dit is een soort uitvoering van een muzikale symfonie. Als er minstens één noot breekt, zal de hele compositie vals blijken te zijn en de titel van een meesterwerk verliezen. En wat is dit voor oorlog! De meeste bewonderaars worden verzameld door militaire kunst, maar de tranen zijn altijd oprecht en niemand wil om een toegift vragen!
  Shella fluisterde:
  Help ons Heilige Moeder van God!
  Gayla beval woest:
  - Vuur!
  En een dozijn vaten spuugde tegelijk schelpen uit. De zijkanten van de Matildas en Cromwells zijn veel slechter beschermd, wat betekent dat ze ... Magda was opgetogen en riep uit:
  - Kapotte kartonnen dozen!
  Shella, die het kanon op een nieuwe manier laadde, merkte onmiddellijk op:
  - Wel, stomme Engelsen! Ze vroegen ons niet eens om een wachtwoord, ze zagen alleen de vlaggen, dus namen ze ons meteen voor zichzelf!
  Magda grinnikte zacht.
  - Het is hun Britse mentaliteit!
  Er waren vijfentwintig grote tanks en twaalf wolvenmeisjes tegelijk vernietigd. Toen hadden ze tijd, voordat de verwarde vijand reageerde, om een tweede salvo op de vijand te geven.
  En nog een dozijn slachtoffers, vernielde tanks, zoals de skeletten van haaien die aan land werden gegooid, op heet, geel zand. En tegelijkertijd roken ze nog steeds, donkerbruine stromen kruipen de lucht in. Het lijkt een broedsel van slangen te zijn. Bovendien, reptielen, alsof ze verminkt zijn door een onjuiste evolutie. En het gesis is verbazingwekkend hoe misselijkmakend het kan zijn.
  De Britse tanks stopten onmiddellijk en bevroor. De enige overgebleven zware tank probeerde onhandig om te draaien. Shella zong:
  - De schoonheid! De schoonheid! We nemen onze kat mee!
  Magda zong:
  - Niet in een tas, maar in een muilkorf! Met een pantserdoorborende kogel!
  Filela giechelde.
  - Willen jullie honden - na ons gevecht!
  Daarna gingen ze aan de slag. Nou, ze kunnen in het voorhoofd worden verpletterd. Een deel van de Britse tankers kon het niet uitstaan en verlieten hun uitrusting en renden naar een algemene vlucht. Sommige wedges met meer ervaren coureurs bleven terugschieten. Hier raakte een projectiel de Mp-16-tank en gaf een doof gerommel in het pantser.
  Shella toonde een roze tong:
  - Onze helden zijn op de vlucht - een domme Brit zal hem niet inhalen!
  Magda gromde luid:
  - Geef snel op!
  Filela bevestigd:
  - En wees niet bang voor ons! Om gevangenen te slaan met een riem op de paus, verbiedt het rode kruis!
  Shella, die een koppige tankette met een schelp kapot had gemaakt, zei:
  - Ik heb je verpletterd! En een steen in ieders snuit!
  De strijd eindigde, verschillende tankettes probeerden te vertrekken, maar ze werden zonder pardon uitgeschakeld. De wolvin slaakte een hartverscheurende kreet van verrukking:
  - Zielig! Deze strijd is geen onzin!
  De strijd was echter nog niet gestreden. Engelse vrachtwagens en motorrijders verschijnen. Shella vuurde een granaatscherf af op de dichtstbijzijnde auto, die brokkelde af en de brandstoftanks ontploften gewoon. Magda flitste met haar tanden.
  - Schok! Het is onze manier!
  Filela zei:
  Beter doden dan overreden!
  Shella was nog specifieker:
  - Het is beter om één keer te slaan dan honderd keer te zeggen! Het is beter honderd keer te slaan dan te zwijgen...
  Magda onderbrak:
  - De Britten rennen al! Kom achter hen aan!
  De meisjes schoten vrij nauwkeurig, Shella miste nooit, maar de tanks zijn nog steeds niet te vergelijken met vrachtwagens in snelheid. Bovendien waren de Cromwells hier niet de nieuwste Meteor-motor van 600 pk, maar een zwakkere van 400. Blijkbaar hadden ze nog geen tijd gehad om deze cruisetank opnieuw uit te rusten. De Matilda was ook zwakker, en wat kunnen we zeggen over de zwaargewicht Mp-16.
  Dus de meiden lopen een beetje achter. Ja, er stond ook een wind richting de meeting, wolken begonnen zich samen te pakken. Magda merkte op:
  - Nu gaat het regenen!
  Shelley was verheugd:
  - Des te beter! En het is erg heet in deze tank! En hij warmt zich op, maar de zon brandt!
  Filela bevestigd:
  - Wel, ja! En hoeveel kun je bakken!
  Magda deelde het optimisme niet:
  - Het zand wordt slap en we stoppen!
  Shelley verklaarde enthousiast:
  - En ik ben er persoonlijk niet bang voor!
  De wolken pakten zich heel snel samen en de lucht werd donker, alsof er echt een maansverduistering was. Magda brulde:
  - Geloof daarna in God!
  Shelley floot boos.
  - En wat? Waarom geloof je niet! Heeft Christus niet bewezen dat hij de ware God is?
  Grote druppels tropische regen beukten op het dak van de tank. Boos begon Magda weer te praten;
  In gesprekken met zijn discipelen verzekerde Christus hun dat zij allemaal, zijn apostelen, zouden leven en met hun eigen ogen Zijn wederkomst in heerlijkheid zouden zien. "Voorwaar, ik zeg u, u zult geen tijd hebben om rond de steden van Israël (in Palestina) te gaan voordat de Mensenzoon komt" (Matteüs 10:23).
  Filela floot verrast en knipperde met haar ogen alsof ze de as van Hiroshima in haar ogen goot:
  Heeft Jezus dat echt gezegd?
  
  
  
  
  
  AMERIKA HELPT HET REICH
  ANNOTATIE
  De westerse geallieerden tekenden een wapenstilstand met het Derde Rijk. Profiteren van de afwezigheid van een tweede front en bombardementen, de nazi's versterken hun troepen en gaan over tot het offensief. Het wordt echt heet.
  . HOOFDSTUK 1
  Zo werd in maart 1943 een wapenstilstand gesloten tussen het Derde Rijk en de geallieerden. Hitler stemde ermee in de Jodenvervolging te beëindigen in ruil voor een stopzetting van de vijandelijkheden in het Westen. Bovendien stopte het Westen de leveringen aan de USSR onder Lend-Lease. En dit had invloed op het verloop van de vijandelijkheden.
  Hitler stelde het offensief op de Koersk Ardennen te lang uit. Hij stelde Operatie Citadel uit door de nieuwste tanks, de Panther en de Tiger, in te zetten. De laatste keer dat de Führer het offensief uitstelde was in juli.
  Hij wilde in gevechten de meer geavanceerde en krachtige Tiger-2 testen, evenals de ME-309-jager. De Duitsers wilden ook de "Maus" testen in het offensief. En pas de "Panther" -2 aan.
  En als gevolg daarvan beval Stalin zichzelf op 1 augustus aan te vallen. En onmiddellijk in twee richtingen - Belgorod-Kharkov en Orlovsky. De Duitsers waren, in tegenstelling tot de echte geschiedenis, sterker. Ze trokken Rommels groep terug uit Afrika en brachten een deel van de troepen over uit Frankrijk en de Balkan. Op de Balkan werden de Duitsers vervangen door Bulgaren en Italianen. Zo verlieten acht Duitse divisies en een dozijn Italiaanse divisies Afrika, zeven Duitse divisies uit de Balkan en twintig divisies uit Frankrijk, waaronder tankdivisies.
  Doordat de bombardementen op het Derde Rijk stopten, was het vrijkomen van wapens veertig procent hoger dan in de echte geschiedenis. Er waren meer tanks en vliegtuigen. De Tiger-2 begon in massaproductie vanaf mei 1943, ging de ME-309-serie in, evenals de Yu-288-bommenwerper. En het werd serieus.
  En "Mouse" ging in serie... De Duitsers waren klaar om te vechten. Hun verdedigingslinies waren erg sterk.
  Ja, en "Panther" in de eerste dagen van de gevechten bleek een zeer effectieve verdedigingstank te zijn. Ze vuurde vijftien schoten per minuut af en nam vierendertig schoten van twee kilometer.
  Ja, "Ferdinand" is ook een machinebeest. En als het raakt, dan raakt het. Dit zijn oorlogsmachines. En het frontale pantser is tweehonderd millimeter.
  De gevechten toonden aan dat de Fritz sterk zijn. En ook de meisjes begonnen aan hun kant te vechten en het is cool.
  Charlotte, schietend, zong:
  - En opnieuw...
  Ook Gerda, schietend vanuit een snelschieter, ondersteunde:
  - Gaat door...
  Frida eindigde met angst:
  - Het gevecht...
  Charlotte, zonder te stoppen met vuren, gaf uit:
  - Kokend...
  Frida, bonzend, gromde:
  - Hyperplasma...
  Gerda grijnsde, vuurde een projectiel af en voegde eraan toe:
  - Vuur...
  Charlotte huilde en staarde naar de Sovjet-kanonnen, en gaf zonder een misser uit:
  En Göring...
  Frida, bonzend, gilde:
  - Zo een...
  Gerda ging huilend voort:
  - Jong!
  Charlotte gaat verder met wat ze van de elf moet nemen, schaamteloos een verkeerde voorstelling van het Sovjetlied om te nagelen. En het bleek extreem dom en vulgair te zijn.
  En jong...
  Frida zuchtte helaas, treffend zoals altijd, en voegde eraan toe:
  - Bier...
  Gerda eindigde met een schot:
  - Vooruit!
  Daarna veranderden de krijgers, vurend, het thema van het lied enigszins. Het zijn nu tenslotte niet echt mensen, maar half elf. En dat betekent dat je de arme kerels van hen zult afnemen! Ze kunnen alleen niet zingen, maar brullen, en iets absoluut volkomens. Dat is hun karma, weet je. De liedjes bleken natuurlijk vulgair te zijn.
  Charlotte, die het vuur leidde, sleepte voort:
  - Uit...
  Gerda lupanuv van snelvuur ondersteund:
  - Dieren...
  Frida deed het en vervolgde:
  - Vanaf de tram...
  Charlotte spartelde, en verscheurd vervolgde haar gehuil:
  - Op de...
  Gerda ontslagen en uitgegeven:
  - Hoek....
  Frida viel in en vervolgde:
  - Kosten...
  Charlotte, die een cadeau uitdeelde met haar duivelse nauwkeurigheid, haalde uit:
  -Bier...
  Gerda, die met een schelp had gesneden, gilde:
  - Hier...
  Frida gaf een klap met een geschenk en piepte:
  - Ingebroken...
  Charlotte, schietend, terwijl ze brult als een beest:
  - Tsaar....
  Gerda blies een schroeiende, heftige woorden uit:
  - Dieren...
  Frida, die projectielen uitzond, kletterde:
  - Geven....
  Charlotte vuurde wanhopig en gilde:
  - Bier...
  Gerda, het legen van de stuitligging, voegde eraan toe:
  - Haast je...
  Frida, schietend, schreeuwde:
  - Olifant....
  Charlotte, die een projectiel afvuurde, gilde het projectiel na:
  - Geknepen...
  Gerda bonsde weer en piepte:
  - Rechts...
  Frida gilde, spartelend:
  - Oog...
  Charlotte hoe te zingen in een hectische wachtrij ...
  - Ging...
  En net op dat moment eindigden de schelpen van de terminatormeisjes. Ze moesten terugkeren om de gevechtsuitrusting uit de vrachtwagen aan te vullen. Maar de aanvoer in het Derde Rijk is uitstekend en de spinnen komen helaas weer terug.
  Op de terugweg begonnen de meisjes het volgende onderwerp te bespreken. Charlotte, die roodharige duivel gaf haar mening:
  - Ik denk dat, na de verovering van Moskou, ons volgende doel Londen zal zijn!
  Gerda giechelde en bevestigde:
  - Natuurlijk gaan we de Britten bevrijden van de zionistische slavernij!
  En alle drie de meisjes barstten oorverdovend in lachen uit. Ze vonden het heel leuk.
  Frida stelde voor:
  - En laten we Amerika bevrijden van de meest hebzuchtige zionisten. En ook van de dominantie van gekleurde mensen. En toen trokken de bolsjewieken de Yankees volledig terug.
  Gerda zingt plotseling, als onverwachts:
  Als we allemaal opstaan tegen de Yankees,
  We zullen de noordelijke alliantie verpletteren...
  Zelfs tomahawks helpen niet...
  Omdat God het kwaad zal vergelden!
  Natuurlijk, van de kant van de terminator-meisjes, ziet het beroep op God er belachelijk uit. Gezien het feit dat het Derde Rijk de incarnatie is van de Antichrist. Maar aangezien de tijd zal verstrijken voordat de munitielading is gewijzigd, maakte de roodharige duivelin Charlotte een geluid. Toen ze de laatste zin van Gerda hoorde, gromde ze:
  - Er is geen god!
  De cherubijnstrijder piepte:
  - Hoe is het niet?
  Charlotte stond erop:
  - Natuurlijk niet, medisch feit!
  Gerda stelde de meest natuurlijke vraag:
  - Wie heeft het universum geschapen?
  Charlotte antwoordde bijna onmiddellijk:
  Het universum bestaat en heeft altijd bestaan. Het veranderde alleen zijn bestaan en component, voortdurend transformerend en wijzigend.
  Gerda wreef met haar blote voet achter haar oor. Hoewel ze de genen van een spin had, niet van een hond, en ongelovig opmerkte:
  Hoe heeft het altijd bestaan? Er moet een reden voor zijn.
  Charlotte besloot haar religieuze partner met haar eigen wapen te slaan:
  - En hoe komt het dat de almachtige God altijd heeft bestaan? Er moet een reden voor zijn!
  Gerda wreef weer met haar blote voet, dit keer over haar voorhoofd, en merkte twijfelend op:
  - God werkt in mysterieuze wegen.
  Charlotte merkte op haar eigen logische manier op:
  - Dus dat is niet het antwoord.
  Gerda stelde toen voor:
  - Laten we als axioma het onbetwistbare feit nemen dat de Here God bestaat, en altijd heeft bestaan, en we zullen ervan uitgaan.
  Charlotte reageerde logisch met dezelfde methode:
  - Laten we dan ook als axioma het onbetwistbare feit nemen dat materie en het universum altijd hebben bestaan en altijd hebben bestaan, en we zullen ervan uitgaan.
  Frida, die derde was in dit dispuut, barstte in lachen uit en merkte op:
  - Ja... Dit is een dialoog tussen stommen en doven. U kunt dus geen duidelijke conclusie trekken.
  Charlotte was het daar niet mee eens.
  - Ik heb een voorsprong op Gerda. Als we bijvoorbeeld uitgaan van het feit dat de grondoorzaak van alles de Almachtige Persoonlijkheid van God is, dan zal er in de toekomst een afgeleide van zijn: een persoon bleek zwakker en niet technisch geavanceerd. En als we bedenken dat de almachtige, maar onpersoonlijke natuur de oorzaak en de grondoorzaak is, dan blijkt dat daaruit een perfecter en geavanceerder persoon is voortgekomen. Er bleek dus een overgang te zijn van eenvoudig naar complex. En in het creationistische model juist van complex naar eenvoudig. Nu zijn we echter getuige van een proces van geleidelijke complicatie, waarin alles, van technologie, zich evolutionair ontwikkelt. Ja, het menselijk brein groeit voortdurend. Dat wil zeggen, aan te nemen dat het in de eerste plaats een onpersoonlijke zaak is, waaruit een meer complexe, meer logische zaak op een evolutionaire manier is voortgekomen, dan omgekeerd, alsof een absoluut almachtige en perfecte persoonlijkheid onkruidscheuten waren in het aangezicht van de mensheid.
  Frida fleurde op en merkte op:
  - Ja, ik heb wat religieuze literatuur gelezen. Als je haar gelooft, dan was Adam volmaakter dan de huidige man en ontwikkelde hij zich intellectueel. En dat mensen, nadat ze zich van God hadden afgescheiden en de weg van de zonde waren ingeslagen, oud en verzwakt begonnen te worden, maar... Nu zijn we getuige van het omgekeerde proces: de groei van de macht van de mens en zijn verbazingwekkende intellectuele ontwikkeling. Zeker tijdens oorlogen! Onthoud op welke tanks we de oorlog begonnen in de eenenveertigste, en wat we nu hebben! Er is een kolossaal verschil!
  Gerda fluisterde geïrriteerd:
  - Het zijn allemaal intriges!
  De Duitsers sloegen het Sovjetoffensief in alle richtingen af. En ze deelden zelf verpletterende klappen uit.
  En in de lucht op ME-309 vochten mooie meisjes op blote voeten in bikini's. Ze hebben heel hard gevochten. En ze verpletterden letterlijk de vijand, zoals karbonades.
  Albina vuurde met haar blote tenen op haar tegenstanders en reed een Sovjet-auto omver.
  Toen piepte ze:
  - Voor de grote Arische ideeën!
  Alvina slaat ook op de vijand, en splitst hem grondig, en kirt:
  - Glorie voor nieuwe ideeën!
  En druk zijn scharlaken tepel op de vijand.
  Maar het Sovjetmeisje van de artilleriebatterij schiet op de fascistische monsters. Ze proberen de aanval af te weren, kwantitatief en kwalitatief superieur aan de vijand.
  De meisjes van het Sovjetbataljon zijn ook erg mooi, en in korte rokjes, borsten alleen bedekt met beha's. Hun blote benen flikkeren en de krijgers zoeken zelf krachtig door de schelpen.
  Een van de onderste, Akulina luitenant-schutter, levert granaten af met blote voeten, en ze legde zelf haar handen op het stuur van het geweer. En zelfs als er van bovenaf granaten op hen vallen en bommen uit de lucht vliegen, toch kunnen de meisjes niet worden verscheurd en gebroken. Ze hebben dapper gevochten en zullen blijven vechten.
  Anyuta richt het pistool... "Muis" is niet doorboord, maar het meisje schiet er nog steeds op. En plotseling heb je geluk en zal het pantser bezwijken. In dit geval zal de Duitser een doodskist met muziek moeten bestellen.
  Het blootsvoets meisje is opgewekt, al begrijpt ze dat ze weinig kans hebben om uit zo'n wervelwind te komen. De Sturmmaus gaan bijvoorbeeld in het offensief. Dit zijn machines vergelijkbaar met de Shtrumtigr, alleen veel groter en op een langwerpig Mouse-chassis. En als een zware raket uit een 600 mm-bommenwerper vliegt, dan is dat gewoon verschrikkelijk.
  Brokken verschroeide aarde regenden neer op Anyuta en smolten grond na de opening. Maar het meisje schaamde zich helemaal niet. Integendeel, ze zette haar blote voeten om een aangename massage van de fragmenten te voelen. En vrolijk zong:
  Moederland en leger zijn twee pijlers,
  Waarop de planeet rust!
  We zullen je beschermen met onze borsten,
  Uw leger wordt gezongen door alle mensen!
  
  De wolken zijn koel, maar de zon is heet,
  Het machinegeweer wreef over de schouder van een soldaat ...
  Voor altijd moederland zijn we bij je -
  Laten we een graf graven voor de slechterik!
  Anyuta was al in nazi-gevangenschap geweest en daar werd ze hard geslagen met stokken op haar hielen. Het meisje kreunde en rende rond, maar verraadde niemand. Wat zijn al die klappen voor haar. Ze is lid van Komsomol. Een ander ding is dat de nazi's al door de frontlinie zijn gebroken en dreigen deze ook te verslaan. Anyuta weet het en schiet. Hoewel het buitengewoon moeilijk is, moet je in de loop van de "Maus" komen, en dan verliest de Duitse tank het vermogen om te vuren en moet hij naar achteren worden gebracht voor reparatie. En dat is nu al een probleem voor de Fritz.
  En hier slaagde Anyuta erin om na verschillende missers het vat "Tiger" -2 te verslaan. Toen zong het meisje vrolijk:
  - De onze zal niet wijken voor de jouwe!
  En weer geschoten. Akulina adviseerde haar om blote voeten te gebruiken tijdens het fotograferen, omdat dit veel praktischer is. Het mooie meisje was het hier deels mee eens. En het ging veel beter. Alle kanonnen zijn 85 mm kaliber, niet krachtig genoeg tegen Duitse tanks. En dus als je de loop raakt, dan verschijnen de kansen op succes.
  Anyuta probeert zich een blauw panorama voor te stellen met bewegende gele stippen erop. Dit is het dikke groene silhouet van een nazi-tank. Je ziet hem als een gigantische olifant. Dus pak het en raak de mastodont op de kofferbak. Dan is de superioriteit van de vijand in gewichtsklassen nutteloos voor hem.
  En nu verliest een andere "Tiger" -2 zijn slurf. En hij wordt extreem ziek.
  Akulina zingt uit volle borst:
  - Ex staart, schubben - Fritz heeft de brasem niet gevangen!
  De batterij bestaat volledig uit meisjessandalen en daarom worden ze blijkbaar gespaard door hogere krachten, en de schelpen doen geen pijn. Elk van hen heeft zijn eigen school en zijn eigen lot. Als kind droomde Akulina ervan een medicijn uit te vinden dat onsterfelijkheid zou schenken. De dood leek haar een vreselijke en oneerlijke beslissing. Het feit dat mensen sterven is immers verschrikkelijk. En hoewel het meisje geloofde in de onsterfelijkheid van de ziel, die primair is in vergelijking met het lichaam, maar toch. De wereld is geen schaakbord, haal er een stuk af en zet het er weer op. Nee, het universum bleek wreed. Waarom moet een mens oud worden en sterven? Akulina was vooral geschokt door de oude vrouwen - deze lelijkheid is verschrikkelijk.
  Is de mens niet als een bloem, en niet de kroon van de schepping? De mens moet onsterfelijk zijn en blijven. En het leek hem in ieder geval niet om ziek te worden en naar de volgende wereld te gaan. Een mens is tenslotte geboren om gelukkig te zijn.
  En over wat voor soort geluk kunnen we praten als mensen hun familie en vrienden verliezen? Als hij - persoonlijkheid vervaagt? Nee, dit is fout en niet goed. En Akulina dook in medische literatuur. Al snel kwam het meisje tot de conclusie dat chemie alleen niet genoeg is voor onsterfelijkheid, en dat er iets fundamenteel nieuws en effectiefs moet worden uitgevonden.
  Misschien zelfs wat straling. Die, in tegenstelling tot radioactief, niet zou vernietigen, maar genezen. Toen begon de oorlog en was er geen tijd voor onsterfelijkheid. Akulina werkte enige tijd in de achterhoede. Maar de verliezen van het Rode Leger werden groter, er werden steeds vaker meisjes naar voren geroepen en er ging ook een medicus mee. Eerst werkte ze als verpleegster en stapte daarna over naar de batterij. Meer dan eens bevond Akulina zich op de rand van de dood. Maar elke keer bleef ze in leven en zelfs zonder ernstige verwondingen.
  Arme meid die zoveel verschillende problemen had in haar leven. En nu naderen fascistische tanks hen.
  En hier is nog een schoonheid, bruinharige Tatjana. Het meisje brengt schelpen, sleept dozen. Ze is ook blootsvoets en vindt hier zelfs plezier in - juli is tenslotte in de tuin, de warmste maand van het jaar. Het is hier goed, alle verzamelde meisjes zijn heel mooi, inspirerend ontzag in de vijanden van het vaderland. Tatjana trekt aan de doos en zingt:
  Unie onverwoestbaar, vrije republieken,
  Het was geen onbeschoftheid, geen kracht, geen angst die opkwam...
  En de goede wil van verlichte mensen -
  Vrede, vriendschap, licht, rede en moed in dromen!
  
  Glorie aan het vaderland, onze vrije,
  Vriendschap van alle naties is een afhankelijkheid van een eeuw,
  Wettelijke kracht, de wil van het volk,
  Een eenvoudig mens is immers voor Unity!
  En onder zulke woorden is ze opgewekter en lijken de dozen niet meer zo zwaar. En het meisje laat zich gemakkelijk los. Ze is zo charmant. En vrolijk meisje. Hier is een Duitse saboteur die met een granaat naar boven kruipt om...
  borstwering. Tatjana pakt een citroen met haar blote voet, trekt het met sierlijke vingers eruit en gooit het naar de vijand. Onmiddellijk vliegen drie Duitse spionnen op, tijdens de vlucht door fragmenten gesneden. En Tatjana, die haar blote, gebruinde benen kruiste, liet hen de vijg zien. Hoe dan ook, het is een mooi meisje. En kan zij ook doodgaan?
  En hier is de commandant van hun batterij, majoor Voronina. Ze is al dertig jaar oud, maar de taille van constante beweging is slank, zoals die van een jong meisje. Haar haar is wit en daarom valt het grijze haar niet op, en vanuit de frisse lucht is haar gezicht rossig en schoon, geen enkele rimpel. Margarita Voronina vocht vanaf de eerste dagen van de oorlog. Niet erg succesvol in prijzen, aangezien ze meer dan zes jaar had gevochten en persoonlijk meer dan honderd Duitsers had gedood. Geen enkele keer raakte Margarita ernstig gewond en lag ze niet in het ziekenhuis. Ze heette zelfs: Iron Margarita. Maar de vrouw was moreel uitgeput van de langdurige oorlog.
  Haar blote voeten zijn eeltig en nauwelijks stoffig. Ze leerde zichzelf voor de oorlog blootsvoets rennen in de sneeuw. En nu heb ik al meer dan zes jaar geen laars gedragen. In het eenenveertigste jaar vocht ze in het meest zuidelijke deel bij Rostov om haar gelofte te houden. Alleen dankzij Siberische zalven voorkwam ze bevriezing. Maar ze overleefde zonder schoenen, slaagde voor een zware test in Russische sneeuwbanken. En zette de oorlog voort.
  Ze werd niet hoog gewaardeerd en ze drong nooit aan op haar heldendaden. Dus de beloningen stapelden zich langzaam maar zeker op. En nu is ze al opgeklommen tot de rang van majoor en heeft ze de Orde van Glorie van alle drie de graden. Maar de ster van de held die Margarita al lang heeft verdiend, is dat nog niet. Maar de krijger heeft er niet echt spijt van.
  Het belangrijkste is om te overleven in deze oorlog. En hier heeft ze een speciaal amulet van Perun. Hiermee kun je vier mensen redden in elk gevecht. Margarita zelf en drie andere mensen van haar keuze.
  De grote vrouw had er zelf drie gepland om te redden: Akulina, Anyuta, Tatjana. Goede meiden en zeer capabel. Hier is hun kanon, de lopen hebben al vijf Duitsers afgeschoten. En nu raakte Anyuta de Panterrups. De Duitse tank stopte en begon te roken.
  Margarita roept naar de meisjes:
  - Ga zo door!
  Ze antwoorden uit volle borst:
  - Er is zo houden!
  Margarita riep enthousiast uit:
  - Niet! Niemand houdt ons tegen. Niemand zal winnen!
  En de zesde muis verloor zijn snuit. Duitse tanks zijn vrij snel, maar talrijke antitankgreppels en egels verhinderen dat ze oprukken. De meisjes richten samen, Akulina helpt het pistool te richten, ze is snel als geen andere vechter. Tatjana is ook sterk en nauwkeurig. Hier schieten ze weer. En deze keer raakte het projectiel de rups van de leeuw.
  Het raken van de sporen van de "Tiger" -2 is nutteloos, omdat kleine rollen de auto, of liever het onderstel, vrijwel onkwetsbaar maken. Maar bij een lang vat is het effectief en verleidelijk.
  Anyuta spreekt als een echte zeeman uit:
  - Nou, van de schroef!
  Akulina ondersteunt de duivel-cherubijn:
  - We komen met vrolijk gelach,
  Naar de grote gebouwen van het Reich Berlin...
  Laten we blij zijn met de zoete twee,
  Ons leger is onoverwinnelijk!
  En weer begon de Duitse tank zo hevig te roken en begon metalen fragmenten in alle richtingen uit te laten.
  Meegesleept door enthousiasme begon het hele maagdenkanonnenbataljon te zingen;
  Eens kende een man geen dromen,
  Ik kon de loomheid van een vurige gedachte niet begrijpen!
  Kijkend naar het licht van een stralende ster -
  Ik kende het concept van het Heilige Vaderland niet.
  
  Hij was een dier, een ruwe wilde -
  Een volle maag - dat is de hele troost!
  Eén instinct - zoals een kraai pikt,
  En honger daalt in de afgrond van de hel!
  
  Toen stond alles op het bord,
  En hierin zijn zelfs de dieren gelukkig!
  En de geest verlangt naar eeuwige schoonheid -
  In zijn geloof om betere macht te doen!
  
  Dan krijgen wij mensen het idee -
  Ja, daar hoort een verschrikkelijke kwelling bij!
  Maar je vecht voor kennis jongeman -
  Redelijk onderwijs zal alles verheffen!
  
  Dan heb je niet lang last
  De tijd zal komen - jeugd voor altijd!
  Je vader en moeder zullen ook opstaan,
  Ze zullen nachtmerries krijgen zonder kreupel te worden!
  
  Maar gedachten zijn ook slecht elk -
  Ze staan in brand!
  Als ze een ander laten schrikken,
  Wanneer onsterfelijken een geschenk hebben!
  
  Helaas, je moet je woede overwinnen -
  Creëer een ander universum in glorie!
  Zo zal de kracht in je hart zijn,
  Die nederlaag is ook een opbouw!
  De slag om Koersk eindigde in een gelijkspel. En er was een pauze. De Duitsers brachten de Panther -2 in de serie. Deze machine was geavanceerder met een smal torentje en een lager silhouet.
  Het gewicht van de auto groeide, een kleine zevenenveertig ton, waarvan de rijprestaties zelfs verbeterden dankzij de motor van negenhonderd pk. Maar bewapening en bepantsering zijn aanzienlijk toegenomen. Het voorhoofd van de toren werd 150 mm en de zijkanten waren 60 mm, het voorhoofd van de romp was 120 mm bij een helling van vijfenveertig graden en de zijkanten waren 60 mm. En het kanon is 88 mm en 71 EL. Zo'n kanon dringt van een afstand een kilometer 193-millimeter pantser binnen met een helling van 30 graden. Dus de machine is zeer serieus en destructief.
  Tja, wat is hier het antwoord op? Alleen door het feit dat de meiden ook blootsvoets en in bikini zullen vechten. Dan hoeft de tank ook niet perfect te zijn.
  Het is al winter. En een van de eerste IS-2 tanks gaat de strijd aan. En Elena's bemanning erop. Meisjes zijn natuurlijk blootsvoets en in bikini. Ze zijn klaar om te vechten tegen het nazi-tuig, waarachter de Verenigde Staten staat.
  De strijd zal dus zwaar worden.
  Elena schoot met haar blote tenen. Ze raakte de nazi-machine en piepte:
  - Voor het moederland!
  Euphrosinia slaat ook op de vijand, slaat hem op zijn zij, en lacht oorverdovend, voegde eraan toe:
  - Voor moeder Rusland!
  De meisjes schilderden de IS-2 tank wit voor de strijd. En het is praktisch onzichtbaar in de sneeuw. En ze gutsen heel treffend naar de vijand.
  Elizabeth, die nauwkeurig op de vijand schoot en de vijand nauwkeurig raakte, merkte heel logisch op:
  - Ik ben Robin Hood in bikini!
  Elena was het hiermee eens:
  - Je bent echt een echte Robin Hood!
  En hoe hij het oppakt en met zijn blote hiel de trekker overhaalt.
  Vier E op de IS-2 is een grote kracht. Al is Gerda een serieuze tegenstander op Panther-2.
  Beide tanks vallen ongeveer in dezelfde gewichtsklasse. De Duitse heeft een dunner pantser aan de zijkanten, maar is beter beschermd in het voorhoofd, vooral door de toren en het onderste deel van de romp. En het Duitse kanon is meer pantserdoordringend en snelvurend.
  Toegegeven, de eenmalige schade van het Sovjet-kanon is misschien sterker. Ja, dit is natuurlijk een groot pluspunt, maar het Duitse kanon is nauwkeuriger. En wat belangrijk is, de Panther-2 is veel wendbaarder en wendbaarder.
  Dus Gerda heeft een pluspunt. En als ze met haar blote tenen op de knop drukt, lijkt ze niet een beetje.
  En Duitse meisjes zijn dol op mannen, en dat is ook hun kracht, vooral als ze hun tong bewerken met pulserende jadestaven.
  . HOOFDSTUK 2
  In de winter bereikte het Rode Leger geen beslissend keerpunt. De frontlinie bleef stabiel. En praktisch onbeweeglijk.
  Het jaar daarop verschenen de Duitsers in een reeks straalvliegtuigen en de evolutie van de Focke-Wulf - TA-152. Een prachtige machine met krachtige wapens en behoorlijke snelheid. Dit is serieus...
  In de USSR zijn er nog steeds alleen nieuwe tanks IS-2 en T-34-85. En dat was ook een grote stap.
  In het voorjaar lanceerden de Duitsers een nieuw offensief. Ze probeerden het initiatief te grijpen.
  Het begin van het offensief op 21 mei werd ontstoken door het gebulder van tienduizenden kanonnen en het vertrek van meer dan zeventigduizend bommenwerpers met napalmbommen tegelijk en met een gewicht tot tien ton. De meest epische strijd van de Tweede Wereldoorlog begon. De vijand stak de Rubicon over en haastte zich naar Moskou. Duitse tanks denderden, kleinere auto's kletterden. Hordes staal rukten op naar de Sovjet-posities, zoals de cavalerie van Genghis Khan in dikke bepantsering. Arrays gingen vooruit en in de eerste plaats gebruikten de meest beschermde "Mouses" en "Royal Lions", "Tigers" -2 ze als een stormram.
  Zelfs eerder passeerden teletanks - "Chess Horse". Ze bliezen mijnenvelden op en maakten de weg vrij voor Duitse voertuigen naar de Sovjet-posities. De "Serpent Gorynych" werd ook gebruikt, toen slangen gevuld met explosieven naar voren werden gegooid en alles werd schoongemaakt.
  De elfenmeisjes Frida, Charlotte en Gerda zitten in de nieuwste Panther-3-tank en lopen voorop in de aanval. Mooie krijgers in een platte machine met een gewicht van 75 ton, ze ontbloten hun gezichten naar elkaar en schieten vanuit een kanon van het nog voormalige 105 mm kaliber.
  Charlotte merkte met een glimlach op:
  - Er zijn al meer dan drie jaar verstreken sinds de oorlog met Rusland begon. Maar Moskou is nog niet ingenomen!
  Frida merkte verontwaardigd op:
  - Maar binnenkort wordt de Kaukasus ingenomen. En dit is misschien nog wel belangrijker!
  Gerda antwoordde met een glimlach:
  - Natuurlijk zijn er zulke prachtige bergen en prachtige plekken, maar ... De oorlog eindigt meestal met de val van de hoofdstad. En hoewel het niet wordt ingenomen, is het onmogelijk om over onze overwinning te praten!
  Charlotte stemde met tegenzin in.
  - Nee, je kan het niet!
  De nieuwe tank "Panther"-3 wordt nog steeds experimenteel getest. Alles is daarin zo geautomatiseerd dat twee bemanningsleden voldoende zouden zijn. Maar meisjes met blote benen doen liever trio's. Het maakt het ze er echter niet makkelijker op.
  En een gigantische tank op de Sovjet-posities haasten. Het is zwaar maar goed beschermd en heeft een 105 mm kanon in 100EL. En dit is serieus.
  Dit monster naar voren haasten ...
  En Sovjetgranaten stuiteren op deze tank.
  Gerda merkte op:
  - Wij drieën zijn moeilijk!
  merkte Charlotte met een glimlach op, met haar blote tenen op de vijand schietend.
  De roodharige kirde:
  - Moge ons moederland in glorie zijn!
  Frida merkte lachend op:
  - Glorie aan de Arische geest!
  En hij zal ook met zijn blote hiel drukken en de Sovjettank zal doden. En koeren:
  - Voor nieuwe krachten!
  Dit is waar de enorme kracht van de tank van pas komt.
  Maar aan de andere kant vechten Sovjetmeisjes. En de krijgers uit Rusland lopen ook blootsvoets.
  De gevechten zijn hevig en de Fritz rukken op en doorbreken verdedigingen in de diepte. En het gaat niet helemaal volgens plan.
  Elizabeth vuurde vanaf de IS-2 op de vijand en piepte:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  Ekaterina merkte op, terwijl ze de vijand neukte:
  - Voor onze veranderingen, voor Rusland!
  Elena pakte het ook en sloeg op de vijand, koerend:
  - En alles is super voor Rusland!
  Euphrosyne zond een moorddadig geschenk van vernietiging met haar blote vingers en piepte:
  - Voor het vaderland!
  De vier op de IS-2 werkten en schoten vrij nauwkeurig. En heel nauwkeurig, heel stevig de vijanden raken.
  Nou, de Duitsers blijven doorbreken. En ze bewegen in een gevechtsrichting.
  Het is al zomer en de voorkant brokkelt letterlijk af. Maar de meiden blijven vechten en laten hun hoogste klasse zien.
  Elizabeth fronste bij deze woorden. Na een relatief en niet al te succesvolle winter ging het op de fronten slechter. In Koersk leden de Sovjettroepen, ondanks de numerieke superioriteit, een zware nederlaag. En zelfs nu faalt het tegenoffensief van de jagers bij Voronezh, dat relatief succesvol begon. De Duitsers gingen naar achteren en sneden de communicatie af. En nu moeten de meisjes op de tank zich terugtrekken.
  Maar toch, het is goed als er alleen vrouwen in de auto zitten - ze ruiken zo'n aangename geur, niet zoals zweterige mannen. En hun bemanning is zo goed gecoördineerd. En de vier kropen naar boven om buitengewoon mooi te zijn.
  Elizabeth zegt resoluut:
  We gaan winnen, dat weet ik zeker! Zelfs terugtrekken in het Verre Oosten!
  De roodharige Aurora, die haar blote, gebeitelde been op het water sloeg, grimassend, antwoordde met een soldatenlied:
  "Eindelijk kregen we het bevel om aan te vallen!" Neem onze spanwijdte en bloed weg! Maar we herinneren ons hoe de zon terugging en bijna in het oosten onderging!
  Ekaterina en Elena antwoordden in koor:
  -Goed gezegd!
  De blote benen Aurora voegde in proza toe:
  - Heel Europa werkt voor de nazi's, en nog meer middelen in Afrika. We moeten dus een hele zware halter tillen!
  Op blote voeten sloeg Elizabeth met haar vuist op het water:
  - Laten we het oppakken en verscheuren! En nu is dat genoeg! Al opgefrist en weer in de tank!
  De schoonheden maakten geen bezwaar. Zweet van sterke, gebruinde lichamen weggespoeld en oké. De meisjes hebben luxe heupen en smalle tailles en een buik met een reliëfpers. Ze zijn echt als beelden van oude godinnen. En de benen zijn zo slank, en tegelijkertijd gespierd, ballen en staaldraad van spieren rollen onder de olijfhuid.
  Ze zeggen over zulke meisjes: ze zullen een galopperend paard stoppen, ze zullen een brandende hut binnengaan!
  Hoewel het terughoudend is om terug te keren naar een hete tank. Elena spatte uit de emmer op het harnas om de auto in ieder geval een beetje koeler te maken.
  Elizabeth merkte hier streng op:
  - Hoe vechten mannen in uniform in zulke stalen doodskisten? En we zijn bijna naakt!
  Op blote voeten Aurora, met grote tanden en parelwitte tanden, barstte in lachen uit:
  - U zult het ermee eens zijn dat het een zeer interessant idee is - om een bikini onder Lend-Lease te sturen!
  Ekaterina antwoordde boos en sloeg met haar blote voet op de rups van de tank:
  - Ja, geweldig. Minimale verspilling van stof, maximale ambitie!
  Elena, ook trillend, alleen deze keer met haar borst, kwaakte:
  - Het zou beter zijn als ze een extra tank zouden sturen! Of een vliegtuig!
  Op blote voeten merkte Elizabeth nors op:
  - Ja, rotzooi, ze hebben tanks!
  Roodharige Aurora, die de toren beklom, maakte bezwaar:
  - Niet echt! De nieuwste "Churchill" is erg goed, vooral in harnas!
  Blonde Elizabeth fronste haar wenkbrauwen en vroeg:
  - Heb je op de Churchill gereden?
  De vurige duivel antwoordde fluisterend:
  - Niet! Maar ik kwam er per ongeluk achter dat hij een frontale bepantsering heeft van 102 millimeter!
  De mooie Elizabeth rondde haar gezicht, tikte met haar sierlijke, blote vingers op het harnas van de vierendertig en merkte op:
  "Twee keer zo dik als de onze?" Nou, wat een goed idee!
  Elena, zittend op de bestuurdersstoel, vroeg:
  Hoe zit het met het kaliber van het wapen?
  De blote voeten Aurora antwoordde eerlijk:
  - Ik weet het niet ... Maar hoogstwaarschijnlijk is het 75 of 76 millimeter. Ongeveer vergelijkbaar met de onze.
  Op blote voeten merkte Aurora op, terwijl ze zich als schutter neerzette:
  - Dus misschien zijn zijn rijprestaties slechter?
  Aurora op blote benen haalde haar sterke, gespierde schouders op.
  - Misschien ... Maar de Britten hadden al een Meteor-motor van 600 pk, dus ik denk niet dat de Churchill-tank een kistmachine is!
  Mooie Elizabeth stelde nog een vraag:
  - En wat zijn onze laatste ontwikkelingen?
  De roodharige duivelin zong met een liefdevolle stem:
  - Het is een groot geheim... Geloof je het of niet?
  Elizabeth, haar blote voeten schuddend, antwoordde met een melodieuze stem:
  - Natuurlijk geloof ik je! Voor dergelijke vragen kun je heel eenvoudig ... Rammelen in het kamp - waar de kleine witte beer is!
  Elena op blote benen, die de auto startte, merkte op:
  - Er gaan geruchten dat er binnenkort een monster zal verschijnen - zeven kanonnen en twee raketwerpers zoals op Katyushas.
  De vurige Aurora floot en schudde haar hoofd.
  - Ja, zo'n monster draait zich niet eens om!
  Elena zei pompeus:
  - Maar wat zal het pijn doen!
  T-34-85 brulde. Ik moest mijn stem verheffen om over de motor te schreeuwen.
  Senior luitenant Elizabeth gromde:
  - Ik hoorde dat er binnenkort een nieuwe IS komt, met zeer dikke bepantsering en twee motoren. Dus de Duitsers zullen Khan zijn!
  
  
  Barefoot Aurora zong gekscherend:
  "We zullen de tank opgraven, hij zal opnieuw beginnen te doden in twee normen, hij zal je beginnen te voorzien van een khan naar de kerkhoven!"
  En met z'n vieren barstten ze in lachen uit. De auto kwam langzaam op snelheid. Ondanks alle legendarische vierendertig en T-34-85, was het een nogal moeilijke tank om te rijden. Vooral het schakelen van de versnellingsbak vergde veel inspanning. Sterke Elena met blote benen kon het hoofd bieden, soms hielp een roodharige haar met haar voet. Maar de doos zelf kan breken.
  Daarom werd de "vierendertig" niet op de maximale versnelling gezet. Dus de tank bewoog langzamer dan hij kon. En het risico bestond dat overdag de beruchte "dingen", de Yu-187 en de TA-152, een zeer gevaarlijke duikbommenwerper, hem zouden vinden.
  Elizabeth begreep dit op blote voeten en verwachtte dat ze sneller bij het bos zou zijn. Daar is hun tank niet al te onderscheiden.
  Op blote benen floot Aurora een lied onder haar neus. De roodharige is altijd opgewekt, zelfs als hij verdrietig nieuws brengt.
  Natasha herinnerde zich het begin van de oorlog. Het gebeurde 's middags, toen ze het op de radio aankondigden. Maar al in de ochtend begonnen onheilspellende geruchten zich te verspreiden. Toen meldden ze op de radio dat Duitsland de USSR had aangevallen zonder de oorlog te verklaren. Onmiddellijk barstten verschillende vrouwen in tranen uit.
  De stemming van de mensen was gemengd. Degenen die jonger zijn, en gedrogeerd door propaganda, waren zelfs opgetogen: ze zeggen, over twee weken zullen we de Duitsers verdraaien en ze zullen een skiff zijn. De oudere daarentegen zijn gebruind.
  Ook Elizabeth voelde zich ongemakkelijk. Haar oudere broer stierf in de Finse oorlog en de middelste broer, die was teruggekeerd, vertelde veel vreselijke dingen. Het was in ieder geval duidelijk dat het niveau van het Rode Leger niet zo hoog was als de propaganda beweerde. En dat het commando niet in orde is, en dat veel tanks branden als lucifers.
  De officieren spraken met respect over de Duitsers... Toch veroverden ze bijna heel Europa. En wie ouder is herinnert zich de Eerste Wereldoorlog. Toen bereikten de troepen van de keizer de Dnjepr en Rusland ging naar het vernederende verdrag van Brest-Litovsk.
  Dus de blote benen Elizabeth was erg overstuur. Ik wilde mijn dierbaren niet opnieuw begraven, en nog meer om te vechten met zo'n sterke vijand als Duitsland en zijn satellieten. Er is weinig hoop voor Groot-Brittannië. Hoe deze vleesetende roofdieren zich ook zouden verenigen tegen Rusland.
  De eerste dagen en weken bevestigden de meest pessimistische voorspellingen. De Duitsers rukten op en namen de ene stad na de andere in. Minsk viel binnen een paar dagen. En in minder dan een maand Smolensk. Elizabeth bood zich aan voor het front. Ze is een sterke meid en erg gehard.
  
  Ze werd bij toeval tanker, daarvoor vocht ze bij de infanterie. De Duitsers rukten verder op. Het deel waarin het meisje vocht was omsingeld. Natasha zocht haar eigen weg en stuitte op een verlaten tank. Elena was bij haar en samen konden de meiden de auto starten. En bracht haar zelfs naar de frontlinie.
  Hiervoor ontvingen ze een medaille en werden ze toegewezen aan tanktroepen. De voorbereiding was erg kort - slechts anderhalve maand. De meisjes slaagden erin deel te nemen aan de verdediging van Moskou.
  Het leek er al op dat zo ongeveer, de onze op het punt stond. De geavanceerde eenheden van de Fritz zagen het Kremlin door een verrekijker de buitenwijken van de hoofdstad binnengaan. Maar er gebeurde een wonder.
  De vijanden werden niet alleen gestopt, maar wisten ook in het tegenoffensief te gaan. Niemand heeft de laatste operatie gepland. Het verliep spontaan, maar van daaruit was het nog succesvoller. De nazi's trokken zich terug, lieten hun uitrusting achter en bevroor letterlijk in de kou.
  En de "vierendertig" toonden hun goede kwaliteit - crosscountry-capaciteiten. De Duitsers kwamen vast te zitten in de sneeuwbanken en de ridders bewogen en verpletterden de vijand.
  Nadat de dreiging voor Moskou was geëlimineerd, dacht iedereen dat nu en verder de onze zou oprukken. En dat de rug van de nazi's gebroken was.
  Maar nu is alles weer anders! Zoals in een eng sprookje! Over shifters! Als zwart wit wordt en wit zwart.
  En nu is het veel erger geworden. Er heeft zich een ketel gevormd, waaruit men eruit moet.
  Svetlana leunde uit de tank. De T-34-85 is een machine die naast een krappe versnellingsbak ook zo'n nadeel heeft als slecht zicht. Hierdoor verliest deze tank een aanzienlijk deel van zijn gevechtskwaliteiten. De Duitse Panther-2 heeft zo'n nadeel niet en daardoor is alles relatief goed zichtbaar.
  Het meisje klom zelfs in de veroverde trofee en merkte de comfortabelere werkomstandigheden voor de bemanning en de goede optiek van de Duitser op. Toegegeven, het 88 mm-kanon is verre van zwak en het projectiel is ook drie keer lichter dan het Sovjet-kanon.
  De rode duivel probeerde ook naar voren te leunen. Maar het is een beetje krap voor twee meisjes om door één luik te kijken. Ze begonnen te duwen.
  De blote benen Aurora gromde hard:
  "Dit is nog steeds mijn plek!" Je bent een schutter en zou bij de aanblik moeten zitten!
  Catherine snauwde:
  - Integendeel, ik moet alles zien! En je kunt maar beter je plek kennen!
  De meisjes begonnen te vechten. Geweven gespierde, gebruinde lichamen, gespannen sterke spieren. Zelfs hun beha gleed uit de inspanning.
  Elizabeth schreeuwde tegen hen, trok hen toen allebei bij de tenen van hun blote voeten en dwong hen te kalmeren:
  - Niet alleen grijpen de Duitsers, maar je moet nog steeds vechten! Bewaar je hartstocht voor de nazi's!
  De meisjes hielden op elkaar te knijpen, maar wendden zich in koor tot de commandant:
  - Hoe kunnen we volgen?
  Elizabeth nam een Solon (er was zo'n beroemde senator Solon!) besluit:
  - Jij komt er om de beurt uit!
  Op blote voeten merkte Aurora grillig op:
  -En de blondine zal vals spelen!
  Catherine reageerde boos:
  - Je zou schaamteloos rood hebben gehouden!
  Elizabeth gromde:
  - Genoeg! Of ik sla je kippenpoten! Je zult je vriend veranderen op mijn bevel!
  Het meisje liet haar tong aan elkaar zien en... bleef samen in het luik hangen.
  Elizabeth op blote benen zei op koude toon:
  - Jij roodharige gaat zitten, Svetlana blijft!
  De vurige Augustinus was oprecht verontwaardigd:
  Ze is hier al heel lang! Ik kwam net opdagen! En in theorie zou ik het moeten veranderen!
  Elizabeth, haar stem verheffend en het metaal latend, gromde:
  - De bevelen van de commandant tijdens de oorlog worden niet besproken, maar uitgevoerd... Of moet ik u geselen?
  De vlammende sandaalduivel verstopte zich met tegenzin in de krappe, hete toren, mompelend:
  - Een bevel van de commandant tijdens de oorlog, als er kogels in het rond fluiten! Gevuld met liefde en grote waarde, heilig voor Russische soldaten!
  Elisabeth glimlachte. Het conflict is opgelost, en binnenkort het bos, en ze zullen veilig worden verborgen. Hier riep de waakzame Catherine plotseling:
  - Vooruit op de Duitser op de tank!
  Nu is dit serieus... Bovendien was Elizabeth niet zozeer bang voor een tankslag als wel voor het feit dat de nazi's aanvalsvliegtuigen op de radio zouden roepen. Er is echter hoop dat de Fritz niet zal vliegen omwille van een eenzame Sovjettank.
  Hoewel de Duitser zich achter een stapel oud hooi verstopte, slaagde Catherine erin hem te zien. Het was Panther-2, en in de laatste wijziging met een snuitlengte van 100 EL. Het kaliber is dezelfde 88 mm, maar de mondingssnelheid van het projectiel is veel hoger.
  Panther-2 in de vorige modificatie kon doorbreken op een afstand van niet meer dan 1000 meter, en dan niet zeker in het voorhoofd. De Sovjet vierendertig konden in theorie tot een kilometer aan boord reiken, maar in de praktijk vanaf vijfhonderd meter. Maar deze keer zijn de kansen bijna gelijk. En de nazi's hebben betere optica.
  Ondanks alle risico's zette Elena met haar blote hiel de laatste versnelling in. De vierendertig brulden nog harder, zodat hun handen gevouwen waren en de tank zelf trilde. Maar nu zijn ze veel moeilijker te raken. De Duitser staat stil en wacht op de Sovjet-auto.
  Het is gemakkelijker om een stilstaand doel te raken, maar als je auto zo schudt...
  Ekaterina daalt af en met behulp van haar blote voeten Aurora richt en vuurt het eerste schot.
  Een granaat ontploft tien meter voor de Duitser.
  Op blote voeten waarschuwt Elizabeth streng:
  - Doe voorzichtig! We hebben niet zoveel munitie meer!
  Ekaterina, nonchalant knikkend met haar blonde hoofd, antwoordt:
  "Het is maar een waarnemingsschot!"
  De blootsvoetse Aurora zong spottend:
  - Morgen zal beter zijn dan gisteren! Morgen zal beter zijn dan gisteren! Hallo zon!
  De blote voeten Ekaterina zei een beetje in geluid, maar duidelijk:
  - Donder op!
  Het meisje probeerde opnieuw te mikken. De Duitser was nog ver weg. Het is zelfs onwaarschijnlijk dat het Zis-85 kanon zijn 60 millimeter pantser van zo'n afstand zou doorboren. De nazi schoot nog niet, maar hij ving het doel. De kleine T-34-toren is een klein doelwit. Het is moeilijk om het van een afstand te raken, vooral als de tank zo op volle snelheid raast.
  Catherine aarzelde op blote benen. Schiet nu of later en kom dichterbij. Vierendertig trillingen in beweging, en het is onmogelijk om nauwkeurig te kijken. Je moet ofwel stoppen, of dichtbij genoeg komen, of nog beter dichtbij.
  Op blote voeten zegt Elena terwijl ze haar vuisten balt:
  - Voor de glorie van het moederland van de heilige!
  Ekaterina op blote benen beslist en schiet. Het projectiel wordt uit de loop gespuwd. Het meisje begeleidt hem met een mentale escorte.
  Al dichterbij, ongeveer anderhalve meter, van de Duitser. Gezien het feit dat de vierendertig moeilijk te zien is vanuit het zicht, is dit een goed resultaat. Halfnaakte Aurora, die zich op het moment van het schot vooroverboog, blafte luid:
  - Bijna een beetje meer!
  Catherine mompelde boos:
  - Telt bijna niet!
  De roodharige duivelin kirde:
  "We geven de Führer een klap in het gezicht, hij zal het op de een of andere manier redden!" We zijn nu een beetje zoals, een beetje gek!
  Catherine duwde ongeduldig de schoonheid met haar voet:
  - Zwijg als je kunt!
  De blootsvoetse Aurora gromde:
  - Bakstenen!
  Uiteindelijk kon de Duitser het niet uitstaan, vuurde... De granaat vloog met een fluitje gevaarlijk dicht bij de auto. Maar Fritz sloeg niet. Wat dacht hij? Had je het vermoeden dat zulke schoonheden in de koets zaten of mechanisch werden afgevuurd? Panther-2 heeft een geschutskoepel en goed zicht. In het vierenveertigste jaar werd deze tank de meest massieve. Met zijn hulp boekten de Duitsers grote successen en veroverden ze gebieden binnen de vier Duitse grenzen van 1937 en in slechts vijf maanden.
  De tank bleek volledig te voldoen. Vooral tegen de IS-2. Aan het einde van het vierenveertigste jaar verscheen er een optie met een langere looplengte, en dus de beginsnelheid van het projectiel. De Duitser verwacht de vijand te raken, hoewel de vierendertig een problematische auto is. Soms slagen de Russen erin om van grote afstand en onderweg toe te slaan. We moeten de vijand meppen als een vlieg.
  Elizabeth, die zich op blote benen realiseert dat er altijd een kans is om te slaan, fluistert:
  - Lenin, feest, Komsomol!
  Een gekke gedachte flitste door mijn hoofd, waarom zou ik me niet tot God wenden? Maar een Komsomol-lid wordt niet verondersteld in God te geloven. En in het algemeen, als Hij bestaat, waarom laat hij dit dan toe? Zou een zorgzame Schepper zulke wetteloosheid toestaan? Hoe zit het met ouderdom en overlijden?
  Bijna naakt was Elizabeth, misschien meer dan de dood, bang om oud te worden en lelijk te worden. Hoe onesthetisch is dit. En inderdaad, als we aannemen dat een persoon sterfelijk is, omwille van ontwikkeling en vooruitgang, dan is het misvormen van mensen met ouderdom op de een of andere manier niet uit de hand. En waar is de esthetiek van de maker? Houdt hij echt van gerimpelde en gebochelde oude vrouwen?
  De mooie Elizabeth kon dit niet verklaren en concludeerde: God is een uitvinding van mensen! In feite is er evolutie. En misschien zal de tijd komen dat een persoon zich tot zo'n niveau zal ontwikkelen dat hij in staat zal zijn de doden weer tot leven te wekken! En dan zullen degenen die in de oorlog zijn omgekomen, herboren worden in de wereld van het heldere communisme!
  Op blote voeten fluisterde Elizabeth:
  - God geve de overwinning van onze atheïstische partij!
  Schoonheid Ekaterina kalmeerde en vuurde voor de derde keer... De granaat leek het pantser te raken, maar vloog weer voorbij. Maar de Duitser plantte... Verdomme, raak!
  De toren schudde, er werd gerinkel gehoord. Gelukkig ketste het hellende pantser af op het schot.
  Maar het belangrijkste was dat de Fritz vanaf een nog steeds behoorlijke afstand een snel bewegende tank met een kleine koepel wist te raken. En dit betekent dat een ervaren tanker daar zit en de volgende keer misschien niet leidt ...
  Met blote benen, glanzend van het zweet, plaatste Aurora automatisch het projectiel. Catherine wendde zich met een gebed tot ... Artemis! Blijkbaar leek de godin van de jacht in dit geval het meest geschikt. En het meisje schopte met haar blote voet in een scherpe hoek. Op blote benen merkte Ekaterina dat ze beter schiet als ze boos is. En... ze sloot haar ogen, vertrouwend op intuïtie...
  Vierde schot...
  Op blote voeten fluisterde Elizabeth zachtjes:
  - De lijkwade van de hemel is als een sluier!
  En halfnaakte Aurora, die weer van achter het luik naar buiten keek, schreeuwde:
  - Precies in de roos! Raak de toren!
  De granaat brak op de kruising door een Duitse tank. Er brak brand uit en de gevechtsuitrusting begon te scheuren. Hier merkte de roodharige, niet helemaal tactvol, op:
  - Gelukkig! En pas vanaf de vierde keer!
  Elizabeth met blote benen haastte zich om de roodharige Aurora te corrigeren:
  - Met zo'n schudden, en niet slecht! Bij de vierde poging!
  Barefoot Catherine koos onverwacht de kant van de roodharige:
  - Niet! Ze heeft gelijk, het was beter om de eerste keer te slaan!
  Elena begon een beetje te vertragen en probeerde de hendels zo soepel mogelijk met haar blote voeten te bewegen. De vierendertig vertraagden. De tank zag er aan de buitenkant nogal onbeschoft uit, maar toonde in de praktijk zijn effectiviteit. De toren van de Duitser werd volledig afgescheurd en de romp spleet in twee delen door de ontploffing.
  Elena begon een beetje te vertragen en probeerde de hendels zo soepel mogelijk met haar blote voeten te bewegen. De vierendertig vertraagden. De tank zag er aan de buitenkant nogal onbeschoft uit, maar toonde in de praktijk zijn effectiviteit. De toren van de Duitser werd volledig afgescheurd en de romp spleet in twee delen door de ontploffing.
  Maar een Fritz slaagde er toch in om uit de auto te komen en verstopte zich achter de struiken, deed alsof hij dood was. Op bevel van Elizabeth stopte Elena de tank. Halfnaakte Aurora en Ekaterina sprongen uit de vierendertig. De roodharige sprong op de Duitser af en tilde hem met één hand op bij de kraag, die buitengewone kracht toonde. De fascist was echter niet alleen klein van gestalte. Dit is echt een kind, een kindergezichtje, een mager lijf, zelfs een snor is nog niet doorgebroken.
  De gespierde roodharige vroeg in het Duits:
  - Ben je zo'n onderontwikkelde dystrof, of ben je echt een shket?
  De jongen mompelde angstig:
  - Ik ben geen kind. Ik kom uit Jungvolk, ik heb stage gelopen op een tank!
  De blote benen Aurora barstte in lachen uit:
  - Van Jungvolk? Waarom heb je geen veertien jaar meer?
  De jongen knikte en antwoordde:
  "Ik ben pas elf!" Mijn oom nam me mee voor een ritje. Stuur me niet naar Siberië! En de jongen jammerde.
  Barefoot Ekaterina, die Duits vrij goed verstond, stelde voor:
  "Misschien moeten we ons kind laten gaan?"
  De vurige Aurora ontblootte woest haar tanden:
  - De Duitser naar je eigen laten gaan? Nooit!
  De honingblonde schutter merkte rationeel op:
  - Als we zo'n shket als gevangene meenemen, zal iedereen ons uitlachen!
  Commandant Ekaterina leunde ook naar voren en, kijkend naar de jongen, merkte hij op:
  - Hij is wat mager. En het meisje vroeg in het Duits. Kom je echt uit Jungvolk?
  De jongen antwoordde:
  - Ja mevrouw...
  Catherine merkte logisch op:
  - Als we hem meenemen, kunnen we hem naar een goed weeshuis sturen. En als we de onze loslaten, kijk je naar het kind en ze zullen hem doden!
  De blote voeten Aurora maakte onverwacht bezwaar:
  Waar heb je goede weeshuizen gezien? Ik ben zelf een weeshuis, en ik heb een jonge duivenkolonie bezocht, en ik wil zeggen dat er geen verschil is!
  Catherine wendde zich tot Aurora en gromde:
  - Je was een roodharige die op een jongen zat? Ik vermoedde het altijd!
  Aurora stampte met haar blote voet, snoof minachtend en merkte op:
  - Onze kolonie was zo actief dat er geen dieven in zaten! Als een pionier, maar met een zeer strikte discipline. Ik ken de bandietentaal niet eens!
  Catharina was het hiermee eens:
  - Toevallig... Ik heb ook de kolonie bezocht, en daar zijn alle leerlingen zo ontwikkeld en nauwkeurig dat je zulke mensen zelden aantreft in een pionierskamp. Nou, oké, misschien wordt een Duits kind bij ons een paria, en het zou menselijker zijn om hem te laten gaan!
  De blote benen Aurora trok een grimas en stelde voor:
  "Misschien laat je hem bij ons." Laat hem de zoon van een regiment zijn, we zullen hem de Russische taal leren ...
  Elizabeth fronste naar de halfnaakte Aurora en gromde:
  Heb je speelgoed nodig?
  De roodharige merkte streng op:
  - En wat is er erger aan ons dan in een fascistische menagerie te leven?
  Ekaterina stapte per ongeluk op de gemorste motorolie en veegde nu haar blote, sierlijke voet af aan het gras. Maar het stof bleef hardnekkig vastzitten. Het schuttermeisje steunde Aurora:
  - Ja, de jongen zal echt beter af zijn bij ons dan bij dit nazi-beest! Hij is klein, mager, past in een tank! We zullen hem leren vechten en prestaties leveren!
  Elizabeth merkte somber op:
  - Vierendertig en zo krap voor ons vieren. En plant dan de jongen. Het is echter niet alleen dat. Dan praten ze allerlei nare dingen over ons!
  De mooie roodharige Aurora merkte boos op:
  Je denkt te slecht over andere mensen. Zal niet!
  Elena leunde ook uit de tank en siste:
  - Meisjes, laten we samen leven ... Uiteindelijk, of we de jongen verlaten, is het niet aan ons om te beslissen, maar aan de commandant van de eenheid ... Nou, laten we voorlopig het kind met ons meenemen en met de wind meerijden !
  . HOOFDSTUK 3
  Elizabeth op blote voeten knikte met tegenzin en gromde:
  - U zult zien, de commandant zal ons verbieden het te dragen. Dit is een oorlog, geen kleuterschool!
  Barefoot Aurora stak haar hand uit naar de jongen en zei in puur Duits:
  Nu ben ik je moeder! Je komt bij ons wonen en eten!
  De jongen antwoordde jammerend:
  - Niet nodig, tante, ik wil naar huis!
  De roodharige Aurora schudde dreigend haar hoofd.
  -Niet! Jij bent onze gevangene! Als je niet naar Siberië wilt, dan ben je bij ons!
  De jongen wilde in tranen uitbarsten, maar met een wilskracht hield hij zijn tranen in. En de man leek niet te huilen. Catherine nam de jongen in haar armen en droeg hem naar de auto. Inderdaad, vijf van ons in de tank raakten overvol. En de meisjes zijn niet klein, en de auto is te krap. De kleine Duitser die betrapt werd, zat stiller dan water onder het gras.
  De tank reed het bos in. En net op tijd vlogen er net twee beroemde Yu-187 aanvalsvliegtuigen voorbij. Op zichzelf is dit vliegtuig niet al te verschrikkelijk in luchtgevechten, maar het gooit zeer nauwkeurig bommen en kan ook een aparte tank raken.
  Elizabeth zei met een glimlach:
  "En we verloren bijna tijd door deze jongen. Ze zouden onze tank aan stukken slaan.
  Catharina haalde haar schouders op.
  - We wonnen een tankduel met een bijna gelijke tegenstander, en blijkbaar een ervaren schutter. Daarvoor schakelden ze ook verschillende wapens uit en overleefden ze. Van onze kameraden hadden ze zeker niet allemaal geluk!
  Elizabeth keek naar haar lichaam en merkte op:
  - We zijn alle vier zo glad, zonder littekens... Het maakt niet uit hoe het fortuin zich op ons wreekt!
  De blote benen Aurora schudde haar hoofd.
  Een goed begin betekent meestal een goed einde. Hoe het ook zij, we leven nog!
  Ekaterina wreef met de tenen van haar blote voeten over haar neus en stelde voor:
  'Misschien moeten we stoppen en een hapje eten. Eet niet in de ochtend!
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Laten we! Tegelijkertijd zullen we het kind voeden!
  De lunch was bescheiden: reuzel, brood en uien. Er was niet genoeg legerrantsoen voor iedereen, dus kregen ze een geschenk in het dorp. De meisjes aten en gaven het aan de jongen. Hij was blijkbaar nog steeds bang en at slechts een dun plakje salsa en brood. Maar Catherine vond nog wat melk, zij het zuur.
  Na het eten ontspanden de meisjes en zongen...
  Stoere meisjes vechten voor Rusland,
  Ze zijn erg trots en de zonen van Svarog ....
  Onze schoonheid raakt zo treffend met een machinegeweer,
  De dienaren van Satan zullen ons niet kunnen breken!
  
  We hebben dapper gevochten, we hebben gevochten tegen het fascisme,
  We zullen de kwaadaardige Wehrmacht verslaan, ook al is de vijand sterk ...
  Ik geloof dat we binnenkort het communisme zullen zien,
  Gouden blad, helder van de esdoorn!
  
  Er is geen beter land, het communisme is mooier,
  Zodat ons vaderland stralend bloeit...
  Lichtgevleugeld geluk zal op de planeet komen,
  En de droom van een beter leven zal snel uitkomen!
  
  Geloof dat ons Rusland een groot geluk zal worden,
  Maria zal heersen, Lada moeder van de goden...
  We zullen de aanval van de helse wilde Wehrmacht stoppen,
  En heb geen extra en uit het hoofd geleerde woorden nodig!
  
  De vijand zal niet in staat zijn het hart van de meisjes eruit te scheuren,
  Wij jagers hebben een scherp, waanzinnig zwaard geslepen ...
  De stem van schoonheden kent de roep heel goed,
  En we zullen in staat zijn om de fascistische hordes te verslaan!
  
  Weet dat wij Komsomol-leden nooit zullen opgeven,
  We zullen alle nazi's neerleggen met het scherpste mes...
  Laat de gezichten van onze meisjes glanzen met goud,
  En we zullen de fascist met een vuist in het gezicht slaan!
  
  Een blootsvoets meisje snelt door de harde sneeuwbanken,
  Hij is actief aan het krabbelen met een donderslag van de bliksem uit het machinegeweer ...
  Jullie fascisten hoeven alleen maar te verdrinken,
  Omdat het vaderland een monoliet fort is!
  
  We zullen de fascisten verslaan, ook al hebben ze de kracht van vrede,
  Uncle Sam besloot mee te spelen met de Fritz in deze strijd..
  Ze maakten zichzelf een idool van Adolf,
  En nu heeft hij Russische legers tegen hen!
  
  Hier koken kwade gevechten, in de strijd van dit Komsomol-lid,
  Ze verpletteren de nazi's, zij het in een ongelijke strijd ...
  De stem van een meisje van zilver is zo sonore,
  De schoonheid zal niet bezwijken voor Hitler-Satan!
  
  Ons Russische aandeel is om continu te winnen,
  Hoewel de fascistische armada het aantal niet kent ...
  En we sloegen Adolf hard in de kaak,
  Labour Moskou bezweek voor de klap!
  
  Er zijn al sneeuwbanken, en de meisjes zijn blootsvoets,
  Ze flikkeren met hun blote hiel, als een spoor van een haas...
  Komsomol-leden zijn onstuimig in de strijd,
  Geloof dat de vijand de dageraad niet zal zien!
  
  Geef de fascisten geen genade in de strijd,
  Hun leger zal in de hel zijn, als een duivel in brand ...
  We zullen beloningen ontvangen uit de handen van Jezus,
  Zal zeer woest zijn, Russische meisjes dragen!
  
  Indien nodig zullen we keren, alle bergen zijn bedekt met sneeuw,
  En we zullen in het universum van het lichtparadijscommunisme staan ...
  Gelukkig een schot voor ons openend vanuit de kanonnen van de Aurora,
  En brutaal fascisme werd in de hel gegooid!
  
  Stalingrad bezweek niet, we verzetten ons eronder,
  Hoewel er een horde uit staal en de hel brak...
  Meisjes gooiden op blote voeten granaten met hun voeten,
  Omdat het Moederland van Komsomol-leden één is!
  
  Ik geloof dat we in Berlijn zullen zijn, ook al is het moeilijk,
  De nazi's hebben "panters", "tijgers", "leeuwen", "ferdinand"!
  Het meisje trok de maliënkolder op haar schouder,
  Omdat Komsomol-leden in de strijd een fel talent zijn!
  
  Het hart van het jonge meisje wordt aan Jezus gegeven,
  Ook leven Lenin en Stalin in een hartstochtelijk geloof ...
  Zodat er geen vaardige twijfels meer zijn,
  Laten we resoluut en krachtig zeggen dat Adolf kaput is!
  
  We zullen de drakenpresident verpletteren met zwaarden,
  En we zullen zijn bende eeuwenlang vernietigen ...
  We zullen de fascistische hordes meisjes met onze voeten vertrappen,
  Laat het licht vervuld worden, heilige droom!
  
  Geef mensen vrijheid, hun gedachten en gevoelens,
  Zodat de ster schijnt als de zon van het communisme ...
  Omdat we pap met boter hebben die zo dik is,
  De eeuwige jeugd van onze zus zal ons voor altijd worden!
  
  Hier zal het licht komen, het vaderland zal schitteren...
  Het vaderland zal eeuwenlang voor ons in glorie zijn ...
  We zullen bovenaan staan, jij gelooft het communisme,
  De kracht van de Russische geest, weet dat de jager geweldig is!
  
  Hier is Rusland klaar om vriendelijker en mooier te worden,
  En help de hele wereld om naar het geluk van het paradijs te gaan ...
  We zijn in staat om zelfs de randen van het universum te veroveren,
  Het universum zonder rand om het geluk van de krachten te brengen!
  
  Maar er zal geen Rusland zijn onder de hiel van het kwaadaardige Reich,
  Omdat hij een echt talent heeft voor de strijd ...
  In de dans van onze meisjes, op dat uurwerk,
  Wat zal de schoonheid geloven enig resultaat!
  
  Binnenkort zal het tijdperk van de stralende zon komen,
  Wanneer de glorie van het vaderland prachtig zal bloeien ...
  Ons leger vecht beroemd met de helse Wehrmacht,
  En hij zal in staat zijn om de horde kwaadaardige Fritz weg te vagen!
  
  Heil Heilige Lada, onze Moeder van God,
  Je baarde Perun, en Yaril eeuwenlang ...
  Hopeloze pap zal geen geloof ontvangen,
  Als u veel uitgeeft, zult u geen woorden achterhouden!
  
  De belangrijkste heerser is de grote Stalin,
  Lenin schonk hem het wijste pad naar Eden...
  Omdat Jozef de heerser van het licht is,
  En een moment voor mensen ideaal!
  
  De nazi's zullen het vaderland niet voor de gek kunnen houden,
  En Moskou afgesneden van de Wolga, van Siberië ...
  Ik geloof dat het zal leven - Russen onder het communisme,
  En de kracht van Adolf - ik zal het meisje wissen!
  
  Binnenkort zal er overwinning zijn, het is waar als de zon,
  Binnenkort zal er een uitstraling zijn, zoals de stralen van een quasar ...
  En geloof Rusland, het communisme zal zich ontwikkelen,
  Nou, als je me niet gelooft, kun je maar beter je mond houden!
  
  De wetenschap zal spoedig de doden van het communisme doen herrijzen,
  Haar wijsheid is grenzeloos, zo groot als een quasar ...
  We zullen de fascisten verslaan met onze goede moed,
  Laten we niet toegeven aan de verleiding van de gouden tas!
  
  Nou, in het kort, het gaat voorbij, dit is een hel van een tijd,
  Wij meisjes zullen Berlijn in het rood binnenkomen ...
  En onze grenzeloze last zal eindigen,
  Omdat we ons geluk met een gevecht zullen nemen!
  Elena zong een tijdje met iedereen mee, maar toen startte ze de motor, en de auto rommelde weer. Het is niet gemakkelijk om de achtervolging van de vierendertig met zijn luide motor te ontlopen. Diesel heeft ook veel nadelen.
  De radiocommunicatie werkte niet, en je moest gewoon naar het oosten schuiven. Bijna blindelings bewegen. Halfnaakte Elizabeth leunde van tijd tot tijd uit het luik. Ik probeerde daar te turen en de roodharige Aurora. En Catherine was uitgeput van de hitte en het meisje viel in slaap.
  De jongen zat op één plek en pikte ook in zijn neus. Elizabeth, aan de andere kant, was aan het nadenken waar ze haar route moest leggen. Ideeën waren er genoeg. Maar welke zal tot redding leiden?
  Ik wilde niet gevangen worden genomen door de nazi's. Halfnaakte Elizabeth heeft al gezien waar dit mee te maken heeft aan het voorbeeld van Daria. Het arme meisje werd gepakt tijdens een verkenningsaanval. De nazi's kleedden haar eerst uit en scheurden haar grondig met zwepen. Daarna reden ze op blote voeten door de sneeuw naar een naburig dorp. En daar, met bevroren voeten, werden ze gedwongen op de kolen te dansen.
  Arme Daria ervoer groot lijden. Daarna legden ze haar op een rek en dwongen haar om bijna naakt op te hangen tot het meisje stierf van de kou. Dus Elizabeth herinnerde zich dat ze werden verwacht in geval van gevangenschap - marteling en executie.
  
  
  Over het algemeen is het verrassend dat zo'n ontwikkeld volk als de Duitsers zo, gewoon bovennatuurlijk wreed bleek te zijn. Halfnaakte Elizabeth was zelf verbaasd dat de nazi's met niemand medelijden hadden. Zelfs kinderen werden gemarteld, en dit veroorzaakte verbazing...
  Vooral toen de pioniers werden geslagen met prikkeldraad, roodgloeiend draad. Brr! Hebben de nazi's een steen in plaats van een hart?
  Tijdens de beweging zagen de meisjes verschillende Sovjet-soldaten zich een weg banen door het bos.
  Mooie Elizabeth beval de tank te stoppen en bood aan de soldaten te brengen. Dus er was geen plaats binnen, de jagers vestigden zich op het pantser - torens en rompen. Ze hielden zelfs elkaars hand vast om er niet af te vallen.
  De soldaten waren jong, ze hadden bijna allemaal nog geen haren, alleen de majoor was ouder dan de rest. Aurora, met blote benen, die, zoals de meeste roodharige vrouwen, temperamentvol was, begon te flirten met de jagers. Ze pakte zelfs de handen van de mooiste en legde ze op haar borst.
  Elizabeth riep streng naar het roodharige beest:
  - Blijf rustig!
  De jonge man, blozend, verwijderde zijn handen, en de halfnaakte Aurora gromde:
  'Nou, heb je geen medelijden met deze jongens die de gewoonte van vrouwelijke genegenheid hebben verloren?
  Mooie Elizabeth, verzachtend, antwoordde:
  - Maar doe het niet in het bijzijn van iedereen ... Als niemand het ziet, doe dan wat je wilt!
  Aurora schudde op blote benen geïrriteerd met haar heupen. Nabijheid, knappe jonge mannen opgewonden. En de roodharige, in het bezit van heet bloed, ervoer een lijden dat ze op dit moment niet kon bevredigen aan de lust van de tijgerin. In één bikini was Catherine ook opgewonden, ze wilde een man, maar ze wist zichzelf te beheersen. Hoewel ze zichzelf al een slachtoffer heeft geschetst onder de jonge mannen op het harnas. Hier is de lichte met zwarte wenkbrauwen. Als ze stoppen voor de nacht, dan...
  Op blote benen voelde Elizabeth ook een verlangen in zichzelf, maar de opvoeding van een Komsomol-lid protesteert tegen dierlijke instincten. Je kunt niet zomaar de liefde bedrijven met de eerste persoon die je ontmoet, alleen omdat hij schattig is. Ondanks dat het leuk is.
  Elizabeth verdrijft deze gedachten van zichzelf, maar hoe meer ze probeert, hoe meer ze wil. Gelukkig verscheen er verderop nog een Sovjettank. Bovendien, te oordelen naar de grootte en vorm - KV.
  Het meisje was afgeleid en de op blote benen staande Aurora gaf, omdat de radio het niet deed, signalen met vlaggen. Ze werd beantwoord vanuit een Sovjettank. Zoals, alles is in orde, we zullen binnenkort de ketel verlaten.
  Alleen Elena keek gealarmeerd - er was misschien niet genoeg brandstof.
  Het blonde meisje riep naar de roodharige:
  "Signaal dat we brandstof nodig hebben."
  De blootsvoetse Aurora gaf het signaal. En ze antwoordden haar. Dat een bevoorradingstruck snel zal toeslaan en dat het beter zal zijn. De roodharige streelde het nog baardeloze gezicht van de soldaat en... smakte scherp met haar lippen. De jongeman bloosde weer. De majoor vroeg fronsend:
  - Waarom kus je me niet?
  Halfnaakte Aurora antwoordde tactloos:
  - Jij bent oud!
  De majoor antwoordde met een belediging in zijn stem:
  "Ik ben pas drieëndertig jaar oud. Leeftijd van Christus!
  Aurora snoof minachtend:
  - Ik geloof niet in God! - Zoals Lenin zei: God is slechts een illusie, maar dit is een zeer schadelijke illusie, het boeit de geest!
  De majoor maakte met droefheid in zijn stem bezwaar:
  "Ik geloofde ook niet in God, maar mij is zo"n wonderbaarlijk voorval overkomen dat dit alleen verklaard kan worden door tussenkomst van hogere machten!"
  De rode duivel was sceptisch:
  - Alles is te verklaren vanuit materialistische posities. Je hoeft alleen de relevante kennis te hebben.
  De majoor haalde zijn schouders op, zijn haar werd al grijs en hij leek echt minstens veertig jaar oud te zijn. Aurora met blote benen gaf nog steeds de voorkeur aan jongere jongens. En als man was ze niet zo geïnteresseerd in de majoor. Hoewel het merkwaardig is wat hij ongewoon zag? Misschien de hel?
  Een halfnaakte Aurora liet haar blote zool langs het scherpe deel van het wapen glijden. De hiel werd kietelend en de vurige schoonheid glimlachte.
  Toen vroeg ze de majoor:
  - En wat heb je gezien?
  Hij antwoordde onverwachts:
  - Weet je, ik zal je dit vertellen op de volgende vergadering!
  Halfnaakte Aurora merkte sceptisch op:
  'Maar ze kunnen jou ook vermoorden, nietwaar?'
  De majoor zei met opzettelijke onverschilligheid:
  Dit is dus het lot! Zoals jij schoonheid!
  De roodharige antwoordde serieus:
  "Ik ben een heks en heksen sterven niet in oorlog!"
  De majoor barstte in lachen uit en streelde het vurige hoofd van het meisje:
  "De atheïstische heks... Dit is zo interessant!"
  De blote voeten Aurora antwoordde serieus:
  - Het stoort niet! Bovendien, als je niet in de hel gelooft, ben je veel moediger in hekserij!
  De majoor wilde nog iets antwoorden, toen drie granaten de KV-tank verderop raakten. Zorgvuldig vermomd zetten de Duitsers een hinderlaag. Bovendien was één tank de nieuwste modificatie van de "Panther" -2 met een 88 mm kanon met lange loop, dat in staat was om van dichtbij door het frontale pantser van de IS-2 te dringen. Opnieuw moesten de meisjes een ongelijke strijd aangaan. Maar blijkbaar is dat hun lot - vechten en winnen! En zelfs met hun heldhaftigheid is hier niets tegen te doen!
  Hoewel, als je hierin overwinningen behaalt, dan is alle charme! Geen angst!
  Elizabeth op blote benen zong met een vol klinkende stem;
  De fascistische beul rukt zijn schouders uit,
  Hier is het rek, de tang, de boren bij de hand!
  Hij wil het lichaam van de ziel verlammen,
  Onbeduidend monster, maar ziet er cool uit!
  
  Hij belooft geld, schepen in de zee,
  Wat kan zelfs een titel geven!
  Heb je echt aan het lijntje gehouden,
  Per slot van rekening ben je voor hem slechts een lijk en een spel!
  
  Hij wil meer weten over ons bedrijf,
  Wat is er nieuw in de keten van de armen om te ketenen!
  Daarom zal ik royaal met elkaar opschieten,
  Om zijn vader en zelfs zijn moeder te vergeten!
  
  Maar we zullen het moederland stevig dienen,
  We kunnen niet gebroken worden door de wreedheid van de beul!
  Een tak zal buigen van een windvlaag,
  En naakte baby's huilen!
  
  Ja, ik verloor de eerste moeilijke ronde,
  Maar de Almachtige geeft een kans om terug te verdienen!
  En dan zal ik zelf de vijand naar de knock-out sturen,
  Mijn vuist zal het reptiel stevig vastgrijpen!
  
  Moederland geeft me zoveel kracht
  Dat het mogelijk is om de pijn van alle martelingen te overwinnen!
  En ga uit dit bodemloze graf,
  Om niet te worden verslonden, boze beer!
  
  Nog een beetje en de redding is nabij -
  We zullen de overwinning op de vijand behalen!
  Om te leven onder de dekmantel van het licht van het communisme,
  Zodat de zon het huis met goud overspoelt!
  Nou, hoe zit het met zulke meisjes, de soldaten van het Rode Leger zijn in staat om de vijand te weerstaan. En ze zullen dapper vechten.
  Toch braken de nazi's opnieuw door naar Stalingrad en wordt er hevig gevochten om de stad aan de Wolga.
  Meisjes en hier vechten heldhaftig. Het is alsof ze een echt onsterfelijk bataljon zijn.
  Alenka is bijvoorbeeld in een wanhopige tegenaanval en gooit met haar blote tenen een explosief pakje kolen, waardoor de Panther omdraait.
  En dit is gewoon vechten aan de rand van de stad, wat erg wreed is.
  Anyuta, schietend op de nazi's, gilt:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En Alla met haar scharlaken tepel zal op de bazooka-knop drukken en vol vertrouwen de vijand ter plaatse raken.
  Dan piept hij:
  - Onoverwonnen geen stap terug,
  Onoverwonnen - de held van Stalingrad ...
  Altijd ongebogen,
  Bij ons is Rusland een heilig land!
  Maria piepte terwijl ze de vijanden neerhaalde en knipoogde:
  - Glorie aan Heilig Rusland!
  Olympias antwoordde geestig en maaide de Duitsers neer:
  - Voor de USSR!
  Op 2 september 1944 werd er hevig gevochten om de stad aan de Wolga. Het sluipschutterbataljon voor vrouwen onder bevel van kapitein Natashka Kaktusova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Volodarsky-straat. Meisjes met machinegeweren en geweren, vastgebonden met bundels granaten, verstopten zich achter de ruïnes.
  Natasha zelf is in een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, in een korte broek en op blote voeten. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille, een kort kapsel onder een halve doos. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin, blauwe ogen wijd uit elkaar. Lichtbruin haar werd grijs met stof, hoge borst, harde blik. Kapitein Natasha vecht al meer dan twee jaar en ondanks haar jeugd heeft ze veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de snijwonden en kneuzingen. Een meisje is wendbaarder om op blote voeten te bewegen dan ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de minste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en de moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. Aan de ene kant werden de voeten van het meisje verhard en ze waren niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van de ruïnes, maar aan de andere kant verloren ze hun gevoeligheid en flexibiliteit niet, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Sweet Natashka houdt een granaat vast met een explosiepakket eraan vastgebonden. Het is noodzakelijk om naar de formidabele Duitse tank "Lion" te kruipen en de straten te besproeien met machinegeweren.
  Mirabela kruipt naast haar. Ook blootsvoets, dus alle meisjes van het bataljon bleken van laarzen te zijn, hun commandant imiterend. Haar stoffige zolen worden scherper als het meisje op handen en voeten kruipt. Mirabela's gele haar is warrig en lang... Een beetje pluizig. Het meisje zelf is slank, dun, klein van gestalte. Ze kan zelfs worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Mirabela heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde erin zowel fascistische gevangenschap te bezoeken, nadat ze wrede martelingen had overleefd, en mijnen, van waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, kun je nooit zeggen dat ze werd geslagen met rubberen stokken op haar hielen, er ging een stroom door haar lichaam.
  Mirabela schiet ... Een soldaat van het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer, zijn snuit doet zand en puin oprijzen.
  Natashka schuift een bos granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton zware "Leeuw" hier kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van zonnebrand en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie verandert. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen breken, alleen zware Keveshes maken kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven ...
  Svetlana vuurt een salvo af uit een machinegeweer... Een soldaat, niemand weet welke nationaliteit, valt neer. De Duitsers, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, koesteren Arisch bloed en werpen koloniale troepen in de strijd: Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen. Het aantal Polen is ook toegenomen - die vanaf de wieg gewend zijn het bolsjewistische Rusland te haten. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Khaganaat vechten hier. Hitler bracht een hele international groot.
  Veel vijanden...
  Svetlana ontwijkt behendig het mitrailleurvuur. De kogel spleet bijna, zwart van het stof, een ronde, meisjesachtige hiel. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij een cadeau van groot kaliber voorbij vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  Zelfs een kogel houdt ons niet tegen!
  Mirabela schiet terug... Nog een meisje Angelica - erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks de magere rantsoenen. Ook een heel mooi meisje, met luxueuze heupen, een opgetrokken taille, niet vrouwelijke brede schouders en hoge borsten.
  Angelica vecht alleen in haar korte broek, de tuniek is aan flarden gescheurd en aan het afbrokkelen tot stof, en nieuwe uniformen worden niet aan de overkant van de Wolga afgeleverd. God verhoede om meer munitie en een druppel voedsel over te dragen voor de uitgeputte Sovjet-troepen.
  Dus Angelica is bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een stuk granaatscherf raakte de zool van de rechtervoet, en het doet pijn, het is moeilijk om te lopen.
  Roodharige, stoffige, bijna naakte Angelica verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd harde gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer, Moskou en Stalin staan boven ons!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af, zelf nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het de formidabele Duitse tanks moeilijk om te keren. Hier zijn bijna tweehonderd ton "Muizen" en ze kunnen helemaal niet passeren ...
  Zoals Svetlana verwachtte, reed "Lev" een beetje en begroef zichzelf in een stapel vuilnis. Er was een explosie. De rups barstte, een paar beschadigde rollen vlogen eraf.
  De gewonde tank stopte en er vloog een granaat uit zijn loop...
  Ergens rommelde in de verte, de ruïnes achterlatend. Blonde Svetlana siste als een slang:
  - Dat is mijn berekening! Een rekening geopend...
  De meisje-kapitein wordt opnieuw gedwongen weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit niet gebruiken in het puin. Door de schuld van de koppige Hitler waren de hordes van het Derde Rijk verzand in positiegevechten in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Mirabela gooit een granaat. Ze dwingen om salto's te maken op neergestorte Duitsers of Arabieren, waarbij ze zich omdraaien. Een van de nazi-militanten scheurt zijn hand af en hangt eraan, een Engels horloge met kompas.
  Mirabela zegt met een glimlach:
  - Wat het kompas je laat zien - de weg naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk aanhangend keramiek van haar stoffige hak.
  Angelica stoft ook af met haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuken. En probeer te wassen. Opnieuw moet je graven als de Duitse machinepistolen aan het krabbelen zijn. En kruipen op een plastunski manier.
  Het bataljon meisjes houdt hun posities vast, hoewel er beschietingen zijn. En ze scheuren zware granaten en bommen vallen uit de lucht ... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Hier ziet Svetlana hoe de Panter kruipt. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt het in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond klom. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar binnen sluipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Angelica begon naar boven te kruipen, rustend op de afvoer met haar blote tenen en ellebogen. Ze was als een kat die een muis achtervolgde. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van het eenenveertigste jaar, toen de Wehrmacht verraderlijk de uitgestrektheid van de USSR binnenviel. Was noch het meisje, bijna het meisje bang? In het begin wel, maar dan raak je eraan gewend. En je ervaart de constante uitbarstingen van granaten al als een gewoon geluid.
  En nu explodeerde het heel dichtbij. Het meisje sloeg op haar buik. Fragmenten razen van bovenaf als een zwerm wilde bijen. Angelica fluistert met gesprongen lippen:
  - In de naam van gerechtigheid, Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipen en gooit een granaat met een explosief pakket eraan. Het heden vliegt in een boog. Er is een explosie te horen, het dunnere zijpantser van de Panther leent zich daarvoor. De Duitse tank begint te branden, de gevechtsuitrusting ontploft.
  Svetlana fluistert met een glimlach:
  Dank u Heer Jezus! Ik geloof alleen in jou! Ik bid tot u alleen!
  Breekt de panter. Afgescheurd, een lange stam is begraven in puin. Het frontale pantser, los van het zijpantser, lijkt op een scoop.
  Svetlana, wiens ogen, op een gezicht dat bruin is van stof en zonnebrand, fonkelen van korenbloemen, zegt:
  - Hoe meer eiken de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Angelica is erg sexy, in haar zwarte slipje, en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Met haar blote tenen kan ze glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke, met stof bedekte been. En vast, recht in de keel van een fascist. Mooie Angelica brabbelde:
  - En ik ben een sekssymbool en een symbool van de dood!
  . HOOFDSTUK 4
  Het meisje, waarna ze weer kroop, schietend. Led vuur en Svetlana.
  De schoonheidskapitein, Natasha, die de fascist had neergehaald, piepte:
  - Het leven is een ketting, en de kleine dingen erin zijn de schakels ...
  Mirabela vuurde, sneed het hoofd van de Fritz open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Svetlana, opnieuw nauwkeurig schietend, kwaakte:
  - Maar je kunt niet in cycli gaan op kleinigheden ...
  Mirabela vuurde nauwkeurig en voegde eraan toe:
  Anders zal de ketting je omhullen!
  Een ander meisje Olimpiada, ook erg mooi, heeft samen met de pionier Seryozhka een mijn op een draad voorbereid. De twee duwden haar... De verraderlijke booger kroop in de rups van de "Tiger"-2. En hoe deze Duitse auto met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Sergei riep uit:
  - Ons Rusland, je hebt een emmer!
  En hij had amper tijd om terug te springen, flitsend, met zwarte, neergehaalde hakken, van het vallende dak.
  Olympias streelde de jongen over zijn nek en zei:
  - Je bent erg slim!
  De pionier baande zich een weg naar het front en voegde zich bij het vrouwenbataljon. De jongen is ook erg creatief. Zo maakte hij vliegtuigen om fascistische aanvalsvliegtuigen neer te schieten. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstijgen, is een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  De Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Olympias zegt geërgerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken!
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood zal ons niet onder de sterrenhemel brengen!
  Want het heilige Rusland zal hard vechten,
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Olympias, een lang, gespierd meisje, met brede heupen en schouders, is een typische boerenvrouw. Kleding werd tijdens de gevechten tot vodden gescheurd, sterke benen zijn bloot, haar is in twee vlechten geweven en zwaar bestrooid.
  Seryozhka is pas elf jaar oud, mager van ondervoeding, bekraste en vuile jongen, in niets anders dan korte broeken. Het van nature witte haar van de jongen werd grijs en de ribben komen door de dunne, gebruinde en vuile huid heen. Benen vreselijk neergeslagen, en in brandwonden, blauwe plekken, met blaren. Toegegeven, het lot behoedde het kind voor ernstige verwondingen.
  Tegen zijn achtergrond lijken de Olympische Spelen groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op de botten. Bovendien leek de honger haar gedrongen en forse figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Het meisje schiet uit een zwaar antitankgeweer. Duitse auto's kunnen niet in het voorhoofd worden doorboord, maar er is een kans in de sporen.
  En de forse "Leeuw", die een zwaar explosief in het onderstel had ontvangen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Seryozhka zong met boosaardigheid:
  - Stinkende Fritz zonder na te denken een sigaret opgestoken bij de ingang! Natuurlijk kwam hij in grote problemen!
  Olympias, flikkerend met gespierde, gebruinde kuiten, sloeg een tapdans af met haar blote, mooie benen. Het meisje zong:
  - Heilige Russische gezichten flikkeren van het pictogram ... God verhoede dat je minstens duizend Fritz doorweekt! En als iemand meer zoemt dan fascisten, dan zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporter blies weer rook uit.
  Het meisjesbataljon heeft de Fritz aanzienlijke schade toegebracht. Maar hij leed ook verliezen. Hier werd een meisje doormidden gescheurd en haar gezicht werd zo, ondanks het stof, bleek.
  Het grootste deel van Stalingrad is al ingenomen door de nazi's, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Svetlana probeert ondertussen de "Tiger" te doorbreken. Een krachtige Duitse auto kreeg een granaat in de zijkant, maar bezweek niet. Draait zich om om een kanon af te vuren. Het meisje moet zich in de grond en in het puin graven, om niet te worden verpletterd door de explosiegolf die door het heden wordt losgelaten.
  Svetlana fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Mirabela gooide een granaat naar de Tiger, die explodeerde op haar voorhoofd. Het meisje siste:
  - Over het feit dat de lichte leer in de winter in de lente... Ik herhaal zonder uitzondering dat Hitler een pestklootzak is!
  Angelica, die het zicht van de nazi's verbrak en water op hen goot met een uitbarsting, spande zich in:
  - In de kist zag ik de Führer nu! En ze schopte de arme man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide eigenlijk met haar blote vingers een granaat naar de tank. Het raakte de loop ... Een explosie volgde en de snuit van de "Tiger" werd verminkt.
  De laffe Duitser nam het aan en deinsde achteruit.
  Svetlana snoof door haar neusgaten:
  - De onze, de jouwe zal niet wijken!
  Mirabela hakte een Hitler-huurling neer met een kogel en zong:
  - En de slechterik maakt geen grapje! Handen en voeten, hij draait de Russische touwen! Hij zet zijn tanden in het hart... Hij drinkt het vaderland tot op de bodem leeg!
  Svetlana giechelde en blafte:
  - De Führer schreeuwt wild, verscheurt zichzelf!
  Mirabela schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, doodswolken, grijns!
  Er is een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van de Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse mitrailleurs.
  Svetlana ziet dat het onrealistisch is om dichtbij de posities van de Fritz te komen. Maar in de lucht Focke-Wulfs. Een van deze machines vliegt dichter naar de Sovjet-posities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Angelica gooit een granaat en zegt woedend:
  - In de diepe dood - er is geen vergeving!
  Daarna geeft het meisje een draai vanuit het machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther" -2 met een kleine koepel en een lager silhouet rijdt snel naar boven.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar de Duitse auto. Nadat ze de cadeautjes heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Angelica floot, sissend:
  - Dit is een nieuwe aanval! We zullen haar mond openscheuren!
  De Panther-2 gromde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektrolyseerde de atmosfeer onmiddellijk.
  Angelica giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en zei:
  - En Newton versloeg de vijanden, gooide het juk van de troon! Fritz verordende hij zijn wet van Newton!
  Stalingrad was helemaal overspoeld door vuurzee, toen tongen van vuur de lucht leken te likken en paarse, oranje en scharlaken vonken knetterden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Svetlana, die een Duitse jager neerhaalde, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Wat zeur je, stoute oude vrouw? Geloof me, gewoon een psychiatrisch ziekenhuis huilt om je!
  Mirabela zong in een gezang, schietend op de nazi's:
  - Hoe goed is het om op het gras te gaan liggen en de Fritz op het hoofd te slaan! Regel een kompres voor de Führer en stuur kogels uit een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik op haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Een granaat vloog omhoog. De vliegende Focke-Wulf, die granaatscherven onder de buik had gekregen, steeg stevig hoger. Het is te zien dat scherpe fragmenten hem verwondden. Het fascistische wezen vatte vlam en begon stukjes gebroken vleugels te verliezen.
  Svetlana, die zag hoe Fokke hoogte verloor, kwaakte:
  - Dat is een semafoor! Er hangt een bijl aan boord!
  Het Duitse vliegtuig explodeerde en verspreidde puin in alle uithoeken van de hemel. En waar is de fascistische aas gebleven. Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging tot as, niet de piloot!
  Mirabela niesde, strooide stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Angelica gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg dat het, tegen het oog geslagen, uitkwam bij de Fritz, via de achterkant van het hoofd:
  - Ik ben een tankarmada! En je moet behandeld worden!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken en wierpen granaten voor hen uit. Dergelijke tactieken tegen meisjes werkten niet. Hier zette Seryozhka een katapult in en hoe deze als reactie daarop de vijand raakt.
  De pioniersjongen brulde:
  - Kerstman die Hitlers mond verscheurt!
  De aanval van de katapult, doordringend in de menigte van nazi's, deed hen uiteenspatten en tegelijkertijd in de lucht rollen. Fritz viel en brak op het puin van de muren.
  Tank "Tiger" -2, die zijn evenwicht had verloren, kwam in botsing met de "Leeuw". Oh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Svetlana glimlachte en antwoordde:
  - Nou, goed gedaan Seryozhka!
  De jongen gromde agressief.
  - Pioneer staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als reactie met haar blote voet.
  De meisje-kapitein begon weer te spijkeren. En Olympias kietelde Seryozhka's smalle voet, wat heeft hij het zwaar! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door het vuur te rennen.
  Mirabela in een gezang, zei:
  - Jeugd is goed - ouderdom is slecht!
  Angelica, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  Er is niets erger dan ouderdom! Dit is inderdaad de meest walgelijke staat van allemaal!
  En het meisje maakte een sprong met een staatsgreep. Ze stelde zich even walgelijke oma's voor. Nee, niet vergelijken, een oude vrouw met een meisje. En wat een schoonheid, in slanke lichamen.
  Angelica nam het aan en zong:
  - Stroom na jaar, jaren in een caravan,
  Een oude vrouw wrijft henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur,
  Ik begrijp niet hoe de jeugd is gegaan!
  Svetlana knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Niet! Toch is er in oorlog zo'n charme - voor altijd jong blijven! Altijd dronken!
  Olympias zette een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passen, maar passen!
  Seryozhka schuifelde met zijn magere maar wendbare voet en blafte:
  - Fritz gezicht!
  En een granaat vloog samen met een explosiepakket in volle gang de stellingen van de nazi's in.
  Ja, Stalingrad is niet aan hen gegeven. Voor de derde maand sinds eind juni is de aanval gaande, maar de stad heeft niet alles kunnen incasseren. Op andere sectoren van het front boekten de nazi's succes, maar niet op deze.
  Svetlana vuurde haar pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het is toevallig mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En de benzinetank van een motorfiets raken. De machine explodeerde en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De kapitein van het meisje riep:
  - Ik hou ervan om het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Mirabela sloeg de Duitsers met een uitbarsting en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Angelica opende het vuur, nauwkeuriger. Een paar zwarten bleven liggen op met speer bedekte puin:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Mirabela zong speels:
  - Nadat ik Hitler met lippenstift heb geverfd, Mainstein met haarlak, zal ik je in gevangenschap van de prinses slepen, de trouwe hond zal je bijten!
  Svetlana, schietend, siste:
  - Kom op in de avond, Adolf, hang jezelf op ... Hou op met je hoofd voor de gek te houden! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - om de nazi's hard te verslaan!
  Mirabela zei woedend en sloeg de helm van het hoofd van de stormtrooper:
  - We kunnen! En we zullen!
  De meisjes van het "Lenin"-bataljon hielden de opmars van de buitenlandse troepen tegen. Fritz ging naar voren en gooide letterlijk lijken de ruimte in. De tank "Lev", waarmee de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een modificatie van de machine met een 150 mm kanon.
  Angelica klopt een steen af die aan haar naakte tepel zit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Leeuw" kreeg een opening in de rups en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Roepen en instorten.
  Angelica, spuwend, zegt:
  - De Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En het meisje schiet weer. En dat doet hij buitengewoon goed. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie durft, hij valt aan in de strijd, we zullen de vijanden fel verslaan!
  En Angelica rolt de spieren van de pers, die ze erg in reliëf heeft gemaakt.
  Oh, wat zijn de meisjes mooi! Ik wil niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Ze slaagt er op de een of andere manier in om ze in te smeren met een soort drankje, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen meer afgezwakt en reliëf. Kleren aan haar, alleen een beha en slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een speciale manier, als een eekhoorn. Een blote voeten en flikkering, en hakken, blijven verrassend schoon. Stalinida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Angelica merkte lachend op:
  - Doe je beha uit en blijf zoals ik in korte broek!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Dit is niet gepast!
  Angelica schudde haar heupen, vuurde treffend en zong:
  - Iets dat een lid van Komsomol ongewoon is geworden! Zo met ontbloot bovenlijf lopen is zeer onfatsoenlijk!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Waarom vreugde brengen aan de Fritz, kijk naar onze schoonheid!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en vuurde op de TA-200. De nazi-auto vloog in brand. En de mooie blondine gilde:
  - Dood aan het kwaad!
  Angelica giechelde.
  - En het leven is goed!
  Steelenida, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet dat de nazi's die je hebt gewonnen!
  Angelica zingt:
  - Wachten op de overwinning! De overwinning wacht... Zij die ernaar verlangen de ketenen te doorbreken! Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om de nazi's te verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Goed met een blote torso in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Svetlana zag er nu veel vastberadener uit. Ze vuurde op de Fritz met een machinepistool en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet ze een figuur zien, laten we blote tenen bouwen. En floot als een nachtegaal-rover. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de soldaten van de vijand, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun overleden vaders.
  Svetlana verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, dus je wilt ervan in tranen uitbarsten. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te roven en te doden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve troep buitenlanders van over de hele wereld brak de Russische uitgestrektheid binnen.
  Svetlana sloeg een kruis en vuurde op de Fritz, die stilletjes dicht bij de posities van de Russen probeerde te komen... Het oog en de hersenen van de man, die door een kogel waren uitgeschakeld, lekten eruit.
  De meisje-kapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Svetlana schoot nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en rolde verschillende keren over de kop. Toen zonk zijn snuit in het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde nogal grijnzend. Het meisje zong:
  - Nee, zeiden we tegen de fascisten, onze mensen zullen niet tolereren dat Russisch geurig brood het woord ford wordt genoemd!
  Mirabela maakte een zeer nauwkeurig schot, waaruit de Focke-Wulf laaide, en tjilpte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk,
  Voor dollars is hij klaar om Rusland te verraden ...
  Maar de Russische man is zo mooi
  Dat hij klaar is om zijn leven te geven voor het moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's de vijg zien, en scrolde, en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Angelica verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en vuil als een duivel, gooide meteen een granaat met twee benen. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is ... Fritz in een scherpe kant!
  Olympias corrigeerde Angelica:
  - Scherp, aan de zijkant, en niet aan de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. De "Tiger" werd op de snuit geraakt en dit scheve kunstwerk ontweek.
  Daarna trok het nazi-wezen zich terug. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur was gevangen.
  Svetlana zong vrolijk knipogend:
  - En de "Tiger" trekt zich terug en de Duitsers houden zich schuil!
  Het Maiden Battalion manoeuvreerde onder aanval, luchtaanvallen en zware kanonnen. Hier sloegen de straalbommenwerpers in, gebroken, gloeiend hete steile hellingen rezen de lucht in. En de stenen stonden in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar mannen gingen naar de volgende wereld - die er niet zo spijt van hebben! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Angelica is de meest sexy krijger in woede: nou, kunnen de nazi's vanuit hun "Sturmtiger" echt op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje greep een granaat met haar blote voeten en draaide in watervallen van salto's. En sneller en sneller draaien. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede snuit van de Stormtiger. De naakte, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en de granaat vloog in de brede snuit. En de krachtige machine stikte eerst en haastte zich toen. Twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden eraf gescheurd en ze vielen naar beneden, vliegend als een gebroken halsketting van de koningin.
  De explosiegolf wierp Angelica en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, heen en weer geslingerd en gegooid. Maar de schoonheid landde niettemin, scherp puin en steenslag gegraven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door de eeltige voet ging de punt doorboord.
  Maar Angelica vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Svetlana en andere meisjes werden door een explosieve golf omhoog gegooid en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de nazi's die eruit sprongen en andere agressieve insecten die de USSR belegerden.
  Mirabela zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de bazuin van de Heer ons meeneemt naar de strijd, zullen we vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl zijn!
  Angelica schudde het stof van haar bloederige zolen en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar een gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Seryozhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult, niet zo nauwkeurig - zoals die blote en sterke benen van Angelica!
  Olympias, spelend met haar armspieren, zei:
  - Dat is goed! Je denkt nog steeds. Iets coolers!
  Stalingrad hield koppig vol. Maar in de Kaukasus werd de situatie verergerd door de toetreding van Turkije tot de oorlog.
  De opening van een tweede front met een miljoen man sterk Ottomaans leger zorgde natuurlijk voor extra problemen.
  Gevechten ontvouwden zich in de Transkaukasus. En de Turken overspoelden met grote druk ...
  In de herfst en winter viel de Kaukasus als gevolg van hevige gevechten... En werd bezet door de nazi's en de Turken.
  Alle volkeren van Rusland vochten wanhopig in de Kaukasus.
  Sovjetmeisjes op de SU-100 vechten echter ook goed.
  Al lijkt de positie van Rusland hopeloos. Maar de krijgers, samen met Elizabeth, vechten als adelaars.
  Ekaterina drukt met haar blote tenen op de hendel. Stuurt een projectiel dat de nazi E-50-auto in de zijkant doorboort en brult:
  - Voor het grote rode en karmozijnrode communisme!
  Elena sloeg ook het kanon af met haar blote, sierlijke been. Ze raakte nauwkeurig de vijandelijke tank.
  Het meisje piepte:
  - Voor mijn mooie Rusland!
  Euphrasia merkte agressief op en leidde een zeer goed gericht vuur:
  - Glorie aan ons moederland!
  En hij gebruikt ook blote, gebeitelde benen.
  De Sovjet-machine is erg sterk en vecht. En het schiet aardig op.
  De SU-100 is in staat om de E-50 in de zijkant te penetreren. Maar de meisjes breken zelfs door haar voorhoofd, raken in een lokaas of end-to-end. En ze snijden door metaal.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen op de vijand. En piepte:
  - Van de blauwe stroom ...
  Ekaterina vuurde ook, deze keer duwde ze de hendel met haar scharlaken tepel en kirde:
  De rivier begint...
  Elena, agressief grijnzend en sissend, zei:
  Nou, de vriendschap begint...
  En ze drukte ook met haar blote hiel op de hendel.
  Euphrasia kirde, schietend op de vijand:
  - Met een glimlach!
  De meiden werken heel actief aan de SU-100. En vernietig vijandelijke uitrusting.
  En aan de rand van Bakoe graven de pioniers loopgraven. Er zijn jongens van verschillende nationaliteiten. Vooral veel heldere koppen flikkeren. Er zijn rode en zwarte en blonde kinderen.
  Eén ding verenigt hen: geloof in de triomf van het communisme en blote voeten. Het is duidelijk dat niet iedereen schoenen heeft tijdens de oorlog en daarom pronken alle kinderen als teken van solidariteit met hun blote, ronde hakken. De winter in Transkaukasië is vrij mild, en als je beweegt en met schoppen werkt, is de kou niet zo verschrikkelijk.
  Kinderen werken enthousiast en zingen:
  Hef vuren, blauwe nachten,
  Wij zijn pioniers - kinderen van arbeiders ...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  En daar komt het alarm weer. Jongens en meisjes springen naar de bodem van de greppel. En granaten beginnen al van bovenaf te barsten: vijandelijke artillerie werkt.
  Pasjka vroeg Masha:
  - Nou, denk je dat we het zullen overleven?
  Het meisje antwoordde zelfverzekerd:
  - We zullen minstens één keer weerstand bieden, in het moeilijkste uur!
  Pioneer Sasha merkte logisch op:
  Onze heldhaftigheid is onwankelbaar.
  De jongen tikte met zijn blote zool op de stenen. Het is te zien dat de jongen zichzelf vulde met stevig eelt.
  Het meisje Tamara merkte op:
  We zullen vechten zonder angst
  We zullen geen stap terug doen ...
  Laat het shirt doordrenkt met bloed -
  Meer vijanden, draai de ridder naar de hel!
  De jongen Ruslan, een pionier met zwart haar, merkte op:
  Eeuwen gaan voorbij, een tijdperk zal komen,
  waarin geen lijden en leugens zullen zijn ...
  Vecht hiervoor tot je laatste adem -
  Dien je moederland, jij vanuit het hart!
  De jongen Oleg, dun en blond, tjilpte, verzen:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  De blik van een valk, adelaar...
  De stem van het volk is sonore -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen,
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  De jongens en meisjes applaudisseerden in koor.
  Maar nu vliegen straaljagers al en laten ze bommen vallen. En dit is een agressieve inzending.
  Oleg en Sasha hieven een katapult op en lanceerden een geschenk van de dood. En de loop werd geraakt door een nazi-aanvalsvliegtuig.
  Het meisje Natasha zong:
  - De Komsomol is niet alleen leeftijd,
  Komsomol is mijn lot!
  Ik zal de ruimte veroveren, geloof ik
  Laten we voor altijd leven!
  Ahmed, een pioniersjongen uit Azerbeidzjan, antwoordde met een glimlach:
  - Je bent nog geen Komsomol-lid Natasha!
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en antwoordde met een melodieuze stem;
  Naast de vaders, met een vrolijk lied,
  Wij staan voor de Komsomol...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oleg stampte ook met zijn blote, kinderachtige voet en brulde:
  Sterkere hamer knijpt de proletariër,
  Van titanium dat het juk met de hand verplettert ...
  We zullen duizend aria's zingen voor ons moederland,
  En licht voor het nageslacht, goed!
  Kinderen zijn verheugd. En inderdaad, de Duitsers bombardeerden, en slechts één meisje kreeg een fragment in haar blote, ronde, roze hak.
  Pioneer gilde, maar beet toen op haar lip.
  En dus bereidden ze zich voor om de aanval af te slaan. En er zijn al tanks met de nazi's. Formidabele E-100's zijn in beweging. Zulke krachtige en gevaarlijke machines.
  Ze hebben zo'n bescherming. Dat je er vanuit geen enkele hoek doorheen kunt komen. Je kunt het niet vanuit één hoek raken. De enige kans is om de sporen te breken.
  Kinderen zijn klaar om te vechten, en zwaaien met hun blote voeten. Hier zijn ze aan een draad pakketten met zelfgemaakte explosieven aan het duwen onder de sporen van de nazi's. Het werkt en vernietigt de rollen van de tanks van het leger van Rommel.
  En het ziet er verschrikkelijk uit.
  . HOOFDSTUK 5
  Sasha piept:
  - Glorie aan het communisme!
  De jongen Pashka schiet met Oleg uit een katapult en gilt:
  - Glorie aan de pioniers!
  De jongen Ruslan sleept samen met het meisje Sufir een mijn onder de Duitser door met een draad en roept:
  - Glorie aan de USSR!
  Kinderen uit Azerbeidzjan en Russische jongens vechten. Gebruinde, magere, blote voeten pioniers tegen een kolossale armada van tanks.
  Het meisje Tamara stampt met haar sierlijke, kleine blote voet en zegt:
  - Glorie aan Rusland!
  Pionier Ahmet bevestigt tijdens het schieten op de vijand:
  - We zijn samen een vriendelijke familie!
  De jongen Ramzan, een roodharige Azerbeidzjaanse, bevestigt, terwijl hij een auto uitschakelt:
  - Van het woord zijn we honderdduizend ik!
  De kinderen zijn vriendelijk... Hier is het Armeense meisje Azatui, die ook behendig het explosieve pakket met behulp van een draad onder de rups van de fascist schuift, en piept:
  - De USSR is een familie van volkeren!
  Een ander Armeens meisje Aghas zegt:
  - Buig niet voor het fascisme:
  En het meisje trok met haar blote tenen aan de draad. Veel Azerbeidzjaanse en Armeense kinderen hebben blond haar en zijn niet te onderscheiden van Slavische kinderen, waarvan er ook veel zijn. Wie de Duitsers ook achterliet, andere Russische families vestigden zich zelfs onder de tsaren in Azerbeidzjan.
  Er zijn veel Slaven in de Kaukasus. Veel gemengde stellen. Ja, en kinderen hebben meestal lichter haar dan hun ouders. En de Slavische jongens werden bruin zodat je ze niet van de lokale bevolking kunt onderscheiden. Bovendien lijken kinderen meestal meer op elkaar dan volwassenen.
  Dus het internationale Sovjetbataljon van jongens en meisjes vecht, en ze zijn allemaal verenigd en lijken erg op elkaar. Hun blote hakken flitsen als ze bewegen.
  En dromen die kinderen de dood sturen. Shamil en Seryozhka, beide pioniersjongens, trekken aan de draad. En nu stopt de Duitse E-50 met een kapotte rups.
  De jongens zingen in koor:
  Unie onverwoestbaar, vrije republieken,
  Het was geen brute kracht, geen angst die zich verzamelde...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap en rede, en moed in dromen!
  En de kinderen zijn er blij mee. Ze glimlachen met witte, gelijkmatige tanden. En ze zijn gelukkig, hoewel ze met de dood worden bedreigd.
  En de Duitsers zuigen. Vernietigde tanks vuren hun kanonnen af en krabbelen machinegeweren.
  Sommige Duitse voertuigen zijn uitgerust met granaatwerpers en zijn erg gevaarlijk.
  De jongen Maksimka en het meisje Zara uit Azerbeidzjan, leunend op hun blote voeten, trokken een mijn onder de vijand en sloegen de fascistische mastodont uit.
  En riepen naar de top van hun longen:
  - Voor de USSR!
  De kinderen zijn zo grappig.
  Pioniers Abbas en Vladimir gebruiken ook wapens. In dit geval de katapult en de rups van de E-75 naar de nazi's slaan. Toen zongen de jongens:
  - Voor de grootsheid van de planeet onder de dekmantel van het communisme!
  Oleg en Abdula zijn ook pioniers van verschillende naties, maar met één hart lanceren ze ook explosieven. Ze slaan de E-100 en zingen ...
  We openden de planeet voor de naties,
  Het pad naar de ruimte, naar onzichtbare werelden...
  Heroïsche daden worden gezongen -
  Om het litteken van de dood voor altijd uit te wissen!
  
  Onder de heilige banier van Rusland,
  In vrede, vriendschap, geluk en liefde...
  De mensen van de hele aarde zullen gelukkiger worden,
  Helse duisternis zal in de verte verdwijnen!
  Hier vechtende kinderen...
  Abdurrahman en Svetlana, een Azerbeidzjaanse jongen en een meisje uit Wit-Rusland, trokken een draad bij elkaar en schakelden een fascistische tank uit. En ze zongen:
  - De grote naam van het heilige Rusland,
  Schijnt over de wereld - als een zonnestraal ...
  Ik geloof in eenheid dat we gelukkiger zullen worden,
  Laten we de mensen de juiste weg wijzen!
  Kinderen zijn erg moedig. En de nazi's waren gewoon geschokt door zo'n koppig en woedend verzet.
  Abudurrahman is een pionier, hij kreeg een fragment in zijn blote zool. Het doorboorde het eeltige oppervlak van een kinderbeen.
  De jongen siste:
  - En het doet me pijn!
  Svetlana werd ook geraakt in de ronde hiel en krabde aan haar schouder. Maar het meisje siste:
  - Breek de Pioneers niet!
  Azim en Kolka ramden ook de Duitse auto.
  De jongens wezen met een draad en zongen:
  De verraderlijke vijand ging in het offensief,
  Maar ik geloof dat het niet zal wankelen, het Sovjet-volk ...
  De vijand wacht op nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  De vijand wacht: nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  Kinderen zijn dapper en buigen niet. En ze willen winnen. En ze zingen en ze vechten.
  De Duitsers lijden zware verliezen. Toegegeven, meestal hebben ze kapotte rupsbanden en rollen. En het is niet dodelijk.
  Erger nog voor de pioniers die gevangen werden genomen.
  De jongen Abdulhamid werd, toen hij gevangen werd genomen, door de nazi's op de pijnbank gezet. Ze staken de blote voeten van de pionier in het blok en begonnen gewichten aan de haken te hangen. En toen ontstak hij het vuur. En de blote hielen van de jongen werden door het vuur gelikt. En een zweep viel op zijn rug. Ze hebben me lang verslagen. En toen begonnen de nazi's de ribben te breken met een gloeiend hete tang.
  De jongen, stervend onder marteling, toen het ijzer van zijn ribben, rood van de hitte, hem verpletterde, zong:
  Berlijn is bijna onder onze heerschappij,
  Door een verrekijker zien we de verdomde Reichstag ...
  Ik hoop dat er spoedig vrede en geluk zal zijn;
  Die zal ik in mijn gedichten beschrijven!
  
  Rusland opende het communisme voor de werelden,
  Ze werd een familie voor iedereen.
  Maar de Wehrmacht stak ons een varkenssnuit toe,
  En nu spat het bloed als een fontein uit de aderen!
  
  Wat de Führer per ongeluk bij ons vergat,
  Ik wilde land en slaven krijgen!
  Fascisme ging gepaard met een zeer lange campagne -
  En hier is een echte nachtmerrie, helse dromen!
  
  Een eenvoudige jongen, een jongen op blote voeten,
  Onlangs een rode stropdas gebonden.
  Hij wilde zelf de wereld bouwen zonder God,
  Maar plotseling barstte napalm uit de lucht!
  
  Ik moest naar voren rennen, we waren AWOL,
  Zulke jonge duiven wil niemand hebben!
  Maar de jongen-vechter in een geweer deed het,
  Het pad van de vaders bleek waardig te zijn!
  
  Gevochten waar zowel sluwheid als kracht,
  En zwakte is ook bitter, helaas...
  Kameraden moesten graven graven
  Dennenkisten schaven in de vorst!
  
  Ik ben een pionier nu gewend aan lijden,
  Hij ging blootsvoets op verkenning, de sneeuwbank knarste.
  Misschien straf voor ongeloof,
  Dat ik Jezus niet wilde kennen!
  
  Maar wat zijn de drie uur van Golgotha?
  Er zijn meer dan drie jaar oorlog voorbij!
  In elk dorp huilen weduwen bitter,
  Hoe de zonen omkwamen op het kerkhof van het land!
  
  Ik overleefde, schrok, raakte gewond door een kogel,
  Maar gelukkig bleef hij overeind!
  We hebben de schuld eerlijk aan Duitsland teruggegeven,
  Dat fascisme is door ons tot stof vertrapt!
  
  Ik ben volwassen geworden, maar nog steeds een jongen,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan!
  Ja, een volwassene, en misschien zelfs te veel,
  Het hart werd tenslotte zo hard als metaal!
  
  Hero Star hoogste onderscheiding -
  Stalin zelf, geloof me, heeft het overhandigd!
  Hij zei: je moet een voorbeeld nemen aan mensen zoals jij,
  De strijders vervalsen de sleutels van de deuren naar Eden!
  
  Maar leg nu het dappere geweer neer,
  Pak je, tang, een hamer en werk!
  Bouw een zeilboot en een boot van hout
  En maak een vliegtuig zodat de vogel omhoog vliegt!
  Dit is echt een heroïsche filmserie... Maar nog steeds verloren.
  En de Kaukasus wordt veroverd.
  En in het voorjaar van 1945 lanceerden de nazi's een offensief tegen Saratov. Hun troepen bewogen zich als een lawine.
  En nu hebben de vier een nog krachtigere en perfectere "E" -50 of "Panther" -3 gekregen, die zich onderscheidt door sterke wapens en bescherming.
  De krijgers voelden zich erg zelfverzekerd. De besturing van de tank is het modernst met joysticks. De nieuwste auto. Zelfs de gasturbinemotor. Maar er is ook veel "Panther" -2. Een vierendertig van elk niveau is geen partij voor zo'n machine.
  Gerda leunde achterover in een fauteuil. Ze was in bikini. Meisjes zijn al gewend om halfnaakt te vechten. Het hete zand van de woestijn brandde op hun blote voeten, de kiezelstenen van de bergen prikten in hun blote voetzolen. Maar de krijgers braken helemaal niet en wreven niet af tot poeder.
  De commandant van de bemanning, die vele onderscheidingen ontving, siste:
  - En nu is Rusland tegen ons! Nieuwe avonturen en overwinningen wachten op je!
  Ze schudde haar hoofd zo wit als sneeuw. Natuurlijk blond, heel mooi en gebruind.
  Charlotte grijnsde.
  Dit meisje had koperrood haar dat brandde als een vlam. Ook een beauty, met een bronzen kleurtje. In bikini, gebruind, gespierd. Met blote voeten stampend op heet zand en scherpe stenen.
  De vurige duivel merkte op:
  - De Russen zijn misschien wel onze meest fanatieke tegenstanders!
  Christina verhief haar stem. Haar haar is kopergeel, ook brandend als een vlam, maar met een gouden tint. En dezelfde kleur, spieren en schoonheid. Expressief en tegelijkertijd zacht gezicht. En een bikini. Benen die kilometers op een hard en brandend oppervlak hebben gestempeld, maar hun gratie en vloeiende lijnen niet hebben verloren. De blote tenen zijn netjes getrimd en zeer wendbaar.
  Het roodharige meisje vroeg:
  - Waarom denk je dat?
  Magda antwoordde voor haar. Dit meisje heeft witgoud haar, honingblond. Heel mooi, gespierd, met een expressief gezicht en saffier-smaragdgroene ogen. De benen zijn ook gehard, met ronde hakken en rechte tenen. Misschien heeft Magda het meest tedere gezicht, bijna zachtmoedig, ondanks haar moedige kin. Gerda ziet er bijvoorbeeld stoerder uit. Een beetje zachter is Christina, en ze is niet zo verdorven als Charlotte's heks.
  Magda merkte op:
  - Ze hebben een totalitair systeem zoals het onze. Ze zijn dus stoerder!
  Gerda glimlachte en antwoordde:
  - Sovjettanks zijn een stapel schroot. We moeten niet bang voor ze zijn!
  Roodharige Charlotte drukte haar blote tenen op de joystickknoppen. Afgeschoten op de verdedigingsbunker. Een 105 mm-granaat raakte het Sovjetkanon en keerde het om. De gevechtsset begon te scheuren en de granaten ontploften.
  De rode heks siste:
  - Ik ben een vreselijke ridder - wilden op je knieën! Ik zal de vijanden van het vaderland van de aardbodem wegvagen!
  En de grijns van pareltanden, en de schittering van smaragdgroene ogen. De meiden zijn echt top.
  Christina giechelde en antwoordde:
  Nu ga ik schieten!
  En vuurde ook op de vijand. Een Sovjet 76 mm kanon werd afgevuurd. De granaat raakte het schuine voorhoofd van de E-50. En ricocheerde af. Het klonk gewoon in de oren van de meisjes.
  Gerda sloeg met haar blote voeten en tjilpte:
  - Wat een passage!
  En zij vuurde zelf het volgende schot af ... Duitse tanks schoten op het versterkte Sovjetgebied. De E-100 werkte ook. Ook deze machine bleek een afgeleide van de Maus te zijn. Geen goed idee voor een tank met twee kanonnen. De E-100 is al stopgezet.
  In plaats daarvan komen aanvalsmodificaties van de "E" -serie in de serie. Maar deze werkt nog. En vuurt projectielen af.
  Charlotte giechelt schril en schudt met haar blote voet.
  - Oorlog is een verschrikkelijke staat, maar het boeit als een spel!
  En het meisje schoot, en heel treffend.
  Christina ontblootte haar parelwitte tanden. Ze is een vleesetende, roofzuchtige panter.
  Sovjetkanonnen schieten en voor hen zijn mijnenvelden. Duitse teletanks komen in beweging. En de aanvalsbommenwerpers werken met een wild gebrul.
  Grensposten rollen in het rond. Hitlers hordes staken de grens over.
  Magda merkte niet al te geestig op, met haar blote voet op het harnas tikkend:
  - We vegen een sterke verdediging weg, maar stalen pluimen!
  De krijgers knipoogden naar elkaar. De Sovjet-verdediging was behoorlijk krachtig. Vooral veel min. En dit vertraagde de Duitsers. Maar ze slaagden er toch in om vooruit te komen.
  Bommenwerpers werkten op Sovjetposities en ook aanvalsvliegtuigen kwamen van bovenaf. Haasten in de diepten van de verdediging van het Rode Leger en TA-400, een van de meest formidabele aanpassingen van de bommenwerpers. Maar liefst zes motoren, waaronder straalmotoren. En ze bombarderen en vernietigen Sovjetsteden.
  Gerda, schietend, merkte met een grijns op:
  - In de strijd zijn we dieren, maar met de geest van een man!
  En weer geschoten. Een Sovjet kanon vernietigd. Over het algemeen is dit een meisje van het hoogste niveau. En het is zo cool.
  De E-50 vuurde op Sovjetposities, zelf praktisch zonder beschadigd te raken. Het hellende pantser van de auto met gecementeerd staal gaf uitstekende ricochets. Sovjetgranaten konden de Duitsers niet eens goed raken.
  Christina herinnerde zich de tests van de "Tiger". Toen was het de eerste in massa geproduceerde Duitse tank. Geen van de granaten zou schade kunnen toebrengen aan de Tiger. De Britten vielen onder zijn klappen. Maar hier is een 17-voet kanon, doorboord in het voorhoofd. Toen stierven de meisjes bijna. En dit werd herinnerd door de krijger. Wat waren ze dicht bij de benige oude vrouw met de zeis, terwijl ze haar ijzige adem voelde.
  Het meisje wreef met haar blote zool tegen de hoek. Ze wilde heel graag uit de tank springen en rennen. Ze is zo'n directe krijger.
  Christina zong vol zelfvertrouwen:
  - Blauwe mist, en overal bedrog!
  De krijgers giechelden... Hun vidok was erg sexy en erotisch.
  En het pistool werkte en vuurde. Ze dacht er niet eens aan om te stoppen. Iedereen stuurde granaat na granaat. De Sovjet-posities opbreken in chips en fragmenten.
  Uit de luidsprekers erachter klonk een lied;
  De soldaat is altijd gezond
  De soldaat is op alles voorbereid...
  En stof als van tapijten,
  We gaan uit de weg!
  En stop niet
  En verander niet van been -
  Onze gezichten stralen
  Glanzende laarzen!
  En opnieuw valt de kracht van een straalbommenwerper op Sovjetposities. En opnieuw worden verwoestingen en hele versterkte gebieden opgeworpen. En de kanonnen vliegen allerlei kanten op.
  Enkele tientallen Duitse tanks schieten tegelijkertijd en vernietigen alles.
  Gerda voelt zich als een Bagheera op jacht. Hier is de eerste linie van de Sovjetverdediging al vernietigd. Maar de soldaten van het Rode Leger zwermen en schieten nog steeds op de Duitsers.
  Onder de strijders zijn ook pioniers. Jonge leninisten sloten zich vrijwillig aan bij het Rode Leger. De meeste jongens lopen op blote voeten en in korte broek. Ze dragen zichzelf, gedoe.
  En pioniers sterven...
  Charlotte, die het vuur leidde, gromde:
  - En de pioniers, daar ging het om, het hele land keek toe!
  Ze vuurde op de Russen en Christina, venijnig sissend:
  - We zien eruit als valken, vliegen als adelaars!
  En weer liet ze een vurige glimlach zien. Schitterende meiden...
  Verschillende Duitse tanks gingen ondergronds. En ze verschenen in de achterhoede van de Sovjet-troepen, veroorzaakten paniek en krabbelden met machinegeweren. De nazi's kwamen opdagen als muggen uit een nachtmerrie.
  De E-50 zag de beweging van vierendertig door de optiek. Gerda ontblootte haar tanden en begon de loop te richten. Sovjet-machine met een kleine toren T-34-76 en zeer mobiel. Probeer deze en krijg het. Het meisje is al behoorlijk ervaren, maar de Sovjet-auto is nog steeds anders dan de Amerikaanse Sherman.
  En de afstand tot de Rus is bijna vijf kilometer.
  Het meisje krabt aan haar blote hiel, Charlotte kietelt hem tussen haar tenen. De meisjes giechelen.
  Dan schiet Gerda op de Russische auto. De granaat komt heel dichtbij, bijna krassend op het pantser ... Maar nog steeds voorbij. Gerda slaat geïrriteerd met haar vuist op het metaal.
  Magda vertelt haar partner:
  - Je raakt het korps! Het zal gemakkelijker zijn om er te komen!
  Gerda geeft de joystick aan Magda en fluistert:
  - Dus je doet het zelf!
  Magda zong enthousiast:
  - De aarde is in de patrijspoort, de aarde is in de patrijspoort ... - Het meisje nam de joystick met haar blote vingers en drukte op de knop, terwijl ze doorging met zingen. - De aarde is zichtbaar in de patrijspoort!
  En haar projectiel raakte net de basis van de Sovjettank. De auto barstte en spleet. Het begon te branden ... Sovjetgranaten barstten in de baarmoeder.
  Magda schudde haar blote vingers en kwaakte:
  - Kijk hoe ik eraan kom! En jij zegt...
  siste Charlotte terwijl ze haar tanden ontblootte.
  - We spreken weer, in andere talen!
  Nieuwe Sovjet-auto's verschenen. Vierendertig gingen eerst. Verplaatsbare en talrijke auto's. Daarna zijn we overgestapt van de BT-serie. Dit is een verouderd type rupsband. De antediluviaanse T-26's rukten ook op, die niet anders kunnen dan krassen op Duitse pantsers. Krachtiger en zwaardere HF's kwamen helemaal op het einde. En veel voetvolk.
  Christina giechelde en gromde:
  Nou, we zullen ze laten zien!
  Duitse voertuigen openden het vuur van grote afstand en probeerden de Sovjet-infanterie tegen de grond te drukken. Ze vernietigden ook tanks en andere levende wezens.
  Sovjet-aanvalsvliegtuigen verschenen ook in de lucht: de beroemde Ilys. Ze vielen de Duitse formatie aan. Hitlers jagers renden naar hen toe. Het was een echte puinhoop. Duitse XE-262 jagers, zeer wendbaar en wendbaar. Ze vallen de Sovjet-technologie aan en drukken als een strijkijzer.
  Charlotte schoot opnieuw. Stapte in de Sovjet BT en gromde:
  - Deze tekst is geen sprookje... Het sprookje komt eraan!
  E-50 stopte en weerspiegelde de Sovjet-tegenaanval. Niet erg ervaren commando gooide de tankreserve daadwerkelijk naar de slachtbank. En Russische auto's werden geraakt - als kippen in een pluk. En ze hebben ze grondig bestreden.
  Gerda loste een schot, brak het voorhoofd van de vierendertig en siste:
  - Wat is de Schepper - een gewonde hel!
  Charlotte vuurde ook, nadat ze het doelwit had gevonden, bewogen de Sovjet-auto's in een rechte lijn en slaagden de meisjes erin te schieten. En in het algemeen zijn dit vier van de verschijnselen.
  De rode harpij zong:
  - Ons gif doodt iedereen!
  En de krijgers bleven vuren, hun tanden zo sterk en groot als paarden ontbloot.
  Christina twitterde met zelfvertrouwen:
  - Ons gif doodt iedereen!
  Magda, die de vierendertig sloeg, blafte:
  - Dit is ons resultaat!
  De meiden zijn uit elkaar...
  Maar Sovjet-schoonheden vechten ook. De bemanning van Elizabeth op de T-34-85. Zeer moedige meisjes. En ze vechten ook op blote voeten en in een bikini.
  Hun auto vecht tegen de Duitse Panthers. Dit voertuig is nog steeds in dienst, maar er komen steeds meer nieuwe tanks van de E-serie tegen.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen. Het doorboort de vijand van een afstand in de zijkant en piept:
  - Glorie aan het tijdperk van Stalin!
  Ekaterina vuurde ook met behulp van haar blote tenen en merkte op:
  - Het is niet zo'n glorie!
  Elena maakte bezwaar en ontblootte haar tanden:
  We zijn geboren om te winnen!
  En ze vuurde ook met haar blote tenen...
  Tegelijkertijd zuchtte het meisje diep. Ongelukkige gedachten schoten door mijn hoofd. De oorlog begon met nederlagen. De Duitsers braken door de verdediging heen en trokken vol vertrouwen naar voren.
  Elena vluchtte vervolgens naar het oosten. Haar schoenen vielen de eerste dagen al uit elkaar. En ik moest op blote voeten slaan. En het doet ongewoon pijn. De benen van het meisje waren allemaal gekneusd, gekneusd, vreselijk in elkaar geslagen. En ze kon niet meer normaal lopen, maar struikelde. Maar ondanks dit bewoog en liep ze. Elena verloor veel gewicht tijdens de campagne - één huid en botten. Maar ze werd bruin en haar haar werd nog lichter nadat het in de zon was vervaagd. En de blote zolen hebben podzhili en verruwd. En ze bereikte de frontlinie en bleef vechten. En de strijd was weer in volle gang.
  Elena vocht vooral bij de infanterie. Waaronder deelgenomen aan de verdediging van Moskou en Stalingrad.
  Maar al op de Koersk Ardennen verhuisde ze naar een tank. Daar werd hun eerste vier gevormd: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - vier "E". De krijgers zijn echt legendarisch. Die op blote voeten en in bikini vocht, zelfs in de kou, en de Fritz in de hoorns gaf.
  De Panther-tank, die de meisjes tegenkwamen op de Koersk Ardennen, was een zeer gevaarlijk voertuig. Het was onmogelijk om haar op het voorhoofd te stompen. En ze nam zelf van grote afstand. Bovendien is het snelvuur.
  Dus om door te breken, moest je de tank met grote vaardigheid besturen en jezelf niet laten raken.
  Elizabeth deed precies dat. Hoewel ze onderweg meer schoot. En Euphrasinia bestuurde de tank.
  Het is bijna onmogelijk om vanuit een vierendertig in beweging te komen. Maar de meisjes wisten te raken. En ze vochten met grote moed.
  Ekaterina vuurt ook zeer nauwkeurig.
  Op de Koersk Ardennen bedekten de meisjes zichzelf met glorie en ontvingen ze orders.
  En nu heeft elk van hen een ster van de held van de USSR.
  Dat is wat meisjes nodig hebben! Gewoon strijders van topklasse!
  Catharina zong:
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Inderdaad, dit zijn meisjes die afgunst veroorzaken bij vriendinnen. Niet zoals Gerda en haar team.
  Hier tijdens de rust, en zij en haar bende martelden zonder aarzelen de pionier.
  Eerst werd een jongen van dertien uitgekleed. Toen begonnen ze hem te knijpen. En dan prikken met naalden. Bovendien waren de naalden eerst koud, maar daarna werden ze op een vuur verhit.
  En het deed echt veel pijn.
  Charlotte doorboorde de navel van de jongen en kirde:
  - Ik ben een geweldige vixen!
  Daarna nam ze een gloeiend hete staaf in haar handen en begon daarmee de blote, licht geruwde zolen van de jongen te verbranden. Terwijl hij geniet van zijn wilde kreten.
  En Christina pakte en verhitte de tang, begon de pionierstenen van haar blote voeten te barsten. Ik begon met de pink en deed het langzaam en tegelijkertijd wreed. En de vingers van het kind kraakten en braken. En het was zo pijnlijk voor de pionier dat de jongen meerdere keren het bewustzijn verloor.
  Magda prikte met een koevoet, wit van de angel, onder haar schouderblad. En de jongen zal huilen.
  Ze martelden de pionier tot de dood. En het bleek gewoon geweldig te zijn. En de marteling ging door.
  Zo gaat het verder. Pal en Saratov en Kuibyshev. En de nazi's begonnen Moskou te bestormen.
  Onder deze omstandigheden kan alleen een landing van huurmoordenaars Rusland redden. En Anton Shelestov gaat met de meiden op een toffe missie.
  Ja, de positie van het Rode Leger is nu al absoluut hopeloos. En hier kan alleen een wonder de USSR redden.
  Maar hier zijn de tekenen van de zes jagers die de strijd aangaan. Een hoop voor Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Ze zijn in staat om vijanden tegelijk te stoppen en te verslaan en ze in as te veranderen.
  Zo'n wild en mooi team van meiden heeft zich verzameld. En tegen hen Tolstopuz en zijn bende. Nou, het is niet eng...
  En de nazi's stromen al van verschillende kanten rond Moskou.
  Toen gingen Anton en de meisjes opnieuw de strijd aan en hielpen Rusland, of liever de USSR.
  Toen voegde het blootsvoetse meisje Margarita zich bij hen. Ook een volwassen schrijfster werd een meisje van een jaar of twaalf in ruil voor onsterfelijkheid en vervult een missie.
  Krijgers uit de eenentwintigste eeuw worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Anton Shelestov brulde en sloeg de nazi's neer met zwaarden, zowel infanterie als tanks:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog uit de blote voet van de jongen!
  Daarna zal het kind fluiten dat de kraaien flauwvielen en door hun schedels sloegen.
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en blanke jagers.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Anton Shelestov rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakken.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten, scheuren ze stammen af en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt ieders hoofd en snuit.
  En dan nog een fluitje, en de val van kraaien, die zelfs door de daken van de tanks heen prikken.
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  En het zal ook fluiten, een massa kraaien valt in zwijm op de hordes Fritz, die zelfs tanks breken.
  . HOOFDSTUK 6
  Maar Natasha is in de aanval. Hij haalt de nazi's samen met de tanks neer en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustina, die de nazi's neerhaalt en de bruine soldaten uitroeit, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en gilde:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Anton Shelestov sprong op. De jongen maakte een salto. Veel van de nazi's in stukken gehakt in de sprong.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  En weer is de jongen in de war.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  En dan zullen de kinderen in koor fluiten dat hele wolken kraaien op de nazi's vallen, letterlijk hun hoofd rammen en hun schedels doorboren, als met een boormachine.
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede.
  De jongen Anton in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al niet honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Anton Shelestov is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De terminatorjongen herinnert zich een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar liepen.
  Anton Shelestov piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  En zelfs als het fluit, zal de raaf in kolossale hoeveelheden op de fascistische regimenten vallen. En zo veel doden, en zo breken de snavels van kraaien door de daken van tanks. En ook vliegtuigen verpletteren.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje zal, als een erwt met krachtige explosieven, naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Anton Shelestov springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is al behoorlijk oud, gezien de hel, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Anton Shelestov zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  En opnieuw fluit de jongen, tienduizenden dieven gieten op vijanden en naaien hun helmen.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen er meteen duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Anton weer honderd van de nazi's, die een meteoor dragen, zullen snijden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  En de kinderen zullen weer fluiten en de kraaien op de hoofden van de nazi's neerhalen.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Anton Shelestov gromde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Anton Shelestov ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De terminatorjongen lanceerde met zijn voet wat leek op een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de nazi's en tanks, piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  Anton, bruine soldaten hakkend, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruizen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt verscheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Anton Shelestov over gorgelen:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Een vriendelijk gefluit en wolken kraaien vallen op de hoofden van de nazi's. En de torens van tanks splijten van de slagen van hun snavels.
  Natasha sloeg de nazi's neer en piepte:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De jongen antwoordde:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden neer en sloopte de torens van de tanks.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Anton is in de strijd en valt de nazi's aan. Hij slaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en gilt:
  We zijn als stieren!
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en de tanks doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha nam het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya scheurde de nazi's uit elkaar, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En hij zal het ook nemen, en een sterretje loslaten met zijn blote voet en een heleboel fascisten afmaken.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya, die ook de nazi's en hun tanks vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En nu zal hij zijn hoofd stoten op de nazi-generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana is erg woedend in het offensief, vooral bij het neerhalen van tanks, piept ze:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen breekt, storten de vliegtuigen in. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  Anton Shelestov piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi's stortte in.
  Anton brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei soorten vijanden, zowel tanks als vliegtuigen uitgeschakeld.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha in de strijd is gewoon een soort terminator. En brullend gorgelde:
  -Banzai! Wees er snel bij!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de nazi's zijn als spijkers. En het zal veel mastodonten en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het aan en gorgelde:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen bij de nazi's!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien. Zoals de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote voeten vliegt het geschenk van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden tegelijk in kleine stukjes.
  Anton zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustine, die de nazi's met haar blote handen uit elkaar scheurde, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, tanks en vliegtuigen tegelijk vernietigde, vaardigde uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha, die de bruine krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Anton Shelestov, die tegenstanders neerhaalde, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, die de krijgers van het bruine rijk en het pantser van de tanks neerhaalde, zong:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Ze deden het toen goed met de nazi's... En Sovjet-Rusland versloeg het bruine rijk tijdens de bestorming van Moskou.
  De oorlog was nog niet voorbij, maar de USSR had al een kans om de nazi's zelf te verslaan. Dus moesten de zes opnieuw de uitvoering van hun super en coole missie onderbreken.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniak Chikatilo, als boetedoening voor zonden, werd de tekenfilmjongen Conan. Deze jongen is de held van de Japanse anime. Maar door de wil van een machtige tovenares, kwam de ziel, de beroemdste en meest gepromoveerde Russische maniak, in hem binnen.
  En nu is de tekenfilmjongen Chikatilo klaar om te vechten.
  Het ziet eruit als een kind van een jaar of elf in korte broek, blootsvoets, met reliëfspieren en een naakt, gebruind torso. Alleen zijn blonde haar onderscheidde hem van Conan.
  En nu moest alleen de Japanse tekenfilm deelnemen aan de verdediging van Port Arthur.
  De berg Vysokaya is een belangrijk punt in de verdediging van Russische posities.
  De tekenfilmjongen kromp ineen. Hij heeft alleen een korte broek aan en het is al november en het is koud. Blote voeten lopen op natte sneeuw.
  Het gebulder van geweren is te horen. De Japanners gooiden al hun kracht om Mount High in te nemen. Daarna wordt de dood van het Port Arthur-eskader onvermijdelijk.
  De tekenfilmjongen ziet de berg een beetje vanaf de zijkant. De Japanners zijn ermee bezig.
  Russische eenheden schieten terug met geweren en machinegeweren.
  Chikatilo loopt bergopwaarts. De jongen wordt opgemerkt door de soldaten. Maar ze houden hem niet tegen. De blondharige jongen in korte broek wekt geen argwaan.
  De karatejongen klom naar boven en laadde onmiddellijk zijn blote voet in de kin van de samoerai. Nadat hij een klap had gekregen, vloog hij van de berg.
  Chikatilo piepte:
  - Een nul!
  En opnieuw werd de blote ronde hiel van de jongen getroffen door slagen op de borst. En de karatejongen sloeg de volgende samoerai met zijn vuist.
  Chikatilo-Konan zong:
  - We wachten op succes - ik ben de coolste!
  En toen verscheen er een andere jongen Leshka Brilliant naast hem. En ook hij ging een felle strijd aan. Dit is een andere tekenfilm. En met hem vier meisjes in bikini.
  Hier zijn zes agressieve krijgers de strijd aangegaan. En laten we zo ijverig de samoerai vernietigen zonder medelijden. En de lucht leek op een schapenvacht voor de Japanners, en de totale vernietiging en vernietiging begon. Dat alles dreigde met totale vernietiging.
  En de meisjes hakten met zwaarden en gooiden met hun blote tenen dodelijke en schok erwten des doods, en complete vernietiging. En er was geen medelijden met de Japanners.
  Chikatilo nam en op blote hakken gooide een explosief pakket en een heel gezelschap samoeraien werd aan flarden gescheurd.
  The Terminator Boy zong:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  We zijn niet bang voor de dood op het slagveld ...
  De ridder zal dapper vechten met de vijand,
  En zelfs sterven zal winnen!
  De strijd is op een kolossale schaal en een enorme dageraad van denken en energie is zichtbaar.
  Strijdersmeisjes en -jongens waren al uren aan het hacken.
  Dus begonnen ze te krabbelen met machinegeweren. En ook met blote tenen.
  De jongen Chikatilo schoot, maaide de vijanden neer en zong de ene regel na de andere:
  - Ik zal moediger en moediger worden dan een leeuw!
  De jongen Briljant, die de samoerai afsneed en de bergen uitschakelde, flapte eruit:
  - Wat dacht je van een leeuw! Nog moediger dan een neushoorn!
  Victoria, deze roodharige vixen, gooide iets extreem dodelijks met haar hoofd met een meisjesachtige hiel.
  Ze sloegen veel Japanners knock-out en piepten:
  - Op de grootste uitlijning!
  Nadezhda, die tegenstanders neerhaalde als kegels met een knuppel, kirde en ontblootte haar tanden:
  - Voor een nieuw Rusland!
  Elena liet de bliksem uit haar scharlaken tepels ontsnappen en kirde:
  - Voor de grootsheid van de planeet Aarde!
  Zoya vuurde een trapsgewijze pulsar af vanuit haar navel, ontblootte haar tanden en liet er zonnestralen uit komen en gilde:
  - Voor uitstekende prestaties!
  Hope nam het en uit de scharlaken tepel zond een moorddadige straal van vernietiging, en gorgelde:
  - Glorie aan het moederland!
  Victoria, die de dringende Japanner neermaaide, piepte:
  - Laten we onze ziel geven,
  Wij zijn ons heilige vaderland!
  We staan en winnen -
  En we zullen geen spijt krijgen van het leven!
  En haar scharlaken tepels zullen worden bestraald met vernietigende bliksem die een heel bataljon verbrandt.
  Zoya zei:
  - Onze coole overwinning!
  En ook op de vijand, hoe scherp het zal toeslaan ...
  Nadezhda bliep, ontblootte haar gezicht en piepte agressief:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En haar blote tenen zullen opnieuw een dodelijke granaat lanceren.
  Dat is hoeveel vernietiging en vernietiging er plaatsvindt. De Japanners worden zonder enig medelijden weggevaagd door de zes.
  De jongen Chikatilo, die naar de vijanden krabbelt, piept:
  - Voor groot communisme!
  Diamant voegt toe:
  - In de kist zullen we revanchisme aandrijven!
  Dus vuursteun, alleen lichtveldartillerie. Het Russische leger kan zwaar vuur voeren. In de stijl van de Boeren tegen de Britten. Die probeerden ook ooit een frontale aanval uit te voeren. Maar de Britten hadden nog steeds de keuze om bijvoorbeeld omwegen te maken en de Boerenmilitie te proberen te omsingelen. Wat ze zelfs te laat deden. En de Japanners kunnen de forten niet omzeilen - ze moeten op de aanval klimmen.
  Andrei Chikatilo schiet vanuit een machinegeweer op de Japanners. Nu is de hele tekening in het volle zicht en ben je, zonder een fout te weten, aan het spijkeren. De gele gezichten van de dode soldaten zijn verwrongen van boosaardigheid. Achter hen klimmen andere, nog furieuzere samoeraien. Maar zelfs deze maai je neer en krijg je steeds meer vertrouwen. De Japanners kunnen zo'n mijlpaal niet passeren.
  Rangen vallen achter de rangen. De ketens vallen uiteen en er komen steeds meer onderverdelingen. Ondermaatse jagers klampen zich vast aan het prikkeldraad, scheuren het af en vallen weer. Ze vullen zich met een hele berg lijken. Dan op deze berg nog een laag van de doden, dan nog een. En zo verder tot de hele heuvel groeit.
  Als het machinegeweer van Andrei Chikatilo oververhit raakt, neemt de jongen een ander over. Laat de Japanners in bloed stikken. Op sommige plaatsen breken al hand-tot-hand gevechten uit. Maar de jongen schiet - één kogel, één of zelfs twee of drie lijken. De Japanse staaf is erg dicht en een machinegeweer kan er meerdere tegelijk doorboren. Dus laat ze stikken in het braaksel.
  Er is niets tegen Japan, de terminatorjongen heeft niets. Integendeel, het zijn erg dappere samoerai, ze zijn nergens bang voor. Klim en klim, niet bang om te sterven. Maar voor het grootste deel was de dood niet overtuigend. Laat ze echter alles met lijken bedekken.
  Ook hier verwisselden ze de mitrailleurriem en de jongen stond er op blote voeten op, het was nog warmer. De kroon van de zomer staat al op de neus, maar de wind waait uit het noorden en de vorst wordt redelijk opgevangen. Ik wil snel opwarmen met een zwaard en hand-tot-hand gevechten. Eindelijk kon de jongen, al nadat de dertigste lang lint had doorgebracht, de verleiding niet weerstaan, met een zwaard in de aanval gaan. En nu is Superman Boy niet te stoppen.
  Als je zo snel beweegt, hakkend als Ilya Muromets - in de rechterstraat, op de linkerbaan. Mill, en een dozijn hoofden afgehakt. Receptie vlinder en een dozijn anderen. Het ontvangen van een fan en een dozijn derde. En de lijken zijn warm, lopen er op blote voeten op, je voelt gelukzaligheid.
  Niet zoals bij deze... Laarzen! Goed gedaan Leshka, hij probeert ook op blote voeten te vechten. En vasthoudend, al zijn de pootjes zo rood geworden als een gans.
  De Japanners blijven klimmen en klimmen. Om hun uitroeiing te versnellen, moet je terugspringen en het machinegeweer weer opnemen.
  Ja, met hun machinegeweren, als elke kogel een lijk of meerdere lijken doodt, roei je nog steeds sneller uit dan met zwaarden. Een machinegeweerriem is duizend kogels. Dus pas op voor de samoerai! Dans je nog steeds.
  Schietend, dacht de jongen dat Japan veel geluk had in die oorlog. Vooral in het feit dat de revolutie uitbrak. Tegen de tijd dat de vrede gesloten was, waren de Japanners al uitgeput op het land, en de Russen hadden ze heel goed kunnen afmaken. Generaal Samsonov, of liever Linevich, die twee keer zoveel troepen had en steeds meer nieuwe aanvulling kreeg, had de samoerai zelf kunnen aanvallen. Maar in plaats daarvan gingen de Russische eenheden in de verdediging. De Japanners konden echter niet meer op de aanval klimmen. Dus ze hadden de wereld meer nodig dan Rusland.
  Hier schiet Zoya uit machinegeweren ... Hij krabbelt met vreselijke kracht en maait vijanden zonder medelijden.
  En nu drukt het meisje haar scharlakenrode tepel op de katapult en nu wordt het dodelijke geschenk van vernietiging weggegooid.
  Zoja zong:
  - De draad is gebroken
  Een boze dood bedreigt ons...
  Voor Russen om te leven
  De vijand moet gewoon sterven!
  Elena krabbelde naar de soldaten met kleine ogen en sloeg nog een rij op rij uit en schreeuwde:
  - Voor het vaderland - onze moeder!
  De tekenfilmjongen bleef krabbelen, sloeg vijanden van het hemelse rijk neer en dacht na.
  In 1922 riskeerde Japan geen nieuwe grote oorlog. De bolsjewieken veroverden Primorye. Velen scholden de toenmalige keizer krachtig uit dat hij geen misbruik maakte van de zwakte van het onwettige communistische regime en het Verre Oosten niet voor zichzelf nam. Waarom de Japanners dan aarzelden, is niet helemaal duidelijk.
  In 1904 besloot Japan tot een oorlog, waarin bijna niemand geloofde in een gunstige afloop voor de samoerai. Maar in 1922 durfden de Japanners het door de burgeroorlog verzwakte Rode Leger niet te verslaan. Bovendien hadden ze de steun van de hele kapitalistische wereld.
  Over het algemeen hadden de bolsjewieken natuurlijk geluk. De Entente had Rusland heel goed kunnen uiteenvallen, en het Rode Leger is geen rivaal voor hen. Hier begreep Andrei Chikatilo sommige dingen niet.
  Waarom het Westen in het twintigste jaar eigenlijk de Witte Garde-beweging fuseerde. Zelfs als de blanken geen kans hadden om Moskou in te nemen, is het heel goed mogelijk om sommige gebieden voor zichzelf te houden. Ja, en Rusland zou heel erg kunnen worden verzwakt door zo'n oorlog uit te slepen. Het is ook onduidelijk waarom de Entente de burgerlijke Kaukasische regeringen niet verdedigde. Ze hadden zelfs een overeenkomst over militaire steun. Het is duidelijk dat het toen verarmde Rode Leger van de Entente geen rivaal is, vooral niet in technisch opzicht. Maar om de een of andere reden toonden Engeland en Frankrijk passiviteit.
  Dus Victoria nam het en lanceerde met haar blote voeten een hele ton explosieven gemaakt van zaagsel.
  En hoe het explodeerde met wilde kracht. En ze kirde:
  - Voor de koning en het rijk!
  Zoya, die doorging met het krabbelen van de vijand, gromde zeer agressief en de bocht was ver weg en maaide de vijand neer.
  Toen brulde ze:
  - Er zal een kist voor je samoerai zijn!
  Elena, die de vijand verpletterde en hopen lijken opstapelde, de vijand neersloeg en met ongelooflijke kracht handelde, hordes samoerai in de kist hamerde, gilde:
  - Voor overwinning op vijanden!
  Nadezhda, die de vijand niet de minste kans gaf, hem maaide als een moorddadige zeis en de Japanners uitschakelde, zei:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay heeft je niet weggeblazen!
  Konden de Britten bijvoorbeeld de Krim behouden. Ze zouden daar troepen met tanks hebben geland, ze zouden nauwelijks over de landengte zijn verdreven, de Rode ... In Centraal-Azië zouden de Britten en de Fransen de burgerlijke republieken kunnen helpen. En over het algemeen konden veel dingen onaangenaam zijn voor Sovjet-Rusland, maar gelukkig gebeurde er niets. Hoewel Japan natuurlijk Primorye voor zichzelf had willen houden, zou er in de jaren twintig zeker niet de kracht zijn geweest om de samoerai daar uit te schakelen. De Japanners zouden daar een marionettenregime kunnen organiseren - zoals het Mantsjoerijse.
  Toen Andrey Chikatilo The Heart of Bonivur las, was hij ook geïnteresseerd. Waarom gingen de Japanners niet de strijd aan met het Rode Leger, maar gaven ze Primorye gewoon aan de bolsjewieken. Bovendien zou de samoerai niet met heel Sovjet-Rusland moeten vechten, maar alleen met het Verre Oosten. Dat wil zeggen, de Volksrepubliek in het Verre Oosten. En dit was in die tijd geen rivaal voor Japan.
  In de Eerste Wereldoorlog namen de Japanners bijna zonder verlies Duitse bezittingen in de Stille Oceaan in en werden ze zelfs sterker dan ze in 1904 waren. En het is niet helemaal duidelijk waarom ze toen de moed en onbeschaamdheid hadden, en niet hetzelfde in 1922. Natuurlijk zouden de Verenigde Staten en Groot-Brittannië de Japanners actief steunen in de strijd tegen de bolsjewieken.
  Dit is wat Andrei Chikatilo niet kon begrijpen, zelfs toen hij nog een kind was, verrast was. Bovendien bezetten de Japanners aanvankelijk Vladivostok, maar op de een of andere manier vertrokken ze zonder slag of stoot. En Japan schaamt zich niet om het hele Verre Oosten te bezetten, maar de samoerai hebben er niet voor gevochten ...
  Maar hoeveel moed: ze gaan in de aanval, ze sterven bij duizenden, en zelfs tienduizenden, maar ze vallen aan als biorobots. En de Japanners hebben geen idee van angst of zelfbehoudinstinct. Als ze er niet waren voor hun zes, dan zouden ze de vestingstad niet hebben behouden.
  In de echte geschiedenis was Port Arthur tegen die tijd al gevallen. En toen verzamelden de samoerai bijna alle grondtroepen.
  Victoria gooide met haar blote tenen een boemerang met een hakenkruis en hakte een dozijn hoofden tegelijk af, grommend:
  - Voor het geloof, de tsaar en het vaderland!
  En de meisjes roeien de Japanners en de jongens uit....
  De jongen, die het oververhitte machinegeweer verving door een die al was afgekoeld en niet met een vriendelijk woord, noemde Kuropatkin:
  Deze ezel profiteert niet! Het lijkt erop dat we alle Japanse soldaten zelf moeten doden. - Oleg gooide een granaat met zijn blote tenen, fragmenten sneden door een hele reeks Japanse soldaten en de jongen ging verder. - Dat is het. Kuropatkin had veroordeeld moeten worden voor zo'n criminele inactiviteit.
  De jongen gooide opnieuw een granaat met zijn voeten, en toen begonnen ze blikken deksels te gooien met hun blote vingers. Je slaat dus twee vliegen in één klap: je vernietigt bovendien de Japanners en je blote benen worden warm. Alle vorst is meer dan twintig graden, en als het donker wordt zal het nog meer zijn. En zo ben je onderweg en blijf je warm. Daarnaast kun je ook botte scheermesjes en naalden gooien. En over het algemeen is er veel doordringend en snijdend puin in het fort.
  Dus samoerai worden met handen en voeten geslagen. En van een afstand ... De jongen riep:
  - Samurai stierf dapper - onder de druk van staal en vuur!
  Nadezhda vuurde machinegeweren af met haar blote tenen, maar ze had ook enkele verrassingen in petto. Bijvoorbeeld kleine chemische mijnen. Hier moet je natuurlijk heel voorzichtig zijn bij het gebruik ervan om je eigen soldaten niet te vergiftigen. Maar begaafd in wiskunde in de kring van Archimedes en Pelman, berekende Nadezhda alles.
  En toen de samoerai al het naburige fort was binnengestormd, klikte een mooi meisje met haar blote benen op de ultrasone ontsteker. En kleine ampullen met een sterke en bijtende gasstoot, die in één keer een oppervlakte van tienduizend hectare beslaan.
  Dit is echt het wapen van de demiurg-goden, dat zelfs in de eenentwintigste eeuw niet overbodig zou zijn. Tijdens de wapenstilstand bereidde de briljante Natashka, samen met de achterneef van Mendelejev zelf, een gif dat erg giftig was, maar snel ontleedde in de lucht. En de toxische werking ervan is juist gebaseerd op een speciale methode van zuurstofbinding.
  Onmiddellijk bleek anderhalf Japans korps in vijftien tot twintig seconden te zijn gedood ... En de aanblik van tienduizenden soldaten die stierven in een korte doodsangst, ontnuchterde het Japanse bevel.
  De muziek van de terugtocht begon te spelen, en nadat ze meer dan honderdvijftigduizend soldaten hadden verloren tijdens deze aanval, leunden de Japanners achterover. De Russen achtervolgden de Japanners voorzichtig, maar waren ook bang voor gas of een soort hinderlaag. De strijd eindigde alsof hij nooit was begonnen.
  Maar Andrei Chikatilo had zichzelf nog niet gesneden, iets had veel energie in de jongen verzameld en hij haastte zich om de kleine ogen te achtervolgen. Zo haal je ze in en hak je ze fijn, alsof je aan zaden knaagt. Nou, hoe je je vaardigheden niet kunt laten zien als de vijand niet terugvecht.
  Maar bij een onverwachte wending naar de jongen sprong een ninja in een zwarte hoodie er weer uit. Wederom een echte strijd om vaardigheid.
  Andrey Chikatilo, zoals al goed verhit, viel zijn tegenhanger aan. Hij gooide drie schijven tegelijk naar buiten, maar twee werden in een oogwenk door zwaarden gesneden en de derde rende voorbij en ving bijna het oor van het terminator-kind. De ninja floot en zei in het Japans:
  - Russische Naruto!
  Andrey Chikatilo bevestigde meteen:
  - Natuurlijk, het is cool!
  Zwaarden gekruist, vonken vlogen. De ninja pareerde de aanvallen en trok zich terug. Andrei zelf gooide met zijn blote vingers een stuk metaal. De vijand reageerde, maar de jongen voorzag waar hij zou ontwijken en sneed zichzelf in een scherpe hoek, cirkelend rond het mes. De vijand was verslaafd, de beschermende huid barstte en het bloed werd rood aan zijn zijde.
  De ninja sprong achteruit, hij was gewond en behoorlijk diep, en als het een klap op grote schaal was geweest, zou het volledig in tweeën zijn gesneden. De Russische Naruto lijkt een legendarische jager te zijn, zijn messen flitsen erg snel.
  De ninja probeert opnieuw te gooien, maar mist een klap op de knie met een scheenbeen, en Andrei Chikatilo ving de swastika-boemerang gelukkig met zijn tanden. De vijand probeert aan te vallen, maar krijgt zelf een mes op de hand. De biceps is gejat en de jongen besteedt, zonder te stoppen, een hele reeks. De negende klap komt goed van pas in de nek... Nou, de stierenhals van de ninja wordt beschermd, maar half doorgesneden. Maar niets anders, een paar slagen, een harde klap met een draai van het lichaam en het hoofd is eindelijk gescheiden van het lichaam.
  Dus de ninja beëindigde zijn carrière aan het noordwestelijke front.
  De terminatorjongen riep uit:
  - Banzai in het Russisch!
  Daarna zakte het verlangen om te vechten een beetje af. Om precies te zijn, omdat de Japanners zich al terugtrekken.
  De nacht van 22 op 23 november 1904 was zowel koud als warm tegelijk. Boreyko overtuigde Kondratenko ervan zich niet te haasten, aangezien degenen die de Japanners aanvielen onbekend zijn. Misschien was er zelfs tussen de samoerai een persoonlijke confrontatie, anders kun je geraakt worden door die en die.
  De vermoeide Kondratenko viel in slaap op de munitiekist. Ondertussen werd het al licht.
  Toen de contouren van de strijd uit het donker tevoorschijn kwamen, werden talloze heuvels van gesneden en geschoten Japanners zichtbaar. De meisjes hakten niet alleen, maar veroverden ook ongeveer vijftig machinegeweren, zeven geweren met munitie. Een regen van kogels viel opnieuw op de samoerai en de dochter van Perun, Nadezhda, voegde zich bij de windhonddochter van Svarog Elena. De verliezen van de Japanners waren al enorm en bijna onvervangbaar. Om elf uur 's ochtends stokte de laatste aanval en viel er een tijdelijke stilte.
  Om twaalf uur arriveerden de generaals Kondratenko en Smirnov. Beide reeds ervaren krijgers waren geschokt door zo'n kolossale opeenhoping van lijken op één plek. Meer dan vijfenveertigduizend Japanse soldaten en officieren kwamen in één nacht en ochtend om het leven. En voor de generaals verschenen slechts vier meisjes in bikini's, rijkelijk bespat met bloed, en twee atletische jongens in korte broeken genaaid van bijzonder duurzame stof, waaraan rood en andere vloeistoffen niet bleven plakken.
  Dit alles deed denken aan een geestverruimend delirium, en beide generaals kneep elkaar zelfs. Maar luitenant Boreyko, twee meter en een paar kopeken, stak zijn handen uit naar de boswachtersmeisjes en bulderde:
  - Er zijn vrouwen in onze dorpen!
  De machtige, roodharige Victoria schudde stevig Boreiko's krachtige poot als reactie en zei filosofisch:
  - Er zijn vrouwen in onze dorpen! Wat een beroemde schavende doodskisten!
  Zo blond als de eerste sneeuw, wees Nadezhda naar verschillende beschaamde jongens:
  - En schud ze, ze vochten niet slechter dan wij!
  Boreiko schudde zachtjes de hand. Een echte reus met de groei van Nikolai Valuev, en misschien meer in gewicht. Het gezicht is echt niet zo bekrompen, maar eerder iets van Ilya Muromets, vooral omdat Boreyko erin slaagde een baard te laten groeien. Toegegeven, de gigantische luitenant is geen engel, hij vocht met de drank en versloeg velen. Maar over het algemeen is zijn ziel, zoals ze zeggen, opgewekt.
  Kondratenko is ongeschoren, met een opnieuw gegroeide snor, die erg lijkt op Chapaev, zoals hij in de film werd geportretteerd. Smirnov daarentegen is gladgeschoren, in een vergulde penny, ziet eruit als een professor met epauletten. Achter hen staat een handvol soldaten en matrozen.
  De wijze en technische Elena liet hen eerst de buitgemaakte trofeeën zien, en de vurige duivelin Victoria begon zonder aarzelen in de Japanse plunjezakken te klimmen en zei:
  - Daar hebben ze droge rantsoenen... Het garnizoen telt elke kruimel brood.
  De dochter van Belobog Zoya, als een zeer gevoelig meisjesmedium, merkte op:
  - Jongens, haal snel machinegeweren en kanonnen weg: over een paar uur beginnen de Japanners de berg te beschieten, alle kanonnen zullen erop worden geconcentreerd, dus er zal niet één heel dodelijk apparaat meer zijn!
  Kondratenko vroeg bezorgd:
  - En hoe gaat het met jou?
  Agressieve Victoria antwoordde voor de goedhartige Zoya:
  - En we zijn erg sterk, Russische heksen, noch granaten, noch fragmenten zullen ons nemen. Dus nog even slapen... En daar gaan we weer knippen!
  Blauwogige Elena was het hiermee eens:
  - Zolang de kanonnade dreunt, zullen de Japanners niet bestormen. Er is dus geen reden om iemand op de berg achter te laten. En als de samoerai klimmen, zullen we ze hakken zoals de vorige keer!
  Sprankelende Nadezhda, die met haar blote vingers een ornament op de eerste herfstsneeuw tekende, bevestigde:
  - Precies! De Japanse Generale Staf besloot al hun inspanningen op deze berg te concentreren. Dus op andere fronten heb je nu even een adempauze.
  Stoere en technische Elena strikt besteld:
  - Herstel de vernietigde! Maak je geen zorgen over het squadron - totdat we de berg Vysokaya hier hebben ingenomen. En de vijand zal snel uitgeput zijn als hij met ons omgaat.
  Andrey Chikatilo vond het ook nodig om te blaten:
  - En we zullen ook zijn slagschepen laten zinken!
  Een goedkeurend gemompel ging door de gelederen van soldaten en matrozen. Daarna begon iedereen snel talloze trofeeën te winnen.
  De Japanners openden al tijdens zonsondergang. Ze hebben echt alles op de berg gericht. Maar de gemuteerde meisjes en jongenswachters hadden zich op dat moment in de kelder van het fort opgesloten en waren in een staat van diepe, herstellende meditatie gedompeld. En laat de Japanners hun granaten verspillen aan lege ruimte. Ze willen de tactiek van de Entente, dus laat ze het maar uitproberen.
  Gouverneur-generaal Stessel, die had gehoord wat er op de berg gebeurde, weigerde lange tijd te geloven. Een beetje magerder, maar nog steeds zwaarlijvig, riep de hoogwaardigheidsbekleder:
  - Dit zijn je erotische fantasieën! Vrouwen met zwaarden - onzin!
  De commandant van het fort, generaal Smirnov, haalde verward zijn schouders op en antwoordde verlegen:
  Als ik ze niet met mijn eigen ogen had gezien, had ik ze nooit geloofd. Maar feiten zijn hardnekkige dingen!
  Stessel gromde grof:
  - Onzin en nog meer onzin!
  Toen suggereerde Smirnov heel logisch:
  - Kan uwe excellentie, u persoonlijk kennis met hen maken?
  De gouverneur weigerde echter zo'n verleidelijk aanbod en vroeg Fock zo snel mogelijk te bellen.
  De bejaarde Duitser werkte al lang voor de Japanse inlichtingendienst en hij verwende de Russen veel. Fock zelf lijkt uiterlijk erg op Gobsek, zo getalenteerd beschreven door Balzac, en niet minder hebzuchtig. In feite was het geld dat Fok ertoe bracht in contact te treden met de agenten van de mikado. Vooral handelsoverwegingen.
  Maar het nieuws dat de Hoge Berg niet was ingenomen en er vier monsterlijk sterke en duivels mooie heksen verschenen (er werd natuurlijk geen rekening gehouden met jongens op blote voeten!), beviel Fok zelfs redelijk. Nu kun je van het Japanse spionagenetwerk een extra vergoeding eisen voor een nieuwe, fantastische aanval van kalk.
  En geld houdt van een rekening... En hoe moeilijker het is voor de samoerai bij Port Arthur, hoe duurder de diensten van een professionele spion Fok.
  Dienovereenkomstig suggereerde de Duitse generaal met een glimlach:
  - Houd over een paar dagen een vergadering en beloon de meisjes met wat je kunt! En terwijl we nadenken...
  Het verwijderen van een gevaarlijk persoon is niet zo eenvoudig. Hier leeft Kondratenko nog - deze generaal is een topman, een zeer bekwame commandant en Port Arthur heeft al vier en een halve maand een stabiele verdedigingslinie. En het hele beleg duurt al meer dan zes maanden en Japan bloedt...
  Naast de vele doden waren er nog een aantal Japanners, verpletterd door lijken, verpletterd maar levend, die gevangen werden genomen op High Mountain.
  Een van hen, kapitein Nakata, een voormalig spraakmakend advocaat uit Tokio, gaf een zeer interessante getuigenis.
  Het blijkt dat Japan al in een zeer moeilijke financieel-economische situatie verkeerde. De voorraden militair materieel raakten op, geschoolde arbeidskrachten raakten op. De soldaten van het belegeringsleger zijn erg moe en uitgeput door het slechte en slechte voedsel. In Japan zelf willen ze een snelle afronding. Maar tegelijkertijd staan ze erop Port Arthur zo snel mogelijk in te nemen - anders heeft het Land van de Rijzende Zon niets te winnen bij deze oorlog. Ja, en Rusland wil geen vrede. Ondanks alle nederlagen in Mantsjoerije heeft Kuropatkin immers veel meer cavalerie en infanterie. En bij al deze nederlagen verloren de Japanners niet minder soldaten dan de Russen.
  Nou, als Kuropatkin zo'n matras was, en als hij op zijn minst een beetje van Alexander Suvorov had, zou het verloop van de oorlog anders zijn geweest.
  Maar toch groeit het Russische leger in Mantsjoerije en neemt het elke maand met twee korpsen toe. En er is een grens aan elke lafheid en middelmatigheid, als het belegeringsleger zijn handen niet losmaakt, dan zal tegen het nieuwe jaar de superioriteit van Kuropatkin in infanterie tweevoudig worden, in cavalerie drievoudig en in artillerie meer dan anderhalf keer - de vijand heeft veel geweren nodig voor het beleg.
  En met zo'n grote marge, kan de voormalige minister van Defensie het op de een of andere manier aan?
  Bij deze gelegenheid herinnerde luitenant Boreiko zich een verhaal over Tamerlane en Mulla Nasreddin.
  De schrille stem van een Russische officier denderde soepel over de door granaten beschadigde loopgraven;
  - Toen het beleg van Delhi lang aansleepte, begon Tamerlane de schrijver te dicteren dat de achterste diensten moesten worden gestuurd om te helpen.
  "Stuur vijftigduizend getrainde infanterie, vijfentwintigduizend ruiters, zeshonderd ballista's en driehonderd katapulten, en zelfs nog tweehonderd oorlogsolifanten ...
  De Opperste Khagan keek terug naar de nederig gebogen Mulla Nasreddin en vroeg op zachte toon:
  - Misschien hebben we iets het verstandigst gescoord?
  De Mulla schudde zijn hoofd en richtte zich stoutmoedig tot de schrijver:
  - Scheur het laken en gooi het perkament in de mand - dit hebben we helemaal niet nodig!
  Tamerlane was verrast en vroeg de wijze:
  - En wat hebben we dan nodig!
  Nasreddin antwoordde op zelfverzekerde toon:
  - Laat ze een slimme commandant sturen!
  De woorden van de zeer erudiete luitenant Boreyko werden begroet met goedkeurend gelach van Russische soldaten.
  Een ander belangrijk nieuws was dat de hoop dat Duitsland aan de kant van Japan zou deelnemen aan de oorlog niet werkelijkheid werd. Kaiser Wilhelm verleende zelfs assistentie aan Rozhdestvensky's squadron, dat nu, samen met zes schepen van vice-admiraal Babushkin, eenenvijftig schepen zal hebben. Als we daarbij het geplukte eerste Pacifische squadron in Port Arthur optellen, dan kan worden gezegd dat de totale vuurkracht van de Japanse en Russische vloten gelijk is. En lukt het je dan toch om zeven zware kruisers uit Argentinië te kopen, dan heb je een voordeel.
  Dus Kondratenko viel met een opgewekte bui in slaap, hoewel de Japanners al hun lont op de Berg Hoog concentreerden.
  
  ALS JE AMERIKA NIET AANRAAKT
  Hitler verklaarde de oorlog niet aan de Verenigde Staten. Welnu, het Amerikaanse congres durfde de oorlog in Europa niet in te gaan. De loop van de geschiedenis is hierdoor veranderd ... Japan won de slag om Midway en vestigde zich stevig in de Stille Oceaan.
  Rommel is er nooit in geslaagd om Egypte te veroveren. Maar ook de Britten gingen niet voor Operatie Torch.
  Bij Stalingrad wonnen de Russen, maar toen lanceerde Mainstein een tegenaanval in Oekraïne. Omdat het niet nodig was om troepen naar Afrika over te dragen, namen bovendien nog een aantal Duitse divisies deel aan de tegenaanval. De Fritz droeg ook aanzienlijk bij aan de luchtvaart. Bovendien werd de legendarische Duitse aas Marseille overgeplaatst naar het oostfront. En laat hem Sovjetvliegtuigen vernietigen.
  Marseille is een legende in de lucht. Toen hij driehonderd vliegtuigen neerhaalde, voerde Hitler speciaal voor hem een nieuwe graad van het Ridderkruis in met gouden eikenbladeren. En voor vierhonderd vliegtuigen schonk hij de Orde van de Duitse Adelaar diamanten. En voor vijfhonderd Grootkruis van het IJzeren Kruis overhandigd.
  Marseille in de lucht is een geweldig fenomeen. En zijn Sovjetpiloten zijn bang.
  Dertig nieuwe Tiger-tanks namen ook deel aan de tegenaanval van Mainstein, die in de echte geschiedenis matig verdween in het zand van de Sahara. En dus klimmen de Amerikanen niet, en de Britten proberen India ten koste van alles te behouden en komen niet verder in Egypte.
  Kortom, Mainstein wist niet alleen Charkov en Belgorod te heroveren, maar ook Koersk. En het Rode Leger leed meer schade. En de Duitsers vormden verschillende ketels. En toen was er een operationele pauze vanwege modderstromen.
  In de echte geschiedenis was er de Koersk Ardennen. Maar nu is deze richel afgesneden.
  En de vraag is waar te gaan? Ik wilde niet meer naar Stalingrad. Maar zonder Stalingrad in te nemen, zult u uw troepen in de Kaukasus niet veilig stellen. Maar opnieuw in deze nachtmerrie klimmen?
  Moskou aanvallen? Maar er is een krachtige en verdediging in de diepte.
  Bovendien heeft het Rode Leger de richel van Rzhev afgesneden en zijn er geen wiggen in Sovjet-posities. Leningrad is ook een zeer krachtig fort - een stadscitadel.
  Dat wil zeggen, waar je het ook gooit - overal is er een krachtige Sovjetverdediging van de troepen met een verbazingwekkend uithoudingsvermogen. En toen besloot Hitler - de grootste slag toe te brengen in Egypte en oliebronnen in het Midden-Oosten in beslag te nemen.
  En vul tegelijkertijd de Wehrmacht-troepen aan met koloniale, Arabische divisies.
  Het idee was aantrekkelijk. En in het oosten, gok op een luchtoffensief en straalvliegtuigen. Met name de Arado-straalbommenwerpers beloofden een formidabele kracht te worden die praktisch geen verliezen zou lijden.
  In ieder geval beval de Führer in het oosten om Afrika te verdedigen en op te rukken.
  Rommel ontving verschillende tankdivisies, waaronder die met Panthers en Tigers. Beide tanks waren ten tijde van hun verschijning en enige tijd daarna de beste ter wereld. De Britse tanks waren duidelijk kansloos. Hoewel de "Churchill" geen zwakker pantser was. Maar zijn kanon was duidelijk onvoldoende.
  De Focke-Wulf was ook een goede auto. Deze jager had de krachtigste wapens en veegde tegenstanders letterlijk weg. De slechtste wendbaarheid werd gecompenseerd door de hoge snelheid bij het duiken. Ja, en zes luchtkanonnen kunnen elk vliegtuig neerschieten vanaf het eerste telefoontje. De druk was dus echt enorm.
  De Britten vielen onder de slagen van machtige, Duitse azen. Niet alleen Marseille.
  Een onaangename verrassing voor Groot-Brittannië was de Tiger-tank, die een hoogwaardig pantser en een sterke overlevingskracht had. Dus het offensief van Rommel en juli veroorzaakte een schok in Groot-Brittannië.
  Ondanks de hitte braken de Duitsers door de verdediging en verdiepten zich honderden kilometers onderweg, waarbij ze Alexandrië innamen. En veroverde de Nijldelta. In gevechten onderscheidde de tankaas Wittmann zich op de Tiger. En een nieuwe held in het Derde Rijk.
  Rising in Egypte en de ster van Huffman, die binnenkort de tweede zal worden.
  Rudel was ook een held.
  Wederom vol Duitse heldendaden. Rommel voerde vakkundig het bevel en won met ketels. Er waren minder Britten en ze waren van slechtere kwaliteit dan de Wehrmacht.
  In gevechten werd ook de MP-44-aanvalspropeller getest, die de beste ter wereld was en zeer effectief bleek te zijn. Over het algemeen versloegen de Duitsers Groot-Brittannië in alle opzichten en staken het Suezkanaal over en verder naar Irak en Koeweit, met Palestina.
  Iets eerder werd ook Malta veroverd. Wat een zeer goede operatie was. Stalin ging nog niet vooruit en wachtte. Maar de nederlaag van de Britten compliceerde de situatie. En nu konden de nazi's toeslaan in de Kaukasus en vanuit het zuiden.
  Te laat lanceerde het Rode Leger in september een offensief tegen Koersk en Orel. Maar de Duitsers verwachtten hem en bereidden een krachtige verdediging voor.
  Ter verdediging slaagden ook de Duitse Ferdinands voor de test. Dit zelfrijdende kanon met zeer krachtige frontale bepantsering bleek effectief in het vernietigen van tanks.
  Niet slecht in de verdediging en "Panther". De Duitsers verzetten zich hardnekkig. Sovjet-troepen rukten uiterst langzaam op en konden de operationele ruimte niet betreden.
  De Duitsers waren in staat om de ineenstorting van het front te voorkomen en weerstand te bieden. En het Rode Leger rukte in twee maanden slechts honderd kilometer op, naderde alleen Koersk en Orel en stopte vanwege de zware schade. En de Duitsers namen het hele Midden-Oosten over. En in november konden ze Gibraltar stormenderhand innemen. Hitler wist Franco nog steeds te overtuigen.
  Bovendien was Engeland sterk verzwakt door de activiteit van de vijandelijke onderzeeërvloot. En dat had ook een negatief effect.
  Churchill begon zelfs te neigen naar een afzonderlijke vrede. Maar Hitler wilde het zwarte continent volledig onderwerpen. En hij bood Stalin een wapenstilstand voor een jaar aan.
  De sluwe leider van de USSR stemde in met deze pauze. Hij rekende op een nieuw wapen.
  Maar Hitler wist wat hij deed. Duitsland veroverde Afrika en in de zomer van 1944 begon de landing in Groot-Brittannië. En deze keer slaagden de nazi's erin om alles vlekkeloos te doen. Straalvliegtuigen van de nazi's grepen de dominantie in de lucht. En de ME-309 en TA-152 propeller-aangedreven jagers waren erg sterk. En het MP-44 aanvalsgeweer toonde zich erg cool in de massaserie.
  Van de tanks moet de Panther-2 worden opgemerkt met een lager silhouet en een klein smal torentje. Na toevoeging van bewapening en bepantsering, woog de nieuwe tank slechts zevenenveertig ton met een motor van negenhonderd pk. En het had goede rijprestaties, met een 88 mm 71EL-kanon en honderdvijftig millimeter frontale bepantsering. De Tiger-2 werd in kleine batches geproduceerd, vanwege het feit dat het uiterlijk van de Panther-2, die bijna niet inferieur was in bescherming en gelijk in bewapening, met een overweldigende superioriteit in rijprestaties, deze tank onmiddellijk overbodig maakte.
  Als een simpele "Tiger". Maar de "Lion" -2 bleek een meer succesvolle machine te zijn.
  Daarin werden de motor en transmissie samen en overdwars geplaatst. Als gevolg hiervan zakte het silhouet en werd de tank veel lichter. "Lion" -2 met een gewicht van drieënvijftig ton had. Een kanon van 105 mm 70 EL, zijpantser van 82 mm, frontale bepantsering van 150 en 120 mm rompen met hellingen. En het voorhoofd van de toren is 240 mm met hellingen.
  En een motor van duizend pk. De auto is, zoals je kunt zien, zowel rijdend als krachtig in alle opzichten. Lev 2 was geweldig.
  Kortom - allemaal Khan. En Groot-Brittannië heeft geen kans tegen de Wehrmacht.
  Piloot Marseille voor zevenhonderdvijftig neergestorte vliegtuigen kreeg een nieuwe onderscheiding: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En dit is een heel cool gebruik van talent.
  In twee weken viel Groot-Brittannië. En Londen werd ingenomen. En Churchill vluchtte in schande.
  Hoewel de oorlog formeel nog niet voorbij is, hebben de Japanners Australië al ingenomen.
  En Canada trok zich al snel terug uit de oorlog. De Duitsers voerden in augustus ook Operatie Icarus uit, waarbij IJsland werd ingenomen. En nu konden de VS ze niet krijgen.
  Daarna begonnen ze een nieuw offensief tegen de USSR voor te bereiden. Vertrouwend op straalvliegtuigen en tanks van de "E" -serie. Evenals fundamenteel nieuwe wapens zoals ballistische raketten en diskettes.
  De VS sloten al snel vrede met Japan. En op 20 april 1945 kwamen het Derde Rijk en het land van de samoerai een gezamenlijke oorlog overeen. En het Fritz-offensief begon op 15 mei toen de wegen opdroogden.
  De USSR heeft zich lange tijd voorbereid en veel vestingwerken opgegraven. In het vierenveertigste jaar verscheen het Rode Leger - de Andryusha-raketwerper. Ook in de serie zijn T-34-85 en IS-2 tanks. En vliegtuigen LA-7 en Yak-3. De Yak-3 ging echter niet in massaproductie vanwege het ontbreken van hoogwaardig duraluminium. En de Yak-9 bleef de belangrijkste jager. LA-7 was beter in snelheid, maar nog steeds inferieur aan de Duitsers.
  Het ergste is dat de USSR zijn kwantitatieve superioriteit in de lucht verloor. De Duitsers produceerden veel meer vliegtuigen, waaronder straaljagers.
  In tanks heeft Duitsland nog steeds een kwaliteitsvoordeel. Zowel "Panther" -2 als "Lion" -2 zijn geavanceerdere en krachtigere machines. Ook de E-10 en E-25 verschenen in de serie. Het laatste zelfrijdende kanon was buitengewoon succesvol. Combinatie van kanonnen in 88 mm in 100 EL. Frontale bepantsering van 120 millimeter op een grote helling, zijbepantsering van 82 millimeter met een gewicht van dertig ton met een motor van 900 pk en een hoogte van anderhalve meter. Ja, het was al een machine, gewoon een beest.
  Het nieuwe kanon vuurde 12 schoten per minuut af en doorboorde alle Sovjettanks vanaf een gevechtsafstand.
  "Panther" -2, een goede tank, maar "Panther" -3 werd ontwikkeld. Ze is met vijfenzestig ton zwaarder, maar beter beschermd en bewapend. Maar tot nu toe zijn in de serie alleen E-10 en E-25 en E-100 enorm. De laatste tank kreeg een motor van 1.500 pk, die met een gewicht van 130 ton een snelheid van 40 kilometer op de snelweg opleverde. Het zijpantser van deze tank is 210 mm schuin en het frontale pantser is 250 mm hellend. En twee kanonnen: 128 mm en 75.
  Deze tank werd "Mammoth" genoemd. Het is geavanceerder dan de "Maus", en heeft een compactere lay-out. Zeer goede bescherming vanuit alle hoeken. Een ideale doorbraaktank en behoorlijk wendbaar.
  Maar nog steeds duur en behoorlijk zwaar.
  De USSR ontving de IS-3 in mei. Deze machine is goed beschermd in het voorhoofd, maar zwaarder en slechter in rijprestaties dan de IS-2 met gelijke bewapening. En duurder en moeilijker te vervaardigen. In december 1944 begon de productie van de SU-100 - een praktischer zelfrijdend kanon dan eerdere modellen.
  De USSR is klaar. Maar niet tot het einde. Bovendien rukt Japan op vanuit het oosten.
  XE-162 rechtvaardigde zichzelf niet. Een vliegtuig met uitstekende vliegeigenschappen en goedkoop, eenvoudig te fabriceren bleek moeilijk te besturen en alleen hooggekwalificeerde piloten mochten ermee vliegen.
  Toegegeven, Huffman mocht hem. Voor zijn vechtstijl - de perfecte machine.
  Marseille gaf de voorkeur aan de ME-309, een betrouwbaar paard, of de TA-152 met krachtige wapens. Hij was een sluipschutter.
  ME-262 is ook niet slecht, maar nog niet helemaal betrouwbaar, maar behoorlijk effectief en vasthoudend.
  De ME-163 straaljager werd uitgebracht in een meer geavanceerde versie - een kleine, staartloze en zeer snelle raketjager. Geen slechte auto ME-1100 met vleugels die van slag veranderen, maar er zijn hooggekwalificeerde piloten voor nodig.
  Goede auto ME-262 X, in alle opzichten - uitstekende snelheid van meer dan 1100 kilometer per uur, geveegde vleugels, vijf luchtkanonnen, manoeuvreerbare, meer geavanceerde en betrouwbare motoren, en praktisch voor gewone piloten om te besturen. Maar nog niet in de serie.
  De belangrijkste werkpaarden van de ME-309 en TA-152. Machines schroeven, maar zeer vasthoudende, snelle en krachtige wapens. En het belangrijkste is dat het er veel zijn. En de USSR is nog steeds gedwongen te vertrouwen op de Yak-9, en op de PE-2, die niet erg goed is, en de nogal zwakke vliegeigenschappen van de IL-2, en niet veel beter dan de IL-10.
  Ja, de krachten zijn ongelijk.
  De Duitsers zetten ook koloniale infanterie in bij veldslagen. Wat problematisch is.
  Naast Japan deed ook Turkije mee aan de oorlog. En nu rukken de Duitsers, samen met de Ottomanen, op van buiten de Kaukasus. En dit is nog steeds het probleem.
  Het Rode Leger is strak.
  Hitler is over het algemeen overtuigd van de overwinning. De Verenigde Staten zijn niet in oorlog gegaan met het Derde Rijk.
  En de Duitsers lanceerden een offensief in meerdere strategische richtingen tegelijk. Ze sloegen toe vanaf het Taman-schiereiland. En Rostov aan de Don, en van Koersk tot Voronezh, en tot Moskou in het centrum. En in het noorden naar Tichvin, voor de ring van de tweede Leningrad. En Karelië. En samen met de Turken in Transkaukasië. En naar Iran.
  En in het oosten vielen de samoerai aan. De grootste klap voor Mongolië en Primorye vanaf het land, en voor Vladivostok en Petropavlovsk vanaf de zee. Ze duwden hard.
  Aanvallen in verschillende richtingen is natuurlijk een spreiding van krachten.
  Maar tenslotte wordt de vijand, om hem af te slaan, gedwongen te spuiten. En het Derde Rijk heeft veel reserves.
  Waaronder afdelingen uit heel Europa. Zweden stemde ermee in om deel te nemen aan de oorlog, anders zou het worden opgeslokt door Operatie Polar Bear. Zwitserland stuurde ook een afdeling vrijwilligers. Franco ging officieel de oorlog in, kondigde de mobilisatie aan. En dit is een belangrijke kracht.
  Italië, dat zijn handen had losgemaakt, voerde extra mobilisaties uit en stuurde grote troepen naar het oosten. Salazar, onder druk van Hitler, ging ook de oorlog in tegen de USSR. De Britse en Franse regeringen onder bezetting stuurden troepen. Heel Europa was onder de wapenen - alle landen zonder uitzondering.
  Plus, de Russische delen van Vlasov en anderen .... Evenals Arabische en Afrikaanse en zelfs Indiase en Iraanse divisies. Er zijn zoveel krachten verzameld. Er waren niet genoeg wapens voor iedereen.
  De VS stemden er zelfs mee in om de Duitsers een groot aantal automatische geweren en machinegeweren en auto's te geven.
  In tanks was het Derde Rijk in aantal inferieur aan de USSR en verloor het van de enorme vierendertig. Maar haalde in met zelfrijdende kanonnen. E-10 en E-25 kunnen veel gemakkelijker en in enorme hoeveelheden worden geproduceerd. En de meest massieve Panther-2-tank is zeker beter dan de T-34-85, vooral in frontale bepantsering en wapens, maar nog steeds vrij zwak aan de zijkanten.
  De Duitsers echter, door het gebruik van de Britse industrie, en de meer actieve Fransen in de productie van tanks, haalden de USSR in, met meer macht. En ze ontwikkelden ook artillerie. Maar het Rode Leger deed niet onder voor wapens en dit gaf kansen.
  Maar in de infanterie heeft de vijand een voordeel en ook de mobiliteit van troepen.
  Het besluit om op alle fronten aan te vallen, verstrooide onmiddellijk de reserves van het Rode Leger en misleidde het commando. Het meest walgelijke is dat de USSR, die opleverde in economisch potentieel en menselijke hulpbronnen, geen vooruitzichten had.
  De vijand werd sterker en kon meer toevoegen, maar misschien deed de USSR dat niet.
  In het centrum, waar de verdediging het sterkst was, hield het Rode Leger stand. Maar in de Kaukasus stortte het front in.
  En de hele zuidelijke flank stortte in. En in het noorden namen de Duitsers Tichvin nog steeds in en droegen de slagader over aan Leningrad.
  Hitler verheugde zich.... Tijdens de zomer waren de Duitsers en hun coalitie in staat om de Kaukasus volledig te veroveren en de Wolga in de regio van Stalingrad en Astrachan te bereiken. En in september werden zowel Stalingrad als Astrachan ingenomen.
  De oorlog was strategisch verloren. En de Japanners veroverden Mongolië en Primorye.
  Onder deze omstandigheden bood Stalin de Führer onder alle voorwaarden vrede aan.
  Hitler eiste overgave. Stalin weigerde.
  De Duitsers lanceerden een offensief langs de Wolga. Kuibyshev, en Saratov, Tambov werden genomen ...
  In december naderden de Duitsers Ulyanovsk. Er was een tijdelijke pauze. Te koud voor Arabieren en zwarte soldaten. Hitler wilde het blanke ras redden in veldslagen en bevroor het offensief tot de lente.
  In het zesenveertigste jaar werden de SU-100 zelfrijdende kanonnen de belangrijkste Sovjetreactie. Makkelijker te vervaardigen dan de T-34-85 en met krachtige en efficiënte wapens leek het de beste uitweg. Hoewel de SU-100 in de echte geschiedenis niet al te massief was.
  In de USSR werd de IS-7 haastig ontwikkeld; het is te ingewikkeld voor massaproductie. Als ze hem in de echte geschiedenis zelfs toen niet in vredestijd in de serie lieten, dan kun je je hoofd niet opheffen wanneer de vijand in de buurt van Ulyanovsk en jij constant door vliegtuigen wordt gebombardeerd.
  In plaats van de IS-7 werd de SU-130 haastig gelanceerd in de serie op het IS-2-chassis. Deze machine zou in ieder geval iets kunnen doen tegen de Duitse mastodonten. Bovendien ging de Panther-4 de serie in met de Duitsers, nog zwaarder en beter beschermd, en Lev-3.
  In mei 1946 begon een nieuw offensief van de nazi's. Moskou omzeilen, en met de bestorming van de hoofdstad zelf. Leningrad zit nog steeds in de ring.
  Zwarten en Arabieren werden naar de aanval gedreven. En er werd veel bloed vergoten.
  Stalin beval - dood te staan!
  Ulyanovsk en Kazan vielen na een maand vechten. De Duitsers namen ook Orenburg en Oefa in. En twee maanden later viel ook Gorky City. En Moskou was omsingeld.
  Nou, Stalin vluchtte natuurlijk en verstopte zich in Siberië. De verdediging van Moskou stond onder bevel van Zhukov. De gevechten waren zeer hevig. Moskou hield koppig vol.
  Maar ze had het druk. Tegelijkertijd bereikten de Duitsers de Oeral. Ze namen Sverdlovsk en Chelyabinsk in.
  Moskou hield nog stand. En viel pas in december 1946. De oorlog is echter nog niet voorbij ... Het hoofdkwartier is verhuisd naar Novosibirsk.
  En daar ging de strijd verder.
  In mei 1947 begonnen de Duitsers weer op te rukken. Ze hebben meer geavanceerde soorten technologie verschenen. En in de luchtvaart - staartloze bommenwerpers en in technologie. De Panther-4 woog nog zeventig ton met een motor van vijftienhonderd pk. De "Panther" -5 werd ontwikkeld met dezelfde wapens, maar met een gewicht van vijfenvijftig ton en een motor van 1800 pk. Het pantser is even dik, maar de rationele hellingshoeken zijn groter geworden.
  De eerste T-54's verschenen in het Rode Leger, maar dit is al als een dood kompres.
  Marseille voor duizend neergehaalde vliegtuigen ontving de Ster van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Voor anderhalfduizend vliegtuigen, de Ster van het Ridderkruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor tweeduizend vliegtuigen, de Ster van het Ridderkruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Het Rode Leger brandde nu af. Maar ze vocht met grote moed. Kozhedub ontving voor het honderdste neergestorte Duitse vliegtuig de vierde gouden ster van de held van de USSR. Hij werd de eerste die een dergelijke prijs voor de vierde keer ontving. Pokryshkin was de eerste held die drie keer stierf. Anderen hebben nog niet kunnen groeien.
  Er was ook een nieuwe machine in ontwikkeling, maar het was al te laat.
  De Duitsers kregen de MP-54, die lichter en perfect is.
  ME-362 verscheen ook. Het is ook een high-end auto. Rudel krijgt de Platinum Oak Leaves en Huffman.
  De oorlog was...
  En hier is de laatste militaire zomer. De nazi's rukken op en breken de verzwakkende weerstand van de Sovjet-troepen. Steeds meer eenheden van het Rode Leger geven zich zonder slag of stoot over, steeds meer deserteurs. Novosibirsk viel in september. En in december was de verovering door de Duitsers en de Japanners van bijna alle grote steden van Siberië en Centraal-Azië voltooid.
  In juni 1948 werden Chukotka en alle min of meer belangrijke nederzettingen van de USSR bezet. De oorlog veranderde in een partijdige fase. In december 1948 werd Stalin gedood door een raketaanval. En ten slotte tekende Beria op 30 januari 1949 een overeenkomst over de overgave van het Rode Leger en de NKVD-troepen in ruil voor amnestie en vergeving.
  Maar afzonderlijke sorties van partizanen gingen door.
  De Verenigde Staten hebben de atoombom gemaakt en zijn nu buiten bereik. Echter, veroverd door het Derde Rijk en Japan om meer dan één generatie te verteren en te verteren. Dus de tijd voor vrede is aangebroken. De Duitsers vlogen de ruimte in tijdens de oorlog op de V-4. En op 20 april 1955 begon een vlucht naar de maan met astronauten.
  Er waren nu drie hegemonische rijken in de wereld - het Derde Rijk, de VS en Japan. Ze leefden relatief vreedzaam en streden in de ruimte-economie en wetenschap. Hoewel de wereld balanceerde op de rand van een nucleaire oorlog. Maar er was een hoop dat we zouden settelen en beheren!
  VERDEDIGING VAN MOSKOU DOOR PIONIERHELDEN
  ANNOTATIE
  Pioniers tonen, zoals altijd, de hoogste klasse en kunstvliegen tijdens de Grote Patriottische Oorlog.
  . HOOFDSTUK 1
  Het bataljon jonge pioniers onder leiding van de eeuwige jongen Oleg Rybachenko vecht voor de verdediging van het omsingelde Moskou, de hoofdstad van de USSR.
  Jongens en meisjes met rode stropdassen, blootsvoets en in lompen voeren een ongelijke strijd tegen de fascistische armada.
  De nazi's vallen vanuit de lucht aan.
  Er zijn trechters verspreid en talloze fragmenten zijn verspreid over alle benaderingen van de Sovjet-posities. De bomen zijn verkoold, de berkenbomen, verkoold als lucifers, zien er bijzonder ontroerend uit.
  De jongen Oleg en het meisje Margarita zijn greppels aan het graven en drukken hun blote, verharde, kinderachtige zolen op de ribben van de schoppen.
  Het meisje merkt op:
  - Het is goed om onsterfelijk te zijn! De nazi's bombarderen ons, maar we zijn niet bang.
  De jongen knikte met zijn heldere hoofd.
  - Absoluut niet bang!
  Naast hen werken andere kinderen, eveneens blootsvoets, halfnaakt, gebruind en mager, met schoppen.
  Het meisje Marinka drukt haar blote ronde hak op het handvat van een schop en zingt:
  - Pioneer staat altijd klaar! En verder zonder meer!
  De jongen Seryozhka zingt, zijn tanden ontbloot:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld! Week de nazi's in het toilet!
  Kinderen zijn klaar om heldhaftig te vechten. Een heel bataljon pioniers. En ze zijn erg moedig.
  Jongens en meisjes zijn klaar om tot het einde te vechten. En ze gaan vechten.
  Boy Petka past een zelfgemaakte katapult aan.
  De kinderen zijn klaar om te vechten. Heel klaar.
  Hier vliegen de nazi-aanvalsvliegtuigen. Er zijn er veel en sommige zijn zelfs de nieuwste, reactieve.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova trekken aan een katapult en lanceren iets volkomen dodelijks op de vijand, namelijk een explosieve zak kolen.
  Hij zal in een boog vliegen en recht op het aanvalsvliegtuig raken. Het zal exploderen en in alle richtingen spetteren met fragmenten. Een paar naburige vliegtuigen begonnen te roken.
  Kinderen zijn blij en gillen letterlijk. Slapen met blote voeten.
  En er klinkt een agressief gepiep.
  De pioniersjongen Sashka en het meisje Masha lanceren een dodelijk geschenk van de dood. En raak de nazi-machine. Stormtroopers lanceren raketten op de pioniers. Kinderen flikkeren op blote hakken, grijs van het stof, ze verspreiden zich. En vuur weer terug.
  Jongen Oleg Rybachenko twitterde:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Zowel de jongen als het meisje, alsof ze vanuit een bazooka aan het schieten waren. En weer een Duits vliegtuig wordt verscheurd.
  Margarita liet haar blote voeten rusten en zong:
  - We zullen de fascisten verslaan,
  God en de cherub zijn bij ons!
  Jongen Seryozhka roept uit:
  Stalin is bij ons!
  En het kind drukte met zijn blote tenen op de knop van de bazooka!
  Hier is hoe ze schieten. Er klinkt een zoem. In de verte zie je hoe tanks naderen.
  Je kunt zien hoe de bladeren van de bomen vallen. En hoe kluiten aarde naar de top vliegen.
  En hoe het gras brandt. De blote voet van het meisje Lara wordt verbrand door een licht. En ze schreeuwt.
  Lara piept:
  - Glorie aan het communisme!
  Batterijen schieten op Duitse voertuigen. Maar ze schieten op afstand.
  Meisjes op blote voeten - Komsomol-leden strooien flikkerend met blote roze hakken. En breng de projectielen. Lanceer iets absoluut dodelijks.
  En breken rommelen.
  Veronica, dit Komsomol-lid moedigt aan:
  - Godzijdank Rod!
  Krijgers vechten heel wanhopig. En de pionier gooit granaten naar de vijanden.
  Kinderen schieten op de vijand en raken de nazi's. Dode huurlingen vallen.
  Alice, dit pioniersmeisje, gooide een citroen met haar blote tenen. Raak de vijand en piepte:
  - Voor godin Lada!
  De jongen Kai draaide zich om, maaide de nazi's neer en piepte:
  - Voor het vaderland vooruit!
  Het meisje Glasha maaide de Fritz neer en piepte:
  - Voor moeder Rusland!
  En met haar blote tenen gooide ze een moordende granaat.
  Hier vechten de pionierskinderen wanhopig.
  Oleg en Margarita lanceerden opnieuw een zak kolen uit een katapult en scheurden de toren van de tank. De jongen en het meisje blaften in koor:
  - Voor het licht van het communisme!
  Oleg Rybachenko, een jongen van een jaar of elf, maar erg gespierd, liet zijn blote hielen op het gras rusten en begon het explosieve pakket aan de draad te trekken.
  En toen pakte Hitler's "Lev" en struikelde over iets dodelijks en zijn rollen, die vernietiging hadden ontvangen, gingen.
  En ze rolden. Hier scheurde het meisje, met een worp van een citroen, de kop van de Fritz eraf en rolde over het gras. En de tanden vlogen uit het gezicht.
  Margarita, schietend, piepte:
  - Voor het vaderland tot het einde!
  En het water van haar blote voet lanceerde opnieuw een moorddadige en koele.
  En de pioniers zijn extreem goed gericht vuur.
  Duitse tanks komen binnen. Sommigen van hen zijn nieuw en gedrongen. Ze vuren nauwkeurig op de vijand. Meer precies, niet nauwkeurig. En de barefoot-pioniers antwoorden. En vernietig de vijand.
  Vooraanstaand Valentijn koerde dit meisje het vuur:
  - Voor ons vaderland!
  En sneed de vijand af met een dodelijke uitbarsting. En veel lijken.
  Pioniers vechten als bogatyrs en bogatyrs.
  Grasmus, deze pioniersjongen, die tegenstanders maait, zingt:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  En de blote hiel van het kind zal een explosief pakket overgeven.
  Dit zijn de kinderen hier - ze zijn erg gemeen tegen Hitler.
  De strijders zijn weliswaar jong, maar zeer oorlogszuchtig. Er is geen manier om ze te weerstaan.
  De jongen Maksimka draaide zich ook om en piepte:
  - Er zullen nieuwe tijdperken zijn
  Er komt een generatiewisseling...
  Maar niemand, en nooit -
  Zal de naam Lenin niet vergeten!
  Meisje Veronica was het ermee eens:
  - Vergeet niet en vergeef niet!
  En weer gooit hij een moorddadig ding met zijn blote voet.
  De jongen Seryozhka is er al in geslaagd om in handen te zijn van de nazi-beulen en door een wonder is hij ontsnapt.
  Maar het is goed om stil te staan bij de verhoren, martelingen en onmenselijke mishandelingen.
  En de Duitsers hebben niet alleen gevochten, maar ook wrede wreedheden begaan. Tijdens de gevechten werd de frontlinie vaak geschud. Dus de verkennersjongen Seryozhka Panteleev viel in de val.
  Een twaalfjarige jongen belandde in een Duitse kazemat, hij werd uitgekleed en gefouilleerd, waarbij hij een notitieboekje en een klein Amerikaans pistool vond.
  Een Duitse vrouwelijke officier in het Russisch vroeg Serezha:
  - Wil je leven jongen?
  Panteleev boog zijn hoofd en antwoordde:
  - Ik heb nergens schuld aan!
  De vrouw knipperde heftig met haar ogen en zei dreigend:
  - Je was niet alleen... Waar zijn de twee senior kameraden gebleven?
  Seryozhka huiverde en antwoordde met tegenzin:
  "Zelfs als ik het wist, zou ik nog niet zeggen..." Toen hief de jongen zijn hoofd op en schreeuwde. - En je bent nog steeds snel klaar!
  De vrouw grinnikte gemeen.
  - Je hebt het fout! De Führer is onoverwinnelijk en u zult ons nog veel meer vertellen!
  Oorbel in een witte korte broek werd meegenomen in de sneeuw. Het koude en ijzige oppervlak prikte in zijn blote voeten, en de blote ribben van de magere jongen, die uitstaken als de staven van een mand, liepen, onaangenaam de koude bries kietelend. De jongen beefde niet alleen van de kou, maar ook van angst. Hij leek zo hulpeloos en zielig. De vrouw volgde hem en de sneeuw kraakte onder haar laarzen.
  Seryozhka wreef onwillekeurig over zijn verkoelende, enigszins ruwe zolen en probeerde een stap toe te voegen. Maar de handen die achter het touw waren vastgebonden, trilden onwillekeurig. De jongen stopte. Er stonden al emmers ijswater klaar, een flinke bos verse hengels. Er is een ruw gesneden rek, een vuur brandt, waarop een tang wordt verwarmd en een walgelijk grijnzende beul. Een harteloze kat die zich met passie op het verhoor voorbereidde.
  Earring deed een stap achteruit en sloot zijn ogen. Het verkennerskind werd bang - zouden ze hem echt zo gaan martelen, midden in de kou.
  Maar het lijkt erop dat dit precies is hoe het zal zijn, en ze zullen ze in het openbaar martelen - hier wordt het publiek naar de show gedreven. De Duitse bewakers schreeuwen dreigend. De Russische, blondharige jongen probeert wanhopig het trillen te kalmeren, de vorst brandt al op zijn hielen, maar ondanks de kou druppelde het zweet van het dunne, maar pezige lichaam van de jongen.
  De vrouw haalde intussen een sigarettenkoker en een aansteker uit haar zak. Langzaam stak ze een sigaret op en stak toen plotseling een brandende sigaret onder het scherpe schouderblad van de jongen.
  Seryozhka schreeuwde onwillekeurig en kreeg een stomp in de neus. Een zwakke yushka vloeide. En de slangenvrouw siste:
  - Vertel ons snel, waar heb je nog een contactpersoon, wat is het wachtwoord voor de metro?
  De jongen schreeuwde uit volle borst:
  'Ik zal het je toch niet vertellen!' Ik zal het nooit vertellen!
  De vrouw beval streng:
  - Neuk hem dan!
  Serezha's handen waren al op zijn rug gebonden en de assistent van de beul duwde de jongen ruw. Verschillende Hongaarse vrouwen tjilpen meelevend in hun eigen taal:
  - Au! Au! Hij is nog maar een kind!
  - Heel naakt in de kou ....
  - Wordt hij gemarteld!
  Seryozhka kende geen Hongaars, maar hij leerde het Duits vrij goed - anders, wat voor soort inlichtingenofficier is hij als hij de taal van een potentiële vijand niet kent! Maar hij verborg dit natuurlijk voor de indringers en probeerde dommer te lijken dan hij is. Een van de ondermaatse assistenten van de beul sloeg het masker af en moest het afdoen. Seryozhka floot verbaasd. Gewoon een meisje, met lichtrood haar gevlochten in dunne staartjes, ze maakte deel uit van een vleesetend team.
  De jonge Duitse vrouw, die de blik van de jongen ving, stak haar tong uit en siste in het Duits:
  - Ik ben sterk! Ik zal je botten breken en uitbreken met een gloeiend hete tang!
  Seryozhka wierp een blik op de tang en werd bleek. Als van een klein vuurtje sigaretten de blote huid onder het schouderblad zo pijnlijk en walgelijk pijn doet, wat zal er dan gebeuren als rood ijzer dat naar de hel ruikt zijn lichaam raakt?
  De vrouwelijke officier beval op blaffende toon:
  - Trek de jongen op het rek!
  Het beulmeisje, dat geen masker droeg, gooide heel behendig een haak aan een sterk touw dat de handen van de jonge verkenner met een haak bond. Een andere massievere, met een zwart masker, trok de assistent van de beul met behulp van een draaiend apparaat aan de ketting waaraan de haak was bevestigd.
  Flexibel als een acrobaat, voelde Seryozhka bijna geen pijn toen zijn armen omhoog schoten en zijn schouders op hun achterpoten draaiden. De verkenner had natuurlijk veel ervaring met het klimmen door de ramen, langs de schoorsteenpijpen en volgde zelfs lessen van circusartiesten. Echter, de assistent-beul, die niet de kracht van een meisje had getoond, gooide behendig een blok op de blote voeten van de jongen en brak de sloten stevig vast.
  Aan haar grimas te zien was het, ondanks haar vaardigheid, moeilijk om een blokkade op te zetten, en in de schouders en banden van de jongen, wiens gewicht meer dan verdubbeld was, een pijnscheut. Nu begon de echte marteling.
  Een jonge verpleegster in een witte jas en rubberen handschoenen ging naar de verkennersjongen. Ze legde haar hand voor het hart van de jongen en luisterde naar de hartslag, en zei toen glimlachend met woeste vreugde:
  - Hij heeft een heel sterk hart, kan veel verdragen!
  De vrouwelijke officier siste in het Russisch:
  - Zeg het wachtwoord!
  Seryozhka, die zich de jongen Kibalchich herinnerde, die waarschijnlijk ook door de bourgeoisie naakt op de pijnbank werd gekruisigd en eiste dat hij het belangrijkste geheim zou prijsgeven, gaf zichzelf moed. Vreemd genoeg onderdrukte echte pijn de angst en gaf het kracht om Hitlers gruwel te weerstaan.
  De jonge verkenner riep uit:
  - Ik zal je niets vertellen! En Hitler zal durven en inzetten!
  De vrouw, die al vele malen bij de verhoren aanwezig was geweest en elke schijn van geweten en medelijden volledig had verloren, beval bondig:
  - Baai!
  De jongen werd in elkaar geslagen door een jong meisje. Ze moet een expert zijn in het slaan van talloze jeugdige gevangenen. Het is in staat om pijn te veroorzaken, maar tegelijkertijd niet tot de dood toe te verknoeien, en niet toe te staan dat iemand uit de hel van marteling in het paradijs van een totale "uitschakeling" van het bewustzijn duikt.
  De slagen vielen op Seryozhka's dunne maar pezige rug en bijten hem als zwermen schouders.
  Het deed pijn, maar de jongen, die zwaar ademde en zijn mond opendeed, schreeuwde niet van de pijn. Hierin stelde hij zich de meest intense strijd voor, waaraan Malchish-Kibalchish deelneemt. In plaats van Malchish-Kibalchish, vecht en beveelt hij - Seryozhka. Alleen vechten ze niet met blanken, maar met echte fascisten.
  Hier is een staaf van vreselijke Duitse "Tijgers", machines waarvan het gelijkmatige uiterlijk extreem griezelig is. Maar nu zien ze eruit als karton en je hakt erin met een sabel!
  De vrouwelijke officier, die zag dat de jongen, ondanks zijn open ogen, praktisch niet reageerde op slagen, beval hard:
  - En nu de vuurpot!
  De meisjesfolteraar rende naar de vuurpot en haalde een pot olijfolie uit een la. En toen rende ze naar de jongen toe, en terwijl ze haar gezicht minachtend draaide, begon ze de jongen uit te smeren op de harde voetzolen, die geen tijd hadden gehad om zachter te worden na een zomer op blote voeten.
  Seryozhka was zelfs blij toen ze haar stijve, blote voeten, warme meisjeshanden en hete olie aanraakten. De jongen gromde tevreden, maar de meedogenloze beul toonde hem haar vuist en zei in gebroken Russisch:
  - We frituren je hielen jongen! Je zult huilen als een wolf!
  Seryozhka herinnerde zich de film "Treasure Island" die hij net aan de vooravond van de oorlog in de bioscoop had gezien. Daar werd ook een als scheepsjongen vermomd meisje bedreigd met het verbranden van haar hielen. Het betekende iets pijnlijks en blijkbaar niet goed. Toen stak Seryozhka uit nieuwsgierigheid een kaars aan en bracht zijn ronde, kinderachtige hiel naar het licht.
  Wat schreeuwde hij toen met een stem die niet de zijne was! Het was echt heel pijnlijk en op de hiel zwol een paarse blaar op, waarop het onmogelijk was om op te staan. Dus werd de jongen enige tijd gedwongen om met zijn rechtervoet op zijn tenen te lopen. De blaar kwam echter snel naar beneden, maar de herinneringen bleven.
  In de herfst, toen de voeten van de jongen zo hard waren dat ze eelt kregen, probeerde Sergei over de kolen te rennen. Dus sommige Roemeense jongens wisten hoe het moest. Het brandde hem echter nog steeds - blijkbaar hadden ze hier hun eigen lokale geheimen. Maar op gebroken glas kunnen eeltige zolen, als u uw gewicht gelijkmatig verdeelt, gaan staan. Om nog maar te zwijgen over het rennen op bergachtige, scherpe stenen. Dit is bijna de norm voor Serezha.
  Herinneringen afgeleid van het moment waarop een klein vuurtje onder zijn voeten oplaaide. Zo'n marteltechniek, op blote hakken bakken, langzaam, maar pijnlijk lang. En de olie verbrandt de dikke, ruwe huid van de zolen niet. En het doet echt zoveel pijn, en het belangrijkste is dat de pijn geleidelijk toeneemt, tot op het punt van ondraaglijk.
  De rug, zijkanten, billen en zelfs de benen achter Serezha waren al tot bloedige strepen gesneden. Maar de pijn voelde op de een of andere manier dof aan. Misschien verdoofde de combinatie van verschillende vormen van lijden tegelijk, of gaven de herinneringen aan gemartelde pioniershelden moed.
  Maar het is echt een feit dat in de echte geschiedenis maar weinig van de kinderen die in fascistische gevangenschap vielen, tijdens ondervragingen splijten en geheimen verraadden. Volwassenen werden sneller en vaker gefolterd onder marteling. Dus de pioniers, onbuigzaam in fascistische kerkers, zijn helemaal geen mythe!
  Seryozhka voelde eerst een aangename warmte in de zolen, maar toen begon het te branden, alsof er kokend water was gegoten. De pijn is erg brandend en de padvinder trok wanhopig zijn benen op en tilde een zwaar blok met stalen uiteinden van de enkel op. Onmiddellijk liet het foltermeisje, dat blijkbaar hetzelfde verwachtte van de gevangene, een zware boomstam op het blok vallen. Scherpe pijn schoot door zijn gewrichten, gewrichtsbanden en schouders, waardoor de jongen begon te gillen.
  Nu nam de marteling toe, zijn handen werden letterlijk uitgetrokken en zijn benen brandden. Sergey Panteleev las meer dan eens hoe partizanen werden gemarteld tijdens verhoren en op het moeilijkste moment kwam bewustzijnsverlies te hulp. En dan val je er doorheen als een diepe kerker.
  Maar Seryozhka onderscheidde zich gewoon door een zeer sterk hoofd en het feit dat hij zijn creatie niet verloor, zelfs niet door een flinke klap op zijn hoofd te krijgen. Ja, en de beulen, waarschijnlijk professionals, weten hoe ze moeten martelen.
  Het doet veel pijn, en toen besloot de vrouwelijke officier zelf om plezier te hebben. Ze kreeg een koevoet roodgloeiend op de vlam, en hij begon die op de meest gevoelige plekken op het pezige lichaam van de jongen te verbranden.
  En toen, om het geschreeuw tegen te houden, zong Seryozhka, als een echte pioniersheld;
  We zullen je beschermen, mijn lieve land,
  Vaderland grenzeloze uitgestrektheid,
  Het Russische volk is verenigd met de partij -
  Frost tekent patronen op het raam!
  
  Ik heb een rode stropdas - een scharlaken banier,
  Het was verbonden met trots en geweten!
  We marcheerden in een hete zomer,
  Het robijnrode vuur verlicht de herfst!
  
  Maar de Wehrmacht sloeg plotseling toe als een voorhamer,
  Sovjet-soldaat, verdraag de schaamte niet!
  We zullen de fascisten erg heet maken,
  En vuile Hitler!
  
  Wij zijn pioniers, allemaal verenigd in de gelederen,
  Vechten voor het moederland is ons doel!
  De soldaat van Rusland is onoverwinnelijk in veldslagen,
  En wie is een nazi, in feite gewoon een stomp!
  
  Ga naar voren bij de roep van het hart weten
  Hoewel ze de jongens niet binnen wilden laten,
  Maar ga niet zitten, we zitten opgesloten op het bureau,
  Alleen op de fronten krijg je een dikke vijf!
  
  Ook al trekken die van ons zich onder vuur terug,
  Maar we geloven dat de Wehrmacht zal worden verslagen!
  Onze troepen smelten als een ijspegel,
  Maar God weet, hij sprak een vonnis uit over het Reich!
  
  Het meisje vecht op blote voeten
  De jongens pelden alle neuzen af,
  Het land van jonge raden bloeit,
  En we zijn in feite ridder-arenden!
  De verkennersjongen zong, en de pijn nam af, noch de vuurpot, noch het gloeiend hete metaal stoorde hem, en het leek alsof zelfs enorme adelaarsvleugels achter hem waren uitgespreid.
  Geërgerd pakte het foltermeisje een bij het vuur verhitte zweep, gemaakt van staal, prikkeldraad, en begon de jongen op de toch al bebloede en gebroken rug te slaan.
  Maar Seryozhka zong met steeds meer enthousiasme;
  We zullen het nazisme tot het einde bestrijden,
  Aangezien er voor de Russen geen belangrijke dingen meer zijn,
  Een vogel zweeft over de wereld met een scharlaken kleur,
  Onze lieve nachtegaal is een havik geworden!
  
  De moeder is jong, maar al grijsharig,
  Heiligen schijnen van de iconen als een glans van een gezicht,
  Jij bent mijn dierbaar vaderland,
  Ik ben klaar voor u om te vechten tot de dood!
  
  Jagen om het helse Rijk aan het juk op te hangen,
  Vindingrijkheid greep een machinegeweer,
  En de jager wordt geïnspireerd door een hoog doel,
  Hij hief een granaat op en gaat naar de tank!
  
  Alleen een jongen, en modder onder de voeten,
  Het vriest al in de ochtend, maar je bent blootsvoets,
  Maar het is niet gepast dat pioniers huilen,
  Wie een lafaard is, staat al onder Satan!
  
  Daarom is er geen plaats - ken luiheid,
  Het zal alleen maar leiden tot de hel van de afgrond,
  Een ander riep uit: ik accepteer geen angst,
  Jet snijdt het luchtvliegtuig!
  
  Ja, de kleine jongen is jaloers op de piloten,
  Ze vliegen in de lucht - ze verpletteren de duisternis...
  En je hebt alleen een roestig geweer,
  Jij bent de commandant van de snotterige oktober!
  
  Maar er is zo'n woord - je moet vechten,
  Geen andere keuze, op geen enkele manier
  Er waren eens eenvoudige kinderen,
  Maar de krijgers leven nog, de schurk leeft!
  
  Al in de buurt van Moskou verslaat de kwaadaardige Wehrmacht kanonnen,
  Van grote bommen schudt de aarde - duisternis!
  Je beschrijft de pijn van de aarde - de wijze Poesjkin,
  Kwam naar de aarde - genadeloze angst!
  
  Wanneer de vorst naalden drijft - in de hitte van de zomer,
  We stimuleren onszelf met een zachte, prachtige visie,
  Hoe goed was het voor ons in het uur van de droom van de dageraad,
  Ze renden blootsvoets door het smaragdgroene gras!
  
  Laat de sneeuw onder de blote zool van het kind,
  Maar Stalin verwarmt de pionier met geloof!
  En het gelach als reactie was zeer sonore,
  Dat toevluchtsoord in de woede van een sneeuwstorm!
  
  Dus tel weten, wachtend op mammon reptiel,
  Laten we een einde maken aan de macht, verloren tegenstanders -
  Nu schudt de aarde
  En de lucht was bedekt met een waas van gietijzer!
  
  De vorst heeft ons niet gebroken, want de geest is heet,
  En Fritz' oren bevroor hard ...
  Maar ziet iedereen die werkelijk wordt gezien,
  Dat wij soldaten deze rotzooi maaien!
  De Duitse beulen die Seryozhka Panteleyev martelen, hebben hun ogen al letterlijk uitpuilend bij de poging. De meisjesfolteraar bloosde als een kankergezwel, en druppels modderig zweet druppelden van haar mooie, maar vervormde gezicht van waanzinnige woede. Hitlers beulen stonden machteloos tegenover de moed van het kind en zijn heldhaftige lied.
  Van Moskou, het pad naar het succes van Stalingrad,
  Meer jongens, maar de geest is een volwassene,
  We zitten voor het gevecht - een jong stel,
  Boven ons geven ze een schaduw, in de schande van dennen!
  
  Wel, wat geloven we in de kracht van breuk,
  Dat de Wolga voor iedereen het graf van de Fritz zal worden...
  Wat een gruwel van technotronisch Sodom,
  Omvergeworpen in Tartarus door Sovjetmacht!
  
  Onze God is geen afgod van eenvoudig gips,
  De voorschriften leiden tot het succes van Lenin,
  We moeten de stalen horde bevechten,
  In gedichten worden heldendaden gezongen!
  
  Weet dat het lied staal snijdt in plaats van metaal,
  Ze is de meest adelaar zonder extra snaren!
  Ik bid dat onze bekwaamheid niet verdwijnt,
  Om niet in verlegenheid te brengen, domheid-fictie!
  
  Er zijn tenslotte veel verleidingen in deze wereld,
  Soms ben ik zelfs bang voor mijn leven als ik jong ben...
  Maar als de vijand voor je deur staat,
  Dat is niet om man-tegen-man gevechten te vermijden!
  
  De ketel is stevig gesloten in de buurt van Stalingrad,
  O Wolga die langs het slagveld liep...
  Je kunt dit instituut niet bij verstek doorlopen,
  Nodig voor soldeergeest en ontbering!
  
  We zullen zelfs met verdriet tot het einde komen in mei,
  Geen van de Slaven zag de gevangenen van de onderdanige,
  We zullen winnen, dat weet ik zeker
  We gaan met een lied wandelen in de ruime weilanden!
  
  Maar de Wehrmacht stortte in - we vallen aan,
  Het was ook heel eng in de buurt van Koersk ...
  Kozakken stoutmoedig met een sabel en een hoed,
  Ze wierpen zich op de "Tiger", de geslagen Fritz dapper!
  
  We hebben daar gevochten, zoals pioniers nodig hebben,
  Ze gooiden bommen, rupsen in de spray ...
  Hoewel het moeilijk is, met schelpen is het belastend,
  Alleen onze gedachten begonnen te zegevieren!
  
  Wat de "Tijger" deed - gooide alleen zijn tanden terug,
  "Panther", ook, we hebben de huid verlaagd ...
  We naderen de Dnjepr - vurige herfst,
  Wanneer zijn we bij jou in Berlijn?
  
  Er is geen plaats in slavernij - geen paradijs,
  Aangezien het beschamend is om de rug van de Russen te buigen,
  Bloesem, wees voor altijd vol, witte rand,
  Om nobele nakomelingen groot te brengen!
  
  Hier is Kiev een symbool van onze eenheid,
  We hebben hem stormenderhand op blote voeten genomen!
  Voor de glorie van de vrede, in de zon van het communisme,
  Kom op, we vallen de Wehrmacht aan, jongens!
  
  En in Minsk, genomen, sloten ze zich aan bij de Komsomol,
  Hoewel een jaar zeker niet genoeg was,
  Maar we hebben de Fritz zo woedend verslagen,
  Dat herkende iedereen - we zijn Russische soldaten!
  
  En het zal nodig zijn - we heersen over de bergen,
  Wetenschap zal kracht geven - wat niet kan worden gemeten,
  Het was moeilijk voor ons, we hadden het koud, we hadden honger,
  Maar bezwijk niet voor giftige luiheid!
  
  Ja, velen van ons keerden niet terug van de strijd,
  Er zijn nog mijlen over, en mijlen van lijken,
  Maar weet dat we in Berlijn de jeugd ontmoeten,
  De oudere vrouwen jammerden over het graf!
  
  Dat is goed dat we tegenstanders gaven,
  Zo'n grenzeloze kracht werd verpletterd,
  Het communisme opende heilige afstanden voor ons,
  De weg, wijzend voor Moeder Rusland!
  Ja, toen toonde Seryozhka de hoogste klasse en kon hij ontsnappen uit gevangenschap.
  En het was gewoon de overweldigende heldhaftigheid van de jongen.
  Oleg Rybachenko toonde zijn vaardigheid tijdens het vechten.
  En nu gooiden de blote voeten van de jongen giftige naalden naar de nazi's. En de dode nazi's vielen.
  Maar het meisje Margarita gooide een paar granaten met haar blote tenen. En een andere fascistische tank sloeg om.
  De jongen en het meisje zongen terwijl ze op de vijand schoten;
  Wij geloven in de Allerhoogste Vader,
  Wie de mensen Rod noemden...
  We zullen hem trouw zijn tot het einde,
  Voor het moederland, voor geluk en vrijheid!
  
  Moge het communisme in eeuwige glorie zijn,
  Wat genereus geluk geeft aan het hele universum ...
  En wrede revanchisme zal niet voorbijgaan,
  Laten we de wolken verdrijven en het slechte weer zal verdwijnen!
  
  Moge de glorie van de familie voor altijd zijn,
  In de naam van ons moederland Rusland...
  Vervul een grote droom
  Wanneer Christus de Messias komt!
  
  Wij zijn pioniers, dappere strijders,
  Moge Lada voor altijd bij ons zijn...
  Moeders en vaders zijn trots op ons,
  Het is noodzakelijk om dapper te vechten voor het Rusland van de liefde!
  
  De Grote Witte God zal bij ons zijn,
  Christus, Svarog, Heilige Maria...
  We zullen alle tegenstanders recht in de hoorn draaien,
  Sinds de Ariërs in Rusland regeren!
  
  De Schepper heeft op beroemde wijze de aarde geschapen,
  Spreid snel uitgestrekte ruimten uit ...
  Hij heeft tenslotte een behoorlijke hoeveelheid kracht,
  Gemaakte zeeën, woestijnen, bergen!
  
  In de Naam van Jezus, glorieuze Familie,
  Verlangens spelen vervult ...
  En binnenkort zal er een paradijs zijn - de tijd zal komen,
  Als alles bloeit in stralende mei!
  
  Meisjes op blote voeten rennen
  Ze zijn niet bang voor felle sneeuwbanken ...
  Ze zullen spoedig een kaput regelen voor Hitler,
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten!
  
  Perun zal ons helpen het gevecht te winnen,
  En de godin Lada zal de wonden helen ....
  We zullen voor altijd het moederland met je zijn,
  Rusland droomt ervan om dapper te vechten!
  
  Wij zijn pioniers, dappere kinderen,
  In de aanvalsstaf op de fascistische monsters....
  Goed gedaan jongens en meisjes
  Zet het werk van de glorieuze communisten voort!
  
  
  We zullen ons hart geven voor het moederland,
  Zoals de grote glorieuze Lenin naliet...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Kom, geloof ik, naar het grootste doel!
  
  Niemand kan ons verslaan geloven
  Over de kans op wraak op de helse hordes...
  We bewegen de Führer moedig in het gezicht,
  Rusland zal de tegenstander breken!
  
  De nazi's namen de jongen op de een of andere manier gevangen,
  Ze verbrandden de hielen met vuur met ijzer ....
  En een maand lang martelden ze de jongen,
  Maar ze konden niet eens overgeven!
  
  Er was een kind dat blootsvoets was uitgekleed en zou worden neergeschoten,
  De vorst is het sterkst, de voeten zijn als een vuur ....
  De wind blies en de dennen zwaaiden hevig,
  En ergens sloeg het vliegtuig!
  
  Maar de jongen hield vol tot het einde,
  Hoewel de zweep heel erg floot ....
  En de pionier met het vaderland nam afscheid -
  Geen tranen nodig en niet in het gezicht brullen!
  
  Hij spuugde uiteindelijk in het gezicht van de Fritz,
  En ik kreeg een naakte kogel in de borst...
  Ze fluisterden - de lippen van de jongens gaan naar de hemel,
  Ingestort in een sneeuwbank al uitgeput!
  
  Maar de soldaten hebben hem gewroken,
  Ze braken de Fritz zoals dat glas...
  En de Russen kwamen in Berlijn terecht,
  Hoewel het moeilijk is om tegen een fascist te vechten!
  
  De meisjes liepen op blote voeten,
  Hun hielen werden donker van het gras...
  En waar zijn de schoonheden van Russische benen gebleven,
  Gouden zaailingen van aartjes zijn gestegen!
  
  Kortom, we hebben de nazi's verslagen,
  Lada heeft ons hier enorm mee geholpen....
  Eindigde de slag in Berlijn -
  Maar de Führer is een kracht - Satan!
  De kinderen zongen en bleven vechten. Ja, ze hebben veel meegemaakt.
  Andreika werd bijvoorbeeld op elfjarige leeftijd gevangengenomen.
  Hij werd naakt en hulpeloos gedompeld op een ijzige dag uit een ijsgat. Ze werden ook in het openbaar gemarteld. En er stonden mensen te kijken.
  Toen de jongen blauw werd van de kou, begonnen ze hem met zwepen te verwarmen. Het magere kinderlichaam sprong op na elke klap. Toen begon Andreika zout op de wonden te gieten.
  En ze brachten de fakkel naar de blote, kinderachtige voeten. Het rook naar verbrand vlees. Toen werd het vuur naar de benige borst van de jongen gebracht. Andreika is al mager en schreeuwt gehaast. Kinderhuid blaren, wonden verbrand. De jonge pionier verloor meerdere keren het bewustzijn door een pijnlijke schok.
  Andreika klemde wanhopig zijn tanden op elkaar. Maar hij schreeuwde nog steeds een paar keer van de pijn.
  Toen begon de beul zijn vingers te breken aan de benen van kinderen. En uiteindelijk brandden ze een vijfpuntige ster op zijn borst.
  Andreika schakelde toen lange tijd uit.
  De jongen kreeg een paar dagen rust en werd opnieuw gemarteld op de pijnbank. Ze sloegen ze op hun blote benen met een gloeiend hete ijzeren zweep. Daarna staken ze het haar op het hoofd in brand.
  Ze martelden het kind half dood.
  Lara werd ook ondervraagd. Het meisje zei dapper:
  - Ik zal niets zeggen.
  Ze werd geslagen met prikkeldraad en vervolgens 's nachts in een gescheurd en bebloed hemd naar buiten gebracht. Uitgekleed, blootsvoets, met een opengesneden rug, werd Lara door de bittere kou gesleept. De Duitser zelf verstijfde en nam haar mee terug naar de hut om zich eerst en vooral op te warmen.
  Het meisje Lara heeft veel geleden, maar hield vol. Dus zei ze niets anders dan arrogantie.
  Toen verbrandde de fascistische beul haar blote voet, stijf van de kou, met een pook om hem rood te maken van de hitte. Lara huilde en verloor het bewustzijn.
  Ze goten een bak met ijskoud water over haar heen en verbrandden haar, waardoor de tweede naakte, ronde hak van het meisje tot leven kwam.
  En het is natuurlijk heel wreed. Lara heeft nooit bekend. Even later werd ze gemarteld met elektriciteit. Het deed zeker veel pijn.
  Het meisje kon de elektrische schok niet verdragen en begon onzin te praten. Toen kwam Lara op het idee om de nazi's te vertellen dat ze wist waar de partizanen goud hadden verstopt.
  En dus kreeg Lara rust, werd ze goed gevoed en kreeg ze een paar versterkende injecties. Toen namen ze me mee naar het bos. En het meisje leidde hen naar een hinderlaag van partizanen. En tijdens het gevecht was ze een sandaal en rende ze weg door de sneeuw.
  De hielen in de kou deden zelfs geen pijn meer en de blaren deden niet zoveel pijn.
  Lara heeft het overleefd. Maar de nazi's arresteerden de jongen Vadim die ze onder marteling noemde.
  Vadim was de zoon van de burgemeester en had niets met de partizanen te maken.
  Maar de jongen was uitgekleed en op blote voeten door de vorst gereden in zijn zwembroek. En dan zetten ze het op het rek.
  En hij bekende alles en verraadde zelfs zijn vader en moeder. Natuurlijk werden ze ook gemarteld.
  De jongen Vadim werd lange tijd gemarteld. En toen reden ze samen met mijn moeder blootsvoets en door de sneeuw door de hele stad. Er werden borden om onze nek gehangen: we zijn partizanen. En ze sloegen vrouwen en jongens op de blote rug met zwepen.
  En hangen natuurlijk. Maar de burgemeester overleefde de executie niet en stierf onder marteling.
  Lara had een beetje medelijden met Vadim. Maar hoogstwaarschijnlijk heeft hij haar verraden.
  Oorlog kent geen genade.
  En nu is er een felle strijd in volle gang. En alle nieuwe granaten en bommen vallen op de grond.
  En de pioniers vechten.
  De jongen Seryozhka, schietend, merkte op:
  Je kunt ons lied niet wurgen, je kunt het niet doden! Je zult niet doden!
  Hoe slaagde hij erin te ontsnappen? Hier een beetje geluk. De Duitsers zijn erg boos dat de jongen zingt tijdens martelingen, ze hebben hem meegenomen en niet opgehangen. En we besloten iets geavanceerder te bedenken.
  En wat marteling om volledig onmenselijk te proberen.
  De jongen mocht een beetje bewegen. En ze vergiftigden hem in de auto naar het vernietigingskamp voor experimenten.
  Maar de jongen kon een gat in de auto vinden en naar buiten glippen. De scheur is per ongeluk ontstaan uit een fragment van een bom en is niet opgemerkt. En samen met het meisje rende Seryozhka weg. En ze waren blootsvoets en kwamen door de sneeuw. Maar de kinderen zijn gehard, ze hebben de kou kunnen weerstaan. En we kwamen in de frontlinie.
  Ja, de nazi's dringen heel hard aan.
  En er worden extreem vaak bommen gegooid. En houwitsers worden geplant op de posities van de pioniers.
  De kinderen reageren door weer te gaan zingen;
  Ik ben een jongen die werd geboren in een heilig land,
  Dat heet grenzeloos ken Rusland...
  En er is geen betere plek om te weten op de hele aarde,
  En hoe je God ook in een vurig geloof vraagt!
  
  Maar hij werd geboren als een fervent atheïst weet...
  In een cynische, in deze eenentwintigste eeuw...
  Ik wil een wonderbaarlijk paradijs bouwen met mijn eigen hand,
  Waar zouden de goden de mensen zelf worden!
  
  Maar nu kwam ik in de twintigste turbulente eeuw,
  En ik had een jongen om daar te vechten ...
  Moge de prestatie van de held van Rusland worden gezongen,
  Wij Russen hebben altijd kunnen vechten!
  
  Onze moed leeft in het jonge hart,
  En mijn bloed kookt hevig in mijn aderen...
  Victories opende een onbeperkte rekening,
  We vechten dag en nacht wild jongens!
  
  Tot eer van ons dappere Rusland,
  Welke genade zal Lada geven...
  We kunnen ijverig roeien met riemen in Eden,
  We krijgen een onbeperkte beloning!
  
  Hier is ons geloof, en de machtige god Svarog,
  En de bliksem die Perun zelf gooit...
  Voor ons zal de eeuwige Rod de eed ondertekenen,
  En de overwinning wacht in stralende mei!
  
  Wij zijn Russen, grote zonen van het land,
  Ik denk dat we binnenkort naar Mars zullen vliegen ...
  Ik weet dat ik geboren ben om overwinningen te behalen,
  Laat Abel zegevieren, niet Kaïn!
  
  We zullen ons hart geven voor ons moederland,
  Dien Rusland met je verstand en bajonetten...
  De cherub zal zijn vleugels uitslaan vanuit het paradijs,
  We gaan met onze vuisten op de nazi's af!
  
  In niets zal de vijand een kans krijgen,
  De Wehrmacht zal ons niet op onze knieën brengen ...
  We troffen de Fritz recht in het oog
  Ter ere van de belangrijkste generaties!
  
  In Rusland, elke krijger uit een kribbe,
  De baby trekt aan de hendels naar de machine...
  Svarogs bevel - dood de Führer -
  Lada zal een royale beloning geven!
  
  Er is niets anders in onze wereld
  Duurder is de zegevierende vlag, scharlaken, rood ...
  De boot brak, de riem brak,
  Het is gevaarlijk om met ons vaderland te vechten!
  
  Niemand weet waar de rand van het universum is,
  Waar gaan astronauten heen...
  Svarog de Allerhoogste, de almachtige koning,
  En de ridder zal subsidies van hem ontvangen!
  
  
  Wees niet bang, de fascisten zullen ons niet breken,
  Hoewel in deze wereld, met hen de Verenigde Staten, met leeuwen ...
  En het leven zal niet worden onderbroken, ik ken de draad,
  Ze zullen het vaderland niet verslaan met laarzen!
  
  We hebben militaire kracht, geloof
  En tanks, vliegtuigen van demonen zijn cooler ...
  Het beest van het fascisme zal worden verslagen,
  De Führer en handlanger van de Duce zijn opgehangen!
  
  De vlag is rood, dit is een hele sterke vlag,
  Hij schittert als een rode zak over het heelal...
  Het Komsomol-lid zette Fritz in de lies,
  Met zijn hiel, naakt, en niet wit!
  
  Ik geloof dat we binnenkort Berlijn zullen binnengaan,
  Met een zegevierend lied van dapper communisme...
  En we zullen alle fascisten wegvagen,
  Zodat er geen klootzakken van revanchisme zijn!
  
  En dan zal er een paradijs in het universum zijn,
  De trompetten van machtige cherubijnen spelen...
  Vecht voor het moederland en durf,
  Met Russia Rod zijn we onoverwinnelijk!
  TESTS VAN DE KLEINE PRINS
  Oleg belandde in de toren in dezelfde cel met Natasha. Hij droeg een duur pak, maar op sommige plaatsen gescheurd. Het zwaard en alle wapens werden weggenomen op het moment van gevangenschap, en ze werden ruw gefouilleerd, waarbij geld en juwelen werden meegenomen. Maar voor nu lieten ze laarzen en een hemd achter. En je zit op een bundel stro. Nu ben je een jongen van een jaar of dertien in de middeleeuwen. Dat is iets minder dan twaalf voor de eenentwintigste eeuw. Maar het lichaam wordt getraind, de prins wordt natuurlijk ontwikkeld door fysieke oefeningen en schermen. Maar niet zo sterk en snel als toen Oleg in onsterfelijk vlees was. Maar dit lichaam is ook goed. Min of meer gezond, alle tanden intact, maar gevoeliger. Hier, tijdens de arrestatie, verdoofden ze hem met een wapenstok en op zijn hoofd zwol een zware bult op.
  De gouden helm werd weggenomen. En bij de nek aan de muur geketend. Maar de ketting is lang en je kunt opstaan. Naast hem staat zijn moeder. Natasha is een beetje veranderd. Niet zo breedgeschouderd en gespierd, hoewel de vrouw slank en sterk is, ook niet een van de zwakken, hoewel geen onsterfelijke heks. Iets ouder dan Natashka, ongeveer dertig jaar oud naar moderne maatstaven, en erg mooi, haar gezicht is zachter en niet zo hard. Een rijpe vrouw, een beetje bleker dan Natashka, die donker was van de zonnebrand, en haar haar is blond, maar niet blauw, maar licht goudkleurig.
  Ze was de eerste schoonheid van het koninkrijk, die slechts twee kinderen baarde, en daarom kon ze door te sporten een meisjesachtig figuur behouden. Voor de middeleeuwen ziet het er gewoon super uit!
  Totdat de koningin werd beroofd, werden bijzondere en loyale mensen zonder weerstand gevangengenomen. En ze heeft sieraden, een hele dure jurk, veel sieraden, chabots geborduurd met parels en goud. Een mooie jonge vrouw, rijk en uiterlijk heel kalm. Hoewel hij niet geboeid was, schaamde Oleg zich zelfs om als een puppy te worden vastgeketend, en dat zijn pak op sommige plaatsen was gescheurd, doorboord en bloedvlekken zichtbaar waren.
  Maar ze wilden de prins levend meenemen, blijkbaar hadden ze een strikt bevel gekregen, en ze prikten niet, sneden niet, maar slechts een beetje verdoofd. Hoewel de vechtende jongen zich wanhopig verzette.
  Maar het is duidelijk dat er nog zwaardere tests op hen wachten. De koningin zit op een bed met een veren bed en kussens, naast haar zit een meid.
  Oleg herinnerde zich de film: "The Lady and the Robber". Ook daar werd een mooie vrouw, of liever het meisje, in een min of meer acceptabele toren vastgehouden, met een bed en een donzen bed en een dienstmeisje. En de sieraden werden pas voor de executie weggenomen. En nu staan ze voor executie. En niet de humane bijl van de beul, maar op de brandstapel door de Inquisitie. Alleen daarvoor zullen de folteraars op brute wijze de informatie verslaan die ze nodig hebben over de zeer rijken, de schatten van de kroon, en vooral over één heilig relikwie dat de inquisiteurs kolossale macht kan geven, en misschien macht over de wereld!
  Oleg Rybachenko huiverde, hij had de gewoonte van zijn gebruikelijke, zij het jonge en gezonde, lichaam verloren. Onaangenaam wreef de stalen kraag over de nek van het kind. En over het algemeen is het vernederend om als een hond aan een ketting te zitten. En hij had een kleine persoonlijkheid en een prins, dat wil zeggen, een trotse. Wanneer je dit en jij bent en niet helemaal jij. En het is vernederend om je een puppy te voelen.
  Natasja kijkt hem aan. Ze is niet helemaal haar - het uiterlijk van een koningin. En de geest, en de perceptie van zowel haar als haar. De herinnering aan de voormalige vervoerder bestaat. Maar krijgersheksen. En je hebt dubbel geheugen. En Oleg Rybachenko, die al in een grote verscheidenheid aan verschillende missies en lijnen heeft gezeten, en de prins, die minder avonturen beleeft, maar ook op dertienjarige leeftijd is zijn karakter grotendeels gevormd.
  En er zijn ook gewoontes. Zo is zitten op vuil stro onaangenaam en walgelijk, het prinsenkostuum is elegant en relatief schoon. En ja, ik wil eten. En drinken kan geen kwaad. En wat zullen ze de gevangenen te drinken geven?
  Zullen ze op brood en water worden gehouden, zoals gewone gevangenen? Of ze geven iets luxer en geschikt voor koningen.
  Hier in de roman "Tien jaar later", in de Bastille, werden de gevangenen goed gevoed. Maar misschien is het gewoon een artistieke uitvinding. Of zijn edele mensen goed gevoed?
  Oleg zuchtte en vroeg koningin Natasha:
  - Zullen we klaar zijn?
  Het meisje van het meest verheven bloed verklaarde resoluut:
  -Altijd klaar!
  De jonge prins wilde nog iets zeggen, maar de deuren van de nogal grote kraakten. Iemand draaide de sleutel van het slot om. En toen zwaaiden ze open van een heel dik metaal en de camera kwam binnen. Verschillende grote speciaal opgeleide gevangenisbewakers, ook een paar beulen in gewaden, twee priesters in sultans en een vrouw in monastieke kleding.
  De langere priester wierp een blik op de koningin en zei droogjes:
  - Haal alle sieraden en amuletten van haar af!
  Een vrouw in een monastieke soutane benaderde Natasha, en ze trok handschoenen aan van dun leer en zei nederig:
  - Pardon, Majesteit, ik moet u fouilleren zodat u geen amulet verbergt dat kan voorkomen dat de duivel berouw toont, zelfs onder marteling!
  De priester merkte streng op:
  - Dit is geen majesteit, maar een verdachte in hekserij! Als ze zich verzet, zullen de bewakers haar vasthouden!
  Natasha zei trots:
  - Ik ben het zelf niet waard!
  Ze begon haar sieraden af te doen. Oleg herinnerde zich de roman Ivanhoe. Met Rebecca verwijderden ze toen ook alle sieraden en fleurige oosterse stoffen. Ze bleef alleen achter in een wit gewaad, de kleine voeten van het meisje waren bloot. Ja, het is te zien dat het niet erg prettig is om op blote voeten op de Engelse ruwe grond te lopen voor een meisje uit een rijke familie met niet-verharde zolen. Of misschien koud. Overigens is in de bewerkingen van Ivanhoe niet duidelijk of Rebecca op blote voeten loopt of niet.
  Maar ik vraag me af of koningin Natasha met de grond gelijk zal worden gemaakt?
  De non stopte de tiara, oorbellen, ringen en armbanden in een tas. Toen vroeg ze beleefd toestemming om Natasha aan te raken om te zien of ze iets verstopt had.
  De priester beval strikt:
  Ze moet uitgekleed zijn!
  Natasha bloosde en stampte met haar voet in haar schoen:
  - Hoe durf je!
  De priester gromde:
  - U moet worden onderzocht op heksenvlekken! En schaam je niet, je hangt naakt met je zoon aan het rek! Tenzij je natuurlijk meteen bekent en ontdekt waar de schatten verborgen zijn!
  Natasha gromde boos:
  - Nooit!
  De priester blafte terug:
  - Hou haar vast! Laten we eens grondiger zoeken!
  De bewakers grepen de koningin stevig vast. En de non in handschoenen begon haar korset los te maken. Natasha verzette zich wanhopig en probeerde te trappen. Ze werd plotseling in het gezicht geraakt door een bewaker en de koningin schreeuwde. De non was een ervaren cipier en maakte heel slim haar jurk los en scheurde die af. Toen kwamen de blouse en rok. Natasha schaamde zich. Oleg is een mengeling van verontwaardiging en tegelijkertijd opwinding van een tiener, waarin een mooie vrouw zich uitkleedt. Hier werden de schoenen van de koningin gescheurd, en toen de kousen. Wat een sierlijk been heeft ze. Natasha's voeten, hoewel ze mooi waren, waren groot en verhard door constant op blote voeten te lopen. En de koningin heeft ze kleiner en veel meer verwend.
  Hier is de ene kous gelogen dan de andere. Een andere rok werd behendig bevrijd door een non. De koningin bleef blootsvoets, in een beha geborduurd met diamanten en slipje. Dit zijn alle kleren van de in ongenade gevallen verheven persoon.
  De non wendde zich tot de priester, blijkbaar het hoofd van de inquisiteurs. Hij aarzelde, maar een andere man in een rijke sultan en een tulband met smaragden kwam de cel binnen. Hij zei heftig:
  - Nou, waar wacht je nog op, kleed haar verder uit! De heks moet tot het einde worden gezocht!
  Van de koningin verwijderde de non voorzichtig de beha en trok toen het slipje uit. Bloot de boezem van Venus. Natasha wilde hem bedekken en brandde letterlijk van schaamte. Maar haar handen werden vastgehouden door sterke en getrainde cipiers.
  Oleg voelde de sterkste opwinding in zichzelf. Een mooie vrouw kleedde zich uit voor een tiener, en in de middeleeuwen waren jongens, hoewel niet groot van gestalte, erg ontwikkeld. De mannelijke perfectie van de prins stond op en zwol tot het uiterste. Ik wilde zo graag mijn handen gebruiken, maar in het bijzijn van andere mensen is het zonde om dit te doen.
  De inquisiteur in de sultan met smaragden beval:
  "Controleer Charles op haar lichaam op heksensporen..."
  De priester kwam naar voren in een naakte, mooie, ronde vrouw. De koningin oefende en schermde constant, zodat ze geen overtollig vet had, en zelfs een pers was zichtbaar, hoewel niet zo prominent als die van Natasha in haar vorige lichaam. Ze is mooi, maar uiterlijk hield de inquisiteur een ondoordringbaar gezicht. En zijn handen en handschoenen raakten bijna het lichaam, en het onderzoek van de koningin was van zakelijk belang. Maar de huid van een jonge vrouw, schoon, glad, zacht, bleek, aangezien de koningin zelden kon zonnebaden en alleen daar, zodat ze niet zou worden gezien.
  Maar het was duidelijk zichtbaar dat ze geen gebreken en vlekken zou hebben. Oleg voelde plotseling dat zijn opwinding afnam. Hij was lichamelijk nog te klein om overstelpt te worden met hormonen en pijnlijk te lijden als ze niet kunnen worden weggegooid. Maar zijn moeder wordt vernederd en de beulen onderzoeken haar. En het windt niet langer op, maar veroorzaakt woede. De stormachtige woede van de meest verheven en verwende jongen.
  Oleg profiteerde van het feit dat de ketting aan de kraag vrij lang is, sprong op en slaagde erin met zijn voet naar de achterkant van de inquisiteur te reiken die zijn moeder aan het onderzoeken was. De klap was pijnlijk en de priester viel. Hij sloeg zijn hoofd, maar niet sterk in de maag van de koningin, en ze schopte hem met haar knie tegen de kin.
  De inquisiteur in een sultan met smaragden riep:
  - Neem deze puppy en giet het in hem, met staven goed!
  De priester hieronder antwoordde:
  - Je kunt de verheven persoon niet geselen zonder een rechterlijke beslissing!
  - En marteling?
  De priester antwoordde fluisterend:
  - De rechtbank heeft al toestemming gegeven voor marteling, maar zonder verminking, en alleen om informatie te krijgen!
  De inquisiteur merkte boos op:
  - En martelen om een bekentenis van hekserij te krijgen?
  De priester fluisterde zachtjes:
  - De keizer heeft schatten nodig, en hij belooft zelfs de jongen en de vrouw los te laten als ze het vertellen en de toegang tot de cache vrijgeven!
  De inquisiteur in de sultan zei boos:
  - Waarom trekken? Laten we de koningin en de prins nu martelen! Bovendien willen ze niet praten!
  De priester knikte.
  - Het heeft geen zin om te trekken! Naar hun kelder!
  Oleg werd door de bewakers gegrepen en begon ruw zijn kleren uit te trekken. Ze waren erg sterk, blijkbaar speciaal gekozen voor de beste gevangenen om de meest waardevolle gevangenen te bewaken. Daarom scheurden ze letterlijk het hemd, het shirt, de broek en de laarzen. Oleg was volledig naakt, alleen in korte broek.
  Ze haakten zijn kraag los en sleepten hem met Natasha de trap op. Oleg dacht dat ze Malchish-Kibalchish waarschijnlijk zo, in dezelfde korte broek, naar de martelkamer droegen. Oleg heeft echter nog steeds een voorsprong op de echte prins, hij zal echte pijn voelen, maar hij zal toch niet echt sterven, maar de nakomelingen van de koninklijke familie zouden veel banger zijn in zijn plaats, omdat hij niet kan tellen op een Happy End-account voor. Zelfs als je een geheim vertelt, zullen ze je nog steeds verbranden als een tovenaar - niemand heeft een extra getuige nodig.
  De weg naar de kelder is niet al te lang, alles in één toren. Voor nobele gevangenen hierboven is de plaats van ondervraging lager.
  Hoewel Oleg had gehoord dat het beter was niet naar de martelwerktuigen te kijken, staarde hij nieuwsgierig. Er is een zeer rijk arsenaal van de Inquisitie. En wat net niet was. En tangen, en haken, en staven, en boren, en tal van andere items.
  Oleg werd opgewacht door een roodharige beul, een specialist in het martelen van kinderen. Ze keek naar de knappe, gespierde jongen en haar ogen waren opgewonden van wellustige lust.
  Ze greep de sierlijke blote voet van de knappe jongen en kirde:
  - Wat leuk om zo'n schattige jongen te martelen!
  Ze griste behendig een gloeiend hete tang uit de open haard en plakte die op Olegs ronde hiel. De pijn voor de onverharde zool van de prins was verschrikkelijk en hij beefde en scheurde zijn been met een kreet.
  De roodharige vrouwelijke beul lachte en duwde het ijzer, rood van de hitte, naar de maag van de jongen. En hoe te slaan met een laars in de lies. Oleg hield zijn adem in.
  En de roodharige knikte.
  - Neuk ze allebei!
  Oude marteling. Handen worden op de rug gebonden en uitgewrongen, wat de cursisten veel pijn doet. Oleg voelde zijn verbrande hiel branden en zag blaren op de huid van zijn buik. Maar ze verdraaiden zijn handen en trokken hem omhoog. En de gewrichten worden uit de schouders getrokken. Natasha of de koningin is volledig naakt. En ook zij wordt op een rek getrokken. Je kunt zien hoe de spieren van het meisje aanspannen. Natasha probeert te trappen, maar haar spieren zijn niet zo sterk en haar vaardigheden zijn cool.
  Oleg voelt hoe hij zich kromt en voorover buigt, maar de beul schokt scherp en de gewrichten worden verwrongen en de blote voeten van de jongen worden van de vloer gerukt. Hier wordt het opgetild. De benen worden in het blok gestoken, van waaruit extra gewicht en veel pijnlijker.
  Oleg voelt dat zijn enkels in de stokken worden geklemd. Ze zijn zwaar en hebben haken om gewichten op te hangen en het slachtoffer uit te rekken. De jongen klemde zijn tanden nog harder op elkaar om niet te schreeuwen. Je moet moedig zijn in het aangezicht van marteling.
  Zeg tegen jezelf dat het niet echt pijn doet. Dit is hoe de jongen werd gemarteld door de nazi's. Ze prikten naalden onder de spijkers en hij stelde zich voor dat het een egelprik was.
  Of Malchish-Kibalchish. Toen hij werd gemarteld, kreeg hij de kracht dat zijn vijanden nog banger voor hem waren.
  Hier hangen ze het gewicht aan de haak. De pijn in het gestrekte lichaam wordt sterker. En hier is de koningin naakt, en ook zij op de eik. Natasha lijdt, gooide haar tanden eraf en probeert niet te kraken. Haar huid is zo wit, niet goud-olijfkleurig, gebruind zoals gewoonlijk. De jonge vrouw zweet van de pijn en er worden ook gewichten aan haar opgehangen. Het gespierde, strakke lichaam van de koningin spant zich.
  Oleg voelt opwinding in zichzelf en mannelijke perfectie stijgt weer. De rode duivel lacht en gromt:
  De jongen is enthousiast!
  En scheurde abrupt haar slipje en kneep in haar ballen met haar handen. En ze zijn zo sterk.
  Oleg kon het niet uitstaan en schreeuwde. Zijn ogen verduisterden van de schok van de pijn. Het lijkt erop dat de eieren op het punt staan te barsten. Het is echt zo'n marteling dat ook de Sovjet-generaals instortten.
  De roodharige beul siste:
  - Vertel me, waar is de ingang van de schatkamer?
  De schriftgeleerden kraakten met hun pennen, klaar om een gescheurde bekentenis op het rek te schrijven.
  Oleg siste:
  - Ja, je ging...
  Red kneep harder en Oleg viel flauw. Ik werd wakker uit een emmer koud water. De pijn keerde terug met bewustzijn. De ligamenten zijn uitgerekt op het rek, maar het doet vooral pijn in de lies, met de ballen half verpletterd. Stom pijnlijke en verbrande tekenhiel. De beulen hangen extra gewichten, waaruit de pijn in de schouders en ligamenten intensiveert. Het lijkt erop dat de armen en benen op het punt staan los te komen.
  Oleg probeert zichzelf gerust te stellen dat ze hem niet zullen laten scheuren, en dat het stuk snel zal eindigen. Stel je in de tussentijd voor dat je een pionier bent. Of... Hier werd Natasha grondig uitgerekt en begonnen ze hem te slaan met een zweep. De beulen geselen zonder veel kwaadaardigheid, zonder haast, om maximale pijn te veroorzaken. Ervaren Natasha is door de eeuwen heen te zien en duizenden missies hebben geleerd pijn en emoties te beheersen, en kreunen niet eens. Bovendien lacht hij.
  Ook de stemming van Oleg stijgt. Maar wat als je je voorstelt dat pijn aangenaam is? Sommige mensen vinden het leuk. Geen wilg, maar een ijzeren staaf viel plotseling op de rug van de jongen, de roodharige sloeg zelf. Het lichaam van de prins schudde. Oleg huiverde en gromde:
  Wel, jij bent Satan!
  De roodharige sloeg weer toe... De gebruinde huid van de prins barstte... Er stroomde bloed uit.
  Toen gromde ze:
  - Een vuurpot onder je voeten en pel met een zweep.
  Als er zwepen worden geslagen, is dat niet zo eng. Maar de blote zolen van de jongens waren ingesmeerd met olie en er werd een vuurpot onder geplaatst. Het vuur laaide op. En hete luchtstromen raakten de hielen van de kinderen. In het begin was de pijn niet zo sterk. Maar de hitte bouwde zich op en brandde harder. En koningin Natasha was ook gebakken. En het is zo mooi als zulke verleidelijke benen van een meisje in brand staan.
  Oleg voelt zich weer opgewonden, hoewel zijn ballen gezwollen zijn door het harde knijpen door de hand van de vrouwelijke beul. En de erectie was erg pijnlijk. En de slagen van de zweep op het lichaam zijn bijna niet merkbaar tegen de achtergrond van de pijn die de uitgerekte ligamenten van het lichaam en de geroosterde hielen overspoelde.
  Hier pakte de roodharige een ijzeren staaf met een gloeiend heet uiteinde, en hoe ze die in Olegs oksel prikte. Weer de pijn, de jongen trilt, en bijna zijn kaak ontwricht om niet te schreeuwen.
  De roodharige ritselt en vertoont grote tanden als die van een paard:
  - Vertel me waar de ingang van de schatkamer is!
  En ze verbrandde het in de andere, kinderlijke, oksel van de prins. Toen liet ze de roede weer in de open haard zakken. Ik begon te verwarmen. Oleg perste een glimlach uit, de pijn vulde het kinderlijke lichaam van de prins, maar het veroorzaakte ook opwinding, waarvan de sensaties bijna aangenaam waren.
  De roodharige duivel, die de staaf grondig had verhit, haalde hem eruit en bracht hem brullend naar Olegs kinderlijke gezicht:
  - Spreek puppy! Wel, waar zijn de schatten verborgen?
  De jongen antwoordde vrijmoedig:
  - Waar? In Karaganda!
  Heet ijzer raakte de gladde, kinderlijke wang van de jongen. Oleg Rybachenko voelde een wilde pijn en was tegelijkertijd bang dat hij verminkt zou worden. En ik wilde echt bekennen. Maar toen trof het me in het hoofd. Je bent als een pionier op het rek! Marteling kon hen immers niet breken.
  De roodharige snauwde:
  - Wil je spreken?
  En al was de andere wang door een roede van pijn verminkt. Oleg zweeg. De beul-vrouw draaide de kraan open en de vuurpot onder de blote voeten van de jongen brandde heviger. Toen, op haar teken, haalden twee hulpbeulen uit de open haard al speciale zwepen van prikkeldraad, die roodgloeiend werden.
  Oleg huiverde. Het zag er eng uit. Maar pijn is per slot van rekening een sterke gewaarwording en kan, met een bepaalde mindset, prettig zijn.
  Stel je voor dat je met een bezem in de baden wordt geslagen. En de jongen glimlachte zelfs toen het prikkeldraad, rood van de hitte, op zijn reeds geslagen lichaam viel.
  Maar het doet pijn, het doet veel pijn, en je zit letterlijk in een tsunami van lijden. Voor de middeleeuwen is martelen echt cool. En koningin Natasha werd geslagen met een gloeiend hete draad. En ook zij lacht als een prostituee als een klant in haar onderbroek stapt en haar kutje kietelt met haar hand.
  Door zulke gedachten ervaart de prins-jongen een sterke opwinding, en zijn mannelijke perfectie steekt er als een speer uit. Roodharige boos. Hij nadert de haard, haalt met een speciale tang een brede strook ijzer uit het vuur. En brengt het naar de borst van de jongen. Ze raakte de blote huid aan, drukte en ontblootte haar tanden en zei:
  - Nou, wat doet pijn?
  Oleg Rybachenko antwoordde vrijmoedig:
  - Echt niet! Als een vrouw geprikt met een priem!
  En hij werd met de punt van zijn laars in de lies geraakt. De pijn is echt sterk, maar de jongen inspireerde zichzelf dat het aangenaam was, en daarom huilde niet, schreeuwde niet, maar grijnsde.
  De roodharige werd steeds bozer. Ze pakte de gloeiend hete tang van het vuur en greep de jongen bij de kin. Draaien. Toen begon ze de jongens van de kinderen op hun voeten te breken met een gloeiend hete tang. En tegelijkertijd de hakken blijven bakken.
  Oleg giechelde hysterisch. De pijn was zo erg dat ik er letterlijk gek van werd. Maar de prins voelde de wildste opwinding in zichzelf.
  Het roodharige beulmeisje brak de tenen van de jongen en kwaakte:
  - Wil je spreken? Waar zijn de schatten?
  Oleg Rybachenko antwoordde vrijmoedig:
  - Hou je mond, stom monster! Je schat zal niet bekend zijn!
  En hij breekt weer zijn tenen. De roodharige harpij bedacht echter een andere marteling. Dus staken de beulen een trechter in zijn tanden en sloten er een slang op aan. En laten we koud water door je keel gieten. Ook oude en effectieve marteling. Nu zwelt je maag op en drukt op je borst. En tegelijkertijd haalt het beulmeisje met vurig haar er nog een reep gloeiend heet ijzer uit. En hij legt het op de overvolle buik van de jongen. Hij boert water en plast spontaan.
  En de vuurpot begint te sissen, die de blote voeten van de prins verbrandt.
  De roodharige geeft een signaal aan de beulen:
  - Tevreden!
  En met veel moeite breekt hij de laatste teen van de blote voet van de jongen. Dan gromt hij:
  - Klootzak, we maken je kapot!
  En het beulmeisje haalt scherpe, gloeiend hete naalden uit een andere open haard en begint de jongen Oleg in de zenuwuiteinden te prikken. Het doet verdomd veel pijn. Maar de jongen blijft grijnzen. Hoewel ze hem tegelijkertijd met een gloeiend hete draad op zijn rug en zijkanten sloegen. En daarna besprenkelen met zout water.
  Het was alsof de wildste pijn ontplofte met bommen. Maar toch is het bewustzijn niet vervaagd. De jongen was overenthousiast en sloeg daarom niet af. En de pijn was een mengeling van pijn en plezier. Zoals verkrachting voor een vrouw. Wanneer ze tegelijkertijd pijn en orgasme ervaart.
  Dus Natasha, te oordelen naar haar gezicht, is gelukzalig ondanks de vuurpot onder haar blote voeten en de slagen van een gloeiend hete draad op haar lichaam.
  Oleg brandde opnieuw de wangen van de kinderen, dit keer met een bredere streep. En steek de oksels in brand met een fakkel. Ze doorboorden het lichaam door en door met een lange gloeiend hete naald. Toen prikten ze weer.
  Meel kan anders zijn. De inquisitie probeerde het. Dus de vrouwelijke beul stak een gloeiend hete staaf in het vijfde punt. De pijn is wild en verblindend.
  En hier brachten ze een fakkel naar het haar van de jongen en staken het in brand. Dit is ronduit beangstigend.
  Oleg Rybachenko gromde koeltjes:
  - Huil niet om geschoren haar!
  De roodharige vrouwelijke beul grijpt als reactie de jongen bij de neus met een gloeiend hete tang en trekt er hard aan. Oleg de jongen blafte:
  - Nieuwsgierige Varvara's neus werd afgescheurd op de markt!
  En ze haalden de helft van zijn neus eruit en misvormden de jongen. En toen rees de gloeiend hete staaf in de ezel hoger ... Ging naar de maag gevuld met water en verbrandde door de schaal.
  Oleg verloor bijna het bewustzijn van de pijnschok, maar slaagde erin te blaffen:
  - Ik zal niet zeggen!
  De roodharige duivel nam het aan en begon de jongen in een wilde razernij met een gloeiend hete draad te slaan. Toen sprong ze naar de vuurpot en griste een witgloeiende tang uit een speciale oven, waar kolen brandden, en een speciale hitte zoals in een hoogoven.
  De vrouwelijke beul greep abrupt Oleg Rybachenko's ballen met een gloeiend hete tang en trok eraan. De mannelijke wortel ontsnapte en de prins zou zo'n pijnlijke schok krijgen dat hij werkelijk het bewustzijn verloor. En een gewoon lichaam kon de overbelasting niet weerstaan. De ziel van Oleg Rybachenko vloog uit het verminkte vlees van de gekwelde en dodelijk verscheurde jongen.
  En in het onstoffelijke hoofd, maar in staat om te denken en zielen waar te nemen, zoemde een lied;
  Viel in een fascistische verschrikkelijke gevangenschap,
  Ik drijf op de golven van vreselijke pijn!
  Maar bloedend zong hij liedjes,
  De onverschrokken pionier is tenslotte vriendelijk met het hart!
  
  En ik zal u resoluut zeggen beulen,
  Wat een verachtelijke vreugde, je stortte tevergeefs uit!
  De zwakken zullen me zeggen te zwijgen,
  De pijn is tenslotte ondragelijk en gewoon verschrikkelijk!
  
  Maar ik weet het, ik geloof er heilig in
  Het fascisme zal in de afgrond worden gegooid!
  Een straal van boze vlammen zal je overweldigen,
  En allen die vielen, verheugd, zullen worden opgewekt!
  
  En ons geloof in het communisme is sterk
  Laten we vliegen als een valk, laten we boven alle sterren uitstijgen!
  Laat rivieren van honing wijn stromen
  De hele wereld, de luide hoorn zal advies horen!
  
  En de machine knijpt stevig pionier,
  Kijk omhoog naar de lucht, jonge!
  En een voorbeeld stellen voor degenen die wankelen,
  Uw stropdas is zo helder als een anjer!
  
  Moederland voor mij betekent je alles
  Moeder en de zin van al het jonge leven!
  Het harde leven tot nu toe laten,
  Ons volk lijdt onder het kwaadaardig fascisme!
  
  Maar span de wil van de rode jongen,
  Spuug in het gezicht met een geweldige swastika-bandiet!
  Laat de vijanden sidderen van woede,
  En ze zullen worden verslagen door het Rode Leger!
  
  USSR heilig land,
  Wat gaf het communisme aan de volkeren!
  Hoe moeder ons haar hart gaf,
  Voor geluk, vrede, hoop en vrijheid!
  
  Blond op blote voeten beschermt ALASKA
  ANNOTATIE.
  Alexander de Derde kwam in 1966 aan de macht en besloot Alaska te verdedigen tegen het Britse leger. Mooie blonde meisjes en een roodharige vrouw die magie en verschillende oorlogsmethoden bezitten, helpen de Russische landen in Amerika te houden.
  . HOOFDSTUK 1
  Mirabela Magnetic is weer op een nieuwe coole missie. Dit keer in de wereld van Alexander III. Bovendien begon de koning veel eerder te regeren dan in de echte geschiedenis. Sinds zijn vader Alexander II in april 1866 werd vermoord. In de echte geschiedenis werd de koning bij toeval gered, maar hier werkte het niet.
  En de machtige Alexander de Derde begon vanaf 1866 te regeren. En natuurlijk was zijn eerste stap om de verkoop van Alaska te verbieden. En het klopt. Het grote, tsaristische Rusland verspreidt zijn territoria niet. Alleen nu moet de waarheid deze gebieden beschermen. En het is niet gemakkelijk.
  Deze beslissing van de tsaar-priester veroorzaakte enige verontwaardiging in buitenlandse kringen. En Groot-Brittannië besloot eerst Rusland te testen.
  Een klein fort met een klein Russisch garnizoen in Alaska in juni 1868 werd aangevallen door Britse troepen.
  Natuurlijk werd Mirabela Magnetic, als trouwe dienaar van de Russische goden, naar dit fort op de Russische positie van de aarde gestuurd en moest ze deelnemen aan de gevechten om het Russische grondgebied te behouden.
  Op blote voeten en in korte broek en beha viel het meisje de Britse batterij aan, die zich op een indrukwekkende hoogte boven het fort bevond. Mirabela Magnitnaya had al veel ervaring met het vervullen van verschillende missies van de almachtige Russische goden in verschillende universums. Ja, dat is het lot van dit meisjesgenie. Als volwassen student wilde ze onsterfelijk worden.
  En de Russische demiurg-goden maakten haar onsterfelijk, maar veranderden haar in een terminatormeisje dat hen en de mensen van Moeder Rusland dient. Dit past heel goed bij het eeuwige meisje.
  Ze klemt de mond van een Engelse schildwacht vast en snijdt hem de keel door. Niet de eerste keer en niet in de eerste missie dat ze dit doet. Vanaf het allereerste begin, dankzij haar onsterfelijke lichaam, zag het eeuwige meisje dit alles als een spel en voelde daarom geen wroeging en enig ongemak in haar ziel.
  Voor haar werd het op de een of andere manier zo natuurlijk dat het meisje zich alleen maar verheugde over haar volgende succes.
  Hier scheurde ze eenvoudig het hoofd van een andere schildwacht af. Ken onze Engelsen: Alaska is en blijft Russisch!
  Mirabela Magnetic - deze ingenieuze en meest productieve uitvinder in het GOS is al lang verontwaardigd dat Alaska voor een cent werd verkocht! Maar zo is tsaar Alexander de Derde niet! Nee, deze monarch zal geen centimeter Russisch land afstaan!
  Glorie aan Rusland en Russische tsaren!
  Het terminator-meisje met haar blote vijfde bewoog een andere Engelsman op het achterhoofd. Zijn nek gebroken. Toen zong ze:
  - Alaska zal voor altijd van ons zijn,
  Waar de Russische vlag hangt, daar schijnt de zon!
  Grote droom komt uit
  En de stem van de meisjes is erg sonore!
  Ja, het zou leuk zijn als de legendarische vier heksenmeisjes, zo mooi als sterren, nu zouden helpen. Ze zouden een grote hulp zijn. Maar het is oké om alleen te vechten.
  Hier steek je rookloos poeder en nitroglycerine in brand. Nu vliegt de hele Engelse batterij de lucht in.
  Mirabela Magnetic zong:
  - Er is geen mooier moederland-Rusland,
  Vecht voor haar en wees niet bang...
  Er is geen gelukkiger land in het universum,
  Het hele universum is een fakkel van licht Rus!
  De batterij explodeert: als een uitbarsting van een kolossale vulkaan. Enkele honderden Engelsen werden tegelijk opgeworpen en explodeerden in kleine stukjes.
  Daarna begon het meisje, zwaaiend met twee sabels, de Britten te hakken. Tegelijkertijd zal de jonge krijger-terminator schreeuwen zoals in het Engels.
  De Schotten zijn opgestaan! Ze willen de koningin verscheuren!
  Hier begon het... Er werd geschoten tussen etnische Engelsen en Schotten. Ja, zo'n wilde en woeste schietpartij.
  En het kappen ging ook. De Schotten en de Britten worstelden met elkaar.
  Enkele duizenden soldaten die het fort belegerden, vochten nu met de grootste razernij.
  Mirabela Magnetische ploegschaar:
  - Snijd en dood! Schiet die neer!
  De strijd werd op grote schaal voortgezet. Mirabela bezat ondertussen onkinderlijke kracht, greep verschillende vaten nitroglycerine in de boot en stuurde haar stilletjes naar het grootste Engelse slagschip.
  Terminator meisje schreeuwde:
  - Voor Rusland, een geschenk van vernietiging!
  En ze duwde de boot weg met haar blote, meisjesachtige benen, die versnellend tegen de zijkant van het gordeldier beukten. De Britten aan boord vuurden willekeurig en tevergeefs hun kanonnen af.
  En hier is het resultaat, hoe rammend. En verschillende vaten nitroglycerine zullen ontploffen. Bovendien wees het onsterfelijke meisje ze zo nauwkeurig dat het volledig explodeerde.
  En zo'n vernietiging volgde. En het slagschip nam het en begon zonder problemen te zinken.
  En de Britten aan boord verdronken. Ondertussen zit het meisje al op de kruiser. Hij snijdt de matrozen met sabels en zij rent naar de stuurhut, haar blote voeten slaand.
  Beroemde snijdt zeelieden en piept:
  - Glorie aan ons mooie land!
  Prachtig Rusland onder een wijze tsaar!
  Ik zal je geen Alaska-vijanden geven!
  Zal in een woedende boer aan stukken worden gescheurd!
  En toen gooide het meisje een granaat met haar blote voeten en scheurde de Britten uit elkaar.
  Toen brak ze door naar het roer, en laten we de kruiser draaien. En twee grote Engelse schepen hoe te botsen. En de wapenrusting op hen zal barsten. En laat je zinken en branden tegelijk.
  Mirabella zong:
  - Glorie aan Rusland, glorie!
  De kruiser snelt vooruit ....
  tsaar Alexander de Grote,
  Zal een account openen voor overwinningen!
  Daarna vloog het terminator-meisje met één sprong naar een andere kruiser. En ook daarin begon ze zeelieden te hakken. En doorbreken tot aan het roer.
  En daar, gewoon omdraaien en de schepen duwen.
  Het terminatormeisje zong zelfs:
  - Zwarte riem,
  ik ben heel rustig...
  Zwarte riem -
  Niemand is een eiland!
  Zwarte riem,
  Blikseminslag -
  Alle Britten liggen dood!
  En Mirabela Magnetic duwt de schepen weer tegen elkaar. Dit meisje is echt de coolste krijger ter wereld!
  En spring weer, en op een andere kruiser. Ja, de minnares van de zeeën kwam met een slecht idee - vechten met Rusland. Vooral als zo'n stoer en wanhopig meisje aan het vechten is.
  Mirabela Magnetic en hakte toen veel Engelsen in stukken en draaide haar schip om. Om precies te zijn gevangen genomen van de Britten. En ze droeg hem over naar de aanval op een andere kruiser. En met een wild gebrul ramde hij de vijand.
  Het was alsof twee monsters samenkwamen en tegenover een wilde outfit stonden. En elkaars neus doorsnijden. Toen schepten ze zeewater op en begonnen te zinken, kansloos.
  Mirabela Magnetic schreeuwde:
  - Glorie aan Alexander III! Geweldig van koningen!
  En weer zal hij met zijn blote tenen een bom met explosieven opgooien. En het hele fregat, dat een gat heeft gekregen, zinkt.
  Ja, de Britten hadden dit natuurlijk niet verwacht. Hadden ze gedacht dat ze in zo'n wild avontuur terecht zouden komen?
  Mirabela Magnetic brulde:
  - Glorie aan het Grote Rusland van de tsaren!
  En nogmaals, het meisje zal het roer van de volgende kruiser overnemen en grijpen. En met behulp van blote, meisjesachtige benen zal hij hem draaien en de vijand rammen. Twee schepen gaan samen kapot en stikken in zeekots!
  Terminator meisje schreeuwt:
  - Voor de glorie van het moederland van de heilige!
  En weer is er een verspringen. En vlieg over de golven. Daarna snijdt het meisje opnieuw met sabels en breekt door naar het roer. Ze is een zeer strijdlustige en agressieve terminator-krijger.
  Verplettert de Engelse zeelieden en zingt:
  - Schittert met een stralende ster,
  Door de donkere duisternis...
  Onze grote tsaar Alexander,
  Kent geen pijn, geen angst!
  
