Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Subhasta D'Esclus En Un MÓn De Tela

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Venda d'esclaus d'ambdós sexes. Una bella estudiant del segle XXI es subhasta com a esclava. Les apostes es disparan i arriba un desenllaç inesperat.

  SUBHASTA D'ESCLUS EN UN MÓN DE TELA
  ANOTACIÓ
  Venda d'esclaus d'ambdós sexes. Una bella estudiant del segle XXI es subhasta com a esclava. Les apostes es disparan i arriba un desenllaç inesperat.
  . CAPÍTOL 1
  Arriba el moment de la subhasta de licitació oberta. Les dues primeres noies són portades a la plataforma.
  Estan descalços i coberts amb cobrellits. Primer es van tapar el cap. El preu inicial de cent doblons d'or per parell és comú per als bells esclaus.
  - Cent!
  El subhastador aixeca el martell, sona:
  - Cent deu...
  - Cent vint...
  I una pausa. El segon vel es treu a les noies.
  Soroll de nou:
  - Cent trenta,
  - Cent quaranta!
  - Cent cinquanta!
  I de nou una pausa... El tercer vel se'ls va treure.
  - Cent seixanta!
  - Cent setanta!
  - Cent vuitanta!
  - Dos-cents!
  El subhastador aixeca el seu martell i en un cant diu:
  - Dos-cents doblons vegades! Dos-cents doblons dos! Dos-cents doblons tres!
  Parell venut per dos-cents doblons!
  Les noies es van cobrir amb mantes i se les van endur. Donaven cops amb els peus descalços, cosa que parlava del seu estatus social baix.
  Aleshores una dotzena de nois musculosos es van vendre a la subhasta alhora. Uns nans els van portar a esclavitud. Per a tots a l'engròs: cent dinars! Aquests esclaus eren utilitzats com a força de treball. Estan exteriorment sans, ben cuidats, acostumats a l'activitat física.
  Els nois donaven cops amb els peus descalços i s'encordaven d'una cadena que els conduïa al pati. Un dels elfs va sentir el pit musculós i bronzejat del nen, però li van cridar.
  Llavors l'esclau va ser servit de nou, només que no descalç, sinó amb sandàlies. Coberta de vels, i tres parts exposades.
  Era una bella rossa, i el regateig pujava a cinc-cents doblons. Al final, fins i tot li van treure les sandàlies i la van fer ballar descalça. Llavors em van enviar a un noble troll. De camí, la rossa anava embolicada amb una manta.
  Va ser divertit i el públic es va animar. Mentre que els comerciants i eunucs de totes les ratlles que s'havien reunit a la sala gran no estaven cansats, van decidir portar Vladlena a l'andana. Per descomptat, és el plat més noble i apetitós de la subhasta.
  Estava coberta amb cobrellits, portava botes fins als genolls i els cabells estirats perquè no es veiés com després s'enfonsarien sobre les seves espatlles.
  Havent-se acostumat a caminar descalç, la Vladlena se sentia incòmoda amb les botes, les seves cames fortes i musculoses estaven trencades. I ella està tancada. Després de tot, molta més emoció de negociar quan estàs exposat en parts.
  Aquí coneixen la psicologia.
  La Vladlen es va sorprendre pensant que estava espantada i es xucla desagradablement la boca de l'estómac.
  Aquí ara es despulla davant de centenars d'homes. No està molt bé, es veu clarament sota les cortines del vestíbul. Però no només hi ha persones i elfs bonics que semblen persones. Hi ha gnoms i orcs, hòbbits que semblen nens descalços, i quines criatures amb banyes, un parell de follets enormes, trolls de nas grossa. I una altra criatura que sembla un gripau gegant de Star Wars que porta una corona. Es pot veure el rei del mar.
  Entre el públic i alt, un tema ossi és el mateix Koschey l'Immortal. Té un aspecte intimidatori, encara que molt prim. Encara hi ha dones aquí. Gairebé tots els elfs joves, o trolls, un parell de dones nobles humanes també són joves. Però també hi ha una dona gran amb una escombra. Sembla una àvia gran i molt forta, i els ullals surten per darrere de la boca.
  Vladlena va pensar - Baba Yaga.
  Vol dir fresc i enginyós. L'únic que faltava era la serp Gorynych, per a un conjunt complet. Però sembla que hi ha un follet. Una barreja d'home i roure.
  I hi ha un parell de sirenes. Són noies precioses amb cues de peix.
  És evident que hi ha criatures d'altres planetes.
  Ara està clar per què el duc la va subhastar. Només un cop l'any es reuneix tanta gent, i aquesta és una gran oportunitat per guanyar diners seriosos.
  Tanmateix, encara heu de romandre completament nu davant de tantes persones de diferents tipus i tribus: això és horror.
  En Vladlen es va avergonyir, es va fer fàstic i es va espantar. Encara que, d'altra banda, l'orgull també va despertar en ella: cridarà l'atenció com una estrella.
  A més de cobrellits i calces, Vladlen també anava vestit amb un banyador especial. I no només cobrint el pit, sinó també l'estómac. Això va augmentar encara més els secrets de la noia.
  La Vladlena va somriure... El senyal va sonar i va començar la subhasta.
  El gerent va començar a cantar:
  - Una persona noble, un extraterrestre d'un altre univers, un gran guerrer, i molt hàbil en l'amor i alhora verge. Es diu Vladlena Shamanova i que bonica és, és igual de sàvia!
  El subhastador va assentir.
  - Preu de sortida de cent doblons!
  El públic era sorollós. Com sempre, inicialment, fins i tot per a una presa tan rara com una noia d'un altre univers, ofereixen un preu, una bella esclava o una dotzena d'esclaus nois forts. El preu no és el més alt, però aquest és només el començament de la ganga.
  El mercader del turbant blau va xiular:
  - Cent vint!
  El jove elf va grunyir:
  - Cent trenta!
  Leshy va gemegar:
  - Cent quaranta!
  El troll va grunyir.
  - Cent cinquanta!
  Baba Yaga va riure.
  - Cent vuitanta!
  El cavaller amb armadura porpra va dir:
  - Dos-cents!
  Hi va haver una pausa. El públic només s'està escalfant. L'orc va treure amb cura el vel que li cobria la part superior de la cara, però encara no deixava al descobert els seus cabells.
  El front alt i suau i bronzejat de la noia i els ulls de safir estaven al descobert.
  Un rugit d'alegria va recórrer el públic.
  Vladlena va lluir els ulls i va ronronear:
  - Mira'm!
  El rei del mar, semblant a un gripau, va gorgotejar:
  - Tres-cents doblons!
  Baba Yaga va murmurar:
  - Quatre-cents!
  L'elf va parlar.
  - Cinc-cents!
  El troll va xiular:
  - Sis-cents!
  L'eunuc de l'harem del sultà va cridar:
  - Setcents!
  La sirena va tuitejar:
  - Vuit-cents!
  Leshy va tornar a gemec:
  - Mil!
  I de nou hi va haver una llarga pausa. Per descomptat, tothom tenia curiositat per mirar la noia amb més detall. Quina mena de canalla és ella. I potser alguna cosa bona per negociar. O compra.
  Els orcs li van treure el vel i van exposar la part inferior de la seva cara. La seva boca expressiva, el son bonic i elegant, la barbeta valenta.
  El rostre d'un autèntic guerrer.
  El troll va cridar:
  - Mil cinc-cents!
  El rei del mar va gorgotejar:
  - Dos mil!
  Leshy va xiular:
  - Tres!
  Baba Yaga va cridar:
  - Quatre mil!
  I de sobte va grallar:
  - Cinc mil!
  Tothom va mirar a Koshchei. Baba Yaga va riure i va comentar:
  I ell també és aquí! Què farà amb ella.
  Una altra vegada una pausa... Però és evident que la negociació encara no arriba al seu punt àlgid. I què és una noia?
  Els orcs treuen el vel que li cobreix el coll i les espatlles. I el públic està emocionat. El coll i les espatlles de la noia són forts i musculosos. Molt seductor també. Es pot veure que aquest és un heroi preciós.
  El cavaller amb armadura porpra va grunyir:
  -Sis mil!
  El cavaller de rosa va afegir:
  - Set!
  Koschey the Deathless va publicar:
  -Vuit!
  El rei del mar va rugir:
  -Nou!
  El cavaller amb armadura porpra va tornar a dir:
  - Deu mil!
  Una altra pausa. La quantitat és seriosa, per això pots comprar mil esclaus o cent belles esclaves. O contractar tot un regiment de mercenaris.
  Però això no és tot. El vel cau als peus de la noia. Ara es veuen les seves mans i la seva figura, encara que cobertes amb un vestit de bany.
  Els braços de la Vladlena són molt musculosos i els seus bíceps són un triangle. Impressionant guerrer.
  Baba Yaga va riure i va dir:
  - Onze mil!
  De sobte el nan va dir:
  - Dotze mil!
  El troll va interrompre:
  - Tretze mil!
  El cavaller amb armadura porpra va bordar:
  - Quinze mil!
  El cavaller amb armadura rosa va afegir:
  - Setze mil!
  Koschey va cruixir:
  - Disset mil!
  El jove elf de la corona va exclamar:
  - Vint mil!
  El duc de Guizzos va xiular: "Ui, el mateix emperador ha decidit participar en el tracte".
  La quantitat ja era important. I el despullat no s'ha acabat. Aquí hi ha el vestit de bany dels orcs despres de la tela deixant al descobert la panxa. Immediatament van aparèixer les rajoles, com en una premsa de xocolata, i es va fer visible el corbat de la cintura meravellosa, la noia heroica.
  El cavaller amb armadura taronja va murmurar:
  - Vint-i-cinc mil!
  L'emperador elf va xiular:
  - Trenta mil!
  Koschey the Deathless va gruñir:
  -Quarenta mil!
  L'emperador elf va tornar a inserir:
  - Cinquanta mil!
  I de nou una pausa. La quantitat ja és enorme. Fins i tot pots començar a construir una ciutat. O comprar un cuirassat. O un ramat de noies boniques.
  Però, per descomptat, els encants de Vladlena amagats sota la seva roba són encara més interessants per a tothom.
  Aquí els orcs es treuen el sostenidor. Ara el tors de la noia heroi està completament nu. Es veuen els pits bronzejats com melons, coronats amb mugrons escarlata, com maduixes massa madures. Això és tan apetitós.
  El proveïdor de l'harem del sultà va entrar al negoci, rugint:
  - Seixanta mil!
  Un altre eunuc en cap va xiular:
  - Setanta mil!
  El cavaller amb armadura taronja va cridar:
  - Vuitanta mil!
  Koschei va grarrucar, fent sonar els ossos:
  -Noranta mil!
  L'emperador elf va tornar a parlar amb duresa:
  - Cent mil doblons!
  I de nou una pausa. La suma de deu mil nens esclaus. Sense precedents per a una noia, fins i tot una excepcional. És una carreta sencera d'or. Un dobló és una moneda petita però encara d'or.
  Però encara està començant. I finalment, els orcs van mostrar el cap de la noia. Els cabells van caure com la pluja, el color de la fulla d'or.
  Es van escampar per sobre de les espatlles i el públic es va aixecar.
  El proveïdor de l'harem del sultà va exclamar:
  - Cent cinquanta mil!
  Un altre eunuc en cap va grunyir:
  - Dos-cents mil!
  L'emperador elf va cridar:
  - Dos-cents cinquanta mil!
  Koschey the Deathless va publicar:
  - Tres-cents mil!
  I de nou una pausa. Una noia de tors nu i cabells daurats, musculosa i tendra, apassionada i alhora seductora. Només un error invisible. I les quantitats per això s'ofereixen en absolut còsmic. Tot està bé, però... Les cames encara no són visibles. I així tots volen tenir en compte.
  I ara l'orc es treu un altre vel. Les cames estan al descobert, fins al genoll. I només queden calces primes. I per descomptat, per sota les botes del genoll.
  Però podeu veure què són magnífiques totes les mateixes cames i noies. Muscular, bronzejat, i els músculs són com un filferro, sota una pell fina i bronzejada.
  L'emperador elf va cridar:
  - Quatre-cents mil!
  Koschey no va concedir:
  - Cinc-cents!
  El cavaller amb armadura taronja va grunyir:
  - Sis-cents!
  Koschei va tornar a roncar:
  - Setcents! I vés amb compte cavaller, el teu imperi no és tan ric!
  L'emperador elf va parlar amb confiança:
  - Vuit-cents!
  Koschei l'immortal va grunyir:
  - De totes maneres, serà meu - nou-cents!
  L'emperador elf va cridar:
  - Un milió de doblons daurats!
  La quantitat és enorme. Es poden comprar cent mil nens esclaus. Fins i tot tenint en compte la mida i la població de l'imperi, això és simplement una quantitat exorbitant. Fins i tot Koschei va dubtar... Val la pena donar un milió de doblons? Són set tones d'or pur!
  Però la subhasta encara no ha acabat. Vladlen està gairebé nu, però encara calçat. I encara crea intriga.
  De fet, què hi ha sota les seves botes? I ara els orcs treuen les sabates a la bella guerrera, deixant-la descalça, només amb unes calces primes.
  I té aquestes cames, només una perfecció única de línies i una gràcia filigrana.
  El proveïdor de l'harem va cridar:
  - Un milió cent mil!
  Un altre eunuc va afegir:
  - Un milió dos-cents mil!
  L'emperador elf va declarar:
  - Milions cinc-cents!
  Koschey, purament per tossuderia, va grunyir:
  - Dos milions!
  L'emperador elf va declarar decididament i agressivament:
  - Dos milions i mig!
  La quantitat és tan elevada que els dos proveïdors de l'harem van obrir la boca, però de seguida van callar. De fet, es tracta de tota una caravana d'or. De quina altra manera els seus sultans agafarien tanta extravagància? I, en general, quant donar per una, fins i tot per una noia extremadament bella?
  Però aleshores el gerent de la subhasta va llançar l'última carta en joc. En aquest cas, els orcs van treure les calces primes de la bellesa i també van exposar la gruta de Venus.
  Ara Vladislav va resultar completament nu i descalç, i sense un sol fil al cos.
  El proveïdor d'harem va cridar desesperat:
  - Tres milions!
  El cap eunuc, tremolant amb els dits, va dir:
  - Tres milions i mig!
  L'emperador elf va declarar fermament:
  - Quatre milions!
  Hi va haver una pausa... Koschei va voler dir alguna cosa i batre el preu. Però de seguida es va imaginar quant or deixaria el seu tresor sense fons i va romandre en silenci. Només va apretar les dents de frustració.
  La pausa va començar a allargar-se. No hi ha res més per disparar amb una noia guerrera nua, descalça i musculosa. És que la pell viva per arrencar-se. Ella ho va donar absolutament tot.
  El majordom va aixecar el martell i va començar a dir lentament:
  - Quatre milions de doblons daurats vegades! Quatre milions de doblons d'or dos! Quatre milions de doblons daurats són tres... - Però abans que el seu martell pogués caure, una veu tronada va exclamar:
  - Cinc milions de doblons daurats!
  Tothom va mirar cap enrere cap a l'enorme follet d'armadura negra. Això és el que menys s'esperava d'ell.
  El gerent va dir amb confusió:
  - És tota una muntanya d'or! Tens aquest tipus de diners?
  El follet va dir confiat:
  - Sí, tinc tota una muntanya d'or inútil! I aquesta noia és tan apetitosa que estic disposada a renunciar a part del metall groc inútil, pel bé d'aquesta frescor!
  El gerent va assentir.
  - És el teu dret! Bé, què! Cinc milions de doblons daurats vegades! Cinc milions de doblons d'or dos...
  L'emperador elf va cridar:
  - Sis milions!
  El gerent va començar a dir:
  - Sis milions de doblons d'or de vegades! Sis milions de doblons d'or dos!
  El follet va bramar:
  - Set milions!
  L'emperador elf no va concedir:
  - Vuit milions!
  El follet va tornar a grunyir.
  - Nou milions!
  L'emperador elf va declarar desesperat:
  - Deu milions!
  Hi va haver una pausa. Sí, aquest és el preu d'un milió de nois esclaus. I podeu reclutar mercenaris que seran suficients per conquerir l'imperi de l'emperador elf.
  I això és per a una esclava.
  El gerent va començar a cantar en un cant:
  - Deu milions de doblons daurats vegades! Deu milions de doblons d'or dos! Deu milions de doblons d'or tres...
  El follet va bramar:
  - Trenta milions de doblons daurats!
  El públic va rugir d'alegria.
  El gerent va començar a anunciar:
  - Trenta milions de doblons daurats vegades! Trenta milions de doblons d'or dos! Trenta milions de doblons daurats tres! - El martell es va aturar un moment, i després va colpejar decisivament. - Comerç finalitzat. Vladlen Shamanova va vendre per trenta milions de doblons d'or al follet Heck.
  Durant la subhasta, Vladlena es va deixar portar tant pel joc dels números fantàstics que fins i tot va oblidar que estava davant de centenars d'homes i dones completament nus.
  I ara, se sentia tan avergonyida que automàticament es va tapar amb les mans. Especialment volia amagar els seus pits i el ventre.
  Els orcs van assentir en comprensió i van llançar el vel sobre ella. El gerent va comentar:
  "Ara heu de pagar tota la quantitat de diners. I això són més de dues-centes tones d'or! I de seguida!
  El follet va assentir d'acord.
  - Lingots al pati! No pots ni comptar, n'hi ha més del necessari!
  Els nois esclaus es van precipitar al pati. Allà, de fet, hi brillava tota una muntanya de monedes, o més aviat un turó. Fins i tot hi havia més de trenta milions de doblons.
  El duc de Guizzos estava fora de si de felicitat. No obstant això, pujant a Vladlen, va xiuxiuejar:
  - Intenta escapar!
  La noia va xiuxiuejar al duc elf:
  - Que gran?
  De Guizzos li va ficar una pruna a la mà i va xiuxiuejar:
  - Si el menges, durant una hora et tornaràs invisible, inaudible i inodor. Però només una hora, no us la perdeu! I no fugis fins que estiguis a una bona distància de la ciutat!
  Vladlen va dir amb ironia mal dissimulada:
  - Gràcies senyor!
  Llavors va sentir un cèrcol d'acer amb una cadena al coll. Ara és propietat del follet. I la mira carnívora llepar-se els llavis. I la boca d'aquest monstre és tan gran com la d'un catxalot!
  
  
  LA TERCERA VENDA DE L'EMPERADOR PALPATHIN.
  ANOTACIÓ
  L'emperador de l'imperi espacial Palpatine, havent perdut el seu cos, destruït per la força del llamp, va conservar el seu esperit demoníac. I es va traslladar a un clon d'una noia rossa encantadora. I torna a reviure tant l'ordre de la foscor com l'imperi espacial. Una vegada més, ferotges batalles espacials entre l'imperi i el moviment de resistència. Els vells herois tornen: la princesa Leia, la princesa Rey, l'Ahsoka Tana i el nou Anakin, el fill de Luke Skywalker, i l'Azalea, la filla de la princesa Leia.
  . CAPÍTOL 1
  L'Ordre encara no estava completament destruïda. I la guerra va continuar. La major part de la flota de l'emperador Palpatine també va escapar de l'encerclament. I la coalició rebel es va ensorrar i es va ensorrar. Neta de l'emperador Rei, va anar vagant i no es va dedicar a la política. El seu promès és mort. Només li va deixar una parella: un nen i una nena.
  I la princesa Ray, en algun lloc del llunyà interior, va començar a criar els seus fills.
  I l'emperador Palpatine estava suant el seu cos, que va ser destruït per un llamp de força reflectida. Però la seva ànima demoníaca no va morir. I l'esperit de l'emperador de l'imperi espacial es va traslladar a un altre clon.
  Per descomptat, nombrosos cuirassats de l'ordre i de l'imperi es van afanyar a jurar lleialtat a l'emperador. I el general rebel va ser colpejat per llamps de poder i va quedar reduït a un grapat de cendres. Els altres de seguida es van adonar que era l'emperador. Encara que el clon fos un jove imberbe.
  Palpatine és una força impressionant.
  I després hi ha la conquesta planetària. No hi ha Jedi, i els planetes de la galàxia estan dividits. Tanmateix, Palpatine té un problema. Els clons no duren gaire quan els condueix un sith fosc infernal. De totes maneres clons d'homes.
  I Palpatine posseeix una dona. Els cossos de les dones són molt més fàcils de transportar els corrents de poder fosc i incomparablement més duradors que els homes.
  I Palpatine es va convertir en una noia preciosa. I aquesta noia és la formidable emperadriu de la galàxia.
  Per descomptat, no tot és possible per als imperials. Per exemple, els Jabba intenten lluitar. Van mobilitzar totes les forces de la màfia galàctica. I els rebels del moviment de resistència s'hi van unir.
  Aquí ve la batalla decisiva. Al costat dels imperials hi ha una enorme flota. Van construir noves naus utilitzant els recursos de la galàxia. Els robots de combat participen en les batalles i els clons són més precoços.
  Al costat de la resistència i la màfia galàctica, les seves forces significatives.
  No obstant això, del costat de Palpatine més de tres vegades la superioritat.
  I comencen a empènyer i pressionar.
  Les noves guerreres clons són noies molt maques, corbes i musculoses en bikini.
  Així que la batalla serà severa i les forces de l'imperi s'han tornat no només poderoses, sinó també belles.
  Aquests són els primers, com un ariet, els grans cuirassats de l'imperi s'acosten. Escupen potents corrents de combat de raigs làser.
  Les noies clons corren per les armes. I els talons rosats, rodons i descalços.
  Magníficament filmat. Les noies, encara que clonades, són totes diferents, els seus cabells són de tots els colors de l'espectre. I cossos amb músculs molt destacats, pell bronzejada, daurada-oliva, i pits alts i plens, cuixes luxoses.
  Aquestes noies són molt bones lluitadores. Aquí escupi un tros d'hiperplasma d'un tronc pesat. I de nou la destrucció i la destrucció de naus estelЈlars a banda i banda.
  Les naus imperials estan intentant evitar els rebels mitjançant la formació de la lluna creixent.
  Al costat de l'emperador Palpatine, un avantatge deu vegades en grans cuirassats i cuirassats ordinaris. I els seus poderosos flancs s'apropen.
  La batalla es va fer molt més dramàtica. El creuer del moviment de resistència està en flames. Tot tipus d'entitats alienígenes corren per les cobertes. Centenars de civilitzacions i espècies lluiten contra l'imperi.
  Palpatine encara és humà d'origen. A diferència del seu professor, que era d'una raça diferent, encara que també de tipus humanoide.
  El futur emperador va matar el seu mestre, quan es va convertir en innecessari, i potser fins i tot perjudicial.
  Aleshores Palpatine va aconseguir un poder i un coneixement del poder sense precedents. I el seu esperit es va fer immortal. I la capacitat de fer miracles més enllà del poder de l'Imperi Sith i al llarg de la seva història.
  I ara l'esperit del senyor fosc més gran de la història resideix en la carn d'una noia clon molt bella, alta, ros mel i poc femenina.
  I lidera la lluita. L'emperadriu està tota penjada amb joies i amulets. A diferència dels altres clons femenins descalços, les cames de la noia monarca estan adornades amb sabates de taló alt i amb gemmes.
  Aquí arriba l'ordre d'apropar els destructors de míssils al flanc dret.
  Les noies, que brillen nues, bronzejades, amb les cames gràcils, compleixen l'ordre del governant o potser del governant.
  Quantes belleses hi ha. Exteriorment, els destructors semblen punyals afilats.
  Però els grans cuirassats són com catxalots: en forma de llàgrima amb molts canons.
  La femella Palpatine va bramar:
  - Trencar, aixafar i trencar,
  Això és la vida, això és la felicitat!
  Trencar, aixafar i trencar,
  En el meu gran saber el poder!
  Aquí hi ha un gran cuirassat que pateix greus danys per ser colpejat per un míssil amb càrregues de termoquark. Aquest és un cop veritablement devastador i nocaut.
  Les noies clon fugen de les flames enceses. Llengües de foc multicolors mosseguen les belleses, per a talons nus, rosats i rodons amb una corba elegant.
  I sembla molt xulo.
  Els pentinats de les noies són de fulla d'or o de color vermell coure, però n'hi ha de safir i maragda, i fins i tot tacats. I onegen com pancartes.
  Els guerrers d'aquí són molt bonics i, probablement, els homes es tornarien bojos amb tantes belleses en bikini.
  Una guerra fa estrall a l'univers: no hi ha temps per al sentimentalisme. I en altres llocs, un cuirassat rebel està en flames. I les criatures semblants als llangardaixos, o zebres, són carbonitzades.
  Aquí hi ha dos cuirassats espacials més que van xocar. Els nassos aplanats com la merda. I brilla com un llamp mortal. I aleshores la flama mor.
  La noia general va sacsejar els seus arracades de diamants i va cantar:
  - Foc! Foc! I en un silenci estrellat!
  I en quàsars a dalt!
  A l'onada del mar, i foc espacial!
  I espai! I foc espacial!
  Aquí va funcionar el coet termopreó. Com una explosió de supernova.
  I immediatament diversos vaixells van cremar completament. I centenars de naus estelЈlars es van girar i van girar com tapes llançades per un nen.
  L'úter cobdiciós de la reacció del termopreó és una arma infernal un bilió de vegades més forta que una bomba d'hidrogen.
  L'emperadriu Palpatine va bramar:
  - El poder negre de Satanàs,
  Poder vessat al món...
  I l'espasa sagrada de la guerra
  Va trencar el secret!
  I de nou, a mesura que ho prenga, explotarà amb el poder de l'inframón. I la destrucció és simplement incommensurable.
  Els imperials simplement tenen una superioritat aclaparadora pel que fa al nombre de potència de foc. I sembla que res els pot aturar.
  Aquí van saltar la resistència del flanc i de la part posterior.
  Ahsoka és una noia guerrera que lluita contra les forces superiors de l'imperi.
  La va agafar i va cantar:
  - Per sobre del desafortunat univers penjava,
  Clons malvats que bullen la foscor...
  Palpatine odia la seva destral,
  Esmolat i tallat el cap...
  
  Però un Jedi no és gens un peó
  I no caminar per sempre sota el jou...
  Converteix els clons de la foscor en tintes de foc,
  I respon a la malícia amb el bé!
  I la noia tornarà a donar la volta a la seva nau i, a partir d'un tret ben apuntat, l'antic alumne de Darth Vader, agafarà i estavellarà en fotons un gran creuer de míssils de l'imperi.
  Nenes clones, moribundes xisclen i canten:
  Gran llum de l'imperi
  Dóna felicitat a totes les persones...
  En un univers sense mesura,
  No trobareu més bonics!
  
  pinzells preciosos,
  De punta a punta...
  L'imperi es va estendre
  poderós, sant!
  Les noies clon són molt boniques, fins i tot és una llàstima quan es cremen en un corrent hiperplasmàtic.
  L'emperadriu Palpatine rugeix amb els seus pulmons:
  -La nostra victòria serà propera,
  Atac de puny!
  I aquí de nou, els coets al buit i ho destrueixen tot. I es produeixen trencaments tan infernals.
  Ahsoka Tana va colpejar un altre cotxe. Fent-la explotar amb centenars de clons com focs artificials, dispersos per l'aire i xiulant:
  - Veus un senyal al cel,
  Que el buit crema...
  El desig desapareix,
  Tot al voltant de la vanitat!
  Les naus imperials van envoltar els rebels per gairebé tots els costats. La batalla es feia cada cop més cruenta.
  Aquí està l'emperador Palpatine, va rugir:
  - No em van enviar en va,
  Fes-te gràcia...
  En resum, en resum,
  En breu!
  Estar en silenci!
  I els seus talons trepitgen el metall.
  Hi ha molts milers de naus estelЈlars a banda i banda. I s'endinsen com les onades d'una tempesta furiosa.
  I el buit bull, i el metall es crema. Tants buits al voltant i destrucció. La barreja de dent de lleó i rovelló ha quedat atrapada en el parany de foc de la flama, i es carbonitza lentament i inevitablement.
  Mor una noia d'un altre món i canta:
  - Els guerrers de la foscor, cert, són forts,
  Però no em rendiré als clons espacials...
  Som genials, som àguiles,
  I guanyarem contra els faraons!
  I ara mor un animal femella divertit, i lamenta fins les llàgrimes. Tot en el seu conjunt té lloc sota els dictats de l'imperi.
  Supera tant el nombre de tropes com la qualitat de les armes. I després hi ha aquest cop.
  Ahsoka Tana recorda quants anys fa que va ser Padawan amb Anakin Skywalker.
  I el seu sabre làser va aixafar en grans quantitats tant mercenaris com diverses criatures alienígenes.
  Però ara la femella està en contra d'ella. I això crea un problema. L'emperador Palpatine és immortal. Com destruir la seva ànima, que pot entrar a qualsevol cos?
  Potser té Horcruxes? I només destruint-los, podràs derrotar aquest monstre salvatge? Però on trobar-los i quants en pots buscar a l'univers infinit?
  Ahsoka es va sentir colpejada. I la temperatura a la cabina va saltar bruscament.
  I fins i tot l'aire estava fumat...
  Ahsoka la va agafar i va xiular:
  - El guerrer universal no té por de la mort,
  No tenim por de la mort al camp de batalla...
  Amb una horda de malson lluitarà de valent,
  I una gesta com un cavaller aconseguirà!
  I una noia d'una civilització humanoide, com agafarà i girarà la seva nau estelЈlar.
  I llançar un coet thermoquark al costat del cuirassat.
  Es va sacsejar. Diverses torres en moviment es van aplanar alhora i es van girar.
  De nou les noies clones corren, els seus talons nus i rodons brillen com miralls al sol.
  Ahsoka va cantar molesta:
  Bé, quants veïns pots matar,
  Després de tot, una persona neix per a la felicitat...
  La mare no deixa anar el seu fill al front,
  I fins i tot a l'estiu hi ha mal temps a la guerra!
  Els creuers imperials intenten contraatacar. I s'enfilen vaixells nous i molt seriosos.
  El gran cuirassat no és només una nau estelЈlar. Aquesta és tota una ciutat voluminosa, en forma de balena o orca. I és evident que res no es pot comparar amb aquest poder.
  I l'imperi té deu vegades més vaixells d'aquest tipus, i són més grans i amb armes més avançades.
  I la resistència no té ni un sol comandament, sigui qui sigui en què.
  Ahsoka és formalment un lluitador normal.
  És cert que la princesa i mariscal Leia gaudeix d'una gran autoritat.
  Sembla uns trenta-cinc anys, però la seva figura i la seva cintura són com una noia. Terrible guerrer.
  La princesa mariscal Leia, que posseeix una força colossal, lluita com un gegant i canta:
  - Un dos -
  El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua ben alts!
  Sapigueu que la llum de l'amor és sempre amb vosaltres!
  I aquí hi ha la princesa-mariscal, llançant tot un núvol de petits drons a la batalla.
  Assalten naus imperials. Hi ha buits i destrucció colossal.
  La princesa Leia somriu amb les dents de perla. Porta un bikini banyat d'or.
  I els dits nus de les cames elegants premen els botons del joystick i llancen coets.
  Una dona jove amb una figura musculosa canta:
  - Pètal de flor fràgil,
  Si ha estat enderrocat...
  Tot i que el món al voltant és cruel
  Vull fer el bé!
  I el guerrer-mariscal, envia un regal mortal de la mort, amb l'ajuda dels dits nus.
  L'estat d'ànim de la princesa Leia, però, comença a deteriorar-se. El seu fill va matar el seu marit i després va morir ell mateix a mans de l'emperador Palpatine. Quin monstre tan terrible és aquest emperador!
  Els seus crims no es poden comptar. Fins i tot la princesa Leia no va néixer, i aquest monstre va matar gairebé tots els Jedi.
  El seu pare Anakin encara era un nen quan Palpatine es va convertir en Canceller Suprem de la República.
  La princesa Leia va jurar que lluitaria contra aquest despotisme.
  Però l'emperador no és tan fàcil de matar.
  Necessitem alguna cosa eficaç...
  Ahsoka Tana, d'una altra civilització no humana. És una noia molt bonica. Encara que sens dubte té molts anys.
  Va salvar l'Anakin quan encara era jove...
  I gràcies a la força, va mantenir la joventut eterna.
  Ahsoka és una lluitadora molt forta. Aquí la seva nau estelЈlar va abatre les flames i torna a colpejar una altra fragata de la flota espacial de l'imperi. Aquesta vegada és un vaixell vell, i hi ha clons masculins amb màscares.
  No els lamenten gens. És diferent quan moren nenes. No és estrany que les dones siguin del sexe just.
  Ahsoka va donar una puntada de peu amb els talons nus. Té cames com una noia humana: només la seva pell és taronja amb ratlles morades. Fins i tot els homes humans estan bojos per ella.
  Ahsoka és la perfecció. Des d'un somriure fins a un de dur, més enllà dels elogis.
  I al llit mostra miracles.
  I en la batalla - miracles quadrats.
  El guerrer i antic Padawan del futur Darth Vader va aixafar el bergantí amb un coet i va cantar:
  - El guerrer lleuger no gemega de dolor,
  El seu raig làser no té por...
  No s'ofegarà en un forat negre,
  En el plasma de les estrelles, el seu esperit no cremarà!
  Pensaments al meu cap: estaria bé destruir l'emperador Palpatine, o més aviat la seva ànima infernal. Però com fer-ho? Yoda també sembla tenir un esperit immortal. Es va aparèixer a Luke, Leia i Ahsoka, i ara fins i tot podia influir d'alguna manera.
  Però Yoda encara és limitat. Què pot fer Palpatine?
  Ahsoka Tana va agafar i va cantar, derrocant el destructor espacial amb l'ajuda dels seus dits nus:
  Tot pot ser reis
  Tots poden reis...
  I el destí de tota la terra,
  De vegades es topen!
  Però el que digui
  Però el que diguis!
  Casar-se per amor!
  Ni un pot
  No rei!
  Ningú pot!
  No rei!
  I la batalla estelЈlar s'està desenvolupant a l'alça.
  Aquí dos grans cuirassats es van unir de prop, com óssos, i van començar a colpejar-se i a escopir míssils.
  El poder, els camps de protecció van xocar i es van esquerdar. L'espai corbat brillava. Un llamp va fulminar.
  Noies clons amb cossos musculosos i corbats per un costat, i centenars de races diferents per l'altre, es desplaçaven pels passadissos, grans creuers.
  Els peus nus i corbats de les noies clones van colpejar el metall calent.
  El general de l'imperi va cridar:
  - Potent escut de l'imperi,
  Els rebels no poden passar...
  Som animals furiosos
  I no podem ser derrotats!
  Moltes noies clons utilitzen els dits nus de les cames cisellades quan disparen.
  Simplement són guerrers increïbles. Tenen molt d'encant i energia. I estan calents. Encara que els nois no ho saben. De fet, els clons femenins creixen molt més ràpid que els mascles. A més, les seves ferides es curen ràpidament i la reacció i la velocitat són millors. I són simplement precioses.
  L'emperador Palpatine estima les dones. I ara està en el cos d'una dona.
  Que canti el sith fosc:
  No es pot viure sense clons
  Al món no hi ha...
  Sóc una estrella brillant
  T'enviaré la mort, hola!
  Aquí hi ha el gran cuirassat dels rebels reprimit per quatre grans vaixells imperials alhora.
  La princesa mariscal Leia va cantar:
  No et rendis, no et rendeixis, no et rendeixis...
  En una baralla, el fill estrella d'un Jedi, no siguis tímid!
  Somriu, somriu, somriu
  Sapigueu que tot serà quasar i està bé!
  I els dits nus dels peus d'una dona exteriorment jove amb una barbeta masculina i un cos musculós van llançar una altra ordre prement el botó.
  Ahsoka va picar l'ullet, prement el pedal amb el seu taló nu i de noia, trencant el costat de l'espai, caravelЈla imperial i va cantar:
  - Va passar com un hiperplasma,
  Sobre onades buides
  Va enviar una factura i em van cobrar!
  Vaig mirar enrere per veure
  Va mirar enrere...
  A veure si he mirat enrere!
  La princesa Leia va fer l'ullet i va piular:
  - Aguanta guapa!
  I ara els guerrers de la resistència ataquen de nou. Més precisament, utilitzen tàctiques: una incursió, una retirada.
  I llavors un creuer lleuger es va estavellar contra el cuirassat imperial. I hi va haver una explosió.
  Van seguir onades de destrucció i mort.
  L'Ahsoka la va agafar i va xiular. Els seus mugrons escarlata dels pits estaven al descobert, sortint del sostenidor:
  - Empresa, empresa, empresa,
  Vaig tenir un badall!
  I de nou, el taló nu de la noia va enviar a l'infern un altre bergantí de la flota imperial.
  Ahsoka es va preguntar si els clons tenien ànima.
  Els cavallers Jedi ho tenen definitivament. I nosaltres, havent donat els fins, no morim per bé!
  Els guerrers-kamikaze entren a la batalla. Utilitzen naus escombrades, desafectades durant molt de temps i mig deteriorades.
  Aquesta és una carta inesperada llançada a la batalla per la princesa Leia.
  Una mena d'argument final de reis!
  La princesa Leia va cantar, fent que els seus dits nus semblin una figa:
  -Ànima, cor, regala,
  Som la nostra santa pàtria...
  Ens plantarem i guanyarem
  I no ens penedirem de la vida!
  Ahsoka Tana també va colpejar l'enemic amb els dits dels peus nus. Va trencar el dreadnought amb un cop molt precís al power point, i va xiular ensordidorament:
  - Esperant la victòria, esperant la victòria, esperant la victòria...
  Els que anhelen trencar els grillons!
  Esperant la victòria, esperant la victòria, esperant la victòria
  Podem matar el drac!
  Amb entusiasme, la princesa Leia es va treure el sostenidor i va prémer el gallet amb el mugró robí, va exclamar:
  - La nostra llibertat és glorificada santa,
  T'estimo amb tot el meu cor i ànima...
  Les nostres terres no coneixen aventures,
  Amb qualsevol que sé que l'horda ho farà!
  . CAPÍTOL #2
  L'Ahsoka Tana lluita com una pantera real, però de manera molt més eficaç. I prem els seus dits nus i elegants sobre els botons del joystick. I ho fa amb molta habilitat.
  Però és evident que els rebels encara perden. Aquí entren a la batalla els nous regiments de l'imperi espacial. Les naus estelЈlars s'acaben de llançar a les fàbriques i es creixen noves noies clons a un ritme accelerat. I tornen a córrer, mostrant els seus talons nus i rodons.
  La princesa mariscal Leia rep l'ordre:
  - Sortim de manera ordenada!
  Però és difícil complir-ho. Potser passarà que la retirada es converteixi en un vol general.
  L'emperadriu Palpatine, mentrestant, salta i gira. El seu cos de noia amb cabells de fulla d'or està ple d'energia.
  I ella canta:
  - El nostre rei és el missatger del cel,
  El nostre rei és com un dimoni fantasma...
  El nostre rei escollit pel destí
  El nostre rei només ets tu!
  I nombroses noies clons criden amb tot plegat:
  - Llucifer! Llucifer! Llucifer!
  I els seus peus nus i sexy trepitgen el metall. Aquestes noies són només una hiperclasse.
  Clona noies de la base amb un sol bikini. I és bonic. A més, el color del bikini que amb prou feines cobreix el seu cos difereix segons el tipus de tropa. Però és molt prim, no amagat, musculós, cossos bronzejats.
  Les noies del rang d'oficials ja tenen alguna condecoració. Com més alt sigui el rang, més luxós.
  I els clons femenins amb rang de general i superior tenen gemmes a les seves polseres i fermalls i arracades i anells de turmell.
  I al mateix temps, tothom, menys l'emperadriu, té els peus nus.
  En primer lloc, és més hàbil per a les guerreres. I podeu utilitzar els dits nus per prémer botons, llançar armes, agafar i fer moltes més coses.
  L'emperador tenia un exèrcit molt bonic. Només una mena de miracle. Com la bruixeria d'un geni molt fort i talentós. I totes les noies, sense excepció, tenen uns abdominals molt bonics i en relleu: barretes de xocolata, i això és genial.
  I els pits estan molt ben modelats, bronzejats i ferms.
  L'emperadriu Palpatine el va agafar i va cantar ensordidorament, ensenyant les seves dents que brillaven com el marisc més ric:
  Submeteu-vos al vast imperi
  L'univers infinit ha de...
  I estarem molt enfadats,
  I la fe en l'emperador és necessària!
  L'emperadriu ajudant Palpatine Emmanuelle, també va mostrar les dents i va prémer els dits dels peus nus sobre els botons del joystick. Va llançar un regal mortal de la mort: un poderós coet termopreó.
  I va colpejar amb una força furiosa. Com un quàsar esclatés...
  Fins i tot les naus imperials van quedar lleugerament danyades per la ruptura. Les torres estaven arruïnades, els blindatges dels vaixells es fonien.
  Molts creuers i cuirassats van perdre la vista i els instruments òptics.
  Emmanuel va assenyalar:
  - L'as diabòlic és llançat a la batalla!
  El moviment de resistència estava pràcticament trencat.
  La princesa Leia va comentar:
  Hem de salvar tot el que podem!
  Ahsoka Tana lluitant de valent i llançant regals d'aniquilació combatius i agressius. Les naus estelЈlars de l'imperi van rebre danys o algun tipus de colЈlapse.
  La noia, l'antiga parella del mateix Darth Vader, va actuar de manera desesperada i molt xula. Van explotar naus estelЈlars, fonts de balenes, corrents hiperplasmàtics van esclatar des de grans cuirassats.
  Ahsoka Tana la va agafar i va cantar:
  - No sóc un àngel ni un diable,
  S'ha destruït el compte!
  Aquí hi ha una noia molt maca. Sembla una persona, però la seva pell és multicolor i les orelles són com una trompa. Però és realment molt bonica i atractiva.
  Ahsoka, amb un somriure d'àngel malvat, i els dits dels peus nus van prémer els botons amb gran determinació.
  I una punxada d'agulla de radiació.
  Ahsoka va evitar per poc ser colpejat per un míssil mortal. Va disparar i va cremar un forat al buit.
  La noia va murmurar:
  Que tot el cosmos estigui immers en el caos
  I el buit tremola per les pauses...
  L'enemic serà colpejat per la força lleugera,
  I estem units per sempre amb la bondat!
  La situació semblava crítica i els rebels es van dispersar.
  La idea que ens ve primer al cap quan és derrotat.
  Emmanuel sobre el gorgoteig:
  - Encara no pots marxar!
  I com prem el seu taló nu, rodó i rosa al botó.
  I de nou un coet vola, basat en el procés de fusió de preons. I com per exemple, tan fotut.
  Emmanuelle la va agafar i va cantar:
  - Va passar un terrible huracà,
  Ara és massa tard per planificar taüts...
  Una noia així és un cop furiós,
  Sacsejant el cel, sacsejant les estrelles!
  I el guerrer va agafar i va mostrar a l'enemic la seva llengua molt llarga i mordaç. Era com el flagell d'un cotxer i brillava de rubí.
  Emmanuel, aquest supermariscal de l'imperi, és simplement un miracle. A l'emperadriu li agradaven molt les carícies. De fet, quan dues noies es freguen una contra l'altra, és genial!
  Els guerrers clon pressionen els guerrers de la resistència. Aquí hi ha criatures semblants a l'agàric de mosca amb potes, explotar. I cremen com espelmes en un temple.
  Un d'ells es va agenollar i va dir una pregària-confessió utilitzant un codi binari.
  Després va cantar:
  - Pots cremar en termes d'estrelles,
  Però no deixaré de cantar!
  I la noia d'agàric de mosca va tornar a agafar i va mostrar tres idiomes una vegada.
  Això és genial i estúpid alhora.
  Ahsoka Tana cobreix la retirada de la flota rebel. I ella dona desesperadament tot el millor a la seva nau estelЈlar.
  I envia corrents d'hiperplasma destructiu.
  I aleshores va aparèixer una nau estelЈlar solitaria, un disseny especial sota el control de la princesa Rey.
  Aquesta néta de l'emperador Palpatine pren la lluita amb valentia. És bonica, de cabell negre i fosca pel bronzejat.
  La princesa Rei sembla una noia preciosa i esvelta. Els seus peus nus i àgils premen els botons del joystick. I la nau espacial s'allunya de l'explosió de la supernova del coet de la fusió de preons. I aquest és el poder del diable.
  La princesa Rei la va agafar i va cantar:
  - Tenim coets, avions,
  L'esperit brillant més fort del món...
  Pilots blancs al capdavant
  L'enemic serà aixafat fins a la pols i cap avall!
  I ara prem el gallet amb el seu taló nu i rodó. I es desencadena un corrent de destrucció molt mortal. I el poderós gran cuirassat de l'imperi rep una picada de foc al costat.
  I comença a cremar i esclatar grans núvols negres de fum. Són com genis fabulosos escapats de les ampolles. Més precisament dels forats d'un vaixell gegantí. Aquest és el cop d'una noia preciosa i corba -que he de dir senzillament- súper!
  La princesa Rei, saltant com una guineu boja, i es va treure el sostenidor, va agafar i va prémer el botó amb el mugró escarlata.
  I la va agafar, va colpejar a l'enemic...
  Després va cantar:
  - Les ones de llum ens salven,
  Sigues feliç Jedi!
  I amb el seu equip de noies. Belles guerreres en bikini, quasi nues, bronzejades, la majoria rossas.
  La princesa Rei va exclamar amb molta emoció:
  - Sóc un guerrer de la llum, un guerrer de la calor i del vent!
  I el seu taló nu ho agafarà de nou i pressionarà el pedal amb molta força. I és realment mortal.
  Ahsoka Tana, lluitant d'una manera molt agressiva i eficient, va agafar i va xisclar:
  - On era, quan era,
  En la infància, o potser en un somni...
  Niu de guerrers Jedi per a l'estimat
  Swil a la primavera...
  I de nou, els seus mugrons robí pressionaven amb una força letal sobre els botons. Va resultar una noia molt agressiva i alhora amable.
  La princesa mariscal Leia la va agafar i va arrossellar, mostrant les dents d'ivori.
  Aquesta princesa és increïble.
  I així els rebels també van fer volar la flota imperial amb un coet termopreó. I aquesta picada és un bilió de vegades més gran que la formidable reacció termonuclear.
  I si ho fa, es cremen diversos grans cuirassats amb milers de noies clones.
  Moribunds, les noies boniques es treuen i es treuen de manera tan commovedora amb les seves cames nues i cisellades.
  La princesa mariscal veu un creuer rebel envoltat de flames blaves i taronges que s'enfonsa contra un dreadnought de l'imperi. I el cop és simplement aclaparador i destructiu.
  La Leia va comentar amb enginy, mostrant les dents:
  - Sóc una noia preciosa
  Sóc una noia digna...
  La nostra força heroica,
  Força de la ment i força de voluntat!
  Aleshores la bellesa la va agafar i va picar l'ullet. Els seus ulls són tan safirs i brillants. Nena princesa meravellosa.
  Aquí els vaixells imperials, davant d'una sorpresa tan desagradable com els míssils tèrmics, van frenar una mica.
  El dur passa pel duel, i l'alè de la mort i el costat fosc de la força, que la llum resisteix desesperadament.
  Aquí, entre els rebels, lluita el fill ilЈlegítim de Luke Skywalker, un nen d'uns dotze Anakin.
  El nen lluita, prement els botons amb els seus peus nus i infantils i enviant regals agressius del destí.
  El jove guerrer va fer fora el gran creuer de l'imperi i va cantar, mostrant les seves petites, però afilades i blanques dents, cantant:
  - Maleït i antic,
  L'enemic torna a jurar...
  frega'm,
  Triturar en pols!
  Però l'àngel no dorm
  I tot sortirà
  I tot acabarà bé!
  El nen Padawan va prémer un botó amb el seu taló nu i rodó, va disparar un coet de força impactant i va piular:
  - I tot acabarà bé!
  La princesa Leia va assenyalar amb agressivitat, els seus ulls de maragda i safir brillaven, arrossegant:
  - Mort al drac de pluja!
  El nen padawan Anakin va estar d'acord.
  - El drac de pluja ha mort!
  I ara els rebels estan al contraatac. I els vaixells de guerra volen. La noia encara lluita.
  En aquest cas, és Azalea. És filla de la princesa Leia.
  Una guerrera que no volia estar amb el seu germà en l'entorn de la nova ordre Jedi alhora. Però ara s'ha unit a la seva mare.
  Junts lluiten contra l'exèrcit colossal de l'imperi.
  Tanmateix, Azalea està en la seva ment. Va assenyalar que potser seria millor que l'imperi unís tots els pobles, primer a la galàxia i després a l'univers.
  I hi havia ordre amb poder creatiu. I no el caos i l'embolic de la república, i més encara de molts mons després del seu enfonsament.
  Azalea va llançar alguna cosa extremadament destructiu i destructiu per a la flota de l'imperi espacial amb els seus peus nus.
  Aleshores va arrossellar, deixant al descobert la seva boca molt elegant i seductora:
  - Glòria a les forces de la llum!
  La princesa Leia va confirmar enviant una taca d'hiperplasma destructiva, àgil i creixent al seu oponent amb el seu taló nu.
  - Glòria a la victòria del costat lleuger de la força!
  Aquestes noies aquí són molt xules.
  I ara el moviment de resistència està reconstruint les seves naus estelЈlars. Van aconseguir evitar entrar en una bossa desesperada. Però la superioritat en nombre i força de les naus de l'imperi es manté.
  Ahsoka Tana va comentar amb enginy, prement el botó amb el mugró del pit escarlata i enviant el regal de l'aniquilació:
  - La força d'un ximple és més petita que un cèntim!
  I va fer l'ullet als seus amics.
  I els seus dits nus en moviment. I elimina l'enemic de la vista.
  La princesa Rei, mentre lluitava amb l'oponent, va prémer el botó amb el mugró de pit de maduixa i va dir:
  - Un ximple és fort amb els seus músculs, quan un home intelЈligent és impotent amb el seu cervell!
  El nen padawan Anakin, nu i infantil, va prémer la composició assassí dels botons.
  I van escopir alhora diversos púlsars hiperplasmàtics encesos, que cremen els creuers d'un vast imperi.
  El jove guerrer va cantar:
  - Si la rereguarda és inútil, l'ardor militar no ajudarà, bé, i si no hi ha ardor, la rereguarda anirà a sopar a l'enemic!
  La princesa Leia, colpejant els enemics i enviant amb habilitat regals de mort de les forces de la llum, va emetre:
  - La llum és diferent per a tothom pel que fa al plaer, mentre que la foscor és igual de repugnant per a tothom!
  I així la filla de Leia Azalea va prémer molt hàbilment les palanques amb els dits dels peus nus, va fer fora el destructor de l'imperi amb un coet. Va esclatar com una ràfega de gasolina i a l'instant va esclatar en flames.
  El guerrer va xiular:
  - El bé no sempre es recompensa a la vida, però el mal segur que serà castigat després de la mort!
  Ahsoka Tana, disparant als guerrers de l'imperi i colpejant els enemics, amb gran i eficaç precisió, va grunyir:
  - El bé s'oblida ràpidament, el mal es recorda durant molt de temps, però les bones accions porten la immortalitat i el mal porta a l'oblit fins i tot amb una llarga memòria!
  El nen padawan va cantar:
  No és fàcil ser amable,
  La bondat no depèn del creixement!
  Ahsoka va comentar, tornant a enviar amb el seu taló nu, un regal molt mortal i letal de la mort:
  - La serp petita és la més verinosa!
  La princesa Leia va enviar un regal assassí a l'enemic, prement el botó amb el seu mugró escarlata, va emetre:
  - La llum dóna - energia, la foscor li treu força, per què la gent va a les tombes?!
  El nen Anakin va exclamar emocionat:
  - Per què la gent sovint segueix la foscor? Els problemes i la seva pròpia lletjor no són visibles a la foscor!
  La princesa Leia va colpejar les seves cames gracioses i ciselladas amb els dits nus i va grunyir:
  - La foscor amaga la lletjor corporal dels ulls, però d'això l'ànima d'un canalla és encara més lletja!
  Azalea va colpejar amb un mugró de maduixa i va colpejar el creuer imperi amb molta precisió.
  El guerrer va assenyalar:
  - La llum destaca les mancances, però alhora la teva deformitat moral es fon com el gel en una paella, i en la foscor que amaga la desgràcia, et tornes encara més escombra!
  La princesa Leia va assenyalar mentre filosofava:
  - La llum no són fotons fàcils, i de la foscor només patiment i gemecs!
  I el gran mariscal va atacar l'enemic amb una cosa molt aclaparadora i realment destructora.
  I les flames van esclatar, engolint un altre cuirassat de l'espai, sagnant i cruel imperi.
  L'emperadriu Palpatine va dir amb duresa:
  - La mort del cos no és terrible per als grans, perquè l'ànima trobarà alguna cosa a fer en el pla astral!
  El gran guerrer i supermariscal de l'imperi Emmanuel la va agafar i va colpejar molt mortalment amb l'ajuda dels seus dits nus de les seves àgils cames, i va xisclar:
  - La foscor no és l'absència de llum, és el presagi de l'alba!
  Després d'això, aquestes precioses noies clons van esclatar a riure.
  I les cames nues i àgils de les belleses toquen molt hàbilment els joysticks, i ho fan genial.
  La princesa Leia està reagrupant forces. Ella aconsegueix salvar algunes de les forces de resistència.
  Aquí hi ha tot un eixam de cometes que corren. Deixen cues que s'estenen com el tren d'una núvia.
  I tot crema, tremola i, literalment, espurna, i cada espurna és com l'Everest.
  La princesa Leia diu amb un somriure:
  Hem demostrat un gran coratge.
  I llavors em vaig recordar a mi mateix en captivitat. Sobretot quan, per ordres de Jabba, la conduïen descalça per la sorra calenta del desert. El planeta és molt calent per als humans. I la sorra és tan calenta. I els seus peus, nus, indefensos, encara no endurits.
  Per descomptat, va ser molt dolorós. Aleshores, la princesa Leia es va cremar les plantes i es van cobrir de grans butllofes. Cada pas literalment va explotar de dolor.
  És difícil de creure que pugui ser tan dolorós caminar descalç. Però és com trepitjar una paella roent.
  Però ara, els dits nus de la princesa mariscal Leia tornen a prémer els botons i evoquen un corrent assassí d'aniquilació.
  La princesa, que va sobreviure tant a la mort del planeta com a la violació pública per part de tota una horda de criatures alienígenes, va agafar i cantar:
  - Les noies no s'havien de rendir,
  Les renyes no espanten els joves lladres...
  Sempre hem sabut lluitar amb valentia,
  La dona serà atrevida com un Jedi!
  I ara els coets tornen a voler cap als oponents, aquest cop llançats amb l'ajuda dels mugrons escarlata del pit.
  Ahsoka Tana va xisclar i va dir:
  - Serà valent
  Qui enderrocarà el drac!
  I del seu melic va sortir un llamp de poder.
  Noies lluitadores, molt enginyoses i agressives, i amables alhora.
  Azalea va enviar un regal assassí d'aniquilació a la flota imperial, ardent amb una descàrrega devastadora i va grunyir:
  La nostra força no té límits!
  Ahsoka va confirmar:
  - La llum és més forta que la foscor! El bé sempre triomfa sobre el mal!
  El nen padawan Anakin va enviar un obsequi de la mort als guerrers de l'imperi, amb el seu peu nu i infantil i xiulant:
  - Les sagnants trames de vilans,
  Però el noble heroi és més fort!
  I el dolent serà derrotat a la batalla,
  I el bo, com sempre, guanyarà!
  La princesa Leia va pressionar el mugró de robí contra la palanca de l'aniquilació i la mort i va confirmar:
  És clar que el bé guanyarà!
  I la guerrera va tornar a fer volar la fragata imperial prement el botó amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - No hi ha història més feliç al món,
  Més que una història sobre una llum radiant i brillant!
  L'Azalea va xisclar, fent l'ullet amb els ulls de safir.
  - Vaig veure la llum, i l'estrella brillant brillarà per sempre!
  Anakin va confirmar:
  = És clar que ho farà!
  Ahsoka Tana va grunyir.
  - Que li tregui la sort al drac de la pluja!
  La princesa Leia va disparar, tornant a fer servir el mugró de color maduixa i va arrossellar:
  I a fora plou, i a fora fa fangosa,
  I un drac sagnant revoloteja sobre ell...
  Riem quan volem plorar
  Però el governant cruel serà aixafat!
  I llavors els rebels van volar cap a la següent línia de defensa. I tenen molt bones armes als asteroides.
  L'emperadriu Palpatine també va fer una pausa. La seva flota va patir grans pèrdues.
  Tot i que tenia un avantatge aclaparador en potència de foc.
  Amb l'ajuda del mugró escarlata del seu pit ple i magnífic, el supermariscal Emmanuelle va llançar un altre regal de la mort i la mort absoluta, el va agafar i va arrossellar:
  - Hem de donar noms a tots els planetes, els nostres nous!
  I li va llepar la llengua, un detonant molt dolç.
  L'emperadriu Palpatine, picant els seus talons alts i amb sola de diamant, va comentar enginyosa:
  - Planetes? Per què ets tan humil? Potser immediatament galàxies?
  Emmanuel va xisclar:
  - I encara millor per a tots els universos! N'hi ha molts d'ells!
  L'emperadriu Palpatine va acceptar, i la seva boca plena de dents nacrades es va obrir per revelar una llengua llarga i rosada.
  El governant va cantar:
  - Significa batre bellament,
  Vol dir colpejar amb dignitat!
  Aquest poder fosc nostre
  Força de la ment i força de voluntat!
  I aquí de nou, com una supernova, una bomba termopreó arde. I els planetes es trenquen i els camps de força s'esfondren.
  Aquí, tot un regiment de rebels va cremar, semblant als cocodrils drets. Es va dispersar literalment de manera trivial en petits fotons.
  Els cocodrils no van tenir temps de sentir dolor.
  Ahsoka Tana va dir tristament amb un sospir:
  -Les nostres ànimes enlairaran com dos avions,
  Després de tot, no poden viure l'un sense l'altre!
  I els seus dits nus van tornar a llançar la destrucció a l'engròs i la destrucció total per a l'imperi.
  L'Azalea també va disparar, destrossant el cuirassat amb un mugró de color rosella, amb el pit ple, i va dir:
  - Per l'alegria eterna llum!
  El nen padawan Anakin, fent servir els seus dits nus i infantils, va llançar la destrucció i va piular:
  Fins aleshores, només som nens.
  Creixem, creixem...
  Només el cel, només el vent
  Només l'alegria està per davant!
  Només el cel, només el vent
  Només l'alegria està per davant!
  La princesa Rey va estar d'acord amb això, fent volar el següent creuer de l'imperi amb míssils:
  - Vida alegre per davant! Si no et surtes de l'amor!
  I totes les noies guerreres cantaven:
  Vull, vull fer el bé
  Enceneu la llum a tot l'univers sense límits,
  Tenim la sort de ser humans
  Anem a tots els nobles Jedi!
  . CAPÍTOL #3
  Hi va haver una pausa en la batalla. Ambdues flotes enormes es van aturar per reparar i descansar.
  La soldadura va sonar, va disparar un llamp. Els equips de reparació es van precipitar a reparar els vaixells.
  Així que la feina es va ocupar. I els soldats corrents van començar a descansar.
  Ahsoka Tana i la princesa Rei van començar a jugar als escacs reordenant les peces amb els dits nus.
  Per descomptat, hi ha moltes més caselles i diversos tipus de tropes que als escacs tradicionals.
  I les figures semblen estar vives en moviment.
  Ahsoka Tana va comentar:
  "Així estàs dient que l'emperador va ser cremat en el llamp del poder?"
  La princesa Rei va confirmar:
  "Vaig desviar els llamps del poder amb les meves espases. I van incinerar Palpatine. Però fins i tot els llamps de poder no poden destruir completament l'ànima!
  Ahsoka Tana va suggerir:
  - El més probable és que l'emperador tingui set horcruxes. Fan la seva ànima absolutament immortal i impedeixen que sigui xuclat al regne dels morts. I per molt que mateu l'emperador, ell continuarà movent-se a diversos cossos i cagant per tot l'univers.
  I la noia va fer caure un peó reordenant el carro amb els seus dits nus, les seves cames gràcils.
  La princesa Rei va estar d'acord:
  - Sí, és possible! Els horcruxes permeten a l'ànima romandre per sempre en aquest món i habitar diversos cossos. Només destruint-los, podeu acabar amb la personalitat de Palpatine, almenys en aquest univers! En cas contrari serà una amenaça eterna!
  I la noia va moure l'obús amb les cames descalços, molt maques, bronzejades i musculoses.
  Ahsoka Tana va comentar movent la figureta amb el peu nu:
  -L'Univers és gran i els Horcruxes poden estar a qualsevol lloc. En gairebé qualsevol assignatura. I no és fàcil destruir-los. Aquí també cal tenir algun tipus d'arma especial.
  La princesa Ray va preguntar:
  "Tu ets l'Ahsoka més experimentada. Recordes el jove Darth Vader, que va lluitar amb ell contra l'exèrcit del comte Dooka. I què et va faltar en aquesta vida, per què no et vas unir ni a l'un ni a l'altre?
  Ahsoka Tana va arronsar les espatlles i va respondre:
  - Jo tenia la meva manera. Quan va aparèixer l'imperi, vaig decidir veure què en sortiria. Tothom està tan cansat de les guerres i el caos, i, per descomptat, jo volia almenys un ordre elemental!
  La princesa Rei va moure les cames de l'arquer amb els dits nus i va dir amb les dents al descobert:
  - Aquesta és una posició interessant a la seva manera. Encara que l'embolic d'admetre i cansat. Però l'imperi de Palpatine no és gens el cel!
  Ahsoka Tana va notar amb duresa, movent el taló nu, la figura del general i els brillants ulls de safir:
  - Qualsevol poder no és ideal! I no tothom pot ser feliç!
  Hi va haver una pausa en la conversa. Les noies van moure les figuretes amb els dits nus. Van abatur i van intentar capturar més cèlЈlules.
  El joc es va jugar d'una manera molt dinàmica.
  La princesa Leia i l'Azalea van jugar a cartes amb l'Ànakin. I també van discutir la pregunta: com destruir Palpatine.
  Boy Anakin va suggerir:
  - Colpegeu-lo amb una càrrega de termopreó. Aleshores no quedarà res de l'ànima de Palpatine!
  La princesa Leia va respondre:
  - Els horcruxes atorguen la immortalitat absoluta. Fins i tot l'arma més perfecta i poderosa no pot destruir aquesta ànima. És quelcom més enllà de la matèria ordinària. Només eliminant els Horcruxes podrem derrotar l'Emperador!
  La filla d'Azalea Leah va afegir:
  - I fins i tot això no n'hi ha prou per acabar amb el mal!
  Amb els dits dels peus nus, la princesa Leia va llançar la targeta del patró en moviment i va comentar:
  - No és suficient! El mal a nivell de consciència de cada persona! Però crec en el triomf definitiu del bé!
  El nen Anakin va llançar un mapa amb el seu peu descalç i infantil i va comentar amb força lògica:
  - Sense el mal, seria completament poc interessant! No hi hauria lloc per a l'heroisme i la lluita!
  Azalea va cantar amb gran delit:
  Audaçment companys al pas,
  Enforteix el nostre esperit en la lluita...
  A la llunyana felicitat el camí
  Donem llum a nosaltres mateixos!
  La princesa Leia va preguntar amb un to força seriós:
  - I com anem a buscar els Horcruxes?
  Azalea va arronsar les espatlles i va respondre:
  - En teoria, cal buscar a l'arxiu dels Jedi. Pot ser que hi hagi informació útil.
  I la noia va llançar, amb els dits nus, una carta que va canviar de color en vol.
  La princesa Leia va assentir.
  - Sí! Hem de trobar aquest arxiu. Però Luke Skywalker sembla haver-lo cremat!
  Aleshores el nen Anakin va colpejar l'aire amb el puny, de manera que fins i tot va sonar i va rugir:
  - Els manuscrits no es cremen!
  La princesa Leia va estar d'acord:
  - Té raó! Podeu restaurar tota la informació de l'arxiu. Perquè la saviesa dels Jedi no només té una encarnació material!
  Anakin Skywalker Jr va suggerir:
  - Deixa'm volar al planeta on hi havia l'arxiu dels Jedi!
  La princesa Leia va respondre:
  - Hi anem tots - aniran els cinc elegits i els que posseeixen el poder. Però de moment, lluita!
  Azalea es va adonar, tornant a llançar una carta amb els dits nus de les seves cames molt boniques i seductores:
  - Almenys alguna pista! Però i si no hi trobem res?
  La princesa Leia va llançar una carta amb el peu nu i va declarar:
  - Aleshores crida l'esperit de Yoda! Està en contacte amb la llum i ha de saber moltes coses que són inaccessibles als vius!
  Ànakin va riure i va respondre:
  - I Yoda és tan petit, més petit que jo!
  Azalea va xisclar:
  - Petit, però remot!
  La princesa Leia va advertir:
  "Tenim una altra lluita per davant. I heu de salvar almenys part de les forces de resistència en la batalla amb el poder superior de l'imperi! I els nostres cinc han d'estar al capdavant!
  Va dir l'Ànakin amb valentia.
  El nen veu una metralladora en els seus somnis,
  Després de tot, un tanc li és més estimat que una limusina...
  Qui vol convertir un cèntim en un cèntim,
  Des del naixement, entén: el poder governa!
  Ahsoka Tana va moure la figureta amb el peu nu i va acceptar:
  - Sí! Per descomptat, el poder mana!
  La princesa Rei va explicar:
  - Força lleugera!
  Ahsoka va respondre amb tristesa a la veu.
  - Ai, no sempre!
  La néta de Palpatine va comentar:
  - No sempre, però per sempre!
  I ambdues noies es van colpejar les plantes nues l'una contra l'altra.
  Però aquí torna la lluita. Les naus estelЈlars de l'imperi s'acosten. Per davant, segons la tradició, es mouen cuirassats bruts, semblants a les balenes blaves o als catxalots, però alhora amb moltes armes.
  Van arribar diversos grans cuirassats nous, construïts a un ritme accelerat a les fàbriques de l'imperi. Van colar acer i semblaven molt amenaçadors.
  També s'acostaven naus estelЈlars, semblants a punyals nus amb extrems afilats i nanses alades. També brillaven amb metall. En general, l'armada de l'imperi tenia un avantatge aclaparador en nombre de vaixells, i encara més en potència de foc.
  Com a mínim, la flota de l'imperi de tripulacions clons majoritàriament femenines era vuit vegades més forta.
  I és evident que els rebels simplement cobriran la retirada.
  Però entre ells, cinc lluitadors -quatre noies i un nen- tenen un poder seriós. I això dóna algunes oportunitats per aguantar.
  Ahsoka Tana va disparar als cuirassats que s'acostaven a ella amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Força lleugera amb nosaltres!
  El cuirassat Gross va ser colpejat per un míssil termoquark que esclatava. La massa de torres i canons va ser cremada i aixafada.
  Les noies clons van fugir del foc, mostrant els seus talons nus i rodons.
  Ahsoka va cantar:
  -Per la gran llum radiant,
  Derrotarem els sinhs foscos...
  S'acosta una preciosa alba
  Filles i fills dels Jedi!
  La princesa Rey va assenyalar agressivament mentre enviava un regal mortal d'aniquilació al seu oponent:
  - Un dos Tres! Trenca el drac!
  I així va exposar el mugró del pit escarlata i va prémer el botó amb ell.
  Anakin, aquest guapo, cabell clar, encara més bell que el pare de Skywalker Jr., va disparar amb els dits nus, les cames infantils i va cantar:
  Infància, oh infantesa
  La infància és brillant, estigues amb mi...
  Infància, oh infantesa
  Sóc un nen sembrant una llum fresca!
  I de nou, el poderós gran cuirassat de l'imperi fosc va rebre un barret. Més precisament, la seva armadura va esclatar i es va encendre un foc.
  Als rebels només els queden dos grans cuirassats. Dolorsament gran preponderància de l'enemic.
  I són més petits que els imperials i inferiors en força letal. Per descomptat, són ells els primers a destruir les naus estelЈlars de l'imperi.
  A les corts petites, l'avantatge de les forces fosques és menor. I la princesa mariscal Leia està intentant utilitzar-lo.
  Aquí dispara amb els dits nus. Colpeja amb molta precisió el creuer de l'imperi. La fa esclatar i trencar. I les restes del coet cremen de diversos colors diferents.
  La princesa mariscal Leia canta:
  Que tot vagi bé a l'univers,
  Els raigs de llum no s'acabaran mai...
  Amb el seu poder immutable en la batalla,
  Llencem els vells anys a la joventut!
  I de nou, els talons nus d'una bella i jove dona llança una taca ardent i ardent des del tronc.
  El guerrer va xiular feliç:
  - Som guerrers de la bella llum,
  Qui dóna felicitat al món...
  Les decisions són perilloses
  I molt sense límits a l'èter!
  Azalea va confirmar. Es va treure el sostenidor i es va disparar amb gran precisió amb un mugró robí.
  Va colpejar el destructor de l'imperi fosc i va cridar:
  - El poder de la foscor es va estendre pel món,
  Les cases s'amaguen a les ombres de l'infern...
  I volent alimentar el mal amb una festa,
  Satanàs camina pels carrers!
  I la guerrera va fer l'ullet als seus companys. Cal assenyalar que és una bellesa de complexió molt combativa.
  El nen Anakin va tornar a disparar, prement els botons amb els dits nus, el peu d'un nen i va cridar:
  - L'emperador Palpatine
  Ets un canalla i un idiota!
  Emperador Palpatine -
  Senyor de les forces fosques!
  Ahsoka Tana va assenyalar agressivament:
  - La victòria encara serà només per a nosaltres!
  I la noia va colpejar l'enemic amb l'ajuda d'un mugró de maduixa. I va destrossar molts enemics.
  Guerrer experimentat. Aquí la princesa Leia té gairebé vuitanta anys. I Ahsoka ja era una guerrera reconeguda abans de néixer la Leia. Té la mateixa edat que Darth Vader.
  I va passar molta guerra amb ell.
  Per cert, Ahsoka va aconseguir lluitar al costat dels rebels al final. Quan van destruir l'estrella de la mort inacabada i el mateix emperador Palpatine.
  Llavors també va morir Darth Vader. Més concretament, el seu cos. I l'esperit és lliure.
  I es pot convocar des d'un altre món. Ahsoka també recorda Obi Wan Kenobi. Ella va lluitar amb ell.
  Ahsoka va romandre una nena, mentre que Obi Wan va envellir. La Leia es veu bé i alegre.
  Però és evident que té cara de dona madura, i no de noia tímida. Barbeta masculí de Marshal, clàssic ideal, trets estrictes.
  Al segle XX, així són les dones esportives als trenta-cinc anys. La figura de la Leia és musculosa, gairebé femenina, només més pesada i amb més massa.
  Però Ahsoka és esvelta, amb la pell de diversos colors i gairebé una cara de nen. No ha canviat en dècades. Llevat de la trompa en comptes de les orelles, la coloració és gairebé la mateixa que una persona.
  Fins i tot sense veure el cap, es pot pensar que es tracta d'una noia de la família humana, només que es va pintar la pell amb dibuixos taronja, morat i groc.
  I els seus pits són humans.
  Els mugrons de color vermell rosella pressionen els botons i arrosseguen corrents ardents de destrucció totalitària.
  Ahsoka tararea mentre lluita contra l'imperi:
  - El món és una foscor profunda, tot embolicat,
  Que hi hagi llum, i llencem els lligams dels sinhs!
  I llavors una altra nau enemiga explota. I s'està fent més destrucció.
  Cada membre dels cinc té una nau estelЈlar molt forta i de combat sota control.
  Fins i tot un nen d'onze o dotze anys, l'Anakin controla molt hàbilment el seu cotxe amb l'ajuda dels seus dits nus i, per descomptat, de les seves mans.
  A més, les ordres es poden donar mentalment.
  Anakin va comentar molt enginyosa:
  - Matar és un pecat, però deixar els altres per viure és completament ridícul!
  I el nen va prémer el botó amb el seu taló nu i infantil.
  I va retallar una fragata sencera.
  El més important aquí és encertar...
  Padawan noi, com, sempre a la pilota.
  La princesa Rey dóna suport al fill terminador:
  - Vinga, nét de Darth Vader, sigues digne del teu avi!
  Anakin va assenyalar, fent l'ullet a la noia i fent servir els dits nus dels peus dels nens amb la destresa d'un mico:
  En la batalla amb el nen sinha,
  No estic acostumat a discutir!
  No estic acostumat a discutir!
  Que siguis digne
  Que siguis digne!
  Sant estudiant!
  Aquest és un noi, molt xulo i competent.
  Azalea és la filla de Leia assenyalada disparant amb el mugró robí del seu pit, i danyant el dreadnought de l'imperi:
  - Germà meu, guanyarem - crec!
  Azalea i Anakin són realment cosins. I són, diguem-ne, lluitant.
  L'Azalea ja és una noia adulta, l'Anakin encara és un nen. Però el seu talent és enorme.
  Parella lluitadora i molt agressiva i alhora amable.
  L'Azalea va disparar, tornant a fer servir el mugró escarlata i va piular:
  - Van mantenir la llum a les presons durant molt de temps,
  Durant molt de temps la llum va bufar la foscor del mal...
  S'han acabat els dies foscos
  Ha sonat l'hora de la redempció!
  I la noia es va tornar a follar. Aquesta vegada utilitzant els dits nus de les seves cames gràcils.
  Ahsoka va assentir afirmativament.
  - Ets increïble!
  I també va enviar un altre vaixell de l'imperi de la foscor a l'altre món amb un mugró de robí.
  Azalea va confirmar, fent servir el mugró de maduixa dels seus pits plens i bronzejats:
  - I ets genial!
  I les dues belleses es van picar l'ullet. L'azalea és molt bonica. El seu cabell és com un ros mel. I la Leia és més fosca.
  Tots dos són bonics, però molt diferents. És una llàstima que el seu germà hagi matat el pare de Solo.
  Una pèrdua així.
  Però des de l'altre món es pot anomenar l'esperit d'una persona. En qualsevol cas, si aquesta persona era una personalitat brillant, i la seva individualitat no va tenir temps de dissoldre's en vigor.
  La princesa Leia també va plorar el seu fill que havia entrat al costat fosc de la força. I pel marit que el fill va matar.
  El més dolent és que el que es considerava mort és culpable d'això: l'emperador Palpatine.
  Fins i tot el seu Darth Vader o Anakin Sioker era un nen, i Palpatine ja era un senador gran amb els cabells grisos.
  Però quants anys fa que existeix aquest mal? Al principi, Palpatine va ser desfigurat pels poders dels llamps. Llavors va perdre la seva carn en passar a un clon.
  I ara estan completament en la carn d'una noia. I fa el mal, sense saber cap mesura, ni tan sols el límit del poder.
  De fet, l'emperadriu Palpatine és una noia amb els cabells molt brillants i un aspecte enganxós i expressiu, estirant les mans cap endavant.
  La part frontal del gran cuirassat es va obrir. Les belles i gràcils mans de l'emperadriu clon amb ungles llargues eren visibles.
  I aquí està mirant.
  Per descomptat, la flota imperial és moltes vegades més forta i pren el relleu. Però els cinc guerrers d'entre els propietaris de la força, tenen una resistència molt tossuda.
  I causa grans danys a la flota imperial.
  El supermariscal clon Emmanuel trepitja el peu descalç amb ira (totes les noies clons, excepte l'emperadriu, són despullades de les sabates) i rugeix:
  - Destrueix-los, oh més gran dels més grans!
  L'emperadriu Palpatine xiula furiosa:
  - Que sigui així!
  I els llamps de poder surten de les llargues ungles de la bellesa. Augmenten de mida. I ara creixen com una xarxa de llamps.
  Emmanuelle va cantar furiosa:
  - No estalvien d'abocaments,
  Maleït Jedi!
  L'emperadriu Palpatine va dir amb duresa:
  Una matança és millor que mil malediccions!
  Un llamp de força va embolicar les naus estelЈlars del combat cinc. Eren com mosques en una xarxa de foc.
  Ahsoka Tana va cridar:
  - Els llamps d'energia no fan por!
  La princesa Rey va prémer el botó amb el mugró escarlata i va estar d'acord amb això:
  - Vaig aguantar el cop de tots els Sith alhora!
  I d'Anakin, que tenia menys experiència, va caure un llamp. I van cremar els talons nus dels nens.
  El nen va cridar:
  - Fa mal!
  Azalea ha dit:
  - Parau amb el vostre sabre làser!
  El nen va fer petar els dits. Tenien un sabre làser. I el jove guerrer va colpejar el llamp.
  Els peus descalços del nen fumaven i tenien butllofes.
  A l'Azalea també li va encantar. La noia es va cremar no només als talons, sinó també als pits nus i plens.
  I també va lluitar amb una espasa.
  La resta de guerrers més experimentats també incloïen protecció, que eren entrenats pels Jedi sense espases.
  Però tot i així, els fluxos d'energia negativa eren tan forts que els instruments òptics i les mirades van fallar. I els canons de les armes van començar a deformar-se i fondre's.
  La princesa mariscal Leia va comentar:
  - Quin poder diabòlic! Es va fer encara més fort!
  Warrior Rey va estar d'acord:
  - En la destrucció, el costat fosc s'obre més enllà de les possibilitats. No és estrany que sempre fos més fàcil matar que ressuscitar!
  Ahsoka Tana es va llepar els llavis i va notar:
  - Ens haurem de retirar. Retireu-vos per tornar, i amb noves forces per unir-vos a la batalla amb el costat fosc de la força!
  El nen Padawan va respondre:
  - El fil està trencat
  I amenaça la llum amb viure...
  Viure brillant -
  L'heroi ha de morir!
  Warrior Rey va objectar:
  - Som cinc únics! Com els extrems d'una estrella. I no és hora de vèncer el costat fosc de la força!
  La princesa mariscal va ordenar:
  - Som-hi! La lluita no s'ha acabat! Trobarem els Horcruxes i el Diable encarnat serà destruït.
  La princesa Rey va assentir i va afegir:
  - I, tanmateix, els nostres cinc deixaran el camp de batalla els últims!
  La noia va agafar i va aixecar el peu nu. I d'un taló nu va deixar anar un púlsar de poder.
  Va volar en direcció al gran cuirassat de l'emperadriu Palpatine. Així que el va trobar amb un llamp.
  Però la xarxa que envoltava les cinc grans naus es va tornar més pàlЈlida, l'energia negativa es va afeblir.
  Ahsoka Tana va comentar:
  - Puc disparar de nou!
  I la guerrera de nou, com fotent, amb l'ajuda dels seus pits de maduixa.
  I llavors un cop devastador traspassa el dreadnought imperial, fent-lo cremar i trencar-lo.
  Azalea va xisclar, també disparant i ignorant el dolor de les seves soles cremades:
  - És el nostre destí
  No podem viure d'una altra manera...
  Si Satanàs va entrar...
  Llavors el tornarem a colpejar!
  El nen Anakin també va utilitzar les seves cames infantils, cremades, però sense perdre la mobilitat, i va cantar:
  - El poder de la foscor no s'aturarà,
  El poder de la foscor no guanyarà!
  Matarem el drac espia,
  El diable de l'infern serà derrotat!
  La princesa Leia va confirmar mentre atacava la flota imperial.
  - L'enemic serà derrotat, tot i que és molt fort!
  Ahsoka Tana va tornar a llançar per enèsima vegada una cosa extremadament assassina amb el mugró del pit escarlata i va piular:
  - La teva ànima aspirava a la llum,
  Tornaràs a néixer amb un somni...
  Però si la foscor és el teu destí
  Queda't un porc!
  L'emperadriu Palpatine estava molt molesta perquè els cinc guerrers de la llum no volguessin cedir.
  Encara que es tornen a llançar llamps de poder.
  Tanmateix, l'Alt Mariscal Emmanuelle havia desplegat quelcom més substancial i mortal: el míssil thermpreon.
  La va dirigir amb l'ajuda dels dits nus de les seves cames destreses.
  Compte en un coet com aquest: cent bilions de bombes atòmiques llançades sobre Hiroshima. Així que la bretxa serà terrible. Un altre mariscal: la Monika fins i tot va donar l'ordre als vaixells imperials de retrocedir tan ràpid com poguessin.
  Per evitar ser colpejat per una explosió de supernova devastadora.
  El coet va enlairar a distància. Però el seu poder impactant va ser tal que cinc naus estelЈlars amb els Jedi van ser colpejades i la paraula palla va esclatar. I van ser arrossegats per una onada.
  La princesa Leia va tuitejar:
  - Activa la protecció mental! Hem de sobreviure!
  El nen Anakin, que de nou, i aquesta vegada molt més cremat els talons dels nens, va cantar:
  - No hi ha paraules per a un guerrer més fresc,
  Premeu un raig de llum radiant al pit...
  Estic disposat a donar la meva vida per la bondat,
  Que els nostres fets siguin lloats!
  Malgrat les seves defenses, tant l'Anakin com l'Azalea van ser severament cremats pel foc hiperplasmàtic i l'energia infernal del míssil de fusió preon. Un regal així podria destrossar el planeta Terra.
  I la resta de noies Jedi estaven greument ferides. La veritat és encara en menor mesura que els lluitadors més joves.
  A més, tenien una fallada als ulls. Ja no hi havia força per lluitar, i els guerrers de la llum es van recolzar enrere.
  La resta de les naus rebels es van precipitar completament en diferents direccions. Ara, finalment, la batalla estava perduda.
  La princesa Leia va exclamar:
  "Sembla que no podem reunir més poder!"
  La princesa Ray va dir:
  Siguem partidistes!
  Anakin va declarar valentament, tot i que era vermell com el càncer per cremades i el missatge estava cobert d'ampolles:
  - Cançons de partisans alba escarlata,
  La meva pàtria, imperi brillant!
  Azalea, que també estava molt cremada, però aguantada amb valent, va respondre furiosa:
  - Els imperis no són brillants. És correcte dir: república brillant!
  El nen Anakin, la llengua del qual pràcticament no es va veure afectada per les cremades, va cantar tossudament com a resposta:
  - No cal que siguis parlant
  La història curta...
  em convertiré en emperador
  Després de tot, no trigaran gaire!
  La princesa mariscal Leia va declarar severament:
  - L'excessiva presumpció al costat fosc de la força obre el camí!
  Ahsoka Tana va comentar:
  - Quan Anakin es va convertir en Darth Vader, jo també volia unir-me a l'imperi. Però aleshores vaig pensar que, de totes maneres, algú tan fort com jo, tard o d'hora, seria assassinat a traïció.
  La princesa Rey va assentir.
  - Si, es clar! Quina és la debilitat del costat fosc de la força? És difícil ser-hi una unió d'iguals. Es maten i es destrueixen mútuament. Hi havia molts Jedi. Però sitki tenia una regla de dos. Quan eren tres, algú va matar algú. O l'alumne va matar el professor.
  Ànakin va exclamar:
  - No em separaré del món!
  Azalea va tuitejar:
  - No prometis el meu estimat germà,
  No prometis, estimada, prendre...
  En cas contrari, el resultat serà molt dolent!
  El nen Padawan va respondre:
  - No vaig donar una paraula - sigues fort, però vaig aguantar!
  La princesa Rei va dir amb duresa:
  "Trobarem els Horcruxes i acabarem amb els Sith més poderosos i hàbils de la història de l'univers".
  La flota de resistència es dispersa en diferents direccions. I el resultat de la guerra no era clar.
  
  
  
  AMELIN AL PAÍS DE LES MERAVILES
  ANOTACIÓ
  La noia es troba en un país de fades, on ha de veure molts dibuixos animats i tot allò interessant i espaiós.
  . CAPÍTOL 1
  L'Amelina va caminar pels maons grocs de la carretera i al seu voltant van créixer carrerons amb flors exuberants. Els parterres estaven ben cuidats i les flors brillaven amb tots els colors de l'arc de Sant Martí.
  I la mateixa Amelina es va convertir en una noia d'uns dotze anys. I li va donar una bufetada als peus nus. Era una mena de conte de fades.
  Aquí ve el soroll. Un conill amb una levita i un barret de copa corria per la carretera. Va treure de la butxaca un rellotge amb una cadena, va mirar la carrera i va rugir:
  - Oh, que tard! M'afaiten, les orelles i el bigoti seran tan indecents!
  L'Amelina es va precipitar darrere dels conills, xisclant:
  - Vols orelles - per accelerar bruscament?
  El conill amb el barret de copa va grarrucar:
  - I la duquessa pot estar molesta!
  I van córrer pel carreró ja junts. Amelina, parpellejant amb talons nus i rosats, va preguntar:
  - Per què ets blanc?
  El conill va grunyir:
  - Per què sóc blanc? Ah, seria millor ser gris, i no córrer i seure!
  Amelina el va agafar i va dir:
  - Si vols ser fort, corre! Si vols ser intelЈligent, corre! Si vols estar sa, corre!
  El conill va cridar enrere, fent l'ullet.
  - No tinguis por de les males notícies,
  Responem corrent al lloc!
  Córrer al lloc és un conciliador comú!
  La nena i el conill van continuar corrent. Davant de sobte va aparèixer un roure amb un enorme buit. El conill es va capbussar allà dins i l'Amelina va saltar darrere d'ell.
  La noia va saltar i va sentir caure, el seu vestit obrir-se com un paracaigudes.
  Amelina va començar a baixar lentament, com en un somni. El conill va volar una mica més avall i va cantar:
  - I es va precipitar tot el dia com una llebre boja,
  Probablement, per por, em vaig convertir en un conill molt blanc...
  Amelina va respondre i va cantar:
  - Quant de covard - no ho entenc,
  Neix un guerrer fort per a la batalla...
  La por és una debilitat i per tant -
  Qui tenia por ja és vençut!
  I la noia, amb els dits nus, va agafar una tassa amb alguna cosa apetitosa dempeus al costat del pou. I el vaig tastar. Era una mica com la mel. I l'Amelina va cantar:
  - Així que la pota del pare és pesada,
  Si el pare agafa aquesta pota,
  No serà gens mel!
  El conill va xisclar, sacsejant les orelles:
  - A terra per alguna raó gent
  Caminen trepitjant els peus
  Que és alhora estúpid i terriblement lleig!
  Amelina va veure un pastís a la prestatgeria. Tan bonic amb flors i cireres. La noia li va allargar les mans.
  El pastís de sobte va tenir boca, i va xiular:
  - Endevina l'endevinalla!
  Després d'això, el pastís va caure de la safata de plata i va flotar juntament amb la noia.
  Amelina va assentir.
  -Anem!
  El pastís, xiulant, cantava:
  Per què les cabres tenen tres banyes?
  La noia, continuant caient lentament al pou, va preguntar sorpresa:
  Una cabra té tres banyes?
  Cake va riure i va respondre:
  - Sí, un tres sencer com els caps de la serp Gorynych!
  Amelina va riure i va respondre:
  - Perquè la quarta banya de la cabra va ser tallada per Ilya Muromets!
  El pastís va riure i va respondre, mostrant les dents cobertes amb una capa de xocolata:
  - No! La banya de la cabra va ser tallada per Finist: el falcó clar!
  La noia va estirar les mans al pastís i va cantar:
  - Pastís, ets el meu ratolí,
  Amb una pell dolça, et menjaré!
  En resposta, el producte culinari va cantar:
  - Farina sense treva,
  Estúpid a l'infern...
  Inferns cap problema!
  L'Amelina va tornar a intentar agafar un pastís tan apetitós i bonic, però les mans de la noia no deixaven de passar.
  Cake va somriure.
  - No estireu els braços - estireu les cames!
  Aleshores l'Amelina, sense pensar-s'ho dues vegades, va posar en acció les seves extremitats inferiors. I ella va agafar el pastís... Ell, escopint nata, va cridar:
  - No mengen pastissos amb els peus descalços! Posem el ganivet i la forquilla daurats en acció!
  Amelina va mirar al seu voltant. Tot penjava a les parets del pou. Inclou fuets pesats que es poden utilitzar per conduir elefants, no coberts.
  Amelina va xiular:
  - On són els coberts?
  El pastís va xiular:
  - On on? A Karaganda!
  La noia d'Amèrica va respondre desconcertada:
  - No conec una ciutat així!
  El pastís cantava amb delit:
  - El meu país natal és ample,
  Hi ha molts boscos, camps i rius...
  No conec cap altre país
  On respira tan lliurement un home!
  Amelina va mirar les parets. Aquí podeu veure les prestatgeries i hi ha bancs. Uns quants pots diferents. Inclou melmelada i mel.
  L'Amelina va intentar agafar el pot amb les mans, però no ho va aconseguir. Em van lliscar entre els dits com hologrames.
  Però quan la noia va fer servir els seus peus nus, va agafar un pot de melmelada amb molta tenacitat. I se la va portar a la boca.
  També feia molt bona olor.
  Amelina va començar a beure deliciosa maduixa i es va barrejar amb massa de figues. I va ser tan deliciós que la noia va cantar:
  - País alegre, país alegre,
  Qui m'ho dirà, qui ho mostrarà...
  On és, on és!
  En Rabbit va dir amb aire sever, sacsejant el barret de copa:
  - És perjudicial que els nens mengin molts dolços!
  Amelina estava ofesa:
  - Sóc una dona adulta, no un nen!
  El conill va riure i va respondre:
  - És comprensible! Quan entres en un conte de fades, els adults es converteixen en nens! Però després de tot, com va dir Karl Marx, l'ésser determina la consciència?
  Amelina va riure i va respondre:
  - Karl Marx? És el que viu al terrat?
  El conill va riure i va notar, mostrant les seves dents, que en tenia de molt grans:
  - No, Carleson viu al terrat. I Karl Marx és... - I llavors el conill va dubtar, i va afegir amb una rialla. - Ens coneixem desconeguts. I sense saber de mi, venim a mi un desconegut, però fins ara només en un somni!
  Amelina va riure i va bramar:
  Ens vam asseure al terrat
  O potser fins i tot més alt...
  O potser A, I, B -
  Assegut a la pipa!
  I la noia va tornar a clavar la cara a la melmelada i va començar a llepar la polpa sucosa i dolça. I el seu estat d'ànim es va tornar més brillant.
  I aquí ve en Carleson. Un noi tan gros amb un motor a l'esquena. Va sortir volant del costat del pou, va girar i va preguntar:
  - Hola senyora senyora!
  Amelina va respondre rient:
  - Hola, nen amb motor!
  En Carleson es va ofendre, fent un cop de llavis capritxosament:
  - No sóc un nen petit! Sóc un home en plena floració!
  La noia va assentir d'acord.
  - Jo tampoc sóc un nen - les aparences enganyen!
  El nen amb el motor cantava:
  - La infància s'acabarà quan,
  Només en contes de fades per sempre!
  Els nois creixeran
  Qui s'escamparà per on!
  Amelina va riure i va respondre:
  - La infància per sempre en la fantasia!
  Rabbit va comentar capritxosament:
  - Tens la infància al cap, i jo tinc constants hemorroides!
  Amelina va riure i va comentar:
  - Què dius, és culpa teva?
  I la màquina està preparada per a tu!
  El conill va xiular, mostrant les dents:
  - No som poltres, no som poltres...
  I llavors l'home d'orelles grans va grunyir sense rima:
  - Som conills!
  L'Amelina va xiular, fent l'ullet al seu nou conegut:
  - Distribuïm màscares de conills, elefants i alcohòlics!
  El pastís va dir amb un somriure:
  - Vaig deixar la meva àvia, vaig deixar el meu avi, i vaig deixar la llebre, i vaig deixar el llop, i fins i tot vaig escapar de l'ós!
  El conill va respondre:
  - En aquest fum, com a l'infern,
  Contesteu-me!
  Per sempre sol, per què estàs...
  On és el teu ós?!
  Amelina va batejar el seu peu nu i infantil a l'aire i va cantar:
  - Sóc amic d'un ós, sóc amic d'un ós,
  Me'n vaig sense por...
  Si estic amb un amic,
  Si estic amb un amic
  Un ós sense amic!
  El conill va bufar despectivament.
  - L'ós t'esquinçarà! Sembla que no has crescut!
  Amelina va dir amb un sospir:
  - I a l'hivern i a l'estiu de miracles sense precedents,
  Hi haurà infantesa en algun lloc, però aquí no!
  Descalç pels bassals que brillen al costat del rierol
  El nen correrà, i jo estaré amb ell!
  Hi va haver una pausa. Amelina, que s'havia convertit en una noia en un somni, es va enfonsar a poc a poc. Ella no entenia ben bé què estava passant. El conill no parava de retorçar-se i murmurar:
  - Sóc com un cavall conduït,
  El camí és molt dolent!
  L'Amelina va riure... Aquí va passar per davant dels coberts penjats. A més, els ganivets, les culleres i les forquilles eren un bon treball d'or.
  La noia, amb els dits nus dels peus, va agafar el ganivet i la forquilla que brillaven a la mitja foscor i va rugir:
  - Primer mirarem el pastís als ulls,
  I després el fregim i el menjarem!
  El pastís va cridar en resposta:
  - No mengis bé noia!
  Amelina, continuant caient, va preguntar sorprès:
  - Llavors, com hauria de ser?
  El pastís cantava amb veu clara:
  Mirem els teus patrons, roses,
  I després et tallarem i et menjarem!
  Amelina va riure i va comentar:
  - És correcte! Bonic!
  El conill va exclamar fora de lloc:
  - No seure sobre una soca,
  No et mengis el pastís!
  Cake va comentar lògicament:
  - I què ràpid? Em van fer menjar!
  L'Amelina, sostenint un ganivet i una forquilla amb els dits nus, va intentar agafar un pastís. I es va cridar.
  El conill el va agafar i va tornar a mirar el rellotge i va comentar filosòficament:
  Insatisfet com de costum
  Gent al seu temps
  Llavors el perseguim en va,
  Baixem la velocitat sense cap resultat!
  Amelina va assenyalar lògicament:
  - I la situació existent, la gent sempre està insatisfet.
  El conill va acceptar.
  - És ben humà!
  El pastís es va fer graciós, i va xisclar:
  -Home, home, home,
  Llum i esperança del poble...
  Compte el segle tempestuós s'acabarà aviat,
  Espantaocells, jardí!
  L'Amelina va tornar a intentar penjar el pastís. Però és evident que ella no podia. El pastís va volar i no es va donar.
  Els seus costats del pou van tornar a aparèixer el ja conegut noi gros amb el motor. Tenia un pot de melmelada a les mans, la seva cara de nadó estava untada de nata.
  El nen que viu al terrat va comentar:
  - El pastís d'aquí va resultar molt tossut!
  Amelina va estar d'acord amb això:
  - Sí, el menjar és tossut!
  Carleson va cantar:
  - Menjar, menjar, menjar escalfat,
  Omplir-se l'estómac - és una tonteria!
  I el nen del motor va agafar i agafar el pastís pel coll. Es va torçar i va intentar alliberar-se. Però pel que sembla Carleson sabia algun secret i va aconseguir guardar-lo.
  Cake va tuitejar:
  - Tu, és clar, un caníbal,
  Però la gent no necessita menjar...
  Perquè el caníbal
  La gent es pot avorrir!
  Carleson va dir amb un somriure:
  - Ets humà?
  Cake va dir amb un somriure:
  - Puc parlar!
  El nen amb el motor va dir:
  - El lloro també parla!
  El pastís va cridar:
  - Jo també tinc intelЈligència!
  El nen Carleson va riure i va comentar:
  - Què és cinc cinc?
  Cake va respondre immediatament.
  - Vint-i-cinc!
  Amelia va comentar:
  - Sí, hi ha un ésser racional massa cruel!
  Pastís ronronat:
  - panxa plena,
  A més sord!
  Carleson va assentir i va preguntar:
  Quina diferència hi ha entre corbs i corbs?
  Pastís inflat i murmurat:
  - Ell és un corb, i ella és un corb!
  Carleson va riure:
  - No! Aquestes són espècies diferents, potser et menges per això?
  Cake va respondre:
  - I al bufet tancat per als altres,
  va tranquilЈlitzar el cuiner - no siguis tímid...
  Amb aquesta gana carnívora
  T'empassaràs la ment del dolent d'una altra persona!
  Amelina va suggerir, agafant una forquilla i una cullera a les mans:
  No siguem tan cruels amb un ésser racional. Potser és millor dibuixar-li els braços i les cames?
  Carleson va recordar:
  - No volies dejunar?
  Amelina va riure i va respondre:
  - Costella nociva, per a un esportista,
  I només córrer redueix el pes!
  Rabbit va dir amb força lògica:
  - Aquí la llebre corre molt -
  I quant de temps viu?
  Carleson va somriure i va assenyalar:
  -Aquí hi ha una tortuga lenta, però viu molt de temps!
  L'Amelina la va agafar i va cantar:
  Arrossegat pel fang tempestuós,
  La superfície llisa d'un vell estany...
  Ah, era com Pinotxo,
  Estic solt, groller!
  Carleson va voler regalar alguna cosa, ja que va aparèixer un altre personatge. Bé, sí, aquest és Winnie the Pooh, un ós molt lluitador.
  I va volar en un globus i va rugir:
  - Estic en flames
  El que provoca una gran fam...
  Posa tot el poder de la ràbia al cop
  De moment l'ànima de Winnie és jove!
  Carleson va allargar les mans i va dir:
  - Vinny, pots cantar alguna cosa més lírica?
  Winnie the Pooh va dir lògicament:
  - Que tinc serradures al cap perquè canti de res!
  L'Amelina va riure, i després els seus dits nus van agafar el nas marró de l'ós.
  L'ós va murmurar, alliberant-se amb una sacsejada:
  - No! No siguis estúpid!
  Amelina va riure i va comentar:
  - Sí, no t'he agafat!
  Carleson va dir lògicament i fins i tot va cantar:
  - Ningú pot aguantar-lo,
  els seus pensaments es dirigeixen directament a la distància...
  Potser sóc un monstre
  Estic vessant la compota...
  Però no em sap greu els pastissos d'esmorzar!
  En Rabbit va dir, batejant les orelles:
  - No! És realment un home amb un motor que intenta cantar!
  Amelina va preguntar:
  - T'estranya que canti, o que canti gratis?
  Carleson va tornar a cantar com a resposta:
  La cançó ens ajuda a construir i viure,
  Que un home canti una bona lira...
  I el que camina per la vida amb una cançó,
  No desapareixerà mai enlloc!
  Rabbit va suggerir a la seva manera lògica:
  "Potser és millor dividir el pastís en quatre?" Llavors l'alegria serà mútua i no s'engreixarà?
  El pastís va gorgotejar agressivament:
  - No necessito quarts! És tan inhumà!
  Amelina va suggerir de nou:
  - Realment no hi ha retoladors màgics al país de les fades per afegir braços i cames al pastís?
  El conill va riure i va respondre:
  - Això ho pots trobar si continues caient al pou. Encara que depèn molt del cas!
  Carleson va recordar:
  -Una vegada vaig aconseguir un motor per a mi, i em vaig quedar per sempre un nen, com Peter Pan!
  El conill va fer una ganyota.
  - Estigues quiet! I després un altre cinquè menjador volarà al pastís!
  Amelina va dir:
  - Els conillets no mengen pastís!
  L'animal de les orelles va dir:
  - Les noies educades no corren descalces!
  Amelina va respondre amb un sospir:
  - Bé... no sóc precisament una noia!
  El conill va xiular:
  - Molt pitjor quan un adult fa gala de talons nus i rosats!
  Carleson va respondre:
  - És indecent que els conills caminin amb barret de copa i guants!
  L'animal de les orelles va udolar:
  - I això per què?
  Winnie the Pooh inserit aquí:
  - Sembla que la primera parada ens espera a la tardor! Deixem de discutir. I com que el pastís pot volar, no necessita braços ni cames!
  El producte culinari cantava:
  Els pirates no necessiten ciència
  I està clar per què...
  Tenim cames i braços
  I el cap no serveix per a nosaltres!
  
  REFACEN DE TRES MOSQUETERS
  ANOTACIÓ.
  Adaptació nord-americana de Els tres mosqueters en una història alternativa. Per descomptat, tot és més fresc que Dumas, i amb elements de màgia, i el mantra japonès.
  . CAPÍTOL 1
  Adaptació a la pantalla de Els tres mosqueters d'una manera nova. Dartagnan encara és només un nen d'uns dotze anys, mentre que els altres nois mosqueters només tenen una mica més de tretze o catorze anys.
  I, per descomptat, van amb pantalons curts i descalços, com hauria de ser per als adolescents de l'antiguitat. I volen salvar la reina de les maquinacions del cardenal. Però se'ls oposa la insidiosa i bastant adulta milady, i Constance Bonacieux també és una noia.
  Hi ha moltes baralles en aquesta pelЈlícula, i llançant gelats, pastissos i tipus molt moderns. I quan els nois estaven envoltats pels guàrdies del cardenal, llavors a les mans de Dartagnan hi havia una metralladora molt impressionant amb bales explosives de gran calibre. Al nen li va costar aguantar un colós com aquest i va ser ajudat pel Porthos més alt i musculós entre els adolescents.
  I aleshores, si ja toca, els guàrdies del cardenal en tallen desenes. I uns caps de guàrdia surten i roden per l'herba.
  I és encara més divertit quan els nois mosqueters exploten als enemics amb un llançaflames. Van descansar els seus peus nus, i com l'agafarien i el carregarien amb un avió assassí.
  Aquests nois són increïbles.
  Els quatre nois, és clar, no es van asseure quiets. Va agafar i va capturar un vaixell alat que va dissenyar segons els dibuixos de Leonardo Da Vinci. Aquests nois són genials.
  I amb ells la noia descalza Constance Bonacier. L'agafarà i llançarà un púlsar ardent amb el cap amb el taló. I de seguida la massa dels guerrers del cardenal crema en flames.
  I el cardenal no va arrestar el rei segons el cànon. I això sí que és un cop d'estat militar.
  Quatre nois mosqueters i una noia lluiten contra tot un exèrcit. I no només s'hi oposen la gent, sinó també els orcs.
  Per descomptat, tota la pelЈlícula es pot rodar a l'estil dels Estats Units, genial amb efectes especials.
  I quatre nois de dotze o catorze anys, descalços i amb pantalons curts, ataquen la fortalesa. I amb ells hi ha una noia amb els cabells que brillen com una fulla d'or.
  El nen Dartagnan retorça dues espases màgiques alhora, tallant els oponents.
  Aleshores, les cames nues i bronzejades d'un nen d'uns dotze anys llencen un pèsol de la mort.
  Esclata i un parell de dotzenes d'orcs s'escampen en trossos sagnants.
  El noi mosqueter canta:
  - Com vam viure, lluitant,
  I sense por de la mort
  Així que a partir d'ara, tu i jo viurem!
  I al cel estrellat
  I el silenci de la muntanya...
  A l'onada del mar i foc furiós!
  I furiós, i foc furiós!
  Un adolescent guapo i musculós, Porthos, lluita amb el pit nu i sembla ApolЈlo.
  Porthos talla amb espases afilades els orcs i els guàrdies del cardenal. És un noi molt fort.
  Aquí, amb els dits nus, un nen amb pantalons curts llança un bumerang. I tallar els caps dels orcs.
  Porthos el va agafar i va cantar:
  Significa viure bellament
  Significa viure bé...
  La nostra força heroica,
  Força de la ment i força de voluntat!
  I el taló nu d'un nen fort colpejarà el general orc a la barbeta. I totes les dents sortiran volant.
  Athos és un nen més petit, d'uns tretze anys. Però amb una cara molt expressiva i noble, encara que infantil.
  Així que va prendre i va fer una recepció de papallona amb espases. I talla uns quants orcs.
  I els dits nus dels peus del jove guerrer van llançar un regal d'aniquilació molt desastrós. Aquest nen és increïble. I encara canta millor.
  El noi mosqueter va xiular:
  - Deixa que noble ràbia,
  bull com una onada...
  Som l'exèrcit popular
  Guanyem el destí!
  I el noi-comte va fer l'ullet als seus homòlegs.
  Aramis és generalment tan jove com Dartagnan i sembla uns dotze anys. Noi molt guapo i ros.
  Aramis talla els adversaris amb espases i mostra les dents canta:
  - El diable va fer la guerra contra el Senyor Déu,
  L'enemic va lluitar cruelment, insidiosament...
  Però Crist va aixafar Satanàs amb amor,
  A la creu, demostrant la teva veritat!
  I els dits nus del nen mosqueter van llançar alguna cosa amb una destrucció aclaparadora.
  I la massa d'orcs va resultar esquinçada i trossos de carn peluda es van fumar trivialment.
  Llavors el nen simpàtic i encantador va cantar:
  Déu meu, que bella i pura ets,
  Crec que la teva amabilitat és infinita...
  Vas donar la teva vida gloriosa a la creu
  I ara cremaràs al meu cor per sempre!
  La Constance també lluita. Sembla ser una adolescent i porta una armadura. Només les cames de la noia són nues i elegants.
  Els va llançar un regal de destrucció. Va destrossar una massa de guerrers de l'infern i criatures peludes, cridant:
  -Glòria a la reina!
  Aramis, aquell noi glamurós va ensopegar amb un orc. Va caure, i amb un casc amb banyes va traspassar dos dels seus homòlegs alhora.
  El jove guerrer va preguntar:
  - I glorificar el Senyor?
  La noia Constance la va agafar i amb els dits nus de les seves cames gràcils va llançar el regal assassí de l'aniquilació. Va trencar una massa d'orcs i després va cantar amb veu clara:
  Tu ets el Senyor de la bellesa, l'alegria, la pau i l'amor,
  L'encarnació d'una llum brillant i ilЈlimitada...
  Vas vessar sang preciosa a la creu,
  Salvat pel sacrifici infinit del planeta!
  Els cinc guerrers van lluitar com una manada de tigres o panteres. Eren nens, però eren nens monstres. Com van aixafar tot aquest exèrcit de criatures peludes i els guàrdies del cardenal.
  Sobretot quan va aparèixer un llançaflames a les mans dels nois. I li van agafar i el van batre amb un gruixut raig de flama vermella.
  Dartagnan, aquest noi terminador va cantar:
  - El tro rebombori, hi ha poca escletxa,
  Erupció...
  Aquí ve l'era del mal -
  L'exèrcit està galopant Genghis Khan!
  Porthos, si colpeja, colpeja així. Ja no és un nen, sinó un adolescent, un heroi. Les dones ja el miren amb luxúria. I és molt maco, quins músculs de relleu té, plaques de premsa, sota pell bronzejada. I la cara encara és infantil, agradable. Aquí Portom va aixecar un barril sencer de nitroglicerina. I com llançar-lo als orcs.
  Va ressonar amb una força terrible i tot un batalló de criatures peludes va ser literalment esquinçat com si una granada hagués estat llançada a l'escuma.
  Constance va cantar:
  - I un, i dos i, tres i, cinc!
  Repetiré durant molt de temps!
  Creieu-me, no canviaré d'opinió,
  deixaré de banda els dubtes de Porthos!
  I la noia va tornar a llançar amb els dits nus, un pèsol amb un explosiu mortal.
  Dartagnan, tallant els orcs i els cardenals guàrdies amb les seves espases, i, a tot pulmó, rugirà:
  - Sóc el millor lluitador
  I diguem-ne: ben fet!
  I el nen amb els dits nus és com llançar un regal d'aniquilació. I tants orcs van morir.
  Porthos va colpejar l'orc amb un taló nu i infantil a l'estómac. Va sobrevolar i va abatre una dotzena de criatures peludes.
  El nen Porthos va cantar:
  - El fil està trencat
  Una mort malvada ens amenaça!
  Perquè la gent visqui
  L'orc ha de morir a la batalla!
  Athos, aquest noi amb pantalons curts, de sobte, va fer petar els dits i hi va aparèixer una vareta màgica.
  El jove guerrer el va agafar i va disparar un púlsar de batalla des de la punta de la seva vareta. I va destrossar molts oponents. I es van barrejar, i els orcs van començar a cremar com llenya amarada de sofre. Aquí teniu el cop d'Athos.
  El nen comte va cantar:
  - Hi ha al regne dels orcs -
  Estany fangós...
  Hi ha lliris en flor!
  Hi ha lliris en flor!
  Flor!
  Aramis va notar amb una rialla, aixafant els orcs amb les seves espases i llançant agulles verinoses amb els dits nus dels peus infantils.
  I el nen va cantar:
  - La terra és generosa amb nosaltres, pecadors,
  I el cel està ple d'amenaces...
  Som una família amable de persones -
  Les roses fan tan bona olor abans d'una tempesta!
  Aquí teniu els mosqueters.
  I, per descomptat, la Constance és una noia terminadora. Ja té un blaster a les mans. I els dits descalços llancen una granada d'aniquilació en miniatura.
  El jove guerrer va cantar:
  - La grandesa dels francesos reconeix els planetes,
  Vam aixafar els orcs amb un cop d'espasa...
  Som estimats i apreciats per totes les nacions del món,
  Encara que atacant - una horda de llagostes!
  I el blaster és una arma seriosa... No està clar d'on va sortir en aquesta estúpida pelЈlícula per a adolescents.
  Però la milady està intentant atacar-los. Ella sobre un grifó és un lleó amb ales. I el guerrer a les seves mans té un ceptre màgic. I com surt d'ell amb un púlsar assassí.
  Només els talons nus dels nois van llançar, i les seves soles nues, lleugerament polsegoses, es van cremar.
  Però el nen va cantar com a resposta:
  - El paradís no es veu al fum del camp,
  I el cos es va acostumar a l'infern...
  Cridem a l'atac d'un banzai genial,
  Lluitem de valent!
  La dama Winter del grifó va colpejar amb púlsars i llamps i va rugir amb els seus pulmons:
  - No estalvieu els nois,
  Mata'ls cabrons...
  Com aixafar les xinxes
  Cremen com les paneroles!
  Dartagnan, com a resposta, va llançar una daga amb el peu descalç, un peu de nen. Va volar cap a Milady amb una trajectòria trencada.
  La terrible bruixa va rugir:
  -Oh nois, sí que sou uns asaltadors,
  Registrat com a astronautes i pilots!
  Porthos va mostrar el puny i va cridar:
  - M'esquinçaré la boca, trauré parelles!
  Constance va corregir el poderós noi amb un somriure:
  - No juris, noi, ets obscè,
  La renya és el resultat d'un estancament etern!
  Aramis va estar d'acord amb això:
  - Una dona ha de ser tractada com una dona... I a una dona li encanta l'afecte!
  Lady Winter va somriure nefastament. A les seves mans va aparèixer una bomba de la mida d'una pinya. I en ell, la lletra "A" brillava de manera ominosa.
  Dartagnan va cantar amb ràbia:
  No hi ha guanyadors en l'última guerra
  I el poll no es salvarà d'una descarga de coets...
  Per què poses la bomba a l'arsenal?
  S'aixecarà un remolí i un huracà malvat!
  La Constance va agafar els dits nus de la noia i va llançar un petit pèsol.
  Lady Winter es va riure d'això.
  - Intents patètics!
  La noia va respondre amb valentia:
  - Qui vulgui una bomba se la tindrà al front!
  I llavors el pèsol de sobte va agafar i va augmentar de mida. Es va inflar com una bombolla gegantina. I aquest recipient, com un catxalot depredador, va ser empassat per Lady Winter.
  Dartagnan va exclamar, mostrant les dents:
  - Aquella trobada no és res com la simple sort,
  Aquesta vegada tot va ser diferent!
  La Constance ho va agafar amb entusiasme i va colpejar el seu taló nu, rodó i rosa a terra. I es va disparar una onada de tsunami que va assolar els orcs i els guàrdies del cardenal.
  I la noia va continuar cantant:
  - La nostra Pàtria no es convertirà en un desert,
  Encara que estem corrent, estem descalços de sang!
  Lady Winter va quedar atrapada en una bombolla i, de sobte, fins i tot es va reduir de mida.
  Els orcs es van girar i també es van congelar juntament amb els guàrdies. I els cinc grans guerrers van afegir un pas.
  Aquí teniu el mateix cardenal Richelieu. És com una aranya enorme tot de negre. I també com intentarà follar en resposta amb un púlsar.
  I el púlsar és enorme, com un elefant. I les mosques, augmentant de mida.
  Constance va cantar desesperada:
  - Santa donzella, ja me n'he anat,
  Tu Dartagnan ximple -
  I en va va pujar al cardenal!
  Porthos, com a resposta, ficarà les seves espases al nas. I com agafarà i esternudarà....
  El púlsar semblant a un turó va revolotejar. I va tornar a volar, disminuint de mida. I així va caure sobre el cardenal. I el formidable i real governant de França es va convertir en pedra alhora. I aleshores la pedra va esclatar i es va esmicolar en sorra.
  I els cinc lluitadors van saltar, van girar i van deixar anar els llamps dels seus ulls cantant;
  És el moment, és el moment, alegrem-nos de la nostra vida,
  La bellesa i la copa, la fulla de la sort...
  Adéu, adéu, sacsejant les plomes del barret,
  Xiuxiueem al destí més d'una vegada, xiuxiueem al destí més d'una vegada,
  Xiuxiueem al destí: corb! Corb!
  . EL NOU TORN DE MAINSTEIN
  Mainstein va aconseguir convèncer a Hitler que l'operació Ciutadella no funcionaria, ja que l'Exèrcit Roig estava preparat per repelЈlir el cop. I els alemanys a l'últim moment van canviar els seus plans i van llançar un atac al Donbass. I van aconseguir agafar per sorpresa les tropes soviètiques.
  I trencar amb el Don. Transferint forces precipitadament, l'Exèrcit Roig va llançar tropes a la batalla directament des dels esglaons. Les pèrdues eren palpables.
  Però, per descomptat, això no és el principal.
  A la batalla a la Pantera, quatre noies alemanyes van lluitar. Això sí, anaven descalços i en bikini. I si ja estaven disparant, doncs just a la porteria.
  La Gerda va prémer el gallet amb els dits dels peus nus, va colpejar un trenta-quatre i va arrollar:
  - Sóc una gran missatgera lloba,
  No creuré en la batalla per a la broma!
  Charlotte va confirmar:
  - No siguem insignificants!
  I també disparat amb l'ajuda dels dits nus.
  Sí, la tripulació era divertida. Cap noia, ningú i res s'aturarà.
  I ara Kristina també va colpejar, trencant la torre del KV soviètic. Les noies es van separar en poder còsmic i remolí. Hi ha una passió clara en ells.
  La Magda també va disparar al seu torn, i també amb els dits nus. I des de lluny va trencar un obús soviètic. Aquí està la noia.
  En general, la lluita es va mostrar com una caricatura...
  La Gerda fins i tot es va treure el sostenidor del pit i va prémer el gallet amb el mugró escarlata. I un projectil perforant es va precipitar cap a l'objectiu destructiu.
  Llavors es va donar una bufetada al mugró carmesí, deixant al descobert el seu pit i Charlotte, fent cops de puny a través del cotxe soviètic.
  I així va llançar un projectil destructiu i el mugró robí de Christina, colpejant amb precisió l'objectiu.
  I al final també va funcionar el vestit de la Magda amb el mugró inflat i de maduixa.
  Noies a la batalla disposades...
  Sembla divertit. Però els alemanys encara van arribar al Don. Van aconseguir l'èxit a l'estiu llançant una ofensiva al voltant de Kursk i en direcció a Voronezh.
  Aquest èxit també va influir en el curs d'acció a Occident. El desembarcament a Sicília es va tornar a retardar. I el temps al Mediterrani no és gaire bo.
  I així no es va produir el cop d'estat a Itàlia. Mussolini continua al poder i els alemanys no desvien les seves forces a Occident.
  A l'agost, els alemanys van capturar Kursk, al final van prendre Voronezh. Les pèrdues de l'Exèrcit Roig van ser enormes. Però noves reserves de la taxa van entrar a la batalla. I d'alguna manera els alemanys es van aturar...
  I després la tardor, les pluges. Els tancs alemanys pesats "Panthers", "Tigers" i els canons autopropulsats "Ferdinanda" van començar a quedar atrapats.
  I les noies de la Pantera no estan tan còmodes. Ja en biquini estan congelats.
  Gerda, però, per alegria va cantar:
  - Si no hi hagués hivern,
  A les ciutats i pobles...
  No ho sabíem mai
  Aquests dies feliços!
  I de nou, els seus dits nus apreten el gallet i perforan el cotxe soviètic.
  Charlotte va dir rient:
  - Oh, gelada, gelada,
  No em congelis
  No em congelis
  Estic a cavall!
  I també disparar amb els dits nus. És una súper noia, és clar.
  Encara que, per descomptat, ella té les relacions més combatives amb els homes.
  Però la Christina va disparar aquesta vegada amb l'ajuda d'un mugró escarlata, es va treure el sostenidor i va xisclar:
  -No serà una vergonya per a la noia,
  Veniu-vos per rubles...
  patrulla de gelades-voivoda,
  Passa per alt les seves possessions!
  La Magda també va disparar amb un mugró robí i va arrossellar, veient com cremava els trenta-quatre soviètics:
  - Tinc riqueses,
  No els pots comptar, ni tan sols comptar un segle...
  Qui va matar no em penedeixo
  Soldat no badalls!
  I la guerrera tornarà a fer l'ullet als seus companys. Les quatre noies són, per descomptat, glamurosos, i alhora bronzejades i musculoses.
  Quan les gelades per fi van arribar i s'amunteguen congestes de neu, la iniciativa va passar a mans de l'Exèrcit Roig.
  Aquí, les noies soviètiques s'han distingit a la batalla.
  L'Alenka i el seu batalló corren per atacar. Per descomptat, malgrat les gelades i les nevades, les noies van descalces i amb un sol bikini. I alguns fins i tot es van deixar només calces.
  L'Alenka dispara des d'una metralladora. Les seves bales estan ben a punt. I aleshores la noia, mentre l'agafa, i amb els dits nus dels peus, llança un bumerang mortal. I el cap dels adversaris amb molta facilitat enderroca.
  La guerrera cantava, mostrant les dents com perles del collaret de la reina:
  - El públic està esperant - cares de dol,
  Els fons no compten: sóc un assassí!
  Anyuta va colpejar les tropes alemanyes amb un llamp del seu mugró escarlata i va arrossellar:
  - No tens raó! Som nobles guerrers, no assassins!
  Alla pèl-roja, el cabell del qual és tan calent i ardent que pot cremar un regiment sencer, també s'enflamarà dels mugrons robí amb fils de fum, i es desplaçaran i cremaran tota una companyia d'enemics alhora.
  El guerrer va cantar:
  -Vaig ser molt amable.
  Estimo la gent amb tot el meu cor...
  Sota el signe de l'àguila blava
  La teva corona - daurada!
  La Maria també gargoteja amb una metralladora i llança mines de fum amb química amb els dits nus. Aquestes són les noies - un passatge excepcional.
  I el guerrer va cantar:
  - Hi ha sakura a cada apartament,
  Vola com una fletxa malvada...
  Mullem els nazis al lavabo,
  I el nostre pensament és com una agulla!
  Jocs Olímpics gargotant sobre els nazis amb una metralladora. Ella és una noia heroi va rugir:
  - Les meves agulles, agulles afilades com bales!
  Per descomptat, els alemanys van passar un moment difícil a la pelЈlícula: estaven molt pressionats.
  Aquesta és la pressa de la mort...
  I aquí teniu l'escena amb el pioner. El nen va ser despullat fins als seus pantalons curts i amb les mans lligades, van ser conduïts descalços a través de la gelada. I batut amb fuets....
  El nen gemega i fa un pas endavant. Això és molt cruel...
  I aquí hi ha una dona alemanya Margaret tocant l'harmònica. Fes l'ullet al pioner i li diu:
  - Per què les cames del nen tenen fred?
  El pioner respon:
  - Si et vas enamorar de la mare del nen,
  A la gelada, descalç, vas a la carinyo!
  L'alemanya va riure i va comentar en bon rus:
  - Bé, tempera el pioner! És molt bo per a la salut!
  I el nen, descalç i gairebé nu, va ser conduït més enllà per la neu.
  Aleshores es mostra una nova batalla amb els guerrers soviètics. Evidentment, només és un conte de fades.
  La Margarita, aixafant els oponents, mostrant les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  La Natasha també va llançar els dits descalços, assassina i va udolar:
  Mai oblidarem i mai perdonarem.
  I les seves espases van passar pels feixistes al molí.
  Zoya, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  L'Agustí, tallant soldats blancs i tancs, va cridar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I caiguda takni i lluitadors blancs.
  Svetlana talla al moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus i xiscla:
  - Perquè la mare Rússia guanyarà!
  La Margarita també aixafa els oponents.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  Però la Natasha està a l'ofensiva. Talla els nazis juntament amb els tancs i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia.
  Zoya està a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroca tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  L'Augustina, exterminant els nazis i exterminant els soldats marrons, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Va córrer a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els seus peus nus, llançarà contra l'enemic, una cosa que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops!
  Svetlana a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts lluitadors i xiscles:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Margarita passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salta de tant en tant, i gira!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  La Natasha a l'ofensiva també és molt xula.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons segueixen caient i caient.
  La Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí rugeix en èxtasi salvatge:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus descalços llancen moltes agulles esmolades i verinoses.
  Svetlana a la batalla I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat, i tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola perforada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els cinc estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc fins i tot més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  La Margarita, llançant una daga amb el peu nu, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits nus, en llançarà un assassí.
  Svetlana a la batalla no és inferior als oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana, tallant enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoya va xisclar, llançant agulles amb les cames nues i bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  La Margarita va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  Margarita va xiular en resposta:
  - Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  L'Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, va gorgotejar:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'estan enderrocant les torres dels tancs.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Natasha va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  Natasha va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits nus, va fer volar una massa de tancs i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Natasha va tornar a destruir els enemics, demolint les torres dels tancs.
  La Zoya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Llavors va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí en la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, serà útil
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera.
  I aquí és com lluita la Svetlana. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Svetlana es va adonar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  La Margarita, aixafant l'exèrcit marró i tallant els tancs, va agafar:
  Som com toros!
  
  . EL BÉS NÉT CRAVE DE TAMERLANE
  ANOTACIÓ
  El desembarcament de belles noies del segle XXI ajuda el besnét de Tamerlà a retenir el poder i, a més, obrir el camí per a l'expansió de l'imperi.
  . CAPÍTOL 1
  Després de la mort de Tamerlà el 1405, el seu besnét Muhammad Jahangir va ser declarat el seu successor. Encara era un nen d'uns nou anys i tenia un regent. I Alenka es va convertir en la mà dreta de Tamerlà, i després es va convertir en la seva primera esposa.
  La jove per sempre era una bruixa que posseïa un poder colossal. I es va convertir en la governant real de l'imperi del gran comandant.
  Alenka és una noia heroica que fins ara ha resultat estar relacionada amb la guerra amb diversos tipus de sàtrapes de Tamerlà.
  Aquí teniu la seva primera gran batalla.
  L'enemic té un exèrcit força gran. Però l'Alenka no s'avergonyeix.
  Aquí lidera personalment els combatents en l'atac. I amb ella un equip de bruixes que veneren el Déu Totpoderós Vara.
  Aquí Alyonka balanceja les seves espases, fa una recepció: un molí i talla els caps dels mujahidins.
  El guerrer xiula... Els corbs es desmaien i travessen els cims dels guerrers rapats dels rebels.
  Alenka va llançar un bumerang amb els dits dels peus nus, tallant els caps, als militants i va cantar:
  - Sóc una gran sultana,
  I a les batalles l'ataman!
  Anyuta també talla als enemics. Els talla el cap amb les seves espases de bruixa.
  I després amb el peu descalç, com si llencés quelcom de letal.
  I canta:
  - Tots podem
  Estem genials...
  Amb cura -
  Estem descalços!
  I després d'això, la noia agafarà i mostrarà la seva llarga llengua.
  Aleshores escopirà a l'enemic i farà l'ullet amb els ulls de safir.
  La pèl-roja Alla també lluita. Els seus cabells color coure li donen a la noia una semblança amb la torxa d'un campió olímpic.
  Les seves espases tenen una recepció: una papallona.
  Aleshores, els dits nus de les cames seductores llancen agulles verinoses que travessen els enemics.
  AlЈlà el va prendre i va cantar:
  - Crec que serem més forts que tothom,
  El vilà serà destruït fins a cendres!
  La Maria també lluita. Les seves espases són com les aspes d'un helicòpter d'alta velocitat. Així que tot es talla sense pietat.
  I el taló nu llança un paquet explosiu amb destrucció.
  La guerrera Maria va cantar:
  Veure l'eclipsi al cel
  Aquest signe de noies!
  Els Jocs Olímpics també lluiten. Les seves espases són com raigs de balises que s'allargan. I talla els enemics al lloc.
  El taló nu de la noia va llançar una bomba pesada, i el guerrer va cantar:
  - Sóc més fort que tothom al món,
  Fem-ho més ràpid!
  I els seus mugrons escarlata estaven al descobert, i com els martelleria un llamp. I un centenar d'enemics es van rostir.
  L'enemic va ser derrotat. I trencat completament i incondicionalment.
  Un parell de victòries més petites i la resta de sàtrapes es van afanyar a reconèixer l'autoritat del jove hereu.
  Muhammad Jihangir va guanyar d'aquesta manera va poder reforçar el seu poder sobre l'imperi. Encara que era el governant purament formal. La seva madrastra-besàvia realment governava.
  L'imperi de Timurad era gran. Però tot i així, ella no controlava tot el món.
  Alenka va fer el seu primer viatge a l'Índia per capturar les seves regions del sud.
  La noia, com sempre, va lluitar personalment, i amb els seus quatre amics.
  Alenka va matar centenars de persones.
  De vegades, durant la baralla, es va treure el sostenidor. I els mugrons robí van llançar un llamp. Les quals van ser cremades per l'enemic amb regiments sencers.
  Tanmateix, altres noies, especialment els grans Jocs Olímpics, podrien pelar els mugrons escarlata i carbonitzar molts enemics.
  Així que ningú es pot resistir a aquestes noies.
  L'Índia va ser completament conquerida el 1408. I l'imperi es va enfortir.
  Després va seguir una campanya contra Egipte. I de nou victòries, derrotes d'adversaris i captures.
  L'Alenka, amb els dits nus, va llançar pèsols especials, en els quals hi havia un explosiu molt destructiu.
  I enemics trencats.
  Però Alla i Olympias se la van agafar, i l'emir d'Egipte, agafant-li les mans i els peus amb els dits nus, la va trencar trivialment.
  Llavors les noies van riure a tot cor i van cantar:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això!
  Destrossem-ho!
  Anem a trencar-ho!
  Després de la baralla, les noies van obligar els pocs homes supervivents a postrar-se i besar-se els seus peus nus, endurits i sagnants.
  Així que el visir egipci es va agenollar i va besar el peu descalç d'Alenka.
  La noia li va agafar el nas amb els dits de les cames nues. I apretada amb força.
  El que rugeix...
  Alenka el va aixecar amb el peu i amb la seva força violenta el va llançar lluny, a una distància del camp d'una fletxa d'arc llarg.
  Després d'haver conquerit Egipte, els Genghisides van anar més enllà... Havent arribat i capturat el Marroc.
  Alenka encara no ha anat a Europa. La seva mirada es va girar cap a l'est. De fet, la Xina es va desfer del poder dels mongols i allà va ser necessari restablir el seu poder.
  El 1415 va començar una campanya contra la Xina. Mohammed ja era bastant adult i ell mateix va dirigir la campanya.
  Però de fet, Alenka controlava el seu exèrcit. Sembla ser una madrastra-besàvia i una nena eterna. Tanmateix, això no vol dir que Alenka no hagi tingut relacions sexuals.
  Ella mateixa va triar els joves més bells i musculosos per a ella, i va fer l'amor de diverses maneres, i alhora amb diverses.
  Bé, va ser perdonada, com les altres quatre bruixes. Tots aquests cinc guerrers eren invencibles.
  Aquí s'enfronten a un enorme exèrcit de la Xina.
  Alyonka va realitzar per primera vegada una tècnica de llamps amb espases.
  I tants caps dels guerrers de l'Imperi Celestial van volar.
  Aleshores, l'Alenka va llançar diversos discos amb vores de diamant amb els dits dels peus nus, i cadascun d'ells va matar una dotzena d'oponents.
  La noia va tallar amb espases i va cantar:
  - Sóc un guerrer de la classe més alta,
  I robar el caixer de manera juganera!
  Llavors Anyuta va agafar i va tallar amb espases, donant la tècnica de la "spia", va tallar molts oponents, després de la qual cosa va cantar:
  - Sóc la noia més maca
  Celebrarem l'èxit!
  Aleshores la formidable guerrera va mostrar la seva llengua.
  I com escopia com un pilar de foc.
  Així que de seguida van ser incinerats dos-cents xinesos.
  Alla pèl-roja estava plena d'emoció. Va tallar els xinesos, tallant-los el cap com una navalla.
  Al mateix temps, els guerrers van llançar un pèsol d'aniquilació amb una força mortal amb els dits nus. I va esquinçar molts oponents i va piular, mostrant les dents:
  - Per la Gran Rússia!
  La Maria, disseccionant els oponents, i havent fet la recepció de la libèlЈlula, va respondre amb un somriure de dents:
  - Pel gran espai!
  I de nou va llançar el regal mortal de l'aniquilació amb els dits nus.
  Olympias també talla els enemics amb espases. Són com les aspes de molí de vent. I van tallar els xinesos i els van tallar el cap.
  Olympias va donar un munt de granades amb el seu taló nu i rodó. I va esclatar, enviant tot un batalló a una altra dimensió.
  La noia el va agafar i va cantar:
  - Glòria a les extensions espacials,
  Prou de xerrades estúpides!
  Després d'això, les cinc bruixes boniques, fortes i invencibles com xiulen. I els corbs, núvols sencers, tenen un atac de cor i cauen atònits i travessen els cranis dels soldats xinesos.
  Aquí hi ha una cosa genial.
  Alenka va cantar:
  - La guerra va molt bé,
  Victòria arraquem el marcador!
  Les noies, és clar, trillen els xinesos com fruits secs amb un martell. Això és el que estan retallant les noies terminadores, sense oblidar-se de llançar grans i mortals regals de la mort amb els dits nus.
  Aquí l'Alenka es treu el sostenidor. I els seus mugrons escarlata estaven al descobert, i els seus pits plens es van tornar tan seductors.
  I ara els llamps sortiran volant dels seus pits brillants. Cau sobre els xinesos, amb força salvatge.
  Alenka va llançar un regal assassí de la mort amb els dits dels peus nus, va trencar una gran massa d'oponents en petits trossos i va piular:
  - Glòria al comunisme!
  I aleshores va arrencar la mà d'un general xinès, i així va passar volant, i va perforar l'ull d'un altre dignatari amb el dit índex.
  Anyuta va declarar enginyosa, aixafant els enemics:
  Som noies genials!
  I també va exposar els pits, traient-se el sostenidor. I després dels mugrons de gerds, va caure un llamp. I hi va haver una destrucció total.
  I els xinesos van quedar carbonitzats a fons i van acabar literalment en un taüt profund. Més precisament, no rebran un taüt.
  Les noies van fer una massacre colossal per als xinesos. Van morir tantes persones estúpides.
  Anyuta la va agafar i va cantar, mostrant les dents:
  - Sóc la dona més forta,
  Necessito que em violin!
  Alla també participa en les batalles. És una noia tan dura i sagnant.
  I els seus dits nus llançaven agulles verinoses i destructives. Aquesta és la noia terminadora pèl-roja.
  I després va mostrar els seus pits. I del mugró robí agafarà i explotarà amb una força destructiva colossal. Tot un batalló de soldats xinesos va cremar.
  I aquí hi ha Alla, els cabells vermells de coure del qual, com l'estendard dels proletaris, aletegen al vent.
  I la noia el va agafar i va cantar, mostrant les dents:
  -El nostre país més gran és
  El virus-Satanà serà destruït!
  La Maria també lluita amb l'agressivitat i els gronxadors mortals, deixa caure enemics i literalment els fa volar el cap.
  I les espases de la noia són molt afilades, com navalles, i produeixen un assassinat total.
  La Maria va llançar amb els dits nus una cosa que va provocar la mort total i va arrollar:
  - Per la Pàtria - la nostra gran Mare!
  I la guerrera va agafar i va mostrar els seus pits plens. I els seus mugrons de maduixa van ser agafats i colpejats amb púlsars de gran poder destructiu.
  I tants enemics van ser destruïts alhora que a la Xina molts nens van quedar trivialment orfes.
  La Maria la va agafar i va mostrar les dents i va arrossellar:
  - Estem per la pau per l'amistat,
  Pels somriures del món...
  Per la cordialitat de les reunions!
  Olympias: aquesta noia heroi a la batalla és com una bèstia real i molt, extremadament agressiva.
  Va agafar i amb les soles nues va llançar tot un barril d'explosius. Per això, la noia fins i tot va haver de caure d'esquena.
  I aleshores Olympias va mostrar els seus pits plens, que són de la mida de síndries.
  I el guerrer se la va agafar i, com tota una cascada de púlsars, carregarà contra les tropes de la Xina. I quants soldats grocs van morir alhora.
  La noia amb un físic alcista el va agafar i el va fer volar amb gran força i energia de foc. Aquí és on fa molta calor. I la terra crema, com si el napalm s'hagués vessat sobre els caps dels xinesos. I allà crema molt... Un general xinès, després d'haver cremat viu, va aconseguir cantar.
  I de seguida, cinc noies van xiular, i va seguir una caiguda ensordidora de tot un núvol de corbs, i van perforar els caps xinesos.
  Les noies estan alineades al pentàgon i xocaran amb una energia diabòlica.
  Però altres noies també es van unir a la batalla contra els xinesos. Anastasia Vedmakova va aparèixer a l'avió d'atac.
  I la va agafar i va llançar la destrucció amb l'ajuda d'una cama nua i cisellada, i va destruir tot un batalló xinès amb un llança-coets.
  Anastasia va cantar:
  - Un dos tres quatre cinc -
  La bruixa va començar a matar!
  I la guerrera amb el mugró escarlata del pit va prémer el botó del joystick, i el coet vola de nou, amb una velocitat fenomenal i arrossegant un gran flux de destrucció i mort.
  Akulina Orlova la va agafar i també va mostrar els pits. I la va agafar, va prémer amb els dits nus el botó del joystick.
  I un coet s'enlairarà amb una força còsmica incomprensible.
  I ara només quedaven banyes i cames del batalló xinès.
  Akulina Orlova la va agafar i va xisclar:
  - El gran poder de Svarog,
  Veurem el poder, el poder de Déu!
  I la guerrera va pressionar el seu taló corbat nu, rodó, rosa i molt elegant sobre el pedal.
  Va destruir una bomba de buit, enviant tot un regiment de xinesos a l'inframón.
  Aleshores va afegir enèrgicament:
  - Rússia és massa, no ho desitgis,
  Aleshores tindreu un paradís molt xulo!
  Mirabela Magnetic també és una noia molt enèrgica. I la guerrera la va agafar i va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus. I com xoca a l'enemic amb un salt agressiu.
  I la massa dels xinesos es cremarà de seguida i es convertirà en cendres.
  La Mirabela la va agafar i va prémer el botó del joystick amb un mugró de maduixa, i ella l'agafarà, passarà volant un coet.
  I tants lluitadors es van cremar alhora i van anar en sentit figurat a l'infern o al cel, o potser fins i tot a un lloc on els contes de fades ja són més genials que qualsevol fantasia humana.
  Mirabela la va agafar i va cantar:
  El nostre poder és tan gran
  Destruïm tota la Xina...
  Construirem per als segles -
  Al cel, al mar i a la terra!
  Tots tres ataquen avions, com si fossin tropes xineses de puta. I els coets de les noies són especials, reutilitzables, gràcies a la màgia forta.
  I milers de guerrers de l'imperi celeste van als avantpassats.
  I aleshores la Natasha la va agafar i va disparar coets amb agulles verinoses des del seu avió d'atac.
  Aquests passaran volant i, alhora, molts oponents seran destruïts sense cap cerimònia.
  I el dignatari suprem de la Xina des del primer temps va prendre i va cremar en un foc furiós i despietat.
  Natasha va cantar amb entusiasme:
  Com vam viure, lluitant
  I sense por de la mort...
  Així que a partir d'ara, tu i jo viurem...
  I al cel estrellat
  I el silenci de la muntanya -
  Onada del mar i foc furiós,
  I en furiós, i furiós foc!
  . CAPÍTOL #2
  Les noies van aixafar un exèrcit de la Xina. Però una altra gran horda de l'Imperi Celestial es va inclinar cap a ells.
  Alenka, a més d'espases, també fabricava metralladores. I gargotem en xinès amb les dues mans alhora. I va exterminar a fons l'exèrcit de l'Imperi Celestial.
  La noia estava en flames.
  Al mateix temps, es va treure el sostenidor i va exposar els mugrons escarlata. Aquesta noia és increïble.
  I dels seus pits semblants a cap de rosa va volar una força mortal de llamps.
  I tot un batalló de xinesos va ser cremat i destruït.
  Alyonka el va agafar i va cantar, mostrant les dents:
  - Destrossarem tots els xinesos a trossos,
  Destrucció en el nostre poder del poder!
  Anyuta també gargoteja als enemics. Al mateix temps, utilitza metralladores casolanes especials. Això són només destrucció totalitària dels adversaris. I aixecar munts sencers de cadàvers.
  I tants xinesos van ser destruïts en poc temps.
  Anyuta va llançar un regal d'aniquilació amb els dits nus. I va destrossar una massa de soldats xinesos.
  A continuació, la noia dels seus mugrons carmesí, mentre s'enfronta als lluitadors de l'imperi celeste, lupanet.
  I tot el regiment enemic cremarà alhora.
  Aleshores Anyuta xiula:
  - Amb la nostra ràbia, aixafem la Xina,
  Crec, per descomptat, que guanyarem tots!
  La noia lluitadora Alla també lluita amb espontaneïtat agressiva.
  I els seus cabells són tan vermellosos i ardents com les flames d'un incendi de la Inquisició.
  La guerrera la va agafar i amb els dits nus va llançar el regal assassí de la mort. Va trencar molts xinesos.
  Fins i tot els seus caps rodaven en diferents direccions.
  Després d'això, el guerrer dels mugrons robí carregarà amb tota una línia de púlsars. Així que van agafar i cremar dos regiments sencers de xinesos.
  El guerrer de la superclasse la va agafar i va cantar:
  - Derrotarem els enemics, ho sé del cert,
  No deixarem que la Xina s'apoderi del món sencer!
  I la noia pèl-roja el va agafar i va xiular per les seves precioses fosses nasals.
  I els nassos de tots cinc són molt elegants.
  I les cames són tan seductores i àgils, i no s'embruten gens. Els guerrers aquí tenen un gir excepcional. I tenen un encant únic, un ull i un embat. Contra una noia així, tingueu en compte que qualsevol exèrcit, fins i tot com la Xina, no resistirà!
  Una noia de cabells daurats, la Maria, lluita molt perillosament. I les seves cames nues i cisellades llancen coses molt letals i destructives.
  Però si també funcionen els mugrons de pit de maduixa. I d'ells cauran llamps amb una força mortal colossal.
  I un altre regiment xinès serà cremat de seguida.
  La Maria la va agafar i va cantar, mostrant les dents:
  - Sóc una noia, saps, estimada,
  Bella en tots els sentits!
  Bella en tots els sentits!
  De tots, de totes bandes!
  I també escopirà a l'enemic. I el seu espit es va convertir en una taca hiperplasmàtica, es va expandir, es va moure i tot un batalló de soldats xinesos va ser destruït.
  Olympias, aquesta noia heroica amb una força física colossal. I les seves cames són força grans, bronzejades, descalços, i alhora elegants i seductores.
  I el pit és com una mamelle plena de llet, com la del búfal més sòlid i gros.
  Al mateix temps, els mugrons són com els brots de rosella, tan brillants, sucosos i seductors.
  No és d'estranyar que els Jocs Olímpics abans de la lluita es retiraran amb una dotzena d'homes joves forts i els farà l'amor.
  I això dóna més alegria i força.
  I ara surten llamps dels seus mugrons poderosos, seductors i grans com els tomàquets. I a més, en tota una cascada, com si es tractés d'una onada de tsunami.
  I immediatament milers de xinesos moren en una terrible agonia, la seva electricitat biològica.
  Els Jocs Olímpics cantaven:
  Sense pietat, sense pietat,
  sense pietat per a l'enemic!
  Gotes, gotes -
  Estic a l'atac!
  I la guerrera se la va agafar i va mostrar la seva llarga llengua, com un fuet de supervisor.
  I amb aquesta llengua va llençar una piruleta, en la qual hi havia una partícula d'antimatèria. Com a resultat, dos regiments xinesos alhora van ser cremats a terra, i es va donar un cop aclaparador a l'Imperi Celestial.
  Ja l'han agafat cinc noies i, sense més preàmbuls, xiularan. I els corbs comencen a tenir convulsions epilèptiques. Giren a l'aire com bumerangs, corrent cap avall. I els seus becs van tallar els cranis dels soldats xinesos fins a la mort.
  Va notar Olympias, grunyint com una pantera i deixant al descobert els seus llargs i poderosos ullals per darrere de la boca.
  Ella, per descomptat, és una mica vampir. Només els seus ullals s'endinsen o, al contrari, avancen.
  I la veu d'Olímpia és molt forta:
  - Definitivament aixafarem els enemics,
  La veu de la noia és encantadora, captivadora...
  Vam agafar la Xina a fons,
  No som només espectadors!
  Alenka, has de dir-li a la noia el que necessites...
  I té la naturalesa agressiva del robatori real.
  L'Alenka se la va agafar i dels seus mugrons escarlata va disparar amb una força furiosa amb púlsars ardents i sense saber pietat.
  Cadascun d'aquests coàguls de foc conté una quantitat extraordinària d'energia. I els xinesos són colpejats per les banyes molt a fons.
  Alenka va comentar amb enginy:
  - Allà vam començar a regular la població del planeta Terra!
  Anyuta del mugró de gerds, va donar un llamp als xinesos. Després de rebre una bala a la fitxa de premsa, només va riure:
  - Estàs mentint! No ho agafaràs!
  Alenka va estar d'acord amb molta confiança:
  - No t'ho prenguis!
  Olimpiada la va agafar i amb el seu taló nu i rodó, com amb un martell, va colpejar a la mandíbula del general xinès i va gorgotejar:
  - Per una nova URSS sense tsarisme i lideratge!
  La Maria va estar d'acord, colpejant des d'un mugró de maduixa amb un do de mort molt destructiu i fatal:
  - Sí, el rei és massa car per alimentar-lo!
  I va fer l'ullet als seus amics.
  Però de moment, estan conquerint formalment la Xina, amb finalitats especials.
  La nena de cabells vermells i molt bonica Alla la va agafar i va cantar, mostrant les seves dents molt blanques i de perla:
  - En el seu regne, el drac,
  Tot el que és viu i brillant destrueix...
  Només hi ha un gemec,
  Llenceu la cadena d'escombraries!
  I el guerrer el va agafar del mugró robí com un llamp. I una altra vegada extingirà els xinesos i els anivellarà en un grapat de cendres.
  Alla ho va agafar i va cantar, mostrant les dents i fent l'ullet:
  - Del malvat drac,
  El gènere va salvar la Terra...
  I la llum del cel -
  Va deixar gent!
  I la guerrera tornarà a fer l'ullet als seus companys...
  Bé, els cinc entenen que la Xina està batejant amb un gran entusiasme.
  Però aquí va entrar a la batalla: Albina i Alvina. Són noies molt maques i rosses alhora.
  Volen en avions de combat, com ara avions d'atac. I envien una càrrega letal rere una càrrega.
  Aquestes són les noies: dir que super vol dir no dir res.
  I prem els botons del joystick amb els seus mugrons escarlata i envien míssils molt aixafadors amb un poder letal colossal.
  I s'estan fent moltes destruccions a la Xina. Els bolets sencers sorgeixen de l'aniquilació dels soldats de l'Imperi Celestial.
  L'Albina va disparar primer amb els dits dels peus nus. I va escopir un regal colossal i destructiu d'aniquilació.
  I després va aplicar el mugró robí del pit. I els xinesos van tornar a ser molt durs.
  L'Albina la va agafar i va piular, mostrant les dents i cantant:
  Aviat serem al comunisme
  L'ascens del meu país...
  Traieu només el lladre
  I una cabra calba!
  Després d'això, la noia va agafar i va mostrar la seva llengua molt llarga i àgil.
  Amb ells li agradava molt llepar les palpitants varetes de jade. Ella ho va gaudir immensament.
  Alvina tampoc està en contra de servir els homes. I sobretot tens plaer quan prens diners dels homes. Realment és un plaer i un gust.
  L'Alvina la va agafar i va cantar:
  - Guanyar diners, guanyar diners
  Oblidar-se del son i la mandra...
  Guanyar diners, guanyar diners
  La resta és tota brossa!
  I el guerrer va tornar a prémer el mugró de maduixa del botó, i el regal de l'aniquilació va esclatar amb una força mortal i la massa xinesa va ser destruïda.
  Aquestes noies són, per descomptat, molt maques.
  L'Albina va dir a la seva parella:
  - Ets un guerrer genial!
  L'Alvina va respondre amb lògica:
  - Mateix que tu!
  I l'Alvina va enviar un altre regal d'aniquilació amb l'ajuda dels seus dits nus.
  I va xiular:
  - Hi haurà noves edats
  Hi haurà un relleu generacional...
  Però ningú mai
  No oblidis l'objectiu brillant!
  Les noies van tornar a pressionar amb els talons nus sobre els pedals. I de nou es van matar masses de xinesos.
  Això és realment genial.
  Però a la batalla, i Anastasia Vedmakova. És molt activa i agressiva a l'avió d'atac.
  Fins i tot canta entre riure:
  - Després de llegir dues línies del revòlver,
  afanya't i mata el malvat...
  El mal furioso, dimoni de l'infern,
  El calb va començar a exterminar gent!
  I Anastasia Vedmakova la va agafar i va fer l'ullet a les seves parelles. És una guerrera molt bonica, i també pèl-roja.
  I tots els xinesos que van ser colpejats pels seus míssils van ser fets a trossos.
  Però a la batalla i Akulina Orlova. La noia lluita i és ràpida com una cobra.
  I el seu avió d'atac salta com un xip sobre les onades durant una tempesta.
  Akulina aixafa els xinesos. Els colpeja amb els dits nus.
  Mentre la noia canta:
  - Calb, calb, calb,
  Destí inquiet...
  Però per què, per tancar la calba,
  Necessites problemes?
  Llavors la noia va tornar a disparar, però aquesta vegada utilitzant el seu apetitós mugró com una maduixa madura.
  La Mirabela també la va agafar i va prémer els botons amb els dits nus. I va colpejar els xinesos amb coets.
  Han mort tants enemics.
  La noia el va agafar i va cantar, mostrant les dents:
  S'està fent una gran guerra
  Guerra sense motiu...
  Satanàs es va deslligar
  I la mort va venir amb ell!
  Les dones pilots van vèncer els xinesos molt activament. I van enviar coets cremant regiments sencers. I també van llançar bombes amb agulles i boles, demostrant una força i un enginy extraordinaris. Guerrers què dir - classe!
  Però en la batalla contra els xinesos i Elizabeth, amb tres amics al tanc. La seva tripulació va rebre el sobrenom: E-4, noies tan meravelloses.
  Això sí, els guerrers en calces sols.
  I bronzejada, i molt musculosa.
  Elizabeth va prémer el seu peu nu i cisellat sobre el botó. Va enviar un projectil de força letal colossal i va arrollar:
  - Sóc la noia més forta del món!
  I tants xinesos van ser destruïts per aquest projectil mortal.
  Aquestes són les noies que els agrada matar.
  L'Elena també és una noia amb només calces i una rossa. I en general, en aquest carruatge, les quatre belleses són rosses. Només tons de cabell lleugerament diferents.
  I, per descomptat, bonica i tetona.
  L'Elena va prémer els mugrons escarlata sobre els botons del joystick. L'artilleria va disparar i els obusos van volar.
  Així que no en tenen un de senzill, sinó amb quatre pistoles.
  Les noies, he de dir, són molt alegres i simplement precioses.
  L'Elena va cantar, mostrant les dents:
  - Sóc una dona jove que es diu Carlo,
  No jugo sovint, però és genial!
  Ekaterina també va prémer els mugrons de maduixa al botó del joystick, va reaccionar amb una mina terrestre destructiva i va piular:
  - Dono un diamant a tots els clients amb un somriure,
  Anem pel camí de la llum, sense saber l'error!
  Euphrosyne tampoc és un error a la batalla. Primer, va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va enviar un projectil de fragmentació letal i explosiu.
  I aleshores va prémer els seus mugrons robí als botons i va tallar els seus oponents a mort. Llavors va arrossellar, enviant raigs de bales des de les metralladores, i va mostrar les dents, amb ullals de lloba:
  - Els llops són els animals més genials,
  Destrossant a tothom, sense conèixer la pietat!
  I les quatre noies la van agafar i van cridar:
  - I qui trobarem a la batalla, i qui trobarem a la batalla,
  Destrossem-lo, destrossem-lo!
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Aquestes són les noies i el tanc envia obusos de força letal i gargots de metralladores. No hi ha manera de resistir aquests lladres. Tenen el poder de la ira, la flama de la passió i la confiança en la victòria. I al mateix temps, també enganxen els seus talons bruts i rodons a la cara dels xinesos capturats i els obliguen a llepar-se amb la llengua.
  Els homes l'estimen i l'odien al mateix temps. I les noies són genials.
  Tanmateix, els xinesos no menyspreen la tortura. Un nen de tretze anys, Ileyka, va ser atrapat. I van començar a interrogar amb predilecció.
  El nen va callar al principi. Aleshores li van arrencar la roba i el van posar en un ganxo amb les mans lligades darrere seu. I van començar a pujar més amunt.
  Les articulacions del nen es van torçar i l'Ileika va gemegar. I va anar més i més.
  El botxí va estirar els peus nus del nen. I es va girar i va udolar amb un dolor insoportable.
  Els xinesos van riure i van començar a assenyalar amb els dits. Van augmentar Ileyka encara més. La corda ja estava molt més tensa. Fins al sostre. Un nen despullat i despullat penjava d'un bastidor, amb els peus nus contraint-se.
  Aleshores la corda va caure de seguida. El cos del nen es va enfonsar.
  I només al mateix pis la corda es va tornar a estirar. Hi va haver un crit inhumà de dolor increïble. Ileika àguila i es va contraure.
  I els botxins van riure. Ni tan sols van fer preguntes, sinó que simplement van torturar el nen.
  Aleshores, els xinesos van agafar el nen pels seus peus nus i els van pressionar. Van posar el bloc, subjectant-lo fermament. Les obertures del bloc eren de ferro, i fetes especialment per als nens. I fixat amb fermesa.
  Aleshores els botxins van començar a penjar pesos als ganxos. Van revisar el nen. Penjava nu, suat, amb la musculatura tensa, amb el cap ros i la cara torçada pel patiment.
  Estirant el nen, els xinesos van començar a colpejar-lo amb un fuet. Ho van fer amb molt de gust.
  El nen va rugir i va gemegar... De la seva gola li va sorgir una sibilància. I els botxins només sabien que reien.
  La pell de l'esquena del nen va esclatar als primers cops forts. La sang degotava i es barrejava amb suor. El nen va cridar i va intentar contraure's.
  Però això ho va fer encara més dolorós.
  I tremolava de sanglots.
  Aleshores els botxins, sense pensar-s'ho dues vegades, van començar a apilar llenya fina sota els peus nus d'Ileyka.
  I dues dones d'ulls estrets van treure una ampolla d'oli d'oliva. I van començar a lubricar les plantes del nen, endurides per la llarga caminada descalç.
  Ileyka va gemegar:
  "De totes maneres no diré res!"
  Les dones van riure i van donar una bufetada amb les mans al cul nu del nen.
  Després van acabar d'engreixar les soles calloses, però sense pols del nen abans de la tortura.
  Aleshores el botxí va portar una torxa i va encendre el foc. La flama es va alçar i el depredador va llepar el taló endurit, rodó i infantil.
  La Ileyka va tornar a udolar. El foc fa mal... El botxí va posar el pòquer i va començar a escalfar sota els peus nus del nen. Un altre torturador va treure de la llar de foc una vareta de ferro encesa. I va començar a colpejar la jove Ileyka amb una vareta vermella de la calor a l'esquena bronzejada i musculosa.
  El nen tenia un dolor terrible. Però tot i així va cridar amb la seva força:
  - Vaja, no ho diré! Oh, no ho diré! Ai, mare, mare, no ho diré!
  Els botxins van rostir les soles nues del nen i el van colpejar a l'esquena. Aleshores un d'ells va agafar un tros de ferro de la llar de foc. Va posar el metall roent al pit del nen i, somrient carnívorament en rus trencat, va preguntar:
  - Què fa mal?
  El nen va cridar:
  - No diré!
  Encara que l'olor de la carn cremada es va fer més forta. Un altre torturador va agafar unes pinces, l'extrem de les quals s'escalfava a la llar de foc.
  I va començar a trencar els dits del nen sobre els seus peus nus. Va començar amb el dit petit, i el va desenroscar amb un cruixent.
  Ileyka va cridar desesperada:
  - Ah ah ah ah! No diré!
  El botxí primer va trencar els dits del nen al peu dret i després es va desplaçar cap a l'esquerra. Era un nen molt gran i fort. Però vaig intentar trencar-me els dits el més lentament possible.
  Quan l'últim va cruixir, el dit gros del peu esquerre, esgotat per la tortura, Ileyka va perdre el coneixement pel xoc del dolor.
  Immediatament se li va abocar una galleda d'aigua gelada. El nen va recuperar la raó. I van començar a colpejar-lo de nou amb una vara roent a l'esquena.
  També es van fregir els soles al foc. I al mateix temps, els botxins van portar dues torxes al pit ja cremat d'Ileika.
  El nen estava cridant una cosa que no podia entendre les paraules.
  Dos botxins també li van portar torxes sota les aixelles. I també és un patiment tan dolorós i insuportable.
  La Ileyka va udolar i va gemec, però encara era possible distingir l'inarticulat:
  - No diré!
  El botxí va portar la torxa al cul nu del nen, encara es va fer més dolorós. Però Ileiko va cridar de totes maneres:
  - No diré!
  Aleshores, la torturadora va agafar una torxa a les mans, es va aixecar de puntetes i va disparar una flama pels cabells ros del nen al cap. I els fils rossos clars van agafar i esclatar. El foc va engolir el cap d'Ileika.
  La dona va riure i va dir agressivament:
  - Sóc un diable diabòlic!
  El cap del nen, embolicat per les flames, va caure de costat. Era evident que el cos deixava de contraure's.
  El botxí va tornar a esquitxar la galleda d'aigua gelada preparada.
  Però el nen cremat no es va moure.
  La torturadora va colЈlocar la mà sobre el pit ampolla i sutge del nen. La va aguantar una estona i va gorgotejar amb molestia:
  - Recolzada!
  El botxí gran va dir amb molèstia:
  - S'ha exagerat! Bé, broma amb ell! Encara no hi ha cap víctima!
  Així que l'Alenka va poder lluitar amb gran fúria, així que va entendre que la seva causa era justa.
  I així la noia va agafar i va colpejar dels mugrons escarlata de molt gran força amb un llamp mortal. Literalment van cremar els xinesos, sense donar-los ni l'oportunitat de sobreviure ni tan sols un rascat a les noies.
  Aleshores, l'Alenka va llançar un pèsol de la mort molt mortal i destructiu amb els dits nus.
  I tot aquell batalló de soldats xinesos es va esquinçar.
  Alenka el va agafar i va cantar:
  - La nostra glòria còsmica,
  El poder tornarà a estar en alegria!
  Anyuta també va prendre i va fer una recepció de pop amb espases. Tallar molts soldats xinesos. Tallar-los el cap sense pietat.
  Aleshores, amb els dits nus, va llançar les agulles mortals. Els que volaven van colpejar els xinesos fins a la mort.
  I aleshores els mugrons de gerds d'Anyuta exploten als seus enemics amb polsos destructius i destructius.
  Anyuta cantava, mostrant les seves dents que brillaven com perles:
  - Aviat hi haurà un paradís al planeta,
  Conquerirem fins i tot la Xina!
  I la guerrera se la va agafar i com xiula...
  Els corbs van desenvolupar turbulències al cervell. I van caure com pedregada, donant cops de puny als cranis dels soldats xinesos.
  Alla, pèl-roja, va fer l'ullet a la seva parella i va dir, fent l'ullet amb els ulls maragda:
  - Guerra Santa
  La nostra victòria serà...
  Dóna la mort a Satanàs
  Aquesta és la nostra conversa!
  I una noia amb els cabells vermells de coure, com amb els dits nus, llançaria un pèsol de la mort amb un gran poder destructiu. I la massa de xinesos esclatarà.
  Després d'això, la noia també carregarà des dels seus mugrons robí amb llamps letals.
  Immediatament aquests van cremar dos batallons xinesos.
  Alla ho va agafar i va cantar fent l'ullet als seus companys:
  - Sóc gran
  Una noia de primer nivell...
  Per a mi, un home és només un pernil,
  Compreu-ne de nous aviat!
  La Maria també va fer l'ullet a les seves parelles i va piular:
  - Ningú ens aturarà
  La noia deixarà caure tot el regiment!
  I la guerrera amb els dits nus va llançar un regal d'aniquilació molt destructiu i destructiu.
  I aleshores la Maria l'agafarà i guanyarà els púlsars dels mugrons de maduixa. Aquestes passaran volant i no hi ha dues empreses xineses, només queden carbons.
  La Maria la va agafar i va cantar, escopint una taca de magoplasma:
  - Un foc crema a la meva ànima,
  I el foc s'enfonsa al meu cap...
  Posaré la ràbia en un cop
  Aixeca més amunt: la bandera de la llum!
  I la noia tornarà a xiular... Pobres corbs, aquest ultrasons és fatal per a les seves orelles.
  Com de boig a les orelles, i la derrota i l'extermini complets.
  Les noies tenen aquest camp de bàsquet al cap.
  Més precisament, no les noies, sinó el corb...
  Cauen. Donant cops de puny als caps xinesos.
  La Maria la va agafar i va cantar, mostrant les dents:
  - Caiguda postrada, postrada, postrada,
  T'han donat aquest dret...
  Davant la noia descalça, postrada,
  En fang o fang, no importa!
  Olympias, la noia heroica va donar suport a la seva parella, i també com va escopir. Una gran i creixent taca de plasma màgic va sortir volant de darrere de la boca de la noia. Es va esfondrar i va engolir tot un regiment de l'Imperi Celestial.
  Després d'això, la noia-heroi va agafar i va llançar les cames amb els dits dels peus nus, un regal d'aixafament i aniquilació ardent.
  Va explotar com una petita bomba atòmica. I un altre regiment xinès va ser carbonitzat. I fins i tot els ossos no van quedar, dels milers de guerrers de l'Imperi Celestial.
  Olympias va assenyalar, mostrant els seus ullals molt poderosos, com els d'un tigre amb dents de sabre:
  - Però encara més fort que jo,
  No hi ha ningú al món, no hi ha ningú al món!
  Aleshores, els seus pits semblaven emetre un regal d'un poder de matança colossal per mugrons de la mida d'un bon tomàquet.
  Després d'això, els Jocs Olímpics, ja que donaran:
  - I la dona l'agafa a la vegada, per la gola alhora!
  I llavors les cinc noies la van agafar i van xiular alhora... I el corb quedarà tan eixordit que, literalment, s'enfilarà al front amb els seus propis ulls. I rebolcar-se en taüts reals.
  Olímpies, mostrant les dents i rugint com un hipopòtam, va declarar:
  - No hi ha lloc per a les debilitats,
  No hi ha lloc per als febles!
  I aquí de nou les noies com xiulen... I cauen els corbs, i les calaveres xineses travessen a fons...
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova: aquests nens eterns tornen a lluitar i demostren la seva destresa fenomenal.
  Aquí hi ha el noi Oleg, va agafar i va sostenir les seves espases, cosa que va allargar immediatament la recepció del machaon.
  I es va tallar la massa dels xinesos.
  Aleshores, el nen va llançar un disc especial i afilat amb els dits de les seves cames nues i infantils... Va volar per una tangent i va tallar els caps a un centenar de xinesos.
  El nen immortal el va agafar i va cantar feliç:
  - Sóc una gran persona
  O només un àngel...
  Acabo de guanyar tots
  En una lluita ferotge!
  Margarita Korshunova també va tallar els xinesos, sense donar-los cap possibilitat, ni la més mínima pietat.
  El guerrer de classe extra el va agafar amb espases als enemics com una explosió. I en sentit figurat els van tallar el cap.
  I agafaran i rodaran com caps de col.
  I llavors la noia amb els dits nus llançarà un pèsol de poder destructiu colossal. I molts xinesos explotaran alhora.
  Després canta:
  - En el món de la força còsmica,
  Siguem més forts que el drac...
  Pel bé de la gran Rússia,
  El dolent calb perirà!
  Després d'això, el nen i la nena van inflar les galtes alhora i van respirar. I hi va haver un xiulet molt ensordidor.
  Els corbs van ser colpejats per un jet de xoc i van caure en un nocaut. I van ploure com pedregada sobre els caps rapats dels xinesos. Van caure i van morir, sense cap alternativa.
  I els guerrers de l'imperi celestial van ser assassinats a molts milers.
  L'Oleg i la Margarita van dir a l'uníson:
  - El món ens ha de respectar i tenir por,
  Les gestes dels soldats no compten el nombre...
  Els russos sempre han estat capaços de lluitar,
  Hi haurà una fletxa molt afilada!
  . CAPÍTOL #3
  Les noies van inventar una instalЈlació especial per a elles mateixes: un llançaflames amb dotze barrils. Cal dir-ho, molt seriosament. I aleshores l'Alyonka va prémer el botó amb el mugró escarlata.
  I va funcionar, corrents de foc es van vessar sobre els xinesos. I és una actuació molt punyent i mortal.
  I els guerrers de l'imperi celeste cremen, com si fossin espelmes en un arbre de Nadal.
  Alenka el va agafar i va cantar:
  - El meu gran hola,
  I el ram més brillant!
  Fot al xinès prement el mugró de gerds del pit i Anyuta. És una noia de la més alta cultura i classe.
  I si canta, el trencarà.
  I els xinesos no tenen tot un batalló: es van cremar fins a cendres.
  Aquest és el tipus de noia que és, molt maca.
  Però la pèl-roja Alla és encara més fresca. I el seu mugró robí pressiona amb molta força i energia els botons.
  I aquí funciona.
  I realment ho crema tot fins a terra...
  Alla, veient com els xinesos cremaven i morint, va cantar:
  - Sóc la noia més forta del món,
  I va conquerir totes les facetes de l'èter!
  I el seu taló nu va llançar un moviment mortal devastador. Aquí és una noia, genial!
  AlЈlà va dir rient:
  - El meu poder fenomenal...
  La Maria va disparar, prement el botó amb un mugró de maduixa i lògicament va objectar, mostrant les dents:
  - No la teva, sinó la nostra!
  I els guerrers s'ho prendran i riuran, amb dur aplom. I llavors tots dos prenen i xiulen.
  Els corbs van ser colpejats per una ona ultrasònica als seus cervells. Es van confondre.
  I les belleses plomades van començar a caure i perforar els caps dels guerrers xinesos.
  Aquestes noies són increïbles!
  Els Jocs Olímpics són molt agressius. Ella també la pressionarà gran, com un mugró taronja al botó. I com escopirà una cascada assassina de mort i destrucció.
  I tants xinesos alhora van agafar i cremar. Estaven completament carbonitzats.
  Olympias va agafar i va cantar:
  - Sóc la noia més forta del món,
  Puc trencar els adversaris fàcilment...
  Nedem al llarg dels corrents d'èter continu,
  La junta no podrà trencar el drac!
  I els guerrers dels seus mugrons dels pits, com es bategen amb un llamp assassí, que és només horror.
  Cremar capitals batallons xinesos. Aquí estan les noies. I els seus dits nus estan llançant regals d'aniquilació amb una força terrible.
  Els Jocs Olímpics van agafar i xiular...
  I el seu xiulet immediatament va fer caure a terra molts milers de corbs i va matar els xinesos.
  Els guerrers, és clar, estan encantats. I riuen.
  Les cinc belleses són tan belЈligerants i enginyoses.
  Aquí de nou, l'Albin i l'Alvin estan atacant des de l'aire, en avions de combat. I com enviaran coets de poder destructiu colossal, que exploten i ho trenquen tot.
  L'Albina la va agafar i va cantar, prement el gallet amb el mugró escarlata:
  - Sóc l'heroïna més gran del món!
  L'Alvina també va sonar, prement el mugró de robí al pit, i va xiular, mostrant les dents:
  - No, som les més heroïnes del món!
  I les noies cantaven a l'uníson:
  Jo, tu, ell, ella, junts tot el país,
  Junts família amable
  En la paraula nosaltres
  Cent mil jo!
  I les noies com riure, i els talons nus a les palanques.
  I les bombes van volar contra els xinesos. Per descomptat, l'Imperi Celestial no té la sort de tractar amb noies que només lluiten amb calces.
  Anastasia Vedmakova també està al cel. I aquesta noia, que ja té més de cent anys, però no envelleix, perquè és una bruixa.
  I el guerrer amb un mugró robí prem el botó. I immediatament els míssils de combat volaran a l'objectiu.
  I tot un regiment xinès, totalment destruït.
  Anastasia Vedmakova va assenyalar passant la vora de la mà per la gola:
  - Hi ha una gran purga!
  Akulina Orlova va estar d'acord amb això, també va colpejar l'enemic i va mostrar les dents, que són més blanques que la primera neu:
  - Hi ha un escombrat de la zona!
  I la noia tornarà a prémer el mugró de maduixa del seu pit al botó del joystick i enviarà un coet mortal.
  Mirabela Magnetic va agafar i va colpejar l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus. I un coet letal donarà una bufetada als xinesos. I hi va haver destrucció total i mort.
  Aquesta és Mirabela, simplement genial. I la noia és com donar una bufetada a l'enemic amb un mugró de maduixa.
  Les noies el van agafar i van cantar, estampant els seus talons nus i rodons:
  - Esborrarem a tothom fàcilment,
  Pel poder dels soviètics...
  I us trencarem a tots
  A aquesta cançó!
  Els guerrers atacaven l'enemic amb els seus coets. I és realment extremadament mortal.
  Aquí hi ha les noies amb les cames nues i cisellades.
  Anastasia Vedmakova, aixafant l'enemic, va arrollar:
  - La calavera salta brillant a la nit,
  Vol tornar boja a una noia...
  I empassant víctimes innocents amb una serp,
  Només és una molèstia!
  Akulina Orlova va colpejar l'enemic amb un mugró de pit robí. Va colpejar l'enemic fins a la mort, sense donar-li la més mínima possibilitat i cremant tot un batalló de xinesos.
  Aleshores l'Akulina la va agafar i va cantar:
  - Una noia és aquí, una noia és allà,
  La vida és una mentida total!
  I la guerrera va enviar un regal assassí d'aniquilació a l'enemic amb el seu taló rodó.
  Llavors va xiular:
  - Destruiré tots els xinesos, mostraré la cara de la meva noia!
  Aquí hi ha les noies: descalços i boniques i amb unes cames seductores i molt cisellades.
  Anastasia Vedmakova llança una petita bomba, va destruir els seus oponents i va piular:
  - Glòria a la nostra gran Pàtria!
  Aquí hi ha l'Alícia i l'Angèlica en batalla. Van colpejar els xinesos amb rifles de franctirador. En general, les noies són meravelloses.
  L'Alice va disparar, va colpejar cinc xinesos alhora i va arrollar:
  - A la immensitat de la meravellosa pàtria,
  Temprat en batalles i treballs...
  Vam compondre una cançó alegre
  Oh gran amic i líder!
  I la guerrera va llançar els seus dits nus, un regal mortal de la mort. I va trencar molts oponents.
  Angélica també va aixafar els enemics. Va traspassar quatre enemics d'un tret i va cridar:
  - De segur que derrotarem a tothom, i hi haurà comunisme!
  I la guerrera va tornar a llançar el regal assassí de l'aniquilació amb els dits nus. I tants xinesos van ser destruïts alhora.
  Va ser com genial.
  Les dues noies són molt maques. L'Alícia és rossa i l'Angelica és vermella. En general són genials.
  I disparen als enemics enmig de l'horda.
  Alícia el va agafar i va cantar:
  - cercle solar,
  Cel al voltant...
  És un dibuix d'una nena!
  I la guerrera la va agafar amb el taló nu i va llançar un paquet explosiu de carbó. Que va agafar molts combatents xinesos i es va esquinçar.
  Angélica va notar amb una rialla i va mostrar les dents, que tenia com grans perles:
  - És genial!
  I també els dits nus de la noia pèl-roja llançaran bosses explosives amb una barreja agressiva de destrucció.
  Aquí hi ha les noies: acrobàcies excelЈlents. Mostren la seva classe més gran i agressiva.
  L'Alícia la va agafar i va piular, mostrant les dents:
  Vaig dibuixar en un paper
  Signatura de cercles a la pissarra!
  I de nou, el seu peu nu i elegant llança alguna cosa amb una força molt mortal.
  I una massa de destrucció: matant els xinesos.
  Angélica va arrossellar amb una picada d'ullet.
  - Tot serà tan - encantador!
  I el seu taló nu, rodó i rosa clavat com un clau...
  Els guerrers, és clar, no permeten que els xinesos els aclaparan amb una onada. I tots s'arrosseguen.
  El nombre de guerrers de l'imperi celeste és gran. I tots són branca i branca, i jo ataco amb la més gran passió.
  Angélica va picar de mans i va cantar:
  - La grandesa del rus reconeix el planeta,
  El feixisme va ser aixafat amb un cop d'espasa...
  En els poemes de les noies es canta la victòria,
  I crec que construiran el comunisme!
  I el guerrer l'agafarà i escopirà... I una taca de plasma màgic va créixer alhora, i va cobrir els xinesos.
  Diguem-ho així: les noies són el que necessites.
  L'Alenka està disparant als xinesos amb metralladores. Després els talla amb espases...
  I quan una metralladora va aparèixer a les seves mans com per art de màgia. I ella anem a destrossar els enemics.
  Així que Alenka va segar els xinesos, sense donar-los la més mínima pietat.
  I la noia va llançar un regal assassí de la mort amb els dits dels peus nus i va dispersar els guerrers de l'imperi celestial.
  Després va cantar:
  - Sóc la noia més forta del món,
  Genial mestre de l'èter terrenal!
  Anyuta va confirmar això:
  - Sí, genial mestre!
  I va agafar els peus amb els dits nus i va llançar el regal assassí de la mort, i va deixar caure tants xinesos alhora.
  Aquí hi ha una noia així.
  I també dels mugrons escarlata com carregarà el llamp. I els guerrers de l'imperi celeste roden com garbes de fenc.
  Anyuta la va agafar i va cantar:
  - Glòria a l'era dels tsars russos,
  La gent enemiga trenca!
  Així és com treballen les noies. I Alla és una bellesa pèl-roja amb ells. I des dels mugrons de robí sucumbeix el llamp. I porta la mort total.
  Allah va cantar somrient:
  No trenquis les ales de la noia elegant,
  No hi ha pietat en mi i no casualment...
  No m'agrada la violència i la impotència,
  Això és només una llàstima per al Crist crucificat!
  És una guerrera tan combativa i agressiva plena d'energia.
  La Maria també carregarà un púlsar amb mugrons de maduixa. Cremarà una massa de combatents xinesos i arrollarà:
  - Aquest és el meu poder espacial!
  I els seus ulls brillen amb un llamp.
  I els peus nus llançaran un regal d'aniquilació. Aquestes noies són la classe més alta.
  Els Jocs Olímpics van fer caure l'enemic. Al mateix temps, també va utilitzar púlsars ardents dels seus mugrons grans.
  La noia heroi va treballar amb una gran acceleració. No va donar a ningú la més mínima oportunitat.
  I la guerrera va llançar regals molt destructius de la mort amb els dits nus.
  I mentre cantava:
  - La pàtria i l'exèrcit són dos pilars,
  On es troba el planeta...
  Protegim els nostres pits, som el teu país,
  El teu exèrcit és cantat per tot el poble!
  Una vegada més, els seus mugrons de tomàquet llancen regals d'un poder de matar colossal.
  Elizabeth del tanc també està disparant. Dispara, prement els mugrons escarlata sobre els botons i xiscla:
  - No sóc més fort, faré trossos tothom!
  I fa l'ullet als seus companys.
  Elena va estar d'acord amb això, va prémer el botó amb el seu mugró carmesí i un projectil va escopir del canó, esquinçant els xinesos:
  - Per la nostra pàtria del comunisme!
  I la noia guerrera va fer l'ullet amb els ulls de safir.
  Catherine va assenyalar, enviant regals assassins de mort real als seus oponents:
  - El comunisme és una ciència!
  Va tornar a prémer el botó amb el mugró robí.
  Euphrosyne va declarar mentre lluitava amb gran tossuderia contra l'enemic i utilitzava mugrons de maduixa:
  - La nostra fe en un futur brillant no nega el passat gloriós del nostre imperi!
  Elizabeth va acceptar fàcilment això:
  - Com van lloar el rei, també nosaltres lloarem!
  I el guerrer va mostrar una llengua llarga.
  Ekaterina es va adonar, disparant en aquest cas, prement el botó del joystick amb els dits dels peus nus:
  - I des de les costes de Chudsky,
  A la gelada Kolyma,
  Tot això és la nostra Terra,
  Tot això som nosaltres!
  Euphrosinia va batejar, de nou fent servir el mugró de maduixa i va fer un arrollat, fent l'ullet:
  - La meva gran força
  Aixafaré el cocodril!
  I les noies estan atacant. Entre elles hi ha la Natasha i la Zoya.
  Aquí les noies van agafar de l'obús com a càrrec d'un regal tan destructiu de la mort.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Volen bombes i coets,
  La PR més gran...
  En les cançons del poble es canten,
  Un cop terrible!
  Zoya va declarar agressivament:
  - Un cop potent - bé!
  I la va agafar i va prémer els dits dels peus nus sobre els botons. Totes aquestes són belleses marcials.
  Oleg Rybachenko a la paret. Un nen immortal, semblant d'uns dotze anys, llança agulles amb els dits nus. I colpeja els xinesos que avançaven. Dotzena alhora.
  Llança agulles i Margarita amb els dits nus. La noia destrueix els oponents i xiscla:
  - El meu gran poder!
  I lluita amb valentia.
  La Natasha també llança un potent bumerang amb els dits dels peus nus. Com aixafar els oponents i xisclar:
  - En nom de la gran glòria!
  Aleshores la Zoya talla els xinesos amb espases i, alhora, llança agulles amb verí amb els peus nus. I canta per a si mateix:
  - A la immensitat de Rússia,
  Podem salvar a tothom!
  I de nou les espases cauen sobre els oponents. I si tallen, llavors sense cap llàstima.
  Però quan l'Aurora va començar a destruir i a llançar bumerangs amb els dits dels peus nus, això és una destrucció completament. I els xinesos assassinats cauen sota els cops del diable vermell.
  I la noia rugeix:
  - Ho aixafaré i esquinçaré tot!
  I com agafarà i tallarà amb les dues espases!
  I del seu taló nu vola un disc afilat i penetrant. Aquesta és generalment una noia de mort total.
  I aquí està Svetlana en la batalla decisiva. Com turmentem els xinesos, i tallem-los a trossos petits amb espases.
  La noia va desplaçar la papallona i set guerrers de l'Imperi Celestial van ser piratejats fins a la mort.
  I després agulles afilades i verinoses volen des dels dits nus. I sorprèn els xinesos.
  Oleg Rybachenko lluita amb guerrers grocs. Les seves espases parpellegen com una hèlix.
  El nen canta amb ganes:
  - Seré el campió del món més fort,
  Derrotarem Amèrica, Xina!
  I de nou el nen llança jocs esmolats amb els dits nus de les cames dels nens. I dues dotzenes de xinesos morts cauen alhora.
  Aquí hi ha una batalla així. En la història real, la Rússia tsarista de l'època pre-petrina va perdre part del seu territori. Però aquí els cavallers russos lluiten i no cediran.
  Oleg Rybachenko lluita i canta:
  - Però som cavallers plens d'esperit rus,
  Els botxins no sentiran mai el nostre gemec ofegat!
  I de nou el nen tira molt afilat, i amb verí fort, bullit per bruixes, agulles ben primes!
  La noia Margarita està al seu costat. I també les seves cames llancen agulles tan mortals. I les mans tallaven els xinesos atacants. El guerrer destrueix els adversaris i canta:
  - Sóc genial, com un dimoni de tots els països...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Governant de tots els països!
  La Natasha també retalla els xinesos i canta:
  - A l'alba del vespre, no deixarem guanyar Satanàs!
  I les agulles mortals també volen dels seus peus nus.
  A continuació, Zoya destrueix els enemics. I d'aquesta noia sembla que emanen vibracions d'energia colossal.
  I bumerangs i agulles afilades volen dels peus nus de la bellesa.
  Els guerrers grinyolen:
  - Sóc un gran somni i bellesa descalç!
  I de nou, llançarà alguna cosa extremadament mortal als seus oponents.
  Però quan l'Aurora fa funcionar un molí i talla els xinesos, aquest és el cim de l'aniquilació.
  I llavors la pèl-roja llançarà agulles perforants amb els dits nus. I cauen els guerrers grocs morts.
  Però quan Svetlana lupanet. I al mateix temps, de les seves cames nues surten un munt d'agulles, que ho travessen i ho maten.
  I els guerrers grinyolen:
  - Doncs, tan, tan... agafa un feixista en un cèntim!
  I els seus peus nus tornaran a ser llançats mortalment contra els xinesos.
  Natasha, tallant guerrers grocs amb espases, va dir:
  - Amb els nazis era més fàcil i més difícil!
  Svetlana, després de passar el molí, va comentar:
  - I amb nosaltres, noies, sempre és fàcil!
  L'Aurora, va reproduir la recepció del ventall i va grunyir:
  - No t'avorriràs gens amb mi!
  I una picada mortal vola dels seus peus nus.
  I la Zoya l'agafarà i cridarà:
  - No som paneroles, som noies - de gran glòria!
  I una altra vegada alguna cosa sortirà volant dels seus peus nus, i colpejarà l'enemic.
  Les noies es van prendre la feina a cor.
  Aquesta fortalesa és gairebé l'únic bastió rus de la zona. Hi ha un parell de ciutats més en construcció. És bo que els xinesos no trepitgen el cap per sobre de l'Amur. Però Rússia en la història real ha perdut una part del seu territori. Una dinastia molt agressiva al poder a la Xina. No obstant això, les noies són les que són capaços de posar en fuga els regiments de Llucifer.
  Oleg Rybachenko talla els xinesos. I mentre el nen canta:
  - La classe més alta serà...
  I llavors un bumerang llençat pel peu descalç del nen vola i un crit:
  - El porc espín tallarà a tothom!
  Margarita també va llançar a l'enemic el que és un assassinat. La va triturar a trossos i va cridar:
  - Sóc un somni descalç i una gran bellesa!
  I el seu peu llançarà discs salvatges.
  La següent a la batalla és la Natasha. I també llança a l'enemic allò que divideix els oponents.
  I ho fa amb molta intelЈligència.
  I els seus peus nus estan llençant agulles regulars i mortals.
  A continuació, Zoya a la batalla. I també llança a l'enemic, tota mena d'esvàstiques i bumerangs.
  I sega l'enemic.
  Aleshores, a mesura que passa:
  - Glòria al bon rei!
  Però a la batalla i Aurora. També destrueix els enemics de la Xina. I si llança, llançarà amb força letal.
  I tot cantant:
  - Sí, en nom de la Terra Russa!
  A més, des dels seus peus descalços surten càrregues mortals.
  Svetlana tampoc no deixa caure l'enemic. I dels seus peus nus vola una cosa que porta la mort evident.
  I el guerrer canta:
  - No ens rendirem mai! Els problemes no vindran a Rússia!
  I de nou, els xinesos es faran mal. I ho agafarà sense cerimònia i el tallarà.
  Sis guerrers i guerrers van colpejar fort. I talla l'enemic, i llança els peus nus.
  Oleg Rybachenko, reduint els xinesos, va cantar:
  - Lluitador estrella, la teva banya sona en va -
  La teva terra està lluny en dubtosa glòria...
  La flama de la batalla tremola entre les línies -
  En un joc unilateral sense regles!
  I un altre bumerang vola amb els peus nus del nen, que talla la gola a una dotzena de xinesos.
  El nen, com veiem, és un lluitador.
  I la Margarita també està en batalla. I així funcionen els seus peus nus. Ella extermina els enemics sens dubte extremadament genial.
  I les seves espases són com botxins.
  El guerrer xiscla:
  - Que hi hagi la glòria!
  La Natasha també dispara amb els seus peus nus, i llança el mortal. I al mateix temps talla activament amb espases.
  Beeps al mateix temps:
  - El meu seguici és una tripulació de propietat estatal!
  La següent a la lluita és Zoya. També un diable del més alt nivell d'aniquilació. Com subjectar una papallona amb espases. I després agafarà i llançarà elements impactants amb els peus nus.
  Després del qual passa:
  - L'exèrcit s'alegra - avança!
  I cau tota una línia de xinesos bisellats.
  La noia canta per a ella mateixa:
  - A la Zoya li encanta matar! Ah, aquella Zoya!
  I aquí està l'Aurora en una ràpida ofensiva. O més aviat defensa agressiva. I amb l'ajuda dels peus nus elimina els enemics.
  I al mateix temps grinyola. I quan els seus sabres passen com les fulles d'un conreador, llavors tres dotzenes de xinesos es trencaran a trossos!
  I l'Aurora xiscla:
  - Acords harmònics, la bandera de Rússia està molt orgullosa!
  I ara el seu taló nu li quedarà al general xinès a la barbeta. Prendrà i caurà.
  Zoya és agressiva en combat. Talla els seus enemics i crida:
  - Dubtarem i matarem a tothom!
  I de peus nus volen tals punyals.
  Svetlana tampoc no decep ningú. I destrueix els enemics, com si una dalla tallés herba. Els xinesos estan fracassant.
  La noia crida:
  - Agulla boja! Sortiu del pati!
  
  LA BOIXA I LA POLÍTICA GENIAL DEL RING
  Sergei Lyakhovich va guanyar un partit de boxa contra Sherron de Beers. El va colpejar a les ulleres, i no va perdre el cop de KO.
  I va fer la seva primera defensa del títol.
  Això va provocar alguns canvis en el calendari general de la batalla. En lloc d'una defensa obligatòria contra Chagaev, Nikolai Valuev i Sergei Lyakhovich van decidir lluitar primer per unificar els títols de pes pesat.
  Aquesta lluita seria molt interessant. Sergei Lyakhovich només té una derrota, Nikolai Valuev té quaranta-sis victòries seguides. I és el clar favorit.
  I el fons de premis d'aquesta lluita per als dos boxejadors és un rècord de deu milions de dòlars per dos.
  La baralla va tenir lloc als EUA... Per desgràcia, el públic va quedar decebut. Sergei Lyakhovich es va lesionar la mà dreta i va perdre les dotze rondes per punts. Però Nikolai Valuev tampoc va brillar. I no va poder enviar el seu oponent ni a un nocaut ni tan sols a un knockdown.
  Però va unir els títols i va aconseguir la quaranta-setena victòria consecutiva.
  La baralla amb Chagaev es va reprogramar. Llavors Chagaev va desenvolupar una inflamació i Valuev va lluitar amb un altre oponent no massa conegut. I no el va derrotar de manera massa convincent a punts. I després la baralla amb el sultà Ibragimov. La lluita va resultar molt competitiva. Molts fins i tot creien que el soldà Ibragimov el va guanyar. Per una decisió separada, els jutges, tanmateix, van donar la victòria a Valuev. I va empatar amb Rocky Marchiali en el nombre de victòries seguides: quaranta-nou.
  Després la defensa obligatòria contra Ruslan Chagaev... Però de nou la lluita va fracassar. I de nou Ruslan Chagaev amb una lesió i fora de joc.
  El gegant rus va celebrar la seva lluita pel cinquantè aniversari (llevat que, és clar, es compti el fet que un combat de Valuev va ser declarat invàlid!) contra Ruiz. Va ser una represa. En el primer, Valuev no va guanyar de manera convincent per una decisió dividida. I després la segona lluita-revenja.
  Molts van pensar que Nikolai Valuev milloraria el seu resultat. I què seria genial... Però de nou, el gegant rus no es veu del millor, i guanya una victòria molt controvertida per punts, i de nou per decisió separada dels jutges.
  Després una altra baralla amb Holyfield. Aquest lluitador és una autèntica llegenda. Però ja té quaranta-sis anys, i ningú creu en les seves possibilitats. I Nikolai Valuev té cinquanta victòries seguides i ni una sola derrota. Va batre el rècord de Rocky Marchiali i té dos cinturons de campionat de pes pesat.
  De nou la lluita... I de nou Nikolai Valuev gairebé no va forçar una victòria a punts.
  I també per decisió separada dels jutges. Però va millorar el seu rècord, cinquanta-una victòries seguides! Estaràs d'acord que això és molt xulo.
  I aquí també hi ha una defensa voluntària contra David Haye. Nikolai Valuev no ha tingut cap derrota des del 1993. Aquí està de nou a la batalla...
  De nou un duel, on Nikolai el martell no brilla i és inferior a l'enemic en velocitat.
  Però aguanta molt bé. Mostra resiliència. I com a resultat, els jutges tornen a donar la victòria a Nikolai Valuev, decisions separades. I, per descomptat, molt polèmic...
  Però el registre de Rocky Marchil s'ha actualitzat. Cinquanta-dues victòries seguides.
  I està previst un nou oponent: Vitali Klitschko, que vol aconseguir dos cinturons alhora en una lluita per la unificació.
  Però les negociacions aviat es van estancar. Vitali Klitschko va lluitar amb Sosnovsky.
  I Nikolai Valuev va lluitar amb Morek, un fort boxejador, però derrotat moltes vegades.
  I aquesta victòria de Nikolai Valuev, ja la cinquanta-tercera consecutiva, va resultar poc convincent i, de nou, sense caure i punts, per decisió separada dels jutges.
  Tanmateix, el registre s'ha actualitzat. I Nikolai Valuev no ha conegut la derrota des de fa setze anys, un rècord de pes pesat. I cinquanta-tres victòries seguides, un rècord entre totes les categories de pes.
  I la lluita amb Vitali Klitschko i la unificació de títols no es va produir.
  Nikolai Valuev va trobar un tumor benigne al cap i es va veure obligat a posar fi a la seva carrera de boxa.
  David Haye i Wladimir Klitschko van lluitar pels seus cinturons. I va guanyar Klitschko Jr.
  Però Nicholas II, com a boxejador, que formalment va batre el rècord de Rocky Marchiali, i que posseeix dos cinturons, i mai ha estat vençut, ja estava en una glòria considerable.
  I en comptes de Rússia Unida, Nikolai Valuev va decidir crear el seu propi partit. Ho va anomenar "El gran salt". I va aconseguir entrar sensacionalment a la Duma de l'Estat el 2011. I després va participar a les eleccions presidencials del 2012. I de nou una sensació, segon lloc, i una sortida a la segona volta contra Vladimir Putin.
  Caram! Nikolai Valuev s'ha convertit en una nova estrella política brillant. La gent es va cansar de les velles prostitutes polítiques, i ell va optar per un nou polític i boxejador.
  Vladimir Putin, però, va poder derrotar a Nikolai Valuev a la segona ronda, però el seu avantatge va resultar força petit.
  Però els comunistes, a causa del fracàs de Zyuganov, van tenir un cop d'estat i Serguei Udaltsov es va convertir en el nou president del Partit Comunista.
  Aquest home jove i enèrgic va fer una autèntica tempesta contra Vladimir Putin. I l'emoció era molt greu. Enfrontaments massius amb la policia. L'ús de maces. Golpes i fins i tot víctimes entre els detinguts.
  Així que es van cancelЈlar els Jocs Olímpics de Sotxi. Aleshores va tenir lloc el Maidan a Ucraïna. Ianukóvitx va ser enderrocat. Putin, en condicions d'inestabilitat interna, no va començar a apoderar-se de Crimea. I no hi va haver guerra al Donbass.
  Ucraïna, liderada per Poroixenko, va anar en augment.
  Vitali Klitschko, que va interrompre la seva carrera en la boxa, va decidir tornar.
  I ara va aconseguir noquejar a Stevenson. I convertir-se en el campió de pes pesat per quarta vegada, repetint el rècord de Hollyfield. Després Vitali va fer una altra defensa contra Criss Areola. Aquesta lluita és una venjança i va tornar a noquejar l'oponent.
  Però després, a causa de la càrrega de treball de l'alcalde de Kíev, es va veure obligat a posar fi a la seva gloriosa carrera.
  Wladimir Klitschko, tot i que no va ser del tot convincent, va poder defensar el seu títol davant Tyson Fury. I després va noquejar el seu compatriota Glazkov. I després també va defensar contra Brian. I va batre el rècord de Joe Louis de més victòries de campionat.
  Però hi ha un cinturó més. Guanyat per Denotay Wyder. Aquest boxejador és únic: tota la seva carrera està formada només per nocauts. Fins a quaranta nocauts seguits: genial! I Wladimir Klitschko ja té quaranta-un anys. I, per descomptat, aquest duel d'unificació va despertar un gran interès.
  I per primera vegada des de la baralla amb Peter, Wladimir Klitschko no és el favorit indiscutible.
  Però aquí hi ha la lluita amb Denoteu. Intercanvi de caiguda. I no obstant això, la victòria al final, encara que per una decisió separada dels jutges, Wladimir Klitschko.
  Així que Wladimir Klitschko va unificar per primera vegada a la divisió de pes pesat els quatre cinturons principals. I aquest és un èxit únic...
  Wladimir Klitschko va tenir una altra represa amb Wyder, aquesta vegada va poder noquejar-lo i demostrar que l'edat no és un obstacle per a l'esport. Parker també va guanyar.
  Però després, a la tardor del 2018, als quaranta-dos anys, va perdre contra Anthony Joshua en un duel dramàtic.
  Va ser una súper lluita... Wladimir Klitschko no ha perdut en més de catorze anys, però l'Anthony tot i així va aconseguir agafar-lo i guanyar els quatre cinturons.
  L'únic consol de Vladimir Klichkov és que el seu homònim Vladimir Putin també va perdre les eleccions del 2018. A més, no va ser Nikolai Valuev qui va guanyar, per a qui la moda ja ha passat, sinó el comunista - Sergey Udaltsov.
  El motiu de la derrota va ser que a causa de la caiguda dels preus del petroli i del gas, la situació econòmica de Rússia va empitjorar. I l'efecte de l'ocupació de Crimea no va poder funcionar. Així que tot era diferent. Els comunistes han tornat. I de nou sobre el Kremlin la bandera vermella.
  Wladimir Klitschko, però, va reprendre la seva carrera. No hi havia coronavirus al món, i el 2020 el gran boxejador va poder vèncer a Ruiz Jr. i tornar a ser campió del món. Després va defensar el seu títol de Ruiz Jr. Però la represa va tornar a ser per a Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, que va batre molts rècords, va tornar a anunciar la seva retirada.
  Tot i que va aconseguir establir un altre rècord: convertir-se en el campió del món absolut més antic.
  I això també és un gran èxit.
  Aleshores, Vitali Klitschko va tenir una baralla d'exhibició amb Hollyfield.
  El món va seguir el seu camí.
  Oleksandr Usyk es va convertir en el nou campió indiscutible de pes pesat del món amb una victòria sensacional sobre Anthony Joshua. I després va defensar el títol contra ell.
  Però Wladimir Klitschko va tornar inesperadament a la tardor del 2022. I va lluitar amb Usyk, pel bé d'un altre disc.
  I aquesta lluita va superar tots els èxits anteriors en drama i flux.
  I Wladimir Klitschko va tornar a guanyar sensacionalment. I va tornar a prendre possessió de tots els cinturons. I per quarta vegada es va convertir en campió del món.
  Realment a la boxa, l'heroisme no té edat.
  La vida continua com sempre, però els veritables herois mai envelleixen!
  
  HITLER APARTA ELS JEUS
  ANOTACIÓ
  Adolf Hitler es va ilЈlustrar i va deixar de perseguir els jueus. En resposta, els aliats van concloure una treva indefinida amb el Tercer Reich. I ara l'URSS ha de lluitar en un front, i les forces són molt desiguals.
  . CAPÍTOL 1
  Per exemple, un món en què els Estats Units van oferir a Hitler un acord el març de 1943: atura la persecució dels jueus, a canvi els aliats declaren una treva indefinida. El Führer, perdent la batalla per l'Àfrica i derrotat a Stalingrad, es veu obligat a acceptar. Bé, els Estats Units tenen el seu propi càlcul: que tant els dictadors com els països totalitaris s'aniquilin mútuament. I llavors l'URSS està avançant d'alguna manera massa decididament.
  Mireu enrere a Europa abans que apareguin els EUA. Gran Bretanya és naturalment sense Amèrica, no es vol lluitar. I a més, Churchill també té por de l'arribada dels vermells a Europa.
  En resum, vam estar d'acord. Hitler va deixar de perseguir i exterminar jueus, i els aliats van aturar tots els bombardejos i combats a partir de l'1 d'abril. Però això no és tot, és clar. D'amagat, van començar a vendre alguna cosa als nazis. I l'URSS ara no va rebre ajuda gratuïta, sinó que només podia comprar per or.
  Hi ha hagut una calma total a Occident. A l'est, la guerra era principalment a l'aire. A terra, també, mentre una pausa. Els alemanys estaven preparant una ofensiva a l'Ardena de Kursk, l'Exèrcit Roig es va posar a la defensiva i va cavar a terra.
  Però la treva a l'oest ha canviat alguna cosa. En primer lloc, els alemanys es van fer molt més forts a l'aire, gairebé la meitat dels seus avions havien estat prèviament distrets per Occident.
  En segon lloc, Hitler ja no tenia tanta pressa per atacar. Realment volia que el Tiger-2, el Lleó i, sobretot, el Ratolí fossin provats a la batalla.
  "Tiger" -2 va començar a entrar en producció en massa abans que ningú el maig. Però tenia una torreta Porsche més lleugera i menys protegida. "Maus" només al juny es va provar, que va mostrar resultats satisfactoris. Els treballs al tanc "Lleó" es van reprendre d'una nova manera. Però calia refer el cotxe, sota un motor més potent del Maus, i reforçar l'armadura dels laterals. "Maus" i "Lion" òbviament no van mantenir el ritme de l'ofensiva, i "Tiger" -2 encara necessitava formació de la tripulació i desplegament en sèrie. A més, tant el Jagdpanther com el Panther-2 desenvolupat precipitadament es van llançar a la sèrie. L'últim cotxe tenia un armament semblant al Panther, però un major gruix de blindatge lateral i frontal, fet que augmentava el pes. Però les "Panteres" -2 no van seguir el ritme de l'inici de la batalla.
  La paciència de Stalin es va trencar i el 5 d'agost de 1943 el mateix Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva.
  Aquesta vegada, la superioritat de les tropes soviètiques en nombre va ser menor que en la història real. Els alemanys van poder retirar les seves tropes d'Àfrica i es van transferir més forces des d'Europa. Especialment afegits canons antiaeris. Sí, i hi havia més tancs, i l'alliberament total d'armes, sense el bombardeig dels aliats, va resultar més gran.
  I la defensa és forta. Els alemanys són especialment forts al sud, on hi ha Mainstein i les seves forces principals. Allà l'Exèrcit Roig va intentar avançar, però sense èxit. Els seus atacs es van aturar gairebé immediatament. Sí, i els alemanys "Tigres", "Panteres", "Ferdinands" són molt forts en defensa, i pitjor en atac.
  En direcció Oryol, els alemanys eren una mica més febles. I l'Exèrcit Roig, al contrari, va donar el cop principal precisament allà. Així que s'ha aconseguit més.
  Però, de totes maneres, la defensa dels alemanys es desenvolupa en termes d'enginyeria, els tancs i els canons autopropulsats es mostren excelЈlents en defensa i, el que és significatiu, els russos no tenen superioritat al cel. Més aviat, al contrari, tot i que el Focke-Wulf no es va justificar del tot, el Me-109 de la modificació "G" és un bon cavall de batalla i, el més important, n'hi ha molts. I els ass són força forts. Ara Huffman s'ha convertit en la nova estrella en ascens de la Luftwaffe. Sí, i els alemanys ho tenen més fàcil amb el combustible, alguns dels productes petroliers els venen els Estats Units i la Gran Bretanya. I els aliats no bombardegen Romania, i les plantes de gasolina sintètica també.
  Mentre està a l'aire, no és possible agafar-lo. És cert que els ass soviètics lluiten bé amb el Focke-Wulf, sobretot perquè el cotxe va tenir un defecte evident: els dipòsits de combustible no estan plens de gas inert i és més fàcil incendiar-los. És cert que la màquina en si és bastant poderosa amb armes i, amb les tàctiques adequades, pot ser perillosa. I com a bombarder de primera línia, no està malament, porta el doble de bombes que el PE-2.
  L'Exèrcit Roig va avançar lentament. Els nazis es van aferrar a tots els assentaments i tenien una defensa en profunditat. Sí, i fins i tot noves forces es van portar a la batalla. Aquí hi ha un parell de "ratolins", van participar en la batalla. Però tot i així, un mes i mig després, l'Exèrcit Roig va envoltar Orel i les tropes alemanyes van abandonar la ciutat. La cornisa d'Oryol va ser tallada, però fins ara els èxits de l'Exèrcit Roig es limitaven a això. Les esperances estaven associades amb l'hivern. Quan la capacitat de combat dels alemanys va caure bruscament.
  Stalin va fer una crida i va assenyalar que durant l'estiu els alemanys no van aconseguir capturar ni una polzada de terra soviètica, i l'Exèrcit Roig va recuperar l'Àguila i va pressionar el Fritz, i en temps fred ens esperen noves victòries.
  De fet, l'equip i els soldats alemanys van lluitar més febles a l'hivern. L'Exèrcit Roig va poder trencar les defenses del Fritz al sud i avançar cap al Dnieper. L'èxit també es va aconseguir al centre. Prop de Leningrad, els nazis també van ser colpejats al gener i la ciutat va ser alliberada. És cert que va arribar la primavera i els Fritz van poder aturar l'Exèrcit Roig al Dnieper.
  Feia fred, les belleses van arribar just el vint-i-cinc de desembre. Està nevant i el vent bufa rínxols. I no van triar el lloc més càlid per a ells mateixos, a prop de Leningrad.
  En arribar, les noies en biquini es van donar un córrer entre les nevades. De fet, els veritables aris han de demostrar que no tenen por de cap, fins i tot el més sever refredat. Juntament amb ells, un nen ninja que havia arribat del Japó, a qui tothom anomenava Karas, va fugir.
  Aquest nen es va fer famós per participar en operacions especials. Els trets orientals agradables, juntament amb els cabells ros heretats d'un pare desconegut, feien que el nen fos molt guapo.
  Les noies fins i tot el van mirar com a resposta, encara que Karas, potser, encara no és parella per a elles. Però el relleu dels músculs, com un filferro, corre, de manera que fins i tot aquestes tigresses endurides i experimentades no poden seguir-lo.
  Les noies després de donar a llum, a la base d'entrenament, van recuperar completament la seva forma, però no tots els superhomes tenen la capacitat de suportar un ritme tan gelat.
  Stella, que, com Magda von Singer, va aconseguir lluitar contra els russos, va comentar:
  - Les gelades i la neu són el seu principal aliat. I per tant, res és més genial que els britànics!
  Magda va dir amb raó:
  - Jo no diria això. Els russos són molt més forts i les seves unitats pràcticament mai es retiren!
  La Stella, després d'haver fet voltes mentre trotava, va riure i va comentar:
  Però això és més una debilitat que un avantatge. No entenc gens aquests mètodes de comandament i control de les tropes com la creació de destacaments de barrage i les execucions dels comandants de les unitats en retirada.
  La Gerda, girant-se mentre corre i s'estira, va estar d'acord:
  - És clar, un bon guerrer no sortirà del pal. - Aquí la noia rossa, però, es va veure obligada a admetre, apretant el cor. - Però els russos lluiten bé si ja fa dos anys i mig que aguanten. Ens agradaria la seva vitalitat!
  La Clara va bufar despectivament.
  - Nosaltres, dius?
  La Gerda va riure, comentant:
  Som l'elit! Sobretot Marsella!
  El millor as de tots els temps i pobles, malgrat la prohibició categòrica d'Hitler, que volia que aquest símbol d'invencibilitat es concentrés exclusivament en la tasca docent -al cap i a la fi, encara era tinent general, però va esclatar al front.
  O millor dit, el Führer li va permetre que tornés si els alemanys se sentien malament en algun lloc.
  Els nazis, és clar, per si de cas, van reforçar la defensa i es van preparar per a l'hivern, però dubtaven molt que els russos tinguessin els recursos per a accions ofensives a gran escala.
  Tanmateix, la intelЈligència va funcionar. És a dir, no obstant això, es va filtrar informació sobre l'ofensiva imminent per alliberar Tikhvin. A més, les tropes soviètiques van començar una potent preparació d'artilleria, just a temps per Nadal.
  Els Katyushas van ser golejats, i fins i tot un parell dels primers llançadors de reacció Andryusha d'alta potència. I el rebombori va ser tal que les noies descalces i mig congelades el van agafar.
  Afortunadament, la seva audició és excelЈlent i els seus ulls brillen amb espurnes.
  Mirant-se, les noies van arribar a la conclusió:
  - Bé, ara lluitarem com cal!
  I el nen ninja Karas va dir:
  - La meva tasca serà entrar a Leningrad i explorar-ho tot. Ets massa bonica per als exploradors!
  Magda va inclinar les pestanyes languidament i va respondre:
  - I vostè també. I si els russos semblen estranys, el teu accent?
  Karas va comentar lògicament:
  - Quan parles rus massa correctament, traeix molt més un estranger en tu. En qualsevol cas, jo vaig córrer, i tu, els aixafes adequadament pel flanc.
  Les noies es van precipitar cap al seu tanc. Després de tot, són camions cisterna de prova. I van triar per ells mateixos, una cosa nova. Més precisament, fins i tot dos tancs novells alhora, que s'han de provar a la part davantera.
  És a dir, "Weasels", cotxes amb dos tripulants i una silueta molt baixa. Els primers models de tancs d'una nova generació, on els alemanys, de fet, es van dedicar seriosament a compactar el disseny. I alguns coneixements interessants en gestió. En particular, la transmissió elèctrica i la ubicació de la caixa de canvis muntada al motor. I els mateixos camions cisterna estaven estirats. ParalЈlelament, la transmissió i el motor es van colЈlocar a la part posterior, i les noies es van situar còmodament de panxa. I els seus peus pressionaven els engranatges i els botons de la part posterior, i les seves mans, al contrari, es movien còmodament al canviar. El seient més reclinat es fa per encàrrec i copia la forma dels seus cossos. És cert que no hi ha torre: van resultar ser pistoles autopropulsades i tan baixes que els rodets es troben a l'exterior.
  Per descomptat, el canó no pot girar, però pot girar una mica. Bé, el tanc en si mateix gira al voltant del seu eix i, per tant, compensa la manca d'una torreta.
  Magda va explicar a les noies acompanyants:
  - Així que sense torreta, els tancs són més barats i més baixos. Aquí podem ajustar l'alçada, baixant fins a 1,2 metres i pujant fins a 1,5. Gairebé com els partidaris, ens arrosseguem d'una manera plastunsky.
  Amb un pes de 12 tones, el cotxe tenia una excelЈlent armadura frontal de 82 milЈlímetres amb un angle d'inclinació de 40 graus respecte a l'horitzontal a la part superior. El de baix és molt petit. Els costats estan pitjor protegits, 60 milЈlímetres, però els mateixos rodets encara cobreixen. El motor de 400 cavalls de potència ofereix un rendiment de conducció excelЈlent. A més, la ubicació dels rodets i la suspensió permeten no només reduir la silueta, sinó que, a més, ofereixen una excelЈlent capacitat de travessa a través de congestes de neu.
  Us agradi o no, però un zoo més pesat, començant per la Pantera, molt més pesada i maldestra. I als conges de neu i completament taüt.
  La Gerda, que es va instalЈlar amb la seva parella de sempre, Clara, i involuntàriament va sentir molèsties a la caixa estreta, compacta i oblonga del dipòsit. Encara que, per descomptat, hem de retre homenatge al fet que el cotxe amb l'armament T-4 i la millor armadura encaixa en el pes de 12 tones. El terminador rosso va comentar:
  - Els tancs més còmodes eren "Tiger" i "Lleó". En aquest cotxe, fins i tot a les noies ens costa girar-nos.
  La Clara va respondre:
  - Però protecció. Com l'últim "Panther", que només des del novembre va començar a entrar a les tropes amb un casc de 60 milЈlímetres. És cert que el front està tancat millor que el nostre amb 120 milЈlímetres, però encara cal entrar-hi. En un angle com el nostre, un canó de 85 milЈlímetres rebotarà fins i tot quan dispara a quemarroc.
  La Gerda es va rascar el peu darrere de l'orella, però aquest moviment encara va empènyer el mitjó contra el sostre inclinat i va dir:
  - Els russos, ens van advertir, poden tenir tancs amb un calibre de 122 milЈlímetres. La intelЈligència no dorm!
  Va dir la Clara amb confiança, inflant les galtes i retorçant la boca amb ràbia:
  - La nostra intelЈligència, com sempre, està al capdavant. Només estàvem tancats en una caixa estreta.
  El nou motor de 400 cavalls de potència, tal com deien les instruccions, es podria potenciar durant un curt període de temps amb una barreja d'aigua-metall o nitrogenada. En aquest cas, el tanc podria córrer durant diversos minuts a una velocitat de més de 100 quilòmetres.
  Els soviètics van entrar en un avenç, abans d'això, endevinant totes les trinxeres i búnquers dels nazis. Però els nazis van retirar la majoria de les tropes a la segona i tercera línia. Després d'això, van intentar enfrontar-se a la infanteria amb foc d'artilleria i files de metralladores.
  Davant, és clar, hi havia tancs en moviment. Com que el T-34-85 més potent encara no havia entrat a la producció en massa, el T-34-76 més petit i mòbil va atacar. Ells, independentment de les pèrdues, van pujar a la línia de trinxeres i van utilitzar el seu excelЈlent rendiment de conducció a la neu.
  I aquí estan els cotxes alemanys que intenten respondre. El T-4 ja s'ha deixat de fabricar, però diversos d'aquests tancs encara estan en servei. Curiosament, es mouen millor als monstres de neu que els monstres més nous. Encara cal portar-los per netejar la neu que s'ha tapat entre les pistes. Fins i tot és curiós com els Fritz fan bullir l'aigua a les calderes i després l'aboquen a les vies perquè se'n desprengui aquesta vil crosta.
  Fins i tot el millor tanc alemany "Lion" pateix fins i tot amb aquests rodets. És cert que en la majoria de modificacions, els francesos ja ho han tingut en compte, i la pròpia màquina és capaç de superar els trenta-quatre. Però això només és, relativament parlant, tan senzill.
  Però un parell de tancs alemanys encara es van moure. Però la resta, com dir-ho... Al capdamunt! És cert que des dels camions cisterna "Lleó" intenten colpejar el T-34-76 des de llarga distància. Cal assenyalar que donada la fragilitat de l'armadura de la torreta de fosa dissenyada pels soviètics, malauradament, hi ha una possibilitat de colpejar.
  La manca d'elements d'aliatge és tan aguda que fins i tot els canons de 50 mm del Fritz són perillosos. Tanmateix, els cops d'un petit canó de 37 mm també provoquen colЈlapses i vessament de blindatges, o el casc amb esquerdes de la torreta.
  La relativa vulnerabilitat dels "trenta-quatre" va portar al fet que la idea de tornar a equipar les "Panteres" amb una pistola més potent es posposava fins a temps millors. O, més precisament, els pitjors, si les IP entren a la sèrie. Però fins ara, l'IS-1 no s'ha convertit en una sèrie massiva. Però la informació ja s'ha filtrat al compte IS-2. Com que molts generals ja entenien que l'URSS estava gairebé condemnada, i no trobaven vergonyós trair la seva pàtria per diners. Així doncs, el nombre d'espies, inclòs a l'Estat Major, ha crescut significativament.
  Aquí hi ha una modificació pesada del "Lleó" amb un canó de 128 mm. Intenta arribar als trenta-quatre amb la seva llarga pota. Però intenta entrar.
  Tanmateix, els vaixells cisterna soviètics decideixen atacar els mateixos Fritz. Deixem que, fins i tot tenint en compte la velocitat de foc dels canons de la Wehrmacht, això és suïcida.
  Aquí el "Lleó" va aconseguir arrencar la torre, i quatre amics van volar com coloms cap a l'altre món. Però altres tancs s'estan esgotant encara més activament. Aquí els artesans s'han afinat d'alguna manera per potenciar els motors dièsel, que, encara que per poc temps, però sense mescles, acceleren el dipòsit fins als 70 quilòmetres. Deixeu que el motor es trenqui després. Però aquí arriben a l'atac nois desesperats, que no tenen retorn. Bé, què? Si d'altra manera és impossible viure, oblida't de la supervivència.
  I ara, com un dimoni del món de la neu, el tanc soviètic, escollint la seva víctima més cara, clava el pesat i letal "Lleó". El cotxe alemany acabava de començar a sortir de l'hangar.
  El cop és fort, el morrió de la màquina soviètica està doblegat. El Lion és més aviat baix i els cascs d'ambdues màquines estan aplanats. I aleshores explota el motor alemany de davant. I comença el foc, i la fugida dels nazis per la escotilla inferior.
  No tots, per descomptat, els tancs soviètics van ser capaços de trencar-se a distància. Les eines del Fritz treballen i triten. Però qui ho hagi aconseguit, com colpejarà!
  La Gerda i la Klara anaven una mica per davant dels seus amics i estaven dins dels límits quan els cotxes soviètics ja eren visibles. Bé, pots disparar, però és millor apropar-te. A partir de cinc quilòmetres, fins i tot la fràgil armadura d'un trenta-quatre és problemàtic d'agafar.
  Fiery Clara va comentar filosòficament:
  - Sempre és així. No es pot disparar des de la distància!
  La Gerda va respondre:
  - Pots si tens prou cura!
  Però fins ara la situació no els ha obligat a obrir foc des de llargues distàncies. I gairebé ningú els notarà, un tanc pintat de blanc. Que bo està el cotxe. Ningú culparà el xassís.
  I sí, el viatge és suau. Els vehicles soviètics tampoc no estan malament, i aquí ja han piratejat la primera línia de defensa alemanya i estan trencant la segona. I el temps no vol, s'ha aixecat una tempesta de neu i nombrosos avions de la Wehrmacht estan apagats.
  Tenint en compte la debilitat numèrica de l'aviació vermella i l'escassetat aguda de combustible, no hi pot haver millor temps.
  Que s'amagui el Fritz. Alguns d'ells, fins i tot, ja van començar a onejar draps blancs. Hitler serà kaput.
  Gerda va disparar des de dos quilòmetres. En principi, això encara no és una derrota segura, però veient quants alemanys els russos van aconseguir paralizar, llavors què esperar. A més, trenta-quatre són encara menys tenaços que a l'inici de la guerra, i encara no han aconseguit desenvolupar nous jaciments. Tan...
  La terminadora rossa estava molt preocupada quan va prémer el gallet de l'arma. Ja ha perdut l'hàbit del tir en directe, tot i que va continuar practicant en camps de tir i camps durant l'embaràs, així com els primers mesos d'alimentació. Però pel que sembla, és més fàcil lluitar en bikini i descalç, et converteixes en un amb el cotxe. La closca va colpejar i va deformar la torre. No, no es va incendiar, però encara s'havia d'aturar, company. I ara una altra víctima.
  La Clara xiuxiueja:
  - Qui està acostumat a lluitar per la victòria. Amb nosaltres anirà a la tomba.- La Gerda va disparar, i el guerrer pèl-rojo va corregir. "O millor dit, tots portarem els nostres enemics a la tomba junts.
  Blancaneus el Terminator va interrompre enfadat:
  - Si no hi ha inspiració, no distreguis amb una cançó!
  La Clara va preguntar suplicant:
  - Canta-ho tu mateix! Ets tan capaç.
  I la Gerda, disparant, cantava;
  La pàtria i l'exèrcit són dos pilars,
  On descansa el planeta!
  Et protegirem amb els nostres pits,
  El teu exèrcit està escalfat per tota la gent!
  
  Els núvols són frescos i la calor brilla,
  La metralladora va fregar l'espatlla del soldat!
  Per sempre pàtria estem amb tu,
  Cavem una tomba per al dolent!
  
  Sí, de vegades la cara de la fortuna és cruel,
  La bala s'esforça per perforar-nos el cor!
  Es va retirar una mica, i el lluitador va morir,
  Obre la porta del Senyor a l'heroi!
  
  Al cel sense fons tenim pau,
  El paradís, beneït guerrer no brilla!
  Pau a la pàtria que porto amb mi,
  Els nostres nens tastaran el fruit de la victòria!
  Mentre cantava, la Gerda va vèncer nou tancs més, millorant significativament la seva puntuació.
  Aleshores la Clara va cantar:
  fent senyals a les altures estrellades,
  Atreu-te a distàncies infinites!
  I la nostra gent del món del pensament,
  Somiar amb un Ícar volador!
  