  Vijanden trekken zich voor je terug
  Het publiek juicht...
  Rusland accepteert je -
  Een machtige hand regeert!
  En Mirabela Magnetic sneed veel Britten af en duwde de schepen opnieuw op grote schaal met hun voorhoofd.
  Dit is echt een terminator meisje. Hij ziet er ongeveer twintig jaar oud uit, slechts een meter negentig lang, en ook al zijn de spieren van gegoten staal en het reliëf is als chocoladerepen.
  En als zo'n meisje geselt, dan zal er helemaal geen honing zijn.
  En hier springt het meisje weer van de ene kruiser naar de andere. En opnieuw, zonder verder oponthoud, duwt hij ze frontaal op.
  En schreeuwt tegen zichzelf:
  - Voor de Rus van de Romanovs!
  Inderdaad, het Terminator-meisje is goed bezig. Ze zal iedereen haar hoogste klasse laten zien. En hij zal iedereen snijden en verpletteren, als een reus met een knuppel.
  Hier is nog een sprong, dit keer op een gordeldier.
  De sabels van het blote voetenmeisje werken weer. Ze proberen op haar te schieten, maar de kogels raken het onsterfelijke meisje niet, en als ze raken, stuiteren ze terug.
  Het is goed om een eeuwig meisje te zijn, je bent niet alleen jong, maar ze kunnen je ook niet vermoorden. Hier ben je Groot-Brittannië aan het dorsen.
  Jij grijpt het roer. En nu ben je het al aan het draaien, en nu zijn er al twee hele slagschepen, hoe je kunt botsen en neerstorten. En ze breken metaal waardoor zelfs vonken alle kanten op vliegen.
  Mirabela Magnetic roept:
  - Voor Rusland dat iedereen de hoorns zal afbreken!
  En met een blote, ronde meisjeshak werpt hij een moordend geschenk van de dood. Zal de massa van de Britten breken en het volgende fregat gaat naar de bodem.
  Nou, er zijn nog vier cruisers over. Het is duidelijk dat de Britten niet de hele vloot naar de kusten van Alaska zullen sturen.
  Hier legt Mirabela Magnetic nog een stuur vast. En van overal spint hij het op de vijand. En nu nemen beide kruisers hun voorhoofden en botsen ze op elkaar.
  Er is een rammelaar, en het barsten van metaal. En beide schepen beginnen met veel enthousiasme te zinken.
  Mirabela Magnetic zong:
  - In de winkel "Beer-Water",
  Een gelukkig man liegen...
  Hij kwam van de mensen
  En hij ging naar buiten en viel in de sneeuw!
  Nu moet je de laatste kruisers vernietigen en kleinere schepen opnemen.
  Dan zullen de Britten aan land, na de dood van de vloot, zich overgeven aan de genade van de winnaar.
  En voor Groot-Brittannië zal dit zo'n les zijn dat ze het nooit zullen vergeten. En ze zullen zich ook de Krim herinneren, waar ze hun hoofd staken tijdens het bewind van overgrootvader Nicholas de Eerste. Nikolai Palych ging echter niet de geschiedenis in als een grote, maar bleek een mislukking. Maar zijn kleinzoon moet nu de glorie van Russische wapens laten zien.
  En hierin wordt hij geholpen door Mirabela Magnetic - een heel cool en vastberaden terminator-meisje.
  Mirabela grijpt een ander roer, en duwt beide Britse kruisers tegen elkaar. En hij handelt zeer resoluut en koel.
  Dan roept het terminatormeisje uit:
  - De schepen gaan naar de bodem,
  Met ankers, zeilen...
  En dan zijn ze van jou
  Gouden kisten!
  Gouden kisten!
  En nog een sprong, aangezien vier slagschepen en een dozijn kruisers werden vernietigd, dan is het tijd om de fregatten te vernietigen. Groot-Brittannië zal veel schepen verliezen.
  En begrijp dan wat het betekent om Rusland aan te vallen.
  Terminator meisje zong:
  - Voor het wonder en onze overwinning in de wereld!
  En ze zadelde het stuur van het volgende fregat en dirigeerde het schip naar een ram, en met een krachtige slag, als een explosie!
  En beide vaten zullen worden genomen en gebroken en in stukken worden gespleten. En het is geweldig en erg cool.
  Mirabela Magnetic springt weer en springt op een ander vaartuig. En van daaruit leidt hij het proces. En weer draait het schip om, en de fregatten botsen.
  Opnieuw het gekrijs van gebroken metaal, een krachtige explosie en de overlevende matrozen vallen in het water.
  Mirabella roept:
  - Voor het succes van onze wapens!
  En weer een dapper meisje in de aanval. Ze zadelde een nieuw fregat. En naar de vernietiger gestuurd.
  Schepen botsen en exploderen. Het metaal breekt en het vuur schiet de lucht in. En mensen branden levend.
  Dit is absoluut de ergste nachtmerrie ooit. En de Britten branden als barbecues.
  Onder de doden was een scheepsjongen, een jongen van een jaar of dertien. Het is natuurlijk jammer dat zo'n man is omgekomen. Maar oorlog is oorlog.
  Terminator meisje zong:
  - Er zullen lijken zijn, veel bergen! Vader Chernomor is bij ons!
  En het meisje gooide opnieuw een granaat met haar blote voet, die een ander schip tot zinken bracht.
  Het geniale meisje stootte het hoofd van de Britse admiraal, terwijl zijn hoofd barstte als een pompoen die door een stapel werd geraakt. En met haar blote hiel drukte ze de enorme zwarte man in de kin. En hij vloog over en schoot een dozijn matrozen neer.
  En toen draaide het meisje het fregat weer om en ramde haar buurman ermee. Agressief getweet:
  - Ik ben een grote ster!
  En nogmaals, het Terminator-meisje is in de aanval. Verwoestend en snel. Het bruist van een hele vulkaan en een uitbarsting van kolossale kracht. Dit is een onoverwinnelijk geniaal meisje.
  En verplettert iedereen zonder genade. En nu zadelt de girl-superman een ander fregat op. En vernietigt de tegenstander zonder veel vertraging. Dit meisje is een grote ster.
  Mirabela Magnetic duwde de twee schepen weer tegen elkaar aan en schreeuwde uit volle borst:
  - Voor groot communisme!
  En weer een dappere meisjesvechter in het offensief. Ja, hier vecht je op een nieuwe manier. Niet zoals weer een hit over de Tweede Wereldoorlog. Alles is hier lekker vers. Vecht tegen Groot-Brittannië over Alaska.
  De Verenigde Staten zijn nog niet hersteld van de burgeroorlog en hebben geen gemeenschappelijke grens met Rusland. Dus als je met de Yankees moet worstelen, dan veel later.
  En Groot-Brittannië heeft een kolonie Canada en Rusland heeft er een gemeenschappelijke grens mee. Het is dus noodzakelijk om de aanval van het machtige Engeland af te slaan.
  Maar hier is nog een paar fregatten in botsing gekomen. Binnenkort zal er niets meer over zijn van de Britse vloot.
  En over land val je Alaska niet te veel aan. Hier zijn de communicatie voor Groot-Brittannië uitgerekt.
  Mirabela Magnetic duwt de fregatten weer tegen elkaar en brult:
  - Een piraat heeft geen wetenschap nodig,
  En het is duidelijk waarom...
  We hebben benen en armen
  En handen...
  En het hoofd, we hebben niets nodig!
  En het hoofd van het meisje zal bewegen als een Engelse zeeman, dat hij voorbij zal vliegen en een dozijn jagers neerhaalt.
  Mirabela is weer in de aanval.... Ook hier duwde ze de fregatten tegen elkaar. En ze breken, branden en zinken.
  Mirabela schreeuwde:
  - Voor de ziel van Rusland!
  En nu vindt de naakte, ronde hak van het meisje weer een doel. Ze verplettert de tegenstander en brult:
  - Voor het heilige vaderland!
  En met een blote meisjesknie, alsof hij de vijand in de maag sloeg. Ze namen hem mee en de ingewanden kwamen achter zijn mond vandaan.
  Mirabela Magnetic schreeuwde:
  - Voor de grootsheid van het vaderland!
  En ze draaide de draaischijf in de lucht en scheurde de vijanden met haar blote voeten in kleine stukjes.
  Ja, het meisje vernietigt onstuimig ... Zelf zou ze gemakkelijk vijanden aankunnen.
  Maar er verschenen vier heksenmeisjes. En ook beauty's op blote voeten en in bikini.
  En laten we de Britten verpletteren. Ze springen tegen zichzelf op, gooien met blote meisjesvoeten granaten en scheuren Groot-Brittannië uit elkaar.
  En hier is Natasha - een gespierd meisje in een bikini. Hij zal een schijf pakken en gooien met zijn blote tenen ... Verschillende Engelse matrozen worden afgesneden, en het fregat draait zich om en ramt zijn collega.
  Natasja schreeuwt:
  - Alexander de derde superster!
  Zoya dit meisje met gouden haar bevestigt:
  - Superster en nog helemaal niet oud!
  Augustinus die de Engelsen woedend verpletterde, gaf deze roodharige teef het op en ontblootte haar tanden:
  - Communisme zal bij ons zijn!
  En de blote hiel van het meisje greep en sloeg de vijand in de loop van het geweer. En het fregat nam en splitste.
  Svetlana lachte, vuurde met een geweer, verpletterde de vijand, draaide zich om, trapte op blote voeten op het stuur en blafte:
  - Koningen met ons!
  De meisjes verspreidden zich onmiddellijk en vernietigden de vloot zeer agressief. Tja, wie kan er weerstaan. De fregatten raakten snel op en nu werden in plaats daarvan kleinere schepen gebroken.
  Natasha, die Groot-Brittannië vernietigt, zong:
  - Rusland staat al eeuwen bekend als een heilige!
  En met zijn blote tenen zal hij een bom gooien die de brigantijn splijt.
  Zoya, die de vijand bleef verpletteren, gilde:
  - Ik hou van je met heel mijn hart en ziel!
  En weer gooide ze met haar blote tenen een erwtje. Dat volgende Engelse schip splitste zich.
  Augustinus nam ook en sloeg de vijand neer. Ze verpletterde het schip, de roodharige teef zonk veel tegenstanders uit Groot-Brittannië. En ze controleerde:
  - Voor Alexander III, die een grote koning zal worden!
  Svetlana was het hier meteen mee eens:
  - Dat zal zeker!
  De blote voet van de blonde terminator stortte met zo'n kracht in de zijkant van het Britse schip dat het Engelse schip in drie delen brak.
  Mirabela de Magnetische, dit onoverwinnelijke meisje, trof de vijand ook zo hard met haar blote, ronde, kinderlijke hiel dat de brigantijn barstte en bijna onmiddellijk zonk.
  Terminator meisje zong:
  - We zullen de vijand met één slag wegvagen,
  We zullen de glorie bevestigen met een stalen zwaard ...
  We hebben de Wehrmacht om een goede reden verpletterd,
  Het Engels spelen, we zullen breken!
  Natasha knipoogde en zei lachend:
  - En natuurlijk doen we het met blote meisjesbenen!
  En de blote hiel van het meisje stortte neer op een ander Engels schip.
  Zoya ontblootte haar tanden en zei agressief:
  - Voor het communisme in de koninklijke incarnatie!
  En het meisje nam het met haar blote tenen en gooide iets dat dodelijk is voor de vijanden, ze letterlijk vegen en verscheuren.
  Augustinus, die de Engelsen verpletterde, nam en gaf uit:
  - Glorie aan Christus en het gezin!
  Daarna gooiden haar blote voeten ook een bom, waardoor een andere onderzeeër uit elkaar scheurde.
  En toen spleet de blote hiel de brigantijn met een precieze slag. En dat deed ze heel gracieus.
  Svetlana is ook actief in beweging. Vernietigt vijanden. En met zijn blote hiel stuurt een andere brigantijn naar de bodem.
  En het meisje met haar blote tenen weer en met wilde woede gooit een granaat. Ze is een geweldige krijger.
  Hier is Natasha in een snelle aanval, en zeer agressief. Ze valt wanhopig aan.
  En het nieuwe Engelse schip zinkt als het wordt geraakt door een bom die door de blote tenen van het meisje wordt gegooid.
  Natasha zong en ontblootte haar tanden:
  - Ik ben bovenmenselijk!
  Zoya schopte de brigantijn met haar blote knie in de neus. En het brak in scheuren en begon te zinken.
  Mirabela Magnetic met haar blote hiel spleet ook het kleinere Britse schip en piepte:
  - Voor mijn kracht! Iedereen besprenkeld!
  En de jongen is weer in beweging en agressieve aanval.
  Augustinus bleef bewegen als een cobra die Groot-Brittannië steekt, en gaf met verve uit:
  - Communisme! Dit is een trots woord!
  En de blote tenen van dit wanhopige meisje wierpen nog een geschenk van vernietiging toe.
  En de massa van de Engelsen belandde in een kist, of op de bodem van de zee. Maar wat voor soort kist als ze uit elkaar werden gescheurd?
  En de rest zonk zelfs!
  Mirabela Magnetic spuugde met een wilde grijns op de brigantijn en hij vatte vlam alsof hij overgoten was met napalm.
  Terminator meisje schreeuwde:
  - Voor koninklijke wodka!
  En hoe hij lacht, en een blote hiel geeft aan boord van het schip van Groot-Brittannië. Hij zal splijten en bul-bul in de diepten van de zee.
  Svetlana gooide de bom met haar blote tenen en piepte:
  - En onstuimige meisjes gaan de zee op ...
  En snijd vijanden met sabels.
  Mirabela Magnetic, die de Britten verpletterde, bevestigde:
  - Zee-element! Zee-element!
  Dit is hoe de krijgers uit elkaar gingen. En het studentenmeisje vecht zo met hen. En speels tegelijk.
  Mirabela Magnetisch schieten op de vijand vanuit het kanon van de Britten. En een ander schip laten zinken, uitgegeven:
  - Ruimte droom! Moge de vijand worden verpletterd!
  De godinnenmeisjes en het studentenmeisje gingen in een kolossale woede uit elkaar. En ze sloegen de vijand neer, zonder enige manier voor Groot-Brittannië om een dergelijke druk te weerstaan.
  Mirabela zonk een ander schip, herinnerde zich dat de dwerg in een van de parallelle universums besloot de Duitsers te helpen bij het ontwerp van de "Tiger" -2. En dit technische genie slaagde erin een auto te maken met de dikte van bepantsering en bewapening van de "Royal Tiger", met een gewicht van slechts dertig ton en anderhalve meter hoog!
  En waarom is hij een dwerg! En er is een superdesigner! Met zo'n machine waren de Duitsers natuurlijk in staat om in de zomer van 1944 de geallieerden in Normandië te verslaan en in de herfst het offensief van het Rode Leger dat was doorgebroken naar Warschau te stoppen.
  Erger was dat de kabouter niet alleen tanks ontwierp. XE-162 bleek ook zeer succesvol en licht, en goedkoop, en gemakkelijk te beheren. En de Yu-287 bommenwerper bleek een superman te zijn.
  En toen moesten hun vijf ingrijpen. En zo sleepte de oorlog zich voort tot het zevenenveertigste jaar.
  En als het er niet vijf waren, had de Fritz kunnen winnen!
  Mirabela Magnetic sprak toen hard tegen de kabouters:
  - Ze zijn erger dan elfen!
  Er was inderdaad zo'n elfenhuurmoordenaar. Hij werd piloot bij de Luftwaffe en had vanaf de val van het eenenveertigste jaar tot juni 1944 meer dan zeshonderdvijftig vliegtuigen neergeschoten op beide fronten. Kreeg het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met Zilver Eiken Bladeren, Zwaarden en Diamanten toen de eerste van de Luftwaffe tweehonderd vliegtuigen neerschoot. Verder ontving hij voor driehonderd neergehaalde vliegtuigen de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten. Voor vierhonderd neergehaalde vliegtuigen, de eerste Orde van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Voor vijfhonderd neergeschoten herdenkingsvliegtuigen op 20 april 1944 ontving de elf het Grootkruis van het IJzeren Kruis - het tweede in het Derde Rijk na Hermann Goering.
  En voor het 600e vliegtuig kreeg hij een speciale onderscheiding: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. De glorieuze as-elf is nooit neergeschoten - magie fungeert als een talisman van de goden. En hij werkte alleen als een heel luchtkorps.
  Maar dit had geen effect op het verloop van de oorlog. En de geallieerden landden in Normandië. En behoorlijk succesvol, ondanks de beste inspanningen van de elf.
  Welnu, toen besloot deze vertegenwoordiger van het volk van tovenaars de weg op te gaan vanuit het Derde Rijk. Bovendien, wat heeft hij nodig? Is het mogelijk om uw rekeningen op duizend te brengen? Wie zal bij de vijand zijn!
  Mirabela zonk een andere brigantijn, en brulde:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  Reeds vijf van hen zonken bijna alle schepen. Op het slotakkoord werden vijf schepen tegelijk tegen elkaar geschoven, waarmee de nederlaag van de Engelse vloot werd voltooid.
  Mirabela Magnetic zong en ontblootte haar tanden:
  - Rusland zal eeuwenlang beroemd zijn,
  Binnenkort vindt er een generatiewisseling plaats...
  In vreugde, een grote droom
  Alexander zal dat zijn, niet Lenin!
  De meiden lijken blij te zijn. Op zee is Engeland verslagen. Nu blijft het om de gehavende vijand op het land af te maken.
  En de vijf haastten zich om de toch al ongeorganiseerde en half gebroken vijand neer te halen.
  De meisjes en de jongen verpletterden de vijand. Ze hakten het met sabels en gooiden met hun blote tenen granaten naar de vijand. En het bleek extreem cool te zijn.
  Natasha hakte en zong, haar sabels zijn zo snel en twintig slagen per seconde. Ja, met zo'n snelheid kan niemand de heksen weerstaan. Dit is wat de kracht van de Russische goden betekent!
  Mirabela Magnetic bewoog met haar blote hiel op de helm en brak de nek van de Britse generaal, zei:
  - Een twee drie vier!
  Zoya gooide met haar blote vingers een scherpe, scherpe schijf en zei grinnikend:
  - Benen boven armen breder!
  Augustinus handelde buitengewoon agressief. En haar blote voeten zijn snel. En koperrood haar wappert als een strijd, proletarische banier.
  Het meisje nam het aan en zong:
  - Ik ben een heks en er is geen mooier beroep!
  Svetlana, die tegenstanders neerhaalde, was het ermee eens:
  - Niet! En ik denk niet dat dat gaat gebeuren!
  En haar blote voeten gooiden dolken. Ze vlogen over en sneden twee dozijn Engelsen af.
  De uitroeiing verliep volgens plan. Zowel de meisjes als de jongen handelden met duidelijke woede. En verbazingwekkende nauwkeurigheid. Krijgers extreem verpletterd door wild zelfvertrouwen.
  Mirabela Magnetic, een andere generaal in tweeën gesneden, terwijl ze fluit.
  En een dozijn kraaien grepen het en stortten in door een hartaanval. Het viel naar beneden en sloeg gaten in het hoofd van een half honderd Engelse jagers.
  Hier is het gevecht! De coolste gevechten!
  Terminator Girl brulde:
  - Ik ben een geweldige krijger! Ik ben Schwarzenegger in een rok!
  Natasha gromde scherp en stampte met haar blote voet:
  - Je bent een Terminator in een bikini!
  Mirabella was het ermee eens:
  - Ik ben een Terminator in een bikini die iedereen overgeeft!
  . HOOFDSTUK 2
  Natasha, dit meisje op blote voeten in bikini heeft een beslissing genomen:
  - We vallen de Britten zes van ons aan! Er zijn te weinig van onze soldaten in Alaska om ze aan te vallen!
  Mirabela Magnetic was het hiermee eens:
  - Waarom hebben we extra bajonetten nodig? Het belangrijkste is dat er magie is!
  En het eeuwige meisje, dat er uiterlijk in ieder geval ongeveer twintig jaar oud uitzag, alleen zeer prominente spieren had, stampte met haar blote, meisjesachtige voet.
  Margarita, dit terminator-meisje, is ook een van die volwassenen die ermee instemde terug te keren naar de kindertijd omwille van onsterfelijkheid en allerlei missies uit te voeren.
  Ze kirde:
  - Eindelijk iets te doen! Wat ben ik moe, het is vooral moreel om aan één constructie deel te nemen!
  Mirabela Magnetic, dit onsterfelijke terminator-meisje heeft gewillig bevestigd:
  "Eerlijk gezegd ben ik het ook zat!" Ik wil gevechten!
  Natasja zong:
  - Daaronder is een straal van de azuurblauwe maan,
  Boven hem is een gouden zonnestraal...
  Maar hij opstandig wil een storm -
  Alsof er vrede is in de storm!
  De krijger giechelde en liet scherpe hoektanden zien.
  De zes zeiden geen woord meer. Ze heeft net de Britten gepakt en aangevallen. Het Britse leger was vrij groot: honderdvijftigduizend soldaten, wat op één plek veel is voor de negentiende eeuw. Ja, ik zal proberen zoveel mogelijk in Canada te verzamelen.
  Plus natuurlijk een enorme vloot, uit verschillende zeeën.
  Desalniettemin bewoog de armada zich naar de Russische posities. En hoeveel soldaten heeft Rusland daar? Honderd keer minder! Nou, de bouwvakkers komen ook.
  Maar hier namen de zes met de magische wapens van de Britten en vielen aan.
  Deze keer hebben de eeuwig jonge krijgers machinegeweren, zwaarden en het hele verwoestende magische arsenaal.
  En hoe ze de vernietiging van zo'n leger ondernamen.
  Mirabela Magnetic zwaaide met haar zwaarden en sloeg de Engelse soldaten neer. Toen gaf ze een salvo van machinegeweren en maaide tegenstanders neer. Na meisjesachtige voeten op blote voeten gooiden de krijgers een granaat en verscheurden het leger van het Leeuwenrijk.
  En aan het einde van de eerste aanvalsgolf floot Mirabela.
  Kraaien vielen flauw en sloegen tegen de toppen van de Engelse soldaten.
  Terminator meisje zong:
  - De sterkste ter wereld is de Russische geest!
  Margarita, dit eeuwige meisje, en ook een terminator van kolossale vernietigende kracht, sneed met zwaarden die langer werden. En toen gaf ze een salvo van machinegeweren. Toen lanceerden de blote vingers van het eeuwige kind een moorddadig geschenk van de dood. Hij verscheurde een massa vijanden van Rusland.
  Daarna zal een meisje met gouden haar fluiten als een fluitje en een hele wolk kraaien op de hoofden van de Britten gooien. Die doorboren de toppen.
  Margriet kirde:
  - De vijand zal worden verpletterd tot stof en veren!
  Natasha in het offensief... Het meisje met het blauwe haar liet eerst de windmolen draaien met haar zwaarden. Toen pakte ze het en gooide met haar blote tenen een granaat die de Britten de dood brengt. Toen gaf ze een salvo van machinegeweren.
  Toen wierp ze haar beha uit en hoe de bliksem uit een scharlaken tepel flitste.
  Paarden en mensen werden tegelijk opgeworpen en aan flarden gescheurd.
  Natasha gromde:
  - Maar Pasarán!
  De krijger Mirabela gooide met haar blote, meisjesachtige voet een dodelijke granaat en piepte:
  - Ik ben een coole meid!
  Margarita, dit onvermoeibare meisje, met haar blote hiel, verraadde het geschenk van de dood en deelde uit:
  - En ik ben een toffe vrouw!
  Zoya-meisje met geel haar is heet in de aanval. En ze nam een salvo van machinegeweren, en toen hakte ze met zwaarden en hield een vlinderreceptie. Het meisje met blote voeten gooide een vernietigingsgeschenk. Verscheurde een massa Engelse soldaten. En toen liet de karmozijnrode tepelstrijder een pulsar van vernietiging los. En hij versloeg de Engelse gelederen.
  Zoya gorgelde:
  - Zo ben ik, de coolste!
  En opnieuw de krijger als een snee, dit keer met bliksem uit de navel. Ze zal een paar honderd Engelsen meenemen en verbranden.
  En lachen om zichzelf terwijl hij zijn tanden ontbloot. En vanuit de tanden worden zonnestralen uitgezonden die de vijand verblinden.
  Augustinus is ook in de strijd. Dit is de coolste van de stoerste meisjes. En nu zal ze zwaarden nemen die de snede verlengen. Daarna vuurde hij met zijn machinegeweren. Maai langs de lijn van de Britten. Daarna zal hij met blote tenen een granaat gooien. Dat breekt de Engelse strijders als een vloeimiddel.
  En hier is nog cooler uit de robijnrode tepel die een moorddadig geschenk van de dood vrijgeeft. En hoeveel tegenstanders uit te schakelen.
  Maar vanuit de ronde navel van de roodharige vliegt een cascade van bliksem naar buiten en verschroeit tegenstanders als een barbecuetoorts.
  Augustine kirde uit volle borst:
  - Het zal erg lekker zijn!
  Svetlana is daar. Ze is in een razernij. En haar zwaarden gaan door de rangen als tanks, door de infanterie. En dan maaien de automaten met een sierlijke beweging tegenstanders neer. En als aardbeinippels werken, dan is dit een complete chaos.
  En als de navel iets uitspuwt dat echt is en oneindig naar moord ruikt.
  De krijger schreeuwt:
  - Ik ben een kampioen!
  Mirabela Magnetische fluit als een valk. En vallen op de Britten als grijze regen. Hier zal het meisje nemen en snijden met zwaarden als een schaar. En dan zullen de machines werken. De jonge krijger is in grote shock. En hier is nog cooler, wanneer het blote voeten, meisjesachtige been van een student een geschenk van de dood lanceert.
  Mirabela piepte:
  - Voor de grootsheid van de campagne van het communisme!
  Margarita is een zeer actieve en stoere meid. Ze geeft een salvo van machinegeweren om de Britten neer te halen. En dan vlees hakken met zwaarden.
  En dan met blote voeten zal hij zo'n verwoestende sturen.
  En de jonge krijgers zullen fluiten. En zulke dikke vlokken bezwijmende kraaien zullen op de vijanden vallen.
  Natasha vuurt met uiterste nauwkeurigheid en brult:
  - Glorie aan het vaderland van de tsaren!
  Het meisje vuurde een salvo af met een machinegeweer. Toen sneed ze met zwaarden en sneed de strijders van het leeuwenrijk af. En dan, met blote tenen, hoe je een geschenk van volledige vernietiging gooit.
  En dan zullen pulsars worden uitgezonden door scharlaken tepels. En dan zal zo'n vernietigende en dodelijke bliksem uit de ronde navel vliegen. En verbrand vol, Engelse soldaten.
  Maar het meest verwoestende geschenk was toen een meisje met blauw haar haar slipje barstte en een vernietigende tornado van magische vernietiging uit de boezem van Venus vloog.
  Dit is waar de Britten helemaal niet tegen kunnen. Hij zal het nemen en het in chips en doodskisten kloppen.
  De krijger brulde:
  - Glorie aan het kosmische en koninklijke vaderland!
  Zoya vecht met wilde energie. Hier dreef ze de molen met zwaarden. Toen gaf ze een exact salvo van machinegeweren. Bovendien trof elke kogel die werd afgevuurd door een heel mooi meisje met haar in de kleur van een jonge paardenbloem precies op het doelwit en was niet tevergeefs. En toen wierpen de blote vingers van sierlijke benen nog een geschenk van de dood. En het bleek zeer nauwkeurig en goed gericht te zijn. En elk fragment van de magische, herbruikbare granaat raakte precies het doelwit.
  En toen pakte hij de karmozijnrode tepel en vuurde vanuit de rechterborst op de cavalerie en vanaf de linkerkant op de infanterie.
  Zoya twitterde:
  - Glorie aan tsaar Alexander!
  Maar de bliksem vloog uit de navel, eerst op de infanterie en vervolgens op de cavalerie. Het bleek uiterst dodelijk en accuraat te zijn.
  En hier is het slotakkoord, toen een tornado opsteeg uit de prachtige grot van Venus en het slipje van het krijgersmeisje scheurde. En zoveel Engelsen worden tegelijk vernietigd.
  De vrouwelijke vechter brult:
  - Voor het beloofde Rusland!
  Natasha, die de Engelse soldaten afsneed, merkte op:
  - Het Beloofde Land van Israël ... Rusland wordt een beetje anders genoemd!
  Augustine is een krijger met een dodelijke grijns van haar sprankelende tanden als een spiegel. En zonnekonijntjes vliegen van hen af, die Engelse soldaten roosteren. Het roodharige meisje voert een techniek uit met zwaarden, waarbij ze tegenstanders neerhaalt. Dan schiet hij met machinegeweren en maait ze om als een grasmaaier. En wanneer een granaat, gegooid door de blote voet van een rode harpij, vliegt en de Engelse jagers breekt.
  En dan zal de krijger van het rode pak, terwijl ze uit de robijnrode tepel haalt, iets schieten dat de dood brengt. En wilde pulsars zullen passeren.
  Het meisje nam iets uit haar navel, dat geen kans geeft om te ontsnappen, lanceert en blathers naar de top van haar longen.
  - Voor de overwinning op de vijanden van Rusland!
  En uiteindelijk zal het scheuren van een dun slipje uit de boezem van Venus iets lanceren dat de Britten niet eens de tijd gaf om zichzelf te kruisen. Het stortte hard neer.
  Svetlana nam het aan en sneed met zwaarden als de wieken van een molen. Ze sneed door de Engelse jagers heen. En toen vuurde ze haar machinegeweren af. Snijd veel vijanden af. Het meisje pakte het en lanceerde een granaat met haar gebeitelde vingers van haar blote voeten. En verscheurde de massa tegenstanders. En toen schoot ze vanuit de aardbeientepels zo'n ontlading van schokbliksem. En ze vuurde de Engelse jagers af zonder enig medelijden.
  Dus nam ze van de navel en stuurde een straal magische magie. En hij scheurde ze allemaal in kleine stukjes.
  En uiteindelijk deed ze het uit, wierp haar blauwe slipje uit, en hoe ze een hele storm uit de boezem van Venus zou lanceren, het regiment in brand zou steken en het tot het einde zou verbranden.
  Mirabela Magnetic sloeg opnieuw een slag door een vlindertechniek op mensen te doen. En toen vuurde ze een salvo af met een machinegeweer. Maaide de Engelse soldaten neer. De blote voeten van het meisje gooiden verschillende herbruikbare granaten. En verscheurde de tegenstanders.
  En dan de krijger hoe te fluiten. En van bovenaf begonnen de kraaien op de Britten neer te stromen met de onvermoeibare kracht van een ezelmachinegeweer. En hoe ze de soldaten van het Britse rijk doorboorden met hun scherpe snavels en hun helmen.
  Terminator meisje zong:
  - Glorie aan het Russische vaderland!
  Margarita, het onvermoeibare meisje, gilde ook enthousiast en ontblootte haar tanden:
  - Glorie aan de held Tsaar Alexander!
  En met blote voeten zal hij zoiets moorddadigs pakken en gooien, alsof er een vurige stapel van bovenaf valt.
  En het meisje zal weer fluiten... En de kraaien zullen als een dodelijke stortbui op de hoofden van de Britten vallen.
  Natasha vecht met een wilde razernij met de infanterie. En hij zal zwaarden nemen op de Britten en afranselen. En hij zal vijanden neermaaien met een machinegeweer. En wanneer haar blote hiel een doodsgeschenk opwerpt, wordt het extreem cool.
  En de blauwharige krijger zal een indrukwekkend geschenk van vernietiging vrijgeven uit haar scharlaken tepel. En bak de Engelse soldaten levend.
  Natuurlijk heb ik medelijden met de jongens, maar ze kwamen naar het oorspronkelijke Russische land - Alaska. En het is moeilijk om ermee om te gaan, zonder geweld.
  Maar Natasha, alsof ze met een krachtige, elektrische ontlading uit haar navel slaat en haar tegenstanders in een bloederige puinhoop gooit. Dat doet ze heel effectief.
  Maar de meest verwoestende voeding wacht op vijanden wanneer ze uit de boezem van Venus komen, zoals de magische hyperplasmatische storm beveelt. Dit brengt totale vernietiging.
  Strijder brult:
  - Communisme komt eraan!
  Zoya, die een dodelijk vuur op de vijand leidt, van machinegeweren, gehakt met zwaarden. Ze verpletterde een hele rij Engelsen. Toen gooide ze met blote tenen en sierlijke benen een dodelijke granaat. Verscheurde Britse soldaten.
  En toen de karmozijnrode tepels fonkelden van pulsars en de Britse macht verpletterden, werden de Britten helemaal ziek.
  Maar de navel van het meisje bracht bliksem vrij, waardoor de bajonetten van de geweren van de Engelse jagers smolten en ze zelf rookten.
  Maar het krachtigste geschenk van vernietiging vloog uit de grot van Venus. Hij nam alle vijanden tegelijk en verbrandde. En liet alleen hoorns en benen van tegenstanders over. Meer specifiek de zolen van laarzen.
  Zoya twitterde:
  - Communisme zal komen - glorie aan de tsaar!
  Augustinus vecht met een agressieve razernij. Ze is een meisje, nou ja, zo'n vechtlustig meisje dat ik niemand tegen haar kan redden. Haar koperrode haren wapperen in de wind als de banier van Lenin, waarmee ze het Winterpaleis gaan bestormen. De krijger zal een uitbarsting van machinegeweren geven, en elke kogel is precies op doel. En hij snijdt met zwaarden zonder onnodige ceremonies.
  En wanneer de blote tenen van het terminator-meisje een granaat met de meest dodelijke kracht gooien. En ze zullen alle soldaten van Groot-Brittannië die zich in het epicentrum van vernietiging bevonden, in kleine, verscheurde stukjes scheuren.
  Maar de robijnrode tepels werkten. Ook een dodelijk effect op tegenstanders. De ene tepel, glimmend van de juwelen, spuwde ontladingen naar de infanterie en de andere naar de cavalerie van het Britse rijk. En letterlijk gevlamd met helse hitte.
  Augustinus twitterde:
  - Glorie aan het moederland van Rusland!
  En nu, uit de navel van een meisje met een rood pak, zal de bliksem naar buiten vliegen. En het zal opvlammen langs de Engelse gelederen.
  Natasha piepte met haar blote hak:
  - Jij bent super!
  De roodharige vixen uit de grot van Venus zal een moorddadige stroom van een magische wervelwind vrijgeven en brullen:
  - Mijn thuisland van de USSR!
  Svetlana worstelt ook met agressieve wendingen. En met zijn blote tenen gooit hij dunne schijven, die elk een dozijn Engelse hoofden afhakken. De krijger ontbloot haar tanden. Schiet met machinegeweren, snijdt tegenstanders met zwaarden en verandert ze in een bloedige puinhoop.
  Maar uit haar aardbeientepels vlogen stralen van magische lasers. En laten we zeggen dat het echt gaaf is. Hoe op de vijand te blazen. En deze stralen die de mooie borsten van het meisje uitspugen, doen echt een prachtige verbranding.
  Het meisje in het algemeen, laten we zeggen de krijger-superman!
  En vanuit de ronde navel zijn de schoonheden als bliksem, die hele open plekken in de vijandelijke gelederen uitbranden.
  Svetlana piepte:
  - Voor Rusland, dat is de coolste van allemaal!
  En nu, uit haar prachtige boezem van Venus, vliegt een stroom van woedend magisch plasma naar buiten en valt op de Britten. Ze letterlijk tot as en brandhout verbranden.
  Svetlana gromde:
  - In de naam van de Russische Christus!
  Mirabela Magnetic, wanhopig vechtend en snijdend met zwaarden als een helikopter in aanvalsmodus, bevestigde:
  - In de naam van Jezus, onze Russische, blanke, almachtige God!
  En de blote voet van het meisje zal zo'n moordend geschenk van vernietiging lanceren.
  Daarna zal het meisje weer fluiten als een nachtegaal-rover. Kraaien van zo'n fluitje worden gek en vallen flauw. En hun snavels droegen Engelse schedels.
  Mirabel merkt op:
  - Beter een uur koning dan een eeuw slaaf .... Maar de man wil niet dood!
  Margarita giechelde en merkte op:
  - Ja, mensen weten zelf niet wat ze willen!
  Het meisje liet de molen draaien en gooide met haar blote voet een granaat. Toen liet ze haar parelwitte tanden zien en zei:
  - De mens wil God worden, maar wil niet offeren!
  En Margarita, gaf een salvo van machinegeweren. Veel tegenstanders neergemaaid. En dan hoe je moet fluiten. En de raven vielen op de hoofden van Engelse soldaten, met fatale afloop.
  Het meisje merkte lachend op:
  Alles wat naar de overwinning leidt is prachtig!
  Mirabela Magnetic, die een slachterij had uitgevoerd en de hoofden van een dozijn Engelsen had omgehakt, bevestigde:
  - Neem het op tegen de vijand, maar de middelen tellen niet!
  Natasha voerde een vlindertechniek uit met haar zwaarden. Toen gaf ze een zeer goed gerichte uitbarsting, waarbij ze tegenstanders neermaaide. Ze sneed ze als boter met een mes. En ze flitste met haar parelwitte tanden. Zonnestralen vlogen van haar hoektanden, die de hoofden van de Engelse soldaten afrukten. En dat deden ze allemaal dreigend en overtuigend.
  Toen pakten de blote tenen van het meisje een citroen en lanceerden ze. Die, na te zijn gescheurd, onmiddellijk honderd soldaten van Groot-Brittannië heeft gedoofd. En hak hun ledematen af.
  En dan zal Natasha uit haar navel, terwijl ze besprenkelt met bliksem van dood en verderf, de hoogste klasse tonen. En de navel werkte heel, heel agressief en zaaide een onvermijdelijke dood.
  En toen er vlekken van magische, vernietigende energie uit de grot van Venus regenden, bleek het een werkelijk uitmuntende kunstvlucht te zijn.
  Natasha blafte:
  - Voor heilige overwinningen!
  En scharlaken tepels zullen gevechtspulsars uitzenden die de vijand schoonsnijden.
  Maar in de aanval Zoya. Dit meisje met gouden haar is zo actief en sprankelend. Dus nam ze het en gaf van de machinegeweren een zeer goed gerichte en nauwkeurige salvo. En toen sneed ze de backhand met haar zwaarden. Raakt de worp op blote voeten van een dodelijke bom. En toen nam ze karmozijnrode tepels terwijl ze dodelijke pulsars met extreme kracht zou loslaten. En verscheur de krijgers van het leeuwenrijk.
  En schreeuw:
  - Glorie aan het communisme!
  En vanuit de navel zal hij zo'n wilde bliksem sturen dat hij de vijanden tot op de grond zal verbranden.
  En dan zal het meisje uit de grot van Venus een golf van zo'n grenzeloze kracht opwekken dat het gewoon een wild element zal zijn.
  Zoya brulde:
  - Voor Rusland, heilige koningen!
  En van pareltanden zal hij zulke hazen van vernietigingsenergie vrijgeven dat ze de helft van het Engelse regiment zullen verbranden. En hoe het de paarden zal schrikken dat er geen coolere meisjes zijn.
  Augustine ontblootte haar tanden en knipoogde naar haar metgezellen. Toen pakte ze het en gooide met haar blote tenen het geschenk van de dood naar de strijders van het leeuwenrijk. Ze vuurde een uitbarsting van machinegeweren af, runde toen een molen met zwaarden en hakte tegenstanders om.
  En piepend:
  - Voor het Russische communisme!
  En uit de robijnrode tepels kwam een geschenk van vernietiging en destructieve magie vrij. Letterlijk vijanden levend opeten.
  En toen bliksemschichten uit hun navels vlogen die door de Engelse gelederen schoten, en ze werden allemaal neergeslagen als een sikkel. Ja, en gebakken, zoals kebab in een pan.
  Maar uit de boezem van Augustinus stroomde een stroom van brandende, helse energie. En hoe hij alles begon te verbranden en het in as te veranderen. En nu was een heel Engels regiment, vanwege de stroom van magisch plasma, verdwenen.
  De roodharige krijger gilde:
  - Voor het Russische communisme!
  En van zijn parelwitte tanden hoe hij de konijntjes van de zon zal bevrijden. En die Engelse strijders zullen worden verbrand en hun helmen zullen worden omgesmolten.
  Dat is hoe de roodharige geeft.
  En hier is Svetlana in de strijd. Zo'n verschrikkelijke en brandende schoonheid. Hoewel haar haar wordt geassocieerd met sneeuw.
  De krijger nam het aan en liet opnieuw de zwaarden draaien, waarbij hij de tegenstanders doorsneed. Daarna vuurde ze met haar machinegeweren en heel nauwkeurig, bijna dodelijk en dodelijk. Alle kogels gingen rechtstreeks naar het doel.
  Toen lieten de blote voeten van het meisje geschenken van vernietiging en vernietiging los.
  Ze verscheurden veel soldaten van het Britse rijk.
  Maar pulsars van vernietiging vlogen uit de karmozijnrode tepels. Ja, ze zijn zo dodelijk dat ik ze niet van ze kan redden. En zo veel strijders van Engeland werden gebakken. En ze handelden zonder het minste medelijden.
  En uit de navel barstte het met zo'n brandende bliksem, abrupter dan de ontlading van de atmosfeer. En ze brandden allemaal tegelijk.
  En toen nam het meisje de konijntjes van volledige vernietiging en dood uit haar mond en liet ze los.
  Veel tegenstanders verbrand ....
  En zo zal een hele tornado van vernietiging en vernietiging uit de baarmoeder vliegen. En steek de Engelse strijders aan alsof het kaarsen zijn voor Kerstmis. En zal branden zonder de minste spijt.
  Svetlana blafte:
  - Glorie aan het vaderland van het tsaristische communisme!
  Mirabela Magnetic bevestigd met passie:
  - Glorie aan helden!
  En het meisje straalde ook zonnestralen uit van haar tanden, die veel Engelsen verbrandden.
  Toen werden de heksenmeisjes meegenomen en om de nederlaag van de tegenstanders te versnellen, lieten ze magische gassen vrij vanaf het vijfde punt. En tienduizenden Engelsen verstijfden tegelijk. En stortte toen in pijnlijke stuiptrekkingen in.
  Mirabela Magnitnaya en Margarita Korshunova floten in koor, synchroon, en een massa kraaien en gieren die waren samengekomen om naar de lichamen van de doden te pikken, grepen en vielen als vlokken op de Britten. En zij doorboorden hun hoofden en helmen, enzovoort. Ze hebben het zwaar getroffen.
  Augustinus liet opnieuw vanuit de grot van Venus een hele tornado van magie los, die de tegenstanders trof, en hoe het fluit met een wilde grijns van giftige tanden.
  - Ik ben het genie van de dood!
  En de hele zes zullen weer fluiten ... De laatste duizend Engelsen van het enorme leger zijn afgemaakt met hun fluitende en verfoeilijke moord. Ze gingen letterlijk de doodskisten binnen.
  Daarna is het tijd om over te stappen op de Britse vloot. Anderhalf honderdduizend Engelsen werden op het land vernietigd. En nu is het tijd om de zee op te gaan.
  Mirabela Magnetic, die met blote roze hakken nauwelijks de golven raakt, loopt langs de golven. Het meisje zwaait met haar zwaarden, vliegt naar het dichtstbijzijnde gordeldier en snijdt de matrozen met haar zwaarden. Vergeet niet te schieten met machinegeweren.
  En zijn blote voeten werpen zeer nauwkeurig en dodelijk granaten. En je kunt zeggen dat het geweldig is.
  En uiteindelijk grijpt het meisje het roer van het schip. Verandert een krachtig slagschip, en tegelijkertijd botsen twee schepen op volle snelheid met elkaar. Het was alsof twee bergen tegelijk samenkwamen, en het metaal stortte in en de wanden brandden. En de verwarde Engelsen vielen in het water. En verdronken bij honderden.
  Mirabela hoe te fluiten - de vis werd gek en begon de Engelse zeelieden te verslaan met hun staarten in de snuit.
  Het meisje siste:
  - Glorie aan het tsarisme - we gaan richting het communisme!
  Margarita, die tegenstanders neersloeg en met zwaarden in stukken hakte, en de Engelsen hakte als kool, brak door naar het roer. Met haar blote tenen gooide ze granaten naar de vijand en sloeg ze zijn ingewanden eraf. Het meisje bleek echt heel cool en onoverwinnelijk. En nu nam ze het roer in handen.
  En weer draaien de twee Engelse ijzersterke zich om en botsen. En het geknars van metaal, en de val van reuzen. En na de zondvloed.
  Ook Natasha is in een felle aanval. Ze werkte met zwaarden. Snijd vervolgens op een rij af. En met de blote tenen van vrouwenbenen lanceerde ze een bom.
  Toen greep ze het roer en draaide het slagschip op een ram. Maar tegelijkertijd vergat ze niet een pulsar uit een scharlaken tepel te schieten, waardoor de matrozen uit elkaar scheurden.
  Het meisje piepte:
  - Donder en bliksem!
  Zoya, die tegenstanders met zwaarden vernietigt en met machinegeweren schiet, maakte de weg naar het roer vrij. Ze draaide het slagschip met haar blote tenen. Hij ramde zijn naaste collega.
  Zoja gromde.
  - Het is fantastisch!
  En van de karmozijnrode tepel zal een andere pulsar vrijkomen.
  En hier is Augustinus in actie. Ze sneed met zwaarden naar de matrozen, gaf een salvo, zo erg dat er geen enkele kogel voorbij vloog. Breek door naar het doel. Ook het stuur draait met blote vingers.
  En beide gordeldieren botsen.
  De roodharige vixen riep uit volle borst uit:
  - Eagles zullen vechten voor het vaderland!
  Svetlana is ook een meesterlijke vrouw in gevechten. Hij snijdt de Engelsen met zwaarden. Dan zal het neermaaien met een salvo van het machinegeweer. En dan zal hij met blote voeten een paar dunne schijven gooien.
  Pakte het stuur vast, draaide zich om. En opnieuw botsen de gordeldieren.
  Het meisje piepte uit volle borst:
  - Ik verricht wonderen!
  Mirabela Magnetic, die de Engelsen met zwaarden had neergestoken, zadelde een ander schip. En weer duwde ze de gordeldieren met een draai. En hoe de krijger zal fluiten. En dat veel matrozen door bange vissen in het water zijn neergeschoten.
  Margarita is ook een meester in de strijd. Eerst worden de Engelsen met zwaarden geslagen. Dan pakt hij het op blote voeten en gooit moorddadige schijven. En na het meisje, zonder onnodige ceremonies, ontvouwt het gordeldier zich en ramt het op tegenstanders.
  Dan schreeuwt het meisje:
  - De kleur van de kaarten zal super zijn!
  Natasha is ook een meisje, helemaal geen blunder. Snijdt door de Engelse zeelieden heen als een vloeipapier. Dan grijpt hij het roer. En weer duwt gordeldieren. Maar wanneer een superklasse geschenk uit de scharlaken tepel vliegt, dan is dit de echte dood.
  Zoya vecht zonder complexen. Sla een stel Engelsen neer met zwaarden. Ze gooide met haar blote voet een boemerang en hakte hun hoofd eraf. En toen greep ze het roer en opnieuw kwamen de twee schepen met elkaar in botsing.
  De krijger piepte:
  - Laten we naar de ram gaan!
  Augustinus is ook een vrouw die je niet mag missen. Ze pakte het en met haar blote tenen greep de admiraal bij de neus en gooide hem overboord. En toen hakte ze iedereen in stukken met zwaarden als zuurkool. En toen greep ze het roer en keerde ze het slagschip met een helse ram.
  En ze begonnen samen te zinken.
  Svetlana is een krijger van verpletterende krachten. Ze heeft veel Engelse matrozen neergeschoten. En ze nam het roer met haar blote voeten over en ramde drie Engelse schepen tegelijk en slaagde erin ze gemakkelijk onder water te zetten.
  Toen riep ze:
  - Euthanasie van kostuumjuwelen!
  Mirabela Magnetic een ander Brits schip vangt en botst met een rammelaar, in dit geval een kruiser, brullend:
  - Glorie aan het moederland!
  Margarita zadelde ook een nieuw schip in beweging. En ze vulde zich met een gekke ram en vernietigde de vijand.
  En gromde:
  - Cruisers zinken!
  Natasha zadelde en duwde de kruiser ook op de gebruikelijke manier. Tegelijkertijd werd er ook een pulsar losgelaten uit de scharlaken tepel. Hij ramde het Britse schip recht in de zijkant en spleet het.
  De krijger piepte:
  - Glorie aan het vaderland van het tsaristische communisme!
  En dan zal er een klonter uit de boezem van Venus worden gegooid, die onmiddellijk twee kruisers overspoelde.
  Zoya zit ook in de aanvallende beweging. En het stuur draaide. Laten we de Britten vernietigen en de kruisers heen en weer duwen. En toen gooide ze een bom met haar blote tenen, en bracht een ander Engels schip tot zinken.
  Toen zette het meisje de vernietiging voort met bliksem uit frambozentepels.
  Augustine bevindt zich ook in een zeer agressieve ommekeer. Snijd de Engelsen met zwaarden. En toen gooide ze met haar blote voet een granaat, die het roer raakte en de Engelse kruiser zo draaide dat hij in aanvaring kwam met zijn collega.
  De robijnrode rechtertepel brak bliksem uit die het fregat deed zinken, en de linker brigantijn.
  De rode harpij brulde:
  - Glorie aan het tijdperk van het tsarisme!
  En vanuit de grot van Venus, als een magische tsunami.
  Svetlana, ook in wilde extase, blafte:
  - Rusland zal winnen!
  En ze veranderde een ander schip in een ram en begon metaal te breken. En beide schepen begonnen tegelijk te zinken en te exploderen.
  Mirabella Magnetic floot weer... Duizend vissen sprongen op en sloegen onmiddellijk met hun staarten tegen de zijkant van de kruiser. Hij kantelde en begon te zinken.
  En het terminator-meisje ving een andere kruiser en stuurde die zo behendig met haar blote, meisjesachtige benen, terwijl ze aan het stuur draaide, dat vier schepen er tegelijk uit zonken.
  En Margarita duwde twee kruisers, nadat ze ze tot zinken hadden gebracht, piepend:
  - Glorie aan het moederland van het koninklijke leven!
  En het meisje gooide vijf erwten met haar blote tenen, en meteen explodeerden vijf schepen van het Britse rijk als doppen onder een voorhamer.
  Natasja knikte goedkeurend. En ze wierp een stroom energie uit haar baarmoeder van Venus. Verdronken een paar kruisers en gorgelde:
  - Rusland om onder het communisme te leven!
  Zoya gooide ook een tsunami van energie uit haar baarmoeder, gooide de schepen omver en siste:
  - En nog beter onder het tsarisme!
  Augustina stuurde met haar robijnrode tepels een stroom energie naar haar vijanden. Steek meerdere schepen tegelijk in brand. Ze sloeg de bliksem uit haar navel en gilde:
  - Voor de koninklijke buiging!
  Svetlana duwde ondertussen de laatste twee Britse kruisers en bracht nog een paar schepen tot zinken door magische laserstralen uit aardbeientepels te werpen. Toen nam ze het en gaf het een bliksemontlading uit de boezem van Venus en gilde:
  - Voor de grootsheid van de tsaren van Rusland!
  Mirabela floot opnieuw ... Nu begonnen de dolfijnen de zijkanten van de Engelse schepen te raken, waardoor ze gedwongen werden om te rollen en te zinken.
  Het meisje zong:
  - Hoger communisme is tsarisme!
  Margarita, dit meisje op blote voeten, gooide nog een erwt naar het Britse fregat en bracht een ander schip tot zinken, waarbij ze haar blote hiel bewoog, vyaknula:
  - En de tsaristische tijden waren de beste!
  Mirabela, die de Britten afsloot, was het hiermee eens:
  - Natuurlijk de beste!
  En het meisje, dat haar blote, ronde hiel in de boeg van het fregat bewoog, deed hem opvliegen en nog drie schepen laten zinken.
  
  EEN MEISJE OP BLOTEVOET TEAM GENGHIS KHAN
  Het strijdersmeisje haast zich naar de slag bij Kalka om de Russische rati te helpen. Ze rent en flitst met haar blote, gebeitelde, gebruinde benen.
  De slag op de Kalka is van cruciaal belang. Als je de Mongoolse rati verslaat, zal er misschien geen Batu zijn met het daaropvolgende Mongoolse-Tataarse juk. Dit is in ieder geval een les en de afstammelingen van Genghis Khan zullen drie keer nadenken voordat ze naar Rusland gaan.
  Mirabela rent de Russische troepen te hulp en zingt vurig voor zichzelf, haar blote, ronde, enigszins stoffige hakken flikkeren;
  Ik ben het sterkste meisje ter wereld
  Wie werd geboren in zuiverheid...
  Er is geen mij mooier op de planeet -
  We zullen overal gedijen!
  
  Moge Rusland beroemd zijn om al het mooiste,
  Het land dat de hele wereld veroverde...
  Laat mensen meteen interessanter worden
  Elke krijger is een waar idool!
  
  Ik zal het heilige land verdedigen
  Waar zijn onze voorouders, geloof de sterkste...
  Zoek uit mensen, het meisje is blootsvoets,
  Ze is een arend, geen mus!
  
  Ik was een Komsomol-lid in een vorig leven,
  De nazi's vochten beroemd zo verpletterend ...
  En de stem van het meisje was zo rinkelend,
  En een heldere luchtige ziel!
  
  Ik heb heel dapper gevochten in de buurt van Moskou,
  In de vorst was er een meisje op blote voeten ...
  En vind mijn druk zo schokkend,
  Ik brak Fritz' gezicht met mijn vuist!
  
  Tot eer van Jezus onze banier,
  En ook de grootste God Svarog ...
  Voor altijd Lada allerheiligst bij ons,
  En de helderste Witte God ter wereld!
  
  Wij zijn de mensen die zijn geboren in het licht van de zon,
  Yarilo inspireerde ons tot een prestatie ...
  En het lied van de meisjes stroomt hevig,
  Zie, de cherub spreidt zijn vleugels!
  
  Ik schoot treffend uit een machinegeweer,
  Met blote voeten een cadeautje gooien...
  Ik gooide mijn net naar de fascist,
  Het meisje ziet er een beetje oud uit!
  
  Warrior, ik beschouw van God,
  Creëerde een wereld waarin schoonheid...
  In de naam van de grootste Svarog,
  In de ziel van schoonheid rijpt schoonheid!
  
  We verdedigden het Kremlin tegen de nazi's,
  We waren in staat om iedereen tegelijk te laten tellen ...
  Nee, een demobilisatie komt niet van een meisje,
  En we troffen de Fritz recht in het oog!
  
  Voor de glorie van het eeuwige communisme,
  Ik vocht op blote voeten als Komsomol-lid ...
  We zullen de zwermen van het fascisme vernietigen,
  Zodat staal niet bezwijkt voor de vijanden van Rusland!
  
  Meisjes vochten in de buurt van Stalingrad
  Aleli is als een robijn in hun tepels ...
  We zullen zien dat het communisme spoedig wordt gegeven,
  Geen verdriet en verlangen kennen!
  
  Wij zijn de beste meisjes van het vaderland,
  Ik ben bijna naakt lid van Komsomol ...
  Maar zo verpletterde het Reich uit een machinegeweer,
  Dat de Duitsers ons bedrijf niet zijn binnengekomen!
  
  In de naam van het meest stralende Rusland,
  Ik geloof dat alles heel goed zal zijn ...
  Grote Jezus gelooft missie
  Tijdens het kloppen schelpen beitel!
  
  In de naam van ons grote moederland,
  We zullen de kwaadaardige fascisten leiden...
  Ja, laten we de kudden van de wilde horde stoppen,
  Zelfs in een woedende aanval, een boze dief!
  
  Laat de naam van Jezus schijnen als een zon
  Moge moeder Maria een groot paradijs schenken...
  Voor Lada de Almachtige zijn we kinderen,
  En je vecht dapper en durft!
  
  In de naam van ons grote moederland,
  Wat gaf het communisme overal ...
  Heiligen van de iconen schijnen, ik zie de gezichten,
  In één enkele familie van de Heer!
  
  In de naam van de almachtige Svarog,
  Verlosser Christus Almachtig...
  We moeten als de God van het gezin zijn,
  Op al de Oneindige Schepper!
  
  Ja, Rusland zal de vlag boven zichzelf uithangen,
  We worden sterker en wijzer...
  Hoewel Genghis Khan aanvalt met een steile,
  Maar wij meisjes zijn nog steeds slimmer!
  
  Dus ik zeg je mensen dat je durft
  Dien de Russische goden trouw aan ons ...
  En red de zielen van Russen in de strijd,
  Hoewel het een helse zwerm treft!
  
  We zullen winnen, dat weet ik zeker
  We zullen in staat zijn om alle nazi's te verslaan...
  Kaïn zal de strijders van het vaderland niet verpletteren,
  En met een formidabel gebrul zal de beer leven!
  
  We gaan alles heel tof doen,
  We zullen alle Fritz en Mongolen verslaan....
  Het is tenslotte gevaarlijk om met meisjes te vechten,
  Het volk van Rusland weet onoverwinnelijk!
  
  We zullen allemaal dreigende grijns tonen,
  We zullen de hoorns van Genghis Khan breken...
  In de naam van de eindeloze soort glorie,
  Laat er een heel helder lot zijn!
  
  Ja, we zullen prachtig vechten tegen de meisjes,
  We zullen de hoogste klasse ter wereld tonen ...
  Ik ben een krijger, en de ziel gelooft niet in een clown...
  En God zal Christus belonen voor de overwinningen!
  
  We zullen de tumens van Genghis Khan breken,
  Op Kalka zullen er meisjes in de strijd zijn ...
  Weersta de helse slag niet,
  Ik hou van Jezus en Stalin!
  
  Dus ik zal de vijanden hakken, geloof zonder te tellen,
  Ik kan ze verslaan als muggen ...
  Geloof me, we hebben een zware taak,
  Hoewel het leven zo breekbaar is als een zijden draad!
  
  In de naam van Lada, Heilige Maria,
  Wat gaf jeugd en liefde...
  Wij zijn meisjes met volledig blote voeten,
  Laten we de tegenstander in modder en bloed vertrappen!
  
  Christus zal komen en de doden zullen opstaan
  Perun, Yarilo, Witte God, Svarog ...
  Ze zijn één, mensen weten het eerlijk
  En boven het universum is de Almachtige Rod!
  
  Kortom, ons geluk zal eeuwig zijn,
  Prachtig en wonderbaarlijk voor eeuwen...
  Zowel hemel als aarde zijn in machtige macht,
  En onsterfelijkheid, en jeugd voor altijd!
  Mirabela zong prachtig en haar lichaam is erg gespierd, gebruind en aantrekkelijk. En haar blote benen zijn zeer aantrekkelijk flash.
  Het meisje was een beetje laat en de strijd was al aan de gang. Maar toen kwamen er andere schoonheden aanlopen. Natasha, Zoya, Augustinus, Angelica, Svetlana. En dit zijn al zes krijgers. En de krijgers zijn erg cool en fysiek erg sterk met brede schouders en hoge borsten.
  Hier zijn zes meisjes met gespierde en extreem gebeeldhouwde lichamen.
  Mirabela sneed met haar zwaarden en sloeg de tegenstanders kirrend:
  - Glorie van het Grote Russische Rijk!
  En met haar blote tenen wierp ze een schijf met scherpe randen, en hakte de hoofden af.
  Natasha, die de Mongoolse krijgers neerhaalde, de tegenstanders afslachtte en piepte:
  - Voor Rusland tot het einde!
  Zoya, die de kernwapens doorsneed, verklaarde, met ontblootte tanden, en gromde:
  - Ruby Dzjenghis Khan!
  Augustine, die de vijanden van Kievan Rus doorsneed, gooide een boemerang met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  Angelica sneed tegenstanders af en gooide met haar blote hiel een dodelijke granaat met vernietiging en kirde:
  - Voor het vaderland voor Rusland!
  Svetlana, die de Mongoolse krijgers doorsneed en met haar blote vingers giftige naalden wierp, gromde:
  - Voor de coolste overwinningen!
  Mirabela sloeg de vijandelijke kernwapens met grote passie neer en het enthousiaste meisje begon te zingen;
  Groot Rusland - grenzeloze velden,
  Laat het heilige land branden tussen de sterren...
  Ik geloof dat de gevoelens van het hart niet smelten -
  We zullen de grens van rand tot rand beschermen!
  
  Laat er communisme zijn in ons huis,
  Die het leven schonk aan kameraad Lenin...
  En de boze vijand van het fascisme is vernietigd,
  In naam van de grootste generaties!
  
  Het moederland in onze harten is tenslotte één,
  En in de toekomst naar vele sterrenstelsels...
  Laat mijn land eeuwenlang beroemd zijn
  Moederland je bent niet alleen een snoeppapiertje!
  
  Laat mijn vaderland bloeien
  We zullen Genghis Khan verslaan...
  Wint open een onbeperkt account-
  Tot eer van mij ken ik de Rus Ivan!
  
  We zijn strijdersmeisjes zo sterk
  Dat de tegenstander ons niet kan overwinnen ...
  Wij zijn de dochters van Svarog en zonen,
  In staat om de Führer in het gezicht te slaan!
  
  Voor ons Godin Lada geloof ik
  Die het leven schonk aan vele goden ...
  Alle mensen zijn een vriendelijke familie,
  Wat ik in mijn hart ken Rod!
  
  En de almachtige Russische Jezus,
  Geboren in de grote orthodoxie...
  Natuurlijk is de demiurg helemaal geen lafaard,
  De Almachtige heeft zich onder de mensen gevestigd!
  
  Tot eer van de almachtige Christus,
  We zullen onze scherpe zwaarden heffen...
  Vecht tot het einde tegen de Mongolen
  Zodat de horde van Batu niet naar Rusland komt!
  
  Ja, bij ons de oneindige in macht Rod,
  wie schept het universum...
  En hij kon het gewoon
  Wat ons gewoon verbaast bewustzijn!
  
  Wij zijn mensen - dit is de ruimte van de ruimte,
  In staat om het universum te veroveren...
  Hoewel Baty bijl de hordes prikte,
  Rusland met de kracht van de familie in de strijd ongewijzigd!
  
  Meisjes zijn dol op blootsvoets,
  Haast je snel door de ijzige sneeuwbanken ...
  En ze zullen de Mongool met een vuist slaan,
  Om niet te durven omgaan met het Vaderland!
  
  Een mooier vaderland kun je niet vinden
  Hoewel ze Rusland aanvallen met een nachtmerrieachtige kudde...
  Het meisje is niet ouder dan twintig jaar,
  Ze heeft al samoerai omgehakt!
  
  Ze is mooi en stijlvol
  Het meisje dat de Mongolen voor de grap vernietigt...
  Laat Satan de aarde aanvallen -
  We zullen de vijand verpletteren met een stalen route!
  
  Dus ik zwaaide met mijn blote voet,
  En ze prikte met haar blote hiel in de kin...
  Ik ben zo'n coole meid geworden
  Je hebt in dit geval geen samovolok nodig!
  
  Mijn zwaarden flikkeren als een veer,
  En ze sneden het Mongoolse leger zo beroemd...
  Moge mijn riem sterk zijn,
  De vijand zal wild worden vernietigd!
  
  Ja, ons Rusland is niet mooier om te vinden,
  Geweldig als de zon boven de planeet...
  We kunnen geluk voor onszelf vinden,
  En heldendaden worden gezongen!
  
  Rusland is een stralend land,
  Wat gaf het communisme aan de volkeren...
  Ze is voor altijd aan ons gegeven door Kin,
  Voor het moederland, voor geluk, voor vrijheid!
  
  Vaderland - wij verheerlijken de Heer Christus,
  Laat Maria en Lada verenigd zijn...
  Kameraad Stalin verving zijn vader...
  Wij Russen zijn onoverwinnelijk in gevechten!
  
  De volkeren van de wereld houden van de Russische manier,
  Wij zijn één, geloof mensen in hart...
  Geloof me, buig ons niet met een vuist,
  We zullen binnenkort de deur naar de ruimte openen, dat weet ik!
  
  Met blote voeten zullen we Mars betreden,
  Binnenkort zullen we Venus in moed onder de knie krijgen ...
  Alles zal gewoon de hoogste bekende klasse zijn,
  En een man zal elke held worden!
  
  Ja Jezus is Superman
  Met Svarog zal Rusland opstaan uit zijn knieën ...
  De jongens zullen geen problemen hebben,
  Laten we de familie in oneindige naam verheerlijken!
  De Mongolen waren slechts dertigduizend en zes meisjes hakten ze heel beroemd.
  En toen Mirabela Sudubey's hoofd afhakte en met haar blote tenen een scherpe dolk wierp, zwaaide de weegschaal uiteindelijk naar de Russische troepen.
  Mirabela, die de Mongolen hakte, zei:
  - In oorlog wil de commandant meestal leiden als een leeuw, maar om te winnen mag een ondergeschikte geen ram zijn!
  Natasha merkte agressief op, sneed door de kernwapens en sloeg zonder problemen hun hoofd eraf:
  - Een politicus is een schouder die vergiftigde honing geeft, en een overvloed aan beloften met een smaakmaker van leugens en zonder het zout van de waarheid!
  Zoya, die de Mongolen in stukken sneed en met haar blote voet een giftige naald toewierp, kirde:
  - Wanneer een politicus zijn mond opent, sluit de ziel van de kiezer stevig!
  Augustinus sneed de Mongolen af en ontleedde ze tot op de zadels en tjilpte:
  - Hoe meer gouden bergen uit de mond van de politicus vliegen, hoe groter de kans dat de portemonnee van de kiezer leeg is!
  Angelica, die de Mongolen hakte en hun hoofd afhakte, hun kaken brak met blote hakken, merkte geestig op:
  - Het is gemakkelijk voor een politicus om de gouden berg van zijn eigen beloften te beklimmen, voor de kiezer opent zo'n stijging een val in de afgrond!
  Svetlana ging verder, de overlevende Mongolen waren al gevlucht, en ze wierp naalden met haar blote tenen, koerend:
  - God gaf de mens reden voor de schepping en politiek voor straf!
  Daarna veranderde de strijd uiteindelijk in het achtervolgen van vijanden. Mirabela hakte tegenstanders neer en zong:
  - De krijgers van de duisternis zijn echt sterk,
  Het kwaad regeert de wereld zonder het aantal te kennen...
  Maar jullie zijn de zonen van Satan,
  Breek de kracht van Christus niet!
  En Mirabela maakt de vijanden af.
  De laatste Mongolen omhakken, zei ze:
  - Een onvoltooide vijand is als een onbehandelde ziekte - verwacht complicaties!
  In deze strijd wonnen de Russen natuurlijk. Maar dit is niet genoeg. De Mongolen, die hun krachten hebben verzameld, kunnen nog steeds naar Rusland gaan. Hoewel ze een lesje hebben geleerd.
  Daarom kregen de zes meisjes de opdracht van de Russische goden om Genghis Khan te doden totdat hij zich in Khorezm versterkte.
  Ze belegeren gewoon de oude hoofdstad van het rijk. Misschien de enige grote stad die weigerde zich over te geven. En nu bestormen de Mongolen het.
  Natasja stelde voor:
  - We moeten Genghis Khan en zijn zonen doden. Dan zal het Mongoolse leger uiteenvallen!
  Mirabella bevestigde:
  - Meer actie - minder woorden!
  En de meisjes - alle zes vielen de tegenstanders aan. En laten we de Mongolen snijden met zwaarden die langer werden, en geschenken van de dood gooien met blote tenen.
  De krijgers verspreidden zich... En ze sneden door hele open plekken in de posities van de vijand. En hoe ze ze knippen.
  Mirabela, die de Mongolen hakte, merkte op:
  - We zijn niet te verslaan!
  Natasha, die de legioenen van de Mongolen doorsneed, bevestigde dit:
  - Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk!
  En Zoya bewoog zich met haar blote hiel naar de Mongolen en scheurde ze figuurlijk aan stukken. Toen gilde ze:
  - Ik geloof dat Rusland herboren zal worden!
  Angelica, snijdend door tegenstanders, piepte:
  - Daar vecht ik voor!
  Augustinus, die de Mongoolse rati verpletterde, brulde:
  - En ik ben niet bang voor tegenstanders!
  Svetlana gaf uit, vijanden hakkend met smaak:
  - Dat zal de verdediging van Kievan Rus zijn op de verre naderingen!
  En de meisjes, die de Mongolen neerhaalden, zongen in koor;
  Genghis Khan wilde de wereld regeren,
  Hij heeft ambities vol dozen...
  Wil het vaderland van Kiev raken,
  Maar we rijden hem regelrecht de kist in!
  
  Wij zijn de meisjes van de dochter van Svarog,
  We kunnen alle Mongolen verslaan...
  In elk hart is er een deeltje van God,
  Een slechte dief zal ons niet overwinnen!
  
  Geloof dat we snel bij Jezus zullen zijn
  Hij stelt zich de meest glorieuze God voor...
  Om grote kunst te veroveren,
  Zodat iedereen in het hart van glorie kan!
  
  Genghis Khan valt sluipend aan,
  Zijn hordes rati zijn geweldig...
  Ik baarde het meisje op de lasso,
  Nuker krijgers geleid!
  
  Rusland zal natuurlijk heel slim zijn,
  Het puurste moederland...
  Zelfs niet-gelovigen zijn er gelukkig mee,
  Hoewel soms problemen met Satan!
  
  De grootste is de overwinnaar,
  Deze kwaadaardige barbaar Genghis Khan...
  Wie boog is een verrader in zijn ziel,
  We zullen niet veroverd worden door de Mongoolse Khan!
  
  De vijand is natuurlijk erg sterk,
  Zijn hordes zijn als een oceaan...
  Maar de meisjes zien er stijlvol uit,
  Geslagen in het hart van Genghis Khan!
  
  We kunnen een deeltje van de wereld veroveren
  Laten we de grappende horde overwinnen...
  Daarom, in Christus de ziel van een afgod,
  Ik zal het leger van de Mongolen breken!
  
  Genghis Khan is een vechter, hoewel geweldig,
  Maar geloof me, we zullen het breken ...
  Ook al gaat de draak met duizend gezichten,
  Glorie wordt bevestigd met een stalen zwaard!
  
  Rusland verdedigde het land met zichzelf,
  Van de invasies van de helse sprinkhaan...
  Ze bedekte haar moeders borsten -
  Alle volkeren van de zon en de aarde!
  
  De meisjes zeiden heel stellig:
  Genghis Khan die je niet kunt weerstaan...
  De vlag van het vaderland ontwikkelde zich trots,
  Met vijf slaag je stevig voor het examen!
  
  Het zwaard van de meisjes heeft een punt,
  Wat sterker is in het universum is niet te vinden...
  Draag de dieren geen onzin,
  We zullen het paradijs van de liefde kunnen betreden!
  
  Er is niets beters in het moederland dan de
  meisjes van de wereld, de wereld, de diamant...
  Russen, Tataren, Mordoviërs, Chukchi -
  Voor jullie allemaal zal Christus zijn leven geven!
  
  Alles komt goed in onze wereld,
  de horde Genghis Khan is omgekomen ...
  Armageddon Batu zal niet komen,
  Satan zal de Russen niet vertrappen!
  Hier gooide Natasha een scherpe dolk en maakte Genghis Khan af door met haar blote tenen een geschenk van de dood te werpen.
  En Mirabela Magnetic sneed het hoofd af van de oudste zoon van Genghis Khan Jochi.
  Zo werden de twee belangrijkste leiders van de Mongolen gedood.
  De tweede zoon van Genghis Khan werd gedood door Augustinus, en de derde door Zoya, toeslaand met dodelijke geschenken van de dood.
  Maar de vierde zoon, Svetlana brak haar nek met een klap met haar blote voet.
  Ja, deze meisjes toonden de hoogste vechtklasse. Genghis Khan heeft slechts één wettige zoon, Kulkan, maar hij is nog steeds een klein kind. De strijd om de macht is dus onvermijdelijk. Er is echter ook een kleinzoon van Mengo - de oudste van Jochi en al bijna een volwassen jongeman.
  Hij kreeg de opdracht om de lichtrode Angelica af te maken. Zodat er alleen nog kleine kinderen overblijven en er wordt gestreden om de troon van Genghis Khan.
  Dus de Mongolen zullen de campagne tegen Rusland niet aankunnen. En hoogstwaarschijnlijk zal hun rijk uiteenvallen en wegzinken.
  De meisjes hebben echter, voor het geval dat, verschillende van de meest gezaghebbende commandanten van Genghis Khan doodgehakt, zodat niemand Rusland kon veroveren en de Mongolen kon verenigen.
  Daarna keerden flikkerende blote, ronde hakken terug naar hun tijd.
  Kievan Rus kende de invasie niet. Geleidelijk aan werd de feodale versnippering vervangen door de consolidering van de Landen. En dit werd gedaan door Alexander Nevsky, wiens overwinningen op de Zweden en Duitsers zijn gezag versterkten. En omdat hij niet vergiftigd was, regeerde hij lange tijd en slaagde hij er zelfs in om gekroond te worden, waarbij hij de titel van keizer en koning ontving. Daarvoor had hij Polen, Bulgarije en alle staten langs de Wolga veroverd. Tsargrad werd ook ingenomen. Creëer je eigen grote rijk. Wat niet uit elkaar viel, aangezien Nevsky de troonopvolging van zoon op zoon en door anciënniteit versterkte.
  Zo ontstond de koninklijke dynastie. Kievan Rus bleef veroveren. Ze had krachten die niet te vergelijken waren met haar buren. En in tegenstelling tot het islamitische kalifaat en het rijk van Genghis Khan, stortte het niet in. Alexander Nevsky zorgde voor een sterke centralisatie van het Russische rijk en beperkte de macht van de satrapen, waardoor ze vervangbaar en ondergeschikt werden aan Kiev en Constantinopel.
  Dus alles was in orde. Tot de hele wereld verenigd en geconsolideerd werd.
  En dit versnelde natuurlijk de wetenschappelijke vooruitgang en mensen vlogen veel eerder de ruimte in en beheersten de planeten van het zonnestelsel. Het leven werd beter en beter. Onder deze omstandigheden werd Genghis Khan soms herinnerd, en er werd opgemerkt dat ook hij een groot rijk zou kunnen creëren als de Russische godinnen hem niet hadden tegengehouden.
  Er zijn ook films gemaakt...
  En toen de wetenschap het geheim van de tijd ontwikkelde en onder de knie kreeg, werden Alexander Nevsky en Genghis Khan uit de dood herrezen.
  Ze speelden schaak met elkaar. Nevski merkte op:
  - Je was een waardige veroveraar!
  Genghis Khan knikte.
  - Ik gaf alleen toe aan de dochters van de Russische goden!
  En een rokade gemaakt.... Beide heersers uit de oudheid lachten en merkten op:
  - Elke persoon is de smid van zijn eigen geluk, maar alles wat in de wereld bestaat, is afhankelijk van hogere machten, eer niet meegerekend!
  ALEXANDER DE VIERDE LEVENDE GOD
  Deze keer wordt Mirabela gestuurd om Alexander de Vierde, de zoon van Alexander de Grote, de meest legendarische koning, te helpen in de strijd.
  Het is maar een jongen van tien. En de echte macht in het rijk is van de regent.
  Mirabela kon zich de naam van de regent niet herinneren. En voorlopig rende ze gewoon langs het hete zand van het Midden-Oosten en sloeg haar blote, gebruinde en sierlijke benen.
  Ja, het was geen gemakkelijke weg voor haar. Het zand op de hielen van het naakte meisje brandt erg.
  Om wat afleiding te krijgen besloot Mirabela te zingen. Het nummer verhoogt immers echt de toon van het leven:
  En de stem van de schoonheid is geweldig.
  Het meisje zingt zo vrolijk;
  Ik ben een meisje op blote voeten dat door de woestijn rent
  Heet zand kwelt mijn zolen...
  Wat is er nu met de schoonheid gebeurd?
  Waarom heeft ze een nachtegaalstem!
  
  De wereld, natuurlijk, geloof me, is niet lief,
  Geloof me, er zijn veel problemen onder de zon...
  Helaas blijft er een onaangename nasmaak achter,
  En jachtmeisjes kennen grote veranderingen!
  
  Hier in het tijdperk daalde, geloof Alexander,
  Grote Macedonische strijder van God...
  Was er als een naakte Cassandra,
  De machtige commandant - geloof me, goed gedaan!
  
  Maar de heerser, zo mooi als de zon, stierf,
  Zijn zoontje bleef op de troon...
  En daar verscheur je natuurlijk geen kraaien in,
  Wat een kind op de troon, helaas, helemaal alleen!
  
  Het meisje probeerde hem ijverig te beschermen,
  Houd de heilige droom op de troon ...
  Zodat het rijk de wereld niet een beetje regeert,
  Ik zal een gebed voorlezen tot de Almachtige God!
  
  Nu ren ik op blote voeten door de woestijn,
  Het is erg pijnlijk voor mijn ongelukkige zolen ...
  Het rijk was in complete beroering
  Moge de Almachtige God helpen, cherubijn!
  
  Dus snelde ik naar het kamp van de oorlogszuchtige Grieken,
  Aangeboden diensten in zwaardvechten...
  Omdat we allemaal menselijke broers zijn
  En moedig geloven dat we de tegenstanders zullen breken!
  
  Wat is het lot van de Slaven,
  Vecht hard, vervloek het lot niet ...
  Indien nodig zullen we banken op de vijand zetten,
  De rekening was al geopend liep een boete op!
  
  Hier vecht ik voor de eenheid van de oude wereld,
  Zodat de Grote Allerhoogste Heer regeert...
  De veldslagen van het vaderland klinken immers als een paradijselijke lier,
  Soms het heilige vlees scheuren!
  
  Ja, het meisje is een held van het land, een patriot,
  Voor het rijk van de Grieken die vechten voor liefde...
  Ik zal het oude kind op de troon beschermen,
  Omdat het van God kwam, weet je, kind!
  
  De wereld van de mensheid zal glorieus zijn,
  Ik weet dat het geweldig zal zijn en dat alles goed zal komen...
  Macedonië is bijna inheems Rusland,
  De boot moet waterpas worden gesteld als de riem erin is gebroken!
  
  Spoedig zal God Jezus met genade tot ons komen,
  Hij zal redding geven aan de zonen van de mensheid aan iedereen...
  Zodat de plebejers de wijste adel worden,
  Om meer alledaagse problemen op te lossen!
  
  Eer aan God en eer aan Christus Jezus,
  Dat de grote zon aan de hemel baarde...
  Het heeft met kunst te maken...
  Mogen we meer rechtvaardige krachten hebben!
  
  Dat is wanneer we de lucht in vliegen in de lucht,
  Laten we opstijgen boven de sterren om Jezus te houden...
  Allen die stierven in grote extase zullen worden opgewekt,
  Prijs de Heilige Maria voor de Zoon!
  Mirabela eindigde met zingen, en hoe ze opsprong en met haar blote voeten over de draaitafel in de lucht scrolde. En lach.
  Toen herinnerde het meisje zich dat de regent van Alexander de vierde, Philip Arridea, zijn oom en broer van Alexander de Grote was. Maar hij is vermoord. En nu zit Antigonus Eenogig op de troon. Hij steunt Alexander de Vierde.
  En Cassander, de heerser en satraap van Macedonië, verzet zich tegen hem.
  Er zal een strijd plaatsvinden waarin zowel Antigonus Eenogige als de nominale tsaar Alexander de Vierde zullen omkomen.
  Antigonus One-Eyed heeft meer territorium en troepen. Cassander heeft Macedonië zelf en Griekenland - een meer georganiseerd en beter bewapend leger.
  Dus de kansen zijn ongeveer gelijk - en de kleinste kans kan de uitkomst van de strijd bepalen.
  Hoewel dit verhaal een beetje anders is dan het officiële, maar de tijden zijn oud, weet niemand echt hoe het was.
  Mirabela vlucht naar het kamp van Antigonus One-Eyed. En haar blote, ronde hakken fonkelen.
  De wimpels en vlaggen van het kamp zijn al in de verte zichtbaar. Het leger is groot. Tel de landen tot aan India en een deel van India. Egypte twijfelt nog welke kant het moet kiezen.
  Antigonus en Cassander vechten om de macht. Maar de overwinning van Antigonus maakt het mogelijk om het rijk weer in één vuist te vatten, terwijl Cassander het juist verstrooit.
  De keuze voor Mirabela ligt dus voor de hand!
  Het meisje rent naar het kamp. Warriors staarden onmiddellijk naar haar gespierde, gebruinde, in een bikini.
  Maar niemand durfde ruzie te maken en te vertragen.
  Mirabela haast zich en haar blote voeten laten sierlijke voetafdrukken achter in het zand.
  Veel krijgers, vooral jonge, vallen op hun knieën en kussen gretig deze voetafdrukken.
  Hier loopt een mooi, gespierd meisje langs de tenten. Krijgers buigen voor haar.
  En kus haar voetafdrukken weer. Mirabela is een meisje dat gewoon super is.
  Een jonge krijger probeert haar bij haar blote knie te grijpen. En het meisje pakte het en schopte het.
  Hij viel en crashte.
  Mirabella zong:
  - Verdien mij, jij verdient mij
  Je verdient een meisje!
  Verdienen, schoonheid met een pistool,
  Zondig niet meer!
  En iedereen valt voor haar op de knieën.
  Het meisje rent naar de tent van Antigonus. Het is zo groot als een echt paleis.
  En er zijn hier veel krijgers - minstens tweehonderdduizend voor het hele kamp. Hier is de mier.
  Bij de ingang wordt Mirabela opgewacht door echte helden. En ze lieten het meisje door.
  Hier komt de krijger de tent binnen en gaat verder, met blote, sierlijke benen op weelderige tapijten stappen.
  Ze wordt opnieuw en opnieuw gemist. En de meisjes buigen recht naar de taille. En alles ziet er geweldig uit.
  Hier is ze in de tent en Antigonus ontmoette haar. Een vrij grote man met een ooglapje.
  Keek naar het meisje mooie woord godin.
  En zei:
  - Je kwam voor de liefde!
  Mirabela schudde haar hoofd en brulde:
  - Ik kwam om je de overwinning te brengen!
  Antigonus knikte en antwoordde:
  - Wat weet jij over Cassandra!
  Het meisje antwoordde met een glimlach:
  Hij heeft een val voor je uitgezet! Hij heeft drie soldaten minder, maar die zijn beter georganiseerd. Als we echter van de kant gaan waar we niet worden verwacht, kunnen we een beslissende overwinning behalen!
  Antigonus vroeg wantrouwend:
  'Wat als Cassander je zelf heeft gestuurd?' En je leidt ons in de val!
  Mirabela antwoordde zelfverzekerd:
  - Cassander zal het rijk niet kunnen verenigen. Hij is gewoon een usurpator. Alleen onder het bewind van de zoon van Alexander de Grote kan de eenheid van de staat worden bewaard. En ik help altijd degenen die bijdragen aan de eenheid van de mensheid!
  Antigonus knikte.
  - Op de een of andere manier geloof ik je! Nou, laten we gaan kamperen!
  Mirabela reageerde agressief met woede:
  - We zullen moedig de strijd aangaan voor de kracht van Petrik,
  En in dromen God Amon - heilige gezichten!
  Waarna het meisje aanbood het leger te leiden, en Antigonus stemde toe.
  Alexander de Vierde zelf verscheen.
  Hij was een vrij grote en gespierde jongen. Blond haar en een donkere huid door zonnebrand, het was duidelijk dat het kind meer op zijn gemak was op blote voeten dan het dragen van sandalen en harnassen.
  Maar hier stapt de jongen op het paard. Hij is elf jaar, maar je kunt er veertien of vijftien geven.
  Men kan zien dat hij Mirabela met belangstelling aankijkt en zei:
  Wat heeft ze spieren!
  Het meisje antwoordde met een glimlach:
  "Ik ben een strijder van topklasse!"
  De jongenskoning knikte.
  - Rechts! Na de overwinning, zal ik je mijn eerste vrouw maken!
  Mirabela merkte met een glimlach op:
  - Ik denk dat ik na de overwinning naar een andere wereld zal worden vervoerd! Helaas, mijn doel is om u te helpen, maar ik heb geen macht over mezelf!
  Alexander de Vierde beval:
  - Leid ons de strijd in!
  En het enorme leger van Antigonus ging op campagne. Er waren zelfs oorlogsolifanten.
  Mirabela merkte agressief op, terwijl ze met haar blote, sterke benen over het hete zand harkte:
  - We zullen moedig de strijd aangaan om de macht van de Sovjets!
  En toen werd het beter:
  - Voor de macht van Macedonië!
  Vechtende meid - je kunt niets tegen haar zeggen. Dit is echt een kolossale bitch.
  En het leger van Antigonus en Alexander beweegt zich om de troepen van Cassander heen.
  Er is een grote beweging.
  Mirabela zingt op een campagne, en uit een mannelijke naam:
  Ik ben Alexander, koning van de Grieken.
  Hij is Darius, de soeverein van de Perzen We hebben elkaar weer ontmoet op het slagveld.
  
  Onder Issa versloeg ik hem En daar verdiende ik eer voor, "Invincible" kreeg de naam!
  
  De hele wereld herkende me toen, noemde me "Goddelijk"! Ik bewees het met mijn zwaard!
  
  Ik kwam om hem te verslaan en alle landen te verbinden. Het is tijd voor alle mensen om vreedzaam samen te leven! - - - Zijn troepen staan voor me. Uit angst hebben we het systeem bijeengeroepen. We spelen weer met ons lot!
  
  Ze zijn bijna zeven keer meer dan wij, Maar er springen vonken uit onze ogen. Wij geloven: de goden zullen ons niet verlaten! - - - Vijanden kwamen in een menigte naar ons toe, ze weten niet wat een systeem is. Hij stuurde zijn troepen om te slachten!
  
  Hier zijn zijn ruiters die vliegen, ze willen ons bang maken. Zoiets - ze zullen alleen lafaards verslaan! - - - De falanx in het midden houdt de lijn vast. Ze zullen sterven, maar ze zullen de strijd niet verlaten. De Perzen vermengen zich voor hun muur!
  
  En juist vechten. Hevig gevecht, maar hou vol! En houd je aan de lijn, de Thraciërs zijn er! Het is niet de eerste keer voor hen!
  
  Maar de linkervleugel is verfrommeld en trekt zich al lang terug, en vraagt om mijn hulp!
  
  Ik ga ze niet helpen, dit is tenslotte een gevecht! Ik sta op en wacht, daar zijn Thessaliërs! Ik geloof in het lot!
  
  Paniek kookt in het midden, Onze falanx verdringt ze, En hun cavalerie rent naar de zijkanten!
  
  Mijn doel is hier bereikt!De goden hebben de deur voor ons geopend!Ik gooi cavalerie in dit gat!!! - - - De aarde beeft en het stof wervelt, En vonken slaan onder de hoeven - Die zware cavalerie vliegt!
  
  Ze zijn allemaal mijn kameraden, Ze gooiden de handschoen naar het lot!We willen de hele wereld onderwerpen!
  
  Infanterie - het belangrijkste in de strijd, rent achter de cavalerie in de gelederen aan. Onoverwinnelijk, zoals Achilles in de strijd!
  
  Ik voel de uitkomst van de strijd.
  
  We snijden in zijn troepen! De overwinning is heel dichtbij! Onze strijd zal eeuwenlang door mensen worden herinnerd!!!
  
  Zijn hoede is al verfrommeld! En honderd meter voor hem! En er is niemand anders vooruit! - - - Als hij ons voor zich ziet, Als een lafaard, geen held, In schrik verlaat Darius de strijd.
  
  Wat een lafaard is hij! Wat een schurk! Hij heeft zijn kroon onteerd! En aan al zijn macht kwam een einde!
  
  Waar ga je heen?! Ren! Bescherm jezelf tegen de dood! O goden! Hoe belachelijk zijn mijn vijanden!
  
  Het hele leger van de Perzen is al op de vlucht. Vandaag ben ik vol strijd! De halve wereld is nu van mij!
  Hier voltooide het leger de campagne en ging naar de achterkant van Cassandra. En toen wachtte Mirabela op de ontdekking - naast de Griekse en Macedonische troepen waren er ook Egyptenaren.
  Dus daarom won Cassander in de echte geschiedenis, en werd Alexander de Vierde gevangengenomen en gedood.
  Zo heeft Antigonus slechts anderhalf keer meer soldaten, met de beste kwaliteit van de vijand.
  Maar hij heeft een voordeligere positie en tactische verrassing aan zijn zijde.
  Mirabela haastte zich naar de aanval.
  En met haar vier charmante meisjes: de dochters van de goden.
  En laten we de tegenstanders afsnijden.
  Mirabela leidde de molen met haar zwaarden, sloeg de soldaten van Cassandra neer en tsjilpend:
  - Een vrouw is een tak die het beste rijpt in de humus van losbandigheid, maar vergelding wacht haar toch!
  Natasha hakte ook met razernij en woede. Haar naakte marteling brak de kaak van de Griekse krijger en piepte:
  - Een politicus is een wiskundige die wegneemt en verdeelt, en hij doet het met een kolossale fout op zak!
  Zoya, die de tegenstanders blijft hakken en giftige spelletjes gooit met haar blote tenen en piept:
  - God schiep een vrouw op blote voeten en jong, Satan, met de hulp van politici, beschoot haar en dwong haar om in de kindertijd te vallen!
  Angelica sloeg agressief een massa vijanden neer en haar koperrode haar wapperde in de wind als een proletarische banier.
  En het meisje kirde:
  - Het is beter voor een vrouw om met blote hakken te pronken dan door het huwelijk te worden geschoeid voor een laars!
  Svetlana sneed tegenstanders en sneed ze en gilde:
  - Een vrouw is de mooiste bloem in de tuin van de Here God, maar de meest verraderlijke rups - een lelijke mannelijke politicus eet haar stengel op!
  Mirabela, die doorging met het neerslaan van de vijanden, piepte en gaf uit:
  - Door haar borsten te laten zien, zal een vrouw een man zonder broek achterlaten en drie huiden van hem afscheuren!
  Natasha ging agressief verder en verpletterde haar tegenstanders:
  - Het blonde meisje is zeker mooi, alleen het heldere hoofd is te letterlijk!
  Zoya, de krijgers in stukken snijdend, gromde Cassandra:
  - Blond meisje eerlijk hoofd is niet altijd letterlijk, maar altijd figuurlijk de eerlijke seks!
  Angelica, die haar tegenstanders bleef verpletteren, piepte:
  - Wat is het verschil tussen een politicus en een prostituee - de laatste legt ter wille van het geld onder wie dan ook, en de eerste legt de helft van de kiezers neer ter wille van winst met welke middelen dan ook!
  Svetlana, die de vijanden van Cassandra's leger afsneed en met haar blote tenen een boemerang wierp, gaf uit:
  - Voor geld verandert een prostituee elke non-entiteit van een ezel in een man, een politicus, en maakt gratis een onbeduidende ezel van een man!
  Mirabela, die verschillende soorten tegenstanders verpletterde en haar kaken brak met haar blote, ronde hiel, gaf uit:
  - Jongens worden uiteindelijk mannen, politici veranderen in de loop der jaren in dictators of worden wandelende grappen!
  Natasha, die de tegenstanders hakte en hun hoofden afhakte, met haar blote vingers verpletterende voorwerpen gooide, piepte:
  - De politicus is niet altijd grappig, maar altijd een wandelende grap, en een gratis clown!
  Zoya, die allerlei soorten vijanden in stukken hakte, schreeuwde:
  - De dictator laat zijn onderdanen vaak huilen, maar bij grappen wil het hele land hem!
  Angelica, de Macedoniërs snijdend, piepte:
  - Hoe nuttig zijn dictaturen - wanneer mensen bouwen, willen scheren als schapen, en een vos ontwaakt in schapenkoppen!
  Svetlana, hield een oorlogsmolen vast, hakte hoofden af en piepte:
  - Als je wordt geschoren met de geest van een ram, als je de vindingrijkheid van een vos hebt, zet je hem op de kraag van je concurrenten!
  Mirabela, die de tegenstanders bleef ontleden, gaf uit:
  - Een vos zal drie huiden van een leeuw afscheuren, en hij zal zo sterk als eik als plakkerig afpellen!
  Natasha, vechtend met de oprukkende falangisten, merkte op:
  - Hoe lang de taal van de politicus ook is, het leven van de kiezer wordt er alleen maar korter van!
  Zoya merkte agressief op toen ze de vijanden doorsneed:
  - Bij het nastreven van een lange roebel, verkorten politici hun tong voor kritiek, onthoudend - stilte is goud!
  Angelica, die de kruipende vijanden doorsneed, gaf uit:
  - Stilte is goud, maar vaak in andermans zak!
  Svetlana, die de vijanden doorsneed, kirde:
  - Een man met een hoofdletter wordt naar het licht getrokken, een man, weliswaar een man, naar blonde!
  Mirabela, die doorging met het neerhalen van het vijandelijke leger, gromde:
  - God gaf de mens een geest en een onsterfelijke ziel, Satan gooide de geest over de geest en veranderde het lichaam in een karkas!
  Natasha, die tegenstanders verpletterde, blafte:
  - De mens is een dier dat wordt geregeerd door een vos die zich voordoet als een leeuw in schaapskleren!
  De meisjes verspreidden zich en schakelden Cassandra's leger met grote efficiëntie en druk uit. En hun zwaarden flitsten als propellerbladen.
  Zoya merkte op, terwijl ze met haar blote tenen een erwt met dodelijke explosieven gooide:
  - De mens droomt ervan de kracht van de Almachtige God te hebben, om de basisdoelen van apen te bereiken!
  Angelica de rode vixen, die de vijanden ontleedde, gaf uit:
  - Natuurlijk houdt God van onze zielen, maar we wilden zo graag dat de Almachtige ook van ons lichaam zou houden en niet alleen spirituele genezing zou sturen!
  Svetlana, die de vijanden neerhaalde, voegde er ook aan toe, de kaak van de vijand brekend met haar blote hiel:
  - God schiep Eva zodat ze geluk zou schenken, en maakte een politicus zodat hij dromen zou stelen, maar hij zou opvrolijken, zij het zonder schoonheid!
  Mirabela, die door tegenstanders heen sneed en granaten gooide met haar blote tenen, piepte:
  - Een politicus is een soort zakkenroller die behendige vingers vervangt door een lange tong, en veel meer lawaai maakt bij het stelen, waardoor het denkvermogen wordt aangetast!
  Natasha was het hier volledig mee eens, verpletterde de vijanden en tjilp:
  - Een heerser die graag veel praat, zal in praktische zaken weinig bereiken, aangezien een lange tong de armen verkort!
  Zoya merkte agressief op, terwijl ze een ander deel van de vijanden neerhaalde en een granaat gooide met haar blote voet:
  - Waarom de Almachtige God zelden met mensen praat - om niet te worden als politici met verbale diarree die impotentie maskeert!
  Angelica sneed door de vijanden en met haar blote tenen, pakte en gooide een moordenaar naar de vijand en piepte:
  - De politicus praat veel, en praat nog meer, maar zijn woorden gaan langs de oren van de kiezer, die niet doof is van nutteloos gepraat!
  Svetlana, die de vijanden doorsneed en met haar blote tenen vernietiging lanceerde, gaf uit:
  - Hoe langer de tong van een politicus, hoe korter de geest van de kiezer die op hem stemt!
  Mirabela merkte, opnieuw met haar blote tenen gegooid, een dodelijke bom op:
  - Voor de kiezer is de lange tong van een politicus een strop in de nek, die echter eerst op de hersenen druppelt en dan het hoofd verpoedert, alweer een leeg poeder!
  Natasha verklaarde agressief, terwijl ze de vijanden neermaaide:
  - Een hoge geest wordt zelden gecombineerd met een lange tong, maar arrogantie is gebruikelijk voor woordenstroom die geen grenzen kent!
  Zoya merkte geestig op, haar tanden ontblotend en grommend als een panter:
  - Een lange tong past goed in zakken, indien gecombineerd met kennis van de fijne kneepjes van sycophancy!
  Angelica, die de vijanden ontleedde, merkte heel geestig op:
  - Een echt genie zal niet lang praten, beknoptheid is de zus van talent en genie is de broer van beknoptheid!
  Svetlana, die de falangisten afsneed, die al waren gevlucht, blafte:
  - Een lange tong is niet alleen een teken van een korte geest, maar ook van eindeloze domheid!
  Kortom, ze versloegen het leger van Cassander en Mirabela hakte persoonlijk zijn hoofd af.
  Daarna dwongen de meisjes de gevangenen om hun blote, gebeitelde, enigszins stoffige en bebloede voeten te kussen.
  Ze deden het nederig en bogen zich in drie doden.
  Het rijk van Alexander de Grote herstelde de eenheid. En de banier van Macedonië straalde weer.
  Daarna volgden nieuwe campagnes tegen de Arabieren, met hun verovering. Dan naar de Zuilen van Hercules, met de verovering van Rome en Carthago. En naar India met zijn volledige verovering.
  Alexander de Vierde leefde zeventig jaar en slaagde erin China te veroveren en de glorie van zijn vader te overtreffen.
  Ze noemden hem Alexander de Grote. Hij veroverde alle beschaafde landen van de antieke wereld. En er ontstond een rijk van de Atlantische Oceaan tot de Stille Oceaan. Enorm, krachtig en welvarend.
  Even later werd ook Japan binnengevallen. En toen werd Amerika veroverd.
  Het rijk werd mondiaal. Het werd geregeerd door de familie Petrik. Het gezag daarvan was zo groot dat er geen serieuze opstanden van de satrapen waren. En nu ging de vooruitgang, die het tijdperk van de sombere middeleeuwen voorbij was, onmiddellijk over naar de industriële.
  En dan de industriële revolutie. En de vluchten van de mensheid naar de ruimte zijn duizend jaar eerder dan in de echte geschiedenis.
  En in de eenentwintigste eeuw heeft het rijk de rand van het universum bereikt. Er werd een tijdmachine gemaakt en ze leerden hoe ze de doden konden opwekken.
  Alexander de Grote en zijn grootste zoon werden ook opgewekt.
  Zo veranderde de loop van de wereldgeschiedenis. En het was geweldig voor de mensheid.
  Stel je een universeel rijk voor waarin zelfs reeds lang overleden mensen herrijzen, en de moderne eenentwintigste eeuw. Waarin er meer dan tweehonderd landen in de wereld zijn, en balancerend op de rand van een nucleaire oorlog.
  En verschillende coronavirussen zwerven allemaal rond!
  Dus... De meisjes hebben de grootste prestatie geleverd ter wille van de hele progressieve, en niet erg progressieve mensheid!
  
  BLONDE MEISJE HELPT PRINS SVYATOSLAV
  De meisjesheld is gespierd en rent in een bikini naar het kamp van de groothertog van Kiev Svyatoslav.
  Het leger van de Romeinse keizer naderde het Russische kamp. De Romeinen hebben anderhalve keer een sterktevoordeel. Ze brachten een groot leger op de been.
  Svyatoslav verloor het initiatief. De invallen van de Pechenegs en het verraad van de Bulgaren hebben zijn leger zwaar gehavend. En nu moet je in de minderheid vechten.
  In de echte geschiedenis nam Svyatoslav de verdediging op zich in het fort. Maar de Romeinse vloot sneed de aanvoer naar de Russen langs de Donau af. En als gevolg daarvan stierven ze bijna totdat ze instemden om te vertrekken na verschillende schermutselingen, onder moeilijke voorwaarden.
  Mirabela begreep dat de beste kans was om onmiddellijk de Romeinse troepen te verslaan en naar Constantinopel te gaan.
  Dan zullen de Bulgaren, de Grieken en de Hongaren de winnaar Svyatoslav steunen, en het Byzantijnse rijk zal worden voltooid!
  En Tsargrad wordt de hoofdstad van de grote Russische staat! Want Svyatoslav won veel. Het hele Wolga-gebied en de Krim, en de Noord-Kaukasus, en Bulgarije en Roemenië. Maar na zijn dood was de overwonnene verloren. En de Pechenegs beklimmen de Wolga al.
  Dus nu is het kritieke moment. En er is een kans dat Kievan Rus het sterkste en meest uitgebreide rijk ter wereld wordt, zelfs vóór zijn doop.
  Mirabela weet dit en stort zich in de strijd.
  Maar wat zal ze alleen doen? Misschien komen er nog vijf strijders - een jongen en vier meisjes - de dochters van de Russische goden en een onsterfelijk kind?
  Mirabela rekent hier echt op.
  Maar tijdens het rennen flikkerende, blote, roze hakken. Tegelijkertijd zingt het meisje:
  - We vechten voor Rusland,
  Met de naam Svarog ...
  Wees geen laf meisje
  Je bent in Gods hart!
  Hier rent ze steeds dichter naar het fort, waar de Russische troepen van Svyatoslav zich bevinden.
  Eerst slaat het meisje met zwaarden twee Romeinse schildwachten neer die bij de citadel staan.
  Mirabela zong zelfs:
  - Moederland vliegt in de lucht ...
  In naam van Perun zal Rusland weer opstaan!
  Is dat echt de reden waarom de Russen het geloof van iemand anders moesten accepteren? In feite is het veel beter om je eigen en slim te geloven. Die Russische goden die voor de Slaven zorgden en bijdroegen aan hun welvaart.
  Hier rent de krijger naar de muur. Bovenaan staan schildwachten.
  Ze zien een geschreven, goudharige schoonheid en houden haar voor een godin.
  Bovendien is Mirabela erg lang, vooral voor die tijd, en gespierd, zodat ze zou worden aangezien voor een gewone vrouw.
  En dus begon Mirabela zich vast te klampen aan haar vingers en blote voeten en klom ze tegen de muur op. En het zag er erg mooi uit.
  Het meisje is erg mooi en haar spierontspanning is de afgunst van elke man.
  Dit is echt de dochter van de goden.
  Mirabela klom naar boven. Ze glimlachte en knipoogde naar de schildwachten.
  De krijgers waren kleiner dan zij en stonden versteld van de sterke en diepgetrokken spieren van het meisje.
  De krijger vatte de koe meteen bij de horens:
  - Breng me naar prins Svyatoslav!
  De oudste van de krijgers met een grijze baard knikte:
  - Ja, Godin, we zijn klaar!
  Twee jonge mannen vielen op hun knieën en kusten Mirabella's blote voeten. Het meisje knikte instemmend.
  - Het is prachtig!
  Daarna verhuisde ze, vergezeld door soldaten, naar het centrum van het fort, waar de grote Kiev-prins Svyatoslav zelf was.
  Mirabela was opgewekt en zong:
  - Er zal een gaaf resultaat zijn,
  We gaan naar Tsargrad!
  Hier bereikte ze, met haar blote zolen op de kasseien, het gebouw waar de beroemde oude Russische commandant was. De persoonlijkheid is legendarisch.
  Hier binnen werd ze opgewacht door nieuwe krijgers. Ze voelden Mirabela voor sterke spieren en borst. Toen sprongen ze vooruit.
  Svyatoslav was nog niet naar bed gegaan en had een lange gast ontmoet. Hij was kort, maar breedgeschouderd, met een geschoren hoofd, dat werd bekroond met een spie. Nog geen oude, volwassen echtgenoot, vol kracht en energie. Hij keek naar Mirabela en fronste. Het is niet prettig als een vrouw boven je uittorent.
  Hij vroeg haar met een glimlach die er gespannen uitzag, terwijl zijn ogen er slecht uitzagen:
  - Met welk doel is de schoonheid naar mij toegekomen?
  Mirabela antwoordde ook met een glimlach en keek vriendelijk:
  - Om je te helpen de grote Romeinen te verslaan!
  Svyatoslav merkte met een zucht op:
  - Eén zwaard lost niets op, ook al ben je sterk, ik zie een krijger!
  Het meisje stampte met haar blote voet en antwoordde:
  - We moeten nu de Romeinen aanvallen. Ze hebben nog niet alle troepen verzameld en zullen versterking krijgen. Onmiddellijk smash en ga naar Tsargrad!
  Svyatoslav knikte en merkte op:
  - Dat dacht ik ook. Maar de vijand heeft de overhand!
  Mirabela antwoordde logisch:
  - De tijd werkt tegen ons! Als we nog wat langer wachten, zal de Romeinse vloot ons langs de Donau afsnijden en hebben we geen versterkingen of voorraden. En de krachten van de vijand zullen alleen maar groeien!
  Svyatoslav merkte met een zucht op:
  - Ons orakel voorspelde dat we in een open strijd zullen verliezen!
  Mirabela antwoordde hard:
  'Dacht je niet dat dit orakel door de basilicum is gekocht?' En die vertraging zal het voordeel van Byzantium alleen maar vergroten!
  Svyatoslav maakte somber bezwaar:
  - Het orakel had zelden ongelijk en voorspelde eerder onze overwinningen, zowel op de Khazaren als op andere volkeren. Maar... Ben jij toevallig de dochter van de goden?
  Mirabella knikte.
  - Je kunt me testen in de strijd met al je krijgers!
  Svyatoslav sloeg Mirabela onverwachts in de maag. Het meisje verschoof mechanisch en stootte de prins met haar hoofd tegen het voorhoofd. Hij viel.
  Twee lange krijgers stormden op Mirabela af, maar het meisje sprong en sloeg hen met haar blote hielen.
  De jagers stortten neer...
  Mirabela bukte zich en oefende druk uit op de nek van Svyatoslav. Hij kwam tot bezinning en opende zijn ogen.
  Toen mompelde hij, terwijl hij over zijn gekneusde voorhoofd wreef:
  - Dit is de Zwarte God. Jij bent blijkbaar de dochter van Chernobog. Zo ontroerd, het hoofd kraakt!
  Mirabelle antwoordde:
  - Ik kan een drankje brouwen dat je krijgers sterker en veerkrachtiger maakt.
  Dan zullen we zeker de vijand verslaan!
  Svyatoslav knikte, zijn hoofd kaalgeschoren met een spie:
  - Varia! Ik geloof je!
  Mirabella vroeg:
  - Pluk wat wiet en het drankje is klaar!
  De groothertog gaf haar een paar dozijn dienstmeisjes om haar te helpen.
  Mirabela ging samen met hem naar het bos om een drankje te verzamelen dat de kracht en het uithoudingsvermogen van de jagers verhoogt. Er waren nog geen Byzantijnse krijgers in het bos.
  Maar de meisjesheld was alert. En met een goede reden.
  Hier zijn enkele tientallen ruiters die probeerden de terugkerende maagden aan te vallen met manden vol kruiden en paddenstoelen.
  Mirabela haastte zich naar de vijand in de strijd. En zwaaiend met haar zwaarden hakte ze drie hoofden tegelijk af.
  Laten we dan de tegenstanders hakken. Dit meisje is gewoon een terminator in een bikini en blote voeten.
  Haar blote hiel raakte de Byzantijnse krijger in de kin. Nadat hij gevlogen had, schoot hij vijf vijandelijke ruiters tegelijk neer.
  Mirabella twitterde:
  - Ik ben de coolste ter wereld, en het meisje is specifiek blootsvoets!
  Dit was echt een super twist. Mirabela bleef haar tegenstanders snijden en met haar blote tenen glasscherven gooien, waardoor ze haar tegenstanders raakte.
  De Romeinen die geen tijd hadden om te ontsnappen, werden gedood. En Mirabela behaalde weer een overwinning.
  Hier zijn de meisjes die op blote voeten slaan, het is warm in de Balkan in de zomer, en ze brachten paddenstoelen, bessen en gras mee. En Mirabela begon in een groot vat dodelijke en liefdesspreuken te brouwen.
  En het droeg een sterke zure geur door het hele kamp. En een meisje met goudblond haar roerde alles met haar blote, gebeitelde voet.
  En dit heeft veel geholpen.
  Mirabela brouwde een drankje in een ketel en zong;
  Ik ben geboren in de eenentwintigste eeuw,
  Waarin elektronica overal is...
  En geloof me, stalen zenuwen -
  Je weet dat mensen op de maan vlogen!
  
  Geweldige creatie van de mens
  In staat om te omhelzen tijdens het spelen van de bal...
  Wij zijn de kinderen van de laptop, het internet
  En we zullen de onwetenden aanvallen!
  
  Wat weet je dat we hebben uitgevonden?
  Een scherm is ingesloten in één pink ...
  We zullen zien dat het communisme spoedig wordt gegeven,
  Als er zelfs maar een kwaad vuur brandt!
  
  Geloof me, onze tijd zal komen
  Het land van de wetenschap zal floreren...
  Laat Abel zegevieren, niet Kaïn,
  Wins heeft een onbeperkt account geopend!
  
  Wij geloven in onze moeder Rusland,
  Wat maakte een geweldige wending...
  De velden werden bevloeid met dauw van parels,
  Wins opende een eindeloze rekening!
  
  Tot eer van Jezus en Svarog,
  Samen zullen we onze vijanden verslaan...
  In de naam van de Almachtige, ken de Familie,
  We hebben het grote Russische leger geopend!
  
  Ja, laat de liefde in grote glorie donderen,
  Laat Lada voor altijd bij ons zijn...
  We zijn geboren in een ruimtemacht -
  Een grote droom komt uit!
  
  We hadden Lenin en de grote Stalin,
  Tsaar Peter de Grote, en de storm Ivan ...
  We hebben spieren, we zijn harder geworden,
  Dat is het lot van de grote rati!
  
  Moge het vaderland bloeien in geloof,
  De liefde die ons bracht...
  Laat het weer eeuwig zijn mei
  En vergiet alleen kwaad bloed in de strijd!
  
  We zijn geboren om een sprookje te laten uitkomen
  Tot eer van Russische engelen, goden...
  Zodat de boze vijand meteen in stof verandert,
  En royaal gebakken taarten!
  
  Ik geloof niet dat een persoon niet zwak zal zijn,
  Zijn lot is om alle demonen te overwinnen ...
  Ontvang de grootste onderscheidingen
  Laat het vernietigd worden in de strijd!
  
  Ja, onze vijand kent de kracht nog niet,
  Maar ik geloof dat Rusland herboren zal worden...
  Ook al worden baby's, vrouwen aangevallen,
  We zullen winnen - ik geloof erin en wees niet bang!
  
  Moge ons vaderland vrij zijn,
  Moge het voor altijd in eeuwige glorie zijn...
  Wij zijn ridders, geloof me, nobele,
  We zijn niet bang voor problemen en jaren!
  
  Kortom, we zullen spoedig vergeven worden,
  We geloven dat we de tegenstander zullen winnen...
  Er zal een aankondiging komen van God Sort,
  Laat de cherub zijn vleugels uitslaan!
  
  Laten we dan afmaken waar we aan begonnen zijn
  Laten we een nieuwe stad bouwen die sterker is dan alle...
  En het zal veel beter zijn dan in het begin,
  De coole schurk zal tot poeder worden gewist!
  Het heldhaftige meisje was klaar met zingen. En hier draaide alles weer in de ketel, fonkelde, en het drankje was klaar.
  Nu dronken Russische soldaten het. Het waren er meer dan dertigduizend, samen met de Bulgaren.
  Svyatoslav nam ook een slok van het drankje. Hij was klaar om te vechten. Bij hem is zijn broer, een veel grotere Danilo.
  Welnu, wat is het pad voor de Russische ridders. Dit wordt allemaal een grote en bloedige strijd.
  Mirabela dronk ook en voelde een al aanzienlijke kracht tot haar komen.
  Het meisje zwaaide met haar zwaarden en zei:
  - Het is beter om staand te winnen dan op je knieën te verliezen!
  Daarna beval Svyatoslav al:
  - Wel, broeders in de strijd!
  En de poorten gingen open en de Russische ploeg stapte uit. En het was een leger vol kracht en energie.
  De Byzantijnen hebben vijftigduizend troepen en ook zij staan in de rij. Het lijkt meer in aantal, maar niet zo moedig en vurig van geest.
  De Romeinse keizer zelf verzamelde zich om te schelden. En dus nam het Byzantijnse leger aan en bewoog.
  Ze is zwaarder in bepantsering en heeft een voordeel in cavalerie.
  Maar bij het inhalen van de renners die voor hem liggen, loopt Mirabela Magnetic, vol energie en gretig om te vechten. Het meisje hier is van het hoogste kaliber. En hoe het zal botsen met de Byzantijnse krijgers.
  Voert een springende slag uit met twee blote voeten tegelijk, slaat tegenstanders neer en krijst:
  - Glorie aan de tijden van de Russische rati!
  Dan zal het meisje oorverdovend fluiten naar de top van haar longen. Ja, het ziet er cool en grappig uit.
  En haar zwaarden om op de vijanden te vallen, ze te snijden als een scheermes. Hier is een meisje.
  En dan zijn er nog andere krijgers.
  Natasha slaat de Byzantijnse krijgers neer met zwaarden en roept:
  - Voor Rusland Svyatoslav!
  En met zijn blote tenen zal hij een giftige naald gooien.
  En dan gaat Zoya de strijd aan. Byzantijnse soldaten snijden met grote wanhoop. En verplettert ze met vurig enthousiasme.
  Draait een molen met zwaarden.
  En de roodharige Angelica nam de Romeinen op en laten we ze vernietigen met grote woede en wanhopige druk.
  En haar blote hiel werkt ook en breekt kaken.
  Meisje brult:
  - In de naam van Perun!
  En Svetlana sneed ook met grote druk en vernietigde de vijand.
  En hij leidt de molen met zwaarden en gillen:
  - Voor het communisme!
  Mirabela die de Romeinen ontleedt, merkt op:
  - Als je de hele wereld wilt winnen, vul dan je hoofd met wijsheid en je hart met liefde!
  Natasha, die de tegenstanders uit Byzantium neerhaalde, zei:
  - Een hart van goud trekt niet altijd geld in je zak, maar het stelt je in staat om talloze schatten in de hemel te vinden, vergeleken met welke bergen bankbiljetten geen cent waard zijn!
  Zoya, die de legionairs hakte, merkte op:
  - Het is moeilijk te begrijpen waarom God het kwaad toestaat, maar het is nog moeilijker waarom een persoon geen goedheid in zijn hart en genade in zijn daden toestaat!
  Angelica merkte op, terwijl ze de Romeinen hakte en schijven gooide met haar blote tenen:
  - Gouden bergen van de lippen van politici zijn geen cent waard, maar een koperen cent, als een persoon een lieverd is, is een grote schat van de wereld!
  Svetlana, die de Byzantijnse jagers agressief hakte, merkte op:
  - God schiep de mens voor geluk, maar de mens creëert problemen en ongeluk voor zichzelf en wil God de Schepper worden!
  Mirabela, die tegenstanders met zwaarden doorsneed, gaf uit:
  - Wat een vrouw wil, wil God, misschien is dat de reden waarom mannen voortdurend problemen en problemen hebben, want een vrouw is goddeloos lichtgeraakt!
  Natasha, die de Romeinen ontleedde, merkte op:
  - Als kinderen lachen van geluk, lachen ouders niet, dus de kosten van geschenken bleken helemaal niet grappig!
  Zoya, die de Byzantijnen hakte en ze met haar blote voet uitschakelde, merkte logisch op:
  - God is altijd een liefhebbende Vader voor de mens, maar het lot is vaak een grillige stiefmoeder!
  Augustinus ontleedt de Romeinen, logisch toegevoegd:
  - Het is zelfs voor een vos moeilijk om het lot te misleiden en het is onmogelijk om God te misleiden!
  Svetlana, die door tegenstanders sneed en ze agressief verpletterde, en een explosief pakket met haar blote hiel gooide, gaf uit:
  - Alles is mogelijk in de politiek, maar je kunt God nog steeds niet één keer bedriegen, ook al ben je gewend kiezers bij de neus naar het oneindige te leiden!
  Mirabela, die tegenstanders in kool sneed en er Romeinse karbonades van maakte, zei:
  - Politici zijn grote oplichters in bedrog, maar onbeduidend in waarheidszaken!
  Natasha, die enthousiast vijanden bleef neerhalen, merkte op:
  - De politicus verbergt zijn hoektanden, maar laat graag zijn tanden zien, vooral als de kiezer met kippenhersenen is!
  Zoya, die de Romeinen verpletterde, merkte geestig op:
  - De politicus heeft geen gevoel voor verhoudingen in beloften, maar de implementatie van strikte grenzen neigt naar nul!
  Angelica, die de vijanden doorsneed, verklaarde woedend:
  - De politicus heeft een nulgeheugen voor beloften, maar de wens om tot in het oneindige te liegen!
  Svetlana merkte agressief op en hakte de hoofden van de Romeinen af:
  - Een politicus met zijn tong kan een hele tsunami veroorzaken, maar als het gaat om werken met zijn hoofd, is er volledige rust!
  Mirabela bestuurde een draaitafel met haar blote voeten, sloeg tegenstanders neer en tjilp:
  - Een dronkaard zal verslapen, en een politicus zal snurken als het gaat om het nakomen van de belofte met dronken ogen!
  Natasha merkte oorspronkelijk op en sneed de vijanden af:
  - Een politicus is een prostituee die stemmen in één keer pakt, maar nooit plezier brengt!
  Zoya, die de Romeinen neerhaalde, was het hier volledig mee eens:
  - De politicus heeft de ambities van een leeuw, die de kiezer tot het leven van een hond brengen!
  Angelica, vechtend met de Byzantijnen en ze verpletterend, noteerde logisch:
  - God houdt van de mens, zelfs in zonden, alleen goddeloosheid zal de ziel vernietigen!
  Svetlana, die de legionairs afsneed als een scheermes haren op een baard, floot:
  - Vrije wil is een geschenk van God, alleen kent een persoon de gewetensdrempel niet!
  Mirabela, die de reeds uitgedunde Romeinen neerhaalde, kirde:
  - Gewetensvrijheid is de gave van de Allerhoogste, gewetensvrijheid is een vloek van de laagste!
  Natasha, die de Romeinse, of liever de Byzantijnse soldaten neerhaalde, vatte samen:
  " God gaf de vrije wil uit grote liefde, maar de mens koos zijn deel van aanzienlijk bloed!"
  Om zichzelf op de een of andere manier vrolijker te maken, zong Zoya:
  Ik ben een eenvoudig Komsomol-meisje,
  Onlangs pionier...
  Schommel heel behendig aan een touw,
  Zoals ze zeggen, schoonheid is zoet!
  
  Maar de Führer viel het dierbare Rusland binnen,
  Een woedende grijns bedreigt het fascisme...
  Maar toch zijn de meisjes mooier dan allemaal
  We zullen reageren op de meest verraderlijke klap!
  
  Tot eer van onze geweldige moeder,
  De jongens zullen stoutmoedig sterven ...
  Laten we stoppen met het grootste deel van de nazi's wild,
  Ons leger zal onoverwinnelijk zijn!
  
  Het Komsomol-lid gaf me een taak,
  Breng liever inlichtingen naar het hoofdkwartier,
  Dus je spant je adem in
  Zodat er geen gladde padden in een droom waren!
  
  Ik loop op blote voeten in de wei,
  Hoewel ze niet uit gewoonte de stad stalen,
  Eerst goed, daarna moeilijk
  Op blote voeten op grind lopen is duur!
  
  De zolen zijn zwaar gebruind door stenen,
  En bloed sijpelt uit de snijwonden...
  Maar de vlaggen op het vaderland wapperen helder,
  En de liefde van de Heer zal met ons zijn!
  
  Prijs de reus Jezus
  Wat hoger en mooier is dan alles...
  Als het volk en de partij verenigd zijn,
  Laten we geluk en succes vieren!
  
  We geloven in het fascisme, we zullen de ruggengraat breken,
  Sinds elke oorlog uit een kribbe...
  Overwinning zal in stralende mei zijn,
  Word in Gehenna een schurk!
  
  Moge mijn heilig land worden verheerlijkt,
  De overwinningen van de glorie van oktober donderen...
  Hoewel het meisje in lompen en blootsvoets is,
  Ze lijdt, lieverd, niet tevergeefs!
  
  We hebben ons hart gewijd aan het moederland,
  Voor de glorie van goud, tel zielen ...
  Naar succes openden ze snel de deur,
  En wurg boosaardigheid en bedrog!
  
  Moge Rusland de hegemon van de wereld zijn,
  Breng orde in het universum...
  Beloon alle tegenstanders met een nederlaag,
  En verplaats de pion voor de grap naar de koningin!
  
  Moge mijn Rusland in universele glorie zijn,
  Laat er appelbomen in bloeien op Mars...
  In de Sovjet, rode, woedende macht,
  De mensen zullen de droom waarmaken!
  
  We zullen het vaderland groot maken,
  Aangezien de Komsomol-leden de coolste zijn ...
  Ondersteun de gezichten van de heiligen op de iconen,
  We zullen winnen en de zonde in ons hart achterlaten!
  Bijna het hele Byzantijnse leger werd gedood en de overblijfselen vluchtten.
  Angelica vervolgde de vijand en gaf uit:
  - Gods geschenk is geen roerei, maar wie genade weigert heeft de hersens van een natte kip en zachtgekookt!
  Svetlana bewoog de vijand met haar blote hiel langs de achterkant van het hoofd en piepte:
  - God geeft genade aan elke persoon, maar niet iedereen is voorbestemd om rijkdom te nemen!
  Mirabela, die de vijanden vernietigde, voegde eraan toe, haar tanden ontblotend:
  - De slee is misschien van hemzelf, hij is misschien niet van hem, maar de plaats op de troon is altijd die van iemand anders, want de politiek is aan de macht, heeft een slechte ambitie!
  Natasha, die de Romeinen afrondde, merkte heel logisch en terecht op:
  - Een politicus heeft zeven vrijdagen per week, dus hij wil altijd een eeuwige maandag regelen voor zijn kiezers, en een solide zondag voor zichzelf!
  Zoe merkte agressief op terwijl ze de hoofden van de terugtrekkende Romeinen afhakte:
  - Een politicus geeft graag advies aan kiezers, maar goede adviezen zijn duur, en die van politici zijn niets waard!
  Angelica, de vluchtende Byzantijnen hakkend, gromde:
  - Er is geen zoeter zout dan het zout van de waarheid, en geen bitterere honing dan de honing van verkiezingsbeloften!
  Svetlana, die de vluchtende jagers verpletterde, merkte op en gooide met haar blote voet een schijf met scherpe uiteinden:
  - God kan elke zonde vergeven door deelname te tonen, maar een persoon is onvergeeflijk dom als hij zichzelf onverschillige onverschilligheid vergeeft!
  Mirabela vatte het allemaal samen en maakte de laatste Romeinen af:
  - Je kunt zowel in God geloven als niet geloven, alleen de eerste maakt ons een beeld van de Almachtige, en de laatste, een dier uit de rang van primaat van de laagste!
  Het Byzantijnse leger was volkomen verslagen en nu weerhield niets ons ervan naar Constantinopel te verhuizen.
  Het leger van Svyatoslav groeide met grote sprongen. Hij werd vergezeld door Grieken, en Bulgaren, en Serviërs, en Hongaren en andere krachten.
  En toen volgde de aanval op deze machtige citadel.
  Mirabela viel samen met de andere meisjes aan. Terwijl ze de verdedigers van Constantinopel neerhaalde, bleef het meisje grapjes maken:
  - God schiep Eva mooi en jong zodat Adam van haar zou houden, maar de politicus in de menselijke ziel, doodde de jeugd van de ziel en misvormde het lichaam tot in de hel!
  Natasha, die de verdedigers van Constantinopel verscheurde, merkte op:
  - Het is goed om een jonge vrouw met een lichaam te zijn, het is slecht om een hulpeloos kind te zijn als het om zaken gaat!
  Zoya, die tegenstanders afsneed, gaf rationeel uit:
  - De politicus zegt met andere woorden in wezen één ding - ik heb macht, en je hebt noedels op je oren, ik heb een troon, en je kreunt van ergernis!
  Angelica, dit roodharige meisje, maakte opnieuw scherpe wendingen met haar zwaarden en merkte op:
  - Een politicus is een nachtegaal die zoet zingt, maar de noten van een echte vogel zijn geschreven door God, en de noten van een politicus zijn geschreven door de grijpende poot van een geldwolf!
  Svetlana voegde er geestig aan toe en haalde een andere verdediger van Tsargrad neer:
  - God besliste - de man is zijn eigen zoon, maar de politicus maakte van de kiezer een wees-stiefzoon!
  Mirabela, woedend de vijanden hakkend en giftige naalden gooiend met haar blote tenen, eindigde:
  - De meest liefhebbende Ouder is de Almachtige God, hoewel het niet duidelijk is waarom een mannelijk kind bitter huilt, gegooid door de Almachtige Vader, in de afgrond van een wreed universum - zelfs een bittere traan van een kind verscheurt het hart van liefde!
  De aanval is al afgelopen en Tsargrad is gevallen. De veroveringen van Svyatoslav werden versterkt. Daarna volgden campagnes in Iran en India. En daar veroverden de Russen steeds meer nieuwe landen. Pal en Bagdad....
  Er ontstond een enorm rijk, van Egypte, de Balkan, tot China zelf.
  Na de dood van Svyatoslav was er echter een verdeling van bezittingen. Maar de oudste was de kleinzoon Yaroslav de Wijze. En hij verenigde het rijk weer en veroverde China.
  In Rusland werd een nieuwe religie aangenomen: Rodnoverie, geleid door de Schepper Rod en de doctrine van hemel en hel. Maar Rod had nog steeds een compleet pantheon van goden - zonen en dochters.
  Er zal geen einde van de wereld zijn, dus Rusland is eeuwig en de Russen zijn Gods uitverkoren volk.
  Dus een nieuw verhaal werd geboren in een parallel universum.
  
  BAREFOED BLONDE HELPT GROOTHERTOG VASILY III
  Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya begonnen echter al snel een ander verhaal.
  Het leger van Vasily III belegerde Kazan. De commandant was echter niet de tsaar zelf, maar zijn broer Dmitry. Jonge krijger! Maar ervaren!
  Het was 1506, het eerste volledige jaar van het bewind van Vasily de Derde, die Muscovy aanzienlijk versterkte en de centralisatie van de heerser versterkte. Toegegeven, hij heeft niet al te veel gewonnen, maar hij heeft enorme ambities!
  En dus besloten Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya de Russische groothertog te helpen, en zelfs, tot op zekere hoogte, de keizer om de stad en de hoofdstad van de Khanate in te nemen.
  De onsterfelijke jongen en het terminatormeisje gingen Kazan bestormen, zwaaiend met sabels. Ze vochten als helden. Als onsterfelijke krijgers bewogen ze zich sneller dan cheeta's. En met blote tenen lanceerden ze scherp geslepen schijven die van tevoren waren voorbereid, die de Tataren recht in de keel troffen.
  Oleg en Mirabela haastten zich snel en nadat ze op de muur waren opgestegen, voerden ze molens uit en doodden vijf of zes Tataarse strijders.
  Toen begonnen ze tegenstanders neer te halen en te lanceren, waarbij ze een dozijn kernwapens neerhaalden.
  En ze vielen en stortten in.
  Jongen en meisje vochten als titanen. Ze onderscheidden zich door hun behendigheid en de zwaarden maakten vijftien slagen in een seconde. En dus sloegen ze de vijand neer. De jonge krijgers hadden speciale wapens: zwaarden en sabels tegelijk en ze sneden bijna elk metaal en vlees.
  Oleg hield een grote vlinder vast, sneed een tiental tegenstanders tegelijk af en brulde:
  - Ik ben een grote scooter!
  En weer de jongen in een furieuze aanval.
  En hier is het meisje Mirabela dat een granaat gooit met haar blote tenen en piept:
  - Ons vaderland is glorieus, inheemse trouw, orthodox! En we zullen in staat zijn om de Tataren te verslaan en Kazan te zijn onder Rusland!
  En opnieuw vallen de jonge, onsterfelijke krijgers aan. En ze vechten met een woedende razernij. Ze hebben een wilde waterval van ideeën en waanzinnige energie.
  Jong koppel in de aanval. En Tataarse krijgers vallen onder hun slagen. En de vechters die onsterfelijkheid hebben ontvangen en hun eeuwige leven uitwerken, zijn erg leuk.
  Oleg, die de Tataar afsneed, brulde:
  - Honderd, na honderd, regiment na regiment! Russische ridders snijden met een zwaard! Ik geloof dat de overwinning snel zal komen! We openen een glorieuze rekening!
  Mirabela gooide met haar blote tenen een scherp geslepen schijf en zong:
  - Kolovraat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen, wierp ook een discus met zijn blote, kinderachtige, maar zeer sterke voet en zong:
  - Verdediger van het vaderland! Perunov-soldaat!
  Mirabela Magnetic, verder hakkend, zong:
  - Kolovraat! Evpatiy Kolovrat!
  De jongen, die de vijanden neerhaalde, siste:
  - Heroes of Russia verzamelt in alarm!
  Dit is hoe heroïsche kinderen vechten - grote helden! Ze hebben passie en kracht, voor een heel legioen.
  Of misschien tien legioenen! Toen ze naar hen keken, juichten de rest van de soldaten op en begonnen ze over de muren van Kazan te slaan.
  Oleg, die de Tataren neerhaalde, brulde:
  - Voor tsaar Vasily III!
  En hoe hij een scherp geslepen schijf zal gooien, hoe hij een dozijn tegenstanders van Rusland zal afsnijden.
  En weer zal hij de vlinder spinnen, en daarachter de molen. Hak er een dozijn tegelijk af. En dan zal de jongen het nemen, en met zijn blote hiel de khan in de kin bewegen.
  Hij zal vliegen en regelrecht in de ketel met kokende teer vallen.
  Oleg Rybachenko schreeuwde:
  - Nou, naar de hel met jou!
  Mirabela pakte de boemerang met haar blote tenen, sneed vijf kernwapens af en brulde:
  - Glorie aan het vaderland van tsaar Vasily!
  Oleg Rybachenko bevestigde enthousiast:
  - Heil heilig Rusland!
  Mirabela, die de Tataren neerhaalde, siste:
  - Dit is nog geen Rusland, maar Muscovy!
  Een aanzienlijk deel van de muur is al ingenomen door Russische soldaten. Ze infiltreren al in de stad zelf.
  Groothertog Vasily bevond zich enigszins in de schaduw vanwege zijn grote zoon Ivan de Verschrikkelijke.
  Maar in de echte geschiedenis onderwierp Kazan zich niet aan hem. En nu zijn het kind en het heroïsche meisje aan het herschrijven en toevoegen wat de Russische voorouders niet hebben gedaan.
  Oleg Rybachenko sloeg met één klap vier hoofden neer. De jongen slingerde toen een boemerang met zijn blote tenen. Hij hakte nog zeven vechters neer en gilde:
  - Op de een of andere manier reden ze de kist in, en de machtigste griezel,
  Hij wilde in mijn nek bijten, maar hij bleek een spel te zijn!
  En de jonge krijger zal er ziek van worden...
  Margarita draaide aan de schroef en piepte:
  - Ik ben een cobra die klaar is om te springen!
  En opnieuw zal hij een moordende boemerang lanceren met zijn blote tenen. Het meisje is zeker de coolste godin.
  Het grootste deel van Kazan is al veroverd. Dappere krijgers bestormen het paleis van de opperste khan. Ze zijn vol woede en wilde opwinding. Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya zijn terminator-krijgers. En elk van hun schommels, en ze zwaaien heel vaak - dit zijn nieuwe lijken!
  Oleg Rybachenko, vechtend, merkte op:
  - Maar deze strijd kan veel veranderen!
  Mirabela was het er logischerwijs mee eens:
  - Ivan de Verschrikkelijke veroverde Kazan! En nu zal zijn oom Dmitry haar veroveren!
  De jongen gooide een boemerang met zijn blote tenen. Hij sneed de keel van vijf Tataren door en blafte:
  - Voor groot Rusland en de lucht van de Slaven!
  Mirabela is een mooi meisje, vol vertrouwen bevestigd:
  - Voor het grootste rijk!
  En het meisje gooide ook een scherp geslepen mes met haar blote tenen.
  En ze sneed veel kernwapens, en hakte wie af. Ze is zo'n krijgshaftige schoonheid.
  Dat is echt cool Mirabela. Omwille van onsterfelijkheid stemde ze ermee in een meisje in een bikini te worden, haar vroegere lichaam achter te laten en als slaaf te worden verkocht. Maar toen kreeg ze zo'n bovenmenselijke kracht! En geloof me natuurlijk, het is super voor haar!
  Het meisje vecht en de jongen vecht en de vijanden vallen. Ze zijn gebroken en verzwakt.
  Dus breken de dappere krijgers de troonzaal binnen, waar de Kazan Khan zich bevindt.
  Hij probeert te vertrekken, maar de jongen gooit een sterretje met zijn blote voet en breekt de achterkant van het hoofd van de Khan. De gebroken valt en sterft...
  Dan roeien de krijger-rangers de rest van de Tataren uit. De laatsten, die hun meester hebben verloren, laten hun wapens vallen en geven zich over.
  Dus Kazan viel. Nu is Rusland naar deze landen gestegen. De groothertog van Muscovy Vasily vestigde een deel van de Tataren in Rusland en vestigde een deel van de Russen in Kazan.
  Toen werd het nog beter. De nieuwe Russische groothertog werd ook verkozen tot groothertog van Litouwen. Beklommen tot de troon...
  Het is duidelijk waarom - de overwinning op Kazan was voor iedereen erg indrukwekkend. En ze realiseerden zich dat Rusland erg sterk is!
  En de Warrior Rangers deden hier hun best. Ze namen en versloegen het leger van de belangrijkste concurrent van groothertog Vasily III. En de verzoeker zelf werd meegenomen en vernietigd door het hoofd van de onsterfelijke jongen en het meisje.
  En dat deden ze door tegelijk met hun blote voeten schijven te gooien, terwijl ze riepen:
  - Slaven moeten verenigd zijn! Laten we allemaal onoverwinnelijk zijn!
  En terwijl ze opsprongen en de hetman doodhakten, riepen de jonge krijgers uit:
  - Wij zijn krijgers van een nieuw tijdperk en een coole formatie!
  Daarna kusten de gevangenen de blote voetafdrukken van de jonge krijgers, achtergelaten door hen in de verse sneeuw. En je zult het ermee eens zijn dat het heel gaaf is!
  En dan een reis naar Astrachan. Zo trekt de ene overwinning de andere mee.
  Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya verhuisden samen met deze groothertog naar Astrachan.
  Een jongen en een meisje bestormden deze grote stad. Ze vochten en kwamen opnieuw het Russische leger aan door de gang van de tijd.
  En weer sneden ze zichzelf, en gooiden de boemerang met hun blote tenen. Hier werd het een stuk eenvoudiger. En het leger stond onder bevel van Vasily de Derde zelf. En zijn macht was groot. Ook de troepen van het Groothertogdom Litouwen kwamen aan. Ze bestormden deze stad.
  En de terminatorkinderen sneden zichzelf en gooiden boemerangs, schijven, sterren. Oleg Rybachenko gooide zelfs een paar granaten.
  Met hun blote voeten wierpen de jonge krijgers ook scherpe sterren, en dun, maar in staat om meerdere kelen tegelijk door te snijden.
  En hun benen zijn echt de belichaming van behendigheid en snelle en zeer wilde kracht.
  En zoals een meisje een boemerang gooit met haar blote tenen, dan zullen de vijanden van het heilige Moskou Rusland helemaal geen honing zijn!
  De Terminator Warriors schreeuwden in koor:
  - Glorie aan Vasily de Derde, de grootste van de Russische tsaren!
  En weer een grote overwinning voor het Russische koninkrijk.
  Basilius de Derde werd gekroond met de titel van koning en werd officieel erkend als keizer. Zijn rijk werd enorm. Russen begonnen ook Siberië binnen te dringen. En de Krim-Khanaat herkende zichzelf zelfs als een vazal van Rusland.
  Na de verdrijving van de metropoliet verplichtte Vasili III de nieuwe heer van de kerk om de dogma's te veranderen en polygamie toe te staan. Dit was deels te wijten aan de annexatie van Kazan, Astrachan en andere islamitische landen.
  Vasily de Derde trouwde zelf onmiddellijk met de Litouwse prinses Glinskaya en de Tataarse Tamara. En dan ook nog op het vierde meisje.
  De synode stond de Russen toe om vier vrouwen te hebben. En daar maakten veel prinsen gebruik van.
  De oorlog met Polen eindigde in verovering... Het Russische leger was sterk en veel talrijker. Ja, Oleg en Mirabela hebben geholpen. En met deze terminator-krijgers is geen enkele tegenstander verschrikkelijk.
  En Vasily de Derde werd de koning van Polen. Het rijk is versterkt. Maar Suleiman de Grote kwam op de troon van het Ottomaanse rijk. En deze heerser veroverde Hongarije. Hij belegerde ook Wenen.
  Maar de Krim-Khanaat brak met Rusland. En een nieuwe campagne volgde. Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya blonken hier ook uit in opdracht van de hyperalmachtige heksengodin. Natuurlijk tijdens de aanval op Perekop. Hier is het sterkste deel van de verdediging van de Krim-Tataren. Maar tenslotte, de krijgers: Oleg en Mirabela zijn erg cool!
  En hoe ze zich haasten, en hoe ze zich haasten! En hoe ze de Tataren zullen neerhalen. En met wat een wild enthousiasme zullen ze het ondernemen.
  En de jongen wierp een ster met zijn blote tenen, en het sneed zes Tataren tegelijk af.
  En het meisje schoot er vijf neer met een worp van een asterisk. Deze jongens bleken te vechten.
  Oleg en Mirabela hebben een deel van de muur vrijgemaakt. Daarnaast werkte ook de artillerie. Veel verwoesting werd toegebracht aan de Tataren. Dus de Krim Khanate viel.
  Toen was er een gevecht met het leger van Suleiman de Grote. Deze keer, in de echte geschiedenis, had de grote sultan geen geluk. Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya doodden niet alleen een massa Turken, maar namen ook de sultan gevangen.
  Rusland dwong de Turken om de Balkan te verlaten. En daar stichtte ze haar eigen forten. En ook Istanbul geselecteerd. Constantinopel stond weer op.
  Vasily III tijdelijk gestopt. Verovering moest worden verteerd. Livonia stemde ermee in hulde te brengen aan de Russen en gaf Narva zonder oorlog aan de bezittingen af.
  Vasili de Derde gaf zelfs in 1535 opdracht tot de bouw van een havenstad aan de monding van de Neva. Iets als Petersburg van Peter de Grote. Toegegeven, Basil verplaatste de hoofdstad alleen naar Constantinopel.
  In 1537 veroverden de Russen Vyborg en versterkten zich vanuit het noorden van de Zweden en versloegen hen volkomen.
  Tijdens de aanval op Vyborg onderscheidden Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya zich opnieuw.
  De jongen en het meisje sprongen natuurlijk over de drempel van de tijd en deden mee aan de mishandeling.
  Hier gooide Oleg met zijn blote voeten een boemerang, sloeg een dozijn tegenstanders knock-out en zong:
  - Glorie aan Rusland en zijn tsaar Vasili de Derde!
  Mirabela gooide ook iets dodelijks met haar blote tenen en gaf brutaal uit:
  - Voor het heilige Rusland en de onaardse koningin!
  Daarna gingen de jongen en het meisje zo uiteen dat een hele opruiming van de lijken van de Zweden werd doorgesneden.
  In 1540-1541 veroverden Russische troepen ook Klein-Azië op de Turken. En in 1545, en ook Mesopotamië en Palestina. In maart 1547 stierf de koning, amper achtenzestig jaar oud. Zijn regeerperiode van tweeënveertig jaar bleek zowel lang als zeer gelukkig te zijn met vele veroveringen voor Rusland.
  Basilius de Derde werd Basilius de Grote genoemd. En op de troon zat een jonge, maar volgens de normen van Rusland, een volwassen Ivan Vasilyevich.
  En aangezien Vasily de Derde langer leefde dan in de echte geschiedenis, werd de boyar-opschudding vermeden.
  Ivan Vasilyevich, die aanvankelijk besloot om Livonia volledig te onderwerpen, de oorlog in 1550 was succesvol. Krachtige Russische artillerie veegde iedereen weg en bijna alle steden werden snel veroverd.
  Natuurlijk namen terminator-kinderen Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya deel aan de gevechten.
  Met hun blote, kinderachtige voeten wierpen ze alles zo scherp en doordringend dat de Lijflandse troepen in enorme aantallen stierven.
  Bovendien schieten jonge krijgers ook nauwkeurig vanuit kanonnen en dus trefzeker.
  Oleg de terminatorjongen schoot en gooide met zijn blote voeten een moordenaarscadeau.
  Verspreide tegenstanders en piepte:
  Ik ben vleesgeworden vernietiging!
  En de jongen zal lachen en brullen:
  - Ik ben de zoon van een grote opwekking!
  Mirabela, deze stoere meid, zal ook een moordenaar lanceren met haar blote tenen, en piepen:
  - Ik ben de dochter van de grote godinnen van de vernietiging!
  En weer lachen de kinderen en laten ze hun tanden zien. En dan zo naar het fort vliegen. En zo wordt iedereen gekapt. Ze hebben geen zwaarden, ze hebben alleen propellers. En ze roeien de Livoniërs en andere soldaten van het huursoldaat uit zonder medelijden.
  De jongen en het meisje lopen de hele tijd op blote voeten, zelfs in de sneeuw. En die onsterfelijke krijgers vinden dit zelfs leuk!
  Waarom niet? Waarom schoenen voor die mensen die een lichaam hebben dat sneller is dan welk dier dan ook, en natuurlijk kunnen ze niet vergeven of ziek worden.
  Toen vocht Ivan de Verschrikkelijke in Egypte. In een paar jaar tijd het hele noorden van Afrika veroverd, inclusief Marokko. Toen werd het Arabische schiereiland veroverd.
  Duitsland was gefragmenteerd, Oostenrijk was zwak, Spanje en andere landen waren bezig met oorlogen.
  Het tsaristische Rusland trok door Iran naar India. In 1590 werd India binnengevallen. Ivan de Verschrikkelijke werd achtenzestig jaar en stierf in 1598. En hij werd opgevolgd door Ivan de Vijfde. Rusland zette zijn expansie naar het oosten en de verovering van China voort. Hoewel de oorlog lang en zwaar bleek te zijn.
  Er waren drie oorlogen nodig om China te veroveren.
  Zelfs de deelname aan de veldslagen van Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya zorgde niet meteen voor de overwinning.
  Ja, en jonge krijgers vochten in afleveringen. Ze zullen zichzelf tegenkomen, de Chinezen in stukken hakken en weer terug rennen.
  Natuurlijk handelden de jongen en het meisje zeer actief en effectief. En met hun blote tenen wierpen ze actief scherpe sterren, schijven en boemerangs.
  Oleg Rybachenko heeft de Chinese minister van Defensie persoonlijk doodgehakt. En dan hoe hij een granaat gooit met een jongensachtig been. Dus meteen twee dozijn gele krijgers naar de andere wereld, zeggende:
  - Glorie aan Rusland, dat voor altijd door de eeuwen heen het pad van het universum aangeeft!
  En het meisje Margarita zal het nemen en een boemerang lanceren met haar blote voet, die dodelijk is, die nergens cooler is.
  En nadat ze de tegenstanders heeft verslagen, piept het meisje:
  - Voor zo'n Rusland vecht je en wees niet bang!
  En de jongen en het meisje begonnen nog intensiever te zwaaien.
  Ivan de vijfde stierf in 1620, en zijn zoon Ivan de zesde zette zijn werk voort. Na hardnekkige oorlogen in 1640 werd China eindelijk onderworpen.
  Oleg Rybachenko en Mirabela Magnetic begonnen actiever te verschijnen op verschillende plaatsen van veldslagen en veldslagen.
  En toen gooide de jongen Oleg een boemerang en blies het hoofd van de Chinese keizer af. En hij werd een held!
  En het meisje Mirabela gooide een granaat met haar blote voet en sloeg het hele hoofdkwartier van de tegenstanders neer.
  En natuurlijk werd dankzij deze onsterfelijke kinderen de grootste overwinning van het Russische rijk behaald!
  En na de overwinning op China, Moskou, Rusland, is niemand praktisch bang! En niemand zal de Russen stoppen en niet winnen! Ze zijn het point of no return gepasseerd!
  En Rusland werd sterker als een groot rijk. Ivan de Zesde regeerde nog tien jaar totdat hij Korea en het grootste deel van Indochina veroverde.
  Na hem beklom Alexander de Eerste de presto. De nieuwe koning zette zijn vroegere verovering voort. Indochina werd volledig veroverd en Russische schepen landden in Australië en begonnen dit continent te verkennen. Bovendien trokken de Russen Alaska nog eerder binnen en rukten op door Canada... Hier ontmoetten ze al Frankrijk, dat eindelijk stabiliteit en welvaart verwierf onder Lodewijk de veertiende, en Engeland, dat snel aan kracht won.
  Bovendien bleef Rusland Afrika verkennen en kreeg daar ook tegenstand van Groot-Brittannië. Zweden trad ook op en probeerde Rusland aan te vallen.
  Maar de Russische troepen waren alert en Groot-Brittannië en Frankrijk handelden niet samen. En de troepen van Alexander de Eerste veroverden deze staat.
  Natuurlijk namen zowel Oleg Rybachenko als Mirabela Magnitnaya hieraan deel.
  Blootsvoetse krijgers gooiden schijven en hakten af met lange, speciaal geharde zwaarden.
  Ze zijn zo cool en onweerstaanbaar.
  Oleg Rybachenko wierp een scherpe ster met zijn blote tenen van jongensvoeten, sloeg een dozijn Zweden neer en zong:
  - Voor de glorie van het heilige Rusland!
  Het meisje Mirabela gooide ook een dodelijk voorwerp met haar blote voeten en siste:
  - Voor de grootsheid van de onoverwinnelijke familie!
  En de kinderen zullen samen springen en de Zweedse gouverneur met hun blote hakken in de borst slaan.
  Het vloog over en schoot nog een dozijn vijandelijke soldaten neer.
  Na de dood van Alexander de Eerste in 1675, besteeg tsaar Alexei de eerste zoon van Alexander de troon. Meestal verliep de troonopvolging volgens de anciënniteit van de zonen, en vervolgens de kleinkinderen van de oudste zoon. Vasili de Derde stelde dit in zodat er later geen strijd om de troon zou zijn. Met sterke centralisatie.
  Alexei ontmoette Frankrijk voor het eerst in Amerika en met Groot-Brittannië in Afrika.
  Russische troepen trokken ondertussen de Duitse landen binnen. De vangst was behoorlijk succesvol, omdat de vorstendommen gefragmenteerd waren. In de minderheid waren de Russische regimenten die ook Italië veroverden. Dit werd gevolgd door een campagne tegen Frankrijk. Het bewind van Lodewijk de Zonnekoning eindigde roemloos. Russische en buitenlandse regimenten namen Frankrijk in.
  Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya schitterden opnieuw.
  Jonge krijgers vochten met zwaarden en gooiden schijven naar vijandelijke soldaten. Veel soldaten gedood.
  De jongen wierp met zijn blote voet een ster naar de vijand en brulde:
  - Ik ben een superman-krijger!
  Ook het meisje gooide met haar blote tenen de moordenaarsschijf en floot:
  - En ik ben de belichaming van een wonderbaarlijke kosmos!
  En wat zal hij zijn lange tong laten zien! En dan hoe je een blote hiel in de neus van de Franse graaf geeft. Die voorhoofdspleet.
  En Oleg Rybachenko zal voorbij vliegen als een helse meteoor, en een paar dozijn Fransen namen en stierven. En dan de jongen, alsof hij met hagel uit een buitgemaakt kanon schiet.
  En zet veel vechters. Ze kronkelen van de pijn en sterven!
  En de terminator-krijgers haasten zich naar zichzelf en doden iedereen, alsof ze zelf de engelen des doods zijn en sneller zijn dan cheeta's.
  Groot-Brittannië vocht op de een of andere manier terug op zee en vroeg om vrede. Rusland zette zijn expansie in Amerika voort. Haar troepen veroverden alle Engelse en Franse koloniën en bereikten Mexico.
  De verovering van Afrika en Australië was voltooid.
  Nu bleven alleen Spanje en haar koloniën, en Portugal met haar koloniën, onbezet.
  Maar deze oorlog was al voor Peter de Grote, die in 1700 de macht kreeg. De nieuwe tsaar, niet Romanov maar Rurikovich, maakte van de gelegenheid gebruik om Russische kooplieden aan te vallen en stuurde troepen naar Spanje en Portugal.
  Deze landen waren al in verval en werden snel verslagen. Russische troepen begonnen ook kolonies te veroveren. Ze waren allebei talrijker en beter uitgerust en bewapend. Het Russische leger had al rookloos kruit en brisantgranaten, en gevechtsluchtschepen. Er waren zelfs tanks. En de eerste gepantserde treinen. Wat indruk maakte op de tegenstanders.
  De eerste machinegeweren verschenen ook in het Russische leger.
  Maar zelfs hier konden Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya het niet ontgaan. Ze moeten vechten en hun onsterfelijkheid uitwerken.
  Hier gooit de jongen weer een granaat met zijn blote voet. En scheur je tegenstanders aan flarden. Waarna ze zongen:
  - In de naam van dat Rusland dat de hele wereld en de harten van mensen verovert!
  Het meisje ook, alsof ze een bloot been gooit, een kleine, maar sterke explosieve kracht, een bom. Zal de Spanjaarden scheuren en piepen:
  - Voor zodanig dat er altijd geluk was voor alle mensen!
  En de kinderen, die met hun blote voeten geschenken van de dood gooiden, zongen:
  - Laat ze voor altijd jong zijn en onze mooie jaren!
  En daarna, als een aanklacht met iets behoorlijk dodelijks. En ze zwaaien zo met hun sabels.
  Dat bloed stroomt als een rivier, en de hele aarde gaat onder je voeten weg!
  Hier zijn de krijgers! Nou ja, gewoon supermannen met blote voeten, die bijna naakt zijn in de hitte en kou.
  Maar zulke uitstekende vechters! Het hoogste merk en klasse! Hier snijden ze zichzelf en roeien tegenstanders uit!
  De jongen en het meisje zijn als de aartsengelen van de wildste vernietiging, die geen barrières en obstakels hebben op weg naar nieuwe overwinningen en prestaties.
  Onderweg geven de steden zich over en de inwoners gaan naar buiten en kussen de afdrukken van de blote voeten van de onsterfelijke en grote krijgers.
  Spanje en Portugal werden samen met de koloniën snel veroverd. En alleen Groot-Brittannië bleef over.
  Maar in 1725 landden de troepen van Peter de Grote erop.
  Oleg Rybachenko en Mirabela Magnitnaya lopen zoals altijd voor op iedereen. Jonge krijgers zijn onsterfelijk en springen in de tijd.
  Ze schieten met machinegeweren en gooien met hun blote tenen dodelijke granaten.
  De Britten en andere krijgers verscheuren.
  Oleg brult, schietend en maaiend:
  - Wij zijn krijgers van de ruimtebroederschap!
  Het meisje Mirabela gooide met haar blote tenen een granaat en gilde:
  - En we zullen iedereen zonder twijfel verslaan!
  Toen sloeg het meisje met haar blote hiel de hertog van Buckingham zo hard dat ze zijn nek brak!
  Ze veroverden Londen en voltooiden uiteindelijk de verovering van de wereld.
  Zo ontstond een enkel imperium. Peter de Grote stierf in 1735 en zijn kleinzoon Peter de Tweede besteeg de troon. Nog jong, maar slimme en stoere heerser. Rusland versterkte de centralisatie, fabrieken en wegen werden gebouwd. Vliegtuigen verschenen en spoorwegen werden steeds actiever uitgerekt.
  Peter II regeerde lange tijd en stabiel. In 1790 werd hij opgevolgd door Peter de Derde. Het land was welvarend, maar vredig. Er is al sprake van ruimte-uitbreiding.
  En in 1817 vond de eerste bemande vlucht naar de ruimte plaats. In 1820 werd Alexander II tsaar. De nieuwe koning wilde een snellere ontwikkeling van de ruimte en verkenning van de ruimte.
  In 1825 vond de eerste vlucht naar de maan plaats. En in 1845 vlogen Russische schepen naar Mars. En in 1847 naar Venus. In 1850, naar Mercurius, en de volgende naar de satellieten van Jupiter. Russische kosmonauten kwamen in 1860 de verste planeet Pluto binnen.
  Zo verliep de ontwikkeling van het zonnestelsel. En in 1917 vond de eerste vlucht buiten het zonnestelsel plaats. Verschillende grote ruimteschepen vertrokken naar Alpha Centauri.
  En in 1921, en aan Sirius ... Trouwens, ze hebben daar verschillende relatief normale planeten ontdekt. Veertig jaar later verschenen de eerste schepen die met superluminale snelheid vlogen.
  En in 2017 vloog voor het eerst een Russische kosmonaut naar de rand van de melkweg.
  Het was over het algemeen geweldig.
  In 2030 werd een tijdmachine uitgevonden... En de mensheid ging naar een ander, hoger ontwikkelingsstadium. Zelfs als de Rurikovichs nog steeds op de troon zitten en de absolute monarchie het menselijke rijk regeert.
  Er is echter een oppositie die stelt of de wereld Rusland een republiek nodig heeft. Maar ze is stil. De mensen zijn al tevreden met de bestaande situatie, aangezien het leven erg goed is geworden en elk jaar beter wordt.
  
  BLONDE REDT HET RIJK VAN IVAN DE VERSCHRIKKELIJKE
  Mirabela Magnetic heeft weer een missie. Deze keer helpt ze de serieuze Ivan de Verschrikkelijke.
  In dit geval beschermt ze Polotsk tegen de hordes van Stefan Batory.
  De eeuwige jongen Oleg Rybachenko bleef in Polotsk. De aanval werd afgeslagen, maar de situatie bleef zorgwekkend. Maar toen verscheen Mirabela Magnetic en nog vier meisjes. Ze verschenen alsof ze uit een gat in de ruimte kwamen. Alle vijf de meisjes waren blootsvoets en in bikini en zo verscheen de magische zes.
  De jongen, die lang genoeg had geleefd en nog een leerling was van Mirabela Magnetic, die er al in was geslaagd de tijd van Napoleon III te bezoeken, floot:
  - We hebben het weer getroffen! Dit is geweldig!
  Oleg Rybachenko verklaarde resoluut:
  - En zeker de loop van de geschiedenis veranderen!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana schudden hun zwaarden. De meiden waren erg vastberaden.
  Natasja stelde voor:
  - We zijn nu met zes... Laten we naar het Poolse kamp gaan!
  Oleg Rybachenko steunde dit idee graag:
  - En wat? Laten we spartelen! Wij allemaal samen zijn een grote kracht!
  Mirabela Magnetic was het hier heel graag mee eens:
  Wij zijn een kolossale kracht!
  En haar blote hiel verpletterde een kakkerlak.
  En de krijgers sloegen met hun blote voeten, de een op de ander, ter bevestiging.
  'S Nachts daalden zes geharde jagers neer van de muur van de stad Pskov. Ze liepen op hun tenen naar het Poolse kamp. Hier, formeel het leger van Polen, maar in feite huurlingen uit heel Europa. Vooral veel Duitsers. Groot leger.
  Maar de zes vechters zijn tenslotte cool. En de meisjes met de jongen pakten en verwijderden de schildwachten en wierpen scherpe naalden met de vingers van hun blote voeten. Gebroken schildwachten vielen. De vrouwelijke krijgers zwaaiden met hun zwaarden en begonnen te snijden. Als een zwerm slangen vielen ze het kamp aan.
  Voor de middeleeuwen, hoe ongebruikelijk - wanneer meisjes in bikini's aanvallen. En zij, die de vijand verpletteren, zaaien letterlijk hele velden des doods.
  Oleg Rybachenko zwaaide met zijn zwaarden en hakte het af. Zwaaiend met de jongen sneed de ijverige kolonel.
  En mompelde:
  We zullen vechten voor Heilig Rusland!
  Mirabela Magnetic sneed de rijke pan doormidden, en brak de neus van de Duitse graaf met haar blote hiel, tjilp:
  We zijn niet bang voor de dood op het slagveld!
  Natasha, die de Polen, Duitsers en andere huurlingen neerhaalde, gilde:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood!
  Bij het vernietigen van het Poolse leger en huurlingen, Marusya, schreeuwde dit terminator-meisje:
  - Onder de sterrenhemel zal de dood ons niet nemen!
  Augustine, het is het propellermeisje. De beste incarnatie van de speciale Sovjet-troepen, en zelfs een mutant, die de Polen hakt - getweet:
  - Ik zal vechten voor mijn heilige Rusland!
  Svetlana, haar zwaarden draaiend en de Duitsers, Zweden en Polen hakkend, tjilpend met haar ronde hiel, piepte:
  - Ik zal het machtige machinegeweer laden!
  Natasha sneed door de Polen, de Duitsers en alle huurlingen uit Europa, en zelfs de Turken, tjilp:
  - Vernietig vijanden - zonder de schaduw van angst te kennen!
  De vurige Augustinus, haar koperrode haar wapperend in de wind als de banier van Aurora, fluisterde:
  - De werelden van het universum kijken naar je!
  Marusya, dit is een blondine met goudkleurig haar, terwijl ze tjilpt en op haar blote benen springt:
  - Laat je shirt branden in het bloed!
  Mirabela gooit ook een scherpe schijf met haar blote tenen, hakt de hoofden van de huurlingen af en blaft:
  - Voor Ivan de Verschrikkelijke!
  Svetlana sloeg met een grote zwaai met haar blote hiel in de maag van de Pool. Toen gooide ze verschillende schijven met haar blote tenen, sneed er een paar dozijn af, schreeuwend:
  - Sterf het vaderland met je ziel liefhebbend!
  En de meisjes lachten. Wat zijn het toch mooie en sexy duivels. En groot, en opgeblazen met reliëfspieren. En ze gooien naalden met hun blote voeten en dunne schijven - waarbij ze meerdere soldaten tegelijk doden met één.
  En ze gaan letterlijk over de lijken heen...
  En ze laten bloederige, sierlijke afdrukken van blote, meisjesachtige voeten achter.
  En slechts zes mensen tegen enkele tienduizenden strijders. Maar er is paniek in de gelederen van de Polen. En ze weten niet hoeveel hen hebben aangevallen. En ze zijn helemaal gek. Sommigen begonnen zelfs op elkaar te schieten en zichzelf te snijden.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen, gooide met zijn blote voeten een zelfgemaakte bom en brulde in het Pools:
  - De Duitsers vielen aan! De Duitsers vallen ons aan!
  En toen gooide hij de bom opnieuw en riep, dit keer in het Duits:
  - Polen aangevallen! Polen vallen ons aan!
  Mirabela opgehaald in het Duits:
  - Polen vallen ons aan! De Polen vermoorden de Duitsers!
  En wat begon: de Duitse huurlingen worstelden met de Polen. En de Zweden deden ook mee aan het bloedbad. Er was een bloedige strijd. Wat nog werd verergerd door het zwaaien van zwaarden en sabels van meisjes met blote benen en een baardeloze jongen in korte broek.
  Oleg Rybachenko schreeuwde uit volle borst:
  - Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk!
  En in het Duits toegevoegd:
  - Robijnrode palen!
  Dan in het Zweeds:
  - Hak de Polen en de Duitsers om!
  Toen voegde de jongen op blote voeten in het Pools toe:
  - Hak de Duitsers en Zweden!
  Mirabela brulde ook uit volle borst:
  - Hak de Polen en de Zweden!
  En met haar blote hiel sloeg het meisje de vijanden in de kin.
  En ze gooiden giftige naalden met hun blote tenen.
  En de paniek nam toe... De onderlinge ruzie groeide. En de jongen en Natasha begonnen onder het mom te naderen, terwijl ze een sleur uit de lijken voor zichzelf sneden, naar de tent van de koning van Polen, Stefan Batory.
  Deze koning was de gouverneur van Semigrad. Dat wil zeggen, de onderkoning van de Turkse sultan over Hongarije. Het interregnum in Polen sleepte voort. Een van de kanshebbers voor de Poolse troon was Ivan de Verschrikkelijke. Ivan slaagde er echter niet in de troon te bestijgen. Ook de oppositie van de westerse landen, die zo'n scherpe versterking van Rusland niet wilden, had effect. En de angst van de adel om hun vrijheden te verliezen. En de aarzeling van Ivan de Verschrikkelijke zelf - zal de annexatie van Polen er niet toe leiden dat hun eigen boyars de kop zullen opsteken?
  In ieder geval een historische gebeurtenis: de eenwording van Rusland en het Gemenebest onder het bewind van Ivan Vasilyevich vond niet plaats. En de Poolse troon werd plotseling gegrepen door Stefan Batory. Tegen die tijd had Rusland het grootste deel van Lijfland ingenomen. En in het zevenenzeventigste jaar viel bijna heel Lijfland, behalve Riga en Revel, onder Rusland.
  Stefan Batory, die kracht had verzameld en geld had ontvangen voor de oorlog van de Turkse sultan, en het Vaticaan begonnen een campagne tegen Rusland. Polotsk kiezen als het eerste doelwit. En onder deze stad werd het lot van de Lijflandse oorlog beslist. In de echte geschiedenis werd Polotsk ingenomen door de Polen, waarna ze het initiatief grepen en begonnen te winnen. En onmetelijke rampen zijn Rusland overkomen.
  Maar deze keer in de strijd, een prachtige zes. En de Polen en hun huurlingen kunnen niet tegen hen op!
  En het bloedbad ging zo bloedig dat het onmogelijk is om het in een sprookje te zeggen, niet om het met een pen te beschrijven. Al is bijvoorbeeld een elektronisch toetsenbord best mogelijk.
  Oleg Rybachenko floot en blafte:
  - De Polen doden de Duitsers!
  Mirabela Magnetic gilde:
  - De Duitsers snijden Polen door!
  En hij brak met Natasha door naar het kamp van de koning. Stefan Batory probeerde zich te oriënteren. Hij was rijk gekleed en had een mengeling van Oosterse en Europese trekken.
  Oleg Rybachenko gooide een scherpe, dunne schijf met zijn blote tenen van jongensvoeten. Hij vloog in een boog, floot dun. En stak Stefan Batory tussen de ogen. De koning van Polen raakte dodelijk gewond en stortte kreunend in elkaar. Ja, het was niet gemakkelijk voor de vorst. Zijn heerschappij duurde niet lang. Een gewone jongen op blote voeten. Of zelfs niet helemaal gewoon zakte hem.
  Oleg Rybachenko zong met verrukking:
  - Ik ben een straaljager, mijn motor staat in brand! De hemel is mijn thuis! En laat de agressor worden geslagen, ik ben een coole meester van de dood!
  Mirabela gooide met haar blote tenen een granaat, verscheurde een massa huurlingen en piepte:
  - En ik ben een heldhaftige meid!
  Oleg Rybachenko maakte een buiging en schreeuwde in het Pools:
  - De Duitsers hebben de koning vermoord!
  En dan hoe het weer brult:
  - De Zweden zijn tegelijkertijd bij de Duitsers!
  Mirabela roept uit volle borst:
  - We zullen de koning wreken!
  En daarna begon een echte puinhoop tussen de Polen en huurlingen. Ze werden tot het uiterste gesneden. En elkaar actief gegeseld en bedolven onder kogels. En de massa lijken stroomde uit en werd aan stukken gescheurd. En krijgers stierven bij duizenden.
  En dan zijn er nog de meisjes en twee jongens terwijl ze het probeerden. Het was een echte puinhoop. En zo is de totale kap. En gegeseld de Fritz, en de Polen, en de Zweden en zelfs de Turken. En de vleesmolen ging naar de hoogste klasse.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Goud is ontoegankelijk voor de Zweden ... Ze hebben tenminste een geest! Ik zal de vijanden van Rusland neerhalen! En wie ik zal doden met zwaarden!
  En de meiden gingen uit elkaar. En laat ze met hun blote vingers verpletterende voorwerpen gooien. Dit zijn schoonheden en vogels van de hoogste vlucht.
  Oleg Rybachenko nam het aan en zong enthousiast:
  - Onrust is mij niet bekend! Ik heb opslag in mijn borst! Ik ben een krijger van de hoogste klasse!
  Mirabela, die het cijfer acht met haar handen vasthield, voegde eraan toe:
  - Vijandige hiel in het oog!
  Natasha zong enthousiast:
  - En een jager van het bedrijf "Adidas"!
  Marusya sprong op en blafte:
  - Paard Pegasus!
  En hoe de krijgers zullen springen en hoe ze zullen blaffen. En hun stemmen dreunen, zoals die van zwarte paarden!
  Vurige Augustinus siste:
  - Wij zijn krijgers .... - Het meisje gooide een dozijn schijven met haar blote vingers tegelijk, en raakte enkele tientallen Polen en Duitsers. - De coolste klap! En hoe Ivan Krushila!
  Svetlana, deze blonde terminator bevestigde:
  - En ik zou iedereen wurgen!
  Toen gooide ze opnieuw haar blote, sierlijke tenen, scherpe, vergiftigde naalden.
  En weer massa's tegenstanders - Duitsers en Polen.
  Mirabela gooide een zelfgemaakt explosief pakket met haar blote hiel, verstrooide tegenstanders en piepte:
  - Voor Groot Rusland!
  Natashka ontblootte haar tanden, liet verschillende dodelijke cadeautjes los met haar blote voeten en gaf uit:
  - We zullen vechten op aarde! In de lucht en in het pikkedonker!
  Oleg Rybachenko, hakkend met zwaarden in beide handen en schijven gooiend met jongensachtige voeten, zong:
  De doodsmachine is gek geworden...
  Marusya, die iedereen op een rij hakte en met sierlijke vingers schijven van haar blote meisjesbenen gooide, vervolgde:
  - Ze vliegt met een meteoriet!
  Vurige Augustinus, siste, gooide schijven die gloeiden, en siste:
  - En Satan zelf regeert de wereld!
  De blonde Svetlana zong verder met verrukking:
  En laten we ons succes vieren!
  Natasha nam het aan en piepte van verrukking:
  - Oorlog vandaag....
  Marusya voegde er zelfverzekerd aan toe, terwijl hij met zijn blote tenen naalden en schijven wierp:
  - Morgen zal er vrede zijn!
  De vurige Augustinus reageerde met woeste woede, sissend als een slang. En haar blote voeten wierpen zulke scherpe naalden dat ze iedereen tot in de keel doorboorden:
  - En geloof Lucifer idool!
  Svetlana ging verder met een wilde, woedende aanval:
  - We zullen vechten op de grond in de lucht en pikdonker!
  Mirabela, die de vijand hakte en de vijand met haar hoofd stootte, nam het en kirde:
  - Voor de glorie van het moederland en mij!
  Natasha, die schijven gooide met behulp van blote, sierlijke meisjesachtige vingers, zong:
  - We zullen vechten tot het einde, we zullen ons hart eenstemmig laten kloppen!
  Marusya giechelde en tjilpte terwijl ze de Polen hakte en met haar blote voeten kiezelstenen gooide.
  - En dan maneschijn voor overklokken!
  Vurige Augustinus, die dodelijke naalden zond, en dat wat toeslaat en breekt, siste:
  - En dan wijn - tot het einde!
  De blonde terminator stuurde opnieuw giftige naalden met haar blote vingers en piepte:
  - Of bier gul schenken!
  Daarna lachte de schoonheidskrijger, en van haar gelach lieten de huurlingen van Stefan Batory hun trommelvliezen barsten.
  Oleg Rybachenko merkte geestig op:
  - Zonder oorlog is er geen vrede, zonder liefde is er geen feest!
  Natasha, die boemerangs met scherpe randen gooide met haar blote vingers van sierlijke, meisjesachtige voeten, tjilpte:
  - De aantrekkelijkheid van vrouwen houdt van jeugd, mannenfinanciën!
  Marusya, flitsend met een oogverblindende glimlach, en geschenken van de dood met haar benen gooiend, deelde uit:
  - Vrouwen zijn goed in de jeugd, mannen met geld!
  De vurige Augustinus spuwde, met de activiteit van een vixen, met haar blote voeten stromen des doods, siste:
  - Een vrouw is een bloem, een man is een drone die naar honing gaat!
  De parelwitte Svetlana tjilpte, zwaaide met haar blote hakken met de messen en ontblootte haar tanden:
  - Het is goed om een vrouw te zijn, het is slecht om een vrouw te zijn!
  Oleg Rybachenko, die de Polen en huurlingen neerhaalde en met zijn zwaarden zwaaide als helikopterbladen, gromde:
  - Een man hoort bij zijn vrouw te zijn, maar geen vrouw!
  Natasha lanceerde haar blote vingers, scheerde boemerangs, gooide met haar blauwe haar en blafte:
  - Een man is altijd een reu, maar meestal brengen teven hem naar het hondenleven!
  Zoya schudde haar haar de kleur van bladgoud, tjilpte in koor, ontblootte haar tanden en gooide met haar blote hielen datgene toe dat doodt, of erger nog, in stukken breekt:
  -Het is beter als een man een man is dan een teef!
  Mirabela voerde een truc uit met zwaarden - een drievoudige draak, en wierp een dolk met haar blote tenen, gromde:
  - Voor het moederland van de hele wereld mooier!
  Augustinus, wiens koperrode haar wapperde als een proletarische banier, en haar blote, gebeitelde benen stromen van dood en vernietiging spuwden, schreeuwde:
  - Als een man een vrouwenlichaam wil hebben, moet hij een mannenzaak beginnen!
  Svetlana, die met haar blote voeten een boemerang in de vorm van een vijfpuntige swastika lanceerde, piepte:
  - Het is goed voor een man om een vrouwenlichaam te hebben - maar niet letterlijk!
  Oleg Rybachenko, een jongen die er ongeveer dertien jaar oud uitzag, begon te zingen en componeerde letterlijk onderweg:
  Ik ben geboren in een gouden tijd
  Vooruitgang is de grote eenentwintigste eeuw...
  En het lichaam van de jongen is jong,
  Hij is de sterkste man ter wereld!
  Ik was een jongen in een gelukkige, genereuze wereld,
  Het leek alsof hij bergen tegelijk kon verzetten...
  Ik heb niet ontdekt: dat twee keer twee vier is -
  Om de weg naar succes te verlichten!
  Maar snel vooruit naar de turbulente twintigste eeuw,
  Waarin de wervelwind een heilige oorlog is...
  Vernietigd uit de marmeren kamer -
  En de machtige Satan regeert de bal!
  In Rusland is dit een stam van reuzen,
  We kunnen een zwerm planeten veranderen...
  Wanneer het volk en de partij verenigd zijn -
  En ze verlichten de weg naar het communisme!
  Hier was de jongen in de oorlog,
  En Stalin werd een ideaal voor hem ...
  De jonge krijger bleef blootsvoets,
  Toen een fascist zijn geboorteland aanviel!
  De aarde brandt en de dennen sterven af
  De planeet staat in brand...
  De jongen loopt op blote voeten door de sneeuwbank,
  Op jouw grote, dappere droom!
  Wat te doen, weet hij zelf helaas niet
  Draaien in de koude, felle sneeuw ...
  Wel, om de een of andere reden zegeviert Kaïn,
  De klootzakken hebben alle succes!
  Je kunt wachten - ik weet dat het zal werken,
  En snel naar Mars vliegen...
  Mijn meisje is veel afgevallen
  Maar ze toonde gewoon klasse in de strijd!
  Ze rende op blote voeten door de sneeuw,
  De vorst beet woedend in haar hielen...
  We zullen Adolf op beroemde wijze van het voetstuk werpen,
  En laten we snel toeslaan!
  We hebben de nazi's teruggedreven uit Moskou,
  Ze kwamen het verslagen Berlijn binnen met een pijl ...
  En het werd erg schoon op de planeet,
  Zie, de cherub spreidt zijn vleugels!
  We gaan Berlijn binnen, dat weten we zeker,
  Hoewel de fascist sluw en wreed is...
  En we zullen vakantie vieren in stralende mei,
  Moge grootheid niet naar het zand gaan!
  We zullen de uitgestrektheid van het universum doen herleven,
  En er zal een stralend paradijs op de planeet zijn ...
  Voor de glorie van de oneindige schepping
  Jongen, je vecht en durft!
  Mirabela Magnetic voegde er enthousiast aan toe en liet haar parelwitte tanden zien:
  - Meid, je vecht en durft!
  En Oleg Rybachenko vocht met waanzinnige woede, die werd gecombineerd met verfijnde voorzichtigheid. Een knappe, zeer gespierde jongen wierp zeer behendig met zijn blote vingers scherpe schijven en hakte de hoofden van Poolse en Duitse soldaten af.
  En de meisjes duwden nog behendiger en gebruikten hun blote, sierlijke benen om met naalden te gooien en de dood te brengen. Krijgers sneden iedereen met zwaarden en maakten een totaal poeder van bloed en botten. En ze hakten, hakten, lanceerden scherpe naalden en veel schijven en boemerangs.
  De Polen liepen enorme schade op en stikten in het bloed. En hoe ze stikten. Als fonteinen en watervallen van scharlakenrode vloeistof stroomden. En bespat, verbrand, verloren ledematen. Dit alles gebeurde in een razend orkaantempo.
  Meer dan 60.000 troepen kwamen om en werden vernietigd.
  Oleg Rybachenko, die dodelijke schijven gooide met de blote tenen van kindervoeten, kirde:
  - De troepen zijn klaar - meesteres! We zullen iedereen vernietigen!
  Natasha, geestig en ontbloot haar tanden, gaf uit:
  We zullen iedereen vernietigen!
  Mirabela mompelde, nadat ze de molen had ontvangen:
  - En raak de tegenstander!
  En de krijgers gingen iedereen snijden en versnipperen als een gesneden mes. En deze propellers waren aan het uitsterven. En ze zongen zelfs:
  - Maar om eerlijk te zijn! Laten we iedereen uitroeien!
  De strijders van allemaal verbrandden letterlijk hun concurrenten - simpelweg uitroeien en totale doodskisten maken. En figuratieve en voortdurende vernietiging voeren.
  Mirabela, die de vijand sneed als plakjes kaas en de hoofden afhakte, piepte:
  - Voor Rusland en de nieuwe president van het land!
  Zoya met het gouden haar van een meisje, en leidde een totalitaire nederlaag. En terwijl ze met haar biceps speelde, zei ze:
  - Wat zou geen krijger zijn! Het is altijd de moeite waard om te winnen!
  En nogmaals, de krijgers gooiden blote voeten, messen die tegenstanders raakten. En ze creëerden stromen bloed.
  De meisjes plonsden met hun blote voeten door de scharlaken poelen en wierpen hopen scharlaken, dodelijke spatten op.
  Vurige Angelica merkte geestig op en stuurde verschillende dodelijke en moorddadige messen die sproeiden met fonteinen van uitzinnige, gewelddadige energie. En hele wolken van oneindig harde en woedende demonen rezen op.
  Het meisje zei wijselijk:
  - Laten we lachen en vrienden zijn! En we zullen iedereen verslaan!
  Svetlana maakte een salto en sloeg opnieuw met haar blote hakken in de borst van een van de Polen, die hij omdraaide, en terwijl hij zijn hoeven weggooide, brak hij de nek van enkele tientallen mensen.
  Svetlana riep verheugd uit:
  - Dit is een dodelijke vixen! Dit is de klap!
  Mirabela, die huursoldaten en andere boze geesten hakte, hen met zwaarden doorsneed en met haar blote hakken een andere kaak van de Hongaarse prins verpletterde, tjilpte:
  - Mijn slag is de dodelijkste in het universum!
  Natasha giechelde en terwijl ze met haar vurige tanden een stel zonnestralen uitzond, zei ze:
  - Liefde wint en doodt!
  En de meisjes lachten alle vier, maar hun gelach overstemde en doodde tegenstanders.
  Op dat moment kwamen Russische strijders en milities uit de poorten van Polotsk. Ze stormden met al hun macht op de vijand af. En actief gedraaide zwaarden.
  Tegen die tijd waren de meeste Polen en huurlingen gedood. En de uitgedunde gelederen van tegenstanders, die werden aangevallen door golven van Russische troepen. De slag van de Russische troepen was voorzichtig. Vanaf de musketten schoten de boogschutters, maar tot dusverre toenadering vermeden. En uitgeroeide tegenstanders.
  En de meisjes gooiden nog steeds messen en boemerangs met hun blote voeten en ontblootten hun sneeuwwitte tanden. Ze lieten zelfs spiegelbeelden zien en verblindden de ogen van de tegenstanders.
  De Lyakhs verloren hun oriëntatie en werden afgemaakt met slagen van geslepen zwaarden. En ze hadden geen kans, geen genade. Er was iets dodelijks en meedogenloos. En iets dat niet kan worden gestopt door menselijke inspanningen.
  En schietpartijen van de kant van de boogschutters, en de milities en genadeloos kappen, van de kant van de terminatormeisjes die verpletteren en malen.
  Goede krijgers gedragen zich en snijden hard. En ze kiezen ervoor om de doelen van de leiders te vernietigen. Ze hakten hun hoofd af en gooiden schijven. Of ogen uitprikken - met scherpe naalden. Dus de meisjes gedragen zich gedurfd en cool. Ze malen zonder enige ceremonie.
  Mirabela sneed door een heleboel huurlingen en ander uitschot, en onder haar zwaarden, hoofden als watermeloenen verspreid met scharlaken spatten in alle richtingen.
  Het meisje riep:
  - Mijn hoogste klas in het universum!
  Natasha gooide een granaat met een draai met haar blote voet, en hoe ze tjilpt van energie:
  - Wij zijn de grootheid van de kosmos! We vermoorden iedereen!
  Zoya schudde haar gouden haar en stuurde met haar blote vingers een cirkel met scherpe punten.
  En ze gaf het uit van woede, knikkend:
  - Ik ben wat brengt en haalt!
  De vurige Angelica zond nog een doodsgeschenk en merkte geestig op:
  - Elke dwaas kan het volhouden, niet elke wijze kan er baat bij hebben!
  Svetlana, geestig en sprankelend met parelachtig haar, bracht een aforisme naar voren:
  -Dood, bekwaam en idioot, opstanding is niet onderworpen aan genialiteit!
  Oleg Rybachenko gaf ook op een zeer originele manier uit:
  - De vijand verslaan - je doodt hem, jezelf verslaan - je geeft een beter leven!
  Mirabela voegde eraan toe en verpletterde de vijanden met verve:
  - Het is beter één leven te schenken aan een waardig persoon dan duizend schurken te doden - het is productiever een bloem te laten groeien dan duizend insecten te vertrappen!
  Natasha, die de Polen en Hongaren neerhaalde, merkte op:
  - Niet de sterke die doodt, maar de almachtige die herrijst!
  Roodharige Angelica, snijdend door de soldaten van het Gemenebest, vyaknula:
  - Wie zijn neus te veel ophaalt voor het gevecht, blijft bij het delen van trofeeën bij zijn neus!
  Zoya, die de tegenstanders doorsneed, een moorddadige granaat gooide met haar blote tenen, gromde:
  - Toen een man ophield een aap te zijn - toen hij niet de natuur begon te imiteren, maar een engelachtig ras!
  Svetlana sneed door de vijanden heen en liet bliksem uit haar scharlaken tepel ontsnappen, nam het en gaf geestig uit:
  - Of een man een aap was, is een betwistbaar punt, maar in zijn verlangen om te domineren is hij een typisch dier, en zelfs vatbaar voor winterslaap!
  Mirabela Magnetic, die haar tegenstanders met woede neersloeg en de laatste tegenstanders afsloot, voegde eraan toe:
  - Een politicus is een vos met leeuwenambities, zwijnmethoden, koppigheid van een ezel en een aap die vatbaar is voor plagiaat!
  En toen ze een granaat gooide met een blote roze zool, voegde ze eraan toe:
  - Als je gewoon slim wilt worden - geloof de schoolboeken, als je echt wijzer wilt worden - vertrouw de politici niet!
  Het leger van Stefan Batory was afgemaakt. Het Russische leger ging opnieuw naar Warschau. En er werden verkiezingen gehouden voor de Sejm, waar Ivan de Verschrikkelijke de nieuwe koning van het Gemenebest werd.
  De eenheid van de volkeren van de Slavische wereld vond plaats. En Livonia werd ook een deel van Rusland. Toen was er een overwinning op Zweden en de verovering van Vyborg.
  En toen bereikte de gouverneur Skopin-Shuisky Stockholm. En Zweden werd veroverd.
  Rusland werd een groot rijk door zijn blik naar het oosten te richten. En er gebeurden veel veroveringen, plus de bouw van steden. Toen veroverden de Russische troepen de Krim Khanate, samen met het fort van Azov. En dat zijn geweldige prestaties.
  Ivan de Verschrikkelijke leefde tot 1599, en zijn regering bleek erg lang en vooral glorieus te zijn. De zoon Ivan de Vijfde volgde de troon op en de Rurik-dynastie bleef op de troon behouden. Veroveringen en campagnes gingen door.
  Maar dat is een ander verhaal. Tenzij het tsaristische Rusland meer succes had en de Polen, Oekraïners, Wit-Russen en Russen samen waren en vol vertrouwen de vijanden versloegen. Dus geleidelijk de hele wereld veroveren en uitbreiden van koninkrijk tot koninkrijk!
  En Ivan de Verschrikkelijke bleef in de herinnering van het volk als de grootste van de Russische tsaren! En hij ging de geschiedenis in als de grootste veroveraar, waarbij hij verschillende keren het grondgebied van het Russische rijk vergroot!
  
  EEN MEISJE HELPT NAPOLEON III
  Het meisje Mirabela Magnetic stapte in de wereld van de Frans-Pruisische oorlog, tussen Bismarck en Napoleon III. In de echte geschiedenis won en voltooide Duitsland zijn eenwording. En toen leidde het tot de Eerste Wereldoorlog en de ineenstorting van het Russische rijk en de Romanov-dynastie.
  Natuurlijk zou het voor Rusland beter zijn geweest als Duitsland zich niet had verenigd en Napoleon III niet had kunnen verslaan.
  Mirabela Magnetic sloeg met haar blote voeten op het gras en rende nu naar de Fransen.
  Het was noodzakelijk om te waarschuwen dat de Pruisen in de buurt van Sedan een val voor Napoleon III voorbereidden en de dominante hoogten veroverden.
  Wat valt er te zeggen over Napoleon III? De neef van Napoleon de Grote probeerde zijn oom te imiteren. En hij wilde een machtig rijk scheppen en Europa veroveren.
  Aanvankelijk was hij succesvol. Het is gelukt om de Krimoorlog met Rusland te winnen. Toegegeven, ten koste van zware verliezen heeft Frankrijk hier zelf geen terreinwinst mee behaald. Dan de oorlogen in Indochina.
  Overwinning op Oostenrijk, en de annexatie van een aantal gebieden in Italië.
  Verder niet zo succesvol. België werd niet gevangen genomen. Mexico ook.
  De kans om Oostenrijk te helpen in de oorlog met Pruisen ging verloren.
  En nu de oorlog met het machtige Duitsland.
  In de echte geschiedenis - de volledige nederlaag van Frankrijk en de verovering van Napoleon III.
  Maar Mirabela, een meisje op blote voeten in een bikini, heeft een kans om een ramp af te wenden. En niet om Duitsland de westelijke grenzen van Rusland te laten bereiken en een machtige vijand te laten ontwikkelen.
  Mirabela rent langs een pad in het bos en zingt:
  - Als, als lang, lang...
  Als, als langs het pad...
  Stomp springen en rennen!
  Maar misschien, misschien...
  Maar misschien, het is mogelijk, het is mogelijk!
  Dat is heel goed mogelijk!
  Je kunt naar Afrika!
  In Afrika zijn de rivieren zo breed
  En de Afrikaanse bergen zijn zo hoog!
  Oh, krokodillen, nijlpaarden!
  Ach, apen, potvissen!
  Ah, ah, en de groene papegaai!
  Ah, ah, en de groene papegaai!
  Hier springt hij met dit kinderliedje naar het kamp van Napoleon III.
  De Fransen zijn vrij talrijk en het kamp is groot. Hoewel discipline niet te vergelijken is met de Pruisen. En misschien zijn de wapens verouderd en zijn de uniformen te fel. En over het algemeen is het leger erger dan in de tijd van Napoleon.
  Toegegeven, de Fransen zijn goed in vechten met bajonetten. Dit wapen is uitgevonden in Frankrijk.
  Je kunt dus bijna op gelijke voet vechten. En de strijd zal heel zwaar worden.
  Het meisje in de bikini werd niet tegengehouden. Hoewel de soldaten haar met hun ogen verslonden.
  Mirabela is een zeldzame schoonheid en zeer atletische gratie. Ze rent naar zichzelf toe, knipperende naakte, ronde, roze hakken.
  En nu rent ze naar de hoofdtent, waar de keizer van Frankrijk, Napoleon de Derde, staat. Zijn macht is groot. Hoewel er formeel een parlement en een senaat is. Maar in feite is Napoleon III bijna onbeperkt.
  En nu is hij vol verlangen om de Duitsers te verslaan en een deel van Zuid-Duitsland in zijn compositie op te nemen.
  Natuurlijk is hij verre van Napoleon de Eerste. Hij was al gestorven in de jaren van Napoleon III en op veertigjarige leeftijd onderwierp hij heel Europa.
  Maar Napoleon III gelooft nog steeds in zijn glorie. Bovendien is Frankrijk al in Afrika doorgedrongen en heeft het een enorme ijdelheid.
  Het meisje werd bij de ingang van de tent door de bewakers tegengehouden en vroeg:
  'Wat heb je met de keizer te maken?'
  Mirabela, eerlijk kijkend met saffierogen, antwoordde:
  - Particuliere zaken!
  En ze lieten haar zonder twijfel door. Het is duidelijk dat zo'n schoonheid alleen een persoonlijke zaak is voor de keizer.
  Mirabella, die haar blote, sierlijke benen langs de tapijten sloeg, bewoog zich rond de tent die leek op de grootte van een circustent. Ze werd meerdere keren gepasseerd door de bewaker.
  Eindelijk ging Mirabela het kantoor van de keizer binnen. Napoleon III riep onmiddellijk uit:
  - Wat een schoonheid!
  Het meisje boog voor de vorst. Napoleon III was van middelbare leeftijd, klein en niet erg prominent. Kaal, en niet als een groot heerser.
  Mirabela was veel groter dan hij en haar uiterlijk is zo helder.
  Napoleon keek haar gulzig aan, gorgelend:
  - Je hebt zo'n schoonheid ... Gewoon een wonder!
  Mirabela giechelde en antwoordde:
  Iedereen vindt me mooi. Alleen voor sommige mannen ben ik te groot!
  Napoleon knikte en liet zijn kunstgebit zien.
  - Ik hou van grote vrouwen! Ik vind je leuk!
  Mirabela stampte met haar blote, gebruinde, gespierde voet en merkte op, de koe meteen bij de horens vattend:
  - Ik ben niet gekomen om met je te vrijen! En ik wil je meedelen dat de Pruisen onderweg een hinderlaag hebben gelegd en wachten tot je de vallei binnengaat!
  Napoleon trok zijn wenkbrauwen op en vroeg:
  - Hoe weet je dat?
  Mirabela antwoordde hard:
  - Ten eerste is het gebruikelijk om dames met jou aan te spreken! En ten tweede - ik weet het!
  Napoleon gaf toe.
  "Ik had ook een vaag voorgevoel, maar mijn inlichtingen bevestigden niets. Hoe weet je dat?
  Het meisje merkte logisch op:
  - In elke vrouw de duivel! En de duivel weet alles - het is bijna God, alleen aan de andere kant!
  De keizer knikte.
  - Logisch! Je bent te mooi om een spion te zijn. Nou, oke... ik ga de andere kant op, de generaals vertelden me dat onder Sedan de vlakte erg onhandig is voor een aanval. Maar ik wil de nacht met je doorbrengen!
  Mirabella merkte op:
  - Tussen ons veertig jaar verschil!
  Inderdaad, Napoleon is al tweeënzestig jaar oud. En hij is kaal en straalt niet van schoonheid. Maar de kale plek op het voorhoofd is nog steeds klein en het uiterlijk is nobel. De schouders zijn vrij breed, er zijn veel orden met kiezelstenen op de borst.
  Bovendien zijn de bestellingen niet alleen Frans, maar ook Engels, Russisch en anderen.
  Al is Rusland zelfs blij met de oorlog met de Fransen, die door Duitsland werden geketend.
  Napoleon beval:
  - Geef ons schuld!
  De dienstmeisjes kwamen aanrennen en schonken wijn in zilveren bekers. Toen renden ze weg, stampend met hun hakken.
  Napoleon nam een slok en gaf het aan Mirabella.
  Ze proefde de wijn. En ik voelde dat het prettig en sterk was.
  Ze dronk het halve glas leeg en merkte op:
  - Een goed ding! Maar je moet eerst de Pruisen verslaan!
  Napoleon vroeg:
  - Ben je Frans?
  Mirabela antwoordde eerlijk:
  - Niet!
  De keizer vroeg:
  - En wie ben jij?
  Mirabela zei trots:
  - Ik ben Russisch!
  Napoleon knikte met een glimlach.
  - Zo mooi en Russisch? Je haar is als bladgoud!
  Het meisje bevestigde:
  - Mijn haar is geweldig!
  De keizer stelde voor:
  - Misschien proef je dan zwarte kaviaar?
  Mirabella knikte instemmend.
  - Dat is een goed idee!
  En het meisje reikte met een gouden lepel naar een glas kaviaar. De keizer stelde met een glimlach voor:
  - Word mijn favoriet! Ik zal een hertogin van je maken!
  Mirabella haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Heel vleiend ... Maar iets zegt me dat ik geen tijd zal hebben om hertogin te worden! Mijn missie zal korter zijn!
  Napoleon zuchtte en antwoordde:
  - Ik hield van je, kende nog geen passie,
  Ik hield van in de harten, zonder terughoudendheid we wegkwijnen ...
  Ik hield zo oprecht van je, zo teder,
  Hoe God je heeft gegeven - om geliefd te zijn door anderen!
  Mirabela knikte en merkte op:
  - Je kunt een geweldige monarch worden. Weet je, ik kan je naar de achterkant van de Duitsers brengen, en je zult de grootste overwinning behalen!
  Napoleon was verrast:
  - Kun je het?
  Mirabella twitterde:
  - Al het onmogelijke, misschien weet ik het zeker!
  De keizer knikte.
  - Je bent lief! Laten we dansen.
  Napoleon stond op. Hoewel Mirabela blootsvoets was, was ze nog steeds bijna een heel hoofd groter dan de vorst.
  Ze begonnen te dansen. Het meisje was er niet zo goed in. Maar Napoleon hielp haar.
  Mirabella twitterde:
  We kijken allemaal naar Napoleons
  Miljoenen gekke mensen...
  Ze willen de droom dienen
  En ze zijn gewoon een spel geworden!
  Mirabela reageerde enthousiast door een lied over Napoleon Bonaparte te zingen:
  Napoleon, Napoleon
  Ging om tegen Rusland te vechten Als hij maar tegen Rusland ging vechten, Hij wilde over de hele wereld heersen.
  
  Hij wilde over de hele wereld heersen, Alexander, om de tsaar angst te vragen. Alexandra, hij was bang, ik ondertekende een brief aan hem.
  
  Heren, al onze edelen, ze werden bang, ze weten niet wat ze moeten doen.
  Ze waren bang, maar iedereen vluchtte,
  O ja, er is niemand in Moskou, broeders!
  
  Als één was men niet bang - Hier is Kutuzov, de commandant van ons allemaal. Als één was er maar één niet bang - Prins Kutuzov - hier is hij onze held!
  Napoleon III knikte.
  - Kom op, zing schoonheid!
  Mirabela bleef zingen, een heel gedicht dat ze ooit op internet had gezien:
  Ik sta in de supermarkt... Daar-taram-taram-taram...
  Ik kijk naar de schappen, ik sla niemand... En een blanke engel, die hier niet voor niets staat, Zegt lief tegen me: "Nou, wat wil je? ... Wat?"
  
  En van dit geluid wordt het magisch voor mij, ik mompel iets, maar ik hoor mijn gebabbel niet, ik zeg dat vasten in principe helend is, Maar in feite zou je in ieder geval iets op de planken zetten.. En
  
  hierover de engel Lucy (zo noemen de mensen haar), Ze zegt heel rustig: "Daar-taram-taram-daar-daar !!!", Wat waarschijnlijk betekent dat het het niet waard is, zoals ... Wat , zeggen ze, bijten in je keel voor de inheemse supermarkt!
  
  ... En weer zwem ik in het nirvana, gretig happend naar lucht met mijn mond, Alles wordt wit-blauw-rood, grijze rook van alle
  
  
  
  
  
  kanten . ze lieten ze niet binnen! Ze trekken zich terug langs Smolenskaya, waar ze erin slaagden eet alles op ... De maarschalken verdringen zich achter hen, kwijlend van honger ... De dunnere bewakers - het is gewoon jammer om naar ze te kijken!
  
  Bonaparte beeft van kaviaar (dit is trouwens een teken!), Hij kijkt naar de planken, en de kaviaar trilt sterker ... Draait zich naar Luce, roept Murat naar ons, Dunner en charmant, hij trekt zijn snor op ...
  
  De keizer begint: "A la ger, com a la hero! Het leger is erg hongerig! Het leger is erg hongerig! We zullen in goud betalen!" Lucy, ook in het Frans, heel stil en kalm, zegt: " Open de zenki! Alles zit in het raam!",
  
  En de oude garde in berenhoeden Achtervolgd in de Pollock Hall en kaaskwark ... Goede hoop verdronk in de Pollack-kazen, Stalen bajonetten werden gebogen in kaaskwark ... De
  
  keizer vervolgt: "Het leger is erg hongerig! Oh, verdomme... sheri!", Hypnotische kracht die zijn ogen op de loer liggen, Alles is op Lucy gericht, alles om zich heen rookt al...
  
  De keizer kijkt dreigend - Lucy kijkt naar Murat, en Murat - hij is een dappere kerel! Hij trekt zijn snor op, de keizer wordt paars - Lucy kijkt naar Murat, en Murat - hij is een dappere kerel, trekt zijn snor op, de keizer eet met zijn ogen - Lucy kijkt naar Murat, en Murat - hij is een dappere kerel , trekt zijn snor op.
  
  En de oude garde, met pijn in hun gezicht, besliste "Pollock" met hun geweren. De cornet uit Toulouse - de held van Austerlitz - beet in de kaas ... en kalmeerde voor altijd ...
  
  De keizer met een luide kreet, en Murat met dezelfde kreet, En de bewakers - ook met huilen - ze verlaten de winkel, En ze dwalen in een menigte langs een besneeuwde weg, Vervloekend alles in de wereld ... Berezina is vooruit ... Ja, ja. .. Wee-wee ...
  
  Het beeld verandert weer: alles rondom wordt weer helder, Dezelfde kassa, dezelfde Lucy, rustig en vredig, zoals altijd. Ik sta en glimlach, mijn ziel wordt warmer , ik begrijp wat er zou gebeuren als er was eten hier ...
  
  Toon aandacht. Ik vraag dat ze een boek met klachten of suggesties geven, om dankbaarheid op twee pagina's te schrijven. Dankbaarheid, dankbaarheid, dankbaarheid en vijf ...
  Napoleon III mompelde:
  - Het is prachtig!
  En de keizer viel in een stoel en snurkte. Mirabela keek achterom. En zonder er twee keer over na te denken, nam en schonk ze nog meer wijn in. Ze nam een slok van blijdschap en begon eraan te trekken.
  Toen sloeg ze de keizer op de wang. Napoleon werd wakker.
  Het meisje zei:
  - Het is tijd, Majesteit, om troepen te verzamelen en naar de achterkant van de Pruisen te gaan!
  Napoleon zuchtte:
  - Dat zou moeilijk zijn!
  Mirabela antwoordde:
  - We zullen moedig de strijd aangaan,
  Voor de macht van de Sovjets...
  We zullen de Pruisen breken -
  Op dit liedje!
  Napoleon gehoorzaamde met tegenzin. En nu leidt Mirabela hem bij de arm, en maakt de verzameling trompet. De troepen hebben al tijd gehad om te rusten en het is tijd om een rotonde te manoeuvreren.
  Om Napoleon een beetje op te vrolijken, geeft het heldenmeisje hem een nekmassage. En Bonaparte Jr. voelt een instroom van energie in zichzelf. En hier komt het grote Franse leger.
  Mirabela geeft opdrachten namens de keizer. Als gevolg hiervan zijn de troepen in beweging, maar zonder muziek en drummen. Wat erg solide is. Het leger verzamelt zich.
  En handelt, langs de haak bewegend, de hoogten omzeilend. Mirabela beloofde zelf de Fransen af te weren. En hij schreeuwt heel vriendelijk naar hen. Het leger is in beweging.
  Het meisje rende naar voren en rende weg, flitsend met haar blote, ronde hakken. Troepen volgden haar.
  Mirabela rende en zong:
  - Als het fort onderweg is,
  De vijand bouwde...
  Het is noodzakelijk om vanaf de achterkant te omzeilen -
  Neem haar zonder een schot!
  Dit is hoe het meisje een groot leger naar de achterkant van de Pruisen leidde. En de Fransen vielen de Duitsers aan en verrasten hen. Het was een woedende en wanhopige aanval.
  Mirabela met twee sabels stormde de strijd in.
  Eerst hield een heldhaftig meisje een receptie bij de molen en hakte de hoofden af van een paar Pruisische soldaten. Toen greep haar blote hiel en landde op de kin van een Duitse officier, waarbij zijn kaak verbrijzeld werd.
  Mirabela brulde:
  - We zullen de vijand met één slag wegvagen,
  Glorie zal worden bevestigd met een stalen zwaard ...
  We hebben de Wehrmacht niet tevergeefs geraakt -
  Laten we de Pruisen in chips breken!
  En dus bewoog het meisje haar knie naar de kin van de Duitse kolonel. En door een harde klap brak zijn nek. Dat was echt een indrukwekkend gevecht. En de strijd is wat je nodig hebt.
  Mirabela voerde een vlindertechniek uit met haar zwaarden en piepte:
  - Schoonheid, schoonheid, ik ben een Pruisische als een kat!
  En haar blote hiel raakte in een sprong de Duitse generaal in de borst. Hij vloog op van een harde klap, en liep in Pruisische bajonetten. Dit bleek geweldig te zijn. En spattende fonteinen van bloed.
  Mirabela piepte en ontblootte haar tanden:
  - Mijn kracht is groot, we zullen de Pruisische verpletteren!
  De Fransen, die de Duitsers verrasten, verpletterden hen zwaar. Het leger van Bismarck telde meer dan tweehonderdduizend soldaten. En dit is de grootste slag sinds de "Battle of the Nations". Napoleon de Derde zelf haast zich niet in het heetst van de strijd, maar geeft er de voorkeur aan om op afstand te leiden.
  Bismarck klimt ook niet in de strijd. Hij probeert de versnipperde Duitse delen bij elkaar te brengen. De spanning gaat dus niet omlaag.
  Mirabela snijdt met twee zwaarden. Bovendien gooit hij met zijn blote tenen een dolk naar de vijand. En meteen vallen er drie Pruisen uit een goed gemikte worp.
  Mirabella zong:
  We leven op de aarde van onze vader
  Lada's kleinkinderen en Gods kinderen...
  En vliegt op een gevleugeld paard,
  Rusland tot de grote prestaties van eeuwen!
  En nu worden haar meisjeszwaarden gehackt bij de Pruisen. En nogmaals, de naakte, ronde hiel van het meisje zal de kaak van een andere Duitse generaal breken. Laten we zeggen dat dit meisje gewoon super is.
  En nu komt ze steeds dichter bij Bismarck. Het meisje is erg vastberaden. En hij gooit uit alle macht een nitroglycerinebom. Het zal voorbij vliegen en hoe het Bismarck zal behagen, recht in het voorhoofd van de helm.
  En er was een krachtige explosie. Bismarck werd onmiddellijk samen met de generaals verscheurd.
  En nadat het zijn hoofd had verloren, veranderde het Pruisische leger meteen in een oncontroleerbare massa.
  En de Duitsers renden weg, spandoeken, geweren en voorraden gooiend. De Fransen zetten fel de achtervolging in. En ze dreven deze Pruisen tot aan de grens. Tot ze bijna allemaal vielen en in gevangenschap vielen.
  Daarna is de oorlog al naar Duits grondgebied verplaatst. Frankrijk veroverde een aanzienlijk deel van het grondgebied, tot aan de Elbe. En versterkte zijn invloed.
  Napoleon III stierf spoedig, maar hij stierf in glorie. En de troon werd opgevolgd door Napoleon IV.
  Rusland, in de persoon van Duitsland, kreeg geen sterke vijand. Maar tijdens de oorlog met Turkije in 1877 verhuisde Frankrijk opnieuw naar de Krim. Alexander II werd onder deze omstandigheden gedwongen de Balkan te verlaten. En Frankrijk veroverde ook Italië ... Maar Groot-Brittannië, bezorgd over de hegemonie van de Napoleons, ging zelf de oorlog in.
  De gevechten sleepten zich voort en overspoelden heel Europa. Ook Oostenrijk deed mee aan de oorlog.
  En Rusland, al onder Alexander de Derde, begon opnieuw een oorlog met Turkije. En omdat niemand zich met haar bemoeide, veroverde ze Istanbul, Klein-Azië en de landen naar Egypte, evenals Irak, en bereikte de Indische Oceaan.
  Toen veroverde Alexander de Derde Iran. Niet langer de geschiedenis ingaan als vredestichter, maar als veroveraar. Rusland is sterk geworden. Frankrijk en Groot-Brittannië zetten de oorlog voort. Napoleon de vierde stelde een alliantie met Rusland voor.
  Nicholas II, die de vroegtijdig overleden Alexander III erfde, was het daarmee eens.
  Rusland viel de Britse kolonies in India, Pakistan en Egypte aan. Daarnaast vielen Russische grondtroepen Oostenrijk-Hongarije en Pruisen aan.
  Europa werd veroverd door Russische en Franse troepen. Rusland kreeg al het Slavische land voor zichzelf en de grenzen liepen langs de Oder en bijna tot aan Wenen.
  Zo eindigde de eerste divisie van de wereld. Toen viel Japan Rusland aan. Maar de Russen waren sterk en klaar. Bovendien hebben ze ook een krachtige vloot, niet alleen in de Stille Oceaan, maar ook in de Indische Oceaan. Dus het tsaristische Rusland van Nicolaas II versloeg hen vol vertrouwen.
  Japan werd een Russische provincie.
  Vervolgens verdeelde het tsaristische Rusland van Nicolaas II, samen met Frankrijk, Afrika. Verder veroverden de Russen ook China, en Frankrijk geheel Thailand en Indochina. En toen bezetten de Russen en de Fransen Australië.
  Het hele oostelijk halfrond was verdeeld tussen Rusland en Frankrijk.
  Maar er waren nog steeds onbezette gebieden op het westelijk halfrond, en vooral de Verenigde Staten, maar hun verovering is een ander verhaal. En Mirabela Magnetic is goed gedaan - gewoon een super meid!
  
  PUTIN'S RUSLAND VECHTINGEN IN AFGHANISTAN
  ANNOTATIE
  De aanslagen van 11 september 2011 mislukten. En nu vecht het Rusland van Poetin in Afghanistan. De gevechten zijn hevig, de weegschaal zwaait. Natuurlijk tonen vertegenwoordigers van de vrouwelijke speciale krachten speciale heldhaftigheid - de eerlijke seks slaat de Mujahideen.
  . HOOFDSTUK 1
  Voor het geval dat de Amerikanen verdachte personen uit hun land hebben verdreven en de terroristische aanslag van 11 september 2001 niet heeft plaatsgevonden. En nu vecht het Russische leger tegen de Taliban.
  De gevechten zijn zeer hevig. En ze bombardeerden de posities van de Mujahideen.
  Er zijn vier Russische meisjes in de lucht: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  En ze dorsen actief dushmans.
  En ze drukken de vingers van hun blote voeten op de knoppen van de joystick. Dit zijn de vechtende meisjes. Die bijna alles kan.
  En ze versloegen de gehate Dushmans. Er is oorlog met de Taliban. Vooral Rusland bombardeert. Maar er zijn ook grondeenheden die met vijanden vechten.
  En ook op het T-95 experimentele voertuig.
  En Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana vechten ook.
  En ze dorsen ook de Mujahideen...
  De oorlog is al een aantal jaren aan de gang. Het presidentschap van Poetin loopt ten einde. En in tegenstelling tot het vorige verhaal, is er intriges. Echt, wie gaat er winnen? Het gaat niet goed met de economie. De oorlog sleepte zich zowel in Tsjetsjenië als in Afghanistan voort. Het zit vol problemen. De olie- en gasprijzen zijn niet zo hoog als in de echte geschiedenis. Dus de communisten eisen meer.
  Natasha Korshunova, schietend vanuit een tank, merkte op:
  - Hier zijn we in oorlog, maar de vooruitzichten zijn niet zichtbaar!
  Zoya knikte met een glimlach.
  - Dit is niet onze oorlog! En waarom koekoeken we in deze bergen?
  Augustinus antwoordde:
  - Stop met praten!
  Vooruit en omhoog, en daar...
  Dit zijn tenslotte onze bergen -
  Ze zullen ons helpen!
  Ze zullen ons helpen!
  Svetlana was het hiermee eens:
  - Ik geloof dat ze zullen helpen!
  En de T-95 vuurde nog een zwaar projectiel af op de Mujahideen. En hij sloeg ze grondig kapot, zo'n verpletterende slag.
  En fragmenten van brisant dushmans werden gekapt.
  Natasha tikte op haar blote roze hiel en zong:
  - We gaan voor heilig communisme,
  En op blote voeten granaten gooien!
  En de meisjes zijn agressief in de strijd ...
  En de Mujahideen hebben op de een of andere manier de hielen van een Komsomol-lid gebakken. Gevangen en aan de blote zool met een gloeiend heet strijkijzer. En ik moet zeggen dat het zo'n pijn deed.
  En het meisje brulde van het lijden en gilde...
  En toen braken haar blote tenen de dushmans met een tang. Hier is hun beleid.
  Zoya nam het aan en brulde:
  - Oorlog, oorlog, oorlog,
  Laat het woedend brullen over de wereld...
  Rangen en orders gaan sneller -
  Wanneer granaten dag en nacht barsten!
  En met een blote hak, hoe te persen ...
  Augustinus merkte lachend op:
  - Niemand zal de meisjes vertrappen!
  Dus dwongen ze de gevangengenomen Dushman echt om hun blote voeten te kussen,
  Sierlijke benen. En hij overlaadde hen met kussen.
  Augustine voelde hoe haar tong haar blote, ronde, roze hiel likte.
  En ze kirde:
  - Ik ben de sterkste ter wereld - Ik zal de vijanden in het toilet weken!
  En weer lachen naar de top van mijn longen!
  Hier waren de meisjes in Afghanistan woest.
  Hier dwongen Tamara en Veronica hun blote, stoffige hakken om de gevangengenomen Mujahideen te likken. En dan plasten ze erop. En hoe ze worden afgeschoten door een granaatwerper - scheurende dushmans.
  Tamara merkte agressief op:
  - Wij zijn de coolste ter wereld!
  Veronica was het ermee eens:
  - Het wordt niet beter!
  En de meisjes grepen de mannen met hun blote tenen bij de neus en maakten pruimen voor hen.
  Het zijn zulke schoonheden. En als reactie daarop, als ze werden gevangengenomen, verbrandden ze hun hielen.
  De oorlog gaat natuurlijk door met wisselend succes.
  Russische troepen verpletteren de Mujahideen. En degenen die daarop reageerden, voeren een mijnenoorlog.
  En ze ondermijnen ook de Russische troepen. Of het echelon wordt verlaagd, of er wordt iets anders opgeblazen.
  En ze schieten helikopters neer met lanceerinrichtingen. Wat ze doen is buitengewoon effectief.
  Als reactie bespotten de meisjes de Mujahideen. En van veel dingen likken schoonheden met tongen.
  Stalenida merkte met ontblote tanden op:
  - Een boze Dushman kruipt langs de rotsen,
  Beuk hem met napalm!
  Je spaart ze niet
  Dood deze klootzak...
  Hoe bedwantsen te verpletteren -
  Raak als kakkerlakken!
  Dus de meiden gingen aan de slag...
  Alenka bijvoorbeeld, met haar blootsvoets bataljon in bikini, hoe ze het op zich nam om de krijgers van Allah te vernietigen.
  En ze werd blootsvoets besmet, en de meisjes hebben zo'n opluchtingspers. En de hakken van de meisjes zijn rond en roze.
  Alenka gooit een granaat met haar blote tenen en brult:
  - In de naam van de USSR!
  Anyuta giechelde, maaide de Mujahideen neer en piepte:
  - De USSR is allang voorbij! Daar is Rusland!
  Alla gooide met haar blote, ronde hak een explosief pakje omhoog en piepte:
  - Voor het vaderland en zijn vlucht in glorie!
  En het meisje lacht. En weer zal hij een beurt geven, en zeer treffend.
  Maria, die ook schoot en een granaat met dodelijke kracht opwierp, tjilpte en ontblootte haar tanden:
  - Voor de grootste overwinningen!
  Olimpiada, die op de Mujahideen krabbelde en ze met uiterste nauwkeurigheid doodde en met haar blote tenen een citroen toewierp, piepte:
  - Voor geweldige cadeaus!
  Matrena verpletterde ook spoken en piepte:
  - Glorie aan Rusland, en Hercules zal de messias zijn!
  Marusya, die de vijanden uitschakelde en een geschenk van de dood naar de vijand gooide met haar blote voet, schreeuwde:
  - Voor moeder Rusland!
  Dit zijn de vechtende meisjes hier.
  En ze pakken de dushmans met hun blote tenen bij de neus. Zo verpletteren ze ze.
  Natasha, krabbelend met machinegeweren, piepte:
  - Voor ons recht!
  En hoe de schoonheid zal nemen en lachen.
  Hier zijn de meisjes - alle meisjes meisjes ...
  Alice en Angelica werken als sluipschutters. Het zijn erg mooie en vechtende meisjes.
  En ze sloegen heel nauwkeurig met geweren. Bijna niemand kan ze aan.
  Alice, als ze schiet, dan recht in het oog. En zeer treffend toeslaan.
  Toen merkte ze op:
  - We vechten dapper!
  Angelica, deze lange, gespierde, roodharige vrouw gooide een granaat, verscheurde de Mujahideen en piepte:
  - Voor heilig Rusland!
  Alice de blonde gooide haar blote tenen, een giftige naald, doorboorde de commandant van de Afghaanse militanten en piepte:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En schoot opnieuw een droid neer uit een geweer.
  Angelica merkte op:
  - En de bel breidde zich uit tot hij barstte!
  Alice was het hiermee eens:
  - Je moet de maat van alles weten! De planeet is tenslotte rond!
  En de meisjes lachten en lieten hun tanden zien.
  In feite zijn ze hier aan het vechten, en het is niet bekend waarvoor.
  Afghaanse oorlog - aflevering twee!
  Er was echter ook de Tsjetsjeense oorlog, met herhaling. Eerst nederlaag, dan wraak.
  Maar voor Afghanistan wilde Poetin wraak nemen. Afghanistan veroveren is de prestaties van de Sovjetleiders overtreffen.
  Ze hebben de oorlog voor Afghanistan verloren!
  Alleen de vraag zal slagen? Een hoop voor vechtende meisjes!
  De meisjes verpletterden de vijand met groot enthousiasme ...
  Sierlijke, gebruinde, gespierde en blote benen van de krijgersmeisjes plonsten door de warme plassen die werden opgewarmd door de aprilzon.
  De door de regen gewassen Komsomol-krijgers waren mooi, als feeën, zij het vreselijk gekrast, gewond in gevechten, paarse mezen op onschuldige gezichten. Tijdens de slag werden bijna alle kleding van de glamoureuze krijgers van het grote Rusland verbrand of gescheurd, en ze liepen halfnaakt, en fakkels van haar: Galina, als bladgoud, Angelin, zoals de vlammen van de uitbarstende vulkaan Vesuvius, bedekt hun slanke, terugrollende spieren als kwikdruppels.
  Daarachter was een veld bezaaid met lijken en verbrijzelde uitrusting, allemaal bezaaid met bommen, kraters en diepe wonden, loopgraven achtergelaten door de impact van onbekende schijfvliegtuigen.
  Kabul zelf spuwde, als een lichaam gekweld door een ongeneeslijke ziekte, zwarte knuppels uit, maar tegelijkertijd als levenloze rook. Spiralen gemaakt van atomen van verbrande materie kruisten en kruisten elkaar in de lucht in een satanisch ornament.
  Angelina Siberische krijger merkte op:
  - Zelfs de natuur probeert onze menselijke zwakheid en hulpeloosheid voor de elementen te benadrukken!
  Galina, die met een harde klap water op de plas spetterde, maakte bezwaar:
  - Wij mensen zijn begiftigd met de gave om onze eigen realiteit te creëren. De geest is immers wezenlijk sterker dan de spieren. Wat zijn spieren? Gewoon eiwitvezels waarin elektromagnetische krachten op elkaar inwerken.
  Angelina keek naar de lucht. De wervelwinden van rook leken een miniatuurgevecht tussen hen te beginnen. Alsof de demonen de macht over het universum delen. De stromen botsten, kruisten elkaar, vormden toen een soort ornament en vervaagden integendeel in de ruimte.
  Angelina doorboorde per ongeluk haar blote voet op de punt van een metalen fragment en, stoppend, kreunde:
  "Verdomme, ik zit diep in de problemen!" Hoe scherp kunnen fragmenten zijn!
  Galina merkte filosofisch op:
  - De hele wereld bestaat uit naalden, alleen voor de levenden lijkt het gestroomlijnd, vanwege het beslagen bewustzijn! - En toegevoegd specificeren. - We kunnen ons aan- en uitkleden door vreemden, maar we "schoenen" alleen onszelf!
  Angelina hief automatisch haar geweer op en schoot de dushman neer, volhardend in haar verlangen om iedereen te doden die opdoemde om hen te ontmoeten. Mujahideen met een gebroken gezicht liet zijn geweer uit zijn handen vallen en kreunde kont. De Siberische krijger plaagde:
  - Je zou cool zijn, maar slecht worden! Dit is waar service aan sjeiks toe leidt!
  Galina wierp zich op haar buik op de grond en vuurde een gericht salvo af. Drie Mujahideen gingen soepel op het verse lentegras zitten. Angelina zei redelijkerwijs:
  - Ze wilden Russisch land, dus je kreeg het, zij het met een vaste limiet!
  Galina grinnikte sluw:
  - Heersers die onbeperkte ruimtes willen ontvangen strikt volgens de limiet, geld voor hun graf! Maar helaas worden burgers niet minder vaak begraven!
  Angelina zei in alle ernst:
  - De dood is slecht, maar het leven onder het juk is nog erger ... Hoe zwaarder het juk, hoe moeilijker het is om het af te werpen. - Toen herinnerde de vurige duivel zich. - Maar nu vieren we een zegevierend feest, alles gaat goed, en zelfs de onneembare hoofdstad van het Derde Kalifaat - Kabul ligt aan onze voeten!
  Galina zei met een vermoeide toon:
  - En wat heeft het voor zin. Het zal later nodig zijn om te malen, zoals we nooit hebben gedroomd! Denk je dat de Afghanen nu alles voor ons zullen doen? Naïef meisje ben je!
  Angelina maakte hier redelijkerwijs bezwaar tegen:
  - Als we onze belangrijkste vijand verslaan, zal dit middelen vrijmaken voor verdere strijd! U moet dit zelf begrijpen.
  Galina, in plaats van te antwoorden, keek naar het gegraven veld dat voor haar lag. Hoeveel jongens, zowel Russisch als Afghaan, vonden de dood op hem? De wereld is geen hel, maar ook zeker geen hemel. Daarin, misschien zelfs het meest waarschijnlijk, domineren enorme objecten van de onderwereld. Kerkelijke orthodoxies leren immers dat een onbeduidende minderheid wordt gered.
  En de meerderheid van de mensen is vanwege de zondigheid van hun natuur gedoemd tot pijniging.
  Galina was altijd geïrriteerd en afgewezen door zo'n postulaat van de Heilige Schrift. Is dat echt wat de orthodoxen als zonde beschouwen? Het is zelfs heel natuurlijk dat elke levende persoon naar een carrière en superioriteit verlangt. Maar is dit niet een natuurlijk gevolg van de menselijke natuur? En de onveranderlijke wet van evolutie.
  Als het Rode Leger bijvoorbeeld werd geleid door de leer van Christus - ze slaan je op de rechterwang, draaien je naar links, hoe zou het eindigen voor het hele Sovjet-vaderland.
  De Komsomol-meisjes stuitten op een onvolledig vernietigde Afghaanse bunker en werden gedwongen onder gericht vuur te gaan liggen.
  Angelina, die met haar blote zolen over het gras wreef, want haar hiel jeukte erg, zei:
  - Soms moet je lijden ... Maar zelfs meel wordt een routine, wat eigenlijk het ergste is!
  Galina veranderde van houding, met een nauwkeurig schot blies ze de helft van de schedel van de Mujahideen die op blaffende toon bevelen gaf en gromde:
  - Het wahhabisme gebruikt niet-esthetische methoden: vijf tegen één. En als het er minder zijn, trekt het zich terug!
  Angelina zei verdrietig:
  - Wat wil je eerlijkheid van de vos?
  Galina antwoordde droevig:
  - Mee eens, want je wilt in iets moois geloven! Zelfs de eerlijkheid van een vos, of de adel van een wolf!
  Komsomol-meisjes werden gedwongen op handen en voeten naar de overgebleven bunkers te kruipen. Een oude tactiek van kruipen, gebruikt door vrouwelijke krijgers in de strijd. En ik moet zeggen, niet zonder succes.
  Angelina haalde vijf Taliban-soldaten neer die in één klap uit hun schuilplaats probeerden te kruipen en zei opgetogen:
  - Het Russische leger wint, zoals altijd. Zelfs als de vijand een voordeel heeft!
  Galina, die een verpletterende uitbarsting losliet, lachte als reactie:
  - Mujahideen zullen nooit een voordeel hebben. - Toen ze er twee neerhaalde met één schot, voegde ze eraan toe. - Nu zal nooit zijn!
  Angelina had nauwelijks tijd om haar hoofd te buigen door de impact van de aanval. Zelfs een streng vurig haar werd afgeknipt, een hoekige scherf. De roodharige Komsomol-krijger riep uit:
  - Een knipbeurt is hier gratis, hoewel het toilet duur is om te doen!
  Galina, giechelend door haar tranen heen, antwoordde haar vriendin:
  - Weet je, dit is helemaal niet grappig... Komt er in het algemeen bij overlijden een vervolg, dat is de vraag?
  Angelina deed alsof ze verrast was:
  - En wat is eigenlijk ophef? Niet-bestaan bevat immers in ieder geval geen pijn, vermoeidheid of ervaringen. Het is dus veel zoeter dan ons leven van voortdurende beproevingen! - En toen voegde de vurige duivel eraan toe. - Het leven is een voortdurende test van het smalle pad, maar problemen zijn voedsel, ons verlangen om op een grote manier te leven!
  Alvorens te antwoorden, kreeg Galina de Mujahideen in het oog met het gezicht van een bastaard en door zachtjes op de trekker te drukken maakte hij een einde aan zijn scheppen. De Komsomol-krijger schudde haar rode krullen en grijnsde:
  - Weet je, iedereen zonder uitzondering verkiest het leven boven het niets. Dit betekent dat er zelfs in onze eigen geest een onbeschrijfelijke charme is!
  Galina giechelde, met duidelijke inspanning:
  - Inclusief leven en lijden! - De goudharige Komsomol-krijger pauzeerde en voegde toe met een kalmere stem zonder angst. - Maar is het mogelijk om het licht te begrijpen zonder de schaduw te kennen. En geluk kent geen pijn. Al het licht is bekend door dualisme!
  Angelina was het er slechts gedeeltelijk mee eens:
  -Als we zo praten, dan moesten we verslagen worden door de Mujahideen om de smaak van de overwinning echt te begrijpen. - Het vurige duivelse Komsomol-lid bewoog haar vuist en spleet een fragment van de plaat. - Ook dualisme: verloren en gewonnen! Overwinning is altijd bitter met verliezen, maar zoet met prijzen - een nederlaag krijgt alleen bitterheid en de zoute smaak van het "premium" juk!
  Galina, die het optische zicht afveegde, kon het niet helpen, maar was het ermee eens:
  - Ja, natuurlijk is in alles een zeker dualisme aanwezig. Als een soort zou Godheid hopeloos routine zijn zonder de Duivel.
  Angelina haastte zich, zonder het vuur te stoppen, om haar vriend te corrigeren:
  - Op zichzelf betekent de term Duivel in het Oudgrieks een lasteraar. Dat wil zeggen, er is een poging gedaan in de Bijbel om op de meest wrede manier oppositie tegen God te presenteren.
  Galina, die het oog van een andere Mujahideen uit een sluipschutter sloeg, vroeg haar vriend:
  - Dit is zwarte PR. Probeer je je rating te verhogen door je tegenstander te verlagen?
  Angelina merkte heel logisch op:
  - Natuurlijk gebruikt elke machthebber zijn eigen administratieve middelen om zijn tegenstander in diskrediet te brengen. Hierin zit een bepaald patroon, geen verlangen om macht weg te geven en privileges te verliezen met een trog. Daarom is het op zijn minst naïef om in de Bijbel een objectieve definitie van de confrontatie tussen God en Satan te verwachten.
  Galina rolde zelfs met haar blauwe ogen op haar voorhoofd:
  - Van de autoriteiten kan natuurlijk geen objectiviteit worden geëist. Maar de vraag is wie Satan is. De meest perfecte engel die de schepping meer vrijheid wil geven, of... Degene die de vader werd van kwaad en lijden?
  Angelina zuchtte verdrietig.
  - Pijn en lijden zijn zo natuurlijk geworden voor de mensheid dat ik ernstige twijfels heb of het Lucifer was die ze heeft gebaard ... In ieder geval, zonder het verlangen van de Almachtige God, is het onwaarschijnlijk dat een geschapen wezen tenminste zou kunnen slagen . ..
  Galina, die een dodelijke kogel in de kromme neus van de Mujahideen had geschoten, flapte hij eruit, onmiddellijk onder het bloed. De krijger was het er onmiddellijk mee eens:
  - Ja, al het kwaad en de problemen die aan de duivel worden toegeschreven, is hetzelfde als beledigd zijn door de zweep die sloeg dan door degene die hem sloeg.
  Angelina zelf, sloeg de vijand met een korte uitbarsting, en plantte ook een kolf op het dichtstbijzijnde verwrongen gezicht, waarna ze eraan toevoegde:
  - De volgende analogie is hier meer op zijn plaats: de eigenaar heeft een stok uit hout gesneden, de slaaf ermee geslagen en dan gezegd: de stok is absoluut slecht en de eigenaar is absoluut goed!
  Galina draaide zich per ongeluk om en het gebroken sleutelbeen van het meisje veroorzaakte vreselijke pijn aan de ontstoken gewrichten. De krijger rimpelde lichtjes haar voorhoofd, maar bukte zich niet om te kreunen. Bovendien sloeg ze, alsof ze kegelen speelde, drie Mujahideen neer. Een van de Afghanen liet een gespannen faustpatron vallen, waardoor de draagraket afging.
  Een bundel vuur leek door het beton te branden en splinters van lichamen, botten, gescheurd vlees vlogen omhoog.
  Galina, giechelend, zichzelf belachelijk makend (je kunt niet overleven in een oorlog zonder humor, of in ieder geval je psyche niet in goede gezondheid houden) zong:
  - Wat een pijn, een goede pijn: een wedstrijd tegen de geesten van de nazi's; honderd - nul!
  Beide mooie meisjes lachten luid, luid .... En blijkbaar van een doordringende lach die de bange Mujahideen zo raakte dat het vuren van hun kant meteen nat werd. De stilte was zo plotseling en zwaar dat het de krijgers in de oren trof. Zelfs waarschijnlijk was de explosie van de V-5-raket in de schedel niet zo dodelijk!
  . HOOFDSTUK 2
  Angelina riep uit:
  - Niets schreeuwt zo doordringend over verliezen als een militaire stilte!
  Galina, zenuwachtig met haar blote voet aan haar oor krabbend, voegde er met onuitputtelijke scherpzinnigheid aan toe:
  - De geluiden van de strijd zijn oorverdovend, maar je wordt pas echt doof als je het einde van de kanonnade niet merkt!
  De Mujahideen maakten de taak onverwacht gemakkelijker - ze gooiden de witte vodden weg en begonnen uit volle borst te schreeuwen:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  De Siberische krijger kon opnieuw een aforisme niet weerstaan:
  -De mensen behandelen een slechte heerser als bier, ze willen het koud en op tafel zien, maar ze zijn bereid om ervoor te betalen, niet alleen met een stuk papier!
  Galina merkte hier subtiel op:
  - Als de heerser slecht is, wordt hij goed geciteerd in grappen! En als er veel grappen zijn, wordt het leven leuker! En lachen verlengt het leven! Dat wil zeggen, met nutteloze leiders: het leven is als een continue anekdote: lang, vrolijk, verschrikkelijk, maar altijd bereid om het vervolg te weten!
  Angelina giechelde zenuwachtig.
  - En ik wist niet waarom middelmatige koningen meestal zo lang regeren!
  Bijna honderdvijftig Mujahideen gaven zich over. Onder hen waren minstens dertig jongens van tien tot zestien jaar oud, de meesten in korte broek en op blote voeten, die erin waren geslaagd hun blote, gebruinde knieën in de loopgraven te verslaan. Bij het zien van mooie meisjes die nauwelijks bedekt zijn met gescheurde vodden, blozen de jongens en laten ze hun hoofd zakken, maar tegelijkertijd blijven ze boos kijken naar de griezelig mooie krijgers.
  Mujahideen-Afghanen leggen in verwarring de wapens neer, het komt niet eens bij hen op dat het zonde is om de helft van het bataljon te overwegen zich over te geven aan twee gewonde, nog zeer jonge meisjes. Wat zijn ze bang en verbijsterd.
  Een van de jongens krabde zenuwachtig aan zijn vuile zool in het gras, leek een splinter in zijn blote hiel te hebben geslagen en zei in gebroken Russisch:
  - Tantes sturen me niet naar Siberië, daar zullen we onze neuzen, vingers en benen bevriezen!
  Angelina zei boos:
  "We sturen het toch, en zodat je blote voeten niet verstijven in de sneeuw, word je elk uur hard geslagen met stokken op je blote voeten.
  De jongen-mujahid beefde van angst en barstte in tranen uit als een meisje. Galina haastte zich om het kind te troosten:
  - Je bent nog te klein. Waarschijnlijk wordt u samengevat onder de categorie burgers. Voor het geval je zegt dat je nog geen twaalf bent, dan nemen ze je zeker niet mee naar het kamp.
  De schuttersjongen stopte plotseling met brullen en zei op een lagere toon, in een poging een volwassene te imiteren:
  Ik laat mijn kameraden niet achter! Ofwel is iedereen vrij ofwel samen in een concentratiekamp!
  De meisjes waren verbaasd over de onverwachte moed van de jongen, Angelina kwam naar voren en streelde zijn hoofd:
  - Goed gedaan, het zal je worden gecrediteerd ... Maar wees niet bang, de meeste gevangengenomen Mujahideen zullen in het Europese deel van Rusland werken, fabrieken en landbouw herstellen, en voor je kinderen zal er goed eten zijn, beter dan je kaarten en de coolste films worden vertoond.
  De gevangen jongens waren inderdaad mager, sommigen vertoonden zelfs jukbeenderen, en drie jongens naakt tot aan hun middel onder een dunne huid door elke rib heen, en hun armen werden zo dun dat het verbazingwekkend was hoe ze Afghaanse faustpatrons in zich hielden. De voedselrantsoenen in het Derde Kalifaat van de Taliban, die op rantsoenkaarten worden uitgedeeld, zijn de afgelopen maanden geslonken tot het punt waarop de bevolking bijna is uitgehongerd. Bovendien is de lente traditioneel de meest schaarse tijd van het jaar voor producten.
  Galina had medelijden met deze jongens, de kinderen van "supermensen", die er nu uitzien als een arme, hongerige blootsvoets. Ze rommelde in haar zakken, vond daarin een kleine Amerikaanse chocoladereep en was verrast.
  Het geschenk dat onder Lend-Lease werd ontvangen was te klein en er waren tweeëndertig jongens (de rest is veel ouder, in leger- of brandweeruniform, ongeschoren, erg onaangenaam, voorovergebogen, waardoor ze eruitzien als oude mannen!), Daar zal niet genoeg chocolade zijn voor iedereen.
  Aan de een geven en de ander beledigen? Of veel gooien? Dat laatste is meestal de uitweg, maar in dit geval lijkt het misschien belachelijk. Of verdeel zes tegels over de kleinste vechters.
  De laatste leek Galina Lomonosova het meest eerlijk, en hij, nadat hij een chocoladereep had genomen, verwijderde voorzichtig het wikkel, verdeelde de plakjes en overhandigde ze aan de kleinste en dunste Afghaanse kinderen.
  De voormalige Mujahideen leek echt gebroken te zijn. Geen van hen haastte zich, deed geen poging, besprong of nam het wapen niet weg. Toegegeven, sommigen mompelden een soort vloek tussen hun tanden, maar zodra de Komsomol-meisjes een stap in hun richting deden, vielen de spoken onmiddellijk stil en drukten hun hoofd tegen hun schouders, alsof ze een klap verwachtten.
  Galina snoof zelfs met onkarakteristieke minachting:
  - Het is noodzakelijk dat supermensen ineenkrimpen. En waar is hun onverwoestbare moslimgeest van de Taliban?
  Angelina griste een sigaret van een van de jongens, gooide hem in het gras en doofde hem met haar vingers van gebeitelde, zij het bedekt met schaafwonden, benen, schreeuwde:
  - Voor iemand die sigaretten rookt, succes in het leven opbouwt, neem te vaak een rookpauze!
  Galina bevestigde gemakkelijk:
  - Dat ben ik met Bin Laden eens, een echte Mujahideen krijger mag niet drinken, roken en moet trouw zijn!
  Na deze woorden barstten de sombere jongens, klaar om elk moment in tranen uit te barsten, in vriendelijk gelach uit, en alles werd op de een of andere manier gemakkelijker voor de ziel.
  Toen de Komsomol-krijgers de krijgsgevangenen overhandigden aan de dichtstbijzijnde Russische eenheid, maakte Angelina een verband voor Galina en bevestigde ze een soort spalk op een gebroken sleutelbeen. De velddokter stelde onmiddellijk voor dat de krijger op een brancard zou gaan liggen en enkele dagen alleen zou zijn. De Komsomol-krijger verwierp dit voorstel met minachting, hoewel ze begreep dat er helaas veel soldaten in het Russische leger waren die hem onmiddellijk zouden grijpen. Haar stem was streng, als die van een onderwijzeres die een nalatige leerling uitscheldt:
  - Om de uren van onze triomf te missen, de laatste meest vreugdevolle dagen van de oorlog? Ja, dit is de meest wrede straf die je je kunt voorstellen. En wil je het Russische leger niet zijn beste sluipschutter ontnemen?
  De dokter werd bleek, zijn bejaarde gezicht werd dof, het teken van een rechtbank doemde voor zijn ogen op ... Galina, die zijn angst alleen luid zag, als een klein meisje, lachte en sloeg haar hand op haar schouder:
  - Nou, doe dat niet! Zelf haat ik degenen die aanklachten schrijven meer dan Mujahideen. Dus...
  En het meisje ging fluitend weg...
  De ring rond Kabul was nog steeds niet dicht genoeg, afzonderlijke Afghaanse eenheden braken door van de ketels naar de verdedigingscentra van hun hoofdstad. De zuidelijke richting werd afgesneden, maar in het noorden, waar het offensief pas op 20 april begon en de oversteek van de volledig stromende benedenloop van de Afghaanse rivier ook werd vertraagd, hadden de Mujahideen nog steeds mazen.
  Bin Laden werd overgehaald om Kabul te verlaten, naar het zuiden te rennen en vervolgens dekking te zoeken in een onderzeeër. De Afghaanse onderzeeërvloot, met al zijn verliezen, was nog steeds de meest onopvallende ter wereld, en er waren minder gevechtsonderzeeërs dan alle andere vloten ter wereld samen!
  Maar ze waren tot het uiterste geheim.
  Maar Bin Laden leek mentaal zo gebroken door zijn eigen politieke en militaire fiasco dat hij besloot de dood te accepteren. De hysterische dictator was geenszins gewoon een soort adel en was geen lafaard, bereid om iets te doen om een ontmoeting met een oude vrouw uit te stellen wiens adem kouder is dan vloeibare stikstof, en wiens greep onverbiddelijk is. Hij maakte dit echter publiekelijk bekend, maar wat dacht hij nu echt...
  Een slimme politicus krijgt taal om zijn gedachten te verbergen, maar vaker wel dan niet onthult de hele toespraak van een politicus zinloze domheid!
  Natasha vecht ook heel hard. En haar blote ronde hiel, alsof ze toegeeft aan een vernietigingsgeschenk, en een granaat zal voorbij vliegen en de Mujahideen grondig verscheuren.
  Het meisje piepte:
  - Een twee drie vier vijf! De vrouw kwam naar buiten om te schieten!
  Zoya, die op dushmans krabbelde en hele rijen militanten neermaaide, piepte:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Augustinus vuurde een linie af op de Afghaanse strijders en sneed de hele linie af.
  En ze kirde:
  - Glorie aan het communisme in Rusland!
  Svetlana merkte lachend op:
  We hebben kapitalisme!
  En het meisje gooide een dodelijke erwt met haar blote hiel.
  Toen kirde ze:
  - Mensen zullen blij zijn
  Voor altijd gelukkig...
  De Sovjetregering -
  De kracht is geweldig!
  Natasha gooide een granaat, gooide de Mujahideen-tank omver, die van hout was gemaakt, en piepte:
  - Voor groot communisme!
  En de krijgers namen het aan en floot. En de kraaien die in zwijm vielen begonnen uit de lucht te vallen.
  En ze doorboorden de hoofden van de Mujahideen met hun snavels. En ze doorboorden hun tulband enzovoort.
  Zoya piepte, knipogend:
  - Glorie aan Rusland, met de wederkomst van het communisme!
  De meisjes waren erg geestig. En ze schitterden letterlijk.
  Augustine grijnsde met haar tanden:
  - Wees beroemd om het vaderland - dat in oorlog is met de spoken!
  En het meisje nam van de bazooka als een lupanet. En haar verbazingwekkende kracht is gewoon dodelijk.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Er zal een overwinning zijn op de soldaten van Bin Laden!
  En de krijger maakte een zeer goed gerichte wending. En elke kogel raakte het doel.
  Toen piepten de meisjes:
  - Nu zijn we terug bij de parade,
  Het vuur van het bolsjewisme in de borst ...
  communistische brigade -
  Met ons Lenin vooruit!
  Svetlana bevestigde, het maaien van tegenstanders als een zeis en tweette:
  - Voor kunstvliegen!
  En het meisje nam en schoot een vijandelijk vliegtuig neer. En dat deed ze buitengewoon goed.
  Natasha merkte agressief op, terwijl ze haar tegenstanders neermaaide, en gilde, haar tanden ontblotend:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En hier is het meisje, hoe ze op de vijand hamert. En toen werd de tank van de toren geblazen, en het metaal werd van de romp gescheurd en de rollen gingen alle kanten op.
  Ze renden en spinden op het gras en verbrandden alles. En een van de rollen raakte de Mujahideen in de maag en sneed hem doormidden.
  Natasha merkte met een knipoog op:
  - Voor het vaderland, dat is het coolste van allemaal!
  En de krijger geeft een uiterst nauwkeurige draai. De gevechten hier zijn zwaar en bloederig.
  Dushmans snap. Ze lijken letterlijk ontelbaar te zijn.
  De Afghanen willen vrede en verenigd bestuur. Maar nu is Rusland weer op hun grondgebied. En daar wordt hevig gevochten in dit noodlottige Afghanistan.
  Zoya, schietend, merkte op:
  - Glorie aan de tijden van het grote communisme!
  En het meisje zal een citroen met haar blote tenen gooien met moorddadige kracht.
  En scheur je tegenstanders uit elkaar.
  Augustina merkte op, terwijl hij de Mujahideen neermaaide:
  - Glorie aan onze loyaliteit en geloof!
  De roodharige sprong op en rende naar de spoken. Haar koperrode haar wapperde als een strijdbanier. Je kunt meteen zien - het meisje is wat je nodig hebt.
  En nu zal het meisje met haar naakte, roze, geharde hiel de kin van een Afghaanse generaal raken. En breek zijn kaak. Toen kirde de schoonheid:
  - Voor de uitstekende prestaties van het Russische rijk!
  Nogmaals, de gevechten in Afghanistan zijn erg zwaar en bloedig. Massa van verschillende soorten vernietiging en dood rond.
  Mirabela, die spoken uit de lucht verpletterende slagen toebracht en hele clubs van stenen en metaal optilde, met gesmolten ijzer, kirde:
  - Ik ben de sterkste piloot!
  Akulina Orlova twijfelde:
  - Nee, ik ben de sterkste!
  En ook hoe het de vijand zal raken met een grote vernietigende kracht met een raket.
  Anastasia Vedmakova merkte zeer agressief op en stuurde granaten met kolossale vernietigende kracht vanuit haar aanvalsvliegtuig.
  Het meisje, haar blote roze hiel verbrijzeld, kirde:
  - We zullen vechten voor het moederland,
  Laten we zoenen!
  En onze gepantserde trein wist te versnellen!
  Akulina Orlova had parelkleurige tanden en een heel mooie mond. En haar tong is erg roze en sierlijk, in staat om wonderen te verrichten.
  Het meisje kirde:
  - Verdraag de vernedering van de Slaven niet,
  We zullen de Taliban vertrappen met een berg ...
  We tolereren geen beledigingen meer -
  Laten we de vijand verpletteren met onze blote voeten!
  Natuurlijk zijn de meisjes erg grappig en melodieus. Ze hebben zoveel charme en verschillende grappen.
  Mirabela herinnerde zich hoe de tong van de dushman haar verharde, stoffige zolen van de blote voeten van het meisje likte.
  En hoe kietelend en aangenaam het is.
  Het meisje zong:
  Wij zijn de sterkste ter wereld
  We zullen alle vijanden in het toilet weken ....
  Het vaderland gelooft niet in tranen -
  En we zullen de kwaadaardige oligarchen een hersenkraker geven!
  Natasha Sokolovskaya, een piloot van Lucifer, tweette:
  - Glorie aan Rusland, het grootste land!
  En met blote hak, hoe te persen. Dit zijn echt meiden met een nachtmerrieachtige grijns. En als de dodelijke kracht van raketten uit hun multifunctionele machines vliegt, ontstaan er loopgraven en bunkers!
  Meisjes in de Afghaanse oorlog zijn natuurlijk iets bijzonders en unieks.
  Stalenida lanceert raketten met kolossale, dodelijke kracht op de Mujahideen.
  En het verscheuren van de strijders van Allah, hun Taliban. Ja, deze beweging heeft haar levensvatbaarheid getoond. Zoveel jaren gevochten met Rusland.
  Stalenida en Veronika, die met hun blote, stoffige zolen op het zand sloegen, rolden een ontlading op.
  En weer vliegt er iets extreem dodelijks. En met veel vernietiging.
  Steelenida zong:
  - Glorie aan ons mooie moederland!
  Dan hoe de tong te nemen en te tonen. En haar blote hiel zal op de triggerknop drukken.
  Victoria en Veronica pakten iets vol kracht en een kolossale vernietigingskracht.
  En toen werkte de Russische gasmachine. En verbrandt hele velden met dushmans.
  De meisjes hadden chocoladekleurige knieën - zo gebruind. En het is echt heel sexy. De huid van bijna de meisjes is zwart en het pluizige haar daarentegen is licht en een beetje goudkleurig.
  Hier zijn enkele verbazingwekkende schoonheden.
  En als ze iets lanceren... Mooie meisjes glanzen van het zweet, en hun gebruinde huid lijkt uit brons gegoten.
  Wat is dit charmant.
  Steelenida, die de Afghanen uitroeide, piepte:
  - Mijn leger is sterk, het beschermt de wereld!
  Tamara antwoordde hierop:
  - Misschien bedoelde je - ons leger!
  Veronica en Victoria zongen terwijl ze op de Afghaanse spoken schoten:
  - Het is niet te vroeg...
  We willen niet bij het leger!
  Oh Oh oh -
  We willen niet bij het leger!
  Er zijn jongens niet te winterhard voor liefde!
  En hoe de schoonheden lachen.
  Tamara gaf haar tegenstander een pak slaag en piepte:
  - Voor het grootste communisme in het universum!
  Nicoletta zong, flikkerend met haar blote knieën:
  - Kapitalisme zegt een stevige nee,
  Socialisme is ons antwoord!
  En weer het meisje, alsof ze een dodelijke kracht wierp, een kolossale vernietiging van een granaat.
  Alenka en haar team vechten met talloze spoken.
  Het meisje vecht met veel enthousiasme. Vecht als een monster. Toont zijn kolossale klasse en piept:
  - In naam van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van ons land...
  Anyuta antwoordde met een glimlach:
  - In Rusland nu kapitalisme! Dus...
  Alenka gooide met haar blote hiel kolossale vernietiging en piepte:
  - Socialisme leeft!
  Allah merkte met een tevreden blik op:
  - Er komt een tijdperk van groot communisme!
  En nogmaals, terwijl de moorddadige bocht ontploft.
  Maria kirde, met een zeer tevreden blik, en verpletterde de Mujahideen, die kropen als sprinkhanen:
  Laat er een tijdperk van communisme komen!
  En nogmaals, hoe gooi je een moorddadig geschenk van de dood.
  Olympias merkte zeer agressief op, sloeg de Taliban-hordes uit en huilde:
  - Voor de grootsheid van communistisch Rusland!
  En nogmaals, hoe een meisje haar blote voet gooit op zo'n ongekende vernietiging.
  Marusya, die de vijanden stompte, ze uit het machinegeweer maaide en met de tegels van de pers speelde, piepte:
  - Voor heilig Rusland!
  Matryona, die de vijand doorsneed en hem maaide, gilde:
  - Voor God Perun!
  Elena bevestigde:
  - En voor Svarog!
  Alla maaide een rij dushmans neer en brulde:
  - En vergeet de grote Moeder van de Goden Lada niet!
  Maria, die de Mujahideen uitschakelde, merkte op:
  - De grootsheid van ons moederland zit in alles!
  Olympias hoe je vanuit een granaatwerper kunt insluiten en de vijanden uit elkaar kunt halen en piepen, naar de top van zijn longen:
  - We winnen zonder uitzondering!
  Anyuta was het hier volledig mee eens:
  - Ja, onze overwinning is onvermijdelijk!
  En de krijger nam het, en de blote hiel werkte.
  En uit de tank van de Afghanen - de toren werd afgescheurd.
  Matryona zong lachend:
  - Al het beste zal met ons zijn!
  De meisjes blijven vechten met ontelbare moedjahedien als een aanval van een wolk sprinkhanen.
  Hoeveel van hen zijn hier - heel veel.
  Maar er zijn ook veel meisjes. En ze zijn erg mooi.
  Viola en Malvina namen het op zeer beroemde wijze op tegen de Afghaanse dushmans. En laten we ze met brutaliteit verpletteren.
  Viola piepte zelfs en gooide met haar blote voet een raketaangedreven granaat:
  - Ik vernietig alles!
  En hoe het een welgemikte en nauwkeurige wending zal geven aan de Mujahideen.
  Malvina merkte op, ook krabbelend met grote nauwkeurigheid op spoken:
  - Onze overwinning in de heilige oorlog!
  En opnieuw zal hij een granaat gooien met behulp van een blote hiel.
  Dit zijn de meisjes - de hoogste eer in hun klas.
  Viola piepte zelfs met een knipoog:
  - Er komt ook een stad op Venus en Mars!
  Malvina was het hier snel mee eens:
  - Appelbomen zullen daar bloeien!
  De meisjes onderscheidden zich door een zeer grote schoonheid en de bewondering was kolossaal.
  Maar ook hier komt Gerda van tussen de huurlingen op de tank.
  En de krijger is ook blootsvoets en in een bikini.
  En ze zit op een speciale - coole tank - "Leopard" -3. En dit is een grote auto, ik moet zeggen vermogen.
  En bij haar zijn de meisjes ook bijna naakt.
  Gerda schiet met haar blote tenen en gilt:
  - Glorie aan het tijdperk van nieuwe technologieën!
  En hoe het de vijand vastpakt.
  En een explosief fragmentatieprojectiel met kolossale vernietigende kracht zal exploderen.
  De Mujahideen vliegen met afgescheurde armen en benen weg naar verre richtingen.
  Een van hen had zijn hoofd eraf geschoten met een helm. Ze werd gegooid en geschopt.
  En het meisje Aurora gooide deze kool met haar blote voet.
  Toen piepte het meisje:
  - Onze run is de coolste!
  En ze gaf een zeer nauwkeurige en welgemikte draai. Waarvan een dozijn Mujahideen werd neergemaaid.
  Aurora kirde met een glimlach:
  - Appelbomen staan in bloei, we hebben stoofpot!
  Gerda op de tank verpletterde dushmans. En zij, samen met haar vrienden, schoten uit twee geweren waren moorddadig van aard.
  Charlotte schoot, drukte haar blote tenen op de joystickknoppen en gilde:
  - De beroemde pantomime van Cheops!
  Dan barst de schoonheid in lachen uit.
  Christina, die de Afghanen neukte met een machinegeweer, merkte op:
  - Moge God met ons zijn!
  Magda merkte logisch op:
  - Heeft hij blootsvoetse, duistere meisjes zoals wij nodig?
  Gerda koerde:
  Ik heb veel kracht nodig!
  En hoe het de vijand raakt met een dodelijk projectiel. En de massa van de doden en vernietiging ging tegelijk.
  Charlotte merkte op door met haar blote hiel op de joystickknop te drukken:
  - Het is net Lucifers leger!
  Daarna schittert de schoonheid met pareltanden.
  Mujahideen martelde een van de meisjes. Ze smeerden haar blote zolen in met zonnebloemolie en zetten een vuurpot op. En de vlam begon de blote, ronde hakken van het meisje te likken.
  En het was zo geweldig. En streelde letterlijk haar zool.
  Gerda gorgelde woedend:
  We roosteren jullie allemaal!
  Charlotte giechelde en zei:
  - We eerst in de ogen van de geesten - we zullen zien! En dan bakken we ze allemaal en eten we ze op!
  Warriors natuurlijk op grote hoogte.
  Hier begonnen ze de Mujahideen te verpletteren met rupsen. En daar waren ze zeer succesvol in. Het bloed stroomde onder de rollers vandaan en de botten knarsten. Alles zag er best goed uit.
  Gerda merkte met een glimlach op:
  - Ik ben een hondsdolle cobra!
  En opnieuw, als in geesten, spartelt hij. Dit is haar credo.
  En bom na bom wordt vanuit de lucht gelegd. En ze geven geen genade aan deze hele bende Taliban.
  Charlotte knipoogde via Skype naar de piloten en piepte:
  - Moge ons stormachtige programma gerealiseerd worden!
  Christina was het hiermee eens:
  - Natuurlijk zal het!
  En in de lucht, Albina, alsof ze op spoken hamert. En het zal veel vernietiging veroorzaken.
  Dan piept hij:
  - Ik ben een echte blonde draak!
  En Alvina zal als een raket vanuit de lucht worden gelanceerd en de vijanden zullen worden verpletterd.
  Dan zal het brullen:
  - Voor het tijdperk van het kolossale communisme!
  Albina, die de geesten uit de lucht schopte, voegde eraan toe:
  - En ook niet kolossaal!
  Meisjes, natuurlijk, met fantasie.
  De oorlog tussen de USSR en Afghanistan duurde voort ...
  Natasha schoot op de soldaten van het Taliban-rijk, maaide ze letterlijk neer en zong...
  Moge de zon altijd zijn
  Moge er altijd de hemel zijn...
  Moge er altijd een moeder zijn -
  Mag ik altijd zijn!
  En het meisje zal met haar blote tenen een moorddadige granaat afschieten op de Afghanen. En de massa strijders van het islamitische rijk zal worden verscheurd.
  Zoya schiet en zingt ook:
  - Wees verheerlijkt, je wordt verheerlijkt, je bent onze aarde!
  Onze inheemse bossen en velden!
  In de naam van de Almachtige,
  Jij bent onze dierbare, heilige familie!
  En met zijn blote tenen zal hij ook zoiets dodelijks naar de Mujahideen gooien.
  Ja, de krijgers van het fundamentalistische rijk stonden voor een serieus probleem.
  De roodharige Augustinus bleef de Mujahideen neermaaien en tjilpte, terwijl hij hun gelederen neermaaide:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  En hoe hij met zijn blote tenen een doodsgeschenk gooit van moorddadige kracht, vijanden verscheurend.
  En Svetlana voegt ook iets dodelijks toe aan de vijanden en vernietigt het lichaam.
  En dan mompelt hij:
  - Glorie aan mijn vaderland!
  En ook hij zal een geschenk van vernietiging gooien met zijn blote tenen van dodelijke kracht.
  Deze meiden zijn gewoon verschrikkelijk.
  De vrouwelijke krijgers hebben Afghanistan ingenomen en er vliegen chips uit het Taliban-rijk.
  Natasha, die op de Mujahideen schoot en ze neermaaide, merkte op:
  - We zullen God loven met de naam Svarog!
  En hoe je met blote tenen een moorddadig geschenk van vernietiging lanceert.
  De meisjes zijn echt een indicator van de hoogste aerobatics.
  Zoya drukte haar scharlaken tepel op de bazooka-knop, sloeg tegen de Mujahideen en piepte:
  - Voor de USSR!
  En Augustinus zal ook de gele troepen nemen en verslaan. En hij zal veel Mujahideen kapot slaan en piepen:
  - Maar om te leven zoals voorheen, maar om te leven volgens Brezjnev!
  Ik ben dom, ik ben dom, ik kan het niet!
  En met zijn blote tenen zal hij weer iets extreem dodelijks lanceren. Hier is het meisje.
  En ook Svetlana is in de strijd een zeer vechtlustige snotaap. En hij vecht wanhopig. En het is in staat een massa oprukkende militanten af te snijden van het islamitische Taliban-rijk.
  En het meisje brult:
  - Glorie aan het communisme Svarog!
  En anderen bevestigen:
  - Glorie aan het communisme!
  . HOOFDSTUK 3
  Elizabeth schiet op de vijand. En gebruikt ook blote tenen. Ze heeft een goede tank, in staat om tegenstanders door te prikken. En dit meisje moet gezegd worden, gewoon
  super klasse.
  En ze schiet en slaat tegenstanders.
  En zingt:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van ons land...
  En de rode vlag van ons vaderland,
  We zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  Ekaterina vuurt ook op de vijand, raakt hem door en door en breekt door de torens van auto's. Dan roept hij:
  - Glorie aan het communisme Lada!
  En gebruikt ook blote tenen.
  Elena vuurt ook op de Mujahideen. Het Taliban-rijk dorsen. Het raakt haar door en door en piept:
  - Onze zaak is goed!
  En Euphrosinia raakt ook zeer nauwkeurig vijanden. En zingt:
  - In de naam van geweldige ideeën! De schurk zal worden verslagen!
  En ook hoe hij knipoogt naar zijn partners.
  En hoe Elizabeth's tank zal springen. En laten we de Mujahideen-troepen vernietigen. En het was wild.
  De meisjes zongen en brulden:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  En weer schoten ze zeer nauwkeurig.
  Dit waren de meisjes - wat je nodig hebt!
  En ze sloegen de vijanden-mujahideen op beroemde wijze.
  Hier in de lucht gaven de meisjes ook dushmans.
  Anastasia Vedmakova, die vliegtuigen neerschoot, schakelde over naar gronddoelen. Ze verpletterde ze en gilde:
  - Wij meisjes zijn dapper, dapper. moedig,
  We hebben hele schattige krullenjongens!
  We malen ze heet
  En dan spuwen we, over de linkerschouder!
  Akulina Orlova, verdomde tegenstanders, gaf uit:
  - Terwijl je onderweg bent!
  En sloeg de Mujahideen neer met blote voeten.
  Mirabela Magnetic sloeg ook de Taliban-troepen neer en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Er zullen veel overwinningen zijn!
  En haar blote tenen begonnen te bewegen.
  Dit waren de meisjes - gewoon superklasse!
  Alenka en haar team vochten met de Mujahideen. En het zag er heel charismatisch uit.
  De meisjes hielden de verdediging en gooiden met hun blote tenen geschenken van vernietiging naar de oprukkende soldaten van het Taliban-rijk.
  Alenka gaf een geschenk van vernietiging met haar blote hiel en zong:
  - Alek, tranen van geluk!
  Anyuta wierp met haar blote tenen geschenken van de dood en piepte:
  - Hoe haar ziel harp zingt!
  Alla gaf ook een pak slaag door met haar scharlaken tepel op de knop van de bazooka te drukken en gaf uit:
  - Druppel, druppel, druppel en Alenka's blauwe ogen, tranen vallen op de speer!
  Maria schopte met behulp van haar blote tenen en piepte:
  - Precies op de speer! En mama!
  Olympias ook, hoe te lachen en zijn parelwitte tanden te ontbloten.
  Ze is een meisje van zeldzame schoonheid en charme.
  Tegelijkertijd giechelt en gilt de krijger:
  - Glorie aan de koningen van het communisme!
  En met zijn blote hiel zal hij bezwijken voor het moorddadige heden van de dood.
  Marusya staat ook te popelen om te vechten...
  En hij krabbelt met grote intensiteit naar de Mujahideen met machinegeweren. En gooit met zijn blote hiel cadeaus van de dood.
  En zegt:
  - Voor groot communisme!
  Matrena verslaat ook de soldaten van het Taliban-rijk. Maait ze met grote intensiteit. En roept knipogend uit:
  - Voor uitstekende overwinningen!
  Alenka verklaart agressief, terwijl hij de vijand neermaait:
  - Ons Rusland is het allereerste en geweldige!
  En hij gooit ook een moorddadig vernietigingsgeschenk met zijn blote voet.
  Anyuta verklaart met een grinnik, het kappen van de gelederen van Mujahideen-soldaten:
  - Glorie aan het Rode Leger!
  En opnieuw gooit hij naar de vijand, een moordend geschenk van vernietiging.
  En Allah zal beginnen tegenstanders te vernietigen. En ook haar blote tenen verpletteren de vijanden grondig.
  En het geschenk van de dood geworpen met blote voeten vliegt.
  En Maria is ook een zeer strijdlustig meisje in de strijd. En haar schoten zijn zeer nauwkeurig en raken de vijand met een garantie.
  En dit meisje is ook een vechtkarakter.
  Schiet zichzelf neer en gilt:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Olympias schiet op de vijand. Hij maait de Mujahideen neer en zegt met een glimlach:
  - Glorie aan ons moederland!
  En nogmaals, laten we de Afghanen dorsen.
  En met blote tenen geschenken van de dood naar tegenstanders te gooien.
  Dit zijn de meisjes in het Russische leger.
  En ze schieten op de vijand, ze raken hem specifiek.
  Marusya vuurt ook op de vijand. En dat doet hij heel goed.
  Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Glorie aan de CPSU!
  En knipoogt met paarse ogen.
  En gooit opnieuw een geschenk van vernietiging met blote voeten. Dit meisje is gewoon geweldig.
  Marusya is mooi en bijna naakt.
  Matrena schiet ook op de vijand, en heel nauwkeurig. Het raakt hem en piept, zijn tanden ontbloten:
  - Hemel en aarde - mijn liefste!
  En ook het meisje hoe de vijand te laten weken met behulp van de blote hiel van de benen.
  Meisjes houden ervan om te doden - dit zijn meisjes!
  Stalenida vecht ook intensief tegen de Mujahideen.
  En dit meisje zal een raket lanceren naar de soldaten van het Taliban-rijk. En hoe het een massa Afghaanse soldaten zal verscheuren. Dit is een meisje, laten we zeggen wat we nodig hebben.
  Steelenida koesterde:
  - Voor het vaderland - de USSR!
  Veronica vecht ook wanhopig met vijanden. En gooit dodelijke geschenken van de dood met blote tenen.
  En terwijl het meisje gilt:
  - Voor groot communisme!
  Victoria vecht. Dus drukte ze haar blote, gebruinde benen op de lanceerder en hoe ze de Mujahideen raakte. Ze scheurde ze uit elkaar en kirde:
  - Vertrouw op mijn vaderland!
  En Seraphim als een explosie op de vijand. Hoe zal hij een massa Mujahideen neerleggen en vernietigen, blaffend:
  - Voor ons vaderland!
  Deze meisjes zijn gewoon een wonder.
  Oleg Rybachenko, deze onsterfelijke jongen vecht ook met de meisjes. Hij is een echte en de coolste vechter ter wereld.
  De jongen slaat Afghaanse soldaten neer met zwaarden en gooit met behulp van zijn blote tenen cadeautjes naar hen.
  En terwijl hij zingt:
  - Als het fort onderweg is,
  De vijand bouwde...
  Het is noodzakelijk om vanaf de achterkant te omzeilen -
  Neem haar zonder een schot!
  En weer de jongen en het meisje, samen met hem, Margarita hoe ze fluiten.
  En de kraaien, die een hartaanval krijgen, vallen op de hoofden van Mujahideen-soldaten.
  Margarita Korshunova snijdt de Mujahideen met zwaarden, dit onstuimige meisje piept:
  - Glorie aan de koningen van het communisme!
  En weer zal hij met zijn blote voet zwaaien en giftige naalden naar vijanden gooien.
  Deze kinderen zijn de echte monsters.
  Oleg Rybachenko, krabbelend op tegenstanders, zoals hij zal geven:
  - Was er maar een heel hoofd!
  We zullen binnenkort in Kabul zijn,
  Dat is alles!
  Margarita bevestigde dit door haar tegenstanders uit te roeien:
  - Ja, we zullen in Kabul zijn!
  En hoe hij het geschenk van de dood met zijn blote hiel zal aannemen.
  Deze kinderen zijn de echte monsters.
  En ze vechten als jonge helden. Ook al lijken ze pas twaalf jaar oud. Maar ze zien er alleen uit als kinderen.
  Nu is Bin Laden zo'n monster geworden dat ze kinderen bang maken. Zoals er vroeger een tijd was, waren ze bang voor Hitler. En dat is natuurlijk ook interessant en logisch.
  En op sommige plaatsen slaagden de Mujahideen erin zich op Russisch grondgebied te nestelen.
  Daarom zijn ze Mujahideen en zijn ze sterk in aantal.
  In de veroverde dorpen namen de troepen van het Taliban-rijk in en besloten zonder aarzelen om alle vrouwen en kinderen met stokken op de hielen te geselen en te slaan, en gewoon volwassen mannen op te sluiten
  branden in schuren. In feite zijn ze gevaarlijk, en de Mujahideen hebben geen mankracht nodig. En vrouwen kunnen worden verkracht. En de mannen werden meegenomen en de schuur in geduwd. Wie verzette zich?
  ze werden ter plaatse doodgeschoten. Alle tieners van wie de snorren al doorbraken, werden samen met volwassen mannen ook overgoten met benzine in de schuren gegooid. Sterker nog, ze kunnen al vechten.
  De Mujahideen namen het en staken het in brand. En de mannen werden levend verbrand. En jongens niet ouder dan veertien en alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd, kleedden zich uit en begonnen te geselen met een zweep.
  En dan op de hielen slaan met bamboestokken. Verscheidene jongere kinderen en verscheidene oude vrouwen lieten hun hoeven vallen van de schok van de pijn. Anderen werden geslagen zodat ze niet konden opstaan.
  En hun blote voeten zijn gezwollen.
  Toen pakten de Chinezen ze op en dreven ze met bajonetten in hun richting. Dit zijn wrede wezens.
  En zo begon een nieuwe orde onder het bewind van de Taliban.
  En dit is nog maar het begin.
  De Mujahideen hebben een meervoudige superioriteit in de infanterie, maar veel zwakkere luchtvaart en uitrusting en zware wapens van steeds slechtere kwaliteit. Veel Afghaanse tanks zijn gemaakt van:
  boom. En dat maakt ze niet sterker.
  Hier verplettert Gerda, in haar auto, op zeer beroemde wijze de soldaten van het Taliban-rijk. En slaat ze met grote intensiteit neer. En haar wapen werkt.
  Gerda sloeg met haar blote tenen op de benen van de tegenstander en tjilpte:
  - Glorie aan de tijden van het communisme onder de Duitsers!
  Charlotte vuurde ook met haar blote voeten en piepte:
  - Glorie aan de helden van het communisme!
  Christina nam het aan en sloeg de vijand, drukte met haar scharlaken tepel op de knop en piepte:
  - En glorie aan ons moederland!
  En Magda hoe de vijand te raken, met haar blote tenen en koeren:
  - De rol van ons moederland voor eeuwen!
  En ook de vijand raken.
  En dit zijn vechtende schoonheden - super- en hyperklasse.
  Krijgers van het breedste profiel en uit de gevechtstest.
  Albina en Alvina, gevechtspiloten uit Duitsland, dorsen ook de Mujahideen.
  En dat doen ze met veel enthousiasme.
  En ze gebruiken blote tenen.
  Albin schiet een Afghaans vliegtuig in de lucht neer en gilt:
  - Voor het communisme in ontwikkelde landen!
  Alvina schoot het vliegtuig neer met haar blote tenen en voegde eraan toe:
  - En ook bij het ontwikkelen!
  Dit waren echt meisjes - wat je nodig hebt!
  En verpletter de Mujahideen. En nu worden Afghaanse vliegtuigen neergeschoten in de lucht.
  En dan gaan ze verder naar gronddoelen.
  Bij hen is Helga, ook een heel mooi blond meisje.
  En de vijand verslaan.
  En sneed het vliegtuig af met zijn blote tenen en koester:
  - Voor groot communisme!
  En Albina zal de Afghaanse auto neerhalen, laten branden en toevoegen:
  - Voor de grootste uitgestrektheid!
  En Alvina zal het aanvalsvliegtuig van de Mujahideen uitschakelen en uitdelen:
  - Voor de godin Hera!
  En lach erom.
  Ook Helga verplettert, zonder al te veel na te denken, de Afghanen en brult:
  - Glorie aan ons grote vaderland!
  En slaat vijanden heel treffend neer.
  En Natasha en haar team zijn fel.
  Ze roeien de Mujahideen massaal uit. En terwijl ze zingen:
  - En vliegt op een gevleugeld paard,
  Rusland van verre millennia!
  Zoya slaat ook op de vijand met behulp van haar blote tenen en blathers:
  - Voor Rusland waarin de Russische goden heersen!
  voegde Augustine er met een glimlach aan toe en verpletterde de vijanden. en hiervoor blote hakken gebruiken:
  - Voor de USSR!
  En ook hoe je een shot toevoegt door op de rode tepel op de knop van de bazooka te drukken.
  En Svetlana roeit ook specifiek vijanden uit.
  En gebruikt ook blote tenen. En maait veel Mujahideen neer.
  Tijdens het zingen:
  - We leven op de aarde van onze vader,
  De kleinkinderen van Svarog zijn glorieuze kinderen!
  Natasha drukte met een robijnrode tepel op de bazooka-knop en sloeg de Mujahideen-tank uit, uitgegeven:
  - En we vliegen op een gevleugeld paard,
  We zijn in de verre millennia!
  Zoya onderbreekt de Mujahideen in uitbarstingen. En terwijl ze lijken opstapelde van de soldaten van het islamitische rijk, piepte ze:
  Rusland lachte
  En huilde en zong...
  In alle tijden, daarom is het Rusland!
  Augustine, die naar de vijanden krabbelde, merkte zeer agressief op en gooide een granaat met haar blote hiel:
  - We zullen de sterkste ter wereld zijn!
  En ook hoe hij de Mujahideen afranselt. En maai ze meteen een hele rij af.
  En Svetlana roeit ook de soldaten van het islamitische rijk uit. En met de blote tenen van de benen van vernietigende kracht gooit hij cadeautjes en zingt:
  - Glorie aan het tijdperk van het geloofscommunisme,
  Ik geloof dat we geen pacifisme zullen hebben!
  En het meisje zal op de knop van de bazooka drukken en de aardbeiennippel grondig inslaan.
  En hier zijn andere schoonheden aan het vechten.
  Bijvoorbeeld Jane Armstrong. Er moet ook worden opgemerkt een zeer interessant en vechtend schoonheidsmeisje.
  Hij verplettert de dringende Mujahideen en zegt piepend:
  - Hier komt de zomer!
  Het meisje vuurde op de Afghanen, hakte ze neer en kirde:
  - Voor het vaderland en vrijheid tot het einde!
  Gertrude schoot ook op de vijand. Ze schoot een Mujahideen-tank neer en piepte:
  - Voor groot communisme!
  En Malanya zal iets dodelijks op de vijand lanceren. Zal het in stukken breken en piepen:
  - Ik ga naar het gras!
  En Monica zal op de vijand beuken met iets dodelijks en tjilpen, terwijl ze haar tanden laat zien:
  - Ik zal naar de heldere lucht kijken en begrijpen dat ik leef!
  Jane nam het aan en kirde:
  - Er gaat een belletje rinkelen in de lucht!
  Gertrude stootte in de vijand en piepte:
  - Het zal hevig regenen!
  Malanya hoe je de vijand achtervolgt met een gil:
  - Ik ga naar mijn kindertijd!
  Monica vuurde op de Mujahideen, sloeg de vijandelijke auto kapot en zong:
  - Zomerregen voor mij!
  Deze meiden zijn gewoon geweldig!
  Natasha merkte agressief op, schietend op vijanden en voedsel:
  - Wij zijn de grote krijgers van Svarog!
  En hij zal met zijn blote tenen een dodelijk doodsgeschenk naar de vijand werpen.
  Zoya pakte het en schoot met een automatische uitbarsting naar de vijand. Ze sloeg hem neer en piepte:
  - Voor Rusland Svarog!
  En ze gooide het geschenk van vernietiging met haar blote tenen.
  Augustinus ook, als een klap op de vijand. En blote tenen zullen een moordend geschenk van vernietiging zijn. Zal de vijand verscheuren en piepen:
  - Voor de beweging naar het communisme!
  En Svetlana raakt ook de vijand als een shuganet. En blust de vijand snel. En haar blote hiel zal nemen, en het dodelijke geschenk van de dood zal vinden. En veel vijanden zullen toeslaan.
  En dan zingt het meisje:
  - Onze mening is de meest strijdlustige,
  Ik ben een meisje geworden, heel gaaf!
  Die meiden zijn gewoon geweldig.
  Natasha zet zichzelf op een zeer strijdlustige manier.
  Maar Oleg Rybachenko vecht ook wanhopig.
  En de jongen snijdt de Mujahideen met zwaarden en piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  En met blote tenen gooit hij een moorddadig doodsgeschenk.
  Deze jongen is gewoon geweldig.
  En Margarita Korshunova dorst haar vijanden grondig. En met de blote tenen van de benen van de vijanden vernietigt.
  Dan roept hij:
  - Ik ben een super meisje!
  En nogmaals, met blote vingers, hoe je scherpe en giftige spellen op de vijand kunt lanceren.
  En dan pakken de kinderen het en fluiten. En de massa kraaien is meteen verdoofd en valt op de vijanden en breekt door hen heen. En de schedels raken vol gaten.
  Laten we zeggen dat de demontage zo ging in de strijd.
  En kinderen, objectief gezien, vechtend en onsterfelijk.
  Oleg Rybachenko zong en hakte de Mujahideen in stukken.
  Het was zo mooi
  De mens is de slaaf van het collectief geworden!
  En nogmaals, met blote tenen zal de jongen zonder veel ceremonie een dodelijk geschenk van de dood naar vijanden sturen. Dit is echt een moordenaar.
  Oleg Rybachenko nam en zong:
  - Ta, ta, ta, we nemen een kat mee!
  En opnieuw, met blote tenen, slaat de dodelijke op de vijand. En het is erg agressief.
  Margarita, die de vijanden verpletterde en ze maaide met goed gerichte schoten, gaf uit:
  - Glorie aan het tijdperk van het Russische communisme!
  En weer gooide ze met haar blote tenen een dodelijk geschenk van de dood naar de vijand.
  Hier pakken de kinderen het weer op en fluiten. En een massa kraaien viel op de hoofden van de Chinese soldaten. Zo verliep hun totale uitroeiing.
  En de kinderen zijn vol enthousiasme en verlangen om echt te vechten.
  Alenka schiet op de vijand en piept:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En hij zal een geschenk van de dood werpen met een blote, gebeitelde voet.
  Laten we zeggen dat deze meisjes erg vechtend zijn.
  Anyuta krabbelt naar de vijand en gilt oorverdovend:
  - Voor ons geweldige moederland.
  En met zijn blote hiel zal hij overgeven wat vernietiging en dood brengt.
  En Alla blust de vijanden met uitbarstingen. Hij maait veel Mujahideen neer, gooit met zijn blote tenen granaten en piept:
  - Voor nieuwe grote overwinningen!
  En ook hoe te slaan met een dodelijke uitbarsting.
  Maar Maria slaat ook vijanden neer met een moordende zeis. En met blote voeten wordt er iets heel destructiefs naar de vijanden gegooid. En zijn tanden ontbloten zegt:
  - Rusland wordt de kampioen!
  En ook de Olympische Spelen zullen de vijand met veel energie verslaan. En hij zal een moorddadige vuist of een voorhamer op de vijand neerslaan. En gebruik ook blote tenen.
  En brullen:
  - Voor het meest heilige Rusland!
  En ontbloot zijn tanden in een grijns.
  Marusya bevindt zich ook in een vechtpositie en gilt, terwijl ze haar tanden ontbloot:
  - Ik scheur je Mujahideen aan stukken!
  En met zijn blote tenen gooit hij het meest dodelijke geschenk van de dood.
  En Matryona zal, als bij vijanden, hameren. En het zal haar echt pijn doen. En hij zal veel Mujahideen in de kist van Matryona drijven. En piepen, zijn tanden ontbloten:
  - Ik ben de meest vechtende ter wereld!
  En lach.
  Dit zijn de meisjes hier - de stem van schoonheden is sonore.
  Stalenida verplettert ook tegenstanders, roeit de Mujahideen uit en brult:
  - Voor de grote menigte Russische goden!
  En hij zal ook een granaat gooien met zijn blote tenen.
  En zal de massa van de Mujahideen breken.
  Dit zijn de meisjes - de hoogste klasse en super.
  Veronica hamert dushmans en roept:
  - Voor het vaderland, onze moeder!
  En weer worden haar blote tenen omgehakt door de Afghaanse auto.
  Victoria vernietigt donkere soldaten. Hij maait ze als een zeis en zegt agressief grijnzend:
  - Voor ons grenzeloze vaderland!
  En gooit met blote tenen opnieuw het geschenk van de dood.
  En Seraphim is ook als een lupanet van de Mujahideen. En vanuit de bazooka zal hij het geschenk van de dood uitspugen door op de knop te drukken met een scharlaken tepel.
  Hier is hij - een vechtende vrouw.
  En mompelt:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  En Alice en Angelica zijn nog steeds aan het vechten. Deze meisjes zijn sluipschutters. En ze schieten met grote dodelijke kracht op de Chinezen.
  En raak precies op doel met enorme nauwkeurigheid.
  Tegelijkertijd brult Alice:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  En met blote tenen, hoe hij het geschenk van vernietiging zal aannemen en lanceren, en de Mujahideen zal uitroeien.
  En Angelica zal ook het donkere leger raken. En gebruik blote tenen. En hij haalt de trekker over met de scharlaken tepel van zijn borst en mompelt:
  - Glorie aan mijn wereld!
  En ook hoe je moet lachen.
  Hier zijn de meisjes, alle meisjes zijn meisjes.
  Alice zingt agressief en actief, schietend op de vijand:
  - Ons land wordt verheerlijkt,
  We zijn allemaal volkeren - een inheemse familie!
  En Alice zal ook een moorddadige granaat gooien met haar blote tenen.
  En Angelica dorst ook vijanden. En met blote tenen gooit hij doodsgeschenken.
  Tegelijkertijd zingt het roodharige meisje:
  - Glorie aan onze USSR!
  En haar blote hiel gooit een dodelijke granaat.
  Hier zijn de meisjes - rood en blond.
  er zit zoveel in deze meiden en zo speciaal, cool en waar.
  Steelenida, die op de vijand vuurde en goed gerichte schoten maakte met behulp van haar blote tenen, kirde agressief:
  - Voor Rusland en vrijheid tot het einde!
  En weer drukte ze op de knop met de robijnrode tepel van haar borst.
  Stalinida is een zeer windhond en een coole meid. En het heeft zoveel passie en wil met kracht.
  Het meisje zong:
  - Stalin is de glorie van de strijd,
  Stalin van onze jeugdvlucht...
  Vechten en winnen met liedjes,
  Ons volk volgt Stalin!
  Veronica, die op de Mujahideen schoot en ze actief uitroeide, piepte:
  Vechten en winnen met het lied,
  Ons volk volgt Stalin!
  Victoria, schietend op de Afghaanse troepen, piepte:
  - We krijgen enorme vleugels,
  Er wordt ons grote moed gegeven...
  Stalin's collectieve boerderij overvloed,
  Glorie aan het Sovjetland!
  En het meisje gooide met haar blote voet een moorddadig doodsgeschenk.
  Serafijnen, die de Mujahideen neermaaiden zonder onnodige ceremonies, vaardigden uit:
  Stalin is de glorie van de strijd,
  Stalin van onze jeugdvlucht...
  Vechten en winnen met liedjes,
  Ons volk volgt Stalin!
  Steelenida pakte het met een glimlach op en zong:
  - Vechten en winnen met liedjes,
  Ons volk volgt Stalin!
  En dus gingen de krijgers zonder onnodige arrogantie en ophef over tot de uitroeiing van de Mujahideen. Ik moet zeggen dat het erg vechtlustige schoonheden zijn.
  Stalenida tjilpte en ontblootte haar tanden:
  - Vechten met het lied en winnen,
  Ons volk volgt Stalin!
  Dit zijn de vechtende meisjes hier.
  Veronica zei met een glimlach:
  - Daar zal onze overwinning zijn in de heilige oorlog.
  En ze liet haar tong zien.
  Dus hier zijn de meisjes gewoon de beste en coolste smaak in hen.
  Victoria merkte op, knipogend naar de meisjes:
  - Dit is onze laatste en beslissende strijd!
  En nogmaals, hoe hij de vijand afranselt.
  En slaan met blote tenen.
  Deze meiden zijn gewoon geweldig.
  En meisjes die zo graag vechten.
  Steelenida siste:
  - En het is triviaal voor de Taliban om in een kist te liggen!
  Victoria was het hiermee eens:
  - ja zijn! En deze Bin Laden is veel gevaarlijker dan Hitler!
  Veronica was het hiermee eens:
  - Ja, hij heeft veel meer soldaten!
  Seraphim merkte boos op, terwijl hij de Mujahideen in uitbarstingen neermaaide:
  - Het nummer wil nemen!
  Steelenida zei zelfverzekerd:
  - Je pikt het niet!
  En ze flitste parelwitte tanden.
  Daarna gooide ze met haar blote tenen een granaat van vernietiging met dodelijke kracht.
  Victoria merkte met een glimlach op en ontblootte haar tanden:
  - Glorie aan het communisme!
  En weer gooide ze het dodelijke geschenk van de dood met haar blote tenen.
  Veronica sloeg de vijand en piepte:
  - Glorie aan het communisme en onze partij!
  Serafijnen merkte op:
  En glorie aan de zaak van Lenin!
  En stuurde een geschenk van vernietiging naar de vijand.
  En zo scheidden ze deze meisjes. En dus worden de Mujahideen gedorst.
  Alyonka, die de Afghaanse soldaten neermaaide, merkte woedend op:
  - Voor de hoogste prestaties van het communisme!
  En weer vliegt er een met blote tenen gegooide granaat.
  En hier treedt Anyuta zeer agressief op tegen de vijand.
  En maait vijanden neer met dodelijke druk. Snijdt ze af als een sikkel. En schreeuwt:
  - Voor de glorie van de USSR!
  De vechtende Alla van de Mujahideen dorst en krijst:
  - In de naam van Perun!
  En hij zal ook moorddadige geschenken naar de vijand gooien met zijn blote tenen.
  Agressieve Maria merkte op terwijl ze tegenstanders neermaaide:
  - Ter wille van de controle over de USSR!
  En ook met blote tenen, hoe het dodelijke geschenk van de dood zal bezwijken.
  En de Olympische Spelen, als ze het opnemen tegen vijanden, zullen ze slaan en piepen:
  - Voor het vaderland naar de hoogste overwinning!
  En ook haar blote voeten zullen een moordend geschenk van vernietiging sturen.
  Hier is een meisje - laten we zeggen - ultra!
  En Matryona nam de Mujahideen op en laten we ze doden. En handelde met kolossale druk.
  En de krijger zong:
  - We worden verpletterd door het juk van de horde!
  En Marusya, die tegenstanders groef en ze maaide als een moordende zeis, flapte eruit:
  - We worden gedrukt door het juk van de ongelovige!
  En Olympias, die de Afghaanse boze geesten neerhaalde, piepte:
  - Maar het kookt in onze aderen,
  Alenka, schietend op de vijand, voegde eraan toe:
  - De lucht van de Slaven!
  En Anyuta tjilpte met een glimlach:
  - En van de zeekust,
  Naar de ijzige Kolyma!
  Roodharige Alla voegde vol vertrouwen toe:
  - Dit alles is onze aarde,
  Dit alles zijn wij!
  Maria, schietend op tegenstanders, voegde toe:
  - Wij allemaal!
  En met een worp van haar blote tenen verspreidde ze veel Mujahideen.
  Hier zijn de vechtende meisjes. En in hen de druk, laten we zeggen - super.
  Alenka merkte in haar vuist lachend op:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Anyuta voegde er lachend aan toe:
  - Glorie aan Lenin!
  Alla, die op de Mujahideen vuurde, vaardigde uit:
  Pioniers hier en daar
  Zing een lied voor Lenin!
  En ze gooide een dodelijke granaat met haar blote tenen.
  Dit is zo'n vechtlustig meisje Maria. En verplettert de Mujahideen met kolossale druk.
  En ze worden letterlijk weggevaagd met een bezem.
  Maria, die naar de vijanden krabbelde, piepte:
  - Wij zijn pioniers - dochters van het communisme!
  En nogmaals, hoe te gooien naar de vijand, een groot deel van de explosieven.
  Olympias merkte op, de vijand afsnijdend, als gras met een sikkel:
  - Ik ben een superklasse krijger!
  En haar blote, gebeitelde benen zijn als fucking Mujahideen, kolossaal en destructief.
  Hier zijn de meisjes. Laten we zeggen dat ze geweldig zijn.
  Alenka zei:
  - Wij zijn pioniers en zingen liedjes voor Lenin!
  Ann corrigeerde:
  - Nee, we zijn Komsomol-leden! En zing liedjes voor Stalin!
  Alla merkte agressief op, schietend op de vijand:
  - We zullen in staat zijn om de vijand af te maken,
  En er komt een eerste vakantie!
  En Mary, die op de vijand schoot, de vijand neermaaide, en de massa van de Mujahideen was doorweekt.
  Het meisje piepte grijnzend:
  - Voor Rusland en de ruimte!
  Olympias lachte oorverdovend en knipoogde.
  - Voor ons geweldige moederland!
  En met zijn blote tenen zal hij een geschenk van de dood met dodelijke kracht werpen.
  Marusya giechelde en merkte agressief op:
  - Voor de overwinning op Afghanistan.
  Matrena giechelde zelfverzekerd:
  - Glorie aan de CPSU!
  En hoe zal de tong laten zien!
  Dit zijn de coole meiden.
  En Oleg Rybachenko slaat de Mujahideen met zwaarden en gebrul:
  - Voor de grote USSR!
  En met zijn blote tenen, de jongen, alsof hij de vijand afschudt.
  En piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Margarita slaat de Afghanen neer en gilt:
  - Voor ons vaderland!
  En met blote tenen zal het meisje giftige naalden lanceren. En de keel van de Mujahideen die ze plakken.
  En het meisje zal zingen:
  - Mijn grote communisme zal bij ons zijn!
  En de kinderen zullen weer fluiten, en duizenden bezwijmende kraaien ramden de schedels van de Mujahideen.
  