  Els meus ulls estan fixats en el cel
  És difícil tocar l'esfera...
  Des dels primers cargols d'Arquimedes -
  Els va planejar llargs i tediosos!
  Aleshores la noia no es va poder resistir i va començar a assenyalar i disparar-se. Els vaixells cisterna soviètics no van prestar atenció als trets, tot i que també s'hi va unir el canó autopropulsat de Magda. Tot i així, en una tempesta de neu no es pot veure realment on, què i com afecta. A més, ambdós tancs es van asseure i es van convertir gairebé en indistinguibles dels congestius de neu. Sí, i la nova pistola era més discreta, i al final hi havia un silenciador amb una sortida de llum. Aquest és el cotxe més insidios que ha creat el Fritz.
  El cel va empitjorar una mica. Va aparèixer el jet ME-262, que tenia una velocitat molt alta, i va ser molt difícil abatre'l. El Focke-Wulf, i especialment la seva modificació TA-152, es va fer més ràpid i perfecte.
  I va aparèixer el ME-309, un cotxe molt bo. Té quatre metralladores i tres canons d'aire de 30 mm a una gran velocitat de 740 quilòmetres per hora. Però aquest no és el límit en el context de modificacions més avançades.
  A l'estiu, l'Exèrcit Roig va intentar avançar pel centre, però no va poder aconseguir-ho. Els alemanys van poder aquesta vegada descobrir el pla de Stalin. Sí, i el Dnieper s'ha convertit en una frontera de defensa fiable. A les batalles, va aparèixer un "Panther" -3 més avançat amb un canó de 88 mm i un motor de 850 cavalls de força . Va demostrar ser un tanc excelЈlent en defensa, i no malament en contraatac.
  El nombre d'avions enderrocats per a la creu del cavaller va augmentar a cent, de manera que els asos alemanys van anotar de manera famosa.
  L'ofensiva va acabar amb la derrota de l'Exèrcit Roig, i els nazis van tornar a capturar Smolensk. És cert que a l'hivern l'Exèrcit Roig va tornar aquesta ciutat. La primera línia es va congelar al Dnièper.
  Els alemanys van desplegar l'alliberament d'avions a reacció i van guanyar superioritat aèria.
  El quaranta-cinquè any va passar en batalles posicionals. La primera línia esdevingué, com a la Primera Guerra Mundial, inactiva. Els Fritz ara tenen tancs de la sèrie "E", que encara són força crus.
  L'any 1946 es van començar a observar avions de disc al front dels nazis. Però aquestes màquines són massa cares i bastant vulnerables, només es diferencien en una velocitat molt alta i la capacitat de guanyar una gran alçada. S'utilitzaven en reconeixement i bombardeig des de la distància.
  XE-162 va resultar ser difícil de gestionar i no va estar a l'altura de les expectatives. Però va aparèixer un model més avançat ME-262 "X", que mostrava una gran velocitat, una millor maniobrabilitat i unes armes formidables.
  Els nazis encara dominaven el cel...
  Aquí Oleg Rybachenko es va adonar del fet que aquest no és un conte de fades, sinó l'univers més real. I que els seus sis hauran de lluitar aquí. Just a temps per al nou any 1947, per tal de trencar l'esquena als nazis amb una maniobra decisiva.
  Malgrat la neu, els Sis Magnífics estaven gairebé nus, però carregats de màgia de batalla.
  Oleg Rybachenko va tallar amb espases, tallant els tancs nazis, després va llançar una granada amb un peu nu i infantil, esquinçant el Fritz i dient:
  - Glòria a la gran Pàtria Soviètica!
  Margarita Korshunova també va disparar una ràfega ben apuntada, tallant els nazis, i després va tallar amb espases. Després d'això, amb el peu descalç, va llançar un regal de destrucció.
  La noia va cridar:
  - Glòria al comunisme!
  Natasha va passar a l'ofensiva. Va donar una ràfega de metralladores, derrocant el Fritz. Després va tallar els seus tancs amb les seves espases. I després que els dits nus de les cames van donar el regal de l'aniquilació.
  I al final, el seu sostenidor va esclatar i els llamps van volar dels seus mugrons escarlata.
  La Natasha va xisclar:
  - Sóc el campió de l'univers!
  Zoya va disparar des d'una metralladora. Va ser famosa per segar els nazis. Les seves espases, allargant-se, tallaven els tancs. I els seus peus nus més famosos llançaven missatges de mort.
  Però el seu sostenidor també va esclatar i els púlsars infernals van volar dels mugrons carmesí.
  Zoya va tuitejar:
  - Glòria a la Pàtria! glòria!
  Aquí en l'atac i Agustí. Una noia tan agressiva. Va llançar amb els seus peus nus allò que porta la mort. I aleshores va donar un gir, segant els enemics, i després va fer funcionar un molí amb espases. Al final, el seu sostenidor també va esclatar, i dels mugrons robí van volar mortalment, sense donar-li oportunitat a les descàrregues de supervivència. I els alemanys ho van passar molt malament. Va ser com si un club de bombers els passés per sobre.
  L'Agustí va trencar:
  - El nostre comunisme més sagrat!
  Svetlana va celebrar una recepció amb espases: una papallona. Va tallar les torretes dels tancs. Llavors la noia va agafar i va enviar moltes metralladores. Aleshores els seus dits nus van enviar destrucció i aniquilació. I aleshores el sostenidor va tornar a esclatar, i ara les boles enceses van caure sobre els nazis.
  Svetlana va arrossellar:
  - Sóc el més fort del món! Els enemics es remullen tot al vàter!
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern, tallat amb espases. Llavors va donar un esclat de metralladores. Després d'això, amb les cames nues i infantils, va llançar un regal assassí de la mort, trencant el Fritz. I després d'això, el noi del terminador xiula... Milers de corbs van embolicar avions alemanys de por. Mostrant la més alta acrobacia.
  Margarita Korshunova també va piratejar amb les seves espases, tallant les torres dels nazis. Llavors la noia va donar una ràfega de metralladores, aixecant els nazis. I llavors els dits nus dels peus dels nens van llançar un regal de destrucció molt letal. I van destrossar el Fritz.
  I al final, com xiularà la nena... I milers de corbs bojos s'estavellaran contra avions feixistes, convertint-los en restes i cendres.
  La Natasha tampoc no està malament. I talla amb espases, i envia un regal de mort amb els dits nus. I aleshores, a mesura que el sostenidor esclata, els mugrons escarlatas surten secrecions de la mort.
  I fan caure els nazis en un embolic mortal...
  Oleg Rybachenko va assenyalar:
  - Aquesta és la nostra salutació russa!
  Natasha va confirmar:
  - I mostrarem la recepció gratuïtament!
  Zoya també talla els nazis amb espases. I no els deixis apretar el gallet. I les espases tenen una recepció de papallona. I les torres esquinçades dels tancs volen. Zoya exclama:
  - Glòria a la Pàtria!
  I els seus dits nus llançaran un regal devastador de destrucció real i inexorable.
  I aleshores, una picada tan roent sortirà volant del mugró de gerds que submergirà molt de Fritz.
  Però des del melic cedirà amb un llamp...
  La Zoya crida:
  - Un dos Tres!
  Agustí va colpejar amb les seves espases, tallant els caps als feixistes i va confirmar:
  - Netegeu el localitzador!
  . CAPÍTOL #2
  Amb els peus nus, la noia va llançar un altre regal d'aniquilació. Destrossa els feixistes. I aleshores els mugrons robí van sucumbir al púlsar que trencava la màquina.
  I com el seu melic escup un llamp que mata els nazis. I capaç de rostir tot un batalló.
  I aquí hi ha Svetlana Fritz triturant i actuant com un autèntic robot de combat. I els seus peus nus estan llançant una altra part de la destrucció.
  I els mugrons carmesí van emetre un raig de plasma màgic i un tsunami. La qual cosa és encara més que mortal.
  I de quina altra manera i el melic de les armades nazis tindran un llançament únic i letal.
  Svetlana rugeix amb els seus pulmons:
  - Aquest és el meu super hit!
  Oleg Rybachenko somriu. Per exemple, el tanc lleuger alemany E-25. Amb un pes de vint-i-sis tones, encarna l'armament i el gruix de l'armadura de la Pantera. En total, els alemanys van colЈlocar el motor i la transmissió junts i a través del casc del tanc. L'alçada de la "Pantera" es va reduir gairebé a la meitat. I gairebé va duplicar el pes. I la protecció fins i tot ha millorat, a causa de la major inclinació de l'armadura.
  Això, per descomptat, pot no ser del vostre gust. Amb l'últim motor de nou-cents cavalls de força, el cotxe alemany és molt mòbil.
  Simplement aleteja ràpid.
  El nen torna a xiular. Els corbs queden atrapats en una onada i tenen un atac de cor i cauen sobre els caps dels nazis. I posar els adversaris.
  Però aleshores sona l'ordre, i els sis magnífics, descalços, talons rodons i rosats, deixen les posicions soviètiques.
  I de seguida els alemanys passen a l'ofensiva. I van trencar les defenses, encaixant-se en posicions soviètiques, tornant a envoltar Smolensk. I aquesta és una reivindicació seriosa.
  En captivitat van ser dos pioners de tretze anys Petka i Sashka. Els nazis van arrencar la roba als nois i els van conduir per la neu amb els seus pantalons curts. Sobre els conges de neu hi havia petjades nues dels peus nus dels nens captius. Els pioners van ser conduïts de nit durant mitja hora. Era febrer i encara feia fred. Després els van portar gairebé nus a la barraca per escalfar-se durant cinc o deu minuts, i després de nou al fred.
  Els nois van patir molt i tenien la pell vermella com els escamarlans. Sense aconseguir res, els nazis els van criar al bastidor. I sota els peus nus, els nens van encendre focs.
  Així s'han fotut. Petka i Sasha, incapaços de suportar el turment, van començar a cridar. Però encara no es va dir res definit pels botxins. Encara que van tallar els pioners amb filferro de pues.
  Els alemanys també van torturar dones Komsomol, obligant-les a caminar descalces i amb pantalons curts només per la neu.
  Els alemanys tenien tancs molt formidables de la sèrie "E" i no es podien tractar fàcilment. Sobretot l'E-75, que estava perfectament protegit des de tots els angles, però alhora força mòbil.
  Semblava quin dany podrien causar dos cotxes de només dotze tones cadascun? Tanmateix, en aquest cas, el personal ho decideix tot. Les noies pràcticament no van faltar, encara que no tots els èxits van resultar ser mortals. Tres o quatre vegades l'armadura inclinada dels trenta-quatre va rebotar, i una dotzena de rondes van causar danys de diferents graus, però d'aquells que són fàcils d'arreglar al camp. Però una cinquantena de vehicles soviètics de mala qualitat van patir greument.
  Per exemple, els trenta-quatre del comandant van començar a trencar-se quan la munició va detonar. La torre va ser llançada lluny, i el morrió es va convertir en un volant. La gent també va morir.
  Els vaixells cisterna soviètics es van adonar tardàment de qui els picava i van intentar contraatacar.
  Les noies Tiger estan molt concorregudes, però la càrrega de munició de 82 obusos és bastant comparable a la Panther. Encara que la munició descansa sobre el nas, i les noies es treuen els colzes al voltant d'ells. Però encara hi ha alguna cosa per disparar, i quan s'acosta, és més fàcil colpejar els russos.
  La Gerda es creua molt ràpidament i, enviant un altre tanc a la ferralla, xiuxiueja:
  - Déu em perdoni! Aquests són nois valents, però un dels seus comandants està completament boig!
  La Clara es va adonar, xiuxiuejant histèricament:
  - Si ens venen a bord, al final!
  De fet, els trenta-quatre van disparar en moviment, envoltats de fum, tremolant per la sacsejada. Per descomptat, els seus cops són rars, els trets són inexactes, però el tanc bull.
  El front encara està perfectament protegit i l'armadura, sigui el que es digui, és de gran qualitat, cimentada. I això vol dir que la superfície de duresa augmentada dóna un excelЈlent rebot, igual que un conill salta.
  Però, tot i així, és muda per dins, és el mateix que pujar a un tambor i el colpejaran amb maces pesades.
  És cert que la cabina es va escalfar molt a causa dels cops, però quan vas en bikini, fins i tot és agradable després de submergir-te a les nevades. Però és molt més desagradable que un obús soviètic toqui el davantal dret de la pista. Això és per al rendiment de conducció del cotxe, com una palanca sota l'ull. Tot i que, tenint en compte que els rodets no són escacs, sinó un carro a part, el tanc encara es pot moure. Gira i marxa. Això s'hauria d'haver fet abans. I per tant, la protecció de la popa és més feble. I l'angle d'inclinació és menor. Si colpeja, pot trencar-se. Les armes russes no són tan febles.
  La Gerda va xiuxiuejar, una vegada més alliberant el regal de l'infern del canó semiautomàtic:
  - Però Pasaran!
  Encara que aquesta paraula, més precisament, el lema dels comunistes espanyols, per als guerrers tigres alemanys no sembla gens adequada. Després de tot, els nazis van lluitar al costat de Franco. Encara que, després de tot, de vegades els soldats adopten de bon grat els trucs d'altres persones.
  En disparar, Klara va girar lleugerament l'arma autopropulsada Laska, trencant el corró dret amb un projectil els va crear un problema en aquest sentit.
  Els tancs soviètics no corrien a través de congestes de neu tan ràpid com al llarg de l'autopista, però, de totes maneres, els seus salts ràpids interferien amb la visió i eren ràpids.
  Aquí les closques s'aboquen realment a quemarrose.
  I la Gerda dispara a tota velocitat, suada. armadura inclinada
  rebots al front, però si els toquen a quemarroc als costats...
  La Clara va cridar:
  - I encara que caigui a les profunditats de l'infern - no tornaré al bressol!
  Les noies disparen fins al final, però les petxines surten des dels costats i foren, trencant els rodets. L'armadura es trenca i el cotxe s'encén.
  Gerda decideix:
  - Soscavem els cotxes i marxem!
  La Clara exclama amb angoixa:
  - Vols deixar el ferro?
  La Gerda diu decididament:
  - Hi ha coses més importants que el metall, per exemple, els marcs!
  La Clara arrenca una petita càmera de cinema i crida:
  - Però les nostres gestes quedaran gravades per sempre!
  Amb els seus dits nus, la Gerda va girar la palanca que va engegar l'explosiu, capaç d'esfondrar el tanc experimental contra les bases. La noia tigressa va sentir molt greu destruir aquesta obra d'art, però què pots fer si, d'altra manera, els guerrers soviètics, als quals no se'ls pot negar el coratge, s'apoderaran de tecnologies úniques.
  Així que van fer volar el Laska i es van submergir a la neu per salvar les seves vides úniques.
  Magda von Singer i Stella tampoc van voler retirar-se, i el seu cotxe va ser destrossat per petxines precises. Tal és el destí: el despietat PalЈles de qualsevol guerra. Quan hagis de retirar-te, deixant el teu cor. Però les noies van lluitar amb habilitat i van aconseguir gastar gairebé tota la càrrega de munició. Però ara s'havien d'enterrar com serps dins d'un congestiu de neu i intentar asseure's fora dels inexorables canons soviètics.
  Quan estàs suat i en bikini, llavors pujar a les profunditats de la neu no és la idea més agradable. Però amb quina freqüència al nostre món fas el que et agrada. En tot cas, per exemple, el foc va tenir temps seriosament, disparant fins al final de Stella, per cremar-li les plantes dels peus. Però la noia d'això es va enfadar encara més i va cridar:
  - L'honor i el coratge en pes no es venen!
  La Magda, que també va ser incendiada, fins i tot la seva pell bronzejada estava coberta de butllofes, va exclamar:
  - El foc és calor, no foc!
  Els tancs soviètics, però, van facilitar la tasca. Enfurismats, van disparar sense cap mena de llàstima a les "Mostrelles" abandonades, posant moltes desenes de petxines al metall trencat. ParalЈlelament, una part dels camions cisterna es va inclinar per les escotilles i, com una cascada d'aigua, les ales dels mateixos cotxes alemanys i dels que conduïen un llenguatge obscè.
  Magda va fer una ganyota, adonant-se:
  - Ells, els bolxevics, és clar, són valents, però extremadament incults!
  Stella, escopint neu a la boca, va mostrar inesperadament una dura justícia:
  - Creus que els nostres guerrers són millors?
  Magda va comentar en broma:
  - És clar, millor si guanyem. El Caucas ja és nostre, més enllà de Moscou només hi ha un parell de centenars de quilòmetres. - I la rossa mel va mostrar severament els seus llargs ullals. - O vols fer discursos de traïció?
  La Stella, que ja n'havia vist prou de tot i de tothom, només va aixecar amb el peu una font de pols de neu i va riure, assenyalant:
  - De vegades el silenci és el tipus de traïció més terrible.
  La nit, la tempesta de neu i les nevades van donar a les quatre noies una bona oportunitat de sobreviure. A més, a l'enemic no se li va passar pel cap pentinar la neu i buscar diables de cames nues a les nevades. Així doncs, els guerrers, enterrats en un congrés de neu, es van asseure i els tancs soviètics van seguir endavant, desenvolupant un avenç. Tot i que més d'un centenar de cotxes van quedar trencats, deformats com a conseqüència de les accions de les noies tigre.
  En general, les tropes soviètiques van aconseguir un cert èxit en els primers dies i van aconseguir penetrar notablement les formacions enemigues.
  El demiürg duplicat va destacar específicament a Peter Degtyarev:
  - Bé, en aquest cas, estem jugant amb honestedat, i els esdeveniments es desenvolupen com haurien de desenvolupar-se.
  El coronel enginyer va comentar escèpticament:
  - Ai... Això només és un èxit tàctic.
  De fet, tan bon punt el temps ho va permetre, nombrosos voltors feixistes van entrar. El domini del Fritz a l'aire va ser realment una baula feble per a l'Exèrcit Roig. Els nazis ara podien extingir l'ofensiva soviètica amb atacs aeris massius. I pràcticament no tenien res a oposar-se.
  Però l'heroic Exèrcit Roig encara va continuar guanyant en condicions tan dures.
  Els Fritz es van retirar al mateix Tikhvin i van intentar assentar-se a la ciutat. Naturalment, les cases i les zones residencials, en si mateixes, ja són una defensa força seriosa contra l'avanç de les tropes soviètiques.
  Les quatre valentes noies tigre van aconseguir retirar-se a Tikhvin. Però van haver d'agafar metralletes per defensar la ciutat. I per als petrolers, aquest no és el passatemps més agradable.
  La Clara, disparant de la infanteria que avançava, enviant un altre soldat vermell a l'altre món, es va expressar:
  - No som monstres? I volem aconseguir un tresor!
  Tikhvin va rebre greus danys durant la presa de la ciutat pels alemanys.
  Ara el Fritz va muntar les barricades i esperava construir una línia de defensa inexpugnable.
  Gerda va obrir foc amb trets únics: calia salvar els cartutxos. Les tropes soviètiques van perdre massa tancs i, per tant, la infanteria va anar a l'atac.
  Per descomptat, no hi havia prou vehicles blindats de transport de personal dels models soviètics. Per tant, perlaven els soldats per a la matança. I es van trobar amb metralladores i metralladores. Els quatre van tirar bé i s'han amagat amb habilitat a les barricades.
  Gerda va aixecar un altre soldat soviètic i va cantar:
  - Hem d'aconseguir una proesa d'armes - sinó no tindrà sentit viure!
  La batalla va desencadenar tota la ciutat. I les bombes ja plovien des de dalt, sobretot perquè el temps va millorar notablement i el Fritz es va avançar.
  La Gerda, furiosa, va llançar la seva daga amb els seus graciosos dits nus i va cridar:
  - La nostra batalla serà victoriosa, sinó és impossible!
  Clara, sense disparar pitjor, va afegir com a resposta:
  - Una victòria, però gran!
  La Gerda, tallant diversos combatents en una breu ràfega, va afegir:
  Però la derrota mai és petita!
  Els canons autopropulsats soviètics disparaven a Tikhvin, l'artilleria de camp i de setge es va aturar una mica més tard. Fritz va reforçar la defensa i la pressió de l'aire. Les tropes soviètiques van agafar nous avions.
  L'aparició de la llegendària Marsella va canviar dràsticament l'equilibri de poder.
  El gran as va fer volar el ME-309, una arma molt potent pel que fa a l'armament. I literalment va escombrar tothom al seu pas. Fins i tot a l'exèrcit soviètic, van advertir específicament que un monstre semblant va aparèixer a l'aire.
  El mateix Marcel de cap manera es considerava un mal, i molt menys una persona cruel. Creia que, lluitant contra l'Exèrcit Roig, només estava complint amb el seu sagrat deure envers la Pàtria. A més, molts fets sobre les atrocitats dels nazis no eren coneguts per ell. Sí, i se'n va atribuir massa a la guerra.
  Però aquí hi ha la primera, després de la tornada, lluita de supers. Bombarders soviètics volants, avions d'atac i caces. És evident que volen donar una batalla ferotge a les unitats terrestres de la Wehrmacht. Però en Marcel ho veu tot i obre foc des d'una distància de cinc o sis quilòmetres, i fins i tot xiulant pel nas.
  Els cotxes soviètics i els ass valents encara no van veure realment l'enemic, ja que els seus avions van començar a explotar i les seves ales es van esmicolar. El Marsella va disparar sense apuntar, però de manera intuïtiva. Semblava saber per endavant on volaria cada pilot i dirigiria el seu monstre alat. Així que va resultar que un jove amb cara infantil escombra l'armada alada.
  L'any nou, tot i que glaçat, va resultar calorós. Les tropes soviètiques, atacant desesperadament i obstinadament, van intentar prendre Tikhvin. Fritz es va defensar obstinadament, intentant quedar-se a la ciutat, on hi havia l'artèria, alimentant l'inexpugnable Leningrad. A més, es tractava del prestigi de les tropes alemanyes, que tenen dificultats i vergonya renunciar a les grans ciutats.
  El temps, malauradament, va millorar, i nombrosos bombarders enemics, especialment el massís Yu-288, van picar les posicions de les tropes soviètiques i van bombardejar les comunicacions.
  Els avions soviètics Yak-9 i Lagg-5 eren molt inferiors a l'enemic en termes d'armament i velocitat. En particular, el ME-309, com un drac, va eliminar vehicles soviètics més febles. A més, els alemanys van desenvolupar la tàctica de doble ala, que va permetre utilitzar eficaçment el seu avantatge numèric i va reduir alguns dels problemes de maniobrabilitat dels vehicles alemanys tenaços, fortament armats, però pesats, dels últims Focke i ME. A més, els jet ME-262 van començar a aparèixer als fronts, tot i que aquesta màquina encara no és totalment fiable tècnicament, així com una modificació més lleugera, més maniobrable i més barata del NE-162. Aquesta darrera màquina era més fàcil de fabricar i tècnicament més fiable que les Messerschmites a raig. Però per a la seva gestió es requerien pilots d'una qualificació força alta. La qual cosa va depreciar una mica qualitats tan positives d'aquest desenvolupament com el baix pes de l'avió: només 1,6 tones buides, baix cost de producció i la millor maniobrabilitat del món.
  Però aquells ass alemanys que dominaven aquest cotxe li van elogiar. Va tenir especial èxit Huffman, el pilot número dos, després de Marsella, que va romandre fora de l'abast. Superant el resultat de 300 cotxes abatuts, Huffman va rebre un gran premi: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, amb fulles de roure, espases i diamants. Les seves tàctiques d'acostar-se al mínim, i després colpejar i volar enrere és la més convenient a l'HE-162. Així que Huffman va demostrar ser un excelЈlent mestre del combat cos a cos. Tot i que, el resultat de Marsella de 3117 avions abatuts encara és inassolible.
  A més, el 2 de gener de 1944, aquest pilot llegendari va aparèixer al cel, no obstant això va persuadir a Hitler, recordant que les tropes alemanyes es trobaven en mal estat, i l'equip alemany més potent passava clarament a la neu. Per tant, cal proporcionar subministrament d'aire al Tikhvin envoltat, on es van instalЈlar les tropes alemanyes i bombardejar tots els accessos a la ciutat.
  El primer dia, Marsella va fer sis sortides i va abatre més d'un centenar d'avions soviètics. És cert que el 4 de gener el temps es va deteriorar molt. Es va aixecar una tempesta de neu i les tropes soviètiques van assaltar la ciutat.
  Les quatre magnífiques de les noies terminadores van preferir lluitar juntes, espatlla a espatlla. A causa del fred, es van veure obligats a camuflar-se i lluitar de blanc.
  El nen ninja Karas també va venir al rescat. L'intrépid nen terminador no tenia por del fred i lluitava sol amb pantalons curts. La seva única font d'escalfor era la crema de camuflatge, que feia blanca la seva pell cremada pel sol sota la neu que anava caient, cobrint tots els carrers. A més, feia servir discos de metall molt prims i una espasa katana a la batalla. Però, per descomptat, va disparar excelЈlentment, i des de les armes capturades. No obstant això, les noies tampoc van faltar a utilitzar rifles automàtics.
  Aquestes armes són més precises que les metralladores i, sobretot, més fiables. Tanmateix, els rifles d'assalt MN-44, per regla general, no van defraudar els alemanys. Al tercer hivern, la màquina de guerra alemanya ben oliada estava a punt. En particular, fins i tot en una tempesta de neu, Focke-Wulf i ME, utilitzant la calefacció, van aconseguir infligir doloroses, encara que limitades, injeccions a les tropes soviètiques.
  La Gerda, disparant amb la mà, va intentar no mirar cap a la direcció on queien els soldats soviètics. Molts dels lluitadors eren molt joves, de disset o setze anys. La infanteria va ser reclutada per esllavissades de terra, arrasant tots els recursos. De fet, s'ha perdut molt.
  Però entre els Fritz estan plens d'estrangers. En particular, de Suècia, en què els nazis van guanyar a les recents eleccions, i només la posició del rei evita l'entrada oberta a la guerra amb l'URSS.
  Per cert, hi va haver un intent d'assassinat a Kolontai just el dia de Nadal. L'ambaixador soviètic va ser ferit molt greument i els metges lluiten per la seva vida. Ja han arribat com a voluntaris dues divisions i quatre brigades de Suècia. Al mateix país se celebren concentracions i marxes multitudinàries per reclamar la guerra. I porten retrats de Hitler i Karl XII.
  Per tant, l'entrada de Suècia en una guerra directa és qüestió de temps. Espanya i Portugal ja estan en guerra, però envien tropes més al sud. I ara a l'hivern, generalment intenten escalar en algun lloc més enllà de la serralada del Caucas. Pel que sembla, el cos brasiler està disposat a fer un salt a l'Àsia Central, on el moviment Basmachi ja s'escampa amb renovat vigor.
  Però tots aquests són detalls, les divisions de Vlasov també lluiten a Tikhvin. Aquests nois lluiten contra el mal, adonant-se que en captivitat estan esperant una tortura terrible i un bucle inevitable. I què passa amb els alemanys? També ho passaran malament, molts moriran a Sibèria, però tot i així no seran penjats indistintament.
  La Gerda, canviant el clip i segant els soldats vestits amb abrics grisos, perquè tots els russos no tenen prou bates de camuflatge, va imaginar què els esperaria en cas de captura. I va somriure davant el potencial d'una aventura sexy i fresca. És cert, llavors a Sibèria serà pitjor. A mesura que arriba aquesta gelada, la calor del llançaflames és encara millor. Aquí, al desert, ràpidament es van acostumar a la sorra calenta i van córrer descalços, però no va funcionar així. Després d'un parell d'hores en bikini al fred, va començar a tremolar i va ser necessari escalfar-se al bany. Allà, joves del batalló d'elit de les SS s'escalfaven el cos amb cops d'escombra d'avet. Bé, no només, és clar, amb una escombra,
  hi ha nois seleccionats, aris guapos, el que necessiteu!
  Han perdut completament la seva anterior timidesa, o potser, per contra, han adquirit la soltura d'una dona mascle. Però ara s'han de retirar una mica: els soldats d'infanteria soviètics, omplint les aproximacions de cadàvers, es van apropar massa perillosament i van començar a llançar granades.
  Calia trencar la distància per no caure sota la calamarsa de fragmentació.
  La Magda va rebre un petit tall d'una metralla i, com a resposta, va disparar vuit bales en tres segons. Els soldats soviètics van fugir, gairebé sense trencar-se, només una mica ajupits i, el clip va trobar les seves víctimes. Descàrrega vuit rondes i Stella. Una dona de cabell castany agressiva es va expressar:
  - A la bogeria dels valents, cantem una cançó!
  Però els soldats soviètics, pel que sembla, van decidir demostrar que aquesta és la saviesa de la vida. La metralladora d'assalt alemanya colpeja amb totes les seves forces i els seus trets semblen ignorats. Encara que els soldats cauen, els que van sobreviure continuen corrent i fins i tot llançant granades gairebé a quemarroc, encara que això es pot fer abans.
  El crucià molt hàbilment llança discs, tallant dos o tres soldats amb un. Després ataca amb la seva espasa, que talla metralladores i rifles amb facilitat, com llumins!
  El nen ninja encara és molt petit, sembla d'onze o dotze anys, però és molt ràpid. No tenen temps ni per entrar-hi ni per defensar-se. El nen va ser criat i entrenat des del naixement, llançant espases al nadó, obligat a desenredar i tallar cintes, submergir-se en un forat de gel i posar gats especialment entrenats. Bé, i molt més, convertir un nen genèticament dotat en una autèntica màquina de la mort. La seva mare és un ninja de vint-i-cinquena generació, el seu pare és un poderós bruixot siberià i un enemic ideològic de les autoritats "soviètiques" soviètiques. Una genètica excelЈlent i un entrenament amb màgia van fer que el nen fos el millor entre els ninjas. I per descomptat, l'emperador Hirohito, per tal de demostrar als alemanys que no són els superhomes més guays, però que hi ha nois durs al Japó, va enviar el nen al front alemany-soviètic.
  I Karas (el peix carpa simbolitza l'orgull i la vitalitat del samurai!) va resultar ser un guerrer digne.
  Per exemple, amb els seus dits nus, lleugerament envermellits per moltes hores d'estar en el fred amarg, llança un disc d'acer més prim que un pèl. I a les mans de dues espases alhora, perquè fos més fàcil tallar línies gruixudes d'enemics. Què terrible és aquest nen terminador, què poden, per primera vegada, els soldats soviètics, indefensos sota els cops de les espases i els llançaments de disc, es van recolzar enrere, experimentant una por real.
  Les noies, després d'haver canviat de clips, van començar a transmetre encara més ràpid, o millor dit, enlloc.
  Els cadàvers dels infants estaven amuntegats en túmuls. Gairebé immediatament es van congelar pel fred, i més soldats hi van pujar. Així van pujar i no van comptar amb les pèrdues. Però el ninja va entrar a la lluita i una altra vegada, com si s'emetien onades de por.
  Un atac desesperat va durar gairebé tot un dia. Les tropes soviètiques, a costa de les pèrdues més grans, van ocupar un parell de quarteres, empenyent els alemanys a una sèrie de línies. Però el dèbil suport de l'artilleria (l'aviació alemanya en els vells temps va bombardejar les vies del ferrocarril, privant-les de subministraments) i les nombroses baixes entre les unitats que avançaven, van obligar a suspendre temporalment el moviment de la infanteria.
  Malgrat el risc d'aquestes tàctiques, els tancs van ser llançats a la batalla. Va ser necessari trencar l'enemic prop de Tikhvin fins que els Fritz, utilitzant el seu avantatge en tecnologia, desbloquessin la ciutat.
  I en aquest assalt, es va prendre una decisió força arriscada: utilitzar el tanc IS-2. Una màquina especialment dissenyada com a tanc innovador. Atès que un canó potent, a causa de la seva baixa velocitat de foc i relativament poca precisió de foc, és poc adequat per lluitar contra els tancs d'altres persones, però pot destruir amb èxit objectius no blindats.
  Per tant, tot i que els tancs en condicions urbanes són terroristes suïcides, cal trencar posicions, fins i tot amb el front.
  Trenta-quatre es mouran primer. Per un carrer estret corrien cotxes relativament lleugers i no grans. Granades i còctels molotov van ploure des dels terrats. Aleshores van explotar dipòsits disfressats de gasolina i napalm. Però les grans pèrdues no van aturar els vaixells cisterna de l'URSS. Ells, perdent centenars de cotxes, van irrompre al centre de la ciutat i allà van entrar en un tossut intercanvi de cops. Fins i tot els efectius faustpatrons que van trencar la feble armadura lateral dels trenta-quatre no van espantar el soldat soviètic.
  Tres exèrcits de tancs van ser llançats a la batalla alhora. Stalin fins i tot va decidir abandonar la segona vaga en direcció a Voronezh, per aconseguir una victòria decisiva sobre Tikhvin i salvar el "bressol de la revolució". Fins i tot si el combustible s'emet a un límit estricte, el petroli caucàsic es perd durant un parell d'hores al dia i el desenvolupament de nous camps requereix temps i diners, recursos humans, que l'imperi soviètic, lligat per una guerra en dos fronts, falta molt.
  Però Tikhvin és l'artèria de Leningrad i el camí de la vida i, el més important, és un símbol del fet que les tropes soviètiques poden i poden vèncer nombrosos feixistes ben armats. Així que no batem el preu...
  El tanc IS-2 té un aspecte impressionant, també sembla un trenta-quatre, només que la torreta es mou encara més endavant. Per descomptat, el canó en si és gruixut i llarg, no comparable al T-34-76, que encara domina el camp de batalla. Durant tot el gener, els esforços titànics de la T-34-85 no en produiran més d'un centenar.
  És cert que la vulnerabilitat del front de la torre és sorprenent: plana i no massa gruixuda.
  Karas, que estava llançant granades explosives petites però molt poderoses als tancs, va córrer cap a les noies i va suggerir:
  - Agafem l'IS-2 i el muntarem?
  Magda va donar suport a la idea:
  - Per descomptat, anem a muntar! Hem perdut la cabana.
  La Gerda va advertir al nen:
  - Aquest tanc té quatre metralladores!
  Karas va fer l'ullet a les noies, adonant-se:
  - Així que està bé. Aviat la infanteria tornarà a atacar i tu la tallaràs!
  La Magda va donar un cop de mà al nen ninja.
  - Afanya't, terminador!
  Els talons rosats brillaven com ales de mosquit, el nen de karate va córrer més ràpid que el campió olímpic de velocitat. Per començar, va llançar un petit farcell amb un feix de fum al formidable IS. Va esclatar una reacció, va sortir un fum espes. Al mateix temps, els dolls negres es van dispersar en diferents direccions, encegant els metralladors.
  Després d'haver abatut diversos soldats d'infanteria, Karas va volar com una llamborda alliberada d'una ballista i va pujar a la torre. Amb un ganxo especial , va treure l'escotilla i va tirar enrere la gruixuda coberta. A més, tot és senzill: un parell de gronxadors amb dues espases i cinc membres de la tripulació d'un tanc pesat es van separar al cap. Arran d'ell també hi van saltar les noies que, després d'haver-se llençat el camuflatge de pell, van tornar a acabar en bikini. Bé, fa calor al dipòsit mentre condueix. Un motor dièsel de 520 cavalls de potència escalfa bé el metall. Sí, les soles de noies nues senten el cotxe en si molt millor que amb botes d'hivern especials amb soles de cautxú sintètic acanalat. El servei d'intendent alemany va tenir en compte l'experiència dels durs hiverns i va crear una nova munició, en què les cames al fred no són tan fredes. I llavors, realment una llàstima, els Fritz van agafar les botes de feltre de la població local i se les van tirar. O embolicat amb mocadors de pell.
  Karas es va acomiadar de Magda als llavis i va dir:
  - Bé, el tanc és per a tu! Lluitaré allà on sé matar millor.
  La Gerda va fer un petó al nen amb admiració sobre el taló relliscós i elàstic i va dir:
  - Ets un miracle!
  Stella va afegir:
  - L'estàndard de l'ari!
  - Ho sé! - va dir el noi i va saltar al fred amb un salt des de l'escotilla mig oberta. Aleshores la tapa va caure amb un xoc... I les noies van tenir l'oportunitat de lluitar amb les armes de l'enemic. I l'arma és molt poderosa. Només el Lev-3, recentment aparegut, o com també s'anomenava, el "Lleó reial" amb un canó de 128 mm, és més fort. Però aquest tanc segueix al davant en còpies individuals. Es va mostrar durant la celebració del 8 de novembre al Führer endimoniat. Per descomptat, mentre que encara no és a la sèrie. Com per cert, l'IS-2, que està experimentant el seu primer rodatge.
  Fins ara, fins i tot els camions cisterna soviètics no han disparat ni un sol tret amb una pistola, aparentment escollint el seu objectiu amb seguretat.
  Stella va comentar sarcàsticament, girant el mecanisme:
  - Oh, brossa... Aquí no hi ha automatització i tot s'ha de fer manualment.
  La Gerda, que es va menjar el gos en vol, va dir:
  - I la vista és gallim, i la visibilitat no té importància. No són gaire bons per apuntar.
  La Magda, tocant els engranatges amb el peu descalç i fent girar la caixa, es va adonar:
  - I tanmateix, en comparació amb els trenta-quatre, hi ha un cert avenç. En particular, canviar de marxa és més fàcil. La cabina és estreta, però més o menys et pots moure. La munició, però, és petita. Vint-i-vuit rondes...
  Gerda va dir lògicament:
  - Per disparar a un nombre limitat de búnquers, pot ser suficient, però per a una batalla de tancs en tota regla, és evident que no n'hi ha prou.
  La Clara va trobar alguna cosa bona al tanc:
  - Però l'armament de les metralladores és a dalt! Quatre metralladores poden proporcionar una bona protecció. I després vaig mirar aquest "ratolí": només hi ha dos "escopir" per a un cotxe així.
  Stella, accelerant el motor, va confirmar:
  - Això és! És aquest armament per a un tanc tan pesat de cent vuitanta tones?
  Magda, com una pantera que ha matat un búfal, va grunyir:
  - Riuen les gallines!
  El motor dièsel accelera amb força el dipòsit. Es pot veure que l'IS-2 encara circula per l'autopista, però quan està fora de la carretera, el seu centre de gravetat desplaçat cap endavant tindrà un efecte. Però res, sempre que pugueu relaxar-vos i triar un objectiu digne per a vosaltres mateixos.
  La Magda va obrir la torreta del tanc perquè pogués veure millor.
  I aquí hi ha un altre IS-2, és una bona idea utilitzar aquests tancs de manera més massiva. Darrere seu hi ha tres IS més, però un amb un canó de 85 mm més lleuger. Per cert, el més perillós, ja que és capaç d'agafar el cotxe al front, i colpeja més ràpid.
  . CAPÍTOL #3
  La Magda va decidir disparar des d'una distància de dos quilòmetres. Ella va ordenar en un to menor:
  - Dispara exactament al front de la torre... I... Entens!
  El cotxe es va aturar, com no hi havia suavitat, i la Gerda, queixant-se de la mala qualitat de les òptiques, que, de ben segur, havien estat polides per adolescents sense formació, va apuntar el canó. Les noies van ajudar a carregar una closca que pesava un quilo i mig. La guerrera rossa va posar la galta a la recàrrega i va intentar palpar el cotxe d'una altra persona. Al cap i a la fi, mai abans havia disparat amb aquest canó, model 1931. Potent, però obsolet, amb un projectil punxegut i sensible al rebot. En general, l'arma, per descomptat, no estava planificada per als tancs. Però, pel que sembla, la modificació antitanc del canó de 107 mm, desenvolupada el 1940, va resultar ser massa poc fiable i va haver de ser abandonada. I aquí és necessari en condicions de poca visibilitat des d'una distància de 2000 metres per colpejar l'objectiu. Sí, i serà difícil per a l'enemic respondre i colpejar, però...
  La Gerda va fer un petó a la recámara de la pistola, va mirar ràpidament per l'escotilla, va agafar un grapat de neu amb la llengua, se la va empassar, va recolzar els talons nus a les palanques i... va disparar!
  Va donar tant que em va clavar els canells i els panxells i va fer olor a fum.
  El present va volar en un llarg arc i... L'IS-2, que caminava per davant, es va aturar, va començar a fumar i llavors la càrrega de munició va començar a esclatar.
  Magda va respondre feliç:
  - Això és el que els vam donar! - I lògicament, més precisament, conceptes ilЈlògicament confusos, va afegir. - No és un home qui pinta una arma, sinó l'arma d'un home!
  La Gerda va grunyir:
  - Recarregar!
  I les noies es van tensar. Això sí, aquí no són un "Tigre", han de suar, però és més divertit d'aquesta manera, sobretot perquè un tanc dempeus es refreda ràpidament. El ferro, al cap i a la fi, és un bon conductor.
  La segona vegada la Gerda va disparar més ràpid i amb més confiança. Els IS van continuar movent-se i, pel que sembla, encara no havien esbrinat d'on disparaven les armes. Sí, i la parada no està en el costum rus. Com que hi ha una ordre... I el segon obús ja està tocant l'objectiu amb confiança.
  La Gerda es llepa els llavis i mana:
  - I el tercer aquí.
  Amb un gran retard, el quart IS-1 va obrir foc en moviment. I, curiosament, va colpejar, encara que des de tanta distància d'un cotxe en moviment és gairebé impossible, però els trets ho decideixen tot! Tanmateix, la distància per al canó de 85 mm és massa gran, més enllà del límit de penetració. Però hi va haver un gran estrèpit a la torre i l'armadura frontal va cedir. La Gerda va enviar com a resposta un quart "paquet de cartes" amb un pes d'un quilo i mig... El front del tanc IS-1 es va dividir i les llengües taronges es van elevar molt alt cap al cel. I aquí hi ha un altre IS-2, és una bona idea utilitzar aquests tancs de manera més massiva. Darrere seu hi ha tres IS més, però un amb un canó de 85 mm més lleuger. Per cert, el més perillós, tan capaç d'agafar el cotxe al front, i colpeja més ràpid.
  A la primavera, els alemanys van prendre Smolensk i es van apropar a Vyazma i Rzhev. Aleshores, de sobte, van girar cap al sud cap al Donbass. I va ser un moviment molt inesperat i potent. L'Exèrcit Roig no va tenir temps de reaccionar. I els nazis van capturar tota la riba esquerra d'Ucraïna. I a finals de l'estiu vam arribar al revolt del Don. Només a la tardor, les tropes soviètiques difícilment van poder aturar els nazis.
  Els alemanys també van tornar a bloquejar Leningrad des del sud, tallant l'oxigen.
  I al nord, els finlandesos ja intentaven avançar.
  Les vacances d'hivern han arribat. A l'URSS, el tanc T-54, millor protegit i més fortament armat, va entrar en producció. Però l'IS-4 i l'IS-7 no es van poder produir en sèrie per a la producció. Tot i que l'IS-7 és una màquina capaç de lluitar contra els mastodonts de Hitler, és massa difícil de fabricar, sobretot en condicions de guerra.
  El quaranta-vuitè any va estar marcat al febrer per un intent de l'Exèrcit Roig d'avançar al centre, que va ser rebutjat. Els alemanys, utilitzant divisions estrangeres d'arreu d'Europa, eren forts. A més, els discs s'han avançat més, i ara no és tan fàcil enderrocar-los. I els nazis van desenvolupar avions a reacció. Molt fort. I el nou caça ME-362 simplement va sorprendre els pilots soviètics. I a la sèrie d'avions a reacció, l'URSS no tenia.
  Al maig va començar una gran ofensiva dels nazis, sense passar per Moscou. Al mateix temps, Turquia també va entrar a la guerra, obrint el front sud a Transcaucàsia. I les batalles van esclatar amb un vigor renovat.
  Però hi ha noies precioses que lluiten amb fúria; en particular la tripulació d'Elizabeth.
  Aquí hi ha una noia amb bikini, prement el gallet amb els peus descalços, i una closca surt volant d'un canó de 100 milЈlímetres.
  Un guerrer de l'URSS el va enviar amb tanta intelЈligència que el tanc alemany E-50, malgrat el seu poderós blindatge, va ser colpejat.
  Catherine va assenyalar agressivament, mostrant les dents:
  - Som els més forts del món!
  I amb el taló nu mentre prem el pedal.
  L'Elena també va disparar a l'enemic, va destrossar el Panther-4 i va arrossellar.
  - Per l'URSS!
  Euphrosinia descobreix els seus pits, trau-se el sostenidor, i com colpejarà amb un mugró escarlata, i cantarà, mostrant les dents:
  - El vell Makhno,
  Mirant per la finestra...
  Fora és fosc, és fosc!
  I les noies cantaran a l'uníson, mostrant les dents:
  - Som els més forts del món,
  remullarem tots els enemics al lavabo...
  La Pàtria no creu en les llàgrimes,
  I li donarem un cervell al drac malvat!
  Aquí, aquestes són noies, només una classe d'hiper...
  L'estiu ja ha arribat. De nou, baralles dures. A finals d'agost de 1948, els alemanys van tancar l'anell al voltant de Moscou.
  Els pioners també van lluitar desesperadament.
  El nen Olezhka va llançar una granada amb el seu peu nu i infantil i va cantar:
  - Aquí teniu el primer desglaç,
  En el meu somni veig Stalin...
  I ple de cadàvers...
  La meva Rússia natal!
  El nen Petka, disparant contra els nazis, va cantar:
  - Si els nois de tota la Terra,
  De seguida podrien incrustar el drac!
  I amb el seu taló nu, el nen va llançar una llimona assassina.
  Un altre pioner en pantalons curts, Seryozhka, dispararà contra els nazis, aixecant un oficial nazi. I llavors, descalç, infantil, llançarà el regal aniquilador de la mort.
  Aquests són nens, molt lluitadors.
  El nen pioner Sashka, fotent amb els nazis, només tenia dotze anys, i tallant el Fritz, cantava:
  - En la victòria de les idees immortals del comunisme,
  Veiem el futur del nostre país...
  I la bandera vermella - la gloriosa Pàtria,
  Sempre serem desinteressadament fidels!
  I un nen nu, amb el taló d'un nen, llançarà un paquet explosiu, destrossant els alemanys.
  Així que es van posar al negoci, molt agressius. I realment d'una manera combativa, que va resultar molt xula.
  Els nens, per descomptat, són lluitadors de la classe més alta, però Moscou està envoltada i tallada.
  I els nazis ja avancen al Caucas. Des del sud corrent de Turquia.
  I sembla que és realment impossible resistir-se als enemics.
  Però les noies lluiten, com els nens com les grans heroïnes.
  Sobretot Oleg Rybachenko. Aquest noi del terminador és només, diguem-ne, un jove guerrer i superhome.
  Un nen d'uns dotze anys d'aparença, va llançar una granada de força letal, destrossant els nazis i va cantar:
  - Per la Gran Rússia
  Els nois lluitaran...
  Som els grans messies
  Trenquem el Fritz!
  Margarita Korshunova, també una noia molt lluitadora, també va donar un gir als nazis.
  Llavors va llançar un regal d'aniquilació amb el seu peu nu i infantil, destrossant els Fritzes i els turcs, després del qual va cantar:
  - Glòria a la Pàtria-URSS,
  Ets un exemple per a la humanitat!
  Després d'això, els nens l'agafaran i xiularan. Els corbs es van desmaiar i, caient, van perforar els caps dels nazis. I semblava molt xulo.
  O potser no semblava, però l'acció es va aixecar.
  El nen i la nena estaven molt macos.
  Tenen molta passió i poder.
  El Caucas ja està a punt de caure, i cada cop és més dramàtic.
  I els alemanys són desenfrenats i utilitzen la tortura. A les noies pioneres alemanyes els agrada especialment torturar.
  Aquí hi ha Gerd i Charlotte, un nen d'uns tretze anys, despullats. I van començar a fer pessigolles al pioner. Seryozhka va riure i va ronronejar. Aleshores la Gerda va portar l'encenedor al taló nu i rodó del nen. Les flames van llepar les soles una mica rugoses del pioner. Va cridar de dolor. Hi havia butllofes.
  Les noies alemanyes van riure:
  - Serà molt xulo!
  I van començar a assotar el nen amb fuets. Va gemegar i va començar a cridar. Sobretot quan les noies van començar a portar torxes amb foc als seus peus nus. Aleshores, els pioners li van aplicar una planxa roent al pit nu i el nen va perdre el coneixement.
  Sí, els guerrers alemanys estan al capdavant. Tormentar un nen està en l'ordre de les coses.
  Tortura, però, no només els nois, sinó també els membres del Komsomol. Les noies es van despullar i es van portar al bastidor. Allà es van aixecar, es van forçar a arquejar-se i literalment es van retorçar de belleses de dolor. I sota els peus nus de les noies van calar foc al braser, amenaçant de carbonitzar les soles.
  Com van cridar els membres del Komsomol de dolor salvatge... Que cruel va ser tot. I els nazis van inhalar l'olor de carn cremada als seus orificis nasals i van riure, es van donar una bufetada als malucs i van cridar:
  - Heil Führer! Matarem a tothom!
  I de nou la tortura i la tortura de la gent. És especialment interessant torturar els pioners. Els nens són apallissats fins a la mort, i després s'aboca sal sobre les seves ferides i es fa gemegar. Sí, és molt molest.
  I quan també utilitzen un cable calent. Això fa que sigui molt més dolorós.
  I els nazis ja han pres Makhachkala. I es mouen cap al territori de l'Azerbaidjan. I ja van envoltar i bloquejar Erevan. I assalten la desesperació de Batumi amb tot. I és agressiu.
  El mariscal Rokossovsky gairebé va morir ell mateix. Es va sentir que les tropes soviètiques estaven sota pressió i s'estaven colЈlapsant. Creix el nombre de rendits i desertors. I molts pilots es deprimeixen.
  Tot i que Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova encara eviten la derrota. Les noies lluiten amb valentia i desesperació.
  Abans de la baralla, Anastasia es va retirar amb tres nois per tal de reunir un poder còsmic fenomenal en ella mateixa.
  I realment cobrat capital. I derroquem desesperadament els enemics.
  I mentre utilitzeu els dits dels peus nus.
  I va cridar amb tota la força:
  - Sóc un gran campió del món!
  I com amb un taló nu pressionarà la palanca.
  Akulina Orlova també és una assetjadora desesperada a la batalla. I fent servir els seus peus nus, aixafa els avions de la Wehrmacht.
  Aquí va enderrocar el ME-109 K. Aquesta màquina potser ja està obsoleta, però ha sobreviscut a una sèrie de modificacions. I en ell pots lluitar amb èxit.
  Akulina Orlova, actuant amb una fúria salvatge, va cantar:
  - Salut, gran comunisme! El feixisme serà vençut!
  I de nou amb un taló nu, però com pressionarà.
  Aquestes són unes noies boges.
  Però forces molt desiguals al Caucas. Encara que es creu que allà els homes són tots àguiles. Però ningú es pot resistir a una dona russa.
  I els guerrers són tan agressius i genials. Els avions estan disparant malgrat la seva superioritat qualitativa.
  Akulina Orlova va cantar:
  cercle solar...
  I va enderrocar l'enemic amb l'ajuda dels dits dels peus nus.
  Anastasia Vedmakova, prement els botons amb els mugrons escarlata i tombant als nazis, va continuar:
  Els alemanys són al voltant...
  Akulina va xisclar, tallant un altre avió alemany:
  - Hitler va anar a la intelЈligència!
  Anastasia es va enamorar dels nazis va continuar:
  va caure en un forat...
  Akulina, disparant amb precisió, va riure:
  - Em vaig trencar la cama...
  Vedmakova va disparar intensament i amb precisió, va assenyalar:
  - I es va acomiadar!
  I les noies van rugir en cor:
  -Que hi hagi sempre vodka,
  embotit i arengada...
  Tomàquets cogombres,
  Això és el final de Hitler!
  Akulina, tornant a enviar un regal de mort als nazis, va comentar:
  - De fet, has de cantar; Rommel acaba!
  Vedmakova, apuntant un canó amb petxines d'aire amb els seus dits nus, va estar d'acord:
  - Per descomptat - Hitler - això ja és una etapa superada!
  On no hi ha influència personal del posseït Hitler, les tropes soviètiques estan intentant organitzar algun tipus de resistència. Però és extremadament difícil. Però encara fan tot el possible i impossible.
  I els nens també es barallen. I els pioners entren a la batalla. Que es troben amb l'enemic amb còctels molotov i trets de pistoles.
  Nois i noies, demacrats i esgarrapats, com sempre, en batalla. I lluiten amb valentia i extremadament desesperadament.
  Quants dels seus fills moren i queden esquinçats.
  Els pilots alemanys Gertrude i Adala, donant cops de peus descalços, van pujar a un XE-328 de dos seients, una màquina a reacció: aquest és un monstre amb deu canons d'aire.
  Acabava de passar la pluja i les noies van deixar rastres gràcils i molt clars de les cames nues.
  Eren tan seductors que els adolescents que servien a l'aeròdrom van devorar amb avidesa les petjades nues amb els seus ulls, i fins i tot els nois van començar a augmentar la perfecció. En general, hi havia molts pilots: els combats van demostrar que les dones, en igualtat de condicions, tenen el doble de supervivència que els homes. I això vol dir que són efectius. I Hitler-Rommel, o més aviat el mariscal de camp Führer, per descomptat, no és una persona que senti pena per ningú.
  En el mateix Tercer Reich, es va introduir oficialment la poligàmia: el dret a quatre esposes. Això és molt pràctic. Però no s'ajusta massa a les tradicions cristianes. No és estrany que el feixisme estigui buscant una nova forma de religió. El mariscal de camp del Führer insisteix que es tracta de monoteisme, però tan especial, amb un panteó de déus germànics antics pagans. Per descomptat, el mateix Hitler-Rommel en aquest panteó se situa sobretot com a missatger i missatger del Déu Altíssim.
  Així que al Führer, és clar, li encanta cultivar-se molt.
  La Gertrude i l'Adala llancen el seu avió d'atac polivalent al cel, que també pot jugar el paper d'un caça.
  Els guerrers tenen molta confiança. Els russos no tenen avions a reacció, i és poc probable que puguin resistir l'embat de les tigresses del cel.
  Gertrude va grunyir:
  - Sóc un cavaller d'un rierol ardent...
  Adala va confirmar amb entusiasme, mostrant les dents:
  - I faré escac i mat a tothom!
  Les noies van esclatar a riure. Van pressionar els seus talons nus sobre els pedals i van fer girar l'avió d'atac a reacció.
  Encara era fosc, però a l'est ja es veia un raig de llum. Les noies xiulaven... Les extensions de Rússia ja flotaven sota elles. Les guerreres van riure i es van fer l'ullet l'una a l'altra. Són tan extravagants i boniques.
  I descalç, és clar, sense carregar-se amb una cosa tan innecessària per a una noia en guerra com les sabates.
  I la sensibilitat de l'avió augmenta moltes vegades.
  Aquí els cotxes soviètics surten cap a ells. El cargol Yak-9 és potser la màquina més produïda en massa entre els últims llançaments. No massa armat, però relativament barat i amb poca armadura. MIG-5, més ràpid, amb metralladores. MIG-3 és un model anterior. LAGG-7 és probablement l'ocell més ràpid i armat. En l'última modificació, hi ha fins a tres canons de 20 mm.
  Però totes són màquines impulsades per hèlix: no s'han creat avions a reacció. I els alemanys se senten molt segurs.
  Gertrude dispara deu canons d'aire. Van colpejar dos canons de 30 mm i dos de 37 mm. Corren com un remolí de foc a través dels avions soviètics. Tanmateix, els pilots vermells intenten esquivar i anar a la cua.
  Adala està maniobrant en aquest moment. No pots agafar un cotxe alemany de cara, però entrar a les cues és ple. Per a les tropes de l'URSS, l'atac no és inesperat. Ja s'han llançat canons antiaeris. Les petxines explotades brillen a la foscor.
  Els alemanys estan experimentant un cert nerviosisme. Semblava que ja havien vist tant que res no et sorprendrà, però... Els pilots soviètics són valents i no tenen por de les pèrdues. Res per espantar-los. Però l'experiència no és suficient. L'avió alemany surt fàcilment de la immersió i abat el cotxe soviètic. En trenca un altre a trossos.
  El poder de les armes alemanyes és molt gran. Aquest és un component en què els Fritz tenen un gran avantatge sobre Rússia. Però la velocitat dels nazis és colossal.
  Adala accelera i trenca cap endavant. I Gertrude dispara coets a l'enemic. El consell es rep per les dents. Algunes municions estan dirigides a la calor o al so.
  Adala xiuxiueja:
  No ens mataran!
  Les noies fan girar el cotxe... Intenten ser xules. I aleshores un caça soviètic xoca contra un avió d'atac alemany proper. I com comença a esquinçar-se i partir. Tant cel com aire.
  Gertrude va xiuxiuejar:
  -Mort boja!
  Els guerrers estaven clarament confosos i se'ls pot embestir així.
  Els tancs es mouen cap a la frontera. La llegendària tripulació de Gerda, Charlotte, Christina i Magda.
  Quatre guerrers van aconseguir cobrir-se de glòria lluitant tant contra els britànics com els nord-americans. Durant les hostilitats amb Amèrica, les belleses van dominar el tanc Panther-2. No és un cotxe malament, superior als Sherman tant en armament com en blindatge frontal. El posterior "Pershing" pràcticament no va tenir temps de fer la guerra. Sí, i no és un rival per a la "Pantera" -2.
  Aleshores les quatre noies van guanyar la llegendària glòria. Encara que en general el seu camí gloriós va començar l'any quaranta-un. Himmler va persuadir el Führer de provar batallons de dones a les batalles, d'aris especialment entrenats.
  Els combats van demostrar que les dones no són gens una baula feble i saben com lluitar bé. I al mateix temps suporten menys pèrdues que els homes. Els guerrers també van lluitar a la infanteria, colpejant els seus peus descalços a les sorres calentes del desert del Sàhara. I dominava els tancs. Havent provat el "Tigre", en batalles amb Gran Bretanya.
  Tanmateix, les noies soviètiques del SU-100 també lluiten bé.
  Encara que la posició de Rússia sembla desesperada. Però els guerrers, juntament amb Elisabet, lluiten com àguiles.
  L'Ekaterina prem la palanca amb els dits dels peus nus. Envia un projectil que perfora el cotxe E-50 nazi al costat i rugeix:
  - Pel gran comunisme vermell i carmesí!
  L'Elena també va colpejar el canó amb la seva cama nua i delicada. Va colpejar amb precisió el tanc enemic.
  La noia va xiular:
  - Per la meva bella Rússia!
  Euphràsia va comentar agressivament, dirigint un foc molt ben apuntat:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I també fa servir les cames nues i cisellades.
  La màquina soviètica és molt forta i lluitadora. I dispara força bé.
  El SU-100 és capaç de penetrar l'E-50 al costat. Però les noies fins i tot li trenquen el front, ficant-se en un esquer o de punta a punta. I van tallar el metall.
  Elizabeth, fent servir els dits dels peus nus, va disparar a l'enemic. I va xiular:
  - Del rierol blau...
  Ekaterina també va disparar, aquesta vegada empenyent la palanca amb el mugró escarlata i arrossegant:
  El riu comença...
  Elena, somrient agressivament i xiulant, va dir:
  Bé, comença l'amistat...
  I també va prémer la palanca amb el taló nu.
  Euphràsia va arrossellar, disparant a l'enemic:
  - Amb un somriure!
  Les noies treballen molt activament al SU-100. I destrueix l'equip enemic.
  I als afores de Bakú, els pioners estan excavant trinxeres. Hi ha nois de diferents nacionalitats. En particular, molts caps brillants parpellegen. Hi ha nens vermells, negres i ros.
  Una cosa els uneix: la fe en el triomf del comunisme i els peus nus. És evident que no tothom té sabates durant la guerra i, per tant, com a mostra de solidaritat, tots els nens fan gala dels seus talons nus i rodons. L'hivern a Transcaucàsia és bastant suau, i quan et mous i treballes amb pales, el fred no és tan terrible.
  Els nens treballen amb entusiasme i canten:
  Aixequeu focs, nits blaves,
  Som pioners, fills dels treballadors...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  I aquí torna l'alarma. Els nens i les nenes salten al fons de la trinxera. I els obusos ja comencen a esclatar des de dalt: l'artilleria enemiga funciona.
  Pashka va preguntar a Masha:
  - Bé, creus que sobreviurem?
  La noia va respondre confiada:
  - Resistirem almenys una vegada, en l'hora més difícil!
  El pioner Sasha va assenyalar lògicament:
  El nostre heroisme és inamovible.
  El nen va donar cops amb la seva sola nua a les pedres. Es pot veure que el nen es va omplir de callos sòlids.
  La noia Tamara va comentar:
  Lluitarem sense por
  Ens retallarem ni un pas enrere...
  Deixa que la samarreta s'hagi xopat de sang -
  Més enemics, converteix el cavaller a l'infern!
  El nen Ruslan, un pioner amb els cabells negres, va assenyalar:
  Passen els segles, arribarà una era,
  En el qual no hi haurà patiment ni mentides...
  Lluita per això fins al teu últim alè -
  Serviu la vostra Pàtria, vosaltres des del cor!
  El nen Oleg, prim i de cabell clar, xiulava, versos:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  La mirada de falcó, àguila...
  La veu del poble és sonora -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al meu cor
  Perquè no coneguem la tristesa,
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Els nens i nenes van aplaudir a l'uníson.
  Però ara els avions d'atac a reacció ja volen i llancen bombes. I aquesta és una entrada agressiva.
  L'Oleg i la Sasha van aixecar una fona i van llançar un regal de la mort. I el barril va ser colpejat per un avió d'atac nazi.
  La noia Natasha va cantar:
  - El Komsomol no és només edat,
  Komsomol és el meu destí!
  Conquistaré l'espai, crec
  Visquem per sempre!
  Ahmed, un nen pioner de l'Azerbaidjan, va respondre amb un somriure:
  - Encara no ets membre del Komsomol, Natasha!
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va respondre amb veu melodiosa;
  Al costat dels pares, amb un cant alegre,
  Defensem el Komsomol...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  L'Oleg també va colpejar el seu peu nu i infantil i va bramar:
  Martell més fort apreta el proletari,
  De mà de titani aixafant el jou...
  Cantarem mil àries a la nostra Pàtria,
  I lleuger per a la posteritat, bé!
  Els nens estan encantats. I de fet, els alemanys van bombardejar i només una noia va tenir un fragment al taló nu, rodó i rosa.
  La Pioneer va cridar, però després es va mossegar el llavi.
  I així es van preparar per repelЈlir l'atac. I ja hi ha tancs amb els nazis. Els formidables E-100 es mouen. Màquines tan potents i perilloses.
  Tenen aquesta protecció. Que no pots passar des de cap angle. No es pot colpejar des d'un sol angle. L'única possibilitat és trencar les vies.
  Els nens estan preparats per lluitar i agitant els peus nus. Aquí estan en un cable empenyent paquets amb explosius casolans sota les pistes dels nazis. Funciona i destrueix els rodets dels tancs de l'exèrcit de Rommel.
  I es veu terrible.
  La Sasha xiscla:
  - Glòria al comunisme!
  El nen Pashka dispara amb Oleg amb una fona i xiscla:
  - Glòria als pioners!
  El nen Ruslan, juntament amb la noia Sufir, arrossega una mina sota l'alemany amb un cable i crida:
  - Glòria a l'URSS!
  Nens de l'Azerbaidjan i nois russos es barallen. Pioners bronzejats, prims i descalços contra una colossal armada de tancs.
  La noia Tamara trepitja el seu peu elegant, petit i nu i diu:
  - Glòria a Rússia!
  El pioner Ahmet confirma mentre dispara a l'enemic:
  - Som una família amistosa junts!
  El nen Ramzan, un azerbaiyani pèl-rojo, confirma, noqueant un cotxe:
  - De la paraula som cent mil jo!
  Els nens són simpàtics... Heus aquí la nena armènia Azatuhi, que amb l'ajuda d'un filferro també trasllada amb habilitat el paquet explosiu sota l'eruga feixista i xiscla:
  - L'URSS és una família de pobles!
  Una altra noia armènia Aghas diu:
  - No us doblegueu al feixisme:
  I la noia va estirar el cable amb els dits nus. Molts nens azerbaiyanis i armenis tenen els cabells ros i no es distingeixen dels nens eslaus, dels quals també n'hi ha molts. Qui va deixar els alemanys fora, altres famílies russes es van establir a l'Azerbaidjan fins i tot sota els tsars.
  . CAPÍTOL #4
  Hi ha molts eslaus al Caucas. Moltes parelles mixtes. Sí, i els nens solen tenir els cabells més clars que els seus pares. I els eslaus es van bronzejar perquè no els puguis dir dels locals. A més, els nens solen ser més semblants que els adults.
  Així que el batalló soviètic internacional de nens i nenes està lluitant, i tots estan units i molt semblants. Els seus talons nus parpellegen quan es mouen.
  I els nens dels somnis envien regals de mort. Shamil i Seryozhka, tots dos nois pioners, estiren el cable. I ara l'E-50 alemany s'atura amb una eruga trencada.
  Els nois canten a l'uníson:
  Unió indestructible, repúbliques lliures,
  No va ser la força bruta, ni la por el que es va reunir...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I amistat i raó, i coratge en els somnis!
  I els nens estan encantats. Somriuen amb les dents blanques i uniformes. I són feliços, tot i que estan amenaçats de mort.
  I els alemanys fan mal. Els tancs destruïts disparen els seus canons i gargotegen metralladores.
  Alguns vehicles alemanys estan equipats amb llançagranades i són molt perillosos.
  El nen Maksimka i la nena Zara d'Azerbaidjan, recolzats sobre els seus peus nus, van tirar una mina sota l'enemic i van fer fora el mastodont feixista.
  I cridaven a tot cor:
  - Per l'URSS!
  Els nens són molt divertits.
  Els pioners Abbas i Vladimir també utilitzen armes. En aquest cas, catapultar i aixafar l'eruga E-75 als nazis. Llavors els nois van cantar:
  - Per la grandesa del planeta sota la coberta del comunisme!
  Oleg i Abdula també són pioners de diferents nacions, però amb un sol cor també llancen explosius. Toquen l'E-100 i canten...
  Vam obrir el planeta a les nacions,
  El camí cap a l'espai, cap a mons invisibles...
  Es canten gestes heroiques -
  Per esborrar per sempre la cicatriu de la mort!
  
  Sota la santa bandera de Rússia,
  En pau, amistat, felicitat i amor...
  La gent de tota la terra serà més feliç,
  La foscor infernal es dissiparà a la distància!
  Aquí lluitant amb nens...
  Abdurrahman i Svetlana, un nen i una nena azerbaidjans de Bielorússia, van estirar un cable i van fer caure un tanc feixista. I van cantar:
  - El gran nom de la Rússia sagrada,
  Brilla per tot el món, com un raig de sol...
  Crec en la unitat serem més feliços,
  Mostrem a la gent el camí correcte!
  Els nens són molt valents. I els nazis van quedar commocionats per una resistència tan tossuda i furiosa.
  Abudurrahman és un pioner, va rebre un fragment a la seva sola nua. Va perforar la superfície callosa de la cama d'un nen.
  El nen va xiular:
  - I em fa mal!
  Svetlana també va rebre un cop al taló rodó i es va rascar l'espatlla. Però la noia va xiular:
  - No trenqueu els Pioners!
  Azim i Kolka també van xocar el cotxe alemany.
  Els nois van assenyalar amb un filferro i van cantar:
  L'enemic traïdor va passar a l'ofensiva,
  Però crec que no defallirà, el poble soviètic...
  L'enemic espera la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  L'enemic espera: la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  Els nens són valents i no es dobleguen. I volen guanyar. I canten i lluiten.
  Els alemanys estan patint grans pèrdues. És cert que la majoria tenen vies i rodets trencats. I no és fatal.
  Pitjor per als pioners que van ser fets presoners.
  El nen Abdulhamid, quan va ser fet presoner, va ser posat al bastidor pels nazis. Van introduir els peus nus del pioner al bloc i van començar a penjar pesos als ganxos. I després va encendre el foc. I els talons nus del nen van ser llepats pel foc. I un fuet li va caure a l'esquena. Em van colpejar durant molt de temps. I aleshores els nazis van començar a trencar les costelles amb unes tenalles roents.
  El nen, morint sota la tortura, quan el ferro de les seves costelles, vermell de la calor, el va esclafar, va cantar:
  Berlín està gairebé sota el nostre domini,
  A través dels prismàtics veiem el maleït Reichstag...
  Espero que aviat hi hagi pau i felicitat;
  Que descriuré als meus poemes!
  
  Rússia va obrir el comunisme als mons,
  Es va convertir en una família per a tothom.
  Però la Wehrmacht ens va clavar un musell de porc,
  I ara la sang esquitxa de les venes com una font!
  
  El que el Führer va oblidar amb nosaltres per accident,
  Volia aconseguir terres i esclaus!
  El feixisme va anar amb una campanya molt llarga -
  I aquí hi ha un autèntic malson, somnis infernals!
  
  Un noi senzill, un nen descalç,
  Recentment ha empatat una corbata vermella.
  Volia construir ell mateix el món sense Déu,
  Però de sobte el napalm va esclatar del cel!
  
  Vaig haver de córrer cap al davant, estàvem AWOL,
  Ningú vol agafar uns joves així!
  Però el noi lluitador amb un rifle ho va fer,
  El camí dels pares va resultar digne!
  
  Lluita on tant l'astúcia com la força,
  I la debilitat també és amarga, ai...
  Els companys van haver de cavar tombes
  Plantant taüts de pi a la gelada!
  
  Ara sóc un pioner acostumat a patir,
  Va anar al reconeixement descalç, la neu va cruixir.
  Potser un càstig per la incredulitat,
  Que no volia conèixer Jesús!
  
  Però quines són les tres hores del Gòlgota?
  Han passat més de tres anys de guerra!
  A qualsevol poble, les vídues ploren amargament,
  Com van morir els fills al cementiri del país!
  
  Vaig sobreviure, vaig ser impactat per un obus, ferit per una bala,
  Però per sort es va quedar dempeus!
  Sincerament, vam tornar el deute a Alemanya,
  Aquell feixisme l'hem trepitjat fins a la pols!
  
  He madurat, però encara sóc un nen,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità!
  Sí, un adult, i potser fins i tot massa,
  Després de tot, el cor es va fer dur com el metall!
  
  Premi més alt Hero Star -
  El mateix Stalin, creieu-me, ho va lliurar!
  Va dir: cal prendre exemple de gent com tu,
  Els lluitadors estan forjant les claus de les portes de l'Edèn!
  
  Però ara deixa el rifle valent,
  Agafeu-vos, pinces, un martell i feina!
  Construeix un veler i un vaixell amb fusta
  I crea un avió perquè l'ocell vola amunt!
  Sigui com sigui, l'Exèrcit Roig va perdre la batalla pel Caucas. I això, per descomptat, no va augmentar les possibilitats de sobreviure de l'URSS. De fet, tot era ximple.
  Va caure el Caucas i va arribar l'hivern. Moscou i Leningrad en total encerclament i bloqueig. Els alemanys i les seves divisions estrangeres són més forts tant en quantitat com en qualitat. I els Fritz, per exemple, tenen metralladores molt decents. I sembla que les tropes soviètiques encerclades no tenen cap possibilitat de salvació.
  Però fins ara, Stalin encara no s'ha rendit. Encara que ja havia enviat propostes per a una pau separada als nazis.
  Moscou és una gran ciutat, i hi ha una gran quantitat de municions, obusos, bales i aliments concentrats en ella. No és fàcil agafar aquesta ciutat. I encara aguanta malgrat els bombardejos i els bombardejos massius.
  Tanmateix, els alemanys van continuar avançant. Sobretot a la primavera. Tan bon punt les carreteres es van assecar, els nazis es van traslladar a Kazan. I hi ha molts feixistes.
  Però aquí es barallen nenes soviètiques i, per descomptat, descalces en bikini.
  La Natasha es va acariciar el seu propi mugró de maduixa. I amb un somriure radiant va dir:
  - Jo, tu! Ell, ella - junts tot el país!
  Victòria va donar suport:
  - Junts una família simpàtica! En la paraula som cent mil jo!
  Oksana va riure i, assenyalant els mastodonts, va comentar:
  - El tanc "E" és molt curt i a la gatzoneta. Serà difícil aconseguir-lo.
  La Verònica va xiular tristament:
  - Déu ens beneeixi!
  La Natasha va riure i va xiular:
  - A Amèrica per a tot el país, a Amèrica per a tot el país, a Amèrica per a tot el país: les oportunitats són iguals!
  La Victòria ardent riu i rugeix:
  - Les oportunitats són iguals per als diferents estrats de la societat!
  I com vulguis. I les seves dents són boniques com es veuen.
  Oksana va comentar:
  - Quan els alemanys se separen, els serà molt dolent de les seves bases de subministrament!
  La Verònica va riure i va suggerir:
  Preguem doncs!
  La Natasha va bufar despectivament i va negar amb el cap.
  - No! Som membres del Komsomol, això vol dir que som ateus!
  Victòria va advertir agressivament:
  - I en general sóc un ateu militant! I no hi ha Déu: això és un fet mèdic!
  La Verònica va comentar amb cautela:
  Però no ho pots demostrar!
  La Victoria va mostrar els seus ulls maragda de manera agressiva com a resposta. I va xiular amb un somriure:
  - Jo puc! Si hi ha un Déu, ha de ser responsable. Significa tenir cura de les persones. - La noia pèl-roja va colpejar agressivament el tronc de pi amb el peu nu. - És possible imaginar una ment còsmica fenomenal que no li importaria la seva creació!
  I la noia amb el peu nu i cisellat va llançar una granada.
  Natasha va confirmar fàcilment:
  - Això és! Al cap i a la fi, som per a Déu com els fills per al Pare, i ell no es preocupa per nosaltres!
  La Verònica va comentar amb cautela:
  Però fins i tot un pare afectuós castiga els seus fills...
  La Natasha va riure en resposta.
  - Però no els desfigures!
  Victòria va comentar enfadada:
  - Hi ha mètodes estranys d'educació en el teu Déu! Ell, per exemple, va agafar i ofegar tota la humanitat i fins i tot animals innocents. Es planteja la pregunta, quin tipus de mètodes feixistes?
  Oksana va afegir amb un somriure:
  - I en general, un turment etern a l'infern... Això també és un excés evident, ja que cap mètode de justícia pot justificar la tortura!
  La Verònica va estendre les mans confusa i va dir amb un sospir:
  - També crec que el diluvi de Noè és excessiu. Però la Terra estava plena de pecat davant els ulls de Déu...
  La Victòria va riure:
  - Sí, els nens van començar a fer bromes. El pare va agafar una metralladora i va disparar als que blasfemiaven, deixant només els que estaven asseguts més tranquils que l'aigua, sota l'herba. La pèl-roja va mostrar les seves grans dents. - Quina analogia!
  La Verònica va arronsar les espatlles i va dir suaument:
  - No sóc capellà per donar respostes a aquestes preguntes. Però crec que Déu tenia raons per això.
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Sí... Per una raó van caure sense motiu, només es veia tothom com si haguessin desaparegut!
  Natasha va suggerir:
  - Potser la Bíblia és només un conte de fades jueu. Per què hem de creure-hi?
  Oksana va expressar la seva opinió:
  - Has de, en tot cas, mantenir el teu honor. I no compteu massa amb un paradís pòstum!
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Sí... Als sacerdots els encanta explicar històries! I no gaire atractiu!
  La Verònica va dir en silenci:
  - Però Jesucrist és una imatge força atractiva!
  La Victòria va riure i va negar amb el cap.
  - No em casaria amb un pacifista!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Sí, un home ha de defensar-se per si mateix... I què ensenya la Bíblia? Et van colpejar a la galta dreta: gira a l'esquerra!
  Volia dir la Verònica, però estava clarament avergonyida. I llavors la Victòria ho va posar:
  - Moral realment estranya. O Déu ens ensenya a estimar els enemics, o ofega tota la humanitat alhora. I això com es pot explicar?
  Natasha es va respondre ella mateixa:
  - Crec que la Bíblia va ser escrita per visionaris talentosos!
  La Verònica s'hi va oposar languidament:
  - Qui s'ho miri... Però a part de l'existència de Déu és impossible explicar l'aparició de l'Univers. "Llavors la noia es va animar. Va passar la cama nua i cisellada per l'escorça i va continuar. - Sigui el que es digui, però és impossible trobar o inventar una versió més convincent de l'origen de l'Univers, llevat de com el va crear Déu!
  La Natasha va arronsar les espatlles i va preguntar:
  - I la causa principal de l'aparició de Déu?
  La Verònica va sospirar i va respondre, perdent la confiança:
  - Això ja és un axioma... S'ha d'acceptar per fe que Déu existeix. I que ha existit per sempre i no té una causa primera.
  La Natasha va negar amb el cap negativament.
  - Acceptar per fe la preeternitat de Déu? Però puc oferir acceptar per fe l'eternitat de l'univers, però sense el Totpoderós...
  La Verònica va comentar lògicament:
  - Sembla un alogisme. Com és aquesta matèria eterna i d'on prové?
  Victòria immediatament va respondre:
  - I què és lògic - Déu és etern... I d'on ha sortit!? Tot més immediatament omnipotent i omniscient?
  La Verònica va respondre amb desesperació:
  - Sempre ha existit... Ho acceptem per fe! I com és possible això, incomprensible!
  Natasha va comentar:
  "De fet, aquí estem en peu d'igualtat. La matèria havia de sorgir d'alguna manera. I passa l'impensable. - La noia va somriure i va assenyalar amb confiança. - Però tot i així, la pregunta de per què hi ha tant de mal a la terra continua oberta.
  La Natasha va llançar una granada als nazis amb el peu descalç i va cantar:
  - És correcte...
  Zoya va llançar un regal de la mort amb el seu taló nu i va afegir:
  - Enemic...
  Agustí va sucumbir davant d'alguna cosa destructiva i va cridar:
  -Pensa...
  Svetlana va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Què...
  La Natasha va llançar un parell de llimones amb els seus peus nus i va cridar:
  - Rus...
  Zoya també va sucumbir davant d'alguna cosa enèrgica i mortal, xisclant:
  - Gestionat...
  Agustí va llançar el mortal, murmurant:
  - Enemic....
  Svetlana va sucumbir de nou a la destructiva i vyaknula:
  - Trencar!
  La Natasha va donar una volta i va xisclar:
  - Qui...
  Zoya també va disparar contra els estrangers negres que els nazis van reclutar i va cridar:
  - Atreveix-te!
  Agustí va parlar amb força i fúria:
  - Això...
  Svetlana va sucumbir amb un somriure de pantera:
  - EN...
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - Lluitar...
  La Zoya va llançar el present de la mort amb els seus dits nus i va murmurar:
  - Atacs!
  Agustí va intervenir i va murmurar:
  - Enemics...
  La Svetlana va donar un munt de granades amb les soles nues, i com crida a tot cor:
  - Bé...
  La Natasha va clavar l'esclat i va xiular:
  -Furiós...
  Zoya va tallar els nazis i va cridar:
  - Beat!
  Agustí va tornar a disparar i va cridar:
  -Furiós...
  Svetlana va xiular mentre disparava:
  - Beat!
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el seu peu elegant i nu, va xiular:
  - Destruirem els nazis!
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - El camí futur cap al comunisme!
  I va tirar una llimona amb els dits nus.
  Agustí va agafar i escampar les línies, i les seves cames nues van volar amb destrucció al llarg del Fritz:
  - Dividirem els oponents!
  La Svetlana la va agafar i la va llançar amb el taló nu, un munt de granades, i va xisclar:
  Aixafem els feixistes!
  I els quatre van continuar disparant i llançant granades. L'E-75 alemany es movia. Una màquina amb un canó de 128 mm. I es dispara.
  I les noies van llançar granades. Soscava els nazis. I van disparar. Van pujar cap endavant. Els tancs tornen a rodar. Mou l'últim "Leopard" alemany -1. Un cotxe molt mòbil.
  Però les seves noies es van fer càrrec i el van noquejar. Van fer trossos una màquina mòbil amb un motor de turbina de gas. I la van fer a trossos.
  La Natasha va dir rient:
  Estem lluitant genial!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Molt guai!
  Agustí va dir amb prudència:
  - Guanyarem!
  I va llançar una granada antitanc amb el peu nu. Noia forta. I té molt d'enginy.
  Svetlana també va llançar un regal de mort amb els dits dels peus descalços i va colpejar l'enemic. Una noia molt agressiva, amb els ulls de color de blat de moro. Té tant d'enginy i un pas de força!
  La Natasha va donar una volta i va somriure:
  - Per la santa Rússia!
  La Zoya va disparar molt activament i va somriure, mostrant les dents de perla:
  - Sóc un guerrer d'aquest nivell que no s'esvaeix!
  Agustí també va acomiadar. Va segar els nazis i va gorgotejar:
  "Sóc un guerrer de gran ambició!"
  I va mostrar les seves dents de perla!
  Svetlana va confirmar:
  - Ambicions molt grans!
  Les noies lluiten des de fa molt de temps. I, per descomptat, van tenir èxit en el treball militar. Són unes belleses absolutament precioses. Ment excepcional. I disparen de primera classe.
  Natasha, disparant, va pensar que sense Stalin, si el Führer l'hauria matat. hi havia un buit a l'ànima de les persones. És com si un ésser estimat hagués mort.
  Encara que aquest georgià era cruel. I no ho va fer tot bé. Fins i tot hi ha una anècdota sobre això. Per què Lenin porta botes i Stalin porta botes? Perquè Vladimir Ilitx va escollir el camí, i aquest bigotut s'avança.
  En aquest sentit, Stalin no era el governant òptim. De fet, tal com ho va descriure Lenin, era massa groller.
  Aquest xef només prepara plats picants. Pel que fa a la crueltat, era una arma de doble tall.
  D'una banda, això va ajudar a mantenir la disciplina i va estimular l'aparell del partit. D'altra banda, el personal més valuós i les persones capaços van quedar noquejats. En particular, després de la guerra van perdre un gerent tan gran com Voznesensky. Qui va tenir els majors serveis a la Pàtria.
  Voznesensky era, potser, un gerent ideal: no només dur, sinó també intelЈligent i educat. El doctor en ciències més jove de l'URSS, acadèmic, personalitat destacada. Sense Voznesensky, d'alguna manera, l'economia de la Rússia soviètica hauria anat malament en el cas de la seva mort. I no poden vèncer els nazis.
  La Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  -Des del cel...
  La Zoya també va llançar una granada amb els dits nus i va dir:
  - Asterisc...
  Agustí va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va cantar:
  - Lluminós...
  Svetlana també va llançar una granada, amb l'ajuda del peu descalç, i va emetre:
  - Cristalí!
  La Natasha va donar una volta i va xiular:
  - Jo a tu...
  Zoya va llançar el regal de la mort amb els seus dits nus, xiulant:
  -Cançó...
  Agustí va sucumbir amb el seu taló nu, el que porta la mort i va cridar:
  - Cantaré...
  Natashka va continuar, cantant agressivament:
  - Sobre....
  La Zoya va llançar un paquet d'explosió amb el peu descalç, escampant els nazis i va cridar:
  - Nativa...
  L'Augustina va donar un munt de granades amb el taló nu, va donar:
  - Stalin!
  Les noies van lluitar amb valentia, però sembla que no poden aguantar Kazan. Les belleses van caure sota la distribució. Eren molt lluitant contra lladres. I cal retirar-se de mala gana. I això és desagradable.
  Natasha va xiular amb molestia:
  - Ens vam retirar en silenci durant molt de temps...
  Agustí, amb els ulls brillants de fúria, va estar d'acord:
  - Va ser molest - estaven esperant la batalla!
  La Zoya la va agafar i va cantar amb ràbia, i la resta de noies la van agafar contentes;
  Aixeca't, marcat d'una maledicció,
  Tot el món de famolencs i d'esclaus!La nostra ment indignada bull I està disposada a conduir al combat mortal.
  
  Destruirem tot el món de la violència a terra, i després Construirem el nostre, construirem un món nou: Qui no era res, esdevindrà tot.
  
  Deixeu de xuclar sang, vampirs, presó, impostos, pobresa! Per a vosaltres, tot el poder, totes les benediccions del món, i el nostre dret és un so buit.
  
  Construirem la vida d'una manera diferent, I aquí teniu el nostre eslògan de batalla: Tot el poder - al poble treballador, I a baix tots els paràsits!
  
  Sou menyspreable en la vostra riquesa, Carbó i us heu fet reis! Sou els vostres trons, paràsits, a les nostres esquenes erigides!
  
  Plantes, fàbriques, cambres - Tot va ser creat pel nostre treball. Ja és hora! Exigim la devolució del que es va endur per robatori.
  
  Ja n'hi ha prou, pel bé dels reis, enganxeu-nos al frenesí de la guerra! Guerra als ariets! Pau als pobles! Vaga, fills dels exèrcits!
  
  Quan els tirans ens obligaran a caure heroicament en la batalla per ells, assassins! Aleshores us dirigirem els morros dels canons de batalla.
  
  Ningú ens alliberarà: ni un déu, ni un rei, ni un heroi, aconseguirem l'alliberament amb la nostra pròpia mà.
  
  Per enderrocar l'opressió amb mà hàbil, Per recuperar el teu bé, Infla't, banya i forja amb valentia, Mentre el ferro està calent!
  Les noies van cantar molt bé i van sortir a la carretera. I la guerra està en marxa...
  Els formidables TA-400 i els TA-500 encara més potents que porten fins a vint tones de bombes estan destruint posicions soviètiques. Però l'Exèrcit Roig està intentant aguantar. Fins i tot les cançons es canten amb gran valentia.
  La gent serà feliç
  Felicitat per sempre...
  El govern soviètic -
  El poder és gran!
  
  ZHIRINOVSKY NO ESTAVA EN VENDA A ELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky ho va prendre i va canviar d'opinió a l'últim moment en la votació sobre la destitució de Ieltsin el 15 de maig de 1999. De fet, per què perdria la meitat del seu electorat? Després de tot, quina llàstima que un milió i mig de dòlars no val la pena!
  Vladimir Volfovich va demanar la paraula.
  I llavors va declarar:
  - M'has d'entendre bé: estem en contra de Ieltsin i per la destitució!
  Després d'això, Vladimir Volfovich Zhirinovsky va fer un discurs brillant. En el qual, literalment, no va deixar cap pedra sense girar de Ieltsin i la seva colla.
  Sí, Vladimir Volfovich Zhirinovsky estava simplement en un gran xoc.
  Es va adonar que calia colpejar mentre el ferro estava calent, i Ieltsin ja era un cadàver polític, que fa molt pudor i pudor, i no hi ha res a jugar.
  I aquí teniu la votació. Cinquanta vots del Partit Liberal Democràtic van permetre guanyar més de dos terços de la Duma Estatal i declarar l'impeachment. La veritat encara no està completa.
  I encara hi havia l'aprovació de la candidatura de Stepashin al càrrec de primer ministre de Rússia.
  Aquí Vladimir Volfovich Zhirinovsky va proposar rebutjar aquesta candidatura i, a més, anulЈlar la renúncia de Primakov. Sobre la base que Yeltsin té clarament esquizofrènia.
  I a la Duma de l'Estat aquesta proposta va ser rebuda amb júbilo. Ieltsin no és realment boig?
  En qualsevol cas, la candidatura de Stepashin no va passar. I l'oposició va fer sortir al carrer centenars de milers de persones.
  I ho van bloquejar tot... I es va fer una sessió urgent del tribunal constitucional.
  I es va decidir, sota la pressió del poble, anulЈlar la renúncia de Primakov. I la base va ser la decisió sobre la bogeria del president de Rússia.
  La Duma de l'Estat també va decidir suspendre la presidència de Ieltsin sobre la base de la seva bogeria mental i l'evident esquizofrènia. Així que Ieltsin es pot dir: el final!
  El Consell de la Federació també va donar suport a la destitució de Ieltsin del càrrec. I el Tribunal Suprem va confirmar la fi del molest tirà.
  En qualsevol cas, vam decidir que era hora de posar fi a Ieltsin, i també a la seva família de lladres.
  I el vell, experimentat, exministre d'Afers Exteriors Maxim Primakov més o menys s'adaptava a tothom. Potser, excepte Berezovski, però tothom odiava aquest oligarca.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky va actuar com una persona decent i alhora amb saviesa. I la seva qualificació es va disparar com un falcó.
  De nou, Zhirinovsky es va posar de moda i genial. De fet, aquest és un gran polític que va donar les banyes a tothom.
  Les eleccions tant per al president com per a la Duma estatal es van celebrar simultàniament. Estaven en una onada de tempesta. Zyuganov va donar suport a la candidatura de Maxim Primakov a canvi de càrrecs al govern. Yury Luzhkov hauria de ser el primer ministre.
  Vladimir Zhirinovsky, com sempre, va arribar a la presidència. Volia presentar-s'hi. I com va resultar, no sense raó.
  Tot i que Vladimir Volfovich no va guanyar, va fer una campanya preelectoral brillant i va ocupar el segon lloc, només darrere de Maxim Primakov.
  I ara la victòria la va guanyar el nou president ... Vladimir Volfovich va rebre el càrrec de ministre d'Afers Interns i primer viceprimer ministre a càrrec del bloc de poder, així com el rang de general.
  Vladimir Volfovich va augmentar així. Iuri Lujkov, l'antic alcalde de Moscou, va esdevenir primer ministre. Mitrofanov va ser nomenat ministre d'Afers Exteriors. Gennadi Zyuganov es va convertir en el primer vicepremier responsable del bloc social, i Maslyukov es va convertir en el primer viceprimer d'economia. I el comunista es va convertir en ministre d'Hisenda.
  Així va començar la formació d'un nou govern i rumb.
  A Txetxènia va començar una guerra civil entre Maskhadov i el seu equip, d'una banda, i Xamil Basayev, de l'altra. Xamil Basayev es va unir amb els wahhabites, Raduev i altres militants, inclòs Bin Laden. I Aslan Maskhadov va començar a donar suport al lideratge rus.
  I es va produir una llarga guerra civil.
  Maskhadov va haver de tractar amb molts mercenaris estrangers que van intentar ajudar el seu principal enemic, Xamil Basaiev. Però després de l'atac terrorista de l'11 de setembre, el flux de diners per als wahhabites i Basayev va disminuir personalment.
  I Maskhadov va aconseguir controlar gairebé tota Txetxènia. Rússia s'ha tornat molt més rica a causa de la recuperació de l'economia i l'augment dels preus del petroli, el gas i altres matèries primeres. I els txetxens, liderats per Maskhadov, van acceptar tornar a la seva composició a canvi d'inversions. És a dir, va ser, com en la història real, només l'exèrcit rus no va lluitar i milers de soldats russos van romandre vius.
  I en lloc d'Akhmad Kadírov, va governar Aslan Maskhadov. Tot va anar com en la història real. Maxim Primakov va governar amb cura, sense moviments sobtats. I es va negar a anar al tercer mandat. I l'estat de salut no li ho permetia.
  I el tron va passar gairebé per herència a Yuri Luzhkov. Això també s'adaptava més o menys a tothom.
  Gennadi Zyuganov també es va convertir en primer ministre, i els comunistes van donar suport a Luzhkov a les eleccions. Vladimir Zhirinovsky va passar a la presidència i va ser segon.
  A les eleccions de 2003, va ser encara millor per a Maxim Primakov, ja que Zhirinovsky no va participar en aquestes eleccions.
  Hi va haver altres candidats que van lluitar, així que des de la excavadora. I les eleccions eren més com una farsa.
  Gennadi Zyuganov es va convertir en primer ministre, però Jirinovski va ser destituït del govern i va acabar a l'oposició. Això, per descomptat, era d'esperar. Eliminat del càrrec de ministre d'Afers Exteriors i Mitrofanov.
  Aquí està i ja ha desaparegut. Han arribat dies foscos per a la festa LDPR.
  De nou, Zhirinovsky Vladimir Volfovich està sent assetjat als mitjans de comunicació. I comparat amb Adolf Hitler.
  És cert que Vladimir Zhirinovsky es va convertir en un general de l'exèrcit i tenia moltes ordres i medalles.
  Va fer carrera com a oficial. Però ara havia de tornar al Parlament.
  El benefici de França és el Partit Liberal Democràtic. I tot va tornar a la normalitat. L'alcalde de Moscou Lujkov va seguir una política de liberalisme moderat. Zyuganov, en canvi, semblava haver oblidat que suposadament era un leninista. La seva política era aproximadament la mateixa que abans.
  Maidan no va passar a Ucraïna. Iúlia Timoixenko acaba de guanyar les eleccions presidencials. El motiu va ser que la crisi econòmica del 2008 va ser més feble. Es pot veure que la història va anar una mica diferent, i això va canviar una mica els fars i els diferents preus.
  Iúlia Timoixenko va seguir una política moderada pro-occidental. I no es va barallar amb Rússia. L'alcalde de Moscou, Iuri Lujkov, també va mostrar moderació en les seves ambicions, i per a ell els negocis estaven per sobre de tot.
  Com a resultat, hi va haver alguns matisos en la política exterior. ISIS no es va desenvolupar. A Síria, en lloc d'Assad, va aparèixer un president de compromís. I el 2015, Lujkov, ja vell, i poc sa segons la constitució, va acabar el seu regnat en dos mandats.
  I ara Gennadi Zyuganov ha anat a la presidència. I la seva elecció no va afectar de manera significativa la política. La pau regnava a Síria... Els nord-americans realment no van poder derrotar els talibans i van marxar de l'Afganistan.
  Les coses van anar una mica diferent a la divisió de boxa de pes pesat. Vitaly va derrotar a Stevenson, el desafiador obligatori. I va continuar la seva carrera. Sí, abans d'això, el "bomber de bronze", que va fer una sèrie rècord de trenta-dos nocauts, va ser batut Vitali Klitschko. I després Vitali Klitschko també va tenir una lluita per la unificació amb Tyson Fury i va rebre els quatre cinturons alhora. Wladimir Klitschko es va convertir en un campió del món habitual.
  Vitali Klitschko va mantenir els títols fins al 2020, quan van acabar els dos mandats de Yulia Tymoshenko. I Vitali Klitschko va anar a la presidència. Definitivament guanyat...
  I tot va anar bé fins ara, però el coronavirus ho va arruïnar tot. Gennadi Zyuganov va ser president durant algun temps. Va guanyar les eleccions del 2019. I aleshores va decidir marxar. El 2023, el relativament jove Afonin es va convertir en el nou president de Rússia. Així, la tradició es va interrompre quan els presidents ja tenien més de setanta anys. Vladimir Jirinovski continua a l'oposició. Així és el vell avi nacionalista.
  Però Afonin té la primera prova seriosa: la guerra amb els talibans que van atacar el Tadjikistan. I això és seriós...
  Però, per descomptat, les noies boniques i descalces estan disposades a lluitar de valent.
  L'èpica batalla amb els talibans va continuar. I ara els talibans estan atacant les tropes russes per tots els perímetres.
  I l'exèrcit rus reflecteix la seva ofensiva. I hi ha una batalla ferotge.
  La Natasha fa un gir i llança una granada amb una força letal amb els dits nus. Plors als oponents i rugits:
  - Glòria a l'era dels déus russos!
  Zoya també lluita contra els enemics, amb més confiança. Sega els oponents i rugeix:
  - En nom de la Gran Rússia!
  I també amb els dits nus llançarà un regal de mort.
  Així va ser com aquestes noies es van posar al negoci de manera molt famosa.
  L'Augustina, també disparant amb molta precisió a l'enemic i llançant granades amb els dits nus, va grunyir:
  -Per la gran URSS!
  I Svetlana lluita amb els mujahidins, eliminant-los en files, rugeix:
  - Per la Rússia fresca!
  I amb el seu taló nu sucumbrà al regal assassí de la mort.
  Aquest és un equip de nenes nascudes per matar els talibans. I no només els talibans.
  La Natasha va riure i, disparant als mujahidins, el va agafar i va cridar:
  - Glòria a l'URSS!
  I amb els dits nus, com llançar-ne un assassí.
  Zoya, seguint disparant contra els soldats de l'Imperi Islàmic, va emetre agressivament:
  - Glòria al nostre exèrcit!
  I amb els peus nus llançarà el destructiu.
  I l'Agustí colpeja els afganesos i els arrulla:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I els dits nus llançaran la destrucció.
  Svetlana també aixafa els enemics, els noqueja amb fúria i xiscles:
  - Pel comunisme sagrat de l'URSS!
  Aquestes són les noies que lluitaran per la seva consciència. I lluiten i guanyen.
  L'Alenka va lluitar molt i va llançar regals mortals amb els dits nus.
  I la noia va xiular:
  - Pel comunisme!
  Anyuta va disparar a l'enemic molt bé, i amb el seu taló nu va colpejar els talibans i va xisclar:
  - Per la Rússia del comunisme!
  Aquí Alla va lluitar molt modestament i activament. I els dits nus es van llançar amb una força mortal.
  La noia va grunyir:
  - Pel comunisme de l'URSS!
  La noia Maria la va agafar i va donar una volta, va segar els afganesos i va grunyir:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I amb els dits nus va llançar una força mortal.
  Els Jocs Olímpics també van donar un gir ben apuntat i van segar molts enemics. I la noia va arrossellar, llançant els dits dels peus nus i la vyaknula:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  Marusya lluita amb la fúria salvatge d'un gat i dispara als afganesos. I destruir-los en massa.
  I la noia rugeix:
  - És molt xulo!
  Matrena colpeja amb molta precisió els mujahidins, i sega com espiguetes. Aquí està la noia.
  I rugeix a si mateix amb un rotllo:
  - Per molt bon comunisme!
  Stalenida també va lluitar amb una fúria salvatge i va tallar els talibans de les tropes. Aquest és el tipus de dona lluitadora que és.
  I va gargotejar a l'enemic molt encertadament.
  Steelenida va cantar:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Aquestes són les noies que lluiten aquí. I molt bonica i lluitadora.
  El guerrer va donar un gir a l'enemic. Va segar una massa de tropes afganeses i va grinyolar. Per Rússia i la llibertat
  per acabar.
  Veronika, disparant als talibans, els va colpejar amb coets i va xisclar:
  - Glòria al comunisme!
  Victòria, disparant als valents i heroics guerrers d'AlЈlà, va xiular:
  - Per la Pàtria!
  Aquestes són les noies amb més suc i bellesa. Noies molt maques i lluitadores. I tenen un poder enorme. I aquestes noies lluitadores
  i aixafar, i batre, aixafar els afganesos.
  Serafima també va gargotejar a l'enemic, eliminant els talibans amb força salvatge.
  I la noia va llançar regals mortals de la mort a l'enemic amb els dits nus.
  Aquestes noies són increïbles.
  Alyonka va gargotejar als afganesos i va segar els enemics de manera molt agressiva.
  La guerrera va arrossellar mentre destruïa els guerrers de l'imperi islàmic.
  I ella va bramar:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  Anyuta és molt activa gargotant amb enemics i segar enemics amb el seu poder. I amb els dits nus va llançar una força letal i colossal.
  I la noia va xiular:
  - Glòria al comunisme!
  I amb un mugró escarlata, el nostre botó de bazooka va calar foc al tanc.
  Aquí el lluitador Alla aixafa l'enemic amb gran fúria. I dispara i mulla exterminant els moltahidins.
  Aquestes noies són molt maques i la lluita s'ha convertit en herois.
  Lluitant contra Alla al camp amb fúria salvatge.
  Aquest és el camí militar de les noies. Que estan molt fins i tot lluitant. I va aixafar molt agressivament els talibans.
  Martial Maria era molt aixafador amb una força salvatge, i tallava tothom com una navalla.
  I amb els dits nus, la noia va llançar granades de destrucció. I la noia va esquinçar molts enemics.
  Els Jocs Olímpics tornen a estar en acció. I torna a aixafar els moltahidins. I de nou va llançar els dits nus amb assassinat i destrucció.
  I serà groller i molt agressiu.
  I els Jocs Olímpics van començar a lluitar i amb un taló nu van sucumbir a la destrucció i la mort total.
  Aquí hi ha una noia-heroïna tan lluitadora en aquests Jocs Olímpics. Aquí hi ha una noia lluitadora.
  I Marusya va aixafar els afganesos, amb gran fúria. I els va segar amb coratge salvatge.
  I amb un mugró de maduixa va agafar i va enviar una força mortal.
  I molts mujahidins en un taüt.
  Alenka va declarar, disparant a l'enemic i cridant:
  - Pel comunisme més poderós del món!
  Anyuta, gargotant sobre els afganesos, va assenyalar agressivament:
  - Aquí estem de nou sobre un cavall blanc!
  Aquí està la lluita contra Alla de nou en una lluita dura. I la noia pèl-roja torna a gargotejar als mujahidins, i xiscla a tòpic.
  I definitivament els destrueix.
  i crida a tot cor.
  I la noia gargoteja com una metralladora.
  I Maria actua amb tota la seva força salvatge. I dispara als afganesos amb molta precisió. I talla els enemics amb molta precisió: cada bala a l'ull.
  I rugits:
  - Per Rússia Svarog!
  Els Jocs Olímpics van actuar de manera molt cruel i van matar oponents i van segar els moltahidins. I una noia-heroi molt lluitadora. Aquestes noies són increïbles.
  I ningú sobreviurà contra ells.
  Els Jocs Olímpics sega a fons els enemics. I noqueja els afganesos amb els dits dels peus nus, llançant regals mortals de la mort. Els Jocs Olímpics són, per descomptat, una noia
  el més xulo i combatiu del món.
  Bé, donarà una bufetada als mujahidins i els tallarà amb una espasa.
  I la noia agafarà i cantarà:
  - Sóc una classe de bellesa Hyper!
  Aquestes noies són molt maques i molt lluitadores. Tenen un grau colossal d'emoció i poder per a una festa per als ulls.
  Marusya dispara als afganesos i xiscla:
  - Per l'era del comunisme!
  I també amb els dits descalços, com si fossin els mujahidins, martellen. Aquesta noia és increïble.
  Matryona colpejarà els enemics amb una força letal amb l'ajuda d'un mugró de pit escarlata d'una bazooka. I aquest és realment el seu hiperpoder.
  I el guerrer xiscla:
  - Pel gran comunisme!
  Aquestes són les noies que lluiten per l'URSS i mostren miracles d'heroisme. No, contra aquestes noies, cap enemic pot resistir-se. Fins i tot tan nombrosos com els talibans. Encara que són capaços de llançar cadàvers a Moscou.
  Stalenida lluita amb forces enemigues superiors. I també com prem el botó de la bazooka amb un mugró de maduixa i xiscla:
  - Sóc un guerrer de súper classe!
  I fer l'ullet als seus amics.
  La Verònica, també, destrueix agressivament els afganesos i no els dóna pietat. I hi ha un gran extermini.
  La noia està molt lluitadora i té un poder còsmic fenomenal.
  I a Stalenida, el que amb valentia aixafa els moltahidins d'aquesta força és encara més. Posem-ho així, noies heterosexuals.
  Victòria està colpejant els afganesos amb gran activitat, colpejant-los i rugint:
  - Sóc una noia d'hiper classe!
  I Serafima bateja els mujahidins amb passió de guineu, els sega i crida:
  - Sóc una ultra bellesa!
  L'Albina i l'Alvina estan aixafant els afganesos al cel. I l'Helga està amb ells. Que activament van agafar els grocs. I exterminar amb capital.
  L'Albina va enderrocar un cotxe taliban amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Per la RDA! Que torni el comunisme als alemanys!
  L'Alvina també va abatre l'avió de l'Imperi Islàmic i va cridar:
  - Als cims més grans del comunisme!
  I l'Helga al cel, amb l'ajuda dels seus dits nus, va cobrir el tanc taliban i va piular:
  - Per victòries pel sostre!
  Així és com lluitaven noies boniques i lluitadores.
  Anastasia Vedmakova també va aixafar els mujahidins del cel i va cantar:
  - Que el comunisme sigui famós!
  I amb els dits nus, va llançar bombes als oponents des de l'avió.
  I Akulina Orlova també va batre els afganesos i va cantar:
  - Glòria a la nostra Pàtria.
  I va llançar bombes pesades i mortals sobre l'enemic.
  Aquestes eren noies barallades, diguem-ne directament.
  Mirabela Magnetic va aixafar els oponents amb un grau d'intensitat colossal i va cridar:
  - Pel gran i poderós comunisme!
  I de nou la noia va fer l'ullet amb els ulls liles.
  Eren les noies.
  Anastasia Vedmakova va colpejar els afganesos i els va donar un cop de puny, udolant:
  - El meu nou credo és guanyar a tothom!
  I també com utilitzar els dits nus.
  Akulina Orlova va batre els oponents. Els va segar com una pinta i va cridar:
  - Sóc el més fort del món!
  I com cedir amb un taló nu.
  I Mirabela Magnetic enderroca els enemics amb la seva força colossal i els seus xiscles:
  - Sóc una súper noia!
  I amb un mugró escarlata mentre prem el botó.
  Aquestes noies són súper i hiper.
  Alvina va aixafar els talibans i va cridar amb molta força:
  - Pel comunisme!
  I amb els talons nus, com si apretés els pedals. Aquesta noia és increïble.
  I l'Albina sobre els afganesos com a lupanet. I donar-los un hiper majúscul.
  I agafarà molts enemics alhora i el deixarà a terra.
  I ho fa tot amb els dits nus.
  I canta:
  - Sóc la noia més maca del món!
  Helga també està colpejant els talibans. Són colossals i exterminen activament. Però aleshores, amb els dits descalços, apuntarà un coet i el búnquer afganès el trencarà.
  I en general és genial.
  I la noia riu...
  Però Elizabeth, al seu tanc, s'enfrontarà als mujahidins i els organitzarà una derrota completa. I molts dels talibans seran assassinats alhora.
  I les torres dels tancs dels talibans són arrencades.
  Elizabeth és una noia que és el superhome de classe més alta. I aixafa els enemics amb els dits dels peus nus. I literalment els clava a terra.
  Així és com aquesta Elizabeth és simplement Hyper.
  I el seu tanc, com si fos pels moltahidins, es trencarà.
  No és una noia en absolut, sinó una cosa súper activa i lluitadora.
  I la Catherine està batejant els afganesos. Té una força i una agilitat increïbles. I ella, amb l'ajuda dels seus dits nus, extermina els soldats de l'imperi islàmic.
  Aquesta és una noia, i ja ha matat tants afganesos.
  I ella el va agafar i va cantar:
  - Sóc ultra!
  I Elena trilla a fons els enemics. Els mostra la seva súper classe i rugeix:
  - Sóc Hyper!
  I amb els dits dels peus nus, és com colpejar els xinesos. Aquí està la noia.
  I Euphrosinia extermina els combatents de l'Afganistan d'una manera molt agressiva. I dispara amb els dits nus amb molta precisió.
  I mentre encara ronroneja:
  - Per la Pàtria i Rússia, hi haurà el nostre messies Svarog!
  Diguem que les noies són guerreres d'honor.
  Elizabeth, disparant contra els afganesos, va comentar:
  - En general, d'alguna manera m'agraden més els déus russos!
  Ekaterina va disparar amb el taló nu, va prémer el botó, va enderrocar el tanc taliban i va xisclar:
  - I també m'agraden més els déus russos! De fet, per què necessitem que Jesús sigui circumcidat el vuitè dia?
  L'Elena va xisclar de ràbia:
  - Em fa vergonya el príncep Vladimir!
  Elizabeth va estar d'acord amb això:
  - I t'hauries d'avergonyir!
  Elena va estar d'acord amb això:
  - És clar, és una llàstima que els russos adoren els sants jueus!
  Catherine ho va agafar i va grunyir:
  - Hem de tenir sants i déus russos!
  Elizabeth va estar d'acord amb això, mostrant les dents:
  - Sí, haurien de ser!
  I va fer l'ullet a l'enemic.
  Euphrosinia va notar enèrgicament, fent volar els mujahidins des d'un canó:
  - Derrotarem l'imperi islàmic...
  I una altra vegada, Elizabeth, com si colpejara l'enemic, és letal.
  La Gerda també lluita amb molta habilitat. Afecta els moltahidins amb una força mortal i crida:
  - Pel gran comunisme!
  i és un rei tan militant i famós!
  Charlotte també aixafa els talibans i xiscla, mostrant les dents:
  - Això és genial!
  i una mega classe de noia lluitadora!
  Kristina també colpeja els afganesos amb els dits nus. I segur que els mataran.
  I agafarà i passarà:
  - Sóc l'ari número u!
  I Magda guanyarà els afganesos, i en matarà molts i xiularà:
  - Per l'URSS i la RDA!
  I fa l'ullet amb els seus ulls de safir. Aquesta noia és simplement hiper!
  No, els talibans no poden fer front a les noies súper i hiperclases.
  I són noies tan belЈligerants.
  I canten amb passió:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  Amb això no faré broma,
  Destrossem-ho!
  I com els guerrers esclataran a plorar. Aquí estan les noies.
  I també van enganxar els peus descalços als musells dels soldats talibans capturats. I els va obligar a besar els seus talons rodons nus.
  Aquí teniu les noies en bikini.
  Però els talibans van torturar un membre del Komsomol. Li van torçar els braços per darrere i la van tirar amunt al bastidor. I aixecat. I van retorçar la noia de l'arbre. I la va aixecar. I després el van agafar i el van deixar anar.
  I la noia va caure. La va agafar a l'herba mateixa i es va penjar. I es va quedar congelada. I els moltahidins van riure enfadats. Aleshores, la noia va ser agafada de nou i es va tirar més amunt, fins a la part superior de l'arbre.
  I després la van deixar anar una altra vegada. La noia es va desplomar i va tornar a penjar-se al fons. I la corda es va estirar, i la bellesa udolava de dolor. i van començar a aixecar-la de nou.
  Tirat fins al cim. Ho van vomitar bé, ho van deixar penjar una mica. I després van tornar a deixar anar amb una fúria salvatge. I la noia es va enfonsar de nou i es va torçar
  articulacions. I en general estava força nua. i com va fer mal.
  després es va tornar a aixecar per quarta vegada i es va sacsejar bé. Després el van fixar en una branca densa i van començar a estirar-lo. Van enganxar un bloc als peus descalços d'una noia,
  i va començar a penjar-hi peses. Els talibans van penjar un pes primer d'un costat i després de l'altre. Llavors van començar a colpejar la noia amb un fuet. Golpejat de manera que la pell esclatés.
  I llavors els membres del Komsomol van començar a abocar sal a les ferides. I aleshores van agafar i posar en marxa un cable roent. I van colpejar la noia amb un poder malaltís. Aleshores, els botxins afganesos van untar les plantes nues dels peus de la noia i van encendre un braser sota ella. I disparem la bellesa sense cerimònies innecessàries. I després els botxins dels talibans també van lubricar els pits de la nena. I després
  que li va calar foc al pit. I van començar a colpejar la noia a fons.
  I fregiu la guerrera mujahidín i el seu pit i els talons. I després van untar el cul i van portar la torxa a les natges. I van començar a colpejar la noia a fons. I aleshores el foc li va tocar el pit. Els pèls que cobrien la gruta de Venus van quedar carbonitzats de seguida. Aquesta noia és increïble. I tal tortura l'esperava.
  Els botxins afganesos van cremar la noia i el seu pit, el cul i el pit, i les plantes dels seus peus nus. I el van fregir a fons. Llavors el botxí taliban va agafar una vara encesa i sense pensar-s'ho dues vegades va posar la noia a l'anus. I com, crida de dolor salvatge.
  Això la va fer molt de mal. I aquestes noies són tan entremaliades i boniques. Però els afganesos van torturar durament la noia. I guerrers tan bonics. I són fregits a fons pel guerrer.
  I així la noia va ser presa pels seus botxins i va començar a rebentar els seus llargs dits gràcils amb unes pinces roents. I fa molt de mal. Els botxins van trencar els dits de la noia, començant pel dit petit.
  I, literalment, tot estava trencat. I llavors les costelles van començar a rebentar al membre del Komsomol. I al mateix temps, unes pinces roents li van cavar al pit. I es va posar vermell per la calor per retorçar els mugrons de ferro i escarlata. I a la noia li van arrencar els pits. I va ser tan cruel i dolorós.
  Allà va ser la tortura.
  Gerda, disparant als mujahidins, es va adonar:
  - Glòria al comunisme!
  Charlotte va comentar molt agressivament amb força diabòlica. I va xisclar:
  - Per la Pàtria!
  I amb els dits nus, trepitjarà l'enemic.
  Aquí està la noia. I tan militant.
  La Christina la va agafar i va colpejar els talibans amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - Glòria a l'era dels déus russos!
  Magda també va colpejar els afganesos amb els dits nus dels peus i va arrossellar:
  - Per la nostra Pàtria!
  I aquestes noies són molt xules.
  Gerda, disparant contra els oponents de l'Afganistan, va emetre:
  - Pel gran comunisme d'Alemanya.
  Aquestes noies són belleses tan marcials.
  La Gerda va respondre alegrement, gargotejant als mujahidins:
  - Tinc una noia genial.
  I Charlotte va assenyalar agressivament mentre disparava al seu oponent:
  - Glòria al comunisme ari!
  I fent servir els dits nus dels peus, va arrossellar:
  - Per la gran Pàtria!
  Christina també va caure sobre l'enemic amb gran precisió, va assenyalar:
  - Per Rússia i Alemanya en amistat!
  Magda també va colpejar els mujahidins i va xisclar:
  - Glòria a la nostra era!
  I tornar a fer l'ullet als seus companys.
  Aquí estan les noies.
  I Jane Armstrong va començar a colpejar els talibans amb un canó.
  La noia era molt bonica.
  Jane va colpejar el seu oponent amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria!
  Així que la Gertrude colpejarà desesperadament els enemics, i seran completament coberts i aixafats.
  I arrullar:
  - Per la Gran Bretanya!
  I Malanya, com si martellés a l'enemic i li fes hara-kiri, i piulés:
  - Per victòries angleses!
  La Mònica també donarà una bufetada als enemics amb l'ajuda dels seus dits nus i va cridar:
  - Per les victòries soviètiques!
  Tant la Tamara com la Sulfiyya lluiten contra els talibans i maten els guerrers barbuts que vénen en onades.
  I aquestes noies canten:
  - La gent serà feliç
  Felicitat per sempre...
  El govern rus ho ha fet
  El poder és gran!
  La Tamara va donar una volta i va disparar amb els dits dels peus nus i va arrollar:
  - Per la meva opinió sobre el comunisme!
  Sulfiya també colpejarà l'enemic, matarà molts talibans i xisclarà:
  - Diguem una paraula sobre Rússia!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  La Tamara va donar torn. Va segar molts afganesos i va piular:
  - Per la millor força de la Pàtria!
  Sulfiya també revisarà a l'enemic i cou:
  - Pel comunisme escarlata a l'URSS!
  I fer l'ullet amb els ulls de safir.
  Aquestes són les noies, només la classe més alta i el vol.
  L'Alícia i l'Angelica encara estan barallant-se.
  Nena rossa i pelirroja.
  Són noies fortes i disparen amb rifles de franctirador.
  I mentre es canten per a si mateixos:
  - Glòria a l'URSS! Donarem exemple per a tothom!
  L'Alice va disparar a l'enemic amb un rifle de franctirador. Disparat amb els dits nus, i
  xisclat:
  -Glòria al meu país!
  L'Angèlica també colpeja l'enemic, amb l'ajuda dels seus dits nus, llança una granada i xiscla:
  - Per a Rússia el més gran.
  I fer l'ullet amb els seus ulls maragda.
  Aquestes noies són només les millors pilots. I així els afganesos estan aixafats. Aquí estan lluitant i els més cool i intelЈligents del món.
  Alícia va xiular, fent l'ullet:
  - Glòria als temps del PCUS!
  Angélica va estar d'acord amb això:
  - Gran glòria als herois de l'URSS!
  I de nou va llançar una granada de força letal amb els dits nus dels peus a l'enemic.
  Aquí és una dona d'error ordinari amb una aparença extraordinària.
  Alícia la va agafar i va piular:
  - En nom de les idees immortals del comunisme!
  I va llançar un regal d'un poder mortal amb els dits nus.
  Angélica també va agafar i va colpejar a l'enemic.
  La va tallar com un paper de vidre i va xisclar:
  - Per a Rússia i els déus russos!
  Aquestes dones estaven molt lluitadores i xules.
  L'Alícia, disparant a l'enemic, va agafar i amb els dits dels peus nus va llançar un regal d'aniquilació a l'enemic.
  I va ser un moviment molt xulo.
  Angélica també va esgotar l'enemic, literalment destruint-lo i demostrant un poder colossal. I va dir amb un somriure en joc:
  - Aquest és un gran esdeveniment!
  I els seus dits nus van llançar un missatge de mort i destrucció!
  Aquí era una noia, només una hiperclasse.
  L'Alícia la va agafar i va rugir amb tota la força:
  - Sóc el més fort i més fresc de l'univers!
  Angélica va llançar tot un barril d'explosius amb les soles nues i va xisclar:
  - I estic al megavers!
  Aquestes noies són molt maques.
  Alícia va comentar mentre disparava a l'enemic:
  - La fe en el comunisme és gran!
  I llançant granades mortals amb els dits dels peus nus.
  I Angélica dispara als mujahidins i rugeix:
  - La nostra fe és molt gran!
  I amb els dits nus llançarà una granada amb força destructiva.
  I els guerrers van agafar l'enemic i així aquests talibans van enganyar... I ni en un conte de fades per dir, ni per descriure amb una ploma.
  L'Alice es va adonar amb força lògica, disparant des d'un rifle de franctirador i derrocant un avió d'atac talibans.
  Alícia la va agafar i va piular:
  - Crec que el món sencer es despertarà,
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  I de nou, la noia ho agafarà amb els dits nus i llançarà alguna cosa extremadament mortal.
  Els voluntaris del Japó també lluiten contra els moltahidins. En particular, noies ninja de creences comunistes.
  Una noia ninja de cabell blau va tallar els afganesos amb un molí de vent i els va assotar.
  Llavors va llançar pèsols de destrucció amb els dits nus i va xisclar:
  - Pel comunisme al Japó!
  La ninja de cabell groc també va realitzar una tècnica de papallona amb les seves espases. Reduïu molts mujahidins. I després els seus peus nus
  van agafar i van llançar una granada letal.
  Aleshores la noia va dir:
  - Glòria a l'URSS i al Japó!
  La ninja de cabells vermells també va agafar i va tallar els soldats afganesos amb un revés. I va llançar els dits descalços,
  alguna cosa assassí en un regal. I ella va comprovar:
  - Glòria a Rússia i l'URSS!
  Una noia ninja amb cabells blancs va fer una recepció de barril. I com va colpejar els soldats talibans tallant-los el cap. Després va llançar
  destrucció mortal amb un peu cisellat nu i va cridar:
  - Glòria a l'Exèrcit Roig!
  I les quatre noies ninja van llançar pèsols de destrucció amb els seus talons nus i van eliminar tot un batalló d'afganesos amb tancs. Aquestes noies són ultra!
  Això és bellesa: les noies són molt xules.
  Oleg Rybachenko també talla els mujahidins amb espases. I amb ell, la noia Margarita.
  Aquests nens immortals són genials.
  I aixafen els enemics específicament. Diguem que allà i els nens!
  I llavors el nen i la nena xiulen. I els corbs, després d'haver rebut un infart amb el xiulet d'un nen, cauen al fons. I els seus becs travessen els cranis dels talibans.
  Aquests són nens, destructors naturals de tot i de tot.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - glorificar el nostre poble soviètic,
  Saluta la meva festa...
  La nostra unió dels cors de tots els nens,
  Tots som una família simpàtica!
  Margarita Magnitnaya, aclaparadores adversaris, va emetre enèrgicament:
  - Sigues famós pel nostre espai Rússia!
  I la noia, amb els dits nus, llançarà alguna cosa completament letal a l'enemic.
  Oleg Rybachenko, destruint els talibans, va cantar:
  - Margarita, la finestra està oberta,
  Margaret, no ho has oblidat
  Com va ser tot!
  Aquest noi és tan genial i guerrer. Aquest és el noi del terminador.
  Aquests són els nens d'aquí que són molt xulos i es barallen.
  Cal tenir en compte que les noies són molt difícils.
  L'Alice també està disparant contra els talibans. I canta sota la seva respiració:
  - Un dos tres quatre cinc! El conillet va sortir a passejar!
  I la noia va tornar a disparar amb gran precisió.
  Angèlica va ser un molt bon xut. I va fer trets potents a l'enemic.
  I com pressiona amb un mugró escarlata i el treu d'una bazooka i bateja.
  I el guerrer va disparar a l'enemic amb molta precisió.
  Angélica el va agafar i va arrossellar:
  - Glòria al nostre partit comunista!
  I de nou, com una explosió amb gran precisió a l'enemic. I l'avió talibà s'estavella de nou.
  I l'Alícia també va disparar amb molta precisió, i l'avió d'atac de l'Imperi Islàmic es va incendiar.
  Aquestes són les noies.
  Angélica va dir amb una rialla:
  - L'URSS és un país meravellós on tots els pobles són una família amistosa!
  L'Alice va disparar de nou, derrocant tres mujahidins alhora d'un tret i va respondre:
  - Per la gran festa de Rússia!
  I les noies van esclatar a riure. En general, són guerrers amb visions molt diferents.
  Però totes les noies porten la idea del comunisme al cor. I volen que hi hagi un autèntic paradís al planeta Terra. I seria molt bonic.
  Angelica va notar disparant als enemics amb gran precisió i colpejant les calaveres.
  - El comunisme mai plegarà les ales i s'arrossegarà cap a una closca!
  Alícia va estar d'acord amb això:
  El comunisme mai plegarà les ales! La nostra ideologia és construir la felicitat al planeta terra!
  I les dues noies criden:
  - Glòria a Rússia! glòria! Les noies descalces corren cap endavant...
  La divisió de dones descalces... dóna la benvinguda al poble rus!
  I les guerreres mostren un delit agressiu i sexual.
  L'Alícia va xisclar, deixant al descobert les dents i cridant:
  - Tots junts per l'URSS!
  I el guerrer va tornar a colpejar els enemics.
  Angelica també va disparar a l'enemic i li va colpejar el cap. I ella va arrossellar:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I el guerrer, era extremadament combatiu i vermell.
  I té els cabells al vent, aquest cabell vermell coure aleteja com un estendard proletari.
  Aquestes noies són molt maques i sexys.
  I tants mujahidins ja han estat enterrats...
  També hi ha noies treballant...
  Aquí la Viola i la Dominika estan disparant contra els afganesos.
  Les noies disparen bazuques contra els tancs i la infanteria asiàtica.
  Aquí la Viola va ser disparada, utilitzant el mugró escarlata per prémer el botó de la bazooka i disparar un míssil propulsat per coets.
  I la massa d'afganesos es va trencar.
  Viola va tornar a cantar:
  - Crec en el gran comunisme!
  I Dominica també dispara específicament contra els mujahidins. I els noqueja en grans masses.
  Al mateix temps, les noies llançaran granades amb els dits nus.
  I amb un mugró escarlata al botó de la bazooka, pressionarà els enemics radicalment exterminant.
  Aquestes noies són molt maques. I com es veuen molt bé quan es barallen només amb calces. I guerrers de la classe més alta.
  Va comentar la Viola mentre tornava a disparar a l'enemic amb el mugró de maduixa.
  - M'encanta lluitar! És genial!
  Dominica va riure i va comentar:
  Què els passa als homes?
  La Viola va riure i va respondre, llançant una granada a l'enemic amb els dits nus i va xisclar:
  - És clar que està bé! I alguns són adorables!
  Aquestes són noies molt lluitadores i boniques aquí.
  Dominica va assenyalar:
  Fins quan durarà aquesta guerra?
  La Viola va disparar de nou als mujahidins fent servir el mugró carmesí i va xisclar:
  - Crec que fa molt de temps!
  Dominica el va agafar i va cantar:
  - Una guerra fa estrall a l'univers,
  Aixafar matar sense cap motiu...
  Satanàs està fora de la cadena
  I la mort va venir amb ell!
  
  I qui aturarà el flux
  Rius bojos sagnants..
  El raig làser entrarà al temple,
  I en un instant, l'home va desaparèixer!
  Viola va afegir, llançant una granada amb els dits nus:
  I tant caos
  Omplir l'univers...
  La trista sort de la humanitat -
  Suport el dolor, el patiment!
  Aquestes són les noies, cantants genials.
  I Oleg Rybachenko talla els afganesos amb espases.
  El nen llança regals de la mort amb els seus peus nus de poder assassí i canta.
  El fill de la terra dirà que no com a resposta
  Mai seré un esclau...
  Crec que la llibertat sortirà
  El vent curarà una ferida fresca!
  
  Per la sagrada Pàtria en batalla,
  El mateix Gran Svarog crida...
  Aixeca el valent cavaller a primera hora,
  La foscor desapareixerà, les roses de maig floriran!
  Aquest és un nen heroi...
  I la noia Margarita, destruint els mujahidins amb espases i llançant granades amb els dits nus, afegeix:
  I la pulsació del cor i les venes,
  Les llàgrimes dels nostres fills, mares...
  Diuen que volem un canvi
  Llenceu el jou de les cadenes cruels!
  I els nens tornaran a xiular. I els corbs ho agafaran i es desmaiaran, perdent el coneixement. I, literalment, xocar els cranis de molts centenars de moltahidins.
  
  ALEXANDER ALEKHIN DONA UNA OPORTUNITAT A LA HUMANITAT
  Alekhine no va morir en sufocar-se accidentalment amb un bistec a Portugal, però tanmateix va jugar un partit per al campionat mundial d'escacs amb Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  El partit es va celebrar a Londres en trenta partits. El favorit era Mikhail Botvinnik, que va tenir molt èxit en molts tornejos, i va tenir una sèrie de diversos tornejos d'escacs guanyats. A més, Alexander Alekhine ja tenia cinquanta-quatre anys i es creia que el seu temps ja havia passat.
  Botvinnik és gairebé vint anys més jove i té una forma física excelЈlent.
  Però Alekhine va tenir una bona preparació inicial i es va mantenir en forma.
  Ja en el primer joc, va utilitzar una novetat a l'obertura i va derrotar a Botvinnik.
  No obstant això, hi va haver preparatius i Mikhail Moiseievich. En un primer moment, Alekhine, que tenia més experiència en els partits, va avançar amb dos punts. Hi va haver un intercanvi de cops. Després, al vintè partit, Botvinnik va empatar el marcador. Però al vint-i-dos, Alekhine va aplicar un augment i va aconseguir guanyar. Després d'això, Botvinnik va perdre l'equilibri i va començar a córrer riscos. I va perdre quatre partits més de cinc.
  Alekhin va guanyar sensacionalment el partit contra Botvinnik, i fins i tot amb un marcador aclaparador.
  I això va demostrar que Alexander Alekhine segueix sent gran, i no ha perdut la seva formidable força al llarg dels anys.
  I el campió del món va començar a jugar de nou en tornejos.
  Dos anys més tard, Alekhine també va derrotar a Keres. Que va guanyar molts tornejos diferents.
  I després, com que la FIDE encara no controlava el sorteig de la corona, Reshevsky també va guanyar.
  Alekhine es va convertir així en set vegades campió del món.
  I el 1952 Alekhine va jugar un empat amb Bronstein. Aquest partit va ser molt tens i combatiu. I amb dificultat Alekhine, havent guanyat l'últim partit, va empatar el partit...
  I el 1957 Alekhine va acabar oficialment la seva carrera d'escacs. Com que ja era un jugador d'escacs més gran, campió, va seguir ajornant els partits del mundial, i al final va marxar i es va quedar invicte, i sostenint la corona d'escacs durant vint-i-vuit anys.
  Batent així el rècord de Lasker.
  El títol de campió del món es va jugar al torneig l'any 1958. I Mikhail Tal es va convertir en el nou campió del món als vint anys. I va resultar ser una mena de sensació.
  A diferència de la història real, l'estrella de Mikhail Tal al tron d'escacs va cremar durant molt de temps.
  Mikhail Tal va guanyar tant Smyslov com Geller i Petrosyan. Després va derrotar a Spassky. I Bobby Fischer, i Anatoly Karpov i Korchnoi. I fins i tot Mikhail Tal va derrotar el mateix Garry Kasparov en el primer partit el 1986.
  No va ser fins al 1989 que Garry Kasparov finalment va derrotar a Tal. Mikhail Tal va batre el rècord de campionat d'Alekhine. I va ser el rei dels escacs durant trenta-un anys!
  Després hi va haver l'era de Garri Kasparov. Més precisament, no hi va haver cap època de Garri Kasparov.
  Només va defensar el seu títol mundial una vegada contra Short i es va dedicar a la política.
  I el 1995, Vishy Anand es va convertir en el nou campió del món. I aquest geni industrial també va regnar als escacs durant tota una època. No va aconseguir batre el rècord de Tal per a la durada del campionat en un any, però el va batre en nombre de partits guanyats.
  Vishy Anand fins i tot va derrotar a Carleson el 2013. Estava tan confiat en les seves capacitats.
  I només el 2015 el cim Carleson encara va aconseguir ocupar l'anteriorment dominant Vishy Anand durant vint anys.
  Carleson va obrir la seva era...
  També hi va haver canvis en la política. Garri Kaspàrov estava implicat en política. Va crear el seu propi partit, va ser elegit al parlament. I això ha tingut un impacte en el curs de la història. A les eleccions de la Duma estatal de 1995, el partit Rússia Jove de Garri Kaspàrov va superar el llindar del cinc per cent.
  A Garri Kaspàrov també li agradaria presentar-se a la presidència de Rússia, encara era massa jove. Però Ieltsin, per descomptat, va donar suport moralment. Però de moment, és clar. Quan el maig de 1999 hi va haver una votació sobre la destitució de Ieltsin, França va donar per unanimitat a Garri Kaspàrov per enderrocar el dictador.
  Més de dos terços de la Duma de l'Estat van votar a favor de la destitució de Ieltsin. I sens dubte va canviar el curs de la història. El Consell de la Federació també va donar suport a l'impeachment per majoria de vots. I Maxim Primakov es va convertir en president en funcions. Tot i que va ser destituït, el tribunal constitucional el va anulЈlar, argumentant que Ieltsin era inadequat en el moment de signar el decret.
  Així, el poder ha canviat a Rússia. A les eleccions presidencials anticipades de la tardor de 1999, Maxim Primakov va guanyar. I l'alcalde de Moscou, Lujkov, es va convertir en el primer ministre.
  Es va evitar la guerra amb Txetxènia. Però a la mateixa Txetxènia va esclatar una guerra civil. D'una banda, Maskhadov és un president legítim. D'altra banda, Basaev i Raduev i els wahhabites.
  Rússia va donar suport a Maskhadov amb armes i diners. Finalment, Maskhadov va guanyar.
  Després d'això, Txetxènia va celebrar un referèndum i va tornar a Rússia.
  Maxim Primakov va estar al poder durant dos mandats de vuit anys, i el 2007 va cedir el poder a Yuri Luzhkov. Qui també va governar durant dos mandats, fins al 2015. Quan el ja exalcalde de Moscou es considerava massa vell i el president del Partit Comunista de la Federació Russa Gennadi Zyuganov es va convertir en el nou president.
  Però aquest governant, malgrat la seva avançada edat, estimava massa el poder.
  I el va agafar i va restablir els seus terminis. Però el 2022, la guerra va començar amb la invasió dels talibans al Tadjikistan. I aquesta va ser una nova batalla.
  No obstant això, utilitzant recursos administratius i falsejant les eleccions, Zyuganov va aconseguir un tercer mandat.
  Garri Kaspàrov i Alexei Navalny van aixecar una gran onada de disturbis contra els comunistes.
  Hi va haver protestes massives. Hi va haver enfrontaments entre la gent i la policia, es van utilitzar llançagranades, gasos lacrimògens, porres i bales de goma. Al final, fins i tot es va reduir al rodatge. I una sèrie de massacres.
  El 2025, finalment va esclatar un Maidan a gran escala i Gennadi Zyuganov va ser enderrocat.
  Garri Kaspàrov es va convertir en el nou president de Rússia i Alexei Navalny es va convertir en primer ministre. Així es va obrir una nova era en la política mundial...
  Vladimir Putin va seguir sent un funcionari poc conegut i silenciós de l'administració de Ieltsin. L'únic que se li va atribuir:
  No va permetre que Ieltsin fes un cop d'estat militar després de l'impeachment. És cert que el mateix Ieltsin, després de cinc atacs cardíacs, ja no volia lluitar pel poder.
  Garri Kaspàrov, en el seu paper de president de Rússia, va prometre superar els Estats Units i retirar les tropes russes de l'Afganistan.
  Ha començat una nova era en política, després d'un quart de segle de govern quasi comunista.
  
  
  NOVES OPORTUNITATS PER ALS VALENTS SAMURAIS
  La batalla de Midway havia de ser guanyada pel Japó de totes maneres. Però no és un fet que el samurai obrirà un segon front en aquesta variant. I així les coses podrien haver anat una mica diferent. Diguem que Stalingrad va passar com a la història real. I no ha canviat res. Els britànics van dur a terme l'operació Torch sense tropes americanes. Rommel està trencat. És cert que el desembarcament al Marroc no es va materialitzar. Els alemanys, després d'haver transferit determinades forces d'Europa, van aconseguir aturar l'ofensiva britànica. Montgomery, va ensopegar amb una resistència tossuda, es va aturar. Els alemanys van mantenir la línia durant un temps. Llavors van començar a transferir forces addicionals a Àfrica. Rommel va llançar un contraatac, pressionant lleugerament els britànics, però Montgomery es va retirar a una línia defensiva a Líbia. El front s'ha estabilitzat. Al juliol de l'any quaranta-tres, els nazis van intentar trencar les defenses soviètiques al Bulge de Kursk. Des que els japonesos van capturar les illes hawaianes, els nord-americans gairebé van aturar els atacs aeris a les ciutats i fàbriques alemanyes. Això va permetre als alemanys produir uns quants tancs més, especialment Tigers i Panthers. Quatre-cents vehicles més van participar al Kursk Bulge, així com forces d'aviació més importants. A més, Hitler va transferir sis divisions d'infanteria addicionals de França i va treure alguns dels canons del mur de l'Atlàntic. Això va enfortir l'agrupació alemanya. L'ofensiva va començar aproximadament com en la història real, però com que els nazis eren una mica més forts, van aconseguir un gran èxit. Tanmateix, no va ser possible tancar l'anell al voltant de l'agrupació soviètica. Tot i que la pròpia ofensiva de Fritz va durar vint dies i va acabar només el 25 de juliol. Aleshores les unitats soviètiques van llançar una contraofensiva. I la lluita es va allargar més. Els alemanys a l'Àfrica estaven a la defensiva. No van haver de gastar les seves energies a Itàlia, i es va lliurar més equipament al front, de manera que el bombardeig sense els nord-americans va ser moltes vegades més feble. Japó va seguir guanyant. Així que el comandament nord-americà va cometre cada cop més errors, i tenien massa pressa per recuperar el port de Perú. Això va conduir al punt de vista predominant: Amèrica no necessita Europa. En agraïment per això, els submarins alemanys pràcticament van deixar d'atacar vaixells nord-americans. L'Exèrcit Roig, per tant, només a finals de setembre va prendre Orel i Belgorod, després d'haver patit grans pèrdues. I es va aturar temporalment la promoció. Tanmateix, encara no hi havia motius per entrar en pànic. Va seguir una tardor plujosa, seguida de l'hivern. I haurien d'arribar noves victòries de l'Exèrcit Roig. En adonar-se d'això, Hitler va oferir a Stalin una treva. M'agrada, fem un descans!
  Quants dels nostres nois van morir durant l'última batalla? L'URSS i el Tercer Reich van lluitar durant tres mesos. Les pèrdues de l'Exèrcit Roig van ser més grans que en la història real, i la Wehrmacht no va ser menys. Els dos costats van ser sagnats. Però els nazis van augmentar la producció d'equips, van poder recuperar-se una mica. Cal tenir en compte que en els tancs la proporció de pèrdues va ser a favor dels nazis, i com que el seu alliberament va resultar més gran que en la història real, els alemanys van compensar els danys. En les batalles defensives, el Panther va demostrar ser un bon tanc. El seu canó de canó llarg i de tir ràpid amb una òptica excelЈlent per a la seva època va ser capaç de destruir els tancs soviètics. A més, trenta-quatre no van penetrar al front les Panteres, Tigres, Ferrans, i encara hi havia massa pocs tancs pesats per afectar el curs de les batalles. Stalin va rebutjar un armistici amb Alemanya. A finals d'octubre, les tropes soviètiques van reprendre la seva ofensiva contra Kharkov i Smolensk. Els alemanys van resistir molt tossuts. Tenien una forta defensa, sobretot al centre, i en general esperaven l'avanç de les unitats soviètiques en aquestes direccions. Curiosament, però en comparació amb la història real, una quantitat més gran d'equips, especialment avions i tancs, va permetre als alemanys resistir amb molta més eficàcia. A més, amb més reserves, els nazis van actuar amb més calma, no es van precipitar durant l'ofensiva soviètica, al llarg dels fronts, sinó que van dirigir les reserves amb més coherència i van confiar en una defensa més avançada i en profunditat. Un parell de dotzenes de divisions addicionals, salvades a causa de la manca d'un front italià, i a l'Àfrica, Montgomery no tenia pressa, i els alemanys no estaven movent el vaixell. La intensitat de la guerra amb Gran Bretanya va baixar bruscament. Encara no es parlava d'una pau separada, però evidentment Churchill va frenar el bombardeig, aparentment comptant amb el fet que l'URSS i el Tercer Reich s'esgotaven mútuament el màxim possible. L'alliberament d'armes d'Alemanya i dels satèlЈlits va resultar ser gairebé un terç superior al de la història real. Això va permetre arreglar forats i, basant-se en defenses denses, resistir amb relativa èxit. La situació es va agreujar pel fet que el comandament soviètic estava a l'ofensiva, on els Fritz ja els esperaven, i van aconseguir instalЈlar-se a la defensiva. Com a resultat, l'avanç en si va ser extremadament lent i va costar grans pèrdues. La guerra d'alguna manera va començar a assemblar-se a la Primera Guerra Mundial, quan la defensa va resultar ser més forta que l'atac, el bàndol atacant va perdre més i, com a resultat, la primera línia es va quedar inactiva. Les tropes soviètiques van avançar de mitjana d'un a dos quilòmetres al dia, cosa que va permetre als alemanys agafar peu, però noves posicions, i mantenir la defensa. No es va poder entrar a l'espai operatiu. Kharkov, però, va ser presa a principis de desembre després de ferotges batalles urbanes. Els alemanys van augmentar la producció d'aviació. Focke-Wulf i ME-309 van resistir amb èxit als caces soviètics més febles. Especialment perillós era el ME-309 amb set emplaçaments de canons i alta velocitat. I el Focke-Wulf amb armadura i bona protecció és una màquina tenaç amb sis pistoles d'aire. La presència de vehicles amb aquestes armes, per descomptat, va fer que els nazis obtinguessin un avantatge a l'aire. La pitjor maniobrabilitat va ser compensada per l'alta velocitat durant una immersió, que va permetre escapar en entrar a la cua, i un armament potent va permetre abatre l'avió des de la primera aproximació. A més, els alemanys van desenvolupar tàctiques especials per combatre amb vehicles soviètics per tal d'utilitzar armes més potents i avions alemanys d'alta velocitat. El bombarder Yu-288 més nou també es va mostrar molt bé. Aquesta màquina és ràpida i porta una gran càrrega de bombes.
  El Focke-Wulf va demostrar ser un fort bombarder de primera línia, superior al PE-2 en tots els aspectes. A finals de desembre, les tropes soviètiques estaven esgotades i es van veure obligades a aturar-se a causa de les grans pèrdues. Mentre que els alemanys encara tenien Smolensk, i part de la riba esquerra Ucraïna. I el que és més significatiu: dipòsits de bauxita i elements d'aliatge. Les pèrdues de les tropes soviètiques als tancs van resultar tan tangibles que Mainstein va llançar un contraatac, i fins i tot va poder recuperar Kharkov i formar un calder per a les tropes soviètiques. Però al gener-febrer, les tropes soviètiques van llançar contraatacs i van poder recuperar novament el patit Kharkov. Però al març, l'Exèrcit Roig estava esgotat i es va veure obligat a suspendre l'ofensiva. Hi va haver una pausa... Les dues parts van patir massa baixes. A més, Stalin volia reposar el seu exèrcit amb tancs T-34-85 i IS-2 més forts i avançats. És cert que els alemanys també es van reposar amb "Panther" -2 i "Tiger" -2 més avançats i poderosos. Stalin també comptava amb els més avançats LA-7 i Yak-3. Però els alemanys, com a resposta, van llançar l'última modificació del TA-152 en comptes del Focke-Wulf, i el que és especialment desagradable és el jet ME-262. L'últim avió en termes de velocitat, blindatge i armament no tenia igual. La veritat era més cara i feia més mà d'obra en la producció. Però d'altra banda, els alemanys també van crear l'HE-162, que és barat, maniobrable, relativament fàcil de fabricar i també reactiu. Stalin encara no ha guanyat la competició tècnica. Gran Bretanya va lluitar la guerra de manera molt passiva. Els Estats Units encara no han pogut agafar la iniciativa dels japonesos. El 25 de juny, havent acumulat forces, l'Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva al centre. Al principi, les tropes soviètiques van poder penetrar a les defenses, però després es van involucrar en les batalles per Smolensk. Un error típic dels generals vermells és prendre ciutats en una data determinada. I prova, agafa una ciutat ben fortificada, amb una poderosa guarnició i defensa. L'ofensiva de les tropes soviètiques es va empantanar quan els alemanys van transferir forces addicionals i van començar a contraatacar. Les batalles de nou, com a la Primera Guerra Mundial, esdevenen posicionals i molt viscoses. Hitler va mostrar una cautela inusual. Potser comptava amb una arma miracle i els últims desenvolupaments tècnics i, per tant, no tenia pressa. Probablement també hi va tenir un paper el desig de salvar la sang ària, que els alemanys ja havien perdut molt. Sí, i la defensa dels tancs nazis és molt més eficaç, especialment el trencament "Tiger" -2.
  Els combats al centre es van allargar fins a finals de tardor. Stalin va mostrar tossuderia, amb ganes de desenvolupar l'èxit. Però en aquest cas, vaig trobar una dalla sobre una pedra. Les pèrdues de les tropes soviètiques van ser enormes. Els alemanys, en ser el bàndol defensor, van perdre una mica menys. El Panther-2 va demostrar ser un bon tanc. Aquest vehicle estava força ben protegit al front i tenia una excelЈlent pistola perforadora i, al mateix temps, un rendiment de conducció decent. Va superar notablement el T-34-85 en termes de potència del canó, protecció frontal i no era inferior en velocitat i maniobrabilitat. Fins i tot per a l'IS-2, la màquina alemanya és un enemic perillós, colpejant a una distància considerable. A causa de les avaries freqüents, les armes iguals, només un lleuger avantatge en defensa, el Rei Tigre no estava en el millor compte. Una modificació més pesada del "Panther" -2 es va posar al dia amb el "Tiger" -2 en defensa i va superar en rendiment de conducció. Aviat els alemanys van unificar la producció gairebé exclusivament en el "Panther" -2 amb un pes de cinquanta-una tones amb un motor de 900 cavalls de força. Aquest tanc s'adaptava més o menys als militars. L'Exèrcit Roig no va aconseguir la victòria i va aturar l'avanç. Va arribar l'hivern. Els alemanys tenien tancs de la sèrie "E" i nous avions a reacció. Hi va haver un intercanvi de cops. Gran Bretanya es va mantenir passiva, els Estats Units ja han començat a aconseguir alguna cosa contra el Japó. Stalin, en veure que mentre l'URSS jugava el paper de carn de canó, va acceptar i fins i tot va oferir a Hitler una treva. Com, que els nazis es tornin cap a Occident, i els capitalistes estan en guerra. El càlcul del líder era insidios i senzill. Hitler va estar d'acord amb aquest gir. I ara, al febrer de l'any quaranta-cinquè, les tropes alemanyes van passar a l'ofensiva a Líbia. I allà van tenir èxit. En les batalles, va resultar que els tancs alemanys eren superiors als anglesos i els avions a reacció estaven completament fora de competició. Els EUA encara no han entrat en la lluita. En les batalles, el paper principal va ser jugat pel Panther-2 i l'E-100, així com la modificació del Tiger-2 amb una torreta petita i una armadura més gruixuda amb un motor potent. El "Churchill" anglès no és dolent en armament, sinó més aviat dèbil en armament. "Cromwell" no tira gens. I el Challenger, l'únic tanc dempeus, no forma part de la sèrie massiva. Però el més important és la qualitat de les tropes. Els alemanys, havent superat la prova de foc i ferro al front oriental, estan molt més preparats per al combat que les tropes britàniques. Sobretot les divisions colonials. I les unitats alemanyes van passar a l'ofensiva. Al març, Egipte va ser capturat. I després els alemanys van entrar a l'Orient Mitjà, van capturar l'Iraq, Kuwait i després l'Aràbia Saudita. Hitler no hauria estat en contra d'anar a l'Índia, a través de l'Iran, però Stalin, les tropes del qual encara eren a l'Iran, no hi va estar d'acord. Els alemanys van passar a l'ofensiva, avançant pel Sudan. I més a Etiòpia i Somàlia. I d'allà a l'equador. Unes setanta divisions de la Wehrmacht van participar en l'ofensiva. I la Gran Bretanya no tenia aquestes forces per oposar-se al Tercer Reich. Els alemanys també van capturar Gibraltar. L'assalt va resultar ser transitori i gairebé fulgurant. A l'ofensiva també van participar avions d'atac a reacció, així com helicòpters. Àfrica estava en perill de pèrdua total per part de Gran Bretanya. Però Stalin no és tan senzill.
  La retirada de la Gran Bretanya de la guerra és massa perillosa per a l'URSS. I l'Exèrcit Roig va passar a l'ofensiva el juny de 1945. Les tropes alemanyes afeblides a l'est no ho van poder suportar i van sucumbir a la pressió. Els nazis, incapaços de suportar-ho, van rodar cap a l'oest. L'Exèrcit Roig va poder alliberar Smolensk, Kíev, i va entrar a Bielorússia. Després d'haver transferit forces addicionals d'Àfrica, els alemanys amb molta dificultat van poder aturar l'ofensiva de les tropes soviètiques. Els nous tancs alemanys de la sèrie E-50, que no tenien igual, van participar en les batalles. A més, els nazis van donar un cop distractor des de Turquia. I la mateixa Turquia, sota la pressió d'Alemanya, va atacar la Unió Soviètica. Així, la situació es va tornar a complicar. El problema era que el T-54 encara no havia entrat a la sèrie, i el T-34-85 ja estava clarament obsolet amb el teló de fons de la sèrie E i fins i tot el Panther-2. A l'hivern, les tropes soviètiques encara van atacar, però no van aconseguir un èxit significatiu. A més, les discoteques van començar a participar en les batalles... L'únic que va millorar va ser l'èxit dels americans contra el Japó. Finalment, els ianquis van aconseguir recuperar el port del Perú i la iniciativa a l'oceà Pacífic va començar a passar al costat d'Amèrica. Però, per desgràcia, l'ajuda dels EUA podria arribar massa tard. A la primavera de 1946, els alemanys, aprofitant l'avantatge dels tancs E per sobre de trenta-quatre, van passar a l'ofensiva. Les tropes soviètiques, endurides per les batalles, van resistir molt tossudament. L'Exèrcit Roig era heroic i molt proveït d'artilleria. Especialment canons antitanc de 100 mm. I va cavar. Els alemanys van aconseguir recuperar Kíev i fer retrocedir l'Exèrcit Roig més enllà del Dnieper. Però va ser sobre aquesta barrera d'aigua on les tropes soviètiques van construir una defensa impenetrable. Els alemanys van lluitar durant tot l'estiu i la tardor, però no van poder trencar les tropes soviètiques. Només ells van aconseguir bloquejar Leningrad de nou. Però els nazis no van prendre la ciutat en si. L'hivern va passar en un intercanvi de cops. Els nord-americans s'estaven movent lentament a través de l'oceà Pacífic i fins ara no han utilitzat armes nuclears. A la primavera els alemanys van tornar a intentar avançar. Van utilitzar els tancs de la sèrie "E", les últimes màquines amb un pes de setanta tones. L'URSS va llançar l'IS-7, capaç de resistir els mastodonts. També van començar a aparèixer tancs mitjans T-54. Gran Bretanya també es va intensificar, llançant una ofensiva a l'Àfrica equatorial. Les unitats terrestres americanes també van ajudar aquí. Per a la guerra al Pacífic, els nord-americans no necessitaven moltes tropes i tancs. Així que van començar a treure els nazis d'Àfrica. Ara els aliats entenien que no seria possible seure fora, i que l'enemic havia de ser aixafat i pressionat. A l'estiu i a la tardor, els EUA i la Gran Bretanya van poder recuperar una part important d'Àfrica, i fins i tot van expulsar els alemanys de Somàlia i Etiòpia. Els alemanys no van poder desenvolupar una ofensiva contra Moscou, empantanats en batalles posicionals. A l'hivern, Stalin va colpejar Turquia. L'Exèrcit Roig va derrotar les tropes otomanes i va capturar Kars, Erzurum i Tanrog. Els alemanys es van veure obligats a transferir forces importants per salvar l'aliat. Però l'Exèrcit Roig, després d'haver colpejat inesperadament a prop de Leningrad, hi va obtenir una gran victòria. Va arribar l'any 1948... A la primavera, els alemanys van tornar a intentar avançar. Van aconseguir crear un tanc piramidal original impenetrable des de tots els angles de tir. I amb aquesta màquina es van associar grans esperances. La promoció va començar al maig. Després de dos mesos de lluita tossuda, els nazis es van acostar a Smolensk. Els tancs piramidals van mostrar la seva eficàcia de combat, però sovint van ser explotats per les mines. Els alemanys no van poder prendre la ciutat i la van envoltar. Però a l'Àfrica, els aliats van aconseguir grans èxits, expulsant els alemanys d'Egipte. Japó també va ser derrotat, perdent moltes illes i les Filipines. A la tardor, els alemanys van avançar més a l'est, al centre, apropant-se novament a Leningrad. L'aviació alemanya encara era més forta que la soviètica, sobretot en qualitat. Però a finals de 1948, el MIG-15 va començar a arribar al front. La màquina a reacció soviètica era inferior a l'alemanya en velocitat i armament, però era més maniobrable. Els americans també van millorar el seu rendiment.
  A l'hivern de 1949, les tropes soviètiques van fer retrocedir els alemanys de Leningrad i els van fer tornar a Smolensk. I els americans, juntament amb els britànics, van expulsar els nazis d'Àfrica. A la primavera de 1949, Turquia també es va retirar de la guerra. El Tercer Reich també va perdre el control de l'Orient Mitjà. La posició dels nazis va empitjorar. No es van atrevir a avançar per l'est, sinó que van passar a una defensa ajustada. Les tropes soviètiques, utilitzant tancs T-54 i IS-7, van intentar trencar les defenses de la Wehrmacht. Però els nazis van mantenir el bloc amb força. Un intent aliat de desembarcar a Espanya també va acabar en fracàs. L'operació va ser una mica millor a Sicília, on, amb l'ajuda de la màfia local, es va aconseguir l'èxit. Ja fa l'onzè any des de l'inici de la Segona Guerra Mundial. Tots els països estan extremadament esgotats i extremadament cansats. L'economia global estava sobreescalada. I tothom volia acabar la lluita el més aviat possible. Sobretot alemanys i russos molt demaciats. Stalin va oferir la pau a Hitler en els termes de l'opció zero: un retorn a les fronteres anteriors i un intercanvi de presoners, tot per a tots! Però el Führer només va acceptar una treva, sense voler renunciar al territori ocupat. A més, a Alemanya ja s'estaven acabant els treballs per a la creació d'una bomba atòmica, i ja hi havia míssils intercontinentals. Els Estats Units es van plantejar utilitzar la bomba atòmica. Però mentre tenien por de fer malbé a Europa. I el van deixar caure el desembre de 1949 al Japó. Les conseqüències de la destrucció van ser terribles. I es va entendre una pista semblant a Alemanya. El Führer es va dirigir a la nació i va suggerir que es considerés la qüestió d'un món digne. Però aleshores va canviar d'opinió... Va arribar el nou any 1950. Les tropes soviètiques van llançar una nova ofensiva al front. La defensa dels alemanys va ser molt ajustada. I els aliats van avançar per Itàlia, on hi va haver un cop d'estat militar, i van treure Mussolini. Però els tancs piramidals alemanys van superar en nombre els Patons i els Challengers. L'americà Paton, que no va poder penetrar l'armadura d'un tanc alemany, fins i tot a poca distància, va cedir especialment fort. I els aliats van començar a sagnar. Sí, i els discos alemanys invulnerables van infligir un dany enorme als Estats Units i la Gran Bretanya. De moment, l'aviació alemanya va mantenir una superioritat qualitativa sobre els aliats. L'intent de desembarcament d'estiu a Normandia va acabar amb un fracàs. És cert que a finals d'agost, després del bombardeig nuclear, el Japó va capitular. Occident ha deslligat les mans. Però els Estats Units no es van atrevir a utilitzar armes nuclears, de manera que podien ser coberts per míssils balístics intercontinentals del Tercer Reich. L'Exèrcit Roig es va acostar al Dnièper al centre, però també va ser aturat. Les forces d'ambdós bàndols estaven esgotades fins al límit... I finalment, el 25 de novembre de 1950, Truman va oferir la pau a Hitler, en condicions de paritat. És a dir, Europa queda amb el Tercer Reich, a excepció de Sicília i el que queda d'Itàlia. Stalin aposta per un compromís: les fronteres de l'URSS el 1939. És a dir, els alemanys retrocedeixen una mica, renunciant a territori, però aconseguint algunes adquisicions. França, Bèlgica, Holanda i altres estranys romanen sota control alemany, però reben una certa autonomia. És a dir, s'està formant una cosa com la Unió Europea. El Tercer Reich posa fi al genocidi de jueus i gitanos, encara que algunes restriccions legals als seus drets poden romandre. Les relacions comercials s'estan restablint totalment. Els països es comprometen a respectar la sobirania dels altres. Les reparacions no s'imposen a ningú. Els presos s'intercanvien per tothom. Stalin i Hitler estaven tan cansats que van acceptar aquesta oferta. Els Estats Units van guanyar més que altres, així que van aconseguir incloure Xina i Àsia en la seva esfera d'influència. I Gran Bretanya, juntament amb Amèrica, van prendre Àfrica. Alemanya ha esgotat molt els recursos humans. En ella, el Führer va introduir oficialment la poligàmia. L'URSS es va quedar sense les adquisicions territorials rebudes l'any trenta-novè, quaranta. I estava molt esgotat.
  
  
  PANTERA CARNÍSTICA NÚMERO DOS
  ANOTACIÓ
  Belles noies guerreres van poder convertir la Pantera en una obra mestra de la construcció de tancs. I ara els alemanys han endurit a fons l'Exèrcit Roig.
  . CAPÍTOL 1
  El setembre de 1943, el Panther-2 més avançat va entrar a la sèrie. Aquest vehicle tenia el mateix gruix de blindatge i armament que el Tiger-2, però només pesava quaranta tones. Com a resultat, el contraatac de Mainstein va guanyar amb força i els alemanys van poder llançar l'Exèrcit Roig a través del Dnieper.
  La guerra es va allargar... A l'hivern, els Fritz van aguantar la primera línia i van mantenir el bloqueig de Leningrad. I a la primavera van eliminar els aliats d'Itàlia. El juny de 1944 també va fracassar un intent d'ofensiva i desembarcament a Normandia. Només els aliats van perdre més de 700.000 soldats i oficials com a presoners.
  Al centre de l'Exèrcit Roig no va poder avançar el 22 de juny de 1944.
  Les baralles van ser brutals. Les noies també van participar en les batalles.
  El Panther-2 era gairebé impenetrable al front, un canó excelЈlent, i alhora força àgil, sobretot amb un nou motor de nou-cents cavalls de força.
  La Gerda va lluitar en bikini i va fer servir els dits nus.
  La noia, prement el botó amb el taló nu, va arrollar:
  - Seré el més poderós!
  Després va disparar prement el botó amb la premsa i Charlotte.
  El guerrer va xisclar:
  - Acrobacia de tancs!
  La Christina va disparar, prement el botó amb la llengua i va grunyir:
  - Per a homes bonics!
  La Magda també va colpejar, colpejant l'enemic, amb l'ajuda dels seus dits nus i va xisclar:
  - I per a dones encara més boniques!
  I les noies, disparant amb les pistoles i colpejant els trenta-quatre, cantaven:
  - Cuida les dones, cuida les dones,
  Dones compte!
  Nois per diners, afanyeu-vos!
  Aquí hi ha una noia que sorprèn amb el seu temperament i precisió.
  A més d'això, hi ha altres matisos. En particular, en comptes de la FAA d'aquests míssils més efectius, els alemanys van confiar en l'últim i molt eficaç avió polivalent TA-152. Aquest vehicle tenia alta velocitat, bona maniobrabilitat i armament fort amb blindatge.
  Podria ser un caça, un avió d'atac i un bombarder de primera línia. La seva velocitat era de 760 quilòmetres per hora, i sis canons d'aire. El caça monoplaça més potent en armament i una hèlix molt àgil. Per a un avió d'atac i un bombarder de primera línia, el seu rendiment és simplement excelЈlent. I ara la màquina ha resultat ser molt eficaç i els pilots s'hi fan bé: l'Albina i l'Alvina. I són rosses precioses simplement super.
  L'Albina va sortir del seu avió amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - Sóc el millor!
  I el iac soviètic cau, deixant una cua fumejant.
  Disparat amb l'ajuda dels dits nus i d'Alvin. Va colpejar un cotxe soviètic i va tuitejar:
  - Per la pàtria dels elefants!
  I les dues noies riuen. pit lleugerament exposat. Exposaran els seus bells pits com maduixes massa madures.
  L'Albina va disparar amb l'ajuda d'un mugró de pit escarlata i va perforar el sostre del dipòsit, després de la qual cosa va xisclar:
  - Al cap i a la fi, des de la taigà fins als mars britànics!
  L'Alvina també va colpejar el tanc soviètic amb un mugró de pit robí i va xiular:
  - La noia descalça és la més forta!
  Per això no és possible trencar la defensa. I els aliats van ser derrotats. Produir avions a reacció no és rendible. És més car i consumeix més combustible, i requereix una formació especial per als pilots i una nova infraestructura.
  Per tant, és millor confiar en màquines de cargol més avançades. I el TA-152 és un disseny molt reeixit. I els pilots són en general noies hiper!
  Els alemanys van ser capaços de repelЈlir l'ofensiva soviètica al centre i fins i tot van arribar a Smolensk.
  Les batalles van mostrar: la màquina "Panther" -2, que pràcticament no té igual. I no la pots controlar. I a la tardor va aparèixer el "Tigre" -3. El nou cotxe, amb un pes de setanta tones, tenia un blindatge frontal de 250 mm i 170 mm de costats inclinats. I un motor de 1200 cavalls de potència.
  I el "Tiger" -3 per als cotxes soviètics és simplement mortal. El seu canó de 105 milЈlímetres amb una longitud de canó de 100 ELs enderroca vehicles soviètics des de cinc quilòmetres.
  Aquest tanc, per descomptat, és massa dur per a les armes soviètiques. Fins i tot a l'IS-2.
  Els alemanys ja havien envoltat Smolensk i hi havia una amenaça per a Moscou.
  Ha arribat l'hivern i la neu... Leningrad encara està en bloqueig. Els alemanys estan a la defensiva i estan agafant força. I preparar noves armes.
  En particular discoteques. El que pot donar una supremacia total de l'aire.
  Els alemanys van llançar una ofensiva a l'Àfrica a l'hivern. Van agafar Gibraltar i van començar a avançar cap al Marroc. Franco va deixar passar les tropes alemanyes després de l'ultimàtum del Führer.
  Hitler esperava prendre el continent negre i els seus recursos. Al gener, l'Exèrcit Roig va intentar avançar pel centre. Però els Fritz estaven preparats per a això. I les tropes soviètiques es van enfrontar a una oposició tossuda. A més, l'enemic ja tenia un millor rifle d'assalt que els russos.
  A l'abril, els alemanys ja avançaven, i colpejaven en direcció sud.
  Van aconseguir agafar per sorpresa l'Exèrcit Roig. I utilitzant nous tancs i avions més forts.
  Tanmateix, els bombarders a reacció Arado també van participar en les batalles. Són eficients i ràpids. I és difícil entrar-hi des de canons antiaeris, i els caces no poden posar-se al dia.
  El cop subcotitzat dels alemanys va ajudar a recuperar el Donbass i ocupar la riba esquerra Ucraïna. Els nazis fins i tot van arribar immediatament al Don. Però encara estaven aturats allà.
  Hi va haver un atac a Crimea. Stalin estava en pànic. Els aliats eren passius.
  Sí, i Japó es va resistir amb més tossuda i eficàcia. I els nord-americans no podien assignar forces addicionals contra el Tercer Reich.
  Els alemanys van utilitzar a la tardor de 1945 una arma encara més formidable: els disquets. Aquests plats voladors, gràcies al raig laminar, eren pràcticament invulnerables a les armes petites. I podien abatre avions amb el seu casc, però ells mateixos no van patir pèrdues.
  No et pots resistir a les discoteques a l'aire.
  Aquí la Grineta i l'Eva volen sobre un plat. Les noies són noies molt maques en bikini, i rosses amb cintura esvelta.
  La Grineta va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus.
  I el seu jet laminar flexible va abatre immediatament una dotzena d'avions soviètics i va xisclar:
  - Per les nostres tecnologies!
  L'Eve també va explotar fent servir els dits dels peus nus i va tornar a llançar un jet assassí, pressionant tothom i mostrant les dents, va emetre:
  - Per les més altes tecnologies en aerodinàmica!
  I les noies es van picar l'ullet.
  Aquest és el baptisme de foc...
  Bé, en estratègia, l'enemic en aquest cas, el Tercer Reich, va aplicar una mica de coneixement. I les seves tropes ja s'acostaven a Moscou, tot i que van topar amb la línia de defensa de Mozhaisk.
  El Fritz ja tenia bombarders sense cua amb motors a reacció. I els nazis van llançar bombes agressivament en gran nombre. Només l'arribada de l'hivern va aturar l'avanç del Fritz.
  Stalin, per guanyar temps, va oferir a Hitler una treva durant tres anys.
  El Führer va acceptar, però subjecte al retorn a Alemanya de tots els presoners de guerra i al pagament de reparacions en petroli, or i altres matèries primeres.
  Stalin es va veure obligat a acceptar. I Hitler va decidir venir en ajuda del Japó. I va dirigir les seves hordes cap a Occident.
  En primer lloc, les tropes alemanyes van avançar a l'Àfrica. L'any 1946 va passar sota els triomfs de noves victòries del Tercer Reich. Primer, el Continent Negre va ser ocupat.
  Aquí el principal problema no són les tropes enemigues, sinó les llargues distàncies, les comunicacions esteses, la manca de carreteres. I això és realment un gran problema. Però els alemanys ho van resoldre.
  Tenien un canó lleuger autopropulsat E-25. Amb un pes de vint-i-set tones, tenia un canó EL 71 de 88 mm, i un blindatge frontal de 120 mm de pendent, i 82 mm amb pendents als costats, i un motor de nou-cents cavalls de potència. Així era el canó autopropulsat agressiu.
  I al mateix temps, el seu rendiment de conducció és excelЈlent. I velocitat, i maniobrabilitat, i una silueta baixa, i un blindatge frontal excelЈlent, i un canó que va perforar fins i tot un tanc tan ben protegit com el Churchill des d'un quilòmetre i mig.
  Àfrica va caure... I els alemanys també van capturar l'Orient Mitjà, l'Iran i l'Índia a finals de setembre, i van entrar a Birmània.
  Gran Bretanya estava sota cops aclaparadors dels avions alemanys. Al novembre, just en el vuitè aniversari del Putsch de cervesa, els nazis van desembarcar tropes a Gran Bretanya. I aquest va ser el seu moviment aclaparador.
  A la batalla va participar tota una divisió de les SS, amb noies descalces. I anaven malgrat el fred en un sol bikini. I els seus talons nus, rodons i rosats van passar.
  Les noies corrien per la costa. Van llençar granades amb les cames nues i cisellades i van cantar:
  - La guerra santa serà la nostra victòria,
  Aixafarem l'imperi del lleó en un instant...
  Som noies àguila amb nosaltres fills i avis,
  Si cal, derrotarem la necessitat com un cadell!
  Aquestes noies són tan boniques i gairebé nues. I com aquestes noies actuen en la imaginació.
  I també els plats voladors estan pressionats al cel. La Grineta i l'Eva, amb un raig laminar, derroquen posicions enemigues, trenquen búnquers i pastilles, i trinxen trinxeres amb un ferro.
  La Grineta va prémer els botons amb els dits dels peus nus i, empenyent els soldats britànics, va xiular:
  - Un bandit malvat s'arrossegueix per les roques,
  Golpeja'l amb napalm!
  L'Eve també, amb els dits nus de les cames àgils, va prémer el gallet i va xisclar:
  No els estalvieu
  Mata a tots els cabrons...
  Com aixafar les xinxes -
  Colpegen com les paneroles!
  Aquí hi ha un plat volador que corre a una velocitat de cinc sorolls i cap canó antiaeri pot fer-lo caure.
  Per descomptat, les pilots Albina i Alvina també són belles rosses, simplement super.
  L'Albina va prémer la palanca amb els dits dels peus nus i va disparar obusos d'aire, enderrocant una dotzena d'avions alhora.
  La noia va xiular:
  - Glòria a les noies precioses!
  L'Alvina també va fer servir un taló nu, i després d'alliberar els regals de la mort destructiva i tallar una dotzena de cotxes, va cridar:
  - I glòria a les heroïnes!
  Aquestes són les noies en elles que crema una flama tan indestructible. Són increïblement bells. I rosses. I les cintures esveltes, i els plats de la premsa són com bombons.
  Aquestes són les noies, només les guerreres extraclasses més altes. I ningú s'oposarà mai a ells.
  Van abatre més d'un miler d'avions cadascun, pels quals van rebre premis especials: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants!
  Per descomptat, Gran Bretanya no va poder resistir un exèrcit així. Durant l'assalt a Londres, la Gerda i la seva tripulació estaven al tanc Tiger-4. Aquest cotxe era cinc tones més lleuger, però amb un motor de turbina de gas de 1500 cavalls de potència. I el seu tanc era gairebé invulnerable.
  I els angles d'inclinació de l'armadura fins i tot es van fer encara més grans. I la qualitat de les làmines protectores ha crescut.
  La Gerda va disparar amb els dits nus, va perforar l'obús anglès i va xisclar:
  - Glòria a la pàtria dels elefants!
  Charlotte també va colpejar l'enemic amb les seves cames molt boniques i sexy i va cridar:
  - Sí, som la pàtria dels elefants!
  La Christina es va treure i es va treure el sostenidor. I va exposar els mugrons escarlata del seu pit i els va moure.
  Després d'això, els seus pits de maduixa van prémer el botó del joystick i van ploure regals de la mort de les metralladores.
  La noia va xiular:
  - Oh, Moska sap que és forta,
  Captura un peó i un alfil!
  La Magda també va colpejar i, fent servir també els mugrons robí del seu pit ple i bronzejat, va rugir:
  - Cor meu, cor de bona noia!
  I tota la bateria anglesa va volar a l'aire.
  Els britànics estaven sorpresos. Quan Londres va capitular, els soldats van caure de genolls i van besar els peus nus, cisellats i de color vermell fred de les noies.
  I soldats, oficials i generals es llepaven els talons nus i rodons amb la llengua.
  Aquesta és la victòria del Tercer Reich. I el Caníbal amb majúscula -Adolf Hitler va aconseguir fer el que Napoleó no va fer- desfila per Londres.
  Ara el Tercer Reich i el Japó havien de derrotar els Estats Units. I no és fàcil.
  Amèrica té recursos colossals i una economia molt desenvolupada, i hi ha moltes forces. La població és nombrosa. A més, la separació del Tercer Reich per l'oceà.
  És difícil aconseguir-ho... Els alemanys disposen ara de recursos colossals i d'armes miracles.
  El primer cop és l'operació Ícar i la presa d'Islàndia. Aquest territori va ser utilitzat pels Estats Units per al bombardeig del Tercer Reich. Ara els EUA no poden arribar a Europa amb els seus cotxes.
  Hitler va aconseguir capturar Islàndia ja el desembre de 1946. Va agafar els americans per sorpresa.
  Però, per descomptat, això encara no és una victòria.
  Tanmateix, el Führer tenia aquestes ambicions... Més fresc que Gengis Khan i Napoleó.
  Els alemanys ràpidament i a un ritme accelerat, utilitzant el poder dels esclaus, van construir una flota. I cuirassats, i portaavions, i molts submarins. Al mateix temps, es va crear un cap de pont a Amèrica Llatina. Primer de tot a l'Argentina amb Perron, i després al Brasil, que la direcció s'orientava cada cop més cap al Tercer Reich.
  Els japonesos també van començar a derrotar els Estats Units i van agafar la iniciativa. Tenen excelЈlents caces i pilots forts.
  Però és clar que l'Albina i l'Alvina no tenen igual. I aquestes noies del cel són com àguiles de gran classe.
  L'Albina va abatre set avions nord-americans amb els dits dels peus nus alhora i va cantar:
  - Sóc un gran guerrer!
  L'Alvina també va enderrocar vuit ocells alats fets de duralumini amb l'ajuda de les seves cames nues i bronzejades i va xisclar:
  - I encara sóc més un guerrer!
  I les belleses agafaven i ensenyaven la seva llengua. I lluitem...
  Durant l'estiu de 1947, els nazis van poder capturar Groenlàndia i envair Canadà.
  L'Alvina va lluitar contra l'enemic al cel i va enderrocar sis avions més, aquesta vegada amb un mugró de pit escarlata.
  I arrossegat agressivament:
  - No sóc més fort al món,
  És clar per a tothom al món del blanc -
  Evidentment, dos per dos són quatre
  Fem que Amèrica sigui responsable!
  L'Albina també va donar una bufetada a l'enemic amb un mugró de pit robí, va tallar l'avió enemic i va xisclar:
  - No hi ha límit a la meva força,
  Sóc una gran noia i bellesa...
  Si prenc la causa en les batalles,
  Així que amb poder per sempre!
  L'Alvina va riure i va comentar:
  - I no plegat, no plegat -
  Els teus pantalons curts estan freds!
  I les noies ho van agafar i es van picar l'ullet.
  La guerra està en augment. Mainstein al Canadà va aconseguir prendre les principals ciutats: Toronto i Quebec. I va resultar molt xulo.
  I aquí la Gerda lluitant amb la seva tripulació. És una noia molt bonica.
  No és d'estranyar que els soldats capturats li besin els peus nus amb tant plaer, fins i tot quan tenen pols.
  La Gerda la va agafar i va cantar, disparant i colpejant el Sherman amb els dits dels peus nus:
  Ho puc fer tot, ho puc fer tot
  Si faig servir la cama a la batalla!
  I la guerrera va mostrar la seva llengua.
  Charlotte també va colpejar un regal assassí al seu oponent, aquesta vegada amb l'ajuda d'un mugró de pit escarlata i va piular:
  - Pels meus èxits excepcionals!
  La Christina també va disparar a l'enemic, i molt encertadament. Va passar pel tanc i va cridar:
  - Bordo com un gat
  Com udolarà un gos
  I el gopher es menjarà la cabra junts!
  La Magda també va fer l'ullet al seu oponent. I amb un mugró de maduixa va prémer el botó del joystick i va xisclar:
  - Els atamans pensen que provocaran guerres,
  I començaran a repartir el botí a parts iguals!
  La Gerda va disparar amb el mugró del pit robí i va xisclar:
  - No puc veure Playboy
  Necessito matar algú!
  Això és tan agressiu i dur. Aquestes són les noies... A finals del quaranta-setè any, gairebé tot el Canadà va ser capturat pels alemanys.
  I en el nou 1948, els combats es van traslladar al territori dels Estats Units. Això és el que els nazis van arribar als globus oculars, encara que no els cons, sinó els trofeus.
  A la primavera del quaranta-vuit, l'avanç de les tropes del Tercer Reich va recórrer el territori dels Estats Units des del nord. I al maig, els nazis, juntament amb els japonesos, van ocupar Amèrica Llatina i Mèxic va atacar la metròpoli des del sud. I això ja era un gran problema.
  Hitler aspirava a dominar el món. I Truman només volia sobreviure. Però les seves possibilitats estaven minvant.
  El Führer en aquest cas va fer el paper d'Avadon. Bé, què li queda als EUA. En lloc de "Pershing" va aparèixer "Paton". Aquest tanc tenia un canó una mica més fort i un motor més potent, però, per descomptat, això no podia portar la victòria.
  Hi va haver intents de crear tancs més potents. Els alemanys van fer del Tiger-4 la màquina principal, que ja era bona en tots els aspectes. El seu canó va perforar tots els vehicles nord-americans des d'una llarga distància, i el seu front tenia cops de gairebé qualsevol canó. Només el tanc "Abraham", amb un canó de canó llarg de 120 mm, podria causar almenys alguns danys al "Tiger" -4, i encara més a bord, i tancar-se.
  Els alemanys també van adquirir un rifle d'assalt més avançat. I aquest MP-64 era genial. I va aixafar els americans a fons.
  L'estiu de 1948 va resultar difícil per als Estats Units... A finals d'agost, els alemanys es van apropar a Washington i Nova York.
  I va començar l'assalt a aquestes ciutats.
  A l'agost, els nazis van començar a assaltar Nova York. Els plats voladors van participar en les batalles.
  Aquí un d'ells va lluitar contra Eva i Àgata. Dues noies precioses en bikini conduïen un cotxe potent.
  Va ser volada per un raig laminar i era invulnerable a les armes petites. I les mateixes noies utilitzaven raigs de calor quan disparaven.
  L'Eve va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, vomitant raigs de calor, encenent els enemics com una flama i xiulant:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Agatha, disparant amb els dits dels peus nus, també va arrossellar amb els seus pulmons:
  - Que guanyem!
  La noia és molt lluitadora i bonica. I com colpeja els enemics amb un làser.
  I els raigs de calor fondran un altre tanc americà.
  I a terra, la Gerda ataca. També una noia lluitadora.
  I ara ella i la seva tripulació ja són al centre. I els obusos reboten a la torreta del tanc. I les mateixes noies colpejaran als Yankees. I destrossaran tot un núvol de gent i actuaran amb tota l'agressivitat. Els guerrers són tan juguetons i llebrers, amb les cames nues i cisellades.
  Fins i tot canten, mostrant les dents. Aquestes són les belleses lluitadores del Tercer Reich. I disparen prou bé. I travessen els enemics com agulles amb oli de llarg i de llarg.
  Nova York ja ha caigut. Els EUA capitulen i les seves tropes es rendeixen.
  Així s'ha girat una altra pàgina de la història. Sembla ser una victòria... Però al cap d'un temps Hitler captura Amèrica Llatina.
  I el 20 d'abril de 1953 inicia una guerra amb el Japó i les seves colònies. Les forces del Tercer Reich tenen un avantatge en tecnologia.
  I ataquen amb armes poderoses. Inclosos plats voladors invulnerables.
  L'Albina i l'Alvina es barallen en un avió discoteca. Es barallen noies, però diuen què més. I amb els dits descalços premen els botons del joystick.
  Aquí estan a l'ofensiva cremant tropes japoneses.
  Els raigs de calor volen com una catifa. I les noies riuen per elles mateixes. I sacsegen els seus pits amb mugrons escarlata.
  L'Albina fins i tot va cantar:
  Ningú ens aturarà, ningú ens derrotarà!
  I amb el seu taló nu va prémer els botons del joystick, colpejant els oponents. És una noia així, nascuda d'una lloba.
  L'Alvina també prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus i xiscla:
  - Pel meu poder còsmic, conduirem el president de la granja colЈlectiva a la tomba!
  I fer l'ullet a un amic!
  Sí, els guerrers són molt àgils i ràpids com un llamp. Estan en flames.
  L'Albina apunta amb el peu descalç i dispara un raig de calor. Crema els oponents i grinyols:
  - Per les meves grans victòries!
  Sí, les noies d'aquí són del més alt nivell i classe. Poden fer coses que els altres no poden fer. I aixafen els japonesos, amb l'energia frenètica de les llobes.
  Però no només els alemanys i altres exèrcits estrangers maten samurais.
  L'URSS, ara comandada per Béria, també va entrar a la guerra. Aquí, per cert, Stalin, molest per la derrota amb el Tercer Reich, va morir a principis del març de 1951. I Beria va aconseguir fer-se amb el poder. I ara, encara que s'hagi enfortit, està en el mateix equip que Hitler.
  I ataquen els samurais junts.
  I la tripulació de l'Elizabeth està lluitant contra els japonesos a Primorye. La noia és molt lluitadora i activa.
  Ells, és clar, lluiten descalços i en bikini. I batre els samurais, amb entusiasme.
  Encara cantant;
  I la lluita continua de nou
  I el cor està ansiós al pit...
  I Lenin és molt jove
  I el jove octubre s'avança!
  I ara l'Elizabeth dispara, fent servir els seus peus nus, des del canó del tanc T-54 a un cotxe japonès i la perfora fins a la mort.
  Llavors va arrossellar:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Ekaterina també va colpejar l'enemic amb els seus dits nus. Va perforar el tanc samurai i va assenyalar agressivament:
  - No hi ha país més gloriós que el nostre!
  Elena va disparar a l'enemic i va arrollar:
  - Hi haurà una era de comunisme a la Terra!
  Euphràsia, també utilitzant els dits nus dels peus, va colpejar i piular:
  "Mort al malvat president Satanàs!"
  Els guerrers aquí s'han de dir de la classe més alta i de combat.
  I al cel, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova estan guanyant comptes.
  Anastasia va abatre un caça japonès i va cantar:
  - I noies descalces volen pel cel!
  Akulina, tallant el samurai, amb l'ajuda de les cames nues, va xiular:
  - Element genial! Element genial!
  Els guerrers juguen amb els músculs de la premsa. Estan en perfecte ordre i són capaços de guanyar la guerra en broma.
  Anastasia, enderrocant un altre avió, el va agafar i va arrollar:
  - Hi haurà una captura fantàstica d'enemics i la seva derrota!
  Akulina va estar d'acord amb això, derrocant l'enemic amb els dits dels peus nus:
  - Organitzem una derrota total!
  Els japonesos estaven pressionats...
  Aquí, el tanc soviètic LP-10 està involucrat en la batalla, en què lluiten les noies de la tripulació d'Alenka.
  I lluiten en un cotxe gran amb un canó de 130 mm.
  Alenka dispara amb els dits dels peus nus i els xiulets:
  - Aquesta és la glòria del comunisme!
  Anyuta també va golejar al seu oponent. Va colpejar l'enemic i va cridar:
  - En nom de noves idees!
  I també li va colpejar el taló nu.
  Alla va prémer el botó del joystick amb un mugró escarlata. Va colpejar el samurai i va cridar:
  - Per la grandesa del país!
  La Maria, disparant a l'enemic, va xisclar:
  - Per la unitat dels russos a tot el món!
  I també va utilitzar un mugró de maduixa per disparar.
  I els Jocs Olímpics colpejaran l'enemic. Aixafarà molts lluitadors i xiularan:
  - Per Rússia, el més sant del món!
  I també amb un taló nu cedirà a l'enemic.
  Cal dir que les noies són extremadament elegants. I tenen una duresa colossal.
  Per descomptat, el Japó no pot resistir aquesta pressió.
  A més, el Fritz també va utilitzar armes nuclears. La qual cosa va resultar ser un xoc total.
  La guerra va acabar en sis mesos.
  L'URSS va recuperar les seves terres abans perdudes, i el Tercer Reich va conquerir els samurais i totes les seves colònies.
  I l'1 de maig de 1958 va començar una nova guerra, contra l'URSS, que Hitler volia capturar, l'última part del món lliure de l'ocupació del Tercer Reich. Però això és una altra història.
  . CAPÍTOL #2
  I els nazis ja circulen per Moscou des de diferents bàndols.
  Aleshores, Oleg Akulov i les noies van tornar a entrar a la batalla, ajudant Rússia, o més aviat l'URSS.
  Aleshores se'ls va unir la nena descalza Margarita. També una escriptora adulta es va convertir en una nena d'uns dotze anys a canvi de la immortalitat i compleix una missió. Es va unir al joc mitjançant Hypernet Matrix.
  Els guerrers del segle XXI van tornar a lluitar amb els nazis del XX.
  Hi ha massa soldats a l'imperi marró feixista. Corren com un riu sense fi.
  Oleg Akulov, tallant els nazis amb espases, tant d'infanteria com de tancs, va rugir:
  - Mai et rendeixis!
  I un disc afilat va volar del peu nu del nen!
  La Margarita, aixafant els oponents, mostrant les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  La Natasha també va llançar els dits descalços, assassina i va udolar:
  Mai oblidarem i mai perdonarem.
  I les seves espases van passar pels feixistes al molí.
  Zoya, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  L'Agustí, tallant soldats blancs i tancs, va cridar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I caiguda takni i lluitadors marrons.
  Svetlana talla al moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus i xiscla:
  - Perquè la mare Rússia guanyarà!
  Oleg Akulov avança contra els nazis. Nen Terminator tallant tropes marrons.
  I al mateix temps, els dits dels peus de les cames nues del nen llencen agulles amb verí, trenquen troncs i enderroquen avions.
  El nen rugeix:
  - Glòria a la Rússia futura!
  I en moviment talla el cap i el morrió de tothom.
  La Margarita també aixafa els oponents.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  Però la Natasha està a l'ofensiva. Talla els nazis juntament amb els tancs i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia.
  Zoya està a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroquen tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  L'Augustina, exterminant els nazis i exterminant els soldats marrons, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Es va precipitar a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els seus peus nus, llançarà contra l'enemic, una cosa que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops!
  Svetlana a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts lluitadors i xiscles:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Oleg Akulov es va aixecar d'un salt. El nen va girar en una cabriola. Va tallar molts dels nazis en el salt.
  Va llançar les agulles amb els dits nus i va gorgotejar:
  - Sigues famós pel meu preciós coratge!
  I de nou el nen està en batalla.
  Margarita passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salta de tant en tant, i gira!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  La Natasha a l'ofensiva també és molt xula.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons segueixen caient i caient.
  La Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí rugeix en èxtasi salvatge:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus descalços llancen moltes agulles esmolades i verinoses.
  Svetlana a la batalla I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia.
  Oleg a l'ofensiva ho està accelerant tot. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat, i tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola perforada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Oleg Akulov torna a l'acció. I avança, onejant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  El noi general recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Oleg Akulov xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc encara més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Oleg Akulov salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  És bastant vell, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Oleg Akulov va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Oleg de nou un centenar dels nazis, portant un meteor, tallat. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - El cap de bou serà - no us torneu lluitadors bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  Oleg Akulov va murmurar:
  - Què necessites! Aquí està la noia!
  La Margarita, llançant una daga amb el peu nu, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits nus, en llançarà un assassí.
  Svetlana a la batalla no és inferior als oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana, tallant enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoya va xisclar, llançant agulles amb les cames nues i bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  Oleg Akulov té un aspecte molt elegant a la batalla.
  La Margarita va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  El nen geni i el general van llançar amb el seu peu nu i infantil una cosa semblant a una hèlix d'helicòpter. Va tallar un parell de centenars de caps als nazis i als tancs, va dir:
  - Molt esportiu!
  I tots dos: un nen i una noia en plena calada.
  Oleg, tallant els soldats marrons, va gorgotejar:
  - I hi haurà una gran victòria per a nosaltres!
  Margarita va xiular en resposta:
  -Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  L'Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, va gorgotejar:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'estan enderrocant les torres dels tancs.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  Oleg Akulov sobre el gorgoteig:
  - Oh, aviat, dóna seguretat!
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Natasha va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  El nen va respondre:
  "De vegades lluitar tampoc no és divertit!"
  Natasha va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits nus, va fer volar una massa de tancs i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Natasha va tornar a destruir els enemics, demolint les torres dels tancs.
  La Zoya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Llavors va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí en la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, serà útil
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera.
  I aquí és com lluita la Svetlana. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Svetlana es va adonar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  Oleg està en batalla i ataca els nazis. Els colpeja sense pietat, talla els tancs i xiscla:
  Som com toros!
  La Margarita, aixafant l'exèrcit marró i tallant els tancs, va agafar:
  Som com toros!
  La Natasha la va agafar i va udolar, destruint els caces marrons juntament amb els tancs:
  - La mentida està fora de les mans!
  La Zoya va destrossar els nazis i va cridar:
  - No, no de les mans!
  I també l'agafarà, i deixarà anar un asterisc amb el peu descalç i acabarà amb molts feixistes.
  La Natasha la va agafar i va xisclar:
  - La nostra televisió està encesa!
  I un munt d'agulles assassí vola de la seva cama nua.
  Zoya, també destruint els nazis i els seus tancs, va xisclar:
  - La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou un llançament tal que els cercles es difuminen en totes direccions. Aquesta és una noia: l'extermini pur dels oponents.
  La noia amb els dits nus agafarà i llançarà tres bumerangs. I els cadàvers d'això es van fer encara més.
  Després d'això, la bellesa donarà:
  - No donarem pietat a l'enemic! Hi haurà un cadàver!
  I de nou la cosa mortal vola des del taló nu.
  Agustí també va remarcar amb força lògica:
  - Només no un cadàver, sinó molts!
  Després d'això, la noia el va agafar i va caminar descalç pels bassals ensanglantats. I va matar molts dels nazis.
  I com rugeix:
  - Assassinat en massa!
  I ara es colpejarà el cap amb el general nazi. Trencar-li el crani i donar:
  - Banzai! aniràs al cel!
  Svetlana està molt furiosa a l'ofensiva, sobretot en derrocar els tancs, xinyola:
  - No us salvareu!
  I una dotzena d'agulles surten dels seus dits nus. Mentre trenca tots, els avions s'enfonsen. I fins i tot el guerrer intenta destrossar i matar.
  Oleg Akulov xiscla:
  - Martell gloriós!
  I el nen també llança amb el peu descalç una estrella tan fresca en forma d'esvàstica. Híbrid complex.
  I la massa dels nazis es va esfondrar.
  Oleg va rugir:
  - Banzai!
  I el nen torna a patir un atac salvatge. No, només bull de poder i els volcans gorgotegen!
  Margaret en moviment. Esquinçarà la panxa de tothom.
  Una noia amb el peu llançarà cinquanta agulles alhora. I la massa va ser assassinada per tota mena d'enemics, noquejat tant tancs com avions.
  Margarita va cantar en termes d'alegria:
  - Un dos! El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa.
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Aquesta és una empresa tan agressiva. La noia bateja i crida:
  "El President del Drac es convertirà en un cadàver!"
  Natasha a la batalla és només una mena de terminador. I rugint va gorgotejar:
  - Banzai! Aconsegueix-ho ràpid!
  I una granada va volar del seu peu nu. I els nazis són com els claus. I destrossarà molts mastodonts i màquines alades i infernals.
  Aquí està el guerrer! A tots els guerrers: un guerrer!
  Zoya també està a l'ofensiva. Una gossa tan furiosa.
  I ella ho va agafar i va gorgotejar:
  - El nostre pare és el mateix Déu Blanc!
  I talla un molí triple als nazis!
  I Agustí va contestar:
  - I el meu Déu és negre!
  De fet, la pèl-roja és l'encarnació mateixa de l'engany i la mesquinesa. Per als enemics, és clar. I per als amics, és una estimada.
  I com amb els dits nus agafarà i tirarà. I molts munts de guerrers de l'imperi marró, així com els seus tancs i avions.
  La pèl-roja va cridar:
  - Rússia i el Déu negre estan darrere nostre!
  Un guerrer amb un potencial de combat molt alt. No, sota això és millor no ficar-se. A mesura que les torres dels tancs s'arrenquen i les ales dels avions feixistes.
  Agustí va xiular:
  - Aixafarem tots els traïdors en pols!
  I fer l'ullet als seus companys. Sí, aquesta noia ardent no és precisament una cosa que pugui donar pau. A menys que la pau sigui mortal!
  Svetlana, aixafant els enemics, va emetre:
  - Et farem cua!
  Agustí va confirmar:
  -Matarem a tothom!
  I de les seves cames nues i gràcils, el regal de l'aniquilació total torna a volar! I tants tancs i avions van explotar en petites fitxes alhora.
  Oleg va cantar en resposta:
  - Hi haurà un banzai complet!
  Agustí, destrossant els nazis amb les seves mans nues, tallant-los amb espases i llançant agulles amb els dits nus, destruint tancs i avions alhora, va dir:
  - En breu! En breu!
  La Natasha, destruint els guerrers marrons, va xisclar:
  - En resum - banzai!
  I tallem els oponents amb una amargor salvatge.
  Oleg Akulov, eliminant els oponents, va emetre:
  - Aquest gambit no és xinès,
  I el debut, creieu-me, és tailandès!
  I de nou, un disc afilat i tallant metalls va volar del peu nu del nen. Va tallar tant les torretes dels tancs com les cues de l'avió.
  Margarita, tallant els guerrers de l'imperi marró i l'armadura dels tancs, va cantar:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això...
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Van fer una bona feina llavors amb els nazis... I la Rússia soviètica va derrotar l'imperi marró durant l'assalt de Moscou.
  La guerra encara no havia acabat, però l'URSS ja tenia l'oportunitat de derrotar els mateixos nazis. Així que els sis van haver d'interrompre de nou l'execució de la seva súper i genial missió.
  LES AVENTURES DEL CIRCUSTER D'OLEGHKA
  Un petit grup de circ caminava per la carretera d'estiu de Crimea. El primer a caminar va ser un nen d'uns dotze anys, descalç i de cabells clars. Un nen prim, però enfilat amb pantalons curts, i caminava a la calor amb el tors nu. Les costelles sobresurten, però les venes eren com un filferro, sota el gairebé negre del bronzejat de la pell.
  Una noia el va seguir. Els cabells marrons clars cremaven al sol, com blat massa madur. Les celles de la noia també són clares i la seva cara, de pols i fortes cremades solars, és morena com la d'una gitana. Però els trets facials són molt bonics, només lleugerament punxeguts a causa de la primesa. La noia és esvelta, amb un vestit lleuger de cotó per sobre dels genolls. I també descalços, encara que no envejareu els que no tenen sabates si caminen per la carretera rocosa de Crimea. No només les pedres són afilades, sinó també calentes al sol d'estiu.
  Però les noies i el nen estan acostumats a estar descalços tant a la calor com al fred, i les seves cames de bronze i les soles calloses no fan cas a tals petiteses.
  Darrere d'ells pica una simpàtica criatura. Blanc, però amb ratlles marrons. Simpàtic cadell de tigre albí. També demacrat, amb una fam terrible, agafant papallones sobre la marxa i ronronejant.
  Darrere de les espatlles de la noia hi ha una zanfona a les mans d'alguns complements. Carregat una mica i el nen. Caminen des de primera hora del matí. El nen va trepitjar un fragment d'ampolla. I va sentir una punxada pel call, va coixejar. I així les plantes nues queden tombades, i els calls piquen per les pedres esmolades i calentes.
  La noia va somriure i va dir:
  - Aneu amb compte Olezhka! A vegades hi ha sorpreses a les carreteres!
  El nen va grunyir enfadat:
  - Sí, res terrible, ni tan sols sang! Però què donarem de menjar a Fimbo!
  La noia va respirar profundament i va dir:
  - Sí, va passar el cadell de tigre! Necessita carn! No durarà gaire amb les restes!
  El nen va respondre amb un somriure:
  - Hi ha moltes cases amb gent rica. Potser beurem carn. I tu, Natasha, també vas perdre pes...
  La noia es va sacsejar i va dir:
  - I em va bé! L'agilitat fins i tot va augmentar!
  I la noia es va aixecar d'un salt i va girar sobre la punta del peu. Olezhka va xiular amb admiració, i el cadell de tigre va grunyir.
  Els records del somni van passar, records falsos, però tan semblants als reals.
  Fa un parell d'anys estaven al mateix grup de circ, que va contactar amb la Voluntat Popular i va ser derrotat. La Natasha també va participar i, segons els rumors, fins i tot va colpejar el general. I ara va passejar per Rússia descalça i inquieta. A l'hivern, es van traslladar a l'Iran, l'Iraq, on van remar pels forts pendents i van fer actuacions. A l'estiu vam baixar a Rússia. Natashka sabia diversos idiomes, inclòs el persa, i va ensenyar a Oleg Akulov.
  Fins i tot fa gràcia caminar per Iran amb vel, però amb els peus descalços. Van aixafar l'actuació, i més recentment van tenir Fimbo. També un fugitiu, d'algun grup. Una bèstia de rara bellesa, però terriblement voraç. Les existències van anar ràpidament cap a ell, tot i que els cadells de tigre van recollir molta gent. Però els darrers dies ha arribat una ratxa fosca per al grup. Per alguna raó, una nena bonica, un nen i un cadell de tigre albí no van obtenir diners. I es morien de gana. I el pitjor de tot, els petits depredadors van suportar la fam.
  El triumvirat es va asseure a la bifurcació. L'Olesya va compartir dues patates petites entre el nen i va donar tot el pa al cadell de tigre. El va menjar amb avaricia i en va demanar més. És una llàstima que plori tant... Com un cadell. I quina flaca.
  La Natasha es va aixecar decidida i es va donar una bufetada amb les soles nues, polsegoses i calloses:
  - Va anar! Entretenem els senyors!
  Ja la primera datxa els va conèixer poc amistosos. El conserge es va negar a deixar-la entrar i va dir que Natasha era una prostituta.
  La segona vegada va ser millor. Una senyora de trenta-cinc anys em va permetre entrar. L'Oleg es va canviar per unes malles en mal estat i va galopar amb destresa. Ho va intentar la Natasha. La seva figura femenina de gimnasta és molt destre. Fimbo sabia poc, però també va saltar pel cèrcol, que Natashka aguantava amb els dits nus, amb les soles endurides, però sense perdre la gràcia. La senyora estava molt contenta i li va preguntar a Oleg:
  - Ets un bon pallasso!
  El nen va respondre enfadat:
  - No sóc un pallasso, sinó un acròbata i una mica malabarista!
  La senyora va preguntar:
  - Crema-ho!
  L'Oleg Akulov va començar a llançar coses amb plaer, utilitzant no només les mans, sinó llençant els seus ja cutres txecs i les cames nues i bronzejades dels nens. Incloent un bolígraf i una pinta a la taula.
  La dama, somrient satisfeta, va preguntar:
  - I aquesta dona és la teva mare?
  L'Oleg va negar amb el cap.
  - No, company meu!
  La senyora va assentir.
  - Sí, és massa jove... Tens pares?
  El nen va sospirar suaument.
  - No conec els meus pares!
  La dama va sospirar trista i va respondre:
  - Orfe! Bé, encara tinc sabates de la vella minyona! Porta'ls!
  El lacai, grunyint, se'n va anar. La Natasha va somriure satisfeta. Després va venir el lacai. Les sabates ja estaven gastades i amb la pell trencada.
  La senyora va murmurar:
  - Jo mateix estic endeutat i, per desgràcia, no puc donar més!
  Natashka va agafar la sabata i va donar les gràcies a la mestressa amb moderació. Després van marxar de la cabana. La noia va murmurar indignada:
  - Per a un traficant d'escombraries, no donarà més que un níquel. Vaja, devoradors i avars! I quant de temps va trigar!
  Oleg Akulov va comentar:
  Ha estat un dia llarg, anem a més!
  A la propera datxa, encara menys afortunat. Van ser acceptats, però després de l'actuació només els van donar un plat amb les restes de la taula. El cadell de tigre, però, se'ls va empassar vius. Almenys aquest és el benefici.
  Però a la quarta datxa, la gorra txeca del nen va esclatar, i va haver de seguir actuant descalç, sense uniforme. I només em van donar un cèntim.
  A la cinquena datxa no se'ls permetia. El dia sisè, hi havia diversos nens que, havent envoltat el cadell de tigre, van començar a ficar-hi pastissos. També van tractar Olezhka. El nen famolenc es va menjar la nata amb xocolata amb gust. Però havien de treballar. Els nens no es volien deixar anar durant molt de temps. El barin també va mirar l'actuació. Li va agradar especialment l'actuació de la gimnasta Natashka. Em va demanar que ho repetissin diverses vegades. Després també va regalar a la noia un pastís. Va trigar molt de temps, i el sol ja es posava. I només van pagar dos hryvnias.
  Al final, el mestre va posar la seva pota a la cama nua de Natasha i va gorgotejar:
  - Amb la teva aparença, pots guanyar molts diners d'una altra manera!
  Natasha es va retirar:
  -Mai! No aniré al panel!
  El cambrer va somriure i va comentar:
  - És més difícil per a una noia de circ trobar un nuvi rendible que una dama de virtut fàcil.
  Natasha, descalç, va comentar amb enginy:
  - Però l'amor és més fàcil!
  Però vint copecs també són diners. Ja els podeu comprar una ampolla de vodka. En tot cas, el cadell de tigre va rebre un tros de carn. La Natasha va vendre les sabates per set copecs. En tenien prou per menjar.
  Ja s'està fent fosc i no passeges per les cases. La bella noia Natasha va dir decididament a Oleg:
  - Anem a l'allotjament?
  El nen va assentir amb confiança.
  - No anirà! Allà dins fa pudor!
  Natasha, amb cames nues i corba, va estar d'acord:
  - I els vagabunds borratxos s'aferraran a mi. Trobarem un lloc per a nosaltres en una cova, i abans d'anar a dormir ens banyarem.
  El nen va assentir. Es van banyar a la piscina del desert. L'aigua era càlida i salada. Oleg Akulov admirava la figura de Natasha, molt musculosa i esvelta. El seu cos no semblava gens prim, però era molt harmoniós. Nena gimnasta bronzejada. Com treu els braços i les cames de manera activa. Com una pantera a la caça.
  L'Oleg va recordar el treball sobre Mowgli. Hi havia una història divertida sobre un nen que es va criar entre llops. Alguna cosa semblant a ells. Vagi per aquí, però ets lliure, veus moltes coses. Les mateixes cases són luxoses, algunes amb fonts i escultures. Molt agradable. Sobretot a l'estiu a Crimea. En definitiva, l'estiu és un bon moment. A l'hivern és pitjor. Fins i tot a l'Iran i l'Iraq fa fred a la nit. Sovint es mouen a la nit per mantenir-se calents, dormint a l'aire lliure.
  Havent-se banyat prou, el nen i la nena es van adormir. Són joves, sans, entrenats. Dormen com animals salvatges: tranquils, sense prestar atenció a la superfície dura. I què, quan un cos sa no necessita llits de plomes. I és molt bo dormir a l'aire fresc.
  Però a diferència dels animals, la gent veu somnis... L'Oleg va somiar amb com es va convertir en un grumet en un vaixell pirata i va lluitar. Amb un sabre, atacant soldats anglesos amb uniforme. Tallar i destrossar els enemics. Aquí el nen colpeja amb el peu nu a l'engonal. Salta i aixafa els britànics. Lluita entre enemics. Cauen, tallen i destrossen. I el nen agafa el segon sabre. Condueix el molí, i molt magistralment. El noi és molt intelЈligent...
  El seu taló nu, rodó i rígid colpejaria la barbeta d'un oficial de la marina. I el que té les dents trencades i un crit salvatge vola per la borda.
  Aleshores, un nen amb pantalons curts, els músculs enrajolats del qual parpellegen com una onada del mar en una tempesta, fa moure un molí de vent amb espases i talla el cap alhora.
  Rodolen per la coberta de roure i noies precioses i curvilícies les llancen amb les seves cames nues, seductores i encisadores.
  Però els somnis són vagues i només en recordes les característiques comunes.
  L'endemà, heu d'anar de nou a les cases rurals. A més, els mataran i el cadell de tigre hauria de ser alimentat.
  La noia va intentar semblar alegre i va somriure. És molt bonica, i les portes del vigilant se li van obrir de bon grat. Però aquí van servir molt pitjor. A la primera datxa, els senyors van veure de bon grat la seva pantomima. Al cavaller li agradava especialment veure el parpelleig de les cames nues, musculoses i bronzejades de la Natasha, amb soles rosades i una corba graciosa de taló rodó. Però aquí només servien les restes de la taula, que es donaven de menjar al cadell de tigre.
  La van mantenir a la segona datxa durant molt de temps, el mestre fins i tot va acariciar la noia per la seductora cama d'oliva. La senyora va regalar a Olezhka un pastís. Em van donar un cèntim. Les dues cases següents estaven buides: els senyors no van venir.
  Agressiva amb un cos bonic i fort i un cabell ros exuberant, Natashka va comentar confusa:
  - Sí... Aquí no pots fer fortuna!
  Olezhka va murmurar enfadat:
  - És millor caçar per robatori! Més rendible!
  Natasha va aixecar la mirada en resposta i va cantar:
  - Quin cel més blau. No som partidaris del robatori!
  Un home cobdiciós no necessita un ganivet: li mostres un cèntim de coure i fas amb ell el que vulguis!
  La datxa següent es va distingir per la seva enorme mida i un luxe sorprenent. Les fonts estaven daurades i brollaven alt cap al cel. A l'entrada hi havia uns lacais vestits de luxe. Mostrant els seus talons nus i els genolls bronzejats, amb un vestit curt i trencat, la Natasha fins i tot es va avergonyir de la seva aparença francament vagabunda.
  El lacai gran va cridar:
  - No donem als pobres!
  La noia va respondre:
  - Som circ! Dissiparem la tristesa!
  La Natashka va xiular i va aixecar la cama nua i musculosa. El cadell de tigre blanc va saltar i va riure divertit a l'aire. Olezhka va colЈlocar un cèrcol i Fimbo s'hi va colЈlocar i el va tornar a capgirar.
  El lacai cap xiulava i murmurava:
  - No està malament! Pots passar!
  El nen i la nena van entrar per la porta. També va entrar un cadell de tigre blanc. El mestre de la terra ferma es sentia avorrit al seu luxós palau campestre. Assegut en un pernil davant d'una taula luxosa, un noble noble mastegava carn grassa i es regava amb vi car d'una copa daurada. Al seu costat hi havia assegut una dona jove i bella amb un vestit adornat amb joies. A la veranda va saltar una nena d'uns set anys amb un vestit elegant i molt semblant a la dona del mestre, només els seus cabells eren més clars.
  El mestre va mirar la Natasha. És exactament el contrari d'una dona. Rossa vs morena, esvelta, musculosa, magra vs. plenitud. Pell de xocolata negra contra palЈlidesa aristocràtica. Per descomptat, el noble noble va examinar amb ànsia la noia, els seus peus nus, els pits alts, la cintura prima. Sí, va pensar el mestre, la meva dona ha engreixat. I això... quina figura: només una estàtua de l'antiga deessa guerrera Atenea.
  Natasha i Oleg van començar a fer números. La Natasha va ballar en una combinació, que els va agradar tant als homes. Ara Oleg Akulov va actuar amb malles i una samarreta brillant. Descalç era fins i tot més hàbil que als txecs. El nen girava, feia voltes, saltava. Natashka el va aixecar amb la mà estesa. El cadell de tigre blanc va saltar per cèrcols, braços i cames, va passar per tisores.
  La Natasha també va tocar la melodia amb una petita zanfona. El nen feia malabars. Llavors la noia feia malabars, després estaven junts. I no només amb les mans, sinó amb les cames nues, molt àgils, amb dits tenaços com els dels micos. Es podia veure com el mestre mirava amb avaricia els peus descalços de la noia i respirava amb força, com si tingués consum.
  Els circenses eren àgils, giraven molt. La Natasha fins i tot va fer una doble voltereta i van caminar junts sobre les seves mans. Aleshores, el cadell de tigre va tornar a saltar pels cèrcols, que Natashka sostenia amb els dits nus.
  Durant l'actuació, la noia girava i de tant en tant cridava d'admiració. Barin i la seva dona van aplaudir amb moderació. Però era evident que estaven contents.
  Al final, el nen i la nena van cantar, i les seves veus són meravelloses, plenes de so. Després d'això, Natashka va oferir un barret per recollir diners. Era tan bonica, amb prou feines coberta per la combinació. El mestre-continent va somriure i va comentar:
  - Jo era, una vegada, un captaire, però, d'una família noble. I va aconseguir convertir-se en milionari i comprar-se un títol de príncep. Què pot algun dia i es farà ric!
  La Natasha va respondre amb un somriure:
  - Gràcies, ExcelЈlència!
  Barin va comentar secament:
  - Però pròdig, no guanyarà riquesa! Per tant, et suggereixo que em venguis el teu petit animal.
  La Natasha va somriure amb força i va dir:
  - Fimbo és el nostre amic, no està en venda!
  El mestre va somriure enfadat i va dir:
  - Això és el que solen dir quan volen trencar un preu alt! Però no em pots enganyar! Sé quant! Ofereixo un chervonets, i no mitja dotzena més!
  La Natasha va negar amb el cap.
  - Ho sento, senyor, però aquest amic no està a la venda! No per diners!
  El príncep va grunyir enfadat:
  - Sí, t'hauries d'alegrar que t'alliberi de tanta càrrega. Un tigre necessita una fortuna per alimentar-se. I quan sigui gran... Creus que et permetran passejar per la ciutat amb un gran i perillós depredador?
  La bella Natasha estava avergonyida, la seva cara bronzejada pel sol arrufada. De fet, de vegades em venia al cap la idea de què fer amb Fimbo quan sigui gran. Ara la policia ja els mira de sobte, però què passarà al cap d'uns mesos?
  En qualsevol cas, t'hauràs de separar aviat de Fimbo. Deu rubles també són diners. Pots comprar un cadell i entrenar-lo. El gos menja menys i pots viatjar amb ell durant un any. Estalvia una mica de diners i potser obre algun negoci. O saltar en matrimoni... És bella, imaginada.
  Natasha va palpar nerviosament les seves musculoses, seductores cames de color bronze amb els seus dits nus, va dubtar, el sentit comú va suggerir que un cadell de tigre estaria millor amb un príncep que morir de gana amb un grup errant. I que si us separeu d'un depredador, és millor fer-ho ara, quan aquesta oportunitat hagi aparegut.
  Però aleshores la filla del mestre, una noia amb llaços brodats de perles, li va donar una puntada de peu a les cames i va cridar:
  - Vull un tigre! Vull un tigre blanc!
  El príncep va agitar la mà i va colpejar el puny:
  - Calla! Ara estic fent negocis!
  La dona va exclamar:
  - No crideu al nen!
  La noia, pel que sembla, estava mimada i no tenia por. Però saltant enrere, va xisclar més tranquilЈlament:
  - Compra el pare! Compra un cadell de tigre... Dóna'm cent rubles!
  La dona va dir a la seva filla amb un somriure:
  - Aquest animal pot ser perillós... És un depredador i es menja xiquetes!
  El mestre va trencar els dits i va dir:
  - L'última paraula són quinze rubles! Posa't més de genolls, no afegiré!
  La Natasha, fent una reverència baixa, va llençar una closca enganxada de la seva cama nua i bronzejada i va preguntar educadament:
  - Ens podem jubilar, ExcelЈlència?
  El príncep va grunyir:
  - No! Per última vegada, et pregunto, regales un cadell de tigre per quinze rubles?
  La Natashka va negar amb el cap i va trepitjar la grava gruixuda amb el seu peu cisellat, nu, encantador, divinament gràcil.
  El mestre de la terra ferma va preguntar sarcàsticament:
  - Com et dius?
  La noia va respondre amb un somriure:
  - Natasha.
  El príncep va somriure ominós.
  - Tens passaport? Mostrem!
  La Natasha es va estremir i es va posar pàlЈlida, el color apagat es mostrava a través de la seva pell oliva. El príncep va picar de mans i va cridar:
  - Agafa'ls i truca a la policia! Em van robar el tigre i el meu anell de diamants!
  La noia va exclamar encantada:
  -Bravo pare!
  Els lacais van atacar Natashka. La noia no es va resistir, tot i que era forta físicament. Ella i Olezhka estaven lligades amb cordes i tancades al soterrani. Aviat també va arribar la policia.
  Després d'escoltar el príncep, van posar manilles a Natasha i Oleg Akulova a les mans i als peus. A més, tenien mides especials per als nens. En què es van encadenar lladres menors.
  Després d'això, la nena i el nen van ser portats a la presó. Allà es van dividir. L'Oleg va ser llençat al soterrani, on ja hi havia una dotzena de nois amb grillons, i la Natasha va ser llençada a una celЈla amb dones. No era dolç. Hi ha pudor a les celЈles, en comptes de latrina hi ha un forat al terra, és humit i semifosc. Els nois eren mantinguts amb grillons, cosa que és molt inconvenient. Les mans i els peus estan encadenats. És difícil moure's en una cambra estreta. Només alimentaven pa i aigua, de vegades donaven fruita podrida.
  S'hi van asseure fins al judici. Aleshores, els nois s'esperaven amb treballs forçats o en un refugi de presó. Les dones, també, ja sigui a treballs forçats a Sibèria, o a Àsia Central per a la collita de cotó, o a la presó amb feina a qualsevol fàbrica per obtenir aliments del govern. I abans del judici, podeu seure a criteri de les autoritats. A més, els presos també van ser flagellats.
  L'Oleg i la Natasha van rebre l'ordre de ser assotats al mateix temps. El nen i la nena van ser despullats fins a la cintura i estirats sobre les cabres. Estaven flanquejats per dos policies. Els agents de l'ordre van remullar les varetes en un morter amb aigua salada. Van agitar per l'aire, derrocant gotes. I aleshores, de seguida, per ordre, els xiquets i xiquetes van colpejar l'esquena.
  La Natasha i l'Oleg Akulov van apretar les dents amb força per no cridar. Es van mesurar les cops. La policia va colpejar amb un entusiasme moderat, només complint el seu deure. El nen i la nena, respirant amb força, van aguantar. Després d'una dotzena de cops, la pell va esclatar i va gotejar sang. Va ser molt dolorós.
  El comandant, que havia prescrit cent cops, va somriure. Si les peülles dels castigats són llençades, aquest és el destí de Déu. Aleshores brillen el treball dur de tota la vida.
  Pel robatori a gran escala, per l'atemptat contra la vida del príncep i la seva dona i filla. I després també va resultar que buscaven Natasha com a còmplice de l'assassinat del governador. En qualsevol cas, la noia serà conduïda per sempre a Sibèria. Com la nena. Així que potser seria millor ser abatut.
  Oleg Akulov i Natasha van suportar amb valent tots els cent cops sense perdre el coneixement i sense fer soroll. Però les seves esquenes es van convertir en un embolic sagnant. Després d'això, els van tornar a posar manilles i els van tirar a la presó.
  El nen estava estirat sobre les taules, el seu estómac i el pit estaven incòmodes, i l'esquena del nen estava sencera tallada.
  Al menor, els delinqüents, nens esquilats i prims, fent tintejar les seves cadenes, cridaven:
  - Bé, com va fer mal?
  Oleg Akulov va fer l'ullet als altres nois i va dir:
  - Trivia! Com pica un mosquit!
  El nen gran, que semblava d'uns quinze anys, també amb el cap rapat i l'únic de la celЈla que tenia sabates, encara que aspres i amb soles de fusta, mirava Oleg Akulov amb respecte. El nen, al qual encara no s'havia tallat el cabell ros, va resultar que no era cap covard. I ell, allargant la mà a Oleg, va dir:
  - Sóc un lladre Pretzel! L'únic matón de veritat entre aquests... - El jove padrí va mirar al seu voltant i va continuar. - Tu, després d'haver rebut cent fuetades, no vas fer un crit ni un gemec, demostrant-te com un home de veritat. Aquí tens la meva mà, i ara ets com un germà per a mi!
  L'Oleg va donar la mà a l'autoritat menor. Encara que sobretot volia escapar de la presó on hi havia costures, i feia pudor de galledes. I l'esquena està tan tallada que et mous una mica: fa mal.
  Els joves presoners rebien racions: una mena de farinetes, aigua i pa. El menjar, és clar, no importa, però no et deixaran morir de gana. El padrí principal tenia una fesomia força plena, i pel que sembla no menjava només de propietat estatal.
  De fet, aviat va aparèixer una noia. Li va lliurar una cistella de botifarra, pa blanc i ampolles de llet.
  El padrí menor d'edat se la va agafar i després va treure l'Oleg d'un matràs de líquid blanc:
  - Beveu una mica!
  L'Oleg va prendre un glop de llet, va semblar molt saborosa al nen famolenc i colpejat i va preguntar al padrí:
  - Compartiràs la transmissió amb els altres?
  Krendel va negar amb el cap.
  - És clar que no!
  El nen apallissat va preguntar:
  - I per què?
  El jove padrí va respondre sincerament:
  - No s'ho mereixien! Només són petits gamberros i lladres, o fins i tot vagabunds.
  Oleg va comentar lògicament:
  - Però també són persones i els costa una ració de presó!
  El pretzel va grunyir ferotge.
  - Sobreviure! I agraïu que us hagi donat llet per beure. I això tampoc ho aconseguiràs.
  L'Oleg tenia moltes ganes de saltar i colpejar aquest líder, però després de cent cops no tenia forces per saltar. Després d'una cop de mà, fins i tot els adults, els nois sans solen morir, no com un nen.
  El nen, després de menjar i llet, va tornar a fer pesat i va començar a dormir en somni, i això passa.
  Va somiar que era Jim Hawkins de la famosa novelЈla L'illa del tresor.
  Quan George el pirata va rugir:
  - Escalfeu els talons d'aquest noi!
  John Silver va assentir.
  - Vaig prohibir matar aquest noi, així que necessitem un ostatge. Però no pretén salvar-lo de la tortura. Hauríem d'esbrinar on va portar l'Espanyola.
  Els pirates estaven força enfadats. Van saltar fins al nen Jim. Li van arrencar el vestit de mariner i li van retorçar els braços. Jim solia córrer descalç al vaixell, que era més còmode en una coberta plana, sobretot als tròpics. Però anant al fort, es va posar les botes. No obstant això, a la selva pots trepitjar una serp o un insecte.
  Ara els pirates van treure les botes al nen amb gust. Un d'ells va acariciar la pell llisa, polida, gairebé sense gastar.
  George va passar el dit pel peu descalç del nen i va observar:
  - Bons talons per fregir-los!
  Junge tenia les mans lligades darrere d'ell i les va clavar amb un ganxo. Llavors van començar a aixecar en Jim al bastidor. La corda es va estrènyer, els nervis del nen es van abombar i va començar a inclinar-se cap endavant.
  George va estirar les espatlles del nen. Jung es va girar amb un crit de dolor, amb el cos arquejat d'un adolescent de catorze anys dret.
  Els pirates van aplaudir en aprovació. Un d'ells va agafar un fuet de mar de set cues i el va balancejar.
  John Silver el va interrompre:
  - Atura! El nen és intelЈligent i ho dirà tot sense tortura. Digues-me, on has portat l'Espanyol?
  Jim Hawkins, tot i que tenia por del dolor, va cridar:
  - No diré!
  Silver va ordenar:
  - Començar!
  El fuet va caure a l'esquena d'en Yoongi i la pell bronzejada va esclatar immediatament. El nen va apretar les dents i va romandre en silenci. I el pirata el va colpejar. Jim va decidir aguantar fins al final. Encara que la cara retorçada d'en Yoongi li va dir el que li va costar.
  El pirata va colpejar el nen a l'esquena i després es va traslladar als costats. Va colpejar tant a l'estómac com al pit. En Jim es va contraure amb cada cop, de vegades s'escapaven gemecs sufocats dels seus llavis atapeïts. Però el nen encara va aconseguir contenir els forts crits.
  Finalment, el cap d'en Jim va moure languidament i va caure de costat. El nen es va desmaiar i va perdre el coneixement.
  Els pirates van agafar una galleda d'aigua, ja que hi havia un pou a la caseta. I el va abocar sobre el cap ros d'en Yoongi.
  Jim va recuperar la raó. John Silver va preguntar amb veu suau:
  - Digues-me on has segrestat el vaixell i et traurem del bastidor!
  El jove grumet va grunyir:
  - No diré!
  George va treure una torxa del seu farcell i la va aixecar al foc. Va esclatar una flama. Somrient, el pirata experimentat va dir:
  - Bé, grumet, ara et fregim els talons!
  Jim Hawkins va tremolar. La torxa amb foc es va acostar a la cama nua del nen. I aleshores el depredador de la flama va llepar el taló nu del desafortunat adolescent. La sola del nen era moderadament aspra. Corria descalç per la coberta, però a la mateixa Gran Bretanya a l'hivern caminava amb sabates i els seus peus no eren molt durs. Així que el dolor era intens.
  Jim Hawkins va cridar.
  John Silver va dir amb duresa:
  - Bé, digues on has portat l'Espanyol?
  Tot i que l'olor de carn cremada i el dolor era terrible, Jim va cridar:
  - No! No diré!
  George va canviar la flama a l'altra sola nua del nen. L'olor de la carn cremada es va fer més forta.
  El jove Hawkins va començar a sufocar-se, la seva cara jove es va tornar pàlЈlida i el seu cap va caure cap enrere.
  John Silver va dir en un to segur:
  - Ja n'hi ha prou amb ell! En cas contrari, li cremarem les cames i el nen no podrà caminar. I vull que demà vagi amb nosaltres i vegi el triomf dels pirates que es van endur el tresor!
  George va estar d'acord amb això:
  - Dret! Deixeu-lo caminar amb nosaltres, talons cremats per l'herba esmolada i les pedres. L'arrossegarem amb una corda al coll, i per al grumet serà una tortura addicional!
  John Silver va assentir.
  - Mentrestant, deixeu-lo penjar al bastidor fins a l'alba!
  