  HET SUCCESVOLLE HUWELIJK VAN NAPOLEON BONAPARTE
  Napoleon Bonaparte trouwde met de zus van Alexander I. Dit huwelijk was gunstig voor beide rijken. Beide keizers waren verwant. En in plaats van een zinloze oorlog met elkaar, besloten ze Turkije in te nemen.
  De Ottomanen zijn natuurlijk geen concurrenten van het Russisch-Franse leger, en Constantinopel werd tijdens één campagne ingenomen. Daarna was er een reis naar Klein-Azië en Egypte. Tal van nieuwe vangsten.
  Napoleon veroverde ook Iran. Centraal-Azië ging naar Rusland. En dan gevolgd door een reis naar India. Bonaparte de Grote veroverde een groot deel van de aarde.
  Maar in 1825 stierf Alexander de Eerste. Constantijn herriep. En Nicholas I werd geconfronteerd met een opstand van de Decembristen.
  En onderdrukte het brutaal. En toen besloot Napoleon om zijn zoon en familielid van tsaar Alexander de eerste op de troon van Rusland te plaatsen, in plaats van Nicholas de usurpator.
  En het was een sterke zet. Frankrijk had, samen met de koloniën, een enorm leger. En Napoleon werd als een genie beschouwd. En natuurlijk rekende hij op een snelle overwinning.
  En Kutuzov was er gewoon niet. De Russische troepen werden verslagen, vooral de beste generaals bleken Decembristen te zijn, en werden gearresteerd of geëxecuteerd.
  De veldtocht van Napoleon eindigde met de verovering van Moskou en St. Petersburg.
  De keizer schafte de lijfeigenschap af en het volk vatte het positief op.
  Ook de lokale elite verzoende zich en Napoleon II werd op de troon geplaatst.
  En tien jaar later werd er een referendum gehouden en vond de definitieve fusie van de twee rijken plaats.
  Napoleon leefde tot 1838 en stierf op de leeftijd van negenenzestig. Zijn heerschappij was zeer glorieus en de veroveringen waren recordbrekend voor één persoon.
  In 1831 slaagde Napoleon erin om in Groot-Brittannië te landen en het ook te veroveren. Daarna veroverde hij de koloniën in Amerika en slaagde erin oorlog te voeren met de Verenigde Staten.
  Napoleon II, een blonde, lange jonge man, werd de nieuwe keizer. Hij was al oud genoeg om het werk van zijn vader voort te zetten en de rest van de wereld te veroveren.
  Er waren ook wilde landen en China, Japan en die kolonies in Amerika die de Fransen geen tijd hadden om ze te veroveren.
  De oorlog was over het algemeen onder het dictaat van het nieuwe rijk. Napoleon II regeerde tot 1880 en wist bijna de hele wereld te veroveren. Toen besteeg Napoleon III de troon. En hij greep de laatste wilde landen en versterkte het rijk.
  De hele planeet is één geworden. Het tijdperk van welvaart is aangebroken. Opstanden braken zelden uit, dus het leven was goed. En de religies leefden vreedzaam. Maar meer en meer gedomineerd door het atheïsme, met de cultus van de persoonlijkheid van de keizer.
  En de eerste bemande vlucht naar de ruimte vond plaats in 1930. De wetenschap in een enkel rijk ontwikkelde zich sneller. En dan naar de maan, dan naar Mars en over het hele zonnestelsel.
  En in 2001 begon de eerste bemande vlucht naar de ster Sirius. En dit is een enorme doorbraak voor de mensheid.
  Ja, Napoleon was in staat om mensen te verenigen en de hele wereld te veroveren. En dit gaf geboorte aan een perfecter model van macht en economie.
  Het genie van Napoleon won... En de wereld werd veel gelukkiger... Reeds in 2021 is het niet de coronavirusepidemie die rond de planeet Aarde rondloopt, maar worden er steden gebouwd op naburige planeten, en hebben stamcellen geleerd om te activeren zodanig dat ze met succes menselijke verjonging uitvoeren. En dit is serieus.
  En de oude mannen worden al jonge mannen en de oude vrouwen worden meisjes. En het werd gewoon op de een of andere manier super!
  Dit is een verhaal ... Niet zoals een slechte realiteit, wanneer mensen coronavirus of droogte krijgen, of integendeel zware regenval. En veel veel meer.
  Er is geen orde in de wereld - vol oorlogen en wreedheden.
  En in de wereld van het Napoleontische wereldrijk - al communisme. Er zijn geen armen, iedereen heeft een baan en iedereen zit vol. Alle kinderen studeren op school op computers of via internet. Velen werken over het algemeen puur nominaal.
  Slechts vier uur werkdag en drie vrije dagen in de week met een heleboel vakanties.
  Veel robots in de productie- en dienstverlenende sector. Er zijn veel banen waarbij je gewoon likes op de computer zet.
  Het werd goed om te leven. Auto's worden gratis gegeven, of auto's zoals kleine helikopters met elektromotoren. Motoren zijn geavanceerder en milieuvriendelijker.
  En wat niet... zelfs kinderen hebben hardloopschoenen en met hun hulp kun je door de lucht vliegen.
  De misdaad verdween bijna volledig en er werden zelfs gladiatorengevechten georganiseerd zoals in het oude Rome.
  De zeeën zijn al op de maan verschenen en grote steden zijn in versneld tempo gebouwd. En ook op Mars, en op Venus. Fabrieken hebben Mercurius al onder de knie op zonne-energie. Hoe goed werd het alleen maar omdat Napoleon Bonaparte trouwde met de zus van Alexander de Eerste!
  
  
  ALS DE OORLOG BEGON IN DRIE-ENveertig
  Hitler viel de USSR niet aan in 1941. Hij besloot door te gaan met vechten in het Westen tegen Groot-Brittannië. Bovendien bestond er na de bezetting van Joegoslavië en de landing op het eiland Kreta de vrees dat de Duitsers triviaal geen tijd zouden hebben om de compagnie in het oosten te voltooien - vóór de koude en zware regenval.
  Er werd dus een andere weg gekozen. In juli vernielden de Duitsers de Britse militaire basis in Malta en landden daar troepen. Ze versterkten ook de groepering van Rommel. Tolbuk werd stormenderhand ingenomen. En toen begon de aanval op Egypte.
  Tegelijkertijd werd Gibraltar in september stormenderhand ingenomen. Daarna begonnen de nazi's troepen rechtstreeks naar Afrika over te brengen.
  De Führer besloot dat honderdvijftig Duitse divisies rationeler konden worden gebruikt en in plaats van de USSR het Midden-Oosten, India en Afrika te veroveren.
  Reeds in oktober veroverden acht divisies van Rommel en Italiaanse eenheden Egypte.
  En toen begon de invasie van Irak, Palestina, Koeweit. De Duitsers brachten steeds meer troepen naar Afrika. Stalin wachtte nu.
  Tijdens de winter veroverden de Duitsers het Midden-Oosten en trokken naar Iran. Dit viel samen met de deelname aan de oorlog van Japan, die de VS aanviel in de haven van Peru.
  En nam grote gebieden over.
  In het voorjaar van 1942 waren de Duitsers al in India. En ze veroverden het hele noorden en een deel van het centrum van Afrika.
  En tijdens de zomer en herfst veroverden ze de rest van het zwarte continent.
  En het was gaaf.
  Een luchtbelegering en een aanval op Groot-Brittannië door vliegtuigen begon.
  De Duitsers gebruikten de middelen en arbeid van de veroverde gebieden.
  En ze drukten op Engeland als een boksbal.
  Vliegtuigen Yu-188 waren krachtiger en geavanceerder. Fighters zijn ook bijgewerkt.
  Nieuwe azen verschenen - extra-klasse die de Britten in de lucht verpletterde.
  En toen Churchill zag dat ze ongelukkig waren, bood hij het Derde Rijk onder alle voorwaarden vrede aan.
  De Verenigde Staten waren ook bereid toe te geven aan zowel Duitsland als Japan. De Führer stemde ermee in de oorlog te stoppen, maar op voorwaarde dat hij grote herstelbetalingen betaalde. En ook het nemen van kolonies in Afrika en Azië.
  Daarna begonnen de Duitsers een campagne tegen de USSR voor te bereiden. In het eenenveertigste jaar begon de ontwikkeling van een familie van tanks van een nieuwe generatie, en zeer zware.
  Namelijk - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" en enigszins verouderde "Tiger". In juni 1943 waren alleen de Panther en de Tiger in de serie. De rest van de machines wordt nog getest. De T-4 onderging ook modernisering, kreeg krachtigere wapens en de T-3.
  De Duitsers hadden geen tijd om hun leger opnieuw uit te rusten. De nieuwste ME-309-jager is net begonnen te arriveren. Toegegeven, in de serie was er een Focke-Wulf - een krachtige machine in bewapening en snelheid. Yu-288 is ook net begonnen in de serie.
  De USSR produceerde in twee jaar meer dan twaalfduizend tanks en een klein aantal zelfrijdende kanonnen. Het derde vijfjarenplan was volgens officiële gegevens overvol. Vliegtuigen werden geproduceerd in de orde van grootte van meer dan achttienduizend. Vele duizenden kanonnen en mortieren. Evenals ongeveer een miljoen machinepistolen. Het leger werd overgezet op machinegeweren.
  De T-34-76 was in dienst, evenals enkele andere soorten tanks. Met name de KV-serie. Machtige KV-3, KV-4, KV-5. Tegelijkertijd woog de KV-3 achtenzestig ton, en de KV-4 honderdacht ton, de KV-5 honderd ton. Hoewel de praktijk heeft uitgewezen dat zware tanks vaak kapot gaan en niet erg effectief zijn in gevechten.
  Naast de T-34-76 werd ook de A-20-tank met wielen en rupsbanden geproduceerd, een evolutie van de vorige BT, en de T-29 was ook een tank met rupsbanden, maar met drie kanonnen.
  Vrij zwak pantser. Over het algemeen was de tankvloot sterk.
  Meer dan drieëndertigduizend tanks en een klein aantal zelfrijdende kanonnen, evenals wiggen.
  Toegegeven, een deel van de strijdkrachten bevond zich in het Verre Oosten, toen Japan zijn handen losmaakte en zich samen met het Derde Rijk op een aanval voorbereidde.
  Samurai zijn niet erg sterk in tanks, maar ze hebben veel infanterie. inclusief de koloniale.
  Het Derde Rijk had in juni 1941 vijfduizend negenhonderd tanks tegen tweeëntwintigduizend Sovjet-tanks. Ongeveer is de verhouding één op vier.
  Toegegeven, er waren ook trofeeën, maar die werden nauwelijks gebruikt. In totaal hebben de Duitsers eenentwintig tankdivisies. In de tweede helft van het eenenveertigste jaar werden slechts 1800 tanks geproduceerd, met kleine verliezen, maar met slijtage. In het tweeënveertigste doelpunt werden zesduizend tanks afgevuurd. Grotendeels dankzij de inzet van Speer. En het Derde Rijk haalde de USSR in wat betreft het aantal geproduceerde auto's per jaar. Ja, de kwaliteit is omhoog gegaan. Verscheen in de "Tiger" -serie en T-4 en T-3 werden opgewaardeerd. Aan de vooravond van de invasie van de USSR bereikte de release van tanks duizend voertuigen per maand, plus zelfrijdende kanonnen. De Panther ging in de serie, die de meeste Sovjet-voertuigen en de T-34-76 overtrof in voorhoofdpantser en bewapening. Deze tank was niet slecht, net als de T-4 met een 75 millimeter kanon en een kaliber 48 EL, ook superieur aan de vierendertig. En de "Tiger" zelf, ook een machine, weliswaar verouderd, maar formidabel.
  Maar terwijl het Derde Rijk inferieur was in het totale aantal tanks. Het is waar dat Groot-Brittannië en de Verenigde Staten iets aan de Duitsers hebben gegeven. In het bijzonder de Shermans, die qua frontale bepantsering ruwweg vergelijkbaar zijn met de Sovjet vierendertig, en de Engelse Churchills, goed beschermd door pantser. In totaal meer dan twee en een half duizend van deze tanks.
  Bovendien hadden de Duitsers ook Italiaanse tanks, maar zwakke, en een bepaald aantal Turkse, meestal verkocht aan de Verenigde Staten.
  De Duitsers brachten het totaal aantal tanks op achttienduizend, plus zelfrijdende kanonnen. Tegelijkertijd heeft de USSR in totaal nog steeds meer dan drieëndertigduizend tanks. Maar als we de laatste nemen, dan hebben de Duitsers er al meer.
  Terwijl de USSR in vredestijd nog niet had gevochten en aan rails werkte en inferieur was aan de Duitsers in de nieuwste technologie, die per maand werd geproduceerd. Vooral in zelfrijdende kanonnen, die veel werden geproduceerd, vooral licht - "Hunter".
  Bovendien is deze ACS best goed en mobiel.
  Hieraan kunnen we tienduizend Japanse tanks toevoegen. Maar ze zijn meestal licht, en sommigen van hen zijn in oorlog met China.
  Over het algemeen is er een nauwe pariteit in tanks. Bovendien is een deel van de auto's van de Duitsers, vooral de Panthers, niet onder de knie gekregen door de bemanningen. Dus in het algemeen kunnen we in deze kwestie pariteit zeggen.
  Maar erger dan in eenenveertig. Toen waren de Duitsers inferieur in aantal. En hun tanks, de KV- en T-34-voertuigen, drongen praktisch niet door.
  En we moesten al vechten - precies op twee fronten. En er is maar één bondgenoot: Mongolië.
  In de luchtvaart is het nog erger. De USSR lijkt sterk te zijn in het aantal vliegtuigen. Maar de Duitsers brachten de luchtvaart in kwantiteit ter sprake en zetten Groot-Brittannië onder druk. En ze ontwikkelden de vaardigheid van azen - vooral Marseille. Deze piloot, die meer dan driehonderd neergehaalde vliegtuigen had overschreden, ontving onmiddellijk twee Ordes van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  In het tweeënveertigste jaar produceerden de Duitsers meer dan achtentwintigduizend vliegtuigen. Voor de eerste helft van de drieënveertigste, al twintigduizend, en waren in staat om de USSR in totaal in te halen. Met de beste kwaliteit machines.
  Vooral de nieuwste ME-309, die zeven schietpunten had, waaronder drie 30 millimeter luchtkanonnen.
  U zult het ermee eens zijn dat dit een grote kracht is. Evenals Focke-Wulf. De Yu-188 is een bommenwerper die zijn gelijke niet kent.
  Hieraan moet de Japanse luchtvaart worden toegevoegd. Dat gaf de As-mogendheden een tastbaar voordeel.
  Japanse azen zijn ook zeer ervaren. En hun vechters zijn behendig.
  Dus in de lucht hebben de Asmogendheden een overwicht, zowel in het aantal als in de kwaliteit van de krachten.
  Bovendien hebben Amerika en Groot-Brittannië een bepaald aantal van hun vliegtuigen overgedragen. Vooral de Amerikaanse B-29 bommenwerper en de Airacobra-jager zijn sterk. De Mustang-jager is waarschijnlijk nog erger. Hij heeft maar zes machinegeweren. Maar het zal ook beter zijn dan de Sovjets. P-51 is ook een goed Amerikaans aanvalsvliegtuig.
  Over het algemeen is, rekening houdend met westerse technologie, de Duitse en Japanse superioriteit in de lucht en het aantal en de kwaliteit en gevechtservaring zelfs nog hoger.
  Dus in de lucht zal de as hoogstwaarschijnlijk volledig domineren.
  Artillerie is iets beter. De USSR heeft veel kanonnen en mortieren. Er waren ongeveer honderdduizend in juni van het eenenveertigste jaar tegen achtenveertigduizend Duitsers en de coalitie. Natuurlijk bleven de Duitsers kanonnen produceren, maar toch voerden ze niet al te veel offensieve oorlogen. Dus hier behield de USSR een voordeel. Plus ook "Katyusha".
  De nazi's hadden wel gaskanonnen, maar niet in al te grote hoeveelheden.
  Dus voorlopig zijn de wapens van de USSR sterker. Al zijn de Duitse 88 mm kanonnen misschien wel de beste ter wereld. Er worden er nogal wat geproduceerd. En Katyusha is niet erg sterk in de verdediging. En niet al te nauwkeurig.
  Dus het machtsevenwicht, hoe zeg je het hier, min of meer, en je kunt de verdediging vasthouden.
  En de verdediging werd versterkt. De Molotov-lijn werd in twee extra jaar voltooid. En de lijn van Stalin werd hersteld. Dus je kunt volhouden.
  In de infanterie veranderde ook het machtsevenwicht ... de USSR mobiliseerde.
  En na het eenenveertigste jaar, waarin hij vijf en een half miljoen soldaten had, bracht hij zijn aantal op vijftien miljoen.
  De schaal van mobilisatie was groot.
  Maar het Derde Rijk zette grote troepen in. Veel buitenlandse divisies, koloniale troepen, satellietlegers. En de Duitsers hadden vijfentwintig miljoen infanterie en de geallieerden vijf miljoen. Dertig miljoen in totaal is een flinke marge. Toegegeven, de koloniale divisies zijn niet erg goed opgeleid, maar met Duitse commandanten.
  De SS-divisies hebben de Duitsers over het algemeen op grote hoogte. Een deel van de Wehrmacht heeft uitgebreide militaire ervaring. En in dit opzicht zijn de nazi's sterk. Daarnaast hebben de Duitsers een enorm voordeel in mobiliteit. Hier de productie van Europa, en leveringen uit Groot-Brittannië en de VS. In het aantal auto's, motorfietsen en vrachtwagens in de Duitsers is het voordeel zeven tot acht keer zo groot.
  En ze hebben meer machinepistolen. Inclusief die geleverd vanuit Amerika en Engeland.
  Over het algemeen zijn de nazi's in de infanterie sterk. En nog eens tien miljoen tegen de USSR werd door Japan gemobiliseerd, de andere delen tegen China niet meegerekend.
  Qua mankracht hebben de Asmogendheden dus een groot voordeel. En ook in haar mobiliteit.
  De Japanse marine is vele malen sterker dan de Sovjet-Pacific.
  Ook in lijnvaart hebben de Duitsers een groot voordeel.
  Maar niet zo ver in vliegdekschepen en grote schepen. Maar ook hier is de USSR niet sterk.
  Veel schepen hebben echter Italië. Over het algemeen is de vijand ook veel sterker op zee.
  De USSR, inferieur in lucht, kwaliteit en kwantiteit, heeft een zekere superioriteit in artillerie, meer kwantitatief dan kwalitatief. In tanks is het iets sterker in kwantiteit, maar slechter in kwaliteit. En over het algemeen kan de vijand zelfs in tanks sterker zijn. Bij de infanterie is het inferieur in aantal en mobiliteit. Veel delen van het Derde Rijk zijn koloniaal kanonnenvlees, net als de Japanners. Maar in de USSR zijn niet alle gemobiliseerden goed opgeleid. De nazi's hebben meer gevechtservaring. Toegegeven, de Sovjet-troepen zijn in een goede verdediging.
  Een vrij krachtige, geconstrueerde verdediging geeft een kans om talrijke infanterie tegen te houden.
  Er zijn veel machinegeweren en kanonnen en dit verhoogt ook het uithoudingsvermogen.
  Twee lijnen van Molotov en Stalin, en een derde wordt achter hen gebouwd.
  Over het geheel genomen is de positie van de USSR strategisch hopeloos. In een uitputtingsoorlog zullen vroeg of laat zijn satellieten, die qua economie en middelen superieur zijn aan het Derde Rijk, inclusief Turkije en Japan met koloniën, overwinnen.
  Eén hoop in het geval van een langdurige oorlog, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten kunnen een tweede front openen.
  Nou, nog een wonderwapen ...
  In ieder geval wordt er ingezet op een strakke verdediging. En om de vijand te verslijten en te stoppen.
  Stalin probeert echter al voor de oorlog te onderhandelen. Sta bijvoorbeeld een deel van het grondgebied af aan de Duitsers. Of bied aan om oliebronnen te leasen.
  Of misschien herstelbetalingen - in graan, olie, goud, steenkool of zelfs conserven?
  Hitler wil echter geen vrede. Dit is begrijpelijk - het leger van de USSR is een potentiële bedreiging. Zoals de communistische ideologie. Het zijn dus doodsvijanden.
  En de Führer wil oorlog.
  Hirohito droomt ook van wraak voor Khalkhin Gol. En hij wil uitgestrekte Siberië.
  Ja, en in de Verenigde Staten vinden velen het niet erg om tegen de USSR te vechten.
  Maar terwijl Hitler ze niet uitnodigt. Het machtsevenwicht is verschrikkelijk ... En wat te doen?
  Stalin probeert natuurlijk in het geheim te onderhandelen met de Britten en Amerikanen.
  Maar ze zeiden tegen hem: volharden met al je kracht, en dan zullen we zien. Misschien kunnen we helpen. En we nemen het risico niet.
  Kortom, oorlog werd onvermijdelijk.... En er zijn nog steeds problemen - het Rode Leger is niet erg goed in zichzelf verdedigen. Ze leerde op vreemd grondgebied te vechten en aan te vallen, niet te verdedigen.
  Maar de Duitsers hebben nog steeds de halve wereld veroverd en weten veel te doen.
  Op 22 juni 1943 begon de oorlog. Het was niet onverwacht, maar toch bleek het tactisch plotseling te zijn. Onmiddellijk werden alle troepen van de Fritz op de vijand gegooid.
  En klaar om de vijand te vernietigen.
  In de allereerste uren bleek dat de Duitsers sterk in de lucht waren. En dat ze veel troepen op hoog niveau hebben. En dat de "Tiger" een zeer goede doorbraaktank is, zij het verouderd. En de formidabele kracht van ME-309 en Yu-288.
  Ja, deze armada haastte zich en hun Sovjettroepen stuitten op koppig verzet.
  Over de hele grens werd gevochten. En ze gingen voornamelijk onder het dictaat van de Wehrmacht. Ze klommen als insecten, talloze huurlingen.
  Het bleek dat de vestingwerken te dicht bij de grens lagen en onvoldoende verdedigingsdiepte hadden. Bovendien, en het belangrijkste, zijn dit de fouten van de generaals, die weinig ervaring hadden en niet echt begrepen hoe ze de verdediging moesten behouden.
  En de militaire geest van veel eenheden, vooral in Oekraïne, bleek zwak.
  En massale overgave en desertie werden de regel. Vooral in West-Oekraïne.
  En in Transkaukasië, waar de Turken en Duitsers oprukten, was het buitenlandse leger rusteloos. De vijand slaagde erin door te breken en Jerevan te omsingelen. Maar de stad zelf gaf niet op.
  Batumi werd na tien dagen hardnekkig vechten ingenomen. De Duitsers wisten in de eerste dagen tientallen kilometers door te dringen in de Sovjetverdediging. En Bialystok afsnijden ... En een ketel verscheen onder de Leeuw. En hoewel de nazi's in de eerste twee weken minder vooruitgang boekten dan in de echte geschiedenis in het eenenveertigste jaar, was het voor de Sovjet-troepen moeilijk om het initiatief te grijpen. Dus de vijand is sterker.
  Als de Duitsers in het eenenveertigste jaar een voorsprong hadden in de infanterie, alleen in de allereerste dagen. En toen ging het voordeel over op het Rode Leger. Er viel hier niets te mobiliseren.
  En wiggen bleek gevaarlijk... En zo wisten de Duitsers met gevechten door te breken naar Minsk. En dit is al serieus.
  In de stad zelf braken hevige gevechten uit. De Führer beval op te rukken en zich niet over te geven. En Stalin beval - geen stap terug!
  Een maand na het begin van het offensief borduurden de Duitsers aan de Berezina en namen Minsk in ... Ze naderden Zhitomir.
  De Japanners konden Vladivostok omsingelen. En dit is ook een serieuze claim van hun kant. Een aanzienlijk deel van Mongolië werd ook veroverd.
  De Duitsers namen ook, samen met de satellieten, Moldavië in en begonnen Odessa te naderen. En het is cool.
  Stalin voelde zich buitengewoon ongemakkelijk. En hij begreep zijn noodlot, tegen zo'n coalitie.
  Opnieuw bood hij vrede aan. Maar de Führer wilde dat natuurlijk niet. En de Duitsers rukten verder op...
  Uiteindelijk besloot Stalin de verdediging op de Dnjepr te houden.
  Twee maanden na het begin van de oorlog bereikten de nazi's de Dnjepr en in het centrum naderden ze zelfs Smolensk.
  Yerevan, omringd door de Turken, hield nog steeds stand... er was een extreem gevaarlijke situatie gecreëerd.
  Stalin riep een vergadering van het leger bijeen. Moet iets doen. Als je jezelf alleen verdedigt, is verliezen slechts een kwestie van tijd.
  Zhukov bood aan om in het centrum toe te slaan. Hoewel de krachten niet genoeg waren ... Al augustus ...
  De eerste Lev-tanks verschenen aan het front. Ze rijpten iets later voor gevechtsgebruik. Deze machine was 90 ton zwaar en had een krachtig kanon. De frontale bescherming is solide: honderdvijftig millimeter van het voorhoofd van de romp met hellingen, en tweehonderdveertig millimeter van het voorhoofd van de toren. Zo'n tank bevatte alle voertuigen van de USSR, en het 105 mm kanon met een looplengte van 70 EL doorboorde zelfs de KV-4 met 180 mm frontale bepantsering.
  Dit is echt een serieus wapen. Maar te veel gewicht maakte het natuurlijk moeilijk om te manoeuvreren en te versnellen. Ja, het pistool vuurde slechts vijf schoten per minuut af. De Duitsers kregen een krachtige tank, maar niet erg praktisch in gebruik.
  De "Tiger" -2 verscheen ook. Deze auto bleek in de praktijk beter te zijn dan in de echte geschiedenis. Sinds de motor van duizend pk is gemaakt en geïmplementeerd. En met een gewicht van achtenzestig ton bleek deze machine relatief mobiel en snel te zijn en ging niet zo vaak kapot.
  "Panther" -2 begon ook te komen. Hij woog 53 ton, maar de 900 pk sterke motor maakte dat weer goed. Het 88 millimeter lange 71EL-kanon was sterk genoeg en pantserdoordringend, nauwkeurig en snel vurend was bevredigend, of zelfs goed, voor het bestrijden van vijandelijke tanks.
  Deze voertuigen toonden hun niveau in gevechten. In september omsingelden de Duitsers eindelijk Smolensk. Pal en de stad Tallinn. De Duitsers en hun koloniale hordes, samen met de satellieten, naderden Leningrad.
  Kwam naar de Krim. Kiev, dat op een heuvel stond en goed versterkt was, hield nog steeds vast aan ...
  Oktober kwam ... Het regende en de beweging van de nazi's vertraagde.
  Het was niet mogelijk om de oorlog snel te beëindigen. De Japanners stopten ook, blokkeerden Vladivostok, veroverden het grootste deel van Mongolië en slaagden erin om Khabarovsk in te nemen.
  De Duitsers hebben tot nu toe besloten om niet op rooftocht te gaan, maar vliegtuigen te persen. Bovendien waren er goede straalontwikkelingen. En de bommenwerpers van de nieuwe formatie konden vrijwel ongestraft bombarderen.
  Ja, en ballistische raketten, dit is ook een grote vernietigingskracht.
  Toegegeven, ze zijn duur en hebben geen grote nauwkeurigheid.
  Maar straalbommenwerpers zien er veelbelovend uit.
  En de Duitsers lanceerden een luchtoffensief. De nieuwe Yu-488- en TA-400-vliegtuigen zouden de USSR-fabrieken in de Oeral en daarbuiten kunnen bombarderen. De nieuwe Yu-488 is de eerste seriële Duitse bommenwerper met vier motoren.
  In tegenstelling tot de Amerikaanse B-29 heeft hij een kleiner vleugeloppervlak en een grotere snelheid. En de TA-400 heeft over het algemeen zes motoren en het vermogen is enorm.
  De Duitsers en hun satellieten gingen uiteindelijk in november in de verdediging. Ze hebben alleen gevochten en gebombardeerd. Er was een luchtaanval.
  En er waren veel mooie meisjes in de gevechten.
  Hier vecht de bemanning van Elizabeth op de T-34-76 tank. Meisjes ondanks de kou in bikini en blootsvoets.
  Ze bewegen, en tegen hen is de Panter. Warrior Euphrosyne versnelt de tank met behulp van een blote, ronde hak en zingt:
  - Voor de ideeën van het communisme
  Ga stoutmoedig de strijd aan
  En het leger van het fascisme
  We zullen breken!
  "Panther" in het voorhoofd kan niet worden doorboord. En je moet dicht bij haar komen om aan boord te komen. Meisjes spelen met de spieren van de pers. Hun tank nadert snel de vijand.
  Panter schiet. Een projectiel met dodelijke kracht vliegt, maar de vierendertig ontwijken.
  Catharina merkt op:
  - Een riskante tactiek!
  De kanonnen van de Panthers vuren vijftien schoten per minuut. En het is erg moeilijk om naar de gewenste afstand te glippen.
  De meiden zingen:
  - En in de sterrenhemel en de stilte van de bergen,
  In de zee golf en woedend vuur!
  En woedend, en woedend, en woedend vuur!
  En nu glijdt hun tank tussen de "Panthers" en vuurt op hen aan de zijkanten.
  Hier zijn de vechtende meisjes. En auto's staan in brand. Eerst wordt de ene panter doorboord, dan de andere.
  Elena nam het aan en piepte:
  - Glorie aan ons moederland - de USSR!
  En weer de meiden in de snelle beweging van de tank. En schakel de "Tiger" uit. Ze zijn duidelijk cool.
  Elizabeth zong met verrukking en drukte haar blote tenen:
  - En ze gaan de strijd aan - de meisjes zijn blootsvoets,
  Groot element, cool element!
  Warriors wat te zeggen - bovenop!
  Versla vijanden met alle snelheid van panters. Niemand zal ze stoppen.
  En in de lucht is Anastasia Vedmakova nog steeds een dief. Deze meiden zijn gewoon eng.
  En hoe agressief en zonder ceremonie ze vechten.
  Dus het meisje pakte het en richtte met haar blote tenen het vliegtuigkanon en raakte de vijand.
  Toen piepte ze:
  - Ik ben de coolste vrouw!
  En de strijd gaat door...
  Akulina Orlova brult en maait tegenstanders:
  - Ik heb een supermeisje!
  En opnieuw maait de vijand neer. Dit zijn degenen die gestolen zijn.
  En ze doet een dubbele worp en raakt ME-309, wat best cool is.
  Hier zijn de krijgers die ze de Luftwaffe een licht geven.
  Akulina Orlova schiet met haar blote tenen een vijandelijk vliegtuig neer en piept:
  - Glorie aan de USSR!
  Mirabela Magnetic zit ook in de gelederen, gewoon een wonderdoder. En deze piloot slaat de nazi vol vertrouwen neer met een driedubbele loop en piept:
  - Voor de grootste ideeën van het communisme op planeet Aarde!
  Dit bleek echt gaaf te zijn.
  De drie meisjes doen alsof ze stelen en zijn erg strijdlustig in lengte en grootte.
  De winter is al aangebroken. En vorst... Het Rode Leger probeert op te rukken.
  Maar de vijand is min of meer klaar voor de winter. Deze keer heeft de Wehrmacht, voor het geval dat en voor de koude periode, kleding en voedsel ingeslagen.
  Toegegeven, de koloniale troepen zijn erg koud en ongemakkelijk.
  Het Rode Leger slaagde erin Smolensk vrij te laten en de nazi's terug te dringen over de Dnjepr in Oekraïne.
  Maar de vijand is sterk en zijn vliegtuig tiert welig. En bommen, bommen en nog eens bommen!
  En nu straaljagers in de strijd. En in plaats van de Focke-Wulf, de meer geavanceerde TA-152-machine. En dat is natuurlijk ook een groot probleem.
  In de luchtvaart zijn zowel de Duitsers als de Japanners sterk. Marseille voor vierhonderd neergehaalde vliegtuigen ontving een hoge onderscheiding - het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor vijfhonderd kreeg hij het Grootkruis van het IJzeren Kruis.
  Deze piloot werd echt gewoon legendarisch. En hij is gewoon een nachtmerrie voor Sovjetpiloten.
  Stalin merkte zelfs op:
  - Het is een zwarte duivel! En het is tijd om hem naar de hel te sturen!
  Ja, de oorlog is begonnen. In de winter werden er enkele successen behaald, maar een beslissend keerpunt bleef uit.
  Toegegeven, de ME-262 straaljager bleek niet erg betrouwbaar en effectief te zijn. En de motor is verre van perfect. Maar de TA-152 is veel praktischer dan de Focke-Wulf. En deze machine wordt nog steeds niet alleen als jager gebruikt, maar ook als aanvalsvliegtuig en frontliniebommenwerper.
  De auto bleek multifunctioneel en serieus te zijn. Tot nu toe is alleen de Yak-9 in de USSR verschenen, wat vereenvoudigd is, en de MIG-3 is stopgezet.
  In de lente, toen de sneeuw smolt en de nazi's weer oprukten, werd het warmer.
  En de zuidelijke troepen vochten meer bereidwillig als er geen vorst was. De gevechten waren hevig.
  Het Rode Leger heeft hard gevochten. Maar de krachten waren ongelijk. De Duitsers gebruikten de Panther-2 als de meest massieve tank, een machine met krachtige wapens en goed beschermd in het voorhoofd. En "Tiger" -2 is ook behoorlijk.
  De Maus nam ook deel aan de gevechten.
  Al is deze machine te zwaar en traag. En de tank "Lion" is eigenlijk uit productie genomen.
  Nog steeds in de serie was de gemoderniseerde T-4. En de T-3 is al uit productie genomen.
  De USSR heeft ook problemen ... Het is noodzakelijk om de KV-serie te moderniseren. En het is nog steeds niet effectief.
  IS-2 is nog niet verschenen. Maar de T-34-85 ging in serie. En dat is over het algemeen logisch.
  En zware tanks werden volledig uit productie genomen. Stalin beval om in te zetten op een enorme T-34-85. Wat over het algemeen logisch is. Hoewel deze machine "Panther" -2 hem niet in het voorhoofd nam. Maar het kan de zijkant raken.
  In de zomer verschenen Duitse Arado-straalbommenwerpers, die Sovjetjagers niet eens konden inhalen. En dit is serieus.
  De nazi's namen Smolensk, Vyazma, Rzhev en Kalinin in.
  Leningrad geblokkeerd ... Tot het einde van de zomer was Moskou slechts honderd kilometer verwijderd.
  Maar het Rode Leger heeft heel hard gevochten. De Japanners voltooiden de verovering van Mongolië en vielen Centraal-Azië binnen.
  De situatie werd buitengewoon gecompliceerd.
  Stalin wierp donder en bliksem en viel af en toe in hysterie. Maar dat hielp niet veel.
  De situatie werd steeds moeilijker. In de herfst veranderden de Duitsers hun plan en keerden naar het zuiden, richting de Kaukasus.
  Orel, Kursk en in oktober Voronezh werden ingenomen ... Tegen het einde van november trok het Rode Leger zich terug achter de Don en verschanst zich daar. Belangrijke gebieden gingen verloren.
  En de druk van de nazi's nam toe.
  Vooral straalbommenwerpers snappen het. En ze bijten heel hard.
  Maar Sovjetmeisjes vechten op grote hoogte.
  De Duitsers proberen door te breken naar Leningrad. Novgorod aanvallen. Maar de dappere vier meisjes stonden hen in de weg.
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat naar de nazi's en zong:
  - Dat klopt...
  Zoya lanceerde een geschenk van de dood met haar blote hiel en voegde eraan toe:
  - Vijand...
  Augustinus bezweek voor iets destructiefs en piepte:
  - Denkt...
  Svetlana gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Wat...
  Natasha gooide met haar blote voeten een paar citroenen en riep:
  - Russisch...
  Zoya bezweek ook aan iets energiek en dodelijks, piepend:
  - Beheerd...
  Augustinus lanceerde de dodelijke, mompelend:
  - Vijand....
  Svetlana bezweek opnieuw voor de destructieve en vyaknula:
  - Pauze!
  Natasha draaide zich om en piepte:
  - WHO...
  Zoya vuurde ook op de zwarte buitenlanders die de nazi's rekruteerden en piepte:
  - Durf!
  Augustinus sprak met kracht en woede:
  - Dat...
  Svetlana bezweek met de grijns van een panter:
  - IN...
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en gilde:
  - Gevecht...
  Zoya gooide het geschenk van de dood met haar blote vingers en mompelde:
  - Aanvallen!
  Augustinus viel in en mompelde:
  - Vijanden...
  Svetlana gaf een bos granaten met haar blote zolen, en hoe ze uit volle borst schreeuwt:
  - We zullen...
  Natasha nagelde de burst en siste:
  - Woest...
  Zoya onderbrak de nazi's en piepte:
  - Verslaan!
  Augustinus vuurde opnieuw en schreeuwde:
  - Woest...
  Svetlana piepte terwijl ze vuurde:
  - Verslaan!
  Natasha gooide opnieuw een granaat met haar sierlijke, blote voet, tjilp:
  - We zullen de nazi's vernietigen!
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Het toekomstige pad naar het communisme!
  En gooide een citroen met haar blote tenen.
  
  Krijgers zingen uit volle borst;
  Groot land van de USSR,
  Wat is de coolste in het universum...
  Er zijn een miljoen telproblemen opgetreden
  Maar ons vak is werk en creatie!
  
  Geloof dat de vijand het land niet zal winnen,
  Wat mooier en sterker is dan alle...
  We zullen binnenkort een betrouwbaar schild opzetten,
  En we zullen eindelijk slimmer geloven ...
  
  Ja, oom Sam besloot te helpen,
  Aan de nazi's na de machtswisseling in het Reich ...
  En de macht van de nazi's werd vernieuwd,
  De vijand wil de USSR verscheuren!
  
  Nu moeten we serieus vechten
  Met de nazi's die de sterken onstuimig zijn ...
  maar we zullen toeslaan onder de maag van de vijanden,
  Tot eer van onze moeder Rusland!
  
  Nee, je kunt Russisch gewoon niet breken,
  We weten hoe, we houden ervan om dapper te vechten ...
  Hier besloot de Wehrmacht ons aan te vallen,
  Maar het kan alleen maar instorten en niet uitwringen!
  
  In Rusland, elke krijger uit een kribbe,
  Het kind trekt zijn handen naar het pistool...
  Laat het een heel slimme tovenaar zijn
  Wie heeft deze planeet geschapen!
  
  Voor Hitler, neem Moskou niet op de tand,
  Hij werd hard in de snuit geraakt...
  Waarom hij Rusland in klom, begrijp ik niet,
  Het is zwak voor hem om een bacil met een zwaard te doden!
  
  Ja, in de buurt van Moskou kreeg de vijand een bashing,
  De meisjes gaven hem een blote hiel ...
  Je kunt zien dat de Führer gewoon een idioot is -
  Kohl inbreuk gemaakt op het communisme gaf!
  
  Hier komen de pioniers met liedjes,
  In de aanval met een drumbeat...
  Laat de Führer nu kaput zijn,
  En we zullen de Fritz in gevangenschap rijden!
  
  De jongen is blootsvoets op een sneeuwbank,
  Zonder angst naar voren stappen...
  De nazi's zullen binnenkort in de kist worden gedreven,
  En rozen bloeien in stralende mei!
  
  En Hitler zal binnenkort hutten hebben,
  Hij zal het graf ingaan. en zijn opvolger Göring ...
  We zullen de Führer spoedig aan de haak hangen,
  hoewel soms een zware stekelige bezem!
  
  We zullen een prachtige Russische wereld creëren,
  Waarin Rusland zal heersen, geloof me...
  Shakespeare durfde zoiets niet te componeren,
  Hoewel ze Rusland aanvallen met de druk van duivels!
  
  Hitlers wrede druk is zichtbaar,
  Zijn voormalige bondgenoot helpt hem...
  Geen wonder dat de meisjes kreunen wordt gehoord,
  Er zal binnenkort geen plek meer te zien zijn in het paradijs!
  
  Ja, oom Sam veranderde de route,
  En tanks, vliegtuigen worden naar de nazi's gestuurd ...
  In zijn streven zijn de Yankees erg cool,
  Om meer communisten de kist in te drijven!
  
  Het werd erger, hoewel Stalingrad,
  Ik verpletterde vrijwel alle kanten van de nazi's ...
  Zo'n onstuitbare afstemming ontstond,
  Onder deze hemel, absoluut schoon!
  
  Nou, wat te doen - de meisjes zijn uit de hand,
  Verbergen voor de Führer van de horde in veldslagen ...
  En laarzen passen niet bij meisjes,
  Ze weten altijd hoe ze moeten vechten!
  
  Voor meisjes is vorst niet verschrikkelijk,
  Toen ze vochten in de buurt van Moskou,
  waren bijna naakt en blootsvoets,
  Een granaat gooien met je blote voet!
  
  Dus wat wilde je Göring,
  Ik dacht dat de Yankees je meteen zouden helpen...
  En totale chaos gezaaid,
  En de meisjes kreunen alleen maar van wilde woede!
  
  Er zijn behoorlijk bloedige gevechten,
  Meisjes weten dat ze voor altijd moeten geloven om niet op te geven...
  We zullen geen nullen op de rekeningen hebben,
  En een krachtige RPG wordt in een knapzak gestopt!
  
  Krijgers zijn schoonheid
  Lada is zelf klaar om voor hen te vechten ...
  Ze hebben duiven van heilige zuiverheid,
  Laat er gewoon de hoogste onderscheiding zijn!
  
  Ja, ik geloof dat de God van Krachten Svarog zal komen,
  En de doden in de strijd zullen opstaan...
  En blaas op de glorieuze hoorn van de jager,
  En de winst zal het eerlijkst zijn!
  
  Er zal geen verdriet meer zijn op aarde,
  En bittere tranen zullen opdrogen...
  We zullen in één familie wonen,
  En de boze duivels zullen gewoon sterven!
  
  Pioniersjongens stoutmoedig ten strijde,
  jongens op blote voeten rennen door de sneeuw..
  Ik geloof dat Rusland altijd bij je zal zijn,
  Al gaan er soms schoteltjes kapot!
  
  God Jezus zal alle gevallenen doen herrijzen,
  En zal heersen met de Witte God...
  We zullen stoutmoedig een schild opwerpen voor het vaderland,
  Het zal een glorieuze plicht zijn om Rusland te dienen!
  
  Ja, Sam is sluw, gewoon sluw,
  Zijn zeer begrijpelijke verlangens...
  Hij is nu tentakels naar Moskou poster,
  En kwade beproevingen wachten het vaderland!
  
  Maar Lada en Lord Perun zijn bij ons,
  En Lenin, Stalin en de wijste Trotski...
  Wat blijkbaar het leger deed buigen,
  En de belangrijkste nachtegaal Vysotsky!
  
  Kortom, er zal een groot aantal heilige goden zijn,
  We zullen de strijd van de tegenstander winnen ...
  En veel sterke vuisten opgooien,
  Voor de glorie van de grootste soldaat!
  
  Meisjes vallen op blote voeten aan
  Ze rennen en vechten niet, kennen de vorst ...
  Trek ze niet in de strijd, beschouw ze met geweld,
  Weet dat het scharlaken straalt in het licht van een roos!
  
  Kortom, strijders voor hun vaderland,
  Dien in belangeloosheid trots ...
  laat grootvaders en vaders trots zijn,
  En vanuit de lucht verwacht je geen cadeautjes voor een cent!
  Natasha gooide een citroen met haar blote voet en zong:
  - Vanuit de lucht...
  Zoya gooide ook een granaat met haar blote vingers en zei:
  - Sterretje...
  Augustinus lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en zong:
  - Helder...
  Svetlana gooide ook een granaat, met de hulp van een blote voet, en gaf uit:
  - Kristallijn!
  Natasha draaide zich om en siste:
  - Ik tegen jou...
  Zoya lanceerde het geschenk van de dood met haar blote vingers, sissend:
  - Liedje...
  Augustinus bezweek met haar blote hiel, wat de dood brengt en piepte:
  - Ik zal zingen...
  Natashka vervolgde, agressief zingend:
  - Over....
  Zoya gooide een explosief pakket met haar blote voet, verstrooide de nazi's en piepte:
  - Oorspronkelijk...
  Augustina gaf een bos granaten met haar blote hiel, deelde uit:
  -Stalin!
  Augustine nam en verspreidde de lijnen, en haar blote benen vlogen met vernietiging langs de Fritz:
  - We zullen de tegenstanders splitsen!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote hiel, een bos granaten, en piepte:
  Laten we de fascisten verpletteren!
  En het viertal bleef schieten en granaten gooien. De Duitse "Tiger" -3 bewoog. Een machine met een 128 mm kanon. En schiet zichzelf neer.
  En de meisjes gooiden granaten. Ondermijnde de nazi's. En ze schoten terug. Ze klommen naar voren. De tanks rollen weer. Verplaatst de nieuwste Duitse "Leopard" -1. Een zeer mobiele auto.
  Maar zijn meisjes namen het over en sloegen hem knock-out. Ze scheurden een mobiele machine met een gasturbinemotor aan stukken. En ze bliezen haar aan stukken.
  Natasha merkte lachend op:
  We vechten geweldig!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Heel cool!
  Augustinus merkte wijselijk op:
  - We zullen winnen!
  En ze lanceerde met haar blote voet een antitankgranaat. Sterke meid. En ze heeft zoveel verstand.
  Svetlana lanceerde ook een doodsgeschenk met haar tenen van haar blote voet en raakte de vijand. Een zeer agressieve meid, met ogen in de kleur van korenbloemen. Ze heeft zo'n verstand, en een passage van kracht!
  Natasha draaide zich om en grijnsde:
  - Voor heilig Rusland!
  Zoya schoot heel actief en grijnsde, waarbij ze pareltanden liet zien:
  - Ik ben een krijger van dat niveau die niet vervaagt!
  Augustinus schoot ook. Maaide de nazi's neer en gorgelde:
  "Ik ben een krijger met grote ambitie!"
  En ze ontblootte haar parelwitte tanden!
  Svetlana bevestigde:
  - Zeer grote ambities!
  De meisjes vechten al heel lang. En natuurlijk slaagden ze in militaire arbeid. Het zijn absoluut prachtige schoonheden. Uitstekende geest. En ze schieten eersteklas.
  
  EEN BEETJE ANDERS OVER ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt stierf veel eerder, in een vreemde speling van het lot op 30 januari 1943. Hoewel Henry Wallace als een linkse werd beschouwd, bleek hij een veel idealist te zijn en eiste hij van Stalin, in ruil voor militaire hulp, politieke hervormingen en amnestie voor alle politieke gevangenen.
  De harde reactie van Stalin, die ook net een grote overwinning had behaald in Stalingrad, en zich erg hard en sterk voelde, maakte Wallace boos en hij kondigde de beëindiging van de militaire hulp aan de USSR aan. Speelde een negatieve rol, en de positie van Churchill, die de snelle opmars van het Rode Leger in Europa niet wilde en de onverwachte flexibiliteit van Adolf Hitler, die de bevriezing van de "definitieve oplossing van de Joodse kwestie" aankondigde. De Führer was in staat om verstandige mensen uit de omgeving te overtuigen, waaronder, vreemd genoeg, de hoofdbeul van het Derde Rijk, Himmler.
  Het argument werkte: dat de Joden nergens heen gaan, en als je de oorlog verliest, kun je alles en onherstelbaar verliezen. Nu we in het Oosten hebben gewonnen, zal het mogelijk zijn om op een andere manier met de geallieerden te praten.
  In ieder geval bevroor de Verenigde Staten militaire operaties, Groot-Brittannië ook, en hoewel formeel zelfs geen wapenstilstand officieel werd aangekondigd, bleek het conflict in het westen te worden ingeperkt. Wat natuurlijk ten goede kwam aan de Wehrmacht. De Duitse onderzeeërvloot stopte de invallen, de geallieerden rolden op en stopten de strategische bombardementen.
  Sovjettroepen hebben, zoals in de echte geschiedenis, Koersk begin februari op 8 en Belgorod op 9 ingenomen. Op 15 februari begon de aanval op Charkov, die, omsingeling te vermijden, de Duitse troepen verliet. Nog eerder verlieten de nazi's Rostov aan de Don.
  Op 18 februari arriveerde Hitler persoonlijk op het hoofdkwartier. Hij gaf Mainstein nieuwe bevoegdheden. Bovendien werden er haastig versterkingen uit het Westen overgebracht. Allereerst natuurlijk de luchtvaart. Het westelijke front absorbeerde het vliegtuig niet zo weinig - bijna de helft van het vliegtuig. Verschillende divisies die naar Afrika zouden worden overgebracht, werden per spoor naar het Oosten gestuurd. Bovendien werden alle min of meer gevechtsklare formaties vanuit Frankrijk en de Balkan overgebracht en werd in Duitsland zelf totale mobilisatie en oorlog uitgeroepen door de Reichstag.
  Op 19 februari beval Mainstein het 4e Pantserleger een tegenoffensief te lanceren om de opmars van de Sovjettroepen door Pavlograd te stoppen. Op 22 februari werd Pavlograd bezet. De taak om de routes naar de Dnjepr vanuit het noorden via Krasnograd of Dnepropetrovsk, of via Poltava of Kremenchug te verdedigen, werd toevertrouwd aan de Kempf-groep.
  In tegenstelling tot de echte geschiedenis slaagden de Duitsers veel meer. Dankzij de introductie van al hun luchtlegers in de strijd, hadden ze opnieuw een voorsprong in de lucht. Bovendien namen meer grondtroepen deel aan het offensief, waaronder 30 gloednieuwe Tiger-tanks, die in de echte geschiedenis roemloos vast kwamen te zitten in het Afrikaanse zand.
  De Duitsers slaagden erin om Kharkov zes dagen eerder te omsingelen dan het echte verhaal, op 8 maart werd Belgorod gevangengenomen door de Fritz en Belgorod werd 9 dagen eerder - op 10 maart - onderweg gevangengenomen.
  De nazi's slaagden er ook in om Koersk met een vlucht te veroveren en sloten op 14 maart een nieuwe ring. Op 18 maart veroverden de Fritz ook Stary Oskol. De daaropvolgende dooi en het heroïsche verzet van de Sovjet-troepen verhinderden echter dat de nazi's succes boekten. Maar de verliezen van het Rode Leger in de ketels bleken groter te zijn dan in de echte geschiedenis, en de Koersk Ardennen werd in maart 1943 ingekort.
  Het succes van Mainstein bleek serieus, maar beperkt, dus de nazi's konden niet eens alles teruggeven wat ze tijdens de operatie Voronezh-Kastornoe hadden verloren. Hoewel ze nu geen hoofdpijn meer hadden - de Kursk Ardennen. Maar dit zorgde voor extra problemen: waar en hoe aan te vallen?
  Terwijl de geallieerden zich passief gedroegen, was de Duitse economie zeer actief ontwricht. De productie van tanks en zelfrijdende kanonnen verdubbelde binnen drie maanden en bereikte 1.200 voertuigen per maand, waaronder de nieuwste "Tigers", "Panthers" - aanzienlijk superieur in gevechtskracht aan Sovjet-uitrusting. Maar de bemanningen moesten de nieuwe tanks nog onder de knie krijgen en denken aan hun kinderziektes.
  En het is niet gemakkelijk om richtingen voor het offensief te kiezen. Je kunt naar Moskou gaan en opnieuw proberen wraak te nemen voor Stalingrad, door te breken naar de Kaukasische olie. Leningrad, waar het voor de Sovjets moeilijk is om versterkingen over te brengen, zou een van de doelen kunnen worden.
  De Duitsers wachtten drie maanden, spaarden troepen en nieuwe tanks, trainden rekruten. Reeds in het leger en veertienjarige jongens zijn niet ongewoon, er zijn veel buitenlandse divisies gevormd. De sterkte van de Wehrmacht bereikte een maximum van 10,5 miljoen soldaten en officieren, ook al was de kwaliteit van de troepen enigszins verminderd.
  In de lucht werd met wisselend succes gevochten. De nazi's verhoogden de productie van vliegtuigen en traden actiever op.
  Hun azen kozen in de regel hun plaats van strijd en probeerden niet mee te doen aan de strijd, waarbij ze in aantal opleverden.
  Opgemerkt moet worden dat de Focke-Wulf, hoewel inferieur aan Sovjet-vliegtuigen in manoeuvreerbaarheid, maar de hoge snelheid tijdens een duik hem in staat stelde te ontsnappen bij het verlaten van de staart, en krachtige wapens om het vliegtuig vanaf de allereerste benadering neer te schieten. Het was dus niet mogelijk om het voordeel ten opzichte van de nazi's volledig te benutten, en eerder meer ervaren Duitse azen, met krachtigere wapens, domineerden de lucht.
  Hitler besloot niettemin de Kaukasus aan te vallen, alleen op een iets andere manier. Namelijk Stalingrad tot hoofdrichting maken en legergroepen "A" en "B" daarheen sturen. De oplossing is natuurlijk niet optimaal, maar na het verlies van het bruggenhoofd van Rzhev, oprukkend naar Moskou, zouden de Duitsers een zeer krachtige verdedigingslinie moeten overwinnen.
  Ten koste van Leningrad leverde de aanval op de citadelstad het Derde Rijk geen beslissende winst op, ook al was het succesvol.
  Het blijft dus om naar het zuiden te trekken. Toch liep Stalin Hitler voor. Op 22 juni gingen de Sovjet-troepen in het offensief in de richting van Orjol en Kusk. De reden om af te zien van de wachttactiek hield verband met het passieve gedrag van de bondgenoot: geen vrede, geen oorlog. Wat kon er nog meer worden getolereerd, maar ... Het tekort aan duraluminium, samen met de steeds toenemende productie van Duitse vliegtuigen, bracht geleidelijk meer en meer initiatief bij de Luftwaffe.
  Bovendien hadden de nazi's al een zeer goede Yu-188-bommenwerper, die een snelheid ontwikkelde die superieur of in ieder geval niet inferieur was aan de Yaks, en zelfs de Yu-288 met succes testten. De laatste auto, samen met de serie DO-217, zou een zeer goede strategische bommenwerper kunnen zijn. En zo werd de Duitse luchtvaart een uiterst ongunstige factor voor de Sovjet-troepen.
  Hitler daarentegen aarzelde met het offensief, dus ging de vorming van nieuwe tankdivisies en de opleiding van bemanningen door. Door het ontbreken van bombardementen werden de Tigers en Panthers meer vrijgelaten dan in de echte geschiedenis, en ze moesten worden beheerst.
  De Duitsers wisten zich voor te bereiden op de verdediging als geheel, ze konden niet verrast worden. De gevechten duurden meer dan een maand. Sovjet-troepen kwamen in aanraking met nieuwe Duitse technologie en het bleek dat de "Panther" en "Tiger" in naderende gevechten een orde van grootte sterker waren dan Sovjet-voertuigen. Butting gaf de T-34 en KV geen echte kans om te winnen. Bovendien is de productie van voertuigen met een krachtiger 85 mm kanon nog niet onder de knie, en de 76 mm "Panther" en "Tiger" konden niet frontaal worden aangepakt.
  Sovjet-troepen rukten slechts in sommige gebieden op tot vijftien kilometer en leden enorme verliezen. De Duitsers konden het tegenoffensief ingaan. Onder de commandanten moet worden opgemerkt Rommel, een nieuwkomer aan het oostfront, maar algemeen bekend in het westen. Hij slaagde erin zich goed te bewijzen in de strijd met de Sovjets.
  De Duitsers wisten, met een tegenoffensief, de Don te bereiken. Maar toen, in plaats van op te rukken naar Moskou, gingen ze naar het zuiden.
  De Führer verlangde naar wraak voor Stalingrad. Opgemerkt moet worden dat dit in eerste instantie zelfs de Duitsers ten goede kwam. Stalin geloofde niet in de mogelijkheid om Operatie Blau te herhalen en bracht al zijn reserves dichter bij Moskou. Als gevolg hiervan kwamen de nazi's langs de Don de Sovjet-troepen binnen van achteren.
  Het Rode Leger was echter al anders. De Sovjet-generaals, die gevechtservaring opdeden, handelden vaardiger en de soldaten zelf werden merkbaar getemperd. De Fritz waren zo niet in staat om de Don over te steken en door te breken naar Stalingrad. Het maximum van hun prestaties, de verovering van Rostov aan de Don en toegang tot de rivier over de hele lengte. Het is waar dat de Sovjettroepen Voroshilovgrad, Donets en belangrijke gebieden verloren, maar de nazi's konden tijdens de zomer- en herfstcampagnes niet veroveren, zelfs niet wat ze in 1942 konden doen. Wat Stalin als een zeker succes beschouwde. Als we in gedachten houden dat de USSR nu op één front vocht.
  De dreiging uit Japan verzwakte als gevolg van de nederlagen van het Land van de Rijzende Zon als gevolg van nederlagen in de Stille Oceaan. En terwijl de USSR niet te bang kon zijn voor het Verre Oosten.
  In de winter begon het tegenoffensief van het Rode Leger. Talloze Duitse tanks in de kou en sneeuwbanken gaven duidelijk toe, en de verspringende opstelling van de rollen verstopte het chassis. Maar het was niet mogelijk om hier volledig succes te behalen. De Duitsers werden een beetje in het centrum geduwd en faalden bij de Don, maar de regio Leningrad kon vanwege de te krachtige verdediging van de vijand niet worden bevrijd. Zolang de blokkade gehandhaafd bleef. De Duitsers hebben ook veel geleerd, maar waren al uitgeput van de oorlog. De volgende zomer was een poging om het initiatief van de Fritz te grijpen. Maar opnieuw konden de nazi's alleen de Don bereiken. De aanval op Leningrad eindigde in een mislukking.
  In de VS hebben veranderingen plaatsgevonden. Wallace, een afwachtende tactiek, verloor de presidentsverkiezingen van de Republikein Cheney. Maar de opvolger bleef zich passief gedragen. Net als de Laborites die Churchill aan het roer van Groot-Brittannië vervingen. In de winter van 1945 waren Sovjet-troepen in staat om door de verdediging van de Wehrmacht in het centrum te breken en naar Smolensk op te rukken en zelfs deze stad te bezetten. Maar het straalvliegtuig van de vijand domineerde de lucht en het offensief van de Sovjet-troepen stopte. En in maart en april wonnen de Fritz terug wat ze hadden verloren. In de zomer van 1945 probeerden de Duitsers een offensief tegen Moskou te ontwikkelen met behulp van "E" -tanks en straalbommenwerpers en 's werelds eerste schijfvormige gevechtsvoertuigen.
  Ballistische raketten daarentegen werden erkend als te dure en ineffectieve wapens. De Duitsers slaagden erin Moskou te naderen, maar de late herfst was al aangebroken en de Amerikanen gebruikten atoomwapens en dwongen Japan te capituleren.
  Met een atoombom eiste Cheney dat beide landen vrede sluiten.
  Maar zowel Stalin als Hitler konden het op geen enkele manier eens worden. Ook in de VS was er geen eenheid, waar veel reactionaire kringen vonden dat beide partijen elkaar zo lang mogelijk moesten blijven vermoorden.
  Maar omdat de nazi's erin slaagden, deze keer uiteindelijk Leningrad afsneden en honderd kilometer naar Moskou naderden, begonnen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië de USSR te helpen door de bevoorrading van Lend-Lease te hervatten.
  In de winter begonnen Sovjettroepen de nazi's opnieuw te duwen, maar ze konden Leningrad niet deblokkeren. De stad Lenin viel, maar de Fritz werden een beetje van de hoofdstad teruggeduwd. De hulp uit het Westen was matig en had beslissend kunnen zijn. Maar de Duitsers waren verdomd moe en uitgeput.
  De zomer van 1946 ging voorbij met kleine positionele veranderingen. En in de winter boekten Sovjet-troepen enig succes door de Fritz uit Rzhev en Vyazma uit te schakelen en ze, zij het een beetje, naar de Don te duwen.
  In het voorjaar van 1947 stierf Adolf Hitler en op 18 mei werd een wapenstilstand getekend met bemiddeling van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De omstandigheden bleken vrij moeilijk voor de USSR en niet erg gunstig voor Duitsland. Oekraïne, Wit-Rusland, alle landen die de Wehrmacht bezat, werden gemandateerde gebieden onder de gezamenlijke controle van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en satellieten.
  Het Derde Rijk werd als de Europese Unie en de bezette Sovjetgebieden, zoals protectoraten, waaronder Leningrad. Don kreeg de status van een mandaatgebied, onafhankelijk van de USSR en formeel onafhankelijk, maar in feite met grote invloed van de Verenigde Staten.
  Zo werd het grondgebied van Sovjet-Rusland sterk verminderd. De bejaarde en verzwakte Stalin werd gedwongen de politiek te verlaten. Zijn gezag daalde scherp en zijn entourage splitste zich.
  Na het aftreden van Stalin scheidde de Kaukasus - Georgië, Armenië, Azerbeidzjan - zich al snel af van de USSR. En een paar jaar later, en Centraal-Azië. Zo werd Rusland gedegradeerd tot de rol van een kleine mogendheid, zij het met kernwapens. In vergelijking met de echte geschiedenis bleken St. Petersburg, Smolensk, Pskov en enkele andere regio's in het Westen verplicht te zijn.
  En al snel scheidden ook de regio's van de Noord-Kaukasus, voornamelijk bevolkt door moslims. In Duitsland stierf de drugsverslaafde Göring spoedig na de dood van Hitler (waarschijnlijk werd de Führer geholpen te vertrekken). Himmler werd ook gedood. De meer gematigde Speer greep de macht. Een paar jaar later werd het meerpartijenstelsel hersteld en werden de nazi's veel gematigder.
  Uiteindelijk kwamen de Verenigde Staten de wereld domineren en domineren. Ze hadden nu niet de USSR als concurrent en de communisten verloren al snel de macht. In China regeert een pro-Amerikaanse regering, in de islamitische wereld hetzelfde. Het tijdperk van totale Amerikaanse overheersing is aangebroken...
  Maar dit bracht de mensheid geen geluk, hoewel de Amerikanen, die de hegemonie op aarde hadden gevestigd, in de twintigste eeuw naar Mars konden vliegen, bovendien ontwikkelden de vooruitgang en technologie zich zelfs sneller dan in werkelijkheid. Het effect was dat de Verenigde Staten nu wetenschappers van over de hele wereld controleerden. Maar het is geen geheim dat buitensporige geheimhouding de ontwikkeling van de menselijke wetenschap in de weg stond.
  In zekere zin is het veiliger geworden dan in de echte geschiedenis. De legers van de Verenigde Staten en hun satellieten kunnen terroristen en extremisten overal ter wereld neerslaan zonder bang te hoeven zijn voor beschuldigingen dat ze niet politiek correct zijn. Het is mogelijk om humanitaire interventies uit te voeren en effectieve economische en politieke globalisering. Het heeft geen zin religieuze extremisten te voeden om politieke tegenstanders omver te werpen - dit kan met een simpele interventie.
  Dus tot op zekere hoogte lijkt de wereld te hebben gewonnen door unipolair te worden in vergelijking met een echte multipolaire. Maar toen zag Vasily Terkin het lot van een enkele persoon ...
  Anna Kazei (Een interessante en waarschijnlijk geen toeval van achternamen, hoewel de actie zich afspeelt in de eenentwintigste eeuw!) stapte uit het treinstation en ging te voet verder. De trein is elegant, met gestroomlijnde wagons, maar het station zelf is een van de meest provinciale. Het was een warme Oekraïense herfst - een Indiase zomer, toen gouden jurken op de schouders van een berk zaten en bossen en bosjes in koninklijke scharlaken waren gekleed. De natuur is mooi, en een vrouw is nog steeds niet zonder charme, hoewel ze minstens vijfendertig jaar oud is en grijs haar al doorschijnt.
  Anna Kazei is verdrietig, dus gaat ze op date met haar kinderen ... naar een dwangarbeidersgevangenis. Wat zegt de rechter die een 12-jarige jongen en een 15-jarig meisje tot 99 jaar gevangenisstraf heeft veroordeeld? Doe je dat met ongelukkige kinderen? En wat deden ze? Nou, ze hebben de folders met de advertenties eraf gehaald. Ja, ze hebben telefoon- en internetdraden doorgesneden om de besmetting van de Amerikaanse invloed te bestrijden.
  Er is een beweging in Oost-Oekraïne - "Patriottisch Verzet". Nee, ze voeren geen echte guerrillaoorlog, zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog. In wezen is hun verzet propaganda en kleinschalige sabotage zonder menselijke slachtoffers. Dus haar kinderen wilden de westerse tirannie uitdagen door de draad meerdere keren door te knippen.
  Maar ze hebben ze kunnen filmen op een videocamera, en er zijn ook genoeg "weldoeners". De jongens werden beschuldigd van sabotage en zelfs terrorisme, evenals het veroorzaken van ernstige schade aan de economie. En connecties op jonge leeftijd, ze hielden rekening met een verzachtende omstandigheid - ze gaven bijna honderd jaar dwangarbeid.
  De rechtbank ging heel snel voorbij en de advocaat knikte alleen instemmend naar de officier van justitie. Ja, en het proces zelf was gesloten. Bovendien werd Anna gesuggereerd dat haar kinderen nog steeds geluk zouden hebben als ze wisten, en connecties zouden hebben met de ondergrondse, dat ze eerst marteling en daarna de doodstraf niet zouden vermijden. Maar dwangarbeid zelf is geen marteling.
  Anna's benen zitten verstrikt in oude schoenen. Ze draagt een hele rugzak met programma's die maar één keer per jaar mogen. En ongelukkige kinderen zijn waarschijnlijk niet zo cool in de gevangenis.
  De veroordeelden staan op de weg, dus niet in het kazernekamp, maar uitgestrekt langs de snelweg. De patrouilles giechelen naar Anna en reiken zonder pardon met hun handen in de rugzak om voedsel te halen. De forse politieagent van de lokale bevolking stopte meteen de cervelaatworst in zijn mond. Ondanks het feit dat Oekraïne formeel als het ware alle kenmerken van een staat heeft, inclusief de gekozen Rada, maar er zijn meer Amerikaanse vlaggen dan geelblauwe.
  Jongens onder de achttien werken apart van volwassenen. De dag is warm, zonnig, gestreept, gevangenisoverhemden zijn opgevouwen in een aparte stapel, en dunne, pezige lichamen, chocolade van de zon van tieners, glans van het zweet. Sommigen harken stenen en grind op het spoor met brede schuifelen, anderen trekken rails, anderen schaven en zagen boomstammen.
  Er zijn jongens van tien tot zeventien jaar en sommigen zien er nog jonger uit. En hoe kan men geen medelijden met hen hebben, als het Angelsaksische recht domineert in het mandaatgebied Oekraïne, terwijl vanaf de leeftijd van tien jaar strafrechtelijke aansprakelijkheid van toepassing is op volwassenen?
  Toen wees de politieman Anna aan, wiens rugzak merkbaar lichter was - waar hij zijn zoon Marat moest zoeken (misschien ook geen toevallige samenloop van namen hier!). Ja, het is moeilijk voor haar om zo'n gewicht te dragen, maar toch is ze gehecht. En deze opluchting is geen vreugde, want hier zijn de rantsoenen mager en de jongens mager.
  En hier is haar zoon. Hij leunde met blote voeten, in gestreepte broek tot boven de knieën, tegen scherpe stenen en duwt tegen een ton beton. En kijkend naar de blootsvoets, zwaar ademende, verstilde Marat, realiseerde Anna zich dat ook hij zichzelf aan het versterken was met een ongelooflijke wilsinspanning. Een geschoren hoofd tegen de achtergrond van dunne schouders lijkt groot, en blond haar tegen de achtergrond van een gebruinde hoekige schedel is bijna onzichtbaar. Van wat de jongen lijkt helemaal kaal. De rimpel op het voorhoofd werd dieper merkbaar. Waaruit, als de kleine gestalte en smalle schouders er niet waren, de jongens veel ouder zouden lijken.
  Marat is aan het werk, en woeste opzichters dwalen in de buurt, schreeuwend en zwaaiend met wijde plagen van ongelooide huid. Dit is hard werken, genadeloos. Om zo'n werktempo te weerstaan, moet je minstens een paar seconden ontspannen en op het vat gaan liggen om je pezige, met zweepslagen doorboorde rug te laten rusten. Wanneer het echter brandt, snijdt het meestal niet in de huid.
  Anna heeft geen recht om te komen tot de lunchpauze op het werk. Dus je moet kijken en wachten.
  Moeders tranen wellen onwillekeurig op. De benen van de jongen zijn bedekt met blauwe plekken, blauwe plekken, blauwe plekken, de zolen zijn bedekt met eelt. De hele lente, zomer en herfst worden minderjarige veroordeelden gedwongen om blootsvoets te werken. Ze zeggen dat het zelfs handiger en beter is voor opgesloten jongens. In feite is dit de beruchte Amerikaanse economie. Bovendien slijten schoenen in westerse stijl te snel. En dus, God verhoede, laarzen in staatseigendom houden in ieder geval de winter stand - gelukkig is het klimaat opgewarmd en zijn de sneeuwtijden niet zo lang.
  Maar nu worden de jongens gedwongen om zware rails te slepen. Nou, waar is Maratika. Hij is zo dun als een riet, zo komen de ribben onder de gebruinde huid door, en de maag klapt in van spanning. Donkere kringen onder de ogen, ze zeggen dat hard werken niet gemakkelijk is voor een kleine jongen. Zal hij zich twintig jaar kunnen uitstrekken, waarna het mogelijk is om wettelijk in beroep te gaan?
  Maar we moeten hulde brengen aan Marat, hij legt behendig de reling, en als hij zijn moeder ziet, glimlacht hij als reactie. De rimpel op het voorhoofd is gladgestreken en het is duidelijk dat dit nog steeds een jongen is die plezier vindt in elke situatie...
  De zweep fluit en verbrandt pijnlijk Marat. De moeder gilt, probeert op de opzichter op de politieagent af te rennen, de ambal grijpt haar bij de schouder en houdt haar tegen:
  - Waag het niet! Aanval op een cipier in dienst... In het beste geval een dozijn!
  Anna is al verontwaardigd:
  - Hebben ze volgens de wet het recht om kinderen te slaan?
  De politieman antwoordde eerlijk:
  - Dit wordt een geforceerde maatregel van fysieke invloed genoemd in relatie tot criminelen. Klagen heeft totaal geen zin!
  De vrouw zuchtte diep en probeerde haar ogen van haar zoon af te houden, zodat het niet zo moeilijk zou zijn. De rest van de jongens sjokken ook mee. Bijna allemaal zijn ze blootsvoets, slechts een paar van de oudste in sommige duidelijk zelfgemaakte rekwisieten. En iedereen is kaal geschoren, zonder uitzondering. Toen een van hen dichterbij kwam met een steen op zijn schouders, zag Anna zijn lekke nummer.
  Horror - heeft haar zoon dit?
  De lunchpauze is kort - veroordeelden moeten volgens de wet minimaal twaalf uur per dag werken, maar in werkelijkheid worden ze van veertien tot zestien gereden. Toegegeven, veel hangt af van de ernst van het werk. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat zelfs een volwassene bestand is tegen het dragen van vijftig kilogram gewicht, van de ene verdieping naar de andere op zijn schouders.
  Maar je kunt katoen bijvoorbeeld langer inzamelen. Meisjes werken meestal op plantages, dus het is fysiek moeilijker voor jongens.
  Voor de lunch krijgen de jongens rijst, in Oekraïne heeft het goed wortel geschoten en is het een zeer waardevol eiwitrijk voedsel. Ze voegen ook een beetje melk toe met brood en knoflook - zodat ze minder pijn doen. Het eten is redelijk gezond, zodat de jongens, hoewel niet genoeg, geen opengesperde monden zien. Hier zijn appels en citroenen.
  Marat, hoewel hongerig, legt aan zijn moeder uit:
  - We hebben een gewoonte, en een verstandige - om de programma's voor alle jongens te verdelen!
  Anna was verrast
  - Verstandig?
  Een oudere jongen, met een uitgebreide tatoeage op zijn arm en een kruis op zijn borst, legde zelfverzekerd uit:
  - Zeker! Vaker dan één keer per jaar kunt u alleen voor een grote barryk een overschrijving krijgen. En je kunt het niet houden. We zijn met zovelen en een soort van opladen gaat de hele tijd door!
  Anna stemde toe en terwijl ze haar zoon over de rug streelde, voelde ze zowel verse als al genezen strepen en schaafwonden. Moeder vroeg haar zoon:
  - Worden ze vaak geraakt?
  Marat dwong een glimlach en antwoordde:
  - Ze proberen geen pijn te doen. Nieren en vitale organen slaan niet af.
  Anna vervolgde haar vraag:
  - Is het niet koud om op blote voeten te lopen?
  De jongen antwoordde eerlijk:
  - Natuurlijk liepen ze in het dorp alleen op warme dagen blootsvoets, maar hier worden ze eruit gegooid tot de sneeuw valt, en dat kan redden ... Maar.
  De jongen met het kruis kwam weer tussenbeide:
  - Ik ben hier al vijf jaar! Het mag, buiten werken, gezond eten, je kunt hard worden en niet eens hoesten! We zullen overleven als we niet sterven!
  Marat, die voorzichtig de worsten afbijt, merkte op:
  - Natuurlijk zullen we overleven, en misschien zullen we vrijheid vinden!
  Hier realiseerde Anna zich plotseling dat de gespreksonderwerpen uitgeput waren. Marat leefde zijn leven, zij het hare. En het is ongepast om met de jongen mee te voelen, hij zal alleen maar beledigd zijn. Hoewel Marats kansen om zijn testament te zien bijna nul zijn. Ja, en organiseer een ontsnapping uit het rijk van de fantasie. Bovendien, zelfs als je wegrent, hoe kun je je dan in de moderne wereld te lang onder de grond verstoppen? De technologie vordert en hun gesprek wordt waarschijnlijk opgenomen, en misschien zelfs met een videobeeld.
  Marat vroeg naar de hond Polkan, en toen hij een antwoord kreeg, zweeg hij. Anna keek haar zoon veelbetekenend aan. We zien hem, hij wilde meer in detail over zijn zus vragen, maar hij had het gevoel dat zijn moeder nog niet met haar had gecommuniceerd. De lunchpauze is kort en over vijf minuten gaan de Trudovik-jongens weer aan het werk.
  Anna strekte gebreide pantoffels uit voor haar zoon:
  - Trek mijn schat aan!
  Marat antwoordde fluisterend:
  - Het is niet de bedoeling... Alle jongens zouden hetzelfde moeten zijn in straf. En blootsvoets lopen tot het vriest is een van de vormen van straf! Ze zullen ze gewoon verbranden. Laat hem maar lasteren als mijn broertje opgroeit.
  Moeder streelde eindelijk de verharde, omgevallen benen van haar zoon en kuste ze ondanks het stof. Toen volgde een laatste kus op het voorhoofd en onder het dreigende geschreeuw van de bewaker stond ze op en liep naar de uitgang. Toen stopte ze. Het werk was georganiseerd met Amerikaanse rationaliteit: de veroordeelden werkten hard zodat de belasting naar verschillende spiergroepen ging. Dan ontwikkelt het werk en het lichaam zich, is evenrediger en worden de gevangenen minder moe, waardoor je veel meer uit ze kunt persen.
  Marat's handen zijn al geil van eelt en hij laadt vrij zelfverzekerd de schoen. Het lichaam is dun, maar pezig, en dunne armen zijn sterk. Nee, misschien zullen ze lange tijd zware arbeid moeten doorstaan. Het is dus te vroeg om de jongen te begraven.
  De escorte duwde Anna ruw en riep:
  - Je tijd is voorbij! Laten we gaan! En zo ging ik over de limiet!
  De benen van de vrouw lijken erg zwaar. Verderop is een bezoek aan zuster Marinka. Op dit moment is het herfstverdriet, en we moeten de tijd nemen. Het is maar goed dat broer en zus niet al te ver weg zijn.
  Het Amerikaanse kapitaal domineert in Oekraïne, trouwens, net als buitenlandse functionarissen. De gewone mensen leven zelf bescheiden, maar er valt hen ook iets te binnen. De vodden zijn in ieder geval goedkoop en Anna in haar arme nieuwe kleren ziet eruit als een zwart schaap.
  Jonge veroordeelde meisjes in hun gestreepte jurken lijken echter op gevangenen in nazi-kampen. Ze zijn te zien vanuit de treinwagon. Veel meisjes worden voor eenvoudige belastingontduiking in de gevangenis gegooid, waardoor ze een kans krijgen om te werken. Daarom zijn er veel dwangarbeiders op het land.
  Anna had geluk, de meisjes hadden net een groot gebied voltooid en voor de nieuwe stampen ze op blote voeten nog tien wersts. Dus je kunt met Marina praten. Blijkbaar leek een blootsvoets, mager meisje, in een gestreepte jurk met een nummer en een achternaam op haar borst, niet gevaarlijk voor de escorte, en hij liep, zijn machinegeweer op zijn schouder zettend. Marinka is, net als Marat, een beetje langer en veel dunner geworden sinds de laatste ontmoeting. Toch was er geen probleem met eten in het Oekraïense dorp.
  Hier worden ze volgens de norm gevoerd, uiteraard onvoldoende, voor zulk intensief en hard werken. Marina bekende de vraag van haar moeder:
  - Ja, ik wil echt eten! We vangen zelfs regenwormen, wassen en roken ze op een speciale manier en eten ze soms ook rauw. Hongerig!
  Anna vroeg naar de gezondheid. Marina antwoordde eerlijk:
  - In het begin deden de spieren veel pijn, de slaap was vooral pijnlijk, maar nu raakte ik erbij betrokken. Er is niets anders - we werken in de frisse lucht en op de aarde. In de winter zal het erger zijn, de machines zijn erg hard en vervelend.
  Moeder, die zich de spinnerij herinnerde, voegde eraan toe:
  - En stoffig!
  Marinka vroeg naar Marat. Ik leerde dat de jongen gezond was, en zelfs na een paar maanden hard werken werd hij fysiek sterker en getemperd. verheugd. De jongere broer is al zeven jaar oud, en hij is ook sterk. Mijn vader moet nu ergens in Siberië dwangarbeid verrichten en hem het recht om te corresponderen is hem ontnomen. Het is alleen bekend dat hij nog in leven is, bij overlijden zou er een melding komen.
  Marina zei met een zucht:
  "Als mijn vader er niet was geweest, was ik misschien niet in dit vak terechtgekomen!" Je hele leven doorbrengen in een gestreepte badjas, en zelfs achter elkaar en met liedjes naar het toilet gaan is een nachtmerrie!
  Anna probeerde te glimlachen en merkte op:
  - Als er geen opmerkingen zijn, kunt u na twintig jaar, volgens de wet, een verzoekschrift indienen voor vervroegde vrijlating!
  Marina schudde haar hoofd.
  - In de eerste twintig jaar vergeven ze meestal geen gratie, met uitzondering van uitstekende verdiensten ... Nou, als je een ontsnapping of een samenzwering onthult! - Het meisje bracht haar door de zon gebleekte wenkbrauwen dreigend terug in de kleur van overrijpe tarwe. - Maar ik zal nooit naar de aanklacht gaan!
  Anna keek naar haar dochter. Moedig, zoals Marat's kin, regelmatige, enigszins puntige trekken. Op het einde is het haar van de meisjes kaal geschoren, maar ze zijn er al in geslaagd om een beetje te groeien. Witte, gouden krullen begonnen zelfs een beetje te krullen. Een nogal lang meisje, en ondanks haar slankheid, lijkt ze helemaal niet benig of hoekig.
  Anna vroeg onwillekeurig aan haar dochter:
  - En dat jij... Hebben ze je niet proberen te verkrachten?
  Marinka's gezicht trilde en ze antwoordde rustig:
  - Niet zonder, maar... Amerikanen zijn nog steeds religieus en moedigen het niet aan... Zonder toestemming van de hogere autoriteiten. Maar je kunt je officieel inschrijven in een bordeel en een jaar van de termijn gaat naar twee!
  Anna vroeg er niet naar. Ze wist dat Marinka alleen beledigd zou zijn door het aanbod van dergelijke diensten. Het hart van de vrouw werd nog harder. Het meisje antwoordde met een glimlach:
  - Wees niet verdrietig... Er zijn altijd kansen! Er is meer, er is veel plezier in het leven.
  En de uitgemergelde schoonheid zong, en de meisjes begonnen in koor te zingen;
  Wat is er met de tedere bruid gebeurd?
  Ik lijd met een zwarte ziel!
  Denkend aan haar mooie gezicht,
  Wat bewaar ik als ik ten strijde ga!
  Meisjes op blote voeten zongen namens de man, een mooie romance, en het zag er heel natuurlijk en mooi uit.
  Ik herinner me hoe het pad ongehaast dwaalde,
  Door vredige dorpen, woestenijen!
  Je hebt nette kleren aan
  Gemakkelijke stap en weg naar de kloosters!
  
  En gouden gras rijpt op het veld,
  De wind verdreef alle mist!
  Orthodoxie zal in eeuwige glorie zijn,
  Het licht van hoop in de gebeden van christenen!
  
  Blote voeten op de weg
  Het meisje en ik hebben berouw van zonden!
  Buig neer en geloof in de Heilige God
  Hij zal je leven wegen op de weegschaal!
  De bewakers bestonden voornamelijk uit lokale politieagenten en luisterden goed naar de meisjes. Aardige gevangenen kwamen de strip binnen, waar alleen dat voorbij ging, een onweersbui overschaduwd.
  En toen met een luid een stem van de troon,
  Je bent het niet waard om Mijn paradijs binnen te gaan!
  Omdat de heiligheid van de lucht
  Niet beschikbaar, zelfs niet dromen!
  
  Je bent zondig in lage, vuile problemen,
  Men moet eeuwenlang blijven en blijven!
  Alleen moed in overwinningen wordt gewaardeerd,
  Als een fusie van een enkel Russisch leger!
  
  Onze soldaat gaat niet naar tavernes,
  Hij drinkt wodka en walgt - kwaadaardig!
  Hij is de sterkste krijger - de storm van de wereld!
  Wie in Rusland is geklommen, zullen we wissen in de stront!
  
  De stap van mijn meisje op het pad
  Achter de schouders van een gescheurde reistas!
  Ze zorgt voor haar laarzen
  Ik heb alles aan Gods bakken gegeven!
  De meisjes hadden allemaal gemeen - ze waren gewaden en blote voeten. De meeste zijn al lange en grote meisjes, maar er zijn nog steeds hele kleine meisjes met kaalgeschoren hoofden. Ze laten dezelfde kleine, kale voetafdrukken achter. Anna laat onwillekeurig een traan vallen - de ongelukkige gevangenen van het conquiscadorregime. En voor wie van hen werden ze gestuurd om veertien of zestien uur hard te werken?
  En al geuren, zwart brandend,
  Een horde trok door de dorpen!
  Het hele land werd verscheurd
  In de as en ruïnes van de stad!
  
  Toen was het meisje verontwaardigd,
  - Nee, het is geen kwestie van je verstoppen in de kelder!
  En naar voren met alle gevraagde passie,
  Omdat Jezus riep!
  
  Ze gaven haar een vliegtuig om de nazi's te verslaan,
  Om te vliegen, deze Christus te verheerlijken!
  Om warm te zijn in de heldere lucht,
  Om de lucht te sluiten voor de Fritz!
  
  Ja, ze vocht met al haar kracht,
  En ze bad voor de icoon van het kwaad!
  Wilde niet gevangen worden gehouden door het graf
  De reptielen uitgeroeid, niet het aantal!
  Bij deze woorden juichten de meisjes, zelfs de meesten van hen, op en versnelden ze hun pas. Ook Anna peddelde op blote voeten in de warme modder. En ze was tevreden. Het is alsof je terugkeert naar je eigen jeugd. Grote keien van wegen kietelen de blote zool, en vermoeidheid wijkt hiervan af en toont vrolijkheid. En hoewel het verdere vervolg van de romance erg treurig is, lacht Anna breed.
  Maar in het laatste gevecht liep het slecht af,
  Om de een of andere reden barstte de benzinetank!
  Heb genade, ik bid, ik roep tot God,
  Het is jammer als de meisjes in brand staan!
  
  Jezus antwoordde me streng
  Ik heb voor jou geleden, ik heb geleden!
  En geloof me nu - er is geen kist,
  De Almachtige heeft de gevallenen opgewekt!
  
  En nu is je bruid in de hemel
  Het is goed voor haar, hij veegde zelf een traan weg!
  Geloof me, er is ook een plek voor jou
  Jij maakt je droom waar!
  
  Weet gewoon - Rusland dienen,
  Dit is de manier om God te behagen!
  Wat om de hele planeet gelukkig te zijn,
  Het is noodzakelijk om het moederland te dienen met het hele fort!
  
  De belangrijkste zonde is om het vaderland af te wenden,
  Ga niet schelden - ga in de struiken liggen!
  Liever de rol van een ellendige hansworst,
  De schoonheid van de Heer niet kennen!
  
  Dus ga en neem wraak op de nazi's,
  Jezus sprak zo onheilspellend!
  De rook zal verdwijnen in de geurige lucht,
  Er zal tijd zijn voor vrede!
  
  ONDER Tsaar Vladimir Kirillovitsj Romanov
  Dus op 20 april 1946 begon de Derde Wereldoorlog. Duitsland, Italië en Japan vielen het tsaristische Russische leger aan. En nogmaals, het meest onaangename bleek - de generaals verslapen het beslissende, eerste moment van de staking.
  Von Bock brak door vanuit Oost-Pruisen, Mainstein duwde vanuit het zuiden en de legendarische Rommel rukte op in het centrum.
  Toegegeven, het Italiaanse leger bleek ongeorganiseerd en niet erg gevechtsklaar, maar de samoerai vochten buitengewoon succesvol. Nazi-Duitsland ging de oorlog in, mobiliseerde en na drie weken van hardnekkige gevechten bereikten zijn troepen de Wisla en vielen Warschau aan.
  Maar toen zakte het tempo. Warschau werd verdedigd door een zeer krachtige verdedigingsring, meer bepaald vier bijna onneembare rijstroken tegelijk, en de stad zelf veranderde in een citadel. Het zou rationeler zijn geweest om de hoofdstad van het koninkrijk Polen geblokkeerd te laten en verder te gaan, maar Hitler stond erop geen onbezette forten achter te laten in de Duitse achterhoede en beval de stad koste wat kost in te nemen.
  Opgemerkt moet worden dat de Führer van de Derde, hoewel hij de grootste prestaties en fenomenale veroveringen tijdens zijn bewind bereikte, ernstig ziek was met het syndroom van Parkinson. En als gevolg daarvan kon hij de werkelijkheid niet adequaat waarnemen.
  De slag om Warschau werd een epische aflevering van de Derde Wereldoorlog. De nazi's, die meer dan een miljoen tweehonderdduizend doden en gewonden hadden verloren, namen uiteindelijk de hoofdstad van het Poolse koninkrijk in, maar besteedden er vier en een halve maand kostbare tijd aan.
  Zo mislukte de poging om een offensief naar het oosten te ontwikkelen. Het is waar dat de Duitsers zich in Oost-Pruisen konden verenigen en het grootste deel van het koninkrijk Polen konden bezetten - Warschau en Krakau. Maar na de verovering van Praag veranderde een poging om Slowakije met een knal aan te vallen in slakken.
  Hitler kon zo veel hysterisch vechten als hij wilde, maar het Derde Rijk redde. De berekening van de Russische generaals voor een blitzkrieg en een aanval op Berlijn kwam echter niet uit.
  In de winter van het zesenveertigste, zevenenveertigste jaar gingen de vijandelijkheden door. De Duitsers probeerden op te rukken en leden verliezen. De Russische eenheden ondernamen verschillende voorzichtige offensieve operaties. Ze heroverden de regio Klaipeda en de westelijke regio's van Litouwen die door de Duitsers waren veroverd. De Japanners leden zware verliezen, maar werden tegengehouden.
  In Afrika konden Russische regimenten in de winter teruggeven wat in de zomer verloren was gegaan en hun oorspronkelijke linies bereiken. En op sommige plaatsen zelfs ingeklemd in Italiaanse bezittingen.
  Toen de lente voorbij was, lanceerden de Duitsers een nieuw groot offensief vanuit Europa. Ze deden de belangrijkste gok op superzware tanks met een gewicht van meer dan honderd ton. Opgemerkt moet worden dat de grootste Russische tank "Alexander"-4 slechts zestig ton woog, en natuurlijk wisten de Duitsers een voordeel te behalen in bewapening.
  Maar er waren ook nadelen aan het gebruik van mastodonten. Vooral als het nodig was om waterkeringen te overwinnen.
  Er was geen enkel standpunt in het tsaristische leiderschap - om zelf superzware tanks te produceren of niet.
  De hevigste gevechten vonden plaats in de lucht. Straalvliegtuigen bepaalden wie luchtsuperioriteit zou hebben. Tot dusver is de relatieve kwaliteitsgelijkheid gehandhaafd. Misschien waren zelfs de Duitsers het Russische leger een beetje voor in kwaliteit, maar iets minder in kwantiteit.
  Bovendien rechtvaardigde Hitlers besluit om de productie van ballistische raketten te verhogen zichzelf niet. Dure, maar onvoldoende nauwkeurige wapens verontschuldigden zich niet. Hoewel het bijvoorbeeld niet volledig ineffectief kan worden genoemd. Als saboteurs of spionnen een baken oprichtten, dan vond het zijn doelen heel duidelijk. Ja, en kruisraketten werden al nauwkeuriger.
  De Russische middelgrote tank "Peter" - 5, in termen van het geheel van kenmerken, bleek het beste voertuig in zijn klasse te zijn met minder gewicht, niet inferieur in gevechtskenmerken aan de duurdere "Panther" - 3.
  Een andere kaart in Duitsland waren de tanks-slagschepen "Rat", "Monster", "Alligator". Als middel tot tactische doorbraak zijn dergelijke machines sterk, maar het is bijna onmogelijk om met hun hulp een offensief te ontwikkelen.
  Schijfvliegtuigen werden, ondanks hun uitstekende vliegeigenschappen, alleen gebruikt voor verkenningen en als bommenwerpers op grote hoogte. Ze konden tot een hoogte van dertig kilometer stijgen en boven Moskou zweven, maar een slechte overlevingskans in gevechten en hoge kosten beroofden de auto van het voordeel om hem als jager te gebruiken.
  De reden voor de lage overlevingskansen is de ring van krachtige straalmotoren, één klap op de motor en de diskette verliest stabiliteit. Bovendien mocht de diameter van het vliegtuig niet kleiner zijn dan dertig meter.
  Het bleek een omvangrijk en duur ding te zijn.
  De Duitsers rukten met tussenpozen op in het vroege voorjaar, de hele zomer en tot halverwege de herfst. Het tsaristische leger verdedigde koppig en groef in ... De troepen van het Derde Rijk leden zeer zware, enorme verliezen en rukten slechts op van honderd tot honderdvijftig kilometer. En in Afrika verdreef het Russische, tsaristische leger, met de steun van de inboorlingen, de Italianen uit Ethiopië en Somalië, bezette Tripoli in Libië.
  Samen met de vorst is de tijd gekomen voor de Russische generaals om terug te winnen wat eerder verloren was. Maar zelfs zij hadden nog niet de kracht om de strijd beslissend te breken. Tegen het einde van maart 1948 werden de Duitsers alleen teruggeduwd naar hun oorspronkelijke posities. Maar in Afrika werden de Italianen uit Libië verdreven en zijn Tunesië al binnengekomen. Merkbaar rukten Russische troepen op in equatoriaal Afrika.
  In mei rukten de Duitsers en hun geallieerde leger al op. Er was oorlog en uitputting. Hier heeft Rusland een merkbaar voordeel op het gebied van human resources.
  Nogmaals, de Duitse successen zijn klein. Maar de tsaristische marine versloeg Japan uit verschillende grote maritieme archipels en verdreef de samoerai in de late herfst - waardoor Indonesië op de laarzen van de valkeniers stapte.
  In de winter lanceerde het Russische leger onverwachts een groot offensief in de besneeuwde Alpen. Het plan was om Italië permanent uit te schakelen en de Duitsers te dwingen hun troepen op nieuwe fronten te verspreiden.
  De plotselingheid en het lef wierpen hun vruchten af. Rome viel eind januari. De stadslegende waarin de pauselijke troon stond en symbolische relaties zijn ermee verbonden met de strakste prikkeldraadlus.
  De Duitsers werden weer teruggedreven tot voorbij de Wisla... Maar het belangrijkste was dat midden april Italië volledig vrij kwam. Tenzij natuurlijk de transformatie in een van de Russische provincies met een door de autocratische monarch benoemde satraap als bevrijding kan worden beschouwd.
  Maar in 1949 vocht nazi-Duitsland al bijna alleen. Japan werd teruggeduwd in hun moederland, terwijl Spanje en Portugal bleven wachten. En hun kansen op macht in dit bloedbad daalden sterk.
  Maar toen in de zomer het Derde Rijk, de laatste reserves opschrapend, opnieuw in het offensief ging, verklaarde de Portugese dictator Salazar Rusland de oorlog. Tolya maakte zich zorgen over de successen van de Russische troepen in Afrika - ze hadden Boston al bezet en naderden de grenzen van Zuid-Afrika en Angola. Alleen hier speelde de VS zijn rol. De verraderlijke Truman liet doorschemeren dat de machtigste macht in de economische ontwikkeling zijn eigen macht niet zou missen en Rusland niet zou toestaan om wereldhegemonie te vestigen.
  Generalissimo Franco toonde zich in ieder geval terughoudend, maar Salazar niet. De opening van een nieuw front door de Portugezen zorgde voor problemen voor het Russische leger dat Algerije binnenviel.
  Maar in de zomer aan het begin van de herfst slaagden de Duitsers er niet in iets belangrijks te bereiken. Ze liepen diep in de verdediging. En 's werelds zwaarste supertank "Monster" -3, die een gewicht van 10 duizend ton bereikte, en een bomkaliber van 2000 millimeter, bleek slechts een uiterst kostbaar misverstand te zijn. Ondanks de overvloed aan luchtafweergeschut, werd het vernietigd door Russische aanvalsvliegtuigen, waardoor gedurfde luchtaanvallen werden uitgevoerd.
  Toen de winterse rust inviel, verlegde het Russische leger het zwaartepunt van de gevechten naar Afrika.
  Portugese, koloniale troepen waren niet al te sterk. Het tsaristische leger rukte op, met de steun van de Arabieren en de lokale bevolking. In de winter bevrijdden ze Angola, sneden ze de Duitsers af van Zuid-Afrika en Madagaskar. In het voorjaar escaleerden de gevechten meer in Algiers en Kameroen. De nazi's trokken zich terug, maar het was buitengewoon moeilijk om vooruit te komen. Maar toch succes na succes.
  En in Europa was er een stilte, behalve luchtgevechten.
  In 1950 bleef het autocratische Rusland de productie van wapens verhogen. Ze had een overweldigend voordeel in middelen. Australië kwam uiteindelijk onder de controle van de Russische staat.
  In de zomer haastten, duwden en gooiden de Fritz duizenden ballistische raketten naar Russische posities, en voerden zelfs beschietingen uit op Moskou met behulp van Fau van een groter bereik. Maar ze bereikten bijna niets. Vast en buiten adem.
  En het tsaristische bevel was langzaamaan klaar met het opeten van Afrika... De gevechten om Marokko sleepten zich voort tot eind februari 1951. Maar aan de andere kant werden de communicaties van het Derde Rijk op het zwarte continent uiteindelijk verbroken.
  Zuid-Afrika en Madagaskar hielden stand en in het voorjaar van 1951 lanceerde het Russische leger een offensief tegen Nigeria om uiteindelijk het front te egaliseren.
  In de zomer van 1951 probeerden de Duitsers opnieuw op te rukken ... En de Russen drongen aan op Afrika en zetten Japan onder druk met vliegtuigen. Samurai verdedigde uitsluitend de metropool, maar wilde koppig geen vrede sluiten.
  Het belangrijkste was dat tegen het einde van de herfst heel equatoriaal Afrika onder de controle kwam van het tsaristische Russische rijk. Nu bleef het Derde Rijk echt onder controle, alleen de gehavende landen van West-Europa.
  Het jaar 1952 werd gekenmerkt door het offensief van Russische troepen op Madagaskar en Zuid-Afrika, evenals de verovering van het luchtoverwicht door de Russische luchtvaart. In september 1952 viel de laatste Duitse nederzetting op het zwarte continent. Het is te zien dat nu de Pruisische geest eindelijk naar buiten is gekomen.
  Japan voelde de hopeloosheid van hun positie en tekende in november een zware overgave. Kolossale herstelbetalingen werden opgelegd aan het Land van de Rijzende Zon en Russische troepen werden binnengehaald.
  Hoewel keizer Hirohito zijn formele titel behield, bevond Japan zich in vazalafhankelijkheid van Rusland.
  En op 1 januari 1953 begonnen de Russische troepen eindelijk aan hun beslissende offensief in Europa. De ernstig zieke Adolf Hitler wilde niet eens horen over vrede, of een soort van eervolle overgave. Hoewel het al met het blote oog zichtbaar is, is Duitsland extreem uitgeput.
  En het Russische leger verwierf nieuwe, perfecte tanks "Peter" -7 en "Alexander" -10 met dynamische bescherming en verenschalen. En ze snelde weg naar de sterren. Meer specifiek, Berlijn.
  De gevechten in Oost-Pruisen waren extreem koppig. Koenigsberg werd begin februari omsingeld en viel pas in april.
  In januari-februari werden de Duitsers verdreven uit het gebied tussen de Wisla en de Oder. In maart namen de Russen Wenen in en in april Beieren.
  Ook Berlijn werd in april bestormd - deze maand bleek zo'n gelukkige maand te zijn voor het tsaristische Rusland. En de aanval eindigde met de val van de fascistische hoofdstad. Hitler pleegde geen zelfmoord. Hij stierf in Bonn, aan veel van zijn ongeneeslijke kwalen.
  Maar ook door een vreemde ironie van het lot of grillige Pallas, gebeurde dit op 30 april. Toegegeven, niet 1945, maar 1953. Maar de extra acht jaar die Nemesis hem gaf, kwamen de demonische klootzak duidelijk niet ten goede. Alleen meer bloed en meer dood.
  En Hitler zelf leed nog langer dan in de echte geschiedenis.
  De overgave viel ook op een vergelijkbare datum, 9 mei 1953. Zo eindigde de Derde Wereldoorlog.
  Het duurde iets meer dan zeven jaar. Het eiste in totaal meer dan honderdtwintig miljoen mensenlevens. Het is moeilijk om precies te berekenen. Europa bleek bloedeloos. Ook Rusland leed enorme schade, voor een land met een jaarlijkse bevolkingsgroei van meer dan drie procent is dat niet dodelijk.
  Maar tsaar Vladimir de Derde zette zelfs een ongekende stap - hij legaliseerde polygamie. Zelfs de orthodoxe kerk deed een concessie in deze kwestie, waardoor een christen vier vrouwen mocht hebben.
  En in het algemeen werd de catechismus op veel punten herzien om aan de moderne realiteit te voldoen.
  Rusland nam de volledige controle over Afrika, naast kleine Spaanse bezittingen, Australië, Oostenrijk, Duitse landen langs de Oder, inclusief Italië, en alle bezittingen van samoerai en Duitsers in Azië en de Stille Oceaan.
  Frankrijk, België en Nederland verdeelden Duitsland en lieten de Duitsers alleen Berlijn en een deel van het land eromheen over. En tegelijkertijd herkenden ze zichzelf als Russische vazallen.
  Deze uitkomst van de oorlog versterkte de positie van Vladimir III verder.
  Het is tijd voor relatieve stabiliteit. De VS hebben zichzelf ontwikkeld en hadden kernwapens. En tsaar Vladimir Romanov bouwde ook een behoorlijk arsenaal op. Rusland was zijn bezittingen aan het verteren en er was geen specifiek verlangen om iets anders te veroveren.
  Bovendien barstte de lancering van een satelliet los en vervolgens de vlucht van een man de ruimte in - het gebeurde ook in 1961, pas op 9 mei, maar er waren twee Russische kosmonauten Oleg en Natasha tegelijk aan boord. En de vlucht zelf was meer grandioos ingericht.
  In 1969 vlogen zowel Rusland als de Verenigde Staten gelijktijdig naar de maan. En het was een echte doorbraak in de ruimte.
  Verdere expansie ontwikkelde zich veel sneller dan in de echte geschiedenis. In 1981 zette de voet van een Sovjetkosmonaut voet op Mars en in 1984 op Venus. De eerste reguliere nederzettingen werden op de maan gebouwd. Mercurius werd in 1991 een nieuw stadium voor de mens.
  Het volgende jaar was niet zo leuk voor de Russen. De grootste tsaar Vladimir Kirillovich stierf. Zijn regering bleek de langste te zijn voor zowel de Romanov-dynastie als de hele geschiedenis van Rusland: tweeënzestig jaar! En dit, moet worden toegegeven, bleken jaren van grote prestaties te zijn, zelfs als ze er een kolossale prijs voor moesten betalen.
  Omdat er geen mannelijke zonen waren in Vladimir Kirillovich, ontstond er een juridisch conflict. De koning zelf besliste het heel eenvoudig - hij riep zijn dochter Maria uit tot opvolger. en erfgename. Een autocratische vorst kan alles, hij staat boven de wet en de wet zelf. Maar vertegenwoordigers van de senior tak van Nicholas II kwamen in opstand. Bovendien liet Mikhail Alexandrovich Romanov nakomelingen achter. Eerst de zoon, en dan, aangezien de nakomelingen relatief jong stierven, en de kleinzoon. Zo ontstond een andere mededinger voor de troon, al via de lijn van Alexander III.
  De zaak rook naar burgeroorlog... Maar... Na stormachtige bijeenkomsten en discussies in de Senaat werd een compromis aangenomen. De jonge zoon van Maria, George de Eerste, wordt tot keizer uitgeroepen. En totdat hij meerderjarig wordt, regeert een collectieve regentschapsraad, die alle belangrijke precedenten van de keizerlijke familie omvat.
  Daarover was alles beslist.
  In 1993 landde voor het eerst een Russische kosmonaut op een van de manen van Jupiter. De gigantische planeet zelf is te veel - een ondraaglijke massa, die je zelfs een vijand niet zou wensen. Daarop een kopje koffie wegend, met een voorhamer!
  De Regentenraad bestond ook nadat George de eerste de troon besteeg als een wettelijk bevoegde monarch. De autocratie bleef onwrikbaar. Hoewel de geletterdheid en het bewustzijn van de bevolking toenam - in 2000 introduceerden ze universeel verplicht secundair onderwijs en gaven ze aanleiding tot een volkomen natuurlijk verlangen naar meer politieke vrijheid en vertegenwoordiging in machtsstructuren van de hele burgerbevolking van het Russische rijk. En er zullen meer Chinezen en Indiërs zijn dan Russen.
  Bovendien kon de aristocratie in deze situatie niet kiezen voor democratisering en een parlementaire regeringsvorm. De Russische adel had kunnen oplossen, en zou zeker zijn opgelost in de golf van het gewone volk en buitenlanders.
  En zo werd de vorst op de troon een echte borg - de stabiliteit en dominantie van de kernnatie.
  En in 2012 vond de grootste gebeurtenis plaats - de meest afgelegen planeet van het zonnestelsel, Pluto, onderworpen aan Russische astronauten! En van Venus werden de eerste groenten en fruit die op een onaardse planeet waren geteeld, geserveerd aan de tafel van de vorst.
  
  LAAT GEEN KLEINE SCHIJVEN VALLEN!
  ANNOTATIE
  Per ongeluk een schijf laten vallen met een hologram onthulde aan Adolf Hitler de kennis van de toekomst, die erg gevaarlijk bleek te zijn voor de wereld. De Führer weigert tijdelijk de USSR aan te vallen en valt voorlopig in het Westen aan.
  . HOOFDSTUK 1
  De tijdreiziger liet per ongeluk een kleine harde schijf vallen met een hologram erop. En daarin was de geschiedenis van de planeet Aarde. En het viel in handen van de SS en van een zeer slimme kolonel. En hij wist door te dringen tot Himmler en Hitler. En ze accepteerden het en keken naar het hologram. En ze trokken conclusies.
  Allereerst besloot Hitler natuurlijk. Hij kreeg nu de kennis van hoe de oorlog zou verlopen.
  En natuurlijk heb ik wat aanpassingen gedaan. In het bijzonder hield hij de tanks bij Dukeer niet tegen. En hij versloeg de Engelsen. Ja, en Frankrijk capituleerde een paar dagen eerder, aangezien de nazi's goede kennis hadden van het aantal en de opstelling van troepen.
  Maar het meest interessante is verder ... Hitler besloot troepen in Groot-Brittannië te landen en het te veroveren. En het leek een sterke zet. Dus daarvoor had de Fritz twijfels. Hitler zelf is een groot anglofiel en rekende serieus op de alliantie van Groot-Brittannië en het Derde Rijk tegen de USSR. Maar deze keer was alles duidelijk.
  Bovendien wist Hitler al zeker dat het niet mogelijk zou zijn om met Groot-Brittannië te onderhandelen, en de USSR was militair erg sterk en vormde te snel reserves. Het is dus niet zo gemakkelijk om met hem om te gaan. En je moet eerst een krachtige tankvloot creëren, tegen vierendertig.
  En krijg nog steeds de middelen van de Engelse koloniën. En dit is het belangrijkste - dan zal het Derde Rijk ontelbare reserves en macht hebben. En natuurlijk zijn de Britten nu zwakker. De troepen die verloren gingen bij Duker werden niet meegeteld.
  Bovendien had Hitler nu nauwkeurige informatie over de Britse kustverdediging en begreep hij beter hoe een luchtoorlog moest worden gevoerd. Bovendien benoemde de Führer Speer tot minister van bewapening en munitie en gaf hem noodbevoegdheden - opdracht gevend om de economie van het Derde Rijk en de bezette landen op oorlogsbasis over te brengen. En de productie van wapens in Duitsland is enorm toegenomen - vooral vliegtuigen. Dat maakte het mogelijk om de luchtslag voor Groot-Brittannië te winnen en de landing uit te voeren. En het is natuurlijk heel erg cool.
  Hitler wist nu veel meer over zijn tegenstanders. En besloot daarom de totale oorlog veel eerder te verklaren, en voordat het Derde Rijk begon te verliezen. Het is duidelijk dat de bondgenoten sterk zijn. En dat terwijl de Wehrmacht niet vastzit aan de USSR, Groot-Brittannië moet worden afgeschaft. Geniet van het moment.
  Tegelijkertijd natuurlijk het maximale aantal fabrieken overbrengen naar drie ploegen en buitenlandse werknemers gebruiken. En dat is natuurlijk heel serieus. En meer onderzeeërs bouwen. Onthoud dat het tegelijkertijd mogelijk was om de onderzeeëroorlog te winnen.
  De Duitsers bouwden hun potentieel in een versneld tempo op. En drukte de Britten in de lucht. Bovendien deelden ze een verpletterende klap uit en veroverden Malta regelrecht. En dat deed er ook toe. Hitler sprak op harde toon met Franco en dwong hem de Duitse troepen door te laten en bestormde Gibraltar. Daarna haastten de Fritz zich in kuddes naar Afrika. En de druk op Groot-Brittannië werd steeds groter.
  En het leek erop dat de Britten kansloos waren... In principe is het zoals het is. De Verenigde Staten gingen niet openlijk de oorlog in. En de landing vond plaats in september, nadat de Britse luchtvaart was onderdrukt door de overmacht van de Luftwaffe. De beslissende rol werd gespeeld door de inspanningen van Speer, die door Hitler in mei werd aangesteld en opdracht gaf de economie op oorlogsbasis over te brengen. En het is gelukt. Het Derde Rijk won snel aan kracht en zijn militair-industriële complex. De capaciteiten van Duitse vliegtuigfabrieken maakten de productie van eenennegentighonderd vliegtuigen per dag mogelijk. En Groot-Brittannië kon zo'n macht niet weerstaan.
  Plus nog een sterke zet van Hitler om vrouwen in de lucht te laten vechten.
  En hier zijn Albina en Alvina - twee blote voeten in een bikini vechten in de lucht.
  Ze zijn erg cool om de Britten onder druk te zetten.
  Albina schiet met haar blote tenen een Brits vliegtuig neer en gilt:
  We scheuren alles aan stukken!
  Alvina snijdt ook de vijand met haar blote hiel en gilt:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  Ja, als de meisjes bijna naakt vechten, dan zal het serieus zijn. En dus zal de vijand aan stukken worden gescheurd dat het voor niemand genoeg zal lijken. Hoe sterk zijn meisjes op blote voeten in bikini's.
  En als ze al beginnen te piepen en te brullen, dan is dit een volledige blokkade.
  Alvina, die een andere Engelse auto neerhaalde, gaf uit:
  - We zijn niet te verslaan!
  Albina, die de Engelsman afsneed, piepte ook:
  - Wij zijn de sterkste!
  De meiden zijn zeker cool. Ook Marseille presteerde goed. Hitler besteedde speciale aandacht aan hem. En dit fenomeen van de aas, die verschillende records vestigde in de Tweede Wereldoorlog, werd veel eerder onthuld.
  Het belangrijkste is natuurlijk om op het land te landen. De Duitsers hadden een nauwkeurige weersvoorspelling en kennis van kustverdediging, dus de landing verliep erg goed.
  De nazi's handelden zelfverzekerd. Het SS "Wolves" bataljon meisjes nam deel aan de strijd. De vrouwelijke krijgers vochten alleen in bikini en op blote voeten, waardoor ze onoverwinnelijk waren. En dit, moet ik zeggen, is een zeer onthullende en coole beslissing.
  De nazi's bleven aanvallen ... En onmiddellijk werden onderweg bruggenhoofden op Britse bodem veroverd.
  Gerda en Charlotte, die met hun blote voeten door de herfstplassen sloegen, schoten op de Engelse troepen en gilden:
  - In de heilige oorlog zal onze overwinning zijn! Keizerlijke vlag vooruit - glorie aan de gevallen helden!
  En andere meisjes, die met hun blote voeten granaten gooiden, toonden hun hoogste klasse, brullend:
  - Niemand zal ons stoppen
  Niets zal ons verslaan!
  Stoutmoedig zullen we de vijand vernietigen,
  Onze wil is een monoliet!
  En inderdaad, de meisjes waren gewoon geweldig. En in feite - deze meisjes zijn super!
  En toen ze ook de beha's uitdeden, en zo'n onbuigzame agressie toonden, werd het echt - super!
  Gerda, schietend op tegenstanders, piepte:
  - Niemand kan ons verslaan!
  En met haar blote hiel gooide ze een granaat. En vernietig veel vijanden.
  Ook Charlotte gooide een citroen met haar blote tenen, verscheurde een massa vijanden en piepte:
  - Voor Arisch communisme!
  Christina vecht ook door tegenstanders neer te maaien en te brullen:
  - Voor moeder Pruisen!
  Magda wierp een moorddadig geschenk van de dood met haar blote hiel, kirde:
  - Voor geweldige mijlpalen en prestaties!
  De meisjes lijken grondig te razen. En ze laten hun klasse zien. En behoorlijk belangrijk.
  Waar is het tegen het meisjesteam, vooral als ze hun bh hebben afgescheurd - verzet je!
  Meisjes, natuurlijk, als ze klasse laten zien, zullen ze het heel belangrijk laten zien.
  En hoe ze brullen naar de top van hun longen.
  Ja, waar kan het Derde Rijk hiertegen weerstand bieden...
  Maar uiteindelijk omzeilde de Fritz Londen. En bewoog op zijn pleinen.
  En Churchill vlucht naar Canada.
  De Britten gaven Londen over om vernietiging te voorkomen. En verzette zich over het algemeen nogal zwak. En samen werden ze verslagen.
  Engeland viel. Een pro-Duitse koning werd op de troon geplaatst en een regering onder leiding van premier Mosley werd gevormd.
  Toen begon de verovering van de koloniën van Engeland. En de Duitsers maakten zich op om naar het oosten te marcheren. En ze verzamelden nieuwe tanks. De T-4 kreeg een upgrade voor een krachtiger wapen. En de T-3 kreeg een pistool met een langere loop.
  Churchill draaide natuurlijk zijn staart tussen zijn benen en begon de Verenigde Staten te vragen deel te nemen aan de oorlog. Maar Amerika verloor zijn verlangen om te zien hoe sterk de nazi's waren.
  En er zijn enkele veranderingen in de technologie. De Duitsers, die de "Tiger" maakten, plaatsten de motor en transmissie bij elkaar en in één blok en overdwars werd de toren kleiner en smaller gemaakt en werd het onderstel veranderd in een lichtere en meer praktische.
  De "Tiger" bleek daardoor minder dan twee meter te zijn en minder dan achtendertig ton te wegen. Die hem met een motor van zevenhonderd pk voor een goede mobiliteit zorgde. En de bescherming was nog beter, omdat het pantser zich onder de hellingen bevond. En dus wordt de tank gewoon niet ingenomen.
  Deze auto was ongeëvenaard.
  Na de capitulatie en onderwerping van Groot-Brittannië begon het proces van het veroveren van de koloniën.
  In de lente van eenenveertig hadden de Duitsers geen tijd om de USSR aan te vallen. En in de zomer was het duidelijk dat ze niet op tijd voor de winter zouden zijn!
  Dus besloot Hitler voorlopig niet naar Rusland te gaan. En aangezien de Verenigde Staten een atoombom kunnen maken, moet je ze eerst onderwerpen. Hoewel het niet gemakkelijk is om Amerika overzee te krijgen. Maar we moeten...
  Allereerst voerden de Duitsers in mei 1941 Operatie Icarus uit om IJsland in te nemen. En het was gedurfd en slim. Daarna naar Groenland en dan naar Canada.
  Er was een gesprek - zou Stalin zich bij de As-coalitie willen aansluiten? En ook oorlog voeren met de Verenigde Staten? De verleiding was natuurlijk groot. Maar Stalin behield de consistentie ... en raakte niet in de oorlog.
  En de Duitsers kwamen dicht bij de VS. Japan versloeg de Amerikaanse vloot in de haven van Peru en veroverde veel land. De Duitsers wisten ook India te veroveren. En het was hun sterke zet.
  Hitler beval de accumulatie van troepen in Argentinië en Brazilië. En om daar kolossale krachten te verzamelen. En ook door Canada trekken. Japan blokkeerde de VS en de landengte van Panama. En ze begonnen de Amerikanen van beide kanten onder druk te zetten.
  De Duitsers waren in staat om Argentinië en Brazilië te overtuigen om de oorlog tegen de Verenigde Staten in te gaan. Het gezag van het Derde Rijk was groot. Amerika heeft een sterke economie, maar een nogal zwak leger. En daar wordt zwaar op gedrukt. En de zee, de Japanners brachten bijna de hele vloot tot zinken. En Amerika werd aangevallen door de onderzeeërvloot. En zeer krachtige verpletterende nederlagen van krachtige schepen en vliegdekschepen. Die ook iedereen kapot maken.
  Hitler nam de vijand voor het persen en begon als een bottenbreker te verpletteren. En het deed pijn.
  En de meisjes verpletteren de Amerikanen in de lucht. En de tank "Tiger" in de gemoderniseerde versie is een stoere auto geworden. En hij sloeg iedereen als een drilboor.
  Hitler, zoals ze zeggen, is een killer terminator. En de meisjes in de Wehrmacht zijn zulke moordende krijgers en raken de vijand.
  Bijvoorbeeld, twee piloten uit het Derde Rijk - Albina en Alvina noemden ze A - een vierkant, ze scoorden heel snel. Terwijl Marseille als de kampioen werd beschouwd. In juni 1943 bracht hij zijn rekening op vierhonderd auto's en als resultaat ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En dit is de vijfde graad.
  Maar Albina en Alvina waren hem al aan het inhalen. Met meer dan driehonderd neergehaalde voertuigen elk, ontvingen ze het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Maar nu naderden ze al de vierhonderd. En ze waren niet van plan om te stoppen.
  Hier drukte Albina haar blote tenen op de stuurpedalen en piepte:
  - Glorie aan het grote vaderland!
  En schoot een paar Amerikaanse vliegtuigen neer.
  Alvina, die bleef vuren, kreeg ook een pak slaag. Ze schoot met haar blote voeten twee vliegtuigen van het Amerikaanse leger neer en piepte:
  Wij zijn de belichaming van haat!
  De meiden gingen uit elkaar. Ze zijn erg wendbaar in de strijd.
  Albina vuurde haar kanon af en siste:
  - Glorie aan het vaderland - zweep!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Grote glorie!
  De Duitsers zetten de Amerikanen heel hard onder druk. En ze namen de kwaliteit van hun luchtvaart.
  De E-50 bleek een goede ontwikkeling te zijn. Deze tank bleek met een pantserdoorborend en snelvuurkanon. En met goede frontale bescherming.
  De Amerikaan Sherman is niet zijn rivaal. En Persing ook. De E-50 bleek een beest van een machine te zijn.
  De Duitsers vestigden zich in het drieënveertigste jaar in Groenland en kregen voet aan de grond in Canada. Tegelijkertijd won de Duitse diplomatie Brazilië aan zijn zijde, samen met Argentinië, dat al lang gehoorzaam was. En de promotie begon vanaf de zuidelijke bruggenhoofden.
  1944 was een beslissend jaar. Duitse en Japanse troepen vielen Mexico binnen en veroverden bijna heel Canada, en vielen ook Alaska binnen. En toen werden de vijandelijkheden uiteindelijk overgebracht naar de Verenigde Staten. Op zijn grondgebied begonnen echte veldslagen plaats te vinden.
  En natuurlijk toonden de Duitse tanks van de E-serie zich zeer gevaarlijke en gevechtsvoertuigen. Waar zijn de Amerikanen voor hen. De fascisten hebben zo'n kracht.
  Vooral wanneer Gerda's tankbemanning in de aanval is en Amerikaanse troepen verplettert.
  Ze heeft een auto uit de E-50-serie, wendbaar en snel. Ze heeft een looplengte van 100 EL en een kanonkaliber van 105 mm. Als zo'n pistool uitsteekt.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknop, vuurde een projectiel af, raakte nauwkeurig de vijand en piepte:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Charlotte, dit roodharige meisje sloeg ook, met haar blote tenen, naar de Amerikanen en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  Glorie aan onze onoverwinnelijke troepen!
  Kristina tikte ook met haar blote vingers op haar behendige, gebeitelde benen en gilde:
  - Glorie aan de heldhaftigheid van de Wehrmacht!
  Magda, die de lange sierlijke vingers van haar blote benen gebruikte, sloeg en gilde ook:
  - Glorie aan de onoverwinnelijke Wehrmacht!
  En vier meisjes zullen het nemen en brullen naar de top van hun longen:
  - We zijn echte adelaars, en vol heldhaftigheid! En we vliegen als vogels, zonen van het dappere moederland!
  Gerda schoot weer met haar blote tenen. Ze raakte de Amerikaanse auto en siste:
  - Nee, geen zonen, maar dochters!
  Charlotte vuurde op de Amerikaanse auto, scheurde de toren eraf en piepte:
  - Natuurlijk zijn dochters erg heldhaftig!
  Christina sloeg haar tegenstander. Ze doorboorde de vijand door en door, en siste, haar tanden ontblotend:
  - Wij zijn de echte machines van de dood!
  Magda vuurde ook op de vijand. Ze brak het vijandelijke pantser, ramde het voorhoofd van de vijand en schreeuwde:
  - En we zijn de meest perfecte machines ter wereld!
  En de meisjes huilden in koor:
  - Glorie aan Duitsland, glorie, de tanks haasten zich naar voren! Divisies van het Derde Rijk verwelkomen de dappere mensen!
  Kortom, de Duitsers deden het erg goed en hun troepen boekten de ene overwinning na de andere.
  De Verenigde Staten hebben natuurlijk een sterke economie, maar ze hebben verloren op het gebied van technologie. Vooral tanks en straalvliegtuigen. De Duitsers hadden de ME-262 X al in serieproductie en dit vliegtuig was zowel te overleven met een snelheid van meer dan 1150 kilometer per uur als bewapend met vijf vliegtuigen van 30 mm kanonnen. Amerikanen kunnen zo'n machine niet weerstaan.
  De Duitsers hadden ook een XE-262 vogel, gemakkelijk te vervaardigen, bijna geheel van hout, zeer licht en wendbaar. Maar de XE-262 was vanwege zijn te lage massa en hoge snelheid ook moeilijk te besturen en vereiste hoogopgeleide piloten. Maar hij was geweldig voor de stijl van Huffman, die werkte in toenadering. En van dichtbij verpletterde hij de Amerikanen.
  Maar naast Marcel waren er ook nog twee meisjes: Albina en Alvina. Ze overschreden elk meer dan driehonderd neergehaalde vliegtuigen en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Ridderkruisen met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten hebben tot nu toe alleen Huffman, die meer dan vijfhonderd vliegtuigen neerschoot, en Rudel, het legendarische aanvalsvliegtuig, meer dan vijfhonderd tanks en vele andere gronddoelen uitgeschakeld. En nog zeventien vliegtuigen.
  In het Derde Rijk keurden ze ook de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis goed met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten, voor degenen die duizend neergehaalde vliegtuigen of hetzelfde aantal kapotte tanks bereiken.
  In dit Ridderkruis hadden minstens honderd diamanten moeten zijn bevestigd, en het zou groter zijn geweest dan andere Ridderkruisen. De prijs was dus niet alleen eervol, maar ook duur.
  Albina en Alvina vliegen door de lucht. Ze schieten hun Yankee-vliegtuigen neer en zingen door hun tanden:
  - Mooie meiden,
  Goede vrienden...
  Zou formidabele jongens zijn -
  En geweldige kicks!
  Albina richtte het vliegtuigkanon met behulp van haar blote tenen, sloeg de Amerikaan en piepte:
  - Lichten van vrolijke ogen!
  En knipoogde naar haar partner. Ze sneed haar tegenhanger af. Ze sloeg de vijand aan stukken met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme en onze glorieuze overwinningen!
  Albina corrigeerde haar partner en schoot het Yankee-vliegtuig neer:
  - Voor Arisch communisme!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  Ondertussen ging de oorlog door. De Amerikanen waren duidelijk aan het verliezen van de beste vijand op het gebied van technologie en training, en maakten zelfs gebruik van buitenlandse divisies.
  In het bijzonder hebben de Yankees de belangrijkste Sherman-tank. Nou, waar is hij tegen de belangrijkste Duitse E-50. De machine van de nazi's had een frontale bepantsering van 250 millimeter, zijbepantsering van 170 millimeter en een gewicht van zeventig ton met een motor van 1200 pk met een motorboost.
  Opgemerkt moet worden dat de Sherman niet eens de Duitse kant kon binnendringen, omdat het pantser van de E-50 schuin afloopt. Zelfs de Sherman met een 17-voet kanon, de Firefly, nam niet echt een Duitser aan boord. Maar deze tank was niet enorm.
  En de Duitsers pakten vol vertrouwen de Amerikaanse tank van vijf kilometer afstand. Bovendien heeft hij een hoog silhouet. De Amerikanen hadden Pershing iets beter. Maar deze tank was niet zo massief als de Sherman, en toch was zijn 90 mm kanon niet genoeg voor een effectief gevecht.
  Alleen "Superpershing" kon de Duitse E-50 in de zijkant doordringen. Het voordeel van een kanon en een kaliber van 90 mm en een looplengte van 73 EL. Maar aan de andere kant is de vuursnelheid slechts vier schoten per minuut versus twaalf voor de Duitse E-50, en is het gewicht van vijftig ton te groot voor een motor van 500 pk. Ja, en de bepantsering is onvoldoende. In het voorhoofd van de Duitse hoofdmastodont braken de Amerikanen nog steeds niet door. En de Fritz had ook een E-75 met een 128 mm kaliber kanon en een zijpantserdikte van 210 mm onder hellingen, met nog betere bescherming en een motor van 1500 pk.
  Dus vanaf het begin was de VS aan het verliezen. Alleen de T-93-tank, meer bepaald een zelfrijdend kanon van 93 ton, met een frontale pantserdikte van 305 mm en een kanon van 155 mm, kon de Duitse mastodonten frontaal bestrijden.
  Maar de rijprestaties van dit zelfrijdende kanon waren onbelangrijk, net als de vuursnelheid. En de Duitsers vernietigden het met vliegtuigen.
  Dus de Amerikanen als geheel deden het niet goed en verloren hopeloos.
  En de Duitse troepen kwamen steeds dichter bij New York en Washington.
  Roosevelt smeekte Hitler om vrede.
  Maar de Führer wilde alleen volledige overgave zonder voorwaarden. Washington werd omsingeld. En de nazi's begonnen een aanval op de Amerikaanse hoofdstad.
  De tankbemanning van Gerda vocht voor een betere morgen. En hij won zonder problemen.
  Het meisje begon zelfs niet alleen met haar blote tenen te schieten, maar ook met de scharlakenrode tepels van haar borsten. En het heeft veel geholpen.
  Charlotte vuurde ook door haar robijnrode tepels op de joystickknop te drukken en te tjilpen:
  - De grootsheid van het communisme ligt in het feit dat je geen vis bent, maar een walvis!
  Christina, schietend, op de knoppen van de joystick drukkend, merkte op:
  - En wij Duitsers zullen het grootste communisme bouwen!
  Magda, vuurrode tepels schietend op haar tegenstanders, gaf agressief uit:
  - Het slimste communisme! Alleen omhoog, geen stap naar beneden!
  Gerda, die met haar blote tenen het kanon richtte en de Amerikaanse houwitser met een goed gericht schot omdraaide, bevestigde:
  - Voor Arisch communisme!
  Na de val van Washington capituleerde Amerika al snel. En het gebeurde op 31 januari 1945.
  De Tweede Wereldoorlog is voorbij. En Hitlers machtsovername viel samen met de capitulatie van Amerika.
  Er leek een lange periode van vrede te zijn. In feite zijn alle oorlogen voorbij, de Verenigde Staten zijn veroverd en wat wil je nog meer? Maar er was nog een supermacht met koloniën: Japan. En Hitler wilde het veroveren, evenals de USSR.
  22 juni 1945 begon de invasie van het leger van het Derde Rijk in de USSR.
  Waar kan het Rode Leger onder deze omstandigheden op rekenen? De krachten zijn al erg ongelijk.
  Maar blijkbaar hebben Russen en andere nationaliteiten nog wat berekeningen.
  En ze vechten heel hard.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana vechten tegen de nazi's.
  Meisjes traditioneel blootsvoets en in bikini. En dit is hun credo. Ze vechten met wilde wreedheid.
  Natasha, schietend met een machinegeweer, merkt op:
  - Waar zijn we goed in, dat we weten hoe we moeten vechten!
  Zoya, schietend op de vijand, stemde ermee in:
  - We kunnen!
  En gooide een granaat met haar blote tenen.
  Augustina krabbelde met een machinegeweer naar de nazi's en riep met grote opwinding terwijl ze een granaat gooide met haar blote hiel:
  - Ik ben de vernietiger van het kwaad!
  Svetlana, die ook op de vijand vuurde en nauwkeurig schoot, de vijanden neermaaide en een zak explosieven met haar blote voet gooide, waardoor de tank omsloeg, provocerend uitgegeven:
  - Ik zal het Derde Rijk tot poeder vermalen!
  En het meisje stak haar tong weer uit.
  Hier zijn de krijgers. Met hen kun je tegen bijna elk monster vechten. En zelfs die van Hitler.
  Natasha, die op de nazi's schoot en Moskou verdedigde, zong:
  - We worden verpletterd door het juk van de horde,
  We worden onderdrukt door het juk van de ongelovige ...
  Zoya schoot op de Fritz en lanceerde haar blote tenen met haar voeten en liet een moorddadig fluitje horen:
  Maar het kookt in onze aderen
  De hemel van de Slaven...
  Augustina, schietend op de nazi's, en zeer energiek optredend, een granaat gevend met haar blote hiel, vervolgde:
  En van de prachtige kusten,
  Naar de kust van Kolyma...
  Svetlana zong met wilde passie, spelend met de spieren van haar benen, en de perstegels gaven uit:
  Dit alles is onze aarde,
  Dit alles zijn wij!
  En hier waren de meisjes, moet ik zeggen, met grote verwaandheid en kolossale agressie.
  Niemand kan ze stoppen, niets kan ze verslaan. Boze wolven verpletteren de vijand, boze tijgerinnen groeten de helden.
  Of misschien heldinnen. Hier zijn de gokmeisjes van de hoogste vlucht van een vogel.
  En als ze vechten, dan vanuit het hart ....
  En Alenka met haar bemanning op de KV-13 tank. Een machine die klaar is om de Duitse, piramidale composities te weerstaan. Het meisje schiet op de vijand en zingt:
  - Onze tanks, het is gewoon een wonder,
  Van woestijnen tot noordelijke zeeën!
  We zullen je verscheuren, geloof Judas,
  Het verschrikkelijke beest zal worden vernietigd!
  Anyuta bevestigde woedend en vuurde ook op de vijand met behulp van haar blote tenen:
  - Ik zal de vijand verscheuren en tot poeder vermalen.
  Alla viel om de beurt de vijand aan met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van het rode communisme!
  Maria sloeg ook de vijand af, maakte een goed gericht schot met haar blote onderste ledematen en brulde:
  - Voor mooie overwinningen!
  Marusya bewoog ook, met de hulp van haar blote tenen, de vijand alsof ze hem sloeg, en schreeuwde:
  - Voor de hoogste ideeën van het communisme!
  De Vijf vochten tegen de nazi's als terminators.
  En Sovjetpiloten vochten ook in de lucht. In het bijzonder Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova.
  Ze vochten als epische vrouwelijke helden. Met blote tenen stuurden ze luchtprojectielen. Ze raakten de vijanden heel treffend.
  Anastasia drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop, sloeg de fascist en tjilpte:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  De halfnaakte Akulina schoot op de vijand met behulp van aardbeientepels en kirde ook:
  - Glorie aan de helden van de USSR!
  Dit zijn hete en sterke meiden hier. Hoe ze vechten als echte beesten. En ze hebben bovenmenselijke passie en kolossale kracht.
  Anastasia, die de nazi's verpletterde, zong:
  - Boven de ongelukkige planeet hing,
  Boze Fritz ziedende duisternis...
  De bezetter haat zijn bijl,
  Slijp en hak je hoofd eraf!
  
  Hij is echter geen pion,
  En loop niet voor altijd onder het juk ...
  Verandert kwade vijanden in brandstichters,
  Zal de heerser van de werelden worden!
  En dan is er Elizaveta op een zelfrijdend kanon SU-100. Een machine met een krachtiger 100 mm kanon dan de T-34-85 en klaar om vijanden te bestrijden.
  Meisjes in de tank, natuurlijk, in slechts één bikini.
  Elizabeth drukte met haar blote tenen op de joystickknop, schoot heel nauwkeurig op de vijand en kirde:
  - Voor het Rusland van het communisme!
  Toen vuurde Ekaterina op haar beurt en gebruikte de scharlakenrode tepel van haar borst om te schieten.
  Ze raakte de nazi-tank en kirde:
  - Voor succes bij het opbouwen van het communisme!
  Elena vuurde ook op haar tegenstander met haar blote tenen. Ze sloeg de loop van een piramidevormige tank stuk, en deed het allemaal treffend.
  Toen piepte ze:
  - De slimste zullen we het communisme hebben!
  Dan lupanula en Euphrosinia, hoewel ze meestal gewoon een chauffeur is. Maar het meisje sloeg heel nauwkeurig en sloeg de snuit van de nazi-tank af.
  Toen kirde ze:
  - Ons communisme is helderder dan de zon!
  De meisjes op de tank zijn blootsvoets en in een bikini zien ze er heel mooi en charismatisch uit. En ze hebben borsten met zulke scharlaken tepels.
  Elizabeth zong met verrukking;
  Laten we het juk verpletteren, geloof het fascisme,
  Ik zal bergen verzetten als het moet...
  Er zal een tijdperk zijn, het tijdperk van het communisme,
  Ik zal naar de hemel vliegen met een lied!
  En nogmaals, het meisje met haar scharlaken tepel zal op de joystickknop drukken en de nazi's raken.
  Dus de Führer zal het niet een beetje vinden.
  Met zulke meisjes is het duidelijk dat de USSR nog leeft, en Hitler kan die niet zo gemakkelijk breken.
  Hoewel de Duitsers naar voren klimmen ...
  Gerda vecht op de E-50 U-tank, dan zal er een dodelijke verliefdheid zijn. En dus is iedereen er mee bezig.
  Hij drukt met zijn blote tenen op de knoppen van de joystick, slaat een vierendertig en brult:
  - Voor het communisme, de grote Arische!
  Charlotte vecht, en met haar blote tenen stuurt ze ook een dodelijk projectiel en gilt:
  - Dat is geweldig!
  Christina nam het aan en sloeg met de hulp van haar blote tenen op de vijand met een dodelijke sprong en kirde:
  - Voor grote overwinningen!
  En Magda ook, als een lupaniet met een moorddadige sprong, met behulp van een blote hiel, lupanula uit machinegeweren en gromde:
  - Voor supermannen!
  Dus het Rode Leger is hier streng van.
  Hier vechten Agatha en Adala op een diskette. Krijgers besturen de machine met behulp van joysticks en zetten deze krachtigste eenheid in. En dus verpletteren ze tegenstanders. En ze raken met hittestralen uit de lucht. Letterlijk de macht van rivalen vernietigen.
  Agatha, schietend op de vijand, brult:
  - Gek op mijn passie!
  En met een blote, ronde hak, als drukkend.
  Adala, schietend op vijanden, verklaart vol vertrouwen:
  - Het is alleen maar macht!
  En hij gebruikt ook zijn blote tenen tegen de vijand.
  De meiden gingen echt uit elkaar. En zulke, laten we zeggen hetero vechtende schoonheden.
  Het is dus erg moeilijk voor de USSR om weerstand te bieden aan een dergelijke macht.
  Albina en Alvina vechten ook en slaan vijanden neer met hun blote tenen. En heel onheilspellend.
  En de meisjes verpletteren het Rode Leger en brullen:
  - Witte wolven kruipen in een roedel,
  Alleen dan zal de soort overleven...
  De zwakken komen om - ze worden gedood ...
  Heilig bloed reinigend!
  . HOOFDSTUK 2
  De Duitsers en hun bondgenoten zetten het Rode Leger onder druk. En Rusland vernietigen.
  Maar ook Sovjetmeisjes vechten in ruil daarvoor. En ze tonen hun hoogste klasse.
  Anastasia Vedmakova springt in het vliegtuig. Hij tilt hem in de lucht, hij loopt stijf en brult:
  - Voor groot communisme!
  Het meisje vecht alleen in slipje. En het is erg mooi.
  En Akulina Orlova deed zelfs haar beha uit, en alleen een lafaard vecht. En het meisje is erg cool.
  Akulina is een super meisje, en met de hulp van haar blote tenen slaat ze de vijand neer en gilt:
  - Glorie aan het communisme!
  Mirabela Magnetic droeg alleen een zwembroek. Zo'n mooi en strijdlustig meisje. En hoe het piept:
  - Ik heb een meisje dat super is!
  En ook met de hulp van blote tenen doorboort hij de vijand.
  Dit zijn de meisjes en erg cool en speels. En dus verpletteren ze de hele fascistische coalitie op ijspegels als een club.
  Maar de Wehrmacht vordert nog steeds.
  Toen wonnen de vier meisjes de legendarische glorie. Hoewel hun glorieuze pad over het algemeen begon in het eenenveertigste jaar. Himmler haalde de Führer over om vrouwenbataljons in veldslagen uit te proberen, van speciaal opgeleide Ariërs.
  Uit de gevechten bleek dat vrouwen helemaal geen zwakke schakel zijn en goed weten te vechten. En tegelijkertijd minder verliezen dragen dan mannen. De krijgers vochten ook in de infanterie en sloegen met hun blote voeten op het hete zand van de Sahara. En beheerste de tanks. De "Tiger" hebben getest in gevechten met Groot-Brittannië.
  Het lot van de Panther-tank bleek interessant. In de echte geschiedenis speelde deze beste en op één na grootste tank van het Derde Rijk een grote rol in de Pantsval. Als alternatief vochten de "Panthers" bijna niet. Ze hadden geen tijd om de Britse metropool te bestormen. Meer geavanceerde en krachtige "Panthers" -2 gingen de serie in voor gevechten tegen de VS.
  En nu hebben de vier een nog krachtigere en perfecte "E" -50 gekregen, die zich onderscheidt door sterke wapens en bescherming.
  De krijgers voelden zich erg zelfverzekerd. De besturing van de tank is het modernst met joysticks. De nieuwste auto. Zelfs de gasturbinemotor. Maar er zijn ook genoeg "Panthers" -2. Vierendertig is geen rivaal voor zo'n machine.
  Gerda leunde achterover in een fauteuil. Ze was in bikini. Meisjes zijn al gewend om halfnaakt te vechten. Het hete zand van de woestijn brandde op hun blote voeten, de kiezelstenen van de bergen prikten in hun blote voetzolen. Maar de krijgers braken helemaal niet en wreven niet af tot poeder.
  De commandant van de bemanning, die vele onderscheidingen ontving, siste:
  - En nu is Rusland tegen ons! Nieuwe avonturen en overwinningen wachten op je!
  Ze schudde haar hoofd zo wit als sneeuw. Natuurlijk blond, heel mooi en gebruind.
  Charlotte grijnsde.
  Dit meisje had koperrood haar dat brandde als een vlam. Ook een beauty, met een bronzen kleurtje. In bikini, gebruind, gespierd. Met blote voeten stampend op heet zand en scherpe stenen.
  De vurige duivel merkte op:
  - De Russen zijn misschien wel onze meest fanatieke tegenstanders!
  Christina verhief haar stem. Haar haar is kopergeel, ook brandend als een vlam, maar met een gouden tint. En dezelfde kleur, spieren en schoonheid. Expressief en tegelijkertijd zacht gezicht. En een bikini. Benen die kilometers op een hard en brandend oppervlak hebben gestempeld, maar hun gratie en vloeiende lijnen niet hebben verloren. De blote tenen zijn netjes getrimd en zeer wendbaar.
  Het roodharige meisje vroeg:
  - Waarom denk je dat?
  Magda antwoordde voor haar. Dit meisje heeft witgoud haar, honingblond. Heel mooi, gespierd, met een expressief gezicht en saffier-smaragdgroene ogen. De benen zijn ook gehard, met ronde hakken en rechte tenen. Misschien heeft Magda het meest tedere gezicht, bijna zachtmoedig, ondanks haar moedige kin. Gerda ziet er bijvoorbeeld stoerder uit. Een beetje zachter dan Christina, en een beetje pervers als de heks Charlotte.
  Magda merkte op:
  - Ze hebben een totalitair systeem zoals het onze. Ze zijn dus stoerder!
  Gerda glimlachte en antwoordde:
  - Sovjettanks zijn een stelletje schroot. We moeten niet bang voor ze zijn!
  Magda antwoordde zacht:
  - In de KV-serie staat het vol met mastodonten. Vooral KV9.
  De meisjes giechelden. De laatste tank bleek echt een "meesterwerk" te zijn - de zwaarste machine met drie kanonnen: twee 152 mm en één 122, met een gewicht van driehonderd ton, en een frontale bepantsering van 200 mm. Een van de meest onsuccesvolle modellen in de tankbouw. Het was helemaal niet mogelijk om zo'n tank te vervoeren. En de auto is gewoon weggegooid geld! De KV-10 kwam ook in de serie - een machine met drie 107 mm kanonnen en een gewicht van tweehonderd ton, een soort tankvernietiger.
  Niet het beste idee om twee geweren op de tank te plaatsen. En zelfs meer dan drie. Hier toonde Stalin natuurlijk tirannie. En bemoeide zich enorm met het land. Er werd echter ook een tank uit de Isov-serie ontwikkeld. Maar ook enorm en zwaar. Het enige verschil met de KV-serie is een poging om het pantser op een rationele helling te plaatsen. Maar het Rode Leger voerde geen oorlog en daarom verbeterde de techniek niet veel. En er was geen gevechtspraktijk van het gebruik van machines.
  Over het algemeen gebruikten de Duitsers vier jaar vertraging in vergelijking met de echte geschiedenis vruchtbaarder.
  Roodharige Charlotte drukte haar blote tenen op de joystick. Afgeschoten bij de grensbunker. Een 105 mm-granaat raakte het Sovjetkanon en keerde het om. De gevechtsset begon te scheuren en de granaten ontploften.
  De rode heks siste:
  - Ik ben een vreselijke ridder - wilden op je knieën! Ik zal de vijanden van het vaderland van de aardbodem wegvagen!
  En de grijns van pareltanden, en de schittering van smaragdgroene ogen. De meiden zijn echt top.
  Christina giechelde en antwoordde:
  Nu ga ik schieten!
  En vuurde ook op de vijand. Een Sovjet 76 mm kanon werd afgevuurd. De granaat raakte het schuine voorhoofd van de E-50. En ricocheerde af. Het klonk gewoon in de oren van de meisjes.
  Gerda sloeg met haar blote voeten en tjilpte:
  - Wat een passage!
  En zij vuurde zelf het volgende schot af ... Duitse tanks schoten op het versterkte Sovjetgebied. De E-100 werkte ook. Ook deze machine bleek een afgeleide van de Muis te zijn. Geen goed idee voor een tank met twee kanonnen. De E-100 is al stopgezet.
  In plaats daarvan komen aanvalsmodificaties van de "E"-serie in de serie. Maar deze werkt nog. En vuurt projectielen af.
  Charlotte giechelt schril en schudt met haar blote voet.
  - Oorlog is een verschrikkelijke staat, maar het boeit als een spel!
  En het meisje schoot, en heel treffend.
  Christina ontblootte haar parelwitte tanden. Ze is een vleesetende, roofzuchtige panter.
  Sovjetkanonnen schieten en voor hen zijn mijnenvelden. Duitse teletanks komen in beweging. En de aanvalsbommenwerpers werken met een wild gebrul.
  Grensposten rollen in het rond. Hitlers hordes staken de grens over.
  Magda merkte niet al te geestig op, met haar blote voet op het harnas tikkend:
  - We vegen een sterke verdediging weg, maar stalen pluimen!
  De krijgers knipoogden naar elkaar. De Sovjet-verdediging was behoorlijk krachtig. Vooral veel min. En dit vertraagde de Duitsers. Maar ze slaagden er toch in om vooruit te komen.
  Bommenwerpers werkten op Sovjetposities en ook aanvalsvliegtuigen kwamen van bovenaf. Haasten in de diepten van de verdediging van het Rode Leger en TA-400, een van de meest formidabele aanpassingen van de bommenwerpers. Maar liefst zes motoren, waaronder straalmotoren. En ze bombarderen en vernietigen Sovjetsteden.
  Gerda, schietend, merkte met een grijns op:
  - In de strijd zijn we dieren, maar met de geest van een man!
  En weer geschoten. Een Sovjet kanon vernietigd. Over het algemeen is dit een meisje van het hoogste niveau. En het is zo cool.
  De E-50 vuurde op Sovjetposities, zelf praktisch zonder beschadigd te raken. Het hellende pantser van de auto met gecementeerd staal gaf uitstekende ricochets. Sovjetgranaten konden de Duitsers niet eens goed raken.
  Christina herinnerde zich de tests van de "Tiger". Toen was het de eerste in massa geproduceerde Duitse tank. Geen van de granaten zou schade kunnen toebrengen aan de Tiger. De Britten vielen onder zijn klappen. Maar hier is een 17-voet kanon, doorboord in het voorhoofd. Toen stierven de meisjes bijna. En dit werd herinnerd door de krijger. Wat waren ze dicht bij de benige oude vrouw met de zeis, terwijl ze haar ijzige adem voelde.
  Het meisje wreef met haar blote zool tegen de hoek. Ze wilde heel graag uit de tank springen en rennen. Ze is zo'n directe krijger.
  Christina zong vol zelfvertrouwen:
  - Blauwe mist, en overal bedrog!
  De krijgers giechelden... Hun video was erg sexy en erotisch.
  En het pistool werkte en vuurde. Ze dacht er niet eens aan om te stoppen. Iedereen stuurde granaat na granaat. De Sovjet-posities opbreken in chips en fragmenten.
  Uit de luidsprekers erachter klonk een lied;
  De soldaat is altijd gezond
  De soldaat is op alles voorbereid...
  En stof als van tapijten,
  We gaan uit de weg!
  En stop niet
  En verander niet van been -
  Onze gezichten stralen
  Glanzende laarzen!
  En opnieuw valt de kracht van een straalbommenwerper op Sovjetposities. En opnieuw worden verwoestingen en hele versterkte gebieden opgeworpen. En de kanonnen vliegen allerlei kanten op.
  Enkele tientallen Duitse tanks schieten tegelijkertijd en vernietigen alles.
  Gerda voelt zich als een Bagheera op jacht. Hier is de eerste linie van de Sovjetverdediging al vernietigd. Maar de soldaten van het Rode Leger zwermen en schieten nog steeds op de Duitsers.
  Onder de strijders zijn ook pioniers. Jonge leninisten sloten zich vrijwillig aan bij het Rode Leger. De meeste jongens lopen op blote voeten en in korte broek. Ze dragen zichzelf, gedoe.
  En de pioniers sterven...
  Charlotte, die het vuur leidde, gromde:
  - En de pioniers, daar ging het om, het hele land keek toe!
  Ze vuurde op de Russen en Christina, venijnig sissend:
  - We zien eruit als valken, vliegen als adelaars!
  En weer liet ze een vurige glimlach zien. Schitterende meiden...
  Verschillende Duitse tanks gingen ondergronds. En ze verschenen in de achterhoede van de Sovjet-troepen, veroorzaakten paniek en krabbelden met machinegeweren. De nazi's kwamen opdagen als muggen uit een nachtmerrie.
  De E-50 zag de beweging van vierendertig door de optiek. Gerda ontblootte haar tanden en begon de loop te richten. Sovjet-machine met een kleine toren T-34-76 en zeer mobiel. Probeer deze en krijg het. Het meisje is al behoorlijk ervaren, maar de Sovjet-auto is nog steeds anders dan de Amerikaanse Sherman.
  En de afstand tot de Rus is bijna vijf kilometer.
  Het meisje krabt aan haar blote hiel, Charlotte kietelt hem tussen haar tenen. De meisjes giechelen.
  Dan schiet Gerda op de Russische auto. De granaat komt heel dichtbij, bijna krassend op het pantser ... Maar nog steeds voorbij. Gerda slaat geïrriteerd met haar vuist op het metaal.
  Magda vertelt haar partner:
  - Je raakt het korps! Het zal gemakkelijker zijn om er te komen!
  Gerda geeft de joystick aan Magda en fluistert:
  - Dus je doet het zelf!
  Magda zong enthousiast:
  - De aarde is in de patrijspoort, de aarde is in de patrijspoort ... - Het meisje nam de joystick met haar blote vingers en drukte op de knop, terwijl ze doorging met zingen. - De aarde is zichtbaar in de patrijspoort!
  En haar projectiel raakte net de basis van de Sovjettank. De auto barstte en spleet. Het begon te branden ... Sovjetgranaten barstten in de baarmoeder.
  Magda schudde haar blote vingers en kwaakte:
  - Kijk hoe ik eraan kom! En jij zegt...
  siste Charlotte terwijl ze haar tanden ontblootte.
  - We spreken weer, in verschillende talen!
  Nieuwe Sovjet-auto's verschenen. Vierendertig gingen eerst. Verplaatsbare en talrijke auto's. Daarna zijn we overgestapt van de BT-serie. Dit is een verouderd type rupsband. De antediluviaanse T-26's rukten ook op, die niet anders kunnen dan krassen op Duitse pantsers. Krachtiger en zwaardere HF's kwamen helemaal op het einde. En veel voetvolk.
  Christina giechelde en gromde:
  Nou, we zullen ze laten zien!
  Duitse voertuigen openden het vuur van grote afstand en probeerden de Sovjet-infanterie tegen de grond te drukken. Ze vernietigden ook tanks en andere levende wezens.
  Sovjet-aanvalsvliegtuigen verschenen ook in de lucht: de beroemde Ilys. Ze vielen de Duitse formatie aan. Hitlers jagers renden naar hen toe. Het was een echte puinhoop. Duitse XE-262 jagers, zeer wendbaar en wendbaar. Ze vallen de Sovjet-technologie aan en drukken als een strijkijzer.
  Charlotte schoot opnieuw. Stapte in de Sovjet BT en gromde:
  - Deze tekst is geen sprookje... Het sprookje komt eraan!
  E-50 stopte en weerspiegelde de Sovjet-tegenaanval. Niet erg ervaren commando gooide de tankreserve daadwerkelijk naar de slachtbank. En Russische auto's werden geraakt - als kippen in een pluk. En ze hebben ze grondig bestreden.
  Gerda loste een schot, brak het voorhoofd van de vierendertig en siste:
  - Wat is de Schepper - een gewonde hel!
  Charlotte vuurde ook, nadat ze het doelwit had gevonden, bewogen de Sovjet-auto's in een rechte lijn en slaagden de meisjes erin te schieten. En in het algemeen zijn dit vier van de verschijnselen.
  De rode harpij zong:
  - Ons gif doodt iedereen!
  En de krijgers bleven vuren, hun tanden zo sterk en groot als paarden ontbloot.
  Christina twitterde met zelfvertrouwen:
  - Ons gif doodt iedereen!
  Magda, die de vierendertig sloeg, blafte:
  - Dit is ons resultaat!
  Veronica, Oksana en Natasha verlieten samen met andere meisjes de omsingeling. Het bataljon meisjes kreeg het bevel om zich naar achteren terug te trekken, omdat de krijgers praktisch geen antitankwapens hadden. Stalinida Pavlovna had oorlogservaring en diende als vrijwilliger in Spanje. En ik begreep dat de grenstroepen de tanks van de "E" -serie niet konden weerstaan. De meisjes schakelden echter verschillende transporters uit, maar leden zelf verliezen.
  Nu verspreidde het bataljon zich en trok zich terug.
  Veronica, Oksana en Natasha, die hun laarzen hadden uitgetrokken, vertrokken op blote voeten en in lichte blouses. Sovjet-troepen zijn niet klaar om zware tankkolommen af te weren. En er valt gewoon niets door de E-50-tank te breken. De enige kans is om de sporen te beschadigen. Maar in deze machine bevinden de rollen zich op afzonderlijke karren en het is erg moeilijk om ze uit te schakelen.
  De meisjes trokken naar het oosten door de bossen, en in kleine groepen. Ze zagen er heel aandoenlijk uit. Ze stopten hun broek in, en alleen in lichte overhemden. Lang, blond, licht krullend haar viel naar beneden. Blote voeten worden aangenaam gekieteld door het gras, en soms komen er bultjes over. Alles ziet er extreem erotisch uit. Borsten komen door dunne shirts heen.
  Veronica harkt met haar blote voet door het gras en zegt geërgerd:
  - Verdomme - de oorlog is net begonnen, en je moet je al terugtrekken!
  Oksana, wiens blonde haar een beetje roodachtig was, grijnzend met haar tanden, antwoordt:
  - En ik had geen speciale illusies! Hitler veroverde bijna de hele wereld... Probeer met zo'n menigte, je kunt het aan!
  Natasha schudde haar sneeuwwitte haar en zei:
  - Iedereen wil behagen... Het is moeilijk om met ze om te gaan! Trouw zijn is niet makkelijk!
  Veronica knikte. Haar haar is zo goudkleurig en mooi. Ze is fantastisch.
  Maar Victoria haalde ze in. Een roodharig meisje. Haar is als vuur. En zo aangrijpend. De wind blies en het lijkt erop dat het de proletarische banier is die wappert, zo'n vlammend haar.
  Victoria deed haar shirt uit en ontblootte haar romp. Haar borsten waren vol, haar tepels waren scharlaken, als klaprozen. Mooie krijger. En haar sterke, getrainde lichaam is zichtbaar.
  Natasha giechelde en ontblootte ook haar romp, en merkte op:
  - En onze lichamen zijn mooi ... We zijn gewoon Amazones!
  Veronica schudde haar hoofd.
  - Is het niet te radicaal - om de borst bloot te leggen! Je moet je aan de fatsoensregels houden!
  Victoria schudde haar hoofd en schudde haar rode krullen.
  - In een communistische samenleving - de regels van moraliteit, is het concept relatief. - Het meisje schudde haar blote borsten, haar scharlaken tepels straalden heel verleidelijk. - Naakt zijn is geen zonde. Om precies te zijn, het concept van zonde is priesterlijk, maar ons credo is vrijheid van burgerlijke moraliteit!
  Natasha bevestigde, terwijl ze haar weelderige en elastische buste schudde:
  - Dichter bij de natuur! Dichter bij natuurlijk! En natuurlijk naakt!
  Oksana glimlachte ook en ontblootte haar romp. Sterker nog, in de zomerse hitte, hoe aangenaam is het als de borsten ontbloot zijn. En de wind blaast ze weg. Een mooi meisje, en naaktheid komt eraan. Alle meisjes zijn atletisch, met figuren, de naakte lichamen van de krijgers zien er erg harmonieus uit.
  Mooie meisjes lopen langs het pad. Ze zijn zo schattig en erg aantrekkelijk.
  Veronica tjilpte en schudde haar hoofd.
  Maar het is helemaal niet esthetisch!
  Victoria schudde negatief haar hoofd.
  - Niet! We hebben geweldige lichamen! En we zien er gewoon geweldig uit!
  Natasha knikte, sprong op en zei:
  - Het was goed om naakt te zijn ... Hier kwam Iljitsj met een pistool!
  Oksana streelde haar borst en piepte:
  - Sterker nog, mijn buste is super!
  Victoria zong enthousiast:
  - Oh, meiden, en we zijn overvallers! Portemonnees, portemonnees en portemonnees! We hebben dollars gezien - bergen goud!
  Natasha schudde haar blote borsten en zong met een glimlach:
  - Vroeger waren ze naakt, blootsvoets, slecht!
  En met z'n vieren barstten ze in lachen uit. De meisjes sloegen met blote voeten, tilden hun blote hielen op. Mooie krijgers. Achter hen zijn rugzakken en PPSh-aanvalsgeweren. Leuke krijgers, heel mooi.
  Veronica zei zacht:
  - Voor God zijn we allemaal gelijk... En we zullen ons moeten verantwoorden voor losbandigheid!
  Natasha giechelde en antwoordde vastberaden:
  - Er is geen god! Dit is een sprookje!
  Victoria, terwijl ze haar naakte, gebruinde borsten schudde, riep enthousiast uit:
  - God is uitgevonden door de machtigen van deze wereld om de mensen onderworpen te houden!
  Veronica schudde ontkennend haar gouden hoofd.
  Wie schiep toen het universum?
  Victoria giechelde en antwoordde:
  - De universa zelf groeien als bladeren aan een boom. Ze groeien uit het niets. Toen in verre oneindigheid een boom in het heelal vanuit het niets begon te groeien, en sindsdien zijn er veel heelal verschenen.
  Natasha giechelde en stak haar tong uit en merkte op:
  - Het is heet! Mogen we onze broek uittrekken?
  Victoria steunde het idee:
  - Het is een geweldig idee!
  En alle drie de meisjes deden unaniem hun broek uit en bleven in hun slipje. En wat een sterke en gespierde lichamen hebben ze. Gewoon prachtig, en aerobatics.
  Oksana zong met verrukking:
  - De kakkerlak heeft voelsprieten, het meisje heeft een naakt slipje!
  Alleen Veronica bleef over met haar broek opgerold en haar shirt aan. Ze antwoordde verwijtend:
  - Het is niet goed om zo naakt te zijn! Wat als ze ons zien!
  Natasha giechelde en antwoordde:
  - En laat ze zelfs zien! Ik hou ervan om mannen op te winden!
  Victoria giechelde, schudde haar bijna blote dijen en antwoordde:
  - Mannen zijn afval - gewoon uitschot!
  En met een blote voet een verse schimmel rakend, voegde ze eraan toe:
  - Hoe leuk is het om een hengst te nemen en erop te rijden!
  Oksana merkte met een glimlach op:
  - Als ze je strelen, is het leuk... Vooral als de mannen jong, knap zijn...
  Natasha herinnerde de meisjes eraan:
  - Denk eraan, we hebben de jongen gepakt. Een geweldig kind, en hij heeft zeker een geweldige perfectie voorbij zijn jaren!
  Victoria likte haar lippen en zei met lust in haar stem:
  - Het zou geweldig zijn om het te bekijken!
  Veronica blafte verontwaardigd:
  - Wat een nare dingen zeg je! Je kunt niet zo lachen met de gevoelens van mensen! Zeker als het om Duits gaat, maar dan een jongen!
  Oksana giechelde en antwoordde:
  - Excuseer ons, maar mijn hart is zo vies...
  Natasha bevestigde gemakkelijk:
  - De Duitsers rukken op, en ik wil dromen over iets goeds! Bijvoorbeeld over de jongens!
  Victoria stelde lachend voor:
  - En wat als je echt mannen vangt? Het was zo geweldig!
  Veronica antwoordde hard:
  - Vrouwen zijn versierd met bescheidenheid, niet met arrogante intimidatie!
  Victoria schudde negatief haar vurige hoofd. Ze sloeg met haar blote voeten en blafte:
  - Niet! Er is gewoon geen groter plezier, zelf een man uitkiezen en haar naar bed slepen. De roodharige duivelin schudde haar koperrode krullen en ging verder. - Dat is het om voor het plezier in de bosjes te gaan liggen en niet door het gangpad te gaan.
  Veronica zei streng:
  - Seks zonder reden is een teken van een dwaas! - En voegde toe. - Dit is in strijd met de normen van de communistische moraal!
  Victoria was het daar niet mee eens:
  - Lenin zelf zei - vrouwen zouden gewoon moeten zijn!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Nou, ik kan niet zeggen dat ik me zo op de mannen heb gegooid, maar het is leuk om een actieve rol te spelen! Als je zelf graag kiest voor wie je gaat slaan! Maar van onze kant komt het daar niet van.
  Victoria knikte instemmend.
  - Ja, we hebben alleen meisjes ... Maar je kunt over het hek komen! - Het meisje piepte met veel plezier. - Boeren, muzhiks... Onze mannen kruipen ijverig op hun buik!
  Veronica schudde negatief haar hoofd.
  - Nee, dat heeft Lenin nooit gezegd!
  Natasha riep uit protest:
  - Nee, dat is precies wat Vladimir Iljitsj zei! Onder het communisme zal alles gemeenschappelijk zijn, ook de echtgenotes!
  Victoria giechelde en mompelde:
  - Vrouwen zijn goed... Mannen zijn nog beter! Eh, opgepakt worden, daar verkracht worden door een heel gezelschap.
  De meisjes lachten in koor. En Victoria, grinnikend, voegde eraan toe:
  - En toen sloegen ze hem met geweerkolven! En de hielen werden in brand gestoken met een zachte vlam en besprenkeld met corbite!
  Natasha trapte met haar blote voet tegen een stootje en kirde:
  - Hakken zijn blij als ze met bamboe worden geslagen! Hier in China werden meisjes en jongens geslagen met stokken op hun blote zolen. En ze vonden het geweldig!
  Victoria zong met verve:
  - Wat een marteling in Hollywood! Alleen katten, geen mensen!
  Veronica merkte wijselijk op:
  - Hier ga je naar de hel ... Je wordt gemarteld en je hielen worden niet alleen verbrand met bamboe, maar ook met gloeiend heet ijzer!
  Natasha zong en balde haar vuisten:
  - Zwarte raaf bij de volgende poort!
  Victoria, schuddend met haar blote borsten, met scharlaken tepels, vervolgde:
  - Wieg, handboeien, gescheurde mond!
  Oksana, wiens borsten ook naakt zijn, en haar heupen schuddend, antwoordde:
  - Hoe vaak na het gevecht mijn hoofd!
  Veronica ondersteunde de impuls en stampte met haar blote voeten:
  - Van het overvolle hakblok vloog ik waarheen....
  Natasha brulde woedend en schudde haar blote borsten:
  - Waar is het moederland! Laat ze lelijk schreeuwen!
  Victoria sloeg en gilde, draaide haar heupen, nauwelijks bedekt door transparant slipje:
  - En we vinden haar leuk, ook al is ze niet mooi!
  Oksana siste en trok met haar blote, gebruinde knieën:
  - Vertrouwde klootzakken!
  Veronica zei met een zucht:
  - Wij zijn Sovjet grenswachten. En we praten als heksenhoeren. Is dat mogelijk...
  Victoria zong als antwoord:
  - Bedankt Stalin-leider! Voor stomme, lege ogen! Voor het feit dat we als een luis zijn, kun je niet leven!
  Natasha bedreigde de rode duivel met haar vuist:
  - Nu, jij bent geen windhond! Je komt in een speciale sectie!
  Victoria zei zelfverzekerd:
  - Binnenkort zullen de Duitsers naar Moskou komen ... En al zal Stalin in een kooi worden genomen!
  Oksana giechelde en maakte bezwaar:
  Denk je dat de uitkomst van de oorlog een uitgemaakte zaak is?
  Victoria antwoordde heel serieus:
  - Hoe anders? Hitler heeft meer dan de helft van de wereld bezet, plus Japan en zijn koloniën. - Het meisje stampte boos met haar sierlijke, blote voet. - En we hebben niet eens fatsoenlijke tanks! De KV-serie is een parodie op auto's. T-34 is duidelijk te klein. Maar er is geen normale tank gemaakt! En pantserdoorborende granaten zullen erger zijn dan Duitse!
  Natasha zuchtte zwaar en gorgelde:
  - Hier moeten we het mee eens zijn! Helaas, onze tanks zijn nog steeds zo onvolmaakt. Hoe zit het met KVV? Ja, ze breken...
  De meisjes zwegen en hun speelsheid zakte.
  Inderdaad, al de eerste uren van de oorlog toonden aan dat de T-34-76 geen volledig betrouwbare versnellingsbak heeft, en nog meer de KV-serie. En wat vies is, hoe zwaarder de tank, hoe zwakker hij is aangepast aan beweging. En een frontale bepantsering van 200 mm is niet genoeg om de granaten van zelfs het 88 mm Panther-2-kanon vast te houden, en niet die van de E-50.
  Zoals onverwacht bleek, zijn Duitse auto's een orde van grootte sterker in frontale bepantsering en het vermogen om tegen een stootje te kunnen. En de Sovjet-technologie faalt duidelijk.
  In de echte geschiedenis wonnen de Duitsers echter in de allereerste uren en dagen. Maar ze hadden niet zo'n aantal tanks en vliegtuigen, en formidabele straalvliegtuigen. En er waren geen auto's zwaarder dan tweeëntwintig ton. Over het algemeen bleken de Duitsers in het eenenveertigste jaar verrassend zwak. En tegelijkertijd was het vreemd om een sterkere tegenstander te verslaan. En nu? Alle troeven van de nazi's: gevechtservaring, betere troepenmobiliteit, het vermogen om in verdedigingswerken in te breken - zijn geïntensiveerd. En de Führer is niet drie en een half duizend lichte tanks, maar tienduizend zware tanks. En straalvliegtuigen, die in principe geen rivaal zijn.
  En het Rode Leger is nog steeds beter getraind om aan te vallen dan te verdedigen. En ze leerden de soldaten om de vijand op zijn eigen grondgebied te verslaan en niet om het zijne te verdedigen. Natuurlijk zijn sommige dingen beter geworden. De Molotov-lijn was voltooid. Dit is al een pluspunt. De verdedigingslinie op het gebied van engineering is veel sterker dan in het eenenveertigste jaar.
  Bovendien zijn de troepen nog steeds beter gemobiliseerd dan in de echte geschiedenis. En bereid om de klap af te weren. Maar nog steeds trainen in de verdediging is niet erg goed. De geest is niet te beledigend. De luchtvaart gaat eerlijk gezegd voorbij. En het opleidingsniveau van piloten is niet te vergelijken met Duits. Maar de Fritz hebben zo'n kolossale ervaring.
  De machtsverhoudingen zijn veel slechter dan in het eenenveertigste jaar. Toen had de USSR vier keer meer tanks en vliegtuigen en viel nog steeds naar beneden. En nu? Nu hebben de Duitsers een voorsprong in kwaliteit en kwantiteit. Bovendien is de kwaliteit in tanks oh, hoe merkbaar aan de kant van de nazi's. Ja, en ook de luchtvaart.
  Misschien zijn de vier meisjes daarom zo pessimistisch.
  Warriors beginnen helemaal niet.
  Natasha, die op de wortels van bomen stapte en een tinteling in haar blote voeten voelde, merkte op:
  - We hebben onze rug naar de vijanden getoond! Of misschien is het beter om op te staan en waardig te sterven!
  Victoria schudde haar rode hoofd.
  Wat zal onze dood veranderen? Alleen de nazi's zullen opscheppen over een nieuwe overwinning!
  Veronica was het ermee eens:
  - Rechts! Onze dood zal alleen maar fascistische lauweren toevoegen! En je moet de nieuwste wapens krijgen en tegen de nazi's vechten.
  Oksana merkte sceptisch op:
  - Maar als? Tegen de E-50, geen wapens!
  . HOOFDSTUK 3
  De meiden zwegen... En echt, wat voor tank is de E-50? Een machine met een dichte lay-out, minder dan twee meter en grote hellingshoeken van het pantser. Een soort perfectie in tankbouw.
  Een nieuwe generatie machines met hydraulische stabilisator voor het kanon. En het harnas is gekanteld en de zijkanten, en het voorhoofd en de achtersteven. Soort hurkzit. Het zwakke punt is in principe de onderkant van de romp, als je tussen de rollen komt. Maar dit moet ook bekend zijn. Bovendien hangen de Duitsers aan rupsen en schermen - dubbele bescherming.
  Dus de Fritz kreeg de optimale tank, die de SU-100, nog steeds een zeldzaam zelfrijdend kanon, niet aankon.
  Tijdens het beschieten van Sovjetposities werden gaskanonnen en bommenwerpers gebruikt.
  Maar nu vlogen aanvalsvliegtuigen over de meisjes. Ze dreigden duidelijk de schoonheden te begraven.
  Als ze ze maar konden zien, natuurlijk.
  Natasha, haar gezicht ontbloot, zei:
  - We zijn allemaal bitch-vrouwen - de Führer is niet cool!
  En opnieuw stuurde ze een grijns naar de nazi's.
  Victoria merkte logisch en geestig op:
  - Hij is niet de eerste vechter, zelfs niet de tweede!
  Oksana merkte serieus op:
  - Een "Panther" -2 aan boord is heel goed mogelijk om mee te nemen. Ze heeft slechts 82 mm pantser onder een lichte helling. Het zal voor ons geen probleem zijn!
  Veronica giechelde en stelde voor:
  - Misschien kunnen we gewoon zo'n tank maken ...
  De meisjes liepen al enkele uren zonder te stoppen. De tijd is voorbij de middag verstreken. Je kunt stoppen en eten. De mensen in de USSR leefden niet al te gemakkelijk, maar de situatie in de economie verbeterde. Sommige goederen werden tegen zeer lage rantsoenprijzen verkocht, andere tegen hoge commerciële prijzen.
  Het derde vijfjarenplan van 1938-1942 was formeel zelfs overvol. Dit werd echter bereikt door een verlenging van de werkdag en draconische straffen voor verzuim. Des te meer formeel zijn de eerste twee vijfjarenplannen overvol, maar in feite is dit niet het geval. De hoge inflatie maakte het mogelijk om de statistieken te manipuleren.
  Maar het land ontwikkelde zich vrij snel. Misschien niet zo snel als volgens officiële statistieken, maar... De cijfers groeiden. Er werden fabrieken gebouwd, de productie nam toe, vooral in de machinebouw. Verhoogde schacht en wapens.
  Landbouw toegevoegd. Na de aanvankelijke achteruitgang als gevolg van de collectivisatie, begonnen collectieve boerderijen te werken. Er werden steeds meer tractoren, meststoffen en diverse werktuigen geproduceerd. Collectieve boerderijen kwamen geleidelijk op. Het vierde vijfjarenplan was iets bescheidener gepland, want hoe hoger het niveau. Hoe moeilijker het is om dit niveau te verhogen! Maar het drieënveertigste en vierenveertigste jaar verliepen, althans officieel, volgens plan. Of zelfs iets verder. Overwerk werd ook actief aangemoedigd. en verschillende soorten leningen.
  De landbouw voegde iets meer toe, en dit maakte het mogelijk om de voedselrantsoenprijzen te bevriezen en de limiet op het vrijgeven van voedsel te verhogen. De lonen zijn iets gestegen.
  Natuurlijk is in de USSR niet alles zo perfect als op de filmschermen, maar het leven werd geleidelijk beter. Fietsen verschenen, en zelfs in het vierenveertigste jaar de eerste zwart-wit-tv's. Ze maakten natuurlijk ook de eerste kleurenfilm over Stalin. De auto "Moskvich" werd uitgebracht in de serie. De productie van ingeblikt voedsel en snoep, zoetwaren werd toegevoegd. Verscheen in de uitverkoop en koelkasten op ammoniak.
  Dat wil zeggen, in de USSR waren er verschuivingen ten goede. En de NKVD was niet meer zo wijdverbreid als in het zevenendertigste en achtendertigste jaar. Natuurlijk wilden de mensen geen oorlog. En de Duitsers waren bang.
  De USSR had al een sterk ontwikkelde zware industrie en machinebouw. Maar voorlopig hadden ze geen tijd om het leger met auto's aan te vullen. Hoewel, in vergelijking met het eenenveertigste jaar, de apparatuur natuurlijk met een orde van grootte is gegroeid. En de omvang van het leger zelf bereikte elf miljoen - twee keer zoveel als in de eenenveertigste. En de economie had het moeilijk om bij te blijven.
  Stalin slaagde erin een sterke industrie te creëren, maar de Führer won te veel en het was niet mogelijk om met hem af te rekenen. Middelen bleken totaal onvergelijkbaar.
  Maar in de USSR werd al een goede stoofpot geproduceerd. En de meisjes aten het met plezier, samen met uien en brood.
  Natasha merkte boos op, vlees kauwend:
  - Wel, waarom is de Führer nog niet naar Japan gegaan! En kom naar ons!
  Victoria, die met haar blote voet hard op het addertje sloeg, antwoordde:
  - Domheid ondoordringbaar!
  Oksana stelde voor:
  - Ik denk dat de Fritz ons onderschatten! Maar in werkelijkheid moeten we de hele roedel van Hitler aan stukken scheuren!
  Veronica zei met een zucht:
  - We hadden geen geluk... Hoewel de oorlog in de eenenveertigste had kunnen beginnen. Dat waren de geruchten toen!
  Victoria knikte instemmend en schudde sissend met haar blote borst:
  - Waarschijnlijk! Maar blijkbaar Joegoslavië, en de successen van Groot-Brittannië tegen Italië verwarden Hitler's plannen. Maar in feite kwam het zelfs de Fritz ten goede.
  Natasha verpletterde de mier met haar blote vingers van sierlijke poten en knikte instemmend:
  - Zeker! In het eenenveertigste jaar zou het Derde Rijk, zonder zware tanks en raketartillerie, volkomen veilig voor ons zijn. We zouden hem hebben uitgedaagd ... En dus legde de Fritz de lat hoger.
  Het meisje zuchtte diep.
  Victoria keek naar Natasha. Op haar blote, elastische borsten en dacht: "maar wat een schoonheid", wat zou het heerlijk zijn om haar te strelen. Maar ze zei het niet hardop - het is echt onfatsoenlijk.
  Veronica merkte logisch op:
  - De geschiedenis kent geen aanvoegende wijs... Eigenlijk was het beter geweest om in het veertigste jaar toe te slaan, toen de nazi's Frankrijk naderden. Dan is het moment - handiger niet gebeurt!
  Victoria snoof minachtend.
  - En het pact verbreken? Stalin zal hier niet mee instemmen! Hij gaf zijn erewoord om niet aan te vallen!
  Natasha lachte en merkte op:
  - Oh, wat zijn we nobel!
  De meisjes aten hun brood, stoofpot en uien op. Ze dronken zure melk uit kolven. We gingen verder.
  Ergens klonk het gebrom van motoren. Duitse tanks kwamen in beweging. Onder hen is de grootste E-100. Speer slaagde erin om meer massieve exemplaren af te wijzen. Maar echt, waarom heeft een tank twee vaten nodig? Het is beter om twee tanks met verschillende vaten lichter te maken dan één met twee, maar wel zwaar.
  De E-100 is ook uit productie, maar is nog wel terug te vinden in de serie. Bovendien houdt Hitler ook van mastodonten, en beval hij de hele serie van E-5 tot E-100 te behouden.
  Vrij massieve E-75 machine met 128 mm en een gewicht van tachtig ton. Verenigd met de E-50 in bepantsering. Het is nauwelijks het beste model, praktisch zal het nog erger zijn. "Royal Lion" met een kanon van 210 mm en een gewicht van honderd ton.
  De meisjes klommen in een hoge dennenboom en keken naar de tanks. "Royal Lion" dankzij de motor van 1800 pk, een behoorlijk krachtige mastodont en wendbaar. De E-100 is ook uitgerust met een krachtige motor. De Shturmlev beweegt ook, met een krachtige raketwerper van 500 millimeter. Het is een van de meest efficiënte doorbraakmachines.
  Het lot van de Lev-tank zelf was dubbelzinnig. Hij verscheen voor de "Panther" en slaagde erin te vechten in Zweden, Zwitserland en tijdens de landing in Groot-Brittannië zelf.
  Hitler veroverde zowel Zwitserland als Zweden, legde slavenovereenkomsten op aan Spanje en Portugal. Die werden gedwongen hun nationale munteenheid op te geven en het merkteken aan te nemen. Dus onder invloed van het Duitse kapitaal komen.
  Tank "Lion" zou tegen Amerika worden gebruikt. Maar een te zware auto, met een onvoldoende snelvuurkanon, paste niet bij het leger. De voorkeur ging uit naar de meer geavanceerde "Panther" -2. Dit voertuig stelde het leger tevreden met zijn wapens, en de rijprestaties, en vooral de frontale bepantsering, zijn meer dan waard. "Panther" -2 werd de tank van de overwinning in de oorlog met de Verenigde Staten. En "Lion" werd uiterst zelden gebruikt. De "Tiger" was ook geen erg productieve tank, die nauwelijks tijd had om op te lichten in de gevechten aan het einde van het tweeënveertigste jaar. En "Tiger" -2 is verouderd en heeft nauwelijks tijd om te verschijnen. De gemoderniseerde "Panther" -2, met een gewicht van vijftig ton, deed niet onder voor de "Tigr" -2 in bescherming en bewapening, en was superieur in rijprestaties met een gewicht van achttien ton minder.
  Gevechtspraktijken hebben aangetoond dat de "Panther" -2 aanzienlijk superieur is aan de "Sherman" in gevechtskwaliteiten, deze auto van een lange afstand, tot drie en een halve kilometer, slaat en praktisch ondoordringbaar is in het voorhoofd en alleen van dichtbij bereik is kwetsbaar naar de zijkant. En dat is lang niet het geval voor alle Sherman-modellen.
  Amerika verloor van Duitse straalvliegtuigen en Panthers, evenals de eerdere E-25 - een uniek zelfrijdend kanon, slechts anderhalve meter hoog.
  De VS capituleerden...
  Natasha streelde haar eigen aardbeientepel. En met een stralende glimlach zei ze:
  - Ik jij! Hij, zij - samen het hele land!
  Victoria ondersteund:
  - Samen een vriendelijke familie! In een woord, we zijn honderdduizend ik!
  Oksana giechelde en, wijzend naar de mastodonten, merkte op:
  - Tank "E" is erg kort en gedrongen. Het zal moeilijk zijn om hem te krijgen.
  Veronica siste bedroefd:
  - God zegene ons!
  Natasha giechelde en tjilpte:
  - In Amerika voor het hele land, in Amerika voor het hele land, in Amerika voor het hele land - de kansen zijn gelijk!
  Vurige Victoria giechelt en brult:
  - Kansen zijn gelijk voor verschillende lagen van de samenleving!
  En hoe je wilt. En haar tanden zijn mooi zoals ze laten zien.
  Oksana merkte op:
  - Als de Duitsers ontsnappen, zal het erg slecht voor ze zijn vanuit hun bevoorradingsbases!
  Veronica giechelde en stelde voor:
  Laten we dan bidden!
  Natasha snoof minachtend en schudde haar hoofd.
  - Niet! Wij zijn Komsomol-leden, wat betekent dat we atheïsten zijn!
  Victoria waarschuwde agressief:
  - En ik ben over het algemeen een militante atheïst! En er is geen God - dit is een medisch feit!
  Veronica merkte voorzichtig op:
  Maar je kunt het niet bewijzen!
  Victoria knipperde agressief met haar smaragdgroene ogen. En siste met een grijns:
  - Ik kan! Als er een God is, dan moet hij verantwoordelijk zijn. Het betekent zorgen voor mensen. - Het roodharige meisje sloeg met haar blote voet agressief tegen de dennenboomstam. - Is het mogelijk om je een fenomenale kosmische geest voor te stellen die niets zou geven om zijn creatie!
  Natasha bevestigde gemakkelijk:
  - Dat is het! We zijn tenslotte voor God zoals kinderen zijn voor de Vader, en hij geeft niet om ons!
  Veronica merkte voorzichtig op:
  Maar zelfs een zorgzame vader straft zijn kinderen...
  Natasha giechelde als antwoord.
  - Maar misvorm ze niet!
  Victoria merkte boos op:
  - Er zijn echt vreemde opvoedingsmethoden in jouw God! Hij heeft bijvoorbeeld de hele mensheid en zelfs onschuldige dieren meegenomen en verdronken. De vraag rijst, wat voor soort fascistische methoden?
  Oksana voegde er met een glimlach aan toe:
  - En in het algemeen eeuwige kwelling in de hel ... Dit is ook een duidelijke overkill, aangezien geen enkele rechtsgang marteling kan rechtvaardigen!
  Veronica spreidde verward haar handen en zei met een zucht:
  - Ik denk ook dat de zondvloed van Noah overdreven is. Maar de aarde was gevuld met zonde voor de ogen van God...
  Victoria lachte:
  - Ja, de kinderen begonnen grappen uit te halen. Vader pakte een machinegeweer en schoot op degenen die blaten, en liet alleen degenen achter die stiller dan water onder het gras zaten. De roodharige ontblootte haar grote tanden. - Dat is verkregen analogie!
  Veronica haalde haar schouders op en zei zacht:
  - Ik ben geen priester om zulke vragen te beantwoorden. Maar ik denk dat God daar redenen voor had.
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Ja ... Met een reden vielen ze zonder reden, alleen zagen ze iedereen alsof ze verdwenen waren!
  Natasja stelde voor:
  - Misschien is de Bijbel gewoon een Joods sprookje. Waarom zouden we erin moeten geloven?
  Oksana gaf haar mening:
  - Je moet in ieder geval je eer bewaren. En reken niet te veel op een postuum paradijs!
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Ja... Priesters vertellen graag verhalen! En niet erg aantrekkelijk!
  Veronica merkte rustig op:
  - Maar Jezus Christus is best een aantrekkelijk beeld!
  Victoria giechelde en schudde haar hoofd.
  - Ik zou niet met zo'n pacifist trouwen!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Ja, een man moet voor zichzelf opkomen... En wat leert de Bijbel? Ze slaan je op de rechterwang - draai je naar links!
  wilde Veronica zeggen, maar ze schaamde zich duidelijk. En toen zette Victoria het erin:
  - Echt vreemde moraal. Ofwel leert God ons vijanden lief te hebben, ofwel verdrinkt de hele mensheid in één keer. En hoe is dit te verklaren?
  Natasha antwoordde zichzelf:
  - Ik denk dat de Bijbel is geschreven door getalenteerde visionairs!
  Veronica maakte hier loom bezwaar tegen:
  - Wie er ook naar kijkt... Maar anders dan het bestaan van God is het onmogelijk om het uiterlijk van het heelal te verklaren. - Toen vrolijkte het meisje op. Ze liet haar blote, gebeitelde been over de bast glijden en ging verder. - Wat je ook zegt, het is onmogelijk om een meer overtuigende versie van de oorsprong van het heelal te vinden of uit te vinden, behalve hoe God het heeft geschapen!
  Natasha haalde haar schouders op en vroeg:
  - En de grondoorzaak van de verschijning van God?
  Veronica zuchtte en antwoordde, het vertrouwen verliezend:
  - Dit is al een axioma... Het moet worden aanvaard door het geloof dat God bestaat. En dat het voor altijd heeft bestaan en geen eerste oorzaak heeft.
  Natasha schudde negatief haar hoofd.
  - Door geloof de voor-eeuwigheid van God aanvaarden? Maar ik kan aanbieden om door geloof de eeuwigheid van het universum te aanvaarden, maar zonder de Almachtige...
  Veronica merkte logisch op:
  - Het lijkt op een alogisme. Hoe is deze eeuwige zaak, en waar kwam het vandaan?
  Victoria antwoordde onmiddellijk:
  - En wat is logisch - God is eeuwig... En waar komt hij vandaan!? Des te onmiddellijker almachtig en alwetend?
  Veronica antwoordde wanhopig:
  - Het heeft altijd bestaan... We accepteren het door geloof! En hoe is dit mogelijk - onbegrijpelijk!
  Natasja merkte op:
  "Inderdaad, we staan hier op gelijke voet. De materie moest op de een of andere manier ontstaan. En het ondenkbare gebeurt. - Het meisje grijnsde en merkte zelfverzekerd op. - Maar toch blijft de vraag open waarom er zoveel kwaad op aarde is.
  Er is eigenlijk veel om over te discussiëren...
  In ieder geval werden de nazi's tegengewerkt door kleinere, minder ervaren en slechtere technische krachten.
  Als de USSR in het eenenveertigste jaar in de echte geschiedenis een viervoudig voordeel had in tanks, met voertuigen van betere kwaliteit, hebben de Duitsers nu al meer mastodonten en zijn ze efficiënter. En de Duitsers hebben straalvliegtuigen en ook meer in aantal en kwaliteit. In de echte geschiedenis had de USSR vier keer zoveel vliegtuigen. Toegegeven, misschien staat de kwaliteit aan de kant van de Luftwaffe. Verouderde auto's waren inferieur aan Duitse. En ook de nieuwste waren niet eenduidig. Maar nu hebben de Duitsers al straalvliegtuigen, die de Sovjet-propellervliegtuigen geen rivalen zijn.
  Natuurlijk slaagden ze erin om verdedigingslinies op te graven, maar de training is nogal zwak. Toch is het Rode Leger overwegend offensief van aard. Een pluspunt is dat de Duitsers de troepen niet konden verrassen. Maar het nadeel is dat ze in alles een kwantitatief voordeel hebben, en zelfs meer echte gevechtservaring dan in de eenenveertigste.
  Plus begrijpt nog steeds het aantal krachten. En het is zo moeilijk te weerstaan. In het eenenveertigste jaar van de USSR, na mobilisatie, haalde het de Wehrmacht in aantal in, maar was inferieur in de kwaliteit van infanterie en algemene mobiliteit. Nu, ten koste van de kwaliteit, is niet alles duidelijk. Er zijn veel koloniale divisies in de Wehrmacht, die niet erg gevechtsklaar zijn. Maar aan de andere kant een goede MP-44 aanvalspropeller en veel uitrusting. En op deze planeet is de vijand nog sterker geworden. De USSR heeft natuurlijk ook toegevoegd, maar niet zo veel.
  Bijna de hele wereld is tegen Rusland. En hier zijn de kansen veel kleiner dan in de eenenveertigste.
  Albina, die verschillende vliegtuigen had neergeschoten, merkte op:
  - Hier zijn we aan het dorsen, dorsen, maar de oevers zijn niet zichtbaar ...
  Alvina lachte en antwoordde:
  - We naderen de Dnjepr al en er zal een grote strijd zijn ...
  De bikinistrijders zetten hun opmars voort. De nazi's omzeilden het fort van Brest en stopten de ketel. Tank E-50, bewegend in oostelijke richting.
  Gerda zong enthousiast:
  - Ik ben zo'n coole meid! Ik breek alle vijanden als ijspegels ... En in de kou, op blote voeten, stoutmoedig, dat zelfs vonken van onder mijn voeten komen!
  Charlotte giechelde, sloeg een vierendertig in het lichaam en riep enthousiast uit:
  - Er is geen reden om aan het moederland te twijfelen! Krijgers zijn sterker dan mannen!
  Christina drukte ook met haar blote voet op de knop en verraadde woedend door het Sovjetkanon uit te schakelen. Dus zelfs de kofferbak kwam eraf:
  - Inkomens zijn hoog als bergtoppen!
  Magda vuurde haar kanon een voor een af. Het was 105 mm en dodelijk in de laatste modificatie, het was vrij snelvuur en vuurde tien schoten per minuut af.
  Het meisje drukte haar blote vingers en fluisterde:
  - Percentage in de lijn van de toekomst gegeven ...
  Gerda sloeg op de Sovjet-tank, verpletterde het pantser en schreeuwde:
  - Je zult het zelf zien!
  Ze klopte en Charlotte, met haar blote tenen, met een wild, uitzinnig gebrul:
  - Het vaderland is nu dichter bij ons!
  Christina vuurde ook, met behulp van de vingers van haar blote, gebruinde benen, en gaf uit:
  - Groet de zon met ons!
  Magda bonsde ook en drukte haar blote hiel. Ze sloeg het Sovjetkanon in drijvende fragmenten, zingend:
  - Moederland is het sterkste!
  En de krijgers zullen brullen als buffels in het slachthuis. Vier is dol op mannen. Het past echt bij hen. Waarom niet? Ze zijn zo mooi en agressief. En liefdevol. En de man is een hond, wen maar. En je zult alles hebben, ook geld. En deze vrouwen zijn fysiek erg sterk. En ze verteren mannelijke perfectie met een waanzinnig temperament. En constant plezier.
  Je hoeft niet een heel jaar op een man te wachten - en toch zal een orgasme je vinden!
  Gerda nam het aan en brulde, vuurde op de Sovjet vierendertig en brak de toren af:
  - Ik ben een echte ridder van vernietiging!
  Christina stak haar tong uit en riep dreigend:
  - En mijn grijns is als die van een panter!
  Charlotte sprak agressief, schudde haar vuist en duwde met haar blote tenen op de joystick.
  En er staan grote veranderingen voor de deur!
  Magda piepte en gilde:
  - Wij zijn de belichaming van hetaera!
  Gerda giechelde en antwoordde:
  - Hoe goed is het als de handen van knappe jonge mannen je strelen!
  En het meisje stelde zich voor hoe haar handpalmen naar aardbeientepels klauwden. Het is echt zo geweldig. En prikkelbaar en spannend. En erg leuk.
  Gerda schoot op de Sovjet SU-85. Ze crashte met de auto en piepte terwijl ze met haar blote voeten op het harnas sloeg:
  - Ah, eiken dames, eiken dames!
  Charlotte bevestigde agressief, puffend haar wangen en schudde haar volle borsten.
  - Doeba! Eik! Duba dames!
  En hoe hij het zal opnemen en lachen... Alsof de klokken luiden. En zijn stem is zo stralend.
  En haar slachtoffer was een 76 millimeter Russisch geweer. De wapens zijn behoorlijk archaïsch.
  Christina giechelde en gilde:
  - Ik zal brullen en breken!
  En met haar blote vingers richtte ze ook een projectiel op een vijandelijke auto.
  Hoe mooi ze is. Goud en koper zijn geweldig!
  Magda is helemaal goud, terwijl ze enthousiast zingt:
  - De draailier huilt nog steeds...
  Toen draaide ze zich om de Sovjet vierendertig en bleef droevig zingen.
  - Ze is een vreemdeling in Berlijn!
  Gerda piepte als antwoord. Ze drukte met haar blote tenen op de joystickknop en schoot een Sovjet houwitser neer.
  - Berlijn is de hoofdstad van de wereld!
  Charlotte mompelde zelfverzekerd als antwoord:
  - En Londen is de hoofdstad van Parijs!
  En spijkers op de Sovjet T-26. De machine, hoewel niet groot, wordt ook als een tank beschouwd.
  Christina nam het aan en gaf het weg, terwijl ze de fiets met haar blote voeten ronddraaide:
  - En Parijs is de hoofdstad van Rome!
  Dan, zodra hij lacht... En met smaragdgroene ogen boort hij alle krijgers op een rij door. En tegelijkertijd grijnzen en schitteren met tanden. Maar hoe hij Sovjettanks zal nemen en erop zal hameren. Het zal de helft van de toren slopen op de vierendertig.
  En na haar zal Magda het pakken en het aansteken met een granaat. Dat wil zeggen, een projectiel. Volgens SU-76. Al duidelijk een verouderde auto, maar toch vermeld.
  En piepte:
  - En Rome is de hoofdstad van Miami!
  Het is echt grappig. Maar de meisjes lieten zich te veel meeslepen. Ze merkten niet hoe een paar soldaten van het Sovjetleger naar hen toe kropen met bundels antitankgranaten en de sporen opbliezen. En hoe het zal duren en exploderen. De rollen barsten en de E-50 verloor zijn mobiliteit.
  Tja, wat gebeurt er...
  De nazi's hebben veel tanks en zijn veel geavanceerder dan de Sovjet-tanks. En ze hebben meer ervaren bemanningen.
  Natuurlijk zijn er veel buitenlandse soldaten, wat voor wat problemen zorgt, maar eng is het niet. Maar het aantal troepen is erg sterk. En je kunt er niet tegenin gaan.
  Het aantal in het eenenveertigste jaar was net niet genoeg voor de Fritz. Er waren vooral weinig tanks. En dit weerhield hen ervan te vechten.
  Albina en Alvina gooiden op aanvalsvliegtuigen bommen op de vijand. Het Rode Leger huiverde onder hun slagen en kwam om.
  Albina, die nog een geschenk van de dood liet vallen, piepte:
  - Voor beslissende veranderingen en overwinning!
  Alvina bevestigde gewillig en vuurde door met haar blote tenen op de joystickknoppen te drukken:
  - Voor het feit dat ze wegvlogen van de successen van het Derde Rijk.
  Duitse piloten Gertrude en Adala, die met blote voeten sloegen, klommen in een tweezitter XE-328, in een straalmachine - dit is een monster met tien luchtkanonnen.
  De regen was net voorbij en de meisjes lieten sierlijke, zeer duidelijke sporen van hun blote benen achter.
  Ze waren zo verleidelijk dat de tieners die op het vliegveld dienden gretig de blote voetafdrukken met hun ogen verslonden, en zelfs de jongens begonnen perfectie op te zwellen. Over het algemeen waren er veel piloten - uit de gevechten bleek dat vrouwen, onder gelijke omstandigheden, twee keer zoveel overlevingskansen hebben als mannen. En dat betekent dat ze effectief zijn. En Hitler is natuurlijk niet zo iemand om met iemand medelijden te hebben.
  In het Derde Rijk zelf werd polygamie officieel ingevoerd - het recht op vier vrouwen. Dit is erg praktisch. Maar niet te passend in christelijke tradities. Geen wonder dat het fascisme op zoek is naar een nieuwe vorm van religie. Hitler dringt erop aan dat het monotheïsme is, maar zo speciaal - met een pantheon van heidense, oude Germaanse goden. Natuurlijk wordt Hitler zelf in dit pantheon bovenal geplaatst als boodschapper en boodschapper van de Allerhoogste God.
  Dus de Führer houdt er natuurlijk erg van om zichzelf te cultiveren.
  Gertrude en Adala lanceren hun multifunctionele aanvalsvliegtuig de lucht in, dat ook de rol van een jager kan spelen.
  Warriors hebben veel vertrouwen. De Russen hebben geen straalvliegtuigen en het is onwaarschijnlijk dat ze de aanval van de tijgerinnen van de lucht kunnen weerstaan.
  Gertrude gromde:
  - Ik ben een ridder van een brandende stroom ...
  Adala bevestigde enthousiast en ontblootte haar tanden:
  - En ik zet iedereen schaakmat!
  De meisjes lachten. Ze drukten met blote hakken op de pedalen en lieten het straalvliegtuig draaien.
  Het was nog donker, maar in het oosten was al een lichtstreep te zien. De meisjes floot... De uitgestrektheid van Rusland dreef al onder hen. De vrouwelijke krijgers giechelden en knipoogden naar elkaar. Ze zijn zo extravagant en mooi.
  Hier stijgen Sovjetauto's op hen af. De schroef Yak-9 is misschien wel de meest in massa geproduceerde machine van de nieuwste releases. Niet overdreven bewapend, maar relatief goedkoop en met weinig bepantsering. MIG-5, sneller, met machinegeweren. MIG-3 is een eerder model. LAGG-7 is waarschijnlijk de snelste en meest bewapende vogel. In de laatste wijziging zijn er maar liefst drie 20 mm kanonnen.
  Maar dit zijn allemaal propeller-aangedreven machines - straalvliegtuigen zijn niet gemaakt. En de Duitsers voelen zich erg zelfverzekerd.
  Gertrude vuurt tien luchtkanonnen af. Ze troffen 30 mm en twee 37 mm kanonnen. Ze razen als een vurige wervelwind door Sovjet-vliegtuigen. De rode piloten proberen echter te ontwijken en gaan naar de staart.
  Adala is op dit moment aan het manoeuvreren. Je kunt een Duitse auto niet frontaal nemen, maar in de staart zitten is beladen. Voor de USSR is de aanval niet onverwacht. Er zijn al luchtafweergeschut gelanceerd. Geëxplodeerde granaten gloeien in het donker.
  De Duitsers ervaren een zekere nervositeit. Het leek erop dat ze al zoveel hadden gezien dat niets je zou verbazen, maar ... Sovjetpiloten zijn dapper en zijn niet bang voor verliezen. Niets om ze bang te maken. Maar ervaring is niet genoeg. Het Duitse vliegtuig komt gemakkelijk uit de duik en schiet de Sovjet-auto neer. Breekt er nog een in stukken.
  De kracht van Duitse wapens is erg groot. Dit is een onderdeel waarin de Fritz een enorm voordeel hebben ten opzichte van Rusland. Maar de snelheid van de nazi's is kolossaal.
  Adala versnelt en breekt naar voren. En Gertrude vuurt raketten af op de vijand. Advies wordt ontvangen door de tanden. Sommige munitie is gericht op warmte of geluid.
  Adala fluistert:
  Ze zullen ons niet vermoorden!
  De meisjes draaien hun auto... Ze proberen cool te zijn. En dan ramt een Sovjetjager een nabijgelegen Duits straalvliegtuig. En hoe het begint te scheuren en te splijten. Zowel lucht als lucht.
  Gertrude fluisterde:
  - Gekke dood!
  De krijgers waren duidelijk in de war en ze kunnen zo worden geramd.
  . HOOFDSTUK 4
  Een verschrikkelijke klap viel op het vreedzame Vladivostok (in het Verre Oosten werd de staat van beleg niet ingevoerd). De meeste schepen van de Pacific Fleet werden in havens ontwapend, ook veel matrozen werden overgebracht naar het westfront. Enerzijds werden de aanvallen van het Land van de Rijzende Zon verwacht, maar in de praktijk bleek die niet te worden verwacht. Generaal Yamamoto deed een weddenschap op een gelijktijdige aanval met alle troepen die gebruikt konden worden. Amerika, dat relatief snel verslagen was, had geen tijd om de overgrote meerderheid van de Japanse marine tot zinken te brengen, slagschepen vertegenwoordigden een bijzonder formidabele macht.
  De kapitein van de eerste rang, Vasilchikov, was juist op dit vroege ochtenduur aan het kaarten met andere officieren van de vloot. De jongens waren nog vrij jong, ze werden hier achtergelaten om ervoor te zorgen dat de schepen niet helemaal verrotten. Vasilchikov was de enige van hen die buskruit rook, hij werd overgebracht uit Leningrad vanwege de noodzaak om te worden behandeld voor een ernstige longontsteking, gevangen in een zeer bewolkte stad. De kapitein van de eerste rang, of, indien overgeplaatst naar de grondtroepen, de kolonel, genoot van de stilte van Vladivostok, zijn bloeiende straten. De winter ging voorbij, april ging met vreugde voorbij, het was heerlijk, warm, juni was niet in het midden, maar in de tropische zone. De officieren dronken een beetje, de goede wodka in de scheepswinkel is naar huidige maatstaven (vooroorlogse inflatie deprecieerde de roebel), bijna goedkoper dan melk.
  De stemming werd echter verpest door het nieuws dat de volgende caravan met Amerikaanse stamppot niet zou komen, waardoor de snack in prijs omhoog ging, en in plaats van het malse Texas kalfsvlees moesten we de toch al saaie vis met augurk eten . De officieren probeerden verschillende keren het gesprek over het onderwerp van de oorlog te vertalen en vroegen om over bepaalde veldslagen te praten, maar Vasilchikov zweeg en leidde het gesprek opzij. Toen ze hem eindelijk hadden, blafte hij:
  - Ze sturen je naar het front, zodat je Kuz'kin's moeder herkent. Begrijp dat buskruit niet naar parfum ruikt, maar naar lijken!
  Een heel jonge marineluitenant (hij had net epauletten gekregen, na een half jaar training, die hij meteen van school ging) sprong:
  - Dat is wie we missen! Vrouwen! Mooie vrouw! Waarom zitten we alleen, want de stad is vol eenzame meisjes.
  De jongens juichten:
  - Natuurlijk, laten we meisjes gaan zoeken.
  De officier zong een romance:
  - Hoe lekker is het om op het gras te liggen, en wat heerlijk om te eten! Regel een herschikking in het badhuis en bel de jonge meisjes!
  Vasilchikov schreeuwde tegen de woedende jeugd:
  - Er is een avondklok buiten en de meiden slapen na hard werken! Niet iedereen heeft het geluk om zo'n dievenplek te bemachtigen, gelukzalig als het zweet en het bloed in het rond stromen.
  De officier plaagde:
  - Buskruit ruikt niet naar sterke drank, maar naar lijken, alleen voor soldaten, commandanten hebben gasmaskers met een filter!
  Vasilchikov fronste zijn wenkbrauwen.
  - Filosoof! Typisch Spinoza, het blijft alleen om te leren hoe je de trekker overhaalt met je tong! En het wordt: bah! Lies! Lies!
  De agenten lachten, zelfs de ramen begonnen te trillen. Vasilchikov voegde toe:
  - Je tong is geweldig als de geest van je tegenstander klein is!
  De jonge officier mompelde:
  "Genoeg, laten we wat gaan drinken!"
  De rest van de strijders brulde:
  - Dat klopt, giet het maar! Tot het ochtendgloren hebben we natuurlijk genoeg wodka, maar er zullen ook genoeg snacks zijn!
  En vurig water gegoten in glazen! Ja, dus het begon te koken en te schuimen, er klonken obscene, obscene liedjes.
  De deur zwaaide plotseling open en de kamer leek te worden opgeblazen door een orkaan. Een groot vurig meisje sprong op de agenten af en met al haar kracht brak ze een bakstenen muur met een onafgemaakte fles wodka. Het meisje riep:
  - Alcoholisten en boeren! Het hele land werkt, of vecht, je bent gelukzalig als varkens. Vergeten geweten en eer! Geen wonder dat Lenin zei: dronkenschap is de ergste van alle ondeugden, de bijzondere destructiviteit ervan in het publieke domein!
  De onderofficier was al behoorlijk dronken, hij kneep zijn ogen tot spleetjes en schreeuwde terug, terwijl hij een lege fles pakte:
  - Jij teef, maak dat je wegkomt! Nu zal ik!
  Het meisje raakte kort de teen van haar laars onder de knie. De klap leek licht, zonder bereik, maar de jongeman huilde en zonk. De fles viel en brak. Iedereen snakte naar adem, Vasilchikov riep uit:
  - Ja, dit zijn de tekenen van Anna Vedmakova, een toppiloot in Spanje en Finland. Ze heeft legendarisch haar, de kleur van vuur! Welkom, squadronleider...
  De Witcher knikte.
  - Ik heb nog steeds de rang van majoor en de eerste aaspiloot kende de ster van de held van de USSR toe. Net aangekomen in haar MIG-5 jager. Terwijl de rest van het squadron aan het oostfront zit. Ik kreeg de opdracht... Wel, het gaat jou niets aan dat ik de opdracht kreeg. Hoe dan ook, ik heb uw torpedojager nodig om onmiddellijk de Amerikaanse vlag te hijsen en naar zee te gaan.
  Vasilchikov was verrast:
  - Waarom de onze?
  De groene ogen van de Witcher flitsten.
  - Omdat deze auto in de VS is gemaakt. Het is bij u afgeleverd onder Lend-Lease, en volg dan alleen mijn bestellingen.
  Vasilchikov trok een grimas:
  - De kolonel gehoorzaamt de majoor, en zelfs van een andere afdeling. Jij hebt de autoriteit.
  Vedmakova hield een document voor met het zegel van de NKVD en de handtekening van de vice-voorzitter van het hoofdkwartier en de voorzitter van de Raad van Volkscommissarissen, het hoofd van de geheime politie - maarschalk Beria.
  - Begrepen! En zonder verder oponthoud, je zult alleen mij gehoorzamen! Wat er anders gebeurt, zal ik niet zeggen: je bent geen vijf jaar oud!
  Vasilchikov boog:
  - Mooi zo! De torpedobootjager is in beweging, het is alleen nodig om de matrozen uit de kazerne te halen en over twee uur uit te zeilen.
  Vedmakova greep de jonge officier bij de haren, ze was een kop groter dan hij en duidelijk sterker:
  - Wat een lomperd en een dronkaard! Waarom heb je zo'n ontbonden team! Deze man lijkt meer op een scheepsjongen dan op een officier. Misschien om te beginnen, blaas het goed op zodat alle hop eruit komt.
  Vasilchikov schaamde zich:
  - Dit is Pasja Kolobkov. Hij werd volgens een verkort programma rechtstreeks van de Suvorov-school naar cursussen gestuurd. Hij is nog best een jongen, over twee maanden is hij zestien jaar oud.
  Witcher trok een grimas:
  - Wauw! Op vijftien en al een officier! Dat is wat versnelling doet! En ik wist niet dat milks al titels kregen.
  Vasilchikov haalde zijn schouders op.
  - Aan het communistische front groeien kinderen vroeg op! Bovendien overkwam hem een verhaal, alsof hij het beste verhaal schreef over de fantastische verdediging van Moskou, en Zhukov merkte dit op en adviseerde hem de jongen over te dragen van cadetten naar officieren.
  De Witcher verbeterd:
  - Mooi zo! Het is niet erg dat hij niet gek is, maar drink niet meer! Ik kan het ruiken, en mijn neus is als een hond, direct onder het tribunaal! Eigenlijk betaal je ervoor. Al een man van middelbare leeftijd, maar hijzelf.
  Vasilchikov hoestte:
  - Eigenlijk ben ik tweeëndertig, maar ik ben al zes keer gewond geraakt in Spanje en Finland, dus ik lijk oud ...
  Vedmakova wilde iets zeggen als reactie, toen plotseling een monsterlijk gebrul de stilte voor de dageraad verbrak. Het was alsof er zware keien uit de lucht vielen, de ruit barstte in één klap. Scherven hagelstenen beukten op de tafel en belandden zelfs in de handen en gezichten van dronken agenten. Witcher schreeuwde:
  - Iedereen onmiddellijk naar buiten.
  Vasilkov schreeuwde als antwoord, zo erg zelfs dat hij bijna zijn stembanden scheurde:
  - Dit zijn schelpen van 12 inch! De Japanse slagschepen lijken op jacht te zijn, dat wil zeggen.
  Vedmakova sloeg geïrriteerd met haar laars tegen de muur:
  - Begonnen, maar niet zoals we hadden gepland! Helemaal niet! Verdomme, we moeten het squadron onmiddellijk naar zee brengen en de vloot van het land van apen met kleine ogen tot zinken brengen.
  Vasilchikov mompelde:
  - Er zijn alleen wapens op mijn torpedojager en op een paar kleine troggen. We hebben niet eens een antwoord.
  Vedmakova toonde haar vuist:
  - Nou, je zou kustartillerie moeten hebben! Niet iedereen werd immers naar het westfront gestuurd, evenals de luchtvaart. Er wordt immers al jaren gesproken over het feit dat Japan elk moment in de oorlog kan stappen.
  Vasilkov wilde iets zeggen, maar opnieuw rommelde het, brokstukken regenden naar beneden. De sirene loeide en waarschuwde voor de komst van vliegtuigen. Vasilchikov stond op en schreeuwde boven het gebrul van de Witcher uit:
  - We hebben luchtvaart, en kustbatterijen, ook al zijn ze niet in een complete set, zijn beschikbaar. Laten we antwoorden!
  De piloot gromde terwijl ze door de straten rende:
  - Ik zou gewoon naar mijn jager rennen en deze Jappen planten, het zal niet genoeg lijken. Ze zullen nog steeds betalen voor Tsushima en Muden.
  Vasilchikov was het ermee eens:
  - Ja, ze zullen betalen! Ja, zelfs met een percentage!
  Er waren explosies en het late getjilp van luchtafweergeschut. Over het algemeen werd het grootste deel van de luchtverdediging van Vladivostok in het eenenveertigste jaar uitgeschakeld om de verdediging van Moskou te versterken (er werd verwacht dat Hitler zou toeslaan, maar toen ging het voorbij!), Dus de meerdere punten van de mug -huis van het land van de rijzende zon leek niet veel aandacht te besteden aan dergelijk "lawaai". Japanse duikbommenwerpers dropten lentegeschenken met een doordringende kreet. De klap werd zowel aan de stad als aan de vloot toegebracht. De Japanse vliegtuigen zijn niet al te groot, maar wendbaar, maar de slagschepen daarentegen zijn fors. Tot nu toe zijn de Amerikanen erin geslaagd om slechts twee van dergelijke schoonheden tot zinken te brengen, en de overlevenden, samen met de kruisers, waren de kust aan het vernietigen. Het leek sterk op de gemene aanval van het Land van de Rijzende Zon op 27 januari 1904. Alleen toen was er geen luchtvaart.
  Vasilchikov voelde dat hij stikte van het rennen. Hij is geen superman, maar een eenvoudige man met zieke longen, gevangen in een moeilijke situatie. En in Vedmakova haalde ze hem niet veel in. Ik vraag me af hoe oud ze is, amper dertig, haar borsten zijn groot en haar schouders zijn breed als die van een man.
  Vedmakova draaide zich plotseling om en zwaaide met haar hand:
  - Ren niet weg oude man, volg me! - Ze schreeuwde met zo'n kracht dat de geluidsgolf haar oren raakte. - Breng de torpedojager zo snel mogelijk naar zee.
  Explosies rommelden in de buurt, puin regende naar beneden, een van hen viel direct op Vedmakova en ze ving het mechanisch op met haar handen. Het pilotenmeisje voelde zich een keeper die met succes een penalty won, het fragment was rond, warm en zag eruit als een bal. Anna voelde plotseling iets vloeistof langs haar armen stromen. Het meisje keek naar het fragment, en toen kwam zelfs haar ijzeren krijger, gehard door drie jaar oorlog (Samen met de Spanjaarden), misselijkheid in haar keel. Ze had een babyhoofdje in haar handen. Arm meisje (dit is te zien aan de korte staartjes, met uitgestoken ogen. Vedmakova legde voorzichtig haar hoofd op het gebarsten asfalt en kruiste:
  - Je had geen tijd om te zondigen, niet om te leven! Er is echter geen grotere zondaar dan God, daarom is er geen grotere zonde dan onverschilligheid voor het lijden van kinderen.
  Opnieuw een brul en fragmenten, één raakte het meisje in de kofferbak en krabde aan de huid. Vedmakova wilde zich al omdraaien en zo snel mogelijk naar de landingsbaan rennen, waar haar MIG geduldig wachtte op de agressieve gastvrouw, maar...
  Scherp als een dolkmes, ontwaarde de blik van de krijger een ondraaglijke grimas van pijn op het gezicht van de kapitein van de eerste rang Vasilchikov, toen zijn bovenste deel van het afgescheurde lichaam omhoog vloog door de explosiegolf. Het meisje ontweek het fragment zelf ternauwernood. Op een of andere manier haakte ze al een keer in haar wang, zelfs tijdens het luchtgevecht in Spanje. Als gevolg hiervan bleef er een diep litteken achter, dat haar uiterlijk lange tijd verwende. Toegegeven, in Siberië werd ze voorgesteld aan een zeer sterke tovenaar, die, met behulp van zalven en het aanroepen van geesten, erin slaagde deze wond en nog een paar te genezen alsof hij er nooit was geweest. Hiervoor gaf Vedmakova hem haar onschuld, de geneugten van vrouwen kennende. Daarna ving het meisje de minste kans om het geluk van liefde met een man te bijten, wat heel moeilijk was in schijnheilige Sovjet-tijden, zelfs met haar satanische schoonheid en haar vermogen om te verleiden. Het gaat er natuurlijk niet zozeer om de man te overtuigen, maar om ervoor te zorgen dat de feestorganisator hier niets van te weten komt. En er zijn zoveel oplichters van allerlei slag dat een verklikker, op een verklikker en een verklikker, ze voortdrijft. Echt versnellen kom je dus niet als je carrière je dierbaar is. Maar ongeveer vier maanden geleden, toen ze de ster van de held ontving, voor het vijfentwintigste fascistische vliegtuig dat op rij werd neergeschoten: ze ontmoette elkaar in Beria. En in de hele Sovjet-elite was er geen grotere rokkenjager dan het hoofd van de geheime en openlijke politie.
  Vedmakova liep als een landingsbaan. Bovendien, wat haar zelden overkomt, vermengde ze de straat in een onbekende stad, waardoor ze de afstand alleen maar groter maakte.
  De piloot vluchtte en herinnerde zich: Beria was inventief in bed, maar niet haar smaak, kaal, buik, niet Apollo. Dus hij werd nooit haar minnaar. Over het algemeen zijn geruchten dat Beria vrouwen heeft verkracht duidelijk overdreven. Als hem een duidelijk nee werd verteld, nam de tweede man van het Rode Rijk in de regel geen toevlucht tot dwang. Maar wie durft van de meisjes nee te zeggen tegen zo'n monster? Beul van Rusland nummer één!
  Maar hier werd ze een vertrouweling van Lavrenty Palych. Over het algemeen werd ze een van de eerste vrouwelijke vrijwilligers die in Spanje vocht. In feite namen maar weinig Sovjetpiloten deel aan deze burgeroorlog. Het lijkt erop dat Stalin zelf niet bepaald de overwinning van de socialisten wilde. En wat logisch is, in Frankrijk wonnen de socialisten, schijnbaar linksen, en verslechterden de betrekkingen met de USSR alleen maar. Maar aangezien Franco een fascist en een bourgeois is, en de Spaanse volksregering links lijkt te zijn, was het tegelijkertijd onmogelijk om verzoeken om hulp volledig te negeren. Ja, Sovjetpiloten moesten ervaring opdoen, nieuwe uitrusting uitproberen. Aanvankelijk verliep de oorlog met wisselend succes, maar toen wist het leger van Franco, met de steun van Italiaanse en Duitse eenheden, Catalonië in te nemen. De strijd in de lucht was eerst gelijk, maar toen verscheen de beroemde Messerschmitt. In het allereerste luchtgevecht voelde Vedmakova de kracht van dit vliegtuig in vergelijking met de IL-16. Met name snelheid, een verschil van honderd kilometer per uur, stelde de fascistische piloten in staat zelf te kiezen waar, hoe en wanneer ze zich bij de strijd wilden voegen. Ten tweede kon de bewapening van een 20 mm luchtkanon een triplex IL-16 op een lange afstand neerschieten, terwijl de ME-109, met kogelvrij frontaal pantser, schoten vasthield van een 9,6 mm machinegeweer van een Sovjetjager. Daarom was het, om Messer te vernietigen, nodig om van achteren aan te vallen, of als je veel geluk had om in de motor of het kijkglas te komen. Opgemerkt moet worden dat de Duitsers ook veel beter communiceerden en harmonieuzer handelden. Vedmakova werd twee keer neergeschoten en de derde keer raakte ze ernstig gewond en werd ze gevangengenomen. De tijden waren toen hard, maar aangezien de oorlog al verloren was, viel Madrid, Hitler beval, als teken van goede wil en het plannen van een alliantie met Stalin, de terugkeer van Sovjet-gevangenen naar hun thuisland. Vedmakova bracht slechts een maand in gevangenschap door, ze werd in een ziekenhuis voor officieren geplaatst, goed gevoed en verzorgd. Niemand sloeg of verkrachtte, misschien probeerden de nazi's en het Franco-regime voor de hele wereld zich te tonen als humanisten in tegenstelling tot de bloedige tiran: Stalin! Maar na terugkeer naar haar vaderland, van alle voormalige krijgsgevangenen, bleef er slechts één Vedmakova vrij.
  Toegegeven, het bevel voor de enige neergehaalde Italiaanse jager werd haar ontnomen. Maar ze bleef in het leger en nam zelfs deel aan de oorlog met Finland. Het Suomi-land had slechts 118 verouderde multiplex in zijn vliegtuigvloot. Het meisje nam bijna niet deel aan luchtgevechten, ze was meer bezig met verkenning, ze ontving een bevel, het lijkt één eendekker, ze schoot toch neer, maar het werd niet geteld.
  Nachtverkenning is echter ook niet slecht, het is een belangrijke zaak voor het leger. Het feit dat de oorlog met de Finnen honderdvijftien dagen duurde en de Sovjettroepen een halve kilometer per dag oprukten, kon natuurlijk niet anders dan een gevoel van ergernis veroorzaken. Beria liet haar toen weten dat de verhouding van verliezen vijf op één was in het voordeel van het land Suomi. Toegegeven, de Mannerheimlinie werd doorbroken door een frontale aanval, wat ook een prestatie is. Vyborg komt met geschenken - deze werden echter niet ingenomen, maar achtergelaten door de Finnen na de ondertekening van het vredesakkoord. De oorlog werd gewonnen, zij het door te betalen met een rivier van bloed. Vedmakova communiceerde vaak met de gewonden, infanterie en tankers. Over het algemeen was het organisatieniveau van het Rode Leger verre van perfect. Hoewel, bijvoorbeeld, de KV-2-tank een sterke indruk op het meisje maakte. Zijn 152 mm houwitser kon dugouts breken en batterijen onderdrukken. Er waren ook nieuwe Sovjet-vliegtuigen MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU en anderen. Vedmakov kreeg de MIG, genoemd naar Mikoyan. Het vliegtuig had uitstekende vliegprestaties en het grootste hoogteplafond onder de Sovjetvalken. Toegegeven, dit vliegtuig begon letterlijk aan de vooravond van de oorlog aan te komen, de meeste piloten hadden slechts een paar uur vliegtijd en ze waren geplant op de nieuwste, onontwikkelde helmen. Maar meer ervaren kaderleden vlogen nog met de verouderde IL-16, een toestel dat een topsnelheid had van twintig kilometer lager dan de Yu-88 bommenwerper. Er lijkt dus veel luchtvaart te zijn, maar als je de kwaliteit ervan neemt ...
  De Duitse aanval kwam niet geheel onverwacht. Sinds januari deden er geruchten de ronde dat er oorlog dreigde. Ongeveer vijf miljoen reservesoldaten werden opgeroepen voor het leger, de duur van de militaire dienst werd verlengd tot vier jaar, tanks werden tot aan de grens getrokken. En tegelijkertijd waren ze actief loopgraven aan het graven, een groot leger stond niet in het veld, alsof ze het met opzet hadden uitgeschakeld en het zo hadden ingericht dat het voor de Duitsers gemakkelijker was om onze troepen te omsingelen en te vernietigen. Ze was in de vestingwerken. Toegegeven, in mei ging het gerucht dat er een besluit was genomen en dat de bevrijding van Europa op het punt stond te beginnen. In principe, Vedmakova, als Stalin Hitler eerder zou slaan, zou ze alleen maar bedankt zeggen. Voor elk land, en vooral Rusland, is het heel natuurlijk om in territorium te groeien, om te streven naar uitbreiding. Heerser-veroveraar, dit is een eretitel... En in het algemeen is het uiteindelijke doel van het communisme een wereldrevolutie, een Sovjet-Unie voor de hele planeet, met het vooruitzicht op expansie in de ruimte. Men kan tenslotte niet lang aarzelen en de nazi's toestaan wapens te maken die de mensheid kunnen vernietigen. Aan de andere kant, wat een idioot moet je zijn, dat het zo dom is om zowel het leger als het land te vervangen. De troepen in de meest kwetsbare vorm houden en alle gegevens over de op handen zijnde aanval negerend? Twee maanden voor het begin van de oorlog viel een bekende tovenaar haar aan zodat op de kortste dag van het jaar fascistische hordes de USSR zouden binnenvallen! En hij stuurde haar een beschermend medaillon en waarschuwde dat Vedmyakova, zolang het op haar was, geen gevaar zou lopen voor dood of letsel. En wat! In een paar dagen tijd heeft hij al negenentwintig fascistische vliegtuigen neergeschoten, waaronder twee Yu-488's, en één Yu-287 trouwens, de laatste bommenwerper is zo wendbaar dat de MiG-5 hem nauwelijks kon inhalen . Daarna smeekte Vedmyakova om een auto met de laatste aanpassing. Hoe zit het met de ruiter en het paard. Onder Sovjetvrouwen is ze de eerste in het aantal neergehaalde auto's en onder mannen de eerste van de eersten. Dus gaven ze de majoor. Zo snel, als in een sprookje. Maar de overwinning van het Derde Rijk is heel reëel. De wending in Afrika in de eenenveertigste, en dan het vertrek uit de oorlog van alle mogelijke bondgenoten die capituleerden voor het Derde Rijk, en nu ook een verrassingsaanval door Japan. Dat laatste is over het algemeen slecht, maar niet dodelijk. Ja, de bevolking van Japan, ongeveer honderd miljoen of zelfs iets meer nu! (Er is lange tijd geen volkstelling geweest, maar het geboortecijfer is erg hoog, en tot nu toe, zonder beperkingen op het demografisch beleid, is de toename groter dan in de USSR). En als we daar nog het marionettenregime met de Chinese 'keizer' in Mantsjoerije bij optellen, dan zijn dat er nog eens dertig tot veertig miljoen (niemand heeft daar echt lang geteld). Bovendien zijn er driehonderd miljoen veroverde kolonies.
  Toegegeven, een deel van de Japanse troepen kluistert China, maar nu zal de vrede hoogstwaarschijnlijk worden getekend met Chiang Kai Shek, of beter gezegd, wat er van hem over is gecapituleerd, en samen met Amerika zullen ze zich verzetten tegen Mao's toch al kleine Rode Leger.
  In Mantsjoerije zelf zijn al ongeveer tien miljoen Japanners en drie miljoen tweehonderdduizend 'Chinese' soldaten. De totale sterkte van de Japanse strijdkrachten is ongeveer zevenentwintig miljoen, maar ze zijn ofwel verspreid over Azië en zelfs in de Verenigde Staten, of vier miljoen van hen zijn zelfverdedigingstroepen en bevinden zich op de skeletten. Japan heeft veel tanks, slechts tweeëntwintig en een half duizend, en in Mantsjoerije zelf ongeveer tienduizend. En de tanks zelf zijn zwak, erger dan de Duitse modellen van 1941. De meest massieve Chi-Ha zal zelfs van dichtbij niet in het pantser van de T-34 kunnen doordringen, en onze auto kan scoren op een afstand van meer dan een kilometer. De waarheid is echt, de T-34 raakt nauwkeurig vanaf 500 meter. De herbewapening met optica is vertraagd en het zicht is nog steeds zwak. Maar dit zijn tanks en de Japanse luchtvaart is niet slecht. De waarheid is een beetje erger dan Duits en Amerikaans, maar dat is maar een klein beetje. Het verschil is niet meer dan zes maanden. Tijdens de gevechten bij Khalkhin Gol schoot een Japanse toppiloot (verdomme, zijn achternaam vloog uit zijn hoofd, hij leek volkomen dom in deze vleesmolen), 41 Sovjet-vliegtuigen neer totdat hij klaar was. Dus waar gaat het over? Japan heeft een goede luchtvaart en het opleidingsniveau van azen is hoog. Toegegeven, herbewapening met nieuwe vliegtuigen tijdens de oorlog is een idee dat langzamer gaat dan dat van andere landen. Waarom? Misschien vanwege het feit dat het land van de rijzende zon niet genoeg industrieel potentieel heeft om tegelijkertijd de aanval van de Verenigde Staten af te weren, die meer dan tweehonderd vliegtuigen per dag produceert, en nieuwe modellen onder de knie te krijgen. De Amerikanen bombardeerden Japan zwaar, verwoestten fabrieken, verbrandden steden. Het is echter nog steeds niet zo intens, totdat de eilanden te ver weg zijn, ze geen tijd hadden om dichtbij te komen, en nu, toen ze capituleerden voor het Derde Rijk, bombarderen ze helemaal niet. En hoe om te gaan met zo'n macht. De Japanse marine is veel sterker dan de huidige, onvolledige Stille Oceaan. Zolang het niet gezonken is, kan men niet eens aan de overwinning denken. Maar hier is het landleger ... In het Verre Oosten, vlakbij de grens, zijn er formeel tweeënzeventig divisies, Beria gaf deze informatie aan haar onder grote geheimhouding, plus nog drie grensdivisies en twee divisies van de NKVD. Het lijken er nogal wat, maar die zijn volgens het reguliere aantal volledig bemand, alleen de troepen van de NKVD. De overige divisies hebben staten in vredestijd. Dit betekent dat Japan een groot voordeel heeft in infanterie, luchtvaart en zelfs in tanks. Welnu, in tanks wordt het van onze kant gecompenseerd door kwalitatieve superioriteit, en de rest is veel erger. Hoewel als je handvuurwapens neemt, Japan ook achterblijft in het aantal machinegeweren, meestal heeft het geweren. De divisies in het Verre Oosten zijn echter slecht uitgerust met machinepistolen. Er zijn niet genoeg machines voor iedereen. Dus ... In termen van kwaliteit is er geen superioriteit in de infanterie, eerder, erger nog, alle beste officieren worden overgebracht naar het Sovjetfront, hier worden de slechtste troepen in de regel niet beschoten, met een minimum van militaire training. Dit betekent dat de oorlog begint, in een uiterst ongunstige situatie voor de USSR. En niet een paar nieuw gevormde reserves zullen naar het oosten worden gegooid ...
  Witcher prikte plotseling in de vuurzee. Het gebombardeerde stadsziekenhuis stond in brand. Het beeld is werkelijk apocalyptisch en vrouwen, kinderen en oude mensen branden levend. Hier viel de baby regelrecht in het vuur, en rondom was er een verschrikkelijk gebrul en gekreun.
  Vedmakova voelde de trompetten van de aartsengelen in haar hoofd en wierp zichzelf in de vlammen. Tongen van vuur likten de blote handen en het open gezicht van het meisje, maar de piloot bewoog zo snel dat ze erin slaagde het kind te grijpen en hem uit de omhelzing van vernietiging te trekken.
  Het meisje sprong eruit, voelde slechts een lichte jeuk op haar huid en wierp een blik op de baby. Helaas, het was te laat, de jongen stikte, trok vlammen in zijn longen, brandwonden op zijn ronde gezicht. Dergelijke gescheurde blaren op de huid zijn zachter dan madeliefjeknoppen. Witcher schreeuwde:
  - Hier is het menselijke chaos!
  Ze sloeg met haar laars een stapel afval, waarna ze zich haastte om te helpen wie er nog meer gered konden worden. Het was als een cobra die tussen de gasbranders danste, het meisje kronkelde heel bizar en danste. Ze brandde zich, haar laarzen smolten, haar tuniek verkoold, maar ze bleef koppig vechten voor elke traan van een kind, voor elke slag van een klein hartje, voor elk kwetsbaar leven, maar zo noodzakelijk voor het land! De laarzen vielen uit elkaar en nu danste het meisje door de wervelwinden van vlammen, haar blote, charmante benen. Ze was een martelares, maar niet alleen een non die zichzelf martelde met vasten en een zweep, wat noch God noch mensen ten goede komt, een martelaar-vechter die specifieke levens redt. De benen van de meisjespiloot waren bedekt met een laag kleine blaren, maar ze bewogen nog sneller en nauwkeuriger van pijn.
  De kapitein van de medische dienst haalde grote laarzen uit zijn tas en riep naar haar:
  - Pak ze, trek ze snel aan! Je wordt zo kreupel.
  De piloot antwoordde onmiddellijk:
  - Het is beter lichamelijk kreupel te worden dan moreel een freak te zijn! Geen seconde voor jezelf, alles voor het front, alles voor de overwinning!
  De kapitein van de medische dienst antwoordde:
  - Dit is een echte Sovjet-man!
  De heks vervloekte:
  - En wat ben je waard om mensen te redden!
  De kapitein zuchtte.
  - Ik heb prothesen, in plaats van benen!
  Vedmakova, die een ander meisje met een half verschroeid gezicht en bewusteloos naar voren trok, riep:
  Hoe wreed is God!
  De kapitein haalde zijn schouders op.
  Het is niet de schuld van God, maar van mensen!
  Vedmakova maakte bezwaar:
  - Dit is hetzelfde als zeggen - niet de ouders zijn schuldig, maar de kinderen!
  De kapitein wilde iets zeggen, maar de rookwolken kwamen in zijn keel en hij hoestte boos.
  Het meisje op blote voeten brulde:
  - Ik ben een heks en er is geen mooier beroep!
  En met blote hielen vervolgde ze:
  - Adolf laat er groeten en een boeket in de boze kist zijn!
  De bombardementen verdwenen, maar de beschietingen gingen door. De kanonnen van het schip hebben een behoorlijke voorraad granaten, maar het vuur was nu meer gericht op de ontwapende Sovjetschepen. Yamamoto begreep dat dominantie op zee het initiatief in deze oorlog voor lange tijd zou overdragen aan Japan. En om schepen te bouwen, is het proces duur en lang, hoewel bijvoorbeeld onderzeeërs misschien gemakkelijker te stempelen zijn. Hier moet natuurlijk ook rekening mee worden gehouden, maar het is belangrijk om de structuur te doorbreken. Admiraal Yamamoto, de machtigste man van Japan na keizer Hirohito, voelde zich een god. Een echte god, dus de religie van het land van de Rijzende Zon leerde dat de beste manier tot vergoddelijking militaire bekwaamheid is! En nu kon de grote commandant willekeurig de ruimte om hem heen kwellen en verminken.
  Boven Vladivostok hangen kilometers dikke zwarte rookwolken; dit zijn olieopslagfaciliteiten en brandstofdepots die in brand staan. Honderden, duizenden mensen worden verbrand, hel, nou, daarna, hoe kun je je niet voelen als een god die wraak nam op de Russen voor eeuwen van vernedering, een groot volk wordt gedwongen zich te nestelen op een reeks eilanden die zo klein zijn in vergelijking met de uitgestrektheid van Rusland. Nu de Russische vloot aan het zinken is, zullen ze, in tegenstelling tot de haven van Peru, geen enkel schip verlaten.
  Tijdens de Slag om Khalkhin Gol stelde Yamamoto voor om Vladivostok een soortgelijke slag toe te brengen, waarvoor een gedetailleerd plan werd opgesteld. Maar Hitler sloot onverwacht vrede met Stalin. In het algemeen, idioot Hitler, begon het bloedbad van de Joden en zette zich daarbij zowel Polen als de landen van het Westen tegen zichzelf. En waarom had hij het nodig? Wilde je Joodse rijkdommen verwerven? Maar het was beter om eerst een wereldmacht te worden en de USSR te verslaan, en misschien daarna andere landen. Het Westen is gemakkelijker te winnen omdat zijn mentaliteit veel minder wordt gekenmerkt door fanatisme en een neiging tot zelfopoffering. Is er tenminste één geval bekend van het rammen van Amerikaanse piloten. Toegegeven, er waren een paar aanrijdingen, maar dit is hoogstwaarschijnlijk een ongeluk.
  Russen zijn fanatiek, wat vreemd is, omdat het orthodoxe geloof zelfmoord niet goedkeurt, en helemaal niet denkt dat men met wapenfeiten een weg naar het paradijs kan verdienen. Over het algemeen zijn de leringen van Christus naar zijn mening buitengewoon dom en onpraktisch. Hij Yamamoto las de Bijbel en verwonderde zich over de domheid van mensen om zo'n pacifistische God te beschouwen. Hij leert bijvoorbeeld: ze slaan je op de rechterwang - draai je naar links, ze vragen om één shirt - geef er twee, hou van je vijand! Alleen een geestesziek persoon kan Christus als God beschouwen. Zo'n religie is alleen goed voor slaven, gebonden vazallen. En heel Europa en de halve wereld moeten geloofd hebben.
  Het is waar dat de leer van Jezus, ondanks het feit dat het het principe van het Oude Testament verwerpt, oog om oog, en je leert je vijanden lief te hebben, de Britten niet verhinderde een derde van de hele planeet te veroveren, waardoor de meest uitgebreide rijk in de geschiedenis van de mensheid. En dit ondanks de religiositeit van Groot-Brittannië, waar God zelfs in het volkslied wordt genoemd. Vreemd genoeg zweren Amerikaanse presidenten op de Bijbel, maar bombardeerden ze desondanks Japanse steden met napalmbommen, waarbij duizenden vrouwen en kinderen levend verbrand werden. Bovendien doodden ze de burgerbevolking, niet per ongeluk, maar opzettelijk, dit was een tactiek om de burgerbevolking te terroriseren: het ondermijnen van menselijke en economische hulpbronnen.
  Maar de Japanners bombardeerden eerst de Verenigde Staten niet, voor de Duitse invasie, gedurende de hele oorlog brak slechts één bommenwerper door en doodde slechts zes burgers. En ze schrijven ook speciale wreedheid toe aan de samoerai. Immers, de Yamamoto kon desgewenst met bommenwerpers doorbreken naar Amerikaanse steden, zeker na de nederlaag van de Yankee-vloot bij de haven van Peru. Ja Europeanen zijn morele klootzakken. Ze hebben een pervers begrip, geloof, onderwijzen en niet doen!
  Niet zo in Japan! Wat ons wordt geleerd, is wat we doen. Er bestaat niet zoiets als God zegt de andere wang toe te keren, maar zijn dienaren doodden opzettelijk kleine kinderen. Ja, in het algemeen kan het geloof dat God één en Almachtig is, niet waar zijn. Als hij alleen was, dan zou hij er natuurlijk voor zorgen dat mensen hem correct aanbidden, in geloof en waarheid, en één enkele leerstelling hebben. En dus bidt iedereen zoals hij wil, wat hij wil. En de wereld is te lelijk en te verkeerd om door één enkele Almachtige God te worden geschapen. Elke verantwoordelijke heerser streeft immers in de eerste plaats naar orde en gerechtigheid. Hij wil dat de sterke, wijze, nobele, eerlijke mensen in de eerste plaats zijn, en de rest corrigeert zichzelf, groeit fysiek en spiritueel, of ... Als God echter de Almachtige en de Schepper van het universum is, dan zou hij geen lichamelijke en mentale freaks creëren.
  Immers, waarom wordt de keizer soms gedwongen om de zwakheden van mensen als een gegeven te verdragen? Omdat er geen andere uitweg is, kan hij freaks niet in een oogwenk in knappe mannen en lafaards in stoutmoedige mannen veranderen. Maar als ik kon, zou ik het meteen doen! Helaas, ik moet accepteren wat is en omgaan met het menselijke materiaal dat ik als een gegeven heb ontvangen. Maar van wie hij het kreeg, is een andere vraag. Ja, en de keizer zelf heeft zwakke punten: hij is gewoon een man - hij wordt oud, ziek, afgeleefd. Vreemd genoeg leeft een goddelijke keizer vaak minder dan een gewone dienaar, heeft hij minder wapenvaardigheden dan de meeste generaals en veel soldaten. Welnu, wat staat erin van de Almachtige God. Maar wit is niet beter! In de hele geschiedenis van Europa was er geen verschrikkelijker en succesvoller veroveraar dan Hitler. Ja, hij is echt een symbool van de militaire bekwaamheid van blanken! En niettemin kon de grootste bevelhebber aller tijden en volkeren niet eens het gymnasium afmaken, een middelbare schoolopleiding volgen, die verplicht is in Japan!
  . HOOFDSTUK 5
  Bovendien werd Hitler om gezondheidsredenen niet toegelaten tot het leger. Vreemd genoeg bleek deze ijveraar van de krachtcultus, de leeuw van de oorlog, zo fysiek zwak te zijn dat hij zelfs in Duitsland, waar op elke post een militaire post is, niet als soldaat werd opgeroepen. Hoe gedegradeerd Europa is.
  Stalin, een andere van de meest prominente politici van onze tijd, had echter ook geen middelbare opleiding, hij was een goudklompje. En interessant genoeg werd hij om gezondheidsredenen ook niet opgeroepen voor het leger. Interessant, toevalligheden, twee kwaadaardige vijanden hebben geen middelbare opleiding genoten, werden om gezondheidsredenen niet opgeroepen voor militaire dienst, hadden vaders van dronkaards en Hitlers vader werkte eerst ook als schoenmaker!
  Hier is zo'n toeval, vreemd, onheilspellend. Göring, de officiële opvolger van Hitler, is niet zo. Hij komt uit een familie van aristocraten, de voorouder van Göring was de plaatsvervanger van de huidige heerser van Duitsland, Bismarck. Daarom Churchill: een aristocraat, uit een adellijke familie, en Amerikaanse plutocraten, (President Roosevelt is niets meer dan een pion, ze vonden al snel een gemeenschappelijke taal met hem.
  Ze wilden Hitler door hen vervangen, maar het lukte niet. Hitler veroverde ze allemaal! Göring is een zakenman, oligarch, aristocraat en pragmaticus. Hij is beter dan Hitler in staat om alle anti-bolsjewistische en anti-Russische krachten van de hele wereld te verenigen. Amerika en Groot-Brittannië willen Rusland beëindigen, ongeacht het heersende regime, maar de communisten, die het concept van privébezit ontkennen, willen zo graag een einde maken. Het is fanatiek dat ze zelfs een oogje dichtknijpen voor de buitensporige versterking van Duitsland en dat ze zelf gedwongen worden om zich bij het Derde Rijk aan te sluiten.
  Duitsland is echter een geopolitieke concurrent, maar een concurrent binnen het kader van de kapitalistische en aristocratische spelregels, en het bolsjewistische Rusland is absoluut vreemd en vijandig. Het is zelfs verrassend dat Churchill zelf Stalin hulp aanbood, ondanks al zijn anti-communistische, traditionele, Engelse haat tegen Rusland.
  In 1941 wilde ik het Rusland van Stalin tegen het Duitsland van Hitler opzetten. Pijnlijk knijpen de Duitsers hem. Per slot van rekening is Duitsland onder het rood een oorlogspaard dat voor de Sovjet-strijdwagen is ingezet, en de USSR onder het bruin is een eeuwige partijdige zone. De fanatieke bolsjewieken zullen zich immers niet verzoenen en zullen een langdurige guerrillaoorlog voeren, die het Derde Rijk zo zal uitputten dat alle dromen van verdere expansie als een regenboog na een onweersbui zullen verdwijnen! Rusland onder Duitsland, beter dan Duitsland onder Rusland! Als we dit begrijpen, is het duidelijk waarom Churchill en de Verenigde Staten, na een militaire nederlaag en overgave, zo snel toenadering zochten tot het Derde Rijk.
  Yamamoto is een pragmaticus, hij was tegen de oorlog met de VS en Groot-Brittannië. Maar deze twee rijken provoceerden zelf Japan door een embargo op te leggen op de levering van aardolieproducten. Het land van de Rijzende Zon heeft immers geen eigen bronnen en vele andere grondstoffen. De Japanners waren aan het onderhandelen, de Amerikanen kwamen met steeds meer vernederende eisen.
  En tegelijkertijd zorgden de Yankees, die de oorlog uitlokten, er helemaal niet voor dat het leger en de marine gereed waren om te vechten. De verleiding bleek te groot, des te meer was er een sprankje hoop dat Moskou op het punt stond te vallen en Duitsland, en haar bondgenoten zouden te hulp schieten. Bovendien was er de hoop dat de Verenigde Staten, die nog steeds een relatief democratisch land zijn en sterk afhankelijk van de publieke opinie, als de oorlog zou voortduren, geen bloed zouden willen storten op de eilanden van andere mensen. Inderdaad, waarom zou een gewone Amerikaan op straat zinken doodskisten kopen bij zijn familieleden, als we het niet hebben over het beschermen van het grondgebied van de Verenigde Staten zelf, en zelfs vrij hoge militaire belastingen betalen! Misschien is dat de reden waarom het tsaristische Rusland verloor, met meer soldaten, maar het Russische volk beschouwde Mantsjoerije niet als hun territorium en wilde niet met bloed en zweet betalen voor abstracte belangen. Helaas ging Hitler niet naar Moskou, deels vanwege de onvoorbereidheid op de strenge winter, en deels vanwege het fanatisme dat kenmerkend was voor de bolsjewieken.
  Ik wilde het zelf niet meemaken.
  Maar niet alleen de bolsjewieken, het Russische volk is geneigd zichzelf op te offeren voor grote doelen. De eerste luchtram is immers gemaakt door de Rus Messer. Het is zelfs verrassend dat hij dit niet deed omwille van de houris van het paradijs, maar omwille van het vaderland. Hoewel ... Messer is gedeeltelijk een dwaas, hij is tenslotte een meester in aerobatics, een uitvinder, een ontwerper en natuurlijk zou een levende veel meer voordeel opleveren voor het moederland. Misschien hebben de Yankees het niet zo mis, ze herhalen het principe: overleven is het belangrijkste in de strijd! De doden kunnen immers niet meer doden!
  Een aantal halfnaakte meisjes met blote borsten bogen goedkeurend.
  Admiraal Naumo merkte op:
  - We hebben al meer dan tweederde van de munitie opgebruikt. De kanonnen zijn erg heet, ze worden overgoten met emmers water!
  Yamamoto maakte een kruis met zijn vinger in de lucht en zei met een lage, licht hese stem:
  - Ik denk dat de kanonnen bestand zijn tegen het laatste derde deel van de granaten. Hoewel nee, knock-out tot vijfennegentig procent.
  Admiraal Naumo haalde zijn schouders op en veegde het zweet van zijn voorhoofd.
  - Is het de moeite waard om op de eerste dag het beste te geven?
  Yamamoto balde zijn vuisten.
  - Kosten! Natuurlijk is het de moeite waard! We hebben de Russen verrast, zoals het was in 1904, de Duitsers in 1940, maar Stalin zal het bevel streng straffen en dit zal niet meer gebeuren. Het is dus noodzakelijk om het feit te gebruiken dat de drakenstaart in slaap viel. Eigenlijk begrijp ik Stalin, de oorlog met Duitsland nam zijn aandacht zo in beslag dat hij stopte met het verzorgen van het Verre Oosten. En zijn entourage zonder leider durft het initiatief niet te nemen. Hier hebben we onze slag gemist. Evenals de Amerikanen. Het was voor iedereen duidelijk dat de zaak werd voorbereid, de wolken pakten zich samen, de donder zou spoedig toeslaan, maar ...
  Ze renden, flitsend op blote voeten, ronde hakken van het meisje. Ze waren op een belangrijke missie.
  Naumo raakte het gevest van het samoeraizwaard aan dat aan zijn riem hing, of zoals het ook gewoonlijk katana wordt genoemd:
  - Russen komen altijd te laat! De oorlog zal niet te lang duren en we zullen de Oeral bereiken.
  Yamamoto hief zijn ogen naar de lucht.
  "Mogen de goden ons hierbij helpen, maar ik denk het niet!" Ze leren snel, Khalkhin Gol toonde aan dat het niveau van de Russen hoger is dan tijdens de oorlog van 1904-1905. Bovendien zal ik je een geheim vertellen. Onze geheim agent in Vladivostok hielp een beetje, dat de vrij krachtige kustartillerie geen granaten had en het vliegtuig niet op tijd kon opstijgen. Dit is de geheime oorlog.
  Naumo was verrast:
  - En waar keken SMERSH en de NKVD?
  Yamamoto grinnikte en schudde zijn vingers.
  "De slechtste kaders van Rusland dienen hier in het Verre Oosten, zij die bang zijn om te sterven aan het Sovjet-Duitse front streven naar Vladivostok. Daarom is het hier veel gemakkelijker om een verrader of een dwaas aan de top te vinden, evenals een egoïstische persoon. En de NKVD is zo gewend aan het onthullen van denkbeeldige samenzweringen dat ze echte verraders niet meer opmerkt. Werken is dus best mogelijk. Trouwens, als meerdere generaals naar de kant van de Duitsers zijn gegaan, ondanks het feit dat hun families, familieleden en vrienden hiervoor met executie worden bedreigd, dan is het heel goed mogelijk om iemand van de top om te kopen. Of gebruik hem in het donker, wat nog beter is.
  We hebben dus veel werk verzet. Wij Japanners worden over het algemeen gekenmerkt door grondigheid in het meedenken over militaire operaties, en rekening houdend met alle kleine dingen.
  Naumo wreef over het gevest van zijn katana.
  - Rechts! Maar de schaamte van Khalkhin Gol roept een gevoel van bitterheid en sterke ergernis op! Hoe konden wij...
  Yamamoto troostte:
  - Er waren meer Manchus dan Japanners, en over het algemeen is het onmogelijk om altijd te winnen. Ik moet opmerken dat niettemin niet de beste eenheden aan onze kant vochten, en de Russen hadden een groot voordeel in de luchtvaart en tanks.
  Naumo trok zijn katana half.
  - We zijn niet gerechtvaardigd! Een samoerai zal nooit verwijzen naar een bot mes en een moe paard, veel vijanden en een zwak wapen!
  Yamamoto corrigeerde:
  - Samurai, natuurlijk niet, maar een man, helaas wel! Mensen hebben de neiging om fouten te maken!
  Yamamoto was afgeleid en riep iets in de pijpen, en vervolgde:
  - En weet je, ik heb in mei 1942 aangeboden om Rusland aan te vallen. Dit zou de opmars van de eerste Fritz kunnen verhinderen.
  Naumo knikte.
  - Echt! Maar we vochten tegen de VS en de Britse leeuw.
  Yamamoto tikte met zijn vinger op het stuurhuis.
  - Ja! Dat is waar, maar de VS kregen een klap in het gezicht, Groot-Brittannië verloor zijn koloniën en Duitsland was relatief krap. We wilden zoveel mogelijk kracht uit het westen van Rusland putten om het voor de Wehrmacht gemakkelijker te maken om in het offensief tegen Groot-Brittannië te gaan zonder bang te hoeven zijn voor een steek in de rug door Stalin. - De admiraal dronk de sake die werd aangeboden door een meisje op blote voeten in een kort rokje en ging verder. - De klap was gepland voor mei, tegen de tijd dat de wegen opdroogden, maar de Amerikanen verhinderden.
  Naumo trok zijn katana en sneed ermee in de lucht:
  - Dood aan de VS! Ze bemoeien zich altijd met Japan.
  Yamamoto grijnsde sluw.
  - Niet altijd natuurlijk, bijvoorbeeld toen we voor het eerst met Rusland vochten, hebben de Yankees ons veel geholpen met leningen en wapenleveringen. Meer dan de helft van onze vloot is gemaakt met het geld van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, en op hun eigen scheepswerven. Dus Amerika is niet altijd slecht, maar in dit geval niet.
  Naumo vroeg verbaasd:
  - En waarom?
  Ze renden weer langs de Japanse admiraals en flitsten de blote hakken van het dienstmeisje.
  Yamamoto vernederde zich om uit te leggen:
  - Een zwerm langeafstandsbommenwerpers brak door naar Tokio en bracht met napalmbommen een verraderlijke slag toe aan de hoofdstad. Honderden houten huizen brandden af en de keizer beval koste wat het kost om de controlezone uit de hoofdstad te verwijderen. En allereerst om het gevechtscomplex van Amerikaanse bases op de Medei-archipel te veroveren, het dichtst bij de Japanse skeletten. Helaas is het ons niet gelukt, dus begonnen we de strijd om de Stille Oceaan te verliezen. Het is goed dat we tegelijkertijd de wijsheid hadden om snel een alliantie met het Derde Rijk te sluiten en er klein van af te komen. Anders zouden er zelfs geen ruïnes meer over zijn van onze steden.
  De meisjes met blote benen sprongen zelfs op, schuddend met hun zwarte en rode vlechten.
  Nauma zwaaide met zijn zwaard in de lucht:
  We hadden sowieso gewonnen! Dus is het echt nodig om Hitler na de oorlog de Filippijnen te geven? Deze parel van de Japanse kroon, onneembaar Singapore, bloeiend Hong Kong, Indonesië, oliebronnen van de veroverde Engelse koloniën en Frans-Guinea, Indochina, Birma, Thailand. En nog veel meer, waar je over moet praten, draait de tong niet om. We staan tenslotte op de grens met India, op de drempel die de Führer in beslag nam - Australië. En alles opgeven zonder te vechten, als een lafaard...
  Yamamoto onderbrak:
  - Onder de blanken zijn er ook slimme! Geen wonder dat de keizer in zijn kantoor een buste van Napoleon zette. Maar er was nog een andere Caesar, zei hij: het is moeilijker de overwonnene te behouden dan te winnen. In dit geval geldt dit in de eerste plaats voor ons. In dit stadium hadden we geen keus. We besloten een deel te behouden om niet alles te verliezen, inclusief de soevereiniteit.
  Nauma reproduceerde het cijfer acht met het zwaard:
  Ik begrijp het met mijn verstand, maar met mijn hart!
  Yamamoto stond op en klapte zijn collega op de schouder.
  - Ja, je hoeft niet boos te zijn, in dit geval, als we vertrekken, dan terugkeren. We zullen de USSR verslaan en ons opnieuw haasten naar het Derde Rijk tegen de VS en de Britten, maar we zullen ze al verslaan samen met de Duitsers en pasta. En dan zullen we alles teruggeven, plus we zullen ook India, Australië, Alaska en tot ... Het zal daar worden gezien, we zullen tenslotte de middelen hebben van Russisch Siberië, en Amerika zal opnieuw in een depressie vallen. Dit moet begrepen worden!
  Opnieuw knikten de meisjes met blote benen instemmend. Ze zijn zo mooi, gebruind, sommige meisjes hadden zelfs blond haar en waren gespierd.
  Admiraal Nauma verborg met een bijna onmerkbare beweging de katana in de schede en lispelde fluisterend:
  - De toekomst is goed, maar het heden is beter! Hoor op vliegdekschepen, de hele voorraad bommen is opgebruikt, en op ...
  Yamamoto bestelde kort:
  - Kom aan dek en kijk rond, over een half uur draaien we om en vertrekken naar onze dichtstbijzijnde basis.
  Nauma floot door zijn neus:
  - Luister naar de commandant!
  De admiraal sprong naar buiten en hield de deur vast om te voorkomen dat hij zou dichtslaan. Voordat zijn voetstappen waren weggestorven, glipte er een schaduw de deur uit, ze liep op haar tenen en wierp de sprei af. Yamamoto grinnikte.
  - Lady Armstrong, je bent zo plotseling als altijd!
  Een stroom van licht viel op het schepsel en toonde het in al zijn glorie. Ze was een blonde, nimffiguur, perfect geproportioneerd, maar met het gezicht van een rijpe vrouw van in de dertig. Iets groter dan Yamamoto, in leren schoenen geborduurd met smaragden en saffieren die passen bij de kleur van de golf, met zachte zolen. Nadat ze de dekens had afgeworpen, was ze in een badpak en bewoog ze zich als een Indiase danseres.
  Yamamoto hield de vrouw tegen:
  - Dans straks! Luister ondertussen goed naar mij, hoe reageerde de marionet-president van de Verenigde Staten als onderdeel van het Derde Rijk, Henry Truman, op ons voorstel om alle bevrijde gebieden de status van formeel onafhankelijke staten te geven?
  Armstrong antwoordde met haar zachte stem:
  - Hij zei dat hij en Churchill er tegen waren. Alle koloniën zullen koloniën blijven en China zal verdeeld blijven. Trouwens, Truman zei dat als Japan het Chai Kang Shi-regime helpt, hij het kan redden - hij zal Hitler persoonlijk vragen of het zo was. Kortom, je hebt je bases in Mantsjoerije, evenals het regime, en krijgt zelfs iets op het vasteland van China. Met name concessies en toegang tot grondstoffen.
  Yamamoto glimlachte.
  - Het is goed nieuws! Weet de Amerikaanse marionettenregering dat we de USSR raken? Of nog niet?
  Armstrong maakte een cirkel met haar vinger.
  - Hij weet het al! Tot nu toe is er geen officiële reactie geweest, maar Truman heeft al weten uit te roepen: goed gedaan Jappen!
  Yamamoto fronste zijn wenkbrauwen en trok boos zijn wenkbrauwen op.
  - Wij zijn geen Jappen voor hem, maar de Japanners, een natie van krijgers en wijze mannen, en geen herders en veroordeelden zoals de Amerikanen. Hoewel dit natuurlijk goed is, betekent het dat er geen obstakels zullen zijn voor een offensief tot diep in Siberië.
  De vrouw bewoog speels haar benen op de grond:
  - Siberië is goed - het is groot, rijk! En tegelijkertijd is Siberië slecht - er is sneeuw en kou!
  Yamamoto tuitte zijn lippen.
  - De Japanse soldaat is niet bang voor vorst. Dit is de essentie van de Bushido-code: zoek geen gemakkelijk leven voor jezelf, maar overwin moeilijkheden. Geen wonder dat het symbool van de samoerai is - kroeskarper! Deze vis zwemt altijd tegen de stroom in.
  Armstrong was verrast:
  - Karper? Zo'n onschuldige vis. Zijn de formidabele, echte demonen van de apocalyps-samoerai vergeleken met zichzelf met een minnow, die in een pan wordt gebakken, en niet met een tijger of een leeuw.
  Yamamoto spreidde zijn handen.
  - Er zijn geen leeuwen in Japan! En de tijger is een te gevoelige kat, ze mist moed. Weet je, een van de belangrijkste tests van een samoerai, op tienjarige leeftijd wordt hij geïntroduceerd in een kooi met een tijger en moet hij een stuk vers vlees van het beest nemen. Dat Zenki uitkwam, geloof je niet?
  Armstrong schudde haar hoofd.
  "Ik geloof niet dat een tienjarige jongen een tijger aankan, ook al heeft hij het scherpste zwaard in zijn handen.
  Yamamoto legde voorzichtig zijn hand op de rug van het meisje en streelde haar blote, fluweelzachte huid.
  - Je hebt het verkeerd begrepen. De zoon van een samoerai gaat de kooi binnen met de tijger zonder zwaard of wapen. Hij moet zijn sterke geest en wilskracht gebruiken om de tijger te overtuigen hem zijn eten te geven!
  Armstrong riep uit:
  - Ja, het is gewoon ongelooflijk! Samurai is de echte duivel! Ben jij ook in die cel geweest?
  Yamamoto sloeg zijn ogen neer.
  - Helaas niet! Dit is de gewoonte van de oudheid! Maar als je wilt, gooien we je in een kooi? Zeggen dat je in de kooi wilt met de tijger?
  Armstrong spinde, haar gebruinde, sierlijke Griekse armen om de nek van de admiraal geslagen. Lippen openden uitnodigend:
  - Als jij de tijger bent, dan ben ik zelfs klaar voor de hel! Hoewel het paradijs erger is dan de hel zonder jou, oh mijn geliefde samoerai.
  Yamamoto duwde de vrouw plotseling weg en riep:
  - Nu moet ik de resultaten van de aanval op de USSR samenvatten met andere admiraals, en ook uitzoeken hoe het aan land is. Er is geen tijd om te genieten van de geneugten van dames. Je begrijpt: geen tijd! Ik bel je pas 's avonds. Trouwens, de smalle snee van mijn ogen en gele huid storen me niet.
  Armstrong rolde met haar heupen.
  - Niet! Nogal Het tegenovergestelde! Dus nog romantischer en ongebruikelijker! Jij bent Japans, ik ben Amerikaan: geel en wit ras, engel en demon! Dit contrast is waanzinnig! De meeste vrouwen houden van het origineel en niet van de rest.
  Yamamoto schonk zichzelf een half glas sake in gemengd met "Ginn" en ontspande zich in één klap:
  - Eigenlijk dacht ik dat vrouwen conservatiever waren dan mannen. Hebben vrouwen veel wetenschappelijke ontdekkingen gedaan?
  Armstrong schudde haar hoofd en schudde haar blonde haar en zei:
  - De belangrijkste ontdekking voor een vrouw is de ontdekking van een nieuwe man, alleen op voorwaarde dat hij een boek is, geen radio! En samoerai zijn geen praters!
  Er klonk een hysterische triller van een bel, een groen licht flitste. De admiraal schonk zichzelf nog een half glas in, snoof in het Russisch en at citroen besmeurd met honing. Hij likte zijn lippen en liet het gevest van een samoeraizwaard zien:
  - Ik heb persoonlijk meer dan honderd mensen vermoord, waaronder minstens twintig jonge vrouwen! Je zult de mooiste van alle slachtoffers zijn.
  Armstrong dreigde en stak Yamamoto's karmozijnrode tong uit:
  - Ik heb drie zonen en ze zullen wraak nemen op jou en je familie, admiraal!
  Yamamoto leek helemaal niet beledigd.
  - Ze baarde drie kinderen ...
  - Vijf! Amstrong corrigeerde.
  Vooral vijf! En de taille van het meisje behouden?
  De dame gooide haar been over haar nek:
  - Ik ben een Amerikaan en dat zegt alles!
  Yamamoto knikte en siste:
  - Nu komt er een jongen naar je toe, ze is een zeer sterke ninja-jager. Serveer hem volgens de hoogste standaard. Begrepen?!
  Armstrong knikte instemmend.
  - Ik hou van jonge mensen... Ik hoop dat hij knap is?
  De Japanners antwoordden zelfverzekerd:
  - Nog meer! Je zult het leuk vinden!
  En verliet resoluut de cabine. In plaats daarvan verscheen bijna onmiddellijk een jongen. Hij ziet er ongeveer dertien of veertien jaar oud uit, zeer gespierd, blootsvoets en in korte broek. Echt knap, met blond haar.
  Armstrong was blij... dat ze niet met een of andere oude freak te maken had.
  De jongen keek echter boos en mompelde bondig in het Engels:
  - Uitkleden!
  De vrouw glimlachte en zei:
  - Misschien een beetje romantischer!
  De jongen reageerde door haar in het gezicht te slaan. De wang van de dame brandde. De spion zuchtte diep en begon haar kleren uit te trekken. Helaas geen veelbelovend begin.
  De jongen ontblootte zijn tanden, wierp zijn korte broek uit en onthulde zware mannelijke perfectie.
  Hij siste grijnzend:
  - Liggen!
  Met een zucht lag Lady Armstrong op haar rug en spreidde haar benen. De jongen kwam onder druk en zeer grof bij haar binnen en begon te hameren als een machinegeweer. Geen liefkozingen, geen woorden...
  De spion was al een ervaren hoer, en ze was niet gewond. Integendeel, scherpe schokken zijn bijna aangenaam. Dus maakten ze haar opgewonden en de grot van Venus begon zich met vocht te vullen. Toen kwam het helemaal op gang, en er klonken wellustige kreunen.
  Dames worden ruw aangepakt, maar dit is ook een plezier. En hier word je bedekt door een golf van orgasme.
  De jongen stopt plotseling met bonzen, grijpt Lady Armstrong krachtig bij de haren en buigt zich naakt tot zijn volmaaktheid. De spion opent haar mond en de jet raakt haar tong. Het is ook niet de eerste keer. En de witte pap van de jongen is zoet en zeer aangenaam van smaak. Armstrong likt zijn lippen met oprecht plezier.
  Dan leunt de jonge ninja zelf met zijn gezicht naar haar boezem en begint onbaatzuchtig te werken. Armstrong siddert van een nieuwe golf van extase en brult als een buffel in een slachthuis. Ze moet perfectie vangen met haar scharlaken mond. En werken met een roze tong. Tot de fontein van wit en zoet weer uitbarst.
  Zo veel pret. En de jonge, gespierde en blonde ninja is gewoon onvermoeibaar. Zijn energie is onmetelijk en overweldigend. Deze illustere vechter en bedreus. En blond haar... Gewoon alles is super en van de hoogste klasse.
  De gerepareerde E-50 ging ten strijde. De Russen richtten niettemin zo'n beetje versterkingen op en de Duitsers moesten verdedigingen in de diepte overwinnen. Warriors vernietigden methodisch de batterij.
  Gerda vuurde, verbrijzelde het Sovjetkanon en zei toen met een grijns in haar stem:
  - We zullen mensen verslaan en de emmers verslaan!
  Charlotte zong haar koperrode krullen uit:
  - We zijn, oh, rovers! Rovers!
  En door met haar blote vinger op de joystickknop te drukken, stuurde ze een projectiel en brak de Sovjetbunker.
  En toen gromde Christina oorverdovend:
  - Bang Bang! En je bent dood! De dood! De dood!
  En hij drukt ook met een blote vinger op een sierlijk been, waardoor de vijand naar een knock-out wordt gestuurd.
  En dan was daar Magda. Hier is het meisje. Ook drukt hij met de tenen van zijn blote voet op de joystick, en hoe hij afranselt.
  - Oh, wie ons ziet zal meteen naar adem snakken!
  Charmante Gerda schudde haar volle borsten, sloeg op de vierendertig en gilde:
  - En voor iemand zal het gebakken ruiken!
  Charlotte drukte haar blote vingers op de joystickknoppen en tjilpte als een mus:
  - En we houden iets in onze boezem!
  Kristina scheurde een Sovjetgeweer met een granaat uit elkaar en ritselde, met haar scharlaken lippen smakkend:
  - Kom niet bij ons in de buurt...
  Magda drukte ook met haar blote vinger op de knop. Ze blies vierendertig en gilde:
  - Kom niet bij ons in de buurt!
  En Gerda, dit agressieve beest met blond haar, zal ook beuken met een projectiel, en de vierendertig zal barsten als de neus van een bokser onder de vuist van een puncher. En de krijger zal jammeren:
  - We doden het!
  En opnieuw zullen de meisjes in tranen uitbarsten en schieten, zonder enige spijt of pauze.
  Charlotte riep enthousiast:
  - Ik ben een geweldige rover...
  En ook hoe het een Sovjet houwitser raakt. Alleen onderdelen vlogen in verschillende richtingen.
  Christina gromt. Terwijl hij zijn blote vinger op de joystickknop drukt en piept:
  - En de dochter van demonen is dood!
  Magda nagelt ook door met haar blote voeten op een opvallend object te drukken, slaat een Sovjettank kapot en geeft uit:
  - En niet bescheiden!
  Gerda ontblootte haar tanden, haar tanden flitsten. Ze stelde zich een knappe jonge man voor. Zo gespierd, atletisch, met spierontspanning en grote mannelijke perfectie. En hoe ze voorover buigt en haar scharlaken lippen om zijn pulserende, jade kern wikkelt. Hoe lekker is het, zoals chocolade-ijs. En dat chocolade-ijs dat je aflikt met je tong. En het is zo leuk, zo spannend.
  Oh, wat leuk als een andere jonge man haar van achteren vergezelt. En de pulserende jade staaf zal de vochtige grot van Venus binnengaan. En hoe geweldig het is.
  Gerda beefde zelfs van loomheid. Wat leek het haar ontroerend en heerlijk.
  Het meisje schoot op het Sovjetkanon. En ze tjilpte bewonderend, stampend met haar blote voet:
  Jongens, jongens, het is aan jullie...
  Charlotte sloeg en sloeg ook de Russische tank, terwijl ze blatterde en haar volle borsten schudde:
  - Red de aarde van vuur!
  Christina schudde haar kopergele haar. Ze ontblootte een vurige glimlach, tjilpende:
  - Wij zijn voor vrede, voor vriendschap, voor de glimlach van de wereld....
  Magda stuurde met haar blote vinger een klik op de joystick. Ze sloeg de Sovjettank kapot en gromde:
  - Voor hartelijke ontmoetingen!
  De krijgers zagen er buitengewoon opgewekt uit. En hoe ze hun tanden ontblootten. En ze knipogen en gillen.
  Charlotte stelt zich ook een man voor. Jong, maar met een baard. Terwijl hij haar borsten streelt. Zoals een baard de borst kietelt, krullen krullend haar over de rijpe aardbeien van de tepels. En hij kietelt haar en kust haar borsten. Omcirkel de zoete, honingzoete tepel met je tong. Zo is de idylle. En of de man nog steeds zijn tong in de grot van Venus steekt. Wat een smaak!
  Charlotte schiet en gilt:
  - En het zwaard zal scherp zijn!
  Natuurlijk doen de meisjes, hoewel schoonheden, een vuile daad - ze doden Sovjet-soldaten. Maar zo werd hen van jongs af aan geleerd. Het zijn meedogenloze wolven.
  En ze denken dat ze gelijk hebben. Ze hebben dezelfde opvoeding en mentaliteit. De meisjes begonnen terug te vechten in eenenveertig, een deel van hun "wolven" bataljon, zelfs eerder. En onthoud onwillekeurig de eerste stappen. Toen je nog maar zestien was. En alles om me heen leek geweldig, mooi romantisch.
  Ze zijn echter nog vrij jong!
  Twee dozijn Engelse vliegtuigen vlogen over de vermomde meisjes, ze merkten waarschijnlijk niets en ze begonnen al achter de horizon op te lossen, toen plotseling nieuwe verdachte geluiden werden gehoord. Madeleine beval:
  Allemaal gaan liggen en niet bewegen!
  De meisjes verstijfden, ze wachtten op iets. En toen doken er lichte transporters en vrachtwagens op van achter het duin. Aan het ontwerp te zien, Engelse en Amerikaanse productie. Ze trokken langzaam naar de hoofdstad van Tunesië. Madeleine was een beetje verrast. Ze geloofde dat de frontlinie nog ver weg was, wat betekent dat de Britten nog geen tijd zouden hebben om te verschijnen. Of beter gezegd, ze mogen niet komen opdagen. En dan is er nog een hele kolom. Hoewel misschien minder dan een bataljon... Wie zijn ze, een soort gevechtsgroep, die de woestijnen omzeilt, geenszins een doorlopend front, wil door de achterkant snuffelen. Het lijkt logisch, al zijn ze met technologie makkelijk te spotten in de woestijn. In ieder geval moet je naar je eigen radio zenden, maar open het vuur niet. Bovendien zijn het er maar honderd, en meer dan driehonderd Engelsen!
  Gerda fluisterde tegen Charlotte:
  - Ze zijn Engels! Dit is de eerste keer dat ik ze van dichtbij heb gezien!
  De roodharige vriend, ook behoorlijk nerveus, antwoordde:
  - Niets speciaals! En er zijn zoveel zwarten onder hen!
  Inderdaad, minstens de helft van de Britten was zwart. En de colonne bewoog langzaam, en de zwarten huilden nog steeds iets ... Ze komen steeds dichterbij ...
  Toen konden de zenuwen van een van de meisjes het niet uitstaan, en ze sloeg met een machinepistool. In dezelfde seconde opende de rest van de krijgers het vuur en Madeleine blafte laat:
  - Plie!
  Enkele tientallen Engelsen werden tegelijk neergemaaid, een van de vrachtwagens vloog in brand. De rest van de Britten openden lukraak het vuur. Madeleine greep het moment en riep:
  - Gooi offensieve granaten bij elkaar!
  Meisjes van het elite SS-bataljon "She-wolves" gooien granaten ver en nauwkeurig. En dat ze van kinds af aan getraind zijn, en ook nog een speciale techniek hebben doorlopen. Dit is wanneer je traint met een stroom, een beetje vertraging met de worp en je met een ontlading. Gerda en Charlotte gooiden ook hun cadeautjes. En de Britten maken een salto en staan ondersteboven... Het is grappig. Ze schieten willekeurig en de zwarten schreeuwen nog steeds in een onbegrijpelijke taal. Hier zijn wat klootzakken...
  En Gerda schiet en gooit, terwijl ze ook zingt:
  - In de leerlingen van de SS is een nachtmerrie! Een sprong - een hit! Wij zijn wolven - onze methode is eenvoudig! We houden er niet van om de kat bij de staart te trekken!
  Charlotte gromt ook als reactie. De kogels die door haar werden afgevuurd, verbrijzelen in fragmenten van de schedel. En ze steken de ogen uit. Hier is een bange zwarte man, hoe hij zijn blonde partner in de zij bajonet. Als reactie zal hij bloed spuwen. Charlotte zingt mee:
  - Engelen van de sterrenhemel sombere hel! Het lijkt erop dat alles in het universum zal worden vernietigd! Het is noodzakelijk om met een snelle valk de lucht in te vliegen! Om te beschermen tegen de dood van de ziel!
  De Britten handelen op een ongeorganiseerde manier, de meesten van hen zijn koloniale soldaten: negers en indianen, Arabieren. Ze vallen, bevriezen, of, integendeel, springen scherp op en beginnen te rennen als gekke hazen. De meisjes schieten echter nauwkeurig en de granaten, hoewel de fragmenten niet ver vliegen, maar dicht! Nu zijn er weinig vijanden meer. Madeleine schreeuwt in het Engels, haar stem is zo oorverdovend luid dat je niet eens een mondstuk nodig hebt:
  - Geef je over en we zullen je leven sparen! In gevangenschap heb je lekker eten, wijn en seks!
  Het werkte meteen en aangezien ze het al opgeven ... Handen omhoog en ...
  Er werden vijftig gevangenen verzameld, van wie de helft gewond raakte. Madeleine beval:
  - Dood de gewonden!
  . HOOFDSTUK 6
  Stalenida Pavlovna ging desondanks een ongelijke strijd aan met een groep meisjes. De krachten zijn echt niet hetzelfde ... Maar de krijgers vielen het transport van de Fritz aan. Niet zo zwaar gepantserd en kwetsbaarder.
  Op blote voeten openden halfnaakte meisjes het vuur op de nazi's. Na geraakt te zijn, vloog de transporter in brand. Toen schakelden de krijgers nog een transport uit. Maakte het roken en kraken. De derde pantserwagen probeerde te vertrekken. Maar Natasha sloeg hem knock-out met een buitgemaakte granaatwerper. Daarna werd een kleine mastodont afgemaakt.
  Daarna begonnen krijgers trofeeën op te halen. Oksana wees glimlachend naar de gestroomlijnde granaat:
  - Duitse versie!
  Victoria, haar tanden ontblotend, riep uit:
  - En jij kijkt naar Negros!
  Inderdaad, onder de doden waren zwarten en Indiërs en Arabieren! Er zijn maar een paar blanken. De krijgers namen de wapens van de doden. Ze doorzochten ook hun zakken op zoek naar geld. Er waren ook Duitse merken in papieren en metalen munten.
  Tot dusver is de mark de machtigste valuta op aarde gebleven. En zelfs na de verovering van Afrika met gouden steun.
  De krijgers sloegen met hun blote, gebeitelde benen, beroofden de lijken. En beladen met wapens.
  Daarna gingen we terug naar het bos. Stalinida vroeg de vier:
  - Wel hoe? Ben je gegaan?
  Victoria blies haar borstkas uit en antwoordde trots:
  - Ja, we renden een beetje, maar niets bijzonders ...
  Stalinida stelde voor:
  "Misschien kunnen we ons weer opsplitsen en naar het oosten gaan?"
  Natasha suggereerde bescheiden:
  - En als je een partijdige detachement creëert?
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Nee... Er is een bevel voor ons om ons terug te trekken, achter de frontlinie. Trouwens, wat weet je over het verloop van de gevechten?
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - Tot nu toe niets ... We hebben geen radio, geen ...
  Stalenida onderbrak hem en zei ernstig:
  - De oorlog zal lang en zwaar zijn. Misschien zal niet iedereen het kunnen overleven. In dit geval moeten we...
  Veronica had de moed om te onderbreken:
  - Herinner je je God nog?
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Ik ben een communist en een atheïst ... En zelfs volkswijsheid zegt: vertrouw op God en maak zelf geen fout!
  Victoria piepte:
  - Dit meisje viel onder de invloed van een religieuze dope. En ik denk van wel: dat God slechts een illusie is, maar dit is een zeer schadelijke illusie, het boeit de geest!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Respecteer het geloof van een ander Vic... In het algemeen zijn het natuurlijk de gelovigen die moeten bewijzen dat er een God is!
  Natasha stampte boos met haar blote voet en antwoordde:
  - En wat valt er te bewijzen! Als God toegeeft dat de fascisten bijna de hele wereld hebben veroverd, wat voor soort God is dit dan!
  Victoria gromde hard.
  - Nou, bewijs het bestaan van God Vera. Behalve het vette argument dat alles een eerste oorzaak moet hebben!
  Veronica spande haar voorhoofd, wreef met haar blote, licht bebloede zool over het gras en gaf uit:
  - Nou, om uit te leggen dat er geen leven was, maar het ontwikkelde zich en er verscheen zelfs een man?
  Steelenida zei zacht:
  - De evolutietheorie... Alles gaat van eenvoudig tot complexer en perfecter. En dit wordt bewezen door het bestaan van geologische lagen. - Een jonge vrouw liep met haar blote teen over het gras en tjilpte. - Hier zijn er bijvoorbeeld verschillende geologische perioden, en dit wordt beoordeeld aan de hand van fossielen.
  Veronica haalde haar schouders op.
  "Ik ben geen expert op het gebied van Creocianisme. En je zult zulke boeken niet vinden in de USSR. Maar er zijn werken in het buitenland waar wordt bewezen dat wetenschap in feite niet in tegenspraak is met religie. En vatte de wetenschappelijke basis voor de studie van de Bijbel samen. Vooral over bijbelse profetieën!
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Deze profetieën worden met terugwerkende kracht gedaan. Er zijn geen manuscripten van de Bijbel en het Oude Testament die ouder zijn dan de tiende eeuw na Christus. Er is dus geen manier om de profetieën te bewijzen!
  Natasha bevestigde krachtig:
  - Absoluut zo... Geen geloof, uw geloof is voornamelijk gebaseerd op blind geloof en...
  Victoria suggereerde gemakkelijk:
  - Angst voor de dood! Wat een religie speculeert!
  Veronica haalde haar schouders op en antwoordde:
  Waarom zijn atheïsten niet bang voor de dood? En dat ze nog iets anders te hopen hebben?
  Victoria sloeg blootsvoets op een takje, brak het en stelde voor:
  - Welnu, we kunnen bijvoorbeeld in de opstanding geloven door de kracht van de wetenschap. En dit is ook geweldig!
  Natasha rolde met haar ogen en zei dromerig:
  - Dat is het! Stel je een communistische toekomst voor. Er zit geen geld in, maar een overvloed aan gratis goederen. Inclusief motoren waarmee je de ruimte in kunt vliegen. En alle producten - cakes, ijs, ananas, hazelaarhoen, enzovoort, worden synthetisch gekweekt. Overal robots. Mensen werken maar twee uur per dag en geven dan alleen commando's aan de mechanismen. En op een dag.
  De meisjes, pratend, liepen, meten alles met hun blote voeten. Ze zijn beladen met verschillende machinegeweren en bazooka's. Een hele dozijn schoonheden.
  En Natasha bleef maar zeggen:
  - En de rijkste entertainmentindustrie. Alleen plezier. Bijvoorbeeld kleuren-tv's, en je kijkt meteen een tiental tekenfilms. En veel attracties. Gokautomaten, computerspellen, verschillende robots... En zelfs strategieën. Je speelt bijvoorbeeld als Stalin en verslaat Hitler. Ook al heeft hij het potentieel van de hele wereld....
  Victoria ging dromerig verder, voor Natasha:
  En de huizen zijn zo mooi. Elke kamer heeft een huisje met een fontein en een tuin. En als er niet genoeg plaats is voor mensen op aarde, dan bewonen ze Venus, de Maan, Mars en andere planeten. Er zijn met name ruimteschepen met superluminale snelheden of zelfs nultransitiebussen gemaakt. Dit is wanneer je op de bus stapt en je wordt vervoerd naar de ruimte, of zelfs een andere wereld. Dit is hoe centauren, of fabelachtige elven, je begroeten. - Het meisje ving een libel in haar handpalm, bracht hem naar haar oor en luisterde verder. - En bijvoorbeeld de wonderen van genetische manipulatie. Er is geen ouderdom. Alle mannen zien er niet ouder uit dan twintig, evenals meisjes. Allemaal gezond en gespierd, met aangename, frisse geuren. Meisjes zijn altijd gezond, zonder menstruatie. Het is mogelijk dat kinderen niet geboren hoeven te worden, maar in cyberbaarmoeders worden opgevoed.
  Natasha steunde dit met een glimlach:
  - En de bomen zullen verschijnen, waarop snoep, ijs, lolly's, cakes - zullen groeien als fruit. En ze kunnen worden gegeten zonder een druppel vet. En iedereen zal blij zijn met nieuwe auto's waarmee je kunt vliegen. En naar een ander continent en naar Mars, en zelfs naar een naburig sterrenstelsel!
  Steele stelde voor:
  - En dan zullen mensen anders zijn, met superkrachten. Dit zal natuurlijk een pluspunt zijn. En de doden zullen worden opgewekt, en ze zullen zich niet herinneren dat iemand ooit in bijbelverhalen geloofde!
  Victoria verpletterde een vliegenzwam met haar blote voet en gromde:
  - Ja, zeker! Nou, echt, wat belooft de Bijbel? Staan we zelfs op de trommel, of liever op de klanken van het orgel? En er zal niet eens vlees zijn!
  Veronica spreidde haar handen en merkte op:
  - Wat is je bewustzijn? Maar in de Heilige Schrift wordt de beloning helemaal niet definitief vermeld. En we bouwen naar de trommel, dit is speculatie!
  Victoria giechelde en stak haar tong uit. Nadat ze opmerkte:
  - Nou ja... En wat gaat daar gebeuren? Iets zonder zonde? En hoe zit het met de vrije wil, hoe zonder?!
  Veronica antwoordde zacht en kneep haar ogen een beetje samen:
  - De vrije wil zal blijven, maar er zal geen zonde zijn. - Het meisje wreef met haar blote voet over het mos en ging verder. - Het zal mogelijk worden omdat mensen de zonde zullen haten. Niet alle mensen, maar de geredde rechtvaardigen. Dit betekent dat wanneer Satan en irritante factoren worden verwijderd, de zonde zijn aantrekkelijkheid zal verliezen en aanhalingstekens zal verminderen.
  Victoria floot, bewoog haar blote, ronde hak in de stam van een berk. En ze zei zacht:
  - En hoe kun je de zonde haten, als het zoveel plezier geeft. Hier bijvoorbeeld met mannen, vooral jongeren. Als ze naar je klauwen, als ze je kietelen, als ze je hielen masseren. Het is tenslotte een groot genoegen om de aanraking van gespierde lichamen te voelen. En je zegt dat het een zonde is!
  Veronica gromde boos:
  - En het is immoreel om seks te hebben met verschillende mannen!
  Steelenida merkte boos op:
  - Eerlijk gezegd ben ik ook geen puritein, maar... Toch is er een communistische morele code en die moet men proberen na te leven. En ga niet liggen onder iedereen die wenkt!
  Victoria antwoordde stoutmoedig:
  - Ik ben graag actief. En ik vind het leuk om zelf mannen te zoeken en aan te trekken. Bedrijf dan de liefde met ze zoals jij dat wilt. Is dat niet heerlijk. Welnu, waarom zouden we bescheiden zijn, in plaats van zelf onze mannen erin te luizen!
  Stalin merkte koeltjes op:
  - Met je uiterlijk is het niet moeilijk! Maar tenslotte en om te doden, je bent veel!
  Victoria probeerde het gesprek een beetje af te leiden:
  - In ieder geval kent u de communistische toekomst, vrije en wijze mensen, veel beter dan de heerschappij van God, die de triomf van het fascisme toelaat, of de mensheid verdrinkt in een vloed. - De vurige duivel verpletterde de paddenstoel met haar blote tenen van haar rechtervoet en ging verder. - Persoonlijk leef ik niet graag in het koninkrijk van een tiran die de joden zijn volk noemt, en hoe blijkt dat de rest vreemden zijn?!
  Steelenida antwoordde serieus:
  - Over de hogere geest kun je lang discussiëren, maar in de Bijbel... Is het logisch om het als een Goddelijke openbaring te beschouwen?
  Victoria antwoordde zelfverzekerd:
  - Natuurlijk niet! De wreedheid van het Oude Testament, het onredelijke pacifisme van het Nieuwe - het toekennen van privileges aan één volk... Is dat niet absurd?
  Veronica sloeg geïrriteerd met haar blote vingers op de stronk. Ze grijnsde van de pijn en antwoordde:
  - Dus Paulus zegt tenslotte: Onze leer is een struikelblok voor de Joden, waanzin voor de barbaren! Een zondige geest kan dit niet begrijpen!
  Victoria grinnikte en zei met vloeiende stem:
  - Rusland kan niet met de geest worden begrepen,
  Kan niet worden gemeten met een gewone arshin...
  Ze is speciaal geworden -
  Men kan alleen in Rusland geloven!
  Steelenida, streng haar wenkbrauwen optrekkend, merkte op:
  - En hier Rusland voor het christendom. Miljoenen, honderden miljoenen mensen geloofden in God. Onder hen waren uitstekende geesten. Zoals Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... En ze hadden hun eigen redenen om te geloven. Wij zijn op onze beurt tegen illusies! - De jonge vrouw tikte met haar blote, sterke voet op een gevallen tak, brak deze en ging verder. - Wij zijn aanhangers van wetenschappelijk atheïsme en we geloven dat elke persoon de smid is van zijn eigen geluk! En dat het niet nodig is om te geloven dat de goede oom Jezus zal komen en iedereen zal bouwen, al onze problemen zal oplossen! Deze planeet heeft wetenschappelijk beheer en uitbreiding in de ruimte nodig! En geef niet toe aan allerlei hoop op hemelse oorden, of harems!
  Victoria giechelde en gromde:
  - En ik zou de mannelijke harem niet weigeren!
  Steelenida merkte streng op:
  - Nou, je bent roodharig en losbandig... Wie heeft je opgevoed?
  Victoria antwoordde gekscherend:
  -Toen vader Carlo, en toen helemaal niemand!
  Stalenida sloeg de horzel met haar vuist neer en siste:
  - Het is zichtbaar ... Als er geen God is, betekent dit helemaal niet dat men vulgair en losbandig moet zijn!
  Victoria antwoordde eerlijk:
  - Vind leuk! Je begrijpt het graag!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Het communisme riep de gelijkheid van de twee seksen uit. En dat betekent het recht van een vrouw om zelf een man te zoeken. Ik denk bijvoorbeeld dat het heel normaal is om een man te kiezen die je leuk vindt om hem erin te luizen! - Het meisje sloeg met haar blote voet op de wormzwam en ging verder. - En het is heel normaal om van meerdere jongens tegelijk te houden. Ze zijn immers verschillend en strelen je elk op een andere manier, dat is wel heel fijn!
  Veronica fluisterde zachtjes:
  - Je zult branden in de hel voor zulke toespraken en daden!
  Steelenida grijnsde en merkte op:
  - De moraal van het communisme is niet minder streng dan de christelijke. En als je je zo gedraagt, dan... denk ik dat je geen goedkeuring zult krijgen! We zijn allemaal niet ... een bordeel!
  Victoria merkte serieus op:
  - Waarom hypocrisie kweken? Dit christendom legde verschillende beperkingen op aan vrouwen. Waaronder, zoals het verbod, om van meer dan één echtgenoot te houden. - De roodharige duivelin sloeg boos met haar blote voet op de bult en wierp hem hoger. En ze ging verder. - En het communisme verkondigde dat er geen God is! En dat betekent dat alles mag! En wij vrouwen kunnen vrije vogels zijn op zoek naar liefde. Die mannen kiezen die veel meer plezier opleveren. En dit is het belangrijkste!
  Stalenida schudde de roodharige met haar wijsvinger:
  - Dit is niet het belangrijkste voor het Komsomol-lid! In het algemeen is het belangrijkste de dienst aan het vaderland en de zaak van Lenin. En niet de zoektocht naar genot voor het lichaam! Dit moet je begrijpen!
  Victoria reageerde verontwaardigd:
  - Ik ben een beest en een bed in de strijd! Dus klaag me niet!
  De roodharige duivelin siste:
  - Ik ben een super meisje!
  Veronica schuchter ingevoegd:
  - De moraal van het communisme en het christendom is één: wie niet werkt, bestaat niet!
  Victoria toonde kennis van de Bijbel:
  - En Jezus zei: maak je geen zorgen over je dagelijkse brood ... Wees als de vogels van het bos.
  Stalinida merkte agressief op:
  - Het communisme is grotendeels ontstaan uit de ontkenning van christelijke waarden. En sommige parallellen zijn heel goed mogelijk. Dus de nazi's hebben ook een rode vlag, zoals de onze!
  Victoria verpletterde de vliegenzwam met haar blote voet, wreef met haar blote, ronde hiel over het mos en voegde eraan toe:
  - Het Derde Rijk heft hoge belastingen op particulier kapitaal en een hoog percentage staatseigendom. Ze hebben deels socialisme, maar privileges voor de Duitsers! - Het meisje beet een blad van een berk af en voegde eraan toe giechelend. - Over het algemeen heb ik een grappig liedje over religie. Wil je dat ik het doe?
  Stalenida knikte gewillig met haar heldere hoofd, sloeg met haar blote, sierlijke voet een rotte tak omver en piepte:
  - Zing een bloem, schaam je niet!
  En Victoria zong enthousiast;
  Wat bedoelde de Heer?
  Hij, die op een vreselijke afstand leeft ...
  Toen de opdracht werd gegeven om te werken,
  Zodat we niet in een droom blijven.
  
  Hoewel prachtige koninklijke kleding,
  Maar er is geen gieriger persoon....
  Armoede schiet direct op -
  Onze wereld van lijden is episch!
  
  En het is niet Adams schuld
  Een simpele Sovjet, Russische man...
  Liep naakt, zonder schaamte te verbergen,
  Als een proletariër onder het tsarisme!
  
  God gaf hem voedsel - een limiet,
  Weiland zonder de vorken te kennen ...
  En als je meer wilt, word je geslagen!
  En drink met de palm van je hand zonder flessen.
  
  Adam onderging zo'n lot,
  In een griezelig, saai paradijs!
  Maar de slang vloog op vleugels,
  Hij begreep: een persoon lijdt ...
  
  Er is een manier om uit het struikgewas te komen,
  Bouw een stad, geef nakomelingen!
  Om niet door de grove term te dwalen,
  Soms heb je trouweloosheid nodig!
  
  Ik heb de magische sleutel uit het paradijs gestolen,
  Om de routine van Eden te verlaten...
  Daar vind je een meisjesdromen
  Je kunt tenminste omkomen in de onderwereld!
  
  Ja, natuurlijk is er een risico, jongen,
  Deze planeet is geen geschenk...
  Maar je zult geweten kennen, eer,
  En u zult vinden, ken uw paar!
  
  Adam ontving deze sleutel -
  Opende de poorten en verliet het paradijs.
  De zondaar besteedde veel kracht,
  Stappen op de stenen van grote bergen ...
  
  Hier ziet hij de poort weer -
  En weer verscheen de gevleugelde slang...
  Hij zei: ik ben een goede satan -
  De bout ging vanzelf open...
  
  Adam kwam binnen en hij ziet -
  Zo'n geschilderd wonder...
  Naakte maagd achter de heuvel,
  Een tert van porselein is een gouden schaal.
  
  Maar hoe goed is?
  Adam de jongen kon het niet laten!
  En kus haar mond
  Zoeter dan honing!
  
  
  Ze antwoordde hem -
  Lichamen in een stormachtige extase versmolten ...
  Nee, vervloek Satan niet -
  Jongens verschenen in zonde!
  
  God schopte ze uit het paradijs, maar...
  De planeet werd hun thuis.
  Hoewel mensen één zon hebben,
  Maar de nakomelingen werden duizenden!
  
  Ja, het was erg moeilijk
  Overstromingen, droogtes en winters.
  Maar de geest is een krachtige riem,
  De mens is een sterk wezen geworden!
  
  Hoe kan een engel vliegen?
  Hoe vernietigen demonische bergen verlichting!
  Maak een weg, waar het pad is -
  Bereik elk punt op het land.
  
  En je hebt ruimte nodig -
  We zullen ook in staat zijn om te veroveren.
  Dus onze zonde is geen zin,
  Nee, praat geen pop-onzin!
  
  Wees geen zonde - er is geen vooruitgang,
  Gedachten genereren beweging!
  Een antwoord op de preek:
  We hebben het paradijs van iemand anders niet nodig!
  De meisjes klapten in koor. Opgemerkt moet worden dat de stem van Victoria sterk, vol en zeer aangenaam is. En de krijgers waren oprecht gefascineerd door dit gedicht.
  Steelenida stelde met een glimlach voor:
  - Als er tijd is, zing je dit nummer in het stadion!
  Victoria knikte instemmend en stelde voor:
  - En tegelijkertijd keuren we de prijs goed!
  Het roodharige meisje giechelde en wilde op haar handen lopen. Maar ze heeft veel te veel wapens.
  De meisjes hadden lang genoeg gelopen en waren moe. Ging zitten om te lunchen. Ze openden trofee ingeblikt voedsel en stoofpot. Krachtig verdiende kaken. De krijgers zijn allemaal jong, gezond, gespierd.
  Natasha merkte met een glimlach op:
  "Onder degenen die door ons zijn gedood, zijn bijna allemaal buitenlanders. De Duitsers werpen een buitenlands leger op ons!
  Victoria zong misplaatst:
  - En ons leger is aan de linkerkant, en ons leger is aan de rechterkant ... Het is goed voor ons om te vechten met een drankje!
  Stalenida keek streng naar de roodharige en merkte op:
  - Je bent een speelse meid... We moeten met je trouwen!
  Victoria schudde haar hoofd.
  - Waarom een echtgenoot? Het is beter om een dozijn minnaars te hebben!
  Natasha lachte en merkte op:
  - Het is niet interessant om lange tijd met één man te communiceren - het stoort! Het is beter als je verschillende jongens hebt!
  Oksana stelde voor:
  - Misschien nemen we de volgende keer een Duitse gevangene... En lachen we hem uit!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Nou, jullie meiden zijn inventief ... En het zou ons geen kwaad doen om de taal vast te leggen!
  Natasha, woest haar tanden ontbloot, zei:
  - Muzhiks, muzhiks... Jullie zijn heel erg slecht, onze muzhiks! Jongens! Jongens! Onze mannen worden verslagen door meisjes!
  De meisjes barstten in lachen uit... Ze dronken een beetje uit de flacons met verdunde alcohol. Een paar schoonheden snurkten zelfs.
  Maar Stalinida gromde:
  - Klim! Wie slaapt, we zullen hem doden!
  De meisjes sprongen op en strekten zich uit in touwtjes. Ze ratelden met hun wapens en flitsten met hun tanden. Schitterende schoonheden. En knipoog met hun saffieren ogen. Ze willen op zijn minst een beetje, maar om trucjes uit te halen. Ga op een paard zitten.
  En dus weer marcheren en met je blote voeten stampen. Hoewel de meisjes er erg mooi uitzien. Ze hebben zoveel schoonheid. En gespierde, sterke lichamen van meisjes.
  Natasha, wandelend, merkte op:
  - Totdat we het probleem van de nazi-tanks hebben opgelost, hebben we niets te doen tegen de Führer-soldaten!
  Victoria uitgewerkt:
  - Je wilde geen soldaten zeggen, maar machines! En over het algemeen is er geen opvang tegen schroot als er geen ander schroot is!
  En de roodharige duivel bonsde met haar blote voet op een lang verrotte stomp. Een wolk van afval en stof opgeworpen.
  Veronica kirde nederig:
  - De hele wil van God!
  Stalenida zei boos terwijl ze met haar blote hiel op de kasseien sloeg:
  - Niet! Alles zal onze bolsjewistische wil zijn!
  En haar ogen fonkelden letterlijk van woede!
  Victoria merkte hard op:
  - Hitlerieten roeien Joden uit zonder onnodige ceremonies. Waarom kwam God niet op voor zijn volk?
  Veronica antwoordde traag:
  - Zonden...
  Victoria zong, stampend met haar blote voeten:
  - Oh, zonden, zonden... Zondig niet geit! Zondig niet geit! Zal de wijnstok verslaan! De wijnstok met witte manen zal verslaan!
  En de roodharige schoonheid ving de vlinder met haar blote vingers en hief haar been op om haar vrienden te laten zien.
  - Dit zijn de wonderen die in onze bossen gebeuren!
  Veronica antwoordde geestig met een glimlach:
  - Zie je wat een schoonheid... En je zegt dat dit niet Gods schepping is!
  Victoria blafte:
  -Religie is de opium van het volk! En de vlinder is mooi om zich beter als bloemen te vermommen!
  Steelenida merkte boos op:
  - Misschien genoeg over religie? Is het beter om Vera je te laten vertellen hoe ze zich zal gedragen als ze naar de inlichtingendienst wordt gestuurd?
  Veronica haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ik zal nederig zijn!
  Natasha wilde iets zeggen, maar het meisje maakte lawaai over haar heen. Straaljagers stormden voorbij. Veel stalen en zeer roofzuchtige gieren. Ze zoemden en bliezen stoom. Er zijn veel kanonnen en de Duitsers schieten zeer agressief.
  Steeleed besteld:
  - Vermomming!
  . HOOFDSTUK 7
  Elizaveta Petrova, een jonge luitenant van de grenstroepen, was met stomheid geslagen. Geruchten over een mogelijk uitbreken van de oorlog deden al twee maanden de ronde. Maar toch, op de een of andere manier kon ik het niet geloven ... Elizabeth was een slimme meid en deelde niet de pretentieuze overmacht van de officiële doctrine - dat het Rode Leger sterker was dan alles. Haar oom vocht in de Finse oorlog, raakte gewond en sprak zeer gepassioneerd over het verloop ervan.
  - Onze tanks vloeiden langzaam als gelei uit een pan. Het formidabele QMS ging vooruit, met twee muilkorven van elk zestig ton. Een soort ram om de verdediging te doorbreken. En wat rommelen ze! Donderslag is als het gepiep van een muis vergeleken met het gebrul van een stier. En onder de rupsen zitten kuilen. Een paar dagen geleden was er een dooi, de zwarte aarde was bedekt met een ijskorst. De tanks bewegen langzamer en langzamer, de cavalerie haalt ze in. Duizenden ruiters moeten worden tegengehouden zodat ze de tanks niet inhalen. En verderop legden de Finnen mijnen en begroeven ze vaten met olie. Veel van onze tanks brandden als kaarsen. Een vreselijk gezicht, vooral in de vroege poolnacht, benzine en olie gemorst, vermengd met smeltwater. De paarden waren bang en hinnikten woedend, ze werden verbrand en een levende lawine snelde naar de infanterie. Het zicht is gewoon verschrikkelijk, de tanks konden niet stoppen of omdraaien. Ja, en het bevel verbood ons te stoppen.
  Als je alleen vooruit gaat - de vijand breken. En de tanks explodeerden en brandden, de cavalerie vertrapte hun eigen infanterie. Het offensief verstikte, zo leek het, de sterren vielen uit de lucht.
  De oom hoestte bloed op en stopte. Hij nam een slok van honderd gram en ging verder.
  - Dus, zonder verkenning, zonder luchtdekking, zijn we ondergelopen. Ze vochten de hele winter en half maart, ze braken door de vestingwerken, maar tweehonderdduizend van onze soldaten zullen zich nooit verheugen in de overwinning. Het licht is voor altijd uitgegaan voor hen.
  Het meisje vroeg verbaasd:
  - Echt zo veel?
  De oom knikte.
  - Precies, denk ik, niemand weet het, maar de lijken werden door echelons afgevoerd. Het was griezelig. We werden gedwongen de verdedigingswerken te bestormen en de Finnen maaiden onze gelederen neer. Gewoon wilde waanzin.
  Elena stamelde en vroeg:
  - En wat, we zijn niet zo sterk?
  De oom antwoordde:
  - De kracht van de tank zit niet in het pantser, maar in het hoofd van de tanker!
  Het meisje knikte.
  - Prachtig zei je!
  Elizabeth herinnerde zich dit gesprek nog lang. Ze vroeg wat voor tanks de Duitsers en Finnen hadden. Finland had echter helemaal geen tanks, behalve een tiental lichte drietonstankettes. En de Duitse tanks, oh mijn oom kende ze, kreeg hij te horen van een neef die in de eenenveertigste naar Duitsland ging. Over het algemeen was zijn techniek van de nazi's in die tijd niet onder de indruk.
  - Tank T-1, weegt slechts vijf en een halve ton, snelheid is 57 kilometer per uur. Kogelvrij pantser, drie machinegeweren. Het zal tegen de infanterie ingaan, maar de machine is zo zwak.
  Maar ze is niet alleen? - Vroeg het meisje bezorgd.
  - Er zijn ook T-2's, T-3's, T-4's en T-5's!
  Elisabeth glimlachte.
  - En wie van hen is de sterkste?
  - T-5! Hij heeft twee kanonnen van 75 mm en 37 mm, vier machinegeweren. Ja, dit is een knappe tank, de Duitsers noemen hem "Werewolf". - De oom spreidde zijn armen en zwaaide ermee als een windmolen.
  - En de snelheid? - Nieuwsgierig, vroeg het meisje!
  - Vijftig kilometer op de snelweg, over het algemeen genoeg. Over het algemeen is de tank interessant, met een gestroomlijnd torentje. Het beste van de creaties van de fascistische tankbouw. Oom zuchtte. - Toegegeven, onze T-28, en vooral de T-34, is niet slechter, en de kanonnen van onze tanks zijn zelfs nog krachtiger.
  Het meisje stelde voor:
  - Wat als we nieuwe tanks maken, koeler.
  De oom antwoordde:
  - Er is niets cooler dan de KV-2, het is zo'n kracht, maar er is ook de KV-3, en de KV-4, en vooral de KV-5. Het laatste monster weegt honderdtwintig ton en staat op het punt in massaproductie te gaan. Dan worden de Duitsers gedorst als een ketting van gierst.
  Het meisje gaapte nadrukkelijk:
  - Als je een meisje wilt vervelen, praat dan over wapens, maar als je voor altijd wilt vertrekken - praat over Sovjetwapens!
  De oom was beledigd:
  - Waarom hebben we een slechte techniek?!
  Het meisje grapte:
  - Maar de gegevens erop zijn geclassificeerd. Ze zeggen dat je een term kunt krijgen voor één vermelding van het kaliber van een tankkanon.
  De oom schudde zijn hoofd.
  - Niet waar! Voor zo'n kleinigheid zit niemand gevangen!
  Het meisje trok een grimas.
  - Hoe zeg je! En dat gebeurde niet.
  Oom merkte op:
  - Ik zal je vertellen over de T-34, het kaliber van het wapen is 76 mm. En het pantser is 52 mm, voor het geval je je afvraagt.
  Het meisje snoof minachtend.
  - Ik zou dit wonder graag willen zien. Zal je laten zien?
  De oom antwoordde met tegenzin:
  - Ik zal het je laten zien als je wilt! Voroshilov noemde deze tank echter lelijkheid. Met dank aan maarschalk Kulik voor het aandringen op de implementatie ervan. Ja, Stalin waardeerde deze tank persoonlijk. Aan het begin van de drieënveertigste is het de bedoeling om er honderdtwaalf tankdivisies mee uit te rusten.
  Het meisje was verrast:
  - Een tank?
  - Niet! Ook KV en T-80 echter deze tank is licht, ik bedoel T-80. Hij kan echt zwemmen!
  Het meisje was verrast:
  - Zwemmen? Dit is interessant!
  - We hebben drieduizend driehonderd amfibische tanks. - Oom zei het met trots en liet toen zijn stem fluisteren. Vertel het aan niemand, het is een groot geheim. Als je kletste, zou je achter de tralies kunnen belanden. Kijk: niets verkort het leven zo als een lange tong.
  Elizabeth viel meteen stil: twee dagen geleden gebeurde er een nogal onaangenaam verhaal met haar goede vriend. Het volgende gebeurde. Er was een theateravond, iedereen had veel plezier, maar er werd natuurlijk gedronken. Trompetten speelden, meisjes en jongens dansten. Dus Yashka Klopov, een vrolijke kerel en een leider, wilde zoals altijd een grap uithalen. Ik rende naar de muur waar een portret van Stalin hing. Een fors wandvullend portret, helder, ingelegd met mozaïeken. Stalin zag er jong uit, ongeveer vijfendertig jaar oud, niet meer, knap. Zelfs het voorhoofd was niet zo laag en hellend als het origineel. Yashka speelde de mondharmonica en gooide hem toen de zaal in.
  - O, Yuli, Yuli, Yuli! Het is een matuli-lied!
  Wie vroeg spottend:
  - En waarom zing je over je moeder, als je vader voor je neus staat?
  Yashka grinnikte als antwoord en zong:
  - Mijn gekke vader werd onteigend in het dorp! Mijn vader, de vader van het volk, regeert in het heilige Kremlin!
  Iedereen lachte, klapte in de handen en fluit. Ondertussen haalde Yashka een liniaal uit zijn riem en verklaarde giechelend:
  - Ik zou de neus van de vader der naties willen meten!
  Het publiek vroeg in koor:
  - Waarom?
  Yashka, spelend met een liniaal, spinde:
  - Omdat Stalin een groot hart heeft! De grootste ter wereld! Dus de neus moet de grootste zijn!
  Als reactie daarop vriendelijk gelach en gefluit:
  Yashka ging op haar tenen staan, legde een liniaal neer en draaide hem een paar keer om. en lachend zei:
  - Drieënvijftig centimeter! Dat is cool! Het is echt de grootste!
  Iedereen lachte weer en wees met de vinger. Al met al was de avond een succes. Elizabeth schudde geërgerd haar hoofd en verdreef de herinneringen. Yashka werd bij zonsopgang weggevoerd, op weg naar de zwarte trechter, mensen in leren jassen sloegen hem met knuppels en vuisten. Het ooit jonge, vrolijke gezicht veranderde in een bloederige puinhoop. Elizabeth zag dit, omdat ze allemaal speciaal werden opgepakt om naar de arrestatie te kijken. Toen sprak de politiek ambtenaar, schreeuwde veel en dreigde. Nog vijf werden ter plaatse gearresteerd, niemand durfde weerstand te bieden. Elizabeth herinnerde zich dit, haar vurige liefde voor het feest was geschokt.
  Maar zelfs nu, als de vijand een aanslag op Stalin zou plegen, bood ze zonder aarzelen haar borsten aan!
  Het meisje vroeg aan haar oom:
  - Is Frankrijk een sterk land?
  Hij antwoorde:
  - Ja, sterk! Samen met Groot-Brittannië beheersen ze een derde van de wereld! Rekening houdend met de koloniën, is de bevolking van Frankrijk niet onderdoen voor de USSR.
  Elisabeth floot.
  - En zo'n kracht verloren!
  Oom krabde aan de kalende bovenkant van zijn hoofd:
  - Ja, ik heb verloren! In anderhalve maand werden vier Europese mogendheden verslagen! Zelfs Napoleon en Alexander de Grote hadden niet zulke overwinningen als Hitler.
  Elizabeth vroeg fluisterend:
  Wat voor Hitler is hij?
  Oom haalde zijn schouders op.
  - Ik zag hem niet! Op de portretten zag je hem zelf. Ze zeggen van gemiddelde lengte, nerveus, eet mensenvlees, houdt vooral van vrouwenborsten af te snijden!
  Elisabeth schudde haar hoofd.
  - Niet fluiten! Hitler is vegetariër!
  De oom was het daar niet mee eens.
  - In geest is hij een typische kannibaal! Rem beval zijn beste vriend in twee stukken te snijden met prikkeldraad. Waarom geen vleesetend monster! Na de overgave van Frankrijk beval hij het levend verbranden van honderdduizend Joden die in Parijs en omgeving woonden. Als gevolg daarvan was er een vreselijke stank! Bovendien spaarden de nazi's zelfs kleine kinderen niet. Na de verbranding urineerde de SS uitdagend op de as! Ze zeggen dat Hitler persoonlijk betrokken is bij marteling en marteling!
  Elisabeth merkte op:
  - De heerser van degenen die brood van de beul nemen, verzamelt zout op zijn ezel!
  De oom schudde zijn hoofd, haalde een sigaret tevoorschijn, nam een trekje. Hij wist heel interessant te roken door rookringen te blazen. Zijn blik werd opgewekter:
  - Weet je waar ik bang voor ben!
  Het meisje antwoordde zacht:
  - Ik denk niets!
  De broer van de vader maakte bezwaar en nam korte trekjes:
  - Alleen bevroren mensen zijn nergens bang voor! Voor een normaal mens is het zeker niet beschamend om angst te ervaren! Vooral als hij redelijk is, en niet zozeer voor zichzelf als voor anderen.
  Het meisje knikte beslist.
  - Hier ben ik het mee eens!
  De oom stopte met roken, schudde zijn hoofd, alsof hij zijn nek strekte:
  - Weet je, er gaan geruchten dat de nazi's een nieuw verschrikkelijk wapen maken. Een bom die hele steden tot giftig stof kan wegvagen. En er zal geen ontkomen aan zijn.
  Elizabeth snoof minachtend:
  - Een typische Goebbels propagandabluf!
  De oom zuchtte diep, als een walrus onder water:
  - Oh nee! Dit is wetenschap! Wapens zeggen dat wetenschappers heel echt zijn! Hij bedacht zelfs een naam: de atoombom! Dus ik denk dat het het beste is om niet te wachten tot zo'n monsterlijk wapen in de handen van de nazi's valt, om eerst Duitsland aan te vallen!
  Elizabeth huiverde, als van een elektrische schok:
  - Maar het is oneervol om het vredesakkoord te schenden. We hebben een niet-aanvalsverdrag met Duitsland, een verdrag van vriendschap en grenzen!
  De oom merkte sarcastisch op:
  - Hebben de nazi's de afspraken ooit gerespecteerd? Laten we in ieder geval Polen niet vergeten, of België en Nederland! Hitler zei zelfs dit: eerlijkheid is een typisch offer, op het altaar van doelmatigheid!
  Het meisje reageerde enthousiast:
  - Stalin is geen Hitler!
  De oom deed het, stemde toe, maar plantte het diametraal tegenovergestelde:
  - Natuurlijk, en daarom moet je eerst toeslaan! Nakomelingen zullen hem de vertraging niet vergeven! Aanval verdrievoudigt kracht, verdediging de helft!
  Elena merkte op:
  - Ons leger zal het meest offensieve ter wereld zijn als de vijand toeslaat! En toen herhaalde ze het nog harder. - Maar alleen als de vijand toeslaat!
  De oom tuurde sluw:
  - Een kop die met een mes is gesneden, wordt een tuinkop genoemd, er komen clusters van vergelding uit voort! Nee, ik denk dat Hitler klaar had moeten zijn, zelfs toen zijn hordes naar Parijs renden.
  Het meisje stampte met haar blote voet (laarzen stonden vlakbij!), Antwoordde:
  - Misschien heb je gelijk!
  Elizabeth herinnerde zich dit gesprek nog lang. Geruchten over de concentratie van nazi-troepen, vooral in Polen, de voortdurende schendingen van de Sovjetgrens door Duitse vliegtuigen en de frequente arrestaties onder de troepen zorgden voor een nerveuze sfeer. Tegelijkertijd inspireerden de politieke functionarissen actief: er komt geen oorlog! Desalniettemin werden er extra troepen naar de grens getrokken, vooral gepantserde! In het bijzonder zag Elizabeth voor het eerst de nieuwste KV-3-tank, met twee kanonnen en een gewicht van vijfenzeventig ton. Het was een experimenteel model, dat, zoals iemand fluisterde, getest had moeten worden in gevechten. Het meisje hield echter niet zo van de tank, omdat hij te zwaar was, onderscheidde hij zich door lage manoeuvreerbaarheid, brak bruggen, de toren draaide langzaam. Bovendien leed door het grote kaliber van de kanonnen de vuursnelheid en was de nauwkeurigheid relatief laag! Desalniettemin wekte zo'n krachtige tank vertrouwen. De dieselmotor van 850 pk rommelde verschrikkelijk, het leek wel een vulkaanuitbarsting, Duitse auto's zijn veel stiller. Het meisje keek het monster sceptisch aan en draaide zich op haar hielen om...
  De ochtend van 22 juni 1945 was een verschrikkelijke gebeurtenis, grote krachten van het fascisme werden naar de USSR gegooid. Elizabeth ervoer echter aanvankelijk geen schok. Bovendien zijn de woorden van de oom over de atoombom die door de nazi's is gemaakt, diep in mijn geheugen gegrift. Misschien nog beter, Hitler viel nu aan, nu de creatie van een superwapen nog ver weg is! Het is beter een tijger te verpletteren als hij nog geen hoektanden heeft! Hoewel wat voor soort Führer een tijger is, eerder een jakhals. Maar des te treuriger zal het einde van het fascisme zijn!
  Elizabeth werd in bed opgetild, kleedde zich snel aan en voegde zich bij de rest van haar strijdmakkers en wapenbroeders.
  De nazi's brachten de grootste slag toe aan de achterkant van de Bialystok-groep. Krachtige gepantserde en gemechaniseerde kolommen, binnen twee uur, verdiepten zich veertig kilometer. En het toeval wilde dat zelfs de loopgraven niet al te zorgvuldig werden gegraven.
  Er werden geen artilleriegranaten gebracht en de meisjes werden gedwongen de nazi's te ontmoeten met geweren en granaten. Hier verschenen Hitlers tanks en pantserwagens. E-50's gingen vooruit, bewapend met vier machinegeweren en een 105 millimeter kaliber kanon. Iets kleiner dan de E-50 Sh-tanks, met explosieve fragmentatiegranaten en kanonnen van 150, 180 kaliber en een 380 mm raketwerper.
  Achter hen zijn kwetsbaardere, maar nog steeds ondoordringbare Panther-2's, met 88 mm kanonnen.
  Elizabeth voelde zich meteen hulpeloos. Wat kan ze doen, alleen gewapend met een Moskin-geweer en een paar antipersoonsgranaten? Duitse tanks storten mitrailleurvuur op de Sovjet-infanterie, granaten exploderen. Bebloede meisjes en jonge mannen vallen in de buurt. Nog een baardeloze man had zijn benen eraf geschoten. Hij gilt en strekt zijn handen uit naar Elizabeth, die vingers missen. Opnieuw explosies, Duitse Messers 262 verschijnen in de lucht, dan XE-183 straalvliegtuigen. Van een afstand zijn ze niet erg eng en lijken ze op vliegen, maar als ze dichterbij komen, veranderen ze in gieren.
  De Duitse tanks komen steeds dichterbij, slangen met hakenkruizen zweven over hen heen. Tegelijkertijd klinkt een grandioze Wagner-symfonie. Alles ziet er ongewoon dreigend uit, zelfs de tanks zijn trouwens niet te groot, zo beschilderd dat ze op roofdieren lijken. Vooral veel ontblote gezichten. Elizabeth voelt dierenverschrikking, ze wil wegrennen, haar benen worden gevoelloos, maar...
  Hoe kan een Rus (en Wit-Russen en Russen zijn één en hetzelfde volk), verraden en bang zijn.
  Elizabeth gooit een granaat. Ze heeft een sterke arm, gooit ver en raakt de E-50. De tank bevriest even en reageert onmiddellijk. Een oorverdovende explosie wordt gehoord, het meisje wordt in de lucht gegooid en een golf van duisternis bedekt haar bewustzijn...
  Elizabeth voelde dat ze in een diepe poel stortte - pikzwart, en alleen in de hoogte flikkerden de brandende ogen van de sterren onheilspellend. Terwijl je duikt, wordt de druk op de borst sterker, voorhamers kloppen op het hoofd en elk van hun slagen wordt pijnlijker en zwaarder! Eindelijk raakt haar lichaam de bodem, haar achterhoofd koelt af, het meisje wil opspringen en kan niet bewegen. Hier in de buurt - tegelijkertijd klinkt er van alle kanten een gepiep, ritselen enkele kleine wezens. Elizabeth voelt haar hart wild in haar borst kloppen. Ratten, groot als konijnen en veelkleurig, met een overwegend bloederige tint, worden niet gegooid. Ze haasten zich en beginnen te scheuren. Elizabeth schreeuwt en... komt tot bezinning.
  Twee Duitse soldaten betasten het meisje en heffen dan abrupt haar haar op:
  - Schnel! Sta op trut!
  Elizabeth staat op, schudt haar door elkaar. Het meisje draait haar hoofd, hij is zwaar. Wauw! Maar alles lijkt intact.
  De Duitsers bouwen kolommen van gevangenen, mannen en vrouwen afzonderlijk. Elena was zelfs verrast dat zovelen zich overgaven. Sommige vrouwen, meer dan vijftig, de gewonden zijn niet zichtbaar, het lijkt erop dat de nazi's zulke mensen gewoon afmaakten. De meisjes op de peuken duwen (vrijwel alle vrouwelijke soldaten zijn jong en recent opgeroepen), reden ze verder. Het was behoorlijk warm, van sommige vrouwen was hun tuniek afgescheurd en ze "pronkten" met overhemden.
  Elizabeth vroeg Kapitein Valentina Sinitsa, ze had een paar indrukwekkende blauwe plekken op haar gezicht:
  - Nu en dat nu Valya?
  De kapitein, een achtentwintig jaar oud nogal mooi roodharig meisje, antwoordde:
  - Het geeft niet, als de nacht donker is, rennen we weg!
  Elizabeth onderzocht zichzelf:
  - Ik denk van wel! Gevangenschap is niet voor het Sovjet-volk! Het lijkt erop dat er geen schade is, de fragmenten hadden genade met mijn lichaam! Het zoemt gewoon in mijn hoofd.
  Valentina antwoordde:
  Je lijkt versteld te staan! Brr! Maar ik begrijp zelf niet hoe ik in gevangenschap ben beland. Het machinepistool blokkeerde en de andere meisjes gaven het op. Als gevolg daarvan werd ik betrapt als de laatste dwaas!
  Elisabeth knikte.
  - Ja, een goed begin van de oorlog! Voordat ze zelfs maar de tijd had om een Duitser te doden, werd ze gevangengenomen. Wilde verschrikking! Wat als we niet kunnen ontsnappen?
  Valentina antwoordde:
  - Je weet dat je buitengewoon mooi bent! Goudharig met een perfect figuur. Ik heb nog nooit een mooier meisje gezien dan jij!
  Elizabeth wuifde het weg.
  - Waarom heb ik deze complimenten nodig! En jij bent ook geen man!
  De kapitein merkte op:
  - Je kunt gewoon verkracht worden!
  Elisabeth was verrast.
  - Hoe verkrachten?
  Valentina was oprecht verrast:
  - Weet je het niet?
  Elisabeth sloot haar ogen.
  - Theoretisch weet ik het natuurlijk, maar...
  Valentina fronste.
  - Heb je het ooit geprobeerd met een man?
  Elizabeth schudde negatief haar hoofd.
  - Natuurlijk niet! Over het algemeen mag een communist niet moreel ontbinden en buiten het huwelijk de liefde bedrijven!
  Valentina haalde haar schouders op.
  - Hoe zeg je! Naar mijn mening is dit een persoonlijke zaak voor iedereen! Bovendien zijn mannen allemaal verschillend en beleef je op je eigen manier plezier aan ze. Het is hier niet zo gemakkelijk te raden, maar de echtgenoot wordt al snel saai.
  Een Komsomol-meisje dat naar rechts liep, maakte bezwaar:
  - Voor een persoon is het belangrijkste spirituele communicatie, en niet dierlijke instincten!
  Valentina stak een duim omhoog.
  - Laten we het niet hebben over onfatsoenlijke onderwerpen! Misschien kunnen we beter praten over het feest en het communisme opbouwen!
  Elizabeth wilde iets zeggen, terwijl het bevel volgde - de kolom om te stoppen.
  Ze stonden vlak voor een betonnen platform, waar een paar vrachtwagens en een auto naartoe reden. Tegelijkertijd verscheen een andere kolom van vervolgde vrouwen. Aan de kleding te zien waren het burgers.
  Een zwaarlijvige Duitser kroop uit een kaki geverfde Duitse auto. Hij had een onaangenaam, slecht geschoren gezicht met een drievoudige kin en een vreemd dubbelloops machinegeweer op zijn schouders. Maar de dop, waarop het embleem scheen - twee bliksemschichten, verraadde een SS'er. De fascist kwam voor de meisjes uit en beval in gebroken Russisch:
  - Nivellering! Aandacht!
  De meisjes strekten zich automatisch uit, militaire training beïnvloed. Een van de meisjes aarzelde echt en kreeg een kont op de paus.
  De SS-officier gromde tevreden, keek naar de benen van de vrouw en beval:
  - Iedereen, doe je laarzen uit!
  De meisjes huiverden, een gerommel ging door de rijen. De dikke Duitser gaapte uitdagend en mompelde lusteloos:
  Wie ongehoorzaam is, wordt opgehangen! - En dan ineens een formidabele kreet. - Schnel! Schnel!
  De meisjes begonnen hun schoenen uit te trekken. Elizabeth voelde haar handen automatisch bewegen. Het lijkt alsof het gebruikelijk is dat ze de fascistische monsters gehoorzaamt. Ze trok één laars uit en voelde met haar blote voet de aangename warmte van de betonnen stoep. Dan de tweede, voorzichtig nieuwe, recent uitgegeven leren laarzen aangetrokken (dekzeillaarzen verschijnen pas aan het einde van de oorlog). Er klonk geschreeuw. Een jong meisje van niet ouder dan zestien sprong eruit en riep:
  - Ik zal geen borsten schieten! Laat het beter zijn om de doden van mij weg te nemen!
  De Duitse borov gaf een teken, twee lange SS'ers grepen het meisje en sleepten haar naar de galg die van tevoren was klaargezet.
  De meisjes-krijgsgevangenen slaakten een zucht, maar niemand durfde bezwaar te maken, de schok van de gevangenschap was duidelijk aangetast.
  - Haak haar! - Schreeuwde een dikke fascist. - Laat hem niet meteen doodgaan! De duivel zal weten hoe hij weerstand moet bieden.
  De kleren van het jonge meisje waren gescheurd, de SS'er stak zelfs een sigaar in de roze tepel van de schoonheid. Het meisje schreeuwde en riep:
  - Onthoud mij, mijn naam is Tanya! Dood aan fascisten!
  De SS-officier brulde:
  - Scheur haar tong uit!
  Een Mordoviër sprong op het meisje af met een verfrommeld vuil schort en een tang in zijn handen. Een andere nazi kneep in de wangen van het meisje en opende zijn mond. Ze probeerde weerstand te bieden. maar de krachten zijn te ongelijk. Er stroomde bloed uit de mond van het meisje en zijzelf verloor het bewustzijn door de pijnschok. Het fascistische monster wierp zijn gescheurde tong uit en vertrapte hem met zijn laars. Het uitgezakte naakte meisje werd snel door de nazi's opgehangen aan een scherpe scheepshaak. Ze slaakte een zwakke kreet en beefde, de extra pijn die haar werd gebracht. Gelukzaligheid stond op de gezichten van de nazi's geschreven, dat ongelooflijke gevoel van sadistische voldoening als je je eigen soort pijn doet. Ook al is het een mooi meisje met blond haar. Hier wordt sadisme vermengd met een seksueel element.
  Elizabeth sloot haar ogen om zo'n willekeur niet te zien. Ondertussen naderde een colonne gevangenen, burgervrouwen. De nazi's dwongen hen ook hun schoenen uit te doen. De vrouwen werden jong opgepakt, geen enkele leek ouder dan vijfendertig of jonger dan zestien. Sterke Wit-Russische vrouwen, meestal blond, blauwe ogen, aangenaam ogend, bloed en melk.
  De dikke officier beval nogmaals:
  - Bovenkleding uittrekken!
  Elizabeth bloosde plotseling, maar wat als de nazi's haar helemaal naakt laten? En de vingers zijn de tuniek al aan het losknopen. Burgervrouwen huilen en kreunen, alsof ze geëxecuteerd zouden worden. Een van hen houdt een baby vast. De nazi rukt hem uit zijn handen. De moedervrouw haast zich en wordt met een bajonet in de buik gestoken. Hij valt, trillend van een hartverscheurende kreet. De SS-officier rent naar de baby, gooit hem onder zijn voeten en begint te vertrappen. En hij doet dat zodat hij niet onmiddellijk sterft en tere armen en benen breekt.
  De moeder huilt en wordt naar de galg gesleept om levend aan een haak te hangen. Onderweg scheuren ze hun kleren aan stukken en slaan ze met geweerkolven. Dan trekken ze de verminkte vrouw naar het einde, terwijl ze vrolijk lachen, alsof ze stoned zijn met marihuana.
  Elizabeth fluisterde:
  - En is er een grens aan hun wreedheden! Wie heeft ze gebaard, een vrouw of een wolvin!
  Valentina zei met passie:
  We zullen nooit vergeven en nooit vergeten! Voor elk van hun gruweldaden zullen de nazi's rijkelijk betalen.
  Elisabeth antwoordde:
  - Dit is niet genoeg voor alle nazi's in Duitsland.
  Valentina grapte:
  - Wat overblijft, dan naar Japan!
  De belangrijkste nazi kalmeerde nog steeds niet, waanzin brandde in zijn doffe ogen, zijn kleine mond verdraaid:
  Nu waarschuw ik je! We nemen je mee naar het grondgebied van Duitsland. Degenen die zich goed gedragen, zullen een goede plek, eten en in de toekomst het ereburgerschap van Groot-Duitsland hebben. Maar als iemand ontsnapt, dan zal ik voor elke voortvluchtige opdracht geven twintig gijzelaars levend te verbranden. Begrijp jij mij! - Het gebrul van de schurk nam toe. - En nu zul je duidelijk zien wat het betekent om de Führer ongehoorzaam te zijn.
  De nazi's stormden een colonne van burgervrouwen binnen en kozen een dozijn van de lelijkste uit. Ze werden zonder pardon aan het haar gesleept en op een hoop geslagen. Daarna begonnen de SS'ers de vrouwen met prikkeldraad te verdraaien. Ze probeerden wanhopig te ontsnappen. Als reactie kregen ze peuken op de schouders en in de borst (die het bewustzijn niet verloren).
  De dikke officier grinnikte.
  - Nou, nu een fakkel voor hen! Laat ze "genieten" van de pijn!
  En weer het idiote gegrinnik van de fascistische beesten. Drie SS'ers met gedegenereerde lichaamsbouw sleepten de tank van de benzine en schroefden het deksel eraf. Ondanks de afstand bereikte Elizabeth een walgelijke geur van brandstof. Het schijnt benzine met een laag octaangetal te zijn, verkregen uit een koolhydrolyseproces. Voor al de talrijke uitrustingen had de Führer niet genoeg natuurlijke olie, zelfs niet rekening houdend met de voorraden van de USSR en de bezette Afrikaanse koloniën, dus toonden de natuurkundigen van het Derde Rijk vindingrijkheid. Deze benzine had een bijzonderheid, een lagere verbrandingstemperatuur in vergelijking met de gebruikelijke, en ook het feit dat het al begon te vriezen bij negen graden onder nul. Op termijn zal dit het verloop van de oorlog beïnvloeden. Omwonden met metalen prikkeldraad zwaaiden vrouwen wanhopig met hun handen (degenen die ze vrij hadden), de nazi's, glimlachend en hun tong tonend, schreeuwden iets in het Duits.
  . HOOFDSTUK #8
  De E-50 tank heeft al veel klappen gekregen. Maar de krijgers kwamen een heel vat nitroglycerine tegen. De tank explodeerde, waardoor alle rollen volledig werden weggeblazen. En de krijgers hadden geen auto. Terwijl ze op zoek waren naar een andere tank, dompelden de schoonheden zich onder in zeer interessante herinneringen aan het eenenveertigste jaar.
  Helaas, zo'n prettige droom van Gerda bleek van korte duur. Weer opstaan en sporten. De meisjes dachten er echter niet aan om hierover complex te maken. Ze werkten zelfs met bijzonder enthousiasme. Madeleine besloot ondertussen de fysieke activiteit wat te diversifiëren en de meisjes werden vastgebonden aan speciale karren waarop de tanks stonden. De commandant van de SS-compagnie zei blij:
  - Hier meiden, we zullen schaarse brandstof besparen, en we zullen jullie opleiden. Een nieuw type belasting, met toegepaste waarde!
  Als meisjes in badkleding tanks trekken en zelfs zweten onder de brandende zon, is dat een gaaf gezicht. Maar de meisjes moeten met hun blote voeten op het zand en de scherpe stenen rusten. Sta op en geef niet op....
  Gerda hield moeilijk adem in, merkte filosofisch op:
  - Het is mooi, natuurlijk, maar... Zo lijken we nu op de slaven van het oude Egypte. We slepen ook de zwaarste lading mee, maar ze slaan ons in ieder geval niet met een zweep!
  Charlotte was het ermee eens:
  - Natuurlijk slaan ze niet, maar dat maakt het er niet makkelijker op! Hoewel nee - het is gewoon fitness gecombineerd met gewichtheffen!
  Gerda probeerde het gesprek om te buigen naar een ander onderwerp:
  - Wat denk je, als Alexander de Grote niet op zo'n jonge leeftijd was gestorven, zou hij Rome hebben ingenomen, en daarna de hele wereld?
  Charlotte antwoordde na een pauze en schudde haar zweet van zich af:
  - Het is moeilijk te zeggen... Per slot van rekening plande hij een campagne tegen de recalcitrante Arabieren... Maar hij had natuurlijk een kans! Al mogen we blij zijn dat het hem niet is gelukt!
  - Waarom?! - Gerda was verrast en trok de riem recht die over haar schouder wreef.
  Charlotte, grijnzend naar haar tanden, antwoordde:
  - Omdat Hitler in dit geval te moeilijk zou zijn om hem te overtreffen. En zo zullen er nog tweeduizend jaar voorbijgaan en de vraag wie de beste en grootste bevelhebber aller tijden en volkeren was, zal worden gevolgd door een ondubbelzinnig antwoord - de Führer van Duitsland!
  Gerda kuste de riem harder:
  - Ja, Adolf Hitler heeft Napoleon al overtroffen ... Dit zal vooral duidelijk worden: als we Egypte innemen, heeft Napoleon gefaald! En daar, helemaal naar India .... Maar het belangrijkste is natuurlijk de landing in Groot-Brittannië ...
  Charlotte bevestigde stellig:
  - Wat Napoleon niet deed: Londen binnenvallen, zal de Wehrmacht doen onder leiding van Adolf Hitler! Het is gewoon interessant, zullen we de invasie van Rusland beginnen, ervoor of erna?
  Gerda zei twijfelend:
  - Ik denk dat het beter is na... Napoleon heeft trouwens het hele leger in Rusland geruïneerd. Maar we zijn geen Fransen. Kikkers zijn niet erg capabele krijgers!
  De machtige blondine, die met hen aan de riem trok, ging in gesprek. Haar stem leek erg laag, als die van een man, hoewel het figuur vrouwelijk en aantrekkelijk was:
  - Ja, de Fransen zijn een beetje laf, maar hun techniek is zeker niet slecht. Ik zag hoe de Ziz-35 straffeloos het pantser van de Duitse T-4's doorboorde. Ik schaamde me zelfs voor onze uitrusting... De "Matilda's" van de Britten ook. Een granaat kan hun rupsen breken, maar door het pantser breken ... 88-millimeterkanonnen namen het, maar we hebben er maar heel weinig. Het blijft alleen om de sporen te raken en te immobiliseren ... Over het algemeen zijn de Britten ook sterk in de luchtvaart ...
  Gerda rilde hier, en ondanks de hitte kreeg ze een rilling:
  - Zodat ze ons in de woestijn kunnen vinden en bommen naar de tanks kunnen gooien!
  De blonde vrouwelijke held troostte:
  - Alleen duikbommenwerpers met ervaren azen kunnen echt in de tank komen. Dus de kans dat we ze tegenkomen is klein. Trouwens, ik geloof in ons geluk.
  Er viel een pijnlijke pauze. Een tiental wolvenmeisjes werden aan elke kar met een tank vastgemaakt. Ze bewogen zich in twee kleine kolommen, zulke gebruinde, gespierde meisjes... Wat was het mooi... En de duinen leken roze in de kleur van de zon. Geweldig landschap....
  Niet ver van de meisjes trok SS-kolonel Dess, met een tiental Arabische chauffeurs en twee grote boeven, door de woestijn. De voeten van de gids werden in brand gestoken en hij werd gelukkig op een ezel gezet. Kolonel Dass fronste zijn wenkbrauwen vol afschuw, vanwege het gebrek aan water waren de nomadische veedrijvers ongewassen en stonken ze slecht. En de dag bleek heet te zijn, zelfs voor de normen van de Afrikaanse kust, toen de wind de adem van de hel uit de Sahara bracht. Dus ik moest zweten. De weg leek lang. Dess voelde zich een complete idioot. Hij kan een paar dagen verliezen door een jongen die uit drie dozen liegt. En hij zal ook een disciplinaire sanctie krijgen, omdat hij afwezig was ... Het is waar dat de Duitse troepen de komende dagen niet van plan zijn om aan te vallen, en zelfs hier, aan de grens met Libië en Tunesië, is er een vrij diepe achterhoede. Nou, je kunt altijd een reden bedenken voor de afwezigheid... Maar het blijft een gok, en... Er is geen hebzucht sterker dan de argumenten van de rede.
  Dess rijdt in de schaduw op een kameel en drinkt een alcoholarme dadel araka. Deze drank is weliswaar sterker dan schnaps, maar in deze hitte is hij suïcidaal. Het landschap rondom is oninteressant en enkele maanden dienst zijn al saai geworden. Dess probeert zich voor te stellen hoeveel schatten een sjeik kan hebben... Tunesië ligt naast Algerije, en piraten verborgen daar vaak schatten. Welnu, piraten, of liever een kaper in dienst van de Turkse sultan, waren vaak de sjeiks zelf. Daarnaast zijn er goudmijnen in Tunesië en werden er smaragden gedolven. Toegegeven, met de komst van de Fransen stierf de winning van smaragden uit ... Waarom? Vanwege het Britse monopolie, de onwil om de prijs van Indiase smaragden te verlagen, waardoor de ontwikkeling in de koloniën van Frankrijk vastliep. En goud werd meestal op gemakkelijke plaatsen gedolven, en ze waren te lui om diepe mijnen te graven... Dess dacht dat de Fransen tenslotte waarschijnlijk de meest luie en frivole natie van Europa waren. Al kan niet gezegd worden dat dit slechte krijgers zijn... Napoleon Bonaparte heeft bijvoorbeeld Europa veroverd, en dat kan niet met nutteloze soldaten. En echt, wat had Napoleon ingenieus? Een simpele tactiek, een snelle overgang, een aanval met al je kracht, omzeilen van de flanken en pogingen om naar achteren te gaan ... Als Frederik de Grote de nieuwste en meest effectieve lineaire tactiek ontwikkelde, dan imiteerde Napoleon eenvoudig Alexander de Grote. .. Ja, dergelijke tactieken brachten succes, maar regel wie snel bewegende troepen van Macedonië of Napoleon in een hinderlaag zouden lopen, of ze zouden worden verpletterd en gedood tijdens de mars. Uiteindelijk, bij Waterloo, betrapten Blucher en Wellington Bonaparte op zijn riskante manoeuvre. Het is als een korte stoot om een wijd zwaaiende bokser te ontmoeten. En Napoleon werd uitgeschakeld... Russische troepen versloegen Bonaparte trouwens niet in de strijd, maar namen met behulp van de algemene vorst, epidemieën en partizanen.
  Wat vindt hij van Hitler? In het begin waren er natuurlijk gedachten dat de Führer gewoon een korporaal en een parvenu was, de zoon van een voormalige schoenmaker ... Hij gaf de voorkeur aan de oude Hindenburg bij de presidentsverkiezingen, hoewel hij begreep dat een tachtigjarige man kon gewoon fysiek de taken van een dictator niet aan! Maar Hitler hield niet van de armen - een inwoner van de bodem! Maar toen Adolf tot Reichskanzler werd benoemd, gaf hij nog steeds zijn stem aan de Nationaal-Socialisten, omdat er geen andere solide rechtse kracht meer was. Ja, de stormtroopers, in feite, het hele leger maakte indruk op hem. Maar er was twijfel of Hitler aan de macht zou blijven, vooral tijdens een crisis, een verschrikkelijke depressie, dat Duitsland niet volledig zou instorten.
  Maar Hitler begon vanaf het begin hard de orde te herstellen door de communisten en vervolgens andere partijen te verbieden. Verspreidde de vakbonden en verving ze door een arbeidersfront. Hij werd een echte dictator, met een eenpartijstelsel. En verhoogde de economie, rustte het leger opnieuw uit. Maar toch was Dess het niet eens met alles wat de Führer deed. Waarom zouden bijvoorbeeld zulke grote middelen worden besteed aan het programma: "Work through Joy!" en werknemers meenemen op vakantie, naar Noorwegen, Frankrijk en zelfs de Canarische Eilanden. Zou het niet beter zijn om met dit geld een paar extra tankfabrieken of vliegtuigbouwbedrijven te bouwen? Of neem het Volkswagen-project, een volkswagen - hoeveel tanks kunnen er gebouwd worden ... Over het algemeen probeerde Hitler op twee stoelen te gaan zitten, de levensstandaard te verhogen en het leger te moderniseren. Als je echter twee hazen achtervolgt, vang je geen van beide. Dess was familie van de hoofdeconoom van het Derde Rijk, Stach, en was zich terdege bewust van de algemene kenmerken van de Duitse economie. Duitsland ging de oorlog met Polen in, met munitie voor slechts drie weken (!) van intense vijandelijkheden. Dan zouden de geallieerden toeslaan, er zouden brandmerken overblijven uit het Derde Rijk. Hitler begon het offensief tegen Frankrijk en leverde zowel tanks als kanonnen, personeel en vliegtuigen op! Maar hij versloeg de kikkers zonder zelfs maar terug te deinzen. Toen de aanval op Engeland ... Hier had Hitler een misrekening gemaakt, het was nodig om Groot-Brittannië onder Ducker af te maken, en dan in juli, met behulp van de schepen van de Duitse koopvaardijvloot (en het was niet klein), landtroepen op de eilanden. Dan zou hij de baas over de situatie worden. Maar de Führer durfde niet, misschien uit angst dat de Britse linieschepen transporten met troepen zouden laten zinken ... Maar het komt erop neer dat er op dat moment zo'n paniek en verwarring was in Groot-Brittannië, en de observatie van de zee was correct ongeorganiseerd, dat er een zeer grote kans was, als tijden voor een snelle verrassingslanding. Wel, op het land had Engeland niets om zich tegen te verzetten. Kwalitatief tenminste... Maar Hitler verloor tijd en in september sprak Churchill een historische zin uit: Hitlers positie is briljant en... hopeloos. Daarna ging Dess zelf naar de Britse inlichtingendienst. Hoewel de Führer de slag om Engeland verloor, was de verhouding van de verliezen ongeveer één op één, en als we aannemen dat ongeveer vijfentwintig procent vliegtuigen waren die door luchtafweergeschut werden neergeschoten, dan waren de Duitse azen zelfs beter dan de Engelse. . Ja, en de vliegtuigen zijn niet slechter, misschien zelfs de ME-109 (F) en beter dan de leeuwenkudde. In ieder geval is in Afrika het machtsevenwicht en de verliezen in de lucht nog gunstiger dan in Groot-Brittannië. Het jaar 1940, dat zo schitterend begon, bracht uiteindelijk veel teleurstellingen. We verloren veel sterke azen en vliegtuigen, en zelfs de bondgenoot van Mussolini werd op schandelijke wijze verslagen in Griekenland. Maar hij had zo'n groot voordeel in kracht. En aan het begin van het jaar was het jammer, Italië verloor Ethiopië, Somalië, het grootste deel van Libië, en bovendien waren de Britten in alle veldslagen aanzienlijk (meerdere keren!) in de minderheid. Honderdduizenden pasta werden buitgemaakt. Nou, hoe moet je niet geloven in de op handen zijnde ineenstorting van het Derde Rijk, vooral tegen de achtergrond van toenemende hulp aan de vijanden van Duitsland vanuit de Verenigde Staten. Maar nogmaals, de weegschaal zwaaide naar het Derde Rijk. Rommel versloeg de Britten en veroverde Kollencourt, toen Joegoslavië, Griekenland viel in twee weken, gevolgd door het eiland Kreta. Dess was zelfs blij voor de Duitsers, maar er was ook angst voor ontmaskering. Een andere zorg is nu echter of de Duitsers de USSR zullen aanvallen. Shtach zei dat Hitler in principe al een besluit had genomen, maar dat de definitieve data nog niet duidelijk waren. Meestal 22 juni genoemd, de datum van de overgave van Frankrijk ...
  Het is onwaarschijnlijk dat Duitsland de oorlog op twee fronten zal doorstaan, tenzij het natuurlijk eindigt in de eenenveertigste en voor de winter ... En in de winter zijn de Duitsers helemaal niet klaar om te vechten ... Maar als Stalin capituleert, dan ... Maar zelfs als ze geen tijd hebben Als de Duitsers Moskou innemen, is het onwaarschijnlijk dat de Russen in staat zijn om een technisch sterk genoeg groepering te creëren. Hoeveel wapens hebben ze tijdens de Eerste Wereldoorlog uitgebracht? Vergeleken met Duitsland is het helemaal niets! Het is dus onwaarschijnlijk dat de Russen ons zullen verrassen met iets anders dan grote massa's infanterie.
  Wat kan er nog meer zijn? Hoogstwaarschijnlijk zal de oorlog nog enkele jaren duren en eindigen in een gelijkspel. Groot-Brittannië zal nooit zoveel troepen kunnen verzamelen om de magnifieke en goed opgeleide eenheden van de Wehrmacht te verslaan, en het is onwaarschijnlijk dat Duitsland in staat zal zijn om de onneembare eilanden met vliegtuigen en marine te onderdrukken, en de Verenigde Staten zullen worden beperkt tot economische hulp . De Amerikaanse leek zal immers niet begrijpen waarom de Yankees moeten sterven vanwege een of ander Europa. Welnu, het Russische volk is koppig, ze zullen partijdig zijn, de oorlog zal voortduren, maar ze zullen niet genoeg kracht hebben om een beslissend offensief te beginnen. Hoogstwaarschijnlijk zal Groot-Brittannië Noord-Afrika niet kunnen vasthouden ... Kortom, de meest waarschijnlijke uitkomst is het Derde Rijk, een groot rijk, maar geen wereldrijk, maar daar ...
  Dit is precies wat Dess wilde: de nederlaag van Groot-Brittannië en de verovering van de eilanden is beladen met onthullingen (hoewel de geheime dienst misschien tijd heeft om de archiefkast en al het bewijsmateriaal te vernietigen, maar wat een geluk!). Natuurlijk wilde ik niet wensen dat het Derde Rijk, dat wil zeggen, zijn vaderland met het regime verloor, wat heel goed bij de SS'er paste. Een gelijkspel was het beste!
  Een kleine caravan kruipt langs het zand. Een van de Arabische veedrijvers zong een treurig lied. Tegelijkertijd vaak Allah gedenken. Dess dacht toen, waarom vinden moslims het juist en goed voor zichzelf om de naam van Allah zo vaak mogelijk uit te spreken? Hier in het christendom daarentegen - onthoud de naam van God niet tevergeefs! Hier vergaten de Joden zelfs de ware naam van hun God - Jehova is tenslotte een latere uitspraakvorm... In het algemeen hield Dess niet van de Bijbel en de zwakke Christus, hij was zelfs verbaasd hoe de oorlogszuchtige Romeinen, de grote rijk met een cultus van kracht zo'n fundamenteel pacifistische doctrine zou accepteren? Zelfs als het pacifisme van het christendom zich niet bemoeide met het voeren van oorlogen, maar de basis van de doctrine ... Heb je vijand lief - had de Romeinse elite moeten verwerpen, en niet alleen de elite.
  Maar het christendom schoot wortel, en zelfs de ineenstorting van het Romeinse rijk had er geen invloed op: ook de barbaren accepteerden deze leer, ondanks al zijn onnatuurlijkheid. Hoewel ze hem natuurlijk niet echt volgden. Zo belemmerde het pacifisme het bestaan van militante orden niet. In het bijzonder de trampillers, die trouwens ook de swastika gebruikten en geld als hun God beschouwden! Dus ze zeggen het een en doen het ander! Hitler was in dit opzicht veel consequenter! Wat hij zegt, doet hij! Zonder hypocriete uitspraken, over liefde voor de naaste!
  Het is echter verbazingwekkend dat het kerksysteem, gebouwd op bedrog en leugens, zoveel eeuwen heeft standgehouden! En zelfs de vooruitgang slaagde er maar een beetje in om zijn fundamenten te schudden.
  Ergens in de verte klonk het geluid van motoren; te oordelen naar de toon - het waren de vliegtuigen. Dess verwachtte echter dat de Britten hen voor Arabieren zouden aanzien en niet het vuur zouden openen, aangezien ze capes aan hadden. Een grote lijfwacht, Hans, toonde een antitankgeweer, van waaruit het overigens af en toe mogelijk is om een jager neer te schieten (hoewel niet zonder moeite qua treffers!).
  Maar de vliegtuigen kwamen nooit, ze vlogen voorbij... Waarna de Arabieren weer treurig begonnen te zingen... Dess vuurde zijn pistool af, zo erg dat het oor van de donkere man hapte. De Arabier zakte ineen van angst. En de SS-kolonel vervloekte:
  - Stop met huilende jakhalzen! Stil, enthousiast, maar sneller!
  De nomadische chauffeurs pikten hun ongelukkige partner op en vervolgden hun weg. Hoewel hun gezichten bewolkter werden, durfde niemand te mopperen... De SS-kolonel streelde de loop van het pistool (overigens op speciale bestelling gemaakt!), wat een uitstekend argument... In ieder geval!
  Ik vraag me af of de Russen hen eerst zullen aanvallen, zullen de Duitsers een soortgelijke aanval van het Aziatische leger kunnen weerstaan? In de Eerste Wereldoorlog leden de Russen enorme verliezen, in de meeste gevallen handelden ze buitengewoon dom, maar boeiden nog steeds de grote troepen van Kaiser Duitsland ... En toen, zelfs onder Brusilov, lieten ze de Oostenrijkers door de afvoer roken .... Dus de oorlog voor hen is niet helemaal een slechte kat ... En als je je de zevenjarige herinnert ... Zelfs Frederik de Grote gaf toe aan het leger van bast-Rusland! Nee, de Russen mogen op geen enkele manier worden onderschat, het totalitaire communistische regime heeft ze nog sterker gemaakt! Stalin verhoogde het niveau van discipline van de Sovjet-troepen, industriële productie en levering. Sterk geperste corruptie, wat betekent dat het nu niet de tijd is van Nicolaas II! De USSR is dus een zeer gevaarlijke vijand, misschien zelfs dodelijk, vooral als hij als eerste toeslaat! In de moderne oorlogsvoering is de verrassingsfactor van groot belang, net als tijdens de oorlogen in de oudheid. Wat als we verliezen, dan zal er, in tegenstelling tot de Eerste Wereldoorlog, geen wraak zijn! De zegevierende landen zullen dit niet langer toestaan .... Hoewel als er wrijving begint tussen de USSR en het Westen, omdat expansie niet minder kenmerkend is voor het communisme dan het fascisme, dan zal het zijn ... Een nieuwe Duitse beschaving zal bloeien op de lijken van bepaalde kapitalisten en oostelijke commissarissen. Wie tegen ons is, blijft bij ons! En misschien komt er wel een grote anti-bolsjewistische coalitie!
  Hans, stil tot het dorp, vroeg plotseling aan de kolonel:
  'Misschien stoppen en de verslaafde jongen nog eens ondervragen?'
  Dess schudde ontkennend zijn hoofd.
  - Het slaat nergens op! Hij zal niets nieuws zeggen.
  - Dan gaan we misschien lunchen, in mijn maag, een sneeuwstorm huilt?
  De SS-kolonel was verrast:
  Wat wil je eten in deze hitte?
  Hans knikte.
  - Ik wil altijd eten!
  Dess keek naar de zon, die was het zenit al gepasseerd, het was inderdaad voorbij vier uur en het was tijd om te stoppen. De Arabieren aten apart verzameld in een cirkel, de drie nazi's hadden geen minachting voor vlees en bier. Dus sloegen ze, Dess vergat zichzelf zelfs voor een korte tijd in een droom ....
  En ik zag iets geks... Sommige insecten, eerst klein, en toen groeiend en steeds angstaanjagender wordend... En hun kaken zijn over het algemeen monsterlijk, zo'n volslagen misvorming! De kolonel voelde dat hij stikte, schokte krampachtig en werd wakker. Nee, alles was rustig, twee ijzeren SS-soldaten gealarmeerd, en dan weer op pad.
  Gerda en Charlotte waren de hele dag hard aan het werk, vielen toen in slaap als de doden en doken in hun wereld.
  Er was een enorm hologram met een stadion waar moderne gladiatorengevechten plaatsvonden. Het stadion was enorm met vele miljoenen mensen. De bonte zee woedde. Er was een gevecht tussen de vrouwelijke gladiator Gerda en een semi-intelligent wezen uit de competitie van donkere werelden, de stofnevel.
  Gerda kwam als eerste naar buiten. Ze was een levendig, flexibel meisje, met een sneeuwwit parelkapsel. De krijger maakte een drievoudige salto en draaide zich om de arena. Volgens de gewoonte droeg ze alleen een dunne beha en slipje, specifiek zodat het wapen niet verborgen kon worden. En dus moest ze halfnaakt vechten met slechts één lichtzwaard. Dergelijke wapens zijn echter ook behoorlijk effectief. De omstandigheden van de strijd zijn niet de meest comfortabele, semi-radioactieve stenen gloeien onder de sierlijke blote voeten van het meisje. Ze glimlacht natuurlijk en probeert de pijn niet te verraden.
  Gerda wordt overspoeld door energie, ze springt weer en maakt een vijfvoudige salto.
  - Dat ben ik!
  En haar rusteloze vriendin Charlotte legt haar vriend uit:
  - Voor het gevecht werd dit meisje zorgvuldig gescand, er mag geen enkele chip of iets elektronisch in haar zitten. Ze controleren het meisje ook op de aanwezigheid van de magie van iemand anders. Dat wil zeggen, een gladiator kan ofwel alleen op zijn lichaam vertrouwen, ofwel op een scherpe geest. Gerda was echter nooit een dwaas en een sukkel.
  Waar twijfelde ik aan? - Gevraagd als een jonge Apollo-man.
  - Niet! Maar een vijfvoudige salto, zonder elektronica, is een indicatie van een goede conditie. Daarom is iedereen onder de indruk, zouden jouw gymnasten zoiets kunnen doen? Charlotte knipoogde sluw.
  - Drie kunnen, vijf nee! Ja, en ze sprong heel hoog met een korte run! - De jonge held spreidde zijn armen wijder.
  - Dat is de kracht! De macht van het Derde Rijk en in andere werelden.
  Ondertussen werden er weddenschappen afgesloten. Terwijl blind tot het verschijnen van de vijand. Gerda lijkt bekend en geliefd te zijn geweest, ongeacht ras of soort.
  Het gladiatormeisje kwam aanrennen en maakte eerst een zesvoudige salto en daarna een zevenvoudige. Toen boog ze voor het publiek. Haar spieren zwaaiden als rimpelingen van de zee, over het algemeen zag het meisje er indrukwekkend uit: een typische Amazone. Het is echter gemakkelijker om een ster neer te halen met een steen dan om een lelijk meisje te vinden in het Great Space Empire Duitsland.
  - Er zijn vrouwen in onze dorpen: voor wie liefde en eer, ze zullen een galopperend paard stoppen, een brandende hut binnengaan. zong Charlotte.
  De overgrote meerderheid van de niet-gemelde weddenschappen waren in het voordeel van Gerda. Toegegeven, het grootste deel van het publiek wachtte tot haar tegenstander zou verschijnen.
  En wachtte. De gigantische poorten gingen uiteen en een fors karkas begon het platform op te kruipen. Het was een echte dinosaurus, net een roofvogel, alleen had hij meer dan dertig tentakels. En enorme, minstens tachtig ton dikke bepantsering. Reus van de dierenwereld.
  Miljoenen kelen, geschreeuwd, gegild, getjilp, gevuld met een nachtegaal. Blijkbaar maakte de reus indruk op hen.
  - Wed slim! - De computer rommelt.
  - Op wie! - Het publiek zingt.
  - Friplodofs naam is! Cosa Nostra!
  Inogalacts van alle strepen maakten weddenschappen van verschillende niveaus. Hier in de opwinding wedden ze, waardoor de zaak voor miljoenen komt. Sommigen die in het donker op het meisje Gerda hadden gewed: heronderhandelden de weddenschap, voor een nog hoger bedrag! Cosa Nostra maakte indruk op hen!
  Aankondigingen volgden.
  - De gladiator Gerda heeft achtenvijftig gevechten en nul nederlagen, Cosa Nostra heeft honderdvierentachtig gevechten en niemand meer in leven. Plaats uw inzet!
  De meisjes van het SS-bataljon "Wolves" deden ook weddenschappen, maar iedereen behalve de strenge commandant Madeleine juichte voor Gerda. De weddenschappen zijn dus eenzijdig.
  Haupmann Madeleine heeft, zoals het hoort, een bijzondere mening zodat de baas niet opvalt tegenover haar ondergeschikten. De meisjes begrepen dit heel goed, ze vonden het niet erg.
  Alleen Charlotte's vriend merkte somber op:
  Het is beter geld te verliezen dan zo'n meisje te verraden. Dat geld is vergankelijk, bijna niemand zal worden gevoed met verachtelijk papier ...
  - Nou, het is goed als je zo ongeïnteresseerd bent! Misschien willen we vechten? Madeleine kneep streng haar wenkbrauwen samen.
  - Maakt niet uit! - zei de vrolijke wolvin Berta. - Kan ik vervoerd worden naar de gladiatorenzaal?
  "We hebben nog niet zo'n krachtige magie." Charlotte wierp een frons tegen. - Beheers om je verlangen te bedwingen: dood alle vijanden zonder vertraging, want wraak zal hoe dan ook komen, mensen kunnen niet worden vernietigd zoals vee!
  - Redelijk gezegd! - Zei haar vriend Apollo.
  Een signaal klonk in de arena en het gevecht begon: de enorme Cosa Nostra-dinosaurus sprong naar voren. Door de impact van zo'n kolossale massa trilde de semi-radioactieve coating van de ring.
  Charlotte merkte op:
  - Het heeft een specifieke naam. Waarom Costa Nostra?
  Blond met een lichte paarse tint, Berta bracht een versie naar voren:
  -Misschien komt dit door het feit dat Cosa Nostra in een oude televisieserie een ongewoon coole maffia was, die hun eigen virtuele wereld van dinosaurussen creëerde om het universum te veroveren!
  - En wat dan? Charlotte begreep het niet.
  - En de inogalacten keken, en ze waren onder de indruk. - Ik weet niet zeker of Bertha het voorstelde.
  Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in het universum! Dat we overwinnen met onze onveranderlijke kracht! zong Charlotte. - En de soldaten van het Reich zullen zich nooit terugtrekken, hij is als een heldere ster - grijp de momenten.
  De ervaren Gerda (ze had ineens een vreemde herinnering) had geen haast om aan te vallen. Ze wachtte op het monster, sprong opzij of een klein beetje toen hij op een gevaarlijke afstand kwam en probeerde te verpletteren. Het beest was erg snel, maar vanwege de grote massa was het inert en miste het vaak.
  Gerda bestudeerde op zijn beurt zijn manoeuvres, als de vijand honderdvierentachtig veldslagen won, betekent dit dat hij ook sterke punten heeft. Toegegeven, de meeste gevechten vielen hoogstwaarschijnlijk op dezelfde dieren als hijzelf.
  Wanneer twee even stomme monsters botsen en degene die groter is wint.
  Je moet echter goed kijken, er zijn veel tentakels en ze zijn scherp, gebogen als een laadstok, mogelijk giftig.
  De spieren van Gerda's pers spelen, ze kronkelt als een cobra op de klanken van de fakirs pijp. Haar borsten trillen, en Charlotte's fabelachtig knappe vriendje betrapt zichzelf erop dat hij denkt dat hij haar in haar geheel wil zien, naakt als een oude Griekse godin.
  Het monster miste meerdere keren, maar remde niet af. Het was duidelijk dat het een schepsel van de hel was, klaar om het meisje te achtervolgen met de methodischheid van een machine.
  Gerda sprong weer op en blies een kus naar de menigte. Het beeldje van de krijger begon te glanzen van het zweet dat eruit was gekomen. Het was als gepolijst en gepolijst brons.
  - Ja, slimme meid! - Gemaakt met bewondering Berta. "Zelf zou ik het niet erg vinden om in de arena te dansen.
  - En ik zou niet weigeren! - Zo sprekend, Charlotte's atletische man was een beetje sluw. Hij voelde zeker enige opwinding en verlangen om te vechten. Tegelijkertijd was hij zich bewust van het gevaar van een botsing met een reus.
  Charlotte merkte agressief op:
  - Ik vecht niet slechter dan haar!
  Blijkbaar, na de bewegingen naar hartenlust te hebben bekeken, sprong Gerda als een sprinkhaan. Haar lichtzwaard flitste en sneed met een klap de tentakels af. Ze vlogen in verschillende richtingen en spetterden blauw en bruin bloed. Een paar druppels vielen op de blote, donkere benen van het meisje. De elastische huid kromp, het gladiatorvrouwtje schudde het af, maar de brandwonden bleven.
  - Wauw, jij giftige klootzak. - Haar lankmoedige eeltige voeten liepen over de doornen en brandende zweren, het lichaam van het monster. Het meisje slaagde erin te stappen, zodat ze haar been niet gutste.
  Berta zei in oprechte bewondering:
  - Virtuoos! Als een genie die een muziekinstrument bespeelt. Het zou leuk zijn om compositie te doen.
  Charlottes minnaar lachte.
  - En die theorie mag niet achterblijven bij de praktijk.
  Het monster draaide zich om, waardoor het meisje van haar rug sprong. Ze rolde verschillende keren in de lucht en kwam tevoorschijn onder de observatie van een dozijn kristalheldere ogen van het monster.
  Berta sprong zelfs van verrukking:
  - Ik ben klaar! Daar! - riep ze uit.
  - Waar waar! Waar kom je vandaan en waar ben je? - deed Charlotte na.
  Gerda viel de dinosaurus opnieuw aan. Ze besloot in korte uitbarstingen te handelen en bij voorkeur te voorkomen dat ze door gif werd geraakt. Het lichtzwaard werkt volgens het principe van uitbarsting van fotonen in een stabiele halve ruimte, waardoor letterlijk alles kan worden doorgesneden met een minimum aan energie. Het meisje gebruikt het. Toegegeven, in dit geval wordt het gladiatorenzwaard geladen met minimale energie, wat betekent dat het niet zo hard en snel snijdt als de jager wilde. En in het algemeen, wat voor soort gevecht is het als de ene partner de andere gewoon verslaat. Het is noodzakelijk dat het negatieve karakter ook een kans krijgt, anders gaat het publiek gewoon niet naar dergelijke optredens. Geluk is een grillig iets...
  Dit keer maakte Gerda een klein foutje. De tentakels in het midden waren veel sneller dan die aan de zijkanten van het monster. Een van hen stak in de borst en sneed door haar beha. Blote borsten beefden, Charlotte's vriend bekeek hun robijnrode tepels, fel schijnend in het licht van verschillende buitenaardse zonnen.
  Er volgde nog een klap: Gerda sneed een paar tentakels af, maar de rechterkant van haar borst was afgesneden, meisjesachtig bloed spatte op.
  De vrouwelijke gladiator sneed nog een tentakel af en sprong van de barrière.
  Als klap op de vuurpijl begon de temperatuur van de kasseien te stijgen. Blijkbaar wilden ze de strijders tot een nauwere toenadering en een snelle ontknoping duwen.
  Gerda kon niet stoppen, ook niet voor een seconde, haar blote voeten brandden, blaren als op een middeleeuws rek.
  Charlotte's vriendje merkte verrast op:
  Waarom droeg het meisje geen sandalen? - Haar heerlijke benen zullen immers branden!
  Charlotte legde uit:
  - Wat een gewoonte! Over het algemeen moet een gladiator pijn verdragen, vooral als het een vrouw is. Het publiek is blij als degenen die vechten worden gekweld.
  - Kosmisch sadisme! - Samengevat "Apollo".
  Het maakte het er niet makkelijker op voor het meisje. Ze moest zich weer op het monster werpen. Deze keer waren haar slachtoffers de ogen van de wezens van de donkere sterrenbeelden. De ervaring vertelde de vrouwelijke gladiator dat de hersenen zich meestal dichter bij de ogen bevinden. Van wat? Omdat het nodig is om te veel informatie te verwerken die niet wordt verzwakt door een lang transmissiekanaal. Daarom probeerde de krijger, die niet bekend was met de structuur van het wezen, de hersenen te vinden.
  De een na de ander sloeg vier ogen, maar kreeg zelf een paar schrammen. Het monster brulde, alsof het ook pijn voelde. En in tegenstelling tot een mens zou ze het niet verdragen.
  Charlotte merkte dit op en leidde een aforisme af:
  - Hoe luider het gebrul - hoe stiller de geest, hoe hoger de toon - hoe lager de intelligentie!
  - Correcte opmerking! Apollo stemde toe. - Rooster is niet de meest opvallende commandant!
  Gerda trok zich terug, een nieuwe uitval van de tentakels van een te snel dier raakte de persplaat en brak erdoorheen, bijna tot aan de rand. Het is te zien dat zelfs de maag leed. Gelukkig was het leeg, niemand zou te veel eten voor een gevecht.
  Nu realiseerde de gladiator zich dat ze de strijd heel goed zou kunnen verliezen, ondanks tijdelijke successen. De stenen werden zo heet dat zelfs het monster hun warmte voelde door de botten op de benen. Gerda werd alleen gered door de sterke conditie van haar ledematen. Het meisje, vaak blootsvoets, danste op een gloeiend heet strijkijzer en toonde een extreem uithoudingsvermogen. Toegegeven, deze kasseien zouden door semi-radioactieve straling nog meer warmte kunnen afgeven, zoals een kernreactor.
  Dus de moed verliet de schoonheid niet, ondanks het feit dat de dreiging van de dood reëel werd. En in een gevecht als dit mag je niet opgeven. Of liever gezegd, dat kan, maar in dit geval is het de sterkste schande voor het leven.
  Apollo vroeg Charlotte:
  - En dat de uitkomst alleen de dood kan zijn?!
  - Voor zover ik weet Gerda, zal ze voor zichzelf geen andere keuze maken!
  - Moedig, je zult niets zeggen, maar ik ben met heel mijn hart en ziel verliefd op haar geworden! Dat gezegd hebbende, haalde de jongen diep adem.
  Het meisje kon niet staan en sprong opnieuw op de schelp en raakte haar verbrande benen aan. Een paar stevige klappen uitgedeeld, een paar sprongen gemaakt. Nu begon ze salto's te maken, ter plekke gehakt.
  - Wie niet de lichtheid van een vlinder heeft, zal niet ontsnappen aan verpletterd worden door een net! - Ze sprak een zin uit die sinds de oudheid gevleugeld is geworden. Dus de Rubber Fox, de bokserdichter, vocht nog steeds. Hij riskeerde ook zijn leven, maar in mindere mate had hij niet zo'n serieuze en vooral moeilijke tegenstander.
  Charlotte vroeg haar, hartverscheurend huilend:
  - Snijd in zijn buik. Bij sommige van deze wezens bevinden de hersenen zich direct naast de maag.
  Apollo verklaarde:
  - Kun je iets doen om haar te helpen? Zoals magie?
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Magie werkt niet in de arena. Is het iets ongewoons en extreem sterks.
  "Ik heb golfmagie nog niet onder de knie!" - De geschreven jonge knappe man zuchtte.
  - Maar ik ken haar perfect. - De elf, die onverwachts in hun gezelschap was opgenomen, pochte. - De mensen en magie zijn één!
  Gerda sprong nog een paar keer, toen vloog er plotseling een mes uit, het bewoog te snel en liet het niet stuiteren. Het meisje had amper tijd om haar hand op te steken. Door een verschrikkelijke klap braken zowel het mes als de arm, de hand van de gladiator zakte in.
  - Hier is nog een haak! - Ze antwoordde en veegde het zweet van Berts gezicht. - Wat gaat er nu gebeuren.
  riep Charlotte naar het meisje Gerda.
  - Duik eronder! Ik meen me te herinneren waar deze wezens een zenuwcentrum hebben.
  - Vertel haar! riep Charlottes minnaar uit.
  - Onmogelijk! - Snijd het vurige roodharige meisje af.
  Gerda sneed zichzelf nog wanhopiger, een diep litteken liep over haar gezicht, sneed in haar wang. Nogmaals, ze was verslaafd. De hand was beschadigd, maar de rechter, waar het zwaard zat, werkte nog.
  Het publiek was in paniek en de meerderheid, wat eng was, was aan het wroeten voor het monster! Blijkbaar moe van Gerda's constante overwinningen. Het meisje, zo lijkt het, was grondig gewend aan de liefde van het publiek, dit was onaangenaam. Even verloor ze haar tempo, waarvoor ze meteen werd gestraft, de tentakel brak haar been, alsof hij uit bruin marmer was gehouwen.
  Gerda's snelheid zakte en ze rolde van haar rug en kreeg nog een klap die haar sleutelbeen brak. Haar gezicht vertrok van pijn, maar de krijger schreeuwde door de pijn heen:
  - Ik zal niet breken!
  Het meisje viel zijwaarts op de gloeiend hete kasseien, brak een paar ribben, er kwamen bloedbellen uit haar mond. Er klonk een rammelaar, het monster stapte met tachtig ton karkas op een gezond been en verpletterde de schoonheid. Er kwam rook uit het meisje en ze begon te stuiptrekken.
  Apollo schreeuwde:
  - Ze gaat dood! Is het allemaal voorbij?
  Berda snoof met een jammerende stem aan haar neus.
  - Waarschijnlijk wel! Lieve meid, je gaat dood, wat jammer voor je!
  Charlotte merkte met haar ondergoed op:
  - Je bent geen lesbienne, Berta?
  - In geen geval! - Om haar woorden te bewijzen, hield het meisje het hoofd van de Apollo schuin en kuste hem stevig op de lippen.
  De jonge man boog haar voorover. Als je zo hartstochtelijk wordt gekust - het is gewoon een wonder.
  - Kijk voorzichtig! - Charlotte onderbrak de vlucht van hun passie, maar er was geen druppel jaloezie in haar toon.
  Inderdaad, de enorme mond van een gemuteerde dinosaurus boog zich over het meisje. En op dat moment, met een laatste wanhopige poging, wierp de gladiator het zwaard in de opening tussen de lucht en de keel. Het gleed naar binnen. De gassen die zich in de maag hadden opgehoopt, schoten omhoog, vuur laaide op uit de mond en de explosiegolf gooide het meisje weg. De Cosa Nostra brak in verschillende stukken, het verschroeide vlees vloog eraf.
  Het meisje, dat beide benen en armen had verloren, lag bewusteloos. Naast haar verschenen robots. Op de scanner verscheen een afbeelding van de borstkas, twee harten klopten moeizaam, maar gelijkmatig in een gezond vrouwenlichaam.
  - Gladiator Gerda heeft het overleefd en zij krijgt de overwinning! Dus de volgende voorstelling is over drie minuten! - Luid, maar zonder enige emotie kondigde de computer aan.
  - Gespeelde weddenschappen! - Schreeuwde iemand, duidelijk onaardse stem.
  Wat er nog over was van Gerda werd opgehaald.
  "Apollo" (nou ja, wie had dat gedacht) huilde niettemin:
  - En dit meisje zal voor altijd kreupel blijven?
  Charlotte schudde zo heftig haar hoofd dat verschillende wijnglazen eraf vlogen:
  - Wauw! De prestaties van ons medicijn zijn zodanig dat het binnen een paar uur zo goed als nieuw zal zijn en niet de minste schade zal blijven. Nou, vertel me, mijn stomme jongen, waar heb je kreupelen bij ons gezien.
  . HOOFDSTUK #9
  Elizabeth vroeg wanhopig:
  - Zullen ze in brand worden gestoken!
  Valentina antwoordde boos:
  - Nee, laat ze gaan! Ja, ze geven taarten voor onderweg!
  Op blote voeten huilde Elizabeth:
  - En het is nog steeds zo wreed! Nou, oké, mannen, maar vrouwen, waarom moeten ze zoveel lijden!
  Valentina stelde voor:
  - De Duitsers hebben de Slaven nodig, alleen als slaven. Een slaaf moet vrezen en gehoorzamen! Dit is een dictaat gebaseerd op angst! En om te intimideren, moet je pijn doen!
  Elizabeth op blote benen schitterde met blauwe ogen:
  - En om boos te worden, moet je pijn doen!
  Er brak een vlam uit, het vuur verspreidde zich niet zo snel als bij gewone benzine, de vrouwen haastten zich en probeerden de draad te breken, het bloed droop van hun lichaam dat door naalden was verscheurd.
  Het leek de blootsvoetse Elizabeth toe dat de tijd verrassend langzaam voorbij kroop, als een slang, een frisse wind blies en het lichaam, nauwelijks bedekt door een licht overhemd, koud werd.
  De vlammen overspoelden uiteindelijk alle vrouwelijke martelaren, hun kreten werden veel luider. De huid van de ogen was bedekt met blaren en afgepeld. De geur van brand werd sterker en sterker. Hij was ziek en de tranen stroomden uit de ogen van de meisjes. De belangrijkste fascist kraaide met een sluwe grijns:
  - Als iemand wegrent, verbrand ik jullie allemaal! Heil! Heil Hitler, de grootste heerser van het universum!
  Fascistische soldaten haalden mondharmonica's uit hun riem en bespeelden ze vrolijk! Bovendien leden de nazi's niet aan een volledig gehoorverlies. Maar dat maakte de muziek nog sinister.
  De dikke officier brulde in het Russisch:
  - Muziek, muziek, muziek stroomt! Dat is treurig, dan schuchter ademhalen! Die vrolijk danst op de melodie die de ziel opfleurt! Muziek vloeit, muziek, muziek, weg droefheid, stop de Duitsers met treuren! Oneindig, eeuwig, jong, waarvan men zo wil leven!
  Zijn assistent, een roodharige officier, kraaide:
  - Iedereen danst! Nou, dans teven of ik verbrand jullie allemaal!
  De meisjes begonnen schuchter aan te raken met hun blote voeten. De belangrijkste fascist schreeuwde luid, zwaaiend met zijn armen:
  - Live! Nou, teven en hoeren, kom op!
  De meisjes begonnen veel sneller te bewegen in onenigheid, maar het leek niet op een culturele dans, maar het was eerder een wilde dans van de Papoea's, de kust van Paraguay!
  De nazi's renden naar de vrouwen toe en sloegen ze met hun vuisten in het gezicht, terwijl ze iets hartverscheurends en grommend gilden.
  De belangrijkste fascist maakte een gebaar. Een jongen in de vorm van een Hitlerjugend bracht hem een fles cognac! Het dikke varken trok recht uit de keel, de veertig graden vloeistof verwarmde de maag. Borov vroeg de jongen op een nette manier:
  - Je hebt er al veertien, ik sta toe dat je elke hoer neerschiet!
  Teleurstelling verscheen op het gezicht van de jongen.
  - En schiet gewoon! Het is te zacht! hij riep uit.
  De dikke klootzak gromde.
  - Wat wil je met haar doen?
  De jongen snauwde:
  - Doodgeschroefd en vervolgens in brand gestoken!
  - Oké, kom op! Alleen sneller, deze vaarzen moeten nog op tijd naar Duitsland gereden worden.
  De jongen, glanzend met oogverblindende, dik gepoetste laarzen, bewoog zich langs de rij vrouwen. Hij grijnsde gemeen en lachte wreed. Van tijd tot tijd stopte de jonge nazi en schopte deze of gene vrouw in de maag, maar ze maakte geen keuze.
  Elizabeth bad tot een onbekende - maar niet tot mij! Maar de jongen stopte gewoon voor haar en wees met zijn vinger:
  - Dit is mijn hoer!
  Elizabeth verstijfde, verraderlijk bevend, en haar gebruinde gezicht werd bleek. De belangrijkste fascist maakte onverwacht bezwaar:
  - Negen!
  De fascistische jongen was beledigd:
  - En waarom is dat?
  Borov antwoordde:
  - Ze is te mooi! Gewoon een geweldige meid, je kunt haar aan een generaal geven en veel geld krijgen.
  De jonge Hitlerite stemde met tegenzin in:
  - Oke! Alleen omdat je mijn eerste verzoek hebt afgewezen, zal ik twee hoeren martelen!
  De jongen draaide zich snel om en rende en koos twee jongere meisjes uit. Deze keer had hij haast, uit angst dat de wettige prooi niet zou worden teruggetrokken.
  De meisjes sprongen zelf het plein op, misschien hoopten ze dat een knappe jongen medelijden met hen zou hebben als ze onderdanig waren. De jongen snoof spottend.
  - Ga op je knieën en kus mijn laarzen!
  De meisjes zakten in elkaar en kropen. Ze kusten vol vertrouwen de gepolijste huid en roken de sterke geur van dure was. De nakomelingen van de Hitlerjugend grepen de meisjes plotseling bij de haren en tilden ze met geweld op:
  - Wat een teven! - De jongen siste in het Russisch. - Moe van het leven! Kleed je nu meteen uit!
  De meisjes trokken verwoed hun kleren uit en lieten alleen slipjes achter. De jonge sadist beval:
  - Liggen! Op klemmen!
  De meisjes gingen plichtsgetrouw liggen en de SS-assistenten maakten hun armen en benen vast in speciale kousen. De jongen streek met zijn vingers over de verleidelijke roze hakken van de meisjes, die nog geen tijd hadden gehad om af te stoffen. Hij voelde plotseling een sterke opwinding en schreeuwde hartverscheurend:
  - Een zware zweep voor mij!
  De handlangers overhandigden de zweep. Het was niet gemakkelijk, maar bestond uit roodgloeiend, roodgloeiend draad met scherpe sterren. Treffers met zo'n wapen zijn veel gevoeliger.
  Op blote voeten Elizabeth kreeg koorts toen ze dacht aan wat haar te wachten stond. Hier is het de monsterlijke grijns van het fascisme, wanneer mensen in beesten veranderen. En deze helse kwellingen van monsters die elementaire menselijke gevoelens hebben verloren.
  De zweep fluit onheilspellend en valt op de naakte, blonde ruggen van de meisjes. Een slag op het bot snijdt door de huid en het vlees. De jonge fascist snorde tevreden, hij voelde zich een echte God. Ja, het was een godheid van het kwaad en een onverwoestbare wil, verstoken van het minste gevoel van mededogen. In de Hitlerjugend leerden ze echter dat mededogen een zwakte is! Jammer is een slecht gevoel dat een echte Arische niet waardig is. Het is niet genoeg om de vijand te doden, hij moet op de meest gemene manier lijden en vernederd worden! De Slaven zijn een inferieure natie zoals de Joden, en het doden van een Slavische is als het doden van een hondsdolle hond. Wat is geweten - een helse valstrik van de ziel, uitgevonden door joden en Russische filosofen. Een echte Arische kent geen wroeging, maar één ding ergert hem, dat hij weinig vijanden heeft gedood! Maar het wreed martelen van een vrouw of een kind: de hoogste manifestatie van Arische bekwaamheid.
  Het slipje barstte onder de slagen van de gloeiend hete draad en kwam van de billen. De meisjes schreeuwden eerst, maar de jongen was sterker dan zijn leeftijd en ze kalmeerden snel en verloren het bewustzijn door een vreselijke schok. De nazi-beulen waren echter niet verloren, ze brachten op de hoofden van jonge schoonheden vooraf voorbereide emmers ijswater naar beneden (met behulp van een campingkoelkast). Ondertussen verhitte de jeugdige sadist het draad weer op het vuur en bracht het naar beneden op de blote voeten van het meisje. En weer verschrikkelijk gekrijs, geschreeuw, waarin niets menselijks was.
  Elizabeth kon nauwelijks op haar benen staan, het leek alsof de kracht vandaan kon komen om zoiets te doorstaan. Het was iets zonder de minste betekenis, ver buiten het menselijke. Het is vreemd hoe zo'n schattig uitziende jongen, bijna een kind, dit kon doen. Het is gewoon niet te geloven in welke mate het fascisme zielen ontsiert, zelfs die van kinderen. Verlam dus de perceptie van een hele generatie!
  De meisjes zwegen weer en er werd weer water op hen gegoten. Ondanks alle inspanningen werden de kreten van de gemartelden echter stiller en stiller. Van schouders tot voeten hadden de ongelukkige martelaren geen leefruimte meer. Ten slotte werd de jongen moe, veegde het zweet van zijn voorhoofd en spuwde de smaak tussen zijn tanden in de richting van de colonne ongelukkige vrouwen.
  - Moe! Je kunt ze verbranden!
  De verscheurde meisjes bewogen niet meer, waarschijnlijk had het lijden een bepaalde maat overschreden. De nazi's renden naar de ongelukkige, niet bijzonder genereus druppelende benzine, en staken deze in brand. De meisjes bewogen niet eens, hoewel het vuur langzaam hun vlees verslond met verrukking.
  Tegen die tijd was ook het geschreeuw van de ongelukkigen die levend verbrand waren, wier enige fout was dat ze een duidelijke demonstratie van de onverbiddelijke wil van het nazisme moesten zijn, verdwenen!
  De dikke klootzak zwaaide met zijn kromme vuist.
  - Nou, hoeren! Ik hoop dat je begrijpt waarom een pond onstuimig is! En nu zal de mars naar zijn nieuwe bestemming stap voor stap worden opgebouwd.
  De vrouwen stonden roerloos, even geschokt als ze waren door de wreedheid, de nachtmerrieachtige aanblik.
  De fascistische jongen trok, zonder na te denken, een pistool en schoot het meisje, roofzuchtig grijnzend, in het been:
  - Je hebt het gehoord, je werd verteld om te marcheren!
  Het schot maakte de vrouwen wakker, Elizabeth voelde Valentina's zachte handen op haar schouders.
  - Stuur mijn trouwe kameraad, om wraak te nemen, moet je leven!
  Het meisje antwoordde dapper:
  - En ik zweer dat ik het zal overleven!
  Ondertussen schoot een jeugdige klootzak een kronkelend, gevallen meisje neer. Tegelijkertijd probeerde hij haar handen en blote voeten te doden. Ik wilde het meisje niet meteen afmaken, want luisteren naar geschreeuw van pijn is veel aangenamer dan lachen.
  Het zwaargewonde meisje bleef op de weg liggen, de jonge fascist maakte het niet af, en ze grepen haar met een haak bij de ribbe en sleepten haar naar de galg.
  De dikke SS'er streelde de jongen over het hoofd:
  - Mijn beste vriend! Je bent precies als de Führer als kind! En weet je, de grote Adolf had al ruzie met een meisje in de eerste klas. Dus viel hij haar samen met twee van zijn vrienden op weg naar huis in een hinderlaag. Ze vingen haar en bonden haar vast, begonnen haar te bespotten. Ze verbrandden haar met vuur, braken botten, staken haar ogen uit en toen vulde de jonge Adik haar keel met zwavelzuur uit scheikundelessen. Toen was Hitler nog maar zes jaar oud en hij was al in staat tot een moedige daad die een Arische echtgenoot waardig was.
  De jonge nazi grimassen vroeg:
  - Was het meisje joods?
  - Nee, slaaf! Oostenrijk-Hongarije stortte in omdat de Duitsers werden verraden door de Slaven, dat de Führer zwoer ze uit te roeien! - Borov ging met zijn hand over zijn keel. - Over het algemeen verdienen apen verwennerij, maar de Slaven niet!
  De SS'ers hieven eenstemmig hun poten op:
  - Heil Hitler!
  Jonge, blootsvoets, halfgeklede vrouwen liepen snel langs de weg. De nazi's reden op speciale vierwielige escortefietsen (om geen benzine te verspillen aan het begeleiden van ondermensen). Elizabeth, geschokt door de wreedheden en flagrante immoraliteit van de nazi's, zweeg de eerste paar uur, ze dacht nergens aan, maar liep half slapend. De andere meisjes waren blijkbaar ook niet in de stemming om te praten, althans niet over wereldlijke onderwerpen.
  Terwijl de meisjes op blote voeten over glad asfalt liepen dat op Sovjetgrond was aangelegd, voelden hun voeten min of meer comfortabel aan. Maar nadat ze de verwoeste grenspost waren gepasseerd, kwamen ze op Pools grondgebied terecht ... De weg bleek bedekt te zijn met fijn grind en scherp grind dat zich in de blote voeten van de meisjes groef. Elizabeth kon de afgelopen jaren niet vaak op blote voeten lopen, ze voelde al snel hoe haar blote hielen meedogenloos begonnen te scheuren en te bakken. Om zichzelf af te leiden, sprak ze met Valentina:
  - En wat doen we nu?
  De kapitein antwoordde rustig na een pauze:
  - We kunnen niet vluchten, anders worden alle meisjes vermoord! Tegelijkertijd is er ook geen kracht om dit te doorstaan!
  Elisabeth stelde voor:
  - Wat als we een ontsnapping voor iedereen regelen?
  Valentina knikte.
  - Ik denk er gewoon aan! Het is alleen technisch moeilijk om dat te doen. Kijk hoeveel bewakers er zijn.
  Elizabeth sprak een Suvorov-zin uit:
  - Ze huilen niet op nummer, maar op vaardigheid!
  Valentina antwoordde:
  - Een van de belangrijkste redenen voor de overwinningen van Suvorov waren de beste gevechtsinkomsten en fysieke training van de Russische troepen. In het bijzonder kregen de Turkse troepen geen bajonet en man-tegen-man-gevechten, dus brokkelden ze snel af. Maar met de Fransen was het moeilijker, vooral omdat de bajonet in Frankrijk werd uitgevonden.
  Elizabeth antwoordde resoluut:
  - Maar ze hebben gewonnen!
  - Ja, ze hebben gewonnen! Maar om eerlijk te zijn, het is niet zo eenvoudig als ze in schoolboeken zeggen! Valentina zuchtte. - De prijs van de overwinning is te duur, het kan trofeeën devalueren!
  Elizabeth mompelde:
  - We hebben het niet over trofeeën. De grootste trofee in de oorlog is een gered leven! In het algemeen, zoals Stalin zei, heeft een soldaat geen geslacht!
  Valentina stelde voor:
  - Word dan een jongen en je zult je beter voelen!
  Elizabeth kromp ineen.
  - Zelf zou ik het niet erg vinden om een jongen te worden, de jongens zijn veel vrijer!
  Valentina floot.
  - Waarom?
  - Omdat hun voeten ruwer zijn, en het brandt me als lopen op kolen! - Elizabeth piepte.
  Valentina antwoordde:
  - En ik heb het gevoel alsof ze me lange tijd en hard op de hielen hebben geslagen, maar ik moet volhouden. Het is mogelijk dat onze gevangenschap vertraging oploopt en nog niet. Ik heb gehoord dat vrouwen in concentratiekampen alleen schoenen krijgen als het sneeuwt, en zelfs dan zijn ze van hout.
  Op blote voeten Elizabeth huiverde:
  - Klompen voor meisjesvoeten zijn gewoon een marteling, ooit, toen ik nog een schoolmeisje in een museum was, deed ik ze aan en liep door de gang. Ze zijn zo ongemakkelijk en vallen de hele tijd af.
  Valentina corrigeerde:
  - En ze wrijven hun benen vreselijk, en ze verwarmen ze heel slecht in de winter! Bastschoenen zijn veel beter, ze zijn zowel warmer als zachter!
  De vrouwen in de dorpen waren geharder en klaagden niet, terwijl de vrouwen van de steden al bloeddruppels begonnen te zien die de sporen van sierlijke, jeugdige voeten op het grind drukten.
  Een zwerm ME-109-jagers vloog door de lucht, ze raceten op relatief lage hoogte en je kon zelfs de swastika op de vleugels zien.
  Elisabeth merkte op:
  - Ik vraag me af waar onze glorieuze MiG's zijn?
  Valentina antwoordde met tegenzin:
  - Volgens mij zijn ze niet gevuld! Over het algemeen hebben de Duitsers een interessante nieuwigheid, miniatuurbommen, ze kunnen zelfs aan de vleugels van jagers worden opgehangen. Ze vallen als hagelstenen op de grond. De tank zal het niet aankunnen, maar tegen infanterie of vliegtuigen, vooral zulke lichte als de IL-26, is het behoorlijk effectief.
  Elisabeth merkte op:
  - Wij schijnen ook te hebben gehad dat zulke "kleine dingen" op het punt stonden in productie te gaan. We zijn er niet een beetje uitgekomen. In het algemeen de zware erfenis van het tsaristische systeem, de herstructurering van de industrie van kapitalistische naar socialistische rails.
  Valentina voegde toe:
  - En burgeroorlog! In het eenentwintigste jaar daalde de industriële productie zeven keer in vergelijking met het dertiende jaar. Miljoenen mensen stierven, het land werd geruïneerd en, in tegenstelling tot de tsaristische regering, gaf niemand ons leningen. Veel tijd hadden we natuurlijk niet. Hitler betrapte ons op het moment dat het leger zich net begon uit te rusten met echt effectieve tanks.
  Op blote voeten was Elizabeth het ermee eens:
  - Hier heb je gelijk! We hebben veel gedaan, maar niet veel gedaan. Heel Europa werkt voor de Wehrmacht. Europa! En het tsaristische Rusland was de oorlog aan het verliezen, ondanks het feit dat Duitsland de belangrijkste strijdkrachten in het Westen had. Nu zitten we in een benarde situatie.
  En wanneer komen onze tanks in Europa aan?
  Valentina antwoordde:
  - Ik wou dat het snel was! Maar ik heb ook in Finland gevochten, dus ik ben niet zo optimistisch, ons leger is nog niet helemaal klaar voor oorlog.
  Een jong meisje met de schouderbanden van een junior sergeant raakte in gesprek:
  - Ik denk dat onze tanks over twee weken Warschau zullen bevrijden, en over een maand Berlijn!
  Valentina schudde haar hoofd en spreidde haar rode manen.
  - Ik zou het graag geloven, maar... De nazi's bezetten in zeer korte tijd veertien Europese landen. Daarna veroverden ze Afrika en Groot-Brittannië. Het Midden-Oosten en India binnengevallen. En toen versloegen ze Amerika, samen met Canada. - Het meisje stampte boos met haar blote voet en viel op de stenen. - Dit spreekt van de zeer grote kracht van de Wehrmacht, en drie en een halve maand waren we bezig met het kleine Finse leger. Ik weet uit de eerste hand wat oorlog is. Nee, in dit geval is de vijand veel sterker dan wij!
  Het jonge meisje was in de war
  - Zodat we kunnen verliezen?
  Valentina antwoordde:
  In principe wel, maar...
  Het sandaalmeisje piepte:
  - Wat maar...
  Op blote voeten antwoordde Valentina:
  - De nazi's zelf zullen hun eigen doodgravers worden! Kijk hoe brutaal ze zijn. Alles van zee tot zee zal spoedig tegen hen in opstand komen. Zelfs de pioniers zullen vechten tegen het fascisme, de grond zal branden onder de voeten van de indringers. De nazi's zullen stikken in hun eigen bloed. Hun beslissing om de USSR aan te vallen zou een fatale fout zijn. - Het meisje stampte opnieuw zonder haar blote, neergeslagen, rode voet te sparen. - Of liever gezegd, een catastrofe en fascisme zullen van de aardbodem worden geveegd!
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Nee, de vampier Hitler kan niet ontsnappen aan de espenstaak! Maar nu, hoeveel van onze steden zullen worden vernietigd en dorpen verbrand. - Het meisje draaide boos haar sterke nek, gouden haar begon te bewegen. - En we zijn dwazen die weten van de naderende staking, we hebben niet eens loopgraven gegraven!
  Op blote voeten knikte Valentina instemmend.
  - Ik denk dat Pavlov wordt neergeschoten!
  Elizabeth wuifde het weg.
  - Ja, het gaat niet om Pavlov! In het algemeen moest het bevel om het leger tot volledige gevechtsgereedheid te brengen persoonlijk door Stalin worden gegeven.
  Valentina knikte heftig.
  - Je hebt zeker gelijk! Maar blijkbaar wilde de leider de start van de oorlog tot het laatst uitstellen, vooral omdat de Wehrmacht nog niet klaar was voor de winter, en als we minstens een maand zouden winnen, was de Wehrmacht niet zo formidabel. En tegen het zesenveertigste of zevenenveertigste jaar zou ons leger veel sterker zijn geworden. Wat mij zorgen baart, is de positie van de bezette VS en Groot-Brittannië. Ze kunnen, na het sluiten van een eervolle overgave met Duitsland, zelfs een deel van het Sovjetgebied krijgen. - Het meisje stampte haar blote, bekraste en neergeslagen, ronde, stoffige hak. - Daarnaast kan Japan proberen wraak te nemen voor de nederlaag in Mantsjoerije.
  Ze zeggen dat ze ons Vladivostok al heeft aangevallen. En dan zullen we ons in een ring van isolatie bevinden.
  Vermoeide blootsvoets kreunde Elizabeth, stapte op een scherpe kiezelsteen, haar been begon te bloeden als een strassteen, en haar gekneusde vingers jammerden nog meer. Ze dacht: dat de nazi's hen misschien geen nieuwe schoenen van goede kwaliteit toelaten, hoeveel verlangen om te vernederen en pijn te doen. Inderdaad, in Rusland werden blote voeten beschouwd als een teken van armoede, niet zonder reden was er een uitdrukking zwerver - dat wil zeggen, een bedelaar. Nu valt nog te bezien of ze in staat zal zijn om, na zo haar blote, sierlijke poten zo gebroken en verwond te hebben, tot stilstand te komen. En als het valt, wat gebeurt er dan mee?
  Alsof ze in harmonie was met haar woorden, riep een van de jonge meisjes met bloedig gebroken benen:
  - Ik kan het niet meer!
  En hij hurkte neer en strekte zijn lankmoedige benen naar voren. De nazi's reden naar haar toe en benzine stroomde over het hoofd van het meisje. Ze sprong abrupt op, maar het was te laat, een verlaten aansteker vlamde op, de ongelukkige vrouw werd gehuld in een brandende vlam.
  Het meisje, schreeuwend, haastte zich om te rennen, de andere gevangenen werden verspreid naar de zijkanten. Nadat hij de colonne had ingehaald, stortte de martelaar in, verloor het bewustzijn, de stromen van vlammen verbrandden de ongelukkige longen en de dood was verschrikkelijk! Een onheilspellende kreet volgde:
  - Schnel! Schnel! Achterblijvende teven dood!
  De meisjes in wanhoop voegden een stap toe. Elizabeth kreunde zacht en hinkte, haar blote, gesneden voeten explodeerden van pijn, als door de aanraking van gloeiend heet ijzer. Maar zij was, net als andere meisjes, vastgemaakt.
  Om een beetje afleiding te krijgen, zei Elizabeth op blote voeten:
  - Kunnen we de Internationale zingen?
  Valentina schudde haar hoofd.
  - Deze monsters zullen ons allemaal neerschieten! Wees geduldig! Blote voeten, vooral bij jonge mensen zoals wij, worden al snel grof. We zullen volharden en overleven. De overwinning zal voor het Rode Leger zijn. Zelfs als alle kapitalisten de wapens tegen ons opnemen! Van de taiga tot de Britse zeeën is het Rode Leger immers het sterkste van allemaal!
  Elizabeth balde haar vuisten.
  - Maar er is geen sterkere Russische geest,
  Hun ruïnes zelf zullen we nieuw leven inblazen!
  Russische krijger neemt binnenkort het zwaard
  We zullen staan en weer winnen!
  Daarna werd het op de een of andere manier gemakkelijker en zelfs de brandende pijn in de bloederige benen werd zwakker.
  De zon ging onder, de nazi's werden steeds nerveuzer en spoorden de meisjes aan.
  Het werd frisser, de wind blies aangenaam bezwete gezichten. Op blote voeten merkte Elizabeth op:
  - Het lijkt erop dat zelfs de zon voor ons is!
  Valentina glimlachte krachtig.
  - De zon van het communisme is altijd voor ons!
  De schaduwen op de weg werden langer en donkerder en donkerder. De nazi's staken lantaarns aan, wat het uiterlijk van hun fietsen veel mysterieuzer maakte, er zat een gevoel van mysterie in. Elizabeth stelde zich al voor dat dit niet de nazi's waren, maar verschrikkelijke monsters. Een soort veelzijdige Viy of ghouls. Vreemd genoeg, maar daardoor waren de nazi's niet eng en als het ware onrealistisch. Poveselev - een tweede wind opende, Valentina begon een lied te zingen:
  - Daar op de onbekende paden dansen duivels in sandalen! Nou, Koschei heeft te veel koolsoep gegeten!
  Valentina grijnsde.
  Je bent zoals altijd geweldig!
  Ten slotte verscheen in de verte een signaaltoren en werden huizen zichtbaar, met stroomstoringen. Dus hun reis nadert zijn einde. De meeste meisjes waren al uitgeput, waren op de laatste lijn van fysieke uitputting en hielden alleen op het overlevingsinstinct.
  Elizabeth vroeg Valentina alsof ze het had moeten weten:
  - Zullen ze ons te eten geven?
  De kapitein antwoordde gekscherend, hoewel het moeilijk voor haar was:
  - Voor de Duitsers zijn we als vee, en niemand heeft beloofd het vee onderweg te voeren!
  Op blote voeten antwoordde Valentina boos:
  'Dan snij ik Hitler de keel door!'
  Nog een paar honderd pijnlijke stappen, aan stukken gescheurd, met blote voeten, en de meisjes werden naar een speciaal kamp geleid. Het lijkt alsof het van tevoren was voorbereid voor krijgsgevangenen, houten barakken waren in het donker te zien, ook torens met prikkeldraad. Vrouwen begonnen erop te broeden en probeerden burgers en militairen afzonderlijk te plaatsen. De gevangenen waren echter zo moe dat ze niet eens aan ontsnappen dachten. Ze vielen gewoon op de ruwe houten stapelbedden. Elizabeth, die met haar gekneusde, bebloede voeten op het vertrapte gras stapte, ervoer een gelukzalig gevoel. Eindelijk kan ze in slaap vallen. Maar toen ze al de kazerne binnenging, sprongen twee SS'ers op haar toe en braken haar zonder pardon.
  - Waarvoor? - Riep het meisje.
  - Russische Schwein! Volg waar ze worden verteld!
  Elizabeth werd uit het kamp geleid, dus gingen ze langs de torens en de ijzeren poorten. Eerst dacht het meisje dat ze haar wilden neerschieten, maar toen was ze bang dat ze gemarteld zou worden. Wat als de nazi's denken dat het meisje een belangrijk geheim heeft?
  Ze werd meegenomen naar een herenhuis versierd met een bas-reliëf van leeuwen. Vreemd genoeg stelde de aanblik van een rijk landgoed Elizabeth gerust, het leek niet op de sombere martelkelders van de middeleeuwen. Deze monsters kunnen echter overal en zoveel martelen en kwellen als ze willen.
  Ze werd het gebouw in geleid, de blote voeten van het meisje raakten het weelderige, fluwelen tapijt en verdronk erin.
  Een helder elektrisch licht flitste. Een man in livrei verscheen, wierp een achteloze blik op het meisje, beval:
  - Was haar voeten!
  Elizabeth zat in een stoel en een netjes geklede meid bracht een zilveren kom met water. Ze was van oorsprong een dienstmeid, ze was een Wit-Russische Pool en kende Russisch. Ze doopte haar gekneusde benen in een kom met donker water en wreef er zachtjes over. Elizabeths meisjesachtige voeten waren een zielig gezicht. Er was letterlijk geen woonruimte meer op hen, de vingers waren neergeslagen. En niettemin waren de benen van de Wit-Russische schoonheid mooi en waardig voor een prinses of een Griekse godin.
  De meid waste voorzichtig het stof en het bloed weg en wreef over elke vinger. Toen vroeg ze met sympathie in haar stem:
  - Het lijkt erop dat je veel hebt, schat?
  Elisabeth antwoordde:
  - Anderen hebben het moeilijker! Ik heb niets te klagen over het lot!
  De Pool knikte.
  - Ik geloof dat voor het land van de Sovjets alles goed zal aflopen!
  De SS'ers onderbraken het gesprek, namen Elizabeth op en sleurden haar de prachtig ingerichte hal in. Het meisje verzette zich loom, ze gooiden haar, sloegen de deur dicht en onmiddellijk, als een geest, verscheen er een dik zwijn. Al voor koliek in de hersenen siste een bekende stem:
  - Nou, vogeltje, je zult onderdanig zijn!
  Elizabeth probeerde terug te springen, maar de schijnbaar onhandige nazi bleek wendbaarder. Ze sprong abrupt op het meisje af en scheurde haar shirt uit, waardoor twee vrij grote, stevige borsten met scherpe tepels zichtbaar werden. Het meisje schopte hem met haar knie in de lies, maar de fascist verwachtte dit, desalniettemin dienden zwakkelingen niet in de SS en pareerde de aanval.
  - Weersta, het wordt nog leuker!
  Het dikke zwijn stormde weer op haar af en scheurde de resten van haar kleren, vooral haar broek, af, maar huilde plotseling hartverscheurend:
  - Ja, je bijt nog steeds teef.
  Halfnaakte Elizabeth ontsnapte en rende naar de andere deur, ze hoopte dat er misschien geen soldaten zouden zijn als die. Ze opende het en kreeg meteen een harde klap op de kin. Een gespierde tiener met een naakte torso verscheen voor haar. In hem herkende ze tot haar afgrijzen de jonge sadist van de Hitlerjugend. Hij lachte gemeen met witte tanden.
  - En je bent temperamentvol!
  De dikke SS'er piepte:
  - Ik geef je toestemming om het met mij te gebruiken! Je bent al volwassen en het is tijd om het vrouwelijk lichaam te proberen!
  De jonge Hitlerite antwoordde:
  - Ik heb nog geen Russen verkracht.
  Elizabeth werd ziek, van het feit dat ze verkracht kon worden, vooral het beroven van de tiener van eer schaamde zich. Toen ze tweeëntwintig was, bewaarde ze haar onschuld, en nu moet ze afscheid nemen van heiligheid, niet van haar geliefde Sovjetman, maar van zulke gedegenereerden als de wereld nog niet heeft gezien. Het meisje schreeuwde hartverscheurend, maar een grote fascist en zeker geen klein kind viel haar meteen aan. Het zwijn woog minstens anderhalve centimeter, en de vermoeide Elizabeth voelde hoe snel haar krachtresten afnamen.
  Tegelijkertijd drukte de jonge sadist haar handen en kneep in haar borsten. Eindelijk viel ze en het monster pakte haar ruw aan, met de tederheid van een loops zwijn. Elizabeth ervoer vreselijke pijn en stortte zich in de hel!
  . HOOFDSTUK #10
  De tank was gemaakt voor de krijgers en ze zetten hun opmars voort naar de diepten van de Sovjet-posities. De schoonheden schoten op Russische tanks en tjilpten, ontblootten hun tanden.
  Gerda sneed de vierendertig door met een schelp en piepte:
  "Ik ben een Hyper Class Warrior!"
  Hoe je daarna in lachen uitbarstte... Echt een geweldige meid. Krijger van de hoogste aerobatics. En een beetje slecht, en een hoer... Een gemene moordenaar van goeden.
  Charlotte zal ook met haar blote tenen op de joystickknop drukken en het volgende geven:
  - Ik hou ervan tanks te vernietigen!
  En de Sovjet vierendertig zal splitsen zonder verdere opmerkingen. De torens worden afgebroken en doorboord.
  Christina ontsloeg zonder vooroordelen. Deze keer was het slachtoffer van haar blote vingers een Sovjet houwitser van 152 kaliber. Het is een behoorlijk smerig kaliber. Natuurlijk dringt het niet door het frontale pantser van een Duitse auto, maar het zal behoorlijk goed schudden. En de meisjes zullen hun oren leggen.
  De goudrode krijger zegt:
  - Ik ben zo'n schoonheid, een droom op blote voeten!
  En toen had Magda het ook voor elkaar. Ook een krijger, zo niet van God, dan zeker van Satan. En dit ondanks al haar religiositeit.
  En wat een mooi meisje is ze. En heel sexy, maar tegelijkertijd verlegen.
  Magda zong, tikte met haar blote voet en trilde met haar lange zwarte wimpers:
  - Het komt in de wereld immers niet voor dat tanks kapot gaan in het buffet!
  Gerda ontblootte haar tanden en siste, fonkelend met smaragdgroene ogen, een ander wapen uitschakelend:
  - Ik zal Superman zijn! En ik verbrand iedereen!
  En nogmaals, met zijn vingers drukt en schudt hij de Sovjetbunker. Agressief meisje. Probeer dit en overtreffen! Ze heeft een ongelooflijke kracht!
  Een Duitse tank schoot op de batterij. De nazi's waren al diep in de Sovjet-posities gegaan en naderden Minsk. Maar er zijn veel verdedigingslinies en het Rode Leger verzet zich koppig. Er is hier zoveel gegraven. Zo gemakkelijk in de operationele ruimte en u zult niet uitbreken. Verdorie, moeilijke taken om op te lossen.
  Er zijn al gevallen bekend van tankrammen. Vooral snelle, maar zwak gepantserde BT's streven er voortdurend naar om te rammen. Dus ze kunnen geen Duitse technologie nemen. Er was een geval waarin Yaks ook op Duitse colonnes met uitrusting vielen.
  Charlotte siste, spartelend tegen de Sovjetbatterij:
  - Wat zijn die Russen toch allemaal dom. Nee, om meteen te capituleren, maar ze verzetten zich...
  Christina antwoordde dit logisch, maar eerst, door met haar blote teen te drukken, draaide ze het 100 mm Sovjetkanon om:
  - Amerikanen zijn een praktisch volk, maar zelfs zij capituleerden niet onmiddellijk tegen ons! Dus hoe anders te zeggen wie dommer is. We zijn nog zo ver van Moskou!
  Magda drukte met haar blote teen op de joystickknop en zei zelfverzekerd:
  - Laten we daarheen gaan! We zullen er zeker zijn, en snel genoeg!
  Gerda floot en zong en opende haar scharlaken lippen:
  - We marcheren naar Moskou en we zien het fascisme in de verte ... Binnenkort zal ik Lenin verslaan en zal kameraad Stalin worden gevangengenomen!
  Nadat het meisje weer met haar blote vingers op de joystickknop drukte. En wat slordig. Een 85 mm Sovjet-kanon vloog omhoog met afgescheurde wielen.
  Charlotte schoot ook, en heel toepasselijk. Tegelijkertijd siste hij boosaardig:
  - Ik laat hun geweren in de lucht! En ik zal de maan van de bol halen!
  Daarna bleek een ander Sovjetkanon als een walnoot onder een voorhamer te zijn gespleten.
  Ja, het Duitse 105 mm kanon is zeer, zelfs extreem dodelijk. Maar de schoonheden begonnen in de infanterie. En we hebben er veel mee meegemaakt. En waarom alleen hun blote voeten niet ploegden. Het was het eenenveertigste jaar. Als er veel is besloten. De uitkomst van de oorlog stond niet op voorhand vast. En de krijgers gingen tegen de zeer grote troepen van Groot-Brittannië in. De meesteres van de zeeën wilde nog niet toegeven en verzette zich wanhopig.
  Dit is wat Gerda zich herinnerde toen ze een andere, zeer krachtige Sovjet-verdedigingslinie bestormde. Maar toen ze nog heel jong waren, liepen ze zo en deden ze dit. Wat hadden ze toen veel plezier!
  Beelden zweefden voor Gerda's ogen, als in een film;
  Apollo antwoordde:
  - Nergens! In onze gelukkige wereld zijn en kunnen er geen kreupelen zijn! Omdat het Derde Rijk dat de wereld veroverde iedereen geluk geeft!
  De meisjes staken hun hand op in een vrolijke groet.
  - Zind Heil! Natuurlijk, geluk! We willen goed... Twee witte vleugels over de wereld! Er is licht in onze ziel, de helderste dageraad - Shakespeare kan het niet beschrijven!
  Helaas, weer wakker... Gerda werd wakker en voelde de wildste pijn in haar lichaam... Het is niet gemakkelijk om door de woestijn te rijden en tanks te trekken, zelfs als je als een superman wordt beschouwd. Of echte Arische - genadeloos voor de vijanden van het Reich! Charlotte deed echter niet minder pijn, en ze kreunde zelfs:
  - Zo'n pijn! Wat een pijn - het Derde Rijk tegen de Yankees - honderd en nul!
  Gerda probeerde zichzelf en haar vriendin op te vrolijken:
  - Superman moet volgens Nietzsche genadeloos zijn voor anderen, maar nog meer voor zichzelf!
  'Ik wou dat ik Friedrich Nietzsche zelf over het zand kon laten rennen en de tank kon trekken,' mopperde Charlotte.
  Gerda was het daarmee eens.
  - Ja, ik ben het ermee eens: wie niet heeft geleden, zal het niet begrijpen!
  Na het ontbijt verblijdde Madeleine de meisjes:
  - Nu een simpele run, natuurlijk met een lading. De verhoogde activiteit van de Britten wordt voorspeld, zullen hun gieren terugsturen, dus het is beter om geen tanks te riskeren. Immers, hoe cool jullie meiden ook zijn, je zult de tank niet sneller kunnen trekken dan ze alleen gaan!
  Gerda bromde verontwaardigd:
  "Natuurlijk draag je het niet zelf!"
  Madeleine was woedend, of deed alsof ze woedend was:
  - Vijftig klappen met een stok op de hielen van dit stomme meisje!
  De wolven haastten zich om het bevel van de meesteres te vervullen. Gerda ging gehoorzaam liggen en stak haar blote, sierlijke benen in het apparaat dat ze van tevoren had klaargemaakt. Het was een falaka! Het meisje haalde diep adem en probeerde haar mentale angst niet te verraden. Madeleine liep zelf naar haar slachtoffer toe, raakte haar verharde, nog niet stoffige hielen aan. Ze klakte met haar tong en zei:
  - Tel de beats!
  Voor het slaan koos Madeleine een speciale knuppel, rubber, maar met een stalen staaf erin. De commandant zelf is ook een meisje, maar door haar massieve, atletische figuur lijkt ze ouder dan haar jaren, ze snuffelde aan het rubber en haar vriend sloeg hem hard.
  - Een keer! - zei Gerda op een lijdende toon.
  Madeleine sloeg Gerda nog harder op de hielen.
  - Twee! - Zei het meisje.
  De commandant van de SS-compagnie zette de executie voort. Hij probeerde de slagen gelijkmatig te verdelen zodat de pijn maximaal was, maar tegelijkertijd verminking te voorkomen. Gerda telde en probeerde minder aandacht te schenken aan de vlammende zolen. Toen ze op blote voeten door de sneeuw rende, was de pijn niet minder, maar het meisje verdroeg en vertraagde niet, zich realiserend dat haar redding juist in snelheid was. Anders krijg je bevriezing, word je kreupel en ga je verloren. Dus het is nodig, dan is het nodig om een echte Arische te zijn en volhardende, temperende moed te hebben. Over het algemeen is er geen pijn als zodanig! Dit is een illusie. In feite hebben de zionisten pijn, zwakte en ouderdom uitgevonden! Maar in feite is de mens voorbestemd om een god te zijn, of liever een supermens! Maar moet de superman huilen, ook al ben je maar een zestienjarig meisje dat nog nooit door een man is gekust. In geen geval!
  Bij de telling van vijftig (de eer aan de Voorzienigheid is niet verdwaald!), stopte Madeleine en zei:
  - Jeugd! Een op de straf voor jou is niet klaar. Je rent op blote voeten door de woestijn zonder de zolen in te smeren met een beschermende crème. De extra pijn zal je een lesje leren!
  Gerda knikte gehoorzaam.
  - Bedankt commandant.
  In feite was het meisje niet bijzonder gelukkig, en het deed pijn om zo te rennen, en zonder een beschermende crème was het nog pijnlijker, maar ze verwachtte het vol te houden. Ze heeft sterke zolen, schoenen werden alleen door elite-meisjes gedragen tijdens parades, of als het nodig was om te veel tijd in de kou door te brengen, buiten het uithoudingsvermogen van het lichaam. Maar het is vreemd, de meisjes werden praktisch niet ziek van zo'n ernstige verharding ... Of misschien is het natuurlijk! In de dagen van het tsaristische Rusland was de kindersterfte hoog, maar degenen die het overleefden waren buitengewoon gezonde kinderen en mensen! Nou, om nu blootsvoets op het hete zand van de woestijn te rennen... Hoe kan ze het uitstaan!
  Oh, oh, oh, wat pijnlijk, maar laten we niet fronsen, maar eerder glimlachen. Als de baby lacht: misschien komt alles goed!
  Gerda zong zelfs voluit, de stem stroomde over de woestijn:
  Fortuin, je bent een ontrouwe vriend,
  Zuster van nood en zwoegen!
  Hoe kort is een vluchtig moment van vrije tijd,
  Hoewel de wens om te winnen altijd is!
  
  Een kind baren - hem horen brabbelen,
  Wolven weten niet snel voorbestemd!
  Drijf eerst vijanden - je moet onder de indruk zijn,
  Laat mijn wijn koken van woede!
  
  Voor een meisje is het zwaard de eerste troost,
  Hij zal haar vertrouwen geven in een speelse stap!
  En ergens woedt een orkaan van de hel,
  Laten we de liefde voor het vaderland in verzen uitdrukken!
  
  In verzen die niet door modderig water zijn geschreven,
  En degenen die een vechter lieten bloeden!
  Maar er zal tijd voor ons zijn om een geweldig leven te leiden,
  Wanneer de Almachtige liefhebbende Vader!
  
  Maar vertrouw niet op de Vader
  Omdat we bijna volwassen zijn!
  En als we meteen een beter aandeel wensen,
  Wanneer onrecht niet stil is!
  
  Vecht voor elk oor op het gazon
  Voor elke parel en blad!
  Krijgers durven fel,
  Het motto is simpel: vechten en vechten!
  
  Er is geen succes zonder strijd - de wereld is zo
  Wat niet om de vrucht te plukken als de handen mos zijn!
  De strop kneep nog meer in de keel,
  De bron is plotseling per ongeluk opgedroogd!
  
  Maar het moederland gaf ons superkrachten,
  Je bent een krijger, een nieuwe ridder!
  Wat warm en lief voor ons was,
  In het hart van de maagd zal voor altijd blijven!
  Het meisje was klaar met zingen, haar vriendinnen zongen mee... Ze boog voor de wind en rende verder. Hoe het soms gaat, mooi, vrede, ook als het pijn doet. En waarom zal ze naar het einde rennen, want een krijger... En een Duitse krijger is niet eens een stuk ijzer, maar iets harders dan staal! En om hem te kreunen betekent zichzelf verraden!
  De meisjes mochten niet rusten voor de lunch en al snel vielen de drie wolven bewusteloos. Ze werden met riemen opgepakt en met tien tegelijk gesleept. Op blote voeten Gerda was een van de harnassen. Hoe bruut de blote zolen van het meisje brandden en haar kuiten pijn deden, maar ze kreunde niet eens. Alleen de tong was gezwollen van de dorst en het was pijnlijk om te spreken. En een half uur later vielen vijf krijgers tegelijk. Daarna werd er een pauze aangekondigd en mochten de meisjes water drinken. En toen ging de vrijwillig-verplichte hel verder...
  De meisjes slaagden er niet in de basis te bereiken en moesten de nacht midden in de woestijn doorbrengen. De krijgers spanden harige touwen om zich heen, waarna ze met elkaar op een regenjas gingen liggen. We doken in een droom... Gerda zag weer iets strijden;
  Hier rijden zij en de andere krijgers te paard. Er wachten hen mooie veldslagen, die glorieuze tijden waarin moed en eer werden gewaardeerd, en iedereen een ridder was ... Iedereen die vocht, natuurlijk, zonder dergelijke jezuïetentechnieken, wanneer infanterie vanuit de lucht wordt gebombardeerd. En dan zijn er ongeveer gelijke wapens en veel mogelijkheden om moed te tonen.
  Hun sierlijke race bouwt op en bouwt het tempo op. Geleidelijk aan het versnellen, bereikten de paarden een verbazingwekkende snelheid. Hier is de beroemde "Seven-League Step" van het Derde Rijk! Wanneer een paard geen paard is, maar wat prachtig en gevleugeld is. Het haar van de ruiters leek bevroren in de lucht en strekte zich uit in gouden, parelmoeren, smaragdgroene lokken... En slechts af en toe trilden ze zenuwachtig mee met de beweging, als een dunne snaar van een gitaar.
  De krachtige gespierde lichamen van de paarden strekten zich uit in lange, alsof ze lui waren, sprongen en vouwden toen bijna in tweeën, als enorme veren, om zich weer van de grond te duwen. Sprongen volgden elkaar op, ritmische impulsen, synchroon in alle dieren van het detachement. Gerda bewonderde: de bewegingen van de paarden waren zo vrij, alsof niets hen boeide. Hoewel, natuurlijk, rondingen met prominente spieren, halfnaakte krijgers leken deel uit te maken van de paarden, hoe behendig zaten ze. De schoonheden sloegen op de zijkanten met hun blote hielen, en de paarden, die vergaten dat waanzinnige vijanden achter hen aan renden, renden in deze magische half-run-half-vlucht!
  Gerda stelde zich voor dat ze in een gevechtsvliegtuig vloog ... Hoe ze op dat moment piloot wilde worden en Britse vliegtuigen wilde vernietigen - de dood naar Duitsland brengend.
  Het detachement trok haastig de dichtbegroeide gangen in. Charmante vrouwelijke krijgers op de voorste paarden hurkten neer, tuurden aandachtig voor zich uit en verstopten zich achter de gebogen nekken van dieren. Het zijn gespierde schoonheden die de meest prestigieuze catwalks waardig zijn, waren de eersten die de vijand ontdekten, met het risico te vallen onder een dodelijke stortbui. Eilanden met nauw met elkaar verweven takken scheidden zich nu en dan plotseling, waardoor nieuwe doorgangen werden blootgelegd, vergelijkbaar met rivierbeddingen. De wolven van het cavalerie-eskader vloeiden over hen heen in een flexibele golf, als een donkere stroom glanzend van staal.
  Gerda stelde zich een tankkolom voor die op weg was naar Parijs. Duitsland vocht toen alleen, tegen drie rijken met koloniale bezittingen: Engeland, Frankrijk en Nederland, evenals België ... De hypocriete Franco weigerde een tweede front te openen en voerde zelfs afzonderlijke onderhandelingen over wat hij zou krijgen als hij de oorlog zou ingaan tegen Duitsland. Mussolini begon een geheime correspondentie met Churchill over welke Duitse steden naar Italië zouden gaan in het geval van de opening van het tweede, zuidelijke front, en de meest verraderlijke Stalin mobiliseerde steeds meer nieuwe divisies. De Sovjets verzamelden krachtige tankvuisten (deze informatie dook plotseling op in Gerda's hersenen). Als de weegschaal zou wankelen en de nazi-troepen tot stilstand kwamen, dan ... Het was mogelijk om meerdere fronten tegelijk te krijgen en in een strategisch verloren positie te vallen. Maar Hitler bleek een genie te zijn, hij won niet alleen, maar won ook snel. Hij ging naar achteren en vernietigde eerst een deel van de geallieerde troepen, en toen nog een. En hoewel de westerlingen meer kanonnen, soldaten en tanks hadden, dwong hij ze te capituleren! Ja, en de geallieerden hadden die kern niet, die speciale fascistische geest (fascisme is niet voor niets, van het woord fascinatorbundel!). Dus verloren ze toen de troepen achter hun linies gingen...
  De geest bleek sterker dan materie, en je kunt met minder kracht aanvallen! Waarom werd de Eerste Wereldoorlog niet gewonnen? Misschien vanwege het feit dat het regime van de keizer niet zo'n groot vertrouwen genoot onder de mensen als de regering van Hitler ... En de oude generaals waren niet zo bekwaam, en ze moesten op twee fronten vechten ...
  Plotseling voelde Gerda hoe, als de stralen van een zonsondergang, slechte voorgevoelens verdikt - en als rood Rusland aanvalt, en ze opnieuw een dubbele slag krijgen? Toegegeven, nu is er niet langer de belangrijkste voetmacht van Frankrijk, wat betekent dat het gemakkelijker zal zijn. Bovendien zijn de Duitsers verenigd en verzameld, verzameld rond het heldere nationaal-socialistische idee. Ze waren nog nooit zo verenigd!
  Steeds meer dichtbegroeide eilanden raasden met hoge snelheid voorbij en verdwenen in de verte. De struiken zelf waren oranjegevlekt groen, met naalden die rond waren als vishaken. Ze proberen allemaal de paarden bij de hoeven te grijpen, en de bladeren lijken op roofzuchtige gezichten, zoiets als dit in middeleeuwse kunstenaars die duivels schilderden! De dikke, vurige rode vlechten van het heldhaftige meisje Madeleine dansten in de lucht voor Gerda's gezicht. Het gefocuste meisje greep met beide handen de stuurriemen vast, maar werd toch van de voorste rijen gedwongen. Op de een of andere manier bleven er aan beide kanten nog twee krijgers steken. Serene ruiters, versteend en tegelijkertijd paradoxaal mobiel, slank, sierlijk en tegelijkertijd krachtig. Gebruinde gezichten zien er donker uit, en lang, golvend haar daarentegen schittert in het licht van drie ondergaande zonnen. Krijgers zijn streng, ogen smaragd, saffier, amber, turquoise schittering. Toch is er in de gezichten van de meisjes iets kinderlijks, naïefs, waar je van aangeraakt wilt worden. Ze is Gerda, hun kameraad en zus, maar als de strijdmakkers zwakte of verraad van haar kant voelen, worden ze ter plekke gedood! En wat Madeleine hun opdraagt ... zullen ze zonder twijfel vervullen!
  De lichten gingen in en de manen kwamen op hun plaats. De een na de ander, zo helder en kleurrijk, van verschillende kleuren ... Hoe prachtig bloeien bloemen in de lucht en bloemen uit de Hof van Eden!
  Het fluiten van de wind in mijn oren, de aangename geur van gezonde meisjesachtige lichamen, vermengd met scherp paardenzweet en geurige kruiden. En ergens verderop verschuilen zich talloze vijanden. De schouderbladen van het dier, krachtig en zelfs onder het meisje, liepen aan beide kanten van de wieg. De aanblik van de methodisch zwellende en vallende spieren deed Gerda vaag ergens aan denken. Maar dit is wat de krijger zich niet kon herinneren. Ja, en verraderlijke tijd leek te verdwijnen ...
  Ergens ver achter, nauwelijks hoorbaar in het gekletter van klauwende poten, werd geschreeuw gehoord, de ongewoon scherpe kreten van geesten, het rinkelen van metalen, het rollende gekrijs van hybrides van een kameel en een ezel. De late roep van een trompet klonk. Dat Charlotte blijkbaar, helaas, nodig is om zo naar binnen te vliegen, botste met de ghouls. Maar des te erger voor hen!
  Maar - hoera! - Bijna onmiddellijk brulden de leidende renners van Madeleine een waarschuwing. Ik kan de woorden niet onderscheiden - alleen scherpe, opgewonden intonaties. Volgens de instructies van de handen zag Gerda de hoofden van buitenaardse geesten oprijzen boven de struiken aan de rechterkant, honderdvijftig vadem verderop. Ze groeiden als uit het niets - niet minder dan honderd dichte figuren. Er verschenen ook ruiters - donkere stippen op de ruggen van enorme dieren.
  Detachement Madeleine veranderde onmiddellijk en uniform van richting - alsof een zwerm vissen opzij schoot. Het leek alsof de paarden nog steeds naar voren duwden, hoewel dit nauwelijks mogelijk was. En de geesten reageerden op de een of andere manier langzaam op de vijand, waardoor Madeleine rond kon gaan en hen inhaalde. En op dat moment, toen het erop leek dat het gevaar geweken was, klonken nieuwe kreten van de uitkijk. De tweede vijandelijke groep verscheen dit keer vanaf de linkerkant - niet minder dan tachtig enorme wezens. Een detachement wolven, nauwelijks vijf dozijn krijgers, draaide zich om als een schaatspaard en vermeed een gevecht. En weer handelde de vijand langzaam, alsof hij de stromende vluchtelingen niet bij kon houden.
  Gerda realiseerde zich plotseling dat ze gewoon werden geleid, en leidde hen naar een voorbereide plek. Het zou een grove, rampzalige fout zijn om dit pad te volgen. De jonge krijger probeerde uit te roepen:
  - Wees voorzichtig vrienden! Voorspelbaar zijn is strafbaar worden!
  Maar haar wanhopige kreet werd overstemd... En de blootsvoetse Gerda zelf voelde zich machteloos. Misschien voelde de Führer zich zo toen hij hoorde dat de luchtslag om Groot-Brittannië verloren was! De oorlog begint echter pas.
  Maar Madeleine begreep alles al en knipoogde naar het meisje:
  - De perfecte val voor wanneer het slachtoffer denkt dat hij een klopper is! - En een takje omhakken met een zwaard, voegde ze eraan toe. - Een ideale overval is wanneer een klant mijn vriend is in het proces van overval!
  Gerda keek om zich heen en merkte met schrik op dat beide groepen in de verte, naar rechts en naar links, parallelle koersen volgden. Zoals de knipuiteinden van een schaar, klaar om een slagader open te snijden.
  - Waar kwamen deze hoektanden vandaan? - In de stem van het meisje was woede en wanhoop te horen. - Ja, zelfs in zulke hoeveelheden!?
  Nadat ze de richting had ingeschat waar de vijanden hen naartoe dreven, probeerde Gerda de plaats van de hinderlaag te bepalen. Maar voor hun levende "boot" verschenen steeds meer nieuwe, dichtbegroeide eilanden, van verschillende kleuren, bewegend als de golven van de zee op het oppervlak waarvan dieselbrandstof zich verspreidde, kleurrijke, reflecterende lichtstromen gedurende vijf manen. En dat maakte het moeilijk om te navigeren.
  Manoeuvreren tussen het struikgewas, begonnen de paarden de eerste tekenen van vermoeidheid te vertonen. Hun lichamen waren rijkelijk bedekt met vochtig schuim, de zware dekens werden donker aan de randen, de zure geur irriteerde de neusgaten van de ruiters. Gerda wreef met haar naakte, roze hiel over haar rug, voelde de hete slip van een paardenhuid. Het belangrijkste is om geen snelheid te verliezen!
  Gerda voelde een naderend gevecht aankomen en inspecteerde op blote voeten de gevechtsuitrusting. Binnen het bereik van ruiters zijn verschillende bundels korte en lange speren bevestigd. Onder hen zijn twee Arabische kromzwaarden, langwerpig en licht gebogen. Maar bescherming tegen pijlen ... Ze zijn bijna naakt, in een bikini, ze kunnen naar de hel worden geschoten! Is het niet dwaas om praktisch naakt ten strijde te trekken als de vijand je met pijlen dreigt te beschieten? En wat dachten de commandanten? Ik herinnerde me dat Charlotte op de een of andere manier viel: "De meest massieve, middelgrote Franse tank Ziz-35, ondoordringbaar in het voorhoofd! En onze tanks zijn helaas als schoolvloeipapier!"
  Maar Madeleine leek de dreiging te begrijpen en haastte zich om gerust te stellen:
  - Onze huid is besmeurd met een heksendrankje, dat veel beter zal beschermen dan een harnas!
  Gerda antwoordde gekscherend:
  - Wie denkt aan bescherming tijdens de strijd is absoluut weerloos tegen paniek!
  Madeleine waarschuwde niettemin:
  - Op de ogen, oren en het bovenste deel van de nek is het drankje zwakker. Dus pas op, misschien word je gepakt!
  Gerda antwoordde opgewekt:
  - Dat begrijp ik... Maar overmacht, dat is ook overmacht in Afrika. Wat kan je doen!
  Lange geluiden doorboorden de lucht, als het kraken van afbrokkelende kasseien. Intuïtief besefte Gerda dat het Madeleines kreet was. De mooie meisjes blaften als reactie, waarna de krijgers hun sabels tegelijk hieven - sommige in hun rechterhand en sommige in hun linker, en ook een speer. Gerda schudde ook haar kromzwaard en riep uit:
  - Ik ben een verpletterende meid!
  Plots zag Gerda Charlotte over hen heen rennen, met een klein detachement schoonheden: bravo is super!
  Op hetzelfde moment flitsten horizontale lijnen voor tweehonderd sprongen. Toen blokkeerden de infanteriedetachementen van geesten en geesten de open plek waarlangs de Duitse krijgers snelden. Er waren hier geen zijtakken meer, deze doorgang leidde rechtstreeks naar de dood. In de schuine stralen van een mengeling van zonsondergang en maanlicht, flitsten talrijke gelederen van de vijand met alle kleuren van de regenboog weerkaatst door het staal.
  Madeleine's nieuwe gebrul schudde de ruimte, en het detachement meisjes werd in twee groepen verdeeld, die onmiddellijk opzij schoof. Ze verwijderden zich van elkaar en drukten tegen de tegenoverliggende randen van de open plek. Gerda riep uit:
  - Alexander de Grote in bikini!
  Nadat ze het punt hadden bereikt met de kleinste breedte van de struiken, sprongen de krijgers vooruit door de groene eilanden. Meteen klonk er een aanhoudend gekreun, alsof ezels waren gevild, waaruit de lucht zwaaide als een ruit. Gerda realiseerde zich ineens dat ze niet alleen gekreun hoorde met haar oren, maar ook door haar lankmoedige, meisjesachtige voeten. Het lijkt erop dat ze ook pijn doen, omdat de krijger zich stom voelde tijdens het rennen op blote voeten, op een gloeiend hete, zodat je zelfs een kippenei kunt bakken op het zand van de woestijn. Welnu, zoals de wijzen zeggen: een paard verschilt van een man doordat de ruiter niet wordt bepaald door te stemmen, en geen enkele bekwaamheid geeft een kans om de ruiter op te zadelen! Of anders: een paard heeft vier poten, het loopt sneller dan een man, maar het zal ook eerder zijn hoeven strekken!
  De struiken waren in een oogwenk voorbij en de paarden vlogen weer de open ruimte in. Lange bloedende krassen werden zichtbaar op hun lichaam. Gezien de grootte van deze poten waren de krassen behoorlijk diep; zoals de Chinese (hardwerkende natie!) loopgraven heeft gegraven!
  De ruiters eromheen begonnen haastig hun wapens los te draaien, ook leren snippers, en bedekten de paarden ermee. Zodat die geklede, korrelige, sprankelende huid de paarden beschermde.
  Op blote voeten ontdekte Gerda, voor haarzelf onaangenaam, dat haar vingers behoorlijk onhandig waren geworden. Om de een of andere reden glijden ze van de knopen af, nou ja, de afgrond is met hen, het zal het hoe dan ook afdekken!
  Gek, als een vuurvlam langs de droge takken van de sprong, kwam ze in een kritieke fase. De natuur zelf kwam tot rust, bevroren in een verontrustend landschap. De horizon verslond het licht, in het westen was alles beschilderd met een palet van bloed en ijzige rust. Verderop in het oosten begon de veranderende lucht al lichter te worden en in een gloeiende okerkleur te veranderen. Maar zelfs tegen deze achtergrond leken schaduwen, dood en gelederen van geesten en geesten die van ijzer glinsterden op de loer te liggen.
  Bastaard, vreselijk lelijke wezens, die zagen dat hun hinderlaag rond de flanken stroomt, renden van hun plaatsen. Onhandige figuren van voetkrijgers verspreidden zich snel van hun posities en doken in de doorgangen in het struikgewas. In plaats daarvan werden brede rijen puntige palen blootgelegd die schuin waren ingegraven - waarschijnlijk wapens tegen Duitse krijgers. Bereden detachementen achtervolgers, die Madeleines manoeuvre opmerkten, voegden snelheid toe en probeerden de voortvluchtigen in te halen. Elk van de twee detachementen vijandelijke cavalerie was veel groter dan de tegengestelde groep krijgers en kon bij een botsing op zeker succes rekenen. Maar geesten zijn zwaar en kameel-ezel-hybriden zijn veel langzamer. In plaats van te krimpen, nam de afstand alleen maar toe. En wat vergeleken een paard, een kameel met een ezel qua snelheid!
  Gerda zei filosofisch:
  - Je kunt pretentieloos en winterhard zijn, maar je moet de wereld niet als een kameel zien en koppigheid van de ezel tonen!
  De krijger draaide zich om en merkte dat ze niet door twee, maar door drie groepen ruiters werden achtervolgd. Dit betekende dat ze geen andere richting leken te hebben dan naar de hinderlaag te gaan. Als het afwijkt, moet je vechten met een superieur aantal van de vijand. Nou, de wolven weten wat ze willen, niet de eerste keer dat ze vechten. Tevergeefs denkt de vijand dat hij hen in de val zal lokken. Integendeel, ze zullen tijd winnen en kunnen manoeuvreren. Toen herinnerde Gerda zich hoe ze zelf op blote voeten op prikkeldraad danste. Het deed ook pijn, maar om op de gloeiende kolen te vallen was nog verschrikkelijker, en vooral beschamender. Haar blote, ronde, kinderachtige hielen voelen de stalen punt naar binnen steken, bijna het eelt doordringend dat op de scherpe stenen zit. Maar toch, vergeleken met vuur, is het bijna als een massage.
  Nog voordat ze het gevecht begon, greep Madeleine het initiatief en versloeg de tegenstander vakkundig. En als je tegenstanders geesten en geesten zijn, is het meer dan vernederend om je in tactiek aan hen over te geven. En Gerda wilde geloven dat hun tactische bewegingen onverwacht waren voor de vijand. Het feit dat de hoofden van vijanden de guillotine zullen afsnijden. En dat Duitsland vooral is, zoals de slimme ideeën van het Derde Rijk!
  - Squad op volledige alertheid! - Madeleine's luide stem bracht Gerda terug naar de realiteit. - Nu hakken.
  De vingers van het meisje friemelden nog aan de bindingen. Het zal dus mogelijk zijn om het paard naakt te laten. In het algemeen, in een oorlog, zoals in een oorlog. Laat de platen de trouwe metgezel bedekken, wat zijn mobiliteit enigszins zal beperken. Over gekleed leer, platen van been verduisterd in geometrische rijen, ritselden ze, droog rinkelend in de wind. Van hun bel werd het meisje vrolijk.
  De renners maakten de laatste voorbereidingen voor de strijd. De meisjes sloegen met hun blote voeten op de billen van de paarden en begonnen hun speren los te maken. In navolging van hun voorbeeld woog de halfnaakte Gerda gelukkig in haar hand een lange, ruwe schacht met een scherpe metalen punt. De krijger smakte met haar lippen - een goede speer!
  De blote voeten en gespierde krijger Gerda had al ervaring met paardrijden en ze voelde zich behoorlijk zelfverzekerd. Als een Amazone in de Macedonische cavalerie, die niet elk moment naar steunriemen grijpt.
  Door de riem los te maken, slaagt het meisje er zelfs in om het evenwicht te bewaren met behulp van enkele kuitspieren. Nu was ze klaar om ze aan Charlotte te overhandigen (haar vriendin brak nog steeds bij haar door!) En ze wierp zelf speren, hoe lang de strijd ook duurde.
  En Madeleine bleef manoeuvreren... In het hoofd van de blootsvoets, mooie, en zeer sexy Gerda, klonk het lied opnieuw, zo gek en provocerend, maar tegelijkertijd tragisch en verdrietig...
  Golven spelen als schapen in de zee,
  Ik sta naakt in de arena en vecht met een zwaard!
  Ze wierp een trotse blik op de vijand,
  Onstuimige problemen en pijn - niets!
  
  Ik ben tenslotte ooit geboren, een rechteloze slaaf,
  Ze trok stenen, schudde keien op haar rug!
  In spanning zijn, in lijden, het inheemse element,
  Schouders worden gestreeld met een zweep door ondeugende beulen!
  
  Iemand is rijk en doezelt in de schaduw met bier,
  Ik zwaai met een hamer onder een verzengende stroom!
  Het is een gewoonte zo verschrikkelijk oud
  Je moet gehoorzaamheid aan de edelen indrinken met melk!
  
  Maar gelukkig - als je kunt, noem het geluk,
  Verkocht het meisje uit de mijnen en de strijd in gestuurd!
  En verlichtte mij met een fabelachtige verlichting,
  Ze werd niet zomaar een slaaf, maar een coole vrouw!
  
  Maar geloof me, grenzeloos geluk bestaat niet,
  Een verschrikkelijke vijand is gevangen en ik ben gewond!
  Ze sneden me in stukken in een boze strijd,
  God, ik werd gefactureerd - er liep een boete op!
  
  Maar ik geef niet op, ik vecht met mijn laatste kracht,
  Ja, ze heeft mensen vermoord, de goden vervloekt!
  In deze, natuurlijk, nu heb ik bitter berouw,
  Ik kan hier de juiste woorden niet vinden!
  . HOOFDSTUK #11
  De meisjes onder bevel van Stalenida gingen nog een gevecht aan. Maar hier ging het niet zo goed. Het detachement leed verliezen.
  Drie meisjes stierven, de rest van de dozijn strijders raakten gewond van verschillende ernst en konden nauwelijks ontsnappen. Er moesten zelfs twee meisjes gedragen worden. Helaas, dit is oorlog. Het is niet altijd mogelijk om iedereen te vernietigen. Bovendien waren er zeer vasthoudende tanks in de kolom, meer bepaald zelfrijdende kanonnen E-5. Ze lijken klein, maar erg vasthoudend. En toen arriveerde het straalvliegtuig op tijd.
  En daarachter schijfvormige helikopters. Probeer zo'n macht te weerstaan. Slechts drie van de twaalf slachtoffers kwamen er goedkoop af, zou je kunnen zeggen. Maar de nazi's legden er meer dan twintig neer. Dit is hoe de strijd is verlopen.
  De krijgers vertrokken, verdwaald en probeerden uit alle macht. Natasha, dit ondeugende meisje, merkte op:
  - Wat jammer voor de meisjes ... Het is zelfs jammer ... Maar waarom geen jongens aan ons bataljon toevoegen?
  Stalenida snauwde, terwijl ze boos haar blote voet over de Maybug duwde:
  - Wie heeft wat ... En je hebt alleen mannen aan je hoofd!
  Victoria was beledigd en merkte op:
  - Ik ook! Hoe wil je gestreeld worden door een man. Voel je borsten in je armen...
  De roodharige duivel plukte een grasspriet, beet het af en kirde:
  - Oh, mijn jongens zijn cool... Het is goed dat je geen homo bent... Ik hou van degenen die meisjes neuken... Per slot van rekening, superman macho uit de wieg!
  Steelenida verzachtte een beetje en glimlachte:
  - Ja... Het wordt een beetje leuker. En hoe is het met Natasha je vriendin?
  Het blonde meisje, dat het niet begreep, vroeg opnieuw:
  - Welke vriend?
  Majoor antwoordde zelfverzekerd:
  - Andrejka! Hij kreeg tenslotte ook Zhukov!
  Natasha zuchtte zwaar en haalde haar schouders op.
  - Helaas, ik weet het niet...
  Andreika (En dit was hun bekende jongen en pioniersheld) werd ondertussen in de kazemat gegooid. De gewonde jongen werd vastgebonden achtergelaten en zelfs aan de nek geketend aan de muur. Hoe bang waren de nazi's voor Russische kinderen. Het was vochtig in de kazemat, niet ver van de jongen hing een aan de muur geketend meisje. Volledig naakt, haar lichaam was een continue wond, blauwe plekken, pisugi, snijwonden, brandwonden, het meisje werd gemarteld. Ze was bewusteloos en kreunde alleen zachtjes.
  De jongen keek naar de muren. De gevangenis was oud, gebouwd in tsaristische tijden, de muren waren dik, een klein raam net onder het plafond was versperd. Andreika voelde zich niet alleen een gevangene, maar ook een gevangene uit de oudheid. Als de legendarische volksrebel Stenka Razin werd van hem verwacht dat hij gemarteld en geëxecuteerd zou worden.
  Andreika kreunde, kan hij, een elfjarige jongen, martelingen weerstaan? Zou ze niet huilen als een meisje! Het is tenslotte niet aan de pionier om te jammeren en te huilen. De blote voeten, bekraste Andreika draaide zich om, de wond deed erg pijn, zijn ellebogen waren vastgebonden, hij moest zich op de een of andere manier omdraaien om het gemakkelijker te maken, de hoek te veranderen. De verschrikkelijke pijn zakte even weg.
  Er hangt een vreselijke stank in de cel. De vloer is bevlekt met gestold bloed. Geknaagde botten zijn verspreid. Van mensen? Het is zelfs eng, je kunt nogal wat gevangenen door deze cel zien gaan. Toegegeven, Andrey dacht dat de nazi's relatief recent Grodno hadden ingenomen. En wanneer hebben ze het zo verprutst? Zijn het oudere slachtoffers? Bijvoorbeeld de NKVD? De jongen kromp ineen. Het bleek openhartige horror! Hoe moeilijk is het in de kerker. Er is niemand om mee te praten, het lijkt alsof het meisje volledig in de grond ligt. De beulen martelden haar als de helden uit de oudheid. Vraag me alleen af waarom? Wat voor kwaad kan een jong meisje de nazi's aandoen? Andreyka is echter ook maar een jongen en begon te doden, vechtend tegen deze boze geesten. De nazi's plaatsten hun natie boven andere naties en volkeren. Zo legitimeerden zij het kwaad en het lijden! Nee, een normaal mens zou zulke wetteloosheid moeten bestrijden. Bovendien zijn de Duitsers zelf niet vrij, ze worden geketend door het totalitaire apparaat. Hij onderdrukt op alle mogelijke manieren het geringste initiatief en de manifestatie van menselijke gevoelens.
  Fascisme komt van het woord bos. Meedogenloos breit hij mensen en verandert ze in geketende slaven. Het communisme verheft op zijn beurt de mens, geeft hem nieuwe kracht en stimuleert de fakkel van het leven. Er is een significant verschil. Het communisme is internationaal van aard en universeel. Hitlerisme verheft slechts één natie, en niet de hele mensheid als geheel. Dit is zijn nadeel. Maar mensen hebben tenslotte gemeenschappelijke wortels, dat is biologisch bewezen. Dezelfde zwarten en blanken hebben behoorlijk gezonde en productieve nakomelingen. Hij is Andreika, de zoon van een Rus en een Wit-Russische, redelijk levensvatbaar, helemaal geen idioot, en klaar om het fascisme te bestrijden.
  Natuurlijk bleek Pavel sterker te zijn en wist hij weg te komen van de vijanden, nadat hij veel Duitsers had gedood. Hij Andreika gedroeg zich als een zwakkeling, hij werd gevangen genomen. Misschien had je de laatste kogel voor jezelf moeten houden. Hoewel hij dood is, kan hij geen enkele Duitser meer doden! En dus leeft hij, hoewel hij lijdt.
  Op blote voeten krabde Andrey zijn licht verschroeide voet op een vochtige steen, Ilza vond het meest pijnlijke punt, verbrandde het met een sigaret, zodat er een blaar ontstond. Maar niets, een dappere jongen, het zal niet breken. Integendeel, pijn zou een stimulans moeten worden van waaruit zijn moed zal toenemen. En de pionier zal nooit breken. Over het algemeen is de triomf van de Duitsers tijdelijk. Ze zullen vroeg of laat worden verslagen, net zoals het kwaad altijd verliest van het goede. Natuurlijk kan men tegenwerpen dat het goede alleen wint in sprookjes, maar in het leven is alles moeilijker. Maar zelfs een sprookje is slechts een weerspiegeling van de werkelijkheid. Veel van wat een droom was, is nu werkelijkheid geworden. Andrey dacht: misschien is hij voorbestemd om te sterven? Wat is best mogelijk! Maar is hij bang voor de dood? Als het communisme wint, zullen hij en andere helden van het Sovjetland worden opgewekt voor een nieuw gelukkig en eeuwig leven. Dan zal hij leven in een wereld zonder verdriet, kwelling, dood en kwaad! Het belangrijkste is dat de eindoverwinning behaald is! Immers, alleen in dit geval zullen alle gevallen helden herrijzen!
  En het koninkrijk van het communisme zal komen! Een wereld waar de meest geheime dromen uitkomen. Zo'n universum waar een persoon alles bezit wat bestaat, waar je alleen maar van kunt dromen, en zelfs niet altijd op succes kunt rekenen. Hier is het dan, wat een complexe en veelzijdige wereld. En dan zullen andere werelden hun armen openen voor de mens. Nou dan! Het is mogelijk dat de uitgestrekte kosmos ook slecht is! Het zal levende aliens achtervolgen en kwellen. Maar het kapitalisme zal hen ook vrijheid geven! Hij zal de banden van slavernij en vernedering verbreken. De tijd en het uur van vrijheid zullen komen, het zal de aarde verlichten met haar stralende licht! En ze zullen het juk van de duisternis afwerpen, de volkeren van de duisternis, en de mens zal de werelden van het universum veroveren! En de kleinkinderen zullen zich herinneren dat ze niet geloofden dat ze in duisternis leefden onder een ijzeren hiel. We droegen de tekenen van een kwaadaardig beest, en nu wandelen we in puur en heilig geloof!
  Andreika was zelfs verbaasd hoe goed zijn gedachten zich vormden. Ze hebben iets speciaals en unieks. Zoals het was tijdens de burgeroorlog, toen het belangrijkste wapen van het proletariaat verzen was, en proza misschien zelfs enigszins werd veracht en verwaarloosd. Nu is de dichter in gevangenschap en zijn de veren en de lier, figuurlijk gesproken, geketend. Toch geeft hij niet op en kijkt hij uit naar een mooiere toekomst. En wat het zal zijn, hangt van elke persoon af. Er bestaat niet zoiets als iemand die alles beslist en plant.
  Andreyka zei:
  - De toekomst hangt van ons af! Zelfs als het lijkt alsof niets van ons afhangt!
  De jongen draaide zich om, hij probeerde de staven te slijpen. Dit beroep is vervelend en moeilijk, maar er is altijd een kans op succes. Andreika, die de vreselijke pijn overwon, begon zichzelf tegen de muur te wrijven. Het belangrijkste is om niet te schreeuwen, niet om je zwakte te tonen. Hij is een pionier en daarom de belichaming van moed. Je moet vechten, dus hij zal vechten, en hij zal zeker winnen! Voor de glorie van het Sovjet-vaderland.
  De jongen wreef koppig, op dat moment kwam het meisje tot bezinning en mompelde:
  - Op het groene gazon, springende blauwe konijntjes!
  En toen raakte ze weer in de vergetelheid. De jongen zei:
  - Ongelukkig! Ze werd gemarteld door de verdomde fascisten! Maar ik geloof dat wraak niet lang op zich laat wachten! De tijd van overwinning op de monsters van de mensheid nadert. De jongen draaide zich om en zong:
  En de vlag zal schijnen over de planeet,
  Heilige land, er is geen mooier in het universum!
  En als het nodig is, zullen we weer sterven,
  Voor het communisme, voor ons goede doel!
  Weer overspoelde de jongen de pijn, hij bewoog zich iets van de muur af en begon met zijn hoofd te schokken.
  Toen klonk er een krakend geluid en kwamen vijf lange SS'ers de cel binnen. Zonder na te denken schopten ze de jongen met hun laarzen en grepen hem bij de armen:
  - Kom op trut!
  Andreika begreep dat het zinloos was om weerstand te bieden. Zijn kraag was losgemaakt. Ze sloegen me nog een paar keer en droegen me op mijn handen. De jongen leek gehuld in een ijzige kou: waar hij werd gedragen. Gaat nu het ergste gebeuren?
  De jongen werd inderdaad ergens naar beneden gesleept. En gek genoeg werd het warmer. Andreika voelde zich ineens veel vrolijker: waar is de onze, niet verdwenen! Hij komt ook uit deze puinhoop.
  Ze droegen hem de trap op en lieten hem langzaam zakken! Eindelijk voelde de jongen dat de vochtigheid plaats had gemaakt voor droogte. De beulen droegen het kind een vrij ruime kamer binnen. Toegegeven, de muren zagen er onheilspellend uit, ze waren opgehangen met verschillende en fantastisch gevormde instrumenten. De jongen zag verschillende brandende open haarden en een rekvormig apparaat. Er waren ook veel striae en verschillende voorwerpen van marteling. Andreika voelde plotseling een zwaarte in zijn maag, iets gestoken!
  Dit is angst! De jongen begreep het, in geen geval mocht hij bezwijken!
  Op blote voeten verstrakte Andrey. In de hal zaten een SS-kolonel en een al bekende vrouw, degene die meewerkte aan de gevangenneming van de jongen. Pionier Andreika bleek bleek, het is duidelijk dat hem een moeilijk lot wacht als ze een kind gaan ondervragen, verstokte beulen. Nee, hij zou nooit aan hen toegeven, zelfs niet als ze zouden schreeuwen, geen gedachte, geen geluid! Maar alleen als hij het aankan.
  De SS-kolonel vroeg:
  - Naam!
  Andreas was stil. Ze sloegen hem met een zweep. Op de rug zit een rode streep. Kolonel SS, herhaalde nogmaals:
  - Zeg babynaam!
  De wanhopige Andreika antwoordde boosaardig:
  - Ik ben kleine Stalin!
  De SS-kolonel snoof.
  - Dat is de toon van de teef! Hij lijkt een hardere relatie te willen.
  Ilsa zei:
  - Laten we de hakken van het kind bakken.
  De SS-kolonel vroeg:
  - Noem je handlangers en in dit geval laten we je gaan!
  Ruslan, als een echte pioniersheld, antwoordde:
  - Het hele Sovjet-volk is mijn handlanger, van de oude man tot het kind!
  De SS-kolonel floot:
  - Ja, je bent een koppig wezen! Je begrijpt niet dat we je kunnen vermoorden!
  Met knipperende blauwe ogen antwoordde Andrey:
  - De nazi's kunnen doden, maar wat ze niet kunnen, is de hoop op onsterfelijkheid wegnemen!
  De kolonel riep:
  - Begin!
  Op blote voeten en gewond werd Ruslan opgepakt, de touwen werden doorgesneden en het verband werd zonder pardon afgescheurd. De jongen hapte naar adem. Handen teruggebracht, en bracht zichzelf naar het rek. Ze gooiden een touw over hun handen. De kolonel riep:
  - Draai de gewrichten van de snotaap!
  Het touw strekte zich uit tot aan de top. Andreika voelde een helse pijn in zijn gewonde schouder en kreunde:
  - Moeder! Dat is verschrikkelijk!
  De kolonel grijnsde.
  - Jij zult spreken!
  Andreika schudde zijn heldere hoofd:
  - Niet!
  De jongens deden zware boeien om hun blote voeten, de botten in hun schouders knarsten van de verschrikkelijke druk. Er stroomde bloed uit. De pijn was angstaanjagend, pionier Andrei werd bleek, zijn voorhoofd was bedekt met zweet, een onwillekeurig gekreun klonk achter zijn mond, maar vond nog steeds de kracht om te zeggen:
  - Niet! En weer nee!
  Ilsa legde een stalen laadstok in de open haard en zei grijnzend:
  - Beste jongen, beken, en we zullen je chocolaatjes geven.
  Gewonde Andrei schreeuwde:
  - Niet! Ik heb je smerige ersatz niet nodig!
  Ilsa schreeuwde:
  - Nou, jij en een teef!
  Toen haalde ze een gloeiend hete laadstok uit de vlam en stak die in de wond. Pionier Andreika had nog nooit zo'n pijn ervaren, hij hield zijn adem in, hij verloor het bewustzijn door een schok.
  Ilsa, als een ervaren beul, begon zijn wangen en nek te masseren, bracht de jongen snel tot bezinning.
  - Verwacht niet dat de snotaap de vergetelheid zal vinden in een reddende schok!
  De SS-kolonel beval:
  - Rooster zijn hielen.
  De SS-beulen staken onmiddellijk een klein vuur aan, de vlam begon de mooie, blote voeten van het kind te likken. Ilsa duwde ondertussen de gloeiend hete laadstok weer in de wond. De SS-dokter injecteerde de jongen met een speciaal medicijn, zodat hij heviger pijn zou voelen en langzamer het bewustzijn zou verliezen. Nu werd de pionier Andreika meegesleurd door een grenzeloze oceaan van lijden, nog erger dan Dantes hel. Twee andere beulen begonnen witgloeiende spelden onder de nagels van de jongen te slaan.
  Andreika, overweldigd door afschuwelijk lijden, voelde dat hij op het punt stond volledig in te storten. Maar plotseling, half uitzinnig, verscheen het beeld van Stalin voor hem:
  - Wat te doen chef? - Vroeg de jongen.
  En Stalin, glimlachend met witte tanden, antwoordde:
  - En wat kan een pionier in deze situatie nog meer doen! Niet alleen huilen! Haal diep adem en zing mee.
  Pionier Andreika dwong een glimlach:
  - Luister naar de leider!
  De jongen verstrakte en brak door geweld, maar zong tegelijkertijd met een heldere en krachtige stem, terwijl hij onderweg componeerde:
  Viel in een fascistische verschrikkelijke gevangenschap,
  Ik drijf op de golven van verschrikkelijke pijn!
  Maar bloedend zong hij liedjes,
  De onverschrokken pionier is tenslotte vriendelijk met het hart!
  
  En ik zal u resoluut zeggen beulen,
  Wat een verachtelijke vreugde, je stortte tevergeefs uit!
  De zwakken zullen me zeggen te zwijgen,
  De pijn is tenslotte ondragelijk en gewoon verschrikkelijk!
  
  Maar ik weet het, ik geloof er heilig in
  Het fascisme zal in de afgrond worden gegooid!
  Een straal van boze vlammen zal je overweldigen,
  En allen die vielen, verheugd, zullen worden opgewekt!
  
  En ons geloof in het communisme is sterk
  Laten we vliegen als een valk, laten we boven alle sterren uitstijgen!
  Laat rivieren van honing wijn stromen
  De hele wereld, de luide hoorn zal advies horen!
  
  En de machine knijpt stevig pionier,
  Kijk omhoog naar de lucht, jonge!
  En een voorbeeld stellen voor degenen die wankelen,
  Uw stropdas is zo helder als een anjer!
  
  Moederland voor mij betekent je alles
  Moeder en de zin van al het jonge leven!
  Het harde leven tot nu toe laten,
  Ons volk lijdt onder het kwaadaardig fascisme!
  
  Maar span de wil van de rode jongen,
  Spuug in het gezicht met een geweldige swastika-bandiet!
  Laat de vijanden sidderen van woede,
  En ze zullen worden verslagen door het Rode Leger!
  
  USSR heilig land,
  Wat gaf het communisme aan de volkeren!
  Hoe moeder ons haar hart gaf,
  Voor geluk, vrede, hoop en vrijheid!
  Dit is hoe de held-pionier zich moedig gedroeg. En hij was zijn titel waardig, als pionier klinkt het trots. Dit is precies hoe elke Sovjetjongen zich zou moeten gedragen.
  De meisjes klommen ondertussen in het dichte struikgewas. Ze staken een klein vuurtje aan en verfristen zich. Twee van de negen meisjes konden niet lopen, en nadat ze hen eerste hulp hadden gegeven, ze verbonden hadden, gaven ze hun trofee-alcohol zodat de wonden geen pijn zouden doen en de meisjes in slaap zouden vallen.
  Natasha merkte met een glimlach op:
  Alles in onze wereld is relatief. Alcohol is bijvoorbeeld over het algemeen een gif, en tegelijkertijd geneest het. De meiden slapen! En het werd een stuk makkelijker voor hen!
  Victoria merkte wijselijk op:
  - Alles in de wereld is relatief... En God is geen engel, en de duivel is geen duivel!
  Veronica antwoordde boos:
  - Wat voor godslastering... Waar gaat dit over?
  De roodharige duivelin merkte logisch op:
  - En daarover... In de Bijbel spreekt God alleen de taal van geweld. Een dan is Noach iets waard. En de duivel? Eigenlijk wordt er niet veel over hem vernomen. Hoe dan ook, zelfs in de Bijbel verleidt Satan meer dan hij doodt!
  Natasha merkte rationeel op:
  - God houdt echt van geweld. Koning David voerde brute oorlogen. Saul God beval om zonder uitzondering een hele natie uit te roeien: inclusief vrouwen, kinderen en vee! Het is vreemd om over barmhartigheid te praten... Vind je niet?!
  wilde Veronica zeggen, maar er kwam niets goeds in me op. In feite valt er niets bijzonders te dekken. Over de vloed van Noach dacht ze zelf veel na. En ze kon geen verklaring vinden, althans geen rationele, voor zo'n wreedheid. God vernietigde de zonde niet, al was Cham verlicht, en Noach was helemaal geen heilige. En het was niet Cham, maar Haamam die vervloekt was. Het is ook onduidelijk. Over het algemeen staat deze hele Bijbel, vooral het Oude Testament, vol met misverstanden. Elisa doodde bijvoorbeeld tweeënveertig kinderen voor zo'n kleinigheid dat hij werd geplaagd vanwege zijn kaalheid.
  Dit is duidelijk overdreven! Doe dit met kinderen. En het is moeilijk om dit uit te leggen.
  Veronica zelf aarzelde in religie. Ik wist niet eens welk geloof ik moest accepteren. Ik hield niet zo van de orthodoxie: veel externe effecten, pracht, maar alles was op de een of andere manier koud. Maar ook de Baptisten gaven geen rust en vrede. Of je het nu leuk vindt of niet, maar religie vereist in ieder geval geloof. En een slimme meid wilde dat alles logisch was en dat alle doelen samenkomen.
  Om alles rationeel en correct te laten lijken. En dus... Zelfs de leer van eeuwige helse kwellingen lijkt overdreven. Het ergste van de hel is de duur van de straffen: er zal altijd een hel zijn. En miljarden miljarden jaren zullen voorbijgaan, en zondaars zullen nog steeds lijden en lijden. En het is verschrikkelijk! Wat is eeuwigheid? Het is gemakkelijker voor een geblinddoekte aap om de Bijbel op een toetsenbord te typen dan om de eeuwigheid af te wachten.
  Marteling in de hel is een apart onderwerp. Het is geen zonde om Hitler langer en harder te martelen. Maar wat als een tiener naar de hel gaat? Hoe kan een persoon in het algemeen worden gered als hij zondigt. Al is het niet door daden, dan wel door woorden of gedachten! En wat is zonde?
  Victoria, die zag dat Veronica zwijgt, verhoogde de druk:
  - Ja, en in de Openbaring van John ... Zodra het leven op aarde begon te verbeteren, hoe kunnen we executies op planeet Aarde gieten. En zo de hele mensheid kwellen. En wat kan er gezegd worden?
  Veronica antwoordde hard:
  - Je gaat naar de hel - je zult het weten!
  Steelenida stopte het gekibbel:
  - Allemaal slapen! Er is nog veel werk aan de winkel!
  De meisjes sloten gewillig hun ogen. De nacht in de zomer is behoorlijk warm, en de krijgers kropen bij elkaar en vielen bij elkaar in slaap.
  Veronica droomde dat ze in de wereld van een futuristische toekomst was. Je loopt over straat en de trottoirs bewegen als een rivier. En er vliegen kleurrijke auto's overheen. En overal staat het vol met pioniers met rode stropdassen. En deze kinderen vliegen en draaien als motten. En iedereen lacht, grijnst.
  Veronica zwaaide met haar handen en vloog. Ze is als een vlinder en je kunt het klapperen van haar vleugels horen. En je vliegt zelf, vliegt ... En er zijn zulke felle kleuren in de buurt. De huizen zijn enorm, veelkleurig, beschilderd als taarten. En veel beelden - verschillende fantastische dieren. Alles is zo mooi. Een van de gebouwen lijkt op een cheesecake bezaaid met diamanten. En er draaien vliegende schotels omheen. Ze gloeien oranje en geven een oogverblindende schittering.
  Nog een gebouw in de vorm van zeven op elkaar staande krabben. Bovendien heeft elke krab een andere kleur en schitteren de klauwen met edelstenen. En het vliegtuig: zo mooi en elegant. Sommige hebben geen vaste vorm, maar bewegen als vlekken in de ruimte.
  Andere daarentegen zijn gestructureerd. Doet denken aan sneeuwvlokken, zo'n onberispelijke geometrische vorm. Waarom niet schoonheid en de belichaming van esthetiek.
  Maar het gebouw zweeft recht in de lucht en lijkt op een adelaar met overdressed vleugels, alleen alsof het van kristal is. En de snavel schijnt helderder dan een diamant, en misschien zelfs de zon.
  En hoe zit het met de structuur aan de bovenkant, die een heel aquarium heeft met prachtige zeedieren. En vissen met zilveren schubben en lange, gouden vinnen. En er zijn zo veel andere wezens die er zijn. En ook als bezaaid met juwelen. En kwallen die alle kleuren van de regenboog geven.
  Een meisje met een rode stropdas vloog op Veronica af. Verbaasd vroeg ze:
  - Ben je volwassen?
  Veronica antwoordde met een glimlach:
  - Ja waarom?
  De Pioneer giechelde en antwoordde:
  - Niets goeds! Als je een volwassene bent, zal de hyperdraak je nemen.
  Veronica floot.
  - Wauw! En ik dacht dat je communisme was!
  Het meisje met de rode stropdas knikte droevig en antwoordde luid:
  - We hebben echt communisme! Producten zijn gratis, goederen zijn gratis, werkelijk alles is aanwezig. Van gameconsoles tot virtuele helmen. - Het meisje knikte en schudde een transparante, kristallen muiltje, tjilpend. - Kijk naar deze boom.
  Inderdaad, bij het gebouw in de vorm van vier op elkaar staande asters groeide een eik met gouden bladeren. En daarop groeiden cakes, cakes en verschillende culinaire producten. Zo pluizig en mooi.
  Veronica riep bewonderend uit:
  - Dat is geweldig! Welke boom...
  De pionier knikte en er verscheen een taart in haar hand. Het meisje piepte.
  - Poging! Het is lekker!
  Veronica slikte het zoete vruchtvlees van de taart door. De smaak was echt zo zacht, aangenaam, alsof er een broeikas in de mond bloeit. En hoe geweldig het allemaal is.
  Veronica gaf eerlijk toe:
  - Ik heb nog nooit iets beters gegeten!
  De Pionier glimlachte, en ontblootte haar parelwitte tanden, antwoordde boos:
  - En op dezelfde manier, op de leeftijd van meerderjarigheid, meer bepaald, wanneer we tieners worden, verslindt de hyperdraak. Dit is precies de tragedie van onze geweldige mensen!
  Veronica zei resoluut, balde haar vuisten en schopte haar blote voet in de lucht:
  - Ik zal wraak nemen op de draak! Ik ben klaar om met hem te vechten!
  De pionier knipte met de vingers van haar rechterhand. En er verscheen een scherp zwaard in de lucht. Groot en sprankelend. Scherp en zijn mes brandde alsof het van sterren was gemaakt.
  Veronica stak haar hand uit. Het zwaard ging er vanzelf in en de krijger kneep erin. Ze zei opgewonden:
  - Ik zal vechten voor het moederland... Met Gods hulp, in het belang van de mensen!
  De pionier antwoordde boos en stootte zelfs vonken uit haar pareltanden:
  - Er is geen god! Dit zijn allemaal menselijke vooroordelen!
  Veronica zuchtte diep.
  - Oh! Nogmaals... En hier is het goddeloze koninkrijk...
  Het meisje antwoordde krachtig:
  We hebben geen koninkrijk! We hebben een democratie! De senaat en het congres regeren, en twee consuls, een jongen en een meisje, worden door het hele volk voor een jaar gekozen. - Pioneer sloeg haar schoen in de leegte, zo erg dat er gerinkel was. Toen schrok ze. - Communisme is de macht van het volk, en niet een cultus van een individu als Stalin!
  Veronica was het er gedeeltelijk mee eens:
  - Stalin liet zich echt te veel loven! Hij moet op zijn minst een beetje bescheidener zijn!
  De pionier schudde haar scharlaken stropdas en schreeuwde, terwijl ze haar rechterhand opstak:
  - Pioneer staat altijd klaar! We zullen al het vee doden!
  Veronica kon het niet laten om te vragen:
  - En hoe oud ben je?
  Het meisje glimlachte en antwoordde beleefd:
  - Tweehonderdvijfentwintig!
  Veronica floot en rolde met haar ogen.
  - Ja?
  Het meisje trok een ernstig gezicht en zei:
  We groeien heel langzaam op! Van geboorte tot opname door de draak, er gaan iets meer dan duizend jaar voorbij!
  Veronica gilde en klapperde met haar weelderige, zwarte wimpers:
  - Het is net als de eeuwige kindertijd! Als in een sprookje!
  Pioneer zei droevig:
  - Dit is een sprookje, alleen een heel vreselijke ... Zonder de draak zouden we over het algemeen onsterfelijk zijn en geen ouderdom kennen!
  Veronica zei nadrukkelijk:
  - Communisme is het koninkrijk van de eeuwige jeugd!
  Het meisje schudde haar gouden hoofd en piepte:
  "Zing nu alsjeblieft iets voor ons!" Om het nog leuker te maken!
  Van alle kanten begonnen kinderen naar Veronica te vliegen. Jongens, meisjes, allemaal mooi, in elegante kleding. En ze klonken met zilveren stemmen, zo aangenaam en verrukkelijk mooi.
  - Zing een bloem! Schaam je niet! Je bent gewoon geweldig!
  En Veronica landde op het bewegende pad, en dansend erlangs met haar blote, sierlijke benen, enthousiast en prachtig met haar stem spelend, zong ze;
  Ik ben de dochter van het Vaderland van licht en liefde,
  Het mooiste Komsomol-meisje ...
  Hoewel de Führer een beoordeling op bloed bouwt,
  Soms voel ik me ongemakkelijk!
  
  Hier is een zeer glorieuze eeuw van stalinisme,
  Wanneer rondom fonkelen en fonkelen...
  Een trotse man spreidde zijn vleugels -
  En Abel zegeviert, Kaïn is weg!
  
  Rusland is mijn moederland
  Ook al voel ik me soms ongemakkelijk...
  En de Komsomol is een enkele familie,
  Wel op blote voeten om scherp langs het pad te gaan!
  
  Het fascisme viel steil het moederland aan,
  De hoektanden van dit zwijn ontblootten woedend zijn tanden...
  Een woedende napalm stroomde uit de lucht,
  Maar God en de briljante Stalin zijn met ons!
  
  Rusland is de Rode USSR,
  Machtig groot vaderland...
  Tevergeefs spreidt hij zijn klauwen, mijnheer,
  We zullen zeker onder het communisme leven!
  
  Hoewel de grote oorlog is begonnen,
  En er is veel bloed vergoten...
  Hier kronkelt een groot land,
  Van tranen, vuurzee en grote pijn!
  
  Maar ik geloof dat we het vaderland zullen doen herleven,
  En we zullen de Sovjet-vlag boven de sterren hijsen ...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Geweldig, stralend Rusland!
  
  Dit is mijn vaderland
  Er is niemand in het hele universum, het is mooier ...
  Hoewel Satans cent is aangelopen,
  Ons geloof zal sterker worden in dit lijden!
  
  Zoals de zelfverklaarde Hitler deed,
  Hij slaagde erin om in één keer Afrika in te nemen...
  Waar heeft het fascisme zoveel kracht?
  Een infectie heeft zich over de aarde verspreid!
  
  Dat is hoeveel de Führer veel veroverde,
  En het meet niet eens...
  Wat een bandietenzwerm heeft gecreëerd,
  Boven hen wappert een scharlaken vlag een nachtmerrie!
  
  Zulke frites zijn nu sterk,
  Ze hebben geen "tijgers", maar tanks zijn erger ...
  En sloeg Adolf met een sluipschutter in het oog -
  Geef de nazi's sterkere banken!
  
  Wat we niet kunnen doen, zullen we voor de grap doen,
  Hoewel meisjes op blote voeten in de kou ...
  We voeden een heel sterk kind op,
  En een scharlaken, mooie roos!
  
  Hoewel de vijand zich inspant, haast je naar Moskou,
  Maar de meisjes met ontbloot bovenlijf stonden op...
  Laten we slaan met een machinegeweer uit een zeis,
  Soldaten schieten familieleden!
  
  We zullen Rusland vooral maken,
  Een land dat in het heelal van de zon mooier is...
  En er zal een overtuigend succes zijn,
  Ons geloof zal sterker worden in de orthodoxie!
  
  En geloof de doden, we zullen de meisjes doen herrijzen,
  Ofwel door de kracht van God, of de bloem van de wetenschap...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Zonder alle vertragingen, walgelijke verveling!
  
  We zullen in staat zijn om het moederland cool te maken,
  Laten we de troon van Rusland boven de sterren verheffen...
  Jij bent de besnorde Führer,
  Wat stelt zich voor dat hij zonder de facetten van het kwaad de messias is!
  
  We zullen het vaderland maken als een reus,
  Wat zal er gebeuren, als een enkele monoliet ...
  Het meisje stond samen op het touw,
  Ridders zijn tenslotte onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Red het grote vaderland
  Dan krijg je een beloning van Christus...
  De Almachtige kan maar beter de oorlog breken,
  Al moet je soms moedig vechten!
  
  Kortom, de gevechten zullen snel verslappen,
  De gevechten en verliezen zullen eindigen...
  En de ridders zijn grote adelaars,
  Sinds hun geboorte alle soldaten!
  
  
  
  
  
  PASSIE VAN KEIZER DIOLECTANUS
  Keizer Diolektan trad niet af, maar bleef op de troon en regeerde het grote Romeinse Rijk. Hij slaagde er niet alleen in om Rome te consolideren, maar ook om Parthia te verslaan. Bovendien had Diolektan een zoon die de troon erfde - de oprichting van de Diolektan-dynastie. De keizer zelf die de Dominant vestigde, leefde eenenzeventig jaar en was in staat om de stabiliteit volledig te herstellen en het rijk nieuw leven in te blazen. Zijn zoon Octavianus zette de koers van welvaart en expansie voort. Het belangrijkste was dat keizer Constantijn niet verscheen en het christendom niet de staatsideologie en religie werd.
  En dit is ernstig... Geleidelijk aan begon de religie van Christus af te nemen en te verzwakken. En in Rome onderging het heidendom enige modernisering.
  De belangrijkste God verscheen - Chronus, die zowel andere goden als het universum schiep.
  Het Romeinse rijk ontwikkelde zich... De donkere middeleeuwen kwamen nooit. En de wetenschap ontwikkelde zich veel sneller... En al in 1200 na Christus, vanaf de geboorte van Christus, die natuurlijk niet werd gevierd, maar de dag van de zon was, vond de eerste vlucht van mensen naar de maan plaats. En dertig jaar later begon het wereldrijk Rome naar Mars te vliegen.
  Oleg Rybachenko verhuisde naar deze periode in een tijdmachine, meer bepaald met behulp van een tijdgranaat. Het was een ander level verleden. Waar alleen Diolektan niet voor zijn tijd met pensioen ging. En er werd een nieuwe, glorieuze dynastie gesticht.
  Maar het is pas 1230. En op 1 mei begint een expeditie van vijf sterrenschepen naar Mars.
  De hele planeet Aarde staat onder controle van het Romeinse Rijk. Natuurlijk heersen orde en welvaart. En ook het Romeinse recht prevaleert. En Rome zelf is de hoofdstad van de wereld!
  Oleg Rybachenko - een gewone jongen van een jaar of twaalf in korte broek en naakte torso, loopt door de straten van de stad.
  Dit Rome is erg mooi. Sommige straten in deze stad zijn al in beweging en het asfalt stroomt. De jongen Oleg glimlacht. Slavernij bestaat nog steeds in het oude Rome, en hij kan heel goed worden aangezien voor een jonge slaaf.
  Rijd door de stad en auto's. Alleen niet op verbrandingsmotoren, maar op elektrische. En het is veel schoner en praktischer. Auto's zijn meestal druppelvormig en zeer elegant. De kleuren zijn helder en zeer indrukwekkend.
  De jongen Oleg gaat naar zichzelf toe en fluit, genietend van de frisse lucht en het uitzicht op hoge huizen met reclameposters. Nogal een moderne stad met kolossale wolkenkrabbers. Alleen lijken ze sterk op paleizen en zijn ze erg mooi. Veelkleurig met kunstmatige edelstenen.
  Oleg pakte het aan en ving met zijn blote vingers van zijn blote voeten een vlieg op en tjilpte:
  - Communisme, communisme,
  Gewoon omhoog, niet naar beneden!
  Een van de passerende auto's was als een blauwe vinvis. En een hoge fontein spoot uit de top. En zijn stralen glinsterden van diamanten. Het zag er prachtig uit. Een meisje rende voorbij, in een korte tuniek en op blote voeten. De kinderen waren over het algemeen op blote voeten. Het weer is warm en het asfalt is spiegelachtig en geeft geen vlekken op de zolen. Het is waar dat kinderen op blote voeten kinderen zijn met een lage sociale status. De rijken dragen sandalen.
  Slavenjongens in korte broek rennen rond, gebruind en gespierd, vegen de straten.
  Ook al zijn ze zo schoon. De robots zijn al zichtbaar.
  Slavernij sterft uit in Rome. Techniek verdringt slaven. Er zijn veel portretten van de superkeizer, evenals van Diolektan en zijn zoon Oktovin. De laatste veroverde veel landen, waaronder China.
  Oleg kreeg honger en ging naar de machine. Hij piepte:
  - Slavenjongen, je moet betalen om ijs te krijgen!
  Oleg pakte een koninklijke tsjervonets en wees naar de scanner!
  Als reactie daarop een piep en een handvol zilveren wisselmunten, samen met ijs in chocolade.
  Oleg Rybachenko begon aan het ijs te likken, en met zijn lippen smakkend, kirde:
  - Gegroet moederland! En het oude Rome!
  Er hing plechtigheid in de lucht. Er is zojuist aangekondigd dat vijf schepen met succes naar Mars zijn gelanceerd. En dat ze over een paar weken vliegen.
  Oleg at ijs. En met zijn blote, ronde, verharde hak drukte hij de stoepranden op de baksteen. Hij was licht gebogen, hij was niet breekbaar, maar veerkrachtig.
  De jongen dronk zijn ijsje op en liep verder. Je kunt bijvoorbeeld achter het gebouw kijken in de vorm van een wortel met asterbloemblaadjes. En laten we zeggen dat het indrukwekkend is.
  Hoe meer wortelen een halve mijl hoog zijn. Er is hier echt iets te zien.
  Oleg sprong op en draaide de draaitafel in de lucht. Hij was erg knap, en een van de vrouwen, die eruitzag alsof ze in de veertig was, riep:
  - Kom naar me toe!
  De jongen rende naar haar toe ... De vrouw begon zijn gebruinde, gespierde borst te strelen en zei:
  - Wat ben je een mooie jongen, eerlijk, en je wenkbrauwen zijn donker. Misschien kun je mijn borsttepels likken?
  Oleg glimlachte en antwoordde:
  - Kan! Maar hiervoor heb je een gouden munt!
  De vrouw knikte.
  - Werk hard met je tong en je krijgt het!
  En ze deed haar jurk uit. Haar borsten waren groot en weelderig. Oleg kuste haar en begon de tepel te likken met zijn tong. Het is best gezellig, al is de vrouw wat oud voor een jongen. Al is Oleg al zoveel jaar oud dat hij de tel kwijt is. Maar nog steeds een eeuwige jongen.
  Ondertussen voelde de vrouw hem, en verpletterde zelfs mannelijke perfectie. En de jongen is erg groot. En hoe het rechtop begon te staan.
  En het ging bergop...
  Op dat moment verschenen er twee politieagenten en ze riepen:
  - Bedrijf niet de liefde op straat!
  De vrouw gooide een goudstuk naar Oleg en zei:
  - Mijn man belt me dringend op de cel! Maar we zullen elkaar weer ontmoeten, we zullen elkaar zeker ontmoeten!
  Oleg glimlachte. Hoeveel duizenden vrouwen hij had. En iedereen was blij. Bovendien, wat is het voordeel van uiterlijk een jongen te zijn? Andere vrouwen met een kind voelen zich veel ouder en betalen graag geld voor seks. Wat zowel heilzaam als zeer aangenaam is om je als mannelijke prostituee te voelen. Veel mensen zijn waarschijnlijk jaloers op hem. Het is heel goed als vrouwen je neerschieten.
  Oké, laten we de superstad eens bekijken. Bijvoorbeeld een gebouw dat vergulde muren heeft en eruitziet als een kroon. Laten we zeggen dat het erg cool is. Of een ander bouwwerk dat op een kerstboom lijkt. En tegelijkertijd zitten er zoveel speelgoed en slingers op, gewoon slechte smaak. En alles is zo mooi en informatief.
  De jongen versnelde zijn pas een beetje, zijn blote, ronde hakken flitsten.
  Oleg keek toe hoe bijvoorbeeld een slavin werd gegeseld. Ze was helemaal naakt en de jongens in broeken sloegen van beide kanten. Enkele tientallen mensen genoten van het schouwspel van een naakte slaaf die met een zweep werd geslagen. Sommige jongens staken zelfs hun handen in hun broek. En het was gewoon belachelijk.
  Oleg nam het aan en zong:
  - Blaas, klap, nog een klap, nog een klap, en nu,
  Een naakt meisje wordt geslagen en ze kunnen haar in de mond slaan!
  Ja, het was grappig. De meisjes werden gegeseld en geslagen op de rug, zijkanten en blote hakken. En het zag er heel expressief en cool uit.
  Oleg Rybachenko voelde weer een erectie in zijn broek. Een vrouw van in de dertig, heel mooi, wenkte hem. En toen de jongen, en zeer gebosseleerde spieren, naar boven rende, blafte ze:
  - Kom op, vrijen met mij!
  Oleg knikte... De vrouw gooide haar tuniek naar achteren en spreidde haar slanke benen. Eeuwige jongen zonder er twee keer over na te denken ging het binnen en begon te werken. Zoet gekreun werd gehoord.
  Oleg mompelde:
  - Betalen!
  Ze gooide hem een gouden munt toe met een portret van de keizer. De jongen werkte.
  Oleg herinnerde zich echter hoe hij op een speciale school zat, werd onderzocht door verpleegsters, het was zo'n levendige herinnering.
  En nog helderder toen hij in Rome was, maar met een klein defect toen hij veel kleiner en zwakker werd. Dit was een geweldig avontuur.
  Oleg Rybachenko bleef klimmen. Hij draaide mee met het pad en liep om een grote oude boom heen. Om de tweede weide op korte afstand te bereiken, was het nodig om hoger op de berg te klimmen en dan, na deze te hebben afgerond, naar een ander pad te gaan. De jongen had meer dan een uur gelopen. De boerderij waar hij opgroeide en zijn hele leven slaaf bleef, werd vrij klein. Het was duidelijk zichtbaar, maar het kind dwaalde rond zonder om te kijken. Hij keek nooit die kant op toen hij op de weg was. Hij vond het zo prettiger: niet kijken en niet denken aan dat onaangename, zelfs verschrikkelijke, dat hem was achtergelaten.
  De hagedissen koesterden zich op de gladde stenen. Libellen cirkelden over het gras. Muizen kropen in de schaduw van dennen en loofbomen.
  "In de weidse velden verlangde ik vele dagen tussen de paarden, tussen de schapen waarop ik wachtte op de ochtend, viel ik in slaap met een geit naast me", klonken de woorden van een herderslied in Oleg Rybachenko's herinnering. Hij hoorde het duizend keer in zijn korte, kleurloze leven. En hij kende nog een paar soortgelijke nummers.
  De maag van de jongen, bijna altijd gekweld door honger, was op dit uur kalm. Het kind is eraan gewend voedsel te vergeten als het er niet was. Wat hij 's morgens at, zou spoedig een verre herinnering worden. We moesten de hele dag en de hele nacht gaan. Nadat de baby 's avonds bij de herders was aangekomen, zou de baby' s ochtends terugkeren naar de boerderij.
  Vogels zongen in het rond en de zon en de lichte wind streelden het dikke haar van Oleg Rybachenko met warmte. De slavenjongen was het grootste deel van de ochtend stil en vond de kracht om onsamenhangend te zingen. In de klanken van verdriet, onhandig geweven uit woorden, vond hij nu troost. Geleidelijk aan werd het kinderliedje minder droevig. Er waren tonen van vreugde in haar, natuurlijk in momenten van veiligheid en vrede. De jongen liep naar voren en merkte niets op. Een open plek bezaaid met bessen, koel water bij de beek en het geheime geluk van een slaaf - eenzaamheid wachtte op hem.
  Bij het struikgewas van wilde frambozen bleef het kind staan. Zonder op te houden met neuriën, begon hij zure bessen te plukken en te eten. Niets baarde hem nu zorgen. Drie jaar geleden, als baby, vond hij deze plek vol met zoveel smaakgenoegens.
  Rijpe bessen trokken een donkere kleur aan. Ze waren niet groot en het struikgewas was dicht. Ze beschermden hun vruchten met scherpe doornen. Het kind probeerde zichzelf niet te krabben. Hij trok de ene bes na de andere uit een groene, stekelige wolk. Frambozen smolten op de tong. Het morste zuur sap in de mond. Vulde mijn neusgaten met een zoete geur.
  De jongen ging van de ene struik naar de andere. Plotseling voelde hij de bonte geluiden van insecten ophouden. Iemands snelle sterke handen, die door de struik braken, grepen hem. Een zware mannelijke poot pakte het kind bij de nek en de andere klemde pijnlijk zijn mond. Handen trokken scherp aan Oleg Rybachenko. Hij voelde pijn van de vele schrammen die hij kreeg. De oude tuniek kraakte.
  Het lichaam van de jongen lag onmiddellijk achter een struik. Een buitenaardse kracht droeg hem genadeloos door het doornige struikgewas.
  Twee roodachtige, diepliggende ogen groeven zich in het gezicht van de doodsbange gevangene. Het leek de jongen alsof ze uit een rode baard staken. De dikke lippen van de man drukten stevig op elkaar. Het gezicht werd nog verschrikkelijker. Hij zag eruit als een machtig monster, ruikend naar rook, zweet en verbrand vlees. Over een geelgrijs overhemd droeg hij een ruwe leren schelp met hoornen platen erop genaaid. Aan zijn riem hing een zwaar zwaard. 'Rovers!' de jongen schrok. 'Dit zijn rovers!' Zijn hart barstte uit zijn voegen.
  'Goh, Roman,' gromde de mannenbaard met gedempte stem. - Kom op jongens! Sneller, in de naam van Peruns bliksem! Beweging!
  - Hoe vang je een haas. Je weet wel, jager!
  - Ik wist dat we geluk zouden hebben. Er waren zulke tekenen, goede, - voegde een andere, schorre stem toe. - Schildpad schelpenzaag...
  De ogen van het gevangen kind flikkerden. De jongen zag nog drie bandieten. Twee van hen kwamen naderbij en baanden zich een weg door de struiken. Ze droegen pijlen op hun schouders. De jongen begreep het - deze twee wachtten op hem in het gras. Als het hem lukte om uit de klauwen van de roodbaard te ontsnappen, zouden ze de voortvluchtige zonder veel moeite stoppen. De derde stond rechts van de misdadiger die Oleg Rybachenko kneep. In zijn handen waren een boog en een paar pijlen. Door het formidabele uiterlijk van de mensen die hem grepen en de onbegrijpelijke spraak, vermoedde de jongen dat hij niet tot de onderdanen van Christian Byzantium behoorde.
  - Barbaren! probeerde hij verschrikt te mompelen.
  Het joch hoorde veel verschrikkelijke verhalen van de herders over mensen die van de overkant van de Donau kwamen om te roven en te doden. Er werd gezegd dat ze, woedend wordend, in wolven veranderen en zelfs onder water kunnen lopen. Ze zeiden ook dat de barbaren in slangen kunnen veranderen en overal kunnen kruipen. Altijd plotseling in een aanval, begerig naar prooi, de wilden van herderslegenden vergaf niets en lieten niemand in leven. Oleg Rybachenko hoorde ook dat wilde mensen het bloed van christenen drinken en baby's offeren. Een waanzinnige afschuw greep de jongen onmiddellijk, zodra hij besefte in wiens handen hij was. "Red mij, Heer!" - flitste door het hoofd van het kind. Het houten kruis op de kist moest zijn doel vervullen: beschermen tegen problemen. Hoe kan het anders?
  'Romeins,' grinnikte de witharige jongen, terwijl hij zijn speer liet zakken.
  "Hij is erg zielig", merkte een andere krijger op, wiens slapen bedekt waren met blonde staartjes. - Als een muis. Het piept gewoon niet.
  'Ja, zijn mond is dichtgeklemd', flitste een jonge barbaar met een zilveren oorbel. - Ik zou graag willen zien hoe je piept met je mond dicht.
  - Kijk, hij deed het niet - een dappere man.
  - Behoorlijk snotterig. Past nergens.
  Oleg Rybachenko onderbrak zijn herinneringen. De vrouw, die verschillende sterke orgasmes had ervaren, raakte uitgeput en viel in slaap.
  De jongen nam de beurs met gouden munten van haar aan en liep verder. Zijn humeur verbeterde... Nu moest hij een beetje vooruit in de tijd.
  Er zijn weer honderd jaar verstreken in 1330... De mensheid heeft zich al in het zonnestelsel gevestigd. En ruimteschepen hebben de lichtsnelheid al bereikt en proberen sterrenstelsels te verkennen.
  Rome groeide uit tot een kolossale metropool. En er zijn miljoenen vliegtuigen in de lucht.
  Oleg Rybachenko rent door de straat en ziet hordes jongens en meisjes van bovenaf over hem heen rennen.
  De gebouwen eromheen zijn nog groter en grootser. En alles is zo mooi.
  Oleg Rybachenko zong vrolijk;
  Wij zijn ridders - zwaard en vuur,
  Laten we ze allemaal verscheuren als dieren!
  We zullen een factuur uitreiken - er is een boete opgelopen,
  Word niet onze papegaaienridder!
  
  We zullen cool worden als adelaars
  Laten we verschillende boze geesten tegelijk wegvagen!
  Ken onze coole zonen van het vaderland,
  We gooien onze uitdaging tot in de eeuwigheid!
  
  Hoe mooi de oorlog woedt
  Waarin mensen branden...
  Satan kwam voor ons uit de onderwereld,
  Achter hem roddelen fascistische freaks!
  
  We zullen de meisjes hard in het gezicht geven,
  We zullen de nazi's breken als een tak ...
  En dan wordt onze soldaat meester,
  Laat de rozen van mei prachtig bloeien!
  
  Bereik, we kunnen veel weten,
  Verhef je krachten boven de sterren...
  En dus vecht en durft de grote krijger,
  We zullen dreigende graven maken!
  
  Kijk, er zal dan een krijger zijn,
  Alles is nieuw en als esdoorn ...
  En ik geloof dat problemen ons in de strijd zullen passeren,
  Word een ridder, een doorgewinterde vechter!
  
  Hier maaide hij met een krachtige slag een heel regiment neer,
  En met hem waren twee regimenten doorweekt ...
  En de Führer van de draak zodat de gemene dood is,
  En we zijn glorieuze mijlen naar de sterren!
  
  Hier liet de keizer een traantje weg uit angst,
  Ik bid om uw genade!
  We hebben veel gewelddadige krachten,
  We zullen in volledige kleding zijn!
  
  Als we dit Berlijn binnenkomen met drie kleuren,
  En tsaar Nicolaas wordt God,
  Het volk zal het pad bepalen in oneindig veel krachten,
  Veroordeel de vorst niet zo streng!
  
  De onrust over het vaderland zal dan niet vergaan,
  Grootsheid zal de zon zijn...
  De kwaadaardige horde van de keizer zal uiteengaan,
  Laat het hart loom kloppen!
  
  Met een mooi meisje passeren we beroemd,
  Door onze Russische uitgestrektheid!
  En het zal geweldig zijn voor ons met de familie samen,
  Ik geloof dat het geluk snel zal komen!
  
  BOBBY FISCHER'S NIEUWE CARRIRE
  Bobby Fischer stemde in met een rematch met Boris Spassky. En de Amerikanen wisten deze wraak bij wijze van uitzondering te doorbreken, maar volgens de oude regels. Maar het prijzengeld was hoog - een record in de geschiedenis van het schaken. En de wedstrijd vond plaats in de VS. Boris Spassky wist voor deze wedstrijd de kampioen van de USSR te worden. En weer omhoog geklommen op de ranglijst. En nu vecht Bobby Fischer weer. En dit is erg interessant.
  Bobby Fischer deed zijn eerste zet met de D-twee, D-vier pion. En hij paste de nieuwigheid toe, kreeg snel een voordeel en won. In de tweede game gaf Spassky E-twee, E-vier. Fischer speelde uit gewoonte de Siciliaanse verdediging, en hier is de verrassing de Drakenvariatie. Voorheen kwam een dergelijke variant in de praktijk van Fischer niet voor. En dus ontwikkelde Bobby een sterke aanval tegen King Spassky en voltooide de zaak met schaakmat.
  En in de derde game was er opnieuw een verrassing - Fischer keerde terug naar E-two - E-four. Spassky nam de uitdaging aan en ging voor de open variant en kreeg een verwoestende aanval. Zo'n behendigheid had hij blijkbaar niet verwacht van Fischer. En in het lijnenspel speelde Spassky zelf D-twee, D-vier. Waarop Fischer de King's Indian Defense gebruikte en duidelijk een verbetering vond. En ramde Spassky opnieuw. En in de vijfde game koos Fischer onverwacht voor de Reti-opening. Dit had Spassky uiteraard niet verwacht. En hij kreeg vrij snel een moeilijke, en toen volledig verloren positie.
  In de zesde game gooide Spassky opnieuw: E-two, E-four. Hierop nam Fischer de Chelyabinsk-versie van de Siciliaan, die ook een verrassing bleek te zijn en Spassky een nederlaag toebracht. En in de zevende keerde Fischer terug naar E-two - E-four. En op de open variant nam hij en paste het koningsgambiet toe. En het was een moeilijke beslissing. Spassky viel opnieuw onder een verwoestende aanval en verloor... En de achtste Fischer koos opnieuw voor de Dragon-variant, en hoe hij de tegenstander onder druk zou zetten. En weer een matte aanval.
  Spassky kon zijn zenuwen niet langer bedwingen en hij werd overmand door onverschilligheid.
  Fischer verpletterde hem met een score van dertien - nul, een absoluut record voor wereldkampioenschappen. En heeft zijn record ELO-rating bijgewerkt.
  Zo'n verpletterende en fantastische strijd vond plaats.
  Nu heeft Bobby Fischer zoveel zelfvertrouwen gekregen dat hij niet wegliep van Anatoly Karpov. En hij nam de uitdaging aan - om een wedstrijd te spelen tot tien overwinningen.
  De confrontatie tussen Anatoly Karpov en Bobby Fischer begon. Een recordbrekende confrontatie tussen twee persoonlijkheden in de geschiedenis van het schaken, die nog nooit eerder is voorgekomen.
  Fischer gold in de eerste wedstrijd als de duidelijke favoriet. Zijn eerdere nederlaag van Boris Spassky was gewoon geweldig.
  Maar Karpov is jonger en mentaal stabieler.
  Alles is echter relatief. Fischer in de allereerste game, spelend met wit, verrast. Ik heb de Sokolsky-opening toegepast, die als niet helemaal correct wordt beschouwd. Maar de verrassingsfactor en Karpovs beginnende opwinding speelden een rol. En Bobby Fischer wist de voorsprong te pakken, die vorm kreeg in een spectaculaire aanval.
  In de tweede game gaf Karpov de zet E-twee, E-vier al af en schoof de C-pion naar voren ... Fischer antwoordde E-5 en ging stuk spelen. Karpov was nog steeds nerveus en kwam in ernstige tijdsproblemen en werd zwaar aangevallen door Fischer en verloor opnieuw. In de derde game ging Bobby terug naar E-two, E-four. Karpov koos voor de open optie. Blijkbaar bang voor de Sicilianen. Maar het is hem niet gelukt. Fischer vond weer een manier om het gevecht aan te scherpen en kreeg een sterke aanval op de koning. En hij won weer...
  Anatoly Karpov is duidelijk te ver gegaan... Niettemin speelde Karpov in de volgende game E-two, E-four... Fischer speelde de Sicilian Defense en zijn favoriete variant van de Naidrof.
  Anatoly Karpov werd aangevallen, maar verdedigde zichzelf nog steeds wanhopig, hij slaagde erin het offensief af te weren en met grote moeite het spel te redden zonder een pion.
  In de vijfde game speelde Fischer ook C-two en C-four, in de stijl van Karpov. De strijd was scherp, maar Karpov maakte een fout in een sterke tijdsnood en kreeg een maat ...
  In de zesde meeting wist Anatoly Evgenievich opnieuw een gelijkspel te maken, maar verloor door E-twee, E-vier van de zevende meeting. De score was vijf-nul, wat leek te wijzen op de overweldigende superioriteit van Bobby Fischer. Opgemerkt moet worden dat de Filippino's bang waren dat de wedstrijd om het wereldkampioenschap te kort zou zijn. Maar vanaf de zevende ontmoeting verzette Karpov zich steeds koppiger. Acht remises volgden. Totdat Fischer een belangrijke versterking in de Siciliaan gebruikte, brak hij niet door Anatoly Karpov ... De score werd zes - nul ... Maar Karpov hield vol. En tot slot, door zwart te spelen, brak Anatoly Evgenievich eindelijk de score. Fischer, geïrriteerd door het grote aantal remises, ging te ver, offerde te veel op in de aanval en natuurlijk wist Karpov weg te glippen en een overweldigend materieel voordeel te behouden. Maar toen won Bobby de achtentwintigste, dertigste, tweeëndertigste en vierendertigste om de wedstrijd af te sluiten met een score van tien-een in zijn voordeel. In de eerste wedstrijd werd Anatoly Karpov verslagen met een verwoestende score.
  Na deze wedstrijd keerde Bobby Fischer terug naar toernooien. Hij speelde ze met groot succes. In een daarvan brak hij zelfs het record van Alekhine en brak hij met zes en een halve punt van de tweede plaats af.
  Fischer speelde ook een wedstrijd met Tal, en hij werd verpletterd met een droge score van acht-nul. Wraak nemen voor het verliezen van het kandidatentoernooi.
  Maar Anatoly Karpov speelde ook goed in toernooien. En hij was in staat om de hele cyclus opnieuw te doorlopen, wedstrijden te winnen en Fischer te bereiken. Nogmaals, Bobby Fischer is de favoriet om in te zetten.
  Maar deze keer kreeg Fischer te maken met hardnekkiger verzet van Anatoly Evgenievich. De wedstrijd duurde eenenveertig wedstrijden, Fischer won er tien, Karpov drie - en alle drie tegen de Dragon, die Bobby voor zwart speelde.
  Dus Anatoly Karpov hakte de draak in stukken en liet zien dat Fischer kan en moet worden bestreden.
  Fischer speelde weer. Hij nam deel aan de Olympiade en wist in 1980 het record van Keres te verbreken door alle veertien wedstrijden op het eerste bord te winnen.
  In 1981 vond een nieuwe wedstrijd met Karpov plaats. Dit keer wist Fischer te winnen met een score van tien - vier. En de wedstrijd duurde achtenveertig wedstrijden.
  En in 1984 was er weer een wedstrijd. En deze keer was de situatie zo moeilijk. Fischer was al in de veertig. Maar hij hakte nog steeds iedereen en won moeiteloos. En Anatoly Karpov bereikte zijn hoogtepunt. En zo begon de felle strijd...
  Aanvankelijk nam Fischer de leiding. Het werd vier nul. Toen won Fischer een punt, dan weer Karpov. Dan was er Fischer, en achtenveertig wedstrijden gingen voorbij, gevolgd door een pauze van drie maanden. De limiet is voor het eerst gekozen. En de stand is zes-twee voor Bobby Fischer. Nadat de wedstrijd werd hervat. Karpov won de negenenveertigste game. Toen verloor hij de tweeënvijftigste en drieënvijftigste. En Bobby won de zesenvijftigste game, waardoor de score negen-drie werd, maar blunderde grof in de zevenenvijftigste. En hij verloor met wit en tweeënzestigste, verloor zevenenzestig van zwart. En verloren in de zeventigste, en zelfs wit. De stand was acht negen... Na een reeks remises en de overwinning van Fischer in de achtenzeventigste partij eindigde de langste partij in de geschiedenis van het schaken.
  Toen kwam de vraag op over het afgelasten van het spel zonder limiet. Zoveel wilden het.
  Maar tot nu toe heeft de FIDE alleen besloten om de limiet te verlagen tot zesendertig wedstrijden.
  Karpov heeft al een keer gewonnen in een wedstrijd van Garry Kasparov. Hij won met een score van vier - nul. Maar de tweede wedstrijd bleek koppiger.
  Karpov nam aanvankelijk de leiding - twee - nul, maar blunderde in de elfde game, verloor daarna de zestiende en na winst van de negentiende game nam Kasparov de leiding. Maar in de tweeëntwintigste won Karpov de gelijkmaker. En nadat hij de vierentwintigste met wit had gewonnen, won hij het recht op een nieuwe vijfde partij met Bobby Fischer.
  In 1987 een nieuwe wedstrijd tegen Bobby Fischer, die bijna vijfenveertig jaar oud is. Maar Bobby rookt niet, drinkt niet, sport en is nog steeds in topconditie. Hij is al zesvoudig wereldkampioen, alleen Lasker is meervoudig geweest.
  Het vijfde gevecht met Karpov is een supergevecht. Bobby Fischer is er zoals altijd klaar voor, maar de laatste wedstrijd toonde aan dat zijn superioriteit niet overweldigend is...
  De strijd verliep in een zware strijd. Na vierentwintig games was de stand vier - vier, waarna in de zevenentwintigste game Anatoly Karpov voor het eerst in het duel met Fischer de leiding nam. Het leek erop dat er een sensatie zou gebeuren, maar... Fischer won er vier in de volgende vijf gevechten... En de score werd acht - vijf in zijn voordeel... Toen nog vier remises en de limiet was uitgeput. De vijfde wedstrijd van de meest epische confrontatie in de schaakwereld in de geschiedenis. En Bobby Fischer werd, net als Emmanuel Lasker, zevenvoudig wereldkampioen. Maar alles gaat in cycli. Garry Kasparov, een veelbelovende jonge schaker, is de politiek ingegaan. Ja, perestrojka, meerpartijenstelsel. Garry Kimovich had geen tijd om wereldkampioen te worden, en aangezien je niet de eerste bent, is schaken niet zo interessant als politiek en speelde hij niet in de wedstrijden van de kandidaten. En Anatoly Karpov verloor onverwachts van de jonge Vishy Anand. Nou, hoeveel kun je echt alle wedstrijden winnen. Bovendien wist de Indiër de sleutel op te pakken van de Caro-Kann-defensie, die voor Bobby Fischer moeilijk te breken is.
  En nu kwamen het staal en het vuur samen in de strijd. Het leeftijdsverschil tussen de twee schakers is vijfentwintig jaar. Bobby Fischer is nog steeds geweldig en sterk en de jonge Anand anno 1990. Op zijn zachtst gezegd een zware wedstrijd.
  Vishy Anand is natuurlijk zeer getalenteerd, maar hij mist stabiliteit. Na acht gelijke spelen won hij de negende game, maar de tiende verloor zijn kalmte toen hij op een openingsnoviteit stuitte. Daarna verloor hij in de elfde. En hij viel in de twaalfde aflevering onder de stevige greep van Fischer. Ik verknalde het in de dertiende. Verloren van Vishy ondanks het voordeel in de opening en de veertiende game, de kansen van vijftien gemist en de zestiende verloren. Ik miste mijn kansen in de zeventiende en verloor de achttiende... En dan de twintigste game. En de drieëntwintigste en vierentwintigste hebben de wedstrijd beëindigd. Bobby versloeg Lasker en won met een score van tien tegen één. En Bobby Fischer is nog steeds een kampioen. In 1993 vond zijn partij met Short plaats, die hij won van de Karpov. Hoewel Bobby Fischer vijftig jaar oud was, was hij in vorm. Hoe hij Short raakte. Na vijftien wedstrijden was de stand acht-nul in het voordeel van Fischer. Maar Short doorweekte de score in de zestiende aflevering. Maar toen verloor hij de eenentwintigste en drieëntwintigste games.
  En eindigde ook tien - een. Bobby Fischer speelde toen een wedstrijd in 1996. Gatta Kamsky heeft al met hem gevochten. Deze schaker was ruim dertig jaar jonger dan Fischer. En heel vasthoudend. Velen wilden een zware wedstrijd. Maar eerst nam Bobby Fischer zelfverzekerd de leiding met vijf punten voorsprong. De stand werd zes-één. Maar toen toonde Gatta Kamsky goede vechtkwaliteiten. Geen enkel spel van hun partij duurde minder dan veertig zetten.
  De stand was zeven - drie na vierentwintig wedstrijden... Daarna een serie van tien gelijke spelen. En Gatta Kamsky won weer, maar in de zesendertigste game nam Bobby Fischer de leiding. Bobby Fischer wint weer... En in 1999, nog een wedstrijd met Vladimir Kramnik - een verschil van tweeëndertig jaar - dit is een groot gat. En Bobby Fischer is al zesenvijftig jaar oud. Hij is al zevenentwintig op de troon en staat op het punt het record van Lasker te breken. En hierin. Nog
  Een tienvoudig wereldkampioen - dit is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van het schaken.
  Bobby Fischer is natuurlijk een eeuwenoude schaker, maar hij slaagde er toch in om de limiet van zesendertig partijen toch te laten vervallen. En dit werd al gedaan door de nieuwe FIDE-president Kirsan. Maar wat... Er komt iets heel interessants.
  Bovendien zal deze wedstrijd bijna de laatste zijn, alleen een revanche als Vladimir Kramnik wint, en dan gaat het knock-outsysteem verder.
  En zo begon de wedstrijd... En vanaf het begin een verrassing - onder leiding van Vladimir Kramnik. Na vijftien wedstrijden was de stand twee - nul in het voordeel van Vladimir Kramnik. Maar toen won Fischer drie wedstrijden op rij en nam de leiding. Maar Vladimir vocht hard. En hij wist de stand gelijk te maken in de eenentwintigste game... Daarna volgde een reeks remises... Tot Bobby Fischer won in de tweeënveertigste game... In de zevenenveertigste vierde Vladimir Kramnik zijn overwinning , en in de achtenveertigste opnieuw, Bobby Fischer.
  De stand was vier - vijf in het voordeel van Bobby Fischer nadat een onderbreking van drie maanden was aangekondigd. De schakers waren aan het rusten. Bobby Fischer was nog steeds de favoriet. De wedstrijd is hervat. De eerste games eindigden in een gelijkspel. Pas in de zevenenzestigste game won Kramnik eindelijk. De stand werd vijf - vijf. Daarna, in zevenenzeventig, versloeg Kramnik Fischer opnieuw en nam de leiding. Maar Bobby maakte de stand gelijk in de zesennegentigste ontmoeting en het werd - zes - zes. Deze wedstrijd werd opnieuw drie maanden uitgesteld, wat nu al een record is. Bobby Fischer merkte op: dit is mijn meest koppige strijd.
  Hier is de wedstrijd om het wereldkampioenschap, die drie maanden later werd hervat. Weer een reeks trekkingen. In game 120 won Bobby Fischer eindelijk... In game 135 maakte Vladimir Kramnik gelijk. En na honderdvierenveertig wedstrijden was de stand zeven-zeven. Daarna ging het spel na een pauze van drie maanden weer verder. En dan nog een wedstrijd, tot honderdtweeënnegentigste game. En de stand was slechts acht - acht. Dan weer een pauze van drie maanden. En weer de wedstrijd... Na tweehonderdveertig wedstrijden werd de stand: negen-negen.
  Hier kwam de felle strijd tot de eerste overwinning. Na weer een pauze van drie maanden. En dus speelden ze... Een reeks trekkingen. En hier is de tweehonderdachtentachtigste batch. Bobby Fischer speelde White en keerde terug naar E-ja, E-vier. En Kramnik nam de uitdaging aan. En koos voor de Siciliaanse Defensie.
  Het was een brute strijd tot op het punt van totale vernietiging. Zo'n brute uitwisseling van klappen volgde. Maar daarin is het furieus, met moorden op figuren. Eerst had wit het voordeel, maar toen greep zwart het initiatief en was er een klinkende overwinning. En tot slot won Vladimir Kramnik, kwam er een einde aan de hegemonie van Bobby Fischer. En het was gewoon geweldig!
  En Bobby Fischer brak het record van Lasker.
  En er was geen tijd om een rematch te spelen. De zaak ging in een knock-outsysteem. Ja, en Bobby Fischer is al een lange tijd, en hij wil niet meer spelen. Hoewel hij deelneemt aan toernooien.
  Fischer won een paar toernooien... en stopte met spelen.
  Garry Kasparov nam deel aan de presidentsverkiezingen in Rusland in 2000 en 2004. En in 2008 kwam het niet door de registratie. Daarna kwam hij in felle oppositie tegen Vladimir Poetin. Vladimir Kramnik was enige tijd wereldkampioen, maar verloor toen de partij van Vishy Anand.
  En toen kwam het bewind van Carleson. In 2010 speelden Bobby Fischer en Anatoly Karpov nog een wedstrijd. Dit keer met een kortere tijdcontrole: een half uur per wedstrijd. En na vierentwintig wedstrijden werd gelijkgespeeld.
  En zo eindigde hun vecht-epos van games... Fischer stierf spoedig... Dus hij bleef een legende in de wereld van het schaken. Garry Kasparov emigreerde naar de VS. Maar in 2022 stierf Vladimir Vladimirovich Poetin onverwacht en keerde Garry Kasparov terug.
  In Rusland, nieuwe gebeurtenissen, veranderingen en veel verschillende factoren... Mikhail Mishustin liet Navalny vrij uit de kolonie en kondigde een koers aan om de betrekkingen met de Verenigde Staten te verbeteren...
  En het bleek ook nog eens erg interessant te zijn. Ten slotte vertrok ook Loekasjenka. En Wladimir Klitschko brak het record van Foreman. En het was een prestatie, gewoon super.
  In Rusland werden enkele amendementen op de grondwet aangenomen, waardoor deze meer open werd voor de wereld. Al bij de begrafenis van Vladimir Poetin ontmoetten Biden en Mishustin elkaar en kwamen overeen dat Rusland en de Verenigde Staten bevriende partners zouden worden, en misschien bondgenoten. Toen beloofden ze een top te houden met open deuren. De wereld werd steeds stabieler en beter. De dood van Vladimir Poetin werd door velen positief ontvangen. Ja, en in Rusland waren mensen blij - ze kregen eindelijk vrijheid.
  Vladimir Zhirinovsky, die opnieuw deelnam aan de presidentiële race, merkte op:
  Het tijdperk is dood, leve het tijdperk!
  Alexander Loekasjenko vluchtte naar China... Maar Kolka bleef in Rusland. De wereld verandert ten goede.
  
  DE COMMUNISTEN HEBBEN ZYUGANOV . NIET NODIG
  Bij de presidentsverkiezingen van 1996 in Rusland behaalde Jeltsin de meeste stemmen in de eerste ronde. En generaal Lebed, die de derde plaats innam, ging naar de kant van de zittende president. De positie van de communisten werd hopeloos. En het bleek in ieder geval dat ze vier jaar lang geen stroom meer hadden. In het belangrijkste deel van de presidentiële. Maar een slimme communist van de bewakers van Zyuganov besloot dat Gennady Andreevich zelf slechts een middelmatige pion was die weinig voor de partij betekende. En nu staat het alleen maar in de weg.
  En op 1 juli 1996 stierf Gennady Zyuganov door een bomexplosie. En er is veel veranderd. In het bijzonder, volgens de wet, begon de verkiezingscampagne op een nieuwe manier en zou deze binnen vier maanden plaatsvinden. En het was nodig om al een half miljoen handtekeningen te verzamelen. Zo liep alles weer rond.
  En de datum van de verkiezingen zou worden aangekondigd door de Raad van Federaties. En natuurlijk tot eind oktober.
  De handlangers van Jeltsin probeerden ook zijn overwinning bekend te maken op basis van de resultaten van de eerste ronde, maar faalden.
  Integendeel, de Raad van Federaties kondigde 29 oktober 1996 aan als datum voor nieuwe presidentsverkiezingen. De situatie is dus buitengewoon verergerd. Natuurlijk kondigden Vladimir Zhirinovsky en Grigory Yavlinsky hun wens aan om opnieuw te vechten. Natuurlijk moet er ook een kandidaat van de communisten zijn, maar wie? Er ontstond een interne strijd. Er zijn ook problemen met Jeltsin - zijn gezondheid ging achteruit en hij kreeg een vierde hartaanval. Maar de elite wilde Alexander Lebed duidelijk niet onder druk zetten. Het is niet zeker dat de nieuwe dictator beheersbaar zal zijn. Misschien beginnen met het scheuren van de verbonden draden.
  Alexander Lebed is al in functie ... Zo is de situatie. Toegegeven, de communisten nomineerden Valentin Kuptsov. Niet de beste keuze: nog ouder dan Zyuganov, maar in ieder geval niet kaal. En met hem de slagkracht van de communistische partij. Rutskoi ging naar de functie van gouverneur van de regio Koersk. Alles op bestelling. De confrontatie tussen de communisten en de regerende partij duurde voort. Alleen Jeltsin is al halfdood. En de Communistische Partij veranderde het paard. Shilov werd vervangen door Mylov. En toch waren beide communistische leiders verstoken van charisma en hadden ze geen lang gehypte roem.
  Maar Vladimir Zhirinovsky kreeg na een mislukte uitvoering een tweede kans. En dat vrolijkte hem enorm op. En hij begon Jeltsin veel actiever uit te schelden.
  En die laatste ging toch naar nieuwe verkiezingen. De tweede ronde van de verkiezingscampagne is begonnen.
  Valentin Kuptsov is niet bepaald charismatisch, maar achter hem staat de macht van de linkse partijen. En hij verzamelt snel handtekeningen. Yavlinsky, die de vierde plaats heeft behaald, wil meer. En Vladimir Zjirinovski is woedend.
  Bovendien wordt de reden gevonden. De Tsjetsjenen bestormden de stad Grozny en Lebed tekende een schandelijke overgave. En deze afspraken zijn een uitstekende reden voor Zjirinovski om aan te slaan.
  Vladimir Bryntsalov ging niet meer naar de stembus, blijkbaar had hij genoeg roem en populariteit. En Vladimir Zhirinovsky begon weer paarden weg te gooien en de media-aandacht begon naar hem te verschuiven. En toen werd Vladimir Volfovich ook de registratie geweigerd, omdat hij verklaarde dat de handtekeningen nep waren. En ook een behoorlijk schandaal.
  Vladimir Zhirinovsky ging in de lift ... Hij bewoog als een ontketende tijger. En schandaal volgde schandaal... Als gevolg daarvan ging Valentin Kuptsov in de schaduw, en propaganda reduceerde de verkiezingen bewust tot een confrontatie tussen Vladimir Zjirinovski en Boris Jeltsin. Dus het leek iedereen zowel winstgevender als veiliger. Bovendien werd Vladimir Volfovich afgeschilderd als de tweede Hitler en een enorme bedreiging voor het Westen. En dit moet serieus worden gezegd.
  Hier is zo'n vogelverschrikker om mee te nemen en voor je eigen doeleinden te gebruiken. En Valentina Kuptsova moet zoveel mogelijk worden genegeerd. Dit was zo'n sluwe tactiek van Boris Eltsin. Om precies te zijn, het team van Boris Eltsin.
  En Vladimir Zjirinovski, die met het publiek meespeelde, vergeleek zichzelf met Hitler. Opmerkend dat Hitler niet eens een middelbare opleiding had genoten, en Vladimir Zhirinovsky studeerde af aan de Staatsuniversiteit van Moskou met een rood diploma. Hij is zo'n held, Vladimir Volfovich. Bovendien, als Hitler, zonder middelbaar onderwijs, heel Europa in anderhalve maand zou veroveren, dan zal hij Zjirinovski de hele wereld in drie maanden veroveren, en alle volkeren van de planeet Aarde zullen voor Rusland werken!
  Zo'n militante impuls trok natuurlijk aan en maakte tegelijkertijd bang.
  Vladimir Zjirinovski woedde en meer en meer ...
  En met plezier speelde hij de rol van een vogelverschrikker, en dwaalde steeds meer af. En de beoordeling van Vladimir Volfovich groeide met grote sprongen. Velen hielden van zijn strijdbaarheid, vooral jonge mensen. En een formidabel vuisten schudden.
  En Jeltsin slikte medicijnen ... En hij verscheen zelden in het openbaar, en het was duidelijk dat het moeilijk voor hem was om te bewegen.
  Er waren andere presidentskandidaten - niet zo prominent. Ze speelden geen rol. Shakum, Vlasov, Fedorov gingen niet naar de stembus. Tuleev ontving de functie van minister van CIS-zaken en nam ook niet deel aan de verkiezingen. In plaats van Tuleev werd Pjotr Romanov een understudy voor de communisten. En dit is ook heel ernstig.
  Sommige democraten zijn in het presidentschap geklommen. Naast Yavlinsky besloot ook Konstantin Borovoy zijn hand te proberen. En hij kon ook handtekeningen verzamelen voor registratie. Hij werd tenminste een plaatsvervanger. En het is gelukt om te registreren. Anderen waren al weinig bekend en niet slim.
  Dus al nam Vladimir Zhirinovsky de rol van de belangrijkste tapijtman op zich. Niet zoals de laatste keer dat de zoon van de advocaat niet op zichzelf leek! Nee, deze keer stond Vladimir Zjirinovski in brand en eindigde als een hel. En ze hadden het er de hele tijd over.
  En degene waar ze het over hebben, is degene waar ze op stemmen ... Maar Jeltsin, om gezondheidsredenen, kwam op de een of andere manier bijna niet in opstand. Maar ze voerden campagne voor hem. Er zijn veel video's geweest.
  Dat wil zeggen, Jeltsin werd tot een virtuele held gemaakt. En het is cool... Zoals een gehandicapte met vier hartaanvallen het presidentschap binnenklimt. Maar er gaan verschillende geruchten over Jeltsin. En veel zorgen...
  En de uitslag van de verkiezingen is onvoorspelbaar... Hoewel ze veel zeggen dat er nu vrede heerst in de Kaukasus, vond daar in feite een schandelijke capitulatie plaats.
  Vladimir Zjirinovski vergeleek zichzelf steeds vaker eerlijk met Hitler en genoot er zelfs duidelijk van ...
  Dus alles escaleerde... Tegelijkertijd werden er overeenkomsten getekend met Maschadov en Yandarbiev. Lebed had nu het gezag en voerde campagne voor Jeltsin. Alleen wordt er steeds minder over Jeltsin zelf gesproken. Toegegeven, als ze met drugs worden geïnjecteerd, zal hij nog steeds naar buiten komen en wat domheid zeggen en zich dan weer verbergen.
  Ja, het is best grappig. Hoe de verkiezingen begonnen te verlopen volgens het shiza-schema. En Alexander Lebed praat veel vaker over Jeltsin dan Jeltsin zelf lijkt.
  De tijd verstrijkt... en 29 oktober 1996 komt steeds dichterbij...
  Hier in Wit-Rusland pleegt ook Loekasjenka een staatsgreep in de stijl van Jeltsin. Alles gaat in de richting van autocratie.
  En de dictator is naakt!
  Maar hoe hard de propaganda van Jeltsin en al deze media ook probeerden om de huidige, zieke en gecompromitteerde president en de nieuwe Führer Vladimir Zjirinovski in de tweede ronde te krijgen, het lukte nog steeds niet. Volgens de resultaten van de eerste ronde stond Valentin Kuptsov op de tweede plaats, met een marge van slechts drie procent van Eltsin. En Zjirinovski werd derde. Het is duidelijk dat de halfdode Boris Nikolajevitsj de verkiezingscampagne simpelweg niet fysiek heeft getrokken en in de eerste ronde niet kon winnen. Maar de autoriteiten lijken dit te willen. En nu is de situatie sterk geëscaleerd.
  Vladimir Zjirinovski stond voor een moeilijke keuze. Steun de communisten, of ernstig zieke Jeltsin. De communisten boden Vladimir Volfovich de post van premier en vijf zetels in de regering aan. Maar Boris Jeltsin wilde niets geven...
  En het is nodig ... Maar Vladimir Zjirinovski begreep dat als de communisten zouden winnen, alles weer zou kunnen terugkeren naar het eenpartijsysteem. Daarom wilde Valentin Kuptsov niet winnen. Er was zo'n verdomd moeilijke situatie, waar je het ook gooit, waar je ook gaat.
  En ik wilde niet voor een alliantie met de communisten gaan, en Jeltsin wil niets geven.
  Uiteindelijk aarzelde Vladimir Zjirinovski een beetje, maar besloot toch dat het leuk zou zijn om premier te worden. En hij riep zijn kiezers op om op Valentin Kuptsov te stemmen.
  En in november 1996 de tweede verkiezingsronde. Tot alle problemen begonnen hij en Lebed met Eltsin openhartige onzin te praten, en de koers van de roebel ten opzichte van de dollar stortte scherp in.
  Valentin Kuptsov ging samen met Vladimir Zhirinovsky naar de tweede ronde. En dit werd de zet van zijn grootmeester...
  De verkiezingen werden in drie weken gehouden ... Jeltsin werd verslagen en de regering veranderde.
  Vladimir Zjirinovski werd premier, en Valentin Kuptsov werd president... En de Communistische Partij van de Russische Federatie kwam aan de macht.
  En nu is een nieuw tijdperk aangebroken. Valentin Kuptsov, hoewel formeel een communist, zette eigenlijk de vorige koers voort. Alleen de oligarchen zijn veranderd. Welnu, hij heeft de begrenzer ook in twee termijnen genomen en geannuleerd in een referendum. De olieprijzen stegen, een economisch herstel begon en Valentin Kuptsov won gemakkelijk de presidentsverkiezingen ... Het buitenlands beleid was gematigd en Valentin klom niet op de razernij. Maar hij trad ook niet toe tot de NAVO... Dus alles ging op de gebruikelijke golven. Valentin verpletterde de oppositie niet, zette de oligarchen niet gevangen en was zoiets als een vriendelijke grootvader ... Hij won de presidentsverkiezingen in 2000 in december. En 2004. En 2008. En anno 2012...
  Valentin Kuptsov werd oud en mocht stelen... en regelde zijn entourage. En hij won in 2016 zonder problemen, maar... In 2020 kwam het coronavirus. En Valentin Kuptsov is al drieëntachtig jaar oud. En voor de eerste keer schudde het stilstaande moeras van het communistische Rusland zichzelf. En voor het eerst waren er ernstige onrust en massale infectie. En toen begon het Rusland te schudden.
  En in de economie voor vele jaren, bijna nul groei. En Valentin Kuptsov leek steeds meer op wijlen Brezjnev. En hij bereidde zich voor op zijn volledige overwinning. Maar de verkiezingen werden gehouden onder fluit en lawaai, en massale protesten.
  Valentin Kuptsov voelde dat zijn troon trilde... En de onvervangbare dictator begon troepen naar de rebellen te werpen.
  En op de een of andere manier onderdrukte hij de protesten en werd hij voor de zevende termijn op rij gekozen.
  Er waren ook verschillende evenementen in de wereld. Er was geen Maidan in Oekraïne, aangezien Viktor Janoekovitsj behoorlijk loyaal was aan het Westen.
  Vitali Klitschko was iets langer wereldkampioen boksen. Hij zal de verplichte Stevenson verslaan en vervolgens drie boksers. Houd vol tot eind 2016. Bredere bronzen bommenwerper won de titel van interim-wereldkampioen. En toen erfde hij Vitali Klitschko, die zijn carrière beëindigde. Wyder profiteerde van het latere gevecht. En zijn knock-out record was zelfs nog langer, vijfenveertig gevechten...
  Wladimir Klitschko versloeg deze keer Tyson Fury en vervolgens Glazkov. Dan nog een Brown en nog drie boksers... Maar het gevecht met Weider kon niet plaatsvinden... En Wladimir Klitschko verloor nog steeds van Anthony Joshua, maar niet in 2017, maar in 2019.... Toch zijn zowel de leeftijd als de vijand hongerig, jong, boos. Dus Wladimir Klitschko, hoewel hij verschillende records vestigde, kon nog steeds niet de onbetwiste wereldkampioen worden. Al hebben beide broers meer bereikt dan in de echte geschiedenis.
  En hun carrières waren langer en meer overwinningen. Wladimir Klitschko vestigde vele records en betrad de eregalerij. Velen beschouwden hem zelfs als de beste zwaargewicht bokser aller tijden.
  Ook Garry Kasparov maakte geen einde aan zijn schaakcarrière. En ondanks zijn hoge leeftijd kon hij in 2016 met Carleson in de wedstrijd om het wereldkampioenschap spelen en zelfs de hoofdtijd van de wedstrijd terugbrengen tot een gelijkspel.
  Er waren ook andere veranderingen. Na twee ambtstermijnen van Janoekovitsj in 2020, werd Vitali Klitschko aangenomen en gekozen als de nieuwe president van Oekraïne.
   Dus voor het eerst in de wereldgeschiedenis werd de wereldkampioen boksen de president van het land... En dit is ook interessant... Lange tijd heerste de onwrikbare Loekasjenka in Wit-Rusland, maar ook daar waren onrust en rellen. En beloften van hervormingen en verandering van de grondwet. Dus kom niet in de gunst bij de dictator - binnenkort komt er een einde aan elke tirannie.
  In Kazachstan is Nazarbajev vertrokken en tot nu toe is het rustig, op het coronavirus na.
  Het vaccin is zeer laat in Rusland ontwikkeld. Toch is de overheid oud en inert. En Valentin Kuptsov wordt steeds meer gek. En ze steunen hem al.
  In de Verenigde Staten won Donald Trump een tweede termijn. Het coronavirus trof Amerika minder dan in de echte geschiedenis, en er was ook geen zwarte opstand. Bovendien zijn de Verenigde Staten en Rusland niet in een confrontatie, dus de media van Trump drongen ook niet zo hard aan.
  Dus Donald Trump is in zijn tweede termijn... En Wladimir Klitschko weigerde te werken in de regering van zijn broer Vitali, die president werd, en nam zijn carrière in het boksen op en hervatte. En in het najaar van 2021 versloeg hij White effectief, die de titel van interim-wereldkampioen had. Dus Wladimir Klitschko zwaaide naar het record van Foreman. En dit is lovenswaardig.
  Vooral omdat hij Tyson Fury al versloeg. En de koning van de zigeuners had het al over wraak.
  Hij wilde terugverdienen, in de hoop te zien dat Wladimir Klitschko niet meer dezelfde is.
  En dit is een interessant gevecht aan het brouwen. En meteen voor alle vier de riemen. En Wladimir Klitschko heeft dit nog nooit gehad om in alle versies tegelijk wereldkampioen te worden. En Wladimir Klitschko vecht tegen een olifant-leeuw.
  En in maart 2022 vond het duel plaats tussen Wladimir Klitschko en Tyson Fury. En deze strijd moet gewoon super worden gezegd. En er broeide een voor de hand liggende sensatie.
  Wladimir Klitschko bereidde zich grondig voor en was gemotiveerd als nooit tevoren. En een hele orkaan woedde in hem en een golf van passie.
  En zo begon het gevecht met het afschieten van jebbs. Maar deze Vladimir handelde veel diverser. En hij sloeg met zijn rechterhand op het lichaam. Tyson Fury had dit niet verwacht. Wladimir Klitschko heeft dit nog nooit eerder gedaan. En Vladimir Vladimirovich werkte ook een prachtige slag uit met zijn linkerhand op het lichaam. En rechtstreeks naar de lever.
  Nou, Tyson Fury had zo'n bedrog niet verwacht toen ze met al hun macht de lever raakten. En miste, kreeg een zware klap en viel. En hij slaagde er echt in om op te staan, maar wankelde.
  En Vladimir Vladimirovich Klitschko maakte Tyson Fury af. En het was een prachtige en sensationele overwinning.
  Wladimir Klitschko brak niet alleen het record van Foreman, maar werd van alle gewichtscategorieën de oudste absolute wereldkampioen. En dit is natuurlijk een super prestatie! Maar je kunt ook een verdediging vasthouden en Tyson Fury wraak nemen. Maar alleen voor veel geld. Tyson Fury wil het.
  En Wladimir Klitschko kreeg een recordbedrag aangeboden in de geschiedenis van het boksen van meer dan driehonderd miljoen dollar. En het is een gekke strijd. Dit is over het algemeen erg gaaf.
  En in september 2022 vond dan eindelijk de rematch plaats. De gevechten zijn gewoon geweldig. Beide gigantische boksers sloegen elkaar. En het was een onmogelijke strijd.
  En Wladimir Klitschko won opnieuw, in het meest spectaculaire en bloedige gevecht in de geschiedenis van het professionele boksen. En het was gewoon geweldig!
  Wladimir Klitschko brak ook nog een Foreman-record in titelverdediging.
  En op 4 december 2022 verliet Valentin Kuptsov vrijwillig de functie van president van Rusland op slechts vijfentachtigjarige leeftijd. En maakte plaats voor jongere kaders.
  En zo speelt het verhaal zich af, in een wereld waar geen plaats was voor de seniele Gennady Zyuganov.
  
  ALS U GEEN OORLOG AAN RUSLAND VERKLAART
  Duitsland deed het iets slimmer in de Eerste Wereldoorlog, vooral koning Wilhelm II. Hij verklaarde Rusland niet de oorlog. En het was een hele sterke zet. Nicolaas II aarzelde. En zo veroverden de troepen van Duitsland, zonder te worden afgeleid door het tweede, oostfront, België in tien dagen tijd. En toen gingen ze door Parijs en namen het mee de ring in. En de Anglo-Franse troepen werden verslagen en gaven zich gedeeltelijk over.
  En het tsaristische Rusland ging niet mee in de Eerste Wereldoorlog. Frankrijk werd bezet. En Oostenrijk-Hongarije viel Italië aan... En toen waren de strijdkrachten ongelijk.
  Maar op zee wist Groot-Brittannië de Duitse vloot te verslaan. En de oorlog in het Westen kreeg een langdurig karakter. Turkije en Duitse troepen begonnen op te rukken naar Egypte. En ze wonnen. Toen veroverden de Duitsers kolonies in Afrika. Het sleutelmoment was de verovering van Gibraltar. Omwille hiervan bezetten Duitse troepen Spanje. Het leger van het Castiliaanse rijk was tegen de Duitsers erg zwak. En ze veroverden Gibraltar in een haastige en snelle aanval.
  Daarna blokkeerden ze de ingang voor het Engelse squadron en begonnen ze Afrika in te nemen.
  Hier en het tsaristische Rusland verklaarde, na een beetje nadenken, de oorlog aan Groot-Brittannië. Je kunt zelfs Iran en India en een deel van Indochina pakken. En zonder grote verliezen. En het leger van Wilhelm nam en bezette Portugal, samen met al zijn kolonies. En dit is een zeer gewaagde zet, en zeer verwoestend.
  En het tsaristische Rusland trok via Iran naar India en verder naar Azië. En Japan nam en viel ook Groot-Brittannië aan. En dit is al serieus. Ze begonnen de Britten te persen als boter karnen in zure room. En dit is nog maar het begin. Hier lanceerden de Duitsers ook onderzeeërs - gelukkig hebben ze genoeg middelen. En ze begonnen bombardementen op Londen en Engeland zelf op te bouwen, waarbij ze een slag sloegen. Wilhelms macht handelde strijdlustig. Heel combat-achtig. Het leek erop dat een beetje meer en Groot-Brittannië op de knieën zou worden gebracht. Maar toen gingen de Verenigde Staten de oorlog in. En dit is al serieus. Het tsaristische Rusland veroverde India, Iran en het grootste deel van Indochina. Er is iets ingenomen door Japan in Azië. Daarna raakte de samoerai in oorlog met de Verenigde Staten. De gevechten ontvouwden zich op zee.
  En Duitsland lanceerde een lucht- en onderzeeëraanval op Groot-Brittannië.
  Rusland bleek in de meest voordelige positie te zijn - dat bijna zonder verlies veel veroverde en nu zijn nieuwe koloniën begon te verteren ...
  En de Eerste Wereldoorlog kreeg een langdurig karakter.
  De Japanners op zee versloegen aanvankelijk de minder ervaren en bekwame Amerikanen. Maar toen lieten de Verenigde Staten, gebruikmakend van economische macht, veel schepen vrij en begonnen onderzeeërs het initiatief te grijpen.
  Maar de Duitsers, die de controle hadden over Afrika en bijna heel Europa: Italië werd veroverd door Oostenrijk-Hongarije, waren in staat om na drie jaar onderzeeëroorlog de Engelse vloot uit te schakelen en de dominantie op zee te veroveren, landden in het moederland .
  De Britten vochten wanhopig, gebruikten tanks in de gevechten. Maar de Duitsers hadden er al hun eigen.
  En in september 1918 viel Londen. En zo zetten de Britten de oorlog vanuit Canada voort. En Duitsland viel de VS aan. En de Eerste Wereldoorlog ging met grote bitterheid verder.
  Gedorst in de volgende 1919, de Duitse onderzeeërs van de Amerikanen en probeerden het te krijgen. Maar Japan wordt op zee verslagen en de Verenigde Staten zijn overzee. Tot nu toe is het niet mogelijk geweest om Amerika per vliegtuig te bereiken. En je moet haastig een enorme vloot bouwen.
  En de gevechten veranderden in lucht en water ...
  1919 en 1920 gingen zonder veel verandering voorbij, met veldslagen op zee. De Verenigde Staten leden zware verliezen, maar bouwden haastig nieuwe schepen. Verloren en Duitsland, samen met de koloniën en Japan ... In 1921 stemde het tsaristische Rusland, onder druk van de Duitsers, in om deel te nemen aan de oorlog. Nu was praktisch het hele oostelijk halfrond tegen de VS.
  De tsaristische troepen lanceerden in de winter van 1922 een offensief in Alaska. En het was een sterke zet, aangezien het gebied daar bijna dichtbij is, in feite grenst het.
  Goede tanks verschenen in het tsaristische leger, ontworpen door de zoon van Mendelejev. Evenals 's werelds eerste helikopters en de krachtigste bommenwerpers met zes en acht motoren.
  En het tsaristische Rusland is al een geduchte rivaal geworden ...
  En nu, op de zware tank "Peter" - een van de allereerste onder de uitpuilende, vecht de bemanning van Alenka.
  Ondanks de maartvorst van Alaska vechten de meisjes op blote voeten en in alleen een bikini. En de tank is erg krachtig in Rusland.
  Alenka schiet met een krachtig en zeer dodelijk wapen en zegt met een glimlach:
  - Voor de koning sterven ze als helden, voor een politicus zonder koning in hun hoofd veranderen ze tijdens hun leven in lijken!
  Anyuta noteerde met een knipoog naar haar wrede partners en raakte ook de vijand met een kanon:
  - Er is niets dommer dan te sterven voor een onwaardig persoon, maar het is nog erger om te sterven voor een absurd idee!
  Alla sloeg ook met kolossale kracht toe, bewoog haar blote hiel in de staart van het geweer en gilde:
  - De grootste heerser is niets voor God, en de meest eerlijke politicus, morele ellende voor een echt persoon!
  Maria gaf een salvo van machinegeweren en maaide zeer agressief de vijanden neer:
  - De sneeuw is wit, maar wordt zwart door industriële verkiezingen, een persoon wordt schoon geboren, maar leert een varken te zijn, nadat hij in de politiek is gegaan!
  Matrena verklaarde, terwijl hij de Amerikanen verpletterde die haar met wilde passie aanvielen:
  - De politicus probeert zich wit en pluizig voor te stellen, maar in feite is hij stekelig als een cactus, alleen niet in de woestijn, maar midden in een bos vol eiken en gezaagde stronken!
  Marusya krabbelde naar de vijand en vuurde ook vanuit een kanon, vernietigde de Amerikaanse bunker en piepte:
  - Als je als een blanke wilt leven, doe dan duistere dingen met onmenselijke gewetenloosheid!
  Olimpiada pakte het aan en drukte haar blote hiel op de pedalen, in een poging haar machtige tank te versnellen en schreeuwde:
  - Leven als een blanke hangt niet af van de huidskleur, maar van de hoeveelheid grijze stof in het hoofd en de heldere begaafdheid in het vermogen om mensen voor de gek te houden!
  En de meisjesheld zal in lachen uitbarsten...
  Het tsaristische leger trekt door Alaska... En tegen het einde van de lente van 1922 is het Canada al binnen.
  In de veldslagen bleek het tsaristische leger helemaal niet zwak te zijn. En de meisjes vechten in de lucht op straaljagers.
  Anastasia Vedmakova schoot met haar blote tenen een Amerikaans vliegtuig neer en piepte:
  - Geluk kan niet op bloed worden gebouwd, maar met behulp van geld kun je op zijn minst de illusie van welzijn opbouwen!
  Akulina Orlova pakte het aan en richtte met haar blote tenen het machinegeweer op het doel en stortte neer op de vijand, en gaf uit:
  - Je kunt eenheid solderen met ijzer en bloed, maar bloed, net als zuur, zal elk metaal aantasten, maar liefde zal binden met zo'n ketting dat het zelfs titanium niet zal breken!
  Margarita Magnitnaya sloeg en sneed de vijand, en deed hem branden en piepen:
  - De duivel creëerde politiek zodat mensen een beetje hoop zouden krijgen van de nachtegalen, en veel snavels van de hanen, en een onberekenbaar aantal problemen die werden gekraaid door politieke kraaien!
  Meisjes zijn zeer wijze krijgers, waarin zoveel hitte en grote druk heerst.
  Alice en Angelica schieten ook en maaien de vijanden neer.
  Alice vuurde, sloeg de vijand neer en vaardigde uit:
  - Satan werd geboren toen een politicus voor het eerst het onmogelijke beloofde, zelfs voor de Almachtige God!
  Angelica gooide met haar blote tenen een granaat van vernietigende kracht, verscheurde de Amerikanen en piepte:
  - Niemand heeft ooit God gezien, maar de dictator flitst de hele tijd op het scherm, en hij wil ook worden als de Almachtige, hoewel hij er zelf meer uitziet als een spraakzame nar!
  Alice gooide opnieuw de dodelijke granaat met haar blote voet en tjilpte, grijnzend met haar tanden:
  - Er is niemand sterker dan de Almachtige God, maar in gemeenheid is de politicus superieur aan de Duivel en kan hij iets beloven dat buiten de macht van de Almachtige ligt!
  Angelica pakte en gooide ook het explosieve pakket met haar blote hiel, en kirde agressief:
  - Als iemand denkt dat er geen God is, kijkend naar onze wereld, zorg er dan onmiddellijk voor dat de duivel bestaat - kijkend naar de politici!
  Victoria en Veronika vechten hier ook.
  Victoria gooide haar blote, gebeitelde voet en scheurde een massa tegenstanders in stukken:
  - Een politicus heeft minder geweten dan moleculen in een vacuüm, maar er zijn meer beloften dan druppels in de zee!
  Veronica merkte op, schietend op de vijand, en liet een boemerang los met haar blote tenen en vyaknula:
  - Er zijn geen droge stenen in de rivier, eerlijke mensen in de politiek, die compassie voelen onder dictators, en degenen die stemmen op degenen die een steen in hun hart dragen, zullen worden gestraft!
  Ook Stalinida vecht hier in het tsaristische leger. En met de scharlakenrode tepel van haar borst drukte ze op de knop en piepte:
  - Je kunt alle druppels in de zee tellen, alle sterren aan de hemel, maar politici doen zoveel verkiezingsbeloften dat zelfs de alwetende Almachtige God het exacte aantal niet weet!
  Tamara versloeg ook de Yankee-troepen. Ze gooide de Maccabee-tank om met een precieze slag en kirde:
  - Wanneer een dictator de regeringsvoorwaarden opnieuw instelt, neigen de levenswaarden van onderdanen onder dergelijke controle naar nul en worden beloften tot niets teruggebracht!
  De Grote Vier hebben hier ook gevochten.
  Natasha schoot bliksem uit haar scharlaken tepel, verbrandde de Yankee-soldaten en kirde:
  - Nadat je de voorwaarden van de dictatuur hebt gereset, kun je niet in het niets wissen, en de herinnering aan de misdaden en fouten van de tiran!
  Zoya schoot ook een magische plasmapulsar uit een aardbeiennippel en piepte:
  - De dictator heeft een knuppel in handen, maar hij zal toch degene zijn die niet in een veestal kan worden gedreven!
  Augustine stak ook met stralen van strijdmagie uit haar scharlaken tepels en kirde:
  - God gaf geen varkenshoorns, een dictator van almacht, een beleid van straffeloosheid, maar een vrouw van eeuwige jeugd, maar iedereen heeft een kans om te krijgen wat ze verdienen!
  Svetlana, grinnikend, liet een verwoestende vlek van haar aardbeientepels los, van volledige vernietiging, en uitte:
  - Een wolf heeft hoektanden, een leeuw heeft klauwen, een vos heeft een staart, een politicus heeft een tong, een man heeft een hoofd en een waardeloos varken zit in de problemen - hoorns groeien niet!
  Dus de vier vechten alsof de meisjes super zijn...
  En in de lucht worden Albin en Alvin door de Verenigde Staten gedorst voor Duitsland. Meisjes ook, wat kan ik zeggen - superklasse!
  Albina, met haar blote voeten op de knoppen van de joystick drukkend, schoot een Amerikaans vliegtuig neer en kirde:
  - De wolf wordt gevoed door snelle benen, de vrouw is naakt en slanke benen, de wolf kwelt het slachtoffer met hoektanden, vrouwen doodgeslagen met lange tongen!
  Alvina, de vijand verpletterend en neerslaand door op haar blote hiel te drukken, nam het en kirde:
  - Hardlopen verlengt het leven, maar waarom leeft een haas zo weinig? Want hij rent niet, maar rent weg, en wie wegrent, lijdt niet aan een lang leven!
  De meisjes verpletteren de Amerikanen natuurlijk volledig in de lucht. Canada is al veroverd en er zijn gevechten gaande op het grondgebied van Amerika zelf. Hier is de weerstand hevig, maar niet systemisch genoeg. Maar toch, de Duitse en Russische, en dan de Japanse eenheden rukken op. Er is een echte Amerikaanse clip. En hier komen natuurlijk de meisjes op de eerste plaats als vechters.
  Nicolaas II merkte hierover op:
  - Er zijn vrouwen in ons Rusland,
  Dat ze voor de grap een vliegtuig besturen...
  Dat iedereen in het universum mooier is,
  Breek de vijand in stukken!
  