  
  NOMÉS UN METRES DE SORT
  ANOTACIÓ
  Només un metre a l'esquerra hi havia una mina russa en la qual es va fer volar el cuirassat Petropavlovsk, i el curs de la història a l'escala de tot el planeta Terra ha canviat.
  . PRÒLEG
  La mina, en la qual va explotar el cuirassat Petropavlovsk, va passar només un metre a l'esquerra. I com a resultat, la munició no va detonar. I el cuirassat només va rebre danys menors i va tornar a Port Arthur pel seu propi poder. L'almirall Makarov, que estava esgotat durant la nit per l'hereu Kirill Romanov, estava molt molest amb ell mateix perquè no va donar l'ordre d'explotar l'aigua al voltant del port amb destructors. Un altre vaixell també va rebre danys de mina.
  Però tot era relativament barat, i en pocs dies es van poder tornar a reparar els vaixells.
  Fins ara, no ha passat res dolent. Però podria ser pitjor, com va passar a l'univers on l'almirall Makarov va morir de manera tan estúpida i ridícula.
  Però en aquest món, ell - una persona digna, el destí va mesurar un període més llarg.
  Podrà l'almirall Makarov utilitzar-lo i convertir-se en un gran comandant naval, comparable a Ushakov, per exemple? O de totes maneres, fins i tot el talent destacat de l'almirall Makarov no serà suficient per derrotar el Japó. Que ara és molt més fort al mar. A més, es van haver de reparar dos cuirassats més.
  No obstant això, l'almirall Makarov no es desanima. I personalment, juntament amb els reparadors, es va ocupar de l'eliminació del terra de les naus. A més, també hi ha notícies des de Sant Petersburg que l'esquadra del Bàltic vindrà al rescat, i després Rússia tindrà un clar avantatge.
  Els japonesos, és clar, aprofiten el moment i intenten desembarcar tropes més a prop de Port Arthur. Però les tropes russes, aprofitant la tempesta, van poder matar dos regiments de l'imperi del sol naixent. I arreglar-se.
  Aleshores es van restaurar quatre cuirassats de l'esquadró del Pacífic a un ritme accelerat.
  I el comandant del destructor va oferir a l'almirall Makarov un pla traïdor. Atès que Togo sempre es mou per la mateixa ruta, poseu paquets de mines al seu pas. El que es va fer a la història real, però només per un destructor. I l'almirall Makarov va apreciar immediatament la idea i va ordenar l'ús de tots els vaixells adequats.
  Però per descomptat, després d'haver començat un rumor de desinformació que només són exercicis.
  I això encara guanyarà les balenes.
  La trampa era senzilla però efectiva. A més, ningú va ser deixat sortir de Port Arthur i els espies japonesos no podien dir res als seus.
  I el resultat va ser impressionant. Immediatament una dotzena de grans vaixells japonesos van esclatar i van començar a enfonsar-se. Els altres van disparar indistintament en totes direccions.
  I llavors va aparèixer l'esquadró de Makarov, que ja era més fort que el japonès. I va començar una batalla ferotge.
  Els obusos russos eren més perforants i van colpejar amb més precisió. Els vaixells encara estan plens de canons i mariners, força frescos. I l'almirall Makarov es va gestionar des d'un creuer lleuger i amb molta habilitat. A més, els japonesos en pànic s'agrupaven, facilitant així la tasca dels russos. Sí, i el vaixell insígnia més gran del país del sol naixent es va enfonsar, i Togo amb prou feines se'n va rescatar. Però aquest almirall estava postrat.
  I la batalla es va convertir en una pallissa total dels japonesos. Només una simple trampa, un cop de rereguarda va decidir el resultat de la guerra al mar. Tsushima va passar al revés, quan la flota japonesa va patir una derrota aclaparadora i en realitat va deixar d'existir. Aquesta és la batalla i la derrota del samurai, sorollós, amb la mort de més de dotze mil mariners i sense comptar els presoners.
  Els russos estaven en un xoc especial i van disparar amb precisió.
  Les seves pistoles no coneixien faltes ni dubtes. I els japonesos s'han convertit en un ramat sòlid.
  La facilitat de la victòria russa va fer que molts consideressin l'exèrcit del Japó sense valor. Bé, què agafar d'Àsia? Bé, la victòria de l'almirall Makarov no es va considerar tan gloriosa. Bé, a qui va vèncer?
  Un soldat rus val deu japonesos.
  Per acabar, i a terra, el general Kuropatkin va derrotar completament als japonesos, i fins i tot amb poc vessament de sang. Per la qual cosa va rebre les maletes d'un mariscal de camp. I a més, perseguint els samurais, els va netejar Corea. A la batalla, els japonesos encara no tenien prou munició i estaven completament indefensos.
  Aleshores el Mikado va demanar pau. Rússia va exigir que el Japó tornés la cresta Kuril, fins a l'esquelet d'Hokkaido i l'illa de Taiwan. Així, el Japó va ser conduït a les seves antigues fronteres.
  I es van veure obligats a pagar una indemnització de mil milions de rubles or russos.
  Rússia va declarar Corea un protectorat i va augmentar la seva influència a Manxúria. Aviat, Mongòlia també va passar sota el patrocini de Rússia. Va començar el procés d'annexió voluntària de les terres xineses i la formació de Zheltorossia.
  Naturalment, cap revolució i diumenge sagnant. Al tron hi ha l'autocràtic tsar Nicolau II, l'autoritat del qual entre el poble ha crescut notablement.
  I com que no hi va haver disturbis, Rússia, després d'haver evitat la recessió dels temps de revolució i disturbis, va experimentar un ràpid repunt econòmic. I així el 1914 va arribar més avançat econòmicament, i millor preparat, a la Primera Guerra Mundial. I Rússia tenia més població, a causa de l'annexió de parts de la Xina i Corea. I la mortalitat per la millor situació econòmica és menor que en la història real, i el creixement demogràfic és més gran.
  Així, la Rússia tsarista és més forta que sense l'almirall Makarov. I, per descomptat, la flota del Bàltic no es va veure afectada. I es van produir més avions, inclosos Ilya Muromets i Svyatogor, i els tancs Luna-2 van entrar en sèrie amb metralladores i pistes d'alta velocitat. L'exèrcit reial era molt fort.
  L'almirall Makarov encara tenia seixanta-cinc anys el 1914, i va ser nomenat per comandar la flota al Bàltic. I l'enemic de Rússia és molt més autoritzat que el Japó. És a dir, l'Alemanya de Kaiser.
  Per cert, juntament amb els avantatges, la victòria sobre el samurai també va tenir inconvenients. Ara el Japó estava preparat per entrar a la guerra al costat d'Alemanya. Així, la Rússia tsarista va haver de mantenir una força considerable a l'est.
  Els japonesos van tornar a construir una flota i estaven preparats per a la venjança. I això és un inconvenient en el disseny. A més, Turquia està al costat d'Alemanya i Àustria-Hongria.
  Així, Rússia va haver de lluitar contra quatre estats, excepte Bulgària, i el resultat de la guerra no era clar.
  Tanmateix, Alemanya també està duent a terme una guerra en dos fronts i està donant el cop principal a l'oest.
  La lluita des del principi per Rússia va tenir més èxit que en la història real. En particular, a causa de la població més gran i el nivell més alt de l'economia, l'exèrcit en temps de pau a Rússia no era un exèrcit i mig, sinó fins a tres milions i mil regiments. Així podeu llançar més tropes a la batalla.
  A més, la presència de més avions que van bombardejar els alemanys i els seus aliats.
  Així que les tropes russes van capturar Prússia Oriental i van bloquejar Koenigsberg. I l'intent de Hindenburg de trencar-se va fracassar. Incloent gràcies al bombardeig de les tropes alemanyes.
  I al mar, mentre els japonesos esperen, i l'almirall Makarov lluita contra els alemanys.
  La flota d'Alemanya és la segona del món després de la Gran Bretanya. Però com comptes. Potser Rússia tindrà més cuirassats, però estan dispersos per tres mars i els alemanys tenen un puny. A més, és clar, hi ha la marina britànica. Però també està dispersa per quatre oceans. I els britànics no tenen pressa per ajudar Rússia.
  Així, la flota del Bàltic, liderada per Makarov, haurà de lluitar sola contra els alemanys. A finals d'agost, el clima és càlid i assolellat.
  Almirall en cap i heroi de la guerra japonesa en un creuer mòbil lleuger. Aquesta és la seva innovació.
  I el fet que la tripulació d'un creuer lleuger també consta només de noies.
  Les noies són totes joves, esveltes, àgils i amb un sol bikini. Parpellegen amb els peus nus i els talons nus i rodons.
  Els creuers només tenen un canó, però un de dotze polzades. I les noies ho gestionen magistralment.
  La Natasha, sacsejant els músculs abdominals, va exclamar:
  - Pel nostre gloriós almirall Makarov!
  I amb el taló nu va cedir al projectil. I va ser empès fàcilment per les noies, recolzant les seves cames nues i cisellades contra la coberta blindada.
  La nena Zoya, empenyent-se per l'hotel de la mort, va xisclar:
  - Per Nicolau II!
  Agustí va dir amb el genoll nu:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  Svetlana, trepitjant els seus peus nus, va afegir:
  Matem els alemanys!
  I ara el projectil s'enfonsa al canó i les noies l'apunten a l'objectiu. Per davant de la nombrosa flota alemanya. Es creu que l'exèrcit alemany és el més fort del món. I que no és tan fàcil fer-hi front.
  Però aleshores el de dotze polzades escupe alguna cosa assassí. I vola: això és al destructor alemany avançat. Arriba al centre de la coberta i el vaixell es divideix en dues parts.
  La Natasha crida amb tot plegat:
  - Això és genial!
  Zoya confirma, colpejant els seus peus nus:
  - És de primera classe!
  L'Agustí mostra les dents i afegeix:
  - Fem-ho d'una manera nova!
  Svetlana va notar agressivament els ulls brillants:
  - I hi haurà un tall de formigó!
  I el seu llenguatge és molt àgil.
  De nou, les noies, recolzant els seus talons nus i rodons, enfonsen el projectil al canó. Estan configurats de manera molt agressiva per lluitar contra l'Alemanya del Kaiser.
  Makarov assenteix amb aprovació. La flota russa està preparada per a un duel a distància. Té excelЈlents armes i excelЈlents mariners. Així que els alemanys ho aconseguiran.
  I també hi ha noies i nois a la flota que se'ls demanarà d'aquesta manera al Kaiser Wilhelm.
  L'almirall Makarov, donant ordres, va dir:
  - Concentra tot el foc al vaixell alemany més proper!
  I he de dir que va funcionar. I els canons russos van començar a destruir el creuer del Kaiser, i es va enfonsar gairebé immediatament.
  La Natasha, aquesta capità de primera fila gairebé nua amb bikini, va cridar:
  - Colpegem l'enemic amb un assassí!
  Zoya, colpejant els seus peus nus, va confirmar:
  - Tornarem a colpejar!
  I aquí torna a vola el projectil mortal del creuer rus.
  Svetlana crida:
  - Per a Rússia i la deessa Lada!
  El present de la mort colpeja el destructor i el divideix en dues parts. I de nou el vaixell alemany s'enfonsa.
  L'Augustina, aquella noia pèl-roja els cabells color coure ondegen com un estendard proletari, confirma:
  - Som les noies més precises del món!
  Valentina, aquesta noia amb només calces, i amb mugrons de maduixa als pits bronzejats, confirma:
  - Glòria al país de Nicolau II!
  Victòria, una noia amb les cames nues que s'adorenen i es tornen com la xocolata, exclama:
  - I glòria al gran almirall Makarov!
  La Natasha, colpejant el seu peu descalç, que és molt elegant i musculós, confirma:
  - I glòria a Makarov!
  Zoya afegeix:
  - I glòria a la Rússia tsarista!
  L'Augustina, juntament amb altres noies, aixeca un altre projectil mortal i xiscla:
  - I glòria a tots els nostres avantpassats i déus russos!
  I ara les noies, fent força els seus cossos musculosos, estan conduint un pesat present de la mort en una poderosa arma.
  I així les belleses van carregar la pistola de dotze polzades. I ara el regal assassí de la mort es va escopir de l'arma. Les noies, encantades, fins i tot es van donar una bufetada a les cames nues i cisellades.
  I després d'haver sobrevolat el projectil, un armadillo colpejarà el Kaiser alemany alemany. Com a resultat d'un cop precís, fins i tot un vaixell tan enorme es va dividir en tres parts.
  Les noies van aixecar les mans i van cridar:
  - Per la llum del comunisme dels reis!
  Aquí la Natasha torna a donar ordres. I les noies s'estan arreglant amb les cames nues i cisellades. I arrossegueu un altre projectil molt mortal.
  Agustí cantava:
  - Colpejarem molt fort a l'enemic!
  Svetlana va afegir amb gust:
  - El nostre almirall líder esportiu Makarov!
  La Natasha va afegir, mostrant les dents:
  - Tot serà quasar amb nosaltres -
  El Kaiser és un Wilhelm mediocre!
  I les noies, descansant els seus talons nus i rodons, es van recolzar i van arrossegar el regal assassí de la mort.
  I així el van empènyer amb els peus nus a la recàrrega de l'arma. Va carregar i va començar a dirigir.
  Natasha va cantar amb entusiasme:
  Monomakh es va treure la gorra,
  M'ha ratllat la part superior del cap!
  Zoya va afegir, donant cops amb el peu descalç:
  - Càrrega elèctrica,
  Toca el canó!
  I ara el regal de la mort enviat per les noies vola amb un rugit salvatge. I ara el projectil és com un lupanet al centre mateix de l'armadillo. I com serà aixafat a fons. Ell també agafarà i es dividirà per la meitat. I ruixarà en totes direccions.
  I les bombolles amb fonts aniran. I esclata massivament.
  Les noies, literalment, criden d'alegria. I trepitgen amb els seus peus cisellats nus. Per descomptat, fins i tot el formidable Kaiser Alemanya pot ser derrotat amb ells.
  L'almirall Makarov lidera la batalla amb confiança. Els seus vaixells maniobren amb destresa i desencadenen cops sobre els alemanys del rei Guillem.
  La Natasha també corre molt ràpid. Els seus talons rosats i nus parpellegen com unes cames màgiques i molt boniques de nena. I altres guerrers, també, les extremitats inferiors són bones.
  Tornen a introduir el projectil al morrió. La flota Kaiser és una mica caòtica. Els seus vaixells interfereixen entre ells malgrat el seu gran nombre.
  L'almirall Makarov utilitza la seva flota amb habilitat. El foc es concentra al vaixell insígnia principal. I rep un cop.
  A més de l'almirall, només hi ha un home al creuer lleuger: el grumet Olezhka. Sembla petit, però àgil, i els seus talons nus i infantils parpellegen de tant en tant.
  Jung és conegut des de la guerra russo-japonesa. Han passat més de deu anys, i encara és un nen. Però va ser ell qui va salvar l'almirall i el cuirassat "Petropavlovsk", ja que va distreure el mariner del timó i va moure lleugerament el volant, i la mossegada de la mina no va ser fatal.
  El nen es va quedar atrapat als deu anys, però era tan ràpid que cap noia no podia seguir-lo i molt fort.
  Encara el van mantenir als grumets, tot i que el nen va poder pescar fora de l'aigua un general japonès i va rebre una creu per això.
  Però des que era un nen, encara figurava formalment com a grumet.
  Però el nen a la batalla va fer la feina més important: va donar les coordenades del tir i les noies no van faltar.
  L'almirall Makarov va dir:
  -Ai-sí, ben fet nen etern! Se li hauria d'atorgar una ordre per això.
  Anastasia, la capità de primera fila, va comentar:
  - I transferir-lo als oficials!
  Makarov va assentir.
  - No cal dir-ho!
  I de nou segueix un tret assassí, i aquesta vegada el vaixell insígnia alemany s'enfonsa. I milers de mariners Kaiser es salten a l'aigua. Aquest és realment un cop devastador.
  El nen xiscle encantat. Encara que de fet, està treballant en una missió. Una persona adulta del segle XXI ha d'elaborar la immortalitat donada pels déus-demiürgs russos. I durant cent anys deu ser un nen de deu anys.
  Servint en aquesta època la Rússia tsarista. I només llavors créixer fins als dotze anys. Al principi, tornar a ser un nen semblava una idea interessant. Però estar l'any 1904, sense TV, Internet, ordinador, telèfon, telèfon intelЈligent, portàtil, etc., no és tan gran. Sobretot si també vius a la caserna, i tothom et considera un noi, amb una actitud adequada. És cert que físicament ets un noi molt fort i molt més ràpid que una persona normal i, el més important, no et poden matar: ja has rebut la immortalitat i has de resoldre-ho.
  I quin poder tens sobre els teus companys! Al cap i a la fi, els nens respecten i respecten molt la força i la destresa.
  I Oleg es va convertir en un grumet gràcies a les seves habilitats físiques infantils.
  Als deu anys, encara ets un moc i, per descomptat, fins i tot un grumet no el volia portar. Però Oleg va agafar i va doblegar fàcilment les ungles amb les mans i un níquel. Això va impressionar el capità de primera fila, i va acceptar portar el jove heroi al seu vaixell.
  I els mariners aviat van començar a respectar el nen inusualment fort i ràpid que aixecava peses pesades i lluitava contra tothom a les seves mans. A més, Oleg també es va submergir molt profundament, va romandre sense aire durant molt de temps i no va tenir por del fred. Vaig córrer descalç i amb pantalons curts amb qualsevol clima i ni tan sols vaig esternudar. I els seus dits nus eren tan tenaços i àgils. El nen fins i tot podia utilitzar-los per aixecar una àncora a una cadena o penjar-los cap per avall.
  I furiós, el nen podria escampar una dotzena de mariners i aixecar una arma pesada per sobre del seu cap.
  Així que Oleg es mereixia un respecte universal i li agradava. Es va mantenir encara que molt fort, però un nen.
  I ara apuntava l'arma, recolzant els seus talons nus i rodons sobre el metall.
  I cantava:
  - El nostre orgullós "Varyag" no es rendeix a l'enemic, ningú vol pietat!
  La flota tsarista va demostrar una gran acrobàcia. I les seves closques es van estirar molt encertadament.
  L'almirall Makarov va fer molt per formar mariners i oficials. El seu esquadró era fort. I guerrers de gran qualitat.
  Aquí hi ha els cuirassats "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander III", "Nicholas the First" que van lluitar de manera molt eficaç. I els seus equips van disparar amb precisió.
  Però és clar, no podien induir com un noi del segle XXI.
  I no tenien noies en aquest nombre a bord.
  Olezhka, apuntant les armes a l'objectiu i recolzant els seus peus nus i infantils, va cantar:
  - Déu salvi el rei
  Sobirà fort...
  Regna per a la glòria
  Glòria a nosaltres!
  I la Natasha, fent un tret i mostrant els seus talons nus, va arrossellar:
  Regna davant la por dels enemics,
  tsar ortodox...
  I tot l'equip descalç de noies en bikini, recollides a l'uníson:
  Regna per la glòria, per la nostra glòria!
  I les noies tornen a portar regals de mort, una força molt letal, i enfonsen els vaixells del Kaiser, cantant alegrement i fervorosament:
  - Pel bé del pare-rei,
  pareixo un heroi!
  I quan comença la lluita
  Converteix-te en Satanàs!
  . CAPÍTOL 1
  Després de la mort del vaixell insígnia i de grans pèrdues, els alemanys van començar a retirar-se. Els seus vaixells, mantenint l'aparença d'ordre, es van inclinar enrere. I els vaixells russos disparaven després d'ells.
  I la batalla es va guanyar realment, tot i que l'esquadra del Bàltic es va oposar gairebé tota la flota del Kaiser Alemanya. I aquesta és la segona, o gairebé la segona flota del món.
  Potser la flota russa ja s'ha fet més nombrosa que l'alemanya, però està fragmentada en quatre oceans, i aquí Alemanya tenia gairebé totes les seves forces.
  I va perdre davant el geni de Makarov.
  La noia, trepitjant els seus peus descalços, es va renyar molt. El seu creuer, sense frenar, es va moure darrere dels alemanys. I el nen Oleg Rybachenko va apuntar el canó a l'objectiu, recolzant les cames del seu nen contra el ferro. I aleshores va ressonar una closca de l'etern nen.
  I un altre cuirassat alemany es va trencar. I he de dir que l'èxit és gran.
  La Natasha va cantar, jugant amb els músculs abdominals:
  - El millor enlairament, vés de campament!
  Zoya, una noia amb una bella figura i cabells daurats, va assenyalar:
  - Estic fent un gir complet!
  Guerrers aquí i de fet - super robat!
  L'Agustí va colpejar el metall amb el peu descalç i va piular:
  - Pel gran almirall!
  Oleg va lluitar una vegada amb els japonesos. De fet, només els va passar una gran batalla, gràcies a una trampa senzilla però magistralment executada.
  Va ser llavors quan el nen va portar petxines, però els va convèncer perquè el deixés disparar. I com va disparar el creuer japonès després es va trencar. Això es va considerar un accident, però el nen va ser premiat de totes maneres.
  I Oleg Rybachenko va començar a recollir premis.
  Aquesta vegada podia comptar amb alguna cosa més seriosa. Per exemple, a la Creu de George daurada amb un llaç. I aquest és fins ara el premi més alt de l'exèrcit tsarista per a un soldat normal, però de moment encara és un grumete-artiller.
  I sens dubte les noies també rebran premis.
  Així és com la flota russa es posa al dia amb l'alemanya. I, literalment, dispara a l'enemic en moviment.
  Svetlana va cantar, mostrant les dents i fent l'ullet:
  - Deixa que el falcó rus s'alça cap al cel,
  Crec que Rússia amb els tsars tornarà a aixecar-se!
  Natasha va cantar amb entusiasme:
  - Rússia tornarà a aixecar-se! Rússia s'aixecarà!
  I de nou, les noies, com els peus descalços, descansaran i colpejaran. I enderrocaran un altre cuirassat.
  Els alemanys al mar van rebre belleses molt famoses. I la flota del Kaiser va fluir durant molt de temps. I el van donar una puntada de peu i una puntada de peu.
  Hi va haver un joc de recuperació.
  La Zoya, aquesta noia amb bikini, sacsejant les cames nues, va rugir:
  - Per la Pàtria i la llibertat fins al final!
  Agustí, donant cops amb el peu descalç, va afegir:
  - Fer bategar els cors a l'uníson.
  Per descomptat, l'Alemanya de Kaiser va ser destruïda al mar. Però fins i tot a terra, els alemanys de Wilhelm van aconseguir el primer número. I es van posar tan agressius en les seves banyes. I des del cel van ser bombardejats pels formidables "Ilya Muromets" i "Svyatogor", l'avió més potent del món. I a terra, els tancs Luna-2 s'estaven triturant.
  Elizabeth i Catherine van muntar juntes en aquest petit tanc i van disparar des de dues metralladores en un eix.
  El tanc va desenvolupar una velocitat de fins a quaranta quilòmetres per hora a l'autopista, i va recórrer vint-i-cinc quilòmetres al llarg de la rocade. I això li va donar l'oportunitat de maniobrar amb èxit, juntament amb la formidable cavalleria russa.
  Després d'haver evitat la revolució i el malestar, l'imperi tsarista va tenir índexs més elevats de producció industrial i va poder dominar la producció en sèrie del tanc Prokhorov, la primera màquina d'aquest tipus al món.
  L'inconvenient del tanc era la seva fina armadura, només contra les bales. Però un avantatge es pot anomenar la forma inclinada de la disposició de les làmines d'acer i els rebots freqüents.
  Així que "Luna" -2 no està gens indefensa, com es podria pensar a primera vista.
  I la seva petita mida fa que sigui relativament barat de fabricar.
  La guerra amb els alemanys encara és maniobrable. Encara no hi ha fronts congelats i, per tant, els tancs lleugers i mòbils són molt adequats. Sobretot quan no hi ha un sol país al món.
  L'Elizabeth dispara, prement el gallet amb el seu taló de nena nu i rugeix:
  - Per la gran Rússia!
  Catherine dispara a l'enemic i comenta de manera agressiva:
  - Per al tsar Nicolau II!
  El rei és molt popular entre la gent. El diumenge sagnant no va passar, Rússia va derrotar el Japó i ara guanya amb confiança els alemanys.
  L'exèrcit tsarista és realment fort i amb una moral alta.
  Els salaris també augmenten i la situació dels treballadors millora.
  Poc abans de la guerra, en honor al tricentenari de la dinastia Romanov, el tsar Nicolau II va reduir amablement la jornada laboral a deu hores i mitja. I els dies pre-vacances i dissabte fins a les vuit. A més, es va reduir a vuit hores la jornada de treball de les dones i les persones de fins a vint-i-un anys i s'han incrementat les pensions.
  Així el poble està satisfet amb el rei-pare. Només una petita part de la intelЈlectualitat vol un parlament i reformes polítiques.
  Encara hi ha terratinents, però es porten bé amb els pagesos. Així, la grandesa exterior de Rússia compensa les llibertats limitades.
  A l'ortodòxia, però, també s'estan produint alguns canvis. En particular, els anys de collita, i la introducció generalitzada de tractors i fertilitzants minerals, reg i millora, van resoldre el problema del pa i la carn. Els salaris han crescut i els preus són estables: el ruble està recolzat per l'or.
  I l'Església Ortodoxa va cancelЈlar el dejuni abans de Nadal i va alleujar altres restriccions alimentàries. I va ser rebut generalment positivament. Molts jueus i musulmans van acceptar de bon grat l'ortodòxia, que es va fer més fàcil i senzilla.
  També a la Rússia tsarista, la mortalitat per refredats va disminuir, especialment entre els nens. I això també va augmentar l'autoritat de les autoritats.
  Així que la Rússia tsarista està en augment, i la guerra va bé. Brusilov va actuar amb més èxit contra els austríacs que en la història real, i Przemysl va ser pres immediatament, evitant el seu setge i les seves pèrdues.
  El subministrament de l'exèrcit tsarista era bo, les tropes avançaven amb confiança i, alhora, hi havia una superioritat numèrica. Així que les previsions més optimistes es van fer realitat.
  La flota alemanya va patir grans pèrdues i va sortir maltractada.
  I l'esquadra russa va començar a bombardejar Koenigsberg.
  La Natasha i el seu equip també hi van participar.
  Les noies disparaven canons i cantaven:
  - I en les altures estrellades, i en el silenci de la muntanya,
  A l'onada del mar i foc furiós!
  I furiós, i foc furiós!
  La Zoya i altres noies es van aixecar, recolzades sobre els seus talons nus, un projectil letal i van xiular:
  - Per les noves fronteres del tsarisme!
  I l'arma semblava agafar-se i clavar-se. Descriure un vol en un arc alt. I ressonant de manera que va aixecar tota una bateria alemanya.
  Agustí va cantar amb un somriure:
  - El nostre rei és la glòria de la batalla,
  El nostre rei és el vol de la joventut!
  Lluitant amb escuma i guanyant,
  Nicholas ens porta al comunisme!
  Svetlana va confirmar amb confiança, disparant amb una pistola més petita:
  "Nikolai ens porta al comunisme!"
  I així les noies es van tornar salvatges, només un horror total.
  I disparen amb molta precisió i fins i tot mortals. Sí, ningú els pot resistir.
  La Natasha va observar amb una rialla, mostrant les dents, quan una altra bateria de Kaiser va volar a l'aire:
  - Sona la música, sona la bateria,
  El rei d'Alemanya està sent portat al cementiri!
  La Zoya va assenyalar amb agressivitat, fent l'ullet dels ulls blaus:
  Guanyarem, ho sé del cert
  Passejar les noies pels amplis camps...
  I ser el planeta alhora un paradís florit,
  Per criar descendència noble!
  I la noia va fer l'ullet als seus companys descalços. Van xiular a l'uníson.
  I en realitat són noies molt divertides.
  I la potència d'impacte de la pistola de dotze polzades va funcionar. I va aixafar l'enemic de l'Alemanya del Kaiser.
  El bombardeig de l'esquadró Makarov, i després l'assalt amb l'ajuda de diversos centenars de tancs lleugers Luna, que, per a la supervivència, es van penjar amb més armadures addicionals i les seves armes ja no es van prendre. I Kuropatkin, encara que una mica vell, encara és una àguila, i l'heroi de l'assalt de Koenigsberg. Un avanç agosarat de les tropes russes i una victòria contundent.
  La caiguda de Koenigsberg va sorprendre els alemanys. Fins i tot després de la provocació, l'entrada de Turquia a la guerra no els va ajudar. I la mateixa Alemanya encara era derrotada al Marne. I es va allunyar de París.
  La posició d'Àustria-Hongria esdevingué crítica. Els eslaus en les seves files van desertar i es van rendir per centenars de milers. I altres tropes dels alemanys i hongaresos van morir sota els cops.
  L'exèrcit tsarista estava molt superat en nombre. Els alemanys també van ser colpejats mentre intentaven atacar Varsòvia. Van ser enderrocats per forces russes superiors.
  I va conduir cap a l'oest.
  Els alemanys es van retirar i es van moure cap a l'est, colЈlapsant el front. Sis cossos alemanys van ser llançats urgentment al sud, però ja era massa tard.
  Els russos ja havien pres Cracòvia i envoltaven Budapest. I després hi havia Bulgària, que els alemanys intentaven persuadir, va declarar la guerra a Turquia.
  I va resultar encara pitjor quan, en sentir que els alemanys eren kaput, Àustria-Hongria va ser atacada per Itàlia. I el que és més desagradable, el Japó, ofès pels russos, va atacar les possessions alemanyes a l'oceà Pacífic.
  És cert que va arribar una mica tard, ja que la majoria de les colònies alemanyes ja havien estat capturades per l'almirall Kolchak, que va comandar l'esquadró del Pacífic amb molt d'èxit.
  Així que Japó es va quedar de nou amb el nas, declarant la guerra a Alemanya i molt tard.
  Però no va obrir un segon front amb Rússia.
  Els alemanys van començar a traslladar tropes a l'est. Però ja els aliats van aprofitar el debilitament dels alemanys i van passar a l'ofensiva a Bèlgica.
  I van començar a avançar.
  La situació també es va complicar pel fet que Àustria-Hongria es va ensorrar i ja no va oferir una resistència seriosa. I els alemanys van portar les seves tropes a la batalla per parts i van patir derrota rere derrota.
  El tanc "Luna" -2 va tenir molt èxit. Les seves maniobres a la rereguarda dels alemanys tenien un poder destructiu. I la cavalleria reial era la millor del món.
  I tot es va gestionar amb gran habilitat i hi havia un mínim de confusió. L'exèrcit tsarista va avançar i va prendre ciutat rere ciutat.
  Kuropatkin ja s'acostava a l'Oder, i Brusilov generalment va passar a Viena.
  I Àustria-Hongria va capitular.
  Els alemanys de l'Oder van intentar organitzar una defensa més o menys sòlida. Però no eren gaire bons.
  I a l'oest, els aliats van prendre BrusselЈles, un altre èxit important de la coalició.
  Llavors el Kaiser Wilhelm es va adonar que la seva situació era desesperada i va demanar la pau.
  I el 25 de novembre de 1914 van cessar les hostilitats al front rus-alemany. Només les tropes russes ja envoltaven Berlín.
  També hi va haver un parell de batalles més al mar, acabant amb la flota del Kaiser.
  La guerra va acabar en pocs mesos. Però Turquia encara no ha estat derrotada.
  I les tropes russes hi van passar.
  I Oleg Rybachenko va volar des del Bàltic en un avió. I donada la seva precisió fenomenal, el nen va ser colЈlocat al canó de dotze polzades del cuirassat Potemkin.
  En aquesta història, la rebelЈlió dels mariners no es va produir. I el cuirassat, en comptes de la trista glòria d'un rebel, es va guanyar la glòria militar.
  L'esquadra otomana, per descomptat, no és com l'esquadra alemanya en tots els aspectes.
  El nen, fins i tot al mar, només va aconseguir disparar unes quantes vegades, enfonsant vaixells turcs.
  I després hi va haver la persecució.
  I un atrevit aterratge a Istanbul.
  A més d'Oleg Rybachenko, les noies també van aterrar a terra.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana van córrer a la gira, parpellejant talons nus i rodons.
  I van gargotejar als otomans.
  El nen tenia dos rifles d'assalt a les mans i, disparant amb precisió, va cantar:
  - Pioner de tots els gòtics,
  Ofeguem tothom com gats!
  Natashka va confirmar amb un tret de fúria:
  - És clar que ens ofegarem!
  I el seu taló nu va llançar un regal de mort. Aquestes noies només caminaven per la destrucció.
  Zoya, d'una manera melodiosa, donant cops de puny als turcs, va assenyalar:
  - Déu és amb nosaltres!
  Agustí, tallant els turcs, va assenyalar:
  - I aquest Déu és blanc!
  Svetlana, trencant la mandíbula de l'otomà amb un cop del seu peu nu, va grunyir:
  - El nostre Déu és el més blanc del món!
  Natasha, gargotant sobre els turcs, va dir:
  - Tot això és la nostra Terra, tot això som nosaltres!
  I va llançar amb els dits nus una altra granada destructiva.
  Zoya, escrivint sobre els otomans, va publicar:
  - Per a la mare russa!
  I amb els dits nus, tornarà a llançar alguna cosa mortal.
  Aleshores, l'Augustine va llançar alguna cosa destructiva, va prémer el mugró escarlata sobre el botó de la seva bazooka improvisada i va xisclar:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I Svetlana va afegir, aixafant l'enemic i tallant amb espases:
  - Per la Pàtria sagrada!
  I la noia va ensenyar la llengua.
  Aquest va ser realment un equip extremadament combatiu. Contra els quals els enemics no poden resistir.
  I Istanbul va caure, i Turquia va capitular abans de l'Any Nou.
  Oleg Rybachenko va rebre les maletes del capità de tercera fila, que un nen de deu anys té una bona pinta. Per cert, als deu anys era el mateix que ell, però en realitat és un nen gran i no semblava un nan. Gairebé hi havia un metre i mig. Més precisament, un metre quaranta-cinc centímetres.
  Atès que encara no hi havia cap generació d'acceleradors, Oleg Rybachenko podria passar per un adolescent. I així li van donar un oficial. I també un cop acabada la guerra, va rebre personalment la Creu de Sant Jordi feta d'or i amb diamants i amb un llaç de la mà de l'emperador Nicolau II. I era el més alt en aquell moment i un nou premi de soldat.
  Oleg Rybachenko estava simplement feliç. Va tenir una victòria meravellosa i genial.
  La Rússia tsarista i els aliats van dividir Turquia. I ella va desaparèixer del mapa del món.
  Àsia Menor, el nord i centre de l'Iraq, els estrets i Istanbul van anar a Rússia. Poc va rebre terra turca als Balcans i Bulgària. Síria va anar a França. Palestina i part de l'Aràbia Saudita a Gran Bretanya, així com el sud de l'Iraq, que els britànics van aconseguir capturar.
  Així, Gran Bretanya es va convertir en colònies més fortes, prenent les alemanyes per si mateixa.
  Rússia va rebre dels alemanys la regió de Klaipeda, Poznan, Danzig, part de la terra prop de l'Oder. I més reparacions.
  La majoria de Rússia va rebre d'Àustria-Hongria. Cracòvia i les terres van entrar al regne de Polònia, Galícia i Bucovina a Rússia. Txecoslovàquia i Hongria es van convertir en regnes encapçalats per Nicolau II i també a Rússia. També va sorgir Iugoslàvia, formalment independent, però vassall de Rússia. Romania també va acceptar el patrocini de Rússia, a canvi de Transsilvània.
  Àustria independent es va fer força petita. I Itàlia va poder aconseguir alguna cosa.
  França va recuperar el que Alemanya li havia pres abans, igual que Dinamarca.
  A més, part de les terres alemanyes van ser ocupades temporalment.
  Tothom va tenir molt. Rússia va prendre les colònies alemanyes al Pacífic, llevat d'un parell d'illes transferides al Japó. Namíbia es va convertir en una colònia britànica, o més aviat part del domini de Sud-àfrica.
  Va agradar a tothom. La majoria de les disputes eren per reparacions. Rússia demanava una part més gran.
  D'alguna manera es va arribar a un compromís.
  Ha arribat el moment de la pau. Però encara es van fer petites guerres. En concret, Rússia, Gran Bretanya i França van decidir dividir primer l'Aràbia Saudita, que ja estava truncada.
  La guerra allà va ser curta i fàcil.
  Oleg Rybachenko i les noies van córrer realment descalços pel desert durant un temps i van atrapar el xeic, el líder de la resistència.
  Quan van atrapar, després d'una baralla de curta durada, les noies el van obligar a besar-se els talons nus.
  Després la guerra amb l'Iran. Rússia i Gran Bretanya també van dividir aquest país. També va ser una idea molt interessant.
  Oleg Rybachenko i Natasha van atacar l'Iran amb un equip de noies.
  El nen va tallar amb espases, bufant els caps dels perses i va dir:
  - Glòria a l'era de la gran alba!
  Natasha va assenyalar, mostrant les dents i sacsejant els mugrons escarlata:
  - Glòria al tsar Nicolau II!
  La Zoya, tallant els perses i llançant granades amb els dits nus, va xisclar:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I el taló nu i rodó de la noia va llançar un pèsol de la mort.
  L'Augustine ens va colpejar el mugró robí amb el botó de la bazooka i va cridar:
  - Glòria a Brusilov!
  Svetlana, llançant una granada pesada amb els dits dels peus nus i somrient agressivament, va arrossellar:
  - Per la Gran Lada!
  Les noies es van enfrontar a fons a l'exèrcit iranià.
  I després els tancs van entrar a la batalla.
  Aquesta vegada un tanc més pesat dissenyat pel fill de Mendeleiev amb canons.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina i Euphrosyne viatgen en aquest tanc.
  I, per descomptat, les noies van descalces i en bikini.
  Van i canten:
  - Vodka rus què has fet,
  vodka rus - m'has arruïnat!
  Vodka rus, arengada per dinar!
  Bon divertir-se - dur amb ressaca!
  I des del cel, l'Albina també pressionarà el pedal amb el taló nu i llançarà més bombes sobre els caps de l'exèrcit del Xa i "Ilya Muromets" -3. I llavors ningú es pot resistir.
  El meravellós Iran va derrotar sense esforç.
  I també el van repartir, agafant el nord, el centre i part de la costa. Després d'això, Rússia finalment va aconseguir l'esperat accés a l'oceà Índic.
  Però la història de la guerra encara no ha acabat.
  . CAPÍTOL #2
  La Rússia tsarista va experimentar un ràpid repunt econòmic. I el món estava gairebé totalment dividit entre les grans potències, que fins ara no pensaven lluitar entre elles, sinó que simplement digerien el nou adquirit.
  L'Afganistan va continuar sent un dels últims països independents fins ara. Anglaterra hi va començar una guerra el 1918, però no va anar bé. I la Rússia tsarista va decidir incloure aquesta regió en un vast imperi. Al mateix temps, per tal d'aconseguir una frontera comuna amb l'Índia, sobre la qual els funcionaris de Nicolau II van llançar ulls cobdiciosos.
  Fins ara, ningú volia renunciar. Oleg Rybachenko i un equip de noies i un vaixell van creuar cap a terra per lluitar contra l'exèrcit del rei afganès.
  Volien nous ordres i glòria. A més, encara no hi ha televisors ni ordinadors, i l'entreteniment és pitjor que al segle XXI. És per anar al circ, o al teatre. Fins i tot al cinema, les pelЈlícules segueixen sent mudes i en blanc i negre.
  Però el circ és semblant, i no tant diferent del modern. Però no pots anar-hi cada dia.
  Però la guerra és un entreteniment interessant. Sobretot quan ets immortal i no et poden matar.
  Per descomptat, Oleg Rybachenko està molt content d'anar a conquerir l'Afganistan. I les noies també volen lluitar. I la propera guerra no està lluny.
  Alemanya va ser desarmada, mentre que Gran Bretanya i França no busquen problemes. Així que el tsar Nicolau encara no té moltes ganes de lluitar amb ells.
  Entre les possibles direccions d'expansió de Rússia també hi ha la Xina, que encara no està completament dividida entre estats forts.
  Allà ja s'ha format Zheltorossia i m'agradaria ampliar-la pràcticament a tota la Xina. Que, però, encara sembla un somni.
  Però donada la força de la Rússia tsarista, el somni és força real. Fins aleshores, a l'Afganistan.
  Un nen i un batalló de noies en bikini corren descalços per les muntanyes.
  Aquí entren a la batalla amb els moltahidins.
  Oleg Rybachenko dispara una ràfega des d'una metralladora i amb els dits nus llança una granada mortal.
  Els moltahidins esquinçats cauen. I el nen crida:
  - Per glòria del pare-rei, van néixer valents per una raó!
  La Natasha també dispara i llança una llimona amb els dits dels peus nus, després de la qual cosa crida:
  - Per a la mare russa!
  Zoya, disparant als guerrers del xa i segant-los amb una escombra, va fer un obsequi de la mort amb el taló nu i va xisclar:
  - Per a la deessa russa Lada!
  L'Agustí, gargotejant a l'enemic amb un rifle d'assalt de l'últim calibre, també fent servir els dits nus dels peus, va grunyir:
  - Pel nostre poder impactant!
  Svetlana: aquesta noia sense prejudicis amb els cabells del color de la neu primaveral i una gran imaginació, va llançar un regal assassí de la mort amb els dits nus i va cridar:
  - Per les grans idees del comunisme tsarista!
  Oleg Rybachenko, que també va tenir una vida passada considerable, i ja en aquest segle va viure durant quinze anys en un cos infantil i immortal, va comentar:
  - El comunisme és compatible amb el tsar?
  Natasha va dir lògicament, llançant un regal de la mort amb els dits dels peus nus i esquinçant els afganesos:
  - Tot impossible és possible - ho sé del cert!
  Zoya, segant els soldats del Sha i gargotejant a l'enemic amb una metralladora lleugera, va grunyir:
  - En l'ànima ens esforcem amb la nostra passió immaculada!
  Agustí, els cabells vermells de coure del qual aletejaven com una bandera de batalla, va piular:
  - Glòria a la nostra Pàtria i les seves meravelles!
  I aleshores va llançar un regal mortal de la mort amb els dits nus.
  Svetlana, segant els afganesos i amuntegant muntanyes de cadàvers, va xiular amb entusiasme:
  - En nom de la Mare Rússia!
  I el seu taló nu, rodó i rosa, com donar un poder colossal a la destrucció i l'aniquilació.
  Aquestes noies en bikini s'han enfrontat a l'exèrcit del Sha i cap poder del món pot oposar-s'hi.
  Però els guerrers viatgen en dos tancs Luna-4 més nous.
  Màquines amb quatre metralladores cadascuna, i motors més avançats, que els permetien assolir velocitats de seixanta quilòmetres a l'autopista, i quaranta amb un rockade. I l'armadura era més gruixuda i de millor qualitat que en models anteriors.
  Per descomptat, Elizabeth i Elena estaven gairebé nues, i descalços. I conduïen el cotxe amb molta confiança.
  Elizabeth, disparant amb metralladores, va piular:
  - Nicholas gran missió: el rei més gran dels reis!
  Catherine, enderrocant els guerrers del Sha, va cantar:
  - Entre les estrelles, el pols de la Terra batega ansiós,
  Els camps de cristall brillen - regats...
  Protegeixo la pau de la meva família -
  Servint amb tot el cor - Mare Rússia!
  I la noia pressionarà el pedal amb el seu taló nu i rodó.
  Aquestes noies són increïbles.
  Elena i Euphrosinia també lluiten ferotgement. I ningú pot resistir-se a aquestes noies.
  L'Elena colpeja l'enemic amb els seus dits nus, les cames ciselladas i els seus cous:
  - Glòria als temps del comunisme!
  Euphrosinia, colpejant les tropes del Sha amb l'ajuda d'un taló nu i de noia i vyaknula:
  - Glòria a tots els reis més bonics!
  I les noies cantaven a cor, trepitjant els peus nus:
  - Glòria a Rússia, glòria,
  Els tancs s'apunten...
  Noies gairebé sense roba
  Salutacions russos!
  Així, en dos tancs amb metralladores, els guerrers es van dispersar seriosament. I van aixafar els afganesos a fons.
  I després, des de l'aire, com els avions de combat van començar a pressionar. Inclou "Dobrynya Nikitich" amb sis motors i una càrrega de bombes rècord.
  I Anastasia Vedmakova pressionarà el pedal amb el seu taló nu, rodó i rosa.
  I del ventre d'un bombarder, com cauran bombes mortals i destructives.
  I Anastasia l'agafarà i cantarà:
  - No hi ha Pàtria més bella-Rússia,
  Lluita per ella i no tinguis por...
  No hi ha noies més boniques a l'univers -
  Tot l'univers és una torxa de llum Rus!
  Akulina Orlova, gargotejant els mujahidins del xa des de les metralladores Dobrynya Nikitich, va afegir:
  - No hi ha paraules més belles per a la Pàtria,
  Prem la bandera tricolor de la victòria al pit...
  Sigues un cavaller rus, estàs preparat per a les batalles -
  Viu pel somni que van donar els avis!
  Mirabela Magnetic va colpejar les tropes afganeses. I els va tallar a granel.
  I també disparat des d'un llançaflames. I va cremar molts dushmans, cremant-los fins a terra.
  Després va cantar:
  Som els més forts del món
  Matem tots els enemics al lavabo!
  I la noia va treure la llengua. I va fer l'ullet als seus companys.
  Allà és on els avions de la Rússia tsarista baten els moltahidins. I llançar bombes i napalm.
  Els tancs més pesats també lluiten bé, però amb una bona habilitat de travessa i motors potents. En particular, el més nou HP-2 amb un pes de cinquanta tones, que aixafa l'enemic. HP - traduït - "Nikolai Romanov".
  Aquest és el primer model experimental d'un tanc amb dos canons d'alt explosiu i sis metralladores.
  I com aixafa les tropes afganeses del rei.
  I les noies al mateix temps mostren les dents dins del tanc i riuen.
  L'Alenka fa un tret amb els dits dels peus nus i xiscla amb els seus pulmons:
  - Glòria al pare-rei!
  I les altres noies criden:
  - Glòria!
  I el seu dipòsit recorre els forts pendents.
  I darrere d'ells, amb talons nus parpellejant, les noies amb només calces corren i els seus mugrons robí brillen al sol.
  Aquí hi ha les noies, gairebé completament nues, i els seus pits són tan apetitosos.
  Anyuta apunta les metralladores amb els dits dels peus nus i aixafa els afganesos, grinyolant i rugint:
  - Per Rússia, mare nostra!
  I el tanc es mou, i aixafa els dushmans. Allà les noies són molt elegants.
  AlЈlà rugeix emocionat:
  - I les noies valentes ataquen a la batalla,
  Rússia està darrere nostre, Rússia ens queda!
  Aquesta noia és molt vermella i fresca.
  Maria també colpeja les tropes del rei i xiscla:
  - En nom de la santa Rússia!
  Olympias arrenca i aixafa els enemics amb força. I amb un taló nu sobre l'enemic com moure's.
  I un projectil vola amb una amplitud mortal...
  L'exèrcit del rei afganès va ser en part destruït i en part va fugir.
  I trepitjant els peus descalços, les noies van entrar a Kabul. I així continuen movent-se per l'Afganistan.
  Oleg Rybachenko persegueix l'enemic. Juntament amb l'eterna noia Margarita Korshunova, van superar l'exèrcit del xeic.
  I aquí el nen i la nena tallaven amb sabres. I van tallar els mujahidins amb tota la seva fúria.
  El nen va llançar un pèsol amb els dits nus dels peus i va destrossar una dotzena de soldats del xeic.
  I va rugir:
  - El nostre tsar Nicolau,
  No obris la boca ben bé!
  Margaret és molt agressiva. Funciona un molí. Amb els dits nus, llança un pèsol i rugeix:
  - Pel comunisme tsarista!
  I després els nens l'agafaran i xiularan a cor. I els corbs queden literalment atordits i s'aboquen com la pluja sobre els caps dels afganesos. I és molt xulo.
  Oleg Rybachenko elimina els enemics i rugeix:
  - Considereu el tsarisme per les idees del comunisme i el triomf!
  I de nou com atacar l'enemic.
  I les espases del nen enemic tallen com la col.
  Aquí teniu el seu sorprenent atac.
  I de nou el xiulet amb els corbs desmaiats.
  Fins ara, estan al capdavant. I fins i tot el seu avantatge està creixent.
  La Margarita xiscla i rugeix:
  - Glòria als herois russos!
  I amb el seu taló nu, la noia va llançar un regal d'aniquilació.
  Això és una bellesa marcial.
  Encara que encara és un nen. I una vegada era adulta, i fins i tot una dona gran. Però també es va comprar la immortalitat i va rebre la joventut eterna. És cert que fa cent anys que és una nena. I llavors la veritat pot créixer. Mentrestant, ella serveix a l'exèrcit rus. I Superman també.
  I com que, a diferència d'Oleg Rybachenko, a aquest escriptor no li agradaven els jocs d'ordinador, és molt més fàcil per a ella. Per descomptat, m'agrada lluitar.
  Els nens immortals són amics. És estrany d'alguna manera ser adults, i fins i tot tenir molts anys i arribar a ser molt joves.
  I el pensament es va fer més infantil, tot i que la memòria i la personalitat es van conservar completament.
  I he de dir que és genial.
  La Margarita i l'Oleg, nus, amb talons infantils, llancen un paquet explosiu i fan trossos el xeic. I el seu entorn s'ha acabat. Després van tallar els enemics amb espases. I aquest és el seu mateix baptisme de foc. I després tornen a xiular...
  Els corbs cauen sobre els caps dels mujahidins i els perforan el crani sense cap problema.
  Oleg rugeix, tallant els oponents:
  - Margarita - la finestra és oberta!
  I torna a tallar el molí, tallant els últims caps.
  Aquí les tropes russes van ocupar Kandahar. Cada cop hi ha menys gent que vol lluitar contra l'exèrcit invencible del tsar Nicolau II.
  Altres ciutats ja s'estan rendint sense lluitar. O gairebé sense lluitar.
  Les colles separades encara funcionen només a la muntanya.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova acaben de començar a caçar aquesta colla.
  Un nen i una nena van matar els valents guerrers d'AlЈlà. I van actuar amb tota la increïble audàcia.
  El nen immortal va llançar una granada amb el taló nu, va esquinçar els oponents i va xisclar:
  - Per la nova URSS!
  La Margarita, blandint les espases i tallant caps, va grallar:
  - Per noves fronteres!
  I el taló nu de la noia va llançar una destrucció colossal, destrossant els enemics.
  I ara els nens xiulen de nou i nombrosos corbs atordits cauen sobre els caps dels moltahidins.
  I aquesta banda està destruïda. Tot es fa molt intelЈligent.
  L'Afganistan, per dir-ho, és capturat... Uns quants petits grups més van ser destruïts per nens immortals.
  Per això van rebre diners i nous rangs. El poble de l'Afganistan va decidir sotmetre's al nou rei. I fins ara ho han anat força bé.
  Gairebé immediatament es va començar a construir un ferrocarril cap a l'Índia.
  Gran Bretanya va rebre una peça purament simbòlica de l'Afganistan, però va declarar la seva victòria.
  I Oleg Rybachenko i Margarita es van traslladar a Manxúria. Allà està tranquil.
  Però una mica més al sud, va esclatar un aixecament comunista. I un intent de portar el poder dels vermells a la Xina.
  El govern oficial de l'Imperi Celestial va recórrer a la Rússia tsarista per demanar ajuda.
  I l'aixecament creixia i creixia. I les tropes de l'Exèrcit Roig fins i tot van capturar Pequín.
  L'exèrcit rus va passar a l'ofensiva. Una flota avançava des del mar, encapçalada per
  Koltxak. I és un digne successor de l'almirall Makarov. I amb confiança destrueix l'Exèrcit Roig de la Xina.
  I les noies del mar disparan i llancen projectils grans i mortals.
  I els talons nus i rodons de les noies parpellegen. I disparen des dels canons de creuers i cuirassats.
  Els guerrers corren ràpid. Lluitant Anna dóna ordres. I l'artilleria dispara.
  Verònica: aquesta noia, un oficial de la marina, també dóna ordres, només amb calces i amb una fina tira de tela al pit.
  I a les seves ordres, els canons de setze polzades disparen. I destrossar els ports de Pequín.
  Oleg Rybachenko, com sempre, a la batalla... És un nen tan simpàtic i musculós amb pantalons curts. I talla les tropes xineses amb entusiasme. Aquí hi ha les batalles ferotges.
  La Margarita també lluita amb gran eficàcia. I talla amb espases els valents guerrers de l'imperi celeste.
  La noia, lluitant contra l'enemic i agitant espases, d'on surten caps, cantava;
  Rússia és el més gran dels països
  Bella gran Pàtria...
  El camarada Stalin és un ideal,
  Construïm aviat la felicitat del comunisme!
  
  Tot i que tenim, però, el tipus de reis,
  Els Romanov governen Rússia...
  Trenqueu la pàtria de l'enemic,
  Que triomfi Abel, no Caín!
  
  Que Nicholas sigui el gran tsar,
  Afortunat en batalles i èxits...
  Guanyes les hordes per a Rússia,
  Així serà l'opinió sobre l'estat!
  
  Per a Nikolai donaré una subscripció,
  No permetré ofendre a l'autòcrata...
  Deixa que el napalm vessi des del cel sobre la gent,
  No trobaré a faltar, creieu-me, espera!
  
  Som grans àguiles russes,
  Capaç de conquerir l'extensió de l'univers...
  Modesta i alhora orgullós,
  Amb la seva força en la batalla immutable!
  
  A les nenes i als nens no els importa
  Els cavallers lluiten amb molta valentia...
  Rússia ets genial durant molt de temps -
  No hem de fer molès enfadats!
  
  Al voltant de les noies legió d'enemics
  Però valentament exterminen els malvats...
  Ja tenim prou punys
  Guanyarem el nostre lloc al cel!
  
  Que la nostra quota sigui alta
  I Rússia es tornarà rica inaudita...
  No menyspreeu les noies
  Són prims i gens geperuts!
  
  En nom de la nostra Pàtria, una estrella
  Que el comunisme brilli...
  Gran somni fet realitat
  La natura estarà al maig sense fi!
  
  Tot florirà d'un color molt exuberant,
  Tot serà molt lluminós, net...
  Guanya obre un compte ilЈlimitat,
  En nom de creure la bandera del comunisme!
  
  Quina mena de gent governa la terra
  Són més cars per a la Pàtria...
  Encara que de vegades s'amaga a la foscor,
  Capaç d'incrustar-nos fermament a la cara!
  
  Estimo Belobog i Crist,
  Vaig llegir tant a Lada com a Maria...
  L'amor per Rússia és pur com un cristall,
  Lluito i defenso per ella!
  
  En nom de la família, pel bé de totes les persones,
  Anem si cal el Gòlgota...
  El dolent boig desapareixerà a l'infern,
  I crec que els adversaris moriran aviat!
  
  Que Rússia és bella i ho sé i forta,
  Que les noies i els nens són valents en això...
  Deixeu que Satanàs ataque al poder
  Tindrem grans ofertes!
  
  No cregueu qui enterra la nostra Rússia,
  Ja saps, no estan lluny de la ment...
  I lluites i no tinguis por,
  I inflant les galtes de valent en la batalla!
  
  Els atrevits guerrers creuen
  Valent, valent en la dansa majestuosa...
  De vegades som atacats per una bèstia malvada,
  Però no hi ha una glòria de coneixement rus més forta!
  
  Aquí la nostra Pàtria ja està florint,
  Així que creu en l'exuberant Color of the Kind...
  Les victòries van obrir un compte ilЈlimitat,
  I es canten gestes d'heroisme!
  . CAPÍTOL #3
  El procés de conquesta de la Xina és llarg, el país és gran i molt densament poblat. I la lluita allà està passant amb molta intensitat.
  Oleg Rybachenko talla el xinès amb espases. Després els llança pèsols amb explosius improvisats amb els peus nus i infantils i canta:
  - La meva pàtria -
  Els reis hi governen
  família amable,
  Trenca els malvats!
  Margarita Korshunova també destrueix les tropes de l'Imperi Celestial. I fa funcionar el molí amb espases. I amb els dits nus llança pèsols de la mort.
  La noia canta:
  - Glòria al comunisme, glòria....
  Els tancs s'apunten...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  I els nens immortals xiularan. Els corbs tenen atacs de cor i cauen atònits sobre els caps dels xinesos. Posem-ho d'aquesta manera: nens terminadors. I els corbs travessen amb el bec els cranis dels guerrers de l'Imperi Celestial.
  I després altres noies van agafar els xinesos.
  Aquí la Natasha els talla amb espases, i amb el seu mugró escarlata prem el botó del bazooka, escopint un projectil. I la massa de xinesos vola amunt.
  I la Natasha canta a tot cor:
  - Glòria als temps del comunisme,
  S'acabarà amb el pacifisme!
  I la noia amb els dits nus dels peus, com si lancés una granada assassina, destrossant els oponents.
  La Zoya també lluita amb molta ilЈlusió. I talla els xinesos amb espases sense cap problema.
  I amb els dits nus, llança granades d'un poder mortal. Aquesta noia és increïble.
  Aleshores, un mugró de pit de maduixa llançarà un regal devastador de la mort.
  I la massa dels xinesos va volar.
  La Zoya la va agafar i va cantar:
  - En nom de les idees del comunisme,
  veiem el futur del país tsarista...
  I la bandera vermella, la nostra Pàtria,
  Sempre serem infinitament fidels!
  Agustí també retalla els xinesos. És una súper noia.
  La noia pèl-roja va llançar una granada letal amb el seu taló nu, va trencar una massa d'oponents i va xisclar:
  - Per Rússia - la nostra mare!
  I amb el mugró robí del pit va prémer el botó de la bazooka. I va escopir un coet mortal. I tants xinesos van agafar i van trencar alhora.
  Aquí estan les noies.
  Svetlana també va aixafar els enemics. I talla les tropes de l'imperi celeste amb espases. I va llançar regals de la mort amb els dits nus. I al final, com un mugró de gerds, llançarà un projectil mortal de la mort.
  I canta:
  - La meva pàtria són ciutats i dolça,
  La meva pàtria és un país reial!
  Aquestes són les noies: la seva classe i oportunitats més destacades. No et pots resistir a noies com aquesta.
  I aquests xinesos els tallaven així sense pietat ni dubtes.
  L'Aurora també lluita aquí, i les noies gargotegen els xinesos amb una metralladora. Aquí hi ha una bellesa.
  I també amb un mugró escarlata prem el botó del llançagranades. I dispara un míssil assassí. I la massa d'oponents a la vegada es trenca i es trenca a trossos petits.
  Llavors l'Aurora va cantar:
  - Pel comunisme més gran,
  Només puja i baixa!
  Aquestes noies són molt xules i agressives.
  Mirabela Magnetic bombardeja l'enemic des de l'aire. Ella utilitza un avió d'atac biplan. I com afectarà als xinesos.
  I els colpeja sense pietat. I gargoteja amb metralladores molt bonica apilant els xinesos en piles. I ho fa amb molta força. Prems del taló nu sobre el pedal. I quantes bombes cauran sobre els xinesos.
  Mirabela cantava, mostrant les dents:
  - Sóc el més fort del món,
  I dues vegades dos no són quatre!
  Akulina Orlova també està colpejant els xinesos des de l'aire. I ho fa amb molt d'èxit. I aixafa les tropes de l'imperi celeste.
  I llavors va prémer el botó amb el mugró escarlata del pit, i ara vola cap als xinesos, destrossant-los amb un míssil de combat.
  Akulina el va agafar i va cantar:
  - Glòria als grans cors,
  Aixafarem tots els enemics fins al final!
  Anastasia Vedmakova també va aixafar la xinesa i ho va fer amb un entusiasme enorme.
  Aquesta és la noia Anastasia, genial!
  I amb els dits nus dirigeix a l'enemic, quelcom letal.
  I aleshores la noia va prémer el botó amb el seu mugró robí i les bombes van caure sobre els xinesos. I és molt agressiva.
  I aixafa aquests xinesos amb una força mortal.
  Anastasia va cantar:
  - Destrossarem tothom,
  Per Rússia, la nostra mare!
  Aquí de nou les noies lluiten amb una fúria colossal. Aquest és el triumvirat de la batalla.
  I al cel no tenen igual. Però hi ha poques batalles aèries: l'aviació xinesa és feble.
  Akulina Orlova va aixafar els xinesos a terra, va disparar obusos explosius i va cantar:
  - Un, dos, tres - esquinça els xinesos!
  Hi haurà una festa gloriosa -
  Conquerirem el món!
  Són lluites dures i brutals.
  Aquí hi ha la tripulació de l'Elizabeth lluitant al tanc. Aquí hi ha una noia i el seu equip i estan de nou en bikini.
  Aquí l'Elizabeth va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va arrollar:
  - Glòria al tsar Nicolau II!
  Ekaterina també va disparar, pressionant el seu mugró escarlata i colpejant els xinesos, i va arrollar amb enginy:
  - Glòria al superalmirall Makarov!
  L'Elena va disparar contra l'enemic. Va trencar una massa de xinesos amb l'ajuda de metralladores i va cridar:
  - Pel comunisme dels reis!
  Euphrosinia va gargotejar a l'enemic i va segar els soldats de l'Imperi Celestial i va cantar:
  - Glòria a Rússia i al Déu Blanc!
  Aquestes són les noies lluitadores en un tanc àgil i fort. I el seu equip va aixafar l'exèrcit xinès.
  Elizabeth va comentar amb enginy, i va aixafar els oponents, vyaknula:
  El veritable rei no és el que porta una corona, sinó el que no és un barret amb ment i un boig amb agafada!
  Elena va assenyalar agressivament i va declarar furiós:
  - Qui té el cap buit, porta una corona, això és un barret típic, sense rei al cap!
  Catherine també va atacar els xinesos, va destrossar dues dotzenes de soldats de l'Imperi Celestial i va dir:
  - Després d'haver enganxat el país, el dictador es pot mantenir la corona al cap, però definitivament perdrà la cara!
  Euphrosyne, aixafant els xinesos amb trets ben apuntats, i literalment els va segar, arrasant muntanyes de cadàvers.
  I al mateix temps va dir:
  - Millor perdre el cap en valor que quedar-se amb el nas de covardia!
  Així es van enfadar les noies. I alhora estan quasi completament nus, i descalços, i molt bronzejats, amb els cabells ros.
  Elizabeth, disparant, va dir:
  - Si sense un rei al cap, llavors seràs un barret que sempre et queda al nas!
  Catherine, dirigint un foc molt ben dirigit a l'enemic i noquejant els xinesos en massa, va grunyir:
  - Qui perd el sentit de la realitat es queda amb el nas sense somni!
  L'Elena va assenyalar amb agressivitat, gargotejant els enemics i prement els botons amb els dits dels peus nus, i va arrossellar:
  - Una cama de dona, descalça, calçava a qualsevol home a les amígdales, i el deixava sense pantalons, deixant al descobert el seu cos!
  Euphrosinia, colpejant els oponents i matant els xinesos amb una força furiosa, va comentar agressivament:
  - Després d'haver perdut la consciència a la recerca de muntanyes d'or, pots deixar l'enemic amb el nas, però no quedarà ni un cèntim trencat darrere de la teva ànima!
  Les noies van lluitar amb desesperació i valentia.
  Elizabeth va resumir destruint un obús xinès amb un obús:
  - Quan tens Déu al cor i un rei al cap, ets un home amb majúscula!
  Els guerrers van lluitar en altres fronts.
  Alenka va gargotejar als xinesos amb una metralladora. Els va segar com el blat i va udolar:
  - Pel gran rei,
  Senyor gràcies!
  I amb els dits nus, la noia llançarà una granada de força letal.
  Anyuta, gargotant a l'enemic i fent un obsequi de mort amb el seu taló nu i rodó, va dir:
  - Glòria a l'època del comunisme! El tsar Nicolau estarà amb nosaltres!
  I la noia va empènyer el general xinès a la barbeta amb el colze i va xiular:
  - Per la gran Rússia de Svarog!
  Combatre Alla va aixafar els soldats xinesos, els va segar com una falç i vyaknula:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  I els seus dits nus van llançar un regal d'aniquilació poderosament letal.
  Maria també aixafa els enemics amb un aplom salvatge. I gargots de metralladores, mentre canten:
  - La nostra pàtria és la nostra mare!
  La noia vol ser un heroi!
  I amb els dits nus, la noia llançarà un destructiu present de la mort.
  I després com prem el botó de la bazooka amb el mugró escarlata.
  Els Jocs Olímpics estan aixafant els xinesos en pols. Gargotejant-los des de la màquina. I canta:
  - Estem sobre tu com en una guerra,
  I a la guerra com a tu!
  I els dits nus de la noia van llançar un paquet explosiu.
  Va trencar una massa de xinesos en cendres.
  Olympias també va disparar amb un mugró de maduixa i va xiular:
  - Per la pau, per l'amistat, pel maig!
  Alenka va comentar rient:
  - I llavors tu May?
  Anyuta, gargotant en xinès, va xisclar:
  Estiu, estiu, estiu estrellat, sigueu amb mi!
  Alla va disparar contra l'enemic, va trencar alguns soldats xinesos i va xiular:
  - Per l'imperi reial!
  I els seus cabells són com un foc ardent que podria cremar Roma. Aquí està la noia.
  Cinc canvia la seva posició. I gargoteja a l'enemic amb un rang millorat.
  I aleshores les noies només van tallar els cables elèctrics i el corrent va anar,
  pels enemics. I els xinesos brillaven.
  I les noies, com els talons nus, ho agafaran i brillaran. I tornaran a ocupar l'exèrcit xinès i valent. I els xinesos són forts i valents. Aquesta és una gent valenta i nombrosa.
  Però la Veronika i la Victòria els van colpejar amb coets des de l'avió. I va trencar molts xinesos. Les noies es barallen, amb un bikini i descalços. I amb els talons nus peguen a l'enemic, prement els botons.
  Akulina Orlova també supera els xinesos, aixafant els enemics sense cap llàstima.
  L'Akulina va prémer els botons del joystick amb els seus dits nus i va colpejar els xinesos, els va trencar i va xiular:
  - Glòria al pare-rei!
  Anastasia Vedmakova va confirmar:
  - Glòria incondicional al rei!
  Mirabela Magnetic va fer un regal de destrucció amb el seu taló nu i va piular:
  - I bevem a l'almirall Makarov!
  I el seu mugró escarlata va quedar al descobert, i la noia el va agafar i va prémer el botó. I els coets van volar cap als xinesos. I va destrossar molts guerrers de l'imperi celeste.
  Aquí estan les noies...
  I després les noies ninja del Japó es van enfrontar als xinesos. I els guerrers, és clar, amb un sol bikini i els peus nus.
  Una noia ninja de cabell blau va agafar les espases i va tallar els xinesos. I es va treure el cap. I després d'això, amb els dits nus, va llançar un pèsol de destrucció. I de nou, els guerrers de l'imperi celestial amb les extremitats tallades van volar en diferents direccions.
  El guerrer va cantar:
  - Glòria al Japó! glòria!
  Una noia ninja amb els cabells grocs lluita amb els enemics. I els talla sense pietat amb espases. I els seus dits de noies nus i elegants llancen alguna cosa completament destructiu. I literalment destrossen el cos. I el guerrer canta:
  - Glòria al Japó, glòria!
  Els tancs corren al davant,
  Noies, sense saber la por -
  Salutacions - poble rus!
  Una noia ninja amb els cabells vermells també talla el xinès. És una guerrera molt agressiva. I retalla els oponents fins al final. I de nou, els dits tan cisellats i els seductors peus descalços llancen bumerangs que exploten els caps com pèls d'afaitar.
  I el guerrer canta:
  - Rússia del tsar Michael,
  L'univers ha conquistat!
  Una noia ninja amb cabells blancs empunyava les seves espases mentre decapitava els caps dels xinesos. I aquesta noia en bikini va resultar ser una bellesa escrita. I les seves espases són increïbles. I els dits nus de les cames també llançaven agulles verinoses, donant cops a la gola dels guerrers de l'Imperi Celestial.
  La noia ninja va cantar:
  - El guerrer japonès no té por de la mort,
  no tenim por de la mort al camp de batalla...
  Per la santa Rússia, el ninja lluitarà...
  I fins i tot morir - guanyarà!
  Aquestes noies estan gairebé nues i boniques, i les seves cames sedueixen els homes.
  Però Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova tornen a lluitar, o millor dit, córrer. De nou els nens lluiten amb fúria i frenesí salvatges.
  Aquí el nen branda les espases i talla els caps dels xinesos de les espatlles.
  Oleg va arrossellar, i el nen va llançar pèsols de destrucció amb els dits nus. Va trencar els enemics i va cantar:
  Glòria al comunisme que està construint Nicholas,
  És el rei més gran i savi!
  La noia, aquesta antiga escriptora Margarita Korshunova, tallant els caps als xinesos, va rullar:
  - Per Rússia i el tsar Nicolau!
  I amb els dits nus, el jove guerrer agafarà i llançarà un bumerang. I l'un passarà volant i tallarà els caps als soldats xinesos. Aquí hi ha una noia.
  La Margarita la va agafar i va cantar:
  No hi ha Pàtria més bella-Rússia,
  El millor país de l'univers...
  Les estrelles regaven el cel amb perles,
  Voleu boig fins i tot una mirada astuta!
  Llavors els nens immortals la van agafar i van xiular amb tota força. I així els corbs el van agafar, van tenir atacs de cor i es van desmaiar i van començar a caure. I donar un cop de puny al cap dels xinesos.
  Aquests són nens, només són monstres i super....
  I una altra vegada, tallem els enemics. I les noies tan lluitadores i valentes són aquí, que és genial, així que la Natasha va atacar.
  La noia el va agafar i va disparar amb les metralladores, i va piular:
  - Pel comunisme del tsar Nicolau!
  Zoya va confirmar llançant una bossa explosiva d'explosius amb el taló nu.
  I el guerrer va cantar:
  - Pel gran rei,
  Pare-sobirà!
  Agustí va tallar els seus enemics sense cap debilitat ni pietat. I la guerrera pèl-roja la va agafar i amb els dits nus va llançar una cosa molt letal i destructora. I molt mortal va actuar molt bé.
  Agustí va fer córrer el molí de vent i va cridar:
  - Per Rússia i victòria fins al final!
  Svetlana va dirigir un molí d'espases molt agressiu amb les seves espases. Va tallar els caps dels enemics i els va posar en un munt. I amb els dits nus, va agafar i va llançar un regal mortal de la mort.
  I ella va bramar:
  - Pel comunisme tsarista!
  I les noies de nou amb els seus talons nus i rodons, com si les martellessin amb pèsols assassins de destrucció.
  I torna a cantar:
  Nikolai ets el rei-messies,
  Aviat seràs totpoderós!
  . CAPÍTOL #4
  La guerra amb la Xina va continuar.
  Les noies van treure nous bombarders més potents. I Anastasia Vedmakova va començar a llançar poderosos atacs aeris sobre els xinesos.
  La guerrera va cantar, prement els botons amb els dits dels peus nus:
  La gent serà feliç
  Felicitat per sempre...
  Nicholas del poder -
  El poder és gran!
  Akulina Orlova, gargotejant als seus oponents i segant els xinesos, va xiular agressivament:
  - Per la glòria de les idees del comunisme!
  Mirabela Magnetic, enviant bombes des de dalt i matant els xinesos, va afegir:
  - Hi haurà glòria en aquesta vida!
  Així és com les noies des de l'aire ataquen l'imperi celeste. I destrueix els valents soldats de l'exèrcit xinès.
  L'Alenka també lluita. Una noia colpeja amb una metralladora. Sega els xinesos i xiscla:
  - Glòria als temps del comunisme!
  I amb els dits nus, mentre envia un regal de mort a l'enemic.
  Anyuta dispara als xinesos, i amb molta precisió. Els talla i diu amb ganes:
  - Hi haurà alegria a l'univers!
  I amb un taló nu i rodó, com llençant un pèsol de la mort.
  I lluitant Alla lluita amb frenesí salvatge. I les seves espases fan servir el molí i tallen els caps dels xinesos. La noia diu amb ràbia, mostrant les dents:
  - Portarem amor a la nostra Rússia!
  I la noia llançarà alguna cosa agressiva i destructora amb els dits nus.
  Batalla Maria torna a lluitar. I les seves espases són tan afilades i molt mortals. I tallen la carn com la mantega de ferro calenta.
  Una noia amb els cabells daurats parla agressivament, tallant els xinesos a trossos:
  La mare Rússia està amb nosaltres per sempre!
  Lluites i Jocs Olímpics. És molt gran i musculosa. Com vaig agafar els xinesos, i piquem-los com el blat amb una dalla. Aquesta és una noia, bé, tan gran i agressiva.
  I també amb el taló nu, com cedir a una bomba. I esquinçarà molts oponents alhora.
  I llavors la Natasha està lluitant. La noia porta un llançaflames a les mans. I colpejar l'enemic.
  Un raig de flames va passar pels xinesos. I en cremaran un centenar alhora. Aquí està la noia.
  I al botó del llançaflames pressionarà el mugró escarlata del pit femení.
  I així s'aboca tot.
  I la noia amb els dits nus llança llimones amb força agressiva.
  El guerrer va cantar:
  - Per la Santa Rússia - Glòria a la Pàtria!
  Zoya també lluita contra el poder salvatge de la pantera. Els seus mugrons de maduixa premen els botons i disparan explosions elèctriques de la màquina. Aleshores la noia va xiular:
  - Per les nostres noves victòries!
  I amb els dits nus, llança alguna cosa completament mortal. Aquí hi ha una noia: una rossa mel.
  Agustí, lluitant contra els enemics, i segant-los com una dalla, enviant bala rere bala i introduint-los dins el taüt, va dir:
  - Per grans èxits!
  I amb els dits nus va llançar un regal assassí d'un poder colossal.
  I aleshores la noia pressionarà el botó de l'arma amb el mugró robí del seu pit i destrossarà tot un batalló d'enemics.
  I aquí està Svetlana en batalla, una noia formidable. Talla els enemics de manera molt agressiva.
  I amb els seus dits nus, envia discos afilats i prims als oponents.
  I amb els mugrons carmesí del pit colpejarà els enemics i seran destruïts completament. Tants cadàvers i xinesos destruïts.
  Aleshores Svetlana va arrossellar:
  - Per Rússia i victòria fins al final!
  Aquí hi ha les noies de la més alta acrobacia. I van organitzar un extermini figurat dels enemics. I tots hi aboquen flocs ardents i elèctrics.
  L'Alice i l'Angelica estan treballant amb rifles de franctirador. Les noies amb prou feines tenen temps per disparar i tornar a infectar.
  Hi ha molts xinesos. I no es poden girar tan fàcilment. I empenyen una onada groga i interminable.
  L'Alice va disparar, colpejant el general i va piular:
  - Quanta feina tenim!
  Angélica també va disparar amb precisió i va acceptar:
  - Molt, però esperem una victòria!
  I la diable pèl-roja amb els dits nus va llançar un regal assassí de la mort.
  L'Alice va tornar a disparar i va abatre un avió xinès. La noia estava decidida a guanyar decisivament.
  Aquí tenia els seus propis problemes i complexos.
  L'Alícia va disparar de nou, i amb força precisió, i va arrossellar, mostrant les dents:
  - Donarem l'exemple!
  I els seus ulls brillaven amb un llamp.
  Aquesta és realment la categoria que les noies són genials.
  I aleshores l'Alice va disparar i tres xinesos van ser travessats per una bala alhora.
  I la noia rossa amb els dits nus agafarà i llançarà una granada de destrucció amb una força mortal.
  Aquestes són les noies que la categoria és simple - super.
  L'Aurora, per la seva banda, disparava des d'un obús. Va destrossar tot un grup de xinesos i va cridar:
  - No tinc cap dubte sobre el meu compte!
  I la bella noia la va agafar i va prémer el botó amb el mugró escarlata. I de nou, un projectil letal de gran calibre vola cap a l'enemic.
  L'Aurora la va agafar i va cantar:
  Tinc un enemic
  Hi ha força i pressió...
  Però estic a la pell d'un toro...
  Aquí teniu la conversa!
  La seva parella Agripina, mostrant les dents i aixafant el xinès que pressionava amb un somriure, va dir:
  - Ei torero, espera,
  comencem la carrera...
  Afrodita, una noia de cabells daurats, també en bikini i descalça, va xiular, mostrant les dents:
  - Cuida la teva vida
  L'home rei de les bèsties!
  Agripina, amb el mugró escarlata del pit ple, va prémer el botó de l'arma letal i va xiular:
  - Vam colpejar amb precisió,
  L'hem encertat -
  I l'objectiu està a prop!
  Afrodita, aquesta noia, una bellesa escrita, també prem el botó amb un mugró robí del pit, i colpeja a l'enemic, rient ensordidament i somrient les dents:
  - darrera força
  L'última força
  Aixafa l'enemic!
  L'Aurora va riure, i va colpejar a l'enemic, amb l'ajuda d'un mugró de maduixa. I després va afegir els dits dels peus nus.
  I un coet de combat es va precipitar en vol.
  La noia va xiular:
  Les grades s'alegren
  Les grades s'alegren...
  I així ataquen
  Galàxia Huns!
  De fet, ja sembla ridícul, fins a l'extrem.
  I ara el tanc d'Elizabeth entra a la batalla. I té quatre noies en bikini. I les noies lluiten desesperadament.
  Elizabeth va disparar als xinesos amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - En nom de la gran Rússia!
  Catherine, també, com colpejar els soldats de l'Imperi Celestial. Com els talla en grans quantitats, i fa ruc, deixant al descobert les dents:
  - Glòria als déus russos!
  I la noia torna a prémer el seu taló nu i rodó sobre els botons que sobresurten. Aquí teniu les noies en bikini. Diguem que només són superhomes femenins. Intenta resistir-se a aquests. Tenen un poder còsmic fenomenal.
  Elena colpejarà els guerrers de l'Imperi Celestial. Prendrà i amenaçarà els enemics. I aleshores, amb un mugró escarlata, prem el botó del joystick i xiulla:
  - Glòria al comunisme dels tsars russos!
  I amb el seu taló nu colpejarà l'enemic.
  Euphrosinia també és genial a les batalles. I xocarà a l'enemic, amb gran passió.
  I noqueja molts xinesos, i coo:
  - Glòria a l'era dels déus comunistes!
  I aquí ella també aplicarà un mugró robí. I amb els dits nus, prem els botons. I destrossar una massa de soldats xinesos.
  Aquestes són les noies: tenen salts agressius. I els quatre del tanc agafaran i dispararan contra l'enemic amb obusos.
  I tenen un poder gran i fenomenal.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova també treballen amb espases de manera tan activa i eficient, com si fossin hèlixs d'helicòpters.
  El nen va llançar un tros d'antimatèria amb els dits nus. Va destruir tot un batalló de xinesos i va arrossellar:
  - Per la grandesa dels sobirans!
  Després d'això, les seves espases van dur a terme un molí, tallant els caps dels xinesos.
  Margarita Korshunova va eliminar els enemics. Ella els va tallar el cap i, somrient amb les dents, va dir:
  - Per la glòria de l'URSS tsarista!
  I de nou, amb un taló nu, rodó i infantil, com sucumbrà el do destructiu de la destrucció.
  Llavors els nens immortals van agafar i van xiular. I els corbs, ensordits pel xiulet, van caure, donant cops de puny als cranis dels soldats xinesos.
  Margarita va tuitejar:
  idees del comunisme,
  Atureu el pacifisme!
  Aquests són els nens monstres. Són els més durs i agressius del món. Aquests són fills terminadors.
  Oleg Rybachenko va gargotejar a l'enemic i va tallar amb espases. I després l'agafarà i l'explotarà des d'un llançaflames. I tants xinesos cremaran alhora. I els nens guerrers estan al màxim.
  El nen el va agafar i va cantar:
  - Glòria a Rússia, glòria...
  Poder reblons els tancs!
  I un nen d'uns dotze anys d'aparença, el va agafar i amb el seu taló nu va sucumbir a una granada de destrucció, i la massa va ser destrossada pels soldats xinesos.
  El jove guerrer estava ple de força i energia. I com l'etern nen va destruir els soldats de l'Imperi Celestial. És simplement un poder transcendent i fenomenal.
  L'Oleg la va agafar i va cantar:
  Colpegem més fort
  Ajuntem-nos!
  Reanimarem l'URSS
  Donem un exemple al món!
  I el nen va escopir com un centelleig, i tot un batalló de xinesos es va cremar alhora. I va rugir:
  - I que no hi havia problemes!
  Margarita va dir amb enginy, tallant els enemics com amb una fulla d'afaitar, i va arrossellar:
  - Per la gran Rússia,
  Lluiteu i no tingueu por!
  I amb els dits descalços, la noia, com llançant un pèsol assassí de mort total.
  Natasha va tornar a tallar els xinesos amb frenesí i fúria.
  Tants guerrers grocs es van estirar amb el cap tallat.
  Aquestes són les noies, que són molt xules i lluiten.
  La Natasha va celebrar per primera vegada una recepció amb espases: una papallona de cua d'oreneta. I aleshores va agafar un llançaflames i va prémer el botó amb el mugró escarlata. I com una font de l'esquena d'una balena, una flama esclatarà, carbonitzant els xinesos fins als ossos.
  La noia de cabell blau cantava:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  La Zoya l'ha agafat i també amb espases, ja que l'agafa i la talla. I la va agafar amb els dits nus i va llançar les fulles d'afaitar. I remulla molt de xinès.
  Aleshores, la Zoya va prémer el mugró carmesí del botó del llançaflames i com cremaria l'enemic amb un aplom colossal.
  La Zoya la va agafar i va cantar:
  Glòria al temps dels reis
  Martell el rebel!
  I noia, juguem amb els músculs de la premsa.
  Agustí és una dona molt bonica. I els seus cabells revolotejaven per l'aire com una pancarta proletaria.
  I la noia, amb els dits nus, agafarà i llançarà un bumerang de destrucció.
  I aleshores va agafar el mugró robí del seu pit mentre l'estiraven sobre el botó d'un llançagranades.
  I ella va arrossellar:
  - Perquè la Pàtria és bella!
  I amb els dits nus agafarà i tornarà a llançar alguna cosa extremadament mortal.
  La Svetlana la va agafar i també va disparar prement el botó amb un mugró de maduixa, d'on va sortir una mina. Va descriure un arc i va disparar contra les tropes xineses.
  I llavors la noia, amb els dits nus, va agafar i va llançar boles de nitroglicerina. I va destrossar molts oponents.
  Llavors va arrossellar:
  - Per la Mare dels Déus Lada!
  Aquestes són les noies, i de seguida pressionaran els botons amb els seus pits, de manera que tot un regiment xinès amb tancs es va disparar esquinçat.
  Aquí estan les noies...
  I després els pilots Agatha i Adala van agafar els xinesos. Així són les noies lluitadores i agressives amb cossos esvelts i musculosos i cames nues i elegants. A més, ambdues belleses són rosses naturals i només súper noies.
  I l'Agatha l'agafarà i l'agafarà amb els dits dels peus nus, i llançarà un coet des de l'avió. I agafarà l'enemic i el trencarà a trossos.
  Agatha actua de manera agressiva. I el seu desmuntatge escarlata va prémer el botó. I
  Aquí la noia va tocar i cantar:
  El fil està trencat
  Una mort malvada ens amenaça...
  Però les noies viuen...
  I els adversaris moren!
  L'Adala la va agafar i també va donar una puntada de peu a la xinesa amb l'ajuda dels seus dits nus. I llavors com el seu mugró robí prem els botons i els coets volaran sobre les posicions dels guerrers de l'Imperi Celestial.
  La guerrera va xiular mentre aixafava els seus enemics:
  - Sóc el més fort del món!
  Aquestes són les noies que fan meravelles amb els peus nus.
  Però per exemple, Juliana va ser capturada. Estava retorçada darrere de les mans dels adversaris.
  I va conduir primer descalç a la gespa. I després a la sorra... I aleshores van escampar deliberadament un foc i van escampar brases per terra. I la noia amb soles nues va trepitjar les pedres vermelles ardents.
  Afortunadament, les plantes de la Yuliana es van tornar rugoses i calloses per caminar descalç constantment. Així que no la fa tant de mal. I la noia camina, amb el cap orgullós.
  Té el tors nu, els músculs de la noia són forts i només calces primes als malucs. I pell bronzejada, daurada-oliva. I té els cabells llargs, gruixuts, de color vermell coure.
  En veure que caminar descalç sobre les brases no fa que la noia cridi i gemeixi, els xinesos la van posar al bastidor. Es van retorçar les mans i van començar a aixecar-se. Primer, la van aixecar fins al sostre. Llavors es va alliberar la corda. La noia es va desplomar. Al mateix pis, la corda estava tensa. Un dolor infernal va travessar la noia des de la part superior del cap fins als seus talons nus.
  La Juliana va cridar, però després es va mossegar el llavi. I va apretar les dents.
  Els xinesos van riure. I de nou van començar a aixecar-lo. Va ser una tortura de canvi.
  Juliana va callar. Només les seves cames nues, bronzejades i musculoses es movien i es llançaven per l'aire.
  La noia va ser aixecada de nou fins al mateix sostre. I llavors es va alliberar la corda. El cos bronzejat, gairebé xocolata, de la noia es va desplomar. De nou, un dolor salvatge i un crit estrangulat d'una bellesa pèl-roja.
  Els botxins riuen i mostren les dents. Diguem que són genials.
  Però la noia, al senyal del botxí principal, es va tornar a aixecar. Cada cop més alt. I la corda està tensa.
  Però la noia es va quedar congelada al mateix sostre. Aleshores, una altra vegada, es va alliberar la corda. I la noia es va desplomar... I de nou el crit d'una bellesa desesperada.
  Sí, realment està patint. Pel que sembla, tres xocs semblaven suficients. I ara la noia es posava als seus peus nus blocs de roure pesats. El cos musculós i bronzejat de la bellesa s'estirava i els músculs destacaven molt més afilats.
  Aleshores, a la senyal del botxí major, van començar a penjar pesos als ganxos. I el cos de la Juliana, nu i fort, es va començar a estirar més. I va esclatar la suor, i la pell d'oliva brillava, com untada d'oli.
  La noia de Rússia va tornar a gemec... Però va tornar a apretar les dents amb força. I va intentar contenir el dolorós gemec i els crits que li escapaven de la gola.
  El botxí gran de la Xina va dir amb duresa:
  - Suficient! Ara unteu-li els talons i prepareu el braser.
  Els torturadors van treure una gerra d'oli d'oliva. I van començar a lubricar amb cura les plantes de la Juliana. Era evident que l'home estava content de sentir les cames nues i gràcils d'una noia molt bonica. I realment és un gran plaer.
  La noia a través del dolor en els lligaments estirats, els braços torçats i les espatlles, va sentir una vaga sensació de vergonya pels tocs dels botxins.
  Però en qualsevol cas, va intentar no cridar ni gemir.
  Un cop acabat de lubricar, els descalços, rosats, rugosos, però sense perdre la forma gràcil de les soles dels botxins de la noia, van començar a apilar llenya prima sota els seus talons.
  Aquesta és una tortura de foc tradicional, amb rostit dels talons. Així és com els pirates de l'illa del tresor volien que el grumet Jim Hawkins tingués talons nus i infantils. Pel que sembla, fa molt de mal.
  Aquí es va posar el foc, i s'hi va afegir una mica de sofre perquè cremés millor i es va degotar gasoil.
  El botxí gran va riure... Yuliana, que de totes maneres es va estremir dolorosamente per la por. I llavors va cridar amb un dolor insoportable. Sí, això és realment molt molest.
  Aquí el torturador va portar una torxa i va encendre una flama sota les cames nues i cisellades d'una bella noia amb els cabells vermells, exuberants i arrissats.
  El foc va arder a una certa distància de les plantes de la noia.
  Al principi, la Juliana només va sentir una calor agradable, lluitava descalça la major part del temps, i els seus peus estaven molt durs, coberts d'una crosta callosa.
  Però encara són vius. I al cap d'una estona, les soles nues de la noia van començar a cremar. La Juliana va apretar les dents amb molta força. I, tot i així, un gemec dolorós va escapar del pit de la noia.
  El botxí en cap va ordenar:
  - Ara dóna-li un fuet!
  El torturador va treure una vareta de salze d'una tina d'aigua. Primer els va saludar a l'aire. Va passar volant amb un xiulet...
  I aleshores el botxí va colpejar la noia a l'esquena amb totes les seves forces. La pell, el color de la xocolata o una mica més clara, va esclatar i va vessar sang.
  El botxí gran va exclamar:
  - TranquilЈla! No et facis caure a mort!
  El torturador va colpejar, mentre allargava les cames. Els cops van ploure.
  I dos botxins més van posar al foc una llenya fina, seca i amarada d'alcohol sota els peus nus de les noies. Les flames llepaven els talons nus, rodons, rosats i alhora callosos de la noia.
  Va ser un triple dolor: un estirament al bastidor, un fuet i foc sota els peus nus de la noia.
  Però la Juliana, havent reunit tot el seu coratge, va aconseguir contenir uns crits forts, d'un dolor insuportable. I va patir com una autèntica filla de Rússia i una autèntica heroïna.
  Els botxins treballaven. Una bufada va colpejar la noia a l'esquena, que estava coberta de contusions i sagnat. Després va transferir cops a les natges de la noia.
  Dos altres miraven el foc perquè la flama fregissi els talons oliats de la bellesa.
  El torturador sènior semblava descontent. De fet, la víctima ni gemega. Com si la seva cruel tortura no li prengués. I això és un cop per a l'orgull dels botxins.
  El comandant atormentador va ordenar:
  - I ara lubrica els seus pits!
  Als botxins els va agradar aquesta idea. Van degotejar oli d'oliva a les seves palmes. El van untar a les seves potes i van començar a agafar i pessigar el pit nu de la noia.
  La Yuliana estava completament nua i es va penjar així. I li van palpar els mugrons escarlata.
  I els botxins van somriure.
  La noia estava molt avergonyida i disgustada pel toc dels botxins aspres i peluts. I es va ruboritzar de ràbia i vergonya.
  I els botxins la van palpar i lubricar els seus pits, i gruixuts. A causa dels tocs aspres dels homes, el pit de la noia es va inflar i es va endurir. La Juliana va cridar:
  - Maleït siguis!
  Els botxins en resposta només van somriure i somriure carnívors. Però ara el pit ja no està lubricat enlloc més i cal treure les potes de mala gana.
  Després d'això, els torturadors van portar torxes al pit nu de la noia. Van arder i les flames van tocar els mugrons escarlata del pit nu de la noia.
  La Juliana va cridar amb un dolor salvatge i indescriptible.
  Però de nou, amb un terrible esforç de voluntat, va apretar les dents nacrades. I ella va callar. Tot i que respirava amb força.
  Ara els botxins li van fregir les plantes i els pits, li van estirar el cos sobre el bastidor, li van retorçar les articulacions i la van colpejar amb un fuet.
  Però la noia va callar. Va mostrar un gran coratge i heroisme.
  Els botxins treballaven. El van mantenir més a prop del pit nu i després van treure la torxa. Van colpejar amb un fuet a l'esquena i les natges, van avivar el foc sota les soles nues de la noia.
  En resum, van treballar a consciència. Però la noia heroïna tenia una voluntat més forta i podia contenir els seus gemecs i crits.
  El botxí sènior va fer clic amb la llengua amb disgust i va ordenar:
  - I ara unta el seu pit amb oli!
  Els botxins es van mostrar disposats al turment. I es va afanyar enèrgicament a untar el pit nu de la noia. Els seus dits cobdiciosos i enganxosos es van arrossegar entre les cames de la bellesa. I va ser molt vil i cruel.
  La Juliana va sentir nàusees i clarament disgustada. I tots els dits picaven i picaven el pit de la noia, i pujaven més i més. I així va resultar tot vil.
  La Juliana va cridar:
  - No em pots trencar l'ànima!
  Els botxins li van untar el pit gruixut i van continuar palpant entre les seves cames. Però el botxí gran els va cridar. I va treure les mans.
  I en canvi van agafar i portar una torxa encesa al pit. El foc va llepar el diamant més sensible de la feminitat de la noia.
  La Juliana va cridar i es va cridar. I tenia molt de dolor. Tan insuportablement dolorós que els gemecs van escapar per les mandíbules tancades de la noia.
  I es va contrarestar, fet que va augmentar el turment.
  El botxí en cap va ordenar:
  - També li lubris les natges.
  Els botxins es van afanyar a untar el bell i elàstic cul de la noia. Ho van fer amb ilЈlusió i passió. Al mateix temps s'abocaven oli a les mans.
  Juliana estava ferida i disgustada. Però el foc es va allunyar una mica del seu pit i la noia es va sentir millor. La Juliana va apretar les dents de manera que fins i tot li degotés sang de les genives per la tensió. I ella va callar.
  Els botxins li van untar les natges de manera que fins i tot brillaven.
  I després els van portar una torxa i el pit, amb una flama calenta. I brillarà, i lleparà la delicada pell.
  Fa mal sobretot quan es crema el pit. Ja al perineu, els pèls estaven carbonitzats. I és tan dolorós i dolorós, i com si no la Juliana pateix un turment tan infernal i insuportable.
  El botxí en cap va ordenar:
  - I ara colpeja-la amb un fuet d'acer roent!
  Un professional del seu camp va extreure una vareta vermella de la calor de la llar de foc. I va començar a colpejar amb un ferro ja roent a l'esquena nua, bronzejada i ja ferida de la noia.
  La Yuliana va gemegar, i estava tan dolorida que la seva ment es va confondre. I tenia moltes ganes d'apagar-se i perdre el coneixement. Però pel que fa al mal, es va reconèixer en un turment insuportable i va patir molt salvatgement.
  I ara va sentir que estava a punt d'esclatar a llàgrimes i que cridaria a tot cor.
  I per apagar una mica el sofriment, la xiqueta cantava;
  El Dia de la Victòria, com de lluny estava de nosaltres,
  Com una brasa es va fondre en un incendi apagat. Hi havia quilòmetres, carbonitzats, a la pols, - Hem acostat aquest dia com vam poder. Dia de la Victòria! Dia de la Victòria! Dia de la Victòria! Dies de la Victòria! i nits als forns de foc obert La nostra pàtria no tancava els ulls Dies i nits lluitaven una dura batalla - Hem apropat aquest dia com hem pogut Cor: Hola mare, no tots hem tornat... Descalços a córrer per la rosada!La meitat d'Europa va caminar, la meitat de la terra, - Hem apropat aquest dia com vam poder.
  . CAPÍTOL #5
  I a la Xina hi va haver una gran guerra....
  Natasha i el seu equip van rebutjar l'atac de l'innombrable exèrcit de l'Imperi Celestial. Els xinesos valentament perlats - una nació de guerrers.
  I les noies els gargotejaven amb metralladores. I literalment va segar totes les files.
  Natasha, disparant amb una metralladora i llançant una granada amb el peu nu, cisellat i bronzejat, va cantar:
  - Pel gran comunisme,
  No disparis!
  Zoya també va colpejar la cua. Aleshores va tallar amb espases, tombant caps xinesos i va xisclar:
  - Per una nova frontera!
  I els dits nus de les cames van començar de nou, una cosa mortal.
  I aleshores la noia amb el mugró escarlata prem el botó del bazooka.
  Augustine és com un llançagranades. I també va portar el gallet amb un mugró robí.
  La noia el va agafar i va llançar una granada amb el taló nu. I va trencar molts xinesos.
  I després va cantar:
  extensions espacials,
  La mort coberta...
  Anivem muntanyes
  Depredador xuclat!
  I l'Agustí es va llepar els llavis, recordant amb quina vigoria treballava la llengua, per plaer i regust.
  Svetlana també va agafar la merda del llançador de coets prement el botó amb un mugró de maduixa. I va ser tan fantàstic...
  I les noies van arrossellar:
  - Pel gran comunisme tsarista!
  Després d'això, quatre noies van escopir a l'uníson... Un miler de soldats xinesos van ser abatuts per una commoció cerebral.
  Aquí hi ha les noies: acrobàcia.
  La Natasha la va agafar i va xiular, i després d'ella totes les altres noies van cantar a cor;
  Rússia és un gran país
  El comunisme del més alt nivell,
  Lada ens va donar Rod,
  Talla l'espasa amb la fulla de Svarog!
  
  Som les noies al davant
  Atac del Komsomol...
  I no hi ha cap altre camí
  La veu sona!
  
  Derrotarem els adversaris
  Per a la mare russa...
  Després de tot, un querubí està per sobre nostre,
  Déu blanc vindrà messies!
  
  Creació al país
  El nostre serà més alt que el sol...
  Després de tot, la gent de tota la Terra,
  Lluita amb valentia per la llibertat!
  
  Pàtria ets la nostra mare,
  Rússia més gran,
  El llop va intentar esquinçar
  Les noies s'han tornat més maques!
  
  Podem fer això
  Tota la sorpresa és molt divertida...
  Colpejar amb el peu descalç
  Una noia amb el poder del Komsomol!
  
  El Déu Negre no destruirà
  Després de tot, també és el Fill de la Vara del Coneixement...
  I el seu màgic és Svarog,
  Comptem des del llindar!
  
  A les noies els encanta descalç
  Corren de valent entre els conges de neu...
  No pots agafar una daina per la força
  Portem un RPG a la motxilla!
  
  Si una noia estima
  Seduït un noi astut...
  Ho va fer en broma
  No l'enviïs a la gossera!
  
  Belykh Déu és un gran Déu,
  La creació a l'univers...
  I ara el drac és mort
  Hi haurà una nova creació!
  
  Rússia és un gran país
  En ell, les noies sempre estan descalces...
  Satanàs ataca
  I es veuen les trenes de les noies!
  
  Bé, el déu etern Svarog,
  Què va fer abans de la mena de la Terra...
  Pot doblegar tothom alhora en una banya,
  Per les noves generacions!
  
  Líder Gran Jesús,
  A més, el Fill, creu en Rod...
  Tirem un as, és clar,
  El temps serà genial!
  
  I després arribarà el joc
  El que no és més fresc...
  Som una fraera
  Acabo de dispersar els núvols!
  
  Déu és la nostra família totpoderosa,
  Feu que el planeta sigui més brillant...
  Doneu-nos a tots salut en deute,
  Per fer-lo més dolç!
  
  Per amor del Senyor-Crist,
  Rebobinarem tots els quilòmetres...
  La Mare de Déu és pura
  Abel és viu - Caín és derrotat!
  
  Aquí ve un dia divertit
  El Senyor de l'univers es va convertir en un geni...
  I cobert de soca d'herba,
  Per la llum de les generacions!
  
  Aquí teniu les noies descalces
  Torna a córrer ràpid...
  Els seus pits no són de silicona
  El comunisme és visible donat!
  
  Volia que les noies ho sàpiguen
  Batre tots els homes amb els peus...
  Ser un paradís d'una dona,
  No trepitgeu les botes!
  
  Bé, en resum, s'ha acabat.
  Aviat seran adversaris...
  La bellesa té joventut,
  Els soldats estan atacant!
  
  És llavors quan s'acaba la baralla
  I Svarog aixecarà les seves espases...
  Rod estarà amb tu per sempre
  Per a la mare russa!
  Així exterminen i canten les noies d'aquests xinesos.
  I aquí també la Stalenida en batalla i brandant espases. I els seus pits estan units a bateries especials de la màgia que emet un llamp. I els xinesos se'ls foten.
  Steelenida el va agafar i va cantar:
  - Llamp, llamp, llamp,
  La nostra família nativa i descalç!
  Veronica, d'un llançagranades, colpejarà aquesta dona, la classe més alta.
  I la seva llengua és tan llarga.
  A més, quan dispara des d'un llançagranades, la noia prem el botó amb el mugró escarlata. Això és genial i genial.
  La Verònica la va agafar i va cantar:
  - Sóc la noia més maca del món,
  I dues vegades dos no són quatre!
  I amb un taló nu, la noia agafarà i cedirà a una granada. Així de combativa és.
  Victòria també aixafa els enemics. I els seus mugrons són robí en acció. I els seus dits nus, ja que utilitzen quelcom completament destructiu, que literalment destrueix els enemics.
  La Victòria la va agafar i va cantar:
  Et mataré, mataré a tothom,
  Et mataré! Et mataré!
  I ara el seu taló nu va agafar i va sucumbir als enemics. Aquí teniu les noies precioses.
  Però des del cel, Anastasia Vedmakova dóna un cop aclaparador. També noies amb un bikini i xisclen de plaer.
  Al mateix temps, la bellesa s'agita i torna a cantar:
  Cada cop més alt i més alt
  El ràpid vol dels nostres ocells...
  I en cada hèlix respira -
  La tranquilЈlitat de les nostres fronteres!
  I ara aquesta bruixa de l'aire l'agafarà escarlata, com si una maduixa massa madura prem el botó amb el mugró. I de seguida una dotzena de míssils xoquen contra els xinesos.
  Anastasia el va agafar i va piular:
  - Destruirem tothom amb totes les nostres forces!
  Akulina Orlova torna a l'acció. I és d'una gran bellesa. I les seves cames són nues, gràcils, bronzejades i tan seductores que premeu els pedals i aboquen bombes a l'adversari.
  Aquí hi ha les noies amb els cabells de fulla d'or.
  I Anastasia Vedmakova és pèl-roja i com una flama.
  I Mirabela Magnetic també té els cabells com els dents de lleó de primavera.
  I, també, com agafarà i encastarà, pressionant un mugró que brilla com un robí. Aquesta noia és la destrucció mateixa.
  I així va agafar i alliberar tot un núvol d'agulles verinoses a l'enemic. Va pressionar els dits dels peus nus sobre els botons, vomitant regals de mort.
  Llavors va dir un gorgoteig:
  - Sóc el més fort del món,
  Aixafo els adversaris a l'aire!
  I la noia com exposar les seves dents de perla. Aquesta és realment l'acrobàcia de la noia, i els seus cabells brillen com les cúpules de les esglésies ortodoxes.
  I ella, per exemple, pot retorçar alguna cosa més pretensiós.
  I Anastasia Vedmakova la va agafar i, fent servir els seus dits nus, va enviar un cub sencer de vidre verinós a l'enemic. Esclatarà, i els innombrables cossos dels xinesos cridaran. I trencar-los en trossos petits.
  El guerrer pèl-rojo va cantar:
  - Assassinat, assassinat pirateja sense Déu,
  Nit i dia, no importa!
  I de nou, contra els enemics dels avions, un assassí i destructiu prendrà i colpejarà.
  I les noies de l'aire mostren problemes infernals i l'enllaç més alt de la destrucció.
  Oleg Rybachenko, aquest jove eternament jove, que sembla un nen d'uns dotze anys, xiularà i xiularà.
  Els corbs, després d'haver rebut un atac de cor, es desmaien i es troben en un bloqueig. Els seus caps afilats travessen els cranis dels xinesos. Aquesta és una lluita realment dura.
  El nen fa un truc amb espases: una dama de triomf i una dotzena de caps xinesos van caure alhora.
  Oleg Rybachenko, tallant els enemics per la meitat i llançant pèsols de destrucció amb els dits nus de les cames dels nens, grinyola:
  - Glòria als temps del comunisme,
  Destruïm el jou del pacifisme!
  Margarita Korshunova, després d'haver dibuixat l'as de les maces amb les seves espases, va tallar els caps i va xiular:
  - Glòria als déus russos!
  I els peus nus de la noia van agafar i van llançar un pèsol de destrucció i destrucció a l'enemic.
  I la Margarita la va agafar i va cantar:
  - Pel gran comunisme,
  Aturem la major part de la natura!
  Aquí hi ha una noia de nivell colossal.
  I els guerrers també estan pressionant.
  Alyonka va agitar les espases. I retallades. I llavors agafarà l'agafada de la granada amb dits tenaços. I com llançar a l'enemic. I un gran nombre de xinesos es trencarà.
  Alenka el va agafar i va cantar:
  La lluita és santa i justa
  Noies descalces a la foscor...
  Lluita lleugera no per la glòria -
  Per la vida a la terra!
  I la noia riu.
  Anyuta també destrueix oponents amb gran passió. I llavors el seu pit va quedar al descobert. I va agafar el mugró escarlata mentre prem el botó del joystick.
  I després llançar mines cap a l'enemic.
  Així és com les noies tracten els enemics. I són tan descalços, tan sexy i forts.
  Anyuta la va agafar i va cantar:
  - Gràcies a Déu Jesús
  La humanitat salvada amb la seva sang...
  No cediu a la temptació de la gent
  Va donar la seva ordre al poble sagrat!
  Alla pèl-roja, lluitant agressivament, va assenyalar:
  Déu és només una ilЈlusió!
  Llavors la va agafar i va prémer el gallet amb el mugró robí. I com en van sortir flames violentes.
  Alla va assenyalar, mostrant les dents i cantant:
  - Feliç sense Déu
  És possible convertir-se en...
  Pren un home
  Més ric al llit!
  I així, després d'aquest passatge, el diable amb vestit vermell riurà.
  Sí, aquesta és una noia que pot fer qualsevol cosa. I ella estima molt els homes. I sobretot li agrada treballar amb la llengua. Ella ho estima molt tot.
  Maria també lluita amb l'exèrcit xinès. I ho fa amb molta ràbia.
  Una noia amb els cabells del color de la fulla d'or va agafar i va disparar agulles verinoses amb metralletes.
  Va tallar molts xinesos i va xisclar:
  - Cavalls blancs, cavalls blancs,
  No ens enxamparàs! No ens enxamparàs!
  I així la Maria la va agafar i amb els dits nus va llançar un regal assassí de destrucció.
  I després va emetre:
  - El diable és aquí
  El diable hi és...
  Vida i mort-
  Pur engany!
  Olympias, escrivint sobre els xinesos, va assenyalar:
  - Què és la veritat?
  I ella també la va agafar i amb les cames fortes i nues va llançar un barril d'explosius.
  Ella va rodar i va colpejar. I tota la batalla de l'imperi celestial va volar alt cap al cel.
  Olympias va agafar i va tornar a colpejar. I també feia servir un mugró escarlata, com una gran maduixa.
  I el guerrer va cantar:
  Jo estaria al cel, estaria al cel!
  Descalç i molta neu!
  Alenka va dir entre riure:
  - Diable, diable, diable salva,
  Algú, algú va portar el virus...
  Dóna'ns, dóna'ns espases a les mans,
  ni Crist ens ajudarà!
  Olympias va agafar una mànega i va enviar-ne un raig de gasolina espumosa. Va esclatar com un llançaflames. I ara caurà un raig de flama sobre els xinesos. I cremem-los.
  I l'Olímpia va cantar:
  Quina mena de creador
  Cel o infern...
  Mata a tothom -
  El teu verí!
  I el guerrer el va agafar i va picar l'ullet amb ulls infernals. AlЈlusió a l'epidèmia de coronavirus al segle XXI. I aquesta epidèmia infernal ha matat tothom. I va sorgir la pregunta: per què Déu necessita això?
  Però ara els temps són diferents i les noies només estan lluitant contra els xinesos.
  Marusya va agafar una poderosa granada a les seves mans, la va empènyer amb les cames nues i musculoses i va arrossellar:
  - Per als canvis còsmics!
  Matryona el va agafar, deixant al descobert les dents i llançant una cosa de gran i molt destructiva força:
  - Canvi - exigeix el nostre cor,
  Canvi - ho exigeixen els nostres ulls!
  Alenka, disparant als xinesos i llançant granades amb els seus peus nus, va recollir amb gran emoció:
  -En les nostres rialles i les nostres llàgrimes,
  I les pulsacions de les venes!
  Canvia, estem esperant el canvi!
  Anyuta va assenyalar agressivament, segant els seus oponents i prement el botó amb el mugró de pit de maduixa:
  - Tot el país està abraçat per la perestroika,
  Al nostre país, l'àtom s'està dividint!
  Alla pèl-roja, aixafant l'enemic, amb l'ajuda dels dits dels peus nus, i els mugrons brillants com rubí, va recolzar l'impuls:
  Coneix la pulsació del cor i les venes,
  Les llàgrimes dels nostres fills-mares...
  Maria va disparar contra l'enemic, amb una cosa molt mortal, i va afegir, mostrant les dents:
  Diem que volem un canvi
  Llença el jou de cadenes del drac!
  Els Jocs Olímpics s'han confirmat enèrgicament. ParalЈlelament, les noies el van agafar i amb les soles nues van allunyar una bomba amb metxa, que va volar en l'aire i va cridar:
  - El final del jou del drac!
  I ara les noies tornen a estar emocionades i combatre el tràngol.
  Olimpiada, gargotejant als enemics amb una metralladora que feia obsequis de gran calibre, va assenyalar:
  -Del drac malvat
  El gènere va salvar la Terra...
  I l'ombra del cel
  Va deixar gent!
  Alenka va declarar agressivament, aixafant brutalment els enemics, amb maneres agressives:
  - Seré el campió del món absolut,
  I m'inclinaré cap a l'oceà Pacífic!
  Aquí teniu les noies amb els seus processadors infernals.
  I els peus descalços de les belleses, llancen quelcom extremadament agressiu, que porta a la mort.
  Anyuta es va adonar, prement el mugró escarlata sobre el botó del morter i va aixafar els xinesos i va rugir:
  - Per la gran mida que tenen els homes!
  Aquestes noies són molt maques i entenen el que volen dir els homes forts. Són divertides i aporten energia.
  L'Alenka actua molt bé i dóna cops aclaparadors amb els seus peus nus.
  I tornen a volar amb granades de gran força.
  Els guerrers estan lluitant. I un tanc llançaflames passa pel costat. Allibera un raig de foc violent. S'encén i mata a tothom. I els rius flueixen com les flames que surten d'un volcà.
  Va passar un gran tanc. I va deixar enrere una massa de cadàvers carbonitzats.
  Lluitant Alla ho va agafar i va xiular:
  - Divertit, divertit, anem a conèixer l'any nou!
  Després d'això, la seva cama nua i gràcil va tornar a llançar el regal de la mort d'una força colossal i destructiva. I va trencar molts xinesos.
  Els avions de l'Albina i l'Alvina van sobrevolar les noies. Aquestes noies van començar a colpejar els soldats de l'Imperi Celestial amb míssils.
  L'Albina va prémer el botó amb el mugró escarlata. Va bombardejar tot un batalló xinès i va piular:
  - Sóc la dona més maca del món!
  L'Alvina també ataca els enemics amb un coet, utilitzant un mugró de pit robí i xiscla:
  - Glòria als temps del comunisme!
  I de nou enviarà alguna cosa letal, fent servir el seu taló nu. Aquesta noia és una rossa molt bonica.
  I a terra, la Maria, una noia amb els cabells del color de la fulla d'or, va agafar el mateix mugró del color de les maduixes madures mentre pressiona i llança mines als oponents amb un gran poder destructiu.
  Aleshores la noia el va agafar i va cantar:
  - Sóc el més cool del món,
  Camino descalç per les collites de neu!
  I la noia va agafar i va mostrar la llengua. El guerrer es va tornar més fresc i poderós.
  La Maria la va agafar i de nou amb el seu taló nu i rodó va llançar quelcom destructiu.
  Immediatament, diversos pèsols van explotar.
  I va destrossar tot un batalló de soldats de l'Imperi Celestial. Això és realment genial.
  La Maria la va agafar i va cantar:
  - Vine a mi, noi nu Alik,
  Porta els nois, tots nus també!
  I com riurà la guerrera i ensenyarà la seva llengua, i després com escopirà.
  Però els Jocs Olímpics van prendre i, també, com escopir. I la llum agafarà i volarà de la seva boca. I crema molt xinès. Aquesta és una noia, diguem que la dona és súper.
  I llavors les seves cames nues i fortes van agafar i llançar un barril de nitroglicerina.
  I aquest, com explota... I l'explosió serà una destrucció molt colossal. I com si algú hagués llençat una petita bomba atòmica.
  Així és quantes noies hi ha, i rugeixen com salvatges i indomables...
  Aquí a la batalla hi ha l'Olga amb el seu llançaflames. I la noia corre, parpellejant amb els talons nus i rodons.
  I crema els xinesos, es crema fort...
  Aquí també són botxins. Van torturar la noia Serafim. Per descomptat, per començar, la van despullar i la van buscar completament nua.
  Les potes dels homes bruts van pujar als llocs íntims de la noia. I van sentir el seu pit, li van fer pessigolles als talons.
  Van pujar a la seva boca, van pujar a l'anus amb els dits. I llavors a Serafim li van clavar l'ase i un bastó.
  La noia va cridar de dolor i humiliació. I va ser tan repugnant.
  I la van seguir tocant...
  I després van agafar i es van asseure en una cadira especial. I les agulles d'acer van cavar a la bellesa de la vagina. I va apretar les dents i va udolar de dolor.
  Estava estirada. I van posar un pes a un costat, penjant-lo d'un ganxo. I d'altra banda, els botxins també van cargolar el pes. Això era molt car pel que fa a causar dolor.
  I la noia va gemegar i rugir. I tenia un dolor insuportable. I llavors la noia va tornar a colpejar amb un fuet.
  I s'asseu a la cadira. Les agulles li punxen el pit, se li cargolen pesos a les cames. I un fuet li va caure a l'esquena. Més precisament, fins i tot dos fuets van ser colpejats per forts botxins de la Xina.
  I després van portar una torxa a la cama dreta i la flama va llepar el taló rodó i rosa de la noia. I després els botxins van portar una torxa a la cama esquerra. I foc taló nu, també llepat, però a l'altra banda.
  I la noia va tornar a cridar amb una fúria salvatge. La van colpejar amb dos fuets, li van rostir els peus nus i alhora la van colpejar amb un fuet. Però això no va ser suficient perquè els botxins de la Xina ho veiessin.
  I van començar a lubricar el pit de la noia amb les potes brutes. I la va pegar amb una gran agressivitat. I la noia va gemegar de dolor i es va sentir com un escarabat que s'estava desmuntant per parts.
  Però llavors el seu pit es va endurir pels tocs aspres dels botxins i es va inflar. I la noia va millorar molt. I aquí de nou les torxes es porten al bust nu de la bellesa. I encenem-ho.
  La noia va udolar amb un frenesí salvatge de dolor infernal. I les noies són molt maques i molt sexy quan assoten i torturen.
  I aleshores li punxen el pit, li rosteixen les cames nues i gracioses, l'estiren amb peses, i encara li creman els pits.
  I només ara el botxí en cap va començar a fer preguntes. I la noia calla. Més precisament, no és que calli, però els seus plors no sumen paraules separades. Ella només udola.
  Per ordre del botxí en cap, es van treure del braser unes varetes d'acer amb estrelles afilades.
  Brillaven carmesí per la calor.
  I van començar a colpejar la noia a l'esquena, sense cap por i amb una fúria inhumana.
  Així va fer mal com l'infern. No és estrany que siguin botxins xinesos...
  Però fins i tot això els semblava insuficient. També es va posar una corona de branques de pues al cap de la noia. Sofriment afegit.
  Oleg Rybachenko, seguint lluitant i llançant pèsols de la mort amb els dits nus de les cames dels nens, va xiular:
  - Esperant la victòria, esperant la victòria,
  Aquells que anhelen trencar els grillons...
  Esperant la victòria, esperant la victòria -
  Serem capaços de vèncer el mal, la foscor!
  Margarita Korshunova, seguint tallant els xinesos, va arrossellar, dibuixant una papallona amb les seves espases:
  - Glòria al gran, sant comunisme,
  Fem del món un lloc més feliç...
  Destruirem el mal pacifisme
  Pel bé de la gran i sagrada Rússia!
  Després d'això, la noia va agafar i va llançar una dotzena d'agulles verinoses amb els dits nus, colpejant l'enemic. I va ser molt divertit.
  Oleg Rybachenko el va agafar i com va xiular, brandant les seves espases. I milers de corbs que es van aplegar al camp de batalla van caure sobre els caps dels soldats xinesos.
  The Terminator Boy va cantar:
  - Pel bé de l'Svarog rus,
  Creem-ne més!
  I de nou, els dits nus del nen l'agafarien i llançarien un regal assassí de la mort. I tanta força amb un tros d'antimatèria que tot un regiment xinès va cremar en les flames de l'aniquilació. I el nen que també és Superman va cantar:
  Rússia és el nostre poder sagrat,
  En ella, la Vara Totpoderosa va construir l'Edèn...
  Voluntat poderosa i glòria sense límits,
  No tindrem problemes aviat!
  
  IVAN EL SISÈ - EL GRAN REI
  El rei Carles XII va escapar de la mort durant la guerra de Noruega, i fins i tot després d'haver fet la pau amb Pere el Gran, va aconseguir conquerir aquest país. I Suècia es va moure una mica de la derrota. El 1740, durant la regència de Leopoldovna, Carles XII va tornar a atacar... I va poder, aprofitant que Biron va ser enderrocat, i el caos i el caos a Rússia, van prendre tant Vybor com Sant Petersburg.
  Tanmateix, l'exèrcit rus es va recuperar després dels fracassos inicials i va poder recuperar la capital de Rússia. Suècia només va poder mantenir-se a Vyborg.
  Però el curs de la història ha canviat una mica. Ivan el sisè no va ser enderrocat, ja que el cop va fracassar. I va mantenir el seu tron. Carles XII va morir als setanta anys l'any 1752, havent governat durant cinquanta-cinc anys. I el seu regnat va ser el més esdeveniment de la història.
  Després d'una pausa el 1757, Rússia estava en guerra amb Prússia. Aquesta vegada, gràcies al fet que Ivan VI, ja adult, era al tron, la guerra va acabar amb la derrota completa de Prússia i la detenció de Frederic II. I això va resultar ser un gran èxit per a Rússia. Aleshores Rússia es va annexionar Polònia, més precisament la Commonwealth, i va derrotar Turquia. Hi va haver dues guerres amb l'Imperi Otomà. I el segon va acabar amb la presa de Constantinoble i la conquesta completa de l'Imperi Otomà. La Rússia tsarista va guanyar moltes victòries, arribant a l'Índia i també capturant el nord d'Àfrica. Aleshores Suvorov va capturar tota Europa, juntament amb la França revolucionària.
  Només Gran Bretanya va intentar resistir-se. Però el brillant Nelson va ser derrotat pel més brillant i reeixit Ushakov. I seguit d'un desembarcament amb la presa de Londres.
  Tota Europa va ser conquerida... Després ja hi va haver una campanya a l'Àfrica al segle XIX. Molt reeixit i s'apodera de l'Índia. I llavors les tropes russes ja havien envaït, i van capturar Canadà i van arribar als Estats Units.
  L'any 1815, als setanta-cinc anys, moria Ivan el Sisè -el més gran-. El seu regnat va ser el més llarg entre països més o menys significatius de la història de la humanitat. Setanta-cinc anys al poder. És cert que cal dir que el mandat va ser nominal, a causa de la regència. Però el mateix es pot dir de Lluís XIV.
  I Ivan el sisè, que en la història real va ser un tsar fracassat que va acabar amb la seva vida a la presó, com a alternativa es va convertir en el governant més gran de la història del planeta Terra.
  El seu fill, Pere III, esdevingué el nou rei. Aquest monarca va continuar la política agressiva del seu pare. I va completar la presa de control de la Xina. Rússia també va derrotar els Estats Units, conquerint aquest territori. I ja sota Alexandre I, també es va conquerir l'exèrcit llatí amb Japó. I Alexandre II va completar la conquesta dels últims països del món, inclosa Austràlia.
  Així, va sorgir de nou un imperi mundial...
  Sembla que tot va bé, però l'imperi té autocràcia i servitud. I els reis intenten frenar el progrés. La qual cosa, però, és impossible. I el 1953, la primera persona en aquest cas, el príncep Alexei, va volar a l'espai.
  I el 1967 van volar a la lluna per primera vegada. I cal destacar molt xulo.
  Des que el vol a Mart va tenir lloc ja l'any 1988. Que encara és millor del que era a la història real...
  A poc a poc, els reis van començar a parar més atenció a l'espai. Hi havia vols a Venus i més enllà...
  El nou tsar Jordi I, també el 2020, va decidir per primera vegada en la història de Rússia celebrar eleccions a la Duma de l'Estat i establir una constitució.
  El nou monarca relativament jove fins i tot va anotar una sèrie d'aforismes alats;
  Pensar com un circ requereix funambulisme!
  L'amor és un sentiment com una flauta, només que la música és molt més dolça!
  Els polítics sovint són guineus i mai lleons, perquè la política no és un negoci reial!
  Un nen sense baralla és pitjor que un gos!
  L'honestedat és una qualitat estranya per als polítics, sobretot a l'hora de comptar els vots!
  En la pulsació del cor i les venes, volem canvis...però no envellir!
  La joventut no té preu com l'or, només s'esvaeix més ràpid amb el temps!
  La joventut promou els descobriments, com una brisa fresca per a una vela!
  La joventut, a diferència del vi, perd valor amb els anys, però agafa força!
  Els robots de les fantasies van néixer de la mandra humana, però encarnats per una diligència sobrehumana!
  Com més comandants, menys ordre, menys ordre, més pèrdues!
  La infància és com els diners durant la inflació, com més valuoses, més ràpid se'n separa!
  Generals de roure, produïu taüts de fusta!
  El general és com un barril, sobretot buit!
  Quan els generals són roures, la densa ignorància floreix!
  La ment i la fantasia, com el marit i la dona, només la lluna de mel és realment dolça quan la sogra de suport de la realitat!
  El nombre d'ordres no sempre és proporcional al valor, sinó que sempre reflecteix el favor del superior!
  L'oli és realment or negre, enverina la natura, ennegreix els cors, ennuvola la ment!
  L'oli és com la sang negra del diable: enverina tant la carn com l'ànima!
  La ment és un salvavides en mans intelЈligents i un club de carnisser a les potes d'un idiota!
  És més fàcil fer un ninot de neu a la boca d'un volcà en erupció que trobar un descobriment que no s'hagi utilitzat amb finalitats militars!
  Obrir a la guerra equival a tancar moltes portes a una vida pacífica!
  Si vols evitar una baralla - bombeja els teus músculs, si vols evitar la guerra - crea un exèrcit!
  La diplomàcia es veu alleugerida per la càrrega de la despesa militar, les negociacions són punys de pes!
  No prometeu la lluna des del cel, haureu d'udolar com un gos quan la gent vingui a fer una demanda!
  Els cors exigeixen venjança, però res més astut i dolent que el cor humà; així que que la ment perdoni!
  Per tenir una collita, cal plantar paràsits tot l'any!
  En plantar-ne una de mandrosa una vegada, pots tenir una collita durant tot l'any!
  El discurs vermell pot emblanquinar una reputació negra, però no adornarà la vida d'un incolor per tenir en compte!
  Els miracles de la ciència, estem privats d'avorriment, els miracles del progrés són molt interessants!
  El miracle principal de la ciència no colpeja, sinó que recompensa!
  La ciència no és un llop, sinó que deixa el bosc, si no hi ha pastor d'ovelles de responsabilitat erudita!
  L'inici no hauria de ser divertit, aniràs a una cita, però la lentitud al principi congelarà el final!
  El començament és com l'obertura d'un joc, hauríeu de desenvolupar-vos més ràpid, però no us moveu sense pensar en els peons!
  Un polític ideal és com un cavall a la feina, però no un ruc als ajuntaments!
  L'amor és, per descomptat, un sentiment meravellós, només quan no s'aplica a l'alcohol!
  Molts cuiners fan malbé les farinetes abocant llet quallada a la massa!
  Un polític és un artista, només que no taca la tela, sinó ell mateix!
  Els reis ho poden fer tot, però els monarques gairebé no volen res per al poble!
  Només el rei que defensa el poble!
  Només hi ha dues coses al món fora del control del Creador: els sentiments humans i l'estupidesa humana, sobretot quan em sento gent intelЈligent!
  No importa qui sigui el president, el que importa és qui és el rei al teu cap!
  La guerra, no hi ha lloc per a la reflexió, l'era de la mort i la bogeria!
  Només els que tenen una ment més enllà de la raó es tornen bojos!
  Un cotxe no és només un mitjà de transport, sinó un luxe que només els ximples escatimen!
  El tipus d'economia més malbaratador, per escatimar en prestigi!
  De vegades perdíem, de vegades moríem, però els russos mai no es van agenollar!
  L'habilitat substitueix la quantitat, però la quantitat només pot falsificar l'habilitat!
  - En un cos sa, i l'esperit de l'ambal -i la debilitat de la carn- l'ànima es va esvair!
  La sang brilla com l'or, però les ànimes de metall s'oxiden!
  Fins i tot l'or s'oxida si no se'n tira un cor!
  La tortura no és entreteniment, sinó un treball dur des del sector serveis, en el qual la pietat pel client et resulta fatal!
  L'ànima d'un home ric és patriòtica, no més que la d'una moneda d'or, on la porten i s'hi enganxen!
  L'or és groc com el color de la traïció, suau com la voluntat d'un oportunista, pesat com la consciència d'un traïdor!
  El dolor és com una sogra, obsessiu, desagradable, vull desfer-se'n, però... sense ell no et casaràs amb victòria!
  Quan l'enemic no es rendeix, el destrueixen, i quan no es rendeix, l'enginy porta la victòria!
  Tant se val si moren les femelles de l'enemic, és un desastre si els nostres mascles s'han torçat el cervell!
  És fàcil a la batalla quan l'aprenentatge no és un turment, sinó un entreteniment útil!
  Fins i tot en les paraules de Crist, els seus servents busquen alguna cosa que serveixi a l'arbitrarietat sense Déu!
  Un gran armari caurà sorollós, i la gran glòria va a qui l'ha tombat!
  Quan la màscara és hàbil, no necessitem cap excusa!
  Més sovint, els rius vermells flueixen a causa de discursos vermells i fets negres!
  - Qui està destinat a ser apunyalat, no ha de tremolar a la corda!
  Com sempre, va resultar, però no van voler!
  La mort mereix una millor part que la vida, perquè la seva durada deixa incomparablement més parts per triar! -
  Les garanties donen robatori garantit!
  Una moneda feta d'or és tova, però més mortal que una bala, colpeja directament al cor i treu el cervell!
  La tecnologia és el déu de la guerra, i el seu saboteador és un ateu!
  Déu va crear l'univers en sis dies, i l'home paga per tota l'eternitat per un minut de debilitat creada per l'home!
  Van entrar a la llana, però no van tornar amb un telefèric!
  Córrer, però no fugir, disparar, però no disparar enrere, colpejar, però no lluitar, i el més important, beure, però no t'emborratxes!
  Ningú necessita les orelles d'un ruc mort, però l'oïda d'una guineu viva és un regal per a aquells que no necessiten rucs per aconseguir el seu objectiu!
  Calça la teva ment, seguiràs per sempre un vagabund!
  La guerra és aire per als pulmons, però només barrejat amb gas binari!
  Si l'enemic no vol rendir-se i no sap perdre, l'obligarem a renunciar i el deslletarem per guanyar!
  La gent dolenta estima la màgia negra, la bona gent dolenta blanca!
  Matar en una guerra és dur en el procés, fastigós en la percepció, però que gran al final! Així que la guerra porta salut a l'ànima, endurint el cos i neteja la cartera!
  De vegades la guerra omple les carteres molt bé, i en proporció directa amb la plenitud de la sang vessada i el buit del cor corrupte!
  El deure a la Pàtria és vermell amb el pagament de la devoció desinteressada!
  La guerra és una prova per als intelЈligents, temperant per als forts, divertida per als ximples! -
  Ser un burla no és divertit, fer plorar els altres no és avorrit!
  Un bon regle és com la mel ensucrada, primer la llepen i després l'escupen!
  I el governant malvat, com l'absenc, primer serà escopit i després trepitjat!
  Sí, l'or és tou, però un escut impenetrable es forja fàcilment!
  La qualitat sempre supera la quantitat: fins i tot un oceà de farinetes d'ordi no és un obstacle per a una destral!
  El mal està ple de força quan el bé és debilitat per la por!
  Una broma és bona per al lloc, una cullera per dinar, però l'ajuda té problemes!
  Potser tingueu sort una o dues vegades: sense habilitat, la sort desapareix!
  Qui no és Leo Tolstoi, aquell vagabund literari!
  
  COM NAPOLEÓ VA ANAR A MOSCOU PER Kíev
  Napoleó va triar un pla alternatiu de guerra amb Rússia. Va anar a Kíev i allà va derrotar les tropes russes. I va crear un titella Little Russia. Després hi va haver una guerra i l'adhesió de Bielorússia i Lituània al Ducat de Polònia, que va ser rebatejat com a regne. Àustria també va rebre algun territori ucraïnès. Rússia, després de ser derrotada, es va convertir en una potència menor. El 1815, Napoleó va llançar una campanya contra Turquia.
  Va derrotar els otomans i va prendre Constantinoble. Grècia va aconseguir la independència, Bòsnia i Hercegovina va passar a formar part de la gran Itàlia, que hauria estat posada al tron pel fill de Napoleó Bonaparte. Romania es va incloure a Àustria, fet que va fer que l'emperador es va relacionar amb Napoleó. Bulgària i Sèrbia es van independitzar, com Albània, però es van convertir en vassalls de França.
  I Grècia és un vassall de la Gran Itàlia formalment independent.
  A Turquia, de fet, només la capital Istanbul va quedar als Balcans amb un petit tros de terra.
  Tanmateix, la guerra no va acabar aquí. Napoleó va llançar una invasió del Marroc i Algèria. Però la flota britànica va interferir amb la francesa. La guerra amb Anglaterra es va allargar. Però l'enginyós Napoleó va aconseguir prendre Gibraltar i derrotar els britànics amb les seves forces superiors a terra.
  Després d'això, els francesos van bloquejar l'estret i van poder capturar tot el nord d'Àfrica, inclosos Egipte i Sudan. Durant els combats, els francesos tenien els primers submarins del món. Anglaterra va començar a patir grans pèrdues.
  Napoleó té tota Europa i part de Rússia sota el seu control. I la Gran Bretanya no és el seu rival.
  A poc a poc els francesos van vèncer els britànics. Van construir més vaixells amb una població i recursos moltes vegades més significatius. Al final, l'any 1931, Napoleó va desembarcar a Gran Bretanya i, havent desenvolupat les seves tropes, va prendre Londres.
  Gran Bretanya es va rendir... Se li va imposar un gran tribut i totes les colònies van tornar a ser franceses.
  Napoleó ja era massa vell i va enviar els seus generals a la batalla.
  França va lluitar amb els EUA i a Amèrica Llatina per mantenir nombroses colònies.
  Napoleó, havent viscut setanta anys, cosa que no és tan poc per a un gran geni, va morir el 1839 segons els estàndards del segle XIX. El seu fill Napoleó II, un ros alt que no s'assemblava al seu pare, va heretar el tron als vint-i-vuit. I, per descomptat, va continuar la guerra. Mentre que en general a les colònies.
  A més, Napoleó II tenia algunes idees interessants. En particular, va celebrar un referèndum i va unir França, Itàlia i Àustria en un sol estat.
  I això tampoc està malament... I a Prússia van posar el seu parent al tron.
  I la Mancomunitat estava governada pel fill ilЈlegítim de Napoleó i la panna polonesa de València.
  Les tropes de Napoleó II finalment van acabar amb els Estats Units i van capturar Amèrica del Nord i del Sud per complet. Llavors l'Àfrica va ser envaïda. Es va expandir per l'Índia i la Xina.
  El 1860 hi va haver una guerra amb Rússia. Aquesta vegada es van prendre Moscou i Sant Petersburg. Es va fer un referèndum i Rússia, fins a l'oceà Pacífic, va entrar a la Commonwealth. I després la Commonwealth es va fusionar amb França. Després ja hi va haver una guerra a la Xina i un desembarcament a Austràlia... Napoleó II va governar fins al 1883 fins que va morir als setanta-dos anys, havent conquerit gairebé tot el món.
  El seu nét Napoleó III va pujar al tron. Sota aquest monarca, les darreres guerres van acabar finalment amb la presa del Japó, les Filipines, altres illes i terres d'Àsia, així com Nova Zelanda.
  Es va completar la formació de l'imperi mundial... Napoleó III es va convertir en el consumador de la història de les guerres.
  I ara la humanitat tenia un camí cap a l'espai.
  El 1917, el primer home va volar a l'espai. I el 1922 va tenir lloc un vol a la lluna. I el 1930 a Mart.
  La humanitat va conquerir l'espai... A finals del segle XX, els assentaments humans ja eren a tots els planetes del sistema solar.
  I el 2020 va començar la primera expedició interestelЈlar. Immediatament set naus espacials van començar cap a l'estrella Sirius, que va fer girar diversos planetes. I un d'ells era habitable.
  S'ha inaugurat una nova era d'expansió interestelЈlar.
  I l'expressió - anar a Moscou a través de Kíev, ha adquirit un nou significat.
  
  ERRORS DE TRES EIXOS ARREGLATS
  Hitler trivialment no va convertir el Quart Exèrcit Panzer al Caucas. I com a resultat, els nazis van poder prendre Stalingrad immediatament. Una mica abans, el Japó havia guanyat la batalla de Midway i havia capturat l'arxipèlag hawaià dominant completament l'oceà Pacífic.
  Rommel tampoc es va aturar, després de la caiguda de Tolbuk, i no permetent que els britànics s'instalЈlessin en la defensa, els va derrotar completament a Egipte. A més, les tropes de Rommel van poder capturar tant l'Iraq com Kuwait amb el suport de la població local.
  Stalin va intentar recuperar l'Iraq, però Turquia també va entrar a la guerra al costat del Tercer Reich. I com a resultat, l'URSS va caure sota un doble cop. Que aleshores es va fer triple a l'Extrem Orient i va obrir un segon front i Japó.
  Aprofitant el moment, els alemanys van anar al mar Caspi i van tallar el Caucas per terra.
  Com a resultat, el curs de la guerra va canviar. L'URSS es va veure obligada a utilitzar part de les seves forces per mantenir l'Extrem Orient dels japonesos. I els alemanys avançaven sense problemes. Els turcs van prendre Erevan, Batumi i altres ciutats en moviment i van trencar les defenses.
  Tant els alemanys com els japonesos avançaven. Els samurais van poder sorprendre la flota soviètica a Vladivostok i la van enfonsar sense cerimònia. I van capturar la major part de Mongòlia.
  A l'any nou, els nazis havien capturat tot el Caucas, inclòs Bakú.
  Va ser una victòria rotunda i un cop aclaparador per a l'URSS. Stalin es va espantar, però no va poder fer res.
  L'hivern era tranquil. Només hi va haver un intent de desbloquejar Leningrad, però sense èxit. Els alemanys van reunir forces addicionals i van poder repelЈlir l'atac.
  Al març, van intentar atacar pel centre, però l'atac va tornar a ser rebutjat...
  A finals de maig, els alemanys van reposar les seves tropes a causa de la total mobilització, arrossegant tancs més potents i moderns: el Panther, el Tiger, el Lion i el canó autopropulsat Ferdinand. I van llançar una ofensiva en direccions convergents des del costat de Rzhev i la part nord del front, intentant formar un calder.
  Al mateix temps, els nazis també van inundar Saratov. Van atacar des de Stalingrad.
  A la batalla, va aparèixer el "Lleó", un tanc molt potent que pesava noranta tones. Aquesta màquina tenia un blindatge frontal del casc de cent cinquanta centímetres, i costats de vuitanta-dos milЈlímetres sota pendents com una "Pantera". Aquest era semblant exteriorment al Panther, només més gran amb un canó de 105 mm de calibre 70 EL de llarg.
  El front del casc estava molt protegit: 240 mm sota pendents.
  El tanc "Lleó" tenia un motor més potent de mil cavalls de força i una velocitat d'uns trenta-cinc quilòmetres per hora.
  En general, el cotxe no té prou èxit, però està molt ben protegit al front.
  Sobretot, en termes pràctics, el Tigre és bo. La Pantera, encara que més ràpida, és més aviat feble amb una armadura lateral de només 40 milЈlímetres, i fins i tot quaranta-cinc la poden agafar.
  En general, els alemanys són molt forts. Van poder evitar grans pèrdues durant el quaranta-dosè any, i el seu exèrcit és gran i el nombre de divisions, juntament amb les estrangeres, només a la Wehrmacht va superar els tres-cents cinquanta. A més, les tropes dels satèlЈlits.
  Espanya i Portugal van entrar obertament en la guerra al costat del Tercer Reich.
  I les tropes alemanyes van prendre Gibraltar i van començar a avançar per l'Àfrica.
  Itàlia va fer mobilitzacions addicionals i va enviar més tropes. Turquia també es va mobilitzar, igual que els àrabs. El Japó entrava des de l'est.
  El Tercer Reich també era més gran en nombre d'infanteria i no inferior en tecnologia. Els alemanys també tenien molts avions a l'aire. Va aparèixer el ME-309, incomparable en armament, i el Focke-Wulf amb sis canons d'aire.
  Els ass alemanys van dominar.
  Sobretot a Marsella. Per tres-cents avions abatuts, rebrà de nou la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I per cinc-cents se li va concedir el primer guardó d'aquest nivell, la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro i fulles de roure daurat, espases i diamants.
  En Marcel va acabar al front oriental i hi va lluitar com Satanàs.
  Stalin va colЈlocar una recompensa de cent mil rubles d'or al seu cap. I hi va haver una guerra.
  Els alemanys, per descomptat, van poder trencar les defenses soviètiques i van prendre Saratov i van connectar la caldera, al nord de Rzhev.
  A les Batalles, la tripulació de tancs de Gerda es va distingir especialment.
  La rossa descalça va disparar el seu canó Pantera amb el mugró de pit escarlata i va arrollar:
  Prenem Moscou!
  Charlotte també va colpejar amb un mugró de gerds, va perforar el cotxe de les forces soviètiques i va piular:
  Tots guanyarem!
  Christina va donar una descàrrega a l'enemic, va prémer el mugró de robí al botó i va arrollar:
  - Per la santa Rússia!
  La Magda l'agafarà i colpejarà el tanc soviètic, arrencarà la seva torreta i xiularà:
  - Per poder poderós!
  Així és com van lluitar les noies i molt agressivament.
  Aquí teniu algunes dones genials...
  A finals de juliol va començar l'ofensiva alemanya sobre Moscou. Al mateix temps, al sud, els nazis van assaltar Kuibyshev.
  Hi va haver batalles ferotges.
  Les forces, per descomptat, són desiguals, però Kuibyshev està ben fortificat. He de dir que Moscou també està fortament fortificada, com les aproximacions a ella. En tot cas, hi ha zones fortificades potents, i eriçons, i trinxeres, i zones fortificades potents senceres.
  Els alemanys van llançar l'atac: cent cinquanta divisions. Molts d'ells són estrangers i de poca força letal.
  Tant el primer "Tigers" -2 com el tanc "Maus" van participar en les batalles. Les batalles van demostrar que el primer tanc encara no estava malament, però el Maus era massa pesat i no era fàcil de transportar.
  Tanmateix, no és gens fàcil eliminar un tanc així. I els alemanys es van ficar en la defensa de l'Exèrcit Roig.
  Va ser molt difícil per als nazis. Però són forts tant en nombre com en tècnica.
  També es van utilitzar els primers bombarders Yu-288. Aquesta màquina és molt forta i ràpida, transportant fins a sis tones de bombes.
  Els alemanys eren forts... Marsella per set-cents cinquanta avions abatuts va rebre un premi únic: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. I es va convertir en una autèntica súper llegenda.
  Els alemanys van dominar el cel amb confiança i el Japó va avançar des de l'est.
  Samurai tot perla i perla. I els seus avions van bombardejar. Els Estats Units i la Gran Bretanya eren passius. I van actuar amb precaució.
  Japó va utilitzar forces importants en les batalles. I va empènyer...
  A l'agost, els alemanys van prendre la ciutat de Kalinin i es van apropar a Mozhaisk, la línia de defensa més fortificada.
  Al mateix temps, les batalles es van desenvolupar per Tula. Fins que Moscou va romandre tots cent quilòmetres.
  La Verònica, l'Oksana i la Natasha, juntament amb altres noies, van abandonar l'encerclament. El batalló de noies va rebre l'ordre de retirar-se a la rereguarda, ja que els guerrers pràcticament no tenien armes antitanc. Stalenida Pavlovna tenia experiència de la guerra, servint com a voluntària a Espanya. A part de l'experiència de la resta de la guerra. I va entendre que les tropes vermelles no podien resistir els tancs de la sèrie de grans gats. Les noies, però, van noquejar diversos transportistes, però elles mateixes van patir pèrdues.
  Ara el batalló es va dispersar i es va retirar.
  La Verònica, l'Oksana i la Natasha, després d'haver-se llençat les botes, marxaven descalces i amb bruses lleugeres. Les tropes soviètiques no estan preparades per rebutjar columnes de tancs pesats. I simplement no hi ha res per trencar el tanc E-50. L'única possibilitat és danyar les vies. Però en aquesta màquina, els corrons es troben en carros separats i és molt difícil desactivar-los.
  Les noies es van traslladar cap a l'est pel bosc i en petits grups. Semblaven molt commovedors. Es van arremangar els pantalons, i només amb camises lleugeres. Els cabells llargs, ros i lleugerament arrissats baixaven. Els peus descalços són agradablement pessigolles per l'herba i, de vegades, hi ha cops. Tot sembla molt eròtic. Els pits es mostren a través de camises primes.
  La Verònica, rastrejant l'herba amb el peu descalç, diu molesta:
  - Maleït, la guerra acaba de començar, i ja has de retirar-te!
  Oksana, el cabell ros de la qual era lleugerament vermellós, somrient les dents, respon:
  - I no em feia cap ilЈlusió especial! Hitler va conquerir gairebé tot el món... Intenta-ho amb una horda que puguis manejar!
  La Natasha va sacsejar els seus cabells blancs com la neu i va dir:
  - Tothom vol complaure... És difícil tractar-los! Ser fidel no és fàcil!
  La Verònica va assentir. El seu cabell és tan daurat i bonic. Ella és genial.
  Però la Victòria els va posar al dia. Una noia pèl-roja. El cabell és com el foc. I tan punyent. Bufava el vent i, sembla, és l'estendard proletari que recorre, un cabell tan flamíger.
  La Victòria es va treure la camisa i va exposar el seu tors. Tenia els pits plens, els mugrons escarlata, com roselles. Preciosa guerrera. I el seu cos fort i entrenat queda al descobert.
  La Natasha va riure i també va mostrar el seu tors, adonant-se:
  - I els nostres cossos són bonics... Només som amazones!
  La Verònica va negar amb el cap.
  - No és massa radical - exposar el pit! Cal seguir les normes de decència!
  La Victòria va negar amb el cap i va sacsejar els seus rínxols vermells.
  - En una societat comunista - les regles de la moral, el concepte és relatiu. - La noia va sacsejar els seus pits nus, els seus mugrons escarlata lluïen molt seductorament. - Estar nu no és pecat. Més precisament, el concepte de pecat és sacerdotal, però el nostre credo és la llibertat de la moral burgesa!
  Va confirmar la Natasha, sacsejant el seu bust exuberant i elàstic:
  - Més a prop de la natura! Més a prop del natural! I la nuesa natural!
  L'Oksana també va somriure i va mostrar el seu tors. De fet, a la calor de l'estiu, que agradable és quan els pits estan nus. I el vent els bufa. Una noia preciosa i arriba la nuesa. Totes les noies són atlètiques, amb figures, els cossos nus dels guerrers semblen molt harmònics.
  Noies boniques caminen pel camí. Són tan adorables i molt atractius.
  va xiular la Verònica, movent el cap.
  Però no és gens agradable estèticament!
  La Victòria va negar amb el cap negativament.
  - No! Tenim grans cossos! I ens veiem nus, genial!
  La Natasha va assentir amb el cap i, saltant, va dir:
  - Estava bé estar nu... Aquí va venir Ilitx amb una pistola!
  L'Oksana es va acariciar el pit i va xisclar:
  - De fet, el meu bust és super!
  Victòria va cantar amb entusiasme:
  - Ai, noies, i som uns raiders! Carteres, carteres i carteres! Vam veure dòlars: muntanyes d'or!
  La Natasha, sacsejant els seus pits nus, va cantar amb un somriure:
  - Abans anaven nus, descalços, dolents!
  I tots quatre van esclatar a riure. Les noies pegaven amb els peus nus, aixecaven els talons nus. Bells guerrers. Darrere d'ells hi ha motxilles i rifles d'assalt PPSh. Simpàtics guerrers, molt meravellosos.
  La Verònica va dir suaument:
  - Davant Déu, tots som iguals... I haurem de respondre per la disbauxa!
  La Natasha va riure i va respondre amb tota determinació:
  - No hi ha déu! Això és un conte de fades!
  Victòria, sacsejant els seus pits nus i bronzejats, va exclamar amb entusiasme:
  - Déu va ser inventat pels poderosos d'aquest món per mantenir la gent en submissió!
  La Verònica va sacsejar el seu cap daurat negativament.
  Qui va crear llavors l'univers?
  La Victòria va riure i va respondre:
  - Els propis univers creixen com les fulles d'un arbre. Creixen del no-res. Quan a l'infinit llunyà un arbre de l'univers va començar a créixer des de zero, i des de llavors han aparegut molts universos.
  La Natasha va riure i va treure la llengua, comentant:
  - Fa calor! Ens podem treure els pantalons?
  Victoria va recolzar la idea:
  - És una gran idea!
  I les tres noies per unanimitat es van desfer dels pantalons, quedant-se amb les calces. I quins cossos forts i musculosos tenen. Simplement magnífic, i acrobàcia.
  Oksana va cantar amb delit:
  - La panerola té antenes, la noia té les calces nues!
  Només la Verònica es va quedar amb els pantalons arremangats i la camisa posada. Ella va respondre amb retreu:
  - No està bé estar despullat així! I si ens veuen!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - I fins i tot que vegin! M'encanta emocionar els homes!
  La Victòria va riure, va sacsejar les cuixes gairebé nues i va respondre:
  - Els homes són escombraries - només escombra!
  I va colpejar un fong fresc amb el peu descalç, va afegir:
  - Què bé agafar un semental i muntar-lo!
  Oksana va dir amb un somriure:
  - Quan t'acaricien, és agradable... Sobretot si els homes són joves, guapos...
  La Natasha va recordar a les noies:
  - Recordeu que vam agafar el noi. Un nen meravellós, i segur que té una gran perfecció més enllà dels seus anys!
  La Victòria es va llepar els llavis i va dir amb la luxúria a la veu:
  - Seria genial comprovar-ho!
  La Verònica va bordar indignada:
  - Quines coses més desagradables que dius! No et pots burlar així dels sentiments de la gent! Sobretot quan es tracta d'alemany, però un noi!
  L'Oksana va riure i va respondre:
  - Disculpeu-nos, però el meu cor és tan brut...
  Natasha va confirmar fàcilment:
  - Els alemanys avancen, i vull somiar amb alguna cosa bona! Per exemple, sobre els nois!
  Victòria va suggerir rient:
  - I si realment agafes homes? Va ser tan fantàstic!
  La Verònica va respondre amb duresa:
  - Les dones estan decorades amb modèstia, no amb assetjament arrogant!
  La Victòria va negar amb el cap ardent negativament. Va donar una bufetada amb els peus nus i va bordar:
  - No! No hi ha un plaer més gran, escollir un home ella mateixa i arrossegar-la al llit. La diable pèl-roja va sacsejar els seus rínxols color coure i va continuar. - Això és per ficar-se als arbustos per plaer, i no baixar pel passadís.
  La Verònica va dir severament:
  - El sexe sense motiu és un signe de ximple! - I va afegir. - Això és contrari a les normes de la moral comunista!
  Victòria no està d'acord:
  - va dir el mateix Lenin - les dones haurien de ser comunes!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Bé, no puc dir que m'he llençat així als homes, però m'agrada fer un paper actiu! Si tu mateix t'agrada triar a qui colpejar! Però per la nostra part no arriba a això.
  Victòria va assentir d'acord.
  - Sí, només tenim noies... Però pots superar la tanca! - La noia va xiular amb gran plaer. "Nois, mujiks... Els nostres mujiks s'arrosseguen amb zel a la panxa!"
  La Verònica va negar amb el cap negativament.
  - No, Lenin no va dir mai això!
  Natasha va exclamar en protesta:
  - No, això és exactament el que va dir Vladimir Ilitx! Sota el comunisme, tot serà en comú, incloses les dones!
  La Victòria va riure i va murmurar:
  - Les dones són bones... Els homes encara són millors! Eh, ser capturat, ser violat allà per tota una companyia.
  Les noies van riure a l'uníson. I la Victòria, somrient, va afegir:
  - I després el van colpejar amb culata de rifle! I els talons s'encendrien amb una flama suau i es ruixarien amb corbita!
  La Natasha va donar una puntada de peu amb el peu nu i va arrollar:
  - Els talons estan contents quan se'ls colpeja amb bambú! Aquí a la Xina, les nenes i els nens eren colpejats amb pals a les plantes nues. I els va encantar!
  Victòria va cantar amb gust:
  - Quina tortura a Hollywood! Només kats, no persones!
  La Verònica va dir sàviament:
  - Aquí aniràs a l'infern... Seràs torturat i els teus talons es cremaran no només amb bambú, sinó també amb ferro al roent!
  La Natasha va cantar, apretant els punys amb força:
  - Corb negre a la propera porta!
  Victòria, sacsejant els seus pits nus, amb mugrons escarlata, va continuar:
  - Bressol, manilles, boca esquinçada!
  Oksana, els pits de la qual també estan nus, i sacsejant els malucs, va respondre:
  - Quantes vegades després de la baralla el meu cap!
  La Verònica va recolzar l'impuls, trepitjant els seus peus nus:
  - Des de l'amuntegament de tallar vaig volar per on ....
  Natasha va bramar furiosa, sacsejant els seus pits nus:
  - On és la Pàtria! Que cridin lleig!
  La Victòria va pegar i va xisclar, retorçant els malucs, amb prou feines coberta per unes calces transparents:
  - I ens agrada, encara que no sigui bonica!
  L'Oksana va xiular, sacsejant els seus genolls bronzejats nus:
  - Bastards de confiança!
  La Verònica va dir amb un sospir:
  - Som guàrdies fronterers soviètics. I estem parlant com putas de tanca. És possible...
  Victòria va cantar en resposta:
  - Gràcies Stalin-líder! Per als ulls estúpids i buits! Pel fet que som com un poll, no pots viure!
  La Natasha va amenaçar el diable vermell amb el puny:
  - Nu, no ets llebrer! Estaràs en una secció especial!
  Victòria va dir amb confiança:
  - Aviat els alemanys vindran a Moscou... I ja Stalin serà portat en una gàbia!
  Oksana va riure i va objectar:
  Creus que el desenllaç de la guerra és una conclusió anticipada?
  Victòria va respondre molt seriosament:
  - Com més? Hitler té gairebé la meitat del món sota ocupació, més el Japó i les seves colònies. - La noia va colpejar amb ràbia el seu peu gràcil i nu. - I ni tan sols tenim tancs decents! La sèrie KV és una paròdia dels cotxes. La T-34 és clarament massa petita. Però no s'ha creat un tanc normal! I els obusos perforants seran pitjors que els alemanys!
  La Natasha va sospirar fortament i va gorgotejar:
  - Hem d'estar d'acord amb això! Per desgràcia, els nostres tancs encara són tan imperfectes. Què passa amb KV? Sí, es trenquen...
  Les noies van callar i el seu joc va caure.
  De fet, ja les primeres hores de la guerra van demostrar que el T-34-76 no té una caixa de canvis completament fiable, i encara més la sèrie KV. I el que és brut, com més pesat és el tanc, més feble s'adapta al moviment. I l'armadura frontal de 200 mm no és suficient per subjectar els obusos fins i tot del canó de 88 mm del Panther-2, i no el del Tiger-3.
  Com va resultar inesperat, els cotxes alemanys són un ordre de magnitud més forts en blindatge frontal i la capacitat de rebre un cop. I la tecnologia soviètica està clarament fallant.
  Sí, hi havia una màquina "Panther" -2 que no té igual i destruïm a tothom. No pots aturar un tanc així.
  A finals de setembre, els alemanys van començar a envoltar Moscou. El van revisar.
  La tardor va ser seca i càlida, i a principis d'octubre els nazis van començar a estrènyer les pinces, amenaçant amb tancar l'encerclament capturant Moscou.
  El pilot Marsella va rebre un premi especial per mil avions abatuts: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  I és genial.
  I altres màquines estaven ara en combat.
  La tripulació del tanc de Gerda es va distingir en les batalles. Les noies van lluitar a la "Pantera" -2. Aquesta màquina tenia una torreta estreta, una silueta més baixa i una protecció frontal comparable a la "Tiger" -2 amb menys pes en divuit tones amb un motor igual de 900 cavalls de potència. I això significa un millor rendiment de conducció. Amèrica va utilitzar el Sherman alt. Aquest tanc només va poder penetrar pel costat alemany, i va ser colpejat des d'una distància de tres quilòmetres i mig.
  "Panther" -2 està substituint gradualment l'habitual "Panther". Però fins ara, l'últim cotxe és força bo. La seva armadura frontal és bastant capaç de contenir el projectil dels models Sherman anteriors, i els tipus més nous només poden penetrar a prop. I el mateix canó de 75 milЈlímetres de la Pantera agafa un cotxe soviètic des de dos quilòmetres i és més ràpid que el de 88 milЈlímetres, que és molt millor a la pràctica. És cert que el "Panther" -2 al front és generalment impenetrable fins i tot per a canons autopropulsats als EUA amb canons de 90 mm, i això, per descomptat, és pràctic.
  La Gerda apunta a la diana amb els dits dels peus nus i els trets. Aleshores crida:
  - Per la grandesa del planeta arreu del món!
  Charlotte també està disparant, colpejant amb precisió a les tropes soviètiques i rugint a tot cor:
  - Glòria al nostre èxit!
  La Christina, disparant a l'enemic amb els dits dels peus nus, i derrocant-lo amb obusos ben apuntats, mostrant les dents, diu:
  Glòria al Tercer Reich!
  La Magda també dispara amb els dits nus i diu amb delit, fent l'ullet als seus amics:
  - Per les idees aries i la seva victòria!
  Les guerreres treballen al tanc, i els "Trenta-quatre" no tiren contra ells. I els tancs IS-1 són encara pitjors. El pesat KV-16 intenta avançar contra les unitats alemanyes. Però les noies també la perforan amb la seva arma de llarg abast. I del tanc soviètic només en queden fragments, ja que el kit de combat detona.
  En un simple "Panther" la tripulació de Jane Armstrong està lluitant. Aquesta noia valenta de Gran Bretanya està guanyant comptes amb confiança.
  Gringeta, disparant als russos, amb l'ajuda dels dits nus, xiscla:
  - Glòria a l'era de la Gran Bretanya! glòria!
  La Mònica, també grinyolant, envia regals de mort, amb els seus dits nus i grinyols:
  - Domineu Britannia, mars sense fi, mai serem esclaus!
  Malanya també va disparar el canó de la Pantera al seu torn, va colpejar el trenta-quatre i va xiular:
  - Pel comunisme reial!
  I les noies estan encantades. I tan famosament van vèncer l'Exèrcit Roig.
  Ja els nazis del sud, amb el suport de la població local, van capturar Penza. Juntament amb els japonesos, van passar l'istme del llac Baikal i estan lluitant a Kamtxatka.
  Les belleses del tanc Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana també lluiten allà. Quatre noies estan colpejant l'enemic des de la seva màquina de matar. "Tiger"-2 escupe regals de mort i destrueix les unitats soviètiques.
  Àgata, disparant amb els dits dels peus nus, rugeix:
  - Pel Tercer Reich! I fa l'ullet.
  L'Adala també dispara, pressionant el mugró escarlata i xiscla:
  - Per les banderes àries!
  Les noies actuen amb una agressivitat colossal.
  I ara les tropes alemanyes entren a Turkmenistan. I el novembre de 1943 prenen la capital Ashgabat.
  L'assalt està en marxa, amb l'ús de la tecnologia. Els poderosos "Sturmtigers" llancen bombes a reacció que pesen tres-cents quilos. I destrueixen cases juntament amb les tropes russes.
  Se sent una sirena. Sí, l'exèrcit de Hitler mostra les acrobacies més altes en destrucció.
  La noia alemanya Eva va tuitejar:
  - Hi haurà una trucada amb una despesa!
  Helga lluita a l'avió TA-152. Llança projectils d'avió sobre objectius terrestres, colpejant trenta-quatre i keveshki. I udola a si mateix:
  - Sóc una guerrera ària i seré una noia de super classe!
  I ara un altre tanc soviètic va ser colpejat amb ell. S'ha de dir que la noia està lluitant i només els seus ous són més freds.
  Gertrude també envia una descàrrega mortal, amb l'ajuda dels seus dits nus, del seu soldat d'assalt assassí colpeja l'enemic i xiscla:
  - Glòria a les idees del comunisme ari!
  Aquí lluiten amb guerrers i com ho solucionen tot.
  El desembre de 1943, els alemanys van capturar gairebé completament Moscou i van entrar amb tropes al territori de les regions de Gorka i Kazan. Els canons autopropulsats E-10 també van participar en les batalles. Aquesta pistola autopropulsada era fantàstica i es va llançar en dues versions alhora. El primer pesava deu tones amb un gruix de blindatge frontal de 60 mm, un blindatge lateral de 30 mm i un motor de quatre-cents cavalls de potència. Màquina baixa d'alçada d'1,3 metres i només dos tripulants, amb canó de 75 mm i canó de 48 EL, molt mòbil. I uns canons autopropulsats-15 més pesats, setze tones de pes, un blindatge frontal de 82 milЈlímetres a gran pendent, un blindatge lateral de 52 milЈlímetres i un canó de 75 milЈlímetres i una longitud de canó de 70 EL com el del Panther, i un motor. de 550 cavalls de força.
  Els nous canons autopropulsats estaven bastant satisfets amb el rendiment de la conducció militar alemanya i les seves armes.
  Dues noies van lluitar a l'E-15: la Frida i la Kaissa. Van disparar vint trets per minut des d'un canó. Quines noies tan boniques en bikini.
  La Frida va disparar contra el tanc IS-1, li va perforar l'armadura frontal i va arrollar:
  - Per idees àries!
  I amb els dits dels peus nus, va prémer els botons d'un dels primers joysticks de l'exèrcit del Tercer Reich.
  Lupanula i Caissa amb l'ajuda dels dits nus, colpejant l'enemic amb una precisió colossal. I ella va arrossellar:
  - Glòria a la germandat ària!
  Lluitant contra una noia així. Amb gran empenta i ambició.
  I els guerrers collien la collita, amb l'activitat dels xacals.
  Però és especialment interessant torturar a les noies captives, aquest és el seu passatemps més agressiu i preferit.
  Frieda va dir amb un somriure de dents:
  - Prou per viure segons les lleis,
  Donat per Adam i Eva...
  Nag, guiarem històries,
  Esquerra, esquerra, esquerra!
  Caissa va confirmar agressivament:
  - Esquerra, esquerra, esquerra!
  I també va prémer els dits dels peus nus sobre els botons del joystick i va colpejar encertadament l'enemic.
  Fritz va lluitar... Albina i Alvina ja han superat cadascun dels cinc-cents avions abatuts. Aquestes noies militants van resultar ser. I van arribar molt lluny en la seva idea de militància.
  L'Albina, enderrocant un avió rus, amb l'ajuda dels seus dits nus, va dir:
  - Per la santa Prússia!
  Alvina, enderrocant el cotxe rus, fent servir també els dits dels peus nus, va bordar:
  - Per la gran Pàtria!
  Aquí lluiten de manera única amb noies i elimina els enemics de manera molt mordaç.
  Ja ha arribat l'any nou... Moscou encara aguanta en el cercle del bloqueig.
  Una breu pausa fins al març de 1944.
  I a la primavera es va fer una mica més càlid i les hostilitats es van reprendre amb un vigor renovat.
  El Lev-2 també va participar en les batalles, aquest és el primer tanc en sèrie en què els alemanys van utilitzar la ubicació del motor i la transmissió junts i davant del tanc, en un bloc. I la torre va ser traslladada enrere. El resultat va ser un cotxe més còmode, amb una silueta baixa i una torreta estreta. El Lion-2 va perdre un pes important i va afegir protecció al front a causa de la major inclinació de l'armadura. Aquest tanc s'ha tornat més lleuger que el Tiger-2, la qual cosa significa que és més mòbil amb armes potents.
  En plena efervescència al Tercer Reich, va tenir lloc el disseny del nou tanc principal E-50. El cotxe va passar per una sèrie de canvis: la instalЈlació d'una torreta estreta i més petita. Canviar el xassís per un més lleuger i més fàcil de fabricar i reparar, així com amb una millor capacitat de travessa. La ubicació del motor i la transmissió junts i transversals, i la caixa de canvis al motor. L'alçada del dipòsit es va reduir a menys de dos metres. I aquesta màquina només pesava quaranta-cinc tones amb el gruix de l'armadura Tiger-2. Al mateix temps, tenia un motor més potent de fins a 1200 cavalls de potència i armes més potents: un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 100 EL, i una major potència i precisió destructives.
  Aquest tanc, anomenat "Panther" -3, havia d'anar en sèrie. I la seva arma estava equipada amb un estabilitzador hidràulic. Aquest tanc s'havia de convertir en el tanc mitjà principal. I també estava en marxa el desenvolupament de l'E-75. Aquesta màquina estava encara millor protegida: blindatge frontal de 250 mm i blindatge lateral de 170 mm, amb un canó encara més potent i perforador de calibre 105 mm i 100 EL. Es va planejar mantenir el pes dins de setanta tones i posar un motor de 1500 cavalls per mantenir la mobilitat. Aquest tanc es convertiria en el principal tanc pesat del Tercer Reich. I estava previst anomenar-lo: "Tigre" -3. Són tancs d'una nova generació, i ja per a futures guerres amb els Estats Units.
  A Sibèria, les batalles reals es van desenvolupar només a l'estiu de 1944, quan es van desenvolupar les últimes batalles amb Rússia.
  Els avions de caça alemanys també van lluitar al cel. El HE-162 és més lleuger, més fàcil de fabricar i maniobrable, i va superar amb èxit el seu bateig de foc.
  El ME-1010 també va aparèixer amb ales que van canviar l'escombrada. Però el seu desavantatge eren els alts requisits per a les qualificacions dels pilots. I en comptes d'això, es va preferir el TA-183 a la sèrie.
  Hi havia grans esperances en el ME-262 X més avançat, que es va distingir per la seva alta velocitat de més de 1100 quilòmetres, cinc canons d'aire i una millor maniobrabilitat amb ales escombrades.
  Al juliol, els dos primers avions d'aquesta modificació van ser rebuts per Albina i Alvina ...
  En aquest moment els alemanys ja havien envoltat Chelyabinsk i Sverdlovsk. Centenars de milers de tropes soviètiques es van rendir.
  Albina va disparar contra els tancs russos des de l'aire, va perforar els seus sostres i va rugir:
  - Glòria als somnis aris!
  L'Alvina, derrocant els pilots de l'URSS i enviant-los a l'altre món, amb l'ajuda dels seus dits nus, va cridar:
  - Per la Gran Prússia!
  Aquesta noia està molt lluitant, i els tancs també estan disparant activament.
  La Gerda i la seva tripulació de tancs estan a la part superior. Ja estan bombardejant els afores de Sverdlovsk.
  La Gerda va disparar amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - El comunisme es pot construir?
  Charlotte va prémer el pedal amb el taló nu, aixafant els russos, i va afegir:
  - És possible i necessari!
  La Christina, disparant als oponents amb gran precisió i disparant amb els peus descalços, va xisclar:
  - Per la nostra Pàtria!
  Magda, disparant a l'enemic i destrossant els canons soviètics, va cridar:
  - Per la nostra mare!
  Les noies van disparar a tots els obusos... I mentre se'ls va reposar amb un equip de combat, van començar a parlar.
  La Gerda va dir enfadada:
  - Tots els imperis tard o d'hora van caure en decadència. Crec que això no passarà als nostres!
  Charlotte no estava del tot d'acord amb això:
  - I on és la garantia que després de Hitler no començarà la lluita pel poder, i el Tercer Reich no es desfà?
  La Christina va comentar, amb força lògica:
  - El més important és la ideologia... Ens fa forts!
  Va confirmar la Magda, colpejant amb el peu descalç:
  - I units!
  Charlotte va comentar racionalment:
  - Però tot i així, un lluitarà pel poder, i després l'altre, i després d'ell el tercer. Com a l'Imperi Romà, quan va ser assassinat per primera vegada Juli Cèsar, i després es va interrompre la dinastia augusta. I a l'Imperi Romà va arribar un moment de desacords i escissions colossals.
  Gerda va estar d'acord amb això:
  - Sí, els emperadors van començar a canviar com els guants, i l'Imperi Romà es va anar enfonsant. No va ser possible crear quelcom universal!
  Christina va dir amb un somriure:
  - Necessitem un sistema de rotació de potència! Un sistema així que ens garantiria un desenvolupament estable i l'absència d'una lluita pel poder perillosa!
  La Charlotte va arronsar les espatlles i va dir:
  - Només l'Església catòlica va ser capaç de mantenir un sistema de poder més o menys estable sense escissions i desintegracions, i cap antipapa va poder evitar-ho.
  Magda va dir amb un somriure:
  - Però és veritat! Els catòlics han evitat un cisma durant gairebé dos mil anys... Encara que de vegades hi havia cops d'estat, i els papes eren assassinats o fets presoners. Parla d'alguna cosa estable i perdurable en el sistema vaticà.
  La Gerda va dir amb un somriure:
  - Esperem que el geni del Führer ens indiqui la sortida, i no dividirem el jutge de l'Antiga Roma!
  Després de la caiguda de Sverdlovsk i Chelyabinsk, Stalin va aturar la resistència desesperada.
  I el 2 de setembre de 1944 va signar un acord de rendició incondicional. L'URSS va acceptar l'ocupació de zones encara no ocupades i la renúncia a la sobirania.
  Alemanya i els seus satèlЈlits van rebre un enorme territori sota control.
  Però encara hi havia un problema amb Gran Bretanya.
  Els alemanys van llançar una ofensiva a l'Àfrica. Al mateix temps, avions a reacció i míssils FAA van colpejar la metròpoli.
  Gran Bretanya no va poder defensar les colònies. I ràpidament va perdre el control d'Àfrica.
  Churchill va morir el juliol de 1945. I la nova direcció britànica va demanar la pau en qualsevol condició.
  Hitler va demanar la rendició. Gran Bretanya es va negar. I les tropes alemanyes, sense dubtar-ho, van desembarcar tropes.
  I a l'agost Anglaterra va ser capturada. I després Irlanda.
  Els Estats Units no volien lluitar sense els britànics. I no podien fer una bomba atòmica.
  A Hitler li agradaria lluitar, però és difícil treure els Estats Units de l'oceà. En resum, van decidir fer les paus. Però Amèrica va haver de retre homenatge al Tercer Reich.
  A més, els alemanys van rebre el dret a les bases a Amèrica Llatina i es van prendre l'istme de Panamà per a ells. I va sortir genial.
  Hitler va aconseguir tot el que volia... Però no podia quedar-se quiet. En particular, el Japó es va arrabassar massa per si mateix.
  Sense esperar que el samurai creés una bomba atòmica, el Führer va atacar el samurai el 20 d'abril de 1953.
  Ja no era possible retardar. La guerra va continuar amb la tremenda superioritat tecnològica del Tercer Reich. Però hi ha molts japonesos i tenen divisions colonials. A més, el Japó també s'està desenvolupant ràpidament i pot superar l'endarreriment.
  Els alemanys van llançar plats voladors i tancs piramidals a la batalla. I tenien metralladores més avançades i canons autopropulsats subterranis. I moltes altres coses.
  El Japó va lluitar molt, però a poc a poc va jugar. Els alemanys fins i tot van fer presoner l'emperador.
  Aquesta guerra brutal va durar gairebé dos anys. I va acabar amb el bombardeig nuclear de Tòquio i l'ocupació de la Terra del Sol Naixent.
  Hitler ja ha capturat gairebé tot el món, però els Estats Units es van mantenir. I els EUA tenen armes nuclears i míssils balístics de lliurament.
  I al Tercer Reich es treballava per crear armes antinuclears.
  I ara per fi estava llest.
  I el 20 d'abril de 1959 va començar la guerra entre els Estats Units i el Tercer Reich. L'última guerra de la història de la humanitat.
  I els EUA van perdre per un port...
  El 8 de març de 1960, la guarnició de Nova York es va rendir. I l'endemà, Washington.
  Amèrica estava clarament perdent la guerra. L'últim tanc americà de la sèrie pesada va aparèixer a les batalles. Armat amb un canó de canó llarg de 155 mm, i un blindatge frontal de 310 mm, amb una torreta fixa, es va convertir en una mena de canó autopropulsat de cent vint-i-cinc tones de pes.
  Els nord-americans finalment van poder lliurar el cotxe, que sostenia els obusos dels canons alemanys al front, i podia penetrar qualsevol tanc nazi. Però va ser ignorada pels costats. I van colpejar. I un altre cotxe així va ser bombardejat des de l'aire.
  Eisenhower va morir el 20 de març de 1960. I el 22 de març, el seu successor Kennedy va capitular davant el Tercer Reich.
  I així va acabar la història de les guerres. I el Tercer Reich es va apoderar de tot el món. I una nova vida ha començat.
  
  . ROMMEL-FUHRER I LES NOIES NUDES
  ANOTACIÓ
  Després de l'assassinat de Hitler al Tercer Reich, les forces pro-occidentals van arribar al poder. I ara tot ha canviat, i ara els alemanys avancen i guanyen victòria rere victòria. Noies boniques lluiten.
  PRÒLEG
  El 20 d'abril de 1944 es va produir un intent d'assassinat d'Adolf Hitler amb èxit.
  El Führer va ser assassinat i el seu seguici va ser afusellat al mateix lloc. Speer es va convertir en el nou canceller, i Rommel es va convertir en el Führer i el comandant suprem. L'1 de maig de 1944, els aliats van cessar totes les hostilitats i bombardeigs i van declarar una treva.
  Stalin, és clar, estava indignat. Però Rommel va derogar les lleis antisemites i va defensar la integració europea contra el bolxevisme. I els països occidentals ho han aprovat. Mentrestant, els nazis estaven transferint forces d'Europa cap a l'est.
  I el Tercer Reich encara té tres-centes vint-i-quatre divisions. Aquests són grans poders. I més de la meitat de l'aviació estava encadenada pel front occidental. I després es llancen.
  Només al nord de França hi havia cinquanta-vuit divisions. D'aquests, deu tancs i cinc SS. Això és aproximadament comparable a les forces que es concentrarien a Bielorússia contra les forces soviètiques a l'operació Bagration.
  I en tancs i aviació encara més. Fins a cent cinquanta divisions hi havia a l'oest o a Europa.
  Per tant, l'equilibri de poder ha canviat notablement. Els alemanys ja han establert la producció en massa de "Panteres" i més potents "Tiger" -2. Tenen avions a reacció, i míssils FAA, avions de disc estan en camí i la sèrie E.
  Els alemanys recluten cada cop més divisions estrangeres. També tenien un rifle d'assalt MP-44 a la sèrie, el millor en aquell moment del món, que en molts aspectes es va convertir en el prototip de Kalashnikov.
  Així que els alemanys tenien forces serioses. I tenien Rommel. Un general molt talentós. Que va fer una sèrie d'esmenes a la gestió de la Wehrmacht que van augmentar la seva eficàcia. I donant molt més poder als comandants dels grups de l'exèrcit.
  Rommel també va dissoldre part de les tropes de les SS, reposant els oficials a les parts habituals de la Wehrmacht. Això va augmentar la capacitat de combat de l'exèrcit en conjunt.
  També es van augmentar els drets dels comandants locals.
  A més, els eslaus van ser reconeguts oficialment com a aris i la Rada Central va operar a Bielorússia. També es van dur a terme altres reformes.
  Però tot això va prendre temps.
  I l'Exèrcit Roig es preparava per a una ofensiva a Bielorússia. I allà seria difícil repelЈlir un cop.
  Aleshores Rommel va decidir: la millor defensa és un atac. I les seves tropes al sector sud del front van atacar. Des de Moldàvia i Ucraïna occidental en direccions convergents.
  El càlcul principal va ser la sorpresa. Això es va aconseguir mitjançant una campanya de desinformació. També perquè Stalin estava segur que els alemanys no atacarien. Tot i que el Tercer Reich disposava de molts tancs i fins i tot va obtenir-hi avantatge sobre l'URSS. Sí, i la màquina-bèstia "Pantera". És gairebé impossible resistir-s'hi.
  La presència dels alemanys també comptava amb els "Tigres", que, com els tancs innovadors, eren forts i tenaços. El primer jet ME-262 també va participar en les batalles
  El que literalment va aterrir els pilots soviètics: aquestes màquines són difícils de derrocar.
  La superioritat dels alemanys en els tancs també va tenir efecte. Els Tigres -2 i els Ferdinand tornats d'Itàlia van participar a l'ofensiva. Els alemanys també van aconseguir completar un parell de "ratolins" enviant-los a una prova de combat.
  Aquest tanc va mostrar la seva supervivència en un avenç, però amb un rendiment de conducció deficient.
  Però "ratolí" no es pot perforar des de cap angle. I això és un tanc seriós.
  I la seva baixa velocitat el converteix en un bon tanc de suport d'infanteria.
  No obstant això, Rommel va donar l'ordre de dissenyar l'E-100 amb la idea d'un disseny més ajustat. En què el motor i la transmissió es troben junts i transversals, com en altres tancs i canons autopropulsats de la sèrie E.
  Els alemanys van poder obtenir un avantatge als camps d'Ucraïna a causa de la sorpresa tàctica.
  I com a resultat, es van formar diverses calderes. L'Exèrcit Roig, però, va lluitar amb molta valentia. Les tropes tenien experiència de combat i no es poden presentar simplement. I els soldats de l'Exèrcit Roig no es volien rendir. I les seves famílies realment se'n sortirien.
  Les batalles van demostrar que els tancs alemanys, quan s'utilitzen correctament, són molt bons. El TA-152 també es va mostrar bé. Rommel fins i tot va ordenar que es produís aquest avió en comptes del Focke-Wulf, i que es construïssin en lloc dels míssils FAA. Els míssils encara no poden arribar a Moscou, i contra les forces terrestres són massa cars i ineficaços. Cal tenir en compte que el jet ME-262 no és molt bo i sovint s'estavella. A més, també requereix el reciclatge dels pilots i una pista més llarga. Sí, i la creació de noves infraestructures.
  . CAPÍTOL 1
  En aquest sentit, el nou caça impulsat per hèlix TA-152 semblava molt més efectiu en aquest moment. Pel que fa a la velocitat, va superar tots els avions soviètics, també en armament, no inferior al Focke-Wulf, i al mateix temps tenia una maniobrabilitat molt millor.
  A més, el TA-162 també es podria utilitzar com a avió d'atac a causa de la seva forta armadura i armes. I com a bombarder de primera línia.
  Aquest avió és el cim del desenvolupament de la família Focke-Wulf i el cavall de batalla de la guerra.
  I ME-262 també és massa car. Els bombarders a reacció Arado semblaven més prometedors. A causa de l'enorme velocitat i altitud de vol, és difícil colpejar-los amb canons antiaeris, i els caces soviètics no serien capaços d'aconseguir-los.
  Així que va valdre la pena la inversió.
  En general, els alemanys tenien bones perspectives en armament. I l'URSS es va enfrontar a una escassetat d'alumini després del cessament dels subministraments en règim de préstec-arrendament. Sí, i també els elements de coure i aliatges.
  Sí, no és fàcil lluitar sense aliats.
  Stalin va ajornar l'operació Bagration i va intentar alliberar les calderes, prohibint-ne la retirada.
  Però això només va empitjorar. Les tropes van utilitzar ràpidament les seves municions i van caure en destrucció.
  I el trasllat de tropes es va associar amb el bombardeig. Els alemanys ja havien aconseguit la supremacia aèria.
  I no hi anaven a renunciar. En la producció d'avions, van superar l'URSS i van destacar en la qualitat de les màquines i la classe de pilots.
  El pitjor per a l'Exèrcit Roig va ser que al cel la situació només podia empitjorar. El Yak-3, més avançat que el Yak-9 a causa de la manca de duralumini, no es va poder produir en grans sèries. I LA-7, també, per diverses raons, no podia ser massa massiva.
  Així que vaig haver de confiar en el Yak-9, que, per descomptat, és més senzill en producció, però dèbil en armament i velocitat, pitjor que els vehicles alemanys i en maniobrabilitat vertical.
  L'IS-2, malgrat el seu poderós armament, també va cedir contra la Pantera. Una mica millor va ser la T-34-85. Encara que tenia els seus inconvenients.
  En tot cas, els alemanys van poder agafar la iniciativa... Rommel era un gran comandant i va superar tàcticament a Stalin. Les tropes soviètiques de tant en tant van caure al medi.
  I la Wehrmacht només augmentava el seu avantatge amb cada mes de lluita.
  Sí, i les hèlixs d'assalt MP-44 van mostrar la seva eficàcia, i cada cop més van arribar al front.
  Fins ara, l'URSS no tenia armes petites comparables. I, per descomptat, això també és dolent.
  L'estiu va passar amb l'avantatge de la Wehrmacht... Jukov fins i tot es va oferir a passar a la defensiva. Però Stalin hi va estar en contra i va exigir una ofensiva constant i va prohibir la retirada de les tropes. Tot això va provocar un augment constant de les baixes i la mort de les millors divisions i unitats.
  A finals de l'estiu, els nous canons autopropulsats alemanys E-10 van participar en les batalles. Són petits: l'alçada és de només 1,4 metres, però al mateix temps, lleugers, àgils fins a setanta quilòmetres per hora, la velocitat ha demostrat la seva eficàcia.
  Adala, Agata, Amina: tres noies van lluitar amb una de les primeres armes autopropulsades.
  Se suposava que la seva tripulació de tres A havia de demostrar que les dones poden fer alguna cosa en jurar. I si lluiten, mostren la perfecció mateixa.
  Lluiten amb el mateix bikini i descalços. La qual cosa és molt greu.
  El seu canó autopropulsat és bastant ample, cosa que fa que sigui fàcil de girar,
  Realment pesa quinze tones. Però l'armadura frontal de 80 milЈlímetres en un gran pendent ofereix una bona protecció. Encara que, per descomptat, el rendiment de conducció és una mica més baix.
  Rommel va afavorir un disseny amb una armadura frontal més gruixuda per millorar la supervivència del vehicle. I l'armadura lateral és més gruixuda a 52 mm, cosa que ofereix protecció contra els rifles antitanc. Inicialment, els canons autopropulsats havien de tenir les deu tones i seixanta milЈlímetres de blindatge frontal i trenta de blindatge lateral.
  Però el sentit comú va demostrar que el rendiment de conducció de les armes autopropulsades ja és bo i és millor protegir-lo.
  La pistola és la mateixa que la T-4, 75 mm 48 EL. És capaç de penetrar per la T-34-85 i l'IS-2, encara que a una distància no superior a un quilòmetre.
  Així que les tàctiques imposen: actuar amb més cura. I apropar-se.
  L'Adala va disparar amb els dits dels peus nus.
  L'obust va colpejar el casc del T-34-85 i el vehicle soviètic es va incendiar. I va començar a trencar el kit de combat.
  Agatha va comentar:
  - No està malament, encara l'hem clavat!
  L'Amina va riure. L'obus soviètic va passar volant i no va fer cap mal.
  Tanmateix, el front està molt inclinat i hauria de conduir el projectil a un rebot.
  L'Adala torna a disparar amb els dits dels peus nus i canta:
  Som uns grans depredadors
  I inigualable a la batalla!
  Aquí va disparar amb l'ajuda dels dits nus d'Agatha.
  Llavors va arrossellar:
  - Per grans èxits.
  Però què tenen de fantàstic? Però les noies estan clarament en ordre. I no els pots agafar tan fàcilment amb les teves mans nues.
  Aquí l'Agatha va tornar a disparar fent servir els dits dels peus nus. I colpejar l'enemic. I va fer un cop precís a un tanc soviètic.
  L'E-10 va demostrar ser, per descomptat, un excelЈlent canó autopropulsat, i aquest és un altre problema per a l'Exèrcit Roig.
  És cert que el desenvolupament del SU-100 està en marxa a l'URSS. Aquesta pistola autopropulsada és una molt bona arma. Especialment la seva arma perforadora i relativament ràpida. Però encara necessita temps.
  Els alemanys tenen els seus problemes.
  Arriba la tardor, i el rendiment de conducció del "Panther" i el "Tiger" -2 en condicions de fortes pluges ceden. És cert que els alemanys ja van poder arribar al Dnièper i es van atrinxerar.
  Fins ara, l'URSS a la riba dreta Ucraïna només ocupava Kíev i Odessa.
  Sí, la situació és preocupant.
  Ja som octubre i plou. Els alemanys es veuen obligats a passar a la defensiva.
  El vermell també, després d'una sèrie de derrotes, necessita un descans per reposar les seves files.
  Sí, la situació és genial.
  Tardor tardà va passar amb més o menys calma. Només les batalles estaven en ple apogeu a l'aire. Huffman es va convertir en la nova gran estrella amb més de tres-cents avions abatuts.
  Sí, i altres pilots es van aixecar. És dur al front aeri.
  XE-162 prometia ser un nou i molt eficaç caça del Tercer Reich. El seu gran avantatge és la facilitat de producció i el baix cost. És cert que aquest cotxe no és molt còmode de conduir. I requereix pilots altament qualificats.
  El tanc E-50 hauria de substituir el Panther. Però aquí, per descomptat, cal resoldre una sèrie de problemes tècnics i aplicar un esquema de disseny fonamentalment nou. La qual cosa permetria fer la silueta del cotxe molt més baixa. I aixecar armes i blindatges sense augmentar el pes, però reforçant el motor.
  Així que encara queda molta feina per fer. Hi ha molts avenços en l'aviació, inclosos els bombarders sense cua. I és clar que això és greu.
  I sí, hi ha moltes coses...
  Els dos bàndols estaven preparant noves armes. La primera línia va recórrer el Dnièper amb petites falques.
  Odessa, aviat bloquejada del mar, va caure. I els alemanys a la riba dreta d'Ucraïna no només controlaven Kíev. A Bielorússia, tenien caps de pont més enllà del Dnieper.
  A l'hivern, Stalin va planejar una gran ofensiva. Però és evident que els alemanys tenen una defensa densa per tot arreu.
  Però l'URSS també tenia alguna cosa pròpia. Cadascun té les seves pròpies cartes de triomf. Però al cel domina la Luftwaffe. I domina amb majúscules. I el seu avantatge està creixent.
  TA-152 va resultar ser una meravellosa màquina de cargol. Sí, ME-109 en modificació L, molt bé. També va aparèixer Yu-488, un cotxe meravellós.
  Molt ràpid per a un bombarder estratègic d'hèlix: 700 quilòmetres per hora.
  Capaç de bombardejar fàbriques als Urals i més enllà dels Urals. Com per cert, el TA-400 és un monstre encara més poderós.
  Sí, és dur al cel. Necessitem un moviment fort.
  I el 12 de gener de 1945 va començar una ofensiva al centre. L'Exèrcit Roig es va precipitar a l'atac. Però els alemanys estan preparats i esperant.
  Es va produir una lluita ferotge. Els alemanys no tenen menys forces, i la defensa és poderosa.
  I a l'aire, la Luftwaffe té avantatge. En resum, l'ofensiva es va empantanar.
  I de nou les batalles estan en ple apogeu....
  El març de 1945, els alemanys ja avançaven. Una nova tàctica és un atac a la nit amb dispositius infrarojos. I el tanc E-100. Més lleuger, àgil, però millor protegit que el Maus.
  Com el tanc va trencar l'E-100 és bo. L'armadura frontal és de 250 mm amb pendents, i l'armadura lateral és de 210 mm amb pendents. Velocitat 40 quilòmetres per hora a l'autopista. El pes és de 130 tones i el motor és de 1500 cavalls de força.
  La silueta és molt més baixa que la del ratolí. I el cos és molt més baix. I el xassís és més lleuger.
  El cotxe és molt tenaç, i amb dues pistoles. No et resistis a aquest.
  I el "Sturmtiger" també és un monstre. Que els nazis pressionin l'Exèrcit Roig.
  Però les noies lluiten desesperadament.
  I llancen granades amb els dits nus.
  Alenka, disparant amb una metralladora, va xisclar:
  - Per la gran URSS!
  Anyuta, gargotant sobre els nazis, va confirmar:
  - Pel comunisme més gran!
  Alla, disparant al Fritz, va xisclar:
  - Per un futur millor!
  I amb el seu taló nu va llançar una força letal, destruint l'enemic.
  Maria, escrivint sobre els nazis, va assenyalar:
  - Sigues famós, el nostre món és genial!
  Olimpiada, fotent el Fritz, va xisclar:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I també els seus dits nus dels peus, com si estiguessin colpejant l'enemic.
  Matryona va cridar, inclinant la línia:
  - No hi ha problemes per a l'URSS!
  Però els alemanys encara van trencar la defensa. I van començar a evitar les tropes soviètiques a Ucraïna.
  Sí, la situació és alarmant. L'àguila va caure a l'abril. I es va fer muda i galЈlimo. Així que està tot comprimit.
  Rommel va manar amb habilitat. Les seves tropes avançaven amb preparació d'artilleria alternant i atacs aeris.
  La sèrie E s'estava desenvolupant al Tercer Reich. Aquest tanc E-50 se suposava que era el més massiu del Tercer Reich. Amb el gruix de l'armadura del "Tiger" -2, el dissenyador va agafar i instalЈlar el motor i la transmissió junts. I van fer la torre més estreta i més petita. A més, el xassís ha canviat, s'ha tornat molt més lleuger en bogies i molles. L'alçada del dipòsit es va reduir a causa de l'eix del caddie, que es va retirar, i prèviament connectava la transmissió i el motor. L'E-50 s'ha tornat més baix en silueta i el seu pes ha disminuït.
  I l'armadura fins i tot va augmentar el pendent. Com a resultat, el tanc va començar a pesar menys de cinquanta tones. I el motor, gràcies al bufat, va accelerar fins a 1200 cavalls.
  Així, el tanc era ergonòmicament millor que el Panther amb una excelЈlent protecció al front.
  I la seva arma era més penetrant i precisa. En calibre 88 mm, i la longitud del canó és de 100 EL. Sí, aquest cotxe és genial. Té èxit i estimada per les tropes.
  L'URSS només tenia l'IS-3, ben protegit per la torre i al front. En aquest sentit, és millor que l'IS-2, però tres tones més pesat, sobretot a causa de la torreta, i pitjor en el rendiment de conducció.
  Els alemanys avançaven pel sud. Pretenien capturar el Donbass i privar de recursos l'URSS.
  I va ser molt inquietant. També aquí Turquia va començar a reunir forces. Per descomptat, volia treure profit dels territoris soviètics.
  Rommel va actuar molt hàbilment. I l'Exèrcit Roig de tant en tant queia a les calderes.
  Stalin, en canvi, estava terriblement nerviós i va perdre amb Rommel en tàctica i eficiència.
  Els alemanys van començar a lluitar amb més habilitat. I les seves divisions estrangeres també. El més dolent va ser que l'URSS es va trobar en un cert forat tècnic. La T-54 encara s'havia de crear i va costar temps. Com un avió a reacció.
  I els alemanys ja tenen l'Arado, i avions d'atac a reacció a la sèrie, i caces. El ME-262 X ja s'ha provat. Té ales escombrades i motors més avançats. I la velocitat supera els 110 quilòmetres per hora i cinc pistoles d'aire comprimit d'armes. I també té coets de reacció que s'indueixen amb la calor i el so. I això és una amenaça seriosa, i les tropes de la Wehrmacht al cel cada cop més.
  Ja al maig, Voronezh i Kursk van caure. I això va permetre als nazis entrar al Donbass.
  La situació va empitjorar. El juny de 1945, tot el Donbass va ser capturat. I els alemanys van anar al revolt del Don. Stalin es va espantar i va lluitar constantment en la histèria. Va exigir l'ofensiva de les unitats soviètiques. Però això simplement no va funcionar.
  Els alemanys eren més forts amb armes automàtiques i millor organitzats. A més, una forma més avançada de control de la Wehrmacht va compensar moltes de les primeres debilitats que es van produir a la història real i va facilitar les victòries de l'Exèrcit Roig.
  Les tropes nazis de Rommel ja van entrar a la batalla per Stalingrad.
  I és molt cruel.
  Al món de l'Imperi Marró, es van desenvolupar ferotges batalles per a la ciutat del Volga. Aquí hi ha moltes noies i pioneres lluitant. El batalló de franctiradors de dones sota el comandament de la capità Natashka Kaktusova va ocupar una posició defensiva a les ruïnes del carrer Voronaya. Unes noies amb metralladores i rifles, lligades amb farcells de granades, s'amagaven darrere de les ruïnes.
  La mateixa Natasha porta una túnica tacada sobre el seu cos nu, amb pantalons curts i descalç.
  Una noia preciosa i corba, amb malucs forts, una cintura fina, un tall de cabell curt sota una mitja caixa. La cara és molt expressiva, amb una barbeta viril, els ulls blaus ben separats. El cabell castany clar es va tornar gris amb pols, pit alt, aspecte dur.
  La capitana Natasha porta més de cinc anys lluitant i malgrat la seva joventut n'ha vist molt. Les cames de la noia estan cobertes de talls i contusions. Una noia és més àgil per moure's descalça que les botes aspres i maldestres.
  La sola nua sent la més mínima vibració del sòl, avisa de la proximitat d'una mina i la pròpia mare terra afegeix resistència. D'una banda, els peus de la noia es van endurir, i no tenien por del metall calent, ni dels enderrocs afilats de les ruïnes, però d'altra banda, no van perdre sensibilitat i flexibilitat, advertint a través del rugit del moviment de tancs.
  La dolça Natashka porta una granada amb un paquet d'explosió lligat. Cal arrossegar-se al formidable imperi de safir del tanc "Lleó", regant els carrers amb metralladores.
  Mirabela s'arrossegueix al seu costat. També descalços, així que totes les noies del batalló van resultar ser de botes, imitant el seu comandant. Les seves soles polsegoses s'afilen mentre s'arrosseguen a quatre potes. El cabell groc de Mirabela és desordenat i llarg... Una mica arrissat. La noia mateixa és esvelta, prima, de petita estatura. Fins i tot es pot confondre amb una noia, amb espatlles estretes i un cap aparentment gran.
  Però Mirabela ja ha viscut molt. També va aconseguir visitar la captivitat de l'imperi marró, després d'haver sobreviscut a cruels tortures, i les mines, d'on, per algun miracle incomprensible, va aconseguir escapar.
  Però mirant el seu rostre infantil i tendre, mai es pot dir que la van colpejar amb bastons de goma als talons, que li passava un corrent pel cos.
  I els talons nus rodons de noies es van cremar amb una planxa roent, que és molt dolorosa.
  Mirabela dispara... Un soldat de l'imperi marró, en aquest cas una francesa, cau morta, amb el musell aixecant sorra i runes.
  La Natashka llisca un munt de granades sota un munt d'escombraries. Ara un "Lleó" de noranta tones s'arrossegarà aquí i l'explotarà. Els ulls blaus de la noia brillen com safirs a la seva cara, morenos per les cremades solars i la pols.
  L'experiència suggereix que un tanc ben protegit ara canviarà de posició. "Lleó" té una armadura lateral de 100 mm, i fins i tot en un angle. Els tancs mitjans de l'imperi soviètic no poden penetrar-hi, només els mastodonts pesats tenen una oportunitat. Però les erugues són l'objectiu. El més important és privar el cotxe de mobilitat...
  La Natasha s'arrossega, mostrant els seus talons nus i rosats.
  Svetlana dispara una ràfega des d'una metralladora... Una noia preciosa, ningú sap de quina nacionalitat cau. Aleshores, les noies van tallar els mercenaris negres. Les tropes de l'Imperi Marró, després d'haver conquerit la major part de l'hemisferi oriental, estimen la sang alemanya de les noies i llancen a la batalla les tropes colonials: etíops, libis, italians, diverses altres criatures i algunes altres races. També ha augmentat el nombre de tropes polonesos, que des del bressol estan acostumats a odiar l'Imperi Rus i el sistema soviètic.
  Això, però, no interfereix amb la seva feina.
  Erwin Rommel va criar un internacional sencer.
  Molts enemics...
  Svetlana esquiva amb destresa el foc de la metralladora. La bala gairebé es va partir, ennegrida per la pols, un taló rodó i de noia. La capitana-bellesa fins i tot va sentir una pessigolleig per la distància que passava el present de gran calibre, de la seva sola aspra. La noia es va creuar, xiuxiuejant:
  Ni una bala ens aturarà!
  Mirabela li dispara... Una altra noia Angélica: molt pèl-roja, d'alçada per sobre de la mitjana i musculosa, malgrat les escasses racions. També una noia molt maca, amb malucs luxosos, cintura aixecada, espatlles amples no femenines i pits alts.
  L'Angelica està lluitant només amb els seus pantalons curts, la túnica s'ha fet a trossos i s'esfondra en pols, i els uniformes nous amb prou feines s'entreguen a través del Volga. Déu no permeti transferir més munició, i una gota de menjar, per a les esgotades tropes russes i soviètiques.
  Així que Angélica està gairebé nua, té les cames ratllades, sobretot els genolls. Un tros de metralla va colpejar la planta del peu dret, i fa mal, costa caminar.
  L'Angèlica, pèl-roja, polsegosa, gairebé nua, li retorça la cara bonica però alhora dura. La noia, disparant, diu:
  - Damunt nostre hi ha el Senyor, Moscou i Joseph Stalin!
  I talla els soldats atacants de l'imperi del safir, amb prou feines tenint temps de retrocedir.
  Les ruïnes i els carrers estrets dificulten la volta als formidables tancs de safir. Aquí hi ha gairebé dues-centes tones de "ratolins" i no poden passar gens...
  Com Svetlana esperava, "Lev" va conduir una mica i es va enterrar en un munt d'escombraries. Hi va haver una explosió. L'eruga va esclatar, un parell de corrons danyats van volar.
  El tanc ferit es va aturar i un obús va sortir volant del seu canó...
  En algun lloc va ressonar a la distància, deixant les ruïnes. La rossa Svetlana, com una serp, va xiular:
  - Aquest és el meu càlcul! S'ha obert un compte...
  La noia-capità es veu obligada de nou a arrossegar-se. Els guerrers i els nois de l'imperi soviètic i els seus satèlЈlits no poden utilitzar la seva superioritat tècnica entre les runes. Per culpa del tossut Erwin Rommel, les hordes de l'Imperi Brown es van empantanar en batalles de trinxeres en una ciutat bastant gran i ben fortificada.
  Mirabela llança una granada. Obligar als mercenaris nàufrags o als alemanys a fer voltes, girant-se. A un dels lluitadors marrons se li arrenca la mà i hi penja, per dir-ho, un rellotge anglès amb una brúixola.
  La noia torna a llançar una granada amb els dits dels peus nus i xiscla:
  - Per Rússia Svarog!
  I dóna un gir, segant els enemics.
  Mirabela diu amb un somriure:
  - El que et mostra la brúixola: el camí a l'infern!
  I una bella noia treu un tros de ceràmica adherida del seu taló polsós.
  L'Angèlica també s'empolsa, amb els seus pits ferms i plens. Els mugrons són gairebé negres per la brutícia i la picor. I intenta rentar-te. Un cop més, cal excavar quan les metralladores alemanyes estan gargotant. I arrossegar-se d'una manera plastunski.
  El batalló de noies manté les seves posicions, tot i que hi ha bombardejos. I petxines pesades esquillen, i bombes cauen del cel... Però res trencarà el coratge de les heroïnes robí.
  Aquí la Svetlana veu com s'arrossega la Pantera. Bé, aquest tanc ja no fa tanta por.
  Podeu punxar-lo al costat. La noia va esternudar, va escopir la pols que li va pujar a la seva elegant boca. Va agafar una granada a la mà, pesada amb un paquet d'explosió. T'has de colar desapercebut. Però hi ha molt de fum al voltant.
  Angélica va començar a robar, recolzant-se al desguàs amb els seus dits nus de cames i colzes elegants. Era com un gat que persegueix un ratolí. La noia va recordar la guerra d'aquell terrible estiu per quin any, quan, segons la versió oficial, l'imperi marró va envair traïdorament les extensions de l'Imperi Rus. (Tot i que ambdues potències s'acusen mútuament d'agressió!)
  Ni la noia, gairebé la noia tenia por? Al principi sí, però després t'hi acostumes. I ja percebes els esclats constants de petxines com un soroll normal.
  I ara va explotar molt a prop. La noia es va donar una bufetada a l'estómac. Els fragments surten des de dalt com un estol d'abelles salvatges.
  Un d'ells toca el taló nu, cisellat i rosa de la noia.
  Angélica xiuxiueja amb els llavis trencats:
  - En nom de la justícia, Senyor!
  La noia accelera el seu gateig i llança una granada amb un paquet explosiu adjunt. El present vola en arc. Se sent una explosió, l'armadura lateral més fina de la Pantera es presta. El tanc marró comença a cremar, detona el kit de combat.
  Svetlana xiuxiueja amb un somriure:
  Gràcies Senyor Jesús! Jo només crec en tu! Et prego sol!
  Trenca la pantera. Arrancat, un llarg tronc està enterrat entre runes. L'armadura frontal, separada de l'armadura lateral, s'assembla a una cullera.
  Svetlana, els ulls de la qual, amb una cara marró per pols i cremades solars, brillen amb flors de blat de moro, diu:
  - Com més roures tingui l'enemic, més forta és la nostra defensa!
  Angelica és molt sexy, amb les seves calces negres, i el cos nu, polsós i fort. La noia és molt intelЈligent. Pot llançar fragments de vidre amb els dits nus.
  Ara va llançar un objecte afilat amb la seva cama gràcil i coberta de pols. I enganxat, just a la gola d'un mercenari àrab. La bella Angèlica va balbucejar:
  - I sóc un símbol sexual, i un símbol de la mort!
  La noia, després de la qual cosa es va tornar a arrossegar, disparant. Foc dirigit i Svetlana.
  La capità de la bellesa, Natashka, després d'haver abatut el troll, va xiular:
  - La vida és una cadena, i les petites coses en ella són les baules...
  Mirabela va disparar, va tallar el cap a Rommel i va afegir:
  - És impossible no donar importància a l'enllaç!
  Svetlana, tornant a disparar amb precisió, va grarrucar:
  - Però no pots anar en cicles amb petiteses...
  Mirabela va disparar amb precisió i va afegir:
  En cas contrari, la cadena t'embolicarà!
  Una altra noia Olimpiada, també molt bonica, juntament amb la pionera Seryozhka, van preparar una mina sobre un filferro. Tots dos la van empènyer... El moc insidios es va arrossegar a l'eruga del "Tigre"-2. I com explotarà aquest cotxe marró de canó llarg.
  El nen ros Sergei va exclamar:
  - La nostra Rússia, tens una galleda!
  I amb prou feines va tenir temps de saltar enrere, parpellejant, amb els talons negres i enderrocats, des del sostre que cau.
  Olympias va acariciar el coll del nen i va dir:
  - Ets molt intel Ј ligent!
  La pionera va fer el seu camí al front i es va incorporar al batalló de dones. El noi també és molt creatiu. Per exemple, va fer avions per enderrocar avions d'atac de safir. Quan els Focke-Wulfs, o TA-152, s'aixequen, s'escolta un rugit increïblement ensordidor.
  Noies i alemanys fan vaga amb l'acompanyament d'una simfonia de Wagner. Quina melodia tan majestuosa.
  Olympias diu amb molest:
  - Encara ens estan intentant espantar!
  El nen pioner va cantar amb patetisme:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  La mort no ens portarà sota el cel estrellat!
  Perquè la santa Rússia lluitarà durament,
  Vaig carregar la poderosa metralladora!
  Olympias, una noia alta, musculosa, de malucs i espatlles amples, és una típica dona camperola. La roba es va trencar durant els combats en draps, les cames fortes estan nues, els cabells estan teixits en dues trenes i molt pols.
  L'arracada només té onze anys, prim per la desnutrició, nen ratllat i brut, només amb pantalons curts. El cabell naturalment blanc del nen es va tornar gris, i les costelles es veuen a través de la pell fina, bronzejada i bruta. Cames terriblement enderrocades, i cremades, contusions, amb butllofes. És cert que el destí va evitar ferides greus al nen.
  En el seu rerefons, els Jocs Olímpics sembla grans i grossos, tot i que la noia no és gens grassa, però amb carn forta i entrenada als ossos. A més, la fam no semblava afectar gens la seva figura corpulenta i gran.
  La noia dispara des d'un pesat rifle antitanc. Els cotxes marrons no es poden perforar al front, però hi ha possibilitats a les vies.
  I el fort "Lleó", després d'haver rebut un explosiu pesat al tren d'aterratge, va començar a bufar fum com un gran fumador.
  Seryozhka va cantar amb malícia:
  - Stinky Fritz sense pensar-ho, va encendre una cigarreta a l'entrada! Per descomptat, es va posar en grans problemes!
  Olympias, parpellejant amb els vedells musculosos i bronzejats, va fer un ball de claqué amb les seves belles cames nues. La noia va cantar:
  - Les cares de robí sagrat brillen des de la icona... Déu n'hi do que us remulleu almenys mil blitzes! I si algú sona més que tots els orcs, ningú, creieu-me, no us condemnarà per això!
  Després va tornar a carregar el rifle antitanc i va tornar a disparar. El transportador de batalla de canyella va tornar a espirar fum.
  El batalló de noies va infligir danys importants al Fritz. Però també va patir pèrdues. Aquí una noia es va trencar per la meitat, i la seva cara es va tornar tan pàlЈlida, malgrat la pols.
  La major part de Stalingrad ja ha estat capturada per les tropes de Rommel, però el que queda de la ciutat no vol cedir i rendir-se.
  Svetlana, per la seva banda, està intentant trencar el "Tigre". Una poderosa màquina nazi, va aconseguir una granada al costat, però no va sucumbir. Es gira per disparar un canó. La noia ha d'enterrar a terra, i enderrocs, per no ser aixafada per l'ona explosiva alliberada pel present.
  Svetlana xiuxiueja suaument:
  - Mare, pare, ho sento!
  Mirabela va llançar una granada al Tigre, que li va explotar al front. La noia va xiular:
  - Sobre el fet que la llum ensenya a l'hivern a la primavera... Repeteixo sense excepció que Navalny és un canalla de pesta!
  Angélica, trencant la vista dels alemanys, i abocant-los aigua amb un esclat, va colar:
  - Al taüt, ara vaig veure l'Alexei! I va donar una puntada de peu al pobre home als ulls!
  La noia pèl-roja en realitat va llançar una granada al tanc amb els dits nus. Va colpejar el canó... Va seguir una explosió i el musell del "Tigre" va quedar mutilat.
  La covard tripulació dels combatents de Rommel es va aixecar i es va retirar.
  Svetlana va bufar per les seves fosses nasals:
  - El nostre, el teu no cedirà!
  Mirabela va tallar amb una bala un mercenari hitlerista i va cantar:
  - I el dolent no fa broma! Mans i peus, retorça les cordes russes! Enfonsa les dents al cor... Beu la pàtria fins al fons!
  Svetlana, rient, va bordar:
  - Crida salvatgement el Führer, s'esquinça!
  Mirabela va disparar i va afegir:
  - Bé, bufades de mort, somriures!
  Ha aparegut un "Shtumrtiger" encara més perillós. Destrueix edificis sencers i búnquers. A més, no s'acosta a les posicions de les tropes russes. El cotxe està cobert per metralladores nazis.
  Svetlana veu que apropar-se a les posicions dels orcs no és realista. Però al cel Focke-Wulfs. Un d'aquests vehicles vola més a prop de les posicions russes, seguit dels TA-152. Les noies li obren foc.
  Angélica llança una granada i diu furiosa:
  - En la mort profunda - no hi ha perdó!
  Després d'això, la noia dóna un gir de la metralladora. Recula ràpidament. Un tanc nazi "Panther" -2 relativament nou amb una petita torreta i una silueta més baixa s'acosta ràpidament.
  Diverses noies llencen granades al cotxe nazi. Ella, després d'haver rebut els regals, es queda congelada i no pot girar-se.
  Angelica va xiular, xiulant:
  - Aquest és un nou atac! Li esquinçarem la boca!
  El Panther-2 va grunyir i va disparar la seva arma més poderosa.
  La columna de foc va dividir l'aire i a l'instant va escalfar i electrolitzar l'atmosfera.
  L'Angèlica va riure, les petxines van passar per davant de la noia mig nua. La pèl-roja descarada va sacsejar els malucs i va dir:
  - I Newton va derrotar els enemics, va llençar el jou del tron! Fritz va decretar la seva llei de Newton!
  Stalingrad: la ciutat de Stalin, tota envoltada d'incendis, quan les llengües de foc semblaven llepar el cel i crepitar espurnes porpra, taronja i escarlata! I cada espurna és com un fantasma que s'escapa d'un castell infernal.
  Svetlana, enderrocant el lluitador nazi, va mostrar els seus ulls blaus i va cantar:
  - Què estàs queixant, mala vella? Creieu-me, només un hospital psiquiàtric està plorant per vosaltres!
  Mirabela cantava en un cant mentre disparava als orcs:
  - Què bé és estirar-se a l'herba i colpejar el Fritz al cap! Organitza una cataplasma per al Führer i envia bales d'una metralladora!
  La noia va riure salvatgement i es va girar de l'estómac a l'esquena. Vaig fer una bicicleta amb cames. Una granada va volar. El Focke-Wulf volador, després d'haver rebut metralla sota el ventre, es va elevar ràpidament. Es pot veure que fragments afilats el van ferir. La criatura marró es va incendiar i va començar a perdre trossos d'ales trencades.
  Svetlana, veient com Fokke anava perdent alçada, va grallar:
  - Això és un semàfor! Una destral penja a bord!
  L'avió de Hitler va esclatar, escampant fragments per tots els racons més llunyans del cel. I on va anar l'as feixista. Vaig fer el meu últim torn. El botxí es va quedar a les cendres, no el pilot!
  Mirabela va esternudar, escampant pols i va dir:
  - Ésser o no ésser? No és una pregunta!
  Angélica va tornar a llençar un tros de vidre amb el peu, tant que, colpejant l'ull, va sortir a Fritz, per la nuca:
  - Sóc una armada de tancs! I cal que et tracten!
  . CAPÍTOL #2
  Els caces d'Hitler i els seus satèlЈlits van intentar avançar, llançant granades davant d'ells. Aquestes tàctiques contra les noies no van funcionar. Aquí Seryozhka va desplegar una catapulta i com colpeja l'enemic com a resposta.
  El nen pioner va cridar:
  - Pare Noel trencant la boca a Hitler!
  La càrrega de la catapulta, perforant la multitud de combatents nazis Rommel, els va obligar a escampar-se i, al mateix temps, rodar en l'aire. Fritz va caure, i es va trencar sobre les runes de les parets.
  El tanc "Tiger" -2, havent perdut l'equilibri, va xocar amb "Lleó". Oh, Leva, on és el teu nom formidable?
  Svetlana va somriure i va respondre:
  - Bé, ben fet Seryozhka!
  El nen va grunyir agressivament.
  - Pioneer sempre està preparat!
  La noia va sacsejar el peu descalç en resposta.
  La noia-capità va començar a clavar de nou. I l'Olympias va fer pessigolles al peu estret de Seriozhka, com ho té! No és estrany que el nen no tingui por de córrer pels focs.
  Mirabela en un cant, va dir:
  - La joventut és bona - la vellesa és dolenta!
  Angélica, aquesta pèl-roja alegre, va estar d'acord:
  No hi ha res pitjor que la vellesa! Aquest és, de fet, l'estat més repugnant de tots possibles!
  I la noia va fer un salt amb un cop d'estat. Es va imaginar per un moment àvies repugnants. No, no compareu, una dona gran amb una noia. I quina bellesa, en cossos esvelts.
  Angèlica el va agafar i va cantar:
  - Fluir rere any, anys en una caravana,
  Una dona gran frega henna en un morter...
  I què passa amb la meva figura esvelta,
  No entenc com ha anat la joventut!
  Svetlana va mostrar els seus ulls, va enderrocar l'orc amb un cop a l'engonal i va dir:
  - No! Tot i així, a la guerra hi ha un encant: mantenir-se sempre jove! Sempre borratxo!
  Olympias va posar una nova càrrega a la catapulta. Això és com un bon morter. La noia va xiular:
  - No passes, sinó passa!
  Seryozhka va remenar el peu prim però àgil i va bordar:
  - Cara de Rommel!
  I una granada, juntament amb un paquet d'explosió, va volar en ple apogeu cap a les posicions dels combatents nazis.
  Sí, no se'ls va donar Stalingrad: aquesta ciutat fantàstica. Per tercer mes des del final de l'etern estiu s'està produint un assalt, però la ciutat no s'ha pogut agafar tot. En altres sectors del front, els combatents nazis de Rommel van aconseguir un èxit limitat, però no en aquest.
  Svetlana va disparar la seva pistola i va grunyir:
  - Tot és impossible, passa que és possible... No cal complicar molt l'univers!
  I va colpejar el dipòsit de gasolina d'una motocicleta. La màquina va esclatar i els remolins de foc van ilЈluminar el paisatge fumat. I l'orc va ser destrossat per una pota de foc.
  La noia capità va cridar:
  - M'encanta matar el mal! I aquest és el bé màxim!
  Mirabela va donar una bufetada als trolls amb un esclat i va xiular:
  - Juguem al porc espí!
  Angelica va obrir foc, amb més precisió. Diverses criatures morenes van quedar ajagudes sobre les runes cobertes amb una llança:
  -Mata l'enemic! - va xiuxiuejar la noia.
  Mirabela cantava juganera:
  - Després d'haver pintat Erwin amb pintallavis, Margo amb laca per als cabells, t'arrossegaré a la captivitat de la princesa, el gos fidel et rosegarà!
  Svetlana, disparant, va xiular:
  - Vinga al vespre, Alexandre, penja't... Deixa d'enganyar-te el cap! Vinga al vespre, vola com un girfalcó, per vèncer els orcs amb força!
  Mirabela va dir furiosa, tirant el casc del cap de la tropa d'assalt:
  - Podem! I ho farem!
  Les noies del batalló "Lenin" van aturar l'avanç de les tropes estrangeres. Fritz furiós va avançar, llançant literalment cadàvers a l'espai. Tampoc va ajudar el tanc "Lev", amb el qual es van posar les esperances. Aquí teniu una modificació de la màquina amb una pistola de 150 mm.
  Angélica tira una pedra enganxada al mugró nu. La noia té els pits tan bonics i plens. La noia llança una granada amb el peu. La cama és més forta que el braç, i el llançament va més enllà.
  "Lleó" va rebre un buit a l'eruga i es va aturar. Tret des de la seva boca poderosa. Rumor i colЈlapse.
  Angèlica, escopint, diu:
  - El guerrer rus no gemega de dolor!
  I la noia torna a disparar. I ho fa molt bé. El feixista que s'inclina de la torre cau enrere.
  Una noia pèl-roja i gairebé nua diu:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir trencar les noies! Qui s'atreveix, ataca en la batalla, vèncerem ferotgement els enemics!
  I Angélica fa rodar els músculs de la premsa, que té molt en relleu.
  Oh, que boniques són les noies! No vull que cap d'ells mori.
  Stalenida corria... Una noia molt maca, amb els cabells blancs i esponjosos. Ella d'alguna manera aconsegueix untar-los amb algun tipus de poció perquè no s'embrutin.
  La noia és molt bonica, amb la figura de Venus, només més tonificada i en relleu. La roba, només un sostenidor i calces. Tota la resta ja s'ha trencat. Però que gràcils són les cames! Això no és una noia, sinó un segell de perfecció, una corona de bellesa.
  Es mou d'una manera especial, com un esquirol. Els peus nus i el parpelleig i els talons, sorprenentment, romanen nets. Stalenida dispara, i al feixista li fa una úlcera al pit.
  La noia diu:
  - La lleialtat a la pàtria és la paraula més alta!
  Angèlica va dir rient:
  - Treu-te el sostenidor i queda't com jo amb pantalons curts!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Això no és adequat!
  Angélica va sacsejar els malucs, va disparar adequadament i va cantar:
  - Alguna cosa que membre del Komsomol s'ha tornat inusual! Caminar així amb el pit nu és molt indecent!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Per què donar alegria als nazis, mireu la nostra bellesa!
  Angèlica va respondre decididament:
  - La nostra bellesa és mortal!
  La noia d'acer va riure i va disparar contra el TA-200. El cotxe dels combatents nazis es va incendiar. I la bella rossa va cridar:
  - Mort al mal!
  Angèlica va riure.
  - I la vida és bona!
  Stalenida, veient que el feixista cau, va grunyir:
  - Aquest és el valor més alt! No us penseu als nazis que heu guanyat!
  Angèlica canta:
  - Esperant la victòria! La victòria espera... Aquells que anhelen trencar els lligams! Esperant la victòria! Esperant la victòria! Podrem vèncer els nazis!
  Una noia preciosa i els seus pits nus tremolen. Bo amb el tors nu a la calor, que s'intensifica amb el foc.
  Svetlana ara semblava molt més decidida. Va disparar contra els nazis amb una metralladora i va bordar:
  - Et castreré!
  I de fet, els nazis van rebre regals i taüts mortals! I la noia els va mostrar una figura, anem a construir els dits dels peus nus. I xiulava com un rossinyol. I a través dels dits de les extremitats inferiors.
  La noia capità és molt intelЈligent. I brillant. I gens cruel. També ella de vegades sent pena pels soldats de l'enemic, que poden tenir fills que ploraran pels seus pares morts.
  Svetlana, però, allunya aquests pensaments d'ella mateixa, així que vols plorar per ells. Però no van ser els russos els que van venir als nazis per robar i matar. No, aquests són feixistes i tot un grup agressiu d'estrangers d'arreu del món va irrompre a les extensions russes.
  Svetlana es va creuar i va disparar contra un Fritz, que intentava apropar-se tranquilЈlament a les posicions dels russos... El seu ull i cervell, que havia estat noquejat per una bala, es van filtrar.
  La noia-capità va somriure i va dir, enginyosa:
  - Directe ull a ull, cap a cap!
  Svetlana va disparar amb precisió i va colpejar una motocicleta amb un sidecar. El cotxe va començar a esquinçar-se i la metralladora va sortir volant diverses vegades. Aleshores, el seu musell es va enfonsar entre les runes.
  La noia va fregar la seva sola nua i polsegosa sobre les runes. I va tornar a apuntar. La seva cara jove i alegre va somriure més aviat somriure. La noia va cantar:
  - No, vam dir als feixistes, el nostre poble no tolerarà el fet que el pa robí fragant es digui gual!
  Mirabela va fer un xut molt acurat, des del qual el Focke-Wulf va esclatar, i va piular:
  Per a un canalla, és clar, l'elecció és clara,
  Per dòlars, està preparat per trair Rússia...
  Però l'home de Rússia és tan bonic
  Que està disposat a donar la seva vida per la Pàtria!
  La noia va fer una cabriola i va ensenyar la figa als nazis, i es va desplaçar, i les bales no van tocar la bellesa.
  Va aparèixer Angèlica, aquesta bellesa, quasi nua, i bruta com un diable, va llançar alhora una granada amb dues cames. I ella va comprovar:
  - El que tinc és... Els nazis en un costat agut!
  Olympias va corregir Angèlica:
  - Afilat, al costat, i no al costat afilat!
  La noia va riure i va sacsejar els seus pits de síndria i va llançar una granada amb una granada amb un paquet d'explosió. El "Tigre" va ser colpejat al musell, i aquesta obra d'art torta es va esquivar.
  Després d'això, la criatura nazi va fer marxa enrere. Va començar a arrossegar-se com una tortuga atrapada en un foc.
  Svetlana va cantar, fent l'ullet alegre:
  - I el "Tigre" es va enrere, i els Fritz s'amaguen!
  El Batalló Donzella va maniobrar sota atac, atacs aeris i canons pesats. Aquí els bombarders a reacció van impactar, trencats, empinades al roig s'eleven al cel. I les pedres estaven cremant. Afortunadament, cap de les noies va morir, però els nois van anar a l'altre món, que no ho sap greu! I les ànimes volen - algunes al cel, i altres a l'infern! On els diables amb forques ja esperen els que no creien en Jesús, o més aviat en Svarog i el Pare.
  Angélica és la guerrera més sexy enfurismada: bé, poden els nazis disparar des del seu "Sturmtigr" a les posicions de les tropes russes i matar els guerrers vermells?
  I la noia va agafar una granada amb els peus nus i va girar en cascades de cabrioles. I girant cada cop més ràpid. I aleshores, amb totes les seves forces, va llançar el regal de la mort a l'ample musell del Stormtiger. Les cames nues i bronzejades de la bellesa van brillar i la granada va volar cap a l'ample musell. I la poderosa màquina primer es va ofegar i després es va precipitar. Dos "Tigres reials" que es trobaven als costats del "Sturmtiger" van ser llançats i escampats en diferents direccions. Els rodets els van arrencar i van caure, volant com un collaret trencat de la reina.
  L'ona explosiva va llançar Angélica, i la noia va volar cap per avall. I la van girar, la van pegar i la van llançar. No obstant això, la bellesa va aterrar, enderrocs esmolats i pedres aixafades van cavar a les seves plantes nues. La noia tenia dolor, i fins i tot a través del peu callós, la punta es va perforar.
  Però Angèlica va trobar la força per aixecar-se i cridar:
  - Vosaltres, els nazis, estareu a les cendres!
  Svetlana i altres noies van ser llançades per una onada explosiva, i fins i tot lleugerament aixafades. Però cap dels bells guerrers va morir. Les noies es van trobar amb un huracà i un foc ben apuntat. Suprimint els alemanys i altres insectes agressius que van saltar i van assetjar l'Imperi Soviètic Rus.
  Mirabela va cantar amb molta ilЈlusió:
  - I quan la trompeta del Senyor ens porti a la batalla, serem amics del Komsomol! I per voluntat de Jehovà, seré a la convocatòria celestial!
  Angélica, sacsejant-se la pols de les plantes de sang, va cantar:
  - Putin, partit, Komsomol! I enviem en Rommel a un manicomi!
  Les noies van començar a riure ensordidorament, i Seryozhka va dir amb alarma i molest:
  - I la meva catapulta, no tan precisa, com aquelles cames nues i fortes d'Angèlica!
  Olympias, jugant amb els músculs del braç, va dir:
  - Està bé! Encara estàs pensant. Alguna cosa més genial!
  . El nen, donant una bufetada amb els peus nus, va xiular:
  - És clar que ha tornat el mateix!
  Sfero Katastrofov va tornar Erwin Rommel a la sala del tron i va dir amb un somriure:
  - No està malament, vas lluitar contra el meu jove Creador! Admet que era el teu somni: convertir-te en un nen per sempre i lluitar!
  El mariscal de camp va acordar:
  Sí, això és exactament el que vaig somiar! Exactament el que sempre he volgut! Sigues un noi heroi!
  El nen Déu va dir amb un to seriós:
  - Vas lluitar, i ara mostra't com un gerent hàbil! Això és necessari per al desenvolupament dels trets de personalitat!
  Erwin va dir a la noia i al nen:
  - Bé, per què no veurem més pelЈlícules o?
  Natasha va respondre suaument:
  - Potser Sa Majestat mireu els nostres pilots: Albina i Alvina! Són grans mestres en afers militars!
  El jove rei va estar d'acord:
  - Bé, a veure una mica més, i miraré per la capital! El rei no havia de seure tot el temps al palau!
  Svetlana va cantar com a resposta amb una veu plena:
  - El Rei és el nostre orgull i glòria,
  Ets savi com la terra nativa...
  Reforça com el poder d'una estaca d'acer,
  Déu ens ha donat!
  Erwin sàviament va respondre:
  - Un governant que estima els dolços adulatges té la intelЈligència d'una mosca!
  Natasha va exclamar:
  "De veritat que ets el governant més savi! Pensem amb tu que el nostre imperi finalment guanyarà la guerra contra els soldats russos i l'Exèrcit Roig!
  Erwin va preguntar seriosament:
  Per què no volen pau?
  Natasha va respondre seriosament:
  Per què necessiten pau? No coneixen cap altre estat d'ànim i imperi. La guerra és un estat natural per a ells. A més, els orcs són caníbals, i mengen captius i captius. O immediatament, o després d'una tortura severa!
  Erwin va dir amb un somriure:
  - Val la pena mirar les cares d'aquestes criatures - ho entendràs, no esperis bé d'aquests!
  La pantalla de la pelЈlícula es va ilЈluminar de nou. Ara mostrava dues lluitadores, en les quals córrer noies boniques: Albina i Alvina.
  Ambdues rosses mel, musculoses, cisellades i amb el mateix bikini. Què bé que sembla tot.
  Albina dispara amb canons d'avions. Enderroca cinc avions de noies russes i de Komsomol, xiscla:
  Donarem la vida per la nostra Pàtria i segur que guanyarem!
  Alvina, disparant, va confirmar:
  - És clar, guanyarem! No pot ser d'una altra manera!
  I també va disparar una ràfega de canons d'aire. Els combatents de bolxevics i noies russes cauen i exploten. Alguns d'ells estan revisats.
  Albina, disparant, canta:
  Els avions són bons, els vaixells de vapor són bons!
  I les noies van carregar molt els diamants!
  I a partir del cop exacte de la bellesa, un altre cotxe dels malvats bolxevics va ser destrossat. Què volen lluitar els vermells amb els óssos? Així que posa el teu sizoma al nas!
  L'Alvina, tallant un altre bolxevic contractat, pressiona les seves belles cames amb els dits nus. És una noia que, si mou el peu, trencarà una paret de maó.
  Fins i tot van mostrar al cinema com els dos pilots en un salt, trencant taules de roure amb els talons nus.
  L'Albina va enderrocar un altre, aquesta vegada un bombarder bolxevic, i va xiular, cantant:
  - No hi ha més bella que la nostra, coneix els poders,
  Derrotarem totes les noies orques...
  L'encarnació del valor i la glòria -
  I damunt nostre d'or hi ha un querubí!
  I Albina va tornar a tallar un cotxe al cel, al capdavant del qual hi havia un bolxevic. I ho va fer magistralment.
  Tanmateix, l'Alvina no és inferior. Com es gira una noia rossa. Es mou amb la tècnica de la "serp guineu". I cauen voltors abatuts i fumejants.
  L'Alvina va cantar, assaborint els seus llavis:
  - L'arcàngel ens dirà: serà fresc al paradís,
  Però només les portes del paradís fan clic...
  Li demanarem a Déu: escriu amb un amic,
  A algun regiment angelical!
  I el guerrer va aplicar un bucle mort. I va abatre aquest comissari, que anava al capdavant d'un caça pesat. Ho va fer amb molta gràcia i va prémer el botó amb dits llargs i tenaços de cames ciselladas. I fins i tot el formidable comissari va ser destrossat! Aquestes són realment les noies de l'acrobàcia més alta!
  Però ara l'aire s'ha tornat més tranquil... Les noies porten el cop a les forces terrestres de l'Exèrcit Roig. Aquí l'Albina llança un projectil d'avió des de dalt. I el tanc de Rússia "IS" -3 colpeja exactament al sostre. El trenca, noquejant els bolxevics.
  I les petxines comencen a detonar. S'escolten explosions i mort de soldats soviètics.
  Albina xiula com una cobra que ha picat un bou:
  - Per la raça humana!
  L'Alvina també va disparar contra l'enemic, aixafant-lo. I va arrencar la torre del tanc Lenin. Sí, la noia va donar una bufetada exacta i encertada.
  I els orcs van deixar un embolic sagnant.
  Ambdues belleses van agafar objectius terrestres. Les armes van ser destruïdes.
  L'Albina va trencar el canó de gas dels homes peluts, juntament amb les noies russes, i va xiuxiuejar:
  - El meu somni, sóc una bellesa genial!
  Alvina també va trencar el llança-coets i va tuitejar:
  - I els nuvis s'activaran de la bellesa!
  I les dues noies van esclatar a riure. Encara que amb els homes, és clar, no tenen problemes. Als nois els encanten les celebritats. I en general, un home és més de vint noies, només que són massa joves. Aquí a la Terra, els mascles creixen barbes!
  Això és una alegria per al mascle, però si la femella és temperamental, ja té problemes!
  L'Albina va prémer els botons del joystick amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - El meu somni és aconseguir la immortalitat!
  L'Alvina va prémer el gallet amb els dits de les cames nues i va xisclar:
  -I nosaltres som immortals! Vivim en altres mons en nous cossos!
  L'Albina va colpejar un tanc orc extraordinari i va gorgotejar:
  - Encara que el cos sense ànima no és el cos, però que feble és l'ànima sense cos!
  I la guerrera va deixar escapar espurnes dels seus ulls... I llavors, mentre crida:
  - No t'ho creguis, no hi ha mort!
  L'Alvina va colpejar les armes autopropulsades dels bolxevics de malson, i com crida:
  - Un lluitador de robins de la mort no té por,
  Res al camp de batalla no amenaça...
  Lluitarem valentament amb l'enemic de la Pàtria -
  La noia aconseguirà una gran gesta!
  Després d'això, la noia va baixar encara més el seu lluitador a la superfície. I va disparar un petit coet. I l'enorme tanc dels bolxevics "Karl Marx" amb cinc canons, quan va començar a trencar-se, i tota la seva armadura es va dividir en fragments.
  L'Albina va tallar diversos motociclistes de l'Imperi Rus amb un esclat de metralladora, i va xisclar encantada:
  - Tinc dues ales amples, i els ulls com una àguila esteparia!
  Noies d'un sentit de la bellesa molt divertit. I si prenen alguna cosa, es farà en el primer número.
  Però el programa d'aviació va acabar i va continuar una sèrie diferent. Aquesta vegada van mostrar un grup de quatre noies que no només eren excelЈlents lluitadores, sinó que també eren màgia marcial.
  Una màquina va contra tota l'armada de mastodonts de l'imperi bolxevic. Sembla francament suïcida.
  Però al capdavant del tanc, la mateixa Victòria és un diable, d'una bellesa fabulosa. Sí, i les quatre noies: simplement encantadores. Van recolzar les cames nues contra l'armadura i van captar sensacions mentals, com si fossin les reines de la llum. Quines noies màgiques són: poden i saben molt.
  Victòria va disparar, va cantar una frase d'un romanç modern:
  - No sé què va passar... El riure infantil és molt sonor... I les noies descalces ja corren pels bassals!
  L'"Elefant" dels feixistes de les seves tropes, noquejat per ella, va començar a fumar, emetent anells pudents. Es giraven com serps verinoses. I la Victòria va fer l'ullet a les seves parelles, la Zoya va llançar una closca. Nadezhda, el servent de Perun, un dels servents dels déus creats per Sfero Katastrofov, va advertir:
  - Aquí, en una emboscada, hi ha el nou canó autopropulsat "Porcupine", amb un canó de 32 lliures... Cal anar més en compte.
  La omnisciente Elena va xerrar immediatament:
  - La pistola autopropulsada "Porcupine", és una còpia amb llicència de l'obra dels gnoms, d'un tipus especial de pistola autopropulsada "Anaconda". Característiques de l'arma: blindatge frontal 228 mm, blindatge lateral 200 mm - genial! Canó de calibre 94 mm, proporcional a la perforació de l'armadura "Royal buffalo". I tres metralladores més...
  La Victòria va interrompre rudament les seves parelles i fins i tot va intentar moure el seu taló nu al nas, cridant:
  - Ho sé!
  Elena va riure mentre comentava:
  - És fantàstic quan hi ha coneixement... Però en tecnologia sóc un gran mestre, i tu estàs en el coneixement del mal!
  Victòria va tornar a disparar, amb l'ajuda dels seus dits nus, arrencant la torreta del "Senglar" i inflada, va dir:
  - El meu coneixement és més fonamental, perquè el mal també ve de la tecnologia. I t'aconsello millor: no et destaquis!
  Zoya, per tal d'extingir les escombraries de la cervesa, va suggerir:
  Ara, deixeu-me disparar!
  I la minyona, o més aviat la filla del Déu Blanc -creada pel Totpoderós Sphero- va demostrar que el bé dominant no li impedeix disparar en absolut. I, per pelar sense faltar. Els guerrers aquí lluiten al més alt nivell.
  Les noies mouen el seu tanc i avancen. Però no us oblideu de cantar.
  Victòria, dirigint un foc sense llet, va començar:
  - Sota el sagrat...
  Zoya va continuar, disparant també amb les cames nues i cisellades:
  - Llibertat!
  Nadezhda, confirmant el tret amb els dits nus, va emetre:
  - En el món!
  Victòria, disparant sense fer cap senyal, va continuar:
  -En amistat!
  La Zoya crida, l'orina de l'enemic:
  - En felicitat...
  Nadezhda, fent la broma, acaba:
  - I amor!
  Victoria continua amb patetisme a tota gola, fent un tret amb els dits dels peus nus:
  - En un raig brillant...
  La Zoya, fent un tret, recull:
  - Els pobles es fusionen...
  Nadezhda, disparant a sang freda, amb l'ajuda dels seus dits nus, afegeix:
  - Per dissipar la foscor del davant!
  Victòria, continuant disparant amb les cames cisellades nues, emet:
  - Domina tots els països del món...
  Zoya, després d'haver disparat, va continuar conduint un pathos deliciós:
  - Protegit!
  Nadezhda, també fent una estocada d'esgrima amb un projectil, utilitzant els seus peus nus, tallant els combatents de robí, va continuar:
  - De les invasions...
  Victòria, disparant els seus peus nus, va xiular:
  - Llagostes de l'infern!
  Zoya va dividir el "Senglar" amb els peus nus, va continuar:
  I amb el meu pit...
  Nadezhda, després d'haver tractat amb els "tirannosaures" dels orcs, va emetre:
  - Coberta!
  La Victòria, somrient carnívora i disparant amb les seves cames nues i gràcils, va grunyir:
  - Totes les nacions...
  Zoya, també disparant amb el peu descalç, va afegir:
  - Mare Terra!
  Nadezhda, colpejant amb l'ajuda dels seus dits nus, des d'un canó, va continuar:
  - Un altre problema...
  Victòria, disparant amb les seves extremitats inferiors nues, va continuar sense alè:
  - Penjant...
  La Zoya, fent un tret, va bordar:
  - Rius de sang!
  Nadezhda, ardent amb els peus nus, va dir:
  - es va disparar...
  Victòria de l'ungla, va xiular:
  - Enemistat arrogant!
  La Zoya, també disparant amb els dits dels peus nus, va afegir gairebé plorant:
  - De focs, sang...
  Nadezhda, després d'haver disparat, amb l'ajuda de membres bronzejats i musculosos, va grunyir:
  - Plors i pena!
  Victòria va llançar el regal amb els seus peus nus, i com xiulava:
  - El nostre està gemegant...
  La Zoya, tan bon punt l'agafa, també llença un regal infernal amb els seus peus nus, i rugeix:
  - El nostre estimat...
  Nadezhda, colpejant, va acabar:
  - El país!
  La Victòria, com a resposta, amb el peu descalç, torna a xiular:
  - Però no...
  Zoya, acomiadat, amb els peus nus, i va emetre:
  - Esperit de noies...
  Nadezhda, després d'haver clavat les tropes nazis amb els seus dits nus, va acabar:
  - Més fort!
  Victòria va tornar a disparar, descalç i agressivament, va continuar:
  -De les ruïnes de mi mateix...
  Zoya, disparant fort amb els seus peus nus, va traçar una línia:
  - Reviscarem!
  Nadezhda va tornar a colpejar i va xisclar:
  - Guerrer rus...
  Victòria, habitualment sadanuv, descalç, va grunyir:
  - Agafa l'espasa...
  Zoya va clavar, va grunyir:
  -Més ràpid!
  Nadezhda, disparant amb els dits dels peus nus, va començar:
  -Estem dempeus...
  Zoya, batejant-se furiós, va continuar:
  - I un altre cop....
  Victoria, clavant les seves extremitats inferiors nues, va acabar amb una nota important:
  - Guanyarem!
  . CAPÍTOL #3
  Aleshores les noies van fer una pausa. Van disparar una altra dotzena de tancs en silenci, després del qual la Victòria, de nou disparant, i de nou amb l'ajuda dels seus peus nus, va cantar:
  - Sota el sagrat...
  Zoya, disparant amb els seus peus nus, va continuar:
  - Pancarta...
  L'esperança va esclatar tant literal com figuradament:
  - Messies!
  Victòria, balancejant el seu cos i llançant projectils amb els dits dels peus nus, va grunyir:
  - En el món...
  Zoya es va precipitar, disparant agressivament:
  - En felicitat...
  Nadezhda, colpejant una nota important, amb l'ajuda dels seus membres nus i elegants, va acabar:
  - I amor!
  Victoria, tornant a clavar, fent servir els dits dels peus nus, va continuar:
  - Al sol...
  La Zoya, colpejant un projectil contra el Porcupine amb l'ajuda dels seus peus nus, va cridar:
  - Ray...
  Nadezhda, llançant irresistiblement el "Senglar" de Rommel a través de l'imperi feixista, amb les extremitats nues i cisellades, va bordar:
  - Fusionar...
  Victòria, enviant un projectil amb els seus peus nus, va acabar amb duresa:
  - Pobles!
  La Zoya, disparant, va afegir brillantment amb els seus peus nus:
  - La foscor infernal...
  L'esperança, bufetada, va donar:
  - Dissoldre...
  Victòria, tornant a inclinar-se cap als nazis feixistes de Rommel, va xiular:
  - Fora!
  Les noies van disparar amb els peus nus i van riure cinc minuts més. Durant aquest temps, trenta-cinc tancs de batalla dels nazis van ser cremats. I després van continuar cantant de nou.
  Com sempre, el diable ardent va posar el vers i el to, va fer servir les seves extremitats nues:
  Hem obert...
  Zoya, disparant, amb l'ajuda dels seus peus nus, va afegir:
  - Nacions...
  Nadezhda, després d'haver-lo clavat, amb l'ajuda dels seus dits nus i cames àgils, va dir:
  - Planetes!
  Victòria, després d'haver tallat el "Senglar", somrient molt fort, va cridar:
  - A l'espai...
  La Zoya, també enviant un projectil amb els seus dits nus, va grunyir:
  - Camí!
  Nadezhda, llançant un regal, va cridar:
  - Al desconegut...
  Victòria va posar tant un projectil com un tret sucós un punt gros per als combatents nazis;
  - Miram!
  I la Zoya, disparant amb els peus nus, va començar a teixir una nova estrofa:
  - Heroisme...
  Nadezhda, clavant desesperadament amb l'ajuda de les cames nues, sobre les hordes feixistes, va continuar:
  - Proeses...
  I la resistent Victòria, com és costum, va enderrocar, descalça amb un taló rodó, prement el botó del joystick, "Senglar", i va donar el final:
  -Glorificat!
  Zoya, després d'haver tractat amb el "porc espí", va emetre:
  - A...
  Nadezhda, disparant amb els peus nus, va xiular:
  -Esborra...
  Victoria va fer ressonar les paraules, assenyalades amb els dits dels peus nus, i un obús a la pistola autopropulsada Witcher:
  - Per sempre...
  Zoya, també va enviar un projectil i va emetre:
  - De la mort....
  Per a Nadezhnaya, hi va haver l'últim tret que va disparar amb els peus nus, i la paraula:
  - Cicatriu!
  Això és genial! El regiment de tancs feixistes va ser destruït. El canó autopropulsat Anaconda, malgrat tota la seva armadura, també es va escampar des d'un obús rus: cal saber on colpejar per colpejar i dividir-lo segur. Després de tot, les noies van veure concentracions i trencaments en les línies de força de l'armadura. No els pots enganyar ni enganyar-los... I poden burlar a qui vulguis.
  Zoya va comentar amb preocupació:
  - No ens perjudicaria reposar el subministrament de munició?
  Elena, aquesta filla juganera i erudita de Svarog, també creada per l'infinit omnipotent Nen Demiürg Sfero Katastrofov, va riure i va comentar:
  - Així que no ho entens? Al cap i a la fi, tenim un projectil indispensable. Podem colpejar així gairebé sense parar!
  La Victòria va posar els ulls en blanc, va colpejar un peu descalç contra l'altre i va xiular:
  - Hiperfuck sense descans... Està genial!
  Aquestes són les noies reals...
  I la guerra encara continua... El setembre de 1945, els alemanys, tanmateix, van arribar al mar Caspi.
  I van tallar el Caucas per terra. Que és molt perillós. Els alemanys estan avançant... En les batalles, els seus nous tancs i avions...
  I Turquia trenca des del sud, que és doblement perillós. I la situació és extremadament complicada, per cabres infernals.
  Pretén-se com una allau de l'enemic... I no hi ha manera d'aturar-lo.
  A l'octubre, els alemanys ja eren al Daguestan i es van apropar a l'Azerbaidjan. I això és greu i perillós.
  La noia Alice va ser capturada pels nazis. Va ser interrogada pel coronel SS Deza. La noia Komsomol va ser despullada fins a la cintura i va començar a ser assotada amb fuets.
  Alícia va rugir:
  - No diré! No diré! No diré!
  Després li van arrencar els pantalons i les botes. I van cremar els talons amb amples tires de ferro roent. I li va aplicar calor a les plantes nues.
  La noia es va desmaiar en estat de xoc.
  Se li va abocar una galleda d'aigua. El van portar a la raó i el van tirar amunt al bastidor. La qual cosa és molt cruel.
  L'Alícia va cruixir les dents i va grunyir:
  - Encara no ho diré! Em pots matar!
  Va colpejar la noia al seu cos nu amb un cable roent. Però no van rebre res d'ella.
  Després d'això, van llençar el membre esgotat del Komsomol a un soterrani humit i fred.
  I, per descomptat, això és extremadament cruel.
  El novembre de 1945, gairebé tot el Caucas va ser capturat i els nazis de Rommel van assaltar Bakú.
  Dues noies, l'Albina i l'Alvina, volen a si mateixes amb un plat volador així. Són invulnerables gràcies al fort raig laminar. Però no poden disparar sols. Però gràcies a la velocitat colossal poden avançar i embellecer els avions soviètics.
  L'Albina, inclinant-se el disquet, va dir:
  - Tecnologia del ferro, sens dubte necessària i molt útil!
  L'Alvina va riure, va mostrar les dents i va xiular:
  - Però tot ho decideix l'esperit!
  Albina ha dit:
  - El més que tampoc és precisament l'esperit de lluita!
  Les dues noies són rosses i en bikini. Molt bonica i descalç. Quan un guerrer no té sabates, té sort. Ara les noies són molt acolorides i precioses.
  I abans d'anar a la batalla, les belleses definitivament treballaran amb els homes. Aquesta és una autèntica festa de la carn per a ells.
  Així de bones són les noies.
  Alvina va abatre dos Tu-3 soviètics i va tuitejar:
  - Gloriosa la nostra caça!
  Albina va confirmar l'embolcall i va emetre:
  I mai serà l'últim!
  L'Alvina va enderrocar tres avions d'atac soviètics més i va cridar:
  - Així creus que Déu estima Alemanya?
  L'Albina va negar amb el cap dubtosa.
  - Pel que sembla no tant!
  L'Alvina va riure i va tornar a preguntar:
  - Per què penses això?
  L'Albina va xocar dos cotxes soviètics i va cridar:
  La guerra ha durat massa!
  Alvina va comentar lògicament:
  -Però ja anem!
  L'Albina va somriure i va cridar:
  - Així arribarà la victòria!
  L'Alvina va abatre quatre avions soviètics alhora, amb una maniobra atrevida i va xisclar:
  - Segur que vindrà!
  Albina va considerar necessari recordar:
  - Després de Stalingrad, la guerra no va anar segons les regles...
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Definitivament va en contra de les regles!
  L'Albina va xisclar molesta:
  - Hem començat a perdre!
  L'Alvina va xisclar amb molèstia:
  - Definitivament!
  L'Albina va xocar diversos vehicles soviètics més i va cridar:
  - No és un problema per a nosaltres?
  L'Alvina va abatre un parell d'avions de caça russos i va dir:
  Ens pensàvem que la situació era desesperada!
  L'Albina va somriure carnívora i va xiular:
  - Què veiem ara?
  Alvina va tuitejar amb aplom:
  - Una cosa inquebrantable i únic!
  L'Albina va mostrar les seves dents nacrades i va respondre:
  - Que guanyi el Tercer Reich!
  Alvina va enderrocar un parell d'avions d'atac soviètics més i va fer sortir:
  - Realment ha de guanyar!
  Les noies van fer una ganyota. Alguna vegada van treballar, i oficialment en un bordell de soldats. Molts homes van passar per ells mateixos, i no només la raça blanca. I els va agradar molt. Bé, que agradable és per als cossos. Però llavors les putas van ser atacades pels soviètics. Van ser fets presoners. Bé, les guapes pensaven que els violarien. I aquí el diable dos!
  Feien cavar trinxeres i trinxeres a les putas. I a les antigues fades de la nit no els agradava gaire. Així que tots van poder escapar. Van seduir els sentinelles.
  I van jurar venjança dels russos.
  I van lluitar contra Rússia. Aquests són els maleïts...
  L'Albina va llançar diversos cotxes russos més i va murmurar:
  - Encara pots viure amb homes!
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - Ni tan sols és possible, però és necessari!
  L'Albina va mostrar les dents i va respondre:
  - Però tot i així... És dolç matar.
  I les noies van enderrocar cinc cotxes soviètics més amb el moviment d'un disquet.
  L'Alvina va riure i va dir:
  - I quan és amarg?
  L'Albina va enderrocar sis cotxes més i va respondre:
  - Em casaré després de la victòria! I doneu a llum deu fills!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  I cantaven;
  Som els cavallers de la fe del feixisme,
  Netegem a la pols els lluitadors del comunisme!
  I com riuen, balancejant les seves muntanyes de cim blanc.
  La prova de combat del plat volador és molt reeixida. Però és impossible disparar-ne.
  Aquí les noies també estan xocant un parell d'IL-2. Aquest avió d'atac és el més massiu de l'Exèrcit Roig, i encara no s'ha aturat. Encara que al quaranta-cinquè any estava obsolet.
  Però encara actua i actua desesperadament. Aquests discs de combat s'utilitzen aquí, només horror.
  Les unitats soviètiques estan sent destruïdes tant que no es poden aturar... Aquesta és la cavalcada.
  Hi va haver una calma al novembre. I Stalin va ordenar avançar al centre. Les batalles es van desenvolupar amb un vigor renovat. És difícil derrotar als Fritz: tenen molta força i bones armes. Els polonesos estan lluitant molt activament. Ara són aliats alemanys.
  Els nazis encara mantenen el front. Les batalles van demostrar que el canó de 88 milЈlímetres era de 100 EL i molt precís i perforant. Fins i tot l'IS-3 dóna cops de puny al front. A més, l'últim dipòsit no té gaire èxit i és difícil de fabricar. I el T-34-85 generalment es desvia des de la llarga distància, guanyant puntuacions dels ass alemanys.
  L'hivern ja ha arribat, i la primera línia està aproximadament al nivell de quaranta-tres anys, només Crimea encara és soviètica i Bialystok, però Kharkov i Orel ja estan sota els nazis.
  Els nazis del centre repelЈlen l'atac soviètic i intenten avançar.
  Bé, i confieu el rodatge de les màquines més noves, superhomes-noies.
  No les nenes que van ser clonades als camps d'extermini. I aquelles noies les molècules d'ADN de les quals es van utilitzar per crear superhomes.
  I tenen els mateixos noms que els quatre llegendaris i un poder senzillament sorprenent. I les noies que lluiten també fan servir alguns estimulants desenvolupats per les SS.
  La Gerda, la Charlotte, la Kristina i la Magda van en un tanc E-100 de classe U. Aquest vehicle és més compacte, per a quatre membres de la tripulació. I les seves armes són un bombarder a reacció i un canó universal de 88 milЈlímetres 100 EL, un destructor de tancs.
  Els guerrers van i xiulen per ells mateixos.
  La Gerda dispara un canó llarg. Es colpeja al costat des d'una distància de l'IS-2 i fa un xiulet:
  - Donarem el nostre cor per la pàtria,
  I fregirem Stalin i el menjarem!
  Charlotte va disparar el seu llança-coets. Va cobrir el búnquer soviètic i va cridar:
  - Som invencibles!
  La Christina la va agafar i va grunyir, apretant el gallet amb el taló nu:
  - Ho aconseguirem en tots dos!
  Dolbanula i encertadament i Magda. Va destruir els canons autopropulsats soviètics SU-152. I ella va arrossellar:
  - Hi haurà temps, arribarà la victòria!
  La Gerda va xisclar mentre disparava:
  - Ningú ens pot aturar!
  Charlotte va confirmar:
  - Però Pasaran!
  La bèstia pèl-roja va passar tota la Primera Guerra Mundial amb Gerda, començant des de Polònia i acabant amb aquesta ofensiva de maig. El diable pèl-roig va veure moltes coses.
  I a punt per lluitar fins al final!
  La Christina també dispara, i va mostrar les dents. Els seus cabells són de color vermell daurat. A la guerra, les noies no envelleixen, i fins i tot, potser, es fan més joves! Són tan ferotges i amorosos. Van mostrar les dents.
  I ni un sol forat a les dents.
  Magda té els cabells del color de la fulla d'or. I també somrient activament. Noia genial. Té una gràcia i una energia tan agressives de mil cavalls.
  La Gerda, una noia de cabells blancs, dispara i comenta amb un somriure:
  - Hi ha molt de bo i de lleig al món... Però carai, quant de temps s'ha allargat aquesta guerra!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I de fet, la segona guerra mundial s'allarga massa. Totes baralles, i baralles... És molt esgotador!
  La Christina va moure el peu descalç per l'armadura i va cridar:
  - Però la Gran Bretanya encara no està derrotada!
  Magda va disparar als russos i va grunyir:
  - S'ha de derrotar! Aquest és el nostre credo!
  La Gerda va xiular, disparant als russos, mostrant les dents d'ivori:
  - Necessitem una victòria!
  Fot i Charlotte, va bramar:
  - Un per tots, no defensarem el preu!
  Christina, la bèstia daurada i daurada, va cridar:
  - No! No ens aturem!
  La Magda es va picar els llavis escarlata, xiulant:
  - No anem a la botiga pel preu!
  I l'arpia de cabells daurats va disparar.
  Gerda també va colpejar els tancs russos. Va colpejar el cotxe i va cridar:
  - Som els més forts del món!
  Charlotte va afegir, cantant:
  - Tots els enemics es remullen al vàter!
  Christina va donar suport a l'impuls de la cançó:
  - La Pàtria no creu en les llàgrimes!
  Magda va continuar amb una veu cantada:
  - I donarem a tots els comunistes al cervell!
  I les noies es van picar l'ullet. En general tenen un bon dipòsit. Només des de la distància és difícil trencar l'IS-3 al front. Però després de tot, els alemanys tenen un projectil difícil, però amb un nucli d'urani. I hi ha molts negres a l'exèrcit. Que lluiten amb una fúria frenètica. I no tothom pot competir amb ells.
  Les noies estan acostumades a lluitar descalces. Fins i tot a Polònia, només anaven amb un bikini i descalços.
  Quan la sola nua entra en contacte amb el terra, es rejoveneix. Potser per això les noies no envelleixen! Encara que el temps s'acaba! Guerrers, diguem-ne molt heroics.
  Han fet tantes gestes, però lluiten com soldats normals. I sempre només en bikini, i descalç. A l'hivern, fins i tot és agradable per a ells copejar amb els peus descalços sobre els conges de neu.
  La Gerda dispara i canta:
  Passarem pel foc i l'aigua!
  Charlotte va disparar als russos amb el seu bombarder i va dir:
  - Glòria al poble prussià!
  La Christina també va disparar i va xisclar:
  Dominarem el planeta!
  Magda va clavar i va confirmar:
  - Segur que ho farem!
  La Gerda va tornar a colpejar el projectil i va xisclar:
  "Ni el napalm no ens aturarà!"
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I fins i tot la bomba atòmica, que no tenim por!
  La Cristina va callar i va respondre:
  - Els nord-americans no van aconseguir crear una bomba atòmica! És un farol!
  Magda va exclamar amb tota la veu:
  - El món no pot escapar del nou ordre alemany!
  I les noies riuen.
  La situació es va fer crítica. Al desembre, les tropes soviètiques van avançar al centre. Però de nou no van poder superar la poderosa defensa de la Wehrmacht...
  Entre els nazis i les noies de tancs Agata i Adala. Lluiten a l'E-10, un canó autopropulsat de dos homes i molt còmode. Que dispara amb una gran precisió. Tot i que la seva arma no és prou potent, enderroca específicament els trenta-quatre.
  L'Agatha dispara amb els dits dels peus nus i colpeja el cotxe soviètic, amb molta precisió.
  I llavors va cridar:
  - Pel Tercer Reich!
  Dolbanula molt encertadament i Adala. També utilitzant cames nues cisellades.
  I va destrossar un cotxe soviètic amb un tret precís. I ella va arrossellar:
  - Glòria als nostres herois!
  Cal destacar que les noies són extremadament formidables. I disparen prou bé. El que no és un tret, després un cop.
  Els canons autopropulsats E-10 és una màquina molt petita per a dos soldats i una alçada d'1,2 metres amb caces que es troben ajaguts. Tal aquí és una cosa eficaç i molt mòbil. Al principi, només pesava deu tones, però la seva armadura de 60 milЈlímetres al front i 30 al costat li va semblar a Hitler força feble. I va ordenar augmentar-lo a 82 mm de front i 52 mm de costat. Però el pes de la màquina ha crescut fins a les 16 tones, reduint la mobilitat. Però Rommel va fer el seu cotxe vint centímetres més baix i va reduir el nombre de tripulants a dues persones. I el canó autopropulsat va començar a pesar onze tones, la qual cosa, amb un motor de 400 cavalls, li va permetre mantenir la mobilitat a un alt nivell.
  L'Àgata va tornar a colpejar els seus peus nus contra l'enemic, va perforar la part inferior de l'armadura IS-2 i va cantar:
  - El meu gran poder!
  Adala també va colpejar el tanc soviètic, va colpejar el cotxe al front i va piular:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  I també va utilitzar una cama nua i cisellada.
  Aquestes noies aquí estan molt lluitant. I destrueixen l'armada soviètica de tancs.
  Però ara es van canviar a les armes. I així són noquejats amb els dits nus. No donen absolutament cap pietat. I les soles nues parpellegen.
  Les noies, però, no només disparen i maten artesanes. En particular, un adolescent que va ser capturat va ser torturat. El noi de setze anys era molt maco. Les noies el van despullar i el van lligar a un pi. I llavors van començar a cremar amb torxes, i també van calar foc a les escombres.
  Es veia com la pell bronzejada i llisa del nen estava coberta de butllofes i grans. I he de dir que fa molt de mal.
  Adala es va llepar els llavis i va cantar:
  Petit país, petit país...
  Agada, fent foc als talons del nen, va afegir:
  - Qui m'ho dirà, qui mostrarà on és, on és!
  I les dues belleses com riure. El jove és realment guapo. Que bonics són els adolescents als setze anys. Quan ja no és un nen, però encara no és un home. Quan els trets facials encara es mouen d'un nen a un adult, i per aquest motiu són especialment bonics. Quan les galtes dels nois encara són vermelloses i no cobertes de pèl, tan tendres, com les d'una nena. I la pell encara no és tan peluda i rugosa com en els adults.
  Adala i Agada són guerrers experimentats que torturen el nen amb plaer. Gaudeix dels seus gemecs. I fins i tot es tornen bojos davant els seus ulls, mostrant encants i disparant foc.
  Són animals.... El nen va ser torturat fins al punt de perdre el coneixement. Llavors el van arrossegar amb aigua gelada, el van portar a la raó i el van tornar a torturar i va ser divertit.
  Adala, llepan-se els llavis, va notar:
  - No hi ha res més bonic que la tortura!
  Agada va estar d'acord amb això:
  -Emocionant!
  I ara els guerrers musaranyes estan exterminant les tropes soviètiques. I mentre canten:
  - El nostre rei és el missatger del cel,
  El nostre rei és com un dimoni fantasma...
  El nostre rei és l'escollit del destí...
  El nostre rei només ets tu!
  Llucifer! Llucifer! Llucifer!
  Sí Rommel fins a cert punt i Lucifer. Va ser capaç de fer allò que semblava impossible.
  I ara els nazis guanyen cada cop amb més confiança.
  . L'E-25 gira molt fàcilment, compensant així la manca d'una torreta giratòria.
  La tripulació és de només dues persones i l'alçada és d'1,3 metres. No cal dir que un disseny eficient i fàcil de fabricar.
  Imagineu el Tiger-2 en termes d'armadura i armes amb el pes de T-4, aquesta és una màquina grandiosa i sorprenent.
  L'Agatha i l'Agnes van a l'E-25, també noies a A. I bonica, lluitant descalç i en bikini.
  I com disparen que no es perden.
  L'Agatha va disparar amb els dits descalços a l'enemic i va arrollar:
  - Glòria a la meva força!
  Agnes també va donar una puntada de peu a l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'enemic i va emetre:
  - I la meva força és encara més gran glòria!
  I com fer l'ullet als oponents. Aquesta noia és increïble.
  I com a les noies els agrada torturar.
  Un membre del Komsomol, per exemple, li van agafar i cremar els mugrons escarlata amb una torxa. I va cridar tan fort.
  L'Agnes es va fregir el taló amb gran plaer i va arrollar:
  - Deixar morir el granger colЈlectiu tirà!
  Àgata va estar d'acord amb això, incendiant l'enemic:
  - Per la gran Prússia!
  I les noies riuen.
  Lluitant diguem que van robar, i una gran bellesa infernal. Aquí teniu l'IS-2 del seu tret precís dividit en trossos.
  L'Agnes va cridar amb tota força:
  - Glòria al comunisme ari!
  Els alemanys intenten obrir-se pas a Tbilisi. Grozny està atacant amb fúria. Però les quatre noies valentes es van posar en el seu camí.
  La Natasha va llançar una granada als nazis amb el peu descalç i va cantar:
  - És correcte...
  Zoya va llançar un regal de la mort amb el seu taló nu i va afegir:
  - Enemic...
  Agustí va sucumbir davant d'alguna cosa destructiva i va cridar:
  -Pensa...
  Svetlana va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Què...
  La Natasha va llançar un parell de llimones amb els seus peus nus i va cridar:
  - Rus...
  Zoya també va sucumbir davant d'alguna cosa enèrgica i mortal, xisclant:
  - Gestionat...
  Agustí va llançar el mortal, murmurant:
  - Enemic....
  Svetlana va sucumbir de nou a la destructiva i vyaknula:
  - Trencar!
  La Natasha va donar una volta i va xisclar:
  - Qui...
  Zoya també va disparar contra els estrangers negres que els nazis van reclutar i va cridar:
  - Atreveix-te!
  Agustí va parlar amb força i fúria:
  - Això...
  Svetlana va sucumbir amb un somriure de pantera:
  - EN...
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - Lluitar...
  La Zoya va llançar el present de la mort amb els seus dits nus i va murmurar:
  - Atacs!
  Agustí va intervenir i va murmurar:
  - Enemics...
  La Svetlana va donar un munt de granades amb les soles nues, i com crida a tot cor:
  - Bé...
  Natasha va clavar l'esclat i va xiular:
  -Furiós...
  La Zoya va tallar els nazis i va cridar:
  - Beat!
  Agustí va tornar a disparar i va cridar:
  -Furiós...
  Svetlana va xiular mentre disparava:
  - Beat!
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el seu peu elegant i nu, va xiular:
  - Destruirem els nazis!
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - El camí futur cap al comunisme!
  I va tirar una llimona amb els dits nus.
  Agustí va agafar i escampar les línies, i les seves cames nues van volar amb destrucció al llarg del Fritz:
  - Dividirem els oponents!
  La Svetlana la va agafar i la va llançar amb el taló nu, un munt de granades, i va xisclar:
  Aixafem els feixistes!
  I els quatre van continuar disparant i llançant granades. L'E-75 alemany es movia. Una màquina amb un canó de 128 mm. I es dispara.
  I les noies van llançar granades. Soscava els nazis. I van disparar. Van pujar cap endavant. Els tancs tornen a rodar. Mou l'últim "Leopard" alemany -1. Un cotxe molt mòbil.
  . CAPÍTOL #4
  Però les seves noies es van fer càrrec i el van noquejar. Van fer trossos una màquina mòbil amb un motor de turbina de gas. I la van fer a trossos.
  La Natasha va dir rient:
  Estem lluitant genial!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Molt guai!
  Agustí va dir amb prudència:
  - Guanyarem!
  I va llançar una granada antitanc amb el peu nu. Noia forta. I té molt d'enginy.
  Svetlana també va llançar un regal de mort amb els dits dels peus descalços i va colpejar l'enemic. Una noia molt agressiva, amb els ulls de color de blat de moro. Té tant d'enginy i un pas de força!
  La Natasha va donar una volta i va somriure:
  - Per la santa Rússia!
  La Zoya va disparar molt activament i va somriure, mostrant les dents de perla:
  - Sóc un guerrer d'aquest nivell que no s'esvaeix!
  Agustí també va acomiadar. Va segar els nazis i va gorgotejar:
  "Sóc un guerrer de gran ambició!"
  I va mostrar les seves dents de perla!
  Svetlana va confirmar:
  - Ambicions molt grans!
  Les noies lluiten des de fa molt de temps. I, per descomptat, van tenir èxit en el treball militar. Són unes belleses absolutament precioses. Ment excepcional. I disparen de primera classe.
  Natasha, disparant, va pensar que sense Stalin, si el Führer l'hauria matat. hi havia un buit a l'ànima de les persones. És com si un ésser estimat hagués mort.
  Encara que aquest georgià era cruel. I no ho va fer tot bé. Fins i tot hi ha una anècdota sobre això. Per què Lenin porta botes i Stalin porta botes? Perquè Vladimir Ilitx va escollir el camí, i aquest bigotut s'avança.
  En aquest sentit, Stalin no era el governant òptim. De fet, tal com ho va descriure Lenin, era massa groller.
  Aquest xef només prepara plats picants. Pel que fa a la crueltat, era una arma de doble tall.
  D'una banda, va ajudar a mantenir la disciplina i va estimular l'aparell del partit. D'altra banda, el personal més valuós i les persones capaços van quedar noquejats. En particular, després de la guerra van perdre un gerent tan gran com Voznesensky. Qui va tenir els majors serveis a la Pàtria.
  Voznesensky era, potser, un gerent ideal: no només dur, sinó també intelЈligent i educat. El doctor en ciències més jove de l'URSS, acadèmic, personalitat destacada. Sense Voznesensky, d'alguna manera, l'economia de la Rússia soviètica hauria anat malament en el cas de la seva mort. I no poden vèncer els nazis.
  La Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  -Des del cel...
  La Zoya també va llançar una granada amb els dits nus i va dir:
  - Asterisc...
  Agustí va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va cantar:
  - Lluminós...
  Svetlana també va llançar una granada, amb l'ajuda del peu descalç, i va emetre:
  - Cristalí!
  La Natasha va donar una volta i va xiular:
  - Jo a tu...
  Zoya va llançar el regal de la mort amb els seus dits nus, xiulant:
  -Cançó...
  Agustí va sucumbir amb el seu taló nu, el que porta la mort i va cridar:
  - Cantaré...
  Natashka va continuar, cantant agressivament:
  - Sobre....
  La Zoya va llançar un paquet d'explosió amb el peu descalç, escampant els nazis i va cridar:
  - Nativa...
  L'Augustina va donar un munt de granades amb el taló nu, va donar:
  - Stalin!
  Les noies van lluitar de valent, però sembla que no poden aguantar Grozny. Les belleses van caure sota la distribució. Eren molt lluitant contra lladres. I cal retirar-se de mala gana. I això és desagradable.
  Natasha va xiular amb molestia:
  - Ens vam retirar en silenci durant molt de temps...
  Agustí, amb els ulls brillants de fúria, va estar d'acord:
  - Va ser molest - estaven esperant la batalla!
  La Zoya la va agafar i va cantar amb ràbia, i la resta de noies la van agafar contentes;
  Aixeca't, marcat d'una maledicció,
  Tot el món de famolencs i d'esclaus!La nostra ment indignada bull I està disposada a conduir al combat mortal.
  
  Destruirem tot el món de la violència a terra, i després Construirem el nostre, construirem un món nou: Qui no era res, esdevindrà tot.
  
  Deixeu de xuclar sang, vampirs, presó, impostos, pobresa! Per a vosaltres, tot el poder, totes les benediccions del món, i el nostre dret és un so buit.
  
  Construirem la vida d'una manera diferent, I aquí teniu el nostre eslògan de batalla: Tot el poder - al poble treballador, I a baix tots els paràsits!
  
  Sou menyspreable en la vostra riquesa, Carbó i us heu fet reis! Sou els vostres trons, paràsits, a les nostres esquenes erigides!
  
  Plantes, fàbriques, cambres - Tot va ser creat pel nostre treball. Ja és hora! Exigim la devolució del que es va endur per robatori.
  
  Ja n'hi ha prou, pel bé dels reis, enganxeu-nos al frenesí de la guerra! Guerra als ariets! Pau als pobles! Vaga, fills dels exèrcits!
  
  Quan els tirans ens obligaran a caure heroicament en la batalla per ells, assassins! Aleshores us dirigirem els morros dels canons de batalla.
  
  Ningú ens alliberarà: ni un déu, ni un rei, ni un heroi, aconseguirem l'alliberament amb la nostra pròpia mà.
  
  Per enderrocar l'opressió amb mà hàbil, Per recuperar el teu bé, Infla't, banya i forja amb valentia, Mentre el ferro està calent!
  Les noies van cantar molt bé i van sortir a la carretera. I la guerra està en marxa...
  Els formidables TA-400 i els TA-500 encara més potents que porten fins a vint tones de bombes estan destruint posicions soviètiques. Però l'Exèrcit Roig està intentant aguantar. Fins i tot les cançons es canten amb gran valentia.
  La gent serà feliç
  Felicitat per sempre...
  El govern soviètic -
  El poder és gran!
  I pioners i pioners descalços lluiten a l'hivern a les muntanyes del Caucas. Els nens mostren un gran coratge.
  I es mostren valents.
  I la cançó torna a sonar
  Som els pioners dels fills del comunisme,
  Foguera, tenda de campanya i forn de coure...
  Naval aixafarem en broma el feixisme,
  Qui espera una derrota furiosa!
  I una noia amb una corbata vermella llança un paquet explosiu amb els dits nus dels peus, destrossant el Fritz.
  Després del qual canta:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Aturarem el gruix del feixisme!
  I el nen que es va cremar el taló nu del peu també l'agafarà i rugirà:
  - Per la grandesa del planeta del comunisme!
  Els nens són lluitadors molt valents. Encara que de vegades esperen una tortura tan salvatge.
  L'ofensiva nazi continua. El 9 de gener, els nazis ja havien pres diverses ciutats en moviment, apropant-se a Tbilisi.
  La força dels nazis és gran.
  Tanmateix, fins i tot els nens petits van lluitar contra els nazis. Nens i noies van llançar paquets explosius improvisats contra tancs alemanys, canons autopropulsats i infanteria.
  Alguns utilitzaven catapultes petites i fones grans. Això va demostrar ser molt efectiu.
  Els nens són generalment un poble així, alegre i propens a l'heroisme. Encara que els seus peus nus són vermells pel fred, com els peus de gall. Però la voluntat és inamovible.
  Els pioners van lluitar amb molta valentia. Sabien què significava la captivitat feixista.
  La noia Marinka, per exemple, va caure a les urpes dels nazis. Li van oliar els peus descalços i la van colЈlocar a prop del braser. Les llengües de foc gairebé van llepar els talons nus i endurits de la noia per la llarga caminada descalç. La tortura va continuar durant uns quinze minuts, fins que les plantes es van cobrir de butllofes. Aleshores, es van deslligar els peus nus de la noia. I de nou van fer preguntes. Em van colpejar amb mànegues de goma al meu cos nu.
  Després van passar el corrent... Marinka va ser torturada fins a deu pèrdua de consciència durant l'interrogatori. I després la van deixar descansar. Quan els peus descalços es van cridar una mica, es van untar de nou amb oli i es va tornar a aixecar el braser. Aquesta tortura es pot repetir moltes vegades. I tortura amb corrent, i fuet amb mànegues de goma.
  Marinka va ser torturada durant sis mesos. Fins que es va quedar cega i es va tornar gris per la tortura. Llavors la van enterrar viva a terra. No he desaprofitat ni una bala.
  Pioner Vasya, els nazis van assotar el seu cos nu amb filferro roent.
  Llavors es van cremar talons nus amb tires de ferro roent. El nen no aguantava cridar, però encara no va trair els seus companys.
  Els nazis el van dissoldre viu en àcid clorhídric. I això és un dolor terrible.
  Aquests Fritzes són uns monstres... El membre del Komsomol va ser torturat amb un ferro. Després el van penjar en un bastidor, el van aixecar i el van llençar avall. Aleshores, van començar a cremar amb una palanca roent. Els pits es van arrencar amb pinces. Llavors, el nas es va arrencar literalment amb unes alicates vermelles.
  La noia va ser torturada fins a la mort... Li van trencar tots els dits i la cama. Una altra membre del Komsomol, Anna, va ser empalada. I quan va morir, van cremar amb torxes.
  En resum, els nazis es van burlar com van poder i com van voler. Van torturar i torturar a tothom.
  La Natasha i el seu equip encara lluitaven a l'encerclament. Les noies utilitzaven les seves cames nues i gràcils a la batalla i llançaven granades. Van lluitar contra les forces superiors dels Fritz. Es van mantenir amb molta valentia i no anaven a retirar-se.
  Els habitants de la ciutat capturada de Tbilisi es van trobar amb els alemanys caient de genolls. Alguns dels nois estaven descalços malgrat la neu, i es van inclinar davant els nazis.
  Una derrota sorprenent. Les noies alemanyes obligaven els nois a besar-se les botes o els talons nus. Els nois confosos i espantats ho feien obedientment.
  Algunes dones feien pessigolles als talons dels nois i els pegaven amb porras. Semblava molt sexy.
  Terrible, encara que desfasat tant moralment com de fet, "Tiger" -2 aixafaments van capturar homes. Els mascles adults són assassinats. Només queden amb vida dones i nois imberbes. I que els homes adults morin sota les erugues. I va passar molta gent.
  "Royal Tiger" és un tanc potent. I tal hulk que els soldats soviètics estan fugint ... I quants d'ells van cremar pel llamp del poder.
  I ara, sobre l'edifici de l'Ajuntament, una bandera amb una esvàstica nazi.
  Els alemanys també estan avançant cap a altres ciutats georgianes. Les seves tropes són com una pesta marró. I un poder impressionant.
  La massa de soldats soviètics es rendeix. La majoria d'ells són aixafats per "Panteres" -2 i "Tigres" més pesats, ja que aquestes escombraries no són necessàries. Les dones cauen de genolls i són conduïdes descalces.
  Un desastre tan impressionant.
  Yak-9 es precipita a la batalla. Aquesta màquina es produeix en grans quantitats. Però això serveix de poc. Els ass alemanys només estan guanyant comptes. I disparen en gran nombre. I els nois ja estan al capdavant. I les noies lluitadores també lluiten.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova estan intentant contenir els nazis al cel. Noies amb un bikini i descalços. I tots dos són molt bonics i molt lluitadors.
  Anastasia lluita i maniobre. El seu caça produeix un bucle mort i la màquina alemanya Focke-Wulf és abatuda. I fa servir els dits dels peus nus.
  La noia no s'oblida de plorar:
  - Sóc un lluitador de super classe!
  Akulina també dispara a l'enemic. I ho fa amb cura. I també utilitza els dits nus.
  I rugir a tot cor:
  - Glòria al comunisme!
  El Caucas ja està a punt de caure, i cada cop és més dramàtic.
  I els alemanys són desenfrenats i utilitzen la tortura. A les noies pioneres alemanyes els agrada especialment torturar.
  Aquí hi ha Gerd i Charlotte, un nen d'uns tretze anys, despullats. I van començar a fer pessigolles al pioner. Seryozhka va riure i va ronronejar. Aleshores la Gerda va portar l'encenedor al taló nu i rodó del nen. Les flames van llepar les soles una mica rugoses del pioner. Va cridar de dolor. Hi havia butllofes.
  Les noies alemanyes van riure:
  - Serà molt xulo!
  I van començar a assotar el nen amb fuets. Va gemegar i va començar a cridar. Sobretot quan les noies van començar a portar torxes amb foc als seus peus nus. Aleshores, els pioners li van aplicar una planxa roent al pit nu i el nen va perdre el coneixement.
  Sí, els guerrers alemanys estan al capdavant. Tormentar un nen està en l'ordre de les coses.
  Tortura, però, no només els nois, sinó també els membres del Komsomol. Les noies es van despullar i es van portar al bastidor. Allà es van aixecar, es van forçar a arquejar-se i literalment es van retorçar de belleses de dolor. I sota els peus nus de les noies van calar foc al braser, amenaçant de carbonitzar les soles.
  Com van cridar els membres del Komsomol de dolor salvatge... Que cruel va ser tot. I els nazis van inhalar l'olor de carn cremada als seus orificis nasals i van riure, es van donar una bufetada als malucs i van cridar:
  - Heil Führer! Matarem a tothom!
  I de nou la tortura i la tortura de la gent. És especialment interessant torturar els pioners. Els nens són apallissats fins a la mort, i després s'aboca sal sobre les seves ferides i es fa gemegar. Sí, és molt molest.
  I quan també utilitzen un cable calent. Això fa que sigui molt més dolorós.
  I els nazis ja han pres Makhachkala. I es mouen cap al territori de l'Azerbaidjan. I ja van envoltar i bloquejar Erevan. I assalten la desesperació de Batumi amb tot. I és agressiu.
  El mariscal Rokossovsky gairebé va morir ell mateix. Es va sentir que les tropes soviètiques estaven sota pressió i s'estaven colЈlapsant. Creix el nombre de rendits i desertors. I molts pilots es deprimeixen.
  Tot i que Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova encara eviten la derrota. Les noies lluiten amb valentia i desesperació.
  Abans de la baralla, Anastasia es va retirar amb tres nois per tal de reunir un poder còsmic fenomenal en ella mateixa.
  I realment cobrat capital. I derroquem desesperadament els enemics.
  I mentre utilitzeu els dits dels peus nus.
  I va cridar amb tota la força:
  - Sóc un gran campió del món!
  I com amb un taló nu pressionarà la palanca.
  Akulina Orlova també és una assetjadora desesperada a la batalla. I fent servir els seus peus nus, aixafa els avions de la Wehrmacht.
  Aquí va enderrocar el ME-109 K. Aquesta màquina potser ja està obsoleta, però ha sobreviscut a una sèrie de modificacions. I en ell pots lluitar amb èxit.
  Akulina Orlova, actuant amb una fúria salvatge, va cantar:
  - Salut, gran comunisme! El feixisme serà vençut!
  I de nou amb un taló nu, però com pressionarà.
  Aquestes són unes noies boges.
  Però forces molt desiguals al Caucas. Encara que es creu que allà els homes són tots àguiles. Però ningú es pot resistir a una dona russa.
  I els guerrers són tan agressius i genials. Els avions estan disparant malgrat la seva superioritat qualitativa.
  Akulina Orlova va cantar:
  cercle solar...
  I va enderrocar l'enemic amb l'ajuda dels dits dels peus nus.
  Anastasia Vedmakova, prement els botons amb els mugrons escarlata i tombant als nazis, va continuar:
  Els alemanys són al voltant...
  Akulina va xisclar, tallant un altre avió alemany:
  - Hitler va anar a la intelЈligència!
  Anastasia es va enamorar dels nazis va continuar:
  va caure en un forat...
  Akulina, disparant amb precisió, va riure:
  - Em vaig trencar la cama...
  Vedmakova va disparar intensament i amb precisió, va assenyalar:
  - I es va acomiadar!
  I les noies van rugir en cor:
  -Que hi hagi sempre vodka,
  embotit i arengada...
  Tomàquets cogombres,
  Això és el final de Hitler!
  Akulina, tornant a enviar un regal de mort als nazis, va comentar:
  - De fet, has de cantar; Rommel acaba!
  Vedmakova, apuntant un canó amb petxines d'aire amb els seus dits nus, va estar d'acord:
  - És clar - Hitler ja és una etapa superada!
  On no hi ha influència personal de Rommel-Hitler, les tropes soviètiques intenten organitzar la resistència d'alguna manera. Però és extremadament difícil. Però encara fan tot el possible i impossible.
  I els nens també es barallen. I els pioners entren a la batalla. Que es troben amb l'enemic amb còctels molotov i trets de pistoles.
  Nois i noies, demacrats i esgarrapats com sempre en la batalla. I lluiten amb valentia i extremadament desesperadament.
  Quants dels seus fills moren i queden esquinçats.
  Els pilots alemanys Gertrude i Adala, donant cops de peus descalços, van pujar a un XE-328 de dos seients, una màquina a reacció: aquest és un monstre amb deu canons d'aire.
  Acabava de passar la pluja i les noies van deixar rastres gràcils i molt clars de les cames nues.
  Eren tan seductors que els adolescents que servien a l'aeròdrom van devorar amb avidesa les petjades nues amb els seus ulls, i fins i tot els nois van començar a augmentar la perfecció. En general, hi havia moltes dones pilots: els combats van demostrar que les dones, en igualtat de condicions, tenen el doble de supervivència que els homes. I això vol dir que són efectius. I Hitler-Rommel, o més aviat el mariscal de camp Führer, per descomptat, no és una persona que senti pena per ningú.
  En el mateix Tercer Reich, es va introduir oficialment la poligàmia: el dret a quatre esposes. Això és molt pràctic. Però no s'ajusta massa a les tradicions cristianes. No és estrany que el feixisme estigui buscant una nova forma de religió. El mariscal de camp del Führer insisteix que es tracta de monoteisme, però tan especial, amb un panteó de déus germànics antics pagans. Per descomptat, el mateix Hitler-Rommel en aquest panteó se situa sobretot com a missatger i missatger del Déu Altíssim.
  Així que al Führer, és clar, li encanta cultivar-se molt.
  La Gertrude i l'Adala llancen el seu avió d'atac polivalent al cel, que també pot jugar el paper d'un caça.
  Els guerrers tenen molta confiança. Els russos no tenen avions a reacció, i és poc probable que puguin resistir l'embat de les tigresses del cel.
  Gertrude va grunyir:
  - Sóc un cavaller d'un rierol ardent...
  Adala va confirmar amb entusiasme, mostrant les dents:
  - I faré escac i mat a tothom!
  Les noies van riure. Van pressionar els seus talons nus sobre els pedals i van fer girar l'avió d'atac a reacció.
  Encara era fosc, però a l'est ja es veia un raig de llum. Les noies xiulaven... Les extensions de Rússia ja flotaven sota elles. Les guerreres van riure i es van fer l'ullet l'una a l'altra. Són tan extravagants i boniques.
  I descalç, és clar, sense carregar-se amb una cosa tan innecessària per a una noia en guerra com les sabates.
  I la sensibilitat de l'avió augmenta moltes vegades.
  Aquí els cotxes soviètics surten cap a ells. El cargol Yak-9 és potser la màquina més produïda en massa entre els últims llançaments. No massa armat, però relativament barat i amb poca armadura. MIG-5, més ràpid, amb metralladores. MIG-3 és un model anterior. LAGG-7 és probablement l'ocell més ràpid i armat. En l'última modificació, hi ha fins a tres canons de 20 mm.
  Però totes són màquines impulsades per hèlix: no s'han creat avions a reacció. I els alemanys se senten molt segurs.
  Gertrude dispara deu canons d'aire. Van colpejar dos canons de 30 mm i dos de 37 mm. Corren com un remolí de foc a través dels avions soviètics. Tanmateix, els pilots vermells intenten esquivar i anar a la cua.
  Adala està maniobrant en aquest moment. No pots agafar un cotxe alemany de cara, però entrar a les cues és ple. Per a les tropes de l'URSS, l'atac no és inesperat. Ja s'han llançat canons antiaeris. Les petxines explotades brillen a la foscor.
  Els alemanys estan experimentant un cert nerviosisme. Semblava que ja havien vist tant que res no et sorprendrà, però... Els pilots soviètics són valents i no tenen por de les pèrdues. Res per espantar-los. Però l'experiència no és suficient. L'avió alemany surt fàcilment de la immersió i abat el cotxe soviètic. En trenca un altre a trossos.
  El poder de les armes alemanyes és molt gran. Aquest és un component en què els Fritz tenen un gran avantatge sobre Rússia. Però la velocitat dels nazis és colossal.
  Adala accelera i trenca cap endavant. I Gertrude dispara coets a l'enemic. El consell es rep per les dents. Algunes municions estan dirigides a la calor o al so.
  Adala xiuxiueja:
  No ens mataran!
  Les noies fan girar el cotxe... Intenten ser xules. I aleshores un caça soviètic xoca contra un avió d'atac alemany proper. I com comença a esquinçar-se i partir. Tant cel com aire.
  Gertrude va xiuxiuejar:
  -Mort boja!
  Els guerrers estaven clarament confosos i se'ls pot embestir així.
  Els tancs es mouen cap a la frontera. La llegendària tripulació de Gerda, Charlotte, Christina i Magda.
  Quatre guerrers van aconseguir cobrir-se de glòria lluitant tant contra els britànics com els nord-americans. Durant les hostilitats amb Amèrica, les belleses van dominar el tanc Panther-2. No és un cotxe malament, superior als Sherman tant en armament com en blindatge frontal. El posterior "Pershing" pràcticament no va tenir temps de fer la guerra. Sí, i no és un rival per a la "Pantera" -2.
  Aleshores les quatre noies van guanyar la llegendària fama. Encara que en general el seu camí gloriós va començar l'any quaranta-un. Himmler va persuadir el Führer de provar batallons de dones a les batalles, d'aris especialment entrenats.
  Els combats van demostrar que les dones no són gens una baula feble i saben com lluitar bé. I al mateix temps suporten menys pèrdues que els homes. Els guerrers també van lluitar a la infanteria, colpejant els seus peus descalços a les sorres calentes del desert del Sàhara. I dominava els tancs. Havent provat el "Tigre", en batalles amb Gran Bretanya.
  Tanmateix, les noies soviètiques del SU-100 també lluiten bé.
  Encara que la posició de Rússia sembla desesperada. Però els guerrers, juntament amb Elisabet, lluiten com àguiles.
  L'Ekaterina prem la palanca amb els dits dels peus nus. Envia un projectil que perfora el cotxe E-50 nazi al costat i rugeix:
  - Pel gran comunisme vermell i carmesí!
  L'Elena també va colpejar el canó amb la seva cama nua i delicada. Va colpejar amb precisió el tanc enemic.
  La noia va xiular:
  - Per la meva bella Rússia!
  Euphràsia va comentar agressivament, dirigint un foc molt ben apuntat:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I també fa servir les cames nues i cisellades.
  La màquina soviètica és molt forta i lluitadora. I dispara força bé.
  El SU-100 és capaç de penetrar l'E-50 al costat. Però les noies fins i tot li trenquen el front, ficant-se en un esquer o de punta a punta. I van tallar el metall.
  Elizabeth, fent servir els dits dels peus nus, va disparar a l'enemic. I va xiular:
  - Del rierol blau...
  Ekaterina també va disparar, aquesta vegada empenyent la palanca amb el mugró escarlata i arrossegant:
  El riu comença...
  Elena, somrient agressivament i xiulant, va dir:
  Bé, comença l'amistat...
  I també va prémer la palanca amb el taló nu.
  Euphràsia va arrossellar, disparant a l'enemic:
  - Amb un somriure!
  Les noies treballen molt activament al SU-100. I destrueix l'equip enemic.
  I als afores de Bakú, els pioners estan excavant trinxeres. Hi ha nois de diferents nacionalitats. En particular, molts caps brillants parpellegen. Hi ha nens vermells, negres i ros.
  Una cosa els uneix: la fe en el triomf del comunisme i els peus nus. És evident que no tothom té sabates durant la guerra i, per tant, com a mostra de solidaritat, tots els nens fan gala dels seus talons nus i rodons. L'hivern a Transcaucàsia és bastant suau, i quan et mous i treballes amb pales, el fred no és tan terrible.
  Els nens treballen amb entusiasme i canten:
  Aixequeu focs, nits blaves,
  Som pioners, fills dels treballadors...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  . CAPÍTOL #5
  I aquí torna l'alarma. Els nens i les nenes salten al fons de la trinxera. I els obusos ja comencen a esclatar des de dalt: l'artilleria enemiga funciona.
  Pashka va preguntar a Masha:
  - Bé, creus que sobreviurem?
  La noia va respondre confiada:
  - Resistirem almenys una vegada, en l'hora més difícil!
  El pioner Sasha va assenyalar lògicament:
  El nostre heroisme és inamovible.
  El nen va donar cops amb la seva sola nua a les pedres. Es pot veure que el nen es va farcir de calls sòlids.
  La noia Tamara va comentar:
  Lluitarem sense por
  Ens retallarem ni un pas enrere...
  Deixa la samarreta amarada de sang -
  Més enemics, converteix el cavaller a l'infern!
  El nen Ruslan, un pioner amb els cabells negres, va assenyalar:
  Passen els segles, arribarà una era,
  En el qual no hi haurà patiment ni mentides...
  Lluita per això fins al teu últim alè -
  Serviu la vostra Pàtria, vosaltres des del cor!
  El nen Oleg, prim i de cabell clar, xiulava, versos:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  La mirada de falcó, àguila...
  La veu del poble és sonora -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al meu cor
  Perquè no coneguem la tristesa,
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Els nens i nenes van aplaudir a l'uníson.
  Però ara els avions d'atac a reacció ja volen i llancen bombes. I aquesta és una entrada agressiva.
  L'Oleg i la Sasha van aixecar una fona i van llançar un regal de la mort. I el barril va ser colpejat per un avió d'atac nazi.
  La noia Natasha va cantar:
  - El Komsomol no és només edat,
  Komsomol és el meu destí!
  Conquistaré l'espai, crec
  Visquem per sempre!
  Ahmed, un nen pioner de l'Azerbaidjan, va respondre amb un somriure:
  - Encara no ets membre del Komsomol, Natasha!
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va respondre amb veu melodiosa;
  Al costat dels pares, amb un cant alegre,
  Defensem el Komsomol...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  L'Oleg també va colpejar el seu peu nu i infantil i va bramar:
  Martell més fort apreta el proletari,
  De mà de titani aixafant el jou...
  Cantarem mil àries a la nostra Pàtria,
  I lleuger per a la posteritat, bé!
  Els nens estan encantats. I de fet, els alemanys van bombardejar i només una noia va tenir un fragment al taló nu, rodó i rosa.
  La Pioneer va cridar, però després es va mossegar el llavi.
  I així es van preparar per repelЈlir l'atac. I ja hi ha tancs amb els nazis. Els formidables E-100 es mouen. Màquines tan potents i perilloses.
  Tenen aquesta protecció. Que no pots passar des de cap angle. No pots colpejar-lo des d'un sol angle. L'única possibilitat és trencar les vies.
  Els nens estan preparats per lluitar i agitant els peus nus. Aquí estan en un cable empenyent paquets amb explosius casolans sota les pistes dels nazis. Funciona i destrueix els rodets dels tancs de l'exèrcit de Rommel.
  I es veu terrible.
  La Sasha xiscla:
  - Glòria al comunisme!
  El nen Pashka dispara amb Oleg amb una fona i xiscla:
  - Glòria als pioners!
  El nen Ruslan, juntament amb la noia Sufir, arrossega una mina sota l'alemany amb un cable i crida:
  - Glòria a l'URSS!
  Nens de l'Azerbaidjan i nois russos es barallen. Pioners bronzejats, prims i descalços contra una colossal armada de tancs.
  La noia Tamara trepitja el seu peu elegant, petit i nu i diu:
  - Glòria a Rússia!
  El pioner Ahmet confirma mentre dispara a l'enemic:
  - Som una família amistosa junts!
  El nen Ramzan, un azerbaiyani pèl-rojo, confirma, noqueant un cotxe:
  - De la paraula som cent mil jo!
  Els nens són simpàtics... Heus aquí la nena armènia Azatui, que amb l'ajuda d'un filferro també trasllada amb habilitat el paquet explosiu sota l'eruga del feixista, i xiscla:
  - L'URSS és una família de pobles!
  Una altra noia armènia Aghas diu:
  - No us doblegueu al feixisme:
  I la noia va estirar el cable amb els dits nus. Molts nens azerbaiyanis i armenis tenen els cabells ros i no es distingeixen dels nens eslaus, dels quals també n'hi ha molts. Qui va deixar els alemanys fora, altres famílies russes es van establir a l'Azerbaidjan fins i tot sota els tsars.
  Hi ha molts eslaus al Caucas. Moltes parelles mixtes. Sí, i els nens solen tenir els cabells més clars que els seus pares. I els eslaus es van bronzejar perquè no els puguis dir dels locals. A més, els nens solen ser més semblants que els adults.
  Així que el batalló soviètic internacional de nens i nenes està lluitant, i tots estan units i molt semblants. Els seus talons nus parpellegen quan es mouen.
  I els nens dels somnis envien regals de mort. Shamil i Seryozhka, tots dos nois pioners, estiren el cable. I ara l'E-50 alemany s'atura amb una eruga trencada.
  Els nois canten a l'uníson:
  Unió indestructible, repúbliques lliures,
  No va ser la força bruta, ni la por el que es va reunir...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I amistat i raó, i coratge en els somnis!
  I els nens estan encantats. Somriuen amb les dents blanques i uniformes. I són feliços, tot i que estan amenaçats de mort.
  I els alemanys fan mal. Els tancs destruïts disparen els seus canons i gargotegen metralladores.
  Alguns vehicles alemanys estan equipats amb llançagranades i són molt perillosos.
  El nen Maksimka i la nena Zara d'Azerbaidjan, recolzats sobre els seus peus nus, van tirar una mina sota l'enemic i van fer fora el mastodont feixista.
  I cridaven a tot cor:
  - Per l'URSS!
  Els nens són molt divertits.
  Els pioners Abbas i Vladimir també utilitzen armes. En aquest cas, catapultar i aixafar l'eruga E-75 als nazis. Llavors els nois van cantar:
  - Per la grandesa del planeta sota la coberta del comunisme!
  Oleg i Abdula també són pioners de diferents nacions, però amb un sol cor també llancen explosius. Toquen l'E-100 i canten...
  Vam obrir el planeta a les nacions,
  El camí cap a l'espai, cap a mons invisibles...
  Es canten gestes heroiques -
  Per esborrar per sempre la cicatriu de la mort!
  
  Sota la santa bandera de Rússia,
  En pau, amistat, felicitat i amor...
  La gent de tota la terra serà més feliç,
  La foscor infernal es dissiparà a la distància!
  Aquí lluitant amb nens...
  Abdurrahman i Svetlana, un nen i una nena azerbaidjans de Bielorússia, van estirar un cable i van fer caure un tanc feixista. I van cantar:
  - El gran nom de la Rússia sagrada,
  Brilla per tot el món, com un raig de sol...
  Crec en la unitat serem més feliços,
  Mostrem a la gent el camí correcte!
  Els nens són molt valents. I els nazis van quedar commocionats per una resistència tan tossuda i furiosa.
  Abudurrahman és un pioner, va rebre un fragment a la seva sola nua. Va perforar la superfície callosa de la cama d'un nen.
  El nen va xiular:
  - I em fa mal!
  Svetlana també va rebre un cop al taló rodó i es va rascar l'espatlla. Però la noia va xiular:
  - No trenquis els Pioners!
  Azim i Kolka també van xocar el cotxe alemany.
  Els nois van assenyalar amb un filferro i van cantar:
  L'enemic traïdor va passar a l'ofensiva,
  Però crec que no defallirà, el poble soviètic...
  L'enemic espera la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  L'enemic espera: la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  Els nens són valents i no es dobleguen. I volen guanyar. I canten i lluiten.
  Els alemanys estan patint grans pèrdues. És cert que la majoria tenen vies i rodets trencats. I no és fatal.
  Pitjor per als pioners que van ser fets presoners.
  El nen Abdulhamid, quan va ser fet presoner, va ser posat al bastidor pels nazis. Van introduir els peus nus del pioner al bloc i van començar a penjar pesos als ganxos. I després va encendre el foc. I els talons nus del nen van ser llepats pel foc. I un fuet li va caure a l'esquena. Em van colpejar durant molt de temps. I aleshores els nazis van començar a trencar les costelles amb unes tenalles roents.
  El nen, morint sota la tortura, quan el ferro de les seves costelles, vermell de la calor, el va esclafar, va cantar:
  Berlín està gairebé sota el nostre domini,
  A través dels prismàtics veiem el maleït Reichstag...
  Espero que aviat hi hagi pau i felicitat;
  Que descriuré als meus poemes!
  
  Rússia va obrir el comunisme als mons,
  Es va convertir en una família per a tothom.
  Però la Wehrmacht ens va clavar un musell de porc,
  I ara la sang esquitxa de les venes com una font!
  
  El que el Führer va oblidar amb nosaltres per accident,
  Volia aconseguir terres i esclaus!
  El feixisme va anar amb una campanya molt llarga -
  I aquí hi ha un autèntic malson, somnis infernals!
  
  Un noi senzill, un nen descalç,
  Recentment ha empatat una corbata vermella.
  Volia construir ell mateix el món sense Déu,
  Però de sobte el napalm va esclatar del cel!
  
  Vaig haver de córrer cap al davant, estàvem AWOL,
  Ningú vol agafar uns joves així!
  Però el noi lluitador amb un rifle ho va fer,
  El camí dels pares va resultar digne!
  
  Lluita on tant l'astúcia com la força,
  I la debilitat també és amarga, ai...
  Els companys van haver de cavar tombes
  Plantant taüts de pi a la gelada!
  
  Ara sóc un pioner acostumat a patir,
  Va anar al reconeixement descalç, la neu va cruixir.
  Potser un càstig per la incredulitat,
  Que no volia conèixer Jesús!
  
  Però quines són les tres hores del Gòlgota?
  Han passat més de tres anys de guerra!
  A qualsevol poble, les vídues ploren amargament,
  Com van morir els fills al cementiri del país!
  
  Vaig sobreviure, vaig ser impactat per un obus, ferit per una bala,
  Però per sort es va quedar dempeus!
  Sincerament, vam tornar el deute a Alemanya,
  Aquell feixisme l'hem trepitjat fins a la pols!
  
  He madurat, però encara sóc un noi,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità!
  Sí, un adult, i potser fins i tot massa,
  Després de tot, el cor es va fer dur com el metall!
  
  Premi més alt Hero Star -
  El mateix Stalin, creieu-me, ho va lliurar!
  Va dir: cal prendre exemple de gent com tu,
  Els lluitadors estan forjant les claus de les portes de l'Edèn!
  
  Però ara deixa el rifle valent,
  Agafeu-vos, pinces, un martell i feina!
  Construeix un veler i un vaixell amb fusta
  I crea un avió perquè l'ocell vola amunt!
  I ara els quatre han rebut una "E" -50 o "Panther" -3 encara més potent i perfecta, que es distingeix per armes potents i protecció.
  Els guerrers se sentien molt segurs. El control del dipòsit és el més modern amb joysticks. L'últim cotxe. Fins i tot el motor de turbina de gas. Però també hi ha un munt de "Pantera" -2. Un trenta-quatre de qualsevol nivell no és rival per a una màquina així.
  La Gerda estava reclinada en una butaca. Era biquini. Les noies ja estan acostumades a lluitar mig nues. Les sorres calentes del desert els cremaven els peus descalços, els còdols de les muntanyes els punxaven les plantes nues. Però els guerrers no es van trencar gens ni es van esborrar en pols.
  El comandant de la tripulació, que va rebre molts premis, va xiular:
  - I ara Rússia està contra nosaltres! Noves aventures i victòries t'esperen!
  Ella va sacsejar el seu cap blanc com la neu. Rossa natural, molt bonica i bronzejada.
  Charlotte va somriure.
  Aquesta noia tenia els cabells vermells de coure que cremaven com una flama. També una bellesa, amb un bronzejat bronzejat. En bikini, bronzejada, musculosa. Amb els peus descalços, trepitjant sorra calenta i pedres esmolades.
  El diable ardent va dir:
  - Els russos són potser els nostres oponents més fanàtics!
  La Cristina va aixecar la veu. Els seus cabells són de color groc coure, també cremant com una flama, però amb una tonalitat daurada. I el mateix bronzejat, músculs i bellesa. Cara expressiva i alhora suau. I un biquini. Cames que han estampat quilòmetres sobre una superfície dura i ardent, però que no han perdut la gràcia i les línies suaus. Els dits nus estan ben retallats i molt àgils.
  La noia pèl-roja va preguntar:
  - Per què penses això?
  Magda va respondre per ella. Aquesta noia té els cabells daurats blancs, ros mel. Molt bonica, musculosa, amb una cara expressiva i ulls de safir-maragda. Les cames també estan endurides, amb talons rodons i dits rectes. Potser la Magda té la cara més tendra, gairebé mansa, malgrat la seva barbeta valenta. La Gerda, per exemple, sembla més dura. Una mica més suau és la Christina, i no és tan depravada com la bruixa de Charlotte.
  Magda va comentar:
  - Tenen un sistema totalitari com el nostre. Per tant, són més durs!
  La Gerda va somriure i va respondre:
  - Els tancs soviètics són un munt de ferralla. No els hem de tenir por!
  Magda va respondre suaument:
  - A la sèrie KV, està ple de mastodonts. Sobretot KV9.
  Les noies van riure. L'últim tanc realment va resultar ser una "obra mestra": la màquina més pesada amb tres canons: dos de 152 mm i un de 122, amb un pes de tres-centes tones i una armadura frontal de 200 mm. Un dels models més fracassats en la construcció de tancs. No era possible transportar un tanc així. I el cotxe és simplement una pèrdua de diners! El KV-10 també va entrar a la sèrie: una màquina amb tres canons de 107 mm i un pes de dues-centes tones, una mena de destructor de tancs.
  No és la millor idea posar dues armes al tanc. I fins i tot més de tres. Aquí Stalin, és clar, va mostrar tirania. I va interferir molt amb el país. Tanmateix, també es va desenvolupar un tanc de la sèrie Isov. Però també enorme i pesat. L'única diferència amb la sèrie KV és un intent de posar l'armadura en un pendent racional. Però l'Exèrcit Roig no va fer la guerra, i per tant la tècnica no va millorar gaire. I no hi havia pràctica de combat d'utilitzar màquines.
  En general, els alemanys van utilitzar de manera més fructífera quatre anys de retard en comparació amb la història real.
  La Charlotte, pèl-roja, va prémer els dits nus del joystick. Disparat al búnquer fronterer. Un obús de 105 mm va colpejar el canó soviètic i el va girar. El conjunt de combat va començar a trencar-se i els obusos van detonar.
  La bruixa vermella va xiular:
  - Sóc un cavaller terrible - de genolls salvatges! Escombraré de la faç de la terra els enemics de la Pàtria!
  I el somriure de les dents de perla, i la brillantor dels ulls maragda. Les noies són realment de primer nivell.
  La Cristina va riure i va respondre:
  Ara dispararé!
  I també va disparar a l'enemic. Va disparar un canó soviètic de 76 mm. L'obust va colpejar el front inclinat de l'E-50. I va rebotar. Només sonava a les orelles de les noies.
  La Gerda va colpejar els seus peus nus i va xiular:
  - Quin passatge!
  I ella mateixa va disparar el següent tret... Tancs alemanys van disparar a la zona fortificada soviètica. L'E-100 també va funcionar. Aquesta màquina també va resultar ser una derivada del Maus. No és una bona idea per a un tanc de dos canons. L'E-100 ja s'ha deixat de fabricar.
  En canvi, les modificacions d'assalt de la sèrie "E" entren a la sèrie. Però aquest encara funciona. I dispara projectils.
  Charlotte riu amb veu i sacseja el peu descalç.
  - La guerra és un estat terrible, però captiva com un joc!
  I la noia va disparar, i molt encertadament.
  La Christina va mostrar les seves dents nacrades. És una pantera carnívora i depredadora.
  Les armes soviètiques estan disparant, i davant d'elles hi ha camps de mines. Els teletancs alemanys es mouen. I els bombarders d'assalt treballen amb un rugit salvatge.
  Els llocs fronterers roden. Les hordes de Hitler van creuar la frontera.
  Magda va dir que no era gaire enginyosa, donant cops amb el peu descalç a l'armadura:
  - Escombrarem una defensa forta, però panícules d'acer!
  Els guerrers es van picar l'ullet els uns als altres. La defensa soviètica era força poderosa. Sobretot molts min. I això va retardar els alemanys. Però tot i així van aconseguir avançar.
  Els bombarders treballaven a les posicions soviètiques, i els avions d'atac també venien des de dalt. Precipitar-se a les profunditats de la defensa de l'Exèrcit Roig i TA-400, una de les modificacions més formidables dels bombarders. Fins a sis motors, inclosos els de reacció. I estan bombardejant i destruint ciutats soviètiques.
  La Gerda, disparant, va dir amb un somriure:
  - A la batalla, som animals, però amb ment d'home!
  I va tornar a disparar. Va destruir un canó soviètic. En general, aquesta és una noia del més alt nivell. I és tan xulo.
  L'E-50 va disparar contra posicions soviètiques, pràcticament sense danyar-se. L'armadura inclinada del cotxe amb acer cimentat va donar excelЈlents rebots. Els obusos soviètics ni tan sols podien ratllar els alemanys correctament.
  Christina va recordar les proves del "Tigre". Aleshores va ser el primer tanc alemany produït en sèrie. Cap de les petxines podria causar danys al Tigre. Els britànics van caure sota els seus cops. Però aquí hi ha un canó de disset peus, travessat al front. Aleshores les noies gairebé es van morir. I això va ser recordat pel guerrer. Que a prop estaven de la vella òssia amb la dalla, sentint el seu alè gelat.
  La noia va fregar la seva sola nua contra la cantonada. Tenia moltes ganes de saltar del tanc i córrer. És una guerrera tan directa.
  La Cristina va cantar amb aplom:
  - Boira blava, i per tot arreu engany!
  Els guerrers van riure... El seu vidok era molt sexy i eròtic.
  I l'arma funcionava i disparava. Ni tan sols va pensar en parar. Tothom enviava shell rere shell. Trencant les posicions soviètiques en fitxes i fragments.
  Una cançó sonava pels altaveus darrere;
  El soldat sempre està sa
  El soldat està preparat per a qualsevol cosa...
  I pols com de catifes,
  Ens estem sortint del camí!
  I no pares
  I no canvieu de cames -
  Les nostres cares brillen
  Botes brillants!
  I de nou el poder d'un bombarder a reacció cau sobre les posicions soviètiques. I de nou, destrucció i zones fortificades senceres són llançades. I les pistoles volen en tota mena de direccions.
  Diverses desenes de tancs alemanys estan disparant al mateix temps i ho destrueixen tot.
  La Gerda se sent com una Bagheera a la caça. Aquí la primera línia de defensa soviètica ja ha estat destruïda. Però els soldats de l'Exèrcit Roig encara pululen i disparan contra els alemanys.
  Entre els combatents també hi ha pioners. Joves leninistes es van unir voluntàriament a l'Exèrcit Roig. La majoria dels nois van descalços i amb pantalons curts. Es porten ells mateixos, enrenou.
  I els pioners es moren...
  Charlotte, al capdavant del foc, va grunyir:
  - I els pioners, això és, tot el país mirava!
  Va disparar als russos, i Christina, xiulant verinosa:
  - Semblem falcons, volem com àguiles!
  I de nou va deixar escapar un somriure ardent. Noies precioses...
  Diversos tancs alemanys es van traslladar sota terra. I van aparèixer a la rereguarda de les tropes soviètiques, provocant pànic i gargotejant metralladores. Els nazis van aparèixer com els mosquits d'un malson.
  E-50 va veure el moviment de trenta-quatre a través de l'òptica. La Gerda va mostrar les dents i va començar a apuntar el canó. Màquina soviètica amb una petita torre T-34-76 i molt mòbil. Prova aquest i aconsegueix-ho. La noia ja té molta experiència, però el cotxe soviètic encara és diferent del Sherman nord-americà.
  I la distància al rus és de gairebé cinc quilòmetres.
  La noia es grata el taló nu, Charlotte li fa pessigolles entre els dits dels peus. Les noies riuen.
  Aleshores la Gerda dispara al cotxe rus. La closca s'acosta molt a prop, gairebé rascant l'armadura... Però encara passat. La Gerda colpeja el metall amb el puny molesta.
  La Magda li diu a la seva parella:
  - Vas colpejar el cos! Serà més fàcil arribar-hi!
  La Gerda passa el joystick a la Magda i li xiuxiueja:
  - Així que feu-ho vosaltres mateixos!
  Magda va cantar amb entusiasme:
  - La terra és a l'obró, la terra és a l'oblo... - La noia va agafar el joystick amb els dits nus i va prémer el botó, continuant cantant. - La terra és visible a la porta!
  I el seu projectil acaba de colpejar la base del tanc soviètic. El cotxe va esclatar i es va partir. Va començar a cremar... Obusos soviètics van esclatar dins l'úter.
  Magda va sacsejar els seus dits nus i va grallar:
  - A veure com ho he aconseguit! I tu dius...
  -va xiuxiuejar Charlotte, deixant al descobert els ullals.
  - Tornem a parlar, en diferents idiomes!
  Van aparèixer nous cotxes soviètics. Trenta-quatre van ser primers. Cotxes mòbils i nombrosos. Després vam passar de la sèrie BT. Aquest és un tipus d'eruga de rodes obsolet. També avançaven els T-26 antediluvians, que no són capaços d'una altra manera que rascar l'armadura alemanya. Els HF més potents i més pesats van avançar al final. I molts soldats a peu.
  La Cristina va riure i va grunyir:
  Bé, els ensenyarem!
  Els vehicles alemanys van obrir foc des de llarga distància, intentant enganxar la infanteria soviètica a terra. També van destruir tancs i altres éssers vius.
  Els avions d'atac soviètics també van aparèixer al cel: el famós Ilys. Van atacar la formació alemanya. Els combatents de Hitler van córrer cap a ells. Va ser un autèntic abocador. Caces alemanys XE-262, molt àgils i àgils amb maniobrabilitat. Ataquen la tecnologia soviètica, pressionant com un ferro.
  Charlotte va tornar a disparar. Va entrar al BT soviètic i va grunyir:
  - Aquesta lletra no és un conte de fades... El conte de fades estarà per davant!
  L'E-50 es va aturar i va reflectir el contraatac soviètic. Un comandament poc experimentat va llançar la reserva del tanc a la matança. I els cotxes russos van ser atropellats, com els pollastres a la pell. I els van lluitar a fons.
  La Gerda va fer un tret, va trencar el front dels trenta-quatre i va xiular:
  - Què és el Creador - un infern ferit!
  Charlotte també va disparar, després d'haver trobat l'objectiu, els cotxes soviètics es van moure en línia recta i les noies van aconseguir disparar. I en general, aquest quatre dels fenòmens.
  L'arpia vermella cantava:
  - El nostre verí mata a tothom!
  I els guerrers van continuar fent foc, deixant al descobert les dents tan fortes i grans com els cavalls.
  Christina va tuitejar amb aplomb:
  - El nostre verí mata a tothom!
  Magda, colpejant els trenta-quatre, va bordar:
  - Aquest és el nostre resultat!
  Les noies es van separar...
  Però les belleses soviètiques també lluiten. La tripulació d'Elizabeth a la T-34-85. Noies molt valentes. I també lluiten descalços i en bikini.
  El seu cotxe està lluitant contra les panteres alemanyes. Aquest vehicle encara està en servei, però cada cop apareixen més tancs nous de la sèrie E.
  Elizabeth dispara amb els dits dels peus nus. Perfora l'enemic al costat des de la distància i xiscla:
  - Glòria a l'era de Stalin!
  Ekaterina també va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va comentar:
  - No és tanta glòria!
  Elena, va objectar, mostrant les dents:
  Hem nascut per guanyar!
  I també va disparar amb els dits nus dels peus...
  Al mateix temps, la noia va sospirar fort. Pensaments infeliços van passar pel meu cap. La guerra va començar amb derrotes. Els alemanys van trencar les defenses i van avançar amb confiança.
  Llavors Elena va fugir cap a l'est. Les seves sabates es van trencar els primers dies. I vaig haver de pegar descalç. I fa mal desacostumat. Les cames de la noia estaven totes contusionades, contusionades, terriblement colpejades. I ja no podia caminar amb normalitat, però va ensopegar. Però malgrat això, es va moure i caminar. L'Elena va perdre molt de pes a la campanya: una pell i ossos. Però es va bronzejar i els seus cabells es van tornar encara més clars després d'esvair-se al sol. I les soles nues tenen podzhili i gruixut. I va arribar a la primera línia i va continuar lluitant. I les batalles estaven de nou en ple apogeu.
  Elena va lluitar sobretot a la infanteria. També va participar en la defensa de Moscou i Stalingrad.
  Però ja al Kursk Bulge es va traslladar a un tanc. Allà es va formar la seva donzella quatre: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphràsia - quatre "E". Els guerrers són realment llegendaris. Qui va lluitar descalç i en bikini, fins i tot amb el fred, i va donar el Fritz a les banyes.
  . CAPÍTOL 6
  El tanc Panther, que les noies es van trobar al Kursk Bulge, era un vehicle molt perillós. Era impossible donar-li un cop de puny al front. I ella mateixa va agafar des de molt lluny. A més, és ràpid.
  Així doncs, per trencar, calia controlar el tanc amb gran habilitat i no deixar-te colpejar.
  Elizabeth va fer exactament això. Encara que va disparar més en moviment. I ella va conduir el tanc Euphrasia.
  És gairebé impossible posar-se en moviment a partir d'un trenta-quatre. Però les noies van aconseguir colpejar. I van lluitar amb gran valentia.
  Ekaterina també dispara amb molta precisió.
  Al Kursk Bulge, les noies es van cobrir de glòria i van rebre ordres.
  I ara cadascun d'ells té una estrella de l'heroi de l'URSS.
  Això és el que necessiten les noies! Només guerrers de primera classe!
  Catherine va cantar:
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  De fet, aquestes són noies que causen enveja entre les amigues. No com la Gerda i el seu equip.
  Aquí durant la resta, i ella i la seva colla, sense dubtar-ho, van torturar al pioner.
  Primer, un noi de tretze anys va ser despullat. Llavors van començar a pessigar-lo. I després punxar amb agulles. A més, al principi les agulles estaven fredes, però després s'escalfaven al foc.
  I realment va fer molt de mal.
  La Charlotte va perforar el melic del nen i va arrollar:
  - Sóc una guineu d'infern!
  Després d'això, va agafar una vareta encesa a les mans i va començar a cremar amb ella les plantes nues i lleugerament rugoses del nen. Mentre gaudia dels seus crits salvatges.
  I la Christina va agafar i escalfar les pinces, va començar a rebentar els dits dels pioners dels seus peus nus. Vaig començar amb el dit petit, fent-ho lentament i alhora cruel. I els dits del nen es van trencar i es van trencar. I va ser tan dolorós per al pioner que el nen va perdre el coneixement diverses vegades.
  La Magda va clavar una palanca, blanca per la picada, sota l'omòplat. I el nen udolarà.
  Van torturar el pioner fins a la mort. I va resultar ser genial. I la tortura va continuar.
  Darth Sidious, però, no va perdre el temps.
  A més d'enderrocar avions soviètics, el feixista número u i els Sith negres també van colpejar objectius terrestres.
  La producció del tanc T-34-85 va arribar a centenars de vehicles per dia a l'URSS. El comandament soviètic va intentar agafar la quantitat.
  Però la lluita va continuar amb salts salvatges en diferents direccions. Els Sith negres van colpejar els vehicles soviètics amb rondes d'avió i força llamps.
  Bé, el 18 de març, Sheev Palpatine va rebre una modificació més avançada del ME-262 de classe X, i aquesta màquina va resultar ser extremadament formidable.
  Cinc canons d'avió, i una velocitat de més de 1100 quilòmetres per hora. I les ales escombrades.
  No hi ha manera de resistir aquest poder.
  Els avions soviètics cauen davant d'ella abatuts i fets a trossos.
  Però el pitjor està passant als camps feixistes.
  S'ha acabat l'esmorzar i els condueixen al cablejat...
  Els nens estan alineats al pati d'armes, els nois de la raça humana intenten mantenir-se units, els joves presoners mantenen la formació segons la seva alçada. Es divideixen en grups segons l'edat i la mida. Hi ha nois de cinc a setze anys, així com joves de diferents races i nacions, representants d'altres pobles.
  L'únic que els uneix és la roba, o millor dit la seva absència gairebé total, només pantalons curts amb un número indicatiu als nois.
  L'imperi del Tercer Reich es refereix a ells sobre el principi d'extreure més beneficis per a ells mateixos d'aquells que han deixat de ser considerats ciutadans! Estalvi en tot, en roba, sabates, però, alguns nois en la seva vida lliure mai van conèixer sabates.
  Però amb pals i una pila de goma sobre talons nus rebien sovint. S'afaiten els caps, cada dues setmanes un bany, on s'escalden. Llavors s'afaiten immediatament amb una màquina contundent, i després no ha aconseguit créixer gaire. Els nois marxen descalços sobre pedres esmolades. Si Oleg Rybachenko està acostumat a això i el seu peu rugós no sent dolor, els nens més petits toquen els talons i els dits nus fins que sagnen.
  Tota la guàrdia està formada per extraterrestres que representen les races més cruels de l'univers, només la cap del refugi del camp de treball, l'anciana Frau Pontuss, mira amb els seus ulls brutals de sàdica.
  Un poderós home de les SS que fa el paper d'un supervisor dóna instruccions sobre on treballarà algú avui, o millor dit, treballarà dur fins que perdi el coneixement. Oleg Rybachenko, baixant les espatlles òssies, mira la segona meitat del pati. Hi ha noies, des de petites fins gairebé adultes. Van vestits com a captaires amb draps esquinçats de la roba més tosca. Les cares estan seques, els ulls semblen grans i tristos. La tela de sac és curta, primes però es veuen unes cames musculoses des de sota. Les noies també van descalços i totes sense excepció estan calbes rapades. Això sembla que es fa per humiliar-los, una vegada més per demostrar que no són res. Però aquí no són de cap manera els delinqüents els que estan reunits: els desgraciats nens abandonats.
  Aquí anuncien que un grup de nois anirà a la costura, a treballar en el perfil més tediós i esgotador. Aquí Timur no ho va poder suportar i va cridar amb angoixa:
  - No vull treballar així! Envieu-me a la plantació o al jardí.
  Els nois es van congelar, bronzejats, els cossos prims tensos.
  Pontuss estava clarament encantat amb la nova ocasió per a l'execució:
  - Ahir vas callar, i tenia por que la teva família es quedés sense una lliçó visual. Que el nen serà conduït cinc vegades per les files.
  Una emoció va passar per les files dels nens.
  - És correcte. - To peremptori va dir la matrona. - Repartiu varetes a tothom.
  Els cops s'aplicaven amb varetes especials. Normalment eren collides pels mateixos nois dels matolls, durant els períodes en què no hi havia feina. No obstant això, de fet, fins i tot llavors els nens es van veure obligats, encara que sense benefici per a l'imperi, a cavar, per exemple, cavar un forat durant mig dia i enterrar-lo durant mig dia.
  L'Oleg es va mirar les mans, estaven en calls, els dits estaven enderrocats.
  Els nois van desmuntar automàticament les barres, a l'Oleg li va semblar que ells, els instruments de tortura, es cremaven els dits i les cames es feien pesades. No volia pegar al seu amic, però no va tenir el coratge de protestar. No va veure gairebé res i va colpejar dolorosamente el dit gros del peu contra una llamborda estirada. Curiosament, però la sensació de dolor va ajudar a reunir-se i la boira davant els meus ulls es va aclarir. El pas es va fer més ferm, tot i que el dit es va tornar blau.
  Es van construir en semicercle en una llarga línia. Timur estava lligat amb pals per les mans i les seves espatlles estaven torçades per fer més còmode colpejar el noi ofensor. Els nois entrebeixen els ulls i intenten apartar la mirada. Per ordre de Frau Pontuss, van esquitxar salmorra, esquitxant sal blava a la seva esquena magra però musculosa. A jutjar per la manera com el nen va fer una ganyota, va començar a cremar.
  El cap del refugi del camp feixista va piquejar els llavis:
  - Ara tots teniu una lliçó. Pega més fort, qui engany estarà condemnat a represàlies.
  L'assistent en aquest cas, un combatent de les SS va mostrar els seus ullals:
  Ens ocuparem d'ells ara mateix! El monstre va murmurar.
  El nen es va moure entre les files. Els nois van aixecar lentament les vares i els primers cops van caure a l'esquena de Timur. A jutjar per les cicatrius a l'esquena i als costats, el nen va ser castigat més d'una vegada, així que només va sospirar i respirar amb força, com tots els nois que intentaven contenir els crits.
  - Pega més fort! va cridar Pontus. - Deixa'l cridar.
  Els primers cops els van donar els nens més petits, que simplement no tenien la força per causar dolor greu. Però aleshores els nois grans van començar a colpejar-me. L'esquena del nen estava tallada amb ratlles vermelles, degotejava sang. El dolor, intensificat per la sal blava, va fer cridar en Timur, fins i tot va caure, es va introduir una taula amb claus a sota i li va punxar el pit.
  - No cal! - va cridar el nen. - Treballaré allà on tu diguis.
  - És clar que ho faràs! - va respondre Pontus. - Però primer, una nalgada.
  Els companys d'ahir estaven massa emocionats i van vèncer el germà d'ahir. Tant la gent com els extraterrestres es van colpejar amb la mateixa ferocitat. El nen cridava, els seus peus nus deixaven petjades sagnants. L'enorme home de les SS va grunyir i ell mateix va colpejar el nen amb una porra a les cames nues i bronzejades. Volia causar més dolor al nen. El cop va caure sobre els turmells musculosos, i el següent sobre els talons. Timur va xisclar i es va caure. Aleshores, el torturador va enfonsar una agulla gruixuda a la natges, abocant-hi el líquid.
  - Dret! va dir Pontus. - Ara preferiria morir que desmaiar-se. Ningú s'escapa del càstig.
  Oleg Rybachenko estava gairebé al final de la línia, i li va semblar que eren els cops de fuet els que li van caure damunt. Timur va ser decepcionat, el mateix nen només es va cridar, va cridar i va plorar. La seva cara rodona es va tornar carmesí pel dolor, una ganyota de patiment la va torçar.
  En veure l'Oleg, va xiuxiuejar amb els llavis pàlЈlids:
  - Tingues pietat!
  El nen va dubtar: es va quedar congelat.
  El corpulent SS va cridar:
  - Bé, a què esperes! badia!
  Oleg va respondre:
  - No puc! Ell és el meu amic!
  El supervisor feixista va somriure:
  Vols el mateix per a tu?
  L'Oleg va tremolar, es va posar pàlЈlid:
  - No, però!
  Pontus el va interrompre:
  - Suficient! El noi va signar la seva pròpia sentència. Què vals mordovorot. Aboqueu-ho bé i pengeu-lo en una reixeta perquè els altres l'admirin.
  Oleg va ser empès fora de l'acció, tirat cap a les cabres. El nen va intentar resistir, però els militants de les SS el van tractar com un gatet. Les mans es torçaven dolorosamente, els ossos cruixent. El van posar a les taules, el nen va sentir la rugositat de la punta de les ungles que sobresurten a la galta i l'estómac. Van perforar la musculatura, el pit, la barbeta, la part davantera de les cuixes i els genolls. Tenia la galta ratllada fins al punt de sang.
  - Oh, no! - va preguntar l'Oleg.
  - Necessari! - Va dir el supervisor de les SS per donar exemple a tothom.
  El nen va sentir que se li abocava salmorra a l'esquena i després se li abocava sal. Pica com guixos de mostassa. L'Oleg va fer una ganyota, els seus peus callosos estaven tacats (l'última vegada que va estar en aquell estrany record que va aparèixer en aquesta visió: es va posar unes sandàlies fa uns sis anys), gairebé immediatament van començar a picor salvatgement. El guàrdia feixista va enfonsar una agulla a la natges del nen, li va punxar amb força i dolor, un líquid ardent va entrar dins.
  - Ara estaràs molt aterrit, i no perdràs el coneixement. - El monstre va grallar, deixant al descobert la cara, i el productor d'una pelЈlícula de terror hauria començat a tartamudejar!
  - Per a què? va gemegar el nen empresonat innocentment. - Per amor de Crist, mostra misericòrdia.
  El supervisor de les SS, ruixant saliva verinosa, va respondre:
  - No crec en aquests contes de fades sobre el bon Jesús! En general, si hi ha un Déu, llavors és malvat i cruel. I com més mal i sofriment infligis al teu proïsme, més poder i felicitat rebràs en l'altre món.
  - Absurd! - Va dir, palЈlidint d'horror, i de sobte Déu és realment un noi.
  - Veuràs! - La descendència del Tàrtar còsmic va riure. - Però no esperis, avui no moriràs.
  Pontuss en un to de lladruc va manar:
  - Començar! Que recordi per l'eternitat els petons del fuet!
  El pioner captiu va tremolar quan va sentir un xiulet penetrant, i després una forta commoció cerebral de la qual li va esclatar la pell de l'esquena. Els guàrdies de les SS van colpejar fort, però alhora van restringir les seves forces per no matar. Un crit va escapar de la gola del nen, es va estremir, va sortir una llàgrima. Mossegant-se el llavi fins que va sagnar, el nen es va contenir. Un moment després, va seguir un altre cop que va sacsejar tot el cos. L'Oleg va respirar profundament, el dolor, intensificat per la sal i la salmorra, era insuportable.
  Pontuss va cridar:
  - Continuar!
  De nou xiulets i cops! Talla fins a l'os. El nen va ser cremat fins a dins. Semblava colpejar l'estómac. Malgrat els seus millors esforços, part del crit es va filtrar dels seus llavis atapeïts.
  - Mare!
  De nou cops! A l'esquena, entre els omòplats afilats i, finalment, als talons nus. El nen crida, ja no té forces per contenir-se. El crit esclata com un volcà des de la gola i el que sembla ser el nas. Pontuss està satisfet:
  "Ara veig que l'estàs colpejant fins al fons. Bateu-lo bé, però no el mateu!
  Amb cada cop, el dolor empitjora. Les llàgrimes es barregen amb la sang i cauen al llit. Les ratlles sagnants a la part posterior s'uneixen, es fusionen en un embolic carmesí, els prims ossos blancs del nen comencen a quedar al descobert. L'Oleg s'està sufocant, no té prou aire, el cable es va cavar als turmells doblegats. Els talons nus sonen amb una pell rugosa, dura i callosa que no es mou immediatament, però encara surten gotes de sang. Els cops s'intensifiquen, sembla que un llamp passa per les terminacions nervioses fins a la mateixa carena. Altres nois callen, la consciència no permet aprovar, la por a les represàlies no permet condemnar. Es pot veure com els caps dels nois van caure, però els seus ulls segueixen l'execució. Curioses i estressants, la majoria ja han estat flagelЈlades d'una manera semblant o més sofisticada. Penseu que si no fos per mi, i de vegades hi ha malícia en els vostres pensaments: crida, però és clar que ho podria suportar, no tan feble com l'Oleg.
  La pallissa ja és als ossos nus, l'esquena, els costats, les cuixes són una ferida sòlida. Si no fos per la injecció de l'estimulant, el nen hauria estat fotut fins a la mort: va morir d'un xoc dolorós. I així es va submergir en una cosa pitjor que l'infern de Dante. És quan cada molècula, cada cèlЈlula, cada vena està saturada de dolor de malson.
  El pioner Oleg Rybachenko va intentar desesperadament distreure's del dolor. Recordant els seus pares, l'època feliç de la infància llunyana, semblava que s'allunyava amb els peus, de la lava roent del sofriment, però ella el va xuclar de nou, el va cobrir amb el cap. Així que van navegar per l'oceà de la tortura, el somni de la mort com un alliberador del turment. Vaig recordar les paraules de l'Apocalipsi de Sant Joan. - I voldran morir, però no poden. Així és com el destí espera als pecadors que torturen nens. El Senyor els recompensarà cent vegades, i el càstig més important, com diu Jesús a l'evangeli de Mateu, serà etern. I uns aniran a la vida eterna, altres al turment etern. Això és d'alguna manera reconfortant, despertant l'odi pels enemics, el desig de sobreviure i guanyar. El nen aconsegueix cridar:
  - Tu pagaràs per això, per cada llàgrima vessada d'un nen contestaràs el dia del Judici de Déu.
  - Calla puta! - El supervisor de les SS rugeix.
  - No pots ofegar la veritat. El pioner va sospirar.
  - Obtenir més!
  El van tornar a colpejar, invertint tota la ràbia, trencant-se els ossos, però el dolor ja ha arribat a tal llindar que simplement no pot fer-se més fort. Aquest és el ferro, que es pot escalfar a una determinada temperatura i després s'estén.
  Pontus ho entén, la vella (o millor dit, no té més de quaranta anys, però en realitat va superar un parell de segles), té molta experiència com a botxins:
  - Bé, ja n'hi ha prou! I llavors morirà! Curenem un petit presoner i torturem-lo amb l'ajuda d'un ordinador. Només tinc un programa "La tortura dels olímpics".
  El supervisor de les SS, badallejant deliberadament, diu:
  -Ara on és? A la infermeria?
  - No al bastidor! - La matrona va tallar sense apelЈlació. Deixeu-ho penjar com a advertència als altres. Injecteu només injeccions per donar suport al cor. I deixeu-los conduir de nou a Timur per les files, i deixeu-lo rebre la resta de cops de vosaltres. Una vegada un espectacle per criar. Cal treballar!
  Inomiryan amb un fuet va inclinar el cap i va moure les orelles peludes:
  - Escoltar l'amfitriona. Bé, torna a executar-lo.
  Nous cops van caure sobre Timur. Aquesta vegada, ningú es va atrevir a protestar. No hi havia el més mínim desig de caure en mans dels botxins. Timur crida de tant en tant cau. És recollit i colpejat de nou. La segona sèrie de vagues ja s'acaba. Només quedaven uns quants nois. Un d'ells és el més gran, té setze anys, ja s'està trencant la barba i es veu un bigoti. Òbviament dubta, colpeja, però ho fa amb facilitat, amb prou feines tocant.
  Frau Pontuss està furiosa:
  - Penja aquest jove mandrós a un bastidor i lliga una pedra als seus peus. Deixa'l patir.
  El nen és agafat, s'estén els músculs d'alleujament, fruit del treball dur, i crida:
  - Bé, què mires, nois els peguen!
  Els nois s'estremeixen, un estrèpit escombra les fileres, però no té la determinació de precipitar-se contra els seus atormentadors.
  Els guerrers del bikini van continuar el seu avanç. Els nazis van passar per alt la fortalesa de Kamyshov i van endollar la caldera. Tanc E-50, avançant en direcció est.
  Gerda va cantar amb entusiasme:
  - Sóc una noia tan maca! Trenco tots els enemics com glaçons... I al fred, descalç, amb valentia, que fins i tot es broten espurnes de sota els meus peus!
  Charlotte va riure, va colpejar un trenta-quatre al cos i va exclamar amb entusiasme:
  - No hi ha cap motiu per dubtar de la Pàtria! Els guerrers són més durs que els homes!
  La Christina també va prémer el botó amb el peu descalç i la va trair furiosa, noqueant el canó soviètic. Així que fins i tot el maleter es va desprendre:
  - Els ingressos són alts com els cims de les muntanyes!
  La Magda va disparar el seu canó un a un. Era de 105 mm i letal en l'última modificació, era bastant ràpid, disparant deu trets per minut.
  La noia va prémer els seus dits nus i va xiuxiuejar:
  - El percentatge a la línia del futur es dóna...
  La Gerda va colpejar el tanc soviètic, va aixafar l'armadura i va cridar:
  - Ja ho veuràs tu mateix!
  Va colpejar i Charlotte, fent servir els dits dels peus nus, amb un rugit salvatge i frenètic:
  - La Pàtria és ara més a prop nostre!
  Christina també va disparar, fent servir els dits de les seves cames nues i bronzejades, emetent:
  - Saluda el sol amb nosaltres!
  La Magda també va colpejar i va prémer el taló nu. Va trencar el canó soviètic en fragments flotants, cantant:
  - La pàtria és la més forta!
  I els guerrers rugiran com búfals a l'escorxador. Quatre és molt aficionat als homes. Els convé realment. Perquè no? Són tan boniques i agressives. I amorós. I un home és un gos, només cal fer una senyal. I tindreu de tot, inclosos els diners. I aquestes dones són físicament molt fortes. I digereixen la perfecció masculina amb un temperament boig. I el plaer constant.
  No cal esperar un any sencer per a un home, però un orgasme et trobarà!
  La Gerda la va agafar i va rugir, disparant als trenta-quatre soviètics i derrocant la torre:
  - Sóc un autèntic cavaller de l'aniquilació!
  La Christina va treure la llengua i va cridar amenaçadora:
  - I el meu somriure és com el d'una pantera!
  La Charlotte va parlar de manera agressiva, sacsejant el puny i empenyent el joystick amb els dits dels peus nus.
  I hi ha grans canvis per davant!
  La Magda va xiular i va cridar:
  - Som l'encarnació de l'hetaera!
  La Gerda va riure i va respondre:
  - Que bé que t'acaricien les mans d'uns joves guapos!
  I la noia es va imaginar com els seus palmells estaven donant peus als mugrons de maduixa. És realment tan meravellós. I pessigolla i emocionant. I molt agradable.
  Gerda va disparar contra el SU-85 soviètic. Va estavellar el cotxe i va piular, donant cops de peus descalços a l'armadura:
  - Ah, senyores de roure, senyores de roure!
  Charlotte va confirmar agressivament, inflant les galtes i sacsejant els pits plens.
  - Duba! Alzina! Senyores de Duba!
  I com ho agafarà i riurà... Com les campanes sonen. I la seva veu és tan radiant.
  I la seva víctima era una pistola russa de 76 milЈlímetres. Les armes són força arcaiques.
  La Christina va riure i va xisclar:
  - Rugiré i trencaré!
  I amb els dits nus, també va dirigir un projectil a un cotxe enemic.
  Que bonica és. L'or i el coure són genials!
  La Magda està totalment daurada, ja que canta amb entusiasme:
  - La zanfona també plora...
  Llavors va donar la volta als trenta-quatre soviètics i va continuar cantant tristament.
  - És una estranya a Berlín!
  La Gerda va xiular en resposta. Va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va abatre un obús soviètic.
  - Berlín és la capital del món!
  Charlotte va murmurar amb aplom en resposta:
  - I Londres és la capital de París!
  I claus al T-36 soviètic. La màquina, encara que no és gran, també es considera un tanc.
  La Christina la va agafar i la va regalar fent girar la bicicleta amb els peus nus:
  - I París és la capital de Roma!
  Llavors, tan bon punt riu... I amb ulls maragdes travessarà tots els guerrers seguits. I somriu alhora, i brilla amb les dents. Però en absolut com agafarà i colpejarà els tancs soviètics. Enderrocarà la meitat de la torre als trenta-quatre.
  I després d'ella, la Magda l'agafarà i l'encendrà amb una granada. És a dir, un projectil. Segons SU-76. Ja és evidentment un cotxe obsolet, però encara figura a la llista.
  I va xiular:
  - I Roma és la capital de Miami!
  És molt divertit. Però les noies es van deixar portar massa. No es van adonar de com un parell de soldats de l'exèrcit soviètic es van arrossegar cap a ells amb farcells de granades antitanc i van fer volar les vies. I com agafarà i explotarà. Els rodets van rebentar i l'E-50 va perdre la seva mobilitat.
  Vaig haver de reparar el meu cotxe. Mentrestant, la cicatrització de les ferides del mastodont va durar, les noies van tornar a lliurar-se als seus propis records, molt interessants i entretinguts.
  La Gerda, en veure que el seu contrincant, no acabat de fer marxa enrere, estava dempeus, va saltar de cop i l'ha colpejat amb el peu nu sota el genoll. I quan el moro va començar a caure, el tall de l'espasa li va passar entre les plaques de bronze i les costelles. La Charlotte també va començar a moure les espases amb molta més força. Les noies xisclaven com uns porcs alhora. Encara que les seves espases es movien de manera diferent, encara hi havia una sensació de sincronicitat. La Gerda va lluitar amb un gran guerrer romà, el casc del qual va resultar decorat amb plomes de paó. Aquesta vegada va tenir un rival molt experimentat i fort. Les ratlles daurades també parlaven de l'ego de l'experiència i el mèrit. Després d'haver rebutjat diversos atacs de la noia de cabells ros, el maton, pel que sembla el noble noble va passar a l'ofensiva. La Gerda va fer un pas enrere i va xiular:
  - No ets italià!
  El terrible patrici va respondre:
  - I tu només ets una puta descalça! Quant creus que pots durar contra una antiga fulla romana?
  Gerda va contestar:
  - No ho sé contra la fulla, però tens barba i no tens res a què resistir-te!
  Tanmateix, malgrat tot l'optimisme irradiat per la Gerda descalça, la noia va haver de fer marxa enrere. Els romans van portar noves reserves a la batalla, les nenes i els nens eren cada cop més ferits o caien apunyalats. Els nois arquers, però, van intentar disparar per sobre dels seus caps, destrossant cohorts adients.
  Mentrestant, Charlotte va posar amb cura un altre oponent i li va tallar la mà a un altre. El guerrer va cantar:
  - L'espasa nuclear et vol tallar! Crema com un foc infernal, un raig làser! Però no pensis com salvar la teva vida, sigues fidel a l'amor, sigues fidel fins al final!
  La Gerda es va sorprendre:
  - I tu cantes com un autèntic científic!
  Charlotte va cantar en compte:
  - És genial quan hi ha pilots en física, fan avançar la seva ciència! Però els problemes principals es resolen a les files, a les files, a les files!
  La Gerda va confirmar recollint:
  - És un plaer viure entre el foc i el fum! I escolteu el xiuxiueig de la metralladora! Condueix-nos al Führer a una batalla invencible! Endavant, endavant, endavant!
  Charlotte va donar suport:
  - Quan els obusos esclaten dia i nit, les files i les ordres van més ràpid! Deixeu-lo rugir furiós pel món: guerra, guerra, guerra!
  La Gerda es va inspirar en l'energia palpitant del seu cos atlètic. I la velocitat de sobte es va convertir en com el bateig de les ales d'una libèlЈlula. I aleshores el guerrer de l'Antiga Roma va perdre un cop de la punta al nas. I es va distreure, i la guerrera Gerda li va tallar el tendó de la mà dreta:
  - No us atreviu a ser groller amb la dama!
  El brut, amb plomes de paó, retorçant el llavi inferior, va respondre frustrat:
  - Només era una broma! Després de tot, només era una broma!
  La Gerda, burlonament, tallant la seva mà debilitada, va respondre:
  - No facis broma amb el llop!
  I quan l'heroi romà va caure de genolls, el guerrer el va colpejar a la barbeta amb el genoll. Charlotte va aprovar:
  - Això està molt al nostre estil de les SS!
  Aleshores la Gerda va rebre un punt a l'espatlla i va boquejar:
  - Bé, idiotes!
  Charlotte va aconsellar:
  -Fes un molí! I esmola les espases!
  Llavors van entrar en joc els arquers dels romans, eren pesats en armadura i els seus canons eren d'alçada humana. Per descomptat, fletxes d'un metre i mig de llargada, una arma massa perillosa contra noies i nois mig nus. Àtila sembla adonar-se que era impossible esperar més; va llançar a l'atac la cavalleria, que ell personalment va dirigir a la batalla.
  Aquest gegant va girar dues espases alhora, cadascuna tan llarga com la llança de torneig d'un cavaller!
  La Gerda va somriure i va fer l'ullet.
  - Aquí, per fi, ve el nostre guapo!
  Charlotte va riure.
  - Has de colpejar fort i el més important a temps! En el moment en què l'efecte d'això serà màxim!
  I grans fletxes van ploure totes des de dalt. Els nens i les nenes van saltar amb habilitat a un costat, i fins i tot van cridar:
  - Aquesta serà la nostra manera! Pots allunyar-te d'una bala, però què passa amb una fletxa?
  Però algunes persones encara van ser colpejades per fletxes. A més, no només van morir representants dels regiments alemanys d'Àtila, sinó també, i en gran nombre, pels regals dels seus propis soldats romans. Tanmateix, els genets dels bàrbars, obviant les seves files, van caure sobre la infanteria enemiga. Bé, el mateix Àtila semblava senzillament elegant.
  Gerda va fer a un costat el cavaller enganxós amb una puntada:
  - No trepitgis, no la teva!
  Charlotte va negar amb el cap.
  - I els nois d'aquí no estan malament, encara que no com els nostres! Als nostres falcons aris!
  Gerda, tallant amb una espasa romana, va acceptar:
  - És clar, no una parella! Creieu que el poder alemany de Roma no és un rival! Aixafem com un poll i la mà no s'enfadarà!
  Charlotte va confirmar:
  - Sí, encara que l'espasa no sigui de merda!
  Les noies van afegir enèrgicament, retorçant el pretzel amb les seves espases i cantant:
  Lluitem per una causa justa! No hi ha compromisos amb la baioneta de l'infern! El sol no estarà cobert de núvols! L'alba no cobrirà la foscor aviat!
  Finalment, la mateixa Atilla va entrar als arquers de Roma. Tanmateix, a jutjar per la mida, aquests arcs es van fabricar clarament a Gran Bretanya. Mentre lluitava, la Gerda va recordar la història. Sota Eduard III, sobrenomenat el Gran pels britànics, van ser els arquers els que es van convertir en la branca principal de l'exèrcit... I alguns d'ells estaven muntats a cavall! Les forces superiors dels francesos van ser derrotades sense pietat. En general, tant a Jungfoling com a la Unió de noies alemanyes, l'odi no era benvingut... Els britànics van ser reconeguts com un enemic perillós, que van conquerir més terra que qualsevol altra nació en tota la història del planeta Terra!
  Però ara els genets dels bàrbars estaven aixafant els arquers, tallant-los amb cops poderosos al mateix campament. La Gerda, en canvi, es va enfrontar a un enemic de la Xina. No era massa alt, però famosament va retorçar les cames, calçat amb botes amb esperons:
  - Els alemanys són paràsits - segur que seran vençuts! - va rugir.
  La Gerda va respondre amb un atac de punyal:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir enderrocar els alemanys! Qui s'atreveixi a atacar a la batalla, els enemics seran colpejats violentament!
  Charlotte va recollir:
  - Una infortunada desgràcia no arribarà al planeta! I en va l'enemic va llançar les seves forces a la campanya! Serem capaços de derrotar l'enemic en una batalla formidable! La foscor es convertirà en pols: arribarà el moment de la llum!
  . CAPÍTOL 7
  La Gerda va tornar a saludar amb encara més energia, i va resumir:
  - La paraula no és un pardal, però el verbiatge el converteix en un corb!
  Charlotte va sostenir:
  - Quan la llengua es fa poc profunda, es cou un nus a la gola amb farina!
  La Gerda amb un cop d'espasa potent, fins i tot poc femení, va tallar el cap d'una lluitadora que saltava per l'esquerra i després va tornar a lluitar amb la xinesa. La guerrera rossa va cridar ferotge i fort:
  - No ho agafaràs!
  El guerrer xinès va respondre:
  - I no cal que prenguis, ja esteu tots davant meu.
  La Gerda va riure en resposta.
  - El colze està a prop, però no mossegaràs!
  Aleshores la punta de l'espasa va esgarrapar la noia com una cobra, tallant la placa de l'armadura i deixant al descobert el seu pit: magnífic i amb els mugrons carmesí. Els xinesos van rugir tristament:
  "Ara només has de resar!" Quina església prefereixes: catòlica o evangèlica?
  La Gerda va respondre enfadada:
  - L'església es diferencia d'una prostituta en que la felicitat sempre posposa per a més tard!
  El xinès va mostrar les seves dents tortes.
  - I aquest sentit de l'humor no t'ha canviat! Ai noia, quant em sap greu haver destrossat una bellesa com la teva!
  La Gerda va mostrar les dents.
  - No ho sento! En general, és una llàstima per a l'abella, i l'abella està a l'arbre, i l'arbre és al bosc! On és el bosc - al nas!
  Els xinesos van grunyir en resposta:
  Alemanya té molts enemics!
  Gerda va replicar amb habilitat:
  - Molts cuiners fan malbé les farinetes!
  Després d'una altra estocada del guerrer d'ulls estrets, va quedar una ratxa de sang al pit de la noia. La Gerda va boquejar i va fer un pas enrere. Els xinesos van grunyir:
  - Això és el que obtens!
  La noia va respondre tranquilЈlament:
  - Qui no es posa al cervell, mai serà més savi! Els cervells són com una cartera, cal rebre per omplir-los!
  Els xinesos van esclatar:
  - Bé, t'encanta la sofística! Per primera vegada veig una noia tan educada i erudita. Ja saps, potser serà millor unir-te a l'exèrcit de la Gran Roma. Al nostre país, qualsevol persona, independentment de la nacionalitat, pot ocupar la posició més alta sota l'emperador!
  La Gerda va respondre:
  Millor morir que trair!
  El guerrer d'ulls estrets va dir:
  - Això no és raonable, mireu la nostra cavalleria entrant a la batalla... I quan sigui capturat, udoles literalment sobre el bastidor de dolor!
  La Gerda va respondre tranquilЈlament:
  "És millor colpejar una vegada amb calma que cridar de manera desgarradora cent vegades!"
  Però, ai, sembla que els xinesos tenen raó, milers de genets romans, liderats pel mateix emperador (la seva armadura sembla estar coberta d'una escorça de diamants, robins i maragdes!), corre cap a l'exèrcit bàrbar. No obstant això, els genets d'Àtila ja havien aconseguit matar la majoria dels arquers enemics, els propis nois de l'exèrcit bàrbar van començar a enviar fletxes intensament a les files enemigues. La talla desesperada de Charlotte va animar la seva parella:
  No et rendeixis Gerda! No cedeixis a les seves promeses! Millor reunir-se i guanyar decididament!
  Àtila, juntament amb els seus guerrers, van tallar el sistema romà. Les seves espases gegantines van remenar la sagnant batedora com pales d'hèlix. I el maton mateix, va avançar, intentant entrar a l'emperador.
  Gerda va comentar filosòficament:
  - Si vols ser pastor del ramat, no siguis ovella!
  Charlotte va estar d'acord:
  -Cada moltó vol convertir-se en pastor mentre el llop està lluny i el rifle és a prop!
  Aquí la Gerda va rebre una altra ferida a l'estómac. La noia va tornar a fer un pas enrere. El seu peu nu es va posar de sobte a la punta d'un punyal que sobresortia i la Gerda va xisclar:
  - Oh oh oh! Que dolorós!
  La mateixa Charlotte ja havia rebut diverses ferides i es va inclinar enrere. El guerrer va cridar:
  - Cuida la teva força, els romans no aguantaran una llarga batalla!
  Però els bàrbars ho van tenir molt difícil. Cada cop entraven més destacaments dels romans a la batalla. Genets amb armadura daurada es van precipitar en una batalla ferotge. Pancartes amb caps de llop onejaven per sobre d'ells. I davant es va precipitar l'heroi, potser fins i tot més gran que Atila. Al mateix temps, els romans fins i tot van intentar cobrir l'exèrcit bàrbar des dels flancs, llançant dos poderosos regiments amb llances i armadures de bronze al voltant del camp de batalla principal. Gerda va suplicar:
  - Ens estem acabant les forces, estem a punt de perdre!
  Charlotte va suggerir:
  - I tu cantes com a resposta! La cançó ens ajuda a construir i viure! Sota el tambor sota la pancarta vermella en una campanya! I el que camina per la vida amb una cançó; no desapareix mai enlloc!
  Ambdues noies cantaven a cor, i, malgrat les ferides de la seva veu; era com una trompeta:
  Hi ha tal crida dels soldats,
  Això no és una professió, no és un títol!
  Encara que de vegades cent lliures automàtics,
  No, no una marxa, la carn és tortura-torment!
  
  Però anem, fent un pas endavant,
  Perquè servim la Pàtria!
  Creu, el mal enemic serà derrotat,
  Per passar-ho bé a la vida!
  
  Ens van ensenyar gairebé des del bressol
  Lluita per la Pàtria amb valentia!
  Abans hi havia espases fetes d'acer
  I ara un joc de rol en una motxilla forta!
  
  No farem marxa enrere, ni un pas enrere
  Encara que els cossos posen la tomba!
  Segarem una fila d'adversaris,
  Que el Totpoderós ens doni força!
  
  Canya de tancs, avions volen,
  Cauen bombes i esclaten obusos!
  No ens prengueu per cadells desagradables
  Els soldats s'han endurit!
  
  Aquell camarada va morir com un heroi,
  No posis res sota la creu!
  Sovint la gent juga amb el destí
  Però l'amor serà més fort, creieu-me!
  
  Encara que a la batalla, on claven fort,
  Recordem els nostres avantpassats ilЈlustres!
  Com que vam anar a Roma durant molt de temps,
  Per què no menjar les restes en esclavitud!
  
  No havíem de fer una reverència per vèncer,
  No poses el nostre món de genolls!
  Al cap i a la fi, som girfalcons: guanyem el joc nosaltres mateixos,
  Representants de totes les generacions!
  
  Aquí hi ha un esforç i un llançament,
  Ja veiem l'enemic, tremolant finament!
  La bala gairebé va colpejar la templa,
  Enfosquit als ulls del nostre Sol!
  
  Però vam anar a l'atac,
  Aixafem les viles baionetes amb la culata!
  Cremem el Fritz, si cal amb foc,
  El nostre lluitador s'ha convertit en sense preus: només un tresor!
  Tan bon punt la noia va acabar de cantar, l'heroi principal de l'exèrcit romà amb armadura daurada va caure pel cop d'Àtila. I la noia inspirada va tallar els xinesos encara abans, i ara va atacar el representant del comandant d'infanteria. Ella va entrar a la batalla amb un gegant real i d'un sol ull i fins i tot va començar a empènyer-lo, agitant la seva espasa:
  - El teu monstre no ens farà front! Perquè som alemanys!
  El maton va respondre de manera grollera:
  - Alemanys-pebrots! Una nació de cossos!
  La Gerda estava molt enfadada:
  - No! Els alemanys som a priori una nació de grans guerrers. La nació que està acostumada a guanyar i no té a qui doblar-se!
  El gegant va torçar el llavi i de seguida va rebre el tall de l'espasa a la gola. Una font va murmurar des del coll d'un bou... Va trontollar, i de seguida va rebre una punxada sota el cor... La Gerda va exclamar:
  - L'heroisme no té edat!
  Charlotte va animar la seva amiga:
  - Segurament aixafeu-los més fort estimada... La pressió serà encara més ràpida!
  En aquest moment, un dels nois arquers descalços va enderrocar l'emperador romà amb un tret ben apuntat. I calia complaure la fletxa directament a l'ull!
  La Gerda, somrient, va cantar:
  - Caram! No a la cella, sinó a l'ull!
  Charlotte va fer girar el dit cap a la seva templa.
  - I què! Millor colpejar una vegada que maleir-ne cent! Bé, ara l'enemic fugirà!
  Gerda, tallant un altre guerrer, va confirmar:
  - L'enemic tremolarà de por i fugirà!
  En efecte, les files dels romans van dubtar i van començar a sucumbir. En general, quan l'exèrcit vol volar, és esgarrifós. Encara que sigui un exèrcit tan disciplinat com l'Antiga Roma. No és estrany, al cap i a la fi, Genghis Khan, si una dotzena va fugir, va ordenar l'execució d'un centenar sencer... Encara que es qüestiona la fiabilitat de l'última ordre si es tracta d'un invent dels historiadors. Fins i tot a Roma, cada deu va ser executat durant el vol. Parpellejant amb les cames nues, les noies i els nens es van precipitar a perseguir l'enemic. I van tocar les trompes...
  La Gerda es va despertar, saltant bruscament, les noies es van posar ràpidament en fila. Ens vam rentar, raspallar-nos les dents i tornar a lubricar-nos amb cremes protectores amb una marxa forçada pel desert. Així que estan descalços amb els seus vestits de bany i es van precipitar per l'infern de sorra.
  Els nens àrabs els van assenyalar amb els dits sorpresos i van xiular:
  - Deutsche Akbar!
  La Gerda va mirar al seu voltant i va mirar amb enyorança les palmeres que retrocedien, després de la qual cosa li va xiuxiuejar a Charlotte:
  - De nou a l'infern!
  La diva pèl-roja va respondre amb un somriure:
  - Totes les persones són pecadors, i l'inframón és l'estat natural dels pecadors!
  La Gerda va fer l'ullet.
  - L'home no pot deixar de pecar!
  Charlotte va assentir amb els seus cabells ardents i va començar a explicar mentre corria:
  - Estic dacord! Fins i tot mil vegades d'acord! En general, el pecat és un concepte relatiu i purament humà. Per exemple, si prenem la moralitat del món antic, aleshores, en ella, va ser bo que beneficiés tant a la persona mateixa com a la seva tribu. Per exemple, l'adulteri es considerava una benedicció, no un pecat!
  Gerda va acceptar fàcilment:
  - Dret! El mateix Führer creu que és millor que una dona quedi embarassada d'un heroi de guerra que d'ella, lluny de ser sempre un marit valent. Sobretot si el marit també té signes de sang impura i nociva.
  La Madeleine va cridar a les noies:
  - Estalvieu l'alè noies, aquesta vegada correm fins a l'esgotament!
  La Gerda li va tornar el somriure.
  Pots estar cansat, però no pots estar esgotat.
  Durant mitja hora, les noies van córrer en silenci, i llavors Charlotte va xiuxiuejar:
  -Saps quin somni més estrany vaig tenir una xicota?
  La Gerda es va sorprendre:
  - Sí, jo també ho confesso! I què?
  Charlotte, somrient, va respondre:
  - Res! Tal somni que jo era un guerrer a l'exèrcit del gran bàrbar Àtila. I vam lluitar contra les ceres de l'antiga Roma. I tot era tan bonic i cruel alhora...
  La Gerda va riure en resposta.
  - Ja ho saps, jo també ho vaig somiar! Una coincidència una mica sorprenent. T'he vist en el meu somni!
  Charlotte va fer l'ullet.
  - I jo tu! Vas lluitar bé, tot i que el guerrer d'ulls estrets i de cara groga gairebé et mata!
  Aquesta vegada la Gerda no va quedar gens sorprès, va quedar sorprès:
  - No pot ser! Per tant, no passa que dues persones veuen el mateix somni alhora?
  Charlotte va respondre:
  - Si la grip està colЈlectivament malalta, llavors el somni pot ser el mateix. Així és com va! Vaig sentir que a la societat Thule hi ha mitjans especials que prenen una poció i respiren tintures d'herbes, i després es submergeixen en visions! I aconsegueixen ser profetes!
  La Gerda, saltant per sobre del llamborda, va acceptar:
  - Certament! En principi, el do de la profecia no requereix poders sobrenaturals, simplement pot haver-hi lleis físiques força materials i, tanmateix, no resoltes a la natura. Però quin és l'objectiu d'aquest somni?
  La Charlotte va arronsar les espatlles i va respondre:
  - No ho sé! Potser el Tercer Reich derrotarà la Gran Bretanya i els Estats Units darrere del Lleó o... Aquí ho podeu endevinar durant molt de temps!
  La Gerda estava a punt de dir alguna cosa, quan de sobte la seva oïda va captar el soroll encara audible dels motors. Malgrat la distància, era obvi que els motors dels avions feien soroll, i que s'acostaven significativament...
  Madeleine va ordenar:
  - Quina és l'etapa de l'exercici número dos: disfressa.
  Les noies es van aturar, van treure de les motxilles capes de camuflatge, pintades amb el color del desert. Llavors van començar a cavar ràpidament, mentre que des de dalt no es notava, cosa que no era natural. Aquí la Gerda va agrair al destí que tinguessin tant armes com pales de sapador. En cas contrari, les noies del desert podrien ser presa fàcil per als avions d'atac britànics o els bombarders en picada. Charlotte, rascant la sorra amb els peus nus, va dir:
  - Sembla que haurem d'olorar pólvora, fins i tot a Tunísia... Els camins del Senyor són inescrutables!
  La Gerda amb una mirada astuta va objectar:
  - La manca de coneixement precís sempre és dolenta, amb una excepció, quan es tracta dels plans del Totpoderós!
  I com colpeja el peu descalç a la sorra. S'elevarà a l'aire.
  Charlotte va dir sàviament:
  - És bo tenir coneixement humà, però encara és millor tenir possibilitats Divines!
  I amb els dits nus va agafar un tàbano. Va aixafar un insecte i va mostrar una llengua rosada.
  I en un altre punt d'enfrontament entre les potències de l'Eix, tenen lloc les seves pròpies batalles ferotges.
  Les tropes del Tercer Reich lluitaven per Saratov. El Caucas ja està completament sota els nazis. I l'Exèrcit Roig no té res per cobrir els seus buits. És cert que Stalin també té un tanc T-54, però encara es produeix en petites quantitats. I això no és suficient per cobrir el front. El T-54 està ben protegit a la part davantera de la torreta, però pitjor a l'armadura frontal del casc, i els costats són encara més febles. Els alemanys van reforçar una mica el tanc E-50 fent més gruixut l'armadura, augmentant els angles d'inclinació i posant un motor de turbina de gas de 1500 cavalls de potència. El pes del vehicle va augmentar fins a setanta tones, però l'armadura lateral es va convertir en 170 milЈlímetres i l'armadura frontal era de 250 milЈlímetres. Ara el tanc alemany s'ha convertit en una obra mestra, amb un canó de calibre 105 milЈlímetres en 100 EL i una forma molt inclinada.
  Lluitar, siguem-ho reals, una màquina d'última generació.
  Els alemanys van evitar Saratov i estaven preparats per atacar Kuibyshev. Les baralles aquí són ferotges.
  I el maig ja fa ràbia amb el seu color brillant. I què bonic és?
  I la guerra s'encén com un huracà i un foc de l'infern.
  L'E-50 reparat va entrar a la batalla. No obstant això, els russos van establir força fortificacions i els alemanys van haver de superar les defenses en profunditat. Els guerrers van destruir metòdicament la bateria.
  La Gerda va disparar, destrossant el canó soviètic, i després amb un somriure a la veu va dir:
  - Guanyarem la gent, i guanyarem els cubs!
  Charlotte va cantar els seus rínxols de color vermell coure:
  - Som, oh, lladres! lladres!
  I prement el botó del joystick amb el dit nu, va enviar un projectil, trencant el búnquer soviètic.
  I aleshores la Christina va grunyir ensordidorament:
  - Pum pum! I estàs mort! Els morts! Els morts!
  I també prem una cama gràcil amb un dit nu, enviant l'enemic a un nocaut.
  I després hi havia la Magda. Aquí està la noia. També prem el joystick amb els dits dels peus descalços i com colpeja.
  - Oh, qui ens vegi, de seguida boquejarà!
  L'encantadora Gerda, sacsejant els seus pits plens, va colpejar els trenta-quatre i va cridar:
  - I per a algú farà olor de fregit!
  Charlotte va prémer els seus dits nus sobre els botons del joystick i va xiular com un pardal:
  - I tenim alguna cosa al pit!
  Kristina va trencar una pistola soviètica amb un obús i va cruixir, fent un cop de llavis escarlata:
  No us acosteu...
  La Magda també va prémer el botó amb el dit nu. Va bufar un trenta-quatre i va cridar:
  - No t'acostis!
  I la Gerda, aquesta bèstia agressiva, de cabell ros, també martellarà amb un projectil, i els trenta-quatre rebentaran com el nas d'un boxejador sota el puny d'un punxó. I el guerrer plorarà:
  - Ho matarem!
  I de nou les noies esclataran a llàgrimes i dispararan, sense cap penediment ni pausa.
  Charlotte va cridar amb entusiasme:
  - Sóc un gran lladre...
  I també com colpeja un obús soviètic. Només les parts van volar en diferents direccions.
  La Cristina està grunyint. Mentre prem el dit nu sobre el botó del joystick i fa un xiulet:
  - I la filla dels dimonis ha mort!
  La Magda també clava pressionant els seus peus nus sobre un objecte impactant, destrossa un tanc soviètic i diu:
  - I no modest!
  La Gerda va mostrar les dents, les seves dents brillaven. Es va imaginar un jove guapo. Tan musculosa, atlètica, amb alleujament muscular i una gran perfecció masculina. I com s'inclina i embolica els seus llavis escarlata al voltant del seu nucli palpitós de jade. Que deliciós, com el gelat de xocolata. I aquell gelat de xocolata que et llepes amb la llengua. I és tan bonic, tan emocionant.
  Que bo que un altre jove s'uneixi a ella per darrere. I la vara de jade pulsant entrarà a la gruta humida de Venus. I que gran que és.
  La Gerda fins i tot tremolava de languidez. Que commovedor i encantador li va semblar.
  La noia va disparar contra l'arma soviètica. I va xiular admiradament, donant cops amb el peu nu:
  - Nois, nois, depèn de vosaltres...
  Charlotte també va colpejar i destrossar el tanc rus, mentre blasfemia, sacsejant el seu bust complet:
  - Salva la terra del foc!
  La Christina va sacsejar els seus cabells groc coure. Ella va mostrar un somriure ardent, xiulant:
  - Estem pel món per l'amistat, pels somriures del món....
  La Magda va fer un clic al joystick amb el dit nu. Va trencar el tanc soviètic i va grunyir:
  - Per a reunions cordials!
  Els guerrers semblaven molt alegres. I com van mostrar les dents. I fan l'ullet i xisclen.
  Charlotte també s'imagina un noi. Jove, però amb barba. Mentre li acaricia els pits. Mentre una barba fa pessigolles al pit, els cabells arrissats recorren les maduixes madures dels mugrons. I li fa pessigolles, i li besa els pits. Encercla el mugró dolç i melós amb la teva llengua. Així és l'idilЈli. I si el noi encara fica la llengua a la gruta de Venus. Quin gust!
  Charlotte dispara i xiscla:
  - I l'espasa serà esmolada!
  Per descomptat, les noies, encara que són belles, fan una acció bruta: maten soldats soviètics. Però així els van ensenyar des de la primera infància. Són llops despietats.
  I creuen que tenen raó. Tenen la mateixa educació i mentalitat. Les noies van començar a lluitar en quaranta-un, part del seu batalló de "llops", fins i tot abans. I involuntàriament recorda els primers passos. Quan només tenies setze anys. I tot al voltant semblava meravellós, bonic romàntic.
  No obstant això, encara són força joves!
  Dues dotzenes d'avions anglesos van sobrevolar les noies disfressades, segurament no es van adonar de res, i ja començaven a dissoldre's darrere de l'horitzó, quan de sobte es van sentir nous sons sospitosos. Madeleine va ordenar:
  Estireu tots i no us moveu!
  Les noies es van quedar congelades, estaven esperant alguna cosa. I llavors van aparèixer transportadors lleugers i camions des de darrere de la duna. A jutjar pel disseny, producció anglesa i americana. A poc a poc es van traslladar cap a la capital de Tunísia. Madeleine va quedar una mica desconcertada. Ella creia que la línia del front encara estava lluny, la qual cosa significa que els britànics encara no tindrien temps d'aparèixer. O millor dit, no haurien de presentar-se. I després hi ha una columna sencera. Encara que, potser, menys d'un batalló... Qui són, una mena de grup de batalla, que no passa per alt els deserts per un front continu, vol remenar per la rereguarda. Sembla lògic, tot i que amb la tecnologia són fàcils de detectar al desert. En qualsevol cas, cal transmetre a la teva pròpia ràdio, però no obris foc. A més, només n'hi ha un centenar, i hi ha més de tres-cents anglesos!
  La Gerda li va xiuxiuejar a Charlotte:
  -Són anglesos! És la primera vegada que els veig de prop!
  L'amic pèl-rojo, també força nerviós, va respondre:
  - Res especial! I hi ha tants negres entre ells!
  De fet, almenys la meitat dels britànics eren negres. I la columna es movia lentament, i els negres encara udolan alguna cosa... Cada cop s'acosten més...
  Llavors els nervis d'una de les noies no ho van poder suportar i va colpejar amb una metralladora. En el mateix segon, la resta dels guerrers van obrir foc, i Madeleine va bordar tard:
  - Pli!
  Diverses desenes d'anglesos van ser segats alhora, un dels camions es va incendiar. La resta dels britànics van obrir foc indiscriminadament. Madeleine va aprofitar el moment i va cridar:
  - Llançar granades ofensives junts!
  Les noies del batalló d'elit de les SS "She-wolves" llancen granades lluny i amb precisió. I que s'han format des de petits, i també han passat per una tècnica especial. És quan entrenes amb corrent, una mica de retard amb el llançament i tu amb una descàrrega. La Gerda i la Charlotte també van llançar els seus regals. I la cabriola britànica i cap per avall... És divertit. Tiren a l'atzar, i els negres encara criden en un llenguatge incomprensible. Aquí hi ha alguns canalla...
  I la Gerda tira i tira, alhora que canta:
  - En els alumnes de la SS és un malson! Un salt, un cop! Som llobes, el nostre mètode és senzill! No ens agrada tirar el gat per la cua!
  Charlotte també gruny en resposta. Les bales disparades per ella es trenquen en fragments del crani. I li treuen els ulls. Aquí hi ha un negre espantat, com donarà una baioneta a la seva parella rossa al costat. Escopirà sang com a resposta. Charlotte canta:
  - Àngels de l'infern ombrívol estrellat! Sembla que tot a l'univers serà destruït! Cal volar al cel amb un falcó ràpid! Per protegir de la mort de l'ànima!
  Els britànics actuen de manera desorganitzada, la majoria són soldats colonials: negres i indis, àrabs. O cauen, congelant-se, o, al contrari, salten bruscament i comencen a precipitar-se com llebres boges. No obstant això, les noies disparen amb precisió, i les granades, encara que els fragments no volen lluny, sinó densament! Ara queden pocs enemics. La Madeleine crida en anglès, la seva veu és tan ensordidorament alta que ni tan sols necessites un bocal:
  - Rendeu-vos i us salvarem la vida! En captivitat tindràs bon menjar, vi i sexe!
  Va funcionar a l'instant i com que ja s'estan rendint... Mans amunt i...
  Es van reunir cinquanta presoners, dels quals la meitat van resultar ferits. Madeleine va ordenar:
  -Mata els ferits!
  Les llobes sense cerimònia disparaven bales a les temples d'aquells que no podien mantenir-se dempeus, i la resta eren carregades en cotxes i conduïdes fins a la base més propera.
  Després de la sorra calenta del desert, és molt agradable que les cames nues de la Gerda se sentin goma suau. Fins i tot gemega de felicitat... Els camions americans són molt còmodes i no tremolen durant el viatge. Havent guanyat les noies estan alegres. Charlotte va preguntar a la Gerda:
  - Quants n'has matat?
  La noia es va arronsar d'espatlles desconcertada.
  - No ho sé? No vaig ser l'únic que va disparar... Però penso molt!
  Charlotte va calcular:
  - Som un centenar, matats uns tres-cents, que vol dir tres per germà, és a dir, per germana! Un inici de guerra impressionant!
  La Gerda va fer un gest amb la mà amb menyspreu.
  - A mi no m'importa! El més important és que no va morir ni una xicota. Tot i que això és, per descomptat, una estadística, tres-cents enemics van ser destruïts, i al nostre costat només dos guerrers llops van resultar ferits lleus. Fins i tot em pregunto com encara no hem capturat completament l'Àfrica, amb aquests guerrers.
  Charlotte va fer malbé immediatament l'estat d'ànim:
  - Així doncs, després de tot, vam perdre davant d'aquests guerrers desafortunats al XVIII!
  La Gerda va sacsejar amb ràbia el cap ros, com esquitxada de neu de Cap d'Any:
  - És per traïció! Però de fet, estàvem més a prop que mai de la victòria i era evident per a tots els que no són cecs! Ai, ens van interrompre!
  Charlotte va acceptar, rascant-se amb destresa els peus nus darrere de l'orella esquerra amb els dits dels peus.
  - Sí, traïció, sabotatge, mediocritat dels militars.... Però encara vam trencar els russos, forçant-los a rendir-se l'any divuit! Ah, estaria bé fer una passejada per les extensions de Rússia, allà fa frescor, però aquí fa calor!
  La Gerda va riure alegrement.
  - Però a Rússia hi ha gelades tan severes... Però quan vaig córrer descalç per la neu a les muntanyes, sé quin tipus de farina és.
  Charlotte va mostrar les dents.
  - La petita Gerda corre descalça per la neu ardent... És simbòlic com en un conte de fades... Contes d'una persona pura, encara infantil i gens egoista...
  La Gerda va fer l'ullet amb fervor a la seva amiga:
  - És com si ho tinguéssim al Führer?
  Charlotte va confirmar:
  - Gairebé! Només cavalquem, no correm descalços sobre la sorra calenta del desert. Sí, fins i tot després de la victòria.
  El negre lligat va murmurar en alemany:
  - Àngels terribles, estic preparat per servir-vos! Ets una deessa, jo sóc la teva esclava!
  La Charlotte va acariciar el seu peu lleugerament aspre sobre el cabell arrissat marró del captiu negre.
  - Els negres sou esclaus per naturalesa! Això, per descomptat, és bo d'una banda, algú ha de treballar dur des de l'alba fins al capvespre, fer treballs domèstics... Però un esclau per naturalesa, la naturalesa vil és un traïdor i no se li pot confiar amb armes. Els alemanys, al seu torn, som la nació més culta i altament organitzada de la Terra. Una gran nació de guerrers, i no debades els mercenaris alemanys van servir a tots els exèrcits europeus i fins i tot a Rússia, i sovint en posicions de comandament!
  . CAPÍTOL #8
  La Gerda va llançar salvatgement:
  - Sí, ens serviràs d'esclau. Tenim parroquis especials per als negres. I et quedes amb...
  Charlotte va suggerir:
  Que ens besin els peus. Després de tot, serà agradable per a nosaltres, i Níger humiliar.
  La Gerda va negar amb el cap enèrgicament.
  "No sé com fer-te, però fa fàstic, si els llavis del Níger pudent tocaran la pell neta de la veritat Aryaki. Tan...
  Charlotte no estava d'acord.
  - Bé no! Al contrari, m'hauria agradat. Doncs mira...
  La ardent bellesa de cabells vermells va clavar la seva petita cama a l'home negre. Va començar amb entusiasme a besar els dits llargs, suaus i cisellats de la deessa. I la noia en resposta només va somriure suaument, els llavis gruixuts d'un home negre feien pessigolles a la pell bronzejada. Aquí el llenguatge del presoner caminava pel peu elàstic i una mica polsós de la noia. Tot i així, és agradable quan humilies un home fort, gairebé dos metres de llargada.
  La Gerda es va sorprendre:
  - És estrany, però i tu, no fa fàstic?
  Charlotte va somriure.
  - Bé no! Per què m'hauria de fer fàstic?
  La Gerda va preferir callar: per què s'hauria d'intervenir en els afers de la seva amiga. De fet, se'ls va criar que una dona alemanya no només hauria de ser una guerrera, sinó també una dona amorosa, amable i una mare sana. Però ella mateixa encara no ha pensat en els nois, potser a causa d'un gran esforç físic, o simplement encara no ha trobat la seva parella. Tanmateix, sembla que Charlotte n'està cansada. Va colpejar el negre amb el turmell al nas, tant és així que la yushka va fluir i va suggerir a la Gerda:
  - Podem cantar?
  La Gerda va assentir.
  - És clar que cantarem! En cas contrari es torna trist!
  Les noies van cantar, i les seves amigues es van unir per unanimitat, de manera que la cançó va fluir com una cascada:
  Anem amb una petita maca del matoll,
  Aguantant una tristesa sobrenatural!
  I el fred, cremant esglaiant,
  Motiu trencat perforat!
  
  Peus descalços a la neu
  Arriben nenes blanques!
  Rugint com llops, les tempestes de neu són dolentes,
  Enderrocant estols d'ocells pichug!
  
  Però la noia no té por
  És una lluitadora de forces poderoses!
  La camisa amb prou feines cobria la carn,
  Segur que guanyarem!
  
  El nostre guerrer és el més experimentat,
  No el doblegueu amb un martell!
  Aquí els aurons es mouen suaument,
  Els flocs de neu cauen!
  
  No és costum tenir por,
  No t'atreveixes a tremolar pel fred!
  L'enemic és gros amb el coll de bou,
  És enganxós, desagradable com la cola!
  
  Aquesta és la força de la gent
  Què va fer el sant ritu!
  La fe i la natura són per a nosaltres,
  El resultat serà victoriós!
  
  Crist inspira la Pàtria,
  Ens diu que lluitem fins al final!
  Per fer del planeta un paradís
  Tots els cors seran valents!
  
  La gent serà feliç aviat
  Que la vida de vegades sigui una creu pesada!
  Brutals bales mortals
  Però el que va caure ja ha ressuscitat!
  
  La ciència ens dóna la immortalitat
  I la ment dels caiguts tornarà a les files!
  Però si tenim por, creus
  L'enemic embolicarà immediatament la puntuació!
  
  Així que pregueu a Déu
  No cal fer malbé, la mandra lluny!
  El jutge totpoderós és molt estricte,
  Almenys de vegades pot ajudar!
  
  La pàtria és més estimada per a mi que res,
  Sant, país savi!
  Mantingueu el nostre líder més fort que les regnes,
  Neix Blossom Fatherland!
  Les noies del batalló d'elit de les SS "Llops" cantaven molt bé i les paraules eren sinceres. En general, hi havia un estereotip que un SS vol dir botxí! Però no ho és. Hi havia, per descomptat, unitats punitives especials, la majoria de vegades com a part de les divisions de seguretat, que portaven a terme operacions especials, però la majoria de les divisions de les SS eren simplement els guàrdies d'elit de la Wehrmacht. En general, cal dir que la propaganda vermella i totalitària no és la font d'informació més fiable sobre la Segona Guerra Mundial. Al cap i a la fi, és evident que els líders comunistes d'Agitprop no podien deixar de ser imparcials i cobrir objectivament els esdeveniments. Per tant, és difícil de jutjar on era la veritat real, sobre les atrocitats dels nazis i on és la ficció. En qualsevol cas, els que es dediquen seriosament a la investigació històrica es veuen obligats a admetre que no tots els soldats de les SS són un botxí i un monstre. A més, abans de l'atac a l'URSS; el conjunt dels nazis als territoris ocupats es van comportar de manera tolerant, les fonts occidentals no apunten a cap atrocitat i massacres massius.
  I ara les noies ajudaven els captius a sortir dels cotxes; van acariciar les espatlles amples dels homes tímids d'una manera amistosa. Després d'això, les noies van ser convidades a refrescar-se...
  El sopar va ser modest, però, d'altra banda, una zebra va ser afusellada al desert i cada noia va rebre un shish kebab cuinat en àrab. En general, els àrabs, almenys exteriorment, eren amables i els que sabien alemany fins i tot intentaven fer broma o acariciar suaument les cames de les noies.
  La Gerda va allunyar l'àrab enganxós i va dir:
  - No sóc per tu!
  Charlotte va seguir el mateix:
  - Fes-te un harem!
  La Gerda va somriure i va suggerir:
  - Però digues a Charlotte, què faries si et convertissis en la dona del sultà?
  L'amic pèl-rojo va comentar dubtós:
  - Aquesta és en realitat una felicitat controvertida... Encara que depèn de l'esposa de quin sultà. Si el gran Imperi Otomà estigués en el seu apogeu, llavors... Fins i tot seria molt bo... Reformaria l'exèrcit turc, milloraria les armes... I probablement primer giraria els ulls cap a l'est.
  La Gerda va estar d'acord.
  - Dret! Però aquí és una vergonya per a Turquia que fins i tot en el seu apogeu no va poder conquerir l'Iran. Això era força real, sobretot perquè l'exèrcit persa estava endarrerit. Em pregunto, el gran Führer, quina decisió prendrà, conquerir Turquia, o encara incloure en la seva coalició, llançant un os als otomans, incloses algunes de les terres poc valuoses de l'Iran?
  Charlotte es va arronsar d'espatlles desconcertada.
  - No ho sé! De fet, darrerament hi ha rumors que atacarem l'URSS... Diuen que les riqueses russes i les terres grasses d'Ucraïna són molt necessàries!
  La Gerda va agafar una tassa de te amb els dits del peu descalç i se la va aixecar amb força destresa fins a la barbeta, abocant-se el líquid marró a si mateixa. Al mateix temps, la noia va aconseguir parlar:
  - Hi ha terres molt riques i grasses a Ucraïna. Sota un savi lideratge alemany, i amb la nostra alta cultura agrícola, produiran collites rècord. I després tenim pa, serà més barat que l'aigua. I els mateixos ucraïnesos se'n beneficiaran, perquè el govern soviètic simplement els roba i els obliga a morir de gana!
  Charlotte va assentir.
  - Ensenyarem a aquests eslaus la nostra gran cultura alemanya! IlЈluminem-los!
  Aquí la conversa es va interrompre per crits grollers, el temps de descans s'havia acabat.
  Però després de sopar, les noies es van tornar a posar en fila i obligades a fer una marxa forçada pel desert. Després de dinar, els costava córrer i les noies fins i tot gemegueren una mica, fins que, però, els seus cossos s'escalfaven. I així es van córrer com jerboes.
  Mentrestant, el coronel SS Dess va enviar en secret una nova nota de xifrat als britànics. Per això li va semblar a Dess trair el Tercer Reich a risc d'entrar a la Gestapo. Hi ha diners, un sou digne, més botí militar, què més cal... Però hi ha gent que té una propietat natural, un desig de traïció. En trair, només capten el brunzit i es tornen bojos com de mala herba. I ara Dess va gargotejar a les dades britàniques sobre la transferència de noves tropes i l'aparició d'avions addicionals. I també el que sabia sobre el moment de l'arribada de les tropes alemanyes. Per descomptat, ell també se sentia de vegades avergonyit que els seus companys morien per culpa seva, i tenia por d'una possible exposició... Però potser és massa tard perquè es retiri, excepte si el Tercer Reich perd, llavors... Recentment hi ha hagut rumors persistents sobre l'operació imminent a l'est. I no només rumors, les tropes van ser traslladades a Polònia i Romania, especialment tancs. Tot i que el prestigi de l'exèrcit rus no era especialment elevat, va ser el cop de l'exèrcit tsarista rus el que va trencar la guerra llampec el 1914. A més, els voluntaris soviètics van lluitar bé a Espanya, o un cop de tanc a Manxúria. La probabilitat que la Wehrmacht s'hi encallés i no tingués temps abans de l'hivern era molt alta. I que Gran Bretanya i Estats Units junts tindran temps per desplegar forces. Tanmateix, és possible que l'URSS no aguanti fins a l'hivern, sobretot si l'atac contra ella és sobtat i els russos no tenen temps de prendre mesures per repelЈlir l'agressió. Sí, i el Japó ajudarà...
  Després d'haver revelat els secrets, Dess va encendre una cigarreta i va treure cigarrets americans del paquet. Tot i que una suma ordenada ha ingressat al seu compte secret en un banc suís, de totes maneres no és pobre. En particular, un dels xeics va amagar un dipòsit d'or i còdols. Un informador àrab els va donar un i els criats d'aquest xeic, que podien saber que el seu cap tenia tresors amagats. Què no estaria de més preguntar al pres amb més detall, què i com, si és clar que ho sap.
  I Dess va anar a la cambra de tortura, aviat se li va unir un informador àrab. Dess li va fer l'ullet amb astucia.
  - Què tenim una pista?
  La casamata de les SS estava ricament equipada. Fins i tot hi havia una dinamo per a les descàrregues elèctriques. I després van portar el presoner. Dess va deixar escapar un xiulet de decepció quan el va veure: un noi àrab normal, amb prou feines més gran de catorze anys. Pell fosca, prim, però intentant semblar dret i no trair la por. Tanmateix, els nois curiosos, per regla general, poden saber molt escoltant els secrets dels adults. Dess, sentint-se poc temps, va ordenar:
  - Al bastidor del nen àrab!
  El vestit més aviat esquinçat del criat va ser arrencat ràpidament del nen. I així, despullats, em van tirar amunt al bastidor. Les polseres es van tancar a les mans del nen, i van començar a estirar les mans per darrere. El nen àrab va començar a ajupir-se, els seus peus descalços estaven subjectats a les cepes amb la càrrega. El nen va gemegar, les articulacions es van torçar a les espatlles, el nen respirava amb força. Dess va preguntar de manera grollera:
  - Com es diu el teu cadell?
  El traductor va repetir en àrab.
  - Ali! - El noi va estrènyer amb una veu tremolosa.
  Dess va dir amb més afecte:
  - Digues-me on amagava els tresors el teu mestre. Si dius que rebràs una gran recompensa, et convertirem en xeic. I no, torturarem fins que abandonis l'esperit.
  El nen va balbucejar:
  - No sé res!
  En Dass va somriure irònicament.
  - No crec! Quin noi amb una tassa tan astuta, però no sabia res. Bé, què ens vas a donar plaer.
  Un enorme SS va treure un fuet de cuir de la paret, intercalat amb estrelles. Un metge especialment present amb bata blanca i davantal es va acostar al nen i li va posar la mà al costat dret del pit. Va escoltar el pols i, somrient, va dir:
  - Té un cor notablement sa. Capaç de suportar molt, però molt pacient. Pot ser una nou dura.
  En Dass va riure amb burla.
  - Tant millor... Encara que has de treballar.
  El botxí de les SS i traïdor a temps parcial va donar un fort cop a l'esquena musculosa d'un adolescent àrab. Va aparèixer una ratxa de sang, el nen jadejava pesadament, la cara torçada, però va reprimir el gemec que s'escapava. Dess va tornar a colpejar, va somriure desagradable i va somriure carnívorament. De fet, la tortura fa plaer a molts... Potser també està relacionada amb l'instint animal, el desig de mostrar la teva superioritat, que ets un superhome i la víctima és una merda. Fins i tot Friedrich Nietzsche creia que el superhome del futur món "feliç" seria molt més cruel tant en relació amb els altres com amb ell mateix. Dess no era gaire divertit pel que fa a la crueltat amb ell mateix, però amb els altres...
  Els cops van seguir, després de cops, l'esquena prim però musculosa del nen es va convertir en un embolic sagnant, després el fuet va començar a caminar per les seves cames. Al mèrit d'Alí, almenys cap al final va començar a gemec suaument, però va aconseguir contenir els seus crits forts. Dass va aturar els cops i va preguntar burlonament:
  - T'agrada el bany alemany?
  El nen apallissat va gemegar:
  - No!
  El coronel de les SS, en el to més dolç, va preguntar:
  - Si vols revelar un secret, fes-ho ara. En cas contrari, mutilarem, i ja no podreu servir a les SS.
  Ali va trobar el coratge de respondre:
  - No et diré res! Vaig jurar en nom d'AlЈlà!
  En Dess va somriure com una guineu.
  - Què continuarem! Ens complauràs. Què t'agradaria solЈlicitar ara?
  El metge sàdic va suggerir:
  - El braser! Aquesta tortura també és bona perquè es pot utilitzar en combinació amb altres.
  En Dass va riure malament.
  - És clar, el braser! Ara sofregim suaument els talons.
  El coronel de les SS no va menysprear, i ell mateix va començar a untar amb oli de palma, però, ja podrides d'oli, les soles dels nois, s'engruixien, però abans de ser torturades pels secuaces del torturador, rentades de pols. El metge va assentir aprovador.
  - Així que els peus no es cremaran immediatament, i podem estirar el torturat "plaer celestial" durant molt de temps!
  Després d'això, dos ajudants àrabs van portar a terme un braser equipat amb control automàtic, colЈlocant-lo a uns mig metre dels peus descalços d'un noi morena i guapo. Després d'això, Dess personalment va començar a encendre el foc.
  Llengües de flama corrien salvatges sobre les briquetes de carbó. El nen va xiular, va començar a moure el cap de manera convulsa...
  I a l'altre sector del front, els seus propis combats i esdeveniments agressius.
  Kuibyshev va ser atacat i de fet va caure. Saratov també va ser destruït i capturat pels nazis. Així que es va fer encara més esgarrifós. Els alemanys ja estaven guanyant clarament... Stalin estava flipat, però no podia oposar res a la pressió dels nazis. La guerra no va seguir l'escenari soviètic. El Führer és agressiu i intelЈligent, a diferència de Hitler. I aquesta és una estratègia molt maca i ben presentada.
  Fritz va intentar atacar pel centre i amb força èxit.
  No obstant això, Stalenida Pavlovna va entrar en una batalla desigual amb un grup de noies. Les forces no són realment les mateixes... Però els guerrers van atacar el transport del Fritz. No tan fortament blindat i més vulnerable.
  Noies descalces i mig nues van obrir foc contra els nazis. Després d'haver estat atropellat, el transportista es va incendiar. Aleshores, els guerrers van eliminar un altre transport. Ho va fer fumar i crack. El tercer vehicle blindat de transport de personal va intentar marxar. Però la Natasha el va noquejar amb un llançagranades capturat. Després d'això, es va acabar amb un petit mastodont.
  Els guerrers després van començar a recollir trofeus. Oksana va assenyalar la granada aerodinàmica amb un somriure:
  - Versió alemanya!
  Victòria, mostrant les dents, va exclamar:
  - I tu mira Negros!
  De fet, entre els morts hi havia negres, i indis i àrabs! Només hi ha uns quants blancs. Els guerrers van agafar les armes dels morts. També es saquejaven les butxaques buscant diners. També hi havia marques alemanyes en papers i monedes metàlЈliques.
  Fins ara, la marca ha continuat sent la moneda més poderosa de la Terra. I fins i tot després de la conquesta d'Àfrica amb suport d'or.
  Els guerrers, copejant les cames nues i ciselladas, van robar els cadàvers. I carregat d'armes.
  Després vam tornar al bosc. Stalenida va preguntar als quatre:
  - Bé, com? Vas anar?
  La Victòria va inflar el pit i va respondre amb orgull:
  - Sí, vam córrer una mica, però res d'especial...
  Stalinida va suggerir:
  "Potser ens podrem separar de nou i dirigir-nos cap a l'est?"
  Natasha va suggerir modestament:
  - I si creeu un destacament partidista?
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - No... Hi ha una ordre perquè ens retirem, darrere de la primera línia. Per cert, què en saps del curs de la lluita?
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - Fins ara, res... No tenim ràdio, no...
  Stalenida va interrompre dient seriosament:
  - La guerra serà llarga i dura. Potser no tothom hi podrà sobreviure. En aquest cas, hauríem de...
  La Verònica va tenir el coratge d'interrompre:
  - Recordes Déu?
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Sóc comunista i ateu... I fins i tot la saviesa popular diu: confia en Déu i no t'equivoquis tu mateix!
  Victòria va xisclar:
  - Aquesta noia va caure sota la influència d'una droga religiosa. I crec que sí: que Déu és només una ilЈlusió, però aquesta és una ilЈlusió molt nociva, encadena la ment!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Respectar la fe dels altres Vic... En general, és clar, són els creients els que han de demostrar que hi ha Déu!
  Natasha va colpejar amb el peu descalç i va respondre:
  - I què hi ha per demostrar! Si Déu admet que els feixistes han capturat gairebé tot el món, quina mena de Déu és aquest!
  Victòria va grunyir amb severitat.
  - Bé, demostra l'existència de Déu Vera. Excepte el greixós argument que tot ha de tenir una primera causa!
  La Verònica es va esforçar el front, es va fregar la seva sola nua i lleugerament tacada de sang a l'herba i va donar:
  - Bé, per explicar que no hi havia vida, però es va desenvolupar i fins i tot va aparèixer un home?
  Steelenida va dir suaument:
  - La teoria de l'evolució... Tot va de simple a més complex, i perfecte. I això ho demostra l'existència de capes geològiques. Una dona jove va córrer el peu descalç per l'herba i va piular. - Aquí, per exemple, hi ha diferents períodes geològics, i això es jutja pels fòssils.
  La Verònica es va arronsar d'espatlles.
  "No sóc un expert en creocianisme. I aquests llibres no els trobareu a l'URSS. Però hi ha obres a l'estranger on es demostra que de fet la ciència no contradiu la religió. I va resumir la base científica per a l'estudi de la Bíblia. Sobretot sobre la profecia bíblica!
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Aquestes profecies es fan retroactivament. No hi ha manuscrits de la Bíblia i de l'Antic Testament més antics que el segle X dC. Així que no hi ha manera de demostrar les profecies!
  Natasha va confirmar enèrgicament:
  - Definitivament... No Faith, la teva fe es basa principalment en la fe cega i...
  Victoria va suggerir fàcilment:
  - Por abans de la mort! Què especula qualsevol religió!
  La Verònica va arronsar les espatlles i va respondre:
  Per què els ateus no tenen por de la mort? I que tenen alguna cosa més per esperar?
  La Victòria va colpejar una branca descalça, la va trencar i va suggerir:
  - Bé, per exemple, podem creure en la resurrecció pel poder de la ciència. I això també és genial!
  La Natasha va posar els ulls en blanc i va dir somiadora:
  - Això és! Imagineu un futur comunista. No hi ha diners, sinó una gran quantitat de béns gratuïts. Incloses les motocicletes amb les quals podeu volar a l'espai. I qualsevol producte: pastissos, gelats, pinyes, urogallo, etc., es cultiven sintèticament. Robots a tot arreu. La gent treballa només dues hores al dia, i després només dóna ordres als mecanismes. I en un dia.
  Les noies, parlant, caminaven, mesurant-ho tot amb els peus nus. Estan carregats amb diverses metralladores i bazuques. Una dotzena de belleses.
  I Natasha va continuar dient:
  - I la indústria de l'entreteniment més rica. Només plaer. Per exemple, televisors en color, i de seguida mireu una dotzena de dibuixos animats. I moltes atraccions. Màquines escurabutxaques, jocs d'ordinador, robots diversos... I fins i tot estratègies. Com, per exemple, jugues com Stalin i derrotes a Hitler. Encara que tingui el potencial de tot el món...
  Victòria va continuar somiadament, per a Natasha:
  I les cases són tan boniques. Totes tenen una casa de camp amb una font i un jardí. I si no hi ha prou lloc per a la gent a la Terra, llavors habiten Venus, la Lluna, Mart i altres planetes. En particular, s'han creat naus espacials amb velocitats superluminals, o fins i tot autobusos de transició zero. És quan puges a l'autobús i et transporten a l'espai exterior, o fins i tot a un altre món. Així és com et saluden els centaures, o elfs fabulosos. - La noia va agafar una libèlЈlula al palmell, se la va portar a l'orella i, escoltant, va continuar parlant. "Per exemple, les meravelles de l'enginyeria genètica. No hi ha vellesa. Tots els homes semblen no més de vint anys, així com les noies. Tot sa i musculosa, amb olors agradables i fresques. Les noies sempre estan sanes, sense menstruació. És possible que no s'hagin de donar a llum nens, es criaran en ventres cibernètics.
  La Natasha va donar suport amb un somriure:
  - I apareixeran arbres, sobre els quals creixeran dolços, gelats, piruletes, pastissos com fruites. I es poden menjar sense una gota de greix. I tothom estarà content de tenir cotxes nous que puguis volar. I a un altre continent i a Mart, i fins i tot a una galàxia veïna!
  Steele va suggerir:
  - I llavors la gent serà diferent, amb superpoders. Això, per descomptat, serà un avantatge. I els morts ressuscitaran, i no recordaran que algú va creure en els contes bíblics!
  La Victòria va aixafar un agàric de mosca amb el peu descalç i va grunyir:
  -Sí, segur que sí! Bé, realment, què promet la Bíblia? Fins i tot ens alineem al tambor, o més aviat als sons de l'orgue? I ni tan sols hi haurà carn!
  La Verònica va estendre les mans i va dir:
  - Quina és la teva consciència? Però a les Sagrades Escriptures, la recompensa no s'indica en absolut. I estem construint al tambor, això és especulació!
  La Victòria va riure i va treure la llengua. Després de notar:
  - Bé, sí... I què passarà allà? Alguna cosa sense pecat? I què passa amb el lliure albir, i sense ell?!
  La Verònica va respondre tranquilЈlament, estrenyent lleugerament els ulls:
  - El lliure albir romandrà, però no hi haurà pecat. - La noia va fregar el peu descalç a la molsa i va continuar. "Serà possible perquè la gent odiarà el pecat. No totes les persones, sinó els justos salvats. Això vol dir que quan Satanàs i els factors irritants s'eliminen, el pecat perdrà el seu atractiu i reduirà les cometes.
  La Victoria va xiular, va moure el seu taló nu i rodó al tronc d'un bedoll. I ella va dir suaument:
  - I com pots odiar el pecat, si tant plaer dóna. Aquí, per exemple, amb homes, sobretot joves. Quan et fan una pota, quan et fan pessigolles, quan et fan massatges als talons. Al cap i a la fi, és un gran plaer sentir el tacte dels cossos musculosos. I tu dius que és pecat!
  La Verònica va grunyir enfadada:
  - I és immoral tenir sexe amb homes diferents!
  Steelenida va comentar indignada:
  - Per ser sincer, tampoc sóc un purità, però... Tot i així, hi ha un codi moral comunista i s'ha d'intentar complir-lo. I no us estireu sota tots els que us facin senyals!
  Victòria va respondre amb valentia:
  - M'agrada ser actiu. I jo mateix m'agrada buscar i atreure homes. Aleshores fes-los l'amor com tu vulguis. No és preciós? Bé, per què hauríem de ser modestos, en lloc d'enquadrar els nostres mascles nosaltres mateixos!
  Stalin va dir fredament:
  - Amb el teu aspecte no és difícil! Però després de tot i per matar, sou molt!
  Victòria va intentar desviar una mica la conversa:
  - En qualsevol cas, coneixeu el futur comunista, gent lliure i sàvia, molt millor que el govern de Déu, permetent el triomf del feixisme, o ofegant la humanitat en una riuada. El diable ardent va aixafar el gripau amb els dits nus del peu dret i va continuar. - A mi personalment no m'agrada viure al regne d'un tirà que anomena els jueus el seu propi poble, i com resulta que la resta són estranys?!
  Steelenida va respondre seriosament:
  - Pots discutir sobre la ment superior durant molt de temps, però a la Bíblia... És lògic considerar-ho una revelació divina?
  Victòria va respondre amb confiança:
  - És clar que no! La crueltat de l'Antic Testament, el pacifisme irracional del Nou, l'atribució de privilegis a un sol poble... No és absurd?
  La Verònica va colpejar la soca amb els seus dits nus enfadada. Ella va fer una ganyota de dolor i va respondre:
  - Per tant, al cap i a la fi, Pau diu: El nostre ensenyament és un escull per als jueus, una bogeria per als bàrbars! Una ment pecadora no pot entendre això!
  La Victòria va riure i va dir amb veu fluïda:
  - Rússia no es pot entendre amb la ment,
  No es pot mesurar un criteri comú...
  Ella té un esdevenir especial...
  Només es pot creure en Rússia!
  Steelenida, aixecant les celles amb severitat, va dir:
  - I aquí Rússia abans del cristianisme. Milions, centenars de milions de persones van creure en Déu. Entre ells hi havia ments destacades. Com Newton, Paracels, Kant, Pasteur... I tenien les seves pròpies raons per creure. Nosaltres, al seu torn, estem en contra de les ilЈlusions! La jove va tocar una branca caiguda amb el peu nu i fort, la va trencar i va continuar. - Som partidaris de l'ateisme científic i creiem que cada persona és el ferrer de la seva pròpia felicitat! I que no cal creure que vindrà el bon oncle Jesús i construirà tothom, resoldrà tots els nostres problemes! Aquest planeta necessita una gestió científica i una expansió a l'espai! I no us deixeu anar amb tota mena d'esperances per a llocs celestials o harems!
  La Victòria va riure i va grunyir:
  - I jo no rebutjaria l'harem masculí!
  Steelenida va comentar severament:
  - Bé, ets pèl-roig i dissolut... Qui t'ha criat?
  Victoria va respondre en broma:
  -Quan el pare Carlo, i quan ningú!
  Stalenida va fer caure el tàfano amb el puny i va xiular:
  - És visible... Si no hi ha Déu, això no vol dir en absolut que s'hagi de ser vulgar i dissolut!
  . CAPÍTOL #9
  Victoria va respondre sincerament:
  - M'agrada! Entens així!
  Natasha, rient, va comentar:
  - El comunisme va proclamar la igualtat dels dos sexes. I això significa el dret de la dona a buscar un home. Per exemple, crec que, havent escollit el noi que t'agrada, és bastant normal emmarcar-lo! - La noia va colpejar el cuc bolet amb el peu nu i va continuar. - I és bastant normal estimar diversos nois alhora. Al cap i a la fi, són diferents i cadascun t'acarona de diferents maneres, que és molt bonic!
  La Verònica va xiuxiuejar suaument:
  - Cremaràs a l'infern per tals discursos i fets!
  Steelenida va somriure i va comentar:
  - La moral del comunisme no és menys estricta que la cristiana. I si et comportes així, aleshores... Crec que no trobaràs l'aprovació! No tots som... un bordell!
  Victòria va comentar seriosament:
  - Per què generar hipocresia? Aquest cristianisme posava diverses restriccions a les dones. Incloent, com la prohibició, estimar més d'un marit. - La diable pèl-roja va colpejar furiosa el cop amb el peu nu, el va llançar més amunt. I ella va continuar. - I el comunisme va proclamar que no hi ha Déu! I això vol dir que tot està permès! I les dones podem ser ocells lliures a la recerca de l'amor. Escollint aquells homes que ofereixen molt més plaer. I aquest és el punt principal!
  Stalenida va sacsejar la pèl-roja amb el dit índex:
  - Això no és el més important per al membre del Komsomol! En general, el més important és el servei a la Pàtria i la causa de Lenin. I no la recerca del plaer per al cos! Això ho has d'entendre!
  Victòria va respondre indignada:
  - Sóc una bèstia i un llit a la batalla! Així que no em queixes!
  La diable pèl-roja va xiular:
  - Sóc una súper noia!
  La Verònica va inserir tímidament:
  - La moral del comunisme i del cristianisme és una: qui no treballa, no existeix!
  Victòria va mostrar coneixement de la Bíblia:
  - I Jesús va dir: no et preocupis pel teu pa de cada dia... Sigues com els ocells del bosc.
  Stalenida va comentar agressivament:
  -El comunisme va néixer en gran part de la negació dels valors cristians. I alguns paralЈlelismes són força possibles. Així que els nazis també tenen bandera vermella, com la nostra!
  La Victòria va aixafar l'agàric de mosca amb el peu nu, es va fregar el taló nu i rodó amb la molsa i va afegir:
  - El Tercer Reich té grans impostos sobre el capital privat, i un alt percentatge de propietat estatal. Tenen en part socialisme, però privilegis per als alemanys! - La noia va mossegar una fulla d'un bedoll i va riure, va afegir. - En general, sobre religió, tinc una cançó alegre. Vols que ho faci?
  Stalènida va assentir de bon grat amb el seu brillant cap, va tombar una branca podrida amb el seu peu nu i gràcil i va xiular:
  - Canta una flor, no t'avergonyis!
  I la Victòria va cantar amb entusiasme;
  Què volia dir el Senyor?
  Ell, que viu a una distància terrible...
  Quan es va donar l'ordre de treballar,
  Perquè no ens quedem en un somni.
  
  Encara que un vestit reial magnífic,
  Però no hi ha persona més avara....
  La pobresa dispara a quemarroc -
  El nostre món de patiment és èpic!
  
  I no és culpa d'Adam
  Un senzill noi soviètic i rus...
  Caminava nu, sense amagar la vergonya,
  Com un proletari sota el tsarisme!
  
  Déu li va donar menjar, un límit,
  Pasturar sense saber les bifurcacions...
  I si en voleu més, us colpejaran!
  I beu amb el palmell de la mà sense ampolles.
  
  Adam va patir tal destí,
  En un paradís esgarrifós i avorrit!
  Però la serp volava amb ales,
  Va entendre: una persona pateix...
  
  Hi ha una manera de sortir dels matolls,
  Construeix una ciutat, dóna descendència!
  Per no deambular pel terme del bosc,
  De vegades necessites perfidia!
  
  Vaig robar la clau màgica del paradís,
  A l'Eden rutina per marxar...
  Allà trobaràs els somnis d'una noia
  Almenys pots morir a l'inframón!
  
  Sí, és clar que hi ha un risc, noi,
  Aquest planeta no és un regal...
  Però coneixeràs la consciència, l'honor,
  I trobaràs, coneix la teva parella!
  
  Adam va rebre aquesta clau -
  Va obrir les portes i va sortir del paradís.
  El pecador va gastar molta força,
  Trepitjar les pedres de grans muntanyes...
  
  Aquí torna a veure la porta...
  I de nou va aparèixer la serp alada...
  Va dir: Sóc un bon Satanàs...
  El forrellat aquí es va obrir per si mateix...
  
  Adam va entrar i va veure...
  Un miracle tan pintat...
  Donzella nua darrere del turó,
  Un tert de porcellana és un plat daurat.
  
  Però que bo és
  El nen Adam no es va poder resistir!
  I besar-li la boca
  Més dolç que la mel!
  
  
  Ella li va respondre -
  Els cossos en un èxtasi tempestuós es van fusionar...
  No, no maleeixis Satanàs...
  Els nois van aparèixer en pecat!
  
  Déu els va expulsar del paradís, però...
  El planeta es va convertir en la seva llar.
  Encara que la gent té un sol,
  Però la descendència es va convertir en milers!
  
  Sí, va ser molt dur
  Inundacions, sequeres i hiverns.
  Però la ment és un rem poderós,
  L'home s'ha convertit en una criatura forta!
  
  Com pot volar un àngel
  Com les muntanyes de dimonis destrueixen l'alleujament!
  Crea una carretera, on és el camí -
  Arribeu a qualsevol punt de la terra.
  
  I necessiteu espai espacial -
  També podrem conquerir.
  Així que el nostre pecat no és una sentència,
  No, no diguis tonteries pop!
  
  No siguis pecat, no hi ha progrés,
  Els pensaments generen moviment!
  Una resposta al sermó:
  No necessitem el paradís dels altres!
  Les noies van aplaudir a l'uníson. Cal destacar que la veu de la Victòria és forta, sonora, molt agradable. I els guerrers estaven realment fascinats amb aquest poema.
  Steelenida va suggerir amb un somriure:
  - Quan hi hagi temps, interpretaràs aquesta cançó a l'estadi!
  Victoria va assentir amb el cap i va suggerir:
  - I al mateix temps aprovarem el premi!
  La noia pèl-roja va riure i va voler caminar sobre les seves mans. Però té massa armes.
  Les noies havien estat caminant prou temps i estaven cansades. Es va asseure a dinar. Van obrir trofeu de conserves i guisat. Mandíbules vigorosament guanyades. Els guerrers són tots joves, sans, musculosos.
  Natasha va dir amb un somriure:
  "Entre els assassinats per nosaltres, gairebé tots són estrangers. Els alemanys estan llançant un exèrcit estranger contra nosaltres!
  Victòria va cantar fora de lloc:
  - I el nostre exèrcit és a l'esquerra, i el nostre exèrcit a la dreta... Ens està bé lluitar amb una copa!
  Stalenida va mirar severament la pèl-roja i va dir:
  - Ets una noia juganera... Ens hem de casar amb tu!
  Victòria va negar amb el cap.
  - Per què un marit? Millor tenir una dotzena d'amants!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - No és interessant comunicar-se amb un home durant molt de temps: molesta! És millor quan tens nois diferents!
  Oksana va suggerir:
  "Potser la propera vegada farem un presoner alemany... I ens burlarem d'ell!"
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Bé, les noies sou inventives... I no ens faria mal captar la llengua!
  La Natasha, mostrant les dents amb ferocitat, va dir:
  - Nois, nois... Sou molt i molt dolents, els nostres! Nois! Nois! Els nostres homes seran vençuts per noies!
  Les noies van esclatar a riure... Van beure una mica dels flascons d'alcohol diluït. Un parell de belleses fins i tot van roncar.
  Però Stalenida va grunyir:
  - Escalar! Qui dorm, el matarem!
  Les noies van saltar i es van estirar en cordes. Van fer tremolar les armes i esclataven les dents. Belleses precioses. I piquen l'ullet amb els seus ulls de safir. Volen almenys una mica, però per jugar-hi una mala passada. Seu en un cavall.
  I així torna a marxar i trepitja els teus peus descalços. Encara que les noies es veuen molt maques. Tenen molta bellesa. I cossos musculosos i forts de noies.
  Natasha, caminant, es va adonar:
  - Fins que no solucionem el problema dels tancs nazis, no tenim res a fer contra els soldats del Führer!
  Victòria va explicar:
  - Volies dir no soldats, sinó màquines! I en general, no hi ha recepció contra ferralla si no hi ha una altra ferralla!
  I el diable pèl-roig va colpejar amb el peu nu sobre una soca llargament podrida. Va aixecar un núvol d'escombraries i pols.
  La Verònica va arrossellar humilment:
  - Tota la voluntat de Déu!
  Stalenida va dir enfadada, donant cops amb el taló nu a la llamborda:
  - No! Tot serà la nostra voluntat bolxevic!
  I els seus ulls literalment brillaven de ràbia!
  Victòria va comentar durament:
  - Els hitleriens exterminen els jueus sense cerimònies innecessàries. Per què Déu no va defensar el seu poble?
  La Verònica va respondre lentament:
  - Pecats...
  La Victòria va cantar, trepitjant els seus peus nus:
  - Oh, pecats, pecats... No pequis cabra! No pequis cabra! Guanyarà la vinya! La vinya de crinera blanca bategarà!
  I la bellesa pèl-roja va agafar la papallona amb els seus dits nus, i va aixecar la cama, ensenyant als seus amics.
  - Aquests són els miracles que succeeixen als nostres boscos!
  La Verònica va respondre enginyosa amb un somriure:
  - Ja veus quina bellesa... I dius que això no és creació de Déu!
  Victòria va bordar:
  -La religió és l'opi del poble! I la papallona és preciosa per disfressar-se millor de flors!
  Steelenida va comentar indignada:
  - Potser n'hi ha prou amb la religió? És millor deixar que la Vera t'expliqui com es comportarà si l'envien a la intelЈligència?
  La Verònica va arronsar les espatlles i va respondre:
  - Seré humil!
  La Natasha volia dir alguna cosa, però la noia va fer un soroll sobre ella. Els soldats d'assalt a reacció van passar. Molts voltors d'acer i d'aspecte molt depredador. Taralaren i bufaven vapor. Hi ha moltes armes, i els alemanys disparen de manera molt agressiva.
  Steeleed va ordenar:
  - Disfressa!
  La guerrera Gerda, que es va adormir just al tanc, va somiar amb el que va passar en un any tan llunyà quaranta-un...
  El coronel SS Dess va dir burlonament:
  - Bé, noi... Si vols alleujar el teu destí, explica'ns on s'amaguen els tresors del xeic. No ens quedarem en deutes, tu mateix et convertiràs en un noble xeic.
  L'Alí es va contrarestar convulsivament. Hi ha moltes terminacions nervioses als talons nus, i el foc és un dolor intens. A l'aire, l'olor de cremada és cada cop més forta. El nen respirava cada cop més, la suor i les llàgrimes correien per les seves galtes:
  - No ho sé... no ho sé...
  En Dass va fer petar els dits a l'aire.
  - No mentis, jo veig a través de la mentida! Sobretot perquè tu mateix vas dir que no ho faries. Et torturem fins a la mort i...
  L'Alí es va atrevir i va estirar el seu flac, però amb el ventre més aviat en relleu. Va intentar contenir els seus crits per no mostrar que patia, però el cos traïdor no va voler aguantar. Les llàgrimes van fluir dels seus ulls involuntàriament, i el nen àrab es va avergonyir de plorar com una nena. Però, per desgràcia, no està en el seu poder aturar les llàgrimes i els gemecs, encara que un raig de sang brolla d'un llavi mossegat convulsivament. Dass, per la seva banda, per intensificar el dolor; va agafar les pinces amb puntes calentes i va agafar la costella prima del nen. Va estrènyer amb cura les seves fortes potes i va començar a torçar-se. Ali va gemegar molt més fort, el dolor era insuportable, se li va escapar de la gola:
  - No cal! Per favor no!
  Dess d'alguna manera tort, va somriure d'una manera asiàtica i va preguntar:
  - Faràs? Ara dius tu.
  Els nois van negar amb el cap i van gemec, van escopir sang:
  - No! No diré!
  Dess va tornar a parlar de sobte, suaument i gratificant:
  - Bé, per què et morries tan jove? Per a què? Mireu que bonica és la vida, que bonic és respirar aire fresc i estimar les noies. I el teu cadàver desfigurat quedarà a les escombraries i els ossos seran estirats pels xacals.
  - Però l'ànima caurà a Jilga! - va esprémer l'Alí de si mateix.
  El coronel va riure malament.
  - No! Embolicarem el teu cadàver amb pells de porc i l'infern infernal t'esperarà com un profanat!
  Aquí els nois van esclatar a plorar:
  - No cal! Per favor no!
  Dess va grunyir intimidant:
  -Parla...
  Ali va respondre amb un gemec:
  - No ho pots explicar tan fàcilment. Us he de mostrar jo mateix, aquest lloc.
  El coronel va arrugar el seu front ample, però gens baix. Potser el nen només vol guanyar temps i intentar córrer. En aquest cas, només es distreuran d'altres negocis, encara que no siguin tan rendibles. Però d'altra banda... Dess va bramar:
  - Bé! Traieu-lo del bastidor, però encadeneu-li la cama, així com un bloc al coll, perquè no fugi! Comproveu aquest cadell per polls!
  Quan el nen va ser alliberat del bastidor, va tornar a gemec. Amb incertesa es va aixecar i va boquejar, la pell del seu peu va resultar cremada. Tanmateix, Ali va fer tot el possible per mantenir-se recte, i fins i tot va aconseguir un somriure de màrtir. El coronel va sentir de sobte involuntàriament respecte pel jove àrab: aguanta, vol demostrar que és un home. Què pot, després que els tresors estiguin a les seves mans, reclutar el noi? Després de tot, encara no tindrà camí de tornada al seu. Els familiars del xeic no perdonaran el servent dels tresors donats, i només els gairebé omnipotents SS poden protegir el nen de la venjança.
  Malgrat l'aparent incapacitat del presoner per escapar, els nois van encadenar una cadena amb una pilota a la cama nua i mig cremada, i també li van fixar el cap i les mans en un bloc. Després d'això, el coronel, va decidir portar-se amb ell només un parell d'homes de la SS escombraries, però, excelЈlents en l'ús de les armes, i porters àrabs, per si hi ha molts tresors. Aleshores, és clar, se'n desferran, però de moment prometen muntanyes d'or...
  Bé, mentrestant, les noies havien completat quan es va fer completament fosc, la seva propera marxa. Charlotte va animar la Gerda:
  - Aprendre és difícil i fàcil a la batalla!
  Gerda va contestar:
  - És difícil viure aprenent - és fàcil morir en batalla!
  Acabada la carrera fins al final, les noies esgotades es van pressionar una mica més, després es van rentar i es van anar al llit. Bé, quant pots torçar-te fins al límit! Gerda, vaig somiar amb una composició molt dramàtica...
  Al principi, la noia va veure l'enemic, en el seu somni, per dir-ho, va contemplar un espai enorme alhora.
  L'exèrcit va abandonar la ciutat. Les tropes es van alinear en un rectangle que, a mesura que avançaven, semblava cada cop més una rata. Com és habitual, aquests animals tenen el musell més repugnant! Davant hi ha els melosaures, i cinc tiranosaures, seguits de cavalleria, camells, amb cavallers blindats, cavalleria amb combatents més lleugers.
  Infanteria addicional, lleugera, amb armadura de cuir, llançadors de javelina i pesada amb armadura de bronze. També hi havia els arquers més nombrosos. Els llaços són diferents, els petits són negres i els grans estan pintats de groc. Alguns dels soldats van armats amb llances i alineats com una falange. En general, un exèrcit bastant gran segons els estàndards de l'edat mitjana. Els dinosaures rugeixen i inspiren por. En moviment, s'assembla a un flux de fang, inexorable, potser no tan ràpid. Les trompetes sonen, els tambors sonen. Darrere, cavalls i bous arrosseguen catapultes i ballistes. Aquests últims, però, no estan gaire adaptats al camp de batalla. Fora de la muralla de la ciutat, el fum s'eleva al cel, forja treballs, forja manilles per als esclaus. A la cua mateixa de les tropes hi ha botxins amb túnica negra, disposats a sotmetre els rebels a cruels tortures. Les pinces ja s'han escalfat, les broques s'han escalfat.
  I el que tenen davant: uns esclaus mig nus, armats a l'atzar, entre els quals hi ha molts adolescents prims, amb omòplats afilats i talons negres, enderrocats a les pedres. Bé, quin exèrcit de gallines per riure's. La mateixa Gerda està mig nua i descalça, però no té gens de vergonya:
  - La mort és un concepte relatiu en el temps, la vida té un sentit absolut!
  Però curiosament, els adolescents i altres esclaus, havent conegut un gran exèrcit, no es van dispersar. Al contrari, els dards i les pedres van volar cap als dinosaures. En primer lloc, van intentar noquejar els genets asseguts sobre els monstres.
  I aquí hi ha la parella de la Charlotte, a jutjar pel cavall de diamants, una persona noble. Després de tot, va veure com s'acostaven les tropes, més nombroses del que esperava l'intelЈligent guerrera, però no va experimentar sentiments de pànic.
  - I ells tenen confiança en si mateixos! Ells esperen que ens torturaran. Què li dius a aquell Falconbeak?
  - Sorpresa preparada! Per molt primitius que siguin els dinosaures, més de dos-cents d'ells, després d'haver volat, aixafaran tot l'exèrcit! - El jove, pintat com un indi, amb plomes vermelles i grogues, va somriure.
  El duc d'Eleron, acompanyat de diversos coronels, tots en or i joies, va galopar enmig de la cavalleria:
  - Bé, aquí hi ha una mica més i l'enemic serà aixafat, que era inevitable. Aquí tens la reina, cent guerrers la violaran, i després si està viva, li faré això!
  Bé, aquí la fantasia es va negar al duc arrogant. El que faria amb la reina, jo volia ser més dur, perquè els descendents s'estremlessin fins i tot segles després, però no hi havia prou idees.
  Els dinosaures ja s'han precipitat cap als esclaus que flueixen ràpidament. Va agafar el menys àgil. Un parell de nois massa agosarats els van saltar damunt, es van enfilar a la boca, es van posar una llança a les dents. Però, sense poder aguantar la closca, van volar i van ser trepitjats brutalment.
  El bec de Falcó va xiular fort, i aleshores, adonant-se que no ho entenien, va rugir eixordador:
  - Ara és el moment!
  Es va sentir un soroll i van volar bombolles cap als dinosaures. Eren molt grans, acolorits, d'aspecte mirall, però, caient als musells dels dinosaures, es van esclatar amb una flama ardent.
  L'enginy inventat per Falconbeak i Blancaneus el Terminator era molt senzill. Els habituals són només grans bufadors, com els que s'entreguen els nens. Només en lloc d'una solució sabonosa, una barreja explosiva senzilla però eficaç. Les pròpies pilotes s'inflaven amb una lleugera brisa, que es reproduïa amb l'ajuda d'un encanteri. A diferència d'un huracà artificial, no necessitava massa energia. Així que les armes dels nens van demostrar ser molt efectives contra els monstres que s'avançaven. Semblava espectacular, les bombolles que lluïen amb tots els colors de l'arc de Sant Martí cauen en els morris descoberts. L'impacte és com d'una bomba de napalm, el més important és que el gas a l'interior irrita la nasofaringe de les criatures, provocant una sensació de pànic de por. Sí, i la flama està especialment cremant, traient l'ànima animal. Els monstres, embolcallats pel foc, es van convertir en un vol a l'engròs. Va ser tot tan aterridor i inusual.
  Charlotte va fer sonar una corneta amplificada per plaques ressonants:
  - Ordre d'atac!
  La cavalleria rebel, que ja s'havia fet força nombrosa, es va precipitar a perseguir l'exèrcit vacilЈlant. Els arquers també es van unir a la lluita. Semblava que unes pinces inexorables s'estaven encongint, preparant-se per aixafar amb un cruixent la semblança d'una rata teixida amb les files de soldats.
  Davant, com de costum, tallant l'aire, Charlotte es va precipitar. Es va posar una cota de malla fina, però molt forta, de treball nan. Tanmateix, els contorns del seu cos seductor no s'amagaven gens, al contrari, totes les línies eren visibles: des del pit fins als malucs. Al mateix temps, la corona brillava molt més del que són capaços els diamants reals.
  - Saryn amb una kitchka! - Va cridar la noia, imitant Stenka Razin. Va recordar una novelЈla de la categoria de ficció sensacionalista, gairebé prohibida al Tercer Reich, on el llegendari ataman lluitava amb una armada de naus estelЈlars. Era força i alhora cavalleria. Sí, i l'argument és molt interessant, en què hi havia princeses, i el dimoni infernal Skelentor, que va captivar la principal font d'energia universal...
  Aquí la Gerda ja pensava, però com es comportaria ella mateixa en el lloc del líder dels rebels. Sobretot estar en captivitat i sota tortura. En aquest cas, hauria conservat el coratge, l'honor, no va fallar en mans dels botxins. Després de tot, l'ataman va fer acudits maliciosos al bastidor, demostrant una voluntat inflexible i un sentit de l'humor cosac.
  -Crec que no defalliré! - es va dir la noia a si mateixa.
  Els dinosaures van atacar la seva pròpia cavalleria. Van destrossar, trepitjar, bolcar camells, cavalls i altres lluitadors. El pànic també es va apoderar de la cavalleria, estenent-se a la infanteria. Imagineu com és un dinosaure boig. Un cadàver que pesen diversos elefants, amb unes dents d'un metre de llargada i amb les potes amb urpes, destrossa tots en fila. L'exèrcit gairebé immediatament es va convertir en una multitud espantada, que és destrossada per esclaus i soldats que s'han passat al costat de la reina legítima.
  Charlotte va supervisar personalment la tala i la persecució. Diversos genets van atacar-la i van ser acabats immediatament. El duc Eleron, amb un selecte equip de guàrdies, va intentar aturar el torrent furioso. Charlotte va caure sobre ell. Girant les dues espases al mateix temps, el guerrer va reduir sense parar els guàrdies, sense deixar cap possibilitat.
  Un follet en un camell carregat d'una armadura va intentar resistir-li.
  Charlotte, somrient rapaçment, va comentar:
  "I creus que l'alçada supera l'habilitat?"
  - L'elefant trepitja la formiga! - va grunyir el gegant pelut.
  - I passa davant del ratolí! La gent gran té grans faltes! - Després de diversos cops ràpids, la noia va trobar un buit a la visera i va colpejar l'enemic.
  - No hi ha gaire música! Vaig colpejar a través de la visera! I el mal va portar el servent al seu infern! - La guerrera va treure la llengua.
  A Charlotte li va agradar l'acudit, sobretot la rima i el joc de paraules. I si és així, aleshores la tala va ser més divertida. Blancaneus el Terminator va deixar caure còctels molotov des de l'aire, augmentant el pànic.
  - Només és el principi! Oh oh oh! - Va dir la fada guerrera.
  Charlotte va entrar a Duke Eleron. Togo estava envoltat de guàrdies: quatre follets sobre camells de vuit potes capaços de transportar una massa de monstres amb relativa facilitat.
  El duc va donar ordres al general Chichihu.
  - Intenta reunir un cop d'algunes de les tropes menys valuoses per retardar els rebels i retira't ràpidament a la porta.
  "Així que haurem de tancar-nos a la ciutat?" - Amb evident molestia va preguntar el general.
  - Probablement si! No és assumpte teu! El duc va trencar.
  - Va ser una llàstima davant de qui! Uns ragamuffins ens estan amuntegant! El general va deixar escapar un raig de flama taronja de la seva boca.
  - Ai, què és això! - De sobte espantat va cridar el duc.
  Charlotte va matar el follet i dos soldats més d'un salt salvatge. Tres matons es van precipitar cap a ella.
  Eleron va cridar:
  -Mata la gossa!
  Una fletxa disparada per la Gerda (ella també va lluitar desesperadament i va intentar seguir el ritme de la seva amiga) va fer caure un dels atacants. Un altre monstre va ser assassinat per Svetlana.
  - Ho sento, guapo, vaig ser el primer, perquè l'home.
  El follet supervivent va xiular:
  - Els humans som paràsits! Hi haurà trossos de follets!
  La noia, com a resposta, va donar una puntada de peu al genoll sota el genoll i va ficar el cap a la fesomia brutalitzada.
  - Què tal un nas trencat?
  Pel terrible cop de la bellesa, el cap del monstre va tremolar i el monstre va caure del camell. Charlotte va saber colpejar, de manera que els seus cops van paralitzar animals grans de la mida d'elefants. Per fer-ho, cal seleccionar el punt desitjat i batre el codi amb un angle agut, quan els cartílags del nas entren al lòbul frontal del cervell.
  Us estic clavant la veritat al cap! - va cridar la noia.
  El duc Eleron va intentar disparar a la noia amb un punyal enverinat amb un moll.
  Charlotte va agafar el vol de la fulla i la va fer caure amb la seva espasa. El metall, en contacte amb el metall, va volar. La noia va saltar de la cadira, va volar i va baixar la fulla sobre el casc.
  - Aconsegueix un capitalista!
  A causa de la commoció cerebral, el casc es va trencar, juntament amb el cap. El que quedava del príncep va volar del seu cavall. La Charlotte va treure la llengua, era llargament rosa i la va ensenyar a tothom.
  - El que estàs tan turmentat, potser ho aconseguiràs.
  La mort del príncep va trencar la moral de l'exèrcit. Els soldats van fugir o es van rendir en massa. El xoc va ser massa gran. Només mercenaris i noblesa van intentar organitzar una aparença de resistència. Però aquests focus van sortir ràpidament.
  . CAPÍTOL #10
  Charlotte va animar les tropes, fins i tot els adolescents gairebé desarmats, que es van precipitar amb valentia i, potser, fins i tot s'havien de frenar. La noia va assolar diverses desenes de combatents, però no hi havia ningú a qui matar més.
  No van tenir temps de tancar la porta, a més, alguns dels habitants es van rebelЈlar, va començar un abocador.
  El baró de Capricorn, havent assabentat de la revolta a la ciutat, aixecada pels esclaus, va exigir:
  - Executar tots els esclaus, introduir execucions massives.
  Blancaneus, el Terminator, però, va resultar ser més àgil, dispersant els guàrdies amb un corrent ardent i va posar l'estàndard de la reina just a la torre.
  - Què vols que liberalitzem. O potser fins i tot es va rendir.
  Els ciutadans rebels, molts esclaus van entrar al palau del governador. Charlotte va irrompre a la porta, va colpejar i aixafar a tothom seguit.
  La Gerda va tenir un parell d'esgarrapades, però només es va enfadar per això, aquí tens la seva espasa, va derrocar el caporal troll, i després va pujar ràpidament.
  La guerrera, saltant amb el peu, va plantar un follet al pit, va sortir volant de la paret, ensopegant amb llances excavades a l'empedrat.
  - Em pregunto què saps el greix!
  Les seves espases van tornar a trobar menjar abundant, xocant amb els guàrdies. Però la major part de la guarnició no va oferir cap resistència. Només el palau amb unitats seleccionades, majoritàriament soldats mercenaris, va resultar ser més difícil de trencar. El mateix Falconclaw va atacar la portada. Mentrestant, Charlotte, literalment, va volar més amunt, trobant-se amb Capricorn cara a cara. Al voltant del baró només quedaven una dotzena de persones, cosa d'un guerrer de dos o tres segons. Llavors es va topar amb un noble.
  De fet, no hi va haver baralla, la guerrera va tocar amb el dit l'espatlla del baró i el va paralitzar.
  - Pots comptar amb la misericòrdia de la reina. Tanmateix, el jutjat popular no coneix llàstima!
  Un noi que semblava un faune li va saltar damunt.
  - Quin animal vols que entri al cervell? - El guerrer va maleir.
  Tot i que es va moure més ràpid que una persona normal, Charlotte va parar l'atac i va volar el cap lleig amb un cop a canvi:
  I després hi ha el faune. Tot l'univers està ple d'aquestes criatures. O potser un altre tipus de follet.
  El guerrer es va traslladar al palau, però no va tenir temps, els rebels i la gent del poble es van ocupar de la guarnició abans que arribés aquesta diva.
  La Gerda va aconseguir acabar amb només dos cabrons més. Va girar al voltant del seu eix, dient filosòficament:
  - No pots derrotar a tothom sense derrotar-te a tu mateix - no pots derrotar-te a tu mateix sense aprendre de tothom!
  El governador va tenir temps d'apunyalar abans que el guerrer intervingués. No obstant això, això va alleujar la molèstia de la cort, i el dignatari, sembla, era un bastard just si els mateixos habitants del poble s'encarreguen d'ell. El cos gras es va tallar a col, sense deixar cap extremitat sencera.
  La noia va renyar els rebels massa zelosos.
  - Recordeu, el més important és la capacitat de viure amb lleis justes. És hora de posar ordre a la gent.
  A la ciutat, els cadàvers van ser retirats ràpidament, no n'hi havia molts, i es van escombrar els carrers, es van talar els arbres. Les autoritats locals eren elegides, fins i tot entre els antics esclaus. No obstant això, els esclaus constituïen la majoria de la població, registraven tots seguits, principalment entre els pobres.
  Lenastala va ser la primera a portar el poble al jurament. La jove reina es va enfosquir, la palЈlidesa del confinament va desaparèixer, les espatlles i els malucs s'eixamplaven, els cabells netament rentats lluïen d'un blanc nacrat. Era molt bella i femenina, no mancava de bona força. Els sacerdots amb zel conduïen el poble al jurament. Però estava clar que els ministres del culte negre no estaven contents: la reina era molt justa, va prohibir els sacrificis humans i va reduir l'impost de l'església. I ara la gent es queda a la foguera, especialment sovint sacrifiquen nadons innocents, especialment nens. Un home a l'infern hauria d'anar al davant.
  Amb motiu del jurament negre, el sacerdot va suggerir:
  - Matarem una dotzena de nois i sis noies!
  Lenastala va dir de manera grollera:
  - No hi ha millor que tu! Al foc d'un sàdic!
  El mossèn va ser recollit i portat a la llenya prèviament lligada i les branques. Mentrestant, la Gerda es va netejar la fulla i es va quedar al costat de la Charlotte, preguntant sorpresa:
  - Estrany, però per a què comença aquest aixecament.
  La seva parella va respondre amb un somriure:
  - Tornar el tron legítim a la reina. La Lena s'ha convertit en una hereva legítima i un usurpador s'asseu al tron.
  La Gerda encara dubtava:
  - No passa sovint que els legítims hereus al tron, recorren a la multitud per demanar ajuda.
  Charlotte va dir amb força lògica:
  - L'amistat amb la màfia no humilia si porta a les cintes del poder! Bé, en aquest cas, podria ser l'última oportunitat de la reina.
  La Gerda, amb la punta de l'espasa, es va esgarrapar el taló nu i de noia. La Charlotte duia sandàlies amb perles. De sobte va agafar el nen juganer de la mà. El nen semblava voler treure una bossa del cinturó del guerrer. La Strong Charlotte va aixecar el nen amb el braç estès. Tanmateix, el nen semblava d'uns deu anys, no més, i va esclatar a plorar:
  - Oh, les ties no! ho sóc més...
  La Gerda va interrompre durament:
  - Ja ho sé - no ho faré! Prou, però, encara cal castigar el lladre, sinó s'acostumarà a la irresponsabilitat! Què recomanaries Charlotte?
  La guerrera li va retorçar la cara.
  - Crec que amb cops de pal n'hi haurà prou! No mutileu un nen tallant-li una mà.
  La Gerda va estar d'acord.
  - Entreguem-ho als guàrdies i que l'assotin!
  De sobte, el nen petit va començar a preguntar entre llàgrimes:
  - No, val més que em portis al teu escuder.
  Charlotte va bufar despectivament.
  - Un lladre en escuders... Quin ximple que sóc! Sí, encara ets petit, per poder portar el meu arsenal, només caus. Així que... -va cridar la noia. - És una guàrdia, has de castigar el lladre...
  La Gerda va riure de sobte:
  - Doncs no hi ha guàrdia, va fugir... Haurem de portar el nen a la reina, perquè ella jutgi!
  Charlotte va negar amb el cap negativament.
  - No cal distreure la reina en una mica com un intent de robatori banal. A més, Lenastala és massa amable, probablement ordenarà que l'alliberin. Així que seria millor que el castiguem al moment. Crec que desenganxa'l amb una branca als talons...
  Gerda no està d'acord:
  - No! En aquest cas, li costarà caminar, i encara que el trenquem fins a sang, agafarà la infecció. És millor assotar els nens entremaliats com de costum!
  Charlotte es va rascar la part posterior del cap i va assentir.
  - Que sigui així!
  Durant l'azotament, el nen va començar a cridar, i la Gerda va tancar la boca perquè no se l'escoltés. Però tot i així es va reunir una multitud de curiosos. Van suggerir com assotar un lladre. Després d'això, li van donar una puntada de peu al cul maltret, deixant-lo anar pels quatre costats. Aleshores les noies van anar a la taverna més propera. Però de seguida es van trobar amb un problema, va resultar que estava amuntegat, a causa del fet que molts rebels ja havien aconseguit adquirir diners i tenien pressa per rebaixar-los.
  Gerda va comentar:
  - Goles amples, característica d'una visió estreta!
  Charlotte va afegir:
  - Qui en primer lloc és el farciment de l'estómac, en el darrer és la neteja de la consciència!
  Les noies es van girar i van decidir caminar pel carrer. Just aleshores, tres follets amb garrotes i un troll de gran nas amb una espasa enganxada van saltar del carreró. Charlotte va esquivar amb habilitat el gronxador de l'alzina, va clavar la fulla sota l'estómac de la criatura peluda i festívolment pudent. Ni tan sols va reduir la velocitat, fent caure el guerrer de peus. Amb un cop hàbil, la Gerda va tallar tant la porra com el cap:
  - He agafat aquest tros!
  Charlotte va treure l'espasa amb dificultat i va grunyir:
  -Per ser exactes! Havent perdut el cap, no guanyaràs res més que un mal de cap!
  Després d'això, el guerrer va tallar la criatura, al llarg del cos, gairebé tallant-la per la meitat. I la Gerda va voler estirar el tercer follet, però aleshores el troll va creuar la fulla amb ella. No sembla que sigui massa gran, de la mida d'un humà mitjà, potser és una mica més gruixut, però és ràpid com l'infern.
  La Gerda fins i tot va pronunciar una frase d'una novelЈla sentimental:
  - Àgil i ràpid, et convertiràs en ministre!
  El troll va respondre de manera amarga:
  - Amb honor i una espasa, et convertiràs en un vagabund! I tu, després de tot, estàs saltant noia descalça, com un conillet, i acabaràs en una trampa.
  La Gerda va tornar a dir:
  - Si no pots desfer-te del cor de la llebre, udolaràs com un llop, de la vida d'un gos!
  El follet va intentar aprofitar el fet que el guerrer estava lluitant per parar els atacs del troll, i va intentar apropar-se des del costat. Però Charlotte estava alerta. Ràpida com una femella de guepard, va tallar literalment la criatura desagradable i pudent. Aleshores el guerrer va fer l'ullet a la Gerda:
  - Ara tot és just!
  El troll va riure.
  - Per què la noblesa és tan rara entre les persones, perquè no tenen mesquinesa: un salvavides en el remolí de l'evolució!
  Gerda va replicar amb habilitat:
  - La vilesa, encara que un salvavides en la lluita per la supervivència, però rosegada pels cucs de desconfiança que genera!
  El troll va respondre atacant encara més brutalment:
  - L'eloqüència sol florir quan, quan s'esvaeix la possibilitat de protecció física!
  La Gerda, com a resposta, va intentar atrapar l'enemic ella mateixa en el moviment que s'acostava, però la criatura de la foscor va atacar d'una manera molt diversa. A més, fins i tot va donar la impressió que estava jugant amb la noia a propòsit, fins i tot esgarrapant burlonament el guerrer al nas un parell de vegades. La noia es va posar furiosa i immediatament va rebre una injecció molt severa al pit, com a resultat de la qual va vessar sang. La Gerda va intentar saltar per sobre del troll, però el troll li va tallar lleugerament la pell fosca de la cremada solar a l'estómac. I en un intent de donar una puntada de peu a l'engonal, va colpejar dolorosamente la seva espasa als seus dits nus.
  - Si vols viure, fes-me l'amor! - El monstre va ronronear. - De totes maneres no tens cap possibilitat!
  La Gerda va respondre:
  - No hi ha possibilitat! I ara ho veurem!
  La preciosa guerrera rossa descalç va cantar en veu alta:
  El botxí va dir: no es veurà dies feliços,
  Seràs perseguit i un foraster!
  Però l'exèrcit de lluitadors amants de la llibertat,
  Tracta amb la innombrable horda!
  
  Cara fantasma de la mort: companya eterna errant,
  Però tampoc necessitem dormir-pau!
  Qui en la mandra és un exiliat arreu,
  Què difícil és tenir un somni!
  
  I quin somni - amor-èter,
  El camí cap a ella de vegades és fals!
  Pau és dur, llavors vilment no calumniu,
  De vegades, un error de càlcul descuidat és cruel!
  
  Llavors els anys s'apagaran en un moment de joventut,
  I la batalla farà soroll com una festa!
  Aquí el vent fa circular els remolís,
  Amb quina apassionada i furiós va caure!
  
  Creieu, les terres cultivables seran espigues,
  Creixeran pa daurat, el cremaran!
  Bé, de les icones dels sants rostres brillants,
  Faran gràcia per aquesta obra!
  
  Però com un remolí - Seroko del desert,
  Una guerra terrible ha arribat a la Terra!
  Els nens corren amb els peus nus,
  Encara que ja ha nevat, l'hivern regna!
  
  Els enemics van convertir les cases en ruïnes,
  I algú dol - nens perduts!
  Pengeu peses al coll de les persones,
  El ball dels botxins sense cor crema!
  
  La gent no pot expressar el dol, tan estret,
  Ni refugi, ni menjar, ni llits calents!
  Xiula com una cobra, una tempesta de neu enfadada al camp,
  On, veritat, noblesa, a l'infern amb una mentida!
  
  Vindrà un dia brillant, una hora gloriosa de victòria,
  L'Àguila de la Pàtria volarà per sobre de les roques!
  Que es cantin les gestes dels soldats,
  Tenim una espasa afilada i un escut fort!
  A l'última sílЈlaba del guerrer, el lleig troll es va esfondrar i el cap tallat va volar uns bons vint metres. De sobte, un grapat de flames encegadores va sortir d'ell i només van quedar un grapat de cendres al lloc del cap lleig.
  Les noies sota el comandament de Stalenida van prendre una altra lluita. Però aquí no ha anat tan bé. El destacament va patir pèrdues.
  Van morir tres noies, la resta de la dotzena de lluitadors van resultar ferits de diversa gravetat i amb prou feines es van poder separar. Fins i tot es van haver de portar dues noies. Ai, això és la guerra. No sempre és possible destruir tothom. A més, hi havia tancs molt tenaços a la columna, més precisament canons autopropulsats E-5. Sembla que són petits, però molt tenaços. I llavors l'avió d'atac a reacció va arribar a temps.
  I darrere d'ells helicòpters en forma de disc. Intenta resistir aquest poder. Només tres víctimes més de dotze, es podria dir, van sortir barats. Però els nazis en van posar més de vint. Així va resultar la lluita.
  Els guerrers van marxar, allunyats, intentant amb totes les seves forces. La Natasha, aquesta noia entremaliada, va comentar:
  - Quina llàstima per a les noies... Fins i tot és una llàstima... Però per què no afegir nois al nostre batalló?
  Stalenida va grunyir, empenyent enfadada el peu descalç per sobre del Maybug:
  - Qui té què... I només tens mascles al cap!
  Victòria es va sentir ofesa i va comentar:
  - Jo també! Com vols ser acariciat per un noi. Sent els teus pits als braços...
  El diable pèl-roig va arrencar un bri d'herba, el va mossegar i va arrossellar:
  - Ai, els meus nois són genials... És bo que no siguis gai... M'encanten els que foten noies... Al cap i a la fi, superhome masclista des del bressol!
  Steelenida es va suavitzar una mica i va somriure:
  - Sí... Es fa una mica més divertit. I com és la teva amiga Natasha?
  La noia rossa, sense entendre, va tornar a preguntar:
  - Quin amic?
  Major va respondre amb confiança:
  - Andreyka! Després de tot, també va rebre el premi Zhukov!
  La Natasha va sospirar fort i es va arronsar d'espatlles.
  - Malauradament, no ho sé...
  Mentrestant, Andreika (I aquest era el seu nen conegut i heroi pioner) va ser llançada a la casamata. El nen ferit es va deixar lligat, i fins i tot encadenat a la paret pel coll. Quanta por els nazis tenien els nens russos. Estava humit a la casamata, una noia encadenada a la paret penjava no gaire lluny del nen. Completament nu, el seu cos era una ferida contínua, contusions, pisugi, talls, cremades, la noia va ser torturada. Estava inconscient i només gemejava suaument.
  El nen va mirar les parets. La presó era antiga, construïda a l'època tsarista, les parets eren gruixudes, hi havia una petita finestra just sota el sostre. Andreika es va sentir no només un presoner, sinó un presoner de l'antiguitat. Com a llegendari rebel popular Stenka Razin, s'esperava que fos torturat i executat.
  Andreika va gemegar, ell, un nen d'onze anys, pot resistir la tortura? No ploria com una nena! Al cap i a la fi, no correspon al pioner gemegar i plorar. L'Andreika descalç i ratllat es va girar, la ferida li feia molt mal, els colzes lligats, d'alguna manera va haver de girar per facilitar-ho, canviar l'angle. El terrible dolor es va calmar per un moment.
  Hi ha una pudor terrible a la celЈla. El terra està tacat, sang congelada. Els ossos rosegats estan escampats. De la gent? Fins i tot fa por, es veuen molts presos passar per aquesta celЈla. És cert que Andrey pensava que els nazis havien capturat Grodno relativament recentment. I quan van aconseguir embolicar així? Són víctimes grans? Per exemple, l'NKVD? El nen va fer una mumia. Va resultar un horror franc! Que dur és a la masmorra. No hi ha ningú amb qui parlar, sembla que la noia està completament postrada. Els botxins la torturaven com els herois de l'antiguitat. Només em pregunto per què? Quin mal podria causar una noia als nazis. Tanmateix, Andreyka, també, és només un nen i va començar a matar, lluitant contra aquests esperits malignes. Els nazis van posar la seva nació per sobre d'altres nacions i pobles. Així legitimaven el mal i el sofriment! No, una persona normal hauria de lluitar contra aquesta ilЈlegalitat. A més, els propis alemanys no són lliures, estan encadenats per l'aparell totalitari. De totes les maneres possibles sufoca la més mínima iniciativa i manifestació dels sentiments humans.
  El feixisme prové de la paraula colla. Teixeix la gent sense pietat, convertint-les en esclaus encadenats. El comunisme, al seu torn, eleva l'home, li dóna una nova força i estimula la torxa de la vida. Hi ha una diferència significativa. El comunisme és de naturalesa internacional i universal. L'hitlerisme només eleva una nació, i no tota la humanitat en el seu conjunt. Aquest és el seu desavantatge. Però al cap i a la fi, les persones tenen arrels comunes, cosa que està biològicament provada. Els mateixos blancs i negres tenen una descendència força sana i prolífica. És l'Andreika, fill d'un rus i d'un bielorús, força viable, gens idiota, i disposat a lluitar contra el feixisme.
  Per descomptat, Pavel va resultar més fort i va aconseguir allunyar-se dels enemics, després d'haver matat molts alemanys. Ell Andreika va actuar com un feble, va ser fet presoner. Potser t'hauries d'haver guardat l'última bala per a tu. Encara que mort, ja no pot matar ni un alemany! I així és viu, tot i que pateix.
  Andrey descalç es va ratllar el peu lleugerament cremat sobre una pedra humida, Ilza va trobar el punt més dolorós, el va cremar amb una cigarreta, de manera que es va formar una ampolla. Però res, noi valent, no es trencarà. Al contrari, el dolor hauria de convertir-se en un estímul a partir del qual augmentarà el seu coratge. I el pioner mai trencarà. En general, el triomf dels alemanys és temporal. Tard o d'hora seran vençuts, com el mal sempre perd davant el bé. Es pot, per descomptat, argumentar que el bé només guanya als contes de fades, però a la vida tot és més difícil. Però fins i tot un conte de fades és només un reflex de la realitat. Després de tot, gran part del que era un somni ara s'ha fet realitat. Andrey va pensar: potser està destinat a morir? Què és ben possible! Però té por de la mort? Si el comunisme guanya, ell i altres herois del país soviètic ressuscitaran per a una nova vida feliç i eterna. Llavors viurà en un món sense dolor, turment, mort i mal! El més important és que es guanyi la victòria final! Després de tot, només en aquest cas, tots els herois caiguts ressuscitaran!
  I vindrà el regne del comunisme! Un món on els somnis més secrets es faran realitat. Un univers així on una persona té tot el que existeix, amb el qual només es pot somiar, i ni tan sols sempre comptar amb l'èxit. Aquí està, quin món més complex i polifacètic. I llavors altres mons obriran els seus braços a l'home. Bé doncs! És possible que les grans extensions del cosmos també siguin malignes! Perseguirà i turmentarà els extraterrestres vius. Però el capitalisme també els donarà llibertat! Trencarà els llaços de l'esclavitud i la humiliació. Arribarà l'hora i l'hora de la llibertat, ilЈluminarà la terra amb la seva llum radiant! I es llençaran el jou de les tenebres, els pobles de les tenebres, i l'home conquistarà els mons de l'univers! I els néts recordaran no creure que vivien a la foscor sota un taló de ferro. Portíem els senyals d'una bèstia dolenta, i ara caminem en la fe pura i santa!
  L'Andreika es va sorprendre fins i tot del bé que es van formar els seus pensaments. Hi ha alguna cosa especial i únic en ells. Com va ser durant la guerra civil, quan l'arma principal del proletariat era el vers, i la prosa, potser, fins i tot era una mica menyspreada i descuidada. Ara el poeta està en captivitat, i les plomes i la lira, en sentit figurat, estan encadenats. No obstant això, no es rendeix i espera un futur millor. I el que serà depèn de cadascú. No hi ha qui ho decideixi i ho planti tot.
  Andreyka va dir:
  - El futur depèn de nosaltres! Fins i tot quan sembli que res depèn de nosaltres!
  El nen es va torçar, va intentar picar les varetes. Aquesta ocupació és tediosa i difícil, però sempre hi ha alguna possibilitat d'èxit. L'Andreika, superant el terrible dolor, va començar a fregar-se contra la paret. El més important és no cridar, no mostrar la teva debilitat. És un pioner i, per tant, l'encarnació del coratge. Has de lluitar, així que ell lluitarà, i segur que guanyarà! Per a la glòria de la pàtria soviètica.
  El nen es va fregar tossudament, en aquell moment la noia va recuperar la raó i va murmurar:
  - A la gespa verda, saltant conillets blaus!
  I llavors va tornar a caure en l'oblit. El nen va dir:
  - Infeliç! Va ser torturada pels maleïts feixistes! Però crec que la venjança no tardarà a arribar! S'acosta el temps de la victòria sobre els monstres de la humanitat. El nen es va girar i va cantar:
  I la bandera lluirà sobre el planeta,
  País sant, no hi ha més bellesa a l'univers!
  I si cal, tornarem a morir,
  Pel comunisme, per la nostra gran causa!
  El dolor va tornar a arrossegar el nen, es va allunyar lleugerament de la paret i va començar a moure el cap.
  Aleshores es va sentir un cruixir i cinc homes alts de la SS van entrar a la celЈla. Sense pensar-s'ho dues vegades, van donar una puntada de peu al nen amb les botes i el van agafar pels braços:
  - Vinga puta!
  Andreika va entendre que era inútil resistir-se. El seu coll estava descordat. Em van colpejar un parell de vegades més i em van portar a les mans. El nen semblava estar embolicat per un fred gelat: on el portaven. El pitjor passarà ara?
  De fet, el nen estava sent arrossegat en algun lloc avall. I, curiosament, feia més calor. Andreika de sobte es va sentir molt més alegre: on és el nostre, no va desaparèixer! Ell també sortirà d'aquest embolic.
  El van pujar les escales, baixant-lo lentament! Per fi el nen va sentir que la humitat havia deixat pas a la sequedat. Els botxins van portar el nen a una habitació força espaiosa. És cert que les parets semblaven nefastes, estaven penjades amb instruments diversos i amb formes fantàstiques. El nen va veure diverses xemeneies enceses i un enginy en forma de bastidor. També hi havia moltes estries i diversos objectes de tortura. Andreika va sentir de sobte una pesadesa a l'estómac, alguna cosa apunyalada!
  Això és la por! El nen ho va entendre, en cap cas hauria de sucumbir!
  Andrey descalç es va tensar. Al vestíbul asseien un coronel de les SS i una dona ja coneguda, la que va participar en la captura del nen. La pionera Andreika es va posar pàlЈlida, està clar que l'espera un destí difícil si van a interrogar un nen, botxins inveterats. No, mai els cediria, encara que haguessin de cridar ni un pensament, ni un so! Però només si ho pot fer front.
  El coronel de les SS va preguntar:
  - Nom!
  Andreu va callar. El van colpejar amb un fuet. Hi ha una franja vermella a la part posterior. El coronel SS, va tornar a repetir:
  - Digues el nom del nadó!
  Andreika, desesperada, va respondre amb malícia:
  - Sóc el petit Stalin!
  El coronel de les SS va bufar.
  - Aquest és el to de la puta! Sembla que vol una relació més dura.
  Ilsa va dir:
  - Anem a fregir els talons del nen.
  El coronel de les SS va preguntar:
  - Anomena els teus còmplices i en aquest cas et deixarem anar!
  Ruslan, com un veritable heroi pioner, va respondre:
  - Tot el poble soviètic són els meus còmplices, des del vell fins al nen!
  El coronel de les SS xiulà:
  - Sí, ets una criatura tossuda! No entens que et podem matar!
  Uns ulls blaus brillants, Andrey va respondre:
  - Els nazis poden matar, però el que no poden fer és treure l'esperança de la immortalitat!
  El coronel va cridar:
  - Començar!
  Descalç i ferit, Ruslan va ser recollit, es van tallar les cordes i es van arrencar els embenats sense cerimònia. El nen va boquejar. Les mans es van portar enrere, i es va portar ell mateix al bastidor. Es van tirar una corda per sobre de les seves mans. El coronel va cridar:
  - Torceu les articulacions del mocoso!
  La corda s'estira fins al cim. Andreika va sentir un dolor infernal a la seva espatlla ferida i va gemegar:
  - Mare! Això és horrible!
  El coronel va somriure.
  - Parlaràs!
  Andreika va negar amb el cap brillant:
  - No!
  Els nois es van posar manilles pesades als peus nus, els ossos de les espatlles cruixent per la terrible pressió. La sang va vessar. El dolor era aterridor, el pioner Andrei es va posar pàlЈlid, el seu front estava cobert de suor, es va sentir un gemec involuntari per darrere de la seva boca, però encara va trobar la força per dir:
  - No! I de nou no!
  Ilsa va posar una baqueta d'acer a la llar de foc i va dir amb un somriure:
  - Estimat noi, confessa, i et donarem bombons.
  Andrei ferit va cridar:
  - No! No necessito el teu brut ersatz!
  Ilsa va cridar:
  - Bé, tu i una gossa!
  Aleshores va treure una baqueta roent de la flama i la va submergir a la ferida. El pioner Andreika no havia experimentat mai abans un dolor semblant, va agafar la respiració, va perdre el coneixement per la commoció.
  Ilsa, com a botxí experimentada, va començar a fer-li un massatge a les galtes i al coll, i ràpidament va portar el nen a la seva raó.
  - No espereu que el mocoso trobi l'oblit en un xoc salvador!
  El coronel de les SS va ordenar:
  - Escalfa els talons.
  Els botxins de les SS van encendre immediatament un petit foc, la flama va començar a llepar els bonics i descalços peus del nen. L'Ilsa, mentrestant, va tornar a enfonsar la baqueta roent a la ferida. El metge de les SS va injectar al nen un fàrmac especial perquè sentís dolor més agut i perdés el coneixement més lentament. Ara la pionera Andreika es va veure arrossegada per un oceà de sofriment ilЈlimitat, encara pitjor que l'infern de Dante. Dos botxins més van començar a clavar agulles candides sota les ungles del nen.
  Andreika, aclaparat per un patiment horrible, es va sentir a punt d'ensorrar-se. Però de sobte, mig delirant, li va aparèixer la imatge de Stalin:
  - Què fer cap? - Va preguntar el noi.
  I Stalin, somrient amb les dents blanques, va respondre:
  - I què més pot fer un pioner en aquesta situació! No només ploris! Respira profundament i canta.
  La pionera Andreika va forçar un somriure:
  - Escolta el líder!
  El nen es va tensar i, per força, es va trencar, però al mateix temps, va cantar amb veu clara i forta, component sobre la marxa:
  Va caure en una terrible captivitat feixista,
  Estic surant sobre les onades de dolor terrible!
  Però sagnant, cantava cançons,
  Després de tot, el pioner sense por és amigable amb el cor!
  
  I us diré fermament botxins,
  Quina alegria més vil, vas vessar en va!
  El feble em dirà que calli,
  Després de tot, el dolor és insoportable i simplement terrible!
  
  Però ho sé, ho crec fermament
  El feixisme serà llençat a l'abisme!
  Un raig de flames malignes t'aclapararà,
  I tots els que van caure, alegres, ressuscitaran!
  
  I la nostra fe en el comunisme és forta
  Volem com un falcó, alcem-nos per sobre de totes les estrelles!
  Que rius de mel flueixin vi
  El món sencer, la trompa forta escoltarà consells!
  
  I la màquina apretant fortament pionera,
  Mira cap al cel, jove!
  I posa un exemple per als qui vacilЈlen,
  La teva corbata és tan brillant com un clavell!
  
  Pàtria per a mi ho vols dir tot
  Mare i el sentit de tota la vida jove!
  Deixant la dura vida fins ara,
  El nostre poble està patint sota el feixisme maligne!
  
  Però tens la voluntat del noi vermell,
  Escopir a la cara amb un bandit d'esvàstica infernal!
  Que els enemics tremolin de ràbia,
  I seran derrotats per l'Exèrcit Roig!
  
  país sagrat de la URSS,
  Què va donar el comunisme als pobles!
  Com la mare ens va donar el seu cor,
  Per la felicitat, la pau, l'esperança i la llibertat!
  . CAPÍTOL #11
  Així es va comportar amb valentia l'heroi-pioner. I va ser digne del seu títol, com a pioner sona orgullós. Això és exactament com s'hauria de comportar cada nen soviètic.
  Les noies, mentrestant, s'enfilaven al gruix del matoll. Van encendre un petit foc i es van refrescar. Dues de les nou noies no podien caminar, i després de donar-los els primers auxilis, embenar-les, els van donar alcohol trofeu perquè les ferides no fessin mal i les noies s'adormissin.
  Natasha va dir amb un somriure:
  Tot al nostre món és relatiu. Per exemple, l'alcohol és en general un verí i, al mateix temps, cura. Les noies estan adormits! I els va ser molt més fàcil!
  Victòria va dir sàviament:
  - Tot al món és relatiu... I Déu no és un àngel, i el Diable no és un diable!
  La Verònica enfadada va respondre:
  - Quina mena de blasfèmia... De què va això?
  La diable pèl-roja va comentar lògicament:
  - I sobre això... A la Bíblia, Déu només parla el llenguatge de la violència. Un llavors Noah val alguna cosa. I el diable? De fet, no se'n parla gaire. En qualsevol cas, fins i tot a la Bíblia, Satanàs tempta més del que mata!
  Natasha va assenyalar racionalment:
  - Déu realment estima la violència. El rei David va fer guerres brutals. Saül Déu va ordenar exterminar tota una nació sense excepció: incloent dones, nens i bestiar! És estrany parlar de misericòrdia... No us sembla?!
  Volia dir la Verònica, però no se'm va acudir res de bo. De fet, no hi ha res especial per cobrir. Sobre el diluvi de Noè, ella mateixa va pensar molt. I no va trobar una explicació, almenys una racional, per a tanta crueltat. Déu no va destruir el pecat, ja Cam es va ilЈluminar, i Noè no era gens sant. I no va ser Ham, sinó Haamam qui va ser maleït. Tampoc està clar. En general, tota aquesta Bíblia, especialment l'Antic Testament, està plena de malentesos. Per exemple, Eliseu va matar quaranta-dos nens per una mica que se'l va burlar per la seva calvície.
  Això és clarament exagerat! Feu això amb nens. I això és difícil d'explicar.
  La mateixa Verònica va dubtar en religió. Ni tan sols sabia quina fe acceptar. No m'agradava massa l'Ortodòxia: molts efectes externs, esplendor, però tot era d'alguna manera fred. Però els baptistes tampoc van donar repòs i pau. Ens agradi o no, però la religió en tot cas requereix fe. I una noia intelЈligent volia que tot fos lògic i tots els extrems convergís.
  Perquè tot sembli racional i correcte. I així... Fins i tot la doctrina dels eterns turments infernals sembla excessiva. El pitjor de l'infern és la durada dels càstigs: sempre hi haurà l'infern. I passaran milers de milions de milers de milions d'anys, i els pecadors encara patiran i patiran. I és terrible! Què és l'eternitat? És més fàcil per a un mico amb els ulls embenats escriure la Bíblia en un teclat que esperar l'eternitat.
  La tortura a l'infern és un tema a part. No és pecat torturar Hitler més i més durament. Però, què passa si un adolescent se'n va a l'infern? En general, com es pot salvar una persona si peca. Encara que no sigui amb fets, doncs amb paraules o pensaments! I què és el pecat?
  Victòria, en veure que la Verònica calla, va augmentar la pressió:
  - Sí, i a l'Apocalipsi de Joan... Tan bon punt la vida a la Terra va començar a millorar, com podem abocar execucions al planeta Terra. I així turmentar tota la humanitat. I què es pot dir?
  La Verònica va respondre amb duresa:
  - Aniràs a l'infern - ho sabràs!
  Steelenida va aturar la baralla:
  - Tots dormen! Encara queda molta feina per endavant!
  Les noies van tancar els ulls de bon grat. La nit a l'estiu és força càlida, i els guerrers es van aplegar i es van adormir els uns als altres.
  La Verònica va somiar que estava en el món d'un futur futurista. Camines pel carrer i les voreres es mouen com un riu. I els cotxes de colors hi sobrevolen. I arreu està ple de pioners amb llaços vermells. I aquests nens volen i giren com arnes. I tothom somriu, somriu.
  La Verònica va agitar les mans i va volar. És com una papallona, i pots escoltar el bateig de les seves ales. I tu mateix vols, vola... I hi ha colors tan brillants al voltant. Les cases són enormes, multicolors, pintades com pastissos. I moltes estàtues: diversos animals fabulosos.
  Tot és tan bonic. Un dels edificis s'assembla a un pastís de formatge amb diamants. I els plats voladors giren al seu voltant. Brillen taronja i donen un resplendor enlluernador.
  Un altre edifici en forma de set crancs situats uns sobre els altres. A més, cada cranc és d'un color diferent i les urpes brillen amb pedres precioses. I l'avió: tan bonic i elegant. Alguns d'ells no tenen una forma fixa, però es mouen a l'espai com taques.
  Altres, per contra, estan estructurats. Recorda els flocs de neu, una forma geomètrica tan impecable. Per què no la bellesa i la plasmació de l'estètica.
  Però l'edifici s'eleva a l'aire i s'assembla a una àguila amb ales sobrevestides, només com si fos de cristall. I el bec brilla més que un diamant, i potser fins i tot el sol.
  I què passa amb l'estructura a la part superior, que té tot un aquari amb meravellosos animals marins. I peixos amb escates platejades i aletes llargues i daurades. I hi ha tantes altres criatures per aquí. I, a més, com tapat de joies. I meduses, donant tots els colors de l'arc de Sant Martí.
  Una noia amb corbata vermella va volar cap a la Verònica. Sorpresa, va preguntar:
  - Ets adult?
  La Verònica va respondre amb un somriure:
  - Si, per què?
  El Pioner va riure i va respondre:
  - Res de bo! Si ets adult, l'hiperdrac t'emportarà.
  La Verònica va xiular.
  - Va! I pensava que eres comunisme!
  La noia de la corbata vermella va assentir amb tristesa i va respondre en veu alta:
  - Realment tenim comunisme! Els productes són gratuïts, els béns són gratuïts, hi ha absolutament tot. Des de consoles de jocs fins a cascos virtuals. - La noia va assentir, i va sacsejar una sabatilla transparent i de cristall, xiulant. - Mira aquest arbre.
  De fet, prop de l'edifici en forma de quatre asters situats uns sobre els altres, va créixer un roure amb fulles daurades. I a sobre hi van créixer pastissos, pastissos i diversos productes culinaris. Tan esponjós i bonic.
  La Verònica va exclamar admirada:
  - Això és genial! Quin arbre...
  La pionera va assentir i li va aparèixer un pastís a la mà. La noia va xiular.
  - Prova! És saborós!
  La Verònica es va empassar la dolça carn del pastís. El gust era realment tan suau, agradable, com si un hivernacle florís a la boca. I que genial tot plegat.
  La Verònica va admetre sincerament:
  - Mai he menjat res millor!
  La Pionera va somriure i, mostrant les seves dents de perla, va respondre enfadada:
  - I de la mateixa manera, a la majoria d'edat, més precisament, quan ens fem adolescents, l'hiperdrac devora. Aquesta és precisament la tragèdia de la nostra gran gent!
  La Verònica va dir decididament, va tancar els punys i va donar una puntada de peu a l'aire:
  - Em venjaré del drac! Estic preparat per lluitar contra ell!
  La pionera va trencar els dits de la seva mà dreta. I una espasa esmolada va aparèixer a l'aire. Gran i brillant. De talls afilats i la seva fulla cremava com si fos d'estrelles.
  La Verònica va estendre la mà. L'espasa va entrar sola, i el guerrer la va estrènyer. Ella va dir amb ilЈlusió:
  - Lluitaré per la Pàtria... Amb l'ajuda de Déu, pel bé del poble!
  La pionera va respondre enfadada, i fins i tot va emetre espurnes per les seves dents de perla:
  - No hi ha déu! Tots aquests són prejudicis humans!
  La Verònica va sospirar amb força.
  - Oh! De nou... I aquí està el regne impies...
  La noia va respondre enèrgicament:
  No tenim regne! Tenim democràcia! Governen el senat i el congrés, i dos cònsols, un nen i una nena, són elegits per un any per tot el poble. - La Pioneer va xocar la sabata al buit, tant que hi va haver un so. Llavors va grarrucar. - El comunisme és el poder del poble, i no un culte a un individu com Stalin!
  La Verònica va estar d'acord en part:
  - Stalin realment es va deixar elogiar massa! Ha de ser almenys una mica més modest!
  La pionera va sacsejar la corbata escarlata i va cridar, alçant la mà dreta:
  - Pioneer sempre està preparat! Matarem tot el bestiar!
  La Verònica no es va poder resistir a preguntar:
  - I quants anys tens?
  La noia va somriure i va respondre educadament:
  - Dos-cents vint-i-cinc!
  La Verònica va xiular i va rodar els ulls.
  - Oi?
  La noia va fer una cara seriosa i va dir:
  Estem creixent molt a poc a poc! Des del naixement fins a l'absorció pel drac, passen una mica més de mil anys!
  La Verònica va cridar, agitant les seves exuberants i negres pestanyes:
  - És com la infància eterna! Com en un conte de fades!
  Pioneer va dir tristament:
  - Aquest és un conte de fades, només molt terrible... Si no fos pel drac, en general seríem immortals i no coneixeríem la vellesa!
  La Verònica va dir clarament:
  - El comunisme és el regne de l'eterna joventut!
  La noia va sacsejar el cap daurat i va xiular:
  "Ara, si us plau, canta'ns alguna cosa!" Per fer-ho més divertit!
  Des de tots els costats, els nens van començar a volar cap a Verònica. Nens, noies, tots bonics, amb roba elegant. I van sonar amb veus platejades, tan agradables i deliciosament belles.
  - Canta una flor! No t'avergonyis! Ets senzillament increïble!
  I la Verònica va aterrar al camí en moviment, i ballant-hi amb les cames nues i gràcils, tocant la veu amb entusiasme i magnificència, va cantar;
  Sóc la filla de la Pàtria de la llum i de l'amor,
  La noia Komsomol més bonica...
  Encara que el Führer construeix una qualificació sobre la sang,
  A vegades em sento incòmode!
  
  Aquí hi ha un segle molt gloriós d'estalinisme,
  Quan tot al voltant brilla i brilla...
  Un home orgullós va estendre les ales -
  I Abel triomfa, Caín se n'ha anat!
  
  Rússia és la meva pàtria
  Encara que de vegades em sento incòmode...
  I el Komsomol és una sola família,
  Encara que descalç per recórrer el camí amb força!
  
  El feixisme va atacar la Pàtria,
  Els ullals d'aquest senglar, furiosos, van mostrar les dents...
  Un napalm furiós va vessar del cel,
  Però Déu i el genial Stalin estan amb nosaltres!
  
  Rússia és la URSS Roja,
  Gran Pàtria poderosa...
  En va esten les seves urpes Senyor,
  Sens dubte viurem sota el comunisme!
  
  Encara que la gran guerra ha començat,
  I es va vessar molta sang...
  Aquí hi ha un gran país que es retorça,
  De llàgrimes, conflagracions i grans dolors!
  
  Però crec que reviurem la Pàtria,
  I aixecarem la bandera soviètica per sobre de les estrelles...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Gran i radiant Rússia!
  
  Aquesta és la meva pàtria
  No hi ha ningú a tot l'univers, és més bonic...
  Tot i que el cèntim de Satanàs ha arribat corrent,
  La nostra fe es farà més forta en aquests sofriments!
  
  Com va fer l'autoproclamat Hitler,
  Va aconseguir prendre Àfrica alhora...
  On té tanta força el feixisme
  Una infecció s'ha estès per la Terra!
  
  Això és el que el Führer va capturar molt,
  I ni tan sols mesura...
  Quin eixam de bandolers ha creat,
  Per sobre d'ells, una bandera escarlata oneja un malson!
  
  Aquests frits són forts ara,
  No tenen "Tigres", però els tancs són pitjors...
  I va colpejar Adolf amb un franctirador a l'ull...
  Doneu als nazis bancs més forts!
  
  El que no podem fer, ho farem en broma,
  Encara que noies descalces al fred...
  Estem criant un nen molt fort,
  I una rosa escarlata i preciosa!
  
  Encara que l'enemic s'esforci, corre cap a Moscou,
  Però les noies amb el pit nu es van aixecar...
  Colpegem amb una metralladora des d'una dalla,
  Els soldats estan acomiadant familiars!
  
  Farem Rússia per sobre de tot,
  Un país que a l'univers del Sol és més bonic...
  I hi haurà un èxit convincent,
  La nostra fe es farà més forta en l'Ortodòxia!
  
  I creieu els morts, ressuscitarem les noies,
  Ja sigui pel poder de Déu, o per la flor de la ciència...
  Conquerirem les extensions de l'univers,
  Sense tots els retards, vil avorriment!
  
  Podrem fer que la Pàtria sigui fresca,
  Aixequem el tron de Rússia per sobre de les estrelles...
  Ets el Führer amb bigoti,
  Què s'imagina a si mateix sense les facetes del mal com el messies!
  
  Farem la Pàtria com un gegant,
  Què passarà, com un sol monòlit...
  La noia es va aixecar juntes sobre la corda,
  Després de tot, els cavallers són invencibles a les batalles!
  
  Salvem la gran Pàtria
  Aleshores rebràs una recompensa de Crist...
  Millor que el Totpoderós trenqui la guerra,
  Encara que de vegades cal lluitar de valent!
  
  En resum, les batalles s'apagaran aviat,
  Les batalles i les pèrdues acabaran...
  I els cavallers són grans àguiles,
  Des del naixement tots els soldats!
  La Verònica va fer girar l'espasa a l'aire i va colpejar el seu peu nu i gràcil a la superfície del carrer, que es reflectia.
  La noia va assenyalar amb una picada d'ullet a una guerrera de la Segona Guerra Mundial. I ella va dir amb un somriure trist:
  - Ja han intentat destruir el drac fins i tot amb l'ajuda de canons hiperlàser de cuirassats bruts. No el pots derrotar amb una espasa!
  La Verònica va assentir d'acord.
  - Suposo que això. Bé, quan els espartans van lluitar amb els perses, van respondre modestament: lluitarem a l'ombra!
  Va aparèixer un nen amb pantalons curts i corbata vermella. Va fer una reverència davant la Verònica i va dir:
  - El nostre gran convidat del passat. Quin plaer estem de rebre't!
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - Mentre l'hiperdrac no sigui derrotat, no n'hi ha prou amb alegrar-se. I sembla que no serà fàcil de tractar!
  El noi va suggerir:
  Primer mengem i després en parlarem!
  Van aparèixer altres nens: nens i nenes, no més grans de catorze anys.
  Portaven roba elegant, però molts anaven descalços i brillaven amb talons de nens nus i rodons.
  El guerrer estava assegut en un lloc d'honor: una butaca feta d'or i amb diamants. I tanmateix suau.
  No obstant això, els nens es van asseure com en trons reials. I es van cantar una cosa alegre:
  - Glòria al bell imperi de la infància,
  Serem molt bonics forts...
  Estem fets de massa poderosa,
  Gent del gran país sagrat!
  Però llavors van aparèixer plats d'or i van surar per l'aire. Va ser molt bonic i impressionant.
  I quins animals meravellosos hi havia. Per exemple, un híbrid de pinya i cabirol, cigne i meló, i una altra cosa molt saborosa i apetitosa. Per exemple, i pastissos de formatge amb plàtans i galls dindis. Aquí tot és molt saborós i fins i tot empalagoss.
  La Verònica va menjar a les dues galtes i va cantar:
  - No som insectes patètics,
  Menjant totes les llaminadures!
  I la noia ho agafarà i riurà. A més, la noia va pensar com és viure en un món on mai no arribaràs a ser adult.
  La taula s'allargava i ja hi havia milers de nens darrere. I ningú sembla més gran de catorze anys. Molts sobretot noies amb joies de les pedres precioses més riques.
  Al mateix temps, la majoria dels nens anaven descalços, es pot veure que en les condicions de l'etern estiu és trivialment desagradable caminar amb sabates.
  A més, el paviment era càlid, però gens calent, i caminant-hi amb soles nues se sent una felicitat.
  La Verònica va començar a devorar un híbrid d'un porquet, dàtils, una taronja i un bunyol.
  I és molt agradable tant en gust, com en tacte i en aroma. Tot aquí en aquest món és bonic i té un aspecte fantàstic. Com s'imaginava el comunisme en els contes de fades sobre un futur futurista.
  Tot i que, per descomptat, els talons nus i rodons sovint s'associen amb la pobresa, fins i tot hi ha una expressió així: un vagabund.
  La Verònica va menjar i va prendre un glop d'una gerra de platí de vi amb maragdes. Aquest vi té un gust increïble que el beus com un còctel dolç amb aroma de mel!
  I canten els rossinyols i els ocells del paradís.
  La Verònica es va sentir animada i va cantar:
  I la lluita continua de nou
  I el cor està ansiós al pit...
  El nostre món és tan jove
  Per sempre la primavera per davant!
  Llavors va començar a menjar de nou menjar saborós i fragant. La Verònica fins i tot va agafar una forquilla daurada amb els dits dels peus nus i la va girar, cantant:
  - Sóc la noia més forta del món,
  Des d'un èter molt fresc com l'espai!
  El guerrer és extremadament actiu. I menja bon menjar. Més precisament, no només bo, sinó molt apetitós i artístic. I és un menjar fantàstic i fantàstic.
  La Verònica va cantar:
  - Glòria als temps del comunisme,
  Sempre creurem en la felicitat...
  Destruirem el jou del feixisme,
  Crec que el nostre somni es farà realitat!
  I aquí el seu peu descalç va tornar a llençar alguna cosa saborosa a la seva gola. I aquesta és una posició molt interessant.
  Una noia d'un futur futurista va comentar:
  - Menges molt sa - vol dir que ets fort!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Sóc molt fort!
  El nen va dir dubtós:
  - No cal presumir!
  El membre del Komsomol va riure.
  - Però no realment?
  El nen petit va xiular:
  - I també de presumir,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  La Verònica va xisclar:
  - Sóc el més fort del món!
  La noia va dir amb un somriure:
  - Tornas a presumir!
  Verònica va tuitejar:
  - Ho puc fer tot, ho puc fer tot,
  Amb el teu cor calent...
  Si has d'escombrar muntanyes,
  No ho puc evitar!
  I la noia va agafar i va ensenyar la llengua!
  El nen va assentir d'acord.
  - Ets tu qui composis i actua genial!
  La noia va suggerir:
  - I deixa que el nostre convidat adult mostri les seves habilitats en afers militars!
  El nen va estar d'acord amb això.
  - Deixa'l mostrar! En cas contrari, vol lluitar contra un hiperdrac, però pot ser que no tingui la força per a alguna cosa més senzilla!
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  No m'agrada presumir, però...
  Un nen d'uns dotze anys va colpejar el peu descalç i va bordar:
  - No, però! Tindràs una lluita pràctica ara mateix!
  La noia del Komsomol va assentir d'acord:
  - Estic preparat!
  La noia va dir amb un somriure:
  - Has de lluitar amb el robot. I no és tan fàcil!
  La Verònica va respondre amb valentia:
  - Sóc com un pioner - sempre a punt!
  El nen va cantar amb delit:
  I la lluita torna a continuar
  El foc de l'hiperplasma està bullint...
  I Lenin és tan jove...
  Colps amb espases!
  La noia va corregir al noi:
  - No Lenin, sinó la llum de les generacions, i no amb espases, sinó amb un hiperblaster!
  El nen va dir enfadat:
  "No em pots espantar amb hiperblasters!"
  Els nens es van aixecar de la taula, tots deu mil alhora. Gairebé tothom va trepitjar els peus descalços mentre ho feia. I ella va dir:
  - Elfaraya surt!
  I així tres vegades...
  I després hi havia una magnífica rossa gran, mel, amb una musculatura molt destacada i en bikini. Tenia pits grans, amb prou feines coberts per una fina tira de tela, i unes cuixes exuberants i luxoses. La noia tenia la musculatura d'Hèrcules, i els músculs rodaven com boles sota la seva pell bronzejada.
  La noia heroi estava gairebé nua i descalça, bonica, però massa entusiasmada.
  Bastant alta i també musculosa Veronica era un cap més baix que ella i molt més estreta a les espatlles. Per tant, quan les noies es van aixecar les unes contra les altres, els nens van començar a cridar.
  Es van sentir crits:
  Apostem nois!
  I més enllà:
  - Apostem!
  Les dues noies tenien els cabells brillants com una fulla d'or, i els cabells una mica arrissats.
  Elfaraya va assentir a la seva parella i va assenyalar:
  - Sóc un biorobot, i per tant no et mataré!
  La Verònica va respondre amb un somriure:
  - I sóc un home... I lluitant amb tu, compliré amb el meu deure!
  Elfaraya va comentar:
  - Ets un adult... Així que no d'aquest món!
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - I el món del qual no sóc millor que aquest!
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va ordenar:
  - Comencem a lluitar! Aviat l'hiperdrac tornarà a tenir més víctimes!
  Elfaraya va assentir i va fer la primera estocada. La Verònica es va inclinar lleugerament enrere.
  Les dues noies es van picar l'ullet. Elfarai tenia una espasa gran i llarga a les mans. Els va fer girar com una ploma. La Verònica va intentar contraatacar.
  I sense gaire èxit. L'enemic és ràpid. A més, fins i tot semblava jugar al gat i al ratolí.
  L'Elfaraya es va llançar i va esgarrapar l'espatlla de la Verònica, i la va esgarrapar com una pota de gat.
  Llavors ella va dir:
  - No estàs ferit!?
  La Verònica va respondre furiosa:
  - No!
  I va tornar a atacar l'enemic. El membre del Komsomol es dedicava a l'esgrima i tenia una idea de com lluitar amb espases. Però el seu oponent és més ràpid i més fort.
  Tot i així, és un robot.
  Aquí Elfaraya va tornar a vèncer l'atac de la Verònica i va tornar a esgarrapar la noia al pit. La sang va vessar més.
  La Verònica va intentar llençar pols als ulls del biorobot amb els dits nus, però sense gaire èxit.
  Komsomolskaya Pravda va comentar:
  - I va ser difícil amb els nazis!
  Elfaraya va tornar a esgarrapar amb la seva espasa, fem un atac de llamp i li perforam la pell a l'espatlla, va emetre:
  - Avui, senyors, estem fent història,
  Construïm barricades, i demà crematoris!
  Veronica va donar suport a la cançó amb el seu atac furiós:
  - Estem construint un món nou, i neguem el passat,
  Pujar al tron: ridícul i vulgar!
  Elfaraya va fer una altra estocada, aquesta vegada colpejant la Verònica a la cama nua i xiulant:
  - Estas ferit?
  La Verònica va comentar:
  - Si no fossis un robot, ho consideraria una burla!
  I la noia Komsomol, furiosa, va fer tota una sèrie de cops amb espases. I la seva espasa va parpellejar com les ales d'una papallona.
  Però l'Elfaraya va rebaixar-la, agafant-la al trànsit que venia en sentit contrari. El sostenidor del pit de la Verònica estava tallat. I els mugrons escarlatas del membre del Komsomol van quedar al descobert.
  La Verònica va sentir vergonya i va arrossellar:
  - Maleït sigui!
  La noia biorobot va cantar:
  No ets un àngel, sinó per a mi, sinó per a mi,
  T'has convertit en un sant!
  No ets un àngel, però vaig veure, però vaig veure,
  La teva llum no és terrenal!
  La Verònica, brandant les seves espases, el seu tors nu brillant de suor com si s'oliés, i rugia:
  - Només al cel només els àngels saben que el biorobot està esperant!
  