  Ze zijn geboren om te winnen
  Om Rusland eeuwenlang te verheerlijken...
  Tenslotte, onze overgrootvaders,
  Ze verzamelden meteen een leger voor hen!
  Inderdaad, dit is zowel cool als strijdlustig ... Eindelijk heeft de coalitie New York en Washington benaderd. En de VS capituleerden. Alleen 25 december 1922. Zo eindigde de Eerste Wereldoorlog.
  De wereld werd rustiger en de koloniën werden herverdeeld. De veroverde landen-winnaars verteerd. Er was een snel economisch herstel over de hele wereld. Vooral Rusland ontwikkelde zich snel. Hoewel er natuurlijk geen eeuwige vrede kan zijn ...
  Er ontstaat een nieuwe oorlog tussen Duitsland, Oostenrijk-Hongarije, dat koloniën heeft verworven, en Rusland. Waar het hier om gaat, is aan welke kant Japan staat.
  De Duitsers willen de samoerai voor zich winnen en de Russen voor de hunne. En hier hangt veel van af - wie zal de winnaar zijn.
  Nou, de Tweede Wereldoorlog is een ander verhaal. Maar met zulke vechtlustige en stoere meiden kan Rusland in principe niet verliezen. Dus laat onze meisjes glorieus zijn!
  
  KURSK DUT ZONDER TWEEDE FRONT
  In een van de parallelle universums won Japan de Battle of Midway - zoals het had moeten zijn met een kans van negentig procent. En veroverde toen de Hawaiiaanse archipel. Samurai trof ook India. Om zijn grootste kolonie te redden, moest Churchill een deel van de troepen uit Egypte overbrengen. Wat ertoe leidde dat de operatie "Torch" werd uitgesteld.
  Dit heeft echter nog geen invloed gehad op het verloop van de oorlog in het oosten. De Duitsers werden verslagen bij Stalingrad. Het Rode Leger rukte op in Oekraïne, maar toen herstelde Mainstein de situatie gedeeltelijk. En de frontlinie was dezelfde als in het drieënveertigste jaar in de echte geschiedenis.
  Maar in Egypte wachtte Rommel nog steeds op versterking, waaronder de Tiger-tanks - dertig gloednieuwe stukken en nog vier Duitse en acht Italiaanse divisies. En hij wist de nog steeds verzwakte Britten te verslaan door het Suezkanaal te bereiken. Onder deze omstandigheden bood Churchill in april 1943 de Duitsers een wapenstilstand van een jaar aan. Ook Roosevelt, die op zee werd verslagen door de Japanners en de Verenigde Staten steeds meer werd gekweld door het toenemende aantal Duitse onderzeeërs, stelde ook jarenlang een wapenstilstand voor. En het bombardement op het Derde Rijk verlaagde de intensiteit nog eerder.
  Zo nam het Derde Rijk de controle over Noord-Afrika over en bevrijdde het zijn handen in het westen.
  En ook superas Johann Marcel bleef in leven. En dit is ook een groot pluspunt voor het Derde Rijk.
  Zo stelde Hitler Operatie Citadel opnieuw uit om daar meer troepen te concentreren en een voordeel in technologie te behalen.
  Marseille schoot tegen het einde van het tweeënveertigste jaar driehonderd vliegtuigen neer, en hiervoor ontving hij opnieuw het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Waarna hij werd overgebracht naar het oostfront. Wat veel cooler en niet minder succesvol bleek voor Marseille.
  Maar hij bleef vechten en in de zomer van 1943 ontving hij voor vijfhonderd vliegtuigen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Daarnaast ontving Marseille de Luftwaffe Platinum Cup met diamanten voor vierhonderd vliegtuigen. Ook tegen augustus brengen
  Het aantal neergehaalde vliegtuigen tot zeshonderd Marseille kreeg een gouden kruis van militaire verdienste met diamanten. De eerste onder de soldaten van het Derde Rijk die een dergelijke onderscheiding ontving.
  Het nazi-offensief op de Koersk Ardennen begon pas op 1 augustus 1943. Er waren verschillende redenen voor de vertraging. Inclusief de wens om de nieuwste tanks in de strijd te testen. En niet alleen bekend in de echte geschiedenis: "Tiger", "Panther" en "Ferdinand". Maar de "Leeuw", die de Duitsers in de serie konden lanceren, omdat na de overwinning op Midway het bombardement op het Derde Rijk vele malen zwakker werd en de Fritz genoeg middelen had om de "Leeuw" te brengen tank tot serieproductie. Iets eerder was het werk aan de "Tiger" -2 voltooid. In de echte geschiedenis had het zes maanden eerder in massaproductie kunnen worden gelanceerd, maar de verwachting van de Panther -2 verhinderde dit. In dit geval gaf Hitler de installatie sneller "Tiger" -2 om in een serie te leiden. En om de Panther -2 nog perfecter te maken, zodat hij bij een betere bescherming niet te veel zou wegen en een lager silhouet zou hebben. En natuurlijk Muis. Ook deze machine is, omdat de geallieerden zich minder met de Duitsers bemoeiden en daarna helemaal niet meer met de Duitsers bemoeiden, ook eerder in een metalen vorm gemaakt en wist in een kleine serie te gaan.
  Dus de Duitsers hadden al op 1 augustus in dienst: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" en "Ferdinand". Bovendien zag de "Tiger" er al, net als de "Ferdinand", wat verouderd uit. En de "Leeuw" met een gewicht van negentig ton leek op een vergrote "Tiger" -2. Alleen het zijpantser is 100 mm dikker op hellingen en het kanon is 105 mm dik bij een looplengte van 70EL. Toegegeven, echte veldslagen toonden aan dat dit een 88 mm kanon is met 71 el en sneller en beter, hoewel de Lion krachtiger is, maar slechts vijf schoten per minuut tegen acht, en plus, natuurlijk, een kleinere voorraad granaten.
  De verhoging van het kaliber is ook een min ...
  Over het algemeen verzamelden de Duitsers kolossale troepen ... En ze waren in staat om luchtoverwicht te krijgen. En het Rode Leger creëerde een krachtige verdediging. De Duitsers hadden meer tanks, infanterie, kanonnen en vooral vliegtuigen dan in de echte geschiedenis. Maar toch verzamelde de USSR, samen met de reserves van het Steppe-front, meer dan twee miljoen soldaten en officieren, vijf en een half duizend tanks, ongeveer dertigduizend kanonnen en lanceerinrichtingen en ongeveer drieduizend vliegtuigen. En tegelijkertijd een technisch hoogontwikkelde verdediging.
  De Duitsers verzamelden samen met de geallieerden meer dan anderhalf miljoen soldaten, vier en een half duizend tanks, zestienduizend kanonnen en gaslanceerinrichtingen, en ongeveer vierduizend vliegtuigen.
  De Fritz had dus alleen superioriteit in de lucht en zwichtte voor grondtroepen. Vooral bij artillerie. Maar aan de andere kant had de USSR een groter percentage lichtere kanonnen van klein kaliber. De Fritz had een groot voordeel in zware tanks en gemotoriseerde kanonnen. Bovendien was het algemene mobiliteitsniveau van het Duitse leger hoger. De Duitsers hadden een voorsprong in het aantal motorfietsen en vrachtwagens en auto's. Bovendien zijn de leveringen van Lend-Lease praktisch stopgezet.
  Dus de krachten zijn ongeveer dicht in niveau, en de uitkomst van de strijd is onduidelijk. De Duitsers zijn misschien van betere kwaliteit, maar de Sovjet-troepen hebben ook veel gevechtservaring opgedaan. Veel SS-divisies.
  Rode Leger in de verdediging. De kans is dus ongeveer fifty-fifty.
  Op 1 augustus wisten de Duitsers een tactische verrassing te bewerkstelligen, maar niet strategisch. Deze keer waren de nazi's in staat om het Rode Leger te slim af te zijn door verkeerde informatie weg te glippen, en de artillerievoorbereiding vond niet plaats.
  Toen kwamen de fascistische monsters in beweging.
  Op de tank "Lion" rijdt de vrouwelijke bemanning van Gerda. De meiden zijn klaar om te vechten. Schelpen stuiteren als erwten op het pantser van hun tank. Je kunt niets op zijn voorhoofd nemen.
  Gerda lost een schot met haar blote tenen en zegt:
  - Een politicus is zo'n rotzooi dat je het beste in de troebele wateren van een verkiezingscampagne opduikt!
  Charlotte schiet haar achterna en raakt ook het Sovjetkanon en zegt agressief:
  - Politici houden, net als kinderen, van componeren, maar in tegenstelling tot kinderen maken ze kiezers tot wezen van de geest!
  Lupanula van de machinegeweren van de tank "Lion" en Christina, opmerkend:
  - De politicus gebruikt zijn lange tong als een net om kiezers te vangen met de intelligentie van libellen!
  Magda schoot op haar beurt ook uit het kanon, koerend:
  - Een politicus is een prostituee wiens tong te lang is om plezier te geven, en haar benen zijn te kort om haar naar de top te duwen!
  En Duitse vliegtuigen vochten in de lucht. Dit keer kwam de ME-309 in de serie, aangezien de geallieerden niet bombardeerden en het gemakkelijker werd om over te schakelen naar de productie van een nieuw, geavanceerder en krachtiger vliegtuig.
  De ME-309 had een snelheid tot 740 kilometer per uur, wat nogal wat propeller-aangedreven voertuigen zijn, en drie 30 mm luchtkanonnen en vier 14 mm machinegeweren. Zeven schietpunten voor een eenzitsjager is veel.
  Natuurlijk is Johann Marcel buiten de concurrentie, maar twee Duitse meisjes, gewoon de beste piloten, openden hun carrière: Albina en Alvina. En ze zijn mooi, en ze vechten op de Kursk Ardennen op blote voeten en in een bikini.
  Albina reed in een mum van tijd een Sovjet-auto omver en piepte:
  - De politicus wil een hemelse worden, maar hij heeft alleen trots in de lucht, maar in feite is hij een demon uit de onderwereld!
  Alvina merkte agressief op en schoot een ander vliegtuig van het Rode Leger neer:
  - Een politicus heeft een snavel om mee te bewegen en een tong om mee te prikken, maar deze gevederde vogel mist de vleugels om boven zijn eigen problemen uit te stijgen!
  Albina schoot opnieuw een Sovjet Jak in de lucht neer en kirde:
  - Een politicus is een arend, en het is niet zo erg als hij vleugelloos is, het is veel erger als hij een hersenloze lul is!
  Alvina nam en lanceerde een uitbarsting van luchtvaartgranaten op de vijand en kirde:
  - Een politicus is, net als een vrouw, wispelturig en geeft zichzelf graag op voor geld, maar hij is alleen in staat om monsters te baren die de baas zijn, geiten in de tuin en varkens in zijn zak!
  De meisjes maakten een hak op de Sovjet-luchtvaart ...
  Albina op ME-309 sneed de Sovjet-auto af en merkte op:
  - Techniek zonder mensenhanden is dood, en zonder hersens doodt het de maker!
  Alvina was het hier gewillig mee eens en schoot met haar blote tenen een Sovjet frontlinie bommenwerper neer:
  - Als de commandant een ram is, zal geen enkele techniek, zelfs niet uitgevonden door een vos, helpen een duel te winnen met iemand die geen specht is!
  Meisjes in de lucht Ze vochten als plakkerig tegen het Rode Leger. De Duitsers waren in staat om zich in te klemmen in de posities van de Sovjet-troepen. En in de eerste twee dagen hebben we vijftien of twintig kilometer afgelegd.
  Tank "Maus" nam voor de eerste keer deel aan de veldslagen. Het heeft ook een team van meisjes, onder leiding van Adala.
  De Duitse auto weegt honderdachtentachtig ton. Dit is best veel gewicht. En het beweegt hard.
  Adala vuurt haar 128 mm kanon af op de Sovjetlinies en koestert:
  - Als een politicus altijd een varken is, dan is een dictator in ieder geval soms een leeuw, maar tegelijkertijd scheurt hij dikke stukken van de kiezer!
  Agatha stemde toe en vuurde haar 75 mm kanon af, ook met haar blote tenen:
  - Een soldaat is in sommige opzichten slechts een pion op een schaakbord, maar hij kan een generaal worden, een politicus, zelfs als hij een belangrijke figuur is, zal voor altijd een mengeling van een vos en een varken blijven!
  Het tankermeisje Matilda haalde uit met machinegeweren en piepte, knipogend naar haar jongens:
  - Een persoon heeft twee hoofdvijanden: armoede en ouderdom, maar als de eerste door sommigen kan worden verslagen, dan is er vanaf de tweede slechts één redding - de dood!
  Viola, ook een mooi meisje, kirde terwijl ze in een tank reed, haar tanden ontblotend, de kleur van parels:
  - Zowel de koning als de slaaf worden geboren door een vrouw met pijn, maar de politiek baart verraad met ondraaglijke kwelling voor de kiezers!
  Dominica, die hielp een zwaar projectiel in een krachtig wapen te laden, merkte heel logisch op:
  - Als God licht wil straffen, berooft hij de heerser voor één presidentiële termijn, maar als de Almachtige serieus wil straffen, dan wordt de kiezers een redelijke keuze voor alle bedrijven onthouden!
  En het meisje zal in lachen uitbarsten. En ze zullen de Russische troepen behoorlijk grondig raken.
  "Maus", de tank is natuurlijk groot en goed beschermd vanuit alle hoeken. Maar duur, zwaar, traag. Maar schelpen van hem stromen als erwten. In dit opzicht is deze tank geschikt voor een doorbraak en mag hij naar voren. Hij pakte het en blies zichzelf op in een mijn.
  Agatha merkte sarcastisch op:
  - Als God een tijdsnood heeft, hebben kiezers niet genoeg tijd om zich te bekeren van hun keuze van politici!
  Adala vuurde haar kanon af op de Sovjetposities, gooide de houwitser om en siste:
  - Zelfs als de kiezer zeven overspanningen in zijn voorhoofd heeft, zal hij nog steeds een politicus kiezen met zeven vrijdagen in de week, en een eeuwige vrije dag om de verkiezingsbeloften na te komen!
  Matilda, die met machinegeweren krabbelde, op de "Maus" naar Sovjet-soldaten kroop en de Russen doodde, merkte op:
  - Het is beter om één koning te hebben dan zeven boyars op de troon, zeven kindermeisjes hebben een kind zonder oog, zeven boyars hebben macht zonder een koning in hun hoofd!
  Viola probeerde de tank uit het mijnenveld te trekken, leunend op haar blote voeten en merkte op:
  - Zelfs tirannie is beter dan complete anarchie, één grote wolf zal minder mensen doden dan een miljoen muggen die verzadigd zijn met infectie!
  Dominika, toegevend aan een ander zwaar projectiel, merkte heel rationeel en wijs op:
  - De olifant is bang voor een kleine muis, een formidabele dictator van het rijk zal een kleine druppel gif naar beneden laten vallen en een kleine bacil zal een miljard mensen neerleggen!
  De machtige "Maus" in de achteruitversnelling kroop op de een of andere manier terug. De nazi's waren klaar voor nieuwe overwinningen of vice versa bashen.
  De Koersk Ardennen rommelde en fonkelde... En de gevechten hier zijn zo wreed en woedend.
  Zoals uitbarstende lavastromen. En stop niet, verander niet van been ...
  Glans onze gezichten, schitter laarzen ...
  Hitler kreeg elk uur nieuws van het front. Het offensief verliep niet helemaal volgens plan, maar de nazi's grepen in. Tank "Mouse" toonde zijn overlevingsvermogen. Net als Leeuw. Maar over het algemeen zijn superzware auto's niet erg goed. "Panther", vanwege de zwakheden van de zijkanten, was niet erg vasthoudend. Maar de "Tiger", die vanwege zijn vierkante vorm als verouderd werd beschouwd, leek gewoon behoorlijk goed. Misschien wel de beste van alle Duitse tanks. En dit was natuurlijk een kleine ontdekking van de Koersk Ardennen.
  In de lucht grepen de Duitsers de overhand. En Johann Marcel schitterde, zoals altijd, en sloeg tientallen Russen neer. Maar natuurlijk lieten de meiden Albina en Alvin zich sterk zien. De nieuwe ster van Ace Huffman begon ook te rijzen. En Rudel vernietigde ook Sovjettanks in een aanvalsvliegtuig. En Helga verscheen ook op de Focke-Wulf. Het meisje is ook een zeer sterke aas.
  Ze verklaarde zelfs, terwijl ze een andere Sovjettank raakte:
  - Schaken vereist logica, intuïtie en vindingrijkheid om te winnen, in de politiek is één gemeenheid vaak genoeg, hoewel overwinning altijd Pyrrus is!
  Rudel was het hiermee eens, hij was nog jong en nog niet kreupel:
  - Een krijger in oorlog is verwant aan Satan, zo niet door geweld, dan door moed waarmee hij naar de god van de oorlog snelt!
  De Duitsers vechten natuurlijk hard. Maar het Rode Leger vecht ook als een titaniumlegering. En de Sovjet-jagers geven geen enkele stap toe, zonder een gevecht.
  Alenka is ook in de strijd met haar team voor het puntje van de nazi-wig. En de Duitsers houden ervan om de vijand op deze manier te breken.
  Alenka gooide een bom met een blote voet van dodelijke kracht en piepte met een grinnik:
  - Een persoon wordt geboren met het verlangen om wijsheid te kennen, maar alleen een geit wordt geboren met een baard, en dat is niet altijd letterlijk!
  Anyuta, die op de nazi's vuurde, was het hier snel mee eens en gooide een granaat met haar blote voet:
  - Een man wil de kracht van een stier hebben, maar de geest van een ezel verandert hem in een ram voor een barbecue!
  Alla, schietend op de vijand en een explosief pakje gooiend met haar blote tenen, vyaknula:
  - Er is niets onmogelijk voor vooruitgang, alleen om iedereen geluk te geven, hij is machteloos vanwege de almacht van menselijke afgunst en egoïsme!
  Maria sloeg ook de vijand af, sloeg de tank grondig kapot met een worp van haar blote voet en kirde:
  - Zelfs de Almachtige God is machteloos om iedereen geluk te geven, dus zelfs de Almachtige heeft geen tegengif gevonden voor dergelijke eigenschappen: wanneer alles niet genoeg is voor een persoon, en het lijkt alsof alles beter is met een buurman, inclusief zijn vrouw!
  Marusya van dit blote voeten bataljon meisjes gooide met haar blote zolen een hele hoop granaten en kirde:
  - Echt geluk is niet wanneer je alles hebt wat je wilt, aangezien dit zelfs voor een miljardair onrealistisch is, maar wanneer je stopt met jaloers te zijn op je buurman - hoewel dit vaak een fantasie is!
  Matrena, dit gebruinde, gespierde meisje in niets anders dan slipjes, lanceerde met haar blote voeten een zwaar, zelfgemaakt explosief pakket kolen en kirde:
  - Het leek erop dat het gemakkelijker was om de afgunst van je buurman te verslaan en goed naar zijn vrouw te kijken, maar soms is het gemakkelijker om de lucht op de grond te laten vallen dan te stoppen met jaloers te zijn op het succes van een ander!
  Olympias is een machtig heldhaftig meisje dat een hele ton explosieven pakte en naar boven gooide, een massa nazi's verscheurde en zelfs de Panther-tank omdraaide en piepte:
  - Hoe kun je egoïsme in jezelf verslaan - stop met onthouden dat je voorouder een aap is, maar onthoud dat je bent geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God en geboren bent uit de Almachtige, en dat je belangrijkste doel is om de hemelingen te dienen!
  Maar Stalenida richtte samen met de blote benen Tamara en Veronika een 203 mm kanon. En hoe het eruit knalt op de muizen. Theoretisch kan zo'n wapen zelfs dit monster doorboren, maar ... Het projectiel, hoewel zwaar, is niet pantserdoordringend en ketst af uit het pantser van dit monster. Toch 250 mm gekanteld metaal in het voorhoofd. Dat is de creatie van het technische denken van het Derde Rijk.
  Steelenida merkt lachend op:
  - Een persoon ontwikkelt zich van aap tot almacht, een politicus beklimt de carrièreladder van een vossenpad naar een varkensdictatuur!
  Victoria, Veronica en Tamara legden op blote voeten een projectiel van honderd kilogram in het geweer en begonnen het te richten.
  Victoria, dit mooie meisje in bikini, ontblootte haar tanden en merkte geestig op:
  - Veel problemen wachten op een persoon in het leven, maar na de dood moet de ziel nog een plaats voor zichzelf vinden, zonden mogen de hemel niet in en hanen pikken in de hel!
  Veronica, die haar blote hielen op het smaragdgroene gras liet rusten, was het hier ook mee eens:
  - Het lichaam is soms moeilijk te dragen en de ziel is gewichtloos, als je zondig hebt geleefd, zul je geen thuis vinden in het paradijs!
  Tamara grinnikte, ontblootte haar tanden, heel logisch gezegd, terwijl ze vonken uit haar tanden blies:
  - Een man kijkt graag naar de blote benen van vrouwen, en een vrouw houdt van autorijden, nadat ze eerder schoenen tot haar oren had aangetrokken en drie huiden van een man onder zijn hiel had afgescheurd!
  Stalenida ontblootte haar tanden in een witgetande en zeer agressieve glimlach, en terwijl ze haar blote, ronde hielen liet rusten, merkte op:
  - Een man onder de hak van een vrouw van een elegante schoen is veel aangenamer dan onder de laars van een dictator, vooral als hij een bastschoen met intellect is!
  Victoria giechelde toen ze het projectiel in een boog stuurde en zei:
  - Een politicus is altijd een gebocheld dier, maar hij heeft gemeen met een kameel, alleen dat hij op ons wilde spugen!
  Veronica verklaarde agressief, knipogend en prachtig verwoord, met grote waardigheid:
  - De politicus spuugt op ons als een kameel, maar tegelijkertijd wil hij dat onze ruggen buigen als bulten in een buiging voor zijn nietigheid!
  Tamara merkte agressief op en trok een ander, enorm, destructief projectiel op:
  - Een kameel is een stoomboot van de woestijn, en een politicus is een varken dat een bloeiend land verandert in woestenijen!
  Op de derde dag rukten de Duitsers iets verder op. "Muizen", "Leeuwen", "Tijgers" en "Panthers" begonnen vaker af te breken. Er was veel ophef met hen.
  Gerda merkte op door een projectiel vanuit een kanon tegen een Sovjetbunker te sturen. Het krachtigere Duitse kanon was hier effectiever dan de kleine granaten van de Panther.
  - Hoe zwaarder het vlees van een man, hoe moeilijker het voor hem is om in de ogen van een vrouw een last te worden als een instrument voor het genot van het lichaam!
  Charlotte merkte op, terwijl ze een dodelijk projectiel naar de positie van de Sovjet-troepen stuurde:
  - Hersenen voelen zacht aan, maar hebben meer doordringende kracht dan gietijzeren vuisten!
  Kristina vuurde op de vijand, schakelde de Sovjettroepen uit en tjilpte terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - Als je hoofd van stevig bot is, zal de positie in het leven kwetsbaar zijn!
  Magda beukte op de vijand met haar blote tenen, sloeg hem kapot, keerde het Russische kanon om en merkte op:
  - Er is geen grotere standvastigheid voor een persoon dan de erkenning van zijn eigen fouten, maar voor een politicus is dit nutteloos, aangezien hij heel bewust bederft, en de kiezer vergist zich door hem te kiezen!
  Meisjes zijn zo dat je geen ruzie met ze kunt maken ...
  Twee vrouwelijke sluipschutters Alice en Anzhelika vechten ook van Sovjetzijde.
  Ze sloegen ook op de nazi's.
  Alice schoot en zei, knipogend naar haar partner:
  - Als je een eikenmartinet bent, dan zou je dezelfde generaal van tamboerijnen moeten zijn, als een naakte koning, van wie de spaanders zijn verwijderd!
  En met haar blote tenen gooide ze een granaat, waarmee ze de nazi's uit elkaar scheurde.
  Angelica raakt ook de Fritz, en bezwijkt met haar blote hiel voor de vernietiging van de dood en piept:
  - De politicus kan in zijn egoïsme niet eens iets nuttigs beloven voor de kiezer, aangezien de gouden berg, die geen cent waard is, alleen kan verpletteren!
  Alice vuurde opnieuw nauwkeurig op de vijand, gooide een dodelijke met de vingers van haar blote been en piepte:
  - In leugens is de politicus niet gelijk, in het rechtvaardigen van het niet nakomen van de belofte is hij helemaal een virtuoos!
  Angelica giechelt, en de lijn snijdt veel fascisten af, en een stel granaten vliegt uit de blote zool van de schoonheid. Meisje brult:
  - De politicus probeert te liegen om het leeuwendeel te grijpen, en varken omwille van vette stukken, maar hij doet alleen alsof hij een leeuw is, maar een echt varken!
  
  VERPLETTERENDE SLAG VAN KAMPIOEN KARPOV
  Anatoly Karpov wist in 1984 Garry Kasparov te verslaan in de wedstrijd om het wereldkampioenschap in de eenendertigste game. En de wedstrijd eindigde met een score van zes - nul in het voordeel van Anatoly Karpov. Het derde geval in de geschiedenis van schaakwedstrijden om het wereldkampioenschap, dat eindigde in een droge score, toen de regerend wereldkampioen geen enkel spel wist te winnen.
  Anatoly Karpov was ook in staat om Bobby Fischer en ELO te overtreffen. Het was een fantastische overwinning, eentje om trots op te zijn.
  Gefrustreerd werd Garry Kasparov depressief en stopte met schaken.
  Anatoly Karpov zette zijn uitvoeringen voort. In 1986 had hij een duel met Sokolov. De wedstrijd ging ook van het prille begin naar één doelpunt, na elf wedstrijden werd de stand: vier nul in het voordeel van Karpov. En alleen de dertiende game Sokolov, met behulp van een onverwachte nieuwigheid, slaagde erin om de score te laten weken. Maar in de veertiende game en in de achttiende maakte Karpov zijn tegenstander alsnog af. Deze wedstrijd werd overweldigend gedomineerd door Karpov. En Karpov is al een vijfvoudig wereldkampioen zoals Mikhail Botvinnik.
  Maar in 1988 vond een duel met Yusupov plaats. Anatoly Karpov werd als de duidelijke favoriet beschouwd. Hij is nog niet eens oud. En Joesoepov verloor al van Sokolov, die bijna volledig werd verslagen door Karpov. En over het algemeen werd hij niet als zo'n superklasse atleet beschouwd. En qua rating bleef hij ver achter op Karpov. Maar Garry Kasparov was hem zelfs voor de verwoestende wedstrijd.
  Maar de strijd bleek veel koppiger te zijn. De sensatie deed zich voor vanaf het allereerste begin, toen Yusupov de leiding nam. Daarna maakte Karpov de gelijkmaker en nam de leiding in de tiende game. Maar de dertiende Joesoepov versloeg en maakte de stand gelijk. En zestien wedstrijden bezorgden Karpov een sensationele nederlaag bij de Siciliaanse Defensie, waarmee een nieuw gambiet werd toegepast.
  En stapte naar voren! Het was wreed!
  Pas in de tweeëntwintigste game wist Karpov de score weer gelijk te maken... Daarna schoof hij op in de zevenentwintigste game. En nadat hij de eenendertigste game had gewonnen, slaagde hij erin de score vijf-drie te maken ... Het spel ging met grote volharding door totdat Anatoly Karpov een winnend punt zette in de eenenveertigste game.
  De wedstrijd bleek de langste in de schaakgeschiedenis te zijn - eenenveertig spellen en erg koppig. En Joesoepov kreeg autoriteit en respect met zo'n taai, ondoordringbaar verzet tegen de wereldkampioen.
  En Anatoly Karpov overtrof Mikhail Botvinnik door zesvoudig wereldkampioen te worden.
  In 1990 speelde Anatoly Karpov opnieuw een wedstrijd om het wereldkampioenschap. En tegen hem is Vishy Anand. Jonge schaker uit India. Achttien jaar verschil. Karpov wordt binnenkort veertig. En zijn tegenstander is nog steeds eenentwintig en wordt binnenkort tweeëntwintig. Hoe het Kasparov herinnert. En de beoordeling van Anand is niet slecht. En er zijn grote overwinningen in toernooien.
  En zo begint de felle strijd. Zoals verwacht was de wedstrijd met Anand een bijzondere gebeurtenis. En er zal een serieuze vechtpartij in zitten.
  Inderdaad, in het begin wisselden Karpov en Anand klappen uit. Toen nam Karpov de leiding... In de zestiende game maakte Anand gelijk... Pas in de zevenentwintigste game stond Krapov weer op voorsprong... Toen maakte Anand de stand weer gelijk in de tweeëndertigste game... In de veertig- eerste wedstrijd nam Karpov weer de leiding. En hij won de zevenenveertigste ontmoeting, maar Anand won in de achtenveertigste ... Waarna voor het eerst in de geschiedenis van het schaken een pauze werd aangekondigd voor drie maanden, de langste in de geschiedenis van de wedstrijd.
  In deze wedstrijd toonde Anand een grote vaardigheid in de verdediging. En hij werd gekenmerkt door een record, en een wereldrecord.
  Na drie maanden werd de wedstrijd hervat... Na een gelijkspel in de negenenveertigste wedstrijd won Anand de vijftigste. En de stand werd gelijk... nog zestien remises volgden, totdat Karpov uiteindelijk de zevenenzestigste game won. En de supermatch is eindelijk voorbij.
  In 1992 probeerde Anatoly Karpov het record van Lasker te breken voor het aantal gewonnen wereldkampioenschappen. En de Engelsman Short werd zijn rivalen. Die helemaal niet als favoriet werd beschouwd en een vrij lage waardering had.
  Maar Anatoly Karpov verloor twee games aan het begin van de uitwisseling van klappen, de voorsprong was twee punten. In de dertiende game wist Short de stand met vier op te voeren. En het was al een sensatie. In de vierentwintigste game won Short opnieuw en bracht de stand op vijf-één. En nu dicht de zevenentwintigste aflevering van Karpov het gat. Maar in het tweeëndertigste spel scoort Short het zesde doelpunt en wordt wereldkampioen. Tegelijkertijd met een zeer overtuigende score - zes - twee! Hier is een echt sensationele wedstrijd uitgekomen.
  Maar volgens de regels van de FIDE heeft Karpov recht op een rematch. Bovendien gaat het spel tot zes overwinningen en is er geen handicap voor de kampioen.
  En wraak vroeg erom, ondanks de sensatie van Short. En in 1993 vindt de rematch plaats.
  Anatoly Karpov won eerst en verloor toen. Daarna won hij drie wedstrijden op rij. Dan nog een game... De stand werd vijf één... Toen won Short één punt terug... Maar in de zevenentwintigste game zette Anatoly Karpov een winnend punt. En weer een klinkende overwinning. En de score werd zes - twee, maar al in het voordeel van Karpov.
  En daarmee wordt het record van Lasker gebroken - wat erg gaaf is.
  In 1994, een nieuwe wedstrijd van Anatoly Karpov. Zijn tegenstander is dit keer Gatta Kamsky. De schaker is jong en erg koppig. Het leeftijdsverschil is drieëntwintig jaar. En het moet gezegd worden dat Karpov een serieuze rivaal heeft.
  De wedstrijd begon niet erg goed voor Kamsky. Na twintig wedstrijden was de stand vijf - één in het voordeel van Karpov. Maar Kamsky won de tweeëntwintigste, de vierentwintigste en de zesentwintigste, waardoor het gat in de score kleiner werd. En alle games in deze wedstrijd werden gespeeld met de tijdcontrole. Karpov won de zevenentwintigste wedstrijd en werd negenvoudig wereldkampioen. Dit is een uitstekend en recordbrekend resultaat in de geschiedenis van het schaken.
  Anatoly Evgenievich zei dat je op zijn minst tienvoudig wereldkampioen moet worden om een sensatie, een record en een ronde figuur te zijn.
  Maar in 1996 vocht Anand opnieuw met Anatoly Karpov. Deze keer heeft de Indiaan de hoogste rating ter wereld. En hij is in opkomst. En Anatoly Karpov is al vijfenveertig en iedereen herinnert zich hoe ze zes jaar geleden vochten. De strijd zal zwaar worden.
  De eerste zes wedstrijden werden in een felle strijd gespeeld. De schakers wonnen elk twee partijen... Daarna volgde een reeks remises en de overwinning van Anand in de dertiende partij. Toen won Vishy de zestiende game... En de vierentwintigste in de Siciliaanse... In de zevenentwintigste sloot Karpov het gat... Maar de tweeëndertigste game werd gewonnen door Anand. En in de zesendertigste game brak de Indiër door de verdediging van Karpov en werd de veertiende wereldkampioen.
  Na het verliezen van de wedstrijd met een score van zes - drie, besloot Anatoly Karpov om wraak te nemen. Nieuw, dit keer de derde wedstrijd om het wereldkampioenschap.
  Als in de echte schaakgeschiedenis de confrontatie Karpov-Kasparov de meest recordbrekende was, dan is hier Ananda-Karpova.
  Er zijn al honderddrie wedstrijden gespeeld, waaronder een recordpartij van zevenenzestig duels. Behalve de toernooien. En dan is er nog de derde no-limit match.
  Anatoly Karpov is natuurlijk klaar om te profiteren van het recht op een rematch. En hier weer de strijd van twee ridders van een mantel en een dolk.
  Het is 1997 - Karpov is zesenveertig jaar oud. En het is geen gemakkelijke taak om een wedstrijd zonder limiet te winnen. Maar je moet winnen.
  De strijd begon voorzichtig... De eerste acht wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Toen won Anand... Daarna won Vishy de zeventiende game en nam de leiding met een score van twee tegen nul... Verdere overwinning in de drieëntwintigste game.... En pas in de zevenentwintigste ontmoeting brak Anatoly Karpov de score. Op de een of andere manier wint Anatoly Evgenievich in de zevenentwintigste game altijd. En hier zijn de nieuwe games... Anand heeft geen haast... In de eenenveertigste game wint hij van de zevenenveertigste. En zwart zet een winnend punt in de achtenveertigste.
  Zo eindigde de wedstrijd, de derde en laatste recordconfrontatie tussen de twee genieën.
  Anatoly Karpov gaf toe dat zijn tijd voorbij is en hij is blij dat hij de geschiedenis in is gegaan als negenvoudig wereldkampioen en recordhouder in deze sport. In totaal was Karpov twintig jaar wereldkampioen, de tweede alleen voor Lasker.
  En Garry Kasparov raakte geïnteresseerd in politiek. Was lid van de raad. Creëerde zijn eigen feest - "Thinking Russia". In 2000 streed hij voor het presidentschap van Rusland en behaalde hij de laatste plaats. En al snel verliet hij de actieve politiek, nadat hij een functie op het ministerie van Buitenlandse Zaken had gekregen.
  En de nieuwe wereldkampioen sinds 1996 is Vishy Anand. De hindoe hield het vol tot 2014 - achttien jaar - alleen Lasker en Karpov hadden er meer! Maar Anand, die om de twee jaar wedstrijden speelde, was in staat om Karpov te overtreffen in termen van het aantal wedstrijden en de veelvoud van het kampioenschap. Tienvoudig wereldkampioen in de geschiedenis worden en dertien wereldkampioenschappen spelen.
  Tot hij werd vervangen door Carleson.
  De impact op het verloop van de wereldgeschiedenis bleek aanzienlijk te zijn. Omdat het universum anders is en alles een beetje verschuift. Garry Kasparov versloeg Vladimir Zjirinovski in de Doema, waardoor hij zijn gezag verloor. En in 1995 gingen de verkiezingen voor de Doema voorbij in plaats van de Liberaal-Democratische Partij - KRO. En er is veel veranderd. Vooral als het ging om de stemming om Jeltsin te beschuldigen. Er waren genoeg stemmen in deze Doema en de afzetting vond plaats. Jeltsin vertrok en Yevgeny Primakov werd zijn opvolger. En het fenomeen van Vladimir Poetin vond niet plaats. Poetin heeft zelf ontslag genomen uit de functie van directeur van de FSB
  in het bedrijfsleven. Maar hij was er niet erg succesvol in. En zo bleef hij een weinig bekende ambtenaar.
  Yevgeny Primakov was twee termijnen president en droeg in 2008 de troon over aan Loezjkov. Hij regeerde tot 2016. Ook twee termijnen, en na hem werd Gennady Zyuganov president. Het beleid van Rusland was meer ontspannen, Amerika werd niet gepest ... In Oekraïne diende Janoekovitsj twee termijnen en verloor in 2020 van de miljardair Poroshenko. Vitali Klitschko bokste iets langer dan de echte geschiedenis ... Stevenson zal winnen, en nog drie boksers, waaronder Alexander Povetkin. En hij vertrok pas in 2016 en weigerde te vechten met een bronzen bommenwerper.
  Wladimir Klitschko presteerde iets succesvoller. Versloeg Tyson Fury, en dan Glazkov, en Brown. Maar toch, op eenenveertigjarige leeftijd verloor hij van Anthony Joshua. Maar hij was in staat om het record van Joe Louis te verbeteren. En dit is ook zijn uitstekende prestatie in de sport.
  De Krim bleef een deel van Oekraïne. De wereld is rustiger en vrediger. ISIS kwam niet opdagen. Er was geen terroristische aanslag op 9/11. De Taliban versloeg uiteindelijk de noordelijke alliantie en nam de controle over Afghanistan. En nu is er rust. Loekasjenka, die in 2006 twee termijnen had gediend, in overeenstemming met de grondwet, kreeg een eervol pensioen. En de voormalige premier Sidorsky werd president. En hij diende ook twee termijnen in en droeg in 2016 de macht over aan Korotkevich.
  Alles bleek beter dan in de echte geschiedenis. In de wereld brak zelfs de besmetting met het coronavirus niet uit. En dat is zeker een goede prestatie.
  De schaakcarrière van Bobby Fischer nam een iets andere wending. Het schaakmonster, na te hebben gewonnen bij Spassky in 1992, pakte het op en speelde een wedstrijd met Ljubojevic. Hij versloeg hem in een meer verwoestende stijl. Daarna versloeg hij Korchnoi... Hij speelde ook met Ivanchuk, dit keer remise. En in 1999 speelde hij een wedstrijd met Karpov tot tien overwinningen. Met een enorme vergoeding.
  Ook al was het niet voor de wereldtitel, deze wedstrijd wekte enorme belangstelling.
  Bobby Fischer won de eerste game... Daarna een reeks van tien gelijke spelen en versloeg Karpov als reactie... Toen nog een reeks remises... Tot Fischer de vierentwintigste game won en Karpov de zevenentwintigste. Daarna won Fischer van de tweeëndertigste game. Karpov won de eenenveertigste.
  Daarna wisselden ze klappen uit in de zevenenveertigste en achtenveertigste termijnen. En de score werd vijf - vijf ... Toen rustten beide veteranen van het schaken drie maanden. Bereid je voor om de strijd voort te zetten. En het is echt mogelijk om het record van zevenenzestig wedstrijden met Anand in deze wedstrijd te verbeteren.
  En de vergoeding voor de wedstrijd is ook een record. Honderd miljoen dollar ... En natuurlijk is een lange wedstrijd in verschillende steden het meest winstgevend. Zo maakt Bobby Fischer de verwachtingen waar door deze of gene kegelsnede weg te gooien. En zo nu en dan schandalen regelen.
  Of hij komt met een helm, of de Karpovs beschuldigen hem van het gebruik van paranormaal begaafden. En dan nog op vele andere manieren. En hij zette een spiegelbril op, bang voor een hypnotiserende blik.
  De negenenveertigste batch was geen uitzondering. Fisher, gekleed in een kerstmankostuum, begon geschenken uit te delen. En het zag er best grappig uit. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel... Daarna nog twaalf remises...
  In de tweeënzestigste game keerde Fischer opnieuw terug naar de zet E-2 - E 4 en Karpov koos opnieuw voor Karo-Kan. Fischer wist een aanvalsboost te vinden en kreeg het voordeel. De partij duurde bijna honderd zetten totdat Karpov in een hopeloze positie opstapte... In de zevenenzestigste game wist Anatoly Karpov de stand gelijk te trekken. Toen, vanaf de achtenzestigste game, werd het vorige record van Karpov en Anand verbroken ... En de langste reeks van twintig remises in de geschiedenis van schaakwedstrijden strekte zich uit. Tot Bobby Fischer in de achtentachtigste game won en de leiding nam. De stand was zes - zeven ... En opnieuw zesennegentig wedstrijden en nog een pauze van drie maanden, een reeks remises. Deze langste wedstrijd in de geschiedenis van het schaken werd op televisie uitgezonden. En maakte veel grappen. Toen bijvoorbeeld de volledige lijst met games in de Fischer-Karpov-wedstrijd werd geladen, moest de klok worden veranderd - een stapel boeken ging naar een andere tijdzone.
  De wedstrijd werd weer hervat... Fischer won opnieuw in de 100e game, de stand was zes - acht in het voordeel van Fischer. En dit is serieus. Maar Karpov bleef vasthouden als een rots. En in de 111e game wist hij het gat te dichten... Daarna een reeks remises... En Karpov won de 131e game, waardoor de stand gelijk werd. Daarna waren tot honderdvierenveertig wedstrijden remises. En weer een pauze van drie maanden... Wat een lange wedstrijd, en de stand is nog steeds acht-acht. En nu, drie maanden later, is het terug. De langste schaakwedstrijd in de geschiedenis van de wereld.
  En dit is zeer ernstig. En best koel en plechtig. En kolossale kracht zichtbare prestaties.
  En nu wordt de wedstrijd om het wereldkampioenschap hervat... Fischer grapte zelfs dat sommige mensen het einde van deze confrontatie niet zouden meemaken. En de strijd bleek erg belangrijk te zijn.
  De nieuwe reeks remises was de langste in de geschiedenis van het schaken en blokkeerde de eerdere prestatie van deze partij. En pas in de honderdzestigste game won Anatoly Karpov. Er was nog maar één stap te zetten. Maar in de honderdtweeënnegentigste game behaalde Bobby Fischer tegen het einde nog een overwinning en werd de stand negen - negen! En weer een pauze van drie maanden.
  En de langste wedstrijd in de geschiedenis duurde tot de eerste overwinning.
  En het is over het algemeen super - en hyper! Net als in de films! En niets is te vergelijken!
  Dit keer speelden Fischer en Karpov het vijfde deel van de wedstrijd in Moskou. En het moet figuurlijk gezegd worden - super! En het spel is zo geweldig en vechtend.
  De WK-wedstrijd is hervat. Om precies te zijn, gewoon een match voor honderd miljoen dollar, de meest recordbrekende ter wereld. En hij ging met grote druk.
  Om precies te zijn volgde weer een reeks remises. De grootste serie in de geschiedenis van het schaken. Zevenenveertig partijen. Al kan niet gezegd worden dat er geen strijd in hen was. En Bobby Fischer en Anatoly Karpov stonden meer dan eens op de rand van een nederlaag.
  Maar zevenenveertig trekkingen. Een felle strijd - zonder het minste compromis. Zonder enige genade. En tegelijkertijd bloedeloos en zonder de overwinning van de ene of de andere kant. Maar hier komt de laatste tweehonderdveertigste game van deze wedstrijd. Dan is een pauze van drie maanden mogelijk. Alleen van, waar zal het vervolg zijn? De belangstelling voor de wedstrijd is steevast groot en er zijn veel mensen die deze willen organiseren.
  Velen willen het vervolg van dit spektakel, dit is een supermarathon. En deze prachtige, onnavolgbare wedstrijd. Wat zojuist super is geworden.
  Maar Bobby Fischer heeft andere plannen. Hij wil duidelijk niet meer met Karpov vechten.
  En in zijn laatste, witte spel is hij klaar om er een einde aan te maken. En wat? Succes vechter!
  Bobby Fischer bedacht een nieuw plan tegen Karpov. Ja, de zet E - Twee - E vier is alweer vergeten. En nu is de keuze aan Karpov. Anatoly Karpov begon na te denken, nadat ze bijna altijd van open openingen was gespeend en bijna altijd gesloten had gespeeld. Ik wilde Caro-Kann spelen... Zijn kroonverdediging en nam de C-pion, maar hij schoof hem twee velden op. Laat er een Siciliaanse verdediging zijn en een echt gevecht... Laat een echt volbloed gevecht donderen in het laatste deel van de wedstrijd in Moskou.
  Bobby Fischer wrijft tevreden in zijn handen. Hij kwam met een heel origineel plan. Zonder te kraaien, begon de pion van de koningsvleugel in de strijd te werpen en hen wanhopig naar voren te duwen.
  Anatoly Karpov nam deze uitdaging aan. En hij was ook klaar om te vechten. Hoewel het spel van Fischer anti-positioneel leek te zijn.
  Beide tegenstanders hebben keihard gevochten. Fischer kon een voordeel behalen in de ruimte. En door een pion op te offeren om een sterke aanval te ontwikkelen. Anatoly Karpov, die in tijdnood verkeerde, maakte verschillende fouten en kreeg een schaakmat. Dus de wedstrijd om het grote geld eindigde zeer effectief. Het duurde tweehonderdveertig partijen en bleek een record te zijn in de geschiedenis van de hele schaakwereld. En misschien over het algemeen de langste wedstrijd in de wereld van sport en menselijkheid.
  Dat was echt een gevecht... En dat gevecht is wat je nodig hebt!
  Fischer en Karpov gingen de wereldgeschiedenis van alle sporten binnen met de langste competitie. En een van de hoogste vergoedingen in de sportwereld. Alleen professionele boksers konden meer krijgen, en in die tijd waren er geen dergelijke vergoedingen.
  Bobby Fischer kreeg als winnaar tweederde van het prijzengeld. En Anatoly Karpov verdiende met een derde meer dan in zijn vorige wedstrijden. En hij geniet er natuurlijk van. Daarna trad Bobby Fischer niet meer op en stierf al snel. Anatoly Karpov speelde van tijd tot tijd, maar zonder veel succes. Ze ontmoetten Kasparov echter in 2010. Harry heeft lang niet gespeeld en is getraind. Maar Anatoly Karpov werd ook ouder.
  Dus de kansen waren ongeveer gelijk.
  De wedstrijd liep op tot zes overwinningen... Ook onbeperkt en voor veel geld. Zij het bescheidener dan bij Fischer.
  In eerste instantie Anatoly Karpov, die de afgelopen vijfentwintig jaar veel heeft gespeeld sinds het gevecht met Kasparov, en daardoor de leiding nam.
  Na de eerste negen wedstrijden was de stand drie - nul in het voordeel van Karpov. Anatoly Evgenievich won de eerste game. Garry Kasparov, die zwart speelde, begon onmiddellijk op te offeren en kreeg complicaties. En in de eerste game waren er veel verrassingen. Karpov deed de eerste zet - E-twee - E - vier, wat zeldzaam was in zijn praktijk. En Garry Kasparov accepteerde en weigerde eerst de Siciliaanse verdediging, en begon volledig extravagant te handelen. Eerst gooide hij de F-pion in de strijd, daarna speelde hij met het paard en nogmaals, als reactie op Karpovs zet, gooide hij de naburige pion. En toen nam Karpov er nog een. Hoewel Garry Kasparov een tempo won, bleef hij twee pionnen achter en had hij een zwakke koning.
  Dit was de oorspronkelijke zet van Kasparov. Wat het mogelijk maakte om in dat geval complicaties te krijgen. Maar de uitbetaling voor hem was twee pionnen en de niet erg veilige positie van de koning. En één tempo voor zwart is niet genoeg om te winnen. En wit heeft een groot voordeel in het centrum. Karpov maakte natuurlijk zijn voordeel om. Maar Kasparov verloor... Toen waren er remises en Karpov's overwinningen met White in de zevende en negende game.
  De geschiedenis leek zich te herhalen, maar in de dertiende wedstrijd in de Siciliaanse Defensie paste Kasparov een noviteit toe en speelde een correcter zet. En hij slaagde er toch in om de score te weken ... En de zestiende aflevering sloot ook het gat. Toegegeven, in de zeventiende wist Karpov het gat weer te vergroten tot twee punten. En voor de zevenentwintigste game was de stand twee - vijf. En dit is al serieus. Anatoly Karpov leek net als de vorige keer de eenendertigste game te willen winnen. Maar deze keer lukte het niet. En Kasparov won de tweeëndertigste game. Verder duurde de wedstrijd tot de zevenenveertigste wedstrijd, die de vermoeide en toch al bejaarde Karpov wegblies. En de achtenveertigste, waar Garry Kimovich, die uit zijn slaap was ontwaakt, de stand gelijk maakte.
  Toen was er een pauze van drie maanden... Anatoly Karpov had rust, en hier zijn ze met Harry in een bittere strijd. Anatoly speelt wit. En Karpov kiest voor de opening van Reti. Iets wat nog nooit gespeeld is. Kasparov probeert ook buiten de canon te spelen. En hij krijgt een moeilijke positie... Het spel sleepte lang aan. Harry leidde de verdediging met uiterste nauwkeurigheid. En na ruim driehonderd zetten kreeg hij remise. Dit werd gevolgd door een reeks van achttien gelijke spelen, waarmee hij de indicator van de eerste wedstrijd versloeg... En tenslotte, in het wit spel, wist Harry door de verdediging van Caro-Kann te breken. Hij schonk twee figuren. Eén waarheid speelde bijna onmiddellijk. Toen kwam de aanval op de koning. Uiteindelijk schaakmat Anatoly Karpov. En tot slot een overtuigende wraak genomen. Zelfs met een minimale marge, met één punt, voordat het droog wordt. Maar toch, na een kwart eeuw nam Garry Kasparov nog steeds wraak. En zijn gezag is erg hoog.
  De overwinning van Garry Kasparov inspireerde Korchnoi om ook Anatoly Karpov uit te dagen. En natuurlijk waren er sponsors die een fantastische vergoeding boden voor een wedstrijd tot zes overwinningen. Kortsjnoi is twintig jaar ouder dan Karpov. Maar ondanks zijn hoge leeftijd presteert hij erg goed. En biedt zo brutaal wraak aan. En in 2013 vond een nieuwe, zeer interessante wedstrijd tot zes overwinningen plaats.
  Viktor Kortsjnoj tegen Anatoly Karpov. En het is geweldig! De wedstrijd vond plaats in New York.
  Vanaf de allereerste game begon een harde strijd. Karpov begon met E twee en E vier. Kortsjnoi speelde onverwachts de favoriete verdediging van Karpov: Caro-Kann. En de zaak kwam al snel tot een gelijkspel. Toen kwam Kortsjnoi langs. De eerste twaalf wedstrijden eindigden in een gelijkspel. En toen speelde Viktor Kortsjnoi de Siciliaanse verdediging en de Naidroff-variatie in de dertiende game. En als gevolg daarvan wist hij in een scherpe strijd een overtuigende overwinning voor Kortsjnoi te behalen. Er was een onderlinge strijd met veel slachtoffers, en een mooie aanslag.
  In de zestiende game, en zelfs met White, won Korchnoi opnieuw en verhoogde de voorsprong en het voordeel tot twee punten. Als je bedenkt dat Korchnoi tweeëntachtig jaar oud is, dan is hij inderdaad een geweldige schaker! En in de vierentwintigste game vierde Korchnoi een overwinning: de score was drie - nul in zijn voordeel, en het leek erop dat er een sensatie en een klinkende overwinning voor de veteraan zou zijn. Maar Karpov, die de zevenentwintigste game had gewonnen, slaagde erin zijn mentale evenwicht te herstellen. Daarna won hij in het eenendertigste spel met wit. En in de 32e game paste hij onverwachts de Siciliaanse verdediging en de drakenvariatie toe op de open opening.
  Aangezien Karpov gewoonlijk de Dragon Variation won toen hij voor wit speelde, moet een dergelijke beslissing als onverwacht worden beschouwd. En Karpov wist in een felle strijd het initiatief te grijpen en een elegante stuurman af te leveren.
  De score was vrij snel duidelijk. Maar Anatoly Karpov verloor opnieuw zijn activiteit en een lange trekkingsreeks sleepte zich voort. Tot er achtenveertig wedstrijden voorbij waren en er een pauze van drie maanden kwam.
  Veel fans waren ongelukkig met het feit dat beide vechters niet al te enthousiast waren om te vechten.
  Maar na de pauze, de strijd opnieuw ... Kortsjnoi begon meer risico's te nemen door om problemen te vragen. En in de eenenvijftigste game behaalde hij dezelfde overwinning.
  En weer nam hij de leiding... Maar in de drieënvijftigste offerde Korchnoi te veel en ging te ver en werd verslagen. De stand was gelijk... Daarna een reeks remises... Beide schakers gedroegen zich passief. En pas in de negentigste game won Karpov eindelijk. De stand werd vier - vijf. En dit is serieus. Na zesennegentig wedstrijden was er weer een pauze van drie maanden.
  De wedstrijd Kortsjnoi-Karpov bleek een zeer zware confrontatie. Na de pauze werd het spel hervat. In de 101e ontmoeting was de Draak weer aanwezig, maar deze keer had Korchnoi een boost in petto. En zo kreeg hij het initiatief. En hij was in staat om een onweerstaanbare aanval op de zwarte koning te ontwikkelen.
  Opnieuw brak de periode van gelijkspel aan. De score was vijf-vijf. Maar toch bleek de laatste game, honderdvierenveertig uit deze cyclus, beslissend te zijn.
  Karpov ging terug naar E-two-E-four. En op de open variant die Kortsjnoi voorstelde, paste hij onverwacht het koningsgambiet toe. Omdat hij het karakter van Korchnoi kende, vermoedde Karpov dat hij de meest principiële voortzetting zou kiezen en de gok zou accepteren. Maar hiervoor had hij een sterke nieuwigheid in petto. En een felle en agressieve strijd begon. En de aanval op de zwarte koning bleek erg sterk te zijn. Hierdoor eindigde Kortsjnoi zonder stuk. Maar voor nog eens vijfenveertig zetten vocht hij wanhopig tot de schaakmat.
  Dus de poging om wraak te nemen op Karpov vond niet plaats. Maar aan de andere kant verdiende Kortsjnoi veel geld en verdiende hij respect voor zijn compromisloze strijd.
  Maar toen hield Anand op de wereldkampioen te zijn en in 2020 hield Anatoly Karpov opnieuw een wereldkampioenschapswedstrijd tussen hem, tot tien overwinningen, maar met een limiet van achtenveertig wedstrijden. Tegen die tijd was Anatoly Karpov eindelijk vervaagd en Vishy Anand was nog steeds sterk en in uitstekende vorm. De wedstrijd werd gehouden in Moskou. Dit jaar was er geen coronavirus en alles was redelijk goed.
  Misschien niet voor Karpov... Vishy Anand domineerde het duel en won game na game... Deze keer slaagde Anatoly Karpov er niet in om koppig weerstand te bieden en, nadat hij het vierentwintigste duel met White had verloren, eindigde hij de competitie met een score van tien - nul in gunst van Anand. In deze wedstrijd probeerde Karpov Dragon drie keer met Black en speelde ermee. En de strijd ging naar één doel. Pas in de zestiende game met White kreeg Karpov kansen om te winnen, maar opnieuw miste hij ze.
  Het was dus niet mogelijk om het account te wissen ...
  Anatoly Karpov zei dat hij zijn rol al had gespeeld en de politiek serieuzer wilde nemen. In het bijzonder nam Zyuganov, zonder de begrenzer in twee termijnen en vier jaar op te zeggen, dezelfde nulstelling. Dat zorgde voor veel verontwaardiging in de samenleving. Ze herinnerden zich dat Jeltsin en Primakov en Loezjkov zich beperkten tot twee termijnen. Waarom besloot Gennady Andreevich een uitzondering voor zichzelf te maken? Bovendien is Genka niet jonger dan zij. Zyuganov verwees echter dat Biden zelfs ouder is dan hij. Al is een slecht voorbeeld niet voor herhaling vatbaar. Maar Gena is gewoon een fanatiek van macht. En hij wil niet weg.
  En Anatoly Karpov besloot president te worden. En kwam aan de macht als een tank. Toch is hij jonger dan Zyuganov en twintig jaar lang was hij wereldkampioen schaken.
  En nu, bij de presidentsverkiezingen in Rusland in 2024, stelt Gennady Andreevich Zyuganov zich kandidaat voor een derde termijn. Ook al is hij tachtig jaar. De oudste president en heerser in de geschiedenis van Rusland. Overtrof zowel Loezjkov als Primakov. En de president klimt nog steeds voor een derde termijn. En wie heeft het nodig? Hij bracht een aantal grondwetswijzigingen aan, waaronder dat het minimumloon en pensioen niet lager mogen zijn dan het leefbaar loon. En hij annuleerde zijn deadlines. Klimt zelf op de derde.
  En de verkiezingen zijn ondemocratisch. Partijen bij de Doema kunnen de president voordragen en zo. Maar voor de rest: verzamel twee miljoen handtekeningen per maand.
  Nou, Zyuganov nam het en stak zijn hoofd in het presidentschap voor een derde termijn. Maar Anatoly Karpov ging de strijd aan. En hij slaagde erin om twee miljoen handtekeningen te verzamelen. Zjirinovski haast zich weer van de LDPR. Toegegeven, er is al een andere naar voren gekomen van Yabloko - jonger. Van de Patroniem ook gevorderd jong. En nog een jonge miljardair, en Anatoly Karpov.
  De Russische economie stagneert. En Gennady Zyuganov viel vrijwel iedereen lastig. De uitslag van de verkiezingen is dus onduidelijk. Toegegeven, de zittende president heeft een grote voorsprong in de vorm van administratieve middelen. En natuurlijk de gecontroleerde media. Maar dit is natuurlijk niet genoeg om vanaf de eerste ronde zelfverzekerd te winnen. Hoewel het misschien genoeg is. De concurrenten zijn niet erg sterk. Alleen van "Vaderland - heel Rusland", is de rivaal een serieuze gouverneur van het Krasnodar-gebied en een zeer sterke zakenman, en tegelijkertijd jong. Nou, Zjirinovski is gewoon een oude clown. En Yabloko verzamelde nooit veel. De miljardair zal ook niet te veel krijgen, vooral omdat hij een Jood is. En Anatoly Karpov? De eerste verrassing was dat hij twee miljoen handtekeningen wist te verzamelen. De tweede is dat de voormalige wereldkampioen schaken stevige percentages begon te behalen in verschillende internetpeilingen. En het kwam voor iedereen als een verrassing.
  En toen pakte Anatoly Karpov onverwacht de tweede plaats tijdens de verkiezingscampagne.
  En het werd een kleine sensatie. Of misschien niet zo klein. Dan nog harder. Zyuganov, al oud, struikelde over de loopplank van het vliegtuig. En zijn rating begon te dalen. En de economie verslechterde. En iedereen is de aan de macht zijnde Communistische Partij beu.
  Kortom, Anatoly Karpov, die nog steeds in goede fysieke vorm is, begon toe te voegen. En zijn rating groeide snel. En in de eerste ronde was er een sensatie. Zyuganov slaagde er niet alleen niet in om onderweg te winnen, maar versloeg Anatoly Karpov ook met slechts drie procent. En het is zeker een grote sensatie. En de strijd zal heel zwaar worden. Zjirinovski steunde natuurlijk de regerende partij en Zjoeganov. Hier steunde de vertegenwoordiger van het vaderland, die de derde plaats innam, onverwacht Karpov. De miljardair staat op de vijfde plaats, ook voor Anatoly Karpov. En het is erg cool.
  En nu de verkiezingen en de tweede ronde. En weer een sensatie. Anatoly Karpov verslaat Gennady Zyuganov. Laat het voordeel klein zijn, maar toch. Voor het eerst verloor een zittende president. En natuurlijk is dit een sensatie van grote omvang.
  In het Westen werd de overwinning van Anatoly Karpov geprezen. En heel heftig. Ze spraken over nieuw denken en dat het tijdperk van het communisme in de hele wereld en vreugde en geluk spoedig zal komen. En dat het straks gewoon heerlijk is hoe fijn het is om over de hele wereld te leven...
  Anatoly Karpov zei dat Rusland eerst moet toetreden tot de NAVO en de Europese Unie. En het zal een heel coole en uitstekende prestatie zijn. En dat er binnenkort een unie zal zijn van alle blanke volkeren. Een zwarte vrouw is de nieuwe president van de Verenigde Staten geworden. En dit was ook een progressieve stap. En de weg naar wereldwijde broederschap.
  En Vladimir Vladimirovich Poetin stierf ondertussen stilletjes in een gevangenisziekenhuis. Hij zat vast voor diefstal en belastingontduiking. Zo is de wereld geworden...
  En alleen Anatoly Karpov won de eenendertigste wedstrijd van zijn wedstrijd in 1984 tegen Garry Kasparov. Zulke wonderen gebeuren in deze wereld...
  Ja, laat het tijdperk van Vladimir Poetin snel eindigen.
  
  MAINSTEIN'S TEGENSTRIJDING EN DRAAIEN IN DE OORLOG
  In november 1943, tijdens de tegenaanval van Mainstein, die de Sovjet-troepen ondermijnde, wisten de Duitsers meer te bereiken. En dat allemaal omdat Stalin beval om Zhitomir koste wat kost te behouden en verbood in de verdediging te gaan. Als gevolg hiervan konden de Duitsers Kiev opnieuw veroveren en de Sovjet-eenheden omsingelen en vervolgens vernietigen. Bovendien bleek het weer droog te zijn en konden de Duitsers hun toch al talrijkere Tigers en Panthers effectiever gebruiken. Als gevolg hiervan leden de Sovjet-troepen een verpletterende nederlaag.
  Stalin wierp op zijn beurt nieuwe troepen in de strijd. Sovjet-eenheden klommen over de Dnjepr. Maar ze waren niet klaar, maar de nazi's groepeerden zich. En zeer vakkundig onderdrukte de Sovjet-eenheden. In januari was de strijd om de Dnjepr en werden Sovjettroepen in grote aantallen overgebracht. Maar het offensief van het Rode Leger bij Leningrad werd afgeslagen en in zijn eigen bloed gestikt. De reden is dat een deel van de strijdkrachten werd overgebracht naar de Dnjepr en inefficiënt werd gebruikt.
  Kortom, de Duitsers wisten de winter stand te houden en een nederlaag te voorkomen. De frontlinie is gestabiliseerd. Stalin probeerde nog steeds koppig in te breken in de Dnjepr, maar dat lukte niet.
  De nazi's namen enkele stappen. In het bijzonder maatregelen voor totale oorlog en het gebruik van arbeid. De productie van wapens in het Derde Rijk nam toe. Straalvliegtuigen en FAA-raketten verschenen ook. Hoewel niet erg efficiënt...
  Het Rode Leger heeft de verdediging van de Fritz aan de Dnjepr nooit kunnen overwinnen. Stalin, bezorgd dat Amerika en Groot-Brittannië eerder naar Europa zouden kunnen komen, deed een ridderlijke zet: hij bood Hitler een wapenstilstand van zes maanden aan. De Führer stemde ermee in, maar onder voorbehoud van de stopzetting van de guerrillaoorlog.
  Ook Stalin stemde hiermee in. En op 1 mei 1944 was er een stilte aan het oostfront.
  De geallieerden probeerden nog steeds in Normandië te landen. Maar deze keer eindigde de poging in een verpletterende nederlaag. En het verlies van meer dan een miljoen Amerikaanse en Britse soldaten door gevangenen alleen al is een verschrikkelijke catastrofe. Na de zomernederlaag volgde het Duitse offensief in Italië. Wat ook leidde tot de nederlaag van de geallieerden en de verovering van eerst Napels en daarna Sicilië.
  Tegen de tijd dat de wapenstilstand op 1 november 1944 eindigde, hadden de Duitsers West-Europa weer volledig in handen. Onder deze voorwaarden bood Stalin aan de wapenstilstand met nog eens zes maanden te verlengen... Hitler stemde toe. Groot-Brittannië werd getroffen door ballistische raketten en straalbommenwerpers van de Arado-klasse. In de lucht lanceerden de Duitsers een multifunctioneel vliegtuig in plaats van de Focke-Wulf TA-152 in een serie. Wat erg effectief bleek te zijn. En het beste in elk opzicht. Ja, en de XE-162 toonde zijn beste vliegeigenschappen en enorme effectiviteit in de oorlog.
  En plus betekent de onderzeeërvloot van het Derde Rijk. Die zeer effectief alle vijanden van het fascisme verdronk. En in het bijzonder miniatuur onderzeeërs voor één persoon. Die hebben zowel de Verenigde Staten als Groot-Brittannië zo effectief gekregen.
  Na de dood van de Amerikaanse president Roosevelt bood de nieuwe president Truman Hitler onmiddellijk een wapenstilstand en een uitwisseling van gevangenen aan. De Führer stemde hiermee in. En de geallieerden met Duitsland sloten vanaf 1 mei 1945 een stopzetting van de oorlog voor een periode van drie jaar. Er was een uitwisseling van krijgsgevangenen en het herstel van de economische betrekkingen. Maar aan het oostfront werd de oorlog met hernieuwde kracht hervat. Op 22 juni 1945 lanceerden de nazi's een offensief in het centrum. Voor het eerst namen E-100-tanks van een nieuwe generatie en zelfrijdende kanonnen E-10 en E-25 deel aan de veldslagen. De E-50 tank was nog in ontwikkeling. Maar de Panther-2 verscheen in de serie met een kleinere toren en een laag silhouet met een motor van 900 pk en een gewicht van vijftig ton. Het was al gaaf. Het nieuwe Duitse voertuig "Panther"-2 en "Panther" F bleken beter beschermd en zwaarder bewapend.
  Zoals zelfrijdende kanonnen van de E-serie ... En straalvliegtuigen van een nieuwe generatie. En het Rode Leger in het centrum stortte in... De Duitsers wisten verschillende verdedigingslinies te doorbreken. Maar toen werden ze nog steeds tegengehouden. De SU-100 nam deel aan de gevechten. Ze waren echter nogal zwak tegen de E-100. De Duitsers waren in staat om Smolensk bijna volledig te omsingelen, maar de stad zelf hield wanhopig stand.
  Stalin beval te staan tot de dood. De Duitsers verzanden in het centrum. De USSR had hier tot tweehonderd divisies en bekleedde posities. De nazi's hebben echter een tastbare superioriteit in de kwaliteit van aanvalsgeweren en in de lucht met straalmotoren.
  In de lucht greep de Luftwaffe de overhand. Op het gebied van vliegtuigproductie haalde het Derde Rijk van de USSR het in en overtrof het aanzienlijk in kwaliteit. Vooral in reactieve modellen. Het verschijnen in de lucht van een meer geavanceerde XE-262 X, met geveegde vleugels, bleek een echte schok te zijn voor Sovjetpiloten. Deze machine had een snelheid van ruim 1100 kilometer per uur en vijf 30 mm vliegtuigkanonnen. Natuurlijk konden Sovjetvliegtuigen zoiets niet weerstaan. Evenals straalbommenwerpers die gewoon niet in te halen zijn.
  De Duitsers stopten in de herfst van 1945. En het Rode Leger probeerde opnieuw op te rukken. Maar ik kwam een krachtige verdediging tegen. De Fritz beschikte over zeer goede zelfrijdende kanonnen uit de serie E. En in het najaar verscheen de eerste modificatie van de E-50. De auto was vergelijkbaar met de Tiger-2, maar met een kleinere en smallere koepel met een voorkant van 200 mm en zijkanten van 100 mm. Ze had zijkanten wat dikker: 100 mm en een voorhoofd van 150 mm onder grote hellingen. Het onderstel was ook lichter en perfecter. En de motor en transmissie bevonden zich in één blok, wat de hoogte van de auto verminderde en op de krukas bespaarde. Het kanon was langer en had een kaliber van 100 EL en 88 mm.
  E-50 kreeg de naam: "Panther" -3. Zijn gewicht overschreed de zestig ton, maar de motor van 1200 pk compenseerde dit. "Panther" -3 zou de belangrijkste Duitse tank worden - de meest massieve. De USSR heeft nog steeds de belangrijkste T-34-85 in de serie, die niet eens in de buurt kwam van de Duitse. En de IS-3 en de latere IS-4 worden in kleine series geproduceerd.
  De winter ging voorbij in een gelijk gevecht - de Duitsers sloegen het Sovjetoffensief af.
  Maar ook zij boekten geen vooruitgang.
  In de lente van het zesenveertigste jaar begon het offensief van de Duitse troepen in de regio Smolensk. De gevechten waren daar zeer hevig.
  Voor het eerst nam de tankbemanning van Gerda deel aan de strijd. Ze gingen de strijd aan op 20 mei en vochten op de eerste experimentele tank "Tiger" -4. Deze machine, met een gewicht van zeventig ton, had 250 mm onder de helling van het frontale pantser en 170 mm onder de helling van de zijkant, met een hoogte van minder dan twee meter. En met een kanon van 105 mm met een looplengte van 100 EL. "Tiger" -4 uit de zero-serie met een motor van 1500 pk - gasturbine. En het is moeilijk om zo'n auto vanuit elke hoek te nemen.
  
  Gerda schoot met behulp van haar blote tenen op de vijand en kirde:
  - Ons leger kan het niet schelen!
  Charlotte merkte met een zucht op, door de Sovjet vierendertig heen brekend:
  - De Russen willen niet toegeven! Ze zijn zo vasthoudend!
  Christina merkte op:
  - Dit jaar moeten we Moskou innemen! We hebben nieuwe wapens!
  Magda bestookte de Russische infanterie met machinegeweren en voegde eraan toe:
  - Ja, we hebben zulke disco's! Binnenkort zal Stalin kaput zijn!
  Inderdaad, de schijven van het Derde Rijk waren niet langer zwak. En ze sloegen het Rode Leger grondig neer.
  Hier op een van hen schiet Gertrude, terwijl ze met haar blote vingers op de knoppen van de joystick drukt, Sovjetvliegtuigen neer en gilt:
  - Pinocchio verscheen uit een boomstam en slaagde erin een man te worden, een persoon die gelooft dat een politicus eiken zal geven, en ze zullen voor altijd chips van hem verwijderen!
  Eva, die ook haar blote tenen gebruikte en een andere Russische auto ramde, gaf uit:
  - Toen het eerste overspel in de geschiedenis van de mensheid werd onthuld, toen wetenschappers vaststelden dat onze voorouder een aap was!
  Gerda, die eveneens met een kanon vuurde, merkte met ontblote tanden op:
  - Het feit dat een persoon het beeld en de gelijkenis van de Here God is, kan maar in één element worden geloofd, kijkend naar hoe politici onverschillig reageren op de smeekbeden van kiezers!
  Charlotte schoot haar achterna en raakte het Sovjetkanon, bevestigend en haar tanden ontbloot:
  - Een politicus is alleen goed in het toevoegen van inkomsten aan zijn eigen zak, maar verder kan hij alleen maar wegnemen en verdelen, en dat laatste doet hij altijd oneerlijk!
  Kristina vuurde een salvo van machinegeweren af, maaide een dozijn Sovjet-soldaten neer en gorgelde:
  - De dictator is niet goedkoop voor het volk, maar anarchie is nog duurder om zijwaarts te gaan, hoewel het niets kost!
  Magda merkte agressief op, terwijl ze haar parelkleurige tanden ontblootte en agressief knipoogde:
  - Een slimme dictator is beter dan gekke anarchie, dus je kunt staan, maar je kunt niet lang op de vlam dansen!
  Tijdens de gevechten wisten de Duitsers eind juni 1946 de ring rond Smolensk te sluiten.
  Tot nu toe had de Duitse piloot Huffman de leiding in de lucht. Voor vijfhonderd neergeschoten vliegtuigen werd hij onderscheiden met de Vijfde Klasse van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met Gouden Eikenbladeren, Zwaarden en Diamanten.
  Maar Albina en Alvina haalden hem in. Deze twee meisjes vochten in slechts een bikini en op blote voeten, wat behoorlijk effectief is. En ze vochten wanhopig, met grote druk.
  Albina schoot drie Russische vliegtuigen neer met één salvo en kirde, haar tanden ontblotend:
  - Een politicus is een kleine mopshond die een enorm olifantenvolk probeert te besturen, maar hem alleen maar een porseleinkast met gebroken beloften binnendringt!
  Alvina maakte ook een draai met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  - Een politicus belooft een kiezer honingpeperkoek aan de ambrozijn van zoete toespraken, maar krijgt alleen een donutgat en rotte noedels op zijn oren!
  Meisjes zoals ze zeggen in het sap, zij het hels. Ze vechten hard!
  Maar Sovjetpiloten vechten ook tegen de nazi's.
  Anastasia Vedmakova snijdt het nazi-vliegtuig af en sist:
  - De politicus belooft rivieren van honing met geleibanken, alleen vliegen-kiezers van dergelijke snoepjes worden met hun voeten naar voren gedragen!
  Akulina Orlova, die de Fritz beukte en tegelijkertijd haar blote tenen gebruikte, gilde:
  - Als een politicus veel zoete beloften heeft, dan zal het voor niemand genoeg lijken als hij aan de macht komt, en het leven zal geen honing blijken te zijn!
  Mirabela Magnetic, wanhopig vechtend in de lucht, piepte:
  - God kan alles, hij kan een politicus niet zomaar eerlijk maken, en zijn verkiezingsbelofte kan worden vervuld!
  De meiden lieten hun klasse zien. Maar toch zijn de nazi's bijna niet te stoppen.
  Na de omsingeling van Smolensk rukten de Fritz op naar Vyazma. En vanaf daar gingen ze plotseling naar het zuiden.
  Verschillende soorten wapens namen deel aan de gevechten. De T-54-tank was nog niet klaar voor massaproductie, en in plaats daarvan werd de productie van de SU-100 actief verhoogd, met krachtigere wapens, op de een of andere manier in staat om de nieuwste nazi-tanks tegen te houden en binnen te dringen, zelfs als de kant.
  Het voordeel van zelfrijdende kanonnen, naast krachtigere wapens, was het gemak van productie. Zelfrijdende kanonnen zijn inderdaad ongeveer een derde goedkoper dan tanks met een roterende geschutskoepel. En ik heb een krachtiger wapen en een lager silhouet. Dit is natuurlijk een groot pluspunt. Hoewel, natuurlijk, in sommige opzichten een tank en een toren die kan worden gedraaid beter zal zijn. Maar in een defensieve oorlog waarnaar de USSR overschakelde, waar het mogelijk is om van achter een hinderlaag te schieten, is het zelfrijdende kanon op geen enkele manier inferieur aan de tank in termen van efficiëntie. Dus de SU-100 werd in steeds grotere hoeveelheden geproduceerd. Maar de IS-3 werd stopgezet en de IS-4 werd in kleine hoeveelheden geproduceerd. En een reeks krachtigere IS-7 is over het algemeen in het geding. Dus voor nu is de SU-100 een redder in nood geworden die kon steken met het bekwame gebruik van de Panther-3 en ook gevaarlijk was voor de Tiger-3, die zwaarder is, maar beter beschermd.
  Elizaveta vuurde een 100 millimeter kanon af, doorboorde de Duitse "Panther" -2 en kirde:
  - Als een politicus een jakhals is die naar de macht streeft, dan is een volleerd dictator een tijger, maar beiden kleden zich nog steeds het liefst in schaapskleren als wolven!
  Ekaterina vuurde op zijn beurt ook op de vijand en gorgelde:
  - Er is geen politicus met een pure ziel, maar ze ontmoeten lege zakken, waaruit ze alleen een varken kunnen halen!
  Elena vuurde ook haar kanon af toen het haar beurt was en merkte op, terwijl ze haar blote hiel op het harnas verwijderde:
  - Een lege zak kan met geld worden gevuld, alleen zaagselkrullen van de valse beloften van politici worden in een leeg hoofd gestopt!
  Euphrosinia loste op zijn beurt ook een schot. Drogen stond in een hinderlaag en het was handig om te vuren. Toen zei ze:
  - Als je zaagsel in je hoofd hebt, dan ben je een complete stronk, waarvan elke dag spaanders worden verwijderd en die niet lui is!
  De meisjes hier dartelen grondig en toonden hun geduld. En hun drogen werkte prima.
  Maar toch moest ik toegeven. De Duitsers bewogen en trokken naar voren. En de krachten leken te ongelijk. En niet alleen leek. De nazi's gebruikten troepen uit heel Europa en de voormalige Sovjetrepublieken. Onder andere vochten de satellieten ook mee. Waaronder Spanje en Portugal, die ten koste van de USSR nieuwe koloniën wilden krijgen. En het werd echt een enorm probleem.
  Al lijken deze landen klein. Al heeft Portugal ook koloniën.
  De fascisten trekken nu zuidwaarts en hebben succes na succes.
  De Tiger-4 wordt nu getest in een nieuwe, meer geavanceerde modificatie met een motor van 1800 pk. En dit, met een gewicht van zeventig ton, geeft de nazi-machine goede rijprestaties.
  Gerda schiet zeer nauwkeurig met haar dodelijk wapen, met haar blote tenen en brult:
  - De politicus werd ook uit een vrouw geboren, maar zijn echte moeder is een leugen, en zijn vader is een duivel die beweert Goddelijke eer te bewijzen!
  Ze vuurde uit het kanon met de hulp van haar blote tenen en Charlotte, agressief koerend:
  - De oorlog is vrouwelijk, en roeit veel mensen uit, want het heeft een politicus - een echtgenoot - een freak!
  
  Na haar, Christina ontslagen, zijn dit meisjes met goudrood haar, opmerkend:
  - De oorlog heeft een onvrouwelijk gezicht, de politicus die het ontketende heeft een leugenachtige mok!
  Magda vuurde ook één voor één uit het kanon, wat ze deed in de automatische modus - tien schoten per minuut en merkte op:
  - De vos is gemeen van ziel, maar mooi van schild, en de politicus ziet eruit als een stuk stront, en de ziel is als een scrotum!
  De nazi's trokken rond de Dnjepr. En ze slaagden erin om Orel bijna onmiddellijk in te nemen en in te breken in de Donbass.
  Stalin raakte in paniek... Maar tot nu toe kon hij niets doen. In veldslagen, terwijl de Duitse technologie sterker was, en de nazi's hun straalvliegtuigen verbeterden.
  Albina en Alvina overtroffen elk in korte tijd meer dan vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen en ontvingen elk het Ridderkruis van het Ridderkruis en zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten!
  Albina, die verschillende Sovjet-vliegtuigen in één klap afsneed, kirde:
  - De vos is een klein dier, maar bedwingt grote dieren met ezelintelligentie met vleierij en pretentie!
  Alvina sneed met haar blote tenen af, een andere Sovjet Jak, gevolgd door een LA-7 en een PE-2 piepte:
  - De vos is niet het grootste roofdier, maar als je kippenhersenen hebt, zal hij het beest opslokken met de klap van een olifant en bullish kracht!
  Ja, tegen zo'n meisje kan de luchtmacht van Rusland niet worden weerstaan. Dit zijn gewoon kapitale duivels, de hoogste klasse van de oorlog. En de nazi's zetten Rusland echt onder druk.
  Gertrude en Eva vliegen op een diskette. Twee meisjes gebruiken de laminaire straal van een vliegende schotel. En met hoge snelheid rammen ze Sovjetvliegtuigen. En op een lage vlucht kun je met een laminaire jet een batterij, of zelfs een tank, de grond in drijven. Of meerdere tanks.
  Gertrude, die Sovjetauto's verplettert, merkt op:
  - In de oorlog wil je naar nachtegaaltrillers luisteren, maar alleen het gekras van kraaien, het gehuil van een uil en in het beste geval het gerommel van een koekoek dat ze je vandaag niet zullen doden, bereiken je oor!
  Eva, sloeg nog een pion uit, en bracht toen de diskettejaren door om de batterij in de grond te deuken en piepte:
  - Door zijn stem aan de haan te geven, zal de kiezer zelf zeker naar beneden gaan en zijn reet draaien!
  Gertrude was het hiermee eens:
  - Zeg het liever niet!
  Eva voegde er logischerwijs aan toe:
  - Politicus-haan luidruchtig, maar in zijn toespraken hoor je de noten van de rede en de nachtegaal van de waarheid niet!
  Gertrude stemde toe en duwde een paar Sovjettanks de grond in met een laminaire jet:
  - De haan ook, zoals de adelaar uit het geslacht van vogels, maar pikt allereerst kiezers met het denken van een kip!
  De druk van de nazi's nam toe...
  De gevechten ontvouwden zich voor Koersk.
  De Duitsers proberen door te breken naar Voronezh. Koersk wordt aangevallen met grote troepen. Maar de dappere vier meisjes stonden hen in de weg.
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat naar de nazi's en zong:
  - Dat klopt...
  Zoya lanceerde een geschenk van de dood met haar blote hiel en voegde eraan toe:
  - Vijand...
  Augustinus bezweek voor iets destructiefs en piepte:
  - Denkt...
  Svetlana gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Wat...
  Natasha gooide met haar blote voeten een paar citroenen en riep:
  - Russisch...
  Zoya bezweek ook aan iets energiek en dodelijks, piepend:
  - Beheerd...
  Augustinus lanceerde de dodelijke, mompelend:
  - Vijand....
  Svetlana bezweek opnieuw voor de destructieve en vyaknula:
  - Pauze!
  Natasha draaide zich om en piepte:
  - WHO...
  Zoya vuurde ook op de zwarte buitenlanders die de nazi's rekruteerden en piepte:
  - Durf!
  Augustinus sprak met kracht en woede:
  - Dat...
  Svetlana bezweek met de grijns van een panter:
  - IN...
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en gilde:
  - Gevecht...
  Zoya gooide het geschenk van de dood met haar blote vingers en mompelde:
  - Aanvallen!
  Augustinus viel in en mompelde:
  - Vijanden...
  Svetlana gaf een bos granaten met haar blote zolen, en hoe ze uit volle borst schreeuwt:
  - We zullen...
  Natasha nagelde de uitbarsting en siste:
  - Woest...
  Zoya onderbrak de nazi's en piepte:
  - Verslaan!
  Augustinus vuurde opnieuw en schreeuwde:
  - Woest...
  Svetlana piepte terwijl ze vuurde:
  - Verslaan!
  Natasha gooide opnieuw een granaat met haar sierlijke, blote voet, tjilp:
  - We zullen de nazi's vernietigen!
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Het toekomstige pad naar het communisme!
  En gooide een citroen met haar blote tenen.
  Augustine nam en verspreidde de lijnen, en haar blote benen vlogen met vernietiging langs de Fritz:
  - We zullen de tegenstanders splitsen!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote hiel, een bos granaten, en piepte:
  Laten we de fascisten verpletteren!
  En het viertal bleef schieten en granaten gooien. De Duitse E-75 was in beweging. Een machine met een 128 mm kanon. En schiet zichzelf neer.
  En de meisjes gooiden granaten. Ondermijnde de nazi's. En ze schoten terug. Ze klommen naar voren. De tanks rollen weer. Verplaatst de nieuwste Duitse "Leopard" -1. Een zeer mobiele auto.
  Maar zijn meisjes namen het over en sloegen hem knock-out. Ze scheurden een mobiele machine met een gasturbinemotor aan stukken. En ze bliezen haar aan stukken.
  Natasha merkte lachend op:
  We vechten geweldig!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Heel cool!
  Augustinus merkte wijselijk op:
  - We zullen winnen!
  En ze lanceerde met haar blote voet een antitankgranaat. Sterke meid. En ze heeft zoveel verstand.
  Svetlana lanceerde ook een doodsgeschenk met haar tenen van haar blote voet en raakte de vijand. Een zeer agressieve meid, met ogen in de kleur van korenbloemen. Ze heeft zo'n humor, en een passage van kracht!
  Natasha draaide zich om en grijnsde:
  - Voor heilig Rusland!
  Zoya schoot heel actief en grijnsde, waarbij ze pareltanden liet zien:
  - Ik ben een krijger van dat niveau die niet vervaagt!
  Augustinus schoot ook. Maaide de nazi's neer en gorgelde:
  "Ik ben een krijger met grote ambitie!"
  En ze ontblootte haar parelwitte tanden!
  Svetlana bevestigde:
  - Zeer grote ambities!
  De meisjes vechten al heel lang. En natuurlijk slaagden ze in militaire arbeid. Het zijn absoluut prachtige schoonheden. Uitstekende geest. En ze schieten eersteklas.
  Elizaveta en haar bemanning op de SU-100 vechten ook heel wanhopig en heel dapper.
  Elizabeth vuurde ook een 100 millimeter pistool af, met haar blote tenen en getjilp, haar tanden ontbloot:
  - De politicus kent als zijn broekzak trucjes om kiezers te misleiden, maar kent begrippen als maat en geweten totaal niet!
  Ekaterina merkte heel agressief op, rakelings op de vijanden schietend en schreeuwend:
  - De politicus heeft met zijn wijsvinger de belangrijkste vinger, maar hij kan er alleen maar problemen mee porren, en je kunt met je tong geen barsten likken van onvervulde verkiezingsbeloften!
  Elena merkte zeer agressief op en sloeg tegenstanders met een blote hiel:
  - De politicus is volledig analfabeet op het gebied van schepping, maar kent alle excuses voor mislukkingen uit het hoofd!
  Euphrosinia merkte ook op, schietend en gebruikend de blote vingers van gebeitelde benen:
  - In de politiek, zoals bij schaken, zijn er sterke en zwakke zetten, maar er zijn geen duidelijke regels voor elk stuk, en wie de volgorde van zetten overtreedt, krijgt een voordeel!
  De vrouwelijke krijgers vechten met de overmacht van de nazi's als titanen van de rode Olympus. En ze tonen kolossale kracht moed en heldhaftigheid. En toch zingen ze nog steeds.
  Koersk was in staat om de aanval van de nazi's enigszins tegen te houden ... Daar vechten de krijgers en de beroemde vier op die manier. Ze begroeven net de pionier Seryozhka, die aan stukken werd gescheurd, en zeiden in koor:
  - Dappere soldaten sterven niet, want de geest kan niet worden gedood, de politici die de oorlog hebben ontketend leven niet, want als een wandelend lijk een zwijnen is, is het niet eens vegetatie!
  Daarna nog een gevecht en felle gevechten van moedige meisjes.
  Natasha gooide een citroen met haar blote voet en zong:
  - Vanuit de lucht...
  Zoya gooide ook een granaat met haar blote vingers en zei:
  - Sterretje...
  Augustinus lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en zong:
  - Helder...
  Svetlana gooide ook een granaat, met de hulp van een blote voet, en gaf uit:
  - Kristallijn!
  Natasha draaide zich om en siste:
  - Ik tegen jou...
  Zoya lanceerde het geschenk van de dood met haar blote vingers, sissend:
  - Liedje...
  Augustinus bezweek met haar blote hiel, wat de dood brengt en piepte:
  - Ik zal zingen...
  Natashka vervolgde, agressief zingend:
  - Over....
  Zoya gooide een explosief pakket met haar blote voet, verstrooide de nazi's en piepte:
  - Oorspronkelijk...
  Augustina gaf een bos granaten met haar blote hiel, deelde uit:
  -Stalin!
  De Duitsers kwamen vast te zitten in de strijd om de onneembare vestingstad Koersk, maar wisten de stad volledig te omsingelen. En ze schoten op hem met gemotoriseerde kanonnen "Shturmlev" en "Sturmmaus". De kracht van de nazi's is groot.
  Maar zelfs kleine kinderen vochten tegen de nazi's. Jongens en meisjes gooiden geïmproviseerde explosievenpakketten naar Duitse tanks, zelfrijdende kanonnen en infanterie.
  De pioniers vochten zeer moedig. Ze wisten wat fascistische gevangenschap betekende.
  Zo viel het meisje Marinka in de klauwen van de nazi's. Ze smeerden haar blote voeten in met olie en plaatsten haar bij de vuurpot. Vlamtongen likten bijna de blote, geharde hakken van het meisje van het lange lopen op blote voeten. De marteling duurde ongeveer vijftien minuten, totdat de zolen bedekt waren met blaren. Toen werden de blote voeten van het meisje losgemaakt. En weer stelden ze vragen. Ze sloegen me met rubberen slangen op mijn naakte lichaam.
  Toen passeerden ze de stroom... Marinka werd tijdens het verhoor tot tien keer bewustzijnsverlies gemarteld. En toen lieten ze haar rusten. Toen de blote voeten een beetje zenuwachtig waren, werden ze opnieuw met olie ingesmeerd en werd de vuurpot weer omhoog gebracht. Dergelijke martelingen kunnen vele malen worden herhaald. En martelen met stroom, en zweep met rubberen slangen.
  Marinka werd zes maanden lang gemarteld. Tot ze blind werd en grijs werd van de marteling. Daarna begroeven ze haar levend in de grond. Heb niet eens een kogel verspild.
  Pionier Vasya, de nazi's sloegen met gloeiende draad op zijn naakte lichaam.
  Daarna werden blote hakken verbrand met gloeiend hete ijzeren strips. De jongen kon niet tegen schreeuwen, maar verraadde zijn kameraden nog steeds niet.
  De nazi's losten hem levend op in zoutzuur. En dit is een verschrikkelijke pijn.
  Deze Fritzes zijn zulke monsters... Het Komsomol-lid werd gemarteld met een strijkijzer. Daarna hingen ze het aan een rek, tilden het op en gooiden het neer. Toen begonnen ze te branden met een gloeiend hete koevoet. Met een pincet zijn de borsten eruit getrokken. Daarna werd de neus letterlijk afgescheurd met een gloeiend hete tang.
  Het meisje werd doodgemarteld... Ze braken al haar vingers en haar been. Een ander lid van Komsomol, Anna, werd gespietst. En toen ze stierf, brandden ze met fakkels.
  Kortom, de nazi's spotten zo goed als ze konden en zoals ze wilden. Ze martelden en martelden iedereen.
  Natasha en haar team vochten nog steeds in de omsingeling. De meisjes gebruikten hun blote, sierlijke benen in de strijd en gooiden granaten. Ze vochten tegen de overmacht van de Fritz. Ze hielden zichzelf heel moedig en waren niet van plan zich terug te trekken.
  . HOOFDSTUK 3
  De vroege herfst was droog en warm. De nazi's braken door in het zuiden en probeerden rond te komen. In technische termen is hun strijdkrachten veel sterker. En dit is een duidelijk pluspunt voor de nazi's. De beste en takni en vliegtuigen en zo. En disco's zijn erg dodelijk.
  En daar profiteren de Duitsers van. Ze hebben nog steeds één leider - de onverwijderbare Führer! En dit heeft voordelen. En er zijn ook hele mooie en stoere vrouwelijke krijgers, wat een voordeel geeft.
  Gerda, Charlotte, Christina en Magda rijden op een U-klasse tank E-100. Dit voertuig is compacter, voor vier bemanningsleden. En zijn wapens zijn een straalbommenwerper en een universeel 88 millimeter kanon 100 EL - een tankvernietiger.
  Krijgers gaan en fluiten voor zichzelf.
  Gerda vuurt een lang kanon af. Ponst van een afstand in de zijkant T-34-85 en tjilpt:
  - We zullen ons hart geven voor het moederland,
  En we frituren Stalin en eten hem op!
  Charlotte vuurde haar raketwerper af. Ze bedekte de Sovjetbunker en piepte:
  - We zijn onoverwinnelijk!
  Christina nam het aan en gromde, terwijl ze de trekker overhaalde met haar blote hiel:
  - We krijgen het in beide!
  Dolbanula en treffend en Magda. Vernietigde de Sovjet-gemotoriseerde kanonnen SU-152. En ze kirde:
  - Er zal tijd zijn, de overwinning zal komen!
  Gerda gilde terwijl ze vuurde:
  - Niemand kan ons stoppen!
  Charlotte bevestigde:
  - Maar Pasarán!
  Het roodharige beest ging met Gerda de hele Eerste Wereldoorlog door, beginnend vanuit Polen en eindigend met dit mei-offensief, inclusief de aanval op Smolensk en andere rotondemanoeuvres. De roodharige duivel heeft veel gezien.
  En klaar om te vechten tot het einde!
  Christina schiet ook, en ontblootte haar tanden. Haar haar is goudrood. In oorlog worden meisjes niet ouder, en misschien zelfs jonger! Ze zijn zo fel en liefdevol. Ze laten hun tanden zien.
  En geen enkel gaatje in de tanden.
  Magda heeft haar in de kleur van bladgoud. En ook actief grijnzend. Cool meisje. Ze heeft zo'n agressieve gratie en energie van duizend paarden.
  Gerda, een meisje met wit haar, schiet en lacht:
  - Er is veel goeds en lelijks in de wereld ... Maar verdomme, hoe lang heeft deze oorlog geduurd!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En eigenlijk duurt de tweede wereldoorlog te lang. Alle gevechten, en gevechten... Het is echt vermoeiend!
  Christina bewoog haar blote voet langs het harnas en gilde:
  - Maar Groot-Brittannië is nog steeds niet verslagen!
  Magda schoot op de Russen en gromde:
  - Een moet worden verslagen! Dit is ons credo!
  siste Gerda, schietend op de Russen, haar ivoren tanden ontbloot:
  - We hebben een overwinning nodig!
  Geneukt en Charlotte, brulde:
  - Eén voor allen, we komen niet op voor de prijs!
  Christina het roodharige en gouden beest gilde:
  - Niet! Laten we niet staan!
  Magda smakte met haar scharlaken lippen en tjilp:
  - Wij gaan niet naar de winkel voor de prijs!
  En de goudharige harpij vuurde.
  Gerda raakte ook de Russische tanks. Raakte de auto en riep:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  Charlotte voegde eraan toe, meezingend:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Christina ondersteunde de songimpuls:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen!
  Magda vervolgde met zingende stem:
  - En we zullen alle communisten in de hersenen geven!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar. Ze hebben over het algemeen een goede bak. Alleen van een afstand is het moeilijk om door de IS-4 in het voorhoofd te breken. Toch 250 mm dikke frontale bepantsering. Maar de Duitsers hebben tenslotte een moeilijk projectiel, maar dan met een uraniumkern. En er zijn veel zwarten in het leger. Die vechten met waanzinnige woede. En niet iedereen kan met hen concurreren.
  Meisjes zijn gewend om op blote voeten te vechten. Zelfs in Polen droegen ze maar één bikini en blootsvoets.
  Wanneer de blote zool in contact komt met de grond, verjongt deze. Misschien is dat de reden waarom meisjes niet ouder worden! Hoewel de tijd dringt! Warriors, laten we zeggen heel heldhaftig.
  Ze hebben zoveel prestaties geleverd, maar ze vechten als gewone soldaten. En altijd alleen in bikini, en op blote voeten. In de winter vinden ze het zelfs prettig om met blote voeten op sneeuwbanken te slaan.
  Gerda schiet en zingt:
  We gaan door vuur en water!
  Charlotte vuurde met haar bommenwerper op de Russen en zei:
  - Glorie aan het Pruisische volk!
  Christina schoot ook en piepte:
  We zullen de planeet regeren!
  Magda genageld en bevestigd:
  - Dat doen we zeker!
  Gerda raakte het projectiel weer en piepte:
  "Zelfs napalm houdt ons niet tegen!"
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En zelfs de atoombom, waar we niet bang voor zijn!
  Christina zweeg en antwoordde:
  - De Amerikanen zijn er niet in geslaagd een atoombom te maken! Het is een bluf!
  Magda riep uit volle borst uit:
  - De wereld kan niet ontsnappen aan de nieuwe Duitse orde!
  De Duitsers rukten in september vanuit het zuiden op rond Koersk. Hun tankcolonnes zijn sterk en er zijn veel infanterie geworven in Afrika en de Arabische landen. Fritz worden genomen door het nummer.
  Bovendien was Duitsland bewapend met discotheken die onkwetsbaar waren voor handvuurwapens.
  Twee meisjes Albina en Alvina vliegen naar zichzelf op zo'n vliegende schotel. Ze zijn onkwetsbaar dankzij de sterke laminaire straal. Maar ze kunnen niet alleen schieten. Maar dankzij de kolossale snelheid kunnen ze Sovjetvliegtuigen inhalen en rammen.
  Albina, haar diskette bukkend, merkte op:
  - IJzertechnologie, zeker nodig en zeer nuttig!
  Alvina giechelde, ontblootte haar tanden en siste:
  - Maar alles wordt bepaald door de geest!
  Albina zei:
  - Het meest dat geen van beide is precies de vechtlust!
  Beide meisjes zijn blond en in bikini. Heel mooi en blootsvoets. Als een krijger geen schoenen heeft, heeft ze geluk. Nu zijn de meisjes zo kleurrijk en prachtig.
  En voordat ze gaan vechten, zullen de schoonheden zeker werken met de tong met mannelijke perfectie. Het is zo fijn en geeft energie. Warrior-vrouwen drinken graag uit een magisch vat. Dit is een waar feest van het vlees voor hen.
  Zo goed zijn de meiden.
  Alvina schoot twee Sovjet nieuwste propeller Yak-15's neer en tweette:
  - Glorieus onze jacht!
  Albina bevestigde het rammen en gaf uit:
  En het zal nooit de laatste zijn!
  Alvina haalde nog drie Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en piepte:
  - Denk je dat God van Duitsland houdt?
  Albina schudde twijfelend haar hoofd.
  - Blijkbaar niet zo veel!
  Alvina giechelde en vroeg opnieuw:
  - Waarom denk je dat?
  Albina ramde twee Sovjet-auto's en piepte:
  De oorlog duurt te lang!
  Alvina merkte logisch op:
  - Maar we komen!
  Albina grijnsde en gilde:
  - Dus de overwinning zal komen!
  Alvina schoot vier Sovjet-vliegtuigen tegelijk neer, met een gedurfde manoeuvre en piepte:
  - Het komt zeker!
  Albina vond het nodig om eraan te herinneren:
  - Na Stalingrad verliep de oorlog niet volgens de regels ...
  Alvin was het hiermee eens:
  - Het is absoluut tegen de regels!
  Albina piepte geërgerd:
  - We begonnen te verliezen!
  Alvina piepte geïrriteerd:
  - Zeker!
  Albina ramde nog een aantal Sovjet-voertuigen en piepte:
  - Is dat geen probleem voor ons?
  Alvina schoot een paar Russische straaljagers neer en flapte eruit:
  We dachten dat de situatie hopeloos was!
  Albina grijnsde vleesetend en siste:
  - Wat zien we nu?
  Alvina twitterde vol zelfvertrouwen:
  - Iets onwrikbaar en uniek!
  Albina flitste met haar parelwitte tanden en antwoordde:
  - Het feit dat het Derde Rijk wint!
  Alvina haalde nog een paar Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en bracht:
  - Moet echt winnen!
  De meisjes grijnsden. Ooit werkten ze, en officieel in een soldatenbordeel. Veel mannen gingen door zichzelf heen, en niet alleen het blanke ras. En ze vonden het geweldig. Nou, wat is dat prettig voor de lichamen. Maar toen kwamen de hoeren onder Sovjetaanval. Ze werden gevangen genomen. De lekkernijen dachten dat ze verkracht zouden worden. En hier is de duivel twee!
  Ze lieten de hoeren loopgraven en loopgraven graven. En de vroegere nachtfeeën vonden het niet zo leuk. Zo konden ze allemaal ontsnappen. Ze verleidden de schildwachten.
  En ze zwoeren wraak op de Russen.
  En ze vochten tegen Rusland. Dit zijn de verdomde...
  Albina dumpte nog een aantal Russische auto's en mompelde:
  - Je kunt nog steeds met mannen leven!
  Alvina was het hier snel mee eens:
  - Het is niet eens mogelijk, maar het is noodzakelijk!
  Albina ontblootte haar tanden en antwoordde:
  - Maar toch... Het is lief om te doden.
  En de meisjes schoten nog vijf Sovjet-auto's neer met de beweging van een diskette.
  Alvina giechelde en zei:
  - En wanneer is het bitter?
  Albina sloeg nog zes auto's omver en antwoordde:
  - Ik trouw na de overwinning! En bevallen van tien kinderen!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  En ze zongen;
  Wij zijn de ridders van het geloof van het fascisme,
  Laten we de strijders van het communisme tot stof vegen!
  En hoe ze lachen terwijl ze hun witte bergtoppen wiegen.
  De nazi's konden Koersk omzeilen en Belgorod innemen. Er was ook een bedreiging voor Leningrad. De situatie is over het algemeen kritiek. Hoewel niet catastrofaal. Maar de USSR had niet al te veel reserves meer. En het is niet bekend hoe lang Rusland het zal kunnen volhouden. Ja, en de Duitsers zijn bloedend en uitgeput.
  Maar de moffen hebben vier meisjes en zulke windhonden.
  Gerda vuurde haar kanon af en raakte de IS-4 in de bodem van de romp, en piepte terwijl ze met haar saffieren ogen knipperde:
  - Nee, God houdt tenslotte van Duitsland! We gaan zeker winnen!
  Charlotte was het hier meteen mee eens:
  - We kunnen niet verliezen! We gaan binnenkort naar Kalinin en Moskou ligt op een steenworp afstand!
  Christina ontblootte haar parelwitte tang en gilde:
  - Laten we daarheen gaan, er is tijd voor Vladivostok!
  Magda merkte met spijt op:
  - En de Japanners zijn al verslagen. Dit is zeer ernstig, we hebben een belangrijke bondgenoot verloren.
  Gerda sloeg een nieuwe Sovjettank uit en piepte:
  - We kunnen wel zonder ze!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Als de baby lacht, komt misschien alles goed!
  Christina deelde op rijm uit:
  - Een nijlpaard barstte uit een glimlach!
  Magda steunde haar:
  - Het meisje heeft een erg gulzige mond!
  En de krijgers namen het aan en barstten in lachen uit. Ze hebben sprankelende energie, zou je kunnen zeggen, en in overvloed!
  Gerda vuurde opnieuw op de Sovjet-voertuigen en schreeuwde:
  - De volgende eeuw zal van ons zijn!
  Charlotte stemde ook in en bevestigde:
  - Er zullen vluchten naar de ruimte zijn!
  Christina bevestigde dit meteen:
  - Laten we de ruimte in vliegen!
  Magda vuurde uit een bommenwerper en gaf uit:
  - Zittend in een sterrenvliegtuig!
  Gerda stak haar tong uit en piepte:
  - In de nieuwe eeuw zal het rijk van het Derde Rijk regeren!
  Charlotte bevestigde met een agressieve grijns:
  - En de vierde ook.
  Daarna draaide de schoonheid de Sovjet-tank opnieuw om.
  Christina, deze duivelse krijger, sprankelend met parelwitte tanden, piepte:
  - Ja, laat er een nieuwe bestelling komen! En glorie aan het Grote Rijk!
  Magda bevestigde met uitzinnige woede:
  - Glorie aan het rijk!
  Gerda schoot opnieuw en zei:
  - Ook eer aan ons!
  En blijkbaar snapte het meisje het.
  Gvozdanula en Charlotte. En heel toepasselijk. Ik doorboorde een Sovjet tank recht in de zijkant. Toen piepte ze:
  - We vechten voor een nieuwe bestelling!
  Magda, die tegenstanders vuurde en sloeg, bevestigde:
  - En zonder enige twijfel zullen we het bereiken!
  Gerda nagelde weer, en heel treffend, en gaf uit:
  - We gaan met een ruime marge scoren!
  En ze schitterde met saffier en zeer heldere ogen.
  Charlotte vuurde ook, raakte de Russische auto en riep: dit is een duivelin met oranje haar:
  - Alles zal gewoon aerobatics zijn!
  Magda vuurde ook met uitzinnige woede. Ze sloeg de T-44 kapot en piepte:
  - En de toekomstige bemanning!
  Hier hadden de meisjes echter problemen. De IS-9 verscheen. De auto is erg groot. En ze heeft een 152 millimeter kanon met een lange loop. Misschien een Duitser om door te breken.
  Gerda kneep haar ogen tot spleetjes en vroeg Charlotte:
  - Kun je het afdekken met een bommenwerper?
  De roodharige antwoordde:
  - Natuurlijk is er een kans ... Maar de nauwkeurigheid van de bommenwerper is onvoldoende!
  Christina stelde hartstochtelijk voor:
  - Mag ik mijn 88-grafiekpapier uitproberen?
  Gerda merkte sceptisch op:
  - Deze IS-9 heeft een frontale bepantsering van 400 mm op een grote helling. Je kunt hem niet nemen!
  Charlotte grijnsde en merkte op:
  -Verdorie! En ik dacht dat de Russen niet zo'n tank hadden! Alleen geruchten!
  Magda zei:
  Ik dacht ook dat het een bug was! Maar we zien dat dit niet het geval is! En de loop van de Rus is zo lang!
  Gerda zong, met haar blote hiel op de gepantserde vloer tikken:
  We zullen vechten zonder angst!
  Charlotte bevestigde de houding van haar partner:
  - We zullen geen stap terug doen!
  Christina stelde voor:
  - En wat als je een Sovjet-tank uitschakelt met een nauwkeurige slag van een granaat in het vat?
  Gerda twijfelde:
  - Kun je dat, op grote afstand?
  Christina bevestigde:
  - Als je de vlam van een aansteker naar mijn blote zolen brengt, dan kan ik heel goed slaan!
  In plaats van te antwoorden klikte Gerda op haar aansteker. Christina draaide haar blote voet en haar blote, licht verharde hiel glom in het licht van de vlammen.
  Gerda bracht vuur op de zool van het meisje. Er was een brandlucht. Zeer aangename geur, zoals gegrilde shish kebab.
  Christina fluisterde:
  - En naar de tweede hiel!
  Toen stak Magda het vuur aan. Beide tongen van vlammen likten nu de blote zolen van een heel mooi en roodharig meisje.
  Toen gilde Charlotte en ontblootte haar borsten. Zonder enige ceremonie nam ze het aan en drukte met haar scharlaken tepel op de joystickknop. Het pistool ging automatisch af.
  De granaat vloog vanzelf en kwam terecht in de loop van een indrukwekkende Sovjet-machine.
  Als een gigantische olifant die een lange slurf afsnijdt. Na een verpletterende slag te hebben gekregen, stopte de Sovjettank de beweging. Het was alsof er een zwaard uit zijn handen was geslagen.
  Die gelukkige hoeren!
  Charlotte zong vrolijk grijnzend:
  - Alleen angst zal ons vrienden geven! Alleen pijn motiveert je om te werken!
  Gerda voegde er enthousiast aan toe:
  - Ik wil meer en meer je stomme gezichten verpletteren!
  De krijgers van het Derde Rijk leken erg blij te zijn!
  En de IS-9-tank ging, net als de IS-7, niet in serie, het was erg duur en moeilijk om voertuigen te maken.
  Maar op de SU-100 vecht de bemanning van Elizaveta dapper. Het meisje schiet met haar blote tenen en zegt:
  - Het gezicht van de politicus is slecht, onder een goed masker, zijn uiterlijke spraak is slim en zoet, maar het zuurdesem van waanzin!
  Catherine merkte op, met zeer goed gericht vuur op de vijand, met haar blote tenen:
  - Een politicus is een vrijwillige gek van wiens waanzin de kiezers die nog niet gek zijn, lijden!
  Elena vuurde ook met behulp van haar blote tenen en merkte met een vixenglimlach op:
  - Waanzin is geen virus, maar er is niets besmettelijker dan de waanzin van politici!
  Euphrosinia pakte het ook en sloeg het met de hulp van een blote, gebeitelde voet naar de vijand en piepte:
  - Als je teleurgesteld wilt worden, stem dan op een politicus die charme brengt!
  De meisjes op de SU-100 vechten heel goed. En ze schieten met fenomenale nauwkeurigheid.
  Elizabeth, die weer vuurde en haar blote hiel duwde, merkte op:
  - Een kogel gemaakt van lood is zwaar en zacht, een ketting gesmeed van goud is sterker dan titanium, dus het ontmoedigt de wens om het te scheuren, en een gouden kogel is dodelijker dan lood, omdat het onmogelijk maakt om te voorkomen dat je geraakt wordt!
  Ekaterina gaf ook een pak slaag, waarbij ze de lange en lenige tenen van haar blote voeten gebruikte, en merkte op:
  - Als een musketkogel uit lood wordt gegoten, wat voor soort stront wordt er dan gevormd van een politicus of een morele moordenaar?!
  Elena vuurde ook heel nauwkeurig en merkte met een wilde glimlach op, waarbij ze de "Panther" -3 brak:
  - Het grootste verlangen onder de mensen zal de Kerstman op de troon ontvangen, maar vaker krijgt Baba Yaga, de kannibaal of de slang Gorynych zonder koning in zijn hoofd het!
  Euphrosinia nam het ook en loste op haar beurt een schot met haar blote tenen en gaf uit:
  - Mensen willen de kerstman met een bodemloze zak op de troon, maar ze krijgen ofwel een kat in een zak of een wolf in schaapskleren!
  De meiden toonden een zeer goede strijd... maar de nazi's blijven langs de Don doorbreken. En omzeilde de Sovjet-troepen vanuit het zuiden. Voroshilovgrad is al gevallen.
  En in Krasnodon weer de nazi's. En toen de jonge bewakers daar werden doodgeschoten.
  En weer zien mensen de Duitsers, en de nachtmerrie keerde terug ... Verschillende mensen werden gevangengenomen in Krasnodon. De mannen werden onmiddellijk geëxecuteerd. En ze besloten om twee Komsomol-leden en een jongen Andreika te kwellen.
  Laat er goede marteling zijn.
  Een jongen van een jaar of twaalf werd eerst gegeseld. Eerst met een zweep, dan met een draad. Toen pakten ze het en legden het op het rek. Ze verdraaiden de gewrichten van de pionier en begonnen zijn blote hielen te verbranden met een gloeiend hete staaf. Toen werd er ook ijzer, gloeiend van hitte, op de blote borst van de jongen aangebracht. Ze martelden de pionier goed.
  De vrouw van de beul martelde de knappe jongen met plezier, terwijl ze heel wijs opmerkte:
  - De politicus aanvaardt de pijn van de kiezers graag moreel, maar hij zal een echte sadist worden, omdat hij niet figuurlijk de macht heeft gekregen!
  Haar partner Stella bevestigde met een glimlach en brak de rib van de jongen met een gloeiend hete tang:
  - De wreedste beul, die met een tang de botten van het slachtoffer breekt, is in sadisme niet te vergelijken met een politicus die met zijn tong de hersens van de kiezer verdraait!
  En de meisjes barstten in lachen uit met een zeer verheugde blik...
  De tenen van de jongen waren gebroken met een rode tang van de hitte. Daarna werden de ribben geplet. En dat deden ze heel wreed. Krijgers wat te zeggen dieren.
  Ilsa merkte met ontblote tanden op dat ze witter was dan sneeuw:
  - Het is beter en humaner om een beul te zijn en hoofden af te hakken met een bijl dan een politicus die zijn mond opent en giftig speeksel op zijn hersenen druppelt!
  Stella bevestigde dit zelfverzekerd en stampte met haar blote voeten op de stenen, koude vloer:
  - De beul doet zijn plicht en werkt voor een matige vergoeding, de politicus werkt alleen met zijn tong, is de kiezer verschuldigde beloften en scheurt drie huiden af voor geen gebroken cent waard!
  De meisjes martelen de ongelukkige jongen.
  En de Sovjetpiloten vechten in de lucht en tonen hun moed en onbuigzame heldenmoed.
  Anastasia Witchakov schoot een Duits vliegtuig neer en gaf uit:
  - Het is niet winstgevend voor een soldaat om zich terug te trekken in de strijd - ze zullen hem in de rug schieten, er is geen reden voor de kiezer om te stemmen bij de verkiezingen, ze zullen hem in de nieren slaan!
  Akulina Orlova sneed ook de Duitse auto af en piepte, knipogend naar haar vrienden, ook al zien ze haar niet in de LA-7-jager:
  - In de politiek een complete menagerie: wolven, varkens, vossen, jakhalzen, ezels, soms zelfs af en toe leeuwen, maar mensen zijn zelfs een man, en zelfs een baard en met een zak geschenken!
  Mirabela Magnetic, die de nazi-machine afsneed, haar tanden ontblootte, kirde met een glimlach:
  - De grootste bedrieger dictator op de troon, hij speelt zelfs een beetje vals in straf, maar in een goede daad trekt hij volle schoenen aan!
  De meisjes verpletteren de nazi's in de lucht. Maar helaas, de nazi's bestormen Voronezh al en het lijkt erop dat ze niet kunnen worden tegengehouden.
  Natasha vecht in Koersk en merkt geestig op, vechtend als een terminator:
  - Om te geloven dat de Bijbel het woord van God is, is het alsof je een mierenhoop beschouwt die gelijk is aan de piramide van Cheops, een verre gelijkenis van vorm, en volledig niet overtuigende inhoud, elke mier stelt zich een farao voor, alleen onder een slavenjuk, en niet een troon!
  De meisjes barstten in lachen uit na deze woorden. En deden hun beha uit. Ze begon elkaars borsten te douchen met scharlaken tepels met kussen. Omdat het zo mooi en geweldig is. Het zijn echte krijgers.
  Natasha zei resoluut:
  De Bijbel is zeker een sprookje!
  Augustinus merkte logisch op:
  - Het is niet nodig om openbaringen aan God te geven, via een Joods sprookje! Mijn persoonlijke God is de Almachtige Staf! Voor de glorie van de Allerhoogste Familie zullen we vechten!
  En alle vier de meisjes riepen terwijl ze hun blote voeten omhoog gooiden:
  - Glorie aan het grote Rusland!
  Sinds de blokkade van Koersk voortduurde, leden de vier meisjes aan koude en honger, net als de overblijfselen van het Sovjet-garnizoen. Daarom is er niets verrassends aan het feit dat de meisjes een bevel hebben gekregen om de omsingeling te verlaten.
  Van hen zijn ze in niets anders dan korte broeken, gebruind, blootsvoets, gaan voor een doorbraak.
  Ze rennen naar zichzelf en maken enkele schoten, omdat cartridges moeten worden bewaard.
  En de nazi's brachten letterlijk een hele vuurkolom op hen neer. Maar de meisjes zijn niet zonder reden alleen in dunne slipjes. Kogels pakken ze daarom niet. En ze haasten zich, absoluut onkwetsbaar. En blote voeten beschermen meisjes ook perfect in de strijd.
  Natasha schoot, sloeg de fascist neer en brulde:
  Stalin is bij ons!
  Zoya vuurde ook, gooide een fragment van de fles met haar blote voet. Ze dumpte twee Fritz en gilde:
  - Stalin leeft in mijn hart!
  Augustina vuurde ook, en leverde met zelfvertrouwen:
  - In de naam van Rusland!
  En ze liet haar tong zien. En ze dumpte de fascist.
  Svetlana nagelde, sloeg de nazi en piepte:
  - In naam van het communisme!
  Vier op blote voeten, in slechts dunne slipjes van meisjes, renden door de posities van de nazi's. De krijgers hadden bijna geen kleren aan. Alleen slipjes van verschillende kleuren: zwart, wit, rood, blauw.
  En dit is ook magie, het afleiden van kogels en fragmenten. Probeer deze meiden eens met je blote handen! Het zijn gewoon de schoonheden van de hoogste klasse!
  En wat voor borsten. Tepels zijn als aardbeien. En heel verleidelijk. Over het algemeen zijn de meisjes zo mooi en bijna naakt.
  Natashka, schietend, presenteerde zichzelf op de veiling van slaven. Zoals sluier na sluier van haar wordt verwijderd. Ze leggen een sterk, gespierd, meisjesachtig lichaam bloot. En ze staat op zichzelf, recht haar schouders trots recht, heft haar hoofd op en laat zien dat ze zich helemaal niet schaamt. Ze is een meisje van de hoogste klasse. In de dageraad van kracht, en niet ouder worden.
  Als een vrouw blootsvoets loopt, wordt ze jonger en blijft ze voor altijd jong. Het belangrijkste is een minimum aan kleding en constante seks met een man. Om precies te zijn met mannen anders en liefst jong. Om jonger te worden.
  Natasha stelde zich voor dat ze naakt op de slavenmarkt was en voelde zich opgewonden. Alsof kopers het voelen en met hun handen op de meest gevoelige plekken klimmen. Wat moet het heerlijk zijn om een slaaf te zijn. Maar de harem is niet leuk. Er zijn geen mannen, alleen eunuchen. En ik wil veel en met verschillende.
  Ach, de arme vrouwen van de harem. Wat heb je pech met mannen. Hoeveel kunt u last hebben van onthouding! Maar Natashka wilde de instincten van de haai niet in bedwang houden.
  Het meisje schoot op de fascist en riep:
  - Ik ben een terminator!
  Zoya vuurde ook, tjilpend:
  - En ik ben een superklasse krijger!
  Augustinus pakte en sloeg drie fascisten neer en piepte:
  - Stalin was bij ons!
  Svetlana heeft het verpest. Ze versloeg vier fascisten en piepte:
  - Stalin is bij ons!
  Natasha schoot verschillende huurlingen van het Derde Rijk neer, gooide een steen met haar blote voet en piepte:
  - Stalin zal altijd onder ons zijn!
  Zoya grijnsde en stak haar tong uit, piepend:
  - Voor de grootsheid van Rusland!
  Augustine gooide met haar blote vingers een stuk vensterglas, sneed de keel van de fascist open en piepte:
  - Voor onze nieuwe Slavische Rod!
  En lachte...
  Svetlana vuurde op de nazi's, schakelde verschillende strijders uit en vaardigde uit:
  - Voor heilig Rusland!
  Natasha heeft de nazi's genageld. Ze gaf een granaat met haar blote hiel, die de nazi's op haar afvuurden. Verspreid de exacte hit van de Fritz en vyaknula:
  - Voor Svarog!
  Toen ontblootte ze haar gezicht, waarin zoveel gratie en woede van de panter is.
  Zoya pakte het aan en liep met haar blote tenen over een roestige spijker. Ze doorboorde de ogen van een nazi-officier en piepte:
  - Voor de Witte God!
  Augustine pakte en bezweek op haar blote hakken met een explosief pakket. Ze verspreidde de Fritz als stukjes glas en piepte:
  - Voor een nieuwe Russische bestelling!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote tenen, dodelijk, doorboorde de Fritz en blafte:
  - Voor het Russische huis!
  De vier meisjes vochten wanhopig en vochten zeer agressief. De Duitsers en hun huurlingen trokken zich terug. Achteruit voor de meisjes. Waar zijn de nazi's tegen het Rode Leger.
  . HOOFDSTUK 4
  Natashka wierp opnieuw het geschenk van de dood met haar blote tenen en kirde:
  - Er is zoveel chaos in de wereld dat men niet in een rechtvaardige God kan geloven, maar er zijn zoveel gewetenloze politici dat er geen twijfel bestaat over het bestaan van de duivel!
  Zoya merkte agressief op, draaide zich om, maaide de nazi's neer en lanceerde met haar blote tenen een moorddadige - jankend:
  - Waarom wordt een vrouw geboren - omwille van de vreugde en de toekomst van de man, waarom zijn er politici geboren zodat mensen verdriet kennen en begrijpen dat ze geen toekomst hebben!
  Augustinus, tanden zo scherp als die van een wolf, gooide een explosieve zak met haar blote hiel en zei:
  - Een vrouw baart het leven in haar eigen kwelling, politici baren de dood door kiezers te martelen!
  Svetlana schoot ook in de vijand en vernietigde veel vijanden, blatherde:
  - Een stok heeft twee uiteinden, en een politicus die zichzelf dwingt om het ene uiteinde van onder de stok te kiezen, verdoemenis voor altijd, wees geen onzorgvuldige kiezers!
  Natasha sprong in een salto, draaide zich om met haar blote hiel en gilde:
  - De politicus op het podium dondert als de donder, maar kiezers wiens hoofd geen trommel is, kunnen alleen maar toeslaan met hun eigen domheid!
  Zoya kirde en verpletterde de nazi's:
  - Als je op de troon gekozen wilt worden, als naakte koning, verzamel dan kiezers zonder een koning in je hoofd!
  Augustinus merkte geestig op, knipoogde met haar saffieren ogen en stuurde met haar blote tenen een doodsgeschenk:
  - Wanneer een politicus een naakte koning is en geen koning in zijn hoofd, gaan kiezers "geschoeid" en met een varken in hun boezem!
  Svetlana draaide ook om, maaide een massa nazi's neer, lanceerde vernietiging met haar blote voeten en tjilpte:
  - Een politicus in zijn repertoire is een zanger met de stem van iemand anders, maar zijn soundtrack is gemaakt met het oog op het verknoeien onder het mom van een nachtegaaltriller!
  Denk aan de Fritz Stalingrad. Hoe de meisjes ze daar in elkaar sloegen. Ze vochten ook op blote voeten en in bikini. Dit zijn de meest effectieve kleding. Niemand houdt de meisjes tegen als ze halfnaakt zijn. En met blote voeten gooien ze vernietigingsgeschenken.
  Natashka gooide met haar blote vingers een stuk keramiek. Ze brak de schedel van een Duitse generaal en zong:
  - In de naam van Moeder Rusland!
  Zoya pakte en gooide een scherf met haar blote vingers, sloeg door de fascist en riep:
  - Ja, voor mijn huis!
  Augustine gelanceerd, met een blote voet drive. Ze onderbrak zes nazi's en piepte:
  - Voor Stalin!
  Svetlana gaf ook toe aan een nieuwe passage, sloeg de Fritz neer en piepte:
  - Voor een nieuwe wereld!
  Nu rukte de bemanning van Gerda op in de richting van Vyazma. Tien kilometer naar de stad. Maar het verzet van het Rode Leger groeit. De nieuwe Sovjet IS-6-tanks gaan de strijd aan, met krachtigere kanonnen van 105 millimeter en dikkere bepantsering. Toegegeven, er zijn nog maar weinig van dergelijke machines.
  Charlotte, die met haar blote voet op de joystickknop drukte, doorboorde het pantser van de Sovjettank precies op de kruising. Nauwkeurig de auto van het Rode Leger geraakt, ondanks zijn betere bescherming in vergelijking met de IS-4.
  De rode duivel giechelde en merkte op:
  - We hebben het sterkste leger!
  Christina merkte met een grijns op:
  - En we zullen sterker zijn dan allemaal!
  En ook met haar blote vingers drukte ze haar voeten op de knoppen van de joystick. Raak de Sovjet-auto. Ze is een heel slimme meid. Christina herinnerde zich hoe ze prestaties leverde. Hoe ik de liefde bedreef met de sjah van Iran. Ja, dat is best gaaf!
  En de krijger mompelde:
  - Voor groot Duitsland!
  Magda, deze blondine met goudkleurig haar, vuurde op de Sovjettroepen en sprak:
  - Voor de heilige overwinning!
  Het meisje, schietend, dacht geërgerd na. Tijdens de Eerste Wereldoorlog lieten de Duitsers hun kans liggen. En waarom hebben ze het aanvalsplan op Parijs gedwarsboomd en drie korpsen naar Oost-Pruisen overgebracht? Het was mogelijk om tijdelijk grondgebied in het oosten op te offeren, maar Parijs in te nemen en het probleem van Frankrijk op de meest radicale manier op te lossen.
  Maar dit werd niet gedaan. En in het algemeen was het niet de moeite waard om Rusland de oorlog te verklaren. Nicolaas II zou toch zeker niet ten strijde hebben durven trekken met zo'n sterke vijand als Duitsland. En waarom was het nodig om op twee fronten te vechten? Het was mogelijk, het was mogelijk om Rusland aan te vallen, Frankrijk en België negerend.
  En in het algemeen, dacht Magda, was het nodig om Rusland aan te vallen toen het werd geketend door de oorlog met Japan. In dit geval had Nicholas II zonder de steun van Groot-Brittannië en Frankrijk kunnen eindigen. Hij zou onder druk worden gezet door de Oostenrijkers, en de Turken, en de Italianen, en Duitsland en Japan.
  Ze zouden Rusland gewoon verpletteren. En ze zou niets doen.
  In plaats daarvan kreeg Duitsland een oorlog op twee fronten, tegen sterkere mogendheden. Waaronder Japan, en de VS, en Italië.
  Wilhelm heeft zich dus misrekend. Hitler bleek vooruitziender te zijn, vrede te sluiten met de USSR en Frankrijk te verslaan.
  Maar de Duitsers zaten tijdens de Eerste Wereldoorlog gevangen tussen een rots en een harde plek. Tsaar Nicolaas II is over het algemeen een loser. Maar zijn rijk was groot, drie keer de bevolking van de Duitsers. En het bleek buitengewoon moeilijk om weerstand te bieden aan de Russen.
  Met meer troepen vertegenwoordigde het tsaristische Rusland bijna de helft van de landstrijdkrachten van de Entente. En ze was voorbestemd om te winnen. Zonder de militaire staatsgreep die plaatsvond in St. Petersburg, is het onwaarschijnlijk dat Duitsland het had kunnen overleven. Maar er gebeurde iets vreselijks voor de Russen - de monarchie viel. De gezalfde van God is weg. En het werd heel erg!
  En voor de Duitsers, opluchting, verloor Duitsland echter nog steeds.
  De Verenigde Staten gingen de oorlog in en bleken erg sterk te zijn. En vooral tanken. Ze verpletterden de Duitsers letterlijk met hun stalen massa.
  Een pijnlijke nederlaag. En wat men ook mag zeggen, misschien was overgave de beste uitweg. Duitsland verloor al zijn bondgenoten, het werd onder druk gezet door tanks. Er was geen echte kans om te winnen.
  Ja, en het bolsjewistische Rusland zou wel eens een tweede front in het oosten kunnen openen.
  In ieder geval was de beslissing om te capituleren moeilijk, maar geforceerd.
  Magda herinnerde zich hoe ze in de eetkamer was gegeseld omdat ze een stuk brood had gestolen. Het meisje bekende toen en kreeg wat minder zwepen. En ze kon de straf in stilte doorstaan. Ze huilde of kreunde niet. Hoewel, als ze op de blote rug slaan, doet het pijn.
  Gerda schoot, doorboorde de Sovjettank en gromde:
  - Onoverwinnelijk geboren!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Niemand kan ons stoppen!
  Christina snauwde en schreeuwde:
  - Nooit ter wereld!
  Magda piepte oorverdovend:
  - En in de volgende wereld - ook!
  De vier krijgers verlieten de omsingeling. Ze dwaalde een beetje door de moerassen en zong vrolijk;
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  
  "Ik ga graag met je mee,
  Ik hou van zeegolven.
  Laat het zeil los
  Ik neem zelf het stuur over."
  
  "Jij heerst over de open zee,
  Waar we de storm niet aankunnen.
  Bij zo'n gek weer
  Je kunt de golven niet vertrouwen."
  
  'Onmogelijk? Waarom, mijn liefste?
  En in het verleden, verleden lot,
  Weet je nog, verraderlijke verrader,
  Hoe vertrouwde ik je?"
  
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  De meisjes zongen en klapten zelf. Augustine merkte grijnzend om haar mondhoek op:
  - Ja, we hebben de nazi's veel gegeven. De strijd was glorieus en voor velen de laatste!
  Natasja giechelde.
  - Je bent net als Maugi!
  Augustinus grijnsde en stemde toe:
  Mowgli was geweldig!
  Zoya merkte met een grijns van tanden op:
  - We moeten een manier bedenken om de superieure krachten van de Wehrmacht te verslaan!
  Svetlana stelde voor:
  - Een soort superkrachtig gas!
  Augustinus zong, met haar blote voeten in de plassen slaand:
  Gassen, gassen, gassen, gassen! We zullen alle vijanden tegelijk afmaken!
  Natasja stelde voor:
  Laten we iets anders zingen!
  En de meisjes zongen in koor;
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  
  "Ik ga graag met je mee,
  Ik hou van zeegolven.
  Laat het zeil los
  Ik neem zelf het stuur over."
  
  "Jij heerst over de open zee,
  Waar we de storm niet aankunnen.
  Bij zo'n gek weer
  Je kunt de golven niet vertrouwen."
  
  'Onmogelijk? Waarom, mijn liefste?
  En in het verleden, verleden lot,
  Weet je nog, verraderlijke verrader,
  Hoe vertrouwde ik je?"
  
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  De meisjes maakten het lied af en maakten salto's. Ze hebben tenslotte een massa in heldere hoofden. Drie blondines en een roodharige. Coole meiden.
  Augustine herinnerde zich tijdens het rennen hoe ze biljart speelde. Zeker geen geld. En aangezien ze op dat moment niets had, gaf het meisje een pijpbeurt, tegen vijf roebel. En won de eerste game. Bovendien speelde ik op blote voeten, wat erg hielp. Daarna speelde ze nog een spelletje met de beroemde dief.
  En weer gewonnen. Dan nog een spel met een verdubbeling van de inzetten. Het meisje was erg slim. En de criminele autoriteit was ook dronken. Uiteindelijk trok hij een pistool en begon te schieten. Augustine nam het gewonnen geld aan en verdween, knipperend met haar blote hakken. Ja, deze mannen zijn zo nerveus. Misschien echt niet om met ze te spelen, maar om geld te verdienen door te vrijen?
  Augustinus had goed kunnen leven in Moskou, maar het meisje wilde na de kolonie maar al te graag naar het front. Ze wilde vechten. Bovendien voelde ze zich aangetrokken tot exploits. Een heldin zijn is zo cool!
  Je moet ook kunnen kaarten voor geld. Augustine werd op de een of andere manier bedrogen door boeven, en ze moesten likken. Nou, je kunt je voorstellen dat dit honing is en je wilt zelf dat het niet zo walgelijk is. Maar om aan de lenigheid te werken, dus het is over het algemeen een plezier voor een temperamentvolle roodharige duivelin. Ze bereikte met elke man een orgasme. Dus in Moskou verdiende ze gemakkelijk en aangenaam geld voor zichzelf.
  Jammer, maar de oorlog heeft zijn eigen aanpassingen gemaakt. Augustinus gebruikte haar charmes zelfs bij verkenningen. En verleidde alle mannen op een rij. En ze plaagde ze graag. Vooral de jongere. De duivel vond het leuk. Ondanks de vele prijzen gingen de meisjes echter nog steeds naar de kapiteins en alleen Natasha werd een majoor.
  De nazi's, na de val van Smolensk, bedekten Vyazma. De stad hield koppig vol. In het noorden slaagden de nazi's erin Novgorod in te nemen en naderden ze Leningrad. De situatie werd verergerd door de toetreding van Zweden tot de oorlog. Dit land wilde ook territoriale overnames uit Rusland. En ze herinnerden zich de vorige oorlogen, vooral Karel de Twaalfde. Ook belangrijke gebeurtenissen uit de oudheid. En de Zweedse divisies verschenen aan het front en trokken vanuit het noorden naar Petrazavodsk en Leningrad. Prut Fins-Zweedse en Duitse troepen met buitenlanders. En niet stoppen lijkt hun.
  Mooie Zweedse meisjes vliegen in vliegtuigen. Gringeta en Gertrude, twee G's, vechten in paren. Het zijn heel moedige meisjes. En mooi. Ze vliegen naar zichzelf op de ME-462, straaljagers gekocht van de Duitsers. Zoals gebruikelijk met meisjes in een bikini en blootsvoets.
  De Duitse machine is zeer krachtige wapens. Ze heeft zeven luchtkanonnen. Een 37 mm en zes 30 mm. Sovjet MIG-15-jagers haasten zich tegen. Wat zwakkere wapens: 37 mm luchtkanon en twee 23 mm luchtkanonnen. Dat wil zeggen, de krachten zijn zeer ongelijk.
  Gringeta vuurt luchtkanonnen af. Raakt een Sovjet straaljager en piept:
  - Dit is onze kunstvlucht!
  Gertrude ramt ook haar auto van de eerste run en piept:
  - Voor Karel de Twaalfde!
  Inderdaad, de blonde duivel is buitengewoon vervelend dat Zweden de oorlog aan Rusland heeft verloren. Onder Ivan de Verschrikkelijke konden de Zweden Narva en verschillende Russische steden aan de kust innemen. Maar toen heroverde Rusland, onder Fedot de eerste, zijn land dat verloren was gegaan in de Lijflandse oorlog. Toegegeven, dit werd vergemakkelijkt door het feit dat Polen aan de zijde van Rusland vocht.
  Maar toen konden de Zweden tijdens het bewind van Shuisky Russische steden veroveren. Neem dan Novgorod. Belegerde Pskov. Maar zonder succes.
  Toen was er de oorlog tussen Rusland en Polen. In het geniep veroverden de Zweden de meeste Baltische staten en Riga. Daarvoor werden landen in Europa veroverd.
  Zweden is een wereldmacht geworden. Heeft zijn maximum bereikt.
  Maar in Rusland kwam Peter de Grote aan de macht en begon een groot rijk op te richten. Zweden werd tegengewerkt door Polen, Saksen, Denemarken en natuurlijk Rusland. Krachten zijn ongelijk.
  Maar Karel de Twaalfde was op zestienjarige leeftijd in staat Denemarken onderweg te verslaan, en viel toen in de buurt van Narva de overmacht van Rusland aan en behaalde een opmerkelijke overwinning.
  Maar Peter de Grote werd niet gebroken door een mislukking. Hij verzamelde nieuwe troepen en ging in het offensief, profiterend van het feit dat Karel de Twaalfde in oorlog was met Polen.
  Maar de Zweden veroverden Polen. En de nadering van de Russische troepen hielp niet. Peter de Grote was zelfs klaar voor vrede en gaf de door de Russen veroverde steden en Narva terug aan de Zweden.
  Maar Karel de Twaalfde was vastbesloten. Peter de Grote slaagde er echter in het tij van de oorlog te keren. Het speelde zijn rol dat het volk van Polen en Oekraïne Karel de Twaalfde niet steunde. In de buurt van Poltava leden de Zweden een laatste nederlaag. Hoe is het gebeurd? De Russen waren in staat om de Zweden te verslaan door zich achter de schansen te versterken. En toen werd alles beslist door een dodelijke tegenaanval.
  De wond van Karel XII voor de slag speelde ook een negatieve rol.
  Na Narva greep Rusland het initiatief volledig. En ze was in staat om de Zweden zelfs op zee te verslaan. Wat heel, heel vervelend is.
  Karel de Twaalfde stierf tijdens het beleg van het Noorse fort. En de oorlog eindigde al snel met de daadwerkelijke nederlaag van de Zweden. Het is waar dat Peter de Grote, onder druk van Europese landen, ermee instemde zijn territoriale acquisities als een aankoop te formaliseren. Zweden heeft veel terrein verloren, ook in Europa. En al onder Alexander de Eerste werd Finland ook veroverd door de Russen.
  Natuurlijk is Zweden beledigd en wil het wraak. De situatie escaleerde, vooral na de overwinning van de nazi's bij de parlementsverkiezingen. En de oorlog is nu voor de Zweden met historische parallellen.
  Gertrude valt de Sovjetmachine aan en zingt:
  - Daar woonde Anton de vierde...
  Gringeta haalt de Yak-15-jager neer en brult:
  Hij was een glorieuze koning...
  Gertrude sloeg een Rus neer en zong:
  - Hij hield van wijn tot de hel ....
  Gringeta probeert de Sovjet-auto binnen te gaan en huilt:
  - Wat een scheur is er soms gebeurd!
  Gertrude zong:
  - Tili bom! Til bom!
  En het meisje stak haar roze tong uit.
  De meisjes bleken opgewekt... Ze vochten met grote verrukking. Ze vochten als adelaars. En ze hebben zich nooit teruggetrokken.
  Gringeta rende op blote voeten door de sneeuw. En ze was zo'n hip meisje. En ze herinnerde zich haar heldendaden. Hoe ze blootsvoets en in bikini op jacht waren naar een ijsbeer. Wat erg vermakelijk was.
  Halfnaakte meisjes schoten met een boog op een wild beest. Ze sloegen en lieten het beest brullen.
  Toen renden ze weg, meisjesachtige hakken rood oplichtend van de kou. De meisjes waren mooi. Bijna naakt, maar heel dapper. En ze jaagden op zichzelf, onbevreesd.
  Toen de gewonde beer stierf, roosterden de meisjes zijn vlees en maakten er een feestmaal van. Het was zo geweldig. De meisjes zwommen in het gat en besprenkelden elkaar met sneeuw. Daarna renden ze nat door de sneeuwbanken. Het is allemaal zo geweldig en cool.
  Gertrude en Gringeta waren nu op jacht naar Sovjetpiloten. Ze herinnerden zich de hoofdregel: het is noodzakelijk om bijna naakt en op blote voeten te vechten, en dan wordt het meisje niet neergeschoten. Geeft zo'n kracht aan krijgers als ze bijna zonder kleren zijn. Daarom heeft in de middeleeuwen niemand de hele wereld veroverd?
  Omdat ze de kracht van blote, vrouwelijke voeten onderschatten. En blote voeten meisjes zijn erg cool en sterk! Als een meisje geen schoenen heeft, ontvangt haar blote zool de energie van de aarde.
  Dit is de kolossale kracht van de krijgers.
  Gertrude schoot een Sovjet-vliegtuig neer en tweette:
  - Meisjes op blote voeten zijn cooler!
  Gringeta bonsde ook in het Russisch en piepte:
  Meisjes hebben geen schoenen nodig!
  En zag hoe de brandende Russische jager naar beneden viel.
  Ik dacht eraan hoe geweldig het is om op blote voeten, door sneeuwbanken en door de woestijn te rennen. De zool van de benen van het meisje wordt zeer elastisch en duurzaam en barst tegelijkertijd niet. Maak je dus geen zorgen over problemen. In Rusland zijn de winters over het algemeen streng, en het zal fijn zijn om in de sneeuw te rennen. Ze is het meisje van de hoogste doorgang.
  En hoe gracieus en uniek mooi op blote voeten, meisjesachtige voet op een sneeuwbank? En de vingers, en de voet, en dit alles samen? Wat is het heerlijk als gebeitelde benen op een wit oppervlak stappen en ze zelf gebruind zijn. En de meisjes hebben blond haar, het zijn zulke coole blondines.
  En ze houden ervan als mannen ze op hun blote hielen kussen.
  Gringeta schiet nog een Sovjet-auto neer en tweette:
  - Glorie aan het vaderland, glorie!
  Gertrude schoot een Russische jager neer en gaf uit:
  - Karel de Grote is bij ons!
  De meisjes zijn gewoon geweldig, en ze hebben zoveel unieke schoonheid. Je kunt echt gek worden met deze meiden. En hun lichaam, zo gespierd en aangenaam.
  Gringeta vond het heerlijk om door mannen geaaid te worden. Het was zo aangenaam voor haar. En haar huid is glad, elastisch, als gepolijst. Hier is het meisje.
  En ik hou van de massage.
  Nu schoot ze een Russisch vliegtuig neer en brulde:
  - Ik ben als een beer!
  En ze liet haar tong zien!
  Gertrude vuurde weer en piepte:
  Wij zijn tijgerinnen!
  En de meisjes maakten unisono dode lussen. Het zijn over het algemeen zulke coole krijgers. Ze zijn vol passie en triomf van wil. En de huid is zo gebruind, als brons.
  De krijgers slaagden erin om in Afrika en de infanterie te vechten. Wat erg goed is voor blondines. En ze werden zo mooi en donker.
  Gertrude zong:
  - Natuurlijk blond! Gespierde rug!
  Gringeta bevestigd:
  - Ik win alle peilingen!
  Sovjetstrijders vechten voor Vyazma, dat van bijna alle kanten door de nazi's werd omringd. En vecht heldhaftig.
  Natashka gooide echter een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Overwinning is niet te vermijden!
  Zoya gaf ook een beurt. Met haar blote voet schoot ze een granaat af. Schoot de nazi's neer en piepte:
  - Er kunnen geen twee doden zijn!
  Gaf de turn en Augustinus. De roodharige duivel wierp de granaat met haar blote voet toe en tjilpte:
  - De volgende eeuw zal van ons zijn!
  Svetlana vuurde ook een salvo af. Ze legde een bos Fritz neer en gorgelde:
  - We zijn geboren met een nieuw tijdperk!
  En ze liet haar tong zien!
  De meiden zijn erg imposant. Ze zijn erg mooi en gebruind, drie blondines en een roodharige, met droge en opgeluchte spieren.
  Wat een goede meiden...
  dacht Natasha terwijl ze schoot, aangezien de Bijbel niet het woord van God is, hebben de Russen een andere, meer perfecte religie nodig. Om te groeien in geest en waarheid!
  En wat is er mooier dan geloof in de Allerhoogste Familie!
  En de krijger piepte:
  - Geloof het of niet, de deur naar verlossing zal openstaan!
  De meisjes schieten natuurlijk op de nazi's vanuit alle geweren en dodelijke houwitsers. En als ze het raken, lijkt het voor niemand.
  Krijgers die kunnen springen, en zingen en springen ....
  En dan op hun hoofd lopen...
  Natasha draaide zich om en merkte met een lach en geestigheid op:
  - Een man heeft één hart en twee handen, maar een politicus roeit met zijn poten voor vier en is volkomen harteloos!
  Zoya, die op de vijanden schoot en ze met wilde kracht uitschakelde, en merkte met een agressieve lach op:
  - Er is maar één thuisland, één hart en maar één overwinning, maar het heeft driehonderd vaders van politici die de kiezer alleen maar verweesd kunnen maken!
  Augustinus merkte met grote passie op, terwijl ze de vijand in een wilde woede uitstak en een granaat gooide met haar blote voet:
  - Het maakt niet uit hoeveel nullen je toevoegt, je krijgt geen echt cijfer, behalve de verkiezing van een politicus door mensen zonder intelligentie!
  Svetlana merkte grinnikend op, de nazi's uitroeien en een explosiepakket met haar blote hiel overgeven:
  - In de rekenkunde zal het toevoegen van nullen geen resultaten opleveren; in de politiek draagt het toevoegen van nul-intelligentie onder kiezers bij aan de beoordeling!
  Meisjes voegen echt een zeer destructief momentum toe.
  En de Fritz kan niet door zulke schoonheden heen... Ook Alenka vecht met haar bataljon.
  Het meisje gooit een granaat met een bloot, gebeiteld been en zegt:
  - Geen enkel genie kan bewijzen dat God niet bestaat, maar dat een politicus geen geweten heeft, is zelfs voor een baby duidelijk!
  Anyuta vuurde een salvo af van een machinegeweer en wierp ook een geschenk van de dood met dodelijke kracht, koerend:
  - Een politicus die geboren is in het jaar van de varkens, ongeacht de geboortedatum, een politicus die geboren is in het jaar van de tijger is een kannibaal, en het jaar heeft er niets mee te maken!
  Alla merkte agressief op, een granaat gooiend met behulp van haar blote tenen:
  - In de politiek veranderen paleizen in varkensstallen en leeuwen dalen af tot het niveau van schapen, en alleen een vos wordt een man!
  Maria, die tegenstanders met kolossale vechtkracht bleef verscheuren, gilde en ontblootte haar tanden:
  - Een politicus van elk paleis zal een varkensstal veranderen en elke waarheid binnenstebuiten keren, en in elke schaapskleren zal een kannibaalwolf blijven!
  Olympias, die goed gericht vuur op de vijand uitvoerde en de gelederen maaide, noteerde logischerwijs:
  - Er zijn geen familieleden in de politiek, hoewel kiezers konijnenbroers zijn voor een politicus, en de duivel zelf zijn eigen vader is!
  Alyonka vuurde een salvo af op de nazi's, maaide ze neer en gooide met haar blote tenen een dodelijke granaat, koesterend:
  - Een politicus doet vaak graag beloftes met een baard, maar voor kiezers is hij al een geit!
  Anyuta, die met grote nauwkeurigheid op tegenstanders schoot en granaten gooide met haar blote vingers, merkte op:
  - Een politicus is zowel een wandelende grap met een baard als een echte geit, maar tegelijkertijd is hij een nog groter varken, dat de kiezers een karwei maakt en vette stukken uitscheurt!
  Alla antwoordde agressief, met wild gelach en knipogend met hels zelfvertrouwen en brullend:
  - Politiek is een zeer vuile zaak, politici wassen hun plakkerige handen, alleen met dikke stromen kiezersbloed!
  Maria keerde ook om en maaide een massa Fritz en hun ingehuurde soldaten neer en tjilpte:
  - Hoewel geld niet ruikt, is de geur van de omkoper walgelijk, en het is vooral misselijkmakend wanneer hij, in ruil voor veel geld, er een groot varken op zet!
  Olimpiada merkte nogal agressief op en knipoogde met haar saffier- en smaragdgroene ogen:
  - De politicus is een geit, zowel omdat zijn beloften met een baard zijn, en daarom houdt hij van contant geld, en omdat hij constant de kiezers toetert!
  Met zo'n slagkracht van de meisjes is het zelfs met de nieuwste tanks moeilijk voor de nazi's om te verslaan. Maar toch klimmen ze naar voren en blijven ze plakken.
  Bij het fotograferen gebruiken ze de nieuwste gaswerpers en iets anders dat krachtiger is en vecht.
  En dan beginnen ze meestal op een wit paard te zitten. Hier is de Shturmlev in de strijd. En dit is een zeer serieus wapen. En "Sturmmaus" is nog gevaarlijker en serieuzer. Zo'n wild en hels geweer. En als ze slaat, zal er geen genade van haar zijn. Dit is een kolossale vernietigende kracht.
  De meisjes die de Sturmmaus runnen zijn bijna naakt in niets anders dan slipjes. En tegelijkertijd heel wendbaar en wendbaar. Degenen die bijna alles kunnen.
  En zodra ze de Sovjet-troepen raken, zal het Rode Leger niet genoeg lijken.
  
  EMMANUEL VECHT IN STALINGRAD
  Dus Emmanuelle ging weer aan de slag en likte de pulserende jadestaven van de elfen. En terwijl ze dit deed, ontwikkelde zich een ander verhaal.
  In 1944 werd Hitler op 20 april vermoord. Speer, Führer en opperbevelhebber Rommel, werd kanselier van het Derde Rijk.
  En de geallieerden kondigden een wapenstilstand af en begonnen onderhandelingen met de nieuwe regering. De voorwaarde was de stopzetting van de genocide op de Joden en de afschaffing van de rassenwetten van het Derde Rijk.
  Rommel stemde ermee in dit formeel te doen, maar liet de Joden niet vrij, maar bracht ze van de kampen naar de mijnen en militaire fabrieken. De bombardementen op het Derde Rijk hielden op en het vrijkomen van wapens nam sterk toe. De langverwachte Panther-2 met krachtigere wapens en betere bescherming verscheen ook in massaproductie. De motor met 900 pk compenseerde het toegenomen gewicht van de tank en het 88 millimeter lange kanon raakte Sovjet-voertuigen van een afstand.
  In plaats van FAA-raketten bestelde Rommel de XE-162, een goedkope en efficiënte straaljager. Hierdoor konden de nazi's luchtoverwicht verwerven.
  De TA-152 bleek ook een zeer goed universeel vliegtuig te zijn, dat werd gebruikt als jager, aanvalsvliegtuig en frontliniebommenwerper. En de ME-262 is een goede auto, hoewel hij moeilijk te produceren is en een noodgeval heeft. Dus namen de Duitsers de modernisering van het leger serieus.
  Bovendien vermoedde Rommel terecht dat het Rode Leger Wit-Rusland de grootste klap zou toebrengen. Uit inlichtingengegevens bleek dat versterkingen te duidelijk op de zuidflank en stiekem in het centrum werden overgebracht.
  Rommel stond voor een moeilijke keuze: het was bijna onmogelijk om Wit-Rusland, waar veel moerassen en partizanen waren, te behouden, zelfs met een groot aantal troepen.
  Toen besloot Rommel zelf Oekraïne aan te vallen. Het was een sterke beslissing en vooral onverwacht voor het Sovjetcommando. De nazi's hebben veel tanks en de "Tiger" in de doorbraak is behoorlijk sterk, zoals de "Tiger" -2 en "Panther" -2, die echter net aan het front zijn begonnen aan te komen.
  Rommel, die het westelijke front had blootgelegd, verzamelde al zijn troepen in het zuiden. En ging in de aanval.
  De Duitsers gingen in de nacht van 15 juni in de aanval en wisten het Rode Leger te overrompelen! En ze slaagden erin om door de verdediging te breken. En ze rukten vol vertrouwen op en namen stad na stad in.
  De klappen kwamen uit het westen van Oekraïne en Moldavië. Convergerende richtingen. En tot nu toe verliep alles volgens het dictaat van Rommel.
  De Duitsers hadden al een voorsprong in tanks aan het oostfront. De nieuwe IS-2 en T-34-85 zijn net begonnen en de productie van oudere voertuigen is afgenomen. Terwijl de release van "Panthers" en "Tigers" hoge niveaus bereikte. Bovendien was de doosachtige "Tiger" vrij eenvoudig te monteren en een zeer effectieve tank.
  De Duitsers slaagden erin een enorme ketel te vormen, die uiteenviel door verschillende kleine slagen. En in het zuiden was er een ramp. Stalin annuleerde de staking in het centrum en gaf opdracht tot herstel, waarbij troepen naar het zuiden werden overgebracht.
  Dit besluit is wat laat. En de ramp was niet te vermijden. Slechts een deel van de Sovjet-troepen kon uit de ketels ontsnappen. De schade was zeer aanzienlijk.
  Stalin raakte in paniek en was woedend. Hij eiste op te rukken... Maar Rommel handelde zeer vakkundig. Een van de sterke bewegingen van de nieuwe Führer was de ontbinding van de SS-divisies en de verhoging van de officieren van de gewone eenheden van de Wehrmacht op hun kosten. En dit maakte het mogelijk om de kwaliteit van het leger aanzienlijk te verhogen.
  Een andere belangrijke stap was de werving van vrouwen voor militaire dienst. En vooral in de luchtvaart en tank, evenals sniper-eenheden. Dit besluit had ook een positief effect op het verloop van de gevechten. En de eerste successen begonnen.
  Vooral Gerda's groep op de Panther viel op.
  De witharige krijger was echt cool en grappig. Ze is klaar om te vechten met een woedende razernij.
  Hier vuurde Gerda met haar blote tenen op de vijand en tjilpte:
  - De wet is niet aan de duivel geschreven!
  Haar granaat sloeg nauwkeurig de geschutskoepel van de vierendertig neer. Het was inderdaad een orkaanbenadering van het bedrijfsleven.
  Charlotte schoot ook, drukte de scharlakenrode tepel van haar borst tegen de trekker en piepte:
  - Wij zijn machtige duivels!
  Christina richtte ook het pistool. De meisjes gebruikten hun blote tenen om te schieten. Gelukkig vuurde de Panther vijftien schoten per minuut af. En ze kan Sovjetkanonnen en tanks neerhalen als graan met nunchucks.
  Hier staat nog een Russische auto in brand.
  Christina schreeuwde:
  "Ik ben een verdomde demon die bloed vergiet!"
  Magda schoot ook met haar blote hiel, wat ze heel goed deed, en koerde vrolijk:
  - Ik ben een duivelvechter!
  Ja, deze meisjes zijn echt iets monsterlijks.
  Zoals de nieuwe krijgers Albina en Alvina. Ze kozen voor zichzelf TA-152-vliegtuigen en jaagden tegelijkertijd op lucht- en gronddoelen.
  Ze deden het enthousiast en agressief.
  Albina schoot een Sovjet-vliegtuig neer en kirde:
  - En ik ben een monsterlijke agressie!
  Daarna doorboorde ze met behulp van blote tenen ook de tank van het USSR-leger.
  Alvina raakte ook een Russische auto in de lucht en tjilpte, haar tanden ontblotend in een grijns:
  - Onze duivelse bemanning!
  En ook zeer zelfverzekerd doorboorde de TA-152 het dak van een Sovjet-tank.
  De meiden staan echt op het slagveld, dit is iets...
  De nazi's versloegen meer dan honderd Sovjet-divisies en grepen het initiatief.
  Ze begonnen richting Kiev te trekken en hadden een aanzienlijk voordeel. Stalin, aan de andere kant, raakte in paniek en brulde, terwijl hij tegenstrijdige bevelen gaf. terwijl toestemming en
  Had niet.
  Rommel handelde zelfverzekerd en creëerde ketels. Hij slaagde erin te manoeuvreren en te winnen, waarbij hij de Sovjet-posities omzeilde. En 's nachts slaan, en verschillende trucs gebruiken.
  Opnieuw namen de Duitsers het initiatief. En nu zijn ze de Dnjepr al overgestoken, en al daar wonnen ze overwinning na overwinning.
  Alleen de herfst en irrigatieregens hielden de nazi's enigszins tegen. Maar het grootste deel van Oekraïne werd heroverd. De nazi's slaagden er zelfs in om Charkov in te nemen. Werd verlaten door het Rode Leger en Kiev.
  Rommel probeerde ook in het centrum toe te slaan. Maar hier konden de Sovjet-troepen zich al voorbereiden op de verdediging en toonden ze uithoudingsvermogen. En al lieten de Sovjetmeisjes hun klasse zien.
  Elizave en haar bemanning vochten op de IS-2.
  De meisjes waren ook in bikini en op blote voeten. En ze vochten met grote wreedheid.
  Elizabeth vuurde met haar blote tenen en piepte:
  - Ik ben een grote tijgerin!
  Ekaterina verknoeide ook zoveel dat het projectiel een boog beschreef, en de Panther doorboorde en gilde:
  - Geen woord lafaard!
  Elena schoot ook op de vijand, brak door de tank van de gevechtsgeneratie en piepte:
  - Geen kapitalisme!
  De agressieve Euphrosinia vuurde ook en gaf uit:
  Ja tegen het socialisme!
  De vrouwelijke piloten vochten ook in de lucht.
  Anastasia Vedmakova raakte het vliegtuig en tweette:
  - Het leven in de wereld is geen paradijs!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  Akulina Orlova reed opnieuw met haar blote tenen een Duitse auto aan en kirde:
  - Het communisme zal de planeet regeren!
  Mirabela Magnetic sloeg Messerschmid neer met haar blote hiel en kirde:
  - Voor grote overwinningen!
  En ze knipoogde naar haar partners, ook al zagen ze haar niet.
  Akulina Orlova merkte op:
  - Straalmonsters vormen geen barrière voor ons ...
  In de late herfst en winter besloten de Duitsers in de verdediging te gaan. En het Rode Leger rukte al op. Stalin besloot in het centrum toe te slaan. Rommel maakte echter, in tegenstelling tot Hitler, de tweede en derde rij bochten sterker dan de eerste, wat het effect van artillerievoorbereiding verminderde.
  De Duitsers wisten het Sovjetoffensief in het centrum af te slaan. Voor de eerste keer namen de gemotoriseerde kanonnen E-10 en E-25 deel aan de gevechten in januari. Ze waren klein, met een laag silhouet en de locatie van de motor samen met de transmissie aan de overkant en de versnellingsbak op de motor zelf. En het is erg productief.
  De E-10 is een zeer praktisch en gemakkelijk te vervaardigen zelfrijdend kanon, slechts 1,4 meter hoog. En de E-25 is slechts 1,5 meter, en slechts een beetje zwaarder met een Panther-kanon en een motor van zevenhonderd pk. Deze auto had een goede bescherming: een voorhoofd van 120 mm, zijkanten van 82 mm onder hellingen. En het eerste gevechtsgebruik toonde grote efficiëntie en mobiliteit.
  Margaret en Helga vochten op de E-25 en raakten heel beroemd de vijand. De nederlaag van de vijand volgde op de nederlaag in een overstroming.
  Margaret vuurde op de Sovjet-machine. Ze sloeg erop en zei:
  - Alles wordt gewoon super!
  Helga vuurde ook een projectiel af met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  Misschien hyper...
  De krijger sloeg zelfverzekerd door de IS-2-tank en floot door haar neusgaten.
  Het offensief van de Sovjet-troepen in de winter werd afgeslagen. Maar dan weer oorlog en strijd. De Duitsers begonnen in maart op te rukken.
  De slag van hun troepen was in de richting van Koersk. E-100's namen ook deel aan de gevechten. Deze auto was vanuit alle hoeken zeer goed beschermd en ondanks het hoge gewicht toch relatief mobiel. En in de doorbraak toonde zijn effectiviteit.
  Tegelijkertijd rukten de Duitsers 's nachts op met behulp van nachtkijkers. De Fritz waren in staat om door de verdediging van het Rode Leger te breken en veroverden Orel, Kursk, Belgorod. We hebben aardig wat succes geboekt. Half april naderden we Voronezh.
  Rommel voelde zich zelfverzekerd. Het leek erop dat een beetje meer en er zou een complete overwinning zijn. Maar de geallieerden stelden een ultimatum: ze zeggen dat de oorlog moet worden beëindigd. En dezelfde beweringen aan Stalin.
  Op 10 mei 1945 werd een wapenstilstand afgekondigd. Toen begonnen de onderhandelingen. De VS en Groot-Brittannië boden hun bemiddeling aan. Een maand later werd de vrede gesloten. Duitsland ontving Oekraïne zonder de Krim, Wit-Rusland, de Baltische staten, Moldavië en een deel van de Don zwarte aarde in ruil voor Koersk, Orel en Belgorod. Finland herstelde de voormalige grenzen, maar gaf de regio Petrazavodsk terug. Toegegeven, in ruil voor een geldelijke vergoeding van de USSR. Noorwegen kreeg ook een klein gebied in de buurt van Moermansk, dat een federatie aanging met het Derde Rijk.
  De Europese Unie werd opgericht - die alle door de Duitsers bezette landen en satellieten omvatte, evenals de voormalige republieken van de USSR. Rommel en Speer voerden een gematigd beleid en verkondigden officieel de gelijkheid van alle naties en rassen. Het Euroreich ontstond.
  Maar de democratie was beperkt. Niettemin verschenen er andere partijen dan de nazi's en werd het electieve kantoor van de president opgericht. Rommel werd de eerste president van de Europese Unie. Hij regeerde vier termijnen van vijf jaar tot hij in 1966 aftrad om plaats te maken voor de jongere. Vervolgens werd het amendement op twee termijnen van de voorzitter van de Europese Unie aangenomen.
  Stalin stierf in maart 1953. Hij werd opgevolgd door Chroesjtsjov na een strijd om de macht. Daar was het twintigste congres. En Stalin was nog bozer door zijn eigen volk. Toen ging het echter een beetje anders. De USSR verloor de Tweede Wereldoorlog en haar rol in de wereld was kleiner. Onder deze omstandigheden droomden ze er niet eens van om het communisme op te bouwen. Nikita Chroesjtsjov werd niet omvergeworpen, maar regeerde tot aan zijn dood in 1971. En hij werd niet opgevolgd door Brezjnev, maar door Shelepin. De Duitsers waren de eersten die de ruimte in vlogen, en ook naar de maan. Toen, in 1980, vloog de Europese Unie naar Mars. De Euroreich verenigde alle landen van Europa en een deel van de USSR, en controleerde ook bezittingen in Afrika en Azië. Dit bleek een zeer sterke staat te zijn. En zij, die de VS had ingehaald, werd de wereldhegemonie. China en Japan zijn nooit gestegen. De laatste werd bezet door de Amerikanen en er was een guerrillaoorlog. De burgeroorlog en het wilde kapitalisme gingen door in China.
  De wereld is eurocentrischer geworden. En het koloniale systeem stortte niet in. Dus Emmanuelle kwam in 1984 terecht. De Olympische Spelen vinden plaats in Rome.
  Het meisje Emmanuelle gaat naar de grote stad. Alles is zeer schoon en netjes.
  Emmanuel zingt:
  - Ik ben een Romeinse krijger op de knieën van de wilden!
  Vijanden van Nero Ik zal van de aardbodem wegvagen!
  Olga Rybachenko, dit meisje verscheen naast Emmanuelle, kwam als een duivel uit een snuifdoos en schreeuwde:
  - Wat denk je dat het is? Verdomme twee!
  Emmanuel piepte:
  - Wat nog meer?
  Olga antwoordde met een grijns:
  - En dan... Waarom denk je dat de geallieerden Stalin en Rommel zullen verzoenen. Dat is net het tegenovergestelde! In feite is het volgende veel echter!
  De Duitsers hervatten medio mei 1945 het offensief. Stalingrad werd de hoofdrichting. De belangrijkste veldslagen vonden plaats langs de Don en verder naar de Wolga.
  Begin juli naderden de nazi's Stalingrad en begon een grootse strijd.
  Het sluipschutterbataljon voor vrouwen onder bevel van kapitein Natashka Kaktusova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Volodarsky-straat. Meisjes met machinegeweren en geweren, vastgebonden met bundels granaten, verstopten zich achter de ruïnes.
  Natasha zelf is in een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, in een korte broek en op blote voeten. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille, een kort kapsel onder een halve doos. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin, blauwe ogen wijd uit elkaar. Lichtbruin haar werd grijs met stof, hoge borst, harde blik. Kapitein Natasha vecht al meer dan twee jaar en ondanks haar jeugd heeft ze veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de snijwonden en kneuzingen. Een meisje is wendbaarder om op blote voeten te bewegen dan ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de minste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en de moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. Aan de ene kant werden de voeten van het meisje verhard en ze waren niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van de ruïnes, maar aan de andere kant verloren ze hun gevoeligheid en flexibiliteit niet, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Sweet Natashka houdt een granaat vast met een explosiepakket eraan vastgebonden. Het is noodzakelijk om naar de formidabele Duitse tank "Lion" te kruipen en de straten te besproeien met machinegeweren.
  Mirabela kruipt naast haar. Ook blootsvoets, dus alle meisjes van het bataljon bleken van laarzen te zijn, hun commandant imiterend. Haar stoffige zolen worden scherper terwijl ze op handen en voeten kruipt. Mirabela's gele haar is warrig en lang... Een beetje pluizig. Het meisje zelf is slank, dun, klein van gestalte. Ze kan zelfs worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Mirabela heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde erin zowel fascistische gevangenschap te bezoeken, nadat ze wrede martelingen had overleefd, en mijnen, van waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, kun je nooit zeggen dat ze werd geslagen met rubberen stokken op haar hielen, er ging een stroom door haar lichaam.
  Mirabela schiet ... Een soldaat van het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer, zijn snuit doet zand en puin oprijzen.
  Natashka schuift een bos granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton zware "Leeuw" hier kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van zonnebrand en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie verandert. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen breken, alleen zware Keveshes maken kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven ...
  Svetlana vuurt een salvo af uit een machinegeweer... Een soldaat, niemand weet welke nationaliteit, valt neer. De Duitsers, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, zij het moreel voor het grootste deel, koesteren het Arische bloed en werpen koloniale troepen in de strijd: Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen. Het aantal Polen is ook toegenomen - die vanaf de wieg gewend zijn het bolsjewistische Rusland te haten. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Khaganaat vechten hier. Rommel heeft een hele international grootgebracht.
  Veel vijanden...
  Svetlana ontwijkt behendig het mitrailleurvuur. De kogel spleet bijna, zwart van het stof, een ronde, meisjesachtige hiel. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij een cadeau van groot kaliber voorbij vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  Zelfs een kogel houdt ons niet tegen!
  Mirabela schiet terug... Nog een meisje Angelica - erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks de magere rantsoenen. Ook een heel mooi meisje, met luxueuze heupen, een opgetrokken taille, niet vrouwelijke brede schouders en hoge borsten.
  Angelica vecht alleen in haar korte broek, de tuniek is aan flarden gescheurd en verpulverd tot stof, en nieuwe uniformen worden niet aan de overkant van de Wolga afgeleverd. God verhoede om meer munitie en een druppel voedsel over te dragen voor de uitgeputte Sovjet-troepen.
  Dus Angelica is bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een stuk granaatscherf raakte de zool van de rechtervoet, en het doet pijn, het is moeilijk om te lopen.
  Roodharige, stoffige, bijna naakte Angelica verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd harde gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer, Moskou en Stalin staan boven ons!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af, zelf nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het de formidabele Duitse tanks moeilijk om te keren. Hier zijn bijna tweehonderd ton "Muizen" en ze kunnen helemaal niet passeren ...
  Zoals Svetlana verwachtte, reed "Lev" een beetje en begroef zichzelf in een stapel vuilnis. Er was een explosie. De rups barstte, een paar beschadigde rollen vlogen eraf.
  De gewonde tank stopte en er vloog een granaat uit zijn loop...
  Ergens rommelde in de verte, de ruïnes achterlatend. Blonde Svetlana, als een slang siste:
  - Dat is mijn berekening! Een rekening geopend...
  De meisje-kapitein wordt opnieuw gedwongen weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit niet gebruiken in het puin. Door de schuld van de koppige Hitler waren de hordes van het Derde Rijk verzand in positiegevechten in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Mirabela gooit een granaat. Ze dwingen om salto's te maken op neergestorte Duitsers of Arabieren, waarbij ze zich omdraaien. Een van de nazi-militanten scheurt zijn hand af en hangt eraan, een Engels horloge met kompas.
  Mirabela zegt met een glimlach:
  - Wat het kompas je laat zien - de weg naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk aanhangend keramiek van haar stoffige hak.
  Angelica stoft ook af met haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuken. En probeer te wassen. Opnieuw moet je graven als de Duitse machinepistolen aan het krabbelen zijn. En kruipen op een plastunski manier.
  Het bataljon meisjes houdt hun posities vast, hoewel er beschietingen zijn. En ze scheuren zware granaten en bommen vallen uit de lucht ... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Hier ziet Svetlana hoe de Panter kruipt. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt het in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond klom. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar binnen sluipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Angelica begon naar boven te kruipen, rustend op de afvoer met haar blote tenen en ellebogen. Ze was als een kat die een muis achtervolgde. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van het eenenveertigste jaar, toen de Wehrmacht verraderlijk de uitgestrektheid van de USSR binnenviel. Was noch het meisje, bijna het meisje bang? In het begin wel, maar dan raak je eraan gewend. En je ervaart de constante uitbarstingen van granaten al als een gewoon geluid.
  En nu explodeerde het heel dichtbij. Het meisje sloeg op haar buik. Fragmenten razen van bovenaf als een zwerm wilde bijen. Angelica fluistert met gesprongen lippen:
  - In de naam van gerechtigheid, Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipen en gooit een granaat met een explosief pakket eraan. Het heden vliegt in een boog. Er is een explosie te horen, het dunnere zijpantser van de Panther leent zich daarvoor. De Duitse tank begint te branden, de gevechtsuitrusting ontploft.
  Svetlana fluistert met een glimlach:
  Dank u Heer Jezus! Ik geloof alleen in jou! Ik bid tot u alleen!
  Breekt de panter. Afgescheurd, een lange stam is begraven in puin. Het frontale pantser, los van het zijpantser, lijkt op een scoop.
  Svetlana, wiens ogen, op een gezicht dat bruin is van stof en zonnebrand, fonkelen van korenbloemen, zegt:
  - Hoe meer eiken de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Angelica is erg sexy, in haar zwarte slipje, en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Met haar blote tenen kan ze glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke, met stof bedekte been. En vast, recht in de keel van een fascist. Mooie Angelica brabbelde:
  - En ik ben een sekssymbool en een symbool van de dood!
  Het meisje, waarna ze weer kroop, schietend. Led vuur en Svetlana.
  De schoonheidskapitein, Natasha, die de fascist had neergehaald, piepte:
  - Het leven is een ketting, en de kleine dingen erin zijn de schakels ...
  Mirabela vuurde, sneed het hoofd van de Fritz open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Svetlana, opnieuw nauwkeurig schietend, kwaakte:
  - Maar je kunt niet in cycli gaan op kleinigheden ...
  Mirabela vuurde nauwkeurig en voegde toe:
  Anders zal de ketting je omhullen!
  Emmanuel en Olga Rybachenko strijden hier ook dapper.
  Beide meisjes zijn erg strijdlustig. En ze gooien granaten met hun blote tenen.
  Emmanuel merkt lachend op:
  - En ook hier is de strijd niet zwak!
  Olga Rybachenko, haar tanden ontblotend, was het ermee eens:
  - Niet zwak! Maar het wordt nog erger!
  Emmanuelle kirde en knipoogde met haar saffieren ogen.
  - Alles wordt gewoon super! Laten we naar het coronavirus gaan!
  En de krijger zal lachen. En als hij met blote vingers een mes gooit, zal hij de Panter in de zijkant steken.
  Olympias, flikkerend met gespierde, gebruinde kuiten, sloeg een tapdans af met haar blote, mooie benen. Het meisje zong:
  - Heilige Russische gezichten flikkeren van het pictogram ... God verhoede dat je minstens duizend Fritz doorweekt! En als iemand meer zoemt dan fascisten, dan zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporter blies weer rook uit.
  Het meisjesbataljon heeft de Fritz aanzienlijke schade toegebracht. Maar hij leed ook verliezen. Hier werd een meisje doormidden gescheurd en haar gezicht werd zo, ondanks het stof, bleek.
  Het grootste deel van Stalingrad is al ingenomen door de nazi's, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Svetlana probeert ondertussen de "Tiger" te doorbreken. Een krachtige Duitse auto kreeg een granaat in de zijkant, maar bezweek niet. Draait zich om om een kanon af te vuren. Het meisje moet zich in de grond en in het puin graven, om niet te worden verpletterd door de explosiegolf die door het heden wordt losgelaten.
  Svetlana fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Mirabela gooide een granaat naar de Tiger, die explodeerde op haar voorhoofd. Het meisje siste:
  - Over het feit dat het licht in de winter les geeft in het voorjaar... Ik herhaal zonder uitzondering dat Rommel een pestklootzak is!
  Angelica, die het zicht van de nazi's verbrak en water op hen goot met een uitbarsting, spande zich in:
  - In de kist zag ik de Führer nu! En ze schopte de arme man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide eigenlijk met haar blote vingers een granaat naar de tank. Het raakte de loop ... Een explosie volgde en de snuit van de "Tiger" werd verminkt.
  De laffe Duitser nam het aan en deinsde achteruit.
  Svetlana snoof door haar neusgaten:
  - De onze, de jouwe zal niet wijken!
  Mirabela hakte een Hitler-huurling neer met een kogel en zong:
  - En de slechterik maakt geen grapje! Handen en voeten, hij draait de Russische touwen! Hij zet zijn tanden in het hart... Hij drinkt het vaderland tot op de bodem leeg!
  Svetlana, giechelend, blafte:
  - De Führer schreeuwt wild, verscheurt zichzelf!
  Mirabela schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, doodswolken, grijns!
  Er is een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van de Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse mitrailleurs.
  Svetlana ziet dat het onrealistisch is om dichtbij de posities van de Fritz te komen. Maar in de lucht Focke-Wulfs. Een van deze machines vliegt dichter naar de Sovjet-posities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Angelica gooit een granaat en zegt woedend:
  - In de diepe dood - er is geen vergeving!
  Daarna geeft het meisje een draai vanuit het machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther" -2 met een kleine koepel en een lager silhouet rijdt snel naar boven.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar de Duitse auto. Nadat ze de cadeautjes heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Angelica floot, sissend:
  - Dit is een nieuwe aanval! We zullen haar mond openscheuren!
  De Panther-2 gromde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektrolyseerde de atmosfeer onmiddellijk.
  Angelica giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en zei:
  - En Newton versloeg de vijanden, gooide het juk van de troon! Fritz verordende hij zijn wet van Newton!
  Stalingrad was helemaal overspoeld door vuurzee, toen tongen van vuur de lucht leken te likken en paarse, oranje en scharlaken vonken knetterden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Svetlana, die een Duitse jager neerhaalde, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Wat zeur je, stoute oude vrouw? Geloof me, gewoon een psychiatrisch ziekenhuis huilt om je!
  Mirabela zong in een gezang, schietend op de nazi's:
  - Hoe goed is het om op het gras te gaan liggen en de Fritz op het hoofd te slaan! Regel een kompres voor de Führer en stuur kogels uit een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik op haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Een granaat vloog omhoog. De vliegende Focke-Wulf, die granaatscherven onder de buik had gekregen, steeg stevig hoger. Het is te zien dat scherpe fragmenten hem verwondden. Het fascistische wezen vatte vlam en begon stukjes gebroken vleugels te verliezen.
  Svetlana, die zag hoe Fokke hoogte verloor, kwaakte:
  - Dat is een semafoor! Er hangt een bijl aan boord!
  Het Duitse vliegtuig explodeerde en verspreidde puin in alle uithoeken van de hemel. En waar is de fascistische aas gebleven. Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging tot as, niet de piloot!
  Mirabela niesde, strooide stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Angelica gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg dat het, tegen het oog geslagen, bij Fritz door de achterkant van het hoofd naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je moet behandeld worden!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken en wierpen granaten voor hen uit. Dergelijke tactieken tegen meisjes werkten niet. Hier zette Emmanuelle een katapult in, en hoe ze als reactie daarop de vijand raakte.
  Het schrijversmeisje brulde:
  - Kerstman die Rommels mond verscheurt!
  De aanval van de katapult, doordringend in de menigte van nazi's, deed hen uiteenspatten en tegelijkertijd in de lucht rollen. Fritz viel en brak op het puin van de muren.
  Tank "Tiger" -2, die zijn evenwicht had verloren, kwam in botsing met de "Leeuw". Oh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Svetlana glimlachte en antwoordde:
  - Goed gedaan Emmanuel!
  De schrijfster blafte agressief:
  - Emmanuelle staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als reactie met haar blote voet.
  De meisje-kapitein begon weer te spijkeren. En Olympias kietelde Emmanuelle's smalle voet, hoe moeilijk is het nu! Geen wonder dat het meisje niet bang is om door de vuurzee te rennen.
  Mirabela in een gezang, zei:
  - Jeugd is goed - ouderdom is slecht!
  Angelica, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  Er is niets erger dan ouderdom! Dit is inderdaad de meest walgelijke staat van allemaal!
  En het meisje maakte een sprong met een staatsgreep. Ze stelde zich even walgelijke oma's voor. Nee, niet vergelijken, een oude vrouw met een meisje. En wat een schoonheid, in slanke lichamen.
  Angelica nam het aan en zong:
  - Stroom na jaar, jaren in een caravan,
  Een oude vrouw wrijft henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur,
  Ik begrijp niet hoe de jeugd is gegaan!
  Svetlana knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Niet! Toch is er in oorlog zo'n charme - voor altijd jong blijven! Altijd dronken!
  Olympias zette een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passen, maar passen!
  Emmanuelle schuifelde met haar slanke maar wendbare voet en blafte:
  - Fritz gezicht!
  En een granaat vloog samen met een explosiepakket in volle gang de stellingen van de nazi's in.
  Ja, Stalingrad is niet aan hen gegeven. Voor de derde maand sinds eind juni is de aanval gaande, maar de stad heeft niet alles kunnen incasseren. Op andere sectoren van het front boekten de nazi's succes, maar niet op deze.
  Svetlana vuurde haar pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het is toevallig mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En de benzinetank van een motorfiets raken. De machine explodeerde en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De kapitein van het meisje riep:
  - Ik hou ervan om het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Mirabela sloeg de Duitsers met een uitbarsting en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Angelica opende het vuur, nauwkeuriger. Een paar zwarten bleven liggen op met speer bedekte puin:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Mirabela zong speels:
  - Nadat ik Rommel met lippenstift heb geverfd, Mainstein met haarlak, zal ik je in gevangenschap van de prinses slepen, de trouwe hond zal je bijten!
  Svetlana, schietend, siste:
  - Kom op in de avond, Adolf, hang jezelf op ... Hou op met je hoofd voor de gek te houden! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - om de nazi's hard te verslaan!
  Mirabela zei woedend en sloeg de helm van het hoofd van de stormtrooper:
  - We kunnen! En we zullen!
  De meisjes van het "Lenin"-bataljon hielden de opmars van de buitenlandse troepen tegen. Fritz ging naar voren en gooide letterlijk lijken de ruimte in. De tank "Lev", waarmee de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een modificatie van de machine met een 150 mm kanon.
  Angelica klopt een steen af die aan haar naakte tepel zit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Leeuw" kreeg een opening in de rups en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Roepen en instorten.
  Angelica, spuwend, zegt:
  - De Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En het meisje schiet weer. En dat doet hij buitengewoon goed. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie durft, hij valt aan in de strijd, we zullen de vijanden fel verslaan!
  En Angelica rolt de spieren van de pers, die ze erg in reliëf heeft gemaakt.
  Oh, wat zijn de meisjes mooi! Ik wil niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Ze slaagt er op de een of andere manier in om ze in te smeren met een soort drankje, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen meer afgezwakt en reliëf. Kleren aan haar, alleen een beha en slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een speciale manier, als een eekhoorn. Een blote voeten en flikkering, en hakken, blijven verrassend schoon. Stalinida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Angelica merkte lachend op:
  - Doe je beha uit en blijf zoals ik in korte broek!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Dit is niet gepast!
  Angelica schudde haar heupen, vuurde treffend en zong:
  - Iets dat een lid van Komsomol ongewoon is geworden! Zo met ontbloot bovenlijf lopen is zeer onfatsoenlijk!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Waarom vreugde brengen aan de Fritz, kijk naar onze schoonheid!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en vuurde op de TA-200. De nazi-auto vloog in brand. En de mooie blondine gilde:
  - Dood aan het kwaad!
  Angelica giechelde.
  - En het leven is goed!
  Steelenida, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet dat de nazi's die je hebt gewonnen!
  Angelica zingt:
  - Wachten op de overwinning! De overwinning wacht... Zij die ernaar verlangen de ketenen te doorbreken! Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om de nazi's te verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Goed met een blote torso in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Svetlana zag er nu veel vastberadener uit. Ze vuurde op de Fritz met een machinepistool en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet ze een figuur zien, laten we blote tenen bouwen. En floot als een nachtegaal-rover. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de soldaten van de vijand, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun overleden vaders.
  Svetlana verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, dus je wilt ervan huilen. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te roven en te doden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve troep buitenlanders van over de hele wereld brak de Russische uitgestrektheid binnen.
  Svetlana sloeg een kruis en vuurde op de Fritz, die stilletjes dicht bij de posities van de Russen probeerde te komen... Het oog en de hersenen van de man, die door een kogel waren uitgeschakeld, lekten eruit.
  De meisje-kapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Svetlana schoot nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en rolde verschillende keren over de kop. Toen zonk zijn snuit in het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde nogal grijnzend. Het meisje zong:
  - Nee, zeiden we tegen de fascisten, onze mensen zullen niet tolereren dat Russisch geurig brood het woord ford wordt genoemd!
  Mirabela maakte een zeer nauwkeurig schot, waaruit de Focke-Wulf laaide, en tjilpte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk,
  Voor dollars is hij klaar om Rusland te verraden ...
  Maar de Russische man is zo mooi
  Dat hij klaar is om zijn leven te geven voor het moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's de vijg zien, en scrolde, en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Angelica verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en vuil als een duivel, gooide meteen een granaat met twee benen. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is ... Fritz in een scherpe kant!
  Olympias corrigeerde Angelica:
  - Scherp, aan de zijkant, en niet aan de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. De "Tiger" werd op de snuit geraakt en dit scheve kunstwerk ontweek.
  Daarna trok het nazi-wezen zich terug. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur was gevangen.
  Svetlana zong vrolijk knipogend:
  - En de "Tiger" trekt zich terug en de Duitsers houden zich schuil!
  Het Maiden Battalion manoeuvreerde onder aanval, luchtaanvallen en zware kanonnen. Hier sloegen de straalbommenwerpers in, gebroken, gloeiend hete steile hellingen rezen de lucht in. En de stenen stonden in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar mannen gingen naar de volgende wereld - die er niet zo spijt van hebben! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Angelica is de meest sexy krijger in woede: nou, kunnen de nazi's vanuit hun "Sturmtiger" echt op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje greep een granaat met haar blote voeten en draaide in watervallen van salto's. En sneller en sneller draaien. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede snuit van de Stormtiger. De naakte, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en de granaat vloog in de brede snuit. En de krachtige machine stikte eerst en haastte zich toen. Twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden eraf gescheurd en ze vielen naar beneden, vliegend als een gebroken halsketting van de koningin.
  De explosiegolf wierp Angelica en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, heen en weer geslingerd en gegooid. Maar de schoonheid landde niettemin, scherp puin en steenslag gegraven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door de eeltige voet ging de punt doorboord.
  Maar Angelica vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Svetlana en andere meisjes werden door een explosieve golf omhoog gegooid en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de nazi's die eruit sprongen en andere agressieve insecten die de USSR belegerden.
  Mirabela zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de bazuin van de Heer ons meeneemt naar de strijd, zullen we vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl zijn!
  Angelica schudde het stof van haar bloederige zolen en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar een gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Emmanuelle zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult, niet zo nauwkeurig - zoals die blote en sterke benen van Angelica!
  Olympias, spelend met haar armspieren, zei:
  - Dat is goed! Je denkt nog steeds. Iets coolers!
  
  BOM BRITTANNI NIET
  Hitler bombardeerde geen Engelse steden en wist de luchtslag om Engeland te winnen. Bovendien kreeg Speer al in mei van het veertigste jaar de functie van Reichsminister voor Bewapening en Munitie. En als gevolg daarvan begon de productie van vliegtuigen snel toe te nemen.
  En op 4 november 1940 volgde een onverwachte maar gewaagde landing in Groot-Brittannië. Wat de kustverdediging verraste. En de Duitsers wisten de bruggenhoofden in te nemen door een groot aantal Britse soldaten gevangen te nemen. En dan meteen succes ontwikkelen.
  Er werd een grote overwinning behaald en Engeland viel in het veertigste jaar terug. De oorlog duurde nog enige tijd. Churchill vluchtte naar Canada en probeerde daar verzet te organiseren. En de Duitsers bezetten talrijke kolonies van Engeland met troepen. En toen viel Japan de Verenigde Staten aan. En het Derde Rijk moest zich inspannen.
  Amerika bereiken is niet gemakkelijk - het wordt gescheiden door de oceaan. Maar de Duitsers creëerden een bruggenhoofd in Latijns-Amerika en begonnen hun troepen van daaruit op te rukken. En ze begonnen de ring rond de Verenigde Staten aan te halen.
  In het drieënveertigste jaar hadden de nazi's de Panther-, de Tiger- en de Lion-tank in de serie. De laatste auto was niet in de echte geschiedenis, maar nu hadden de nazi's veel meer middelen. De "Leeuw" met een gewicht van negentig ton en een te krachtig kanon tegen de "Shermans" rechtvaardigde zich echter niet al te veel. Zoals de Maus-tank. Als deze machine in tests bevredigende resultaten liet zien, begon hij in de echte geschiedenis kapot te gaan.
  Iets beter was die van drieënveertig september in de Panther-2-serie. Met drieënvijftig ton best zwaar, maar met een motor van negenhonderd pk bewoog hij zich goed. En haar 88 millimeter kanon in 71 EL doorboorde Shermans van vier kilometer.
  Gerda heeft net een van de eerste Panther-2 modificaties gekregen en vocht tegen de Amerikanen in Canada.
  Het was oktober 1843. Ondanks de herfstkoelte waren de meisjes blootsvoets en in één bikini.
  "Panther" -2 van grote afstand kon raken, en had een goede voorhoofdsbescherming. En haar zijkanten zijn beter beschermd dan die van een simpele Panther; je kunt geen bazooka of een klein kaliber geweer pakken.
  Maar om van een lange afstand te slaan, moet je een fenomenale nauwkeurigheid hebben.
  En Gerda schiet waarschijnlijk met haar blote tenen om te slaan. Het projectiel beschrijft een boog en doorboort de Amerikaanse Grant-tank van vier kilometer.
  Meisje brult:
  - We zijn gewoon duivels!
  Met behulp van haar blote tenen schoot Charlotte ook, agressief opmerkend:
  - Een politicus is een varken in een schoon pak en een vos onder het mom van heilige onschuld!
  Kristina vuurde één voor één af, wat ze heel treffend en tevreden deed, nauwkeurig door de Sherman brekend en koerend:
  - De politicus blaft graag luid en belooft oorverdovend, maar als je de belofte moet nakomen, hoor je niets dan excuses!
  Magda raakte ook de vijand met een zeer dodelijk projectiel, doorboorde het voorhoofd van de tankkoepel en piepte:
  - Het is beter een politicus in elkaar te slaan die nietsdoen belooft, dan de duimen omhoog te slaan als je je baan verliest!
  En het meisje barstte in lachen uit... En opnieuw vuurde hij met het pistool. Zo gemakkelijk kunnen de Verenigde Staten het Derde Rijk niet verslaan.
  Maar de Fritz hebben menselijk materiaal en de techniek is sterker. Zo is de ME-309 formidabel, waartegen geen ontvangst is, en waar geen ontkomen aan is. Deze machine heeft een zeer krachtige bewapening: drie 30 millimeter vliegtuigkanonnen en vier veertien millimeter machinegeweren die ook dodelijke onderdelen zijn. Maar liefst zeven vurige punten - cool!
  ME-309 is een monster, vooral als het wordt gerund door meisjes. In dit geval twee schoonheden: Albina en Alvina. Beide blondines zijn blootsvoets en alleen in bikini.
  En hoe gaan ze het opnemen tegen de Amerikanen. Alleen fragmenten vliegen in verschillende richtingen.
  Albina duwde met haar blote tenen de trekker over, vuurde en schoot een Amerikaans vliegtuig neer, koerend:
  - Een politicus is een goedkope prostituee die het te lang volhoudt, en niet alleen een geslachtsziekte in het vlees brengt, maar ook een bacil van onzekerheid in de ziel veroorzaakt!
  Hier trapt Alvina ook met haar blote hiel op het pedaal, heel treffend hamert en tjilpt ze naar de top van haar longen:
  - Goedkope prostituees zijn het duurst - vooral als ze politiek zijn!
  Ja, deze meisjes kennen hun waarde en slaan de geest en de materiële component van de tegenstander grondig uit.
  Geleidelijk overwinnen de Duitsers Amerika. Hier hebben ze al een nieuw MP-44 aanvalsgeweer, dat de Amerikanen grondig vernietigt. Dit aanvalsgeweer is ongeëvenaard. En het geeft de Wehrmacht een beslissend voordeel.
  En de meisjes vechten in de infanterie: Margaret en Helga. Ze gebruiken ook een speciale vorm: vechten op blote voeten en in bikini. En het is zeer effectief.
  Margaret vuurde een salvo af op de Amerikanen en lanceerde een ontlading van kolossale, dodelijke kracht met haar blote tenen. En ze piepte, haar tanden ontblotend:
  - Een politicus is zo'n prostituee dat ze gratis hemels plezier belooft, maar alleen een varken in het bed legt!
  Helga merkte op terwijl ze met grote nauwkeurigheid en nauwkeurigheid op de vijand vuurde:
  - Een politicus kan alleen rekenen wegnemen en verdelen, en nadat hij een dictator is geworden, kan hij ook de regeringsvoorwaarden resetten!
  En het meisje nam en gooide met haar blote voet een groot, vernietigend geschenk van de dood.
  Margaret merkte, terwijl ze haar aanvalsgeweer afvuurde, op:
  - Het maakt niet uit wanneer een dictator de regel opnieuw instelt, het is erger wanneer alle prestaties zonder toverstok tot nul worden teruggebracht!
  En het meisje zal ook een geschenk van vernietiging gooien met haar blote tenen.
  Helga, die de Amerikanen in het offensief neermaaide en ze in rijen direct onderweg uitschakelde, gaf uit:
  - Wanneer de prestaties van de dictatuur nul zijn, worden de regeringsvoorwaarden op nul gezet!
  En de meisjes zullen het nemen en lachen, hun tanden laten zien die fonkelen als parels.
  Toronto en Quebec vielen nog voor de winter... En in de winter braken de gevechten al uit in de Verenigde Staten. De strijdkrachten waren ongelijk ... Hoewel de Amerikanen, vanwege de lengte van de communicatie en een krachtige economie, een groot voordeel hadden in de hoeveelheid apparatuur. Maar ze waren van mindere kwaliteit.
  In de lente van het vierenveertigste jaar begonnen straalmotoren massaal deel te nemen aan luchtgevechten: ME-262 en XE-162, die geen gelijke tegenstanders hadden.
  De nieuwste "Lion" -2 verscheen in de tanks, waarin de Duitsers, voor het eerst in de tankbouw, de transmissie en motor in één blok en overdwars plaatsten, en de versnellingsbak op de motor zelf, en vooraan - het schakelen van de toren terug. De Lion-2 bleek een lager silhouet te hebben, bovendien werd het onderstel lichter en bleek de toren smaller met een 88 mm kaliber kanon - 105 is nog steeds overbodig voor Amerikaanse tanks. "Lion" -2 bleek mobiel en goed beschermd te zijn. Op het slagveld greep ze meteen het initiatief als beste tank ter wereld.
  De USSR heeft na de oorlog met Finland nog met niemand gevochten. Zijn ontwikkeling van tankbouw verliep niet op de meest productieve manier. KV-monsters verschenen, met enorme schalen en verschillende geweren. Alleen de T-34 is een succesvolle tank te noemen. Hoewel niet krachtig genoeg.
  Bovendien verscheen de ontwikkeling van tanks met rupsbanden in de USSR. Serie A is al snelweg. En nog veel meer auto's.
  De Duitsers daarentegen leerden vechten en deden veel gevechtservaring op. Tegen het einde van de zomer was meer dan de helft van het Amerikaanse grondgebied al ingenomen door de nazi's. In september begon de aanval op New York en Washington.
  Gerda heeft al gevochten in Lev-2. Dit voertuig woog zestig ton, maar had een dikker zijpantser van 100 mm op de hellingen en een 88 mm kanon met een looplengte van 100 EL. En het frontale pantser onder grote hellingen was ook wat dikker. Het lichaam is 150 mm en 45 graden, en het voorhoofd is 200 mm en ook gekanteld.
  Amerikaanse kanonnen namen het frontale pantser van zo'n tank niet. En degenen die de zijkant konden binnendringen waren er maar weinig en niet op tanks.
  Gerda stuurde een projectiel met behulp van haar blote tenen, sloeg de Sherman kapot en merkte op:
  - De politicus werkt met zijn tong, energetisch appellerend aan het hart, met als resultaat dat alle woorden in de lever worden gegeven!
  Charlotte vuurde op de Amerikanen, draaide de exacte treffer van de houwitser om en gromde:
  - Hoe dommer de geest van de heerser, hoe scherper de bijl van zijn beul!
  Christina vuurde opnieuw op de vijand, sloeg nog een tank op een rij kapot en riep:
  - Het resetten van de termijn van de dictator zal de kiezer in een nette som veranderen!
  Magda hier ging ook op de vijand af en sloeg het luchtafweergeschut kapot, mompelend:
  - De heerser spreekt graag ronduit, al was het maar om welsprekende mislukkingen teniet te doen!
  En de meisjes stuurden opnieuw een projectiel van enorme, dodelijke kracht!
  Ook in de lucht zijn serieuze gevechten in volle gang, en erg bloederig.
  Albina op ME-262 reed een andere Amerikaanse auto omver en gilde, haar tanden ontblotend:
  - De gierdictator heeft altijd gelijk, want hij heeft veel rechten, zonder grenzen, en de kiezer met vogelrechten kan alleen maar over het cordon vliegen!
  Alvina, op een ME-262, knipte ook een Amerikaanse jager en kirde geestig:
  - Als je een adelaar wilt worden, stop dan met vliegen met vogelrechten!
  De nazi's bestormen het Witte Huis al. Drie meisjes: Helga, Margaret en Frida gaan naar de koepel om daar hun vlag op te hangen.
  Warriors zijn blootsvoets en in slechts één bikini. Ze sluipen en vechten.
  Helga gooide een granaat met haar blote voet en vuurde een salvo af met haar machinegeweer, koesterend:
  - Meestal zijn degenen die vogelrechten hebben en de gewoonte om kraaien te tellen meestal hanen!
  Margaret vuurde agressief en gooide met haar blote tenen het geschenk van vernietiging en piepte:
  - Totdat je afleert hoe je kraaien moet tellen, vlieg je met vogelrechten en vindingrijkheid van kippen!
  Frieda sloeg verschillende zwarte Yankee-soldaten neer en kirde, terwijl ze een verwoestende granaat gooide met haar blote tenen:
  - Met vogelrechten ga je niet de lucht in, maar vlieg je als een kip in een pluk het inferno-onder in!
  Japanse ninjameisjes vechten ook tegen de Amerikanen. Ze dringen aan vanuit het land van de rijzende zon.
  Het blauwe ninjameisje sloeg de Amerikanen met zwaarden. Ze gooide het geschenk van de dood met haar blote tenen en tjilpte:
  - Als je kippenbrein, vogelrechten en hanenambitie hebt, dan vliegen veren met een garantie!
  Het gele ninjameisje gebruikte haar zwaarden om de Amerikanen neer te halen en piepte, terwijl ze met haar blote hiel een geschenk van vernietiging gooide:
  - Wie kippenhersenen heeft, telt kraaien en zoekt alleen vogelrechten!
  Het rode ninjameisje lanceerde een boemerang met haar blote tenen, hakte de hoofden van de vijanden af en piepte:
  - Wie veel kraaien telt, krijgt problemen zonder te tellen!
  Het blanke ninjameisje nam het geschenk van de dood aan met haar scharlaken tepel en gilde:
  - Kraaien tellen, je loopt het risico op kwaakproblemen, je neus wrijvend, je wordt als een kip geplukt!
  Uiteindelijk nam het Witte Huis het over. Zowel New York als Washington vielen begin oktober.
  En op 8 november 1944 capituleerden de Verenigde Staten en Mexico voor Japan en het Derde Rijk.
  Er was een tijdelijke pauze. Het Derde Rijk moest de bezittingen verwerken en zich voorbereiden op een nieuwe oorlog. Japan kreeg ook veel.
  Stalin bereidde zich ook voor op oorlogen, maar paste nergens. Alles was rustig.
  De Duitsers begonnen met de bouw van tanks van de serie E. Ook in het vijfenveertigste jaar werden zeer succesvolle schijfvliegtuigen verkregen, die een keerpunt in elke oorlog zouden kunnen zijn. Er werden ook kernwapens ontwikkeld. In de USSR behandelde Stalin hem echter koel en financierde hij bijna niet. Hitlers houding was ook sceptisch. Maar in Japan werd er wat werk verricht.
  De inlichtingendienst van het Derde Rijk kreeg informatie dat de Japanners iets hadden bereikt.
  Na een persoonlijke ontmoeting tussen Hitler en Stalin werd besloten tot een gezamenlijke oorlog tegen Japan.
  Stalin wilde op zijn oude dag de glorie van een uitstekende commandant ontvangen en besloot na enige aarzeling een militair bondgenootschap met Duitsland te sluiten. Hitler, die er persoonlijk in slaagde vriendschap te sluiten met de rode dictator, gaf er ook de voorkeur aan om tegen Japan te vechten. Bovendien heeft het veel kolonies en is het nog steeds een relatief achterlijk leger. Hoewel talrijk, en fanatiek. Zo'n gemakkelijke wandeling was niet verwacht.
  Op 20 april 1950 begon een grote oorlog tegen Japan met de koloniën, de USSR en het Derde Rijk.
  Het Rode Leger rukte op vanuit Mantsjoerije. Omdat ze geen ervaring hadden met offensieve operaties tegen de machtige Japanse verdediging, rukten de Sovjet-troepen langzaam en met zware verliezen op.
  Elizaveta vecht tegen samoerai op de nieuwste T-54 tank. De Sovjet-auto is geavanceerder dan eerdere modellen, maar is onlangs verschenen. En ze heeft een kanon van 122 millimeter, en ze is zelf erg zwaar - vijfenvijftig ton.
  Stalin, die geen ervaring had met de Grote Patriottische Oorlog, ging door de grootte en massa van tanks te vergroten.
  Hij hield van alles wat groot en omvangrijk was.
  Net als de KV-serie wogen sommige modellen, zoals de KV-14, meer dan driehonderd ton.
  De Duitsers daarentegen realiseerden zich dat grote gewichten niet effectief waren en dat de tank mobiliteit nodig had. En de piramidale AG-50 werd de belangrijkste machine. Het had rationele hellingshoeken in alle richtingen.
  En het kan vanuit geen enkele hoek door Sovjetkanonnen worden gepenetreerd. Tegelijkertijd is het gewicht slechts vijftig ton en is de motor van 1800 pk een gasturbine. De AG-50 is voor zijn tijd een perfecte auto en erg snel, soms wel honderd kilometer per uur op de snelweg.
  En het kanon is onlangs geïnstalleerd met een korte loop, maar onder hoge druk, die alle auto's kan doordringen. En het kaliber van 88 mm hoefde niet te worden gewijzigd. In feite is het kaliber kleiner en is de voorraad granaten groter en is de vuursnelheid van het kanon hoger. En dit is al een axioma. Omgekeerd zijn grote kalibers in een tankduel eigenlijk slechter dan kleine.
  De AG-50 is het monster dat Japan verplettert. De samoerai hebben alleen tanks van de E-serie, en dan nog de vroege, verre van de meest geavanceerde modellen van deze modificatie.
  Maar Elizabeth rijdt nog steeds op een T-54 en maakt een schot met haar blote tenen.
  Raak de vijand en piepte:
  - De tiran stelt zich een leeuw voor, maar eet aas als een hyena, houdt van oorlog, maar wil niet aan de riem van een soldaat trekken, legt graag een varken en verslindt het met ingewanden!
  Ekaterina ontblootte haar scharlaken tepel, sloeg tegen de vijand door met haar borst op de knop te drukken en gilde:
  - Als je kreupel bent met je geest, dan zal de prothese van het onderwijs je niet helpen!
  Elena sloeg ook met behulp van een blote hiel en kirde:
  - Een leeuw zonder opleiding is een betere leider dan een gecertificeerde ram!
  Euphrosinia vuurde ook om de beurt, met haar blote tenen, en kirde:
  - Een bokser heeft een harde klap in zijn hand, maar een politicus slaat zijn hersens met zijn tong, ook al is hij zelf nogal zwak in zijn hoofd!
  De aanval is op alle fronten. Sovjetpiloten vechten ook. De MIG-15 is al verschenen, die kan concurreren met Japanse voertuigen, en de Duitse zullen waarschijnlijk beter zijn, vooral in snelheid en bewapening.
  Anastasia Vedmakova vecht met veel vertrouwen in de lucht.
  Raakt twee Japanse auto's en piept:
  - Een bokser heeft twee handen en verschillende combinaties van stoten, een politicus heeft één taal, eindeloos herhalen van liedjes die in wezen hetzelfde motief hebben!
  Akulina Orlova, meedogenloos schietend op de vijand en volledig uitschakelend, merkte op:
  - Op blote voeten trekt het meisje zelf een man aan, zichzelf uitkledend - ze zal hem zonder broek achterlaten, en haar benen spreidend, ze zal haar keel dichtknijpen met een dodelijke greep!
  Mirabela Magnetic, die Japanse vliegtuigen afsneed en handelde met figuratieve agressie, merkte op:
  - Een vrouw, die haar benen spreidt, knijpt mammoeten naar een man om gouden druppels eruit te persen!
  De meisjes vochten met grote activiteit en bewogen heen en weer, waarbij ze goed gerichte schoten van de vijand ontweken.
  Duitse piloten vielen ook de Japanners lastig.
  Albina sneed in één klap vier auto's tegelijk af en kirde enthousiast:
  - Blote vrouwelijke benen, perfect uitkleden mannen die geen hoofd hebben!
  Alvina nam en sneed vijf Japanse vliegtuigen met één salvo en piepte:
  - Het is beter om de blote voeten van een meisje te kussen dan een complete eenzame bastschoen te zijn!
  Gerda op de AG-50-tank vocht naast Charlotte. Beide meisjes vochten zeer zelfverzekerd.
  Gerda vuurde op de vijand, sloeg de Japanse auto kapot en kirde met ontblote tanden:
  - De stier heeft letterlijke horens, en een man zonder optimistische gezondheid krijgt figuurlijke horens!
  Charlotte maakte ook een goed gericht schot, sloeg door de vijand en merkte op:
  - Een man die geschoeid was met blote vrouwenbenen - een complete bastschoen!
  Christina en Magda vechten ook op de AG-50, en ze vechten wanhopig.
  Christina loste een schot en kirde:
  - Als een man een bastschoen is, dan is hij voorbestemd om onder de hiel en een zwerver te zijn!
  Magda vuurde ook, en zeer nauwkeurig, en verpletterde de houwitser van de vijand, piepend:
  - Er is geen grotere vijand van een man dan gebrek aan moed en een groter probleem dan een teveel aan verlangen!
  En de meisjes bleven de samoerai afranselen.
  Ze zetten ze op verschillende fronten steeds harder onder druk.
  Alenka en haar team vochten op de nieuwste IS-3 tank. Deze machine is van een modernere serie met een kanon van 130 millimeter, in dit geval één en weegt tachtig ton.
  Het heeft vijf bemanningsleden - allemaal meisjes. En dat is geweldig.
  Alyonka vuurde met behulp van haar blote tenen uit het pistool en tjilpte:
  - De man is een wellustige aap met een aanhankelijke toespraak, maar de domheid van de meisjes zal verlammen!
  Anyuta vuurde op zijn beurt weer, doorboorde de Japanse auto en piepte:
  - Als je een ezel ploegt met je geest als een ezel voor een vos, als je een haas van geest hebt, worden er drie huiden van je hoed gescheurd!
  Alla gaf een nauwkeurig schot met behulp van een scharlaken tepel waarmee ze op de knop drukte en piepte:
  - Van een paard kun je een senator maken, maar van een politicus geen eerlijke ploeger!
  Maria schopte ook naar de vijand, met behulp van haar blote tenen, en tjilpte:
  - De gemakkelijkste manier om een senator te maken is van iemand die weet hoe hij op zijn minst een paard moet doen, maar om de een of andere reden zijn er in elk parlement veel ezels, en zelfs luie!
  Olympias vuurde ook met haar blote hiel en gaf uit:
  - Als je niet leert paardrijden, ben je een naakte koning!
  De meisjes toonden de hoogste klasse in gevechten. En zo bereikten de Sovjet-troepen gedurende een half jaar vechten Port Arthur. Deze stad werd door de Japanners vanaf de zee gedekt.
  Zuid-Sachalin wist ook te heroveren.
  Zo werd wraak genomen op eerdere nederlagen uit Japan. Bovendien was de wraak nog gedeeltelijk Port Arthur hield ...
  Zijn belegering begon.
  Zware Sovjet-artillerie bombardeerde dit fort. De meisjes vuurden houwitsers af.
  Alice en Angelica vuurden granaat na granaat af.
  Alice schoot en merkte op:
  - In elk toernooi zijn er een aantal games en eindresultaten, alleen in de politiek zijn er constante resets en paralleltellingen!
  Angelica, die op haar blote hielen rustte, gaf een schelp en kirde:
  - In het boksen zijn lage slagen strafbaar ongeacht de kleur van de handschoenen, in de politiek brengen ze overwinning, vooral als de handschoenen niet wit zijn!
  Tijdens het jaar van gevechten verloor Japan al zijn koloniën. En nu ontvouwde zich de strijd om de metropool zelf.
  En de mooie krijgers naderden Tokyo.
  En de Sovjettankers namen uiteindelijk Port Arthur in.
  Elizabeth richtte het pistool met haar blote tenen. Ze vuurde op de vijand en piepte:
  - De man is niet ver van de gibbon, zo niet door intellect, dan door lust, het mannetje is een typische aap!
  Ekaterina vuurde ook op de vijand, met haar blote hiel, en merkte met een glimlach op:
  - Een man heeft één perfectie en twee handen, maar een vrouw zoekt zelf naar perfectie met rake handen en machtige waardigheid!
  Elena, die op de Japanners schoot en met behulp van haar blote tenen een andere houwitser omdraaide, merkte op:
  - Clowns in het circus zorgen voor gezond gelach en plezier, narren in de politiek zorgen voor ongezond gehinnik en teleurstelling!
  Zoals je kunt zien, verpletteren de meisjes de Japanners grondig. Met zulke zal Port Arthur natuurlijk zonder twijfel vallen.
  Anastasia Vedmakova vecht in de lucht boven Japan en geeft de vijand een afdaling, zingend:
  - Een, twee, drie, verscheur de samoerai!
  En hij spreekt een aforisme uit, heel toepasselijk:
  - Bij schaken mat de zet van de ridder vaak mat, in de politiek mat de kiezer altijd met de zetten van de ridder!
  Akulina Orlova, die de samoerai in de lucht verpletterde en knipoogde met haar saffieren ogen, merkte op:
  - Een beer trapte op het oor van een slechte muzikant, de oren van een domme kiezer zoemden - politicivossen!
  Mirabela Magnetic sneed een andere auto uit het Land van de Rijzende Zon af uit een bocht en merkte op:
  - Twee sterke, maar verschillende karakters zorgen voor een explosie, twee slimme, maar verschillende individuen zorgen voor genialiteit!
  De meisjes gingen de lucht in boven de samoerai.
  Albina, die het vliegtuig van Japan neerhaalde, grijnzend met haar tanden, merkte agressief op en knipoogde:
  - Kinderen worden geboren uit de liefde van twee geslachten, succes uit een combinatie van toewijding en talent!
  Ook Alvina schopte de samoerai met haar blote hiel en kirde met ontblote tanden:
  - Mannen willen zonen van mooie vrouwen, en vrouwen willen dochters van slimme mannen, de conclusie is dat gezonde nakomelingen schoonheid en intelligentie nodig hebben, maar waar vind je een combinatie van zo'n goedheid!
  Maar de gevechten zijn al begonnen voor Tokio. De Duitsers en individuele Sovjetbataljons bestormen de hoofdstad van Japan. Mei 1951 staat op het erf, alles staat letterlijk in bloei. En heel mooi en rijk.
  Maar de stad Tokio is zwaar beschadigd. Delen van de Wehrmacht rukken er langs op en de gevechten zijn zeer hevig en ongelijk.
  Gerda op de AG-50 vecht samen met Charlotte. Deze meiden geloven heel hartstochtelijk in hun overwinning.
  Gerda schiet met haar blote tenen, drukt op de joystickknoppen en zegt:
  - Wat een vrouw wil is wat God wil, maar de verlangens van een man zijn verwant aan het verlangen van een aap!
  Charlotte raakte ook de vijand, sloeg de geschutskoepel van de Japanse auto en piepte:
  - God schiep een vrouw als een bloem voor schoonheid, een man was nodig als humus om een heerlijke plant te voeden!
  Op de andere AG-50-tank vechten ook meisjes, die gewoon bloedige monsters van de superklasse zijn. Het zijn zeer strijdlustige en agressieve krijgers, maar tegelijkertijd zachtaardig.
  Christina vuurde met haar blote vingers en gebeitelde benen en merkte met een glimlach op:
  - Een vrouw is een roos, maar verre van een plant, een man is een haan, maar niet gevleugeld, maar een typisch gehoornd dier!
  Magda schoot lachend op de vijand met een dodelijk projectiel en piepte:
  - Een man die spant als een vogel, maar zonder vleugels, uitstort als een nachtegaal, maar geen zanger, belooft een vrouw bergen goud, maar geen cent waard in bed!
  Sovjetmeisjes nemen ook deel aan de bestorming van Tokio. In het bijzonder de bemanning van Alenka. Ze stapten over op een nog krachtigere en zwaardere IS-4, met een tweede 85 mm kanon.
  Maar de top vijf bleef hetzelfde.
  Alenka vuurde met behulp van haar blote tenen en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  - In de beloften van de politicus belooft de keizer, in de vervulling van de naakte koning, de maan vanuit de lucht, en de kiezers krijgen een hondenleven!
  Anyuta merkte agressief op, stuurde een projectiel uit een kanon en raakte de vijand nauwkeurig:
  - Een slimme heerser probeert zichzelf niet te vergoddelijken, maar probeert de kiezer een mensenleven te geven!
  Alla schoot op de vijand, mikte op een doodsgeschenk met haar blote gebeitelde voet en deelde uit:
  - Zelfs een idioot op de troon kan veel planten, maar een rijke oogst wordt geoogst met een niet forse geest!
  Maria vuurde ook schoten af, alleen deze keer van machinegeweren, schakelde veel tegenstanders uit en gaf uit:
  - Een dictator die veel plant en bloed giet, hij zal in een plas zitten en brullen van de pijn!
  Olimpiada, die ook vuurde, met haar blote zolen op de trekker drukkend, merkte op:
  - Een kiezer die stemt op een politicus die vaak op een paard bestijgt, wordt door jagers gegrepen!
  De aanval op het keizerlijk paleis is al aan de gang. De laatste Japanners zijn grondig afgewerkt.
  Emmanuelle heeft zich al bij de strijd aangesloten. Natuurlijk is ze bijna naakt en draagt ze alleen slipjes.
  Ze liet een bliksemschicht los uit haar scharlaken tepel en kirde:
  - Een politicus is een mengeling van een wolf in schaapskleren, een vos met de zoete triller van een nachtegaal, een varken in een nieuwe rok, maar je zult met hem leven als honden!
  Helga vecht ook, bestormt de Japanse posities en huilt, ontbloot haar tanden en gooit een granaat met haar blote voet:
  - Het is dwaas om op een wolf in schaapskleren te stemmen, het kan een compleet schaap blijken te zijn!
  Margaret draaide zich om en terwijl ze de vlag van de indringer op de koepel van het keizerlijk paleis bevestigde, merkte ze op:
  - Een vos in schaapskleren op een troon is beter dan een ram in een beverjas, een slimme boef zal meer goed doen dan een eerlijke dwaas!
  Emmanuelle maakte eindelijk de rode doek vast en kirde woedend:
  - De troon tolereert geen gedoe en geblaf, en het is geen methode om angst te bedwingen, maar de heerser regeert grof, geeft decreten aan dove smeekbeden!
  Japan werd verslagen. En na zijn capitulatie herwon de USSR het zuiden van Sachalin, ontving de Koerilenrug, Mantsjoerije, Port Arthur, Noord-Korea en versterkte zich uiteindelijk in Mongolië.
  Het Derde Rijk nam al het andere over. En weer was er een periode van rust. Het Derde Rijk nam de rest van de wereld over en hield in 1959 een referendum om een monarchie en een wereldrijk te vestigen.
  Hitler werd keizer. In de USSR, na de dood van Stalin op 5 maart 1953, werd Nikolai Voznesensky, een academicus en genie, de nieuwe leider. En onder hem begonnen nieuwe wapens te worden gemaakt in de USSR.
  Toen Hitler in maart 1963 stierf, begon in het Derde Rijk een machtsstrijd tussen de talrijke zonen van kunstmatige inseminatie van Adolf.
  En het Rode Leger van de USSR begon een bevrijdingscampagne in Europa op bevel van Nikolai Voznesensky. En op 1 mei 1963 ontvouwden zich hevige gevechten.
  Maar dat is een ander verhaal, hoe het Rode Leger van de USSR de wereld redde van het fascisme.
  
  ECHTE PRINSES op blote voeten
  Tussen de koning van Frankrijk, Lodewijk de veertiende en de koning van Noorwegen, George de eerste, werd een overeenkomst gesloten. Volgens hem zou de dochter van George de eerste trouwen met de zoon van Lodewijk de veertiende. En hij had zo'n schoonheid, mooi als de zon, met haar in de kleur van sneeuw. Volgens de gewoonte trouwden ze toen vrij vroeg en ging het dertienjarige meisje met het konvooi op pad. De geadopteerde dochter van de koning, Stella, ging ook mee. Ze was slecht, maar ze wist goed te doen alsof. En best mooi, zij het met zwart haar.
  Ze werd gevangen genomen tijdens een campagne tegen de nomaden in het zuiden. Stella haatte en benijdde de koningsdochter Gertrude. Maar ze deed zich voor als haar beste vriendin. En ze had een sluw plan in haar hoofd. Op het eerste gezicht is het onrealistisch om de prinses te vervangen en haar na te doen. Ze varen op een groot schip met eervolle bewakers en geschenken. Maar Gertrude heeft een zwak punt. Zij houdt, net als de vertegenwoordigers van haar dynastie, heilig eden, zelfs ongunstig voor zichzelf.
  Dus tijdens een gesprek met Stella (deze naam was haar al gegeven in het Noorse koninkrijk!), zwoer Gertrude, met het hart van haar moeder, dat ze elke wens van haar vriend zou vervullen als ze haar leven zou redden.
  Toen was de verraderlijke Stella al voor de kust, tijdens een lichte storm stak ze een vat buskruit in brand en blies het schip op. En ze heeft zelf van tevoren een boot voorbereid. Alle matrozen, die de kwaadaardige dochter van de khan verdovende middelen in de wijn deed, stierven. En alleen Gertrude werd gered, natuurlijk met de hulp van haar genoemde zus. Ze trok de prinsessen aan boord.
  En ze eiste de vervulling van haar eed. Gertrude bevestigd. En Stella zei boos:
  - Laten we jurken met je ruilen. Nu zul je mijn dienaar zijn, en ikzelf zal een prinses worden.
  Gertrude huilde bitter, maar deze eed moest worden gehouden. Het mag niet worden geschonden, anders breekt het moederhart in stukken. En de dochter van de Khan nam haar plaats in.
  Bij aankomst in het paleis verklaarde Stella zichzelf de dochter van George, die op wonderbaarlijke wijze een schipbreuk overleefde. En Gertrude moest dit met een buiging erkennen.
  Stella gaf opdracht om de voormalige prinses naar Corsica te sturen om schapen te hoeden. Dus zou ze haar hebben uitgedaagd, en ze wil haar niet naast haar zien.
  Gertrude stond in de kamers toen haar bevel werd gegeven naar het wachthuis te gaan. Daar kreeg ze de opdracht om haar dure dienstmeisjesjurk uit te doen en de gewaden van een herderin aan te nemen. De prinses was erg beschaamd en barstte in tranen uit. Toen verlieten de soldaten het wachthuis, en de oude kachel gaf haar alleen gewassen, maar vervallen en opgelapte kleren en houten klompen, zeggende:
  Hier zijn wat kleding en schoenen voor je. Het is warm op Corsica en je zult eraan wennen.
  Gertrude, die zich realiseerde dat weerstand zinloos was, veranderde langzaam haar kleren. De ruwe klompen bleken te groot voor haar en het meisje gooide ze gewoon af en besloot dat het beter was om op blote voeten te lopen. Bovendien was het heerlijk meiweer. Dit is Frankrijk, met zijn veel zachtere klimaat.
  Het meisje kreeg de opdracht om in een rijtuig te gaan met tralies voor de ramen. Ze zou de prinses die herderin werd, uitleveren aan een volkomen oneerbare ballingschap op Corsica.
  De kasseien van het trottoir warmden op en verbrandden pijnlijk de benen van de prinses, die niet gewend was op blote voeten te lopen. En de blote zool van de verheven persoon was onaangenaam geïrriteerd door de ruwheid van het oppervlak.
  Verschillende arme jongens draaiden om haar heen en Gertrude schaamde zich diep dat ze de dochter van koningen was die als een bedelaar op blote voeten liep in een oude, opgelapte jurk.
  De bedelaarprinses bloosde van vernedering en vergat zelfs voor een korte tijd dat haar verwende, roze hakken werden gebakken door de stekelige stoep. En het doet zo'n pijn voor de benen van de prinses, die waarschijnlijk alleen blootsvoets was in een badkuip gemaakt van puur goud bezet met diamanten.
  En nu worden de naakte, tere zolen van de jonge schoonheid gekweld door de wrede, scherpe, hete stenen van het plaveisel.
  Gelukkig voor het meisje stond de koets al op haar te wachten. Ze sprong er zonder weerstand in. En ze hoorde een doordringend gefluit, gelach en uitroepen van de jongens:
  - Ze brengen de dief!
  De prinses schaamde zich. Ze is nu ook een crimineel. Zij wiens afstamming veel ouder is dan die van de Bourbons. En ze moet achter tralies zitten, waar het licht nauwelijks doorheen dringt. Verdrietig en verdrietig. En vooral: er is niets aan te doen. Als ze begint te schreeuwen dat ze de dochter van een koning is, zal niemand haar geloven.
  En de blote hakken van het meisje prikken in de eiken planken.
  En de kleine prinses huilde. De chauffeur en de gendarmes schonken geen aandacht aan haar tranen. Nou, de gevangene brult, wat kan ze nog meer doen? Het beroep temperde de gendarmes en maakte ze hard.
  Gertrude huilde en herinnerde zich de ceremoniële recepties in het paleis toen iedereen voor haar boog, en ze voelde zich trots en nodig.
  Na enkele uren op een kale bank te hebben gezeten, kreeg het meisje pijn in haar rug. En ze begon met haar vuisten tegen de muur van het gepantserde rijtuig te slaan. Nadat ze besloten hadden dat het meisje uit wilde gaan, lieten de gendarmes de prinses vrij. Toen ze eenmaal vrij was, deed ze een paar stappen achter de struiken, en... natuurlijk begon ze te rennen. Ze wilde echt weg van de gendarmes die haar in ballingschap leidden. Maar de harde grasmat verwondde zijn blote voeten en de politie had geen haast. Ze bewogen als in slow motion. Of misschien wilden ze een verwend meisje lesgeven. En dit is echt een marteling voor de prinses, het feit dat het dorpsmeisje gewoon een aangename run was.
  Gertrude rende steeds meer mank, en haar benen raakten in de knoop, haar blote, neergeslagen zolen brandden letterlijk. Ten slotte kon ze het niet uitstaan, viel op haar knieën en kroop op handen en voeten, terwijl ze hartverscheurend brulde.
  De gendarmes renden nu snel achter het meisje aan. Ze grepen haar onder de armen. Het meisje schudde perplex haar snee en doorboorde benen, smekend om niet te worden geslagen.
  De gendarmes hadden medelijden met de prinses en gaven slechts een paar lichte klappen. Dat is waar, ze belooft de volgende keer brutaal te geselen als ze weer probeert te ontsnappen. Hoewel Stella beval dat de voormalige prinses als een speciale, gemene rang moest worden behandeld, werden zelfs de meedogenloze bedienden geraakt door de zeldzame schoonheid van de sneeuwwitte Gertrude, die alleen maar werd benadrukt door de bedelaarsjurk.
  Het meisje probeerde niet meer weg te rennen. 's Nachts sliep ze in de stal, bij het been met een dik touw vastgebonden aan de harige poot van de rijkswachter. Toen ze zich realiseerde dat ze niet zo gemakkelijk weg kon en in de eerste plaats erg moe was, sliep het meisje de hele nacht en schonk ze bijna geen aandacht aan de stank van de stal.
  En de volgende dag moest ik opnieuw lijden op een gevangeniswagen die met alle snelheden voortsnelde, waarop vooral gevaarlijke criminelen werden vervoerd.
  Dus het zicht door de dikke tralies verveelde praktisch geen enkel meisje. En ze probeerde herinneringen in zichzelf op te roepen, op de een of andere manier haar dagelijks leven op te fleuren.
  Bijvoorbeeld een plechtige receptie, of wanneer haar vader haar een volbloedhengst schonk. Zo sneeuwwit als haar haar, witter dan sneeuw. Of een kleine gevlekte pony. Ze hield van paarden. En haar paard? Hij heeft zich waarschijnlijk al verzoend met zijn nieuwe baasje. Stella, de dochter van een Khan, bezat de aangeboren kunst om met paarden te communiceren. Nee, Gertrude is geen partij voor haar in deze.
  En het meisje huilde weer bitter. Alles liep buitengewoon slecht af. En onwillekeurig viel ze in slaap. Ze droomde dat ze schapen aan het hoeden was en passeerde de poort. En daarop is het afgehakte hoofd van haar trouwe sneeuwwitte paard genageld. Plots komt het hoofd tot leven en zegt:
  - En jij bent een grazende prinses op blote voeten. Als je moeder dit wist, zou haar hart breken!
  Gertrude schrok en werd wakker. Ze werd nog verdrietiger. Het bleek dat ze niemand iets kon vertellen, niet alleen omdat ze een eed had afgelegd, maar ook uit angst dat haar moeder erachter zou komen. En het is zo verschrikkelijk.
  En het meisje jammerde weer. Dit is echt een moment van ondraaglijk lijden. En de rug doet ook pijn. Liggen op een houten gevangenenbank is ongemakkelijk en niemand zal haar een kussen geven.
  Toen ze 's nachts bij de herberg stopten, werd het veel gemakkelijker. Voor het avondeten kreeg de voormalige prinses alleen een mok melk en vers zwart brood. Het hongerige meisje at het graag snel op en vroeg om meer. Als reactie daarop bewogen ze haar lippen, waardoor ze weer bitter brulde.
  De gendarme antwoordde formeel:
  - De officier van justitie zal toevoegen!
  Daarna ging de half uitgehongerde Gertrude op het hooi liggen en rolde zich op. En ik kon lange tijd niet slapen. De geur van de stallen kietelde de neusgaten, opgedroogde grassprieten prikten onaangenaam in het lichaam van het meisje. Het meisje leed aan slapeloosheid. Ze was constant aan het woelen en draaien, en het arme ding was 's nachts uitgeput.
  's Morgens kreeg ze alleen brood en water. Maar het hongerige meisje leek ongewoon lekker, hoewel haar kaken nauwelijks bewogen van vermoeidheid. Al in de gevangeniswagen zelf viel Gertrude in slaap. Haar verblijfplaats zwaaide gelijkmatig langs de weg. Maar zelfs de schok bracht het vermoeide meisje alleen maar in slaap.
  Op verwisselbare paarden snelde de koets met tralies snel genoeg. En nu haastten ze zich 's avonds naar de zee. Ze brachten ook de nacht door in de herberg. De goedhartige gastvrouw merkte dat het meisje bleek was en bracht haar een kippenvleugel.
  Het vlees maakte de maag zwaarder en de prinses viel in slaap.
  In de ochtend wachtte haar een nieuwe test. Het meisje met het meest verheven bloed werd in het ruim gegooid, naar de eendjes. Ze knepen Gertrude pijnlijk met hun snavels en krabden met hun poten. Het was te pijnlijk en walgelijk. En de eendjes roken walgelijk. Ze werd zo in een kooi met pluimvee naar Corsica gebracht, een binnenwaterplaats. Het meisje barstte weer in tranen uit. Maar toen werd ze geamuseerd en dacht dat de eendjes toch niet zo eng zijn.
  Vanwege de vogelgeur had de prinses helemaal geen zin om te eten en begon ze de eendjes te voeren met haar gevangenisbroodrantsoen.
  Toen streelde ze ze zachtjes. De eenden stopten met plukken en werden aanhankelijk. Toen begon de prinses met hen te spelen. 'Dit wordt de koning,' zei Gertrude tegen het grootste eendje. "Maar jij wordt" de koningin. Het meisje gebruikte touwtjes van haar sjofele en gescheurde dienstmeisjesjurk om ze te markeren.
  En dit spel is interessant geworden. Sommige eenden kregen de status van prins, andere hertogen. En Gertrude begon zelfs de eenden te trainen die vrienden hadden gemaakt. Toen viel ze in een omhelzing met hen in slaap.
  Ik werd wakker van het feit dat een van de eenden de al levende zool kietelde van de blotevoetentest. Het meisje streelde de eend op de schoft en viel weer in slaap.
  Natuurlijk gaat de boot langzamer naar Corsica dan een gevangeniskoets op reservepaarden. Hongerige Gertrude vond nog steeds de kracht om gevangenisrantsoenen te delen met eendjes en in harmonie te leven met een zwerm vogels. De eendjes wierpen de draad af en de prinses deed ze weer aan. Toen de kuikens vochten, stelde ze zich voor dat er een aanval op het paleis was en dat de rovers de koninklijke wacht aanvielen.
  De verbeelding van het meisje werd steeds rijker. Zij, ooit een arrogante en preutse prinses, merkte de stank in de kooi niet meer op en minachtte niet als eenden iets uitscheidden en de kooi niet vaak werd schoongemaakt. En heel af en toe moest ik mijn behoefte doen achter de tralies. Zo'n onverwachte speling van het lot: je bent de prinses van niet het kleinste koninkrijk, de vader op de troon van de twee landen Denemarken en Noorwegen, er zijn bezittingen in Europa. En nu ben je als een vuile bedelaar, zittend, zonder eruit te komen, in een kooi met kuikens. En je wordt zelf ongewassen en vies.
  Toen ze op het eiland aankwamen, gooiden de gendarmes, precies in de jurk, het meisje in warme kleren. De Middellandse Zee is al opgewarmd, maar koelt in principe af in de winter. Het is er heel aangenaam om erin te zwemmen. En witwassen van cellulaire knaagdieren. En de bewakers prikten het meisje met stokken en lachten haar uit. Gertrude had nog nooit de zee bevaren. Omdat in Noorwegen of zelfs Denemarken het water zelfs in de zomer koud is. Maar aan de andere kant had ze een heldere ervaring van spetteren in een poel met vergulde oevers. Wat vond ze het leuk, vooral in de winter. Overal liggen sneeuwbanken en in het enorme, oude paleis is het warm, en in het zwembad zelf wordt het water verwarmd door een geiser.
  Maar het is hier zo ruim, en ik wil het meenemen en wegvaren. Zwem weg om de wil en nieuwe avonturen te voelen. Gertrude voelde plotseling het schuim van pijn en vernedering van haar af komen.
  Maar helaas, het geluk duurde niet lang. Het meisje werd gedwongen aan land te gaan. En klim op een paard, waar de gendarme haar aan de kroep bond. Het zand van het strand brandde op haar blote voeten en de prinses schreeuwde het uit. Toen bevond ze zich met haar buik op een paard, wat buitengewoon pijnlijk en onaangenaam is, vooral als het dier galopperen.
  Gelukkig was het pad niet al te lang - Corsica is een relatief klein eiland. Maar toch werd het meisje wakker, schuddend op de staart van het paard gedurende enkele uren, en viel zelfs in een franje. Ze werd naar het meest zuidelijke deel van het eiland gebracht, naar een provinciale boerderij. Daar woonde de strenge landeigenaar Nemesis op het landgoed. Ze was een onaangename, dikke dame. Heel gierig. Haar tuin was relatief klein en Nemesis leefde zelf in ballingschap.
  De gendarme vouwde het perkament open en kondigde het bevel aan:
  - Dit meisje Stella, van lage geboorte, wordt op bevel van de koning veroordeeld tot eeuwige ballingschap op het eiland Corsica, in het verste van de boerderijen. Ze moet gekleed en gevoed worden als een meisje van een verachtelijke stand, en gegeseld worden in geval van fout. Het is haar taak om schapen te hoeden, of een andere even vernederende taak. Ze zal hier zijn tot haar dood of een ander bevel van de koning! Moge het zo zijn! Lodewijk de veertiende Zonnekoning!
  Nemesis knikte met haar dikke kin en antwoordde somber:
  - We hebben veel schapen en de jongen kan ze niet aan. Laat Stella hem helpen!
  De gendarmes bogen en Gertrude werd letterlijk de schuur in gedragen. Nadat ze op een paard heeft geschud, is het meisje te gebroken en moe.
  Nemesis beval de stalknecht:
  - Voer haar bescheidener. Moge je slapen en rusten vandaag. Morgenochtend moet ze schapen en geiten hoeden.
  De stalknecht bracht de prinses taarten, geitenmelk en ondanks het verbod van de gastvrouw, honing. Het bleke en gebroken lieve meisje zag er pijnlijk zielig uit. Gertrude was zo moe dat ze niet kon eten en de tweede helft van de dag en de hele nacht doorsliep.
  En ze droomde dat de horde van de Khan het Noorse koninkrijk binnenviel en dat hun hele familie gevangen werd genomen. En de prinses werd op het rek getrokken en draaide haar gewrichten. Gertrude besefte zelf dat dit een droom was, maar ze was zo moe en uitgeput onderweg dat ze niet wakker kon en wilde worden. Dus hing ze aan het rek en suggereerde bij zichzelf dat het helemaal geen pijn deed, en dat het vuur onder haar blote voeten helemaal niet erg bakte. Toen droomde ze dat ze in een droom in slaap viel, precies met haar gewrichten op het rek gedraaid. En al weer een regenboogvisioen, rennend op het gazon, springend met konijntjes. Alles is licht en luchtig.
  De helderste engel wordt gezien, die complexe tekens van Gertrude toont, en groeit op de weg van de kolom. En al zegt een grote, grote engel:
  - Je bent een martelaar, wat betekent dat je het paradijs verdient!
  En de aartsengel Gabriël leidt het meisje zelf, langs de wolken zachter dan dons, naar de hemelse troon.
  En daar toont de Almachtige Here God Jezus zulke prachtige hemelse paleizen dat de paleizen van Scandinavië en zelfs het beroemde Franse Versailles tegen hun achtergrond verbleken.
  Het meisje werd wakker door de aanraking van een koele spons op haar gezicht. Met tegenzin opende ze haar ogen. Wat wilde ik niet loskomen van het beeld van het paradijs en terugkeren naar de stinkende schuur. True met zacht stro.
  Voor haar stond een jongen, ongeveer een jaar jonger dan Gertrude. Gebruind in de Corsicaanse zon tot bijna zwart, maar zijn wenkbrauwen, wimpers en vrij lange haar daarentegen verbrandden en werden wit als overrijpe tarwe. De jongen was niets anders dan een korte broek, mager en pezig, met een mooi, aangenaam gezicht en glimlachte met gezonde tanden. Gertrude besefte meteen dat dit een brave jongen was en glimlachte naar hem terug.
  De jongen fluisterde:
  - Mijn naam is Eric. Of zelfs de herder Eric. - Toen keek de jongen achterom en zei rustig. - U moet een nobel persoon zijn en in ballingschap zijn?
  De prinses schaamde zich en bloosde. Is ze blootsvoets, in een jurk die aan flarden is veranderd, om toe te geven dat ze de dochter van koningen is, en het bloed van zelfs Karel de Grote zelf stroomt in haar? Ja, het is buitengewoon gênant.
  Gertrude antwoordde met trillende stem:
  - Nee... Waar heb je het vandaan?
  Eric fluisterde zachtjes:
  - Je werd gebracht door gendarmes, verschillende bewakers, en het persoonlijke decreet van de koning werd voorgelezen. Nou, heeft Louis de veertiende niet echt andere dingen te doen om een bevel uit te vaardigen voor een bedelaarsmeisje? Bovendien ben je te bleek, zijn je handen en voeten zacht en kun je zien dat je je voetzolen hebt afgestoten. Natuurlijk ben je een nobel persoon.
  Gertrude zuchtte diep en antwoordde:
  - Ja, ik ... Op de een of andere manier wil ik mezelf niet herinneren wie ik ben!
  Erik knikte verdrietig en fluisterde:
  - Schaam je niet. Ik ben ook de zoon van een hertog die werd geëxecuteerd op beschuldiging van verraad. Op vijfjarige leeftijd werd ik verbannen naar de verste boerderij van Corsica. Eerst was ik assistent van de herderin, de dochter van de gravin. Daarna werd ze volwassen en ging ze hard werken. Ik zal hier ook zijn, tot ik zestien ben. Dan verwacht ik hoogstwaarschijnlijk Toulon en galeien. Dus voorlopig kun je genieten van het paradijs.
  Gertrude huiverde en vroeg de jongen:
  Heb je zelf geprobeerd weg te rennen?
  Eric schudde negatief zijn hoofd.
  'Er is geen enkele boerderij over tien mijl, en de hospita heeft uitstekende veldhonden en vier ervaren politieagenten wonen permanent. Ze zullen ons zeker vinden. Ik probeerde alleen te ontsnappen en kreeg dit.
  De jongen toonde een merk op zijn schouder, in de vorm van de letter "K", en vervolgde met een diepe zucht:
  - Het is nog steeds niet zo erg als bij dwangarbeid, of een ondergrondse gevangenis. We ademen frisse lucht, schapen en geiten gehoorzamen me, het eten is niet het slechtste ter wereld. Als we ouder worden, zal het veel erger zijn als...
  Gertrude verstijfde en vroeg de jongen:
  - Voor het geval dat?
  Eric antwoordde met een glimlach.
  'Tenzij de koning beveelt dat ik in het leger moet worden opgenomen in plaats van galeien. Het is daar ook moeilijk, maar er is een kans om beroemd te worden en officiersrangen te krijgen voor militaire prestaties. Van dwangarbeid is er maar één weg naar de begraafplaats!
  De prinses wilde hierop antwoorden, maar het slaperige gezicht van de stalmeester verscheen. Hij riep hees:
  - Wil je wimpers krijgen. Het is al te laat, het is tijd om het vee te verdrijven!
  De jongen stak zijn hand uit naar de prinses.
  - Laten we gaan... Hoewel nee! Ik schop mezelf eruit, terwijl jij taarten eet met melk en honing. Honing is een zeldzame delicatesse en je hebt gewoon medelijden.
  En knipperend met zijn blote hakken verdween de jongen de deur uit. Eric was zo wendbaar als de wind.
  En Gertrude, die al enkele dagen ondervoed was, voelde een sterke honger in zichzelf en stortte zich gretig op een grote cake en een glas melk. Na gegeten en gedronken te hebben, zou ze niet meer hebben geweigerd. Maar het was nodig om de jongen te volgen.
  Het gras in de tuin prikte onaangenaam in mijn benen, maar het was nog steeds draaglijk. Maar toen Gertrude op de rotsachtige bergkammen stond en de scherpe stenen, die 's morgens nog geen tijd hadden gehad om op te warmen, de blote voeten van de prinses prikten, schreeuwde het meisje en trok zich terug in het gras. Ze sneed ook een beetje aan haar voeten, die begonnen te genezen, maar het was nog steeds mogelijk om erop te lopen, zelfs met moeite.
  Eric liep lichtjes en met een glimlach over de kiezels en het grind. Over het algemeen glimlachen jongens, als niets hen pijn doet, meestal. Het was zo heet, de zoon van de hertog droeg niets anders dan een korte broek, een linnen tas waarin hij morgen pakte voor zichzelf en zijn vriendin, en nog iets anders. Eric dreef de schapen en geiten, bewoog zich op een ren en stond niet stil. De jongen vond vreugde in beweging, zo nu en dan op en neer springend. Maar Gertrude werd elke stap met meel gegeven.
  Om niet op de kiezelstenen te trappen, kropen de prinsessen zijwaarts langs het gras naar de poort. Daarna moest ze rennen op de scherpe grindweg.
  Eric, die de moeilijkheden van het meisje zag, greep haar onder de arm en droeg haar op de vlucht. Aangezien Gertrude groter was dan de jongen en nog geen tijd had gehad om mager te worden, tot het niveau van het skelet, toonde Eric zijn niet forse kracht. Zijn vader was ook niet te lang, maar hij onderscheidde zich door kracht, zonder heldhaftige groei.
  Het meisje stond op het gras en was bang om een extra stap te zetten. En Eric dreef een indrukwekkende kudde schapen en geiten naar een bergweide. De jongen bewoog snel en maakte zelfs salto's om de dieren aan te sporen. Eric was als een geboren herder, mobiel en flexibel. Dieren gehoorzaamden hem en bewogen zich snel
  Gertrud haalde diep adem en volgde hen. Buiten het erf was het gras hoger en moeilijker om op te lopen. De stengels, gebogen onder het gewicht van het meisje, waren zwaar geprikt onder de hiel en andere gevoelige zolen van de prinses. Gertrude kreunde en hield vol, terwijl ze tevergeefs probeerde de kudde in te halen die naar de bergen vertrok. Maar haar nerveuze krachten waren uitgeput en het meisje stopte en... Ze begon weer te brullen, de tranen stroomden over haar wangen, die dun waren geworden, maar hun aangename rondheid nog niet helemaal hadden verloren. Bovendien werd de bleke huid onaangenaam rauw door de zachte zuidelijke zon.
  Ongebruikelijk voor Sneeuwwitje onder een lamp op Corsica, vooral in mei.
  Gertrude schreeuwde van schrik:
  - Erik!
  De jongen reageerde onmiddellijk op haar kreet:
  - Blijf waar je bent, ik kom zo!
  En als een berghert rende de zoon van de hertog op volle snelheid. Hij zou een uitstekende loper zijn.
  Eric keek naar Gertrude's bekraste benen en haar rode handen en gezicht, en beval:
  - Ga op mijn rug!
  De prinses vroeg voorzichtig:
  "Zal het niet moeilijk voor je zijn, jonge hertog?"
  De jongen schudde negatief zijn hoofd.
  - Ja, wat een onzin. In plaats daarvan trainen!
  Gertrude zat op zijn nek. Te hard, hoewel relatief brede schouders, niet erg comfortabel om te zitten. Maar het is beter dan de marteling van "Spaanse laarzen" te doorstaan, zelfs als het op hoog, weelderig Corsicaans gras is. En Eric is een hele sterke jongen, hij loopt makkelijk en is perfect in balans. En hij plukte een blad van een palmboom en bedekte Gertrude voor de meedogenloze zon.
  Toen Gertrude hem vroeg waarom hij zo sterk is, antwoordde de zoon van de hertog:
  "Erfelijk... Bovendien, terwijl ik me voorbereid om het koninklijke leger in te gaan, draag ik zware kiezelstenen voor training.
  De prinses merkte bezorgd op:
  - Schapen en geiten zullen zich niet verspreiden terwijl je loopt?
  Eric verzekerde zijn nieuw geslagen vriendin:
  - Niet! Ik heb een pijp, onder zijn betoverende klanken komen ze samen.
  En de jongen haalde een charmant instrument uit zijn tas en liet het aan Gertrude zien.
  De prinses raakte het zachtjes aan en merkte op:
  - Je hebt een mooie fluit. Heb je het zelf gesneden?
  Eric schudde negatief zijn hoofd.
  - Niet! Dit is nog van mijn partner links. Zij, deze pijp is gemaakt van zeer duurzaam hout en kan tientallen jaren mee.
  Gertrude riep verbaasd uit:
  - Wauw! Gebeurt het zo...
  De jongen merkte op:
  - Laten we nu naar het gras gaan, dan zet ik je op mokken. Je kunt er ook een dutje doen. Ik kan alles zelf aan.
  Met trillende stem vroeg de prinses aan de zoon van de hertog:
  'Je moet me verachten omdat ik zo'n mietje ben. Ik kan niet eens op blote voeten op de grond lopen.
  Eric knipoogde naar haar en merkte op:
  - Ik was daar ook. De eerste dag brak ik mijn benen tot bloedens toe. Maar mijn vriendin begreep me en had medelijden met me. Je raakt er snel aan gewend. Ik ken al zeven jaar geen schoenen en zoals je kunt zien, voel ik me geweldig!
  - Zeven jaar! - Gertrude huiverde toen ze zich voorstelde hoe lang haar ballingschap zou duren. En al die tijd zal ze op blote voeten lopen in een armzalige jurk. En haar zachte zachte zolen zullen in paardenhoeven veranderen. En het zal niet eens leuk zijn.
  Eric, die de schaduw van haar woorden ving, merkte op:
  "Als je groot bent, kun je naar een werkhuis worden gestuurd, of naar een plantage in een zuidelijke kolonie. Dus je kunt maar beter van deze wereld genieten.
  Als reactie barstte de prinses in tranen uit. En de jongen realiseerde zich dat hij er nog een faux pas uit flapte. Maar de zoon van de hertog kreeg in ballingschap geen ethiek geleerd. Eric speelde, om zijn tegenhanger een beetje te kalmeren en schapen en geiten te verzamelen, de pijp. De muziek was geweldig en glinsterde door de lucht als stromen van motten. Gertrude stopte met huilen. Ze glimlachte en begon zelfs mee te zingen. En de link leek haar leuker.
  Het meisje ging op de mokken zitten, verstopte zich voor de zon en dommelde in. De jongen bleef springen en rennen en rende toen naar de stroom. Toen ze wakker werd, liep de prinses voorzichtig op zacht gras. Het was niet meer zo pijnlijk en het meisje kon een paar cirkels maken. Voor de lunch bracht de jongen haar melk en gedroogde vis met een cake en een paar fruit. Nee, ze waren niet uitgehongerd. Eric bood aan om naar de kust te vliegen en verving zijn rug om te landen.
  In de zee en eigenlijk spetteren is een genot. De zoon van de hertog zwom helemaal naakt en Gertrude, die had besloten dat er niets was om zich voor te schamen, deed de lompen weg. Ze vormde al een volwassen figuur, een kleine borst en heupen begonnen op te vallen. Eric probeerde tactvol niet te staren, maar keek af en toe om. Daarin werd een kleine man wakker. Maar toch spetterden ze als kinderen en genoten van het water. Toen de zon onderging, trok Gertrude met grote spijt haar gescheurde, niet al te schone vodden aan en ging op Erics rug klimmend naar huis.
  De dag als geheel was niet saai, hoewel de tere huid op sommige plaatsen was verbrand en in het water volledig onmerkbaar. Maar om de een of andere reden werden ernstige brandwonden vermeden.
  De zoon van de hertog legde haar uit:
  - In deze plaats van de zee geneest het water. Ze geeft geen knuffel aan je huid.
  Gertrude wilde niet eens terug. Wat als de gastvrouw tegen haar schreeuwt, of zelfs beveelt haar te geselen.
  Maar Nemesis was ergens mee bezig en lette niet eens op de kudde. De stalknecht telde haastig alle geiten en schapen en sloot de jonge herders in de schuur. Na de frisse lucht was de stank merkbaar, maar Eric legde een krans van verse lentebloemen naast het hoofd van de prinses en het meisje viel met een glimlach op haar lippen in slaap.
  De volgende dag was vergelijkbaar met de vorige. Hoewel ik vroeg moest opstaan en laat naar bed moest, nam niemand overdag de moeite om uit te slapen. Het eten is nogal mager, maar Eric viste en zocht noten en fruit in het bos. Je kon elke dag in de zee zwemmen en in de frisse lucht spelen. Haar mok Gertrude kreeg, in plaats van de hel, een soort patriarchaal, eenvoudig paradijs. Geen zwaar werk. Mild en warm zeeklimaat, een minimum aan vervelende insecten, en eenvoudig en lekker eten, en uren zwemmen in de zee.
  Geleidelijk aan leerde de prinses op blote voeten lopen. Eerst op gras, dan op zand en rotsen. Haar tere benen begonnen snel grover te worden en de jongen smeerde ze in met visolie zodat het nieuw gevormde eelt niet zou barsten en jeuken. Gertrude liep, zoals eerder, ofwel in lompen of bijna naakt rond in de frisse lucht, volledig niet meer in verlegenheid gebracht door Eric. Ze waren echter meer broer en zus. Ze speelden veel, speelden, vertelden grappige enge verhalen aan elkaar.
  Eric had een rijke fantasie en het is altijd interessant om met hem te praten. En het feit dat ze kinderen van de zeventiende eeuw waren, kwam hen alleen maar ten goede. Zelfs als een nobel persoon, of liever een koninklijk bot, kende Gertrude geen computers, of televisie, of internet, of vliegtuigen, of vele andere vruchten van vooruitgang. En heb daarom geen last van hun afwezigheid.
  Wat mist ze nog meer? Wil je op een pony rijden? Dus voor dit doel past een geit. Gertrude raakte langzaamaan gewend aan dieren en kon gemakkelijk een geit opzadelen. En ze was nooit een lafaard. Is het niet vies van huilen, maar is het eerder een emotionele uitbarsting. De zee is warm en zacht bij de hand en je kunt de hele tijd spetteren. Hard werken is niet leuker. Er is genoeg eten, dezelfde vis om je buik van te eten, en Eric weet hoe hij een uitstekend oor moet koken waar je je vingers bij aflikt, je kunt alles krijgen, honing. In ieder geval kan niet worden gezegd dat Gertrude last had van ballingschap.
  Integendeel, ze hield er al van om blootsvoets op hete, scherpe stenen te rennen, de masseur met haar eeltige zolen te voelen en af en toe met haar zweep naar dieren te zwaaien.
  Natuurlijk was er soms een gebrek aan communicatie. Er zijn veel mensen in het paleis en allerlei kindermeisjes, maar hier is Eric bijna altijd bij je. Maar tot nu toe is het niet ondraaglijk geworden. De herdersjongen had geen tijd om zich te vervelen, Gertrude had nog geen tijd gehad om haar ouders dodelijk te missen, en verschillende vissen om saai te worden. Soms wilde ik natuurlijk cake, gebak of chocolade eten. Maar zelfs in het paleis at ze het niet zo vaak, omdat haar ouders zich zorgen maakten over haar gezondheid. En Eric klom soms in de voorraadkast en stal wat snoep. Het kan dus niet gezegd worden dat Gertrude uitsluitend op herdersrantsoen zat.
  Dus de zomer ging gelukkig voorbij en de herfst kwam. De dagen zijn korter, de nachten langer en koeler. Maar de zee is nog steeds warm en de dagen zijn leuk.
  Gertrude heeft voorlopig een zorgeloos leven geleid. Hoewel de winter koel zou kunnen zijn, en zwemmen in de zee niet langer zo comfortabel zou zijn. Maar niets, ze zullen niet sterven, en er zal ander amusement zijn.
  Maar Stella, die met de prins was getrouwd, begon een stormachtige activiteit. Zelfs verrassend voor een meisje van dezelfde leeftijd als Gertrude. Stella weefde intriges en kreeg een sterke invloed op haar schoonvader, Louis de veertiende. Ze duwde de zonnekoning op alle mogelijke manieren naar een nieuwe oorlog. Om Spanje en alles te veroveren, evenals de Portugese koloniën, was haar droom. En daar en Engeland te onderwerpen. Bovendien is King James zwak en heeft hij Franse steun nodig. En ze zou Stella kunnen gaan zitten voor de Spaanse troon.
  Door de overvloed aan zaken begint Stella Gertrude al te vergeten. Tot de ambassadeur uit Noorwegen me aan haar deed denken. De dochter van de Khan hoopte dat haar voormalige minnares veel leed in ballingschap, of misschien had ze zichzelf al te pakken. Als hij de realiteit had gekend, zou hij zeker door de mand zijn gevallen van ergernis. Wat is echt goed en leuk voor de prinses.
  Maar ze was er niet aan toe. Maar nu aarzelde Stella. Nu heeft ze zoveel geld dat het gemakkelijk is om een professionele moordenaar in te huren die het meisje zal vermoorden en daarmee een gevaarlijke getuige zal verwijderen. Maar het was niet genoeg voor Stella om haar voormalige partner en minnares te vermoorden. Ze wilde precies dat - de trotse prinses vernederen en vernederen.
  Zodat ze niet als een jonge martelaar naar een christelijk paradijs gaat, maar lange tijd lijdt in een echte hel van armoede. En wat is het meest denigrerende beroep, zo niet een herderin? Nee, ze zal Gertrude niet doden, maar het leven van de prinses moet moeilijker worden gemaakt. En voor dit doel zal de dochter van de Khan een speciale huurling sturen die het verblijf van de prinses nog helser moet maken en tegelijkertijd Stella van tijd tot tijd moet informeren.
  Je hoeft alleen maar de tijd te nemen en een persoon met verbeeldingskracht te vinden, die een postduivenpost bezit, die, zonder te doden, kreupel zal worden, maar die Gertrude eerst naar het graf zal brengen en haar tot het einde door de hel zal leiden.
  Het is begin december op Corsica. Het werd merkbaar kouder en zelfs 's ochtends lag er vorst op de kiezelstenen. Gertrude rende op blote voeten naar buiten en huiverde. Hoe abrupt het weer veranderde. Ook gisteren was het overdag meer dan twintig graden en dat is acceptabel. En nu is de kou uit het noorden komen waaien, en is het ijzig geworden. De prinses wikkelde zich in een donzen sjaal, maar haar blote voeten werden erg sterk. Ze bleef op en neer springen en probeerde een scherpere steen te vinden. Toen de temperatuur langzaam daalde, raakte het van nature sterke meisje eraan gewend en ervoer ze geen ernstig ongemak meer. Blote voeten passen zich ook aan het verslechterende klimaat aan. Maar toen ze scherp sprong, verandert het in een marteling.
  Zelfs verharde Eric's benen werden rood, als ganzenpoten. De jongen vroeg de bruidegom:
  - Mag er op zijn minst een paar schoenen voor het meisje zijn? Ze kan vergeven!
  De stalknecht vroeg de jongen sceptisch:
  - En jij? Kun je er zelf tegen?
  Eric zei zelfverzekerd:
  - Weet je, ik heb nooit gehoest, hoewel ik de afgelopen winters op blote voeten liep. Maar ze is nog steeds een meisje, en niet gehard, zoals lokale boerenvrouwen uit een gewonde jeugd.
  De stalknecht knikte instemmend.
  - Ik zal het de gastvrouw vragen.
  En een zware, grote man ging het huis binnen. En een minuut later vloog hij naar buiten alsof hij gestoken was, piepend:
  - De dame verbood het! Het heeft nog niet gesneeuwd en jullie moeten allebei blootsvoets zijn! Anders krijg je zweepslagen in de stal!
  Eric haalde diep adem en zei:
  - Oke! Het zij zo, laten we gaan!
  Nadat hij het vee snel had verdreven, nodigde de jongen de prinses uit om weer op zijn rug te gaan zitten. En hijzelf begon de blote voeten van het meisje krachtig te masseren, verhard en verhard door de kou. Gertrude rilde van de kou, maar werd snel warm, vooral omdat de zon doorkwam en de wind ging liggen. En de zoon van de hertog scheurde bladeren van palmbomen en begon hoge laarzen voor de prinses te maken.
  Gertrude zong geërgerd:
  - Nou, waarom duurt de zomer niet het hele jaar door, waarom brandt de vorst onze hielen zo!
  Eric merkte filosofisch op:
  - Zodat de benen niet te zacht zijn, er een steen is, en zodat we niet in de winter zonnebaden. En ze is best zachtaardig.
  Niettemin, toen de jongen het grasveld opging, stak hij een vuur aan en warmde melk en honing op, waardoor de prinses moest drinken:
  - Je kunt niet vergeven. Er zijn hier geen dokters. En de gendarmes hebben iets te genezen.
  Gertrude's kou ging voorbij en, bedekt met een wollen sjaal en bladeren, doezelde het meisje in in de zon.
  Toen werd ik wakker toen het al donker was. Het werd kouder, maar nog steeds draaglijk. Dus ging ze, in zelfgemaakte laarzen en in bladeren, achter Eric aan, die, alsof er niets was gebeurd, halfnaakt liep. Tenzij hij een T-shirt over een gespierde torso gooide. Nee, niemand neemt de jongen mee.
  De winters op Corsica, vooral aan de zuidpunt, zijn erg mild. De volgende dagen waren veel warmer. En Gertrude rende weer, vooral na zonsopgang, blootsvoets over de kiezelstenen, en minstens één keer niesde. Alleen in de kerstnacht sneeuwde het. Het vee werd die dag niet verdreven en voor het eerst sinds lange tijd kwamen de jongen en het meisje in het huis van de meester terecht. Nemesis besloot een vakantie voor zichzelf te regelen en daarom hebben ze allerlei dingen voor haar voorbereid. En Eric en Gertrude bedienden haar aan tafel. Nemesis was opgewekt. Naast haar zat een gast die de prinses aanvankelijk aanzag voor een jonge man. Herenkleding, kort blond kapsel en mannelijke kin. Toen realiseerde Gertrude zich aan het gestalte en de manier van milady dat dit een vrouw en een mooie vrouw was, ongeveer vijfentwintig jaar oud, of zelfs jonger.
  Maar ondanks haar schoonheid zijn haar stalen ogen te hard, en haar handen zijn sterk, met volle vuisten. Als een straatvechter.
  Ze glimlachte naar Gertrude, een brede glimlach met witte, glanzende en grote tanden. Maar zijn ogen waren nog steeds koud en hard. En met haar voelde het meisje een goed verborgen vijandigheid.
  De vrouw zei echter met een vriendelijke en aanhankelijke stem:
  - Laat deze kinderen aan tafel zitten en lunch met ons mee. Wil je echt een taart, Stella?
  Ja, Gertrude droomde de laatste tijd steeds vaker over taarten en koekjes met room, die ze at in haar paleis. Het was echt niet genoeg voor haar. En uit angst dat deze knappe tante met de vuisten van de moordenaar van gedachten zou veranderen, sprong de prinses onmiddellijk op de stoel die haar werd aangeboden. Eric ging een beetje terughoudend zitten. Hij wilde de taart ook heel graag proeven.
  De vrouw keek naar Gertrude. Ze pakte voorzichtig de vork en het mes op. En ze keek naar de dame, die zichzelf niet durfde te snijden.
  Milady zei zacht:
  - Snijd de baby er zoveel af als je wilt, en laat de jongen ook eten.
  Gertrude begon te snijden, ze deed het voorzichtig, volgens de etiquette. De krijgersvrouw keek aandachtig naar haar bewegingen. De jongen, die de goede manieren als herder al bijna acht jaar was vergeten, gedroeg zich brutaler, maar nam ook, naar het voorbeeld van zijn partner, mes en vork in de handen. En vuil geworden in een geurige crème.
  En Gertrude at heel voorzichtig en probeerde niet vies te worden. Na een lange pauze voelde het meisje eindelijk de onvergetelijke smaak van biscuit en chocoladeroom op haar tong. Hoe geweldig is het om een cake te eten, waarvan ze de smaak niet kon vergeten.
  Milady vroeg het meisje zachtjes in het Noors:
  - U moet een nobele señora zijn?
  Gertrude antwoordde automatisch, liegend:
  - Niet!
  De vrouw glimlachte vleesetend en merkte op:
  - Maar je schoonheid en manieren verraden je. Dus Gertrudis!
  De prinses huiverde en verraadde zichzelf:
  - Hoe weet je mijn naam?
  Milady glimlachte en vervolgde in het Noors:
  - Wees niet bang... Toen de zwartharige bedrieger aanbood je te volgen en je leven te ruïneren, leek het me meteen dat de zaak onrein was. Waarom is het voor de prinses en de vrouw van de kroonprins om zo subtiel wraak te nemen op de meid. Trouwens, ik hoorde over je familie. Je bent Scandinavisch en bijna helemaal blond. En hij is een zwarte brunette, helemaal niet zoals zijn vader. Toch wist ze Louis de veertiende te charmeren en deze oude man is stapelverliefd op haar. Dus ik dacht - ik neem nog een aanbod en brand met mezelf.
  Gertrude zuchtte diep en merkte op:
  "Ik heb op mijn moeders hart gezworen het aan niemand te vertellen!"
  Milady knikte met haar hoofd en zei zacht:
  - Dit verklaart je stilzwijgen, maar... Vroeg of laat zal Stella's bedrog worden onthuld en... Ze kan haar hoofd er niet afhouden.
  De prinses glimlachte, maar fronste toen ze zei:
  - Niemand zal geloven dat een bedelaar op blote voeten een koninklijke dochter is.
  Milady wees de twijfels resoluut van de hand.
  - We kunnen uw vader een brief schrijven en hij zal persoonlijk het hof van Lodewijk XIV bezoeken. Dan zijn alle problemen in één keer opgelost. Het enige wat je hoeft te doen is een paar woorden op perkament schrijven en Stella is klaar!
  Gertrude fleurde op en keek naar Eric. Hij kende blijkbaar de Noorse taal niet en schonk geen aandacht aan het gesprek. Hoewel de prinses zich in ballingschap niet slecht voelde, wilde ze Stella's heerschappij niet langer verdragen. En het meisje besloot:
  - Ik schrijf een brief aan mijn vader!
  Milady glimlachte breed en zei tegen het meisje:
  - Laten we naar een andere kamer gaan. Pen en inkt zijn klaar.
  Gertrude ging achter de krijgervrouw aan. De blote voeten van de prinses bewogen bijna geruisloos en de laarzen van de vrouwe kraakten. Het is grappig, maar de koninklijke persoon ziet eruit als een bedelaar in lompen, tegen de achtergrond van een vrouw in mannenkleren.
  Gertrude ging zitten en doopte haar pen in de inktpot. Ze wist niet wat ze specifiek moest schrijven. Bovendien was de eed nog steeds van kracht, en die wilde ze niet breken. U kunt het echter wel.
  Milady, die de reden voor de aarzeling begreep, vroeg:
  - Schrijf eenvoudig: Pap, ik hou heel veel van je en wil je zien. Kom snel naar Parijs, Gertrude, die van je houdt.
  De prinses sloeg een kruis, doopte de pen verschillende keren in de inktpot en schreef een paar woorden op. Dan zet ik mijn schilderij...
  Milady pakte wat ze had geschreven op, stopte het in een envelop en verzegelde het. Toen kuste ze de prinses gedag en fluisterde:
  - De brief wordt op het adres afgeleverd. En Stella, we zullen de doodsteek toebrengen.
  En krakend met zwarte, glanzende laarzen verliet de cobravrouw de kamer, de toren, op een afgelegen boerderij.
  Gertrude fluisterde mevrouw na:
  - God zegene ons!
  
  
  DE SNEEUWKONINGIN EN OP BLOTE VOET GERD
  Het meisje was dezelfde Gerda van de Sneeuwkoningin, en in de lente, zodra de sneeuw smolt, ging ze de stad uit om haar genoemde broer Kai te zoeken. Ze nam een zakje eten mee en trok haar rode schoenen aan, het kostbaarste dat ze had. De zon scheen en het was heerlijk lenteweer. Gerda liep stevig door en floot een lied:
  Ik loop op een lange weg
  Op zoek naar mijn verloren broer...
  En ik geloof dat ik Kai . zal vinden
  Hoewel de jongen geen patch is.
  
  De weg is erg moeilijk
  Er zijn steile hellingen en vlaktes in ...
  Maar weet dat een droom zal uitkomen -
  Voor altijd met mijn broer zijn we één!
  
  Als ik op blote voeten moet,
  Op de steen en op de besneeuwde hellingen...
  En ik sleep hem met geweld,
  Mijn broer is de beste!
  
  De weg is moeilijk, geloof me
  Soms huilen wolven zo roofzuchtig...
  Elk dier kan pijn doen
  En de steen onder de voeten is scherp!
  
  Maar Kai, ik geloof dat ik zal vinden,
  Kus zijn knappe...
  Ik zal door de kou en de sneeuwstorm gaan,
  Sneeuw brandt op mijn blote voet!
  
  Ja, het pad is hard, geloof je
  En Gerda heeft honger...
  Voorkom verliezen onderweg
  Het hart van het meisje klopt angstig!
  
  Maar ik zal het zand en de sneeuw passeren,
  En ik zal je helpen, geloof Kaya...
  Van een jongen houden is geen zonde
  Ik loop op blote voeten door de sneeuw!
  
  Maar het einde van de weg zal komen
  Mijn broer in een nieuw licht zien...
  Ik zal een glorieus verslag van overwinningen openen,
  De planeet wordt warmer!
  Gerda liep langs het pad en haar benen in gloednieuwe schoenen werden ingewreven. Het meisje zei tegen zichzelf:
  - De weg naar mijn broer is lang en ik zal deze nieuwe rode schoenen in lompen vertrappen. Ik zal er betere foto's van maken! Nu al warm!
  Gerda deed haar schoenen en kousen uit en verstopte hun ransel. Op blote voeten was in feite gemakkelijker te lopen en aangenamer. Het stof op de weg prikte in de benen. Gerda's familie is niet rijk en in het warme seizoen speelde het meisje vaak op blote voeten. Maar na de winter, en ze is besneeuwd in Denemarken, haar zolen in vilten laarzen verwend. En om alleen de eerste paar minuten te gaan, was de rotsachtige weg aangenaam. Toen begonnen de naakte zolen van het meisje te zeuren en pijn te doen.
  Gerda verliet de rotsachtige Europese weg en liep langs het verse lentegras. Dus het was veel minder stekelig. Al is lopen niet zo handig.
  Het meisje liep naar zichzelf toe en neuriede weer iets. Daarna at ze wat brood uit haar tas.
  Ten slotte verscheen verderop een dorp. Gerda, in haar eenvoudige jurk en blootsvoets, had voor een bedelaar kunnen doorgaan, maar ze zag er te netjes uit. Ze is blond en mooi, haar gezicht zelfs een beetje donkerder dan haar sneeuwwitte haar.
  Het kwam het dorp binnen en verliet het zachte gras, en opnieuw prikte het zand en grind van de wegen in haar benen. Maar de dorpskinderen pronkten al krachtig met hun blote, stoffige hakken, en Gerda klemde haar tanden op elkaar en wilde niet doorgaan voor een mietje.
  Het meisje vroeg de kinderen naar Kai.
  Een van de jongens antwoordde:
  En ik ben Kai!
  Gerda lachte en schudde haar hoofd.
  - Jij bent de Kai niet!
  De jongen flitste met zijn blote, stoffige hakken en verdween.
  Gerda, die zich realiseerde dat de zoektocht naar haar broer vertraging kon oplopen, vroeg of het werk was.
  Een eigenaar zei dat het vervelend was om tien emmers voor een maaltijd te dragen.
  Gerda nam het juk, raapte twee emmers op en droeg. Best moeilijk voor een meisje om grote emmers te dragen. Zijn blote voetzolen stonden letterlijk in brand.
  Maar zij, tandenknarsend, liep en belde. In de stad was Gerda niet gewend aan hard werken, al had ze ook wel iets met het huishouden.
  Het meisje bracht de laatste emmers letterlijk duizelingwekkend. En liet ze bijna vallen. Maar zwaar ademend, droeg ze het naar de veranda.
  De eigenaar gaf haar een korst brood en zei:
  - Als je wilt, kan ik je als dienstmeisje nemen!
  Gerda schudde zwaar haar hoofd.
  - Niet!
  En flikkerend met zwarte hakken op het stof rende ze het dorp uit. Met moeite bereikte ze de dichtstbijzijnde hooiberg en viel er volledig uit. Toen overviel haar de slaap.
  En nachtmerries gehad...
  Arme Gerda, rammelend met zware boeien die aan haar benen schuren, dwaalt een Parijse gevangenis binnen. Ze zetten ze ook in de Chatelet, in een koude, stinkende cel, waar zowel kleine meisjes op stelen als oudere vrouwen bij elkaar zitten, maar ze zijn bijna allemaal jong.
  Ze voeren je walgelijke wodka en oudbakken brood. Je kunt dus meer dan een jaar in onmenselijke omstandigheden doorbrengen.
  Maar Gerda wordt opgeroepen voor verhoor. Ze smeren hun hielen in met olie en dragen een brandende vuurpot aan hun blote voeten. Het meisje schreeuwt van de pijn en verliest het bewustzijn. En ze wordt gedwongen de schuld op zich te nemen voor de moord op een edelman.
  De marteling duurt meerdere dagen, het kind wordt gegeseld, opgehangen aan een rek, maar Gerda toont ongelooflijke moed. Er wordt niets herkend. En dan pas ik er Spaanse laarzen op toe.
  Planken knijpen in de benen van kinderen en de beul rijdt in wiggen. Na de eerste slagen verliest het meisje het bewustzijn. Maar ze gieten koud water over haar en dwingen haar tot bezinning te komen. Daarna sloegen ze opnieuw de planken. De pijn is gewoon verschrikkelijk. Gerda piept en komt met een wilde kreet naar buiten.
  De dronken beul grijnst.
  De ondervrager herhaalt de vraag:
  - Je hebt de Vicomte de Jouzac vermoord?
  Gerda antwoordt met een kreun:
  - Niet!
  Onderzoeker roept:
  - Beul, nog een wig voor haar! Dikker!
  En weer volgt een klap, waarvan het hele lichaam van het meisje huivert. Tranen lopen uit de ogen van Gerda, de heldin van Andersen is erg gekwetst, maar ze bekent niet.
  De ondervrager roept:
  - Ja, beken ons! Dit zijn maar woorden!
  Gerda vindt ineens de kracht om helder te antwoorden:
  -Woorden zijn als de wind, die een molen spint die meel geeft aan de wijzen en meel aan dwazen!
  De ondervrager roept:
  - Nog twee wiggen!
  En weer vliegt de hamer... de botten, kinderbeentjes knarsen, van de pijnschok verliest het kind weer het bewustzijn. Gerda wordt tot leven gewekt met een emmer ijskoud water uit de kelder. En ze gaan door met de verfijnde en tegelijkertijd onhandige marteling. Hier in een bankschroef klemmen ze tegelijkertijd de vingers van de handen van het meisje. Knijp in de bankschroef. Gerda valt weer flauw. Deze keer voor een lange tijd. Zelfs een emmer water kan haar niet doen herleven.
  Het meisje ligt in een martelstoel, bleek en bebloed.
  Gerda werd wakker. Nou, ze heeft een nachtmerrie. Echter, na hard werken en een lange reis, zijn haar blote voeten erg zoemend en pijnlijk. De naakte, stoffige zolen van het meisje zijn gebarsten en het doet pijn om erop te gaan staan. Gerda dwong zichzelf met geweld op te staan en ging te voet verder. Neergeslagen voeten deden pijn, maar het meisje klemde haar tanden harder op elkaar en liep in het wild. Hoewel elke stap explodeerde met wilde pijn.
  Maar geleidelijk aan werd het lichaam warmer en doofde de pijn. Hoewel de benen, en vooral de kuiten, erg moe waren van vermoeidheid, en de blote, omgevallen zool deed pijn van kleine steentjes op de weg.
  Het meisje liep door haar kracht en voegde zelfs een stap toe ... De zon ging voorbij het middaguur. Er is een nieuw dorp ontstaan. Gerda liep mank naar hem toe. Haar aderen tintelden van spanning.
  Het meisje stak haar hand uit en vroeg in tranen:
  - Geef me wat brood, alsjeblieft.
  Een van de vrouwen gaf haar een stuk pannenkoek, een vriend een oudbakken korstje, een derde aardappel.
  Gerda versterkte haar kracht een beetje. En een tijdje op de bank gezeten. Een jongen kwam naar haar toe en vroeg:
  - Waar ga je heen meid?
  Gerda antwoordde eerlijk:
  - Ik ben op zoek naar mijn genoemde broer Kai!
  De jongen haalde zijn schouders op en antwoordde:
  - Twee Kai en we hebben in het dorp. De naam is gebruikelijk. En de wereld is groot. En je voeten zitten onder het bloed.
  Gerda zuchtte diep en antwoordde:
  - Ik weet het. Maar ik kan mijn vriend niet verraden!
  De jongen merkte op:
  - Je hebt iets in je tas!
  Gerda knikte.
  - Ja, ze heeft rode schoenen!
  vroeg de jongen met een glimlach
  - Duur?
  Het meisje knikte.
  - Ja! Oma heeft zes maanden gespaard!
  De jongen vroeg verbaasd:
  Waarom ga je niet naar hen toe?
  Gerda antwoordde eerlijk:
  - Daarom ga ik niet omdat ze duur zijn! Het pad kan lang zijn en ze vallen uit elkaar.
  De jongen stelde voor:
  - Verkoop ze en je kunt onderweg eten kopen!
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Niet! Kai heeft ze nooit gezien! Ik wil in hen verschijnen!
  De jongen knikte instemmend.
  - Ik begrijp! Neem een koperen stuiver! Al snel bereik je de stad, er is genoeg voor een brood. Probeer gewoon niet te stelen. Ook al ben je een kind, ze zullen je in de gevangenis stoppen en je geselen!
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Ik zal nooit iets stelen!
  Toen stond het meisje op van de bank en stampte. Haar benen deden pijn, haar voeten brandden, maar ze moest doorzetten.
  Voordat de avond viel, had ze geen tijd om de stad te bereiken en bracht ze opnieuw de nacht door in een hooiberg.
  Deze keer was haar slaap rustiger.
  De dochter van de beul verstopte Gerda in een mand en droeg haar de cel uit. Ze haastte zich om het Chatelet te verlaten totdat de gevangenen waren gemist. En het meisje rende weg met de bagage.
  De dochter van de beul vertrok met Gerda op weg naar Zuid-Frankrijk, in de hoop daar te verdwalen. Ze liep op leren schoenen, Gerda stampte op blote voeten naast haar. Maar toen, vanaf de rotsachtige weg, vielen de schoenen van het meisje uit elkaar en kon ze nauwelijks op haar bebloede voeten stappen. Het was iets gemakkelijker voor Gerda, omdat ze aanvankelijk ruwe zolen had, blijkbaar, ondanks de sterke verjonging, had het lichaam van het meisje herinneringen aan eerdere tests.
  De dochter van de beul werd beschouwd als afkomstig uit een rijke familie en droeg meestal schoenen, zoals gebruikelijk is bij niet-arme Parijse families. En haar meisjesachtige zool was niet gewend aan stenen, kiezelstenen, stenige Franse wegen. Maar het meisje, dat haar benen in het bloed had gebroken, toonde moed en klaagde niet. Gerda, die stilstond, kuste haar benen op haar bebloede voeten en de pijn zakte, de dochter van de beul viel in slaap.
  Geleidelijk aan genazen haar benen en werden ze bedekt met een harde korst. De dochter van de beul kleedde zich en leefde van een aalmoes, ook Gerda bleef alleen achter met lompen. Voor de winter verhuisden het meisje en het meisje naar Italië. Er zijn geen vorst, en min of meer draaglijk. Maar hun leven is het leven van zwervers geworden. Dat wil zeggen, erg zwaar en hongerig. En er was geen licht in dit leven. De dochter van de beul was mooi, maar helemaal niet mooi en helemaal uitgemergeld, ze werd een riet.
  En Gerda, gaandeweg geïnspireerd, begon te zingen;
  Gerda Kaya zocht blootsvoets,
  Ik dwaalde door de harde sneeuwbanken ...
  Haar ziel is tenslotte van goud,
  Als stralend witte sneeuw!
  
  Kon geen bruidegom vinden
  En ze bereikte de nazi's volledig ...
  O, arme meid Gerda,
  Wat een schande om te verduren!
  
  Huilend bereidde een rek,
  Een vuur verspreiden onder je voeten...
  Ze bakken het meisje als een vis,
  Maar weet dat ze in de geest is als een adelaar!
  
  En veel leed doorstaan
  Marteling en marteling talloze...
  Overgoten met een ongelukkig eerbetoon,
  Om een meisje te laten huilen!
  
  Blote voeten likken met vlammen,
  Zweep het meisje met geweld slaan!
  Hier onder de koepel in het strikte Parijs,
  Ze leiden Gerda in een gewaad naar het vuur!
  
  Marteling is een moeilijk meisje verdraagt,
  En lacht in het gezicht van de beulen...
  Nee, ze zal niet om de dood vragen -
  Een test op haar schouders!
  
  Kan de marteling weerstaan
  Je bent in geduld omdat de ideale ...
  Onze Gerda is geboren in Rusland,
  Orthodoxie uit het hoofd!
  Hoewel ze haar botten breken met teken,
  Een scherpe punt prikt in een witte borst...
  En met blote voeten op de kolen,
  Ze zetten Gerda, dus pijn - niet ademen!
  
  Een meisje daalt trots af naar het vuur,
  Hoewel het gezicht onder het bloed zit, kneuzingen...
  Hardop gelachen van blijdschap
  Hoewel de armen en benen geketend zijn!
  
  En het leek alsof er geen ontsnapping mogelijk was
  De poot van de beul brandt het vuur...
  God om vergeving gevraagd
  Hoewel vuurtongen zich naar haar uitstrekten!
  
  Het lichaam wordt gelikt door een woedende vlam,
  En Gerda kreunt van de pijn, gilt...
  Maar de banner vliegt nog steeds in de ziel,
  En in het hart van de schans-monoliet!
  
  Er zal een monument zijn voor het meisje van het licht,
  En Rusland zal zich haar dochter herinneren...
  Gerda de dappere zal worden gezongen
  De dag zal komen en de nacht zal verdwijnen!
  Gerda, altijd hongerig, blootsvoets en in lompen, stampte door Italië. Ze hoopte nog steeds haar broer Kai te vinden. Om de een of andere reden zocht ze hem in het zuiden van Europa, en niet op de Noordpool.
  En nu naderde ze Napels al. Niet ver van de stad stond een groot en heel mooi paleis.
  Het meisje ging op een rots zitten. En ze begon te huilen van diepe droefheid.
  Er kwam een jongen naar haar toe. In rijke kleding en schoenen van lakleer. Hij was blijkbaar even oud als Gerda. En stilletjes vroeg:
  - Waarom huil je bedelaar?
  Het meisje antwoordde eerlijk:
  - Al vele jaren ben ik op zoek naar mijn genoemde broer Kai, en ik heb de halve wereld op blote voeten gelopen!
  De jongen merkte sceptisch op:
  - Vele jaren? Zoek je hem al van kinds af aan?
  Gerda schudde haar hoofd en antwoordde:
  - Welnee! Ik ben veel ouder dan ik eruitzie!
  De jongen glimlachte en antwoordde:
  - Ik luister graag naar verhalen! Vertel me je verhaal!
  Gerda begon uit te leggen, openhartig en zonder verfraaiing.
  De jongen luisterde naar haar en luisterde ... Toen antwoordde hij:
  - Ik weet niet of het waar is of niet, maar misschien is onze prins Kai!
  Gerda floot.
  - Ja?
  De jongen knikte instemmend.
  - Ik ben een dienaar in het paleis van de prins, en ik weet dat mijn opperheer van het gewone volk is! Onze prinses koos zelf een jonge man die een genie moet zijn en met iets indruk op haar moet maken!
  Het meisje knikte instemmend.
  - Ja, dat kan Kai! Hij is erg slim en een geweldig origineel! Soms componeerde hij zulke gedichten dat kinderen uit heel Kopenhagen toestroomden en applaudisseerden!
  De jongen knikte.
  - Ik geloof je! De prins was echt een jongen zoals ik! Hij kwam zelfs op blote voeten en trok laarzen aan, alleen bij de ingang van het paleis. En het is gewoon geweldig geworden. Gezien het feit dat er een hele menigte mensen was die wilde trouwen, maakte hij indruk!
  Gerda vroeg:
  Heeft hij blond haar en blauwe ogen?
  De jongen met zwart haar knikte zelf.
  - Ja! En de koning vond het ook leuk, dat hij geen Italiaan is, maar onze taal perfect spreekt!
  Gerda bevestigde:
  - Onze grootmoeder was lerares vreemde talen. En Kai van wisten we al van jongs af aan! Hij is het zeker!
  De dienstknecht merkte op:
  - Je hebt eindelijk geluk!
  Het meisje stampte met haar blote voet.
  - Breng me naar de prins!
  De jongen haalde zijn schouders op.
  - De bewakers laten het meisje niet in lompen en een meisje op blote voeten ... Ze zullen je gewoon in een kerker gooien!
  Gerda huiverde en piepte:
  - Wat moeten we doen?
  De jongen stelde voor:
  - Ik heb alle hoeken en gaten in het paleis bestudeerd. Ik zal je in het geheim begeleiden. Als het nacht is, helemaal naar de slaapkamer. En je komt direct in contact met de prins!
  Het meisje knikte.
  - Ik ben het eens!
  De jongen merkte op:
  - Misschien moet je een nieuwe jurk en schoenen kopen. Je schokt Kai in deze vorm!
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Het is gemakkelijker om op blote voeten te lopen zonder lawaai! Trouwens, laat mijn broer eens zien wat ik geworden ben!
  De jongen knikte.
  - Ga op de rots zitten! Ik zal je eten brengen. Je bent zo mager en hongerig. En dan gaan we!
  Het meisje bewoog zenuwachtig haar blote voeten, trillend van ongeduld. Is de pechperiode voorbij en zal ze haar oudere broer Kai weer zien?
  Heeft hij ook op blote voeten van Denemarken naar het zuiden van Italië gelopen? Arme jongen. Ze heeft blote zolen, ook al is ze een meisje, als de hoeven van een paard van de Europese wegen, volgestopt met scherpe stenen. Zowel kou als hitte, ze beleefde en verdroeg alles.
  De jongen bracht haar een paar slagroomtaarten uit de keuken, een kippenpoot.
  Gerda at het gretig op.
  Het was al donker... Het meisje waste zorgvuldig haar blote voeten in de beek. Maar het was de moeite waard om een paar stappen te zetten, want de opgeruwde zolen werden weer stoffig. De jongen zag er zo slim uit.
  Hij leidde haar door een geheim gat in het hek en liep met haar mee door de achterstraten.
  Alles was als in een sprookje... Italië, en het paleis waar de jongen haar mee naartoe nam. En ze dacht dat deze prins haar broer Kai was. Maar inderdaad, de bewakers laten een blootsvoets meisje in lompen niet door.
  De knecht bracht haar naar de slaapkamer van de prins. Zelf deed hij zijn schoenen uit, in het paleis, om geen lawaai te maken, en de kinderen liepen op blote voeten door de gangen, behendig voorbij de bewakers.
  Soms flitsten er gekleurde foto's langs de muren, wat grappige dromen waren.
  En in de gouden bloem sliep de jonge prins, en aan zijn rechterkant de prinses.
  De prins was knap, maar wat te zwaar door de luxe feesten in het paleis, en ouder dan Kai. Maar Gerda besefte meteen dat hij het niet was.
  En het augustus-paar werd wakker.
  Ze waren aanvankelijk bang en de bewakers grepen de kinderen. Maar toen vroeg de prinses een mager, blond meisje in lompen met eeltige, stoffige benen om haar verhaal te vertellen.
  Gerda heeft alles in orde gebracht. Inclusief beschrijvingen van brute marteling in een Franse gevangenis.
  De prinses zei meelevend:
  Laat haar bij ons blijven!
  De prins was het ermee eens:
  - Dit is het mooiste verhaal dat ik ooit heb gehoord!
  En voegde toe:
  - Het grootste deel van de weg door Europa reed ik nog steeds te paard. En pas toen ze viel, moest ze te voet gaan. Het is ook goed dat de jongens in ons klooster alleen in de kou schoenen aan mogen en mijn voeten niet zacht waren. Maar toch viel ik met mijn voeten en kreupel. Ze liep op blote voeten door Europa van begin tot eind!
  De prinses zei nadrukkelijk:
  Ze zal mijn favoriete hofdame zijn! En volg dit! En de jongen die haar bracht, tien slagen met stokken en op de hielen, voor het overtreden van de ethiek, en twintig gouden munten dat hij een nieuwe vriend voor ons vond!
  De jonge dienaar boog en antwoordde:
  - Je bent zo eerlijk!
  Het meisje boog en vroeg:
  - Het is beter om me stokken op de hielen te geven! Het is allemaal mijn schuld hier!
  De prins glimlachte en antwoordde:
  - Ze zullen je zelf met stokken slaan! Voor illegale binnenkomst in het paleis! We zijn gewoon heersers!
  De prinses bevestigde:
  - En ook zij tien slagen met stokken op haar blote hielen!
  Gerda zuchtte diep. Ze lag op haar rug en de bedienden legden haar blote voeten in lussen. Maar zo eng bleek het niet te zijn.
  Ze sloegen haar met een dun takje, gewoon voor de show, en Gerda's verharde zolen deden geen pijn, maar kietelden alleen.
  Maar de jongen werd geslagen met een flexibele stok en hij was echt gewond. Maar hij klemde zijn tanden stevig op elkaar, en trillend, slaagde hij erin zijn geschreeuw in te houden. En toen stond hij op en hinkte zwaar op beide benen.
  Opnieuw ving de lankmoedige Gerda het gelukskaartje. Het meisje werd een dienaar van een nobele prins. Ze werd een hofdame, gekleed in zijde en fluweel. Het verhaal herhaalde zich volgens Andersen, alleen een beetje in een andere versie. Gerda wreef op de eerste dag haar voeten in haar nieuwe laarzen en realiseerde zich dat rijkdom niet alleen zoetheid is. En in zijde is het een beetje warm in de Italiaanse zomer. En de meest exquise gerechten zijn niet zo lekker als je een volle maag hebt.
  Het drukt en belemmert het lopen ...
  Daarnaast moest Gerda vreemde talen leren, goede manieren, allerlei etiquette en wetenschap. En dit is helemaal niet zo interessant als het leven van een zwerver.
  Zelfs mijn hoofd trilt.
  Gerda probeerde er aan te wennen, ze had er lang last van. Hier is een jaar verstreken. En het leek er al op dat ze werd meegezogen in dit vermoeiende, ritme van het leven van het bruidsmeisje.
  En dat ze nu al terughoudend is om ergens heen te gaan en iets te zoeken.
  Maar in de spiegel waarvoor ze de ceremonie uitvoerde, verscheen plotseling haar genoemde broer Kai. De jongen groeide helemaal niet en veranderde niet tijdens de lange jaren van scheiding, alleen werd hij te bleek met een ongezond blauw. In het kasteel van de Sneeuwkoningin leek hij te bevriezen en probeerde hij nog steeds het woord 'Eeuwigheid' uit het ijs te vormen.
  En zonder hem is hij een gevangene.
  Maar hij leek het niet te kunnen. En hoe is het om jarenlang in een ijskasteel te zitten, ook als je de kou niet voelt?
  En zijn er geen andere kinderen in de buurt?
  Gerda voelde dat haar genoemde broer diep ongelukkig was. Er zijn alleen maar ijs en ijsberen in de buurt, je sorteert door ijsschotsen glinsterend als diamanten. Zelfs rekening houdend met het feit dat het hart van de genoemde broer bevroor, is het nog steeds duidelijk dat hij diep ongelukkig is. En alleen met de Sneeuwkoningin zelf kun je praten, maar ze verschijnt zo zelden in het ijskasteel.
  
  Gerda gilde en besloot weg te rennen. Ze ging naar haar kamer. Eerlijk gezegd laarzen, dure jurk en dun ondergoed achtergelaten. Ze kleedde haar voormalige, in flarden gescheurde, maar zorgvuldig opgeborgen jurk. Ze werd verkrampt en ontblootte haar benen boven haar knieën. Het meisje is volwassen geworden en ze lijkt dertien jaar oud te zijn, maar in werkelijkheid is ze tien jaar ouder. Hoe lang was het geleden dat ze haar gezworen broer ging zoeken? Dertien jaar, zo niet langer.
  Het meisje kuste het kruisbeeld en ging op blote voeten op zoek naar haar genoemde broer. Nu wist ze tenminste dat hij ver naar het noorden was. Onderweg werd ze opgewacht door bewakers. Toen ze Gerda op blote voeten en in lompen zagen, waren ze verrast:
  - Bent u een hofdame? Wat voor uitstraling heb je?
  Gerda loog:
  - Ik maakte mijn prins boos, en hij beval me om naar alle vier de richtingen te gaan, in dezelfde vodden als waarmee ik naar de dienst ging.
  De bewaker merkte jammerlijk op:
  - Je slaat al je benen omver, ik geef je minstens een paar schoenen. Mijn dochter is eruit gegroeid en ze zullen precies goed voor je zijn!
  Het meisje miste het lopen op blote voeten, wat zo fijn is als de zolen ruw zijn.
  Gerda antwoordde bescheiden:
  - Ik heb het niet verdiend... Houd het of verkoop het!
  De bebaarde man schudde zijn hoofd.
  - Nou ik niet! De wegen van Italië zijn te ruw en te rotsachtig voor de blote voeten van het meisje. Bovendien ben je al gespeend van de harde ondergrond. Het is nog steeds mei, en het zal niet snel koud zijn, maar voor de nacht geef ik je een donsdeken om jezelf te bedekken ... Totdat je nieuwe goede eigenaren vindt!
  - Dank u! antwoordde Gerda.
  Ze wilde de bewaker niet beledigen.
  Ze nam met haar leren, en bijna ongedragen schoenen - blijkbaar droeg haar dochter ze alleen op vakantie, en een donzige, ook een praktische nieuwe sjaal. Ze bedankte de zachtmoedige bewaker. De schoenen waren inderdaad comfortabel, een beetje oversized, maar normaal. Het was comfortabel om erin te lopen.
  Maar zodra ze de hoek omsloeg, deed het meisje haar schoenen uit en hing ze over haar schouder. Ze wilde echt op blote voeten lopen, een pauze nemen van paleisschoenen. In het begin was het aangenaam lopen, het stof van de weg kriebelde op mijn blote hielen. Maar toen begon een lange afwezigheid van gewoonte te beïnvloeden. De zolen van het meisje werden zachter en zachter en ze voelde al snel de scherpte van de kiezelstenen en het branden. En over het algemeen voelt elk knobbeltje van de blote voet, waarbij het eelt is losgekomen, pijnlijk aan.
  
  Maar Gerda, die in haar toch al niet zo korte leven aan het rek wist te hangen, schaamde zich niet. Immers, blootsvoets lopen op een rotsachtige weg doet niet zoveel pijn als je hielen laten roosteren in een vuurpot. Ook al heeft zij, het bruidsmeisje, zichzelf een jaar lang in de watten gelegd. Niets wat ze kan uitstaan.
  En Kaya zal het zeker vinden.
  Tegen het einde van de dag bloedden de blote voeten van het meisje, maar ze gaf niet op en viel in slaap in een hooiberg. En de volgende dag ging het weer over een rotsachtige weg.
  En ze liep door de kracht, zelfs als haar benen bij elke stap explodeerden van de pijn.
  Gerda nam geen eten mee en moest aalmoezen eten. Een mooi meisje in lompen werd gewillig bediend.
  Gerda wilde eerst leren schoenen verkopen of ruilen voor eten, maar toen bedacht ze zich. Haar benen werden al snel grover en ze hadden geen schoenen nodig, vooral in het warme seizoen. Maar ze ontmoette twee kleine jongens die letterlijk stierven van de honger.
  Gerda kon ze niet achterlaten.
  Het meisje voedde ze met wat ze in een zak had verzameld en verkocht ze vervolgens in de winkel van een koopman, natuurlijk met een grote korting, bijna nieuwe schoenen. We kochten eten en lieten het achter voor de jongens, samen met een donzen sjaal.
  Laat de jongens niet bevriezen.
  Natuurlijk gedroeg Gerda zich christelijk vrijgevig. Bovendien was het zomer, en 's nachts was er geen noodzaak om te bedekken met een sjaal. Maar toen de uitgestrekte velden van Italië ophielden, belandde het meisje dat naar het noorden liep in de Alpen. En het is overdag nog steeds warm, maar 's nachts koud. En de dorpen zijn veel zeldzamer, je moet verhongeren.
  En zeer scherpe kiezelstenen op de wegen, graven in het verse eelt van de zool van een meisje.
  Eens per zomer sloeg de bergvorst toe en de flarden bevroor. Het meisje beefde en scheurde ten slotte haar jurk. Ze was naakt en weerloos. Ik moest, met de vodden aan mezelf, in een snel tempo gaan. Je kunt 's nachts niet naakt slapen - een echte hel. Gerda sliep de hele dag en nacht niet, maar 's morgens ging ze wat lager en warmde op, sliep. Daarna liep ze weer de hele nacht en tegen het avondeten kwam ze de volgende dag bij een bergboerderij.
  De eigenaar stemde ermee in om Gerda eenvoudige en oude kleren te geven, maar in ruil daarvoor dwong hij hem om twee weken lang hout te hakken en water te dragen in emmers met een juk.
  En niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun buren.
  Het meisje werkte hard tot ze uitgeput was en at alleen oud brood en zure melk. De eigenaresse nodigde haar uit om te blijven, maar Gerda loog en zei dat ze op bedevaart ging. Met tegenzin gaf de bergvuist haar een soort zak met gaten, maar je bent tenminste niet naakt. En hij gooide niet eens een stuk brood op de weg.
  Hoewel het meisje zichzelf vol eelt op haar handen propte.
  Gerda moest met een lege maag gaan. En in de bergen zijn de dorpen zeldzaam, en de Alpen zelf zijn groot, op de toppen van de bergen, zelfs in de zomer ligt er sneeuw. Het meisje van de honger scheurde gras, klaver, knaagde aan dennenappels. In tien dagen tijd was ze uitgehongerd om één huid en botten te worden. Zelfs de eekhoorn kon het niet laten en at rauw.
  En zelfs op de huid geknaagd.
  Toen ging ik weer naar de boerderij. Ze werkte daar drie dagen hard, maar toen at ze en ze gaven haar een beetje voor onderweg. Maar vooral in de hooglanden werd de nacht koud. Het meisje sliep overdag, 's nachts stampte ze met haar blote, eeltige voeten op scherpe stenen. Soms huilden de wolven, meerdere keren viel Gerda in de afgrond en viel bijna, maar het lot hield haar tegen. Hoewel een behoorlijke angst om door de bergen en 's nachts te gaan. En hongerig...
  Maar ze weet in ieder geval waar ze heen moet.
  Toen Hannibal de Alpen overstak naar Italië, stierf de helft van zijn leger en alle olifanten. En hier wordt de overgang gemaakt door een klein, nou ja, al jaren, en een volwassen meisje.
  De wolven likken haar blootsvoets, sierlijke afdrukken achtergelaten door haar veel lijdende voeten.
  Toen Gerda al aan de rand stond, stond ze een andere boerderij in de weg, en weer eten. De eigenaar bleek vriendelijker en bood de meisjes een jas en schoenen van schapenvacht aan, maar Gerda weigerde en zei dat ze al gewend was aan stenen en kou, en blote voeten gaan veel gemakkelijker dan in schoenen worden geladen. De eigenaar gaf een hele zak eten mee voor onderweg.
  Hij had een geweten.
  Dit woog natuurlijk zwaar voor het meisje, maar ze kon nog een paar weken doorgaan zonder te stoppen. De hooglanden liepen ten einde, de bergen werden lager en lager. En Gerda stak het moeilijkste deel van de reis over: de top van de Alpen.
  En dit is al een prestatie.
  Nu was ze in Zwitserland, waar het wat zachter is en boerderijen vaker voorkomen. De overgang verhardde Gerda, en ze werd niet verkouden in de bergen, en zelfs niet verkouden. Dat de Goden de zwakken van geest niet liefhebben, maar de sterken belonen.
  Ja, en de wolven likten alleen de blote voetafdrukken van het meisje, maar ze durfden niet toe te slaan.
  Gerda liep en liep, stopte bij boerderijen, werkte, zong soms. Het zwervende leven is haar prettig en vertrouwd. De dagen begonnen sneller en harder te gaan. Het lot heeft het meisje tot nu toe beschermd tegen slechte mensen, rovers en verkrachters. Toch is Gerda niet meer zo klein en zou ze verkrachters kunnen aantrekken. Maar tot nu toe is alles gelukt.
  Hogere machten zorgden voor haar...
  Hier passeerde het meisje ook Zwitserland en ging Beieren binnen. De zomer is al over de kruin gepasseerd, maar het is nog steeds erg warm op de vlakte, zelfs 's nachts. En de wegen zijn niet zo rotsachtig. Wandelen was een plezier. Dorpen kwamen vaak over en er waren geen problemen met eten. Gerda, die parttime werkte, spaarde wat geld voor zichzelf en vernieuwde haar jurk voor een elegantere en nieuwere. Maar ze liep liever op blote voeten, vooral omdat de zool harder werd dan die van laarzen.
  En de voeten bevriezen bijna niet, zelfs 's nachts en na de regen.
  Maar de tijd verstreek. Het meisje verhuisde naar het noorden. De zomer is voorbij en de herfst is in aantocht. Koude regens vielen neer en Gerda bevond zich in het noorden van Duitsland. Ze sloeg met haar blote voeten door de ijzige plassen en voelde een lichte rilling. Maar Gerda is al zo vertrouwd dat ze besloot geen schoenen te kopen en zich te beperken tot slechts één wollen sjaal. Ze gaf er weer de voorkeur aan om de nacht door te brengen, alleen overdag, en 's nachts te stampen.
  Bovendien is het overdag warmer om te slapen en bevries je niet in beweging.
  Dus passeerde ze het nogal dichtbevolkte noorden van Duitsland en ging naar de zee.
  Ze sloeg met haar blote voet in het water....
  Over land kun je nergens verder en het is niet realistisch om over zee te zwemmen. Relatief dichtbij was het geboorteland Denemarken. Het meisje wilde plotseling terug naar haar geboorteland Kopenhagen. Misschien leeft haar grootmoeder nog. Bovendien is het niet duidelijk hoe het verder moet.
  Maar Gerda ging op een kiezelsteen bij de zee zitten en verwierp, na nadenken, het idee om terug te keren. Als er geen andere uitweg is, moet je een schip vinden dat naar het noorden gaat, het ijs bereikt en dan naar de Noordpool gaat. Want hoogstwaarschijnlijk staat daar het kasteel van de sneeuwkoningin.
  De kou, vooral 's nachts, bijt het meisje, maar kan haar wil niet breken.
  Nou, als het nodig is, zal ze zo'n schip vinden, maar voor nu, naar de haven.
  
  JUNG OP HET AMAZONE SCHIP
  Edmond D'Artagnan is nu een scheepsjongen op een Amazone-piratenschip. De hele crew bestaat alleen uit mooie meiden. Ze zijn allemaal in korte rokjes en matrozenpakjes. Deze zijn gestreept en gekruld. En hun leider is de piratenkoningin: Charlotte de Condé.
  Ze is ook blootsvoets, maar haar enkels zijn versierd met gouden slangenarmbanden met smaragdgroene ogen. En om de polsen zijn armbanden bezet met diamanten. Een zeer mooie koningin, en gespierd, sterk.
  Edmond is nog maar een jongen. In korte broek en met een naakt, gebruind, gespierd torso trekt hij aan het touw. Rolt het strakker. Ja, dit is een zeer agressieve jongen. Hij liet zijn blote voeten op de mast rusten en draaide zich om.
  Meisjes krullen om hem heen. Twee trekken aan het zeil, hun blote, gespierde, gebruinde benen gespannen.
  Edmond d'Artagnan zong:
  Piraten hebben geen wetenschap nodig
  En het is duidelijk waarom...
  We hebben benen en armen
  En het hoofd is nutteloos voor ons!
  Er zitten vijftienhonderd meisjes op een brigantijn. En ze zijn zelfs een beetje krap. De brigantijn zelf is erg mooi en beschilderd. De zeilen zijn gemaakt van gekleurde dessins en fijne zijde.
  Edmond streelde met zijn babyvoetje over het zeil en lachte kietelend. En de meisjes ruiken naar dure parfums, alsof ze wonderen verrichten in sieraden.
  Sommigen van hen dragen ook sieraden en ornamenten. Ze zijn allemaal gebruind en de meeste zijn blond. Er zijn veel roodharigen ... Prachtige schoonheden.
  De jongen maakte het zeil vast en steeg hoger. De mast warmde op en verbrandde aangenaam de blote, verharde benen van de jongen.
  Edmond zag ineens zeilen in de verte en floot. Het was zo geweldig. Er was een avontuur gepland.
  En de jonge scheepsjongen beval:
  - Ik zie een gallion vooruit!
  De meisjes begonnen zich druk te maken en begonnen te bewegen. Nu hadden ze een prooi.
  Toegegeven, er zijn slechts twaalf kanonnen op de brigantijn. Een gallion is indrukwekkend groot.
  Kort daarvoor maakten de meisjes de neus van hun brigantijn schoon van gezwellen. En hij liep heel snel. Om haar beweging te versnellen, bestelde Charlotte de Condé een extra zeil. En de snelheid van de brigantijn is aanzienlijk toegenomen.
  Gallion veranderde niet van koers. Het is te zien dat het piratenschip hen klein leek. Inderdaad, alleen de boordkanonnen van het gallion hadden achtenveertig, de achtersteven en boeg niet meegerekend. Ja, ze zijn groter van kaliber.
  De assistent van de kapitein en koning van de piraten, Emmanuel, merkte bezorgd op:
  'Ze zouden ons wel eens kunnen laten zinken!'
  Charlotte stampte met haar blote voet op het dek en zei resoluut:
  - Niet! Je kunt ons niet zo gemakkelijk verdrinken!
  Edmond riep vanaf het bovendek:
  - Strijden! Meisjes stoutmoedig de strijd aan!
  Emmanuelle gromde boos:
  - Wauw, jij kleine duivel! Laten we naar beneden gaan!
  Zo behendig als een aap sprong de jongen eraf. Zijn blote, roze hakken flitsten.
  Charlotte vroeg met een knipoog:
  - Wil je een vechtbaby?
  Edmund gromde als antwoord:
  - Ik wil heel graag!
  Roodharige Emmanuelle ondersteunde de jongen onverwachts:
  - Deze gallion is gevuld met lading, zo hard beweegt hij! In geen grote buit!
  Charlotte was het daarmee eens.
  - Laten we langs de achtersteven glippen, we hebben een smalle boeg, en neem de vijand aan boord!
  Edmond sprong op en zong:
  - De duivel zelf is niet je broer -
  Hak vijanden piraat!
  Charlotte beval, terwijl ze met haar blote hiel op de eik van de achtersteven stampte:
  - Volg de zeilen van de kajuitjongen!
  De brigantijn kwam dichterbij. Gallion probeerde zich om te draaien. Maar hij bewoog heel hard. De brigantijn verschoof op het moment van schieten vanuit de kanonnen en kreeg bijna geen schade. Toegegeven, het ene schot raakte de boeg en het andere schoot door het zeil.
  Maar het had bijna geen effect op de snelheid. De meisjes trokken meteen meer papieren en versnelden hun pas.
  Charlotte merkte lachend op:
  Wij zijn strijders van het licht!
  En knipoogde naar haar vrienden...
  Emmanuelle antwoordde:
  - Meer precies de onderwereld!
  De meisjes maakten van tevoren haken klaar. Ze slaagden erin om voor het galjoen uit te komen in een poging om de andere kant te keren. De kanonnen worden vrij langzaam geladen, maar een salvo op de brigantijn van dichtbij zou fataal zijn. Maar het meisje Gertrude slaagde erin uit het geweer te schieten en brak het achterstevenroer van de gallion, waardoor het langzamer ging lopen en zichzelf schudde. Hier draaiden de meisjes de papieren zeilen in een andere hoek, om ze niet te scherp te laten botsen. En de brigantijn legde vlot aan. De haken werden stevig vastgemaakt en gesoldeerd met kleverige olie.
  Piratenstrijders vielen aan in een lawine. Hun blote ronde hakken flitsten. En aan boord van het galjoen vochten krijgers in bronzen harnassen tegen hen.
  Het waren er twee keer zoveel, maar qua behendigheid waren ze duidelijk inferieur aan de prachtige Amazones.
  Charlotte leidde zelf de aanval, dreef een windmolen met twee sabels en sloeg het hoofd van een vijandelijke legionair af. Het bebaarde hoofd rolde naar achteren.
  De Conde, de piratenkoningin, bewoog haar blote hiel naar de kin van de tegenstander en piepte:
  - Voor piratengeluk!
  De jongen Edmond vocht ook. Ze zijn klein, maar wendbaar. En dus snijdt hij tegenstanders met sabels.
  Hier rolde het tweede hoofd, bloed achterlatend op het dek. Spanjaarden (ja, het is net als Spanjaarden - donker, bebaard, in harnassen en hoge laarzen ondanks de hitte!) verzetten zich wanhopig.
  Edmund hakte nog een hoofd af in een behendige flankerende manoeuvre en piepte:
  - Voor Athos!
  En weer raakte hij de vijand met zijn blote hiel in de kin. En de klap was goed, de kaak vloog.
  De jongen brulde:
  - Voor Porthos!
  Het had een zeer vechtlust, als kokend water in een theepot.
  Emmanuelle sneed zichzelf en bewoog haar blote knie naar de buik. Dus het bloed gutste uit de mond van de vijand.
  Het meisje kirde:
  - Voor de piratenbroederschap!
  En nogmaals, hoe hij het zal nemen en het zal snijden met zwaarden, alsof het een omkering is ...
  Charlotte passeerde de vlinders met haar sabels en tjilpte:
  Ik maak een nieuwe wending
  Ik ben een engel, een piloot van de Antichrist!
  En hoe hij in één adem zijn blote hiel naar de vijand zal brengen.
  Edmond struikelde. En een grote Spaanse korporaal, die overboord vliegt en daar verdrinkt.
  De jongen nam het aan en zong:
  - Jammer dat niemand het weet
  En we weten het zelf niet eens...
  Hoeveel goud hebben we nodig?
  Hoeveel geld willen we!
  En Edmond hakte een andere tegenstander neer. Piratenmeisjes klommen in de strijd en hakten iedereen als kool. Ze hadden passie en een kolossaal verlangen om te winnen.
  Emmanuelle hakte in, haar twee sabels flitsten als propellerbladen. En ze zag er extreem strijdlustig en agressief uit.
  En de blote, ronde hak vond nog een kin van een Spaanse officier. Die van een verpletterende klap, terwijl hij vliegt, een boom overboord brekend.
  Emmanuelle zong:
  - We beroven karvelen,
  We beroven gallen....
  Wij worden niet ter verantwoording geroepen -
  Ik geef niet om alle wetten!
  En het meisje viel op haar rug en schopte een andere grote officier met haar voeten, en hij vloog overboord in zware bepantsering. En ondergedompeld in het zoute, zeewater.
  Emmanuelle koerde:
  - Nou, van de schroef!
  Charlotte steunde haar:
  - Donder breekt weer
  Zal heersen over het bot!
  En het meisje zal springen en de vijand raken met haar blote hiel in de borst. Zijn kuras barstte door een sterke duw en bloed gutste als een fontein uit zijn mond.
  Charlotte de Condé zong:
  - Blaas, blaas, meer, klap,
  nog een klap en nu ...
  Ik heb een gave in gevechten,
  Ik vermoord je gek!
  En het meisje slaat weer met zwaarden. Afgehakte koppen vliegen weer.
  Charlotte brulde van verrukking:
  - Onze zwarte vlag is boven alles!
  Sommige Spanjaarden, die zagen dat ze met piratenmeisjes vochten, vielen hopeloos op hun knieën en smeekten om genade.
  De meisjes dwongen hen eerst hun blote, gebeitelde benen te kussen en gooiden ze vervolgens overboord.
  Charlotte de Condé piepte:
  - Voor groot succes!
  En nogmaals, hoe hij zijn blote hiel recht in de neus van de tegenstander beweegt. En verpletter hem zodat er een gat in zijn achterhoofd verscheen. En van daaruit goot een fontein van bloed.
  Maar het is allemaal voorbij.
  De piraten wonnen en de laatste Spaanse soldaten vielen op hun knieën en smeekten om genade.
  Charlotte de Condé zei met een glimlach:
  - Laten we ze overboord krijgen, de vissen moeten ook eten! En dan doorzoeken we de ruimen en hutten.
  De meisjes gehoorzaamden gewillig aan het bevel. Ze lieten alleen mannen hun blote zolen kussen voordat ze stierven, wat erg prettig is voor meisjes. En gooide ze in de zee.
  Edmond merkte filosofisch op:
  - Aan wie taarten en donuts,
  En wie kneuzingen en stoten!
  Daarna trokken de meisjes door de hutten op zoek naar een prooi.
  In de kapiteinshut vonden ze een edele dame van een jaar of vijfendertig en een meisje van vijftien. Ze waren in dure jurken en schoenen met versieringen.
  Charlotte merkte met een glimlach op:
  - Je kunt losgeld vragen. Of geef je de voorkeur aan de lus?
  De senora antwoordde met een zucht:
  - Heb medelijden met je dochter!
  De Piratenkoningin knikte.
  - Ik kan haar naar mijn team brengen! Als ze ermee instemt om mee te doen, graag!
  Het meisje piepte:
  - Piraat worden?
  Charlotte de Condé knikte.
  - Zoals je wilt! Losgeld krijgt teveel ophef. We verkopen je beter aan de suikerrietplantage!
  Het meisje piepte als antwoord:
  - Ik ga ermee akkoord een filibuster te worden!
  Emmanuel merkte op:
  - Ze is te zacht en voor ons zal het alleen maar een last zijn. Misschien is het beter om gewoon overboord te gaan!
  Edmond merkte met een glimlach op:
  - Het is niet goed om vrouwen te doden!
  Emmanuel merkte logisch op:
  - Het is ook niet goed om mannen te doden! Het zijn nog steeds levende wezens! En ze hebben kinderen!
  De musketierjongen knikte.
  - Ja het is waar! Kinderen huilen om papa. En ik dacht niet hoe walgelijk het is om te doden!
  Emmanuelle merkte giechelend op:
  - Maar je moet!
  De musketierjongen kirde:
  - Ik hou van je leven! En ik hoop dat het wederzijds is!
  Charlotte de Condé knikte.
  - We nemen je mee naar ons team! Wat te doen met de oudste?
  De jonge vrouw stelde voor:
  - Je kunt een groot losgeld voor me vragen! Dit is precies!
  De Piratenkoningin zei:
  - Veel gedoe met dit losgeld. Ik stel het volgende voor... We verkopen haar op de slavenveiling. Misschien komt ze wel op de plantages terecht, en als huishoudster, wat veel makkelijker voor haar zal zijn!
  Senora mompelde:
  - Heb genade...
  Charlotte zei nadrukkelijk:
  - Neem al het waardevolle van hen af!
  De piraten deden alle sieraden van het meisje en de vrouw af, en scheurden de schoenen uit en daarna alle dure kleren. De jongste kreeg een kort rokje en een matrozenpakje. En de oudere witte hoodie, die op blote voeten en blootshoofds vertrekt.
  De jongste sloot zich aan bij de Amazones. Ze werd meteen gedwongen om te trainen en te schermen met schoonheden. Maar dat was niet genoeg... Ze begonnen haar te knijpen als ze niet snel genoeg bewoog.
  En toen trokken de Amazones het ruim binnen en door verschillende hoeken en gaten. En meteen schreeuwden ze van verrukking: ze kwamen vaten vol goud tegen, en nog veel meer. Vooral perca en koffie.
  De krijgers zongen meteen en klapten in hun handen:
  - Wij zijn superklasse krijgers,
  We zullen alles vernietigen...
  Raak de tamboerijn -
  Om woedend te leven!
  Krijgers en in feite een kolossale categorie van schoonheid. En hun blote voeten flitsen gewoon. En ze zijn gespierd en gebruind.
  De schatten op het gallion zijn kolossaal. Maar hier komt het alarm. Er verscheen ook een escortecruiser. Een krachtig slagschip met honderd kanonnen. Hij was klaarblijkelijk vastbesloten om een galjoen vol goud te bewaken.
  De enorme kruiser kroop op de meisjes af.
  Charlotte grijnsde en beval:
  - Hef alle zeilen - ga aan boord!
  Emmanuel was het ermee eens:
  - We hebben geen andere keuze!
  Edmond riep uit volle borst uit:
  - Gemaakt van stalen meiden crew,
  Gaat in een menigte aan boord!
  De meisjes, die verschillende schoonheden achterlieten op de gevangen genomen gallion en vol buit, namen posities in op de brigantijn.
  Nu van de redding was alleen in snelheid. De kruiser met honderd kanonnen is geen grap. Hij kan ze verdrinken als kittens. Een brigantijn met twaalf kanonnen tegen hem is als een grasspriet.
  Er was een risico dat ze zou worden gezonken voordat ze naar de machtige kruiser zeilde, wiens kanonnen in staat waren om schoten van vijf pond te werpen, en vrij ver.
  En naast honderd kanonnen aan de zijkanten, heeft deze eersteklas slagkruiser ook hek- en boegkanonnen.
  Toen schoot er een gedachte door de jongen Edmond:
  - Laten we een signaal geven dat we ons overgeven!
  Emmanuelle snoof minachtend.
  - Eerder vernederen?
  Jung merkte logisch op:
  - We hebben een gat in de neus, en dit schip is wendbaarder dan een zwaar beladen gallion. We zullen triviaal worden gezonken. En dus hijsen we de witte vlag, en ze zullen het prijzenteam komen afzetten. En we nemen ze mee aan boord.
  Charlotte de Condé stemde toe en stampte met haar blote voet:
  - Rechts! Ik geloof ook dat het het risico niet nog een keer waard is en dat het beter is om de witte vlag te hijsen!
  Emmanuelle snoof minachtend.
  - Lafheid tonen?
  Charlotte de Conde maakte logischerwijs bezwaar:
  - Om precies te zijn, pas de truc toe!
  De roodharige Emmanuelle grijnsde en knikte met haar vurige hoofd:
  - Truc toepassen? Wat ben ik het eens!
  En dus trok Edmond de witte doek omhoog. De brigantijn is klein, de kruiser is twaalf keer zo groot, of zelfs meer. En hij heeft een bemanning van duizend mensen. Tegen anderhalfhonderd Amazones. Slechts één blootsvoets meisje is tien onhandige Spanjaarden waard in de strijd. Dus beauty's maken kans.
  Charlottes gedachte flitste door: wat als ze het galjoen zou laten vallen en de snelheid en manoeuvreerbaarheid van de brigantijn zou gebruiken om weg te komen van de reus? Ze hebben zeker een kans. Bovendien zijn er teveel vijanden op de slagkruiser van de eerste klasse. En je kunt niet zonder verliezen.
  Maar daar zijn meisjes voor, om dapper te vechten en te winnen.
  Charlotte de Conde maakte een acht met haar zwaard en piepte:
  - We zullen klaar zijn om te winnen, en als we moeten sterven!
  Cruiser-ambassadeur van een afstandskern. Het sloeg het zeil van de brigantijn. Emmanuelle floot. Ze wisten hoe ze op de kruiser moesten schieten, en nu konden de meisjes heel slecht worden. Ze verloren de kans om het schip te naderen om het aan te vallen.
  Maar de berekening op de hebzucht van de Spanjaarden werkte. En hun kruiser, die de witte vlag zag gehesen, bewoog zich naar de brigantijn. In feite hebben piraten misschien eerder schatten veroverd, en waarom zouden ze er niet van profiteren? Het zou fijn zijn.
  De kruiser bewoog zich in de richting van de brigantijn. Edmond zong lachend:
  - Koning om wat geld te krijgen,
  Ik ben blij dat ik me in lompen kleed!
  Emmanuelle merkte op, boos stampend met haar blote, gebruinde voet:
  - En waar is dit voor? Triviale onzin!
  De jongen merkte op:
  - Het lied helpt ons te bouwen en te leven!
  De roodharige knikte instemmend en zong:
  - Het is leuk om met een liedje over de open plekken te lopen,
  Door de vlakten, door de vlakten!
  En natuurlijk is het beter om met een koevoet te slaan,
  Beter koevoet, beter koevoet!
  Edmond, zijn tanden ontblotend, pakte op:
  - Eén spits, twee spits
  Hij wiebelt...
  Een spits, twee spits -
  Hij liegt!
  Charlotte, voegde die piratenkoningin eraan toe terwijl ze met haar blote voeten stampte:
  - Een bord, twee borden,
  De kist is in aanbouw....
  Emmanuelle pakte het op en sprong op:
  - Een spatel, twee spatels,
  Het gat is aan het graven!
  En alle piratenmeisjes zongen in koor:
  - Het is leuk om met een liedje over de open plekken te lopen,
  Door de ruimtes, door de ruimtes...
  En natuurlijk is het beter om vijanden te verslaan met een koevoet,
  Beter koevoet, beter koevoet!
  En nu naderde de kruiser de brigantijn. Er begonnen haken van hem te worden gegooid. Om strakker te binden.
  En de krijgers in koperen en bronzen harnassen begonnen af te dalen op het dek van de brigantijn. Hij stampte op zware, smeedijzeren laarzen. En hoewel de Spanjaarden en prooien goed gekleed waren, dragen ze een onaangename stank.
  Charlotte beval, knipogend naar haar vrienden:
  - Aanval!
  En de meisjes vielen de vijand aan met alle woede van hongerige panters. Met een wilde razernij sloegen ze de vijand neer.
  Emmanuelle liet met haar zwaarden een windmolen draaien, hakte een paar Spaanse koppen om en piepte:
  - Voor de piraten op de maan!
  Edmond, deze jongen, die de vijanden neerhaalde, piepte:
  - Voor D'Artagnan!
  En de jongen sneed met wilde woede van een klein luipaard - de Spaanse legionairs.
  Charlotte bewoog haar blote hiel naar de kin van de Spaanse generaal en kirde:
  - Voor onze overwinning!
  De klap brak de kaak van de Spanjaard.
  Charlotte de Condé gilde:
  - Voor onze machtige vuist!
  En hij zal de vijand pakken en bewegen met zijn vuisten in de kin. En opnieuw zal het bot nemen en breken.
  piepte Emmanuelle, haar parelwitte tanden ontblotend:
  - Mensen sterven voor metaal!
  En met haar blote hiel schoof ze de vijand naar de volgende kaak. En brak het met al zijn macht.
  Edmond merkte op, na een vlinderreceptie te hebben gehouden en tegenstanders af te snijden, knipogend naar de meisjes:
  - Het is nog beter als ze winnen!
  De meisjes rukten op naar de vijand en bewogen zich met wilde druk en razernij. Er was zoveel woede en agressiviteit in hen dat hun gebruinde lichamen letterlijk glinsterden van het zweet. En het leken gespierde meisjes met borden van de pers als chocolaatjes alsof ze waren ingevet met boter.
  Edmond piepte terwijl hij een andere tegenstander neerhaalde:
  - Cacao en koffie! Je wordt vervangen door sport en profs!
  Het meisje met de spieren van een tijgerin sneed een andere vijand door en kirde:
  - We hebben gek gestolen!
  En met zijn blote hiel zal hij de vijand in het oog bewegen. Hij nam het en de schedel brak. En de hersenen vlogen eruit.
  Emmanuelle zwaaide ook met haar zwaarden en er vielen drie hoofden tegelijk. De krijger piepte:
  - Voor grootschalige overwinningen!
  En haar blote, ronde hak van het meisje is als een klap in de slaap van de generaal. Die zal instorten en nog drie jagers zullen vanaf de zijkant in het water spatten.
  Ook Charlotte vecht met grote bitterheid. En snijdt de vijanden als een hamer.
  De Piratenkoningin houdt een fanreceptie. Snijdt tegenstanders af en zingt, grote tanden ontbloot:
  - Mensen bewonderden de koningin,
  Alle jongens in de tuin werden verliefd!
  En Charlotte houdt er weer van om tegenstanders te snijden. En schakel meerdere tegenstanders in één keer uit.
  Emmanuelle nam het aan en zong:
  - Ik ben een klassenmeisje - super!
  En ze zwaaide opnieuw met haar zwaarden en sneed de tegenstanders doormidden. En haar zwaarden zijn de opperste piloten van het scheermes.
  De meisjes vallen aan en snijden. Ze zijn veel sneller dan de Spanjaarden. Veel van de schoonheden hebben hun vesten uitgetrokken en vechten met ontbloot bovenlijf. En zo gaat het met meisjes. En ze laten zich zien - uitstekende dieven.
  Charlotte sneed met de Kolovrat-techniek en brulde, terwijl ze de afgehakte hoofden met haar blote voet overboord gooide:
  - Ik heb een superklasse meisje!
  Emmanuelle, die tegenstanders neerhaalde met zwaarden die scherper zijn dan een scheermes, voegde toe:
  - Ik ben Hyper!
  En ook met een blote, gebeitelde voet gooide ze haar hoofd in het water. Een van de gehelmde hoofden sloeg een vijandelijke soldaat neer. Hij zakte in elkaar en verdronk. Dus neem de meisjes niet mee om te pronken.
  Charlotte merkte lachend op:
  - Ik ben de hoogste klasse!
  Edmond is weer woedend.
  En de jongen snijdt als een speer en hakt de hoofden van tegenstanders af. En velen van hen namen en bleven zonder kool.
  D'Artagnan de jongere zong:
  Maar waarom,
  Het is onmogelijk om in de geest te leven!
  Maar waarom,
  Je kunt niemand vertrouwen!
  Maar waarom! Maar waarom!
  Emmanuel hakt tegenstanders met wilde druk, en gaat snel heen en weer. De hoofden van de gevelde Spanjaarden rolden en de meisjes wierpen ze met hun blote voeten omhoog. En de krijgers zongen, met het enthousiasme van de tijgerin dat ze het lam zagen:
  - De draad is gebroken
  Een boze dood bedreigt ons...
  En om te leven -
  moet de held sterven!
  Emmanuelle merkte op, terwijl ze met haar blote zool nog een hoofd omhoog gooide en de vijand neersloeg:
  - Maar waarom,
  Om liefde te laten bloeien...
  We moeten iemands bloed vergieten!
  Maar waarom!
  De krijger giechelde en ontblootte haar parelwitte tanden. Zulke schoonheden vechten hier.
  Emmanuelle merkte op terwijl ze tegenstanders afsneed als schuurpapier:
  - De grootsheid van de planeet zal bij ons zijn!
  En weer draait de molen met zwaarden. Ze is een wanhopige schoonheid.
  Charlotte de Conde merkte op dat ze vijanden neersloeg en hoofden afhakte met de blote hiel van voetbal:
  - Alles komt goed!
  Alles komt goed!
  Ik weet het! En ik dood!
  En opnieuw gooit hij met blote tenen een moorddadig geschenk van de dood. En het is erg cool.
  Charlotte, deze piratenkoningin nam het en kirde:
  - Voor mijn vaderland,
  Laten we de klootzakken doden!
  En het meisje gooide met haar blote tenen een scherpe dolk, die de hoofden van verschillende Spaanse soldaten afsneed.
  Ondanks de numerieke superioriteit van het cruiser-team, overwonnen de meisjes. Ze zijn zo behendig, behendig en dapper. Ze voelen een enorme kracht.
  Emmanuelle, die de vijand hakte als een kool, nam het en zong:
  - Enorme uitgestrekte ruimte,
  Van liefde word je niet moe...
  Laten we bossen en bergen tot een vuist rollen,
  Sinds Svarog zelf is opgestaan!
  En weer het meisje, alsof ze met zwaarden een molen omhakte en een heleboel vijanden afsneed, in een strijdlustige passie.
  Edmond zong met verrukking en verpletterde tegenstanders;
  -Het woord "lafaard" is onbekend in Gascogne.
  - Ik ken het zwaard niet als je het mis hebt - Wij Gascons hebben de beste smaak van de wereld - We houden van niets anders dan roem.
  
  Brutaal gezicht, speciaal om te worden - Hier is een Gascon-look zonder gebreken. Geloof me, meneer, u zult niet lang wachten. Parijs zal D'Artagnan nog steeds herkennen!
  
  Zonder glorie kan ik niet in Parijs leven, Mijn hele leven is voorbij, het is tijd om voor het lot te zorgen. - Dus hoe oud ben je, mijn kind? - Oh, veel, meneer, veel - ongeveer twaalf jaar! vijand: -Heeft je hand stevig? - dit is een echt kenmerk van de beroemde Gascon-lijm, en ik was net zo gedurfd toen Paris Emmanuel herkende in de schoonheid.
  
  Bourgondië, Normandië, Champagne of Provence, En er is ook vuur in je aderen, Maar het geluk, bij God, is niet aan jou, zolang er Gascogne in de wereld is!
  Terwijl in de witte wereld...
  Terwijl op het witte licht...
  Zolang er Gascogne is in de wereld!
  Dus hakten ze deze klootzakken neer en bezaaiden de wegen met lijken. En het hele dek zat onder het bloed. De blote voeten van de meisjes waren zo sierlijk en veroorzaakten opwinding en een gevoel van vreugde als je naar ze keek.
  Edmond zong met verrukking:
  - Op blote voeten, alleen op blote voeten,
  Onder de juli-donder en onder het geluid van de branding ....
  Op blote voeten, alleen op blote voeten
  We mogen met je spelen!
  Emmanuelle wees er agressief op, de tegenstanders omhakkend en een nieuwe molen makend met haar zwaarden:
  - Jongens moeten slagen verdragen en van kinds af aan wennen aan wreedheid!
  En de krijger verplaatste opnieuw de blote hiel van de vijand naar de kin. En hij stortte neer en sloeg nog vijf Spaanse soldaten overboord.
  Charlotte de Conde merkte op:
  De duivel is hier, de duivel is daar
  Het leven is een complete leugen!
  En knipoogde naar haar ongelukkige partners. En ze sloegen de vijand neer met kolossale bitterheid. En dan kan niemand ze weerstaan.
  Edmond merkte op toen hij een andere tegenstander neerhaalde:
  - Sinterklaas met een bezem,
  Sinterklaas is gaaf!
  En de jongen voerde opnieuw een windmolentechniek uit met zwaarden, waaruit gekapte hoofden vielen. Trouwens, dit waren zwaarden die op sabels leken. En ze kunnen zowel sabels als zwaarden worden genoemd.
  Edmond bewoog ook zijn blote hiel in de kin van de vijand en brak zijn kaak, waardoor hij moest instorten.
  Waarop hij met woede zong;
  wat mensen zeggen
  Het maakt ons niet uit...
  Ga niet naar karate -
  Het werd onfatsoenlijk!
  De jongen bleef actief snijden en zwaaide met beide sabelzwaarden tegelijk. En het ene hoofd na het andere nemen.
  Emmanuelle merkte op, zwaaiend met haar zwaarden als een libel, klapperend met haar vleugels en tsjilpend:
  - Ruby, maar snij jezelf niet!
  Edmond was het hier snel mee eens en roeide tegenstanders uit:
  Als je dronken bent, laat je dan niet vangen!
  En de jongen zal aan de draaischijf draaien en de officier met zijn blote hiel op de kin slaan. Hij zal, als een zak, nemen en instorten.
  Edmond zei met agressie in zijn stem:
  - Bier en kaviaar, drank tot de ochtend!
  En de jongen lacht, tevreden met zijn grap. Je kunt zelfs zeggen dat hij een kind is - super! En rent en springt en zwaait met zijn vuisten. En als hij zijn blote hiel in de neus beweegt, dan kan niemand het weerstaan. Er zal een totale knock-out zijn.
  Edmond daarentegen handelt met de grootste kracht en grenzeloze agressiviteit. Gekke jongen - zeg niets!
  Emmanuelle, die de dringende strijders van het Castiliaanse rijk neerhaalde, kirde en ontblootte haar tanden:
  - Maar ik wil niet, ik wil niet door berekening! En ik wil het voor liefde, voor liefde!
  Charlotte de Conde, die de tegenstanders ontleedde en ze tot een cake verpletterde, huilde en blies de bliksem uit haar neusgaten:
  - Vrijheid, vrijheid! Geef mij vrijheid! Ik vlieg omhoog als een vogel!
  Vechtend meisje - zeg niets! Het heeft een wilde en ongebreidelde passie. En een gevechtsopstelling.
  Edmond merkte heel logisch op, terwijl hij de volgende rivalen, of liever de ongelukkige soldaat, neerhaalde:
  - God geeft niet, tenzij wij zelf natuurlijk niet blunderen!
  Charlotte de Conde pakte het aan en sprong op. Ze bewoog haar blote voet over de hoofden van de Spaanse soldaten. Ze liet ze in een complete knock-out vallen en kirde, haar tanden ontblotend:
  - De halo van onsterfelijkheid - sadistische rock,
  Adelaar van afrekening - voor de huidige termijn!
  De krijger voelde zich erg strijdlustig en verdomd opgepompt en bewapend.
  En als het weer beweegt, dan zal een massa tegenstanders het van hun hoeven nemen en instorten. En het past heel goed bij Charlotte.
  Edmond, die naar de vijand sloeg, wierp de dolk met zijn blote tenen en kirde:
  - Razende Adelaar -
  De leeuw breken...
  Vleugels gespreid -
  Griezelige Satan!
  En de jongen zal het opnieuw nemen en met zwaarden snijden. En het zal veel vijandige hoofden tegelijk neerhalen.
  De vechtende jongen is de zoon van Charlie D'Artagnan. Zijn strijdbaarheid is verbazingwekkend. En de vechtende natuur is briljant ....
  De meeste Spaanse soldaten zijn al gesneuveld. En dat is natuurlijk een enorm pluspunt.
  Sommigen van hen, die nu al zien dat de Amazones niet te stoppen zijn, vallen op hun knieën of vallen zelfs volledig op hun gezicht. En ze kussen de zolen van de blote voeten van de meisjes. En het is absoluut fantastisch. In feite kan niets zulke krijgers stoppen en verslaan.
  Emmanuelle, de tegenstanders hakkend, brulde:
  -En zal niet stoppen
  En verander niet van been...
  Onze gezichten stralen
  Glanzende laarzen!
  En opnieuw besteedt het meisje een heel behoorlijke molen met zwaarden. En koppen afsnijden als kool. En hij gedraagt zich extreem agressief, tfu, zolang je de vervelende uitdrukking kunt herhalen - extreem agressief!
  Misschien iets nieuws toepassen - bijvoorbeeld oneindig agressief!
  En dan zal het helemaal zijn - Ku!
  Charlotte de Condé kirde met een knipoog:
  - Ze vangen ons niet zowel een kogel als een bajonet!
  En haar blote, ronde hak is als een hamerslag in de gehoornde helm van de Spaanse admiraal. Het zal ondersteboven vliegen en verschillende gepantserde jagers uitschakelen waardoor ze in het water vallen. En steeg na hun val op als een kokende orkaan.
  De krijger merkte lachend op:
  - Ze stoppen ze niet twee keer in een kist, de Führer zal kapot zijn!
  Emmanuel vroeg:
  - En wie is de Führer?
  Charlotte de Conde giechelde en antwoordde:
  - Het is de Duitse leider!
  De roodharige duivel vroeg weer lachend:
  - Bedoel je misschien Barbarossa?
  De piratenkoningin zei met een glimlach van een paard:
  - Nee, ik bedoel de hond Barbosa!
  Edmond, die de gepantserde krijgers neerhaalde, merkte op:
  - Ik haat pestkoppen! Ik zou alle honden tegelijk ophangen!
  antwoordde Emmanuelle grillig en ontblootte haar tanden:
  - Honden hebben nergens de schuld van!
  En nogmaals, als een blote hiel, zal hij de vijand van de kin verwijderen. Receptie banaal, maar effectief. En als dat zo is, zal het erg dom zijn.
  Charlotte merkte dat haar betegelde buikspieren aanspanden.
  En ze nam het aan en zong, knipoogde, en haar ogen flikkerden als de lichten van een stoplicht.
  De Conde mompelde:
  - We nemen iedereen mee en slachten!
  Edmond zong uit volle borst en ontblootte zijn tanden:
  - Ik zal je vermoorden! Ik zal jullie allemaal snel neerhalen!
  Emmanuelle, die tegenstanders neerhaalde, piepte:
  - Ik zal jullie allemaal snel neerhalen!
  Een ander meisje zal het nemen en blatteren:
  - Ik zal je vermoorden!
  Charlotte wees er agressief op, haar tegenstanders neerhalend als een zeis:
  - Ik zal snijden, ik zal slaan, hoe dan ook, je zult niet leven!
  Oorlog, zoals ze zeggen, is een gevaarlijk pad, iedereen die erop is gestapt weet ervan. Je komt er niet uit, je kunt er niet vanaf springen - Othello heeft het meisje op beroemde wijze gewurgd!
  En dan laten de meisjes, wanneer ze aan boord gaan van de cruiser, een vermakelijke volgorde van optreden zien.
  Charlotte merkte met een glimlach op:
  Dit is hoe we doden!
  Emmanuel merkte op:
  - Maar de eer van de schaakkroon op de kaart -
  Je kunt niet aan een nederlaag ontsnappen!
  En het meisje gooide een zelfgemaakte granaat met haar blote tenen. En verscheurde veel vijanden.
  En nu is negen tiende van de soldaten van de kruiser gedood. En de overlevende krijgers vallen op hun gezicht, en de meisjes steken hun blote voeten in hun gezicht. Ze laten je je hielen likken en kussen. En tegelijkertijd stellen ze vragen: hoeveel druppels zijn er in de zee, hoeveel sterren staan er aan de hemel, hoeveel haren heeft een zigeuner in haar hoofd.
  Als het antwoord van de meisjes niet bij hen past, doorboren ze, zonder onnodige ceremonies, de gevangenen met zwaarden als spinnen met naalden. En gooi ze overboord.
  Emmanuelle greep met haar blote tenen de neus van de generaal en kneep er hard in. Toen zei ze:
  - Wie is de zoon van je vader, maar niet je broer?
  De generaal mompelde:
  - Klootzak...
  Emmanuelle giechelde en merkte op:
  - Het antwoord is fout! Dus...
  En het meisje pakte hem en schopte hem overboord. Hij vloog naar buiten en plofte in zee. En bijna onmiddellijk verdronken in zijn harnas.
  De meisjes juichten en giechelden en ontblootten hun tanden. Hun ogen waren van saffier of smaragd. En ze knipoogden naar hun partners.
  En wierp geleidelijk de gevangenen overboord. Ze hadden ze niet nodig. Het losgeld was verwaarloosbaar, en het gedoe is vol.
  Edmond duwde ook zijn gevangene overboord en merkte op:
  - Het leven is vaak oneerlijk! Duizend mannen stierven en waarvoor?
  Emmanuelle antwoordde lachend:
  - Om een plaats op planeet Aarde vrij te maken!
  De musketierjongen piepte:
  - Schoon, schoon, schoon
  Jammer van de schoorsteenveger!
  Emmanuel was het hiermee eens:
  - Ja, de schoorsteenveger moet ook eten!
  Nadat ze de laatste gevangenen hadden afgemaakt, stuurden de meisjes de kruiser de waterstromen in ... Meer precies, merkte Charlotte logisch op:
  - We hebben dit monster niet nodig, kunnen we het laten zinken?
  Edmond stelde met een grijns voor:
  - Het is jammer om zo'n schoonheid te verdrinken, misschien is het beter om het te verkopen?
  Emmanuelle bevestigde krachtig:
  - Misschien is het beter om echt te verkopen?
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Je kunt het terug verkopen aan de Spaanse kroon! De kruiser heeft veel geweren! Eentje in de vorm van een eenhoorn kun je zelf ophalen. En de rest verkopen we voor veel geld.
  En de meisjes knikten heftig instemmend.
  
  STALIN'S KLIK EN DE LANDING VAN DE POPADANTS
  Stalin, die een duivels sluwe politicus was, nam en informeerde de Duitsers dat de Britten operatie Fakkel tegen Rommel in Egypte zouden uitvoeren. En hij gaf de Duitsers de details en de exacte datum van de operatie. Daardoor kwam Rommel al vroeg in actie. En hergroepeerde de troepen in de verdediging. Ja, Hitler slaagde erin een paar divisies over te brengen uit Frankrijk, waar het nog rustig was.
  Het Britse offensief in Egypte werd uiteindelijk afgeslagen met enorme verliezen voor Groot-Brittannië. En na de nederlaag van de Britten stemde Roosevelt niet in met de landing in Marokko, met het argument dat de verliezen van de Amerikanen te groot zouden zijn en dat het belangrijkste voor de Verenigde Staten was om Japan te verslaan. Het mislukken van Operatie Torch had verstrekkende gevolgen. Hij had geen invloed op de operatie "Ring", bij Stalingrad, maar de geallieerden snoof desondanks op dat ze de informatie op bevel van Stalin aan de Duitsers hadden gedropt. En ze besloten de oorlog in het Westen af te remmen voor zulke gemeenheid.
  Stalin begreep dat de USSR op zijn minst de Balkan voor was en zorgde er daarom voor dat Groot-Brittannië verloor in Egypte. Maar hij onderschatte de mogelijkheid van lekken en de wraakzucht van Churchill. Wat eigenlijk daarna het tweede front begon te saboteren. En hij wist de Amerikanen hiervan te overtuigen.
  Het verloop van de oorlog in het oosten was ongeveer hetzelfde als in de echte geschiedenis. De nederlaag van de Duitsers bij Stalingrad, de ineenstorting van het front en de tegenaanval van Mainstein herstelden de posities gedeeltelijk. En een lange pauze op de Koersk Ardennen, toen beide partijen kracht verzamelden.
  Alleen deze keer hebben de VS en Groot-Brittannië de bombardementen op het door het Derde Rijk gecontroleerde gebied ingeperkt. En het vrijgeven van wapens was groter dan in de echte geschiedenis. En de Duitsers waren in staat om de plannen voor de productie van "Panthers" en "Tigers" uit te voeren en zelfs de gemoderniseerde versie van de T-4 te overtreffen. Dus naderden ze de strijd met een grote kracht. Bovendien bracht het Derde Rijk geen extra divisies over naar Afrika, en naar Sicilië, en naar de Balkan en naar Frankrijk.
  En de Duitsers konden meer infanterie en tanks plaatsen, en vooral vliegtuigen.
  In de zomer verscheen de nieuwste ME-309 in serieproductie, met grotere snelheid en krachtigere wapens: drie 30-mm vliegtuigkanonnen en vier machinegeweren. En de snelheid is 740 kilometer per uur, tegen 600 voor Sovjetjagers. De krachten zijn dus duidelijk ongelijk.
  Hitler stelde Operatie Citadel verschillende keren uit. En in juli stelde ik het ook uit, dus ik wilde de ME-309 en het nieuwste monster "Maus" in actie testen. Deze tank liet bevredigende resultaten zien in tests en Hitler wilde hem graag testen in de strijd. En bekijk ook de Lev-tank, die samen met de Panther is ontwikkeld en vergelijkbaar was in de vorm van de romp en de toren, maar veel groter met een 105 mm EL 70 kaliber kanon.
  Vanwege deze plannen van de Führer werd de Citadel opnieuw uitgesteld. En op 1 augustus 1943 beval Stalin, die zijn geduld had verloren, het Rode Leger om op te rukken.
  De belangrijkste slag werd geleverd in de richting van Orel. Ze rukten ook op in de richting van Charkov en Belgorod.
  Maar de nazi's waren er klaar voor. En er ontstonden felle gevechten.
  De tankbemanning van Gerda vocht op de Panther. Het was de eerste vuurdoop meisjes. Maar daarvoor hadden ze ervaring met het testen van nieuwe technologie en onderscheidden ze zich door een fenomenale nauwkeurigheid.
  Hitler was nauwelijks te overtuigen om de meisjes een kans te geven om zich in een echte strijd te laten zien. En ze probeerden gelukkig het vertrouwen te rechtvaardigen.
  Krijgers vochten in een bikini en op blote voeten. Dat gaf hen een speciale charme. En het was gewoon geweldig.
  Gerda stampte met haar blote tenen uit het kanon, sloeg een vierendertig en riep:
  - Ik ben een grote schoonheid!
  Charlotte, de roodharige charmeur, richtte ook het pistool, met haar blote benen. Het was hun handelsmerk - schieten met hun voeten. En het kanon van de Panther doorboort een vierendertig in het voorhoofd van twee kilometer en lost vijftien schoten per minuut. Kortom een geweldige tank voor de oorlog met tanks. En wat erger bij een doorbraak en in de strijd tegen de infanterie.
  Hier wordt een meisje in bikini ontslagen. Het doorboorde de Sovjet-auto in het voorhoofd en brulde:
  - Ik ben Robin Hood!
  Cristina sloeg vervolgens af. Ze gebruikte een blote hiel, wat ik moet zeggen een erg sterke zet is. En ze kirde:
  - De heilige oorlog zal onze overwinning zijn!
  En uiteindelijk trapte de honingblonde Magda ook met haar blote tenen.
  En ze sloeg de vierendertig weer, koerend:
  - Dit is nauwkeurig fotograferen - het is voor iedereen duidelijk als twee keer twee!
  Warriors zagen er over het algemeen uit als meisjes van het hoogste niveau.
  Hun "Panther" stond zorgvuldig gecamoufleerd in een hinderlaag en raakte de oprukkende Sovjet-tanks.
  De Ferdinands werkten ook. Ze sloegen actief en konden niet in het voorhoofd worden doorboord door Sovjet-kanonnen.
  Vliegtuigen vochten in de lucht. ME-309 is net begonnen gevechtseenheden binnen te gaan. Maar twee Duitse piloten - Albina en Alvina hebben deze machine al onder de knie, en ze vechten er met succes tegen. Bovendien zijn het ook beauty's - blootsvoets en in bikini.
  Albina reed met haar blote tenen een Sovjet-auto omver en kirde:
  - Voor geweldige prestaties en gedurfde beslissingen!
  Alvina, die nauwkeurig vuur leidde en tegenstanders neerhaalde, terwijl ze haar blote hiel op het pedaal drukte, gromde:
  - Niemand houdt ons tegen! Niets zal ons verslaan!
  En beide meisjes hoe te brullen:
  - Boze wolven zullen de vijand verscheuren!
  Ja, zelfs de duivel kan zulke meisjes niet aan. Het idee om de meiden te laten vechten is in ieder geval een hele goede.
  De veldslagen toonden aan dat Duitse tanks sterk en effectief waren in de verdediging. En dat met de juiste tactiek Focke-Wulf ook niet slecht is. Zijn krachtige bewapening maakte het mogelijk om vanaf één punt neer te schieten, en zijn hoge snelheid bij het duiken om te ontsnappen in het geval van naar achteren te gaan.
  Dus over het algemeen rechtvaardigde de Duitse inzet op actieve verdediging zichzelf. De gevechten duurden meer dan een maand en de uitkomst was onzeker. De Duitsers wisten het offensief af te weren en het Rode Leger leed aanzienlijk meer verliezen, vooral in tanks.
  Maar de nazi's werden ook geknepen en durfden Koersk niet aan te vallen ...
  De gevechten bevroor tot de winter. Het Rode Leger vulde de schade aan en ging pas op 24 december in het offensief. Maar de nazi's waren er in die tijd in geslaagd zich voor te bereiden en aanzienlijke troepen op te trekken. De adelaar werd nooit genomen en de nazi's konden weerstand bieden. Belgorod werd ook gehouden. De nazi's wisten het offensief van het Rode Leger bij Leningrad af te slaan. De winter als geheel werd gekenmerkt door het feit dat de nazi's voor het eerst het Sovjetoffensief konden bedwingen en alles konden afslaan.
  Het beste inlichtingenwerk van de Fritz en een grondigere voorbereiding op de winter hadden hier effect. Dat de Duitsers in het drieënveertigste jaar bijna niet verder kwamen en in de koude tijd meer troepen konden redden. Plus het verraad van de geallieerden, die de oorlog in het Westen afremden. En de Duitsers hebben geen schade geleden door de bombardementen en het tweede front.
  Bovendien wierp de totale oorlog zijn vruchten af. De productie van wapens in het drieënveertigste jaar nam in het Derde Rijk met tweeënhalf keer toe. Tegen het einde van het jaar haalden de Duitsers de USSR in wat betreft het aantal vliegtuigen van betere kwaliteit, ongeveer gelijk aan tanks en gemotoriseerde kanonnen, ook met een kwalitatieve superioriteit.
  Dus nu waren ze niet inferieur aan de USSR in technologie. Bovendien verscheen een uitstekend MP-44 aanvalsgeweer, dat geen gelijke had. En dit begon de loop van de veldslagen te veranderen in het voordeel van het Derde Rijk.
  Toegegeven, in het voorjaar ontving de USSR nieuwe tanks IS-2 en T-34-85, maar de Duitsers lanceerden ook meer geavanceerde Tiger-2- en Panther-2-tanks in de serie. Bovendien kregen de Duitse tanks, in tegenstelling tot het echte verhaal, krachtigere motoren. "Tiger" -2 in 1000 pk, en "Panther" -2 in 900 en nu de Fritz in bewapening en rijprestaties, en frontale bepantsering en technische betrouwbaarheid waren op hun best.
  Welnu, het Duitse straalvliegtuig werd een serieus probleem. Tegen de zomer van 1944 vochten al meer dan duizend ME-262 straaljagers in de gelederen, die geen gelijke hadden in snelheid, in sommige soorten manoeuvreerbaarheid, acceleratie en zelfs overlevingsvermogen.
  Toegegeven, terwijl deze auto nogal vaak kapot ging en crashte. Maar piloten stierven minder vaak - dankzij nieuwe uitwerpapparaten.
  Er was ook een evolutie van de Focke-Wulf TA-152 met zes vliegtuigkanonnen en een snelheid van 760 kilometer per uur en betere manoeuvreerbaarheid.
  In de USSR zijn er nog steeds problemen in de luchtvaart. Vanwege het tekort aan duraluminium en de stopzetting van de aluminiumleveringen onder leenlease, werden de Yak-3- en LA-7-series niet gelanceerd. En voorlopig vliegen Sovjetpiloten met verouderde Yak-9 en LA-5. En straalvliegtuigen stinken nog steeds niet.
  En op 22 juni 1944 begon een nieuw Duits offensief in het gebied van de Koersk Ardennen. Een jaar later begon toch Operatie Citadel. En er brak een enorme strijd uit.
  Deze keer hebben de Fritz een overweldigend voordeel in de lucht. Maar in het aantal tanks, benadert de gelijkheid met de kwalitatieve superioriteit van Duitsland. De USSR heeft qua kwantiteit iets sterkere artillerie. Infanterie bij benadering gelijkheid. De Duitsers hebben echt betere machinegeweren, maar een aanzienlijk deel van de infanterie bestaat uit buitenlanders. De kwaliteit van de opleiding van soldaten in de USSR is echter niet op peil. De mobiliteit van de Duitsers is hoger. Bovendien leveren de geallieerden praktisch geen auto's. Dus vecht zo...
  De Duitsers zijn over het algemeen sterker, maar het Rode Leger heeft een zeer ontwikkelde techniek en diepgaande verdediging.
  Kortom, ik vond een zeis op een steen. De Duitsers drongen in de eerste twee weken van gevechten een beetje in de Sovjet-posities, na een reis van dertig tot vijfendertig kilometer en stopten.
  Dus probeerden ze nog twee weken vooruit te komen, maar tevergeefs. En ze bereikten niets. Daarna rukte het Rode Leger op.
  De Duitsers trokken zich terug naar hun oorspronkelijke posities, opnieuw vochten beide legers een beetje, maar bereikten niets. Dus stopten ze.
  De herfst ging voorbij in de poging van het Rode Leger om op te rukken, maar zonder succes. Evenals in de winter. Bij koud weer waren de Duitsers in de verdediging. En ze konden weerstand bieden. Het vijfenveertigste jaar is aangebroken.
  De nazi's hebben Arado-straalbommenwerpers in de lucht, en TA-400, en een viermotorige propeller Yu-488, en een XE-162 straaljager, die de beste manoeuvreerbaarheid en snelheid heeft van alle vliegtuigen.
  En op het land verschenen tanks van de E-serie. Allereerst natuurlijk het hoofdvoertuig van de nieuwe generatie E-50. Met het gewicht van de "Tiger" -2 heeft hij een veel dichtere lay-out, de hoogte is anderhalf keer minder, de toren is klein, het onderstel is lichter en perfecter. Dit maakte het mogelijk om het pantser veel dikker en op grotere hellingen te maken, met een gasturbinemotor van 1.500 pk en een gewicht van zeventig ton. Deze tank had een frontale bepantsering van 250 mm met hellingen, zijbepantsering van 170 mm, ook met hellingen, een kanon van 105 of 88 mm met een looplengte van 100EL en een behoorlijke snelheid. De motor en transmissie zijn één blok en de versnellingsbak zit op de motor.
  Het is een schitterende auto geworden. En zo lanceerden de Duitsers in de zomer van 1945 een offensief op de zuidflank.
  En ten slotte ging Turkije, na een grote hoeveelheid Amerikaanse en Duitse uitrusting voor krediet te hebben gekocht, de oorlog in.
  En de zuidelijke vlag van het Rode Leger begon in te storten. En de USSR kreeg slechts één nieuwe IS-3-tank, die echter te duur en te moeilijk te produceren is om enorm te zijn.
  Hoewel het voordeel van de IS-3 een sterke voorhoofdsbescherming van de tank kan worden genoemd. Echter, tegen de E-50, die werd omgedoopt tot de "Tiger" -3, en die het lijkt te hebben geregeld voor het leger ter verdediging, trekt het niet.
  Het Duitse offensief in het zuiden was behoorlijk succesvol, hoewel een zeer krachtige en geconstrueerde verdediging moest doorbreken. Maar de Duitsers hadden al een zeer sterk vliegtuig en daarom was hun doorbraak min of meer succesvol. Dominantie in de lucht maakte het mogelijk om bepaalde punten te onderdrukken. Bovendien ontving de Fritz meer geavanceerde gaslanceerinrichtingen, die zeer effectief zijn in het doorbreken van verdedigingswerken en in staat zijn om de vijand te onderdrukken. Opgemerkt moet worden dat de Fritz meer geavanceerde machinegeweren had, en veel transporters en verschillende uitrustingen, waaronder motorfietsen.
  Het is niet gemakkelijk om aan zo'n macht te weerstaan.
  Plus, geweldige vechters ... Twee meisjes Albina en Alvina schoten elk meer dan vijfhonderd vliegtuigen in de lucht neer en ontvingen alle vijf graden van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis. Waaronder de hoogste: met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Strijders die in alle weersomstandigheden op blote voeten en in bikini's vochten, waren zeer tevreden.
  En ze schoten Sovjetvliegtuigen neer als mussen uit een katapult. Zoals ze niet gelijk waren aan de hemel.
  Albina vuurde haar kanonnen af op de Sovjet-auto, sloeg hem neer en tjilp:
  - Ik ben een duivel!
  Alvina sneed twee Russische auto's tegelijk af en piepte:
  - Ik ben de vleesgeworden dood!
  Zo verscheen de nachtmerrieachtige spawn in de lucht. En tijdens de zomer, midden in de herfst, bereikten de Duitsers Stalingrad, de koppige weerstand van het Rode Leger overwinnend.
  En daar ontvouwde zich een felle strijd, die de planeet niet eerder had gekend.
  . De strijd om Stalingrad is in volle gang. Sovjet-troepen vechten heldhaftig. Geen stap terug... En dit zijn zulke koppige jongens en meisjes hier. Het sluipschutterbataljon voor vrouwen onder bevel van kapitein Natashka Kaktusova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Volodarsky-straat. Meisjes met machinegeweren en geweren, vastgebonden met bundels granaten, verstopten zich achter de ruïnes.
  Natasha zelf is in een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, in een korte broek en op blote voeten. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille, een kort kapsel onder een halve doos. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin, blauwe ogen wijd uit elkaar. Lichtbruin haar werd grijs met stof, hoge borst, harde blik. Kapitein Natasha vecht al meer dan twee jaar en ondanks haar jeugd heeft ze veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de snijwonden en kneuzingen. Een meisje is wendbaarder om op blote voeten te bewegen dan ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de minste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en de moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. Aan de ene kant werden de voeten van het meisje verhard en ze waren niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van de ruïnes, maar aan de andere kant verloren ze hun gevoeligheid en flexibiliteit niet, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Sweet Natashka houdt een granaat vast met een explosiepakket eraan vastgebonden. Het is noodzakelijk om naar de formidabele Duitse tank "Tiger" -3 te kruipen en de straten te besproeien met machinegeweren.
  Mirabela kruipt naast haar. Ook blootsvoets, dus alle meisjes van het bataljon bleken van laarzen te zijn, hun commandant imiterend. Haar stoffige zolen worden scherper terwijl ze op handen en voeten kruipt. Mirabela's gele haar is warrig en lang... Een beetje pluizig. Het meisje zelf is slank, dun, klein van gestalte. Ze kan zelfs worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Mirabela heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde erin zowel fascistische gevangenschap te bezoeken, nadat ze wrede martelingen had overleefd, en mijnen, van waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, kun je nooit zeggen dat ze werd geslagen met rubberen stokken op haar hielen, er ging een stroom door haar lichaam.
  Mirabela schiet ... Een soldaat van het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer, zijn snuit doet zand en puin oprijzen.
  Natashka schuift een bos granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton wegende Lev-2 hierheen kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van zonnebrand en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie verandert. "Lion" heeft een zijpantser van 150 mm en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen breken, alleen zware Drogers maken kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven ...
  Svetlana vuurt een salvo af uit een machinegeweer... Een soldaat, niemand weet welke nationaliteit, valt neer. De Duitsers, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, zij het moreel voor het grootste deel, koesteren het Arische bloed en werpen koloniale troepen in de strijd: Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen. Het aantal Polen is ook toegenomen - die vanaf de wieg gewend zijn het bolsjewistische Rusland te haten. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Khaganaat vechten hier. Hitler bracht een hele international groot.
  Veel vijanden...
  Svetlana ontwijkt behendig het mitrailleurvuur. De kogel spleet bijna, zwart van het stof, een ronde, meisjesachtige hiel. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij een cadeau van groot kaliber voorbij vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  Zelfs een kogel houdt ons niet tegen!
  Mirabela schiet terug... Nog een meisje Angelica - erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks de magere rantsoenen. Ook een heel mooi meisje, met luxueuze heupen, een opgetrokken taille, niet vrouwelijke brede schouders en hoge borsten.
  Angelica vecht alleen in haar korte broek, de tuniek is aan flarden gescheurd en verpulverd tot stof, en nieuwe uniformen worden niet aan de overkant van de Wolga afgeleverd. God verhoede om meer munitie en een druppel voedsel over te dragen voor de uitgeputte Sovjet-troepen.
  Dus Angelica is bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een stuk granaatscherf raakte de zool van de rechtervoet, en het doet pijn, het is moeilijk om te lopen.
  Roodharige, stoffige, bijna naakte Angelica verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd harde gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer, Moskou en Stalin staan boven ons!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af, zelf nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het de formidabele Duitse tanks moeilijk om te keren. Hier zijn bijna tweehonderd ton "Muizen" en ze kunnen helemaal niet passeren ...
  Zoals Svetlana verwachtte, reed "Lev" -2 een beetje en begroef zichzelf in een stapel vuilnis. Er was een explosie. De rups barstte, een paar beschadigde rollen vlogen eraf.
  De gewonde tank stopte en er vloog een granaat uit zijn loop...
  Ergens rommelde in de verte, de ruïnes achterlatend. Blonde Svetlana siste als een slang:
  - Dat is mijn berekening! Een rekening geopend...
  De meisjeskapitein wordt opnieuw gedwongen weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit niet gebruiken in het puin. Door de schuld van de koppige Hitler waren de hordes van het Derde Rijk verzand in positiegevechten in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Mirabela gooit een granaat. Ze dwingen om salto's te maken op neergestorte Duitsers of Arabieren, waarbij ze zich omdraaien. Een van de nazi-militanten scheurt zijn hand af en hangt eraan, een Engels horloge met kompas.
  Mirabela zegt met een glimlach:
  - Wat het kompas je laat zien - de weg naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk aanhangend keramiek van haar stoffige hak.
  Angelica stoft ook af met haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuken. En probeer te wassen. Opnieuw moet je graven als de Duitse machinepistolen aan het krabbelen zijn. En kruipen op een plastunski manier.
  Het bataljon meisjes houdt hun posities vast, hoewel er beschietingen zijn. En ze scheuren zware granaten en bommen vallen uit de lucht ... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Hier ziet Svetlana hoe "Panther" -3 kruipt. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt het in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond klom. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar binnen sluipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Angelica begon naar boven te kruipen, rustend op de afvoer met haar blote tenen en ellebogen. Ze was als een kat die een muis achtervolgde. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van het eenenveertigste jaar, toen de Wehrmacht verraderlijk de uitgestrektheid van de USSR binnenviel. Was noch het meisje, bijna het meisje bang? In het begin wel, maar dan raak je eraan gewend. En je ervaart de constante uitbarstingen van granaten al als een gewoon geluid.
  En nu explodeerde het heel dichtbij. Het meisje sloeg op haar buik. Fragmenten razen van bovenaf als een zwerm wilde bijen. Angelica fluistert met gesprongen lippen:
  - In de naam van gerechtigheid, Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipen en gooit een granaat met een explosief pakket eraan. Het heden vliegt in een boog. Er is een explosie te horen, het dunnere zijpantser van de Panther leent zich daarvoor. De Duitse tank begint te branden, de gevechtsuitrusting ontploft.
  Svetlana fluistert met een glimlach:
  Dank u Heer Jezus! Ik geloof alleen in jou! Ik bid tot u alleen!
  Panther-3 verspreidt zich. Afgescheurd, een lange stam is begraven in puin. Het frontale pantser, los van het zijpantser, lijkt op een scoop.
  Svetlana, wiens ogen, op een gezicht dat bruin is van stof en zonnebrand, fonkelen van korenbloemen, zegt:
  - Hoe meer eiken de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Angelica is erg sexy, in haar zwarte slipje, en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Met haar blote tenen kan ze glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke, met stof bedekte been. En vast, recht in de keel van een fascist. Mooie Angelica brabbelde:
  - En ik ben een sekssymbool en een symbool van de dood!
  Het meisje, waarna ze weer kroop, schietend. Led vuur en Svetlana.
  De schoonheidskapitein, Natasha, die de fascist had neergehaald, piepte:
  - Het leven is een ketting, en de kleine dingen erin zijn de schakels ...
  Mirabela vuurde, sneed het hoofd van de Fritz open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Svetlana, opnieuw nauwkeurig schietend, kwakende:
  - Maar je kunt niet in cycli gaan op kleinigheden ...
  Mirabela vuurde nauwkeurig en voegde eraan toe:
  Anders zal de ketting je omhullen!
  Een ander meisje Olimpiada, ook erg mooi, bereidde samen met de pionier Olezhka Koltsov een mijn op een draad. De twee duwden haar... Een verraderlijke booger kroop in de rups van de "Tiger"-3. En hoe deze Duitse auto met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Olezhka riep uit:
  - Ons Rusland, je hebt een emmer!
  En hij had amper tijd om terug te springen, flitsend, met zwarte, neergehaalde hakken, van het vallende dak.
  Olympias streelde de jongen over zijn nek en zei:
  - Je bent erg slim!
  De pionier baande zich een weg naar het front en voegde zich bij het vrouwenbataljon. De jongen is ook erg creatief. Zo maakte hij vliegtuigen om fascistische aanvalsvliegtuigen neer te schieten. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstijgen, is een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  De Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Olympias zegt geërgerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken!
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood zal ons niet onder de sterrenhemel brengen!
  Want het heilige Rusland zal hard vechten,
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Olympias, een lang, gespierd meisje, met brede heupen en schouders, is een typische boerenvrouw. Kleding werd tijdens de gevechten tot vodden gescheurd, sterke benen zijn bloot, haar is in twee vlechten geweven en zwaar bestrooid.
  Olezhka is pas acht jaar oud, mager van ondervoeding, een bekraste en vuile jongen, in niets anders dan korte broeken. Het van nature witte haar van de jongen werd grijs en de ribben komen door de dunne, gebruinde en vuile huid heen. Benen vreselijk neergeslagen, en in brandwonden, blauwe plekken, met blaren. Toegegeven, het lot behoedde het kind voor ernstige verwondingen.
  Tegen zijn achtergrond lijken de Olympische Spelen groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op de botten. Bovendien leek de honger haar gedrongen en forse figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Het meisje schiet uit een zwaar antitankgeweer. Duitse auto's kunnen niet in het voorhoofd worden doorboord, maar er is een kans in de sporen.
  En de forse "Lion" -2, die een zwaar explosief in het onderstel had ontvangen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Oleg Koltsov zong kwaadaardig:
  - Stinkende Fritz zonder na te denken een sigaret opgestoken bij de ingang! Natuurlijk kwam hij in grote problemen!
  Olympias, flikkerend met gespierde, gebruinde kuiten, sloeg een tapdans af met haar blote, mooie benen. Het meisje zong:
  - Heilige Russische gezichten flikkeren van het pictogram ... God verhoede dat je minstens duizend Fritz doorweekt! En als iemand meer zoemt dan fascisten, dan zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporter blies weer rook uit.
  Het meisjesbataljon heeft de Fritz aanzienlijke schade toegebracht. Maar hij leed ook verliezen. Hier werd een meisje doormidden gescheurd en haar gezicht werd zo, ondanks het stof, bleek.
  Het grootste deel van Stalingrad is al ingenomen door de nazi's, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Svetlana probeert ondertussen de "Tiger" -3 te doorbreken. Een krachtige Duitse auto kreeg een granaat in de zijkant, maar bezweek niet. Draait zich om om een kanon af te vuren. Het meisje moet zich in de grond en in het puin graven, om niet te worden verpletterd door de explosiegolf die door het heden wordt losgelaten.
  Svetlana fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Mirabela gooide een granaat naar de Tiger-3, die explodeerde op haar voorhoofd. Het meisje siste:
  - Over het feit dat de lichte leer in de winter in de lente... Ik herhaal zonder uitzondering dat Hitler een pestklootzak is!
  Angelica, die het zicht van de nazi's verbrak en water op hen goot met een uitbarsting, spande zich in:
  - In de kist zag ik de Führer nu! En ze schopte de arme man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide eigenlijk met haar blote vingers een granaat naar de tank. Het raakte de loop ... Een explosie volgde en de snuit van de "Tiger" -3 werd verminkt.
  De laffe Duitser nam het aan en deinsde achteruit.
  Svetlana snoof door haar neusgaten:
  - De onze, de jouwe zal niet wijken!
  Mirabela hakte een Hitler-huurling neer met een kogel en zong:
  - En de slechterik maakt geen grapje! Handen en voeten, hij draait de Russische touwen! Hij zet zijn tanden in het hart... Hij drinkt het vaderland tot op de bodem leeg!
  Svetlana, giechelend, blafte:
  - De Führer schreeuwt wild, verscheurt zichzelf!
  Mirabela schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, doodswolken, grijns!
  Er is een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van de Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse mitrailleurs.
  Svetlana ziet dat het onrealistisch is om dichtbij de posities van de Fritz te komen. Maar in de lucht Focke-Wulfs. Een van deze machines vliegt dichter naar de Sovjet-posities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Angelica gooit een granaat en zegt woedend:
  - In de diepe dood - er is geen vergeving!
  Daarna geeft het meisje een draai vanuit het machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther" -4 met een kleine koepel en een lager silhouet rijdt snel naar boven.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar de Duitse auto. Nadat ze de cadeautjes heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Angelica floot, sissend:
  - Dit is een nieuwe aanval! We zullen haar mond openscheuren!
  De Panther-4 gromde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektrolyseerde de atmosfeer onmiddellijk.
  Angelica giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en zei:
  - En Newton versloeg de vijanden, gooide het juk van de troon! Fritz verordende hij zijn wet van Newton!
  . HOOFDSTUK 3
  Stalingrad was helemaal overspoeld door vuurzee, toen tongen van vuur de lucht leken te likken en paarse, oranje en scharlaken vonken knetterden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Svetlana, die een Duitse jager neerhaalde, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Wat zeur je, stoute oude vrouw? Geloof me, gewoon een psychiatrisch ziekenhuis huilt om je!
  Mirabela zong in een gezang, schietend op de nazi's:
  - Hoe goed is het om op het gras te gaan liggen en de Fritz op het hoofd te slaan! Regel een kompres voor de Führer en stuur kogels uit een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik op haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Een granaat vloog omhoog. De vliegende Focke-Wulf-3, die granaatscherven onder de buik had ontvangen, steeg snel hoger. Het is te zien dat scherpe fragmenten hem verwondden. Het fascistische wezen vatte vlam en begon stukjes gebroken vleugels te verliezen.
  Svetlana, die zag hoe Fokke hoogte verloor, kwaakte:
  - Dat is een semafoor! Er hangt een bijl aan boord!
  Het Duitse vliegtuig explodeerde en verspreidde puin in alle uithoeken van de hemel. En waar is de fascistische aas gebleven. Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging tot as, niet de piloot!
  Mirabela niesde, strooide stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Angelica gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg dat het, tegen het oog geslagen, bij Fritz door de achterkant van het hoofd naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je moet behandeld worden!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken en wierpen granaten voor hen uit. Dergelijke tactieken tegen meisjes werkten niet. Hier zette Olezhka Koltsov een katapult in en hoe hij als reactie daarop de vijand raakte.
  De pioniersjongen brulde:
  - Kerstman die Hitlers mond verscheurt!
  De aanval van de katapult, doordringend in de menigte van nazi's, deed hen uiteenspatten en tegelijkertijd in de lucht rollen. Fritz viel en brak op het puin van de muren.
  Tank "Tiger" -3 verloor zijn evenwicht, kwam in botsing met "Lion". Oh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Svetlana glimlachte en antwoordde:
  - Nou, goed gedaan Olezhka!
  De jongen gromde agressief.
  - Pioneer staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als reactie met haar blote voet.
  De meisje-kapitein begon weer te spijkeren. En Olympias kietelde Seryozhka's smalle voet, wat heeft hij het zwaar! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door het vuur te rennen.
  Mirabela in een gezang, zei:
  - Jeugd is goed - ouderdom is slecht!
  Angelica, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  Er is niets erger dan ouderdom! Dit is inderdaad de meest walgelijke staat van allemaal!
  En het meisje maakte een sprong met een staatsgreep. Ze stelde zich even walgelijke oma's voor. Nee, niet vergelijken, een oude vrouw met een meisje. En wat een schoonheid, in slanke lichamen.
  Angelica nam het aan en zong:
  - Stroom na jaar, jaren in een caravan,
  Een oude vrouw wrijft henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur,
  Ik begrijp niet hoe de jeugd is gegaan!
  Svetlana knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Niet! Toch is er in oorlog zo'n charme - voor altijd jong blijven! Altijd dronken!
  Olympias zette een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passen, maar passen!
  Olezhka schuifelde met zijn magere maar wendbare voet en blafte:
  - Fritz gezicht!
  En een granaat vloog samen met een explosiepakket in volle gang de stellingen van de nazi's in.
  Ja, Stalingrad is niet aan hen gegeven. Voor de derde maand sinds eind augustus is de aanval gaande, maar de stad heeft niet alles kunnen incasseren. Op andere sectoren van het front boekten de nazi's succes, maar niet op deze.
  Svetlana vuurde haar pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het is toevallig mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En de benzinetank van een motorfiets raken. De machine explodeerde en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De kapitein van het meisje riep:
  - Ik hou ervan om het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Mirabela sloeg de Duitsers met een uitbarsting en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Angelica opende het vuur, nauwkeuriger. Een paar zwarten bleven liggen op met speer bedekte puin:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Mirabela zong speels:
  - Nadat ik Hitler met lippenstift heb geverfd, Mainstein met haarlak, zal ik je in gevangenschap van de prinses slepen, de trouwe hond zal je bijten!
  Svetlana, schietend, siste:
  - Kom op in de avond, Adolf, hang jezelf op ... Hou op met je hoofd voor de gek te houden! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - om de nazi's hard te verslaan!
  Mirabela zei woedend en sloeg de helm van het hoofd van de stormtrooper:
  - We kunnen! En we zullen!
  De meisjes van het "Lenin"-bataljon hielden de opmars van de buitenlandse troepen tegen. Fritz ging naar voren en gooide letterlijk lijken de ruimte in. De tank "Lev", waarmee de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een modificatie van de machine met een 150 mm kanon.
  Angelica klopt een steen af die aan haar naakte tepel zit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Leeuw" kreeg een opening in de rups en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Roepen en instorten.
  Angelica, spuwend, zegt:
  - De Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En het meisje schiet weer. En dat doet hij buitengewoon goed. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie durft, hij valt aan in de strijd, we zullen de vijanden fel verslaan!
  En Angelica rolt de spieren van de pers, die ze erg in reliëf heeft gemaakt.
  Oh, wat zijn de meisjes mooi! Ik wil niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Ze slaagt er op de een of andere manier in om ze in te smeren met een soort drankje, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen meer afgezwakt en reliëf. Kleren aan haar, alleen een beha en slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een speciale manier, als een eekhoorn. Een blote voeten en flikkering, en hakken, blijven verrassend schoon. Stalinida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Angelica merkte lachend op:
  - Doe je beha uit en blijf zoals ik in korte broek!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Dit is niet gepast!
  Angelica schudde haar heupen, vuurde treffend en zong:
  - Iets dat een lid van Komsomol ongewoon is geworden! Zo met ontbloot bovenlijf lopen is zeer onfatsoenlijk!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Waarom vreugde brengen aan de Fritz, kijk naar onze schoonheid!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en vuurde op de TA-200. De nazi-auto vloog in brand. En de mooie blondine gilde:
  - Dood aan het kwaad!
  Angelica giechelde.
  - En het leven is goed!
  Steelenida, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet dat de nazi's die je hebt gewonnen!
  Angelica zingt:
  - Wachten op de overwinning! De overwinning wacht... Zij die ernaar verlangen de ketenen te doorbreken! Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om de nazi's te verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Goed met een blote torso in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Svetlana zag er nu veel vastberadener uit. Ze vuurde op de Fritz met een machinepistool en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet ze een figuur zien, laten we blote tenen bouwen. En floot als een nachtegaal-rover. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de soldaten van de vijand, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun overleden vaders.
  Svetlana verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, dus je wilt ervan huilen. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te roven en te doden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve troep buitenlanders van over de hele wereld brak de Russische uitgestrektheid binnen.
  Svetlana sloeg een kruis en vuurde op de Fritz, die stilletjes dicht bij de posities van de Russische Fritz probeerde te komen... Zijn oog en hersenen, die door een kogel waren uitgeschakeld, lekten eruit.
  De meisje-kapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Svetlana schoot nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en rolde verschillende keren over de kop. Toen zonk zijn snuit in het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde nogal grijnzend. Het meisje zong:
  - Nee, zeiden we tegen de fascisten, onze mensen zullen niet tolereren dat Russisch geurig brood het woord ford wordt genoemd!
  Mirabela maakte een zeer nauwkeurig schot, waaruit de Focke-Wulf-3 opflakkerde, en tjilpte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk,
  Voor dollars is hij klaar om Rusland te verraden ...
  Maar de Russische man is zo mooi
  Dat hij klaar is om zijn leven te geven voor het moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's de vijg zien, en scrolde, en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Angelica verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en vuil als een duivel, gooide meteen een granaat met twee benen. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is ... Fritz in een scherpe kant!
  Olympias corrigeerde Angelica:
  - Scherp, aan de zijkant, en niet aan de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. De "Tiger" -3 werd geraakt aan de snuit, en dit scheve kunstwerk ontweek.
  Daarna trok het nazi-wezen zich terug. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur was gevangen.
  Svetlana zong vrolijk knipogend:
  - En de "Tiger" trekt zich terug, en de Duitsers verbergen zich!
  Het Maiden Battalion manoeuvreerde onder aanval, luchtaanvallen en zware kanonnen. Hier sloegen de straalbommenwerpers in, gebroken, gloeiend hete steile hellingen rezen de lucht in. En de stenen stonden in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar mannen gingen naar de volgende wereld - die er niet zo spijt van hebben! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Angelica is de meest sexy van de krijgers in woede: nou, kunnen de nazi's vanuit hun "Sturmtiger" echt op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje greep een granaat met haar blote voeten en draaide in watervallen van salto's. En sneller en sneller draaien. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede snuit van de Stormtiger. De naakte, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en de granaat vloog in de brede snuit. En de krachtige machine stikte eerst en haastte zich toen. Twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden eraf gescheurd en ze vielen naar beneden, vliegend als een gebroken halsketting van de koningin.
  De explosiegolf wierp Angelica en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, heen en weer geslingerd en gegooid. Maar de schoonheid landde niettemin, scherp puin en steenslag gegraven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door de eeltige voet ging de punt doorboord.
  Maar Angelica vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Svetlana en andere meisjes werden door een explosieve golf omhoog gegooid en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de nazi's die eruit sprongen en andere agressieve insecten die de USSR belegerden.
  Mirabela zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de bazuin van de Heer ons meeneemt naar de strijd, zullen we vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl zijn!
  Angelica schudde het stof van haar bloederige zolen en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar een gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Olezhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult, niet zo nauwkeurig - zoals die blote en sterke benen van Angelica!
  Olympias, spelend met haar armspieren, zei:
  - Dat is goed! Je denkt nog steeds. Iets coolers!
  Uiteindelijk viel Stalingrad eind december 1945. Op dit moment, in de Kaukasus, verenigden de Duitsers en Turken zich niettemin. En er ontstond een kritieke situatie.
  Wat moet het Rode Leger in deze situatie doen?
  Stalin lanceerde een offensief in het centrum. En de gevechten keerden zich in de richting van Smolensk. Op oudejaarsavond vecht de bemanning van Elizabeth in de IS-3-tank. Meisjes vechten moedig en moedig.
  En ook zij namen Gerda's strategische zet over, ondanks de kilte van het vechten in bikini's en blote voeten.
  De IS-3 is een machine die vrij goed beschermd is in het voorhoofd, maar het pistool is nog steeds niet sterk genoeg. En om door de Duitse hoofdtank "Tiger" -3 te breken, moet je precies tussen de romp en de toren raken. En alleen deze legendarische vier meisjestankers kunnen het.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen. Ze doorboorde de Duitse "Panther" met een schelp en tjilpte:
  - Voor de Russische geest!
  Ekaterina raakte ook de vijand, duwde haar blote hiel en merkte enthousiast op:
  - Voor het communisme!
  Toen knipoogde ze naar haar vrienden!
  Elena bewoog ook het projectiel naar de vijand, met haar blote tenen, en gilde:
  - Voor patriottische prestaties!
  En uiteindelijk neukte Euphrosinia, ook met de vingers van haar blote benen, wat gewoon super is.
  En ze controleerde:
  - Voor toekomstige eeuwen!
  De vier meisjes zijn erg goed in vechten. En het schiet heel goed.
  Maar het is erg moeilijk om door de verdediging van de nazi's te breken. Hun tanks zijn sterker en geavanceerder, en hun kanonnen zijn efficiënter, niet inferieur in aantal. Probeer dit te doorbreken.
  En in de lucht nemen vrouwelijke Sovjetpiloten deel aan ongelijke veldslagen. Onder hen zijn drie meisjes - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - de sterkste.
  Anastasia merkte het zelfs op toen ze de Duitse Focke-Wulf met behulp van haar blote tenen neerhaalde:
  - De nazi's zijn sterk, maar wij zijn niet zwak!
  Akulina, logisch gezien, kronkelend met haar blote hiel, de TA-152 verpletterd en koerend:
  Wat niet doodt, maakt ons sterker!
  Mirabela Magnetic giechelde terwijl ze ME-262 knipte en kirde,
  - De sterkste zet die je niet verwacht!
  Drie krijgers vochten in de lucht, zonder medelijden en twijfels over hun juistheid...
  Maar ook hier werd de situatie ingewikkelder... In de lente viel de Kaukasus eindelijk en gingen de Baku-bronnen verloren.
  De Duitsers boekten ook enig succes in de buurt van Leningrad. Ze waren in staat om Tichvin in te nemen en de tweede ring boven de stad te sluiten. En het werd nog erger.
  Hitler eiste in de zomer van 1946 op te rukken naar Moskou. En de fascistische lawine zweette.
  De nazi's boeken vooruitgang in de regio van Centraal-Azië. Bijna overal is een zeer moeilijke situatie ontstaan.
  En de nazi's stromen al van verschillende kanten rond Moskou.
  Toen gingen Oleg Koltsov en de meisjes opnieuw de strijd aan en hielpen Rusland, of liever de USSR.
  Toen voegde het blootsvoetse meisje Margarita zich bij hen. Ook een volwassen schrijfster werd een meisje van een jaar of twaalf in ruil voor onsterfelijkheid en vervult een missie.
  Krijgers uit de eenentwintigste eeuw worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Oleg Koltsov, die de nazi's met zwaarden hakte, zowel infanterie als tanks brulde:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog uit de blote voet van de jongen!
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en blanke jagers.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Oleg Koltsov rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakken.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten, scheuren ze stammen af en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt ieders hoofd en snuit.
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij haalt de nazi's samen met de tanks neer en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - hij schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustina, die de nazi's neerhaalt en de bruine soldaten uitroeit, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en gilde:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Oleg Koltsov sprong op. De jongen maakte een salto. Veel van de nazi's in stukken gehakt in de sprong.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  De jongen hoe te fluiten en neer te halen op de soldaten van het nazi-rijk, verbijsterde kraaien. Degenen die een aanval kregen, vielen flauw en doorboorden de schedels van de Fritz.
  En weer is de jongen in de war.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  En de blote hiel zal het geschenk van de dood geven!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede.
  Oleg Koltsov in het offensief versnelt. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  En weer fluit het, waarvan de kraaien een hartaanval krijgen en in elkaar zakken alsof ze zijn neergeslagen.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje slaat de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al niet honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Oleg Koltsov is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  Een karatejongen herinnert zich een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar gingen.
  Oleg Koltsov piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  En dan zal de vechtende jongen fluiten, en opnieuw zullen duizenden verbijsterde kraaien rondslingeren, tegenstanders slaand als dolken.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje zal, als een erwt met krachtige explosieven, naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  . HOOFDSTUK 4
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Koltsov springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Natuurlijk is hij niet oud genoeg, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Koltsov zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  En nogmaals, een wild fluitsignaal, waarbij talloze kraaien grondig worden neergeslagen die door tegenstanders breken.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen er meteen duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Oleg Koltsov, opnieuw honderd van de nazi's, met een meteoor, afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Het Russische volk is onoverwinnelijk!
  En de jongen zal fluiten met zijn blote tenen.
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Oleg Koltsov mopperde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Oleg Koltsov ziet er in de strijd uit - erg stijlvol.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De karatejongen lanceerde met zijn voet wat leek op een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de nazi's en tanks, piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  Oleg, bruine soldaten hakkend, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruizen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt verscheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Koltsov gorgelde:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha sloeg de nazi's neer en piepte:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De jongen antwoordde:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden neer en sloopte de torens van de tanks.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Oleg Koltsov in de strijd en valt de nazi's aan. Hij slaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en gilt:
  We zijn als stieren!
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en de tanks doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha nam het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya scheurde de nazi's uit elkaar, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En ook hij zal een sterretje nemen en loslaten met zijn blote voet en een heleboel fascisten afmaken.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya, die ook de nazi's en hun tanks vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En nu zal hij zijn hoofd stoten op de nazi-generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana is erg woedend in het offensief, vooral bij het neerhalen van tanks, piept ze:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen breekt, storten de vliegtuigen in. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  Oleg Koltsov piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi's stortte in.
  Oleg brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  En het gefluit van een raaf die op de hoofden van de nazi's valt, oorverdovend.
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei soorten vijanden, zowel tanks als vliegtuigen uitgeschakeld.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha in de strijd is gewoon een soort terminator. En brullend gorgelde:
  -Banzai! Wees er snel bij!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de nazi's zijn als spijkers. En het zal veel mastodonten en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het aan en gorgelde:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen bij de nazi's!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien. Zoals de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote voeten vliegt het geschenk van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden tegelijk in kleine stukjes.
  Oleg Koltsov zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustine, die de nazi's met haar blote handen uit elkaar scheurde, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, tanks en vliegtuigen tegelijk vernietigde, vaardigde uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha, die de bruine krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Oleg Koltsov, die tegenstanders neerhaalde, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, die de krijgers van het bruine rijk en het pantser van de tanks neerhaalde, zong:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Ze deden het toen goed met de nazi's... En Sovjet-Rusland versloeg het bruine rijk tijdens de bestorming van Moskou.
  De oorlog was nog niet voorbij, maar de USSR had al een kans om de nazi's zelf te verslaan. Dus moesten de zes opnieuw de uitvoering van hun super en coole missie onderbreken.
  Oleg Koltsov zong zelfs van vreugde;
  Wij zijn pioniers - helden van het vaderland,
  Die zijn geboren onder het teken van oktober ...
  We zullen geen spijt krijgen van het leven voor Rusland,
  Om te roemen met de rode vlag van de koning!
  
  We houden van en weten hoe we hard moeten vechten,
  De nazi's braken ijverig de hoorns af ...
  We hebben granaten in een ruime tas,
  Het leven is niet duur voor ons pioniers!
  
  We houden van ons heilige moederland,
  Wat heeft het formidabele communisme gecreëerd...
  Hier is een Komsomol-meisje dat blootsvoets door de sneeuw loopt,
  En de fascist wil ons neerhalen!
  
  Ik vocht ijverig met het nazisme in de buurt van Moskou,
  En we maaiden alle vijanden neer met een sikkel ...
  Waarom werd deze Wehrmacht aan de Russen gegeven,
  Ik sla hem met mijn vuist!
  
  Ik ben een pionier en onder het grote Moskou,
  Gevochten als een gigantische krijger...
  Gestopt fascisme aanval wild,
  We hebben één Heer Allerhoogste Soort!
  
  Er zijn geen kanten aan de heropleving van Rusland,
  Grote Stalin, tilde ons op van onze knieën ...
  Svarog de grote, de hoogste messias,
  En het stralende ideaal van Lada!
  
  Wij zijn pioniers, jongens, meisjes,
  We houden van vechten - dit is ons lot ...
  En de stem van het Komsomol-lid roept:
  Hoewel er een bloedige chaos heerst!
  
  Rusland is het moederland van Svarog,
  En het communisme verlichtte de weg...
  Pioniers hebben geen slechte God nodig,
  De vijand zal ons niet tot een vuist kunnen buigen!
  
  We hebben een coole tank met hellend pantser,
  Het is zo gemakkelijk voor de Fritz om niet door te breken,
  Met liefde voor Lada, edele maagd,
  Om van een roofdier een spel te maken!
  
  Moskou vechtende mensen verdedigd,
  En dan was er het grote Stalingrad....
  We zullen zien dat het communisme spoedig wordt gegeven,
  Passeer en ken de parade in Berlijn!
  
  Ja, Stalingrad is trots op dit woord,
  Wij zijn pioniers op blote voeten in een sneeuwjacht ...
  We breken de hoorn van een domme koe
  En we rijden Hitler regelrecht naar de kist!
  
  Weet dat het vaderland nooit zal buigen,
  Haar impuls is niet te bedwingen...
  Moge de zon voor altijd schijnen over Rusland,
  En de verraderlijke dief zal worden verpletterd!
  
  Ze toonden moed in Stalingrad,
  We waren in staat om de nazi's te stoppen ...
  Russen hebben zo'n onbeschaamdheid, weet je,
  En de vijanden zullen alleen nullen gaan!
  
  Rusland kan naar Mars vliegen
  En creëer verschillende grootsheid ...
  En natuurlijk wordt alles heel gaaf,
  Hoewel het leven zo breekbaar is als een zijden draad!
  
  De Russische geest weet niet in de veldslagen van de barrière,
  Hij heeft de kracht van Perun ...
  We wachten op beloningen van de goden,
  En het element schijnt, geloof de rune!
  
  Op welke manier kent de Russische geest geen nederlaag?
  Geloof me, hij zal alles vertrappen...
  Wij pioniers willen zo graag wraak...
  Onoverwinnelijk als het vaderlandse leger!
  
  We hebben bijna gewonnen
  Laat er licht zijn in de glorie van het communisme...
  Onze grootvaders vochten voor het moederland,
  We zullen spoedig vreugde en dageraad ontmoeten!
  
  Zonder moederland zijn er geen levens voor pioniers,
  Ze willen voor haar vechten...
  En wat willen jullie boze heren?
  Moeten we een slavenleven bieden?
  
  Nee, de Führer van de Russen zal tot slaaf worden gemaakt,
  We zullen hem verpletteren als een pop ...
  De ridders van Rusland kunnen tenslotte vechten,
  En de goudgevleugelde cherubijn is bij ons!
  
  Er zijn geen gezichten van ons moederland onder de wereld,
  Stralend als de helderste ster...
  Je bent een idool voor mij geworden,
  Ik zal nooit van je scheiden!
  
  Ik ben een pionier en een jongen op blote voeten
  Die met blote hak door de sneeuw snelt...
  En ergens springt een wit, schattig konijntje,
  Wie zal de hoorn van de vijand breken!
  
  De pionier in de strijd van de twijfel weet het niet,
  Hij is geen clown, maar je kent de terminator...
  De felle fascisten zullen komen, geloven wraak,
  En het communisme zal een helder paradijs zijn!
  
  Hoe zal het tijdperk komen,
  Waarin elke krijger uit de kribbe...
  Vecht tot je laatste adem
  Om de woeste te vernietigen, ken de schurk!
  
  De sterren van het communisme schijnen helder,
  Het tijdperk van het licht, er is geen mooier in de wereld ....
  We zullen het juk van het geloofsfascisme verpletteren,
  En Hitler zal Russisch zijn voor het avondeten!
  
  Wij geloven dat dergelijke stalen tanks,
  Dat hun panterschelp niet doordringt...
  Laten we jodium naar de wonden van onze jongen zwaaien,
  En weer snelt de pionier zich dapper de strijd aan!
  Nou, wat deden de nazi's moeilijk,
  Ze dachten niet dat we zomaar konden winnen...
  We kennen het communisme blijkbaar mijlenver,
  En we kunnen de Wehrmacht voor de grap verslaan!
  
  In de naam van ons machtige vaderland,
  Een trotse pionier gaat in de aanval...
  Hoewel wolken over het moederland hangen,
  Laten we een winnend voorbeeld zijn voor iedereen!
  
  Geloof dat de vijand de droom niet zal stoppen,
  We zullen alle fascisten weer verslaan...
  Het kwaad zal niet geloven om op de troon te regeren,
  We zullen een nieuwe wereldorde creëren!
  
  Alles komt goed in het Vaderland, weet je
  Ik ben een jongen, maar in de strijd zoals Robin Hood,
  Eerst krabde ik alleen op het bureau,
  En nu heel zelfs geloven cool!
  
  Rusland kan de nazi's verscheuren met een bajonet,
  Ze zal elk leger verslaan...
  En voor de pioniers om onder het communisme te leven ...
  Onze vriendschap is tenslotte een sterke monoliet!
  
  We zullen in geen enkel opzicht toegeven aan de Fritz,
  We kunnen vijanden verslaan door een grapje te maken...
  En dus versloegen we de nazi's met een knuppel,
  Een sneeuwstorm brult, sneeuw in wervelwinden draaien!
  
  Rusland weet niet dat de nazi's genade kennen,
  Ze is onoverwinnelijk sterk...
  Ze krijgen een sabel stevig in de nek van de klootzakken,
  En Satan zal worden vernietigd!
  
  Geloof niet dat Hitler onoverwinnelijk is,
  Hoewel de kracht van de hel, overweeg dan alles te verzamelen ...
  Als het volk en de partij verenigd zijn,
  De mensen van onze Wehrmacht scheurden aan flarden!
  
  Rusland staat al eeuwen bekend als een heilige,
  Ze brak de Tigers als metaal...
  Verspreid van begin tot eind,
  Alleen een jonge man droomde van zo'n land!
  
  We wonnen als reuzen
  Gehakte tegenstanders weten met een zwaard...
  Wij Russen zijn onoverwinnelijk in veldslagen,
  We zullen de tegenstanders van het vaderland verslaan!
  
  Geloof me, niets houdt ons tegen
  En je weet dat niets zal winnen...
  We zullen de Führer op het hoofd begraven,
  We hebben een scherp zwaard en een stalen schild!
  
  In het hele universum is er geen mooier Rusland,
  Het zal een tijdperk van licht hebben voor eeuwen...
  Alle generaties zullen vrede en geluk zijn,
  Het vaderland heeft een stevige hand nodig!
  
  Dus als je in Berlijn speelt,
  Laten we de Wehrmacht uitsmeren als as in het bloed...
  Dat zal de tijd zijn van de grens van het paradijs,
  En samen met Lada regeert de liefde!
  
  MARTELING MEISJE DOMKI
  De leider van een van de Amazones van de Domka-squadrons werd in een hinderlaag gelokt. Ze vocht dapper, maar de boogschutters van Moskou kregen de opdracht om het heldenmeisje levend te nemen. En ze verdraaiden de krijger met lasso's.
  Daarna werd het meisje in een kooi geplaatst. Het huis was aan handen en voeten geketend.
  Voivode Yuri Dolgorukov zelf verscheen. Hij keek naar het geketende meisje en riep:
  - Niet om een dief in luxe gewaden onder ogen te zien om te lopen!
  De beulen scheurden de zijden kleding van het meisje, de parelhangers en de schoenen met zilveren hoefijzers af. En ze hebben Domka volledig ontmaskerd. En in feite is dit meisje gewoon mooi - een held. De spieren zijn sterk en reliëf, hoge borst, luxe heupen, dunne taille. Het haar is lang, gekruld, wit als sneeuw met een lichte geelheid. Heel mooi, grote meid.
  Voivode Yuri Dolgorukov likte zijn lippen en bestelde droog.
  - Sluit haar op in een aparte cel. Ketting om de armen, benen en nek. 's Nachts zal ik zelf haar verhoor herstellen.
  Het huis was gesloten in een koude kerker en droeg alleen een gescheurde jute. Het meisje had honger, de boeien en kraag wreven over haar enkels, handen en sterke nek. Een heel sterk meisje probeerde de ketting los te maken. Maar hier was het staal duidelijk ontworpen om een olifant vast te houden. Elke schakel in de ketting is zo dik als de duim van een grote man. De muren hebben nog geen tijd gehad om nat te worden en zijn zo sterk als titanium.
  Het meisje tikte met haar blote hiel tegen de muur. Ik begon de link tegen de link te wrijven. Maar het staal was goed gehard en bezweek niet. Het huis zuchtte zwaar. Marteling wachtte haar. En dat vraagt natuurlijk moed. Ze zullen slaan, branden, uitrekken en prikken.
  Domku zal worden gevraagd waar de overvallers de schatten hebben verborgen enzovoort. Je moet zo hard zijn als een rots.
  Hier martelden ze een padvindersjongen. De beulen verbrandden de kale man levend. Maar Sanka gaf de locatie van het rebellendetachement niet prijs. En dus stierf hij als martelaar.
  Zal Domka het kunnen uitstaan en niet kreunen. En nog meer om de plek vrij te geven waar de schatten verborgen zijn.
  Toen kwam de nacht en werd het meisje uit de kelder gesleurd. Het verhoor begon moeizaam. Ze zetten het meteen op het rek. Ze brachten het meisje naar het plafond, de martelkamer bevond zich in de toren. En het plafond was hoog. Toen het touw werd losgelaten, vloog de krijger naar beneden. Sterke spieren en sterke ligamenten van het meisje bleken. Domka kreunde zachtjes van ondraaglijke pijn, maar hield haar schreeuw in.
  Toen scheurden de beulen de jute van haar af.
  En ze begonnen uit alle macht met zwepen te slaan. De sterke huid van de meisjesheld bezweek niet meteen. De beulen probeerden het met man en macht. Ze sloegen van overal. Het lichaam van het meisje zwaaide.
  De belangrijkste kwelgeest beval:
  - Maak je benen vast!
  De blote ledematen van het meisje werden in het blok geklemd. En toen hingen ze de lading op. Domka's gespierde lichaam spande zich.
  De beulen verhoogden het gewicht. En roodgloeiende draad werd uit de haarden gehaald.
  Ze begonnen het meisje te slaan met brandende metalen strips.
  Domka klemde haar tanden nog harder op elkaar. Ze ademde zwaar. De reliëfpers faalde van de pijn, maar het meisje zweeg.
  Yuri Dolgorukov keek hiernaar... Hij voelde zich een beetje geïrriteerd dat het slachtoffer niet schreeuwde en stilstond. Hield van het figuur.
  De gouverneur gaf persoonlijk het bevel:
  - En bak nu de blote hakken van het meisje!
  De beulen legden een bundel met zwavel doordrenkt kreupelhout aan de voeten van de krijger. En ze staken het in brand. De vlam likte de vrouwelijke hakken roofzuchtig. Donka's zolen waren ruw, als die van een boerin, maar leefden nog. Bovendien droeg de hoofdman de afgelopen maanden laarzen en werd haar eelt op haar voeten een beetje zachter.
  De pijn was hevig en de ogen van de krijger sprongen eruit. Maar ze was stil. En er stroomde een straaltje bloed uit zijn mondhoek. Het meisje begon nog harder te ademen en een mengsel van bloed en zweet droop van haar lichaam.
  Het rook naar gebakken, zoals barbecue. Yuri Dolgorukov, geïrriteerd door de stilte van de gevangene, griste zelf een gloeiend hete tang uit de open haard. En greep het meisje bij de aardbeientepel. Domka spuugde als reactie op de gouverneur.
  Yuri begon met een tang op de borst te slaan, brulde:
  - Breek haar tenen! En harder slaan.
  De beulen begonnen hun vingers te breken met een gloeiend hete tang. Een andere kwelgeest harkte de hitte onder het rek op. Ze sloegen het meisje met ijzerdraad. Domka zweeg, hoewel het haar een enorme inspanning kostte. Bewustzijn was een beetje troebel van wilde pijn, maar wilde de krijger niet verlaten. Ze verdroeg en verdroeg.
  Aan het einde stak Yuri Dolgorukov een brandende fakkel tussen haar benen. De pijn doorboord met een hete naald, van de hielen tot de achterkant van het hoofd. En het meisje verloor uiteindelijk het bewustzijn.
  De arts die bij de marteling aanwezig was, mompelde:
  - Genoeg voor vandaag! Ze voelt niets meer.
  De gouverneur beval op harde toon:
  - Naar haar cel! Morgen gaan we verder!
  Het huis werd van het rek gehaald, ze deden een jute aan, op een gescheurd, verbrand, gescheurd lichaam en gooiden het opnieuw in de kelder. Geketende handen en voeten.
  Het meisje lag op het rotte stro. Ze kwam tot zichzelf en voelde hevige pijn. Er cirkelden al verschillende ratten rond Domka.
  Het meisje was nog sterk genoeg en ving de rat met haar hand. Verpletterd. Toen, de pijn negerend, viel ze in slaap.
  Ze droomde dat Stenka Razin met zijn leger Moskou binnenkwam. Alle koninklijke legers zijn verslagen. Er is een overwinning behaald. En de mensen verheugen zich wanneer ze de Kozakken ontmoeten.
  Domka galoppeert naast de ataman. Elegant, mooi, trots.
  En de trommels slaan, de trompetten zoemen. Overwinning en triomf van de rebellen.
  Het huis werd wakker van het geratel van het kasteel en huiverde. Het flitste door mijn hoofd: ze zullen weer martelen.
  Maar het was nog vroeg. De cipier bracht brood en een kruik water:
  - Op de teef!
  En hij plaatste het zo dat er water op het lichaam van de krijger-held spatte.
  Het huis is opgestaan. Gebroken tenen deden erg pijn, zoals schaafwonden en brandwonden. Het meisje at het brood. Ik dronk wat water en voelde me energieker. Ze rechtte haar vingers en dacht dat haar gebroken kraakbeen zou samengroeien en dat er niets ergs gebeurde. Ze weet brandwonden te verwijderen en wonden te helen met behulp van een drankje. Om geen spoor achter te laten. Het belangrijkste is om de marteling te doorstaan, en dan ... Domka herinnerde zich de blik van de gouverneur en dacht dat ze haar lang en subtiel zouden martelen. Laat haar niet breken.
  Domka werd twee weken achter elkaar elke dag gemarteld. Waar zorgvuldig en met enige zorg. Ze verbrandden, strekten zich uit, verdraaiden, sloegen, martelden. Ze prikten met naalden, tilden op en gooiden op het rek. De blote voetzolen werden constant geroosterd. Het meisje voelde pijn over haar hele lichaam. Er werd zout op haar wonden gegoten, wat erg pijnlijk is.
  Desondanks gaf Domka niet op. Met behulp van hun witte haar, als overrijpe rogge, zaagden ze boeien door. Ze deed het rustig en constant.
  Vreemd, maar zelfs gehard staal kan met haar worden vermalen. Pijn leefde in je Domke. Pijn is overal, er blijft geen bloed achter, geen aderen die onaangetast zijn door pijn. Toen ze haar verbrandden en sloegen, werd er iets anders gevoeld. Maar toen het lijden het hele wezen overspoelde, werd het afgestompt.
  Domka was nog steeds een heldhaftig meisje. De beulen dreigden dat ze de heks zouden verbranden en dat er geen humane bijl zou zijn. Nou, wat was Domka hier klaar voor.
  De hoop op ontsnapping liet haar echter niet los. Misschien heeft ze tijd om de kettingen door te knippen. Jammer dat het raam gewoon te smal is. Zo makkelijk kom je er niet doorheen.
  Misschien de cipier verdoven en in zijn kleren ontsnappen? Ze is een grote meid en de bewaker heeft een masker op haar gezicht. Misschien kun je wegkomen? Het is natuurlijk moeilijk om op kreupele benen te stappen, maar het komt wel.
  Gewoon om met de kettingen om te gaan.
  Hier kwam de hoofdbeul van Samos haar binnen:
  - Hallo schoonheid!
  Het huis antwoordde grof:
  - De beul is niet goed, dus je sterft!
  Samosa grijnsde.
  - Ik heb iets moois voor je meegebracht!
  Domka giechelde en vroeg opnieuw:
  - En waarom het hotel? Hete kolen?
  Samosa antwoordde met een grijns:
  - Wil je leven?
  Het huis rinkelde met zijn kettingen en antwoordde met een glimlach:
  - Wat een vraag! Natuurlijk wil ik!
  De hoofdbeul zei:
  - Grote gouverneur Yuri Dolgorukov biedt je een heks aan om af te zien van anathema Stenka en Kozakkenrovers. Bekeer u en de koning zal u genadig zijn. Je wordt veroordeeld tot dwangarbeid, maar je gaat naar het landgoed van de gouverneur, waar je als een prinses zult leven!
  Het huis giechelde en merkte op:
  - En waar verstop ik de schatten, zullen ze me niet vragen?
  Samosa antwoordde beleefd:
  - De gouverneur heeft genoeg van zijn eigen rijkdom! Je zult aanhankelijk met hem zijn, je zult zowel leven als geluk ontvangen. En dus ... Morgen wacht er een vuur op je. Bovendien zal het vuur langzaam zijn en zul je je niet direct verbranden. Je zult enkele uren lijden, naakt voor de menigte. En dan wordt je as vermengd met paardenmest en ermee bemest op de velden. Begrijpelijk?
  Domka glimlachte opnieuw, ondanks de brute marteling, al haar tanden overleefden, en merkte op:
  - Wil je dat ik aanhankelijk ben met mijn kwelgeestige gouverneur? Hoeveel wensen heeft hij!
  Samosa merkte somber op, terwijl hij zijn stem dempte:
  - Als ik jou was, zou ik het ermee eens zijn. Je kunt niet vluchten voor een brand.
  Domka knikte en rinkelde met haar ketting:
  - Het is logisch... De omhelzing van een andere man of een vlam. En het is nog onbekend wie er aan de top zal staan...
  Het meisje klapte in haar handen en antwoordde:
  - Ik ben klaar om genegenheid te hebben met de gouverneur. Maar ik zal Stenka Razin en de Kozakken niet verloochenen! Zeker in het openbaar!
  Samosa haalde zijn schouders op en merkte op:
  - Maar dan kan de soeverein je niet vergeven. En dus... Dit zijn maar woorden. De opstand is al neergeslagen. Stenka Razin zit in gevangenschap en zal binnenkort worden geëxecuteerd. En nu wordt hij net als jij gemarteld. En je afstand doet er niet toe!
  Domka vroeg met een droevige blik:
  - Misschien even laten nadenken?
  Samosa antwoordde met een ontevreden blik:
  'Je verbranding staat gepland voor morgen.' U moet hoogstens overmorgen antwoord geven. In de tussentijd... Wil je overnachten in een schoon zacht bed en zonder kettingen?
  Domka schudde trots haar hoofd, haar witte, licht gouden haar werd vuiler, maar er verscheen geen enkel grijs haar. Het meisje antwoordde hard:
  - Ik geef de voorkeur aan de kerker. Ze denkt beter!
  Samosa floot.
  - Nou, je bent trots! Zo'n man zie je zelden! Weet je, ik stel voor dat je eet als een mens. Versterk je kracht. En dan uitgehongerd op brood en water.
  Het huis grinnikte en antwoordde:
  - Nou, je kunt eten! Hier bemoeien mijn principes zich niet mee.
  De assistent-beul verscheen. Hij bracht een dienblad met gebraden gans, een taart en een glas wodka.
  Het huis grinnikte. En zei vrolijk:
  - Zulke feesten dat je niet wilt sterven!
  De assistent mompelde:
  - Ik zou aan de ziel denken!
  Domka knikte instemmend en bekende:
  - Ja, ik was met mannen, en meer dan eens. Waaronder Stepan Razin zelf. Dus de hel wacht me sowieso.
  Het hongerige meisje nam de taart en een vrij grote gebraden gans. Krachtig begon te knagen aan vlees.
  Samosa vroeg het meisje:
  - Denk je dat deze hel bestaat?
  Domka merkte logisch op:
  - Als er kwellingen in deze wereld zijn, waarom zouden ze dan niet in een andere wereld zijn?
  Samosa zuchtte en porde met zijn vuist in zijn kin.
  - Logischerwijs... kan ik de beul in de hel zien.
  Het huis grinnikte en stelde voor:
  - En waarom? Je volgt gewoon bevelen op. Ik heb ook mensen vermoord. Gevochten voor de waarheid... Waarheid is relatief! Als je wat boyars verwijdert, zullen morgen dezelfde Kozakken-atamans erger worden dan de voormalige edelen! Soms denk je, wat is geluk?
  Samosa suggereerde, eenvoudig en rationeel:
  - Geluk is altijd relatief! Hier heb je honger en eet je een gans en op dit moment ben je gelukkig!
  Het huis knikte instemmend.
  - Ja het is waar! Goeie gans... Is dat hoe ze altijd ter dood veroordeelden te eten geven?
  Samosa antwoordde met tegenzin:
  - Zoals wanneer. Maar de grote gouverneur Dolgorukov zelf belooft je een zoet leven onder zijn auspiciën. En je eet zelf en verheugt je!
  Domka vroeg met een glimlach en een innemende toon:
  - Kan Stenka Razin gratie krijgen?
  Samosa schudde zijn hoofd.
  - Niet! Hij is een te grote crimineel!
  Domka stelde toen voor:
  'Misschien weiger ik gratie als we samen met Stepan worden geëxecuteerd met één bijl.
  Samosa schudde negatief zijn hoofd.
  - Nee... De gouverneur heeft het niet nodig! Nou, doe alsof je van hem houdt, anders kan zo'n sluwe vrouw als jij altijd ontsnappen!
  Domka bleef op de vogel en de taart kauwen. Ze snoof aan een glas wodka. Het meisje hield echter niet van drinken. En zong vrolijk:
  - Alles is onmogelijk, het is mogelijk, in het universum worden we alleen getest in opbouw!
  
  PASSIE VOOR JEANNE DARK
  Tijdens de sortie sloten de verraders opzettelijk de poort om het meisje buiten te laten. En zij, afgesneden met een handvol mensen, vocht wanhopig. Ongetwijfeld zou de Maagd van Orleans in de armen zijn gevallen, zo niet voor de categorische opdracht van de hertog van Bourgondië - om de heks levend te nemen.
  Jeanne was ernstig gewond door een speer in de schouder, ze had diepe schrammen in haar gezicht en een flinke bult op haar voorhoofd. Gewond door een pijl en rechterhand. Een sterke biceps werd doorboord.
  En ze werd uitgekleed tot op het bot, alleen in zelfgesponnen vodden achtergelaten, ze ketenden haar bij de handen met kettingen en trokken de bovenkant omhoog. De blote voeten van de Maid of Orleans, met alleen blote tenen die de koude, stenen vloer aanraakten, ronde hakken naar boven gekeerd. En ze hing zelf ook echt aan het rek. De pijn in de gewonde schouder en het schot door de arm was verschrikkelijk. Niettemin slaagde een sterk, atletisch meisje, dat haar tanden stevig op elkaar klemde, haar gekreun in te houden - hoewel de pijn op het punt stond het bewustzijn te verliezen.
  Jeanne's haar bleek onverwacht blond te zijn, hoewel ze meestal als brunette of roodharige werd geschilderd. De nek is krachtig, niet vrouwelijk, maar de borst is ontwikkeld, zoals de spieren van een sterk lichaam. Natuurlijk vastte ze nauwelijks, zoals het gebruikelijk is om in boeken over haar te schrijven. Maar nu gaven ze haar inderdaad geen eten en gaven ze haar alleen te drinken zodat ze niet zou sterven. Voor een gewond meisje is zo'n schorsing een echte marteling.
  De hertog van Bourgondië bezocht Joan pas op de derde dag. Het sterke meisje ademde, ondanks haar verwrongen gewrichten, gelijkmatig. Bovendien begon zelfs een diepe wond op de schouder beter te worden, en op de biceps sloot hij. Er was zoveel vitaliteit in dit meisje. Ratten draaiden om haar sierlijke en sterke blote voeten, maar niemand durfde te bijten.
  Ze keek de hertog met heldere ogen aan. Ze lezen geen pijn of angst, maar alleen diepe minachting. De hertog schaamde zich en sprak beleefd uit.
  - Pardon, mevrouw Jeanne. Ik wist niet dat je zo wreed werd behandeld.
  En de hertog schreeuwde. 'Verwijder haar boeien en begeleid ons naar een meer waardige plek.
  Inderdaad, de hoogwaardigheidsbekleder zelf is erg terughoudend om in een koude, vochtige en vooral stinkende kerker te zijn.
  De kettingen werden van Jeanne verwijderd en ondanks de vreselijke pijn die haar doorboorde toen het meisje haar handen liet zakken, kromp het meisje uit Orleans niet eens ineen. Alleen de pupillen waren enorm vergroot, wat aantoonde hoe pijnlijk haar brutaal verwrongen gewrichten waren.
  Duke liet Jeanne zijn gang gaan. Het meisje liep zelfverzekerd. Ze verloor wat gewicht, maar bleef gespierd en sterk. Bijna net zo lang als de hertog, en gezien het feit dat hij hakken draagt, misschien zelfs iets groter dan hij. Natuurlijk is haar gezicht mooi, maar haar glimlach is te hard en mannelijk.
  Toen hij naar boven ging, bood de hertog vriendelijk aan om dure en oude wijn te eten en te drinken. De meid waste op haar beurt Jeanne's voeten en bracht haar pantoffels. Maar ze waren klein. Door de sierlijke en gebeitelde vorm leken de gebruinde benen van de toekomstige heilige kleiner dan ze in werkelijkheid waren. Jeanne weigerde echter plotseling om van kleding te veranderen en verklaarde redelijkerwijs:
  "Als ik een gevangene ben, dan zijn vodden goed voor een gevangene. En als een gast, dan heb ik het recht om het kasteel te verlaten!
  De hertog van Bourgondië beval de bedienden te vertrekken. Persoonlijk, Jeanne in een kom gieten en snacks aanbiedend, verklaarde hij:
  - Geloof me! Echt, ik ben je gevangene!
  Het strijdersmeisje glimlachte en nipte aan haar beker. Toen at ze een stuk ree en merkte op:
  'Je bent niet de eerste man die ik gevangen heb genomen!'
  De hertog bracht een toost uit en merkte toen op:
  - Mijn rechten op de troon zijn niet inferieur en overtreffen zelfs die van Karl.
  Jeanne glimlachte neerbuigend en merkte op:
  - Wil je in de wildernis van de stamboom klimmen? Alsof de dochter van Filips de Lange uw familie het recht geeft op de Franse troon?
  De hertog van Bourgondië schudde heftig het hoofd en bevestigde:
  - Ja tuurlijk! De Salische wet zegt immers dat het land eenvoudig wordt verdeeld onder de zonen in het gezin, en dat heeft niets te maken met troonopvolging!
  Jeanne merkte logisch op:
  - Dan is er nog een tak van Lodewijk de Grumpy. Ze hebben nog meer rechten op de troon!
  De hertog maakte bezwaar, zij het niet overtuigend:
  - En dat Joan, de kamer van gelijken, het recht op de troon beroofde. Ook vanwege twijfels over de herkomst.
  Het meisje uit Orleans grinnikte en toonde haar eruditie:
  - Dus de Salische wet werd goedgekeurd door de Kamer van Peers.
  Het argument was sterk. De hertog riep de meiden weer en eiste serieuzer eten. Het lijkt erop dat Jeanne niet zo simpel is als ze eruitziet. En dit is niet alleen een gezette en sterke jonge boerin die eruitziet als een akkerbouwpaard. Dit is een veel beter opgeleid persoon, zij het in de politiek.
  Een verleidelijke gedachte aan marteling flitste door mijn hoofd. Maar het meisje was, zoals hij zojuist had gezien, heel goed in het verdragen van pijn. En hij heeft Zhanna in de eerste plaats nodig als bondgenoot.
  De hertog gaf Jeanne te eten en kwam toen van de andere kant binnen:
  'Wat behandelt de koning je oneerlijk. Je hebt zoveel voor hem gedaan dat je de titel van hertog volledig hebt verdiend. Maar je bent nog steeds een arme boerin. Je gehoorzaamt het leger, maar er is niets voor de ziel!
  Jeanne merkte bedroefd op:
  - Heiligen zijn met weinig tevreden!
  De hertog lachte wat geforceerd en merkte op:
  - De meeste heiligen en pausen zijn geldwolven, naar wie nog gezocht moet worden. En bijvoorbeeld de kardinalen.....Je kent het leven nog steeds niet!
  Jeanne antwoordde vriendelijk:
  'Geloof me, ik weet het net zo goed als u, hertog. En deze kennis geeft me geen vreugde!
  De hertog wilde meer duidelijkheid:
  - Maar je bent het ermee eens dat je niets aan de koning verschuldigd bent en dat je geen verplichtingen jegens hem hebt?
  - Nee tegen de koning - Ja tegen God! - Beantwoordde nog meer inspirerende mist Zhanna.
  De hertog antwoordde met een glimlach:
  - En God wil vrede. En de wereld zou liever worden gevestigd door onze talrijke en sterke familie, en niet door Valois. Vooral voor ons Groot-Brittannië. Alleen onze dynastie kan zich ermee verzoenen!
  Jeanne zei met onverwachte emotie:
  - Ik koos Carl niet omdat hij beter is dan jij. En het meisje maakt voor eens en altijd de keuze! En martelaarschap is veel beter dan verraad!
  De hertog verslikte zich bijna. Hij dronk nog meer wijn en dronk de beker tot het einde leeg. Woede vervulde hem. De dreiging volgde.
  - Ik zal je opdracht geven om te worden gemarteld!
  Jeanne antwoordde koppig:
  - Er is geen grotere marteling dan luisteren naar je beloften!
  - Neuk haar! - De hertog beval dreigend en bedienden en beulen, die al uitkeken naar entertainment, stormden de kamer binnen.
  
  Anders zou het niet kunnen: de hertog van Bourgondië beval de folteraars om het af te breken. Een zeer rijke kerker met verschillende martelwerktuigen. En een beul uit Spanje, half Moor. Maar hij spreekt fatsoenlijk Frans:
  - Is dit de leider van het kikkerleger? - De donkere misdadiger lachte oorverdovend en merkte het op. - Goede borsten, tepels als aardbeien, sterke dijen - precies goed voor een zweep en een rek!
  Jeanne Darc snoof slechts minachtend: voordat ze haar naar de beul leidde, werd de Maagd van Orleans uitgekleed en grondig gefouilleerd. Het is niet erg prettig als vuile, mannelijke handen het hele lichaam voelen en zelfs op intieme plekken klimmen en ze ruw kreuken. Jeanne d'Arc, die tot voor kort ondergeschikt was aan titelpersonen, voelde zich enorm vernederd. Het verband was van haar gescheurd en een diepe, verscheurde wond gaapte op haar schouder. Ze veroorzaakte wat pijn. De beul keek haar met plezier aan, het zal mogelijk zijn om door een blessure extra lijden van het meisje uit te schakelen.
  Met zijn dikke lippen smakkend mompelde de folteraar:
  - Wat! Laten we beginnen met het rek! Of wil je ons iets vertellen?
  Jeanne d'Arc wierp een blik in de hoek: daar zaten twee schriftgeleerden, klaar om haar elke getuigenis op te schrijven. In de buurt was een arts en verschillende assistenten van de beul. Het rek was van tevoren klaargemaakt. Met vaste stem zei de Maid of Orleans:
  - Schrijf het volgende!
  De schriftgeleerden begonnen onmiddellijk te schrijven. Het meisje riep:
  - Hertog van Bourgondië ronde dwaas! Een scherpe staak wacht hem!
  De Moorse beul sloeg haar in het gezicht:
  - Genoeg! Op het rek een gedurfde meid.
  De strop greep de gespierde armen van de Maid of Orleans en begon op te staan, waarbij haar gewrichten verdraaiden. De pijn in de gewonde schouder was verschrikkelijk, maar de onbuigzame Jeanne perste een glimlach uit. Hoewel haar botten, breed voor een jong meisje, kraakten van een scherpe schok, kromp er zelfs geen spier in haar mooie gezicht.
  Handen gedraaid bij de gewrichten, gracieus op blote voeten, meisjesachtige voeten van de grond. Het legendarische meisje hing in de lucht. De assistenten van de beul zetten onmiddellijk een zware last op hun voeten.
  De beul bekeek het lichaam van het slachtoffer zorgvuldig. Van de vreselijke pijn in de schouder, de reliëfpers mislukte, het gespierde meisjesachtige, gebruinde lichaam, atypisch voor de middeleeuwen, begon te zweten. Ja, ze voelt pijn, maar wat een uithoudingsvermogen is nodig om tegelijkertijd met witte tanden te glimlachen.
  De folteraar vroeg:
  - Noem de namen van je assistenten in het Bourgondische kamp!
  Zhanna reageerde door te spugen. De beul, hoewel hij werd geraakt, bewoog niet eens, een grijns speelde op zijn lelijke, bebaarde, bijna zwarte gezicht:
  Dus we spelen dom. Oké meid, ik zal je helpen.
  De beul pakte een laadstok en stak die in de wond, waarna hij begon te draaien. Het gezicht van het meisje werd rood, het zweet begon eruit te lopen en eruit te druppelen, de spieren spanden zich onwillekeurig samen, de ademhaling was zwaar, onderbroken, alsof ze een lange duurloop had gehad. Maar verrassend genoeg kwam de glimlach niet van haar lippen.
  De beul boorde tot het einde en trok het er toen scherp uit: de pupillen van de ogen van de Maid of Orleans vernauwden zich, maar de glimlach werd nog breder!
  - Sterke vrouw! Een echte held! Het is goed, ik zal je laten schreeuwen. - De folteraar begon de laadstok te verhitten op een lichtrood vuur, de assistent van de kata haalde de tang uit de vlam. Het bijtende deel werd rood van de hitte.
  De meest moedige persoon zou de moed kunnen verliezen, maar Jeanne keek ernaar alsof er een tafel met borden voor haar werd uitgespreid.
  De beul, goddeloos vals, zong:
  - Vrouwenbeen, bak een beetje!
  De beul nam de tang in zijn handen en raakte met het gloeiend hete ijzer de ronde, enigszins stoffige hiel van het meisje aan. Hij koos de meest gevoelige plekken aan de voet van de Maid of Orleans. De geur van verbrand vlees zweefde door de kamer. De beul trok hem met zijn neus:
  - Het is heel leuk!
  De folteraar handelde voorzichtig en verdeelde de brandwonden gelijkmatig over de hele zool. Wanneer de hitte te sterk is, verbrandt het niet alleen de huid, maar ook de zenuwuiteinden, dus in dit geval is grote vaardigheid nodig om pijn te veroorzaken. Jeanne gedroeg zich heldhaftig, kreunde niet, iets dat pijn deed aan haar ogen en druipend van het zweet, maar een glimlach speelde op haar gezicht.
  Ondertussen begon de beul zijn vingers te breken.
  - Voorzichtig, je meisje zal heel blij zijn!
  Jeanne zei minachtend:
  - En wat? Als man kan je dat niet!
  De lange armen van de beul waren sterk. Vingers knetterden, de folteraar begon met de pink. Als heet ijzer nagels en vingers breekt, is dat monsterlijk. Er is een kraak te horen. Jeanne probeert te trillen, maar haar benen zijn stevig vastgeketend en elke schakel van de ketting is zo dik als een grote teen. Zelfs haar spieren, gehard door boerenarbeid en zware gevechten, zijn niet in staat om zulke sterke stalen boeien te breken.
  Nadat hij zijn pink had gebroken, gromde de beul eerder:
  - Het gaat goed met me man! Je bent een meisje, je vangt plezier!
  Jeanne snoof stoïcijns.
  - Niet slecht, maar het strijkijzer is te koud!
  De beul antwoordde:
  - Het is in orde! Ik zal je roosteren!
  De folteraar brak langzaam en draaide zijn middelvinger om zijn as. Mooie vingers van het meisje uit Orleans, lang, gelijkmatig, sierlijk. De botten zijn sterk, het is niet gemakkelijk te breken en de beul zweette zelfs van de inspanning. Een zweetdruppel rolde van zijn schuin aflopende voorhoofd en viel op de gloeiend hete tang. De benen van een jong en sterk meisje ruiken erg lekker. Zulke liefde is een groot genoegen. En martelen is nog beter. Nu is het de beurt aan de grote teen van de blote voet. De waarheid is dat het niet genoeg is om te breken.
  Jeanne, haar angst verbergend, blafte boos:
  - Nou, wat zwak! Je kunt geen bot breken!
  De beul antwoordde in tranen:
  - Nu niets, je zult helpen!
  De enorme helper van de folteraar gleed een speciaal apparaat uit. Duim geperst, er werd een kraak gehoord. De vinger brak, de beul zei tevreden:
  - En nu het linkerbeen!
  Het martelproces is zeer aangenaam. Botten oh wat barsten ze, en zelfs verbrande huid verbrandt. Het legendarische meisje verdraagt, en steekt zelfs haar tong uit om de flayers te plagen.
  De beul zegt met gespannen streling:
  - Als je alles bekent, je handlangers verraadt, stoppen we met martelen en behandelen we je.
  Jeanne antwoordde op de onverschillige toon die haar met zoveel moeite werd gegeven:
  - Wat is jouw pijn voor mij!
  Nadat hij klaar was met het breken van zijn tenen, wilde de beul zijn handen vasthouden, maar de dokter hield hem tegen:
  - Het zal nodig zijn dat deze teef iets anders tekent, bijvoorbeeld de erkenning van de hertog van Bourgondië als koning van Frankrijk, dus laat je handen met rust.
  De beul was het er snel mee eens:
  - Ja, laten we het als toetje laten! En nu slaan we haar met een zweep!
  De assistent van de folteraar haalde een zweep uit de vlam, uit dunne witte kettingen uit het vuur. Jeanne kneep haar ogen tot spleetjes en riep ironisch:
  - Nou, dit is een geweldig bad!
  De beul antwoordde met een grijns:
  - Mooie bezem! Je dwaas zal heel blij zijn en je zult gek zijn!
  Kat zwaaide en sloeg. Een stuiptrekking ging door Zhanna's krachtige lichaam.
  - Vind je leuk?
  De Maid of Orleans antwoordde, met haar stem te zacht voor een meisje:
  - En wat? Prima! Alleen hier is de slag zwak!
  De assistent van de fanatieke sloeg weer in. De beul zei als met een zingende stem:
  - Twee-ah-ah!
  Nog een klap en een melodieus aftellen:
  - Drie! Vier!
  Het meisje spant haar buikspieren, ze wil de beul een stomp geven, maar ze krijgt hem niet te pakken.
  - Kom dichterbij me! Jeanne schreeuwt.
  Flayer plaagt haar:
  - Ja, je bent zo goed!
  Geleidelijk aan veranderen de rug, schouders en billen, de beroemdste krijger aller tijden en volkeren, in een continue bloederige puinhoop bedekt met brandwonden. Ondanks de ondraaglijke kwelling kijkt Jeanne nog steeds koppig, en de volgende vraag:
  - Vertel me waar je de schatten verbergt die van ons zijn gestolen? - brult als een sneeuwluipaard:
  - In je spitbaard!
  De beul greep de gloeiend hete tang weer vast en greep haar bij de scharlakenrode tepel op haar borst, draaide hem ruw om!
  De meid van Orleans, bloedend zweet afschuddend, perste uit zichzelf:
  - Verfijnde streling!
  De beul zette de marteling voort met de andere borst. Plots schudde Zhanna's blonde hoofd en verloor ze het bewustzijn.
  De dokter schreeuwde van schrik:
  - Achterover leunen!
  De beul legde zijn hand op zijn nek:
  - Welnee! Het hart klopt zelfverzekerd! Doorgaan?
  De dokter schudde zijn hoofd.
  - Genoeg voor vandaag! Er is geen woonruimte op. Ik denk niet dat je iets van haar zult krijgen.
  De beul knikte met onverholen ergernis.
  - Ik heb nooit geschreeuwd! Sterk karakter, hoewel het vrouwelijk lichaam erg pijnlijk is. Maar haar spieren zijn als die van een zeer sterke man.
  De dokter zei rustig en zelfs rondkijkend:
  - De Engelsen hebben haar veroordeeld tot de brandstapel. Deze duivel zou genoeg kracht moeten hebben om alleen op het schavot te klimmen. Was daarom Jeanne en leg haar in de best bewaakte cel onder zware bewaking, geketend.
  De beul knikte gretig.
  - Hier zijn alle soldaten nieuwe bewakers, huurlingen. Op persoonlijk bevel van de hertog van Bourgondië werden alle Fransen vervangen, dus Jeanne zal geen handlangers hebben! Nou, dan, onder versterkt escorte, zullen we haar meenemen en haar verbranden op het centrale plein. Oh, wat zal ik blij zijn om de fakkel naar deze speelse, maar zo verleidelijke benen te brengen.
  De dokter antwoordde koel:
  - Als Zhanna de nodige papieren tekent, zal ze snel sterven. Anders zal het vuur langzaam zijn en geleidelijk haar mooie lichaam verslinden!
  Jeanne kwam tot bezinning en fluisterde boos:
  - Wacht niet!
  Als reactie nam de beul een verse roodgloeiende tang en greep de open wond in zijn schouder er scherp mee. Hij kneep harder: het meisje verloor opnieuw het bewustzijn. Ze werd overgoten met ijswater. Daarna haalden ze het van het rek. De beul mopperde:
  - Nou, teef! Ik weet niet wat ik anders moet denken! Misschien haar verkrachten met een hete koevoet?
  De dokter schudde ontkennend zijn hoofd.
  - Goed idee, maar de hertog van Bourgondië heeft iets beters bedacht. Zij, een heilige maagd, zal, voordat ze voor de ogen van de hele menigte wordt geëxecuteerd, worden verkracht door je twee assistenten. Dit wordt een zeer verfijnde wraak!
  De beul klapte in zijn handen.
  - Ja, het is zo geweldig! En ik zal zien?!
  - De hele stad zal het zien! - De dokter heeft het beloofd.
  De beul danste:
  - Oh, jullie zijn gloeiend hete tangen, en gloeiend hete anjers op de vlam! Ik hou er echt van om meisjes te kwellen en diep te buigen voor de hertog-koning in de gordel! - Laarzen, gesmeed met ijzer, onstuimig getrommeld op de stenen vloer.
  Jeanne werd naar de kerker gebracht en, staand achtergelaten, aan een kruis geketend. En rond het opzetten van een betrouwbare bewaker!
  
  EDMOND DARTAGNAN EN JULIAN DE BEZITTER
  In een droom zag de jongen Edmond D'Artagnan iets ongewoons...
  Hier stond hij naast Julian de Afvallige. De beroemde Romeinse keizer in de strijd met de Parthen kwam in een moeilijke situatie terecht. Maar de erfgenamen van Caesar vochten moedig en dreven de Parthen terug. Maar de keizer zelf was omringd door een klein detachement dat wanhopig probeerde door te breken naar het zijne.
  Edmond Dartagnan sprong op het hete zand. De terminatorjongen realiseerde zich meteen dat dit niet helemaal een droom was, vooral omdat de nog niet geheel genezen blaren op de voetzolen pijn deden. Maar er is geen tijd om te argumenteren - de keizer moet worden gered!
  De jongen-ranger schoot vijf Parthen neer die de keizer al met één slag in een sprong hadden belegerd. Toen pakte Oliver Twist heel behendig beide zwaarden en begon te schelden. De eerste vier Perzische krijgers vielen met afgehakte hoofden. Toen wierp de jongen de dolk met zijn blote vingers, en hij draaide halverwege de vlucht en sneed de keel door van drie boogschutters.
  Dartagnan Edmond riep verheugd uit:
  - Het is een mannengevecht!
  Daarna zette hij een beslissend offensief in. Zijn zwaardzwaai was als een grasmaaier. Ze hakten iedereen op een rij neer en ontleedden de ledematen van de Perzen. Hier is een belangrijk hoofd van de Parthen die probeert de keizer zelf zijn hand te laten verliezen. En dan het hoofd.
  Edmond Dartagnan gooide met zijn voeten vijf dolken tegelijk van de draaitafel en maaide een hele rij boogschutters neer. Toen riep hij:
  - Uur van fortuin! Het is tijd om te spelen!
  En zijn zwaarden gaven een kapsel aan het Parthische leger. De leider van het leger, de koning van Perzië, Indemon, bracht de zenki uit. Een halfnaakte, gespierde jongen hakte iedereen op een rij neer en bezaaide alle toegangen tot Julian met lijken. Nooit eerder had de heerser van Parthia zo'n felle jager gezien. En het feit dat dit slechts een baardeloze jeugd is, boezemt ernstige angst in.
  Plots besloten de echt heidense goden het oude Rome te helpen, en in plaats van zich terug te trekken, bracht Julianus de religie van zijn voorouders terug naar de aarde! En nu is het of Hercules of de zoon van Hercules die tegen het Parthische leger vecht.
  En Dartagnan Edmond werd steeds meer woedend. Hij gooide met zware en scherpe voorwerpen. Hij stak en verpletterde de vijanden van het oude Rome, en zijn zwaarden leken onweerstaanbare bliksem. De terminatorjongen inspireerde de rest van de Romeinen. Schreeuwen: Hercules! Hercules met ons! Ze stormden op de Parthen af en verdubbelden hun kracht tot driemaal toe. De keizer vocht zelf.
  Julian was maar iets boven het gemiddelde, maar goed gebouwd en knap. Op het moment van zijn dood was hij slechts tweeëndertig jaar oud, en het is niet bekend wat het Romeinse Rijk te wachten stond als de afvallige langer had geleefd. Maar nu, zo lijkt het, zijn de Parthen teruggegaan en begonnen achteruit te gaan.
  En de rest van het Romeinse leger voegde hitte toe. Koning Indemon probeerde het tij van de strijd te keren, en met een select aantal onsterfelijken ging hij de strijd aan. Maar dit was zijn fatale fout.
  Edmond Dartagnan vestigde de aandacht op een zeer grote - groter dan Ratslayer, de lengte van een man, met een kroon en schouders, als een kledingkast in gouden maliënkolder. En de jongen, die zag hoe ze naar de bevelen van deze heerser luisterden, begreep: het is tijd om te handelen. En hij pakte de boog die de Pers had laten vallen. Hij trok er snel aan met zijn voet, zodat de pees bijna barstte. En toen liet hij een pijl los, mentaal haar vlucht begeleidend.
  En haastig doorboorde een stekelige steek de hooghartige koning van Parthia in de nek en brak de halsslagader. En met een enorm gewicht van anderhalf, of zelfs twee centers, stortte de heerser neer van een trekolifant.
  De dood van de koning is natuurlijk een verpletterende klap voor het leger. Vooral toen de jongere erfgenaam het bevel overnam, zoals Edmond Dartagnan een pijl naar hem stuurde. Hierdoor bleek deze tegenstander een doorboorde schorpioen te zijn. De Romeinen zagen de keizer ten strijde stormen en riepen nu: Apollo, Apollo is met ons!
  En Edmond Dartagnan versloeg de Parthen met zijn handen en blote kindervoeten, met behulp van technieken waarover hij las in een Chinees boek dat in het Latijn was vertaald.
  En dit barbaarse leger veranderde in een groothandelsvlucht. Nu achtervolgden de Romeinen Parthië en in dit wolvenras was er geen sprake van vergeving en genade. Wee hen die vluchten, en wee hen die dubbel vluchten voor de Romeinen.
  Het oosterse leger smolt voor onze ogen en de Latijnse regimenten, legioenen en cohorten waren onverbiddelijk. IJzer en sterk, ze breken en versnipperen alles, en doden de edelen...
  De jongen daarentegen flitste met blote, roze hakken en runde een molen met zwaarden, waarbij hij vijf tegenstanders tegelijk neerhaalde.
  Volledige overwinning. De overlevende Parthen vallen op hun knieën en smeken om genade.
  Edmond Dartagnan naderde op verzoek van de keizer. Hij keek hem liefdevol aan. In de oudheid zijn mensen iets lager dan in latere eeuwen, en in een droom stelt de jongen zich voor dat hij ouder is. Dus, naar Romeinse maatstaven, lijkt de jongen Dartagnan veertien, vijftien jaar oud te zijn. Dat wil zeggen, het kan al als een man worden beschouwd, zij het zonder baard. Julian keek naar zijn schrammen en blauwe plekken en vroeg met een brede glimlach:
  - Ben je een god?
  Edmond Dartagnan antwoordde eerlijk en eerlijk:
  - Ik ben een mens!
  Julian zuchtte diep en antwoordde ook oprecht:
  - Het is jammer ... Heel erg jammer!
  Dit maakte de terminator-jongen boos en hij antwoordde hard:
  - Er is niets om spijt van te hebben! Man, dit klinkt trots!
  Julian knikte goedkeurend en klopte de jongen op de schouder:
  - Goed gezegd! Deze man klinkt trots, en hij moet trots zijn, en geen klei in de handen van een pottenbakker!
  Het leger mompelde goedkeurend. De marcherende priester begon ter gelegenheid van de overwinning een heidense gebedsdienst voor te bereiden. Julian besloot de oude sekten nieuw leven in te blazen. Een daarvan is de aanbidding van Jupiter, Mars en Mithra. Al is duidelijk dat het heidense geloof gemoderniseerd moet worden. Hier zijn verschillende ideeën geopperd. Er is tenslotte al een leer over de Champs Elysees - een paradijs voor krijgers en heldhaftige mensen, experts. Dus waarom zou je er geen officiële doctrine van maken. Je zult onderdanig zijn aan de keizer, je zult je kunnen onderscheiden in de dienst en je zult een harem krijgen in de volgende wereld, en je zult er nobele feesten vieren, voor altijd jong en sterk! Dus waarom de elite dan de leer van Christus?
  De trotse jongen Edmond Dartagnan, die ook niet echt van het traditionele christendom hield, tweeslachtig en wreed, merkte op:
  - De mens zelf is de smid van zijn eigen geluk, en hij is de pottenbakker van zijn succes!
  Julian stak zijn hand uit naar de jongen, schudde hem hartelijk en stelde met alle oprechtheid voor:
  - Wees mijn zoon en erfgenaam! Je bent wijs boven je jaren, en je hebt bovenmenselijke kracht!
  Daarna haalde de keizer de ring van de Caesars uit zijn riem. Deze ring wordt meestal gedragen door de keizer aan wie hij ook kiest om zijn opvolger te zijn, en is meestal een teken van adoptie.
  Edmond Dartagnan deed de ring om zijn wijsvinger en zei enthousiast:
  "Ik hoop waardig te zijn om de zoon van de keizer te worden..."
  Julianus versloeg het Parthische leger en belegerde opnieuw hun goed versterkte hoofdstad. De verschijning van Edmond Dartagnan werd met vreugde begroet. De Romeinse keizer kuste de jongen en hief hem met sterke handen boven hem op en zei:
  - Godzijdank! Ik dacht al dat je dood was!
  Edmond, die zich realiseerde dat de waarheid niet zo gemakkelijk uit te leggen is, stampte met zijn blote voeten en antwoordde:
  - Eerlijk gezegd, Uwe Majesteit is mijn echte vader, dit is Apollo en hij neemt me soms mee naar Olympus en naar andere werelden zodat ik niet te veel aan mensen raak!
  De keizer, in de echte geschiedenis bijgenaamd een afvallige, was verrast:
  - Heb je Olympus gezien?
  Edmond Dartagnan hield, net als alle intellectueel ontwikkelde jongens, van componeren en bevestigde daarom gemakkelijk:
  - Ja!
  Julian riep vol bewondering uit:
  - En ik zag Jupiter!
  De ridderjongen, breed glimlachend met pareltanden, antwoordde:
  - Mijn grootvader Jupiter zegt hallo tegen je! En wenst je veel succes! Zodat het Romeinse Rijk - de hele wereld veroverde! En het hele universum!
  De keizer riep uit volle borst uit:
  - Dank de goden! Mogen zij de overwinning brengen!
  De jongen-erfgenaam bood onmiddellijk aan de aanval niet uit te stellen, aangezien het gebied eromheen verwoest was en het voor de Romeinse troepen te moeilijk was om aan eigen eten en drinken te komen.
  Edmond, gewapend met de beste Romeinse boog, die hij ook verbeterde, ging op jacht. Het is beter om na te denken over het aanvalsplan, het fort zelf te zien en tegelijkertijd vijanden te doden.
  Edmond Dartagnan vuurde van een afstand op een krijger met scharlaken veren op zijn helm. Als reactie vlogen wolken van pijlen op de jongen af. Maar de jonge krijger schonk niet de minste aandacht aan hen: ze reikten nog steeds niet en sloegen tegenstanders koel uit, en hijzelf, met een snelle stap, zo nu en dan rennend, liep rond de muur.
  De stad was inderdaad groot, niet veel kleiner dan Rome, en omgeven door hoge muren. Trajanus de Grote en vele andere veroveraars konden hem niet tot hun recht laten komen. Maar hier is eigenlijk de belangrijkste kracht van Parthia. Verover haar, en uw heerschappijen van Rome kunnen zich uitstrekken tot aan India.
  De jongen Edmond merkte op dat de muren van de stad bijna overal groot, dik en grillig waren. Om zo'n stad in te nemen, heb je veel lange trappen nodig, en het is niet zeker dat je ze zult vinden. De bescherming is wat zwakker, waar de stad wordt gewassen door de rivier, is er een stormachtige beek. Het is mogelijk om de rivier om te leiden, maar het zal minstens twee maanden hard werken vergen. Dus wat zijn de andere manieren?
  Blaas bijvoorbeeld de muur op en breek door de bres! De gemakkelijkste manier, maar je hebt explosieven nodig. Maar niet ver van de stad ligt een indrukwekkend bos. En met enige vaardigheid kunnen explosieven worden gemaakt van ... zaagsel, door er de eenvoudigste mineralen en zouten aan toe te voegen. En met zijn blote hakken voelde de jongen dat er zulke mineralen en zouten in de grond zaten.
  Het is het beste om het hoogste deel van de muur te ondermijnen, waar het grootste aantal vijandelijke soldaten zich heeft verzameld. Nu zullen de Parthen er spijt van hebben dat ze überhaupt tegen Rome durfden in te gaan.
  Edmond Dartagnan, die vier pijlkokers had afgeschoten, keerde terug naar het kamp en informeerde Julian blij:
  - De goden vertelden me hoe ik het fort moest innemen! Maar laat je krijgers ons ritueel dienen!
  De Romeinse keizer beval strikt:
  - Gehoorzaam mijn zoon zoals je mij gehoorzaamt!
  En het leger, dat Edmund Dartagnan in actie had gezien, blafte als tegenprestatie. En de jongen, de Tsesarevich, was actief bezig met het uitdelen van bevelen. Eerst moet je de bomen omhakken en fijn malen. En het zal een zeer coole dodelijke kracht blijken te zijn tegen de vijanden van het oude Rome.
  Je moet veel zaagsel mengen met mineralen, en dan krijg je een krachtige bom uit de oudheid. Het zou veel effectiever moeten werken dan buskruit, en niet slechter dan nitroglycerine. Dit is echt de terminator-jongen die is bedacht. Bovendien hakte Edmond zelf het bos om en vermaalde hij stammen tot schilden en zaagsel.
  De naakte, gespierde torso van de jongen glom van het zweet en het leek alsof de jongen in brons was gegoten.
  Het Romeinse leger geloofde in de wil van de goden en werkte zeer vriendschappelijk, harmonieus en energiek. Zaagsel en krachtige houten schilden werden snel gebouwd. Toegegeven, de Parthen probeerden een uitval te maken.
  Edmond Dartagnan zwaaide vrolijk met zijn twee zwaarden en de cavalerie stormde uit de hinderlaag. Een paar duizend Perzen waren omsingeld. De jongen-ridder neukt hun leider met zijn voet in de kaak, waardoor hij veel tanden verliest. En toen werkten zijn paar zwaarden alsof het scheermessen waren. En de Parthen zaten in een zak en werden omringd door het dapperste leger ter wereld.
  Ja, veel barbaren vochten nu in het Romeinse leger, maar dit maakte het sterker en absorbeerde zowel vers bloed als nieuwe vechttechnieken.
  Edmond Dartagnan slaagde meer dan anderen in deze snede. En met opzet klotste het joch in grote plassen bloed om de Romeinse soldaten te besproeien. En ze vonden het leuk, het bleek dat ze goddelijke genade, kracht en geluk ontvingen van de zoon van Apollo zelf.
  Net zoals velen in Rome verheugden zich over de terugkeer van de oude heidense culten. En met veel plezier baden ze tot Fortuin en Jupiter.
  De terminatorjongen leek te bevestigen, door de Perzen met één zwaai doormidden te snijden, dat het geloof van de heidenen kolossale kosmische krachten geeft. En dat vrijwel iedereen, indien gewenst, een god kan worden en wonderen kan doen!
  Het christendom daarentegen leek te vijandig tegenover de geneugten van het leven en daarom onaantrekkelijk. Bovendien, zal dat paradijs er nog zijn? En heeft iemand van degenen die in de vierde eeuw leven de opgestane Christus gezien?
  Ja, het is heel moeilijk te geloven in de almacht van een gekruisigde, ongelukkige persoon, zelfs voor een verfijnde geest. En nog meer voor de barbaren, of de Romeinen, die waarde hechtten aan de cultus van kracht en voor wie het kruis een schande was. Voor de almachtige God om zichzelf te vernederen tot de dood aan het kruis - het leek helemaal waanzin en om in zoiets te geloven ....
  En hun goden zijn eenvoudig, begrijpelijk, menselijk... En niemand bood serieus verzet tegen de nieuw leven ingeblazen culten!
  En nu voeren de rijstkrijgers, ook al zijn het geen Latino's voor de helft, maar barbaren, enthousiast de bevelen uit van de keizer en zijn zoon en de zoon van Apollo.
  'S Nachts worden er al voldoende zaagsel en mineralen voorbereid. Edmond Dartagnan wachtte niet tot het ochtendgloren, maar beval de kar onmiddellijk naar het centrale punt van de vijandelijke verdediging te verplaatsen.
  En de trofee Parthische paarden snelden samen met de dodelijke lading naar de toren van de koningen. Ze dreven ze voort en verbrandden de kop en benen met brandende fakkels en slagen met lange zwepen. En hoewel de Perzen willekeurig begonnen te schieten in de duisternis van de nacht, was het al te laat.
  Om zijn stem te versterken, riep Edmond Dartagnan door een enorme koperen hoorn:
  - Moge de naam van de goden worden vervuld! Moge Jupiter helpen!
  Het explodeerde zo dat zelfs een paar mijl van de hoofden van de Romeinen hun helmen van hun hoofd sloegen. Maar de Parthen leden duizend keer meer. De belangrijkste beschutting tegen de explosiegolf werd hoger gegooid en de muren kwamen omhoog. Vele honderden Perzische soldaten werden ter plaatse gedood, en nog meer kreupel...
  Edmond Dartagnan, die ook door de explosie werd geduwd, viel op zijn knieën, maar sprong meteen op. De jongen-ridder blafte weer:
  - En nu vallen vrienden aan! Tot eer van onze God Apollo!
  En hij haastte zich als eerste, flitsend op blote voeten, met stof vast aan het bloed van jongensachtige hakken. En achter hem snelde het hele Romeinse leger, in ieder geval ontelbaar in een nachtmerrie.
  Edmond Dartagnan bereikte als eerste de positie van de Parthen en klom snel onder de ingestorte muur door. De terminatorjongen was in grote opwinding. Hij sneed iedereen op een rij, hoewel het al duidelijk was dat de Parthen het vermogen hadden verloren om echt weerstand te bieden. Hun moreel zakte en alle verlangen om zich tegen de Romeinen te verzetten verdampte. Maar toch, de uitroeiing ging door, en er was een echt bloedbad.
  De terminatorjongen raakte een van de nobele Perzen met zijn blote hiel in de kin en brak zijn kaak en nek. Hij viel regelrecht in de ketel met kokende teer die de Parthen hadden klaargemaakt om op het hoofd van de aanvallende Romeinen te gieten.
  Hars vloeide en verschillende Perzen vielen ook bang in de ketels en werden er levend in geroosterd.
  Oliver Twist, zwaaiend met zijn zwaarden en een andere open plek doorsnijdend, zong een hele ballad:
  Ik ben een ridder van Rome en het zwaard...
  De Heer heeft mij geroepen om te strijden!
  De wereld kreeg meteen een beul,
  En je kunt Fortune maar beter prijzen!
  
  Besloten om de grote droom nieuw leven in te blazen
  Die man is zo sterk geworden als God!
  En werd verliefd, wijsheid, schoonheid,
  Waarin de rush van harten in metaal wordt belichaamd!
  
  Nee, geen heiden, Caesar was,
  Hij kende zijn gelijke niet in de verhouding...
  En Rome met stralende glorie,
  Trotseer angst-Satan!
  
  Alles zal tot stof vergaan
  Maar alleen de geest is onsterfelijk!
  Vind kracht in woorden
  Die ons niet hardop vertellen!
  
  Geloof me, een mens is geen lijk,
  Het is de beste, leeft altijd ...
  De straal van glorie is niet uitgegaan ...
  Ster in de harten van liefde!
  
  En wat is bloed?
  Ze geeft ons het leven...
  Uit pijn is liefde
  En hou haar vast!
  
  Geloof dat je niet zwak bent
  En hij was sterk van geest!
  Laat de slaaf omkomen in het vlees,
  Wij regelen het hoofdstel!
  
  Wanneer je lafheid overwint
  En de wilde horror zal vergaan ...
  Dan zweef je boven de daken,
  Goden tellen de gezichten!
  
  Olympus zal komen, ontsteek het vuur,
  En er zal licht zijn...
  Maar raak de zwakke held niet aan,
  De klant van de oogarts...
  
  Die een kleine worm vertrapt,
  Hij is zelf waardeloos van hart!
  En mijn grote passie
  Onder de staart twee pepertjes!
  
  Kortom, Belobog kom,
  Ik zal Apollo worden...
  We zullen nullen doorstrepen met een pen,
  We hebben miljoenen achter ons!
  En bij elke slag van de gespierde, Hercules-achtige jongen viel er iemand. En de Perzen bonkten op hun knieën en schreeuwden hartverscheurend om genade.
  De hoofdstad van Parthia was gevallen en de Romeinse vlag wapperde er nu overheen.
  De gevangenen vielen op hun gezicht en kusten de sierlijke sporen van de blote voeten van de jongensgod die het werk van Hercules uitvoerde.
  Edmond Dartagnan nam de sleutel van Azië in zijn sterke handen en ging naar keizer Julianus. Hij bedankte de erfgenaam en gaf het hem terug met de woorden: "Glorie aan Apollo."
  Julian bouwt een nieuwe hoofdstad. Edmond begon ook van alles te dromen alsof het een beetje versneld was, als een film ... Hier ontmoette hij opnieuw keizer Julian. Het Parthische koninkrijk, waarvan de Romeinen zoveel problemen hadden verslagen, en Julian, die al de Grote werd genoemd, besloten Babylon te herstellen.
  De verschijning van Edmond Dartagnan, de genoemde zoon van de keizer en die werd beschouwd als de zoon van Apollo, werd door de Romeinen gezien als een teken van de goden.
  In het bijzijn van de jongen strooiden de Vestaalse maagden rozenblaadjes. Edmond vertrapte hen met zijn blote voeten, en trots zijn borst vooruitstekend, marcheerde hij als een triomfantelijke. De bloemblaadjes kietelden aangenaam op haar blote hielen, en de stemming steeg ervan. Julian schudde de hand van de jongen, eeltig van militaire arbeid, en zei:
  - O mijn zoon! Ik heb van de schatten die op de Parthen zijn buitgemaakt opdracht gegeven om een gouden beeld voor je te gieten, met smaragden in plaats van ogen! Omdat je de zoon van Apollo bent, ben je als de God van schoonheid en militaire kunst!
  Edmond Dantes antwoordde bescheiden en kruiste zijn armen over de gespierde borst van een sterke tiener:
  - Ik ben net een god, een man zijn!
  Julian knikte naar de sterke jongen, die heel erg op Apollo in zijn adolescentie leek, en kondigde aan:
  - Van jouw kant en ter ere van het begin van de heropleving van Babylon, zullen we gladiatorengevechten organiseren!
  Edmond zei oprecht:
  - Minder bloed! Onze goden hebben geen opoffering nodig, maar moed en moed!
  Julian was het hiermee eens:
  - Moge het zo zijn! Maar die Parthen die zich niet neerlegden, moeten sterven in gladiatorengevechten om Rome geen nieuwe problemen te bezorgen!
  Edmond D'Artagnan, Jr. antwoordde hierop:
  Laat de goden hun lot bepalen! Laat hier alleen vrouwen en kinderen niet aan meedoen!
  Julian antwoordde dubbelzinnig:
  - Degenen die niet gevaarlijk voor ons zijn, zullen niet deelnemen aan de dans van de dood!
  Het standbeeld dat voor Edmond D'Artagnan was gegoten, was zelfs groter dan levensgroot en de smaragdgroene ogen brandden. In zijn handen hield de godheid van de jongen twee zwaarden met stalen lemmeten en gevesten versierd met robijnen. De reliëfspieren waren redelijk consistent met het origineel.
  Daarna was er een weelderig feest, en al tijdens het feest werd het eerste gladiatorengevecht gehouden. Twee zorgvuldig gewassen en geoliede Parthen vochten. Ze vielen elkaar aan met zwaarden. De grotere miste verschillende slagen van het zwaard in de borst en buik, zakte in het zand. Het gevecht bleek vluchtig te zijn en bijna alle Romeinen, ontevreden over zo'n uitkomst, hielden hun vingers naar beneden - maak hem af! Oliver hield op. Hij wilde niet wreed of barmhartig overkomen.
  Zonder enig geweten stak de Parthen zijn landgenoot neer. Hierop eindigden in feite de gladiatorenvoorstellingen. Pas tegen het einde van het feest, toen Julianus, net als Nero, een lied zong, werden de soldaten opnieuw naar het stadion geroepen. Dit keer waren het twee tieners.
  Ze hebben lang genoeg gevochten en elkaar veel wonden toegebracht. En ten slotte doorboorden ze, volledig uitgeput, elkaars borst met hun zwaarden en verstijfden.
  Edmond stampte met zijn blote voet en merkte misnoegd op:
  - Je vader beloofde dat er geen kinderen zouden zijn in het gladiatorenduel!
  Julian antwoordde resoluut en sloeg met zijn vuist op tafel:
  - En dit zijn geen kinderen! Ze zijn al veertien!
  Deze uitkomst veroorzaakte een zekere teleurstelling bij de Romeinen en ze joegen de gedode strijders uit.
  Edmond maakte geen bezwaar. Zelf hield hij geen rekening met veertienjarige kinderen. Als een jongen al bij een vrouw kan zijn, dan is hij geen kind!
  Ja, en in die tijd in zulke jaren in Gascogne trouwden ze en trouwden ze. Oudheid en Middeleeuwen zijn één!
  Gladiatorengevechten begonnen de volgende dag.
  De Parthen vochten tegen elkaar. Ze waren woedend, gooiden zichzelf en staken. Er is veel bloed en zweet vergoten.
  Al in de eerste slag vochten twintig mensen aan elke kant. Degenen die als eerste naar buiten kwamen met groene lendendoeken, en de tweede met gele. De strijd verliep met wisselend succes. De groene wonnen, waarvan er slechts drie overeind bleven, en zelfs die raakten zwaargewond.
  Het tweede duel bleek iets minder bloederig dan het eerste.
  Deze keer waren er vijftien man aan elke kant. Sommige in oranje verband, andere in blauw. Zware laarzen kletteren tegen het zand. De gladiatoren zelf zijn halfnaakt, velen zijn harig, dus het schouwspel is behoorlijk barbaars en gespannen. Oranje leek sterker, al bleek de strijd over het algemeen competitief. Er was een koppige uitwisseling van slagen, het bloed druppelde.
  Beide kanten zwaaiden als een golfbries.
  Oranje bleek sterker, waarvan vijf krijgers op de been. En die blauwe die hopen waren, maar werden gedood, de Romeinen gaven hen geen gratie.
  De gevechten waren in volle gang. Hier bijvoorbeeld drie leeuwen en vijf Parthen met botte zwaarden. Het badhuis bleek bloederig te zijn... Deze keer lachte het geluk naar de leeuwen, behalve de dieren, en de zwaarden werden kort, roestig en lang niet geslepen aan de gevangenen gegeven.
  Toen kwamen tieners de ring binnen, alleen gewapend met dolken. Er werd zo veel geschreeuwd, geschreeuwd, gebeten. Ze omhelsden elkaar in een omhelzing en prikten elkaar met hun punten, stompen, schoppen. De jongens waren zo woedend dat ze niet eens keken wie in welk team zat. Ze hebben elkaar gewoon vermoord, verminkt en ter plekke afgemaakt.
  Een van hen rukte zelfs het hart van de ander uit zijn gespierde borstkas, waardoor deze stierf door een hevige pijnschok.
  Hoe hard en walgelijk is het, maar tegelijkertijd bloedstollend spannend. Wanneer je een mengeling van opwinding, plezier en tegelijkertijd walgelijk ervaart, wanneer naakte, zweterige, bloederige en gesneden tieners elkaar kwellen en bijten met wapens.
  En in de oudheid worden veel kinderen geboren en een groot aantal jongens neemt deel aan gladiatorengevechten. Het zijn minder waardevolle goederen en niet zo zielig. Vaak vechten jonge slaven volledig naakt, en altijd op blote voeten.
  Vrouwelijke gladiatoren lopen ook bijna altijd op blote voeten, behalve de beroemdste. Zulke meisjes trekken elegante sandalen aan om hun hogere status te benadrukken.
  Het is de bedoeling dat slaven pas op volwassen leeftijd schoenen dragen, alleen bij koud weer krijgen ze ruwe klompen zodat waardevol vee niet buigt van de kou. En als een kind van nature sterk is en de sneeuw kan weerstaan, laten ze hem liever zonder tuniek. De kinderen van vrije Romeinen, en vooral van patriciërs, dragen sandalen of pantoffels en laarzen bij koud weer, om minder als slaven te zijn.
  Edmond D'Artagnan staat als zoon van de god Apollo natuurlijk boven zulke vooroordelen. Maar sommige Parthische gevangenen, die naar de jongen in korte broek keken die naast de keizer zat, zagen hem blijkbaar aan voor een ere-kozhnik en fluisterden.
  En Edmonds gehoor is erg scherp, en het is onaangenaam als ik zo aan je denk. Twee halfnaakte slaven naderden de prins en begonnen aangename massages te geven voor de blote voeten van de jongen. Het voelt zo goed om aangeraakt te worden door Aziatische meisjes. Blijkbaar ook gevangen slaven in het veroverde Parthië.
  Slechts één van de tieners bleef overeind, die echter ook niet rechtop kon staan door talrijke wonden en op handen en voeten stond.
  Het volgende gevecht was een beetje exotischer. Vier krokodillen tegen twee dozijn Parthen met stokken. En slechts één had een bijl in zijn handen. Alligators stormden op de gevangenen af en als reactie daarop sloegen ze met stokken. Sommige Parthen vluchtten. De krokodil is een heel eng dier. Zoals de mond klikt, zo stierf de gebeten Parthen in zulke tanden.
  En de andere krijger heeft zijn benen al verloren, en de andere arm. En de gladiatorenkrokodillen eten heel veel met smaak.
  Een lange Pers met een bijl sneed de alligator met een bijl. Hij reageerde niet eens: zo'n sterke huid bleek. En alles klopt op een rij en haast zich om iedereen te verslinden die onder de hoektanden is gevallen.
  De bloederige puinhoop verscheen. En het begon zich over zand en grind te verspreiden.
  Edmond D'Artagnan begon te flirten met slavinnen... En werd wakker!
  
  DE DERDE WERELDOORLOG IN VIJFENveertig
  ANNOTATIE
  Stalin viel verraderlijk de geallieerden aan en begon de derde wereldoorlog. Sovjet-troepen boekten aanvankelijk aanzienlijk succes, maar geluk in oorlog is veranderlijk.
  . HOOFDSTUK 1
  Op 30 mei 1945 begon een nieuwe oorlog tussen de Sovjet-Unie en de geallieerden. Stalin besloot dat het Westen moest worden afgeschaft voordat het een atoombom kreeg.
  En de oorlog begon. De USSR had ongeveer zeven miljoen soldaten en officieren aan het front. Het Westen had ongeveer hetzelfde aantal infanterie van verschillende soorten. En verschillende landen. De geallieerden hebben meer dan twintigduizend tanks en gemotoriseerde kanonnen tegen vijftien Sovjet-tanks. Toegegeven, de USSR heeft zware IS-2's, terwijl de geallieerden praktisch geen dergelijke monsters hebben. Misschien, behalve twintig Tortila-tanks van tachtig ton. Maar de geallieerden hebben "Pershings", die superieur zijn aan de T-34-85 in bewapening en frontale bepantsering, en "Churchills", die veel beter gepantserd zijn dan vierendertig.
  Er is ook, zij het niet een enorme "Superpershing" met een krachtig kanon van 90 millimeter met lange loop in een 73 EL-looplengte en dikker frontale bepantsering. Het is ook een zeer gevaarlijke auto. Maar de meest massieve "Sherman". In bepantsering en bewapening is deze tank bijna vierendertig. In zichtbaarheid, nog beter in optiek. De snelheden zijn bij benadering, net als het gewicht. "Sherman" is echt lang en minder stabiel, het is moeilijker om het te verbergen. Maar in beweging is het veel rustiger. T-34-85 is veel luider.
  Het is waar dat de Sovjet-dieselauto een grote gangreserve heeft en minder verbrandt.
  Sommige Shermans - "Firefly" zijn uitgerust met een 17-voet kanon en zijn superieur aan de vierendertig en de pantserdoorborende kracht van het kanon. Maar dit zijn niet de meest massieve.
  Over het algemeen lijken de geallieerden niet zwakker op het land. Ze hebben genoeg machinegeweren en machinepistolen.
  Maar de Sovjet-infanterie is meer gehard en heeft meer ervaring in zware gevechten met de vijand. In dit opzicht is het Rode Leger sterk.
  In de luchtvaart staat de superioriteit van de strijdkrachten aan de kant van de geallieerden. Vooral in de bommenwerper. En vooral in viermotorige vliegtuigen. Sovjetjagers zijn beter in de manoeuvreerbaarheid van geallieerde voertuigen, maar inferieur in bewapening en snelheid.
  Natuurlijk is de beslissing van Stalin op het eerste gezicht een gok. Maar Sovjet-azen zijn beter en productiever dan westerse. En belangrijker nog, ik vertrouwde op verrassing.
  En dit is een grote kracht als je plotseling aanvalt. En toen kon het Rode Leger de geallieerden verrassen. En laten we ze afranselen.
  Er was hier een plotselinge en zeer sterke klap.
  Sovjet-troepen in de allereerste dagen ingeklemd.
  De bemanning van Elizabeth vocht op de SU-100 en stuurde granaat na granaat.
  Het meisje drukte haar blote tenen op de hendel en alsof ze met dodelijke kracht aan het schieten was.
  Dit zijn de vrouwen die je nodig hebt.
  En ze snijden prachtig in aardappelen.
  Elizabeth, die de troepen van de geallieerden verpletterde, gaf uit:
  - Vreugde wacht op ons, de hoogste klasse!
  Ekaterina sloeg met behulp van haar blote, gebeitelde voet en piepte:
  - Om je te verheugen in de overwinning en niet te rouwen om de bitterheid van een nederlaag, heb je het zweet van ijver en een sprankje talent nodig!
  Elena piepte, ontblootte haar tanden en knipoogde:
  - Een soldaat voelt in zijn hart wanneer hij moet aanvallen, en een politicus die al lang in de lever zit, stuurt naar de slachtbank!
  Efrosinya drukte haar blote hiel op het pedaal, stuurde een projectiel met dodelijke kracht en gaf uit:
  - De soldaat wordt soms bezocht door twijfels over de competentie van het commando, maar de politicus is zonder enige twijfel niet competent, dat in het vermogen om te liegen!
  De SU-100 drong vol vertrouwen alle geallieerde tanks van een lange afstand binnen en toonde zijn effectiviteit.
  Elizabeth schopte met behulp van haar blote tenen en piepte:
  - Een soldaat is de zoon van een adelaar die naar een tegenstander pikt en in de lucht fladdert, een politicus is de zoon van een vos die op zijn kop poept en varkens aan de zijlijn!
  Ekaterina sloeg met behulp van een naakte, ronde, roze hak en kirde:
  - In de strijd versloeg de dappere hem voordat het gevecht begon, de lafaard verloor zonder de strijd aan te gaan, de politicus bedroog zelfs voordat de trofeeën werden verdeeld!
  Elena giechelde, duwde haar scharlaken tepel naar beneden, stuurde een dodelijke vernietiging van de dood en piepte:
  - In een gevecht zijn de krachten altijd ongelijk, iemand is sterker, iemand is zwakker en iedereen is even goed in politiek spelen!
  Ook Efrosinya bonkt met haar blote tenen en kirt, terwijl ze haar tanden ontbloot:
  - In de strijd krabbelt een soldaat met een machinegeweer en een politicus achterin trommelt tevergeefs met zijn tong!
  Elizabeth merkte op terwijl ze op geallieerde tanks vuurde:
  - Een soldaat hoeft niet te worden gestimuleerd tot een prestatie - hij staat altijd klaar en een politicus zal je op elk moment de schuld geven!
  Ekaterina sloeg, met behulp van haar blote hiel, een andere tank kapot en piepte:
  - Een soldaat heeft, net als een kat, negen levens, en een politicus heeft, net als een duivel, een miljoen maskers!
  Elena vuurde met grote activiteit dodelijke projectielen af op de vijand en piepte:
  - Een soldaat, zelfs als hij lichamelijk ziek is, is geestelijk gezond, en een politicus is altijd geobsedeerd door een pijnlijk verlangen om de kiezer te neuken!
  Efrosinya merkte agressief op en stuurde met behulp van haar blote tenen dodelijke granaten:
  - Robots kunnen niet ziek worden, echte soldaten geven niet op, en politici kunnen van nature niet anders dan het verknoeien!
  De machine bleef de geallieerden uitroeien. Bovendien doorboorde het drogen ook zowel kanonnen als vijandelijke infanterie.
  En Sovjetpiloten vochten ook in de lucht.
  De vier schoonheden vielen in de lucht aan. Ze vochten als reuzen in bikini's en op blote voeten.
  Zulke mooie en strijdbare meisjes.
  Natasha Sokolovskaya sloeg de vijand van haar jager, sloeg tegen de auto en kirde:
  - Een krijger is drie keer een krijger, een politicus is een miljoen keer een varken!
  Anastasia Vedmakova sloeg ook met haar blote vingers op het mes en piepte:
  - Een soldaat is in de eerste plaats een man, en ten tweede een krijger, een politicus is een varken in de eerste graad en een vos in de tweede!
  Akulina Orlova, die de nazi's verpletterde en haar blote tenen gebruikte, merkte op:
  - Een vrouw op blote voeten kan elke geschoeide man inhalen, het is gemakkelijk voor haar voeten zonder schoenen, het is moeilijk om te leven zonder hersens!
  Mirabela Magnetic nam het aan en stuurde met de hulp van haar blote tenen een geschenk van de dood en piepte:
  - Een vrouw schaamt zich niet om met haar blote hiel te pronken, het is veel erger als een man je schoeit en drie huiden afscheurt!
  Het meisje vocht wanhopig en vakkundig in de lucht. Ze schoten geallieerde vliegtuigen neer.
  Natasha, een krijger in een bikini, sloeg met behulp van haar blote tenen een andere vijandelijke auto uit en tjilpte:
  - Een politicus kan duwen als een tank, maar zijn pantser is als verbale diarreegelei!
  Anastasia, schietend met haar blote tenen en het raken van de vijand, gaf uit:
  - Een soldaat kan luizen krijgen tijdens een campagne, maar een politicus die achteraan staat is al een mestluis van beroep, en zelfs de hele tijd varkens!
  Akulina, een stoere krijger, sloeg de vijand met haar blote, ronde hiel en gaf uit:
  - Een politicus is dat schaap waarvan je geen wol voor vilten laarzen krijgt, maar zelf koolsoep slurpen met bastschoenen!
  Mirabela was het hier volledig mee eens en stemde in met haar gebeitelde blote voet:
  - Een varken geeft mensen vlees en spek, en een varkenspoliticus hangt alleen noedels aan zijn oren en stopt kaas in een muizenval!
  Natasha gebruikte de looptechniek, schoot een ander vliegtuig neer en piepte:
  - De toespraak van de politicus is een stevige pap en een mengelmoes van beloften, en een beetje meer kaas uit een muizenval, dergelijk voedsel veroorzaakt alleen een zweer van teleurstelling!
  Anastasia giechelde, knipoogde met haar saffierkleurige ogen en zei geestig grijnzend:
  - De soldaat houdt van vrouwen en het moederland, de politicus zelf is als een wispelturige vrouw en houdt van macht over het moederland!
  Akulina merkte agressief op, knipoogde met haar smaragdgroene ogen en gebruikte haar blote voeten:
  - Een soldaat wil een prestatie leveren en een held worden, een politicus vindt altijd een kans om gemeenheid te plegen en een beloning te krijgen!
  Mirabela merkte met veel humor en briljant zelfvertrouwen op en ontblootte haar tanden:
  - Als een soldaat de sterren niet telt, zal hij ze vroeg of laat op schouderbanden verdienen, maar een politicus, die zichzelf als een ster beschouwt, verdiende niet eens een kruis op zijn graf!
  In vliegtuigen scoorden de meisjes snel rekeningen. Maar natuurlijk was de strijd hevig.
  Sovjet-troepen braken in de allereerste dagen diep door de verdediging en klemden zich vast in vijandelijke posities.
  De IS-3-tank was net begonnen aan het front te komen. Deze machine heeft een zeer goede geschutskoepel - vooral op het gebied van frontale bepantsering. Toegegeven, de tank zelf is drie ton zwaarder dan de IS-2 met een vergelijkbaar chassis en dezelfde motor.
  Alenka bestuurt deze auto met andere meisjes. En de tank vecht ondoordringbaar in het voorhoofd om de kanonnen van de geallieerden.
  Alenka vuurde met behulp van haar blote tenen op de vijand, spleet het pantser van de Sherman en tjilpte:
  - Een soldaat vindt niet altijd een plaats onder de zon, maar zijn ziel is helder, een politicus neemt soms de plaats in van een uitblinker, maar de duivel zelf is in de geest!
  Anyuta vuurde ook haar machinegeweren af en merkte geestig op:
  - De soldaat is op zoek naar glorie en wil overleven, de politicus heeft al schaamte gevonden en wil groots leven!
  Alla, dit roodharige meisje met woedende kracht, stuurde een projectiel met behulp van haar blote tenen en piepte:
  - Een soldaat salueert en blijft met eer, een politicus schuift een varken en hij blijft zelf een schurftig zwijn!
  Maria, dit meisje met gouden haar, drukte met haar blote hiel op de hendel, stuurde een dodelijk geschenk van de dood en tjilpte:
  - De dienst van de soldaat staat het niet toe om een buik te laten groeien, maar als hij een buik heeft verloren, krijgt een krijger onsterfelijkheid in de harten van mensen, en een politicus, die een buik heeft opgewerkt, blijft alleen in de lever!
  Olympias, die de vijand met zijn blote hielen raakte, gaf uit:
  - De soldaat spaart de maag niet en heeft geen buik daarvoor zijn we geliefd bij de meisjes, de politicus beeft bij de maag en werkt de mammoet op, en daarom worden we gehaat door de kiezers!
  De meisjes zijn, zoals je kunt zien, volledig uit elkaar gegaan. En ze razen op de IS-3-tank als reuzen.
  En versla de troepen van de geallieerden.
  Churchill en Truman schudden gewoon hun hoofd. Dus het bleek een catastrofale nederlaag van hun troepen. Het Rode Leger had de Rijn al bereikt en vormde verschillende ketels.
  Nog niet alles is echter beslist. Geallieerde luchtvaartpersen. Bommenwerpers zijn zeer krachtig en hebben een kolossale dodelijke kracht.
  De B-29 is over het algemeen erg gevaarlijk met twaalf machinegeweren. Het is zo gemakkelijk dat je hem niet kunt stoppen.
  En best snel. In snelheid vergelijkbaar met Yak. Nee, je kunt het niet zomaar aannemen.
  Ik moet zeggen dat de meisjes erg agressief en mooi zijn in de Sovjetluchtvaart, en je kunt ze niet zo gemakkelijk tegenhouden. Ze kunnen elk vliegtuig neerschieten.
  Zelfs de formidabele B-29, die dodelijke kracht heeft. En het maakt iedereen kapot.
  Zo zat Stalinida ook aan het roer van het vliegtuig. En ze schoot een Amerikaanse auto neer vanuit haar LA-7, koesterend:
  - Een meisje op blote voeten is gelukkiger dan een oude vrouw die werd geschoeid door charlatans, die eeuwige jeugd en rijkdom beloofde, maar in plaats van een jonge huid werden er drie huiden afgescheurd!
  Het meisje drukte met haar blote tenen de trekker over, sloeg een andere vijand neer en piepte:
  - De soldaat is nog niet echt een generaal, hij doet niet onder voor hem in vindingrijkheid en moed, de politicus is niet helemaal Satan, maar om gemeen te doen, heeft hij nog iets te leren van de duivel!
  Steelenida is een heel cool en speels meisje.
  Hier raakt ze het vijandelijke vliegtuig. Klopt hem uit met kolossale nauwkeurigheid en zegt:
  - De naakte vrouwelijke hiel is rond en verleidelijk, de naakte koningen waarmee politici voor ons verschijnen wanneer ze van het masker worden gescheurd, afgerond in spraak, maar walgelijk!
  De krijger toont haar kunstvliegen en vernietiging. En dit is waarschijnlijk niet genoeg.
  Bondgenoten worden onder druk gezet door onze strijders. Maar de Amerikaanse troepen vechten ook niet zo slecht.
  Soldaten uit Amerika schieten vrij nauwkeurig. Hun mensen zijn van kinds af aan gewapend en weten hoe ze met geweren en geweren moeten slaan. En de Amerikanen hebben goede machinepistolen.
  Nadat het effect van de verrassing enigszins was afgezwakt, begonnen de verliezen van het Rode Leger toe te nemen.
  Toch zijn Amerika en Groot-Brittannië sterke landen met veel kolonies.
  En zelfs in de lucht koken gevechten op gelijke voet.
  En de piloten van de geallieerden zijn niet slecht.
  Natasha Sokolovskaya, vechtend en haar blote tenen gebruikend, nam het aan en gaf geestig uit:
  - Een piloot wordt niet gevleugeld geboren, hij krijgt vleugels in de strijd, een politicus wordt niet geboren met een neus, maar hij laat kiezers met een neus zonder problemen achter!
  Anastasia, die een andere auto omver reed, piepte, ontblootte haar parelwitte tanden en knipoogde:
  - Soldaatvaardigheid wordt geboren in doodsangst, politieke virtuositeit leidt tot doodsangst van de kiezers!
  Akulina merkte op, schietend met de hulp van haar blote vingers van haar gebeitelde benen:
  - Een soldaat is nog geen meester, maar hij leert van strijd tot strijd, een politicus is geen engel meer en hij wordt slordig van de ene verkiezingscampagne naar de andere!
  Mirabela, die de vijanden afsneed met behulp van zeer goed gerichte en nauwkeurige uitbarstingen, gaf uit:
  - Geboren om te kruipen kan niet vliegen, maar een slaaf kan vanaf zijn geboorte naar de troon vliegen als hij het doorzettingsvermogen van een specht, de intelligentie van een uil en de blik van een adelaar heeft!
  Ze sloegen beroemde auto's omver... Het Rode Leger brak door naar Rome. Daar werden ze enthousiast begroet door de Italiaanse communisten. En vele andere nationaliteiten.
  De bevrijdingscampagne van het Rode Leger in Europa begon. En het ontwikkelde zich zeer succesvol. Hoewel de verliezen erg groot waren.
  Een maand na het begin van het offensief naderden Sovjettroepen Parijs al.
  Zelfs enorme bombardementen konden hen niet stoppen. Er was een langzame maar gestage vooruitgang. En de verliezen waren goed te maken.
  Er was een marcherende aanvulling, geworven en soldaten uit Europa.
  De Polen, Roemenen en Hongaren vochten ook met de geallieerden. Er was een massaal offensief gaande.
  De Amerikanen en de Britten waren duidelijk aan het verliezen, maar zetten de oorlog voort...
  Op 3 juli 1945 trokken Sovjettroepen Parijs binnen. Er braken hevige gevechten uit in de stad.
  De geallieerden hadden al onherstelbare verliezen geleden en verzetten zich traag. De nederlaag van de westerse legers vond plaats bijna in het tempo van een blitzkrieg. Stalin was zeer tevreden.
  Ja, het is gemeen, natuurlijk, maar praktisch. En de troepen van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië probeerden wanhopig in te halen.
  En de rekening van de gevangenen liep in de miljoenen, en de arbeidskrachten zijn nog steeds hard nodig in de kampen.
  Joseph Stalin merkte wijselijk op:
  - De sterkste wint in oorlog, en de grootste kracht zit in sluwheid, dus de vos zal altijd de leeuw overnemen!
  Dat is echter niet alles. Voor Groot-Brittannië, dat wordt beschermd door een zeer krachtige vloot.
  
  De Sovjet-onderzeeër "Pioneer" valt met een bemanning van meisjes de Britten aan.
  Het meisje Nicoletta stuurt een torpedo naar de Engelsman met behulp van haar blote tenen en gilt:
  - De soldaat neemt het niet zozeer met geweld als wel door vindingrijkheid, de hersenen zijn het sterkste deel van het lichaam, ook al heeft het geen spieren, en de tong is het schadelijkst, hoewel achter de tanden!
  Tamara, die ook een torpedo met dodelijke kracht stuurde met haar blote tenen, merkte op:
  - De soldaat spant zijn riem aan om het rennen te vergemakkelijken, de politiek zorgt ervoor dat de kiezers hun broekriem aanhalen, en ze verspreiden zich!
  Aurora vuurde ook een torpedo af op de vijand en piepte:
  - Een soldaat heeft spirituele vleugels en een adelaar in zijn ziel, een politicus heeft een varkenspenning in zijn geest, en een ziel die erger is dan een varken!
  Daarna zullen de meisjes lachen en iets grappigs nemen en zingen, tot glorie van Rusland.
  En terug naar de strijd...
  Het blijkt een volwaardige oorlog te zijn. Frankrijk is al veroverd en het Rode Leger is de Pyreneeën overgestoken. Het uur van de overwinning komt steeds dichterbij.
  Hier zijn de meisjes eind juli in Madrid.
  Gevangen soldaten worden gedwongen hun blote voeten te kussen. Ze doen het met enthousiasme.
  Zoya merkt met een glimlach op:
  - De tong van een man likt gewillig de blote hiel van een vrouw, maar domme mannen laten zich nog liever beschoeien door mondige politici!
  Augustinus, wiens blote voeten door mannen werden overladen met kussen, merkte rationeel op:
  - Politici hebben lange tongen, maar zeer korte handen om de belofte van dimensieloze monden waar te maken!
  Svetlana, wiens blote zolen, enigszins stoffig maar elegant, werden gelikt door twee jongeren, merkte op:
  - Wie heeft het intellect, vliegt naar de honingtoespraken van politici, en wie heeft de hebzucht van ratten, haast zich om kaas in een muizenval te bevrijden!
  En de meiden barstten in lachen uit, het was erg leuk en gezellig op zijn eigen manier...
  Oleg Rybachenko vocht ook met de geallieerden. De jongen gooide een granaat met dodelijke kracht met zijn blote tenen en zei:
  - Politici zijn zelden dwazen, integendeel, vaker zijn dwazen degenen die hun stem uitbrengen als een zachtaardige politicus, het risico lopen hiervoor op de oren te worden geslagen en zonder broek te worden achtergelaten!
  Margarita Korshunova, vechtend met een machtig leger, en ook geschenken des doods werpend met haar blote tenen, gaf uit, haar tanden ontbloot:
  - De politicus is zelf een zakkenroller, en hij is een zakman, en zijn zak heeft geen bodem, maar hij kan er slechts een vijg voor de kiezers uit halen!
  
  De jongen en het meisje lachten en ontblootten hun parelwitte en fonkelende tanden.
  Oleg Rybachenko, die een granaat gaf met zijn blote hiel, merkte op:
  - De indringer vertrapt de grond met zijn laarzen, en de vrouw vertrapt de man met haar blote voeten, de aarde kreunt van pijn, de man koert van genot!
  Het meisje Margarita draaide zich om en vervolgde:
  - De soldaat wil niet doden, maar hij doet zijn plicht gewetensvol, de politicus dorst naar bloed en heeft geen greintje geweten!
  Kinderen vochten en toonden hun hoogste vechtkunsten.
  Gibraltar wordt al bestormd door het Rode Leger.
  Alice en Angelica vechten. De meisjes zijn natuurlijk bijna naakt in slechts dunne slipjes en gebruind.
  Alice gooide een moorddadig geschenk van de dood met haar blote voet, rammelde de Challenger-tank en kirde:
  - Een soldaat is geen hamster om in te slaan, en geen gopher om te verbergen, en geen rat om in zijn eentje aan te knagen, maar hij heeft echt leeuwentanden als hij vecht voor een rechtvaardige zaak!
  Angelica, die een dodelijke uitbarsting losliet en een geschenk van de dood stuurde met haar blote hiel, gilde:
  - Een soldaat is een gevechtseenheid, een politicus is slechts een militante nul!
  Alice, aanvallend en schietend, zei:
  - Een politicus is geen soldaat of krijger, maar hij doodt zeer effectief met een lange tong en scheurt het dak van zijn scharnieren!
  Angelica, die de soldaten van de geallieerden neersloeg en neersloeg, verraadde, een geschenk van de dood gevend met haar blote hiel:
  - De dictator verwijdert ook spaanders van stronken met een lange tong, een zaag van welsprekendheid!
  De meiden lieten hun klas zien. Gibraltar viel. De gevangen genomen Britten kusten de blote voeten van het meisje.
  Alice merkte heel logisch op:
  - Het sterkste bot is de tong, als deze niet is vastgebonden!
  Angelica was het hier volledig mee eens en greep met haar blote vingers de benen van een van de gevangenen bij de neus:
  - Als een politicus zijn mond vol tanden heeft, zal hij in polemiek geen botten verzamelen!
  Alice giechelde en merkte agressief op, knipogende saffierogen:
  - Een politicus is nog steeds dat fruit, het zal nooit rijpen om de kiezers te voeden, maar rot vanaf het moment dat het ter beoordeling wordt tentoongesteld door te stemmen!
  Angelica, haar parelwitte tanden ontblotend, merkte op:
  - Een politicus is een vrucht die het sap van welsprekendheid uitstort en kiezers in groenten verandert!
  En de meisjes flopten - de ene blote zool tegen de andere.
  Oleg Rybachenko merkte filosofisch op:
  - Een fles wodka van een halve liter is dodelijker dan een dozijn Hitlers, dus laten we drinken op het feit dat alleen alcohol Russen doodt!
  Daarna zongen de Komsomol-leden in koor;
  Glorierijke meisjes van de Komsomol,
  Trouw aan het charter in de grote oorlog ...
  De stem van de schoonheden is sonore,
  Er is niemand mooier op aarde!
  
  Ons moederland zal mooi worden,
  We zullen een helder communisme bouwen...
  Het is gevaarlijk om tegen de Russen te vechten,
  Het kwaadaardige fascisme wordt in één keer vernietigd!
  
  We hebben een keer gevochten in de buurt van Moskou,
  Er was strenge vorst.
  Hitler was in competitie met Satan
  En nu heeft de Führer nullen!
  
  Maria en Lada helpen ons,
  Tegenstanders overwinnen moedig ...
  Er zijn geen betere schoonheden dan wij,
  De beer barstte in woede uit!
  
  Hoewel de vorst zeer hevig woedt,
  Komsomol-leden rennen op blote voeten...
  Vaak is het jammer om Judas te ontmoeten,
  Laten we ze in het gezicht slaan!
  
  Voor meisjes, een oproep om te vechten,
  Durf een felle strijd te tonen...
  Een Komsomol-lid niet met de ziel van een hansworst,
  Stats-examen is gewoon een vijf!
  
  klasse geweldige meid zal laten zien
  Glorie zal worden bevestigd met een stalen zwaard ...
  We zijn zelfs cooler dan zwarte demonen,
  Laten we de Mujahideen in stukken slaan!
  
  Geef geen genade aan de Führer
  Meisjes in eeuwige glorie voor altijd...
  Er zal een ster voor ons zijn, geloof in een beloning,
  En een grote droom komt uit!
  
  We zullen nooit knielen
  Buig de ridders niet in gevangenschap ...
  Onze leraar is de wijze Lenin,
  We beoordelen natuurlijk door de geest!
  
  Er is geen vaderland - moederland is duurder,
  Het communisme schudt de aarde...
  Ze sloegen de Führer in het gezicht,
  Heb je een voorhamer kwaad fascisme!
  
  We weten hoe we heel dapper moeten vechten,
  We zullen in staat zijn om alle obstakels stormenderhand te nemen ...
  draagt een RPG-meisje in een tas,
  Ik heb mijn nummer opgeschreven in mijn notitieboekje!
  
  In de buurt van Moskou kregen de nazi's vastberaden,
  Hun tanks brandden als een kaars...
  En ze vloeiden weg van de onze,
  Komsomol meisje snijdt uit de schouder!
  
  We geven Hitler geen genade,
  De automatische machine van het meisje krabbelt...
  Iedereen rent weg en verliest de klootzakken,
  De stevigheid van de Russische geest is een monoliet!
  
  We hebben dodelijke raketten,
  Een vliegtuig stijgt op boven de sterren...
  Heroïsche daden worden gezongen,
  Gehaast als een adelaar tijdens de vlucht!
  
  We zijn onstuimige Komsomol-meisjes,
  Alle slechten zijn geboren om te rennen...
  De tenen van onze blote voeten,
  Om goed gerichte granaten te gooien!
  
  Wat een fascistische geloof krijg je
  Je staat in brand als een spin...
  Demonen zullen kwellen in de onderwereld,
  Wie diende Adolf - Satan!
  Reptielen krijgen het kwaad op de hoorns,
  Het machinegeweer van het meisje krabbelt...
  Geloof ons, we zijn genereus blij met gasten,
  En we hebben een betrouwbaar zwaard en schild!
  
  Het meisje draaide de molen
  Mujahideen behendig gesneden...
  Zo groot was gericht op de snuit,
  Maar ze veegde weg met zijn vuur!
  
  Er is geen sterker leger in Rusland
  Dan van meisjes op blote voeten en in korte broek ...
  Draag geen hypocriet, je bent onzin,
  Je zult voor ze wegrennen in de struiken!
  
  Wit licht schittert als bliksem,
  En een stralende ster straalt...
  De hoofdstad weerstond de horde,
  Ons door God gegeven Moskou!
  
  Stalingrad en dit is een glorieuze prestatie,
  Elke Russische krijger is een reus...
  Laten we een doodskist maken voor de nazi's,
  De Heer is tenslotte altijd Eén met ons!
  
  De oneindige kracht van het universum
  Laten we bloeien in het geloof van het paradijs...
  Ons bedrijf is werk en creatie,
  We slagen voor vijf examens!
  
  Lof Lada en Maria,
  Ze zijn heilig, moeders van de goden...
  Er is nu geen belemmering voor de Komsomol-leden,
  In het belang van onze grootvaders en vaders!
  
  We zullen binnenkort een paradijs op de planeet bouwen,
  Er zal geen verdriet en vijandschap in zijn ...
  De ridder van het vonnis is tenslotte waardig,
  Weerspiegeling van de aanval van de kwaadaardige horde!
  
  Vrees en bekeer u, vijand van de Heer,
  Je wordt rechtstreeks naar de hel geworpen...
  Degene die de onderwereld aanbad
  Zal voor altijd in vlammen zijn!
  
  Eervolle Adolf en hiervoor in doodsangst,
  Het doet zo'n pijn om in de hel te kronkelen...
  Er zal wetenschap zijn voor de goddelozen,
  U verkoos Hitler boven Christus!
  
  En voor het Komsomol-genie Stalin,
  Dit is het universele ideaal...
  Zijn zenuwen werden zelfs sterker,
  Ik droomde van zo'n grootsheid!
  
  Binnenkort het tijdperk van het communisme
  De kracht van de wetenschap zal de doden doen herrijzen...
  De hordes revanchisme zullen niet komen,
  Bronzen hoorn van de overwinning schreeuwt!
  De Komsomol-leden waren klaar met zingen en Oleg Rybachenko besloot ook om alleen te zingen, als een eeuwig jonge man.
  Op ruimteschepen vertrok de jongen,
  Hij wil de strijd aangaan met de vijand in de strijd ...
  Hoewel er chaos heerst in het universum,
  Maar een krachtige blaster verborgen in een tas!
  
  Krijger grote Russische jager,
  Kan zwaarden bewegen tijdens het spelen...
  Hoewel hij eruitziet als een perfecte jongen,
  De kracht is ziedend warm mei!
  
  Hij wil vechten als een kampioen
  Veel kwaadwillenden van de planeet zullen vol raken...
  Hoewel een miljoen horden aanvallen,
  Maar de commandant zal je prijzen met overwinning!
  
  Een jongen in een ruimtepak is een onstuimige kerel,
  Het zwaard van hyperplasma zal in schoven snijden...
  Ik rende vaak op blote voeten door de sneeuw,
  Om Rusland niet met laarzen te vertrappen!
  
  De ware waarheid in ons hart
  Trots heffen wij ons hoofd...
  De geest die ooit in blanke vaders was,
  We zullen pap leren kennen!
  
  De kracht van het vaderland is zo groot
  Dat de Wehrmacht het niet aandurft,
  Rusland, al eeuwenlang verheerlijkend,
  En draag geen onzin!
  
  Laten we God trouw dienen
  In elk bedrijf bouwen we creatie ...
  Treur geen jongens om meisjes,
  Ons bewustzijn zal mooi zijn!
  
  Nee, ik zal wankelen in de strijd, een vechter,
  Zelfs als ik een pionier word...
  Jezus is mijn oudere broer en vader,
  Giet zijn genade met een overvloedige stortbui!
  
  Rusland geeft me een boeket van het paradijs,
  Stenen in de lucht schitteren als een diamant...
  De prestatie van een soldaat wordt gezongen in gedichten,
  We krijgen een royale plek in het paradijs!
  
  Nee, we zullen dwaas stout zijn,
  Laten we de wereld fris mooi maken...
  De kwaadaardige jager is nu een spel geworden,
  Het is erg gevaarlijk om met ons in discussie te gaan!
  
  Onze meiden zijn zo goed
  Tanden schitteren als parels...
  We zullen met hen dansen vanuit het hart,
  Bliksem slaat op goud uit de lucht!
  
  We hebben een machtig leger
  We bouwen boten met kanonnen, zelfs ...
  Glorie aan Rusland ware eer,
  We gaan veel vette pap koken!
  
  Over het algemeen is de jongen een dappere soldaat,
  En hij zal de tegenstanders verslaan door te spelen ...
  De jongen richtte het vizier op het machinegeweer,
  De planeet wordt Eden en het paradijs!
  
  Nu Europa is veroverd, moeten we naar Amerika gaan en in Groot-Brittannië landen.
  Maar Engeland en de VS hebben een machtige vloot. En de USSR op zee is veel zwakker en het is niet zo eenvoudig om Groot-Brittannië te veroveren.
  Er is een duikbootoorlog. Hier probeert de USSR Duitse onderzeeërs te gebruiken. Eigen is natuurlijk niet genoeg om te winnen.
  Maar de Duitsers wisten de meeste van hun onderzeeërs tot zinken te brengen.
  Bemanningen worden met spoed voorbereid op de overlevenden.
  De oorlog sleept zich wat voort en een tweede, nog dramatischer reeks veldslagen ligt in het verschiet.
  . HOOFDSTUK 2
  Opnieuw keerden Oleg Rybachenko Russische goden terug naar de missie van de Derde Wereldoorlog.
  Het jaar 1946 kwam ... De strijd verplaatste zich naar de zee en de lucht in. Zolang Groot-Brittannië zelf standhoudt.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova vechten in Afrika. Ze proberen de koloniën te bevrijden.
  Een jongen die er twaalf uitziet, samen met een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd, rent door de jungle.
  Blote, ronde hakken van kinderbeentjes flitsen. De jongens zijn klaar om te vechten en staan te popelen om te vechten.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova werken aan onsterfelijkheid door missies uit te voeren op de fronten van de Derde Wereldoorlog. En ze zijn blij om te vechten.
  Hier zijn onsterfelijke kinderen gestuit op de basis van de Britten. En woedend vallen ze een heel regiment tegenstanders aan.
  Oleg Rybachenko gooit een granaat met zijn blote tenen en zegt:
  - Een jongen met blote hiel slaat de tanden van een vijand uit, een volwassene die met politiek is geschoeid, blijft een tandeloze hond die huilt naar de maan!
  Het terminator-meisje Margarita Korshunova zal ook een moorddadig geschenk van de dood gooien met haar blote tenen en piepen:
  - Luide glorie komt niet gemakkelijk naar een soldaat, maar ze is slim, maar een politicus loopt af en toe in luide schandalen van bekendheid!
  Kinderen met fenomenale kracht verpletterden de Britten en toonden hun hogere klasse.
  En ook andere jongens vochten met grote druk in Afrika.
  Dimka en Danka vlogen samen met andere jongens van het junior bataljon van het Rode Leger naar Afrika. Het Sovjet-zesmotorige transport kon tot tweehonderd gewapende parachutisten vervoeren. Maar er was een heel bataljon van driehonderd jagers van de jongere variant van de Stalin Eaglets. Driehonderd jongens van een jaar of twaalf, die nog behoorlijk snuit leken te zijn, maar in werkelijkheid waren het speciaal geselecteerde jongens die al een niet zwakke militaire opleiding hadden gehad.
  Stalin wilde dat zoveel mogelijk tieners aan de oorlog zouden deelnemen. In Afrika zijn de belangrijkste Britse troepen al verslagen, hoewel er nog steeds sterke garnizoenen zijn in Soedan. Toegegeven, de koloniale troepen zijn niet helemaal betrouwbaar, en in feite zijn de Britse eenheden .... Ze zijn niet zo goed bewapend, vooral met tanks, proberen uitrusting over de metropool te verplaatsen. Daarom is het risico op grote verliezen bij jongens minimaal. Het wordt verondersteld op het niveau van conventionele tactische oefeningen te zijn, en de jongere generatie zal ervaring opdoen in oorlog.
  Dmitry en Danka kennen goed Duits (de vermeende vijand), evenals Engels, Spaans en Frans. Hun school is ook elite en Sovjetkinderen zouden in theorie de slimste moeten zijn.
  De Sovjetjongen, blijkbaar uit de leiders, schudde de lange en gespierde Maxim Tankov de hand en zei eerlijk:
  - We hadden niet verwacht dat Wit-Russen zo sterk en slim kunnen zijn. Spuug bijvoorbeeld onze kant op, als eersteklas Russen! En Duits is nog beter!
  Dimka merkte bescheiden op:
  - En wat is er zo verrassend. Misschien zullen we moeten vechten, maar als je op verkenning gaat en de Duitse taal niet kent, hoeveel informatie ga je dan verzamelen?
  Maxim was het daarmee eens.
  - Het is waar! Maar over het algemeen werd de Duitsers geleerd dat jullie Russische ondermensen zijn. Slaven, vermoedelijk is dit een overgangsfase tussen een aap en een man. Dat wil zeggen, in termen van de ontwikkeling van intelligentie, is Russisch iets hoger dan een huisdier. Wat een idioten waren de nazi's!
  Danka balde boos zijn vuisten:
  - Ja, ik kan dergelijke woorden insluiten.
  Maksimka antwoordde:
  - Alleen de wapenkeuze is aan mij. Met handschoenen aan ben je de kampioen van de Halve Wereld, maar hoe zit het met een nunchaku-gevecht?
  Danka was verrast:
  - En wat is het?
  Het Sovjet-elitekind wilde antwoorden, maar Dimka was hem voor:
  - Dit is een landbouwwerktuig dat in China schoven uitschakelt. De Mongoolse Tataren verboden de Chinezen om wapens te dragen, dus veranderden ze dit uiterlijk ongevaarlijke apparaat in een dodelijke knuppel. Er werd een heel systeem van gevechten op nunchucks ontwikkeld. Toen werd het aan het einde van de negentiende eeuw door de Japanners overgenomen. Waarschijnlijk ging het van hen naar de troepen van de USSR.
  Maxim antwoordde:
  - Niet zeker op die manier. De grote Stalin nodigde tien jaar geleden verschillende goeroes uit China uit en beval dat de man-tegen-man-gevechtsschool van de Sovjet-Unie de meest geavanceerde ter wereld moet zijn. Men moet niet denken dat wij Sovjet-mensen, die de hoogste natie zijn, niets willen leren van andere volkeren. Onze Sovjet militaire school vereist maximale aandacht voor de menselijke factor.
  Danka knikte.
  - En ook Wit-Russisch. Stalin zei: technologie tijdens de wederopbouwperiode bepaalt alles! En toen, in het tweede vijfjarenplan, ontwikkelde hij het idee - kaders beslissen alles!
  Dimka zei anders:
  - Ik moet zeggen dat niet alles in orde is met de menselijke factor. Zo blijft het niveau van de technische opleiding van militairen achter. Maar in het algemeen.
  Maxim stelde voor:
  - Wil je Stalin-Khash spelen?
  Sovjetjongens waren verrast:
  - En wat is het?
  Maksim knipoogde.
  - De laatste uitvinding van de Grote Stalin. Zoals schaken, dat niet door twee wordt gespeeld, maar door vier, twee aan twee. Maar op één bord van vierhonderd cellen. Het heeft tanks en zelfrijdende kanonnen en slagschepen. In totaal heeft elk cijfer veertig en in totaal honderdzestig. Sommige bewegen als schaken, andere niet. Plus enkele andere innovaties... Een tank en een slagschip kunnen bijvoorbeeld alleen worden neergeschoten door tanks, gemotoriseerde kanonnen en Links, en infanteristen ofwel samen, of als ze een bepaalde linie bereiken, versterken ze hun wapens. Over het algemeen is het spel erg moeilijk, helemaal niet zoals schaken.
  - Toon haar. - Vroeg Danka.
  Maksimka haalde een opvouwbaar bord uit zijn rugzak. Het was scharnierend en vrij compact. Figuren zijn gemagnetiseerd. Elk veertig identiek. Het bord zelf is vrij conservatief, een rechthoek. De regels zijn interessant, in het bijzonder raken bijna alle stukken niet zoals ze bewegen, behalve tanks. Ze kunnen zowel slaan als lopen met een vangst.
  Zoals verwacht is het sterkste stuk het slagschip, het zwakste is de lichte infanterist. Er waren hier zelfrijdende kanonnen, en die was geïnteresseerd in vliegtuigen, en een voor een, maar aan de andere kant een aanvalsvliegtuig, een jachtvliegtuig, een bommenwerper en een watervliegtuig. Naast slagschepen zijn er ook torpedobootjagers. De infanterie is ook anders, gemechaniseerd, eenvoudig en cavalerie. Dat wil zeggen, het is niet gemakkelijk om de regels te begrijpen. Dimka merkte meteen op:
  - Nee, dit schaakspel kan niet worden verslagen in populariteit. Moeilijkheidsgraad is gewoon over de top!
  Maksim was het ermee eens:
  - Ja, het zal niet eenvoudig zijn om hier een strategie te ontwikkelen. En je kunt geen slimme boeken schrijven. Maar dit is juist voor de rode Ariërs!
  Danka was het daarmee eens.
  - Ja, voor de Ariërs van Wit-Rusland! Laten we spelen!
  Dima waarschuwde:
  - Er zal weinig plezier zijn!
  Maksimka nodigde een andere jongen uit en nadat hij een paar had gevormd, begon hij tegen de jongens te spelen. In dit geval koos ik voor bruin. Dimka en Danka zijn van nature rood!
  Het spel was in het begin niet echt spannend, maar toen kwamen de jongens erbij. Dimka greep als geboren strateeg het initiatief en begon de vijanden vanaf de flanken te verdrijven. In het spel van de Führer was er over het algemeen geen koning en het hoofdkwartier kon worden verplaatst zonder een beurt te verliezen.
  Maar de jongens mochten niet spelen. Er ging een alarm af...
  - Luchtaanval!
  De jongens renden onmiddellijk naar de patrijspoorten. Hoewel de ramen smal waren, kon je er niet goed doorheen kijken, en er was zelfs een oogje.
  Landende vliegtuigen vlogen in colonne, en uiteraard onder begeleiding van goed bewapende jagers.
  Er waren niet meer dan een dozijn Engelsen. De Spitfires, die zagen dat de Russen meer vuur van machinegeweren openden, probeerden van een lange afstand te raken. Maar het antwoord hebben ze zelf gekregen. Drie vliegtuigen van de Royal Air Force begonnen te roken en de rest vluchtte.
  De jongens floot luid, maar niemand zwoer obsceniteiten - discipline. Maar ze stampten door met hun laarzen en maakten een aantal zoute grappen.
  Natuurlijk kan het transport de jagers niet achtervolgen, het verschil in snelheden is een orde van grootte, dus de jongens moesten kalmeren en terugkeren naar hun bedrijf. Sommigen begonnen zelfs push-ups te doen vanaf de vloer, anderen om de pers te doen.
  Dimka was echter zo geïnspireerd dat hij zong:
  Beste kameraad Stalin,
  Je bent een reus - een machtig genie!
  En begiftigd met aardse macht,
  Weg met de wervelwinden van boze geesten!
  
  We bouwen aan een nieuwe, heldere wereld;
  Waarin - de belangrijkste proletariër!
  Weet dat we de lucht zullen veroveren
  Laten we een hymne spelen op het gebrul van aria's!
  
  Hier marcheren we naar de oorlog:
  De wandeling leidt tot bevrijding!
  Voor ons mooie land
  Voor het grenzeloze geschenk van prestaties!
  
  Kracht zit niet in tanks, niet in bepantsering,
  Ze is in een vrije man!
  Er is geen geest in de verachtelijke slaaf,
  Wie is voor altijd in slavernij!
  Maar de slaaf is slechts het kamp van je ziel;
  Er is altijd de kracht om het juk af te werpen!
  Breek de keten van beulen,
  U hoeft niet te slapen alsof het zwart is op een kar!
  
  Wanneer je waardigheid observeert;
  Je dwingt iedereen om rekening met je te houden!
  Je bent tenslotte een man, geen luis,
  Een soldaat is geen nar met het gezicht van een hansworst!
  
  Het zal komen, ik ken puur licht,
  Waar het niet uitmaakt, en alles is mooi!
  Waar is het antwoord op elke vraag,
  Waar niemand overal druk is!
  
  Werk hier hard voor
  Je moet studeren en werken!
  Stel je het leven zo voor
  Haar eerste zorg!
  Dimka was klaar met zingen en luisterde naar het applaus, en de vlucht ging verder...
  Natasha Sokolovskaya en andere meisjes bleven vechten in de lucht.
  Natasha drukte haar blote tenen op de joystickknoppen, schoot een Engels vliegtuig neer en kirde:
  - Een soldaat is een strijder van het licht, voor welk idee hij ook vecht, een politicus is een gruwel van de duisternis, ongeacht onder welke vlag hij handelt!
  Anastasia Vedmakova schoot ook met een fenomenale sprong opzij en sloeg haar tegenstander neer, tjilpend:
  - Het maakt niet uit onder welke vlag de soldaat staat, het belangrijkste is dat moed in zijn hart brandt, en de kleur van de kleur doet er niet toe, hij zal laf in de lever van de kiezer zijn!
  Akulina Orlova bleef vechten en gooide haar vliegtuig heen en weer. Een geweldige auto omgedraaid.
  En toen schoot ze de vijand neer en piepte:
  - Een soldaat onder een slechte vlag verdient meer respect dan een politicus onder de juiste leuzen, maar ongeacht de bazaar, een varken leggen!
  Mirabela Magnetic stuurde met behulp van haar blote tenen haar vliegtuig tussen de vuurstromen en gaf uit:
  - Communisme is een paradijs dat mensen zelfs op aarde bouwen met eeltige handen, maar varkenspolitici veranderen de planeet in een hel en vernietigen het goede met lange tongen!
  De meiden vochten met veel passie. En ze presteerden erg goed.
  Oleg Rybachenko vocht opnieuw met de Britten en Amerikanen en sneed de vijanden af die hij zong:
  - Een soldaat voor het moederland is altijd een berg, een politicus vertraagt alleen een kei, zijn vechter is een varken hoera, om niet te veel te poepen!
  Margarita Korshunova sneed met haar zwaarden naar de geallieerde soldaten, passeerde een slachtmolen en piepte:
  - Een vrouw kan stilletjes een goede soldaat zijn, en een politicus, zelfs in zijn broek, is een vuile, praatgrage vrouw!
  Het bataljon, bestaande uit de Red Eaglet-jagers, driehonderd twaalfjarige jongens, werd ter plaatse herbouwd en verder naar het zuiden overgebracht. Eerst werden de jongens een paar kilometer in auto's gereden, maar toen bleek de directie van gedachten te zijn veranderd en besloten om een survivalrun voor de jongens te regelen.
  De jongens werden gedwongen zich uit te kleden, in een militaire korte broek blijvend, en dus bijna naakt en blootsvoets met schooltassen op hun schouders, om naar het zuiden te rennen.
  Natuurlijk mochten ze zich insmeren met een nieuwe, redelijk effectieve zonnebrandcrème, en de route liep niet door de woestijn, maar door zachter en minder brandend gras, zoals het langs de rivier de Nijl liep, en rond een volstromende bron , gras en bomen groeiden, maar toch was de test het moeilijkst. Want ik moest vluchten, in de omstandigheden van de wilde Afrikaanse septemberhitte, en zelfs met een machinepistool en rugzakken met voorraden.
  Natuurlijk waren er jongens in het bataljon, die de kleur van de Sovjetnatie vertegenwoordigden en een behoorlijke fysieke training hadden, maar toch.
  De jonge krijgers werden gebouwd en hun commandant, dezelfde eikel als ze zijn, hoewel behoorlijk lang, met de spieren van Apollo, beval:
  - Nou, broer! Ik weet dat het moeilijk voor je zal zijn, maar schuld is schuld! Tegen de avond moeten we vijftig kilometer afleggen! Dat is een bevel.
  Dima merkte op:
  - Hmm ja! Het woord dit commando klinkt als een spreuk! Het kan niet worden genegeerd.
  Danny merkte op:
  - Ik durf te wedden dat we het niet zullen doen!
  Maxim Tankovy maakte bezwaar:
  - We zijn verplicht om te voldoen, want we zijn rode Ariërs! En jullie zijn ook Wit-Russen, Ariërs als je schrijft in het beste bataljon "Red Eaglet".
  Een rugzak op zijn rug, samen met munitie, water en soldeerbouten, weegt achttien kilogram, plus een machinepistool van drie kilogram. Eenentwintig kilogram, het is moeilijk voor een volwassene als je lang loopt en dan rent, en zelfs onder de brandende zon.
  Dimka wreef met zijn blote, kinderlijke voet over het gras. De jongens waren enthousiast over het wegdoen van de schoenen, het dragen van leren laarzen (het leer is echt kunstmatig, maar nog steeds niet een soort kirzach), het is moeilijk om hier te rennen. Keds of tennisschoenen zouden beter zijn geweest, maar in de omstandigheden van het oorlogvoerende Sovjet-Rusland is dit een luxe, en ze besloten de jongens niet te verwennen.
  Er klonk een bevel en de soldaten van de Red Eaglet haastten zich om te rennen, terwijl ze probeerden een schijn van formatie te behouden.
  Een frisse wind blies uit de Nijl, aangenaam waaiend over de naakte, gespierde torso's van de jongens. Ze deden enigszins denken aan tienertitanen die klaar stonden om de lucht te bestormen. Ze liepen afgemeten ademhaling, bijna teen tot teen. Verderop zaten de langste, en natuurlijk de lange Danka, hoewel zes jongens, inclusief de commandant, groter waren dan hij. Dimka, die net iets boven de norm zat, moest zijn elfjarige haasten, bijna helemaal op het einde. Toegegeven, hier zat een voordeel in, minder kans op het verpletteren van de hielen of het krijgen van een kicker met een voet. Hij is de jongste hier, maar zeker niet de zwakste of nog dommer.
  De last is voelbaar, maar nog acceptabel, en iedereen heeft ervaring met joggen met een last. Zelfs met veel gewicht, wanneer ze bijvoorbeeld een partner op hun schouders droegen.
  Onder de blote voeten van de kale mensen knarsen ze af en toe in gebroken palmtakken of kegels, soms zijn er doornige planten waar de jongens omheen proberen te komen. Het gras is verwarmd, vaak droog, maar brandt zeker niet als woestijnzand. Over het algemeen kun je nog leven, alleen de zon komt op en intensiveert de hitte.
  De lange Maxim, ongeveer even groot als Danka, en ze rennen schouder aan schouder. Een Russische jongen vraagt een Sovjetjongen:
  - Nou, nu ben je in oorlog! Ik heb natuurlijk nog geen buskruit geroken, maar we hebben alles voor de boeg. Ervaar je enige vorm van opwinding?
  Danka antwoordde eerlijk:
  - Nog niet! - En voegde toe. - Eerlijk gezegd Nee!
  Maksimka snoof minachtend:
  - Ik doe! Ik zal eerlijk zijn, ja! Nou, hoe zit het met de jongens van mijn leeftijd die legaal ten strijde trekken. Vechten, schieten, doden, opblazen, vangen. Dit is tenslotte romantiek. Jij en Dimka wilden tenslotte ook levende krijgers voelen, weg van de routine!
  Danka antwoordde:
  Ons leven is geen routine. Over het algemeen is het erg interessant om een pionier te zijn, zelfs een leider en een atleet.
  Dus waarom heb je je bij ons aangemeld? Ben je bang om gedood of verminkt te worden? - plaagde Maksimka sarcastisch.
  Danka pruilde:
  - Daarom heb ik me aangemeld om te laten zien dat Wit-Russen niet slechter kunnen vechten dan Russen. En dan schrijft en praat de hele wereld over je overwinningen...
  Hans grinnikte.
  - Wel, ja! Over onze overwinningen, glorie in het hele universum. En jullie Wit-Russen kunnen het kleine Duitse leger nauwelijks met partijdige methoden in de moerassen duwen. Je hebt niets om over op te scheppen!
  Danka antwoordde:
  - We hebben ook Khalkhin Gol!
  Maksimka snoof minachtend:
  - Kleine schermutseling waar in Azië. En onze jongens hebben Europa al ingenomen, en bijna heel Afrika en Azië. En we zullen Amerika veroveren, het is tijd voor ons om te spugen!
  Danka's ogen flitsten boos:
  - Politici hebben lange tongen en dimensieloze ambities, maar om de aarde te grijpen, zijn de handen kort en de geest nog minder!
  Maksim lachte.
  - En hoe hebben we u gedwongen om het Verdrag van Brest-Litovsk te ondertekenen? Je gaf ons land, tel tot de Dnjepr, met drie keer zoveel bajonetten en sabels. Wat valt er in dit geval te zeggen over de Wit-Russische als soldaat?
  De jongen stampte met zijn blote voet en tjilpte op rijm:
  -Schiet niet op over staaltechnologie, als je geest als gelei is, dan gaven de wilden een lafaard een knuppel met een knuppel, zowel in de hemel als op aarde!
  Danka wilde Maxim op zijn snuit slaan, en wetende dat hij een kampioen van de "halve wereld" was, zou hij zeker de arrogante Sovjet-jongen hebben uitgeschakeld, maar ... Ik wilde de lijn niet doorbreken en een gevecht. Ja, en het is niet goed om vuisten te gebruiken tijdens de controverse. Behalve in dit geval zal hij hoogstwaarschijnlijk worden gearresteerd en zal hij geen tijd hebben om te laten zien dat de Wit-Russen niet slechter vechten dan de Russen. Daarom maakte Danka kalm bezwaar:
  - Wij Wit-Russen hebben je verslagen onder Sigismund II en hebben zelfs Moskou ingenomen. En toen Napoleon de Grote ons beval, bestond de helft van zijn leger uit Wit-Russen en Polen, en in de Eerste Wereldoorlog was er een doorbraak van Brusilovsky. En we voerden het uit met Wit-Russen. En de Duitsers namen Parijs ook niet in, want onze troepen van Wit-Rusland hadden Koenigsberg bijna ingenomen.
  Maksimka antwoordde:
  - Maar hoe dan ook, in de laatste gevechten met de Duitsers was je verslagen!
  Danka maakte redelijkerwijs bezwaar:
  - Onder de tsaar hadden we een achterlijke industrie, vooral op militair-technisch gebied. En nu hebben we een serieuze industrie ontwikkeld. Je zag bijvoorbeeld de KV-2 tank. Het is uitgerust met een 152 mm houwitser. Hebben Amerikanen zoiets?
  Maksim grinnikte.
  - De Fransen op de S-2-tanks hadden ook houwitsers die zelfs groter waren dan het kaliber van 155 millimeter, maar de Duitsers weerhielden de Duitsers er niet van om de kikkers te verslaan, met apparatuur die zwakker was dan nu. De belangrijkste kracht van het Rode Leger is de superioriteit van de menselijke factor!
  Danny vertrok zijn gezicht.
  - En waarom denk je dat je een voordeel hebt ten opzichte van ons in de menselijke factor, als je de kampioen van "de halve wereld" zou worden? En de beste van je jongens verslaan?
  Maksimka zei redelijkerwijs:
  - Uitzonderingen white rus bevestigen soms alleen de regels. Eigenlijk bijna altijd! Als we nu geen individuele verschijnselen nemen, maar het niveau van militaire training als geheel, dan hier ...
  Danka werd boos:
  - Je weet niet welk niveau van gevechtstraining we hebben en hoe de oefeningen in het Sovjetleger in Wit-Rusland worden gehouden. Dus speculeren is niet nodig!
  Maksimka merkte logisch op:
  - In Spanje was er een wedstrijd tussen de Sovjet militaire school uit Wit-Rusland, de doctrine en de Sovjet-school uit Rusland. We hebben onze uitrusting en wapens getest. Het resultaat is de overwinning van onze militaire school, en strategische kunst, en de consolidering van het communistische regime volgens Stalin. Dus we hebben al met jullie gevochten en gewonnen!
  Danka merkte bedroefd op:
  - Je had veel meer troepen dan wij! Je hebt net het bedrag gepakt!
  - Dat zou ik niet zeggen. - Maksimka liet zijn blonde hoofd zakken met een kort kapsel en viel stil, de eerste tekenen van vermoeidheid begonnen te verschijnen en het werd moeilijk om te praten.
  Het ergste is natuurlijk de hitte. De zon ging onverbiddelijk naar het zenit. Geen van de jongens was aan haar gewend. Wit-Rusland en Rusland zijn noordelijke landen en komen in de zomer zelden boven de dertig graden. En dit is Afrika in september, en de wind trekt niet meer uit de Nijl.
  De benen van de jongens begonnen te prikken met droog gras, en toen hield het plotseling op, en een hele kilometer was bedekt met brandend grind. Het was erg pijnlijk, sommige van de niet al te ingehouden jongens gilden. Het zweet droop van hen af en druppelde sissend op het hete grind. Dimka en Danka, en de meeste andere jongens probeerden te glimlachen en hun angst niet te verraden. Ze dachten aan iets anders. Dimka verbeeldde zich dus dat zijn blote voeten werden gelikt door een vlam op het rek, en ze wilden hem een belangrijk staatsgeheim ontnemen. En hij moet het doorstaan en niet laten zien dat hij gekwetst of bang is. Bovendien groeiden de jongens op in barre omstandigheden en werden hun hielen niet zo verwend, hoewel de dichter en het zwarte grind verbrandden, maar niet zozeer dat de ruwe huid afbladderde.
  Al snel volgden hitteberoertes. Bijna gelijktijdig vielen verschillende oververhitte jongens flauw en moesten ze op een lichte, opvouwbare brancard worden opgepakt.
  Dimka merkte bij zichzelf op dat de Duitsers over het algemeen goede uitrusting hebben. Is het mogelijk dat je in het Rode Leger een apparaat vindt om de gewonden uit duraluminium te dragen, dat tegelijkertijd gemakkelijk in een rugzak kan worden verborgen.
  Maar het is moeilijker om te rennen met een extra belasting in je handen, en je blote hielen branden sterker naarmate de druk toeneemt. Dus ze zitten een soort van in een vrijwillig-verplichte hel. Dimka dacht zelfs: hoe zouden zijn kameraden reageren op zo'n test, dan had iedereen het overleefd.
  Brede delen roodgloeiend, zwartgeblakerd grind werden gecombineerd met stekend, gedroogd gras. Bovendien leidde de commandant de jongens geleidelijk weg van de Nijl, blijkbaar om de nederzettingen van Egypte niet binnen te gaan.
  Weer begonnen enkele jongens in elkaar te zakken en de jongens, uitgeput of verdoofd door de zonneclub, bedekten hun hoofd met een in water gedrenkte lap en legden ze op een brancard. Sommigen die eerder een lichte staking hadden ondergaan, stonden op en liepen verder.
  Maar de kracht van de jonge jongens nam af en bijna de helft was defect.
  Ten slotte zei de commandant, die ook behoorlijk moe was:
  - Ik beveel iedereen om te rusten! We hebben de limiet bereikt! Bedek jezelf met parasols, drink water met azijn en chocolade. Daarna ga je liggen om ademhalingsoefeningen te doen!
  De jongens riepen in een zwak refrein:
  - We zijn klaar om elke bestelling te vervullen!
  Ondanks de zonnebrandcrème werd de huid van de baby rood en gekneusd. Het was ongemakkelijk om op het stekelige droge gras te liggen en de jongens legden cellofaan onder zich.
  Dimka en Oleg gingen naast elkaar in dezelfde tent zitten. De jongens leken een beetje opgedroogd en de huid werd donkerder. Blote voeten brandden en jeukten hevig, benen moesten worden opgetild zodat het bloed ging stromen en het in ieder geval wat makkelijker ging.
  Danny merkte op:
  - Het feit dat de oorlog geen honing is, we wisten het, maar niet in dezelfde mate!
  Dimka beloofde somber:
  - Het zijn nog steeds bloemen. Als je bloed ziet en naar je eerste lijk kijkt, zul je begrijpen dat al dat rondrennen op een heet oppervlak niets is!
  Danka trok zijn maag naar binnen en zei:
  - In boeken schrijven ze natuurlijk hoe het voelt als je iemand voor het eerst vermoordt. Zelfs een slecht persoon en je vijand, klaar om het lef los te laten. Maar toch is het zo..
  Dima merkte op:
  - In het boek "Captain Daredevil" van Boussenard was er ook een heel bataljon sukkels dat met de Britten vocht. Iets herinnert ons eraan. Maar daar wordt het probleem van de psychologie, zeggen ze, hoe het is om iemand te doden, slechts kort aangestipt wanneer een kogel per ongeluk een jonge drummer neermaait. En dus is er in het algemeen een nogal frivole houding ten opzichte van de dood. Het lijkt niet eens een oorlog, maar een vakantie!
  Dana maakte logischerwijs bezwaar:
  - Dit is een boek voor kinderen en tieners; die zich vervelen bij het lezen over psychologische ervaringen. En het einde is zo slecht, bijna het hele bataljon milksops stierf, en het vervolg werd nooit geschreven!
  Dima merkte op:
  - Maar dit is zo'n boek dat je er spijt van krijgt hoe snel het eindigde. Maar veel vaker gebeurt het andersom, dat je letterlijk gekweld wordt om dit of dat werk te boven te komen!
  - Als je Leo Tolstoj's roman "Oorlog en vrede" hebt, dan heeft Olezhek ongetwijfeld gelijk! Danka was het daarmee eens.
  De jonge partner maakte toen bezwaar:
  - In het boek "Oorlog en vrede" zijn er intriges, verschillende verhaallijnen en personages die in detail worden onthuld. Nee, ze is niet leeg. In geen geval saai! Hoewel natuurlijk in het begin verre van het meest interessant is.
  Danka was het daarmee eens.
  - Ja, dat klopt ... Veel schrijvers zondigen met een traag plot, wanneer je, voordat de meest interessante actie begint, erin slaagt een schijnbaar saai boek weg te gooien.
  Nadat hij de jongens heeft laten wachten tot het uiterste van de zon, is de commandant de opgewekte Vladimir Wolverine, een zeer gespierde jongen van ongeveer veertien jaar oud. Het gezicht is mooi, maar streng, kinderachtig en volwassen tegelijk. Vladimir zelf komt nog steeds uit Krasny Orlyonok, maar zijn bevelprincipe is dat de jongeren door de jongeren moeten worden geleid. En dat Wolverine geen ervaring heeft en nog een kind is, stoort niemand. Het belangrijkste is dat hij een rode Arische is en het bevel voert over de Sovjet-Ariërs, wat betekent dat hij in staat is om gewone mensen het onmogelijke te doen. En wat? Ze doen het!
  Weer rennen, pijn vergeten, vermoeidheid, jongens die zich zelfs schamen (dat is opvoeding!), mama, papa herinneren, of aan iets teder denken. Dit is wanneer het vermogen om lijden te doorstaan, en de beproeving zelf een grote zegen is.
  Jonge krijgers rennen zonder na te denken over ongehoorzaamheid, en als ze iets willen, is het een gevecht!
  De hitte is nog steeds erg sterk en opnieuw rennen de jongens het stekelige hete grind op. En hij ziet het einde niet eens. De pijn wordt ondraaglijk en veel van de jonge krijgers kunnen het gekreun van de pijn niet langer bedwingen.
  Toen begon Dimka een lied te zingen dat hij onderweg had gecomponeerd, een echte mars:
  Wij willen vrijheid voor mensen realiseren:
  Haal de avondster uit de hemel!
  Het goede is tenslotte het doel dat campagnes voor iedereen brengen;
  De Heer zei: Ik zal komen met een leger!
  
  Maar ons geloof is het geloof van het communisme,
  Ons pad is moeilijk, maar binnenkort zullen we komen!
  De kapitalist pruilde, vol cynisme,
  Maar we zullen het reptiel verpletteren met het zwaard!
  
  Laten we een wereld bouwen voor toekomstige nakomelingen;
  Om de droom waar te maken!
  Zodat de spoel rinkelde met een rinkelende munt,
  Vecht voor Rusland, moedig en durf!
  
  We kennen het bedrijf, we beginnen vertrouwen,
  Laat de planeet bloeien!
  Zodat elke maand is als een bloem in mei,
  Zodat de hele aarde één wordt!
  
  Dan zullen er geen oorlogen en slechte daden zijn,
  En er zal geluk en vrijheid zijn voor iedereen!
  Ja, er zijn veel helse wreedheden in de wereld,
  Maar er is vooruitgang bij het oplossen van problemen!
  
  In de mens is de rede kracht;
  Ze is een spier, maar een slimme spier!
  En zodat het schepsel ons niet allemaal neerslaat,
  We hebben vastberadenheid nodig, wil tot het einde!
  
  Wat te doen als de krachten al niet genoeg zijn;
  Als de vijand sterk is, technieknummer!
  Waar kunnen we de uitdrukking van het paradijs vinden,
  Als de cavalerie loopt!
  
  Ja, waar is de vraag; en in gedachten en hart,
  Waar beslissingen worden genomen door de geest!
  Je hoeft niet meer rond te draaien,
  En wees kalm, standvastig als een muilezel!
  
  Je zult je doel bereiken als je doorzet
  Dit is de garantie van ons heilig volk!
  Het Sovjet-volk is erg wijs en trots;
  Tot hem zal de Heer komen met gaven, geloof,!
  
  Natuurlijk God, geen oom met een baard,
  En hij is vooruitgang, wetenschap, geest, brein!
  Ons dienend met de Vaderlandweg,
  Zodat een persoon aan de macht komt!
  . HOOFDSTUK 3
  Dimka maakte het speelse lied af en de Sovjetjongens keurden het met gefluit en gelach goed.
  Hardlopen werd leuker, levendigheid werd toegevoegd ... En al snel eindigde het grind en ging het zachte gras weg, wat een genot werd voor de verbrande kindervoeten, moedige jongens.
  Danny merkte op:
  - Ze zeggen dat een lied ons helpt te leven, maar er werd niets gezegd over het feit dat het ook een zware last achter onze rug verlicht!
  Dima antwoordde:
  - Zelfs tijdens de oude Egyptische beschaving was het bekend over het levengevende effect van muziek op het menselijk lichaam, en ook van liedjes. Zo werden kleine slaven en slavinnen die nog niet effectief konden werken op de velden en steengroeven gedwongen te zingen om volwassen slaven op te vrolijken. Een dergelijke wetenschap van valliologie kwam immers uit Egypte.
  Commandant Vladimir riep:
  - Herbouw voor groei! En praat niet!
  De krijgersjongens reorganiseerden zich meteen en renden toen zwijgend weg.
  De zon is al ondergegaan in zonsondergang (in Noord-Afrika wordt het in juli eerder donker dan op de middelste baan.). De halte was al dichtbij, toen plotseling een signaal volgde.
  - Ga allemaal liggen en vermom jezelf!
  Zoals later bleek met een reden. Voor de deur klonk een geluid in de verte. En de jongens waren actief aan het werk met sapperschoppen en gooiden gras over zichzelf heen. Het was al donker genoeg...
  Maksimka merkte op:
  - Waarschijnlijk is het van ons! Het is nog te ver naar de frontlinie, want het Rode Leger is behoorlijk opgeschoten.
  Danny merkte op:
  "Maar de kunst van het vermommen leren kan nooit kwaad!" In een echte oorlog komt dit van pas!
  Maksim was het ermee eens:
  - Ja, nooit, maar ik weet zeker dat het van ons is!
  Vladimir grinnikte:
  'Nog één woord en ik schiet je ter plekke dood!' Iedereen ligt op de loer! En granaatappels maken.
  Zoals al snel duidelijk werd, had Maksimka het inderdaad bij het verkeerde eind. Britse tanks verschenen. De jongens zaten echter stilletjes in een hinderlaag: wat als ze van henzelf waren op buitgemaakte voertuigen.
  Hoewel de tanks naar het noorden gaan. Er zijn er maar vier, drie lichte en één moeilijk te doordringen "Matilda" -3. De laatste tank is een groot probleem, omdat granaten alleen de sporen kunnen beschadigen. De longen daarentegen kunnen worden geraakt met nauwkeurige worpen in het dak of in de achtersteven. Als Matilda -3 de sporen breekt, kan ze de jongens verliezen met haar twee machinegeweren en een kanon.
  Vladimir wilde niet dat zijn vrienden al op de tweede, of beter gezegd, zelfs op de derde dag na aankomst in Afrika zouden sterven. Toegegeven, machinegeweren kunnen nauwkeurige treffers uitschakelen. Maar de vraag is, van wie zijn deze tanks? Plotseling trofeeën al buitgemaakt door de Duitsers?
  Vladimir bestelde:
  - Private Red Eaglet Dimka. Ga naar de tanks zonder wapens en een tas en ontdek wie ze zijn!
  Dimka fluisterde:
  - Luister naar de commandant!
  Halfnaakt in een zwarte korte broek, was de jongen zwart van de beschermende crème, en om zijn blonde haar te verbergen droeg hij een soort tulband uit kranten. Nu zag hij eruit als een gewone, arme Arabische jongen. Het is onwaarschijnlijk dat hij voor een vijand zal worden gehouden.
  De tanks bewogen in een rustig tempo en schakelden in een versnelling waar de motoren het minste lawaai maakten, wat ook argwaan wekte. Dimka sprong op hen af, zwaaide heftig met zijn armen en schreeuwde in gebroken Engels.
  - Er zijn mijnen! Er zijn mijnen!
  De tanks stopten, een gehelmd hoofd stak uit de Matilda en een boze stem in het Engels antwoordde:
  - Waarom arapchonok, wil je?
  De kleine jongen jammerde:
  - De Russen hebben mijnen in de weg gelegd! Wees voorzichtig koninklijke troepen!
  Een tweede hoofd verscheen uit de schouderriem, ik hoorde het antwoord:
  Laat die gemene Russen maar sterven! Bij ons is King George en de onoverwinnelijke Churchill. Zeg, waar zijn mijnen puppy?
  Dimka rende naar hen toe:
  - Ik zal u mijn heren laten zien! Nu gaan we ze eten!
  - Kom hier zitten! - Besteld, te oordelen naar de epauletten, een kolonel van het Royal British Tank Army!
  De jongen klauterde de toren op en voelde de aangename koelte van het harnas op zijn blote, kleine blaren voeten. Toen leunde hij achterover en begon de Britten de weg te wijzen.
  Het waren er vijf en in de niet al te ruime koepel van de Matilda-3 medium tank was het een beetje druk. Toen besloot Dimka een held te worden. Zijn behendige, getrainde handen, zoals die van een professionele zakkenroller, reikten in hun riemen en haalden hun revolvers tevoorschijn. De duimen verwijderden de zekeringen in één keer.
  Natuurlijk was het verachtelijk, maar de verleiding om de "prestatie" te volbrengen was zo sterk dat Dmitry een paar keer met elke revolver vuurde, waarbij hij tegelijkertijd onder het linkerschouderblad mikte.
  Van zo'n afstand is het moeilijk te missen, en alleen een gek, of de laatste lafaard, kan een kogelvrij vest aantrekken terwijl hij in een tank zit. De kolonel was verrast en voelde de loop van een pistool achter het nekvel. De jongen fluisterde, in het puurste Londense dialect:
  - Als je wilt blijven leven, beveel dan de andere drie tanks om zich over te geven! Anders zal ons bataljon ze samen met de bemanning vernietigen!
  De kolonel was verrast:
  - Wie ben jij?
  Dimka antwoordde eerlijk:
  - Je laatste kans om te overleven! Drie lichte tanks worden gebombardeerd met granaten en je wordt gemarteld door vuur. Er zullen mensen sterven! Ik tel tot drie, of je geeft ze het bevel om zich over te geven en uit de auto te stappen, of ik schiet je in het vlees van je been en herhaal het verzoek vanaf het begin! Een twee...
  De kolonel jammerde.
  - Mee eens! Dood ons gewoon niet!
  Dimka verklaarde trots:
  - We doden geen Russische gevangenen! En dan, na de capitulatie van Groot-Brittannië, kunt u weer dienen in de nieuwe Royal Forces, het vernieuwde Groot-Brittannië.
  De kolonel gaf het bevel met trillende stem. De tankers klommen gehoorzaam uit de tanks en legden hun wapens neer. Verscheidene van de grootste Duitse jongens renden hun camouflagegras af en renden naar hen toe, zich voorbereidend op de eerste lichting gevangenen in hun leven.
  Oleg Rybachenko vocht ook met koloniale troepen, de VS en Groot-Brittannië.
  De jongen en het meisje vochten tegen de aanval van de vijand.
  Oleg gooide met zijn blote tenen een dodelijke granaat, draaide de Britse auto om en piepte:
  - Politicus, maalt onzin, waaruit geen meel voor brood is, maar vast meel, met noedels op de oren van kiezers!
  Margarita voegde eraan toe terwijl ze haar tanden ontblootte en ook met haar blote hiel aan het explosieve pakket van de dood bezweek:
  - Een soldaat is een ridder die tegen een draak vecht, maar deze draak zit eigenlijk in de achterhoede en heeft niet zeven koppen, maar een miljoen maskers en een ontelbaar aantal varkenssnuiten!
  De kinderen hebben hevig gevochten. Oprukkende auto's in brand steken en met blote tenen granaten gooien.
  Oleg, schietend, merkte op:
  - Een soldaat, om geen geplukte kip te worden, moet een gans zijn, een politicus, om kiezers op een barbecue te braden, zal graag pissen, niet op een kameraadschappelijke manier!
  Margarita, een bom gooiend met haar blote hiel, piepte:
  - Soldaten zijn maar jongens, maar ze groeien op van strijd tot strijd, politici, ongeacht hun leeftijd, van de ene verkiezingscampagne naar de andere, vallen in nog grotere waanzin!
  Kinderen met de gave van onsterfelijkheid vechten als titanen. Maar in de lucht zijn er nog steeds meisjes aan het vechten.
  Natasha sneed de auto af van de geallieerden, verpletterde hem, gebruikte haar blote tenen voor wodka, en piepte:
  - Een soldaat kan baardeloos zijn, maar een glorieuze krijger, en een politicus kan in elke situatie niet anders dan zijn staart verlaten!
  Anastasia voerde ook een trap uit, sloeg een Engelse auto neer en kirde agressief:
  - De jongen droomt ervan een adelaarsstrijder te worden, maar het is niet duidelijk waar politici-varkens vandaan komen, zo smerig dat het walgelijk is om over hen te dromen!
  Akulina merkte agressief op, met haar blote tenen op de knoppen drukkend en koerend:
  - Een geboren vechtersjongen rent liever op blote voeten in de sneeuw dan dat hij zich met politiek laat schoeien en in een vilten laars verandert!
  Mirabela merkte agressief op terwijl ze met haar blote hakken op de pedalen sloeg en koesterde:
  - Een naakte vrouw is geen geplukte kip, ze zal de broek van elke man uittrekken en zelfs een arrogante heerser in een naakte koning veranderen!
  De meiden strijden met veel enthousiasme en tonen klasse.
  En de jongens in hele bataljons tonen steeds grotere vaardigheid en standvastigheid;
  Nadat ze de tanks en de Britten hadden veroverd, droegen de jongens ze over aan de dichtstbijzijnde nederzetting, waarna ze het bevel kregen verder naar het zuiden te trekken naar de oude Egyptische stad Mehu.
  De jongens waren weer blootsvoets en renden in sportbroek, met een lading, langs de delta, waar vaak zacht gras werd afgewisseld met rotsachtige grond.
  De volgende dag na de vorige run hadden de spieren van de jonge jagers van de Red Eaglet van de USSR hevige pijn. Vooral de kuiten, die net als rivieren waren bedekt met aders die eruit waren gekomen, de ruggen en de brutaal verschroeide en gescheurde zolen van blote, kinderachtige voeten.
  Veel van de jongens voelden zich erg slecht, en in het begin kon het bataljon geen hoog tempo opbrengen. Commandant Vladimir Wolverine, trouwens, hetzelfde als alle anderen, blootsvoets en uitgeput, schreeuwde, dreigde te schieten, maar kon de jongens niet slaan. Het is waar dat hij niettemin vuurde en een plukje blond haar afsneed met een kogel naar een van de meest uitgemergelde jongens. Daarna ging het rennen wat energieker.
  De pijn was hels, de blote zolen waren heet, maar na een paar kilometer werd het makkelijker, een tweede wind stak op en de met melkzuur doordrenkte spieren warmden op en deden niet meer zoveel pijn.
  Dimka en Danka leden ook, hoewel misschien minder dan de andere jongens, omdat hun training onder leiding van een goeroe nog pijnlijker was. En over het algemeen worden Slavische jongens gekenmerkt door genetisch uithoudingsvermogen. Maar de Ariërs ook.
  De jongens vermeden tijdens de vlucht nederzettingen op alle mogelijke manieren. En toen de hitte ondraaglijk werd, gingen ze onder de zonneschermen liggen.
  Dimka, die naast Danka zat, merkte op:
  - Ja, er zijn sterke jongens! In het algemeen, als het gaat om een oorlog tussen Wit-Russen en Russen, zullen we het moeilijk hebben! Heel strak!
  Danka antwoordde:
  - Ze bereiden jongeren heel goed voor, maar dit is niet de meerderheid van de eenheden. Bovendien zijn we nog steeds met meer dan rode Ariërs.
  Dima merkte op:
  - Alleen al in Europa zijn er ongeveer honderd miljoen Russen, maar er zijn ook troepen van de bondgenoten van Sovjet-Rusland. Bovendien kunnen ze ook miljoenen Arabische en negerregimenten tegen ons gebruiken. De krachten zijn ongelijk, vooral als de communisten eindelijk wortel schieten in Afrika en Azië.
  Danka kromp ineen.
  - En wat is de conclusie?
  Dima zuchtte.
  - Als ik de Steel Eagle was, zou ik als eerste toeslaan.
  Toen kwamen andere Duitse jongens in het gesprek en ik moest mijn mond houden. Vervolgens de opdracht om ademhalingsoefeningen te doen. Toen, toen de zon onderging, weer rennend door niet het meest aanhankelijke terrein. En ze namen het leeuwendeel van de nacht.
  De droom was zwaar, de spieren waren te pijnlijk verkrampt van de pijn en de voeten van de jongens brandden op een langzaam vuur. De volgende dag was, vanwege de opgehoopte vermoeidheid, de moeilijkste. Zelfs Vladimir begreep dit en liet zijn team in een snel tempo bewegen.
  De jongens probeerden zich niettemin vast te houden, maar drie jongens vielen nog steeds naar beneden. Het tempo vertraagde en de jonge jongens zetten eindelijk een stap. Toen besloot Dimka ze op te vrolijken met een liedje:
  De pioniershoorn blies over het vaderland,
  Daarin is een oproep om te schrijden naar prestaties - jeugd!
  Ons geloof is het geloof van het communisme,
  En je zult de gemene vijand niet uit angst nemen!
  
  Pioniers zullen we bevechten
  Voor Rusland en vrijheid als adelaars!
  Het vliegtuig - de vleugel glanst met glanzende verf,
  Onze piloten zijn Sovjetzonen!
  
  De stropdas is rood, de kleur van vergoten bloed;
  De wereld is wreed, het wordt geregeerd door geld en oorlog!
  We willen iedereen een slokje geven, een vrije wil,
  Zodat de duisternis van de horde de onderwereld in rolt!
  
  Pioneer, je bent zelfs een jongere broer van de communisten,
  Wil jij bouwen aan een wereld waarin geluk voor iedereen is!
  Zodat de hemelse kleur vrucht draagt in het leven,
  Om lijden en problemen te voorkomen!
  
  Onderweg echter, oorlogen en wreedheid,
  Spanning en soms hard!
  Het machinegeweer is zwaar en vermindert de elleboog,
  En de palm is ongevoelig, een grote riem!
  
  Maar we kennen zo'n woord niet - zwakte,
  We hebben zo'n woord niet - dat wil ik niet!
  Ouderdom zal niet komen voor Sovjet-soldaten,
  Ik vlieg de ruimte in op een raket!
  
  Geeft ons kracht en onsterfelijkheid;
  Alleen wetenschap, grenzeloos licht!
  En zij die gevallen zijn, zullen opstaan, geloof
  Veel geluk en succes zal naar ons komen!
  Het lied vrolijkte de jonge vechters op en ze schakelden over op een snelle run.
  Toen de zon echter haar hoogtepunt bereikte, moest ik weer uitrusten. Daarna werd het ondraaglijk en zetten de jongens een stap. De weg was ondraaglijk en hun neergeslagen benen bloedden, en de pijn was bijna ondraaglijk.
  Onderweg kwam ik gelukkig een rivier tegen die de Nijl in stroomde, en daar sprongen de jongens. Ze wilden hun lijden verlichten. Toen bleek het heel moeilijk om de jongens uit het water te krijgen. Vladimir moest een salvo van een machinepistool over de hoofden geven.
  De verdere weg was als een overgangsperiode van de economie onder de bureaucratie: pijnlijk en ongehaast.
  Ze kwamen na middernacht in de stad aan, nauwelijks hun benen bewogen. Ze werden naar de kazerne en de jongens gebracht, opgestapeld op houten stapelbedden, zonder zelfs maar een poging te wagen om te eten.
  De dromen waren zwaar, vol verschrikkingen, maar ik kon me niets herinneren ... Dmitry werd een paar keer wakker en wierp de handen van de strak liggende jongens af. Het werd benauwd, de tralies voor de ramen waren gesloten en het zag eruit als een typische zuidelijke jeugdkolonie.
  Maar 's morgens wachtten de jongens op goed nieuws: de maarschalk zelf, de heer Rokossovsky, zou hen prijzen uitreiken. Nadat de groepering van Duitse troepen was verdeeld, werden de troepen van Duitsland en Italië, die Soedan vanuit Egypte en verder naar het zuiden moesten aanvallen, aangesteld om het bevel over de ervaren grote Rokossovsky te voeren. Deze slagmaarschalk genoot het volledige vertrouwen van de voormalige Stalin, dus kreeg hij het bevel over de machtigste Sovjet-legergroep "Center", die met name Parijs zou innemen.
  Omdat er geen geschikt uniform was voor de jonge strijders van de Red Eaglet, stonden ze halfnaakt in de rij, bijna zwart van beschermende crème en fris Afrikaans bruin. De jongens zijn de afgelopen dagen een beetje opgedroogd en beginnen eruit te zien als Arabische slaven uit de steengroeven, alleen trotse blikken.
  De prijsuitreiking was ongedwongen, zonder enige praal en ceremonie.
  Konstantin Rokossovsky zelf was lang, dun, met een jeugdig, maar al versleten gezicht. Een typisch Poolse commandant, met een strenge blik. Hij kondigde eenvoudig aan:
  - Voor de moed getoond door het bataljon tijdens de gedwongen mars en de verovering van de Britten, beloon het bataljon de Red Eaglet van de USSR, met een speciaal lint met een bronzen adelaar naar de standaard van de eenheid. De commandant krijgt op zijn beurt de bronzen medaille "Diligence and Courage!".
  De jongens klapten in hun handen en de slagmaarschalk vervolgde:
  - Soldaat Dmitry Rocketny, voor zijn vindingrijkheid, heldhaftigheid en vindingrijkheid, waardoor hij de kolonel van de koninklijke troepen veroverde, wordt onderscheiden met de Orde van Glorie van de tweede klasse. Zo werd onze gast uit Wit-Rusland, op slechts elfjarige leeftijd, de jongste ontvanger van deze onderscheiding van al degenen die werden uitgereikt nadat Stalin aan de macht kwam.
  Oleg Rybachenko bleef prestaties leveren met zijn vriendin.
  De jongen gooide met zijn blote tenen een scherp geslepen schijf, hakte de hoofden van de Britten af en piepte:
  - Een jongen groeit uit tot soldaat, en wie was in zijn jeugd een politicus als er zo'n groot varken uit hem groeide?
  Margarita, vechten en doden van tegenstanders, logisch opgemerkt, tegenstanders afsnijden:
  - Een prostituee is eerlijk tegen klanten - geld in ruil voor plezier, en een politicus is een complete leugenaar, stemmen en belastingen in ruil voor pure teleurstelling!
  Oleg Rybachenko gooide een dodelijk geschenk van de dood met zijn blote hiel, verspreidde zijn tegenstanders en piepte:
  - Een politicus is een zeer dure prostituee, van wie je niet alleen het risico loopt syfilis van de hersenen te krijgen, maar ook een varken in je zak!
  Margarita Korshunova nam het aan en draaide zich om, maaide een massa tegenstanders neer en tjilpte:
  - Een politicus is een soort prostituee die, in plaats van haar kleren uit te doen, drie huiden van de kiezers afscheurt en hen besmet via de tv!
  Natasha vocht in de lucht. En haar vrienden daar toonden ook een voorbeeld van hun wetteloosheid in kracht.
  Natasha sloeg een Engels vliegtuig uit en kirde, haar parelwitte tanden ontbloten:
  - Je gaat niet twee keer dezelfde rivier in, maar een constant zwijntje kan wel tien keer herkozen worden!
  Anastasia nam het aan en zei heel geestig, sloeg het vliegtuig uit met behulp van haar blote tenen, piepte:
  - Dieren en kinderen houden niet van eten zonder zout, maar waarom trappen volwassenen in de lieve woorden van politici die het zout van de waarheid niet hebben!
  Akulina Orlova merkte agressief op en sneed een ander Engels vliegtuig en vyaknula af:
  - Het zout van de waarheid is bitter, maar heeft genezende kracht, de toespraak van een politicus is zoet, maar veroorzaakt diabetes van de geest!
  Mirabela Magnetic, die een andere, grote en grote machine van de geallieerden afsneed, en gaf uit:
  - Een persoon wil geen pion zijn, maar een carrière in het leger begint met soldaten, een politicus wil niet volgens de regels spelen en leidt een carrière in de politiek met wetteloosheid!
  Meisjes zijn natuurlijk erg mooi en sexy. De hele tijd vechten ze op blote voeten en in één bikini.
  Zulke prachtige steals.
  De SU-100 vecht ook in Afrika. Natuurlijk is het erg heet, en de meisjes hebben een dun slipje aan.
  Elizabeth sloeg met haar blote tenen de vijand af en vaardigde uit:
  - Een politicus die homo's beledigt is zelf een grote klootzak, en heeft geen mannelijkheid!
  Ekaterina, die naar de vijand sloeg en ook haar blote hiel gebruikte, kirde:
  - Een soldaat zal niet twee keer sterven, maar een politicus zal drie keer verraden en een miljoen keer bedriegen!
  Elena merkte geestig op, terwijl ze met haar blote tenen naar de agressieve vijand schopte:
  - Twee doden gebeuren niet, en je kunt je laarzen niet op blote voeten uittrekken, maar politici slagen erin om de hele tijd te doden en drie huiden af te scheuren!
  Efrosinya sloeg ook een projectiel op de vijand en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Het meisje is niet bang om op blote voeten in de sneeuw te rennen, ze is bang dat de bruidegom geen domme vilten laars zou blijken te zijn, tot aan zijn oren geschoeid!
  Krijgers vochten in Afrika en waar mogelijk, en genereerden wonderen.
  En in Afrika vonden niet minder spannende en interessante evenementen plaats.
  Een bataljon blootvoetse jongens van de Red Falcon zette hun slopende run voort om te overleven... Het was een hel die gepasseerd moest worden om de hemel te verdienen. En pijn, en meel, voor gelukzaligheid.
  Na de prijsuitreiking waren de jongens echter zo geïnspireerd dat ze de tweede helft van de dag en nacht renden, bijna zonder te stoppen en vermoeidheid te vergeten.
  Vladimir nam een beslissing: ze zullen overdag slapen en 's nachts, als de zon niet brandt, zullen ze gedwongen marsen maken. Over het algemeen zijn hier jongens, geharde elite, en dergelijke tests zijn niet de eerste keer. Alleen nu de hitte niet zo hels is. Het meest rationeel is in dit geval, wanneer de zon op haar hoogste punt staat, onder de luifels te gaan liggen en goed te slapen.
  Danka waardeerde deze herverdeling:
  - Nachtmarsen zijn geen frequente gast in het Rode Leger. We moeten ook leren vechten in het donker!
  Barefoot jongen Dimka was het ermee eens:
  - 'S Nachts is het moeilijker om aan te vallen, maar ze zullen zich tenslotte ook dom verdedigen. En we hopen dat we beide kunnen doen.
  De volgende dagen bleken veel moeilijker... De vorige keer, op het enthousiasme van de jongens, blokkeerden ze de grenzen van organismen, en nu leek het erop dat elke spiervezel strategisch werd gebombardeerd met napalm.
  Ze konden hun gekreun niet eens bedwingen en het leek alsof het een kudde jonge kalveren was die werd geprikt.
  Om zijn nieuwe kameraden op te vrolijken, zong Dimka:
  De Heer geeft een fontein van water aan de levenden,
  Gouden palmbomen en rozen bloeien in het paradijs!
  Om werkelijkheid te worden, dat in een droom een droom,
  We moeten vechten, geen tranen vergieten zoals vrouwen!
  
  God zal de angstigen in de hel werpen,
  En degene die dapper is, zal een almachtige echtgenoot worden!
  Hier branden de sterren op het Kremlin,
  De weg wordt aangegeven door wat de Eeuwige ons heeft gegeven!
  We bouwen het beroemde communisme,
  Ons principe is simpel - sneller, hoger en sterker!
  Zodat onze rating niet naar beneden gaat,
  Wij mensen zouden moediger en slimmer moeten zijn!
  
  Elke krijger is tenslotte een man,
  Men moet denken dat hij een zwak schepsel is!
  Het intellect geeft ons gewicht:
  En het universum zal zich onderwerpen aan de astronauten!
  
  Jammer dat de eenheid ver weg is:
  Er zijn veel landen, mensen, naties en religies!
  Maar men moet diep nadenken;
  We zullen de ketenen van egoïsme afwerpen!
  
  Daar is de oorlog helemaal niet voor;
  Om de bewoners van de planeet te vernederen en te kwellen!
  En om het juk van de mensen te breken,
  Over deze heldendaden zullen coupletten gezongen worden!
  
  Dan zijn we de hele familie bij elkaar;
  Waar is iedereen in de wereld, beste broer en zus!
  Waar geen carrière gedoe;
  En altruïsme en het helpen van de naaste is een gewoonte!
  