  NOVES AVENTURES DE ROBUR EL CONQUERADOR
  ANOTACIÓ
  Robur el Conqueridor, juntament amb dues noies encantadores, crea un aparell universal, que va resultar ser una arma molt poderosa. Què espera ara a la humanitat? Robur vol poder sobre el món!
  . CAPÍTOL 1
  Robur el Conqueridor va quedar greument atordit per un llamp. Però no va morir. El seu aparell universal va ser llançat a terra. I encara que es va fer mal, encara hi havia possibilitats d'arreglar-lo.
  I l'equip va desaparèixer durant un temps als Estats Units, i buscava diverses peces per al dispositiu.
  A Amèrica, pel que sembla, van considerar que Robur era mort, sobretot perquè va sobreviure un testimoni de la policia, que va confirmar que l'aparell va ser colpejat per un llamp.
  I aviat va començar la guerra russo-japonesa. Els Estats Units tenien relacions comercials amb Rússia, però a la premsa democràtica no li agradava l'imperi autocràtic.
  Per descomptat, a Rússia el tsar tenia plens poders: executiu, legislatiu i judicial. I el públic progressista volia un parlament i llibertat d'expressió i de consciència.
  Així que els Estats Units es van alegrar de la derrota de la Rússia tsarista... I al final, es va signar una pau que va canviar l'equilibri de poder a l'oceà Pacífic.
  I Robur va perfeccionar el cotxe... El va fer amb unes propietats sorprenents.
  Capaç no només de moure's per terra, aigua, sota l'aigua i a l'aire, sinó en dos elements més: l'espai i el subterrani.
  I com que el benestar del planeta Terra no interessava a Ròmul, va volar a la Lluna.
  Hi havia dues noies al carruatge amb ell: l'Albina i l'Alvina. L'aparell de Robur lliscava per la superfície de l'espai. Era petit, però utilitzava l'energia de la fusió termonuclear, quan l'hidrogen es convertia en heli.
  Al mateix temps, durant el vol, es va crear un camp semi-espacial al voltant de la màquina i podria penetrar a través dels recobriments més durs.
  Robur va volar, acariciant el genoll de la noia... I alhora pensava. Té molts anys. "Albatros" es va crear en aquells dies en què la indústria aeronàutica tot just emergia als anys vuitanta del segle passat. Robur ja tenia més de quaranta anys aleshores. Va fer un avió que no tenia igual en la història real del segle XXI, per exemple, pel que fa a la durada del vol. És cert que la seva velocitat és només un rècord per a la seva època.
  Llavors va aconseguir crear alguna cosa completament super... I sorprèn el món sencer. I al final, regaleu alguna cosa fantàstica en general.
  Però tu mateix ja tens més de seixanta anys i és trist. Es pot veure que Ròmul està envellint.
  Seria desitjable, és clar, tornar la joventut. Però com aconseguir-ho?
  En un llibre antic, Robur va llegir que hi ha una pedra a la lluna que tocar-la pot restaurar la joventut a qualsevol cos.
  Ara mateix està lliscant pel buit. L'Albina, també científica, va activar un buscador de direcció especial per captar la radiació de la pedra. La dona rossa va dir consternada:
  "La vellesa també em fa por!"
  Robur va assentir d'acord.
  - És horrible! No hi ha frescor i vivacitat anteriors, i el son no et refresca d'una manera juvenil, i cada cop et fa més mal el cap.
  Alvin va assentir amb un sospir.
  - Tampoc ja no som joves, tot i que estem molt bé. I la possibilitat de tenir noies grans fa molta por!
  I tots dos inventors van colpejar el metall amb els talons.
  Però la lluna s'acostava. I l'aparell de Robur estava a l'altura de la velocitat.
  En el seu interior es va observar la gravetat de la Terra. I això, per descomptat, és genial.
  Albina va comentar:
  - No hi ha aire a la lluna!
  Robur va dir amb un somriure:
  - Tenim bons vestits. A més, la pedra de la lluna es troba al centre mateix del satèlЈlit. I no és tan fàcil aconseguir-ho. Però el nostre dispositiu és, afortunadament, únic.
  Alvin va assenyalar:
  - I també estem implicats en la seva creació! Recordes com el vam desenvolupar?
  L'Albina va afegir de bon grat:
  - Especialment la fusió termonuclear d'hidrogen, quan la màquina funciona amb aigua sola i durant molt de temps!
  Robur va assentir amb el cap gris.
  - Sí, els meus treballadors, vam crear un aparell universal que es va avançar centenars d'anys al seu temps. Però això no és suficient! Després d'haver rebut el regal de la joventut, tenim alguna cosa a fer a la Terra!
  L'Alvina va riure i va comentar:
  - Hem de prendre el poder sobre el món!
  L'Albina es va arronsar d'espatlles dubtosa, amb les seves espatlles poc femenines amples:
  - És una bona idea, però una, fins i tot amb una màquina tan perfecta no n'hi ha prou: cal crear tot un exèrcit!
  Robert va comentar:
  - Un camp semiespai capaç de travessar qualsevol matèria també pot generar un potent làser que talla fins i tot els cuirassats. Així que som capaços de fer una força seriosa.
  Alvina va xiular, mostrant les dents:
  - Làser d'impacte, poder infernal,
  Pot superar qualsevol adversitat!
  Ara la Lluna s'ha convertit en la mida d'una conca a la pantalla i ha continuat creixent. Els cràters i els mars de la lluna eren visibles. La seva superfície és grisenca i brillant alhora.
  L'Albina es va treure la bota, deixant al descobert el peu nu i cisellat. Els seus dits es van moure i hi va aparèixer una baralla de cartes.
  Bellesa suggerida:
  - Juguem?
  L'Alvina va riure i va respondre:
  -També pots provar! Seria un joc interessant!
  Robur va comentar agressivament:
  - No és bo jugar a cartes! Potser podem girar alguna cosa més interessant?
  L'Albina va arronsar les espatlles i va respondre:
  - I què suggereixes? Potser els escacs?
  Robur va assentir.
  - Aquest és un joc de grans ments. Què podem provar?
  Alvin va respondre:
  - En general, hi ha poc temps, aviat aterrarem a la lluna. Potser és millor, realment, intercanviem ràpidament les targetes.
  Robur va estar d'acord:
  - No reconec el blitz! Els escacs s'han de jugar amb reflexió. Així que millors cartes!
  L'Albina va començar a remenar la coberta amb els seus dits nus de cames cisellades. Després va repartir les cartes. Ròmul va rebre un trumfo sis i va començar a anar primer. El partit va començar... Només van aconseguir jugar un parell de partides. La primera va acabar amb empat, i la segona l'Albina va quedar en fred. De la qual la noia es va sentir molt ofesa i va cantar:
  - Targetes per esmorzar, targetes per dinar,
  Targetes per sopar, aquest és tot el secret!
  Robur va dir amb un somriure:
  - Desafortunat a les cartes - afortunat en l'amor!
  En això, en general, tot va acabar. El dispositiu va tocar la superfície i va aterrar fermament a la lluna. Ara s'havien de convertir en els primers astronautes de la història de la humanitat a tocar la superfície del satèlЈlit terrestre.
  Per descomptat, les noies tenien moltes ganes d'anar descalces, però el buit dicta les seves pròpies lleis. Així que no estaven massa disposats a posar-se vestits espacials.
  Robur també anava amb un vestit espacial. Se sentia molt confiat.
  Aquí estan a la superfície de la lluna. Van caminar lentament. I de seguida van saltar: la gravetat a la Lluna és molt menor que al planeta Terra.
  Robur va comentar amb satisfacció:
  Som les primeres persones a la lluna! Què meravellós!
  Albina va cantar amb un somriure:
  - Lluna, lluna - flors, flors,
  Tots confiem amb amor -
  Esperances i somnis! Esperances i somnis!
  Alvina va dir amb un somriure:
  - Podem fer de tot, i fins i tot volar a la lluna!
  La tríada va trepitjar la superfície de la lluna i fins i tot va intentar saltar. Els salts eren llargs. I quan baixes, la caiguda és com en un somni.
  Sens dubte es veu bonic.
  Robur va cantar:
  - És bo estar a la lluna,
  En aquesta terra fabulosa!
  Albina va comentar lògicament:
  - Va bé a la Lluna, perquè som els primers. Però en realitat no hi ha flors, ni herba, ni cel blau. Això no és massa gran.
  L'Alvina va acceptar això, donant cops amb el taló a la sorra. Llavors la van vomitar.
  La noia va grunyir:
  - No és el millor quan hi ha sorra i cràters al voltant!
  Robur va somriure i va dir:
  - Troba el millor en el pitjor, i no a l'inrevés! I aquí a la seva manera, ho he de dir perfectament!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - Sí, és força bo a la seva manera! Però... la natura morta no és dolça!
  Alvina va corregir a la seva parella:
  - No hi ha vida en absolut!
  Robur va fer uns quants salts més. Llavors es va posar sobre el seu cap i va caminar sobre les seves mans. Evidentment li va agradar molt. Però no és un nen. Té més de seixanta anys. I caminar sobre les teves mans durant molt de temps és indigne i cansat. Vull una cosa diferent, més pràctica.
  Robur va dir amb èmfasi:
  - Suficient! Ara volem fins al centre mateix de la Lluna i toquem la pedra que dóna l'eterna joventut!
  Les dues noies van exclamar a l'uníson:
  - És clar que volarem! Volem la joventut eterna!
  I així la tríada va córrer cap al seu meravellós cotxe, que semblava un tauró barracuda, amb rodes, que, però, eren retràctils.
  I llavors les noies i un home gran van saltar a aquest aparell. Ho van fer molt bé.
  Encara que, és clar, la lluna també és genial. I ara era un viatge cap a dins encara més emocionant.
  Robur, assegut al volant de la seva extravagant màquina, va cantar:
  - El nen veu una metralladora en els seus somnis -
  Després de tot, el tanc és més agradable per a ell que la limusina...
  Des del naixement, aquesta alineació és clara,
  Que només la força guanya al món!
  I així es va encendre el camp semiespacial, i una màquina semblant a una barracuda es va precipitar cap a les profunditats de la lluna, deixant anar la superfície del planeta.
  L'aparell va tremolar inicialment i després va començar a endinsar-se més en el sòl lunar.
  Hi ha menys sacsejades de cotxes. I aleshores es va calmar completament i va entrar a les profunditats com un rellotge.
  Albina va tuitejar:
  - Trencarem qualsevol muntanya,
  Qualsevol coll - girarem!
  Alvina ho va confirmar fàcilment:
  - És clar que girarem, ho intentarem!
  I la noia es va treure les botes. La seva parella va seguir el mateix.
  I mentre Robur estava al capdavant, les noies van començar a jugar a cartes entre elles.
  Ho van fer amb l'ajuda dels dits nus, i amb molta energia. Van jugar, van llançar cartes i van lluitar.
  Però aviat se'n van cansar. I les noies van decidir jugar als escacs. De fet, jugar a cartes un contra un no és gaire interessant. Però als escacs, és clar, és genial.
  L'Albina va dir amb un somriure:
  - Chess 0 és un joc per a intelЈlectuals!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - És clar! Som la màxima elit intelЈlectual!
  L'Albina va assentir. I els seus dits nus van treure una ampolla de xampany de l'armari. La noia va desenroscar el suro i va llançar un magnífic doll. Va rebre un cop a la cara. I va escampar la cara bonica i encara fresca de la noia.
  La científica rossa va cridar:
  - No és productiu!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - És molt estúpid donar-te una bufetada així!
  L'Albina va agafar la figura negra amb els dits nus i la va moure. És un joc interessant. Les dues parts van jugar ràpid. I va començar la complicació mútua de les xifres. I tot es va reduir a simplificacions. I després un empat.
  Les noies es van asseure una estona sobre el tauler buit.
  Després es van tornar a colЈlocar les figures.
  Aquesta vegada l'Albina va jugar amb peces blanques. El seu oponent va jugar a la defensa índia del rei, i va sorgir la variació Zemish. Els blancs atacaven el rei. Albina fins i tot va donar una figura. Però no hi va haver victòria.
  Un altre sorteig...
  Les noies es van donar la mà.
  Aleshores l'Albina va decidir cantar, la seva veu era plena, i molt sucosa, i els seus peus descalços li donaven una bufetada mentre cantava;
  Espai pintat amb una llum fosca i tenebrosa,
  I les estrelles de gel es van enfosquir en les seves òrbites...
  Vull amor, com a resposta sento que no,
  El cor de les noies està destrossat!
  
  Ens encanta lluitar amb molta valentia,
  Lluitant molt ferotgement per la Pàtria...
  Tornem a passar la prova del coratge,
  Sóc un cavaller del món, no amb ànima de bufó!
  
  Quan vam aixafar la Wehrmacht,
  Les noies van lluitar valentament a prop de Moscou...
  Va rebutjar un eixam d'hordes marrons,
  Encara que l'enemic està relacionat amb Satanàs!
  
  Som noies descalces en un conguet de neu,
  no et converteixis en un adversari sap tenir por...
  I amb la forca d'un feixista al costat,
  Havent recollit, els gegants en un munt de la pell de la cartera!
  
  Però quin és el nostre coratge en tot,
  Quan Mercuri es va mesurar amb els peus...
  Qualsevol que ens apuri es trencarà,
  No trepitgeu la vora, estimades botes!
  
  Que la terra russa sigui famosa,
  Vam mostrar a la gent el camí cap a l'univers...
  la gent del món és una família -
  Aviat veurem el comunisme!
  
  Sí, pots creure, o almenys no creure,
  Però l'home neix una criatura forta...
  La bèstia no superarà la nostra amistat,
  Després de tot, creu que els enemics són impotents contra nosaltres!
  
  En nom de la nostra Pàtria, sant,
  lluitaré contra qualsevol mal...
  Una noia corre descalça a la neu
  no hi ha ni un pensament de rendir-se covardment!
  
  Som milions de lluitadors ferotges,
  Que estan units en la batalla...
  Glorifiquem la fe dels avis i dels pares,
  Després de tot, les noies a les batalles són invencibles!
  
  Svarog ens va donar el més agut a la batalla,
  Va dir que les noies lluiten furiosa...
  Que l'ideal de Déu es faci realitat
  I quan guanyes, comparteixes amb l'orfe!
  
  Que els nostres siguin en glòria, crec que Rússia,
  Qui lluita sense por...
  Lluita per la Pàtria i no tinguis por,
  Fins i tot tota la samarreta està amarada de sang!
  
  Sí, no hi ha dubte: escombrarem tots els enemics,
  Vam néixer per tenir una tribu de gegants...
  Sota la pancarta amb un calicó vermell tricolor,
  Que la gent estigui unida en l'eternitat!
  
  Aquí ve una nova era
  Espais oberts a la gent de l'espai...
  Alguns insectes bategen de manera espectacular,
  Anar a l'infern amb l'estupidesa, parleu!
  
  Sí, una persona no es creu gens en un poll,
  I el que sempre neix per guanyar...
  Per tant, gloriós escut no tremolis,
  Tot i que l'enemic simplement es va tornar boig!
  
  No cedirem a l'adversari,
  Ni a la Terra, ni tan sols al cel blau...
  Escriviu els nois en una llibreta,
  Que la nau espacial s'enlairarà com un cigne engrescador!
  
  Que defensarem la Terra amb molta valentia,
  Ja sabeu que som noies valentes...
  Mira, el querubí desplega les ales,
  Se'ls llança una granada!
  
  No, les noies mai seran escombrades,
  No ens posaran de genolls...
  Com era abans de Hitler Kaput,
  Així serà l'alegria de les generacions en glòria!
  
  En resum, volarem a l'estrella,
  I estarem al món de la Verge, Orió...
  Els grans somnis es fan realitat
  Construirem un nou ordre gloriós!
  
  I crec que el moment arribarà aviat
  Quan els que van morir a la batalla ressuscitan...
  La victòria obrirà un compte sense fi,
  El que sigui el més net de la lluita rebrà un premi!
  
  Conec gent del món, ens reconciliarem,
  Un: àrab, hindú i ortodox...
  Tot serà ilЈluminat pel Senyor Totpoderós,
  I el nostre destí, és clar, serà gloriós!
  
  Que la felicitat l'esperi a tota la gent del davant,
  I l'eternitat en una alegria gloriosa per sempre...
  Els errors i els zeros acabaran,
  I guarir els febles, els coixuts!
  
  Aquí hi haurà la felicitat per a la gent durant segles,
  Encara que milers de milions d'anys passen en glòria...
  Després de tot, el poder de la ment de les persones és fort,
  Vam néixer en un poder espacial!
  
  Conquerirem l'univers en broma,
  Aixecarem les galàxies de la pista fins al final...
  Passem pel buit enamorats, torçant-nos,
  Lloat Déu Nom de Jesús!
  
  I nosaltres mateixos crearem estrelles alhora,
  Construïm ciutats parsecs de llarg...
  El caçador aviat es convertirà en un joc,
  I sobretot que hi hagi gent!
  L'Albina va cantar tot el poema, i l'Alvina el va recollir amb la seva veu sonora. I les noies eren molt divertides i elegants.
  Després les noies van jugar la tercera partida d'escacs. I van començar a jugar amb més reflexió.
  L'Alvina va jugar amb les blanques i va buscar moviments complicats. L'Albina també va lluitar.
  Les dues noies es van inclinar sobre el tauler i gairebé van xocar amb el front i el nas.
  El joc estava en marxa. I Robur, mentrestant, acostava el seu fabulós cotxe al centre de la lluna. El progrés a terra és meravellós. De fet, això es pot valorar com un miracle. Però no hi ha vida a la lluna. I això és problemàtic.
  Robur va conduir el cotxe i va pensar. En particular si Déu? I si n'hi ha, què és? És realment el mateix que a la Bíblia o diferent? En Robur es va arronsar d'espatlles.
  Va tenir una infància difícil i va acabar en un centre penitenciari de menors. Però res va sobreviure i fins i tot es va convertir en el capità.
  I havent fet el capital inicial, es va reconvertir de bandoler a empresari. I aquest es va convertir en el seu nou camp d'activitat.
  Aleshores Robur es va interessar per l'aviació. I va conèixer dues noies llavors joves: l'Albina i l'Alvina. I van poder fer un avió únic. Que volava i tenia una gran reserva d'energia.
  Aquest gran descobriment.
  Fins i tot va conduir dos professors dels EUA amb el seu Pioneer. És cert que van actuar amb mesquinesa, van fugir i fins i tot van fer malbé el cotxe. Però no els va perdonar.
  Aleshores, una mica més va volar... Va passar el temps.... Tant l'Albina com l'Alvina volien crear un cotxe que pogués volar, conduir i nedar. I això es va fer.
  Robur ja començava a pensar en el poder sobre el món... Encara que, per descomptat, un aparell no conquistarà el món.
  Però per descomptat, com creia Robur, la unificació de la humanitat seria bona. Les guerres s'aturarien, la fam desapareixeria i altres problemes simplement es resoldrien.
  Però, com unir la gent sense una altra gran guerra? Aquest és realment el problema.
  Robur no volia matar gent, sinó també un dictador mundial, realment volia convertir-se. Aquí hi ha una contradicció i un dilema difícil. I després, per descomptat, hi havia pensaments sobre Déu: existeix Ell?
  Robur no ho sabia, de la mateixa manera que sembla que molta gent no ho sabia. Més precisament, gairebé tot. I si el Papa fos ateu, això no sorprendria massa a Robur.
  El principal argument contra l'existència de Déu és l'abundància de mal i injustícia al món. I si Déu permet el mal i el sofriment de milers de milions de persones, llavors per què? Li falta força o amor? Tanmateix, per què, si el Creador de l'Univers existeix, ha de ser la perfecció?
  O potser al revés? La creació és un reflex del caràcter del Creador, i és imperfecta perquè Déu mateix no és perfecte.
  En qualsevol cas, quan tu, per exemple, tens mal de queixal, aleshores estàs preparat per escalar la paret i maleir el món sencer, i Déu, que va inventar una cosa tan fastigosa com la càries! Sí, no hi ha temps per a l'alegria a la vida. Tanmateix, a la vellesa, moltes nafres diferents ataquen una persona.
  I no és el pitjor que hi ha. Prenem, per exemple, el càncer? De fet, és pitjor que la pesta. Com es pot assetjar la gent així?
  I encara pitjor és la vellesa. Això és el que en Robur tenia més por. Sembla estar sa i fins i tot fort.
  Però alguna cosa ha canviat amb els anys. I, per exemple, el son ja no és refrescant de manera jove i et canses més ràpidament. Afecta la resistència i la velocitat. I les dones no són tan atractives.
  No com en la meva joventut. O fins i tot a una edat jove. T'estàs fent vell, i està molt malament.
  Una de les manifestacions més desagradables de la vellesa són els canvis externs, en particular les arrugues i els cabells grisos, i fins i tot l'aparició de calbes. I això també és desagradable. I l'estómac comença a créixer malgrat l'entrenament. I la força en tu ja no bull com un volcà.
  L'Albina i l'Alvina són més joves, però ja tenen quaranta anys. I les noies són molt complexes pel que fa al seu aspecte. Encara que mira i trenta no donen. Però evidentment por de convertir-se en dones grans.
  I això els molesta molt... A més, l'Albina tenia mal de queixal, i li va haver de posar un farcit. I amb un farcit, la dent tard o d'hora es colЈlapsarà completament.
  Sí, és trist per a les noies.
  I la pedra de lluna és capaç de restaurar la joventut. I, potser, per sempre!
  I això és genial. Sobretot si ets mortal, no hi ha cap raó per conquerir el món. Després de la teva mort, es tornarà a trencar. I així és com es pot establir etern, estable, durador i dirigit en benefici de la gestió de persones. Robur volia la immortalitat no només per a ell, sinó també pel bé de la humanitat. Perquè adquireixi força i estabilitat, i alhora es desenvolupi dinàmicament i les naus espacials volen per conquerir altres mons fora del sistema solar.
  La humanitat, tard o d'hora, dominarà l'energia termonuclear i crearà una poderosa bomba. I si existeixen diferents països en aquest moment, això pot provocar una guerra nuclear i la desaparició de la humanitat.
  Per tant, cal un govern unificat. I aquesta és la salvació de la gent...
  L'ordinador va emetre un avís: s'estan apropant al centre de la lluna, de manera que l'objectiu està molt a prop.
  . CAPÍTOL #2
  I al centre mateix de la lluna hi ha un recipient buit. I al seu interior, com un safir, brilla una pedra preciosa, de la mida d'una síndria. És molt bonic, amb moltes facetes.
  I capaç de donar l'eterna joventut a qui la toqui. És cert, intenta arribar al centre de la lluna. Com si els mags amaguessin tresors a les profunditats del satèlЈlit de la Terra.
  Aquí el meravellós aparell de Robur va superar el sòlid sòl de la Lluna i va anar al centre.
  Allà regnava la ingravidez, però en l'aparell d'un geni dels EUA, la gravetat artificial.
  Però quan la tríada va sortir de l'aparell, es van trobar en la total absència de gravetat al mateix centre de la lluna.
  I van surar en l'aire que hi havia en aquest contenidor.
  Albina va exclamar:
  - Quina pedra més bonica! Només un miracle!
  Alvin va comentar:
  - Sí genial! I com podem aconseguir ara la joventut eterna?
  Robur va respondre amb confiança:
  - Cal treure els guants i enganxar els dos palmells i aguantar durant un minut. L'energia de la joventut ens entrarà i ens tornarem joves per sempre!
  L'Albina va xiular:
  - Vaja! Molt simple!
  Alvina va assenyalar lògicament:
  - I tot és enginyosament senzill! Només la mediocritat ho complica tot!
  Robur va assentir.
  - Aquí dins fa calor! No et congelis les mans. Traiem-nos els guants.
  I el gran científic es va començar a treure els guants. Les noies el van seguir. Les belleses tenen unes mans tan delicades, i alhora bronzejades, amb ungles llargues i escarlatas.
  Alvina va tuitejar:
  - Oh, les nostres mans, mans treballadores!
  Albina va afegir a l'uníson:
  - I les noies som les més xules!
  Robur va ser el primer a posar les mans a la pedra. Un home gran i poderós va dir encantat:
  - Està molt calent!
  Llavors l'Albina i l'Alvina també s'hi van posar les mans. Les noies es van congelar, sentint calor i energia entrant-hi.
  En Robur va penjar, ell també va sentir com unes descàrregues elèctriques agradables l'envoltaven. I va ser, diguem-ne, genial. I llavors va veure que les noies també tremolaven. I se senten.
  Robur va aguantar la llengua. Faltaven un parell de dents, però ara ja han començat a créixer. I la pell de les mans d'un home, davant dels seus ulls, es torna més tendra i no tan aspra.
  No es veu la seva cara, però l'Albina ja ha exclamat:
  - Cartutx el teu cabell gris desapareix!
  Robur va assentir.
  - M'ho esperava! Però el rejoveniment no es nota tant per a vosaltres, noies: ja esteu súper!
  Albina cantava amb delit:
  - Ai, infantesa, infantesa, on tens pressa,
  Ai infantesa, infantesa, on vols!
  Alvina va continuar la cançó:
  - Encara no he jugat prou amb tu,
  la noia s'ha tornat descalça i fresca!
  L'Albina va riure.
  - I el teu Ròmul ja ha perdut la barba!
  El geni inventor va assentir.
  - Barba? És suficient llavors?
  I va intentar treure les mans de la pedra que dóna joventut. Però no hi era.
  I van enganxar els palmells a fons.
  Robur va grunyir:
  - Què és això?
  L'Albina i l'Alvina també es van contrarestar... De sobte, els cossos de noies grans i altes van començar a encongir-se.
  I van cridar molestos.
  Vaig sentir que el seu gran cos d'home alt, gairebé dos metres, va començar a encongir-se i Robur.
  I això el va confondre. El jove acabat d'encunyar es va contrarestar més fort. Però tot i així, no va poder escapar. Les noies tampoc van poder escapar.
  I ja han disminuït considerablement.
  L'Albina fins i tot va arrossellar:
  - Caure en la infància no vol dir ser més jove!
  L'Alvina va afegir amb enginy:
  - Més jove de cos, no serà un nadó en ment!
  Robur va sentir que el vestit li penjava com un sac. S'ha reduït força significativament.
  Les noies s'han convertit en nens, i ara se'ls pot donar deu anys. Afortunadament, el procés de reducció s'ha aturat. I ara les tres figures portaven vestits espacials caiguts i cossos petits.
  Tanmateix, finalment en Robur es va desenganxar les mans i va volar a l'aire. Dues noies també es van separar i van girar.
  L'Albina va xisclar:
  - Tornem! I es va precipitar cap al dispositiu en forma de tauró.
  Robur també hi va galopar, i l'Alvina el va seguir.
  Sobretot, es volien llençar els vestits espacials i mirar-se al mirall.
  I aquí estan dins. No és possible treure immediatament els vestits espacials. I em tremolen les mans.
  Però finalment s'han tret els cascos, i amb ells la resta.
  Ara pots veure, Robur, que les noies altes s'han convertit en noies. I és un inventor brillant.
  Robur va mirar el mirall. I va veure davant seu un noi musculós d'una alçada de quaranta-cinc metres. Només un nen, bronzejat i descalç, tal com havia estat Robur als deu. És que els músculs són més destacats que la infància. I el morrió és tan bonic i capritxos.
  L'Albina va riure.
  - Ara ets un nen Robur!
  L'Alvina va afegir rient:
  - Noi tirà!
  L'Albina va somriure carnívora:
  - Un nen descalç governarà el planeta Terra!
  Robur va maleir:
  - I qui ets tu? Noies! T'agradaria ser així?
  Albina va dir amb un sospir:
  - Sí, això és un excés clar! Però està bé, té els seus avantatges!
  Alvina va comentar molest:
  - Alguna cosa avantatges que no veig! Ara ens farà mal fer l'amor amb homes. La joventut és bona, però la infància té molts problemes
  Robur va grunyir, o més aviat va xisclar:
  - Però encara és pitjor per a mi! Quina dona voldria amor amb mi?
  L'Albina va riure i va respondre:
  - Sí, amb una cosa tan petita, les dones no et necessiten. I només com a fill!
  Robur va sacsejar el puny.
  Seré el seu pare. El veritable pare de tot el planeta Terra!
  L'Alvina va assenyalar agressivament, donant cops amb el seu peu nu i infantil:
  - Creixeràs i seràs pare, seràs més savi!
  Albina va dir amb un somriure:
  O no creixeràs! La infància serà per sempre!
  Robur va rugir:
  - Seguim sent nens per sempre,
  Només canvien els anys!
  I molest, també va trepitjar, un peu infantil, descalç. És evident que se li va caure la roba i ara estàs nu. A menys que l'emboliqueu al voltant de la tela dels malucs.
  Robur es va sentir enganyat i com si l'haguessin robat. En lloc de rejoveniment, va caure en la infància.
  De fet, m'he sentit molt bé físicament. I hi havia un gran ànim. Tenia moltes ganes de riure i saltar.
  Però és clar que no s'esperava això. A més, és desagradable perdre un alt, gairebé dos metres d'alçada, quan camines entre la multitud i et pots veure lluny.
  En canvi, ara ets una mena d'estafador. I no és el millor. Però d'altra banda, estàs ple d'energia.
  Com deia Engels: l'ésser determina la consciència. I el cos del nen suprimeix la tristesa i, sens dubte, us atreuen tota mena de gestes. I vols saltar i moure't com si fossis un cavall mecànic.
  Robur va ordenar:
  - Tot bé! Ens hem rejovenit, fins i tot massa. I ara vola a la Terra!
  Albina va preguntar confusa:
  - I què hi farem en el cos dels nens?
  Robur va dir amb èmfasi:
  - Conquerem el món!
  L'Alvina va picar de mans i va colpejar els peus de nadó:
  - Això és increïble!
  Albina va cantar amb entusiasme:
  - El món sencer està a les nostres mans,
  Som les estrelles dels continents...
  Destrossat a les cantonades -
  Maleïts competidors!
  Robur va confirmar vigorosament, movent el cap:
  - Sí, l'han trencat! I és genial!
  Alvin va corregir:
  - Encara no l'hem trencat, però segur que el trencarem!
  Albina va cantar agressivament:
  - No suporteu la humiliació de les noies,
  Confirmarem la glòria amb una espasa d'acer....
  No tolerarem més insults...
  Destrossem tots els feixistes a trossos!
  Robur va dir sense embuts:
  - És massa aviat per cantar sobre els nazis! Mussolini encara no és ningú, i Hitler ni tan sols va ser portat a servir a l'exèrcit per motius de salut!
  L'Alvina va fer l'ullet al professor i va dir:
  - Després van volar per corregir els errors dels altres! Potser el món realment millorarà!
  El nen Robur va confirmar:
  - Que millori en el meu puny amorós!
  I una màquina petita, però àgil i versàtil, es va precipitar des del centre de la lluna, va rosegar el terra, sense deixar cap passadís enrere.
  Albina va cantar amb un somriure:
  - La humanitat té una tècnica de ferro,
  certament necessària i molt útil...
  Alvina va continuar entusiasmada:
  Però, i és més agradable per a mi, miracles populars,
  Una estovalla amb automuntatge, sabates d'alta velocitat...
  El nen Robur va cantar amb entusiasme:
  - Crec que amb un conte de fades, la gent no s'acomiada,
  I els amics fidels romandran per sempre!
  De fet, el triumvirat va mostrar la seva classe més alta. Més precisament, van aconseguir el seu objectiu i es van rejovenir. I ara hem de fer alguna cosa encara més important.
  Boy Robur al capdavant. Controla amb un joystick, i la disminució d'alçada no l'interfereix en absolut. I l'humor puja.
  De fet, encara que siguis un nen, no envelleixes mai. I agrada. Així que tens una vida feliç per davant. I dominaràs el planeta terra per sempre.
  Després de tot, té aquest aparell a les mans: pot volar per l'aire i per l'espai. I nedar a l'aigua i sota l'aigua, i fins i tot moure's sota terra. I també té una pistola amb graviolaser.
  Quin exèrcit pot oposar-se a ell? Un camp de mig espai us permet moure no només sota terra, sinó que el seu cotxe és absolutament invulnerable. És a dir, ningú el pot vèncer. Ni una sola arma al planeta terra és capaç de penetrar en el seu avió.
  I en Robur se sent molt confiat. I les dues noies que van ajudar aquest geni tècnic, i una ajuda important, també se senten alegres i feliços. Ara no envelliran mai. I això els dóna una gran alegria.
  I si són noies? Hi ha moltes altres maneres de divertir-se que no pas fent l'amor amb homes pudents. Però seria interessant jugar a la guerra. I aquest és probablement el millor entreteniment. Mentrestant, l'Albina i l'Alvina tornen a jugar als escacs. L'Albina va fer una jugada amb les blanques: E2-E4, mentre que el seu oponent va triar la defensa siciliana. I, per descomptat, la famosa versió del Drac. Una defensa molt dinàmica amb un alfil a la diagonal llarga. És cert que les blanques tenen l'oportunitat d'aferrar-se a un peó que s'ha avançat.
  I l'atac és mutu i ferotge. Cadascú ataca el rei a la seva zona.
  I per descomptat, les noies lluiten en igualtat de condicions. Més precisament, és més probable que ja no siguin noies, sinó noies. Però la batalla que tenen, és clar, és molt ferotge.
  L'Albina va sacrificar un peó i el seu oponent es va intercanviar. La lluita va anar en una direcció agressiva.
  Les noies feien moviments amb els peus nus i mostraven les dents d'ivori.
  Alvin va assenyalar:
  - Juguem com un nen en un joc no infantil!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - Sí, juguem! I segur que guanyaré!
  Les noies són realment increïbles. I els dits nus dels peus dels seus fills reorganitzen les figures.
  Aquí tornen les víctimes, i l'intercanvi de cops... I en Robur avança cap a la superfície de la lluna.
  Per descomptat, sota terra, la velocitat és menor que en el buit, però encara molt alta.
  Robur en moviment, pensava que ara era un noi. Però creixerà o seguirà sent un nen? Aquesta és una pregunta interessant. Pot ser així o no.
  Però en el cos Robur té una energia i una alegria sense precedents. Així pots ser feliç.
  I potser mai tindrà mal de queixal, i sempre tindrà una vista excelЈlent. Sí, i la seva força no és infantil. I en què s'han convertit els músculs en relleu, només Hèrcules és un jove. I es pot mostrar bé si cal en una baralla.
  Robur fins i tot va cantar:
  - El que diu la gent
  No ens importa...
  Només importa el resultat
  Toca genial!
  I amb el seu taló nu i rodó, el nen va prémer el pedal. I el seu cotxe va sacsejar.
  El poder sobre el món és atractiu i dolç. Però, al mateix temps, també és una gran responsabilitat. I en Robert ho entén. La història no ha d'entrar ni per un tirà, ni per un tirà, sinó per un gran governant que salvarà la humanitat. I construir un autèntic paradís al planeta Terra. I la gent el lloarà sincerament.
  Robur va cantar amb entusiasme:
  - No mentiré
  Vull governar...
  Però no un cotxe rovellat,
  I tot el país!
  Les noies van riure quan van escoltar aquesta cançó. I també volien cantar alguna cosa. Però un motiu adequat no va venir al cap.
  Tot i això, les noies van continuar jugant. Però després hi va haver intercanvis, i la posició es va convertir en un embolic. Però van continuar jugant i patint durant molt de temps.
  Robur va pensar al mateix temps que la fama al món va durar poc. I gairebé tots els imperis es van esfondrar i van caure en decadència. Era com si hi hagués algun tipus de força que impedís la integració de la humanitat. Ara mateix hi ha diversos imperis força grans al món. El més gran és el britànic, i el segon rus. I ja Rússia estava en decadència, havent perdut la guerra al Japó, la qual cosa és una gran vergonya.
  La raça blanca va perdre contra la groga, i no hi ha res de què alegrar-se. Però, d'altra banda, la Rússia tsarista va tenir sorprenentment molts tipus diferents d'accidents i fracassos que van portar a la derrota. Com si intervingués un poder superior. Encara que si són poders superiors? Tanmateix, podria Genghis Khan conquerir mig món sense el patrocini de les potències superiors? Al cap i a la fi, quant val aquesta Mongòlia? I qui és el mateix Genghis Khan, un salvatge que no sabia escriure ni llegir.
  Així que aquí, òbviament, algunes forces el van ajudar definitivament. És cert que no podien crear un imperi sòlid. Més precisament, les conquestes dels lladres van ser fràgils, i el país es va ensorrar de manera trivial. Més precisament, el poder de Genghis Khan va ser esquinçat primer pels descendents, i després va desaparèixer completament.
  L'Imperi Romà era més fort, però també es va dividir primer en dues parts, i després van ser trepitjats pels bàrbars occidentals, els àrabs orientals i els turcs.
  La Rússia tsarista, com a imperi continental, sembla més forta que la britànica, però ara passa temps difícils: disturbis i derrota dels japonesos. L'últim és molt molest.
  El poble rus és capaç de perdonar molt pel bé de la brillantor de les victòries militars i la grandesa imperial. I quan et vencen, i fins i tot els japonesos no els consideren un oponent amb autoritat, això és doblement insultant i, per descomptat, culpen el rei en primer lloc. I amb ell, juntament amb tot el sistema de poder monàrquic.
  Robur va arronsar les espatlles: és cent per cent nord-americà i no li importa Rússia. Però Albina i Alvina tenen sang eslava, i la seva derrota de la Rússia tsarista del Japó va ser molt angoixant.
  Però Robur els va respondre: el seu geni hauria de governar el planeta Terra, i no alguns Romanov. I que Robur crearà un imperi etern que inclourà tots els mons habitats de l'univers. I potser no només en aquest, sinó també en altres universos. I després hi haurà un imperi Mega-hiperuniversal, que tindrà un poder i una força fantàstics!
  Robur va pensar que la ciència es desenvoluparia i no hi hauria més vells i dones, tothom seria per sempre jove i bell. I els joves seran imberbes, amb unes caretes simpàtiques. I les noies mai s'esvairan.
  Robur va cantar amb entusiasme:
  - Seré per sempre jove, per sempre borratxo! I per sempre fresc i zelós!
  Les noies van riure en resposta i van treure la llengua. Diguem que són divertits.
  I ara semblen noies.
  L'Albina va assenyalar amb un somriure, cantant:
  Tot és fantasmal en aquest món furioso,
  Només hi ha un moment per a ell i espera...
  La vida és només un moment entre el passat i el futur,
  I això és el que s'anomena vida!
  L'Alvina va mostrar les dents i va dir:
  - No et costa gaire!
  L'Albina va dir amb un somriure:
  - Alguna cosa no va amb la meva poesia!
  Alvina va cantar:
  La maledicció de les terribles i infernals notícies es va fer realitat,
  El sol s'ha esvaït de dol pel país...
  L'assassí de consciència i honor està privat -
  La mà sagnant no tremolava!
  Albina va recollir amb molta ilЈlusió:
  - L'assassí és un malvat bufó i un estranger,
  S'ha menjat molts cors de noies...
  Va canviar la motxilla per un frac,
  El canalla genial va interrompre el temps de vol!
  L'Alvina va continuar cantant amb una veu infantil:
  El rostre radiant del poeta Puixkin,
  Envoltat per l'escuma sagnant de la mort...
  El portador de la bondat i la llum de Pushkin,
  Per això, una bala al cor va colpejar!
  Albina, amb gran delit, va continuar cantant, un romanç magnífic:
  Un corrent d'enlluernador, radiant...
  Les paraules del poeta i els poemes van vessar...
  Estimava la gent amb tot el seu cor pur,
  En les creacions de la llum, els pecats malignes!
  L'Alvina va continuar cantant amb molta ilЈlusió:
  La seva paraula era un diamant afilat,
  Tot el poder de la sílЈlaba, va transmetre amb una ploma...
  Va treballar molt bé, la gent es va meravellar de tothom,
  Poesia aixecada, Déu a les estrelles!
  Albina va continuar composant i cantant furiosa:
  No hi ha límits al talent del poeta,
  No hi ha cap nombre de fragments d'estrelles al cel...
  L'assassí serà responsable davant el Senyor,
  I Puixkin estarà amb nosaltres per sempre!
  I les noies van aplaudir amb els peus nus i cisellats.
  Robur va resumir la conclusió lògica i també va cantar:
  -Ah Pushkin, ets un equivocat excèntric,
  a la primavera no ens havíem de posar malalts...
  Després de tot, l'olor d'herbes picants i delicades,
  Capaç de treure tothom del sofà!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - Sí, la primavera és una època meravellosa! Maig sobretot!
  L'Alvina va cantar amb entusiasme:
  - I fora de la finestra el mes de maig fa furor,
  Lluites per ell i t'atreveixes!
  Finalment, el sòl de la Lluna va acabar, i el seu fabulós aparell magnífic va volar al buit. I com diuen - va entrar a l'espai operatiu.
  Albina va cantar amb entusiasme:
  - La terra a la porta, la terra a la porta, la terra a la porta és visible...
  Alvina va acceptar amb un somriure:
  - Com un fill està trist per la seva mare, com un fill està trist per la seva mare, nosaltres estem tristos per la Terra, ella està sola!
  L'etern nen Robur va agafar aquest cant:
  - Però les estrelles, tanmateix, i les estrelles, tanmateix,
  Una mica més a prop, però tothom també fa fred!
  Albina va continuar amb entusiasme:
  - I com un rellotge d'eclipsi, i com un rellotge d'eclipsi! Estem esperant la llum i veiem somnis terrenals!
  Alvina va continuar cantant amb gran fervor, amb la seva veu màgica:
  - Però no estem somiant amb el rugit de l'espaiport... No aquest blau gelat!
  El nen astronauta Robur s'hi va unir amb entusiasme:
  - I somia, tenim herba, herba prop de casa! Herba verda, verda!
  Llavors van afegir velocitat i es van precipitar cap a la Terra.
  Robur va cantar amb gust:
  - Anirem, ens precipitarem, sobre cérvols a primera hora del matí i desesperadament irrompem directament a l'alba nevada!
  Albina va recollir amb molta ilЈlusió:
  - Veuràs que en va anomenen el nord l'extrem...
  L'Alvina va afegir amb fúria xiquetjant els llavis:
  - Ja veuràs que és ilЈlimitat, te'l dono!
  I la noia va colpejar el seu peu nu i cisellat.
  El nen Robur va xiular:
  - No hi ha guanyadors a l'última guerra,
  ningú es salvarà d'una descarga de míssils...
  L'Alvina va cantar amb entusiasme:
  - L'enviarem amb una gran explosió infernal hola!
  Albina va continuar amb ràbia:
  - I exuberant de roses, vam escollir un ram!
  I la noia va donar cops de pal, amb les cames ciselladas i infantils, ballant:
  - Un dos Tres! Netegeu els focus!
  Cada cop estan més a prop de la Terra.
  La bola blava es fa més gran. I és molt xulo. Així que aviat seran al seu planeta.
  El nen Robur va prémer els seus talons nus i infantils i va udolar:
  - Veus l'eclipsi al cel,
  Terrible surf demoníac...
  Un senyal infernal vola
  Esbart espacial udol!
  Alvina va recollir amb entusiasme:
  - Avadon la maledicció s'aixeca,
  Avadon mort total...
  Avadon i els regiments de morts...
  Avadon bojos ploms!
  Albina va afegir amb ràbia:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  El nen Robur va bramar:
  Brut, boig maníac
  Vol ser el líder de l'estat...
  Però inculcar por...
  Alvina va acabar el pensament:
  - Morirà en un pantà rovellat!
  L'Albina, mostrant les dents, va continuar:
  - Intentant trenar el món,
  L'Alvina va colpejar el seu peu nu i infantil i va continuar:
  - Una xarxa de passió infernal!
  Albina va cantar furiosa:
  - Una calavera de leprosa i un vampir...
  Alvina va xiular, colpejant el seu peu nu i infantil:
  - Amb un paladar hendido insaciable!
  Robur va dir amb el somriure d'un jove sàdic:
  - SATO s'enfada amb ràbia,
  L'enemic del regiment va avançar...
  Però els botxins-adversaris,
  Les noies es trobaran amb hostilitat!
  L'Albina va ser agafada, i els seus peus nus estaven en moviment:
  - Enfonsen la pell d'un porc,
  L'enemic serà aixafat fins a la pols!
  Alvina va continuar amb un aplom infernal:
  Les dones lluiten amb furia
  El puny de la noia és fort!
  L'Albina no va afegir del tot en rima:
  - I el taló nu de les noies també és fort!
  Robur va confirmar:
  - L'armadura és forta i els nostres tancs són ràpids!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Sí, molt ràpid! Només un llamp!
  Albina va cantar furiosa:
  - Hi ha dones als nostres pobles,
  Que condueixen un avió en broma...
  Alvina va afegir, furiosa:
  - No conec la bellesa del dubte,
  L'adversari en broma caurà!
  Robur va murmurar amb la fúria d'un nen etern:
  Han nascut per guanyar
  Per glorificar la raó durant segles!
  L'Albina va afegir amb un somriure d'una nena eterna:
  - Al cap i a la fi, el nostre besavi,
  Van reunir un exèrcit per a ells alhora!
  Això noies és només un super article. I encara que ara són nens, no han perdut la seva agressivitat.
  Robur va comentar amb admiració, deixant al descobert la seva cara dolça i infantil:
  - Sóc el més fort d'aquest món,
  I remullaré tothom al lavabo!
  El noi professor fins i tot va colpejar el peu del nen a terra, estava ple d'entusiasme.
  Ara entren a l'atmosfera del planeta Terra. Va arribar bastant ràpid. I els va agradar.
  El triumvirat està simplement encantat. Aquí estan de tornada a la terra...
  Albina va cantar amb entusiasme:
  - I en les altures estrellades, i en el silenci de la muntanya,
  A l'onada del mar i foc furiós!
  I furiós, i foc furiós!
  Albina va encendre la ressenya i va comentar amb sorpresa:
  - Alguna cosa en aquest món no està bé!
  Robur va arrufar les celles i va preguntar seriosament:
  - I què passa exactament?
  El noi professor se li va treure els ulls.
  L'Albina va respondre amb un dubte en la veu:
  - Ara estem al passat, fa només un parell d'anys!
  Alvina va exclamar amb entusiasme:
  - Molt millor! Ajudem la Rússia tsarista a derrotar el Japó!
  Robur, que es va convertir en un nen, es va alegrar de lluitar:
  Realment ajudarem! Sempre estic content d'ajudar a la raça blanca!
  L'Albina va assentir.
  - Per la nostra Mare Rússia!
  . CAPÍTOL #3
  La batalla entre les tropes de Kuropatkin i les japoneses va procedir segons l'escenari habitual. Primer, els russos repelЈlen els atacs dels samurais, després comencen a donar la volta al flanc i Kuropatkin es retira.
  Però de moment aquesta tàctica no ha funcionat. Davant de les tropes japoneses va aparèixer una màquina de guerra amb forma de tauró amb una pistola làser de gravetat.
  Robur va ordenar:
  - Recorre per la raça blanca!
  I l'Albina va prémer els botons del joystick amb l'ajuda dels dits nus de les cames dels nens. I el jet va colpejar els japonesos, tallant la infanteria i la cavalleria.
  L'Alvina va pressionar amb el taló nu, enviant un altre jet des d'un altre canó làser i va arrollar:
  - Per a la mare russa!
  I els nens van riure, aixafant els japonesos. Els braços i les cames del samurai volaven en diferents direccions.
  Robur va xiular amb una veu infantil:
  - Sóc el més xulo del món!
  I amb el seu taló nu, el nen va prémer la palanca, fent baixar un rierol mortal sobre els japonesos.
  Els guerrers del sol naixent van morir centenars i milers alhora, va ser una batalla grandiosa.
  El nombre de japonesos era més que segons els documents oficials, ja que els samurais no tenien en compte les seves unitats posteriors. Així, els japonesos tenen un clar avantatge en nombres a les batalles. La qual cosa justifica en part la precaució de Kuropatkin.
  I els japonesos sempre van patir més pèrdues que els russos en totes les batalles.
  I al final de la guerra, eren inferiors a l'exèrcit rus en nombre més del doble. I si no fos per l'estúpida rebelЈlió, aleshores el país del Sol Naixent hauria estat destrossat a trossos.
  I ara un equip de tres persones: un nen i dues nenes, destrueix el samurai. Encara que tenen dos-cents cinquanta mil soldats -molt més que segons les xifres oficials. I això només és aquí, i altres dos-cents mil estan prop de Port Arthur.
  I el mar és poderós, la flota construïda pels americans i els britànics. Però contra ells, una arma creada per un triple geni.
  Robur, tallant el samurai, canta:
  - Plana amenaçador sobre el planeta...
  L'Albina, enviant una one amb els dits dels peus nus, afegeix:
  - Àguila de dos caps russa!
  Alvina, eliminant agressivament una massa de tropes japoneses que estan pujant en una allau, va emetre:
  - En les cançons de la gent cantada...
  Robur, aquest nen etern, va colpejar amb una agafada obliqua i va xisclar:
  Ha recuperat la seva grandesa!
  L'Albina, prement els seus dits nus i infantils, va aixafar l'enemic. És una noia tan gran. I en disminuir de mida, es va tornar encara més atrevida i llebrer.
  I fins i tot va cantar:
  - No sóc un insecte patètic, súper tortuga ninja!
  L'Alvina, prement també els botons del joystick amb els dits nus, va afegir molt enginyosa:
  - Seràs com un secant - és molt xulo!
  El nen Robur va bramar:
  Som els més forts del món...
  L'Albina va pressionar els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Està clar que dos cops dos són quatre!
  L'Alvina també va prémer el seu taló de nadó nu, rodó i rosa sobre el botó i va xiular, noqueant els japonesos:
  - Remullar-se al vàter!
  El nen Robur, aixafant el samurai i erigint munts sencers de cadàvers, va exclamar amb tota la veu:
  - Per al tsar rus!
  L'Albina va gargotejar en japonès amb l'ajuda dels dits nus de les cames dels nens i va arrossellar:
  - La nostra santa gran Rússia,
  Generosa terra pròspera!
  L'Alvina va enganxar els japonesos amb l'ajuda d'un taló de nadó nu, rodó, rosa i va cridar:
  - Déu el Messies s'asseu al tron,
  Pare tsar Nicolau!
  El nen Robur, segant els guerrers de l'imperi del sol naixent, prement els botons del joystick amb peus infantils i nus, va dir:
  - Crec que no cremarà amb una calor infernal,
  Vermell dissetè any!
  Albina, tallant els japonesos amb l'ajuda dels seus dits nus, les cames cisellades, va dir:
  - Només la Pàtria està en flames!
  L'Alvina, tallant el samurai i prement el seu taló nu i rosa sobre els botons, va xisclar:
  - Famosa vence al Japó!
  El noi-professor, colpejant el teclat amb el taló de nen nu, va esclatar tot un batalló del país del sol naixent i va rugir:
  - Crec en la meva estrella,
  Enganyaré el destí!
  Albina va comentar amb enginy, segant un altre batalló de japonesos i mostrant la llengua:
  - A la guerra santa hi haurà la nostra victòria!
  Alvina, eliminant masses de samurais i omplint tot un munt de cadàvers, va comentar enginyosa:
  - Bandera imperial endavant - glòria als herois caiguts!
  Robur, disparant el seu canó làser de gravetat, va cobrir la bateria japonesa. Les armes es van deformar i es van torçar en una banya de moltó. El noi professor va treure la llengua i va ronronear:
  Res ens aturarà, ningú ens derrotarà!
  I el taló nu i infantil prem el botó. I de nou, el feix del làser gravitatori colpejarà els japonesos.
  Simplement era hiper...
  L'Albina va observar amb delit, agafant una altra bateria i assenyalant l'objectiu amb els seus peus nus:
  - La nostra força està en el puny!
  Alvina, estricta amb els japonesos, com si els tragués encenalls sagnants i prement el botó del joystick amb el taló nu, va dir:
  Som els més forts de tots!
  Els guerrers del triumvirat es van enfrontar molt durament al Japó. I exterminat, i cremat com els cometes espacials estavellats a terra.
  Robur, aquell nen etern cantava:
  - I el samurai va volar a terra, sota la pressió de l'acer i el foc!
  L'Albina va riure ensordidorament i va dir amb enginy:
  - Però la intelЈligència informada amb seguretat,
  I com prem el botó amb el seu taló nu i rodó.
  Alvina va recolzar els dits nus i infantils que prement els botons del joystick i aixafa l'enemic:
  - I el batalló va anar a l'atac!
  Robur, disparant als japonesos, aquest és un nen etern, va rugir:
  - Hem lluitat amb passió sense taques!
  Albina, cremant enemics amb làsers gravitacionals i jugant amb els seus peus nus, va emetre:
  - El nostre equip d'acer i fort!
  Així és com el seu barracuda, invulnerable al foc dels samurais i ràpid de tres pistoles làser gravitacionals, va destruir un quart de milió de soldats japonesos. Hem de retre homenatge als samurais: van lluitar fins al final. Però tot i així van perdre.
  I només van quedar banyes i cames de l'exèrcit japonès. Més precisament, només muntanyes de cadàvers tallats a trossos, i un munt de metall arrugat i fumejant.
  Sí, el Japó va ser molt afectat. I part de les seves forces van ser eliminades amb brillantor.
  Robur i les seves noies van reposar amb aigua del rierol. També van menjar aliments enllaunats anglesos capturats capturats de l'exèrcit japonès destruït.
  I em traslladaré a aquelles tropes que van bloquejar Port Arthur. I els exèrcits samurais avançaven com un maremot.
  Però aleshores l'aparell en forma de barracuda va atacar l'exèrcit del Peu. I on han d'anar ara les tropes de la terra del sol naixent?
  Van ser agafats per un equip despietat. I també ho va fer l'extermini.
  Robur va prémer el botó del joystick amb el peu d'un nen, enviant raigs mortals i va rugir:
  - Els enemics de la Pàtria marxen cap a la Gehenna!
  L'Albina va prémer els botons amb els dits dels peus nus, va tallar tot un batalló de samurais i va cridar:
  - Els enemics no aturaran Rússia!
  L'Alvina també va prémer amb el taló nu els botons del joystick i, somrient enlluernadora, va arrossellar:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  Robur aixafant el samurai i fent girar l'avió, aquest nen etern va rugir:
  - Per un nou sistema comunista!
  Albina, destruint els japonesos, va cantar:
  L'estructura de suport de l'amor...
  Alvina, aixafant el samurai, va arrossellar:
  Som com grues al cel!
  Robur, exterminant els japonesos, va comentar:
  - Més aviat ja com estels!
  L'Albina va riure, gargotejant el samurai i fent servir els seus dits nus, va emetre:
  - Pel vol a les estrelles!
  Alvina, va declarar agressivament, aixafant els japonesos i segant-los com un munt de munts:
  - Per als millors moments!
  Robur va assenyalar amb agressivitat, segant com una dalla d'herba i arrossegant amb veu infantil:
  - Som els més macos!
  L'Albina, gargotejant en japonès i fent servir un taló nu, va grunyir:
  - Per un bon humor!
  Alvina, aixafant el samurai i amuntegant munts sencers de cadàvers i una massa de cossos arrugats, va udolar:
  - Per la classe de la Pàtria hiper!
  Robur va bramar, mostrant les dents infantils:
  - Tot serà genial!
  I fotem els japonesos.
  L'Albina, gargotejant el samurai i fent servir els seus dits nus, el va agafar i va udolar:
  - Enterrarem tothom en un taüt!
  Alvina, tallant agressivament els japonesos i aixafant-los amb els seus talons nus, va emetre:
  - Per un terror total!
  I com tornar a noquejar el samurai. Aquest és el seu Hollywood sòlid i assassí.
  I l'Albina cantava en èxtasi;
  El segle XXI és un segle molt tempestuós,
  Hi fan ràbia els virus, els terroristes...
  Però tot i així, en el cim de la vida, una persona
  I això ho sap la gent, no són pacifistes!
  
  Podem creure que volé a Mart
  L'extensió de Venus es reconstrueix simplement...
  Tot coneixerà la classe més alta,
  I cada persona neix heroi!
  
  Sí, el nostre negoci és desenvolupar el progrés,
  Perquè la humanitat sigui bella...
  Encara que ataquen només dimonis infernals,
  Contactar amb una noia descalça és perillós!
  
  Som filles Komsomol de la Terra,
  Matarem l'enemic sense cap timidesa...
  Els pobles del planeta d'aquesta família,
  I ara l'home es convertirà en un heroi!
  
  No hi haurà malícia per governar això
  Sota la bandera del sant comunisme...
  Hi havia una vegada un secretari general, i davant el rei,
  Junts vam rebutjar l'espasa del feixisme!
  
  Mostrarem a la gent la felicitat amb l'exemple,
  Ho podem fer tot fins al cim del món...
  Hi havia Rússia, hi havia l'URSS,
  I el Crist de l'amor es va convertir en un ídol!
  
  Passen els anys de tempesta
  Hem volat al voltant de Sirius tan famós...
  Construït sobre les estrelles de la ciutat -
  Aixeca't del planeta bressol!
  
  Després de tot, Lada està amb nosaltres, i Svarog és poderós,
  Què va fer el món tan estelЈlar...
  Que hi hagi el Déu blanc més gran,
  No és massa tard per aprendre!
  
  Els morts ressuscitaran aviat, ja ho sabeu
  El paradís al planeta es construirà alhora...
  El temps és el maig etern,
  L'escala del lloc de construcció és simplement enorme!
  
  Farem vols fins al final,
  Arribem a la vora de l'univers...
  Svarog el gran va substituir el seu pare,
  Amb la seva glòria en batalles sense canvis!
  
  Sí, va ser difícil, sé que és difícil,
  Els enemics van atacar Rússia en una horda...
  I una tempesta de neu espinosa,
  Però es van fer camí pel comunisme!
  
  El Senyor Svarog ens va donar un martell fort,
  Per aixafar els enemics de Rússia amb ells...
  I donar un cop com aquest...
  Simplement hem rebutjat l'enemic!
  
  Als ulls de la noia de foc Komsomol,
  Crema en una cascada infernal, es veu la flama...
  Ho sé per la Pàtria, senyores,
  Aixecarem la pancarta més alta que el sol!
  
  Ets un home, ara considera una àguila,
  Volant per sobre de les estrelles de l'univers continu...
  Sobre el món, les urpes de falcó s'estenen,
  I carregat d'una consciència imperible!
  
  No pots matar Rússia,
  Com a adversari insidiosos no ho va intentar...
  El caçador aviat es convertirà en un joc,
  És perillós per a l'enemic lluitar amb la Pàtria!
  
  La noia mourà el peu descalç,
  I el feixista sortirà volant, coneixerà les teves dents...
  I si la dona mou el pòquer,
  Això vol dir que han tocat les trompetes de la mort!
  
  Tot al nostre món serà positiu,
  Qualsevol negoci és discutible nois...
  Mostrem una creativitat indubtable,
  I gargotem des de la màquina!
  
  Els enemics creuen fàcilment que aixafarem,
  Segam gespa pols sense cap mena de dubte...
  Salvarem Rússia de grans problemes,
  Que estigui al cor: Jesús i Lenin!
  
  A les estrelles més altes del món
  Els vaixells terrestres són capaços de volar...
  El poeta ens va transmetre tot el poder de la sílЈlaba,
  En nom de la nostra Mare Rússia!
  
  La deessa Lada glorifica Rússia,
  Ella estesa un gran vel...
  Lluita per la Pàtria i no tinguis por,
  Per descomptat, no hi ha millor manera per a nosaltres!
  Una vegada que les noies van lluitar prop de Moscou,
  Els gegants figuratius van lluitar...
  Però Hitler està aliat amb Satanàs,
  I Svarog i jo, sabem que som invencibles!
  
  Encara que hi va haver una gelada que congela la sang,
  La noia va córrer a través dels monestirs de neu descalça...
  El país donarà felicitat i qualsevol cosa,
  Les seves trenes són de plata d'or!
  
  El Senyor Suprem coneix tots els cors,
  I les noies tant, Déu estima...
  Lluitaran fins al final
  En cas contrari, l'adversari destruirà el país!
  
  Per això tot el món és mentida,
  Quan et poses unes ulleres de color rosa...
  I l'enemic llança una boira contínua,
  Set divendres de l'adversari durant setmanes!
  
  Forjarem armadures per nosaltres mateixos,
  I l'espasa de l'acer damasc més esmolat que conegui...
  La pàtria no serà emportada pel ruble,
  Bé, per què esteu cansats els cavalls?!
  
  Observa que tot anirà bé de sobte,
  Quan ens reunim amb el poder de Déu...
  Ets el falcó de la veritat, no un gall mentider,
  Crec en el comunisme en la batalla que trencarem!
  
  Per la nostra força, i en honor a Rússia,
  Per la bandera vermella i estimada Rússia...
  Per a Ucraïna i Bielorússia,
  Complem la missió més gran!
  
  Glorificarem a Lada en glòria,
  Estimar Svarog, la mare de Déu, Maria...
  La qualificació serà sens dubte cinc...
  Perquè la fe va donar força!
  
  Què és Batu i el malvat Genghis Khan per a nosaltres,
  Com Hitler, l'exèrcit de Napoleó...
  Ni un sol khan ens derrotarà,
  Ni una horda, encara que hi hagi milions!
  
  A Rússia, les noies vam néixer,
  Per a la glòria d'Ilitx i Jesús...
  Ara les àguiles només volen amunt,
  Per mostrar un gran art!
  
  Moscou és la capital de la pau i l'amor,
  Estem agafant espai...
  Encara que no pots construir la felicitat amb la sang,
  Les incursions dels infidels vèncerem a tothom!
  
  Que l'enemic no ens perdoni la debilitat,
  Vol fregir els talons de les noies...
  De vegades un ghoul agressiu
  Capaç d'esquinçar i colpejar el mal!
  
  Però no renunciarem a la frontera a l'enemic,
  Arriba a les fronteres de qualsevol univers...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Amb la seva força en les batalles sense canvis!
  
  Així que la victòria de les noies està a prop,
  No tenim por de Stelzanath,
  L'amor a la Pàtria és dolç i pur,
  I si cal, lluitarem amb l'exèrcit!
  Aquí teniu tot un poema dedicat al futur, van cantar les noies, amb gran fúria.
  I després s'ho van agafar amb els talons nus mentre pressionaven els botons, acabant l'últim japonès.
  I així l'exèrcit del Peu va deixar d'existir. Gairebé mig milió de japonesos van anar a l'altre món. I és molt xulo.
  I ara queda derrotar la flota. I llavors només quedaran banyes i potes del Japó.
  L'Albina va xiular, mostrant les dents:
  - S'acosta l'hora en què guanyarem!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  I les voltes de la presó s'ensorraran a l'abisme!
  Robur va confirmar agressivament:
  - Ningú ens dirà febles!
  I el nen va prémer amb els peus nus els botons del joystick.
  La guerra sembla que s'acaba.
  I ara la seva barracuda es mou en direcció a la flota de samurais. I aquesta és realment una jugada de gran mestre. I el joc no és segons les regles: trencarem la fraera!
  Albina va tuitejar:
  - Glòria al nou imperi mundial!
  El nen Robur va aclarir amb gust:
  - El meu imperi mundial!
  Llavors el nen professor va colpejar el metall amb el peu nu. Què va fer el so.
  Amb l'ajuda del radar, es detecta la flota japonesa. Està navegant prop de Port Arthur, intentant no alliberar l'esquadró del Pacífic bloquejat.
  L'Alvina, aquesta nena eterna, cantava, trepitjant el seu peu nu i infantil:
  - Sol brillant d'esperança
  Aixecant-se de nou sobre el país...
  famós exèrcit rus,
  Guanya el Japó al mar!
  Albina va continuar amb entusiasme, prement també els botons amb el seu taló nu, rodó i infantil:
  Àguila russa sobre el planeta, les
  ales s'enlairaran...
  L'enemic serà cridat a comptes
  Serà derrotat, trencat!
  I ara l'aparell barracuda dispara el seu primer raig contra els vaixells del Japó.
  I els làsers gravitacionals, amb el seu fenomenal poder còsmic, xoquen contra el vaixell insígnia del país del sol naixent.
  I ara el cuirassat més gran del samurai, on es trobava el famós almirall Togo, va començar a enfonsar-se. I literalment va ser tallat en trossos petits per làsers gravitacionals fets per genis que van rebre l'eterna joventut.
  Robur: aquest nen etern, prement els botons amb les seves cames nues i infantils, i somriu amb les dents, va arrollar:
  Trepitgem Mercuri amb els peus,
  I hi ha una ruta a Mart!
  Albina, aixafant l'enemic amb el seu taló nu, va afegir:
  - Aixecarem onades de tsunami,
  La raça blanca s'aixecarà!
  Alvina va assenyalar amb enginy, disparant a l'enemic amb els seus dits nus:
  - Som els més forts del món!
  I un altre vaixell japonès es va enfonsar. Aquestes eren de fet noies.
  Tot i que els brillants guerrers es van convertir en nens, la seva eficàcia de combat només va créixer a partir d'això. I tenien un aparell meravellós i destructiu. Que literalment va cremar tots els vaixells japonesos.
  Robur, fins i tot aixafant els japonesos, va cantar:
  - A la immensitat de la Pàtria meravellosa...
  Albina, enviant regals de força letal i cremant literalment els seus oponents, va emetre:
  - Gaudint de la batalla i el treball....
  Alvina ho va agafar amb fúria, llançant descàrregues de mort infernal a l'enemic:
  - Vam compondre una cançó alegre...
  Robur va prémer el botó amb els dits nus, les cames infantils, i va agafar amb entusiasme:
  - Sobre el gran amic i líder!
  Albina, amb gran entusiasme, va aixafar els japonesos, i va enfonsar els seus vaixells, fent-los bufar bombolles i cremar, mentre cantava:
  - Robur és la glòria de la batalla!
  Alvina, amb gran passió, va ofegar la flota de samurais, i va serrar els seus plats, va cantar:
  - Robur - el nostre vol juvenil!
  El mateix Robur va recollir la cançó sobre ell mateix, prement el seu taló nu, rodó i infantil sobre els botons i rugint:
  - Lluitant amb cançons i guanyant...
  L'Albina va continuar amb gran entusiasme, fent servir els dits dels peus nus:
  - Un home seguirà Robur!
  I tota la trinitat va cantar agressivament, enfonsant la flota japonesa i no deixant cap possibilitat als vaixells enemics:
  - Lluitar i guanyar amb cançons,
  Un home seguirà Robur!
  I realment enfonsen els vaixells a fons. I et fan baixar.
  Els primers dotze cuirassats i creuers blindats van ser enfonsats. I ara els joves combatents van agafar vaixells més petits. Perquè res ni ningú pogués sobreviure.
  Robur va dir amb un somriure:
  - Si el fràgil immediatament al taüt....
  I el peu nu i infantil del noi professor va enviar una altra part de raigs destructius.
  L'Albina va riure, i va comentar mentre enfonsava els vaixells japonesos:
  - Per la grandesa del planeta, i els ingressos més alts del comunisme!
  I el seu taló nu torna a prémer els botons.
  Alvina, continuant destruint els japonesos i fent servir els dits nus de les cames dels nens, vyaknula:
  - Per un esport excepcional!
  I les noies cantaven a l'uníson:
  - Ulls, nen adormit, neteja amb la mà,
  Has descobert un esport dur per tu mateix...
  Peses enormes es trenquen ràpidament amb facilitat,
  Establiràs un rècord mundial!
  I l'Albina va afegir, aixafant els japonesos al mar:
  - Veritablement un rècord mundial!
  . CAPÍTOL #4
  La flota japonesa, havent perdut els seus vaixells més grans, i havent perdut els seus almiralls, va començar a dispersar-se. I la barracuda va haver de perseguir-lo i afegir làsers de gravetat.
  L'Alvina, prement els botons amb els dits dels peus nus, va arrollar, mostrant les dents:
  T'acabarem fins al final!
  Va confirmar l'Albina, prement els botons amb el seu taló nu, rodó, rosa i rugint:
  - El sol naixent es convertirà en la posta!
  Robur també dispara una descàrrega mortal a l'enemic i crema un altre destructor, fent que es fongui.
  Aleshores rugirà:
  - A bord!
  L'Alvina va riure, i va girar els malucs, mostrant les dents i va arrossellar:
  - El Japó s'acabarà!
  Albina va estar d'acord amb això, prement els botons:
  Ho tens jove!
  Les noies encara són tan mocoses en aparença, però baralant-se. I només queden bombolles dels vaixells japonesos.
  Robur, perseguint els japonesos, va cantar:
  L'enemic no marxarà, l'enemic no marxarà,
  I m'ho crec!
  L'enemic no marxarà, l'enemic no marxarà,
  L'escuma ha crescut!
  I el nen torna a prémer el seu taló nu, rodó i infantil sobre els botons del joystick.
  I colpeja el japonès, tallant el destructor en dues parts gairebé iguals.
  Albina va assenyalar agressivament, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus:
  - Serà tot trivialment super!
  I un altre vaixell japonès s'enfonsa.
  Alvina ofegant activament els japonesos, va emetre:
  - Sóc una noia de guerra espacial!
  I va mostrar la seva llengua. Aleshores va començar a saltar, com en una paella.
  Aquestes noies són de primer nivell!
  Robur, lluitant contra els japonesos, va cantar:
  Robur, Robur, Robur -
  Swing electrònic!
  L'Albina, prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, va afegir agressivament:
  Robur, Robur, Robur -
  Els peus van volar a les mans!
  L'Alvina, amb el seu taló nu i infantil, va prémer el botó del joystick i va enfonsar un altre vaixell japonès, va dir:
  "I no diré a ningú que estimo en Robur!" M'encanta Robber!
  Albina va afegir, prement el botó del joystick amb els peus nus:
  M'encanta Robert! I aixafaré a tothom!
  Aquest era l'equip. I aquests nens ofeguen els japonesos sense cap llàstima.
  Robur va pensar que gràcies a la seva intervenció, Nicolau II havia passat d'un tsar fracassat a un gran. I diguem que és genial. I ell és Robur, el geni més gran de tots els temps i pobles.
  Crea una arma així. Vol poder sobre el món, i ara està ajudant el tsar rus. Però sempre pots girar la teva arma contra Rússia.
  El Robur lluita primer per ell mateix. I he de reconèixer que ho fa amb molt d'èxit.
  L'Alvina també va colpejar l'enemic amb els dits nus i va arrollar:
  - Nicolau Tsesarevitx,
  Si has de regnar...
  Albina, aixafant els enemics amb el seu taló nu i rosa, que tan hàbilment pressiona, va dir:
  - Mai oblidis,
  La sang flueix com un torrent!
  I el nen Robur va confirmar:
  - Encara com vesca! I colpejarem l'enemic!
  Albina, enfonsant un altre vaixell japonès, el va agafar i va cantar:
  - La festa tempestuosa de Satanàs,
  Ves sang a la llum!
  L'Alvina, serrant el destructor amb els dits dels peus nus, va emetre agressivament:
  - I l'espasa sagrada de la guerra,
  Va trencar el secret!
  Robur va dir amb un somriure infantil:
  - Sí, vam tallar el secret, i vam mostrar la nostra força colossal!
  I ara s'està ofegant un altre vaixell japonès. Gairebé no queden vaixells al Japó. Els últims destructors s'estan enfonsant. I és molt xulo.
  Robur va cantar amb gust:
  - Els vaixells estan trencats,
  Els cofres estan oberts..
  Les maragdes i els robins s'estenen com la pluja!
  Albina amb gran plaer, assaborint les paraules, va acabar de cantar:
  - Si vols ser ric,
  Si vols ser feliç...
  L'Alvina, aixafant els dits dels peus nus, va afegir:
  - Queda't noi amb nosaltres,
  Seràs el nostre rei!
  I les dues noies van exclamar en cor:
  - Sigues el nostre rei!
  Seràs el nostre rei!
  I tant les deesses com les noies genials riuran.
  Però la flota japonesa ha estat acabada. I els últims vaixells van ser enfonsats. Ara la guerra gairebé s'ha acabat.
  Albina va dir amb un somriure carnívor:
  - Hem d'ajudar Rússia d'una vegada per totes a desfer-se de l'amenaça japonesa!
  Alvina va estar d'acord amb això, colpejant amb el peu descalç:
  - És clar que ho has de fer!
  Robur, aquell noi agressiu i etern, va respondre:
  - I no m'importa! Específicament aixafarem els enemics!
  I ara el seu fabulós aparell es va precipitar a les costes del Japó. De fet, cal destruir les tropes japoneses a la mateixa metròpoli.
  L'Albina va cantar, mostrant les dents:
  - Mentre el rellotge truca, mentre el rellotge truca,
  Mentre el rellotge truca, no us pengeu el nas!
  Alvina va continuar amb fúria, donant cops amb el seu taló nu i rodó:
  Mentre el cor batega, mentre el cor batega
  Per al millor: lluita fins al final!
  Robur va arronsar les espatlles infantils. Va ser fàcil per a ell matar els japonesos. També podria matar fàcilment els blancs? És clar que podria! Ell vol poder sobre el món! Aquesta és la seva passió i idea agressiva. Quan mates per accelerar el moment en què la gent no es matarà mai!
  I hi haurà felicitat a tot l'univers!
  Robur fins i tot va cantar amb delit:
  On era, quan era,
  De petit, o potser en un somni...
  Una cigonya al terrat és un niu per a un ésser estimat,
  Svit a la primavera!
  Albina va comentar:
  - Això ja no és rellevant! En comparació amb el nostre aparell, la cigonya no és ningú!
  Robur va respondre:
  - La cigonya és viva, i la nostra és artificial!
  L'Alvina va cantar amb delit:
  - Tan bondadosa i pacífica,
  Però tot i així, la bèstia és genial....
  Creus que sóc un record
  Però l'ós és realment viu!
  L'Albina va riure i va assenyalar:
  - És inútil demanar pietat a una bèstia ferotge!
  I aquí teniu la seva barracuda en territori japonès. Amb l'ajuda del radar i la intercepció de ràdio, busca tropes i es dedica al seu extermini. I aixafa, francament, amb majúscules.
  Robur tallant el batalló japonès amb pistoles, diu:
  - Creem miracles espacials!
  Albina, puto samurai, va emetre:
  - Mirava el cel!
  Alvina, aixafant els japonesos, va arrossellar:
  - Pel nou comunisme de Robur!
  I va mostrar la seva llengua. Aquesta noia és increïble!
  Robur, després d'haver destruït un parell de regiments de samurais amb les noies, es va traslladar de nou. I va actuar molt ràpid. Els seus moviments sobre l'aparell universal van ser, com sempre, molt ràpids.
  L'Albina va assenyalar amb una rialla, mostrant les dents i prement els dits dels peus nus sobre els botons:
  Som noies d'una gràcia colossal!
  Alvin va respondre:
  - No gràcies, sinó organitzacions!
  I pressiona amb un taló nu!
  La seva feina no és fàcil, ja que les tropes japoneses a la pàtria no estan reunides en un sol lloc, sinó que estan concentrades. I s'han de batre peça per peça.
  El que sens dubte crea alguns problemes.
  Robur està ocupat buscant amb el radar. I amb ell, juntament amb els japonesos, les noies estan triturant i destruint. Has de volar a moltes zones.
  Robur en vol compon aforismes alats;
  Un dictador és un boxejador que sempre colpeja per sota del cinturó amb les mans d'una altra persona, no escolta el gong i és el seu propi jutge!
  La boxa és lluitar a punys amb guants tous, la política de lluitar amb la llengua sense guants blancs!
  Els boxejadors a punys, els polítics a les llengües, els boxejadors a les regles honestament, els polítics a la ilЈlegalitat de manera deshonrosa!
  Una dona també és boxejadora, només que és la més mortal quan es treu completament la roba!
  Els professionals de la boxa lluiten amb el pit nu, les dones professionals descobreixen no només el tors!
  Una lluita de boxa està limitada en el temps per les regles, l'enfrontament de polítics no coneix límits de temps ni regles!
  Els boxejadors lluiten obertament en públic, els polítics lluiten sota la catifa, i encara que surtin per mossegar-se la llengua per sota del cinturó!
  Un boxejador tossut és lloable, però els polítics sovint persisteixen en els deliris!
  El polític té ganes de convertir-se en lleons, però defensar un punt de vista errònia és un típic moltó, i un ruc tossut que es porca ell mateix!
  La boxa és una visió brillant i bonica, la política també encega, però mirar-la fa fàstic i escoltar-la és cent vegades més amarg!
  Un polític de vegades té el plomatge brillant d'un paó i l'eloqüència d'un rossinyol, però en el tracte amb els votants segueix sent un porc sense ales!
  A la boxa, els braços llargs són valuosos; en política, les llengües llargues són molt més mortals per a tot el país!
  Un boxejador amb el puny només pot fer caure un oponent al ring, un polític sota la catifa, amb una llengua llarga, convertirà tot l'estat en ruïnes!
  El corredor de marató més resistent és un polític, de vegades ni tan sols té prou vida per córrer fins al tron!
  Un corredor calcula la força durant una hora, un polític, fins i tot el més prudent, no acumularà força per a l'eternitat!
  Un polític sovint és homòfob, però amb un cul necessàriament gran, net, però porc al màxim!
  Un polític no sempre és una persona significativa, sinó sempre un cul enorme!
  Els votants perceben el polític pel qual voten com un príncep de conte de fades, però sempre aconsegueixen un rei nu al tron!
  El dictador s'imagina un paó amb diamants i un emperador amb túnica porpra, però quan l'elector demana comptes, resulta ser un rei nu i un pollastre esquinçat i humit!
  La voluntat d'una dona és com un diamant en un collaret, la falta de voluntat política és una llamborda lligada a un llaç al coll!
  Es pot comparar una dona amb un diamant, un home amb un sílex i la política amb un coàgul de femta!
  Amb la força, pots lluitar contra un enemic poderós, però cap força t'obligarà a escoltar el discurs d'un polític fins al final, si s'imposa com a amic almenys tres vegades!
  Tot el món requereix esforç, només sota el murmuri monòton d'un polític no és difícil adormir-se!
  A la boxa sovint es trenquen el nas, però en política sempre et quedes amb el nas!
  El nas d'un boxejador està tort, en política la manera de deixar un votant amb el nas també és tortuosa!
  A la boxa, els punts de vegades es compten de manera deshonesta; els vots sempre són deshonests a les eleccions!
  A la boxa és important com lluites, com es compten els vots i el rei del ring té una mica d'avantatge, en política no importa com voten, i el recompte està completament en mans dels un que està al tron!
  A l'esport, pots convertir-te en un monarca amb el pit nu, però en política, tothom ja és reis nu!
  A l'esport et pots suar i empolsegar, però en política segur que t'embrutaràs i cap dutxa netejarà la brutícia pudent!
  Un soldat pot ser rostit, però ser agradable al tacte per a una dona, i un polític, per molt suau que s'afaiti, evoca la sensació de besar un rèptil!
  Un soldat és una àguila amb el rang de pardal, un polític és una gallina mullada amb el rang de gall dindi!
  El soldat, encara que no té una forma brillant, i de vegades realitza ordres estúpides, però a diferència del polític-loro, no canta amb la veu d'una altra persona!
  El soldat és el formiguer de la guerra, i el polític aboca merda des de dalt, sent un gros drone de la rereguarda!
  El soldat és valent fins i tot quan és tímid, el polític és covard, fins i tot quan és gall!
  El soldat és noble, però no lliure, el polític és vil, i també, de fet, esclau de les passions!
  Un soldat és un lleó, encara que encara baixet, i la política és una guineu i ja vessada!
  Un soldat és com un àngel a l'infern, i un polític és un porc festejant durant una pesta!
  Un nen descalç se sent més còmode corrent per la neu que un polític calçat que maniobra entre degoteig!
  Un nen, fins i tot nu pel fred, és més feliç que un vell mullat amb el fang del discurs d'un polític!
  Una dona no té tanta por d'estar nua i descalça com del fet que un home polític es calçarà les sabates i li arrenqui tres pells!
  Una dona és tímida en aparença, però hi ha poc que realment la pugui espantar, un dictador masculí és formidable en aparença, però s'allunya de la seva pròpia ombra!
  Per a un dictador, el silenci només és d'or si els súbdits aguanten ficant-se la llengua a la butxaca sense grunyir!
  El dictador assegura que és dur com una roca, però de fet el tirà només és un llamborda mut!
  Una noia es tomba les cames quan corre descalça per sobre de pedres esmolades, un polític confon quan corre calçat entre rierols!
  Un taló femení nu pot ser perforat per un afilat, un votant calçat amb un polític no serà traspassat ni tan sols per l'enginy!
  Una dona prefereix caminar descalça pel fred que calçar-se amb els discursos ardents dels polítics!
  A les gelades, un cor calent no es refredarà, i un discurs ardent d'un polític no s'escalfarà!
  Un patriota té una flama al cor, però només una merda al fetge d'un polític!
  Un soldat té el cor ardent d'un patriota, i els polítics tenen l'estómac d'un estruç corrupte i la gola d'una pitó cobdiciosa!
  Un soldat guarda l'honor: costa molt, un polític ven desvergonyiment, que no val ni un cèntim trencat, però en costa tres cars!
  El soldat té un abric gris, i molta matèria grisa al cap, el polític té els cabells d'un llop gris, i aspiren a ser cardenals grisos!
  Els polítics envien soldats a vessar sang pel bé d'una paraula vermella, i per un negoci negre traeixen l'amor!
  Un soldat pot tacar el seu cos, però es manté l'ànima pura, i cap bany ajudarà un polític a rentar la brutícia espiritual!
  Un soldat ha de matar els dolents pel bé de la Pàtria, un polític mata tot el bo amb ambició pel bé dels seus!
  Un soldat que mata no és un assassí, un polític que promet: no compleix!
  Un soldat de vegades fa l'impossible sense estalviar-se, un polític no fa res del possible sense interès propi a la seva butxaca, sense estalviar els altres!
  Un soldat és un lleó que manca sota el comandament dels ariets, un polític és una guineu que només obeeixen els ariets amb cervell de gallina!
  Potser un soldat no sempre es converteix en un lleó, però el més important és no ser un ruc del qual s'han baixat tres pells!
  , Un soldat no sempre es comporta com un àngel, però en el fons de la seva ànima està devot a Déu, un polític sempre aboca discursos angèlics amb promeses de paradís, però a la superfície de l'esperit és evident que és devot. a Satanàs!
  Un soldat es pot quedar sense botes durant la batalla, però un polític es calça, en qualsevol situació!
  Un soldat porta un uniforme de camuflatge per sobreviure pel bé de la Pàtria, mentre que un polític és un camaleó per matar moralment un votant per apoderar-se del tron!
  Un soldat a la batalla corre com un gos contra un senglar, un polític al darrere, borda molt i porcs!
  És bo que un soldat sigui fort com un roure quan es troba amb un enemic, pitjor és ser estúpid com una soca en contacte amb un polític!
  Un botxí talla el cap amb una destral, un soldat clava una baioneta a la gola, un polític s'esgota al cervell amb la llengua i s'estranya darrere el coll amb paraules enganxosas!
  És millor que un soldat sigui un llop ferotge que un conill covard, sobretot quan es troba amb una boa constrictor política!
  Un soldat pot ser ferotge en aparença, però en les profunditats d'un xai mansu, un polític amb una mirada angelical és en realitat un típic porc!
  Els soldats sempre són valents, fins i tot quan es retiren només fan una maniobra tàctica, els polítics sempre són covards, fins i tot quan ataquen, cometen un truc estratègic!
  Un soldat lluita amb iguals i forts per ordre, un polític ataca els febles, per voluntat pròpia!
  Un autèntic soldat no sempre és ben nascut, però sempre compleix el seu deure, un polític, fins i tot amb un pedigrí reial, sempre no compleix les seves promeses!
  Un soldat de vegades fa servir prostitutes durant les seves vacances, un polític sempre està treballant i en repòs una prostituta que utilitza votants!
  Un soldat paga a les prostitutes el que guanya amb la seva sang, un polític ell mateix és una prostituta i se li paga per espatllar la sang dels votants!
  Un soldat dispara, enviant una bala al pit de l'enemic, un polític mata posant-se un porc a la butxaca i bilis al fetge!
  Un soldat en batalla crida vítores, un polític tampoc no calla, però si un guerrer és colpejat a la batalla, perquè un crit, ai, no és un escut!
  Un soldat no sempre és una estrella, però la glòria de les seves gestes no s'esvaeix amb el pas dels segles, un polític sempre apunta al paper de lluminària, però la seva infàmia està coberta de motlle!
  El soldat treballa amb una baioneta afilada i apunyala en bona consciència, el polític colpeja els polzes amb l'ajuda d'una llengua l'agudesa de la qual no té consciència!
  Un soldat pot beure massa vi i pixar-se, però no abocarà, com un polític, diarrea verbal sense mesura en l'embriaguesa!
  Una noia descalça està disposada a córrer darrere del seu amant sense por, però amb quin ensurt el votant es deixa fer calçar pels polítics!
  Un polític és una guineu, per a qui els votants són els residents d'un galliner, però devorant la carn d'aquells que tenen la intelЈligència d'un pollastre, un polític definitivament li escamparà un porc!
  Els soldats es barallen amb galls que posen ous d'or, per als generals de gall dindi que al seu torn són devorats pels polítics guineus!
  El soldat corre a l'atac, creient en la victòria, el polític de la rereguarda, en tot cas, culparà al lluitador desviant-se dels principis!
  Els soldats de vegades es retiren, perquè la felicitat és canviant, però sempre renuncien a la política, la seva felicitat està en l'engany i en lliscar un porc!
  El nen descalç és massa hàbil per deixar que el polític se'l condueixi sota el taló!
  Quan els peus descalços d'una noia són ferits per pedres esmolades, lesionen el cor d'un home, però els polítics que les obliguen a beure sopa de col amb sabates de líber baten el fetge dels votants!
  Un soldat no busca la mort, vol viure, un polític no busca la manera de complir les seves promeses electorals: vol treure profit dels votants!
  Un soldat sempre és jove de cor, fins i tot es torna gris, un vell polític canalla assegut al fetge i un diable calb fins i tot amb els cabells gruixuts!
  En l'antiguitat, un soldat tenia una espasa, després va ser substituït per una metralladora per fer més fàcil matar enemics, i un polític de l'època tenia una llengua, més mortal que la que és impossible d'inventar!
  Un soldat és una espècie de màquina de guerra, però segueix sent un home, en política no hi ha res humà: és un mecanisme de guerra contra arguments raonables!
  Millor una cullera per sopar que beure sopa de col amb sabates de líber!
  Si és difícil fer amics en política com llops en una manada, almenys no ens enfonsem al sofà!
  Els polítics es barallen com llops i es posen un porc com les guineus!
  Un polític encara pot amagar els ullals d'un llop sota la pell d'una ovella, però res no pot amagar el cèntim d'un porc!
  Un polític que no pot amagar un cèntim de porc als votants no val ni un cèntim!
  El polític embrutarà tant els votants que udolaran com llops!
  Un polític sense agafades de llop, però amb hàbits de porc, portarà el votant a la vida d'un gos!
  El polític es creua amb les mans, es fica a la butxaca amb la llengua i li trepitja l'ànima amb les botes!
  Si un polític té set divendres a la setmana, aleshores el votant té un aniversari inactiu dilluns!
  Tant se val néixer dilluns, és un desastre triar un dictador diumenge!
  Després d'haver triat a favor d'un tirà a les eleccions de diumenge, t'arrisques a aconseguir un dilluns continu!
  Si trieu una mà de ferro, obteniu una cadena d'acer al coll!
  Tot i així, la mà de ferro és millor en poder que la cama d'os de l'anarquia!
  El poder més cruel és millor que l'anarquia total, és més fàcil suportar un tirà que mil germans!
  Un veritable governant hauria de ser com un príncep de conte de fades per al poble, i no un rei nu!
  Hi ha molt pocs prínceps de contes de fades en política, però reis sòlids i nus!
  Un príncep és un futur rei, un rei nu és un fallit en el present!
  Una dona està esperant un príncep de conte de fades, però aconsegueix un rei nu, un votant és un messies i un hipòcrita de voluntat feble o un tirà sense principis!
  Una dona espera un príncep fins que es casa, un votant espera el compliment de les promeses electorals fins que el càncer xiuli a la muntanya!
  El polític és un mestre de la mentida i un gran mestre de les excuses, i en la seva capacitat de merda és un campió del món!
  Un polític només té una oportunitat de fer una primera impressió, i una oportunitat constant per a la merda!
  El polític sap que dos per dos són quatre, però intenta demostrar que afegint-li dos termes més, aconseguiràs el món sencer!
  El polític vol tenir el poder i el tron d'un lleó, però pel que fa a la força és en el millor dels casos un gall, i pel que fa a la posició és una guineu que fa un forat per plantar un porc!
  El votant ha de tenir nervis d'acer per no oxidar-se per la pluja verbal del polític!
  És més fàcil creure que el cel caurà a la terra que que el dictador mereixi ser exaltat al cel!
  El polític sempre està disposat a vessar promeses com un rossinyol, però a complir la promesa quan el càncer xiula a la muntanya!
  Per què és tan difícil complir les promeses electorals? Et pots menjar una balena amb els ulls, però una cullera gran t'esquinçarà la boca!
  Pots fer tot el que la imaginació dibuixa, si aquestes no són les promeses d'un polític privat d'una imaginació raonable!
  El polític està disposat a vendre la seva ànima al Diable per poder, però Satanàs no compra allò que no val ni un cèntim i passa a les seves mans gratis!
  Un polític no es pot convertir en Déu, però la capacitat de fer-lo malbé és el mateix Satanàs!
  El votant vol neteja a la política per menjar carn, però només n'obté un d'un polític brut: el porc plantat!
  El cuiner polític té un plat d'acompanyament - fideus per a les orelles i un tipus de carn - posa carn de porc, al tercer forat d'un bunyol amb mel de promeses del rierol de l'eloqüència i, en conclusió, farinetes de bedoll i formatge en una ratonera. !
  Un polític és un cuiner que prepara plats no comestibles per a discursos dolços, perquè sigui més fàcil empassar-se el mateix votant!
  Un polític és un cuiner que alimenta generosament el votant amb mel de discursos, però fins i tot la mel és amarga si t'hi ofegues!
  Si el dictador amb una mina astuta ha posat els seus termes a zero, això vol dir que el votant ha tornat a rebre un bast!
  Un guerrer sempre lluita per una causa justa, mentre que un polític agafa tots els trofeus a l'esquerra!
  Un guerrer dispara amb la mà esquerra per una causa justa, un polític amb la llengua porta tots els èxits a l'esquerra!
  La guerra és el contrari de l'oceà d'amor, però també requereix una font de sang!
  Un guerrer no és Déu en força, sinó un àngel en noblesa!
  El soldat té un casc de ferro, una baioneta d'acer i un cor d'or, però el polític no el valora ni per un cèntim!
  Sovint els soldats són empès a matar com ovelles, però són lleons de cor, i un polític que rugeix com un lleó és una ovella típica!
  Un soldat també pot tenir por de la mort, però encara té més por de la deshonra, i un polític tremola per la seva vida, però va perdre el seu honor fa molt de temps!
  Els soldats, havent vençut l'enemic, celebren la victòria, el polític, havent enganyat el votant, celebra el covard!
  Un nen pot ser un bon guerrer, però un polític mai creixerà per ser responsable davant els votants!
  Millor ser un nen descalç que deixar que els polítics et calquin les sabates i et roben la joventut!
  Una noia és una flor magnífica que es pot marcir, però mai perd la seva fragància, un polític és un munt de fem, pot pujar al tron, però només pudor més!
  Un soldat és un home real, un polític és una dona malhumorada amb pantalons!
  Un soldat té una ràbia noble com el rugit d'un lleó, i un polític té una histèria vil, la paraula és un bal de moltó!
  Un soldat poques vegades té un dia lliure, però un polític té set divendres a la setmana i els seus electors celebren el seu aniversari dilluns!
  Un soldat, en caure, fa flexions, un polític sempre cau moralment i s'esprem a la butxaca!
  De vegades, un soldat es veu obligat a passar pel fang mentre segueix sent un home, i un polític amb roba neta i esquitxat amb colònia segueix sent un porc!
  Un soldat fa honor i es manté amb honor, un polític fica un porc i segueix sent un porc!
  Un soldat té botons seguits, un polític té com el cul d'un senglar!
  Orelles de soldat, nens valents, i envia polítics a hospitals psiquiàtrics!
  Es diu que l'home descendia d'un mico, però un polític ho té de seguida i es va quedar com un porc!
  El treball va fer un home d'un mico, i la lluita encoberta va convertir la política en una barreja de guineu i porc!
  L'obrer treballa molt i de vegades beu alcohol, el polític és porc i sempre vomita diarrea verbal!
  El soldat creix de batalla en batalla, el polític d'una campanya electoral a una altra, cada cop més es converteix en una prostituta!
  Els ulls de soldat cremen amb l'emoció juvenil d'un lluitador, el barret de polític crema com un lladre, amb la indiferència d'un cínic cremat!
  Un soldat té una opció: un cofre en creu o un cap als arbustos, mentre que un polític a les eleccions només té creus atapeïdes d'aspiracions, votants i caps de col!
  Un soldat fins i tot de petita estatura amb un coratge gegant, un polític fins i tot amb un alt càrrec: una consciència pigmea!
  Un soldat vol un cos femení com a regal per a una gesta, i un polític inmerescudament posa tot el país al càncer!
  Un soldat sempre té temps i lloc per a una gesta, però no sempre és possible aconseguir-ho, un polític en constant problemes de temps sens dubte tindrà temps de posar-se un porc al cap!
  Un polític és l'única criatura sense ales de la natura que caga al cap de tothom!
  Tot escolar sap que dos per dos són quatre, només els polítics, en comptes de multiplicar els números, fan una divisió constant a la butxaca!
  Un soldat aprèn fent cops, un polític intenta acostumar els votants a la idea que es pot prosperar si es colpeja els polzes!
  Cada soldat és un lluitador, la diferència només és de nivell, cada polític és una prostituta, la diferència només està en el rang de proxeneta!
  Un soldat és en part un botxí, perquè també vessa sang, un polític és tot un canalla, perquè li goteja el cervell!
  Si el general és convidat a un casament, el soldat rep una invitació per salvar la Pàtria perquè els casaments es juguin en un país lliure!
  . CAPÍTOL #5
  L'última gran concentració de tropes va ser la guàrdia imperial. Aquests són samurais seleccionats a la residència del mikado. Va ser per ells que els guerrers del triumvirat infantil es van ocupar.
  Volien acabar amb l'amenaça japonesa d'una vegada per totes!
  L'etern nen Robur va prémer el botó del joystick amb els dits nus de les cames dels seus fills i va colpejar amb la força mortal de destrucció i crema dels guerrers del país del sol naixent.
  Robur va mostrar les dents i va cantar:
  - Sóc el més fort del món,
  I remullar-se al vàter!
  Albina va dir amb una rialla, mostrant els seus ullals infantils i cantant:
  - Un dos Tres! Destrueix tots els enemics!
  I la noia prem els botons del joystick amb les cames nues i cisellades. Ella només és una hiperguerrera.
  L'Alvina va colpejar el samurai amb el seu taló rosa nu, gràcil i va arrossellar:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  Albina va dir amb un somriure escèptic:
  - Serà genial? I què vol dir la nostra mare?
  L'Alvina va mostrar les dents i va respondre:
  - Durant molt de temps per entendre una mare vigorosa - per entendre les noies amb la ment!
  I de nou, cremem i veiem el guàrdia. I ho va fer amb molta zel.
  Robur, per la seva banda, va apuntar les seves cames nues, infantils i bronzejades cap als canons enemics i va pensar en el sentit de la vida.
  Cada persona té la seva pròpia missió a la vida. I no hi pots argumentar en contra. Per exemple, ell Robur va fer els descobriments més importants en tecnologia i ho va aconseguir. I ara hem de fer feliç a la humanitat amb la nostra pròpia dictadura. I aquesta és la seva principal missió.
  I Robur, aixafant els japonesos, va cantar:
  - Aquí ve la missió, i després Rússia, en comptes de Nicolau, m'escollirà!
  I així són quants japonesos morts. Només munts sencers de cadàvers. Els regiments de guàrdies de l'emperador, que van tenir la bogeria de contactar amb Rússia, estan morint. Tanmateix, encara que només sigui amb la Rússia tsarista, això és només la meitat del problema, i aquí el geni tècnic de Robur està en contra d'ell. I aquest és un problema realment gran.
  Robur va començar de nou a pronunciar en veu alta aforismes alats, que s'escapaven fàcilment de la seva llengua infantil;
  Un dimoni que es penedeix és millor que un àngel caigut!
  La millor manera d'establir justícia és castigar tothom!
  Cada verdura té el seu temps, i el gos té una cadena per dinar i una corretja per sopar!
  El cap savi ordena, però els dits àgils agafen. Un és impossible sense l'altre: una ment sense cos, com una ànima sense carn!
  No sempre savi al tron, però sempre amb el rei al cap!
  Ni tan sols escopis al teu passat si no vols acabar en un oceà de vòmits en el futur!
  Fins i tot la més petita bona acció real superarà els somnis i projectes més gegants!
  L'últim ximple és capaç de matar, però el veritable primer geni és capaç de ressuscitar!
  La humanitat es convertirà en la Deïtat Totpoderosa o descendirà a la miseria dels simis, però és tan impossible mantenir-se a un nivell com quedar-se a la vora d'una moneda durant un terratrèmol!
  És millor tallar una vegada amb una espasa que amenaçar amb un maó mil vegades!
  Si vols ser feliç, casa-te bé; si vols guanyar saviesa, casa-te sense èxit!
  Un matrimoni que és defectuós quan les mans del nuvi estan esmolades per una cosa que no donarà satisfacció a la núvia!
  Fins i tot un nen pot matar, però per a la resurrecció s'ha de madurar al nivell del demiürg!
  El lleó és el rei carnívor de les bèsties, però el més mortal és l'astúcia de la guineu!
  Quan l'ase esdevingué rei, la guineu s'imaginava que era Déu, i la resta va haver de llaurar com rucs!
  Hi ha regles estables als escacs, en política hi ha un joc sense regles i sense llei!
  Els escacs són un joc per a grans ments segons regles clares, la política no és un joc en absolut, per a grans vilans segons conceptes vagues!
  La ment més gran és impotent per explicar a l'últim ximple: per què la política és pura bogeria!
  La invenció de la roda és un gran descobriment en benefici de la humanitat, però la capacitat dels polítics de fer circular els votants és la maledicció més gran!
  Per a un home intelЈligent, una corda és un salvavides per sortir d'un barranc, per a un ximple és un llaç, i el coratge és un desastre!
  Un cop de puny té cinc dits, però qui els colpeja no té ni un gram de consciència!
  El més difícil de caure en un votant crédule és des de les muntanyes d'or promeses pels polítics!
  Com més alta sigui la muntanya d'or de les promeses del polític, més probable és que el votant es trenqui el coll després de sortir-se'n!
  De vegades, un polític dóna suport a un votant, com el llaç d'un penjat!
  A l'artesania hi ha mestres de tots els oficis, però en política, l'habilitat és una llengua!
  Fins i tot les mans més hàbils no ho poden arreglar tot, però els polítics ineptes amb llengües són capaços de trencar-ho tot!
  L'home més fort amb les mans no aixecarà ni una tona, però un polític amb la llengua no baixarà feblement tot un estat!
  La cobra xiula abans d'alliberar verí al cos, i el polític s'aboca com un rossinyol, enverinant l'ànima!
  La serp allibera verí a través dels seus ullals, el polític emet verí per la llengua, matant amb molta més precisió!
  La veritat de vegades és amarga, però la seva sal de veritat és curativa, el polític sempre és dolç, però la seva mel provoca diabetis de decepció!
  Hi ha mel de la boca d'un polític sense pa, però no hi ha pa de treball sense la sal de la veritat!
  Quan es mira un dictador, la política és envejable, vessar sang és més saborós que untar-se de melmelada a la boca!
  El dictador és amarg com l'absenc, però la sal de la veritat en ell només està en els fetges dels seus súbdits!
  Un polític-demòcrata té un discurs dolç, un polític-dictador primer té un discurs, i després el cap fora de les espatlles!
  Per fer carrera en política, cal conèixer tres regles: el silenci és d'or, el discurs ha de ser com la mel, prometre en tres caixes, treure'l del vestíbul de tres maneres!
  Els polítics diuen una cosa i en fan una altra, amb una excepció: realment no us avorriràs!
  Quan un home es calça, fa fallida, i quan una dona es treu les sabates, multiplica la seva fortuna!
  No tots els homes poden ni tan sols reclamar el lloc d'un àngel, però cada dona ja és una deessa potencial!
  Finalment, la guàrdia va ser completament destruïda, i el palau va ser parcialment destruït.
  Ara hem d'obligar el Mikado a signar una rendició incondicional a Rússia i després fer un referèndum sobre la inclusió del Japó a l'imperi rus.
  Per descomptat, aquest és el més important...
  Les noies es van posar una armadura improvisada i van sortir de l'avió.
  Ningú se'ls va resistir.
  El Mikado els esperava juntament amb els ministres. En veure noies descalces, els dignataris es van avergonyir i es van ruboritzar.
  L'Albina va ordenar:
  - De genolls!
  El Mikado i els ministres es van abaixar obedientment. Tremolaven de por.
  Alvina ha dit:
  "Ara besa les nostres petjades!"
  I per ser més convincent amb un blaster de butxaca, va tallar dos guardaespatlles de l'emperador. I aleshores va submergir els seus peus nus a la sang que va vessar dels morts. Seguint-la, l'Albina també es va convertir en un líquid escarlata.
  Després d'això, les noies van deixar petits rastres vermells, elegants i de cames.
  L'emperador i els ministres els van besar obedientment. I aquesta va ser la humiliació més forta del Japó.
  Aleshores, per descomptat, cal signar la rendició incondicional de la terra del sol naixent.
  Albin i Alvin es van veure obligats a signar tot el Consell de Ministres.
  I aleshores el mikado es va agenollar de nou i va besar les plantes nues i sagnades de les noies eternes.
  Així es va produir l'ocupació del Japó i una victòria completa.
  Però de moment, cal esperar l'arribada de les tropes russes. En qualsevol cas, per la ràdio es va anunciar que el Japó capitularia.
  Robur estava molt content, i el nen etern va exclamar:
  - Vaig derrotar tot un imperi!
  I va esclatar a riure... Era perillós deixar el vehicle de combat, però era avorrit seure sol.
  I l'etern nen, que va rebre com a regal la immortalitat, va decidir continuar la colЈlecció de dites alades;
  Per alegrar-se de la victòria i no plorar l'amargor de la derrota, cal la suor de la diligència i una espurna de talent!
  Un soldat sent en el seu cor quan ha d'anar a l'atac, i un polític que fa temps que està al fetge envia a matar!
  Al soldat de vegades visiten dubtes sobre la competència del comandament, però el polític, sense cap mena de dubte, no és competent, això en la capacitat de mentir!
  Un soldat és fill d'una àguila que picoteja un adversari i revolotea pel cel, un polític és fill d'una guineu que es caga al cap i porcs al marge!
  A la batalla, els valents el van derrotar abans que comencés la lluita, el covard va perdre sense entrar a la batalla, el polític va enganyar fins i tot abans del repartiment de trofeus!
  En una batalla, les forces sempre són desiguals, algú és més fort, algú és més feble i tots són igualment bons per fer política!
  A la batalla, un soldat gargoteja amb una metralladora i un polític de darrere li toca la llengua sense cap resultat!
  Un soldat no ha de ser estimulat per fer una gesta: sempre està preparat i un polític us farà malbé en qualsevol moment!
  Un soldat com un gat té nou vides, i un polític com l'infern té un milió de màscares!
  Un soldat, encara que estigui malalt físicament, té salut mental, i un polític sempre està obsessionat amb un desig dolorós de fotut el votant!
  Els robots no es poden emmalaltir, els soldats reals no es rendeixen i els polítics per naturalesa no poden evitar fer malbé!
  Un guerrer és tres vegades un guerrer, un polític és un milió de vegades un porc!
  Un soldat és abans que res un home i, en segon lloc, un guerrer, un polític és un porc en primer grau i una guineu en segon grau!
  Una dona descalça pot avançar a qualsevol home calçat, és fàcil per als seus peus sense sabates, és difícil viure sense cervell!
  Una dona no s'avergonyeix de lluir el seu taló nu, és molt pitjor si un home et calça i li arrenca tres pells!
  Un polític pot empènyer com un tanc, però la seva armadura és com una gelatina de diarrea verbal!
  Un soldat pot agafar polls a la marxa, però un polític que està al darrere ja és un poll de fem per vocació, i fins i tot porcs tot el temps!
  Un polític és aquella ovella de la qual no obtindràs llana per a les botes de feltre, però tu mateix beureu sopa de col amb sabates de líber!
  Un porc dóna carn i cansalada a la gent, i un polític de porc només li penja fideus a les orelles i posa formatge a una ratonera!
  El discurs del polític és una farineta sòlida i una mescla de promeses, i una mica de formatge d'una trampa per a ratolins, aquest menjar només causa una úlcera de decepció!
  El soldat estima les dones i la Pàtria, el mateix polític és com una dona capritxosa i estima el poder sobre la Pàtria!
  Un soldat vol aconseguir una gesta i convertir-se en un heroi, un polític sempre troba l'oportunitat de cometre mesquinesa i rebre una recompensa!
  Si un soldat no compta les estrelles, tard o d'hora les guanyarà amb tirants, però un polític, que es considera una estrella, ni tan sols es mereixia una creu a la seva tomba!
  Un soldat no sempre troba un lloc sota el sol, però la seva ànima és brillant, un polític de vegades ocupa el lloc d'una lluminària, però el mateix diable és en esperit!
  El soldat busca la glòria i vol sobreviure, el polític ja ha trobat la vergonya i vol viure en gran manera!
  Un soldat saluda i es queda amb honor, un polític llisca un porc, i ell mateix segueix sent un senglar sarnoso!
  El servei de soldats no permet fer créixer el ventre, però després d'haver perdut el ventre, un guerrer guanya la immortalitat en el cor de la gent i un polític, després d'haver treballat el ventre, només es queda al fetge!
  El soldat no estalvia la panxa i no té panxa per ser estimat per les noies, el polític sacseja l'estómac i s'aixeca el mamut, i per això ens odien els votants!
  Una noia descalça és més feliç que una vella que va ser calçada per xarlatans, prometent una joventut i una riquesa eterna, però en comptes de pell jove, se'n van arrencar tres pells!
  El soldat encara no és del tot un general, no és inferior a ell en enginy i coratge, el polític no és del tot Satanàs, però per fer la mesquinesa, encara té alguna cosa a aprendre del diable!
  El taló femení nu és rodó i seductor, els reis nus amb què els polítics apareixen davant nostre quan se'ns arrenca la màscara, arrodonit en la parla, però fastigós!
  El pilot no neix alat, li posa ales en la lluita, el polític no neix amb el nas, però deixa els votants amb el nas sense dificultats!
  L'habilitat del soldat neix en el turment, el virtuosisme polític crea turment entre els votants!
  Un soldat encara no és un mestre, però aprèn de batalla en batalla, un polític ja no és un àngel i s'està fent descuidat d'una campanya electoral a una altra!
  Qui va néixer per gatejar no pot volar, però un esclau des del naixement és capaç de volar fins al tron si té la tenacitat d'un picot, l'intelЈlecte d'un mussol i la mirada d'una àguila!
  El més fort guanya a la guerra, i la força més gran està en l'astúcia, així que la guineu sempre es farà càrrec del lleó!
  El soldat s'ho pren no tant per la força com per enginy, el cervell és la part més forta del cos, encara que no té músculs, i la llengua és la més nociva, encara que darrere de les dents!
  El soldat s'estreny el cinturó per facilitar la carrera, la política fa que els votants s'estiren el cinturó, i s'escampen!
  Un soldat té ales espirituals i una àguila a l'ànima, un polític té un cèntim de porc en el seu esperit, i una ànima pitjor que un porc!
  La llengua d'un home llepa de bon grat el taló nu d'una dona, però els homes estúpids encara estan més disposats a deixar-se fer calçar pels polítics amb la llengua!
  Els polítics tenen llengües llargues, però mans molt curtes per complir la promesa de boques sense dimensions!
  Els que tenen intelЈlecte són mosques que picotegen els discursos de mel dels polítics, i els que tenen la cobdícia de les rates s'afanyen a alliberar formatge en una ratonera!
  Els polítics poques vegades són ximples, al contrari, més sovint els ximples són aquells que fan la veu com a polític melliflu, arriscant-se a colpejar les orelles per això, i quedar-se sense pantalons!
  - El polític és ell mateix un carterista, i és un home de butxaca, i la seva butxaca no té fons, però només se'n pot treure una figa per als votants!
  L'invasor trepitja el terra amb les seves botes, i la dona trepitja l'home amb els seus peus nus, la terra gemega de dolor, l'home arrulla de goig!
  El soldat no vol matar, però fa el seu deure a consciència, el polític anhela sang, i no té ni un gram de consciència!
  Un soldat no és un hàmster per emmagatzemar provisions, ni un gopher per amagar, ni una rata per rosegar-se sol, però realment té dents de lleó quan lluita per una causa justa!
  Un soldat és una unitat de lluita, un polític és només un militant zero!
  Un polític no és un soldat ni un guerrer, però mata amb molta eficàcia amb una llengua llarga i arrenca el sostre de les frontisses!
  El dictador també talla encenalls de soques amb una llengua llarga, una serra d'eloqüència!
  L'os més fort és la llengua, si no està lligada!
  Si un polític té la llengua lligada, no recollirà ossos en polèmiques!
  Un polític segueix sent aquell fruit, mai madur per alimentar els votants, però podrit des del moment que s'exhibeix per a la seva valoració per votació!
  Un polític és una fruita que, abocant el suc de l'eloqüència, converteix els votants en verdures!
  Una ampolla de vodka de mig litre és més mortal que una dotzena de Hitler, així que anem a beure el fet que només l'alcohol mata els russos i tots nosaltres!
  Un nen amb el taló nu li treu les dents a un enemic, un adult que ha estat calçat amb la política segueix sent un gos sense dents que udola a la lluna!
  La gran glòria arriba a un soldat no és fàcil, però és intelЈligent, però un polític de tant en tant es troba amb escàndols de notorietat!
  Un soldat és un guerrer de la llum, independentment de la idea per la qual lluiti, un polític és una abominació de la foscor, no importa quina bandera estigui sota!
  No importa quina bandera estigui sota el soldat, el més important és que el coratge crema al seu cor, i el color del color no importa en política, serà covard al fetge del votant!
  Un soldat sota una mala bandera mereix més respecte que un polític amb les consignes correctes, però independentment del basar, posant un porc!
  El comunisme és un paradís que la gent construeix fins i tot a la terra amb mans calloses, però els polítics porcs converteixen el planeta en un infern, destruint el bo amb llengües llargues!
  Un soldat per la Pàtria sempre és una muntanya, un polític només frena una llamborda, el seu porc és un lluitador hurra, per no caure massa!
  Una dona pot ser en silenci un bon soldat, però un polític, fins i tot amb els pantalons, és una dona mala i parlant!
  Els polítics tenen llengües llargues i ambicions ilЈlimitades, però per apoderar-se de la Terra, les mans són curtes, i la ment és encara menys!
  No us presumeu de la tecnologia de l'acer, si teniu un esperit com la gelatina, aleshores els salvatges van donar a un covard una porra amb una porra, tant al cel com a la terra!
  Polític, tritura ximpleries, de la qual no és farina per pa, sinó farina sòlida, amb fideus a les orelles dels votants!
  El soldat és un cavaller que lluita contra un drac, però aquest drac és en realitat a la part posterior i no té set caps, sinó un milió de màscares i un nombre innombrable de musells de porc!
  Un soldat, per no convertir-se en un pollastre arrencat, ha de ser una oca, un polític, per fregir votants a una barbacoa, estarà encantat de pixar, no d'una manera de camaraderia!
  Els soldats només són nens, però creixen de batalla en batalla, els polítics, independentment de l'edat, d'una campanya electoral a una altra, cauen en una bogeria encara més gran!
  Un soldat pot ser imberbe, però un guerrer gloriós, i un polític en qualsevol situació no pot deixar de deixar cua!
  El nen somia convertir-se en un guerrer àguila, però no està clar d'on provenen els polítics-porcs tan bruts que fa fàstic fins i tot somiar amb ells!
  Un nen lluitador nascut preferiria córrer descalç per la neu que deixar-se calçar amb la política i convertir-se en una bota de feltre!
  Una dona nua no és un pollastre arrencat, es traurà els pantalons de qualsevol home i convertirà fins i tot un governant arrogant en un rei nu!
  El nen es converteix en un soldat, i qui va ser el polític en la seva joventut si d'ell va sorgir un porc tan gran?
  Una prostituta és honesta amb els clients: diners a canvi de plaer, i un polític és un mentider complet, vots i impostos a canvi d'una pura decepció!
  Un polític és una prostituta molt cara, de la qual no només t'arrisques a tenir sífilis del cervell, sinó també un porc a la butxaca!
  Un polític és una mena de prostituta que en comptes de treure's la roba, arrenca tres pells als votants i contagia, a través de la televisió!
  No s'entra dues vegades al mateix riu, però un canalla constantment porc pot ser reelegit una dotzena de vegades!
  Als animals i als nens no els agrada el menjar sense sal, però per què els adults cauen en el discurs dolç dels polítics privats de la sal de la veritat!
  La sal de la veritat és amarga, però té poder curatiu, el discurs d'un polític és dolç, però provoca diabetis de la ment!
  Una persona no vol ser un peó, però una carrera a l'exèrcit comença amb els privats, un polític no vol jugar amb les regles i lidera la seva carrera en política amb ilЈlegalitat!
  Un polític que insulta els gais és un cul gros i no té virilitat!
  Un soldat no morirà dues vegades, però un polític trairà tres vegades, i enganyarà un milió de vegades!
  No es produeixen dues morts, i no et pots treure les botes amb els peus nus, però els polítics aconsegueixen matar tot el temps i arrencar tres pells!
  La noia no té por de córrer descalça a la neu, té por que el nuvi no resulti una estúpida bota de feltre, calçat fins a les orelles!
  Un soldat en guerra es fa més jove i madur alhora, un polític en una lluita encoberta, envelleix i madura, al mateix temps que s'enfonsa al nivell d'una bèstia salvatge!
  Un soldat és un reclutat privat i es converteix en un professional de la guerra, un polític no coneix els terminis i un professional en la victòria!
  Un soldat ha de ser sílex, però no convertir-se en pedra de cor, un polític fa temps que té una pedra en lloc d'un cor, però té la duresa de la goma!
  Un bon soldat a la batalla és com el Diable: cal apagar el foc, un polític hàbil en la mesquinesa és el mateix Satanàs, i el compliment de les promeses és una mànega típica!
  Un soldat pot morir al camp de batalla, però és millor que ser assassinat sota un raig de dolces mentides de la boca dels polítics en temps de pau!
  Qui neix guerrer morirà heroi, qui es converteix en polític ja és un canalla mort i un cadàver ambulant!
  La política és quan diuen una cosa, volen dir una altra, en fan una tercera, resulta que la quarta, però encara va de costat i segueix sent una abominació al fetge!
  No hi ha germans en política, però hi ha molts familiars pobres, no hi ha prínceps de contes de fades, sinó un excés de reis nus, no hi ha veritat ni per un moment, però hi haurà prou mentides per a més d'una generació!
  L'amor arriba quan no esperes, els polítics s'enganxen quan no truques!
  Totes les edats són sotmeses a l'amor, els polítics poden manejar totes les mesquineses!
  Un polític és un monstre que es fa passar per un home guapo, però cap munició de luxe pot amagar el cèntim d'un porc i els ullals de llop!
  Un soldat també és un monstre d'alguna manera, perquè mata al camp de batalla, però a diferència d'un polític, està en peu d'igualtat, però el votant sempre perd!
  Una dona vol amor i felicitat per a ella i la seva família, un polític està interessat principalment a espatllar els altres i està obsessionat amb l'amor als diners!
  Una dona és com una rosa: una fragància seductora, aspecte brillant, espines afilades, i com sembla un polític, impactant per la pudor, l'aspecte miserable i la causticitat del cactus?
  Una dona és l'encarnació de la bellesa i la puresa, encara que no sempre és ideal, però un polític sempre serà l'estàndard de la mesquinesa i la lletjor!
  Un nen descalç no es porta malament i es fica a la butxaca tan sovint com un polític fa coses desagradables i hi posa un porc!
  Al nen li encanta jugar amb les armes, però és un encant, al polític li encanta fer sonar-les, però en comptes de por, inspira fàstic i rialles!
  L'home es va originar, com diuen els científics, a partir d'un mico, un polític, encara que un primat típic, sobretot persones d'èxit, té una relació amb un xacal!
  Una persona té una naturalesa creativa divina, però els polítics crucifiquen que només són diables per naturalesa i creen el caos!
  El polític és el Diable en la carn, només no el senyor de l'infern, sinó el creador de l'inframón a la Terra, en el qual els diables es descontrolen i creen el caos!
  Un soldat és un jutge de Déu i del temps, un polític és un bastard sense judici, i la seva ilЈlegalitat no coneix temps!
  El soldat no busca la pau, i la tempesta tampoc no fa senyals, el polític enterrarà les seves gestes, el paràsit té molta enveja!
  Un soldat de vegades és un guerrer involuntàriament, i no vol matar, però compleix un deure sagrat envers la Pàtria, mentre que un polític és un traïdor voluntari a qui li agrada fer porc, no complir amb les seves obligacions amb els votants!
  Un soldat resol trencaclosques en batalles, un polític crea combinacions astutes, no pot resoldre l'assumpte pacíficament!
  Un polític és un general tan general que en comptes de les espatlleres porta les espatlles de la targeta d'un ximple, encara que ell mateix, però, és una guineu!
  Un soldat pot jugar a cartes, però un polític porta unes charretes de sis fins i tot sense jugar!
  Un soldat és un lluitador genial, quan es porta bé amb el cap, un polític és un porc, rebrà un pardal d'una àguila!
  Un soldat sap què és la por, però es venç a si mateix, un polític sap què és l'honor, però li dóna la volta!
  Si una dona no té por de lluir les cames nues, no es deixa posar botes, llavors va néixer amb una camisa!
  Un guerrer que no es deixarà despullar de les seves tres pells va néixer amb una camisa!
  Dona, no t'avergonyis de caminar descalç, tinguis por d'estar sota el taló d'una bota de feltre!
  Si no us voleu empassar la vora de la fulla, adquiriu una ment aguda i una resistència d'acer!
  La punta de l'espasa d'un ximple pot perforar el cos, però només la paraula aguda d'un savi pot colpejar realment el cor!
  Un soldat és un diable que té un cor pur, un polític diu ser Déu, però està ple de pensaments bruts!
  No faci vergonya una dona de la seva nuesa a la recerca d'un príncep masculí, vergonya de casar-se amb un rei nu!
  Una dona que amb l'ajuda de les cames nues arrenca tres pells d'un home va néixer amb camisa!
  Una dona que va néixer amb una camisa amb carn nua es posa un home, encara que no sigui una bota plena!
  És més important que una dona neixi amb una camisa que rebre un vestit de luxe d'un rei nu!
  És millor que una dona vagi nua que deixar-se arrencar tres pells amb una bota plena de feltre, millor descalça que calçada amb una bota roma!
  Si una dona descalça, descobert el pit, trenca els aplaudiments, i no els insults i els xiulets, aleshores va néixer amb camisa i no es deixarà calçar!
  Les debilitats de les dones es converteixen en una força atractiva, i si un home mostra debilitat, es veurà empès a un pantà d'impotència!
  Una dona hauria de ser capaç de perdonar si vol tenir èxit, si un home vol aconseguir alguna cosa, no s'ha de rendir!
  El lloc de l'àguila és donat a qui sap abocar com un rossinyol i no compta els corbs!
  Qui compta molts corbs és completament sense ales i no té bec!
  Qui vengui la Pàtria per or no val ni un cèntim i quedarà cobert amb l'òxid de la traïció sota el metall noble!
  Robant descendents, faràs fallida al buit, ja que tot s'ofegarà en el remolí sense fons dels crims del passat!
  Un guerrer ha de ser savi com un mussol, valent com una àguila i no comptar els corbs a la batalla, per no ser arrencat per un pollastre!
  No importa quan hi ha pocs anys, un complet desastre quan no hi ha prou cervell i enginy a qualsevol edat!
  El nen vol ser un soldat i anar a la guerra per convertir-se en un heroi, un polític vol ser un comandant, seure a la rereguarda i cometre mesquinesa!
  El soldat vol farinetes amb carn, però rep farinetes de bedoll dels comandants i porc podrit plantat dels polítics!
  A la batalla, no només necessites una baioneta afilada i un sabre d'acer, sinó també una ment aguda i nervis d'acer, amb les mans daurades d'un inventor!
  El poble no necessita un monarca al tron, sinó un tsar al cap, no el discurs de plata dels polítics, sinó rubles de plata a la cartera!
  La ment i el coratge, com el marit i la dona, donen a llum la victòria només en parelles, i la padrina de qualsevol èxit, la sort, no serà tercera!
  La joventut és verda però dolça, la vellesa és amarga i florida, i la dona és com una mosca a la dolçor, la malaltia és com un tàbano a la vellesa!
  És millor ser un votant jove que un polític vell;
  En la joventut, qualsevol negoci es pot discutir, però a la vellesa i la ociositat pare!
  Hi ha més alegria en la joventut pel treball que per la ociositat en la vellesa, així que bevem-nos del fet que la joventut no s'acaba sense cap treball!
  Una noia és bona en la seva joventut, una cullera és per sopar i un polític és a la tomba!
  Els nens amb talons nus són més feliços que els adults, dels quals els polítics van treure tres pells i es van calçar fins a les orelles!
  Mentre Robur componia això, les noies van arribar amb el document oficial de la rendició del Japó. Així va acabar la guerra gloriosa. Però per davant de Rommel encara hi ha molts casos i problemes diferents. En tot cas, tots tres van vèncer un poder gens feble.
  L'Albina va preguntar a Robur amb un somriure:
  - I ara qui anem a destruir?
  El Nen Etern es va arronsar d'espatlles i va suggerir:
  - Potser ocuparem Rússia amb propòsit d'equilibri?
  L'Alvina va objectar amb força lògica:
  - Aleshores no tenia sentit destruir el Japó per a nosaltres! I si hem canviat l'equilibri de poders, hem d'aguantar!
  Robur va colpejar el seu peu nu i infantil i va declarar:
  - Però ja ho veus, és molt possible que conquerim el món sencer! Només hem demostrat força!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - Sí, ho van demostrar! Però a més de força, també s'ha de mostrar saviesa!
  Va pensar el Nen Etern. Matar centenars de milers de persones no és bo. Però encara cal prendre el poder sobre el món. Però, com fer-ho sense matar milions de soldats i oficials? A més, al mateix temps, calia reprimir els disturbis del poble insurgent, si això passa. Aquí ja pots posar-te sagnant com cap altre en la història de la humanitat.
  Però un pensament va passar per la ment de Robur:
  - Cal crear un aparell telepàtic que doni ordres mentals a tota la humanitat. Una cosa així com la hipnosi amb l'ajuda d'ones de ràdio, i després controlarem l'univers sencer.
  Albina va estar d'acord amb això:
  - Necessitem ones graviomagnètiques especials d'hipnosi. I aleshores superarem qualsevol obstacle i sotmetrem el món sencer! I totes les nacions ballaran sota nostre i compliran qualsevol ordre!
  Alvina va afegir, mostrant les dents:
  - I serà molt xulo!
  I la noia del terminador va colpejar el seu peu nu i cisellat.
  El nen Robur va assentir amb el cap.
  - Desenvoluparem un aparell semblant i sotmetrem fàcilment a tothom sense excepció. I llavors hi haurà un poder absolut sobre el món!
  L'Albina va riure i va cantar:
  - La gent mor pel metall, pel metall,
  Robur governarà l'espectacle! Regla el marcador!
  Alvina va estar d'acord amb això, fent l'ullet a la seva parella:
  - El nostre poder, com el poder de la Santíssima Trinitat, serà per sempre! I no només etern, sinó humà!
  Albina va estar d'acord amb això:
  - Quan la mà és ferma i els objectius són humans, per a una persona et converteixes en el Totpoderós!
  Robur va assentir i va prémer el botó amb el seu taló nu, rodó i infantil, aixecant l'aparell i cantant:
  El que està privat de cor i ànima,
  Serà aixafat de cop amb amabilitat!
  Les noies del cor van exclamar amb tota la veu:
  El càlcul fred ens serveix com a desig -
  Enemics per derrotar, bé, però els mitjans no compten!
  
  LES AVENTURES DE L'ELF BIFA SUPERAS
  Elf Bif, viatjant per diferents mons, va entrar a la Segona Guerra Mundial. I, per descomptat, va decidir ajudar els alemanys, així que també era de cabell clar i guapo. A més, Bif també es va sentir atret pel fet que els nazis estiguessin a favor del superhome i en contra del cristianisme. Així que es va unir a la Luftwaffe i es va convertir en pilot. I com que els elfs són molt més ràpids, més forts i moltes vegades superiors en reacció a la gent, i fins i tot posseeixen màgia protectora, en Biff va començar a anotar molt ràpidament.
  El seu lluitador, gràcies a la màgia, es va tornar invulnerable. I cada projectil de la pistola d'aire va colpejar amb precisió l'objectiu.
  Bé, semblava que fins i tot un as tan destacat per si sol no tindria gaire efecte en el curs de la guerra.
  Però Biff, després d'haver abatut dos-cents avions al Mediterrani, va poder abatre el mateix Montgomery. I això ja és greu. Va morir el general anglès més talentós. Bif va rebre la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants per a la Creu de Cavaller. Però va anar acumulant factures tan ràpid que en un mes va tenir tres-cents avions abatuts. I el 20 d'agost de 1942, Rommel va llançar una ofensiva en direcció a Alexandria.
  Sense Montgomery, tot va anar malament amb els britànics. I van caure al parany de Rommel i van ser assassinats. Bif en aquest moment va abatre més de dos-cents avions en una setmana i també va colpejar objectius terrestres.
  Hitler no va tenir temps d'escriure un decret sobre el premi. Biff va rebre de nou per tres-cents avions abatuts: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants. Per cinc-cents avions, se li va concedir la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Les tropes de Rommel van capturar Egipte i immediatament van irrompre a l'Iraq, on va esclatar un aixecament antibritànic. Els alemanys també van capturar Kuwait. L'Exèrcit Roig va atacar les tropes de Rommel a l'Iraq, però això va provocar l'entrada de Turquia a la guerra contra l'URSS. La qual cosa va fer la situació extremadament difícil. I Stalin es va veure obligat a abandonar l'ofensiva a Stalingrad. Els alemanys van poder prendre tota la ciutat sota control a principis de desembre. I Paulus fins i tot va rebre un premi per això.
  L'Exèrcit Roig va lluitar amb els turcs i es va empantanar a Transcaucàsia.
  A més del fenomenal Bif, Marsella també va destacar, guanyant puntuacions ràpidament, fins i tot gràcies als pilots soviètics. Marsella també va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants per quatre-cents avions abatuts.
  I Bif per set-cents cinquanta avions abatuts va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. I per mil: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Els alemanys van poder mantenir el front al centre, i fins i tot van superar un intent de desbloquejar Leningrad.
  Una mica més tard, les tropes soviètiques van intentar avançar prop de Stalingrad al febrer, però els alemanys estaven preparats i van repelЈlir tots els atacs. I Biff i Marsella van aterrir l'aviació soviètica i es van convertir literalment en as llegendaris.
  Però el 30 de maig, quan les carreteres es van assecar i els alemanys van poder tirar nous tancs Panther i Tiger, així com el canó autopropulsat Ferdinand, va començar una nova ofensiva dels nazis al llarg del Volga.
  Declarar la guerra total al Tercer Reich va duplicar la producció d'armes. A més, la flota de submarins alemanya va molestar molt els Estats Units i la Gran Bretanya, com a conseqüència de la qual cosa la intensitat del bombardeig va disminuir notablement.
  Sí, i les pèrdues de les forces terrestres de la Wehrmacht van ser menors, i les fàbriques van resultar tenir treballadors més altament qualificats. I això també va permetre als alemanys afegir armes al llançament, i sobretot avions. I Focke-Wulf, quan s'utilitza correctament, no és gens dolent.
  I el "Tigre" és un xoc i admiració per a l'Exèrcit Roig. Els alemanys van poder trencar la línia de defensa soviètica en moviment.
  El més desagradable va ser que a l'Exèrcit Roig, que no coneixia victòries, la moral era extremadament baixa. I molts soldats es van rendir o van desertar. El nombre dels que es van rendir va ser gran, igual que els desertors.
  L'esperit de lluita de la Wehrmacht abans no es va trencar seriosament era alt. I al cel, els alemanys dominaven completament. Els Estats Units van ser passius, mentre que Gran Bretanya va patir pèrdues enormes.
  A més, es van produir molts més avions que abans.
  Biff estava acumulant comptes tan ràpidament que es van inventar noves recompenses per a ell. Per dos mil avions, el jove elf va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I per tres mil avions: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Al juliol de 1943, els alemanys van arribar al mar Caspi i van donar oxigen a les tropes soviètiques al Caucas. I després van continuar l'ofensiva per la costa, per la plana.
  A finals d'agost, ja eren al Daguestan i s'acostaven a la frontera de l'Azerbaidjan.
  Després d'això, es va desenvolupar una ferotge batalla per Tbilisi. I les forces eren molt desiguals.
  L'URSS estava perdent clarament la batalla pel Caucas. Al setembre, Stalin va intentar avançar al centre. I les seves tropes es van quedar atrapades allà de nou. El Panther-2 va participar en les batalles.
  Aquest cotxe va resultar força pesat amb cinquanta-tres tones, però millor protegit sobretot al front: 100 milЈlímetres i 60 costats, i el motor de 900 cavalls compensava molt. A més, un canó de 88 mm i un canó llarg de 71 EL.
  Contra aquest tanc no és fàcil resistir-se. Sobretot si es barallen noies desesperades.
  La Gerda va disparar al cotxe soviètic amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Som els millors!
  La Charlotte va colpejar un trenta-quatre amb el taló nu i va xisclar:
  - El Tercer Reich és amb nosaltres!
  La Christina va colpejar les tropes soviètiques i va piular:
  - Vaig dir que no et vagis!
  La Magda va donar una puntada de peu amb els dits nus i va dir:
  - Som la classe més alta!
  Per descomptat, l'atac al centre va ser rebutjat amb grans pèrdues per a l'Exèrcit Roig.
  I a la tardor i l'hivern, els nazis van completar la captura del Caucas ... Després de la qual cosa la posició de l'URSS es va fer extremadament difícil.
  I el superpilot Beef va enderrocar quatre mil avions. Per la qual cosa va ser guardonat amb la Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Marsella també va elevar el nombre d'avions abatuts a mil. I també va rebre un premi: l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  I a la primavera, Bif havia abatut cinc mil avions, va rebre la Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  El maig de 1944, els nazis van llançar una nova ofensiva contra les posicions de Rússia. Els cops es van donar tant al nord, passant per Leningrad, com al llarg del Volga, sense passar Moscou des del sud. I aquest és un atac enorme. Clip en pinces dobles.
  L'Exèrcit Roig va perdre gran part del seu esperit de lluita, però encara era fort.
  Els nous tancs T-34-85 i IS-2 eren més avançats i potents que els anteriors. També va aparèixer un LA-7 més potent. És cert que es va produir en petites quantitats. Però el Yak-3 mai va entrar en producció. I a finals de maig, els alemanys ja tenen un miler dels últims jet ME-262 amb quatre canons de 30 milЈlímetres en servei. I és una màquina nova i molt formidable.
  Sí, i el TA-152, que va substituir el Focke-Wulf, no està malament.
  Els principals tancs alemanys "Panther" -2 i "Tiger" -2. L'últim dipòsit té un motor de 1000 cavalls de potència, i és bo pel que fa al rendiment de conducció. Així que els alemanys tenen equipament a la sèrie: un gran poder destructiu. Encara que encara imperfecte. Però s'està preparant la sèrie E. Però "Mouse", per exemple, no es va mostrar gaire bé.
  I així comença la batalla... Primer, Saratov va ser presa pels alemanys, després Kuibyshev.
  Bif va abatre sis mil avions i va rebre: Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Llavors els alemanys també van capturar Ulyanovsk. I a finals de l'estiu van prendre Kazan. El front de l'Exèrcit Roig es va ensorrar.
  Al setembre, Beef havia abatut set mil avions i va rebre un nou premi: la Gran Creu Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulles de roure platejat i diamants.
  I a l'octubre, els alemanys van trencar el pas des del nord i van tancar l'anell al voltant de Moscou.
  Després d'això, l'operació va començar per destruir i aixafar l'Exèrcit Roig.
  Al desembre, Beef va abatre vuit mil avions i va rebre la Gran Creu Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro i espases i diamants de fulla de roure d'or.
  I justament el dia de Nadal, el 25 de desembre de 1044, la guarnició de Moscou, malgrat l'ordre categòric de Stalin, va capitular. I el mariscal de camp Goth, que va prendre la capital, va rebre per això la Gran Creu de la Creu de Ferro.
  No obstant això, mentre Stalin, després d'haver fugit a Sverdlovsk, volia continuar la guerra. I encara hi havia esperança per als aliats.
  Els alemanys fins ara només han bombardejat la Sibèria soviètica. Van obtenir potents Yu-488 i TA-400 propulsats per hèlix que van escombrar com un huracà. I van portar la mort i la destrucció a les ciutats soviètiques.
  Elf Beef va continuar lluitant al cel i participant en bombardeigs. I la seva màquina funcionava de tant en tant, fent caure sobre els oponents corrents de xoc de força destructiva colossal.
  El març de 1945, el nombre d'avions abatuts per aquest llegendari elf va superar els nou mil. I va rebre el premi: Estrella Gran Creu de la Creu de Cavaller amb espases de fulla de roure platí i diamants. I és molt xulo!
  Però al maig, els alemanys avancen cap als Urals. Les seves tropes avancen ràpidament. L'Exèrcit Roig intenta resistir heroicament. Però ella no pot fer res.
  Els nazis ja han llançat a la batalla els últims tancs de la sèrie E. I és realment gairebé impossible resistir-s'hi.
  Especialment contra l'E-100, que és impenetrable per a les armes soviètiques des de tots els angles. I el seu canó de 128 mm és mortal per a gairebé qualsevol armadura.
  I l'E-100 infundeix horror als soldats soviètics. A més, la deserció és endèmica, igual que la rendició. I aquesta rendició és massiva.
  Algunes divisions fins i tot es rendeixen als sons de l'orquestra. I alguns, al contrari, lluiten fins al final.
  Però les forces són desiguals i ja al juny van caure Sverdlovsk i Chelyabinsk. I llavors els alemanys es van traslladar a través de Sibèria.
  Les ciutats soviètiques es defensaven desesperadament. Sobretot Novosibirsk, on fins i tot els nens lluitaven.
  I les batalles ferotges estaven en ple apogeu a Àsia Central. Però al setembre de 1945, la major part de l'URSS havia estat capturada. Però a l'octubre, a causa de les gelades, els alemanys van aturar el seu avanç per Sibèria. Les comunicacions estaven massa esteses.
  Elf Beef va abatre deu mil avions i va rebre per això la Gran Estrella de la Gran Creu de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  Llavors encara hi havia una guerra al cel... Fins al maig de 1046, Bif va aconseguir abatre un miler d'avions més i rebre: La Gran Estrella de la Gran Creu de la Creu de Cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  I aleshores va començar una nova ofensiva alemanya a l'Extrem Orient. Els Estats Units i la Gran Bretanya van acabar la guerra amb el Tercer Reich i van lluitar contra el Japó. Però el samurai va aguantar heroicament. I van mostrar un coratge i un heroisme colossals.
  L'Exèrcit Roig estava debilitat en nombre, però algunes de les fàbriques evacuades a l'est encara estaven treballant. I van lliurar al front, incloent avions.
  Els alemanys ja avançaven gairebé en marxes, però de totes maneres, quan van arribar a Vladivostok, els va trigar uns quants mesos. I a finals de novembre, malgrat la gelada, el Fritz encara va arribar a Chukotka.
  Així van caure les últimes ciutats de l'URSS.
  Elf Beef va elevar el nombre d'avions abatuts a dotze mil i va rebre un nou premi: la Gran Estrella de la Gran Creu de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platí, espases i diamants, així com el grau de mariscal de camp de l'aviació. I aquest és realment el seu èxit colossal.
  Llavors l'URSS va ser ocupada. Però Stalin encara estava atrapat. Amb els Estats Units, Hitler, que va capturar grans territoris, no va lluitar més. Van dividir les esferes d'influència. El Tercer Reich va rebre Europa, la meitat d'Àfrica, el nord, i les possessions belgues franceses. Així com l'Orient Mitjà i tot el territori de l'URSS.
  I en tenia prou... El Japó va conservar les seves possessions a la Xina i, en part, els Estats Units i la Gran Bretanya no van tenir temps de recuperar-les.
  Va sorgir un món bipolar. El Tercer Reich va prosperar i es va desenvolupar, els alemanys fins i tot van volar a la Lluna el 1957. Però després de la mort d'Hitler l'any 1960, va sorgir en ell l'agitació. Encara que es va poder evitar una escissió. Però el nou règim es va fer més liberal i tots els súbdits del Tercer Reich van rebre la ciutadania.
  I així va acabar l'era de la desigualtat nacional.
  El Tercer Reich i el Japó d'una banda, i els EUA i la Gran Bretanya de l'altra, competien entre ells ja a l'espai, i la conquesta del sistema solar estava en marxa.
  Vol a Mart el 1974: els primers són els alemanys, i un any després a Venus. Així que el nou món a la seva manera encara no és res. I l'elf Bim va volar a nous mons, a la recerca d'aventures i noves sensacions.
  
  CHAMBERLAIN EN LOC DE CHURCHILL
  ANOTACIÓ
  En lloc d'una guerra inútil i innecessària, i fins i tot mortal, amb Alemanya per a Gran Bretanya, Chamberlain va fer la pau amb el Tercer Reich. I ara l'URSS està lluitant contra la Wehrmacht i el resultat de la guerra és encara més impredictible, i la lluita és molt més dura que a la història real.
  . CAPÍTOL 1
  Chamberlain, sense dimitir, va aconseguir concloure la pau amb el Tercer Reich. Els termes de Hitler eren força moderats. Gran Bretanya va reconèixer totes les conquestes dels nazis, però no va patir per si mateixa pèrdues territorials. L'única cosa és que els britànics van tornar Namíbia als alemanys. En conjunt, els nazis van garantir la inviolabilitat de l'imperi colonial britànic.
  Hitler també va tenir mà lliure a l'est. Que, per descomptat, està en mans dels alemanys. Però Chamberlain també volia que els dos dictadors, Stalin i Hitler, s'enfrontessin a una batalla mortal.
  Així que tot això va encantar els cercles reaccionaris. Hitler va prometre que no ofendreria massa els jueus. I que s'establirà un ordre just als territoris ocupats.
  Les conquestes del Tercer Reich van ser enormes. Però, de totes maneres, la guerra amb l'URSS era inevitable. Només que aquesta vegada no hi havia cap motiu perquè Hitler s'apressés a l'agressió.
  Va tenir moltes colònies. A més, els alemanys també van capturar Grècia i Iugoslàvia. Van aconseguir les colònies belgues, franceses i holandeses.
  Fins i tot hi va haver un conflicte amb el Japó per Indoxina. Com, totes les colònies franceses són alemanyes, i hi hauria d'haver una administració alemanya.
  Al mateix temps, l'1 de maig de 1941, els alemanys van veure els KV i els T-34 soviètics a la desfilada de la Plaça Roja. I Hitler va ordenar la creació d'alemany pesat com a resposta.
  La guerra es va ajornar fins al 22 de juny de 1943.
  Els alemanys van aconseguir llançar nous tancs en aquest moment: el Panther, el Tiger, el modernitzat T-4 i el canó autopropulsat Ferdinand. Però el seu nombre encara era insuficient. També va aparèixer el caça ME-309, però també va començar a entrar a les tropes.
  Tancs "Lleó" i "Maus", fins ara només en mostres de prova. El rifle d'assalt MP-44, també acaba de crear i no va tenir temps d'entrar a la sèrie.
  Així que els alemanys no estan del tot preparats en el quaranta-tres anys. Però a l'URSS tampoc no hi ha una harmonia completa. És cert que en dos anys més, la línia Molotov es va completar, però està massa a prop de la frontera.
  Al mateix temps, a les tropes i comandants soviètics encara se'ls va ensenyar més a atacar que a defensar.
  És cert que no aquesta vegada l'Exèrcit Roig no es va sorprendre i Stalin va anunciar una mobilització general, que va elevar el nombre de tropes a dotze milions. Però d'altra banda, el Japó també estava disposat a obrir un segon front, i una part de les tropes soviètiques s'havia de mantenir a l'Extrem Orient.
  L'URSS es va fer més forta en dos anys. El tercer pla quinquennal es va complir en excés i, segons dades oficials, l'economia es va duplicar. Es van produir prop de quinze mil tancs i trenta mil avions addicionals i desenes de milers de canons.
  L'Exèrcit Roig era molt fort. Però és clar, va afegir el Tercer Reich.
  Després que l'enèrgic Speer es convertís en el ministre d'Armaments i l'economia del Tercer Reich i l'ocupada es traslladés a una base militar, la producció d'armes va augmentar significativament. Es va prestar especial atenció a les forces blindades. I com a conseqüència de les mesures energètiques i l'ús de mà d'obra a les colònies, la producció de tancs al Tercer Reich va superar el miler al mes, per davant de l'URSS.
  El més nou "Panther", significativament superior al tanc soviètic principal T-34, en perforació de blindatge i velocitat de foc de l'arma i en blindatge frontal.
  La sèrie soviètica KV, en canvi, va resultar insuficientment efectiva, anant pel camí de la gigantomania injustificada.
  També hi havia un factor subjectiu negatiu: l'amor de Stalin pels grans tancs. L'agost de 1941 va entrar en producció el KV-3 de seixanta-vuit tones de pes, el setembre de 1941 es va començar a produir el KV-5 de cent tones de pes. I a partir del març de 1942, el KV-4, amb un pes de cent set tones, va entrar a la sèrie.
  I això no és tot. L'agost de 1942 va aparèixer el KV-6 de cent cinquanta tones de pes. I el març de 1943, un KV-7 de cent vuitanta tones de pes.
  Així, els tancs de la sèrie KV van prendre el camí injustificat de la ponderació.
  Només la T-34-76 es pot anomenar una màquina relativament reeixida. Però a més d'això, també es van produir l'A-30, els tancs amb oruga de rodes i el T-29 d'aquesta classe.
  L'aviació de l'URSS no era dolenta, però el PE-2 encara era massa difícil de gestionar, i el MIG-3, el caça favorit de Stalin, tampoc no es justificava.
  Els alemanys van produir aproximadament tants avions en dos anys com l'URSS. Però la seva aviació era, potser, més pràctica. El ME-309 era molt potent en armament i velocitat, i sens dubte fort, però encara és escàs. Tanmateix, a la pràctica, el ME-109 va resultar ser més fort que les màquines soviètiques.
  En conjunt, els alemanys estaven millor preparats, i les seves tropes eren fortes i tenien un gran avantatge en mobilitat.
  A més el factor del Japó, que també va fer retrocedir les tropes.
  A l'ofensiva, els alemanys van utilitzar moltes divisions estrangeres i colonials, que eren inferiors a les europees en eficàcia de combat.
  La Wehrmacht a costa de les divisions estrangeres i colonials va portar la seva força a setze milions. A més d'altres vuit milions de soldats japonesos i colonials.
  Japó i el Tercer Reich van superar en nombre l'URSS en aproximadament dues vegades en infanterie. És cert que els tancs japonesos eren lleugers, però mòbils. En aviació, l'Eix tenia la majoria en nombre.
  Però el més important no és només això... Els alemanys tenien aliats. Entre ells hi ha Turquia i Itàlia amb grans exèrcits. Així doncs, tenint en compte els satèlЈlits, la preponderància del Tercer Reich va augmentar encara més. Al costat del Tercer Reich hi ha finlandesos, i hongaresos, i romanesos, i eslovacs, croats, búlgars, espanyols i fins i tot portuguesos.
  I Suècia aviat també va entrar a la guerra.
  I les tropes alemanyes van trencar les defenses soviètiques... I un mes després van arribar a Smolensk.
  I llavors es va desenvolupar una batalla grandiosa per aquesta ciutat. De fet, va decidir el destí de l'URSS.
  Alexei, que era un nen de dotze anys a la batalla, així com Alenka i Katka, van lluitar als carrers de Smolensk.
  Les hordes de Hitler van intentar prendre la ciutat.
  Un nen descalç i amb pantalons curts sol, Aleksey, va disparar una ràfega amb una metralladora, segant els nazis.
  Un nen de dotze anys va llançar una granada letal amb els dits nus de les cames dels nens i va rugir:
  - Pel comunisme de l'URSS!
  Alenka també va donar un gir, va noquejar els nazis, va llançar un regal de mort amb el taló nu i va emetre:
  - Per la nostra Pàtria - la meva pròpia mare!
  Katka va gargotejar amb metralladores, va noquejar els nazis i després els seus dits nus van ser llançats, portant la destrucció i la mort.
  El guerrer va intervenir:
  - Per l'URSS!
  El batalló de franctiradors de dones sota el comandament de la capità Natashka Kaktusova va ocupar una posició defensiva a les ruïnes del carrer Volodarsky. Unes noies amb metralladores i rifles, lligades amb farcells de granades, s'amagaven darrere de les ruïnes.
  La mateixa Natasha porta una túnica tacada sobre el seu cos nu, amb pantalons curts i descalç. Una noia preciosa i corba, amb malucs forts, una cintura fina, un tall de cabell curt sota una mitja caixa. La cara és molt expressiva, amb una barbeta viril, els ulls blaus ben separats. El cabell castany clar es va tornar gris amb pols, pit alt, aspecte dur. La capitana Natasha fa més de dos anys que lluita i malgrat la seva joventut n'ha vist molt. Les cames de la noia estan cobertes de talls i contusions. Una noia és més àgil per moure's descalça que les botes aspres i maldestres.
  La sola nua sent la més mínima vibració del sòl, avisa de la proximitat d'una mina i la pròpia mare terra afegeix resistència. D'una banda, els peus de la noia es van endurir, i no tenien por del metall calent, ni dels enderrocs afilats de les ruïnes, però d'altra banda, no van perdre sensibilitat i flexibilitat, advertint a través del rugit del moviment de tancs.
  La dolça Natashka porta una granada amb un paquet d'explosió lligat. Cal arrossegar-se fins al formidable tanc alemany "Lleó", regant els carrers amb metralladores.
  Mirabela s'arrossegueix al seu costat. També descalços, així que totes les noies del batalló van resultar ser de botes, imitant el seu comandant. Les seves soles polsegoses s'afilen mentre s'arrosseguen a quatre potes. El cabell groc de Mirabela és desordenat i llarg... Una mica encrespat. La noia mateixa és esvelta, prima, de petita estatura. Fins i tot es pot confondre amb una noia, amb espatlles estretes i un cap aparentment gran.
  Però Mirabela ja ha viscut molt. Va aconseguir visitar tant la captivitat feixista, després d'haver sobreviscut a cruels tortures, com les mines, d'on, per algun miracle incomprensible, va aconseguir escapar. Però mirant el seu rostre infantil i tendre, mai es pot dir que la van colpejar amb bastons de goma als talons, que li passava un corrent pel cos.
  Mirabela dispara... Un soldat del Tercer Reich, en aquest cas un àrab, cau mort, amb el musell aixecant sorra i runes.
  La Natashka llisca un munt de granades sota un munt d'escombraries. Ara un "Lleó" de noranta tones s'arrossegarà aquí i l'explotarà. Els ulls blaus de la noia brillen com safirs a la seva cara, morenos per les cremades solars i la pols.
  L'experiència suggereix que un tanc ben protegit ara canviarà de posició. "Lleó" té una armadura lateral de 100 mm, i fins i tot en un angle. Els trenta-quatre no poden trencar-lo, només els Keveshes pesats tenen una oportunitat. Però les pistes són l'objectiu. El més important és privar el cotxe de mobilitat...
  Svetlana dispara un esclat d'una metralladora... Un soldat, ningú sap de quina nacionalitat, cau. Els alemanys, havent conquerit la major part de l'hemisferi oriental, estimen la sang ària i llancen a la batalla les tropes colonials: àrabs, africans, indis, diversos asiàtics i europeus. També ha augmentat el nombre de polonesos, que des del bressol estan acostumats a odiar la Rússia bolxevic. Aquí lluiten nacionalistes ucraïnesos, cosacs del Don i txetxens, i tot el khaganat caucàsic. Hitler va plantejar tot un internacional.
  Molts enemics...
  Svetlana esquiva amb destresa el foc de la metralladora. La bala gairebé es va partir, ennegrida per la pols, un taló rodó i de noia. El preciós capità fins i tot va sentir una pessigolleig per la distància que passava un regal de gran calibre. La noia es va creuar, xiuxiuejant:
  Ni una bala ens aturarà!
  Mirabela li dispara... Una altra noia Angélica: molt pèl-roja, d'alçada per sobre de la mitjana i musculosa, malgrat les escasses racions. També una noia molt maca, amb malucs luxosos, cintura aixecada, espatlles amples no femenines i pits alts.
  L'Angelica està lluitant només amb els seus pantalons curts, la túnica s'ha fet a trossos i s'esfondra en pols, i els uniformes nous no s'entreguen a través del Volga. Déu no permeti transferir més munició, i una gota de menjar, per a les esgotades tropes soviètiques.
  Així que Angélica està gairebé nua, té les cames ratllades, sobretot els genolls. Un tros de metralla va colpejar la planta del peu dret, i fa mal, costa caminar.
  L'Angèlica, pèl-roja, polsegosa, gairebé nua, li retorça la cara bonica però alhora dura. La noia, disparant, diu:
  - El Senyor, Moscou i Stalin estan per sobre nostre!
  I talla els atacs nazis, ella mateixa amb prou feines tenint temps de retrocedir.
  Les ruïnes i els carrers estrets dificulten la volta als formidables tancs alemanys. Aquí hi ha gairebé dues-centes tones de "ratolins" i no poden passar gens...
  Com Svetlana esperava, "Lev" va conduir una mica i es va enterrar en un munt d'escombraries. Hi va haver una explosió. L'eruga va esclatar, un parell de corrons danyats van volar.
  El tanc ferit es va aturar i un obús va sortir volant del seu canó...
  En algun lloc va ressonar a la distància, deixant les ruïnes. La rossa Svetlana, com una serp, va xiular:
  - Aquest és el meu càlcul! S'ha obert un compte...
  La noia-capità es veu obligada de nou a arrossegar-se. Els alemanys i els seus satèlЈlits no poden utilitzar la seva superioritat tècnica entre les runes. Per culpa del tossut Hitler, les hordes del Tercer Reich es van quedar empantanades en batalles posicionals en una ciutat força gran i ben fortificada.
  Mirabela llança una granada. Obligar-los a fer voltes mortals sobre alemanys o àrabs abatuts, girant-se. Un dels militants nazis li arrenca la mà i hi penja un rellotge anglès amb brúixola.
  Mirabela diu amb un somriure:
  - El que et mostra la brúixola: el camí a l'infern!
  I una bella noia treu un tros de ceràmica adherida del seu taló polsós.
  L'Angèlica també s'empolsa, amb els seus pits ferms i plens. Els mugrons són gairebé negres per la brutícia i la picor. I intenta rentar-te. Un cop més, cal excavar quan les metralladores alemanyes estan gargotant. I arrossegar-se d'una manera plastunski.
  El batalló de noies manté les seves posicions, tot i que hi ha bombardejos. I trenquen obusos pesats i cauen bombes del cel... Però res trencarà el coratge de les heroïnes soviètiques.
  Aquí la Svetlana veu com s'arrossega la Pantera. Bé, aquest tanc ja no fa tanta por.
  Podeu punxar-lo al costat. La noia va esternudar, va escopir la pols que li va pujar a la seva elegant boca. Va agafar una granada a la mà, pesada amb un paquet d'explosió. T'has de colar desapercebut. Però hi ha molt de fum al voltant.
  Angélica va començar a arrossegar-se, recolzant-se al desguàs amb els dits dels peus i els colzes nus. Era com un gat que persegueix un ratolí. La noia va recordar la guerra d'aquell terrible estiu de l'any quaranta-un, quan la Wehrmacht va envair amb traïció les extensions de l'URSS. Ni la noia, gairebé la noia tenia por? Al principi sí, però després t'hi acostumes. I ja percebes els esclats constants de petxines com un soroll normal.
  I ara va explotar molt a prop. La noia es va donar una bufetada a l'estómac. Els fragments surten des de dalt com un estol d'abelles salvatges. Angélica xiuxiueja amb els llavis trencats:
  - En nom de la justícia - Senyor!
  La noia accelera el seu gateig i llança una granada amb un paquet explosiu adjunt. El present vola en arc. Se sent una explosió, l'armadura lateral més fina de la Pantera es presta. El tanc alemany comença a cremar, el kit de combat detona.
  Svetlana xiuxiueja amb un somriure:
  Gràcies Senyor Jesús! Jo només crec en tu! Et prego sol!
  Trenca la pantera. Arrancat, un llarg tronc està enterrat entre runes. L'armadura frontal, separada de l'armadura lateral, s'assembla a una cullera.
  Svetlana, els ulls de la qual, amb una cara marró per pols i cremades solars, brillen amb flors de blat de moro, diu:
  - Com més roures tingui l'enemic, més forta és la nostra defensa!
  Angelica és molt sexy, amb les seves calces negres, i el cos nu, polsós i fort. La noia és molt intelЈligent. Pot llançar fragments de vidre amb els dits nus.
  Ara va llançar un objecte afilat amb la seva cama gràcil i coberta de pols. I enganxat, just a la gola d'un feixista. La bella Angèlica va balbucejar:
  - I sóc un símbol sexual, i un símbol de la mort!
  La noia, després de la qual cosa es va tornar a arrossegar, disparant. Foc dirigit i Svetlana.
  La bella capitana, Natasha, després d'haver abatut el feixista, va xiular:
  - La vida és una cadena, i les petites coses en ella són les baules...
  Mirabela va disparar, va tallar el cap al Fritz i va afegir:
  - És impossible no donar importància a l'enllaç!
  Svetlana, tornant a disparar amb precisió, va grarrucar:
  - Però no pots anar en cicles amb petiteses...
  Mirabela va disparar amb precisió i va afegir:
  En cas contrari, la cadena t'embolicarà!
  Una altra noia Olimpiada, també molt bonica, juntament amb la pionera Seryozhka, van preparar una mina sobre un filferro. Tots dos la van empènyer... El moc insidios es va arrossegar a l'eruga del "Tigre"-2. I com explotarà aquest cotxe alemany de canó llarg.
  El nen ros Sergei va exclamar:
  - La nostra Rússia, tens una galleda!
  I amb prou feines va tenir temps de saltar enrere, parpellejant, amb els talons negres i enderrocats, des del sostre que cau.
  Olympias va acariciar el coll del nen i va dir:
  - Ets molt intel Ј ligent!
  La pionera va fer el seu camí al front i es va incorporar al batalló de dones. El noi també és molt creatiu. Per exemple, va fer avions per abatre avions d'atac feixistes. Quan els Focke-Wulfs, o TA-152, s'aixequen, s'escolta un rugit increïblement ensordidor.
  Els alemanys toquen amb l'acompanyament d'una simfonia de Wagner. Quina melodia tan majestuosa.
  Olympias diu amb molest:
  - Encara ens estan intentant espantar!
  El nen pioner va cantar amb patetisme:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  La mort no ens portarà sota el cel estrellat!
  Perquè la santa Rússia lluitarà durament,
  Vaig carregar la poderosa metralladora!
  Olympias, una noia alta, musculosa, de malucs i espatlles amples, és una típica dona camperola. La roba es va trencar durant els combats en draps, les cames fortes estan nues, els cabells estan teixits en dues trenes i molt pols.
  Seryozhka només té onze anys, prim per la desnutrició, un nen ratllat i brut, amb només pantalons curts. El cabell naturalment blanc del nen es va tornar gris, i les costelles es veuen a través de la pell fina, bronzejada i bruta. Cames terriblement enderrocades, i cremades, contusions, amb butllofes. És cert que el destí va evitar ferides greus al nen.
  En el seu rerefons, els Jocs Olímpics sembla grans i grossos, tot i que la noia no és gens grassa, però amb carn forta i entrenada als ossos. A més, la fam no semblava afectar gens la seva figura corpulenta i gran.
  La noia dispara des d'un pesat rifle antitanc. Els cotxes alemanys no es poden perforar al front, però hi ha possibilitats a les vies.
  I el fort "Lleó", després d'haver rebut un explosiu pesat al tren d'aterratge, va començar a bufar fum com un gran fumador.
  Seryozhka va cantar amb malícia:
  - Stinky Fritz sense pensar-ho, va encendre una cigarreta a l'entrada! Per descomptat, es va posar en grans problemes!
  Olympias, parpellejant amb els vedells musculosos i bronzejats, va fer un ball de claqué amb les seves belles cames nues. La noia va cantar:
  - Les cares de les santes russes parpellegen des de la icona... Déu n'hi do que us remulleu almenys mil Fritz! I si algú bulli més que feixistes, ningú, creieu-me, us condemnarà per això!
  Després va tornar a carregar el rifle antitanc i va tornar a disparar. El transportista alemany va tornar a fumar.
  El batalló de noies va infligir danys importants al Fritz. Però també va patir pèrdues. Aquí una noia es va trencar per la meitat, i la seva cara es va tornar tan pàlЈlida, malgrat la pols.
  La major part de Stalingrad ja ha estat capturada pels nazis, però el que queda de la ciutat no vol cedir i rendir-se.
  Svetlana, per la seva banda, està intentant trencar el "Tigre". Un potent cotxe alemany, va tenir una granada al costat, però no va sucumbir. Es gira per disparar un canó. La noia ha d'enterrar a terra, i enderrocs, per no ser aixafada per l'ona explosiva alliberada pel present.
  Svetlana xiuxiueja suaument:
  - Mare, pare, ho sento!
  Mirabela va llançar una granada al Tigre, que li va explotar al front. La noia va xiular:
  - Sobre el fet que l'ensenyament de la llum a l'hivern a la primavera... Repeteixo sense excepció que Hitler és un bastard de pesta!
  Angélica, trencant la vista dels nazis i abocant-los aigua amb un esclat, es va esforçar:
  - Al taüt, ara vaig veure el Führer! I va donar una puntada de peu al pobre home als ulls!
  La noia pèl-roja en realitat va llançar una granada al tanc amb els dits nus. Va colpejar el canó... Va seguir una explosió i el musell del "Tigre" va quedar mutilat.
  El covard alemany se la va agafar i es va fer enrere.
  Svetlana va bufar per les seves fosses nasals:
  - El nostre, el teu no cedirà!
  Mirabela va tallar amb una bala un mercenari hitlerista i va cantar:
  - I el dolent no fa broma! Mans i peus, retorça les cordes russes! Enfonsa les dents al cor... Beu la pàtria fins al fons!
  Svetlana, rient, va bordar:
  - Crida salvatgement el Führer, s'esquinça!
  Mirabela va disparar i va afegir:
  - Bé, bufades de mort, somriures!
  Ha aparegut un "Shtumrtiger" encara més perillós. Destrueix edificis sencers i búnquers. A més, no s'acosta a les posicions de les tropes soviètiques. El cotxe està cobert per metralladores alemanys.
  Svetlana veu que apropar-se a les posicions del Fritz és poc realista. Però al cel Focke-Wulfs. Una d'aquestes màquines vola més a prop de les posicions soviètiques. Les noies li obren foc.
  Angélica llança una granada i diu furiosa:
  - En la mort profunda - no hi ha perdó!
  Després d'això, la noia dóna un gir de la metralladora. Recula ràpidament. Un tanc alemany relativament nou "Panther" -2 amb una petita torreta i una silueta més baixa puja ràpidament.
  Diverses noies llencen granades al cotxe alemany. Ella, després d'haver rebut els regals, es queda congelada i no pot girar-se.
  Angelica va xiular, xiulant:
  - Aquest és un nou atac! Li esquinçarem la boca!
  El Panther-2 va grunyir i va disparar la seva arma més poderosa.
  La columna de foc va dividir l'aire i a l'instant va escalfar i electrolitzar l'atmosfera.
  L'Angèlica va riure, les petxines van passar per davant de la noia mig nua. La pèl-roja descarada va sacsejar els malucs i va dir:
  - I Newton va derrotar els enemics, va llençar el jou del tron! Fritz va decretar la seva llei de Newton!
  Stalingrad estava tot envoltat d'incendis, quan les llengües de foc semblaven llepar el cel i crepitar espurnes porpra, taronja i escarlata! I cada espurna és com un fantasma que s'escapa d'un castell infernal.
  Svetlana, enderrocant un caça alemany, va mostrar els seus ulls blaus i va cantar:
  - Què estàs queixant, mala vella? Creieu-me, només un hospital psiquiàtric està plorant per vosaltres!
  Mirabela cantava en un cant, disparant contra els nazis:
  - Què bé és estirar-se a l'herba i colpejar el Fritz al cap! Organitza una cataplasma per al Führer i envia bales d'una metralladora!
  La noia va riure salvatgement i es va girar de l'estómac a l'esquena. Vaig fer una bicicleta amb cames. Una granada va volar. El Focke-Wulf volador, després d'haver rebut metralla sota el ventre, es va elevar ràpidament. Es pot veure que fragments afilats el van ferir. La criatura feixista es va incendiar i va començar a perdre trossos d'ales trencades.
  Svetlana, veient com Fokke anava perdent alçada, va grallar:
  - Això és un semàfor! Una destral penja a bord!
  L'avió alemany va esclatar, escampant runes per tots els racons més llunyans del cel. I on va anar l'as feixista. Vaig fer el meu últim torn. El botxí es va quedar a les cendres, no el pilot!
  Mirabela va esternudar, escampant pols i va dir:
  - Ésser o no ésser? No és una pregunta!
  Angélica va tornar a llençar un tros de vidre amb el peu, tant que, colpejant l'ull, va sortir a Fritz, per la nuca:
  - Sóc una armada de tancs! I cal que et tracten!
  Els alemanys i els seus satèlЈlits van intentar avançar, llançant granades davant d'ells. Aquestes tàctiques contra les noies no van funcionar. Aquí Seryozhka va desplegar una catapulta i com colpeja l'enemic com a resposta.
  El nen pioner va cridar:
  - Pare Noel trencant la boca a Hitler!
  La càrrega de la catapulta, penetrant entre la multitud de nazis, els va fer escampar i, alhora, rodar per l'aire. Fritz va caure, i es va trencar sobre les runes de les parets.
  El tanc "Tiger" -2, després d'haver perdut l'equilibri, va xocar amb el "Lleó". Oh, Leva, on és el teu nom formidable?
  Svetlana va somriure i va respondre:
  - Bé, ben fet Seryozhka!
  El nen va grunyir agressivament.
  - Pioneer sempre està preparat!
  La noia va sacsejar el peu descalç en resposta.
  La noia-capità va començar a clavar de nou. I l'Olympias va fer pessigolles al peu estret de Seriozhka, com ho té! No és estrany que el nen no tingui por de córrer pels focs.
  Mirabela en un cant, va dir:
  - La joventut és bona - la vellesa és dolenta!
  Angélica, aquesta pèl-roja alegre, va estar d'acord:
  No hi ha res pitjor que la vellesa! Aquest és, de fet, l'estat més repugnant de tots possibles!
  I la noia va fer un salt amb un cop d'estat. Es va imaginar per un moment àvies repugnants. No, no compareu, una dona gran amb una noia. I quina bellesa, en cossos esvelts.
  Angèlica el va agafar i va cantar:
  - Fluir rere any, anys en una caravana,
  Una dona gran frega henna en un morter...
  I què passa amb la meva figura esvelta,
  No entenc com ha anat la joventut!
  Svetlana va mostrar els seus ulls, va fer caure l'alemany amb un cop a l'engonal i va dir:
  - No! Tot i així, a la guerra hi ha un encant: mantenir-se sempre jove! Sempre borratxo!
  Olympias va posar una nova càrrega a la catapulta. Això és com un bon morter. La noia va xiular:
  - No passes, sinó passa!
  Seryozhka va remenar el peu prim però àgil i va bordar:
  - Cara de Fritz!
  I una granada, juntament amb un paquet d'explosió, va volar en ple apogeu cap a les posicions dels nazis.
  Sí, no se'ls va donar Stalingrad. Per tercer mes des de finals de juny, l'assalt continua, però la ciutat no s'ha pogut endur-ho tot. En altres sectors del front, els nazis van aconseguir l'èxit, però no en aquest.
  Svetlana va disparar la seva pistola i va grunyir:
  - Tot és impossible, passa que és possible... No cal complicar molt l'univers!
  I va colpejar el dipòsit de gasolina d'una motocicleta. La màquina va esclatar i els remolins de foc van ilЈluminar el paisatge fumat. I l'alemany va ser destrossat per una pota de foc.
  La noia capità va cridar:
  - M'encanta matar el mal! I aquest és el bé màxim!
  Mirabela va colpejar els alemanys amb un esclat i va xiular:
  - Juguem al porc espí!
  Angélica va obrir foc, amb més precisió. Uns quants negres van quedar estirats sobre runes cobertes de llança:
  -Mata l'enemic! - va xiuxiuejar la noia.
  Mirabela cantava juganera:
  - Després d'haver pintat Hitler amb pintallavis, Mainstein amb laca per als cabells, t'arrossegaré a la captivitat de la princesa, el gos fidel et rosegarà!
  Svetlana, disparant, va xiular:
  - Vinga al vespre, Adolf, penja't... Deixa d'enganyar-te el cap! Vinga al vespre, vola com un girfalcó, per vèncer els nazis amb força!
  Mirabela va dir furiosa, tirant el casc del cap de la tropa d'assalt:
  - Podem! I ho farem!
  Les noies del batalló "Lenin" van aturar l'avanç de les tropes estrangeres. Fritz va avançar, llançant literalment cadàvers a l'espai. Tampoc va ajudar el tanc "Lev", amb el qual es van posar les esperances. Aquí teniu una modificació de la màquina amb una pistola de 150 mm.
  Angélica tira una pedra enganxada al mugró nu. La noia té els pits tan bonics i plens. La noia llança una granada amb el peu. La cama és més forta que el braç, i el llançament va més enllà.
  "Lleó" va rebre un buit a l'eruga i es va aturar. Disparat des de la seva boca poderosa. Rumor i colЈlapse.
  Angèlica, escopint, diu:
  - El guerrer rus no gemega de dolor!
  I la noia torna a disparar. I ho fa molt bé. El feixista que s'inclina de la torre cau enrere.
  Una noia pèl-roja i gairebé nua diu:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir trencar els russos! Qui s'atreveix, ataca en la batalla, vèncerem ferotgement els enemics!
  I Angélica fa rodar els músculs de la premsa, que té molt en relleu.
  Oh, que boniques són les noies! No vull que cap d'ells mori.
  Stalenida corria... Una noia molt maca, amb els cabells blancs i esponjosos. Ella d'alguna manera aconsegueix untar-los amb algun tipus de poció perquè no s'embrutin.
  La noia és molt bonica, amb la figura de Venus, només més tonificada i en relleu. La roba, només un sostenidor i calces. Tota la resta ja s'ha trencat. Però que gràcils són les cames! Això no és una noia, sinó un segell de perfecció, una corona de bellesa.
  Es mou d'una manera especial, com un esquirol. Els peus nus i el parpelleig i els talons, sorprenentment, romanen nets. Stalenida dispara, i al feixista li fa una úlcera al pit.
  La noia diu:
  - La lleialtat a la pàtria és la paraula més alta!
  Angèlica va dir rient:
  - Treu-te el sostenidor i queda't com jo amb pantalons curts!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Això no és adequat!
  Angélica va sacsejar els malucs, va disparar adequadament i va cantar:
  - Alguna cosa que membre del Komsomol s'ha tornat inusual! Caminar així amb el pit nu és molt indecent!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Per què portar alegria al Fritz, mira la nostra bellesa!
  Angèlica va respondre decididament:
  - La nostra bellesa és mortal!
  La noia d'acer va riure i va disparar contra el TA-200. El cotxe nazi es va incendiar. I la bella rossa va cridar:
  - Mort al mal!
  Angélica va riure.
  - I la vida és bona!
  Steelenida, veient que l'alemany queia, va grunyir:
  - Aquest és el valor més alt! No us penseu als nazis que heu guanyat!
  Angèlica canta:
  - Esperant la victòria! La victòria espera... Els que anhelen trencar els grillons! Esperant la victòria! Esperant la victòria! Podrem vèncer els nazis!
  Una noia preciosa i els seus pits nus tremolen. Bo amb el tors nu a la calor, que s'intensifica amb el foc.
  Svetlana ara semblava molt més decidida. Va disparar al Fritz amb una metralladora i va bordar:
  - Et castreré!
  I de fet, els nazis van rebre regals i taüts mortals! I la noia els va mostrar una figura, anem a construir els dits dels peus nus. I xiulava com un rossinyol. I a través dels dits de les extremitats inferiors.
  La noia capità és molt intelЈligent. I escumós. I gens cruel. Ella també, de vegades, sent pena pels soldats de l'enemic, que poden tenir fills que ploraran pels seus pares morts.
  Svetlana, però, allunya aquests pensaments d'ella mateixa, així que vols esclatar a llàgrimes. Però no van ser els russos els que van venir als alemanys per robar i matar. No, aquests són els alemanys i tot un grup agressiu d'estrangers d'arreu del món va irrompre a les extensions russes.
  Svetlana es va creuar i va disparar contra el Fritz, que intentava apropar-se en silenci a les posicions dels russos... L'ull i el cervell de l'home, que havia estat noquejat per una bala, es van filtrar.
  La noia-capità va somriure i va dir, enginyosa:
  - Directe ull a ull, cap a cap!
  Svetlana va disparar amb precisió i va colpejar una motocicleta amb un sidecar. El cotxe va començar a esquinçar-se i la metralladora va sortir volant diverses vegades. Aleshores, el seu musell es va enfonsar entre les runes.
  La noia va fregar la seva sola nua i polsegosa sobre les runes. I va tornar a apuntar. La seva cara jove i alegre va somriure més aviat somriure. La noia va cantar:
  - No, vam dir als feixistes, el nostre poble no tolerarà que el pa olorós rus es digui la paraula gual!
  Mirabela va fer un xut molt acurat, des del qual el Focke-Wulf va esclatar, i va piular:
  Per a un canalla, és clar, l'elecció és clara,
  Per dòlars, està preparat per trair Rússia...
  Però l'home rus és tan bonic
  Que està disposat a donar la seva vida per la Pàtria!
  La noia, va fer una cabriola i va mostrar als nazis la figa, i es va desplaçar, i les bales no van tocar la bellesa.
  Va aparèixer Angèlica, aquesta bellesa, quasi nua, i bruta com un diable, va llançar alhora una granada amb dues cames. I ella va comprovar:
  - El que tinc és... Fritz en un costat afilat!
  Olympias va corregir Angèlica:
  - Afilat, al costat, i no al costat afilat!
  La noia va riure i va sacsejar els seus pits de síndria i va llançar una granada amb una granada amb un paquet d'explosió. El "Tigre" va ser colpejat al musell, i aquesta obra d'art torta es va esquivar.
  Després d'això, la criatura nazi va fer marxa enrere. Va començar a arrossegar-se com una tortuga atrapada en un foc.
  Svetlana va cantar, fent l'ullet alegre:
  - I el "Tigre" retrocedeix i els alemanys s'amaguen!
  El Batalló Donzella va maniobrar sota atac, atacs aeris i canons pesats. Aquí els bombarders a reacció van impactar, trencats, empinades al roig s'eleven al cel. I les pedres estaven cremant. Afortunadament, cap de les noies va morir, però els homes van anar a l'altre món, que no ho sap greu! I les ànimes volen - algunes al cel, i altres a l'infern! On els diables amb forques ja esperen els que no creien en Jesús.
  Angélica és la guerrera més sexy enfurismada: bé, poden els nazis del seu "Sturmtiger" disparar realment a les posicions de les tropes soviètiques i matar els guerrers vermells?
  I la noia va agafar una granada amb els peus nus i va girar en cascades de cabrioles. I girant cada cop més ràpid. I aleshores, amb totes les seves forces, va llançar el regal de la mort a l'ample musell del Stormtiger. Les cames nues i bronzejades de la bellesa van brillar i la granada va volar cap a l'ample musell. I la poderosa màquina primer es va ofegar i després es va precipitar. Dos "Tigres reials" que es trobaven als costats del "Sturmtiger" van ser llançats i escampats en diferents direccions. Els rodets els van arrencar i van caure, volant com un collaret trencat de la reina.
  L'ona explosiva va llançar Angélica, i la noia va volar cap per avall. I la van girar, la van pegar i la van llançar. No obstant això, la bellesa va aterrar, enderrocs esmolats i pedres aixafades van cavar a les seves plantes nues. La noia tenia dolor, i fins i tot a través del peu callós, la punta es va perforar.
  Però Angèlica va trobar la força per aixecar-se i cridar:
  - Vosaltres, feixistes, estareu a les cendres!
  Svetlana i altres noies van ser llançades per una onada explosiva, i fins i tot lleugerament aixafades. Però cap dels bells guerrers va morir. Les noies es van trobar amb un huracà i un foc ben apuntat. Reprimint els nazis que van saltar i altres insectes agressius que assetjaven l'URSS.
  Mirabela va cantar amb molta ilЈlusió:
  - I quan la trompeta del Senyor ens porti a la batalla, serem amics del Komsomol! I per voluntat de Jehovà, seré a la convocatòria celestial!
  Angélica, sacsejant-se la pols de les plantes de sang, va cantar:
  - Lenin, festa, Komsomol! Estem enviant el Führer a un manicomi!
  Les noies van començar a riure ensordidorament, i Seryozhka va dir amb alarma i molest:
  - I la meva catapulta, no tan precisa, com aquelles cames nues i fortes d'Angèlica!
  Olympias, jugant amb els músculs del braç, va dir:
  - Està bé! Encara estàs pensant. Alguna cosa més genial!
  . CAPÍTOL #2
  Smolensk es va convertir en un obstacle per a la Wehrmacht. Onades d'agressió enemiga van estavellar contra ell com pedres de granit.
  I molts centenars de tancs alemanys van cremar, i la defensa va mantenir una profunditat i un coratge colossals. I evidentment ningú volia cedir i sucumbir.
  Un nen de dotze anys d'aparença, Alexei Sotnikov va continuar gargotejant, des d'una metralladora sobre l'avanç dels nazis.
  El nen governador va tallar els nazis molt encertadament. Golpeant amb gran precisió.
  I al mateix temps, els dits nus dels peus dels nens del nen tornen a llançar el regal assassí de l'aniquilació i bolquen el tanc feixista.
  El noi senyor de la guerra rugeix:
  - Pel gran comunisme!
  L'Alenka també dispara amb molta precisió a l'enemic. Cadascuna de les seves bales troba un objectiu.
  Aleshores, la noia va mostrar els pits i va prémer el mugró escarlata sobre el botó de la bazooka. I els míssils disparats van perforar el costat del tanc Maus.
  Aleshores, l'Alenka va llançar una granada de força letal amb els dits dels peus nus, destrossant un parell de dotzenes de Fritz.
  Aleshores la noia va murmurar:
  - Glòria a la Pàtria-URSS! Cada heroi serà un pioner!
  Ekaterina va continuar gargotant amb gran precisió a l'enemic. Va segar molts nazis i va grinyolar
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I els seus dits nus van sucumbir de nou, un tornado de mort tan destructiu.
  I aleshores va prémer el mugró de maduixa sobre el botó de la bazooka i va dir:
  - Gràcies a Déu Svarog!
  Els alemanys van continuar el seu assalt a Smolensk. Semblava que quedava força, però va ser increïblement difícil passar l'últim. Fins i tot l'ús massiu de "Sturmtigers" no va ajudar. Encara que la destrucció dels bombarders a reacció va causar enormes. Un altre mitjà eren les bombes de napalm.
  El batalló de noies s'havia aprimat, però les belleses encara lluitaven. El 20 d'octubre va nevar i les belleses estaven totes descalces. Deixen rastres gràcils al cobrellit blanc i els seus talons rodons i nus no es congelen!
  Noies precioses, es van rodar una mica per la neu i es van tornar més netes. El fort Olympias, després de capturar a Seryozhka, no va trobar un lloc per a si mateix. Encara perd un noi tan llest i bonic. I què l'esperava en captivitat feixista? Primer la tortura, i després la pena de mort!
  El nen va estar a punt de ser afusellat, però va acabar a les mines. Treballar setze hores al dia i racions escasses, el fuet del supervisor esperava a Seryozhka.
  Més precisament, el nen ja és una pedrera, i hi treballa molt com un ruc. Però és molt més càlid sota terra que a la superfície. I els guerrers, per no congelar-se, es veuen obligats a saltar i córrer. I les noies barallen. Aquí hi ha el poderós tanc "Lleó" en una modificació més d'assalt. Té un canó de 150 mm, molt més eficaç i pràctic per a les batalles a la ciutat. Als Fritz els encanta aquest tanc perquè està ben protegit des de tots els costats.
  El "ratolí" s'arrossega una mica enrere. El vehicle alemany, de menys de dues-centes tones, també anava armat amb un canó de 150 milЈlímetres i un setanta-cinc de tir curt. Molt més pràctic. El nombre de metralladores ha augmentat a quatre i, com abans, és fàcil no apropar-se al tanc.
  Svetlana, Mirabela i Angélica intenten tallar el mastodont junts. Curosament seleccionat per ell.
  Svetlana va cantar amb entusiasme:
  - Com vam viure, lluitant, i sense por de la mort... Així que a partir d'ara, tu i jo viurem! I en les altures estrellades, i en el silenci de la muntanya, en la guerra naval i el foc furiós! I en furiós, i en furiós foc!
  El "Maus" va ser l'última modificació, amb fins a sis metralladores, dues coaxials amb barrils i quatre girades sobre frontisses.
  Mirabela, arrossegant-se per la neu, va xiular:
  - No ens rendirem mai! Després de tot, Jesús, el Déu Altíssim, és amb nosaltres!
  La noia, apropant-se, va llançar un paquet explosiu a l'eruga del ratolí. Va ressonar, sota l'escut, i la pista va esclatar.
  Les noies sandàlies cridaven encantades:
  - Fes-te un feixista!
  I els talons nus i lleugerament polsosos brillaven.
  L'Angelica va fer un swing i va llançar una granada de fragmentació al Fritz. El feixista va ser aixecat per una onada explosiva, juntament amb ell es van arrencar els caps de dos combatents negres de les tropes colonials.
  La bellesa pèl-roja xiulava:
  - Per la Pàtria i Stalin!
  La Svetlana va tornar a llançar el paquet d'explosius... Aquesta vegada, no amb tant èxit, va colpejar l'armadura i va explotar a la superfície de la carcassa d'acer.
  La noia enfadada va dir:
  - Oh, vaig tacar!
  I es va arrossegar per una nova porció d'explosius casolans. Els seus talons rodons, vermells pel fred, parpellejaven. Noia gairebé nua, arrossegant-se per la neu, una mica incòmoda. Però tingueu paciència. Sobretot quan el desgranatge es produeix per una calor excessiva, la neu es fon.
  Svetlana fins i tot va cantar:
  - Ho sé, el fred aviat desapareixerà,
  El rierol corre fort...
  I ja corren pels bassals -
  Noies descalços!
  La noia dispara, i l'àrab de les tropes colonials s'ensorra. Els intents de l'enemic d'actuar en grups reduïts condueixen a greus pèrdues.
  El canó curt del ratolí torna a disparar fragmentació. Les petxines van esclatar en algun lloc del fum. I molts descansos...
  Els alemanys gairebé han capturat Stalingrad... En queda molt poc. Però això és precisament el que impedeix que la Wehrmacht faci servir grans bombes i artilleria pesada. Els Fritz deixen endavant els estrangers, que no ho senten.
  Mirabela va disparar el seu rifle. El mercenari feixista es va esfondrar i va rodar sobre les pedres de les ruïnes.
  La noia es va fregar els pits nus amb mugrons escarlata. Van disfressar completament els guerrers: salten amb els pantalons curts. Però, d'altra banda, gairebé no hi ha èxits. Aparentment, la nuesa, d'alguna manera especialment protegeix les belleses. Com que són capaços de sobreviure en un infern com aquest!
  Angélica es treu la barreja de neu i fang i torna a disparar. Va colpejar un soldat negre a l'ull. Mala puta, no diguis res.
  Les tres noies tornen a acostar-se a Mouse. És difícil penetrar en un cotxe que té una armadura tan gruixuda per tots els costats. Però els guerrers estan plens d'optimisme. Si no podeu trencar la closca en si, per què no arrenqueu el canó.
  Angélica, donant cops de peu amb els seus peus nus, va cantar:
  - La nostra veritat, la nostra veritat... Com els raigs del sol! El nostre demà serà lluminós, de les muntanyes brollaran rierols!
  Els guerrers han estat armats durant molt de temps amb MP-44 capturats. Aquests rifles d'assalt tenen un llarg abast. Bellesa amb confiança foc. Els negres tornen a caure. Tiren fonts de sang escarlata.
  Mirabela, disparant, amb un rifle i una metralladora capturada a les espatlles, va cantar:
  - L'aranya insidiosa ha esmolat la seva picada,
  I beu sang sagrada russa de Rússia!
  Tot és petit i petit per al seu adversari, matarà,
  Qui té amor per Rússia!
  Amor per Rússia!
  La noia va enviar una bala a la "guàrdia" variada que va sortir de les esquerdes. La bellesa va somriure, el seu rostre, encara que demacrat, va conservar el seu encant i encant.
  En general, totes les noies del seu batalló són precioses. Aquí, per exemple, els serafins tàrtars. El seu pare és tàrtar, però la seva mare és de Bielorússia, i del seu cabell Serafima va heretar el color del blat madur. També una noia preciosa, descalça i gairebé nua. I dispara des d'una metralladora capturada, en breus ràfegues. I s'hi arrosseguen feixistes d'altres tropes.
  Serafima dispara amb força precisió. Al seu costat hi havia la Mirabela, de cabells daurats. Les dues noies disparen i canten.
  - Pàtria! Mirabella va començar...
  - I l'exèrcit! - Va continuar disparant a Serafim.
  Mirabella va tuitejar:
  - Això...
  Encapçalant el foc i colpejant el color, Serafim va informar:
  - Dos pals!
  Mirabela va somriure i va xiular:
  - A la...
  Serafim va disparar i va afegir:
  - Quin...
  Mirabela en va tallar cinc, va continuar:
  - Espera!
  Serafim, disparant, va saludar:
  - Planeta!
  Mirabela, disparant, va piular:
  - Pit...
  Serafins, disparant, ronroneja:
  - Protegir...
  Mirabela va trencar el cap del feixista i va donar:
  - Nosaltres tu....
  Serafim tallant els nazis amb bales, va xiular:
  - El país!
  Mirabela, enviant bales ben apuntades, va xiular:
  - Tothom....
  Serafim, disparant cada cop amb més precisió, va afegir:
  - Gent!
  Mirabela, llançant-se els cabells daurats i bruts del front, va cantar:
  - rata...
  La bala de serafins, i enviant trets, va donar:
  - El teu...
  Mirabela, donant cops al feixista a la gola, va continuar:
  - Calent!
  La rossa tàrtara, enviant trets, va continuar:
  - Núvols...
  Mirabela, disparant amb precisió, va afegir:
  - Guai!
  Serafim, somrient, xiulà:
  - Bé i...
  Mirabela va disparar amb precisió i va grunyir:
  - El sol!
  Serafim, batejant-se a ràfegues, va xiular:
  - Zoy!
  Mirabela va continuar rient:
  - Automàtic...
  Serafins, com disparant, va bordar:
  - Nather...
  Mirabela va afegir tirs ben apuntats:
  - Espatlla...
  Serafim va afegir rient:
  - Soldat!
  Mirabela va cantar amb entusiasme mentre disparava:
  - Cavaré...
  Serafima, liderant un foc de caça, va afegir:
  -Tomba...
  Mirabela va enderrocar l'africà i va continuar:
  - Adversari!
  Les noies estan sense munició. I es va veure obligada a córrer ràpidament a refugiar-se. El subministrament a través del Volga és molt difícil. Bombardeigs i bombardejos constants. Aquí ve una companyia de reforços de l'altra banda.
  Al voltant dels vaixells bullen fonts d'esprai i fragments. Els Stormtroopers rugeixen al cel. Aquí hi entren volant els Focke-Wulfs. I llancen bombes.
  Diverses barques es van trencar. Els soldats soviètics s'ofeguen i moren.
  El foc de l'artilleria enemiga és massa dens. Però les noies descalços no es poden intimidar ni per un cèntim.
  Fins i tot de nit, els Fritz ho mantenen tot sota foc. I els seus bombers en picada estan desgastats. Inclòs l'avi de Yu-87. Encara que els avions a reacció ja han entrat a la sèrie.
  Aquí teniu el llegendari Yak-9 soviètic. Està lluitant contra un ME-309 alemany. Maniobrabilitat acordada, contra velocitat i armes. L'alemany està intentant derrotar el cotxe soviètic des de la primera trucada. Però no ho aconsegueix. El iac, al seu torn, s'esforça per entrar a la cua, però el nazi marxa a causa de l'alta velocitat.
  Un alemany més ràpid, amb armes més potents, contra un rus més maniobrable. Però el vol ràpid continua. El feixista fa servir set punts de tir contra set, i toca el cotxe soviètic. Perd velocitat i comença a caure.
  Emet ratlles de fum. I el motor està encès...
  Què és aquesta guerra! És difícil oposar-se a una màquina tan potent en armament com la ME-309, en què set punts de tir compensen l'excés de pes i la mala maniobrabilitat.
  L'alta velocitat permet que el feixista s'immergi, i el front del caça alemany està ben blindat.
  Svetlana torna a intentar soscavar els Maus. La noia arrisca la seva vida. Ja està tota esgarrapada, arrossegant-se nua per les fortificacions. Tota bellesa en rascades i pisuga. Però llavors llança una granada amb un paquet unit a l'explosió. Fins i tot és colpejada per un esclat d'una metralladora. Esgarrapa l'espatlla de la bellesa.
  Però, d'altra banda, el paquet explosiu va colpejar la boca d'un canó de 150 mm. I l'alemany ja ha rebut importants danys. Amb molta dificultat, el cotxe es desplaça del seu lloc i s'arrossegueix de nou fins a la ubicació de les seves tropes per llepar-se les ferides.
  Focke-Wulfs i diversos TA-152 apareixen al cel. Comencen a bombardejar les posicions soviètiques. També van aparèixer un parell dels últims HE-183, vehicles a reacció d'atac. Aquests voltors arribaven a velocitats de fins a vuit-cents quilòmetres per hora, i era gairebé impossible colpejar-los.
  Les noies disparen contra els alemanys. Sempre hi ha la possibilitat d'enganxar l'enemic, malgrat la poderosa protecció dels avions d'atac del foc terrestre.
  Svetlana i Anzhelika van recuperar el Luftfaust capturat. Aquesta arma, que consta de nou vint milЈlímetres interconnectats sense retrocés.
  Pots disparar com un petit canó antiaeri.
  I els guerrers assenyalen l'enemic. Preten l'inici amb suavitat... Les dues belles van descansar els seus peus nus sobre les runes, sentint un retorn suau.
  Focke-Wulf amb sis pistoles d'aire comprimit, comença a fumar; se li obre el ventre.
  Les noies rugeixen d'alegria:
  - Puck! Rentadora! Objectiu!
  Altres avions alemanys comencen a circular per sobre dels caps de les noies. Les belleses es lancen als passadissos subterranis, esquivant els coets Focke-Wulf.
  Svetlana va rebre un taló rodó rugós amb un centelleig. La noia va murmurar:
  - Oh flames infernals!
  La sola de la noia estava coberta de butllofes i dolorós. Volia ficar alguna cosa freda.
  I a la superfície, les llacunes continuen. La neu xiula de les flames, les ruïnes es trenquen. Els alemanys inunden les posicions amb foc, però això té molt poc sentit. Els guerrers s'amagaven com ratolins en visons. Que es planxin ells mateixos.
  Angélica va xiuxiuejar a l'orella de Svetlana:
  - Crec que aviat els nazis finalment es quedaran sense força. Tenen molta força, però a Stalingrad no tenen oportunitat de girar-se!
  La noia rossa va respondre orgullosa:
  Som aquí com tres-cents espartans! Reflectim les forces superiors de l'enemic!
  L'Angèlica pèl-roja va riure i va fer l'ullet a la seva parella:
  - I no ens envoltaràs!
  Quan les noies van sortir a la superfície, la batuda va acabar. Van aparèixer nous soldats de peu negres. Van pujar cap endavant, i les noies van haver d'obrir foc, obligant l'enemic a cavar el terra amb el nas.
  De nou, els "Lleons" i els "Tigres" van entrar a la batalla. Els alemanys van intentar pressionar l'exèrcit soviètic amb tancs pesats. De tant en tant plovia petxines. El "Tigre" més vulnerable va intentar no separar-se de les seves formacions. Els morters també ressonaven.
  Les noies van disparar contra els alemanys i els seus mercenaris. Oponents noquejats. Angélica i Svetlana van disparar per parelles. Van aparèixer i es van instalЈlar els morris enemics. A continuació, una nova capa d'enemics avançats.
  Les noies van cantar durant la batalla.
  Angelica va començar disparant:
  - Davant...
  Svetlana, disparant, va continuar:
  - Per vostè...
  Angelica Lupanuv ha afegit:
  - Legió...
  Svetlana, tallant-ne tres, va callar:
  - Enemics...
  Angélica, clavant els oponents, va dir:
  - Ells són....
  Svetlana, després d'haver enderrocat la meitat del crani de l'àrab, va continuar:
  - Ells volen...
  Angélica, aixafant l'enemic, va continuar:
  - Vostè...
  Svetlana, disparant, va xiular amb ràbia:
  - Triturar...
  Angèlica, perforant el crani de l'àrab, va grunyir:
  - Destrueix...
  Svetlana, seguint clavant, va xiular:
  - Notes...
  Angélica, com disparant, va xiular:
  - No tinguis por...
  Svetlana, després d'haver fet un tret precís, va grunyir:
  - Enemic...
  Angélica, disparant com un franctirador, va continuar:
  - Shtykov...
  Svetlana, disparant més, va bordar:
  - Capaç de...
  Angélica, sense parar de disparar, va xiular:
  - Força...
  Svetlana, disparant furiosa, va grunyir, corregint a la seva amiga:
  - Coratge...
  Angélica, en fort èxtasi, després d'haver disparat pel cap dels africans, va bordar:
  - Força...
  Svetlana, galopant amb foc, va xiular:
  - Augmentar...
  Angélica, sacsejant els seus rínxols vermells, va continuar:
  - I els adversaris...
  Svetlana, després d'haver colpejat l'àrab a l'estómac, va emetre:
  - Ara mateix...
  Angélica, disparant amb tots els calibres, va bordar:
  - Destrueix...
  Les noies van respirar. I després de disparar una mica més, van cridar:
  - Som els cavallers del rifle de franctirador, sona la veu de l'assassinat!
  L'onada d'empenta de les tropes colonials va disminuir una mica. Els nazis van tornar a avançar els tancs. Els "tigres" -2 van aparèixer amb els seus llargs morrissos, i van disparar obusos a tot allò que van aconseguir notar.
  "Tigre" -2 tenia la forma original de la torre i els pendents de les plaques de blindatge dels costats. Això el va fer una mica més tenaç. Les guerreres van tornar a triar les pistes del tanc com a objectiu. El feixista havia de ser com una serp en una paella.
  Svetlana va llançar un paquet explosiu, aixafant el corró frontal del "Tiger" -2 i va cantar:
  - Et vaig conèixer amb un regal... Això sí, t'he dibuixat un lloc al taüt!
  Angelica va xiular, llançant alegrement un paquet gran i explosiu al feixista:
  - Però Pasaran!
  I a partir de l'explosió, el llarg musell del tanc alemany es va torçar. I el Rei Tigre va començar a tornar enrere. De nou, el feixista va quedar molt ferit. Angélica el va agafar i va bordar, llançant un fragment de vidre amb els dits nus:
  - Ser tu en un taüt de roure!
  El vidre, després d'haver passat volant, va aterrar just a la gola d'un indi, d'entre les tropes colonials alemanyes.
  Svetlana va fer l'ullet a la seva parella i va cantar:
  - Enfonsaré el cap en aquest barril! Mullaré a tothom!
  Angélica va disparar una ràfega des de la seva metralladora. Els alemanys van tornar a ser atacats. La noia va xiular:
  - Ho podem fer tot! I guanyarem!
  Svetlana va disparar el seu rifle i va dir:
  - Us espera una gran victòria! Que els nostres avis estiguin en glòria!
  Angélica va fer una cabriola i va rodar, girant com un arbre de Nadal. La noia, fent l'ullet, va cantar:
  - Senyor èxit, on vas... Senyor èxit - riuen els feixistes...
  Els tancs alemanys, no salvant obusos, van augmentar el seu foc. Van abocar els seus regals esclatants. I es van apropar a les posicions soviètiques, intentant evitar llacunes.
  Svetlana, utilitzant un cable, com els va ensenyar el captiu Seryozhka, va treure una mina pesada. "Lleó" es va arrossegar lentament fins a les posicions soviètiques. El seu canó de 150 mm no parava d'escopir obusos. Les noies van xiular i fer l'ullet.
  Svetlana va cantar:
  - Alemanys-pebrots, feixistes-nazis... La fi d'un pacifista t'espera!
  Angèlica va dir amb un somriure:
  - Pacifisme... Fins i tot és estúpid parlar de pacifisme quan es tracta dels nazis!
  Svetlana va colpejar el nas d'un àrab de la guàrdia colonial amb un tret ben apuntat i va xiular:
  - I estan paralitzats en el pensament... I en els afers militars no són tan forts! Aviat els esborrarem de la faç del planeta Terra!
  Angélica va fer un altre esclat, es va fregar els pits nus contra les runes i va cantar:
  - Sóc un cavaller rus de genolls dels salvatges... Escombraré els enemics de la Pàtria de la faç de la Terra!
  Les noies van sacsejar els pits nus juntes.
  La bellesa pèl-roja va picar l'ullet, mirant cap al cel. "Frames", artillers alemanys, hi giraven.
  S'arrossegava, de tant en tant, enganxant-se al "Lleó" alemany. I la seva arma no parava d'escopir.
  Svetlana, movent una mina sota les vies d'un tanc alemany, va xiular:
  - Per Seryozha ....
  L'alemany es va aturar i va tornar a disparar. La closca va explotar darrere de les noies.
  Svetlana va dir:
  - Petxines de llet, qui té cervell de nadó!
  "Lleó" es va mantenir dempeus durant un temps. Tant si la tripulació amb experiència alemanya sentia perill per davant, com si volia utilitzar el kit de combat. Però el "Lleó" es va quedar quiet durant un temps i va escopir petxines letals.
  Svetlana va assenyalar que el tanc alemany té una millor arma i dispara més sovint que el KV-2. I això, per descomptat, fa que aquest cotxe sigui molt més perillós. Svetlana es va creuar i va xiular:
  Que els malvats vagin a l'infern!
  Angélica va disparar al feixista al plexe solar i va bordar:
  - La nostra victòria és inevitable! I tot acabarà bé!
  Svetlana també va tallar el turc i va cantar:
  - Encara que, sembla que aviat la vida s'interromprà quan els problemes toquin la seva banya negra... Els cavalls neneixen i la sang flueix com un riu, i de nou la terra surt de sota els teus peus!
  Angélica, després d'haver remullat l'iranià, va afegir:
  - Però la terra també té el seu propi guardià... I entre els estels estirats cap a ell... Fils salvadors invisibles per exiliar Hitler a Kolyma!
  Les noies, disparant, cantaven a l'uníson:
  - Trenquem Adolf, li farà mal! Crec que el feixisme serà derrotat! I a la nostra Rússia apareixerà el messies, Senyor dels pobles de tots els països!
  I els guerrers van continuar disparant. Però la infanteria enemiga es va estirar i va començar a disparar i llançar granades. Les hordes feixistes van intentar fumar les noies amb foc de morter. I tirant moltes magranes.
  Angélica va comentar filosòficament:
  - Pots agafar el nombre a les eleccions, l'habilitat a les eleccions sense guerra!
  Svetlana va riure i va assenyalar:
  - La guerra és un àmbit on la qualitat supera la quantitat, les eleccions, per regla general, són el contrari, i això és una broma!
  Els guerrers es van retirar lleugerament, les granades i els seus fragments estaven vessant massa gruixudes. L'Angèlica fins i tot va interceptar el regal llançat amb el peu i el va llançar cap enrere. La granada va passar volant i va colpejar els nazis amb els seus cascs. I com explota...
  Era com si un altre enllaç hagués detonat en algun lloc.
  Angélica va comentar filosòficament:
  - La sort és la segona felicitat, l'èxit és la tercera, però la primera habilitat!
  Svetlana va riure i va intervenir:
  - La sort és una recompensa al coratge, però no a la imprudència!
  Angélica va treure l'ull d'un hindú de l'exèrcit colonial i va xiular:
  - Qui té sort, la seva ànima canta!
  Svetlana va somriure i va xiular:
  - És bo quan tens sort, vol dir que Déu et salvarà!
  Les noies són una mica més enginyoses. Llavors, el "Lleó" alemany, no obstant això, va avançar i va colpejar una mina. L'eruga va topar amb un artefacte explosiu i es va trencar.
  El "Lleó" ferit va girar i es va aixecar... Els guerrers estaven encantats i van cantar a tot cor:
  - Un lleó és un incapacitat per pensar, un tigre és una font de tot tipus de problemes... No hi ha res més interessant que una persona al món!
  Svetlana va fer una llarga línia, només un exèrcit estranger va assaltar i va cantar:
  Tenim coets, avions,
  L'esperit rus més fort del món...
  Al capdavant dels millors pilots -
  L'enemic serà aixafat fins a la pols i cap avall!
  "Lleó" sembla estar molt malmès. Es va quedar congelada i va escopir un parell de petxines més.
  Va aparèixer una pantera àgil. No obstant això, tenia por d'aprofundir en les posicions de les tropes soviètiques, però va començar a disparar. Les petxines xiulaven sobre el cap de les noies. I van trencar runes i focs.
  Svetlana es va preparar per llançar una granada, disposada a captar el moment en què el tanc feixista s'apropava a una distància accessible. Però tampoc hi ha ximples a la Pantera. Els alemanys van disparar, posant obusos en un patró d'escacs, intentant no perdre's ni un sol tros de terra. I literalment va treure cada pedra.
  Angélica es va donar una palmada al pit nu i va dir:
  - La tàctica dels Fritz és defectuosa... Quant aconseguiran així?
  Svetlana va dir sàviament:
  - Una gallina picoteja gra a gra, i guanya pes molt més ràpid que un porc que s'empassa peces grans!
  La Pantera va disparar més de vuitanta trets, i després de quedar-se sense municions, va girar, tornant al seu cau. En el seu lloc, va aparèixer un nou mastodont "Sturmtiger". La màquina cobria el seu ample tronc amb un tap. Es pot veure, així, amb l'esperança de salvar-se.
  "Sturmtigr", va disparar contra les posicions de les tropes soviètiques des de la distància. Coet disparat. La terra es va alçar i una font ardent va vessar raigs de flames.
  Les noies amb prou feines van sobreviure, estaven bastant cobertes. Svetlana va quedar fins i tot lleugerament ensordida. La noia es va veure de sobte galopant sobre un cavall. I que ella comanda un equip que va atacar l'exèrcit tàrtar. I els guerrers munten a cavall amb ella. Els mongols-tàtars, incapaços de resistir el cop, es retiren i moren a milers sota les peülles.
  Svetlana, en canvi, fa balancejar dues espases i talla els enemics. Però la visió es va interrompre de sobte.
  Angélica va colpejar a la seva parella a les galtes, la sacseja i li diu:
  - Bé, tot! Ara deixa de ficar-te!
  Svetlana enfadada va respondre:
  - No em vaig estirar, sinó que vaig lluitar!
  La noia va saltar furiosa i va llançar una granada. El present, després d'haver volat, va aterrar a la boca del tanc "Lev". Després d'haver rebut danys, el cotxe va arrugar el seu pes maleter.
  Svetlana va exclamar amb tota la veu:
  - Sóc el cavaller de Rússia!
  Angélica va disparar amb la seva metralladora i va grunyir:
  - va respondre el nen, arrucant les celles,
  Vull servir la Santa Rússia...
  Deixa que es vessi un mar de sang
  Però Déu ens pot salvar!
  Svetlana va caure sobre les runes amb l'estómac nu i el pit. Just a temps, quan centenars d'esclats de metralladores van escombrar el seu cap. La noia va treure la llengua i va dir:
  - La bogeria dels soldats valents és el salvavides dels generals abstrusos!
  Angèlica va estar d'acord.
  - El soldat és valent, el general és prudent, l'enemic és astut, l'èxit és solidaritat només amb coratge savi!
  Les noies van tornar a obrir foc i van piular en solidaritat:
  Damunt seu esquadrons
  Rugint a l'uníson
  Adolf és un tonto fort...
  Plantant Sodoma!
  Va aparèixer un altre "Lleó" blindat. Dos soldats van fugir d'ell, a jutjar per les cares morenes: els àrabs. Van intentar llançar una cadena al ganxo per treure el tanc desenvolupat del camp de batalla.
  Anzhelika i Svetlana van disparar, al mateix temps que deixaven els tècnics. Els guerrers cantaven:
  - No us destruïu i ajudeu un company, ajudeu els altres a sortir de la conflagració!
  Van aparèixer tres negres. Van córrer amb la cadena tan ràpid com van poder, però també van ser disparats per les noies. A més, Svetlana va disparar amb una pistola, pressionant el gos amb els dits dels peus nus.
  I va aconseguir colpejar extremadament els seus oponents, com Robin Hood.
  Angèlica va comentar:
  - La marca no és qui colpeja amb èxit, sinó que falla amb mala sort!
  Svetlana va llançar una granada amb el peu nu i va xiular:
  - El més precís amb la visió d'un punyal pot fallar, però una ment imperdonablement aguda pot escapar de l'objectiu!
  La granada va colpejar el morter i va començar a esclatar, fent detonar les mines.
  Sí, Smolensk no va ser fàcil per als alemanys. Els hi va portar una ciutadella de mort estranya!
  . CAPÍTOL #3
  La defensa de Smolensk és una missió gloriosa... Però potser això no és suficient.
  Les belles noies russes Margarita Magnitnaya i Oksana van lluitar amb els nazis que intentaven trencar el sud de l'heroic Smolensk. Ambdues belleses van manar una companyia de pioners: nens i nenes que van agafar les armes.
  Va bufar un vent càlid del sud, la neu es va fondre. Pioners i pioners, descalços amb pantalons curts, pastaven la terra amb els peus.
  Aquí i allà hi havia fulles grogues i vermelles caigudes. Els arbres revolotejaven, penjant les seves branques nues.
  Els nens no tenien fred, des de principis de primavera treballen descalços i mig nus. Es mouen vigorosament, prims, però àgils.
  La nena pionera Ekaterina Sotnikova va cantar;
  Vola com focs nits blaves
  Som els pioners fills dels treballadors...
  L'era dels anys llum s'acosta -
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  I els nens van agafar a l'uníson, picant els peus nus al fang:
  - El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  Se sent un soroll: s'acosten avions d'atac alemanys i americans. Els nens tanquen els punys amb força.
  Alenka Sotnikova pronuncia amb confiança, i la noia virtual Komsomol del joc marca el seu peu descalç:
  - Tenim sorpreses per als voltors!
  De fet, un nen amb corbata vermella, un company del futur Alexei Sotnikov ja ha tornat al capdavant de la Segona Guerra Mundial i està agitant la mà d'un nen.
  El mateix descalç, i amb pantalons curts, com la resta de nois, va despullat fins a la cintura, i es veuen els músculs de fosa molt en relleu. Per descomptat, els altres nois i noies són prims i secs, pell i ossos amb racions de fam i treballant constantment amb pales.
  El nen Oleg té un metre i mig d'alçada, gairebé negre per cremades solars, però els seus cabells blancs ja li han tornat a créixer. Sens dubte, és un nen bonic i molt fort de l'era espacial.
  I ara les serps pintades amb el color del cel pugen cap als nazis.
  El nen descalç Alexei Sotnikov els va adjuntar granades especials de serradures, petites però molt explosives.
  Aquí hi ha el Focke-Wulf, XE-129, i l'americà P-47, P-51. Amèrica, ja no avergonyida, lluita gairebé obertament al costat del Tercer Reich. Formalment, els pilots nord-americans són voluntaris. Però de fet són participants de la guerra enviada pel govern dels EUA i els oligarques.
  Els nens armats amb pistoles, altres amb bazuques casolanes es van estirar. Alexei Sotnikov i les noies descalces Alenka i Ekaterina, com a guerreres més experimentades, van recollir bazuques fetes a casa dels tubs sense retrocés. I com xocaran contra un cotxe que vola baix.
  El nen i les noies rosses van descansar els peus nus i van prémer suaument el gallet. I les càrregues van afectar dos avions d'atac nord-americans i el Focke-Wulf alemany.
  Des de les trinxeres van sonar diversos trets, els pioners també estaven disparant.
  Alexey Sotnikov, donant cops amb el seu taló nu, rodó i infantil, va xiular:
  - Encara que sembli un nen descalç,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità...
  A les batalles, un noi adult és fins i tot massa,
  I donar un cop mortal!
  I ara el nen està estirant els fils amb els dits nus dels peus, i les serps alades són embolcallades per avions d'atac alemanys i nord-americans. Una dotzena d'avions aliats i del Tercer Reich exploten alhora.
  L'Aleksey Sotnikov i dues noies precioses amb els mateixos vestits de bany tornen a apretar els disparadors, eliminant els propers cotxes de la coalició capitalista.
  El nen va aixafar l'insecte amb el taló nu i va rugir:
  Aquells dies d'infern passaran
  El Tercer Reich caurà...
  Satanàs no regnarà
  Lluita no vagis a la deriva!
  Els altres nois també dirigeixen les serps amb els peus nus. I ara els soldats d'assalt de la coalició es troben amb petits però mortals regals voladors. Molts avions estan morint. Esclaten a l'aire i es trenquen a trossos.
  Els pilots d'Hitler cremen... I els avions d'atac supervivents a corre-cuita, escampant coets i bombes, s'enfonsen volant.
  L'etern nen Alexei Sotnikov xiscla:
  - Glòria a la gran Rússia!
  Els nens i nenes pioners recullen en cor:
  - Glòria a l'URSS!
  La noia Masha crida amb tota la força, donant cops amb el peu nu i brut:
  - Glòria a Stalin!
  Boy Pashka afegeix:
  - I la glòria d'Aliosha! És un geni!
  Les trinxeres dels nens estan ben camuflades, i com a conseqüència de les explosions de bombes i coets, només dos nens i una nena van rebre petites rascades. I això malgrat que es van formar embuts terribles i moltes destruccions i inversions de les plaques terrestres ...
  I en alguns llocs el terra de la calor cremava i fumava.
  Una de les noies es va aixecar amb la sola nua i es va cremar la cama, de la qual va cridar:
  - Mort a Goering i Hitler!
  Els nens estaven plens d'entusiasme. Els membres del Komsomol i les noies de joc Alenka i Margarita estan preparades per a una baralla.
  Alexey Sotnikov va cantar, component sobre la marxa:
  Vaig néixer a l'era espacial
  On els vaixells es precipitaven per les galàxies...
  Les accions de la gent són molt bones, creieu-me,
  Destrossa la guerra, cavaller!
  
  Però els Déus Demiürg ho van ordenar
  Nen, ajuda els teus avantpassats...
  Porta't hiperblaster a les mans d'un noi,
  I esquinçar Hitler!
  
  Doncs els nois neixen per lluitar
  Són guerrers fantàstics, creieu-me...
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar,
  Que la bèstia de presa sigui destruïda!
  
  Que el meu sant país sigui glorificat,
  La nostra gran URSS nativa...
  Una noia corre descalça a la neu
  Mostrant valentia!
  
  I lluito furiós contra el feixisme
  Gran nen rus pioner...
  I la nostra fe estarà amb el comunisme,
  Almenys el cobdiciós Sam ajuda el Fritz!
  
  Creieu-me, els russos simplement no es trencaran,
  Tots els pobles es concentraran al voltant de Moscou...
  Sóc un cavaller gens soldat amb una ànima,
  Som lleials a Stalin com al Senyor!
  
  Ningú pot trencar els pioners,
  No són nens, sinó fills de Déu...
  Serem una generació d'exemples
  El Führer no comptarà aquestes banyes!
  
  Sí, la nostra glòria de la nostra Pàtria flota,
  Per sobre dels més a la neu, creieu que les muntanyes...
  Una noia corre descalça a la neu
  Conduint en Fritz al taüt amb el seu taló nu!
  
  No creguis que els nazis són forts ara,
  Tot i que el seu Sherman va ser presentat per Sam...
  No ens penedirem ni de creure la vida
  És hora d'un gran canvi!
  
  La pàtria és tan bella com el sol,
  La pàtria juganera és la nostra mare...
  I els cabells de la noia s'enrosquen d'or,
  Podrem trencar el Fritz a trossos!
  
  Som els pioners dels fills del comunisme,
  Servim tant a Svarog com a Crist...
  Disperseu les viles hordes del feixisme,
  Portaré la victòria a la Pàtria!
  
  Rússia és la pàtria del planeta,
  Té els seus somnis preferits...
  Feliç de conèixer tant adults com nens
  No cal cap enrenou extra!
  
  Quan vingui el Totpoderós, hi haurà sol,
  Els pomeres floriran a Mart...
  Tant els xinesos com els japonesos estan units,
  Un americà amb un rus pel camí!
  
  Uneix les idees del comunisme,
  I la fe coneix el somni de Lenin...
  Deixarem de banda l'abominació del cinisme,
  Construïm bellesa a l'univers!
  
  Per nosaltres Maria i Santa Lada,
  Honorem Déu, i Marx "Capital"...
  Que tots els pioners siguin premiats,
  Per a nosaltres, Svarog i Stalin són ideals!
  
  Els feixistes saben que no embassaran
  Tenim la voluntat, la força, coneixem el poder...
  Aixafarem l'enemic amb un triple cop,
  I convertir el Führer aviat en un poll!
  
  Que sigui la nostra gloriosa Rússia
  Com una espiga eterna al jardí per florir...
  Camarada Stalin, ets el nostre messies,
  Amb tu anirem al comunisme!
  