  Er zal geen dood zijn en geen problemen;
  Daar zal, geloof ik, een machtige man worden!
  Je hebt je luiheid overwonnen
  Neem een geweer en een rugzak mee!
  Na zo'n lied juichten de jonge krijgers van de Rode Valk scherp en een nieuwe golf van enthousiasme en kracht overspoelde hen. Dus ze overleefden deze dagen, en toen het bloeide en begon te bakken, vielen ze in slaap.
  Dimka droomde van iets bijzonders... Hij kwam terecht in een wereld waar hij in de hemel was, en dit trok in de eerste plaats zijn aandacht. De sterren speelden namelijk voetbal. Bovendien waren dit hybriden van gestreepte watermeloenen en krokodillen in het ene team en een mengsel van komkommers en neushoorns aan de andere kant.
  Dimka ging op een kiezelsteen zitten en probeerde gedachten te verzamelen die in alle richtingen verspreid waren als een kudde hete hengsten. Het kan immers niet zo zijn dat de armaturen voetballen en zelfs zulke ongelooflijke vormen aannemen die helemaal niet kenmerkend zijn voor echte flora en fauna.
  Over het algemeen worden sterren volgens alle wetten van de fysica verondersteld bolvormig te zijn, wat in wezen een onwrikbaar axioma is! In ieder geval als de natuurkundige constanten overeenkomen met het universum waarin mensen leven. En dus is dit een elementair ondenkbaar raadsel!
  De gedachten van een slimme jongen werden onderbroken door het verschijnen van een onbegrijpelijk diertje. Ook hier was het verrassend dat het wezen als het ware uit de lucht kwam materialiseren, als een vis die uit een ijsgat te voorschijn komt. Trouwens, het hoofd was een vis, maar het lichaam in de vorm van een uur vanaf de pijl. Bovendien zijn er op de wijzerplaat, in plaats van de cijfers die de uren aangeven, enkele ongezoete hiërogliefen in de vorm van tekeningen. Ja, en de pijlen zelf zijn meer dan een dozijn en ze roteren met verschillende snelheden.
  Dimka floot:
  - Zielig! Wie ben jij?
  Een mengsel van vis en een prachtige wekker antwoordde onverwachts in het Russisch:
  - En Yahita, en wie ben jij, witharig?
  - Menselijk! antwoordde Dima.
  Yahita giechelde heel dun als een mug:
  - Ik zie dat je een mens bent. Ik ben geïnteresseerd in de functie, naam, beroep!
  Dimka was ernstig verrast:
  - Hoe zit het met mensen in jouw wereld?
  Yahita knikte.
  - Ja, natuurlijk is die er! Het is zelfs moeilijk om een wereld te vinden waar je geen haarloze primaten zou ontmoeten. Hoewel mensen overal heel verschillend zijn, zijn er sterke en ontwikkelde aartsengelen, en zijn er primitieve wilden! Hij ziet er niet uit als een vertegenwoordiger van de ontwikkelde wereld, blootsvoets, bijna naakt, maar je kunt ook geen wilde worden genoemd ...
  Dima kon het niet laten om te vragen:
  - En waarom niet?
  Yahita legde uit:
  "Je ogen zijn erg intelligent, zoals die van een wijze, en geen kind van een primitieve stam!"
  Dimka maakte een volkomen redelijk argument:
  "En waarom denk je dat wilden dom moeten zijn." Per slot van rekening heb je serieuze vindingrijkheid en praktische vindingrijkheid nodig om te overleven zonder atoombommen tussen de grotere en fanatieke dieren!
  Yahita was het ermee eens:
  - Rechts! Maar hoe zou een wilde weten van een blaster met een kernpomp, hoewel dit naar de maatstaven van menselijke aartsengelen al het stenen tijdperk is. Vertel eens, wie ben je per functie en met welke taak ben je hierheen gestuurd?
  Dimka probeerde een direct antwoord te vermijden:
  - Alles in ons universum is relatief: vooral posities! Hoe zit het met de taak? Ja, ik reis gewoon de werelden over. De voetbalsterren zijn tenslotte zo ongewoon en interessant!
  Yahita corrigeerde, de pijlen op het oppervlak van haar transparante torso begonnen een beetje anders te draaien:
  - Dit is voetbal, maar een heel ander spel. Kijk, hier hebben de ballen vleugels, en er zijn er drie tegelijk, en de poort is niet zichtbaar! Lijkt het op jouw menselijke voetbal uit de oudheid?
  Dimka moest het ermee eens zijn:
  - Natuurlijk niet... Hoewel, zodra ik keek, de associatie met voetbal meteen ontstond. Er is toch een soort van gelijkenis! Ook als het niet formeel is!
  Yahita wuifde het weg.
  - Dit zijn de associaties ... Ze maken alleen mijn hoofd pijn en ruzies gebeuren. Maar vertel eens, ben jij geen saboteur voor een uur?
  - Formeel niet! Dimka antwoordde mechanisch.
  Yahita zwaaide met haar poot.
  - Volg mij dan. Ik zal je iets interessants laten zien!
  Dmitry Rocket stond op en bewoog, volgde haar, toen een droom plotseling ergens kwam en het signaal om op te staan klonk.
  De jongens, nauwelijks uitgerust, liepen weer met de lading, hier hadden ze al geen rustmogelijkheden. De scherpe pijn in de spieren werd afgestompt, en de neergeslagen voeten werden stijf, explodeerden niet langer van het lijden, maar deden gewoon intens pijn, en het gejammer verspreidde zich over de benen, en de derde en vierde ademhaling opende zich in de longen.
  Danka, die fysiek het sterkst was, leed in mindere mate en voelde zich zelfs verveeld: hij wilde vechten, maar het toeval wilde dat er geen enkel schot werd gelost ... Hier voerde Dmitry, zoals altijd geluk, een filmische prestatie, nam de kolonel en de Orde van Glorie om zijn nek. De onderscheiding zelf is niet duur, wat je haalt uit ijzer en een dun laagje nikkel zodat het niet roest, maar er is geen groot gestempeld patroon. Het belangrijkste is natuurlijk prestige. De USSR had ook serieuze vijanden.
  Tijdens de tijdelijke Eerste Wereldoorlog wist Hitler vier orders te verdienen, waaronder een ijzeren kruis van de eerste graad, zeldzaam voor een eenvoudige korporaal. Ja, hij was een heel dappere en slimme soldaat, ook al wordt zijn naam nu gebruikt om kinderen bang te maken.
  Maar ze kunnen de hele zomer en herfst rennen zonder doel, als het geluk dan toch wegvalt.
  De jongens kwamen uiteindelijk op de plaats van een recente veldslag, de lijken van dode Britse soldaten lagen, voor het grootste deel waren het negers en Arabieren. Dood vlees in zo'n hitte droogde gewoon op en begon niet te ontbinden. Metaalfragmenten, hulzen lagen rond, maar keurige Russen wisten alle buitgemaakte wapens op te rapen. Maar toch had een van de jongens geluk en pakte hij een gevallen zakmes op. En van Amerikaanse makelij. Op de vlucht liet hij zijn vrienden zien:
  - Dat is mijn trofee!
  Ze gromden als antwoord:
  - Iets gevonden om over op te scheppen! Je kunt beter een Engelsman doden!
  De boze antwoordde:
  - En dit zal niet het geval zijn! Dat is gewoon om de vijanden te vinden! En je moet nog sneller rennen!
  Maar deze dagen gingen voorbij zonder botsingen, wat overigens heel natuurlijk is voor de meeste oorlogen. Tijdens een conflict beweeg je immers meer dan je loopt. Net als azen zijn de meeste sorties leeg, vooral tussen grote veldslagen en offensieve operaties. Voordat ze in slaap viel, zei Danka tegen Dimka:
  - Weet je, de witte tijgerwelp (bijgenaamd Dmitry), de oorlog is helemaal niet zo romantisch als wordt getoond in de film Red Devils, of Captain Daredevil, en in andere. Je voelt een zekere teleurstelling. Nee, natuurlijk ben ik niet klein en ik begrijp dat cinema en real niet hetzelfde zijn, maar toch....
  Dimka gaapte uitdagend:
  - We kunnen hier beter over een maand over praten, maar voor nu, meditatie en naar bed gaan. Ik moet echter zeggen dat onze nieuwe kameraden waardige jongens zijn. Ze houden het goed vol!
  . HOOFDSTUK 4
  De oorlog ging met weinig intensiteit verder. In Afrika zijn de Amerikaanse en Britse troepen niet erg sterk, maar de uitgestrektheid is enorm, en de jungle en woestijnen, en vele rivieren en moerassen.
  Ja, het zwarte continent is enorm en probeer het snel vast te leggen. De oorlog sleepte dus nog lang aan.
  En Groot-Brittannië zelf op het continent is niet zo gemakkelijk te krijgen. Dit is een kolossaal probleem geweest.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova vechten als jonge titanen. En ze behalen een glorieuze overwinning. Ze vechten met zeer sterke, maar niet al te veel tegenstanders.
  Waar zijn echter de Amerikanen, de Britten en hun koloniale troepen vóór de onsterfelijke kinderverschijnselen.
  Oleg Rybachenko merkte op, terwijl hij een andere rij tegenstanders afsneed en met zijn blote tenen een erwt met antimaterie gooide:
  - Een soldaat in een oorlog wordt tegelijkertijd jonger en volwassener, een politicus in een geheime strijd, wordt oud en rijpt en zakt tegelijkertijd weg naar het niveau van een wild beest!
  Margarita, dit vechtende meisje, pakte het en lanceerde met haar blote tenen een schijf die hoofden afsneed en merkte op:
  - Een soldaat is een particuliere dienstplichtige en wordt een professional in de oorlog, een politicus kent de deadlines niet en een professional in het toekennen van de overwinning!
  De jongen en het meisje verpletterden tegenstanders prachtig. En ze sneden ze zonder meer af.
  Oleg nam het en lanceerde iets meer dan dodelijk en destructief met zijn blote hiel - met vermelding van:
  - Een soldaat moet vuursteen zijn, maar niet in steen veranderen in zijn hart, een politicus heeft lang een steen gehad in plaats van een hart, maar heeft de hardheid van rubber!
  Margarita, die de soldaten van Groot-Brittannië neerhaalde, en talrijke zwarte krijgers, die scherpe spelden met haar tenen gooiden, gaf uit:
  - Een goede soldaat in de strijd is als de duivel - dat het nodig is om het vuur te blussen, een bekwaam politicus in gemeenheid is Satan zelf, en de vervulling van beloften is een typische slang!
  Ze gedroegen zich zeer goed en geestig tegen de vijand en vernietigden op agressieve wijze de Britse eenheden. Nou, dat zijn ze natuurlijk niet alleen.
  Oleg, die de tegenstanders had neergeslagen, schreeuwde:
  - Een soldaat kan sterven op het slagveld, maar het is beter dan te verdwijnen onder een stroom van zoete leugens uit de mond van politici in vredestijd!
  Margarita, die talloze tegenstanders verpletterde, van wie er echter niet zo veel meer over waren, pakte en gooide een bom met haar blote vingers en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Wie als krijger wordt geboren, sterft als held, die politicus is geworden, is al een dode klootzak en een wandelend lijk!
  Krijgerskinderen vochten als echte reuzen en reuzen van het denken.
  Maar Elizabeth en haar tankbemanning bleken niet veel te zijn en parelden door de jungle. Hoewel de SU-100 dezelfde crosscountry-capaciteiten heeft als de vierendertig, is het toch niet gemakkelijk om door de jungle te rijden.
  Elizabeth gaapte en merkte op, terwijl ze haar beurt gaf:
  - Politiek is wanneer ze het ene zeggen, het andere bedoelen, een derde doen, het blijkt de vierde te zijn, maar het gaat nog steeds zijwaarts en blijft een gruwel in de lever!
  Catherine was het hier logischerwijs mee eens:
  - Er zijn geen broers in de politiek, maar er zijn veel arme familieleden, er zijn geen sprookjesprinsen, maar een overdaad aan naakte koningen, er is geen waarheid, zelfs voor een moment, maar er zullen genoeg leugens zijn voor meer dan een generatie!
  Elena merkte agressief met een grijns van tanden dat ze fonkelen als parels en mooi zijn:
  - Liefde komt als je niet wacht, politici houden vol als je niet belt!
  Efrosinya merkte het op, knipoogde met haar saffieren ogen en tikte met haar blote vingers op haar wapenrusting:
  - Alle leeftijden zijn onderworpen aan liefde, politici kunnen alle gemeenheid aan!
  De meisjes verveelden zich een beetje, ze begonnen zelfs te zingen, iets heel relevants;
  Verrassing, verrassing!
  Lang leve de verrassing! Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing!
  
  Stel je zo'n situatie voor - Alles wat er met je gebeurt, weet je van tevoren. Er zijn dan geen zorgen, twijfels, Alles in de wereld zal een schema geven.
  
  En we dagen verveling uit Omdat, omdat het voor niemand op de wereld kan leven zonder verrassingen.
  
  Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing! Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing!
  
  Zorgt voor een schema van wandelen, Zorgt voor een toename van het bewustzijn. En natuurlijk zal geeuwen toenemen, En drukte zal het universum vullen.
  
  En we dagen verveling uit Omdat, omdat het voor niemand op de wereld kan leven zonder verrassingen.
  
  Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing! Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing!
  
  En we dagen verveling uit Omdat, omdat het voor niemand op de wereld kan leven zonder verrassingen.
  
  Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing! Verrassing, verrassing! Lang leve de verrassing!
  Maar andere helden, het bataljon jongens van de Red Eaglet van de USSR, hadden veel meer geluk. En dat de jongens al klaar stonden om te huilen van de verveling: geen gevechten, geen avonturen, alleen rennen! Ze kregen uiteindelijk een waarschuwing dat er een ongeveer even groot Brits bataljon voor ons lag.
  Vladimir beval hen te gaan liggen en dan op hun buik te kruipen. Dat deden de jongens ook. De Britten leken hen op te merken en onmiddellijk, zonder op de nadering te wachten, openden ze het vuur. Maar ze haastten zich duidelijk, slechts één van Stalins jonge valken raakte gewond in de schouder en de rest slaagde er eenvoudig in om achteruit te rollen. Het terrein voor een gelijk gevecht was niet helemaal typisch, allemaal bedekt met struiken en struikgewas. Britse eenheden vuurden actief, maar niet nauwkeurig. Red Eaglet-jagers reageerden minder vaak, maar veel effectiever. Meer jongens vermomden zich met succes, trokken kaki regenjassen aan en bewogen zich stil. De Britten waren op hun beurt te nerveus en lieten zichzelf constant vooruit komen.
  Dimka Rocket was bijzonder succesvol. Hij klom snel, als kippenvel, in de achterkant van de Britten (dit keer vochten bijna uitsluitend blanken tegen hen, wat betekent dat veel hardnekkigere jagers zich niet zouden verspreiden door het gehuil van sirenes), en schoot ze neer als doelen in een schietbaan. Het automatische geweer werkte perfect en het aantal slachtoffers bleef maar toenemen!
  Helaas leden de jongens ook verliezen, vooral toen de uitwisseling begon met het gooien van granaten. Een van de dappere jongens werd opengescheurd door een stuk maag en de darmen kropen eruit. Een ander verpletterde het beenbot, ook erg onaangenaam. Maar de strijd laaide net op en de verdomde, wrede Engelsen bleken veel meer te zijn dan de jonge leninisten aanvankelijk dachten. Er was zo veel geschreeuw en gekreun van beide kanten.
  Toen stelde Dimka, na te hebben geluisterd, de commandant vast. Hij was een grote Engelsman, ook een kolonel met een diepe stem. Hij verstopte zich in een eerder gegraven greppel.
  De blonde jongen grinnikte en kroop snel, als een kleine adder, nadat hij de Engelsen om hem heen had verwijderd, naar de loopgraaf. Een klap op het achterhoofd met een dolk en de kolonel zweeg, sissend van zijn lippen, als een lekke autoband. Daarna brulde de jongen, die een bos verfrommelde bladeren aan zijn mond bracht, met een soortgelijke stem.
  Hier lag het geheim in het feit dat de bladeren gedrenkt waren in plakkerig sap (Dimka had dit van tevoren bereid, hoewel in de hoop de wilden af te schrikken, maar dan was er het Pinokkio-effect, als je naar één ding zoekt, maar het blijkt iets anders, maar het blijkt iets heel anders, maar ook handig!).
  Hoe vreselijk de stem van de commandant ook was, hij werkte in vervormd Engels:
  - Iedereen staat op, en ren terug stap mars!
  En het werkte! De Britten sprongen op, waarna uitbarstingen van machinepistolen en automatische geweren op hen neerregenden. Natuurlijk, als je zulke verliezen ziet, zul je zonder commando rennen ... De dappere soldaten van Groot-Brittannië rennen op hun hielen, en de jongens, flikkerend, giftig groen van het gras, blootsvoets, met ronde hakken, rennen achter hen aan, terwijl ze schieten op de weg!
  Nou dat was een gevecht! Totale en tegelijkertijd effectieve uitroeiing! Met felle achtervolging.
  Vladimir schreeuwde uit volle borst:
  - Voor mij vechters vooruit! We hebben hier een rekening geopend!
  De andere jongens zongen mee:
  - Stalin gaf ons stalen armvleugels, en in plaats van een hart, een vurige motor!
  Vladimir voegde toe:
  - Hoger en hoger en hoger! Om te streven naar de vlucht van onze vogels, en in elke propeller ademt, de rust van onze grenzen!
  Hoe wisten de Duitsers zulke liedjes? Als Dimka er de voorkeur aan gaf zijn eigen te componeren, dan promootte zijn vriend Danka integendeel wat al gecomponeerd, populair en bekend was ...
  Dimka, die dit keer eigenlijk de hoofdwinnaar was, raakte echter geïrriteerd en zong zijn eigen melodie:
  We zweren bij Stalin de Grote;
  Eer om te behouden en tot het einde te vechten!
  Omdat Zijn kracht is als de zon,
  Omdat Gods licht een land is!
  
  Laten we het vaderland beschermen tegen tegenspoed;
  Britse leeuw bij de staart omhoog gedraaid!
  We zullen geluk op de planeet bouwen;
  Zoals de Here heilige Christus beval!
  
  Gelijkheid en broederschap zullen heersen;
  De lucht wordt puur blauw!
  Je hebt tenslotte het recht om ervoor te vechten,
  Het pad van het socialisme is voor de jongeren!
  
  Moederland mooi Rusland,
  Stalin is een door God aan ons gegeven leider!
  Waar de bloemen in het veld het mooist zijn,
  Waar het woord boer niet uit kan flappen!
  
  Alles in het land groeit, het is wijds;
  Het heeft ijs en weelderige weiden!
  Woestijngoud uit het oosten
  Zilver en parels sneeuwstorm!
  
  Er is een Kremlin op de planeet van het hele licht;
  Maar nog abrupter zit de kracht in ons!
  Hier verlichtte "Katyusha" de lucht;
  Alsof de aartsengel zelf een oog gaf!
  
  Alle volkeren van het moederland zijn verenigd;
  We hebben geen lege problemen tussen hen!
  Rusland boog niet onder het juk van de rug;
  U heeft het land niet ingenomen, meneer!
  
  Zodat grappen niet langer gepast zijn,
  Wij zijn ook heren!
  Russen zijn niet druk op de planeet,
  Er komt zoet water uit de lucht!
  
  Reuzenvelden groeien;
  De kolos is als de honingbij van harten!
  God gaf de Russen een plek in het paradijs zelf,
  En een lauwerkrans voor jou!
  
  Alles werd gehoorzaam aan de mens,
  Alleen trots kon niet beteugelen!
  Maar wees niet het einde van het menselijk tijdperk;
  Ruimte opent de deur voor ons!
  De jongens applaudisseerden zeer krachtig en goedkeurend voor de prachtige prestatie. Vladimir schoot zelfs een kraai neer met een goed gericht schot van een pistool, en Danka zei:
  - En jij, Dimka, bent geweldig - je zingt en componeert eigenlijk alleen je eigen!
  De jonge maestro merkte op:
  - En dit is het meest waardevolle als je jezelf creëert en niet herhaalt als een papegaai!
  De verliezen werden snel berekend ... Helaas, drie jongens scheidden voor altijd van het detachement, vijf anderen raakten zo ernstig gewond dat ze moesten worden gedragen, en vijfentwintig mensen raakten matig gewond op eigen kracht, of licht ...
  Meer dan achthonderdveertig mensen werden gedood door de Britten .... Over het geheel genomen is de verhouding redelijk acceptabel! Maar de gevangene niet, behalve een majoor van de medische dienst. Alle anderen werden afgeslacht...
  Danka grapte:
  - Wij, die lange tijd machinegeweren afstompt, hebben duizenden vijfhonderd Engelsen gezaagd en neergeslagen!
  Vladimir onderbrak hem:
  - Hou je mond, wil je? Drie van onze jongens stierven. Ik denk erover om ze hier te begraven, op het slagveld, of ze naar mijn eenheden te dragen zodat ze begraven kunnen worden volgens de gewoonte van Christus!
  Danka was verrast:
  - Hecht de USSR veel waarde aan Christus? Per slot van rekening zeggen zowel u als Stalin zelf voortdurend - Christus is een zwakkeling en een kwijl en geen Ariër!
  Vladimir antwoordde kalm:
  - Het hangt af van wat voor soort Christus ... Degene in de Bijbel is geen Arische en een pacifist! Degene waarin we geloven, dat wil zeggen, zonder de zogenaamde Heilige Schrift, is precies dezelfde rode Arische! En niet alleen een rode Arische, maar ook een buitengewoon moedig persoon! Je moet dit begrijpen.
  Dima was het daarmee eens.
  - Ik heb ook een bijbelse Jezus, die leert het kwaad niet te weerstaan en helemaal niet van het schuim op de wangen te houden. In tsaristische tijden was dat al zo, wat nu? Hij sloeg in het bijzonder de heer van de boer, sloeg zijn gezicht in het bloed, brak zijn ribben op de pijnbank en die ongelukkige man bad gewoon voor de meester. Maar maakte dit de landeigenaar ook maar een cent beter?
  Danka zelf antwoordde voor iedereen:
  - Natuurlijk niet! Het kwaad moet onmiddellijk worden bestreden! Omdat het kwaad een vlam is; waarvoor de beste benzine geduld is, en de beste matchen zijn onverschilligheid en egoïsme!
  Vladimir onderbrak hen ernstig:
  - Wat je zegt is al duidelijk, absoluut voor elk redelijk persoon. Het is dus niet nodig om ons iets extra's uit te leggen en te leren. In het algemeen, Russen, ik ken een natie die houdt van filosofische redenering en boutologie in de stijl van Dostojevski. Ondertussen dragen jij, Oleg en Danka, de brancard met Peter, dus hij is de zwaarste van de doden. Laten we nu marcheren...
  De jongens werden geïnspireerd en geïnspireerd door de eerste, echt militaire overwinning, en geharde lichamen begonnen zich al aan te passen aan de hitte en stress. Het was gewoon leuk! Dus rennen en stoeien...
  Danka vroeg Dmitry op de vlucht:
  - Maar je bent een gevorderde jongen, je kunt een wetenschapper zeggen ... Waarom denk je dat het christendom over de hele wereld zo'n succes kon behalen? En bovendien, de logica in deze doctrine, geen quark!
  De witharige jongen antwoordde na een tijdje nadenken:
  - Ik herinner me dat de doctor in de propagandawetenschappen Goebbels zei: om in een leugen te geloven, moet deze groot zijn. Om te parafraseren, wil de leerstelling geloofd worden, dan moet deze verstoken zijn van enige logica! Of nog preciezer: om in een religie te geloven, moet ze verstoken zijn van logica en gezond verstand!
  Danka knikte terwijl hij wegrende.
  - Dit is gedeeltelijk waar, maar toch ... Veel dingen in onze wereld zijn verstoken van logica en betekenis, maar niets heeft zo'n succes bereikt als het christendom, en dit kan niet alleen door paradox worden verklaard!
  Dima zei:
  - Er zijn verschillende factoren en de administratieve middelen van de machthebbers, aangezien ze profiteerden van gehoorzame dienaren, voor de gek gehouden door het geloof in een beter hiernamaals en niets op aarde wilden veranderen. En natuurlijk de zwakte van de slaven, die begrepen dat ze te zwak en ongeorganiseerd waren om de legioenen van Eeuwig Rome te weerstaan. En zo verder... Het zeer romantische beeld van Jezus Christus. Merk op dat Jezus geen gewoon persoon was. Een derde van de mensheid beschouwt hem als de Almachtige God die in het vlees verscheen. En dit is alleen mogelijk voor een persoon met een speciale gave van charme.
  De Sovjetjongen die aan de rechterhand rende, verstond blijkbaar de Wit-Russische taal en kwam tussenbeide:
  - En hier is alles veel gemakkelijker! De betekenis is dat de Almachtige God zelf een menselijke vorm aannam ter wille van de mensen, het kruis besteeg. De daad zelf is zo irrationeel, voor iedereen onbegrijpelijk, moeilijk uit te leggen, maar tegelijkertijd heerlijk dat mensen er voor vielen. Bovendien is de persoon vleiend. Waarom flatterend? Omdat hij een man is, blijkt het zo'n enorme waarde dat de schepper van het universum zelf lijdt omwille van hem en zijn leven geeft! En het is over het algemeen geweldig!
  Danka was het daarmee eens.
  - Ja, het is onbegrijpelijk! De Schepper van het Universum wordt gemarteld en gekruisigd, en hij bidt voor zijn beulen! Wie kan zich dit voorstellen? Wat kan er meer zijn?
  Dima was het daarmee eens.
  - Niks! Het was tenslotte de paradoxale aard van het evangelie zelf die de reden werd dat ze erin geloofden, inclusief wijze mensen, die zich realiseerden dat het onmogelijk was om zoiets uit te vinden! In het bijzonder liet keizer Constantijn zich niet alleen leiden door praktische berekening: het was niet winstgevend. Christenen waren niet de meerderheid in het Romeinse rijk. Integendeel, ze waren een wanhopige minderheid, bovendien een passieve en pacifistische minderheid. En de heidenen waren daarentegen een agressieve meerderheid. Dus keizer Constantijn geloofde misschien... Bovendien geloofde hij oprecht, en toen hij het christendom aanvaardde, nam hij een fataal risico voor zichzelf...
  Danny snoof minachtend:
  - Ik begrijp het niet, wat was hier het dodelijke risico?
  Dimka legde geduldig uit:
  - Voor de trotse Romeinen waren christenen slechts een joodse sekte. Dat wil zeggen, ze beschouwden hen niet eens als mensen, maar de Olympische goden zijn een nationale religie, ook al zijn ze geleend van de Grieken. Dat wil zeggen, het blijkt dat keizer Constantijn zowel tegen zijn voorouders als tegen zijn omgeving inging. Daarnaast kenmerkt het christendom zich door puritanisme en waren de Romeinen niet gewend zich op enigerlei wijze te beperken. Dat wil zeggen, het was precies de onnatuurlijkheid van het christendom, het feit dat dit geloof ervoor zorgt dat je veel van de geneugten van het leven opgeeft, en dat was het kolossale risico bij het aannemen ervan. Dus alleen geluk in militaire aangelegenheden stelde Konstantin in staat voet aan de grond te krijgen, inclusief de hulp van het kruis op de schilden!
  Danny merkte op:
  - Net zoals de islam zich vestigde op bajonetten, of liever op zwaarden en speren! Dit bevestigt nogmaals: wie sterk is, heeft gelijk! Sterke vuisten zijn de beste argumenten!
  Dima grinnikte.
  - Het is misschien niet grappig... Maar het is tragisch als de geest niet bijzonder gewaardeerd wordt. Hoewel sommige mensen tevergeefs denken dat tieners alleen fysieke kracht respecteren. Ze worden ook gekenmerkt door andere, waaronder intellectuele waarden!
  De jongens zwegen... Praten is natuurlijk interessant, maar tot nu toe hebben de onderwerpen alleen maar in de lucht gehangen. Religie is niet het meest populaire onderwerp in gesprekken met jongens. Dus, misschien proberen om over tanks te praten?
  Danka vroeg aan Dima:
  - En wat vindt u van de kwaliteit van Duits militair materieel? In het bijzonder het geroemde deel van de panzvale?
  De jongen antwoordde heel logisch:
  - Echt niet, de praktijk bevestigt dat Duitse tanks sterk en effectief zijn! Wat kan hier nog meer worden gezegd? En indicatoren als een wapen, pantser, motor en het resultaat: slagkracht, bescherming, motor zijn natuurlijk belangrijk, maar tegelijkertijd secundair. Natuurlijk, als er geen echte tank azen zijn!
  Danny fronste zijn wenkbrauwen.
  - Wat wil je zeggen dat we geen tank azen hebben?
  Dima glimlachte onschuldig als een non:
  - En waar moeten ze vandaan komen? Onze Wit-Russische tanks hebben nog niet met tanks gevochten. Het land van Suomi Finnen had bijna geen tanks, Japan op Khalkhin Gol had ze ook met een gugulkin-neus. Ze hadden geen tijd om het te laten groeien - een onbetwistbaar feit! Dus het heeft nu geen zin om over dit onderwerp te praten.
  Danny vertrok zijn gezicht.
  - Ja, we hebben niets bijzonders en nee! Het is dus mogelijk om de kelders van de NKVD te behagen voor anti-Sovjet-agitatie.
  Dimka grinnikte zacht.
  - Maar hier geloven we in en we zullen de eerste zijn! Misschien krijgen we zelfs ridderkruisen, want wij Russen zijn geboren om te winnen!
  De Sovjetjongen onderbrak hem boos:
  -Oh nee! Wij Ariërs zijn geboren om te winnen. Het enige dat u tot nu toe heeft geholpen, is dat ons leger zich nog niet naar het oosten heeft gekeerd. Maar zodra Groot-Brittannië capituleert, zie je onze tanks paraderen in het Kremlin.
  Danka plaagde de jonge nazi:
  - Als oorlogstrofeeën, natuurlijk. Ja, zelfs met de colonnes gevangenen die onder het escorte door sjokken! Zo zie je Moskou!
  Een gevecht dat dreigde uit te breken, werd voorkomen door de dreigende kreet van Vladimir:
  - Hou je mond! Jij Danka voor een lange tongstraf... In plaats van een nachtrust, sta je de hele nacht onder bewaking met een tas op je rug. En er zal zoiets zijn...
  Danka wilde in de fles klimmen, maar Dimka stelde hem gerust:
  - Het is jouw schuld. We zijn tenslotte te gast in een vriendelijk land, en jij beledigt zijn soldaten ... Excuses en observeer de tact die past bij een gast!
  Daniël was stil. Hij wilde geen fout toegeven of een conflict veroorzaken. En Dima stelde voor:
  - Kun je iets zingen als teken van verzoening?
  De commandant antwoordde:
  - Nee, dit is niet het moment!
  - Mag ik dan ook samen met mijn vriendin Danka in de nachtwaker staan?
  Vladimir maakte opnieuw en redelijkerwijs bezwaar:
  - En het zal verkeerd zijn, voor hem zal er onnodig amusement zijn ... Iemand laten vervelen en hard nadenken ... - De jonge bataljonscommandant pauzeerde en vroeg bijna insinuerend:
  - Je verrast me. Waar heb je zulke ongelooflijke militaire vaardigheden vandaan? Je vecht als superman uit Amerikaanse strips, wat is je geheim?
  Dimka was in de war:
  - Nou, waarom is het Superman ... Alles ligt in principe binnen de mogelijkheden van een persoon. Dat is de eerste keer dat ik voor de tanks verscheen. Ze zagen me aan voor een Arabische jongen, wat ongelooflijk en buitengewoon was. Toen geloofden ze het verhaal, natuurlijk ook, nou ja, het kind wil geld verdienen en de Britten helpen. Nou, natuurlijk kan niet iedereen pistolen uit zijn riem trekken, hij kan het ongemerkt doen zonder gepakt te worden, maar elk "knijpen", zelfs op jonge leeftijd, is behoorlijk capabel. Welnu, ieder van jullie is in staat om vier nauwsluitende tankers neer te schieten met twee pistolen. En het feit dat de kolonel zich onmiddellijk overgaf, ervaring hebbend met de oorlog met Groot-Brittannië, is niet zo verwonderlijk. Hier zijn drie miljoen Fransen bijna zonder slag of stoot overgegeven en zitten in uitstekende vestingwerken, wat veel verrassender is. Kortom, de eerste cross van de tweede klasse, heel logisch ontvangen, ik deed wat elk joch van jouw bataljon in mijn plaats kon doen. En de onderscheiding zelf is niet uniek; tijdens de Eerste Wereldoorlog werden bijna honderdzesduizend soldaten en officieren uitgereikt. Dus waarom zou ik mezelf zo verheffen!
  Vladimir was het er gedeeltelijk mee eens:
  - Aan de ene kant lijkt het zo, maar... Tijdens het tweede gevecht was je niet zoals iedereen. Met name de Britten leken je niet op te merken, en je sloeg terloops zonder te richten, maar tegelijkertijd zonder te missen. En niet iedereen kan de stem van de kolonel imiteren!
  Dimka maakte bezwaar:
  - Nee, dat laatste kan iedereen als je een apparaat voor resonantie gebruikt. Ik zal je dit leren als je wilt. Wat betreft schieten zonder misser, dan heb je heel netjes geschoten. Elke jager van je bataljon kan de titel Voroshilov Rifleman krijgen. Hebben de Engelsen me gezien? Dus ze merkten de andere jagers ook niet op, we verloren ze alle drie gedood, wat betekent dat deze krijgers duidelijk hun ogen bedekten!
  - Al vier doden! - Dimka corrigeerde de stem van achteren. - Alexander stierf, helaas, de oorlog.
  Vladimir was zo'n gesprek beu en hij schreeuwde:
  - Haast je sneller, anders brengen we de rest niet op de hoogte.
  Onderweg stierf een andere ernstig gewonde jager, maar de jagers haastten zich naar een groot Arabisch dorp. Daar kregen degenen die niet konden opstaan noodhulp. Daarna sprak Vladimir met de kolonel van het Rode Leger van de USSR, legde hem de situatie uit en vertelde hem over de afgelopen strijd. Hij beval twee bereden Rode Legersoldaten met Arabische gidsen te sturen om te controleren. Vladimir liet hem echter een foto zien met een stapel gedode Engelsen en zei:
  - Je kunt ons vertrouwen, we hebben nog niet geleerd om te liegen!
  - Maar leerde componeren! - Somber en zonder veel vreugde antwoordde de kolonel.
  Maar dat is niets waar Vladimir zich niet voor schaamde en vertelde het laatste incident aan de generaal die arriveerde. Hij schudde hem de hand en beloofde degenen die zich onderscheidden te belonen. Daarna werden de jonge strijders naar de kazerne gestuurd om te slapen.
  Vladimir Wolverine, die zich echter realiseerde dat het te benauwd was in de kazerne, beval op straat te kruipen ... Weet dat onze jongens niet bang zijn voor tanks, vuil en muggen. Danka werd op wacht gezet. Ze stopten kasseien in zijn knapzak, voor meer gewicht en zwaardere straf. Vladimir haastte zich echter en grijnsde om het strafschopgebied te troosten:
  - Maar u zult niet worden beroofd van onze gemeenschappelijke onderscheidingen en verdiensten. Wij leggen u geen disciplinaire straf op, dat is gunstig voor u!
  Danka, alsof ze het niet begreep, vroeg:
  - Waarom is het voordelig?
  Vladimir Wolverine legde eenvoudig uit:
  - De aanwezigheid van disciplinaire sancties is een uitstekende reden om een onderscheiding voor militaire verdiensten te weigeren. En u wilt natuurlijk het St. George Cross, of een andere bestelling, laten zien wanneer u terugkeert naar uw thuisland.
  Danka schudde boos zijn hoofd.
  - Ja, geen verlangen?
  Vladimir scheef, als een bot grijnsde:
  - Ja... Ik geloof het niet, want je vrienden zullen waarschijnlijk gaan vragen waarom je vriend een ijzeren kruis heeft, maar jij niet? Waarom bleef je achter zonder een beloning, misschien heb je slecht gevochten!
  Danka wierp een onverschillige blik toe:
  - Het maakt me niet uit. Sovjetonderscheidingen zijn veel waardevoller dan Duitse snuisterijen, zelfs een ridderkruis met diamanten! Dus!
  - Nou, hou op met trotse Wit-Russische kerel! Ik geloof dat je je geweten zult bewaken. - Vladimir Wolverine ging stilletjes weg. De sporen achterlatend van de blote voeten van een twaalfjarige, maar nogal grote jongen voor zijn leeftijd.
  . HOOFDSTUK 5
  Oleg Rybachenko zette zijn interessante missie voort. Hij vernietigt, samen met het meisje Margarita, nog een Engelse basis.
  De terminatorjongen gaf een granaat met zijn blote hiel en zei:
  - Een politicus is een monster dat zich voordoet als een knappe man, maar geen luxe munitie kan een varkenspenning en wolfstanden verbergen!
  Het strijdersmeisje, dat met haar blote vingers een moorddadig geschenk van de dood wierp, gilde:
  - Een soldaat is op de een of andere manier ook een monster, omdat hij moordt op het slagveld, maar in tegenstelling tot een politicus staat hij op gelijke voet, maar de kiezer verliest altijd!
  Oleg Rybachenko, die met zijn blote tenen een granaat met dodelijke kracht afvuurde en zijn tegenstanders verstrooide, schreeuwde:
  - Een vrouw wil liefde en geluk voor zichzelf en haar gezin, een politicus is vooral geïnteresseerd in het verwennen van anderen en is geobsedeerd door de liefde voor geld!
  Margarita wierp een doodsgeschenk met haar blote tenen van dodelijke kracht en deelde uit:
  - Een vrouw is als een roos: een verleidelijke geur, een heldere uitstraling, scherpe doornen, en hoe ziet een politicus eruit, opvallend met een stank, een ellendige verschijning en een scherpe cactus?
  De terminator-jongen, die tegenstanders verpletterde en knipogende saffieren ogen, merkte op:
  - Een vrouw is de belichaming van schoonheid en zuiverheid, hoewel niet altijd ideaal, maar een politicus zal altijd de standaard zijn van gemeenheid en lelijkheid!
  The Terminator Girl merkte grinnikend op:
  - Een jongen op blote voeten misdraagt zich niet vaak en kruipt in zijn zak, zoals een politicus nare dingen doet en er een varken in stopt!
  Onsterfelijke kinderen verrichtten echte wonderen en waren super.
  Zoals echter, en de meisjespiloten die de luchtstrijd om Groot-Brittannië wonnen.
  Natasha reed met haar blote benen een Engelse auto omver en piepte:
  - Het kind speelt graag met wapens, maar hij is lief, de politicus houdt ervan om ermee te rammelen, maar in plaats van angst wekt hij walging en gelach op!
  Anastasia merkte agressief op en sloeg een andere vijandelijke auto omver:
  - Zoals wetenschappers zeggen, is de mens voortgekomen uit een aap, een politicus, hoewel een typische primaat, vooral succesvolle mensen, een relatie heeft met een jakhals!
  Akulina Orlova merkte agressief op en sloeg een andere tegenstander neer met een looptechniek:
  - Een persoon heeft een goddelijke creatieve aard, maar politici kruisigen dat ze van nature gewoon duivels zijn en chaos creëren!
  Mirabela Magnetic, die vijandelijke vliegtuigen gutste en neerhaalde als met een golf van een ventilator, gaf uit:
  - De politicus is de duivel in het vlees, maar niet de heer van de hel, maar de schepper van de onderwereld op aarde, waarin de duivels uit de hand lopen en chaos creëren!
  De meisjes zijn natuurlijk vrouwelijke monsters en geven de horens aan de hele geallieerde mug of een zwerm muggen.
  Ondertussen worden enkele mooie meisjes uit de USSR verkocht aan de Iraanse sjah in de harem.
  De lichamen van de krijgers werden ook gemasseerd, en het werd niet gedaan door dienstmeisjes, en zelfs niet door eunuchen, maar door gespierde tienerslaven. Door hun aanraking werden de meisjes echt opgewonden en werden ze veel uitnodigender en aantrekkelijker.
  En de roodharige Angelica en de blonde Alice vergaten bescheidenheid en spinden voluptueus onder de bekwame aanrakingen van de jonge mannen. Het was een prelude op de onderhandelingen dat ze leuk en zo erotisch aantrekkelijk mogelijk zouden zijn.
  Laten we de "oefening" afmaken, de meisjes werden weer gewassen en aangekleed. Ze deden schoenen aan met hoge hakken en edelstenen op hun benen, en tiara's met juwelen op hun haar. Angelica was zelfs verrast:
  - Is het niet jammer van de eigenaar om ons zo te versieren? Deze kiezelstenen zijn tenslotte een fortuin waard, en hoeveel ze ons zullen geven is onbekend!
  Het hoofdmeisje stelde hen gerust:
  - Tijdens de koopjes ben je helemaal naakt en doe je een dansje op blote voeten. Dat wil zeggen, als je in Eva's kostuum zou worden verkocht, zou je geen draad hebben. En al het andere kan de koper tegen een extra vergoeding kopen.
  Alice bloosde, beschaamd.
  - Dus we moeten helemaal naakt zijn voor een troep mannen?
  Het dienstmeisje knikte.
  - Zeker! Dit is de oude gewoonte. De koper moet absoluut alles weten over zijn slaven. Alle gebreken, als ze natuurlijk deugden zijn. Natuurlijk zijn veel meisjes vreselijk overstuur, omdat ze niet eens gewend zijn om de sluier voor mannen af te doen. Maar we maken geen verwennerij.
  Angelica, hier werd het merkwaardig:
  - En als de slaaf uit schaamte een driftbui regelt?
  Een enorme en dikke eunuch in maliënkolder grijs met stof en een luxe tulband antwoordde voor de meid:
  - En we praten met hen voor de veiling en leggen uit dat dit niet het geval is als je je moet schamen, maar integendeel, je moet nederigheid tonen. Anders wacht de straf. Meestal werkt het en zijn de slaven stil. Wat jou betreft, hoewel je maagd bent, lijkt het alsof je gewend bent om halfnaakt te lopen, je kunt zien aan je kleurtje, dus wees geduldig. Als je in de harem van de sjah wordt verkocht, is dat het beste van alle mogelijke lotgevallen.
  Alice maakte een lichte buiging.
  - Je hebt ons getroost!
  De meisjes waren bedekt met verschillende doorschijnende dekens, die moesten worden verwijderd, zodat het lichaam van de slaaf die op de veiling werd verkocht, geleidelijk zijn charmes toonde.
  Voor Arabische begrippen waren Alice en Angelica grote diva's, ze waren besprenkeld met wierook en lieten ze weer los, krulden hun prachtige haar zo dat het over hun schouders zou vallen, midden in de onderhandelingen.
  Beide krijgers waren kalm, het leven, de oorlog en de training verhardden hen, wat betekent dat er geen reden was om in paniek te raken. Wat zijn vooroordelen en bijgeloof voor hen? En ze hoeven zich nergens voor te schamen.
  Hier klonk het signaal en werden de slaven naar de veiling geleid. Hier, trouwens, op hoge hakken, waaraan de meisjes niet gewend waren, hielden ze hun benen echt vast, en het was onaangenaam dat de sok werd geknepen en het hele gewicht van sterke, meisjesachtige lichamen vertegenwoordigde.
  Het was dus al lopen, zoiets als inquisitoire marteling, maar dan in een mildere versie.
  Veel mensen kwamen bijeen, waar veilingen waren, voor de armen. Ze verkochten vrouwen, kinderen, mannen. Maar het stond op een open voetstuk met goederen van lage of lage waarde. Vrouwen werden echter meedogenloos uitgekleed en in het bijzijn van iedereen betast, degenen die zich probeerden te verbergen werden geslagen met zwepen. Er werd gekreun gehoord en er was veel gehuil. Ja, en geschreeuw drukte soms lijden uit. Het was vooral eng voor de kinderen die zonder ouders werden achtergelaten, die naakt naar de veiling werden gebracht en zo nu en dan kropen de kopers met ongewassen vingers in hun mond en kneep erin. Dus huilen was massaal, als het fluiten van een zweep. Daarnaast stonk het ook naar diverse rioleringen, op sommige plekken zag je taarten achtergelaten door ezels. Slechts een paar armoedige, groengekleurde motorfietsen verwoestten het middeleeuwse landschap van de slavenhandel gedeeltelijk.
  Alice merkte bitter op:
  Hoe vernederend is dit. Behandel als dieren.
  Angelique voegde toe:
  - Ik hoop dat dit niet voor ons is?
  De hoofdeunuch stelde de meisjes gerust:
  - Nee, je wordt verkocht in het paleis, voor rijke mensen. Trouwens, als de voeten van het meisje de schoenen beu zijn, zal een riksja je een lift geven.
  Ja, lange Arabische jongeren kregen rijtuigen en de dames gingen erop zitten. Op zijn beurt kreeg de escorte van de bewaker onverwacht fietsen. De grote eunuch beloofde:
  - In een oogwenk zullen we het heldere doel bereiken!
  Deze keer loog de snuit niet. Het paleis waar de meisjes werden binnengebracht was groot, luxueus, met beelden en fonteinen.
  Maar het belangrijkste is de plek om te onderhandelen, die doet denken aan een theaterpodium. En ook hier moest in de rij staan. Angelica vroeg zelfs:
  - Is het een belangrijk centrum van de slavenhandel?
  De hoofdeunuch zei:
  "Dit is een belangrijk centrum voor de vrouwelijke slavenhandel. Mannen worden meestal elders verkocht. Trouwens, en jongens, ter troost...
  Er werd actief geboden, het publiek verzamelde veel en dat alles in luxe oosterse kledij. Er waren maar een paar mensen in Europese klederdracht, maar over het algemeen was het een hele bende. Er was veel lawaai en de meisjes die naar het platform werden gebracht, werden ofwel geleidelijk blootgesteld, ofwel onmiddellijk naakt naar buiten gebracht.
  Hier is een van hen, niettemin, weerstond de vernedering en kreeg een driftbui. Ze brulde als een vaars in het slachthuis, terwijl ze levend gevild werd. De bewakers kokhalzen haar en droegen haar de kamer uit. De hoofdeunuch verklaarde:
  "Ze zullen ze afranselen om de huid niet te beschadigen, misschien roosteren ze ook de poten in een vuurpot zodat de zolen bedekt worden met kleine blaren, en een rek is ook mogelijk. De dame moet tot bezinning komen. U bent hetzelfde als u de "paarden" weggooit, krijgt u een wrede, straf zonder verminking en wordt u ertoe gebracht weer te verkopen.
  Angelica vroeg nog steeds:
  - Als we weer een driftbui krijgen!
  De eunuch zei streng:
  - Dan word je gespietst, dus tart het lot!
  Toen de meisjes eindelijk naar het platform werden gebracht, voelden ze meer opluchting dan angst.
  De manager van de veiling las:
  - Twee jonge charmeurs, maagdelijk, gepassioneerd, getraind om op de westerse manier lief te hebben, maar kenden nog geen mannen. Blond en vurig verkocht als een paar. De startprijs is vijfduizend gouden piasters.
  Als reactie werden ontevreden uitroepen in het Arabisch gehoord:
  - Laat ons hun gezichten zien! Wat een diva's.
  De eunuchen, die aan de zijkanten stonden, wierpen de sluier van de meisjes af en bedekten hun lichaamsbouw, vlammend van opwinding. Gerda huiverde onwillekeurig, de gedachte dat ze nu naakt zou worden uitgekleed voor een paar honderd wellustige mannen was zo walgelijk dat haar tedere gezicht scharlaken werd en haar saffieren ogen schoten.
  En het publiek schreeuwde van verrukking en daar gaan we:
  - Zevenduizend piasters.
  - Achtduizend!
  - Tien duizend!
  - Twaalfduizend! riep een man met een grijze baard in een groene tulband versierd met smaragden.
  Angelica vroeg de eunuch:
  - En hoeveel is twaalfduizend piaster als het wordt vertaald in Europees geld?
  De eunuch was op dezelfde manier ervaren en opgeleid:
  "Het gaat om ongeveer honderdtwintigduizend dollar. Nou, ongeveer hetzelfde tarief als je in goud meetelt!
  Alice krulde haar lippen.
  - Mama Mio, dit zijn drie M-16 zware tanks.
  Angelica corrigeerde:
  - Nee, veel meer!
  Een heel lange, nogal droge man, met een aquiline neus en een scharlaken tulband, bood maar liefst vijftien en een half duizend piasters.
  De hoofdeunuch fluisterde:
  - Deze met een scharlaken tulband, Ali-Topal zelf, een leverancier van de harem van de sjah van Iran. Hij is niet gewend om biedingen te verliezen.
  Een rijke man in een groene tulband met smaragden uitgegeven:
  - Zeventienduizend piasters, voor een paar uur...
  Toen stond een jonge man zonder tulband, maar in een Europees kostuum, op en riep:
  - Achttienduizend piasters! Deze vrouwen zijn mij waardig, de Indiase Raja Malik.
  Er was een tijdelijke pauze ... de mannen maakten zich druk ... De rijke man met de smaragdgroene tulband zei tegen de prins:
  - En je wilt geld geven voor twee steals, waarmee je een torpedobootjager kunt kopen?
  De prins antwoordde boos:
  - Wil je slapen met een ijzeren schip?
  Ondertussen wierpen de eunuchen de dekens van de meisjes af die hun sierlijke bolvormige borsten bedekten. De tepels fonkelden als roze knoppen. De handel herleefde. Een van de sjeiks goot een handvol diamanten uit zijn beurs en zei:
  "Ik bied twintigduizend piasters voor hen!" Ze zijn het waard!
  - Eenentwintigduizend! - Aangeboden een man in een groene tulband.
  - Tweeëntwintigduizend! De prins gromde.
  - Vijfentwintigduizend! - Geplant door de leverancier van de Shah.
  Er ging een geroezemoes door de rijen, maar het onderhandelen hield niet op. De sjeik rende naar de juwelier, schudde de hele inhoud van de tas eruit en vroeg:
  - Bekijk deze diamanten!
  Hij drukte uit:
  - Achtentwintig piasters!
  De sjeik gromde:
  - Ze zijn van mij, beide meisjes!
  De prins uit India maakte bezwaar:
  - Nee mijn! Dertigduizend piasters!
  Er viel weer een pauze. Denk aan driehonderdduizend dollar, dat is een enorm bedrag voor die tijd. Velen beginnen zich af te vragen of het de moeite waard is om zoveel voor de meisjes klaar te leggen.
  Op een teken wierpen de eunuchen de sluiers af die de buiken van de slaven bedekten, en toen deden ze de diademen af, hun prachtige haar uitspreidend ... De veilingen werden weer hervat, de daken van de mannen gingen.
  - Drieëndertig!
  - Vijfendertig!
  - Negenendertig!
  - Eenenveertigduizend!
  Pauze .... En toen gaf de leverancier van de sjah uit:
  - Vijfenveertigduizend piasters. En ik waarschuw de rest dat degene die het bedrag noemt en het niet volledig kan betalen publiekelijk zal worden gegeseld en in schande van de veiling verwijderd.
  De sjeiks waren een beetje ontmoedigd... Toen waren er niet zo'n overvloedige stromen van petrodollars, en de dollar zelf had nog geen tijd gehad om te devalueren, dus het bedrag was erg groot. En geef haar als slaaf...
  Maar de hoofdeunuch had nog niet alle troeven uitgedeeld en de laatste sluier die de heupen en benen bedekte vloog van de meisjes af. En door op de noppen te drukken, werden de benen losgemaakt van de schoenen met hoge hakken. Het commando volgde:
  - Dans!
  Als een vrouw danst, dan is het helemaal niet zoals wanneer ze stilstaat. Dit is tenslotte geen beeld meer, ook al is het mooi, maar levend bevend vlees. En de meisjes, sterk opgewonden door schaamte en tegelijkertijd door de pikantheid van de situatie, dansten heel energiek.
  - Vijftigduizend! kreunde de man met de groene tulband.
  - Vijfenvijftigduizend! - De leverancier van de harem gaf niet op.
  - Zestig! - Riep een van de sjeiks.
  - Vijfenzestig! - De leverancier van de cheque toegevoegd.
  - Zeventig! - riep de eigenaar van de smaragdgroene tulband.
  - Tachtig! - De leverancier van de sjah onderbrak en voegde toe. - Controleer helaas je saldo, je kunt een zweep krijgen.
  De laatste venter verwelkte ... Een rijm volgde:
  - Een, twee ... - Er is een pauze, plotseling verandert iemand van gedachten ... Alice fluisterde (ja, wanneer zal het eindelijk eindigen! Ik ben een atheïst-Komsomol-lid dat klaar staat om tot Allah te bidden!). - Drie! Verkocht aan de leverancier van de harem van de sjah.
  Ze wierpen meteen een sluier over de meisjes en droegen ze letterlijk in hun armen de veiling uit. Zo eindigde de "arbeidsdag" van de krijgers. Om precies te zijn, nog niet. Ze laadden hun echte trailer die ze in Amerika hadden gekocht en brachten die naar Teheran. De meisjes zelf waren eigenlijk nog steeds naakt, maar bedekt met spreien en liggend op sofa's. Ze kregen zelfs gastronomische maaltijden en de bewakers werden buiten gelaten. Dus ga liggen en geniet, lieverd.
  Alice merkte verbaasd op:
  - Het is nog steeds raar! We kregen een bedrag gelijk aan twintig Amerikaanse zware tanks. Dat is een fortuin met gouden dollars die nog niet zijn afgeschreven door inflatie. En toch, geen trots, iets wordt niet gevoeld!
  Angelique zuchtte.
  - Goud is altijd een waarde, maar als de tralies van een kooi ervan zijn gemaakt, wil je het verdisconteren!
  Alice stelde voor:
  - Misschien spelen we in de steden. Zullen we de stad een naam geven, en dan nog een zodat het aan het einde van de vorige begint?
  Angelica schudde negatief haar hoofd.
  - Het is al een beetje squishy. Misschien kun je iets anders bedenken. Welke ideeën?
  Alice vond:
  - En laten we om de beurt push-ups doen. Wie het eerst breekt, verliest!
  Angelica was het er meteen mee eens:
  - Hier gaan we! Tegelijkertijd trainen we de armen en borst. En toen kregen onze benen voldoende belasting, maar er waren geen handen!
  Terwijl de meiden plezier maakten, was het ook warm in Afrika....
  Het USSR-bataljon Red Eaglet trok naar het zuiden ... Dat zijn de streepjes en gedwongen marsen. De jongens werden al meegezogen in het verstikkende en uitputtende ritme van het rennen door de woestijnen en jungles. En onderweg moesten we het militaire verzet van de Britten overwinnen.
  In het bijzonder een controlepost met twee mitrailleurtorens. Hier moest ik een beetje schieten voordat de granaten werden gebruikt. Er waren geen verliezen...
  Maar toen was het nog moeilijker, acht tanks en vier zelfrijdende kanonnen werden in de grond begraven, en om hen heen waren infanterie, machinegeweren, ervaren soldaten, loopgraven gegraven met een zeshoek. Het is niet zo gemakkelijk om hier te komen, een soort versterkt gebied op de kruising van drie wegen die Somalië, Soedan en Ethiopië met elkaar verbinden.
  Het was niet gemakkelijk om dichtbij te komen, het gebied werd doorgeschoten en het bos eromheen werd gekapt. Vladimir, die zich realiseerde hoe avontuurlijk de aanval was, stond op het punt de luchtvaart om hulp te roepen, maar Dimka Rocket bood aan om een soort katapult te bouwen en een paar bundels antitankgranaten te gooien.
  - Het is niet nodig om de rode luchtvaart af te leiden, vooral omdat de vijand minstens vijf krachtige luchtafweerkanonnen van 90 millimeter kaliber heeft, nog meer luchtkanonnen niet meegerekend. Er is hier een kleine vijandelijke buitenpost en belegeringsballista's zijn nodig tegen de buitenposten.
  De commandant van het bataljon jongens en rode Ariërs Vladimir hier had onder andere terecht wat twijfels:
  - Denk je dat je er nauwkeurig genoeg uit kunt komen?
  Dimka, die samen met zijn vrienden palmolie en hars uitknijpte, bevestigde:
  - Ja, ik denk het wel, de Voroshilovsky-schutter is nog steeds een klein ding. Ja, en Voroshilov zelf is de meest primitieve krijger. Geef me gewoon de leiding.
  De jongen mediteerde echt voor het schot, en hij voegde ook benzine toe vermengd met palmolie en harsen, waaraan ze kalk en carbide toevoegden, aan de granaten. En toen, na een berekening te hebben gemaakt, sloeg hij een kruis, bracht een pioniersgroet en schoot terloops:
  - Hier krijg je nedolvyat!
  Een schot, dan nog een schreeuw:
  - Voor moederland voor Stalin!
  Van de kant van de vijand, een gebrul, geschreeuw, gekreun.
  Dimka bestelde opnieuw:
  - Nog een salvo!
  Het gekreun, het gebrul, de vlammen werden sterker, er werd in het Engels geschreeuwd: geef je over!
  Dit keer waren er meer dan vijfhonderd gevangenen, voornamelijk blanke Engelsen. Het is moeilijk te geloven dat deze jongens slechts zes maanden geleden de overmacht van de Italianen in Ethiopië en in Italië zelf hebben verslagen. Maar nu waren ze gebouwd als een ellendige kudde schapen.
  Op blote voeten, gekrabde, maar opgewekte jongens dreven de gevangenen voort, zonder aandacht te schenken aan de stenen en doornen onder hun voeten. En Dimka Rocket zong zelfs:
  Het land is heilig voor het communisme;
  Je hebt de fakkel van de hele planeet aangestoken!
  Draag de banier van het stalinisme,
  Wie heeft kinderen zo'n geluk gegeven!
  
  Ieder van ons heeft een geweer
  We weten militaire arbeid eervol!
  Het lied raast tenslotte sappig, luid,
  Overhead met het rode licht van een ster!
  
  We brengen vreugde, geluk voor de hele wereld,
  Om workaholic was de eigenaar!
  Dikke kapitalist om te antwoorden,
  De proletariër heeft de troon bestegen!
  
  Onze scharlaken vlag, natuurlijk de kleur van bloed;
  De kracht van de Here Christus wordt in hem geopenbaard!
  En ze zullen veel pijn moeten doorstaan,
  We worden geleid door de heiligen van de icoon van gezichten!
  
  En dan zullen de jongens het paradijs niet zien,
  We zullen worden opgewekt door wetenschappers met wijze gedachten!
  Ontmoet dan met bloemen de stap van een soldaat,
  Onder briljant communisme!
  
  Kameraad Stalin werd door de Heer aangesteld;
  Regel het vaderland en leid naar de overwinning!
  Ons pad naar de top is erg schuin,
  En jij bent de grote leider voor alles in het antwoord!
  
  Eenheid zal onze groet zijn aan de volkeren,
  Wie zal profiteren van de bajonet van het leninisme!
  Een hete straal van vrijheid zal de ijsschots doen smelten,
  Onder de scharlaken, kumach banier!
  
  Hier scheuren de tanks een rij infanterie aan flarden,
  En allerlei lafaards, zonder een woord te zeggen, geven zich over!
  Dat is de heldhaftigheid van de jongens van de dappere compagnie;
  Dat vliegtuigen geen potten en schotels zijn!
  
  Grote glorie wacht - geloof
  Degenen die Rusland boven het leven waarderen!
  Laten we de stralende deuren naar de ruimte openen,
  Zodat er geen rottende luiheid is!
  
  Voor het moederland is een prestatie nodig;
  En we zullen het aan haar opdragen, geloof ons!
  En het kwaadaardige fascisme is al verslagen,
  Naar glorie, eer, vreugde - generaties!
  Dimka zong als een echte maestro en de Sovjetjongens met hem mee... En niemand schonk aandacht aan de aanval op het totalitarisme, wat niet helemaal gepast was in dit gezelschap. En wat, formeel, Sovjet-Rusland is niet totalitair, maar democratisch!
  Alleen Danka fluisterde met zijn lippen:
  - Nou, jij geeft Dimka!
  De gevangenen werden overgedragen aan de dichtstbijzijnde basis en de bevrijde jongens renden verder. Tot nu toe zijn ze niet gestopt. Maarschalk Rokossovsky moest een heel eind naar Zuid-Afrika. En probeer zo, ga door heel Afrika. Bovendien zijn er veel meer Britse troepen in het oosten van het Afrikaanse continent dan in het westen. Ja, en in Ethiopië moet je rekening houden met de rebellen en verschillende pro-Britse prinsen.
  Dus de vechtende jongens moeten over doornen en kiezelstenen rennen, zonder aan rust te denken. Hier komt nog een schermutseling, dit keer door een lokale, opstandige stam.
  De strijd was niet zo bloedeloos, één jongen werd neergeslagen van de "Bur" die recht in het voorhoofd sloeg. Toegegeven, de Soedanezen begrepen het ook, ze werden met vierhonderd man neergemaaid, met behulp van fragmentatiegranaten en op de vlucht geslagen.
  Drie kinderen raakten zo ernstig gewond dat ze op brancards moesten worden gedragen.
  Voordat hij naar bed ging, zei Dimka tegen Danka, die ook een beetje werd bekrast door een granaatscherf op het schild van zijn brede borst:
  'Zie je, oorlog wordt leuk. En gevechten, er zijn slachtoffers en romantiek!
  Danka was het daarmee eens.
  - Ja, nu ben ik het ermee eens, er is romantiek en slachtoffers. Al is het beter dat er van onze kant helemaal geen slachtoffers zijn gevallen.
  Dimka knipoogde sluw:
  - Oh... Weet je, dit vereist magie. Maar geloof me, het wordt beter.
  De volgende dag ging net zo intens voorbij, enkele ruiters probeerden hen aan te vallen, maar de jongens waren alert en deze keer vermeden ze verliezen en legden ze anderhalfhonderd aanvallende types neer. Onder de doden waren twee Britse officieren. En zo laaide de oorlog geleidelijk op. Het was duidelijk dat dit geen wandeling was, en niet zomaar een geforceerde mars.
  Zo bereikten ze het Britse bolwerk bij Bakhchi. Maar vechten was bijna niet nodig. Een tiental of meer Britse soldaten probeerden zich in de bunker te barricaderen, maar ze werden uitgerookt met zelfgemaakte giftige stoffen. Verschillende Britten stierven ter plaatse en de rest brak uit, waar ze werden vastgebonden.
  Maar de uitrusting werd vrij gebruikelijk buitgemaakt en de Arabieren die zich verzamelden om het punt te beschermen, legden een eed van trouw af aan de Sovjet-Unie.
  . HOOFDSTUK 6
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova zijn al onderweg naar Zuid-Afrika.
  Ze vernietigen de Engelse basis in Namibië en, zoals altijd, met een grote slag. Zulke lelijke jongens.
  De jongen gooide een granaat van dodelijke en vernietigende kracht naar de Britten en piepte:
  - Een soldaat wordt geoordeeld door God en de tijd, een politicus is een klootzak zonder proces, en zijn wetteloosheid kent geen tijdsbestek!
  Het meisje merkte agressief op en lanceerde met haar blote vingers van gebeitelde benen een doodsgeschenk:
  - De soldaat zoekt geen vrede, en de storm wenkt ook niet, de politicus zal zijn heldendaden begraven, de parasiet is erg jaloers!
  Oleg Rybachenko lanceerde opnieuw een granaat naar de vijand, gooide een granaat met zijn blote, kinderachtige hiel en gaf uit:
  - Een soldaat is soms een onwillige krijger, en hij wil niet doden, maar vervult een heilige plicht jegens het moederland, terwijl een politicus een vrijwillige verrader is die graag varkent, niet om zijn verplichtingen jegens de kiezers na te komen!
  Margarita sneed de vijand af met een welgemikte uitbarsting, scheurde de binnenkant open en zei:
  - Een soldaat lost puzzels op in veldslagen, een politicus die sluwe combinaties maakt, hij kan de zaak niet vreedzaam oplossen!
  Op andere plaatsen presteerden meisjes prestaties.
  Alice en Angelica deden duizenden keren push-ups, maar zwetend wilden ze niet toegeven aan elkaar. Ten slotte waren de meisjes redelijkerwijs van mening dat ze er genoeg van hadden en dat hun kracht nog van pas zou komen. Dus het is beter om te rusten.
  Angelique verklaarde:
  - En jij en ik zijn net Russische dorpsvrouwen, dat wil zeggen koppig. Wat gaan we nu entertainen?
  Alice grapte:
  - Waarschijnlijk vlinders...
  De trailer stopte en de meisjes brachten weer eten op gouden dienbladen. Na een brute training met push-ups waren de krijgers erg hongerig. Ze stortten zich gretig op eten en drinken ... Ze aten cake en chocolade en fruit met honing ... En ze merkten niet hoe de zwaarste slaap over hen heen rolde.
  Verworden tot een heuse soap: de droomreeks ging verder;
  Een nieuwe hoop bedwelmde de harten van de beide mooiste ruiters. En ze reden op hun prachtige paard - een megagnoom.
  Angelica zei opgewonden:
  - Weet je, in deze fantasiewereld rust je echt in zijn universum van donderend ijzer!
  Alice, haar parelwitte tanden ontbloot, was het ermee eens:
  - Inderdaad! Ontspan en neem je ziel weg.
  De Vuurduivel sprak zich uit:
  - Als de oorlog niet had bestaan, dan had hij uitgevonden moeten worden, en in tegenstelling tot de Almachtige God, zou dit sprookje er onvergelijkbaar aannemelijker hebben uitgezien!
  Alice bezweek:
  - Ik denk van wel! Maar wetende hoe groot Stalin in ons land is, is het heel goed mogelijk om in het bestaan van de Allerhoogste God te geloven!
  Angelica met een sluwe blik en vrij logisch verduidelijkt:
  - Maar, tenzij, natuurlijk, de Almachtige God niet Jezus Christus is!
  Alice zuchtte diep.
  - Het is gemakkelijker om in de onmacht van de duivel te geloven dan in de almacht van Jezus!
  Toen de duisternis van de nacht plaats maakte voor een stroperige schemering vóór zonsopgang, blokkeerde een vreemde donkere strook het pad. Op de een of andere manier leek ze op een gevlekte python. Fors, gespikkeld en met bizarre welvingen strekten de keien zich in een eindeloze rij uit door het vochtige, ruige gras.
  Alice riep uit:
  "Hier, dit is waarschijnlijk de grens van de bezittingen van de heer van de onderwereld!"
  - Nee, wees niet bang, blonde diva, het is maar een oude grens! riep Angelica blij uit. - Nu zijn we bijna, nou ja, ik hoop het - gewoon thuis!
  De blootsvoetse blonde krijger trok een grimas.
  - En je bent nog steeds vol optimisme tot aan de amandelen!
  De vurige krijger was beledigd:
  - Wie had het zonder reden al over optimisme gehad!
  Niemand bewaakte de bemoste stenen, en aan de andere kant was het zo leeg als aan de kant van het rijk van kwaadaardige trollen en geesten. Alice krabde met de vingers van haar blote voet aan haar schelp en floot:
  - Het is hier wel cool! Of liever verdrietig!
  Natuurlijk gaf het overschrijden van deze grenzen, zoals de recente rivier, geen garanties, maar toch voelden de stralende voortvluchtigen zich wat rustiger.
  Angelica verwoordde het poëtisch:
  - Hier is het beloofde land, maar niet Israël!
  - En waarom is de nieuwe grens zo vreemd aangelegd? - vroeg Alice, met haar stralende blik een hoop rotsblokken volgend. - Het is waarschijnlijk handiger dan op stenen of toch niet aanwezig?
  Angelica gromde:
  - Waarom moet je dit weten?
  Alice haalde haar schouders op.
  - Ja, zo nieuwsgierig. Ik ben een nieuweling in deze wereld. Ook als je er niet trots op kunt zijn!
  - De stenen grens is niet gelegd voor geesten of krijgers. Voorheen waren er landen van botbijters - wrede en zeer sterke moordende trollen. De oorlog met trollen, elven, geesten en tijgerkakkerlakken sleepte eeuwenlang voort. De legers van verschillende wezens waren gewoon enorm - ze bereikten honderdduizenden! Zodra ze een aantal overwinningen behaalden, botbijtende trollen, de uitlopers bereikten en Peach-Amber bijna vernietigden - en dit is tenslotte de hoofdstad van het Land van Liefde en Hoop, wiens stralende licht en energiebron de Hart van het heelal! - Angelica uitgegeven.
  Alice riep uit terwijl ze haar handen vouwde:
  - Wat een verschrikking! Dus alle universums en talloze werelden werden bedreigd?
  De vurige krijger stelde haar vriend vriendelijk gerust:
  "Maar hun kracht is opgedroogd in de bergen. Toen, in een goed jaar, hebben onze krijgers, samen met de elven, niettemin de legers van kwaadaardige trollen omvergeworpen en tot het laatst uitgeschakeld. Hun gras was overal verbrand, de steden waren bezet en genezen. En de grens werd verplaatst van de grens naar de grenzen van het noorden!
  Alice giechelde.
  - Wauw! Maar zulke verhalen zijn typisch, bijna voor alle sprookjes!
  Angelica antwoordde heel logisch:
  - En wat is een sprookje, zo niet een beetje verfraaid met het leven?
  - U wilt zeggen dat de krijgers het universum hebben gered ... - Gerda begon te begrijpen waarom Angelica er niet anders uitzag dan de godinnen uit de oudheid, die de Grieken in hun beelden afschilderden.
  Een amberkleurige hagedis glipte langs haar vingers en veroorzaakte een kriebelend gevoel.
  - Alle krijgers zijn afstammelingen van oude goden en godinnen. Daarom is hier al zo lang een paradijselijke wereld. Maar Lucifer zei: genoeg genade! Nou, de geesten hebben besloten dat nu de Ariërs gedegenereerd zijn, daarom hebben ze het rijk van Gerechtigheid en Geluk aangevallen...
  Angelica was klaar en ving de hagedis behendig met haar blote tenen.
  Alice gromde:
  - Oh ja. Dus we zijn ook gedegenereerd... Wie zou er praten, kijkend naar de buitenissige trollen en de schoonheden van zowel onze meisjes als onze elfjes!
  Angelica antwoordde verstandig:
  Elke natie heeft zijn eigen concept van schoonheid.
  Alice stemde toe. Ze sprong van de megakabouter en maakte een salto in de lucht.
  - Ja, het concept van schoonheid voor elke natie en soort heeft zijn eigen concept. Alleen zijn de opvattingen over wandaden nu verrassend voor iedereen hetzelfde, zonder uitzondering. Er is zo'n fenomeen. Trouwens, meestal als ze een meisje zeggen, voegen ze een mooie toe, en wanneer een oude vrouw lelijk is!
  Angelica maakte ook een salto en draaide haar zwaard:
  - Ja, zoiets bestaat... Alle mensen, let wel, mensen houden van de jeugd en zijn bang voor de ouderdom. Dit is zo'n typisch verschijnsel. Men kan echter niet anders dan het erover eens zijn dat het natuurlijk is.
  Hier werden de gesprekken van de meisjes onderbroken, een ander beest sprong voor hen uit, al een oude bekende tijgerkakkerlak. Toegegeven, hij was alleen, maar met twee zeer lange zwaarden en zelfs schilden.
  - Nu dat meisjes-krijgers zullen vechten?
  Angelica deed een stap naar hem toe:
  - Natuurlijk, geloof me, we zullen niet verlegen zijn! En je was niet bang om alleen naar ons toe te komen!
  Tijger-kakkerlak maakte bezwaar:
  - Nee, blote voeten schoonheden, ik ben gewoon niet de enige.
  Alice floot.
  - Ik wist dat je nooit eerlijk zou durven vechten. Ik neem aan dat je het leger mee hebt genomen?
  Tijger-kakkerlak maakte bezwaar:
  - Nee, ik ben eigenlijk alleen, maar mijn duistere goden zijn met mij, die me zullen helpen je te verslaan. Alleen zullen we vechten, hoop ik eerlijk - één op één!
  Alice stemde met zichtbare gretigheid in:
  - Natuurlijk, om eerlijk te zijn. En aangezien ik blond ben en de duistere goden je helpen, moet de keuze van een tegenstander op mij vallen!
  Angelica draaide zich zwijgend, abrupt, alsof er een klep was afgescheurd door druk, om en verbrandde Alice met een zeer onaangename blik. Een onsamenhangend gesis ontsnapte aan de lippen van de krijger.
  De blonde krijger was verbaasd:
  - Wat ben je, een vriend?
  "Ik praat niet graag met je," zei de Vurige Duivel ten slotte dof en ijskoud. - Ik voel je als een lege plek.
  Alice probeerde haar vriendin gerust te stellen:
  - En toch is het mijn keuze! Angelica wees een patriot, geen egoïst, consequent in het dienen van de Sovjet-Unie...
  Angelica verslikte zich:
  - Oké, vecht! En winnen, als je kunt natuurlijk, en ik geloof in jou!
  De tijgerkakkerlak rende onmiddellijk naar de blonde krijger. Blijkbaar probeerden ze haar onbeschaamd aan te pakken, in de hoop dat de drager van blond haar nog niet opgewarmd was. Maar Alice, zo lijkt het, was hier klaar voor. In ieder geval scheurde haar scherpste penningmeester al in de eerste seconden van de strijd de buik van het monster open. Angelica moedigde haar vriend aan:
  - Dat klopt! U ziet in het formulier!
  De vijand schreeuwde gemeen:
  - Ja, je bent een witharig wezen!
  De tijgerkakkerlak zwaaide te wijd en investeerde met al zijn kracht, waar Alice perfect gebruik van maakte door de borstel van de aanvaller af te snijden. Toen sprak ze uit:
  - De schommel is breed, maar het uitzicht is smal!
  De tijgerkakkerlak viel als reactie aan en probeerde ook met zijn onderste ledematen te trappen. Maar de blonde terminator sneed heel behendig in zijn knie en dwong de vijand te wankelen. Angelica opnieuw goedgekeurd:
  - Dit is helemaal in de stijl van de onoverwinnelijke Sovjet-Unie. Maak het nu snel af.
  Alice stortte zich op haar prooi als een tornado in de tropen, de tijger-kakkerlak had nauwelijks tijd om terug te vechten en het is niet verwonderlijk dat al snel zijn lelijke kop zich scheidde van het lichaam. Zo eindigde de strijd...
  Angelica verwoordde haar gedachten:
  - Al het onmogelijke is mogelijk, dat weet ik zeker! Het is onmogelijk om voor altijd een onbevlekte maagd te zijn!
  Alice vroeg haar vriend toen verbaasd:
  - En waarom, toen ik met hem wilde vechten, vatte je het zo koel op, alsof het een soort gemene truc was. Het is tenslotte mijn recht!
  Angelica trok een grimas.
  - En mijn recht om je een verklaring te weigeren. Maar de tijd zal komen en je zult alles weten!
  Alice zuchtte diep, maar viel haar vriendin niet lastig met vragen.
  Ze waren stil tot zonsopgang. Angelica koelde geleidelijk af en was op de een of andere manier geremd. De hiërogliefen op het harnas van de wuivende megakabouter werden scherper naarmate het firmament bleker werd. Toen het opklaarde, kon Alice de stad aan de rechterkant van de rivier tot in detail zien, voor hen uitgespreid, met golven in de kleur van sinaasappelsap. Maar het enorme embleem maakte een speciale indruk, het was gesneden uit halfedelstenen, met verbazingwekkende details, en misschien verlevendigde het spel van clair-obscur in de ochtend dit kleine magische bas-reliëf. De verticaal gepositioneerde vogel spreidde brede maar gebogen vleugels en draaide zijn kop in profiel.
  De goed gedefinieerde uitpuilende ogen symboliseerden een scherp gezichtsvermogen en de gebogen roofzuchtige snavel was gevaarlijk scherp. Maar het meest verrassende was hieronder. Elk van de veren van de vleugel was ook een kleine vogel, en samen werden ze een bevroren detachement krijgersvogels, trouw kijkend naar hun grote heerser, alsof ze wachtten op een bevel ... Kracht, loyaliteit en bereidheid voor een onmiddellijke aanval werden meesterlijk overgebracht. Alice keek lange tijd naar dit machtige teken, denkend...
  De slaap van de meisjes werd, zoals verwacht, onderbroken, maar het gebeurde, dit is helemaal niet zoals de vrienden hadden gepland. Ze werden wakker in een prachtige, enorme hal van een fabelachtig mooi paleis, waar elk klein ding een meesterwerk van wereldkunst was, waar de lucht geurde en paradijsvogels zongen.
  Stromen zoet water stroomden, een zwembad vol champagne spetterde en de muren waren in patronen. De twee meisjes zelf lagen op hoge donzen dekbedden, op de bedden van een waardige koningin van Sheba. Alles zou over het algemeen geweldig zijn als de gouden kettingen de polsen en enkels van de meisjes niet vasthielden. Hun prachtige, prachtig naakte, magische lichamen werden als het ware op hun bed gekruisigd. Dat is de hulpeloze toestand van vernederde en fantastisch stralende slaven.
  Angelica zuchtte diep.
  "Dus ik wist niet dat een kooi van goud kan zijn, niet alleen in figuurlijke zin.
  Alice troostte haar vriend:
  - Alleen de sjah kan zo'n groot en luxueus paleis hebben. Dus in feite bereikten ze hun doel en kwamen ze aan op hun bestemming!
  Angelica glimlachte liefjes.
  - Ik vraag me af wat voor soort sjah hij is?
  Alsof er in antwoord op de vraag een plons was, en een grote, bebaarde man, die er ongeveer vijftig of vijfenvijftig jaar oud uitzag, klom uit het champagnebad. Hij had echter een brede borst en brede schouders, met een buikje. Er was een grote natuurlijke kracht in hem, maar de spieren zwommen van het vet van een nutteloze levensstijl en gulzigheid. Deze man was naakt, alleen een kostbare talisman aan een ketting was al zijn versiering, maar het was ongetwijfeld een cheque. Ja, en de talisman op de borst was een symbool van koninklijke macht.
  Natuurlijk zagen ze de foto van het meisje van de sjah, hoewel hij er jonger uitzag en zijn baard korter was.
  De sjah had net in champagne gebaad, maar hij liep gestaag door, de blik van een zelfverzekerde heerser. En natuurlijk kon de nieuwe houris voor de harem niet aan zijn aandacht voorbij gaan. Allereerst benaderde de autocratische (formeel onbeperkte) heerser van Iran Alice. Zijn harige hand rustte op de enkel van het meisje en streelde die zachtjes. De blondine keek de sjah met een onverschillige blik aan, maar toen begon haar lichaam te verraden en haar wangen werden rood van schaamte.
  Ben je een maagd maagd? - De heer vroeg Gerd.
  De blondine met tranen in haar ogen antwoordde:
  - Ja meneer!
  De sjah glimlachte wrang.
  - Dat is geweldig. Nu zul je een vrouw worden, nadat je de eerste ervaring hebt gekregen om te genieten van de afstammeling van de Boodschapper van Allah als een koning in de dertigste generatie.
  Echte tranen stroomden over Alice's scharlaken wangen:
  - Het is zo pijnlijk en wreed, meneer. Ik ben hier vreselijk bang voor!
  Shah legde zijn brede hand op de luxueuze heup van het meisje en begon te masseren, kalmerend:
  - Je moet niet bang zijn! Ik ben een ervaren minnaar. De pijn zal kort zijn, zoals een muggenbeet, en dan duik je in de oceaan van plezier.
  Alice bleef, en zonder de minste schijn van pretentie, huilen. De gedachte je onschuld te verliezen was echt verschrikkelijk. Zeker voor een puriteinse christen als zij.
  - Nee, alsjeblieft ... Je bent zo'n enorme, enorme man, laat me mezelf ...
  - Hoe zit het met haarzelf? De sjah was verrast.
  - Ik zal zelf je waardigheid opzadelen die een titan waardig is en het zo zorgvuldig en vakkundig doen dat het goed zal zijn voor jou en mij. Ik smeek je omwille van Allah!
  De sjah schaamde zich, hij had echt medelijden met het onschuldige meisje, dat eruitzag als de charmantste engel, en hij beval:
  - Laat haar vrij!
  De twee eunuch-bewakers die de sjah volgden, schudden meedogenloos met hun sleutelhangers en openden snel de sloten op de armen en enkels van het blonde meisje. Zo langzaam stond ze op en glimlachte naar de sjah. Hij wenkte haar naar zich toe:
  - Nou, kom op schatje, spring op mijn pin.
  Alice sprong echt en sloeg de sjah met haar elleboog op de kin. Een enorme man viel... De eunuchen hadden alleen tijd om naar adem te happen, toen Alice' blote voet de rechtervoet met een ronde hak in de solar plexus duwde, wat een sterke pijnschok veroorzaakte die haar de adem brak en haar schreeuw tegenhield. De eunuch aan de linkerkant stak zijn hand uit met een sabel, maar een slag viel op hem, Alice raakte de tempel met een zware talisman die van de nek van de vorst werd gescheurd.
  Deze keer was het dodelijk... Een andere klap werd door de blonde krijger op de achterkant van het hoofd van de tweede eunuch geslagen, gebogen door een por met een solar plexus. Zo werd de dichtstbijzijnde bewaker van de sjah vernietigd. Angelica riep met zachte stem naar Alice:
  - Pak de sleutels en laat me snel los!
  De blonde terminator antwoordde:
  - Dat is geen probleem! Nutsvoorzieningen!
  Het was niet moeilijk om de kettingen te openen, aangezien er hier geen speciale opties waren met een sleutelgat en een sleutel. Over het algemeen waren de meisjes nogal geketend, niet uit angst voor moord, maar om te spelen.
  Toen Angelica vrijkwam, begon de sjah net zijn hoofd op te heffen, in een poging te herstellen van een zware klap. De vurige duivel griste twee dolken uit de riem van de vermoorde eunuch. Ze gooide er een naar Alice, en de tweede, opspringend, raakte de keel van de sjah aan:
  - Welnu, de heerser van Perzië en Iran, de machtige autocraat... Wilt u uw leven en dat van honderdduizenden van uw onderdanen redden, evenals de onafhankelijkheid van het land en natuurlijk uw persoonlijke stroom?
  De sjah zakte zwaar ineengedoken en mompelde verward:
  - Nou, wie wil het niet... Iedereen wil het!
  De Vurige Duivel flitste fel met haar smaragdgroene ogen:
  - Verklaar dus onmiddellijk de oorlog aan Groot-Brittannië en sluit een alliantie met de Sovjet-Unie!
  De sjah, vaak knipperend met zijn ogen, keek naar hen, en ten slotte drong het tot hem door:
  - Dus jullie zijn Sovjet-spionnen. Wat een ezel ben ik, lust verblindde me, maar ik moest raden wie je bent. Is het mogelijk voor gewone Europese vrouwen om zulke gespierde en droge lichamen te hebben ...
  Angelique haalde haar schouders op.
  - Alles wat ten goede wordt gedaan. De troepen van de USSR zijn bijvoorbeeld onoverwinnelijk en uw slecht bewapende en slecht getrainde leger zou, ondanks al zijn grote aantallen, ongetwijfeld zijn verslagen. En een paar Britse divisies die zich op uw grondgebied bevinden, helpen te weinig. Dus je hebt een grote kans om je macht en rijkdom te behouden en eindelijk de voogdij van Groot-Brittannië kwijt te raken. Of sterf in schande... Onthoud, ik ben een sadist, en eerst zal ik je waardigheid afsnijden, wat zowel pijnlijk als vernederend is.
  - En de marteling van mijn beulen maakt je niet bang? - Niet helemaal zelfverzekerd mompelde de sjah.
  Alice giechelde als antwoord.
  - En ze wisten heel goed waar ze aan begonnen door in te stemmen met zo'n taak. We zullen ons niet levend overgeven, en als we worden gevangengenomen, zullen we proberen de martelingen te doorstaan als echte Komsomol-leden. En uw dood komt al neer op het voltooien van de taak, aangezien het verzet van het onthoofde Iraanse leger niet langer zo georganiseerd zal zijn, en velen in uw kring zijn voorstander van een alliantie met Sovjet-Rusland.
  Shah nog een beetje, aarzelend omwille van het uiterlijk, resoluut en resoluut zei:
  - Je hebt me overtuigd! Zo goed, oorlog voor Engeland, vakbond voor de USSR!
  Angelica zei hard:
  - U zult officieel de oorlog verklaren, zodat er geen bedrog is, we zullen u de hele tijd volgen en met u meegaan. Gezien onze schoonheid zal dit geen argwaan wekken. En onthoud dat mijn vriend en ik een dolk werpen die net zo meesterlijk is als we vechten of schieten.
  - Ja! - mompelde Shah ongelovig.
  Angelica gooide hier met geweld een dolk met haar blote tenen. Na dertig meter gevlogen te hebben, leek het de romp van een vlinder te doorboren die op een oud portret gehurkt zat. De sjah, die een scherp gezichtsvermogen had, was verbaasd over hoe nauwkeurig het kleine lichaam van het insect doorboord bleek te zijn. Hij mompelde weer:
  - Je hebt me overtuigd! Ik zal alles voor je doen ... Maar als je wilt, geef ik je een kist met goud voor een nacht van liefde, en de rijkste provincie van Iran?
  Angelica antwoordde onmiddellijk:
  - Mee eens, maar alleen op voorwaarde dat de integriteit behouden blijft ...
  Sjah verlaagd loon:
  - Dan alleen voor een kist met goud, waar precies een middelpunt van het edelmetaal zal zijn. Je onschuld zal blijven, maar al het andere doe je zoals ik beveel!
  De vurige duivel antwoordde voor Alice en voor zichzelf:
  - Natuurlijk zijn we het daarmee eens, maar pas nadat alle officiële ceremonies en formaliteiten in acht zijn genomen! De oorlog van Groot-Brittannië, alliantie met de USSR of Sovjet-Rusland. Hier is de voorwaarde.
  De overeenkomst met de meester werd bezegeld met een handdruk...
  Verder was het over het algemeen niet zo interessant meer, de sjah verklaarde officieel de jihad van Groot-Brittannië en erkende de alliantie en het beschermheerschap van de USSR over Iran, en werd in feite een vazal van Sovjet-Rusland. Niemand van zijn naasten maakte bezwaar en de Britse gezanten en vertegenwoordigers werden onmiddellijk gearresteerd.
  Welnu, de legergroep "Vostok" Bagramyan en Konev staken de grens over naar Perzië ....
  De taak was met succes voltooid en de meisjes waren alleen bang voor de komende nacht van liefde met de sjah. Hoe dom is het voor jonge maagden, ook al wordt hun onschuld niet ontnomen.
  Om zichzelf en haar vriendin op te vrolijken, besloot Alice echter het lied uit te voeren dat ze zojuist had gecomponeerd:
  Ze was een rustig, bescheiden meisje,
  Ik droomde van een eigen huis!
  Zodat het gelach van kinderen sonore vloeide,
  Zodat de beer tam was in het bos!
  
  Ik wilde een vredig, rijp veld,
  Pluis van gouden aartjes!
  Om de onrust niet voor altijd te kennen,
  En dat er geen vijanden waren!
  
  Maar hier komt de Tataarse inval,
  En het gekletter van gesmede hoeven!
  Wel, waar ben je, een regiment huzarenjagers;
  Wat is beroemd om zijn vloeken?
  
  Waar zijn de ridders, jullie zijn reuzen,
  Maar waarom is er geen bescherming?
  Hier is ons enige thuisland;
  Brandend heet, hels licht!
  Ze leiden me blootsvoets het juk in,
  Door kegels, takken en steppen!
  En ze slaan hun ruggen met een zweep,
  Hoe moeilijk is het om geketend te jammeren!
  
  Nek meisjesachtige vijand met een lasso,
  Geknepen en wil wurgen!
  Hier in het koninkrijk van de boze sultan,
  Ik werd een hot game!
  
  Eerst in het veld leed ik
  Tassen droegen een steekschoof!
  Maar schoonheid bloeide
  Per slot van rekening een edelmoedige soevereine God!
  
  Hier vond de Heer het leuk;
  Ze stuurden me naar de seraglio!
  Daar, de kracht van een man voelend,
  Ik begon alle rotzooi te plezieren!
  
  Ken zulke vernedering
  Ruil het liefste lichaam!
  Het is beter om ontbering te doorstaan,
  Zodat mijn eigen moeder niet legt!
  
  Wat wacht aan het einde van de weg, ik weet het niet
  Schrikt de ouderdom en de beul!
  Maar er is geen plaats voor de verloren zoon in de hemel,
  Het blijft alleen - bitter huilen!
  En in Afrika waren er ook gebeurtenissen die de huidige loop van de geschiedenis beïnvloeden.
  Het Red Eaglet Battalion vocht nog enkele schermutselingen uit, waarna er een korte stilte viel. In Soedan werden de Britse garnizoenen vernietigd of gecapituleerd, alleen in Somalië smolten nog steeds afzonderlijke, maar snel vervagende verzetshaarden. Welnu, naar het zuiden marcheerden mobiele colonnes, en alleen de slechte staat van de Afrikaanse wegen en problemen met de brandstoftoevoer vertraagden de beweging.
  Maar hun bataljon, onofficieel "Cheeta's" genoemd, slaagde erin zich te onderscheiden, en het lijkt erop dat zelfs de leider Stalin aandacht aan hen schonk. Hoe het ook zij, het bevel volgde: de jongens belonen en met een transportvliegtuig naar Frankrijk overbrengen.
  Het laatste nieuws beviel vooral de Duitse jongens: het betekende dat ze hoogstwaarschijnlijk de kans zouden krijgen om voor de Britse metropool zelf te vechten. En dit is veel eervoller dan vechten in het uitgestrekte, maar halfwilde Afrika.
  Het bataljon dat zich onderscheidde, werd natuurlijk toegekend door slagmaarschalk Konstantin Rokossovsky zelf. Maar aangezien het hele detachement bijna driehonderd mensen telt, is het duur om het zelf te vieren, de ijzeren sterren van de tweede klasse werden overhandigd door speciale adjudantmeisjes. De jongens trokken uniformen aan, probeerden groter en volwassener te lijken, en tegelijkertijd pestten, pruilden ...
  De maarschalk van de USSR heeft er persoonlijk twee toegekend. Commandant Vladimir en vooral onderscheiden Dmitry. Ze ontvingen zeer waardevolle, vooral in termen van het prestige van de held van de eerste klasse-ster. Dit insigne heeft nog geen tijd gehad om in de frequentie van toekenning te verminderen, en voor de jongens - dit is over het algemeen zo'n reden voor trots!
  Hoewel, natuurlijk, een ridderkruis meer prestigieus zou zijn, en zelfs groter van formaat.
  Dimka fluisterde echter tegen Danka:
  - Ik zou de gouden ster van de held van de USSR verkiezen boven het Ridderkruis!
  Zijn vriend antwoordde:
  - En wie heeft een kruis nodig, vooral voor een graf!
  Tijdens de prijsuitreiking speelde een militaire band een mars en voerden de meisjes een Russische volksdans uit, waarbij ze beroemd waren om hun blote, sierlijke benen op te tillen ondanks de moeilijke overgangen.
  Hierop eindigde het echter allemaal, de jongens werden in formatie naar een krachtig transport gestuurd. Konstantin Rokossovsky was hier zelfs verontwaardigd over:
  - Is het het waard om zoveel benzine te verbranden om een bataljon sukkels te verplaatsen? In Frankrijk zijn er voldoende personeelsafdelingen, van ervaren jagers, om geen kinderen in de volgende staking te gooien.
  De adjudant-generaal stelde bij deze gelegenheid voor:
  - Hier denk ik aan verschillende factoren. Ten eerste: misschien gelooft Stalin dat hij op deze manier jonge strijders eert. En inderdaad, de jongens zouden erg geïrriteerd zijn als de bestorming van Londen zonder hen zou plaatsvinden. Ten tweede: het feit dat de jongens vechten als helden, zou onze volwassenen moeten opvrolijken en een gevoel van verlegenheid bij de Britten moeten veroorzaken. En ten derde: misschien is over een paar weken de derde wereldoorlog voorbij, en het zou moeilijk zijn om de voorname strijders niet hun laatste zegevierende snaar te laten spelen!
  De gevechtsmaarschalk van de USSR keek naar de pauw die loom met zijn staart kwispelde en verklaarde:
  -Wat? Misschien heb je gelijk! Het boeit me ook dat ze me naar het warme Afrika hebben gestuurd, waar het in de zomer alleen maar meel is, in plaats van Foggy Albion te bestormen. En hoewel ik dit probeer te verbergen, doet het zelfs veel pijn. Hier kreeg Zhukov een grootmaarschalk, maar waar is de vraag voor?
  De generaal antwoordde sluw:
  - Blijkbaar omdat hij zichzelf nooit heeft toegestaan bepaalde beslissingen van Stalin te veroordelen!
  Het was best comfortabel in het transport, er speelde muziek, er waren kuipjes met vers geplukte bloemen. De jongens hadden plezier met kaarten, domino's, schaken voor push-ups en sit-ups... De vlucht was vrij lang, en de kruissnelheid van het grootste transportvliegtuig van de Tweede Wereldoorlog was iets minder dan driehonderd kilometer per uur.
  Dimka en Danka speelden een paar partijen in het al bekende Führerschaak, maar werden het beu. Hier leken de kaarten primitief, maar waarom niet traditioneel Indiaas schaken in de stijl van blitz.
  Er was een klein Zwitsers horloge aanwezig en met drie minuten per wedstrijd inzetten kon men genoeg spelen.
  Maar zelfs hier won Dimka de hele tijd, gewoon obsceen eenvoudig. En dat de jongen in hoog tempo de theorie van openingen las, een hele informant, en zelfs zijn eigen bedacht. Hij voerde gewoon de strijd en loste de zaak op met een paringsaanval. Anderen kenden de theorie niet en hadden ook niet zo'n hoge rekensnelheid.
  Het was een eenzijdige afranseling in de stijl van een blitz, en als gevolg daarvan brak er zelfs een gevecht uit toen een van de lange Duitse jongens stukken op Dimka lanceerde. Met een nauwkeurige vuistslag, tot aan het knock-outpunt van de kin, liet hij de vijand vallen.
  Het begon, het was, een puinhoop, sommige jongens kwamen op voor de ster-dragende held Dimka, en sommige voor hun eigen ...
  De tussenkomst van de commandant, Vladimir, die het vuur op de jagers opende met wit schuim van een brandblusser, stopte de slachting.
  Daarna schudden de jongens elkaar de hand en zong Dimka, als teken van verzoening, het lied:
  Ons vaderland is van wonderlijke schoonheid;
  Het bloeit prachtig - een heldere, vrolijke tuin!
  Zware gevechten - slechte uren;
  Maar je moet alle tegenstanders verslaan!
  
  Immers, een nederlaag is erger dan de dood,
  Er is geen leven, weet in totale slavernij!
  Helse boze geesten - moeten worden gewist,
  Om op te lichten, een ster in het hart van de hoop!
  De kanonnen brullen, de pijlen zijn automatisch,
  Dus het slagschip brak in stukken!
  Laat de soldaten bloeden
  De wereld is suiker, de strijd is echt!
  
  Moeders huilen - zonen zijn gevallen,
  Schacht van begrafenissen - een stormachtige stroom!
  Iemand zal landrangen krijgen,
  Iemand zal in een kooi zitten met een kreun!
  
  Weet in de oorlog - een bajonet als een genoemde broer,
  Vaak blijft het soms een verdediging!
  Als uw machine vastloopt,
  Werk dus als een club!
  
  Landen van Rusland, bossen en weiden:
  De geur van kamille, de geur van aardbeien!
  Bloed stroomt als een waterval naar mijn hand,
  Welnu, op de lijken bloeien anjers!
  
  We moeten dit allemaal beschermen.
  Om de kinderen hardop aan het lachen te maken!
  Om het examen op vijf te halen,
  Zodat u niet AWOL hoeft te gaan!
  
  Spoedig het einde, de pijn is voorbij,
  Ik geloof dat mensen onsterfelijkheid zullen bereiken!
  Wie heeft het overleefd, goed gedaan,
  We zullen blij zijn: geloof me, geloof me!
  Dimka maakte het lied af en iedereen applaudisseerde hem zeer ijverig en unaniem.
  Daarna verloor de blonde zanger Dmitry Rocket, vrij politiek correct, een partijtje schaak en deed honderd penalty push-ups. Hierop kwamen ze tot rust.
  Op Sicilië moesten we nog even tanken en de jongens konden er toch nog voetballen. Toegegeven, op een heel eigenaardige manier, dichter bij het Amerikaans, dat wil zeggen, met duwen en reizen, dan bij het Engels. En er waren veel meer mensen tegelijk aan het spelen dan in standaardspellen.
  Maar het was trouwens nog leuker en nuttiger in termen van militaire vaardigheden. En dat worstelen is de basis van vechten zonder regels.
  Dan de vlucht weer, naar Parijs... Er waren geen bijzondere incidenten en de ontscheping vond 's nachts plaats.
  De jongens kwamen licht naar buiten, na een hete salon, naakt tot aan hun middel, in een poging een benijdenswaardige spierverlichting te demonstreren. Maar na het brandende Afrika lijkt Parijs 's nachts koel. De jongens schudden en trekken aan het SS-velduniform.
  Daarna mogen ze een korte wandeling maken door de luxueuze stad. Dmitry zei zachtjes tegen zijn vriend Danka:
  - Wat een heerlijke stad, vooral de Eiffeltoren. Laten we erop klimmen en Parijs vanuit vogelperspectief bekijken.
  Danny knikte instemmend.
  - Dat zou het beste zijn! Weet je, ik dacht dat Moskou beter en mooier was dan welke stad dan ook, behalve Parijs... Ugh, ze zullen ons hiervoor in de gevangenis stoppen! Een compliment voor de kapitalistische vijanden!
  Dimka kneep sluw zijn ogen tot spleetjes:
  - Er is niemand om aan te rapporteren... En ze kunnen me in de gevangenis zetten voor een ijzeren ster van de eerste graad. Oké, laten we naar de toren gaan!
  Er was een hapering bij de ingang, Dimka geloofde niet dat hij zo'n jonge jager een echt ijzeren kruis van de eerste graad had. Danka zag er over het algemeen veel overtuigender uit. Maar alles kwam goed en de jongens werden gratis binnengelaten. Ze klommen snel de trap naar de top en daar besloten ze om met plezier op hun handen langs de borstwering te lopen. En dat deze truc meestal wordt uitgevoerd door bedriegers voor geld, wat betekent ...
  Het bleek grappig, onder je is er een afgrond, waarin je onbevreesd kijkt, en veel lichten. Bij de komst van de Führer kregen de Duitsers zoveel vertrouwen dat ze de black-out volledig uitschakelden. Dus Parijs was ongetwijfeld mooi, en als je het ondersteboven bekijkt, dan dubbel zo. En de jongens lachten en praatten onderweg.
  . NAWOORD
  De landing van troepen in Groot-Brittannië is al begonnen. En het was als een tornadogolf - plotseling en krachtig.
  Oleg Rybachenko vocht in een vliegtuig en de jongen sloeg vol vertrouwen vijanden in de lucht neer.
  En het meisje Margarita Korshunova vocht naast hem.
  De tandem van twee onsterfelijke kinderen was onoverwinnelijk. En dat is ze letterlijk gelukt. En ze voerden de vangst uit, na de vangst.
  En ze schoten de Britten bij honderden neer. De vliegtuigen stonden in brand en elke granaat van het vliegtuigkanon vond zijn doel.
  En de Engelse schepen zonken, verstikkend in de golven.
  Tegelijkertijd zongen terminator-kinderen ...
  We hebben raketten, vliegtuigen,
  De sterkste Russische geest ter wereld...
  Aan het roer van de beste piloten -
  De vijand zal worden verslagen: tot as en naar beneden!
  Gewone soldaten vochten ook met succes met de Britten. In het bijzonder Angelica en Alice. Vurige en sneeuwwitte krijgers vielen de vijand aan, sloegen af met machinepistolen, namen vijanden gevangen...
  Slechts één van de momenten bleek gevaarlijk voor de krijgers, toen de Britse tanks in de tegenaanval gingen. Maar de meisjes spaarden niet tegen hen. Eerst verpletterden ze de sporen met goed gerichte worpen van cumulatieve granaten, en negeerden vervolgens het afvuren van sapperassen, verdraaiden de snuiten van de dichtstbijzijnde voertuigen en braken de optiek.
  Hier was Alice zelfs gewond in de schouder, toen maakte de pijn de Russische wolvin alleen maar woedend. Over het algemeen is het met een sapperbijl heel goed mogelijk om de loop van een tank te draaien of te hakken, en nog meer een machinegeweer.
  De meisjes renden naar de tanks en sloegen ze zo hard dat een nachtmerrieachtige paniek begon in de talrijke Engelse colonne. Witte vlaggen of gewoon sjaals wapperden over een paar dozijn auto's... En zo unaniem, alsof ze een commando hadden gegeven.
  Angelica lachte als een sneeuwmeisje in een stripreeks:
  Nou, dat is precies wat je zou verwachten! Hun opzichtige glans is voorbij!
  Alice stelde voor:
  - Of misschien stappen we zoals gewoonlijk in de tank en rijden? Dus het zal geweldig zijn?
  Angelica wuifde met haar hand.
  - Oke! Laten we! Laten we naar Londen gaan!
  En de meisjes, in de stijl van een Hollywood-western, gingen zitten in de krachtigste zware machine M-36 die in de VS was gekocht. En we gingen proberen alles te verpletteren, breken, malen.
  Het USSR-bataljon uit Krasny Orlyonok vocht ook zeer dapper en vakkundig. De jongens vielen in losse formatie aan en dreven al de colonne krijgsgevangenen, bonden ze toen vast en stormden opnieuw in de aanval met flikkerende hakken die zwart waren van de modder (jongens op blote voeten gaan veel handiger in de aanval!), terwijl ze dodelijke kussen ontwijken van kogels. De Britten waren echter bang voor het gehuil van sirenes, de muziek van Wagner en massale beschietingen. Ze boden geen weerstand of schoten helemaal niet of probeerden zo vaak mogelijk te schieten, zonder te richten.
  Dimka slaagde erin opgewonden een Engelse tweepersoons tweedekker neer te schieten met een geweer, het laaide op, verliet een trein en ramde de grond. Vladimir keurde goed:
  - Goed gericht schot... Kun jij de Spitfire neerhalen?
  - Als ik het kan krijgen! - Zelfverzekerd zei Dimka.
  Na een half uur kwamen er meteen drie Spitfires over. En ze gingen "traditioneel" naar hun voorouders. Eén vernietigde Danka en Dimka vernietigde er meteen twee. Andere Russische jagers hadden geen tijd om slachtoffers te kiezen - de Wit-Russische jongens waren sneller.
  Voor de rest van de jongens waren er echter doelen en voorwerpen van heldhaftigheid. Helaas kon het niet zonder verliezen, aangezien de jongens er middenin klommen.
  'S Avonds kreeg Oleg Rybachenko de kans om de tankslag te bekijken. T-44 tegen Britse voertuigen. Ondanks de numerieke superioriteit van de Britten, vernietigde het ontwerp van Oleg Rybachenko (eigenlijk een aanpassing van de T-54!), vijandelijke tanks zonder problemen. Semi-automatisch kanon, uitstekend zicht, optica en vooral absoluut ondoordringbare bepantsering hielpen om dominantie op het slagveld te krijgen. En dit is geen halfblinde keveshka voor jou, dit is een mengeling van Russisch en Pruisisch technisch genie.
  Ja, de torens zijn afgescheurd van de Matilda's, Churchills, Pershings, en er is niets te zeggen over andere tanks. De strijd bleek zo eenzijdig te zijn dat een deel van de Britse bemanningen laf hun tanks in de steek liet en begon te verspreiden ...
  Oleg Rybachenko smakte met zijn lippen als een koopman die een ongelooflijke en onverwachte winst ontving:
  - Dit is cool! Ik heb geen fout gemaakt bij het kiezen van een tank. Een dozijn van dergelijke divisies met deze prachtige machines zullen binnen een maand Amerika passeren, of zelfs sneller!
  Reeds 's nachts ontvouwden zich de gevechten voor Londen zelf. De zeer hoge mobiliteit van de Sovjet-troepen en de zwakke weerstand van de Britten, plus een relatief korte afstand, maakten het mogelijk om de hoofdstad zo snel te bereiken. De nacht was heet, de gevechten van vernietiging...
  Londen is een grote stad, met veel buitenwijken, forten, verschillende oude gebouwen. De Engelsen zijn nog steeds erg sterk en de divisies van de Royal Guard vechten dapper. Maar hier zijn de talrijke milities, van wie er twee en een half miljoen waren, en met wie Churchill en zijn entourage zulke hoge verwachtingen hadden dat ze zichzelf niet rechtvaardigden.
  De milities verspreiden zich naar hun huizen of geven zich massaal over. En velen kwamen helemaal niet opdagen bij het afhaalpunt. Dit is zo'n eenzijdige afstraffing.
  In de ochtend van de zeventiende augustus werd duidelijk dat Duitse troepen al een aantal wijken van Londen hadden bezet. De communicatie met de eenheden was al verbroken, hoewel Churchill op de radio probeerde te schreeuwen dat hij Londen nooit zou verlaten. Waarom is het nog beter...
  Oleg Rybachenko merkte op:
  - Blijf hier Churchill! Zonder jou zal Groot-Brittannië zeker volledig capituleren. En zelfs als het niet capituleert, zal het volledig worden vernietigd. Dit is geen optie meer.
  Om één uur 's middags vloog een rode vlag met een sikkel en een hamer over het beroemde Buckingham Palace. En dit is al een symbool van de nipte eindoverwinning.
  Het is te zien dat bijna onmiddellijk daarna in andere delen van de Britse hoofdstad witte vlaggen werden gegooid. Rokossovsky zei in de radio:
  - De Zwitserse brigades capituleren niet alleen, maar zijn ook klaar om de eed van trouw af te leggen aan de leider Stalin en de Grote Sovjet-Rusland!
  Oleg Rybachenko beval kort:
  - Laat ze accepteren, en maak je klaar om de rest van het land van Engeland te bezetten, beschouw Londen als het onze.
  - We hebben genoeg kracht voor alles briljante commandant! zei Rokossovsky zelfverzekerd. - Een van onze soldaten is honderden Engelsen waard! - De laatste zin werd uitgesproken, de veldmaarschalk heeft nog meer vertrouwen!
  Hier voelde Oleg Rybachenko plotseling een teken van aandacht: hij moest ingrijpen. De jongen-generaal riep:
  - Het lijkt erop dat Winston Churchill wegrent... Wel, wat zit ik achter hem aan...
  Churchill besloot inderdaad te vertrekken. Vertegenwoordigers van zijn entourage verklaarden redelijkerwijs dat Londen niet langer kon worden vastgehouden en dat de strijd tegen het Derde Rijk kon worden voortgezet vanuit de VS, of vanuit Canada, formeel de Britse Dominion. En dus komt zijn dood of gevangenschap alleen maar ten goede aan Hitler...
  Het was rationeel, maar er was geen kans om weg te komen van de jongensgeneraal...
  Oleg Rybachenko schoot zonder enige ceremonie acht straaljagers neer van het persoonlijke konvooi van de eens zo formidabele premier. De jongen-generaal schonk niet eens aandacht aan hun koortsachtige mitrailleurvuur. Toen sloeg hij een paar motoren van de viermotorige voering op grote hoogte van het staatshoofd uit. De grote auto begon hoogte te verliezen. Vijf parachutisten vlogen uit de baarmoeder. Oleg Rybachenko dook achter hen aan. De scherpe blik van de jongen-generaal maakte het mogelijk om het bange, buldoggezicht van het hoofd van Groot-Brittannië te onderscheiden, begiftigd met noodbevoegdheden.
  Churchill kan natuurlijk worden gedood, en dat zou mooi zijn, maar gevangen worden genomen is nog beter. En neem het persoonlijk...
  Oleg Rybachenko slaagt erin om, met behulp van de vleugels van de verbeterde Aurora om de sweep te veranderen, zijn auto op het grasveld in een Londens park te laten landen. De jongen-generaal springt eruit en rent in de richting waar Churchill heen wil rennen. Op blote voeten, kinderachtige hakken van de jongen flitsen. Ze schieten op Oleg Rybachenko, een van de kogels verbrandt onaangenaam zijn zij ...
  De jongen generaal vervloekte:
  - Verdorie!
  Oleg Rybachenko wordt gedwongen kogels te ontwijken en te reageren met zijn automatische geweer. De Engelsen zwijgen, de 'geschenken' die de jongen-generaal stuurt, zijn meedogenloos nauwkeurig. Oleg Rybachenko rent nog sneller en laat een heel peloton Britse mannen achter, neergemaaid door kogels...
  Intuïtie leidt onmiskenbaar, hier is Churchill zelf met zijn ministers. Ze proberen niet eens terug te schieten, ze drijven gewoon zo snel als ze kunnen. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van jonge onsterfelijke spieren en mannelijke hormonen, die het lichaam willekeurig produceert, haalt Oleg Rybachenko, een absoluut ondergeschikte huurmoordenaar, ze in. Slaat op de zenuwuiteinden: een dominee werd knock-out geslagen, de tweede, de derde... Dus Churchill zelf werd geïmmobiliseerd....
  Oleg Rybachenko zet de verslagen premier op zijn schouders en roept de troepen in om hulp.
  Hier rennen Sovjet-soldaten in de vorm van het USSR-leger al naar hem toe. Er worden angstige uitroepen gehoord:
  - Je bent gewond jongen-generaal!
  Oleg Rybachenko kijkt naar zijn bebloede kant en glimlacht:
  - Het is onzin! Hoe is het mogelijk om zoveel vijanden te vernietigen en zelfs geen krassen te krijgen. Het was niet eerlijk! - De jongen-generaal zette de geïmmobiliseerde Churchill neer. - Nu zullen we namens hem de overgave van de Britse troepen aankondigen. Ik denk dat we iemand hebben die zijn bas kan imiteren. En zo niet, dan doe ik het zelf!
  Tien minuten later belde Konstantin Rokossovsky en zei:
  - Koning George III van Groot-Brittannië kondigde het einde van het verzet aan en gaf het bevel tot overgave, en deed ons ook een verzoek om genade te tonen aan de grote Angelsaksische natie.
  vroeg Oleg Rybachenko, zijn vreugde nauwelijks verbergend voor Rokossovsky:
  - Begrijp je wel wat dat betekent?
  De slagmaarschalk verklaarde vol vertrouwen:
  - Natuurlijk begrijp ik het! We hebben gewonnen, Engeland heeft zich overgegeven en jij, de grootste van de jonge strijders, hebt Churchill persoonlijk gevangengenomen.
  Oleg Rybachenko riep uit:
  - Rechts! Maar niet alleen dat! Nu word je de eerste commandant in de geschiedenis van de Sovjet-Unie die de hoogste onderscheiding van het Rode Rijk ontvangt: de Star of the Grand Diamond Order "Victory", zoals ik je heb beloofd.
  Konstantin Rokossovsky maakte bezwaar:
  - Maar de belangrijkste verdienste van deze overwinning is voor jou, de grote terminator-jongen. En dit is de ster waar je het verdient om hem te dragen!
  Oleg Rybachenko verklaarde trots:
  - En voor mij zal de Hoge Raad een andere, eerder ongekende onderscheiding goedkeuren: de Grote Ster van de Diamantorde "Victory"! En volg dit!
  En de jongen-generaal, stampend met zijn blote kindervoeten, de wond aan zijn zij geheel verdwenen, zong;
  Wij zijn pioniers - helden van het vaderland,
  Die zijn geboren onder het teken van oktober...
  We zullen geen spijt krijgen van het leven voor Rusland,
  Om te roemen met de rode vlag van de koning!
  
  We houden van en weten hoe we hard moeten vechten,
  De nazi's braken ijverig de hoorns af ...
  We hebben granaten in een ruime tas,
  Het leven is niet duur voor ons pioniers!
  
  We houden van ons heilige moederland,
  Wat heeft het formidabele communisme gecreëerd...
  Hier is een Komsomol-meisje dat blootsvoets door de sneeuw loopt,
  En de fascist wil ons neerhalen!
  
  Ik vocht ijverig met het nazisme in de buurt van Moskou,
  En we maaiden alle vijanden neer met een sikkel ...
  Waarom werd deze Wehrmacht aan de Russen gegeven,
  Ik sla hem met mijn vuist!
  
  Ik ben een pionier en onder het grote Moskou,
  Gevochten als een gigantische krijger...
  Gestopt fascisme aanval wild,
  We hebben één Heer Allerhoogste Soort!
  
  Er zijn geen kanten aan de heropleving van Rusland,
  Grote Stalin, tilde ons op van onze knieën ...
  Svarog de grote, de hoogste messias,
  En het stralende ideaal van Lada!
  
  Wij zijn pioniers, jongens, meisjes,
  We houden van vechten - dit is ons lot ...
  En de stem van een Komsomol-lid is sonoor,
  Hoewel er een bloedige chaos heerst!
  
  Rusland is het moederland van Svarog,
  En het communisme verlichtte de weg...
  Pioniers hebben geen slechte God nodig,
  De vijand zal ons niet tot een vuist kunnen buigen!
  
  We hebben een coole tank met hellend pantser,
  Het is zo gemakkelijk voor de Fritz om niet door te breken,
  Met liefde voor Lada, edele maagd,
  Om van een roofdier een spel te maken!
  
  Moskou vechtende mensen verdedigd,
  En dan was er het grote Stalingrad ....
  We zullen zien dat het communisme spoedig wordt gegeven,
  Passeer en ken de parade in Berlijn!
  
  Ja, Stalingrad is trots op dit woord,
  Wij zijn pioniers op blote voeten in een sneeuwjacht...
  We breken de hoorn van een domme koe
  En we rijden Hitler regelrecht naar de kist!
  
  Weet dat het vaderland nooit zal buigen,
  Haar impuls is niet te bedwingen...
  Moge de zon voor altijd schijnen over Rusland,
  En de verraderlijke dief zal worden verpletterd!
  
  Ze toonden moed in Stalingrad,
  We waren in staat om de nazi's te stoppen ...
  Russen hebben zo'n onbeschaamdheid, weet je,
  En de vijanden zullen alleen nullen gaan!
  
  Rusland kan naar Mars vliegen
  En creëer verschillende grootsheid ...
  En natuurlijk wordt alles heel gaaf,
  Hoewel het leven zo breekbaar is als een zijden draad!
  
  De Russische geest weet niet in de veldslagen van de barrière,
  Hij heeft de kracht van Perun ...
  We wachten op beloningen van de goden,
  En het element schijnt, geloof de rune!
  
  Op welke manier kent de Russische geest geen nederlaag?
  Geloof me, hij zal alles vertrappen...
  Wij pioniers willen zo graag wraak...
  Onoverwinnelijk als het vaderlandse leger!
  
  We hebben bijna gewonnen
  Laat er licht zijn in de glorie van het communisme...
  Onze grootvaders vochten voor het moederland,
  We zullen spoedig vreugde en dageraad ontmoeten!
  
  Zonder moederland zijn er geen levens voor pioniers,
  Ze willen voor haar vechten...
  En wat willen jullie boze heren?
  Moeten we een slavenleven bieden?
  
  Nee, de Führer van de Russen zal tot slaaf worden gemaakt,
  We zullen hem verpletteren als een pop ...
  De ridders van Rusland kunnen tenslotte vechten,
  En de goudgevleugelde cherubijn is bij ons!
  
  Er zijn geen gezichten van ons moederland onder de wereld,
  Stralend als de helderste ster...
  Je bent een idool voor mij geworden,
  Ik zal nooit van je scheiden!
  
  Ik ben een pionier en een jongen op blote voeten
  Die met blote hak door de sneeuw snelt...
  En ergens springt een wit, schattig konijntje,
  Wie zal de hoorn van de vijand breken!
  
  De pionier in de strijd van de twijfel weet het niet,
  Hij is geen clown, maar je kent de terminator...
  De felle fascisten zullen komen, geloven wraak,
  En het communisme zal een helder paradijs zijn!
  
  Hoe zal het tijdperk komen,
  Waarin elke krijger uit de kribbe...
  Vecht tot je laatste adem
  Om de woeste te vernietigen, ken de schurk!
  
  De sterren van het communisme schijnen helder,
  Het tijdperk van het licht, er is geen mooier in de wereld ....
  We zullen het juk van het geloofsfascisme verpletteren,
  En Hitler zal Russisch zijn voor het avondeten!
  
  Wij geloven dat dergelijke stalen tanks,
  Dat hun panterschelp niet doordringt...
  Laten we jodium naar de wonden van onze jongen zwaaien,
  En weer snelt de pionier zich dapper de strijd aan!
  Nou, wat deden de nazi's moeilijk,
  Ze dachten niet dat we zomaar konden winnen.
  We kennen het communisme blijkbaar mijlenver,
  En we kunnen de Wehrmacht voor de grap verslaan!
  
  In de naam van ons machtige vaderland,
  Een trotse pionier gaat in de aanval...
  Hoewel wolken over het moederland hangen,
  Laten we een winnend voorbeeld zijn voor iedereen!
  
  Geloof dat de vijand de droom niet zal stoppen,
  We zullen alle fascisten weer verslaan...
  Het kwaad zal niet geloven om op de troon te regeren,
  We zullen een nieuwe wereldorde creëren!
  
  Alles komt goed in het Vaderland, weet je
  Ik ben een jongen, maar in de strijd zoals Robin Hood,
  Eerst krabde ik alleen op het bureau,
  En nu heel zelfs geloven cool!
  
  Rusland kan de nazi's verscheuren met een bajonet,
  Ze zal elk leger verslaan...
  En de pioniers leven onder het communisme...
  Onze vriendschap is tenslotte een sterke monoliet!
  
  We zullen in geen enkel opzicht toegeven aan de Fritz,
  We kunnen vijanden verslaan door een grapje te maken...
  En dus versloegen we de nazi's met een knuppel,
  Een sneeuwstorm brult, sneeuw in wervelwinden draaien!
  
  Rusland weet niet dat de nazi's genade kennen,
  Ze is onoverwinnelijk sterk...
  Ze krijgen een sabel stevig in de nek van de klootzakken,
  En Satan zal worden vernietigd!
  
  Geloof niet dat Hitler onoverwinnelijk is,
  Hoewel de kracht van de hel, overweeg dan alles te verzamelen ...
  Als het volk en de partij verenigd zijn,
  De mensen van onze Wehrmacht scheurden aan flarden!
  
  Rusland staat al eeuwen bekend als een heilige,
  Ze brak de Tigers als metaal...
  Verspreid van begin tot eind,
  Alleen een jonge man droomde van zo'n land!
  
  We wonnen als reuzen
  Gehakte tegenstanders weten met een zwaard...
  Wij Russen zijn onoverwinnelijk in veldslagen,
  We zullen de tegenstanders van het vaderland verslaan!
  
  Geloof me, niets houdt ons tegen
  En je weet dat niets zal winnen...
  We zullen de Führer op het hoofd begraven,
  We hebben een scherp zwaard en een stalen schild!
  
  In het hele universum is er geen mooier Rusland,
  Het zal een tijdperk van licht hebben voor eeuwen...
  Alle generaties zullen vrede en geluk zijn,
  Het vaderland heeft een stevige hand nodig!
  
  Dus als je in Berlijn speelt,
  Laten we de Wehrmacht uitsmeren als as in bloed...
  Dat zal de tijd zijn van de grens van het paradijs,
  En samen met Lada regeert de liefde!
  
  EEN WEINIG ANDER EN JE KAN NIET ZONDER EEN LANDINGSGROND!
  Chamberlain nam geen ontslag als premier van Groot-Brittannië en slaagde erin een eervolle vrede met Hitler te sluiten. De Führer garandeerde de onschendbaarheid van de Britse koloniale bezittingen. In ruil daarvoor stemde Groot-Brittannië ermee in alles te erkennen wat het Derde Rijk wist te veroveren. Inclusief Franse, Belgische en Nederlandse kolonies. En dit is veel. Hitler veroverde toen Joegoslavië en Griekenland.
  Op 22 juni 1941 viel hij de USSR aan. Aan de ene kant behielden de Duitsers meer kracht, vooral in de luchtvaart: drieduizend vliegtuigen gingen niet verloren in de strijd om luchtoverwicht in Groot-Brittannië. Nog afgezien van de verliezen in het Middellandse Zeegebied en de omleiding van luchtvaarttroepen.
  Bovendien hebben we nog geen troepen naar Afrika hoeven over te hevelen. Italië was tevreden met de verovering van Ethiopië, plus nog wat Franse en Belgische bezittingen in Afrika. En ze had er genoeg van.
  Rommel vocht dus aan het oostfront. De USSR leek dus nog minder kans te maken dan in de echte geschiedenis. De nazi's zijn immers veel sterker zonder een tweede front.
  Maar aan de andere kant slaagde Stalin erin een algemene mobilisatie aan te kondigen en de troepen voor te bereiden op verdediging. Als gevolg hiervan gingen ze op een meer georganiseerde manier de oorlog in en waren ze in staat, nadat ze zich hadden teruggetrokken uit de Dnjepr, om de verdediging daar te stabiliseren en vast te houden. De oorlog kreeg toen het karakter van de Eerste Wereldoorlog. De frontlinie is inactief, krachtige verdediging en het is niet mogelijk om een offensief te ontwikkelen.
  De gevechten zijn bloederig, maar niet effectief. Zowel Duitsers als Russen verdorden in positiegevechten. En niemand kon elkaar breken.
  Zowel de Wehrmacht als de Sovjet-troepen vochten beter in de verdediging. En de Duitse tanks waren niet sterk genoeg en niet effectief genoeg om door te breken, en ook de Sovjet-tanks.
  Maar in 1944 kregen de nazi's straalvliegtuigen en begonnen ze de Sovjet-troepen krachtig onder druk te zetten.
  In de lucht hadden de nazi's een voorsprong in het eenenveertigste jaar. Toen geleidelijk meer vliegtuigen werden vrijgegeven, begon de Sovjetluchtvaart de posities gelijk te maken.
  Maar toen, na de verklaring van de totale oorlog en de bekrachtiging van Speer, de minister van Bewapening en Munitie, met noodbevoegdheden, begon de productie van wapens toe te nemen. En de Duitsers voegden straalvliegtuigen en rakettechnologie toe.
  Maar aangezien de frontlinie zich op de Dnjepr bevond en het nog ver van Moskou was, ging het FAA-raketprogramma niet in serie. In feite konden de Duitsers alleen vanuit de Oostzee op Leningrad schieten. Experts legden Hitler uit dat ballistische raketten te duur waren en dat een volwaardige straalbommenwerper zowel goedkoper als beter was. In feite hadden de Duitsers genoeg brandstof en de nieuwe Arado-straalbommenwerper ging in serie en begon Sovjetposities te bombarderen.
  De propeller-aangedreven TA-152, een krachtig bewapend, gepantserd multifunctioneel jachtbommenwerper en aanvalsvliegtuig, bleek ook niet slecht te zijn - een echt werkpaard. En de snelheid van 760 kilometer per uur is behoorlijk, en andere parameters zijn ook inclusief wapens. Het 30 mm Duitse vliegtuigkanon bleek effectief en in staat om een Sovjet-vliegtuig neer te halen met een enkele treffer.
  Wat vooral belangrijk is in de strijd tegen IL-2 aanvalsvliegtuigen. En dit is serieus.
  De Duitsers begonnen vliegtuigen actief vanuit de lucht te drukken en een luchtoffensief begon.
  De herfst werd bijzonder moeilijk, toen de XE-162-jager met uitstekende vliegeigenschappen en gemakkelijk te produceren massaal naar voren begon te komen. Ja, dit is serieus!
  Stalin gaf opdracht om het antwoord te vinden. Maar in de USSR bleef de ontwikkeling van straalvliegtuigen achter. De Yak-3 werd niet in grote hoeveelheden geproduceerd, de LA-7 verscheen, die echter nog steeds inferieur was aan de TA-152, ME-309 en Duitse straalvoertuigen.
  Zo was de situatie aan het front. In de tanks van de USSR waren de belangrijkste voertuigen de T-34-85 en IS-2, de Duitsers "Panther" -2 en "Tiger" -2. Duitse auto's waren iets beter dan in de echte geschiedenis vanwege krachtigere motoren. "Panther" -2, met een gewicht van drieënvijftig ton, had een motor van 900 pk en "Tiger" -2, met een gewicht van achtenzestig ton, had 1000 pk. Beide tanks waren dus relatief mobiel, met een krachtig kanon van 88 millimeter in een looplengte van 71 EL en goed beschermd op het voorhoofd. En dankzij de middelen van de koloniën waren er genoeg legeringselementen en bleken de Duitse tanks behoorlijk betrouwbaar in gebruik. En ze doorboorden Sovjet-voertuigen van elke afstand die geschikt was voor gevechten.
  De Duitsers hadden een goede uitrusting die superieur was aan de Sovjet in tankduels, maar konden niet winnen.
  Het uiterlijk van straalvliegtuigen verwarde de kaarten van Stalin echter. En wat te antwoorden terwijl het niet duidelijk was.
  Maar in de Sovjet-valkenkudde zijn er drie adelaarsmeisjes. En ze besloten het Derde Rijk de hoorns te geven.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova en Mirabela Magnetic.
  En dus namen ze de strijd aan met de nazi's.
  Anastasia, die een Duits vliegtuig neerschiet, zegt:
  - Als de dictator met een sluwe mijn zijn voorwaarden op nul zet, betekent dit dat de kiezer weer een bastaard heeft gekregen!
  Akulina, die de nazi afsneed, merkte op:
  - Een krijger vecht altijd voor een rechtvaardige zaak, terwijl een politicus alle trofeeën naar links pakt!
  Mirabela was het hiermee eens:
  - Een krijger schiet met zijn linkerhand voor een goede zaak, terwijl een politicus met zijn tong alle prestaties naar links neemt!
  Anastasia schoot met behulp van haar blote tenen een Duits vliegtuig neer en gaf uit:
  - Oorlog is het tegenovergestelde van de oceaan van liefde, maar het vereist ook een fontein van bloed!
  Akulina schoot, drukte op haar blote, ronde hiel en bevestigde:
  - Een krijger is niet God in kracht, maar een engel in adel!
  Mirabela knikte instemmend, en nadat ze de Fritz had neergehaald, merkte ze op:
  - De soldaat heeft een ijzeren helm, een stalen bajonet en een hart van goud, maar de politicus waardeert hem niet eens voor een koperen stuiver!
  De meisjes vochten wanhopig en vol vertrouwen in de lucht. Ze schoten de nazi's neer en demonstreerden hun vaardigheid.
  En het maakt niet uit dat Duitse vliegtuigen beter en efficiënter lijken te zijn dan Sovjetvliegtuigen.
  Het belangrijkste is dat aan het roer van de USSR, mooi en slim, bijna naakt in één bikini piloten.
  Onder hen is Natasha Sokolovskaya, ook een aas van wereldklasse.
  Met haar blote tenen reed Natasha een Duitse auto omver en piepte:
  - Soldaten worden vaak als schapen naar de slachtbank gedreven, maar het zijn leeuwen in hart en nieren, en een politicus die brult als een leeuw is een typisch schaap!
  Anastasia bestookte de vijand met een vliegtuiggranaat, doorboorde het vliegtuig van het Derde Rijk en piepte:
  - Een soldaat kan ook bang zijn voor de dood, maar hij is nog banger voor oneer, en een politicus beeft voor zijn leven, maar hij verloor zijn eer al lang geleden!
  Akulina merkte op, terwijl hij een zeer goed gericht en zelfverzekerd vuur op de vijand leidde:
  - De soldaten, die de vijand hebben verslagen, vieren de overwinning, de politicus, die de kiezer heeft misleid, viert de lafaard!
  Mirabela sloeg heel treffend de nazi's met haar blote tenen en schreeuwde:
  - Een jongen kan een goede krijger zijn, maar een politicus zal nooit opgroeien om verantwoordelijkheid te nemen tegenover de kiezers!
  Natasha, die op de nazi's schoot en ze knock-out sloeg, merkte op:
  - Het is beter een jongen op blote voeten te zijn dan de politici je schoenen aan te laten trekken en je jeugd te stelen!
  Anastasia haalde uit naar de nazi's en zei:
  - Een meisje is een prachtige bloem die kan verwelken, maar nooit zijn geur verliest, een politicus is een hoop mest, hij kan de troon beklimmen, maar het zal alleen maar meer stinken!
  Akulina merkte het agressief op, liet haar pareltanden zien, en richt het vliegtuigkanon met haar blote tenen:
  - Een soldaat is een echte man, een politicus is een knorrige vrouw in broek!
  Natasha sloeg met haar blote tenen, duwde de hendel tegen haar tegenstander en siste:
  - Een soldaat heeft een nobele woede als een brul van een leeuw, en een politicus heeft walgelijke hysterie, het woord is een blaten van een ram!
  Akulina merkte agressief op, flitsend met haar scharlaken tepels en nauwkeurig schietend op de vijand:
  - Een soldaat heeft zelden een vrije dag, maar een politicus heeft zeven vrijdagen per week, en zijn kiezers vieren hun verjaardag op maandag!
  Natasha sloeg de Fritz door op haar blote hiel te drukken en gaf het grinnikend uit, terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - Een soldaat die is gevallen, wordt uitgewrongen, een politicus valt altijd moreel en wringt zich uit in zijn zak!
  Anastasia sloeg de vijand, sneed hem af, maaide hem letterlijk neer en piepte:
  - Een soldaat wordt soms gedwongen door de modder te gaan terwijl hij een man blijft, en een politicus in schone kleren en overgoten met eau de cologne blijft een varken!
  Akulina merkte op, terwijl ze de nazi-vliegtuigen afsneed, met haar vernietigende waterval van uitbarstingen:
  - Een soldaat geeft eer en blijft met eer, een politicus schuift een varken en blijft een varken!
  Mirabela hakte haar tegenstander af, sneed hem af als een scheermes, en gromde ook met haar blote voeten:
  - Een soldaat heeft knopen op een rij, een politicus heeft als een zwijnkont!
  Natasha sneed agressief de nazi's af en kirde:
  - Soldaten oren dappere kinderen en sturen politici naar psychiatrische ziekenhuizen!
  Anastasia antwoordde met veel humor, knipogend en schietend naar de vijand:
  - Men zegt dat de mens van een aap afstamt, maar een politicus is meteen te zien en bleef een varken!
  Akulina, die de vijand verpletterde, met haar blote tenen, kirde:
  - Labour maakte een man van een aap, en undercoverpolitiek veranderde een vos in een mengsel van een varken!
  Mirabela merkte agressief op en lanceerde cascades van loden kogels met behulp van haar blote tenen:
  - De arbeider werkt en drinkt soms alcohol, de politicus is zwijn en braakt altijd verbale diarree!
  Natasha merkte nogal agressief op en stuurde een waterval van dood en verderf met dodelijke kracht:
  - Een soldaat groeit van strijd naar strijd, een politicus van de ene verkiezingscampagne naar de andere, verandert steeds meer in een prostituee!
  Anastasia, die agressief geschenken van de dood naar de nazi's stuurde met moorddadige kracht, vaardigde uit:
  - De ogen van een soldaat branden met de jeugdige opwinding van een jager, de hoed van een politicus brandt als een dief, met de onverschilligheid van een verbrande cynicus!
  Akulina knipoogde, schoot met een vliegtuiggranaat, met behulp van haar blote tenen, en piepte:
  - Een soldaat heeft de keuze: een kist in kruisen of een hoofd in de struiken, terwijl een politicus bij verkiezingen alleen maar kruizen heeft verstopt met aspiraties, kiezers en koolkoppen!
  Mirabela, die op de vijand vuurde, met haar blote, gebeitelde benen, merkte op:
  - Een soldaat, zelfs een kleine gestalte met moed, een reus, een politicus, zelfs met een hoge positie - een pygmee-geweten!
  Natasha giechelde en stuurde nog een doodsgeschenk, en vol vertrouwen verpletterde de vijand:
  - Een soldaat wil een vrouwelijk lichaam als cadeau voor een prestatie, en een politicus zet onterecht het hele land op kanker!
  Anastasia stuurde met de hulp van haar blote tenen een moorddadig doodsgeschenk, verpletterde het vijandelijke vliegtuig en riep:
  - Een soldaat heeft altijd tijd en plaats voor een prestatie, maar het is niet altijd mogelijk om het te volbrengen, een politicus die voortdurend in tijdnood verkeert, zal zeker tijd hebben om een varken op zijn kop te zetten!
  Akulina, die de Duitsers verpletterde met behulp van haar blote tenen en haar ivoren tanden ontblootte, gaf uit:
  - De politicus is het enige vleugelloze wezen in de natuur dat op ieders hoofd poept!
  Mirabela voegde er agressief aan toe en vernietigde tegenstanders zonder problemen met haar moordende en sexy benen:
  - Elke schooljongen weet dat twee keer twee vier is, alleen politici, in plaats van getallen te vermenigvuldigen, maken een constante verdeling in hun zak!
  Natasha reproduceerde een draai aan haar manoeuvreerbare jager en verpletterde de fascistische wezens en vyaknula:
  - Een soldaat leert door hobbels te vullen, een politicus probeert kiezers te laten wennen aan het idee dat je kunt gedijen als je op de duimen slaat!
  Anastasia, die een projectiel van dodelijke kracht stuurde, met behulp van een blote, meisjesachtige hiel, merkte op:
  - Elke soldaat is een vechter, het verschil is alleen in niveau, elke politicus is een prostituee, het verschil is alleen in de rang van een pooier!
  Akulina merkte grinnikend op, terwijl ze haar tanden ontblootte en knipoogde:
  - Een soldaat is deels een beul, aangezien hij ook bloed vergiet, een politicus is een complete schurk, aangezien hij op zijn hersens druipt!
  Mirabela sloeg met haar blote vingers en gebeitelde benen naar de vijand en gaf uit:
  - Als de generaal wordt uitgenodigd voor een bruiloft, dan ontvangt de soldaat een uitnodiging om het moederland te redden zodat bruiloften worden gespeeld in een vrij land!
  De meiden hebben goed gevochten. En de algemene heldhaftigheid van het Rode Leger hielp een volledige ineenstorting van het front te voorkomen.
  In januari probeerde het Sovjet Rode Leger op te rukken, maar behaalde geen significant succes.
  Dus verzandde ik in de dichte bescherming van de Wehrmacht. En toen probeerden in maart ook de Duitsers door te breken. Ze hadden een E-25 zelfrijdend kanon met een Panther-kanon en een hoogte van 1,7 met een motor van zevenhonderd pk en een gewicht van zesentwintig ton. Een mobiele auto - u zegt niets. Maar niet erg constructief.
  In de zomer begonnen nieuwe voertuigen in beide legers aan te komen. De Rode IS-3 is beter beschermd in het voorhoofd, de Duitse E-50 en E-75 en E-100. De gevechten toonden echter aan dat de nieuwe Duitse technologie niet helemaal perfect was. De E-50 bleek maar iets lichter en beter beschermd dan de Tiger-2. Toegegeven, hij had al een torentje en het onderstel was lichter en begaanbaarder. Plus een meer pantserdoordringend kanon van 88 mm in 100 EL. Dus de auto lijkt niets te zijn. En de E-50 verving de Panther-2 als hoofdtank.
  De E-75 was te zwaar - meer dan negentig ton, maar beter beschermd door een 128 mm kanon. En deze tank zorgde voor wat problemen. En de E-100 is nog zwaarder en duurder. Het leger hield echter niet echt van deze tank.
  Populairder was de E-50 met een motor tot 1250 pk - relatief wendbaar en goed beschermd in het voorhoofd.
  In de USSR is de ontwikkeling van de nieuwe T-54-tank vertraagd, en tot nu toe de belangrijkste T-34-85-tank, die enigszins verouderd is. En hij kon de E-50 alleen in de zijkant doordringen, en de E-75 bleek voor hem totaal ondoordringbaar.
  In de zomer rukten de Duitsers iets op in het centrum. En in de herfst gingen de gevechten om Smolensk.
  De gevechten waren in volle gang erg koppig. Sovjet-troepen probeerden een tegenaanval uit te voeren.
  Smolensk wist zich echter heldhaftig te verdedigen. En de winter kwam.
  Het is moeilijk ... De Duitsers hebben natuurlijk hun superklasse azen in de lucht. Bijvoorbeeld Marseille, dat de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving voor duizend neergehaalde vliegtuigen met zilveren eikenbladeren met zwaarden en diamanten.
  Ja, dit is een uniek geval waarin een nieuwe prijs werd uitgevonden voor een fenomenale piloot en er nog drie graden voor haar waren.
  Toen Marseille tweeduizend neergehaalde vliegtuigen bereikte, werd hij onderscheiden met de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren met zwaarden en diamanten.
  En voor drieduizend neergestorte vliegtuigen, de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren met zwaarden en diamanten.
  Dit is echt een vechter, een vechter voor alle vechters.
  Het zesenveertigste jaar kwam ook ... In het voorjaar rukten de Duitsers weer op. Ze hebben meer geavanceerde straalvliegtuigen. De E-50 verscheen ook in een modificatie met een motor en transmissie in één blok, en werd lager in silhouet en het gewicht daalde tot vijftig ton.
  Maar dit hielp de Duitsers niet om te winnen. De oorlog was op gelijke voet. Schijven rechtvaardigden zichzelf niet. Ze bleken te duur en kwetsbaar voor vuur van kleine wapens.
  Hun enige pluspunt is hoge snelheid en vlieghoogte, min of meer geholpen bij verkenning en bombardementen.
  Maar zelfs dat is niet te veel.
  Het zesenveertigste jaar ging ook voorbij, het zevenenveertigste rukte op ... De Duitsers rukten op in het warme seizoen, de Sovjettroepen in de kou.
  En dit jaar heeft niemand iets gegeven. Het Rode Leger had T-54's, maar de Duitse E-50 was niet slechter en zelfs mobieler ...
  Tegen het einde van het jaar bracht Marseille zijn account op vierduizend vliegtuigen en ontving een nieuwe bestelling: de Ster van het Ridderkruis, het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en zwarte diamanten.
  Ja, dit is ook de vierde graad - zwarte diamanten, en zeer waardevolle!
  Het achtenveertigste jaar ging ook voorbij in harde uitwisselingen van slagen .... En terwijl alles stabiel is...
  En het negenenveertigste jaar ging voorbij ... De USSR heeft een MIG-15-jager in de serie ...
  Marseille bracht zijn rekeningen op vijfduizend vliegtuigen. En hij ontving een nieuwe Orde van de Grote Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En de Sovjetmeisjes zijn ook niet te missen ....
  Het jaar 1950 is alweer voorbij... De Duitsers hebben opgehangen en ook het Rode Leger staat in een vaste frontlinie.
  Sovjet tanks T-54 en IS-7 tegen de E-50 U en E-75 U. De Duitsers maakten ook hun auto's met motoren in één blok samen met de transmissie en overdwars. En de E-50 was superieur aan de T-54 wat betreft rijprestaties en frontale bepantsering. En een paar in de pantserdoorborende kracht van het geweer. Maar toch konden de Duitsers niet winnen.
  Zo ging ook het jaar 1951 voorbij... En daar heeft geen zin in.
  Marseille voor zesduizend vliegtuigen ontving de Grand Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En het is best gaaf!
  Natasha, Anastasia, Akulina en Mirabela scoorden echter aanzienlijke accounts.
  Bovendien vechten ze met blote tenen en zichzelf in bikini.
  Meisjes wat je nodig hebt...
  En zo ging het jaar 1952 voorbij... De frontlinie is ook sedentair.
  Maar in maart 1953 sterft Stalin. En dit is serieus. Maar de grote leider slaagde erin een geschreven testament achter te laten, waarin hij Lavrenty Palych Beria aankondigde als zijn opvolger. En dit is een grote beslissing.
  Het Sovjetfront stortte dus niet in en de oorlog ging op gelijke voet verder.
  1953 is voorbij...
  Marseille ontving voor zevenduizend vliegtuigen de Grand Star of the Knight's Iron Cross met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Het meisje kreeg ook hoge onderscheidingen voor zichzelf.
  Het is al 1954... De tijd gaat in druppels over de aarde. Of misschien abrupter.
  En noch de Duitsers, noch de Russen kunnen er iets wezenlijks aan veranderen.
  Dus in 1955 rukken de nazi's op. En de Sovjet-troepen verdedigen zich in de zomer. En in de late herfst probeert het Rode Leger zelf aan te vallen.
  Het is al 1956.
  Marseille ontving voor achtduizend vliegtuigen de Grand Star van het Ridderkruis met platina eikenbladeren, zwaarden en zwarte diamanten.
  22 juni 1956 markeerde precies vijftien jaar van de Grote Vaderlandse Oorlog. En natuurlijk wordt er al lang over vrede gesproken. Lavrenty Beria is klaar voor compromissen. Maar Adolf Hitler weigert koppig om compromissen te sluiten.
  Hitler gelooft nog steeds in een wonderwapen en er is een verlangen om tot het einde door te vechten.
  En natuurlijk Japan...
  Over het land van de rijzende zon? Ze is al heel lang in oorlog met China. En hier is het al mogelijk om voor onbepaalde tijd te vechten. Geen van beide partijen kan het opnemen. Noch China, noch Japan kunnen elkaar echt verslaan. Hoewel de Chinezen meer verliezen lijden.
  En dus ging Muller met een speciale missie naar het Hemelse Rijk. Overtuig de samoerai om in het reine te komen met het hemelse rijk. Om dan Rusland aan te vallen en dit langdurige probleem eindelijk op te lossen!
  De missie van Muller begon in september 1956... In het algemeen stemden de Japanners in met vrede en de verdeling van invloedssferen. Op dit moment bracht Molotov echter op bevel van Beria een bezoek aan China. En hij overtuigde het Hemelse Rijk om de oorlog met de samoerai voort te zetten.
  Het was niet mogelijk om de handen van Japan los te maken. En de oorlog tussen de USSR en het Derde Rijk ging door.
  Geslaagd en sinds 1956 ... 1957 is gekomen ...
  De Duitsers probeerden in mei weer op te rukken en hadden nieuwe piramidale tanks van de AG-klasse. En dit is serieus. En de vorm van de piramide gaf vanuit alle hoeken een hellend pantser. En het was een serieuze zet.
  De nazi's waren in staat om door de Sovjet-verdediging te breken en Smolensk te omsingelen. En dan, succes ontwikkelend in het noorden, nadert Leningrad en neemt Vyazma in het centrum.
  De situatie is extreem moeilijk geworden. En de aanval op Moskou is al begonnen.
  En onder deze omstandigheden bleef er één hoop over, voor Oleg Rybachenko en de landing van de gevallenen.
  En hier zijn de terminator-jongen zelf en de meisjes op hun best.
  En de nazi's stromen al van verschillende kanten rond Moskou.
  Toen gingen Oleg en de meisjes opnieuw de strijd aan en hielpen ze Rusland, of liever de USSR.
  Toen voegde het blootsvoetse meisje Margarita zich bij hen. Ook een volwassen schrijfster werd een meisje van een jaar of twaalf in ruil voor onsterfelijkheid en vervult een missie.
  Krijgers uit de eenentwintigste eeuw worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Oleg Rybachenko, die de nazi's met zwaarden neersloeg, brulde zowel infanterie als tanks:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog uit de blote voet van de jongen!
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en blanke jagers.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Oleg Rybachenko rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakken.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten, scheuren ze stammen af en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt ieders hoofd en snuit.
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij haalt de nazi's samen met de tanks neer en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustina, die de nazi's neerhaalt en de bruine soldaten uitroeit, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en gilde:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Oleg Rybachenko sprong op. De jongen maakte een salto. Veel van de nazi's in stukken gehakt in de sprong.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  En weer is de jongen in de war.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  . HOOFDSTUK 7
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede.
  Oleg in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al niet honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De schrijversjongen wordt herinnerd aan een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar gingen.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje zal, als een erwt met krachtige explosieven, naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is vrij oud, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen er meteen duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Oleg weer honderd van de nazi's, met een meteoor, afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Oleg Rybachenko mopperde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Oleg Rybachenko ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De geniale jongen lanceerde met zijn voet wat leek op een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de nazi's en tanks, piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  Oleg, bruine soldaten hakkend, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruizen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt verscheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Rybachenko gorgelde:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha sloeg de nazi's neer en piepte:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De jongen antwoordde:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden neer en sloopte de torens van de tanks.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Oleg is in de strijd en valt de nazi's aan. Hij slaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en gilt:
  We zijn als stieren!
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en de tanks doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha nam het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya scheurde de nazi's uit elkaar, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En ook hij zal een sterretje nemen en loslaten met zijn blote voet en heel wat fascisten afmaken.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya, die ook de nazi's en hun tanks vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En nu zal hij zijn hoofd stoten op de nazi-generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana is erg woedend in het offensief, vooral bij het neerhalen van tanks, piept ze:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen breekt, storten de vliegtuigen in. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi's stortte in.
  Oleg brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei soorten vijanden, zowel tanks als vliegtuigen uitgeschakeld.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha in de strijd is gewoon een soort terminator. En brullend gorgelde:
  -Banzai! Wees er snel bij!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de nazi's zijn als spijkers. En het zal veel mastodonten en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het aan en gorgelde:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen bij de nazi's!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien. Zoals de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote voeten vliegt het geschenk van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden tegelijk in kleine stukjes.
  Oleg zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustine, die de nazi's met haar blote handen uit elkaar scheurde, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, tanks en vliegtuigen tegelijk vernietigde, vaardigde uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha, die de bruine krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Oleg Rybachenko, die tegenstanders neerhaalde, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, die de krijgers van het bruine rijk en het pantser van de tanks neerhaalde, zong:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Ze deden het toen goed met de nazi's... En Sovjet-Rusland versloeg het bruine rijk tijdens de bestorming van Moskou.
  De oorlog was nog niet voorbij, maar de USSR had al een kans om de nazi's zelf te verslaan. Dus moesten de zes opnieuw de uitvoering van hun super en coole missie onderbreken.
  Oleg Rybachenko zong zelfs afscheid;
  Wij zijn pioniers - helden van het vaderland,
  Die zijn geboren onder het teken van oktober...
  We zullen geen spijt krijgen van het leven voor Rusland,
  Om te roemen met de rode vlag van de koning!
  
  We houden van en weten hoe we hard moeten vechten,
  De nazi's braken ijverig de hoorns af ...
  We hebben granaten in een ruime tas,
  Het leven is niet duur voor ons pioniers!
  
  We houden van ons heilige moederland,
  Wat heeft het formidabele communisme gecreëerd...
  Hier is een Komsomol-meisje dat blootsvoets door de sneeuw loopt,
  En de fascist wil ons neerhalen!
  
  Ik vocht ijverig met het nazisme in de buurt van Moskou,
  En we maaiden alle vijanden neer met een sikkel ...
  Waarom werd deze Wehrmacht aan de Russen gegeven,
  Ik sla hem met mijn vuist!
  
  Ik ben een pionier en onder het grote Moskou,
  Gevochten als een gigantische krijger...
  Gestopt fascisme aanval wild,
  We hebben één Heer Allerhoogste Soort!
  
  Er zijn geen randen aan de heropleving van Rusland,
  Grote Stalin, tilde ons op van onze knieën ...
  Svarog de grote, de hoogste messias,
  En het stralende ideaal van Lada!
  
  Wij zijn pioniers, jongens, meisjes,
  We houden van vechten - dit is ons lot ...
  En de stem van een Komsomol-lid is sonoor,
  Hoewel er een bloedige chaos heerst!
  
  Rusland is het moederland van Svarog,
  En het communisme verlichtte de weg...
  Pioniers hebben geen slechte God nodig,
  De vijand zal ons niet tot een vuist kunnen buigen!
  
  We hebben een coole tank met hellend pantser,
  Het is zo gemakkelijk voor de Fritz om niet door te breken,
  Met liefde voor Lada, edele maagd,
  Om van een roofdier een spel te maken!
  
  Moskou vechtende mensen verdedigd,
  En dan was er het grote Stalingrad ....
  We zullen zien dat het communisme spoedig wordt gegeven,
  Passeer en ken de parade in Berlijn!
  
  Ja, Stalingrad is trots op dit woord,
  Wij zijn pioniers op blote voeten in een sneeuwjacht...
  We breken de hoorn van een domme koe
  En we rijden Hitler regelrecht naar de kist!
  
  Weet dat het vaderland nooit zal buigen,
  Haar impuls is niet te bedwingen...
  Moge de zon voor altijd schijnen over Rusland,
  En de verraderlijke dief zal worden verpletterd!
  
  Ze toonden moed in Stalingrad,
  We waren in staat om de nazi's te stoppen ...
  Russen hebben zo'n onbeschaamdheid, weet je,
  En de vijanden zullen alleen nullen gaan!
  
  Rusland kan naar Mars vliegen
  En creëer verschillende grootsheid ...
  En natuurlijk wordt alles heel gaaf,
  Hoewel het leven zo breekbaar is als een zijden draad!
  
  De Russische geest weet niet in de veldslagen van de barrière,
  Hij heeft de kracht van Perun ...
  We wachten op beloningen van de goden,
  En het element schijnt, geloof de rune!
  
  Op welke manier kent de Russische geest geen nederlaag?
  Geloof me, hij zal alles vertrappen...
  Wij pioniers willen zo graag wraak...
  Onoverwinnelijk als het vaderlandse leger!
  
  We hebben bijna gewonnen
  Laat er licht zijn in de glorie van het communisme...
  Onze grootvaders vochten voor het moederland,
  We zullen spoedig vreugde en dageraad ontmoeten!
  
  Zonder moederland zijn er geen levens voor pioniers,
  Ze willen voor haar vechten...
  En wat willen jullie boze heren?
  Moeten we een slavenleven bieden?
  
  Nee, de Führer van de Russen zal tot slaaf worden gemaakt,
  We zullen hem verpletteren als een pop ...
  De ridders van Rusland kunnen tenslotte vechten,
  En de goudgevleugelde cherubijn is bij ons!
  
  Er zijn geen gezichten van ons moederland onder de wereld,
  Stralend als de helderste ster...
  Je bent een idool voor mij geworden,
  Ik zal nooit van je scheiden!
  
  Ik ben een pionier en een jongen op blote voeten
  Die met blote hak door de sneeuw snelt...
  En ergens springt een wit, schattig konijntje,
  Wie zal de hoorn van de vijand breken!
  
  De pionier in de strijd van de twijfel weet het niet,
  Hij is geen clown, maar je kent de terminator...
  De felle fascisten zullen komen, geloven wraak,
  En het communisme zal een helder paradijs zijn!
  
  Hoe zal het tijdperk komen,
  Waarin elke krijger uit de kribbe...
  Vecht tot je laatste adem
  Om de woeste te vernietigen, ken de schurk!
  
  De sterren van het communisme schijnen helder,
  Het tijdperk van het licht, er is geen mooier in de wereld ....
  We zullen het juk van het geloofsfascisme verpletteren,
  En Hitler zal Russisch zijn voor het avondeten!
  
  Wij geloven dat dergelijke stalen tanks,
  Dat hun panterschelp niet doordringt...
  Laten we jodium naar de wonden van onze jongen zwaaien,
  En weer snelt de pionier zich dapper de strijd aan!
  Nou, wat deden de nazi's moeilijk,
  Ze dachten niet dat we zomaar konden winnen.
  We kennen het communisme blijkbaar mijlenver,
  En we kunnen de Wehrmacht voor de grap verslaan!
  
  In de naam van ons machtige vaderland,
  Een trotse pionier gaat in de aanval...
  Hoewel wolken over het moederland hangen,
  Laten we een winnend voorbeeld zijn voor iedereen!
  
  Geloof dat de vijand de droom niet zal stoppen,
  We zullen alle fascisten weer verslaan...
  Het kwaad zal niet geloven om op de troon te regeren,
  We zullen een nieuwe wereldorde creëren!
  
  Alles komt goed in het Vaderland, weet je
  Ik ben een jongen, maar in de strijd zoals Robin Hood,
  Eerst krabde ik alleen op het bureau,
  En nu heel zelfs geloven cool!
  
  Rusland kan de nazi's verscheuren met een bajonet,
  Ze zal elk leger verslaan...
  En de pioniers leven onder het communisme...
  Onze vriendschap is tenslotte een sterke monoliet!
  
  We zullen in geen enkel opzicht toegeven aan de Fritz,
  We kunnen vijanden verslaan door een grapje te maken...
  En dus versloegen we de nazi's met een knuppel,
  Een sneeuwstorm brult, sneeuw in wervelwinden draaien!
  
  Rusland weet niet dat de nazi's genade kennen,
  Ze is onoverwinnelijk sterk...
  Ze krijgen een sabel stevig in de nek van de klootzakken,
  En Satan zal worden vernietigd!
  
  Geloof niet dat Hitler onoverwinnelijk is,
  Hoewel de kracht van de hel, overweeg dan alles te verzamelen ...
  Als het volk en de partij verenigd zijn,
  De mensen van onze Wehrmacht scheurden aan flarden!
  
  Rusland staat al eeuwen bekend als een heilige,
  Ze brak de Tigers als metaal...
  Verspreid van begin tot eind,
  Alleen een jonge man droomde van zo'n land!
  
  We wonnen als reuzen
  Gehakte tegenstanders weten met een zwaard...
  Wij Russen zijn onoverwinnelijk in veldslagen,
  We zullen de tegenstanders van het vaderland verslaan!
  
  Geloof me, niets houdt ons tegen
  En je weet dat niets zal winnen...
  We zullen de Führer op het hoofd begraven,
  We hebben een scherp zwaard en een stalen schild!
  
  In het hele universum is er geen mooier Rusland,
  Het zal een tijdperk van licht hebben voor eeuwen...
  Alle generaties zullen vrede en geluk zijn,
  Het vaderland heeft een stevige hand nodig!
  
  Dus als je in Berlijn speelt,
  Laten we de Wehrmacht uitsmeren als as in bloed...
  Dat zal de tijd zijn van de grens van het paradijs,
  En samen met Lada regeert de liefde!
  
  NIEUWE AVONTUREN VAN DE ZOON VAN STENKA RAZIN
  Een jongen van een jaar of dertien werd samen met zijn vader gearresteerd. Old Man is begrijpelijkerwijs een bekende rebel die stromen bloed vergiet. Maar de zoon is nog een kind. Welke vraag hem.
  Maar de assistent van Kornil beschouwde de voormalige militaire ataman anders. En hij bood aan om de jongen met passie te ondervragen - en plotseling weet hij waar de schatten van zijn vader zijn.
  De zoon van Stenka Razin werd naar de martelkelder gebracht. De jongen probeerde recht te kijken en zichzelf trots vast te houden. Ook al was het eng van binnen. Martelinstrumenten worden opgehangen, de open haard brandt. Beulen in rode helmen.
  Samosa liep naar de jongen toe, stak zijn hand uit, schudde zijn kraag en vroeg dreigend:
  - Vertel me waar de tyatka de schatten verborg, laat hem vrij gaan. Nee - we zullen martelen!
  Grishka, de zoon van Stenka Razin, antwoordde dapper:
  - Ik zal je niets vertellen! En nog meer voor jou!
  Samosa blafte:
  - Martel de tomboy!
  En hij trok persoonlijk aan de kraag en scheurde de kaftan van de jongen. Grishka werd uitgekleed en op het rek gesleept. De jongen probeerde wanhopig terug te schoppen. Maar ervaren beulen met een klap in de nek immobiliseerden Grishka. Toen legden ze zijn handen op de rug en begonnen hem aan het touw op te tillen. De jongen knarsetandde. De beul greep de jongen bij de romp en schudde hem, waarbij hij zijn gewrichten verdraaide. Grishka ademde zwaar, maar hield een kreet in.
  De diaken, die de schriftgeleerden dicteerde, sprak onduidelijk:
  - Vertel de dief, waar je schoonvader de schatten heeft verstopt.
  De jongen antwoordde met minachting in zijn stem:
  "Zelfs als ik het wist, zou ik het niet zeggen!
  Samosa beval de beul:
  - Baai! Ten strikes met zorg!
  De beul sloeg gestaag toe. Grishka's lichaam beefde. Bij de tiende klap verstijfde de folteraar. En keek naar Samosa. Tijdens de executie was de jongen stil en beet op zijn lip.
  Dyak, onduidelijk:
  - Zeg dief, waar heeft de tyatka de schatten verstopt?
  Grishka schreeuwde:
  - Ik zal niet zeggen!
  Samosa gromde:
  - Vijf stakingen zonder op te slaan!
  De beul bracht met een zwaai een klap op de jongen neer en schudde zijn hele lichaam. Grishka gilde, maar beet op zijn lip. Een tweede klap volgde. Ook stoer en sterk. Grishka bleef zwijgen. En weer de derde slag, het bloed droop van de afgesneden huid.
  Samosa fronste zijn wenkbrauwen bij de manier waarop de jongen werd geslagen. Natuurlijk weet de zoon misschien niet waar Stenka de schat heeft verstopt. En misschien zelfs echte schatten. Maar de jongen moet worden ondervraagd. En ontworstel hem geheimen.
  Na de vijfde slag druppelde het bloed actief.
  De diaken herhaalde de vraag. Grishka zweeg.
  Samosa bestelde:
  - Verbrand zijn hiel.
  De beul haalde een stuk roodgloeiend ijzer tevoorschijn en bracht het naar de blote zolen van de jongen. Hij huiverde, draaide zich om en... verloor het bewustzijn.
  Adala dacht dat het een goed idee zou zijn om Peter hier doorheen te laten, zodat hij de ongewapende en de oude niet zou doden. Peter deed het niet goed. En hoe zou hij zijn in een echt contactgevecht? Zou je niet verlegen zijn?
  Stenka Razins zoon Grishka wist trouwens waar een van de schatten van zijn vader verborgen was, maar zweeg. Hij werd tot zichzelf gebracht door een emmer ijswater te gieten. Toen bestelde Samosa:
  - Cauteriseer de tweede hiel met ijzer!
  Deze keer viel de jongen niet flauw, hij probeerde te trillen, maar Grishka's blote voeten zaten vast in het blok.
  Samosa siste:
  - Nog vijf wimpers, geen zorgen!
  Na de vijfde slag schudde het heldere hoofd van de jongen en Grishka verloor het bewustzijn.
  Een ervaren klerk in de martelpraktijk adviseerde:
  - Laat hem gaan! Het kind leunt nog steeds achterover!
  Samosa zei streng:
  - Haal de pup! Veeg het af met wodka en leg het op het bed... Let it go! Morgen gaan we verder met martelen!
  Grishka werd van het rek gehaald en de sneden werden ingewreven met een mengsel van alcohol en water. De jongen trilde: wodka brandt. Toen kreeg Grishka hete bouillon en opgesloten in een verwarmde cel. Maar voor het geval dat ze de jongen met een ketting aan zijn nek hebben vastgeketend en hem hebben laten slapen. De jongen sliep op zijn buik, het bed was zacht. Gemarteld door de beulen sterven de slachtoffers vaak, en Samosa wilde weten waar Stenka zijn schatten had verborgen.
  Nadat hij Grishka had laten slapen, werd de volgende dag de jongen opnieuw naar de martelkamer gesleept. Ze hebben het weer op het rek gezet. Grishka's reeds uitgerekte gewrichten werden pijnlijker. Aan de voeten van de jongens werden gewichten gehangen. Om de spieren meer te rekken. Toen bracht de beul, glimlachend, een gloeiend heet strijkijzer en legde het tegen Grishka's borst. De jongen knarsetandde van ondraaglijke pijn.
  Samosa brulde:
  - Spreek dief!
  Het rook naar verbranding. De geur van geroosterd vlees werd intenser. Grishka's ogen tuurden samen van de schok van de pijn en de jongen verloor opnieuw het bewustzijn. De beul nam het ijzer uit zijn borst en zei:
  - Een sterke jongen...
  Samosa gromde:
  - Het is noodzakelijk om het te splitsen ... Vuurkorf tot aan de voeten!
  De beul smeerde de zolen van de jongen in met olie en stak op afstand een vuurpot aan. Reeds verschroeide hielen waren erg pijnlijk. De jongen ademde zwaar. Hij liet een mengsel van zweet en bloed vallen, knarsetandde, maar zweeg. Hoewel het hem duur kwam te staan. De pogingen waren wanhopig.
  Samosa gromde fel:
  - Jij zult spreken! Hé, schouder bey!
  De beul loste klappen op Grishka. Op de tiende tel schudde het hoofd van de jongen loom en zakte in elkaar. De jongen kwam niet onmiddellijk tot bezinning, zelfs niet nadat er een emmer water op hem was gegoten. Samos sloeg Grishka in het gezicht en beval:
  - Meer beat!
  Hertog merkte op:
  - De naakte zal sterven ....
  Samosa gromde:
  - Verdorie! Haal hem van het rek! Morgen verder!
  Grishka werd opnieuw van het martelwerktuig gehaald en naar de kamer gebracht. De jongen worstelde en trilde. Ik viel in een zware, waanvoorstellingen slaap. Toen werd hij wakker en huilde. Maar zodra de cipier verscheen, viel hij stil en keek hem boos aan. Hij gooide brood met kwas naar de jongen. De jongen had geen kans om te ontsnappen, vooral omdat hij aan de nek was geketend.
  De volgende dag werd Grishka een beetje anders gemarteld. Ze tilden me op het plafond, met hun handen op het rek, en lieten me toen gaan. Zo'n wilde pijn
  stopt met ademen. De jongen werd drie keer opgetild totdat hij het bewustzijn verloor.
  Daarna sloeg de beul opnieuw met een zweep en verbrandde de maag met een gloeiend heet strijkijzer. Nadat hij de jongen grondig had gemarteld, werd hij vrijgelaten en naar de cel gebracht. De beulen hebben niets bereikt.
  De volgende dag werd Grishka op een rek getrokken, werd een vuurpot onder zijn blote voeten aangestoken en werd gloeiende draad op zijn rug en billen geraakt. De jongen verloor tijdens de marteling verschillende keren het bewustzijn, maar kwam tot bezinning. Tot de beulen zelf moe werden en de marteling stopten.
  De volgende dag werd de jongen uitgestrekt en begon de beul zijn tenen te breken met een gloeiend hete tang en ook zijn ribben te verpletteren. Grishka schreeuwde een paar keer, maar de eisen om iets te zeggen werden met gejuich beantwoord.
  En weer kreeg hij een zweep.
  Twee weken gingen voorbij. Grishka's kinderlijke lichaam is al uitgeput door marteling. Pijn is overal. Geen bloed meer, geen ader onaangetast door pijn. In het begin, toen ze hem sloegen en verbrandden, wilde hij haasten en de explosies in zijn lichaam dempen. Maar toen de pijn de hele essentie overspoelde, werd ze afgestompt.
  Samosa zelf zag dat Grishka's kansen om iets uit te schakelen voor zijn ogen vervaagden. De beulen probeerden een nieuwe remedie. We hebben meel gevonden. Grishka's haar was afgeschoren en koud water begon op zijn kruin te druppelen. Marteling is brutaal en effectief. Na een paar uur voelt het alsof er bommen in de hersenen ontploffen. Grishka was bijna blind en doof. Hij hoorde de woorden van de beul en Samosa niet meer.
  Ze gaven het op, weer aan het rek gesleept. Niet beseffend dat pijn voor de jongen slechts een troost was - afleidend van een ergere zweer in de hersenen.
  Van het vuur en de wimpers klaarden op in de ogen.
  Grishka kwam tot bezinning en kon de beulen zien. Hier legt de folteraar gewichten op het blok waarin de benen van de jongen werden geklemd. De pijn in de armen en schouders wordt erger, maar het leidt af van de hel in de hersenen.
  Samosa brult uit volle borst. Hij is roodharig, met een baard:
  - Vertel de puppy waar de vader schatten verstopte!
  Grisha schudt zijn hoofd. Als reactie daarop volgt een klap die het lichaam schudt, ze slaan hard. Een andere beul, onder de blote voeten van de jongen, warmt op op het rek. Griezelig, maar niet zo eng.
  Hier is Kornila, de peetvader van Stenka Razin en een voormalig legerleider. Op leeftijd, met een grijze baard. Er is zelfs een zweem van sympathie voor een gekweld kind in zijn blik. Vlakbij staat een boyar in een beverhoed. Hij is duidelijk heet in de martelkamer. En op het eerste gezicht een duidelijke interesse in de marteling van de jongen. De marteling gaat door. Grishka voelde plotseling een golf van kracht in zichzelf en zong:
  Jij bent Razin, mijn koning en vader,
  Heft het volk op tegen het juk...
  Ik geloof dat het lijden zal eindigen
  Er zullen jongens zijn, alleen zwepen en een vijg!
  
  De boer, de arbeider is nu onder het juk,
  De eenvoudige proletariër wordt verpletterd door de boyars...
  Maar ik geloof dat we alle bloedzuigers zullen wegvagen,
  Laten we duizend aria's zingen voor ons moederland!
  
  Immers, in elke tuin kreunt het slachtoffer van de boyars,
  Overal zijn er staken en een rek ...
  Ze zijn nog erger, denk aan de ongelovigen,
  Marteling, eikel in kwelling!
  
  Maar Razin ging door gevechten,
  Alle nodige handen en paden ...
  Met de overwinning kwam onze gratis Kozak,
  Om alle bojarenpriesters te verscheuren!
  
  Nee, weet je, twijfels, geloof ons,
  We zijn tenslotte voor de mensen, zonder twijfel ...
  Nu komt het uur van inzicht,
  Voor de glorie van andere generaties...
  
  Jij bent Razin van vrijheid en eer - de leider,
  Liep door ons Rusland...
  Ik wil dat je onze soeverein wordt,
  En beter dan de universele messias!
  
  Ja, geloof dan gerechtigheid
  Er zal altijd een lichtpuntje zijn...
  En er zal een beest verscheurd worden door een despoot,
  Laten we wachten op de dageraad!
  
  De strijd is onder Simbirsk - de strijd,
  We zijn woedende gewelddadige krijgers weten!
  En ik geloof dat het lot een winnaar zal worden,
  Ik vraag je om de staven hersens te geven!
  
  Hoewel Razin heldhaftig stierf in de strijd,
  Maar in de eeuwigheid zijn heilige gezicht...
  Hij is tenslotte zonder twijfel een ridder, een ruiter,
  En het zal zo zijn, geloof het Kremlin in een oogwenk!
  
  Beëindig de slavernij en het juk van de boyars,
  En de zon zal opkomen boven de planeet...
  Lijden, bedrog zal voor altijd verdwijnen,
  En Razin wordt gezongen in gedichten!
  Terwijl de jongen zong, luisterde iedereen, zowel de beulen als het "publiek", verstijfd. Maar bij de laatste woorden explodeerde Samosa en schreeuwde naar de top van zijn longen:
  - Baai! Dood hem!
  De beul loste woedende klappen op de jongen. Grishka verloor al het bewustzijn en fluisterde:
  - Het volk van Rusland zal vrij zijn!
  De bebloede jongen werd van het rek getild en weggedragen. Samosa veegde het zweet van zijn voorhoofd en siste:
  - Genoeg! Genoeg met ons! Kwart de klootzak en klaar ermee!
  Cornila zei onzeker:
  - Is het juist om een kind in vieren te delen? Ja, ook in het openbaar? Misschien hem in de cel wurgen?
  Samosa gromde en bonkte met zijn hakken op de vloer.
  - Niet! uitvoeren! En in het openbaar - door in vieren te delen!
  De boyar bevestigde en balde zijn vuist:
  - Moge het zo zijn! Ik keur het doodvonnis goed!
  Samosa glimlachte gemeen.
  - Ze nemen Grishka in vieren! We zullen al het Razin-zaad naar buiten brengen!
  Hier werd Adala afgeleid. Ze wordt gedwongen het bevel te geven om te schieten. En Toronto wordt geraakt door een twintig-tons bommenwerperraket. Brengt dood en verschrikking. Adala volgt de vurige staart met haar verbijsterde blik.
  Ik wou dat ze piloot was. Wat heerlijk en romantisch. Hier is zo'n pilot-raider.
  De lucht is erg koel.. Het meisje hield haar hoofd schuin en begon zich in ieder geval iets goeds te herinneren. Maar er kwam niets in me op. Naast het verhaal over de zoon van Stenka Razin.
  De jongen lag op het bed en draaide zich om in zijn slaap, uitzinnig. Het is moeilijk om te slapen als je hele lichaam gewond is, en de zweren zijn ook aangetast door zout en wodka. De afgelopen vijftien dagen waren een kwelling. Marteling 's nachts en zwaar delirium gedurende de dag.
  De jongen droomde van zijn vader. Machtige en sterke Stepan moedigde zijn zoon aan:
  - Wacht even jongen! De mensen zullen je herinneren, hoe je de dood accepteerde!
  Grishka in delirium antwoordde:
  - En wat wacht mij de dood?
  Stepan verklaarde vol vertrouwen:
  - Onze toekomst is mistig. En het is niet bekend wat ons te wachten staat. Maar je laatste momenten in het leven zullen de belangrijkste zijn. Aarzel niet! Spaar moed!
  Grishka antwoordde niet helemaal zelfverzekerd:
  - Ik zal standvastig zijn... Maar je bent vader... Is onze rechtvaardige zaak gestorven?
  Stepan verklaarde met donderende stem:
  - Nou ik niet! Ze kunnen me executeren, maar er zal nog een Razin komen, en na hem nog een Razin, en onze vijanden zullen hier niets mee kunnen doen! Er zullen nieuwe eeuwen komen, er zal een generatiewisseling zijn ... Maar Lenin, de stormheer, zal Razin komen halen!
  Grishka, die ook vertrouwen kreeg, zei:
  - Ik geloof dat je terugkomt!
  De jongen werd wakker. Het lichaam deed dom pijn en de huid was rauw. Er klonk gerammel aan de deur en de beul kwam de cel binnen.
  De grote kwelgeest zei op liefdevolle toon:
  - Hallo Grishka!
  De jongen, die plotseling de kracht in zichzelf voelde, antwoordde:
  - De beul is niet goed, dus je sterft!
  De kwelgeest knikte goedmoedig.
  - En je bent een dappere puppy. Ik heb er verschillende gezien en gemarteld... Maar je hebt nog nooit iemand gezien zoals jij! Zo klein, maar echt vuursteen!
  Grishka antwoordde bescheiden:
  - Ik heb de geest van mijn vader!
  De beul stelde met een grijns voor:
  Laten we een deal sluiten...
  De jongen liet de ketting rinkelen en vond de kracht om uit bed te komen en rechtop te gaan zitten. Grishka vroeg geïnteresseerd:
  - Welke deal?
  De beul stelde fluisterend voor:
  - Kom op, vertel me waar de schat van je vader is, en ik... ik doe de halsband af en draag je in een tas naar buiten.
  Grishka aarzelde even. Inderdaad, wat als je de beul bedriegt. Vertel hem een valse plaats, en grijp het moment zelf en ren weg. Je leven redden en je vijanden met een neus achterlaten? De verleiding was groot. Maar de jongen herinnerde zich zijn vader. Sluwheid en bedrog om je leven te kopen? Nee, hij moet waardig sterven op het schavot!
  Grishka schudde zijn geschoren hoofd, bedekt met blauwe plekken en bulten:
  - Niet!
  De folteraar grinnikte en merkte op:
  - Morgen word je geëxecuteerd! Dat is zeker ... Er zal geen marteling meer zijn, en er zijn geen anderen die klaar zijn voor executie!
  Grishka huiverde, maar antwoordde dapper:
  - Nou, ze zullen executeren... We zijn allemaal stervelingen!
  De beul voegde er grijnzend aan toe:
  "Je wordt niet zomaar onthoofd!" En gooi het op het stuur! Ze hakten eerst de armen af, dan de benen en pas daarna het hoofd. Wil je dit?
  De jongen huiverde, werd bleker en mompelde:
  - Aangezien het lot zo is... zal ik alleen proberen de dood met waardigheid te accepteren!
  De beul grinnikte en merkte op:
  - Je vader is al naar Moskou gebracht. Daar martelen ze je nog abrupter. En dan wacht ook nog het wiel met inkwartiering. En jij... Jammer dat ze geëxecuteerd worden! Je bent een sterke jongen, en het zou leuk zijn om je nog meer te martelen!
  Grishka antwoordde hard:
  - In de andere wereld word je gemarteld!
  De beul verliet de cel. En Grishka draaide zich om en sloeg met zijn vuist op zijn kin. Het maakte plaats voor pijn in de uitgerekte aderen op het rek. Misschien tevergeefs is hij zo? Het was noodzakelijk om voorzichtigheid te tonen en de beul te misleiden. En vooruit, wachtend op hem...
  De jongen tilde nauwelijks op en keek naar zijn hand bedekt met pisugi en brandwonden? Wordt ze afgesneden? Grishka keek naar zijn been. Ook allemaal in elkaar geslagen, de zolen zijn verbrand, de vingers zijn gebroken. Maar hij zal waarschijnlijk toch in staat zijn om het schavot te beklimmen. En ze zullen zijn benen en armen afsnijden en uiteindelijk zijn hoofd. En dan zal de ziel naar de hemel vliegen ...
  Hij is nog een kind en had geen tijd om te zondigen. Geslaagd voor de test van vuur en zweep. Hoogstwaarschijnlijk wacht een welverdiend paradijs in het verschiet, of in het ergste geval een kort verblijf in het vagevuur. Ik vraag me af of ze een priester zullen uitnodigen voor de biecht? Het maakt echter niet meer uit. Grishka voelde geen zonden achter zich en was nu niet bang voor de onvermijdelijke ontmoeting met God. En het is goed in het paradijs, een prachtige tuin, waar het eeuwige zomer is en engelen harpen spelen. Waarom geen verdiende plaats voor een jongen die de zwaarste martelingen heeft doorstaan?
  Het is beter dan aan een rek te hangen als je huid wordt verscheurd door een zweep en je vingers worden gebroken met een gloeiend heet strijkijzer. Daar blijf je voor altijd een jongen, en voor altijd jong en gezond.
  Er werd geklopt op de deur. Er verscheen een meisje met een dienblad en twee bewakers, evenals Samosa. Het monster grinnikte en zei:
  - Eet voor de laatste keer in je leven een goede puppy! Cornila is genereus! En daar hakken ze je armen en benen eraf!
  Grishka antwoordde hard:
  - En je wordt gestraft... Niet op aarde, maar in de hemel!
  Samosa gromde:
  - Pup! Laten we eens kijken hoe je schreeuwt op het stuur!
  Grishka zei moedig:
  - De dood geeft soms onsterfelijkheid, en verraad vergetelheid!
  Samosa sloeg boos de deur dicht en ging weg. Alleen de beul bleef. Grishka knikte hem bijna minzaam toe:
  - Dit zijn de feesten die we vieren! En je wilt niet dood!
  De beul met een sluwe blik vroeg de jongen:
  - Heb je aan je ziel gedacht?
  Grishka antwoordde eerlijk:
  - Ik voel geen zonden achter me om me te bekeren.
  De beul knikte hierop.
  - Nou, wees blij dat je kaal bent. Drink tegelijkertijd een glas wijn. Waarschijnlijk de eerste in je leven.
  Grishka begon de gans te eten. Na de gevangenispap leek het eten erg lekker. Het was een beetje pijnlijk voor de jongen om te kauwen, maar het vlees leek zoet. En actief geslikt.
  De beul merkte op:
  - Als je peetvader Kornila niet was, zou je zulke feesten niet hebben gehad.
  Grishka vroeg met een serieuze blik:
  - Wat wilt hij?
  De folteraar antwoordde eerlijk:
  - Pak Stepans schat. Anders was hij niet verhuisd.
  Grishka antwoordde op onverschillige toon:
  - Laat de schatten in de grond liggen. En dien toekomstige opstanden!
  De beul zei bewonderend:
  - Nou, jij en een adelaar! Een echte strijder! Nou, ik wens je veel succes!
  En de folteraar verliet de jongen. Grishka voelde zich zwaar na het eten en drinken van een glas sterke wijn. Zijn ogen vielen dicht en de jongen viel in slaap. Hij droomde van veldslagen en verschillende soorten incidenten. Alsof hij een sprookjesridder is die duizenden strijders neerslaat.
  Zwaaien naar rechts - de straat, de baan naar links!
  En dan rijdt hij op een draak. Als een sprookjesheld...
  De volgende ochtend werd Grushka gewekt. De jongen sliep voor het eerst goed en voelde zich opgewekter. De beulen pakten hem op. Doe een gewond lichaam om, zak. En ze pakten hem op en brachten hem ter executie. Grishka zag verf in de dageraad en scherpe speren.
  De jongen liep in de klieren, wat ongemakkelijk was. Ze namen hem mee de tuin in. De blote, kreupele voeten van de jongen vonden het moeilijk om op de kasseien te stappen. Maar Grishka knarsetandde, verdroeg het en probeerde rechtop te staan. Hoewel elke stap van de verbrande voeten met pijn werd gegeven. En dus ging hij naar het plein.
  Mensen zagen de jongen. Geschoren, net bedekt met schaafwonden en blauwe plekken, met blote, verbrande voeten, uitgemergeld.
  Grishka inspireerde eerder medelijden dan haat. Velen, vooral de vrouwen, zuchtten medelevend.
  De jongen knipoogde naar hen en zei:
  - Zoals, waar is de onze, niet verdwenen!
  En ging verder. Er was geen bijzondere angst. Grishka was er zeker van dat hij de hel niet verdiende. En de hemel is veel beter dan het aardse, wrede bestaan.
  De plaats van executie was omringd door geselecteerde boogschutters in Moskou. Veel bewakers en huiselijke Kozakken. Het leek erop dat ze helemaal geen kind executeerden, maar een staatscrimineel van kosmische proporties.
  De jongen klom onvast, wankelend de ladder op, stapte met verbrande voeten op eiken planken.
  Op het hakblok glinsterde een enorme, geslepen bijl. Een enorme beul in een rood gewaad liep rond. Er was ook een wiel bedoeld voor inkwartiering.
  Grishka sloeg een kruis. Het is echt pijnlijk om je armen te bewegen.
  De heraut begon de beschuldiging te lezen:
  - Deze zoon van Stenka Razin Grishka is schuldig aan het herbergen van schatten, het organiseren van detachementen van rebellen, executies en berovingen van boyars, geweld tegen een vrouw, enzovoort. Daarom is hij veroordeeld tot inkwartiering op het stuur en eeuwige vervloeking. Moge het vonnis worden uitgevoerd.
  Grishka huiverde, maar bleef stil staan en bleef rechtstaan. De diaken siste:
  - Wel, is de dief klaar om zich te bekeren voor het volk?
  dacht Grishka. Ja, hij heeft iets om zich van te bekeren. De jongen boog en zei:
  - Vergeef de Don Kozakken. Ik ben schuldig tegenover u dat ik u niet heb bevrijd van het juk van de boyars.
  Samosa riep wanhopig:
  - Voer hem spoedig uit!
  De assistenten van de beul haastten zich naar de jongen. Grishka, die de pijn in zijn handen overwon, scheurde zijn eigen zak af. De plagen en wonden die door de beulen waren toegebracht, werden voor het volk geopend. Toen werden Grishka's handen gedraaid en op het stuur gegooid.
  De beul hief een bijl over de jongen. 'Het gaat bijna beginnen,' dacht Grishka.
  Maar op dat moment klonk de hoorn en de heraut kondigde aan:
  - Koninklijke genade! Met het oog op Gregory's kinderjaren wordt de doodstraf vervangen door verkoop als slaaf! Moge het zo zijn! De jongen werd van het schavot getild en naar de kamer gebracht. Een nieuw leven begon voor Grishka.
  Eerst gaven ze hem pap en gaven ze hem melk te drinken. De jongen werd om zijn nek geketend en mocht op het stro liggen. De dokter kwam. Hij begon de wonden af te vegen met wodka. Het deed pijn, maar Grishka zweeg.
  De dokter merkte op:
  - De jongen is vasthoudend, hij zal leven als een hond!
  Grishka viel na het eten in slaap ... Hij had allerlei nachtmerries.
  De volgende dag gaven ze hem weer eten en leidden hem weg, met boeien om zijn handen en voeten. De jongen was naakt, maar er werd een mantel over hem heen gegooid.
  Hij werd vergezeld door bewakers en Samosa.
  Blote voeten podzhili een beetje en het was gemakkelijker om te stappen. Grishka probeerde te doen alsof hij niet gewond was. En trots wierp hij zijn kaalgeschoren hoofd in de lucht, terwijl een stoppelbaard blond haar al begon te groeien.
  Hij werd door de straat geleid en voorbijgangers keken om zich heen. Het weer was warm en zonnig.
  Grishka probeerde op te vrolijken. Nou, slavernij, dus wat? Hij is niet bang voor werk! Zelfs als je naar de steengroeven moet, zal hij het tegenhouden en wegrennen. Zal een manier vinden. Of een opstand doen ontstaan zoals de legendarische Spartacus.
  De jongen werd naar een stenen gebouw geleid en naar boven gebracht. De blaren blote voeten van een aangenaam kind werden gekoeld door de stenen koelte.
  Hier werd hij in de kamer gebracht. Daar, bij de deur, stonden twee enorme, gespierde krijgers met ontbloot bovenlijf. Vervolgens brandde een lamp en een prachtige bank. Een vrouw met een sluier en een mantel leunde erop. En in de buurt waren gespierde bedienden en een paar dienstmeisjes. Bovendien waren ze naakt tot aan het middel, en korte rokjes, maar sandalen en ook met een gesloten gezicht. Maar tegelijkertijd zijn de borsten naakt en de tepels getint.
  De blik op de blote borsten veroorzaakte grote opwinding bij Grishka en hij bloosde. Zijn leeftijd is precies wanneer jonge mannen interesse tonen in het andere geslacht. En de aanblik van jonge mooie borsten is zo opwindend.
  Een vrouw in een luxe sluier en een prachtige jurk koesterde:
  - Kleed hem uit!
  Grisha's regenjas was afgescheurd. Hij was helemaal naakt. En mannelijke perfectie, al volledig ontwikkeld, stak uit, en van waaruit het zo gênant was. De jongen zelf was goed gebouwd, gespierd en talrijke tekenen van marteling gaven hem zelfs charme.
  De vrouw lachte en keek naar Grishka's opwinding. En ze kirde:
  - Goede jongen! Ik zie dat je er helemaal klaar voor bent.
  Begeleidende Grishka Samos antwoordde:
  - Hij is honderd gouden roebels waard, mevrouw!
  Dat was destijds een groot bedrag. Een goed paard kon worden gekocht voor drie roebel.
  De vrouw lachte en antwoordde:
  - Hij is nog een kind, en er zijn genoeg slaven op de Turkse markten! Puur uit respect voor jou en omdat ik deze jongen leuk vind, betaal ik vijftig roebel voor hem!
  Samosa merkte op:
  - De gouverneur wil dat de zoon van een rebel hard gaat werken in steengroeven op de Krim, of in Turkije! Hij wil niet echt dat een jeugdige delinquent, in plaats van de zweep van de opzichter, gelukzalig was in de armen van een wellustige khansha!
  De vrouw lachte en antwoordde:
  - Ja, ik begrijp het ... Stenka Razin heeft veel bloed voor je verpest en je wilt het terugverdienen op zijn zoon! Ik zal je troosten, ik hou ervan om mooie jongens te martelen en te vernederen. En als ik hem zat ben, stuur ik hem naar de mijnen!
  Ik geef vijfenzeventig roebel en dit is mijn laatste woord!
  Samosa knikte.
  - Helemaal mee eens!
  Het is zelfs onwaarschijnlijk dat je voor een uitgeputte jongen van dertien meer dan een paar roebel op een veiling krijgt. En het feit dat de khansha van middelbare leeftijd dol is op het martelen en martelen van mooie jongens was bij iedereen bekend. Bovendien was ze dol op jong vlees. Maar toen de jongens een baard hadden, werden ze blind gemaakt, hun tong uitgetrokken en naar de mijnen gestuurd, waar ze langzaam maar zeker stierven.
  Je kunt dus niet zeggen dat Grishka veel geluk heeft gehad. Maar de avonturen van de jonge held zijn nog maar net begonnen... En het meest interessante staat voor de deur!
  
  TANK NAAR MOSKOU - EEN VERLOREN KANS OP DE WEHRMACHT
  Hitler stuurde de Duitse troepen niet naar het zuiden. In plaats daarvan bracht hij extra troepen uit Frankrijk en de Balkan over en verving ze door Bulgaarse en Italiaanse eenheden. Als gevolg hiervan slaagden de Fritz erin Moskou onmiddellijk in te nemen, zonder de verdediging te laten condenseren, en vóór het begin van de herfstdooi.
  Stalin wist te ontsnappen, maar een deel van de regering werd gevangengenomen en vernietigd door de nazi's. Na de val van Moskou bood Stalin Hitler onder alle voorwaarden vrede aan - gewoon de hoofdstad teruggeven.
  De Führer stemde ermee in Moskou terug te geven. Maar in ruil daarvoor ontvingen de Duitsers de Kaukasus, heel Oekraïne, de Krim, de Baltische staten, Karelië en in het noorden naar Archangelsk, waardoor alleen Rusland met Leningrad overbleef met een corridor. Bovendien moest de rest van het grondgebied van de USSR enorme herstelbetalingen betalen. En dit is serieus.
  Hitler riep zichzelf natuurlijk uit tot winnaar. En hij wendde zich tot Groot-Brittannië - ze zeggen dat er iets zal zijn om te vechten of te verdragen? Anders worden alle kolonies van je afgenomen. Maar de koppige Churchill koos voor oorlog, rekenend op Amerikaanse middelen.
  Hoewel Japan Amerika van de andere kant aanviel, en na de haven van Peru, grepen de samoerai het initiatief.
  Op zee versloegen de meer ervaren en bekwame Japanners de Yankees.
  Hitler stelde Franco een ultimatum. En hij stemde ermee in de Duitse troepen naar Gibraltar te laten gaan. De citadel werd ingenomen en de troepen van het Derde Rijk haastten zich naar Marokko. De Britse basis in Malta werd verslagen en veroverd. Daarna namen de troepen van Rommel, die versterkingen hadden ontvangen, Egypte in.
  Op het land versloegen de Duitsers de Britten vol vertrouwen. Ze werden niet langer tegengehouden door het Sovjetfront. En in het tweeënveertigste jaar veroverden de Duitsers heel Afrika, evenals het Midden-Oosten en India.
  En ze begonnen al volgend jaar Groot-Brittannië aan te vallen ... En om te beginnen, een luchtoffensief. En veel bombardementen...
  Onder deze omstandigheden heb je een sterke zet nodig! Hitler kreeg Yu-288 bommenwerpers. Hij was een gevleugeld monster dat vier ton bommen droeg in normale toestand en zes in herlaadversie. En de snelheid is zeshonderdvijftig kilometer per uur.
  Deze auto is een nachtmerrie voor Groot-Brittannië. Zoals de nieuwe ME-309-jager, die een nachtmerrie is voor de VS en Groot-Brittannië.
  De Duitsers hebben veel in deze oorlog. Een van de redenen voor de snelle overwinning op de USSR was ook de modernisering van de T-4-tank, die een 75 mm kanon met lange loop kreeg en het T-34-pantser in fragmenten kon breken. Ja, de sterke Fritz bleek Moskou in beweging te hebben gebracht. En ook de T-4 met een langere loop bleek een doorslaggevend argument en een troef te zijn.
  Plus, als een experiment tegen de USSR in het eenenveertigste jaar, nam de tankbemanning van het mooie meisje Gerda deel aan de veldslagen. Vier krijgers: twee blondines en twee roodharigen.
  Ze vochten op de T-4, schakelden Sovjettanks uit en maakten grappen.
  Gerda raakte met haar blote tenen de Sovjet-auto en piepte:
  - Een soldaat kan stoppels krijgen, maar voor een vrouw aangenaam aanvoelend zijn, en een politicus, hoe soepel hij zich ook scheert, roept het gevoel op van een kus met een reptiel!
  Charlotte deed ook mee, duwde met haar blote hiel op de hendel en zei:
  - Een soldaat is een adelaar met de rang van een mus, een politicus is een natte kip met de rang van een kalkoen!
  Kristina sloeg de Russische tank, doorboorde hem en merkte met ontblote tanden op:
  - Hoewel de soldaat niet slim van vorm is, en soms domme bevelen uitvoert, maar in tegenstelling tot de politicus-papegaai, zingt hij niet uit de stem van iemand anders!
  Magda voegde er geestig aan toe, terwijl ze met grote nauwkeurigheid naar de vijand pikte en door de Sovjettanks heen sloeg:
  - Een soldaat is een oorlogsmier, en een politicus giet stront van boven, als een dikke drone van achteren!
  En de meisjes zullen lachen en hun parelwitte tanden laten zien. Het is duidelijk dat de USSR dergelijke teven niet kan weerstaan. En het Russische leger zal er niet in slagen de Wehrmacht te verslaan. En over het algemeen wordt hier volop gevochten.
  De meisjes in de strijd om Moskou onderscheidden zich nog steeds scherp.
  Gerda, schietend met haar blote tenen, agressief grijnzend, kirde:
  - Een soldaat is dapper, zelfs als hij verlegen is, een politicus is laf, zelfs als hij een haan is!
  Charlotte sloeg ook op de Sovjettank en piepte:
  - Een soldaat is nobel, maar niet vrij, een verachtelijke politicus, en in wezen ook een slaaf van hartstochten!
  Christina piepte ook, met een grijns van pareltanden:
  - Een soldaat is een leeuw, zij het nog steeds klein, en de politiek is een vos en al overwoekerd!
  Magda, die met haar blote hiel agressief een projectiel afvuurde, merkte op:
  - Een soldaat is verwant aan een engel in de hel, en een politicus is een varken dat aan het feesten is tijdens een plaag!
  Gerda, die de geschutskoepel van een Russische tank bleef raken en neerhalen, merkte zeer agressief op:
  - Een jongen op blote voeten loopt comfortabeler in de sneeuw dan een geschoeide politicus die tussen de straaltjes door manoeuvreert!
  Charlotte, die op de Sovjetkanonnen vuurde, nam het aan en piepte:
  - Een jongen, zelfs in de kou naakt, is gelukkiger dan een oude man die in de modder van de toespraak van een politicus is overgoten!
  Christina, die granaten naar de vijand zond, huilde:
  - Een vrouw is niet zo bang om naakt en blootsvoets te zijn, als voor het feit dat een mannelijke politicus haar zal beschoeien en drie huiden zal afscheuren!
  Magda, met de glimlach van een mooi en sexy meisje, voegde toe:
  - Een vrouw ziet er timide uit, maar er is weinig dat haar echt bang kan maken, een mannelijke dictator ziet er formidabel uit, maar schuwt zijn eigen schaduw!
  Gerda merkte agressief op, terwijl ze een ander Russisch kanon neerhaalde:
  - Stilte is goud voor een dictator, alleen als de onderdanen zonder morren volharden om hun tong in hun zakken te steken!
  Charlotte sloeg een Sovjet-auto kapot met een granaat en piepte:
  - De dictator verzekert dat hij zo hard is als een rots, maar in werkelijkheid is de tiran gewoon een stomme steen!
  Christina raakte de vijand met grote nauwkeurigheid en raakte de vierendertig:
  - Een meisje stoot haar benen omver als ze blootsvoets over scherpe stenen rent, een politicus raakt in de war als ze tussen stromen geschoeid snelt!
  Magda antwoordde met grote scherpzinnigheid en ontblootte haar tanden:
  - Een blote vrouwelijke hiel kan worden doorboord door een scherpe, geschoeide door een politicus kiezer zal niet worden doorboord, zelfs niet door humor!
  Gerda, die een zeer nauwkeurig en gericht vuur leidde, merkte logisch op:
  - Een vrouw loopt liever op blote voeten in de kou dan te worden geschoeid met vurige toespraken van politici!
  Charlotte vuurde agressief op de Sovjettank en piepte:
  - In de kou zal een heet hart niet afkoelen en een vurige toespraak van een politicus zal niet opwarmen!
  Christina hamerde zeer actief op de vijand, sloeg de toren omver en piepte:
  - Een patriot heeft een vlam in zijn hart, en alleen poep in zijn lever van een politicus!
  Magda zei heel positief en met een grijns van haar tanden:
  - Een soldaat heeft het vurige hart van een patriot en politici hebben de maag van een corrupte struisvogel en de keel van een hebzuchtige python!
  Gerda knalde tegen een Sovjet-tank, blies de toren af en zei:
  - Een soldaat houdt eer - het kost veel, een politicus verkoopt schaamteloosheid, die geen gebroken cent waard is, maar kost drie duur!
  Charlotte was het hiermee eens en brak een andere Sovjet-houwitser af:
  - De soldaat heeft een grijze overjas en veel grijze stof in zijn hoofd, de politicus heeft het haar van een grijze wolf en streeft ernaar grijze kardinalen te worden!
  Cristina merkte agressief op en stuurde een projectiel met dodelijke kracht:
  - Politici sturen omwille van een rood woord soldaten om bloed te vergieten, en omwille van een zwarte zaak - ze verraden liefde!
  Magda, die het Russische kanon had verpletterd, kirde:
  - Een soldaat kan het lichaam bevlekken, maar blijft zuiver van geest, en geen enkele badkamer zal een politicus helpen om geestelijk vuil af te wassen!
  Gerda sloeg de Sovjet-auto met haar blote tenen en tjilpte:
  - Een soldaat moet slechteriken doden omwille van het moederland, een politicus doodt al het goede met ambitie omwille van zijn eigen land!
  Charlotte, die met grote agressiviteit de vijand raakte en door het pantser van de tank brak, gaf het volgende uit:
  - Een soldaat, doden is geen moordenaar, een politicus die belooft - voldoet niet!
  Christina merkte agressief op en brak door een andere houwitser:
  - Een soldaat doet soms het onmogelijke zonder zichzelf te sparen, een politicus doet niets van het mogelijke zonder eigenbelang in eigen zak, zonder anderen te sparen!
  Magda sloeg met haar blote tenen op de T-34-tank en kirde van opwinding:
  - Een soldaat is een leeuw die onder het bevel van rammen ontbreekt, een politicus is een vos die alleen rammen met kippenhersenen gehoorzamen!
  Gerda stuurde met de hulp van haar blote tenen nog een projectiel met dodelijke kracht en gilde:
  - Een soldaat kan niet altijd een leeuw worden, maar het belangrijkste is om niet een ezel te worden waarvan drie huiden zijn neergelaten!
  Charlotte merkte logisch op, terwijl ze een projectiel in de Sovjet-houwitser stuurde met behulp van haar blote hiel en piepend:
  - Een soldaat gedraagt zich niet altijd als een engel, maar in het diepst van zijn ziel is hij toegewijd aan God, een politicus stort altijd engelentoespraken met beloften van het paradijs, maar aan de oppervlakte van de geest is het duidelijk dat hij toegewijd is tot satan!
  Christina merkte heel logisch op, terwijl ze haar tanden ontblootte en met haar smaragdgroene ogen knipoogde:
  - Een soldaat kan tijdens het gevecht zonder laarzen worden achtergelaten, maar een politicus trekt in elke situatie schoenen aan!
  Magda stuurde ook een projectiel met behulp van blote vingers van gebeitelde benen en gaf uit:
  - Een soldaat draagt een camouflage-uniform om te overleven ter wille van het vaderland, terwijl een politicus een kameleon is om de morele kiezer te doden om de troon te grijpen!
  Moskou werd ingenomen, waarna de nazi's naar het zuiden gingen en Kiev omzeilden.
  Het Rode Leger was gedemoraliseerd na de val van de hoofdstad.
  Maar op één plek probeerden Sovjettanks nog steeds de Duitsers aan te vallen.
  Gerda stuurde een projectiel met behulp van haar blote tenen en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Een soldaat in de strijd rent als een hond naar een zwijn, een politicus achterin, blaft veel en varkens!
  Charlotte vuurde ook vrij nauwkeurig op de Russische auto en merkte agressief op:
  - Het is goed voor een soldaat om zo sterk te zijn als een eik als hij een vijand ontmoet, het is nog erger om zo stom te zijn als hij in contact is met een politicus!
  Christina sloeg op de vijand door met haar blote hiel op de basis van de hendel te drukken en te tjilpen:
  - De beul snijdt hoofden met een bijl, een soldaat steekt met een bajonet in de keel, een politicus druppelt met zijn tong op de hersenen en wurgt achter de nek met plakkerige woorden!
  Magda knipoogde en stuurde met een agressieve toon een dodelijk geschenk van de dood naar de Russische tank en piepte:
  - Het is beter voor een soldaat om een woeste wolf te zijn dan een laf konijn, vooral wanneer hij een politieke boa constrictor ontmoet!
  Gerda hamerde met zeer grote nauwkeurigheid, en sloeg de vierendertig met een piep:
  - Een soldaat ziet er misschien fel uit, maar in de diepten van een zachtmoedig lam is een politicus met een engelachtige blik eigenlijk een typisch varken!
  Charlotte gedroeg zich zeer agressief en grijnsde met haar gezicht, en sloeg tegelijkertijd een granaat op de vijand, met de hulp van, natuurlijk, blote vingers van gebeitelde benen, uitbrengend:
  - Soldaten zijn altijd dapper, zelfs als ze zich terugtrekken, maken ze slechts een tactische manoeuvre, politici zijn altijd laf, zelfs als ze aanvallen, plegen ze een strategische truc!
  Christina sloeg de vijand, ontblootte haar tanden en merkte grinnikend op:
  - Een soldaat vecht met gelijken en sterk op bevel, een politicus valt de zwakken aan, door zijn eigen willekeur!
  Magda duwde de vijand met veel energie in de basis van de tankkoepel, waarbij ze haar blote tenen gebruikte en schreeuwde:
  - Een echte soldaat is niet altijd even goed geboren, maar vervult altijd zijn plicht, een politicus, zelfs met een koninklijke stamboom, komt zijn beloften altijd niet na!
  De meisjes vochten in zowel Afrika als Azië en toonden zich overal zeer formidabele krijgers.
  En in februari drieënveertig, gevolgd door een landing in Australië. En dan de aanval op Zuid-Afrika.
  Zo veroverden de nazi's bijna alle Britse koloniën en domeinen.
  Churchill vroeg laf om vrede. Hitler weigerde, dus nam hij alles al mee. En in juni 1943 volgde een amfibische landing in Groot-Brittannië.
  Vier mooie meiden: Gerda, Charlotte, Christina en Magda. Ze rijden in een experimentele tank - "Panther" -2.
  Meisjes zijn natuurlijk blootsvoets en in bikini.
  Hun tank vloog van de voorraden en ging naar de kust. "Panther" -2 is in principe een goede tank. Het frontale pantser van de romp is 100 mm, de toren is 120 mm, de zijkanten zijn 60 mm en het hoofdkanon is 88 mm 71 EL. Zo'n kanon treft Britse tanks, zelfs Churchills, van grote afstand.
  Gerda drukte met de hulp van haar blote tenen op de pistoolknop en bestookte de Britse tanks.
  Ze raakte de auto en zong:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Charlotte, die agressieve feeks. Ook op de vijand geschoten. Ze brak door het frontale pantser van de Churchill en spinde:
  - Voor onze glorieuze overwinningen!
  En ze schoot ook op blote voeten.
  Toen piepte dit meisje:
  - Nou, ik zal je dorsen!
  Christina is een zeer nauwkeurig schot. Ze brak het harnas voor de vernietiging waarvan ze wat geld gaven.
  Een roodharige krijger met gouden haar tjilpte:
  - Voor het Derde Rijk!
  En weer lanceerde ze met blote voeten iets dodelijks. En waar zijn de Britten tegen de Duitsers. De Fritz hebben sterkere uitrusting, beter personeel.
  Toen vuurde Magda en sneed de tegenstanders. En met haar blote voet richtte ze het pistool op de vijand. En vuurde met brutaal geweld.
  De krijger piepte en gromde:
  - Voor de Hogere macht van de wereld!
  Het meisje was zo sprankelend hier. En versloeg tegenstanders. Ja, tevergeefs nam premier Churchill contact op met het Derde Rijk. Tegen wie nam hij het op? Het was een verpletterende klap.
  Natuurlijk is er geen ontvangst tegen Gerda. Ze is een meisje van kolossale kracht.
  En opnieuw zal hij met zijn blote voet schieten, en hij zal de massa van de Britten verbrijzelen.
  Vervolgens schiet Charlotte met haar blote tenen. En dan slaat hij ook nog eens op Cromwell. Ja, de Britten krijgen de hoorns grondig.
  Charlotte kakelde.
  - Ik ben de coolste persoon ter wereld!
  Christina schiet ook trefzeker op vijanden. Ze is een meisje met een groot potentieel. En als het schiet, dan schiet het.
  En haar schelpen die op blote voeten worden verzonden, zijn zo dodelijk. En de krijger huilde:
  - Voor de hoogste prestaties!
  Magda nam het ook aan en sloeg de Britten met volle teugen. Je blote benen gebruiken. Versloeg de Britse troepen en piepte:
  - Het wordt allemaal zo kolossaal!
  Toen liet de krijger haar tong zien.
  Kortom, de meiden hier zijn erg cool. En helemaal niet dom. En met blote hakken richten ze lopen op Engelse tanks en zelfrijdende kanonnen.
  Kortom, de landing was geslaagd. De Duitsers versloegen ook de Britten in de lucht. De nieuwe ME-309-jager toonde zijn volledige superioriteit over de vijand. Zoals Focke-Wulf. Wat de Britten doodsbang maakte.
  Kortom, toen Londen werd omsingeld. En Churchill probeerde te ontsnappen. Maar het was er niet.
  Twee Duitse vrouwelijke piloten Albina en Alvina schoten alle escortevliegtuigen neer en dwongen Churchills voering te landen. De trotse premier werd gedwongen te knielen en de blote voeten van de schoonheden te kussen. Hij kuste Churchill, de benen van zowel Albina als Alvina. En voeten, en vingers, en hielen. Daarna werden zijn meisjes, de premier van Groot-Brittannië, gedwongen hun boezems van Venus te likken. Waar de meisjes dol op waren.
  Zo zijn het klootzakken.
  Groot-Brittannië is gevallen. En de Fritz op een wit paard, triomf.
  Adolf Hitler kondigde plechtig aan:
  - Ik nam meer hoofdletters dan Genghis Khan!
  Het blijft alleen om de Verenigde Staten te verslaan. Maar dit kost wat tijd.
  Heel 1944 verliep in een uitwisseling van luchtslagen en zeeslagen. Duitse onderzeeërs verbeterden en werden beter dan Amerikaanse. Of beter gezegd, ze waren al beter, hun superioriteit werd gewoon totaal.
  De Führer, zoals ze zeggen, verhoogde zijn momentum. ME-262 straaljagers en onderzeeërs aangedreven door waterstofperoxide verschenen in serieproductie. Dus de Fritz hebben nu veel middelen. En daar horen ook mensen bij.
  Het slagschip Bismarck werd in versneld tempo opnieuw gebouwd. Het werd gelanceerd in maart 1944. Het nieuwe schip was qua waterverplaatsing twee keer zo groot als het vorige en drie keer sterkere wapens. Er werden ook vliegdekschepen gebouwd, en zeer krachtige.
  In januari 1945 werd een vliegdekschip gelanceerd met een capaciteit van honderdtwintig vliegtuigen en een gestroomlijnde romp.
  Het Derde Rijk bereidde zich voor om te springen. Het jaar 1945 kwam... De Amerikaanse vloot leed zware verliezen. En Japan drong ook vanuit het westen aan op de Verenigde Staten. Duitse vliegtuigen werden steeds perfecter, de rekeningen van azen namen toe.
  Bijvoorbeeld, twee piloten uit het Derde Rijk - Albina en Alvina noemden ze A - een vierkant, ze scoorden heel snel. Tot nu toe heeft Huffman het record gehouden. In juni 1945 bracht hij zijn rekening op vierhonderd auto's en als resultaat ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En dit is de vijfde graad.
  Maar Albina en Alvina waren hem al aan het inhalen. Met meer dan driehonderd neergehaalde voertuigen elk, ontvingen ze het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Maar nu naderden ze al de vierhonderd. En ze waren niet van plan om te stoppen.
  Hier drukte Albina haar blote tenen op de stuurpedalen en piepte:
  - Glorie aan het grote vaderland!
  En schoot een paar Amerikaanse vliegtuigen neer.
  Alvina, die bleef vuren, kreeg ook een pak slaag. Ze schoot met haar blote voeten twee vliegtuigen van het Amerikaanse leger neer en piepte:
  Wij zijn de belichaming van haat!
  De meiden gingen uit elkaar. Ze zijn erg wendbaar in de strijd.
  Albina vuurde haar kanon af en siste:
  - Glorie aan het vaderland - zweep!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Grote glorie!
  De Duitsers zetten de Amerikanen heel hard onder druk. En ze namen de kwaliteit van hun luchtvaart.
  De E-50 bleek een goede ontwikkeling te zijn. Deze tank bleek met een pantserdoorborend en snelvuurkanon. En met goede frontale bescherming.
  De Amerikaan Sherman is niet zijn rivaal. En Persing ook. De E-50 bleek een beest van een machine te zijn.
  De Duitsers vestigden zich in het vijfenveertigste jaar in Groenland en kregen voet aan de grond in Canada. Tegelijkertijd won de Duitse diplomatie Brazilië aan zijn zijde, samen met Argentinië, dat al lang gehoorzaam was. En de promotie begon vanaf de zuidelijke bruggenhoofden.
  Het jaar 1946 was beslissend. Duitse en Japanse troepen vielen Mexico binnen en veroverden bijna heel Canada, en vielen ook Alaska binnen. En toen werden de vijandelijkheden uiteindelijk overgebracht naar de Verenigde Staten. Op zijn grondgebied begonnen echte veldslagen plaats te vinden.
  En natuurlijk toonden de Duitse tanks van de E-serie zich zeer gevaarlijke en gevechtsvoertuigen. Waar zijn de Amerikanen voor hen. De fascisten hebben zo'n kracht.
  Vooral wanneer Gerda's tankbemanning in de aanval is en Amerikaanse troepen verplettert.
  Ze heeft een auto uit de E-50-serie, wendbaar en snel. Ze heeft een looplengte van 100 EL en een kanonkaliber van 105 mm. Als zo'n pistool uitsteekt.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknop, vuurde een projectiel af, raakte nauwkeurig de vijand en piepte:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Charlotte, dit roodharige meisje sloeg ook, met haar blote tenen, naar de Amerikanen en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  Glorie aan onze onoverwinnelijke troepen!
  Kristina tikte ook met haar blote vingers op haar behendige, gebeitelde benen en gilde:
  - Glorie aan de heldhaftigheid van de Wehrmacht!
  Magda, die de lange sierlijke vingers van haar blote benen gebruikte, sloeg en gilde ook:
  - Glorie aan de onoverwinnelijke Wehrmacht!
  En vier meisjes zullen het nemen en brullen naar de top van hun longen:
  - We zijn echte adelaars, en vol heldhaftigheid! En we vliegen als vogels, zonen van het dappere moederland!
  Gerda schoot weer met haar blote tenen. Ze raakte de Amerikaanse auto en siste:
  - Nee, geen zonen, maar dochters!
  Charlotte vuurde op de Amerikaanse auto, scheurde de toren eraf en piepte:
  - Natuurlijk zijn dochters erg heldhaftig!
  Christina sloeg haar tegenstander. Ze doorboorde de vijand door en door, en siste, haar tanden ontblotend:
  - Wij zijn de echte machines van de dood!
  Magda vuurde ook op de vijand. Ze brak het vijandelijke pantser, ramde het voorhoofd van de vijand en schreeuwde:
  - En we zijn de meest perfecte machines ter wereld!
  En de meisjes huilden in koor:
  - Glorie aan Duitsland, glorie, de tanks haasten zich naar voren! Divisies van het Derde Rijk verwelkomen de dappere mensen!
  Kortom, de Duitsers deden het erg goed en hun troepen boekten de ene overwinning na de andere.
  De Verenigde Staten hebben natuurlijk een sterke economie, maar ze hebben verloren op het gebied van technologie. Vooral tanks en straalvliegtuigen. De Duitsers hadden de ME-262 X al in serieproductie, en dit vliegtuig was zowel overleefbaar, met een snelheid van meer dan 1150 kilometer per uur, en bewapend met vijf vliegtuigen van 30 mm kanonnen. Amerikanen kunnen zo'n machine niet weerstaan.
  De Duitsers hadden ook een XE-262 vogel, gemakkelijk te vervaardigen, bijna geheel van hout, zeer licht en wendbaar. Maar de XE-262 was vanwege zijn te lage massa en hoge snelheid ook moeilijk te besturen en vereiste hoogopgeleide piloten. Maar hij was geweldig voor de stijl van Huffman, die werkte in toenadering. En van dichtbij verpletterde hij de Amerikanen.
  Maar naast Huffman waren er ook twee meisjes die acteerden: Albina en Alvina. Ze overtroffen elk driehonderd neergehaalde vliegtuigen en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Ridderkruisen met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten hebben tot nu toe alleen Huffman, die meer dan vijfhonderd vliegtuigen neerschoot, en Rudel, het legendarische aanvalsvliegtuig, meer dan vijfhonderd tanks en vele andere gronddoelen uitgeschakeld. En nog zeventien vliegtuigen.
  In het Derde Rijk keurden ze ook de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis goed met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten, voor degenen die duizend neergehaalde vliegtuigen of hetzelfde aantal kapotte tanks bereiken.
  Dit Ridderkruis had met minstens honderd diamanten moeten worden vastgemaakt, en het zou groter zijn geweest dan andere Ridderkruisen. De prijs was dus niet alleen eervol, maar ook duur.
  Albina en Alvina vliegen door de lucht. Ze schieten hun Yankee-vliegtuigen neer en zingen door hun tanden:
  - Mooie meiden,
  Goede vrienden...
  Zou formidabele jongens zijn -
  En geweldige kicks!
  Albina richtte het vliegtuigkanon met behulp van haar blote tenen, sloeg de Amerikaan en piepte:
  - Lichten van vrolijke ogen!
  En knipoogde naar haar partner. Ze sneed haar tegenhanger af. Ze sloeg de vijand aan stukken met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme en onze glorieuze overwinningen!
  Albina corrigeerde haar partner en schoot het Yankee-vliegtuig neer:
  - Voor Arisch communisme!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  Ondertussen ging de oorlog door. De Amerikanen waren duidelijk aan het verliezen van de beste vijand op het gebied van technologie en training, en maakten zelfs gebruik van buitenlandse divisies.
  In het bijzonder hebben de Yankees de belangrijkste Sherman-tank. Nou, waar is hij tegen de belangrijkste Duitse E-50. De machine van de nazi's had een frontale bepantsering van 250 millimeter, zijbepantsering van 170 millimeter en een gewicht van zeventig ton met een motor van 1200 pk met een motorboost.
  Opgemerkt moet worden dat de Sherman niet eens de Duitse kant kon binnendringen, omdat het pantser van de E-50 schuin afloopt. Zelfs de Sherman met een 17-voet kanon, de Firefly, nam niet echt een Duitser aan boord. Maar deze tank was niet enorm.
  En de Duitsers pakten vol vertrouwen de Amerikaanse tank van vijf kilometer afstand. Bovendien heeft hij een hoog silhouet. De Amerikanen hadden Pershing iets beter. Maar deze tank was niet zo massief als de Sherman, en toch was zijn 90 mm kanon niet genoeg voor een effectief gevecht.
  Alleen "Superpershing" kon de Duitse E-50 in de zijkant doordringen. Het voordeel van een kanon en een kaliber van 90 mm en een looplengte van 73 EL. Maar aan de andere kant is de vuursnelheid slechts vier schoten per minuut tegen twaalf voor de Duitse E-50, en is het gewicht van vijftig ton te groot voor een motor van 500 pk. Ja, en de bepantsering is onvoldoende. In het voorhoofd van de Duitse hoofdmastodont braken de Amerikanen nog steeds niet door. En de Fritz had ook een E-75 met een 128 mm kaliber kanon en een zijpantserdikte van 210 mm onder hellingen, met nog betere bescherming en een motor van 1500 pk.
  Dus vanaf het begin was de VS aan het verliezen. Alleen de T-93-tank, meer bepaald een zelfrijdend kanon van 93 ton, met een frontale pantserdikte van 305 mm en een kanon van 155 mm, kon de Duitse mastodonten frontaal bestrijden.
  Maar de rijprestaties van dit zelfrijdende kanon waren onbelangrijk, net als de vuursnelheid. En de Duitsers vernietigden het met vliegtuigen.
  Dus de Amerikanen als geheel deden het niet goed en verloren hopeloos.
  En de Duitse troepen kwamen steeds dichter bij New York en Washington.
  Truman smeekte Hitler om vrede.
  Maar de Führer wilde alleen volledige overgave zonder voorwaarden. Washington werd omsingeld. En de nazi's begonnen een aanval op de Amerikaanse hoofdstad.
  De tankbemanning van Gerda vocht voor een betere morgen. En hij won zonder problemen.
  Het meisje begon zelfs niet alleen met haar blote tenen te schieten, maar ook met de scharlakenrode tepels van haar borsten. En het heeft veel geholpen.
  Charlotte vuurde ook door haar robijnrode tepels op de joystickknop te drukken en te tjilpen:
  - De grootsheid van het communisme ligt in het feit dat je geen vis bent, maar een walvis!
  Christina, schietend, op de knoppen van de joystick drukkend, merkte op:
  - En wij Duitsers zullen het grootste communisme bouwen!
  Magda, vuurrode tepels schietend op haar tegenstanders, gaf agressief uit:
  - Het slimste communisme! Alleen omhoog, geen stap naar beneden!
  Gerda, die met haar blote tenen het kanon richtte en de Amerikaanse houwitser met een goed gericht schot omdraaide, bevestigde:
  - Voor Arisch communisme!
  Na de val van Washington capituleerde Amerika al snel. En het gebeurde op 31 januari 1947.
  De Tweede Wereldoorlog is voorbij. En Hitlers machtsovername viel samen met de capitulatie van Amerika.
  . HOOFDSTUK 2
  Er leek een lange periode van vrede te zijn. In feite zijn alle oorlogen voorbij, de Verenigde Staten zijn veroverd en wat wil je nog meer? Maar er was nog een supermacht met koloniën: Japan. En Hitler wilde het ook veroveren.
  Op 20 april 1953 begon een nieuwe oorlog voor de herverdeling van de wereld. De USSR bestond nog steeds in een ingekorte vorm. Het leger dat na Stalin aan de macht kwam, stelde Voznesensky aan als de formele hoofdregering. Deze leider slaagde erin de Russische economie gedeeltelijk te herstellen. En hij bood Hitler de deelname van de USSR aan in de oorlog tegen Japan. Hij stemde ermee in, maar op voorwaarde dat Rusland alleen Primorye, het eiland Sachalin en de Koerilen-keten zou teruggeven, die eerder door de samoerai waren veroverd.
  Dus Voznesensky kreeg een nieuwe kans om de USSR nieuw leven in te blazen en het rijk gedeeltelijk te rehabiliteren.
  De gevechten ontvouwden zich in volle kracht.
  Alenka en haar team vochten op een nieuwe, experimentele T-11-tank. Deze auto was zwaar en goed beschermd. Haar frontale bepantsering bereikte 300 millimeter met een machinegewicht van achtenzestig ton en een 130 mm kaliber kanon. Ondertussen bevindt de hoofdtank T-54 zich nog steeds in de USSR, wat ook helemaal niet slecht is.
  En Alenka en haar partner schieten op grote afstand met een krachtig geweer. De Japanners hebben natuurlijk hun eigen auto's. In het bijzonder is hier de E-75, onder licentie gekopieerd van het Duitse model. Maar deze tank is al wat verouderd.
  En Alenka slaat hem knock-out met haar blote tenen. En ze stuurt het projectiel precies end-to-end.
  Het meisje piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme! Glorie aan Lenin in de harten!
  Inderdaad, dit is een schoonheid van het hoogste niveau.
  Anyuta schiet ook, met haar blote vingers van gebeitelde benen en piept:
  - Ik ben een heel coole krijger, en het is als een uurwerkpop!
  Alla vuurt ook op zijn beurt. Dit meisje sloeg de samoerai en zei:
  - In de naam van licht, warmte en wind!
  En natuurlijk op blote voeten.
  En toen landde Maria. Ze is een meisje met een enorme spirituele kracht. Ze sloeg een Japanse tank kapot en piepte:
  - Voor machtig communisme!
  En bezweek aan haar blote hiel.
  En uiteindelijk schoot ze met de hulp van een blote voet en Marusya. Het meisje sloeg de vijand en siste:
  - Glorie aan het tijdperk van een betere wereld!
  En hoe ze fluit... Dit is echt een hele toffe meid.
  De Sovjet tankbemanning doet geweldig werk en haalt rekeningen op. Meisjes nemen natuurlijk snel de leiding. Ze hebben ook de beste auto voor het Rode Leger.
  En Gerda vecht op een piramidevormige tank. Deze auto is al geavanceerder en heeft slechts twee bemanningsleden.
  Samen met Charlotte schieten ze op de Japanners en ze zijn buitengewoon effectief.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen en sloeg sissend tegen de Japanse auto:
  - En de samoerai vloog naar de grond onder de druk van staal en vuur!
  Charlotte vuurde ook op haar, met de blote vingers van haar gebeitelde benen, en siste:
  - Maar onze Wehrmacht van de taiga tot de Britse zeeën, ze zijn allemaal miljoenen keren sterker!
  Magda en Christina vechten in een andere piramidale tank.
  Terminator-meisjes zijn extreem strijdlustig en kolossaal van kracht.
  En dus schiet Christina, met haar blote tenen, de Japanners.
  Dan roept hij:
  - Ons tijdperk met overwinningen voor de boeg!
  Magda schiet ook op de vijand. Sloopt de toren van de samoerai en gilt:
  - En de prestaties wachten nog cooler!
  En nogmaals, met blote tenen profiteert hij van het systeem en vernietigt hij vijanden.
  Ja, er zijn meisjes die een galopperend paard stoppen en een brandende hut binnengaan.
  De krijgers overwonnen de vijand en gingen geleidelijk omhoog.
  Japan verloor. En de Duitsers gebruikten een formidabel wapen - disco's.
  Deze vliegende schotels kenden geen gelijke.
  Hier vechten Agatha en Adala op een diskette. Krijgers besturen de machine met behulp van joysticks en zetten deze krachtigste eenheid in. En dus verpletteren ze tegenstanders. En ze raken met hittestralen uit de lucht. Letterlijk de macht van rivalen vernietigen.
  Agatha, schietend op de vijand, brult:
  - Gek op mijn passie!
  En met een blote, ronde hak, als drukkend.
  Adala, schietend op vijanden, verklaart vol vertrouwen:
  - Het is alleen maar macht!
  En hij gebruikt ook zijn blote tenen tegen de vijand.
  De meiden gingen echt uit elkaar. En zulke, laten we zeggen hetero vechtende schoonheden.
  Dat er van Japan bijna niets meer over is.
  Het land van de rijzende zon was aan het verliezen. En helaas, het leek bijna hopeloos.
  De samoerai werd geconfronteerd met technologische superioriteit. En een zeer serieuze tegenstander in termen van operationele planning.
  Japan versloeg Rusland in zijn tijd, maar verloor nu van coalities.
  Aan het einde lanceerde het Derde Rijk zelfs een nucleaire aanval op de eilanden en capituleerde het land van de rijzende zon.
  Als gevolg hiervan was de verovering van kolossale landen voltooid. Het Derde Rijk vocht echter iets meer in Latijns-Amerika en voerde aanvullende inbeslagnames van grondgebied uit.
  Maar wanneer de hele wereld onder het Derde Rijk is, plaagt de nog steeds vrije USSR de Führer.
  En op 20 april 1957 begint de agressie tegen Rusland. En kolossale krachten rukken op naar de USSR.
  Waar kan het Rode Leger onder deze omstandigheden op rekenen? De krachten zijn al erg ongelijk.
  Maar blijkbaar hebben Russen en andere nationaliteiten nog wat berekeningen.
  Vooral over Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova. Een jongen en een meisje van twaalf jaar worden ingezet met een speciale missie om de USSR te helpen overleven en winnen.
  Dit zijn de kinderen en vier demiurg meisjes met hen!
  En ze vechten heel hard.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana vechten tegen de nazi's.
  Meisjes traditioneel blootsvoets en in bikini. En dit is hun credo. Ze vechten met wilde wreedheid.
  Natasha, schietend met een machinegeweer, merkt op:
  - Waar zijn we goed in, dat we weten hoe we moeten vechten!
  Zoya, schietend op de vijand, stemde ermee in:
  - We kunnen!
  En gooide een granaat met haar blote tenen.
  Augustina krabbelde met een machinegeweer naar de nazi's en riep met grote opwinding terwijl ze een granaat gooide met haar blote hiel:
  - Ik ben de vernietiger van het kwaad!
  Svetlana, die ook op de vijand vuurde en nauwkeurig schoot, de vijanden neermaaide en een zak explosieven met haar blote voet gooide, waardoor de tank omsloeg, provocerend gaf:
  - Ik zal het Derde Rijk tot poeder vermalen!
  En het meisje stak haar tong weer uit.
  Oleg Rybachenko wierp een geschenk van de dood naar de vijand met een kinderlijk been van moorddadige macht en gaf uit:
  - Een soldaat gebruikt soms prostituees tijdens zijn vakantie, een politicus gebruikt altijd een prostituee die kiezers zowel op het werk als in rust gebruikt!
  Margarita, die de fascistische wezens afsneed en moorddadige geschenken van de dood stuurde, flapte eruit:
  - Een soldaat betaalt prostituees wat hij verdient met zijn bloed, een politicus is zelf een prostituee en hij wordt betaald om het bloed van kiezers te bederven!
  Dit zijn krijgersvrouwen en monsterkinderen. Met hen kun je tegen bijna elk monster vechten. En zelfs die van Hitler.
  Natasha, die op de nazi's schoot en Moskou verdedigde, zong:
  - We worden verpletterd door het juk van de horde,
  We worden onderdrukt door het juk van de ongelovige ...
  Zoya schoot op de Fritz en lanceerde haar blote tenen met haar voeten en liet een moorddadig fluitje horen:
  Maar het kookt in onze aderen
  De hemel van de Slaven...
  Augustina, schietend op de nazi's, en zeer energiek optredend, een granaat gevend met haar blote hiel, vervolgde:
  En van de prachtige kusten,
  Naar de kust van Kolyma...
  Svetlana zong met wilde passie, spelend met de spieren van haar benen, en de perstegels gaven uit:
  Dit alles is onze aarde,
  Dit alles zijn wij!
  En hier waren de meisjes, moet ik zeggen, met grote verwaandheid en kolossale agressie.
  En de eeuwige onsterfelijke kinderen Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova zijn ook superklasse krijgers.
  Oleg Rybachenko gooide een explosief pakket met zijn blote tenen van dodelijke kracht en floot.
  Verbijsterd en met stomheid geslagen kraaien vielen op de nazi's, die de toppen van hun hoofd doorboorden.
  Oleg Rybachenko piepte:
  - Een soldaat schiet, stuurt een kogel naar de vijand in de borst, een politicus doodt, laat een varken in zijn zak glijden en gal in de lever!
  Margarita Korshunova gooide eerst ook met haar blote tenen een geschenk van de dood met dodelijke kracht. En hij zal ook fluiten, een raaf op de vijand neerhalend, door de torens van tanks brekend.
  Het meisje piepte:
  - Een soldaat in de strijd roept gejuich, een politicus is ook niet stil, maar als een krijger in de strijd wordt geslagen, dan omdat een kreet helaas geen schild is!
  Niemand kan ze stoppen, niets kan ze verslaan. Boze wolven verpletteren de vijand, boze tijgerinnen groeten de helden.
  Of misschien heldinnen. Hier zijn de gokmeisjes van de hoogste vlucht van een vogel.
  En als ze vechten, dan vanuit het hart ....
  En Alenka met haar bemanning op de T-13 tank. Een machine die klaar is om de Duitse, piramidale composities te weerstaan. Het meisje schiet op de vijand en zingt:
  - Onze tanks, het is gewoon een wonder,
  Van woestijnen tot noordelijke zeeën!
  We zullen je verscheuren, geloof Judas,
  Het verschrikkelijke beest zal worden vernietigd!
  Anyuta bevestigde woedend en vuurde ook op de vijand met behulp van haar blote tenen:
  - Ik zal de vijand verscheuren en tot poeder vermalen.
  Alla viel om de beurt de vijand aan met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van het rode communisme!
  Maria sloeg ook de vijand af, maakte een goed gericht schot met haar blote onderste ledematen en brulde:
  - Voor mooie overwinningen!
  Marusya bewoog ook, met de hulp van haar blote tenen, de vijand alsof ze hem sloeg, en schreeuwde:
  - Voor de hoogste ideeën van het communisme!
  De Vijf vochten tegen de nazi's als terminators.
  Oleg Rybachenko schoot met zijn zwaarden op de molen, hakte de nazi's in stukken en tjilp:
  - Een soldaat is niet altijd een ster, maar de glorie van zijn heldendaden vervaagt niet door de eeuwen heen, een politicus streeft altijd naar de rol van een uitblinker, maar zijn schande is bedekt met schimmel!
  Margarita Korshunova hakte ook met behulp van een vlindertechniek en piepte:
  - De soldaat werkt met een scherpe bajonet en steekt met een goed geweten, de politicus slaat op de duimen met behulp van een tong waarvan de scherpte gewetenloos is!
  En de kinderen-terminators hoe te fluiten en neer te halen op de nazi's verdoofd strak kraaien.
  En Sovjetpiloten vochten ook in de lucht. In het bijzonder Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova.
  Ze vochten als epische vrouwelijke helden. Met blote tenen stuurden ze luchtprojectielen. Ze raakten de vijanden heel treffend.
  Anastasia drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop, sloeg de fascist en tjilpte:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  De halfnaakte Akulina schoot op de vijand met behulp van aardbeientepels en kirde ook:
  - Glorie aan de helden van de USSR!
  Dit zijn hete en sterke meiden hier. Hoe ze vechten als echte beesten. En ze hebben bovenmenselijke passie en kolossale kracht.
  Anastasia, die de nazi's verpletterde, zong:
  - Boven de ongelukkige planeet hing,
  Boze Fritz ziedende duisternis...
  De bezetter haat zijn bijl,
  Slijp en hak je hoofd eraf!
  
  Hij is echter geen pion,
  En loop niet voor altijd onder het juk ...
  Verandert kwade vijanden in brandstichters,
  Zal de heerser van de werelden worden!
  Oleg Rybachenko gooide ondertussen met zijn blote tenen een paar erwten met vernietiging en zong:
  - Voor Rusland en vrijheid tot het einde, waardoor harten eensgezind moeten kloppen!
  En toen zei de terminatorjongen:
  - Een soldaat kan te veel wijn drinken en zichzelf schijten, maar hij zal niet, zoals een politicus, verbale diarree zonder mate in dronkenschap gieten!
  Margarita Korshunova nam en sneed met zwaarden in de vorm van een propeller naar de vijanden en sneed ze af.
  En ze piepte en ontblootte haar gezicht:
  - Een meisje op blote voeten is klaar om haar minnaar zonder angst achterna te rennen, maar met welke schrik laat de kiezer zich door politici beschoeien!
  En dan is er Elizabeth op de T-55 tank. Een machine met een krachtiger kanon van 105 millimeter dan de T-54 en klaar om vijanden te bestrijden.
  Meisjes in de tank, natuurlijk, in slechts één bikini.
  Elizabeth drukte met haar blote tenen op de joystickknop, schoot heel nauwkeurig op de vijand en kirde:
  - Voor het Rusland van het communisme!
  Toen vuurde Ekaterina op haar beurt en gebruikte de scharlakenrode tepel van haar borst om te schieten.
  Ze raakte de nazi-tank en kirde:
  - Voor succes bij het opbouwen van het communisme!
  Elena vuurde ook op haar tegenstander met haar blote tenen. Ze sloeg de loop van een piramidevormige tank stuk, en deed het allemaal treffend.
  Toen piepte ze:
  - De slimste zullen we het communisme hebben!
  Dan lupanula en Euphrasia, hoewel ze meestal gewoon een chauffeur is. Maar het meisje sloeg heel nauwkeurig en sloeg de snuit van de nazi-tank af.
  Toen kirde ze:
  - Ons communisme is helderder dan de zon!
  De meisjes op de tank zijn blootsvoets en in een bikini zien ze er heel mooi en charismatisch uit. En ze hebben borsten met zulke scharlaken tepels.
  Elizabeth zong met verrukking;
  Laten we het juk verpletteren, geloof het fascisme,
  Ik zal bergen verzetten als het moet...
  Er zal een tijdperk zijn, het tijdperk van het communisme,
  Ik zal naar de hemel vliegen met een lied!
  En nogmaals, het meisje met haar scharlaken tepel zal op de joystickknop drukken en de nazi's raken.
  Dus de Führer zal het niet een beetje vinden.
  Met zulke meisjes is het duidelijk dat de USSR nog leeft, en Hitler kan die niet zo gemakkelijk breken.
  En met zulke jongens en een meisje als Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova, nog meer.
  De terminatorjongen haalde uit met zijn zwaarden en piepte:
  - Politicus, dit is een vos, waarvoor de kiezers bewoners van een kippenhok zijn, maar die het vlees verslindt van degenen die de intelligentie van een kip hebben, een politicus zal zeker een varken ontglippen!
  Margarita Korshunova gooide een paar vernietigingserwten met haar blote tenen en tjilpte:
  - Soldaten vechten tegen hanen die gouden eieren leggen, voor kalkoengeneraals die op hun beurt worden verslonden door vossenpolitici!
  Oleg Rybachenko floot, sloeg kraaien neer op de hoofden van de oprukkende fascisten en piepte:
  - De soldaat rent in de aanval, gelovend in de overwinning, de politicus achterin zal in ieder geval de jager de schuld geven van het afwijken van principes!
  Margarita Korshunova sloeg ook de kraaien neer met een fluitje en verwoestte ze, bracht ze op de hoofden van de Fritz en piepte:
  " Soldaten trekken zich soms terug, omdat geluk veranderlijk is, maar de politiek wordt altijd overgedragen, hun geluk is in podlyanka en slippen een varken!
  Oleg Rybachenko liet opnieuw de windmolen draaien met zijn zwaarden en huilde:
  - Een jongen op blote voeten is te slim om zich door een politicus onder zijn hielen te laten drijven!
  Margarita Korshunova hield een machaon-receptie met zwaarden en piepte:
  - Wanneer de blote voeten van een meisje worden verwond door scherpe stenen, verwonden ze het hart van een man, maar politici die hen dwingen om koolsoep te drinken met bastschoenen, slaan de lever van de kiezers!
  Oleg Rybachenko bezweek met zijn blote jongenshak voor het moorddadige geschenk van de dood en riep:
  - Een soldaat zoekt niet naar de dood, hij wil leven, een politicus zoekt geen manier om zijn verkiezingsbeloften na te komen - hij wil kiezers verzilveren!
  Margarita Korshunova nam het aan en gooide met haar blote voeten een dunne schijf, sneed de torens van tanks af en brulde:
  - Een soldaat is altijd jong van hart, wordt zelfs grijs, een oude malafide politicus zit in de lever, en een kale duivel zelfs met dik haar!
  Oleg sneed opnieuw met zwaarden in de stijl van een machaon en piepte:
  - In de oudheid had een soldaat een zwaard, daarna werd hij vervangen door een machinegeweer om het gemakkelijker te maken om vijanden te doden, en een politicus had destijds een wapentaal - het is onmogelijk om dodelijker uit te vinden!
  Margarita Korshunova merkte agressief op en sloeg met wilde woede op de vijand:
  - Een soldaat is een soort oorlogsmachine, maar blijft een man, er is niets menselijks in de politiek, hij is een oorlogsmechanisme tegen redelijke argumenten!
  Ze werkten zeer actief en met het strijdlustige enthousiasme van jonge titanen.
  Maar de Duitsers en hun leger dringen aan.
  Twee meisjes vliegen op Yu-888: Isabella en Zaira, mooie blondines. Ze laten bommen vallen. Maar dan verschijnt de Yak-23 van opzij.
  Isabella stuurt met behulp van haar blote tenen het luchtkanon en vuurt op de Sovjet-machine. Voeg dan snelheid toe. De Yak-23 is sowieso niet al te snel, en ook hier in een overbelaste uitvoering, en kan de Duitse auto niet inhalen.
  De meisjes slaan met hun blote hakken op het glas en piepen:
  - Wees beroemd, ons leger is heilig!
  En hoe de tongen zullen tonen!
  En de Sovjet-auto kwam onder vuur te liggen van twee achterste vliegtuigkanonnen en vloog in brand, wateren die de blote vingers van meisjesachtige benen doen.
  Zaira piepte en ontblootte haar tanden:
  - Ik zal alle rode soldaten wassen!
  En knipoog blauwe ogen. En ze ziet er het meest strijdlustig en intens uit.
  En hoe ze van mooie jonge mannen houdt.
  Haar verlangen om te doden is echter veel meer.
  Toen de Duitsers na het bombardement landden, dronk Zaira wat bier. En Isabella voegde naast bier ook rivierkreeftjes toe. De meiden hebben lekker gegeten. Ze lieten sierlijke, blote voeten, voetafdrukken achter op de rijp van het vliegveld. De jongens verslonden hun bijna naakte schoonheden met hongerige en beschaamde blikken. Hoe mooi meisjes zijn en tegelijkertijd verschrikkelijk.
  Isabella vroeg Zaira:
  - Denk je dat de oorlog snel zal eindigen?
  Zaira merkte op:
  - Niet voor de zomer! Totdat we Moskou innemen, zullen de Russen niet capituleren!
  De blondine met smaragdgroene ogen merkte op:
  - En na de val van Moskou kunnen er nog steeds gevechten zijn!
  De blondine met blauw haar was het ermee eens:
  - Ze kunnen! Maar het zullen geen gevechten meer zijn, maar doodsangst!
  En de meisjes lachten, aten de rivierkreeftjes en gingen weer de strijd aan... Terwijl het weer relatief meeviel. En hun blote voeten lieten sierlijke, blote voetafdrukken achter.
  Isabella merkte op:
  - We hebben alles wat mooi is, zelfs sporen!
  Zaira knikte.
  - Duitse meisjes zijn perfect!
  En beide boze schoonheden zongen in koor:
  - Reich is perfectie,
  Rijk is perfectie...
  Van glimlach tot gebaar
  Bovenal lof!
  Oh wat een zegen
  Weet dat we perfectie zijn
  Weet dat we perfectie zijn
  Weet dat wij het ideaal zijn!
  En opnieuw worden er bommen op Sovjetposities gegooid. En er gaan mensen dood. Veel mensen sterven door beschietingen en bombardementen. En van opnamen van gaslanceerinrichtingen en andere dodelijke apparaten.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova zijn hele mooie meisjes. Anastasia heeft al vele jaren, maar wordt niet ouder, en ziet er heel fris en jong uit, alleen sterk ontwikkelde, grote spieren laten haar er ouder uitzien. En haar gezicht heeft geen rimpels of netten, met een tere, gebruinde huid. En Akulina is nog jaren jong. Beide schoonheden zijn uitstekend. Het zijn azen van de hoogste klasse. Bovendien is Pokryshkin, nadat hij door Friedrich Wolf werd neergeschoten, zwaar geschokt en maakt geen vluchten meer.
  Anastasia manoeuvreert een gescheurde loop. En haalt een wat verouderde ME-362 omver. Daarna piept het heldenmeisje:
  - We zijn onstuimige adelaars in de lucht!
  Akulina manoeuvreert, een vossenslang, en snijdt de staart van de Focke-Wulf-5 af en tjilpt:
  - Rusland staat achter ons! Rusland ligt achter ons!
  De meiden zijn duidelijk in opkomst. Ze deden zelfs geen beha aan in een dun slipje waar ze tegen vechten. Maar het helpt enorm in de strijd. Het verhoogt immers de effectiviteit van de impact van moorddadige eigenaardigheden.
  Anastasia maakt opnieuw een manoeuvre. Deze keer heeft ze een serieuzere tegenstander dan ME-462, die acht vuurpunten heeft. Waaronder vier vliegtuigkanonnen 30 mm kaliber. En natuurlijk is dit een serieuze tegenstander. Krachtige wapens stellen je in staat om de vijand in één keer af te snijden. En je hebt maar één luchtpistool...
  Anastasia gooit haar vliegtuig echter behendig opzij, weg van de vliegende loden stralen. Ja, ze heeft maar een kaliber van 20 millimeter. Maar als je op de staart schiet.
  Anastasia zong met een glimlach:
  - Junkers kwamen naar mijn staart,
  Maar toen rookte hij...
  Vervelend huilden de schroeven,
  Ze hebben niet eens een kruis op hun graf nodig,
  Op de vleugels zullen kruisen neerdalen!
  Akulina giechelde en knipte Yu-588, koeren:
  - Voor leuke overwinningen!
  En ze liet haar parelwitte tanden zien. De meisjes hier zijn de grootste en meest kolossale gevechtsramp.
  Anastasia gooit de Yak-23 aan de kant. Ze proberen haar weer neer te halen. Drukt op ME-462, de auto is serieus.
  Anastasia zong woedend:
  - En ik zie een serieuze,
  In de droom van Ivan de Verschrikkelijke...
  Land in Siberië verdeeld,
  Jij inheems Rusland!
  En de krijger slaat opnieuw de Duitse auto uit. Scheurt eerst haar vleugel. Zorgt ervoor dat je snelheid verliest. En dan gaat het naar de staart. De Duitser heeft door de hoge duiksnelheid een goede kans om weg te komen. Maar niet tegen de Witchers. Want ze is een aas van de hoogste klasse!
  Akulina is ook in een felle strijd. Het meisje laat haar blote hakken op de pedalen rusten en zingt:
  - Verdraag de vernedering van de Slaven niet,
  Laten we allemaal in opstand komen tegen de Duitsers...
  Laten we geen beledigingen meer accepteren
  Laten we de vijand verpletteren met een stalen hand!
  Hier komt de Airacobra -5 tegen. Sterke machine: vier machinegeweren en twee 37 millimeter luchtkanonnen. Akulina lanceert haar auto als een slee van een heuvel en ontwijkt vliegtuiggranaten. En duikt onder de buik. Hij haalt de trekker over met zijn blote tenen... En raakt precies het kwetsbare doelwit.
  En de Amerikaanse auto licht op.
  Akulina zong enthousiast:
  - Op de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme!
  Anastasia vecht ook goed. Hier zijn drie Mustangs tegen haar. Ze lijken niet zo formidabel te zijn als de ME-462, wiens luchtkanonnen in staat zijn om met één klap neer te halen. De Mustang, de Amerikaanse jager, heeft niet alleen machinegeweren. Maar aan de andere kant zijn het er zes, behoorlijk groot met een kaliber van 14 millimeter.
  Anastasia moet manoeuvreren. Een straal kogels bekrast lichtjes de vleugel. Maar er is een treffer op de nadering en de Amerikaanse jager staat in brand.
  Anastasia zong:
  -Gek huis in brand,
  De demonen zullen eindeloos kwellen
  Een zondig mens krijgt zijn
  Degene die Satan aanbad!
  En hier is nog een Amerikaanse auto die ter sprake is gebracht ... En dit is natuurlijk een nogal serieuze toepassing.
  De laatste Yankee-auto probeert weg te komen. "Mustang" overtreft de Yak-23 in snelheid en weet te ontsnappen. Anastasia vuurde van een afstand.
  En kreeg een Amerikaan. Maar hij, puffend met zijn staart, slaagde erin om uit de strijd te komen.
  Anastasia merkte op:
  - Bang Bang! gemist! Het grijze konijn reed weg!
  Akulina vocht ook met de R-71. Een krachtig voertuig met acht machinegeweren en een 37 mm luchtkanon. En ook manoeuvrerend, het steekt de vleugel van deze auto in brand ... En het leidt naar de achterkant, schiet.
  Akulina zong:
  De zon lacht
  Schijnt helder voor kinderen...
  En weer gooide haar auto aan de kant. Schiet op Yu-288. Deze machine is verouderd, maar vecht nog steeds. Duits, probeert weg te sluipen. Maar hij kan zich niet verschuilen voor het meisje dat met haar blote, ronde hakken energiek op de pedalen trapt en de auto oplicht.
  Anastasia merkte lachend op:
  - Zo zijn ze bang voor ons!
  En nog een Focke-Wulf gedekt!
  Akulina zei woedend tijdens het schieten:
  - De wereld zou ons moeten respecteren, bang zijn,
  De daden van de meisjes zijn niet te tellen...
  Komsomol-leden zijn zo goed in vechten,
  Satan zal worden vernietigd!
  En de krijger knipoogde naar haar partner. Ook al zie je het niet...
  De schoonheden zijn terug. En het is riskant. Hier begint ME-462 ze te achtervolgen. schiet...
  De meiden gaan verhuizen. Duitse gevaarlijke auto. Akulina's vleugel was beschadigd en de boom vloog in brand.
  Haar vriendin bereikte de landingsbaan. De Witcher kreeg het ook... En het doorboorde de romp en er lekte olie uit, waardoor de motor licht beschadigd raakte.
  De meisjes zien zich genoodzaakt de vlucht voorlopig te verlaten. Hun auto's worden gerepareerd.
  En hij rende op blote voeten door de sneeuw. Strek hun sterke en gespierde lichamen uit.
  Beide meisjes zijn gebruind. Roodharige, wiens haar in de wind lijkt op de vlag van de USSR, en blond.
  Anastasia vraagt haar partner:
  - Nou, hoe denk je dat we de Duitsers zullen verslaan?
  Akulina antwoordde eerlijk met een zucht:
  - Als de Duitsers maar ... De hele kapitalistische wereld op motoren!
  De roodharige knikte bevestigend.
  - De vijand is erg sterk. Maar wat had je verwacht?
  De oorlog is hevig, maar het geloof van de krijgers in de overwinning is onwankelbaar, en met zulke mensen kun je bergen verzetten en Hitler verslaan.
  
  De Führer gaf Groot-Brittannië geen kans onder hertog
  Hitler stopte de troepen onder Dyuker niet. En het Britse leger werd deels verslagen en deels gevangen genomen. Dit veroorzaakte een enorme schok voor de Britten. En als gevolg daarvan werd Hitlers vredesaanbod aanvaard. De omstandigheden waren matig. De Britten keerden terug naar het Derde Rijk, de eerder veroverde Duitse koloniën en het land dat eerder van Turkije was afgenomen. En ze herkenden ook wat al gewonnen was en wonnen dus.
  Hitler, die veel Fransen, Belgen en Nederlanders had veroverd en zijn eerder verloren koloniën had teruggegeven, kalmeerde tijdelijk. Het was nodig om nieuwe landen te verteren.
  Griekenland werd ook bezet in het eenenveertigste jaar, en Joegoslavië. Maar dat is het einde van de oorlog...
  De Führer had geen haast om naar het oosten te marcheren. Stalin plaagde de ganzen niet, althans nog niet. Maar het Derde Rijk bleef zich voorbereiden op oorlogen. En in 1944 ging de zaak over het geschil over Noord-Boekovina. De Führer eiste dat Stalin deze landen zou teruggeven aan Roemenië, aangezien ze niet eerder tot het Russische rijk hadden behoord.
  Stalin, die tegen die tijd al honderdtwintig tankdivisies onderbemand had, werd koppig. De USSR was een land dat de herbewapening al had voltooid en vijftigduizend tanks is een serieus argument.
  Hitler daarentegen promootte juist de vrijlating van Panther-2 en Tiger-2, meer geavanceerde tanks met krachtige wapens. Toegegeven, deze machines hadden krachtigere motoren dan in de echte geschiedenis. Het straalvliegtuig van het Derde Rijk is niet slecht, maar het begint ook net te ontspannen.
  De USSR heeft superioriteit in het aantal vliegtuigen.
  Het is waar dat Hitler meer mankracht heeft, inclusief koloniale troepen, en een over het algemeen hoger economisch potentieel.
  Kortom: op 22 juni 1944 begon een nieuwe oorlog. Beide partijen beschuldigden elkaar van agressie. In de grensgebieden werd met wisselend succes gevochten. Misschien heeft het Rode Leger zijn kansen gemist door besluiteloos op te treden. Misschien aarzelde Stalin zelf om diep in te gaan op de posities van de nazi's.
  De Duitsers konden in ieder geval wat dieper het Sovjetgebied in en werden tegengehouden. Gevechten woedden in de lucht. De ME-262 jet was ongeëvenaard in snelheid en krachtig bewapend, maar niet betrouwbaar genoeg tijdens de vlucht. De ME-309 bleek iets effectiever te zijn met zeer krachtige bewapening, drie 30 mm kanonnen en vier machinegeweren met een hoge snelheid van 740 kilometer per uur.
  De Duitsers als geheel waren sterker in de luchtvaart en hun azen waren superieur aan die van de Sovjets. Maar het is ook niet zo duidelijk. De oorlog eindigde te snel voor Duitsland en er werd geen ervaring opgedaan.
  De gevechten toonden aan dat de KV-serie zware tanks zowel moreel als fysiek verouderd was. "Panther" -2 bleek een goede tank te zijn. En ze kreeg voorrang. De T-34 was niet slecht, maar al verouderd. Inefficiënte tanks met rupsbanden werden nog steeds geproduceerd in de USSR. Dus er was een uitwisseling van slagen tussen twee onvolmaakte legers ...
  In de winter bevroor de frontlinie ... In het voorjaar van 1945 probeerden Sovjet-troepen op te rukken, maar verzandden in de verdediging van de Wehrmacht. Langs de grens werd nog steeds gevochten. Bij benadering was de pariteit van de krachten. Maar de situatie kan erger worden. De Duitsers probeerden wanhopig ook Japan in de oorlog te slepen.
  De samoerai kwam vast te zitten in China, niet in staat om zo heel door te slikken, te dik en een groot stuk.
  Maar de situatie is gestabiliseerd. En Hirohito stelde als optie een wapenstilstand voor aan Chiang Kai-shek. En een tijdelijke verdeling van invloedssferen om de handen in het noorden los te maken. Moe van een langdurige oorlog, stemden de Chinezen toe.
  En nu is er een reële dreiging ontstaan dat al eind mei 1945 Japan een tweede front zal openen. En het fascistische Duitsland heeft, samen met satellieten en koloniën, veel meer menselijke en economische middelen dan de USSR. En het verhoogt de productie van wapens steeds meer. Bovendien hebben de Duitsers meer geavanceerde technologie dan de USSR, vooral in straalvliegtuigen!
  Stalin probeert een uitweg uit deze situatie te vinden. Verbind bijvoorbeeld Groot-Brittannië met de oorlog. Maar zelf heeft ze problemen in de koloniën, vooral in India. Ja, de Verenigde Staten willen niet vechten tegen het Derde Rijk en Japan. Bovendien voerde Hitler geen massale repressie tegen de joden uit en had hij in de ogen van het Westen nog geen reputatie als monster.
  Pogingen om nieuwe bondgenoten te vinden mislukten dus. Japan daarentegen stond te popelen om Khalkhin Gol te wreken en het succes van het verleden te herhalen. En na het sluiten van een wapenstilstand in China werden extra troepen van haar vrijgelaten. En de samoerai zijn nog niet in oorlog geweest met Groot-Brittannië en de VS.
  En op 30 mei zou Japan de USSR de oorlog moeten verklaren en langs de hele omtrek van de grens moeten aanvallen, en ook de Sovjetbasis in Vladivostok een verpletterende slag toebrengen, wat een zeer gevaarlijke zet is. En de klap van de Japanse troepen zou sterk moeten zijn.
  Keizer Hirohito hield persoonlijk toezicht op de laatste voorbereidingen voor het noordelijke offensief. Het algemene plan voorzag in een invasie van Mongolië en Primorye ... Het is over het algemeen logisch om het forceren van de volledig stromende rivier de Amoer te vermijden, en in feite om je numerieke superioriteit te gebruiken, vooral in Mongolië.
  De enige zorg was de toestand van de tankvloot van het land van de Rijzende Zon. Hoewel lichte tanks vanuit de metropool naar het continent worden overgebracht... Ze vestigen grote hoop op de tekeningen van de Duitse T-4 tank met een vrij langlopend kanon. Het lichte gewicht van vijfentwintig ton en de krachtige frontale bepantsering maken het voertuig geschikt voor gevechtsdoeleinden.
  Maar het moet nog steeds in grote hoeveelheden worden geproduceerd. Er zijn ook alternatieve ideeën - om de T-34 te kopiëren ... Gelukkig is er documentatie voor. Installeer gewoon een Duits kanon - het heeft betere ballistiek.
  De keizer zelf gaf opdracht om beide tanks zo snel mogelijk in productie te nemen. Maar deze keer, en het is gewoon niet genoeg. Het begint te sneeuwen of zelfs zware regenval en je vecht tegen de duivel of twee ... Toegegeven, alternatieve paden zijn ook mogelijk. Ja, en Mongolië kan zelfs vóór de sneeuwval vechten ...
  Maar de hoofdrol zal worden gespeeld door infanterie, cavalerie... In totaal zijn er vier miljoen infanteristen in het eerste echelon, een aanzienlijk deel heeft al gevechtservaring, andere goed opgeleide rekruten - Japan heeft een enorme trekreserve. Er zijn maar weinig tanks - iets meer dan tweeduizend, en ze zijn allemaal licht ... Sommige kunnen zelfs geen tanks worden genoemd - wiggen. Er is ook niet veel transport, het is niet te vergelijken met de Wehrmacht... Al is er hoop dat ook de Russen het hier niet mee eens zijn. Er zijn meer dan vijfduizend vliegtuigen in de eerste lijn, maar bommenwerpers zijn in de regel van tactisch niveau, maar er zijn duikbommenwerpers die niet onderdoen voor de Yu-87. Over het algemeen is de luchtvaartvloot niet zwakker dan de Duitse in de eenenveertigste, behalve dat Japan met de Yu-88-analoog ook slechter is dan de Duitse.
  Maar niets, er zijn genoeg grondstoffen, er is genoeg arbeidskracht, Amerika kan ze niet krijgen. Nadat de kolonies zijn verteerd, zal het mogelijk zijn om troepen op het hoogste niveau te leveren.
  Maar dit is in de toekomst, maar voor nu ... Voor nu zul je blijkbaar voor elke stap grote verliezen moeten betalen! In Japan wordt het leven van een soldaat niet erg gewaardeerd. De dood wordt beschouwd als een deugd, een goede keuze!
  Verplaatste eilanden, waar een honderdmiljoenste natie krap is, wrede moraal, Bushido-code. Het laat een afdruk achter en je kijkt naar mensen naar mieren. Je bedenkt hoeveel van hen je nog kunt opofferen om de oorlog niet te verliezen.
  Niet bereid om in de rol van aaseter te spelen. En het tekort aan mannen wordt gecompenseerd door polygamie - ze worden tenslotte niet beperkt door de christelijke moraal!
  Dus al in het eerste echelon zijn er krachten gelijk aan de Wehrmacht in luchtvaart en infanterie (met slechtere mechanisatie, maar in ieder geval niet inferieur in moed!), Toegegeven, in tanks en artillerie zullen de Japanners merkbaar zwakker zijn dan de Wehrmacht van de eenenveertigste jaar.
  Maar aan de andere kant is de keizer daar zeker van en zullen er veel minder krachten tegen hen worden ingezet. Daarnaast hebben de Duitsers door de lange afwezigheid van de universele dienstplicht een tekort aan reguliere officieren. Japan kende dit ongeluk niet. Dit betekent dat in het Land van de Rijzende Zon de militairen, vooral die van middelbare leeftijd, beter voorbereid zijn dan hun Duitse tegenhangers. En binnen een paar maanden zullen tanks "Karas" gekopieerd van de T-34, maar met een beter kanon, in massale hoeveelheden aankomen. En dan zullen ze op gelijke voet met het Derde Rijk praten!
  Dus Hirohito heeft over het algemeen alles al besloten. De datum is vastgesteld op 30 mei. In Japan wordt 30 als een harmonieus getal beschouwd, net als de maand mei. Gewoon vakantie en tijd om te beginnen. En de belangrijkste voorbereidende activiteiten zullen tegen deze datum zijn voltooid.
  Er zijn veel vrouwelijke ninja's in het keizerlijk paleis. Ze vervullen een dubbele functie: ze dienen de keizer en bewaken op betrouwbare wijze de officiële godheid van Japan.
  De meisjes hier zijn anders, natuurlijk zijn er meer Japanse vrouwen, maar er zijn ook roodharigen, blondines, bruinharige vrouwen. De kleding is ook gevarieerd, en zeer rijk, en bescheiden, en helemaal niet in een bikini. Ze zijn verenigd door het feit dat ze allemaal, zonder uitzondering, jong, mooi, skaters en ... op blote voeten zijn. In Japan is het gebruikelijk dat dienstmeisjes zo in huizen of paleizen lopen. Maar geen mannen natuurlijk... Degenen die de jongen dienen, die nog geen vijftien jaar oud zijn, gaan ook blootsvoets.
  Het paleis zelf is luxueus; de afgelopen weken zijn er verschillende bontproducten, huiden en trofeeën aan toegevoegd.
  En in opdracht van de keizer bouwen ze zelfs een nieuwe ... Hirohito besloot een gebouw op te richten ter ere van de overwinningen - een gebouw dat de hoogte van de Eiffeltoren verdubbelde. Maar terwijl onder 's werelds grootste paleis, zijn Chinese arbeiders bezig met het opruimen van de site. De moeilijkheden van oorlogstijd, hoewel er nu een overvloed aan arbeiders is, is het belangrijk dat grondstoffen die veel schaarser zijn niet wegvloeien. Voor de ontwikkeling van mijnen, het herstel van de voormalige die werden heroverd uit Groot-Brittannië en de VS ...
  Yamamoto ging de keizer binnen en maakte een diepe buiging en wenste hem een goede gezondheid... Verder een puur zakelijk gesprek.
  De grootadmiraal stelde voor om te herhalen wat er al was gebeurd in Port Arthur in 1904, toen de Japanse vloot op 27 januari verraderlijk de marinebasis van het Russische rijk aanviel.
  Alleen deze keer was het de bedoeling om toe te slaan met de strijdkrachten van slagschepen en vliegdekschepen, nou ja, natuurlijk met lokale vloten, torpedobootjagers. De kracht van de Japanse vloot is overweldigend: ze moeten er dus nog gebruik van maken. Er zijn nog vragen gerezen, of Petropavlovsk-Kamtsjatka moet worden geraakt?
  Hirohito merkte op:
  - Om onmiddellijk op dit punt te planten, zal het een deel van de troepen uit de verdediging van de Hawaiiaanse archipel verwijderen, en dit is het risico om het meest cruciale punt van de verdediging van de Stille Oceaan te verliezen!
  Yamamoto straalde vertrouwen uit:
  - Aan de ene kant heeft Uwe Majesteit gelijk, maar ... De Yankees hebben nu niet genoeg grote troepen om aan te vallen. Het is onwaarschijnlijk dat ze zich nu zullen haasten, vooral gezien het feit dat we een week geleden nog twee van hun vliegdekschepen tot zinken hebben gebracht met de hulp van ninjameisjes. - Grand Admiraal wees naar de lucht. - Ze hebben niets om ons tegen te houden, en om de aanval op Hawaï vanuit de lucht te ondersteunen. En vliegdekschepen en slagschepen worden niet snel gebouwd. - Hoewel Mankurt een gekke vent is, maar om hem nuttig te maken in deze situatie ...
  De keizer antwoordde wijselijk:
  'Maar dat is precies waarom hij zou kunnen proberen zijn kans te grijpen. Bijvoorbeeld om op koopvaardijschepen te landen, terwijl de Verenigde Staten genoeg tonnage conventionele schepen heeft.
  Yamamoto verklaarde dit ook logisch:
  - Laat hem het proberen! Onze voetvolk is er al in geslaagd voet aan de grond te krijgen en hun moed en uithoudingsvermogen zijn over de hele wereld bekend. Vijanden zullen niet veel mogen vangen. En dan zullen onze slagschepen en vliegdekschepen terugkeren en de bevoorrading afsnijden... En er zullen nieuwe tienduizenden lijken zijn en een gevangene. En in dit geval zullen de interne verdeeldheid in Amerika nog groter worden, en zelfs een miniatuur burgeroorlog is mogelijk!
  Hirohito hield van die conclusie. De keizer klopte de grootadmiraal vriendelijk op de schouder:
  - En wat? Inderdaad, voor zover ik weet, weten de Amerikanen niet hoe ze snelle landingen moeten uitvoeren op een onvoorbereide kust. Er wacht hen dus een val!
  Yamamoto voegde er met een glimlach aan toe:
  - En de volgende stap is een sprong in het Panamakanaal!
  Hirohito antwoordde:
  - Nee, admiraal. We zullen de landengte niet vasthouden. Amerika kan een miljoen soldaten inzetten met nieuwe Shermans en onvermijdelijk de zwakste troepen in zee gooien. Bovendien kunnen de Amerikaanse kapitalisten de Stille Oceaan nog verlaten, maar ze zullen Panama nooit verliezen, waar de grondstoffen uit Zuid-Amerika komen. Dit is hun signaal om tot het einde door te vechten. En dus is er hoop dat Hawaii al hun troepen zal aantrekken met een magneet, we vermalen de Amerikaanse troepen totdat de publieke opinie en de ontberingen van de oorlog Orlans rijk in chaos storten. - De keizer nam een paar slokken zwarte koffie en voegde eraan toe. - Voor de Verenigde Staten is Amerika zelf een onneembare vesting, maar Hawaï, een buitenpost, bevindt zich op vreemd grondgebied. Laten we de ijver in bedwang houden totdat de belangrijkste vijand is verslagen. Welnu, dan zullen we de Verenigde Staten van twee kanten aanvallen. Vergeet niet dat voor het openen van een tweede front de krachten op een ervan moeten worden geminimaliseerd.
  Yamamoto was het er slechts gedeeltelijk mee eens:
  - Natuurlijk is het noorden voor ons het belangrijkste, vooral als het gaat om de vooruitzichten op lange termijn. Maar hij knevelt de schepen praktisch niet. Na de val van Vladivostok, gezien het barre weer, zal wat er bij de Russen zal blijven ons niet langer afleiden. En dan zijn er nog meer actieve militaire operaties tegen de VS mogelijk!
  Hirohito bevestigde:
  - Natuurlijk zullen ze dat doen! Jij bent mijn rechterhand en de steun van de troon!
  De keizer, kijkend naar de mooie dienstmeisjes, merkte op:
  - Maar nu nemen de grondeenheden de missie op zich om het Land van de Rijzende Zon te verhogen en zullen ze de dupe worden van de oorlog. Het zal dus nodig zijn om afscheid te nemen van onze voetsoldaten!
  Yamamoto haastte zich om de keizer eraan te herinneren:
  - Maar hij stelde voor om over eenenveertig terug naar het noorden te gaan ... Hoewel dit voorstel waarschijnlijk toen nog niet rijp was!
  Hirohito bevestigde:
  - Rechts! We zijn nu beter voorbereid op een langdurige oorlog in het noorden. We hebben zowel olie als bauxieten, metalen, kolen, arbeid... We hebben alles om lang en succesvol te vechten. We zijn sterker geworden en we zijn veel beter voorbereid dan in de eenenveertigste. Kortom, Yamamoto - ga en win!
  Nadat hij de beroemdste Japanse commandant, Hirohito, had begeleid, besloot hij eerst naar een lied te luisteren dat werd uitgevoerd door vrouwelijke ninja's. Nou, dan heb ik een prettig gesprek met de generaals van de grondtroepen. Er zijn nog maar een paar dagen.
  Ondanks het feit dat de dreiging van een aanval door het militaristische Japan vrij reëel werd na Ribbentrops bezoek aan Tokio, met de hulp van omkoping en verraad, overtuigden Mikado-agenten het bevel van Vladivostok om de troepen niet volledig in gevechtsgereedheid te brengen. En als gevolg daarvan is het zwaard van Damocles al binnengebracht, en feesten ze in het restaurant.
  Majoor Vinogradova greep de jonge officier bij de haren, ze was een kop groter dan hij en duidelijk sterker:
  - Wat een lomperd en een dronkaard! Waarom heb je zo'n ontbonden team! Deze man lijkt meer op een scheepsjongen dan op een officier. Misschien om te beginnen, blaas het goed op zodat alle hop eruit komt.
  Dubinin schaamde zich:
  - Dit is Pasha Shoigu. Hij werd volgens een verkort programma rechtstreeks van de Suvorov-school naar cursussen gestuurd. Hij is nog best een jongen, over twee maanden is hij zestien jaar oud.
  Vinogradova trok een onaangenaam gezicht:
  - Wauw! Op vijftien en al een officier! Dat is wat oorlog doet! En ik wist niet dat milks al volwaardige titels kregen.
  Dubinin haalde zijn schouders op.
  - In oorlog groeien kinderen vroeg op! Bovendien overkwam hem een verhaal, alsof hij het beste verhaal over de verdediging van Moskou schreef, en Zhukov merkte dit op en adviseerde hem om de jongen over te dragen van cadetten naar officieren.
  Vinogradova werd vriendelijker bij deze woorden:
  - Mooi zo! Dat hij niet dom is. - Ze dreigde als een scholier die met haar vinger studeerde. - Over het algemeen niet slecht, maar niet meer drinken! Ik kan het ruiken, en mijn neus is als een hond, direct onder het tribunaal! - Een sterke vrouw, volwassen, maar niet verloren atletische harmonie en frisheid, prikte met haar vinger naar de kolonel. "Eigenlijk betaal je hiervoor. Al een man van middelbare leeftijd, maar gedraagt zich.
  Dubinin hoestte boos:
  "Eigenlijk ben ik drieëndertig, maar ik ben al zeven keer gewond geraakt, dus ik lijk oud ...
  Vinogradova wilde iets zeggen als reactie, toen plotseling een monsterlijk gebrul de stilte voor de dageraad verbrak. Het was alsof er zware keien uit de lucht vielen, de ruit barstte in één klap. Scherven hagelstenen beukten op de tafel en belandden zelfs in de handen en gezichten van dronken agenten. Vinogradova schreeuwde als een commandant:
  - Iedereen onmiddellijk naar buiten.
  Dubinin schreeuwde als antwoord, zo erg zelfs dat hij bijna zijn stembanden scheurde:
  - Dit zijn schelpen van twaalf en achttien inch! De Japanse slagschepen van de grootste tonnage lijken op jacht te zijn, dat wil zeggen.
  Vinogradova sloeg geïrriteerd met haar laars tegen de muur. Van een por met een slimme, trouwens, trofeelaars, kraakte de tegel:
  - Begonnen, maar niet zoals we hadden gepland! Helemaal niet! Verdomme, we moeten het squadron onmiddellijk naar zee brengen en de vloot van het land van apen met kleine ogen tot zinken brengen.
  Op handen en voeten vallend mompelde de kapitein van de eerste rang (anders kolonel):
  - Er zijn alleen wapens op mijn torpedojager en op een paar kleine troggen. We hebben niet eens een antwoord.
  Vinogradova toonde een zware vuist:
  - Nou, jij en ezels! De vrouwelijke krijger met blauw haar als een razende tsunami brulde. - Maar je zou kustartillerie moeten hebben! Niet iedereen werd immers naar het westfront gestuurd, evenals de luchtvaart. Er wordt immers al jaren gesproken over het feit dat Japan elk moment in de oorlog kan stappen.
  Dubinin was al behoorlijk gewond, wilde hij zeggen, maar weer rommelde het, brokstukken regenden naar beneden. De sirene loeide en waarschuwde voor de komst van vliegtuigen. Dubinin stond met grote moeite op en schreeuwde, het gerommel van Vinogradova blokkerend:
  - We hebben luchtvaart, en kustbatterijen, ook al zijn ze niet in een complete set, zijn beschikbaar. Laten we antwoorden!
  De piloot gromde terwijl ze door de straten rende:
  - Ik zou gewoon naar mijn jager rennen en deze Jappen planten, het zal niet genoeg lijken. Ze zullen nog steeds betalen voor Tsushima en Muduen.
  Shoigu, die de helft van zijn oor had afgesneden, was het ermee eens:
  - Ja, ze zullen betalen! Ja, zelfs met een percentage!
  Er waren explosies en het late getjilp van luchtafweergeschut. Over het algemeen werd het grootste deel van de luchtverdediging van Vladivostok in het eenenveertigste jaar uitgeschakeld om de verdediging van Moskou te versterken, dus de meerdere punten van de muggenkolonie van het land van de Rijzende Zon leken niet veel aandacht te besteden tegen zo'n "lawaai". Japanse duikbommenwerpers dropten lentegeschenken met een doordringende kreet. De klap werd zowel aan de stad als aan de vloot toegebracht. De Japanse vliegtuigen zijn niet al te groot, maar wendbaar, maar de slagschepen daarentegen zijn fors. Hier is de grootste van hen zelfs krap in de oceaan, een lengte van driehonderd meter en kanonnen van 460 millimeter.Tot de Amerikanen erin slaagden om een van deze schoonheden te laten zinken, en de overlevenden, samen met de kruisers, de kust vernietigden. Het leek sterk op de gemene aanval van het Land van de Rijzende Zon op 27 januari 1904. Alleen toen was er geen luchtvaart.
  Dubinin voelde dat hij stikte van het rennen. Hij is geen superman, maar een eenvoudige man met zieke longen, gevangen in een moeilijke situatie. En Victoria haalde hem niet veel in. Ik vraag me af hoe oud ze is, ze lijkt nauwelijks ouder dan dertig, haar borsten zijn groot en haar schouders zijn breed als die van een man.
  Vinogradova draaide zich plotseling om en zwaaide met haar hand:
  - Ren niet weg oude man, volg me! - Ze schreeuwde met zo'n kracht dat de geluidsgolf haar oren raakte. - Breng de torpedojager zo snel mogelijk naar zee.
  Explosies rommelden in de buurt, puin viel, een van hen viel direct op Vinogradova en ze ving het mechanisch op met haar handen. Het terminatormeisje voelde zich een keeper die een strafschop met succes won, het fragment was rond, warm en zag eruit als een bal. Angelica voelde plotseling iets vloeistof langs haar armen stromen. Het meisje keek naar het fragment, en toen zelfs haar ijzeren krijger, gehard door drie jaar oorlog (Samen met de Spanjaarden), kwam de misselijkheid naar haar keel. Ze had een babyhoofdje in haar handen. Arm meisje (dit is te zien aan de korte staartjes, met uitgestoken ogen. Vinogradova legde voorzichtig haar hoofd op het gebarsten asfalt en sloeg een kruis:
  - Je had geen tijd om te zondigen, niet om te leven! Er is echter geen grotere zondaar dan God, daarom is er geen grotere zonde dan onverschilligheid voor het lijden van kinderen.
  Opnieuw een brul en fragmenten, één raakte het meisje in de kofferbak en krabde aan de huid. Vinogradova wilde zich al omdraaien en zo snel mogelijk naar de landingsbaan rennen, waar haar MIG geduldig wachtte op de agressieve gastvrouw, maar...
  Scherp als een dolkmes, ontwaarde de blik van de krijger een ondraaglijke grimas van pijn op het gezicht van de kapitein van de eerste rang Vasilchikov, toen zijn bovenste deel van het afgescheurde lichaam omhoog vloog door de explosiegolf. Het meisje ontweek het fragment zelf ternauwernood. Hoewel ze een meisje is, nam ze voor het eerst de wapens op in het burgerleven. Ze kreeg al op een of andere manier haar wang vast, zelfs tijdens de internationale strijd in Spanje. Als gevolg hiervan bleef er een diep litteken achter, dat haar uiterlijk lange tijd verwende. Plus de arrestatie en het sturen van de kolonel naar een concentratiekamp. Toegegeven, het was in Siberië op een houtkapplaats dat ze werd voorgesteld aan een zeer sterke tovenaar, die, met behulp van zalven en het aanroepen van geesten, erin slaagde deze wond en nog veel meer te genezen alsof hij nooit was geweest. Littekens opgelopen tijdens de gevechten met de Witte Tsjechen, de troepen van Kolchak, Denikin, Wrangel. En ze heeft haar veel geleerd, dus Vinogradova, zo lijkt het, behoorde tot het uitverkoren soort mensen.
  Ze kreeg de kans om eerder dan gepland te vertrekken met behulp van vrouwelijke charmes, dus werd ze ondanks het moeilijke artikel onder amnestie gebracht. Het gaat er natuurlijk niet zozeer om de man te overtuigen, maar om ervoor te zorgen dat de feestorganisator hier niets van te weten komt. En er zijn zoveel oplichters van allerlei slag dat een verklikker, op een verklikker en een verklikker, ze voortdrijft. Echt versnellen kom je dus niet als je carrière je dierbaar is.
  Dit betekent dat Japan een groot voordeel heeft in infanterie, luchtvaart en zelfs in tanks. Welnu, in tanks wordt het van onze kant gecompenseerd door kwalitatieve superioriteit, en de rest is veel erger. Hoewel als je handvuurwapens neemt, Japan ook achterblijft in het aantal machinegeweren, meestal heeft het geweren. De divisies in het Verre Oosten zijn echter slecht uitgerust met machinepistolen. Er zijn niet genoeg machines voor iedereen. Dus ... In termen van kwaliteit is er geen superioriteit in de infanterie, eerder, erger nog, alle beste officieren worden overgebracht naar het Sovjetfront, hier worden de slechtste troepen in de regel niet beschoten, met een minimum van militaire training. Dit betekent dat de oorlog begint, in een uiterst ongunstige situatie voor de USSR. En heel wat nieuw gevormde reserves zullen naar het oosten worden gegooid...
  Vinogradova prikte plotseling in de vuurzee. Het gebombardeerde stadsziekenhuis stond in brand. Het beeld is werkelijk apocalyptisch en vrouwen, kinderen en oude mensen branden levend. Hier viel de baby regelrecht in het vuur, en rondom was er een verschrikkelijk gebrul en gekreun.
  Vinogradova voelde de trompetten van de aartsengelen in haar hoofd en wierp zichzelf in de vlammen. Tongen van vuur likten de blote handen en het open gezicht van het meisje, maar de piloot bewoog zo snel dat ze erin slaagde het kind te grijpen en hem uit de omhelzing van vernietiging te trekken.
  Het meisje sprong eruit, voelde slechts een lichte jeuk op haar huid en wierp een blik op de baby. Helaas, het was te laat, de jongen stikte, trok vlammen in zijn longen, brandwonden op zijn ronde gezicht. Dergelijke gescheurde blaren op de huid zijn zachter dan madeliefjeknoppen. Vinogradova schreeuwde:
  - Hier is het menselijke chaos!
  Ze sloeg met haar laars een stapel afval, waarna ze zich haastte om te helpen wie er nog meer gered konden worden. Het was als een cobra die tussen de gasbranders danste, het meisje kronkelde heel bizar en danste. Ze brandde zich, haar laarzen smolten, haar tuniek verkoold, maar ze bleef koppig vechten voor elke traan van een kind, voor elke slag van een klein hartje, voor elk kwetsbaar leven, maar zo noodzakelijk voor het land! De laarzen vielen uit elkaar en nu danste het meisje door de wervelwinden van vlammen, haar blote, charmante benen. Ze was een martelares, maar niet alleen een non die zichzelf martelde met vasten en een zweep, wat noch God noch mensen ten goede komt, een martelaar-vechter die specifieke levens redt. De benen van het krijgersmeisje waren bedekt met een laag kleine blaren, maar ze bewogen nog sneller en nauwkeuriger van pijn.
  De kapitein van de medische dienst haalde grote laarzen uit zijn tas en riep naar haar:
  - Pak ze, trek ze snel aan! Je danst op de vlam, dus je wordt een kreupele.
  Een krijger met de rang van majoor antwoordde onmiddellijk:
  - Het is beter lichamelijk kreupel te worden dan moreel een freak te zijn! Geen seconde voor jezelf, alles voor het front, alles voor de overwinning!
  De kapitein van de medische dienst antwoordde:
  - Dit is een echte Sovjet-man!
  Vinogradova, die de vlam vertrapte, vervloekte:
  - En wat sta je, red mensen!
  De kapitein zuchtte.
  - Ik heb prothesen, in plaats van benen!
  Vinogradova, die een ander meisje met een half verschroeid gezicht en bewusteloos naar voren trok, riep woedend:
  Hoe wreed is God!
  De kapitein haalde zijn schouders op.
  Het is niet de schuld van God, maar van mensen!
  Vinogradova maakte zeer redelijk en zelfverzekerd bezwaar:
  - Dit is hetzelfde als zeggen - niet de ouders zijn schuldig, maar de kinderen!
  De kapitein wilde iets zeggen, maar de rookwolken kwamen in zijn keel en hij hoestte boos.
  De bombardementen verdwenen, maar de beschietingen gingen door. De kanonnen van het schip hebben een behoorlijke voorraad granaten, maar het vuur was nu meer gericht op de ontwapende Sovjetschepen. Yamamoto begreep dat dominantie op zee het initiatief in deze oorlog voor lange tijd zou overdragen aan Japan. En om schepen te bouwen, is het proces duur en lang, hoewel bijvoorbeeld onderzeeërs misschien gemakkelijker te stempelen zijn. Hier moet natuurlijk ook rekening mee worden gehouden, maar het is belangrijk om de structuur te doorbreken. Admiraal Yamamoto, de machtigste man van Japan na keizer Hirohito, voelde zich een god. Een echte god, dus de religie van het land van de Rijzende Zon leerde dat de beste manier tot vergoddelijking militaire bekwaamheid is! En nu kon de grote commandant willekeurig de ruimte om hem heen kwellen en verminken. Boven Vladivostok hangen kilometers dikke zwarte rookwolken; dit zijn olieopslagfaciliteiten en brandstofdepots die in brand staan. Honderden, duizenden mensen worden verbrand, hel, nou, daarna, hoe kun je je niet voelen als een god die wraak nam op de Russen voor eeuwen van vernedering, een groot volk wordt gedwongen zich te nestelen op een reeks eilanden die zo klein zijn in vergelijking met de uitgestrektheid van Rusland. Nu de Russische vloot aan het zinken is, zullen ze, in tegenstelling tot de haven van Peru, geen enkel schip verlaten.
  Tijdens de Slag om Khalkhin Gol stelde Yamamoto voor om Vladivostok een soortgelijke slag toe te brengen, waarvoor een gedetailleerd plan werd opgesteld. Maar Hitler sloot onverwacht vrede met Stalin. In het algemeen, idioot Hitler, begon het bloedbad van de Joden en zette zich daarbij zowel Polen als de landen van het Westen tegen zichzelf. En waarom had hij het nodig? Wilde je Joodse rijkdommen verwerven? Maar het was beter om eerst een wereldmacht te worden en de USSR te verslaan, en misschien daarna andere landen. Het Westen is gemakkelijker te winnen omdat zijn mentaliteit veel minder wordt gekenmerkt door fanatisme en een neiging tot zelfopoffering. Is er ten minste één geval bekend van het rammen van Amerikaanse piloten? Toegegeven, er waren een paar aanrijdingen, maar dit is hoogstwaarschijnlijk een ongeluk. Russen zijn fanatiek, wat vreemd is, omdat het orthodoxe geloof zelfmoord niet goedkeurt, en helemaal niet van mening is dat men met wapenfeiten een weg naar het paradijs kan verdienen. Over het algemeen is de leer van Christus buitengewoon dom en onpraktisch. Hij Yamamoto las de Bijbel en verwonderde zich over de domheid van mensen om zo'n pacifistische God te beschouwen. Hij leert bijvoorbeeld: ze slaan je op de rechterwang - draai je naar links, ze vragen om één shirt - geef er twee, hou van je vijand! Alleen een geestesziek persoon kan Christus als God beschouwen. Zo'n religie is alleen goed voor slaven, gebonden vazallen. En heel Europa en de halve wereld moeten geloofd hebben. Het is waar dat de leer van Jezus, ondanks het feit dat het het principe van het Oude Testament verwerpt, oog om oog, en je leert je vijanden lief te hebben, de Britten niet verhinderde een derde van de hele planeet te veroveren, waardoor de meest uitgebreide rijk in de geschiedenis van de mensheid. En dit ondanks de religiositeit van Groot-Brittannië, waar God zelfs in het volkslied wordt genoemd. Vreemd genoeg zweren Amerikaanse presidenten op de Bijbel, maar bombardeerden ze desondanks Japanse steden met napalmbommen, waarbij duizenden vrouwen en kinderen levend verbrand werden. Bovendien doodden ze de burgerbevolking, niet per ongeluk, maar opzettelijk, dit was een tactiek om de burgerbevolking te terroriseren: het ondermijnen van menselijke en economische hulpbronnen. Maar de Japanners hebben de Verenigde Staten nog niet gebombardeerd. Maar ze zullen! En ze schrijven ook speciale wreedheid toe aan de samoerai. Immers, de Yamamoto kon desgewenst met bommenwerpers doorbreken naar Amerikaanse steden, zeker na de nederlaag van de Yankee-vloot bij de haven van Peru. Ja Europeanen zijn morele klootzakken. Ze hebben een pervers begrip, geloof, onderwijzen en niet doen! Niet zo in Japan! Wat ons wordt geleerd, is wat we doen. Er bestaat niet zoiets als God zegt de andere wang toe te keren, maar zijn dienaren doodden opzettelijk kleine kinderen. Ja, in het algemeen kan het geloof dat God Eén en Almachtig is, niet waar zijn. Als hij alleen was, dan zou hij er natuurlijk voor zorgen dat mensen hem correct aanbidden, in geloof en waarheid, en één enkele leerstelling hebben. En dus bidt iedereen zoals hij wil, wat hij wil. En de wereld is te lelijk en te verkeerd om door één enkele Almachtige God te worden geschapen. Elke verantwoordelijke heerser streeft immers in de eerste plaats naar orde en gerechtigheid. Hij wil dat de sterke, wijze, nobele, eerlijke mensen in de eerste plaats zijn, en de rest corrigeert zichzelf, groeit fysiek en spiritueel, of... Als God echter de Almachtige is en de Schepper van het universum, dan zou hij dat niet doen. lichamelijke en mentale freaks creëren. Immers, waarom wordt de keizer soms gedwongen om de zwakheden van mensen als een gegeven te verdragen? Omdat er geen andere uitweg is, kan hij freaks niet in een oogwenk in knappe mannen en lafaards in stoutmoedige mannen veranderen. Maar als ik kon, zou ik het meteen doen! Helaas, ik moet accepteren wat is en omgaan met het menselijke materiaal dat ik als een gegeven heb ontvangen. Maar van wie hij het kreeg, is een andere vraag. Ja, en de keizer zelf heeft zwakke punten: hij is gewoon een man - hij wordt oud, ziek, afgeleefd. Vreemd genoeg leeft een goddelijke keizer vaak minder dan een gewone dienaar, heeft hij minder wapenvaardigheden dan de meeste generaals en veel soldaten. Welnu, wat staat erin van de Almachtige God. Maar wit is niet beter! In de hele geschiedenis van Europa was er geen verschrikkelijker en succesvoller veroveraar dan Hitler. Ja, hij is echt een symbool van de militaire bekwaamheid van blanken! En niettemin kon de grootste commandant aller tijden en volkeren niet eens het gymnasium afmaken, secundair onderwijs volgen, wat verplicht is in Japan!
  Bovendien werd Hitler om gezondheidsredenen niet toegelaten tot het leger. Vreemd genoeg bleek deze ijveraar van de krachtcultus, de leeuw van de oorlog, zo fysiek zwak te zijn dat hij zelfs in Duitsland, waar op elke post een militaire post is, niet als soldaat werd opgeroepen. Hoe gedegradeerd Europa is.
  Stalin, een andere van de meest prominente politici van onze tijd, had echter ook geen middelbare opleiding, hij was een goudklompje. En interessant genoeg werd hij om gezondheidsredenen ook niet opgeroepen voor het leger. Interessant, toevalligheden, twee kwaadaardige vijanden hebben geen middelbare opleiding genoten, werden om gezondheidsredenen niet opgeroepen voor militaire dienst, hadden vaders van dronkaards en Hitlers vader werkte eerst ook als schoenmaker!
  Hier is zo'n toeval, vreemd, onheilspellend. De rechterhand van Göring is niet zo. Hij komt uit een familie van aristocraten, de voorouder van Göring was de plaatsvervanger van de huidige heerser van Duitsland, Bismarck. Göring is een zakenman, oligarch, aristocraat en pragmaticus. Ze zien het ook mogelijk voor hen om de bezeten Führer te vervangen. Amerika en Groot-Brittannië willen ook, zij het in het geheim, een einde maken aan Rusland, ongeacht het heersende regime, maar ze willen een einde maken aan de communisten, die het concept van privébezit ontkennen, zozeer dat ze zelfs een oogje dichtknijpen voor de buitensporige versterking van Duitsland.
  Duitsland is echter een geopolitieke concurrent, maar een concurrent binnen het kader van de kapitalistische en aristocratische spelregels, en het bolsjewistische Rusland is absoluut vreemd en vijandig. Het is zelfs verrassend dat vanaf de eenenveertigste Churchill zelf Stalin hulp aanbood, dit met al zijn anti-communistische, traditionele, Engelse haat tegen Rusland. Per slot van rekening is Duitsland onder het rood een oorlogspaard dat voor de Sovjet-strijdwagen is ingezet, en de USSR onder het bruin is een eeuwige partijdige zone. De fanatieke bolsjewieken zullen zich immers niet verzoenen en zullen een langdurige guerrillaoorlog voeren, die het Derde Rijk zo zal uitputten dat alle dromen van verdere expansie als een regenboog na een onweersbui zullen verdwijnen! Rusland onder Duitsland, beter dan Duitsland onder Rusland! Als we dit begrijpen, is het duidelijk waarom de VS en Groot-Brittannië een uitweg uit de oorlog zoeken.
  Yamamoto is een pragmaticus, hij was in oorlog met de VS en Groot-Brittannië. Maar deze twee rijken provoceerden zelf Japan door een embargo op te leggen op de levering van aardolieproducten. Het land van de Rijzende Zon heeft immers geen eigen bronnen en vele andere grondstoffen. De Japanners waren aan het onderhandelen, de Amerikanen kwamen met steeds meer vernederende eisen.
  En tegelijkertijd zorgden de Yankees, die de oorlog uitlokten, er helemaal niet voor dat het leger en de marine gereed waren om te vechten. De verleiding bleek te groot, des te meer was er een sprankje hoop dat Moskou op het punt stond te vallen en Duitsland, en haar bondgenoten zouden te hulp komen. Bovendien was er de hoop dat de Verenigde Staten, die nog steeds een relatief democratisch land zijn en sterk afhankelijk van de publieke opinie, als de oorlog zou voortduren, geen bloed zouden willen storten op de eilanden van andere mensen. Inderdaad, waarom zou een gewone Amerikaan op straat zinken doodskisten halen bij zijn familieleden, als we het niet hebben over het beschermen van het grondgebied van de Verenigde Staten zelf, en zelfs vrij hoge militaire belastingen betalen! Misschien is dat de reden waarom het tsaristische Rusland verloor, met meer soldaten, maar het Russische volk beschouwde Mantsjoerije niet als hun territorium en wilde niet met bloed en zweet betalen voor abstracte belangen. Helaas heeft Hitler Moskou niet ingenomen, deels vanwege de onvoorbereidheid op de strenge winter, en deels vanwege het fanatisme dat kenmerkend is voor de bolsjewieken. Maar niet alleen de bolsjewieken, het Russische volk is geneigd zichzelf op te offeren voor grote doelen. De eerste luchtram is immers gemaakt door de Rus Messer. Het is zelfs verrassend dat hij dit niet deed omwille van de houris van het paradijs, maar omwille van het vaderland. Hoewel ... Messer is deels een dwaas, want hij is een meester in kunstvliegen, een uitvinder, een ontwerper en natuurlijk zou een levende veel meer voordeel opleveren voor het moederland. Misschien hebben de Yankees het niet zo mis, ze herhalen het principe: overleven is het belangrijkste in de strijd! De doden kunnen immers niet meer doden!
  Admiraal Naumo merkte op:
  - We hebben al meer dan tweederde van de munitie opgebruikt. De kanonnen zijn erg heet, ze worden overgoten met emmers water!
  Yamamoto maakte een kruis met zijn vinger in de lucht en zei met een lage, licht hese stem:
  - Ik denk dat de kanonnen bestand zijn tegen het laatste derde deel van de granaten. Hoewel nee, knock-out tot vijfennegentig procent.
  Admiraal Naumo haalde zijn schouders op en veegde het zweet van zijn voorhoofd.
  - Is het de moeite waard om op de eerste dag het beste te geven?
  Yamamoto balde zijn vuisten.
  - Kosten! Natuurlijk is het de moeite waard! We hebben de Russen verrast, zoals het was in 1904, de Duitsers in 1941, maar Stalin zal het bevel streng straffen en dit zal niet meer gebeuren. Het is dus noodzakelijk om het feit te gebruiken dat de drakenstaart in slaap viel. Eigenlijk begrijp ik Stalin, de oorlog met Duitsland nam zijn aandacht zo in beslag dat hij stopte met het verzorgen van het Verre Oosten. En zijn entourage zonder leider durft het initiatief niet te nemen. Hier hebben we onze slag gemist. Evenals de Amerikanen. Het was voor iedereen duidelijk dat de zaak werd voorbereid, de wolken pakten zich samen, de donder zou spoedig toeslaan, maar ...
  Naumo raakte het gevest van het samoeraizwaard aan dat aan zijn riem hing, of zoals het ook gewoonlijk katana wordt genoemd:
  - Russen komen altijd te laat! De oorlog zal niet te lang duren en we zullen de Oeral bereiken.
  Yamamoto hief zijn ogen naar de lucht.
  "Mogen de goden ons hierbij helpen, maar ik denk het niet!" Ze leren snel, Khalkhin Gol toonde aan dat het niveau van de Russen hoger is dan tijdens de oorlog van 1904-1905. Bovendien zal ik je een geheim vertellen. Onze geheim agent in Vladivostok hielp een beetje dat de vrij krachtige kustartillerie geen granaten had en het vliegtuig niet op tijd kon opstijgen. Dit is de geheime oorlog.
  Naumo was verrast:
  - En waar keken SMERSH en de NKVD?
  Yamamoto grinnikte en schudde zijn vingers.
  - Hier in het Verre Oosten dienen de slechtste kaders van Rusland, zij die bang zijn te sterven aan het Sovjet-Duitse front streven naar Vladivostok. Daarom is het hier veel gemakkelijker om een verrader of een dwaas aan de top te vinden, evenals een egoïstische persoon. En de NKVD is zo gewend aan het onthullen van denkbeeldige samenzweringen dat ze echte verraders niet meer opmerkt. Werken is dus best mogelijk. Trouwens, als meerdere generaals naar de kant van de Duitsers zijn gegaan, ondanks het feit dat hun families, familieleden en vrienden hiervoor met executie worden bedreigd, dan is het heel goed mogelijk om iemand van de top om te kopen. Of gebruik hem in het donker, wat nog beter is. We hebben dus veel werk verzet. Wij Japanners worden over het algemeen gekenmerkt door grondigheid in het meedenken over militaire operaties, en rekening houdend met alle kleine dingen.
  Naumo wreef over het gevest van zijn katana.
  - Rechts! Maar de schaamte van Khalkhin Gol roept een gevoel van bitterheid en sterke ergernis op! Hoe konden wij...
  Yamamoto troostte:
  - Er waren meer Manchus dan Japanners, en over het algemeen is het onmogelijk om altijd te winnen. Ik moet opmerken dat niettemin niet de beste eenheden aan onze kant vochten, en de Russen hadden een groot voordeel in de luchtvaart en tanks.
  Naumo trok zijn katana half.
  - We zijn niet gerechtvaardigd! Een samoerai zal nooit verwijzen naar een bot mes en een moe paard, veel vijanden en een zwak wapen!
  Yamamoto corrigeerde:
  - Samurai natuurlijk niet, maar een man helaas wel! Mensen hebben de neiging om fouten te maken!
  Yamamoto was afgeleid en riep iets in de pijpen, en vervolgde:
  - Een samoerai zal nooit echt buigen! Hij gaat rammen en tegen de stroom in.
  Naumo knikte.
  - Echt! Maar we vochten tegen de VS en de Britse leeuw.
  Yamamoto tikte met zijn vinger op het stuurhuis.
  - Ja! Dat is waar, maar de VS kregen een klap in het gezicht, Groot-Brittannië verloor zijn koloniën en Duitsland zat in de problemen. We wilden zoveel mogelijk troepen terugtrekken uit het westen van Rusland om het de Wehrmacht gemakkelijker te maken om in het offensief te gaan. De klap was gepland voor mei, tegen de tijd dat de wegen droog stonden, maar de Amerikanen verhinderden.
  Naumo trok zijn katana en sneed ermee in de lucht:
  - Dood aan de VS! Ze bemoeien zich altijd met Japan.
  Yamamoto grijnsde sluw.
  - Niet altijd natuurlijk, bijvoorbeeld toen we voor het eerst met Rusland vochten, hebben de Yankees ons veel geholpen met leningen en wapenleveringen. Meer dan de helft van onze vloot is gemaakt met het geld van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, en op hun eigen scheepswerven. Dus Amerika is niet altijd slecht, maar in dit geval niet.
  Naumo vroeg verbaasd:
  - En waarom?
  Yamamoto vernederde zich om uit te leggen:
  - Een zwerm langeafstandsbommenwerpers brak door naar Tokio en bracht met napalmbommen een verraderlijke slag toe aan de hoofdstad. Honderden houten huizen brandden af en de keizer beval koste wat het kost om de controlezone uit de hoofdstad te verwijderen. En allereerst om het gevechtscomplex van Amerikaanse bases op de Midway-archipel te veroveren, het dichtst bij de Japanse skeletten. En het is ons gelukt!
  Nauma zwaaide met zijn zwaard in de lucht:
  We hebben toch gewonnen!
  Yamamoto onderbrak:
  - Onder de blanken zijn er ook slimme! Geen wonder dat de keizer in zijn kantoor een buste van Napoleon zette. Maar er was nog een andere Caesar, zei hij: het is moeilijker de overwonnene te behouden dan te winnen. In dit geval geldt dit in de eerste plaats voor ons. Nauma reproduceerde het cijfer acht met het zwaard:
  Ik begrijp het met mijn verstand, maar met mijn hart!
  Yamamoto stond op en klapte zijn collega op de schouder.
  - Ja, maak je geen zorgen, in dit geval vertrekken we om terug te keren. We zullen de USSR verslaan en opnieuw naar de VS en de Britten gooien, maar nu al samen met de Duitsers en pasta.
  Admiraal Nauma verborg met een bijna onmerkbare beweging de katana in de schede en lispelde fluisterend:
  - De toekomst is goed, maar het heden is beter! Hoor op vliegdekschepen, de hele voorraad bommen is opgebruikt, en op ...
  Yamamoto bestelde kort:
  - Kom aan dek en kijk rond, over een half uur draaien we om en vertrekken naar onze dichtstbijzijnde basis.
  Nauma floot door zijn neus:
  - Luister naar de commandant!
  De admiraal sprong naar buiten en hield de deur vast om te voorkomen dat hij zou dichtslaan. Voordat zijn voetstappen waren weggestorven, glipte er een schaduw de deur uit, ze liep op haar tenen en wierp de sprei af.
  
  WAT MOET ECHT GEWEEST ZIJN!
  Een ander verhaal waarin er geen terroristische aanslag was op 11 september 2001. Het toeval greep in. Met operationele informatie dat de islamisten van Bin Laden terroristische aanslagen in de Verenigde Staten voorbereiden, werden alle vermoedelijke islamisten eenvoudigweg uit Amerika verdreven. En de aanval vond niet plaats. En na de moord op Ahmad Shah Massoud begonnen de Taliban de Noordelijke Alliantie te vernietigen. En Vladimir Poetin beval de Taliban aan te vallen om de volledige nederlaag van de geallieerden in Afghanistan te voorkomen.
  Allereerst natuurlijk de bombardementen. En toen begonnen de grondtroepen van Rusland naar Afghanistan te worden overgebracht. Vladimir Poetin is nog relatief jong, heethoofdig en wil beroemd worden. Neem wraak voor de schandelijke nederlaag van de USSR in Afghanistan.
  En de oorlog, die in oktober 2001 begon met het bombarderen van Taliban-posities en bases, groeide geleidelijk uit tot een grootschalig conflict. Bovendien aarzelden het Westen en de islamitische wereld niet om de Taliban en Al-Qaeda te helpen. En de oorlog kreeg een zeer langdurig karakter.
  En nu vecht Snezhana in Afghanistan op de nieuwste T-95-tank. Herfst 2012 komt eraan. Vladimir Poetin werd opnieuw president. En het bevel werd gegeven om een einde te maken aan de oorlog die al meer dan tien jaar aan de gang is. En in het bijzonder om uiteindelijk Osama bin Laden te vangen of te doden.
  Snezhana, Alice en Anzhelika vechten samen in een tank. Ze schieten vanuit hun auto op de Mujahideen.
  Snezhana drukt haar blote tenen op de joystickknoppen. Slaat de vijand en krijst:
  - Een soldaat kan een naïef hert zijn, maar hij zal nooit een laffe haas worden als hij niet is opgezet door een varkenspoliticus!
  
  Alice, die schiet, bevestigt ook gemakkelijk:
  - Een soldaat kan heel goed de rang van een adelaar bereiken, als de varkenspoliticus hem niet tot een gans verlaagt!
  Angelica, met wilde humor, drukte haar blote tenen op de knoppen van de joystick en voegde eraan toe:
  - Varkens-politici zijn geen medesoldaten, vooral niet als het valken zijn!
  De meisjes verspreidden zich dus grondig. En hun tank fladderde en verpletterde alle Mujahideen die ze onderweg tegenkwamen. En hij verpletterde met rupsen, en krabbelde van machinegeweren.
  Snezhana merkte op:
  - Een soldaat die sterft op het slagveld sterft niet voor altijd, zijn ziel is in onsterfelijke glorie, een politicus die een krijger naar zijn dood stuurt, een dode man in het leven, omdat varkens geen ziel hebben!
  Alice, die lood en uranium regen op de Mujahideen giet, tjilpte en ontblootte haar tanden:
  - Politici heersen over het leger en proberen te brullen als leeuwen, maar in werkelijkheid zijn alleen het geblaf van honden en het gegrom van een varken te horen!
  Angelica drukte met haar blote hiel op de joystickknop, laaiend van het vuur en gaf agressief uit:
  - Vaak riskeert een soldaat zijn hoofd vanwege de varkensstuivers van politici, wat er ook gebeurt!
  Snezhana sloeg ook de vijand, verpletterde hem, zeefde als een zeef en gaf uit:
  - Een soldaat kan een eerlijke gans zijn, terwijl hij een adelaar blijft, en een politicus een virtuoze vos, met de essentie van een varken!
  Alice giechelde en voegde eraan toe, flitsend met haar parelwitte tanden:
  - Een soldaat, hoewel soms een gans, maar veren vliegen constant van hem af, en een politicus zweert, maar water is als water in een gans van hem!
  Angelica gaf een pak slaag, drukte haar blote tenen op de knopen en piepte:
  - De soldaat ploegt als een paard, en de generaal soms alleen maar stieren!
  Snezhana drukte ook met haar blote hiel op de hendel, sloeg de vijand kapot en tjilpte:
  - In de oorlog sterven vooral soldaten - ze zijn niet allemaal nobel, maar alle helden, en politici plukken de vruchten - ze zijn niet slim, maar allemaal schurken!
  Alice, met haar blote vingers van sierlijke benen, drukte op de joystickknoppen, sneed de vijand af en piepte:
  - Een soldaat is een vechthaan waaruit veren vliegen, en een politicus is een lege bastaardekster, die verbale diarree uitstraalt!
  Angelica drukte met wilde opwinding op de knop van de joystick met haar scharlaken tepel, sneed de spoken af en gaf uit:
  - Een soldaat heeft geen tijd om zich te wassen, maar hij ruikt naar adel, en een politicus, hoe vaak je ook in bad gaat, geeft een geit weg en verbale diarree!
  Snezhana antwoordde met een glimlach, drukte ook met haar robijnrode tepel op de joystickknop en sneed de Mujahideen af:
  - Een soldaat poetst zijn laarzen met was, en een politicus wast zijn handen van vuile daden!
  Alice giechelde en merkte op door op de joystickknop te drukken met een aardbeienborstnippel:
  - Een soldaat ontvangt zelden onderscheidingen voor prestaties, een politicus legt de hele tijd een varken op de soldaten!
  Angelica, die een zeer goed gericht vuur op de spoken aanrichtte en ze maaide als een cultivator, gromde:
  - De soldaat heeft altijd honger door gebrek aan vlees, hoewel de politicus hem regelmatig een varken oplegt en noedels aan zijn oren hangt!
  Snezhana ontblootte haar tanden en vuurde op de Mujahideen. Ze verpletterde ze door met haar blote tenen op de knoppen van de joystick te drukken, maar tegelijkertijd kirde ze:
  - Een soldaat uit een set vitamines en groenten krijgt alleen mosterd en peper van de toespraken van politici, en van vleesvarkensvlees van de derde versheid, en op de derde alleen een gat van een bagel!
  Alice giechelde en stompte, terwijl ze met haar blote, ronde hak op de knoppen van de joystick drukte:
  - De soldaat voert het bevel uit, de generaal geeft het bevel, de politicus die verbale diarree uitstort, bevuilt alleen de uniformen van de soldaten!
  Angelica was het hier meer dan mee eens en maaide de rijen van talloze militanten in Afghanistan:
  - Een soldaat is soms bang, maar niet bang, een politicus is constant aan het opscheppen, maar alleen zijn lange tong strekt zich uit om aan te vallen!
  Snezhana merkte agressief op terwijl ze met haar blote hiel op de Afghaanse soldaten schoot die op hen af kwamen:
  - Het uniform van een soldaat wordt niet bedorven door loopgravenvuil, maar door de tongen van politici die constant zwijnen zijn!
  Alice voegde er opgewonden aan toe, knipoogde met haar saffieren ogen en verpletterde de Mujahideen:
  - De kogel neemt geen soldaat, het vuur brandt niet en de krijger zal niet in het water verdrinken, maar hij loopt het risico te stikken in de verbale diarree van de politici die hem naar de slachtbank stuurden!
  Angelica voegde eraan toe, terwijl ze met haar robijnrode tepel op de joystickknop drukte en koesterde terwijl ze de Mujahideen neermaaide:
  - Het doden van een soldaat is geen beul, een politicus die hemels leven belooft, is geen engel!
  En de tank van het Russische dodelijke ontwerp verpletterde de Afghaanse dushmans en overspoelde ze met kleine kogels met uraniumkernen.
  merkte Snezhana op, terwijl hij de talrijke, dringende moedjahedien van Afghanistan afsneed.
  - God staat toe dat oorlog de dappersten voor de hemel kiest, en politieke intriges om de gemeenste voor de hel naar voren te brengen!
  Alice merkte het agressief op en sloeg de dushmans uit, klimmend als een pad op de krampen, tjilpend:
  - Duisternis bestaat zodat de helderheid van het licht kan worden gezien, een verachtelijke politicus om nobele mensen eruit te pikken die ze worden blootgesteld!
  Angelica was het hier gewillig mee eens, ze roeide de vijanden uit en viel de Mujahideen aan:
  - Een politicus is een groot varken dat zich niet met reuzel voedt, maar met soep met een kat, en noedels voor zijn oren!
  Snezhana merkte agressief op, schietend op spoken en het oprichten van hopen lijken:
  - Een soldaat mag geen haas zijn, overwinningen komen niet voor lafaards, een generaal mag geen varken zijn - de dikke mogen zelf barbecueën!
  Alice was het hier heel graag mee eens en maaide de vijanden neer, alsof ze schaafsel van een boom verwijderde:
  - De soldaat is ook bang voor de dood, maar de angst om te verdrinken in politieke stront drijft hem naar de frontlinie, weg van de achterste varkens!
  Angelica, die de dushmans neerschoot en de kanonnen van de tank bedient met haar blote tenen, piepte:
  - Wees niet bang om het lichaam te verliezen in de oorlog, want de geest is onsterfelijk, maar je moet bang zijn om de ziel ondergeschikt te maken aan een politicus, dus varkens aan de macht doden het beste!
  Snezhana, die agressief op de Mujahideen krabbelde, sneed de Arabische sjeik open die aan de zijde van de Afghaanse militanten vocht en spinde:
  - Het is gemakkelijk om je ziel te verliezen, het is nog gemakkelijker om je lichaam te verliezen, maar door je leven te geven voor het Moederland verwerf je de meest waardevolle eeuwige herinnering aan mensen, onsterfelijkheid in het hart van de Allerhoogste God!
  Alice verklaarde, knipogend, granaten naar de vijand sturend met haar blote vingers van sierlijke benen:
  - Een soldaat, die zijn lichaam in de strijd heeft verloren, zal eeuwige herinnering krijgen, een politicus-varken in de rug, veroordeelt zichzelf tot eeuwige schande!
  Angelica merkte agressief op, terwijl ze de Mujahideen neermaaide en scharlaken tepels gebruikte tijdens het fotograferen:
  - Het lichaam verslijt in jaren, maar de heldhaftigheid van de gevallenen in veldslagen vervaagt niet in eeuwen!
  Snezhana, die de aanvallende soldaten van Afghanistan afsneed en hopen lijken opstapelde, merkte op:
  - Het lichaam van een persoon is voor een tijdje, de ziel is voor altijd, de soldaat zal niet stoppen met het dienen van het moederland, de generaal zal schreeuwen, de politicus zal zweren, maar de Here God zal het universum niet van het kwaad reinigen!
  
  Alice schreef op de van alle kanten oprukkende spoken en maaide ze als een sikkel van oren, en schreef:
  - Van het afvuren van geweren zijn oren, van de zoete toespraken van politici met een doof geweten en een gevoel van hoop!
  Angelica merkte op, terwijl ze de Mujahideen knock-out sloeg, dat ze zo actief op de posities van de Russische troepen klommen, en flapte eruit:
  - Het grootste roofdier is geen ijsbeer, maar een politicus-varken met een zwarte ziel!
  De meisjes hebben de Mujahideen de hele dag gedoofd, maar ze hadden geen gevechtsuitrusting meer. En ze keerden terug naar de basis. Daar tankten ze de voorraad kogels bij en vulden ze aan: klein, maar duur en met een uraniumkern. Evenals speciale soorten granaten die de dodelijke kracht hebben vergroot.
  En op 4 november 2012, net op tijd voor een vakantie in Rusland, haastten ze zich opnieuw tegen de dushmans op de T-95-tank, in een poging een grote overwinning te behalen.
  Snezhana, die goed gericht vuur uitvoerde, met blote vingers, gebeitelde benen, de militanten uitschakelend, merkte op:
  - Een politicus is een vleesetend roofdier, maar een aaseter, en uit zijn mest groeien geen rozen, maar alleen de stemming vervaagt!
  Alice, die de vijand afranselde, haar blote tenen gebruikte en tegenstanders afsneed, merkte op:
  - Een politicus heeft vaak rotte tanden en draagt van achter zijn mond, en de deodorant van welsprekendheid zal verbale uitwerpselen niet verbergen!
  Angelica sloeg de vijand, ook met haar blote, gebeitelde benen, en kirde:
  - De politicus is een wolf met valse tanden, maar met een hele lange tong, dat zijn veel zwijnen!
  Snezhana vuurde een dodelijke salvo af op de Afghaanse spoken en riep verheugd uit:
  - Het feit dat een politicus zijn tong in de zakken van kiezers steekt is niet zo erg, het is erger dat hij er met volle teugen vandoor gaat!
  Angelica, die op de Afghaanse militanten vuurde en ze brutaal en zonder genade knock-out sloeg, merkte op, neergemaaid met uitbarstingen van uranium:
  - Het is niet zo eng als een politicus centen uit de zakken van de kiezers schept, het is erger als hij er een varken in stopt!
  Alice bonsde ook, drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop en ontblootte haar tanden, en merkte enthousiast op:
  - Een soldaat kan uit zijn hele ziel in tranen uitbarsten nadat hij zijn kameraden heeft verloren, een zielloze politicus kan alleen krokodillentranen vergieten!
  De T-95 U-tank was het modernste model, met een grote voorraad granaten en andere soorten patronen. De meisjes hebben goed gevochten, maar de oorlog in Afghanistan woedde voort.
  De oorlog is begonnen en de meisjes laten de hoogste klasse van hun kunstvliegen zien. En ze demonstreren voorbeelden van zegevierende werkelijkheden.
  En ze zijn erg agressief.
  Snezhana sloeg de Mujahideen, sloeg hun massa uit met haar blote tenen en piepte:
  - De politicus heeft poten-schoppen en harken in de centen van de kiezers met behulp van zijn tong, zijn zakken leegmakend zodat er een plek is om een varken te steken!
  Alice, die op dushmans krabbelde en met wilde opwinding handelde, ontblootte haar tanden en merkte op:
  - Politici zijn welbespraakt in beloften, maar monddood als het gaat om excuses voor niet-levering!
  Angelica, die de Mujahideen uitschakelde die van alle kanten kwamen, als kleverige kakkerlakken, merkte op:
  - De politicus heeft een soepele tong, maar de kiezers hebben een hard bot in hun keel!
  Snezhana ging door met het doorsnijden van de Mujahideen met stralen uraniumkogels en sloeg ze uit als korrels uit oren, en merkte op:
  - Politiek is een compleet psychiatrisch ziekenhuis, er groeit een peer aan een wilg!
  Alice vuurde een zeer explosieve granaat af op de dushmans van Afghanistan, sloeg ze hard en tjilpend neer:
  - Een soldaat heeft de gezondheid van runderen nodig, en de geest mag geen schapen zijn, zodat de varkens niet ploegen!
  Angelica, die op tegenstanders bleef vuren en virtuoze nauwkeurigheid demonstreerde, merkte op:
  - Het is goed om dartele benen op het slagveld te hebben, maar je moet je niet verlagen tot het niveau van een haas, om niet te worden verslonden door een vos en pissig te worden door een varken!
  Snezhana krabbelde naar de vijand alsof hij lood en uraniumregen uitstortte, en piepte:
  - Een vrouw, die een merrie moet worden, mag in haar hoofd ook geen ruin zijn, anders ploegt een man en wordt ze tot aan de manen gevarkend!
  Alice, schietend op de spoken die klommen, fladderende baarden, zowel grijs als zwart en rood, brulde:
  - Dom is niet de vrouw met het gezicht van een merrie, maar degene die zich laat omploegen door een varken!
  Angelica stemde ermee in dit te bevestigen door de hordes aanvallende Afghaanse militanten uit te schakelen met een brul:
  - Als je je door een varken hebt laten ploegen, draag je een halsband terwijl de geest een schaap blijft!
  Snezhana sloeg snel de heuvel van de Mujahideen neer en piepte:
  - Een politicus kan niet alleen ploegen met de geest van een schaap en kippenhersenen, als hij ook een varken is met de sluwheid van een vos en de vindingrijkheid van een egel!
  En lachen, zijn lange roze tong laten zien.
  Hier slaat het meisje haar tegenstanders opnieuw met haar blote tenen.
  Alice beukte op de Mujahideen, hakte zijn hoofd af, doorboorde zijn maag met een uitbarsting en piepte:
  - De politicus spreekt ronduit, maar uit zijn toespraken in de wijk, zelfs een rollende bal, behalve dat alleen varkenskoekjes interfereren!
  Angelica giechelde en stuurde een dodelijke en vernietigende aanval op de vijand, gromde:
  - Als een politicus zijn snuit tegen de kiezer steekt, dan zit het volk zeker zonder een cent!
  Snezhana merkte geestig op, terwijl ze haar tanden ontblootte, dat ze helderder schijnen dan parels in de zonnestralen:
  - Als je een politicus toestaat zijn tong in een portemonnee te steken, blijf je achter met een neus met een varken erop en zonder broek!
  Alice, schietend op spoken, met haar blote tenen, nam en gaf met verstand:
  - De lange tong van een politicus is als een lasso om zijn nek, alleen kun je hem eraf gooien, niet door met je hoeven te trappen, maar door een scherpe geest en vindingrijkheid!
  Angelica, die met een uitbarsting van uraniumkogels op de Mujahideen werd beschoten, sloeg een behoorlijk aantal van hen uit en piepte:
  - De taal van een politicus houdt, net als een lasso, de nek van een stier vast, als de kiezer een schaapsgeest heeft!
  merkte Snezhana agressief op en knipoogde naar haar collega's. En tegelijkertijd heel nauwkeurig blijven schieten op dushmans:
  - De tong van een vrouw streelt haar oren, een politicus heeft een giftige angel die gif op haar hersenen druppelt!
  Alice merkte op, terwijl ze de spoken die haar aanvielen neerhaalde, dat ze klommen als mieren op een bijl:
  - De politicus druipt gouden regen van verkiezingsbeloften op de hersenen van kiezers!
  Angelica, die de Mujahideen afranselde, met haar sierlijke blote voeten, merkte op:
  - In de politiek is er een constante droogte voor het nakomen van verkiezingsbeloften, maar aan de andere kant stroomt de spraak constant en druppelt het op de hersenen!
  Snezhana spuwde vlammen uit vlammenwerpers en verbrandde de Mujahideen levend, merkte op:
  - Een politicus als een beer houdt van de zoete honing van toespraken, maar in plaats van een winterslaap houdt hij het hele jaar door varkens!
  Alice bevestigde ook, vurig knipogend naar de meisjes en agressief de spoken uitroeien:
  - Als je graag luistert naar de honingzoete toespraken van politici, dan worden er drie huiden van je afgescheurd als een beer!
  En met haar blote tenen zal deze charmante blondine op de joystickknoppen drukken.
  Angelica merkte het op, agressief knipogend, haar parelwitte tanden ontbloot en spoken uitschakeld:
  - De linde heeft geurige honing, en de honing uit de mond van politici, hoewel stevige linde, is verstikkend!
  Snezhana sloeg de aanvallende tank van de Mujahideen af. Tegelijkertijd gebruikte ze natuurlijk haar blote tenen en brulde:
  - Een politicus is, net als een vos, vaak sluw, soms vertelt hij de waarheid als het winstgevend is, maar tegelijkertijd weet hij het zelfs tot zijn eigen nadeel te verknoeien!
  Alice pakte het aan en sloeg het dicht met behulp van de scharlaken tepels van haar borst en kirde met een grijns van tanden die fonkelden als een spiegel:
  - Politiek is een plek waar ze het altijd weten te verknallen, alleen de kiezer veegt soms de stront aan met de bloedige stroom van de revolutie!
  Angelica giechelde weer en ontblootte haar pareltanden in een piranha-glimlach, en ze was een roodharig meisje, merkte op:
  - Het woord politicus en het woord fatsoenlijk worden alleen gecombineerd met de toevoeging van de derde bastaard!
  Snezhana kirde, verpletterde talloze Mujahideen, sloeg ze uit als een sluipschuttersbril, en niet te vergeten te koeren:
  - Een politicus met karakter kan alles hebben behalve geweten en eer, maar hij vermomt zich gewetensvol, zij het oneerlijk!
  Alice voegde er geestig aan toe, haar ogen glinsterend van saffieren, haar blote tenen verrassend wendbaar:
  - De politicus belooft een berg goud aan de hemel om een ster te verlichten, alleen geeft hij geen gouden licht, met zo'n lichtbron zal de kiezer niet wachten op de dageraad!
  Angelica ging ook heel geestig verder en verpletterde de Mujahideen. Tegelijkertijd gebruikte de schoonheid de robijnrode tepels van haar borsten. En dat deed ze heel mooi.
  En ze huilde weer, als een zaag met een geschilde pijp:
  - De politicus heeft meer maskers dan de sterren aan de hemel, maar ze zijn allemaal alleen maar bedoeld om het voor de vospoliticus gemakkelijker te maken om te zwaaien!
  En de tank bleef glijden en fladderen, sloeg de militanten neer en verbrandde ze. De gevechten waren bijna eenzijdig. Maar Rusland leed nog steeds verliezen. En dat waren er steeds meer.
  Er zijn nog jaren verstreken ... Het jaar 2018 is aangebroken ... En de oorlog in Afghanistan gaat nog steeds door en wil niet vertragen. En er zijn al veel soldaten begraven.
  Snezhana en Mirabela schieten vanuit een aanvalsvliegtuig op de posities van de Mujahideen. En ze worden agressief uitgeroeid. En de bossen branden massaal. Volleys van de Tornado smelten bergen.
  De oorlog duurt voort.
  Snezhana merkt lachend op:
  - De politicus is deels vos, deels wolf, deels olifant in een porseleinkast, in zekere zin een laffe haas, maar in feite een compleet varken!
  Mirabela stuurde een raket met dodelijke kracht met behulp van haar blote tenen, merkte op:
  - De politicus houdt ervan om met zijn tong water in een vijzel te dorsen - een bezigheid die nutteloos is voor kiezers, maar de politicus inkomsten oplevert in de vorm van schuim van nutteloze praat!
  Na deze woorden begonnen de meisjes te lachen en lieten hun tanden zien. En knipoog naar elkaar.
  En stuur raketten in stromen, en breek bergen in puin. En zingen:
  - Er werd bevel gegeven om het dorp met de grond gelijk te maken,
  Volleys van tornado's steken de bergen in brand...
  Het is te zien dat iemand onze kaart heeft weggeblazen,
  Nou, naar de hel met deze gesprekken!
  En met hun blote hakken sturen de meisjes opnieuw de dodelijke kracht van de raket en vernietigen de posities van de dushmans.
  De oorlog is nog steeds aan de gang... En het einde is nog niet in zicht. De anti-oorlogsbeweging groeit in Rusland. Iedereen wil er een einde aan maken. Maar president Poetin is koppig...
  Dus terwijl de Rus aan het vechten is, is het duidelijk dat er nog veel meer interessante avonturen op ons wachten.
  
  GENGHIS KHAN'S OBSESSIE
  Genghis Khan was persoonlijk geobsedeerd door het idee van onsterfelijkheid. En het was niet alleen angst die hen dreef. De grote Mongool begreep dat na zijn dood talloze zonen en kleinzonen zouden knagen in de strijd om de macht, en het gigantische rijk zou in verschillende delen uiteenvallen en in verval raken. Het was duidelijk hoe fragiel de verovering van de Mongolen door Alexander de Grote was.
  Hoeveel is dat Mongolië? Wat kunnen ze doen om alles te behouden? We hadden een speciaal rijk nodig...
  Genghis Khan wilde eeuwig leven, en duizenden boodschappers over de hele wereld waren op zoek naar het elixer van het eeuwige leven, of iets dergelijks.
  Maar een van de boodschappers van Genghis Khan leverde het artefact "Spiegel van de Irbis". Het bevatte een krachtige geest die ermee instemde Genghis Khan het eeuwige leven te schenken. Maar elk jaar moeten negenennegentig maagden worden geofferd aan de duivelse geest. En het was zo'n hoge prijs voor de onsterfelijkheid van Genghis Khan.
  Maar de geest hield woord en de jeugd keerde terug naar Genghis Khan. Na de verovering van China te hebben voltooid, ging deze commandant naar India. Deze keer trokken de Mongolen rond en wisten dit prachtige en warme land te veroveren. Toen ging Genghis Khan naar Bagdad en veroverde het ook, waarbij hij bijna alle mannen doodde.
  Verder veroverden de Mongolen het Midden-Oosten en de Wolga-regio.
  Een grote campagne tegen Rusland begon... In dit geval was het leger van de Mongoolse Tataren nog talrijker en beter uitgerust. En ze waren in staat om Novgorod te veroveren, nadat ze het stormenderhand onder de knie hadden.
  Kievan Rus werd ook veroverd. En toen stroomden de menigten Mongolen Europa binnen.
  Deze keer had het rijk meer kracht en betere technologie. En ze versloegen zowel de Hongaren als andere ridderlijke rati. Ze namen zowel Wenen als Berlijn in en bereikten Italië, dat ook veroverde. We bereikten ook het land van de Franken. Ook Parijs werd ingenomen.
  En toen bewogen de hordes zich en bereikten de laatste zee. Daarna een reis naar de Pyreneeën en de verovering van Spanje. En dan verder naar Afrika. Om te beginnen met de verovering van het noorden van het zwarte continent. Maar toen trokken de Mongolen zuidwaarts langs de Nijl en door de woestijn.
  Zo werden alle landen van de landroute op het oostelijk halfrond veroverd.
  Maar daar bleef het niet bij. De Mongolen bouwden een vloot en veroverden steeds meer nieuwe gebieden ...
  De Indianen probeerden zich te verzetten, maar werden gedeeltelijk afgeslacht en sommigen stierven aan een ziekte. De overlevenden erkenden het gezag van de Mongolen.
  Kortom, tegen het einde van de dertiende eeuw ontstond een wereldwijd Mongools rijk, geleid door Genghis Khan.
  Daarin werd veel geleend in management uit China en iets uit het oude Rome. Een piramidaal machtssysteem, een kolossaal land en het bestuur van satrapen begonnen te worden opgebouwd. Zo ontstond op wereldschaal een speciaal, gecentraliseerd systeem.
  Wetenschap en geneeskunde ontwikkelden zich ook. Er werd veel gedaan voor de mensen bij de ontwikkeling van landbouw en ambachten. De volkeren van de planeet Aarde raakten meer en meer gemengd. En een nieuwe samenleving was geboren.
  In de toekomst kregen alle inwoners van het rijk het staatsburgerschap en verdween de slavernij.
  En tot slot is het tijdperk van de ruimte-uitbreiding begonnen. Genghis Khan had weinig macht over één planeet en hij wilde veel meer.
  En toch werden er elk jaar negenennegentig maagden geofferd aan de helse Godheid.
  En ze werden geselecteerd door een speciaal lot. De meisjes waren van verschillende nationaliteiten en soorten. En ze liepen zo blootsvoets in korte witte rokjes en een dunne strook stof op hun borst.
  De bevolking van het rijk van Genghis Khan bestaat uit miljarden mensen. En er zijn al nederzettingen op de maan, en sterrenschepen zijn geland op Mars en Venus. Vind wetenschappers en fotonraketten uit die kunnen versnellen tot de snelheid van het licht.
  En tegelijkertijd offeren ze aan de helse geest dat Genghis Khan voor altijd jong en gezond bleef.
  Vladimir Rybachenko, een dappere, gespierde jongen van dertien, pikte dit niet. Vooral toen zijn zus als slachtoffer werd gekozen. En een jongen van dertien besloot wraak te nemen op Genghis Khan.
  Maar wat kan hij alleen doen tegen een heel leger? En hoe het monster te verslaan?
  De jongen besloot de tovenares te raadplegen. En hij ging het dichte bos in en hing zijn gymschoenen aan een paal.
  De jongen liep langs de weg en zong;
  De krijgers van de duisternis zijn zeker sterk,
  Het kwaad regeert de wereld zonder het aantal te kennen...
  Maar jullie zonen van Satan -
  Breek de kracht van Christus niet!
  De religie van het christendom is echter verboden. En iedereen heeft maar één God - Genghis Khan zelf!
  Nou, en zo'n Godheid, zoals zijn paard. In tegenstelling tot Genghis Khan zijn paarden echter sterfelijk en veranderen ze naarmate ze ouder worden.
  Vladimir Rybachenko loopt en slaat met zijn babyvoetjes. En toen kwam een sabeltandtijger met zes poten hem tegemoet. Het bos hier is niet eenvoudig, maar magisch.
  De jongen boog voor de enorme, als een olifant, alleen een langer beest en vroeg:
  - Laat me naar de tovenares gaan?
  De enorme sabeltandtijger antwoordde met een brul:
  - Beantwoord drie vragen - dan laat ik je binnen!
  De jongen Vovka vroeg met een glimlach:
  - Wat als ik niet antwoord?
  De sabeltandtijger blafte:
  "Dan scheur ik het uit elkaar!"
  Vladimir Rybachenko merkte logisch op:
  - Twee doden kunnen niet gebeuren, één kan niet worden vermeden!
  De sabeltandtijger brulde:
  - Waar is de meest moedige persoon bang voor, en de laatste lafaard blaast zijn snor niet op?
  De jongen prikte met zijn vuist in de kin van het kind. Nou, het is een mysterie. Echt wat? Misschien de dood?
  Vladimir Rybachenko zong:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  We zijn niet bang voor de dood op het slagveld ...
  Want het Heilige Moederland zal vechten,
  En zelfs sterven zal winnen!
  De sabeltandtijger brulde agressief:
  - Je leest poëzie of beantwoordt vragen!
  De jongen wilde de tijger weggooien: waar is je geweten, maar toen drong het tot hem door en de jongen flapte eruit:
  - Geweten! Zelfs de dapperste persoon is bang voor het geweten!
  De sabeltandtijger knikte met tegenzin en bevestigde:
  - Een - nul in jouw voordeel! Nou, hoe zit het met de andere vraag.
  De mastodont draaide en gromde als een monster:
  - Wie is de mooiste ter wereld?
  De jongen stampte met zijn blote voet en draaide zich om. De vraag is inderdaad de moeilijkste. Maar het antwoord zit in mijn hoofd!
  Vladimir Olegovich flapte eruit:
  - Er is geen eerlijkere waarheid, de waarheid van elke leugen is mooier!
  De sabeltandtijger kwaakte weer van ongenoegen:
  - Dat klopt, puppy... Ik zie dat je gewoon een supervechter bent! Oké, laten we naar het derde raadsel gaan.
  De jongen knikte met zijn heldere hoofd.
  - Laten we!
  De sabeltandtijger brulde:
  - Wat is de snelste ter wereld!
  Vladimir haalde zijn schouders op. Hij wilde zeggen dat het foton. Maar waarom herinnerde ik me dat wetenschappers ultrafotonen ontwikkelen om met superluminale snelheden te vliegen. Ja, dit is niet helemaal wat je nodig hebt. En gravitonen lijken sneller te bewegen dan de lichtsnelheid.
  Vladimir Oleg sloeg met zijn vuist op zijn voorhoofd en antwoordde:
  - De gedachte van een persoon is sneller en sneller dan welke stralen dan ook!
  De sabeltandtijger barstte in lachen uit en grijnzend met zijn tanden antwoordde:
  - Logisch! Je bent jong, je hebt drie nul in het voordeel! Je kunt gaan!
  De jongen peddelde op blote voeten over de weg met gele stenen, neuriënd...
  En in de stilte van de bergen en de sterrenhemels,
  In de zeegolf en woedend vuur...
  En in woedend en woedend vuur!
  En het joch zal opspringen en de kasseien met zijn blote voet stukslaan. Maar het is best pijnlijk.
  De jongen gromde:
  - Wat een pijn, wat een pijn - het rijk van Genghis Khan - honderd - nul!
  Toen dacht hij: wat als de grote superkeizer Genghis Khan sterft? Zal het de mensheid ten goede komen? In het wereldrijk leven mensen immers goed. Iedereen heeft een baan, en iedereen zit vol, er zijn geen epidemieën, veel ziekten zijn verdwenen, zelfs kanker is ingeënt. De mortaliteit is laag, wat zelfs beperkingen oplegde aan het geboortecijfer. Bijna iedereen heeft een auto. Technologie is geëvolueerd, dan is de hele Drie dagen per week vrij! En de entertainmentindustrie is groot. En mensen hebben alle planeten van het zonnestelsel bezocht, en al op Mars zijn er de eerste steden.
  De jongen Vovka Rybachenko zong;
  De zon schijnt boven ons
  Geen leven, maar genade...
  Aan degenen die voor ons verantwoordelijk zijn
  Het is tijd om te begrijpen
  Aan degenen die voor ons verantwoordelijk zijn
  Het is tijd om het te begrijpen!
  Wij zijn kleine kinderen
  Wij willen lopen!
  Maar nu begonnen haar blote hakken een beetje te branden. De gele baksteen is heet. Maar je mag geen schoenen dragen: kinderen kunnen over het gele pad lopen of op blote voeten, of op magische schoenen. Dit zijn de regels van het magische bos. En zonder magie kun je je zus niet redden.
  De jongen verdraagt, en ontbloot zelfs zijn tanden... Hij is een echte pionier die niet bukt.
  Het joch dacht zichzelf af te leiden van de stenen die naar zijn hielen staarden, is dat waarom de Mongolen de hele wereld konden veroveren? Dat ze allemaal sterker of slimmer zijn? En waarom onsterfelijkheid naar Genghis Khan ging - die eerder wreedheden had begaan.
  Nou, natuurlijk niet nu. Er zijn wetten die van generatie op generatie worden verzacht. Zo werd de brute doodstraf afgeschaft. Dan wordt het gebruik van marteling en lijfstraffen beperkt. Zo worden kinderen op scholen nog steeds geslagen met stokken op hun blote hielen wegens wangedrag. Maar de klappen worden gegeven door een kind van dezelfde leeftijd en hetzelfde gewicht als jij, en een stok met plastic is flexibel en elastisch. Het brengt pijn met zich mee, maar verlamt de voetzolen van kinderen niet.
  Hoewel kinderen op scholen nog steeds op de hielen en billen worden geslagen, maar niet vaak. Soms zetten ze het gewoon in een hoek.
  De doodstraf is ook zeldzaam geworden. En dat gebeurt meestal in het openbaar. Maar ze worden niet vaak geëxecuteerd.
  Hoewel Vladimir zag hoe drie meisjes werden opgehangen. Ze gingen naar het schavot in zeer korte witte rokjes en borsten nauwelijks bedekt door een draadje stof. En natuurlijk op blote voeten.
  Vrouwen en minderjarigen worden meestal blootsvoets en bijna naakt geëxecuteerd. En volwassen mannen worden meestal binnen geëxecuteerd. Kinderen worden ook in het openbaar geëxecuteerd met het oog op intimidatie. Bovendien wordt de uitvoering op kleurenschermen getoond en moeten schoolkinderen ernaar kijken. Maar dit wordt steeds zeldzamer. Criminaliteit daalt. Technologieën ontwikkelen zich en het is veel moeilijker voor iemand die een misdrijf heeft begaan om verantwoordelijkheid te ontlopen.
  Vladimir Rybachenko voelde eindelijk dat de hitte in de stenen aan het afnemen was.
  De jongen zong met vreugde:
  - Sporen lopen langs de bocht,
  Blote voeten jongens...
  Moe van het begraven van paarden
  Ik wil mijn geluk plagen!
  En de jongen raapte op:
  - Geslipt! Het is ergens heen gegaan!
  Het kostte me!
  En voor de jongen stond een hut op kippenpoten. Groot en mooi. Ze stond gewoon terug naar het kind.
  Vladimir Rybachenko brulde agressief:
  - Hut, hut, draai je rug naar het bos, voorkant naar mij!
  De hut draaide... Hij bewoog gemakkelijk en zonder kraken. De deur ging open en er stapte een meisje uit. En zo'n mooie natuurlijke blondine.
  Ze keek naar de jongen in korte broek, blootsvoets en blond, kirde:
  - Ik weet waarom je kwam! Wil je je zus redden?
  De jongen reageerde door zijn tanden te laten zien:
  - Niet alleen! Ik wil ook mijn planeet redden van het despotisme van Genghis Khan!
  De blonde tovenares giechelde en antwoordde:
  'Je hebt een moeilijke klus geklaard, jongen. Heel moeilijk, maar... Ik zal je helpen als je de vraag beantwoordt.
  Vovka knikte.
  - Als student op school beantwoordde ik altijd vragen!
  De blonde tovenares ontblootte haar tanden en vroeg:
  - Wat is duurder dan honderd roebel?
  De jongen glimlachte en antwoordde:
  - Tweehonderdhonderd roebel mijl!
  De blonde tovenares giechelde en merkte op:
  - Nou, het is heel eenvoudig. Maar hier ben je op de weg. Verderop, aan de ene kant, is je moeder aan de andere kant je beste vriend - wie moet er verpletterd worden?
  Vladimir Olegovich Rybachenko antwoordde zelfverzekerd:
  - Remmen!
  De blonde tovenares knikte.
  - Lief! Heel goed! Dan de vraag die ik je moeilijker zal stellen: waarom Almachtige God niet alle mensen gelukkig maakt!
  De jongen floot en merkte op:
  - Nu en vraag! Zelfs de meest ervaren theologen weten er geen antwoord op!
  De blonde tovenares knikte.
  - Wat dacht je, dat je alles zo gemakkelijk kunt krijgen?
  De jongen antwoordde met een zucht:
  - Oke, ik zal het proberen...
  De jongen fronste zijn kinderlijke voorhoofd en stampte met zijn blote voeten, probeerde zich te concentreren. Hij voelde zich echt ongemakkelijk... Alsof hij een stuk vlees aan een haak was, of iets ergers. Over het algemeen is er zo weinig gerechtigheid in de wereld. Dat was een literair genie Alexander Sergejevitsj Pushkin, en hij stierf in een duel op zevenendertigjarige leeftijd. En hoeveel nuttig zou het voor de mensheid kunnen doen? En er is niets te zeggen over de jonge Lermontov, hij kreeg gewoon een literair momentum. En krampen in de zij is vervelend.
  En toen drong het plotseling tot hem door: het is belangrijk om niet zozeer correct te antwoorden als wel op rijm.
  De jongen zei kalm:
  - God kan geluk maken als je niet slecht bent met je geest! Waarom niet geluk voor iedereen - je hebt dorst naar verandering!
  De blonde tovenares floot en merkte op:
  - Dat is jouw geest! Goed gedaan, je bent een geweldige jongen! Daarom zal ik je adviseren!
  De jongen stampte met zijn blote voet en piepte:
  - Bedankt!
  Het heksenmeisje knipoogde en antwoordde:
  - Het is noodzakelijk om de "Spiegel van de Irbis" te breken en dan zal Genghis Khan worden gebogen en zal zijn heerschappij eindigen!
  Vovka haalde zijn schouders op en merkte op:
  - Het is goed! Maar de spiegel is niet zo gemakkelijk te breken, hij wordt bewaakt!
  Het heksenmeisje knikte.
  - Ja, hij wordt sterker bewaakt dan Genghis Khan. Maar ik kan voorkomen dat je zus wordt opgeofferd! De geest in deze spiegel kan een offer aan Akulina Rybachenko weigeren als je een van de monsters van de hel verslaat. Je hebt een team... Als je je doel bereikt, red je niet alleen je zus, maar kun je zelf de plaats van Genghis Khan innemen!
  De jongen vroeg met hoop in zijn stem:
  - En je hoeft geen maagden te doden omwille van het eeuwige leven?
  De blonde tovenares knikte.
  - Nee, mijn jongen! Hoeft niet! Je krijgt alle kracht van de Irbis-spiegel en de mogelijkheden zijn geweldig.
  Vladimir Rybachenko merkte op:
  - Om de planeet Aarde en de hele mensheid te regeren is cool! Maar het is ook een grote verantwoordelijkheid!
  De blonde tovenares knikte.
  - Rechts! Maar er zijn veel dingen die je voor mensen kunt doen! Maar hoe dan ook, je wilt je zus redden, nietwaar?
  De terminatorjongen knikte.
  - Ja, ik ben klaar! Klaar voor werk en verdediging!
  Het heksenmeisje nam de jongen bij de hand en leidde hem naar de spiegel, knikkend:
  Nu heb je een missie!
  De spiegel was enorm en schitterde met alle kleuren van de regenboog, en glinsterde letterlijk.
  Vovka antwoordde met een glimlach:
  - Een ei moet een kwartier gekookt worden om af te koelen, en er staat altijd een pionier klaar!
  De jongen knikte, hief zijn blote, gebruinde been op en zette resoluut een stap in het onbekende.
  
  STALIN'S STABILITEIT OF GEWEIGERD GAMBITS
  Hitler kreeg nog een kans. Stalin, boos op de bedreiging voor Zhitomir, verbood de terugtrekking van troepen van daaruit en eiste dat aan de vooravond van zijn bezoek aan Teheran het offensief op de rechteroever van Oekraïne zou worden voortgezet. En als gevolg daarvan vielen de Sovjet-troepen in de ketel en werden ze volkomen verslagen. En de nazi's heroverden Kiev en omsingelden de Sovjet-troepen voorbij de Dnjepr. En daar konden ze verdedigingswerken bouwen langs de Dnjepr. Daardoor sleepte de oorlog zich voort. Stalin annuleerde het offensief in het noorden bij Leningrad en bracht troepen naar het zuiden. Maar het was al een late beslissing. Het was niet mogelijk om de bruggenhoofden voorbij de Dnjepr opnieuw te veroveren. En de nazi's bouwden daar een fort en verzetten zich. De verliezen van het Rode Leger waren groot en actieve vijandelijkheden werden uitgesteld tot de zomer. Terwijl de Duitsers het initiatief hadden. En in juni eindigde de landing in Normandië voor de geallieerden in een complete ramp en de nederlaag van de geallieerden, die meer dan een half miljoen soldaten en officieren en veel materieel als gevangenen verloren.
  Ook de strijd om de Krim sleepte voort. De Duitsers waren goed versterkt en wisten het verzet te versterken. En het offensief in het centrum en in de richting van Leningrad begon met vertraging. Toen de Duitsers, nadat ze de geallieerden hadden verslagen, troepen uit het Westen konden overbrengen.
  De Duitsers waren in staat om het offensief van de Sovjet-troepen af te weren. Ze hadden met name een zeer succesvol TA-152 multifunctioneel aanvalsvliegtuig, dat als werkpaard aan het front kon worden gebruikt. Hij was geavanceerder dan de Focke-Wulf en veel beter dan zij in termen van vliegeigenschappen. Maar tegelijkertijd ook met sterke bepantsering en krachtige wapens. TA-152 werd het meest massieve Duitse vliegtuig, in plaats van straalvliegtuigen in te zetten, waar de infrastructuur van de Luftwaffe sowieso niet klaar voor is. De ME-262 is nog steeds een onbetrouwbaar vliegtuig en de Führer heeft op advies van experts bevolen dat het moet worden voltooid en nog niet in productie moet worden genomen. XE-162 lijkt een goede auto, maar moeilijk te besturen en ook niet geschikt voor massaproductie.
  Achter de TA-152 kan het een frontliniebommenwerper, een aanvalsvliegtuig en een jager zijn. Zijn snelheid van 760 kilometer per uur is hoger dan die van de beste jagers van de geallieerden en de USSR. En de wapens zijn de krachtigste onder voertuigen met één zitplaats, sterke bepantsering. En qua wendbaarheid is hij beter dan de Focke-Wulf, en is hij verstoken van veel van de tekortkomingen die de vorige auto had. Dus de Duitsers kregen 's werelds beste propellervliegtuig, wat een manusje van alles is. En het is niet nodig om de productielijnen speciaal te herzien - hij is van de familie Focke-Wulf en zijn evolutie.
  In de lucht voelden de Duitsers zich zelfverzekerder. En op het land waren ze zo slecht nog niet.
  De zelfrijdende kanonnen E-10 bleken relatief succesvol. Een laag silhouet van veertig centimeter maakte het mogelijk om de auto in een laag gewicht van tien ton te plaatsen. Transmissie en motor in één blok en overdwars, en slechts twee bemanningsleden. Toegegeven, Hitler vond de dikte van het pantser niet leuk: een voorhoofd van zestig millimeter aan de zijkant van dertig millimeter is niet genoeg. En op het voorhoofd nam de dikte toe tot tweeëntachtig millimeter, aan de zijkant tweeënvijftig millimeter. En het gewicht van de machine nam toe tot vijftien ton.
  Maar met een motor van 400 pk is dit bevredigend. En de oorlog verliep succesvoller. SAU E-10 toont zich als een effectieve en vasthoudende machine. Zijn krachtige pantser met grote hellingen in het voorhoofd brak niet door de meerderheid van de Sovjet-kanonnen. En het bleek een grote hulp te zijn.
  De Sovjet-troepen namen niettemin de Krim in, maar konden op andere plaatsen niet door de Duitse verdediging heen breken. En Leningrad bleef voorlopig in blokkade.
  De gevechten duurden voort tot de winter ... In januari probeerden de Sovjet-troepen opnieuw op te rukken, maar hun slag werd gesmoord. In de serie kregen de Duitsers een meer geavanceerde Panther F met een smal torentje en een lager silhouet. Haar pantser was dikker en schuiner dan een gewone Panther. En dankzij een dichtere indeling is het geheel nog wat kleiner. Als gevolg hiervan drong de Duitse auto niet met vierendertig door het voorhoofd en had hij een kans tegen de IS-2, en tegelijkertijd verbeterden zijn rijprestaties zelfs.
  Het bleek sterker en dikker te zijn, en zijpantser. Nu werd het niet ingenomen door antitankgeweren, en vijfenveertig. En dit is natuurlijk een merkbare beslissing die de Duitsers sterker heeft gemaakt dan voorheen.
  Dus hielden ze het front ... In maart lanceerden de nazi's een offensief in Italië en versloegen de geallieerden ... En ze verdreven de Britten en Amerikanen in april uit Sicilië ...
  De nieuwe Amerikaanse president Truman bood de Führer, gezien de activiteit van Duitse onderzeeërs en de zware verliezen van de Amerikaanse vloot, een wapenstilstand aan. De Duitsers bevroor het V-raketprogramma en ze hadden daarentegen onderzeeërs aangedreven door waterstofperoxide - zeer effectief. Zowel de VS als Groot-Brittannië leden enorme verliezen.
  Dus de landingen in de Filippijnen tegen Japan mislukten. Slagschepen van het Land van de Rijzende Zon zonken Amerikaanse transporten. En toen, aan de kant van de samoerai, ging de ninja de oorlog in. En dit zijn krijgers van de superklasse.
  En nog meer de krijgers, kunstvliegen!
  Na de nederlaag van de Amerikaanse basis in Australië werden de ninja's actiever. Amerika wordt geconfronteerd met fenomenale strijders die niets te bestrijden hebben. Zowel zware bommenwerpers als vliegdekschepen zijn machteloos tegen het leger van onzichtbare supermannen. Dit is een groot probleem waarmee de staten en Groot-Brittannië worden geconfronteerd. Fire Tiger viel samen met ruige jagers de Amerikaanse basis in de haven van Peru aan. Samen met hem nam ook de onoverwinnelijke vrouwelijke jager, Azumi, deel aan de aanval. Charmante, roodharige Japanse vrouw. Azumi is erg mooi, met brede schouders, hoge borsten, sterke heupen. Haar benen zijn de hele tijd bloot, zowel in de hitte als in de kou, maar heel mooi, gebeiteld en sierlijk. De tenen zijn lang en grijpbaar.
  Azumi is dol op het gebruik van haar blote voeten om schijven te gooien. Een vreselijke vrouw, een vurige tijgerin - en gepassioneerd in bed. Ninja-meisjes zijn traditioneel blootsvoets, getraind vanaf de kindertijd en niet minder gevaarlijk dan mannen. Mooi!
  De Amerikanen voelden het meteen. Wanneer ninja's dolfijnen imiteren, raken ze onderwater. Ze gebruikten voor het delven van vliegdekschepen en slagschepen een speciaal explosief, dat duizend keer krachtiger is dan TNT. Ze zwommen onder de buik van het schip en werden een kleine bal met een magneet, ongeveer zo groot als een walnoot. Hier zijn de meiden!
  Ninja zwemmen bijna geruisloos. Onder water zijn ze niet te vinden. Ongrijpbare schaduwen. Daarna legden ze explosieven met een enorme kracht, maar compact.
  En dan komt de aanval op de basis. Sentinels worden in een fractie van een seconde verwijderd. Ongrijpbare scherp geslepen schijven vliegen. En kelen en nekken doorsnijden. Amerikaanse soldaten sterven voordat ze zelfs maar schreeuwen. Dan weer de vlucht van het onzichtbare. Meisjes gooien spelletjes met hun blote vingers. Hun benen zijn ongewoon wendbaar.
  De basis wordt van alle kanten aangevallen. Vliegtuigen ontploffen, een enorme, ziedende vlam laait op. En de hele site wordt er meteen door gedekt. Honderden auto's beginnen tegelijkertijd te scheuren. Het was alsof er een gigantisch vuurwerk was afgegaan. En tegelijkertijd werkte de ontsteking in carburateurmotoren.
  En alles sist, bruist, explodeert tegelijk... Vurige geisers worden hoog de lucht in gedragen. De rollen van de duivelse donder worden gehoord ... Alles is onmiddellijk, op de een of andere manier tegelijk in de war. En de aarde lijkt uit zijn baan te gaan, en een nieuwe zon verschijnt. Maar niet vreedzaam, maar militair en hels. Mensen staan in brand, auto's staan in brand en ze ontploffen. En de ninjameisjes in de verte gooien explosieve erwten met hun blote vingers of sierlijke benen. Maar dit is echt demonische invloed. En pauzes worden gehoord, er is een pandemonium. Verschillende vliegtuigen slaagden er nog in om weg te komen van de betonnen strook, maar ze stortten neer op het oppervlak en begonnen te scheuren. Vol dood, pijn en vernietiging.
  Duizenden Amerikaanse en Britse soldaten stierven in de allereerste minuten van de strijd. En de strijd zelf leek niet op een strijd, maar op een totale uitroeiing. En het regende en het regende op Amerikaanse posities, dood en as...
  Ook kruisers en slagschepen werden verscheurd, vliegdekschepen werden in tweeën gedeeld. Totale, absoluut genadeloze dood speelde ook op zee. Zij allen die in haar hete omhelzing vielen, verbrandden, uitgewist tot poeder.
  Hete, rode tongen likten vliegtuigen, gesmolten metaal, werkelijk alles verbrandde. Zelfs steen...
  Ninja zette een heuse, vurige wervelwind in scène, of liever geen wervelwind, maar een orkaan! Of zelfs een tornado. Wat alleen verkoolde skeletten en as achterlaat.
  Azumi is een erg mooie vrouw, maar dodelijk. Ze gooit met haar blote vingers naalden en raakt Japanse tegenstanders. Wie kan de ninja weerstaan?
  En wanneer kruisers en slagschepen exploderen, breken staal en titanium. De vuurtijger is blij. Alles verloopt volgens zijn plan. Hier valt de afgeschuinde lijn van Amerikaanse soldaten.
  Azumi ondersteunt haar partner. En zaait de dood.
  De jonge vrouw merkt echter op:
  - De Russen hebben de Duitsers hard geraakt bij Stalingrad. Als we niet helpen, zullen onze bondgenoten verliezen!
  De schoonheid gooide drie naalden met haar blote voet, ze doorboorden de nek van negen soldaten van het Amerikaanse leger die probeerden te ontsnappen uit de hel. Op het oppervlak van de oceaan, wanhopig proberend te voorkomen dat ze in de draaikolk worden getrokken, zwermen Amerikaanse zeelieden.
  De ninja's maakten ze af door met twee zwaarden tegelijk te snijden en schijven te gooien. Japanse vrouwen waren erg actief: slank en sterk. En ze gebruikten hun blote voeten om te schieten.
  Yamato antwoordde zelfverzekerd:
  - We zullen ook Rusland aanvallen! Khalkhin Gol zal worden gewroken!
  En de superninja ging met zijn hand door de lucht, een tsunamigolf passeerde. Het steeg op als een wervelwind van een orkaan en verzwolg de zeelieden die met een hebzuchtige mond op het oppervlak spartelen.
  Een B-29 bommenwerper cirkelde boven de ninja's. Azumi pakte met haar blote voeten het touwtje van de miniatuur kruisboog op. Gevaarlijke explosieven vrijgegeven. De auto werd letterlijk uit elkaar gescheurd... De fragmenten verspreidden zich als gastanks met explosieven. En schoot verschillende jagers neer. Azumi giechelde, wreef met haar blote, sierlijke voet over het gras en kirde:
  - Ik ben een geweldige meid en super!
  De vuurtijger pakte het aan en siste:
  - Echt geweldig! We zullen deze Russen ook uitsmeren, zoals de Amerikanen!
  Azumi giechelde en ontblootte haar hoektanden...
  De ninja's maakten de laatste vliegtuigen af en vertrokken van het eiland. Je moet de rest van de bases kapot slaan. Amerikanen zullen zich deze dag nog lang herinneren. Ze zullen spijt hebben dat ze een olieblokkade hebben opgelegd tegen het Land van de Rijzende Zon, waardoor de Japanners moesten vechten. En ineens bleek dat, hoewel Japan qua economie tien keer inferieur is aan Amerika, het zo'n geweldige special forces heeft dat er niets tegen in te brengen is!
  De ninja's vielen een andere carrier-formatie aan. Ze vlogen op drones vanuit de lucht en lieten kleine maar dodelijke bommen vallen. De hotels van de hel die in de pijpen en ovens van schepen vlogen.
  En ze bliezen alle vaten op een rij op. De vernietiging verliep in een orkaantempo. En het zinken van een vliegdekschipgroep die wordt gedekt door kruisers en slagschepen. En ze waren bedekt met helse erwten des doods. Die, gestikt harnas, metaal scheurde.
  Vuren woedden over de zee en alles rookte. Scherpe rook steeg op in de lucht en draaide als zwarte spoelen van cobra's, waarbij giftige tanden werden uitgestoten die klaar waren om door de atmosfeer te knagen.
  En dit alles danste, boog, dronk in de lucht ... Ninja's stootten explosieven uit en lieten het meest geavanceerde en moderne vliegdekschip intact en vielen de bemanning aan. Daarna werden katana-zwaarden gebruikt en ninjameisjes gooiden naalden met hun blote vingers. En ze deden het zo meesterlijk dat één naald drie of vier mensen tegelijk doodde.
  De meisjes vielen aan en zongen:
  - We zijn geen ellendige insecten, superninja - we snijden plaques! Expliciete talenten - ga ervoor!
  En ze bewogen echt als de top van een golf. Azumi hakte de admiraal neer met haar zwaard en sneed het met drie zwaaien in twaalf stukken. Bloed spatte overvloedig en overstroomde het dek. Azumi twitterde:
  - Je ligt in een kist! Ik zal je snijden!
  En doodde nog een admiraal. En zo ontblootte ze haar tanden. Ninja's waren niet bang voor geweerschoten. Kogels vlogen van hen af. Ze kenden geen zwakte, vermoeidheid en medelijden. Ze waren als vogels op vleugels, of zelfs straalmotoren.
  Azumi sloeg haar blote voeten en liet sierlijke voetafdrukken achter op het dek. Ze is een geweldige krijger. Maar de andere meiden zijn ook geweldig.
  Het vliegdekschip wordt buitgemaakt en, ingezet, wordt naar Japanse havens gebracht. Ze hebben ook ijzer nodig.
  Het is buitengewoon moeilijk om weerstand te bieden aan het leger van samoeraien en ninja's. Het zijn supermensen. En hun druk is onweerstaanbaar.
  En weer volgen successen en vangsten. Ninja gedraagt zich als ongrijpbare zeerovers. Paniek in Amerika. Er is geen manier om weerstand te bieden aan het onzichtbare.
  Dit is tenslotte zo'n speciale strijdmacht dat zowel de luchtvaart als de artillerie de nadering van dappere krijgers niet eens opmerken. Die als zwarte wolken hangen en met hun zwaarden zwaaien, kilometerslange schijven gooien en metaal doorboren.
  Ninja is niet hetzelfde als in de middeleeuwen. Hij heeft de nieuwste technologie binnen handbereik. En hij verplettert iedereen die hem in de weg staat.
  En het is stil aan het Sovjet-Duitse front. De Duitsers bereiden een offensief voor op de Koersk Ardennen. Niet het slimste idee om vooraf versterkte posities aan te vallen, terwijl de vijand in de minderheid is. Maar Duitsland heeft weinig keus.
  De Duitsers zijn in Afrika verslagen en moeten op andere fronten overwinningen zoeken.
  De successen van de Japanners verminderden echter de intensiteit van de luchtaanvallen op de militair-industriële faciliteiten van het Derde Rijk. Dit leidde tot een toename van de productie van wapens in vergelijking met de echte geschiedenis. Door de Slag om Koersk hebben de Fritz meer "Panthers" en "Tigers", evenals vliegtuigen. Wat een bepaald probleem oplevert.
  Maar toch is het Rode Leger sterker. Hirohito stelt een volkomen redelijke vraag:
  - Zullen we de bondgenoot van Duitsland helpen?
  De meeste Japanse militairen spraken zich uit voor het openen van een tweede front. Toegegeven, met de deelname van ninja. Amerika heeft al zijn vliegdekschepen en grote oppervlakteschepen verloren. Het werd onmogelijk om offensieve operaties in de Stille Oceaan uit te voeren. En de handen van Japan zijn losgemaakt. Bovendien kaapten de ninja's zelf vier vliegdekschepen zonder schade. En ze vernietigden veel vliegtuigen. Verschillende grote schepen werden ook gevangen genomen. Over het algemeen bleek het bedrijf succesvol.
  Of liever een reeks van bedrijven. Die werden gekenmerkt door schitterende successen. Amerika is uit de oorlog. Om precies te zijn, ze bood een wapenstilstand aan, onder alle voorwaarden.
  Japan eiste: stopzetting van de bombardementen op het Derde Rijk en hulp van de USSR. De Verenigde Staten moesten ook Groot-Brittannië beïnvloeden om op deze manier de vijandelijkheden te beëindigen. De Britten waren het eens met de zonde in de helft. De geallieerden sloten een wapenstilstand met het Derde Rijk en een uitwisseling van gevangenen.
  Hitler stelde opnieuw het offensief op de Koersk-salient uit. Hij besloot eerst meer troepen en tanks van het westfront te verzamelen. En versterk je troepen.
  Maar toen, op 15 juli, beval Stalin een aanval op Orel en Belgorod.
  De ninja's stalen ondertussen ook Amerikaanse transporten met nieuwe Sherman-tanks. En Azumi was in staat om samen met de meisjes een veel gewaagdere operatie uit te voeren. Ze stal uit Britse fabrieken driehonderdvijftig van de beste Britse tanks "Churchill", met verbeterde bepantsering, en vervoerde ze naar Duitsland. De Engelsen stierven onder de zwaarden van de meisjes. Bovendien gooiden de schoonheden zeer nauwkeurig scherpe naalden met hun blote vingers, waardoor de jagers werden gedood. En wat te zeggen? De Britten waren geschokt.
  De meisjes uit Japan sleepten bovendien twee voertuigen met benzine weg. Wat is het beste cadeau voor het Derde Rijk.
  Daarom stuitte het Rode Leger vanaf het begin op koppig verzet.
  In defensieve gevechten bleek "Ferdinand" bijna een uitstekende tankvernietiger te zijn. En zoals de "Tiger" en "Panther". De laatste auto, hoewel hij vaak kapot ging, was niet zo belangrijk in defensieve gevechten.
  Azumi kwam ondertussen aan het front. En ze vocht persoonlijk tegen de Russen in de gevaarlijkste Orjol-richting. Toen gingen de Sovjet vierendertig ten strijde.
  De Japanse vrouw haalde samen met haar partner explosieven tevoorschijn zo klein als een gerstekorrel. En ze begonnen hun meisjesachtige, wendbare vingers te gebruiken om deze granen naar de tanks te gooien. Sovjetauto's explodeerden en rolden met een oorverdovend gebrul over de kop.
  Azumi schreeuwde:
  -Banzai!
  Haar metgezel op blote voeten gromde:
  - We zullen de planeet in een paradijs veranderen!
  En ze gooide een kleine granaat ... Sovjet-auto's explodeerden. Er klonk een knal en er vlogen vonken over toen de twee vierendertig in de lucht met elkaar in botsing kwamen. En dan hoe de gevechtsuitrusting ontploft. En de auto's zullen afbrokkelen als zwarte parels.
  Azumi lanceerde opnieuw een paar kleine korrels, met haar gebeitelde, blote vingers, en tjilp:
  - Ik breng de dood!
  Haar vriend met blote benen gilde en gooide ook dodelijke cadeautjes:
  - Kortom - banzai!
  Beide schoonheden barstten in lachen uit. En nogmaals, met blote voeten, laten we deze granen met cumulatieve explosieven gooien. En alles helemaal kapot maken. Hier is een dozijn grotere HF overgerold. En afgescheurde rupsen, gebroken rollen die van bovenaf ronddraaiden. En rollen zichzelf, brekend. Tijdens het neerschieten van de Sovjet-soldaten die in de aanval gaan.
  En beide ninjameisjes giechelen. Hier worden ook scherpe kleine naalden gebruikt, waar meisjes op blote voeten met hun benen over rennen. En de aanval van de Sovjet-troepen verstomt. De Russische eenheden, die aanzienlijke schade hebben geleden, stoppen en bevriezen.
  En de bandieten met blote benen lachen... Ze grijnzen als panters!
  Truman, die zag dat de zaak naar kerosine ruikt, bood het Derde Rijk onder alle voorwaarden een wapenstilstand aan. En Churchill was het daarmee eens.
  Hitler eiste de terugkeer van alle krijgsgevangenen naar Duitsland en Italië en de hervatting van de handel.
  Maar als de geallieerden hun mensen willen teruggeven, moeten ze ze verlossen. Truman en Churchill stemden hiermee in, hoewel met tegenzin.
  De fascisten zijn geïntensiveerd. In mei sloegen ze een nieuw offensief van Sovjet-troepen in het centrum af. En op 22 juni probeerden ze met tanks van de E-serie op te rukken.
  De eerste E-50 tank was te haastig ontwikkeld en was niet helemaal succesvol. Het gewicht was bijna vijfenzestig ton met de dikte van het pantser "Ti" ra "-2, hoewel iets grotere hellingen. En de rijprestaties waren beter: de motor versnelde tot 1200 pk wanneer hij werd opgevoerd. Wat zowel de snelheid als de manoeuvreerbaarheid verhoogde Het kanon was oorspronkelijk 88 millimeter in 71 EL, wat de Duitsers heel goed beviel.
  Het is waar dat sinds mei 1945 de IS-3, beter beschermd in het voorhoofd, begon te worden geproduceerd in de USSR, en dit bracht de Duitsers ertoe een geavanceerder en pantserdoorborend kanon te installeren.
  Het Duitse offensief in juni en juli kwam niet tot ontwikkeling. Na honderd kilometer gevorderd te zijn en zware verliezen te hebben geleden, werden de Fritz gestopt. Toen kwam het Rode Leger...
  Maar ook zonder veel succes. De frontlinie stabiliseerde ... En toen werd het volledig inactief.
  De Sovjet SU-100 werd populair als een aanvaardbare tankvernietiger. De T-34-85 bleef de meest massieve tank en tot nu toe werd de T-54 alleen ontwikkeld om hem te vervangen.
  Tegen het einde van 1945 hadden de Duitsers een meer geavanceerde ME-262 X in de lucht, die een snelheid had van meer dan 1100 kilometer per uur, vleugels geveegd en betrouwbaardere motoren met krachtige wapens: vijf luchtkanonnen. Het uiterlijk van dit vliegtuig zou de Luftwaffe een overweldigend luchtoverwicht kunnen geven.
  Hitler rekende hierop. En ook op straalbommenwerpers om de USSR te breken. En ik moet zeggen, tot dusver had Sovjet-Rusland geen antwoord.
  Nadat de Duitsers de pogingen van het Rode Leger om in de winter op te rukken hadden afgeslagen, wierpen de Duitsers eind mei 1946 opnieuw hun tanks in de aanval. Een meer geavanceerde modificatie van de E-50 verscheen met de locatie van de motor en transmissie in één blok en overdwars. Deze tank was slechts twee meter in silhouet en woog tegelijkertijd ook vijfenveertig ton. De snelheid is gegroeid, evenals de wendbaarheid en rijprestaties. En het kanon schoot sneller met 12 ronden per minuut en pantserdoorborend met een looplengte van 100 EL. En natuurlijk werd dit een probleem voor het Rode Leger.
  De E-50 bleek een succesvolle tank in een nieuwe modificatie, perfect beschermd in het voorhoofd, maar nogal zwak aan de zijkanten. Hoewel bij een hoge bewegingssnelheid, is dit niet meer zo significant.
  Het Sovjetfront begon echter te verzakken ... Stalin maakte zich hier grote zorgen over. De Duitsers waren zelfs in staat om Smolensk in te nemen en naderden Moskou ... Toegegeven, toen pauzeerde Hitler en bestormde Leningrad. Maar dit offensief werd afgeslagen.
  De Duitsers liepen zware schade op en remden af...
  En dan de herfst, en dan een strenge winter. Dus geen lachertje.
  Het nieuwe jaar van 1947 is aangebroken ... In de USSR was het werk aan de T-54 op de een of andere manier voltooid, maar deze machine ging niet in serie. En de zaken zijn ernstig vertraagd.
  De Duitsers verzamelden zich. Hun nieuwe E-75 tank was vanuit alle hoeken zeer goed beschermd. Het voorhoofd is 250 mm, de zijkanten zijn 170 mm en het pistool is 105 mm in 100 EL, de motor is duizend vijfhonderd pk. Dit is kracht met een gewicht van vijfenzeventig ton.
  En laten we druk uitoefenen op de Sovjet-troepen ... Als reactie kreeg de USSR de IS-7, maar de massaproductie van deze tank kon niet worden vastgesteld. En dat is natuurlijk niet goed.
  Tot nu toe is het voordeel van de nazi's in de lucht alleen maar groter geworden. Er verschenen gevechtsschijven met een grote vernietigende kracht. En ze verpletterden zowel tanks als vliegtuigen.
  De diskette was in ieder geval onkwetsbaar voor handvuurwapens. En hij kon tientallen Sovjet-vliegtuigen neerhalen zonder beschadigd te raken.
  Duitse piloten domineerden de lucht. Huffman werd bekroond met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladzwaarden en diamanten voor vierhonderd neergehaalde vliegtuigen. En voor vijfhonderd ontving hij het Grootkruis van het IJzeren Kruis. Wat alleen Göring was. En zevenhonderdvijftig neergehaalde vliegtuigen Ridderkruis van het IJzer met platina eikenbladzwaarden en diamanten. Het was een kolossale prestatie...
  De Duitsers rukten weer op naar Moskou. Maar de Sovjetverdediging was zeer ontwikkeld en de jagers vochten standvastig. Veel vestingwerken werden gegraven .... De Duitsers konden Vyazma en Rzhev ten koste van zware verliezen innemen, maar ze stikten ... En opnieuw sleepten de gevechten zich voort tot de late herfst ... En toen de winter en het nieuwe 1948 ...
  En bij koud weer rukte het Rode Leger al op, maar zonder veel succes.
  En in de zomer vielen de Duitsers aan. Maar ze boekten geen significante vooruitgang ... In de winter rukte het Rode Leger op ...
  Het jaar 1949 is aangebroken. T-54 is eindelijk enorm geworden. In plaats van de IS-7 was de serie uitgerust met de SU-130, die lichter en gemakkelijker te vervaardigen was. En het belangrijkste was dat de MIG-15 straaljager de serie betrad. Die, om eerlijk te zijn, weliswaar inferieur aan de Duitsers, maar toch in ieder geval iets kon laten zien.
  Huffman scoorde duizend neergehaalde vliegtuigen en ontving een speciale onderscheiding: Grootkruis van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En het was een zeldzaam geval dat ze een prijs voor een specifieke held in het leven riepen.
  Hitler merkte op dat Huffman een echte Arische is. En meedogenloos voor de vijanden van het Reich, en dat er een overwinning zal zijn.
  Maar zowel de Duitsers als de Sovjet-troepen drongen het hele jaar door, maar niemand nam iemand.
  En het jaar 1950 kwam ... Nogmaals, de uitwisseling van slagen en de inactieve verdedigingslinie ... En zo ging het jaar 1951 .... Het is alsof alles in een sleur zit. En nogmaals, brute uitwisselingen van slagen .... En een bevroren frontlinie. En 1952 ging in hetzelfde stroperige moeras voorbij.
  De dood van Stalin in maart 1953 veranderde niets wezenlijks. De plaats van de Generalissimo werd ingenomen door maarschalk Beria, die tot officiële opvolger werd benoemd. En weer bevroren front. En alleen de IS-10-tank verscheen in de USSR. Maar dit is niet zo belangrijk.
  Ook het jaar 1954 is voorbij.... De Duitsers en Russen zijn tot stilstand gekomen. En het nieuwe superwapen faalde. Huffman voor tweeduizend neergestorte vliegtuigen ontving het Grootkruis van het Ridderkruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Dus het jaar 1955 ging ook voorbij in een brutaal bloedbad ...
  En het jaar 1956 kwam... 22 juni markeerde precies vijftien jaar sinds het begin van de Grote Vaderlandse Oorlog. En Adolf Hitler stelde uiteindelijk zelf een wapenstilstand voor.
  Er werd lang onderhandeld en zes maanden later werd er vrede gesloten. De grens liep langs de frontlinie. Dit is waar het allemaal eindigde. De gevangenen werden veranderd - allemaal voor iedereen. Geen vergoedingen, maar het Derde Rijk pakte iets ...
  Europa bloedde echter wit. Toen Hitler in maart 1958 stierf, stortte het Derde Rijk in. En de USSR gaf haar voormalige gebieden terug. Lavrenty Beria herstelde de economie en leidde het land, zoals hij zei, naar het communisme, dat is een ander verhaal. Maar in maart 1969 stierf Beria en Shelepin volgde hem op ... De USSR ontwikkelde zich snel en de harde communistische dictatuur bracht hem op de voorgrond - de VS inhalen!
  
  ALS FRANKLIN ROOSEVELT EERDER ZOU STERVEN
  Franklin Roosevelt stierf veel eerder, in een vreemde speling van het lot op 30 januari 1943. Hoewel Henry Wallace als een linkse werd beschouwd, bleek hij een veel idealist te zijn en eiste hij van Stalin, in ruil voor militaire hulp, politieke hervormingen en amnestie voor alle politieke gevangenen.
  De harde reactie van Stalin, die ook net een grote overwinning had behaald in Stalingrad, en zich erg hard en sterk voelde, maakte Wallace boos, en hij kondigde de beëindiging van de militaire hulp aan de USSR aan. Speelde een negatieve rol en de positie van Churchill, die de snelle opmars van het Rode Leger in Europa niet wilde, en de onverwachte flexibiliteit van Adolf Hitler, die de bevriezing van de "definitieve oplossing van de Joodse kwestie" aankondigde. De Führer was in staat om verstandige mensen uit de omgeving te overtuigen, waaronder, vreemd genoeg, de hoofdbeul van het Derde Rijk, Himmler.
  Het argument werkte: dat de Joden nergens heen gaan, en als je de oorlog verliest, kun je alles en onherstelbaar verliezen. Nu we in het Oosten hebben gewonnen, zal het mogelijk zijn om op een andere manier met de geallieerden te praten.
  In ieder geval bevroor de Verenigde Staten militaire operaties, Groot-Brittannië ook, en hoewel formeel zelfs geen wapenstilstand officieel werd aangekondigd, bleek het conflict in het westen te worden ingeperkt. Wat natuurlijk ten goede kwam aan de Wehrmacht. De Duitse onderzeeërvloot stopte de invallen, de geallieerden rolden op en stopten de strategische bombardementen.
  Sovjettroepen hebben, zoals in de echte geschiedenis, Koersk begin februari op 8 en Belgorod op 9 ingenomen. Op 15 februari begon de aanval op Charkov, die, omsingeling te vermijden, de Duitse troepen verliet. Nog eerder verlieten de nazi's Rostov aan de Don.
  Op 18 februari arriveerde Hitler persoonlijk op het hoofdkwartier. Hij gaf Mainstein nieuwe bevoegdheden. Bovendien werden er haastig versterkingen uit het Westen overgebracht. Allereerst natuurlijk de luchtvaart. Het westelijke front absorbeerde het vliegtuig niet zo weinig - bijna de helft van het vliegtuig. Verschillende divisies die naar Afrika zouden worden overgebracht, werden per spoor naar het Oosten gestuurd. Bovendien werden alle min of meer gevechtsklare formaties vanuit Frankrijk en de Balkan overgebracht en werd in Duitsland zelf totale mobilisatie en oorlog uitgeroepen door de Reichstag.
  Op 19 februari beval Mainstein het 4e Pantserleger een tegenoffensief te lanceren om de opmars van de Sovjettroepen door Pavlograd te stoppen. Op 22 februari werd Pavlograd bezet. De taak om de routes naar de Dnjepr vanuit het noorden via Krasnograd of Dnepropetrovsk, of via Poltava of Kremenchug te verdedigen, werd toevertrouwd aan de Kempf-groep.
  In tegenstelling tot de echte geschiedenis slaagden de Duitsers veel meer. Dankzij de introductie van al hun luchtlegers in de strijd, hadden ze opnieuw een voorsprong in de lucht. Bovendien namen meer grondtroepen deel aan het offensief, waaronder 30 gloednieuwe Tiger-tanks, die in de echte geschiedenis roemloos vast kwamen te zitten in het Afrikaanse zand.
  De Duitsers slaagden erin om Kharkov zes dagen eerder te omsingelen dan het echte verhaal, op 8 maart werd Belgorod gevangengenomen door de Fritz en Belgorod werd 9 dagen eerder - op 10 maart - onderweg gevangengenomen.
  De nazi's slaagden er ook in om Koersk met een vlucht te veroveren en sloten op 14 maart een nieuwe ring. Op 18 maart veroverden de Fritz ook Stary Oskol. De daaropvolgende dooi en het heroïsche verzet van de Sovjet-troepen verhinderden echter dat de nazi's succes boekten. Maar de verliezen van het Rode Leger in de ketels bleken groter te zijn dan in de echte geschiedenis, en de Koersk Ardennen werd in maart 1943 ingekort.
  Het succes van Mainstein bleek serieus, maar beperkt, dus de nazi's konden niet eens alles teruggeven wat ze tijdens de operatie Voronezh-Kastornoe hadden verloren. Hoewel ze nu geen hoofdpijn meer hadden - de Kursk Ardennen. Maar dit zorgde voor extra problemen: waar en hoe aan te vallen?
  Terwijl de geallieerden zich passief gedroegen, was de Duitse economie zeer actief ontwricht. De productie van tanks en zelfrijdende kanonnen verdubbelde binnen drie maanden en bereikte 1.200 voertuigen per maand, waaronder de nieuwste "Tigers", "Panthers" - aanzienlijk superieur in gevechtskracht aan Sovjet-uitrusting. Maar de bemanningen moesten de nieuwe tanks nog onder de knie krijgen en denken aan hun kinderziektes.
  En het is niet gemakkelijk om richtingen voor het offensief te kiezen. Je kunt naar Moskou gaan en opnieuw proberen wraak te nemen voor Stalingrad, door te breken naar de Kaukasische olie. Leningrad, waar het voor de Sovjets moeilijk is om versterkingen over te brengen, zou een van de doelen kunnen worden.
  De Duitsers wachtten drie maanden, spaarden troepen en nieuwe tanks, trainden rekruten. Reeds in het leger en veertienjarige jongens zijn niet ongewoon, er zijn veel buitenlandse divisies gevormd. De sterkte van de Wehrmacht bereikte een maximum van 10,5 miljoen soldaten en officieren, ook al was de kwaliteit van de troepen enigszins verminderd.
  In de lucht werd met wisselend succes gevochten. De nazi's verhoogden de productie van vliegtuigen en traden actiever op.
  Hun azen kozen in de regel hun plaats van strijd en probeerden niet mee te doen aan de strijd, waarbij ze in aantal opleverden.
  Opgemerkt moet worden dat de Focke-Wulf, hoewel inferieur aan Sovjet-vliegtuigen in manoeuvreerbaarheid, maar de hoge snelheid tijdens een duik hem in staat stelde te ontsnappen bij het verlaten van de staart, en krachtige wapens om het vliegtuig vanaf de allereerste benadering neer te schieten. Het was dus niet mogelijk om het voordeel ten opzichte van de nazi's volledig te benutten, en eerder meer ervaren Duitse azen, met krachtigere wapens, domineerden de lucht.
  Hitler besloot niettemin de Kaukasus aan te vallen, alleen op een iets andere manier. Namelijk Stalingrad tot hoofdrichting maken en legergroepen "A" en "B" daarheen sturen. De oplossing is natuurlijk niet optimaal, maar na het verlies van het bruggenhoofd van Rzhev, oprukkend naar Moskou, zouden de Duitsers een zeer krachtige verdedigingslinie moeten overwinnen.
  Ten koste van Leningrad leverde de aanval op de citadelstad het Derde Rijk geen beslissende winst op, ook al was het succesvol.
  Het blijft dus om naar het zuiden te trekken. Toch liep Stalin Hitler voor. Op 22 juni gingen de Sovjet-troepen in het offensief in de richting van Orjol en Kusk. De reden om af te zien van de wachttactiek hield verband met het passieve gedrag van de bondgenoot: geen vrede, geen oorlog. Wat kon er nog meer worden getolereerd, maar ... Het tekort aan duraluminium, samen met de steeds toenemende productie van Duitse vliegtuigen, bracht geleidelijk meer en meer initiatief bij de Luftwaffe.
  Bovendien hadden de nazi's al een zeer goede Yu-188-bommenwerper, die een snelheid ontwikkelde die superieur of in ieder geval niet inferieur was aan de Yaks, en zelfs de Yu-288 met succes testten. De laatste auto, samen met de serie DO-217, zou een zeer goede strategische bommenwerper kunnen zijn. En zo werd de Duitse luchtvaart een uiterst ongunstige factor voor de Sovjet-troepen.
  Hitler daarentegen aarzelde met het offensief, dus ging de vorming van nieuwe tankdivisies en de opleiding van bemanningen door. Door het ontbreken van bombardementen werden de Tigers en Panthers meer vrijgelaten dan in de echte geschiedenis, en ze moesten worden beheerst.
  De Duitsers wisten zich voor te bereiden op de verdediging als geheel, ze konden niet verrast worden. De gevechten duurden meer dan een maand. Sovjet-troepen kwamen in aanraking met nieuwe Duitse technologie en het bleek dat de "Panther" en "Tiger" in naderende gevechten een orde van grootte sterker waren dan Sovjet-voertuigen. Butting gaf de T-34 en KV geen echte kans om te winnen. Bovendien is de productie van voertuigen met een krachtiger 85 mm kanon nog niet onder de knie, en de 76 mm "Panther" en "Tiger" konden niet frontaal worden aangepakt.
  Sovjet-troepen rukten slechts in sommige gebieden op tot vijftien kilometer en leden enorme verliezen. De Duitsers konden het tegenoffensief ingaan. Onder de commandanten moet worden opgemerkt Rommel, een nieuwkomer aan het oostfront, maar algemeen bekend in het westen. Hij slaagde erin zich goed te bewijzen in de strijd met de Sovjets.
  De Duitsers wisten, met een tegenoffensief, de Don te bereiken. Maar toen, in plaats van op te rukken naar Moskou, gingen ze naar het zuiden.
  De Führer verlangde naar wraak voor Stalingrad. Opgemerkt moet worden dat dit in eerste instantie zelfs de Duitsers ten goede kwam. Stalin geloofde niet in de mogelijkheid om Operatie Blau te herhalen en bracht al zijn reserves dichter bij Moskou. Als gevolg hiervan kwamen de nazi's langs de Don de Sovjet-troepen binnen van achteren.
  Het Rode Leger was echter al anders. De Sovjet-generaals, die gevechtservaring opdeden, handelden vaardiger en de soldaten zelf werden merkbaar getemperd. De Fritz waren zo niet in staat om de Don over te steken en door te breken naar Stalingrad. Het maximum van hun prestaties, de verovering van Rostov aan de Don, en de rivier over zijn hele spanwijdte ingaan. Het is waar dat de Sovjettroepen Voroshilovgrad, Donets en belangrijke gebieden verloren, maar de nazi's konden tijdens de zomer- en herfstcampagnes niet veroveren, zelfs niet wat ze in 1942 konden doen. Wat Stalin als een zeker succes beschouwde. Als we in gedachten houden dat de USSR nu op één front vocht.
  De dreiging uit Japan verzwakte als gevolg van de nederlagen van het Land van de Rijzende Zon als gevolg van nederlagen in de Stille Oceaan. En terwijl de USSR niet te bang kon zijn voor het Verre Oosten.
  In de winter begon het tegenoffensief van het Rode Leger. Talloze Duitse tanks in de kou en sneeuwbanken gaven duidelijk toe, en de verspringende opstelling van de rollen verstopte het chassis. Maar het was niet mogelijk om hier volledig succes te behalen. De Duitsers werden een beetje in het centrum geduwd en faalden bij de Don, maar de regio Leningrad kon vanwege de te krachtige verdediging van de vijand niet worden bevrijd. Zolang de blokkade gehandhaafd bleef. De Duitsers hebben ook veel geleerd, maar waren al uitgeput van de oorlog. De volgende zomer was een poging om het initiatief van de Fritz te grijpen. Maar opnieuw konden de nazi's alleen de Don bereiken. De aanval op Leningrad eindigde in een mislukking.
  In de VS hebben veranderingen plaatsgevonden. Wallace, een afwachtende tactiek, verloor de presidentsverkiezingen van de Republikein Cheney. Maar de opvolger bleef zich passief gedragen. Net als de Laborites die Churchill aan het roer van Groot-Brittannië vervingen. In de winter van 1945 waren Sovjet-troepen in staat om door de verdediging van de Wehrmacht in het centrum te breken en naar Smolensk op te rukken en zelfs deze stad te bezetten. Maar het straalvliegtuig van de vijand domineerde de lucht en het offensief van de Sovjet-troepen stopte. En in maart en april wonnen de Fritz terug wat ze hadden verloren. In de zomer van 1945 probeerden de Duitsers een offensief tegen Moskou te ontwikkelen met behulp van "E" -tanks en straalbommenwerpers en 's werelds eerste schijfvormige gevechtsvoertuigen.
  Ballistische raketten daarentegen werden erkend als te dure en ineffectieve wapens. De Duitsers slaagden erin Moskou te naderen, maar de late herfst was al aangebroken en de Amerikanen gebruikten atoomwapens en dwongen Japan te capituleren.
  Met de atoombom eiste Cheney dat beide landen vrede sluiten.
  Maar zowel Stalin als Hitler konden het op geen enkele manier eens worden. Ook in de VS was er geen eenheid, waar veel reactionaire kringen vonden dat beide partijen elkaar zo lang mogelijk moesten blijven vermoorden.
  Maar sinds de nazi's erin slaagden, deze keer uiteindelijk Leningrad afsneden en honderd kilometer naar Moskou naderden, begonnen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië de USSR te helpen door de bevoorrading van Lend-Lease te hervatten.
  In de winter begonnen Sovjettroepen de nazi's opnieuw te duwen, maar ze konden Leningrad niet deblokkeren. De stad Lenin viel, maar de Fritz werden een beetje van de hoofdstad teruggeduwd. De hulp uit het Westen was matig en had beslissend kunnen zijn. Maar de Duitsers waren verdomd moe en uitgeput.
  De zomer van 1946 ging voorbij met kleine positionele veranderingen. En in de winter boekten Sovjet-troepen enig succes door de Fritz uit Rzhev en Vyazma uit te schakelen en ze, zij het een beetje, naar de Don te duwen.
  In het voorjaar van 1947 stierf Adolf Hitler en op 18 mei werd een wapenstilstand getekend met bemiddeling van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De omstandigheden bleken vrij moeilijk voor de USSR en niet erg gunstig voor Duitsland. Oekraïne, Wit-Rusland, alle landen die de Wehrmacht bezat, werden gemandateerde gebieden onder de gezamenlijke controle van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en satellieten.
  Het Derde Rijk werd als de Europese Unie en de bezette Sovjetgebieden, zoals protectoraten, waaronder Leningrad. Don kreeg de status van een mandaatgebied, onafhankelijk van de USSR en formeel onafhankelijk, maar in feite met grote invloed van de Verenigde Staten.
  Zo werd het grondgebied van Sovjet-Rusland sterk verminderd. De bejaarde en verzwakte Stalin werd gedwongen de politiek te verlaten. Zijn gezag daalde scherp en zijn entourage splitste zich.
  Na het aftreden van Stalin scheidde de Kaukasus - Georgië, Armenië, Azerbeidzjan - zich al snel af van de USSR. En een paar jaar later, en Centraal-Azië. Zo werd Rusland gedegradeerd tot de rol van een kleine mogendheid, zij het met kernwapens. In vergelijking met de echte geschiedenis bleken St. Petersburg, Smolensk, Pskov en enkele andere regio's in het Westen verplicht te zijn.
  En al snel scheidden ook de regio's van de Noord-Kaukasus die voornamelijk door moslims bevolkt werden. In Duitsland stierf de drugsverslaafde Göring spoedig na de dood van Hitler (waarschijnlijk werd de Führer geholpen te vertrekken). Himmler werd ook gedood. De meer gematigde Speer greep de macht. Een paar jaar later werd het meerpartijenstelsel hersteld en werden de nazi's veel gematigder.
  Uiteindelijk kwamen de Verenigde Staten de wereld domineren en domineren. Ze hadden nu niet de USSR als concurrent en de communisten verloren al snel de macht. In China regeert een pro-Amerikaanse regering, in de islamitische wereld hetzelfde. Het tijdperk van totale Amerikaanse overheersing is aangebroken...
  Maar dit bracht de mensheid geen geluk, hoewel de Amerikanen, die de hegemonie op aarde hadden gevestigd, in de twintigste eeuw naar Mars konden vliegen, bovendien ontwikkelden de vooruitgang en technologie zich zelfs sneller dan in werkelijkheid. Het effect was dat de Verenigde Staten nu wetenschappers van over de hele wereld controleerden. Maar het is geen geheim dat buitensporige geheimhouding de ontwikkeling van de menselijke wetenschap in de weg stond.
  In zekere zin is het veiliger geworden dan in de echte geschiedenis. De legers van de Verenigde Staten en hun satellieten zouden terroristen en extremisten overal ter wereld kunnen verpletteren zonder bang te hoeven zijn te worden beschuldigd van niet politiek correct te zijn. Het is mogelijk om humanitaire interventies uit te voeren en effectieve economische en politieke globalisering. Het heeft geen zin religieuze extremisten te voeden om politieke tegenstanders omver te werpen - dit kan met een simpele interventie.
  Dus tot op zekere hoogte lijkt de wereld te hebben gewonnen door unipolair te worden in vergelijking met een echte multipolaire. Maar toen zag Vasily Terkin het lot van een enkele persoon ...
  Anna Kazei (een interessante en waarschijnlijk geen toevallige samenloop van achternamen, hoewel de actie plaatsvindt in de eenentwintigste eeuw!) stapte uit het treinstation en ging te voet verder. De trein is elegant, met gestroomlijnde wagons, maar het station zelf is een van de meest provinciale. Het was een warme Oekraïense herfst - een Indiase zomer, toen gouden jurken op de schouders van een berk zaten en bossen en bosjes in koninklijke scharlaken waren gekleed. De natuur is mooi, en een vrouw is nog steeds niet zonder charme, hoewel ze minstens vijfendertig jaar oud is en grijs haar al doorschijnt.
  Anna Kazei is verdrietig, dus gaat ze op date met haar kinderen ... naar een dwangarbeidersgevangenis. Wat zegt de rechter die een 12-jarige jongen en een 15-jarig meisje tot 99 jaar gevangenisstraf heeft veroordeeld? Doe je dat met ongelukkige kinderen? En wat deden ze? Nou, ze hebben de folders met de advertenties eraf gehaald. Ja, ze hebben telefoon- en internetdraden doorgesneden om de besmetting van de Amerikaanse invloed te bestrijden.
  Er is een beweging in Oost-Oekraïne - "Patriottisch Verzet". Nee, ze voeren geen echte guerrillaoorlog, zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog. In wezen is hun verzet propaganda en kleinschalige sabotage zonder menselijke slachtoffers. Dus haar kinderen wilden de westerse tirannie uitdagen door de draad meerdere keren door te knippen.
  Maar ze hebben ze kunnen filmen op een videocamera, en er zijn ook genoeg "weldoeners". De jongens werden beschuldigd van sabotage en zelfs terrorisme, evenals het veroorzaken van ernstige schade aan de economie. En connecties op jonge leeftijd, ze hielden rekening met een verzachtende omstandigheid - ze gaven bijna honderd jaar dwangarbeid.
  De rechtbank ging heel snel voorbij en de advocaat knikte alleen instemmend naar de officier van justitie. Ja, en het proces zelf was gesloten. Bovendien werd Anna gesuggereerd dat haar kinderen nog steeds geluk zouden hebben als ze wisten, en connecties zouden hebben met de ondergrondse, dat ze niet in staat zouden zijn om eerst marteling en daarna de doodstraf te vermijden. Maar dwangarbeid zelf is geen marteling.
  Anna's benen zitten verstrikt in oude schoenen. Ze draagt een hele rugzak met programma's die maar één keer per jaar mogen. En ongelukkige kinderen zijn waarschijnlijk niet zo cool in de gevangenis.
  De veroordeelden staan op de weg, dus niet in het kazernekamp, maar uitgestrekt langs de snelweg. De patrouilles giechelen naar Anna en reiken zonder pardon met hun handen in de rugzak om voedsel te halen. De forse politieagent van de lokale bevolking stopte meteen de syrvelad-worst in zijn mond. Ondanks het feit dat Oekraïne formeel als het ware alle kenmerken van een staat heeft, inclusief de gekozen Rada, maar er zijn meer Amerikaanse vlaggen dan geelblauwe.
  Jongens onder de achttien werken apart van volwassenen. De dag is warm, zonnig, gestreept, gevangenisoverhemden zijn opgevouwen in een aparte stapel, en dunne, pezige lichamen, chocolade van de zon van tieners, glanzend van het zweet. Sommigen harken stenen en grind op het spoor met brede schuifelen, anderen trekken rails, anderen schaven en zagen boomstammen.
  Er zijn jongens van tien tot zeventien jaar en sommigen zien er nog jonger uit. En hoe kan men geen medelijden met hen hebben, als het Angelsaksische recht domineert in het mandaatgebied Oekraïne, terwijl vanaf de leeftijd van tien jaar strafrechtelijke aansprakelijkheid van toepassing is op volwassenen?
  Toen wees de politieman Anna aan, wiens rugzak merkbaar lichter was - waar hij zijn zoon Marat moest zoeken (misschien ook geen toeval van namen hier!). Ja, het is moeilijk voor haar om zo'n gewicht te dragen, maar toch is ze gehecht. En deze opluchting is geen vreugde, want hier zijn de rantsoenen mager en de jongens mager.
  En hier is haar zoon. Hij liet zijn blote voeten, in een gestreepte broek tot boven de knieën geordend, op scherpe stenen rusten en duwt een ton beton. En kijkend naar de blootsvoets, zwaar ademende, verstilde Marat, realiseerde Anna zich dat ook hij zichzelf aan het versterken was met een ongelooflijke wilsinspanning. Een geschoren hoofd tegen de achtergrond van dunne schouders lijkt groot, en blond haar tegen de achtergrond van een gebruinde hoekige schedel is bijna onzichtbaar. Van wat de jongen lijkt helemaal kaal. De rimpel op het voorhoofd werd dieper merkbaar. Waaruit, als de kleine gestalte en smalle schouders er niet waren, de jongens veel ouder zouden lijken.
  Marat is aan het werk, en woeste opzichters dwalen in de buurt, schreeuwend en zwaaiend met wijde plagen van ongelooide huid. Dit is hard werken, genadeloos. Om zo'n werktempo te weerstaan, moet je minstens een paar seconden ontspannen en op het vat gaan liggen om je pezige, met zweepslagen doorboorde rug te laten rusten. Wanneer het echter brandt, snijdt het meestal niet in de huid.
  Anna heeft geen recht om te komen tot de lunchpauze op het werk. Dus je moet kijken en wachten.
  Moeders tranen wellen onwillekeurig op. De benen van de jongen zijn bedekt met blauwe plekken, blauwe plekken, blauwe plekken, de zolen zijn bedekt met eelt. De hele lente, zomer en herfst worden minderjarige veroordeelden gedwongen om blootsvoets te werken. Ze zeggen dat het zelfs handiger en beter is voor opgesloten jongens. In feite is dit de beruchte Amerikaanse economie. Bovendien slijten schoenen in westerse stijl te snel. En dus, God verhoede, laarzen in staatseigendom houden in ieder geval de winter stand - gelukkig is het klimaat opgewarmd en zijn de sneeuwtijden niet zo lang.
  Maar nu worden de jongens gedwongen om zware rails te slepen. Nou, waar is Maratika. Hij is zo dun als een riet, zo komen de ribben onder de gebruinde huid door, en de maag klapt in van spanning. Donkere kringen onder de ogen, ze zeggen dat hard werken niet gemakkelijk is voor een kleine jongen. Zal hij zich twintig jaar kunnen uitstrekken, waarna het mogelijk is om wettelijk in beroep te gaan?
  Maar we moeten hulde brengen aan Marat, hij legt behendig de reling, en als hij zijn moeder ziet, glimlacht hij als reactie. De rimpel op het voorhoofd is gladgestreken en het is duidelijk dat dit nog steeds een jongen is die plezier vindt in elke situatie...
  De zweep fluit en verbrandt Marat pijnlijk. De moeder gilt, probeert op de opzichter op de politieagent af te rennen, de ambal grijpt haar bij de schouder en houdt haar tegen:
  - Waag het niet! Aanval op een cipier in dienst... In het beste geval een dozijn!
  Anna is al verontwaardigd:
  - Hebben ze volgens de wet het recht om kinderen te slaan?
  De politieman antwoordde eerlijk:
  - Dit wordt een geforceerde maatregel van fysieke invloed genoemd in relatie tot criminelen. Klagen heeft totaal geen zin!
  De vrouw zuchtte diep en probeerde haar ogen van haar zoon af te houden, zodat het niet zo moeilijk zou zijn. De rest van de jongens sjokken ook mee. Bijna allemaal zijn ze blootsvoets, slechts een paar van de oudste in sommige duidelijk zelfgemaakte rekwisieten. En iedereen is kaal geschoren, zonder uitzondering. Toen een van hen dichterbij kwam met een steen op zijn schouders, zag Anna zijn lekke nummer.
  Horror - heeft haar zoon dit?
  De lunchpauze is kort - veroordeelden moeten volgens de wet minimaal twaalf uur per dag werken, maar in werkelijkheid worden ze van veertien tot zestien gereden. Toegegeven, veel hangt af van de ernst van het werk. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat zelfs een volwassene bestand is tegen het dragen van vijftig kilogram gewicht, van de ene verdieping naar de andere op zijn schouders.
  Maar je kunt katoen bijvoorbeeld langer inzamelen. Meisjes werken meestal op plantages, dus het is fysiek moeilijker voor jongens.
  Voor de lunch krijgen de jongens rijst, in Oekraïne heeft het goed wortel geschoten en is het een zeer waardevol eiwitrijk voedsel. Ze voegen ook een beetje melk toe met brood en knoflook - zodat ze minder pijn doen. Het eten is redelijk gezond, zodat de jongens, hoewel niet genoeg, geen opengesperde monden zien. Hier zijn appels en citroenen.
  Marat, hoewel hongerig, legt aan zijn moeder uit:
  - We hebben een gewoonte, en een verstandige - om de programma's voor alle jongens te verdelen!
  Anna was verrast
  - Verstandig?
  Een oudere jongen, met een uitgebreide tatoeage op zijn arm en een kruis op zijn borst, legde zelfverzekerd uit:
  - Zeker! Vaker dan één keer per jaar kunt u alleen voor een grote barryk een overschrijving krijgen. En je kunt het niet houden. We zijn met zovelen en een soort van opladen gaat de hele tijd door!
  Anna stemde toe en terwijl ze haar zoon over de rug streelde, voelde ze zowel verse als al genezen strepen en schaafwonden. Moeder vroeg haar zoon:
  - Worden ze vaak geraakt?
  Marat dwong een glimlach en antwoordde:
  - Ze proberen geen pijn te doen. Nieren en vitale organen slaan niet af.
  Anna vervolgde haar vraag:
  - Is het niet koud om op blote voeten te lopen?
  De jongen antwoordde eerlijk:
  - Natuurlijk liepen ze in het dorp alleen op warme dagen blootsvoets, maar hier worden ze eruit gegooid tot de sneeuw valt, en dat kan redden ... Maar.
  De jongen met het kruis kwam weer tussenbeide:
  - Ik ben hier al vijf jaar! Het mag, buiten werken, gezond eten, je kunt hard worden en niet eens hoesten! We zullen overleven als we niet sterven!
  Marat, die voorzichtig de worsten afbijt, merkte op:
  - Natuurlijk zullen we overleven, en misschien zullen we vrijheid vinden!
  Hier realiseerde Anna zich plotseling dat de gespreksonderwerpen uitgeput waren. Marat leefde zijn leven, zij het hare. En het is ongepast om met de jongen mee te voelen, hij zal alleen maar beledigd zijn. Hoewel Marats kansen om zijn testament te zien bijna nul zijn. Ja, en organiseer een ontsnapping uit het rijk van de fantasie. Bovendien, zelfs als je wegrent, hoe kun je je dan in de moderne wereld te lang onder de grond verstoppen? De technologie vordert en hun gesprek wordt waarschijnlijk opgenomen, en misschien zelfs met een videobeeld.
  Marat vroeg naar de hond Polkan, en toen hij een antwoord kreeg, zweeg hij. Anna keek haar zoon veelbetekenend aan. We zien hem, hij wilde meer in detail over zijn zus vragen, maar hij had het gevoel dat zijn moeder nog niet met haar had gecommuniceerd. De lunchpauze is kort en over vijf minuten gaan de Trudovik-jongens weer aan het werk.
  Anna rekte gebreide pantoffels voor haar zoon:
  - Trek mijn schat aan!
  Marat antwoordde fluisterend:
  - Het is niet de bedoeling... Alle jongens zouden hetzelfde moeten zijn in straf. En blootsvoets lopen tot het vriest is een van de vormen van straf! Ze zullen ze gewoon verbranden. Laat hem maar lasteren als mijn broertje opgroeit.
  Moeder streelde eindelijk de verharde, neergeslagen benen van haar zoons en kuste ze ondanks het stof. Toen volgde een laatste kus op het voorhoofd en onder het dreigende geschreeuw van de bewaker stond ze op en liep naar de uitgang. Toen stopte ze. Het werk was georganiseerd met Amerikaanse rationaliteit: de veroordeelden werkten hard zodat de belasting naar verschillende spiergroepen ging. Dan ontwikkelt het werk en het lichaam zich, is evenrediger en worden de gevangenen minder moe, waardoor je veel meer uit ze kunt persen.
  Marat's handen zijn al geil van eelt en hij laadt vrij zelfverzekerd de schoen. Het lichaam is dun, maar pezig, en dunne armen zijn sterk. Nee, misschien zullen ze lange tijd zware arbeid moeten doorstaan. Het is dus te vroeg om de jongen te begraven.
  De escorte duwde Anna ruw en riep:
  - Je tijd is voorbij! Laten we gaan! En zo ging ik over de limiet!
  De benen van de vrouw lijken erg zwaar. Verderop is een bezoek aan zuster Marinka. Op dit moment is het herfstverdriet, en we moeten de tijd nemen. Het is maar goed dat broer en zus niet al te ver weg zijn.
  Het Amerikaanse kapitaal domineert in Oekraïne, trouwens, net als buitenlandse functionarissen. De gewone mensen leven zelf bescheiden, maar er valt hen ook iets te binnen. De vodden zijn in ieder geval goedkoop en Anna in haar arme nieuwe kleren ziet eruit als een zwart schaap.
  Jonge veroordeelde meisjes in hun gestreepte jurken lijken echter op gevangenen in nazi-kampen. Ze zijn te zien vanuit de treinwagon. Veel meisjes worden voor eenvoudige belastingontduiking in de gevangenis gegooid, waardoor ze een kans krijgen om te werken. Daarom zijn er veel dwangarbeiders op het land.
  Anna had geluk, de meisjes hadden net een groot gebied voltooid en voor de nieuwe stampen ze op blote voeten nog tien wersts. Dus je kunt met Marina praten. Blijkbaar leek een blootsvoets, mager meisje, in een gestreepte jurk met een nummer en een achternaam op haar borst, niet gevaarlijk voor de bewaker, en hij liep, zijn machinegeweer op zijn schouder zettend. Marinka is, net als Marat, een beetje langer en veel dunner geworden sinds de laatste ontmoeting. Toch was er geen probleem met eten in het Oekraïense dorp.
  Hier worden ze volgens de norm gevoerd, uiteraard onvoldoende, voor zulk intensief en hard werken. Marina bekende de vraag van haar moeder:
  - Ja, ik wil echt eten! We vangen zelfs regenwormen, wassen en roken ze op een speciale manier en eten ze soms ook rauw. Hongerig!
  Anna vroeg naar de gezondheid. Marina antwoordde eerlijk:
  - In het begin deden de spieren veel pijn, de slaap was vooral pijnlijk, maar nu raakte ik erbij betrokken. Er is niets anders - we werken in de frisse lucht en op de aarde. In de winter zal het erger zijn, de machines zijn erg hard en vervelend.
  Moeder, die zich de spinnerij herinnerde, voegde eraan toe:
  - En stoffig!
  Marinka vroeg naar Marat. Ik leerde dat de jongen gezond was, en zelfs na een paar maanden hard werken werd hij fysiek sterker en getemperd. verheugd. De jongere broer is al zeven jaar oud, en hij is ook sterk. Mijn vader moet nu ergens in Siberië dwangarbeid verrichten en hem het recht om te corresponderen is hem ontnomen. Het is alleen bekend dat hij nog in leven is, bij overlijden zou er een melding komen.
  Marina zei met een zucht:
  "Als mijn vader er niet was geweest, was ik misschien niet in dit vak terechtgekomen!" Je hele leven doorbrengen in een gestreepte badjas, en zelfs achter elkaar en met liedjes naar het toilet gaan is een nachtmerrie!
  Anna probeerde te glimlachen en merkte op:
  - Als er geen opmerkingen zijn, kunt u na twintig jaar, volgens de wet, een verzoekschrift indienen voor vervroegde vrijlating!
  Marina schudde haar hoofd.
  - In de eerste twintig jaar vergeven ze meestal geen gratie, met uitzondering van uitstekende verdiensten ... Nou, als je een ontsnapping of een samenzwering onthult! - Het meisje bracht haar door de zon gebleekte wenkbrauwen dreigend terug in de kleur van overrijpe tarwe. - Maar ik zal nooit naar de aanklacht gaan!
  Anna keek naar haar dochter. Moedig, zoals Marat's kin, regelmatige, enigszins puntige trekken. Op het einde is het haar van de meisjes kaal geschoren, maar ze zijn er al in geslaagd om een beetje te groeien. Witte, gouden krullen begonnen zelfs een beetje te krullen. Een nogal lang meisje, en ondanks haar slankheid, lijkt ze helemaal niet benig of hoekig.
  Anna vroeg onwillekeurig aan haar dochter:
  - En dat jij... Hebben ze je niet proberen te verkrachten?
  Marinka's gezicht trilde en ze antwoordde rustig:
  - Niet zonder, maar... Amerikanen zijn nog steeds religieus en moedigen het niet aan... Zonder toestemming van de hogere autoriteiten. Maar je kunt je officieel inschrijven in een bordeel en een jaar van de termijn gaat naar twee!
  Anna vroeg er niet naar. Ze wist dat Marinka alleen beledigd zou zijn door het aanbod van dergelijke diensten. Het hart van de vrouw werd nog harder. Het meisje antwoordde met een glimlach:
  - Wees niet verdrietig... Er zijn altijd kansen! Er is meer, er is veel plezier in het leven.
  En de uitgemergelde schoonheid zong, en de meisjes begonnen in koor te zingen;
  Wat is er met de tedere bruid gebeurd?
  Ik lijd met een zwarte ziel!
  Denkend aan haar mooie gezicht,
  Wat bewaar ik als ik ten strijde ga!
  Meisjes op blote voeten zongen namens de man, een mooie romance, en het zag er heel natuurlijk en mooi uit.
  Ik herinner me hoe het pad ongehaast dwaalde,
  Door vredige dorpen, woestenijen!
  Je hebt nette kleren aan
  Gemakkelijke stap en weg naar de kloosters!
  
  En gouden gras rijpt op het veld,
  De wind verdreef alle mist!
  Orthodoxie zal in eeuwige glorie zijn,
  Het licht van hoop in de gebeden van christenen!
  
  Blote voeten op de weg
  Het meisje en ik hebben berouw van zonden!
  Buig neer en geloof in de Heilige God
  Hij zal je leven wegen op de weegschaal!
  De bewakers bestonden voornamelijk uit lokale politieagenten en luisterden goed naar de meisjes. Aardige gevangenen kwamen de strip binnen, waar alleen dat voorbij ging, een onweersbui overschaduwd.
  En toen met een luid een stem van de troon,
  Je bent het niet waard om Mijn paradijs binnen te gaan!
  Omdat de heiligheid van de lucht
  Niet beschikbaar, zelfs niet dromen!
  
  Je bent zondig in lage, vuile problemen,
  Men moet eeuwenlang blijven en blijven!
  Alleen moed in overwinningen wordt gewaardeerd,
  Als een fusie van een enkel Russisch leger!
  
  Onze soldaat gaat niet naar tavernes,
  Hij drinkt wodka en walgt - kwaadaardig!
  Hij is de sterkste krijger - de storm van de wereld!
  Wie in Rusland is geklommen, zullen we wissen in de stront!
  
  De stap van mijn meisje op het pad
  Achter de schouders van een gescheurde reistas!
  Ze zorgt voor haar laarzen
  Ik heb alles aan Gods bakken gegeven!
  De meisjes hadden allemaal gemeen - ze waren gewaden en blote voeten. De meeste zijn al lange en grote meisjes, maar er zijn nog steeds hele kleine meisjes met kaalgeschoren hoofden. Ze laten dezelfde kleine, kale voetafdrukken achter. Anna laat onwillekeurig een traan vallen - de ongelukkige gevangenen van het conquistadorregime. En voor wie van hen werden ze gestuurd om veertien of zestien uur hard te werken?
  En al geuren, zwart brandend,
  Een horde trok door de dorpen!
  Het hele land werd verscheurd
  In de as en ruïnes van de stad!
  
  Toen was het meisje verontwaardigd,
  - Nee, het is geen kwestie van je verstoppen in de kelder!
  En naar voren met alle gevraagde passie,
  Omdat Jezus riep!
  
  Ze gaven haar een vliegtuig om de nazi's te verslaan,
  Om te vliegen, deze Christus te verheerlijken!
  Om warm te zijn in de heldere lucht,
  Om de lucht te sluiten voor de Fritz!
  
  Ja, ze vocht met al haar kracht,
  En ze bad voor de icoon van het kwaad!
  Wilde niet gevangen worden gehouden door het graf
  De reptielen uitgeroeid, niet het aantal!
  Bij deze woorden juichten de meisjes, zelfs de meesten van hen, op en versnelden ze hun pas. Ook Anna peddelde op blote voeten in de warme modder. En ze was tevreden. Het is alsof je terugkeert naar je eigen jeugd. Grote keien van wegen kietelen de blote zool, en vermoeidheid wijkt hiervan af en toont vrolijkheid. En hoewel het verdere vervolg van de romance erg treurig is, lacht Anna breed.
  Maar in het laatste gevecht liep het slecht af,
  Om de een of andere reden barstte de benzinetank!
  Heb genade, ik bid, ik roep tot God,
  Het is jammer als de meisjes in brand staan!
  
  Jezus antwoordde me streng
  Ik heb voor jou geleden, ik heb geleden!
  En geloof me nu - er is geen kist,
  De Almachtige heeft de gevallenen opgewekt!
  
  En nu is je bruid in de hemel
  Het is goed voor haar, hij veegde zelf een traan weg!
  Geloof me, er is ook een plek voor jou
  Jij maakt je droom waar!
  
  Weet gewoon - Rusland dienen,
  Dit is de manier om God te behagen!
  Wat om de hele planeet gelukkig te zijn,
  Het is noodzakelijk om het moederland te dienen met het hele fort!
  
  De belangrijkste zonde is om het vaderland af te wenden,
  Ga niet schelden - ga in de struiken liggen!
  Liever de rol van een ellendige hansworst,
  De schoonheid van de Heer niet kennen!
  
  Dus ga en neem wraak op de nazi's,
  Jezus sprak zo onheilspellend!
  De rook zal verdwijnen in de geurige lucht,
  Er zal tijd zijn voor vrede!
  
  INTRIGEN VAN HIMMLER EN DE FUHRER MET EEN STRATEGIE
  De Tweede Wereldoorlog kreeg een meer langdurig karakter toen de Führer besloot in plaats van het FAA-raketprogramma te investeren in een volksjager. De machine is licht, goedkoop en gemakkelijk te vervaardigen. En de XE-162 kwam in 1943 in de serie. Tegelijkertijd luisterde Hitler naar Rommel en trok hij Duitse en Italiaanse troepen terug uit Afrika. Als gevolg hiervan behielden de Duitsers acht divisies die verloren waren gegaan in de echte geschiedenis en veel uitrusting, plus een aanzienlijke Italiaanse troepenmacht.
  Als gevolg hiervan werd Sicilië beter gedekt door troepen en eindigde de landing van de geallieerden in een nederlaag.
  Op de Koersk Ardennen stelde Hitler ook de terugtocht uit, in dit geval vanwege de wens om zowel de Tiger-2 als de Panther-2 in de strijd te testen. In augustus gaf Stalin ten slotte opdracht tot een aanval op de richtingen Orjol en Charkov.
  De Duitsers hadden een effectievere verdedigingstechniek en groeven veel versterkingen op.
  Maar het Rode Leger had de superioriteit in strijdkrachten. Vooral merkbaar in de Oryol-richting. Maar het Rode Leger vorderde heel langzaam. In de richting van Charkov wisten de Duitsers zelfs het offensief in het zuiden, waar Mainstein het bevel voerde, af te slaan. Op Orjol duurden de gevechten tot in de late herfst, maar Orjol werd nog steeds ingenomen. En ze waren succesvol.
  Maar zeer zware verliezen, waardoor veel van hun troepen uitgeschakeld werden. Toen was er een pauze. Sovjet-troepen maakten de schade goed. De Duitsers waren aan het graven... De productie van tanks groeide... De Panther-2 ging niet in productie. Hitler vond het niet leuk dat het gewicht van de tank aanzienlijk toenam. En toen liep de tank niet zoals de Führer wilde. En de motor is nog krachtiger is niet klaar. De Tiger-2 is een zeer krachtige tank, maar het zware gewicht is ook een minpuntje. Maar met tanks hebben de Duitsers nog geen perfect model gemaakt. "Panther" is echt een machine die superieur is aan de T-34-76, behoorlijk aanzienlijk. Maar de USSR heeft een krachtigere en geavanceerdere T-34-85-tank op komst, die al veel minder inferieur is aan de Panther in frontale bepantsering en pantserdoordringende kanonnen.
  De Duitsers willen iets perfecters creëren. "Panther" de belangrijkste Duitse tank is nogal zwak aan boord van bepantsering.
  En er is één zwakte van antitankgeweren bij het schieten op de zijkanten.
  De nazi's hebben maar sterke vliegtuigen en jagers. Vooral de zeer sterke en goedkope XE-162's zijn erg sterk en kunnen vijanden in de lucht verpletteren.
  En de geallieerden begonnen in de lucht te persen. En natuurlijk ook het Rode Leger.
  In de winter begonnen Sovjettroepen echter op te rukken en de nazi's naar het centrum te duwen ...
  De gevechten ontvouwden zich in de lucht ... Heel goed XE-162 benaderde Huffman, die vol vertrouwen scoorde en het momentum verhoogde. Zijn prestaties waren hoger dan in de echte geschiedenis.
  Maar in de winter gaven de Duitsers toe ... In december werden de vijandelijkheden hervat met hernieuwde kracht. In de herfst en winter werd het voor Duitse tanks moeilijker om te vechten. En de opstelling van het chassis in een schaakbordpatroon gaf aanleiding tot veel problemen. Sneeuw en modder verstopt tussen de ijsbanen, en bevriezing tijdens de nacht, belemmerden de beweging. Sovjettanks, die de vijand in mobiliteit overtroffen, leverden af en toe verrassingsaanvallen, handelend volgens het principe van overval en terugtrekking.
  Het Duitse front stortte in de winter in. De nazi's verloren Charkov, Belgorod en het grootste deel van de Donbass. Maar toch was hun nederlaag niet zo verpletterend als in de echte geschiedenis. De volledige afwezigheid van een tweede front, het grote aantal tanks dat door de Fritz werd gebruikt, waaronder zware Tigers, de grote kracht van de luchtvaart, met name het zeer effectieve Focke-Wulf aanvalsvliegtuig, hadden effect. Daarnaast namen ook de Italiaanse eenheden deel aan de gevechten, die, gemengd met de Duitse, niet zo slecht vochten.
  Ook de krijgskunst van Mainstein en Rommel had effect.
  De nazi's werden uit de Donbass verdreven, maar ze konden voet aan de grond krijgen op extra lijnen, waarbij ze een deel van de linkeroever van Oekraïne behielden. In maart bereikten Sovjet-troepen, die extra reserves in de strijd hadden gegooid, op sommige plaatsen de Dnjepr, maar slaagden er niet in de rivier te forceren.
  Bovendien was het maartoffensief bij Leningrad ook niet succesvol. De Duitsers, steunend op sterke vestingwerken, konden nog steeds standhouden onder de stad. En de Sovjet-troepen, die een tekort aan reserves ervaren: de hoofdtroepen braken door in het zuiden, slechts op een afstand van maximaal dertig kilometer wiggen in het gebied van de corona-aanval.
  Maar hoe dan ook, het Rode Leger rukte weer op en de nazi's werden teruggedrongen. En zelfs de massaproductie van "Panthers" en "Tigers" hielp de nazi's niet. En de USSR verscheen IS-2 en T-34-85. Toegegeven, de Fritz ontwikkelde ook de "Panther" -2 met een kleine toren en de "Tiger" -2 met een meer geavanceerde vorm en wapens.
  Maar het belangrijkste waarmee de Fritz hun hoop verbond, waren straalvliegtuigen en de ME-262. In juni 1944 hadden ze al meer dan duizend van deze straaljagers. Himmler hoopte luchtoverheersing te bereiken en zijn wonderwapen te gebruiken.
  Stalin begreep dat hij moest aanvallen. De belangrijkste slag van het Sovjetleger hing in het midden. Operatie Bagration begon op 22 juni 1944. Smolensk stond nog steeds onder Duitse controle en de Fritz-verdedigingslinies werden ontwikkeld in technische termen. Ja, en tactische verrassing kon niet worden bereikt. De vijand verwachtte dit. Toch verzette de Fritz zich niet. Hun verdedigingslinie werd weliswaar niet meteen doorbroken, maar werd doorbroken. De kracht van de voorbereiding van de Sovjet-artillerie en de heldhaftigheid van de Sovjet-soldaten hadden ook een effect.
  Maar de Duitsers zijn niet zo eenvoudig. Ze maakten de tweede en vooral de derde verdedigingslinie de machtigste. Himmler luisterde, in tegenstelling tot Hitler, naar het advies van experts en gebruikte meer elastische lijnen. De verliesverhouding bleef aanzienlijk in het voordeel van de Duitsers en ze maakten uitgebreid gebruik van hun gepantserde tankvuisten. Opgemerkt moet worden dat de "Panther"-2 een zeer sterke tank bleek te zijn, met een uitstekend voorhoofdpantser en een krachtig pantserdoorborend kanon. Ter verdediging is deze tank heel acceptabel.
  Het nieuwe Duitse E-10 zelfrijdende kanon, met een zeer laag silhouet en laag gewicht, met uitstekende rijprestaties, heeft zich ook goed bewezen. ME-262 toonde ook overlevingsvermogen, uitstekende snelheid en krachtige wapens. De HE-162, evenals de Arado-bommenwerper, zagen er ook effectief uit.
  Op 8 augustus hadden Sovjettroepen Smolensk bevrijd, maar tegen het einde van de maand hadden ze hun offensieve capaciteiten volledig uitgeput, zonder de strijd om Wit-Rusland te beginnen. De overwinning was nog ver weg. Maar de Duitsers konden niets bereiken en deinsden langzaam terug.
  De uitputtingsoorlog putte beide partijen echter uit. Maar de USSR bleef de schade goedmaken. Maar de Duitsers verbeterden aanzienlijk in de lucht. De nieuwe Sovjet Yak-3 en LA-7 konden het gat in de straalluchtvaart slechts gedeeltelijk compenseren.
  De Duitsers, gebruikmakend van hun kwalitatieve superioriteit in de luchtvaart, domineerden voor het grootste deel de lucht. En in de tankbouw begon de tank uit de E-serie een grote rol te spelen, meer bepaald voorlopig zelfrijdende kanonnen - de E-25 met een 88 mm kanon, de E-50 met een 105 mm kanon en de E-10 met een 75 mm kanon van de Panther.
  Na een rustperiode van enkele maanden begin november 1944 hervatten de Sovjettroepen hun offensief in de richting van Leningrad. Deze keer stond de Duitse inlichtingendienst aan de top en ook het gebruik van de nieuwste spionagevliegtuigen met zeer nauwkeurige optica had invloed. De Duitsers slaagden erin de concentratie van Sovjet-troepen te openen om hun troepen op te trekken.
  Maar toch, in omstandigheden van sneeuw en vorst, bleek het buitengewoon moeilijk voor de nazi's om hun front te behouden. Na extreem bloedige gevechten stortte in januari 1945 de blokkade van Leningrad in. De stad bleek in boeien te zijn gegooid ... En een nieuw groot succes van de Sovjet-troepen.
  Toegegeven, in het midden van januari was het niet mogelijk om een doorbraak te ontwikkelen. Te veel Sovjet-troepen hebben verliezen geleden. Maar toch, begin februari werden de Fritz teruggedreven naar de Dnjepr, en ze verloren gebied na gebied.
  In maart lanceerde Mainstein, die nog steeds voet aan de grond had op de linkeroever van Oekraïne, echter een groot offensief. De Duitsers vielen 's nachts aan met behulp van geavanceerdere nachtkijkers op tanks, evenals de nieuwste ontwikkeling van de "Lion", een gedrongen voertuig met een lange, krachtige snuit. Bovendien werden zowel de E-50 als de Sturmtigers massaal gebruikt - zeer krachtige doorbraakwapens.
  Voor het eerst sinds de tegenaanval van Mainstein in maart 1943 waren de Duitsers in staat om aanzienlijk succes te behalen, Poltava, Petrazavodsk, de regio Cherson te veroveren, de Krim te deblokkeren en zelfs Charkov binnen te vallen. Het Sovjetcommando, dat wanhopig de reserves herschikte, was in staat om de opmars van de Fritz te stoppen en ze zelfs in april uit Charkov te verdrijven, maar te zware verliezen verhinderden dat succes zich ontwikkelde. Beide partijen waren in mei 1945 behoorlijk uitgeput.
  Himmler bood Stalin vrede aan op gematigde voorwaarden: iedereen behoudt wat hij heeft weten te vangen, we ruilen gevangenen voor iedereen. Er hoeft geen schadevergoeding te worden betaald en de handelsbetrekkingen worden hersteld.
  Stalin weigerde echter dergelijke voorwaarden. En hij sprak zijn bereidheid uit om op 1 september 1939 niet meer dan de grenzen territoriaal aan de Duitsers af te staan.
  In dit geval hadden alleen de Duitsers zich zo goed als naar het Westen moeten terugtrekken. En nadat hij de smaak van overwinningen had gevoeld, weigerde Hitler deze optie. Bovendien kwamen in de Verenigde Staten reactionaire krachten aan de macht, die de radicale fascisten op alle mogelijke manieren de oorlog tot een zegevierend einde brachten.
  En in juni 1945 werden de vijandelijkheden hervat met hernieuwde kracht. Sovjet-troepen vielen de nazi's in Oekraïne aan. Een woedende uitwisseling van slagen begon. Gelukkig voor het Rode Leger hadden de Duitsers geen laminaire straal in het schijfvliegtuig en als gevolg daarvan bleek hun auto onvoldoende vasthoudend en effectief. Hoewel de vliegeigenschappen indrukwekkend waren.
  Niet al te succesvol waren de Duitsers en de E-100 tank. Te zwaar met een verouderde lay-out, deze mastodont voldeed niet aan de verwachtingen. Hoewel het kanon, moet worden toegegeven, zich onderscheidde door zijn hoge vuursnelheid. Maar de "Lev" -2 moet eerlijk superieur zijn aan alle Sovjet tankmodellen, zelfs de IS-3. Maar de oorlog kan niet alleen door de koning der dieren worden gewonnen.
  De gevechten in Oekraïne gingen door met wisselend succes, veel steden wisselden meerdere keren van eigenaar. De Duitsers trokken zich terug om een offensief in het centrum te ontwikkelen, maar stuitten op een antitankverdediging die zwaar verzadigd was met artillerie en kwamen vast te zitten. De hele zomer verliep in een toestand van dynamisch evenwicht. Maar in september hervatten de Sovjettroepen hun offensief. Al werd de lucht nog steeds gedomineerd door de Luftwaffe.
  De strijd woedde met niet aflatende vasthoudendheid. Maar in oktober capituleerde Japan na nieuwe atoombommen.
  Zo maakten de militairen van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië hun handen los. De doctrine van niet-oorlogszuchtige geallieerde hulp werd aangenomen. Troepen, vrijwilligers, uitrusting en uitrusting werden aan het Derde Rijk geleverd. Tegelijkertijd gingen Spanje, Portugal, Argentinië en enkele andere landen, met name Turkije en Zweden, onder Amerikaanse druk de oorlog in met de USSR.
  De situatie liep op...
  Het Turkse leger, verzadigd met Shermans en Pershings, begon door de zuidelijke Sovjetgrens te breken. Ze slaagden er in november 1945 in om Jerevan te omsingelen en het grootste deel van Batumi in te nemen. Duitse eenheden braken opnieuw Charkov binnen en bezetten deze lankmoedige stad. Ze hingen over de zuidelijke flank van de Sovjet-eenheden. De situatie was bedreigend.
  Stalin eiste om de frontlinie te egaliseren. Maar zelfs de komende winter bracht geen verandering, omdat het bombardement op Sovjetsteden aanzienlijk werd geïntensiveerd. De druk vanuit het Westen nam toe.
  Tijdens de winter van 1946 was het alleen mogelijk om Charkov te heroveren en de Duitsers naar het centrum te duwen, opnieuw de Dnjepr te bereiken. Maar in het voorjaar laaiden de gevechten op met wraak. De Duitsers begonnen met Amerikaanse en Britse tanks in het zuiden op te rukken.
  En de meisjes waren aan het vechten...
  En ze vochten met grote moed en de jongens waren vol vechtlust en ze beleefden avonturen.
  - Je zingt goed Dimka! Petka merkte het op en klopte zijn vriend op de schouder.
  Maar nu moeten we... - Hier aarzelde de ondergrondse jongen en keek onderzoekend naar de lucht. Hij leek daar naar aanwijzingen te zoeken. De drie zonnen leken in koor naar het kind te knipogen.
  Het Komsomol-meisje Larisa legde haar vinger op haar lippen en zei zachtjes:
  - Maak geen lawaai. We zijn te zichtbaar. Je moet dichter bij het dichtstbijzijnde landgoed komen en je onder de arbeiders mengen.
  Dimka riep enthousiast uit:
  - Goed idee! We zullen hier een opstand van Spartak of Emelyan Pugachev regelen!
  Larisa merkte droevig op:
  - Het is gemakkelijker in woorden dan in de praktijk... Maar verlies de hoop niet jongens. Laten we mij volgen...
  De jongens die energiek op hun blote zolen sloegen, bewogen langs de kant van de weg. Het gras kriebelde erg, het leek zacht, maar al snel begonnen de voeten van de jongens en het meisje te jeuken alsof ze op brandnetels hadden gelopen. En ik wilde echt lachen. Alsof je met struisvogelveren naar de hiel wordt gedragen.
  Onnodig te zeggen dat het grappig is, maar na ongeveer tien minuten - het is al ondraaglijk en blote voeten, rood van het kietelen, gedragen ze zich zelf het asfalt op. Het is veel gemakkelijker om hierheen te gaan, hoewel het door traagheid in de hielen blijft kriebelen.
  Petya merkte onder meer op:
  - Iets wat we gaan, gaan... En er verandert niets om ons heen. Alsof we in een cirkel ronddwalen?
  Dima was het daarmee eens.
  - Ja ... Zo iets betoverds is hier zichtbaar ...
  Larisa knipperde verward met haar ogen en merkte op:
  'Verdomme... Of je het nu leuk vindt of niet, we moeten van dit chassis af als we iets willen zien.
  Petka mompelde:
  - Of vooruit... Wat echter hetzelfde is!
  Met tegenzin stapten de jongens weer het gras op. Dimka herinnerde zich hoe hij een paar jaar geleden gevangen was genomen. Toen reden de Duitsers hem, nog een behoorlijk kind, blootsvoets door de sneeuw. Gelukkig had hij toen de moed om niet te splitsen. Waarschijnlijk leek een blondharige jongen met benen die zo rood waren als die van een gans de Fritz niet gevaarlijk. Hij werd goed gegeseld en uit de gevangenis gegooid. Al zou Dimka toen al Duitsers hebben vermoord voor zijn rekening.
  Op blote voeten in de sneeuw lopen leek niet zo eng voor een geharde jongen. Hoewel, toen zijn benen eindelijk verstijven en hij niets meer voelde, hij ernstig bang was: hij zou plotseling invalide blijven. De heiligen liepen echter het hele jaar door op blote voeten en stierven niet, en hun vingers vielen er niet af. Dus misschien niet de moeite waard om in paniek te raken. De benen begonnen echt pijn te doen in een warme hut toen ze opgewarmd waren. Marteling is natuurlijk zwaar en geliefd bij de nazi's. Ze vinden het vooral leuk om vrouwen en kinderen de sneeuwbank in te drijven. Volwassen mannen worden meestal anders gemarteld.
  Dimka, die zich herinnerde hoe hij in de sneeuw sloeg en achter hem met een bajonet door een fascist werd geduwd, glimlachte. Hij verdroeg het, dus hij zal het kietelen verdragen. Bovendien, hoewel Larisa een meisje is, loopt ze zelfverzekerd en zet ze zelfs een stap.
  Petka, om af te leiden van de harde jeuk in de zolen, stelde het Komsomol-lid een interessante vraag:
  Wat vind jij van monotheïsme?
  Larisa giechelde en merkte sluw op:
  - Een goede vraag voor iemand die ook oud genoeg is om lid te worden van de Komsomol...
  Dimka, die ook geïnteresseerd was in dit onderwerp, merkte op:
  "We hebben geen reden om in één Almachtige God te geloven. En als dat zo is, dan is monotheïsme een hoax!
  Larisa merkte met scepsis op:
  - Dus echt geen reden? Thomas van Athene gaf vijf bewijzen van het bestaan van God.
  Petka fleurde op en spitste zijn oren:
  - Welk bewijs? Ik heb ook gehoord dat het er vijf zijn, maar ik weet niet wat ze er zelf in stoppen?
  Larisa beantwoordde dit met een glimlach en schraapte het gras met haar genadeloos kietelende zolen:
  - Ten eerste... Alles heeft een oorzaak. Als er een kip is, dan was er een ei waaruit de kip verscheen, en als er een ei was, dan was er de kip die het legde. Er moet een soortgelijke grondoorzaak zijn voor het universum. Thomas van Athene geloofde dat zo'n grondoorzaak de Allerhoogste God is!
  Petka wreef met zijn jeukende hiel over een glibberige boomstam, alsof hij bedekt was met schubben, en stelde een naïeve en tegelijkertijd kinderlijk wijze vraag:
  - Als alles een eerste oorzaak nodig heeft, wat werd dan de eerste oorzaak voor God?
  Larisa haalde haar schouders op en merkte op:
  - Ja, dit is de meest kwetsbare in de constructie van Thomas van Athene. Hij eist God door geloof als de eerste oorzaak te aanvaarden, maar tegelijkertijd legt hij niet uit waarom het bestaan van de eerste oorzaken noodzakelijk is voor het universum zelf, maar niet noodzakelijk voor zijn Schepper.
  Dimka, springend als een aap, stelde voor:
  - Het is mogelijk dat de Schepper van het universum zijn eigen Schepper heeft, en deze Schepper heeft zijn eigen, enzovoort tot in het oneindige...
  Petka schudde negatief zijn hoofd.
  - Nee, dit is absurd... De leraar op school zei: materie is eeuwig en wordt voortdurend getransformeerd, waardoor werelden in het universum ontstaan. En op de vraag wie het transformatiemechanisme heeft gelanceerd, antwoordt ze: de natuur!
  Dimka drukte opnieuw een zeer interessante gedachte uit:
  "Dus de natuur is God!" Gezien dat...
  Petka was blij om een diepzinnig woord in te voegen:
  - Pantheïsme! Dit is wanneer je het Goddelijke en de natuur associeert?
  Larisa, zenuwachtig opspringend, vroeg de jongen:
  - En hoe stelt u zich dat zelf voor?
  Petka haalde verward zijn schouders op en antwoordde:
  - Op de een of andere manier heb ik geen idee!
  Dima, zei de zin die in het boek van Alexandre Dumas staat: "Dertig jaar later."
  - God is aan de oppervlakte van alles...
  De jongens waren stil. Het gesprek werd te subliem voor Sovjettieners van veertien jaar. Toen klommen ze waar ze het zelf niet begrepen.
  Ja, en het bos eindigde ... Velden strekten zich uit. Dimka's scherpe visie onderscheidde een opeenvolging van boeren die hard aan het werk waren op het veld. De jongen vertraagde. Ze kwamen uit op het pad en de kruidenjeuk nam een beetje af. Je kunt zo gaan dat ze niet worden opgemerkt vanaf het veld.
  De scherpogige verkenner Larisa onderzocht niet alleen de arbeiders, maar ook drie ridders in blauwe pakken die naar het werk keken, evenals verschillende rennende dieren. Dimka merkte verbaasd op:
  - Ja, dit zijn driekoppige honden!
  Petka floot en siste:
  - Een hond kan bijten, alleen uit het leven van een hond...
  Larisa bewoog haar ogen en begon beter te kijken. Zelf wist ze heel weinig van deze wereld. Er was iets om je over te verbazen. Ten eerste waren er geen volwassenen onder de boeren. Alleen kinderen werkten, maar ook, dat is vreemd, niet jonger dan tien jaar en niet ouder dan veertien. Mensachtig, bijna allemaal blond, harig of lichtrood, misschien maar een paar donkere hoofden.
  Dus aardige jongens, slecht gekleed, allemaal op blote voeten zonder uitzondering. Vrij gelijkaardig aan de Middeleeuwen. Pas nu hangt er een kapot zoeklicht, en iets soortgelijks, zoals een half gedemonteerd straalvliegtuig, is in het veld te zien. Er zijn slechts drie ridders van de wacht en honderden boerenkinderen, maar ze gehoorzamen allemaal. De kinderen zien er vrolijk, gezond, gebruind uit, ze werken met enthousiasme. Dat is leuk, ze zingen zelfs iets.
  Dit doet een beetje denken aan de agitatie van de strijd vanaf de velden, wanneer schoolkinderen de ouderen helpen.
  De arbeidsmiddelen zijn de meest primitieve: schoppen, harken, zeisen. Geen mechanisatie. De meisjes spanden zich zelfs aan de ploeg en sleepten hem zelf, in plaats van paarden.
  Petka merkte boos op:
  - Wow - uitbuiters!
  Dimka, herinnerend aan een literair werk, merkte op:
  - Weet je nog hoe het was met Leo ... Dat wil zeggen, neem me niet kwalijk, Alexei Tolstoj organiseerde een revolutie op Mars ...
  Petka giechelde en stelde voor:
  - We zijn maar met drie en drie ridders. Laten we ze besluipen, neerschieten en een revolutionaire oproep doen!
  Larisa schudde negatief haar hoofd.
  - Driekoppige honden laten ons niet besluipen, en de krijgers hebben bogen, en misschien schieten ze heel nauwkeurig. Hier is het noodzakelijk om met de geest te beslissen.
  Dimka keek naar Larisa en merkte op:
  - Je bent een beetje ontgroeid... Hier kunnen we ons nog mengen met de jongens en uitzoeken wat wat is...
  Het meisje met een mooi gezicht was het ermee eens:
  - Dat klopt, ga op verkenning naar hen toe ... Ik begrijp hier persoonlijk niet veel!
  Voor professionele scouts is het rondkomen van driekoppige honden een moeilijk probleem, maar oplosbaar. Om geen onnodige opschudding te veroorzaken, besloten de jongens echter om heimelijk en natuurlijk te handelen.
  Maar toen merkte Petka plotseling op:
  - Hoe zit het met de taalbarrière? Ze zullen ons levend bijten!
  Larisa troostte Petka:
  - Maar maak je geen zorgen... Hoe zullen we hun taal begrijpen, en ze zullen denken dat we hun taal spreken.
  Dima stelde voor:
  - En laten we dan naar de ridders rennen en zeggen dat we vanuit een naburig dorp om hulp zijn gestuurd. Zo gaat het veel natuurlijker.
  Larisa wuifde minachtend met haar hand.
  - Probeer... Ik hoop dat het je lukt. Gewoon niet overdrijven!
  Zonder na te denken begonnen de jongens te rennen. Het plan was te simpel.
  De jongens en Larisa keerden met grote spijt terug naar de realiteit. We kwamen weer in de gevangenis terecht, en wat het ergste van alles is, de Duitsers, die zagen dat de drie-eenheid inspirerend was, namen ze mee voor ondervraging. Deze keer martelden ze met een vuurpot. Ze smeerden de blote zolen van het meisje en de jongen in met olie en plaatsten een hete vlam op een afstand. Zo'n marteling kan vijftien of twintig minuten duren en erg pijnlijk zijn. Maar de benen waren niet kreupel en dagenlang kon de marteling worden herhaald. Ze doorstonden met z'n drieën deze vlam die bijna de hielen raakte, en toen begon Larisa te zingen;
  Ik was een meisje op het rek,
  De gebruikelijke Komsomol op blote voeten...
  Immers, Stalin en Lenin zijn één familie,
  En ik voel me ongemakkelijk tussen hen!
  
  Ze martelden een meisje in gevangenschap,
  Hakken werden gebakken met roodgloeiend vuur ...
  Maar ik bezweek niet, geloof de vijand -
  Alleen het communisme werd door de heiligen aan het meisje gegeven ...
  
  Laten we een paradijs in het universum bouwen
  Laat de stem zeer sonore stromen ...
  Jongen wees niet verdrietig en verveel je niet
  Meisjes op blote voeten rennen door de plassen!
  
  We geloven in het gevecht dat we de Wehrmacht zullen winnen,
  Hoewel het fascisme de maat niet lijkt te kennen...
  Met hem is Sam uit de hel, een boze cherub,
  En dus een enorm verlies!
  
  Het kapitalisme besloot het fascisme te geven,
  Hun wapens, tanks, kapitaal...
  We zijn verpletterd door de meedogenloze duivel en dief,
  Verraders zijn beloofd schat, bananen!
  
  Maar wat moet ik doen als ik in gevangenschap zit?
  De handboeien boeiden de handen stevig...
  Ik hang een uur naakt op het rek,
  En de gewichten aan de blote voeten hingen...
  
  Maar het meisje bezweek niet voor vijanden,
  Hoe de kwaadaardige fascisten niet martelden ...
  Laat het Hitlers schande zijn,
  Wij zijn krijgers van oorlog, geen pacifisten!
  
  Ik word bijna naakt geleid om neergeschoten te worden,
  En onder de voeten van sneeuwbanken op blote voeten ...
  De Heer wilde dat duidelijk niet.
  Ik sta oog in oog met de prinses-update!
  
  De strop van een meisje om haar nek gewikkeld,
  En het meisje werd stevig opgetrokken ...
  Ja, de straf loopt al voor zonden,
  En ze wachten op de nazi's, ken de gegoten kogels!
  
  Maar wat is het, de paardenstaart barstte,
  En een meisje viel van de galg...
  Gebroken fascistisch reptiel post beroemd,
  En partijdige aanval - kleine dingen!
  
  Ik werd teruggeslagen, ik sta weer in de gelederen,
  Ik vecht heel dapper tegen fascisten...
  Ik hou van Jezus en Stalin
  En ik heb geen medelijden met de gemene Adolf!
  
  Al in Berlijn, ken onze tanks
  En de helft van Europa werd in één keer bevrijd...
  Het paradijs zal spoedig op de hele planeet zijn,
  Slechts één stap naar het communisme, geen kilometers!
  De nazi's, geconfronteerd met zoveel moed, waren geschokt. Nog een paar keer sloegen ze de meisjes en jongens op de rug met roodgloeiend draad en stuurden ze terug naar de kazemat.
  Het was warm weer en het was gezellig in de cel. Alleen nu brandden de blote zolen met blaren erg en deed de rug, doorgesneden door roodgloeiend draad, pijn.
  Larisa troostte Petka en Dima:
  - Zie je, met elke nieuwe tijd wordt het voor ons steeds gemakkelijker om deze marteling te doorstaan. Nu hebben we tijd om te rusten en te slapen.
  Dima merkte op:
  - Op de meest interessante plek werd onze droom onderbroken. Hoe irritant.
  Petka sprak zijn vertrouwen uit:
  Maar deze keer geloof ik dat we zullen slagen!
  Larisa legde haar handen op de nek van de jongens en begon te toveren. Ze wilde ook echt snel zijn, in een nieuwe wereld, van waaruit redding naar de USSR kon worden gebracht.
  De jongens vielen in een droom, maar ze zagen helemaal niet wat ze wilden zien.
  Namelijk hoe meisjes worden gemarteld en eerst op blote voeten in de sneeuw en daarna in hete kolen worden gedreven.
  Dit is echter al een indirect verhaal... Een ander fragment van een droom met Hitler flitste voorbij.
  Hitler sprak niet alleen de wens uit om de vlucht van Duitslands eerste viermotorige straalbommenwerper Ju-487 met een snelheid van meer dan 1100 kilometer per uur te observeren, maar om persoonlijk aan het roer van het vliegtuig te zitten. Kurt Tank, die toezicht houdt op de ontwikkeling van de Fransen, maakte hier krachtig bezwaar tegen:
  - De machine is, na titanisch werk, zojuist belichaamd in metaal. We kunnen het leven van de Führer niet riskeren.
  Veldmaarschalk Kissilring ondersteunde Tank:
  - Dit is bijna de eerste vlucht die we zullen maken bij zonsopgang op 27 juni 1947. De auto heeft een hoogtepunt: een relatief klein vleugeloppervlak, waardoor de luchtweerstand wordt verminderd en de strategische bommenwerper kan accelereren tot 1200 kilometer per uur. Maar de belasting op de vleugels neemt dramatisch toe en dit is een risico!
  Hitler zelf was niet zo happig om ten strijde te trekken, maar liet het nageslacht zich zijn moed herinneren. De Führer zelf, een vegetariër, hoopte dat hij eenvoudigweg zou worden afgeraden. De Duitsers hebben dringend een nieuwe auto nodig, te meer om de Verenigde Staten te verslaan op het gebied van dergelijke ontwikkelingen.
  Het project van de TA-600 Tank met acht motoren liep vertraging op. De oorspronkelijk geplande snelheid van 860 kilometer per uur kon de Führer niet meer passen. Daarom was het nodig om het opnieuw uit te voeren door parallel straalmotoren te installeren. Nu zou de snelheid van de machine moeten toenemen tot 1220 kilometer per uur, wat de mogelijkheid biedt om elk punt in de USSR bijna straffeloos te bombarderen, maar het zal veel tijd kosten om het mechanisme opnieuw op te bouwen.
  Er deden zich bepaalde problemen voor met de bewapening van de machine. Experts waren redelijkerwijs van mening dat 16 (!) luchtkanonnen waarvan 13 - 30 mm al te veel waren.
  Een andere machine, die ook op 7 september klaar is om op te stijgen, was de XE-377. Deze bommenwerper zou de voorheen niet erg succesvolle XE-277 moeten vervangen.
  Het idee alleen al om een zware duik- en straalbommenwerper te maken was qua ontwerp erg complex. Hoewel winstgevend. Bij het duiken is de nauwkeurigheid van bombardementen veel hoger dan vanaf een horizontaal vlak, en een klein aantal vliegtuigen kan strategische en industriële faciliteiten uitschakelen.
  De XE-277 bleek een grote hoogtebommenwerper te zijn, ook al was het nog geen straaljager. Hij klom 15 kilometer en kon steden ongestraft bombarderen.
  Maar tegelijkertijd behield de auto het vermogen om te duiken, zoals de XE-177, zonder uit elkaar te vallen door overbelasting.
  Het nieuwste ontwerp XE-377, al een straalversie van de bommenwerper en zeer formidabel, in staat om vele steden en dorpen te nivelleren en industriële faciliteiten effectief te vernietigen.
  Veelbelovende machines waren superieur aan Amerikaanse en Britse tegenhangers, waardoor Hitler zich een met koekjes overvoerde kalkoen voelde, tegen de achtergrond van landelijke kippen die gierst kauwen. Maar in dit geval was de Führer, naast het overwegen van nieuwe machines, bezorgd over een urgenter probleem? Waar moet je toeslaan met een luchtvaart- en gepantserde wapenstok? Weliswaar met een krachtig stokje, maar...
  Nimitz verklaarde op strenge toon:
  - Onze strategen zijn van mening dat naast de aanval op Moskou, een deel van de troepen naar het zuiden moet trekken en ook een offensief moet ontwikkelen in de richting van Alma-Ata en Kuibyshev!
  Hitler antwoordde zonder veel enthousiasme:
  - We hebben dit al meer dan eens besproken! We kwamen tot de conclusie, hoewel het ondoelmatig is, maar we zullen in uiteenlopende richtingen toeslaan.
  Nimitz knikte instemmend en voegde eraan toe:
  - Bovendien zouden in alle regio's verkiezingen voor de Oekraïense Rada moeten worden gehouden. Waaronder Voroshilovgrad en Donetsk, waar partijdige zones werden gevormd. We kunnen geen klein parlement hebben!
  Mainstein keek zonder op te kijken door een verrekijker - hoe de viermotorige Yu-487 daar hoogte won en merkte tegelijkertijd op:
  - Het offensief moet uiterlijk op 20 juli beginnen ... De weersomstandigheden zijn zeer dringend voor ons. Als het verzet van de Russen aanhoudt, dan ... Het zal gaan regenen, en nog meer, een sneeuwbank zal vallen, en we zullen al voor ons eigen voortbestaan moeten zorgen.
  Hitler zei op zelfverzekerde toon:
  - Het offensief begint op 21 juli. Tegen die tijd zal alles klaar zijn. Slagen worden in één keer op vijf plaatsen gegeven. Vanuit drie richtingen was het offensief gericht op de hoofdstad van Rusland, in twee richtingen, richting Centraal-Azië en Kuibyshev. In het algemeen zijn richtingen gedefinieerd. De USSR moet voor het nieuwe jaar buiten werking worden gesteld. Zo niet volledig, dan in ieder geval voor het grootste deel.
  Hier werd het beeld van de wilde droom onderbroken en kwamen de kinderen weer bij op hun weg.
  
  KONINKLIJKE EN ZEER STRIJD MISSIE
  Een groep meisjes voerde een missie uit - het verdedigen van het meest kwetsbare punt in de positie van de Russische, tsaristische troepen tijdens de Eerste Wereldoorlog.
  Natasha zei zelfs:
  Een gemist moment in de strijd doet eeuwenlang slavernij ontstaan!
  En de meiden kozen voor zichzelf een zeer agressieve en krachtige tank en namen het op tegen Kaiser's Germany.
  De meisjes op de tank bleven de Duitsers vernietigen en schoten de infanteristen neer. Meer precies, Alice vuurde met machinegeweren en Natasha vuurde met een kanon. Maksimka bestuurde een hogesnelheidstank en Anzhelika, de gezondste en grootste vrouw, vuurde actief, als een cobra die danst op de melodie van een fakir, granaten af.
  Maar nu werd het vierde cluster batterijen vernield, en toen eindigde de voorraad granaten van dertig kilogram. Meer dan de helft van alle Duitse kanonnen die in dit gebied zijn geconcentreerd, is echter al vernietigd. Ook zonder munitie. Veertigduizend Duitsers vonden hun dood, maar de munitie was uitgeput.
  Nu moeten de meisjes het opvullen. Maar probeer in de eenentwintigste eeuw het juiste kaliber te vinden. Hetzelfde met munitie. De tank stopte en de krijgers vielen samen met Maxim het vijfde cluster van batterijen aan.
  Angelica was hier vooral blij mee, dus nu kan ze, in plaats van vernederend schelpen te brengen, zichzelf laten zien in al haar schoonheid!
  Hier sloeg Angelica een verpletterende slag met haar blote voet op de kaak van een soldaat van Kaiser Duitsland. Hij vloog op van de klap en schoot nog vijf Duitse soldaten neer.
  Natashka hield ook de draaitafel vast en Alice, afwijkend van het schot, raakte de Fritz zeer pijnlijk in de lies. Maxim gaf er de voorkeur aan de Duitser met zijn vuist uit te schakelen.
  Een kwartet krijgers: drie eeuwige meisjes en een jongen drongen als een naald de posities van de keizerlijke troepen binnen. Ze sprongen op blote hakken over de borstwering en zadelden de Duitse machinegeweren. En hun eigen kogelstralen stortten zich op de Fritz.
  Een massa lijken vulde de schans van de Duitse keizerlijke troepen. Het kwartet, dat snel naar het versterkte punt was gesneld, raasde er nu doorheen als een zwerm wilde tijgers. De Duitsers hadden niet verwacht dat jullie mooie halfnaakte meisjes en jongens zijn, zo worden ze onder druk gezet. En dat spuwende kogels kunnen vliegen zonder te missen.
  En de krijgers droegen, samen met de jongen, machinegeweren, linten sleepten achter hen aan en ze schoten genadeloos op de vijand.
  Maxim, deze veerkrachtige eeuwige jongen, zong:
  - Ik ben bloeddorstig! Ik ben genadeloos! Ik ben een Russische ridder - Barmaleya!
  Angelica is een kingpin-vrouw met een zeer aangenaam gezicht, een moedige kin en vurige haarlokken die, wanneer ze door de Duitsers werden geraakt, ze in de meest letterlijke zin van het woord verbrandden. Het meisje-ridder voegde in een gezang toe:
  - En dat hoef ik ook niet! Geen chocolade! Geen marmelade! Versla Fritz met een klap! Versla Fritz met een klap!
  En toen haar grote, maar niet verstoken van gratie, benen sloegen, werden de schedels van de soldaten van de keizer concreet gebroken! Daarnaast gooiden de meisjes en de jongen met hun blote tenen stalen voorwerpen naar hun tegenstanders. Zo sloegen ze de Fritz met hele bundels verschroeide biljetten.
  Dus sprongen ze naar de batterij, van waaruit de Duitsers op de Russische troepen schoten. En de machinegeweeruitbarstingen maaiden alle kanonniers tegelijk neer.
  En de krijgers staken met hun benen de dozen met munitie in brand. En ze begonnen de batterijen te vernietigen.
  Gevechtssets werden verscheurd, bestrooid met vuurwerk, waarbij de Duitsers bij honderden en duizenden omkwamen.
  Het kwartet zelf bleef onkwetsbaar. Ze konden hem niet raken of vasthaken met bajonetten: sterke magie! En de krijgers liepen en liepen en maaiden, alsof een landbouwer door het struikgewas liep. En de krijgers zwierven allemaal, en zwierven en galoppeerden, alle nieuwe grenzen van vernietiging verslaand.
  De vier zongen zelfs eenstemmig;
  Wij zijn ridders - zwaard en vuur,
  Laten we ze allemaal verscheuren als dieren!
  We zullen een factuur uitreiken - er is een boete opgelopen,
  Word niet onze papegaaienridder!
  
  We zullen cool worden als adelaars
  Laten we verschillende boze geesten tegelijk wegvagen!
  Ken onze coole zonen van het vaderland,
  We gooien onze uitdaging tot in de eeuwigheid!
  
  Hoe mooi de oorlog woedt
  Waarin mensen branden...
  Satan kwam voor ons uit de onderwereld,
  Achter hem roddelen fascistische freaks!
  
  We zullen de meisjes hard in het gezicht geven,
  We zullen de nazi's breken als een tak ...
  En dan wordt onze soldaat meester,
  Laat de rozen van mei prachtig bloeien!
  
  Bereik, we kunnen veel weten,
  Verhef je krachten boven de sterren...
  En dus vecht en durft de grote krijger,
  We zullen dreigende graven maken!
  
  Kijk, er zal dan een krijger zijn,
  Alles is nieuw en als esdoorn ...
  En ik geloof dat problemen ons in de strijd zullen passeren,
  Word een ridder, een doorgewinterde vechter!
  
  Hier maaide hij met een krachtige slag een heel regiment neer,
  En met hem waren twee regimenten doorweekt ...
  En de Führer van de draak zodat de gemene dood is,
  En we zijn glorieuze mijlen naar de sterren!
  
  Hier liet de keizer een traantje weg uit angst,
  Ik bid om uw genade!
  We hebben veel gewelddadige krachten,
  We zullen in volledige kleding zijn!
  
  Als we dit Berlijn binnenkomen met drie kleuren,
  En tsaar Nicolaas wordt God,
  Het volk zal het pad bepalen in oneindig veel krachten,
  Veroordeel de vorst niet zo streng!
  
  De onrust over het vaderland zal dan niet vergaan,
  Grootsheid zal de zon zijn...
  De kwaadaardige horde van de keizer zal uiteengaan,
  Laat het hart loom kloppen!
  
  Met een mooi meisje passeren we beroemd,
  Door onze Russische uitgestrektheid!
  En het zal geweldig zijn voor ons met de familie samen,
  Ik geloof dat het geluk snel zal komen!
  En de krijgers voltooiden de vernietiging van dit bolwerk. Waarheid
  Angelica, deze buffelkrijger kreeg een kleine wond in een machtige...
  schouder. Ergens nog een klein beetje de bescherming doorboord. Nou, de Magomatrix is niet altijd perfect.
  Alice brandde ook een beetje haar benen. Het mooie meisje, hoewel het pijn doet, heeft helemaal geen invloed op haar nauwkeurigheid.
  En de strijd gaat door. Terwijl ze lege linten uitgooiden, zoals gestripte boa's, laadden de meisjes zichzelf met buitgemaakte machinegeweren en dozen met munitie. Angelica lokaliseerde de pijn in haar schouder en laadde de tank met voorraden tot aan de capaciteit. Daarna sprong Maksimka erin en de krachtige machine ging verder om de nazi's, of liever de soldaten van de keizer, te vernietigen.
  De eeuwige jongen verpletterde eenvoudig enkele honderden soldaten met rupsen. Daarna openden Alice en Natasha samen het vuur van buitgemaakte machinegeweren op de Duitse cavalerie en infanterie. De uitroeiing verliep in zo'n tempo dat elke Rambo jaloers zou zijn. Maar hun groep reed het zesde versterkte gebied binnen. Daar en een nieuw vuurwerk geregeld. En naast het schieten met machinegeweren, gooiden de meisjes nog steeds met hun voeten granaten die op de Fritz waren gevangen.
  In een staat van vechtende extase begon Angelica zo hard mogelijk te schreeuwen;
  Wie in onsterfelijkheid gelooft, leeft voor altijd, want alleen zij die in hun eigen dood geloven, sterven echt!
  Soms is het goed voor de jager dat het wild niet is tegengekomen, want zijn wapenrusting is als papier en de kettingen van de val zijn als een dunne draad!
  Geduld is de sleutel tot overwinning als het niet wordt gecombineerd met nederigheid tegenover het kwaad!
  De dood hangt als een havenhoer om iedereen heen, maar komt alleen tot degenen die een holler hoofd hebben dan een portemonnee!
  De lengte van de stamboom van een ridder is een uitstekende maatstaf voor de hoogte van de impulsen en de grootsheid van geest!
  De vijand is ook niet af, net zoals de ziekte vaak niet wordt genezen, alleen als de laatste vanzelf kan verdwijnen zonder te worden genezen, is er geen manier om complicaties door onvoltooide afwijzing te voorkomen!
  Vluchten kan nog steeds zinvol zijn, maar een zinloze vlucht heeft geen redding!
  De lafaard stierf voordat hij de eerste kogel zag, de dappere zal de eerste in het leven zijn, ondanks de kogels!
  Een lichamelijk letsel kan worden gecorrigeerd door een klein succes van de menselijke wetenschap, maar de Allerhoogste Rede is soms machteloos voordat morele misvorming wordt gecorrigeerd!
  Oorlog is het soort waanzin waarop getalenteerde en wijzen zich voorbereiden, en dat alleen echte genieën kunnen vermijden!
  Zelfs in het graf is er geen volledige rust, zelfs in een droom is er geen volledige rust, wat betekent dat het onmogelijk is om verder moe te worden!
  In onze wereld wordt niets voor niets gegeven, zelfs verraden voor een gebroken cent!
  De duivel is lelijk geschilderd, maar het meest verschrikkelijke aan de onreine is het vermogen om vergif te serveren in een mooie verpakking!
  Oorlog ruikt naar verbranding, maar soms ruikt de weigering van oorlog veel erger!
  In werkelijkheid zijn er geen saaie gevechten, er is alleen een matige verfilming van gevechten tot op het punt van belachelijke koliek!
  Familie stormen, als de wind in de zeilen, het schip trilt, maar God verhoede van volledige rust!
  Een lafaard speelt geen hockey, maar hij verliest en vliegt uit het leven met een puck!
  Hij die goed vecht, kan perfect behouden wat hij heeft gewonnen, als hij zijn hebzucht tot tevredenheid kan verminderen!
  Je kunt geen persoonlijk succes op botten bouwen, zelfs als de botten de overblijfselen zijn van voorouders die verheerlijkt zijn door daden uit het verleden!
  De relikwieën van de voorouders zijn niet alleen botten, de glorie van een prestatie is niet alleen een geluid!
  Een lelijke overwinning is beter dan een mooi verlies, want de winnaar kan de werkelijkheid altijd verfraaien!
  De kreupelen kunnen niet genoeg eten, maar de doden bijten helemaal niet!
  Overwinning op een sterke vijand is eervol, overwinning op een fervent vijand is dubbel eervol!
  De Duitsers hebben echt laten zien dat ze weten hoe ze moeten sterven ... Maar op de een of andere manier dom! En de Russische krijgers sterven helemaal niet, maar winnen met voorzichtige heldhaftigheid. En als ze de vijand begonnen neer te maaien, dan met enorm enthousiasme. En ze zijn echt niet te stoppen! Er is een onbuigzame lawine van levende en magische napalm. De buitgemaakte machinegeweren zijn al gelost en het kwartet laadt nieuwe riemen die op de vijand zijn buitgemaakt.
  Meisjes, zoals ze in zulke gevallen zeggen: buskruit, dat mag niet! Ze bewegen zich op zo'n vlammende ijsbaan dat hun hielen letterlijk roken.
  Dit zijn de vrouwelijke rangers. Ze gaan naar het laatste, zevende versterkte punt, nadat ze al meer dan vijfentachtigduizend ruiters en infanteristen hebben vernietigd.
  De troepen van de Kaiser bloeden letterlijk en stromen uit. Hun onoverwinnelijk kwartet trekt rijkelijk aan een hobbel. En de bult zelf is niet kleiner dan Mercurius, of zelfs Mars.
  En de terminator-krijgers slopen het volgende en het buitengewone als een fles wodka van een alcoholist, volgens een batterij. Ze zijn niet zulke zwakkelingen dat ze twijfels of spijt ervaren. Zodra het doel is ingesteld om te winnen, overwinning, dan zal het worden gewonnen. En als de vijand zich niet overgeeft, des te erger voor de vijand!
  Angelica nam zelf deel aan het vuren, nadat ze opnieuw waren aangevallen door een reserve cavalerie, en merkte op:
  - Goebbels loog dat de oprukkende Russen lijken naar de Duitse stellingen gooiden. En nu zien we wie echt een lijk is en aan het ontbinden is.
  Alice merkte respectvol op:
  - En toch zijn de Duitsers dapper! Ze klimmen in de strijd als Japanse kamikazes:
  Natasha giechelde en merkte op:
  - En hun nederlaag wacht niet minder wreed dan Japan!
  Maksimka herinnerde zich iets:
  - Ik weigerde nu de vierde ster van de held van de USSR, in de overtuiging dat de rest van de meisjes oneerlijk werden bedrogen ... En nu krabben katten mijn ziel!
  Alice, zonder te stoppen met schieten van verschillende machinegeweren tegelijk, met beide armen en benen om op de Duitsers te schieten, bevestigde met een diepe zucht:
  - Ik voel me ook niet helemaal op mijn gemak... Zoveel moorden door onze onvrijwillige schuld!
  Angelica begon opnieuw hartverscheurend en oorverdovend te schreeuwen:
  - Bedrog is kronkelig, maar de waarheid is recht, de waarheid van de eerste leidt in de regel sneller naar het doel als het bochtig is zonder bochten en besmeurd met olie van vet belooft!
  Maar geduld en werk, zoals een getrouwd stel, geven aanleiding tot succes, echter onder de voorwaarde van een lang verblijf en benadering met liefde!
  De wijsheid van Azië is goed, de wreedheid van Aziaten is slecht!
  Eén leeuw kan duizend schapen op de vlucht jagen, maar één leeuwenram kan duizend van zijn broers rammen!
  In oorlog leer je snel af om verrast te zijn, behalve misschien het feit dat hij nog leeft en niet is gedeserteerd!
  Het meest verschrikkelijke in oorlog is angst, die je niet kunt reduceren tot gewone discretie!
  Om een poppenspeler van het theater van het leven te worden, moet je de hulpeloosheid van de pop in ieder geval bij de rolverdeling in de keuken kwijtraken!
  In oorlog is vrede slechts een droom, maar het is een droom vol dodelijke nachtmerries!
  Moed is het haakkoord van vindingrijkheid dat geluk vangt op het slagveld!
  De scherpte van de tong kan niet worden geslepen door de molenstenen van een doffe geest!
  Je kunt geen geluk bouwen op bedrog, maar je kunt wel geluk bouwen op bedrog!
  Maak de vijand niet af, dat het veld niet met onkruid wordt gewied, de oogst van de overwinning zal het onkruid van sabotage en sabotage bederven!
  Kronkelende paden leiden direct naar het doel, alleen degene die niet zijdelings kijkt!
  Als je verdoofd bent met hersens, dan leidt de curve van het lot rechtstreeks naar de vlakke plaat van het graf!
  Slager zijn in een oorlog is een kleine eer, maar karbonade worden is over het algemeen meer oneervol!
  Grote kasten vallen niet alleen luid, we stofzuigen met kolossale traagheid!
  Veel skeletten in de kasten van de samenzweerders geven zichzelf weg als een stank van verval die lafheid doodt!
  Zeven vliegen kunnen door elke dwaas worden doodgeslagen, maar alleen met zeven spanten op zijn voorhoofd kan hij één luis van verraad naar buiten brengen!
  In oorlog is het als in een badhuis, en de hitte, het zweet en de botten doen pijn, maar in tegenstelling tot de stoomkamer, hoe hoger je klimt, hoe minder ijver er overblijft!
  De waarheid is altijd banaal, maar de sluwe zal zeker een manier vinden om het op een originele manier te verdraaien!
  De strijd tegen het kwaad levert een prestatie op, goed zonder een prestatie zorgt voor verveling!
  Diplomatie moet subtiel zijn, maar deze subtiliteit is de scherpte van de zwaarden die onze claims veiligstellen!
  Is er een droeviger verhaal in de wereld dan het verhaal van Romeo en Julia? Maar dit is een zeer controversiële lettergreep, vrienden, want hun familie heeft hun jeugd behouden!
  Verdoven is nog niet winnen, maar als de vijand echt verrast is, bedenk dan dat hij al verslagen is!
  We moeten hulde brengen aan Angelica, wat ze schreeuwde was behoorlijk geestig en pakkend en to the point. Laten we eerlijk zijn, het meisje is inderdaad een windhond van windhonden.
  Na de nederlaag van het zevende bolwerk gingen de terminatormeisjes op jacht naar verschillende kleinere batterijen. Ze verheugden zich nu oprecht over hun succes. De waarheid betrapte Maksimka en de jongen-generaal had een hevige pijn in zijn rechterhand.
  De Eeuwige Jeugd merkte op:
  - De kogel is geen dwaas, maar kussen met stomme pijn!
  Angelica kuste haar man hartig als reactie en kirde:
  - Wees je jongensstrijder nummer één! Na Stalin!
  Natasha sloeg bescheiden haar ogen neer en merkte op:
  - Maar toch, laten we Koba niet vergeten, hij heeft me gered! En jij, Angelica, bent een echte buffel.
  De roodharige duivelin keek boos en gromde:
  - En je haarkleur is niet natuurlijk!
  Stalins vrouw giechelde en kirde:
  - Wat natuurlijk is, is niet crimineel! En ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot misdaad! Geen wonder dat mijn man moordenaar nummer één is!
  Alice keek om zich heen en zei fluisterend:
  - Ik ben het hier mee eens!
  De krijgers vlogen op en begonnen de batterijen opnieuw te verslaan en de divisiereserve neer te maaien, en Angelica schreeuwde opnieuw uit volle borst:
  -Het verschil tussen intelligentie en sluwheid zit in de frequentie van gebruik, ze spelen altijd vals, ze proberen vaak ook slim te zijn, maar weinig mensen leven bij hun verstand!
  De wetenschap kan alles doen wat een mens kan wensen, maar niet alles wat een mens kan wensen!
  Meestal verliest hij zijn hoofd, die te lui is om te brainstormen!
  Hete patriottische hartstocht zal de ambities koelen van de agressors die het zwaard naar het vaderland heffen!
  Je kunt een spijker slaan met een gietijzeren kop, maar alleen om een strop om je nek te leggen!
  Degene die op omkoping bespaart, verliest het meest.
  De mensen zijn niet constant in hun woede, maar veel consequenter in cultaanbidding.
  Als je goed spaart, krijg je er geen goed van, vooral niet als zuinigheid in gierigheid verandert!
  Laten we dus drinken op het feit dat onze problemen altijd matig zijn, en aanwinsten de maat niet kennen!
  Vergeet-mij-nietjes ontspruiten inderdaad aan bloed, want bloed wordt niet vergeten en de littekens van de ziel genezen niet!
  Ze vechten niet in aantallen, ze verliezen alleen en vallen in slaap met het aantal lijken!
  Zeven dwazen bestrijden het kwaad, de achtste slimme vecht met het goede!
  Een slag aan de vijand moet op tijd worden gegeven, alleen om te worden vervangen onder het kunstgebit is altijd op tijd!
  Als je een bedrijf start, verwacht dan niet dat je in luiheid eindigt!
  Sommige mensen knippen bankbiljetten, anderen knippen het haar van domme mensen, maar de meeste oplichters geven er niet om wat de wol van een varken is!
  De bijl van de beul kan de meest weldadige artikelen van de grondwet omhakken, tenzij ze werden ingeschreven door de veer van een adelaar, en niet door een natte kip!
  Je shirt zit dichter bij je lichaam en het touw zit dichter bij je nek, vooral als het wordt opgeborgen door iemand die niet in een shirt is geboren!
  Egoïstische verslavingen stellen je in staat om de huid van je laarzen af te scheuren, met "bastschoenen" die geschoeid zijn met hun eigen handelsbelang!
  Het is moeilijk om de doorwaadbare plaats te verkennen, maar het is gemakkelijk om in het water te verdrinken!
  De jonge generaal Maksimka vond de laatste zin zo leuk dat hij uitriep:
  - Ik droom al een aantal dagen over de rook van vuurzee... Ik ben zo lui, zelfs te lui om mezelf te verdrinken!
  De tank reed over de accu heen. Daarna wendden de krijgers zich tot het Oostenrijkse cavaleriereservaat. De Oostenrijkers, die door een klap waren getroffen, begonnen zich te verspreiden. Meer dan een tribune, haastte de Hongaarse infanterie zich om de Russische tank aan te vallen.
  De meisjes begonnen wanhopig terug te schieten. Een kogel van een schrikkelgeweer raakte Angelica's krachtige dij en de krijger begon weer te schreeuwen. Bovendien schonk ze links en rechts gevleugelde aforismen in:
  -Kennis is niet alleen het licht van een baken dat de weg verlicht voor de aanvallende troepen, maar een verzengende laserstraal die de posities van de tegenstander uitbrandt!
  Winnaars worden niet beoordeeld, de winnaar is de rechter zelf, die alleen in beroep kan worden gegaan op basis van de wet van vergelding en wraak!
  De dood is een slechte zaak, maar meer in het proces dan in de gevolgen!
  Elke catastrofe is in de eerste plaats een kleurrijke show, maar de kleuring is altijd een bloederige tint, en de soundtrack wordt begeleid door een rouwmars!
  Als we geen rampen hadden, zouden er geen prestaties zijn, en zonder prestaties is het leven als soep zonder peper!
  Oorlog maakt, net als peper, tranende ogen, maar het maakt het leven niet smakeloos!
  Je kunt om vergeving vragen voor degene die de dood heeft aanvaard, maar je kunt geen excuses verzinnen voor het doden van degene die de dood zaait!
  De vijand onderschatten is de lezing voor het examen onderschatten, alleen een beoordeling - een paar van twee palen zullen elkaar zeker kruisen en een grafkruis vormen!
  Wie van zichzelf spaanders laat verwijderen, heeft de intelligentie van een stronk en een eikenhouten overweging!
  Elke ontmoeting in de oorlog is als een date met een geliefde, het is onmogelijk om te vergeten, het is onmogelijk om te laat te komen en heel gemeen te vermijden!
  Sluwheid en berekening: hoe een man en vrouw de overwinning baren - eerlijkheid is de derde extra!
  Als zich wolken boven de commandant verzamelen, is dit beter dan wanneer regimenten onder de commandant dunner worden!
  De schaamte is niet in een gevoel van angst, maar wanneer je je aan hem laat onderwerpen totdat je je plichtsbesef verliest!
  Wanneer sterk, lijk zwak; wanneer zwak, schijn sterk! Deze regel van bedrog is goed voor oorlog, maar de heerser mag geen zwakte tonen, zelfs als de woede vol botten is, en de kracht is als een muis!
  Een paar Magyaarse voetsoldaten slaagden er zelfs in om binnen granaatworpafstand te komen. Voordat ze werden gedood, gooiden ze cadeautjes en grepen ze opnieuw de strijders van de vier.
  Iedereen raakte gewond en de schoonheden knarsten van grote ergernis en vloekten hard.
  Maar de aanval wordt afgeslagen. En je kunt de tank weer inzetten. En dat de brandstof op is, is geen probleem. Trophy alcohol is heel geschikt om te tanken.
  Het is tenslotte net als in die grap - alles zal gaan als het niet slaagt!
  Daarna kwam het furieuze kwartet weer in beweging. Alice gaf echter bij het afscheid een chocoladesnoep aan het dienstmeisje. Ze was te bang en huilde.
  Alice streelde het ongelukkige meisje op het hoofd en beloofde haar:
  - Russische gevechten zullen je een fatsoenlijk leven geven, en je zult geen honger hebben en blootsvoets.
  Dus knikte dankbaar en beloofde:
  - Ik zal voor je bidden!
  Maar na deze ontroerende episode haastten de krijgers zich opnieuw om de Duitse en Oostenrijkse troepen te vernietigen.
  Het eerste oprukkende echelon van hun 126.000 soldaten en honderden wapens is al vernietigd, maar het zou, als er tijd is, de rest van de vijandelijke legendes moeten verslaan.
  Natasha voelde dat ze op dit moment niet voor altijd zouden blijven hangen, en daarom haastte ze zich met al haar kracht en verspreidde de tank.
  Hier vielen ze de vijandelijke reserves aan, een heel Duits infanteriekorps, dat van het westfront naar het oosten was overgebracht. De Duitsers willen het tsaristische Rusland terugtrekken uit de oorlog, maar ze zullen zich hierin misrekenen, en misschien hebben ze zich al misrekend.
  Maar de geplande nederlaag moet een feit worden. En de krijgers vielen de vijand aan met zinderende kracht. Maar hier werd Angelica opnieuw gesneden met granaatscherven in de borst en buik.
  Hierop begon de machtige krijger te schreeuwen;
  - Meestal verandert het in een skelet dat niet de ruggengraat van gevechtstraining heeft!
  Om niet te worden verslonden door vijandige honden, moet je een bord eten in militaire aangelegenheden!
  Wees niet bang voor de boeien van een fascist, als je in staat bent je gedachten te binden met een bezem van zuivering!
  Dans verschilt van dans doordat ze dansen op de melodie van iemand anders, en bij dans kies je je eigen ritme!
  Acties zijn altijd beter dan woorden, omdat ze een sterkere basis hebben dan lucht schudden!
  Het is goed om een ridder in de oorlog te zijn, zonder te onderhandelen over moed, maar alleen ridderlijkheid zou rationeel moeten zijn, zoals de sluwheid van een winkelier!
  Moord is de enige soort zonde, waarvan de waardering zo sterk afhangt van de vorm: gruwel en moed met een enkel resultaat!
  Gevaar is overal, maar het is moeilijk als de geest in de ster vliegt!
  Overgave is het laatste, het laat je altijd extreem achter!
  Je kunt nog steeds zonder risico winnen, maar je kunt profiteren van de vruchten van de overwinning als je deze grote kat, als een tijger, bij de snor houdt!
  Je kunt verdwalen van de achtervolger, alleen zonder je hoofd te verliezen en een beurs te krijgen voor de volgende!
  Er zijn geen uitzichtloze situaties, het komt voor dat er geen toegang is tot een voordelige positie!
  Je kunt zelfs wegrennen voor je eigen schaduw, je eigen geweten bedriegen, maar je kunt je niet verbergen voor waar je geen controle over hebt!
  Hij heeft zelden geld, wiens geest vaak wordt vertaald!
  Alles in onze wereld wordt gegeven door gevechten, alleen problemen komen zonder problemen!
  De overgang van vertrekken onderscheidt zich door het punt van aankomst op het laatste moment is hij de laatste plaats om te gaan!
  Sleutelgat als vrouw vereist intelligentie en technische details!
  Domheid is niet altijd voorspelbaar, maar altijd strafbaar!
  Soms komt een misdaad de mensheid ten goede, en een prestatie worden wordt er in de regel alleen postuum voor beloond!
  Almachtige God kan alles, maar zelfs hij kan de mens niet overtreffen in ambitie en kleurrijke verbeeldingskracht!
  Iets anders waarin God de mens niet kan overtreffen, is het verlangen naar ijdel gepraat, de Almachtige geeft er de voorkeur aan om met een woord te scheppen en niet met woorden te spelen!
  De hemel is meestal onverschillig bij het vragen om hulp, maar dit is een regel die alleen de uitzonderingen bevestigt!
  Er zijn velen die goden willen worden, maar de kruisiging staat niet in de rij!
  Een scherp woord is goed, maar het is nog beter om een scherp oog te hebben om een steen op te merken die naar je wordt gegooid voor een scherpe uitdrukking!
  Een zwerver is iemand die zich laat beslaan door sluwe mensen!
  Om te vliegen moet je hard werken, om erin te vliegen, neem gewoon een pauze van je werk!
  Als de bolhoed leeg is, vliegt hij niet op met een hevige wind, maar met een koelbloedige slag!
  Filosofie is een net voor het vangen van frivole onnozelen, maar alleen de cellen erin zijn afhankelijk van de frequentie van de hersenwindingen!
  Vaak kruisigt een persoon, die een god is geworden, op zijn minst een beetje mensen met volle teugen!
  Het korps moest in delen worden vernietigd om de gevechtsuitrusting aan te vullen. Maar aan de andere kant toonden de krijgers grote militaire vaardigheden.
  Natashka was ook gewond, maar de krijger glimlachte alleen:
  - Een soldaat zonder wond is als een rijke man zonder zak!
  Maksimka, die ook verslaafd was, was het ermee eens:
  - Van een lichamelijke wond is het pijnlijk te verdragen, maar als je moreel kreupel bent, is het onmogelijk te verdragen!
  Nu ging het grootste deel van het lichaam naar de volgende wereld. Maar twee cavaleriedivisies zijn in de aanval.
  Schietende Angelica, brult weer;
  - De grootste zegen van de mens, de voorspelbaarheid van Gods wil, het is ook de ergste vloek, dus het drijft ons naar het paradijs van routine!
  Geld stinkt niet, maar het stinkt zo erg dat zakenmensen altijd nieuwe pakken aantrekken!
  Door op vrienden te besparen, kun je mammon vullen, maar de leegte van de ziel zal je eigen kapitaal tot een vijand maken!
  Een man zonder vaderland is als een freak zonder huwelijk!
  Het is moeilijk om te overleven, maar het is mogelijk, het is onmogelijk om te leven, maar het is gemakkelijk!
  Een cent bespaart een roebel van een voorzichtige, een cent verzamelt een cent van een praktische, en een hebzuchtige en een cent leidt tot een strop!
  Een tweesnijdend zwaard, maar het wordt zonder begin in de handen van een man die in een aap verandert!
  Als je je eigen baas bent, kunnen alleen de aanvankelijke instincten van egoïsme je onderwerpen!
  Het is moeilijk om een reden te vinden om te ontvangen, maar hoe gemakkelijk is het om een reden te vinden om niet te geven!
  Dat ons leven een spel is waarin de regels worden bepaald door de sterkste, en het prijzengeld de sluwste!
  Moeilijk succes is beter dan gemakkelijk falen, hoewel geluk moet worden gezocht en de nederlaag altijd onder je voeten ligt!
  Wees een beest, maar geen dier!
  Veel beloven is net zo eenvoudig als niet alles kunnen krijgen!
  Laten we drinken op het feit dat alleen wij samenzweren, en de rest is erin verstrikt!
  Daarna putte Angelica de fontein van welsprekendheid uit en viel stil, terwijl ze de tegenstanders in stilte vastspijkerde. En daarom niet minder effectief. Dus de rompen zullen binnenkort horens en poten hebben. Toegegeven, de meisjes raken steeds meer gewond, en de eeuwige jongen Maxim lijdt ook.
  Blijkbaar verzwakt de beschermende magische matrix die fragmenten en kogels afbuigt. En daardoor gaat het niet zo goed met het militante kwartet. Maar het korps van de Fritz Kaiser is stilaan aan het smelten. De cavaleristen vallen aan.
  Alice, die een fragment in haar gespierde schouder heeft gekregen, mompelt:
  - Er zijn veel onaangename dingen in de wereld ... En het meest smerige is als ik bij deze gelegenheid geen gevleugeld aforisme kan baren.
  De jongen-generaal, die een fragment in de hiel kreeg, stelde voor:
  - Er zijn veel problemen, vijanden zijn hoger dan het dak, maar de bolhoed met wimpers breekt nog steeds wanneer een vriend inferieur is en niet hoog gevleugeld!
  Alice klopte de jongen op de schouder en bedankte hem oprecht:
  - Bedankt! Nu weet ik hoe ik mezelf moet opvrolijken!
  Angelica, die al met fragmenten was doorgesneden zodat er geen leefruimte meer was op haar grote, gespierde lichaam, riep uit:
  - Het lijk van je vijand ruikt het beste van alles, en Franse parfumerie is uitwerpselen!
  Natashka, die de laatste infanterierang van de vijand neermaaide, maakte bezwaar:
  - Maar waarom? Je kunt snuffelen! - En toen, met machinegeweren besturend met haar voeten, voegde ze een spijker toe aan het voetvolk. - Maar de parfumerie van mijn persoonlijke uitvinding is veel beter!
  Maksimka, die behoorlijk slecht werd, was het ermee eens:
  - Uniek! Goddelijke geur!
  Toen de aanval van de cavalerie opdroogde, moesten ze de luchtaanval afslaan. Vliegtuigen werden echter gemakkelijk neergeschoten door uitbarstingen van machinegeweren van groot kaliber. Maar nogmaals, er waren blessures bij het kwartet. Hoewel ze probeerden het vliegtuig van de keizer niet van dichtbij te laten komen. Maar alsof kogels door hen werden aangetrokken.
  Maksim, na een paar nieuwe wonden, jammerde en gromde:
  - Je Tsjernobog doet ons duidelijk pijn!
  De roodharige duivel Angelica porde de jongen hard in de gewonde zij met haar bestudeerde been en siste:
  - Laster de oudste zoon van de familie niet!
  Alice was niet zo zeker:
  - Eigenlijk dacht ik dat de oudste zoon van Rod Belobog is. Het eerste licht werd geboren en wierp een schaduw!
  Angelica, die vijf vliegtuigen in één klap afsneed, maakte bezwaar:
  - Eerst was er duisternis, en in de duisternis scheen een straal van Belobog's licht!
  Natasha, die de laatste dozijn vliegtuigen had neergemaaid, vatte samen:
  - En naar mijn mening hebben Belobog en Chernobog als hypostasen van de Almachtige Familie, samen met Lada Love, altijd bestaan en zullen ze voor altijd blijven bestaan!
  - Amen! - Maxim maakte de laatste Fritz af en verloor zijn creatie door vele wonden.
  
  Gekke huurmoordenaar OLEG RYBACHENKO
  Weer leek het te flitsen in een alternatieve wereld, een gekke jongen, en hij werd een tienerjongen, nog fris, schoon gezicht en klein van gestalte, maar met brede schouders en borst... Een jongen van een jaar of veertien, de zeer top van de adolescentie, de tijd van de eerste liefde en zuchten.
  Maar tegelijkertijd slechts een lijfeigene dienaar in het tsaristische Rusland aan het begin van de twintigste eeuw, waar de lijfeigenschap nooit werd afgeschaft... Hoe kon dit gebeuren?
  Een kleine verschuiving in de geschiedenis - de legendarische generaal Skobelev: hij werd twintig jaar eerder geboren en speelde daardoor een belangrijke rol in de Krimoorlog - ter vervanging van de middelmatige Menshikov en het verslaan van de landingstroepen van de Turken, Fransen, Britten en Sardiniërs in stukken. Rusland versloeg de coalitie, die al snel instortte. En de Russische troepen veroverden Kars, Erzurum, Tangorg. Het Ottomaanse Rijk werd gedwongen een moeilijke vrede te sluiten, waarbij Armenië en vele landen, waaronder het beroemde meer van Nice, moesten worden afgestaan. Maar de waarheid van de beweringen op de Balkan moest tsaar Nicolaas, gezien de positie van Oostenrijk en Pruisen, worden geweigerd. Het is gevaarlijk om tegen de Duitsers te vechten, vooral omdat de Britten en Fransen in dit geval met hernieuwde kracht de oorlog zouden kunnen ingaan.
  Bulgarije kreeg echter een beperkte autonomie en christenen kregen formele gelijkheid in rechten samen met burgers van het Ottomaanse rijk. De Russisch-orthodoxe kerk kreeg wat land en Jeruzalem.
  In Frankrijk brak een opstand uit tegen Napoleon III, maar na verschillende felle gevechten wist de keizer toch de macht te behouden, maar als concessie beperkte hij zich tot de grondwet.
  De oorlog met Shamil in de Kaukasus duurde enige tijd voort, maar na zijn capitulatie werd de Russische expansie in Centraal-Azië hervat. Tegelijkertijd werd een voor Rusland gunstig grensverdrag ondertekend met een verzwakt China. Bovendien kreeg Nicolaas de Eerste zelfs meer land dan in de echte geschiedenis zijn zoon Alexander de Bevrijder. Dus de autoriteit van Russische wapens was nu veel hoger.
  Er was een oorlog met Iran, die eindigde met de verovering van de noordelijke regio's, tot aan de hoofdstad Teheran...
  Nicholas de Eerste pleegde geen zelfmoord; hij leefde twaalf jaar langer dan in de echte geschiedenis - hij stierf in 1867. Tegen die tijd had het Russische leger onbetwist gezag en werd Skobelev een veldmaarschalk en houder van vele orders.
  Alexander II daarentegen had geen geluk en hij werd tien jaar eerder in 1871 vermoord, letterlijk slechts een paar weken ontbraken vóór de aankondiging van het manifest dat de lijfeigenschap afschaft. Alexander de Derde, zijn zoon en reactionair natuurlijk, ondertekenden het manifest niet.
  Een eerdere kroning had een positief effect op de gezondheid van Alexander III - hij stopte met drinken toen hij koning werd en leefde langer dan in de echte geschiedenis. Rusland voerde in 1877-1878 een succesvolle oorlog met de Turken en de laatste verdeling van het Ottomaanse rijk tussen de grote mogendheden vond plaats. Rusland kreeg Istanbul of Constantinopel, Irak en toegang tot de Indische Oceaan, Frankrijk, Syrië en Palestina, en Groot-Brittannië Egypte met Soedan.
  Zo verdween het Ottomaanse rijk van de geografische kaart. Al snel werd ook wat er van Iran over was geliquideerd en na langdurige geschillen en bedrijven werd ook Saoedi-Arabië verdeeld. De Britse politici werden de uitbreiding en uitbreiding van hun koloniale rijk, terwijl Rusland en Frankrijk hun tol eisten en de islamitische wereld onderwierpen. Italië slaagde erin Libië en de Fransen van Marokko te bezetten. Het zuiden van Iran ging naar Groot-Brittannië en het centrum naar Rusland.
  Al snel werd Afghanistan ook verdeeld: de noordelijke regio's die werden bewoond door Oezbeken en Tadzjieken gingen naar de Russen en de zuidelijke regio's met Pashtuns naar de Britten.
  Kortom, in het zuiden bereikte Rusland de grens van zijn expansie en verdeelde alles tussen de Britten en de Fransen.
  Vreemd genoeg, maar de nederlaag in de oorlog met Rusland kwam Frankrijk ten goede, dus het tsaristische regime steunde Napoleon III en stond de Pruisen niet toe een oorlog te beginnen en uiteindelijk Duitsland te verenigen.
  Maar de rol van het Oostenrijkse keizerrijk groeide... De Oostenrijkers behielden het noorden van Italië - een verzwakt Frankrijk kon geen oorlog met hen voeren. Daarna annexeerde Oostenrijk de zuidelijke gebieden. De Pruisen probeerden de boot te laten schommelen, maar na een beetje te zijn vertrokken, ondersteunde Napoleon de Derde de Oostenrijkers en versloeg de Duitse regimenten. Nicholas I steunde ook krachtig het Oostenrijkse rijk.
  Na de deling van het Ottomaanse rijk ontvingen de Oostenrijkers ook hun stuk - Bosnië en Herzegovina, evenals Noord-Servië. Rekening houdend met Beieren en de Zuid-Duitse landen, werd het Oostenrijkse rijk de grootste staat van Europa, zowel qua grondgebied als qua bevolking. Maar keizer Franz Joseph had het verstand om geen ruzie te maken met Rusland, om een alliantie met haar aan te gaan.
  De eenwording van Duitsland vond niet plaats - maar het Oostenrijkse rijk werd enorm en machtig, waardoor Pruisen zijn ondergeschikte partner werd. Ook Italië bleef gefragmenteerd. Het is waar dat "president" Garibaldi regeerde in Napels, maar de Oostenrijkers en Fransen versperden hem de weg naar de pauselijke staten. En al snel werd het koninkrijk Sardinië onderling verdeeld door Oostenrijk, Frankrijk en Groot-Brittannië.
  Na de dood van Napoleon III begon Napoleon IV over zijn zoon te regeren.
  De betrekkingen tussen Oostenrijk en Frankrijk begonnen weer te verslechteren, aangezien het rijk van Napoleon veel succesvoller was dan de Duitsers in het uitbreiden van de koloniën.
  Er was ook een oorlog met Japan. Tegen die tijd was de briljante Skobelev al overleden, maar zijn studenten - vooral Brusilov bleek niet minder getalenteerd te zijn, en de machtsverhoudingen voor Japan is veel slechter dan in de echte geschiedenis - Rusland is groter in grondgebied en het leger is goed opgeleid en professioneel. Toegegeven, niet alles is in orde in de bewapening: niettemin vermindert de lijfeigenschap de toestroom van arbeiders van het platteland. Maar toch, wat is genoeg.
  En het aantal lijfeigenen neemt geleidelijk af. Hoewel dit in cycli gebeurt, neemt het soms toe vanwege onderscheidingen. En Alexander de Derde houdt ervan om te begunstigen. Na de nederlaag van Japan werd ook Zheltorossia gevormd.
  Tegen de tijd van maart 1911 was Alexander de Derde overleden in december 1909 - Nicolaas II volgde de troon op en regeerde voor het tweede jaar, de kroning heeft onlangs plaatsgevonden.
  Nikolai heeft al een erfgenaam - en een gezonde, dus Vader Alexander verwierp de fatale Duitse vrouw en vond een betere bruid. Maar de zoon die in 1904 is bevallen, heeft ook de naam Alexei.
  Rusland is een groot rijk, zelfs uitgebreider dan in de echte geschiedenis, en sinds de tijd van problemen heeft het praktisch geen territorium verloren in oorlogen, en heeft het geen enkele oorlog serieus verloren, behalve individuele veldslagen en bedrijven.
  Maar de veertienjarige, blondharige met witte wervelwinden lijfeigenenjongen geeft niet veel om keizerlijke grootheid. Als er nog sneeuw ligt en je op blote voeten zware boomstammen sleept, en in feite een slaaf bent: wie de eigenaar kan slaan, vernederen, verkopen, nou ... volgens de wet heeft hij niet het recht om te doden, maar in feite ze slaan nog steeds dood, dan gebeurt er niets met de meester!
  Maar aan de andere kant, hier is het jeugd: het is bijna niet koud voor blote, ruwe zolen om in de sneeuw te slaan, en je voelt je veel opgewekter en frisser dan toen je nog lang geen oude briljante schrijver was. Niettemin, op het moment dat Oleg Rybachenko een onsterfelijke jongen werd, was hij nog geen vijftig jaar oud, dus om jezelf buiten elke maat als afgeleefd te beschouwen, is al een kolossale mislukking.
  Maar echt, vermoeidheid door hard werken lijkt niet pijnlijk, maar aangenaam, en je kunt nog steeds beginnen met dansen als het donker wordt en ...
  Op dat moment verscheen de dame en wenkte hem uitnodigend met haar hand naar haar. Nee, ze is niet oud, ze is nog geen veertig, maar ze ziet er best goed uit, misschien kun je haar mooi noemen. Voor een plattelandsjongen lijkt ze bijna een oude vrouw. En dit is helemaal niet hoe Oleg Rybachenko zich zijn eerste liefde voorstelde.
  Dromen waren anders. Een jong, landelijk meisje met lange blonde vlechten en een krans op haar hoofd. Hier is ze blootsvoets met de geur van lentekruiden die hem omhelzen, en ze kussen op de lippen. Om precies te zijn, hij kust heerlijk ...
  En hier toont de dame zelf een agressief initiatief, dat niet het minste verlangen opwekt, maar alleen angst oproept. Maar ruwe strelingen en een goed verzorgde hand in broek wekken de mannelijke aard van een gemakkelijk prikkelbare tiener en maken hem antwoord. Het is ook grof en dierlijk, wat de gezette dame trouwens erg leuk vindt.
  Dan voel je je smerig en extreem walgelijk. Het is alsof je een mannelijke hoer bent: geen liefde, geen genegenheid, geen respect.
  Maar je kunt ook niet weigeren - anders krijg je zweepslagen, en vaak zelfs tot de dood!
  De dame onderscheidde zich niet door dankbaarheid: ze gaf niets, beloonde op geen enkele manier en ontsloeg haar zelfs niet van het gewone werk. Voor haar is hij gewoon een dier, of een slaaf voor het comfort van het bed.
  Oleg Rybachenko zelf onderscheidde zich niet door religiositeit, maar toch, nadat hij de liefde met haar had bedreven, werd hij gedoopt en bespuugd. Jij rotzooi...
  Maar deze keer werd de vernederende copulatie van dieren onderbroken door het verschijnen van een vurige rode Victoria, die de dame met haar scheenbeen in de kaak bewoog en vervolgens de vervelende mierenegel in één klap doormidden sneed.
  Toen wendde ze zich tot de reeds voormalige jongen Zhukov, en met een onvoorzichtige beweging bevrijdde ze zich van de bikini, leek volledig naakt, harkte de sneeuw op die ergens op het warme landgoed was opgekomen met haar blote voeten, met haar sierlijke been ging naar hem, traag fluisterend:
  - Ik wil je en ik hou van je!
  Oleg Rybachenko boog zich naar haar toe en... De zee, warm als verse melk, plofte neer. Hij zwemt er nu alleen in en om hem heen zijn alleen maar paarse golven en de nachtelijke hemel. En je voelt je zo goed dat je zelfs in slaap valt ... in een droom!
  De terminatorjongen voelde zich een echte juveniele macho, superklasse.
  Maar wat... De jongen gaat deelnemen aan de Eerste Wereldoorlog.
  Nadat de Kaiserieten in Oost-Pruisen waren verslagen, belegerden de Russen Koenigsberg. In het zuiden ontwikkelden de gevechten zich nog succesvoller. Lvov en Przemysl werden meegenomen. En ook Krakau met een krachtige klap uit Polen.
  De Duitsers kwamen binnen. De Russische tank "Luna"-2 bleek effectief te zijn in het offensief. Duitsland werd ook verslagen in de buurt van Parijs. En het werd afgewezen.
  De keizer was moedeloos. Russische troepen rukten op in de richting van de Oder en naderden Boedapest. En verpletterde de vijand. De Oostenrijkse eenheden gaven zich in regimenten over, en heel vaak op het ritme van trommels.
  Het werd duidelijk dat het front niet kon worden vastgehouden. En toen opende Italië een nieuw front tegen de Duitsers. En begon op te rukken in het zuiden.
  Kortom, het bleek een mislukking voor de Fritz.
  Het bataljon meisjes rukte op naar de Oder.
  Krijgers gooiden met hun blote voeten granaten. En ze maaiden de Duitsers neer met machinegeweren.
  Hier in deze wereld werd de oorlog veel succesvoller gevoerd dan in de echte geschiedenis. Er is al kennis genomen. De Duitsers rennen. Het Russische leger heeft een grote superioriteit in infanterie en cavalerie. De Duitsers hebben over het algemeen niets tegen lichte Russische tanks.
  En de tsaristische generaals, overtuigd van de overwinning en de stemming van het volk, laten we het zo zeggen - majoor.
  Veronica gooit een granaat met haar blote voet. Verstrooit de Duitsers en piept:
  - Laat Rusland boven alles staan!
  Victoria schiet ook. Hij gooit een granaat met zijn blote voet en piept naar de top van zijn longen:
  - Laat de toekomstige wereld van ons zijn!
  Verder schiet het toch al mooie meisje Juliana zichzelf neer zonder enige ceremonie.
  En hij gooit ook een granaat met zijn blote voet. En de Fritz waren erg verspreid.
  Het meisje piepte:
  - Ik ben een hondsdolle tijgerin!
  En dan ook Anna, alsof ze schiet. En met zijn blote voet zal hij heel schuin een granaat lanceren, waardoor de Kaiser-eenheden als glas breken.
  En zegt:
  - De psychologie van de overwinning! Democratie van het lot!
  En dan zal Matryona een hele doos explosieven lanceren. En hoe het de soldaten van de keizer zal opblazen. En brullen:
  - Voor Rusland in ruimtehoogten!
  Er rijden nog twee mooie meisjes op de Luna-2 lichte tank. Goede auto met twee machinegeweren. Het pantser is niet te dik, maar het bevat machinegeweren. De vorm is gestroomlijnd. De meisjes Olga en Zhenya bevinden zich binnen, achterover leunen en bij zichzelf krabbelen over de Duitsers.
  Geen slechte auto - een snelheid van veertig kilometer per uur. Uitstekende doorlaatbaarheid. En rups.
  Meisjes vullen Duitse soldaten met lood en zingen;
  Jij, vader, bent een maand helder,
  Dat je niet hetzelfde schijnt
  Niet hetzelfde, niet hetzelfde
  Alles wat je verbergt achter de wolken
  Je bent bedekt met een dreigende wolk!
  Zoals we hadden in Heilig Rusland.
  In heilig Rusland, in steen Moskou.
  Het Kremlin was in een glorieuze stad,
  In de buurt van Ivan, in de buurt van de Grote,
  In de kathedraal was in Archangelsk,
  Zoals het rechterkoor had:
  Een jonge boogschutter staat op de klok,
  Staande op de klok, biddend tot God,
  Hij huilt als de rivier stroomt
  Huilt - stromen van tranen stromen,
  Hij slaat de berdysh met een schacht,
  Berdysh met een schacht op de vochtige grond:
  "Je bent een goy, moeder aarde is vochtig,
  Je verspreidt je in alle richtingen
  Doe je open, doodskistplank,
  Draai je om, gouden damast!
  Je stijgt, stijgt, orthodoxe tsaar,
  Orthodoxe tsaar Alexei Mikhailovich!
  Kijk naar je familie
  Aan het heilige Rusland, aan moeder Moskou,
  Moskou-moeder, een wees!"
  De meisjes zingen voor zichzelf en verpletteren de Duitsers. Ze lopen over lijken en laten een bloederig spoor achter met rupsen. Hier zijn de meisjes. Ook in de tank zijn ze bijna naakt, in dezelfde korte broek en op blote voeten. Maar hele mooie meiden.
  En de Duitsers lijden enorme verliezen door hun vuur. Machinegeweren zijn zwaar en snelvurend. En de meisjes zijn erg slim. Het tsaristische leger was goed uitgerust.
  Er werken ook Japanse wetenschappers voor Rusland. Hier is de krachtigste Ilya Muromets-bommenwerper ter wereld die destijds vloog om de Duitsers te bombarderen. 's Werelds eerste vliegtuig met vier motoren. Acht machinegeweren en twee ton bommen. Hier is de auto.
  En ook in de bemanning van het meisje. En bijna naakt, in één badpak. Het is erg mooi en sexy.
  Strijderscommandant van de Ilya Muromets-bommenwerper, Valentina. Heel mooi en rondblond. Het is noodzakelijk dat de auto afremt en de Duitse bunker nauwkeurig afdekt met een nauwkeurige bommenwerper.
  De soldaten van Kaiser zijn sterk en gedisciplineerd. Ze schieten op het Russische monster. Maar de krijgers spartelen als reactie. Acht machinegeweren vegen letterlijk de Duitse infanterie weg. De verscheurde soldaten van het Duitse leger vallen.
  De goudharige Lada leidt het vuur en grijnst vleesetend. Het meisje deed zelfs haar beha uit om zich beter te kunnen concentreren. En schudt haar blote borst. Gewoon een grote schoonheid. Er zit zoveel gratie en precisie in. Lada zelf is mager, maar pezig, en de taille is dun, als een wesp.
  Galina vuurt ook machinegeweren op de Duitsers. Ze is ook een mooi en curvy meisje. Met blote voeten drukt hij op de trekkers. En het gezicht is zo mooi. Geen krijger, maar gewoon een super meisje.
  Galina zegt grijnzend:
  - Tot eer van de vader van de koning!
  Agressief en prachtig, met bladgoudhaar, bevestigt Lada:
  - Laten we Judas met een garde vegen!
  Valentina drukt haar blote voet op het pedaal. Een tonbom valt op een Duitse bunker. Dit is dodelijke kracht. "Ilya Muromets", versnelt zodat de fragmenten het niet raken. De bunker explodeert en een rookkolom stijgt op.
  De meisjes roepen in koor:
  - Hit! Ze gaven de Fritz!
  En spank met plezier met blote voeten. Ja, dit zijn meisjes die de Duitsers kunnen verslaan. Ze vechten tegen dromen van een wereld waar mensen nooit mensen zullen doden. Bijvoorbeeld als het tsaristische rijk van Nicolaas II de hele wereld verovert. Maar Rusland is een unieke entiteit die in staat is een eeuwig rijk te worden! Omdat de Romanov-dynastie eeuwenlang kan regeren. En na keizer Paul kreeg Rusland eindelijk stabiliteit en accepteerde iedereen eindelijk de legitimiteit van de dynastie.
  En nu breekt tsaar Nicolaas II, die Japan versloeg, de Duitsers de rug toe.
  Een van de sterke bewegingen van de koning is om vrouwen voor het leger te rekruteren. En de Russische vrouw is de meest verschrikkelijke krijger ter wereld! Is het niet!?
  Hier, bijvoorbeeld, op de Sokol-jager, snelt de piloot Alice. Zo'n mooi meisje, blond met een vleugje rood in haar haar. Slank meisje, bijna naakt.
  Blootsvoets trapt het pedaal in en manoeuvreert. En dan schiet hij zichzelf neer. Schiet een Duitse auto neer met een groot kaliber machinegeweer. Laat haar branden en zegt:
  - Ik ben geboren voor de koninklijke dienst! Het meisje is best cool, en met blauw bloed, huzaren!
  En versnelt de snelheid van de "Falcon". Misschien zijn Russische vliegtuigen de beste ter wereld.
  En al aan de voorkant verscheen een zwaardere en geavanceerdere tank gemaakt door de zoon van de grote Mendelejev. Machine met twee snelvuurkanonnen en zes machinegeweren. En meisjes beheren ook zo'n kolos.
  En er komt een Russische tank, die de Duitsers vernietigt. Bovendien met een krachtige dieselmotor, en redelijk begaanbaar en wendbaar.
  De meisjes in de tank zingen;
  Ons door God geliefde Rusland,
  Groot welvarend land...
  Nou, de monarchen zijn mooier, mooier -
  Vader tsaar Nicolaas!
  En de tanksporen verpletteren de Duitse soldaten. Letterlijk darmen kruipen er al uit en bloedstromen stromen uit de rupsen.
  De tankcommandant, Tatyana Krupskaya, zegt:
  - Ja, we zullen winnen voor Rusland!
  Trouwens, het meisje is van een prinselijke familie, maar ze vecht alleen in slipje. Maar zo'n schatje. Ze heeft een grote innerlijke kracht.
  Met blote voeten trapt het meisje het pedaal in en zegt lachend haar tanden bloot.
  - Jij bent de grootste tsaar Nicolaas!
  En de krijgers zijn er zeker van dat ze met zo'n tank Berlijn zullen bereiken. En het vertrouwen van alle krijgers en krijgers wordt sterker.
  Natasha, gegrepen door enthousiasme, begon te componeren en te zingen. De rest van de meisjes juichten;
  Voor heilig Rusland om ons lot te bevechten,
  Wij zijn meisjes met gigantische harten...
  De fascist van het Sovjetland wilde
  Maar met Rod zijn we altijd verenigde strijders!
  
  Moge ons Rusland in eeuwige glorie zijn,
  De hordes van Genghis Khan zullen ons niet veroveren...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  We zullen elke ongelovige verpletteren!
  
  We buigen de gewelddadige fascisten in de hoorn,
  Geloof me, niemand zal Rusland overwinnen...
  Immers, Jezus, de Allerhoogste God, is met ons,
  En draag geen Fritz onzin!
  
  Iedereen weet dat het vaderland ons is gegeven,
  Voor furieuze overwinningen zonder de duisternis te kennen...
  De verschrikkelijke Satan ontblootte zijn tanden,
  Shirt gedrenkt in bloed!
  
  Voor een Komsomol-lid is er geen woord lafaard,
  Voor meisjes zijn barrières niet significant ...
  Witte God zal ons helpen Jezus,
  Onsterfelijkheid zal de hoogste beloning zijn!
  
  We hebben heel dapper gevochten in de buurt van Moskou,
  Hoewel de Duitsers een ongelooflijke kracht gebruiken ...
  Vecht half naakt op blote voeten
  En ik geloof dat die overwinning zeker zal wachten!
  
  De grootsheid van Russische krijgers leeft,
  En hij zal nooit toegeven aan de nazi's...
  We laten de Fritz furieus in de consumptie,
  Wat kwam er niet erg vuil bezinksel op!
  
  Ja, Hitler, je bent sluw en sluw,
  In staat om zelfs de halve wereld over te nemen...
  Maar Stalin is ook een dappere adelaar,
  Maak van jezelf geen idool!
  Geen Komsomol-leden, weten dat ze zich niet moeten terugtrekken,
  Ze zijn niet eens bang voor vorst ...
  En de Fritz zal spoedig in een spel veranderen,
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten!
  
  Rusland is het moederland van de liefde,
  En zal het communisme een geschenk geven...
  Het is niet nodig om een beoordeling op bloed te bouwen
  Met een grijns van schaamteloos revanchisme!
  
  Ja, de Führer wil ons bij de keel grijpen,
  En Rusland over het schavot kantelen...
  Maar we vechten furieus voor vijf
  Stalin is tenslotte bij ons met een mantel en hoed!
  
  Hij is een geweldige krijger, dat weet iedereen
  En Komsomol-leden zullen altijd blootsvoets zijn...
  En we zullen Hitler in de baard bewegen,
  Onze vlechten branden met felle hitte!
  
  Krijgers zijn ons lot,
  We zullen de enorme Panter verpletteren...
  Hoewel Adolf een kwaadaardige chaos creëerde,
  Wij zullen hem de norm en de maat aangeven!
  
  Er is geen Stalin intelligenter en sterker,
  Hij is de leider van het land van de grote reus...
  En jij versloeg de Fritz sterker, meid
  We zijn tenslotte altijd verenigd in de strijd!
  
  Voor prestaties bouwen we een hele reeks,
  Strevend naar de sterren als een snelvleugelige vogel...
  En er zal een luid resultaat zijn,
  Zulke meisjes, trotse adelaars!
  Russische troepen bereikten de Oder. Het tsaristische leger van Nicolaas II heeft al veel overwinningen behaald. Veel steden van Oostenrijk-Hongarije werden ingenomen, veldslagen werden uitgevochten in Boedapest. Waar anders verzetten de Hongaren zich. Pali Przemysl, Lviv, Krakau, Bratislava en een aantal andere nederzettingen.
  De Duitsers leden zware verliezen en trokken zich terug. De Oostenrijkers gaven hele regimenten en zelfs divisies over. En met de vlaggen gehesen onder de orkesten. De oorlog ging door, als in een sprookje - aangenaam met weinig bloedvergieten en in vreemde gebieden.
  Hoewel Rusland gewoonlijk zelden zoveel geluk had tijdens de veroveringen. En bijna alle oorlogen en overwinningen werden met veel bloedvergieten aan de Russen gegeven.
  Misschien werd Oleg Profetisch genoemd omdat hij Byzantium kon dwingen zich over te geven zonder bloed?!
  In ieder geval eiste Nicolaas II de rol van de Grootste op.
  De meisjes gingen naar de Oder. De herfst is al aangebroken. Gouden tapijten van bladeren.
  Strijders stampten op de tapijten. En sprong in het water.
  Veronica, die in de rivier spetterde, vroeg Victoria:
  - Denkt u dat de tsaar na de oorlog land aan de boeren zal geven?
  Het bevelvoerende meisje schudde haar hoofd.
  Waarom hebben boeren land nodig?
  Veronica giechelde en merkte op:
  Ja, ze kunnen het niet alleen aan. Maar er zijn sterke zakenmensen die zouden kunnen trekken.
  Victoria antwoordde hard:
  - Hier zullen ze het land op krediet verkopen. Misschien gaat het zo beter.
  Juliana draaide zich om in het water en merkte op:
  - Hoogstwaarschijnlijk is het beter voor de landeigenaren om het land te hebben. Ze kunnen grote boerderijen runnen en tractoren gebruiken. Particuliere, grootschalige productie is het meest efficiënt!
  Veronica stemde met tegenzin in:
  - Kan zijn. Maar dit creëert meerwaarde!
  Juliana giechelde en merkte op:
  - Maar de efficiëntie is geweldig!
  Victoria, die de rang van kolonel had, merkte met een glimlach op:
  - Het stimuleert de ontwikkeling. En wat heeft het voor zin land te geven aan een boer, en zelfs een drinker. Het is de landeigenaar die de halve wereld voedt met Russisch brood! Ons land is erg rijk!
  Veronica was het hiermee eens:
  - Ja, Rusland is rijk en het leven wordt beter! Mijn broer werkt bijvoorbeeld in de Putilov-fabriek als voorman. En hij heeft een salaris van driehonderd roebel, bonussen niet meegerekend.
  Victoria rolde zich om en sloeg vol bewondering met haar blote voet op het water en nam een hap:
  - Dat staat er! Rusland is in opkomst! En binnenkort zal het nog sterker worden!
  De meisjes zwommen in de Oder en hadden een informeel gesprek. Anna vroeg de meisjes:
  Wat denk je dat ons wacht na de dood?
  Juliana glimlachte en antwoordde:
  - Atheïsten zeggen - niet-bestaan. En religie leert - de ziel zal naar God gaan, en Hij zal beslissen waar hij naar de hemel of de hel gaat.
  Veronica vroeg Juliana:
  - Denk je dat er een God is?
  Het meisje sloeg met haar blote voet in het water, zwaaide en antwoordde:
  - Eerlijk gezegd weet ik het niet. Er zijn argumenten voor en tegen God. - Het meisje spetterde weer en merkte het op. - Natuurlijk is er geen antwoord op deze vraag, maar je kunt verschillende argumenten aanvoeren.
  Victoria was het hiermee eens:
  - Zeker heel anders. En wat is er om over te praten. Persoonlijk denk ik dat sinds we winnen, God natuurlijk bestaat! Maar er waren tijden dat we ons onder de Mongoolse Tataren bevonden. En dan is de vraag: waar was de Allerhoogste God?
  Juliana merkte met een onschuldige glimlach op:
  - Maar er is iets veel ergers dan het Mongools-Tataarse juk!
  Victoria was verrast
  - Wat is erger dan het Mongools-Tataarse juk?
  Juliana verklaarde eigenlijk:
  - Oude leeftijd! Wat is er erger dan ouderdom!?
  Victoria was het ermee eens:
  - Ja, het zal heel erg zijn!
  De meisjes waren stil. Het was een beetje gênant voor hen om erover te praten. De meisjes pakten het en sprongen uit het koude water. Ze renden naar zichzelf toe, flitsend rond, blote hakken.
  Marusya rende met hen mee en vroeg met een grijns:
  - Maar ik vraag me af, waarom hebben we ouderdom nodig? Het moet gezegd onmenselijk!
  Victoria was het hier meteen mee eens:
  - Echt onmenselijk! Het is het beste om voor altijd jong en gezond te zijn!
  De meisjes waren groovy en grappig en maakten salto's.
  Veronica glimlachte en stelde grijnzend voor:
  - Ja, ons leger is sterk meiden! En we zullen in topvorm zijn!
  En het meisje knipoogde naar haar vrienden. Ze barstten allemaal in lachen uit, harpijen.
  Juliana stelde voor:
  - Laten we levend water vinden en echt onsterfelijk worden! Het zal heel gaaf zijn!
  De meisjes grijnsden en knipoogden naar elkaar.
  Victoria stelde toen voor, haar tanden ontbloot, en merkte op:
  - Ja, het zou leuk zijn om een manier te vinden om niet oud te worden. Hoe goed en mooi zou het zijn!
  Het meisje stelde zich een wereld voor met enkele schoonheden en jonge mannen. Misschien nog beter zonder baard, zodat de gezichten mooier en schattiger zijn.
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - Ja, dit is het mooiste wat er in de wereld kan zijn! We willen eeuwige jeugd en licht.
  En het meisje lachte en liet haar parelwitte tanden zien.
  Victoria sprong op en stelde voor:
  Laten we echt een einde maken aan de ouderdom! Dit is over het algemeen onaanvaardbaar! Menselijke lichamen mogen niet verouderen!
  Veronica, grijnzend en springend, zong:
  - Meneer kolonel, dan oud worden! Het is niet beter om voor Rusland te sterven! Omwille van moed en eer - ik maak geen grapje! Hij antwoordde - dat ik rood ben? Wil niet!
  De meisjes lachten nog harder. Het is heel erg mooi.
  Juliana stelde lachend voor:
  - En laten we alle oude vrouwen verjongen! Zodat alles schittert als de zon!
  Victoria stemde toe, hoger springend:
  - Voor het moederland en Nicholas de Grote!
  Anna, deze roodharige krijger, sprak:
  - Maar toch worden de nonnen, ondanks de gebeden, niet jonger. Hoewel ze een heilige geest hebben. Dus je begint te denken, waar is Gods gerechtigheid?
  Victoria haalde diep adem en antwoordde:
  - Een kreun staat over de hele aarde... Waar ben jij de eigenaar, waar?
  Veronica zong woedend:
  Er zijn veel geweldige mensen
  Wiens daden leven eeuwenlang ....
  Er zijn veel vogels met een helder gezicht,
  Wat worden onsterfelijken genoemd!
  
  En de helden in de heldendichten,
  Ze versloegen de horde in één keer ...
  Rusland zal grootmacht baren,
  Basurman in de strijd zal scheuren!
  
  Maar een tweekoppige adelaar,
  Tsaar regeert glorieuze Nikolai...
  Hij straalt onder de hemel,
  Je bidt voor hem, ga ervoor!
  
  Keizer van heel Rusland
  Wat heeft het soort land verheven...
  De echte missie
  Voor vooruitgang en oudheid!
  
  Versloeg de Japanners in gevechten
  De Duitsers waren in één klap verslagen...
  De stem van de meisjes is sonore,
  Nikolay onze Heer!
  
  En onze koning zal niet toegeven in de strijd,
  Bij de bouw van een grote reus...
  Hij verslaat de tegenstanders hard,
  En het bleek een furieuze afstemming te zijn!
  Een prachtig lied werd unisono opgepikt door de meiden. Het zijn zulke prachtige en volle zangers. Ze hebben zo'n mooi liedje.
  Ja, geweldige meiden.
  
  STEPAN RAZIN'S NIEUWE KEUZE
  Stenka Razin ontving van de tsaar ereregalia en een label om op de Don te regeren. En in plaats van een nutteloze burgeroorlog, tegen de legitieme koning, ondernam hij een campagne tegen Azov en slaagde hij erin deze stad te veroveren dankzij vaardigheid en trucs.
  De aanval op Azov is een van de meest glorieuze daden van Stepan Timofeevich. Verder hebben de Kozakken meerdere malen aanvalspogingen van de Turken afgeslagen. Uiteindelijk herkenden de Ottomanen Azov.
  Daarna begon Stepen Timofeevich een grote oorlog tegen Iran. En hij handelde zeer vakkundig. Veel gewone Perzen en Azerbeidzjanen stonden aan zijn kant. En de oorlog ging volgens een gunstig scenario door voor het tsaristische Rusland. Stenka Razin ging naar de Indische Oceaan en bereikte India. Daarna vocht hij in Centraal-Azië. Tsaar Alexei Mikhailovich leefde langer. Toch verkortte de burgeroorlog in de echte geschiedenis het leven van de heerser. Peter de Grote kwam op een meer volwassen leeftijd op de troon en Rusland was in staat om de onrust van de Streltsy-rellen en vele andere conflicten te vermijden. En Stenka Razin voltooide de verovering van Centraal-Azië en een deel van India ... inclusief de Indus-rivier ...
  Rusland verwierf een kolossaal gebied. Bovendien is de bevolking toegenomen ...
  Peter de Grote begon een oorlog met de Zweden. Vanaf het begin ging het succesvoller, omdat het Russische leger sterker en talrijker was dan in de echte geschiedenis. Het lukte om Narva in te nemen en de Zweedse koning Karel de Twaalfde te verslaan. En om de Oostzee onmiddellijk te veroveren ... Stenka Razin had in de achttiende eeuw geen tijd om te vechten. En hij ging de geschiedenis in als de grootste commandant van de zeventiende.
  Peter de Grote veroverde na de overwinning op de Zweden ook het Gemenebest. En hij werd de Poolse tsaar... Tegelijkertijd bouwde hij St. Petersburg. Peter de Grote leefde langer. Alexei Mikhailovich leefde meer dan zesenveertig jaar en stierf in 1676. En langer - zesenzestig jaar. En hij stierf in 1696. Peter was al drieëntwintig jaar oud en hij had geen tijd om de slechte gewoonte aan te leren om te roken en wijn en bier in emmers te drinken. En de eerste Russische keizer leefde langer.
  En hij werd in 1742 opgevolgd door zijn kleinzoon Peter II. Hij was zesentwintig jaar oud en dronk noch rookte. Tijdens het leven van zijn vader kreeg Peter de Grote een strengere opvoeding, liet hij het roken van tabak verbieden en werd de verkoop van alcohol ook beperkt.
  En Peter de Tweede dronk niet... Zijn grootvader Peter de Grote slaagde er niet alleen in Polen te annexeren, maar voltooide ook de verovering van India en versloeg Mantsjoerije China. Hij nam een deel van het rijk op in zijn compositie. Peter de Grote slaagde erin een deel van Turkije te veroveren, nadat hij de Krim had gewonnen, een aanzienlijk deel van het noorden van de kust van de Zwarte Zee.
  Toen kwamen er nieuwe oorlogen. Peter de Tweede, die de nederlaag van het verzwakte Turkije had voltooid en zelfs zijn grondgebied in Egypte had veroverd, en Russische troepen bereikten Marokko. En werd ook gevangen genomen door Peter de tweede en het Midden-Oosten. Toen was er een oorlog in het Westen, met Pruisen. Frederik II werd verslagen en Rusland omvatte zowel Oost-Pruisen als de landen langs de Oder. En al snel verdween Pruisen helemaal. Ze was verdeeld. En in 1780 stierf Peter II. En de nieuwe tsaar Peter de Derde zet de oorlog in het Oosten voort... Hij verovert eindelijk het verzwakte China en Korea. En dan naar Indochina.
  Maar dan is er een revolutie in Frankrijk. Rusland negeert dit... Maar nu komt Napoleon de Eerste aan de macht. Hij roept zichzelf uit tot keizer en begint oorlogen. Peter de Derde stierf in 1810 en werd opgevolgd door Peter de Vierde.
  Deze koning gaat in 1812 de oorlog in met Napoleon Bonaparte. En binnen een paar jaar verovert hij zowel Frankrijk als heel Europa dat Napoleon wist te veroveren.... Peter de Vierde verhuist ook in Afrika en Amerika. Zijn troepen voeren verovering na verovering uit. Maar Groot-Brittannië is nog steeds onneembaar... In 1830 sterft Peter de Vierde en wordt zijn zoon Alexander de Eerste de nieuwe tsaar. De nieuwe koning voltooide de overname van Afrika en won de oorlog voor de Verenigde Staten. Er waren Russische oorlogen in Latijns-Amerika voor legale kolonies. De Russen landden ook in Australië. In 1864 veroverde Rusland heel Amerika tot aan Panama. Alexander I stierf in 1867 en werd opgevolgd door zijn zoon Alexander II. En in 1871 volgde eindelijk de landing in Groot-Brittannië. En de verovering van de belangrijkste vijand van Rusland is voltooid. En tegen het einde van de negentiende eeuw was de verovering van de planeet Aarde eindelijk voltooid ...
  En de geschiedenis van de grootste missie ten behoeve van de eenheid van de mensheid eindigde.
  Glorieuze overwinning ... En in 1901 vloog een man voor het eerst de wereld rond. En in 1909 bezochten mensen de maan. En in 1925 landden astronauten op Mars. En dan binnen tien jaar en op alle andere planeten van de aarde.
  En het was heel interessant om dat te doen. En het Russische rijk begon ruimteschepen te bouwen voor uitbreiding van de ruimte. En in 1980 was er de eerste vlucht naar Alpha Centauri, met een vlucht rond deze ster en een retour. En in 1991 begon een vlucht naar een van de planeten rond de ster Sirius. En tegelijk vlogen er zeven sterrenschepen.
  Het vliegen duurt nog best lang. Daarom namen de bemanningen tieners mee. En zodat ze zich niet zouden vervelen, introduceerden ze een staat van kunstmatige slaap. Bovendien slaap en droom je en op dit moment is je lichaam in beweging. Het zijn nog tieners van veertien jaar, maar in deze toestand groeien ze tien keer langzamer, en natuurlijk gaat het ouder worden ook voorbij door de vertraging van fysiologische processen die twaalf keer langzamer gaan.
  Jongens en meisjes spelen nog steeds iets interessants, en ze vliegen naar de planeet van de ster Sirius om te landen terwijl ze dertig jaar nodig hebben. En ze zullen pas in 2021 op deze planeet landen.
  En er zijn zeer interessante spellen ... Kinderen spelen in de eerste plaats natuurlijk oorlog, en onder hen zijn kosmonauten Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova in een fantastische kunstmatige slaapmatrix, wanneer elke illusie gemakkelijk kan worden gereproduceerd, en ten eerste, historische strategie en shooter in één persoon.
  En hier zijn de Polen die in de aanval gaan. De koning voert persoonlijk het bevel over het leger. En toen verzamelden zich honderdduizend strijders, naar de maatstaven van de zeventiende eeuw een enorme armada.
  Oleg Rybachenko maakt een boog. Het breekt door een Poolse officier heen, trekt onmiddellijk een boog en vuurt. Leidt het vuur en Margarita Korshunova. Ze vuurt ook heel nauwkeurig. En het belangrijkste is dat onsterfelijke kinderen heel snel schieten, waardoor de vijand geen kans krijgt om de aanval te overleven.
  Oleg Rybachenko, die een pijl zendt, zingt de pijl na:
  We zullen dapper vechten voor Rusland,
  Russische ridder, hij kan niet bang zijn!
  De jongen is inderdaad een windhond. En hij koos een speciale boog voor zichzelf, zo'n boogpees is zelden wat een volwassen held met beide handen zal trekken. En de kinderen schieten spelenderwijs, en slaan natuurlijk al vanaf drie kilometer afstand de Polen. En ze doen veel pijn. Er zijn echter veel meer huursoldaten, vooral Duitsers, dan Polen.
  Oleg Rybachenko, schietend op vijanden, herinnerde zich de geschiedenis. Hoe goed begon deze oorlog voor Rusland. En in de eerste plaats dankzij Bogdan Khmelnitsky. De Russen versloegen de Polen en bereikten de oude grens van Kievan Rus. Maar nu zijn de troepen van Rusland verspreid en is het uiterst belangrijk om Wit-Rusland met een klein aantal soldaten te houden.
  En daar zullen ze het hoofd bieden aan de opstandige hetmans en zich wenden tot Warschau. Of maak de Zweden af. Welke sterk zijn.
  Oleg Rybachenko schiet... De Polen zijn al naar de muur gerend en zetten ladders op. Moet ze met zwaarden snijden. Margreet met hem.
  Oleg schreeuwt:
  - Ik kan het zelf aan! En je rent naar waar het moeilijker is!
  De aanval van de Polen is hevig. Hoewel de stad goed is versterkt, vechten de lokale Wit-Russen mee met de Russen.
  Het belangrijkste is dat de vijand groter in aantal is, tegen de militie met zeisen en hoorns. Maar dan de hoge muren en de heldhaftigheid van mensen.
  Oleg Rybachenko runt de molen met zwaarden, hakt vijf Polen om en zegt:
  - Voor onze overwinning!
  En de jongen gooit naalden met zijn blote tenen. Dus een dozijn Polen nam het en stierf.
  De terminatorjongen blijft Polen snijden en zingt:
  - Glorie aan de ideeën van het grote Rusland,
  We zullen overwinnen door de hele wereld te spelen...
  Sterren als parels besprenkelden een deksel,
  Svarog wordt mijn idool!
  Vechtende jongen, en zeer strijdlustig. En als het snijdt, zal het het met wanhopige kracht snijden.
  Margarita is ook een coole meid. Ze ontving onsterfelijkheid en vervult die nu. En met de blote tenen van kindervoeten werpt hij zeer dodelijke naalden. En slaat tegenstanders dood.
  En zo gingen menig jongen en meisje van vijanden liggen. Dit is wat supermensen doen.
  Oleg Rybachenko snijdt de Polen af en verandert ze in een bloedige puinhoop. En snijdt de vleessalade.
  Tegelijkertijd zingt de jongen:
  - Glorie aan Rusland voor altijd en altijd,
  Laten we vechten voor ons land...
  En we hebben geen domme overbodige woorden nodig,
  We zijn niet dom - vielen en wringen ons uit!
  Margarita Korshunova op een andere plaats snijdt de Polen om en zingt gillend en ontbloot haar tanden:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  We zijn niet bang voor de dood op het slagveld ...
  We zullen vechten voor het Heilige Moederland,
  En ik weet zeker dat ik ga winnen!
  Onsterfelijke kinderen vechten op zo'n manier dat niemand ze kan stoppen of verpletteren.
  De kinderen zagen een slaapkamp, gedoofde of nog brandende vuren, veel paarden onder bewaking.
  Oleg Rybachenko gooide een naald met een blote kindervoet, brak door het hoofd van de schildwacht en piepte:
  - Glorie aan het communisme en het tsarisme!
  Margarita gooide ook een dodelijke naald, doorboorde de vijand en piepte:
  - Glorie aan de grootsheid van het tijdperk!
  Onsterfelijke kinderen bewogen terwijl ze de vijanden in het kamp omzeilden. Allereerst moet je de koning en twee hetmans vullen, en dan gaat het gemakkelijker.
  De blote voeten van kinderen stappen geruisloos over tegenstanders heen. Hier is de Grote Koningstent. Hetman is in de buurt. En laten de jongen en het meisje de huurlingen en Polen neerhalen. Ze pakten het zo stevig aan, en met zo'n wilde razernij, alsof ze echt voor de overwinning werden beschuldigd.
  De jongen en het meisje waren aan het hakken met hun beide magische zwaarden, die als een vloeipapier door het metaal sneden en tientallen meters langer werden. En ze handelden buitengewoon actief, alsof ze haar afsneden met een scheermes.
  Margarita gooide met haar blote voet een dozijn dunne naalden, legde haar tegenstanders neer en piepte:
  - En de vlag zal schijnen over het universum ...
  Oleg Rybachenko, dwars door de Polen heen, voegde er agressief aan toe:
  - Er is geen heiliger land in het universum dat mooier is!
  Margarita gooide opnieuw een dozijn dunne naalden met haar blote voet, sloeg haar tegenstanders dood en piepte:
  - En als het nodig is, gaan we weer dood!
  De terminatorjongen, Oleg Rybachenko, die de vijanden afsneed, merkte op:
  - Hij zal herrijzen in Rodnoverye, ons geloof!
  En ze vochten met de Polen en de persoonlijke lijfwachten van de koning. De terminatorjongen was erg effectief. En toen gooide de jongen een zaagselgranaat met zijn blote voet en brulde:
  - Glorie aan het moederland!
  En verscheurde veel Polen en de koning van Polen zelf!
  De hetman werd gehalveerd door Margarita Korshunova. Het meisje piepte en ontblootte haar tanden:
  - Ik zal de absolute kampioen van de wereld zijn!
  Kinderen tonen echt de hoogste vaardigheid in de strijd. Zo'n strijd ontvouwde zich.
  Oleg Rybachenko roept uit volle borst in het Pools:
  - De Duitsers hebben de koning vermoord! Versla de Fritz!
  Margarita roept al in het Duits:
  - Polen vielen ons aan, versla de Polen!
  En het onstuimige meisje staat ook te popelen om te vechten. En snijdt Polen. En intussen begon de schermutseling. Duitsers, Polen en andere huurlingen hakten en schoten op elkaar. Hier gooide Margarita met blote kindervoet een bom en verscheurde de Duitse hertog. Hierdoor escaleerde de situatie. En de strijd verliep steeds agressiever.
  Ging wederzijds bloedbad, en uitroeiing. Ze hebben elkaar vermoord, zonder enige twijfel, en medelijden. Krijgers stierven bij duizenden.
  Oleg Rybachenko en Margarita Magnitnaya werkten met zwaarden alsof ze zwaaiden als waaiers. En snijd in grote hoeveelheden door de vijanden van Rusland.
  Margarita gooide met haar blote voet naalden, sloeg de Polen en verklaarde met een glimlach:
  - Ik heb een supermeisje!
  Oleg Rybachenko gooide ook naalden met zijn blote vingers van kinderbenen, sloeg zijn tegenstanders en piepte:
  - Nou, van de schroef!
  En opnieuw begonnen de kinderen de Poolse troepen en huurlingen te verscheuren, zodat ze letterlijk doodbloedden. En de jonge krijgers demonstreerden de hoogste aerobatics en gevechtsvaardigheden. Ze zijn zo ontzettend cool.
  Oleg Rybachenko, die de vijanden van Rusland neerhaalde, zong:
  - En ze gaan naar zee, onstuimige jongens!
  Margarita gooide weer met haar blote voet de naalden toe en piepte:
  - Zee-element! Zee-element!
  Een krijger, zoals gewoonlijk, van de hoogste klasse, ze is een vechter. En stop haar niet, win niet.
  Oleg snijdt het Poolse leger af en plotseling fluit hij. En duizenden kraaien vielen flauw en sloegen tegen de schedels van de Polen en huurlingen.
  Margarita nam het ook aan en floot, en bracht ook kraaien op de vijanden neer. Ze kregen hartaanvallen en vielen als paarden die werden doodgeslagen.
  Het meisje kirde:
  - Glorie aan ons moederland Rusland!
  En weer slingerden haar blote voeten een dodelijke kolengranaat. En hoe het zal exploderen, en veel tegenstanders zal verpletteren.
  Margarita zong en ontblootte haar tanden:
  - Glorie aan het dappere vaderland,
  Laten we leven onder het communisme!
  En het meisje dreef een windmolen met haar zwaarden, sneed door een massa tegenstanders heen en piepte naar de top van haar keel:
  - Heil heilig communisme!
  En haar blote hiel raakte het voorhoofd van de Duitse hertog en brak de schedel van de tegenstander.
  Margriet kirde:
  - Tot eer van het vaderland, eeuwenlang gratis!
  En het meisje zal het opnieuw nemen en naar de top van haar longen fluiten ... En hele hordes kraaien zullen op de Polen vallen.
  En ze prikken er letterlijk doorheen.
  Oleg Rybachenko knikte goedkeurend en sneed de Polen met zijn zwaarden als een molen:
  - Ik ben een geweldige wereldkampioen!
  En toen gooiden de blote tenen van de jongen opnieuw een granaat van kolen en verscheurden tegenstanders.
  De jongen was inderdaad erg onstuimig en cool. En sloeg de vijanden van Rusland zonder enig medelijden.
  Margarita, die de vijanden verpletterde, piepte:
  - Slipte, slipte ergens, slipte mij!
  En nu zal het meisje, met haar blote tenen, een geschenk van de dood gooien met dodelijke kracht.
  En scheur honderd Polen. En brullen naar de top van zijn longen:
  - Voor heilig Rusland!
  En de hiel van het blote kind zal toegeven aan het heden van vernietiging.
  Oleg Rybachenko bleef vechten, zong:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme! Voor leven en vrijheid!
  En met zijn blote hiel bezweek de jongen voor de gave van vernietiging...
  Op dat moment maakten Russische soldaten een uitval vanuit Brest. En ze vielen het toch al bloedeloze en gedrogeerde leger van de Polen aan. De Russische soldaten die de verpletterende klap niet konden weerstaan, vluchtten.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova rennen naar het Russische leger. Hun blote hakken, terwijl ze flikkeren.
  Margarita merkte met een glimlach op:
  - Jij en ik zijn eeuwige kinderen... Het is zo romantisch!
  Oleg was het hiermee eens:
  - Ja, heel romantisch. Inderdaad, als jongen voelde ik meteen een golf van energie en opgewektheid in mezelf. Een jong lichaam, en zelfs een superman. En je hebt het gevoel dat je geen zorgen en geen problemen hebt!
  Margarita sprong hoger, sloeg met haar blote hiel een bult omver en merkte op:
  - Dat is geen probleem!
  Oleg merkte op, verder rennend:
  - Dat is wat goed is als je een jongen van lichaam bent. Je kunt elke grap, elke vulgariteit, absoluut elke domheid eruit flappen, en iedereen zal gewoon lachen. En niemand zal denken dat je een dwaas bent.
  Margarita giechelde en merkte op:
  - Misschien... Hoewel het vervelend is om een eeuwig meisje te zijn. Het is makkelijker voor een jongen, maar niet voor mij!
  Oleg grinnikte en merkte op:
  - Nou, niets, we zijn onsterfelijk. Vroeg of laat zullen we naar de toekomst leven en leren hoe we ons lichaam daar kunnen veranderen!
  Margarita was het hiermee eens:
  - Laten we leren. En een man kan een vrouw worden, en een vrouw kan een man worden!
  Oleg bevestigde:
  - En er zullen geen problemen zijn met seksuele minderheden!
  Onderweg kwamen de onsterfelijke kinderen een Zweeds detachement tegen. De jongen en het meisje hakten ze om zonder veel ceremonieel. Het was extreem gemakkelijk.
  En ze renden verder.
  Onsterfelijke kinderen haasten zich, flitsend met hun blote, ronde hakken. En ze praten weer.
  Terminator Boy zegt:
  - Hier in de film "Highlander" was er ook een aflevering met het verkrijgen van onsterfelijkheid. En het is zeker gaaf om vijfhonderd jaar te leven. Sommigen hebben langer geleefd...
  Margarita Magnitnaya merkte grinnikend op:
  - En hoe overbelast het de psyche? De herinnering aan vele eeuwen!
  Oleg Rybachenko grinnikte en merkte op:
  - Overbelastingen ... Kapitaal inderdaad! Maar als je in het lichaam van een kind zit, dan zie je alles veel gemakkelijker!
  Margarita merkte lachend op:
  - Hier vermoord je zoveel mensen, en je ziet dit alsof het een computerspel is. Geen pijn voelen, geen schok, geen schaamte!
  Oleg grinnikte en merkte grinnikend op:
  - Ja, inderdaad, mijn blote, kinderachtige voeten slaan op plassen bloed, en dit is goed en leuk!
  
  OPNIEUW MIDDELMATIG VERANDERT ALLES
  De overwinning van Japan in de Battle of Midway leidde tot de definitieve overname van het initiatief door het Land van de Rijzende Zon. De samoerai wisten de Hawaiiaanse archipel te veroveren en versloegen de Verenigde Staten op zee. En ze vielen India binnen.
  Om zijn grootste kolonie te behouden, verplaatste Groot-Brittannië een deel van de troepen uit Egypte.
  Waardoor Operatie Torch niet doorging. En Rommel ontsnapte aan de nederlaag. Maar aan de andere kant hadden de nazi's nog steeds een ramp in de buurt van Stalingrad. En de ineenstorting van het front in de winter van tweeënveertig - drieënveertig jaar. Maar aan de andere kant won de tegenaanval van Mainstein in kracht. Omdat Hitler geen versterkingen naar Afrika stuurde, namen nog een aantal divisies deel aan het tegenoffensief van de nazi's. En vooral in de luchtvaart was er een gunstiger verhouding. Bovendien hebben de Verenigde Staten de bombardementen op het Derde Rijk in feite ingeperkt. En er was geen landing in Marokko.
  De nazi's, met meer troepen, waaronder de nieuwste tanks: "Tiger" en "Panther", verpletterden de flank van de Sovjet-troepen. En ze waren in staat om niet alleen Kharkov en Belgorod, maar ook Koersk te omsingelen en in te nemen. De nederlaag van het Rode Leger was sterker en de verliezen waren veel groter. En de successen van de nazi's vanwege de divisies die niet naar Afrika werden overgebracht, zodat ze roemloos zouden omkomen in de Sahara, waren groter. En dertig gloednieuwe Tiger-tanks waren in staat om slagkracht toe te voegen en niet vast te zitten in het zand. Bovendien was het totale aantal Duitse tanks groot, omdat de Duitsers niet alleen geen uitrusting naar Afrika brachten, maar ook merkbaar meer voertuigen produceerden.
  Omdat de intensiteit van de bombardementen op de fabrieken van het Derde Rijk is afgenomen. De sterkere Amerikanen bombardeerden praktisch niet, en de Britten alleen konden het aanrichten van aanzienlijke schade niet aan.
  De omleiding van een deel van de Britse troepen naar India had andere gevolgen. De piloot en super-aas Hans Marcel kwam niet om bij een ongeval, maar nam deel aan de gevechten aan het oostfront. Zijn optreden voor de Sovjetpiloten was een echte schok. Hans Marcel werd bekend als de zwarte duivel. En hij was een geweldige luchtsluipschutter.
  Zijn verschijning in het oosten veroorzaakte een schok. Tegen het einde van september 1942 overschreed Hans Marcel de honderdvijftig neergeschoten vliegtuigen. En tegen het nieuwe jaar had het tweehonderdvijftig vliegtuigen bereikt. Waarvoor hij de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten ontving. Die meestal alleen aan staatslieden werd overhandigd.
  Voor driehonderd vliegtuigen werd Hans Marcel opnieuw onderscheiden met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En het was gaaf...
  Voor vierhonderd vliegtuigen ontving Hans Marcel als eerste het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor vijfhonderd kreeg hij het Grootkruis van het IJzeren Kruis, een onderscheiding die alleen Hermann Göring had.
  Marseille scoorde beroemd aan het oostfront. En hij jaagde en rende letterlijk naar Sovjet-vliegtuigen ...
  Maar toen kwam de lentedooi en de gevechten bevroor letterlijk.
  Er was een operationele pauze. In het Derde Rijk, in februari, kondigden ze een totale mobilisatie aan en verzamelden ze troepen. In de USSR verzamelden ze ook kracht ...
  In theorie zouden de Duitsers in de zomer oprukken, maar waar? Ik wilde niet nog een keer in de buurt van Stalingrad klimmen.
  De richting Moskou is te versterkt. Waar je ook gaat, overal is slecht. En de Führer besloot toe te slaan op ... Egypte. En Engeland uit de oorlog halen. De VS is niet langer in oorlog. De berekening was gebaseerd op het verkrijgen van de hulpbronnen van het zwarte continent en het Midden-Oosten. En dit zou het Derde Rijk onoverwinnelijk kunnen maken!
  De Duitse troepen brachten hun eerste slag toe aan Malta. Het was het gebruik van grote massa's vliegtuigen en vervolgens de landing met zegevierend succes. Voor het eerst in gevechten werden de Yu-288-bommenwerper en de ME-309-jager gebruikt. En dit is een enorme impact, echt dodelijk.
  En inderdaad, Malta is veroverd en het is veel gemakkelijker om troepen naar Afrika over te brengen. En in Spanje zette Hitler Franco onder druk. En toch stemde hij ermee in de troepen naar Gibraltar te laten gaan. En de citadel werd stormenderhand ingenomen. En deze aanval was verbazingwekkend succesvol. Daarna begonnen grote troepen van de nazi's naar Marokko te worden overgebracht en ze veroverden het zwarte continent.
  En in augustus begon het grote offensief van de nazi's in Egypte. Zowel "Tijgers" als "Panther" en "Lions" en "Ferdinands" namen deel aan de gevechten. En ook de tank "Lion". Deze auto rechtvaardigde zichzelf echter niet. Maar de "Tigers" bleken een echte schok voor de Britten. De nazi's braken door de verdediging en versloegen de Britten. Alexandrië werd ook ingenomen en de nazi's bereikten het Suezkanaal. En dit zijn grote overwinningen.
  Toen vielen de nazi-hordes het Midden-Oosten binnen. Ze werden gesteund door een krachtige klap en de Turken. En de nazi's slaagden erin Irak en Koeweit en Saoedi-Arabië te veroveren. Ze bereikten Iran, maar daar kwamen de troepen van de USSR naar hen toe.
  Stalin wachtte lang... Maar op 1 september 1943 begon een offensief op de zuidflank. De gevechten waren buitengewoon hevig. Maar de Duitsers waren klaar en vertrouwden grondig op verdediging. Tegelijkertijd vochten ze wanhopig, en de Panther bleek bijvoorbeeld een zeer effectieve verdedigingsmachine te zijn. Zijn zwakte: frequente storingen en relatief dunne zijpantsers zijn niet zo belangrijk in een defensieve strijd. Evenals de slechte loopkwaliteit "Ferdinand". En de "Tiger" toonde zich zowel in het offensief als in de verdediging - een universele machine.
  De nieuwste ME-309 bleek ook niet slecht te zijn, en zijn snelheid en bewapening waren op zijn best. Hoewel iets slechter met wendbaarheid, maar met de juiste gevechtstactieken, is dit niet zo belangrijk. De Duitsers hadden ook veel luchtafweergeschut. En een goed georganiseerde verdediging met een relatief vlakke frontlinie.
  De gevechten duurden tot laat in de herfst en het Rode Leger kon slechts tien tot vijftien kilometer oprukken. En leed zware verliezen.
  De poging van de Sovjet-troepen om in het centrum op te rukken eindigde ook in een mislukking. De Duitsers hielden een strakke verdediging en versterkten grondig. Bovendien waren de tweede en derde verdedigingslinie nog sterker dan de eerste. Wat de impact van de Sovjet-artillerie enigszins verzwakte.
  Tegen de winter hadden de Duitsers de controle over half Afrika en het Midden-Oosten overgenomen. Maar de belangrijkste is de Japanse aanval in het Verre Oosten. En de afleiding van belangrijke troepen van het Rode Leger. En het verpletteren van de Sovjet-troepen vond plaats. In plaats daarvan werden belangrijke troepen van het Derde Rijk omgeleid.
  In de winter probeerde het Rode Leger opnieuw op te rukken in het centrum en in het zuiden, evenals in de buurt van Leningrad. Het Japanse front maakte het echter gemakkelijker voor de Duitsers om te verdedigen. Samoerai klom, ondanks de vorst, woedend naar voren en leidde aanzienlijke troepen af.
  En de nazi's voltooiden de verovering van Afrika in de lente en de winter, en ze hadden kolossale middelen bij de hand. In mei viel ook Iran en in juni veroverden de Duitsers de helft van India dat niet door de Japanners was bezet en verenigden ze zich met hen.
  De nazi's vochten tegen "Panther" -2 met kanonnen van 88 mm en een gewicht van drieënvijftig ton, met een motor van 900 pk, en "Tiger" -2 met een motor van duizend pk. Deze auto's bleken acceptabele rijeigenschappen te hebben.
  De bijna volledige afwezigheid van bombardementen maakte het mogelijk om eerder aan krachtigere motoren te beginnen en deze af te maken. Hoewel de "Panther" -2 en "Tiger" -2 nog steeds niet perfect genoeg waren, konden ze de gevechtsrol aan. De Sovjet T-34-85 en IS-2 bleken zwakker... En ze konden het initiatief niet grijpen.
  In de zomer probeerde het Rode Leger op te rukken in het centrum, maar liep in een val en werd volledig verslagen. In de lucht hadden de nazi's al in de ME-262-serie, en TA-152 en andere krachtige soorten wapens. Zij waren volledig eigenaar van het initiatief. Nadat ze de USSR hadden overtroffen in de productie van vliegtuigen, verhoogden de Duitsers ook hun kwalitatieve superioriteit. En ze sloegen het Rode Leger in de lucht als een blok.
  Marseille ontving voor zevenhonderdvijftig vliegtuigen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Dit is een speciale onderscheiding om de held te onderscheiden. En duizend neergehaalde Marseille-vliegtuigen werden bekroond met de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Hij werd tijdens zijn leven een legende en een echte godheid. En voor zijn hoofd benoemde Stalin een beloning van een miljoen gouden roebel.
  Maar helaas, het was onmogelijk om hem te verslaan.
  Voor tweeduizend neergestorte vliegtuigen ontving Hans Marcel de Ster van het Ridderkruis, het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Dat was de super-aas.
  Na de nederlaag van de Sovjet-troepen in het centrum gingen ze naar Moskou en kwamen ze in de verdedigingslinie van Mozhaisk.
  Toen beval de Führer op te rukken in de Kaukasus. En Turkije opende daar ook een frontlinie.
  In de herfst en winter van 1944 en begin 1945 veroverden de nazi's ook de Kaukasus... Het vijfenveertigste jaar kwam... Eind maart begonnen de Fritz langs de Wolga op te rukken in de richting van Saratov en Kuibyshev.
  In gevechten werden de nieuwste nazi-tanks uit de E-serie al geaccepteerd en de Luftwaffe raasde door de lucht. Het leek erop dat de USSR geen kans meer had.
  En vanuit het oosten klom Japan op.
  De USSR barstte uit zijn voegen. Zijn mankracht slonk snel in een oorlog op twee fronten.
  Onder deze omstandigheden realiseerde Stalin zich dat de situatie hopeloos was en bood hij onder alle voorwaarden vrede aan.
  Hitler stemde ermee in, op voorwaarde dat hij de Baltische staten, Oekraïne, Wit-Rusland, de Kaukasus en verder de grens langs de Wolga, land langs Moskou, evenals Karelië en Leningrad tot aan Astrachan kreeg, en alles wat de Duitsers al hadden veroverd in Centraal Azië. En daar waren ze Kazachstan al binnen.
  Japan ontving ook zijn stukken in Siberië.
  Stalin stemde hiermee in, omdat dit de enige kans was om de USSR te redden en Moskou te behouden.
  Bovendien moest je nog negenennegentig jaar herstelbetalingen aan het Derde Rijk betalen. En dat is heel vernederend. En de goudreserves van de USSR werden naar Duitsland gebracht.
  Rusland heeft veel verloren, maar heeft in ieder geval gedeeltelijk kunnen overleven. En Hitler, bezorgd over het Makhkhent-project, besloot de Verenigde Staten af te schaffen.
  In augustus 1945 werd een vredesverdrag getekend met de USSR. En nu keerden de nazi's hun gezicht naar de Verenigde Staten.
  Amerika probeerde echt een atoombom te maken, maar haar werk was traag. In het voorjaar van 1946 begonnen de nazi's te landen op Groenland en Cuba.
  En een deel van hun troepen werd overgebracht naar Argentinië. In Cuba steunde de lokale bevolking de Duitse troepen en de landing was succesvol. De Fritz en de Japanners begonnen de ring strakker te maken. Ze trokken door Latijns-Amerika. Brazilië ging de oorlog in aan de kant van het Derde Rijk. De situatie verslechterde.
  In de zomer keerden de gevechten om naar Canada, waar de Fritz een bruggenhoofd probeerden te creëren.
  Gerda en haar bemanning vochten op de E-50 in een verbeterde modificatie. De auto woog vijfenzestig ton. Ze heeft een 105 mm kaliber kanon met een looplengte van 100 EL.
  Het frontale pantser is 250 mm en het zijpantser is 170 mm. Deze tank had een motor van 1500 pk en uitstekende rijprestaties.
  De Amerikanen hebben hier dus niets op tegen. De verouderde, zij het massieve, Sherman was alleen goed genoeg voor de Duitse tankazen om ermee te scoren. De Pershing is iets beter, maar het kanon is nog steeds vrij zwak tegen de verbeterde lay-out van de E-50. En alleen "Superpershing", niet een heel grote tank, had de kans om in te breken in de zijkant en bij de tank waarin Gerda en haar bemanning reden.
  Een meisje uit het Derde Rijk schoot met haar blote tenen op de joystickknop, raakte een Amerikaanse tank en koesterde:
  - Ik heb een superklasse meisje!
  Charlotte vuurde ook op de Amerikaanse tanks en stemde ermee in:
  - En je bent hyper!
  Christina vuurde opnieuw met haar blote tenen op de Yankee-auto en piepte:
  - Dit is de strategie van het grote spel!
  Magda vuurde ook met behulp van haar blote tenen op haar sierlijke voeten en merkte op:
  - Meisjes kunnen maar beter over God praten!
  Gerda vuurde opnieuw met haar blote hiel en merkte op:
  - Als je kijkt, we hebben de Bijbel niet nodig. Wij zijn Ariërs, geen Joden. En we moeten ons niet verlagen tot het niveau van schapen of geiten!
  Christina knikte krachtig en stuurde nog een projectiel met haar blote tenen:
  - Natuurlijk niet! Vooral in de Bijbel zal het lam de geredde naties hoeden met een ijzeren staf. Wat hebben we nodig voor geluk?
  Magda antwoordde boos:
  - En wat wil je in het genenvuur?
  Charlotte lachte en antwoordde, met haar blote tenen op de Amerikanen schietend:
  - Je kunt iets verschrikkelijkers bedenken dan vuur! En dat de inquisiteurs die heksen op de brandstapel verbranden triviaal sadisten zijn!
  Magda verklaarde resoluut, terwijl ze met haar blote hiel op de knop van de joystick drukte:
  - Het is erg wreed! En ze hebben geen geloof!
  Gerda sloeg het Amerikaanse kanon kapot en merkte op:
  Wie heeft het ware geloof?
  Magda antwoordde met een zucht:
  - Zulke mensen zijn er maar weinig!
  En weer afgeschoten met behulp van blote vingers van gebeitelde benen.
  Ja, de meiden hier en in de discussies zijn sterk. En ze kunnen veel laten zien en knipogen met hun saffieren ogen.
  En de oorlog is begonnen. En er zijn gevechten in de lucht. Albina en Alvina innen rekeningen en er zijn al veel vliegtuigen persoonlijk neergeschoten.
  En hun agressiviteit kent geen grenzen.
  Albina, met haar blote tenen, stuurde een moordend geschenk van de dood en tjilpte:
  Glorie aan de liefde van Christus!
  Alvina gebruikte ook haar blote tenen, sneed de Amerikaanse auto af en voegde eraan toe:
  - Wat is luchtig en schoon!
  En de meisjes gaven opnieuw een beurt om Amerikaanse vliegtuigen neer te schieten.
  Maar dit is oorlog als oorlog. Al in de zomer werd een deel van Canada veroverd. En toen ging de herfst voorbij.
  De Duitsers bestormden Toronto. Ze handelen energiek. Ze zullen betere tanks en machinegeweren hebben dan Amerikaanse. Verscheen bij de Fritz en Tiger-3. Machine-evolutie van de E-75. Ook krachtig: frontale bepantsering van driehonderd millimeter, zijbepantsering van tweehonderd. En het kanon is 128 mm lang met een loop van 100 EL. En zo'n tank liet zich goed zien. Ook als het te veel vermogen is.
  Fritz rukte op en nam stad na stad in.
  In de winter vertrokken ze al vanuit het noorden naar Amerikaans grondgebied. En daar braken ze het koppige verzet van de Yankees.
  Amerika maakte geen schijn van kans. Maar de atoombom werkte niet.
  Amerika wordt gebombardeerd door zware TA-400's. Nog krachtigere TA-500's die honger en militaire faciliteiten vernietigden.
  In het voorjaar hadden de Duitsers Canada al volledig ingenomen, en een deel van de Verenigde Staten. En tijdens de lente zelf namen ze Philadelphia en vele andere gebieden in.
  Meer dan een derde van de VS en Alaska werden gevangen genomen. En ook Mexico werd veroverd door Amerikaanse en Japanse troepen.
  In de zomer ging het offensief van de nazi's door. En de kansen van de Verenigde Staten smolten voor onze ogen.
  In augustus begonnen de nazi's New York te bestormen. Vliegende schotels namen deel aan de gevechten.
  Hier vocht een van hen tegen Eva en Agatha. Twee mooie meisjes in bikini reden in een krachtige auto.
  Ze werd rondgevlogen door een laminaire jet en was onkwetsbaar voor handvuurwapens. En de meisjes gebruikten zelf warmtestralen bij het fotograferen.
  Eve drukte met haar blote tenen op de joystickknop, spuwde hittestralen uit, stak vijanden aan als een vlam en tjilp:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Agatha, schietend met haar blote tenen, kirde ook naar de top van haar longen:
  - Mogen we winnen!
  Het meisje is extreem vechtlustig en mooi. En hoe het vijanden verslaat met een laser.
  En hittestralen zullen een andere Amerikaanse tank doen smelten.
  En op het land valt Gerda aan. Ook een vechtend meisje.
  En nu zijn zij en haar bemanning al in het centrum. En granaten stuiteren op de tankkoepel. En de meiden zelf zullen de Yankees raken. En ze zullen een hele wolk mensen verscheuren en met alle agressie handelen. Krijgers zijn zo speels en windhonden, met blote gebeitelde benen.
  Ze zingen zelfs en laten hun tanden zien. Dit zijn de strijdbare schoonheden van het Derde Rijk. En ze schieten goed genoeg. En ze doorboren de vijanden als naalden met olie door en door.
  New York is al gevallen. De VS capituleren en hun troepen geven zich over.
  Zo is er weer een bladzijde in de geschiedenis omgeslagen. Het lijkt een overwinning... Maar na een tijdje verovert Hitler Latijns-Amerika.
  En op 20 april 1953 begint hij een oorlog met Japan en zijn koloniën. De troepen van het Derde Rijk hebben een voorsprong in technologie.
  En ze vallen aan met krachtige wapens. Inclusief onkwetsbare vliegende schotels.
  Albina en Alvina vechten in een discovliegtuig. Ze vechten tegen meisjes, maar ze zeggen wat anders. En met blote tenen drukken ze op de knoppen van de joystick.
  Hier zijn ze in het offensief brandende Japanse troepen.
  Warmtestralen vliegen als een tapijt. En de meisjes lachen in zichzelf. En schudden hun borsten met scharlaken tepels.
  Albina zong zelfs:
  Niemand zal ons stoppen, niemand zal ons verslaan!
  En met haar blote hiel drukte ze op de knoppen van de joystick en raakte ze tegenstanders. Ze is zo'n meisje, geboren uit een wolvin.
  Alvina drukt ook met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en gilt:
  - Voor mijn kosmische kracht zullen we de president van de collectieve boerderij naar het graf drijven!
  En knipoog naar een vriend!
  Ja, de krijgers zijn erg wendbaar en snel als de bliksem. Ze staan in brand.
  Albina mikt met haar blote voet en vuurt een warmtestraal af. Verbrandt tegenstanders en piept:
  - Voor mijn grote overwinningen!
  Ja, de meisjes hier zijn van het hoogste niveau en klasse. Ze kunnen dingen die anderen niet kunnen. En ze verpletteren de Japanners, met de waanzinnige energie van wolven.
  Maar niet alleen de Duitsers en andere buitenlandse legers doden samoerai.
  De USSR, nu onder bevel van Beria, deed ook mee aan de oorlog. Hier stierf Stalin trouwens, overstuur door de nederlaag met het Derde Rijk, eerder in maart 1951. En Beria slaagde erin de macht te grijpen. En nu, zelfs nadat hij zichzelf heeft versterkt, zit hij in hetzelfde team als Hitler.
  En ze vallen samen de samoerai aan.
  En de bemanning van Elizabeth vecht tegen de Japanners in Primorye. Het meisje is erg vechtlustig en actief.
  Ze vechten natuurlijk op blote voeten en in bikini. En dorst samoerai, met enthousiasme.
  Terwijl je nog steeds zingt;
  En het gevecht gaat weer verder
  En het hart is angstig in de borst ...
  En Lenin is zo jong
  En de jonge oktober staat voor de deur!
  En nu schiet Elizabeth met haar blote tenen vanuit het kanon van de T-54 tank op een Japanse auto en doorboort haar tot de dood.
  Toen kirde ze:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Ekaterina sloeg ook de vijand met haar blote tenen. Ze doorboorde de samoeraitank en merkte agressief op:
  - Er is geen glorieuzer land dan het onze!
  Elena schoot op de vijand en kirde:
  - Er komt een tijdperk van communisme op aarde!
  Euphrasia, die ook haar blote tenen gebruikte, sloeg en tjilpte:
  "Dood aan de kwaadaardige president-Satan!"
  De krijgers hier moeten worden gezegd van de hoogste en gevechtsklasse.
  En in de lucht winnen Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova accounts.
  Anastasia schoot een Japanse jager neer en zong:
  - En meisjes op blote voeten vliegen in de lucht!
  Akulina, die de samoerai afsneed, met behulp van blote benen, tjilpte:
  - Cool element! Cool element!
  Warriors spelen met de spieren van de pers. Ze zijn in perfecte staat en kunnen de oorlog voor de grap winnen.
  Anastasia schoot een ander vliegtuig neer, nam het en kirde:
  - Er zal een coole vangst zijn van vijanden en hun nederlaag!
  Akulina was het hiermee eens en sloeg de vijand neer met haar blote tenen:
  - Laten we een totale route regelen!
  De Japanners werden onder druk gezet...
  Hier is de Sovjet-tank LP-10 betrokken bij de strijd, waarop de meisjes van de bemanning van Alenka vechten.
  En ze vechten in een grote auto met een 130 mm kanon.
  Alenka schiet met haar blote tenen en piept:
  - Dit is de glorie van het communisme!
  Anyuta gaf ook haar tegenstander een pak slaag. Raak de vijand en piepte:
  - In naam van nieuwe ideeën!
  En sloeg ook haar blote hiel.
  Alla drukte met een scharlaken tepel op de joystickknop. Ze sloeg de samoerai en schreeuwde:
  - Voor de grootsheid van het land!
  Maria, schietend op de vijand, piepte:
  - Voor de eenheid van Russen over de hele wereld!
  En ze gebruikte ook een aardbeienspeen om te schieten.
  En de Olympische Spelen zullen de vijand raken. Zal veel vechters vernietigen en tjilpen:
  - Voor Rusland, de heiligste ter wereld!
  En ook met blote hielen zal toegeven aan de vijand.
  Van de meisjes moet worden gezegd dat ze buitengewoon onstuimig zijn. En ze hebben een kolossale taaiheid.
  Natuurlijk kan Japan een dergelijke druk niet weerstaan.
  Bovendien gebruikten de Fritz ook kernwapens. Wat een totale schok bleek te zijn.
  De oorlog eindigde in zes maanden.
  De USSR herwon zijn eerder verloren land en het Derde Rijk veroverde de samoerai en al hun koloniën.
  Hitler vocht niet meer... Hij verteerde de bezittingen... Alleen in China werd nog lokaal gevochten. En daar verpletterden ze het Rode Leger van Mao Zedong. Op 1 mei 1958 veranderde de vliegtuigcrash van Adolf Hitler de loop van de wereldgeschiedenis. En het veranderde aanzienlijk ... Göring, die drugs misbruikte, was tegen die tijd al overleden. Himmler, die te invloedrijk was geworden, werd door de Führer zelf verwijderd. Schellenberg nam zijn plaats in, maar ook hij stierf aan kanker. En kortom, de officiële opvolger van de Führer was de jonge Wolf Kleiman, de opvolger van Schellenberg.
  De nieuwe politicus was pas vijfendertig jaar oud en begon democratische hervormingen. Ze waren echter van weinig nut .... En het Derde Rijk, door een overdaad aan democratie, nam en viel uiteen ...
  De USSR, onder leiding van Lavrenty Palych Beria, werd nieuw leven ingeblazen en versterkt. En hij begon onder hem de wrakstukken van het Derde Rijk op te harken. Dit is hoe het Sovjet-imperium herboren werd.
  En het bleek dat Lavrenty Palych Beria, in plaats van de geëxecuteerde verliezer, de grootste heerser van Sovjet-Rusland bleek te zijn. Nog groter en cooler dan Stalin!
  Hier is een alternatieve geschiedenis!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"