  Quan minuts de tempestes, temps difícils,
  La sagnant guerra s'ha acabat...
  De sobte els nostres fills creixeran
  La felicitat eterna arribarà!
  Un bon poema va ser compost per un nen descalç Alexei Sotnikov, acabant-lo amb una nota important.
  Però ara comença el bombardeig... Si l'atac d'assalt va fracassar i va costar grans pèrdues, ara els canons estaven martellejats.
  El noi senyor de la guerra terminador d'un futur no gaire llunyà encara no ha creat una arma contra l'artilleria. Tot i que un nen brillant va desenvolupar coets amb lliscaments de la ploma i la tracció del carbó.
  El nen estava a punt per lluitar, però mentre els coets encara no estaven preparats, el seu equip descalç es va amagar a les cambres.
  Per passar el temps durant el bombardeig, dos membres del Komsomol, un convidat del futur, i dues noies Masha i Klara, juntament amb el nen Pashka, van jugar a cartes.
  Ekaterina, el cabell vermell de la qual ja està creixent, i del qual es va tornar molt més bonica i bonica, va llençar la targeta amb els dits dels peus nus, assenyalant:
  - Realment, els Fritz i els americans ens estan pressionant!
  Alenka, una noia amb els cabells de fulla daurada lleugerament arrissats, va assenyalar:
  - Però encara no trencarem, perquè tenim esperit de lluita!
  Alexey Sotnikov va assentir:
  - La ciència soviètica respondrà a la tecnologia enemiga amb una arma miraculosa! Jo hi crec!
  Masha va assentir amb el cap amb cues:
  Tu també ets la nostra arma!
  I la noia va llençar la targeta amb el peu nu i petit, rentat de la brutícia.
  Pashka va dir amb un sospir:
  - Tot el món capitalista lluita contra nosaltres! Quines forces tan desiguals!
  Alexey Sotnikov, aquest nen etern va comentar lògicament:
  - Suvorov va vèncer les forces superiors de l'enemic! I guanyarem!
  La Margarita va cantar rient:
  - La victòria espera, la victòria espera, els qui creuen en el sant comunisme!
  La victòria espera, la victòria espera, el feixisme és destruït per la noia!
  Clara va dir:
  - Per molt formidables que fossin els tancs dels nazis, tenim una resposta!
  El nen Alexei Sotnikov va colpejar amb el peu nu i infantil i va assentir:
  - És clar que n'hi ha! Sí, i el bombardeig desapareix, és hora de marxar!
  I una mena de nois i noies van saltar del búnquer. Lluïen els seus talons rodons rosats i rentats per a nens.
  Els nazis, és clar, van passar a l'ofensiva amb tancs.
  La bella Alenka va cantar:
  - Pioner, Komsomol! Camineu junts per la vida!
  Pioner, Komsomol! Confieu en nosaltres per no desviar-nos!
  Aleksey Sotnikov va mirar el camp amb la visió aguda d'un nen del futur. Els tancs alemanys, americans i britànics es movien. Tota una armada de cotxes. Aquí podeu veure canons autopropulsats "Ferdinanda". Els tancs Sherman nord-americans són alts, alguns amb morrió curt, altres amb morrió més llarg. Més squat Anglès "Churchill", molt ben protegit. Aquí hi ha Cromwells prominents amb morrió curt, però més aviat àgils, semblants a un ferro. Alt "Grand" més arcaic de l'exèrcit dels EUA. El millor tanc anglès "Challenger" amb un canó de disset peus. I aquí estan els alemanys. "Lleó" terrible i gran amb una pistola de canó llarg.
  "Tigre" aparentment obsolet en la seva forma quadrada. Àgil "Pantera". Models posteriors i encara rars: "Tiger" -2 i "Panther" -2.
  Els dos últims tancs són molt semblants: fins i tot el canó és el mateix, només el Panther-2 té una torreta més petita i estreta i la silueta és més baixa.
  El canó autopropulsat "Ferdinand" -2 és el primer de la Wehrmacht, on el motor es podria colЈlocar en un bloc amb la transmissió i transversal. Quina silueta més lleugera i més baixa s'ha convertit en aquesta pistola autopropulsada.
  Però "Lion" -2 encara no ha entrat en producció, cal resoldre una sèrie de problemes tècnics per llançar aquestes màquines. Així doncs, de moment, els alemanys tenen tancs amb una disposició obsoleta: la transmissió és davant, i el motor al darrere, la qual cosa comporta pèrdues al cigonyal.
  Però l'anglès "Challenger", l'últim té un disseny i un motor de sis-cents cavalls de força. El tanc va aparèixer recentment i no és massa massiu, però eficaç.
  Però el més massiu és el Sherman als EUA, que es produeix en grans quantitats. Un cotxe així... No està mal protegit al front i alguns dels tancs tenen una pistola de canó força llarg.
  Hi ha una armada de tancs.
  Però el nen descalç Aleksey Sotnikov, aquest pioner acabat de fer, ha preparat algunes sorpreses per als mastodonts aliats.
  Per exemple, les mines de serradures van començar a esclatar. Els tancs alemanys, americans i britànics van ser destrossats per erugues, trencats per corrons. Metall cremant.
  La noia pionera va donar una bufetada amb el peu nu i va xisclar:
  - Això són els feixistes, entengueu-ho!
  El tanc Lion va ser el primer a explotar. Després dos Sherman. Més "Panther" i "Churchill". Després de nou "Shermans" i "Cromwells".
  I aquí hi ha un altre tanc alemany obsolet T-4. També el va esclatar. I llavors el "Tigre" va començar a fumar.
  Alexey Sotnikov, llançant pèsols de la mort, va xisclar amb els dits nus de les cames dels nens:
  - Glòria a l'URSS!
  Alyonka, una noia molt maca amb els cabells daurats, la va agafar i va aixafar l'insecte amb els dits nus i va xisclar:
  - Per la revolució mundial!
  Catherine va xisclar:
  - Pels èxits més alts de l'URSS!
  I també com un lupanet d'una bazooka. I el mateix Aleksey Sotnikov va fer una bazooka amb una pipa. I dispara molt mortalment.
  El noi-terminador-voivoda també va disparar, i va disparar des de lluny "Tigre" -2, i va cridar eixordadorment:
  - Sóc un cavaller espacial!
  I l'equip de pioners va cridar:
  - Visca el comunisme!
  En realitat, els nazis es van trobar amb una resistència extremadament agressiva dels seus oponents. I els seus tancs, i els tancs dels aliats de tant en tant explotaven i es colЈlapsaven. I és inútil perdonar la misericòrdia als nens de l'Exèrcit Roig.
  Els tancs van disparar indistintament i no van poder fer res als pioners.
  El nen Alexei Sotnikov va tornar a disparar la seva bazooka i va xisclar:
  - Per la Pàtria i Stalin!
  Alenka va llançar còdols amb els seus dits nus de cames de noia, va assolar l'enemic i va xiular:
  - Per la grandesa de l'URSS!
  I va fer l'ullet als seus companys.
  El nen Andreika va colpejar el peu descalç i va cantar:
  - Aviat ens trobarem amb un somni,
  El primer pas a la vida és...
  Torneu a veure el país,
  Torbellins d'atacs furiosos!
  Aleksey Sotnikov va tornar a disparar des d'una bazooka reutilitzable de llarg abast, dividint el Sherman i va cantar:
  I la lluita continua de nou
  El foc hiperplasmàtic està bullint...
  I Lenin és tan jove...
  Dona un cop fatal!
  Aquest jove lluitador és un bon company. I amb els dits nus dels peus dels nens apunta l'arma a l'objectiu. I torna a disparar. I els aliats segueixen avançant, els seus tancs pugen juntament amb els alemanys. I només es produeixen pèrdues addicionals.
  Com més s'acosten els mastodonts enemics, més pèrdues pateixen. Els nens, en particular, disparen amb bazuques lleugeres i senzilles als tancs, derrocant-los torres. I causen grans pèrdues.
  La noia Alenka llança una granada amb els seus dits nus de cames de nena i canta:
  - Aquesta és la glòria, la glòria del comunisme,
  Volaré al cel amb una cançó!
  La nena Lara, amb els dits nus, també llançarà un regal assassí de la mort, esquinçant els oponents i cridant:
  - Per la grandesa del comunisme!
  Els pioners lluiten tossudament amb nois i noies alhora. I tots estan lluitant.
  L'ós també està descalç, llança una granada amb el peu d'un nen, atura l'americà Sherman i xiscla:
  - Per la Rússia Soviètica!
  I els nens tornen a lluitar. Els tancs d'Hitler i els seus aliats ensopeguen amb mines, granades i trets de bazooka. I són literalment imparables.
  La noia Clara dispara una metralladora contra la infanteria. Després, amb el peu descalç, va llançar un pèsol amb explosiu de carbó. Va esquinçar molts feixistes i va piular, mostrant les dents:
  - Sóc el campió del món absolut!
  I el taló nu de la noia tornarà a llançar un pèsol. Explotarà i trencarà un parell de rodets de tanc nazis.
  La noia Masha va donar una volta, i una metralladora. Va segar el Fritz i va ronronear:
  - Glòria als herois russos!
  I un taló nu i rodó com un regal d'aniquilació.
  Aquí estan les noies. I els nois intenten mantenir-se al dia. I disparen als nazis, i tallen els soldats de peu, i això és tota una legió estrangera. I amb els seus talons nus, els pioners enviaran la destrucció completa de l'enemic.
  I riuen.
  I com els feixistes són batut colЈlectivament pels pioners. I amb els genolls nus i bruts, pressionen els barrils de la bazooka.
  Però els nois dels cables treuen mines de serradures. I com soscaven despietadament els Fritz i altres mercenaris. Aquesta és realment una derrota totalitària.
  El nen descalç Alexei Sotnikov dispara des d'una bazooka i el nen canta:
  - El món està immers en una llum sagnant,
  La gent està contra la paret...
  Però crec que la sortida del sol
  Però crec que la sortida del sol!
  Dissiparà la foscor del calabós de la presó!
  Nosaltres senyors, nosaltres senyors...
  Entrenat per fer trampes!
  I sense judici! I sense judici!
  Tancat als soterranis!
  El nen va actuar amb molta energia, com els seus pioners. I van aixafar el Fritz sense cap llàstima. Els van trencar amb trets precisos i destrucció.
  La bella Alenka, disparant als nazis, i com si els pegués, la va agafar i va xiular:
  - La nostra fe en el comunisme,
  Refutar el feixisme malvat!
  I amb els dits nus, la noia tornarà a agafar i disparar a l'enemic.
  Masha Pioneer amb el seu taló rodó nu va colpejar una granada i va destrossar un tanc alemany, cridant:
  - Pel comunisme!
  Ekaterina, disparant amb una metralladora, va grunyir:
  Trobarem Hitler al bosc, trobarem Hitler al bosc! No fem broma amb ell! Destrossem-ho!
  I amb els dits nus, la noia tornarà a llançar una granada i xiular:
  - Ho destrossaré!
  Tot i que el tanc Lev és formidable, un mastodont de noranta tones de pes, no pot resistir-se als pioners soviètics.
  I els nens l'aixafen, llançant pèsols de les brases amb els peus nus, i això és la mort real.
  La bellesa Alenka crida:
  - El nostre esperit rus!
  I fa un esclat letal de la metralladora, segant l'enemic. I repartint una altra muntanya de cadàvers.
  Alexey Sotnikov, acomiadant, assenyala:
  - Els hem aturat!
  I de nou el nen llança una granada amb el peu nu i gira. I un altre tanc alemany es va aturar.
  Aquí està el canó autopropulsat nord-americà "Witch" en moviment. Cotxe ràpid, però feblement protegit i abatut amb una bazooka. Una noia amb trets disparats i colpejat exactament.
  Una altra noia va llançar un pèsol amb els dits dels peus nus i va destruir el feixista, i va cantar:
  - Glòria a l'URSS! Els pioners són un exemple per a tots!
  I de nou, com donarà el gir de la força mortal. I agafarà molts feixistes i els tallarà.
  Lluitant contra l'Alenka, disparant al Fritz, crida:
  - Sóc la noia que guanya a tothom!
  I de nou amb els dits nus, alguna cosa en llançarà un assassí.
  Catherine, disparant als oponents, va emetre:
  - El comunisme còsmic pot venir amb nosaltres!
  I com fa l'ullet. I amb el taló nu agafarà una granada i la regalarà. I com els nazis seran abatuts a fons.
  Els pioners lluiten amb valentia. I no us acosteu. I com disparen amb precisió i precisió.
  La noia Alenka tornarà a llançar una granada de força mortal amb els dits dels peus nus, trencarà els enemics i xiularà:
  - Pel comunisme més còsmic!
  Les noies disparen i els nens i nenes segueixen el ritme.
  Tres Sherman es van girar alhora. Aquí els seus fills bategen, així que s'aconsegueixen a fons els problemes.
  La bella Alenka va tuitejar:
  - Per un fil, per un fil,
  No vull anar...
  Komsomolskaya descalç,
  Viu!
  I de nou, amb el taló nu, pel que fa als nazis, llançarà un regal de mort. I sega amb gran coratge els nazis.
  Ekaterina, rient i mostrant les dents, assenyala:
  - En nom de les idees del comunisme!
  I com el do de la mort i la destrucció cedirà amb un taló nu!
  Combat Alenka, disparant i segant línia rere fila de mercenaris i feixistes, va emetre:
  - Glòria a la terra soviètica!
  I de nou amb el taló nu, com si llancessin als nazis.
  S'aixecarà tota una grapa de sang i fragments.
  Alexei Sotnikov, disparant amb gran precisió i llançant regals de mort amb els dits nus, va assenyalar:
  - Alegria, alegria per sempre!
  La noia Lenka, acomiadant, va donar suport al noi del terminador:
  - Que el somni es faci realitat!
  I amb els dits nus, el pioner llançarà el letal.
  Aquests són els nens lluitadors.
  Alexey Sotnikov va assenyalar, mostrant les dents:
  - A prop, a prop, alegria i problemes,
  Cal, cal, donar una resposta ferma!
  Alenka Sotnikova, disparant contra els nazis, va emetre:
  -Món assolellat,
  Sí sí Sí! Sí!
  Explosió nuclear
  No no No!
  I de nou, com es carregarà amb un esclat de danys assassí.
  Aleksey Sotnikov amb els dits nus de les seves cames infantils, mentre llança uns quants pèsols com a regal de la mort amb poder assassí. I els tancs alemanys, després d'haver rebut danys, es retiren.
  El noi-terminador-voivoda va xiular com un lloro:
  - Un dos Tres! Trenca Adolf!
  I el nen va agafar un munt de granades de carbó amb el taló nu.
  I molts d'aquests Fritz es van trencar alhora.
  Això és el que va assumir els nazis amb un cop de puny adequat.
  Lluitant contra l'Alenka, disparant contra els nazis i colpejant-los amb molta precisió, va cridar:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  I amb els dits nus, va llançar una granada de destrucció. I tants feixistes van trencar alhora.
  Les pèrdues d'enemics en tancs van augmentar. Els alemanys, amb els aliats, veient com de tossuda la defensa, van començar a retrocedir. De fet, van tornar enrere. I el bombardeig es va intensificar.
  Catherine, disparant a l'enemic i enviant un missatge des d'una bazooka en un arc alt, va emetre:
  alçada de les estrelles,
  El nostre sant país!
  I amb els dits nus va tornar a llançar el missatge de la mort, i va aixafar molts oponents.
  Els alemanys i els aliats es van retirar...
  Els pioners i cridant, van córrer darrere d'ells, llançant granades. I hi havia nens i nenes tan lluitadors.
  Combat Alenka va comentar amb confiança:
  - La nostra veritat en tot!
  I amb els dits nus, una altra vegada com llançar un pèsol assassí de la mort.
  Alexei Sotnikov, disparant en moviment, va xisclar:
  - Junts som una gran força,
  La fúria del cocodril és amb nosaltres!
  I el nen tornarà a llançar un regal assassí de destrucció.
  Tot aquest exèrcit va avançar i va aixafar l'odiada Wehrmacht.
  I els nens estaven a l'atac, perseguint l'enemic. Els seus talons rodons, ennegrits per la pols, parpellejaven.
  I com els pioners van exterminar els enemics. Com els van aixafar. I segada sense interrupció. I van llençar granades.
  Aquests són realment pioners soviètics, als quals qualsevol feixista té por.
  I si es van comprometre a batre, tiranitzaran a fons.
  Els nens lluitadors, atacant, cantaven decididament;
  Destruirem tot el món de la violència,
  Baix al fons i després...
  Construirem un món nou, nou,
  Qui no era ningú, es convertirà en tot!
  I a dues noies, membres de Komsomol, també els agrada el lupanul de les metralladores i van tallar els nazis.
  I després, amb els talons nus, cediran a una bossa de serradures. Aquests van volar amb gran intensitat i van agafar i van explotar sobre els tancs que fugien dels nazis. I tants els van trencar i els van desmuntar per parts.
  . CAPÍTOL #4
  Els alemanys i mercenaris estrangers d'arreu del món van atacar la ciutat de Vyazma. Va bufar un vent càlid del sud i, malgrat l'estació freda, la neu es va fondre i les farinetes de veritat van pulular. Els tancs alemanys es van arrossegar amb dificultat pels carrers de la ciutat soviètica.
  Un batalló de pioners de nens de diferents nacionalitats va lluitar contra els nazis al carrer Kirov. El membre del Komsomol Aliya va comandar el batalló.
  Una noia preciosa va disparar amb una metralladora. Per fer-ho més destresa i per salvar-se les sabates, va amagar les botes i els talons rodons i de nena lluïen.
  La temperatura era per sobre de zero, i els fills dels lluitadors anaven amb pantalons curts, o vestits curts, fent gala dels seus talons nus.
  Els nois es movien constantment i, per tant, no es van congelar.
  El nen Aleksey Sotnikov, juntament amb la noia Alenka (la seva dona també va tenir un aspecte infantil, per no ser massa diferent del seu marit que s'havia convertit en un nen!), Tots dos amb llaços vermells, recolzats els peus nus sobre els seus nus. peus, va tirar una mina, i el "tigre reial" alemany després d'haver volat la pista de patinatge, es va aturar.
  Un altre nen pioner, Arkasha Sapozhkov, i la noia Alice, també van llançar un regal de la mort amb una fona, colpejant el transportador nazi. Bruts, els nens donaven una bufetada amb els peus descalços sobre els fragments de rajoles, i ni tan sols es feien una mueca.
  Els joves guerrers cantaven:
  - Som els pioners dels fills del comunisme!
  Natasha, membre del Komsomol, va aprovar, i va llançar un paquet d'explosió amb el peu descalç, destrossant els soldats de peu van assentir:
  - Per la causa de Lenin!
  El membre del Komsomol Masha també va donar un gir. I amb els dits nus va llançar un bumerang, tallant els caps als mercenaris i va xisclar:
  - Per la causa de Stalin!
  El batalló de noies dóna suport a les pioneres. Hi ha moltes noies i són precioses, amb faldilles curtes i descalços.
  Alsou, membre del Komsomol, va colpejar amb un rifle antitanc i va colpejar el costat del Panther. Aleshores la noia va cantar:
  - Festa, Lenin, Komsomol!
  Aziza, membre del Komsomol, també com colpejar l'enemic juntament amb la noia Anisa des d'una catapulta improvisada. I les belleses aquí són molt combatives i precises en trets i batalles.
  Els guerrers no donen pietat a l'enemic.
  Anastasia Vedmakova lluita al cel com una autèntica bruixa terminadora. Akulina Orlova amb ella. Deixa que els avions alemanys i les armes més poderoses, però els guerrers els aixafen.
  Akulina segueix Focke-Wulf. Sí, l'enemic té fins a sis pistoles d'aire comprimit, però això no molesta a la noia. I lluita com un autèntic titan i gegant.
  Anastasia Vedmakova va animar la seva parella:
  - Ets una noia de super classe!
  Akulina, tallant un altre alemany i prement els pedals amb les cames nues i bronzejades, va assenyalar:
  - Sona súper infantil!
  Vedmakova va riure i va assenyalar:
  - Fins a cert punt, som nens! A més, els nens són genials!
  I la jove va mostrar les seves dents nacrades.
  Grozny va ser sotmès a bombardeigs... Els membres i els pioners del Komsomol van lluitar desesperadament com autèntics titans.
  Aleksey Sotnikov i Lekha Teterev, tots dos nois pioners descalços, també van arrossegar un paquet explosiu de serradures amb l'ajuda d'un cable fins al poderós tanc Lev, que amb prou feines es movia pel fang, portant un conjunt colossal. I ara el seu corró posterior ha crescut amb explosius, i com explota... Erugues trencades escampades en diferents direccions.
  Alexei va cantar:
  - Crec que el món sencer es despertarà,
  S'acabarà amb el feixisme...
  Lyokha Teterev va agafar, trepitjant amb el peu descalç:
  - El sol brillarà molt
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Els nois són morenos i amb pantalons curts, l'Aleksey només té els cabells ros i la Lekha amb negre. Però estan lluitant junts contra els nazis. Vasima, membre del Komsomol, amb una melena negra, Vasilisa amb cabells blancs.
  Ambdues belleses malgrat el fred amb faldilles curtes. I els seus talons rodons, tan seductors.
  I la Bella és membre del Komsomol amb ells, i també dispara. I amb els dits nus llança un altre paquet explosiu.
  Les nenes i els nens lluiten aquí, però als nazis no se'ls permet passar. I les baralles són ferotges.
  Tanmateix, els nazis estan intentant envoltar Vyazma. I és perillós. Però els tancs i els transportistes queden atrapats al fang...
  I les bombes estan explotant... Així que Yu-488 està intentant bombardejar la ciutat. I amb ell, i els monstres americans B-29... També estan martellejant pistoles de gas...
  Dues noies volen a Yu-288: Isabella i Zaira, precioses rosses. Llancen bombes. Però aleshores apareix el Yak-9 des del costat.
  Isabella, amb l'ajuda dels seus dits nus, dirigeix la pistola d'aire comú i dispara a la màquina soviètica. A continuació, afegiu velocitat. El Yak-9 no és massa ràpid de totes maneres, i aquí també està en una versió sobrecarregada, i no pot posar-se al dia amb el cotxe alemany.
  Les noies colpegen el vidre amb els talons nus i grinyolen:
  - Sigues famós, el nostre exèrcit és sant!
  I com es mostraran les llengües!
  I el cotxe soviètic va rebre el foc de dos canons de l'avió posterior i es va incendiar, aigües que fan els dits nus de les cames de les noies.
  La Zaira va xiular, mostrant les dents:
  - Rentaré tots els soldats vermells!
  I pica l'ullet als ulls blaus. I es veu de la més combativa i intensa.
  I com estima els homes joves bonics.
  No obstant això, el seu desig de matar és molt més.
  Quan els alemanys van aterrar després del bombardeig, Zaira va beure una mica de cervesa. I la Isabella, a més de la cervesa, també hi va afegir escamarlans. Les noies menjaven contentes. Van deixar empremtes gràcils, descalços, a la gebra de l'aeròdrom. Els nois van devorar les seves belleses gairebé nues amb mirades famolencs i avergonyides. Que boniques són les noies i alhora terribles.
  Isabella va preguntar a Zaira:
  - Creus que la guerra acabarà aviat?
  Zaira va assenyalar:
  - No abans de l'estiu! Fins que no prenguem Moscou, els russos no capitularan!
  La rossa d'ulls maragda va dir:
  - I després de la caiguda de Moscou, encara hi poden haver baralles!
  La rossa de cabell blau va acceptar:
  - Ells poden! Però ja no seran baralles, sinó agonia!
  I les noies van riure, van acabar de menjar-se els escamarlans i de nou a la batalla... Mentre el temps era relativament volant. I els seus peus nus van deixar petjades elegants i nues.
  Isabel va assenyalar:
  - Ho tenim tot bonic, fins i tot rastres!
  Zaira va assentir.
  - Les noies alemanyes són perfectes!
  I ambdues belles malvades cantaven en cor:
  - Reich és la perfecció,
  Reich és la perfecció...
  Del somriure al gest
  Sobretot elogis!
  Oh quina benedicció
  Saber que som la perfecció
  Saber que som la perfecció
  Sapigueu que som els ideals!
  I de nou, es llancen bombes sobre posicions soviètiques. I la gent es mor. Molta gent more per bombardeigs i bombardejos. I de trets de llançadors de gas i altres aparells mortals.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova són noies molt maques. Anastasia ja té molts anys, però no envelleix, i sembla molt fresca i jove, només els músculs grans i fortament desenvolupats la fan semblar més gran. I el seu rostre no té arrugues ni xarxes, amb una pell delicada i bronzejada. I l'Akulina encara és jove des de fa anys. Les dues belleses són excelЈlents. Són ass de la classe més alta. A més, Pokryshkin, després que Friedrich-Wolka el va abatre, està greument impactat i ja no fa més sortides.
  Anastasia maniobra un barril trencat. I enderroca uns quants ME-109 ja obsolets. Després d'això, la noia heroi xiscla:
  - Estem aclaparant àguiles al cel!
  Akulina fa maniobres, una serp guineu, i talla el Focke-Wulf a la cua i xiula:
  - Rússia està darrere nostre! Rússia està darrere nostre!
  Sens dubte, les noies van a l'alça. Ni tan sols es van posar sostenidors en unes calces primes amb les quals es barallen. Però ajuda molt en combat. Després de tot, augmenta l'efectivitat de l'impacte de les peculiaritats assassines.
  Anastasia torna a fer una maniobra. Aquesta vegada té un oponent més seriós que el ME-309, que té set punts de foc. Inclou tres canons d'avió de calibre 30 mm. I, per descomptat, aquest és un oponent seriós. Les armes poderoses us permeten tallar l'enemic d'una vegada. I només tens una pistola d'aire comú...
  Anastasia, però, llança amb destresa el seu avió cap a un costat, allunyant-se dels avions de plom voladors. Sí, només té un calibre de pistola de 20 milЈlímetres. Però si dispara a la cua.
  Anastasia va cantar amb un somriure:
  - Els junkers van venir a la meva cua,
  Però aquí va sospirar...
  Va udolar molestament els cargols,
  Ni tan sols necessiten creus a les seves tombes,
  Les creus baixaran per les ales!
  L'Akulina va riure i va tallar el Yu-188, arrossegant:
  - Per victòries divertides!
  I va mostrar les seves dents de perla. Les noies d'aquí són el vessament de lluita més ample i colossal.
  Anastasia llença el Yak-9 a un costat. Estan intentant derrocar-la de nou. Prem ME-309, el cotxe està seriós.
  Anastasia va cantar furiosa:
  - I veig un greu,
  En el somni d'Ivan el Terrible...
  Terra distribuïda a Sibèria,
  Rússia nativa!
  I el guerrer torna a noquejar el cotxe alemany. Primer li trenca l'ala. Et fa perdre velocitat. I després va a la cua. L'alemany té moltes possibilitats de fugir per l'alta velocitat de la immersió. Però no contra els Witchers. Perquè és un as de la màxima classe!
  Akulina també està en una batalla ferotge. La noia recolza els seus talons nus sobre els pedals i canta:
  - No suporteu la humiliació dels eslaus,
  Aixequem-nos contra els alemanys...
  No acceptem més insults
  Aixafem l'enemic amb una mà d'acer!
  Aquí està l'Airacobra contra ella. Màquina forta: quatre metralladores i una pistola d'aire de 37 mm. L'Akulina llança el seu cotxe com un trineu per un turó, evitant projeccions d'avions. I es submergeix sota el ventre. Prem el gallet amb els dits dels peus nus... I colpeja exactament un objectiu vulnerable.
  I el cotxe americà s'encén.
  Akulina va cantar amb entusiasme:
  - A la victòria de les idees immortals del comunisme!
  Anastasia també lluita bé. Aquí hi ha tres Mustangs contra ella. Sembla que no són tan formidables com el ME-309, els canons d'aire del qual són capaços d'enderrocar amb un sol cop. El Mustang, el caça nord-americà, no només té metralladores. Però d'altra banda, n'hi ha sis, força grans de calibre 14 milЈlímetres.
  Anastasia ha de maniobrar. Un raig de bales va ratllar lleugerament l'ala. Però hi ha un èxit a l'aproximació i el caça nord-americà està en flames.
  Anastasia va cantar:
  -Casa boja en flames,
  Els dimonis turmentaran sense parar
  Un home pecador tindrà el seu
  El que adorava Satanàs!
  I aquí hi ha una altra màquina podvitel dels EUA... I aquesta és, per descomptat, una aplicació força seriosa.
  L'últim cotxe ianqui intenta fugir. El Mustang supera el Yak-9 en velocitat i aconsegueix desfer-se. Anastasia va disparar des de lluny.
  I va aconseguir un americà. Però ell, bufant amb la cua, va aconseguir sortir de la batalla.
  Anastasia va assenyalar:
  - Pum pum! Perdut! El conillet gris va marxar!
  Akulina també va lluitar amb l'R-51. Màquina potent amb vuit metralladores. I, mentre maniobra, cala foc a l'ala d'aquest cotxe... I porta cap al darrere, dispara.
  Akulina va cantar:
  El sol riu
  Brilla molt per als nens...
  I va tornar a tirar el seu cotxe al costat. Dispara a Yu-88. Aquesta màquina està obsoleta, però encara lluitant. Alemany, intentant escapar. Però no pot amagar-se de la noia que pressiona enèrgicament els pedals amb els seus talons nus i rodons i el cotxe s'encén.
  Anastasia va dir rient:
  - Així ens tenen por!
  I un altre Focke-Wulf cobert!
  Akulina va dir furiós mentre disparava:
  - El món ens ha de respectar, tenir por,
  Les gestes de les noies no es poden comptar...
  Els membres del Komsomol són tan bons lluitant,
  Satanàs serà destruït!
  I la guerrera va fer l'ullet a la seva parella. Encara que no ho vegis...
  Tornen les belleses. I és arriscat. Aquí el ME-109 comença a perseguir-los. Disparats...
  Les noies es mouen. Cotxe perillós alemany. L'ala d'Akulina es va fer malbé i l'arbre es va incendiar.
  La seva xicota va arribar a la pista. The Witcher també ho va aconseguir... I va trencar el fuselatge i va filtrar oli, va danyar lleugerament el motor.
  Les noies es veuen obligades a abandonar el vol de moment. Els seus cotxes s'estan arreglant.
  I va córrer descalç per la neu. Estireu els seus cossos forts i musculosos.
  Les dues noies estan bronzejades. Pel-roja, els cabells al vent com l'estendard de l'URSS, i rossa.
  Anastasia li pregunta a la seva parella:
  - Bé, com creus que guanyarem els alemanys?
  Akulina va respondre sincerament amb un sospir:
  - Si només els alemanys... Tot el món capitalista a motors!
  La pèl-roja va assentir afirmativament.
  - L'enemic és molt fort. Però què esperaves?
  La rossa va dir amb un sospir:
  - Després de Stalingrad, teníem com a clau l'optimisme. Però va passar que vam estar massa precipitats per obrir el xampany....
  Mentrestant, les batalles estaven passant amb l'ús de diferents tipus d'equips. La Gerda i la Charlotte, per exemple, acaben de rebre els últims canons autopropulsats E-10 per fer proves al front.
  Una màquina amb una silueta baixa d'1,4 metres i un canó de 75 mm de calibre de canó 48EL. No està malament, i fins ara en una versió fàcil. L'armadura frontal és de 60 mm i l'armadura lateral és de 30 mm. Pes deu tones, motor de 400 cavalls de potència.
  El rendiment de conducció de la pistola autopropulsada és excelЈlent, i a les muntanyes del Caucas és el lloc adequat per a això. Just a temps per al Nadal catòlic, es va lliurar el primer model fet en metall. Només té un inconvenient: una armadura bastant feble, però això es compensa amb els grans angles d'inclinació racional de l'armadura.
  Les noies Gerda i Charlotte s'estiren gairebé ajagudes. Un motor potent aporta calidesa i és força còmode en bikinis i belleses descalços.
  Aquí, pressionant els dits nus dels peus, la rossa llença el cotxe a un costat. Ara tenen un enemic fort IS-2. El cotxe encara és rar a l'Exèrcit Roig, però ara el tinc.
  I és millor no caure sota el cop del seu canó de 122 mm. La màquina soviètica dispara des de la distància. I, per descomptat, troba a faltar una pistola autopropulsada ràpida.
  I ara cal acostar-se a la distància de batalla per tal de trencar l'enemic.
  Gerda nota:
  - L'enemic és fort, però maldestre!
  Charlotte va comentar rient:
  - És gran, però l'armadura del front de la torre és bastant feble!
  La rossa va assentir.
  - Així que provem-ho!
  El cotxe soviètic, a més d'altres deficiències, encara tenia poca visibilitat i no podia colpejar l'àgil canó autopropulsat alemany.
  Un cop més i s'ha anat. A més, un canó potent té una velocitat de foc baixa.
  I quina arma autopropulsada tenen els alemanys.
  I així la Gerda va prémer el botó amb els dits dels peus nus, i el projectil mortal va perforar el front de la torreta IS-2.
  I va començar a detonar el tanc rus trencat. El capital fins i tot va començar a esclatar i les seves closques van entrar en una reacció en cadena.
  I la destrucció va ser molt colossal.
  La torreta del mastodont soviètic IS-2 va volar i es va arrencar, com si un suro hagués sortit volant de xampany.
  Gerda va assenyalar:
  - Una bona pistola autopropulsada, però l'arma és bastant feble!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - L'arma de la "Pantera" serà més forta!
  La rossa va afegir:
  - I més eficient!
  Red va comentar:
  - Les esperances d'un destructor de tancs complet estan connectades amb l'E-25. Tanmateix, si això continua, aviat no tindrem res a exterminar.
  El canó autopropulsat alemany va fer caure dos canons més i va xocar amb el T-34-85. Tanmateix, aquest cotxe tampoc és un problema. Els guerrers van disparar un projectil a la cruïlla de la torre. I el tanc rus va rebre una ferida mortal. I va començar a explotar.
  I el T-34-76 no és perillós per a un arma autopropulsada alemanya al front. El seu projectil llisca de l'armadura molt inclinada.
  La Gerda la va perforar amb la pressió dels seus dits nus i va observar:
  - Ara estic fermament confiat en la nostra victòria!
  Charlotte va intervenir sarcàsticament:
  - Però ara no?
  La rossa va respondre sincerament:
  - Després de Stalingrad, van sorgir alguns dubtes!
  La pèl-roja va riure.
  - I després de Moscou?
  La Gerda va respondre seriosament:
  - Allà no vam ser derrotats pels russos, sinó pel general Frost!
  Charlotte va cantar en broma:
  - Oh gelada, gelada,
  No em congelis
  No em congelis...
  El meu cavall!
  Les noies van retorçar les seves armes autopropulsades i van rebre un obús al front. Fins i tot em va sonar a les orelles. Però va sortir dels rails.
  Charlotte va maleir.
  - Sona a música!
  La Gerda va riure.
  - Prenem cafè i cacau amb te!
  Després d'això, la seva arma autopropulsada també va destrossar un camió soviètic, després un obús rus va ser colpejat exactament a la recàrrega.
  L'E-10 avançava a cent quilòmetres per hora, i aquest és un cotxe que no es va deixar atropellar.
  Aquí les noies van disparar una ràfega contra els soldats russos amb una metralladora, abatunt-ne un parell de dotzenes. I les noies van riure.
  Gerda va assenyalar:
  - La nostra pistola autopropulsada és la més magnífica, en termes pràctics, i això és molt xulo.
  Charlotte va comentar rient:
  - Sí, pot donar les banyes als americans. Prenem primer Moscou, després Nova York.
  I llavors el cotxe alemany va agafar i va llançar un altre regal de la mort, va trencar el canó autopropulsat de Rússia. I les noies tornen a riure.
  Mirabela va volar al cel amb un avió d'atac IL-2. I gairebé em vaig trobar amb la tripulació de la Gerda. I si m'hi trobés, seria dolent per a les noies del Tercer Reich. IL-2 els hauria xocat des de l'aire.
  I així Mirabela va disparar des del canó de l'avió Tiger-2 i va piular:
  - T'he rebutjat dues vegades,
  S'ha dit de pagar!
  Sóc una infecció tan...
  No tinc més de vint anys!
  I com xiula.
  I aquí hi ha un simple "Tigre" en moviment, i amb ell dos "Shermans". Els tancs nord-americans són alts i força febles en armament. Encara que els trenta-quatre es trencaran.
  Mirabela va disparar canons contra el Tigre. Té un calibre de 50 milЈlímetres i va trencar el feixista. Llavors va xiular:
  - Gaidar avança!
  I va traslladar el foc als Sherman. Estaven molt nerviosos. I gargotem des de les metralladores antiaèries. Sí, això és per IL-2, pot ser perillós. En general, el cotxe soviètic està obsolet. Pot ser abatut per algun caça i les característiques de vol no tenen importància.
  Mirabela va cantar:
  - Però aquí hi ha un somriure providencial,
  Un contemporani hi va arribar...
  On la passió dolorosa, ardent,
  La donzella de l'infern està en flames!
  I ara el guerrer dispara als Sherman. Intenta derrocar-los. Però es treuen i es defensen.
  Mirabela va xisclar:
  - Sóc una noia genial, lluito completament descalç!
  I amb el taló nu, prem el gallet. I tornarà a cobrir l'enemic.
  Mirabela recorda el jove tan bonic que va tenir l'última vegada i el plaer que va ser amb ell.
  La noia va cantar:
  - Conillets blancs saltant,
  Els nois corren amb les noies!
  I fa l'ullet amb els seus ulls liles. I com brilla amb les dents de perla.
  Tornant la noia en primer lloc, la va demanar a l'home més proper. I mentre que l'avió d'atac es va reposar i es va reposar amb un equip de combat, estava ben carregat d'energia. I es va fer molt més forta i ràpida.
  En general, l'abstinència és perjudicial per a les dones, això ho hauria d'entendre tothom.
  La Lolita, una noia anglesa al seu avió d'atac, també colpeja posicions soviètiques. La seva R-47 és una màquina força pràctica.
  La Lolita canta:
  - Domina Britannia, mars amples,
  Mai ens convertirem en esclaus!
  I amb el taló nu, prem el gallet. I aixafarà l'enemic capitalment. I és una noia d'una força interior colossal. I la Lolita fa l'ullet, jugant amb els seus músculs. Qui fa l'ullet? Sí, per a ella mateixa, i fins i tot li agrada que sigui saludable!
  El guerrer va xisclar:
  - Em permeten passar Rússia,
  Sóc una noia - missió nua!
  I la Lolita descalça fa l'ullet amb força no feble!
  I és una bellesa marcial! Simplement genial en sentit figurat.
  Aquí, amb els pilots alemanys Albina i Alvina, va torturar la pionera. Primer es van despullar les noies d'aquest noi i després es van enderrocar amb filferro de pues. Llavors van ruixar sal sobre les ferides de la mare, i van començar a fregir amb una espurna. Les noies van muntar amb torxes a les mans i es van cremar la pell. I feia una olor tan apetitosa i calenta.
  Lolita es va oferir a devorar un tros de la pionera amb ganes. I les noies van començar a tallar i menjar-se'l. Deliciós per al nen i carn sucosa. Suau i gens greixosa. I quan van pebrejar, llavors tot un escamot de noies va començar a devorar el nen.
  I el fetge del nen és tan apetitós. I el cor també té un bon gust. I ho han enganxat totalment. A la Lolita, per exemple, li agradaven els cervells fregits d'un pioner.
  Sí, el canibalisme és molt xulo. La carn humana és molt saborosa. Sobretot per als nois, quan és magre, però no dur, sinó sucós i fresc, i si és amb pebre, quedarà molt saborós.
  Però els nazis també tenen banyes. Aquí Elizabeth i la seva tripulació al T-34-76 estan lluitant contra els nazis. Corren cap al "Tigre" i van valentament per l'acostament, ja que no pots agafar el monstre alemany des de la distància. El mastodont segueix movent-se pel fang i retorça el musell sense ajuda. I les noies s'estan accelerant preparades per clavar-lo realment.
  I ara els trenta-quatre salts sota el costat mateix del tanc feixista i com plantarà. El mastodont va sucumbir al tauler i va ser perforat a fons, i també es va incendiar.
  La tiradora Elena xiscla:
  - Som grans lluitadors, i molt ben fet!
  Llavors es mostrarà la llengua.
  Aquests són realment lluitant entre guerrers i guerrers. Ningú pot tractar-los.
  Catherine, mostrant les dents, va assenyalar:
  - El meu poder és el més colossal!
  I de lluny van colpejar la Pantera des del costat. El tanc alemany va rebre una ferida mortal i els obusos van començar a esclatar al seu interior.
  I aquí teniu la T-4 obsoleta, una màquina que només es va deixar de fabricar l'any nou.
  Pot ser molt perillós. Té una pistola perforadora alemanya. Però les noies soviètiques no tenen cap dubte. I van colpejar des de la distància. Colpejar al front. És cert que els nazis no van ser traspassats, sinó sacsejats.
  Catherine va assenyalar:
  - Vuitanta milЈlímetres d'armadura. Hem d'apropar el feixista!
  Elizabeth va estar d'acord:
  -Necessari! Però tenim un arma feble!
  Euphrosinia va riure i va comentar:
  - Però la qualitat del viatge és bona!
  I aquí està la "Pantera" -2 que s'acosta. Aquest tanc, a causa del seu poderós canó, pot colpejar des de llarga distància. I el seu front no és fàcil ni tan sols agafar l'IS-2. No els trenta-quatre.
  El cotxe de l'Exèrcit Roig està maniobrant. Està clar que en cas d'èxit, el final de seguida. A més, el gruix de l'armadura només va disminuir. De fet, van fer el tanc més lleuger i ràpid, però només van deixar protecció contra les bales. Però d'altra banda, els trenta-quatre es van fer tan ràpids.
  Euphrosinia maniobra el tanc per evitar ser colpejat. Aquí la T-4 s'ha acostat lleugerament al costat s'ha desplaçat.
  La noia prem el botó amb els dits dels peus nus, i el projectil disparat per Elena perfora el feixista.
  La noia diu alegrement:
  - A la guerra santa - hi haurà la nostra victòria!
  Però ara, "Pantera" -2 superat. Aconsegueix colpejar-lo directament al costat, i aquesta serà una oportunitat.
  Elizabeth nota:
  - Va aparèixer un cotxe perillós!
  Catherine s'oposa fermament:
  - Armaris grans, forts i caient!
  El tanc soviètic està accelerant. Només catorze tones de pes. I això dóna, amb un motor de cinc-cents cavalls, una gran velocitat.
  L'alemany tampoc és feble i dispara. Dispara un projectil de força letal. Però no pot entrar.
  El do de la mort està passant...
  Elizabeth respon amb un somriure:
  - Ales negres sobre el món....
  El cotxe soviètic està disparant en moviment. Colpeja un alemany amb una closca al front. Per descomptat, el rebot. Però trenta-quatre encara han de poder colpejar amb precisió en moviment.
  Catherine va assenyalar:
  - Hem robat les etiquetes!
  "Panther"-2 torna a disparar. Ella es va aturar. Els alemanys es van adonar que el cotxe soviètic volia pujar-hi. I la volen disparar.
  Elizabeth va dir amb un somriure:
  - Sí, que el nostre Exèrcit Roig estigui a la glòria!
  I el seu tanc es va accelerar. I una altra vegada els alemanys fan mal. I ara el cotxe soviètic s'obre a estribord.
  Aquí l'armadura del Panther-2 és de només seixanta milЈlímetres, tot i que és possible trencar-se amb un angle.
  L'Elena va prémer el gallet amb els dits dels peus nus. El projectil va reaccionar i va colpejar l'enemic.
  I després d'haver rebut una ferida mortal, la Pantera Reial es va retorçar d'agonia.
  
  HITLER NO ES va arriscar a declarar la guerra als EUA.
  Hitler no va declarar la guerra als Estats Units. I Amèrica mateixa no va entrar en la batalla amb el Tercer Reich. I això va provocar l'absència de bombardeig i el segon front.
  El Tercer Reich es va empantanar prop de Stalingrad. Però el millor as alemany de Marsella en aquell moment va ser traslladat al front oriental. I com a resultat, els avions soviètics van començar a cremar com torxes.
  Els britànics, sense Amèrica, no es van atrevir a avançar a Egipte. La situació es va agreujar pel fet que el Japó va guanyar la batalla de Midway. I va agafar la iniciativa al Pacífic.
  Prop de Stalingrad, la intelЈligència alemanya va poder veure parcialment la concentració de tropes soviètiques als flancs del grup d'exèrcits B. I reagrupament de forces. Com a resultat, els atacs de les tropes soviètiques van ser rebutjats. A més, l'ofensiva va començar en temps no volador. I això també va tenir un efecte negatiu.
  Marsella va anotar ràpidament, i pels tres-cents avions soviètics abatuts, per primera vegada a la Wehrmacht, va rebre la segona Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants. El nom de Marsella va inspirar un horror salvatge en els pilots soviètics, i era terrible, sobrenomenat el diable negre.
  L'Exèrcit Roig no va poder trencar les defenses alemanyes ni al centre ni al sud. I es va empantanar a l'ofensiva, que va resultar inútil. A finals de desembre, els combats van cedir. Al gener, però, es va dur a terme l'operació Iskra, però els alemanys van poder repelЈlir l'ofensiva soviètica en direcció a Leningrad.
  Al Tercer Reich es va declarar la guerra total i la producció d'armes va augmentar molt. Incloent els últims Panteres i Tigres. També va entrar a la sèrie i al tanc "Lleó". Aquesta màquina tenia una forma similar a la Panther, però pesava noranta tones i tenia un canó de 105 mm i un calibre de 70 EL de longitud de canó. No obstant això, el "Lleó" des del principi va mostrar les seves deficiències: baixa velocitat, avaries freqüents, menor velocitat de foc de l'arma.
  Els avantatges del tanc Lion inclouen una protecció frontal molt potent de la torreta de 240 mm i uns bons 150 mm del front del casc. A més, els costats estaven protegits de manera relativament satisfactòria amb 82 mm de blindatge sota pendents. I els canons soviètics de 76 mm no hi van penetrar.
  Així, el Lleó, juntament amb el Ferran, es va convertir en una màquina innovadora.
  I els nazis van donar el cop principal des del costat de Stalingrad al llarg del Volga.
  I van tenir força èxit en fer-ho.
  No obstant això, les noies boniques d'ambdós bàndols també van participar en les batalles.
  Per exemple, l'Olesya lluita amb una metralladora i la Mirabela amb ella. Les noies són molt maques.
  I disparen amb molta precisió.
  Olesya fins i tot va cantar:
  Com bateja les ales un ocell!
  Mirabela va dir, mostrant les dents amb una rialla:
  - I aquest serà el nostre encant!
  I la bellesa, també, donarà un gir, i després amb els seus peus nus llançarà el regal assassí de l'aniquilació.
  Però no pots protegir-te només amb noies. Hitler havia reunit més de vuitanta divisions de sang plena en el sector innovador. Inclòs tanc, SS. I són capaços de trencar-se amb capital. Això és veritablement poder demoníac.
  Els tancs "Lleó" i els canons autopropulsats "Ferdinand" varen endavant i trenquen la línia de defensa soviètica.
  I encara hi ha avions al cel. Caça alemany ME-309, que mostra les més altes acrobàcies i armes poderoses. Els set punts de foc no són cap broma.
  ME-309 en velocitat i armament és inigualable. Té tres canons d'aire de 30 mm i quatre metralladores de 14 mm.
  Contra aquesta màquina, el desafortunat Yak-9, amb un canó de 20 mm i una metralladora, és evident que no pot resistir-se.
  Així que els alemanys van prendre immediatament la supremacia aèria. I destruïm els cotxes soviètics.
  En resum, en un mes i mig vam arribar a Astrakhan, i vam arribar al mar Caspi. La qual cosa està molt bé. I els alemanys van bloquejar l'oxigen de l'Exèrcit Roig cap al Caucas.
  Ara s'està tornant molt esgarrifós...
  Però pioners i pioners lluiten contra els nazis.
  Un grup de nens es va posar en el seu camí. Els nens i les nenes agafaven fones i rifles.
  Aquí estan disparant amb una fona, alliberant un paquet d'explosius casolans al tanc. El cotxe alemany va fer un forat i es va aturar.
  Seryozhka i Tanka van alçar les mans i van colpejar els seus peus nus i infantils, cridant:
  - Glòria a Stalin!
  I els nens corrien, parpellejant amb petits talons negres de fang.
  El pioner Oleg i la noia Lara també van llançar prement el botó de la bazooka amb els dits nus i van cridar:
  - Per la Pàtria de l'URSS!
  I de nou el tanc alemany va agafar i es va aturar.
  Els pioners estan encantats.
  Seryozhka va descansar els seus peus nus i va xiular:
  - Per la Pàtria!
  Però per desgràcia, l'heroisme dels pioners no salva. Els alemanys avancen per la costa del mar Caspi. A més, Turquia va entrar a la guerra, agreujant la situació.
  Stalin en aquesta situació va oferir la pau a Hitler... El Führer va dir que només va acceptar rendir-se.
  Abans de l'any nou, els nazis van capturar tot el Caucas i es van unir amb els turcs.
  En aquestes condicions, el Führer ja no volia atacar Moscou. I va oferir la pau a Stalin. Però el dictador soviètic es va negar.
  A l'hivern, els alemanys van llançar una ofensiva a Egipte i la van dur a terme amb èxit. Hem pogut capturar tot l'Orient Mitjà. I aquest va ser un èxit seriós de la Wehrmacht.
  I en tecnologia va estar marcada per l'aparició del "Panther" -2, un vehicle ben protegit i ben armat amb una pistola i un motor potents.
  "Panther" -2 era ara el tanc principal del panzvale. I, per descomptat, el seu poder és colossal. Però és encara més perillós quan està dirigit per noies molt dures.
  La Gerda va disparar el seu canó de 88 mm amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - Sóc una súper noia!
  Charlotte va confirmar amb confiança, disparant contra vehicles soviètics:
  - Sóc hiper!
  Christina va assenyalar, derrocant els adversaris amb petxines i mostrant una gran precisió:
  - Sóc de primera classe!
  I Magda va confirmar, aixafant l'enemic en pols:
  - Sóc el més fort del món!
  Per descomptat, les noies d'aquí són les més perilloses de l'univers. I les seves xifres són només supercampions.
  El nou tanc Tiger-2 es va llançar amb un motor més potent de 1000 cavalls de potència. Diguem que el cotxe és potent i ràpid al mateix temps.
  I qui pot resistir el "Tigre" -2?
  Els alemanys van llançar un atac a Saratov, infliint el cop principal al llarg del Volga, passant per Moscou. I les seves tropes es van moure amb prou rapidesa.
  Els nous tancs soviètics IS-2 i T-34-85 encara eren inferiors al Panther-2 i no podien resistir-s'hi.
  I els alemanys també tenien un "Lleó" -2 amb una disposició més densa. El motor i la transmissió estaven situats junts i davant del dipòsit, fet que permetia reduir l'alçada del vehicle, i la torreta s'hauria fet més estreta i petita. "Lleó" -2 es va fer més lleuger en un terç, tot mantenint el mateix gruix d'armadura i armes. I el motor es va fer més potent en mil cavalls de força. I el "Lleó" es va convertir en una màquina molt mòbil i no tan voluminosa. I els ratolins no van entrar a la sèrie: eren massa pesats.
  En canvi, van desenvolupar E-100 més avançats.
  Però fins i tot aquest tanc no va satisfer els militars. El vehicle principal havia de ser el Panther-3 o E-50. I aquest colós es va desenvolupar activament.
  Saratov i Kuibyshev van ser pres ràpidament. El juliol de 1944, els alemanys es van acostar a Ulyanovsk i van començar a assaltar aquesta ciutat.
  Les noies soviètiques van lluitar amb valentia.
  L'Alenka va donar una volta i va llançar amb els dits nus una bossa amb una barreja explosiva, rugint:
  - Pel comunisme!
  Anyuta també va disparar una ràfega i va prémer el botó de la seva bazooka improvisada amb el mugró del pit escarlata i va colpejar el tanc alemany, després d'això va arrossellar, mostrant les dents:
  - Per Stalin!
  I la pèl-roja Alla també està lluny. Va segar els nazis, després amb el seu taló nu va donar un paquet de mort i va arrollar:
  - Per la nostra bella Pàtria!
  Així que la Maria dispara amb força precisió. I el seu mugró de maduixa envia un pèsol de la mort sota el dipòsit.
  I la noia rugeix:
  - Per la nostra Pàtria!
  I Olympias sucumbrà davant de tot un munt de granades amb soles nues, les seves cames fortes i les seves barbudes:
  - Per la gran Rússia!
  Aquí hi ha el Focke-Wulf, XE-129, i l'americà P-47, P-51. Amèrica ja no s'avergonyeix de lluitar gairebé obertament al costat del Tercer Reich. Formalment, els pilots nord-americans són voluntaris. Però de fet són participants de la guerra enviada pel govern dels EUA i els oligarques.
  Els nens armats amb pistoles, altres amb bazuques casolanes es van estirar. Oleg Rybachenko i Margarita amb Oksana, com a guerrers més experimentats, van agafar tubs de bazooka casolans sense retrocés. I com xocaran contra un cotxe que vola baix.
  El nen i les noies rosses van descansar els peus nus i van prémer suaument el gallet. I les càrregues van afectar dos avions d'atac nord-americans i el Focke-Wulf alemany.
  Des de les trinxeres van sonar diversos trets, els pioners també estaven disparant.
  Oleg Rybachenko va tuitejar:
  - Encara que sembli un nen descalç,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità...
  A les batalles, un noi adult és fins i tot massa,
  I donar un cop mortal!
  I ara el nen està estirant els fils amb els dits nus dels peus, i les serps alades són embolcallades per avions d'atac alemanys i nord-americans. Una dotzena d'avions aliats i del Tercer Reich exploten alhora.
  Oleg Rybachenko i dues noies precioses amb els mateixos vestits de bany tornen a apretar els disparadors, eliminant els propers cotxes de la coalició capitalista.
  El nen va aixafar l'insecte amb el taló nu i va rugir:
  Aquells dies d'infern passaran
  El Tercer Reich caurà...
  Satanàs no regnarà
  Lluita no vagis a la deriva!
  Els altres nois també dirigeixen les serps amb els peus nus. I ara els soldats d'assalt de la coalició es troben amb petits però mortals regals voladors. Molts avions estan morint. Esclaten a l'aire i es trenquen a trossos.
  Els pilots d'Hitler cremen... I els avions d'atac supervivents a corre-cuita, escampant coets i bombes, s'enfonsen volant.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Glòria a la gran Rússia!
  Els nens i nenes pioners recullen en cor:
  - Glòria a l'URSS!
  La noia Masha crida amb tota la força, donant cops amb el peu nu i brut:
  - Glòria a Stalin!
  Boy Pashka afegeix:
  - I glòria a Olezhka! És un geni!
  Les trinxeres dels nens estan ben camuflades, i com a conseqüència de les explosions de bombes i coets, només dos nens i una nena van rebre petites rascades. I això malgrat que es van formar embuts terribles i moltes destruccions i inversions de les plaques terrestres ...
  I en alguns llocs el terra de la calor cremava i fumava.
  Una de les noies es va aixecar amb la sola nua i es va cremar la cama, de la qual va cridar:
  - Mort Goering!
  Els nens estaven plens d'entusiasme. Els membres del Komsomol Margarita i Oksana estan disposats a lluitar.
  Oleg Rybachenko va cantar, component sobre la marxa:
  Vaig néixer a l'era espacial
  On els vaixells es precipitaven a través de les galàxies...
  Les accions de la gent són molt bones, creieu-me,
  Destrossa la guerra, cavaller!
  
  Però els Déus Demiürg ho van ordenar
  Nen, ajuda els teus avantpassats...
  Porta't hiperblaster a les mans d'un noi,
  I esquinçar Hitler!
  
  Doncs els nois neixen per lluitar
  Són guerrers fantàstics, creieu-me...
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar,
  Que es destrueixi la bèstia de presa!
  
  Que el meu sant país sigui glorificat,
  La nostra gran URSS nativa...
  Una noia corre descalça a la neu
  Mostrant valentia!
  
  I lluito furiós contra el feixisme
  Gran noi pioner rus...
  I la nostra fe estarà amb el comunisme,
  Almenys el cobdiciós Sam ajuda el Fritz!
  
  Creieu-me, els russos simplement no es trencaran,
  Tots els pobles es concentraran al voltant de Moscou...
  Sóc un cavaller gens soldat amb una ànima,
  Som lleials a Stalin com al Senyor!
  
  Ningú pot trencar els pioners,
  No són nens, sinó els fills dels déus...
  Serem una generació d'exemples
  El Führer no comptarà aquestes banyes!
  
  Sí, la nostra glòria de la nostra Pàtria flota,
  Per sobre dels més a la neu, creieu que les muntanyes...
  Una noia corre descalça a la neu
  Conduint en Fritz al taüt amb el seu taló nu!
  
  No creguis que els nazis són forts ara,
  Tot i que el seu "Sherman" va ser presentat per Sam...
  No ens penedirem ni de creure la vida
  És hora d'un gran canvi!
  
  La pàtria és tan bella com el sol,
  La pàtria juganera és la nostra mare...
  I els cabells de la noia s'enrosquen d'or,
  Podrem trencar el Fritz a trossos!
  
  Som els pioners dels fills del comunisme,
  Servim tant a Svarog com a Crist...
  Disperseu les viles hordes del feixisme,
  Portaré la victòria a la Pàtria!
  
  Rússia és la pàtria del planeta,
  Té els seus somnis preferits...
  Feliç de conèixer tant adults com nens
  No cal cap enrenou extra!
  
  Quan vingui el Totpoderós, hi haurà sol,
  Els pomeres floriran a Mart...
  Units i xinès i japonès,
  Un americà amb un rus pel camí!
  
  Uneix les idees del comunisme,
  I la fe coneix el somni de Lenin...
  Deixarem de banda l'abominació del cinisme,
  Construïm bellesa a l'univers!
  
  Per nosaltres Maria i Santa Lada,
  Honorem Déu i el "Capital" de Marx...
  Que tots els pioners siguin premiats,
  Per a nosaltres, Svarog i Stalin són ideals!
  
  Els feixistes saben que no embassaran
  Tenim la voluntat, la força, coneixem el poder...
  Aixafarem l'enemic amb un triple cop,
  I convertir el Führer aviat en un poll!
  
  Que sigui la nostra gloriosa Rússia
  Com una espiga eterna al jardí per florir...
  Camarada Stalin, ets el nostre messies,
  Amb tu anirem al comunisme!
  
  Quan minuts de tempestes, temps difícils,
  La sagnant guerra s'ha acabat...
  De sobte els nostres fills creixeran
  La felicitat eterna arribarà!
  Però malgrat tot el coratge de l'Exèrcit Roig, Ulyanovsk encara va caure.
  I els alemanys també van envoltar Kazan... I van endollar un calder gegant del nord...
  Stalin, en aquestes condicions, va acceptar la capitulació, subjecte a la preservació de la seva pròpia pell.
  Hitler va acceptar això... I l'URSS va quedar completament ocupada en pocs mesos.
  El Tercer Reich ho va aconseguir tot. I la guerra s'havia acabat a l'est.
  Però encara hi havia la Gran Bretanya i els Estats Units.
  El 1945, els alemanys van prendre el control de tota l'Àfrica. I el 1946 hi va haver un desembarcament a Gran Bretanya. Gairebé tota la flota anglesa va ser enfonsada pels submarins del Tercer Reich. I l'aterratge va ser un èxit. El Panther-4 també va participar en les batalles. Amb un pes de setanta tones, aquesta màquina tenia un blindatge frontal de 250 mm i un blindatge lateral de 170 mm sota pendents. I una pistola amb una longitud de canó de 105 mm de 100 EL. Al mateix temps, es va instalЈlar l'últim motor de 1500 cavalls de força: una turbina de gas. "Panther" -4 va resultar ser un tanc que és pràcticament invulnerable des de tots els angles de foc, i va colpejar tots els vehicles, fins i tot rars a les parts britàniques de la "Tortuga".
  Gran Bretanya va caure en deu dies. I va ser un blitzkrieg impressionant.
  Però ara s'ha guanyat una altra victòria de la Wehrmacht... I ara queda acabar amb els Estats Units.
  Aquí el més difícil és, és clar, travessar l'oceà. Però els alemanys ja tenen una flota força gran. I primer es va capturar Islàndia, després Groenlàndia i després Canadà.
  Les noies alemanyes lluiten desesperadament.
  Així que les noies estan assaltant la capital del Canadà, Quebec, amb tota la fúria frenètica d'una hiena famolenc.
  La Gerda va disparar amb els dits nus. Va trencar un morter americà i va arrossellar:
  - Sigueu orgullós doncs del riu d'acer.
  Acomiadada i ardent Charlotte, va trencar el morter de l'exèrcit capitalista. I també cantava:
  - I el vent del flamenc vola als núvols!
  La Christina també va moure els dits dels peus nus. Va trencar l'obús, va arrugar l'acer. I va xiular:
  M'entendràs...
  La Magda, al seu torn, va utilitzar els seus dits nus per disparar amb els botons del joystick. Va trencar el canó de 122 milЈlímetres i va cridar:
  I no trobaràs un país millor!
  La Gerda va somriure... La guerra també li va fer fàstic. El més important no és només que no saps quan serà el final, sinó que... Només el final semblava prou a prop.
  Moscou ja estava atacada i envoltada. I el Kremlin s'hauria pres bruscament si no fos per la capitulació de Stalin. No, realment la ciutat és gran i lluny del Kremlin. Però encara queda clar que la caiguda de la capital no està lluny. I on anirà Stalin llavors? A Sverdlovsk?
  A l'hivern, és difícil arribar als Urals: seria si l'URSS no s'hagués rendit! Però això no fa por als guerrers.
  La Gerda es va imaginar com correva descalça per la neu... Em va semblar molt divertit. Com l'homònim de la reina de les neus. Fins i tot fins a cert punt, això es pot dir increïble. El conte és mentida, però hi ha una pista: una lliçó per a bons companys. I encara més noies!
  La Gerda va recordar com portava el fill d'Hitler sota el cor i va riure. Sí, és divertit quedar-se embarassada per inseminació artificial. El Führer, per descomptat, es va fer càrrec de la seva pròpia descendència. Ara el criminal més gran de tots els temps i pobles viurà en els seus fills qui sap quants anys i hiverns més!
  Potser fins i tot milЈlennis!
  Per a la Gerda, és clar, el Führer no és un criminal, sinó el més gran estadista. El que no tenia igual en la història dels planetes Terra! I no només per a la Gerda. Molts soldats soviètics pronuncien aquest nom amb respecte i admiració.
  Encara que encara esperen que la guerra pugui trencar.
  A Stalin, però, cada cop li queden menys forces...
  La Gerda va prémer els seus dits nus i elegants al botó del joystick. Va destruir un canó antiaeri. I va xisclar:
  - El cel està arrufat, els trons sonarà aviat!
  Charlotte va mirar a la seva parella. Era just a l'exterior dels dipòsits i feia una pluja pluja, fina i desagradable.
  La guerrera va prémer el joystick amb el taló nu i va cridar:
  - A la sala lírica... Ratolí blanc!
  La Cristina va fer una ganyota. Va disparar contra el canó antiaeri soviètic i va emetre:
  - Plourà pel carrer com una galleda de llauna!
  La noia es va fregar el taló dur amb la mà i va arrossellar:
  - Corre més...
  La Magda va comentar enginyosa, prement també el botó del tauler de control del tanc amb els dits nus:
  - Corre sense fugir!
  I va enviar un somriure!
  La Gerda va arrufar les celles. De petita, va somiar amb convertir-se en una guerrera. Era una noia tan agressiva. Però fins i tot abans, tenia una llista de desitjos: per entrar a les bruixes.
  Això no és gens genial, però molt xulo... Per aprendre a conjurar i controlar el món. I molt per arreglar.
  Aquí, per exemple, les dones grans són tan desagradables i lletjos! Això és correcte? És clar que no! Una dona ha de ser sempre jove i bella per sempre!
  La Gerda somiava amb crear el seu propi univers, en el qual totes les nenes i els nens no envelleixen, no es posen malalts i siguin per sempre bells, immortals! Ara seria una creació increïble!
  Per què el nostre món és tan imperfecte? I qui té la culpa d'això! La Gerda de vegades es feia aquesta pregunta. I no va trobar la resposta. D'una banda, Déu és responsable de tot. Ell és omnipotent, i fins i tot el diable és la seva creació. Així que... Però imagineu-vos un Déu amorós fent lletjos les dones? Com es pot permetre això?
  La mateixa Gerda no va trobar la resposta. Va fer una pregunta a un sacerdot... Ell li va respondre amb una frase de guàrdia:
  - Aquestes són les conseqüències del pecat!
  La Gerda es va gratar la part posterior del cap i va respondre:
  - Un pare raonable mutilarà els nens entremaliats?
  El capellà no va trobar res a respondre...
  I la Gerda va afegir amb un somriure:
  - Bé, un home ha pecat, així que castiga'l amb justícia, i no el converteixis en un monstre! En cas contrari, tu mateix ets encara pitjor que ell!
  De fet, la noia va raonar amb força lògica. I no va trobar una explicació racional per què Déu desfigura les dones. Al cap i a la fi, les monges són lletges. I res millor que els pecadors. El que es confon, el que és una monja: l'essència d'una cosa es converteix en monstres a la vellesa. I aquí no hi ha bellesa per a ells... Però la Gerda tenia molta por de convertir-se en una dona gran. Ser lleig? Sí, la mort és millor!
  Per tant, va començar a somiar amb una carrera com a guerrera. Així que en aquest cas mors jove i al camp de batalla! Per no patir a la vellesa!
  És bo viure jove... I què passa amb la vellesa? Quin estat tan miserable! I sense estètica!
  A la Gerda li encantava llegir contes de fades sobre elfs. Aquestes són les criatures reals. I viuen molts segles i no envelleixen. Per sempre joves, bells, sans i alegres, aquests elfs. Si la gent fos com ells!
  I fer l'amor a un elf. Imagineu un amant com aquest: el cos d'un adolescent guapo i musculós i l'experiència de l'amor durant segles. Quin tipus d'art i elfs de carícies es diferencien al llit. Quants trucs diferents coneixen. I les postures més meravelloses i sexy.
  La Gerda va notar que el millor és fer l'amor amb joves o fins i tot amb adolescents. Solen ser tímids i cautelosos, els encanta acariciar-te i besar-te els pits. Sí, i els cossos joves són molt més agradables per al contacte amb la pell femenina. I que un tors pelut no és gaire atractiu. I balances el cos, i t'acaricien.
  És bo quan un home et fa un massatge. I sobretot si aquest massatge és alhora suau i aspre. És agradable quan un cos femení fort està arrugat per mans fortes.
  La Gerda s'ho va imaginar i fins i tot va gemegar d'emoció. Que gran que és.
  La Charlotte va prémer els seus dits nus al joystick i va xiular:
  - Hi ha cocodrils al riu, idiotes al davant!
  I va trencar els trenta-quatre a trossos... Sí, el diable pèl-roig malvat. Matant nord-americans.
  Va prémer el botó amb el dit nu i Christina, tuitejant:
  Tothom necessita amics!
  . CAPÍTOL #2
  Els alemanys i els seus aliats es van fer càrrec del Canadà i van transferir els combats directament a sòl nord-americà.
  Les batalles fan furor a Amèrica mateix
  Però aquest dia o vespre, el nen descalç Friedrich no estava destinat a acabar la caça. Les tropes nord-americanes de Filadèlfia i Chicago van assolir un cop fort i socavat al flanc de les tropes nazis que avançaven cap a Riazan.
  I un noi de tretze anys, descalç amb calçat de bany, com el millor dels millors, ja va ser llançat a la nit al lloc de l'avenç.
  Friedrich, al seu ME-362 amb munició més gran, immediatament va esquivar l'i. És cert que l'omnipresent HE-362 va aconseguir avançar-se una mica. Inclòs el llegendari Huffman, el millor as de la República d'Ingúixia, per a qui va ser la batalla de Chicago la que es va convertir en l'hora del triomf.
  Però per descomptat, abatre avions a la mà, i fins i tot des d'una distància de cinc o sis quilòmetres, està més enllà del poder del "bebè". Huffman, aprofitant la velocitat esbojarrada del seu cotxe, utilitza la tàctica d'un apropament brusc i una major retirada. Per cert, té un armament gairebé òptim per a això, canons de 30 milЈlímetres dels primers models de l'HE-362: l'obsessiu "Salamandra". Una màquina que va demostrar ser molt bona a les batalles, i el més important, ideal per a la caça, i tàctiques per parar els atacs aeris sobtats.
  Friedrich, però, va aconseguir derrocar només quaranta-nou avions, fent volar la coberta aèria, després de la qual cosa es va canviar als tancs.
  A la foscor abans de l'alba, els cotxes semblen formigues de paquet que pugen cap amunt. El cavall de batalla principal del Pershing, en un altre univers, és el tanc de la victòria. Presa fàcil per a Friedrich, que ha caigut en tràngol de combat. La resta és encara més petita que "Sherman", "Bruixa", però també hi ha SAU-155 "Big Tom" per trencar fortificacions i SAU-240, generalment un monstre.
  I aquí hi ha un parell de tancs més nous i més grans que el "Washington" -11, pel que sembla els primers models... Friedrich, ja en la seva consciència desconnectada habitual, encaixa els obusos exactament a les escotilles articulades dels vehicles perquè rebentin. des de l'interior. La seva munició permet, i els tres canons del model MP-103, amb una gran velocitat de boca. En detriment, però, de l'armament de les metralladores, però d'aquest últim, el nen Friedrich va resultar ser en general, per no frenar la velocitat per l'excés de pes i millorar la maniobrabilitat de les màquines.
  Quan el "Washington" -11 va enlairar, la munició va detonar en un d'ells, el nen va sentir de sobte un gran orgull, i fins i tot va deduir:
  - Pots trair a qualsevol, però només canvia tu mateix!
  I ara la vergonya de la traïció, com per art de màgia, va desaparèixer, i Friedrich va sacsejar el somni.
  Helga va lluitar bé, dos avions i vuit tancs, quatre canons autopropulsats: el resultat per a una sortida i per a una persona normal és excelЈlent. Però aquest és un vol... En tornar, va seguir quan va florir el segon...
  Amb l'excepció de tres Duck-2, no hi havia més avions i el cop principal s'havia de donar contra aquestes columnes. Aquí, potser el més important que va frenar a Friedrich va ser el fet que, a diferència de la primera onada d'avions, els tancs no s'ajuntaven i calia, per dir-ho, raspar-se amb una gorra, fent sobrevols.
  I les tropes americanes van lluitar heroicament. Aquí, per exemple, quantes "Bruixes" -3 àgils, però dèbilment blindades, van aixecar les seves trompes. L'alta velocitat d'aquests canons autopropulsats, la mobilitat de la "Bruixa" va permetre connectar ràpidament un avenç amb ell, però va provocar pèrdues enormes. Si no hagués estat per la supremacia aèria, hauria enderrocat el Fritz a fons.
  No obstant això, un parell de "Ferdinands" -4 van ser destruïts- va afectar la debilitat de la coberta de blindatge lateral d'aquest poderós canons autopropulsats, un dels millors destructors de tancs de la història de les guerres.
  Helga va lluitar amb un elegant biquini americà. Una noia musculosa, una mica per sobre de la mitjana, amb la figura d'una deessa. Una guerrera molt bonica, a Friedrich li agradava més que la massa alta (i qui va succeir) filla Porsche, encara que aquesta última era l'hereva d'una de les fortunes més riques d'Alemanya. Però amb ella, el nen, tot i que es podia casar al mateix temps que l'Helga, no va fer gaire bé. Però és una burra intelЈligent.
  La Margaret, la principal dona del Führer, ha de parir aviat... Encara que potser no tan aviat... Maleït, el temps passa lentament a la guerra. Molt dolorosament lent. Sembla que aquí hi ha un sentiment tan mental que la batalla de Chicago durarà almenys uns quants anys, tot i que no ha passat ni un mes, el 29 d'octubre... La psicologia de la percepció és especial...
  Tanmateix, el dia va passar relativament ràpid. Però el 30 d'octubre de 1947, Friedrich va tornar a començar a caçar. L'embat de l'enemic a la bandera s'ha assecat. Tot i que Filadèlfia encara està fora de l'abast dels Fritz.
  Frederic va decidir que definitivament atraparia Weitestein i posaria fi al setge prolongat del calder, accelerant el final de la guerra. Quant pots arrossegar-te i saltar així, per fi és hora d'aclarir.
  I per començar, com que és Hitler-Bismarck, sembla que ja és mariscal de camp i formalment té un esquadró aerotransportat al seu comandament, per esbrinar-ho tot, l'esquiv general de l'exèrcit i per capturar de nit. La intuïció superdesenvolupada ja li ha dit al nen Friedrich on trobar, en quina plaça s'amaga Vatutin. I el general de l'exèrcit no era gens passiu, donant ordres i exigint que es mantingués fins a la mort. Fins i tot Moscou encara no ha estat presa, la batalla continua per a cada casa, i fins i tot una entrada. Aquesta ciutat ja està sent comparada amb Stalingrad.
  Friedrich es va acomiadar de l'Helga als llavis dolços i va dir en un xiuxiueig:
  - Vaig a un negoci arriscat... Potser no tornaré...
  La noia va somriure en resposta.
  - No pots perdre! Perquè Friedrich Bismarck és l'encarnació de l'esperit arià. Esperit que és immortal!
  El jove guerrer va assentir al seu amic en resposta:
  - Així és, en principi, però... No pots tenir confiança en tu mateix... - Pausa i suma. - És la confiança en un mateix el que porta a molts fracassos. I fins i tot un, de vegades suficient per a la mort.
  Helga va colpejar amb ira amb el seu peu nu i de noia:
  - No moriràs... Per què estic amb tu!
  Friedrich va respondre:
  - No vull posar-te en perill. Si, per exemple, durant una batalla, no només penses en tu mateix o en el propòsit de la tasca, sinó que també et preocupes per la teva estimada... Això distraeix i fa vergonya. Pot fallar en el moment més inoportú. El jove va posar les mans a les espatlles de la noia i la va mirar directament als ulls. - Tu m'entens?
  Helga va acceptar fàcilment.
  - Entenc... A més, tindré més que un record teu.
  De sobte, Friedrich va sentir curiositat, les pupilЈles dels seus ulls es van estrenyir:
  - Que vols dir?
  L'Helga va tornar el somriure i va respondre innocentment.
  - És clar, no n'estic del tot segur, però... Sembla que està embarassada!
  Bismarck va xiular:
  -Ai bé! Tanmateix, no ho podeu veure, la cintura és esvelta!
  L'Helga va arronsar les espatlles musculoses.
  - Així que no ha passat ni un mes... Però això també ho volies, oi?
  Friedrich va respondre sincerament:
  - I si vas anar de baixa de maternitat i ja no t'arriscarves a lluitar al front, llavors sí - ho volia! I la resta... Potser n'hi ha prou, vols?
  Helga va exhalar:
  - Aquesta batalla s'acabarà, i ja veurem. Em sembla que els poders superiors no deixaran morir la donzella, que porta el fill d'un déu viu al seu ventre.
  En Friedrich va picar l'ullet els ulls blaus en resposta:
  - Pot ser! Però més raó per acabar amb aquesta guerra el més aviat possible.
  I tornant a besar-se, abraçar-se amb força, es van separar. La nit va resultar més fresca de l'habitual, ja el trenta-un dia, i després mira i novembre, l'últim mes de la tardor. Friedrich va caminar, o millor dit, va córrer cap a la tasca, com sempre, amb els mateixos troncs de bany, de manera que amb la seva pell nua pogués sentir millor la tensió de les línies de força i el teoplasma del planeta terra. El nen tenia ganes de lluitar, va desaparèixer, com si mai hagués tingut una sensació de vergonya, per la seva traïció. El cadell de llop experimentat feia olor de sang, i ja no podia ni volia perdre l'emoció.
  Per a l'operació especial, Friedrich va canviar les armes, afegint metralladores i deixant només un canó per si de cas. Els tancs de l'entorn van continuar sent minúsculs i hauran de lluitar principalment amb infanteria. El jove Bismarck va trobar fàcilment una excusa per si mateix: els russos no conquistarien tot el món de totes maneres, així que per què no accelerar la seva derrota i salvar així la vida de milions de persones. Una mena de mesquinesa pel bé. A més, Friedrich Bismarck no té on tornar, i ja té una família real i una fortuna que creix ràpidament al Tercer Reich. Sí, i potser aquests no són gens els seus avantpassats, sinó un univers paralЈlel semblant, una mena de doblatge de matèria i espai.
  Per tant, no té sentit executar-se!
  La consciència no es pot enganyar, però sí que es pot enganyar!
  Friedrich va demanar un total de sis ajudants per a una tasca especial, un d'ells era Huffman. En general, la idea original era fer-ho tot sol. Però Bismarck, després d'haver estimat, va decidir que no li faria mal guanyar experiència al comandament i un grup. Després de tot, no lluitaràs tot el temps com a pilot normal en un avió. També cal desenvolupar qualitats de lideratge en tu mateix. I ara set mosques en una batalla ferotge alhora i només set. Un equip increïble i un equilibri de poder interessant. Però lluiten amb habilitat quan no poden ser aixafats pels números! En Friedrich vol agafar-lo mentre és fosc, però al mateix temps vola el més baix possible. La resta de membres de l'equip també es troben a ME-362 - quatre i No-362.
  La nit és plena de llampecs i rebomboris furiosos d'armes. Les tropes americanes responen amb molta menys freqüència, però encara no s'aturen com una bossa sota els cops d'un punxador. Com un ós envoltat d'una horda, multiplica la seva força escampant grans ramats de gossos, creant miracles de força i coratge. Així que les bombes cauen a les seves posicions i no poden suportar aquesta pressió.
  Però els avions alemanys encara no disparen, un equip és un equip. I Friedrich va caure en un tràngol profund, el seu propi cos porta el cotxe a la meta. Al cap, al seu torn, com llumins cridaners, parpellegen aforismes;
  És més fàcil agafar l'oceà amb un didal que arribar a una conclusió determinada en una discussió religiosa!
  La religió sol ser el contrari de la tolerància!
  Parlar de política sovint porta a una baralla!
  L'or no s'oxida per la sang, no s'entenya per la suor, no s'enfonsa per les llàgrimes!
  Una porra és un puny, una espasa és un ganivet en un puny!
  Si voleu governar el país, apreneu a comandar-vos!
  Quan un veí té la cartera buida, la teva sembla més plena!
  És millor dejunar que escoltar els gemecs d'un nen que es mor de gana!
  De vegades, el moment per explicar els errors - només roman a la tomba!
  La revolució utilitzarà el fuet per accelerar el moment en què el fuet no caurà mai sobre una persona!
  El millor motor del progrés és el dolor: si les cames cansades no fessin mal, una persona no hauria inventat un cotxe!
  Només després d'haver experimentat la plenitud del sofriment, serà capaç d'apreciar la plenitud de la felicitat!
  Si vols convertir-te en déu, aprèn a estimar el teu proïsme, perquè Déu és amor!
  Les eleccions són l'únic camp de batalla on guanyen les habilitats, no els números!
  Un llop i un vegetarià miren el món d'una altra manera, especialment reflectits des del dia del plat!
  Quan el rei és traït terriblement, però encara pitjor quan el rei traeix la seva pròpia consciència!
  El somriure és més ampli, la pólvora més seca, la fulla més esmolada i el cor més enfadat!
  La guerra és l'infern per al cos, el purgatori per a l'ànima, el cel per a la poesia!
  No pots vèncer a tothom tret que et guanyis a tu mateix!
  La bèstia més terrible, aquesta que viu al costat o dins del teu cor!
  De vegades la suavitat és sinònim de traïció!
  Tot enginyós és senzill en la seva paradoxalitat!
  Amarg és el pa de la traïció, la mel de la disbauxa, les llàgrimes dels innocents!
  La manera més fàcil de satisfer les necessitats és moderar l'ambició!
  Un estómac buit experimenta més alegria amb una crosta de pa negre que una panxa farcida de pinya amb gallo d'avellaner!
  De vegades, una derrota valenta és més valuosa que una victòria covarda!
  L'or és un metall tan alt, com més alta sigui la mostra, més forta donarà sang!
  El coratge duplica la força, l'enginy es quadruplica i la raó porta la victòria!
  De vegades, la idea del suïcidi allarga la vida!
  Sense assoliments, la vida és un miserable substitut de l'existència!
  Una guerra sense víctimes és com un teatre sense actors!
  Només els que estan enamorats de la mort poden apreciar realment les delícies de la vida!
  Estimar la vida encara és més natural que adorar la mort: aquesta darrera recorda massa a un gat en una picada!
  Tot el que porta a la victòria és meravellós: fer-se càrrec de l'enemic, bé, però els mitjans no compten!
  L'or és tou, però el cor el fa cruel!
  El coneixement en el cap d'un canalla és més perillós que els músculs d'un ximple!
  El diable va sortir amb vodka, diners i oli! Tot igual de destructiu!
  Un delinqüent val dos innocents: el primer és trencar les venes del nom d'una mala experiència, i el segon compta amb la indulgència!
  Qui estalvia a l'exèrcit, vés a trencar les indemnitzacions!
  No és una arma que mata, sinó que pot esclavitzar!
  La mort és com un mal menjar;
  L'agonia de l'espera, a diferència del naixement, no desapareix amb el temps!
  És impossible destruir només el buit i l'estupidesa!
  Friedrich en les últimes paraules ja va veure clarament l'objectiu i va ordenar submergir-s'hi. Al mateix temps, el jove terminador va obrir foc des de tots els canons de les metralladores. Les bales explosives i de gran calibre van perforar els parapets, destrossant els soldats enemics, trencant-los els ossos, destruint fonts de sang marró fangosa.
  I Friedrich va destruir dos tancs "Washington" -7 de la guàrdia de combat ja durant la cobertura. Amb un moviment del dit, va trencar els seus sostres. Va segar tots els que es trobaven a mig quilòmetre. I de seguida va posar el cotxe a la terra plena de trinxeres. I fins i tot abans de l'aterratge definitiu, va saltar de l'estiu.
  El nen va saltar al búnquer i va fer un enfrontament terrible a l'estil dels gàngsters. I mentre cantava el jove terminador;
  Em semblava enlairar-me en un cavall gris,
  Quina mena de ruc rugeix així?
  Conec que el mateix Satanàs és familiar...
  Tractaré amb qualsevol que es rebelЈli al país!
  
  Els diables s'han instalЈlat en mals cervells,
  I galopar pensaments enfadats!
  Anem a equilibrar: esborreu els zeros alhora,
  Netegeu el sistema de l'abisme!
  
  On estic saltant, no m'entenc ni a mi mateix,
  Un remolí hiperplasmàtic va escombrar el cap!
  No et deixis sotmetre a la merda,
  Perquè el torrent de la glòria s'aboqui sobre el món lunar!
  
  La guerra flueix en un corrent ininterromput -
  Aquesta ocupació espera a una persona...
  I vull beure vi embriagat -
  I seguir tranquilЈlament amb la mida de la conversa.
  
  Però sabeu que la debilitat i l'avorriment passaran...
  Si trobes una persona, ets un èxit i una vocació!
  Nosaltres, com a pioners, ens esforcem per marxar -
  Després de tot, un guerrer genial no és un nom estúpid!
  
  Babakh i esquinçat, aquí hi ha una muntanya de cadàvers,
  L'enemic està confós, corre retira!
  Podem completar la ruta
  Encara que el gos de l'inframón està lladrant salvatgement!
  
  Què fem al món, sense fantasia,
  Hem nascut, com si el napalm turmenti el cervell!
  Per sempre serem com anys de joventut -
  I un lloc a l'infern serà millor que al cel!
  
  Què vol el soldat? Per continuar la guerra
  Pau i avorriment i debilitat del cervell per a ell!
  Atraparem l'enemic fins a la tomba -
  Però sabeu que és massa tard per rendir-se als guerrers!
  
  No hi haurà resultat i no hi haurà opció...
  Acabada la feina i de seguida una altra!
  Després de tot, això és només un començament, una carrera preventiva,
  Després de tot, el servei militar és una bona acció!
  Cobrint el seu camí amb cadàvers, Friedrich va arribar al general de l'exèrcit. Va treure l'arma de les seves mans tremoloses i va cridar:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein va jurar.
  - Cadell de llop alat.
  Friedrich ja havia grunyit en anglès:
  - Sí, Ivan! Aquí podeu tocar el comunisme a la trompeta, però no importa com toqueu, tots toqueu els llums. I si hi ha qui vindrà a buscar-vos, hi haurà qui vindrà a buscar-vos!
  Vaiteshain es va mirar entrebaixat, va mirar el noi, aterridor pel relleu extraordinàriament agut, amb un somriure burleu, posant els soldats que servien sota el repartiment amb cops mordaces, i va cridar:
  Tu ets l'autèntic diable.
  Friedrich no va recolzar el to juganer i va dir amb duresa:
  - Suficient! Ara doneu l'ordre a tothom de rendir-se, salvar la vostra vida i la d'altres persones! Quanta sang russa i alemanya es vessa...
  El general de l'exèrcit Vaiteshein va dir amb duresa:
  - No! Millor morir que trair!
  Friedrich va llançar amb els seus dits nus cinc agulles verinoses (armes de les forces especials de les SS), noquejant els que van intentar córrer: guàrdies seleccionats. I va somriure.
  - I no cal el teu consentiment! Jo mateix donaré l'ordre de rendir-se en nom vostre...
  Vatutin va cridar confusió:
  - I el codi indicatiu de trucada?
  En Friedrich va somriure cínicament.
  - I és conegut per mi.... Si no, com et trobaria.
  Vatutin, desesperat, es va precipitar contra l'adolescent infernal amb un punyal, però va passar volant i, colpejant la paret, va perdre el coneixement. I Friedrich instantàniament va marcar el xifrat, imitant amb precisió la veu del comandant, va ordenar que totes les tropes subordinades es rendessin immediatament. El jove as va parlar amb seguretat i duresa, la seva consciència es va tranquilЈlitzar amb una explicació lògica - de totes maneres estan condemnats a la mort, així que és millor salvar les seves vides, i milers de soldats alemanys també.
  I Galkin també pot falsificar la veu d'una altra persona, així que per què Friedrich no podria fer això, un noi que no és un superhome senzill, sinó molt real, un veritable ari i un individu de la nova generació en el sentit més directe.
  La resta del seu equip no sembla tenir tanta sort. Un va ser assassinat per tres més, però, amb prou facilitat per lluitar contra els ferits, inclòs el petit Huffman resistent.
  Però l'ordre suposadament vinguda personalment del general de l'exèrcit va tenir un impacte i els atacs es van aturar directament sobre ells.
  Friedrich va repetir l'ordre diverses vegades, després de les quals, per matar el temps, va començar, sostenint una ploma en la forma idealment correcta dels dits dels peus, a esbossar nous aforismes genials;
  Hi ha moltes persones intelЈligents i honestes, però estan organitzades de manera tan intelЈligent que mai no es barregen!
  La covardia és el primer signe d'obediència. I l'obediència és l'ànima d'un soldat! I l'ànima d'un soldat és la clau de la victòria: per guanyar cal ser un covard! Aquesta és la paradoxa de la guerra!
  : Déu és en cada persona, Déu és cada persona, si només té una alta moralitat, i l'ànima no és un animal!
  Matar en nom de Crist és el mateix que matar Crist!
  És millor treballar a l'entrenament que descansar a la tomba!
  Quan es trenca l'espasa, la mà s'acosta a la daga!
  Pots demanar banalitat, o suportar insults, però no pots justificar un insult banal!
  Tot el que és dur és fràgil i perible, però en la resistència suau, hi ha força. I qui no creu en això, és clar, li ensenyaré la llengua que et pots menjar! Totes les dents es van esmicolar, però ell és viu - dic bang!
  La constància en el sexe destrueix l'amor!
  Comptar amb la sort és com burlar Déu i molestar la mort!
  Les pomes daurades creixen millor quan regueu els arbres amb sang!
  Hi ha tres coses: el valor de les quals no canvia: el Totpoderós, els pares i la Pàtria!
  El teatre més interessant és el teatre de la guerra, només el preu de l'entrada és prohibitiu!
  Però al teatre d'operacions, les llàgrimes sempre són reals i cada acte és una lliçó de vida!
  El talent només llavors es converteix en un geni, si es multiplica per una diligència colossal!
  La procrastinació roba llorers, la pressa porta l'èxit!
  Un autèntic cirurgià és aquell que és capaç de realitzar una operació complexa desapercebuda!
  No el boxejador que colpeja, sinó el que tomba!
  La bellesa sempre és verinosa: els bolets més brillants són l'agàric de mosca i el verí és com l'encanteri d'una dona: mareja i enverina el cor!
  La ment natural pot sotmetre la força natural, però la força innata mai no sotmetrà la ment!
  Morir orgullós és millor que viure humil!
  Qui té la vida per la gola és més probable que la perdi que qui allibera el pollet de la felicitat!
  La bellesa s'esvaeix, el coratge continua sent etern!
  L'espasa és massa afilada per mantenir-hi el poder de l'estat, l'adulació és massa dolça per beure el poble per sempre amb ella!
  L'enginy del soldat compensa l'error de càlcul del general, però construir-hi un càlcul és com fer un forat amb una agulla!
  És difícil encendre el que ja està en flames i apagar el que ja s'ha cremat!
  Temperament masculí calent, asseca el cervell i crema la part inferior de la cartera!
  Més aviat, es crema un forat a la butxaca: un cor càlid!
  La bossa més gruixuda està travessada per un falЈlus dur!
  Per a un home, el millor mirall daurat!
  A la moneda i les arrugues: la decoració d'un home!
  Una guerra pot ser sense guanyador, però sempre hi haurà un perdedor!
  La debilitat humana és el principal motor del progrés!
  Si vols ser el primer, treballa com l'últim!
  El geni és familiar de la divinitat i parents dignes!
  Pots servir una mica la Pàtria, però no pots trair una mica!
  ! Penso, doncs, -existeixo, existeixo-, per tant, visc, visc -per tant, visc feliç!
  Les parelles sexuals són com el menjar: necessiten varietat i espècies picants!
  Una revolució es fa amb un cor pur, però no amb guants blancs; en el camí cap a la felicitat, les rodes necessiten lubricació de sang!
  Molt sovint, traeixen no per mesquinesa, sinó per debilitat, encara que és la feblesa la que s'inclina cap a la mesquinesa!
  En general, la llei és que un mecanisme rovellat només funciona amb greix d'or!
  Astúcia i càlcul: com un marit i una dona donen a llum la victòria: l'honestedat és el tercer extra!
  La creació més sense fons del món és un got de vodka, caure-hi és infinit, i el fons és al cementiri!
  No tots els condemnats són un criminal, ni tots els criminals són un condemnat!
  És més fàcil que un camell passi per l'ull d'una agulla que publicar sense blat!
  Un jutge professional és com una prostituta professional: la diferència només està en l'import de la taxa i el rang del proxeneta!
  Els polítics són com cucs, només que s'extreuen més sang de les entranyes quan són exiliats!
  La sang és el millor fertilitzant per cultivar el coratge de la generació en ascens!
  La majoria agressivament obedient pensa amb l'estómac, no amb el cor, perquè és molt més gran en volum.
  No obstant això, la doctrina atea és la més lògica, demostra la maduresa de la humanitat, mentre que qualsevol religió, associació amb la infància!
  Déu és un Pare fort amb un genoll fort, a qui un nen feble vol recolzar-se!
  És rar que algú encengui una espurna de talent quan la humitat del totalitarisme és al voltant!
  Els que no estan satisfets amb el passat i tenen por del present pensen més sovint en el futur!
  És més fàcil colpejar la lluna amb una pedra que obligar els polítics a complir les seves promeses electorals!
  L'humanisme ensucrat al país d'un poble és tan apropiat com el sucre al borscht!
  Tres coses són eternes: Déu, el temps i l'estupidesa humana!
  Si vols guanyar; oblida't de tres paraules: és difícil, no puc, n'hi ha prou!
  Un porc sempre trobarà brutícia, una rata sempre trobarà un buit i una persona mandrosa sempre trobarà una excusa!
  La moral de la mateixa arrel amb la paraula bruta! Molt sovint s'utilitza per tacar la virtut i esborrar el vici!
  I, per descomptat, els tancs alemanys de la sèrie E es van mostrar com a vehicles molt perillosos i de combat. On són els americans abans que ells? Els feixistes tenen tanta força.
  Sobretot quan la tripulació del tanc de la Gerda està atacant i aixafant les tropes nord-americanes.
  Té un cotxe de la sèrie E-50, àgil i ràpid. Té una longitud de canó de 100 EL i un calibre de pistola de 105 mm. Si una pistola d'aquest tipus es trenca.
  La Gerda va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va disparar un projectil, colpejant amb precisió l'enemic i va xisclar:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Charlotte, aquesta noia pèl-roja també va colpejar, amb els dits dels peus nus, als nord-americans i va xiular, mostrant les dents:
  Glòria a les nostres tropes invencibles!
  La Kristina també va tocar les seves cames àgils i ciselladas amb els dits nus i va cridar:
  - Glòria a l'heroisme de la Wehrmacht!
  La Magda, fent servir els dits llargs i elegants de les cames nues, també va colpejar i va xisclar:
  - Glòria a la Wehrmacht invencible!
  I quatre noies l'agafaran i rugiran a tot cor:
  - Som autèntiques àguiles, i plenes d'heroisme! I volem com ocells, fills de la valenta Pàtria!
  La Gerda va tornar a disparar amb els dits nus. Va colpejar el cotxe americà i va xiular:
  - No, no fills, sinó filles!
  Charlotte va disparar contra el cotxe nord-americà, li va arrencar la torreta i va piular:
  - Això sí, les filles són molt heroiques!
  La Christina va donar una bufetada al seu oponent. Ella va travessar l'enemic de cap enllà, i va xiular, mostrant les dents:
  - Som les autèntiques màquines de la mort!
  Magda també va disparar a l'enemic. Va trencar l'armadura de l'enemic, va colpejar el front de l'enemic i va cridar:
  - I som les màquines més perfectes del món!
  I les noies van udolar en cor:
  - Glòria a Alemanya, glòria, els tancs corren endavant! Les divisions del Tercer Reich donen la benvinguda a la gent valenta!
  En resum, els alemanys anaven molt bé, i les seves tropes anotaven una victòria rere l'altra.
  Els Estats Units, és clar, tenen una economia forta, però van perdre en tecnologia. Sobretot tancs i avions a reacció. Els alemanys ja tenien el ME-262 X en producció en sèrie, i aquest avió era supervivible, amb una velocitat superior a 1150 quilòmetres per hora i armat amb cinc avions de canons de 30 mm. Els nord-americans no poden resistir-se a una màquina així.
  Els alemanys també disposaven d'un ocell XE-262, fàcil de fabricar, quasi totalment de fusta, molt lleuger i maniobrable. Però el XE-262, a causa de la seva massa baixa i la seva gran velocitat, era difícil de gestionar i requeria pilots altament qualificats. Però va ser genial per a l'estil de Huffman, que funcionava en l'acostament. I a poca distància va aixafar els americans.
  Però a més de Huffman, també hi havia dues noies que van actuar: l'Albina i l'Alvina. Van superar els tres-cents avions abatuts cadascun i van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Les creus de cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants només tenen fins ara Huffman, que va abatre més de cinc-cents avions, i Rudel, el llegendari avió d'atac, va fer caure més de cinc-cents tancs i molts altres objectius terrestres. I disset avions més.
  En el Tercer Reich també van aprovar el sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants, als que arriben a mil avions abatuts, oa la mateixa quantitat de tancs trencats.
  Aquesta creu de cavaller hauria d'haver estat subjectada amb almenys un centenar de diamants, i hauria estat més gran que altres creus de cavaller. Per tant, el premi no només va ser honorable, sinó també car.
  L'Albina i l'Alvina estan volant pel cel. Enderroquen els seus avions ianquis i canten entre les dents:
  - Noies guapes,
  Grans amics...
  Serien formidables nois...
  I grans puntades!
  L'Albina va apuntar el canó de l'avió amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'americà i va xisclar:
  - Llums d'ulls alegres!
  I va fer l'ullet a la seva parella. Ella va tallar la seva contrapart. Va fer trossos l'enemic fent servir els dits dels peus nus i va xiular:
  - Pel comunisme i les nostres glorioses victòries!
  L'Albina va corregir la seva parella, enderrocant l'avió ianqui:
  - Pel comunisme ari!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  Mentrestant, la guerra continuava. Els nord-americans estaven clarament perdent davant el millor enemic en tecnologia i entrenament, i fins i tot utilitzant divisions estrangeres.
  En particular, els Yankees tenen el tanc Sherman principal. Bé, on és contra el principal E-50 alemany. La màquina dels nazis tenia un blindatge frontal de 250 milЈlímetres, un blindatge lateral de 170 milЈlímetres i un pes de setanta tones amb un motor de 1200 cavalls de força amb un impuls del motor.
  Cal tenir en compte que el Sherman ni tan sols va poder penetrar pel costat alemany, ja que l'armadura de l'E-50 està inclinada. Fins i tot el Sherman amb una pistola de disset peus, el Firefly, no va portar realment un alemany a bord. Però aquest tanc no era massiu.
  I els alemanys van agafar amb confiança el tanc americà des de cinc quilòmetres de distància. A més, té una silueta alta. Els americans tenien Pershing una mica millor. Però aquest tanc no era tan massiu com el Sherman, i tot i així el seu canó de 90 mm no era suficient per a una lluita eficaç.
  Només "Supershing" podria penetrar l'E-50 alemany pel costat. El benefici d'una pistola i un calibre de 90 mm i una longitud de canó de 73 EL. Però, d'altra banda, la cadencia de foc és de només quatre rondes per minut enfront de dotze per a l'E-50 alemany, i el pes de cinquanta tones és massa gran per a un motor de 500 cavalls de potència. Sí, i l'armadura és insuficient. Al front del mastodont principal alemany, els americans encara no van trencar. I el Fritz també tenia un E-75 amb un canó de calibre 128 mm i un gruix de blindatge lateral de 210 mm sota pendents, amb una protecció encara millor i un motor de 1500 cavalls de potència.
  Així que des del primer moment, els EUA van estar perdent. Només el tanc T-93, més precisament un canó autopropulsat de noranta-tres tones de pes, amb un gruix de blindatge frontal de 305 mm i un canó de 155 mm, podia lluitar frontalment contra els mastodonts alemanys.
  Però el rendiment de conducció d'aquest canó autopropulsat no tenia importància, igual que la cadencia de foc. I els alemanys la van destruir amb avions.
  Així que els nord-americans en conjunt no anaven bé i estaven perdent irremediablement.
  I les tropes alemanyes es van acostar cada cop més a Nova York i Washington.
  Truman va suplicar a Hitler per la pau.
  Però el Führer només volia una rendició completa sense cap condició. Washington estava envoltat. I els nazis van començar un assalt a la capital dels EUA.
  La tripulació del tanc de Gerda va lluitar per un demà més brillant. I va guanyar sense cap problema.
  La noia fins i tot va començar a disparar no només amb els dits dels peus nus, sinó també amb els mugrons escarlata dels seus pits. I va ajudar molt.
  Charlotte també va disparar prement els seus mugrons robí al botó del joystick i xiulant:
  - La grandesa del comunisme rau en no ser un peix, sinó una balena!
  Christina, disparant, prement els botons del joystick, va assenyalar:
  - I els alemanys construirem el més gran del comunisme!
  Magda, disparant mugrons carmesí als seus oponents, va emetre agressivament:
  - El comunisme més brillant! Només amunt, ni un pas avall!
  La Gerda, apuntant el canó amb els dits dels peus nus, i donant voltes a l'obús americà amb un tret ben apuntat, va confirmar:
  - Pel comunisme ari!
  Després de la caiguda de Washington, Amèrica aviat va capitular. I va passar el 31 de gener de 1948.
  La Segona Guerra Mundial ha acabat. I l'ascens al poder de Hitler va coincidir amb la capitulació d'Amèrica.
  Semblava que hi havia un llarg període de pau. De fet, totes les guerres s'han acabat, els Estats Units són capturats, i què més es pot desitjar? Però hi havia una superpotència més amb colònies: el Japó. I Hitler també volia conquerir-lo.
  . CAPÍTOL #3
  El 20 d'abril de 1953 va començar una nova guerra per la redivisió del món. L'URSS encara existia en una forma truncada. L'exèrcit que va arribar al poder després de Stalin, va posar Voznesensky com el govern principal formal. Aquest líder va aconseguir restaurar parcialment l'economia russa. I va oferir a Hitler la participació de l'URSS en la guerra contra el Japó. Va estar d'acord, però amb la condició que Rússia només retornés Primorie, l'illa de Sakhalin i la cadena Kuril, prèviament capturada pels samurais.
  Així, Voznesensky va tenir una nova oportunitat de reviure l'URSS i rehabilitar parcialment l'imperi.
  La lluita es va desenvolupar amb tota força.
  L'Alenka i el seu equip van lluitar en un nou tanc T-11 experimental. Aquest cotxe era pesat i ben protegit. La seva armadura frontal va arribar als 300 milЈlímetres amb un pes de màquina de seixanta-vuit tones i una pistola de calibre 130 mm. Mentrestant, el tanc principal T-54 encara es troba a l'URSS, cosa que tampoc està gens malament.
  I l'Alenka i la seva parella estan disparant des d'una potent arma des de llarga distància. Els japonesos, és clar, tenen els seus propis cotxes. En particular, aquí teniu l'E-75, copiat del model alemany sota llicència. Però aquest tanc ja està una mica obsolet.
  I l'Alenka el noqueja amb els dits nus dels peus. I ella envia el projectil exactament de punta a punta.
  La noia xiula:
  - Glòria a l'època del comunisme! Glòria a Lenin als cors!
  De fet, aquesta és una bellesa del més alt nivell.
  Anyuta també dispara, fent servir els seus dits nus de cames cisellades i grinyols:
  - Sóc un guerrer molt xulo, i és com un ninot mecànic!
  Alla també dispara al seu torn. Aquesta noia va colpejar el samurai i va dir:
  - En nom de la llum, la calor i el vent!
  I, per descomptat, amb els peus nus.
  I aleshores la Maria va aterrar. És una noia amb una força espiritual enorme. Va trencar un tanc japonès i va piular:
  - Pel comunisme poderós!
  I va sucumbir davant el seu taló nu.
  I al final va disparar amb l'ajuda d'un peu descalç i Marusya. La noia va colpejar l'enemic i va xiular:
  - Glòria a l'era d'un món millor!
  I com xiula... Aquesta és realment una noia molt maca.
  La tripulació dels tancs soviètics està fent una gran feina i està cobrant les factures. Les noies, per descomptat, prenen el lideratge ràpidament. També tenen el millor cotxe per a l'Exèrcit Roig.
  I la Gerda lluita en un tanc piramidal. Aquest cotxe ja està més avançat i només té dos tripulants.
  Ells, juntament amb Charlotte, estan disparant als japonesos i són extremadament efectius.
  La Gerda, fent servir els dits nus, va prémer els botons del joystick i va colpejar el cotxe japonès, xiulant:
  - I el samurai va volar a terra sota la pressió de l'acer i el foc!
  Charlotte també li va disparar, utilitzant els dits nus de les cames ciselladas, i va xiular:
  - Però la nostra Wehrmacht des de la taigà fins als mars britànics, totes són milions de vegades més fortes!
  La Magda i la Christina lluiten en un altre tanc piramidal.
  Les noies Terminator són extremadament combatives i de força colossal.
  I així la Christina dispara, utilitzant els dits dels peus nus i colpeja els japonesos.
  Aleshores crida:
  - La nostra era amb victòries per davant!
  La Magda també dispara a l'enemic. Enderroca la torre dels samurais i crida:
  - I els èxits estan esperant encara més genials!
  I de nou, amb els dits nus, es beneficia del sistema, derrocant els enemics.
  Sí, hi ha noies que aturaran un cavall al galop i entraran en una barraca en flames.
  Els guerrers van vèncer l'enemic i a poc a poc van anar pujant.
  Japó estava perdent. I els alemanys van utilitzar una arma formidable: les discoteques.
  Aquests plats voladors no tenien igual.
  Aquí l'Agatha i l'Adala es barallen en un disquet. Els guerrers controlen la màquina amb l'ajuda de joysticks i despleguen aquesta unitat més potent. I així aixafen els oponents. I van colpejar amb raigs de calor de l'aire. Literalment destruint el poder dels rivals.
  Àgata, disparant a l'enemic, rugeix:
  - Enfada la meva passió!
  I amb un taló nu i rodó, com pressionant.
  Adala, disparant als enemics, declara amb confiança:
  - Només és poder!
  I també fa servir els seus dits nus contra l'enemic.
  Les noies es van dispersar realment. I tal, diguem-ne belles lluitadores directes.
  Que gairebé no queda res del Japó.
  La Terra del Sol Naixent estava perdent. I per desgràcia, semblava gairebé sense esperança.
  El samurai es va enfrontar a la superioritat tecnològica. I un adversari molt seriós pel que fa a la planificació operativa.
  Japó va derrotar Rússia en el seu temps, però ara perdia davant les coalicions.
  Al final, el Tercer Reich fins i tot va llançar un atac nuclear a les illes, i la terra del sol naixent va capitular.
  Com a resultat, es va completar la conquesta de terres colossals. No obstant això, el Tercer Reich va lluitar una mica més a Amèrica Llatina i va dur a terme ocupacions addicionals del territori.
  Però quan el món sencer està sota el Tercer Reich, l'URSS encara lliure es burla del Führer.
  I el 20 d'abril de 1957 comença l'agressió contra Rússia. I forces colossals avancen cap a l'URSS.
  Amb què pot comptar l'Exèrcit Roig en aquestes condicions? Les forces ja són molt desiguals.
  Però pel que sembla, els russos i altres nacionalitats encara tenen alguns càlculs.
  I lluiten molt dur.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana estan lluitant contra els nazis.
  Noies tradicionalment descalces i en bikini. I aquest és el seu credo. Lluiten amb ferocitat salvatge.
  Natasha, disparant amb una metralladora, comenta:
  - En què som bons, que sabem lluitar!
  Zoya, disparant a l'enemic, va acceptar:
  - Podem!
  I va llançar una granada amb els dits nus.
  L'Augustina va gargotejar als nazis amb una metralladora i, amb molta emoció, va cridar, llançant una granada amb el taló nu:
  - Sóc el destructor del mal!
  Svetlana, també disparant a l'enemic i disparant amb precisió, tallant els enemics i llançant una bossa d'explosius amb el peu descalç, a causa de la qual cosa el tanc es va girar, va emetre provocativament:
  - Trituraré el Tercer Reich en pols!
  I la noia va tornar a treure la llengua.
  Aquí estan els guerrers. Amb ells pots lluitar contra gairebé qualsevol monstre. I fins i tot el de Hitler.
  Natasha, disparant contra els nazis i defensant Moscou, va cantar:
  - Estem aixafats pel jou de l'horda,
  Estem oprimits pel jou dels infidels...
  La Zoya, disparant al Fritz i llançant els seus dits nus amb els peus, va deixar escapar un xiulet assassí:
  Però ens bull a les venes
  El cel dels eslaus...
  L'Augustina, disparant als nazis, i actuant amb molta energia, donant una granada amb el taló nu, va continuar:
  I des de les ribes meravelloses,
  A les costes de Kolyma...
  Svetlana va cantar amb passió salvatge, jugant amb els músculs de les cames, i les fitxes de premsa van donar:
  Tot això és la nostra Terra,
  Tot això som nosaltres!
  I aquí les noies, he de dir, estaven amb una gran vanitat i una agressivitat colossal.
  Ningú pot aturar-los, res els pot derrotar. Les males llops aixafen l'enemic, les malvades tigresses saluden els herois.
  O potser heroïnes. Aquí hi ha les noies de joc del vol més alt d'un ocell.
  I si lluiten, doncs des del cor....
  I l'Alenka amb la seva tripulació al tanc T-13. Una màquina que està preparada per resistir les composicions piramidals alemanyes. La noia dispara a l'enemic i canta:
  - Els nostres tancs, només és un miracle,
  Des dels deserts als mars del nord!
  Et destrossarem, creu Judes,
  La terrible bèstia serà destruïda!
  Anyuta va confirmar amb fúria, també disparant a l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Esquinçaré l'enemic i els trituraré en pols.
  Alla es va tornar a carregar contra l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - Per la grandesa del comunisme vermell!
  La Maria també va colpejar l'enemic, fent un tret ben apuntat amb el seu membre inferior nu i va rugir:
  - Per belles victòries!
  Marusya també, amb l'ajuda dels seus dits nus, va moure l'enemic, com si el pegués, i va cridar:
  - Per les més altes idees del comunisme!
  Els Cinc van lluitar contra els nazis com a terminadors.
  I els pilots soviètics també van lluitar al cel. En particular, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Van lluitar com herois femenines èpiques. Amb els dits nus, van enviar projectils aeris. Van colpejar els enemics molt encertadament.
  Anastasia va prémer el mugró escarlata al botó del joystick, va colpejar el feixista i va xiular:
  - Glòria a les idees del comunisme!
  Disparant a l'enemic amb mugrons de maduixa, l'Akulina mig nua també va arrossellar:
  - Glòria als herois de l'URSS!
  Aquestes són noies calentes i fortes aquí. Com lluiten com autèntiques bèsties. I tenen una passió sobrehumana i una força colossal.
  Anastasia, aixafant els nazis, va cantar:
  - Damunt del desafortunat planeta penjava,
  El malvat Fritz bull la foscor...
  L'ocupant odia la seva destral,
  Esmola i talla't el cap!
  
  No obstant això, no és un peó,
  I no caminar per sempre sota el jou...
  Converteix els malvats enemics en tisones,
  Es convertirà en el governant dels mons!
  I després hi ha Elizabeth al tanc T-55. Una màquina amb un canó de 105 milЈlímetres més potent que el T-54 i preparada per lluitar contra els enemics.
  Noies al tanc, és clar, amb un sol bikini.
  L'Elizabeth va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, disparant amb força precisió a l'enemic i va arrossellar:
  - Per la Rússia del comunisme!
  Llavors Ekaterina va disparar al seu torn, utilitzant el mugró escarlata del seu pit per disparar.
  Va colpejar el tanc nazi i va arrollar:
  - Per l'èxit en la construcció del comunisme!
  L'Elena també va disparar al seu oponent fent servir els dits nus. Va trencar el canó d'un tanc piramidal, ho va fer tot correctament.
  Llavors va xiular:
  - El més brillant tindrem el comunisme!
  Després lupanula i Euphràsia, encara que sol ser només una conductora. Però la noia va colpejar amb molta precisió, colpejant el musell del tanc nazi.
  Llavors va arrossellar:
  - El nostre comunisme és més brillant que el sol!
  Les noies del tanc estan descalços i en bikini es veuen molt maques i carismàtiques. I tenen pits amb mugrons tan escarlata.
  Elizabeth va cantar amb delit;
  Aixafem el jou, creieu el feixisme,
  Mouré muntanyes si cal...
  Hi haurà una era, l'era del comunisme,
  Volaré al cel amb una cançó!
  I de nou, la noia amb el mugró escarlata prement el botó del joystick i colpejarà els nazis.
  Així que el Führer no ho trobarà una mica.
  Amb aquestes noies, està clar que l'URSS encara viu, i Hitler no la pot trencar tan fàcilment.
  
  
  
  GUERRA DE CIGARRETS I BOTELLES D'ALCOOL
  ANOTACIÓ
  A la matriu Hypernet té lloc un joc virtual i molt xulo, en el qual ampolles d'alcohol i paquets de cigarrets es barallen entre ells. Molt interessant i estratègia de combat.
  . CAPÍTOL 1
  I tots els vuit alhora es van capbussar a la Hypermatrix. Va començar un joc de gran escala i tensió.
  El primer pas, per descomptat, va ser la construcció de naus estelЈlars de tots els models i unitats: ampolles i paquets amb nanses i potes humanes.
  Sí, els jocs són molt estranys. Reflecteixen les fantasies de les persones del futur que clarament han caigut en una infància eterna i alegre. I això, per descomptat, és molt inventiu.
  Per exemple, l'Alice va començar l'exploració del planeta amb cinc paquets de cigarrets. Però s'estan movent ràpidament. Hi ha recursos ilЈlimitats al planeta, però encara s'han d'explotar.
  L'Alice, per descomptat, utilitza el codi de trampes. Com, però, i Arkasha. Construir no és tan interessant com lluitar, i als seus planetes intenten passar l'etapa preparatòria el més aviat possible.
  I en primer lloc, fan un centre de producció de treballadors robòtics. I fan nous robots i nous tallers, reproduint fàbriques a un ritme accelerat. I això es fa molt xulo amb molta ilЈlusió.
  Les grans fàbriques, al seu torn, comencen a produir naus espacials.
  També hi ha una acadèmia de ciències, construcció i militars. Què necessites per allunyar les característiques dels vaixells de guerra. Aquests són els més lleugers: es tracta de caces d'un sol seient. Són barats i maniobrables, fàcils de fabricar. Com més pesat i potent sigui l'equip, més car és i més lent s'estampa.
  Per tant, els estols d'avions petits amb un pilot són els primers a volar cap al cel. I s'afanyen a trobar-se. Els paquets de cigarrets Camel són els lluitadors més d'elit i s'hi oposen les ampolles de conyac Napoleó. Que en general és fresc i extremadament fresc. I ara estan disparant canons làser: els caces s'assemblen a les raies o als peixos d'aigües profundes amb ales. Els raigs s'escampen i cauen en cotxes que es mouen ràpidament.
  Les primeres ampolles trencades i les cigarretes encès en un foc d'artifici d'esclats multicolors.
  Exteriorment, s'assembla a una colЈlisió de dues ones del mar. Es superposen. Diversos lluitadors fins i tot s'aboquen. Segueixen les explosions... Una ampolla de rom fort de Jamaica es va trencar a trossos i va flamejar.
  Alícia, mirant això i donant ordres, va cridar:
  - Alliberarem fotons per a tu!
  Arkasha va riure i va respondre:
  - Això és només el principi!
  Els lluitadors van xocar, van intentar ficar-se a la cua dels altres, van girar com en un remolí.
  I cada cop entraven més forces noves a la batalla. Aquí van entrar en acció cotxes més potents de dues i tres places. També tenien una forma aerodinàmica i eren translúcides.
  Els cigarrets tombaven amb les potes als joysticks, les ampolles tintinejaven i també els tocaven les extremitats. Tot semblava molt cruent i dur.
  Sotnikov, també es va precipitar a la batalla en un caça d'un sol seient. El seu vehicle té sis canons làser i és mortal. Tanmateix, no podeu trencar fàcilment el front: el camp semi-espacial vibra.
  Alexey en el seu cos infantil és molt hàbil, i s'avança a un paquet de cigarrets en reacció. Aquí hi ha un gir assassí, i l'enemic va flamejar literalment, com si estigués esquitxat de gasolina.
  Les flames eren una barreja de blau i verd, com ignorant el buit.
  Alexei va cantar:
  No tenim por de la guerra
  Sóc un àngel, no Satanàs!
  L'Alenka també està en batalla. Va triar caces estelЈlars amb dos canons de pols que disparaven raigs de gravetat. Una noia amb un bikini que amb prou feines li cobreix el cos.
  I això fa que l'Alyonka musculosa i corbada sigui encara més bella i encantadora. Els seus dits nus, amb les ungles brillants, premen amb molta destresa els botons.
  I ara el paquet de lluita "Belomor" es va dividir en dues parts iguals.
  Alenka tenia una associació amb el cor.
  La nena bruixa va cantar:
  - El meu pobre cor està preparat-
  Explota al pit com una closca...
  Per a un ésser estimat amb una paraula amable,
  Per a un aspecte brillant i brillant!
  Fins i tot embarcacions petites van començar a unir-se a la batalla. També tenien forma de criatures marines: dofins o taurons. I molt tapat de pistoles.
  Natasha Belaya, per descomptat, també està en batalla. Només que aquesta vegada va triar el paper de comandant d'un destructor de míssils. Quina elecció més seriosa.
  El destructor s'assembla a un tauró barracuda amb cinquanta canons de diversos calibres.
  Natasha Belaya canta:
  - Extensió espacial -
  La mort coberta...
  Pantaló fosc -
  xuclat amb avaricia!
  Alenka enderrocant vigorosament una altra màquina enemiga, dividint-la amb un impuls, va emetre:
  - Realment honor
  No es pot trobar al cel...
  El cor anhela venjança
  Vol salvar el món!
  A l'altra banda, la Katka lluita... Llança tota mena de piruetes sobre un lluitador, i se la porta pel buit com una ploma.
  La noia amb el taló nu i rodó va prémer el botó i va xisclar:
  - L'ordre del comandant durant la guerra...
  Lyokha Teterev, incitant a un altre colós, el seu impuls d'agulla va perforar aquesta vegada la cua del vaixell i el va fer cremar. Com van córrer, xocant i explotant ampolles d'alcohol. Begudes alcohòliques de potes i cames humanes de manera divertida.
  El jove guerrer i esportista va cantar:
  Qui abans era humà
  Aquell apaga zero!
  Katya, prement el seu taló rosa nu sobre el gallet, va xisclar:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Volem l'alcohol!
  Maha també es va unir a la lluita. Però ja com a comandant del primer creuer de míssils que va sortir dels hangars. La noia és exteriorment modesta, però té una ment pròpia.
  I ha estat un dia dur per a les ampolles de licor. I això és una pallissa figurada. El poderós canó del creuer va colpejar. I un púlsar ardent va esclatar de la ventilació. Va portar una força de destrucció colossal. I va escombrar com un hola de malson.
  La Masha va cantar, imitant els altres:
  Tot anirà bé en aquest món
  Feliç al planeta com nens!
  El creuer és una cosa semblant a una orca. Unitat de lluita seriosa. I els paquets de cigarrets saluden a Maha. Exteriorment, tot sembla còmic, com en un dibuix animat per a adults.
  Però aquí hi ha els cellers del creuer. Es construeixen més lentament, però tenen dues-centes armes cadascuna i míssils thermoquark. I, per descomptat, aquest és un argument seriós.
  Alícia va xiular:
  - A les eleccions, ells guanyen per números, i jo venc amb habilitat!
  I el guerrer i alhora el gran acadèmic dóna ordres. Sí, hi ha hagut avaries. Com escaramusses amb tot un exèrcit de robots trencats. Però com diuen: la bondat triomfa al món. El comandant ferit va ser reparat i l'exèrcit de màquines va tornar a una percepció adequada de la realitat.
  Al mateix temps, és clar, refrescant la memòria de les tres lleis de la robòtica.
  I ara hi ha una guerra virtual. I cada paquet de cigarrets amb potes és alhora una unitat de combat i alhora una personalitat.
  Alícia va cantar:
  - Anirem a la batalla amb valentia,
  Treu un fotó fora de l'òrbita...
  Trenquem els cuirassats -
  Tots els enemics seran vençuts!
  Les ampolles, que exploten, cremen molt intensament. Estan plens d'alcohol. Fins i tot els que haurien de contenir cervesa. Això, per descomptat, és molt interessant i divertit.
  Maha va prémer el botó amb el peu nu. Un púlsar mortal va sortir volant. I el vaixell es va ensorrar. Aquí hi ha les fragates en batalla. Són vehicles força còmodes i àgils amb armes potents.
  Armadillos van a la batalla. Fins i tot més grans que els creuers, tenen canons extremadament potents. I també llancen coets que es dirigeixen cap a l'enemic amb velocitat superluminal.
  Sotnikov, veient com les cues romanen al buit, va assenyalar:
  - Una guerra molt decent!
  I el noi del governador va sentir com una ona gravitatòria va sortir del coet esclatat i el jove guerrer va quedar sacsejat.
  Va volar per la cresta... Les sensacions són molt agudes, fins i tot a l'estómac li feia pessigolles.
  I després un fort descens.
  Alyonka, a qui també va sacsejar, va mostrar les dents i va assenyalar:
  - És un tsunami?
  Aleksey, anivellant el lluitador, va cantar:
  - Directament amb les mans nues -
  Vaig fer front al tsunami!
  L'Alenka va prémer la palanca amb els dits dels peus nus, va disparar l'hiperplasma amb una secreció i va afegir:
  - I qualsevol novena onada,
  Això és com Claude Vandamme!
  Els cuirassats són armes formidables amb defenses poderoses i són els més lents de construir.
  Però, al mateix temps, són les eines d'avenç més efectives i terribles. Exteriorment, semblen balenes i porten milers d'armes.
  Natasha Belaya es va moure a través de la càpsula d'escapament, revolotejant com un flotador durant una tempesta, cap a la primera nau d'una classe tan colossal.
  Alexey, en el qual va viure el poeta i amb una vista excelЈlent des del lluitador, gràcies a les nombroses pantalles volumètriques, va cantar:
  - Un tauler abigarrat enorme,
  Els seus motors taulen...
  Els exèrcits es mouen vius
  Tant tancs com cuirassats!
  Alenka va xisclar, colpejant un altre objectiu amb un tret ben apuntat i fent fumar els paquets de cigarrets:
  - Tancs que dius!
  El noi voivoda, allunyant-se amb destresa del pesat púlsar disparat des del canó de creuer, va confirmar:
  - Sí, i tancs també!
  I va afegir, tornant a girar la tècnica del triple canó:
  - El tanc també té ànima!
  L'Alena va assentir.
  - Sí, aquí ja s'han començat a confessar algunes ampolles per part dels blasters de combat. Això s'ha de dir molt pràctic!
  I la noia va llançar el seu cotxe cap a la dreta. Llamps sucosos i tricolors. I aquesta és una substància destructiva molt greu.
  O potser l'òrgan de guerra?
  La Natasha, ja des del cuirassat, prement els dits nus i elegants de les seves cames meravellosament belles i gràcils sobre els botons del joystick, va flamejar amb una columna mortal.
  És quan l'hiperplasma vola, escalfat fins a quintilions de graus, llavors aquí es fa por per als diables.
  La Natasha va xiular, veient com es trencava el creuer trencat amb paquets de cigarrets cars i pocs.
  Aquí teniu el paquet general de "Camel", com es crema pel superfoc hiperplasmàtic i comença a torturar.
  I les cames es contrauen, una veu tan salvatge i frenètica que té.
  Sí, això no és un bany per a tu.
  Natasha, la noia del terminador, va assenyalar:
  - Hi ha dones als nostres pobles,
  Que condueixen un avió en broma...
  I hi ha una opinió molt sàvia,
  Quina dona més xula guanyarà!
  Arkasha Sapozhkov va comentar amb força lògica:
  - Una dona no és un sexe més feble, sinó una bella!
  I va donar l'ordre de desenvolupar planetes veïns i construir noves fàbriques d'ampolles d'esclaus. Sí, aquesta és una estratègia i una batalla colossal i incomparable.
  Alenka, després d'haver enderrocat un altre cotxe, va cantar amb patetisme:
  - Hem nascut per fer realitat un conte de fades,
  I tots els enemics de la Pàtria: pols!
  L'Alice segueix sent presa de cos, però de ment i percepció en el joc. I la lluita és molt bonica. Els cuirassats surten dels hangars i entren a la batalla. Floten com troncs en un riu. Hi ha molts milers d'armes a sobre, i els calibres estan passant pel sostre.
  Particularment impressionant és el cuirassat brut, un gegant molt poderós i real. I el poder d'impacte és gran...
  L'Alice fa córrer un coet... En lloc d'una càrrega de termoquark, una de termopreó més forta. Als primers coets, els quarks es fusionen i, a la següent generació, les partícules, de les quals es componen els quarks, els preons.
  I aquesta és una arma molt formidable. Però Arkasha està bombejant el seu exèrcit.
  I els camps de força estan coberts per princeses-plasma, que és una protecció més perfecta a causa de la curvatura de l'espai.
  Tant les ampolles com els paquets de cigarrets no estan traduïts. Es fabriquen en forma de contenidor.
  I l'extracció de tot i de tot pot durar a la matriu indefinidament.
  Tanmateix, en la majoria d'estratègies, els recursos són inesgotables.
  Alexey veu aquests hulks. I està millorant el lluitador.
  Ara té hiperlàser, bomba de termopreó i protecció contra l'ordit cineespacial.
  El petit senyor de la guerra va cantar:
  - La violència aixafa l'acer,
  Però el poder de la malícia no és etern...
  I tu davant l'adversari dóna...
  Quan una mà ferma
  I els objectius són humans
  Enemic a l'abisme
  I els herois van al cel!
  Alexey es gira de nou. Ja estava acostumat a que als quaranta anys estigués al cos d'un nen de dotze anys. Això dóna molts beneficis.
  És a dir, no hi ha motius per entrar en pànic, no hi ha motius...
  Però les ampolles van entrar clarament en pànic quan el cuirassat brut es va incendiar amb diversos cops de coets.
  Les ampolles es van escampar i diverses d'elles van ser aspirades a l'entrada de ventilació. Una dotzena d'ampolles d'alcohol van explotar alhora... Una barreja combustible i infernal va fluir pel terra...
  Alexei va cantar:
  - Foc de morter intens,
  I sense ampolla, ai, no hi ha vida,
  Anem al bufet de l'estació!
  I el noi-voievoda torna a fer una maniobra hàbil, i entapisseix l'ala d'un caça de dos seients. I va esclatar, literalment, com un secant.
  La Natasha, per descomptat, comanda el gran cuirassat. Al costat del seu conyac estirat "Napoleó". I aquesta ampolla brilla amb les espatlleres de mariscal.
  La Natasha la va agafar i va xiular:
  - Tots mirem els Napoleons,
  Endavant, ataca - les legions!
  I la noia, amb l'ajuda dels seus dits nus, va tornar a prémer els botons del joystick i, com un armadillo de cigarrets-guerrers, s'escamparà en gotes de metall fos.
  Aquesta és realment una volea que es necessita...
  Natasha va cantar:
  - No som insectes patètics,
  Estem blindats com tortugues...
  Si colpejam amb un làser,
  Deixem un buit!
  Aquestes són realment noies que sembren la mort. I destrueixen un creuer enemic rere l'altre.
  L'Alenka, però, gaudeix de l'oportunitat de lluitar en un lluitador. Enderrocar un cuirassat de seguida no és una gran tasca per a ella. I ara va tornar a colpejar un cotxe molt bo.
  Aleshores va dir filosòficament:
  - Un pollastre picoteja gra a gra i guanya pes molt més ràpid que un porc que s'empassa peces enormes!
  I molt hàbilment va posar els dits dels peus nus. Aquesta és una noia.
  I està fotut amb aquests cigarrets.
  Alexei va comentar amb una idea:
  - No entenc els que fumen - és repugnant tenir un cigarret a la boca!
  L'Alena va assentir.
  - Mal costum!
  I la serp guineu també va fer el truc, i un altre lluitador va flamejar.
  I aleshores la noia va colpejar el taló nu i va xisclar:
  - El meu exèrcit és fort
  Ella salva el món!
  La noia, és clar, ja ha vist una altra cosa... Encara que, és clar, el duel de cigarrets i alcohol sembla molt extravagant. Però encara val la pena mirar-ho.
  I així el vi de Borgonya també va entrar a la batalla en un gran cuirassat. De fet, hi ha centenars de milers d'ampolles així i no. Sembla molt bonic a gran escala.
  I les ampolles corren, brillants d'etiquetes i espatlletes. Sembla més que ric.
  El rodatge prové des de diferents distàncies i és molt precís. Les derrotes són cada cop més devastadores. I vaig haver de disparar amb coets i altres llavors.
  L'Alice va vigilar de prop el camp de batalla. Va transportar les seves tropes, intentant cobrir els flancs amb naus estelЈlars. I les seves accions semblaven força lògiques.
  Però Arkasha també va actuar amb energia. A poc a poc s'anaven apropant naus estelЈlars d'enormes tonatges. I l'intercanvi d'artilleria es va fer cada cop més intens.
  Com les supernoves, les explosions de coets van esclatar. I només va ser una destrucció total. I aquesta és realment una batalla en la qual cada soldat és un heroi.
  Les ampolles i els paquets es mouen a un ritme ràpid. I les seves potes i potes no paraven de parpellejar. I va ser una acció enèrgica.
  La Natasha va tornar a aixafar les cames amb els dits dels peus nus i va dirigir coets pesats a l'enemic.
  Una altra vegada un buit i ara els cigarrets del cuirassat es van començar a dividir. I el foc s'encén, com si les espelmes d'aquí comencessin a caure.
  Natasha va cantar:
  - Som noies valentes, la nostra veu és sonora!
  I, de nou, volen míssils mortals i destructius. I el bolet infernal arde, i aquí hi ha la crueltat a gran escala.
  Arkasha va ordenar a l'exèrcit d'ampolles:
  - Fes un tall inclinat!
  Ampolles-generals plenes de conyac car van bordar:
  - És cert, comandant!
  Natasha va dir sàviament:
  - El nostre exèrcit va prendre Berlín, i la noia va ajudar!
  I el seu taló nu torna a prémer els botons. I amb una gran acceleració, esclaten els regals assassins de l'aniquilació.
  Alexey va tornar a abatre el lluitador amb un molí de vent inclinat i va xisclar:
  - El meu càrrec són quatre paraules,
  No busco una altra manera!
  Natasha va estar d'acord amb això:
  - Sí, no busquis desviaments, juga recte per la vora!
  Aquesta noia sap el que fa. I una manera molt intelЈligent amb ella. En conjunt, però, s'ha mantingut un equilibri dinàmic.
  El noi-voivoda va actuar com un as experimentat. A Txetxènia, va haver de lluitar. Hi havia mercenaris i guerrers locals, i molt bons lluitadors.
  Els txetxens fins i tot podrien considerar-se vencedors de la primera guerra, ja que l'exèrcit rus va marxar sense arribar al seu objectiu. Sí, i en la segona batalla es va allargar durant deu anys.
  Alexey, disparant a l'enemic i tornant a maniobrar el caça, va atacar molt hàbilment les parts vulnerables.
  El noi voivoda es va topar amb una manada de camells. Són cigarrets d'elit, la qual cosa significa que el pilot no és fàcil.
  Va començar una batalla maniobrable, dos ass. Fins i tot un pensament va passar pel cap de Sotnikov: com seria la batalla entre Kozhedub i Huffman? Probablement seria una lluita digna.
  Alexey va derrotar amb destresa a un lluitador secundari i va cantar:
  - Sóc l'home més gran
  Encara que va viure el segle II!
  Alenka va assenyalar amb un somriure que va enviar a través de la pantalla del monitor:
  Tot anirà bé, noi!
  Sotnikov va respondre:
  - No sóc un nen, sinó un marit!
  L'Alenka va abatre l'enemic amb un gir molt precís i va eliminar els lluitadors amb molta destresa.
  La Natasha va assenyalar enginyosa i va colpejar els botons amb les fitxes de la premsa amb molta alegria.
  I els míssils van reaccionar molt agressivament a això. I van volar com el verí mortal d'una cobra que es va llançar sota la pell.
  Sotnikov va tornar a lluitar amb un paquet de Camel. L'etern nen va actuar massa directament.
  I el seu oponent va ser capaç d'atrapar, i Alexei es va arrossegar amb una calor intensa.
  Alenka va cridar:
  - Compte, home!
  El noi-voievoda, va trencar lleugerament la distància. Però l'enemic es va enganxar a ell amb molta confiança.
  I els dos combatents gairebé van xocar. Va anar, va anar enfrontament agressiu. I fins i tot van xocar.
  Alexei va cantar:
  - Hi haurà una ciutat a Venus,
  I a Mart estem construint una ciutat...
  No és una quimera lletja -
  Et donarem resultats!
  L'Alice va donar una copeta al Marlboro a l'espatlla i va arrossellar:
  - Ets una cosa maca!
  El tutú-mariscal va grunyir:
  - Estem encantats d'atendre't!
  Sokolovskaya va ordenar:
  - Aneu a l'atac! Vine des de la circumvalЈlació del flanc esquerre.
  El moviment dels grans cuirassats era massa pausat i es mouen a una velocitat més gran que els creuers. I van actuar amb una energia tremenda.
  L'Alice va mirar el camp de batalla, més precisament l'espai tridimensional. I ara Arkasha està intentant pressionar. La línia del front ara es va enfonsar, després es va arquejar.
  I va ser un equilibri dinàmic. L'Alice va alliberar les cames de les sabates i va començar a prémer amb els dits nus els botons del joystick.
  I hi va haver una revisió i destrucció.
  Aquí van agafar un dels grans cuirassats i el costat es va esfondrar. I va cremar, va cremar amb una força terrible.
  La Natasha va disparar activament i també va controlar els seus dits nus.
  I va perforar un vaixell rere l'altre.
  Així que tots els seus moviments eren elegants i extremadament precisos. I molt intelЈligentment va eliminar els oponents. I ara els paquets de cigars tornen a cremar, i les ampolles exploten a l'altra banda. I les possibilitats d'ambdues parts no van més enllà dels límits de l'equilibri dinàmic.
  La Natasha fins i tot va cantar a tot cor:
  - Sóc el més fort del món,
  Puc vèncer un elefant...
  I en aquest aire trist,
  No és el Senyor qui regna: Satanàs!
  Alex va dir amb un somriure:
  Som com Satanàs!
  I el noi-voievoda, prement els seus talons nus i rodons dels nens, però els botons i alliberaven corrents agressius d'hiperplasma alhora. I així de fotut... I l'as amb un pack de "Camel", i literalment flamí.
  Va prendre i va notar agressivament quan l'enemic va ser acabat.
  Sotnikov va cantar:
  - La victòria dels lluitadors valents espera,
  Podem trencar barreres...
  Estarem en la glòria dels grans pares,
  Espereu que els soldats coneguin les recompenses!
  Alyonka va riure, va tallar la nova màquina de l'enemic i va xisclar:
  - Per la santa Rússia!
  Alexey va dir amb un somriure infantil:
  - I aquí Rússia, estem en guerra amb les ampolles!
  La bruixa va respondre enginyosa:
  - Per una ampolla molt gran, pots aconseguir diners per al contenidor!
  I els dos lluitadors van riure.
  Arkadi encara no s'ha involucrat en la batalla. Va transferir tropes, per no permetre que l'enemic entrés a la rereguarda.
  L'Alice va intentar lliscar-se i crear una bossa. Fins ara no ha pogut.
  Paquets de cigarrets cars s'estenen al voltant de la noia. Van seguir intentant donar consells. Tanmateix, això va servir de poc.
  Aquí hi ha un altre parell de cuirassats a banda i banda que es van incendiar i van començar a ensorrar-se.
  Les ampolles tintinejaven.
  L'Aleksei havia estat lluitant en un avió de caça de moment, tot i que estava temptat de traslladar-se a un cotxe més gran.
  Sotnikov es va moure molt bé. Ell, com una reina sobre un tauler, va saltar pel buit.
  I aquesta va ser una interpretació virtuosa del poema per part seva.
  L'Alenka també va pressionar amb els peus nus tots els botons i palanques. Una ampolla de Bordeus va lluitar al seu costat. També un guerrer d'elit que va enderrocar els enemics amb l'emoció d'una piranya aixafant pollastres.
  Sotnikov, en canvi, va tallar un altre oponent amb una dalla i el va fer cremar a fons.
  Aquí els caces van xocar literalment i els camps de força van sortir volant. I això és una gran destrucció. Però, per descomptat, no a Alexei, el seu lluitador d'alta força.
  Alenka va animar la seva parella i el seu marit:
  - Molt bé noi! Premeu-lo!
  La Natasha, en canvi, va disparar foc de mort concentrat des del gran cuirassat. És una guerrera amb un swing mortal.
  La Natasha no va apuntar, sinó que va pressionar intuïtivament els dits dels peus nus.
  Ella també va haver de tenir problemes, sobretot durant la infància.
  Encara que va ser l'esclat d'un granet el que li va portar el major dolor. Més precisament, no va brillar, sinó que va saltar.
  Natasha, controlant la flama, va cantar:
  - No aniràs enlloc
  Convertiré un cigar en un poll!
  Alexey va assenyalar lògicament:
  - L'humor ens ajuda a construir i viure!
  Natasha va explicar:
  - No és humor, sinó una cançó!
  Sotnikov, eliminant un altre lluitador en forma de raia, va cantar:
  Qui està acostumat a lluitar per la victòria,
  Que cantin amb nosaltres!
  La Natasha va fer explotar un milió de bombes atòmiques llançades sobre Hiroshima amb un corrent d'energia i va cridar:
  - El qui és alegre riu,
  Qui vol aconseguir....
  Alenka va afegir rient:
  -Qui cerca sempre trobarà!
  I el seu taló nu va apuntar el púlsar precisament cap a l'objectiu. I, per descomptat, els cigarrets eren molt desagradables.
  Però Katka, en canvi, no era inferior a la batalla. I els seus dits nus amb no menys agilitat enviaven regals de mort. I amb força va inserir els impulsos de la mort.
  Katya va fer l'ullet a la Masha a través del monitor:
  - Quina bellesa aguanta!
  En resposta, l'eterna nena de tres-cents anys va respondre:
  - No t'aguantis i colpeja!
  I els guerrers es van mostrar la llengua entre ells.
  No obstant això, Katya encara és gairebé una adolescent en anys, i Masha no sembla haver madurat.
  Els guerrers aquí són del més alt nivell.
  Lyokha Teterev també està en ple combat, però prefereix disparar des d'un gran cuirassat.
  Ell, tampoc, encara no s'ha separat de la seva infantesa. Aquí, al món del futur, les coses estan una mica fora del seu cap.
  Lyokha també va prendre l'aspecte d'un nen d'uns tretze anys i va prémer els botons amb el taló nu i va cantar alhora:
  - Cop, cop, cop, un altre cop,
  Els lluitadors tenim un regal especial!
  . CAPÍTOL #2
  Masha va assentir d'acord, també apuntant pistoles amb hiperplasma als enemics amb els seus dits nus de cames de nena i menjar:
  Som els més forts del món
  I ens passarem la vida com en un camp de tir!
  Katya es va allunyar del corrent ardent de partícules escalfades a milers de milions de graus.
  La noia va ser tallada, hi va haver un temps amb mercenaris que van atacar Rússia. I els caps enderrocats en joc.
  I també hi ha un joc. Què passa amb trencar ampolles? Tampoc són immortals.
  Katya va llegir, mostrant les dents:
  - Un dos tres quatre cinc -
  Katya va sortir a disparar!
  va confirmar la Masha, amb un raig mortal de partícules:
  - Guanyem sense excepció!
  L'Alícia els va cridar a través dels hologrames:
  - No nedis darrere de les boies, et portarà al buit!
  Katya va xiular, derrocant un altre objectiu:
  - La victòria és molt bona,
  I deixarem els enemics aixafats!
  I ara les naus espacials s'acosten de nou. Els cuirassats i els grans cuirassats intenten mantenir-se a la paret, cosa que fa que els camps de força i mig espai s'acumulin i les naus espacials es tornin pràcticament invulnerables.
  Katya lluita amb passió i amb molta prudència. El combat no és cap broma.
  Per descomptat, el més fort guanyarà.
  Però, en realitat, l'estratègia pot durar indefinidament. Sobretot si els recursos són comparables. I les forces són gairebé exactament iguals.
  L'Alice va arrufar el front. Amb quina freqüència una guerra així, com una partida de dames o d'escacs, es va convertir en un empat.
  I aquí és encara més difícil actuar que als escacs.
  I després l'equilibri i la lleugera oscilЈlació del bol.
  L'Alenka també, putos cigarrets, va començar a posar-se nerviosa. De fet, aquí es foten, però el dolent no fa broma...
  Alícia va grunyir:
  - Per als últims èxits!
  La Masha, portant ampolles de vodka i conyac, va xisclar:
  - Per al millor èxit!
  Lech va respondre:
  - No és això!
  Katya va xiular, cobrint un altre objectiu:
  - Després que el reactor s'estavella, ja no serà el mateix!
  Alícia va grunyir furiosa:
  - Està clar de seguida que no és Puixkin,
  He escrit aquests cançons!
  Katka va riure i va respondre, estavellant el lluitador:
  - I no plegat, però no plegat!
  Els teus pantalons curts estan freds!
  Lyokha va amenaçar Katya amb el dit:
  - No siguis maleducat! Mullat darrere de les orelles!
  Katya va riure.
  - Llet condensada?
  Alícia va grunyir enfadada:
  - La Katya actuarà durant un any, et privaré de dolços!
  El jove guerrer va xisclar:
  - I no tens dret!
  Masha va estar d'acord, donant cops amb ira amb el seu taló nu:
  - I què t'han manat realment!?
  Alícia sàviament va respondre:
  - És millor tenir un rei al cap que el vent!
  La Masha va fer sonar l'avió de caça amb un somriure i va xiular:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  Lech va afegir amb passió:
  - La nostra mare, la nostra mare - matarem el vodka!
  Katya va declarar inesperadament:
  - I el meu padrastre va dir que el vodka és més perillós per a un rus que una dotzena de Hitler!
  L'Alice va assentir amb el cap.
  - Sí, centenars de Hitler són realment més perillosos! Tanmateix, el nostre cos no té por de l'alcohol!
  I la noia va tornar a prémer els dits dels peus nus sobre els botons del joystick. I l'equip va treballar. Noves legions de grans i pesades naus plenes de paquets de cigarrets es van precipitar a la batalla.
  Però des del costat d'Arkasha Sapozhkov, les mateixes legions de nova producció es dirigien cap a una reunió. I les naus espacials van deixar enrere llargs senders brillants.
  Aleksey Sotnikov es va moure en un avió de caça, accelerant o disminuint la velocitat.
  Era un jove ràpid.
  Arkasha va donar ordres. Però ell també ja estava cansat de ser comandant.
  I en comptes de si mateix, l'eternament jove gran acadèmic va deixar el comandant electrònic i es va precipitar a la batalla.
  Alisa Sokolovskaya el va seguir. El seu lluitador va accelerar bruscament.
  Tots dos senyors de la guerra van triar vehicles amb armes molt potents i van activar el mode déu.
  Aquí anem d'aquesta inversion.
  L'Alícia també va alliberar les seves elegants cames de les sabates i va començar a prémer els botons amb els seus dits nus. És genial jugar amb els peus.
  Alícia fins i tot va cantar:
  - En algun lloc de Kama,
  No ens coneixem!
  En algun lloc de Kama -
  Mare Riu!
  No es pot arribar amb les mans
  No arribeu amb els peus!
  Masha va recollir:
  - Peus descalços
  Noies de rellotgeria!
  I allà es van convertir en soldats corrents, gaudint d'una batalla ferotge.
  I és un bon humor lluitar així!
  L'Alice es va quedar amb un bikini. És una noia molt bonica. Té una figura perfecta i unes proporcions d'un cos meravellós.
  Però al vast imperi humà que abasta diverses galàxies, no hi ha persones lletjos o amb discapacitat física.
  I sens dubte agrada. Que bonic i correcte s'ha tornat l'univers ara.
  L'Alice pressiona els seus dits nus sobre les palanques. Què bonica és i les corbes del seu cos són tan seductores en absoluta perfecció i harmonia de línies.
  The Hero Girl va cantar:
  - Glòria a la meva Pàtria,
  Tots som una família simpàtica!
  I ara allibera una petita descàrrega de pèsols en un mini-coet. Però la reacció del termopreó també fa erupció d'energia de força colossal.
  I hi ha una explosió de supernova i una dotzena de caces, juntament amb el vaixell, crema com arnes a les flames de la llar de foc.
  Les ampolles no van tenir temps ni de pronunciar una paraula.
  Alícia va xiular:
  - Donant un llançament -
  Sabem com reduir el canvi!
  Lech Teterev va tuitejar:
  - Ets súper Alícia!
  Hero Girl va tuitejar:
  - Lisa-Alisova - un bon nom!
  I de nou, amb un taló de noia rodó i rosat, el present de la mort cedirà.
  Això és una destrucció gegantina.
  Katya va exhalar amb gust, destrossant un altre avió amb ampolles amb un coet:
  - Sí, aquest és un bon nom!
  I ella va cantar:
  - De sobte el caçador surt corrent -
  L'hiperplasma colpeja!
  La Masha va riure i va dir:
  - És adorable!
  I els seus dits nus de cames ciselladas i bronzejades alliberaran alguna cosa completament mortal i alhora bonica.
  I fins i tot el destructor es va separar del cop.
  En resposta, Natasha va fer l'ullet a la seva germana a través d'un holograma de colors brillants i va xisclar:
  - Això és un termopreó!?
  Maha va assentir vigorosament.
  - Sí, una cosa així! I molt constructiu!
  I les noies van esclatar a riure. Fins i tot van treure la llengua. A l'instant es van allargar com fuets i es van entrellaçar formant una bola. I va quedar tan retorçat.
  Alícia va comentar:
  - I estem entrellaçats com un parell de serps,
  Abraçant fort dos amics!
  Natasha va arrossegar:
  - Som bons amics!
  Arkasha, que també es va mantenir en contacte a través d'una projecció tridimensional, es va convertir en un nen de pell negra del fill d'Àfrica i va xisclar:
  - Les bones noies són grans amigues,
  Ment com els nens en edat preescolar: els esperen pors!
  I un nen encantador i de pell negra de dents de perla va llançar raigs de sol.
  I van saltar, i aquí hi ha un miracle, quatre lluitadors amb cigarrets alhora, carbonitzats com burilles de cigarret en un cremador de gas.
  L'Alícia va fer l'ullet.
  - Simplement estàs encantat!
  Arkasha va assenyalar, movent les orelles:
  - Sóc l'encarnació de la intelЈligència!
  I el nen de les fosses nasals, com si martellés amb un llamp, és un encant: l'efecte de la matriu, o més aviat la hipermatriu.
  Alenka va assenyalar racionalment:
  - Les nostres ments només donen lloc a una matèria impensable!
  Aleksey Sotnikov, per la seva banda, va rebre un cop al front. De nou, el nen es va veure aclaparat per la calor intensa. Però no estava gens avergonyit.
  Al contrari, recordava a l'antic governador un bany. Què és realment un bany?
  El nen petit va cantar:
  Bany, bany, bany, bany!
  Infusió de roure i bedoll!
  Alenka va recollir el passatge del seu marit:
  Bany, bany, bany, bany, bany!
  Un tros de la nostra vida és solter!
  Arkash va ser eliminat de nou amb els raigs de sol de les seves dents brillants com diamants tallats i va assenyalar:
  - I sou marit i dona!
  L'Aleksey va assentir vigorosament, allunyant-se de la mina volant al llarg d'una trajectòria complexa:
  - Que la dona tingui por del seu marit!
  L'Alenka va riure, el seu taló rosa nu va prémer el pedal i la noia va xiular:
  - No tinc por del meu marit, ni del fred!
  va comentar l'Alexei mirant la seva passió amb un retret. Llavors va ser gairebé cobert per una cronogranada. Una arma perillosa encara que tinguis el mode Déu. El nen va grinyolar, els seus talons nus i infantils li cremaven molt.
  Sotnikov va emetre:
  - Cuida't, vés amb compte!
  Alenki ho va confirmar aixafant el bergantí enemic amb un emissor de combat sobre aquest:
  - Compte, vigila!
  Arkasha va riure i va cantar:
  - Sóc un poderós tanc infernal -
  La xocolata serà feliç!
  La batalla entre cigarrets i begudes alcohòliques és una fantasia de gran volum.
  L'Alice, pel seu costat, va colpejar ampolles en diferents tipus de naus espacials, i l'Arkasha va mirar paquets de cigarrets en diversos tipus de naus estelЈlars. Va ser genial, un joc impressionant.
  Arkasha, enderrocant tot un creuer amb productes de tabac, va arrossellar:
  - Alícia del manicomi -
  Gran vaca!
  L'heroïna femenina va respondre:
  - Tu pagaràs!
  I el seu coet va aixafar un dreadnought amb una gran varietat d'armes i ampolles.
  Sí, va ser impressionant.
  Aleksey Sotnikov, mentrestant, va lluitar amb un paquet de cigarrets Korona. L'as era de classe alta. Els dos caces van maniobrar dins i fora dels corrents d'energia en erupció.
  El noi voivoda estava fins i tot una mica desconcertat. L'enemic és molt fort. Però on van anar els nostres?
  Alexei va cantar, maniobrant:
  - No tenim por dels enemics gens ni mica,
  Els nostres forts sabres russos!
  I de nou una maniobra decisiva i molt encertada. I ara l'esperit és eliminat de l'enemic. Ell, havent-se ficat a la tira del buit, sembla que s'està sufocant.
  Sotnikov va cantar:
  - El sol surt i es pon
  I la terra dels herois donarà a llum!
  Alenka va dir amb un somriure:
  - L'accent no coincideix!
  I la noia va tornar a enviar el seu taló de vellut brillant descalç.
  Bé, aquesta és una prova de combat seriosa.
  Guerrer i guerrer, com sempre, a gran altura.
  Arkasha Sapozhkov s'estava apropant a Alícia.
  El jove acadèmic exteriorment gran va tuitejar:
  - Bé, amic - estàs preparat per acceptar la mà dreta del destí?
  Alícia va respondre arrossegant:
  - Estimat noi,
  A aquestes hores, què et passa!
  Arkasha va disparar amb un raig d'aniquilació i va xisclar:
  - Tot està en ordre, van buscar problemes en mi en va,
  Només Lisa, ets Alice, et trobava a faltar!
  I el nen va fer l'ullet a la noia. Semblava grandiós i còmic alhora.
  La Natasha també va enviar quelcom destructiu i alhora comestible.
  El feix hiperplasmàtic es va transformar en un pastís que cobria totes les ranures de visualització de les naus estelЈlars.
  De fet, quan hi ha molta galeta, s'hi sufoquen!
  L'Alice va apreciar l'atac del pastís gegant.
  - Això és genial! - Va xisclar la noia.
  Sí, sens dubte feia olor d'excés. Els paquets de cigarrets van començar a incendiar-se sols i les ampolles van explotar.
  Arkasha el va agafar i va xiular:
  - Si ets un pit amb un pastís,
  Molt famós enganxat!
  Així que en algun lloc els micos...
  Has utilitzat el receptor!
  I llança un púlsar brillant des dels ulls.
  Aleksey Sotnikov, fent pressió sobre l'as competidor, va emetre:
  - Els glaçons roden dels ulls,
  Ha arribat l'hora de la mort de Pan!
  I de nou retorçat amb coets letals.
  Natasha va cedir, llançant la següent etapa des del gran cuirassat:
  - La nostra festa es guanyarà!
  I el vol d'una taca hiperplasmàtica en forma de mapa. I el buit va xiular, disposat a dividir-se en moltes espurnes.
  Mentrestant, en vol, una ampolla de vodka i un paquet de Belomor van xocar per primera vegada amb els combatents. Hi va haver una explosió i una completa aniquilació.
  I aleshores el paquet i l'ampolla després de l'expulsió van començar a colpejar-se al buit.
  Els cigarrets i l'alcohol provocaven clarament una incompatibilitat mútua.
  Belomor, empenyent el vodka Stolichnaya, va grunyir amb avarícia:
  - Què esperes?
  L'ampolla va respondre:
  - A la teva aniquilació!
  El paquet de cigarrets va riure.
  - No ho aconseguiràs!
  L'ampolla va objectar:
  - Com puc esperar!
  I es van colpejar el cap. Així és com van brillar tots.
  Arkasha, mirant casualment aquesta imatge, va xiular:
  - No, les ales trencades no confondran,
  No hi ha pietat en mi i no casualment!
  Lekha Teterev va donar suport al passatge:
  - No m'agrada la violència i la impotència -
  Això és només una llàstima per al Crist crucificat!
  El desmuntatge al buit era colorit i sucós.
  L'Alícia xiulava i cantava, tocant el teclat amb els dits dels peus nus:
  - El meu veritable somriure, i un cop superpoderós!
  Després d'això, la noia, com els seus cabells, alliberarà tot un grapat d'espurnes del seu cap.
  Arkasha va assenyalar amb gran passió:
  - Sóc un diable fenomenal!
  Alícia va respondre:
  - No, només ets un imp!
  I l'acadèmic de crins amb el prefix brut va grunyir:
  - Sóc una tanca de formigó!
  Natasha va respondre:
  - No és Arkasha, és un hipertità!
  Alexey, sortint d'un altre turó, va observar amb sorpresa:
  - A tothom li encanta el prefix hiper!
  L'Alícia va explicar lògicament:
  - I la nostra vida mateixa és un híper continu. Si no a la vida, aleshores a la Hypermatrix!
  Lyokha Teterev es va torçar en una cabriola i va arrossellar com un colom:
  - Caminen per la matriu,
  Les naus estelЈlars estan explotant!
  I Katya va afegir amb aplom:
  - Bé, la matriu, aquesta és la matriu!
  De fet, aquest és simplement un sistema colossal de destrucció i aniquilació contínua.
  Les ampolles i els paquets de cigarrets estaven condemnats a l'endevinació contínua. Una de les ampolles de vodka "Crystal" va començar a confessar els seus pecats davant de la pistola de raigs.
  Fins i tot es va posar de genolls cantant:
  - Deixa anar els meus pecats,
  Sé que tinc moltes...
  Si us plau, escolta i ajuda
  Vull penedir-me davant Déu!
  Semblava realment còmic. Però de fet, els cigarrets embotellats també tenen una religió. I fins i tot les armes de vegades resen.
  Arkasha va respondre a la pregunta de Sotnikov:
  - Sí, és clar, robots creients, això és progrés!
  El nen guardava va dir:
  - Quants avenços s'han fet?
  A meravelles inimaginables...
  Només molt temptador
  En qüestió de fe, un dimoni estrany!
  Alice va confirmar agressivament:
  - Problemes oblidats
  Carrera abandonada...
  Els robots llauen famosos,
  No un home!
  Arkadi va assentir.
  - Sí, els robots llauen a fons!
  I tots a cor en els quatre, o millor dit els vuit, cantaven:
  - Capità, somriu capità,
  Després de tot, un somriure és la bandera d'un vaixell!
  Capità, capità tira cap amunt!
  Només els valents conquereixen els mars!
  I tothom xiularà a l'uníson...
  Doncs bé, rossinyols lladres!
  Alexei Sotnikov va aixecar la mà infantil, va tancar els punys i va cantar:
  - Punys, punys -
  Van vèncer els adversaris amb un cop,
  Els nostres punys!
  Realment era una cosa per veure...
  Un altre vestit de batalla va començar a cantar:
  - Vols ser un idiota?
  És clar que no,
  Dóna'm una mica de vi
  I un paquet de cigarrets!
  Alexei va xiular. Va deixar el següent coet i va xisclar:
  - Això és fisiologia!
  I el noi-voievoda va resultar totalment calat.
  La seva aparició va ser com una incursió en la hipermatrix i el pensament alternatiu.
  Alícia va comentar, amb un somriure:
  - La meva veritat és
  Per convertir el món en un manicomi!
  I la noia va tornar a prémer el complex i letal teclat amb els dits dels peus nus.
  Arkadi Sapozhkov va assenyalar amb força lògica:
  Quasi tothom es va tornar boig
  Fins i tot els que estan bojos...
  Però nois, heu fet un puchero...
  Es necessita massa força!
  Alícia va estar d'acord amb això:
  Massa, segur!
  I el taló nu de la noia es va enganxar a l'antena. I es va disparar una onada de tsunami de potència enorme, simplement ilЈlimitada.
  Era evident que fins i tot els cuirassats bruts es tremolaven a la xarxa de foc.
  I els vaixells més petits van ser completament transformats.
  Alícia va cantar:
  - Vaig volar en naus estelЈlars,
  I no hi ha prou terra al cel!
  Alexei Sotnikov va llegir més lletrament:
  - Ara ho recordo
  L'aspecte és radiantment brillant...
  Em va travessar el cor amb la punta d'un punyal!
  Vaig cremar als corrents del vent ardent,
  Vau romandre en silenci com a resposta!
  Alícia va murmurar en resposta:
  - Oh, que fàcil és entrar a pervachi -
  Calla, calla, calla!
  Arkasha va estar d'acord:
  - El silenci és daurat, però sovint d'un nivell molt baix!
  L'Alícia va riure, i la seva llengua es va allargar una dotzena de metres, i com una bufetada al front d'un gran acadèmic.
  Fins i tot els seus ulls van sortir de les seves orbites...
  I les peülles ja trepitjaven el buit. Ampolles d'alcohol corrien en cavalls blancs i cigarrets en cavalls negres. I semblava extremadament elegant.
  I hi va haver un xoc...
  Lekha Teterev va cantar:
  - Vaig encendre un segon cigarret,
  Hi va haver un cop al bany...
  Probablement la fi del món
  Porta'm a l'ensurt!
  Alícia va confirmar:
  - Agafem-ho!
  I la guerrera-heroïna tornarà a batre la seva llengua com un espantaocells...
  Arkasha es va oposar a això a la seva manera. El seu front al front es va allargar i li va interceptar la llengua. Immediatament es va produir un curtcircuit i com brillava... Més precisament, un llamp va colpejar com un tambor.
  I de nou l'onada del tsunami va anar, només que aquesta vegada el cop va caure sobre naus estelЈlars amb paquets de cigarrets. I tot s'ilЈluminarà i s'encén...
  I els grans cuirassats són com terrossos de congestes de neu llençats a una paella gegantina.
  Després d'intercanviar cops, l'etern nen i nena es van xocar amb el front i van cantar a l'uníson:
  -Serem amics de tu,
  Tresor l'amistat eterna!
  Alícia va acceptar això i va cantar:
  - Diable, diable, diable salva,
  Algú, algú, ens va castigar...
  Dóna'ns, dóna'ns, espases a la mà,
  En contra, contra la nova plaga!
  Sotnikov va estar d'acord:
  - Sí, aquí hi havia un coronavirus...
  Alícia va xiular:
  El virus no ens portarà!
  I un llamp torna als seus ulls.
  En general, l'equip va resultar ser... Satisfet...
  Gairebé totes les ampolles estaven trencades i els cigarrets estaven en flames. I, en general, la batalla va estar en ple apogeu durant molt de temps i es va cremar literalment ...
  Sotnikov va assenyalar:
  Matrix ho ha canviat tot...
  L'Alena va assentir.
  - L'ampolla també és una persona!
  Lekha Teterev va assentir:
  - I que els cigarrets no són persones?
  Natasha va cantar:
  - Vendré el món sencer per un cigarret,
  I fins i tot mitja vida no és una llàstima per això!
  La Masha va xisclar:
  Colom va descobrir Amèrica
  Un mariner valent...
  Però al mateix temps feia classes
  Tot el món fumant tabac!
  Alexei Sotnikov va comentar amb enginy:
  - I quan les coses van malament - diuen - és tabac!
  Arkasha va assentir d'acord:
  - És correcte! Ja hem lluitat! I anem lliures!
  Alice va assentir.
  - Crec que sé com desfer-me del capoll!
  Sotnikov va assentir amb el cap.
  - Una bona guerra perquè ilЈlumini els pensaments!
  Alícia va estar d'acord:
  No hi ha res millor que una bona lluita!
  Arkadi va cantar:
  - Una guerra fa estrall a l'univers,
  Aixafar, matar sense cap motiu...
  Desencadenat per Satanàs
  I la mort va venir amb ell!
  L'equip va tremolar... Les naus estelЈlars, les estrelles trencades, les ampolles trencades i els cigarrets carbonitzats van desaparèixer...
  Una treva entre dos caníbals
  . CAPÍTOL 1
  Hitler va oferir la pau a Stalin fins i tot abans del Kursk Bulge. Just durant la visita de Molotov a la primera línia. I en una reunió personal, els dos dictadors d'alguna manera van aconseguir posar-se d'acord. Stalin va insistir inicialment en la pau sense annexions i indemnitzacions. Hitler, al seu torn, va assenyalar que Alemanya encara controla una part important dels territoris de l'URSS, i les demandes de Stalin són excessives.
  Hitler va oferir la pau, amb la preservació del que el Tercer Reich havia aconseguit conquerir.
  Finalment, en el darrer moment, el líder va acceptar un compromís: el retorn a les fronteres de 1939. El Führer, adonant-se que no podia tirar dos fronts, va acceptar això. A més, Alemanya va guanyar alguna cosa i va ser possible presentar el resultat de la campanya de l'est per la victòria.
  Stalin també tenia la seva raó. En primer lloc, grans territoris de l'URSS van ser alliberats sense un sol tret. I en segon lloc, hi havia un càlcul que Hitler lluitaria a Occident durant uns quants anys més. I tot això acabarà amb l'aniquilació mútua dels aliats i del Tercer Reich.
  I llavors l'URSS s'apoderarà del món sencer!
  El càlcul és aparentment cínic, però possiblement cert. Hitler, en qualsevol cas, va dirigir realment les seves hordes cap a Occident.
  El 20 d'abril van cessar les hostilitats al front soviètico-alemany. Aleshores va començar la retirada de les tropes alemanyes. Havia de trigar sis mesos.
  Els nazis van portar tot el que van poder a la seva rereguarda. Però a Tunísia, les hostilitats s'han intensificat.
  En primer lloc, és clar, van arribar caces alemanys del front oriental, i millors ass. I van començar a coure els aliats molt fort.
  Aleshores, els bombarders també es van aixecar i van començar a transferir tancs i infanteria, incloses unitats de les SS seleccionades, així com unitats de primera línia endurides en batalles a l'est.
  Per descomptat, el Panther era probablement el millor tanc del món en aquell moment. Té un canó de foc ràpid, un projectil que perfora l'armadura i el seu front està ben protegit. I les condicions per a la tripulació són còmodes. Així que els alemanys semblaven llançar una forta carta de triomf.
  I al mateix temps va tirar nombrosos submarins. I la batalla per Tunísia es va allargar.
  El més important és que els nazis, després d'haver recollit avions, van poder atacar i capturar Malta. I així va privar els britànics d'una base forta. I es va fer més còmode per als nazis transferir forces al continent negre.
  I encara va ser pitjor per als aliats quan Franco va deixar anar els alemanys a Gibraltar.
  I la fortalesa va caure com a conseqüència d'un assalt llamp.
  Sotnikov va veure aquest atac en un somni.
  El primer pilot que ja s'ha convertit en llegendari, Marsella, que en la història de l'aviació va superar el resultat de cent cinquanta dos-cents tres-cents avions, va guanyar altitud amb força confiança al Focken-Wulf. No es podia perdre, és clar, la batalla més important, que decideix qui governarà Àfrica. Així, en comptes del ME-109, va acceptar conduir l'inusual F-190, tot i que la versió bombardera d'aquest cotxe va pujar una mica fort, ja que la càrrega de la bomba es va establir en la versió de recàrrega. F-190 o Focken-Wulf, durant la Segona Guerra Mundial es va convertir en un autèntic "cavall volador" de la Luftwaffe. Aquest avió, més aviat maleït a l'època soviètica, en el paper de bombarder de primera línia va superar el Pe-2 en tots els aspectes, i com a avió d'atac era sens dubte millor que l'Il-2, o fins i tot el més avançat i mòbil Il -10.
  Què és millor? Velocitat, maniobrabilitat, sobretot quan es busseja des de l'ala, bé, les armes, de manera que aquest avió en la seva modificació més massiva tenia fins a sis (!) Canons.
  El segon pilot, guardonat amb la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants, va volar per atacar la flota anglesa no sol. Amb ell hi ha tota una armada, bombarders, inclosos bombarders en picada, avions d'atac i caces. L'aviació va recollir un gran nombre i va atacar la ciutadella i l'esquadra britànica. Ja està tot calculat, encara que encara no hi ha ordinadors... No importa, aviat apareixerà una màquina de calcular transistoritzada, i aleshores la lluita anirà encara més amb èxit.
  El cotxe és molt pesat, molt blindat, a causa de la ubicació del motor davant del pilot (com els Laggs soviètics), la visibilitat va empitjorar. Per descomptat, això va protegir addicionalment el pilot, però també tenia desavantatges. L'armament d'aquesta modificació del Focken-Wulf no és feble: dos canons de trenta milЈlímetres i dues metralladores de 13 mm. És cert que per facilitar la maniobrabilitat, es van eliminar dos canons addicionals als extrems de l'ala. En general, l'avió, per descomptat, està gairebé avançat per a la seva època. Però al mateix temps, cal admetre que en la recerca d'armes i armadures més potents, els alemanys van empitjorar clarament el rendiment de vol de la màquina. I en general, la manera de penjar més armes als avions no era la millor, ja que augmentava el cost de les màquines i reduïa la maniobrabilitat a causa de l'augment del pes.
  Encara que la guerra, és clar, no la guanya la tecnologia, sinó la gent mateixa. Aquí vola, per exemple, a la dreta de Marsella, encara no tan titulada, tot i que ja ha rebut una creu de cavaller per l'enfonsament de Marat, que després esdevingué el mític pilot d'atac Rudel. Però la major part d'aquesta llegenda va volar al Yu-87, que, per descomptat, és pitjor que el Focken-Wulf en tots els aspectes.
  A més, també són visibles els formidables Me-110. Caces de dos seients, que han demostrat força bé, en el paper de bombarders de primera línia. Així com diverses desenes d'avions d'atac Me-210, Xe-123 i fins i tot biplans lleugers convertits precipitadament. Aquí hi havia tot un voltor de la Luftwaffe. El principal bombarder, per descomptat, és Yu-88. Per cert, l'as més productiu de la Segona Guerra Mundial, sobrenomenat "nen", acabava de graduar-se a l'escola de vol. Però també era un guerrer, que és necessari, i potser ho serà. Tanmateix, és una llàstima, Pokryshkin i Kozhedub: els millors ass soviètics es van convertir en mariscals de l'aire, mentre que els alemanys mai van superar els coronels. Marsella a la història real es va estavellar en un accident, posant fi a una curta carrera de vol. Però tenia una proporció molt millor: sortides - cotxes enemics abatuts que Meldes i Huffman. Però això no va passar aquí, a causa de la decisió del Führer de traslladar el pilot a Itàlia per atacar Malta. Acaba de passar una bifurcació al monsó.
  I ara en Marcel és viu i fins i tot pot provar-se en un paper diferent: conduir un vehicle d'assalt. I alguna cosa més per llançar als vaixells enemics.
  Potser perquè un guerrer valent i hàbil sempre demana respecte, encara que sigui un enemic del teu país. A partir d'això, els britànics pronuncien el nom de Marsella en un xiuxiueig i es creuen. Li deien el dimoni gentil. Encara que exteriorment l'as més formidable de tots els temps i pobles sembla un nen, o fins i tot la seva cara es pot confondre amb una noia. Però hi ha molt més per fer!
  Marcel va mirar cap al costat. Aquí estan, centenars d'avions volen, i el seu Focken-Wulf, amb el seu sistema d'augment del motor i el potent motor refrigerat per aire, avança lleugerament. Sota ells hi ha el mar, aviat l'esquadra britànica, que vol dir batalla. El vaixell de guerra més gran de la història de Gran Bretanya, el cuirassat Victoria és el seu objectiu personal. El colЈlega Rudel va enfonsar el cuirassat soviètic "Marat" (més precisament, el va obligar a enfonsar-se al fons, en el futur, el va deixar anar i va tornar parcialment al servei!). I farà una cosa encara més majestuosa.
  Aquí, com un dimoni de la foscor, els Spitfires i els Harihers anglesos salten dels núvols per trobar-los. Marsella obre foc immediatament des d'una distància de més de tres quilòmetres. I quin és l'avantatge de la pistola M-103 de 30 mm: aquesta és precisament la capacitat de colpejar a gran distància. És cert que per colpejar un objectiu volador al mateix temps, cal la precisió del franctirador. Però aquí Kozhedub també va preferir disparar des d'una gran distància de 200-300 metres, i l'alemany "Kid", per contra, des d'una velocitat baixa, però enorme, gairebé perceptible.
  Marsella, amb un canó el projectil de la qual és tres vegades més pesat que el canó Lagg-5 de 20 mm, pot aixafar l'enemic des de tres quilòmetres. Així que agafa-ho!
  Després d'haver començat a patir danys a distància, els britànics es van inquietar i, alentint-se, van començar a moure's als costats. I en Marcel va sentir l'entrada en un estat de tràngol de combat, quan ja no apuntes. El cos, per dir-ho, està controlat per un dimoni que ha arrelat en tu, pressionant una inspiració meravellosa. Passa amb alguns lluitadors quan el cervell, que una persona sol utilitzar com a màxim d'una milЈlèsima part, de sobte, amenaçant d'esclatar, dóna tota la seva potència. Haver guanyat el do de la visió absoluta. I el jove as va continuar disparant trets senzills per mantenir el set més temps. En general, per descomptat, és gairebé impossible colpejar un sol objectiu amb una metralladora, fins i tot amb una instalЈlació controlada. Potser per això a les memòries dels pilots no es parla tant dels míssils a reacció. Però ara en Marcel és com un medium i capaç de comunicar-se amb esperits demoníacs. Això vol dir que l'oficial d'aviació va disparar en un estat de tràngol de combat, utilitzant intuïtivament habilitats paranormals. I no es va perdre, perquè sabia, per endavant, on s'ubicaria aquest o aquell lluitador. I això va permetre prémer el gallet sense interrupció i colpejar, colpejar, colpejar! I l'enemic va patir pèrdues colossals, i va perdre la moral davant els nostres ulls.
  Aquí teniu el que els està passant als voltors britànics que semblen indefensos, els taurons llançats a la sorra del desert. I s'enfaden intentant tornar de la mateixa manera!
  Tanmateix, tant el nouvingut Huffman com altres pilots alemanys també lluiten amb valentia i, el més important, amb habilitat. Rudel tampoc no es va equivocar, tot i que té un Yu-87, que no és un cotxe molt bo per al combat aeri. És cert, amb dues pistoles de 20 mm. Aquí els britànics no posen pistoles al seu avió, es limiten a les metralladores. Però Marsella, malgrat nosaltres el gran pes del seu cotxe i la pitjor maniobrabilitat com a conseqüència d'això, segueix sent la millor, el nombre de lluitadors abatuts ha superat la cinquantena, i ni una (!) Miss.
  Els combatents britànics ja havien estat en gran part destruïts i una minoria es va dispersar. Sota la flota aèria alemanya, vaixells britànics. Aquí hi ha el cuirassat més gran d'ells per a tots els cuirassats, el cuirassat Victòria, que porta el nom de la reina de la Commonwealth, que va governar més temps en la història del món (per a aquells governants el camí dels quals es pot seguir de manera més o menys fiable!). Marsella veu un vaixell sota seu, en el qual hi ha gairebé una divisió de soldats i mariners. Centenars de canons de diversos calibres, entre els quals entre sis i vint-i-cinc polzades capaços d'escopir una tona d'obusos. Terrible cuirassat brut, creacions dels millors enginyers britànics. Heu de llançar una bomba de tona de tal manera que xoqui directament a la sala de màquines o al dipòsit de municions per provocar una detonació. En cas contrari, una tona de bombes, com un brontosaure amb particions insumergibles, amb el rerefons de les quals el Titanic no caurà per un miserable borratxo. Sí, i vés amb compte de no caure sota el foc dels canons antiaeris, dels quals n'hi ha molts en aquest gran cuirassat, ja estan disparant des d'ells, els focs artificials esclaten per les explosions.
  No obstant això, en Marcel no va apuntar ni seleccionar res, en estar en un semitràntic i sentint, com en Luke Skauker, el poder, així com l'alè de tot l'èter còsmic, simplement va tirar de la palanca i va caure una bomba de tona. Marcel va xiuxiuejar una pregària:
  - Déu meu, perdona i tingues pietat, però aquest és el meu deure!
  - El perdedor sempre s'equivoca, però sempre està de moda treure les conclusions correctes de la pèrdua! - Aleshores, havent picat, amb un aforisme - Pots guanyar perdent-ho tot, i perdre - guanyant egoisme!
  Es va sentir un rugit des de baix amb tanta força que fins i tot els avions alemanys a una alçada decent van sacsejar força malament. El gegantesc cuirassat "Victoria" estava cobert de plomes de foc, arribant a l'alçada d'un gratacels de Nova York, les onades "tsunami" que venien d'ell van dispersar els vaixells anglesos més propers en totes direccions. Fins i tot un parell de fragates van bolcar... I va ser un colЈlapse.
  Marsella va manar a través d'una potent ràdio:
  - I ara de totes les armes, a Gibraltar - foc!
  L'ordre es va donar just a temps, just en el millor moment, quan els soldats van sortir de la caserna i estaven fent exercicis, la qual cosa vol dir que avui donarien llum a la Gran Bretanya amb napalm de termoquark.
  Bé, altres avions alemanys van atacar l'esquadra. Amb el racó de l'ull, Stalluk va veure que el Yu-87 de Rudel havia llençat una bomba de 500 quilos sobre un portaavions i havia colpejat, com sempre, exactament. El capità-führer va exclamar alegrement:
  - Així és com mantenir l'heroi de guerra!
  El portaavions va rebre danys, però no només de Rudel. Altres ass alemanys també van contribuir. El mateix Marsella, que encara tenia dues bombes de 200 quilos, va decidir utilitzar-les d'aquesta manera. La primera víctima va ser un creuer. La bomba el va colpejar directament contra una gran xemeneia que produïa fum... Un altre es va trobar en una fragata. Per fer-ho, Marsella fins i tot va realitzar una maniobra d'immersió. Després d'això, el fuselatge es va fer més lleuger, i el jove as va lamentar que no havia portat la sobrecàrrega al límit de 1800 quilograms. Tanmateix, no cal ser tan egoista, que els altres guerrers del Tercer Reich destaquin i guanyin glòria. Al cap i a la fi, cal dir una cosa honorable ser més alt i més fresc que tots els altres.
  A l'Alemanya feixista, hi havia molts guerrers gloriosos, estudiant la seva història i els fets de diversos herois i cavallers de guerra, simplement us sorprèn i no deixeu de preguntar-vos: per què els alemanys van volar tan ràpidament? I per què la seva aviació va perdre la superioritat aèria?
  Per descomptat, a la Unió Soviètica, no hi havia ass ni falta: Pokryshkin, el primer heroi de l'URSS, Kozhedub, era considerat el millor, sis persones més en tenien més de cinquanta. Però tot i així... Potser el correcte està realment del costat de l'URSS, i les potències superiors van donar suport a l'Exèrcit Roig i a l'Imperi Soviètic!
  Aleshores en Marcel es va adonar que havia fet la seva feina, i ara tocava tornar, repostar i colpejar la fortalesa. La majoria dels vaixells, inclosos dos cuirassats i dos portaavions, han estat enfonsats; des del mar, Gran Bretanya ja no podrà ajudar a Gibraltar de cap manera. I la fortalesa en si ara està sent colpejada i no pot resistir-se.
  El pilot del terminador va tornar enrere i tota l'armada victoriosa del Tercer Reich el va seguir. Gairebé no en queda res dels britànics. És cert que no hi va haver pèrdues en absolut, però van lluitar amb caces i canons antiaeris disparats. (El seu Marsella va destruir exactament vuitanta-un avions, fent que el nombre total d'avions a 401!). Ara el pots marcar...
  Quan, és clar, cau la fortalesa...
  Per cert, Rudel, és clar, sens dubte, ben fet, ja veus com va agafar les fragates, ja veus, també va destrossar el portaavions.
  Aquí ja ha aterrat el caçabombarder Marsella. Endurit i acostumat al treball militar, el cos realitzava moviments automàticament.
  L'aprovisionament de combustible i la recàrrega de l'avió no hauria de trigar més de quinze minuts, i després saltar i estavellar la resta.
  Doncs bé, el demoníac Adolf Hitler, tal com es va anunciar, lidera personalment l'assalt de Gibraltar des d'Espanya.
  La ciutadella britànica més poderosa va ser sotmesa a bombardeigs massius i les trinxeres van ser literalment terra, murs i envans es van esfondrar. Només es pot imaginar com de commocionats estaven els defensors de la fortalesa de Gibraltar. I no només amb cops d'obustos. No obstant això, el rugit i els udols van ser terribles. Els negres i els àrabs d'entre les unitats colonials van perdre el cap ja en els primers minuts de la preparació d'artilleria, i els blancs no semblaven millor.
  El caporal Parkinson estava tan espantat que es va precipitar al lavabo. Però almenys una dotzena d'anglesos i àrabs ja s'havien ajuntat, de manera que el caporal va rebre un cop de peu a la mandíbula sense cerimònia amb un taló. Parkinson va cridar encara més fort i va treure l'arma.
  - Ei tu cara groga jo tu!
  Des de dalt, a causa del tremolor dels buits, va caure sorra, calenta i espinosa, es va enfilar literalment al collar del caporal. Va caure en un estat de colЈlapse del jet i va obrir foc per matar. En resposta, un punyal va volar, perforant l'estómac de Parkinson. Una font de sang brollava apagada del seu pesat ventre, i el caporal derrotat es va colpejar d'agonia.
  I en altres llocs no era millor, crits, pudor, rabietes, baralles, quan els britànics de cabell negre o, per contra, de cara pàlЈlida, malgrat l'estiu tropical, s'aixafen. I a dalt va ser, és clar, encara pitjor, però allà la histèria es va apagar ràpidament, tots els violents van ser colpejats.
  Només la prostituta del soldat Corneille no va perdre el cap, sinó que va aprofitar el moment per enriquir-se personalment. Un, dos, tres - trenca't les butxaques. Quatre, vuit, cinc: has de disparar als conillets! I la puta negra es va enfilar sense cerimònia a les butxaques, i fins i tot va somriure vilment.
  El pànic també es va apoderar dels gossos, van començar a córrer i mossegar els bojos guerrers britànics, i van respondre frenèticament disparant i, el més important, colpejant, però, no només animals, sinó també persones. Fins i tot el coronel Phantomakh, sobrenomenat el bulldog, va perdre el cap fins a tal punt que va començar a cavar, colpejant sense èxit el terra del búnquer amb una pala de sapador.
  Bé, Marsella, Rudel, Getter i altres cavallers de la guerra del Tercer Reich van clavar des de dalt, intentant primer de tot treure canons antiaeris. No obstant això, gairebé no hi va haver destrucció aquí, i els britànics pràcticament no van disparar. Destruint només un tronc atrevit, Marcel va parlar:
  "No és bo ser insignificants en un assumpte important, però encara és pitjor no donar importància a les insignificants per una mica d'anhel d'ociositat!"
  El pla, elaborat prèviament per la seu, es va dur a terme, clarament com en els exercicis. Les tropes van avançar fins i tot abans del final de la preparació d'artilleria. Amb negligència peons reordenats. El Führer ni tan sols podia donar ordres, en la mesura que tot va sortir harmònicament. En particular, el moviment de "Goliaths" fent volar passatges als camps de mines. I també impulsat, personalment pel capità-führer, el sistema fàcil d'utilitzar "Snake Gorynych". Els passadissos dels camps de mines es van deixar amples i de seguida s'hi van precipitar tanquetes lleugeres, i després la infanteria. Tanmateix, els britànics, com era d'esperar, pràcticament no es van resistir. Només la presència de mines densament esquitxades, incloses les més recents, radiocontrolades, van frenar l'avanç, així com diverses espigues i sèquies. Això naturalment va crear problemes, i més que problemes greus. Però al cap i a la fi, els alemanys no són tan senzills, van preveure molt.
  Aquí Marsella va girar enrere amb el seu Fokken-Wulf, si hagués tingut l'oportunitat, hauria aterrat l'avió en un lloc més a prop, què fer, disparar-se i lluitar a peu. Però per sort, és difícil trobar un bon lloc, tot i que el Focken-Wulf no és en absolut un cotxe capritxos quant a l'aterratge.
  El pilot Rudel va preguntar a Marsella per la ràdio:
  - Crec que Maxim estarà acabat en una hora company! Potser intentarem seure a aquesta plataforma rocosa per ser a temps per a l'anàlisi del barret?
  Marcel va dir tristament:
  - Només hi pot seure un!
  Rudel va dubtar. Va entendre que el gran guerrer del desafortunat Tercer Reich volia disparar més, però d'altra banda, podrien considerar la concessió que tenia por, i fins i tot exposa el líder a les bales.
  Marcel ho va entendre i de sobte va moderar la seva emoció:
  - Bé, d'acord! Seieu-vos! No pots ser tan egoista i emportar-te tots els premis! Que els altres disparin!
  Uns minuts més tard, el jove terminador va començar a roncar i no va veure les banderes blanques onar sobre la fortalesa. I al cap d'un temps, nombroses columnes de captius que s'han atordit i han perdut la seva aparença humana ja estan sent expulsades.
  Així, es va prendre una fortalesa de gran importància estratègica. I ara els feixistes van començar a penetrar directament a l'Àfrica. Les tropes van ser transportades al continent negre per la distància més curta.
  I ara l'equilibri de poder va començar a canviar dràsticament. Sobretot pel fet que els tancs alemanys tenien ara un poder de combat superior. I no només "Tigres" i "Panteres", sinó fins i tot T-4. Així que va ser molt difícil per als britànics i nord-americans.
  La situació es va agreujar pel fet que les tropes alemanyes tenien molta més experiència de combat amb un enemic seriós, i eren més disciplinades i entrenades.
  A més, els rifles d'assalt MP-44, que no tenien igual, van començar a entrar a les tropes alemanyes.
  Així mateix, l'URSS va començar a vendre petroli al Tercer Reich i l'equipament dels nazis va reviure. Així que el Marroc va ser capturat ràpidament. I els alemanys van poder connectar amb les seves tropes a Tunísia a través d'Algèria. I les brigades de la Wehrmacht van fluir per Líbia.
  Per descomptat, les noies boniques van lluitar amb molta valentia.
  A Líbia, els britànics no tenien una línia de defensa potent i per tant es van retirar.
  Però van ser perseguits després de les tropes del Tercer Reich.
  I només a Egipte es van desenvolupar batalles realment ferotges. A més, es van transferir seriosos reforços des de Gran Bretanya i els EUA.
  Magda i Schella van ser herois a Egipte. L'ofensiva de les unitats de Rommel es va desenvolupar en condicions difícils d'un estiu abrasador. És més fàcil per a les dones guerreres, van en bikini i s'untaven amb una crema protectora força eficaç. La sorra calenta del país dels faraons s'assenta als seus peus descalços, però els peus callosos ja no fan cas de tanta bagatela. Això és només que les bales i els obusos són reals. I l'ofensiva "Desert Fox" tria, per regla general, a les fosques. Els anglesos lluiten d'una altra manera. Les tropes colonials s'enfonsen al primer embat, però els combatents de la mateixa Gran Bretanya, així com un parell de divisions australianes, lluiten molt fort.
  Aquí, doblegant-se i per una línia sinuosa, les noies corren a l'atac, irrompen a la trinxera, on comença un gran abocador.
  El més difícil aquí és córrer quan les petxines esclaten per tot arreu, les fonts de sorra fosa s'eleven a l'aire. I els fragments gairebé toquen la pell sense greix, sota la qual roda el fil de músculs d'acer.
  I a la trinxera ja és més fàcil. Shella dóna una puntada a la mandíbula a l'oficial anglès més proper. Remola les dents i s'enfonsa amb força.
  La rossa exclama alegrement:
  - Aquí hi ha una recepció a la manera ària!
  El company de foc afegeix un genoll a l'engonal, obligant el mercenari àrab a establir-se i cridant:
  - Això no és perquè juguis als spillikins!
  La guerra és cruel. Fins i tot l'angelical Shella obre la panxa de l'anglès més proper amb una baioneta. Està indignada, però no hi ha res a fer. O ell ets tu, o ets seu. A la guerra no hi ha concepte de mesquinesa, només hi ha criteris d'eficiència i conveniència.
  I sang. Fins i tot és sorprenent que d'ella pugui sortir tant d'un cop elemental fort amb una pala de sapador. Quan la sang, d'aquesta manera, s'esquitxa a la sorra, i després obstinadament no vol ser absorbida.
  Shella, les soles endurides de la qual piquen aquest líquid enganxós i desagradable, crida furiosa i rugeix:
  - Cadells de lleó, això no ajudarà.
  La fúria de la noia de les SS augmenta espectacularment. Segueix un cop cruel a l'adversari a l'engonal. I el major de la RAF vola com un tap de xampany i trinxeres. I per darrere de la boca de l'oficial surten bombolles de sang. Magda aprova:
  - Aquests són els millors homes i obteniu satisfacció!
  Però la ígnia en si no perd temps. Va moure la culata d'una carabina d'assalt, va fer caure l'enemic com la cera d'una espelma. Només com que la víctima és un negre, llavors la soca va resultar fosca. Ara Shella anima la seva amiga:
  - Segueix així!
  Magda, després d'haver disparat un parell de bales d'una pistola de tipus Mauser millorada, confirma:
  -N'hi ha de mantenir!
  I la resta de noies lluiten heroicament i, el més important, amb molta habilitat. Sorprenentment, el batalló de tigresses pateix pèrdues mínimes, tot i que lluiten en plena guerra. Potser els déus, i la deessa més important - PalЈles o Fortuna és favorable a les joves verges?
  Potser per això la seva companyia va ser enviada a lluitar enmig d'això. A la zona de l'esperat avenç de les grans forces britàniques de la bloquejada Alexandria. I quina és la lògica en això.
  
  Així que ara les noies estan emboscades, parlant.
  Magda va preguntar a Shella:
  -Estic d'acord que hauria somiat amb anar d'aquest infern del desert a Rússia!
  Shelley va negar amb el cap.
  - Sincerament, no. Encara que pel que fa al clima hi ha millor que aquí!
  La Magda ardent va fer una ganyota salvatge:
  - Tens por dels soldats russos, o de l'hivern rus?
  Shelley va negar amb el cap.
  - Bé no! Fins i tot seria interessant el que podia suportar amb el seu fred, descalç i amb un sol banyador. Però no és aquest el punt, oi?
  Magda va fer una ganyota amb un menyspreu exagerat:
  - I en què? Tens por de morir?
  Shelley ho va apagar:
  - Bé no! No sóc un covard, que crec que tothom ja ho ha vist més d'una vegada, però ja veus, els russos són un poble així... Que acostuma a lluitar fins al final i venç als més persistents!
  La Magda ardent, sacsejant-se la suor del cap, l'esprai es va escampar i, caient sobre la sorra calenta, va xiular amb fàstic, va objectar:
  - Però van capitular a la Primera Guerra Mundial. Van signar una pau vergonyosa amb nosaltres, així que després afirmareu que són invencibles i lluitareu fins al final!
  Shelley va respondre amb un sospir:
  - Així que al cap i a la fi, vam capitular a la Primera Guerra Mundial. Llavors per venjar-se!
  El diable del foc va grunyir.
  - Va ser una traïció al nostre govern!
  - Així que tenen una traïció per part dels revolucionaris i dels bolxevics! va dir Shelley. - Com si no sabés qui és Lenin!
  Magda es va torçar els dits amb una ungla trencada a la templa:
  - Per desgràcia ho sé!
  Sobre això, la xicota va acabar la conversa, la gola s'asseca, li fa mal parlar i l'espasa de Dàmocles brillava al davant.
  Quan el sol va creuar el zenit, i després va començar a morir, i les ombres es van allargar, va resultar que les noies havien començat la seva feina no en va.
  Ara, quan s'havia acabat l'infern, hi va haver un rebombori de motors i algun tipus de moviment des del costat d'Alexandria.
  Gala va ordenar:
  - Prepareu-vos noies! Aleshores la seva veu es va tornar molt més cautelosa. - Tigresses a la pistola!
  Finalment, les siluetes de tancs van aparèixer a la llunyania a la línia del fort. Es mouen lentament, però d'alguna manera ominós. Les noies preparaven els seus rifles antitanc. Aquests són els llançagranades, lleugers sense retrocés. El seu poder explosiu, però, no és adequat per a tots els tancs.
  Gala, morena, corpulenta, encara que desgreixada per la calor, mana, o més aviat adverteix:
  - No obris foc sense ordres. Cromwells i Matildas són al davant. L'armadura frontal del tanc Cromwell fa setanta centímetres i la Matilda de vuitanta. Els nostres llançagranades no els agafaran. Per tant, només dispararàs a les vies.
  Les noies van cridar a l'uníson:
  - Això sí, camarada comandant!
  Shella, posant en joc, va comentar:
  - No obstant això, "Cromwell" està tan bé, la planxa és ridículament semblant! L'he vist tantes vegades, però no puc acostumar-me a aquesta broma.
  De fet, aquest dels tancs anglesos més massius semblava un ferro banal amb la seva part frontal bisellada. Tanmateix, era molt difícil trencar un tanc així. Aquí necessiteu un calibre d'almenys 75, que encara és rar per a l'exèrcit alemany. El canó de 88 milЈlímetres és encara millor, però Rommel en té pocs, i és molt difícil transportar una cosa tan coloss, sobretot al desert.
  I aquí està la Matilda. La millor creació d'abans de la guerra de la construcció de tancs britànics. Vuitanta milЈlímetres de blindatge frontal, amb un pes de només 27 tones. És a dir, l'armadura frontal d'un tanc mitjà és més gruixuda que la dels pesats KV soviètics, i fins i tot bisellada com la proa d'un vaixell. Gerda va pensar que "Matilda" sembla que s'estava preparant per a la guerra contra l'URSS. Els russos ja tenien, fins i tot abans de la Segona Guerra Mundial, canons de 76 milЈlímetres, la qual cosa significa que podien perforar allò més feble. La Matilda en si, però, no està ben armada, de calibre 47, però té tres metralladores.
  Les noies, però, són de sang freda. Només es mouen una mica més de trenta tancs, seguits de tanquetes i infanteria. Part de la infanteria en motos amb sidecars. Tankettes, una mica més de cinquanta, però la infanteria motoritzada corre decent. Shella, sincerament sorprès, li va preguntar a Magda:
  - D'on treuen tant equipament al bloqueig?
  El dimoni femení de cabells vermells va somriure mentre l'arpia responia:
  - Sí, mai van tenir problemes amb les llaunes. Ens volen posar a prova la força. Com saber si els nostres nois no defalliran!
  Shelley va respondre:
  - No nois, sinó noies! I també el més xulo...
  I darrere les falques i les motocicletes marxaven la infanteria. Els soldats anglesos van fugir, inclinats lleugerament, i a les mans portaven rifles i metralladores. Es va sentir el ressonar d'erugues i el cruixir de la sorra.
  Magda va mirar ràpidament al seu voltant (sembla que no hi ha res terrible, a les vores de la posició que ocupen les noies, ferro, els nois alemanys també estan asseguts en una emboscada!). Fins ara, no s'ha disparat ni un sol tret des de les unitats de la Wehrmacht. Tot és tranquil i tranquil. Shelley va xiuxiuejar suaument:
  - Som com els indis en una emboscada, però al mateix temps correm el risc de perdre el cuir cabellut!
  La Magda va bufar com a resposta amb un menyspreu especial, bufant-se un cabell ardent del front:
  - Amb aquest estat d'ànim, no hauríeu d'anar a la batalla en absolut!
  Però els britànics tenien pitjors nervis, o potser volien impressionar l'enemic i, per tant, els tancs van quedar immediatament envoltats de fum, van retrucar els trets. Arran d'ells, es van disparar metralladores i els soldats d'infanteria també van disparar una volea des dels seus rifles. Els alemanys van romandre en silenci, esperant que l'enemic s'acosta.
  I quan només quedaven cent metres als enemics, Gala va ordenar succintament:
  - Foc!
  . CAPÍTOL #2
  Les noies ja havien aconseguit posar-se d'acord automàticament sobre les seves víctimes i disparaven des de llançagranades a les vies. Afortunadament, són perfectament visibles als tancs anglesos. La Shella va disparar i va exclamar alegrement, l'eruga dreta de la "Matilda" blindada es va trencar. La noia es va girar:
  - "Matilda" va fer escac i mat!
  La Magda també va aconseguir noquejar el Cromwell, la noia va respondre alegrement:
  - La revolució dels burgesos a Alemanya no passarà!
  Aleshores les dues noies van riure. Altres llobes van colpejar els seus llançagranades amb força precisió, com a resultat de la qual cosa es van aturar els trenta-quatre tancs britànics. La seva líder Gayla va exclamar:
  - Els anglesos tremolen tots, la seva insignificança està al límit! Si els alemanys lluiten, és millor no lluitar!
  De fet, les dones són una raça tal que tenen un do especial per disparar. I van colpejar molt bé. Així, el poder impactant dels britànics va quedar paralitzat.
  És cert que Gran Bretanya no és un país feble i els cotxes aturats van començar a disparar. Però quin inconvenient tenen... El morrió no baixa bé, així que... Gala mana:
  - Aquelles noies que no hagin descarregat els seus llançagranades, que escullin víctimes entre les tanquetes.
  La Magda va riure.
  - I tascons, oh tascons - en farem dolços!
  Shella afegeix:
  - Encara que estem a dieta, però tens un lloc al lavabo!
  Magda va afegir:
  - Una gallina picoteja gra a gra, però guanya pes més ràpid que un senglar empassant trossos!
  Què és una tanqueta? Aquesta és una màquina que sembla un petit tanc, de vegades amb oruga, de vegades amb rodes. La veritat només pesa dues o tres tones, o quatre tones i mitja. Les modificacions més pesades també tenen un canó. Tan petit... el seu calibre és de 20 milЈlímetres, però és molt perillós per a la infanteria. Per cert, també es pot perforar una tanqueta al front, sobretot si entres al casc, on probablement l'armadura no rebotarà. Algunes noies en particular també tenen un conjunt addicional de llançagranades. Es recarreguen ràpidament amb suavitat, com acariciant els barrils d'un nen. Llavors obren foc per matar.
  Magda fins i tot va cantar:
  - Repetim moviments senzills: un cop ben apuntat per derrotar!
  Les falques reaccionen als cops de diferents maneres. A Shella, per exemple, una víctima d'acer va explotar, i a Magda, deformada, va començar a instalЈlar-se. Les noies fins i tot xisclen de plaer, com si fossin acaronades per nois bonics. I la resposta és escopir la mort.
  La Shella fins i tot va llepar el llançagranades amb la llengua, va sentir un gust metàlЈlic. Gairebé totes les tankettes estan folrades. Les motos britàniques van començar a frenar. Fins i tot des de lluny, es veia clarament com els australians tenien la cara torçada. L'atac de la formidable Gran Bretanya estava clarament ofegant...
  Magda, deixant el llançagranades, va agafar una metralladora i, prement el trinquet, va dir:
  - Sóc una perruquera amable, perquè no hi ha res més tendre que la mort!
  Shella va udolar:
  - No és pecat tallar-se el cabell com els britànics!
  Els trets dels britànics es van convertir en caòtics, i després les metralladores pesades alemanyes van ser martellejades i els canons van ser colpejats amb obusos de fragmentació. Primer, es van disparar armes de petit calibre, però també van produir una bona quantitat de devastació i després van obtenir un calibre mitjà de 75 milЈlímetres. Quan un calibre d'aquest tipus colpeja i les petxines s'enfonsen en fragments...
  La Magda es va fregar els palmells amb satisfacció.
  - Aquí teniu una farineta per a ells!
  Un anglès era negre, i tan gran: set peus i mig, ni més ni menys. Portava una armilla antibales i rugia com un senglar ferit. Com que la gran motocicleta on anava el negre va ser atropellada, va saltar-ne i va córrer cap a la posició. Shelley va somriure malament.
  Sí, era un bon noi.
  El tret de la rossa descalça és d'una precisió ardent, just a l'engonal de l'OtelЈlo blindat. Els negres van cridar: haver experimentat un "orgasme" comprimit. Shelly va fer una broma:
  Les noies som nois agradables
  El valor es confirmarà amb una espasa d'acer!
  Una bala al front d'escòria d'una metralladora,
  Arrancarem uns negres calbs!
  Magda gairebé s'ofega de sorpresa:
  - Així que encara saps jurar! Bé, tu i un amic!
  Shelley va fer l'ullet.
  - I què? Sóc molt diversa!
  Part dels britànics es van estirar i van disparar. La batalla va anar creixent, i una de les bales va volar tan a prop del cap de la Magda que fins i tot va tallar un floc de cabell. Semblava que havia caigut un tros de flama brillant. El diable ardent es va creuar mecànicament:
  - Aquests perruquers tenen les mans afilades a l'infern!
  Shella, continuant fent foc dirigit, va respondre:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, malgrat tota l'enfeinat de la lluita, encara no va poder resistir la pregunta:
  - Què has dit?
  Shelley va fer l'ullet amb astucia.
  Entens el llatí? Una expressió que denota kaput total!
  Magda, com a resposta, va tallar una llarga fila de cinc anglesos més que van saltar en el moment equivocat i va dir:
  - Un excés de la ment equival a la seva manca!
  Shella i després va trobar alguna cosa per objectar:
  - No, t'equivoques! És fàcil treure la ment, però és difícil afegir-la.
  Magda, després d'haver posat al llit un altre àrab, va decidir estar d'acord:
  - Què puc dir! Generalment impossible! Una copa de vi - no afegirà ment! El segon i el tercer són bojos!
  Però, malgrat la pèrdua de moral, els britànics encara eren perillosos. Aquí hi ha un dels llops, una mona de cabells negres amb bikini, un parell de bales colpejades al cap, obligant a cedir un crit breu per sempre. És una llàstima que la vida de la noia hagi resultat tan curta, com les papallones d'un dia. Diversos llops van resultar ferits. Magda va dir:
  - Hi ha molts ass diferents, només molt pid....
  Shelley va interrompre.
  - Jurar obscenitats durant una baralla és un mal presagi... Encara que l'escac i mat en un joc és senyal de classe!
  Dit això, la noia només va clavar una bala a l'ull de l'oponent. Fins i tot es va convertir d'alguna manera esgarrifosa, així que mates, mates... No hi ha cap final a la vista d'això. La Magda tampoc es va quedar enrere i fins i tot va començar a comptar els morts. En general, si ho penses, matar afegeix força a una persona? Només matar, és clar, afegeix i enforteix el karma. Sembla que estàs alimentat per l'energia d'individus inferiors. I et fas mil vegades més fort. Com diuen: guerrers-herois. O més aviat guerrers-bogàtyrs. Aquí hi ha un noi australià: gairebé un nen va perdre la meitat del crani. Magda va comentar:
  Millor matar una vegada que maleir mil vegades!
  Shelley va estar d'acord.
  - Certament! Podeu fer clic a tothom així! On és la teva pressió automàtica, un espit feroç al cervell de la caiguda d'estrelles.
  Magda, furiosa amb el guepard, va afegir:
  - Els britànics et pengen, bé, beu a l'infern! Només plou al terrat del teu general!
  Shella també va començar a comptar els exemplars exterminats. De fet, que la seva bellesa s'ha de posar a la cerimònia. Però aquí hi ha una altra pregunta, hauria de posar espelmes per als morts o no? Al cap i a la fi, encara que les persones dolentes són enemics, segueixen sent persones. Com, per exemple, ho van fer els espartans en aquests casos. Probablement noble.
  Shella, en un xiuxiueig fort de la deessa incitadora, va dir:
  - Coneixes Magda, anem després de la baralla al temple més proper i preguem pels assassinats per nosaltres perquè les seves ànimes des del purgatori es precipitin directament al paradís.
  El guerrer pèl-roig va fer una ganyota.
  - O potser anem a la mesquita? Bé, tu i la sentimental Shelley. Igual que el teu homònim del conte d'Andersen, o més aviat Charles Perot. - La Magda va plantar un esclat obligant a tres persones més a eructar sang. - Però el nostre món no és un escenari per a sentiments barats.
  La guerrera rossa va arronsar les espatlles.
  - Com dir-ho? No m'agradaria que, en cas de la meva mort, el cos fos trepitjat en fems, i fins i tot s'orinés a sobre. Ho fas bé i et torna...
  - Torna amb una bala! va esclatar la Magda, havent rebut ja un parell de rascades tangencials.
  Shella en va deixar dues més i va comentar:
  - I no badalles, llavors ni una bala et trobarà!
  Magda va retorçar la seva cara bruta.
  - La bala és un ximple i la baioneta no és un professor, però el projectil no és un professor ajudant! Però no pots protegir-te del foc automàtic amb un encenser!
  Shelley va comentar:
  - Va escriure un poeta famós, de manera que una ploma s'equipara a una baioneta!
  En aquest punt, l'orella de la rossa va ser lleugerament ratllada per una bala. No obstant això, Shelley ni tan sols es va inmovilizar. I si la bala xiula, vol dir que ha passat volant.
  . CAPÍTOL #10
  
  Magda va aprovar aquest mètode:
  - Aquest comportament és digne d'un veritable ari!
  Shelley va replicar:
  - La generositat dels compliments, emmascara l'escassetat de la ment i la cobdícia!
  Magda fora de lloc i fora del camí, va cridar:
  - Tal filosofia et portarà a la tomba!
  A la dreta de Shella, també va resultar ferit un amic de cabell clar. Tot i que la noia encara és una nouvinguda desconeguda en lloc d'una camarada desapareguda, encara sent pena per ella. Però ella no gemeix, al contrari va treure un somriure. Aleshores va començar a treure la bala amb la llengua. Shella es va arrossegar cap a ella:
  - Deixa'm que t'ajudi...
  Ella va respondre:
  - Surt! Millor disparar i destruir els pèssims cadells de lleó. Això és genial per a tu.
  La Shella no va prendre represàlies amb forquilles ni llençava sorra, tot i que estava temptada. Donant-li suport al colze i posant èmfasi, aixecant clarament tres persones en una ràfega curta (ja té una metralladora, feia tanta calor que el canó es va començar a posar vermell, fins i tot sorprèn que encara no s'hagi encallat!), va grunyir:
  - ExcelЈlent, no passa mai en una guerra! Sens dubte alguna cosa sense acabar!
  Una amiga (es deia Whalen) va dir:
  - Això seria per a la teva llengua, i fins i tot cargol el gallet d'una metralladora! Així que destruiria tothom.
  Shelley va riure, molt fort. Aleshores un dels anglesos va cridar:
  - Tots sou unes putes Boshi!
  Shella va respondre amb força llançant una granada de fragmentació:
  - He sentit de gigolos!
  Amenaçant de calar foc a Alexandria pitjor que el Cèsar, Magda va trencar, i també va llançar una granada. Va cridar:
  - Sempre som generosos amb aquests regals!
  Whalen va treure la bala de l'espatlla i la va escopir.
  - Tens millor gust del que sents!
  Van aparèixer reforços a la rereguarda dels britànics, una dotzena de tancs més. Sí, Matildas, i la resta de Macabees van comprar als EUA. Els últims tancs eren sense torreta, però amb tres canons cadascun. La Magda va xiular suaument.
  - Sí! Són cotxes de dinosaures!
  Shelley va fer una ganyota nerviosa.
  - Ja saps, un dinosaure pot trepitjar un mamífer si frena amb el seu cervell. Tota la massa...
  Magda va interrompre amb força:
  - I aquí no tens raó. Una persona pensa deu vegades més ràpid del que es mou. És a dir, no és el cervell el que ens defrauda primer, sinó el cos!
  Shelley va posar els ulls en blanc.
  - Sí, el cos... L'ànima sol ser forta i sense pes.
  La Magda va riure nerviosa.
  - L'ànima ha pecat, però el cos és responsable!
  Els Macabeus anaven molt lents, així que les Matildes no tenien pressa. Tot i això, les noies no estaven nervioses, encara els quedaven algunes sorpreses, en concret, un parell de dotzenes de càrregues antitanc. Però en aquest cas, no es van mostrar. Es va sentir un rugit i fins a tres obusos es van precipitar cap als tancs britànics. Aquí hi ha un "Macabee" que immediatament va resultar colpejat, un forat format al seu ample casc. Els britànics, però, no van perdre el cap i fins i tot van fer un intent infructuós d'obrir foc en moviment. Tanmateix, era difícil determinar des d'on estaven disparant els canons acuradament disfressats de Rommel. Va seguir una altra volea i va deformar la torreta de la Matilda. La Shelley va somriure alegrement amb els ulls ben oberts.
  - I què? Canó antiaeri, després tir ràpid!
  Magda va murmurar molesta:
  "No ens quedarà res.
  Després dels Macabeus, van aparèixer noves tankettes, així com diversos Cromwell. A més, a jutjar per la pintura pelada, aquests cotxes van ser excavats a la sorra. També una vara, la volen agafar descaradament. La Magda, pèl-roja, va agafar l'aranya amb els dits, un peu descalç de nena, i la va aixafar sense cerimònia:
  - Això és el mateix per a tots els britànics!
  Shella va aprovar cordialment:
  - Bravo! Segueix així!
  Els canons antiaeri de 88 mm van continuar fent foc dirigit. La seva velocitat de foc era alta, però la seva precisió no es va rendir. L'enemic va trencar molt aleatòriament i no va poder causar danys importants. Bé, i les llobes per lluitar amb la infanteria, que cada cop arribava més.
  Magda, intentant calmar la desagradable picor de l'esgarrapada, va dir:
  - Els britànics són tan poc econòmics en l'ús dels recursos humans. És increïble que hagin aconseguit fer-se amb mig món!
  Schella, per tant, es va expressar en una ocasió molt afavoridora per als alemanys:
  - Són amos, ens tiren cadàvers! No es pot argumentar en contra, vaja, els cadàvers fan molt pudor!
  La Magda ardent va riure lleugerament:
  - Sí, un atac de gas, una cosa seriosa.
  Els tancs britànics es van arrossegar com tortugues, i aviat només van quedar munts de metall dels Macabeus. Però la "Matilda", més àgil, va aconseguir escapar, però les seves llobes van matar immediatament l'eruga, com sempre colpejant encertadament amb el llançagranades.
  Shelley es va llepar els llavis.
  -Així és el nostre camí! Segons els Esses!
  Els Cromwell, o més aviat les seves tripulacions, estaven terriblement nerviosos, van tirar dels comandaments i van aixafar per error els seus propis soldats. Fins i tot les erugues, de sorra i sang, es van embrutar i de color marró vermellós. Al mateix temps, els tancs es van torçar a l'instant i les torres van intentar girar maldestrament. La Shella va mostrar les dents i va cantar:
  - Els no m'oblidis creixen en algun lloc. La mare fa pastissos! Reich a la boca no són dents, sinó ullals de petxines!
  Els "Cromwells" van continuar estúpidment rondant i van aixafar els seus propis soldats, encara més intensament. Fins i tot els canons antiaeris alemanys van callar per no interferir amb els tancs, per dur a terme una missió "honorable". Magda va grunyir ferotge:
  Així que ara marxem! Potser podrem escapar de la tempesta!
  Però aquí hi ha alguns "Cromwells" que encara van aconseguir anivellar-se i precipitar-se a les posicions que ocupaven les noies. Però gairebé immediatament van ser aturats per trets ben apuntats. Pel que sembla, les llobes estan en l'emoció de la batalla, simplement es van prohibir perdre's. Els britànics es van enfrontar a una fortalesa realment alemanya. Aquí hi ha una de les tanquetes, després d'haver perdut les restes de coratge, es va tornar enrere. El general australià va manar alguna cosa i les granades van volar cap a ella. El cotxe mortalment ferit va esclatar en flames, i aleshores els obusos van començar a esclatar a l'interior. Així és l'espectacle.
  La formidable donzella Shella tenia una metralladora encallada per sobreescalfament i, posant un tros de ferro que s'havia tornat inútil al costat, va començar a disparar des d'un rifle de càrrega automàtica. I quina tàctica més bona! La velocitat de foc és menor, però l'objectiu és més alt. La resta de noies guerreres van fer el mateix fins i tot una mica abans. Magda, movent el cap, va dir:
  - La guerra ensenya economia. I al davant, encara més que al darrere!
  Shelley va acceptar de mala gana.
  - Que ensenyi! Però quants d'aquests cadells de lleó s'acosten a nosaltres! És possible que els britànics, així, ens llancessin totes les seves forces!
  La Magda, amb uns ulls astuts i disparadors, com la Ventafocs, o més ben dit les seves germanastres al ball, va respondre:
  "Sincerament, això és exactament amb el que estic comptant!"
  Shelley es va sorprendre.
  - Compteu? Vols que ens morim? A tan jove trobar la mort?
  Magda va picar l'ullet afectuosament.
  - No en aquest cas! Pensa, què passa quan l'enemic concentra totes les seves forces en un sol lloc?
  Shelly va respondre immediatament:
  - Fes-te més fort en aquest àmbit. Ella pot trencar la primera línia.
  - Què passa amb els altres? Magda va fer l'ullet.
  - Més fort! No al revés! - va endevinar Shelley de sobte - Així que, mentre l'enemic ens llança totes les seves forces, la resta de les nostres tropes poden assaltar el bastió enemic!
  La Magda es va girar ràpidament i va fer un petó a la seva amiga a la seva galta suada i ratllada:
  - IntelЈligent! Per fi ho vaig descobrir! Perquè Alexandria no esdevingui una ciutat rècord que resistís tant de temps a la Wehrmacht.
  Shelley va comentar:
  - Però Alexandria ja s'ha convertit en una ciutat així. I espero que cap de les ciutats enemigues superi el seu rècord! Després de tot, nosaltres...
  Magda va interrompre:
  - Dir que som invencibles fins que s'acabi la batalla és un mal presagi. I ho saps!
  Shella va mostrar els seus ulls de safir amb ira en resposta.
  - Ser creient no vol dir ser supersticiós. Això s'esmenta fins i tot al catecisme!
  Una vegada més, Magda, després d'haver disparat amb èxit des d'una pistola i tallat una altra "orca", va suggerir molt seriosament:
  - Canta la meva xicota! Sens dubte, és millor cantar que gemegar!
  Shelley va dir de sobte:
  - És millor gemegar d'orgasme que cantar de dolor!
  Magda es va enfadar més:
  - Bé, no pots connectar dues paraules i per tant parles vulgar. Vinga, canta-ho més fort.
  I la Shella va començar a cantar, al principi semblava que estava tranquil, però amb cada nou vers, la seva veu es feia més forta;
  Pel foc del torrent sanguini,
  Una allau va inundar la nostra terra...
  La guerra no té límit de temps,
  Millor que el vi més dolç!
  
  El gust de la victòria no es tornarà amarg,
  Fins i tot l'amargor del fum i la sang.
  Quan els nostres avis van lluitar...
  El rossinyol xiula sobre ells!
  
  La immortalitat és el premi més alt,
  Per no conèixer la vellesa avorrida.
  Perquè no vinguin els missatgers de l'infern,
  Perquè la gràcia flueixi.
  
  Ens encanta el món i l'olor de les agulles de pi,
  Però si cal, la batalla l'espera.
  Oh nostre cor d'or,
  Deixeu-ho cremar, fonent el gel!
  
  Sí, passa la joventut fresca,
  Tot s'ha tornat banal.
  que surt el sol,
  Ser humà no és mentida!
  
  Estima la gent la llum del Senyor,
  És molt amable, confia en nosaltres...
  Encara que el camí per la vida de l'inframón,
  I governa el món: Herodes-Ham!
  
  Tenim objectius nets
  Però el camí cap a ells és una llàstima a la sang!
  Després de tot, és una màquina automàtica com les manuelles,
  Likho de la foscor està ple de parents!
  
  Jesús i Maria són la nostra garantia,
  Vindran i portaran felicitat!
  Aleshores el fred desapareixerà: farina,
  I la ira amb la mesquinesa kaput!
  L'atac britànic finalment es va esvair. Els últims tancs noquejats es van aturar prop de les trinxeres alemanyes excavades. I només la infanteria, i els nouvinguts motociclistes encara no van abandonar els intents d'escapar de l'adherència. Esgotades per la llarga marxa, les noies, aspres per la sorra enganxades a la suor, van disparar amb les seves últimes bales. La Shella va ajustar la baioneta i va dir a la Magda:
  - Bé, el cos a cos?
  La noia va respondre:
  - Sí cos a cos! Serà una caça gloriosa, encara que per a molts serà l'última! Només espereu l'ordre del comandant!
  Shella va xiuxiuejar:
  - L'ordre del comandant durant la guerra està plena d'amor i un preu enorme!
  Tanmateix, era evident que no hi havia unitat entre els soldats britànics. Alguns d'ells es van estirar i no van voler córrer cap endavant, mentre que els altres tímidament van colpejar els peus. A les guerreres ja els quedaven uns quants trets, tot i que inicialment hi havia una bossa sencera de municions que portaven cada lloba. Sí, són noies, boniques, descalces, amb uns bikinis molt forts d'una guerrera d'un batalló de dones d'elit de les SS. El departament en què els millors individus d'Alemanya van lluitar, i fins i tot es van entrenar sense pietat. Una mena de programa per crear persones del futur: el superhome cantat pel genial Friedrich Nietzsche. Les noies van intentar triar la seva pròpia víctima cadascuna i no perdre un sol cartutx en va. I després hi havia tancs. I d'on surten aquestes "Matildes", les va estampar pel terrat. Però ara, sembla: s'ha arribat al límit de la paciència, Gala ja està disposada a donar l'ordre del combat cos a cos, quan tot d'una. La grandiosa simfonia de Wagner sonava des dels llunyans núvols. Aquesta música és tan colossal i deliciosa, capaç de portar un autèntic ari a un frenesí total. I condueix a l'enemic a una picada. Mirant al cel, la Magda va exclamar en veu alta:
  - Sí, aquests són els nostres bombarders Stuka.
  Shelley va bordar un joc de paraules:
  - Les peces no organitzaran un desmuntatge peça per peça!
  Què es pot dir del formidable Yu-87, el llegendari bombarder en picada, símbol de la Blitzkrieg alemanya? Aquesta màquina, perfectament perfecta (per a la seva època, quan no existien sistemes de guia informàtics tan potents i efectius), és adequada per destruir objectius terrestres, i sobretot infanteria, i també tancs. I la producció d'un substitut digne: Focke-Wulf tot just comença a relaxar-se.
  La Gayla va bordar fort.
  - Fosca a la sorra, ràpidament i amaga el cap!
  I ara els cops seguits sobre els britànics, els Matilda són volats i bolcats. La Shella va sentir que els fragments, com una pinta, passaven pels seus cabells i es grallaven l'orella. La Magda també estava enganxada, i una noia no va tenir gens de sort, va tallar el fragment. Però, afortunadament, aquestes ja van ser les últimes víctimes. Ara, finalment, l'atac britànic s'ha ofegat i s'ha aixecat una pancarta amb una esvàstica sobre el minaret principal d'Alexandria! Aquesta bandera era enorme i va aterrir més de la meitat del món:
  Magda, amb terrible admiració, va exclamar:
  - Caram! Per fi!
  Shelley es va sorprendre.
  - Vam guanyar? D'alguna manera no m'ho puc creure!
  La Magda va riure suaument.
  -Sí Sí Sí Sí!
  Els britànics supervivents també van començar a llençar draps blancs. Va ser una victòria, una cosa que només pots somiar, davant d'una armada exteriorment inexpugnable, va passar.
  Shelley va exclamar:
  - Alegria, alegria tot el temps! Sempre serem feliços! La nostra pancarta de color vermellós mostra el camí...
  Un diable va agafar la Magda per la llengua i ella va dir:
  - Anant enlloc!
  Però el malvat Gale va sentir, ella, per sort, era a prop, i el rebombori en aquell moment es va calmar. El comandant de la companyia va grunyir:
  - Així és com? Una pancarta amb una esvàstica no porta, segons la teva opinió, enlloc. Ho entendrem amb tu, però de moment hem de fer presoners.
  Efectivament, entre els que es van rendir hi havia molts ferits, i de gravetat. Amb ells, els nazis van actuar "amb misericòrdia", un tir de control al cap i un ordre complet. Els ferits lleus es van colЈlocar en una columna separada: es poden curar i utilitzar com a força de treball. Shella, però, va experimentar sobtadament un dolor de consciència quan va veure la matança de ferits greus i parallits. En el Tercer Reich, tot estava subordinat a les exigències de conveniència. I així es van eliminar els innecessaris. La mateixa Shella, malgrat tot el simulacre, i ja una sòlida (sobretot després d'aquesta batalla!) El nombre de cadàvers al seu relat, va romandre amable i molt sentimental. Fins i tot una llàgrima amarga va rodar per la seva galta polsegosa i bronzejada. Quina cosa més bruta és la guerra, com canvia el caràcter i la valoració d'una persona.
  La Magda també estava nerviosa; què més li plantejarà la cruel Gayla. Com serà castigada? De fet, en temps de guerra, el comandant simplement pot ordenar que l'afuselin, sense ni tan sols explicar-ne els motius. Tot i que probablement no arribarà a això. Després de tot, són l'elit i, en cas d'execució, i fins i tot amb testimonis, poden començar a investigar què és què, per què. Són guerrers valuosos, no carn de canó normal.
  Roth, però, estava força maltractat. Van morir tres noies alemanyes, cinc van resultar greument ferides, gairebé la meitat eren lleugeres i totes sense excepció estaven ratllades i mortalment cansades. El càlcul de les pèrdues es va fer una mica més tard, però de moment es van construir els presoners i es van comptabilitzar els trofeus capturats. I també les noies van disposar les armes llançades per l'enemic en una pila a part. Tot i que era de nit, feia prou llum, sobretot gràcies a la lluna plena. Shelley va comentar:
  - Coneixes la Magda amb aquest temps, els homes llop solen ser molt actius. Sobretot els antics morts!
  La guerrera pèl-roja li va retorçar la cara.
  - Si després de tot, contes de fades, llavors sí. Però sou adults. Més aviat, som noies adultes, i nosaltres mateixos som com ghouls. Encara que siguin femenines i molt maques.
  Davant els ulls de Shella, o millor dit en el seu fresc record, va aparèixer un episodi de la batalla passada, ja que després de la caiguda de la bomba, els cossos dels britànics es van dispersar. Entre ells, n'hi havia un -aparentment d'entre els nadius d'Austràlia, un musell amb llavis gruixuts i un nas aplanat- només horror. I els ulls... Només la meva bèstia afectuosa i gentil, t'estimo molt, creu-me. El cap no va arribar a la formidable Shella només deu metres! I és com...
  Les noies assassinades, a diferència dels soldats normals, no podien ser enterrades així. Els seus cossos estaven embolicats en bosses de plàstic i després de la cerimònia de comiat i funeral (això va ser fet per un sacerdot especial amb una esvàstica a la màniga!), els van enviar amb avió a Alemanya.
  El capellà era un SS especial amb un uniforme vermell, i amb la cara d'un assassí professional. Hitler feia temps que volia establir una nova religió al Tercer Reich. És cert que la compilació de teologia alternativa ha trobat dificultats. Uns quants filòsofs ambiciosos van impulsar cadascun el seu propi model i teoria. I només el propi Führer podia triar-ne un de comú. Però l'adopció d'una nova religió, on la creu substituiria l'esvàstica, o més aviat l'esvàstica substituiria la creu, suposaria una inevitable escissió de la societat, i fins i tot just en la vigília de la Segona Guerra Mundial. Hitler va decidir ajornar la reforma fins a temps millors! Per desgràcia, fins i tot el Führer semblava capaç de moure muntanyes i canviar les lleis de la natura, obligat a tenir en compte els prejudicis humans. La Magda és pèl-roja, però pèl-roja, el color del pensament astut i no estàndard, va sospirar. A diferència de la guerrera rossa Shella, aquesta hàbil assassina amb ànima d'anyell, ella no estimava Crist, considerant-lo sincerament un feble i un jueu. De fet, la Bíblia és una merda total. El fet mateix que els jueus siguin el poble escollit per Déu només provoca riures i rebuig. Que Déu escollia... Brr... Magda va interrompre els seus pensaments i va ajudar a carregar els morts en un contenidor especial. És realment estrany que una persona, la corona de l'univers, sigui tan fràgil que la puguin matar. Després de tot, és possible destruir el perfecte... No obstant això, és ridícul parlar d'una persona perfecta.
  . CAPÍTOL #3
  Aquesta criatura està força mal adaptada per a la vida, especialment els nens humans. I per què? Això genera dubtes sobre el curs natural de les coses en l'evolució. Després de tot, l'home és l'esfera més alta i ningú pot argumentar que això sigui exactament així. Per tant, l'ateisme és lògic. Després de tot, les debilitats humanes s'expliquen pel fet que encara es troba pràcticament al principi de l'escala de l'evolució. És a dir, mentre ets feble, però en el futur pots fer-te fort.
  La moral cristiana suposa: que vas néixer amb merda i seguiràs la mateixa merda, només que portaràs la teva humiliació per sempre. Bé, el significat mateix del concepte d'Islam significa submissió... I ser submissió vol dir ser una no-entitat, cosa més que inacceptable per a una persona veritablement orgullosa.
  Mentrestant, les llobes estaven ocupades netejant cadàvers i recollint material. Ja era de nit, la més brillant de l'any. Els cadàvers ja havien començat a emanar una olor sufocant. Magda va fer una ganyota: bé, per què la gent té tanta merda! L'home és un contenidor d'escombraries! Però, en teoria, una persona ha de ser: un superhome i un superanimal! Això té un significat especial: la ment, la donació i la perfecció física. Vaja, aquesta gent... o més aviat gent petita. Bé, per què són millors que els animals, si fan una pudor així! Només cal superar-se per tocar els cadàvers i llençar-los... Shelle, es podria dir, va tenir sort, excava un forat profund i ample juntament amb altres soldats, on els cadàvers seran llençats. Tanmateix, la Magda va fer trampes una mica, es va precipitar a ajudar el tanc Cromwell abandonat per l'enemic. Bé, res en termes de propietats especialment protectores i d'execució d'aquest colós. El guerrer va dir:
  - La tècnica és una merda.
  La rossa descalça Ket, també de la seva empresa, va objectar:
  - La tecnologia no hi té res a veure si la gent està podrida!
  Magda és aquí amb les dues mans perquè, immediatament d'acord amb la bella i alegre guerrera:
  - L'equip rovellat és més fàcil de netejar que no pas refrescar una persona podrida! El múscul més fort és impotent, si la ment és feble!
  Ket, empenyent el dipòsit amb les mans, va riure:
  - Bé, tu i Solon! O millor dit, Sòcrates amb faldilla, expressat de manera tan complexa. Però Hitler, com deia: batre, batre i batre de nou!
  Magda va grunyir encertadament a la manera de Suvorov:
  - Colpeja, però no lluites!
  El bíceps punxegut de la Ket va saltar, va empènyer el tanc amb totes les seves forces i la panxa de la noia es va enfonsar per l'esforç. Magda també, com una veritable ària, no va fer trampes. La noia va fer tot el possible, i fins i tot va cantar:
  - No pensis en l'amor! Empènyer pesos enormes! Després de tot, aquest és el nostre esport sever, no un rècord mundial local!
  Kate va cantar:
  - Fem nous rècords perquè la terra creixi! Dues vegades, tres vegades més que la norma, perquè el meu país floreixi!
  Magda va continuar mig en broma i mig seriosa:
  - I aquests discos són genials: mata més bastards! No som noies dolentes: triturem maons amb pebre!
  La guerrera pèl-roja, fins i tot en èxtasi, colpejarà el cap contra l'armadura. I després vaig escoltar la música. I aleshores es va tensar encara més. Tot i així, és estrany que els britànics, que tenen una actitud tan reverent cap a la monarquia, van batejar el tanc en honor a Cromwell, un rebel, un revolucionari. Sí, fins i tot l'execució del rei Carles el primer. Què tan contrari a la lògica és anomenar un nou tanc creuer amb un assassí, amb una armadura prou potent. Tot i que el canó dispara fragmentació, no obusos antitanc. La Magda va llepar tímidament l'armadura amb la llengua i després va escopir deliciosament:
  - Una mica amarg!
  Kate va comentar:
  - Si no ens donen una recompensa després d'aquesta batalla, llavors aquesta serà la més gran injustícia!
  Magda va dir amb un sospir:
  - En teoria, cal premiar generosament totes les dones guerreres del nostre batalló, o millor dit la companyia. Tothom va lluitar com herois, ningú no es va desanimar, i cadascun tenia almenys una dotzena de cadàvers sota els seus peus. Jo mateix vaig matar més de quaranta "cadells de lleó" només en aquesta batalla. I que tothom hauria de ser recompensat, això seria just!
  Kat va assentir.
  - Perquè no! A més, els nostres tres amics es van quedar estirats a la sorra. Així que tot és terrible. Totes aquestes guerres incessants en la història de la humanitat. La guerra és, per descomptat, interessant, però la gent es mor!
  La Magda de sobte canta penetrant:
  - La gent mor pel metall! La gent es mor pel metall! Satanàs governa la pilota allà, la pilota allà! Satanàs governa la pilota allà i aboca napalm!
  Les noies van riure i finalment van carregar el Cromwell a l'andana. Al mateix temps, la Magda va aconseguir aixafar el polze de la seva dreta, descalç, però amb gracioses línies bronzejades de la princesa guerrera de la cama. La noia va fer una ganyota i va dir:
  - A les cames com a l'asfalt! Dial flat no viola!
  L'humor és humor, però la feina és feina. Les llobes treballaven molt, com si fessin un treball dur, però alhora deixaven al descobert les dents. La Magda també va intentar destacar aquí. Les cuixes encara carnoses tremolaven tan violentament. Kate, gemec, va dir:
  - La dansa és dansa!
  Magda es va sorprendre:
  - Què estàs fent?
  Kate va explicar:
  - Estem ballant com en el ballet, però alhora amb peses. Vaig sentir que els boxejadors també utilitzen una tècnica d'entrenament similar: doneu peses a les mans i salteu davant d'un mirall!
  La Magda no va poder evitar riure.
  - Bé, sí! Entenc que aquest és un gran mètode! Si els pesos són poc, després de les peses amb els mateixos guants, les mans simplement volaran!
  Kate va comentar:
  - Molta gent vol enlairar-se, però la majoria espera el destí d'Ícar, ja que les plomes de l'ambició estan lligades amb la cera de la covardia!
  La Magda va riure amb astucia.
  - Jo també et veig, filòsof! En absolut...
  Kate va interrompre:
  - No hi ha llops estúpids entre ells! Tots som educats, bé, llegir Friedrich Nietzsche és imprescindible.
  Magda es va posar alerta i de seguida va preguntar:
  - Nietzsche? Aquest és un filòsof interessant. Però el criteri del superhome no està definit amb precisió en la seva obra. En general, Nietzsche se sent atret pel sistema comunal primitiu, és a dir, per l'edat de pedra, que personalment no m'agrada.
  Kate es va sorprendre
  - I per què?
  La Magda va riure bruscament.
  - El fet és que Nietzsche no dilucida prou, o millor dit, fins i tot subestima completament el paper del progrés científic i tecnològic. Com afecta a una persona, i per a millor. I, en general, un intent d'idealitzar l'edat de pedra, anomenar-la daurada és inadequat. De fet, en el camí evolutiu, la gent va de simple a complex, de pitjor a millor. Per exemple, amb quina rapidesa canvien els avions, del més simple al més fort. Conceptes com la velocitat, la maniobrabilitat, etc.
  Kate va riure i va cantar:
  - Quin progrés ha arribat... a miracles invisibles! Però falta alguna cosa, un dimoni astut torça la cua!
  Magda va afegir més melodiosa:
  - Problemes oblidats! El Tercer Reich governa! Robots properament! Paràsit aplanat!
  Les noies havien de portar i treballar fins que estaven en plena floració, ja feia força llum i finalment els cadàvers dels enemics estaven enterrats, semblava que podien anar a dormir, però no hi era. No, a les noies encara se'ls donava alguna cosa de menjar i, amb motiu de la victòria, fins i tot van fer un mos de guisat de trofeus. Gayla va ordenar fervorosament:
  - És un gran honor per a tu tastar el menjar del teu enemic!
  Magda i després vyaknula:
  - No, és un gran honor per als britànics que haguem acceptat menjar-nos la seva merda!
  Els ulls de la Gayla brillaven amb ira.
  - Bé, no, ja travessa totes les fronteres. Tu Magda et quedes completament sense menjar! A més, seràs sotmès a una mena de tortura. En particular, em sembla que els teus abdominals són massa flàcids i els teus músculs no estan en relleu. Així doncs, posem a prova la nova execució de la pràctica!
  Aleshores algú va estirar la llengua de la Shella:
  - No vull deixar la Magda a patir sola. Deixa'm que també em turmenti.
  Gala va somriure irònicament.
  - Ben fet noia. Tanta devoció, o més aviat amistat. Aguantaràs tots dos! I sigueu amb gana tots dos!
  La Shella va callar, l'olor del guisat feia pessigolles als orificis nasals d'una noia cansada i famolenc. I aleshores la resta de les seves amigues van començar a beure exageradament fort.
  Però la tortura principal encara estava per arribar. En Gale realment se li va ocórrer alguna cosa sofisticada. Les noies estaven penjades amb les mans a un filferro que s'encavava dolorosamente al canell, i se'ls encadenava una cadena als peus. A més, si manteniu les cames paralЈleles al terra, fent una cantonada, la cadena d'acer és una mica curta, i després la làmina de ferro. Però si abaixeu les cames, la punta de la cadena oscilЈla el metall, que al seu torn està connectat a una font de tensió. I el teu cos trenca la descàrrega elèctrica. Aquí hi ha una tortura tan interessant.
  La Gayla es va llepar els llavis amb ferocitat.
  - La vostra premsa es farà tan forta... Noies, m'agraireu la formació!
  Magda, rient histèricament, va dir:
  - I per què tirar, donem les gràcies per l'entrenament de seguida! Gràcies a la gran SS per la nostra feliç infantesa!
  La Gayla va sacsejar el dit.
  - Vosaltres, noies, haureu de penjar així tot un dia. Però, finalment, pots sentir-te com a homes de veritat!
  Magda va negar amb el cap.
  - Tots els experiments mostren que una dona, si està degudament entrenada, és molt més resistent i perillosa que fins i tot els homes endurits per les guerres!
  La Gayla la va fer curt:
  - Una paraula més i afegiré un dia de noves proves!
  Les noies van callar, és difícil aguantar un racó, sobretot si hi ha una cadena encadenada als peus durant molt de temps. Així que penja com un mugró. La Gayla va marxar sense acomiadar-se, deixant que les noies patissin així. La Shella va sentir una mica de pressió a la part inferior de l'abdomen, la cadena li va fregar els turmells, li va arrossegar les cames. La noia va quedar seduïda de sobte per l'oportunitat de comprovar què passaria si es toqués el ferro amb una cadena. Què provar...
  La descàrrega elèctrica va ser tan forta que la Shella endurida va cridar involuntàriament. Com si una estaca roent travessés el cos des dels talons fins a la part posterior del cap. Hi havia una dent als músculs i un mal de cap. Shelley va grunyir.
  - Aquest és el desig d'experiments tan característic de les SS!
  Magda va afegir mig en broma:
  - Està bé experimentar amb... Enemics! Tanmateix, la lliçó no m'ofesa.
  Les noies van callar una estona. Magda va pensar: bé, que estrany és el destí. Ara els alemanys han guanyat, tothom s'alegra, i es veuen obligats a penjar com peres, i fins i tot patir. A qui són els pastissos i els bunyols, i a qui els hematomes i els cops! És interessant el que segueix. Ara, després de la caiguda d'Alexandria, és possible llançar una ofensiva a l'Orient Mitjà, fins i tot abans de la transferència de reforços addicionals. De fet, per què esperar si sembla que hi ha moltes tropes a l'Iraq i Palestina, però com puc dir que estan... No ben preparats per al combat, hi ha massa àrabs i negres que s'escampen quan la sirena udola. I si us retardeu, aleshores els britànics tindran temps per retirar moltes riqueses, especialment de Jerusalem i Bagdad. No cal colpejar més ràpid i noquejar l'enemic. Àfrica és tot un continent, però la caiguda de l'Iraq també és la clau d'Àsia. Després d'apoderar-se de les reserves de petroli, bauxita i altres metalls, Alemanya finalment s'eliminarà de qualsevol dependència de l'URSS. I potser fins i tot conquerir Rússia! Una campanya cap a l'est... Un vell somni dels aris! I despres què? Potser fins i tot l'expansió espacial, com els agrada descriure a les novelЈles de ciència ficció. Volant cap a les estrelles i nous mons. On, per exemple, hi viuen híbrids de pastanagues i granotes... Està molt bé, una cosa que abans no existia, i que no trobareu un anàleg a la Terra. Al cap i a la fi, altres mons s'omplen de llum inexpugnable, la qual cosa significa que les tropes alemanyes els han de prendre per asalto. Després de tot, no hi ha res més brillant que el sol, excepte les estrelles! Magda va preguntar a Schell:
  - Bé, no t'entenc, per què has demanat farina tan frívolament? T'agrada penjar així al bastidor? A més, em fa mal la panxa.
  Shelley va aconseguir una semblança de somriure.
  - I tu ho saps bé! Per exemple, vaig notar durant molt de temps que els meus abdominals estan lleugerament endarrerits. Així que em vaig aixecar.
  Magda va observar tristament:
  - Bé, no sabia que ens obligarien a formar la premsa. Personalment vaig pensar que em pegarien amb porras als talons. O potser fins i tot un fuet amb filferro de pues. Tanmateix, si et fa feliç...
  Shelley va parlar més fort:
  - Ja ho saps, no turmentis l'ànima! Potser hauríem de parlar d'una altra cosa.
  Magda va assentir d'acord.
  - Parlem! Canta una flor, no t'avergonyis! Al cap i a la fi, amb la bellesa d'una germana així, es veu com escriu cançons, una gran artesana.
  Shella, decidint que era millor distreure's del dolor d'aquesta manera que plorar, va cantar, a més, amb un nom masculí:
  Noia musa capriciosa
  Acaricia, després una llàstima...
  Les preposicions salten i no hi ha unió,
  S'eliminarà una allau de rimes!
  
  Però el que estimo amb tot el meu cor...
  En resposta, diu per a què serveixen les paraules.
  L'amor de cristall pot obrir la porta
  Obriu el camí d'una àguila a això!
  
  Després de tot, creu que l'espasa de la ploma és més cara,
  Hi ha duresa: la pelusa es precipitarà en un remolí!
  Nobles orgullosos arrogants,
  Hi haurà un vers espinós sobre ells...
  
  Vam crear rati glòria,
  On la sang flueix, i en algun lloc la suor.
  Ampliar el seu estat,
  Des de les piràmides fins als bancs de gel.
  
  Però al mateix temps l'ànima és un anyell,
  En ella, la lira sona dolça...
  Després de tot, la veu de la noia és una trucada...
  I la passió es fon i es granit!
  
  On hi ha una paraula, les roses brillen,
  On estan florint les pomeres...
  No ens pot molestar el fred
  I intimidar la feina vana!
  
  Convertim els somnis en creacions
  Superem l'abisme...
  El món sencer es congelarà de meravella
  Quan el dolor de la nit desapareix!
  
  Aleshores s'acabarà el patiment
  No hi haurà coxissos ni orfes...
  I la despedida no ens arribarà,
  Deixeu que la criatura aclaparadora bufi el llindar!
  
  La pàtria esdevindrà el regne de Déu,
  Cadascun de nosaltres és considerat el Creador.
  Només vessen cendres sobre l'engany,
  Qui és honest, amable, ben fet!
  
  La companyia va quedar reduïda a noranta-cinc guerrers (tres van morir, i dos més van resultar ferits tan greument que van romandre a l'hospital). On vas: la guerra no és sense pèrdues, només les pèrdues són sense guerra! Diversos guerrers encara tenien cicatrius als seus cossos esvelts i musculosos, i un parell de noies van resultar embenades. Les tigresses, cansades dels llargs viatges, no semblaven gaire belЈligerants: estaven demacrats, de manera que les costelles fins i tot es deixaven veure. Les noies s'esgarraven nerviosament els peus a la sorra, es cremaven i s'engruixien, piquen massa i picoren brutalment. En general, si hi ha un lloc a la terra pitjor que l'infern de Dante, llavors el van descobrir ells mateixos a l'Àfrica. No obstant això, els guerrers no es van quedar coixosos, i potser fins i tot van fer gala del fet que havien de patir penúries tan cruels. Una mena de moral: com més dificultats, millor. Propaganda de l'ascetisme i dels valors espirituals, característics del nazisme, sobretot en la versió radical de Goebbels, en contraposició a la ideologia de consum burgesa occidental. Així les noies, ennegrides per cremades solars i pols, amb prou feines cobertes per un bikini, i penjades amb armes, semblen una caricatura de militants nord-americans. I no gaire lluny hi ha la base alemanya i la frontera amb el Sudan... Des d'allà bufa una brisa calenta, se sent l'olor de cremada, i els núvols del cel són tan rars... només illes de l'oceà Pacífic. Les dunes rosades sota la influència de les masses d'aire es mouen lleugerament, com si els titans captius volguessin llançar la màgia dels déus pagans, però al mateix temps s'ofeguen amb la impotència.
  Shella va xiuxiuejar molt en veu baixa a la Magda:
  I quan finalment...
  La diable pèl-roja va respondre encara més tranquilЈlament:
  - Molt aviat! Tornem a emborratxar-nos!
  La Gayla va cridar ensordidorament:
  - Corre, marxa a pas (aquesta ordre sona com una burla!)
  Les belleses es van precipitar, els seus talons endurits i cremats brillaven sobre el fons de sorra daurada, gairebé fumant. Malgrat que el sol s'acostava al seu zenit, les noies van haver de tornar a córrer. Tan gairebé nu, amb una càrrega sòlida sobre les espatlles...
  Shelley, arrugant el front, va comentar:
  - A la tarda ens veuran a gran distància i ens dispararan!
  Magda no estava d'acord:
  - No és tan trist. Potser no ens notin... O millor dit, tot el càlcul es basa en el fet que una persona normal no es trobarà amb una calor tan infernal al desert.
  - Sobretot descalç! Shelley va riure.
  I el vent es va fer encara més calent. Demà primer de juliol... El mes més calorós de l'estiu, al continent més calorós del planeta Terra. I les noies han de córrer, arrossegant armes i una sòlida càrrega de munició amb elles. La Magda va recordar una història fantàstica sobre un futur llunyà. Una supercivilització poderosa i aparentment idealista va prohibir que diverses espècies i races de la galàxia fessin guerres reals a gran escala entre elles. Bé, atès que constantment sorgeixen certes disputes entre imperis estelЈlars, aleshores realitzeu batalles limitades, amb forces petites i amb armes aproximadament iguals.
  Sembla ser una idea raonable des del punt de vista del pensament humanista, però... En realitat, el mateix "Exèrcit de Salvació" d'una supercivilització va reclutar soldats per a aquestes batalles, escollint els més covards, els més ineptes o els convençuts. pacifistes - que van acabar a l'exèrcit per consideracions mercenaris. A més, s'enviaven provocadors a les tropes per tal d'interrompre la batalla fins i tot abans que comencés... En definitiva, era una paròdia de guerres, fins que es va trobar una persona que va aconseguir trencar aquest sistema defectuós. Aquesta és la seva vocació: la professió de soldat, l'ànima d'un guerrer. I el final inesperat de Hollywood: no hauria pogut prescindir de la participació d'una dona!
  Tot és com ha de ser: quin tipus de feina, sense amor i passió veritables?
  Pensant, la guerrera Magda va trepitjar amb el peu descalç el mal d'un cactus, va ser punxada, però la noia ni tan sols li va fer cas...
  Va ser possible trencar l'ordre defectuós sense guerra i, per tant, valor en l'univers d'un futur poc alegre, en definitiva amb l'ajuda de l'amor. I la Magda estimava fins ara només en somnis, o en somnis. Era verge calenta i alhora depravada. I va descarregar el seu temperament tempestuós en entrenaments i guerres. I què és l'amor, una cosa per la qual la sang vessa violentament!
  L'àngel guineus pèl-roig es va sacsejar les gotes de suor. Estrany, però els poetes sovint rimen amor i sang. Aparentment, això es deu al fet que els homes han desenvolupat un desig de violència en relació a la dona. L'home, però, no és un animal, en el sentit que és capaç de pensar racionalment... Però, d'altra banda, la moral cristiana li és completament aliena. El que Jesús ensenya per a un home, i sobretot un home fort, és tan antinatural i provoca un rebuig ardent que l'èxit del cristianisme va ser contrari a la lògica... No obstant això, no només el cristianisme, qualsevol religió es caracteritza per una certa paradoxa i la imposició de determinades restriccions a una persona. I, sovint, bastant poc raonable...
  Ja era una nit plena i fins i tot ennuvolada (tot i això, el vent va agafar núvols del mar no gaire lluny de la costa), quan les noies finalment van córrer cap a la porteria.
  Abans d'ells hi havia una base anglesa, i fins i tot amb un camp d'aviació. A més, a jutjar per les torres taquillades de canons de metralladores de gran calibre, filferro de pues i pistes de formigó, va estar equipat fa molt de temps. Els britànics van ocupar Egipte el 1882, establint-hi un règim titella. Ara els alemanys planejaven fer el mateix.
  L'alegre Gala va començar a examinar la base i l'aeròdrom a través d'uns binocles especials de l'exèrcit amb una complicada ferida. Es va unir a ella diverses noies caporals més. Ja experimentada a la guerra, des de quan encara era una jove exploradora i enllaç a Espanya, i ja una guerrera despietada a Polònia, França i Iugoslàvia, Gala va calcular les probabilitats amb prudència. El camp d'aviació es va defensar amb força, inclosa l'artilleria antiaèria. Sí, i hi havia molts avions. Per cert, és estrany que els britànics mantinguin tanta aviació en un sol lloc sense dispersar-la pels aeròdroms de camp? Potser aquí hi ha un objectiu fals i els avions reals es troben en un altre lloc? Hi ha moltes torres de metralladores, fins i tot hi ha tres tancs Matilda i quatre tancs Cromwell. Si us fiqueu, no podeu prescindir de sang.
  Gayla va cridar dos guerrers equivocats, però sens dubte molt forts i hàbils. Els va clavar el revés amb un fuet, de manera que els seus pits marró canyella fins i tot es balancejaven. Fent una cara brutal, va ordenar durament:
  - La Magda i la Shella tenen ordres per a tu: penetrar al territori de l'aeròdrom i esbrinar quins avions hi ha. Així que explora les defenses amb detall!
  Les noies obedientment van assentir amb el cap: una ordre, hi ha una ordre, i s'ha de complir. I com - aquest és el seu problema. La Shella i la Magda van marxar ràpidament cap a l'aeròdrom. El guerrer del foc va suggerir:
  - Agafem la llengua i li prenem la forma. Aleshores, després de canviar-nos de roba, penetrarem al camp d'aviació. Ens divertim una mica allà!
  La Shella rossa va comentar una mica perplexa:
  - Primer hem de trobar aquesta llengua. Aleshores creus que vaguen pel desert? I pots agafar-los així entre multituds?
  Magda xiulà amb els llavis escarlata:
  - Certament. Per exemple, hi ha guàrdies prop dels tancs, perquè estan darrere dels perímetres de les torres. També podeu disparar als sentinelles allà i, si cal...
  - Capturar un tanc i muntar? Shelley va somriure irònicament.
  Magda, movent el dit del peu, va assentir d'acord:
  - I això és molt possible. Encara que només se'ns va ordenar fer reconeixements. Aixecar el soroll sense ordre... Tu mateix saps de què està plena la manifestació de la iniciativa en una guerra!
  Shelley va sospirar amb força.
  - Per desgràcia, ho sé molt bé!
  Les noies, quasi sense amagar-se, corrien cap als tancs. Els sentinelles també eren d'entre els negres: fumaven cigarrets i pràcticament no veien res. Només un d'ells era de raça blanca i, segons sembla, un oficial. Però també estava força borratxo. Shell va quedar sorprès per això: com es comporten els britànics? No tenen por del sabotatge, dels atacs dels àrabs o d'una sortida agosarada dels alemanys? És cert que, potser esgotats per la calor insoportable, així com per les males notícies del front, els britànics habitualment de sang freda van començar a bategar. En general, Schella ho recordava dels llibres de text: el tipus d'anglès, com a tema fred i sense emocions, no és més que un mite. A més, els bevedors escocesos i irlandesos no són ximples. Bé, els negres en aquest sentit estan completament bloquejats: es tornen bojos per una dosi minsa, com, per cert, fan els japonesos.
  Les noies no perdonen mai res. Capturar el cap, i amb un punyal a la gola, exactament a l'artèria caròtida: aquest és el moment. Però hi ha una recepció més eficaç, van treure el segon parell de sentinelles, li van colpejar la barbeta amb el palmell, després van girar, aixecant lleugerament el cap. Cruixent i coll torçat.
  Magda va fer l'ullet a la seva amiga:
  - Així els acabem de disparar. Com les peres dels arbres!
  Shelley va respondre suaument:
  - Hi ha una manera encara més senzilla - per exemple, un tret d'una arma silenciosa. I així embrutar-se les mans petites no és bo.
  La Magda va bufar despectivament, com un gran gat depredador:
  - Ets un home real de Shell. El romanç de gaudir de la bellesa de la batalla no està en tu. Tot és tan primitiu. És interessant disparar i fins i tot tancar?
  El diable blanc de neu va interrompre a la seva amiga:
  - Millor mira, també hi ha un vuitè tanc. Estava molt hàbilment disfressat de paller. Però de seguida vaig entendre per què el sol ens assecaria l'herba, quan fins i tot un camell no la voldria menjar després.
  La Magda va estar d'acord.
  - Sí, aquesta és una observació força lògica. Tank, hauré de veure quin. Probablement un dels últims...
  Shella va rastrejar una mica de fenc i de seguida va xiular:
  - Ah, sí, té un canó plegable. Aquesta és la primera vegada que veig aquesta tècnica. Segurament americans, si s'equivoquen!
  El diable ardent va interrompre el guerrer blanc com la neu:
  Ara anem a l'aeròdrom. També hi ha gossos corrent. Aquest és un altre problema de problemes.
  La Shella es va afanyar a tranquilЈlitzar la seva amiga:
  - Sé influir en els gossos i per tant aniré sol. Afortunadament, l'oficial d'entre els blancs és ben rapat i d'alçada mitjana. El seu uniforme m'anirà bé. Ja estic canviant de cara.
  La noia, de fet, es va maquillar ràpidament. I això també els van ensenyar en una escola especial. Magda no es va oposar.
  - Tu vas, i jo m'ocuparé del nou tanc. També té alguna cosa útil per a la ciència militar alemanya. Però aquí està Schella, us ho suplico, no us quedeu gaire, tan bon punt acabeu la inspecció, així que contraatac.
  Fins i tot el jerboa va agitar un pinzell en resposta: diuen, no ens defrautis, ros!
  La noia rossa va respondre amb un somriure.
  - Ho faré tot molt ràpid. En la mesura que sigui possible.
  La Magda ja no va fer cas de la seva amiga, sinó que es va dedicar completament a l'estudi del tanc. Aquí va fer diversos descobriments. Primer, el tanc tenia dues pistoles soldades. Un canó de canó llarg de 76 milЈlímetres amb una boca plegable i un canó de canó curt de 47 milЈlímetres per disparar projectils de fragmentació. En general, les armes són força riques, sobretot per al 1942 i el continent africà. L'arma, per cert, tenia un fre de boca força interessant i compacte, i pel que sembla era la famosa pistola de disset peus, que encara no s'havia posat en pràctica, però que ja estava anunciada de totes les maneres possibles pels Goebbels del servei reial. de la Gran Bretanya.
  La noia va rastrejar la superfície i va trobar l'emblema d'una àguila a l'escotilla i la inscripció en anglès: "Made in the USA". Magda va maleir:
  - Bé, com sempre he sospitat, això és un hack nord-americà. Pel que sembla, ens han posat la Gran Bretanya a l'ànima! I no saben que tancs alemanys marxaran per Nova York per això.
  Obrir l'escotilla no va ser tan fàcil, però això també se'ls va ensenyar a les noies, és clar, pedant i alhora, que sona paradoxalment creatives. Per tant, prendre com un obstacle era una qüestió d'honor.
  Shella, per la seva banda, va imitar amb força destresa una marxa borratxo i es va apropar a l'entrada de l'aeròdrom. I de seguida vaig sentir la diferència entre la mentalitat britànica i alemanya. La veu mandrosa del sentinella va preguntar:
  "De quin negoci estàs, Peter?"
  Shelley va respondre aviat:
  - En una nota personal!
  - Vinga!
  Shella estava dins del camp d'aviació. Va inspeccionar els avions i es va adonar de tot, incloses taques de carnaval als fuselatges, gasolina vessada i molt més. Aleshores, immediatament li va quedar clar que de més de dos-cents avions, almenys dos terços eren dissenyats hàbilment patrons de camuflatge. Tanmateix, també hi havia màquines reals, incloses els poderosos Lancaster capaços de transportar fins a sis tones de bombes. Dos bulldogs van córrer a buscar Shella. La noia els va acariciar suaument i va seguir endavant. Quan hi ha tants avions en una àrea relativament petita, fa una impressió, sobretot en les natures romàntiques.
  Aquestes màquines alades, tal com es veuen en les seves fileres, són, bé, la imatge escopidora dels cavallers de l'orde teutónic que van venir a conquerir els eslaus. Només molt més massiu i espantós. Els alemanys, per regla general, preferien una armadura molt massiva que protegia bé el cavaller. Al mateix temps, fins i tot si el preu serà una disminució de la mobilitat d'un guerrer. Però al món modern, es va prendre el camí cap a l'ús de caces maniobrables. El mateix Me-109 encara pesa menys que els seus oponents anglesos.
  . CAPÍTOL #4
  I aquí aquests cavallers alats estan dempeus i esperant alguna cosa, i fan olor dels bramants i mortífers tècnics del segle XX.
  Shelle, però, no és especialment agradable caminar, les seves cames de nena han perdut l'hàbit de les botes i ja s'han començat a fregar. A més, els britànics no van mostrar una gran imaginació: després d'haver colЈlocat avions reals a un costat, fins i tot una plataforma vermella de demarcació és visible. Bé, això, en general, és comprensible per què, perquè els pilots britànics, i fins i tot amb ulls borratxos, no confonguin res. I així en general ja és possible tornar.
  La Shella va tornar enrere i fins i tot va començar a trontollar-se més. Llavors la van deixar anar sense preguntar, i només després d'ensumar els pastors, van gemegar lleugerament. El diable blanc com la neu els va xiuxiuejar suaument:
  - Res aviat canvieu de propietari!
  I a poc a poc tornar... I el vent es va fer molt més fresc, aviat començarà a fer-se lleuger...
  I Magda, mentrestant, va descobrir el tanc... Era un model experimental Mp-16 "D". En general, el tanc és bastant potent i té un sistema de control hidràulic per a metralladores (a l'estil, o més aviat en el sistema, característic dels últims combatents!). Amb una gran càrrega de munició, i un sistema de recàrrega automàtica. El tanc és el més nou per a la seva època, i ni tan sols està clar per què els britànics van mostrar tanta negligència, guardant-lo amb tanta negligència? Potser aquí va funcionar la arrogancia característica de moltes nacions, la d'una altra persona no pot ser bona, la qual cosa vol dir que no cal protegir-la!
  Abans de l'arribada de Shella, la guerrera de la bellesa ardent, va reposar el tanc i va comprovar la càrrega de munició. La guerrera rossa, després d'haver llençat les odiades botes de les cames de la deessa de la guerra, va informar ràpidament de la situació a la seva parella.
  Magda va transmetre el que va sentir a la Geila, i aleshores li va brillar la cara:
  - Shellochka ara les nostres noies estan atacant l'enemic. I se'ns va permetre colpejar l'enemic immediatament, utilitzant aquests tancs.
  El guerrer blanc com la neu va exclamar:
  - Això és el que has somiat! Bé, el cotxe està en marxa?
  Magda va confirmar raonablement:
  - Treball. Els nord-americans sempre tenen tancs millors que els tancs.
  De fet, el cotxe va arrencar des del primer gir. Curiosament, els motors no eren sorollosos. Les noies, per exemple, sabien que el T-34 rus ressona, així que... Aquest tanc es pot utilitzar contra les tropes colonials britàniques per dispersar els nadius.
  I els guerrers van trepitjar un gran cotxe de cinquanta-cinc tones. No obstant això, es va controlar amb força facilitat, encara que, per descomptat, pitjor que el T-4 més lleuger. Es van colЈlocar cinc motors al Mp-16 alhora, però això, potser, fins i tot va augmentar la supervivència del tanc a la batalla.
  Les noies sense pensar-s'ho dues vegades van obrir foc contra les torres de les metralladores. El primer cop d'un projectil de fragmentació i els "cadells de lleó" colpejats volen cap per avall.
  Entre els britànics, com era d'esperar, l'atac va causar pànic. El tiroteig va ser irregular i les noies encara van aconseguir connectar metralladores. Magda volia cobrir el Lancaster amb un tret ben apuntat, però a la ràdio Gayla li va ordenar durament:
  - Salva els avions enemics, els capturarem sans i estalvis.
  Bé, per què estalviar-se, recanvi. És millor destruir les torres i triar víctimes humanes. Uns cops tan ben apuntats.
  La resta de guerrers, mentrestant (ja s'havien apropat) van entrar als tancs britànics. Només va trigar mig minut a obrir les escotilles i després l'acumulació. En general, les noies gairebé ni tan sols van prestar atenció al camp d'aviació, sinó que simplement es van traslladar cap a la base anglesa. ParalЈlelament, van colpejar la caserna, on es trobaven els soldats enemics, així com els pilots adormits.
  Gayla va rugir com un ós en calor:
  - No dispareu al magatzem amb combustible! Ens serà útil!
  Magda i Schella van aixafar un parell de torres de metralladores utilitzant la gran massa del seu tanc. Les noies, literalment, es van encalçar la panxa de riure. Com, encara estan genials.
  Però la feina principal encara es duia a terme amb metralladores. Calia no deixar que els pilots enemics arribessin als avions, no deixar-los enlairar. Però uns quants guerrers es van precipitar cap als cotxes anglesos i es van asseure al timó. I què es pot incrustar a la base ara, ja que també tenen aquesta formació de vol. Sí, i els avions estan carregats de munició completa. Aquí és una masha-malashka.
  Shella amb un tret precís va trencar una petita tanqueta que va saltar fora del garatge. Vuit tancs amb tripulacions de llops van començar a destruir violentament l'enorme base anglesa. Els tancs van aixafar les portes sense gaire cerimònia i ho van omplir tot de plom. Fins i tot les barraques estaven en flames. D'ells van saltar anglesos confosos i nadius de tota mena. Ja no hi havia batalla, de fet, però només hi va haver una pallissa total. És cert que els soldats britànics individuals i les torres de metralladores van disparar. Fins i tot a l'armadura del tanc va colpejar pedregada de plom. Magda va grunyir com una pantera enfadada:
  - Bé, què sou amants de les ostres i de la civada, per fi entendre què és una guerra real. Ben aviat serem a Londres!
  La Shella va cantar, mostrant les dents:
  Què farem a Albion,
  On són les granotes relliscoses - kwak!
  Tot i que les legions estan a l'atac,
  Però un cop de baioneta en un cèntim!
  Magda va arrugar el front i va negar amb el cap negativament:
  - No, aquesta no és la cançó que inspira les gestes! Però ha de ser diferent!
  I el guerrer ardent i riu com una metralladora. Així, trossos de carn van volar en diferents direccions i una dotzena d'anglesos es van esfondrar alhora.
  I el tanc pesat en si, aixafem els soldats enemics, "allisant-los" amb un ferro. Els ossos cruixent sota les vies. I llavors l'enemic va començar a dispersar-se en totes direccions. Però aleshores l'enemic "Matilda" va saltar. Així que Shella la colpeja amb perforació d'armadura.
  - Aconsegueix una granada de "civada", canta una serenata com a record!
  Aquesta vegada el projectil va colpejar just a la culata entre la torreta i el casc, i el tanc, després d'una bona sacsejada, va ser portat a un costat. Al mateix temps, el dipòsit de gasolina va detonar i immediatament va esclatar amb una flama vermella-vermella.
  La diable rossa no va poder resistir l'agudesa:
  - La Matilda aconsegueix un escac i mat - el resultat serà divertit!
  La Magda va donar una bufetada a la seva parella amb una palma callosa a les seves cuixes musculoses.
  - I tu ets jove, xicota! Així que canta així!
  No obstant això, pel que sembla, un dels britànics per error, o potser deliberadament, va disparar al dipòsit de combustible. Un arbust marró brut de flames de gasolina va ressonar i va florir. La Gerda va disparar una ràfega llarga des d'una metralladora de 9 mm d'assalt de foc ràpid. Una quarantena de soldats anglesos es van esfondrar al mateix lloc. I diversos dels ferits, sense cap llàstima, trepitjaven les amples vies d'un tanc americà. Shelley va riure malament.
  - Això no és pintallavis! Com és convertir-se en pastissos!
  I la diable pèl-roja i descarada no es va oblidar d'inserir:
  - No importa com ho gireu, les creps estampades per un tanc són millors que les femtes de vaca!
  Les noies ràpidament van trencar tres tascons més. La Shella va guiar, i la Magda va donar petxines, i la càrrega es va fer automàticament. I ells mateixos van rebre una closca a l'armadura. Sembla que no fa por, per a una protecció de torreta de 80 mm, però sona a fons. La Magda es va cremar els dits i va cridar:
  - Aquí teniu els regals del marquès de Carabas! Els podem pebrer amb alguna cosa una mica més picant i salar-los?
  Shella, després d'haver dividit un altre "monstre" amb una closca, va cantar:
  - Quins plats, quins plats - ho portaries tot amb tu! És una llàstima que no lluitem sovint: una bèstia rara, una matança!
  De sobte, la Magda es va donar un cop al front i va recordar:
  - Però des de fa molt de temps de tu Blancaneus amb una pistola, no hem sentit cançons! Canta una flor, no t'avergonyis!
  La guerrera de pèl de perla cantava, i la seva veu era tan divina i diabòlica en una ampolla que la sirena que tenia al costat no tenia res a fer;
  Ell mateix per lluitar en el cor de l'estat d'ànim,
  El personatge esculpi - Déu el Creador,
  Crea amb l'espasa de l'heroi,
  Un exemple per a totes les generacions!
  
  Però tu mateix pots lluitar,
  Criat, hordes per guanyar!
  L'ànima d'una àguila i d'un lleó no és una llebre,
  Tant poder i santa hostia!
  
  Que l'enemic sigui com un gos conduït,
  I el nostre fort escut va tallar el diamant!
  La vora de l'alba estimada per sempre,
  Pel dolor, el lluitador recompensarà la mort!
  
  No et fiis dels pacifistes estúpids
  El que Jesús va ensenyar a suportar...
  Perquè el sègol floreixi sota un cel clar,
  Fes-te fort com un ós!
  
  En les batalles estem plens de passió ardent,
  I amb sang tempestuosa, jove...
  Destrossem l'infern,
  On són les legions amb Satanàs!
  
  I tothom sap que el Creador;
  Aprèn a enfortir els teus músculs!
  No perdis el temps amb l'estupidesa
  En cas contrari, vindré a tu amb càstig!
  
  La impotència és el vici principal,
  Va fer néixer la malícia, la mesquinesa...
  Pagueu els volants als invasors -
  Oblida't del valor, l'honor i l'orgull!
  
  Però malgrat tots els problemes tu
  Dolor germà no cedis!
  Que tots els somnis es facin realitat
  Ballem amb una estimada en un vals suau!
  
  Què més pot donar el Senyor
  Sí, el més enllà està en una boira...
  Aquesta carn pateix a la vida,
  No tot és tan fluid com a la novelЈla...
  
  Coneix el teu home de la terra
  Construeix-hi la teva felicitat...
  Moviment i progrés corrent -
  Donaran poder sobre l'univers!
  I a Egipte, els combats encara estaven en ple apogeu. Els guerrers sense por de tots els adversaris van aixafar i cantar amb èxit sobre la marxa;
  Shella va acabar amb la nota més alta, però la Magda la va clavar lleugerament amb el peu, just amb el taló nu, en una premsa forta i bronzejada:
  - I per què cantes els valors cristians? Som aris, no cristians. Blancaneus és una bogeria!
  Shella va negar amb el cap frenèticament, mentre les seves mans no es movien per controlar la metralladora:
  - Ho sento! Rússia ortodoxa confosa amb Prússia pagana! Massa difícil de disparar i compondre al mateix temps!
  La Magda, sense parar de liderar l'efectiu, segada per les files dels enemics anglesos, va sacsejar les seves llargues pestanyes negres. I posant una altra fila d'enemics al taüt, com una sirena va riure:
  - A costa de com compondre: aquesta és una pregunta discutible, però disparar és fàcil i senzill!
  De fet, nombrosos oficials i soldats anglesos, arrabassant mocadors blancs, van començar a rendir-se enèrgicament. Al mateix temps, estaven tan espantats que murmuraven tota mena de tonterias, o fins i tot udolaven. Diversos milers de soldats colonials (àrabs i negres), atordits per la por, així com diversos centenars d'anglesos, no menys covards, de cara pàlЈlida, van aixecar les mans. Fins i tot van aparèixer draps blancs dels tancs. Com diuen, van trobar una manera diferent de protecció: més fiable que l'armadura activa!
  Les noies van riure -així és la manera de fer-ho- no es rendeixen mai!
  La Shella va saltar del tanc i va córrer deliberadament descalç per la roca encesa. La Magda, però, no va pensar en cedir-se a la seva amiga, i les cames nues i bronzejades de noia van passar, com si els ramats de gaseles passaven corrent. Els talons de noies endurits, però rodons i elegants acariciaven les llengües de flama blava. Però els guerrers de la tigressa només van cridar contents com a resposta.
  Aquí, l'home negre captiu no va poder contenir la seva luxúria, es va precipitar cap a ells i va rebre un cop aclaparador de la Magda ardent al plexe solar, després del qual, escopint un gran coàgul de moc i sang de la seva boca, finalment es va calmar.
  Aquest, segons va resultar, va ser l'últim esclat de resistència. Ara els soldats britànics estaven completament trencats. Hi havia més de tres mil presoners dempeus. No obstant això, les tigresses van disparar sense cerimònies uns cinc-cents britànics que no es podien aixecar a causa de les seves ferides, exactament una bala per dos caps empès entre si: per això pateixen, i carreguen la Wehrmacht amb una càrrega addicional. Com deia Himmler: la misericòrdia no ha de superar els límits de l'oportunitat econòmica.
  Les noies van ordenar als captius, atordits d'horror, que fessin forats per posar-hi els morts. Ja era bastant lleuger, i el fum de la base destruïda es va traslladar a una llarga distància.
  L'amic de la Shella va recordar la pelЈlícula, com en aquest cas heroic, un dels personatges principals, després d'una victòria difícil, va bufar tristament la seva pipa. I els guerrers medievals, confonent el sicari amb Satanàs, van obrir foc contra el seu propi comandant. Tanmateix, aquesta vegada, la victòria va ser bastant fàcil, però una de les noies encara va trobar la seva amiga desagradable: la mort, cinc belleses van resultar ferides i algunes, o més aviat dues, van resultar greument ferides.
  Els avions alemanys van aparèixer al cel des del costat oest. Les noies les van rebre amb alegria. Gaupman SS, l'heroi femenina agressivament bella de Gale, va inflar les galtes i va jugar amb els músculs rodant sota la seva pell de xocolata, i va anunciar de la mateixa manera:
  - Les nostres tropes estan avançant amb èxit. Així que no tenim temps per quedar-nos quiets. Que els presoners es lliguin, i els tancarem a l'hangar, deixant una dotzena de llops per custodiar. I la resta continuarà movent-se ràpidament darrere de l'enemic.
  La Magda i la Shella tenien molta por que se'ls confiés la protecció d'esclaus trencats i presoners de guerra que s'havien convertit en un ramat sotmès, perquè les noies ja estaven emocionades i volien lluitar. I només els covards somien amb el servei d'escorta! Però pel que sembla, les seves qualitats de lluita van impressionar a Gala i, jugant amb els seus bíceps, els va anunciar:
  - Anem a repostar i reposar la munició del tanc. Muntar-lo més enllà. Veig que ets bona lluitant! A més, no ets especialment gran i ets molt més adequat per controlar un tanc.
  Les noies, alçant les mans en una salutació militar, van bordar:
  - Encantat de provar camarada comandant!
  - Perquè sigui més fàcil fer front a l'arma i les metralladores, Filela t'acompanyarà! - Va tallar Gale i va córrer a explicar l'objectiu a altres noies. Els espantats van parpellejar les pestanyes, i van doblegar la premsa, amb el bust tot just cobert, o fins i tot obert. La formidable tigressa-capità també anava descalç, i encara que les seves cames no eren petites, la seva forma era força bonica, i ella mateixa només tenia vint-i-dos anys, només el seu excessiu desenvolupament muscular feia que Gala semblés més pesada i més gran. Al mateix temps, és sorprenentment ràpida, molt perillosa per al combat cos a cos.
  Mentre les noies estaven reposant i reposant municions, Filela les va bombardejar amb preguntes:
  - Estaves dins de la seva base aèria, tot sol. Sobretot tu, Shella... No fa por?
  La rossa es va treure el monyo del desert de la galta, que d'alguna manera va aconseguir atrapar a la seva pell vellutada i bronzejada. Llançant el punyal alt, va respondre breument:
  - No! Per què hem de tenir por? Som autèntics aris!
  Filela, havent agafat una arma sobre la marxa, i llançant-la a la taula que s'esmolava enmig del desert, va badallar amb una boca encantadora. Aleshores, amb un sospir, va respondre:
  - Ets el més jove de nosaltres, i abans d'anar a l'Àfrica no tenies experiència. Aquí, totes les noies ja han rebut experiència de combat i van ensumar pólvora. Per cert, quasi sembles noies, amb cares tan innocents.
  Magda, llançant el ganivet de baioneta amb els dits dels peus, va esclatar ferotge:
  Però no matem innocentment. Quin és el sentit d'aquesta conversa de totes maneres. Esteu buscant conflictes?
  Filela va rebutjar decididament:
  - És clar que no! Però us ho confesso, tot i que vaig ensumar pólvora per primera vegada l'1 de setembre de 1939 a Polònia. És a dir, fins i tot abans que la majoria de les noies de l'empresa, normalment començaven el seu bateig de foc des dels camps de França, però encara sento por. - La noia va abaixar tímidament els ulls verds. El reconeixement no va ser fàcil per a ella - Sobretot es pren els nervios abans de l'inici de la batalla.
  La Shella va acariciar l'espatlla musculosa i rascada de la Filela.
  - Per ser sincer, de vegades em sento incòmode. Encara que la càrrega física que experimentem és tan cansada que fins i tot somies amb desfer-te del cos mortal.
  La dona de cabell castany va arronsar les espatlles.
  - Bé, no ho sé! I m'esgota a fons, ni més ni menys que tu, però encara roman la por insoportable. - Filela va llançar una breu mirada al cel, va baixar la veu a un xiuxiueig. Potser tenia por que el Déu Totpoderós l'escoltés. -A més, hi ha una ànima? El gran i savi Führer mai va parlar d'això, i no va escriure en cap de les seves obres.
  La Magda va tornar a agafar el ganivet de baioneta amb els dits nus, evitant talls. Somrient com la Milady Winter, va respondre per a Shelley:
  - I no importa. Per a nosaltres, el més important és matar enemics tant com sigui possible i posar en perill la nostra vida el menys possible. Naturalment, si no és així, la precaució no es convertirà en traïció!
  Filela va estar d'acord:
  - Qui no estalvia la vida a la batalla, conservarà la seva dignitat fins i tot quan es divideix els trofeus!
  Shella va confirmar:
  - Qui roba una victòria perdrà els seus fruits, ja que aquest últim es podreix d'una reputació embrutada!
  Assegudes al tanc, les noies van penjar banderes angleses i així, descaradament, van marxar. I en total hi havia quinze coses al desert. Insolentment descaradament capturat als britànics, vehicles blindats i gens bé armats. Així que les sensacions eren d'allò més sublims, com si els guerrers estiguessin desfilant.
  Magda va assenyalar:
  - Aquí, aquí està la bellesa! Portem el nostre gat amb nosaltres! Will, veig una baralla: aconseguirà un mató!
  Shella, sense gaire entusiasme, movent el cap a la Donzella de les Neus, va objectar:
  - No és gens divertit! És un pecat somriure amb això!
  Aquí Magda, com si el despertador sonés al matí:
  Què significa el concepte de pecat? Aquí cantes Shella sobre Jesucrist, i ni tan sols t'adones que la principal llei bíblica, el sou del pecat, la mort és simplement absurda! - La guerrera de foc, fins i tot per persuasió, va fer un cercle amb les seves mans. - Absolutament desproveït de lògica!
  Filela es va afanyar a afegir:
  - Certament! En cas contrari, quina classe de soldats som, si no violem el manament: no mateu!
  La Magda va riure nerviosa i va començar a mastegar l'empunyadura de la daga. Aquí Shella va trobar alguna cosa a què oposar-se:
  - De fet, a l'original - aquest setè manament sona així - no cometis un assassinat malvat! És a dir, aquí estem parlant d'assassinat, i no de privació de la vida d'una persona. - I donant-se l'aspecte de Ciceró al púlpit, i potser va afegir Tetruliana. - Aquí hi ha alguns matisos!
  Magda va tallar el mal:
  - També enllaços a la traducció de l'hebreu. Què més podria ser més repugnant! La diable pèl-roja es va inflamar cada cop més. De fet, el seu pare Azello de la novelЈla de Bulgakov pot. - En general, a la Bíblia hi ha molt d'absurd, però el més absurd són les seves reivindicacions sobre el paper de la paraula de Déu i la infalЈlibilitat! La guerrera va mostrar les dents. - Crist Totpoderós Creador de totes les creacions, tot allò visible i invisible, tot allò terrenal i celestial... I alhora Jesús es confon en les coses més elementals!
  Shelley va dir amb duresa:
  - No cal dir-ho, i categòricament. D'alguna manera està confós, i d'alguna manera és un vident. - S'ha afegit un àngel terminador blanc de neu. - A més, el Déu Encarnat pot transmetre l'essència de les Sagrades Escriptures amb les seves pròpies paraules. En general, hi ha moltes profecies que ja s'han fet realitat a la Bíblia.
  Magda va negar amb força el cap ardent:
  "Això no és gens cert, i us ho demostraré!"
  Shelley va fer una mueca.
  - Bé, prova, tens les cartes a la mà!
  La Magda va començar a parlar, imitant el to caricaturitzat d'avet del clergue.
  - En els llibres sagrats de totes les religions, les profecies, és a dir, les prediccions del futur, ocupen el lloc més important. Hi ha aquestes profecies a la Bíblia. La majoria d'aquestes profecies són massa vagues. - El filòsof terminador pèl-rojo va fer llavis rodons. - En una conversa de comiat amb els apòstols, Jesús va dir profèticament: "Llavors, escolteu sobre guerres i rumors de guerra... Perquè ha de ser així... S'aixecarà nació contra nació i regne contra regne, i hi haurà fam, plagues. i terratrèmols" (Evangeli de Mateu 24:5-6). - La noia va aixecar la cella dreta per a una major expressivitat. - Però exactament això va passar al món abans de les profecies de Crist, i això continua fins avui. Quin és, doncs, el valor d'aquelles profecies en què els esdeveniments "preveient" ocorren constantment sense cap profecia?
  Filela va assentir amb aprovació mentre examinava una revista eròtica de trofeu que havia estat confiscada a l'anglès capturat. Però al mateix temps, el guerrer va escoltar amb molta atenció:
  - Sí, es pot dir que hi va haver guerres ahir, hi ha guerres avui, hi haurà guerres demà!
  Després d'haver confirmat la Magda (què puc dir, diuen que no és un bastard, ets ràpid d'enginy!), va continuar la seva conferència:
  Algunes de les profecies bíbliques es van escriure retroactivament, després que aquests esdeveniments ja haguessin passat. És cert que de vegades els profetes es van atrevir a predir esdeveniments futurs, però al mateix temps, per regla general, van caure en un embolic.
  Així doncs, Déu a través dels profetes promet als descendents de David el regnat etern (2 Reis, 7:11-16), però el regne de David es va trencar a Israel i Judà després de la mort del seu fill Salomó, i els descendents (descendencia) del rei David van ser parcialment destruïts primer en el rei assiri Artaxerxes, i després - sota l'arrel, sense excepció, el rei babilònic Nabucodonosor. (Jeremies 52:9-11, 22:28-30).
  Filela va aprovar amb molta zel:
  - Així és com els hauries de tractar. I com posar sota els eixos els habitants de les ciutats capturades, llavors això, si us plau. I com els cuidaven!
  El diable del foc va confirmar:
  - Però és clar, els diversos errors dels "profetes" no es limiten a això.
  Déu, a través del profeta Jeremies, promet destruir per sempre, despoblar Egipte des de Suez fins a Etiòpia (28:8-14), però Déu no ha complert aquesta promesa fins avui.
  I més sobre les profecies de Jeremies. Per la seva boca, Déu promet lliurar Egipte a les mans de Nabucodonosor (29:19); destrueix per sempre Tir (26:3-14; 27;36; 28:19). Però Nabucodonosor no va prendre ni va intentar prendre Egipte. Pel que fa a la ciutat de Tir, no va ser presa per Nabucodonosor, ni per Alexandre el Gran, i fins ara no ha deixat d'existir ni un sol dia.
  Shella va confirmar amb un gran sospir:
  - Ai, vaig veure Tire al mapa. Ho agafarem aviat!
  Magda va continuar:
  Contràriament a la profecia d'Ezequiel, Nabucodonosor va prendre i destruir Jerusalem, no Egipte ni Tir. Tanmateix, 16 anys després de la seva profecia, el mateix Jeremies admet que la ciutat de Tir continua existint ilЈlesa (26:1; 29:8-14). Més tard, el mateix Jesucrist va profetitzar en va la mort d'aquest Tir inamovible (Mateu, 11:21-22; Lluc, 10:14).
  I com els seus llavis escarlatas es retorçaven amb sorna i goig al mateix temps. Això és realment Satanàs amb una cara de dona meravellosa. I quina veu.
  El mateix Jeremies, en nom de Déu, va anunciar que el rei Joaquim seria castigat pels seus pecats en no tenir fills (22:28-30). Però Mateu anomena Jeconies un dels avantpassats de Jesucrist (Mateu 1:11-12). Com és que Jesús va poder néixer d'un avantpassat llunyà que no tenia fills?
  Després de l'última declaració, la Filela va riure amb astucia. Shelly va comentar:
  - Això és una profecia condicional!
  La Magda va bufar despectivament.
  - Però qualsevol fals oracle ho pot dir! Escolteu més! - Va continuar la diable pèl-roja, perquè els tancs no poden anar massa ràpid pel desert, i són força pesats i hi ha temps per xerrar... La veu de la Magda sonava cada cop més segura:
  Jeremies, en nom de Déu, prediu la captura de Nabucodonosor per al rei jueu Sedequies, però li promet una mort tranquilЈla i un funeral piadoso (34:2-5). Però, com va resultar després, Nabucodonosor va matar tots els familiars de Sedequies, el va cegar ell mateix, el va tirar a la presó, on va morir (52:9-11). Va, mort pacífica i funeral piadoso!
  La mateixa vida "calma i serena" és profetitzada per al rei Josies (2 Reis 22:18-20). Després d'aquesta profecia, Josies va ser ferit mortalment pels egipcis en una batalla prop de Meguiddo (Ibid., 35:20-24).
  L'euga lluitadora Filela es va xuclar l'estómac i va començar a desempaquetar el menjar en conserva. Una llauna amb un Texas Buffalo al paquet és just el que necessita. Sobretot carn sucosa sucada amb suc de tomàquet i salsa de xocolata.
  Malgrat que la Magda també mostrava gana, la noia tossuda va continuar el programa educatiu. No obstant això, hi ha una veu petita agradable que és agradable escoltar a un guerrer amb els cabells del color de l'erupció del Krakatoa:
  - El profeta Isaïes va escriure que Jerusalem restaria per sempre: que no hi entraria cap impur, que no hi entraria cap no jueu. Però immediatament després d'aquesta profecia, Jerusalem va ser presa i destruïda per Nabucodonosor (586 aC), després va ser presa i destruïda a terra pels romans (70 dC). - El guerrer ardent va començar a afegir, intentant donar a la llengua l'aparença de pressió sonora. - La "Ciutat Eterna" va ser presa i destruïda pels perses, àrabs, croats, turcs, britànics i francesos. - va afegir la Magda sense alè i va aixecar el to. - Definitivament alemanys, i ara hi viuen tants jueus "nets" com "impurs" (segons la seva definició!) àrabs, europeus, negres...
  Filela, devorant carn de búfala, va dir:
  - Els cristians, per regla general, no llegeixen realment les profecies sobre els esdeveniments abans del naixement de Jesucrist. Els interessen més les profecies del mateix Jesucrist i els seus apòstols, és a dir, les profecies dels llibres del Nou Testament. Són especialment preocupants les seves profecies sobre la segona vinguda de Jesucrist (sobre el Judici Final, sobre l'Armagedón).
  Magda va confirmar alegrement, assentint amb el cap capaç de calar foc i incinerar, als fonaments de l'Antiga Roma i de centenars de ciutats semblants amb un cap:
  -No toquem cap altra profecia, ni els detalls de les profecies sobre la segona vinguda de Jesucrist. Detenim-nos només en una pregunta més important: quan arribarà la segona vinguda? Vegem les paraules del mateix Jesucrist. El famós predicador i orador nord-americà Billy Graham va calcular que profetitza sobre la segona vinguda de Crist a la Bíblia 380 vegades. Detenem-nos en el cardinal i el més clar d'ells.
  La Magda estava a punt de continuar, quan va sonar un senyal a la ràdio:
  - Una columna de tancs anglesos avança. Prepareu-vos tots!
  Shelley va comentar confusa:
  "No sé què és pitjor: cometre un assassinat malvat o escoltar aquesta heretgia!"
  Filela va respondre:
  - La Magda només diu la pura veritat i argumenta amb lògica. A més, la Bíblia és suficient, parla clara i dura dels falsos profetes. Així que vèncer l'enemic amb la seva pròpia arma.
  El guerrer del diable ardent va afegir:
  - Mira, és millor com vèncer l'enemic amb les seves pròpies armes! I no només en l'àmbit ideològic. Encara estic parlant de la Bíblia. Mentrestant, fes una ullada a les petxines perforants de la Blancaneu!
  Shelley va respondre sense cap malícia:
  - Bé, és clar, una cosa tan elemental, ho puc fer jo! Per qui em prens! Sóc la dama de la guerra!
  Filela, ajudant a carregar el canó, va cantar:
  - Senyora de la guerra! Qui més es pot comparar amb tu! Senyora de la guerra aviat serem a la capital anglesa!
  La veu baixa i gairebé masculina de la Gayla va sonar per la ràdio.
  - Salta la columna i dispara al costat!
  Les noies van cridar:
  - Sieg Heil!
  Per descomptat, heu de tenir nervis de ferro per permetre que un enemic desprevingut s'apropi i després us passi. Aquí, els tancs mitjans, Cromwells i Matildas, estan per davant, i després tanquetes lleugeres. Una dotzena de tancs capturats han d'actuar de manera sincronitzada perquè cadascú toqui la seva víctima. Aquesta és una mena d'actuació d'una simfonia musical. Si es trenca almenys una nota, tota la composició resultarà falsa i perdrà el títol d'una obra mestra. I què és aquesta guerra! La majoria dels admiradors estan recollits per l'art militar, però les llàgrimes sempre són sinceres, i ningú vol demanar un bis!
  Shella va xiuxiuejar:
  Ajuda'ns Santa Mare de Déu!
  Gayla va ordenar salvatgement:
  - Foc!
  I una dotzena de barrils van escopir petxines alhora. Els costats de les Matildas i Cromwell estan molt pitjor protegits, el que significa que... Magda estava encantada i va exclamar:
  - Caixes de cartró trencades!
  Shella immediatament, carregant el canó d'una manera nova, es va adonar:
  - Bé, anglesos estúpids! Ni tan sols ens van demanar una contrasenya, només van veure les banderes, així que de seguida ens van agafar pel seu compte!
  La Magda va riure suaument.
  - És la seva mentalitat britànica!
  Hi havia vint-i-cinc grans tancs i dotze noies llop destruïdes alhora. Aleshores van tenir temps, abans que l'enemic confús reaccionés, de donar una segona volea, a l'enemic.
  I una dotzena de víctimes més, tancs destrossats, com els esquelets dels taurons llançats a terra, sobre la sorra calenta i groga. I al mateix temps encara fumen, rierols marró fosc s'arrosseguen al cel. Sembla ser una cria de serps. A més, els rèptils, com mutilats per una evolució incorrecta. I el xiuxiueig és increïble com de malaltís pot ser.
  Els tancs britànics es van aturar de seguida i es van congelar. L'únic tanc pesat supervivent va intentar girar-se maldestrament. Shella va cantar:
  - La bellesa! La bellesa! Portem el nostre gat amb nosaltres!
  Magda cantava:
  - No en una bossa, sinó en un morrió! Amb una bala que perfora l'armadura!
  La Filela va riure.
  - Voleu gossos - després de la nostra baralla!
  Després d'això, es van posar a falques. Bé, es poden aixafar al front. Part dels vaixells cisterna britànics no ho van poder suportar i, deixant el seu equipament, es van precipitar en un vol general. Algunes falques amb conductors més experimentats encara van continuar disparant. Aquí un projectil va colpejar el tanc Mp-16 i va emetre un rebombori sord a l'armadura.
  Shella va mostrar una llengua rosada:
  - Els nostres herois estan fugint - un estúpid britànic no ho posarà al dia!
  Magda va grunyir fort:
  - Renuncieu ràpidament!
  Filela va confirmar:
  - I no ens tinguis por! Golpejar els presoners amb un cinturó al papa, la creu vermella prohibeix!
  Shella, després d'haver trencat una tanqueta tossuda amb una closca, va dir:
  - T'he destrossat! I un maó al musell de tothom!
  La batalla va acabar, diversos tankettes van intentar marxar, però van ser noquejats sense cerimònia. Les llobes van emetre un crit de goig desgarrador:
  - Caram! Aquesta lluita no és una tonteria!
  Tanmateix, la batalla encara no havia acabat. Apareixen camions i motociclistes anglesos. Shella va disparar un projectil de fragmentació al cotxe més proper, es va esmicolar i els dipòsits de combustible simplement van detonar. La Magda va batre les dents.
  - Xoc! És la nostra manera!
  Filela va dir:
  Millor matar que persuadir!
  Shella va ser encara més específica:
  - És millor colpejar una vegada que dir-ne cent vegades! És millor colpejar-hi cent cops que callar...
  Magda va interrompre:
  - Els britànics ja corren! Vine darrere d'ells!
  Les noies van disparar amb força precisió, Shella no va fallar mai, però els tancs encara no es poden comparar amb els camions en velocitat. A més, els Cromwell aquí no eren el motor Meteor més nou de 600 cavalls de força, sinó un més dèbil de 400. Pel que sembla, encara no havien tingut temps de reequipar aquest tanc de creuer. La Matilda també era més feble, i què podem dir del pes pesat Mp-16.
  Així que les noies van una mica endarrerides. Sí, també hi havia vent que bufava cap a la reunió, els núvols van començar a aplegar-se. Magda va comentar:
  - Ara plourà!
  Shelley estava encantada:
  - Molt millor! I fa molta calor en aquest dipòsit! I s'està escalfant, però el sol ardent!
  Filela va confirmar:
  - Bé, sí! I quant pots fregir!
  Magda no compartia l'optimisme:
  - La sorra es tornarà coixa i pararem!
  Shelley va declarar amb entusiasme:
  - I no em fa por personalment!
  Els núvols s'anaven aplegant molt ràpidament, i el cel es va enfosquir, com si realment hi hagués un eclipsi lunar. Magda va rugir:
  - Aleshores creu en Déu després d'això!
  Shelley va xiular enfadada.
  - I què? Per què no creus! No va demostrar Crist que és el veritable Déu?
  Grans gotes de pluja tropical van colpejar el sostre del dipòsit. Enfadada, la Magda va tornar a parlar;
  En converses amb els seus deixebles, Crist els va assegurar que tots ells, els seus apòstols, viurien i veurien amb els seus propis ulls la seva segona vinguda en glòria. "En veritat us dic que no tindreu temps de recórrer les ciutats d'Israel (a Palestina) abans que vingui el Fill de l'home" (Mateu 10:23).
  La Filela va xiular sorpresa, parpellejant com si aboqués les cendres d'Hiroshima als seus ulls:
  Jesús realment ho va dir?
  
  
  
  
  
  AMÈRICA AJUDANT AL REICH
  ANOTACIÓ
  Els aliats occidentals van signar una treva amb el Tercer Reich. Aprofitant l'absència d'un segon front i els bombardejos, els nazis reforcen les seves tropes i passen a l'ofensiva. Fa molta calor.
  . CAPÍTOL 1
  Per exemple, el març de 1943 es va concloure una treva entre el Tercer Reich i els Aliats. Hitler va acceptar posar fi a la persecució dels jueus a canvi d'una congelació de les hostilitats a Occident. A més, Occident va aturar els lliuraments a l'URSS sota préstec-arrendament. I això va tenir un impacte en el curs de les hostilitats.
  Hitler va retardar massa temps l'ofensiva al Kursk Bulge. Estava ajornant l'operació Ciutadella desplegant els últims tancs, el Panther i el Tiger. L'última vegada que el Führer va ajornar l'ofensiva va ser al juliol.
  Volia provar en batalles el Tiger-2 més avançat i potent, així com el caça ME-309. Els alemanys també volien provar els "Maus" a l'ofensiva. I ajusteu la "Pantera" -2.
  I com a resultat, Stalin es va ordenar atacar l'1 d'agost. I immediatament en dues direccions: Belgorod-Kharkov i Orlovsky. Els alemanys, a diferència de la història real, eren més forts. Van retirar el grup de Rommel d'Àfrica, i van traslladar part de les forces de França i els Balcans. Als Balcans, els alemanys van ser substituïts per búlgars i italians. Així, vuit divisions alemanyes i una dotzena de divisions italianes van sortir d'Àfrica, set divisions alemanyes dels Balcans i vint divisions de França, incloses les de tancs.
  A causa del fet que es va aturar el bombardeig del Tercer Reich, l'alliberament d'armes va ser un quaranta per cent més gran que en la història real. Hi havia més tancs i avions. El Tiger-2 va començar a produir-se en sèrie a partir del maig de 1943, va entrar a la sèrie ME-309, així com el bombarder Yu-288. I es va posar seriosament.
  I "Mouse" va entrar en sèrie... Els alemanys estaven disposats a lluitar. Les seves línies defensives eren molt fortes.
  Sí, i "Panther" en els primers dies de la lluita va demostrar ser un tanc molt efectiu des de la defensa. Va disparar quinze trets per minut i en va treure trenta-quatre des de dos quilòmetres.
  Sí, "Ferdinand" també és una bèstia màquina. I si toca, llavors toca. Aquestes són màquines de guerra. I l'armadura frontal és de dos-cents milЈlímetres.
  Les batalles van demostrar que els Fritz són forts. I també les noies van començar a lluitar al seu costat i és genial.
  Charlotte, disparant, va cantar:
  - I un altre cop...
  La Gerda també, disparant amb un tir ràpid, va donar suport:
  - Continua...
  Frida va acabar amb angoixa:
  - La batalla...
  Charlotte, sense parar de disparar, va emetre:
  - Bullint...
  Frida, batejant, grunyint:
  - Hiperplasma...
  La Gerda va somriure i va disparar un projectil i va afegir:
  - Foc...
  Charlotte va udolar i va mirar els canons soviètics, i va dir sense perdre's:
  I Goering...
  La Frida, bategant, va cridar:
  -Així...
  La Gerda va continuar disparant amb un udol:
  - Jove!
  Charlotte continua amb el que ha de prendre de l'elf, tergiversant sense vergonya la cançó soviètica fins a la clau. I va resultar ser extremadament estúpid i vulgar.
  I jove...
  La Frida va sospirar, malauradament, encertadament com sempre, i va afegir:
  - Cervesa...
  Gerda va acabar amb un xut:
  - Endavant!
  Després d'això, els guerrers, disparant, van canviar lleugerament el tema de la cançó. Al cap i a la fi, ara no són gaire gent, sinó mig elf. I això vol dir que els prendràs els pobres! Només no poden cantar, sinó rugir, i alguna cosa absolutament absolutament pronunciada. Aquest és el seu karma, ja ho sabeu. Les cançons, és clar, van resultar ser vulgars.
  Charlotte, al capdavant del foc, va arrossegar:
  - Fora...
  Gerda Lupanuv des del foc ràpid va recolzar:
  - Animals...
  La Frida la va clavar i va continuar:
  -Des del tramvia...
  Charlotte va batejar, i triturada va continuar el seu udol:
  - A la...
  La Gerda va acomiadar i va emetre:
  - Cantonada....
  Frida va intervenir i va continuar:
  - Costos...
  Charlotte, alliberant un regal amb la seva diabòlica precisió, va posar un cop:
  - Cervesa...
  La Gerda, després d'haver tallat amb una closca, va cridar:
  - Aquí...
  La Frida va donar una bufetada amb un regal i va xisclar:
  - Va entrar...
  Charlotte, disparant, mentre rugeix com una bèstia:
  - Tsar....
  Gerda va exhalar unes paraules ardents i vehements:
  - Animals...
  La Frida, emetent projectils, va sonar:
  - Dona....
  Charlotte va disparar desesperada, va cridar:
  - Cervesa...
  La Gerda, buidant la recámara, va afegir:
  - Afanya't...
  La Frida, disparant, va cridar:
  - Elefant....
  Charlotte, alliberant un projectil, va cridar després del projectil:
  - Amb els ulls...
  La Gerda va tornar a colpejar i va xisclar:
  - Dret...
  La Frida va cridar, colpejant:
  - Ull...
  Charlotte com cantar en una cua frenètica...
  - Va anar...
  I just aleshores van acabar les closques de les noies terminadores. Van haver de tornar enrere per reposar el kit de combat del camió. Però l'oferta al Tercer Reich és excelЈlent i les aranyes, malauradament, tornaran de nou.
  A la tornada, les noies van començar a discutir el següent tema. Charlotte, aquell diable pèl-rojo va donar la seva opinió:
  - Crec que, després de la presa de Moscou, el nostre proper objectiu serà Londres!
  La Gerda va riure i va confirmar:
  - Per descomptat, anirem a alliberar els britànics de l'esclavitud sionista!
  I les tres noies van esclatar a riure ensordidorament. Van pensar que era molt divertit.
  Frida va suggerir:
  - I alliberem Amèrica dels sionistes més cobdiciosos. I també des del domini de la gent de color. I aleshores els bolxevics van aixecar completament els ianquis.
  La Gerda, de sobte, com de manera inesperada, canta:
  Si tots ens enfrontem als ianquis,
  Aixafarem l'aliança del nord...
  Fins i tot els tomahawks no ajudaran...
  Perquè Déu pagarà el mal!
  Per descomptat, per part de les noies terminadores, la crida a Déu sembla ridícula. Tenint en compte que el Tercer Reich és l'encarnació de l'Anticrist. Però com que passarà el temps abans que es canviï la càrrega de munició, la diable pèl-roja Charlotte va fer un soroll. En escoltar l'última frase de la Gerda, va grunyir:
  - No hi ha déu!
  El guerrer querubin va xisclar:
  - Com no és?
  Charlotte va insistir:
  - És clar que no, fet mèdic!
  La Gerda va fer la pregunta més natural:
  - Qui va crear l'univers?
  Charlotte va respondre gairebé immediatament:
  L'univers existeix i ha existit sempre. Només va canviar la seva existència i component, transformant-se i modificant-se constantment.
  La Gerda es va fregar el peu descalç darrere de l'orella. Tot i que tenia els gens d'una aranya, no d'un gos, i va dir incrèdul:
  Com ha existit sempre? Hi ha d'haver una raó.
  Charlotte va decidir colpejar la seva parella religiosa amb la seva pròpia arma:
  - I com és que el Déu totpoderós ha existit sempre? Hi ha d'haver una raó!
  La Gerda es va tornar a fregar el peu nu, aquesta vegada al front, i va dir dubtosa:
  - Déu treballa de maneres misterioses.
  Charlotte, a la seva manera lògica, va comentar:
  - Per tant, aquesta no és la resposta.
  Aleshores la Gerda va suggerir:
  - Prenem com a axioma el fet indubtable que el Senyor Déu existeix, i ha existit sempre, i partirem d'això.
  Charlotte va contrarestar lògicament amb el mateix mètode:
  - Prenem, doncs, també, com a axioma, el fet indubtable que la matèria i l'univers sempre han existit i han existit, i partirem d'això.
  La Frida, que era tercera en aquesta disputa, va esclatar a riure i va comentar:
  - Sí... Això és un diàleg entre els muts i els sords. Així que no podreu arribar a cap conclusió clara.
  Charlotte no estava d'acord.
  - Tinc avantatge sobre la Gerda. Per exemple, si partim del fet que la causa arrel de tot és la Totpoderosa Personalitat de Déu, en el futur un derivat d'aquesta: una persona va resultar ser més feble i no avançada tècnicament. I si tenim en compte que la naturalesa totpoderosa, però impersonal, és la causa i l'arrel, aleshores resulta que va donar lloc a una persona més perfecta i avançada. Així doncs, resulta que hi va haver una transició del simple al complex. I en el model creacionista, al contrari, de complex a simple. Ara bé, ara assistim a un procés de complicació gradual, en què tot, des de la tecnologia, es desenvolupa de manera evolutiva. Sí, el cervell humà està en constant creixement. És a dir, suposar que es tracta principalment d'una qüestió impersonal, a partir de la qual es va desenvolupar de manera evolutiva una cosa més complexa, més lògica, que a l'inrevés, com si una personalitat absolutament omnipotent i perfecta fossin brots de males herbes davant la humanitat.
  La Frida es va animar i va comentar:
  - Sí, he llegit una mica de literatura religiosa. Si la creus, llavors Adam era més perfecte que l'home actual i es va desenvolupar intelЈlectualment. I aquell poble, separat de Déu, seguint el camí del pecat, va començar a envellir i a afeblir-se, però... Ara assistim al procés invers: el creixement del poder de l'home i el seu sorprenent desenvolupament intelЈlectual. Sobretot durant les guerres! Recordeu en quins tancs vam començar la guerra al quaranta-un i què tenim ara! Hi ha una diferència colossal!
  La Gerda va xiuxiuejar irritada:
  - Tot són intrigues!
  Els alemanys van rebutjar l'ofensiva soviètica en totes direccions. I ells mateixos van donar cops aclaparadors.
  I al cel de la ME-309 es van barallar noies boniques i descalces en bikini. Van lluitar molt dur. I literalment van aixafar l'enemic, com costelles.
  L'Albina va disparar als seus oponents amb els dits dels peus nus i va enderrocar un cotxe soviètic.
  Llavors va xiular:
  - Per les grans idees àries!
  L'Alvina també colpeja l'enemic i el divideix a fons, i esclata:
  - Glòria a les noves idees!
  I premeu el mugró escarlata sobre l'enemic.
  Però la noia soviètica de la bateria d'artilleria està disparant contra els monstres feixistes. Intenten repelЈlir l'embat, quantitativament i qualitativament superior a l'enemic.
  Les noies del batalló soviètic també són molt maques, i amb faldilles curtes, pits coberts només per sostenidors. Les seves cames nues parpellegen, i els mateixos guerrers recorren amb força les petxines.
  Un dels de baix, el tinent-artiller Akulina, llança obusos amb els peus descalços, i ella mateixa va recolzar les mans al volant de l'arma. I encara que els caiguin obusos des de dalt i les bombes volen del cel, de totes maneres, les noies no es poden triturar ni trencar. Van lluitar de valent i continuaran lluitant.
  Anyuta apunta l'arma... "El ratolí" no està perforat, però la noia encara li dispara. I de sobte, tens sort i l'armadura sucumbrà. En aquest cas, l'alemany haurà de demanar un fèretre amb música.
  La noia descalça és alegre, tot i que entén que tenen molt poques possibilitats de sortir d'un remolí com aquest. Per exemple, els Sturmmau passen a l'ofensiva. Es tracta de màquines similars a la Shtrumtigr, només molt més grans i en un xassís de Mouse allargat. I quan un coet pesat surt volant d'un llançabombes de 600 mm, això és simplement una cosa terrible.
  Grumolls de terra cremada van ploure sobre Anyuta i es va fondre la terra després del buit. Però la noia no estava gens avergonyida. Al contrari, va posar els peus nus per sentir un agradable massatge dels fragments. I alegrement cantava:
  La pàtria i l'exèrcit són dos pilars,
  On descansa el planeta!
  Et protegirem amb els nostres pits,
  El teu exèrcit és cantat per tot el poble!
  
  Els núvols són frescos, però el sol fa calor,
  La metralladora va fregar l'espatlla d'un soldat...
  Pàtria per sempre estem amb tu -
  Cavem una tomba per al dolent!
  Anyuta ja havia estat en captivitat nazi i allà la van colpejar durament amb pals als talons. La noia va gemegar i es va precipitar, però no va trair ningú. Quins són tots aquests cops per a ella. És membre del Komsomol. Una altra cosa és que els nazis ja han trencat la primera línia de defensa i amenacen amb derrotar aquesta també. Anyuta ho sap i dispara. Tot i que és extremadament difícil, hauríeu d'entrar al canó del "Maus", i aleshores el tanc alemany perdrà la capacitat de disparar i s'haurà de portar a la part posterior per reparar-lo. I això ja és un problema per als Fritz.
  I aquí Anyuta, després de diversos errors, va aconseguir vèncer el "Tiger" -2 barril. Aleshores la noia va cantar alegrement:
  - El nostre no cedirà al teu!
  I va tornar a disparar. Akulina li va aconsellar que utilitzi els peus descalços per disparar, ja que és molt més pràctic. La bella noia estava en part d'acord amb això. I les coses van anar molt millor. Tots els canons són de calibre 85 mm, no prou potents contra els tancs alemanys. I, per tant, si toqueu el barril, apareixen les possibilitats d'èxit.
  Anyuta intenta imaginar un panorama blau amb punts grocs en moviment. Aquesta és la silueta verda gruixuda d'un tanc nazi. El veus com un elefant gegant. Així que agafa'l i colpeja el mastodont al tronc. Aleshores, la superioritat de l'enemic en categories de pes serà inútil per a ell.
  I ara un altre "Tigre" -2 perd la trompa. I es posa molt malalt.
  L'Akulina canta a tot cor:
  - Ex cua, escates - no va agafar en Fritz saber la daurada!
  La bateria està formada íntegrament per nenes-sandàlies i per tant, pel que sembla, les potències més altes les estalvien, i les petxines no fan mal. Cadascun d'ells té la seva pròpia escola i el seu propi destí. Quan era nen, Akulina va somiar amb inventar una medicina que atorgués la immortalitat. La mort li va semblar una decisió terrible i injusta. Després de tot, el fet que la gent mori és terrible. I encara que la noia creia en la immortalitat de l'ànima, que és primordial en comparació amb el cos, però encara. El món no és un tauler d'escacs, traieu-ne una peça i torneu-la a posar. No, l'univers va resultar cruel. Per què una persona ha d'envellir i morir? Akulina va ser especialment molesta per les velles: aquesta lletjor és terrible.
  No és l'home com una flor, i no la corona de la creació? L'home ha de ser i seguir sent immortal. I no li va semblar en cap cas emmalaltir i anar a l'altre món. Després de tot, una persona neix per ser feliç.
  I de quin tipus de felicitat podem parlar si la gent perd els seus familiars i amics? Si ell - la personalitat s'esvaeix? No, això està malament i no és bo. I Akulina es va endinsar en la literatura mèdica. Aviat, la noia va arribar a la conclusió que la química per si sola no és suficient per a la immortalitat i s'hauria d'inventar alguna cosa fonamentalment nou i eficaç.
  Potser fins i tot una mica de radiació. Que, a diferència de la radioactiva, no destruiria, sinó que curaria. Llavors va començar la guerra i no hi va haver temps per a la immortalitat. Akulina va treballar a la rereguarda durant un temps. Però les pèrdues de l'Exèrcit Roig van créixer, les noies eren cridades al front cada cop més sovint i també hi anava una dona mèdica. Al principi va treballar com a infermera, i després va passar a la bateria. Més d'una vegada Akulina es va trobar a punt de morir. Però cada vegada va romandre viva i fins i tot sense ferides greus.
  Pobre noia que va tenir molts problemes diferents a la seva vida. I ara els tancs feixistes s'hi acosten.
  I aquí hi ha una altra bellesa, Tatyana de cabell castany. La noia porta petxines, arrossega caixes. També està descalça, i fins i tot hi troba plaer: després de tot, juliol és al pati, el mes més calorós de l'any. Aquí està bé, totes les noies reunides són força maques, inspirant admiració als enemics de la pàtria. La Tatiana treu la caixa i canta:
  Unió indestructible, repúbliques lliures,
  No va ser la rudesa, ni la força, ni la por el que es va reunir...
  I la bona voluntat de la gent ilЈluminada -
  Pau, amistat, llum, raó i coratge en els somnis!
  
  Glòria a la Pàtria, nostra lliure,
  L'amistat de totes les nacions és una confiança en un segle,
  La força legal, la voluntat del poble,
  Després de tot, una persona senzilla és per a Unity!
  I sota aquestes paraules, està més alegre i les caixes ja no semblen tan pesades. I la noia es desfà fàcilment. Ella és tan encantadora. I noia alegre. Aquí hi ha un saboteador alemany arrossegant-se amb una granada
  parapet. Tatiana agafa una llimona amb el peu descalç i, traient-la amb dits elegants, la llança a l'enemic. Immediatament tres espies alemanys volen, tallats en vol per fragments. I Tatiana, creuant les cames nues i bronzejades, els va mostrar la figa. En qualsevol cas, és una noia bonica. I ella també pot morir?
  I aquí hi ha el comandant de la seva bateria, el major Voronina. Ja té trenta anys, però la cintura pel moviment constant és esvelta, com la d'una jove. Els seus cabells són blancs i, per tant, els cabells grisos no es noten, i la seva cara de l'aire fresc és vermellós i net, ni una sola arruga. Margarita Voronina va lluitar des dels primers dies de la guerra. Poc èxit en els premis, atès que portava més de sis anys lluitant i personalment va matar més de cent alemanys. Ni una vegada la Margarita va resultar ferida greu i no va estirar a l'hospital. Fins i tot es deia: Margarita de Ferro. Però la dona estava moralment esgotada per la guerra prolongada moralment.
  Els seus peus nus són callosos i amb prou feines pols. Ella mateixa va ensenyar a córrer descalç abans de la guerra a la neu. I ara fa més de sis anys que no porto bota. L'any quaranta-un, per tal de complir el seu vot, va lluitar al sector més al sud, prop de Rostov. Només gràcies als ungüents siberians va evitar les congelacions. Però va sobreviure sense sabates, va passar una dura prova a les nevades russes. I va continuar la guerra.
  No era molt valorada, i mai va insistir en les seves gestes. Així que les recompenses es van acumular lentament però segurament. I ara ja ha pujat al grau de major i té l'Ordre de la Glòria dels tres graus. Però l'estrella de l'heroi que Margarita fa temps que es mereix encara no ho és. Però el guerrer no ho sent especialment.
  El més important és sobreviure en aquesta guerra. I aquí té un amulet especial de Perun. Et permet salvar quatre persones en qualsevol batalla. La mateixa Margarita i altres tres persones de la seva elecció.
  La dona principal va programar tres per salvar: Akulina, Anyuta, Tatyana. Bones noies i molt capaços. Aquí teniu el seu canó, els barrils ja han disparat cinc alemanys. I ara Anyuta va colpejar l'eruga Panther. El tanc alemany es va aturar i va començar a fumar.
  La Margarita crida a les noies:
  - Segueix així!
  Ells responen amb tot plegat:
  -N'hi ha de mantenir!
  La Margarita va exclamar amb entusiasme:
  - No! Ningú ens aturarà. Ningú guanyarà!
  I el sisè ratolí va perdre el morrió. Els tancs alemanys són força ràpids, però nombroses sèquies antitancs i eriçons els impedeixen avançar. Les noies apunten juntes, Akulina ajuda a apuntar l'arma, és ràpida com cap altra lluitadora. Tatyana també és forta i precisa. Aquí tornen a disparar. I aquesta vegada el projectil va colpejar l'eruga del lleó.
  Golpear les vies del "Tiger" -2 és inútil, ja que els petits rodets fan que el cotxe, o més aviat el seu tren d'aterratge, sigui pràcticament invulnerable. Però en un barril llarg, és eficaç i temptador.
  Anyuta pronuncia com un autèntic mariner:
  - Bé, del cargol!
  Akulina dóna suport al querubí-diable:
  -Vindrem amb riure alegre,
  Als grans edificis del Reich Berlín...
  Siguem feliços amb els dolços dos,
  El nostre exèrcit és invencible!
  I de nou el tanc alemany va començar a fumar tan violentament i va començar a deixar escapar fragments de metall en totes direccions.
  Emportat per l'entusiasme, tot el batalló de canons donzells va començar a cantar;
  Una vegada un home no sabia somnis,
  No podia entendre el languiment d'un pensament ardent!
  Mirant la llum d'una estrella brillant -
  No coneixia el concepte de la Santa Pàtria.
  
  Era un animal, un salvatge aspre...
  Un estómac ple: aquest és tot el consol!
  Un instint - com un corb picoteja,
  I la fam baixa a l'abisme de l'infern!
  
  Llavors tot va quedar al tauler,
  I en això, fins i tot els animals són feliços!
  I l'esperit desitja la bellesa eterna -
  En el seu creu per fer millor poder!
  
  Llavors la gent ens fa la idea...
  Sí, amb això ve un terrible turment!
  Però lluites pel coneixement jove...
  Un ensenyament raonable ho exaltarà tot!
  
  Llavors no patiràs molt de temps
  Arribarà el moment: la joventut per sempre!
  El teu pare i la teva mare també s'aixecaran,
  Passaran a malsons sense quedar parals!
  
  Però els pensaments també són dolents cadascun...
  Estan en flames!
  Quan en prenen un altre per espantar-se,
  Quan els immortals tenen un regal!
  
  Ai, has de superar la teva ira...
  Crea un altre univers en glòria!
  Aquest serà el poder al teu cor,
  Aquesta derrota també és una edificació!
  La batalla de Kursk va acabar amb empat. I hi va haver una pausa. Els alemanys van portar el Panther -2 a la sèrie. Aquesta màquina era més avançada amb una torreta estreta i una silueta més baixa.
  El pes del cotxe va créixer, una mica dins de les quaranta-set tones, a partir del qual el rendiment de conducció fins i tot va millorar gràcies al motor de nou-cents cavalls de força. Però l'armament i l'armadura han augmentat significativament. El front de la torre es va convertir en 150 mm, i els costats eren 60 mm, el front del casc era de 120 mm amb una inclinació de quaranta-cinc graus i els costats eren de 60 mm. I la pistola és de 88 mm i 71 EL. Aquesta arma penetra des de la distància un quilòmetre d'armadura de 193 milЈlímetres amb una inclinació de 30 graus. Així que la màquina és molt seriosa i destructiva.
  Bé, quina és la resposta a això? Només pel fet que les noies també lluitaran descalces i en bikini. Llavors el dipòsit tampoc ha de ser perfecte.
  Ja és hivern. I un dels primers tancs IS-2 entra a la batalla. I la tripulació de l'Elena. Les noies, per descomptat, van descalces i en bikini. Estan preparats per lluitar contra l'escòria nazi, darrere de la qual hi ha els Estats Units.
  Així que la lluita serà dura.
  Elena va disparar amb els dits dels peus nus. Va colpejar la màquina nazi i va cridar:
  - Per la Pàtria!
  Euphrosinia també colpeja l'enemic, li colpeja al costat i, rient ensordidorament, va afegir:
  - Per a la mare russa!
  Les noies van pintar de blanc el tanc IS-2 abans de la batalla. I és pràcticament invisible a la neu. I claven a l'enemic molt encertadament.
  Elizabeth, disparant amb precisió a l'enemic i colpejant amb precisió a l'enemic, va comentar amb força lògica:
  - Sóc Robin Hood amb bikini!
  Elena va estar d'acord amb això:
  - Realment ets un autèntic Robin Hood!
  I com ho agafarà i pressionarà el gallet amb el taló nu.
  Quatre E a l'IS-2 és una gran força. Tot i que la Gerda és una seriosa oponent a Panther-2.
  Els dos tancs es troben aproximadament a la mateixa categoria de pes. L'alemany té una armadura més fina als costats, però està millor protegida al front, sobretot per la torreta i la part inferior del casc. I el canó alemany és més perforant i de tir ràpid.
  És cert que el dany puntual de l'arma soviètica és potser més fort. Sí, això és, per descomptat, un gran avantatge, però l'arma alemanya és més precisa. I el que és significatiu, el Panther-2 és molt més àgil i maniobrable.
  Així que la Gerda té un avantatge. I si prem el botó amb els dits nus, no semblarà una mica.
  I les noies alemanyes són molt aficionades als homes, i aquesta també és la seva força, sobretot si treballen la llengua amb varetes de jade palpitants.
  . CAPÍTOL #2
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig no va aconseguir un punt d'inflexió decisiu. La primera línia es va mantenir estable. I pràcticament immòbil.
  L'any següent, els alemanys van aparèixer en una sèrie d'avions a reacció i l'evolució del Focke-Wulf - TA-152. Una màquina meravellosa amb armes poderoses i una velocitat decent. Això és greu...
  A l'URSS, només hi ha tancs nous IS-2 i T-34-85. I això també va ser un gran pas.
  A la primavera, els alemanys van llançar una nova ofensiva. Van intentar agafar la iniciativa.
  L'inici de l'ofensiva el 21 de maig es va encendre amb el rugit de desenes de milers de canons i la sortida de més de setanta mil bombarders amb bombes de napalm al mateix temps i amb un pes de fins a deu tones. Va començar la batalla més èpica de la Segona Guerra Mundial. L'enemic va creuar el Rubicó i es va precipitar cap a Moscou. Els tancs alemanys ressonaven, els cotxes més petits sonaven. Hordes d'acer avançaven cap a les posicions soviètiques, com la cavalleria de Genghis Khan amb una gruixuda armadura. Els arrays van avançar i, en primer lloc, els "ratolins" i els "lleons reials" més protegits, els "tigres" -2 els van utilitzar com un ariet.
  Fins i tot abans, van passar teletancs: "Cavall d'escacs". Van fer volar camps de mines i van obrir el camí als vehicles alemanys cap a les posicions soviètiques. També es va utilitzar el "Serpent Gorynych", quan es van llançar mànegues plenes d'explosius i es va netejar tot.
  Les noies elfes Frida, Charlotte i Gerda estan al tanc Panther-3 més recent i es mouen al capdavant de l'atac. Bells guerrers en una màquina plana de 75 tones de pes, es mostren la cara l'un a l'altre i es disparen amb una pistola de l'antic calibre de 105 mm.
  Charlotte va dir amb un somriure:
  - Ja han passat més de tres anys des que va començar la guerra amb Rússia. Però Moscou encara no ha estat presa!
  Frida va comentar indignada:
  - Però aviat es prendrà el Caucas. I això potser és encara més important!
  La Gerda va respondre amb un somriure:
  - És clar, hi ha muntanyes tan meravelloses i llocs magnífics, però... La guerra sol acabar amb la caiguda de la capital. I mentre no es pren, és impossible parlar de la nostra victòria!
  Charlotte va acceptar de mala gana.
  - No, no pots!
  El nou tanc "Panther"-3 encara està en proves experimentals. Tot està tan automatitzat que dos membres de la tripulació n'hi hauria prou. Però les noies amb cames nues prefereixen fer trios. Tanmateix, això no els facilita gens.
  I llançant un tanc gegant a les posicions soviètiques. És pesat però ben protegit i té un canó de 105 mm en 100EL. I això és greu.
  Avançar aquest monstre...
  I els obusos soviètics reboten en aquest tanc.
  Gerda va comentar:
  - Som difícils els tres!
  Charlotte va assenyalar amb un somriure, disparant a l'enemic amb els dits nus.
  La pèl-roja va arrossellar:
  - Que la nostra Pàtria sigui en glòria!
  La Frida va dir rient:
  - Glòria a l'esperit arià!
  I també pressionarà amb el taló nu i el tanc soviètic matarà. I arrullar:
  - Per noves forces!
  Aquí és on entra la gran potència del tanc.
  Però, d'altra banda, les noies soviètiques estan lluitant. I els guerrers de Rússia també estan descalços.
  Les batalles són ferotges i els Fritz avancen, trencant les defenses en profunditat. I les coses no surten del tot segons el previst.
  Elizabeth va disparar des de l'IS-2 a l'enemic i va piular:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  Ekaterina va assenyalar, fotent l'enemic:
  - Pels nostres canvis, per Rússia!
  L'Elena també la va agafar i va colpejar a l'enemic, arrossegant:
  - I tot és genial per a Rússia!
  Euphrosyne va enviar un regal assassí de destrucció amb els seus dits nus i va piular:
  - Per la Pàtria!
  Els quatre de l'IS-2 van funcionar i van disparar amb força precisió. I amb força precisió, va colpejar molt ràpidament els enemics.
  Bé, els alemanys continuen trencant. I es mouen en una direcció de combat.
  Ja és estiu i el front s'està enfonsant, literalment. Però les noies continuen lluitant i mostrant la seva classe més alta.
  Elizabeth va arruïnar les celles davant aquestes paraules. Després d'un hivern relativament i no massa exitós, les coses als fronts van empitjorar. A Kursk, malgrat la superioritat numèrica, les tropes soviètiques van patir una forta derrota. I fins i tot ara, la contraofensiva dels combatents prop de Voronezh, que va començar amb relativa èxit, està fracassant. Els alemanys van anar a la rereguarda i van tallar les comunicacions. I ara les noies del tanc han de retirar-se.
  Però tot i així, és bo quan només hi ha dones al cotxe: fan una olor tan agradable, no com els homes suats. I la seva tripulació està molt ben coordinada. I els quatre es van arrossegar fins a ser extremadament bonics.
  Elizabeth diu decididament:
  Guanyarem, ho sé segur! Fins i tot retirant-nos a l'Extrem Orient!
  L'Aurora pèl-roja, colpejant la cama nua i cisellada a l'aigua, fent una ganyota, va respondre amb una cançó de soldat:
  "Finalment, ens van donar l'ordre d'atacar!" Traieu-nos la sang i els braços! Però recordem com el sol va tornar i gairebé es va posar a l'est!
  Ekaterina i Elena van respondre en cor:
  -Ben dit!
  L'Aurora de cames nues va afegir en prosa:
  - Tot Europa treballa per als nazis, i encara més recursos a l'Àfrica. Així que hem d'aixecar una barra molt pesada!
  Elizabeth, descalç, va colpejar l'aigua amb el puny:
  - Anem a recollir-lo i a esquinçar-lo! I ara ja n'hi ha prou! Ja refrescat i tornat al dipòsit!
  Les belleses no es van oposar. La suor dels cossos forts i bronzejats es va rentar i està bé. Les noies tenen uns malucs luxosos, una cintura estreta i una panxa amb una premsa de relleu. Realment són com estàtues de deesses antigues. I les cames són tan esveltes, i alhora musculoses, boles i filferro d'acer dels músculs roden sota la pell d'oliva.
  Diuen d'aquestes noies: aturaran un cavall al galop, entraran en una cabana en flames!
  Encara que es resisteix a tornar a un dipòsit calent. L'Elena va esquitxar de la galleda l'armadura perquè el cotxe almenys una mica més fresc.
  Elizabeth va comentar amb severitat sobre això:
  - Com es barallen els homes uniformats en taüts d'acer com aquests? I estem gairebé nus!
  L'Aurora descalça, amb dents grans i dents nacrades, va esclatar a riure:
  - Estaràs d'acord que és una idea molt interessant: enviar un bikini amb préstec-arrendament!
  Ekaterina va respondre enfadada, donant cops amb el peu nu a l'eruga del tanc:
  - Sí, meravellós. Mínim malbaratament de teixit, màxima ambició!
  L'Elena, també sacsejant, només que aquesta vegada amb el pit, va grallar:
  - Seria millor que enviessin un tanc addicional! O un avió!
  L'Elizabeth, descalç, va comentar amb mal humor:
  - Sí, escombraries tenen dipòsits!
  L'Aurora pèl-roja, pujant a la torre, va objectar:
  - No realment! El nou "Churchill" és molt bo, sobretot en armadura!
  La rossa Elizabeth va arrufar el front i va preguntar:
  - Vas muntar el Churchill?
  El diable ardent va respondre en un xiuxiueig:
  - No! Però accidentalment vaig descobrir que té una armadura frontal de 102 milЈlímetres!
  La bella Elizabeth es va arrodonir la cara, va tocar amb els seus dits nus i elegants l'armadura dels trenta-quatre i va dir:
  "El doble de gruixut que el nostre?" Bé, quina bona idea!
  Elena, asseguda al seient del conductor, va preguntar:
  Què passa amb el calibre de l'arma?
  L'Aurora descalç va respondre sincerament:
  - No ho sé... Però el més probable és que sigui de 75 o 76 milЈlímetres. Aproximadament comparable al nostre.
  L'Aurora descalça, mentre es va instalЈlar com a artillera, va comentar:
  - Aleshores, potser el seu rendiment de conducció és pitjor?
  L'Aurora, de cames nues, va arronsar les espatlles fortes i musculoses.
  - Potser... Però els britànics ja tenien un motor Meteor de 600 cavalls de força, així que no crec que el tanc Churchill sigui una màquina de taüt!
  La bella Elizabeth va fer una altra pregunta:
  - I quines són les nostres últimes novetats?
  La diable pèl-roja va cantar amb una veu afectuosa:
  - És un gran secret... T'ho creus o no?
  Elizabeth, sacsejant els seus peus nus, va respondre amb una veu melodiosa:
  - És clar que et crec! Per a aquestes preguntes, podeu de manera molt senzilla... Ralleu al campament, on hi ha l'ós blanc!
  L'Elena, amb les cames nues, posant en marxa el cotxe, es va adonar:
  - Hi ha rumors que aviat apareixerà un monstre: set canons i dos llança-coets com en Katyushas.
  La ardent Aurora va xiular i va negar amb el cap.
  - Sí, un monstre així ni tan sols es girarà!
  Elena va dir pomposament:
  - Però com farà mal!
  T-34-85 va rugir. Vaig haver d'alçar la veu per cridar per sobre del motor.
  La tinent major Elizabeth va grunyir:
  - He sentit que aviat arribarà un nou IS, amb una armadura molt gruixuda i dos motors. Així que els alemanys seran Khan!
  
  
  L'Aurora descalça va cantar en broma:
  "Excavarem el tanc, tornarà a començar a matar en dues normes, començarà a subministrar-vos un khan als cementeris!"
  I tots quatre van esclatar a riure. El cotxe va anar agafant velocitat a poc a poc. Malgrat tots els llegendaris trenta-quatre i el T-34-85, era un tanc força difícil de conduir. En particular, canviar la caixa de canvis requeria un esforç considerable. La forta Elena, de cames nues, ho va fer front, de vegades una pèl-roja l'ajudava amb el peu. Però la caixa en si es podria trencar.
  Per tant, el "trenta-quatre" no es va posar a la marxa màxima. Així que el tanc es movia més lent del que podia. I hi havia el risc que durant el dia, les "coses" notòries, el Yu-187 i el TA-152, un bombarder en picada molt perillós, el trobessin.
  Elizabeth, descalça, ho va entendre i esperava arribar al bosc més ràpid. Allà, el seu dipòsit no es distingeix massa.
  L'Aurora, de cames nues, va xiular una cançó sota el nas. La pèl-roja sempre està de bon humor, fins i tot quan dóna notícies tristes.
  Natasha va recordar l'inici de la guerra. Va passar al migdia, quan ho van anunciar a la ràdio. Però ja al matí van començar a escampar rumors ominosos. Després van informar a la ràdio que Alemanya havia atacat l'URSS sense declarar la guerra. Immediatament diverses dones van esclatar a plorar.
  L'estat d'ànim de la gent era mixt. Els més joves, i drogats per la propaganda, van quedar fins i tot encantats: diuen, d'aquí a dues setmanes retorçarem els alemanys i seran un esquif. Els més grans, en canvi, adobaven.
  Elizabeth també es va sentir incòmoda. El seu germà gran va morir a la guerra finlandesa i el germà mitjà, després d'haver tornat, va explicar moltes coses terribles. En tot cas, era evident que el nivell de l'Exèrcit Roig no era tan alt com deia la propaganda. I que el comandament no està a l'alçada, i molts tancs cremen com llumins.
  Els oficials parlaven dels alemanys amb respecte... Tot i així, van conquerir gairebé tota Europa. I qui és més gran recordava la Primera Guerra Mundial. Llavors les tropes del kàiser van arribar al Dnièper, i Rússia va anar al tractat humiliant de Brest-Litovsk.
  Així que l'Elizabeth, de cames nues, estava molt molesta. No volia tornar a enterrar els meus éssers estimats, i més encara lluitar amb un enemic tan fort com Alemanya i els seus satèlЈlits. Hi ha poques esperances per a Gran Bretanya. No importa com s'unirien aquests depredadors carnívors contra Rússia.
  Els primers dies i setmanes van confirmar les previsions més pessimistes. Els alemanys van avançar i van prendre una ciutat rere l'altra. Minsk va caure en pocs dies. I en menys d'un mes Smolensk. Elizabeth es va oferir voluntària per al front. És una noia forta, i molt endurida.
  
  Es va convertir en camió cisterna per casualitat, abans va lluitar a la infanteria. Els alemanys van continuar avançant. La part en què va lluitar la noia estava envoltada. La Natasha es va dirigir cap a la seva pròpia i va topar amb un tanc abandonat. L'Elena estava amb ella i juntes les noies van poder engegar el cotxe. I fins i tot la va portar a primera línia.
  Per això van rebre una medalla, i van ser destinats a tropes de tancs. La preparació va ser molt curta: només un mes i mig. Les noies van aconseguir participar en la defensa de Moscou.
  Ja semblava que gairebé, els nostres estaven a punt. Les unitats avançades del Fritz van veure el Kremlin a través dels prismàtics, havent entrat als suburbis de la capital. Però va passar un miracle.
  Els enemics no només van ser aturats, sinó que també van aconseguir passar a la contraofensiva. Ningú va planificar l'última operació. Va procedir espontàniament, però a partir d'això va tenir encara més èxit. Els nazis van fer marxa enrere, van abandonar el seu equip i es van congelar literalment al fred.
  I els "trenta-quatre" van demostrar la seva bona qualitat: habilitat de cros. Els alemanys es van quedar atrapats en els conges de neu, i els cavallers es van moure i van aixafar l'enemic.
  Després d'eliminar l'amenaça a Moscou, tothom pensava que ara i més endavant els nostres avançarien. I que l'esquena dels nazis estava trencada.
  Però ara tot torna a ser diferent! Com en un conte de fades de por! Sobre els canviadors! Quan el negre es torna blanc i el blanc es torna negre.
  I ara ha empitjorat molt. S'ha format un calder, del qual s'ha de sortir.
  Svetlana es va inclinar fora del tanc. La T-34-85 és una màquina que, a més d'una caixa de canvis ajustada, també té un inconvenient com la poca visibilitat. Per això, aquest tanc perd una part important de les seves qualitats de combat. L'alemany Panther-2 no té aquest inconvenient i, a través d'ell, tot és relativament ben visible.
  La noia fins i tot va pujar al trofeu capturat, observant les condicions de treball més còmodes per a la tripulació i la bona òptica de l'alemany. És cert que la pistola de 88 mm està lluny de ser feble i el projectil també és tres vegades més lleuger que el soviètic.
  El diable vermell també va intentar inclinar-se. Però és una mica estret per a dues noies mirar per una escotilla. Van començar a empènyer.
  L'Aurora de cames nues va grunyir amb duresa:
  "Aquest encara és el meu lloc!" Ets un artiller i hauries de seure a la vista!
  La Catherine va esclatar:
  - Al contrari, ho he de veure tot! I millor que coneixeu el vostre lloc!
  Les noies van començar a lluitar. Musculós teixit, cossos bronzejats, músculs forts tensats. Fins i tot els seus sostenidors es van escapar de l'esforç.
  L'Elizabeth els va cridar, després els va tirar a tots dos pels dits dels peus nus, obligant-los a calmar-se:
  - No només els alemanys s'apoderen, sinó que encara cal lluitar! Guarda el teu ardor pels nazis!
  Les noies van deixar d'apretar-se, però es van girar cap al comandant en cor:
  - Com podem seguir?
  Elizabeth va prendre una decisió de Solon (hi havia un senador tan famós Solon!):
  - En sortireu al seu torn!
  L'Aurora, descalç, va comentar capriciosa:
  -I la rossa enganyarà!
  Caterina va respondre enfadada:
  - T'hauries callat vermell-desvergonyit!
  Elizabeth va grunyir:
  - Suficient! O et batré les cames de pollastre! Canviaràs el teu amic a les meves ordres!
  La noia es va mostrar la llengua l'una a l'altra i... va romandre juntes a l'escotilla.
  Elizabeth, de cames nues, va dir amb un to fred:
  - Tu pèl-roja seu, Svetlana es queda!
  El ardent Agustí estava realment indignat:
  Fa molt de temps que és aquí! Acabo de presentar-me! I en teoria, ho hauria de canviar!
  Elizabeth, alçant la veu i deixant escapar el metall, va grunyir:
  - Les ordres del comandant durant la guerra no es discuteixen, sinó que es compleixen... O t'he de flagelЈlar?
  El dimoni de les sandàlies en flames es va amagar de mala gana a la torre estreta i calenta, murmurant:
  - Una ordre del comandant durant la guerra, quan xiulen les bales! Plena d'amor i gran valor, sagrat per als soldats russos!
  Elizabeth va somriure. El conflicte es va resoldre, i aviat el bosc, i estaran amagats amb seguretat. Aquí la vigilant Catherine va cridar de sobte:
  - Per davant de l'alemany al tanc!
  Ara això és greu... A més, Elizabeth tenia por no tant d'una batalla de tancs com del fet que el feixista cridés avions d'atac a la ràdio. Tanmateix, hi ha esperança que el Fritz no volarà pel bé d'un tanc soviètic solitari.
  Tot i que l'alemany es va amagar darrere d'una pila de fenc vell, Catherine va aconseguir veure'l. Era Panther-2, i en l'última modificació amb una longitud de morrió de 100 EL. El calibre és el mateix de 88 mm, però la velocitat de boca del projectil és molt més gran.
  Panther-2 en la modificació anterior podria trencar-se a una distància de no més de 1000 metres, i després no és segur al front. Els trenta-quatre soviètics podrien teòricament arribar fins a un quilòmetre a bord, però a la pràctica des dels cinc-cents metres. Però aquesta vegada, les probabilitats són gairebé igualades. I els nazis tenen una millor òptica.
  Malgrat tot el risc, l'Elena va engegar l'última marxa amb el taló nu. Els Trenta-quatre van rugir encara més fort, de manera que les seves mans es van ajuntar i el tanc mateix tremolava. Però ara són molt més difícils de colpejar. L'alemany es queda quiet i espera el cotxe soviètic.
  És més fàcil colpejar un objectiu estacionari, però quan el teu cotxe tremola així...
  Ekaterina baixa i, amb l'ajuda de la seva Aurora descalça, apunta i dispara el primer tret.
  Un obús explota deu metres per davant de l'alemany.
  Elizabeth, descalç, adverteix severament:
  - Ves amb compte! No ens queda tanta munició!
  Ekaterina, assentint casualment amb el cap ros, respon:
  "És només un tret d'albirament!"
  L'Aurora descalça cantava burlonament:
  - Demà serà millor que ahir! Demà serà millor que ahir! Hola sol!
  L'Ekaterina, descalç, va dir una mica en veu, però clarament:
  - Marxa enrere!
  La noia va tornar a intentar apuntar. L'alemany encara era lluny. Fins i tot és poc probable que el canó Zis-85 travessés la seva armadura de 60 milЈlímetres des d'una distància tan gran. El nazi encara no ha disparat, però ha agafat la diana. La petita torreta T-34 és un objectiu petit. És difícil colpejar-lo des de la distància, sobretot quan el tanc corre a tota velocitat així.
  La Catherine de cames nues va dubtar. Dispara ara o més tard, apropant-te. Trenta-quatre sacsejades en moviment, i és impossible fer una visió precisa. Cal aturar-se, o apropar-se prou, o encara millor apropar-se.
  L'Elena descalça diu, tancant els punys:
  - Per la glòria de la pàtria del sant!
  Ekaterina, de cames nues, finalment, decideix i dispara. El projectil s'escupa fora del canó. La noia l'acompanya amb una escorta mental.
  Ja més a prop, a un metre i mig, de l'alemany. Tenint en compte que el trenta-quatre és difícil de veure des de la vista, aquest és un bon resultat. L'Aurora mig nua, que es va inclinar en el moment del tret, va bordar fort:
  - Gairebé una mica més!
  Catherine va murmurar enfadada:
  - Gairebé no compta!
  La diable pèl-roja va arrossellar:
  "Donarem un cop de puny al Führer, d'alguna manera se'n sortirà!" Ara estem una mica com, una mica bojos!
  Catherine va empènyer la bellesa amb el peu impacient:
  - Calla si pots!
  L'Aurora descalça va grunyir:
  -Maons!
  Finalment, l'alemany no ho va aguantar, va disparar... L'obust va volar amb un xiulet perillosament a prop del cotxe. Però Fritz no va colpejar. Què estava pensant? Sospitàveu que aquestes belleses estaven assegudes al carruatge o disparaven mecànicament? Panther-2 té una torreta de comandant i bona visibilitat. L'any quaranta-quatre, aquest tanc es va convertir en el més massiu. Amb la seva ajuda, els alemanys van aconseguir grans èxits, capturant territoris dins de les quatre fronteres alemanyes de 1937 i, en només cinc mesos.
  El dipòsit va mostrar la total suficiència. Sobretot contra l'IS-2. Al final del quaranta-quatre any, va aparèixer una opció amb una longitud de canó més llarga i, per tant, la velocitat inicial del projectil. L'alemany espera colpejar l'enemic, encara que el trenta-quatre és un cotxe problemàtic. De vegades, els russos aconsegueixen colpejar des de llarga distància, i en moviment. Hem de colpejar l'enemic com una mosca.
  L'Elizabeth, amb les cames nues, adonant-se que sempre hi ha una possibilitat de colpejar, xiuxiueja:
  - Lenin, festa, Komsomol!
  Un pensament boig va passar pel meu cap, per què no dirigir-me a Déu? Però se suposa que un membre del Komsomol no creu en Déu. I en general, si Ell existeix, per què permet tot això? Un Creador atent permetria aquesta ilЈlegalitat? Què passa amb la vellesa i la mort?
  Gairebé nua, Elizabeth, potser més que la mort, tenia por d'envellir i de posar-se lletja. Que poc estètic això. I, de fet, si suposem que una persona és mortal, pel bé del desenvolupament i el progrés, desfigurar les persones amb la vellesa no és d'alguna manera descontrolada. I on és l'estètica del creador? Li agraden molt les dones grans arrugues i geperuts?
  La bella Elizabeth no va poder explicar-ho i va concloure: Déu és un invent de les persones! De fet, hi ha evolució. I potser arribarà el moment en què una persona es desenvoluparà a tal nivell que serà capaç de ressuscitar els morts! I llavors els que van morir a la guerra renaixeran al món del comunisme brillant!
  Elizabeth, descalç, va xiuxiuejar:
  - Déu concedeixi la victòria del nostre partit ateu!
  La bellesa Ekaterina es va calmar i va disparar per tercera vegada... La closca semblava colpejar l'armadura, però va tornar a passar. Però l'alemany va plantar... Maleït, colpeja!
  La torre va tremolar, es va sentir un repic. Afortunadament, l'armadura inclinada va rebotar al tir.
  Però el més important, des d'una distància encara decent, el Fritz va aconseguir colpejar un tanc de moviment ràpid amb una petita torreta. I això vol dir que un vaixell cisterna experimentat està assegut allà, i la propera vegada potser no liderarà...
  Amb les cames nues, brillant de suor, l'Aurora va inserir automàticament el projectil. Catherine es va girar amb una pregària a... Àrtemis! Pel que sembla la deessa de la caça semblava la més adient en aquest cas. I la noia va donar una puntada de peu amb el peu descalç en un racó esmolat. L'Ekaterina, de cames nues, va notar que quan està enfadada, dispara millor. I... va tancar els ulls, confiant en la intuïció...
  Quart tir...
  Elizabeth, descalça, va xiuxiuejar suaument:
  - El sudari del cel és com un vel!
  I l'Aurora mig nua, mirant de nou per darrere de l'escotilla, va cridar:
  - Exactament a l'ull de bou! Toca la torre!
  L'obust va trencar un tanc alemany a la cruïlla. Va esclatar un incendi i el kit de combat es va començar a trencar. Aquí la pèl-roja, sense gaire tacte, va comentar:
  - Sort! I només a partir de la quarta vegada!
  Elizabeth, de cames nues, es va afanyar a corregir l'Aurora pèl-roja:
  - Amb tanta sacsejada, i no està malament! Al quart intent!
  Catherine, descalça, es va posar inesperadament del costat de la pèl-roja:
  - No! Té raó, era millor colpejar la primera vegada!
  L'Elena va començar a frenar una mica, intentant moure les palanques amb els peus nus amb la màxima fluïdesa possible. Els trenta-quatre van frenar. El tanc semblava bastant groller, però a la pràctica va mostrar la seva eficàcia. La torreta de l'alemany es va arrencar completament i el casc es va dividir en dues parts a partir de la detonació.
  L'Elena va començar a frenar una mica, intentant moure les palanques amb els peus nus amb la màxima fluïdesa possible. Els trenta-quatre van frenar. El tanc semblava bastant groller, però a la pràctica va mostrar la seva eficàcia. La torreta de l'alemany es va arrencar completament i el casc es va dividir en dues parts a partir de la detonació.
  Però un Fritz encara va aconseguir sortir del cotxe i es va amagar darrere dels arbustos, fent veure que estava mort. Per ordre d'Elizabeth, Elena va aturar el tanc. Aurora i Ekaterina mig nues van saltar de les trenta-quatre. El pèl-rojo va saltar a l'alemany i, demostrant una força extraordinària, el va aixecar pel coll amb una mà. Tanmateix, el feixista no només era de petita estatura. Això és realment una mena de nen, una cara de nen, un cos prim, fins i tot un bigoti encara no s'ha trencat.
  La pelirroja musculosa va preguntar en alemany:
  - Ets un distròfic tan poc desenvolupat, o realment ets un shket?
  El nen va murmurar amb por:
  - No sóc un nen. Sóc de Jungvolk, vaig fer pràctiques en un tanc!
  L'Aurora de cames nues va esclatar a riure:
  - De Jungvolk? Per què no tens catorze anys més?
  El nen va assentir i va respondre:
  "Només tinc onze anys!" El meu oncle em va portar a passeig. No m'envieu a Sibèria! I el nen va plorar.
  Barefoot Ekaterina, que entenia força bé l'alemany, va suggerir:
  "Potser hauríem de deixar marxar el nostre fill?"
  L'Aurora ardent va mostrar les dents amb ferocitat:
  - Deixar l'alemany anar al teu? Mai!
  El tirador ros mel va comentar racionalment:
  - Si portem un shket com a presoner, tothom es burlarà de nosaltres!
  La comandant Ekaterina també es va inclinar i, mirant el nen, va dir:
  - És una mica prim. I la noia va preguntar en alemany. Ets realment de Jungvolk?
  El nen va respondre:
  - Sí, Milady...
  Catherine va dir lògicament:
  - Si el portem amb nosaltres, el podem enviar a un bon orfenat. I si deixem anar a la nostra, llavors mireu el nen i el mataran!
  L'Aurora descalç va objectar inesperadament:
  On has vist bons orfenats? Jo mateix sóc un orfenat i vaig visitar una colònia de joves, i vull dir que no hi ha cap diferència!
  Catherine es va girar cap a l'Aurora i va grunyir:
  - Eres una pèl-roja asseguda sobre un jove? Sempre ho vaig sospitar!
  Amb el seu peu nu, l'Aurora va bufar amb menyspreu i va comentar:
  - La nostra colònia era tan activa que no hi havia lladres! Com un pioner, però amb una disciplina molt estricta. No sé ni l'idioma del bandoler!
  Catherine va estar d'acord amb això:
  - Succeeix... També vaig visitar la colònia, i allà tots els alumnes són tan cultes i precisos que poques vegades es troba gent així en un campament de pioners. Bé, d'acord, potser un nen alemany es convertirà en un paria amb nosaltres, i seria més humà deixar-lo marxar!
  L'Aurora, de cames nues, va fer una ganyota i va suggerir:
  "Potser deixeu-lo amb nosaltres. Que sigui fill d'un regiment, li ensenyarem la llengua russa...
  Elizabeth va arruïnar les celles davant l'Aurora mig nua i va grunyir:
  Necessites una joguina?
  La pèl-roja va comentar amb duresa:
  - I què hi ha pitjor amb nosaltres que viure en un zoo feixista?
  L'Ekaterina va trepitjar accidentalment l'oli de motor vessat i ara s'estava eixugant el peu nu i elegant a l'herba. Però la pols es va enganxar tossudament. La noia artillera va donar suport a Aurora:
  - Sí, realment el nen estarà millor amb nosaltres que amb aquesta bèstia nazi! És petit, prim, caben en un tanc! Li ensenyarem a lluitar i fer gestes!
  Elizabeth va dir tristament:
  - Trenta-quatre i tan estrets per al tanc dels quatre. I després planta el nen. Tanmateix, no és només això. Després parlaran de tot tipus de coses desagradables de nosaltres!
  La bella Aurora pèl-roja va comentar enfadada:
  Penses massa malament dels altres. No ho farà!
  L'Elena també es va inclinar fora del tanc i va xiular:
  - Noies, anem a viure juntes... Al final, si deixar el nen, no ho decidim nosaltres, sinó el comandant de la unitat... Bé, de moment, portem el nen amb nosaltres i caminem amb la brisa. !
  . CAPÍTOL #3
  Elizabeth, descalç, va assentir de mala gana i va grunyir:
  - Ja veuràs, el comandant ens prohibirà portar-lo. Això és una guerra, no una llar d'infants!
  L'Aurora descalça va allargar la mà al nen i li va dir en alemany pur:
  Ara sóc la teva mare! Viuràs i menjaràs amb nosaltres!
  El nen va respondre ploragant:
  - No cal, tieta, vull anar a casa!
  L'Aurora pèl-roja va negar amb el cap amenaçadora.
  -No! Ets el nostre presoner! Si no vols anar a Sibèria, estaràs amb nosaltres!
  El nen va voler esclatar a plorar, però amb un esforç de voluntat va contenir les llàgrimes. I l'home no semblava plorar. Catherine va agafar el nen en braços i el va portar al cotxe. De fet, cinc de nosaltres al tanc ens vam omplir. I les noies no són petites, i el cotxe és massa petit. El petit alemany atrapat estava assegut més tranquil que l'aigua sota l'herba.
  El tanc va entrar al bosc. I just a temps, dos famosos avions d'atac Yu-187 acaben de volar. Per si sol, aquest avió no és massa terrible en les batalles aèries, però llança bombes amb molta precisió i també pot colpejar un tanc separat.
  Elizabeth va dir amb un somriure:
  "I gairebé hem perdut el temps per culpa d'aquest noi. Ens farien trossos el tanc.
  La Catherine es va arronsar d'espatlles.
  - Vam guanyar un duel de tancs amb un oponent gairebé igual, i pel que sembla un tirador experimentat. Abans d'això, també van eliminar diverses armes i van sobreviure. Dels nostres companys, segur que no tots van tenir sort!
  Elizabeth va mirar el seu cos i va dir:
  - Tots quatre som tan llisos, sense cicatrius... Per més que la fortuna ens venja!
  L'Aurora de cames nues va negar amb el cap.
  Normalment, un bon començament significa un bon final. Sigui com sigui, encara estem vius!
  Ekaterina es va fregar el nas amb els dits dels peus nus i va suggerir:
  "Potser hauríem d'aturar-nos a menjar un mos. No mengis al matí!
  Elizabeth va estar d'acord:
  - Anem! Al mateix temps, donarem de menjar al nen!
  El dinar era modest: llard, pa i ceba. No hi havia prou ració militar per a tothom, així que van rebre un obsequi al poble. Les noies van menjar i se la van donar al nen. Pel que sembla, encara tenia por i només menjava una llesca fina de salsa i pa. Però la Catherine va trobar una mica més de llet, encara que agre.
  Després de dinar, les noies es van relaxar i van cantar...
  Les noies elegants lluiten per Rússia,
  Estan molt orgullosos i els fills de Svarog...
  La nostra bellesa colpeja tan encertadament amb una metralladora,
  Els servents de Satanàs no ens podran trencar!
  
  Vam lluitar de valent, vam lluitar contra el feixisme,
  Derrotarem la malvada Wehrmacht, tot i que l'enemic és fort...
  Crec que aviat veurem el comunisme,
  Fullatge daurat, brillant de l'auró!
  
  No hi ha millor el nostre país, el comunisme és més bonic,
  Perquè la nostra Pàtria floreixi radiant...
  La felicitat d'ales lleugeres vindrà al planeta,
  I el somni d'una vida millor es farà realitat aviat!
  
  Creieu que la nostra Rússia es convertirà en una gran felicitat,
  Maria governarà, Lada mare dels déus...
  Aturarem l'embat de l'infernal Wehrmacht salvatge,
  I no necessiteu paraules addicionals i memoritzades!
  
  L'enemic no podrà arrencar el cor de les noies,
  Els lluitadors vam esmolar una espasa afilada i frenètica...
  La veu de les belleses coneix molt bé la crida,
  I podrem tallar les hordes feixistes!
  
  Sapigueu que els membres del Komsomol mai ens rendirem,
  Deixarem tots els nazis amb la fulla més esmolada...
  Que les cares de les nostres noies brillin d'or,
  I donarem un cop de puny al feixista a la cara!
  
  Una noia descalça s'afanya a través de les dures nevades,
  Està gargotant activament amb un llamp de la metralladora...
  Els feixistes només us heu d'ofegar,
  Perquè la Pàtria és una fortalesa monòlit!
  
  Derrotarem els feixistes, encara que tinguin el poder de la pau,
  L'oncle Sam va decidir jugar amb el Fritz en aquesta batalla.
  Es van fer un ídol d'Adolf,
  I ara té exèrcits russos contra ells!
  
  Aquí bullen les males batalles, en la batalla d'aquest membre del Komsomol,
  Aixafen els nazis, encara que en una lluita desigual...
  La veu d'una noia de plata és tan sonora,
  La bellesa no sucumbrà a Hitler-Satanà!
  
  La nostra part russa és guanyar contínuament,
  Encara que l'armada feixista no sap el nombre...
  I vam colpejar fort a Adolf a la mandíbula,
  Moscou obrera va sucumbir a la picada!
  
  Ja hi ha congestes de neu, i les noies estan descalces,
  Parpellegen amb el taló nu, com un rastre de llebre...
  Els membres del Komsomol es dirigeixen a la batalla,
  Creu que l'enemic no veurà l'alba!
  
  No doneu pietat als feixistes en la batalla,
  El seu exèrcit estarà a l'infern, com un diable en flames...
  Rebrem recompenses de les mans de Jesús,
  Serà molt ferotge, noies russes ós!
  
  Si cal, girarem, totes les muntanyes estan nevades,
  I ens situarem a l'univers del comunisme del paradís lleuger...
  Obrint-nos un tret afortunadament des dels canons de l'Aurora,
  I el feixisme brutal va ser llançat a l'infern!
  
  Stalingrad no va sucumbir, vam resistir sota ell,
  Tot i que una horda va esclatar d'acer i infern...
  Les noies llançaven granades descalços amb els peus,
  Perquè la Pàtria dels membres del Komsomol és un!
  
  Crec que serem a Berlín, encara que sigui difícil,
  Els nazis tenen "Panteres", "Tigres", "Lleons", "Ferdinand"!
  La noia es va estirar la cota de malla a l'espatlla,
  Perquè els membres del Komsomol a la batalla són un talent ferotge!
  
  El cor de la jove és donat a Jesús,
  A més, Lenin i Stalin viuen amb una fe apassionada...
  Perquè no hi hagi més dubtes hàbils,
  Diguem amb fermesa i fermesa que Adolf és kaput!
  
  Aixafarem el president drac amb espases,
  I destruirem la seva colla durant segles...
  Trepitjarem les hordes feixistes de noies amb els nostres peus,
  Que es compleixi la llum, somni sant!
  
  Dóna a la gent llibertat, els seus pensaments i sentiments,
  Perquè l'estrella brilli com el Sol del comunisme...
  Perquè tindrem farinetes amb mantega tan espessa,
  L'eterna joventut de la nostra germana es convertirà en nosaltres per sempre!
  
  Aquí vindrà la llum, la Pàtria brillarà...
  La Pàtria estarà en glòria per a nosaltres durant segles...
  Nosaltres estarem al capdavant, creus que el comunisme,
  La força de l'esperit rus, sabeu que el lluitador és genial!
  
  Aquí Rússia està preparada per ser més amable i més bella,
  I ajuda el món sencer a anar a la felicitat del paradís...
  Som capaços de conquerir l'univers fins i tot les vores,
  L'univers sense límit a la felicitat de les forces per portar!
  
  Però no hi haurà Rússia sota el taló del malvat Reich,
  Perquè té un veritable talent per a la batalla...
  En el ball de les nostres noies, a aquell rellotge,
  Què creurà la bellesa qualsevol resultat!
  
  Aviat arribarà l'era del sol radiant,
  Quan la glòria de la Pàtria florirà magníficament...
  El nostre exèrcit està lluitant famós amb la Wehrmacht infernal,
  I serà capaç d'esborrar l'horda del malvat Fritz!
  
  Salve Lada, la nostra Mare de Déu,
  Vas fer néixer Perun, i Yaril de segles...
  Les farinetes sense esperança no rebran fe,
  Si gastes molt, no contenir paraules!
  
  El governant més important és el gran Stalin,
  Lenin li va arribar el camí més savi cap a l'Edèn...
  Perquè Josep és el governant de la llum,
  I algun moment ideal per a la gent!
  
  Els nazis no podran enganyar la Pàtria,
  I va tallar Moscou del Volga, de Sibèria...
  Crec que viurà: els russos sota el comunisme,
  I el poder d'Adolf: esborraré la noia!
  
  Aviat hi haurà la victòria, és cert com el sol,
  Aviat hi haurà una resplendor, com els raigs d'un quàsar...
  I creieu que Rússia, el comunisme es desenvoluparà,
  Bé, si no em creus, millor calla!
  
  La ciència aviat ressuscitarà els morts del comunisme,
  La seva saviesa és sense límits, tan gran com un quàsar...
  Derrotarem els feixistes amb el nostre bon ànim,
  No cedim a la temptació de la bossa daurada!
  
  Bé, en resum, passarà, aquest és un temps infernal,
  Les noies entrarem a Berlín de vermell...
  I la nostra càrrega ilЈlimitada s'acabarà,
  Perquè agafarem la nostra felicitat amb una lluita!
  L'Elena va cantar amb tothom una estona, però després va engegar el motor i el cotxe va tornar a rebombar. No és fàcil allunyar-se de la persecució dels trenta-quatre amb el seu motor sonor. El dièsel també té molts inconvenients.
  La comunicació per ràdio no va funcionar, i només calia anar cap a l'est. Gairebé moure's a cegues. Elizabeth mig nua de tant en tant es va inclinar per l'escotilla. Va intentar mirar allà i l'Aurora pèl-roja. I Catherine estava esgotada per la calor i la noia es va adormir.
  El nen es va asseure en un lloc i també es va picotejar el nas. Elizabeth, en canvi, estava pensant on traçar la seva ruta. Hi havia moltes idees. Però quin portarà a la salvació?
  No volia ser capturat pels nazis. L'Elizabeth mig nua ja ha vist de què està ple d'això en l'exemple de Daria. La pobra noia va ser atrapada durant una incursió de reconeixement. Els nazis primer la van despullar i la van arrencar a fons amb fuets. Després van conduir descalços per la neu fins a un poble veí. I allà, amb els peus gelats, es van veure obligats a ballar sobre les brases.
  La pobra Daria va patir un gran patiment. Llavors la van posar sobre un bastidor i la van obligar a penjar-se gairebé nua fins que la noia va morir de fred. Així que Elizabeth va recordar que s'esperaven en cas de captivitat: tortura i execució.
  
  
  En general, és sorprenent que un poble tan culte com els alemanys resultés ser-ho, simplement sobrenaturalment cruel. La mateixa Elizabeth mig nua es va sorprendre que els nazis simplement no sentissin pietat per ningú. Fins i tot els nens eren torturats, i això va causar sorpresa...
  Sobretot quan els pioners van ser assotats amb filferro de pues i roent. Brr! Els nazis tenen una pedra en lloc d'un cor?
  Durant el moviment, les noies van veure diversos soldats soviètics avançant-se pel bosc.
  La bella Elizabeth va ordenar aturar el tanc i es va oferir a portar els soldats. Així que no hi havia lloc a dins, els caces es van establir a l'armadura: torres i cascos. Fins i tot es van agafar de la mà per no caure.
  Els soldats eren joves, gairebé tots encara no tenien ni truges, només el major era més gran que la resta. L'Aurora de cames nues, essent, com la majoria de dones pèl-roigs, temperamental, va començar a coquetejar amb els lluitadors. Fins i tot va agafar les mans de les més maques i les va posar al pit.
  Elizabeth va cridar severament a la bèstia pèl-roja:
  - Estigues tranquil!
  El jove, ruborint, va treure les mans i l'Aurora mig nua va grunyir:
  "Bé, no et sap greu per aquests nois que han perdut l'hàbit de l'afecte femení?
  La bella Elisabet, suavitzada, va respondre:
  - Però no ho facis davant de tothom... Quan ningú ho vegi, llavors fes el que vulguis!
  L'Aurora amb les cames nues va sacsejar els malucs enfadada. Proximitat, joves guapos emocionats. I la pèl-roja, que posseïa sang calenta, va experimentar un patiment que no podia satisfer la luxúria de la tigressa ara mateix. En un bikini, Catherine també es va excitar, volia un home, però sabia controlar-se. Tot i que ja s'ha descrit com a víctima entre els joves de l'armadura. Aquí teniu el clar amb celles negres. Quan paren per la nit, aleshores...
  Elizabeth de cames nues també va sentir un desig en ella mateixa, però l'educació d'un membre del Komsomol protesta contra els instints bestials. No pots fer l'amor amb la primera persona que coneixes, només perquè és maca. Encara que és agradable.
  Elizabeth allunya aquests pensaments d'ella mateixa, però com més ho intenta, més vol. Afortunadament, un altre tanc soviètic va aparèixer al davant. A més, a jutjar per la mida i la forma - KV.
  La noia es va distreure, i l'Aurora de cames nues, com que la ràdio no funcionava, va donar senyals amb banderes. Va ser contestada des d'un tanc soviètic. Com, tot està en ordre, aviat deixarem la caldera.
  Només l'Elena semblava alarmada: potser no hi havia prou combustible.
  La noia rossa va cridar a la pèl-roja:
  "Señal que necessitem combustible".
  L'Aurora, descalç, va donar el senyal. I li van respondre. Que un camió de subministraments arribarà aviat i serà millor. La pèl-roja va acariciar la cara encara imberba del soldat i... li va pegar els llavis amb força. El jove es va tornar a ruboritzar. El major, arrugant el front, va preguntar:
  - Per què no em fas un petó?
  L'Aurora mig nua va respondre sense tacte:
  - Ets vell!
  El major va respondre amb un insult a la veu:
  "Només tinc trenta-tres anys. Era de Crist!
  L'Aurora, de cames nues, va bufar amb menyspreu:
  - No crec en Déu! - Com va dir Lenin: Déu és només una ilЈlusió, però aquesta és una ilЈlusió molt nociva, encadena la ment!
  El major, amb tristesa a la veu, va objectar:
  - Jo tampoc creia en Déu, però em va passar un incident tan sorprenent que només es pot explicar amb la intervenció de poders superiors!
  El diable vermell era escèptic:
  - Tot es pot explicar des de posicions materialistes. Només cal tenir els coneixements pertinents.
  El Major es va arronsar d'espatlles, ja tenia els cabells grisos, i realment semblava tenir almenys quaranta anys. L'Aurora, de cames nues, encara preferia els nois més joves. I no estava massa interessat en el major, com a home. Encara que és curiós què va veure inusual? Potser l'infern?
  Una Aurora mig nua va passar la seva sola nua per la part afilada de l'arma. El taló es va fer pessigoller, i la bellesa ardent va somriure.
  Aleshores va preguntar al major:
  - I què has vist?
  Ell va respondre inesperadament:
  - Ja ho saps, t'ho diré a la propera reunió!
  L'Aurora mig nua va comentar escèpticament:
  "Però també et poden matar, no?"
  El major va dir amb deliberada indiferència:
  Així que això és el destí! Com tu bellesa!
  La pèl-roja va respondre seriosament:
  "Sóc una bruixa, i les bruixes no moren a la guerra!"
  El major va esclatar a riure i va acariciar el cap ardent de la noia:
  "La bruixa atea... Això és molt interessant!"
  L'Aurora, descalç, va respondre seriosament:
  - No interfereix! A més, no creient en l'infern, ets molt més valent en la bruixeria!
  El major encara volia respondre alguna cosa, quan tres obusos van colpejar el tanc KV que hi havia al davant. Curosament disfressats, els alemanys van muntar una emboscada. A més, un tanc va ser l'última modificació del "Panther" -2 amb un canó de canó llarg de 88 mm, capaç de penetrar l'armadura frontal de l'IS-2 des d'una distància propera. De nou, les noies van haver de participar en una batalla desigual. Però sembla que aquest és el seu destí: lluitar i guanyar! I no es pot fer res contra això fins i tot amb el seu heroisme!
  Encara que, quan guanyis victòries en això, tot l'encant! Sense por!
  L'Elizabeth, de cames nues, cantava amb una veu plena;
  El botxí feixista es treu les espatlles,
  Aquí teniu el bastidor, les pinces i els trepans a mà!
  Vol paraligar el cos de l'ànima,
  Monstre insignificant, però sembla genial!
  
  Promet diners, vaixells al mar,
  Què pot donar fins i tot un títol!
  Realment et posa en joc,
  Després de tot, per a ell ets només un cadàver i un joc!
  
  Vol saber sobre el nostre negoci,
  Què hi ha de nou a la cadena dels pobres per encadenar!
  Per tant, conduiré generosament,
  Per oblidar el seu pare i fins i tot la seva mare!
  
  Però servirem la Pàtria amb fermesa,
  No ens pot trencar la crueltat del botxí!
  Una branca es doblegarà per una ràfega de vent,
  I els nadons nus ploren!
  
  Sí, vaig perdre la primera ronda difícil,
  Però el Totpoderós donarà l'oportunitat de recuperar-se!
  I llavors jo mateix enviaré l'enemic al nocaut,
  El meu puny agafarà fermament el rèptil!
  
  La pàtria em dóna tanta força
  Que és possible vèncer el dolor de tota tortura!
  I surt d'aquesta tomba sense fons,
  Per no ser devorat, ós enfadat!
  
  Una mica més i la salvació és a prop...
  Aconseguirem la victòria sobre l'enemic!
  Viure sota la coberta de la llum del comunisme,
  Perquè el Sol inundi la casa d'or!
  Bé, què passa amb aquestes noies, els soldats de l'Exèrcit Roig són capaços de resistir l'enemic. I lluitaran de valent.
  No obstant això, els nazis van tornar a irrompre a Stalingrad i s'estan produint ferotges batalles per la ciutat del Volga.
  Noies i aquí lluitem heroicament. És com si fossin un autèntic batalló immortal.
  Per exemple, l'Alenka està en un contraatac desesperat i llança un paquet explosiu de carbó amb els dits nus, donant la volta a la Pantera.
  I això només és lluitar als afores de la ciutat, que és molt cruel.
  Anyuta, disparant als nazis, crida:
  - Glòria als temps del comunisme!
  I Alla amb el seu mugró escarlata prem el botó de bazooka i colpejarà amb confiança a l'enemic al moment.
  Aleshores xiula:
  - Invicte ni un pas enrere,
  Unconquered - l'heroi de Stalingrad...
  sense inclinar-se en tot moment,
  Amb nosaltres, Rússia és un país sant!
  La Maria va xiular, tallant els enemics i fent l'ullet:
  - Glòria a la Santa Rússia!
  Olympias va respondre enginyosa, segant els alemanys:
  - Per l'URSS!
  El 2 de setembre de 1944 es van desenvolupar ferotges batalles per a la ciutat al Volga. El batalló de franctiradors de dones sota el comandament de la capità Natashka Kaktusova va ocupar una posició defensiva a les ruïnes del carrer Volodarsky. Unes noies amb metralladores i rifles, lligades amb farcells de granades, s'amagaven darrere de les ruïnes.
  La mateixa Natasha porta una túnica tacada sobre el seu cos nu, amb pantalons curts i descalç. Una noia preciosa i corba, amb malucs forts, una cintura fina, un tall de cabell curt sota una mitja caixa. La cara és molt expressiva, amb una barbeta viril, els ulls blaus ben separats. El cabell castany clar es va tornar gris amb pols, pit alt, aspecte dur. La capitana Natasha fa més de dos anys que lluita i malgrat la seva joventut n'ha vist molt. Les cames de la noia estan cobertes de talls i contusions. Una noia és més àgil per moure's descalça que les botes aspres i maldestres.
  La sola nua sent la més mínima vibració del sòl, avisa de la proximitat d'una mina i la pròpia mare terra afegeix resistència. D'una banda, els peus de la noia es van endurir, i no tenien por del metall calent, ni dels enderrocs afilats de les ruïnes, però d'altra banda, no van perdre sensibilitat i flexibilitat, advertint a través del rugit del moviment de tancs.
  La dolça Natashka porta una granada amb un paquet d'explosió lligat. Cal arrossegar-se fins al formidable tanc alemany "Lleó", regant els carrers amb metralladores.
  Mirabela s'arrossegueix al seu costat. També descalços, així que totes les noies del batalló van resultar ser de botes, imitant el seu comandant. Les seves soles polsegoses s'afilen quan la noia s'arrossegueix a quatre potes. El cabell groc de Mirabela és desordenat i llarg... Una mica encrespat. La noia mateixa és esvelta, prima, de petita estatura. Fins i tot es pot confondre amb una noia, amb espatlles estretes i un cap aparentment gran.
  Però Mirabela ja ha viscut molt. Va aconseguir visitar tant la captivitat feixista, després d'haver sobreviscut a cruels tortures, com les mines, d'on, per algun miracle incomprensible, va aconseguir escapar. Però mirant el seu rostre infantil i tendre, mai es pot dir que la van colpejar amb bastons de goma als talons, que li passava un corrent pel cos.
  Mirabela dispara... Un soldat del Tercer Reich, en aquest cas un àrab, cau mort, amb el musell aixecant sorra i runes.
  La Natashka llisca un munt de granades sota un munt d'escombraries. Ara un "Lleó" de noranta tones s'arrossegarà aquí i l'explotarà. Els ulls blaus de la noia brillen com safirs a la seva cara, morenos per les cremades solars i la pols.
  L'experiència suggereix que un tanc ben protegit ara canviarà de posició. "Lleó" té una armadura lateral de 100 mm, i fins i tot en un angle. Els trenta-quatre no poden trencar-lo, només els Keveshes pesats tenen una oportunitat. Però les erugues són l'objectiu. El més important és privar el cotxe de mobilitat...
  Svetlana dispara un esclat d'una metralladora... Un soldat, ningú sap de quina nacionalitat, cau. Els alemanys, havent conquerit la major part de l'hemisferi oriental, estimen la sang ària i llancen a la batalla les tropes colonials: àrabs, africans, indis, diversos asiàtics i europeus. També ha augmentat el nombre de polonesos, que des del bressol estan acostumats a odiar la Rússia bolxevic. Aquí lluiten nacionalistes ucraïnesos, cosacs del Don i txetxens, i tot el khaganat caucàsic. Hitler va plantejar tot un internacional.
  Molts enemics...
  Svetlana esquiva amb destresa el foc de la metralladora. La bala gairebé es va partir, ennegrida per la pols, un taló rodó i de noia. El preciós capità fins i tot va sentir una pessigolleig per la distància que passava un regal de gran calibre. La noia es va creuar, xiuxiuejant:
  Ni una bala ens aturarà!
  Mirabela li dispara... Una altra noia Angélica: molt pèl-roja, d'alçada per sobre de la mitjana i musculosa, malgrat les escasses racions. També una noia molt maca, amb malucs luxosos, cintura aixecada, espatlles amples no femenines i pits alts.
  L'Angelica està lluitant només amb els seus pantalons curts, la túnica s'ha fet a trossos i s'esfondra en pols, i els uniformes nous no s'entreguen a través del Volga. Déu no permeti transferir més munició, i una gota de menjar, per a les esgotades tropes soviètiques.
  Així que Angélica està gairebé nua, té les cames ratllades, sobretot els genolls. Un tros de metralla va colpejar la planta del peu dret, i fa mal, costa caminar.
  L'Angèlica, pèl-roja, polsegosa, gairebé nua, li retorça la cara bonica però alhora dura. La noia, disparant, diu:
  - El Senyor, Moscou i Stalin estan per sobre nostre!
  I talla els atacs nazis, ella mateixa amb prou feines tenint temps de retrocedir.
  Les ruïnes i els carrers estrets dificulten la volta als formidables tancs alemanys. Aquí hi ha gairebé dues-centes tones de "ratolins" i no poden passar gens...
  Com Svetlana esperava, "Lev" va conduir una mica i es va enterrar en un munt d'escombraries. Hi va haver una explosió. L'eruga va esclatar, un parell de corrons danyats van volar.
  El tanc ferit es va aturar i un obús va sortir volant del seu canó...
  En algun lloc va ressonar a la distància, deixant les ruïnes. La rossa Svetlana, com una serp, va xiular:
  - Aquest és el meu càlcul! S'ha obert un compte...
  La noia-capità es veu obligada de nou a arrossegar-se. Els alemanys i els seus satèlЈlits no poden utilitzar la seva superioritat tècnica entre les runes. Per culpa del tossut Hitler, les hordes del Tercer Reich es van empantanar en batalles posicionals en una ciutat força gran i ben fortificada.
  Mirabela llança una granada. Obligar-los a fer voltes mortals sobre alemanys o àrabs abatuts, girant-se. Un dels militants nazis li arrenca la mà i hi penja un rellotge anglès amb brúixola.
  Mirabela diu amb un somriure:
  - El que et mostra la brúixola: el camí a l'infern!
  I una bella noia treu un tros de ceràmica adherida del seu taló polsós.
  L'Angèlica també s'empolsa, amb els seus pits ferms i plens. Els mugrons són gairebé negres per la brutícia i la picor. I intenta rentar-te. Un cop més, cal excavar quan les metralladores alemanyes estan gargotant. I arrossegar-se d'una manera plastunski.
  El batalló de noies manté les seves posicions, tot i que hi ha bombardejos. I trenquen obusos pesats i cauen bombes del cel... Però res trencarà el coratge de les heroïnes soviètiques.
  Aquí la Svetlana veu com s'arrossega la Pantera. Bé, aquest tanc ja no fa tanta por.
  Podeu punxar-lo al costat. La noia va esternudar, va escopir la pols que li va pujar a la seva elegant boca. Va agafar una granada a la mà, pesada amb un paquet d'explosió. T'has de colar desapercebut. Però hi ha molt de fum al voltant.
  Angélica va començar a arrossegar-se, recolzant-se al desguàs amb els dits dels peus i els colzes nus. Era com un gat que persegueix un ratolí. La noia va recordar la guerra d'aquell terrible estiu de l'any quaranta-un, quan la Wehrmacht va envair amb traïció les extensions de l'URSS. Ni la noia, gairebé la noia tenia por? Al principi sí, però després t'hi acostumes. I ja percebes els esclats constants de petxines com un soroll normal.
  I ara va explotar molt a prop. La noia es va donar una bufetada a l'estómac. Els fragments surten des de dalt com un estol d'abelles salvatges. Angélica xiuxiueja amb els llavis trencats:
  - En nom de la justícia, Senyor!
  La noia accelera el seu gateig i llança una granada amb un paquet explosiu adjunt. El present vola en arc. Se sent una explosió, l'armadura lateral més fina de la Pantera es presta. El tanc alemany comença a cremar, el kit de combat detona.
  Svetlana xiuxiueja amb un somriure:
  Gràcies Senyor Jesús! Jo només crec en tu! Et prego sol!
  Trenca la pantera. Arrancat, un llarg tronc està enterrat entre runes. L'armadura frontal, separada de l'armadura lateral, s'assembla a una cullera.
  Svetlana, els ulls de la qual, amb una cara marró per pols i cremades solars, brillen amb flors de blat de moro, diu:
  - Com més roures tingui l'enemic, més forta és la nostra defensa!
  Angelica és molt sexy, amb les seves calces negres, i el cos nu, polsós i fort. La noia és molt intelЈligent. Pot llançar fragments de vidre amb els dits nus.
  Ara va llançar un objecte afilat amb la seva cama gràcil i coberta de pols. I enganxat, just a la gola d'un feixista. La bella Angèlica va balbucejar:
  - I sóc un símbol sexual, i un símbol de la mort!
  . CAPÍTOL #4
  La noia, després de la qual cosa es va tornar a arrossegar, disparant. Foc dirigit i Svetlana.
  La bella capitana, Natasha, després d'haver abatut el feixista, va xiular:
  - La vida és una cadena, i les petites coses en ella són les baules...
  Mirabela va disparar, va tallar el cap al Fritz i va afegir:
  - És impossible no donar importància a l'enllaç!
  Svetlana, tornant a disparar amb precisió, va grarrucar:
  - Però no pots anar en cicles amb petiteses...
  Mirabela va disparar amb precisió i va afegir:
  En cas contrari, la cadena t'embolicarà!
  Una altra noia Olimpiada, també molt bonica, juntament amb la pionera Seryozhka, van preparar una mina sobre un filferro. Tots dos la van empènyer... El moc insidios es va arrossegar a l'eruga del "Tigre"-2. I com explotarà aquest cotxe alemany de canó llarg.
  El nen ros Sergei va exclamar:
  - La nostra Rússia, tens una galleda!
  I amb prou feines va tenir temps de saltar enrere, parpellejant, amb els talons negres i enderrocats, des del sostre que cau.
  Olympias va acariciar el coll del nen i va dir:
  - Ets molt intel Ј ligent!
  La pionera va fer el seu camí al front i es va incorporar al batalló de dones. El noi també és molt creatiu. Per exemple, va fer avions per abatre avions d'atac feixistes. Quan els Focke-Wulfs, o TA-152, s'aixequen, s'escolta un rugit increïblement ensordidor.
  Els alemanys toquen amb l'acompanyament d'una simfonia de Wagner. Quina melodia tan majestuosa.
  Olympias diu amb molest:
  - Encara ens estan intentant espantar!
  El nen pioner va cantar amb patetisme:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  La mort no ens portarà sota el cel estrellat!
  Perquè la santa Rússia lluitarà durament,
  Vaig carregar la poderosa metralladora!
  Olympias, una noia alta, musculosa, de malucs i espatlles amples, és una típica dona camperola. La roba es va trencar durant els combats en draps, les cames fortes estan nues, els cabells estan teixits en dues trenes i molt pols.
  Seryozhka només té onze anys, prim per la desnutrició, un nen ratllat i brut, amb només pantalons curts. El cabell naturalment blanc del nen es va tornar gris, i les costelles es veuen a través de la pell fina, bronzejada i bruta. Cames terriblement enderrocades, i cremades, contusions, amb butllofes. És cert que el destí va evitar ferides greus al nen.
  En el seu rerefons, els Jocs Olímpics sembla grans i grossos, tot i que la noia no és gens grassa, però amb carn forta i entrenada als ossos. A més, la fam no semblava afectar gens la seva figura corpulenta i gran.
  La noia dispara des d'un pesat rifle antitanc. Els cotxes alemanys no es poden perforar al front, però hi ha possibilitats a les vies.
  I el fort "Lleó", després d'haver rebut un explosiu pesat al tren d'aterratge, va començar a bufar fum com un gran fumador.
  Seryozhka va cantar amb malícia:
  - Stinky Fritz sense pensar-ho, va encendre una cigarreta a l'entrada! Per descomptat, es va posar en grans problemes!
  Olympias, parpellejant amb els vedells musculosos i bronzejats, va fer un ball de claqué amb les seves belles cames nues. La noia va cantar:
  - Les cares de les santes russes parpellegen des de la icona... Déu n'hi do que us remulleu almenys mil Fritz! I si algú bulli més que feixistes, ningú, creieu-me, us condemnarà per això!
  Després va tornar a carregar el rifle antitanc i va tornar a disparar. El transportista alemany va tornar a fumar.
  El batalló de noies va infligir danys importants al Fritz. Però també va patir pèrdues. Aquí una noia es va trencar per la meitat, i la seva cara es va tornar tan pàlЈlida, malgrat la pols.
  La major part de Stalingrad ja ha estat capturada pels nazis, però el que queda de la ciutat no vol cedir i rendir-se.
  Svetlana, per la seva banda, està intentant trencar el "Tigre". Un potent cotxe alemany, va tenir una granada al costat, però no va sucumbir. Es gira per disparar un canó. La noia ha d'enterrar a terra, i enderrocs, per no ser aixafada per l'ona explosiva alliberada pel present.
  Svetlana xiuxiueja suaument:
  - Mare, pare, ho sento!
  Mirabela va llançar una granada al Tigre, que li va explotar al front. La noia va xiular:
  - Sobre el fet que l'ensenyament de la llum a l'hivern a la primavera... Repeteixo sense excepció que Hitler és un bastard de pesta!
  Angélica, trencant la vista dels nazis i abocant-los aigua amb un esclat, es va esforçar:
  - Al taüt, ara vaig veure el Führer! I va donar una puntada de peu al pobre home als ulls!
  La noia pèl-roja en realitat va llançar una granada al tanc amb els dits nus. Va colpejar el canó... Va seguir una explosió i el musell del "Tigre" va quedar mutilat.
  El covard alemany se la va agafar i es va fer enrere.
  Svetlana va bufar per les seves fosses nasals:
  - El nostre, el teu no cedirà!
  Mirabela va tallar amb una bala un mercenari hitlerista i va cantar:
  - I el dolent no fa broma! Mans i peus, retorça les cordes russes! Enfonsa les dents al cor... Beu la pàtria fins al fons!
  Svetlana va riure i va bordar:
  - Crida salvatgement el Führer, s'esquinça!
  Mirabela va disparar i va afegir:
  - Bé, bufades de mort, somriures!
  Ha aparegut un "Shtumrtiger" encara més perillós. Destrueix edificis sencers i búnquers. A més, no s'acosta a les posicions de les tropes soviètiques. El cotxe està cobert per metralladores alemanys.
  Svetlana veu que apropar-se a les posicions del Fritz és poc realista. Però al cel Focke-Wulfs. Una d'aquestes màquines vola més a prop de les posicions soviètiques. Les noies li obren foc.
  Angélica llança una granada i diu furiosa:
  - En la mort profunda - no hi ha perdó!
  Després d'això, la noia dóna un gir de la metralladora. Recula ràpidament. Un tanc alemany relativament nou "Panther" -2 amb una petita torreta i una silueta més baixa puja ràpidament.
  Diverses noies llencen granades al cotxe alemany. Ella, després d'haver rebut els regals, es queda congelada i no pot girar-se.
  Angelica va xiular, xiulant:
  - Aquest és un nou atac! Li esquinçarem la boca!
  El Panther-2 va grunyir i va disparar la seva arma més poderosa.
  La columna de foc va dividir l'aire i a l'instant va escalfar i electrolitzar l'atmosfera.
  L'Angèlica va riure, les petxines van passar per davant de la noia mig nua. La pèl-roja descarada va sacsejar els malucs i va dir:
  - I Newton va derrotar els enemics, va llençar el jou del tron! Fritz va decretar la seva llei de Newton!
  Stalingrad estava tot envoltat d'incendis, quan les llengües de foc semblaven llepar el cel i crepitar espurnes porpra, taronja i escarlata! I cada espurna és com un fantasma que s'escapa d'un castell infernal.
  Svetlana, enderrocant un caça alemany, va mostrar els seus ulls blaus i va cantar:
  - Què estàs queixant, mala vella? Creieu-me, només un hospital psiquiàtric està plorant per vosaltres!
  Mirabela cantava en un cant, disparant contra els nazis:
  - Què bé és estirar-se a l'herba i colpejar el Fritz al cap! Organitza una cataplasma per al Führer i envia bales d'una metralladora!
  La noia va riure salvatgement i es va girar de l'estómac a l'esquena. Vaig fer una bicicleta amb cames. Una granada va volar. El Focke-Wulf volador, després d'haver rebut metralla sota el ventre, es va elevar ràpidament. Es pot veure que fragments afilats el van ferir. La criatura feixista es va incendiar i va començar a perdre trossos d'ales trencades.
  Svetlana, veient com Fokke anava perdent alçada, va grallar:
  - Això és un semàfor! Una destral penja a bord!
  L'avió alemany va esclatar, escampant runes per tots els racons més llunyans del cel. I on va anar l'as feixista. Vaig fer el meu últim torn. El botxí es va quedar a les cendres, no el pilot!
  Mirabela va esternudar, escampant pols i va dir:
  - Ésser o no ésser? No és una pregunta!
  Angélica va tornar a llençar un tros de vidre amb el peu, tant que, colpejant l'ull, va sortir a Fritz, per la nuca:
  - Sóc una armada de tancs! I cal que et tracten!
  Els alemanys i els seus satèlЈlits van intentar avançar, llançant granades davant d'ells. Aquestes tàctiques contra les noies no van funcionar. Aquí Seryozhka va desplegar una catapulta i com colpeja l'enemic com a resposta.
  El nen pioner va cridar:
  - Pare Noel trencant la boca a Hitler!
  La càrrega de la catapulta, penetrant entre la multitud de nazis, els va fer escampar i, alhora, rodar per l'aire. Fritz va caure, i es va trencar sobre les runes de les parets.
  El tanc "Tiger" -2, després d'haver perdut l'equilibri, va xocar amb el "Lleó". Oh, Leva, on és el teu nom formidable?
  Svetlana va somriure i va respondre:
  - Bé, ben fet Seryozhka!
  El nen va grunyir agressivament.
  - Pioneer sempre està preparat!
  La noia va sacsejar el peu descalç en resposta.
  La noia-capità va començar a clavar de nou. I l'Olympias va fer pessigolles al peu estret de Seriozhka, com ho té! No és estrany que el nen no tingui por de córrer pels focs.
  Mirabela en un cant, va dir:
  - La joventut és bona - la vellesa és dolenta!
  Angélica, aquesta pèl-roja alegre, va estar d'acord:
  No hi ha res pitjor que la vellesa! Aquest és, de fet, l'estat més repugnant de tots possibles!
  I la noia va fer un salt amb un cop d'estat. Es va imaginar per un moment àvies repugnants. No, no compareu, una dona gran amb una noia. I quina bellesa, en cossos esvelts.
  Angèlica el va agafar i va cantar:
  - Fluir rere any, anys en una caravana,
  Una dona gran frega henna en un morter...
  I què passa amb la meva figura esvelta,
  No entenc com ha anat la joventut!
  Svetlana va mostrar els seus ulls, va fer caure l'alemany amb un cop a l'engonal i va dir:
  - No! Tot i així, a la guerra hi ha un encant: mantenir-se sempre jove! Sempre borratxo!
  Olympias va posar una nova càrrega a la catapulta. Això és com un bon morter. La noia va xiular:
  - No passes, sinó passa!
  Seryozhka va remenar el peu prim però àgil i va bordar:
  - Cara de Fritz!
  I una granada, juntament amb un paquet d'explosió, va volar en ple apogeu cap a les posicions dels nazis.
  Sí, no se'ls va donar Stalingrad. Per tercer mes des de finals de juny, l'assalt continua, però la ciutat no s'ha pogut endur-ho tot. En altres sectors del front, els nazis van aconseguir l'èxit, però no en aquest.
  Svetlana va disparar la seva pistola i va grunyir:
  - Tot és impossible, passa que és possible... No cal complicar molt l'univers!
  I va colpejar el dipòsit de gasolina d'una motocicleta. La màquina va esclatar i els remolins de foc van ilЈluminar el paisatge fumat. I l'alemany va ser destrossat per una pota de foc.
  La noia capità va cridar:
  - M'encanta matar el mal! I aquest és el bé màxim!
  Mirabela va colpejar els alemanys amb un esclat i va xiular:
  - Juguem al porc espí!
  Angélica va obrir foc, amb més precisió. Uns quants negres van quedar estirats sobre runes cobertes de llança:
  -Mata l'enemic! - va xiuxiuejar la noia.
  Mirabela cantava juganera:
  - Després d'haver pintat Hitler amb pintallavis, Mainstein amb laca per als cabells, t'arrossegaré a la captivitat de la princesa, el gos fidel et rosegarà!
  Svetlana, disparant, va xiular:
  - Vinga al vespre, Adolf, penja't... Deixa d'enganyar-te el cap! Vinga al vespre, vola com un girfalcó, per vèncer els nazis amb força!
  Mirabela va dir furiosa, tirant el casc del cap de la tropa d'assalt:
  - Podem! I ho farem!
  Les noies del batalló "Lenin" van aturar l'avanç de les tropes estrangeres. Fritz va avançar, llançant literalment cadàvers a l'espai. Tampoc va ajudar el tanc "Lev", amb el qual es van posar les esperances. Aquí teniu una modificació de la màquina amb una pistola de 150 mm.
  Angélica tira una pedra enganxada al mugró nu. La noia té els pits tan bonics i plens. La noia llança una granada amb el peu. La cama és més forta que el braç, i el llançament va més enllà.
  "Lleó" va rebre un buit a l'eruga i es va aturar. Tret des de la seva boca poderosa. Rumor i colЈlapse.
  Angèlica, escopint, diu:
  - El guerrer rus no gemega de dolor!
  I la noia torna a disparar. I ho fa molt bé. El feixista que s'inclina de la torre cau enrere.
  Una noia pèl-roja i gairebé nua diu:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir trencar els russos! Qui s'atreveix, ataca en la batalla, vèncerem ferotgement els enemics!
  I Angélica fa rodar els músculs de la premsa, que té molt en relleu.
  Oh, que boniques són les noies! No vull que cap d'ells mori.
  Stalenida corria... Una noia molt maca, amb els cabells blancs i esponjosos. Ella d'alguna manera aconsegueix untar-los amb algun tipus de poció perquè no s'embrutin.
  La noia és molt bonica, amb la figura de Venus, només més tonificada i en relleu. La roba, només un sostenidor i calces. Tota la resta ja s'ha trencat. Però que gràcils són les cames! Això no és una noia, sinó un segell de perfecció, una corona de bellesa.
  Es mou d'una manera especial, com un esquirol. Els peus nus i el parpelleig i els talons, sorprenentment, romanen nets. Stalenida dispara, i al feixista li fa una úlcera al pit.
  La noia diu:
  - La lleialtat a la pàtria és la paraula més alta!
  Angèlica va dir rient:
  - Treu-te el sostenidor i queda't com jo amb pantalons curts!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Això no és adequat!
  Angélica va sacsejar els malucs, va disparar adequadament i va cantar:
  - Alguna cosa que membre del Komsomol s'ha tornat inusual! Caminar així amb el pit nu és molt indecent!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Per què portar alegria al Fritz, mira la nostra bellesa!
  Angèlica va respondre decididament:
  - La nostra bellesa és mortal!
  La noia d'acer va riure i va disparar contra el TA-200. El cotxe nazi es va incendiar. I la bella rossa va cridar:
  - Mort al mal!
  Angélica va riure.
  - I la vida és bona!
  Steelenida, veient que l'alemany queia, va grunyir:
  - Aquest és el valor més alt! No us penseu als nazis que heu guanyat!
  Angèlica canta:
  - Esperant la victòria! La victòria espera... Els que anhelen trencar els grillons! Esperant la victòria! Esperant la victòria! Podrem vèncer els nazis!
  Una noia preciosa i els seus pits nus tremolen. Bo amb el tors nu a la calor, que s'intensifica amb el foc.
  Svetlana ara semblava molt més decidida. Va disparar al Fritz amb una metralladora i va bordar:
  - Et castreré!
  I de fet, els nazis van rebre regals i taüts mortals! I la noia els va mostrar una figura, anem a construir els dits dels peus nus. I xiulava com un rossinyol. I a través dels dits de les extremitats inferiors.
  La noia capità és molt intelЈligent. I brillant. I gens cruel. Ella també, de vegades, sent pena pels soldats de l'enemic, que poden tenir fills que ploraran pels seus pares morts.
  Svetlana, però, allunya aquests pensaments d'ella mateixa, així que vols esclatar a llàgrimes. Però no van ser els russos els que van venir als alemanys per robar i matar. No, aquests són els alemanys i tot un grup agressiu d'estrangers d'arreu del món va irrompre a les extensions russes.
  Svetlana es va creuar i va disparar contra el Fritz, que intentava apropar-se tranquilЈlament a les posicions del rus Fritz... El seu ull i cervell, que havia estat noquejat per una bala, es van filtrar.
  La noia-capità va somriure i va dir, enginyosa:
  - Directe ull a ull, cap a cap!
  Svetlana va disparar amb precisió i va colpejar una motocicleta amb un sidecar. El cotxe va començar a esquinçar-se i la metralladora va sortir volant diverses vegades. Aleshores, el seu musell es va enfonsar entre les runes.
  La noia va fregar la seva sola nua i polsegosa sobre les runes. I va tornar a apuntar. La seva cara jove i alegre va somriure més aviat somriure. La noia va cantar:
  - No, vam dir als feixistes, el nostre poble no tolerarà que el pa olorós rus es digui la paraula gual!
  Mirabela va fer un xut molt acurat, des del qual el Focke-Wulf va esclatar, i va piular:
  Per a un canalla, és clar, l'elecció és clara,
  Per dòlars, està preparat per trair Rússia...
  Però l'home rus és tan bonic
  Que està disposat a donar la seva vida per la Pàtria!
  La noia, va fer una cabriola i va mostrar als nazis la figa, i es va desplaçar, i les bales no van tocar la bellesa.
  Va aparèixer Angèlica, aquesta bellesa, quasi nua, i bruta com un diable, va llançar alhora una granada amb dues cames. I ella va comprovar:
  - El que tinc és... Fritz en un costat afilat!
  Olympias va corregir Angèlica:
  - Afilat, al costat, i no al costat afilat!
  La noia va riure i va sacsejar els seus pits de síndria i va llançar una granada amb una granada amb un paquet d'explosió. El "Tigre" va ser colpejat al musell, i aquesta obra d'art torta es va esquivar.
  Després d'això, la criatura nazi va fer marxa enrere. Va començar a arrossegar-se com una tortuga atrapada en un foc.
  Svetlana va cantar, fent l'ullet alegre:
  - I el "Tigre" retrocedeix i els alemanys s'amaguen!
  El Batalló Donzella va maniobrar sota atac, atacs aeris i canons pesats. Aquí els bombarders a reacció van impactar, trencats, empinades al roig s'eleven al cel. I les pedres estaven cremant. Afortunadament, cap de les noies va morir, però els homes van anar a l'altre món, que no ho sap greu! I les ànimes volen - algunes al cel, i altres a l'infern! On els diables amb forques ja esperen els que no creien en Jesús.
  Angélica és la guerrera més sexy enfurismada: bé, els nazis del seu "Sturmtiger" realment poden disparar a les posicions de les tropes soviètiques i matar els guerrers vermells?
  I la noia va agafar una granada amb els peus nus i va girar en cascades de cabrioles. I girant cada cop més ràpid. I aleshores, amb totes les seves forces, va llançar el regal de la mort a l'ample musell del Stormtiger. Les cames nues i bronzejades de la bellesa van brillar i la granada va volar cap a l'ample musell. I la poderosa màquina primer es va ofegar i després es va precipitar. Dos "Tigres reials" que es trobaven als costats del "Sturmtiger" van ser llançats i escampats en diferents direccions. Els rodets els van arrencar i van caure, volant com un collaret trencat de la reina.
  L'ona explosiva va llançar Angélica, i la noia va volar cap per avall. I la van girar, la van pegar i la van llançar. No obstant això, la bellesa va aterrar, enderrocs esmolats i pedres aixafades van cavar a les seves plantes nues. La noia tenia dolor, i fins i tot a través del peu callós, la punta es va perforar.
  Però Angèlica va trobar la força per aixecar-se i cridar:
  - Vosaltres, feixistes, estareu a les cendres!
  Svetlana i altres noies van ser llançades per una onada explosiva, i fins i tot lleugerament aixafades. Però cap dels bells guerrers va morir. Les noies es van trobar amb un huracà i un foc ben apuntat. Reprimint els nazis que van saltar i altres insectes agressius que assetjaven l'URSS.
  Mirabela va cantar amb molta ilЈlusió:
  - I quan la trompeta del Senyor ens porti a la batalla, serem amics del Komsomol! I per voluntat de Jehovà, seré a la convocatòria celestial!
  Angélica, sacsejant-se la pols de les plantes de sang, va cantar:
  - Lenin, festa, Komsomol! Estem enviant el Führer a un manicomi!
  Les noies van començar a riure ensordidorament, i Seryozhka va dir amb alarma i molest:
  - I la meva catapulta, no tan precisa, com aquelles cames nues i fortes d'Angèlica!
  Olympias, jugant amb els músculs del braç, va dir:
  - Està bé! Encara estàs pensant. Alguna cosa més genial!
  Stalingrad va aguantar amb tossuda. Però al Caucas, la situació es va agreujar amb l'entrada de Turquia a la guerra.
  L'obertura d'un segon front amb un milió d'exèrcits otomà, és clar, va afegir problemes.
  La lluita es va desenvolupar al Transcaucas. I els turcs es van inundar amb una gran pressió...
  A la tardor i l'hivern, com a conseqüència de ferotges batalles, el Caucas va caure... I va ser ocupat pels nazis i els turcs.
  Tots els pobles de Rússia van lluitar desesperadament al Caucas.
  Tanmateix, les noies soviètiques del SU-100 també lluiten bé.
  Encara que la posició de Rússia sembla desesperada. Però els guerrers, juntament amb Elisabet, lluiten com àguiles.
  L'Ekaterina prem la palanca amb els dits dels peus nus. Envia un projectil que perfora el cotxe E-50 nazi al costat i rugeix:
  - Pel gran comunisme vermell i carmesí!
  L'Elena també va colpejar el canó amb la seva cama nua i delicada. Va colpejar amb precisió el tanc enemic.
  La noia va xiular:
  - Per la meva bella Rússia!
  Euphràsia va comentar agressivament, dirigint un foc molt ben apuntat:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I també fa servir les cames nues i cisellades.
  La màquina soviètica és molt forta i lluitadora. I dispara força bé.
  El SU-100 és capaç de penetrar l'E-50 al costat. Però les noies fins i tot li trenquen el front, ficant-se en un esquer o de punta a punta. I van tallar el metall.
  Elizabeth, fent servir els dits dels peus nus, va disparar a l'enemic. I va xiular:
  - Del rierol blau...
  Ekaterina també va disparar, aquesta vegada empenyent la palanca amb el mugró escarlata i arrossegant:
  El riu comença...
  Elena, somrient agressivament i xiulant, va dir:
  Bé, comença l'amistat...
  I també va prémer la palanca amb el taló nu.
  Euphràsia va arrossellar, disparant a l'enemic:
  - Amb un somriure!
  Les noies treballen molt activament al SU-100. I destrueix l'equip enemic.
  I als afores de Bakú, els pioners estan excavant trinxeres. Hi ha nois de diferents nacionalitats. En particular, molts caps brillants parpellegen. Hi ha nens vermells, negres i ros.
  Una cosa els uneix: la fe en el triomf del comunisme i els peus nus. És evident que no tothom té sabates durant la guerra i, per tant, com a mostra de solidaritat, tots els nens fan gala dels seus talons nus i rodons. L'hivern a Transcaucàsia és bastant suau, i quan et mous i treballes amb pales, el fred no és tan terrible.
  Els nens treballen amb entusiasme i canten:
  Aixequeu focs, nits blaves,
  Som pioners, fills dels treballadors...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  Crida dels pioners: estigueu sempre preparats!
  I aquí torna l'alarma. Els nens i les nenes salten al fons de la trinxera. I els obusos ja comencen a esclatar des de dalt: l'artilleria enemiga funciona.
  Pashka va preguntar a Masha:
  - Bé, creus que sobreviurem?
  La noia va respondre confiada:
  - Resistirem almenys una vegada, en l'hora més difícil!
  El pioner Sasha va assenyalar lògicament:
  El nostre heroisme és inamovible.
  El nen va donar cops amb la seva sola nua a les pedres. Es pot veure que el nen es va omplir de callos sòlids.
  La noia Tamara va comentar:
  Lluitarem sense por
  Ens retallarem ni un pas enrere...
  Deixa la samarreta amarada de sang -
  Més enemics, converteix el cavaller a l'infern!
  El nen Ruslan, un pioner amb els cabells negres, va assenyalar:
  Passen els segles, arribarà una era,
  En el qual no hi haurà patiment ni mentides...
  Lluita per això fins al teu últim alè -
  Serviu la vostra Pàtria, vosaltres des del cor!
  El nen Oleg, prim i de cabell clar, xiulava, versos:
  No, el vigilant no s'esvaeix,
  La mirada de falcó, àguila...
  La veu del poble és sonora -
  El xiuxiueig aixafarà la serp!
  
  Stalin viu al meu cor
  Perquè no coneguem la tristesa,
  Va obrir la porta a l'espai
  Les estrelles brillaven damunt nostre!
  
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Els nens i nenes van aplaudir a l'uníson.
  Però ara els avions d'atac a reacció ja volen i llancen bombes. I aquest és un enfocament agressiu.
  L'Oleg i la Sasha van aixecar una fona i van llançar un regal de la mort. I el barril va ser colpejat per un avió d'atac nazi.
  La noia Natasha va cantar:
  - El Komsomol no és només edat,
  Komsomol és el meu destí!
  Conquistaré l'espai, crec
  Visquem per sempre!
  Ahmed, un nen pioner de l'Azerbaidjan, va respondre amb un somriure:
  - Encara no ets membre del Komsomol, Natasha!
  La noia va colpejar amb el peu descalç i va respondre amb veu melodiosa;
  Al costat dels pares, amb un cant alegre,
  Defensem el Komsomol...
  S'acosta l'era dels anys llum,
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  El crit dels pioners: estigueu sempre preparats!
  L'Oleg també va colpejar el seu peu nu i infantil i va bramar:
  Martell més fort apreta el proletari,
  De mà de titani aixafant el jou...
  Cantarem mil àries a la nostra Pàtria,
  I lleuger per a la posteritat, bé!
  Els nens estan encantats. I de fet, els alemanys van bombardejar i només una noia va tenir un fragment al taló nu, rodó i rosa.
  La Pioneer va cridar, però després es va mossegar el llavi.
  I així es van preparar per repelЈlir l'atac. I ja hi ha tancs amb els nazis. Els formidables E-100 es mouen. Màquines tan potents i perilloses.
  Tenen aquesta protecció. Que no pots passar des de cap angle. No es pot colpejar des d'un sol angle. L'única possibilitat és trencar les vies.
  Els nens estan preparats per lluitar i agitant els peus nus. Aquí estan en un cable empenyent paquets amb explosius casolans sota les pistes dels nazis. Funciona i destrueix els rodets dels tancs de l'exèrcit de Rommel.
  I es veu terrible.
  . CAPÍTOL #5
  La Sasha xiscla:
  - Glòria al comunisme!
  El nen Pashka dispara amb Oleg amb una fona i xiscla:
  - Glòria als pioners!
  El nen Ruslan, juntament amb la noia Sufir, arrossega una mina sota l'alemany amb un cable i crida:
  - Glòria a l'URSS!
  Nens de l'Azerbaidjan i nois russos es barallen. Pioners bronzejats, prims i descalços contra una colossal armada de tancs.
  La noia Tamara trepitja el seu peu elegant, petit i nu i diu:
  - Glòria a Rússia!
  El pioner Ahmet confirma mentre dispara a l'enemic:
  - Som una família amistosa junts!
  El nen Ramzan, un azerbaiyani pèl-rojo, confirma, noqueant un cotxe:
  - De la paraula som cent mil jo!
  Els nens són simpàtics... Heus aquí la nena armènia Azatuhi, que amb l'ajuda d'un filferro també trasllada amb habilitat el paquet explosiu sota l'eruga feixista i xiscla:
  - L'URSS és una família de pobles!
  Una altra noia armènia Aghas diu:
  - No us doblegueu al feixisme:
  I la noia va estirar el cable amb els dits nus. Molts nens azerbaiyanis i armenis tenen els cabells ros i no es distingeixen dels nens eslaus, dels quals també n'hi ha molts. Qui va deixar els alemanys fora, altres famílies russes es van establir a l'Azerbaidjan fins i tot sota els tsars.
  Hi ha molts eslaus al Caucas. Moltes parelles mixtes. Sí, i els nens solen tenir els cabells més clars que els seus pares. I els eslaus es van bronzejar perquè no els puguis dir dels locals. A més, els nens solen ser més semblants que els adults.
  Així que el batalló soviètic internacional de nens i nenes està lluitant, i tots estan units i molt semblants. Els seus talons nus parpellegen quan es mouen.
  I els nens dels somnis envien regals de mort. Shamil i Seryozhka, tots dos nois pioners, estiren el cable. I ara l'E-50 alemany s'atura amb una eruga trencada.
  Els nois canten a l'uníson:
  Unió indestructible, repúbliques lliures,
  No va ser la força bruta, ni la por el que es va reunir...
  I la bona voluntat dels ilЈluminats,
  I amistat i raó, i coratge en els somnis!
  I els nens estan encantats. Somriuen amb les dents blanques i uniformes. I són feliços, tot i que estan amenaçats de mort.
  I els alemanys fan mal. Els tancs destruïts disparen els seus canons i gargotegen metralladores.
  Alguns vehicles alemanys estan equipats amb llançagranades i són molt perillosos.
  El nen Maksimka i la nena Zara d'Azerbaidjan, recolzats sobre els seus peus nus, van tirar una mina sota l'enemic i van fer fora el mastodont feixista.
  I cridaven a tot cor:
  - Per l'URSS!
  Els nens són molt divertits.
  Els pioners Abbas i Vladimir també utilitzen armes. En aquest cas, catapultar i aixafar l'eruga E-75 als nazis. Llavors els nois van cantar:
  - Per la grandesa del planeta sota la coberta del comunisme!
  Oleg i Abdula també són pioners de diferents nacions, però amb un sol cor també llancen explosius. Toquen l'E-100 i canten...
  Vam obrir el planeta a les nacions,
  El camí cap a l'espai, cap a mons invisibles...
  Es canten gestes heroiques -
  Per esborrar per sempre la cicatriu de la mort!
  
  Sota la santa bandera de Rússia,
  En pau, amistat, felicitat i amor...
  La gent de tota la terra serà més feliç,
  La foscor infernal es dissiparà a la distància!
  Aquí lluitant amb nens...
  Abdurrahman i Svetlana, un nen i una nena azerbaidjans de Bielorússia, van estirar un cable i van fer caure un tanc feixista. I van cantar:
  - El gran nom de la Rússia sagrada,
  Brilla per tot el món, com un raig de sol...
  Crec en la unitat serem més feliços,
  Mostrem a la gent el camí correcte!
  Els nens són molt valents. I els nazis van quedar commocionats per una resistència tan tossuda i furiosa.
  Abudurrahman és un pioner, va rebre un fragment a la seva sola nua. Va perforar la superfície callosa de la cama d'un nen.
  El nen va xiular:
  - I em fa mal!
  Svetlana també va rebre un cop al taló rodó i es va rascar l'espatlla. Però la noia va xiular:
  - No trenquis els Pioners!
  Azim i Kolka també van xocar el cotxe alemany.
  Els nois van assenyalar amb un filferro i van cantar:
  L'enemic traïdor va passar a l'ofensiva,
  Però crec que no defallirà, el poble soviètic...
  L'enemic espera la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  L'enemic espera: la derrota i l'oblit,
  I la glòria de Rússia florirà amb més força!
  Els nens són valents i no es dobleguen. I volen guanyar. I canten i lluiten.
  Els alemanys estan patint grans pèrdues. És cert que la majoria tenen vies i rodets trencats. I no és fatal.
  Pitjor per als pioners que van ser fets presoners.
  El nen Abdulhamid, quan va ser fet presoner, va ser posat al bastidor pels nazis. Van introduir els peus nus del pioner al bloc i van començar a penjar pesos als ganxos. I després va encendre el foc. I els talons nus del nen van ser llepats pel foc. I un fuet li va caure a l'esquena. Em van colpejar durant molt de temps. I aleshores els nazis van començar a trencar les costelles amb unes tenalles roents.
  El nen, morint sota la tortura, quan el ferro de les seves costelles, vermell de la calor, el va esclafar, va cantar:
  Berlín està gairebé sota el nostre domini,
  A través dels prismàtics veiem el maleït Reichstag...
  Espero que aviat hi hagi pau i felicitat;
  Que descriuré als meus poemes!
  
  Rússia va obrir el comunisme als mons,
  Es va convertir en una família per a tothom.
  Però la Wehrmacht ens va clavar un musell de porc,
  I ara la sang esquitxa de les venes com una font!
  
  El que el Führer va oblidar amb nosaltres per accident,
  Volia aconseguir terres i esclaus!
  El feixisme va anar amb una campanya molt llarga -
  I aquí hi ha un autèntic malson, somnis infernals!
  
  Un noi senzill, un nen descalç,
  Recentment ha empatat una corbata vermella.
  Volia construir ell mateix el món sense Déu,
  Però de sobte el napalm va esclatar del cel!
  
  Vaig haver de córrer cap al davant, estàvem AWOL,
  Ningú vol agafar uns joves així!
  Però el noi lluitador amb un rifle ho va fer,
  El camí dels pares va resultar digne!
  
  Lluita on tant l'astúcia com la força,
  I la debilitat també és amarga, ai...
  Els companys van haver de cavar tombes
  Plantant taüts de pi a la gelada!
  
  Ara sóc un pioner acostumat a patir,
  Va anar al reconeixement descalç, la neu va cruixir.
  Potser un càstig per la incredulitat,
  Que no volia conèixer Jesús!
  
  Però quines són les tres hores del Gòlgota?
  Han passat més de tres anys de guerra!
  A qualsevol poble, les vídues ploren amargament,
  Com van morir els fills al cementiri del país!
  
  Vaig sobreviure, vaig ser impactat per un obus, ferit per una bala,
  Però per sort es va quedar dempeus!
  Sincerament, vam tornar el deute a Alemanya,
  Aquell feixisme l'hem trepitjat fins a la pols!
  
  He madurat, però encara sóc un nen,
  El bigoti no es va trencar, però ja és un tità!
  Sí, un adult, i potser fins i tot massa,
  Després de tot, el cor es va fer dur com el metall!
  
  Premi més alt Hero Star -
  El mateix Stalin, creieu-me, ho va lliurar!
  Va dir: cal prendre exemple de gent com tu,
  Els lluitadors estan forjant les claus de les portes de l'Edèn!
  
  Però ara deixa el rifle valent,
  Agafeu-vos, pinces, un martell i feina!
  Construeix un veler i un vaixell amb fusta
  I crea un avió perquè l'ocell vola amunt!
  Aquesta és realment una saga heroica del cinema... Però encara està perduda.
  I el Caucas és capturat.
  I a la primavera de 1945, els nazis van llançar una ofensiva contra Saratov. Les seves tropes es mouen com una allau.
  I ara els quatre han rebut una "E" -50 o "Panther" -3 encara més potent i perfecta, que es distingeix per armes potents i protecció.
  Els guerrers se sentien molt segurs. El control del dipòsit és el més modern amb joysticks. L'últim cotxe. Fins i tot el motor de turbina de gas. Però també hi ha un munt de "Pantera" -2. Un trenta-quatre de qualsevol nivell no és rival per a una màquina així.
  La Gerda estava reclinada en una butaca. Era biquini. Les noies ja estan acostumades a lluitar mig nues. Les sorres calentes del desert els cremaven els peus descalços, els còdols de les muntanyes els punxaven les plantes nues. Però els guerrers no es van trencar gens ni es van esborrar en pols.
  El comandant de la tripulació, que va rebre molts premis, va xiular:
  - I ara Rússia està contra nosaltres! Noves aventures i victòries t'esperen!
  Ella va sacsejar el seu cap blanc com la neu. Rossa natural, molt bonica i bronzejada.
  Charlotte va somriure.
  Aquesta noia tenia els cabells vermells de coure que cremaven com una flama. També una bellesa, amb un bronzejat bronzejat. En bikini, bronzejada, musculosa. Amb els peus descalços, trepitjant sorra calenta i pedres esmolades.
  El diable ardent va dir:
  - Els russos són potser els nostres oponents més fanàtics!
  La Cristina va aixecar la veu. Els seus cabells són de color groc coure, també cremant com una flama, però amb una tonalitat daurada. I el mateix bronzejat, músculs i bellesa. Cara expressiva i alhora suau. I un biquini. Cames que han estampat quilòmetres sobre una superfície dura i ardent, però que no han perdut la gràcia i les línies suaus. Els dits nus estan ben retallats i molt àgils.
  La noia pèl-roja va preguntar:
  - Per què penses això?
  Magda va respondre per ella. Aquesta noia té els cabells daurats blancs, ros mel. Molt bonica, musculosa, amb una cara expressiva i ulls de safir-maragda. Les cames també estan endurides, amb talons rodons i dits rectes. Potser la Magda té la cara més tendra, gairebé mansa, malgrat la seva barbeta valenta. La Gerda, per exemple, sembla més dura. Una mica més suau és la Christina, i no és tan depravada com la bruixa de Charlotte.
  Magda va comentar:
  - Tenen un sistema totalitari com el nostre. Per tant, són més durs!
  La Gerda va somriure i va respondre:
  - Els tancs soviètics són un munt de ferralla. No els hem de tenir por!
  La Charlotte, pèl-roja, va prémer els dits dels peus nus sobre els botons del joystick. Disparat al búnquer defensiu. Un obús de 105 mm va colpejar el canó soviètic i el va girar. El conjunt de combat va començar a trencar-se i els obusos van detonar.
  La bruixa vermella va xiular:
  - Sóc un cavaller terrible - de genolls salvatges! Escombraré de la faç de la terra els enemics de la Pàtria!
  I el somriure de les dents de perla, i la brillantor dels ulls maragda. Les noies són realment de primer nivell.
  La Cristina va riure i va respondre:
  Ara dispararé!
  I també va disparar a l'enemic. Va disparar un canó soviètic de 76 mm. L'obust va colpejar el front inclinat de l'E-50. I va rebotar. Només sonava a les orelles de les noies.
  La Gerda va colpejar els seus peus nus i va xiular:
  - Quin passatge!
  I ella mateixa va disparar el següent tret... Tancs alemanys van disparar a la zona fortificada soviètica. L'E-100 també va funcionar. Aquesta màquina també va resultar ser una derivada del Maus. No és una bona idea per a un tanc de dos canons. L'E-100 ja s'ha deixat de fabricar.
  En canvi, les modificacions d'assalt de la sèrie "E" entren a la sèrie. Però aquest encara funciona. I dispara projectils.
  Charlotte riu amb veu i sacseja el peu descalç.
  - La guerra és un estat terrible, però captiva com un joc!
  I la noia va disparar, i molt encertadament.
  La Christina va mostrar les seves dents nacrades. És una pantera carnívora i depredadora.
  Les armes soviètiques estan disparant, i davant d'elles hi ha camps de mines. Els teletancs alemanys es mouen. I els bombarders d'assalt treballen amb un rugit salvatge.
  Els llocs fronterers roden. Les hordes de Hitler van creuar la frontera.
  Magda va dir que no era gaire enginyosa, donant cops amb el peu descalç a l'armadura:
  - Escombrarem una defensa forta, però panícules d'acer!
  Els guerrers es van picar l'ullet els uns als altres. La defensa soviètica era força poderosa. Sobretot molts min. I això va retardar els alemanys. Però tot i així van aconseguir avançar.
  Els bombarders treballaven a les posicions soviètiques, i els avions d'atac també venien des de dalt. Precipitar-se a les profunditats de la defensa de l'Exèrcit Roig i TA-400, una de les modificacions més formidables dels bombarders. Fins a sis motors, inclosos els de reacció. I estan bombardejant i destruint ciutats soviètiques.
  La Gerda, disparant, va dir amb un somriure:
  - A la batalla, som animals, però amb ment d'home!
  I va tornar a disparar. Va destruir un canó soviètic. En general, aquesta és una noia del més alt nivell. I és tan xulo.
  L'E-50 va disparar contra posicions soviètiques, pràcticament sense danyar-se. L'armadura inclinada del cotxe amb acer cimentat va donar excelЈlents rebots. Els obusos soviètics ni tan sols podien ratllar els alemanys correctament.
  Christina va recordar les proves del "Tigre". Aleshores va ser el primer tanc alemany produït en sèrie. Cap de les petxines podria causar danys al Tigre. Els britànics van caure sota els seus cops. Però aquí hi ha un canó de disset peus, travessat al front. Aleshores les noies gairebé es van morir. I això va ser recordat pel guerrer. Que a prop estaven de la vella òssia amb la dalla, sentint el seu alè gelat.
  La noia va fregar la seva sola nua contra la cantonada. Tenia moltes ganes de saltar del tanc i córrer. És una guerrera tan directa.
  La Cristina va cantar amb aplom:
  - Boira blava, i per tot arreu engany!
  Els guerrers van riure... El seu vidok era molt sexy i eròtic.
  I l'arma funcionava i disparava. Ni tan sols va pensar en parar. Tothom enviava shell rere shell. Trencant les posicions soviètiques en fitxes i fragments.
  Una cançó sonava pels altaveus darrere;
  El soldat sempre està sa
  El soldat està preparat per a qualsevol cosa...
  I pols com de catifes,
  Ens estem sortint del camí!
  I no pares
  I no canvieu de cames -
  Les nostres cares brillen
  Botes brillants!
  I de nou el poder d'un bombarder a reacció cau sobre les posicions soviètiques. I de nou, destrucció i zones fortificades senceres són llançades. I les pistoles volen en tota mena de direccions.
  Diverses desenes de tancs alemanys estan disparant al mateix temps i ho destrueixen tot.
  La Gerda se sent com una Bagheera a la caça. Aquí la primera línia de defensa soviètica ja ha estat destruïda. Però els soldats de l'Exèrcit Roig encara pululen i disparan contra els alemanys.
  Entre els combatents també hi ha pioners. Joves leninistes es van unir voluntàriament a l'Exèrcit Roig. La majoria dels nois van descalços i amb pantalons curts. Es porten ells mateixos, enrenou.
  I els pioners es moren...
  Charlotte, al capdavant del foc, va grunyir:
  - I els pioners, això és, tot el país mirava!
  Va disparar als russos, i Christina, xiulant verinosa:
  - Semblem falcons, volem com àguiles!
  I de nou va deixar escapar un somriure ardent. Noies precioses...
  Diversos tancs alemanys es van traslladar sota terra. I van aparèixer a la rereguarda de les tropes soviètiques, provocant pànic i gargotejant metralladores. Els nazis van aparèixer com els mosquits d'un malson.
  E-50 va veure el moviment de trenta-quatre a través de l'òptica. La Gerda va mostrar les dents i va començar a apuntar el canó. Màquina soviètica amb una petita torre T-34-76 i molt mòbil. Prova aquest i aconsegueix-ho. La noia ja té molta experiència, però el cotxe soviètic encara és diferent del Sherman nord-americà.
  I la distància al rus és de gairebé cinc quilòmetres.
  La noia es grata el taló nu, Charlotte li fa pessigolles entre els dits dels peus. Les noies riuen.
  Aleshores la Gerda dispara al cotxe rus. La closca s'acosta molt a prop, gairebé rascant l'armadura... Però encara passat. La Gerda colpeja el metall amb el puny molesta.
  La Magda li diu a la seva parella:
  - Vas colpejar el cos! Serà més fàcil arribar-hi!
  La Gerda passa el joystick a la Magda i li xiuxiueja:
  - Així que feu-ho vosaltres mateixos!
  Magda va cantar amb entusiasme:
  - La terra és a la finestra, la terra és a la finestra... - La noia va agafar el joystick amb els dits nus i va prémer el botó, continuant cantant. - La terra és visible a la porta!
  I el seu projectil acaba de colpejar la base del tanc soviètic. El cotxe va esclatar i es va partir. Va començar a cremar... Obusos soviètics van esclatar dins l'úter.
  Magda va sacsejar els seus dits nus i va grallar:
  - A veure com ho he aconseguit! I tu dius...
  -va xiuxiuejar Charlotte, deixant al descobert els ullals.
  - Tornem a parlar, en diferents idiomes!
  Van aparèixer nous cotxes soviètics. Trenta-quatre van ser primers. Cotxes mòbils i nombrosos. Després vam passar de la sèrie BT. Aquest és un tipus d'eruga de rodes obsolet. També avançaven els T-26 antediluvians, que no són capaços d'una altra manera que rascar l'armadura alemanya. Els HF més potents i més pesats van avançar al final. I molts soldats a peu.
  La Christina va riure i va grunyir:
  Bé, els ensenyarem!
  Els vehicles alemanys van obrir foc des de llarga distància, intentant enganxar la infanteria soviètica a terra. També van destruir tancs i altres éssers vius.
  Els avions d'atac soviètics també van aparèixer al cel: el famós Ilys. Van atacar la formació alemanya. Els combatents de Hitler van córrer cap a ells. Va ser un autèntic abocador. Caces alemanys XE-262, molt àgils i àgils amb maniobrabilitat. Ataquen la tecnologia soviètica, pressionant com un ferro.
  Charlotte va tornar a disparar. Va entrar al BT soviètic i va grunyir:
  - Aquesta lletra no és un conte de fades... El conte de fades estarà per davant!
  L'E-50 es va aturar i va reflectir el contraatac soviètic. Un comandament poc experimentat va llançar la reserva del tanc a la matança. I els cotxes russos van ser atropellats, com els pollastres a la pell. I els van lluitar a fons.
  La Gerda va fer un tret, va trencar el front dels trenta-quatre i va xiular:
  - Què és el Creador - un infern ferit!
  Charlotte també va disparar, després d'haver trobat l'objectiu, els cotxes soviètics es van moure en línia recta i les noies van aconseguir disparar. I en general, aquest quatre dels fenòmens.
  L'arpia vermella cantava:
  - El nostre verí mata a tothom!
  I els guerrers van continuar fent foc, deixant al descobert les dents tan fortes i grans com els cavalls.
  Christina va tuitejar amb aplomb:
  - El nostre verí mata a tothom!
  Magda, colpejant els trenta-quatre, va bordar:
  - Aquest és el nostre resultat!
  Les noies es van separar...
  Però les belleses soviètiques també lluiten. La tripulació d'Elizabeth a la T-34-85. Noies molt valentes. I també lluiten descalços i en bikini.
  El seu cotxe està lluitant contra les panteres alemanyes. Aquest vehicle encara està en servei, però cada cop apareixen més tancs nous de la sèrie E.
  Elizabeth dispara amb els dits dels peus nus. Perfora l'enemic al costat des de la distància i xiscla:
  - Glòria a l'era de Stalin!
  Ekaterina també va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va comentar:
  - No és tanta glòria!
  Elena, va objectar, mostrant les dents:
  Hem nascut per guanyar!
  I també va disparar amb els dits nus dels peus...
  Al mateix temps, la noia va sospirar fort. Pensaments infeliços van passar pel meu cap. La guerra va començar amb derrotes. Els alemanys van trencar les defenses i van avançar amb confiança.
  Llavors Elena va fugir cap a l'est. Les seves sabates es van trencar els primers dies. I vaig haver de pegar descalç. I fa mal desacostumat. Les cames de la noia estaven totes contusionades, contusionades, terriblement colpejades. I ja no podia caminar amb normalitat, però va ensopegar. Però malgrat això, es va moure i caminar. L'Elena va perdre molt de pes a la campanya: una pell i ossos. Però es va bronzejar i els seus cabells es van tornar encara més clars després d'esvair-se al sol. I les soles nues tenen podzhili i gruixut. I va arribar a la primera línia i va continuar lluitant. I les batalles estaven de nou en ple apogeu.
  Elena va lluitar sobretot a la infanteria. També va participar en la defensa de Moscou i Stalingrad.
  Però ja al Kursk Bulge es va traslladar a un tanc. Allà es va formar la seva donzella quatre: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphràsia - quatre "E". Els guerrers són realment llegendaris. Qui va lluitar descalç i en bikini, fins i tot amb el fred, i va donar el Fritz a les banyes.
  El tanc Panther, que les noies es van trobar al Kursk Bulge, era un vehicle molt perillós. Era impossible donar-li un cop de puny al front. I ella mateixa va agafar des de molt lluny. A més, és ràpid.
  Així doncs, per trencar, calia controlar el tanc amb gran habilitat i no deixar-te colpejar.
  Elizabeth va fer exactament això. Tot i que va disparar més en moviment. I Eufrasinia va conduir el tanc.
  És gairebé impossible posar-se en moviment a partir d'un trenta-quatre. Però les noies van aconseguir colpejar. I van lluitar amb gran valentia.
  Ekaterina també dispara amb molta precisió.
  Al Kursk Bulge, les noies es van cobrir de glòria i van rebre ordres.
  I ara cadascun d'ells té una estrella de l'heroi de l'URSS.
  Això és el que necessiten les noies! Només guerrers de primera classe!
  Catherine va cantar:
  Crec que el món sencer es despertarà
  S'acabarà amb el feixisme...
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  De fet, aquestes són noies que causen enveja entre les amigues. No com la Gerda i el seu equip.
  Aquí durant la resta, i ella i la seva colla, sense dubtar-ho, van torturar al pioner.
  Primer, un noi de tretze anys va ser despullat. Llavors van començar a pessigar-lo. I després punxar amb agulles. A més, al principi les agulles estaven fredes, però després s'escalfaven al foc.
  I realment va fer molt de mal.
  La Charlotte va perforar el melic del nen i va arrollar:
  - Sóc una guineu d'infern!
  Després d'això, va agafar una vareta encesa a les mans i va començar a cremar amb ella les plantes nues i lleugerament rugoses del nen. Mentre gaudia dels seus crits salvatges.
  I la Christina va agafar i escalfar les pinces, va començar a rebentar els dits dels pioners dels seus peus nus. Vaig començar amb el dit petit, fent-ho lentament i alhora cruel. I els dits del nen es van trencar i es van trencar. I va ser tan dolorós per al pioner que el nen va perdre el coneixement diverses vegades.
  La Magda va clavar una palanca, blanca per la picada, sota l'omòplat. I el nen udolarà.
  Van torturar el pioner fins a la mort. I va resultar ser genial. I la tortura va continuar.
  Així continua. Pal i Saratov i Kuibyshev. I els nazis van començar a assaltar Moscou.
  En aquestes condicions, només un desembarcament de sicaires pot salvar Rússia. I Anton Shelestov va a una missió genial amb les noies.
  Sí, la posició de l'Exèrcit Roig simplement ja és absolutament desesperada. I aquí només un miracle pot salvar l'URSS.
  Però aquí hi ha els signes que els sis lluitadors entren a la batalla. Una esperança per a Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Són capaços d'aturar i derrotar els enemics alhora, convertint-los en cendres.
  S'ha reunit un equip de noies tan salvatge i bonic. I contra ells Tolstopuz i la seva colla. Bé, no fa por...
  I els nazis ja circulen per Moscou des de diferents bàndols.
  Llavors Anton i les noies van tornar a entrar a la batalla, ajudant Rússia, o més aviat l'URSS.
  Aleshores se'ls va unir la nena descalza Margarita. També una escriptora adulta es va convertir en una nena d'uns dotze anys a canvi de la immortalitat i compleix una missió.
  Els guerrers del segle XXI van tornar a lluitar amb els nazis del XX.
  Hi ha massa soldats a l'imperi marró feixista. Corren com un riu sense fi.
  Anton Shelestov va rugir, destruint els nazis amb espases, tant d'infanteria com de tancs:
  - Mai et rendeixis!
  I un disc afilat va volar del peu nu del nen!
  Després d'això, el nen xiularà que els corbs s'han desmaiat, donant cops de puny a la calavera.
  La Margarita, aixafant els oponents, mostrant les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  La Natasha també va llançar els dits descalços, assassina i va udolar:
  Mai oblidarem i mai perdonarem.
  I les seves espases van passar pels feixistes al molí.
  Zoya, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  L'Agustí, tallant soldats blancs i tancs, va cridar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I caiguda takni i lluitadors blancs.
  Svetlana talla al moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus i xiscla:
  - Perquè la mare Rússia guanyarà!
  Anton Shelestov avança contra els nazis. Nen Terminator tallant tropes marrons.
  I al mateix temps, els dits dels peus de les cames nues del nen llencen agulles amb verí, trenquen troncs i enderroquen avions.
  El nen rugeix:
  - Glòria a la Rússia futura!
  I en moviment talla el cap i el morrió de tothom.
  I després un altre xiulet, i la caiguda de corbs, que fins i tot travessen els sostres dels tancs.
  La Margarita també aixafa els oponents.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  I també xiularà, una massa de corbs desmaiats cau sobre les hordes de Fritz, trencant els tancs.
  . CAPÍTOL 6
  Però la Natasha està a l'ofensiva. Talla els nazis juntament amb els tancs i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia.
  Zoya està a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroca tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  L'Augustina, exterminant els nazis i exterminant els soldats marrons, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Es va precipitar a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els seus peus nus, llançarà contra l'enemic, una cosa que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops!
  Svetlana a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts lluitadors i xiscles:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Anton Shelestov es va aixecar d'un salt. El nen va girar en una cabriola. Va tallar molts dels nazis en el salt.
  Va llançar les agulles amb els dits nus i va gorgotejar:
  - Sigues famós pel meu preciós coratge!
  I de nou el nen està en batalla.
  Margarita passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salta de tant en tant, i gira!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  I aleshores els nens xiularan en cor que núvols sencers de corbs cauen sobre els nazis, literalment xocant el cap i perforant-los la calavera, com amb un trepant.
  La Natasha a l'ofensiva també és molt xula.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons segueixen caient i caient.
  La Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí rugeix en èxtasi salvatge:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus descalços llancen moltes agulles esmolades i verinoses.
  Svetlana a la batalla I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia.
  El nen Anton a l'ofensiva ho està accelerant tot. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat i els tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola trencada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Anton Shelestov torna a l'acció. I avança, onejant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  El noi del terminador recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Anton Shelestov xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  I encara que xiuli, aleshores el corb caurà sobre els regiments feixistes en quantitats colossals. I tants morts, i així els becs dels corbs trenquen els sostres dels tancs. I també s'aixafen els avions.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc fins i tot més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Anton Shelestov salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  Ja és bastant gran, pensant en l'infern, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Anton Shelestov va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus.
  I torna a xiular el nen, desenes de milers de lladres s'aboquen sobre els enemics i cosen els seus cascs.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Anton de nou un centenar de nazis, portant un meteor, tallaran. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  I els nens tornaran a xiular i fer caure els corbs sobre els caps dels nazis.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  Anton Shelestov va grunyir:
  - Què necessites! Aquí està la noia!
  La Margarita, llançant una daga amb el peu nu, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits nus, en llançarà un assassí.
  Svetlana a la batalla no és inferior als oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana, tallant enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoya va xisclar, llançant agulles amb les cames nues i bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  Anton Shelestov té un aspecte molt elegant a la batalla.
  La Margarita va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  El noi del terminador va llançar amb el peu el que semblava una hèlix d'helicòpter. Va tallar un parell de centenars de caps als nazis i als tancs, va dir:
  - Molt esportiu!
  I tots dos: un nen i una noia en plena calada.
  Anton, tallant els soldats marrons, va gorgotejar:
  - I hi haurà una gran victòria per a nosaltres!
  Margarita va xiular en resposta:
  - Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  L'Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, va gorgotejar:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'estan enderrocant les torres dels tancs.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  Anton Shelestov sobre el gorgoteig:
  - Oh, aviat, dóna seguretat!
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Un xiulet amable i núvols de corbs cauen sobre els caps dels nazis. I les torres dels tancs s'estan dividint pels cops dels seus becs.
  Natasha va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  El nen va respondre:
  "De vegades lluitar tampoc no és divertit!"
  Natasha va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits nus, va fer volar una massa de tancs i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Natasha va tornar a destruir els enemics, demolint les torres dels tancs.
  La Zoya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Aleshores va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí en la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, serà útil
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera.
  I aquí és com lluita la Svetlana. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Svetlana es va adonar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  Anton està en batalla i ataca els nazis. Els colpeja sense pietat, talla els tancs i xiscla:
  Som com toros!
  La Margarita, aixafant l'exèrcit marró i tallant els tancs, va agafar:
  Som com toros!
  La Natasha la va agafar i va udolar, destruint els caces marrons juntament amb els tancs:
  - La mentida està fora de les mans!
  La Zoya va destrossar els nazis i va cridar:
  - No, no de les mans!
  I també l'agafarà, i deixarà anar un asterisc amb el peu descalç i acabarà amb molts feixistes.
  La Natasha la va agafar i va xisclar:
  - La nostra televisió està encesa!
  I un munt d'agulles assassí vola de la seva cama nua.
  Zoya, també destruint els nazis i els seus tancs, va xisclar:
  - La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou un llançament tal que els cercles es difuminen en totes direccions. Aquesta és una noia: l'extermini pur dels oponents.
  La noia amb els dits nus agafarà i llançarà tres bumerangs. I els cadàvers d'això es van fer encara més.
  Després d'això, la bellesa donarà:
  - No donarem pietat a l'enemic! Hi haurà un cadàver!
  I de nou la cosa mortal vola des del taló nu.
  Agustí també va remarcar amb força lògica:
  - Només no un cadàver, sinó molts!
  Després d'això, la noia el va agafar i va caminar descalç pels bassals ensanglantats. I va matar molts dels nazis.
  I com rugeix:
  - Assassinat en massa!
  I ara es colpejarà el cap amb el general nazi. Trencar-li el crani i donar:
  - Banzai! aniràs al cel!
  Svetlana està molt furiosa a l'ofensiva, sobretot en derrocar els tancs, xinyola:
  - No us salvareu!
  I una dotzena d'agulles surten dels seus dits nus. Mentre trenca tots, els avions s'enfonsen. I fins i tot el guerrer intenta destrossar i matar.
  Anton Shelestov xiscla:
  - Martell gloriós!
  I el nen també llança amb el peu descalç una estrella tan fresca en forma d'esvàstica. Híbrid complex.
  I la massa dels nazis es va esfondrar.
  Anton va rugir:
  - Banzai!
  I el nen torna a patir un atac salvatge. No, només bull de poder i els volcans gorgotegen!
  Margaret en moviment. Esquinçarà la panxa de tothom.
  Una noia amb el peu llançarà cinquanta agulles alhora. I la massa va ser assassinada per tota mena d'enemics, noquejat tant tancs com avions.
  Margarita va cantar en termes d'alegria:
  - Un dos! El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa.
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Aquesta és una empresa tan agressiva. La noia bateja i crida:
  "El President del Drac es convertirà en un cadàver!"
  Natasha a la batalla és només una mena de terminador. I rugint va gorgotejar:
  - Banzai! Aconsegueix-ho ràpid!
  I una granada va volar del seu peu nu. I els nazis són com els claus. I destrossarà molts mastodonts i màquines alades i infernals.
  Aquí està el guerrer! A tots els guerrers: un guerrer!
  Zoya també està a l'ofensiva. Una gossa tan furiosa.
  I ella el va agafar i va gorgotejar:
  - El nostre pare és el mateix Déu Blanc!
  I talla un molí triple als nazis!
  I Agustí va contestar:
  - I el meu Déu és negre!
  De fet, la pèl-roja és l'encarnació mateixa de l'engany i la mesquinesa. Per als enemics, és clar. I per als amics, és una estimada.
  I com amb els dits nus agafarà i tirarà. I molts munts de guerrers de l'imperi marró, així com els seus tancs i avions.
  La pèl-roja va cridar:
  - Rússia i el Déu negre estan darrere nostre!
  Un guerrer amb un potencial de combat molt alt. No, sota això és millor no ficar-se. A mesura que les torres dels tancs s'arrenquen i les ales dels avions feixistes.
  Agustí va xiular:
  - Aixafarem tots els traïdors en pols!
  I fer l'ullet als seus companys. Sí, aquesta noia ardent no és precisament una cosa que pugui donar pau. A menys que la pau sigui mortal!
  Svetlana, aixafant els enemics, va emetre:
  - Et farem cua!
  Agustí va confirmar:
  -Matarem a tothom!
  I des dels seus peus nus torna a volar el regal de l'aniquilació total! I tants tancs i avions van explotar en petites fitxes alhora.
  L'Anton va cantar com a resposta:
  - Hi haurà un banzai complet!
  Agustí, destrossant els nazis amb les seves mans nues, tallant-los amb espases i llançant agulles amb els seus dits nus, destruint tancs i avions alhora, va dir:
  - En breu! En breu!
  La Natasha, destruint els guerrers marrons, va xisclar:
  - En resum - banzai!
  I tallem els oponents amb una amargor salvatge.
  Anton Shelestov, eliminant els oponents, va emetre:
  - Aquest gambit no és xinès,
  I el debut, creieu-me, és tailandès!
  I de nou, un disc afilat i tallant metalls va volar del peu nu del nen. Va tallar tant les torretes dels tancs com les cues de l'avió.
  Margarita, tallant els guerrers de l'imperi marró i l'armadura dels tancs, va cantar:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això...
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Van fer una bona feina llavors amb els nazis... I la Rússia soviètica va derrotar l'imperi marró durant l'assalt de Moscou.
  La guerra encara no havia acabat, però l'URSS ja tenia l'oportunitat de derrotar els mateixos nazis. Així que els sis van haver d'interrompre de nou l'execució de la seva súper i genial missió.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniac Chikatilo, en expiació dels pecats, es va convertir en el nen de dibuixos animats Conan. Aquest noi és l'heroi de l'anime japonès. Però per voluntat d'una poderosa bruixa, l'ànima, el maníac rus més famós i promogut, es va traslladar a ell.
  I ara el nen de dibuixos animats Chikatilo està preparat per lluitar.
  Sembla un nen d'uns onze anys amb pantalons curts, descalç i amb músculs en relleu i un tors nu i bronzejat. Només el seu cabell ros el distingia de Conan.
  I ara només la caricatura japonesa havia de participar en la defensa de Port Arthur.
  El mont Vysokaya és un punt clau en la defensa de les posicions russes.
  El nen de dibuixos animats es va esgarrifar. Només porta pantalons curts, i ja és novembre i fa fred. Caminen els peus descalços per la neu humida.
  Se sent el rugit de les armes. Els japonesos van llançar totes les seves forces per prendre Mount High. Després d'això, la mort de l'esquadró de Port Arthur serà inevitable.
  El nen de dibuixos animats veu la muntanya una mica de costat. Els japonesos hi són.
  Les unitats russes disparen amb rifles i metralladores.
  Chikatilo corre cap amunt. El nen és observat pels soldats. Però no l'aturen. El nen de pèl ros amb pantalons curts no desperta sospita.
  El nen de karate va pujar i immediatament va carregar el peu descalç a la barbeta del samurai. Ell, després d'haver rebut un cop, va sortir volant de la muntanya.
  Chikatilo va xisclar:
  - Un zero!
  I de nou, el taló rodó nu del nen va ser colpejat per cops al pit. I el nen de karate va colpejar el següent samurai amb el puny.
  Chikatilo-Konan va cantar:
  - Estem esperant l'èxit - Sóc el millor!
  I aleshores va aparèixer un altre noi Leshka Brilliant al seu costat. I ell també va entrar en una batalla ferotge. Aquest és un altre dibuix animat. I amb ell, quatre noies en bikini.
  Aquí hi ha un total de sis guerrers agressius que van entrar a la batalla. I destruïm amb tanta zel el samurai sense cap llàstima. I el cel va semblar una pell d'ovella als japonesos, i va començar la destrucció i l'aniquilació totals. Tot això amenaçava amb una derrota total.
  I les noies van tallar amb espases, i van llançar amb els seus dits nus pèsols mortals i de xoc de mort i destrucció completa. I no hi havia cap llàstima pels japonesos.
  Chikatilo va agafar i els talons nus van llançar un paquet explosiu i tota una companyia de samurais va quedar feta a trossos.
  The Terminator Boy va cantar:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  No tenim por de la mort al camp de batalla...
  El cavaller lluitarà valentament amb l'enemic,
  I fins i tot morirà guanyarà!
  La batalla és a una escala colossal i es veu un enorme albor de pensament i energia.
  Les noies i els nens guerrers havien estat piratejant durant hores i hores.
  Així que van començar a gargotejar amb metralladores. I també utilitzant els dits nus.
  El nen Chikatilo va disparar, va segar els enemics i va cantar, posant una línia rere l'altra:
  - Seré més valent i més valent que un lleó!
  El nen Brilliant, tallant el samurai i eliminant les muntanyes, va dir:
  - Què tal un lleó! Fins i tot més valent que un rinoceront!
  Victòria, aquesta guineu pèl-roja, va llançar una cosa extremadament mortal amb el cap amb un taló de nena.
  Van noquejar molts japonesos i van cridar:
  - A la màxima alineació!
  Nadezhda, derrocant els oponents com bitlles amb un bat, va arrossellar, mostrant les dents:
  - Per una nova Rússia!
  L'Elena va deixar anar un llamp dels mugrons escarlata i va arrossellar:
  - Per la grandesa del planeta Terra!
  La Zoya va disparar un púlsar en cascada des del seu melic i, mostrant les dents i alliberant-ne els raigs de sol, va cridar:
  - Per èxits excepcionals!
  L'esperança la va agafar i des del mugró escarlata va enviar un raig assassí de destrucció i va gorgotejar:
  - Glòria a la Pàtria!
  Victòria, tallant el premut japonès, va xiular:
  - Donem la nostra ànima,
  Som la nostra santa pàtria!
  Estem dempeus i guanyem -
  I no ens penedirem de la vida!
  I els seus mugrons escarlata seran volats amb un llamp destructiu que crema tot un batalló.
  Zoya va dir:
  - La nostra victòria genial!
  I també sobre l'enemic, amb quina força colpejarà...
  Nadezhda va picar, mostrant-li la cara i xispinant agressivament:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I els seus dits nus tornaran a llançar una granada letal.
  Així és quanta destrucció i destrucció es produeix. Els japonesos, sense cap llàstima, són arrossegats pels sis.
  El nen Chikatilo, gargotant als enemics, xiscla:
  - Pel gran comunisme!
  Diamond afegeix:
  - Al taüt impulsarem el revanxisme!
  Així que suport de foc, només artilleria lleugera de camp. L'exèrcit rus pot fer foc intens. A l'estil dels bòers contra els britànics. Aquells també van intentar al mateix temps fer un atac frontal. Però els britànics encara tenien l'opció, per exemple, de fer rodes i intentar envoltar la milícia bòer. El que fins i tot van fer tard. I els japonesos no poden passar per alt els forts: han de pujar a l'assalt.
  Andrei Chikatilo dispara als japonesos amb una metralladora. Ara tot el dibuix està a la vista i tu, sense saber cap error, estàs clavant. Les cares grogues dels soldats morts estan retorçades de malícia. Darrere d'ells s'enfilen altres samurais encara més furiosos. Però fins i tot aquests els talles, guanyant cada cop més confiança. Els japonesos no poden superar aquesta fita.
  Els rangs queden per darrere dels rangs. Les cadenes es trenquen i cada cop apareixen més subdivisions. Els combatents de mida inferior s'aferren al filferro de pues, el trenquen i tornen a caure. S'omplen de tota una muntanya de cadàvers. Després en aquesta muntanya una altra capa de morts, després una altra. I així fins que creixi tot el turó.
  Quan la metralladora d'Andrei Chikatilo es sobreescalfa, el nen n'enfronta una altra. Que els japonesos s'ofeguin amb sang. En alguns llocs, ja esclaten baralles cos a cos. Però el nen està disparant: una bala, un o fins i tot dos o tres cadàvers. La vareta japonesa és molt densa i una metralladora pot perforar-ne diverses alhora. Així que deixeu-los ofegar amb el vòmit.
  No hi ha res contra el Japó, el noi del terminador no té res. Al contrari, són samurais molt valents, no tenen por de res. Puja i puja, sense por de morir. Però en la seva majoria, la mort no va ser concloent. Que ho cobrin, però, amb cadàvers.
  Aquí de nou van canviar el cinturó de la metralladora, i el nen s'hi va posar amb els peus nus, encara feia més calor. La corona de l'estiu ja és al morro, però els vents bufen del nord i la gelada es pren força. Vull escalfar ràpidament amb una espasa i un combat cos a cos. Finalment, el nen, ja després que el trentè va gastar una llarga cinta, no va poder resistir-se, es va precipitar a l'atac amb una espasa. I ara el noi de Superman és imparable.
  Quan et mous tan ràpid, tallant com Ilya Muromets - al carrer dret, al carril esquerre. Molí, i una dotzena de caps tallats. Recepció papallona i una dotzena més. Reben un ventilador i una dotzena de tercers. I els cadàvers són càlids, corrent sobre ells amb els peus nus, sents felicitat.
  No com amb aquestes... Botes! Ben fet Leshka, també intenta lluitar descalç. I mentre aguanta, encara que les potes s'han tornat vermelles com una oca.
  Els japonesos continuen escalant i escalant. Per accelerar el seu extermini, heu de saltar enrere i tornar a agafar la metralladora.
  Sí, amb les seves metralladores, si cada bala mata un cadàver o diversos cadàvers, encara extermines més ràpid que amb espases. Un cinturó de metralladora és mil carns. Així que compte amb els samurais! Encara ballareu.
  Disparant, el nen va pensar que el Japó va tenir molta sort en aquella guerra. Sobretot en el fet que va esclatar la revolució. Bé, quan es va concloure la pau, els japonesos ja estaven esgotats a terra, i els russos podrien haver-los acabat. El general Samsonov, o millor dit Linevitx, amb el doble de tropes, i rebent cada cop més noves reposicions, podria haver atacat el mateix samurai. Però en canvi, les unitats russes es van posar a la defensiva. Els japonesos, però, ja no van poder pujar a l'assalt. Així que necessitaven el món més que Rússia.
  Aquí Zoya dispara des de metralladores... Gargoteja amb una força terrible, segant els enemics sense pietat.
  I ara la noia pressiona el mugró escarlata a la fona i ara es llança el regal mortal de la destrucció.
  Zoya va cantar:
  - El fil està trencat
  Una mort malvada ens amenaça...
  Perquè els russos visquin
  L'enemic simplement ha de morir!
  L'Elena, gargotejant els soldats d'ulls estrets i fent fora una altra línia seguida, va cridar:
  - Per la Pàtria - mare nostra!
  El nen de dibuixos animats va continuar gargotejant, derrocant els enemics de l'imperi celeste i pensant.
  El 1922, el Japó no es va arriscar a una nova gran guerra. Els bolxevics van capturar Primorie. Molts van renyar enèrgicament l'aleshores emperador perquè no s'aprofités de la debilitat del règim comunista ilЈlegítim i no s'emportés l'Extrem Orient. Per què, doncs, els japonesos van dubtar no està del tot clar.
  El 1904, el Japó va decidir una guerra, en la qual gairebé ningú creia en un resultat favorable per als samurais. Però el 1922, els japonesos no es van atrevir a vèncer l'Exèrcit Roig, debilitat per la guerra civil. A més, comptaven amb el suport de tot el món capitalista.
  En general, els bolxevics, és clar, van tenir sort. L'Entente podria haver desmembrat Rússia, i l'Exèrcit Roig no és un rival per a ells. Aquí Andrei Chikatilo no entenia algunes coses.
  Per què Occident el vint any va fusionar realment el moviment de la Guàrdia Blanca. Fins i tot si els blancs no van tenir l'oportunitat de prendre Moscou, llavors és molt possible mantenir alguns territoris per a ells. Sí, i Rússia es podria debilitar molt arrossegant una guerra així. Tampoc està clar per què l'Entente no va defensar els governs caucàsics burgesos. Fins i tot van tenir un acord de suport militar. És evident que l'aleshores empobrit Exèrcit Roig de l'Entente no és un rival, sobretot en termes tècnics. Però per alguna raó Anglaterra i França van mostrar passivitat.
  Així que la Victòria la va agafar i amb els seus peus descalços va llançar tot un barril d'explosius fets amb serradures.
  I com va esclatar amb força salvatge. I ella va arrossellar:
  - Pel rei i l'imperi!
  La Zoya, continuant gargotejant a l'enemic, va grunyir molt agressivament, i el torn era llunyà, segant l'enemic.
  Llavors va rugir:
  - Hi haurà un taüt per a tu samurai!
  Elena, aixafant l'enemic i amuntegant munts de cadàvers, noquejant l'enemic fins a la mort i actuant amb una força increïble, clavant hordes de samurais al taüt, va cridar:
  - Per la victòria sobre els enemics!
  Nadezhda, sense donar la menor oportunitat a l'enemic, i segant-lo com una dalla assassina, i tallant els japonesos, va dir:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolai no t'ha descobert!
  Podrien els britànics, per exemple, mantenir Crimea. Allà haurien desembarcat tropes amb tancs, difícilment haurien estat expulsats per l'istme, els vermells... A l'Àsia central, els britànics i els francesos podien ajudar les repúbliques burgeses. I en general, moltes coses podrien ser desagradables per a la Rússia soviètica, però per sort no va passar res. Tot i que, per descomptat, el Japó hauria volgut quedar-se per a Primorye, definitivament no hi hauria hagut la força per eliminar els samurais d'allà als anys vint. Els japonesos bé podrien organitzar-hi un règim de titelles, com el de Manxúria.
  Quan Andrey Chikatilo va llegir El cor de Bonivur, també li va interessar. Per què els japonesos no van entrar a la batalla amb l'Exèrcit Roig, sinó que simplement van donar Primorye als bolxevics? A més, el samurai hauria de lluitar no amb tota la Rússia soviètica, sinó només amb l'Extrem Orient. És a dir, la República Popular de l'Extrem Orient. I això no era un rival per al Japó en aquell moment.
  A la Primera Guerra Mundial, els japonesos van prendre possessions alemanyes al Pacífic gairebé sense pèrdues, i es van fer encara més forts que el 1904. I no està del tot clar per què van tenir aleshores el coratge i la impudència, i no ho tenien en 1922. Per descomptat, els Estats Units i la Gran Bretanya donarien suport activament als japonesos en la lluita contra els bolxevics.
  Això és el que Andrei Chikatilo no va poder entendre, sorprès fins i tot quan era petit. A més, al principi els japonesos van ocupar Vladivostok, però d'alguna manera van marxar sense lluitar. I el Japó no té vergonya d'ocupar tot l'Extrem Orient, però els samurais no van lluitar per això...
  Però, quanta valentia: fan un assalt, moren per milers, i fins i tot desenes de milers, però ataquen com biorobots. I els japonesos no tenen cap concepte de por ni d'instint d'autoconservació. Si no fos pels seus sis, no haurien conservat la ciutat fortalesa.
  En la història real, Port Arthur ja havia caigut en aquest moment. I llavors els samurais van reunir gairebé totes les forces terrestres.
  La Victòria va llançar un bumerang amb una esvàstica amb els dits dels peus nus i va tallar una dotzena de caps alhora, grunyint:
  - Per la Fe, el Tsar i la Pàtria!
  I les noies exterminen els japonesos i els nois...
  El nen, substituint la metralladora sobreescalfada per una que ja s'havia refredat i no amb una paraula amable, va esmentar en Kuropatkin:
  Aquest ruc no s'aprofita! Sembla que haurem de matar tots els soldats japonesos nosaltres mateixos. - L'Oleg va llançar una granada amb els dits dels peus nus, fragments van tallar tot un grup de soldats japonesos i el nen va continuar. - Això és el que Kuropatkin hauria d'haver estat jutjat per una inacció tan criminal.
  El nen va tornar a llançar una granada amb els peus, i després van començar a llançar tapes de llaunes amb els dits nus. Així que mates dos ocells d'un tret: a més destrueixes els japonesos i les teves cames nues s'escalfen. Tota la gelada supera els vint graus, i quan es faci fosc encara serà més. I així ets en moviment i et calentes. A més, també podeu llençar fulles d'afaitar i agulles avorrides. I en general, a la fortalesa hi ha moltes restes de perforació i tall.
  Així que els samurais són colpejats amb les mans i els peus. I de lluny... El nen va cridar:
  - Samurai va morir de valent - sota la pressió de l'acer i el foc!
  Nadezhda va disparar metralladores amb els seus dits nus, però també tenia algunes sorpreses preparades. Per exemple, petites mines químiques. Aquí, per descomptat, cal tenir molta cura en el seu ús per no enverinar els vostres propis soldats. Però dotat en matemàtiques al cercle d'Arquimedes i Pelman, Nadezhda ho va calcular tot.
  I quan el samurai ja havia irromput al fort veí, una bella noia va fer clic al detonador d'ultrasons amb les cames nues. I minúscules ampolles amb un esclat de gas fort i càustic, que cobreixen una àrea de deu mil hectàrees alhora.
  Aquesta és realment l'arma dels déus demiürgs, que no seria superflu fins i tot al segle XXI. Durant l'armistici, la brillant Natashka, juntament amb el propi nebot besat de Mendeleiev, van preparar un verí que era molt tòxic, però que es va descompondre ràpidament a l'aire. I el seu efecte tòxic es basa precisament en un mètode especial d'unió d'oxigen.
  Immediatament, un cos i mig japonès va resultar assassinat en quinze o vint segons ... I la visió de desenes de milers de soldats morint en una breu agonia va sobriar el comandament japonès.
  La música de la retirada va començar a sonar i després d'haver perdut més de cent cinquanta mil soldats durant aquest assalt, els japonesos es van inclinar enrere. Els russos van perseguir amb cautela els japonesos, però també tenien por del gas o d'algun tipus d'emboscada. La batalla va acabar com si no hagués començat mai.
  Però Andrei Chikatilo encara no s'havia tallat, alguna cosa havia acumulat molta energia en el nen i es va precipitar a perseguir els ulls estrets. Així els agafes i els talles, com si estiguessis rosegant llavors. Bé, com no mostrar les teves habilitats si l'enemic no lluita.
  Però en un gir inesperat cap al noi, un ninja amb una dessuadora negra va saltar de nou. De nou, una veritable batalla per l'habilitat.
  Andrey Chikatilo, com ja ben escalfat, va atacar el seu homòleg. Va llançar tres discos alhora, però dos van ser tallats sobre la marxa per les espases, i el tercer va passar, gairebé agafant l'orella del noi del terminador. El ninja va xiular i va dir en japonès:
  - Naruto rus!
  Andrey Chikatilo va confirmar fàcilment:
  - És clar, està bé!
  Les espases es van creuar, van volar espurnes. El ninja va parar els atacs i es va retirar. El mateix Andrei va llançar un tros de metall amb els dits nus. L'enemic va reaccionar, però el nen va preveure on esquivaria i es va tallar, en angle agut, donant voltes a la fulla. L'enemic estava enganxat, la pell protectora esclatava i la sang envermellida al seu costat.
  El ninja va saltar enrere, estava ferit i bastant profundament, i si hagués estat un cop a gran escala, s'hauria tallat completament per la meitat. Naruto rus sembla ser un lluitador llegendari, les seves fulles parpellegen molt ràpidament.
  El ninja intenta llançar de nou, però falla un cop al genoll amb una canyella, i Andrei Chikatilo va agafar alegrement l'esvàstica-boomerang amb les dents. L'enemic intenta atacar, però ell mateix aconsegueix una fulla al braç. El bíceps és tallat, i el nen, sense parar, passa tota una sèrie. El novè cop serà útil al coll... Bé, el coll de bou del ninja està sota protecció, només mig tallat. Però res més, uns quants cops, un cop fort amb un gir del cos i finalment el cap queda separat del cos.
  Així que el ninja va acabar la seva carrera al front nord-oest.
  El noi del terminador va exclamar:
  - Banzai en rus!
  Després d'això, les ganes de lluitar es van reduir una mica. Més precisament, perquè els japonesos ja s'estan retirant.
  La nit del 22 al 23 de novembre de 1904 va ser alhora freda i calorosa. Boreyko va convèncer Kondratenko de no precipitar-se, ja que es desconeixen els que van atacar els japonesos. Potser fins i tot entre els samurais hi va haver un enfrontament personal, en cas contrari, pots ser colpejat per aquells i aquells.
  El cansat Kondratenko es va adormir a la caixa de municions. Mentrestant, ja feia llum.
  A mesura que els contorns de la batalla van emergir de la foscor, es van fer visibles nombrosos turons de talls i trets japonesos. Les noies no només van tallar, sinó que també van capturar una cinquantena de metralladores, set pistoles amb munició. Una pluja de bales va tornar a caure sobre el samurai, i la filla de Perun, Nadezhda, es va unir a la filla del llebrer de Svarog Elena. Les pèrdues dels japonesos ja eren colossals, i gairebé insubstituïbles. A les onze del matí, l'últim atac es va sufocar i hi va haver una calma temporal.
  Al migdia van arribar els generals Kondratenko i Smirnov. Els dos guerrers ja experimentats es van sorprendre per una acumulació tan colossal de cadàvers en un sol lloc. Més de quaranta-cinc mil soldats i oficials japonesos van morir en una nit i un matí. I abans dels generals només van aparèixer quatre noies en bikini, abundantment esquitxades de sang, i dos nois atlètics amb pantalons curts cosits d'un teixit especialment durador, als quals no s'enganxava el vermell i qualsevol altre líquid.
  Tot això recordava un deliri alЈlucinant, i ambdós generals fins i tot es van pessigar. Però el tinent Boreyko, de dos metres i uns copecs, va allargar les mans a les noies guardabosques i va esclatar:
  - Hi ha dones als nostres pobles!
  La poderosa i pèl-roja Victòria va sacsejar fermament la poderosa pota de Boreiko en resposta i va dir filosòficament:
  - Hi ha dones als nostres pobles! Quins famosos taüts planant!
  Rubia com la primera neu, Nadezhda va assenyalar diversos nois avergonyits:
  - I sacseja'ls, no van lluitar pitjor que nosaltres!
  Boreiko es va donar la mà suaument. Un autèntic gegant amb el creixement de Nikolai Valuev, i potser més en pes. La cara no és tan estreta de ment, sinó alguna cosa d'Ilya Muromets, sobretot perquè en Boreyko es va fer créixer la barba. És cert que el tinent gegant no és un àngel, va fer baralles amb la beguda i va vèncer molts. Però en general, la seva ànima, com diuen, és alegre.
  Kondratenko és sense afaitar, amb un bigoti tornat a créixer, molt semblant a Chapaev, tal com es va representar a la pelЈlícula. Smirnov, per contra, està ben afaitat, en un cèntim daurat, sembla un professor amb charretera. Darrere d'ells hi ha un grapat de soldats i mariners.
  La sàvia i tècnica Elena, en primer lloc, els va mostrar els trofeus capturats, i la fogosa diable Victòria, sense dubtar-ho, va començar a pujar a les bosses de lona japoneses, dient:
  - Allà tenen racions seques... La guarnició compta cada molla de pa.
  La filla de Belobog Zoya, com a noia molt sensible, va comentar:
  - Nois, traieu ràpidament les metralladores i els canons: d'aquí a un parell d'hores els japonesos començaran a bombardejar la muntanya, totes les armes s'hi concentraran, així que no quedarà ni un aparell letal!
  Kondratenko va preguntar preocupat:
  - I com estàs?
  L'agressiva Victoria va respondre per la bondadosa Zoya:
  - I som molt forts, bruixes russes, ni petxines ni fragments ens portaran. Doncs anem a dormir una mica... I allà tornarem a tallar!
  Elena d'ulls blaus va estar d'acord amb això:
  - Mentre la cañonada rebombori, els japonesos no s'assaltaran. Així que no hi ha cap raó per deixar ningú a la muntanya. I després, quan pugin els samurais, els tallarem com l'última vegada!
  La brillant Nadezhda, dibuixant un adorn a la primera neu de tardor amb els seus dits nus, va confirmar:
  - Exactament! L'Estat Major japonès va decidir concentrar tots els seus esforços en aquesta muntanya. Així que, en altres fronts, de moment tindreu un respir.
  La dura i tècnica Elena va ordenar estrictament:
  - Restaura el destruït! No us preocupeu per l'esquadró, fins que agafem el mont Vysokaya aquí. I l'enemic aviat s'esgotarà en tractar-nos.
  Andrey Chikatilo també va considerar necessari parlar:
  - I també enfonsarem els seus cuirassats!
  Un murmuri d'aprovació va passar per les files de soldats i mariners. Després d'això, tothom va començar a treure ràpidament nombrosos trofeus.
  Els japonesos ja van obrir foc durant la posta de sol. Realment van centrar tot el que podien a la muntanya. Però les noies i els nens guardadors mutants s'havien tancat en aquest moment al soterrani del fort i s'havien submergit en un estat de meditació profunda i restauradora. I deixeu que els japonesos malgastin les seves petxines en un espai buit. Volen les tàctiques de l'Entente, així que que ho provi.
  El governador general Stessel, després d'haver assabentat del que va passar a Mount High, es va negar a creure durant molt de temps. Una mica més prim, però encara obès, el dignatari va cridar:
  - Aquestes són les teves fantasies eròtiques! Dones amb espases: ximpleries!
  El comandant de la fortalesa, el general Smirnov, va arronsar les espatlles amb confusió i va respondre tímidament:
  Si no els hagués vist amb els meus propis ulls, mai no els hauria cregut. Però els fets són coses tossudes!
  Stessel va grunyir grollerament:
  - Tonteria i més tonteria!
  Aleshores, Smirnov va suggerir amb força lògica:
  - Pot conèixer-los, ExcelЈlència, personalment?
  Tanmateix, el governador va rebutjar una oferta tan temptadora i va demanar trucar a Fock el més aviat possible.
  L'ancià alemany feia temps que treballava per a la intelЈligència japonesa i va espatllar molt els russos. El mateix Fock exteriorment és molt semblant a Gobsek, tan talentós descrit per Balzac, i no menys cobdiciós. De fet, van ser els diners els que van impulsar Fok a entrar en contacte amb els agents del mikado. Consideracions mercantils sobretot.
  Tanmateix, la notícia que l'Alta Muntanya no va ser presa i van aparèixer quatre bruixes monstruosament fortes i d'una bellesa diabòlica (els nois descalços, és clar, no es van tenir en compte!), fins i tot va agradar a Fok. Ara podeu demanar a la xarxa d'espionatge del Japó, una tarifa addicional, per un nou i fabulós atac de calç.
  I els diners els encanta un compte... I com més difícil és per al samurai a prop de Port Arthur, més i més cars són els serveis d'un espia professional Fok.
  En conseqüència, el general alemany va suggerir amb un somriure:
  - En un parell de dies, celebra una reunió i premia les noies amb el que puguis! I mentre estem pensant...
  Eliminar una persona perillosa no és tan fàcil. Aquí Kondratenko encara viu: aquest general és un escut, un comandant molt hàbil, i Port Arthur manté una línia de defensa estable durant quatre mesos i mig. I tot el setge fa més de sis mesos i el Japó està sagnant...
  A més dels molts morts, hi va haver diversos japonesos més, aixafats pels cadàvers, aixafats, però vius, que van ser fets presoners, a l'Alta Muntanya.
  Un d'ells, el capità Nakata, un antic advocat de prestigi de Tòquio, va donar un testimoni molt interessant.
  Resulta que el Japó ja es trobava en una situació financera i econòmica extremadament difícil. Les existències de material militar s'esgotaven, la mà d'obra capacitada s'esgotava. Els soldats de l'exèrcit de setge estan molt cansats i esgotats a causa dels aliments de mala qualitat i mala qualitat. Al Japó mateix, volen una conclusió ràpida. Però al mateix temps insisteixen a prendre Port Arthur el més aviat possible; en cas contrari, la Terra del Sol Naixent no guanyarà res d'aquesta guerra. Sí, i Rússia no vol la pau. Després de tot, malgrat totes les derrotes a Manxúria, Kuropatkin té molta més cavalleria i infanteria. I en totes aquestes derrotes, els japonesos van perdre soldats ni més ni menys que els russos.
  Bé, si Kuropatkin fos un matalàs així, i si tingués almenys una mica d'Alexander Suvorov, el curs de la guerra hauria estat diferent.
  Però, de totes maneres, l'exèrcit rus a Manxúria creix i augmenta en dos cossos cada mes. I hi ha un límit per a qualsevol covardia i mediocritat, si l'exèrcit de setge no deslliga les mans, per l'Any Nou la superioritat de Kuropatkin en infanteria es farà doble, en cavalleria triple, i en artilleria més d'una vegada i mitja - el l'enemic necessita moltes armes per al setge.
  I amb un marge tan gran, l'exministre de Defensa pot fer front d'alguna manera?
  En aquesta ocasió, el tinent Boreiko va recordar una història sobre Tamerlà i Mulla Nasreddin.
  La veu aguda d'un oficial rus va ressonar suaument sobre les trinxeres que havien estat danyades pels obusos;
  - Quan el setge de Delhi es va allargar durant molt de temps, Tamerlà va començar a dictar a l'escrivà que s'havien d'enviar els serveis de darrere per ajudar.
  "Envia cinquanta mil infants entrenats, vint-i-cinc mil genets, sis-cents ballistes i tres-centes catapultes, i fins i tot dos-cents elefants de guerra més...
  El Suprem Khagan va mirar enrere el Mulla Nasreddin humilment inclinat i en un to suau va preguntar:
  - Potser hem marcat alguna cosa del més savi?
  El mulla va negar amb el cap i es va dirigir amb valentia a l'escriba:
  - Trenqueu el llençol i llenceu el pergamí a la cistella: no necessitem res d'això!
  Tamerlà es va sorprendre i va preguntar al savi:
  - I què necessitem llavors!
  Nasreddin va respondre amb un to confiat:
  - Que enviïn un comandant intelЈligent!
  Les paraules de l'altament erudit tinent Boreyko es van trobar amb rialles d'aprovació dels soldats russos.
  Una altra notícia important va ser que l'esperança que Alemanya entrés a la guerra al costat del Japó no es va materialitzar. El Kaiser Wilhelm fins i tot va oferir assistència a l'esquadró de Rozhdestvensky, que ara, juntament amb sis vaixells del contraalmirall Babushkin, disposarà de cinquanta-un vaixells. Si a això afegim el primer esquadró del Pacífic pessigat a Port Arthur, es pot dir que la potència de foc total de les flotes japonesa i russa és igual. I si encara aconsegueixes comprar set creuers pesats de l'Argentina, aconseguiràs un avantatge.
  Així que Kondratenko es va adormir amb un humor alegre, tot i que els japonesos van concentrar tota la seva metxa a la Muntanya Alta.
  
  SI NO TOQUES AMÈRICA
  Hitler no va declarar la guerra als Estats Units. Bé, el Congrés nord-americà no es va atrevir a entrar a la guerra a Europa. El curs de la història ha canviat d'això... Japó va guanyar la batalla de Midway i es va establir fermament a l'oceà Pacífic.
  Rommel mai va aconseguir capturar Egipte. Però els britànics tampoc van optar per l'operació Torch.
  A Stalingrad, els russos van guanyar, però després Mainstein va llançar un contraatac a Ucraïna. A més, com que no va ser necessari traslladar tropes a Àfrica, diverses divisions alemanyes més van participar en el contraatac. El Fritz també va augmentar significativament l'aviació. A més, el llegendari as alemany Marsella va ser traslladat al front oriental. I que destrueixi els avions soviètics.
  Marsella és una llegenda a l'aire. Quan va abatre tres-cents avions, Hitler va introduir un nou grau de la Creu de Cavaller amb fulles de roure daurat especialment per a ell. I per quatre-cents avions va obsequiar amb diamants l'Ordre de l'Àguila alemanya. I per cinc-centes Gran Creu de la Creu de Ferro lliurada.
  Marsella al cel és un gran fenomen. I els seus pilots soviètics tenen por.
  Trenta nous tancs Tiger també van participar en el contraatac de Mainstein, que, en la història real, va desaparèixer de manera mediocre a les sorres del Sàhara. I així els nord-americans no pugen, i els britànics intenten mantenir l'Índia a tota costa i no avançar a Egipte.
  En resum, Mainstein va aconseguir recuperar no només Kharkov i Belgorod, sinó també Kursk. I l'Exèrcit Roig va patir més danys. I els alemanys van formar diverses calderes. I després hi va haver una pausa operativa per esllavissades de fang.
  A la història real, hi havia el Kursk Bulge. Però ara aquesta cornisa està tallada.
  I la pregunta és on anar? No volia tornar a Stalingrad. Però sense prendre Stalingrad no assegurareu les vostres tropes al Caucas. Però tornar a pujar a aquest malson?
  Atacar Moscou? Però hi ha una defensa potent i en profunditat.
  A més, l'Exèrcit Roig va tallar la cornisa de Rzhev i no hi ha falques a les posicions soviètiques. Leningrad és també una fortalesa molt poderosa: una ciutat-ciutadella.
  És a dir, allà on el llenceu, a tot arreu hi ha una poderosa defensa soviètica de les tropes amb una resistència sorprenent. I aleshores Hitler va decidir: donar el cop principal a Egipte i apoderar-se dels pous de petroli a l'Orient Mitjà.
  I al mateix temps reposar les tropes de la Wehrmacht amb divisions colonials i àrabs.
  La idea era atractiva. I a l'est, aposta per una ofensiva aèria i un avió a reacció. En particular, els bombarders a reacció Arado prometien convertir-se en una força formidable que pràcticament no patiria pèrdues.
  En tot cas, a l'est, el Führer va ordenar defensar i avançar a Àfrica.
  Rommel va rebre diverses divisions de tancs, incloses les de Panthers i Tigers. Tots dos tancs en el moment de la seva aparició i durant algun temps després d'això van ser els millors del món. Els tancs britànics estaven clarament superats. Encara que el "Churchill" no era una armadura més feble. Però el seu canó era clarament insuficient.
  El Focke-Wulf també era un bon cotxe. Aquest lluitador tenia les armes més poderoses i literalment va escombrar els oponents. La pitjor maniobrabilitat va ser compensada per l'alta velocitat al bussejar. Sí, i sis pistoles d'aire comú podrien enderrocar qualsevol avió des de la primera trucada. Així que la pressió era molt gran.
  Els britànics van caure sota els cops dels poderosos ass alemanys. No només Marsella.
  Una sorpresa desagradable per a Gran Bretanya va ser el tanc Tiger, que tenia una armadura d'alta qualitat i una gran capacitat de supervivència. Així doncs, l'ofensiva de Rommel i Juliol va causar un xoc a Gran Bretanya.
  Malgrat la calor, els alemanys van trencar les defenses i van aprofundir centenars de quilòmetres en moviment, agafant Alexandria. I va capturar el delta del Nil. En les batalles, l'as del tanc Wittmann es va distingir al Tiger. I un nou heroi al Tercer Reich.
  L'ascens a Egipte i l'estrella de Huffman, que aviat es convertirà en el segon.
  Rudel també va ser un heroi.
  De nou ple d'explotacions alemanyes. Rommel va manar amb habilitat i va guanyar per calders. Hi havia menys britànics i eren de pitjor qualitat que la Wehrmacht.
  A les batalles, també es va provar l'hèlix d'assalt MP-44, que era la millor del món i va demostrar ser molt eficaç. En general, els alemanys van vèncer la Gran Bretanya en tots els aspectes i van creuar el canal de Suez i més enllà fins a l'Iraq i Kuwait, amb Palestina.
  Una mica abans, Malta també va ser capturada. Que va ser una molt bona operació. Stalin encara no va avançar i va esperar. Però la derrota dels britànics va complicar la situació. I ara els nazis podrien atacar al Caucas i des del sud.
  Més tard, l'Exèrcit Roig va llançar una ofensiva contra Kursk i Orel al setembre. Però els alemanys l'esperaven i van preparar una potent defensa.
  En defensa també van passar la prova els alemanys Ferdinands. Aquest canó autopropulsat amb una armadura frontal molt potent va demostrar ser eficaç per destruir tancs.
  No està malament en defensa i "Pantera". Els alemanys van resistir obstinadament. Les tropes soviètiques van avançar molt lentament i no van poder entrar a l'espai operatiu.
  Els alemanys van poder evitar l'enfonsament del front, i resistir. I l'Exèrcit Roig només va avançar un centenar de quilòmetres en dos mesos, només es va apropar a Kursk i Orel i, a causa dels grans danys, es va aturar. I els alemanys es van fer càrrec de tot l'Orient Mitjà. I al novembre van poder prendre Gibraltar per asalto. Hitler encara va persuadir Franco.
  A més, Anglaterra es va veure molt debilitat a causa de l'activitat de la flota submarina enemiga. I això també va tenir un efecte negatiu.
  Churchill fins i tot va començar a inclinar-se cap a una pau separada. Però Hitler volia sotmetre completament el Continent Negre. I li va oferir a Stalin una treva durant un any.
  L'astut líder de l'URSS va acceptar aquesta pausa. Comptava amb una nova arma.
  Però Hitler sabia el que estava fent. Alemanya va capturar Àfrica i l'estiu de 1944 va començar els desembarcaments a Gran Bretanya. I aquesta vegada els nazis van aconseguir fer-ho tot perfectament. Els avions a reacció dels nazis van agafar el domini al cel. I els caces propulsats per hèlix ME-309 i TA-152 eren molt forts. I el rifle d'assalt MP-44 es va mostrar molt genial a la sèrie de masses.
  Dels tancs, cal destacar el Panther-2 amb una silueta més baixa i una petita torreta estreta. Després d'haver afegit armament i blindatge, el nou tanc només pesava quaranta-set tones amb un motor de nou-cents cavalls de força. I tenia un bon rendiment de conducció, amb un canó 71EL de 88 mm i cent cinquanta milЈlímetres de blindatge frontal. El Tiger-2 es va produir en petits lots, a causa del fet que l'aspecte del Panther-2, que gairebé no era inferior en protecció i igual en armament, amb una superioritat aclaparadora en el rendiment de conducció, immediatament va fer que aquest tanc fos obsolet.
  Com un simple "tigre". Però el "Lleó" -2 va resultar ser una màquina més exitosa.
  En ell, el motor i la transmissió es van colЈlocar junts i transversals. Com a resultat, la silueta va caure i el tanc es va tornar molt més lleuger. "Lleó" -2 amb un pes de cinquanta-tres tones tenia. Un canó de 105 mm 70 EL, blindatge lateral de 82 mm, blindatge frontal de cascs de 150 i 120 mm amb pendents. I el front de la torre és de 240 mm amb pendents.
  I un motor de mil cavalls de força. El cotxe, com podeu veure, funciona i és potent en tots els aspectes. El nivell 2 va ser increïble.
  En resum - tot Khan. I la Gran Bretanya no té cap possibilitat contra la Wehrmacht.
  El pilot de Marsella de set-cents cinquanta avions abatuts va rebre un nou premi: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  I aquest és un ús molt interessant del talent.
  En dues setmanes Gran Bretanya va caure. I Londres va ser presa. I Churchill va fugir en desgràcia.
  Encara que la guerra encara no ha acabat formalment, els japonesos ja han capturat Austràlia.
  I el Canadà aviat es va retirar de la guerra. Els alemanys també van dur a terme l'operació Ícar a l'agost, capturant Islàndia. I ara els EUA no els van poder aconseguir.
  Després d'això, van començar a preparar una nova ofensiva contra l'URSS. Confiant en avions a reacció i tancs de la sèrie "E". Així com armes fonamentalment noves, com ara míssils balístics i disquets.
  Els EUA aviat van signar la pau amb el Japó. I el 20 d'abril de 1945, el Tercer Reich i el país dels samurais van acordar una guerra conjunta. I l'ofensiva de Fritz va començar el 15 de maig quan les carreteres es van assecar.
  L'URSS es va preparar durant molt de temps i va excavar moltes fortificacions. L'any quaranta-quatre va aparèixer l'Exèrcit Roig: el llança-coets Andryusha. També a la sèrie hi ha tancs T-34-85 i IS-2. I els avions LA-7 i Yak-3. No obstant això, el Yak-3 no va entrar en producció massiva a causa de la manca de duralumini d'alta qualitat. I el Yak-9 va seguir sent el caça principal. LA-7 era millor a la velocitat, però encara inferior als alemanys.
  El més dolent és que l'URSS va perdre la seva superioritat quantitativa a l'aire. Els alemanys van produir molts més avions, inclosos avions a reacció.
  En els tancs, Alemanya encara té un avantatge en qualitat. Tant "Panther" -2 com "Lion" -2 són màquines més avançades i potents. L'E-10 i l'E-25 també van aparèixer a la sèrie. L'última pistola autopropulsada va tenir un gran èxit. Combinació de canons en 88 mm en 100 EL. Armadura frontal de 120 milЈlímetres a gran pendent, blindatge lateral de 82 milЈlímetres amb un pes de trenta tones amb un motor de 900 cavalls de potència, i una alçada d'un metre i mig. Sí, ja era una màquina només una bèstia.
  El nou canó disparava 12 rondes per minut i va perforar tots els tancs soviètics des d'una distància de combat.
  "Panther" -2, un bon tanc, però "Panther" -3 es va desenvolupar. És més pesada amb seixanta-cinc tones, però millor protegida i armada. Però fins ara a la sèrie només E-10 i E-25 i E-100 són massius. L'últim dipòsit va rebre un motor de 1.500 cavalls de potència que, amb un pes de 130 tones, li donava una velocitat de 40 quilòmetres a l'autopista. L'armadura lateral d'aquest tanc té una inclinació de 210 mm i l'armadura frontal té una inclinació de 250 mm. I dues pistoles: 128 mm i 75.
  Aquest tanc es deia "Mamut". És més avançat que el "Maus" i el disseny compacte. Molt bona protecció des de tots els angles. Un tanc avançat ideal i força àgil.
  Però encara és car i bastant pesat.
  L'URSS va rebre l'IS-3 al maig. Aquesta màquina està ben protegida al front, però més pesada i pitjor en el rendiment de conducció que l'IS-2 amb armament igual. I més car i més difícil de fabricar. El desembre de 1944 es va començar a produir el SU-100, un canó autopropulsat més pràctic que els models anteriors.
  L'URSS està preparada. Però no fins al final. A més, el Japó avança des de l'est.
  XE-162 no es va justificar. Un avió amb excelЈlents característiques de vol i barat, fàcil de fabricar va resultar difícil de gestionar i només hi podien volar pilots altament qualificats.
  És cert que a Huffman li agradava. Pel seu estil de lluita: la màquina perfecta.
  Marsella preferia el ME-309, un cavall fiable, o el TA-152 amb armes poderoses. Era un franctirador.
  ME-262 tampoc no és dolent, però encara no és del tot fiable, però força eficaç i tenaç.
  El jet ME-163 es va llançar en una versió més avançada: un caça de coets petit, sense cua i molt ràpid. No és un cotxe dolent ME-1100 amb ales que canvien d'escombra, però requereix pilots altament qualificats.
  Bon cotxe ME-262 X, en tots els aspectes: una velocitat excelЈlent de més de 1100 quilòmetres per hora, ales escombrades, cinc canons d'aire, motors maniobrables, més avançats i fiables i pràctics per controlar els pilots normals. Però encara no a la sèrie.
  Els principals cavalls de batalla de la ME-309 i TA-152. Màquines cargols, però armes molt tenaces, d'alta velocitat i poderoses. I el més important, n'hi ha molts. I l'URSS encara es veu obligada a confiar en el Yak-9, i en el PE-2, que no és molt bo, i les característiques de vol més aviat febles de l'IL-2, i no molt millor que l'IL-10.
  Sí, les forces són desiguals.
  Els alemanys també utilitzen la infanteria colonial en les batalles. La qual cosa és problemàtica.
  A més del Japó, Turquia també va entrar a la guerra. I ara els alemanys, juntament amb els otomans, avancen des de més enllà del Caucas. I aquest encara és el problema.
  L'Exèrcit Roig està ajustat.
  En general, Hitler confia en la victòria. Els Estats Units no van entrar a la guerra amb el Tercer Reich.
  I els alemanys van llançar una ofensiva en diverses direccions estratègiques alhora. Van atacar des de la península de Taman. I Rostov-on-Don, i de Kursk a Voronezh, i a Moscou al centre. I al nord fins a Tikhvin, per l'anell del segon Leningrad. I Carelia. I juntament amb els turcs a la Transcaucàsia. I a l'Iran.
  I a l'est van atacar els samurais. El principal cop a Mongòlia i Primorye des de la terra, i a Vladivostok i Petropavlovsk des del mar. Van empènyer fort.
  Atacar en diverses direccions és, per descomptat, una dispersió de forces.
  Però al cap i a la fi, l'enemic, per vèncer-lo, es veu obligat a ruixar. I el Tercer Reich té moltes reserves.
  Inclou divisions d'arreu d'Europa. Suècia va acceptar entrar a la guerra, en cas contrari seria engolida per l'Operació Ós Polar. Suïssa també va enviar una divisió de voluntaris. Franco va entrar oficialment a la guerra, va anunciar la mobilització. I aquesta és una força important.
  Itàlia, després d'haver deslligat les mans, va dur a terme mobilitzacions addicionals i va enviar grans forces a l'est. Salazar, sota la pressió de Hitler, també va entrar a la guerra contra l'URSS. Els governs britànic i francès sota ocupació van enviar tropes. Tot Europa estava sota les armes, tots els països sense excepció.
  A més, les parts russes de Vlasov i altres .... Així com les divisions àrabs i africanes i fins i tot índies i iranianes. S'han reunit tantes forces. No hi havia prou armes per a tothom.
  Els EUA fins i tot van acceptar donar als alemanys un gran nombre de rifles automàtics i metralladores, i cotxes.
  En els tancs, el Tercer Reich era inferior en nombre a l'URSS, perdent davant els trenta-quatre massius. Però avançat en canons autopropulsats. E-10 i E-25 es poden produir molt més fàcilment i en grans quantitats. I el tanc Panther-2 més massiu és sens dubte millor que el T-34-85, especialment en armadures i armes frontals, però encara és bastant feble als costats.
  Els alemanys, però, mitjançant l'ús de la indústria britànica, i els francesos més actius en la producció de tancs, van superar l'URSS, amb més poder. I també van desenvolupar l'artilleria. Però l'Exèrcit Roig no era inferior en armes, i això donava algunes oportunitats.
  Però a la infanteria, l'enemic té un avantatge i la mobilitat de les tropes, també.
  La decisió d'atacar a tots els fronts va dispersar immediatament les reserves de l'Exèrcit Roig i va enganyar el comandament. El més dolent és que l'URSS, rendint en potencial econòmic i recursos humans, no tenia perspectives.
  L'enemic es va fer més fort i va poder afegir més, però potser l'URSS no ho va fer.
  Al centre, on la defensa era la més forta, l'Exèrcit Roig va aguantar. Però al Caucas, el front es va ensorrar.
  I tot el flanc sud es va esfondrar. I al nord, els alemanys encara van agafar Tikhvin i van lliurar l'artèria a Leningrad.
  Hitler es va alegrar.... Durant l'estiu, els alemanys i la seva coalició van poder capturar completament el Caucas i arribar al Volga a la regió de Stalingrad i Astrakhan. I al setembre, tant Stalingrad com Astrakhan van ser pres.
  La guerra es va perdre estratègicament. I els japonesos van capturar Mongòlia i Primorye.
  En aquestes condicions, Stalin va oferir la pau al Führer en qualsevol condició.
  Hitler va demanar la rendició. Stalin es va negar.
  Els alemanys van llançar una ofensiva al llarg del Volga. Kuibyshev, Saratov, Tambov van ser pres...
  Al desembre, els alemanys es van acostar a Ulyanovsk. Hi va haver una pausa temporal. Massa fred per als àrabs i els soldats negres. Hitler volia salvar la raça blanca en batalles i va congelar l'ofensiva fins a la primavera.
  Al quaranta-sisè any, els canons autopropulsats SU-100 es van convertir en la principal resposta soviètica. Més fàcil de fabricar que el T-34-85 i amb armes potents i eficients, semblava la millor sortida. Encara que en la història real el SU-100 no era massa massiu.
  A l'URSS, l'IS-7 es va desenvolupar ràpidament; és massa complicat per a la producció en massa. Si a la història real, fins i tot llavors no el van deixar entrar a la sèrie en temps de pau, llavors quan l'enemic a prop d'Uliànovsk i vostè està constantment bombardejat per avions, no es pot aixecar el cap.
  En lloc de l'IS-7, el SU-130 es va llançar precipitadament a la sèrie al xassís IS-2. Aquesta màquina almenys podria fer alguna cosa contra els mastodonts alemanys. A més, el Panther-4 va entrar a la sèrie amb els alemanys, encara més pesats, i millor protegits, i Lev-3.
  El maig de 1946 va començar una nova ofensiva dels nazis. Evitant Moscou, i amb l'assalt de la mateixa capital. Leningrad encara està al ring.
  Negres i àrabs van ser empès a l'assalt. I es va vessar molta sang.
  Stalin va ordenar: morir!
  Ulyanovsk i Kazan van caure després d'un mes de lluita. Els alemanys també van prendre Orenburg i Ufa. I dos mesos més tard, la ciutat de Gorki també va caure. I Moscou estava envoltada.
  Bé, Stalin, és clar, va fugir i es va amagar a Sibèria. La defensa de Moscou va ser comandada per Zhukov. Les baralles van ser molt ferotges. Moscou va aguantar amb tossuda.
  Però estava pressionada. Al mateix temps, els alemanys van arribar als Urals. Van prendre Sverdlovsk i Chelyabinsk.
  Moscou encara aguantava. I va caure només el desembre de 1946. La guerra, però, encara no ha acabat... La seu es va traslladar a Novosibirsk.
  I allà va continuar la lluita.
  Els alemanys van començar a avançar de nou el maig de 1947. Han aparegut tipus més avançats de tecnologia. I en aviació: bombarders sense cua i en tecnologia. El Panther-4 encara pesava setanta tones amb un motor de mil cinc-cents cavalls de força. El "Panther" -5 es va desenvolupar amb les mateixes armes, però amb un pes de cinquanta-cinc tones i un motor de 1800 cavalls de força. L'armadura té el mateix gruix, però els angles d'inclinació racional s'han fet més grans.
  Els primers T-54 van aparèixer a l'Exèrcit Roig, però això ja és com una cataplasma morta.
  Marsella per mil avions abatuts va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Per mil i mig d'avions, l'Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I per dos mil avions, l'Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Ara l'Exèrcit Roig estava cremant. Però va lluitar amb gran valor. Kozhedub per a l'avió alemany enderrocat centès va rebre la quarta estrella d'or de l'heroi de l'URSS. Es va convertir en el primer a rebre aquest premi per quarta vegada. Pokryshkin va ser el primer heroi que va morir tres vegades. Altres encara no han pogut créixer.
  També s'estava desenvolupant una màquina nova, però ja era massa tard.
  Els alemanys van aconseguir l'MP-54, que és més lleuger i perfecte.
  També va aparèixer el ME-362. També és un cotxe de gamma alta. Rudel aconsegueix el Platinum Oak Leaves i Huffman.
  La guerra estava en marxa...
  I aquí teniu l'últim estiu militar. Els nazis avancen, trencant la resistència debilitant de les tropes soviètiques. Cada cop hi ha més unitats de l'Exèrcit Roig que es rendeixen sense lluitar, més i més desertors. Novosibirsk va caure al setembre. I al desembre es va completar la captura per part dels alemanys i els japonesos de gairebé totes les grans ciutats de Sibèria i Àsia Central.
  El juny de 1948, Chukotka i tots els assentaments més o menys significatius de l'URSS van ser ocupats. La guerra es va convertir en una etapa partidista. El desembre de 1948, Stalin va ser assassinat per un atac amb coets. I finalment, el 30 de gener de 1949, Beria va signar un acord sobre la rendició de l'Exèrcit Roig i les tropes de l'NKVD a canvi de l'amnistia i el perdó.
  Però les sortides separades de partisans van continuar.
  Els Estats Units van crear la bomba atòmica i ara està fora de l'abast. No obstant això, conquerit pel Tercer Reich i el Japó per digerir i digerir més d'una generació. Així que ha arribat el moment de la pau. Els alemanys van volar a l'espai durant la guerra amb el V-4. I el 20 d'abril de 1955 va començar un vol a la Lluna amb astronautes.
  Ara hi havia tres imperis hegemònics al món: el Tercer Reich, els EUA i el Japó. Viuen relativament pacíficament i competien en l'economia espacial i la ciència. Tot i que el món es trobava a la vora de la guerra nuclear. Però hi havia l'esperança que ens assentéssim i ens ens arreglaríem!
  DEFENSA DE MOSCOU PER HEROIS PIONERS
  ANOTACIÓ
  Els pioners, com sempre, mostren la màxima classe i acrobàcia durant la Gran Guerra Patriòtica.
  . CAPÍTOL 1
  El batalló de joves pioners sota el comandament de l'etern nen Oleg Rybachenko lluita per defensar Moscou envoltada, la capital de l'URSS.
  Nens i noies amb llaços vermells, descalços i drapats estan lluitant en una batalla desigual contra l'armada feixista.
  Els nazis ataquen des de l'aire.
  Hi ha embuts escampats per tot arreu i nombrosos fragments esquitxen tots els enfocaments a les posicions soviètiques. Els arbres estan carbonitzats, els bedolls, carbonitzats com llumins, semblen especialment commovedors.
  El nen Oleg i la noia Margarita estan excavant trinxeres, pressionant les seves soles nues, endurides i infantils a les costelles de les pales.
  La noia comenta:
  - És bo ser immortal! Els nazis ens estan bombardejant, però no tenim por.
  El nen va assentir amb el seu brillant cap.
  - Absolutament sense por!
  Al costat d'ells, altres nens, també descalços, mig nus, bronzejats i prims, treballen amb pales.
  La noia Marinka, pressionant el seu taló rodó nu sobre el mànec d'una pala, canta:
  - Pioneer sempre està preparat! I endavant sense més preàmbuls!
  El nen Seryozhka canta, mostrant les dents:
  - Som els més forts del món! Remull els nazis al lavabo!
  Els nens estan preparats per lluitar heroicament. Tot un batalló de pioners. I són molt valents.
  Els nens i nenes estan preparats per lluitar fins al final. I van a lluitar.
  Boy Petka ajusta un tirador casolà.
  Els nens estan preparats per lluitar. Molt a punt.
  Aquí estan volant els avions d'atac nazis. N'hi ha molts i alguns d'ells fins i tot són els més nous i reactius.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova tiren una fona i llancen una cosa completament mortal a l'enemic, és a dir, una bossa explosiva de carbó.
  Volarà en arc i colpejarà directament a l'avió d'atac. Explotarà i esquitxarà en totes direccions amb fragments. Un parell d'avions veïns van començar a fumar.
  Els nens estan encantats i, literalment, xisclen. Bufetes amb els peus nus.
  I se sent un grinyol agressiu.
  El nen pioner Sashka i la noia Masha llancen un regal mortal de la mort. I va colpejar la màquina nazi. Els Stormtroopers llancen coets contra els pioners. Nens parpellejant amb els talons nus, grisos per la pols, s'escampen. I tornar a disparar.
  Boy Oleg Rybachenko va tuitejar:
  - Crec que el món sencer es despertarà,
  S'acabarà amb el feixisme....
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Tant el nen com la nena, com si estiguessin disparant des d'un bazooka. I un altre avió alemany es trenca.
  La Margarita va descansar els peus nus i va cantar:
  - Derrotarem els feixistes,
  Déu i el querubí estan amb nosaltres!
  El noi Seryozhka exclama:
  Stalin està amb nosaltres!
  I el nen va prémer el botó del bazooka amb els dits nus!
  Així és com disparen. Se sent un brunzit. A la llunyania es pot veure com s'acosten els tancs.
  Podeu veure com cauen les fulles dels arbres. I com els terrossos de terra volen cap al cim.
  I com crema l'herba. El peu descalç de la nena Lara és cremat per una llum. I ella crida.
  La Lara xiscla:
  - Glòria al comunisme!
  Les bateries es disparen en vehicles alemanys. Però disparen des de lluny.
  Noies descalços: els membres del Komsomol s'escampen parpellejant amb talons rosats nus. I porta els projectils. Llança una cosa absolutament letal.
  I trenca el rebombori.
  Verònica, aquest membre del Komsomol anima:
  - Gràcies a Déu Rod!
  Els guerrers lluiten molt desesperadament. I al pioner li llencen granades als enemics.
  Els nens disparen a l'enemic i colpejaven els nazis. Els mercenaris morts cauen.
  L'Alícia, aquesta noia pionera, va llançar una llimona amb els dits nus. Va colpejar l'enemic i va cridar:
  - Per a la deessa Lada!
  El nen Kai va donar una volta, va segar els nazis i va xisclar:
  - Per la Pàtria endavant!
  La nena Glasha va tallar el Fritz i va xisclar:
  - Per a la mare russa!
  I amb els dits nus, va llançar una granada assassina.
  Aquí és on els nens pioners lluiten desesperadament.
  L'Oleg i la Margarita van tornar a llançar una bossa de carbó amb una fona i van arrencar la torreta del tanc. El nen i la nena van bordar en cor:
  - Per la llum del comunisme!
  Oleg Rybachenko, un nen d'uns onze anys, però molt musculat, va recolzar els seus talons nus a l'herba i va començar a estirar el paquet explosiu al cable.
  I llavors el "Lev" de Hitler va agafar i va ensopegar amb alguna cosa mortal i els seus rodets, després d'haver rebut la destrucció, van anar.
  I van rodar. Aquí la noia, amb un llançament de llimona, va arrencar el cap del Fritz i va rodar per l'herba. I les dents van sortir volant de la cara.
  La Margarita, disparant, va xisclar:
  - Per la Pàtria fins al final!
  I les aigües del seu peu descalç van tornar a llançar un assassinat i fresc.
  I els pioners són el foc extremadament ben apuntat.
  Els tancs alemanys estan entrant. Alguns d'ells són nous i estan a la gatzoneta. Focen amb precisió a l'enemic. Més precisament, no és exacte. I els pioners descalços responen. I destruir l'enemic.
  Al capdavant de Valentine, aquesta noia va arrullar el foc:
  - Per la nostra Pàtria!
  I va tallar l'enemic amb un esclat letal. I molts cadàvers.
  Els pioners lluiten com bogatyrs i bogatyrs.
  El Warbler, aquest nen pioner, sega els oponents, canta:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  I el taló nu del nen llançarà un paquet explosiu.
  Aquests són els nens d'aquí, són molt dolents per a Hitler.
  Els lluitadors són realment joves, però molt bèlЈlics. No hi ha manera de resistir-los.
  El nen Maksimka també va donar una volta i va xisclar:
  - Hi haurà noves edats
  Hi haurà un relleu generacional...
  Però ningú, i mai...
  No oblidarem el nom de Lenin!
  La noia Verònica va estar d'acord:
  - No oblidis i no perdonis!
  I de nou llançarà una cosa assassina amb el peu nu.
  El nen Seryozhka ja ha aconseguit estar en mans dels botxins nazis, i per algun miracle es va escapar.
  Però és bo recordar els interrogatoris, les tortures i els abusos inhumans.
  I els propis alemanys no només van lluitar, sinó que també van cometre atrocitats cruels. Durant els combats, la línia del front es va remenar sovint. Així que el noi explorador Seryozhka Panteleev va caure en un parany.
  Un nen de dotze anys va acabar en una casamata alemanya, va ser despullat i escorcollat, va trobar una llibreta i una petita pistola americana.
  Una oficial alemanya en rus va preguntar a Serezha:
  - Vols viure noi?
  Panteleiev, abaixant el cap, va respondre:
  - No tinc la culpa de res!
  La dona va mostrar els seus ulls ferotge i va dir amenaçadora:
  - No estaves sol... On van anar els dos companys majors?
  Seryozhka es va estremir i va respondre de mala gana:
  "Encara que ho sabés, encara no diria..." Aleshores el nen va aixecar el cap i va cridar. - I encara acabes aviat!
  La dona va riure brutalment.
  - T'equivoques! El Führer és invencible, i ens diràs molt més!
  L'arracada amb uns pantalons curts blancs es va treure a la neu. La superfície freda i gelada li va punxar els peus descalços, i les costelles nues del nen prim, que sobresortien com les varetes d'una cistella, caminaven fent pessigolles desagradables a la brisa freda. El nen tremolava no només pel fred, sinó també per la por. Semblava tan indefens i patètic. La dona el va seguir, i la neu va cruixir sota les seves botes.
  Seryozhka es va fregar involuntàriament les seves soles fredes i lleugerament rugoses i va intentar afegir un pas. Però les mans lligades darrere de la corda es van torçar involuntàriament. El nen es va aturar. Ja hi havia galledes d'aigua gelada preparades, un munt de canyes fresques. Hi ha un bastidor grossament tallat, s'encén un foc, sobre el qual s'escalfen unes pinces i un botxí que somriu de manera repugnant. Un kat sense cor que es va preparar per a l'interrogatori amb passió.
  Earring va fer un pas enrere i va tancar els ulls. El nen explorador es va espantar: començarien a torturar-lo així, just al fred?
  Però sembla que això serà exactament com serà, i els torturaran en públic: aquí la multitud és conduïda a l'espectacle. Els guàrdies alemanys criden amenaçadors. El noi rus, de cabell ros, intenta desesperadament calmar el tremolor, la gelada ja li crema els talons, però, malgrat el fred, la suor va gotejar pel cos prim però nerviós del nen.
  La dona, per la seva banda, va treure de la butxaca una cigarreta i un encenedor. A poc a poc va encendre una cigarreta i, de sobte, va posar una cigarreta encesa sota l'espatlla afilada del nen.
  Seryozhka va cridar involuntàriament i va rebre un cop de puny al nas. Va fluir una yushka feble. I la dona serp va xiular:
  - Digues-nos ràpidament, on més tens un contacte, quina és la contrasenya del metro?
  El nen va cridar amb tot plegat:
  "No t'ho diré de totes maneres!" No ho diré mai!
  La dona va ordenar severament:
  - Aleshores fot-lo!
  Les mans de Serezha ja estaven lligades a l'esquena i l'ajudant del botxí va empènyer el noi amb força. Diverses dones hongareses van xiular amb simpatia en la seva pròpia llengua:
  - Ai! Ai! Només és un nen!
  - Molt nua pel fred....
  - Serà torturat!
  Seryozhka no sabia hongarès, però va aprendre a entendre l'alemany força bé; en cas contrari, quina classe d'oficial d'intelЈligència és si no coneix l'idioma d'un enemic potencial! Però ell, és clar, ho va amagar davant dels invasors i va intentar semblar més estúpid que ell. Un dels petits ajudants del botxí va treure la màscara i es va veure obligat a treure-la. Seryozhka va xiular sorpresa. Només una noia, amb els cabells vermell clar trenats amb fines cues, formava part d'un equip carnívor.
  La jove alemanya, agafant la mirada del nen, va treure la llengua i va xiular, en alemany:
  - Sóc fort! Et trencaré i trencaré els teus ossos amb unes pinces vermelles!
  Seryozhka va mirar les pinces i es va posar pàlЈlida. Si a causa d'un petit foc de cigarrets la pell nua dol sota l'omòplat de manera tan dolorosa i repugnant, què passarà quan el ferro vermell amb olor d'infern toqui el seu cos?
  L'oficial va ordenar amb un to lladruc:
  - Estira el noi al bastidor!
  La botxí, sense màscara, va llençar molt hàbilment un ganxo a una corda forta que lligava les mans del jove explorador amb un ganxo. Un altre més massiu, amb una màscara negra, l'ajudant del botxí, amb l'ajuda d'un aparell giratori, estirava la cadena a la qual estava subjectat el ganxo.
  Flexible com un acròbata, Seryozhka gairebé no va sentir dolor mentre els seus braços es disparaven i les seves espatlles giraven sobre les seves potes posteriors. Després de tot, és clar, l'escolta tenia una àmplia experiència en l'escalada per les finestres, pels tubs de la xemeneia, i fins i tot va prendre lliçons dels artistes de circ. No obstant això, l'ajudant del botxí, després d'haver demostrat la força d'una noia, va llançar amb habilitat un bloc als peus nus del nen i va trencar amb fermesa els panys.
  A jutjar per la seva ganyota, malgrat la seva destresa, va ser difícil posar-se en un bloc, i a les espatlles i els lligaments del nen, el pes del qual s'havia més que duplicat, va disparar de dolor. Ara va començar la veritable tortura.
  Una jove infermera amb bata blanca i guants de goma va anar al noi escolta. Va posar la mà davant del cor del nen i va escoltar el pols, després somrient amb alegria salvatge va dir:
  - Té un cor molt fort, pot aguantar molt!
  L'oficial va xiular en rus:
  - Digues la contrasenya!
  Seryozhka, recordant el nen Kibalchich, a qui, probablement, la burgesia també va crucificar nu al bastidor i va exigir revelar el secret més important, va afegir coratge. Curiosament, però el dolor real va reprimir la por i va donar força per resistir l'abominació de Hitler.
  El jove explorador va exclamar:
  - No et diré res! I Hitler s'atrevirà i apostarà!
  La dona, que ja havia estat present als interrogatoris moltes vegades, i va perdre completament qualsevol semblança de consciència i pietat, va ordenar succintament:
  -Badia!
  El nen va ser portat a colpejar per una noia. Ha de ser una experta a copsar nombrosos captius juvenils. És capaç d'infligir dolor, però al mateix temps no emboscar fins a la mort, i no permetre capbussar-se des de l'infern de la tortura al paradís d'un "apagament" total de la consciència.
  Els cops van caure sobre l'esquena prima però musculosa de Seryozhka, mossegant-lo com eixams d'espatlles.
  Va fer mal, però el nen, respirant amb força i obrint la boca, no va cridar de dolor. En això, va imaginar la batalla més intensa, en la qual participa Malquix-Kibalquix. En lloc de Malquish-Kibalchish, lluita i mana - Seryozhka. Només que lluiten no amb blancs, sinó amb autèntics feixistes.
  Aquí hi ha una vara de terribles "tigres" alemanys, màquines l'aspecte uniforme de les quals és extremadament esgarrifós. Però ara semblen cartolines i els piqueu amb un sabre!
  L'oficial, en veure que el nen, malgrat els ulls oberts, pràcticament no reaccionava als cops, va ordenar amb duresa:
  - I ara el braser!
  La noia torturadora va córrer cap al braser i va treure un pot d'oli d'oliva d'un calaix. I aleshores va córrer cap al nen i, retorçant la cara amb menyspreu, va començar a untar el nen a les dures plantes dels peus, que no havien tingut temps de suavitzar després de l'estiu descalç.
  Seryozhka fins i tot es va alegrar quan li van tocar els peus rígids i nus, les mans càlides de noia i l'oli escalfat. El nen va grunyir content, però el botxí despietat li va mostrar el puny i va dir en rus trencat:
  - Et fregim els talons noi! Udolaràs com un llop!
  Seryozhka va recordar la pelЈlícula "L'illa del tresor" que havia vist al cinema just la vigília de la guerra. Allà, una noia disfressada de grumet també va ser amenaçada de fregir-se els talons. Significava alguna cosa dolorosa i aparentment no bona. Aleshores Seryozhka, per curiositat, va encendre una espelma i va portar a la llum el seu taló rodó i infantil.
  Com va cridar llavors amb una veu que no era la seva! Realment va ser molt dolorós i, al taló, es va inflar una butllofa lila, sobre la qual era impossible de posar-se dret. Així que durant un temps el nen es va veure obligat a caminar amb el peu dret sobre els dits dels peus. La butllofa, però, va baixar ràpidament, però els records van romandre.
  A la tardor, quan els peus del nen es van endurir fins al punt de callositat, Sergei va intentar passar per sobre de les brases. Així que alguns nois romanesos sabien fer. No obstant això, encara el va cremar; pel que sembla, aquí tenien els seus propis secrets locals. Però sobre els vidres trencats, les soles calloses podrien, si distribuïu uniformement el vostre pes, trepitjar. Per no parlar de córrer sobre pedres muntanyoses i esmolades. Això és gairebé la norma per a Serezha.
  Records distrets del moment en què un petit foc es va encendre sota els seus peus. Aquesta tècnica de tortura, fregir talons nus, lentament, però dolorosament llargs. I l'oli no crema la pell gruixuda i rugosa de les plantes. I realment fa molt de mal, i el més important, el dolor augmenta a poc a poc, fins al punt de ser insuportable.
  L'esquena, els costats, les natges i fins i tot les cames darrere de Serezha ja estaven tallats a ratlles sagnants. Però el dolor d'alguna manera se sentia avorrit. Potser la combinació de diversos sofriments alhora es va apagar, o els records d'herois pioners torturats van donar coratge.
  Però és realment un fet que a la història real, pocs dels nens que van caure en captivitat feixista es van dividir i van trair secrets durant l'interrogatori. Els adults van ser dividits sota tortura més ràpidament i amb més freqüència. Així doncs, els pioners, inflexibles en calabossos feixistes, no són gens un mite!
  Seryozhka al principi va sentir una calor agradable a les plantes, però després va començar a cremar, com si s'hagués abocat aigua bullint. El dolor és molt ardent i el noi explorador va tirar desesperadament les cames amunt, aixecant un bloc pesat tallant amb extrems d'acer del turmell. Immediatament, la noia torturadora, aparentment esperant el mateix del captiu, va deixar caure un tronc pesat al bloc. Un dolor agut va passar per les seves articulacions, els lligaments i les espatlles, fent que el nen cridés.
  Ara la tortura es va intensificar, li van treure literalment les mans i li van cremar les cames. Sergey Panteleev va llegir més d'una vegada com es torturava als partidaris durant els interrogatoris i, en el moment més difícil, la pèrdua de consciència va venir al rescat. I aleshores caus com un calabós profund.
  Però Seryozhka només es va distingir per un cap molt fort i el fet que no va perdre la seva creació, fins i tot rebent un bon cop al cap. Sí, i els botxins, probablement professionals, saben torturar.
  Fa molt mal, i aleshores la mateixa oficial va decidir divertir-se. Li van posar una palanca roent a la flama, i ell va començar a cremar-la, els llocs més sensibles, al cos nerviós del nen.
  I llavors, per contenir els crits, Seryozhka, com un veritable heroi pioner, va cantar;
  Et protegirem, terra estimada,
  Pàtria extensions ilЈlimitades,
  El poble rus està unit al partit -
  Frost dibuixa patrons a la finestra!
  
  Tinc una corbata vermella, una pancarta escarlata,
  Estava lligat a l'orgull i la consciència!
  Marxàvem en un estiu calorós,
  La foguera robí ilЈlumina la tardor!
  
  Però la Wehrmacht va colpejar de sobte com un martell,
  Soldat soviètic, no suportis la vergonya!
  Farem molt calent els feixistes,
  I Hitler brut!
  
  Som pioners, tots units en les files,
  Lluitar per la Pàtria és el nostre objectiu!
  El soldat de Rússia és invencible en les batalles,
  I qui és un nazi, de fet, només una soca!
  
  Anar al davant a la crida del cor saber
  Encara que no volien deixar entrar els nois,
  Però no us sentiu, estem tancats a l'escriptori,
  Només als fronts obtindreu un cinc sòlid!
  
  Tot i que els nostres s'estan retirant sota el foc,
  Però creiem que la Wehrmacht serà derrotada!
  Les nostres tropes es fonen com un glaçó,
  Però Déu sap, va pronunciar una sentència sobre el Reich!
  
  La noia lluita descalça
  Els nois es van treure tots els nassos,
  Floreix el país dels consells joves,
  I nosaltres, de fet, som cavallers-àguiles!
  El nen explorador va cantar, i el dolor va disminuir, ni el braser ni el metall roent el van molestar, i semblava que fins i tot unes enormes ales d'àguila estesessin darrere seu.
  Enfadada, la noia torturadora va arrabassar un fuet escalfat al foc, fet d'acer, filferro de pues, i va començar a colpejar el nen a l'esquena ja ensangrentada i trencada.
  Però Seryozhka cantava amb més i més entusiasme;
  Lluitarem contra el nazisme fins al final,
  Com que no hi ha coses més importants per als russos,
  Un ocell vola pel món amb un color escarlata,
  El nostre estimat rossinyol s'ha convertit en un falcó!
  
  La mare és jove, però ja de cabells grisos,
  Els sants brillen des de les icones com la brillantor d'un rostre,
  Ets la meva estimada pàtria,
  Estic preparat perquè lluiteu fins a la mort!
  
  Caçant per penjar el Reich infernal al jou,
  L'enginy es va apoderar d'una metralladora,
  I el lluitador s'inspira en un objectiu alt,
  Va aixecar una granada i va al tanc!
  
  Només un nen, i el fang sota els peus,
  Ja fa gelades al matí, però estàs descalç,
  Però no és adequat que els pioners plorin,
  Qui és un covard ja està sota Satanàs!
  
  Per tant, no hi ha lloc: coneix la ociositat,
  Només portarà a l'infern de l'abisme,
  Un altre va exclamar: no accepto la por,
  El jet va tallar l'avió del cel!
  
  Sí, el nen està gelós dels pilots,
  Volen al cel - destrueixen la foscor...
  I només tens un rifle rovellat,
  Ets el comandant de l'octubre mocs!
  
  Però hi ha una paraula així: has de lluitar,
  Cap altra opció, de cap manera
  Hi havia una vegada que érem nens senzills,
  Però els guerrers segueixen vius, el dolent és viu!
  
  A prop de Moscou, la malvada Wehrmacht està colpejant canons,
  De grans bombes la terra tremola: foscor!
  Tu descrius el dolor de la terra, el savi Puixkin,
  Va venir a la Terra: una por despietada!
  
  Quan les gelades mouen agulles, a la calor de l'estiu,
  Ens dinamitzem amb una visió suau i meravellosa,
  Que bé ens va ser a l'hora del somni de l'alba,
  Corrien descalços, entre les herbes maragdes!
  
  Deixa la neu sota la sola nua del nen,
  Però Stalin escalfa el pioner amb fe!
  I el riure en resposta va ser molt sonor,
  Aquella retirada en la fúria d'una tempesta de neu!
  
  Així que comte sap, esperant el rèptil mamó,
  Posem fi al poder, adversaris pròdigs...
  Ara la terra tremola
  I el cel estava cobert amb una boira de ferro colat!
  
  La gelada no ens va trencar, perquè l'esperit és calent,
  I les orelles d'en Fritz es van congelar amb força...
  Però veu qualsevol que tingui una vista real,
  Que els soldats seguem aquestes escombraries!
  Els botxins alemanys que torturaven a Seriozhka Panteleyev ja s'han fet, literalment, oberts als ulls davant l'esforç. La noia torturadora es va ruboritzar com un càncer i unes gotes de suor fangosa van degotejar per la seva cara bonica però distorsionada amb una ira frenètica. Els botxins de Hitler eren impotents davant el coratge del nen i la seva heroica cançó.
  Des de Moscou, el camí cap a l'èxit de Stalingrad,
  Més nois, però la ment és adulta,
  Estem asseguts abans de la baralla: una parella jove,
  Damunt nostre fan ombra, a la desgràcia dels pins!
  
  Bé, què creiem en el poder de la fractura,
  Que el Volga esdevindrà la tomba del Fritz per a tots...
  Quina abominació de Sodoma tecnotrònica,
  Enderrocat al Tàrtar pel poder soviètic!
  
  El nostre Déu no és un ídol de guix senzill,
  Els preceptes condueixen a l'èxit de Lenin,
  Hem de lluitar contra l'horda d'acer,
  En poemes es cantaran gestes!
  
  Sapigueu que la cançó talla l'acer en lloc del metall,
  És l'àguila més sense fils addicionals!
  Prego perquè la nostra proesa no desaparegui,
  Per no avergonyir, estupidesa-ficció!
  
  Després de tot, hi ha moltes temptacions en aquest món,
  De vegades fins i tot tinc por per la meva vida quan sóc jove...
  Però si l'enemic és a la teva porta,
  Això no és per evitar el combat cos a cos!
  
  La caldera està ben tancada a prop de Stalingrad,
  O Volga que corria pel camp de batalla...
  No pots passar per aquest institut en absència,
  Necessita per a l'esperit de soldadura i la privació!
  
  Anirem fins i tot amb pena fins al final al maig,
  Cap dels eslaus va veure els captius dels sotmesos,
  Guanyarem, ho sé del cert
  Caminarem amb una cançó pels amplis prats!
  
  Però la Wehrmacht es va trencar: estem a l'atac,
  També va fer molta por a prop de Kursk...
  Cosacs audaçment amb un sabre i un barret,
  Es van llançar contra el "Tigre", el Fritz vençut de valent!
  
  Allà vam lluitar, com necessiten els pioners,
  Van llançar bombes, erugues a l'esprai...
  Tot i que és dur, amb petxines s'esforça,
  Només els nostres pensaments van començar a triomfar!
  
  El que va fer el "Tigre" - només va llançar els ullals,
  "Pantera", també, vam baixar la pell...
  Ens acostem al Dnièper - tardor ardent,
  Quan serem a Berlín amb tu?
  
  No hi ha lloc en l'esclavitud, no hi ha cap paradís,
  Com que doblar l'esquena als russos és vergonyós,
  Floreix, sigues ple per sempre, vora blanca,
  Per criar descendència noble!
  
  Aquí Kíev és un símbol de la nostra unitat,
  El vam agafar descalç per la tempesta!
  Per la glòria de la pau, al sol del comunisme,
  Vinga, atacant la Wehrmacht, nois!
  
  I a Minsk, presos, es van unir al Komsomol,
  Encara que amb un any no n'hi havia prou,
  Però vam vèncer tan furiosamente el Fritz,
  Que tothom ho va reconèixer: som soldats russos!
  
  I serà necessari: governem les muntanyes,
  La ciència donarà força: allò que no es pot mesurar,
  Ens va costar, teníem fred, ens moríem de gana,
  Però no sucumbis a la mandra verinosa!
  
  Sí, molts dels nostres no van tornar de la batalla,
  Queden quilòmetres i quilòmetres de cadàvers,
  Però sabeu que a Berlín ens trobem amb joves,
  Les dones grans van plorar sobre la tomba!
  
  És bo que hem donat als adversaris,
  Aquest poder ilЈlimitat va ser destruït,
  El comunisme ens va obrir distàncies santes,
  El camí, assenyalant per a la Mare Rússia!
  Sí, llavors Seryozhka va mostrar la classe més alta i va poder escapar de la captivitat.
  I va ser només l'heroisme aclaparador del nen.
  Oleg Rybachenko va mostrar la seva habilitat mentre lluitava.
  I ara els peus nus del nen van llançar agulles verinoses als nazis. I van caure els nazis morts.
  Però la noia Margarita va llançar un parell de granades amb els dits nus. I un altre tanc feixista es va bolcar.
  El nen i la nena cantaven mentre disparaven a l'enemic;
  Creiem en el Pare Suprem,
  A qui la gent anomenava Rod...
  Li serem fidels fins al final,
  Per la Pàtria, per la felicitat i la llibertat!
  
  Que el comunisme estigui en glòria eterna,
  Allò que generosament dóna felicitat a tot l'univers...
  I el revanchisme cruel no passarà,
  Dissiparem els núvols i el mal temps s'anirà!
  
  Que la glòria de la Família sigui per sempre,
  En nom de la nostra Pàtria Rússia...
  Complir un gran somni
  Quan vingui Crist el Messies!
  
  Som pioners, lluitadors valents,
  Que Lada estigui amb nosaltres per sempre...
  Les mares i els pares estem orgullosos de nosaltres,
  Cal lluitar de valent per la Rússia de l'amor!
  
  El Gran Déu Blanc estarà amb nosaltres,
  Crist, Svarog, Santa Maria...
  Torcerem tots els adversaris a la banya,
  Des que els aris regnen a Rússia!
  
  El Creador va crear famosa la Terra,
  Repartiu ràpidament extensions d'espai...
  Després de tot, té una bona quantitat de força,
  Va crear mars, deserts, muntanyes!
  
  En el nom de Jesús, Família gloriosa,
  Els desitjos de jugar compleixen...
  I aviat hi haurà el paradís, arribarà el moment,
  Quan tot floreix al maig radiant!
  
  Les noies descalces corren
  No tenen por de les nevades ferotges...
  Aviat organitzaran un kaput per a Hitler,
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar!
  
  Perun ens ajudarà a guanyar la lluita,
  I la deessa Lada curarà les ferides...
  Estarem per sempre la Pàtria amb tu,
  Rússia somia lluitar de valent!
  
  Som pioners, nens valents,
  A la vara d'atac als monstres feixistes....
  Molt bé nois i noies
  Continueu la feina dels gloriosos comunistes!
  
  
  Donarem el nostre cor per la Pàtria,
  Com va llegar el gran gloriós Lenin...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Vine, crec, a la meta més gran!
  
  Ningú ens pot vèncer a creure
  Sobre les possibilitats de venjar-se de les hordes infernals...
  Movem amb valentia el Führer a la cara,
  Rússia trencarà l'adversari!
  
  Els nazis d'alguna manera van fer presoner el nen,
  Van cremar els talons amb foc amb ferro....
  I durant un mes sencer van torturar el noi,
  Però ni tan sols podien vomitar!
  
  Hi havia un nen descalç que anava a ser afusellat,
  La gelada és la més forta, els peus són com un foc....
  El vent bufava i els pins es balancejaven violentament,
  I en algun lloc va xocar l'avió!
  
  Però el nen va aguantar fins al final,
  Encara que el fuet xiulava molt terriblement....
  I el pioner amb la Pàtria es va acomiadar -
  No cal llàgrimes ni rugir a la cara!
  
  Finalment va escopir a la cara del Fritz,
  I tinc una bala nua al pit...
  Van xiuxiuejar: els llavis dels nois van al cel,
  Es va ensorrar en una neu ja esgotada!
  
  Però els soldats el van venjar,
  Van trencar el Fritz com aquells gots...
  I els russos van acabar a Berlín,
  Encara que és difícil lluitar contra un feixista!
  
  Les noies caminaven descalces,
  Els seus talons es van enfosquir per l'herba...
  I on van anar les belleses de les cames russes,
  Han sorgit les plàntules daurades d'espiguetes!
  
  En resum, vam derrotar els nazis,
  Lada ens va ajudar molt amb això....
  Acabada la batalla a Berlín -
  Però el Führer és una força: Satanàs!
  Els nens van cantar i van continuar lluitant. Sí, han passat per moltes coses.
  Per exemple, Andreika va ser capturada als onze anys.
  Es va submergir nu i indefens en un dia de gel des d'un forat de gel. També van ser torturats en públic. I la gent mirava.
  Quan el nen es va posar blau pel fred, van començar a escalfar-lo amb fuets. El prim cos infantil saltava després de cada cop. Aleshores, l'Andreika va començar a tirar sal a les ferides.
  I van portar la torxa als peus nus i infantils. Feia olor a carn cremada. Llavors es va portar el foc al pit ossi del nen. L'Andreika ja està prima i es posa a crits. La pell dels nens ampolla, ferides cremades. El jove pioner va perdre la consciència diverses vegades per un dolorós xoc.
  Andreika va apretar les dents desesperadament. Però encara va cridar de dolor diverses vegades.
  Aleshores el botxí va començar a trencar els dits a les cames dels nens. I al final li van cremar una estrella de cinc puntes al pit.
  L'Andreika es va apagar durant molt de temps.
  El noi va rebre un parell de dies per descansar i va tornar a ser torturat al bastidor. Els van colpejar a les cames nues amb un fuet de ferro roent. Després van calar foc als cabells del cap.
  Van torturar la meitat del nen fins a la mort.
  La Lara també va ser interrogada. La noia va dir amb valentia:
  - No diré res.
  La van colpejar amb filferro de pues i després la van treure al fred a la nit amb una camisa esquinçada i sagnada. Despullada, descalça, amb l'esquena tallada, la Lara va passar pel fred. El mateix alemany es va congelar i la va portar de nou a la barraca per escalfar-se, primer de tot.
  La noia Lara va patir molt, però va aguantar. Així que ella no va dir res més que arrogància.
  Aleshores, el botxí feixista li va cremar el peu descalç, rígid pel fred, amb un pòquer per fer-lo vermell de la calor. La Lara va udolar i va perdre el coneixement.
  Li van abocar una tina d'aigua gelada i la van cremar, donant vida al segon taló nu i rodó de la noia.
  I és clar que és molt cruel. La Lara no va confessar mai. Va ser torturada una mica més tard amb electricitat. Sens dubte va fer molt mal.
  La noia no aguantava la descàrrega elèctrica i va començar a dir tonteries. Aleshores a Lara se li va ocórrer la idea de dir als nazis que sabia on havien amagat l'or els partidaris.
  I així la Lara va descansar, la va alimentar bé i li van fer un parell d'injeccions de reforç. Després em van portar al bosc. I la noia els va portar a una emboscada de partidaris. I durant la batalla, era una sandàlia i va fugir per la neu.
  Els talons al fred fins i tot van deixar de fer mal i les butllofes no van fer tant mal.
  La Lara va sobreviure. Però els nazis van arrestar el nen Vadim a qui va anomenar sota tortura.
  Vadim era fill del batxiller i no tenia res a veure amb els partidaris.
  Però el nen anava despullat i conduït descalç per la gelada del banyador. I després el van posar al bastidor.
  I ho va confessar tot, i va trair fins i tot el seu pare i la seva mare. Per descomptat, també van ser torturats.
  El nen Vadim va ser torturat durant molt de temps. I després, juntament amb la meva mare, van conduir descalços i per la neu per tota la ciutat. Ens penjaven rètols al coll: som partidaris. I colpejaven dones i nens a l'esquena nua amb fuets.
  I penjat, és clar. Però el batxiller no va viure per veure l'execució i va morir sota tortura.
  Lara va sentir una mica de pena pel Vadim. Però el més probable és que la va trair.
  La guerra no coneix pietat.
  I ara una batalla ferotge està en ple apogeu. I tots els obusos i bombes nous cauen a terra.
  I els pioners lluiten.
  El nen Seryozhka, disparant, va assenyalar:
  No pots estranyar la nostra cançó, no la pots matar! No mataràs!
  Com va aconseguir escapar? Una mica de sort aquí. Els alemanys estan molt enfadats perquè el nen canta durant la tortura, l'han agafat i no el van penjar. I vam decidir crear alguna cosa més sofisticada.
  I alguna tortura per provar completament inhumana.
  El nen es va deixar moure una mica. I el van enverinar al cotxe fins al camp d'extermini per fer experiments.
  Però el nen va poder trobar un buit al cotxe i es va escapar. L'esquerda es va crear per accident a partir d'un fragment d'una bomba, i no es va notar. I juntament amb la noia Seryozhka va fugir. I estaven descalços i van passar per la neu. Però els nens estan endurits, van poder aguantar el fred. I vam arribar a la primera línia.
  Sí, els nazis estan pressionant molt.
  I les bombes es llancen molt sovint. I es planten obusos a les posicions dels pioners.
  Els nens responen començant a cantar de nou;
  Sóc un nen que va néixer en terra santa,
  El que es diu ilЈlimitat coneix Rússia...
  I no hi ha millor lloc per conèixer a tota la terra,
  I no importa com ho demaneu a Déu amb una fe ferotge!
  
  Però va néixer com un ateu ardent
  D'una manera cínica, en aquest segle XXI...
  Vull construir un paradís meravellós amb la meva pròpia mà,
  On es convertirien els déus en les mateixes persones!
  
  Però ara vaig entrar al segle XX turbulent,
  I vaig tenir un noi per lluitar allà...
  Que es canti la gesta de l'heroi de Rússia,
  Els russos sempre hem pogut lluitar!
  
  El nostre coratge viu en el cor jove,
  I la meva sang bull violentament a les meves venes...
  Les victòries van obrir un compte ilЈlimitat,
  Lluitem de manera salvatge nois dia i nit!
  
  Per a la glòria de la nostra valenta Rússia,
  Quina gràcia donarà a Lada...
  Podem remar amb zel amb rems a l'Edèn,
  Rebrem una recompensa ilЈlimitada!
  
  Aquí hi ha la nostra fe, i el poderós déu Svarog,
  I el llamp que llança el mateix Perun...
  Per a nosaltres, la Vara eterna signarà el jurament,
  I la victòria espera al maig radiant!
  
  Som russos, grans fills de la terra,
  Crec que aviat volarem a Mart...
  Sé que he nascut per crear victòries,
  Que triomfi Abel, no Caín!
  
  Donarem el nostre cor per la nostra Pàtria,
  Serviu Rússia amb la vostra ment i baionetes...
  El querubí desplegarà les seves ales des del paradís,
  Seguirem els nazis amb els nostres punys!
  
  En res l'enemic tindrà una oportunitat,
  La Wehrmacht no ens posarà de genolls...
  Vam colpejar el Fritz directament a l'ull
  Per la glòria de les generacions més importants!
  
  A Rússia, cada guerrer d'un pessebre,
  El nadó tira de les nanses a la màquina...
  L'ordre de Svarog - matar el Führer -
  Lada donarà una generosa recompensa!
  
  No hi ha res més al nostre món
  Més cara és la bandera victoriosa, escarlata, vermella...
  La barca es va trencar, el rem es va trencar,
  És perillós lluitar amb la nostra Pàtria!
  
  Ningú sap on és la vora de l'univers,
  On van els astronautes...
  Svarog l'Altíssim, el rei totpoderós,
  I el cavaller rebrà subvencions d'ell!
  
  
  No tinguis por, els feixistes no ens trencaran,
  Encara que en aquest món, amb ells els Estats Units, amb lleons...
  I la vida no s'interromprà, conec el fil,
  No guanyaran la pàtria amb botes!
  
  Tenim força militar, creieu
  I els tancs, els avions de dimonis són més genials...
  La bèstia del feixisme serà vençuda,
  El Führer i còmplice del Duce són penjats!
  
  La bandera és vermella, aquesta és una bandera molt forta,
  Brilla com una bossa vermella sobre l'univers...
  El membre del Komsomol va posar a Fritz a l'engonal,
  Amb el seu taló, nu, i no blanc!
  
  Crec que aviat entrarem a Berlín,
  Amb un cant victoriós del comunisme valent...
  I escombrarem tots els feixistes,
  Perquè no hi hagi canalles de revanxisme!
  
  I llavors hi haurà un paradís a l'univers,
  Sonen les trompetes dels poderosos querubins...
  Lluita per la Pàtria i atreveix-te,
  Amb Russia Rod i som invencibles!
  PROVES DEL PETIT PRÍNCEP
  L'Oleg va acabar a la torre a la mateixa celЈla amb la Natasha. Portava un vestit car, però trencat en alguns llocs. L'espasa i totes les armes es van endur en el moment de la captivitat, i van ser escorcollades amb rudesa, s'emportaven diners i joies. Però de moment, van deixar botes i una camisola. I tu estàs assegut sobre un feix de palla. Ara ets un nen d'uns tretze anys a l'edat mitjana. Això és una mica menys de dotze per al segle XXI. Però el cos està entrenat, el príncep, és clar, es desenvolupa mitjançant exercicis físics i esgrima. Però no tan fort i ràpid com quan Oleg estava en carn immortal. Però aquest cos també és bo. Més o menys sans, totes les dents intactes, però més sensibles. Aquí, durant la detenció, l'han atordit amb una porra i, al cap, se li va inflar un cop de pes.
  El casc d'or va ser endut. I encadenat pel coll a la paret. Però la cadena és llarga i et pots aixecar. Al seu costat hi ha la seva mare. La Natasha ha canviat una mica. No tan ample i musculosa, encara que la dona és esvelta i forta, tampoc una de les febles, encara que no és una bruixa immortal. Una mica més gran que Natashka, uns trenta anys segons els estàndards moderns, i molt bonica, la seva cara és més tendra i no tan dura. Una dona madura, una mica més pàlЈlida que la Natashka, fosca per les cremades solars, i els seus cabells són ros, però no blaus, però lleugerament daurats.
  Va ser la primera bellesa del regne, que va donar a llum només dos fills i, per tant, practicant esport, va poder mantenir una figura de nena. Segons els estàndards de l'edat mitjana, sembla genial!
  Fins que la reina va ser robada, persones especials i lleials van ser capturades sense resistència. I té joies, un vestit molt car, moltes joies, xabots brodats amb perles i or. Una dona jove bonica, rica i exteriorment bastant tranquilЈla. Encara que no tenia grillons, i l'Oleg fins i tot es va avergonyir d'estar encadenat com un cadell, i que el seu vestit estava trencat en alguns llocs, punxat i es veien taques de sang.
  Però volien prendre el príncep amb vida, aparentment després d'haver rebut una ordre estricta, i no van punxar, no van tallar, sinó només una mica atordits. Encara que el nen lluitador es va resistir desesperadament.
  Però està clar que els esperen proves més dures. La reina està asseguda en un llit amb un llit de plomes i coixins, al seu costat hi ha una minyona.
  Oleg va recordar la pelЈlícula: "La dama i el lladre". Allà, també, una bella dona, o més ben dit la xiqueta, era guardada en una torre més o menys acceptable, amb un llit i un llit de plomes i una minyona. I les joies es van endur només abans de l'execució. I ara s'enfronten a l'execució. I no la destral humana del botxí, sinó cremada a la foguera per part de la Inquisició. Només abans d'això, els torturadors derrotaran brutalment la informació que necessiten sobre els molt rics, els tresors de la corona i, el més important, sobre una relíquia sagrada que pot donar als inquisidors un poder colossal, i potser poder sobre el món!
  Oleg Rybachenko es va estremir, havia perdut l'hàbit del seu cos habitual, encara que jove i sa. Desagradablement, el coll d'acer va fregar el coll del nen. I en general és humiliant seure en una cadena, com un gos. I tenia una mica de personalitat i un príncep, és a dir, un orgullós. Quan ets això i tu i no només tu. I és humiliant sentir-se com un cadell.
  La Natasha el mira. No és del tot ella, l'aspecte d'una reina. I la ment, i la percepció tant d'ella com d'ella. La memòria de l'antic portador existeix. Però bruixes guerreres. I tens doble memòria. I Oleg Rybachenko, que ja ha estat en una gran varietat de missions i línies diferents, i el príncep, que té menys aventures, però també als tretze anys, el seu personatge està en gran part format.
  I també hi ha hàbits. Per exemple, seure a la palla bruta és desagradable i fastigós, el vestit del príncep és elegant i relativament net. I sí, vull menjar. I no estaria malament beure. I què donaran a beure als presos?
  Es mantindran amb pa i aigua, com els presoners comuns? O donaran quelcom més luxós i adequat per als reis.
  Aquí a la novelЈla "Deu anys després", a la Bastilla, els presoners estaven ben alimentats. Però pot ser només un invent artístic. O la gent noble està ben alimentada?
  Oleg va sospirar i va preguntar a la reina Natasha:
  - Estarem preparats?
  La noia de la sang més augusta va declarar decididament:
  -Sempre a punt!
  El noi príncep va voler dir una altra cosa, però les portes del més aviat gran van cruixir. Algú va girar la clau del pany. I després es van obrir des d'un metall molt gruixut i la càmera va entrar. Diversos grans guàrdies de presons especialment entrenats, també un parell de botxins amb túnica, dos sacerdots amb sultans i una dona amb vestits monàstics.
  El sacerdot més alt va mirar a la reina i va dir secament:
  - Treu-li totes les joies i amulets!
  Una dona amb sotana monàstica es va acostar a Natasha i, posant-se uns guants de cuir prim, va dir humilment:
  - Disculpeu, majestat, us he de buscar perquè no amagueu cap amulet que pugui impedir que el diable es penedeixi fins i tot sota la tortura!
  El mossèn va dir amb severitat:
  - Això no és majestat, sinó un sospitós de bruixeria! Si es resisteix, els guàrdies l'agafaran!
  Natasha va dir amb orgull:
  - Jo mateix no val la pena!
  Va començar a treure's les joies. Oleg va recordar la novelЈla Ivanhoe. Amb la Rebecca, també, van treure totes les joies i les teles orientals brillants. Només es va quedar amb una túnica blanca, els peus petits de la noia eren nus. Sí, es pot veure que no és gaire agradable caminar descalç pel terreny accidentat anglès per a una noia d'una família rica i amb soles no endurides. O potser fred. Per cert, a les adaptacions d'Ivanhoe no queda clar si la Rebecca està descalça o no.
  Però em pregunto si la reina Natasha serà arrasada?
  La monja va posar la tiara, les arracades, els anells i les polseres en una bossa. Llavors va demanar educadament permís per tocar la Natasha per veure si havia amagat alguna cosa.
  El sacerdot va ordenar estrictament:
  S'ha de despullar!
  La Natasha es va ruboritzar i va posar el peu a la sabata:
  - Com t'atreveixes!
  El sacerdot va grunyir:
  - Us haurien d'examinar per detectar taques de bruixes! I no t'avergonyis, estaràs nu penjat al bastidor amb el teu fill! A menys que, és clar, confessis de seguida i descobreixis on s'amaguen els tresors!
  Natasha va grunyir enfadada:
  -Mai!
  El capellà va respondre:
  - Aguanta-la! Fem una recerca més exhaustiva!
  Els guàrdies van agafar la reina amb força. I la monja amb guants va començar a descordar-se la cotilla. La Natasha es va resistir desesperadament i va intentar xutar. De sobte va ser colpejada a la cara per un guàrdia i la reina va cridar. La monja era una carcellera experimentada i molt intelЈligentment es va desencallar el vestit i el va arrencar. Després van venir la brusa i la faldilla. La Natasha se sentia avergonyida. Oleg és una barreja d'indignació i, alhora, ilЈlusió d'un adolescent, en què es despulla una bella dona. Aquí es van treure les sabates a la reina, i després les mitges. Quina cama més gràcil que té. Els peus de la Natasha, tot i que eren preciosos, eren grans i s'endurien per caminar descalç constantment. I la reina els té més petits, i molt més mimats.
  Aquí hi ha una mitja i després una altra. Una altra faldilla va ser alliberada amb destresa per una monja. La reina va romandre descalça, i amb un sostenidor brodat amb diamants, i calces. Aquesta és tota la roba de l'agost deshonrat.
  La monja es va dirigir al capellà, pel que sembla el cap dels inquisidors. Va dubtar, però un altre home amb un soldà ric i un turbant amb maragdes va entrar a la celЈla. Va dir ferotge:
  - Bé, a què esperes, despulla-la més! Cal buscar la bruixa fins al final!
  De la reina, la monja va treure amb cura el sostenidor i després es va treure les calces. Va deixar al descobert el si de Venus. La Natasha volia tapar-lo i, literalment, es va cremar de vergonya. Però les seves mans estaven agafades per carcellers forts i entrenats.
  L'Oleg va sentir l'emoció més forta en ell mateix. Una bella dona es despullava davant d'una adolescent, i a l'Edat Mitjana, els nois, encara que no tenien grans estatura, estaven molt desenvolupats. La perfecció masculina del príncep es va aixecar i es va inflar fins al límit. Tenia moltes ganes de fer servir les meves mans, però en presència d'altres persones és una vergonya fer-ho.
  L'inquisidor al soldà amb maragdes va ordenar:
  "Consulta Charles al seu cos per si hi ha marques de bruixa..."
  El capellà va aparèixer amb una dona nua, bella i corba. La reina feia exercici i esgrimia constantment, de manera que no tenia excés de greix, i fins i tot es veia una premsa, encara que no tan destacada com la de Natasha en el seu antic cos. És bella, però exteriorment l'inquisidor va mantenir una cara impenetrable. I les seves mans i els guants gairebé tocaven el cos, i l'examen de la reina era d'interès comercial. Però la pell de dona jove, neta, llisa, tendra, pàlЈlida, ja que la reina poques vegades podia prendre el sol i només allà, perquè no la veiessin.
  Però era clarament visible que no tindria defectes ni taques. L'Oleg va sentir de sobte que la seva emoció s'apagava. El seu cos encara era massa petit per estar aclaparat amb hormones i patir dolorós quan no es poden llençar. Però la seva mare és humiliada i els botxins la examinen. I ja no excita, sinó que provoca ràbia. La ràbia tempestuosa del nen més august i mimat.
  L'Oleg, aprofitant que la cadena del coll és força llarga, va saltar i va aconseguir arribar amb el peu a la part posterior de l'inquisidor que examinava la seva mare. El cop va ser dolorós, i el capellà va caure. Li va colpejar el cap, però no fort a l'estómac de la reina, i ella li va donar una puntada de peu amb el genoll a la barbeta.
  L'inquisidor en un soldà amb maragdes va cridar:
  - Agafa aquest cadell i aboca-li-hi, amb varetes bé!
  El sacerdot de sota va respondre:
  - No pots flagelЈlar la persona augusta sense una decisió judicial!
  - I la tortura?
  El capellà va respondre en un xiuxiueig:
  - El tribunal ja ha donat permís per a la tortura, però sense mutilació, i només per obtenir informació!
  L'inquisidor va dir enfadat:
  - I tortura per aconseguir una confessió de bruixeria?
  El sacerdot va xiuxiuejar suaument:
  - L'emperador necessita tresors, i fins i tot promet deixar anar, el nen i la dona, si ho diuen i donen l'entrada al caché!
  L'inquisidor del sultà va dir enfadat:
  - Per què estirar? Torturem la reina i el príncep ara mateix! A més, no volen parlar!
  El capellà va assentir.
  - No té sentit tirar! Al seu soterrani!
  L'Oleg va ser capturat pels guàrdies i va començar a arrencar-se la roba. Eren molt forts, pel que sembla seleccionaven especialment els millors presoners per protegir els presoners més valuosos. Per tant, literalment es va esquinçar la camisola, la camisa, els pantalons, van arrencar les botes. Oleg estava completament nu, només amb pantalons curts.
  Li van desenganxar el coll i el van arrossegar per les escales amb la Natasha. Oleg va pensar que, probablement, així, amb els mateixos curts, van portar a Malquish-Kibalchish a la cambra de tortura. No obstant això, Oleg encara té una avantatge sobre el veritable príncep, sentirà un veritable dolor, però realment no morirà de totes maneres, però la descendència de la família reial tindria molta més por al seu lloc, ja que no pot comptar. en un compte de Happy End per. Fins i tot si expliques un secret, encara et cremaran com un bruixot: ningú necessita un testimoni addicional.
  El camí fins al soterrani no és massa llarg, tot en una torre. Per als presoners nobles de dalt, el lloc d'interrogatori és més baix.
  Tot i que l'Oleg havia sentit que era millor no mirar els instruments de tortura, es va mirar amb curiositat. Hi ha un arsenal molt ric de la Inquisició. I el que no ho era. I pinces, i ganxos, i varetes, i trepans, i un munt d'altres articles.
  Oleg va ser rebut per un botxí pèl-rojo, un especialista en la tortura de nens. Va mirar el noi guapo i musculós, i els seus ulls es van despertar amb una luxúria voluptuosa.
  Agafant el graciós peu descalç del noi guapo, va arrollar:
  - Què bé torturar a un noi tan simpàtic!
  Va agafar amb destresa unes pinces vermelles de la llar de foc i les va aplicar al taló rodó de l'Oleg. El dolor per la sola sense endurir del príncep va ser terrible i es va contrarestar, arrencant-se la cama amb un crit.
  La botxí pèl-roja va riure i va empènyer el ferro, vermell per la calor, a l'estómac del nen. I com colpejar amb una bota a l'engonal. L'Oleg va agafar la respiració.
  I el pèl-rojo va assentir.
  - Fot-los tots dos!
  Tortura antiga. Les mans estan lligades a l'esquena i es retorcen, cosa que fa molt mal als alumnes. L'Oleg va sentir que li cremava el taló cremat i va veure butllofes a la pell del seu abdomen. Però li van torçar les mans i el van aixecar. I les articulacions es treuen de les espatlles. La Natasha o la reina està completament nua. I ella també està tirada amunt en un bastidor. Podeu veure com els músculs de la noia es van tensar. La Natasha intenta patejar, però els seus músculs no són tan forts i les seves habilitats són genials.
  L'Oleg sent com s'arqueja i s'inclina, però el botxí fa una sacsejada brusca i les articulacions es retorcen i els peus nus del nen s'arrenquen del terra. Aquí està aixecat. Les cames s'insereixen al bloc, de la qual cosa pes addicional i molt més dolorós.
  L'Oleg sent que els seus turmells s'enganxen a les cepes. Són pesats i tenen ganxos per penjar peses i estirar la víctima. El nen va apretar les dents amb més força per no cridar. Has de ser valent davant la tortura.
  Digues-te que no et fa mal. Així és com el nen que va ser torturat pels nazis. Van clavar agulles sota les ungles, i es va imaginar que era una punxada d'eriçó.
  O Malquix-Kibalquix. Quan va ser torturat, se li va donar força perquè els seus enemics encara li tenien més por.
  Aquí pengen el pes pel ganxo. El dolor al cos estirat es fa més fort. I aquí hi ha la reina nua, i també ella a l'alzina. La Natasha pateix, es va llençar les dents i intenta no cruixir. La seva pell és tan blanca, no d'oliva daurada, bronzejada com de costum. La jove està suant pel dolor i també se li pengen peses. El cos musculoso i tonificat de la reina es tensa.
  Oleg sent excitació en si mateix i la perfecció masculina torna a augmentar. El diable vermell riu i grunyeix:
  El nen està emocionat!
  I de cop es va esquinçar les calces i li va estrènyer les pilotes amb les mans. I són tan forts.
  L'Oleg no ho va poder suportar i va cridar. Els seus ulls es van apagar pel xoc del dolor. Sembla que els ous estan a punt d'esclatar. Realment és una tortura tal que els generals soviètics també es van trencar.
  El botxí pèl-roig va xiular:
  - Digues-me, on és l'entrada del tresor?
  Els escribas cruixent amb les plomes, disposats a escriure una confessió esquinçada al bastidor.
  L'Oleg va xiular:
  - Sí, has anat...
  El vermell va estrènyer més fort i l'Oleg es va desmaiar. Em vaig despertar d'una galleda d'aigua freda. El dolor va tornar amb la consciència. Els lligaments estan estirats al bastidor, però fa mal sobretot a l'engonal, amb les pilotes mig aixafades. Taló estúpidament dolorós i cremat de paparres. Els botxins pengen pesos addicionals, dels quals s'intensifica el dolor a les espatlles i els lligaments. Sembla que els braços i les cames estan a punt de desenganxar-se.
  L'Oleg intenta tranquilЈlitzar-se que no el deixaran esquinçar, i que el tram s'acabarà aviat. Mentrestant, imagina que ets un pioner. O... Aquí la Natasha es va estirar a fons i van començar a colpejar-lo amb un fuet. Els botxins assotaven sense gaire malícia, sense presses, per tal de causar el màxim dolor. La Natasha experimentada es pot veure al llarg dels segles de la vida i milers de missions ha après a controlar el dolor i les emocions, i ni tan sols gemega. A més, somriu.
  L'humor d'Oleg també augmenta. Però, què passa si t'imagines que el dolor és agradable? A algunes persones els agrada. No un salze, sinó una vareta de ferro es va esfondrar de sobte a l'esquena del nen, la mateixa pelirroja va donar un cop de puny. El cos del príncep va tremolar. L'Oleg es va estremir i va grunyir:
  Bé, ets Satanàs!
  La pèl-roja va tornar a colpejar... La pell bronzejada del príncep va esclatar... La sang va vessar.
  Aleshores va grunyir:
  - Un braser sota els peus i pelar amb un fuet.
  Quan es baten els fuets, no fa tanta por. Però les soles nues dels nois van ser untades d'oli i es va colЈlocar un braser a sota. El foc es va encendre. I els corrents d'aire calents van colpejar els talons dels nens. Al principi el dolor no era tan fort. Però la calor es va acumular i es va cremar més fort. I la reina Natasha també es va fregir. I és tan bonic quan les cames tan seductores d'una noia estan en flames.
  L'Oleg torna a sentir-se excitat, tot i que les seves pilotes estan inflades per la forta pressió de la mà de la botxí. I l'erecció va ser molt dolorosa. I els cops de fuet al cos gairebé no es noten en el fons del dolor que va inundar els lligaments estirats del cos i els talons rostits.
  Aquí la pèl-roja va agafar una vareta de ferro amb un extrem roent, i com la va ficar a l'aixella d'Oleg. De nou el dolor, el nen es contrau, i gairebé es va dislocar la mandíbula per no cridar.
  El pèl-rojo cruixeix, mostrant unes dents grans com les d'un cavall:
  - Digues on és l'entrada del tresor!
  I la va cremar a l'altra, infantil, aixella del príncep. Després va tornar a baixar la vareta a la llar de foc. Vaig començar a escalfar. L'Oleg va treure un somriure, el dolor va omplir el cos infantil del príncep, però també va provocar emoció, de la qual les sensacions eren gairebé agradables.
  El diable pèl-roig, després d'haver escalfat la vareta a fons, la va treure i la va portar a la cara infantil d'Oleg, rugint:
  - Parla cadell! Bé, on s'amaguen els tresors?
  El nen va respondre amb valentia:
  - On? A Karaganda!
  El ferro calent va tocar la galta llisa i infantil del nen. Oleg Rybachenko va sentir un dolor salvatge i, al mateix temps, va tenir por que el mutilessin. I tenia moltes ganes de confessar. Però després em va colpejar al cap. Sigues com un pioner al bastidor! Després de tot, la tortura no els podia trencar.
  La pèl-roja va grunyir:
  -Parlaràs?
  I ja l'altra galta estava desfigurada de dolor per una vara. L'Oleg va callar. La botxí va girar l'aixeta i el braser sota els peus nus del nen va flamejar amb més intensitat. Aleshores, davant el seu senyal, dos ajudants botxins van treure de la llar de foc uns fuets ja especials fets de filferro de pues, que es van posar al vermell.
  L'Oleg es va estremir. Semblava espantós. Però el dolor és, al cap i a la fi, una sensació forta i, amb una certa mentalitat, pot ser agradable.
  Imagineu-vos que us assoten amb una escombra als banys. I el nen fins i tot va somriure quan el filferro de pues, vermell per la calor, va caure sobre el seu cos ja batut.
  Però fa mal, fa molt de mal, i estàs literalment en un tsunami de patiment. Per a l'Edat Mitjana, la tortura és genial. I la reina Natasha va ser assotada amb un cable roent. I ella també somriu com una prostituta quan un client es posa en els calçotets i li fa pessigolles el cony amb la mà.
  A partir d'aquests pensaments, el nen-príncep experimenta una forta emoció, i la seva perfecció masculina sobresurt com una clavilla. Pel-roja enfadada. S'acosta a la llar de foc, treu del foc una ampla tira de ferro amb unes pinces especials. I el porta al pit del nen. Va tocar la pell nua, va prémer i va mostrar les dents i va dir:
  - Bé, què fa mal?
  Oleg Rybachenko va respondre amb valentia:
  - De cap manera! Com una dona punxada amb un punxó!
  I va ser colpejat amb la punta de la bota a l'engonal. El dolor és molt fort, però el nen es va inspirar que era agradable i, per tant, no va plorar, no va cridar, sinó que va somriure.
  La pèl-roja s'enfadava cada cop més. Va agafar les pinces roent del foc i va agafar el nen per la barbeta. Girar. Llavors va començar a trencar els nens als peus amb unes pinces roents. I al mateix temps seguir fregint els talons.
  L'Oleg va riure histèricament. El dolor era tal que, literalment, em va tornar boig. Però el príncep va sentir l'emoció més salvatge en ell mateix.
  La botxí pèl-roja va trencar els dits dels peus al nen i va grallar:
  -Parlaràs? On són els tresors?
  Oleg Rybachenko va respondre amb valentia:
  - Calla monstre estúpid! El teu tresor no es coneixerà!
  I torna a trencar-se els dits dels peus. No obstant això, l'arpia pèl-roja va fer una altra tortura. Així que els botxins li van posar un embut a les dents i van connectar una mànega. I aboquem-te aigua freda per la gola. També tortura antiga i eficaç. Ara el teu estómac s'infla i et pressiona el pit. I al mateix temps, la botxí amb els cabells ardents treu una altra tira de ferro roent. I el posa a la panxa desbordant del nen. Eructa aigua i orina espontàniament.
  I el braser comença a xiular, que crema els peus nus del príncep.
  La pèl-roja fa un senyal als botxins:
  - Satisfet!
  I amb un gran esforç trenca l'últim dit del peu nu del nen. Aleshores grunyeix:
  - Bastard, et trencarem!
  I la botxí treu agulles afilades i roents d'una altra llar de foc i comença a punxar el nen Oleg a les terminacions nervioses. Fa mal com l'infern. Però el nen continua somrient. Encara que al mateix temps el van colpejar amb un cable roent a l'esquena i als costats. I després ruixeu amb aigua salada.
  Era com si el dolor més salvatge esclatés amb bombes. Però tot i així, la consciència no s'ha esvaït. El nen estava sobreexcitat i, per tant, no es va apagar. I el dolor era una barreja de dolor i plaer. Com la violació per a una dona. Quan experimenta dolor i orgasme alhora.
  Així que la Natasha, a jutjar pel seu rostre, és feliç malgrat el braser sota els seus peus nus i els cops d'un filferro roent al seu cos.
  L'Oleg va tornar a cremar les galtes dels nens, aquesta vegada amb una franja més ampla. I calia foc a les aixelles amb una torxa. Van perforar el cos amb una agulla llarga i roent. Després van tornar a punxar.
  La farina pot ser diferent. La Inquisició ho va intentar. Així que la botxí va posar una vara encesa al cinquè punt. El dolor és salvatge i encegador.
  I aquí van portar una torxa als cabells del nen i li van calar foc. Això fa por francament.
  Oleg Rybachenko va grunyir fredament:
  - No ploris pel cabell rapat!
  La botxí pel-roja, com a resposta, agafarà el nen pel nas amb unes pinces roentes i estirarà amb força. Oleg el noi va bordar:
  - A la curiosa Varvara li van arrencar el nas al mercat!
  I en realitat li van treure la meitat del nas, desfigurant el nen. I aleshores la vara ardent al cul va pujar més amunt... Va passar a l'estómac ple d'aigua i es va cremar a través de la closca.
  L'Oleg gairebé va perdre el coneixement pel xoc del dolor, però va aconseguir bordar:
  - No diré!
  El diable pèl-roig se la va agafar i va començar a colpejar el nen amb un fil roig en un frenesí salvatge. Aleshores va saltar al braser i va agafar les pinces blanques en un forn especial, on cremava carbó, i una calor especial com en un alt forn.
  La botxí va agafar sobtadament les boles d'Oleg Rybachenko amb unes pinces blanques i va tirar. L'arrel masculina va escapar, i el noi príncep rebria un xoc tan dolorós que realment va perdre el coneixement. I un cos normal no podria suportar la sobrecàrrega. L'ànima d'Oleg Rybachenko va sortir volant de la carn mutilada del nen torturat i mortalment esquinçat.
  I en el cap incorporal, però capaç de pensar i percebre les ànimes, va tararear una cançó;
  Va caure en una terrible captivitat feixista,
  Estic surant sobre les onades de dolor terrible!
  Però sagnant, cantava cançons,
  Després de tot, el pioner sense por és amigable amb el cor!
  
  I us diré fermament botxins,
  Quina alegria més vil, vas vessar en va!
  El feble em dirà que calli,
  Després de tot, el dolor és insoportable i simplement terrible!
  
  Però ho sé, ho crec fermament
  El feixisme serà llençat a l'abisme!
  Un raig de flames malignes t'aclapararà,
  I tots els que van caure, alegres, ressuscitaran!
  
  I la nostra fe en el comunisme és forta
  Volem com un falcó, alcem-nos per sobre de totes les estrelles!
  Que rius de mel flueixin vi
  El món sencer, la trompa forta escoltarà consells!
  
  I la màquina apretant fortament pionera,
  Mira cap al cel, jove!
  I posa un exemple per als qui vacilЈlen,
  La teva corbata és tan brillant com un clavell!
  
  Pàtria per a mi ho vols dir tot
  Mare i el sentit de tota la vida jove!
  Deixant la dura vida fins ara,
  El nostre poble està patint sota el feixisme maligne!
  
  Però tens la voluntat del noi vermell,
  Escopir a la cara amb un bandit d'esvàstica infernal!
  Que els enemics tremolin de ràbia,
  I seran derrotats per l'Exèrcit Roig!
  
  país sagrat de la URSS,
  Què va donar el comunisme als pobles!
  Com la mare ens va donar el seu cor,
  Per la felicitat, la pau, l'esperança i la llibertat!
  
  Barefoot Blonde protegeix ALASKA
  ANOTACIÓ.
  Alexandre Tercer va arribar al poder el 1966 i va decidir defensar Alaska de l'exèrcit britànic. Belles noies rosses i una dona pèl-roja que posseeixen màgia i diversos mètodes de guerra ajuden a mantenir les terres russes a Amèrica.
  . CAPÍTOL 1
  Mirabela Magnetic torna a fer una nova missió fantàstica. Aquesta vegada al món d'Alexandre III. A més, el rei va començar a governar molt abans que en la història real. Des que el seu pare Alexandre II va ser assassinat el 1866 a l'abril. A la història real, el rei es va salvar per casualitat, però aquí no va funcionar.
  I el poderós Alexandre III va començar a governar a partir de 1866. I, per descomptat, el seu primer pas va ser prohibir la venda d'Alaska. I és correcte. La gran Rússia tsarista no dispersa els seus territoris. Només ara la veritat necessita protegir aquests territoris. I no és fàcil.
  Aquesta decisió del tsar-sacerdot va provocar certa indignació en els cercles estrangers. I Gran Bretanya va decidir provar Rússia primer de tot.
  Una petita fortalesa amb una petita guarnició russa a Alaska el juny de 1868 va ser atacada per les tropes britàniques.
  Per descomptat, Mirabela Magnetic, com a fidel servent dels déus russos, va ser enviat a aquest fort a la posició russa de la terra, i va haver de participar en les batalles per mantenir el territori rus.
  Descalça i amb pantalons curts i sostenidor, la noia va atacar la bateria britànica, que es trobava a una alçada dominant sobre el fort. Mirabela Magnitnaya ja tenia una experiència considerable en el compliment de diverses missions dels totpoderosos déus russos en diferents universos. Sí, aquest és el destí d'aquesta noia geni. Com a estudiant adulta, volia esdevenir immortal.
  I els déus demiürgs russos la van fer immortal, però la van convertir en una noia terminadora que els serveix a ells i a la gent de la Mare Rússia. Això li va molt bé a la noia eterna.
  Ella agafa la boca d'un sentinella anglès i li talla la gola. No és la primera vegada ni en la primera missió que fa això. Des del primer moment, gràcies al seu cos immortal, l'eterna noia va percebre tot això com un joc i, per tant, no va sentir remordiments ni molèsties a la seva ànima.
  Per a ella, d'alguna manera es va fer tan natural que la noia només es va alegrar del seu proper èxit.
  Aquí ella simplement va arrencar el cap d'un altre sentinella. Coneix els nostres anglesos: Alaska ha estat i serà rus!
  Mirabela Magnetic: aquest inventor enginyós i més prolífic de la CEI fa temps que s'ha indignat perquè Alaska es vengués per un cèntim! Però el tsar Alexandre III no és així! No, aquest monarca no cedirà ni una polzada de terra russa!
  Glòria a Rússia i als tsars russos!
  La noia terminadora amb el seu cinquè nu va moure un altre anglès a la part posterior del cap. Es va trencar el coll. Després va cantar:
  - Alaska serà nostra per sempre,
  On hi ha la bandera russa, allà brilla el sol!
  Gran somni fet realitat
  I la veu de les noies és molt sonora!
  Sí, estaria bé que les llegendàries quatre bruixes, precioses com estrelles, ajudessin ara. Serien de gran ajuda. Però està bé lluitar sol.
  Aquí calen foc a la pols sense fum i la nitroglicerina. Ara tota la bateria anglesa volarà a l'aire.
  Mirabela Magnetic va cantar:
  - No hi ha Pàtria més bella-Rússia,
  Lluita per ella i no tinguis por...
  No hi ha país més feliç a l'univers,
  L'univers sencer és una torxa de llum Rus!
  La bateria explota: com una erupció d'un volcà colossal. Diversos centenars d'anglesos van ser llançats alhora i van explotar en petits trossos.
  Després d'això, la noia, agitant dos sabres, va començar a tallar els britànics. Al mateix temps, el jove guerrer-terminador cridarà com en anglès.
  Els escocesos s'han aixecat! Volen esquinçar la reina!
  Aquí va començar... Hi va haver tiroteigs entre anglesos i escocesos d'ètnia. Sí, un tiroteig tan salvatge i salvatge.
  I la tala també va anar. Els escocesos i els britànics van lluitar entre ells.
  Uns quants milers de soldats que assetjaven el fort ara lluitaven amb el més gran frenesí.
  Reixeta magnètica Mirabela:
  - Talla i mata! Dispara'ls!
  La batalla va continuar a gran escala. Mentrestant, Mirabela, que posseïa una força poc infantil, va agafar diversos barrils de nitroglicerina al vaixell i la va enviar en silenci al cuirassat anglès més gran.
  La noia Terminator va cridar:
  - Per a Rússia, un regal d'aniquilació!
  I va allunyar el vaixell amb les cames nues i de noia, que, accelerant, van colpejar al costat de l'armadillo. Els britànics a bord van disparar les seves armes a l'atzar i sense èxit.
  I aquí teniu el resultat, com d'embolcall. I esclataran diversos barrils de nitroglicerina. A més, la noia immortal els va assenyalar amb tanta precisió que va esclatar completament.
  I aquesta destrucció va seguir. I el cuirassat el va agafar i va començar a enfonsar-se sense cap problema.
  I els britànics a bord es van ofegar. Mentrestant, la noia ja és al creuer. Ell talla els mariners amb sabres, i ella corre cap a la timonera donant cops amb els peus nus.
  Famosos talls mariners i grinyols:
  - Glòria al nostre bonic país!
  Rússia meravellosa sota un savi tsar!
  No et donaré enemics d'Alaska!
  Es trencarà a trossos en una ràbia!
  I aleshores la noia va llançar una granada amb els peus nus i va trencar els britànics.
  Aleshores va trencar el timó i anem a girar el creuer. I dos grans vaixells anglesos com xocar. I l'armadura d'ells esclatarà. I deixa't enfonsar i cremar alhora.
  Mirabella va cantar:
  - Glòria a Rússia, glòria!
  El creuer es precipita cap endavant....
  el tsar Alexandre el Gran,
  Obrirà un compte per a les victòries!
  Després d'això, la noia terminadora va volar amb un salt a un altre creuer. I també en ella va començar a picar mariners. I trencar fins al timó.
  I allà, només gireu i empenyeu els vaixells.
  La noia terminadora fins i tot va cantar:
  - Cinturó negre,
  estic molt tranquil...
  Cinturó negre -
  Cap home és una illa!
  Cinturó negre,
  descàrrega d'un llamp -
  Tots els britànics estan morts!
  I Mirabela Magnetic torna a empènyer els vaixells junts. Aquesta noia és realment la guerrera més maca del món!
  I saltar de nou, i cap a un altre creuer. Sí, la mestressa dels mars va tenir una mala idea: lluitar amb Rússia. Sobretot quan una noia tan dura i desesperada està lluitant.
  Mirabela Magnetic i després va tallar molts anglesos i va donar la volta al seu vaixell. Més precisament capturat als britànics. I ella el va traslladar a l'atac a un altre creuer. I amb un rugit salvatge va embolicar l'enemic.
  Va ser com si dos monstres s'ajuntessin i s'enfrontessin a un vestit salvatge. I tallar-se els nassos els uns als altres. Aleshores van agafar aigua de mar i van començar a enfonsar-se, sense cap possibilitat.
  Mirabela Magnetic va cridar:
  - Glòria a Alexandre III! Gran de reis!
  I de nou, amb els dits nus, llançarà una bomba amb explosius. I tota la fragata, havent rebut un forat, s'enfonsa.
  Sí, els britànics, per descomptat, no s'esperaven això. Pensaven que es trobarien amb una aventura tan salvatge?
  El braç magnètic de Mirabela:
  - Glòria a la Gran Rússia dels tsars!
  I de nou, la noia agafarà i agafarà el timó del proper creuer. I amb l'ajuda de les cames nues i de nena, el farà girar i embassarà l'enemic. Dos vaixells s'esfondren junts i s'ofeguen amb el vòmit del mar!
  La noia Terminator crida:
  - Per la glòria de la pàtria del sant!
  I de nou hi ha un salt de llargada. I sobrevolar les onades. Després d'això, la noia torna a tallar amb sabres, trencant fins al timó. És una guerrera terminadora molt combativa i agressiva.
  Aixafa els mariners anglesos i canta:
  - Brilla amb una estrella radiant,
  A través de la foscor...
  El nostre gran tsar Alexandre,
  No coneix dolor, no té por!
  
  Els enemics es retiren davant teu
  El públic està animant...
  Rússia t'accepta -
  Una mà poderosa mana!
  I Mirabela Magnetic va tallar molts dels britànics, i va tornar a empènyer els vaixells a gran escala, amb el front.
  Aquesta és realment una noia terminadora. Sembla uns vint anys, només un metre noranta d'alçada, i tot i que els músculs són d'acer fos i el relleu és com unes barretes de xocolata.
  I si una noia així bateja, no hi haurà mel.
  I aquí de nou la noia salta d'un creuer a un altre. I de nou, sense més preàmbuls, els empeny de cap.
  I crida per a si mateix:
  - Per la Rus dels Romanov!
  De fet, la noia de la terminació està en bon estat. Mostrarà a tothom la seva classe més alta. I tallarà i aixafarà tothom, com un gegant amb una porra.
  Aquí hi ha un altre salt, aquesta vegada sobre un armadillo.
  Els sabres de la nena descalça tornen a funcionar. Intenten disparar-li, però les bales no arriben a la noia immortal i, si l'impacten, reboten.
  És bo ser una noia eterna, no només ets jove, però tampoc et poden matar. Aquí esteu trillant la Gran Bretanya.
  Agafes el timó. I ara ja l'estàs fent girar, i ara ja hi ha dos cuirassats sencers, com xocar i xocar. I trenquen el metall que fins i tot les espurnes volen en totes direccions.
  Mirabela Magnetic crida:
  - Per Rússia que tothom trencarà les banyes!
  I amb un taló de noia nu i rodó, llançarà un regal assassí de la mort. Trencarà la massa dels britànics i la següent fragata va al fons.
  Bé, queden quatre creuers més. Està clar que els britànics no enviaran tota la flota a les costes d'Alaska.
  Aquí Mirabela Magnetic captura un altre volant. I des de tot arreu el fa girar a l'enemic. I ara els dos creuers agafen i xoquen els fronts.
  Hi ha un sonall i l'esclat del metall. I ambdós vaixells comencen a enfonsar-se amb molt de gust.
  Mirabela Magnetic va cantar:
  - A la botiga "Beer-Water",
  Mentir un home feliç...
  Venia de la gent
  I va sortir i va caure a la neu!
  Ara heu de destruir els últims creuers i agafar vaixells més petits.
  Llavors els britànics a terra, després de la mort de la flota, es rendiran a la mercè del vencedor.
  I per a Gran Bretanya, aquesta serà una lliçó tal que mai l'oblidaran. I també recordaran Crimea, on van treure el cap durant el regnat del besavi Nicolau I. No obstant això, Nikolai Palych no va passar a la història com un gran, sinó que va resultar ser un fracàs. Però el seu nét ha de mostrar ara la glòria de les armes russes.
  I en això l'ajuda Mirabela Magnetic, una noia terminadora molt xula i decidida.
  Mirabela agafa un altre timó i empeny els dos creuers britànics l'un contra l'altre. I actua de manera molt decidida i freda.
  Aleshores, la noia del terminador exclama:
  - Els vaixells van al fons,
  Amb àncores, veles...
  I després seran vostres
  Cofres daurats!
  Cofres daurats!
  I un altre salt, ja que quatre cuirassats i una dotzena de creuers van ser destruïts, llavors és hora de destruir les fragates. Gran Bretanya perdrà molts vaixells.
  I després entendre què vol dir atacar Rússia.
  La noia Terminator va cantar:
  - Per la meravella i la nostra victòria al món!
  I va muntar el volant de la següent fragata, i dirigeix el vaixell cap a un ariet, i amb un cop potent, com una explosió!
  I els dos vaixells seran agafats, trencats i dividits en trossos. I és genial i molt xulo.
  Mirabela Magnetic torna a saltar i salta a un altre vaixell. I a partir d'aquí lidera el procés. I torna a donar la volta al vaixell i les fragates xoquen.
  De nou, el xisclet del metall trencat, una poderosa explosió i els mariners supervivents cauen a l'aigua.
  Mirabella crida:
  - Per l'èxit de les nostres armes!
  I de nou una noia valenta en l'atac. Va muntar una fragata nova. I enviat al destructor.
  Els vaixells xoquen i exploten. El metall es trenca i el foc es dispara a l'aire. I la gent crema viva.
  Aquest és el pitjor malson absolut. I els britànics cremen com barbacoes.
  Entre els morts hi havia un grumet, un nen d'uns tretze anys. És una llàstima, és clar, que un home així hagi estat assassinat. Però la guerra és guerra.
  La noia Terminator va cantar:
  - Hi haurà cadàvers, moltes muntanyes! El pare Chernomor és amb nosaltres!
  I la noia va tornar a llançar una granada amb el peu nu, que va enfonsar un altre vaixell.
  La noia genial va colpejar el cap de l'almirall britànic, mentre el seu cap esclatava com una carbassa colpejada per una pila. I amb el seu taló nu va carregar l'enorme negre a la barbeta. I va sobrevolar i va abatre una dotzena de mariners.
  I aleshores la noia va tornar a donar la volta a la fragata i va xocar amb el seu veí. Tuitejat agressivament:
  - Sóc una gran estrella!
  I de nou, la noia de la terminació està a l'atac. Devastador i ràpid. Fa bullir tot un volcà i una erupció de poder colossal. Aquesta és una noia geni invencible.
  I aixafa a tothom sense pietat. I ara la noia-superhome està muntant una altra fragata. I destrueix l'adversari sense gaire demora. Aquesta noia és una gran estrella.
  La Mirabela Magnetic va tornar a empènyer les dues naus l'una contra l'altra i va cridar amb tota força:
  - Pel gran comunisme!
  I de nou una valenta lluitadora a l'ofensiva. Sí, aquí estàs lluitant d'una manera nova. No com un altre èxit sobre la Segona Guerra Mundial. Aquí tot és agradable i fresc. Combatre la Gran Bretanya per Alaska.
  Els Estats Units encara no s'han recuperat de la guerra civil i no tenen una frontera comuna amb Rússia. Així que si heu de lluitar amb els Yankees, molt més tard.
  I Gran Bretanya té una colònia de Canadà i Rússia té una frontera comuna amb ella. Per tant, cal rebutjar l'embat de la poderosa Anglaterra.
  Però aquí hi ha un altre parell de fragates que van xocar. Aviat no quedarà res de la flota britànica.
  I per terra, no ataceu massa Alaska. Aquí les comunicacions per a Gran Bretanya s'estiren.
  Mirabela Magnetic torna a empènyer les fragates juntes i rugeix:
  - Un pirata no necessita ciència,
  I està clar per què...
  Tenim cames i braços
  I les mans...
  I el cap, no necessitem res!
  I el cap de la noia es mourà com un mariner anglès, que passarà volant, i derrocarà una dotzena de lluitadors.
  Mirabela torna a atacar... Aquí de nou va empènyer les fragates una contra l'altra. I es trenquen, es cremen i s'enfonsen.
  Mirabela va cridar:
  - Per l'ànima de Rússia!
  I ara el taló nu i rodó de la noia torna a trobar un gol. Ella aixafa l'adversari i rugeix:
  - Per la sagrada Pàtria!
  I amb un genoll de noia nu, com si estigués colpejant l'enemic a l'estómac. El van agafar i els intestins li van sortir per darrere de la boca.
  Mirabela Magnetic va cridar:
  - Per la grandesa de la Pàtria!
  I va girar el tocadisc en l'aire, fent trossos els enemics amb els seus peus nus.
  Sí, la noia destrueix de manera impetuosa... Ella mateixa s'enfrontaria fàcilment als enemics.
  Però van aparèixer quatre noies bruixes. I també belleses descalces i en bikini.
  I aixafem els britànics. Salten a si mateixos, llencen granades amb els peus de noia nus i destrossen Gran Bretanya.
  I aquí està la Natasha, una noia musculosa amb bikini. Prendrà i llançarà un disc amb els dits nus dels peus... Diversos mariners anglesos són tallats, i la fragata es gira i xoca el seu company.
  La Natasha crida:
  - La superestrella Alexandre Tercer!
  La Zoya, aquesta noia de cabells daurats, confirma:
  - Superestrella i encara no vell!
  Agustí aixafant furiós els anglesos, aquesta gossa pèl-roja va cedir, mostrant les dents:
  - El comunisme estarà amb nosaltres!
  I el taló nu de la noia va agafar i va colpejar l'enemic a la boca de l'arma. I la fragata va agafar i es va partir.
  Svetlana va riure, va disparar amb una pistola, va aixafar l'enemic, va girar, va descalçar el volant, va bordar:
  - Reis amb nosaltres!
  Les noies es van dispersar immediatament i van destruir la flota de manera molt agressiva. Bé, qui es pot resistir. Les fragates es van esgotar ràpidament, i ara s'estaven trencant vaixells més petits en lloc d'ells.
  Natasha, destruint Gran Bretanya, va cantar:
  - Rússia ha estat famosa durant segles com a sant!
  I amb els dits nus, llançarà una bomba que va dividir el bergantí.
  Zoya, continuant aixafant l'enemic, va cridar:
  - T'estimo amb tot el meu cor i ànima!
  I de nou, amb els dits nus, va llançar un pèsol. El següent vaixell anglès es va dividir.
  Agustí també va agafar i va colpejar l'enemic. Ella va aixafar el vaixell, la gossa pèl-roja va enfonsar molts oponents de Gran Bretanya. I ella va comprovar:
  - Per Alexandre III, que esdevindrà un gran rei!
  Svetlana va estar d'acord amb això:
  - Segur que ho serà!
  El peu descalç del terminador ros es va estavellar contra el costat del vaixell britànic amb tanta força que el vaixell anglès es va trencar en tres parts.
  Mirabela la Magnètica, aquesta noia invencible, també va colpejar tan fort a l'enemic amb el seu taló nu, rodó i infantil que el bergantí es va esquerdar i es va enfonsar gairebé a l'instant.
  La noia Terminator va cantar:
  - Escombrarem l'enemic d'un cop,
  Confirmarem la glòria amb una espasa d'acer...
  Vam aixafar la Wehrmacht per una bona raó,
  Els anglesos jugant, trencarem!
  La Natasha va fer l'ullet i va dir entre riure:
  - I, és clar, ho farem amb les cames nues de noia!
  I el taló nu de la noia es va estavellar contra un altre vaixell anglès.
  La Zoya, mostrant les dents, va dir agressivament:
  - Pel comunisme en l'encarnació reial!
  I la noia la va agafar amb els dits nus i va llançar una cosa que afecta mortalment els enemics, escombrant-los i esquinçant-los literalment.
  Agustí, aixafant els anglesos, va prendre i va emetre:
  - Glòria a Crist i a la Família!
  Després d'això, els seus peus nus també van llançar una bomba, destrossant un altre submarí.
  I llavors el taló nu va partir el bergantí amb un cop precís. I ho va fer amb molta gràcia.
  Svetlana també està en moviment actiu. Destrueix els enemics. I amb el seu taló nu envia un altre bergantí al fons.
  I la noia amb els dits nus de nou i amb una fúria salvatge llança una granada. És una guerrera increïble.
  Aquí la Natasha en un atac ràpid, i molt agressiu. Ella ataca desesperadament.
  I el nou vaixell anglès s'enfonsa quan és colpejat per una bomba llançada pels dits nus de la noia.
  La Natasha va cantar, mostrant les dents:
  - Sóc sobrehumà!
  La Zoya va donar una puntada de peu al bergant al nas amb el genoll nu. I es va dividir en esquerdes i va començar a enfonsar-se.
  Mirabela Magnetic amb el seu taló nu també va dividir el vaixell britànic més petit i va xisclar:
  - Per la meva força! Tothom esquitxat!
  I el nen torna a estar en moviment i atac agressiu.
  L'Agustí va continuar movent-se com una cobra que pica Gran Bretanya i va donar amb gust:
  - comunisme! Aquesta és una paraula orgullosa!
  I els dits nus d'aquesta noia desesperada van llançar un altre regal de destrucció.
  I la massa dels anglesos va acabar en un taüt, o al fons del mar. Tanmateix, quina mena de taüt si fossin trencats?
  I la resta fins i tot es va enfonsar!
  Mirabela Magnetic, amb un somriure salvatge, va escopir al bergantí, i aquest es va incendiar com si estigués ruixat amb napalm.
  La noia Terminator va cridar:
  - Per al vodka reial!
  I com riu, i dona un taló nu a bord del vaixell de la Gran Bretanya. Es dividirà i bul-bul a les profunditats del mar.
  Svetlana va llançar la bomba amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - I les noies elegants surten al mar...
  I tallar els enemics amb sabres.
  Mirabela Magnetic, aixafant els britànics, va confirmar:
  - Element marí! Element marí!
  Així es van separar els guerrers. I la noia estudiant està molt lluitant amb ells. I alegre al mateix temps.
  Mirabela dispara magnètic contra l'enemic des del canó dels britànics. I enfonsant un altre vaixell, va emetre:
  - Somni espacial! Que l'enemic sigui aixafat!
  Les noies deessa i la noia estudiant es van separar en una fúria colossal. I van reduir l'enemic, sense cap manera que Gran Bretanya suportés aquesta pressió.
  Mirabela va enfonsar un altre vaixell, va recordar que en un dels universos paralЈlels, el nan va decidir ajudar els alemanys en el disseny del "Tiger" -2. I aquest geni tècnic va aconseguir fer un cotxe amb el gruix de l'armadura i l'armament del "tigre reial", amb un pes de només trenta tones i un metre i mig d'alçada!
  I per què és un nan! I hi ha un súper dissenyador! Per descomptat, amb una màquina així, els alemanys van poder derrotar els aliats a Normandia l'estiu de 1944 i, a la tardor, aturar l'ofensiva de l'Exèrcit Roig que s'havia trencat a Varsòvia.
  El pitjor va ser que el gnom no només va dissenyar tancs. XE-162 també va resultar ser molt reeixit i lleuger, barat i fàcil de gestionar. I el bombarder Yu-287 va resultar ser un superhome.
  I llavors els seus cinc van haver d'intervenir. I així la guerra es va allargar fins a l'any quaranta-set.
  I si no fossin cinc, el Fritz podria haver guanyat!
  Mirabela Magnetic va parlar llavors amb duresa contra els gnoms:
  - Són pitjors que els elfs!
  De fet, hi havia un sicari elf. Es va convertir en pilot de la Luftwaffe, després d'haver abatut més de sis-cents cinquanta avions des de la tardor de l'any quaranta-un fins al juny de 1944, en ambdós fronts. Va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants quan el primer de la Luftwaffe va enderrocar dos-cents avions. A més, per tres-cents avions abatuts va rebre l'Ordre de l'Àguila alemanya amb diamants. Per quatre-cents avions abatuts, la primera Orde de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, amb fulles de roure daurat, espases i diamants. Per cinc-cents avions abatuts commemoratius el 20 d'abril de 1944, l'elf va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro, la segona del Tercer Reich després d'Hermann Goering.
  I per a l'avió número 600, se li va concedir un premi especial: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants. El gloriós as-elf mai ha estat abatut: la màgia actua com un talismà dels déus. I treballava sol com tot un cos aeri.
  Però això no va tenir cap efecte en el curs de la guerra. I els aliats van desembarcar a Normandia. I amb força èxit, malgrat els millors esforços de l'elf.
  Bé, llavors aquest representant del poble dels bruixots va decidir sortir a la carretera des del Tercer Reich. A més, què necessita? És possible augmentar els vostres comptes fins a mil? Qui estarà amb l'enemic!
  Mirabela va enfonsar un altre bergantí i va rugir:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  Ja cinc d'ells van enfonsar gairebé tots els vaixells. En l'acord final, cinc vaixells es van unir alhora, completant la derrota de la flota anglesa.
  Mirabela Magnetic cantava, mostrant les dents:
  - Rússia serà famosa durant segles,
  Aviat hi haurà un canvi generacional...
  En alegria, un gran somni
  Serà Alexandre, no Lenin!
  Les noies semblen estar contentes. Al mar, Anglaterra és derrotada. Ara queda acabar amb l'enemic maltractat a terra.
  I els cinc es van precipitar a tallar l'enemic ja desorganitzat i mig trencat.
  Les noies i el nen van aixafar l'enemic. El van tallar amb sabres i van llançar granades a l'enemic amb els dits nus. I va resultar molt xulo.
  La Natasha va picar i cantar, els seus sabres són tan ràpids i vint cops per segon. Sí, amb tanta velocitat, ningú es pot resistir a les bruixes. Això és el que significa el poder dels déus russos!
  Mirabela Magnetic amb el seu taló nu es va moure sobre el casc, i va trencar el coll del general britànic, va dir:
  - Un dos tres quatre!
  La Zoya va llançar un disc afilat i afilat amb els seus dits nus i va dir amb una rialla:
  - Cames per sobre dels braços més amples!
  Agustí va actuar de manera extremadament agressiva. I els seus peus nus són ràpids. I els cabells vermells de coure aletegen com una bandera de batalla, proletària.
  La noia el va agafar i va cantar:
  - Sóc una bruixa i no hi ha professió més bonica!
  Svetlana, reduint els oponents, va acceptar:
  - No! I no crec que ho farà!
  I els seus peus nus llançaven punyals. Van sobrevolar i van tallar dues dotzenes d'anglès.
  L'extermini va anar segons el previst. Tant les noies com el nen van actuar amb una fúria evident. I una precisió sorprenent. Guerrers extremadament aixafats amb un aplom salvatge.
  Mirabela Magnetic, talla per la meitat un altre general, mentre xiula.
  I una dotzena de corbs el van agafar i es van esfondrar d'un atac de cor. Va caure i va fer forats al cap de mig centenar de combatents anglesos.
  Aquí està la lluita! La millor de les baralles!
  Terminator Girl va bramar:
  - Sóc un gran guerrer! Sóc Schwarzenegger amb una faldilla!
  La Natasha va grunyir bruscament i va colpejar amb el peu nu:
  - Ets un Terminator en bikini!
  Mirabella va estar d'acord:
  - Sóc un Terminator amb un bikini que vomita tothom!
  . CAPÍTOL #2
  La Natasha, aquesta noia descalza amb bikini va prendre una decisió:
  - Ataquem els britànics sis! Hi ha massa pocs dels nostres soldats a Alaska per atacar-los!
  Mirabela Magnetic va estar d'acord amb això:
  - Per què necessitem baionetes addicionals? El més important és que hi ha màgia!
  I l'eterna noia, que en tot cas semblava exteriorment d'uns vint anys, només tenia músculs molt destacats, va batejar el seu peu nu i de noia.
  La Margarita, aquesta noia terminadora, també és una d'aquelles persones adultes que van acceptar tornar a la infància per la immortalitat i realitzar tota mena de missions.
  Ella va arrossellar:
  - Per fi alguna cosa a fer! Que cansat que estic, és especialment moral participar en una construcció!
  Mirabela Magnetic, aquesta noia immortal terminadora va confirmar de bon grat:
  "Per ser sincer, jo també n'estic cansat!" Vull baralles!
  Natasha va cantar:
  - A sota hi ha un raig de lluna blava,
  Damunt d'ell hi ha un raig de sol daurat...
  Però ell rebel vol una tempesta...
  Com si hi hagués pau a la tempesta!
  El guerrer va riure, mostrant ullals afilats.
  Els sis no van dir una paraula més. Ella només va agafar i atacar els britànics. L'exèrcit britànic era bastant gran: cent cinquanta mil soldats, que en un sol lloc és molt per al segle XIX. Sí, intentaré recollir-ne tant al Canadà.
  A més, és clar, una flota enorme, de diferents mars.
  No obstant això, l'armada es va traslladar a les posicions russes. I quants soldats hi té Rússia? Cent vegades menys! Bé, els treballadors de la construcció també vénen.
  Però aquí els sis amb les armes màgiques dels britànics van agafar i atacar.
  Aquesta vegada, els eternament joves guerrers tenen metralladores, espases i tot el devastador arsenal màgic.
  I com van emprendre la destrucció d'un exèrcit així.
  Mirabela Magnetic va moure les espases, destruint els soldats anglesos. Llavors va donar una ràfega de metralladores, segant els oponents. Després dels peus de noia descalços, els guerrers van llançar una granada, destrossant l'exèrcit de l'Imperi Lleó.
  I al final de la primera onada d'atac, Mirabela ha xiulat.
  Els corbs es van desmaiar, donant cops de puny a la part superior dels soldats anglesos.
  La noia Terminator va cantar:
  - El més fort del món és l'esperit rus!
  Margarita, aquesta nena eterna, i també una terminadora d'un poder destructiu colossal, tallada amb espases que s'allargaven. I aleshores va donar un esclat de metralladores. Aleshores, els dits nus del nen etern van llançar un regal assassí de la mort. Va destrossar una massa d'enemics de Rússia.
  Després d'això, una noia amb els cabells daurats xiularà com un xiulet i llançarà tot un núvol de corbs sobre els caps dels britànics. Aquests perforan els cims.
  Marguerite va arrossegar:
  - L'enemic serà aixafat a pols i plomes!
  Natasha a l'ofensiva... La noia dels cabells blaus va córrer primer el molí de vent amb les seves espases. Llavors la va agafar i amb els dits nus va llançar una granada que porta la mort als britànics. Llavors va donar un esclat de metralladores.
  Llavors es va treure el sostenidor i com llampecs d'un mugró escarlata.
  Els cavalls i la gent van ser llençats alhora i es van fer a trossos.
  Natasha va grunyir:
  - Però Pasaran!
  La guerrera Mirabela va llançar una granada mortal amb el seu peu nu i de noia i va xisclar:
  - Sóc una noia maca!
  Margarita, aquesta noia incansable, amb el taló nu, va trair el do de la mort i va donar:
  - I sóc una dona genial!
  La noia Zoya amb els cabells grocs està calenta en atac. I va rebre un esclat de metralladores, i després va tallar amb espases i va fer una recepció de papallona. La noia amb els peus nus va llançar un regal de destrucció. Va destrossar una massa de soldats anglesos. I llavors el guerrer del mugró carmesí va llançar un púlsar de destrucció. I va golejar les files angleses.
  Zoya va gorgotejar:
  - Sóc així, el més xulo!
  I de nou el guerrer com un tall, aquest cop amb un llamp des del melic. Prendrà i cremarà un parell de centenars d'anglès.
  I es riu de si mateix mostrant les dents. I de les dents s'envien raigs de sol que enceguen l'enemic.
  Agustí també està en lluita. Aquesta és la més maca de les noies més dures. I ara agafarà espases per allargar el tall. Després va disparar amb les seves metralladores. Sega la línia dels britànics. Després d'això, amb els dits nus, llançarà una granada. Que trenca els lluitadors anglesos com un secant.
  I aquí és encara més fresc del mugró de robí allibera un regal assassí de la mort. I quants oponents incapacitar.
  Però des del melic rodó de la pèl-roja, una cascada de llamps vola, i crema els oponents com una torxa de barbacoa.
  L'Agustí va xiular amb els seus pulmons:
  - Serà molt saborós!
  Svetlana és allà mateix. Està en un frenesí. I les seves espases travessen les files com els tancs, a través de la infanteria. I després, amb un moviment elegant, els autòmats tallen els oponents. I quan els mugrons de maduixa funcionen, això és completament un caos.
  I quan el melic vomita quelcom que és real i fa infinitament olor d'assassinat.
  El guerrer crida:
  - Sóc un campió!
  Mirabela El magnètic xiula com un falcó. I cau sobre els britànics com una pluja grisa. Aquí la noia agafarà i tallarà amb espases com tisores. I llavors les màquines funcionaran. El jove guerrer està en gran xoc. I aquí és encara més genial, quan la cama femenina i descalza d'una estudiant llança un regal de la mort.
  Mirabela va xisclar:
  - Per la grandesa de la campanya del comunisme!
  La Margarita és una noia molt activa i dura. Ella fa una ràfega de metralladores, destruint els britànics. I després tallant la carn amb espases.
  I després amb els peus descalços enviarà una cosa tan devastadora.
  I els joves guerrers xiularan. I tan gruixuts flocs de corbs desmaiats cauran sobre els enemics.
  La Natasha dispara amb una precisió extrema i rugeix:
  - Glòria a la Pàtria dels Tsars!
  La noia va disparar amb una metralladora. Després va tallar amb espases, tallant els lluitadors de l'imperi lleó. I després, amb els dits nus, com llançar un regal de destrucció completa.
  I llavors els púlsars seran emesos pels mugrons escarlata. I aleshores un llamp tan destructiu i mortal volarà del melic rodó. I cremar plens, soldats anglesos.
  Però el regal més devastador va ser quan una noia amb cabell blau es va esclatar les calces i un tornado destructiu d'aniquilació màgica va sortir volant del si de Venus.
  Això és el que els britànics no suporten gens. L'agafarà i l'enfonsarà en xips i taüts.
  El guerrer va rugir:
  - Glòria a la pàtria còsmica i reial!
  Zoya lluita amb energia salvatge. Aquí va dirigir el molí amb espases. Llavors va donar un esclat exacte de metralladores. A més, cada bala disparada per una noia molt bonica amb els cabells del color d'un jove dent de lleó va colpejar directament a l'objectiu i no va ser en va. I llavors els dits nus de les cames gràcils van llançar un altre regal de la mort. I va resultar ser molt precís i ben orientat. I cada fragment de la granada màgica i reutilitzable va colpejar directament a l'objectiu.
  I després va agafar el mugró carmesí i va disparar des del pit dret a la cavalleria, i des de l'esquerra a la infanteria.
  Zoya va tuitejar:
  - Glòria al tsar Alexandre!
  Però un llamp va sortir del melic, primer a la infanteria, i després a la cavalleria. Va resultar ser extremadament mortal i precís.
  I aquí està l'acord final, quan un tornado es va aixecar de la bonica gruta de Venus, trencant les calces de la noia guerrera. I tants anglesos són destruïts alhora.
  La lluitadora rugeix:
  - Per la Rússia promesa!
  Natasha, tallant els soldats anglesos, va dir:
  - La Terra Promesa d'Israel... Rússia s'anomena una mica diferent!
  Augustine és una guerrera amb un somriure mortal de les seves dents brillants com un mirall. I d'ells surten volant conillets solars, que rosteixen soldats anglesos. La noia pèl-roja realitza una tècnica amb espases, tallant els oponents. Després dispara amb metralladores, tallant-les com una talladora de gespa. I quan una granada llançada pel peu nu d'una harpia vermella vola, i trenca els combatents anglesos.
  I aleshores la guerrera del vestit vermell, mentre treu del mugró robí, dispararà quelcom que porta la mort. I passaran púlsars salvatges.
  La noia va agafar alguna cosa del seu melic, que no li dóna l'oportunitat d'escapar, es llança i blasfema a tota mena de pulmons.
  - Per la victòria sobre els enemics de Rússia!
  I al final, arrencar calces fines del pit de Venus llançarà una cosa que ni tan sols va donar temps als britànics de creuar-se. Es va estavellar amb força.
  Svetlana el va agafar i va tallar amb espases com les fulles d'un molí. Va tallar els caces anglesos. I després va disparar les seves metralladores. Tallar molts enemics. La noia el va agafar i va llançar una granada amb els dits cisellats dels seus peus nus. I va destrossar la massa d'oponents. I després des dels mugrons de maduixa va disparar una descàrrega d'un llamp de xoc. I va acomiadar els caces anglesos sense la més mínima llàstima.
  Així que va agafar del melic i va enviar un raig de màgia màgica. I els va trencar tots a trossos.
  I al final, la va agafar, es va llençar les calces blaves, i com llançaria tota una tempesta des del si de Venus, va calar foc al regiment i el va cremar fins al final.
  Mirabela Magnetic va tornar a retallar fent una tècnica de papallona a la gent. I després va disparar una ràfega des d'una metralladora. Sega els soldats anglesos. Els peus nus de la noia van llançar diverses granades reutilitzables. I va destrossar els oponents.
  I després el guerrer com xiular. I des de dalt, els corbs van començar a caure sobre els britànics amb la força incansable d'una metralladora de cavallet. I com van perforar els soldats de l'Imperi Britànic amb els seus becs afilats juntament amb els seus cascs.
  La noia Terminator va cantar:
  - Glòria a la Pàtria Russa!
  La Margarita, la noia incansable, també va xisclar entusiasmada, mostrant les dents:
  - Glòria a l'heroi tsar Alexandre!
  I amb els peus nus agafarà i llançarà una cosa tan assassina, com si caigués una pila de foc de dalt.
  I la xiqueta tornarà a xiular... I els corbs cauran com un aiguat mortal sobre els caps dels britànics.
  La Natasha lluita amb la infanteria amb un frenesí salvatge. I agafarà espases als britànics i thrash. I tallarà els enemics amb una metralladora. I quan el seu taló nu llança un regal de la mort, es torna molt fresc.
  I la guerrera de cabell blau alliberarà un regal impressionant d'aniquilació del seu mugró escarlata. I fregir vius els soldats anglesos.
  Per descomptat, em sap greu els nois, però van arribar a la terra original russa: Alaska. I és difícil fer-hi front, sense violència.
  Però la Natasha, com si es batís des del seu melic amb una poderosa descàrrega elèctrica, enfonsant els oponents en un embolic sagnant. Ho fa de manera molt efectiva.
  Però el menjar més devastador espera als enemics quan des del si de Venus, com mana la tempesta hiperplasmàtica màgica. Això comporta l'aniquilació total.
  El guerrer rugeix:
  - Arriba el comunisme!
  Zoya, liderant un foc mortal sobre l'enemic, des de metralladores, tallades amb espases. Va aixafar tota una línia d'anglesos. Aleshores, amb els dits nus de les cames gràcils, va llançar una granada mortal. Destrossa els soldats britànics.
  I quan els mugrons carmesí brillaven amb púlsars, aixafant el poder britànic, els britànics van emmalaltir completament.
  Però el melic de la noia va deixar anar un llamp, que va fondre les baionetes dels rifles dels caces anglesos, i els va fer fumar.
  Però el present més poderós de l'aniquilació va sortir volant de la gruta de Venus. Va agafar tots els enemics alhora i va cremar. I només va deixar banyes i cames dels oponents. Més concretament, les soles de les botes.
  Zoya va tuitejar:
  - Vindrà el comunisme - glòria al tsar!
  Agustí lluita amb un frenesí agressiu. És una noia, bé, una noia tan lluitadora que no puc salvar ningú contra ella. Els seus cabells d'un color vermell coure aletegen al vent com l'estendard de Lenin, amb el qual van a assaltar el Palau d'Hivern. El guerrer donarà un esclat de metralladores, i cada bala va a l'objectiu. I talla amb espases sense cerimònies innecessàries.
  I quan els dits descalços de la noia terminadora llancen una granada del poder més letal. I trencaran en petits trossos tots els soldats de Gran Bretanya que estaven a l'epicentre de la destrucció.
  Però els mugrons robí van funcionar. També un efecte mortal sobre els oponents. Un mugró, brillant de joies, va escopir descàrregues a la infanteria, i l'altre a la cavalleria de l'Imperi Britànic. I, literalment, ardent amb una calor infernal.
  Agustí va tuitejar:
  - Glòria a la Pàtria de Rússia!
  I ara, des del melic d'una noia amb un vestit vermell, un llamp volarà. I brillarà al llarg de les files angleses.
  La Natasha va xisclar amb el taló nu:
  - Ets super!
  La guineu pèl-roja de la gruta de Venus alliberarà un corrent assassí d'un remolí màgic i rugit:
  - La meva pàtria de l'URSS!
  Svetlana també lluita amb girs agressius. I amb els dits nus llança discs prims, cadascun dels quals talla una dotzena de caps anglesos. La guerrera mostra les dents. Dispara amb metralladores, talla els adversaris amb espases i els converteix en un desastre sagnant.
  Però dels seus mugrons de maduixa van volar raigs de làsers màgics. I diguem que és genial. Com incendiar l'enemic. I aquests raigs que emeten els bells pits de la noia fan realment una cremada magnífica.
  La noia en general, diguem-ne el superhome guerrer!
  I des del melic rodó, les belleses són com un llamp, cremant clarianes senceres a les files de l'enemic.
  Svetlana va xisclar:
  - Per a Rússia, que és el millor de tots!
  I ara, des del seu bell si de Venus, un corrent de plasma màgic enfurismat vola i cau sobre els britànics. Literalment cremant-los fins a cendres i tintes.
  Svetlana va grunyir:
  - En el nom del Crist rus!
  Mirabela Magnetic, lluitant desesperadament i tallant amb espases com un helicòpter en mode d'assalt, va confirmar:
  - En el nom de Jesús, el nostre Déu rus, blanc i totpoderós!
  I el peu descalç de la noia llançarà un present assassí d'aniquilació.
  Després d'això, la noia tornarà a xiular com un rossinyol. Els corbs d'un xiulet així es tornen bojos i es desmaien. I els seus becs portaven calaveres angleses.
  Mirabel observa:
  - Millor ser rei una hora que esclau durant un segle... Però l'home no vol morir!
  La Margarita va riure i va comentar:
  - Sí, la gent mateixa no sap què vol!
  La noia va córrer el molí de vent i va llançar una granada amb el peu nu. Aleshores va mostrar les seves dents nacrades, dient:
  - L'home vol esdevenir Déu, però no vol sacrificar-se!
  I la Margarita, va donar un esclat de metralladores. Va tallar molts oponents. I després com xiular. I els corbs van caure sobre els caps dels soldats anglesos, amb un desenllaç fatal.
  La noia va dir rient:
  Tot el que porta a la victòria és meravellós!
  Mirabela Magnetic, després d'haver fet una matança, després d'haver tallat el cap a una dotzena d'anglès, va confirmar:
  - Pren el control de l'enemic, però els mitjans no compten!
  La Natasha va realitzar una tècnica de papallona amb les seves espases. Llavors va donar una ràfega molt ben apuntada, segant els oponents. Els va tallar com mantega amb un ganivet. I va mostrar les seves dents nacrades. Els raigs de sol van volar dels seus ullals, que van arrencar els caps dels soldats anglesos. I ho van fer tot de manera amenaçadora i convincent.
  Aleshores, els dits nus de la noia van agafar i llançar una llimona. El qual, després d'haver-se esquinçat, va extingir de seguida un centenar de soldats de la Gran Bretanya. I tallar-los les extremitats.
  I llavors la Natasha des del seu melic, mentre esquitxa amb llamps de mort i destrucció, mostrarà la classe més alta. I el melic va treballar molt, molt agressivament, sembrant la mort inevitable.
  I quan van ploure taques d'energia màgica i destructiva de la gruta de Venus, va resultar ser una autèntica acrobàcia excepcional.
  Natasha va bordar:
  - Per santes victòries!
  I els mugrons escarlata emetran púlsars de batalla que tallen l'enemic.
  Però en l'atac Zoya. Aquesta noia amb els cabells daurats és tan activa i brillant. Així que la va agafar i de les metralladores va donar una ràfega molt ben apuntada i precisa. I després va tallar el revés amb les seves espases. Afecta el llançament descalç d'una bomba mortal. I després va agafar mugrons carmesí mentre alliberava púlsars mortals d'un poder extrem. I esquinçar els guerrers de l'imperi del lleó.
  I crida:
  - Glòria al comunisme!
  I des del melic enviarà un llamp tan salvatge que cremarà a terra els enemics.
  I llavors la noia de la gruta de Venus aixecarà una onada de poder tan ilЈlimitat que serà només un element salvatge.
  La Zoya va bramar:
  - Per Rússia, sants reis!
  I de les dents de perla alliberarà tals llebres d'energia d'aniquilació que cremaran la meitat del regiment anglès. I com farà por als cavalls que no hi hagi noies més xules.
  L'Agustí va mostrar les dents i va fer l'ullet als seus companys. Llavors la va agafar i amb els dits nus va llançar el present de la mort als lluitadors de l'imperi del lleó. Va disparar una ràfega de metralladores, després va fer funcionar un molí amb espases, tallant els oponents.
  I cridant:
  - Pel comunisme rus!
  I dels mugrons robí va sortir un regal d'aniquilació i màgia destructiva. Literalment menjant enemics vius.
  I quan els llamps van sortir del melic que van volar per les files angleses, i tots van ser assolits com una falç. Sí, i fregits, com els kebabs en una paella.
  Però del si d'Agustí va vessar un raig d'energia ardent i infernal. I com va començar a cremar-ho tot i a convertir-ho en cendres. I ara tot un regiment anglès, a causa del flux de plasma màgic, havia desaparegut.
  El guerrer pèl-rojo va cridar:
  - Pel comunisme rus!
  I de les seves dents nacrades com alliberarà els conillets del sol. I aquells combatents anglesos seran cremats i els seus cascos es fondran.
  Així dona la pèl-roja.
  I aquí està Svetlana en batalla. Una bellesa tan terrible i ardent. Encara que el seu cabell està associat a la neu.
  El guerrer la va agafar i va tornar a fer girar les espases, tallant els oponents. Després va disparar des de les seves metralladores, i amb molta precisió, gairebé fatal i letal. Totes les bales van anar directament a l'objectiu.
  Aleshores, els peus nus de la noia van alliberar regals de destrucció i aniquilació.
  Van esquinçar molts soldats de l'imperi de Gran Bretanya.
  Però els púlsars de l'aniquilació van volar dels mugrons carmesí. Sí, són tan mortals que no els puc salvar. I tants lluitadors d'Anglaterra es van fregir. I van actuar sense la més mínima llàstima.
  I del melic va esclatar amb un llamp tan ardent, més bruscament que la descàrrega de l'atmosfera. I tots van cremar alhora.
  I aleshores la noia va agafar i va alliberar de la seva boca els conillets de la destrucció completa i la mort.
  Va cremar molts oponents....
  I així és com tot un tornado de destrucció i aniquilació sortirà volant de l'úter. I enceneu els lluitadors anglesos com si fossin espelmes per Nadal. I cremarà sense el més mínim penediment.
  Svetlana va bordar:
  - Glòria a la Pàtria del comunisme tsarista!
  Mirabela Magnetic confirmat amb passió:
  - Glòria als herois!
  I la noia també emetia raigs de sol per les seves dents, que van cremar molts anglesos.
  Llavors es van agafar les noies bruixes, i per tal d'accelerar la derrota dels oponents, alliberarien gasos màgics des del cinquè punt. I desenes de milers d'anglesos es van congelar alhora. I després es va esfondrar en doloroses convulsions.
  Mirabela Magnitnaya i Margarita Korshunova van xiular a l'uníson, de forma sincrònica, i una massa de corbs i voltors que s'havien acudit per picotejar els cossos dels morts, van agafar i van caure com flocs sobre els britànics. I es van perforar el cap, els cascos, etc. El van colpejar fort.
  Agustí de nou des de la gruta de Venus va llançar tot un tornado de màgia, que va colpejar els oponents, i com xiula amb un somriure salvatge de dents verinoses.
  - Sóc el geni de la mort!
  I els sis sencers tornaran a xiular... Els últims mil anglesos de l'enorme exèrcit són acabats pel seu xiulant i odiós assassinat. Van entrar literalment als taüts.
  Després d'això, és el moment de canviar a la flota britànica. Cent i mig miler anglesos van ser destruïts a terra. I ara toca agafar el mar.
  Mirabela Magnetic, amb prou feines tocant les onades amb talons rosats nus, corre per les onades. La noia balanceja les espases, vola cap a l'armadillo més proper i talla els mariners amb les seves espases. No us oblideu de disparar amb metralladores.
  I els seus peus nus llancen granades amb molta precisió i mortalitat. I es pot dir que és genial.
  I al final, la noia agafa el timó del vaixell. Converteix un poderós cuirassat i alhora dos vaixells xoquen entre si a tota velocitat. Va ser com si dues muntanyes s'ajuntessin alhora, i el metall s'esfondrés, i els envans cremades. I l'anglès confós va caure a l'aigua. I ofegats per centenars.
  Mirabela com xiular: el peix es va enfadar i va començar a colpejar els mariners anglesos amb la cua al morrió.
  La noia va xiular:
  - Glòria al tsarisme - anem cap al comunisme!
  La Margarita, tallant els oponents i tallant-los a trossos amb espases, i tallant els anglesos com a col, va trencar el timó. Amb els dits dels peus nus, va llançar granades a l'enemic i li va colpejar l'interior. La noia va resultar ser molt maca i invencible. I ara va agafar el timó.
  I de nou els dos cuirassats anglesos giren i xoquen. I el cruixir del metall, i la caiguda de gegants. I després de la riuada.
  La Natasha també està en un atac ferotge. Ella treballava amb espases. A continuació, talleu en fila. I amb els dits nus de les cames de les dones va llançar una bomba.
  Llavors va agafar el timó i va fer girar el cuirassat sobre un ariet. Però al mateix temps, no es va oblidar de disparar un púlsar des d'un mugró escarlata, destrossant els mariners.
  La noia va xisclar:
  - Trons i llampecs!
  Zoya, destruint els oponents amb espases i disparant amb metralladores, va obrir el camí cap al timó. Va girar el cuirassat amb els dits dels peus nus. Va colpejar el seu company més proper.
  La Zoya va grunyir.
  - És fantàstic!
  I del mugró carmesí alliberarà un altre púlsar.
  I aquí està l'Agustí en acció. Va tallar els mariners amb espases, va donar un esclat, tant que no va passar ni una bala. Trencar fins a l'objectiu. El volant també gira amb els dits nus.
  I els dos armadillos xoquen.
  La guineu pèl-roja va exclamar amb tota força:
  - Les àguiles lluitaran per la Pàtria!
  Svetlana també és una dona mestra en combat. Talla els anglesos amb espases. Llavors es tallarà amb un esclat de la metralladora. I després amb els peus descalços llançarà un parell de discos prims.
  Va agafar el volant, va girar. I de nou els armadillos xoquen.
  La noia va xisclar a tot cor:
  - Faig meravelles!
  Mirabela Magnetic, després d'haver tallat els anglesos amb espases, va muntar un altre vaixell. I de nou va empènyer els armadillos amb un gir. I com xiularà el guerrer. I que molts mariners van ser abatuts per peixos espantats a l'aigua.
  La Margarita també és una mestra de la batalla. Primer, els anglesos són tallats amb espases. Després l'agafa amb els peus descalços i llança discos assassins. I després de la noia, sense cerimònies innecessàries, l'armadillo es desplega i s'enfronta als adversaris.
  Aleshores la noia crida:
  - El vestit de les cartes serà super!
  La Natasha també és una noia, no és cap error. Travessa els mariners anglesos com un secant. Llavors agafa el timó. I de nou empeny armadillos. Però quan un regal de gran classe surt volant del mugró escarlata, aquesta és la veritable mort.
  Zoya lluita sense complexos. Talla un grup d'anglesos amb espases. Ella va llançar un bumerang amb el peu nu, tallant-los el cap. I aleshores va agafar el timó i de nou els dos vaixells van xocar.
  El guerrer va xisclar:
  - Anem a l'ariet!
  L'Agustí també és una dona que no es pot perdre. La va agafar i amb els dits nus va agafar l'almirall pel nas i el va llançar per la borda. I després va tallar tothom amb espases com xucrut. I llavors va agafar el timó i va girar el cuirassat amb un ariet infernal.
  I van començar a enfonsar-se junts.
  Svetlana és una guerrera de les forces aixafadores. Va retallar molts mariners anglesos. I va agafar el timó amb els peus nus, va embolicar tres vaixells anglesos alhora i va aconseguir inundar-los fàcilment.
  Aleshores va cridar:
  - Eutanàsia de bijuteria!
  Mirabela Magnetic un altre vaixell britànic captura i xoca amb un sonall, en aquest cas un creuer, rugint:
  - Glòria a la Pàtria!
  La Margarita també va muntar un vaixell nou en moviment. I es va omplir amb un moltó boig, destruint l'enemic.
  I va grunyir:
  - Els creuers s'enfonsen!
  La Natasha també va ensellar i empènyer el creuer pel mètode habitual. Al mateix temps, també es va alliberar un púlsar del mugró escarlata. Va xocar el vaixell britànic al costat i el va dividir.
  El guerrer va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria del comunisme tsarista!
  I llavors es llançarà un coàgul del si de Venus, que immediatament va inundar dos creuers.
  Zoya també està en el moviment d'atac. I el volant va girar. Destruïm els britànics i empenyem els creuers, de costat a costat. I després va llançar una bomba amb els dits dels peus nus i va enfonsar un altre vaixell anglès.
  Llavors la noia va continuar la destrucció amb llamps dels mugrons de gerds.
  Agustí també està en un gir molt agressiu. Talla l'anglès amb espases. I aleshores va llançar amb el peu descalç un obús que, colpejant el timó, va fer girar el creuer anglès de manera que va xocar amb el seu company.
  El mugró dret robí va esclatar un llamp que va enfonsar la fragata, i el bergantí esquerre.
  L'arpia vermella va bramar:
  - Glòria a l'era del tsarisme!
  I des de la gruta de Venus, com un tsunami màgic.
  Svetlana, també en èxtasi salvatge, va bordar:
  - Rússia guanyarà!
  I va convertir un altre vaixell en un ariet i va començar a trencar metall. I tots dos vaixells alhora van començar a enfonsar-se i a explotar.
  Mirabella Magnetic va tornar a xiular... Un miler de peixos van saltar i de seguida van xocar la cua contra el costat del creuer. Es va inclinar i va començar a enfonsar-se.
  I la noia terminadora va capturar un altre creuer, i el va dirigir tan hàbilment amb les seves cames nues i de noia, girant el volant, que quatre vaixells se'n van enfonsar alhora.
  I la Margarita va empènyer dos creuers, havent-los enfonsat, va xisclar:
  - Glòria a la Pàtria de la vida reial!
  I la noia va llançar cinc pèsols amb els dits nus dels peus, i de seguida cinc vaixells de l'Imperi Britànic van esclatar com gorres sota un martell.
  La Natasha va assentir amb aprovació. I va llançar un corrent d'energia del seu ventre de Venus. Va ofegar un parell de creuers i va gorgotejar:
  - Rússia per viure sota el comunisme!
  Zoya també va llançar un tsunami d'energia des del seu ventre, bolcant els vaixells i va xiular:
  - I encara millor sota el tsarisme!
  Augustina va canalitzar un corrent d'energia als seus enemics amb els seus mugrons robí. Pren foc a diversos vaixells alhora. Es va treure el llamp del melic i va cridar:
  - Per la reverència reial!
  Mentrestant, Svetlana va empènyer els dos últims creuers britànics i va enfonsar un parell de vaixells més llançant raigs làser màgics des dels mugrons de maduixa. Aleshores la va agafar i li va donar un llamp des del si de Venus i va cridar:
  - Per la grandesa dels tsars de Rússia!
  Mirabela va tornar a xiular... Ara els dofins van començar a colpejar els costats dels vaixells anglesos, obligant-los a rodar i a enfonsar-se.
  La noia va cantar:
  - El comunisme superior és tsarisme!
  La Margarita, aquesta noia descalça, va llançar un altre pèsol a la fragata britànica i va enfonsar un altre vaixell, movent el taló nu, vyaknula:
  - I els temps tsaristes van ser els millors!
  Mirabela, acabant amb els britànics, va estar d'acord amb això:
  - Per descomptat, el millor!
  I la noia, movent el seu taló nu i rodó a la proa de la fragata, el va fer volar i enfonsar tres vaixells més.
  
  UNA NOIA DESCALÇA DOMESA GENGHIS KHAN
  La noia guerrera s'apressa a la batalla de Kalka per ajudar el rati rus. Corre, mostrant les cames nues, cisellades i bronzejades.
  La batalla al Kalka és d'importància clau. Si supereu el rati mongol, potser no hi haurà Batu amb el posterior jou mongol-tàtar. En qualsevol cas, aquesta és una lliçó i els descendents de Genghis Khan ho pensaran tres vegades abans d'anar a Rússia.
  Mirabela corre en socors de les tropes russes i canta fervorosament per a ella mateixa, els seus talons nus, rodons, una mica polsosos, parpellegen;
  Sóc la noia més forta del món
  Qui va néixer en puresa...
  No hi ha jo més bonic al planeta -
  Prosperarem a tot arreu!
  
  Que Rússia sigui famosa per tot el més meravellós,
  El país que va conquerir el món sencer...
  Deixa que la gent es torni més interessant immediatament
  Qualsevol guerrer és un autèntic ídol!
  
  Defensaré el país sant
  On són els nostres avantpassats, creieu tots els més forts...
  Descobriu la gent que la noia està descalça,
  És una àguila, no un pardal!
  
  Vaig ser membre del Komsomol en una vida passada,
  Els nazis van lluitar famosament de manera aclaparadora...
  I la veu de la noia sonava tant,
  I una ànima brillant i airejada!
  
  Vaig lluitar a prop de Moscou amb molta valentia,
  A la gelada hi havia una noia descalça...
  I considereu la meva pressió tan impactant,
  Vaig trencar la cara d'en Fritz amb el puny!
  
  Per a la glòria de Jesús el nostre estendard,
  I també el déu més gran Svarog...
  Per sempre Lada santíssima amb nosaltres,
  I el Déu blanc més brillant del món!
  
  Som les persones que vam néixer a la llum del sol,
  Yarilo ens va inspirar a fer una gesta...
  I el cant de les noies vessa violentament,
  Mira, el querubí desplega les ales!
  
  Vaig disparar amb una metralladora encertadament,
  Llançar un regal amb el peu descalç...
  Vaig tirar la meva xarxa al feixista,
  La noia sembla una mica vella!
  
  Guerrer, considero de Déu,
  Va crear un món en què la bellesa...
  En nom del més gran Svarog,
  En l'ànima de la bellesa, la bellesa madura!
  
  Hem defensat el Kremlin dels nazis,
  Hem pogut remullar tots els comptes alhora...
  No, una desmobilització no vindrà d'una noia,
  I hem colpejat el Fritz a l'ull!
  
  Per a la glòria del comunisme etern,
  Vaig lluitar descalç com a membre del Komsomol...
  Destruirem els ramats del feixisme,
  Perquè l'acer no sucumbi als enemics de Rússia!
  
  Les noies van lluitar prop de Stalingrad
  Aleli és com un robí als mugrons...
  Aviat veurem el comunisme donat,
  No coneixent la tristesa i l'enyorança!
  
  Som les millors noies de la Pàtria,
  Sóc membre del Komsomol gairebé nua...
  Però tan aixafat el Reich amb una metralladora,
  Que els alemanys no van entrar a la nostra companyia!
  
  En nom de la Rússia més radiant,
  Crec que tot anirà molt bé...
  El gran Jesús creu la missió
  Mentre toqueu petxines cisell!
  
  En nom de la nostra gran Pàtria,
  Dirigirem els malvats feixistes...
  Sí, aturem els ramats de l'horda salvatge,
  Fins i tot en un atac furiós, un lladre malvat!
  
  Que el nom de Jesús brilli com un sol
  Que la mare Maria doni un gran paradís...
  Per a Lada el Totpoderós, som nens,
  I lluites de valent i t'atreveixes!
  
  En nom de la nostra gran Pàtria,
  Què va donar el comunisme a tot arreu...
  Sants de les icones brillen, veig les cares,
  En una sola família del Senyor!
  
  En nom del totpoderós Svarog,
  Salvador Crist totpoderós...
  Hem de ser com el Déu de la família,
  A tot el Creador Infinit!
  
  Sí, Rússia aixecarà la bandera per sobre de si mateixa,
  Serem més forts i més savis...
  Encara que Genghis Khan ataca amb un fort,
  Però les noies encara som més intelЈligents!
  
  Així que us dic gent que us atreviu
  Serviu els déus russos fidels a nosaltres...
  I salva les ànimes dels russos a la batalla,
  Encara que colpeja un eixam infernal!
  
  Guanyarem, ho sé del cert
  Podrem vèncer tots els nazis...
  Caín no aixafarà els lluitadors de la Pàtria,
  I amb un rugit formidable l'ós viurà!
  
  Ho farem tot molt xulo,
  Derrotarem tots els Fritz i els mongols...
  Després de tot, és perillós lluitar amb noies,
  El poble de Rússia sap invencible!
  
  Tots mostrarem somriures amenaçadores,
  trencarem les banyes de Genghis Khan...
  En nom de la mena de glòria infinita,
  Que hi hagi un destí molt brillant!
  
  Sí, lluitarem molt bé amb les noies,
  Mostrarem la classe més alta del món...
  Sóc un guerrer, i l'ànima no creu un pallasso...
  I Déu recompensarà Crist per les victòries!
  
  Trencarem els tumens de Gengis Khan,
  A Kalka hi haurà noies a la batalla...
  No resistis al cop infernal,
  Estimo Jesús i Stalin!
  
  Així que tallaré els enemics, creuré sense comptar,
  Puc derrotar-los com mosquits...
  Creieu-me, tenim una feina dura,
  Encara que la vida és tan fràgil com un fil de seda!
  
  En nom de Lada, Santíssima Maria,
  Què va donar joventut i amor...
  Som noies amb els peus completament descalços,
  Trepitgem l'adversari en fang i sang!
  
  Crist vindrà i els morts ressuscitaran
  Perun, Yarilo, White God, Svarog...
  Són un, la gent ho sap sincerament
  I per sobre de l'univers hi ha la Vara Totpoderosa!
  
  En resum, la nostra felicitat serà eterna,
  Meravellós i meravellós per a les edats...
  Tant el cel com la terra tenen un poder poderós,
  I la immortalitat, i la joventut per sempre!
  Mirabela cantava molt bé i el seu cos és molt musculós, bronzejat i atractiu. I les seves cames nues són un flash molt atractiu.
  La noia va arribar una mica tard, i la batalla ja estava en marxa. Però després van aparèixer altres belleses. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. I això ja són sis guerrers. I els guerrers són molt xulos, i físicament molt forts amb espatlles amples i pits alts.
  Aquí hi ha sis noies amb cossos musculosos i extremadament esculpits.
  Mirabela va tallar amb les seves espases i va aixafar els oponents arrossegats:
  - Glòria del Gran Imperi Rus!
  I amb els dits nus va llançar un disc afilat amb vores, i va tallar els caps.
  Natasha, va tallar els guerrers mongols i va matar els oponents i va cridar:
  - Per Rússia fins al final!
  Zoya, tallant els nukers, va declarar, mostrant les dents, va grunyir:
  - Ruby Genghis Khan!
  Agustí, travessant els enemics de la Rus de Kíev, va llançar un bumerang amb els dits nus dels peus i va xisclar:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  Angélica va tallar els oponents, i amb el seu taló nu va llançar una granada letal amb destrucció i va arrollar:
  - Per la Pàtria per Rússia!
  Svetlana, tallant entre els guerrers mongols i llançant agulles verinoses amb els seus dits nus, va grunyir:
  - Per les victòries més xules!
  Mirabela va tallar els nukers enemics amb gran passió, i la noia entusiasta va començar a cantar;
  Gran Rússia: camps sense límits,
  Que la terra santa cremi entre les estrelles...
  Crec que els sentiments del cor no s'estan fonent...
  Protegim la frontera de punta a punta!
  
  Que hi hagi comunisme a casa nostra,
  Que va donar a llum al camarada Lenin...
  I el mal enemic del feixisme és destruït,
  En nom de les grans generacions!
  
  Després de tot, la Pàtria dels nostres cors és una,
  I en el futur a moltes galàxies...
  Que el meu país sigui famós durant segles
  Pàtria no ets només un embolcall dolç!
  
  Deixa florir la meva Pàtria
  Derrotarem Genghis Khan...
  Guanya obre un compte ilЈlimitat-
  Per glòria conec l'Ivan rus!
  
  Som noies guerreres tan fortes
  Que l'adversari no ens pot vèncer...
  Som les filles de Svarog i els seus fills,
  Capaç de colpejar el Führer a la cara!
  
  Per a nosaltres, la deessa Lada, crec
  que va donar a llum molts déus...
  Totes les persones som una família amable,
  Que en el meu cor conec Rod!
  
  I el totpoderós Jesús rus,
  Nascut en la gran ortodoxia...
  Per descomptat, el demiürg no és gens un covard,
  El Totpoderós s'ha instalЈlat entre el poble!
  
  A la glòria de Crist Totpoderós,
  Aixecarem les nostres espases afilades...
  Lluita contra els mongols fins al final
  Perquè l'horda de Batu no vingui a Rússia!
  
  Sí, amb nosaltres l'infinit en poder Vara,
  qui crea l'univers...
  I només podia fer-ho
  El que simplement ens sorprèn la consciència!
  
  Som persones, aquest és l'espai de l'espai,
  Capaç de conquerir l'univers...
  Tot i que la destral de Baty va punxar les hordes,
  Rússia amb la força de la Família en la batalla sense canvis!
  
  Les noies són molt aficionades a descalces,
  Afanya't ràpidament a través dels blocs de neu gelats...
  I colpejaran el mongol amb un puny,
  Per no atrevir-se a tractar amb la Pàtria!
  
  No pots trobar una pàtria més bonica
  Tot i que ataquen Rússia amb un ramat de malson...
  La noia no té més de vint anys,
  Ella ja ha tallat samurais!
  
  És bonica i elegant
  La noia que destrueix els mongols en broma...
  Deixa que Satanàs atac la Terra -
  Aixafarem l'enemic amb una derrota d'acer!
  
  Així que vaig agitar el peu descalç,
  I va ficar el taló nu a la barbeta...
  Em vaig convertir en una noia tan maca
  No necessiteu samovolok en aquest cas!
  
  Les meves espases parpellegen com una ploma,
  I van tallar l'exèrcit mongol de manera tan famosa...
  Que el meu rem sigui fort,
  L'enemic serà destruït salvatgement!
  
  Sí, la nostra Rússia no és més bella de trobar,
  Genial com el sol sobre el planeta...
  Podem trobar la felicitat per nosaltres mateixos,
  I es canten gestes d'heroisme!
  
  Rússia és un país radiant,
  Què va donar el comunisme als pobles...
  Kin ens la regala per sempre,
  Per la Pàtria, per la felicitat, per la llibertat!
  
  Pàtria - glorifiquem el Senyor Crist,
  Que Maria i Lada estiguin unides...
  El camarada Stalin va substituir el seu pare...
  Els russos som invencibles en les batalles!
  
  Els pobles del món estimen la manera russa,
  Som un, creieu en la gent de cor...
  Creieu-me, no ens doblegueu amb un puny,
  Aviat obrirem la porta a l'espai, ho sé!
  
  Amb els peus descalços entrarem a Mart,
  Aviat dominarem Venus amb valor...
  Tot serà només la classe més alta de coneixements,
  I un home es convertirà en qualsevol heroi!
  
  Sí, Jesús és Superman
  Amb Svarog, Rússia s'aixecarà de genolls...
  Els nois no tindran problemes,
  Glorifiquem la família en nom infinit!
  Els mongols eren només trenta mil sis noies els van picar de manera molt famosa.
  I quan Mirabela va tallar el cap a Sudubey, llançant un punyal afilat amb els dits nus dels peus, finalment la balança va girar cap a les tropes russes.
  Mirabela, tallant els mongols, va dir:
  - A la guerra, el comandant normalment vol liderar com un lleó, però per guanyar, un subordinat no hauria de ser un ariet!
  Natasha va assenyalar agressivament, tallant els nukers i tocant-los el cap sense cap problema:
  - Un polític és una espatlla que dóna mel enverinada, i un aiguamoll de promeses amb condiment de mentides i sense la sal de la veritat!
  Zoya, tallant els mongols i llançant una agulla verinosa amb el peu nu, va arrollar:
  - Quan un polític obre la boca, l'ànima del votant es tanca ben fort!
  Agustí, tallant els mongols i disseccionant-los fins a les mateixes cadires, va xiular:
  - Com més muntanyes daurades surtin volant de la boca del polític, més probable és que la cartera del votant estigui buida!
  Angélica, tallant els mongols i tallant-los el cap, trencant-los les mandíbules amb els talons nus, va assenyalar enginyosa:
  - És fàcil que un polític pugi la muntanya daurada de les seves pròpies promeses, per al votant tal ascens obre una caiguda a l'abisme!
  Svetlana va continuar, els mongols supervivents ja havien fugit, i ella estava llançant agulles amb els dits nus, arrossegant:
  - Déu va donar a l'home la raó per a la creació, i la política per al càstig!
  Després d'això, la batalla finalment es va convertir en la recerca d'enemics. Mirabela va retallar els oponents i va cantar:
  - Els guerrers de la foscor són realment forts,
  El mal governa el món sense saber el nombre...
  Però vosaltres sou fills de Satanàs,
  No trenqueu el poder de Crist!
  I Mirabela acabant amb els enemics.
  Eliminant els últims mongols, va dir:
  - Un enemic inacabat és com una malaltia no tractada: espereu complicacions!
  En aquesta batalla, els russos, per descomptat, van guanyar. Però això no és suficient. Els mongols, havent reunit les seves forces, encara poden anar a Rússia. Encara que els van donar una lliçó.
  Per tant, les sis noies van rebre la tasca dels déus russos de matar Genghis Khan fins que es va enfortir a Khorezm.
  Només estan assetjant l'antiga capital de l'imperi. Potser l'única ciutat important que es va negar a rendir-se. I ara els mongols l'assalten.
  Natasha va suggerir:
  - Hem de matar Gengis Khan i els seus fills. Llavors l'exèrcit mongol es desintegrarà!
  Mirabella va confirmar:
  - Més acció - menys paraules!
  I les noies: les sis van atacar els oponents. I tallem els mongols amb espases que s'allargaven, i llencem regals de mort amb els dits nus.
  Els guerrers es van dispersar... I van tallar clarianes senceres a les posicions de l'enemic. I com els tallaven.
  Mirabela, tallant els mongols, va assenyalar:
  - No podem ser derrotats!
  Natasha, travessant les legions dels mongols, va confirmar això:
  - Quan estem units, som invencibles!
  I Zoya es va moure cap als mongols amb el seu taló nu, fent-los trossos en sentit figurat. Llavors va cridar:
  - Crec que Rússia renaixerà!
  Angélica, tallant els oponents, va xisclar:
  - Per això estic lluitant!
  Agustí, aixafant el rati mongol, va rugir:
  - I no tinc por dels adversaris!
  Svetlana va emetre, tallant els enemics amb gust:
  - Aquesta serà la defensa de la Rus de Kíev en els enfocaments llunyans!
  I les noies, tallant els mongols, cantaven a cor;
  Genghis Khan volia governar el món,
  Té ambicions plenes de caixes...
  Vol colpejar la pàtria de Kíev,
  Però el conduirem directament al taüt!
  
  Som les noies de la filla de Svarog,
  Podem vèncer tots els mongols...
  A cada cor hi ha una partícula de Déu,
  un mal lladre no ens vencerà!
  
  Creieu que aviat estarem amb Jesús
  S'imagina el Déu més gloriós...
  Per conquerir el gran art,
  Perquè tothom en el cor de la glòria pugui!
  
  Genghis Khan ataca insidiosament,
  Les seves hordes de rati són genials...
  Vaig portar la noia al llaç,
  Els guerrers Nuker liderats!
  
  Rússia, per descomptat, serà molt brillant,
  La pàtria més pura...
  Fins i tot els no creients hi són feliços,
  Encara que de vegades problemes amb Satanàs!
  
  El més gran és el conqueridor,
  Aquest malvat bàrbar Genghis Khan...
  Qui s'inclina és un traïdor a la seva ànima,
  No serem conquerits pel mongol Khan!
  
  L'enemic, és clar, és molt fort,
  Les seves hordes són com un oceà...
  Però les noies semblen elegants,
  Va colpejar al cor de Gengis Khan!
  
  Podem conquerir una partícula del món
  Superem l'horda de bromes...
  Per tant, en Crist l'ànima d'un ídol,
  Trencaré l'exèrcit dels mongols!
  
  Genghis Khan és un lluitador encara que gran,
  Però creieu-me, ho trencarem...
  Encara que el drac va amb mil cares,
  La glòria es confirmarà amb una espasa d'acer!
  
  Rússia va defensar el país amb ella mateixa,
  De les invasions de la llagosta infernal...
  Va tapar els pits de la seva mare...
  Tots els pobles del Sol i de la Terra!
  
  Les noies van dir molt fermament:
  Genghis Khan no et pots resistir...
  La bandera de la Pàtria es va desenvolupar amb orgull,
  Aprovaràs l'examen amb 5!
  
  L'espasa de les noies té un punt,
  El que és més fort a l'univers no es pot trobar...
  No porteu les tonteries dels animals,
  Podrem entrar al paradís de l'amor!
  
  No hi ha res millor a la Pàtria que les
  noies del món, el món, el diamant...
  Russos, tàrtars, mordovians, txuktxis -
  Per tots vosaltres, Crist donarà la seva vida!
  
  Tot anirà bé al nostre món,
  l'horda de Gengis Khan ha mort...
  Armageddon Batu no vindrà,
  Satanàs no trepitjarà els russos!
  Aquí la Natasha va llançar un punyal afilat i va acabar amb Genghis Khan llançant un regal de la mort amb els dits nus.
  I Mirabela Magnetic va tallar el cap al fill gran de Gengis Khan Jochi.
  Així, els dos principals líders dels mongols van ser assassinats.
  El segon fill de Gengis Khan va ser assassinat per Agustí, i el tercer per Zoya, colpejant amb regals letals de la mort.
  Però el quart fill, Svetlana, es va trencar el coll amb un cop amb el peu nu.
  Sí, aquestes noies mostraven la classe de lluita més alta. Genghis Khan només té un fill legítim, Kulkan, però encara és un nen petit. Per tant, la lluita pel poder és inevitable. Tanmateix, també hi ha un nét de Mengo, el gran de Jochi i ja gairebé un jove adult.
  Se li va donar per acabar amb l'Angèlica de color vermell clar. Perquè només quedin nens petits i hi hagi una lluita pel tron de Gengis Khan.
  Així que els mongols no estaran a l'alçada de la campanya contra Rússia. I el més probable és que el seu imperi s'enfonsi i s'enfonsi en àcars.
  No obstant això, les noies, per si de cas, van piratejar fins a la mort diversos dels comandants més autoritzats de Genghis Khan, perquè ningú pogués conquerir Rússia i unir els mongols.
  Després d'això, els talons nus i rodons parpellejants van tornar al seu temps.
  La Rus de Kíev no coneixia la invasió. A poc a poc, la fragmentació feudal va ser substituïda per la consolidació de les Terres. I això ho va fer Alexander Nevsky, les victòries del qual sobre els suecs i els alemanys van reforçar la seva autoritat. I com que no va ser enverinat, va governar durant molt de temps, i fins i tot va aconseguir ser coronat, rebent el títol d'emperador i rei. Abans d'haver conquerit Polònia, Bulgària i tots els estats al llarg del Volga. Tsargrad també va ser pres. Crea el teu propi gran imperi. La qual cosa no es va ensorrar, ja que Nevski va reforçar la successió al tron de fill a fill i per antiguitat.
  Així va sorgir la dinastia reial. La Rus de Kíev va continuar conquerint. Tenia poders que no eren comparables als dels seus veïns. I a diferència del califat islàmic i de l'imperi de Gengis Khan, no es va ensorrar. Alexandre Nevski va establir una forta centralització de l'imperi rus, i va limitar el poder dels sàtrapes, fent-los substituïbles i subordinats a Kíev i Constantinoble.
  Així que tot estava bé. Fins que tot el món es va unir i consolidar.
  I això, per descomptat, va accelerar el progrés científic i la gent va volar a l'espai molt abans i va dominar els planetes del sistema solar. La vida cada cop millorava. En aquestes condicions, de vegades es recordava Genghis Khan, i es va observar que ell també podria crear un gran imperi si les deesses russes no l'haguessin aturat.
  També s'han fet pelЈlícules...
  I quan la ciència es va desenvolupar i va dominar el secret del temps, aleshores Alexander Nevsky i Genghis Khan van ressuscitar d'entre els morts.
  Jugaven a escacs entre ells. Nevsky va assenyalar:
  - Vas ser un digne conqueridor!
  Genghis Khan va assentir.
  - Només vaig cedir a les filles dels déus russos!
  I va fer un enroc.... Els dos governants de l'antiguitat van riure i van comentar:
  - Cada persona és el ferrer de la seva pròpia felicitat, però tot el que hi ha al món depèn de poders superiors, sense comptar l'honor!
  ALEXANDRE EL QUART DÉU VIU
  Aquesta vegada Mirabela és enviada per ajudar a Alexandre Quart, el fill d'Alexandre el Gran, el més llegendari dels reis, en la batalla.
  Només és un nen de deu anys. I el poder real a l'imperi pertany al regent.
  Mirabela no recordava el nom del regent. I de moment, només va córrer per les sorres calentes de l'Orient Mitjà, donant cops a les seves cames nues, bronzejades i elegants.
  Sí, no va ser un camí fàcil per a ella. La sorra dels talons de la noia nua crema molt.
  Per distraure'ns una mica la Mirabela va decidir cantar. Després de tot, la cançó realment augmenta el to de la vida específicament:
  I la veu de la bellesa és meravellosa.
  La noia canta tan alegrement;
  Sóc una noia descalça que corre pel desert
  La sorra calenta em turmenta les plantes...
  Què ha passat amb la bellesa ara
  Per què té una veu de rossinyol!
  
  El món, és clar, creieu-me, no és dolç,
  Creieu-me, hi ha molts problemes sota el sol...
  Per desgràcia, queda un regust desagradable,
  I les noies de caça coneixen grans canvis!
  
  Aquí en l'època descendida, creu Alexandre,
  Gran lluitador macedoni de Déu...
  Hi havia com una Cassandra nua,
  El poderós comandant, creieu-me, ben fet!
  
  Però el governant, bell com el sol, va morir,
  El seu fill petit va romandre al tron...
  I, per descomptat, no es trenca corbs en això,
  Quin nen al tron, ai, completament sol!
  
  La noia va intentar protegir-lo amb zel,
  Mantingueu el somni sagrat al tron...
  Perquè l'imperi governi el món no gaire,
  Llegiré una pregària al Déu Totpoderós!
  
  Ara corro descalç pel desert,
  És molt dolorós per a les meves soles desafortunats...
  L'imperi estava en plena convulsió
  Que el Déu Totpoderós ajudi, querubí!
  
  Així que em vaig precipitar cap al campament dels guerrers grecs,
  Serveis oferts en lluita amb espases...
  Perquè tots som germans humans
  I creieu amb valentia que trencarem els oponents!
  
  Quin és el destí de l'eslau,
  Lluita fort, no maleeixis el destí...
  Si cal, posarem bancs a l'enemic,
  El compte s'havia obert ja s'ha fet una multa!
  
  Aquí lluito per la unitat del món antic,
  Perquè el Gran Senyor Suprem governi...
  Després de tot, les batalles de la Pàtria sonen com una lira del paradís,
  Esquinçant de vegades la carn sagrada!
  
  Sí, la noia és una heroi del país, una patriota,
  Per l'imperi dels grecs lluitant amorant...
  protegiré l'antic nen al tron,
  Perquè va venir de Déu, ja ho saps, nen!
  
  El món de la humanitat serà gloriós,
  Sé que serà genial i que tot anirà bé...
  Macedònia és gairebé nativa de Rússia,
  La barca s'ha d'anivellar si hi ha trencat el rem!
  
  Aviat Déu Jesús vindrà a nosaltres amb gràcia,
  Ell donarà la salvació als fills de la humanitat a tots...
  Perquè els plebeus esdevinguin la noblesa més sàvia,
  Per resoldre més problemes quotidians!
  
  Glòria a Déu i glòria a Jesucrist,
  Que el gran sol del cel va donar a llum...
  Té a veure amb l'art...
  Que tinguem poders més justos!
  
  És llavors quan ens enfilem cap al cel, al cel,
  Pugem per sobre de les estrelles per guardar Jesús...
  Tots els que van morir en gran èxtasi ressuscitaran,
  Lloeu la Santíssima Maria pel Fill!
  Mirabela va acabar de cantar, i com va saltar i va desplaçar el tocadisc a l'aire amb els peus nus. I riure.
  Aleshores la noia va recordar que el regent d'Alexandre quart, Felip Arridea, era el seu oncle i germà d'Alexandre el Gran. Però el van matar. I ara Antígon Tuert és al tron. Dona suport a Alexandre IV.
  I Cassandre, el governant i sàtrapa de Macedònia, s'hi oposa.
  Aquí ha de tenir lloc una batalla, en la qual tant Antígon tuert com el tsar nominal Alexandre IV peririen.
  Antigonus One Eyed té més territori i tropes. Cassandre té Macedònia mateixa i Grècia, un exèrcit més organitzat i millor armat.
  Així que les possibilitats són gairebé iguals, i la més mínima oportunitat pot decidir el resultat de la batalla.
  Tot i que aquesta història és una mica diferent de l'oficial, però els temps són antics, ningú sap realment com va ser.
  Mirabela fuig al campament d'Antígon Tuert. I els seus talons nus i rodons brillen.
  Els banderoles i banderes del camp ja són visibles a la llunyania. L'exèrcit és gran. Compteu les terres fins a l'Índia i part de l'Índia. Egipte encara dubta de quin costat prendre.
  Antígon i Cassandre lluiten pel poder. Però la victòria d'Antígon permet tornar a reunir l'imperi en un sol puny, mentre que Cassandre, al contrari, el dispersa.
  Així que l'elecció de Mirabela és evident!
  La noia corre cap al campament. Els guerrers la van mirar immediatament, musculosa, bronzejada, amb un bikini.
  Però ningú no s'atrevia a discutir i frenar.
  Mirabela es precipita, i els seus peus nus deixen petjades gràcils a la sorra.
  Molts guerrers, especialment els joves, cauen de genolls i besen amb ganes aquestes petjades.
  Aquí hi ha una noia bonica i musculosa que passa per davant de les tendes. Els guerrers s'inclinen davant d'ella.
  I torna a besar les seves petjades. Mirabela és una noia que és genial.
  Un jove guerrer intenta agafar-la pel genoll nu. I la noia el va agafar i el va donar una puntada de peu.
  Va caure i es va estavellar.
  Mirabella va cantar:
  - Mereix-me, em mereixes
  Et mereixes una noia!
  Mereix, bellesa amb una pistola,
  No pequis més!
  I tothom cau de genolls davant d'ella.
  La noia corre cap a la tenda d'Antígon. És tan gran com un palau real.
  I aquí hi ha molts guerrers, almenys dos-cents mil per a tot el campament. Aquí hi ha la formiga.
  A l'entrada, Mirabela es troba amb autèntics herois. I van deixar passar la noia.
  Aquí el guerrer entra a la tenda, i va més enllà, trepitjant amb les cames nues i elegants sobre catifes exuberants.
  Ella es torna a trobar, i una altra vegada. I les noies s'inclinen directament fins a la cintura. I tot es veu genial.
  Aquí està dins de la tenda i Antígon la va conèixer. Un home bastant gros amb un pegat a l'ull.
  Va mirar la nena bella deessa de la paraula.
  I va dir:
  - Has vingut per amor!
  Mirabela va negar amb el cap i va cridar:
  - He vingut a portar-te la victòria!
  Antígon va assentir i va respondre:
  - Què en saps de la Cassandra!
  La noia va respondre amb un somriure:
  T'ha posat una trampa! Té tres soldats menys, però estan més organitzats. Tanmateix, si anem des del costat on no ens esperen, podem aconseguir una victòria decisiva!
  Antígon va preguntar sospitós:
  "I si Cassander t'enviés ell mateix?" I ens portaràs a una trampa!
  Mirabela va respondre amb confiança:
  - Cassandre no podrà unir l'imperi. Ell és només un usurpador. Només sota el govern del fill d'Alexandre el Gran es pot preservar la unitat de l'estat. I sempre ajudo els que contribueixen a la unitat de la humanitat!
  Antígon va assentir.
  - D'alguna manera et crec! Bé, anem de campament!
  Mirabela va respondre agressivament amb fúria:
  - Anirem audaçment a la batalla pel poder de Petrik,
  I en somnis Déu Amon - cares santes!
  Després d'això, la noia es va oferir a dirigir l'exèrcit i Antígon va acceptar.
  Va aparèixer el mateix Alexandre Quart.
  Era un nen força gros i musculós. Pels ros i pell fosca per cremades solars, era evident que el nen es sentia més còmode caminant descalç que amb sandàlies i armadures.
  Però aquí el nen puja al cavall. Té onze anys, però en pots donar catorze o quinze.
  Es veu que mira Mirabela amb interès, i va dir:
  Quins músculs té!
  La noia va respondre amb un somriure:
  "Sóc un guerrer de primera classe!"
  El noi rei va assentir.
  - Dret! Després de la victòria, et faré la meva primera dona!
  Mirabela va dir amb un somriure:
  - Crec que, després de la victòria, em transportaré a un altre món! Ai, el meu objectiu és ajudar-te, però no tinc poder sobre mi mateix!
  Alexandre IV va ordenar:
  - Condueix-nos a la batalla!
  I l'enorme exèrcit d'Antígon va començar una campanya. Fins i tot tenia elefants de guerra.
  Mirabela va assenyalar amb agressivitat, rastrejant la sorra calenta amb les seves cames nues i fortes:
  - Anem a lluitar amb valentia pel poder dels soviètics!
  I després va millorar:
  - Pel poder de Macedònia!
  Noia lluitadora: no pots dir res contra ella. Aquesta és realment una gossa colossal.
  I l'exèrcit d'Antígon i Alexandre es mou al voltant de les tropes de Cassandre.
  Hi ha un gran moviment.
  Mirabela canta en una campanya, i des d'un nom masculí:
  Sóc Alexandre, rei dels grecs.
  És Darius, el sobirà dels perses, ens vam retrobar al camp de batalla.
  
  Sota Issa el vaig vèncer i em mereixia la glòria per això, "Invencible" va rebre el nom!
  
  Aleshores, tot el món em va reconèixer, em va dir "Diví"!, ho vaig demostrar amb la meva espasa!
  
  Vaig venir a derrotar-lo i connectar tots els països. És hora que totes les persones visquin en pau! - - - Les seves tropes estan davant meu. Des de la por, vam reunir el sistema. Tornem a jugar amb el nostre destí!
  
  Són gairebé set vegades més que nosaltres, Però els nostres ulls baten espurnes Creiem: els déus no ens deixaran! - - - Els enemics van anar cap a nosaltres en una multitud, No saben què és un sistema. Va enviar les seves tropes a matar!
  
  Aquí estan els seus genets volant, ens volen espantar, així, només derrotaran els covards! - - - La falange del centre manté la línia.Moriran, però no abandonaran la batalla.Els perses es barregen davant la seva muralla!
  
  I la lluita correcta. Lluita ferotge, però aguanta! I manteniu la línia! Els tracis hi són! No és la primera vegada per a ells!
  
  Però l'ala esquerra està arrugada I fa temps que retrocedeix, I em demana ajuda!
  
  No els ajudaré. Al cap i a la fi, això és una baralla! Em poso i espero! Hi ha tessalians! Crec en el destí!
  
  El pànic bull al centre, La nostra falange els amuntega, I la seva cavalleria corre cap als costats!
  
  El meu objectiu s'ha assolit aquí!Els déus ens han obert la porta!!Estic tirant cavalleria per aquest buit!!! - - - La terra tremola i la pols remolina, I les espurnes bategen de sota les peülles - Que la cavalleria pesada vola!
  
  Són tots els meus companys, Van llençar el guant al destí!Volem sotmetre el món sencer!
  
  Infanteria - el més important a la batalla, corre darrere de la cavalleria a les files. Invencible, com AquilЈles a la batalla!
  
  Sento el resultat de la batalla.
  
  Vam tallar les seves tropes! La victòria està molt a prop!! La nostra batalla serà recordada per la gent durant segles!!!
  
  La seva guàrdia ja està arrugada!I cent metres abans!I no hi ha ningú més davant! - - - En veure'ns davant seu, Com un vil covard, no un heroi, Esglaiat, Dario abandona la batalla.
  
  Quin covard és! Quin canalla! Va deshonrar la seva corona! I tot el seu poder va acabar!
  
  On vas?! Corre! Protegiu-vos de la mort! Oh déus! Que ridículs són els meus enemics!
  
  Tot l'exèrcit dels perses ja corre. Avui estic ple de batalla! Ara mig món em pertany!
  Aquí l'exèrcit va completar la campanya i va anar a la rereguarda de Cassandra. I aleshores Mirabela esperava el descobriment: a més de les tropes gregues i macedonies, també hi havia egipcis.
  Per això va guanyar Cassandre a la història real i Alexandre IV va ser capturat i assassinat.
  Així, Antígon només té una vegada i mitja més soldats, amb la millor qualitat de l'enemic.
  Però té una posició més avantatjosa i una sorpresa tàctica al seu costat.
  Mirabela es va precipitar a l'atac.
  I amb ella quatre noies encantadores: les filles dels déus.
  I tallem els adversaris.
  Mirabela va conduir el molí amb les seves espases, tallant els soldats de Cassandra i xiulant:
  - Una dona és una branca que madura millor en l'humus de la disbauxa, però la retribució l'espera de totes maneres!
  La Natasha també va picar amb frenesí i fúria. La seva tortura nua va trencar la mandíbula del guerrer grec, cridant:
  - Un polític és un matemàtic que treu i divideix, i ho fa amb un error colossal a la butxaca!
  Zoya, continuant tallant els adversaris i llançant jocs verinosos amb els dits nus dels peus i grinyolant:
  - Déu va crear una dona descalça i jove, Satanàs, amb l'ajuda dels polítics, la va calçar i la va obligar a caure en la infància!
  Angélica va tallar agressivament una massa d'enemics, i els seus cabells vermells de coure aletejaven al vent com una bandera proletaria.
  I la noia va xiular:
  - És millor que una dona llueixi uns talons nus que no pas que la calçades pel matrimoni per una bota!
  Svetlana va tallar els oponents i els va tallar i va cridar:
  - Una dona és la flor més bella del jardí del Senyor Déu, però l'eruga més insidiosa: un polític home lleig es menja la seva tija!
  Mirabela, seguint tallant els enemics, va xisclar i va dir:
  - En exposar els seus pits, una dona deixarà un home sense pantalons i li arrencarà tres pells!
  Natasha va continuar agressivament, aixafant els seus oponents:
  - La noia rossa és certament bonica, només el cap brillant és massa literal!
  Zoya, tallant els guerrers, Cassandra va grunyir:
  - La noia rossa no sempre és literalment, sinó sempre figuradament, el sexe just!
  Angélica, continuant aixafant els seus oponents, va xisclar:
  - Quina diferència hi ha entre un polític i una prostituta: aquest últim estableix per diners a qualsevol, i el primer estableix la meitat dels votants per benefici de qualsevol mitjà!
  Svetlana, tallant els enemics de l'exèrcit de Cassandra i llançant un bumerang amb els dits nus, va emetre:
  - Una prostituta per diners converteix qualsevol ruc sense entitat en un home, en un polític i lliurement fa un ruc insignificant de qualsevol home!
  Mirabela, aixafant diversos tipus d'oponents i trencant-se les mandíbules amb el seu taló nu i rodó, va emetre:
  - Els nois es converteixen finalment en homes, els polítics al llarg dels anys, o bé es converteixen en dictadors, o es converteixen en bromes ambulants!
  La Natasha, tallant els adversaris i tallant-los el cap, llançant objectes trencadors amb els seus dits nus, va xisclar:
  - El polític no sempre és divertit, però sempre és una broma caminant, i un pallasso lliure!
  La Zoya, tallant tota mena d'enemics, va cridar:
  - El dictador sovint fa plorar als seus súbdits, però en bromes el vol tot el país!
  Angélica, tallant els macedonis, va xisclar:
  - Què útils són les dictadures, quan la gent està construint, amb ganes de tallar com ovelles, i una guineu es desperta en el cap d'ovella!
  Svetlana, sostenia un molí de guerra, tallava els caps i piulava:
  - Si et tallaran la ment d'un moltó, si tens l'enginy d'una guineu, ho posaràs al coll dels teus competidors!
  Mirabela, seguint disseccionant els opositors, va emetre:
  - Una guineu arrencarà tres pells d'un lleó, i se'n desenganxarà tan fort com el roure com enganxós!
  Natasha, lluitant amb els falangistes que avançaven, va assenyalar:
  - Per llarg que sigui el llenguatge del polític, la vida del votant només s'escurçarà a partir d'això!
  Zoya es va adonar agressivament mentre tallava els enemics:
  - A la recerca d'un ruble llarg, els polítics escurcen la llengua per a la crítica, recordant: el silenci és d'or!
  Angélica, travessant els enemics rastreigs, va dir:
  - El silenci és daurat, però sovint a la butxaca d'una altra persona!
  Svetlana, tallant els enemics, va arrossellar:
  - Un home amb majúscula s'atreu a la llum, un home, és cert que és un home, als cabells clars!
  Mirabela, continuant tallant l'exèrcit enemic, va grunyir:
  - Déu va donar a l'home una ment i una ànima immortal, Satanàs va llançar la ment sobre la ment, convertint el cos en una carcassa!
  Natasha, aixafant els oponents, va bordar:
  - L'home és un animal governat per una guineu que es fa passar per un lleó amb roba d'ovella!
  Les noies es van dispersar, destruint l'exèrcit de Kassandra amb gran eficiència i pressió. I les seves espases brillaven com pales d'hèlix.
  Zoya va assenyalar, llançant un pèsol amb explosius letals amb els dits nus:
  - L'home somia amb tenir el poder del Déu Totpoderós, pel bé d'aconseguir els objectius bàsics del mico!
  Angèlica, la guineu vermella, disseccionant els enemics, va dir:
  - Per descomptat, Déu estima la nostra ànima, però volíem que el Totpoderós també estimés els nostres cossos, enviant no només curació espiritual!
  Svetlana, destruint els enemics, també va afegir, trencant la mandíbula de l'enemic amb el seu taló nu:
  - Déu va crear Eva perquè donés felicitat, i va fer un polític perquè li robés somnis, però alhora animar-se, encara que sense bellesa!
  Mirabela, tallant els oponents i llançant granades amb els dits nus, va xisclar:
  - Un polític és una mena de carterista que substitueix els dits hàbils per una llengua llarga, i fa molt més soroll en robar, eliminant la capacitat de pensar!
  Natasha va estar totalment d'acord amb això, aixafant els enemics i xiulant:
  - Un governant a qui li agrada parlar molt aconseguirà poc en qüestions pràctiques, ja que una llengua llarga escurça els braços!
  Zoya va notar agressivament, tallant una altra part dels enemics i llançant una granada amb el peu descalç:
  - Per què Déu Totpoderós rarament parla amb la gent, per no arribar a ser com els polítics amb diarrea verbal que emmascara la impotència!
  Angèlica, tallant els enemics i amb els dits dels peus nus, va agafar i va llançar un assassí a l'enemic, i va xisclar:
  - El polític parla molt, i parla encara més, però les seves paraules passen per les orelles del votant, que no és sord a la conversa ociosa!
  Svetlana, tallant els enemics i llançant la destrucció amb els dits dels peus nus, va emetre:
  - Com més llarga sigui la llengua d'un polític, més curta serà la ment del votant que el vota!
  Mirabela va observar, tornant a llançar els dits nus, una bomba letal:
  - Per al votant, la llarga llengua d'un polític és un llaç al coll, que, però, primer degota al cervell, i després empolvora el cap, una altra pols buida!
  Natasha va declarar agressivament, segant els enemics:
  - Una ment alta poques vegades es combina amb una llengua llarga, però l'arrogància és habitual per a un verbatge que no coneix límits!
  La Zoya va comentar enginyosa, mostrant les dents i grunyint com una pantera:
  - Una llengua llarga encaixa bé a les butxaques, si es combina amb el coneixement de les complexitats de la simpatia!
  Angélica, disseccionant els enemics, va dir molt enginyosa:
  - Un veritable geni no parlarà durant molt de temps, la brevetat és la germana del talent, i el geni és el germà de la concisió!
  Svetlana, tallant els falangistes, que ja havien fugit, va bordar:
  - Una llengua llarga no només és un signe d'una ment curta, sinó també d'una estupidesa infinita!
  En resum, van derrotar l'exèrcit de Cassandre, i Mirabela li va tallar personalment el cap.
  Després d'això, les noies van obligar als presoners a besar els seus peus nus, cisellats, lleugerament polsosos i ensangrentats.
  Ho van fer amb humilitat i doblegant-se en tres morts.
  L'imperi d'Alexandre el Gran va restaurar la unitat. I la bandera de Macedònia va tornar a brillar.
  Després van seguir noves campanyes contra els àrabs, amb la seva conquesta. Després als pilars d'Hèrcules, amb la presa de Roma i Cartago. I a l'Índia amb la seva completa conquesta.
  Alexandre Quart va viure setanta anys i va aconseguir conquerir la Xina, superant la glòria del seu pare.
  El van anomenar Alexandre el Gran. Va capturar tots els països civilitzats del món antic. I va sorgir un imperi de l'Atlàntic al Pacífic. Enorme, poderós i pròsper.
  Una mica més tard, el Japó també va ser envaït. I després Amèrica va ser conquerida.
  L'imperi es va fer global. Va ser governat per la família Petrik. L'autoritat de la qual era tan gran que no hi va haver aixecaments greus dels sàtrapes. I ara el progrés, després d'haver superat l'època de l'ombrívola edat mitjana, va passar immediatament a l'industrial.
  I després la revolució industrial. I els vols de la humanitat a l'espai són mil anys abans que en la història real.
  I al segle XXI, l'imperi ha arribat a la vora de l'univers. Es va crear una màquina del temps i van aprendre a ressuscitar els morts.
  Alexandre el Gran i el seu fill més gran també van ressuscitar.
  Així va canviar el curs de la història mundial. I va ser genial per a la humanitat.
  Imagineu-vos un imperi universal en el qual ressuscitan fins i tot persones que han mort des de fa temps, i el segle XXI modern. En el qual hi ha més de dos-cents països al món, i en equilibri a la vora de la guerra nuclear.
  I diferents coronavirus estan itinerants!
  Així que... Les noies han aconseguit la major gesta pel bé de tota la humanitat progressista, i no gaire progressista!
  
  NOIA ROSSA AJUDA EL PRÍNCEP SVYATOSLAV
  La noia-heroi és musculosa i en bikini corre cap al campament del Gran Duc de Kíev Svyatoslav.
  L'exèrcit de l'emperador romà es va apropar al campament rus. Els romans tenen avantatge en força una vegada i mitja. Van aixecar un gran exèrcit.
  Svyatoslav va perdre la iniciativa. Les incursions dels petxenegs i les traïcions dels búlgars van malmetre molt el seu exèrcit. I ara has de lluitar en inferioritat numèrica.
  En la història real, Svyatoslav es va defensar a la fortalesa. Però la flota romana va tallar el subministrament als russos al llarg del Danubi. I com a conseqüència, gairebé van morir fins que van acceptar marxar després de diverses escaramuzas, en condicions difícils.
  Mirabela va entendre que la millor oportunitat era derrotar immediatament les tropes romanes i anar a Constantinoble.
  Aleshores, els búlgars, els grecs i els hongaresos donaran suport al guanyador Svyatoslav, i l'Imperi bizantí s'acabarà!
  I Tsargrad es convertirà en la capital del gran estat rus! Per Svyatoslav va guanyar molt. Tota la regió del Volga i Crimea, i el Caucas del Nord, i Bulgària i Romania. Però després de la seva mort, el conquerit es va perdre. I els petxenegs ja estan pujant al Volga.
  Així que ara és el moment crític. I hi ha la possibilitat que la Rus de Kíev es converteixi en l'imperi més fort i extens del món, fins i tot abans del seu bateig.
  Mirabela ho sap i es precipita a la batalla.
  Però què farà ella sola? Potser vindran cinc lluitadors més, un nen i quatre noies, les filles dels déus russos, i un nen immortal?
  Mirabela compta amb això.
  Però mentre corres, talons nus i rosats. Al mateix temps, la noia canta:
  - Lluitem per Rússia,
  Amb el nom de Svarog...
  No siguis una noia covarda
  Estàs al cor de Déu!
  Aquí corre cada cop més a prop de la fortalesa, on es troben les tropes russes de Svyatoslav.
  Primer, la noia talla amb espases dos sentinelles romans que es troben prop de la ciutadella.
  Mirabela fins i tot va cantar:
  - La pàtria vola al cel...
  En nom de Perun, Rússia tornarà a aixecar-se!
  Per això realment els russos van haver d'acceptar la fe d'una altra persona? De fet, és molt millor creure's en el teu i brillant. Aquells déus russos que van cuidar els eslaus i van contribuir a la seva prosperitat.
  Aquí el guerrer corre cap a la paret. A la part superior hi ha sentinelles.
  Veuen una bellesa escrita i de cabells daurats i la prenen per una deessa.
  A més, Mirabela és molt alta, sobretot per aquells temps, i musculosa, de manera que la confondrien amb una dona normal.
  I així la Mirabela va començar a agafar-se als dits i als peus nus, enfilant-se per la paret. I semblava molt bonic.
  La noia és molt bonica, i el seu alleujament muscular és l'enveja de qualsevol home.
  Aquesta és realment la filla dels déus.
  Mirabela va pujar. Ella va somriure i va fer l'ullet als sentinelles.
  Els guerrers eren més baixos que ella i estaven sorpresos dels músculs forts i profundament traçats de la noia.
  El guerrer de seguida va agafar el toro per les banyes:
  - Porta'm al príncep Sviatoslav!
  El més gran dels guerrers amb una barba grisa va assentir:
  - Sí, deessa, estem preparats!
  Dos joves van caure de genolls i van besar els peus nus de Mirabelle. La noia va assentir d'acord.
  - És adorable!
  Després d'això, es va traslladar, acompanyada de soldats, al centre de la fortalesa, on es trobava el gran príncep de Kíev Svyatoslav.
  Mirabela estava alegre i cantava:
  - Hi haurà un resultat fantàstic,
  Anem a Tsargrad!
  Aquí ella, donant cops amb les soles nues a les llambordes, va arribar a l'edifici on es trobava el famós antic comandant rus. La personalitat és llegendària.
  Aquí dins la van trobar nous guerrers. Van sentir Mirabela per músculs forts i pit. Després van saltar endavant.
  Svyatoslav encara no s'havia anat al llit i es va trobar amb un convidat alt. Era baixet, però d'espatlles amples, amb el cap rapat, que estava coronat amb un forell. Encara no és un marit vell i madur, ple de força i energia. Va mirar Mirabela i va arrufar les celles. No és agradable quan una dona et domina.
  Li va preguntar amb un somriure que semblava tens, mentre els seus ulls semblaven dolents:
  - Amb quina finalitat em va venir la bellesa?
  Mirabela també va respondre amb un somriure, i va mirar amablement:
  - Per ajudar-vos a derrotar els grans romans!
  Sviatoslav va dir amb un sospir:
  - Una espasa no resol res, encara que siguis fort, veig un guerrer!
  La noia va colpejar el peu descalç i va respondre:
  - Hem d'atacar els romans ara. Encara no han recollit totes les forces, i rebran reforços. Aixafeu immediatament i aneu a Tsargrad!
  Sviatoslav va assentir i va comentar:
  - Jo també ho pensava. Però l'enemic té el avantatge!
  Mirabela va respondre amb lògica:
  - El temps treballa en contra nostre! Si ens retardem una mica més, la flota romana ens tallarà al llarg del Danubi, i no tindrem ni reforços ni provisions. I les forces de l'enemic només creixeran!
  Sviatoslav va dir amb un sospir:
  - El nostre oracle va predir que en una batalla oberta perdrem!
  Mirabela va respondre amb duresa:
  -No us pensàveu que aquest oracle el va comprar l'alfàbrega? I aquest retard només augmentarà l'avantatge de Bizanci!
  Sviatoslav va objectar tristament:
  - L'oracle rarament s'equivocava, i anteriorment va predir les nostres victòries, tant sobre els jàzars com sobre altres pobles. Tanmateix... Ets per casualitat la filla dels déus?
  Mirabella va assentir.
  - Pots posar-me a prova en la batalla amb qualsevol dels teus guerrers!
  Svyatoslav va donar un cop inesperat a Mirabela a l'estómac. La noia es va moure mecànicament i va colpejar el príncep amb el cap al front. Ell va caure.
  Dos guerrers alts es van precipitar cap a Mirabela, però la noia va saltar i els va colpejar amb els talons nus.
  Els combatents es van estavellar...
  Mirabela es va ajupir i va pressionar el coll d'Svyatoslav. Va recuperar el seu sentit i va obrir els ulls.
  Aleshores va murmurar, fregant-se el front contusionat:
  - Aquest és el Déu Negre. Tu, pel que sembla, ets la filla de Chernobog. Tan emocionat, el cap es trenca!
  Mirabelle va respondre:
  - Puc preparar una poció que farà que els teus guerrers siguin més forts i més resistents.
  Llavors, sens dubte, derrotarem l'enemic!
  Sviatoslav va assentir amb el cap, el cap afaitat amb un mec:
  - Varis! Et crec!
  Mirabella va preguntar:
  - Trieu una mica d'herba i la poció estarà llesta!
  El Gran Duc li va donar un parell de dotzenes de criades perquè l'ajudessin.
  Mirabela, juntament amb ell, va anar al bosc a recollir una poció que augmenta la força i la resistència dels lluitadors. Encara no hi havia guerrers bizantins al bosc.
  Però la noia-heroi estava en alerta. I per una bona raó.
  Aquí hi ha diverses desenes de genets que van intentar atacar les donzelles que tornaven amb cistelles plenes d'herbes i bolets.
  Mirabela es va precipitar cap a l'enemic en la batalla. I agitant les espases, va tallar tres caps alhora.
  Aleshores, com tallem els adversaris. Aquesta noia és només una terminadora amb bikini i peus nus.
  El seu taló nu va colpejar el guerrer bizantí a la barbeta. Ell, havent volat, va abatre cinc genets enemics alhora.
  Mirabella va tuitejar:
  - Sóc la més cool del món, i la noia està específicament descalça!
  Això realment va ser un súper gir. Mirabela va continuar tallant els seus oponents i llançant fragments de vidre amb els dits nus, colpejant els seus oponents.
  Aquells romans que no van tenir temps d'escapar van ser assassinats. I Mirabela va aconseguir una altra victòria.
  Aquí hi ha les noies donant cops amb els peus descalços, a l'estiu fa calor als Balcans, i van portar bolets, baies i herba. I Mirabela en una gran tina va començar a fer encanteris letals i amorosos.
  I portava una forta olor àcida per tot el campament. I una noia de cabells daurats ho remenava tot amb el peu nu i cisellat.
  I això va ajudar molt.
  Mirabela va fer una poció en un calder i va cantar;
  Vaig néixer conegut al segle XXI,
  En què l'electrònica està a tot arreu...
  I creieu-me, nervis d'acer...
  Ja saps que la gent va volar a la lluna!
  
  Gran creació de l'home
  Capaç d'abraçar-se mentre juga la pilota...
  Som els fills de l'ordinador portàtil, d'Internet
  I atacarem els ignorants!
  
  Què saps que hem inventat
  Una pantalla està tancada en un dit petit...
  Aviat veurem el comunisme donat,
  Si fins i tot un foc dolent crema!
  
  Creu-me, arribarà el nostre moment
  El país de la ciència prosperarà...
  Que triomfi Abel, no Caín,
  Wins ha obert un compte ilЈlimitat!
  
  Creiem en la nostra mare Rússia,
  Què va fer un gir estelЈlar...
  Els camps eren regats amb rosada de perles,
  Wins va obrir un compte sense fi!
  
  Per a la glòria de Jesús i Svarog,
  Derrotarem els nostres enemics junts...
  En nom del Totpoderós, coneix la Família,
  Vam obrir el gran exèrcit rus!
  
  Sí, que l'amor troni en gran glòria,
  Que Lada estigui amb nosaltres per sempre...
  Vam néixer en un poder espacial -
  Un gran somni fet realitat!
  
  Teníem Lenin i el gran Stalin,
  El tsar Pere el Gran i la tempesta Ivan...
  Tenim músculs, ens hem tornat més durs,
  Tal és el destí del gran rati!
  
  Que la Pàtria floreixi en la fe,
  L'amor que ens va portar...
  Que el temps sigui el maig etern
  I només vessa sang dolenta a la batalla!
  
  Hem nascut per fer realitat un conte de fades
  Per a la glòria dels àngels russos, déus...
  Perquè el mal enemic es converteixi de seguida en pols,
  I pastissos ben cuits!
  
  No crec que una persona no sigui feble,
  El seu destí és conquerir tots els dimonis...
  Rebeu els millors premis
  Que es destrueixi en la batalla!
  
  Sí, el nostre enemic encara no coneix la força,
  Però crec que Rússia renaixerà...
  Tot i que els nadons, les dones són atacats,
  Guanyarem: hi crec i no tinguis por!
  
  Que la nostra Pàtria sigui lliure,
  Que sigui en glòria eterna per sempre...
  Som cavallers, creieu-me, noble,
  No tenim por dels problemes i dels anys!
  
  En resum, aviat serem perdonats,
  Creiem que guanyarem l'adversari...
  Vindrà un anunci de God Sort,
  Que el querubí desplega les ales!
  
  Aleshores, acabem el que hem començat
  Construïm una nova ciutat més forta que totes...
  I serà molt millor que al principi,
  El genial vilà s'esborrarà en pols!
  La nena heroica va acabar de cantar. I aquí de nou tot va girar al calder, va espurnejar i la poció estava a punt.
  Ara els soldats russos se'n van beure. Eren més de trenta mil, juntament amb els búlgars.
  Svyatoslav també va prendre un glop de la poció. Estava preparat per lluitar. Amb ell està el seu germà, un Danilo molt més alt.
  Bé, quin és el camí dels cavallers russos. Tot això serà una gran i sagnant batalla.
  Mirabela també va beure i va sentir que li venia una força ja considerable.
  La noia va mostrar les seves espases i va dir:
  - És millor guanyar dempeus que perdre de genolls!
  Després d'això, Svyatoslav ja va ordenar:
  - Bé, germans en batalla!
  I les portes es van obrir i l'esquadra russa va sortir. I era un exèrcit ple de força i energia.
  Els bizantins tenen cinquanta mil soldats, i ells també es van alinear. Sembla ser més en nombre, però no amb tanta valentia i fervor en esperit.
  El mateix emperador romà es va reunir per renyar. I així l'exèrcit bizantí va agafar i es va traslladar.
  És més pesada en armadura i té avantatge en cavalleria.
  Però avançant als pilots que hi ha per davant corre Mirabela Magnetic, plena d'energia i amb ganes de lluitar. La noia d'aquí és del més alt calibre. I com xocarà amb els guerrers bizantins.
  Realitza un cop de salt amb dos peus descalços alhora, derrocant els oponents i cridant:
  - Glòria als temps de la rati russa!
  Aleshores, la noia xiularà ensordidorament a tot pulmó. Sí, sembla divertit i divertit.
  I les seves espases com caure sobre els enemics, tallant-los com una navalla. Aquí hi ha una noia.
  I després hi ha altres guerrers.
  Natasha mata els guerrers bizantins amb espases i crida:
  - Per Rússia Sviatoslav!
  I amb els dits nus llançarà una agulla verinosa.
  I llavors la Zoya entra a la batalla. Els soldats bizantins tallaven amb gran desesperació. I els aixafa amb un entusiasme ardent.
  Funciona un molí amb espases.
  I l'Angèlica pèl-roja va agafar els romans i anem a destruir-los amb gran fúria i pressió desesperada.
  I el seu taló nu també funciona i es trenca mandíbules.
  La noia rugeix:
  - En nom de Perun!
  I Svetlana també va tallar amb gran pressió, destruint l'enemic.
  I condueix el molí amb espases i xiscles:
  - Pel comunisme!
  Mirabela disseccionant els romans, assenyala:
  - Si vols guanyar el món sencer, omple el teu cap de saviesa i el teu cor d'amor!
  Natasha, eliminant els adversaris de Bizanci, va dir:
  - Un cor daurat no sempre atrau diners a la butxaca, però et permet trobar innombrables tresors al cel, en comparació amb els quals muntanyes de bitllets no valen un cèntim!
  Zoya, tallant els legionaris, va assenyalar:
  - És difícil entendre per què Déu permet el mal, però encara és més difícil per què una persona no permet la bondat en el seu cor, i la misericòrdia en les seves accions!
  Angélica va notar, tallant els romans i llançant discos amb els dits dels peus nus:
  - Les muntanyes d'or dels llavis dels polítics no valen un cèntim, però un cèntim de coure, si una persona és una estimada, és un gran tresor del món!
  Svetlana, tallant agressivament els combatents bizantins, va assenyalar:
  - Déu va crear l'home per a la felicitat, però l'home es crea problemes i desgràcies per si mateix, desitjant convertir-se en Déu Creador!
  Mirabela, tallant els oponents amb espases, va emetre:
  - El que vol una dona, Déu vol, potser per això els homes tenen problemes i problemes continus, perquè una dona és sensible sense Déu!
  Natasha, disseccionant els romans, va assenyalar:
  - Quan els nens riuen de felicitat, els pares no riuen, així que el cost dels regals va resultar gens divertit!
  Zoya, tallant els bizantins i noquejant-los amb el peu descalç, va assenyalar lògicament:
  - Déu sempre és un Pare amorós amb l'home, però el destí sovint és una madrastra capriciosa!
  Agustí disseccionant els romans, lògicament va afegir:
  - És difícil fins i tot per a una guineu enganyar el destí i és impossible enganyar Déu!
  Svetlana, tallant els oponents, aixafant-los de manera agressiva i llançant un paquet explosiu amb el taló nu, va emetre:
  - Tot és possible en política, però encara no pots enganyar Déu ni una vegada, encara que estiguis acostumat a portar els votants pel nas fins a l'infinit!
  Mirabela, tallant els oponents en cols i fent-ne costelles romanes, va dir:
  - Els polítics són grans lladres en l'engany, però insignificants en qüestions de veritat!
  Natasha, continuant amb entusiasme reduint els enemics, va assenyalar:
  - El polític amaga els ullals, però li agrada ensenyar les dents, sobretot si el votant és amb cervell de gallina!
  Zoya, aixafant els romans, va dir enginyosa:
  - El polític no té un sentit de la proporció en les promeses, sinó l'aplicació de límits estrictes que tendeixen a zero!
  Angèlica, tallant els enemics, va declarar amb fúria:
  - El polític té la memòria zero de les promeses, però les ganes de mentir a l'infinit!
  Svetlana va comentar agressivament, tallant els caps dels romans:
  - Un polític amb la llengua pot aixecar tot un tsunami, però a l'hora de treballar amb el cap, arriba una calma total!
  Mirabela va fer girar un tocadisc amb els peus nus, tallant els oponents i xiulant:
  - Un borratxo s'adormirà, i un polític roncarà a l'hora de complir la promesa amb ulls borratxos!
  Natasha va assenyalar originalment, tallant els enemics:
  - Un polític és una prostituta que treu vots alhora, però mai no dóna plaer!
  Zoya, eliminant els romans, va estar totalment d'acord amb això:
  - El polític té les ambicions d'un lleó, que porten el votant a la vida d'un gos!
  Angélica, lluitant amb els bizantins i aixafant-los, va assenyalar lògicament:
  - Déu estima l'home fins i tot en els pecats, només la impietat destruirà l'ànima!
  Svetlana, tallant els legionaris com una navalla a la barba, va xiular:
  - El lliure albir és un do de Déu, només una persona no coneix el llindar de la consciència!
  Mirabela, tallant els ja aprimats romans, va arrollar:
  - La llibertat de consciència és el do de l'Altíssim, la llibertat de consciència és una maledicció del més baix!
  Natasha, destruint els soldats romans, o més aviat els bizantins, va resumir:
  " Déu va donar el lliure albir per gran amor, però l'home va triar la seva part de sang considerable!"
  Per fer-se més alegre d'alguna manera, Zoya va cantar:
  Sóc una simple noia Komsomol,
  Recentment pioner...
  Roca sobre una corda amb molta destresa,
  Com diuen, la bellesa és dolça!
  
  Però el Führer va envair la estimada Rússia,
  Un somriure furiós amenaça el feixisme...
  Però tot i així les noies són més maques que totes
  Respondrem al cop més insidios!
  
  Per a la glòria de la nostra gran mare,
  Els nois moriran amb valentia...
  Aturem la major part dels nazis salvatges,
  El nostre exèrcit serà invencible!
  
  El membre del Komsomol em va donar una tasca,
  Més aviat, porteu la intelЈligència a la seu,
  Així que esforces la respiració
  Perquè no hi hagués gripaus relliscosos en un somni!
  
  Camino descalç pel prat,
  Encara que no per costum van robar la ciutat,
  Bé al principi, dur després
  Caminar descalç per grava és car!
  
  Les plantes estan molt adobades amb pedres,
  I la sang brolla dels talls...
  Però les banderes de la Pàtria onegen brillants,
  I l'amor del Senyor estarà amb nosaltres!
  
  Lloeu el gegant Jesús
  Que és més alt i més bonic que tot...
  Quan el poble i el partit estan units,
  Celebrem la bona sort i l'èxit!
  
  Creiem en el feixisme, trencarem la columna vertebral,
  Des de cada guerra des d'un pessebre...
  La victòria serà el maig radiant,
  A Gehenna, convertiu-vos en un dolent!
  
  Que la meva terra santa sigui glorificada,
  Les victòries de la glòria d'octubre són tronades...
  Encara que la noia va draps i descalça,
  Ella pateix, estimada, no en va!
  
  Hem dedicat el nostre cor per la Pàtria,
  Per a la glòria de l'or, compta les ànimes...
  A l'èxit, ràpidament van obrir la porta,
  I escanyar la maldat i l'engany!
  
  Que Rússia sigui l'hegemonia del món,
  Posa ordre a l'univers...
  Recompensa tots els adversaris amb la derrota,
  I en broma moveu el peó a la dama!
  
  Que la meva Rússia estigui en la glòria universal,
  Deixa que hi floreixin pomeres a Mart...
  Al poder soviètic, vermell i furiós,
  La gent farà realitat el somni!
  
  Farem gran la Pàtria,
  Com que els membres del Komsomol són els més cool...
  Donar suport als rostres dels sants a les icones,
  Guanyarem, deixant el pecat al nostre cor!
  Gairebé tot l'exèrcit bizantí va ser assassinat i les seves restes van fugir.
  Perseguint l'enemic, Angèlica va emetre:
  - El do de Déu no són ous remenats, però qui rebutja la gràcia té el cervell d'un pollastre humit i bullit!
  Svetlana va moure l'enemic amb el taló nu per la part posterior del cap i va xisclar:
  - Déu dóna gràcia a qualsevol persona, però no tothom està destinat a prendre riquesa!
  Mirabela, destruint els enemics, va afegir, mostrant les dents:
  - El trineu pot ser seu, potser no és seu, però el lloc del tron sempre és d'algú altre, perquè la política està al poder, té mala aspiració!
  Natasha, acabant amb els romans, va dir amb força i lògica:
  - Un polític té set divendres a la setmana, així que sempre vol organitzar un dilluns etern per als seus votants, i un diumenge sòlid per a ell!
  Zoe va assenyalar amb agressivitat mentre tallava els caps dels romans en retirada:
  - A un polític li encanta donar consells als votants, però els bons consells són cars, i els que donen els polítics no valen res!
  Angélica, tallant els bizantins que fugien, va grunyir:
  - No hi ha sal més dolça que la sal de la veritat, ni mel més amarga que la mel de les promeses electorals!
  Svetlana, aixafant els combatents que fugien, va assenyalar, llançant un disc amb extrems afilats amb el peu nu:
  - Déu pot perdonar qualsevol pecat mostrant participació, però una persona és inexcusablement estúpida si es perdona la indiferència indiferent!
  Mirabela ho va resumir tot, acabant amb els últims romans:
  - Tant pots creure en Déu com no creure, només el primer ens fa imatge del Totpoderós, i el darrer, un animal del rang de primacia dels més baixos!
  L'exèrcit bizantí va ser totalment derrotat, i ara res no ens impedia traslladar-nos a Constantinoble.
  L'exèrcit de Svyatoslav va créixer a passos de gegant. S'hi van unir grecs, i búlgars, i serbis, i hongaresos i altres forces.
  I després va seguir l'assalt a aquesta poderosa ciutadella.
  Mirabela va atacar juntament amb les altres noies. Mentre destruïa els defensors de Constantinoble, la noia va continuar fent broma:
  - Déu va crear Eva bella i jove perquè Adam l'estimi, però el polític de l'ànima humana, va matar la joventut de l'ànima i va desfigurar el cos a l'infern!
  Natasha, destrossant els defensors de Constantinoble, va assenyalar:
  - És bo ser una dona jove amb cos, és dolent ser un nen indefens pel que fa als negocis!
  Zoya, tallant els oponents, va emetre racionalment:
  - El polític amb paraules diferents diu essencialment una cosa: jo tinc poder, i tens fideus a les orelles, tinc un tron i gemeixes de molèstia!
  Angélica, aquesta noia de cabells vermells, tornant a fer girs aguts amb les seves espases, va dir:
  - Un polític és un rossinyol que canta dolçament, però les notes d'un autèntic ocell són escrites per Déu, i les notes d'un polític són escrites per la pota agafada d'un llaurador de diners!
  Svetlana va afegir enginyosa, destruint un altre defensor de Tsargrad:
  - Déu va decidir - l'home és el seu propi fill, però el polític va fer del votant un fillastre orfe!
  Mirabela, picant furiós als enemics i llançant agulles verinosos amb els dits nus, va acabar:
  - El Pare més amorós és el Déu Totpoderós, encara que no està clar per què un nen home plora amargament llançat pel Pare Totpoderós, a l'abisme d'un univers cruel: fins i tot una llàgrima amarga d'un nen esquinça el cor de l'amor!
  L'assalt ja ha acabat i Tsargrad ha caigut. Les conquestes de Sviatoslav es van enfortir. Això va ser seguit per campanyes a l'Iran i l'Índia. I allà els russos van conquistar cada cop més noves terres. Pal i Bagdad...
  Va sorgir un gran imperi, des d'Egipte, els Balcans, fins a la mateixa Xina.
  Després de la mort de Svyatoslav, però, hi va haver una divisió de possessions. Però el més gran era el nét Yaroslav el Savi. I va tornar a unir l'imperi, i va conquerir la Xina.
  A Rússia es va adoptar una nova religió: Rodnoverie, encapçalada pel Creador Rod i la doctrina del cel i l'infern. Però Rod encara tenia un panteó complet de déus: fills i filles.
  No hi haurà fi del món, així que Rússia és eterna i els russos són el poble escollit de Déu.
  Així va néixer una nova història en un univers paralЈlel.
  
  ROSSA DESCALZA AJUDA AL GRAND DUC VASILY III
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya, però, aviat van passar a una història diferent.
  L'exèrcit de Vasili III va assetjar Kazan. El comandant, però, no era el mateix tsar, sinó el seu germà Dmitry. Jove guerrer! Però amb experiència!
  Va ser l'any 1506, el primer any complet del regnat de Vasili III, que va enfortir significativament Moscòvia i va enfortir la centralització del governant. És cert que no ha guanyat massa, però té grans ambicions!
  I així Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya van decidir ajudar el gran duc rus, i fins i tot, fins a cert punt, l'emperador a prendre la ciutat i la capital del khanat.
  El nen immortal i la noia terminadora van anar a assaltar Kazan, brandant sabres. Van lluitar com herois. Al ser guerrers immortals es movia més ràpid que els guepards. I amb els dits nus van llançar discos ben afilats preparats amb antelació, que van colpejar els tàrtars a la gola.
  L'Oleg i la Mirabela es van precipitar ràpidament i, després d'enlairar-se a la paret, van fer molins, destruint cinc o sis combatents tàrtars.
  Llavors van començar a tallar els oponents i llançar-los, derrocant una dotzena de nukers.
  I van caure i es van esfondrar.
  Nen i nena lluitaven com titans. Es distingien per la seva agilitat, i les espases feien quinze oscilЈlacions en un segon. I així van tallar l'enemic. Els joves guerrers tenien armes especials: espases i sabres alhora i tallaven gairebé qualsevol metall i carn.
  L'Oleg sostenia una gran papallona, va tallar una dotzena d'oponents alhora i va rugir:
  - Sóc un patinet gran!
  I de nou el nen en un atac furiós.
  I aquí hi ha la noia Mirabela llançant una granada amb els dits nus dels peus i grinyolant:
  - La nostra Pàtria és gloriosa, nadiu-fidel, ortodoxa! I podrem vèncer els tàrtars, i ser Kazan sota Rússia!
  I de nou els joves i immortals guerrers ataquen. I lluiten amb un frenesí furiós. Tenen una cascada salvatge d'idees i una energia frenètica.
  Parella jove a l'atac. I els guerrers tàrtars cauen sota els seus cops. I els lluitadors que han rebut la immortalitat i treballen la seva vida eterna són molt divertits.
  Oleg, tallant el tàrtar, va rugir:
  - Cent, després de cent, regiment rere regiment! Cavallers russos tallats amb una espasa! Crec que la victòria arribarà aviat! Obrim un compte gloriós!
  Mirabela va llançar un disc ben afilat amb els dits dels peus nus i va cantar:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern, també va llançar un disc amb el seu peu nu, infantil, però molt fort i va cantar:
  - Defensor de la Pàtria! Soldat Perunov!
  Mirabela Magnetic, seguint picant, va cantar:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  El nen, destruint els enemics, va xiular:
  - Herois de Rússia es recull alarmat!
  Així és com lluiten els nens heroics: grans herois! Tenen passió i força, per a tota una legió.
  O potser deu legions! Mirant-los, la resta de soldats es van animar i van començar a assotar les muralles de Kazan.
  L'Oleg, tallant els tàrtars, va bramar:
  - Per al tsar Vasili III!
  I com llançarà un disc ben afilat, com tallarà una dotzena d'oponents a Rússia.
  I tornarà a filar la papallona, i darrere d'ella el molí. Talleu una dotzena alhora. I llavors el nen l'agafarà, i amb el seu taló nu mourà el khan a la barbeta.
  Volarà i caurà directament al calder de quitrà bullint.
  Oleg Rybachenko va cridar:
  - Bé, a la merda amb tu!
  Mirabela va agafar el bumerang amb els dits dels peus nus, va tallar cinc nukers i va rugir:
  - Glòria a la Pàtria del tsar Vasili!
  Oleg Rybachenko va confirmar amb entusiasme:
  - Salut Rússia santa!
  Mirabela, tallant els tàrtars, va xiular:
  - Això encara no és Rússia, sinó Moscòvia!
  Una part important del mur ja ha estat capturada pels soldats russos. Ja s'estan infiltrant a la mateixa ciutat.
  El gran duc Vasily es va trobar una mica a l'ombra a causa del seu gran fill Ivan el Terrible.
  Però en la història real, Kazan no es va sotmetre a ell. I ara el nen i la nena heroica estan reescrivint i afegeixen el que els avantpassats russos no van fer.
  Oleg Rybachenko va tallar quatre caps d'un cop. Aleshores, el nen va llançar un bumerang amb els dits nus. Va tallar set lluitadors més i va cridar:
  - D'alguna manera van entrar al taüt, i el ghoul més poderós,
  Volia mossegar-me el coll, però va resultar ser com un joc!
  I el jove guerrer se n'afartarà...
  La Margarita va girar el cargol i va xisclar:
  - Sóc una cobra a punt per saltar!
  I de nou llançarà un boomerang assassí amb els dits nus. La noia, sens dubte, és com la deessa més maca.
  La major part de Kazan ja ha estat capturada. Uns guerrers valents assalten el palau del khan suprem. Estan plens de ràbia i ilЈlusió salvatge. Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya són guerrers terminadors. I cadascun dels seus gronxadors, i onegen molt sovint: aquests són cadàvers nous!
  Oleg Rybachenko, lluitant, va comentar:
  - Però aquesta batalla pot canviar molt!
  Mirabela va estar lògicament d'acord:
  - Ivan el Terrible va conquerir Kazan! I ara el seu oncle Dmitry la conquistarà!
  El nen va llançar un bumerang amb els dits nus. Va tallar la gola a cinc tàrtars i va bordar:
  - Per la gran Rússia i el cel dels eslaus!
  Mirabela és una noia preciosa, confirmada amb confiança:
  - Per l'Imperi més gran!
  I la noia també va llançar una fulla afilada amb els dits dels peus nus.
  I va tallar molts nukers i va tallar a qui. Ella és una bellesa marcial.
  Mirabela és genial. Pel bé de la immortalitat, va acceptar convertir-se en una noia amb bikini, abandonar el seu antic cos i ser venuda com a esclava. Però llavors va guanyar una força sobrehumana! I creieu-me, és clar, és genial per a ella!
  La nena lluita i el nen lluita i els enemics cauen. Estan trencats i debilitats.
  Així que els valents guerrers irrompen a la sala del tron, on es troba el Kazan Khan.
  Intenta marxar, però el nen llança un asterisc amb el peu nu i trenca la part posterior del cap del Khan. El trencat cau i mor...
  Llavors, els guardabosques guerrers exterminen la resta dels tàrtars. Tanmateix, aquests últims, havent perdut el seu amo, deixen caure les armes i es rendeixen.
  Així que Kazan va caure. Ara Rússia ha pujat a aquestes terres. El gran duc de Moscòvia Vasili va establir part dels tàrtars a Rússia, i una part dels russos a Kazan.
  Llavors va ser encara millor. El nou Gran Duc rus també va ser elegit Gran Duc de Lituània. Ascendit al tron...
  És clar per què: la victòria sobre Kazan va ser molt impressionant per a tothom. I es van adonar que Rússia és molt forta!
  I els guardabosques guerrers van fer tot el possible aquí. Van prendre i derrotar l'exèrcit del principal competidor del gran duc Vassili III. I el mateix demandant va ser pres i enderrocat pel cap de nen i nena immortal.
  I ho van fer llançant discos amb els peus nus a l'uníson, mentre cridaven:
  - Els eslaus han d'estar units! Siguem tots invencibles!
  I, saltant i matant l'hetman, els joves guerrers van exclamar:
  - Som guerrers d'una nova era i d'una formació genial!
  Després d'això, els presoners van besar les petjades nues dels joves guerrers, deixades per ells a la neu fresca. I estareu d'acord que és molt xulo!
  I després un viatge a Astrakhan. Així és com una victòria atrau altres amb ella.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya, juntament amb aquest Gran Duc, es van traslladar a Astrakhan.
  Un nen i una nena van assaltar aquesta gran ciutat. Van lluitar, arribant de nou l'exèrcit rus pel corredor del temps.
  I de nou es van tallar, i van llançar el bumerang amb els dits nus. Aquí és on les coses van ser molt més fàcils. I l'exèrcit estava comandat pel mateix Vasili Tercer. I el seu poder era gran. També van arribar les tropes del Gran Ducat de Lituània. Van assaltar aquesta ciutat.
  I els nens terminadors es tallaven i llançaven bumerangs, discos, estrelles. Oleg Rybachenko fins i tot va llançar un parell de granades.
  Amb els seus peus descalços, els joves guerrers també llançaven estrelles afilades, primes, però capaços de tallar-se diverses goles alhora.
  I les seves cames són realment l'encarnació de l'agilitat i la força ràpida i molt salvatge.
  I com una noia llança un bumerang amb els dits dels peus nus, els enemics de la santa Rússia de Moscou no seran mel!
  Els guerrers de Terminator van cridar a l'uníson:
  - Glòria a Vasily III, el més gran dels tsars russos!
  I de nou una gran victòria per al regne rus.
  Basili III va ser coronat amb el títol de rei, i va ser reconegut oficialment com a emperador. El seu imperi es va fer enorme. Els russos també van començar a penetrar a Sibèria. I el Khanat de Crimea fins i tot es va reconèixer com un vassall de Rússia.
  Després de l'expulsió del metropolità, Vasili III va obligar el nou senyor de l'església a canviar els dogmes i permetre la poligàmia. Això va ser en part degut a l'annexió de Kazan, Astrakhan i altres terres islàmiques.
  El mateix Vasily Tercer es va casar immediatament amb la princesa lituana Glinskaya i la tàtara Tamara. I després també a la quarta noia.
  El Sínode va permetre als russos tenir quatre dones. I molts prínceps ho van aprofitar.
  La guerra amb Polònia va acabar en conquesta... L'exèrcit rus era fort i molt més nombrós. Sí, l'Oleg i la Mirabela van ajudar. I amb aquests guerrers terminadors, cap oponent és terrible.
  I Vasily III es va convertir en el rei de Polònia. L'imperi s'ha enfortit. Però Soliman el Magnífic va arribar al tron de l'Imperi Otomà. I aquest governant va conquerir Hongria. També va assetjar Viena.
  Però el khanat de Crimea va trencar amb Rússia. I va seguir una nova campanya. Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya també van destacar aquí a instàncies de la hiperomnipotent deessa bruixa. Això sí, durant l'assalt a Perekop. Aquí hi ha la part més forta de la defensa dels tàrtars de Crimea. Però després de tot, els guerrers: Oleg i Mirabela són molt xulos!
  I com s'afanyen, i com s'afanyen! I com talaran els tàrtars. I amb quina ilЈlusió salvatge ho emprendran.
  I el nen va llançar una estrella amb els dits nus dels peus, i va tallar sis tàrtars alhora.
  I la noia en va enbatre cinc amb un llançament d'un asterisc. Aquests nois van resultar barallats.
  Oleg i Mirabela van netejar part del mur. A més, també va treballar l'artilleria. Molta destrucció va ser infligida als tàrtars. Així que va caure el Khanat de Crimea.
  Després hi va haver una batalla amb l'exèrcit de Soliman el Magnífic. Aquesta vegada, en la història real, el gran soldà no va tenir sort. Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya no només van matar una massa de turcs, sinó que també van capturar el sultà.
  Rússia va obligar als turcs a abandonar els Balcans. I hi va fundar les seves pròpies fortaleses. I també va seleccionar Istanbul. Constantinoble va tornar a sorgir.
  Vasili III es va aturar temporalment. Calia digerir la conquesta. Livònia va acceptar pagar tribut als russos i va cedir Narva a les possessions sense guerra.
  Vasili III, fins i tot el 1535, va ordenar la construcció d'una ciutat portuària a la desembocadura del Neva. Una cosa com Petersburg de Pere el Gran. És cert que Basilio va traslladar la capital només a Constantinoble.
  El 1537 els russos van capturar Vyborg i es van fortificar des del nord dels suecs, derrotant-los completament.
  Durant l'assalt a Vyborg, Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya es van distingir novament.
  El nen i la nena van saltar de manera natural el llindar del temps i van participar en l'assalt.
  Aquí Oleg va llançar un bumerang amb els seus peus nus, va eliminar una dotzena d'oponents i va cantar:
  - Glòria a Rússia i al seu tsar Vasili III!
  Mirabela també va llançar alguna cosa mortal amb els dits dels peus nus i va dir amb valentia:
  - Per la santa Rússia i la reina sobrenatural!
  Després d'això, el nen i la nena es van dispersar tant que es va tallar tota una neteja dels cadàvers dels suecs.
  El 1540-1541, les tropes russes també van capturar Àsia Menor als turcs. I el 1545, i també Mesopotàmia i Palestina. L'any 1547, al març, el rei, amb tot just seixanta-vuit anys, va morir. El seu regnat de quaranta-dos anys va resultar ser llarg i molt feliç amb moltes conquestes per a Rússia.
  Basili Tercer va ser anomenat Basili el Gran. I al tron hi havia un jove, però segons els estàndards de Rússia, un adult Ivan Vasilyevich.
  I com que Vasily Tercer va viure més temps que en la història real, es va evitar l'agitació boiar.
  Ivan Vasilyevich, al principi va decidir subjugar completament Livònia, la guerra de 1550 va tenir èxit. La poderosa artilleria russa va escombrar tothom i gairebé totes les ciutats van ser ràpidament capturades.
  Per descomptat, els nens terminadors Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya van participar en les batalles.
  Amb els seus peus nus i infantils, ho van llançar tot punxant i penetrant amb tanta zel que les tropes de Livonia van morir en gran nombre.
  A més, els joves guerrers també disparen amb precisió des dels canons i amb tanta precisió.
  L'Oleg, el noi del terminador, va disparar i va llançar un regal assassí amb els seus peus nus.
  Oponents dispersos i xiscleros:
  Sóc la destrucció encarnada!
  I el nen riurà i rugirà:
  - Sóc fill d'un gran renaixement!
  Mirabela, aquesta noia dura, també llançarà un assassí amb els dits dels peus nus, i xisclerà:
  - Sóc la filla de les grans deesses de l'aniquilació!
  I de nou els nens riuen i mostren les dents. I llavors vola fins a la fortalesa. I així tothom serà tallat. No tenen espases, només tenen hèlixs. I exterminen sense pietat els livonis i altres soldats de l'exèrcit mercenari.
  El nen i la nena estan descalços tot el temps, fins i tot a la neu. I els guerrers immortals fins i tot els agrada això!
  Perquè no? Per què sabates per a aquelles persones que tenen el cos més ràpid que qualsevol animal i, per descomptat, no poden perdonar ni emmalaltir.
  Llavors Ivan el Terrible va lluitar a Egipte. Havent conquerit en pocs anys tot el nord d'Àfrica, inclòs el Marroc. Aleshores la península aràbiga va ser capturada.
  Alemanya estava fragmentada, Àustria feble, Espanya i altres països ocupats amb guerres.
  La Rússia tsarista es va traslladar a través de l'Iran fins a l'Índia. El 1590, l'Índia va ser envaïda. Ivan el Terrible va viure fins als seixanta-vuit anys i va morir el 1598. I el va succeir Ivan el Cinquè. Rússia va continuar la seva expansió cap a l'est i la presa de la Xina. Encara que la guerra va resultar ser llarga i dura.
  Es van necessitar tres guerres per conquerir la Xina.
  Fins i tot la participació en les batalles d'Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya no va assegurar immediatament la victòria.
  Sí, i els joves guerrers van lluitar en episodis. Trobaran amb ells mateixos, tallaran els xinesos i tornaran a córrer.
  Per descomptat, el nen i la noia van actuar de manera molt activa i eficaç. I amb els dits nus dels peus llançaven activament estrelles afilades, discos i bumerangs.
  Oleg Rybachenko va matar personalment el ministre de Defensa xinès. I després com llança una granada amb una cama de nen. Així que alhora dues dotzenes de guerrers grocs cap a l'altre món, dient:
  - Glòria a Rússia, que per sempre en els segles indica el camí de l'univers!
  I la noia Margarita l'agafarà i llançarà un bumerang amb el peu descalç, que és letal, que enlloc és més fresc.
  I després d'haver derrotat els oponents, la noia xiscla:
  - Per tal Rússia, lluiteu i no tingueu por!
  I el nen i la nena van començar a onejar encara més intensament.
  Ivan cinquè va morir el 1620 i el seu fill Ivan sisè va continuar la seva feina. Després de guerres tossudes el 1640, la Xina va ser finalment sotmesa.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnetic van començar a aparèixer més activament en diferents llocs de batalles i batalles.
  I llavors el nen Oleg va llançar un bumerang i va fer volar el cap de l'emperador xinès. I es va convertir en un heroi!
  I la noia Mirabela va llançar una granada amb el peu nu i va fer fora tota la seu dels oponents.
  I, per descomptat, gràcies a aquests nens immortals, es va guanyar la més gran de les victòries de l'Imperi Rus!
  I després de la victòria sobre la Xina, Moscou, Rússia, ningú té pràcticament por! I ningú aturarà els russos i no guanyarà! Han passat el punt de no retorn!
  I Rússia es va fer més forta com a gran imperi. Ivan VI va governar durant deu anys més fins que va capturar Corea i la major part d'Indoxina.
  Després d'ell, Alexandre I va ascendir al presto. El nou rei va continuar el seu antic curs de conquesta. Indoxina va ser completament conquerida, i els vaixells russos van desembarcar a Austràlia i van començar a explorar aquest continent. A més, els russos van entrar a Alaska encara abans i van avançar a través del Canadà... Aquí ja es van trobar amb França, que finalment va aconseguir estabilitat i prosperitat sota Lluís XIV, i Anglaterra, que agafava força ràpidament.
  A més, Rússia va continuar explorant Àfrica i allà també es va enfrontar a l'oposició de Gran Bretanya. Suècia també va fer un pas i va intentar atacar Rússia.
  Però les tropes russes estaven en alerta, i Gran Bretanya i França no van actuar junts. I les tropes d'Alexandre I van conquerir aquest estat.
  Per descomptat, tant Oleg Rybachenko com Mirabela Magnitnaya van participar en això.
  Els guerrers descalços llançaven discos i tallaven amb espases llargues i especialment endurides.
  Són tan genials i irresistibles.
  Oleg Rybachenko va llançar una estrella afilada amb els seus peus nus de peus de nen, va assolar una dotzena de suecs i va cantar:
  - Per la glòria de la Rússia sagrada!
  La noia Mirabela també va llançar amb els peus nus un objecte mortal i va xiular:
  - Per la grandesa de la Família invencible!
  I els nens saltaran junts i colpejaran el governador suec al pit amb els talons nus.
  Va sobrevolar i va abatre una altra dotzena de soldats enemics.
  Després de la mort d'Alexandre I el 1675, el tsar Alexei el primer fill d'Alexandre va pujar al tron. Normalment la successió al tron anava segons l'antiguitat dels fills, i després els néts del fill gran. Vasili Tercer ho va establir perquè no hi hagués més lluita pel tron. Amb una forta centralització.
  Alexei es va trobar per primera vegada amb França a Amèrica i amb Gran Bretanya a Àfrica.
  Les tropes russes, per la seva banda, van entrar a les terres alemanyes. La captura va tenir força èxit, ja que els principats estaven fragmentats. Els regiments russos superats en nombre també van capturar Itàlia. Això va ser seguit per una campanya contra França. El regnat de Lluís Rei Sol va acabar sense gloria. Regiments russos i estrangers van prendre França.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya van tornar a destacar.
  Els joves guerrers lluitaven amb espases i llançaven discs als soldats enemics. Va matar molts soldats.
  El nen va llançar una estrella a l'enemic amb el peu nu, i va rugir:
  - Sóc un superhome guerrer!
  La noia també, amb els dits nus dels peus, va llançar el disc assassí i va xiular:
  - I sóc l'encarnació d'un cosmos meravellós!
  I com mostrarà la seva llarga llengua! I després com donar un taló nu al nas del comte francès. Aquella esquerda al front.
  I Oleg Rybachenko volarà com un meteor infernal, i un parell de dotzenes de francesos van prendre i van morir. I després el noi, com si explotés des d'un canó capturat amb bala.
  I posar molts lluitadors. Es retorcen de dolor i moren!
  I els guerrers terminadors s'afanyen a ells mateixos i tallen tothom, com si ells mateixos fossin els àngels de la mort i fossin més ràpids que els guepards.
  Gran Bretanya d'alguna manera va lluitar al mar i va demanar la pau. Rússia va continuar la seva expansió a Amèrica. Les seves tropes van capturar totes les colònies angleses i franceses i van arribar a Mèxic.
  La conquesta d'Àfrica i Austràlia es va completar.
  Ara només quedaven desocupades Espanya i les seves colònies, i Portugal amb les seves colònies.
  Però aquesta guerra ja era per Pere el Gran, que va rebre el poder l'any 1700. El nou tsar, no Romanov, sinó Rurikovich, aprofitant l'ocasió com un atac als mercaders russos, va enviar tropes a Espanya i Portugal.
  Aquests països ja estaven en declivi i ràpidament van ser derrotats. Les tropes russes també van començar a conquerir colònies. Tots dos eren més nombrosos i més ben equipats i armats. L'exèrcit rus ja disposava de pols sense fum i d'obusos explosius, i dirigibles de combat. Fins i tot hi havia tancs. I els primers trens blindats. La qual cosa va impressionar els oponents.
  Les primeres metralladores també van aparèixer a l'exèrcit rus.
  Però fins i tot aquí Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya no podien deixar de notar-ho. Han de lluitar i treballar la seva immortalitat.
  Aquí el nen torna a llançar una granada amb el peu nu. I fes a trossos els teus oponents. Després van cantar:
  - En nom d'aquella Rússia que conquereix el món sencer i el cor de les persones!
  La noia, també, com si llencés una cama nua, una bomba petita, però forta en termes de poder explosiu. Esquinçarà els espanyols i grinyolarà:
  - Per tal que hi hagués felicitat per a tota la gent sempre!
  I els nens, llançant els regals de la mort amb els peus nus, cantaven:
  - Que siguin per sempre joves i els nostres anys brillants!
  I després d'això, com a càrrega amb alguna cosa bastant letal. I onegen els seus sabres així.
  Que la sang flueix com un riu, i tota la terra surt de sota els teus peus!
  Aquí teniu els guerrers! Bé, només superhomes amb els peus nus, que estan gairebé nus amb la calor i el fred.
  Però lluitadors tan excepcionals! La màxima marca i classe! Aquí es tallen i exterminen els oponents!
  El nen i la nena són com els arcàngels de l'aniquilació més salvatge, que no tenen barreres ni obstacles en el camí cap a noves victòries i èxits.
  En el seu camí, les ciutats es rendeixen i els habitants surten i besen les empremtes dels peus descalços dels immortals i grans guerrers.
  Espanya i Portugal, juntament amb les colònies, foren ràpidament conquerides. I només es va quedar Gran Bretanya.
  Però l'any 1725 hi van desembarcar les tropes de Pere el Gran.
  Oleg Rybachenko i Mirabela Magnitnaya, com sempre, estan per davant de tots. Els joves guerrers són immortals i salten en el temps.
  Disposen de metralladores i llancen granades mortals amb els dits nus.
  Esquinçant els britànics i altres guerrers.
  Oleg rugeix, dispara i sega:
  - Som guerrers de la germanor espacial!
  La noia Mirabela va llançar una granada amb els dits nus dels peus i va cridar:
  - I derrotarem a tothom sense cap mena de dubte!
  Aleshores, la noia amb el taló nu va colpejar el duc de Buckingham amb tanta força que li va trencar el coll!
  Van capturar Londres i finalment van completar la conquesta del món.
  Així va sorgir, un únic imperi. Pere el Gran va morir el 1735, i el seu nét Pere II va pujar al tron. Encara jove, però governant intelЈligent i dur. Rússia va reforçar la centralització, es van construir fàbriques i carreteres. Van aparèixer els avions i els ferrocarrils s'estiraven cada cop més activament.
  Pere II va governar durant molt de temps i de manera estable. El 1790 el va succeir Pere III. El país era pròsper, però pacífic. Ja es parla d'expansió espacial.
  I el 1817 va tenir lloc el primer vol tripulat a l'espai. El 1820, Alexandre II esdevingué tsar. El nou rei volia un desenvolupament més ràpid de l'espai i l'exploració espacial.
  L'any 1825 va tenir lloc el primer vol a la Lluna. I el 1845, vaixells russos van volar a Mart. I el 1847 a Venus. El 1850, a Mercuri, i al costat dels satèlЈlits de Júpiter. Els cosmonautes russos van entrar al planeta Plutó més llunyà el 1860.
  Així va procedir el desenvolupament del sistema solar. I el 1917 va tenir lloc el primer vol fora del sistema solar. Diverses grans naus van partir cap a Alpha Centauri.
  I el 1921, i a Sirius... Per cert, hi van descobrir diversos planetes relativament normals. Quaranta anys més tard, van aparèixer els primers vaixells que volaven a velocitat superluminal.
  I el 2017, per primera vegada, un cosmonauta rus va volar a la vora de la galàxia.
  En general va ser meravellós.
  L'any 2030 es va inventar una màquina del temps... I la humanitat va passar a una etapa de desenvolupament diferent i superior. Fins i tot si els Rurikovich encara asseuen al tron i la monarquia absoluta governa l'imperi humà.
  Tanmateix, hi ha una oposició que argumenta si el món Rússia necessita una república. Però ella està quieta. La gent ja està satisfeta amb la situació existent, ja que la vida s'ha tornat molt bona, i cada any millora.
  
  LA ROSA SALVA L'IMPERI D'IVAN EL TERRIBLE
  Mirabela Magnetic torna a tenir una missió. Aquesta vegada ajuda al seriós Ivan el Terrible.
  En aquest cas, protegeix Polotsk de les hordes de Stefan Batory.
  L'etern nen Oleg Rybachenko es va quedar a Polotsk. L'atac va ser rebutjat, però la situació continuava sent alarmant. Però aleshores va aparèixer Mirabela Magnetic i quatre noies més. Van aparèixer com d'un forat a l'espai. Les cinc noies anaven descalços i en bikini, així van aparèixer les sis màgiques.
  El nen, que havia viscut prou i encara era alumne de Mirabela Magnetic, que ja havia aconseguit visitar l'època de Napoleó III, xiulà:
  - Ho tornem a colpejar! Això es fantàstic!
  Oleg Rybachenko va declarar decididament:
  - I definitivament canviar el curs de la història!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana van sacsejar les seves espases. Les noies estaven molt decidides.
  Natasha va suggerir:
  - Ara som sis... Anem al camp polonès!
  Oleg Rybachenko va donar suport a aquesta idea:
  - I què? Anem a batre! Tots junts som una gran força!
  Mirabela Magnetic va estar molt d'acord amb això:
  Som una força colossal!
  I el seu taló nu va aixafar una panerola.
  I els guerrers es van donar una bufetada dels peus descalços, l'un a l'altre, com a confirmació.
  A la nit, sis combatents endurits van baixar de la muralla de la ciutat de Pskov. Estaven de puntetes cap al campament polonès. Aquí, formalment, l'exèrcit de Polònia, però de fet mercenaris d'arreu d'Europa. Sobretot molts alemanys. Gran exèrcit.
  Però després de tot, els sis lluitadors són genials. I les noies amb el nen agafaven i treien els sentinelles, llançant agulles afilades amb els dits dels seus peus nus. Van caure centinelas trencades. Les guerreres van blandir les seves espases i van començar a tallar. Com un estol de serps, van atacar el campament.
  Per a l'Edat Mitjana, què inusual - quan les noies en bikini ataquen. I ells, destrossant l'enemic, sembren literalment camps sencers de mort.
  Oleg Rybachenko va agitar les espases i va picar. Agitant el nen va tallar el celós coronel.
  I va murmurar:
  Lluitarem per la Santa Rússia!
  Mirabela Magnetic va tallar la rica paella per la meitat i, trencant el morro del recompte alemany amb el seu taló nu, va xiular:
  No tenim por de la mort al camp de batalla!
  Natasha, destruint els polonesos, alemanys i altres mercenaris, va cridar:
  - El guerrer rus no té por de la mort!
  Destruint l'exèrcit polonès i els mercenaris, Marusya, aquesta noia terminadora va cridar:
  - Sota el cel estrellat, la mort no ens agafarà!
  Augustine, és la noia de l'hèlix. La millor encarnació de les forces especials soviètiques, i fins i tot algun mutant, tallant els polonesos - va tuitejar:
  - Lluitaré per la meva santa Rússia!
  Svetlana, retorçant les espases i tallant els alemanys, els suecs i els polonesos, xiulant amb el seu taló rodó, va xiular:
  - Carregaré la poderosa metralladora!
  Natasha, tallant els polonesos, els alemanys i tots els mercenaris d'Europa, i fins i tot els turcs, va xiular:
  - Destrueix els enemics - sense conèixer l'ombra de la por!
  L'Agustí ardent, amb els cabells vermells de coure aletejant al vent com l'estendard d'Aurora, va xiuxiuejar:
  - Els mons de l'univers us estan mirant!
  Marusya, aquesta és una rossa amb els cabells daurats, mentre xiula, saltant sobre les cames nues:
  - Deixa que et cremi la camisa amb sang!
  Mirabela també llança un disc afilat amb els dits nus, tallant els caps dels mercenaris i borda:
  - Per Ivan el Terrible!
  Svetlana, amb un gran cop, va colpejar el seu taló nu a l'estómac del polonès. Aleshores va llançar diversos discos amb els dits dels peus nus, tallant-ne un parell de dotzenes, cridant:
  - Mor la Pàtria amb la teva ànima amorosa!
  I les noies van riure. Quins diables més bonics i sexys que són. I gran, i inflat amb músculs de relleu. I llancen agulles amb els peus descalços i discs prims, matant diversos soldats alhora amb un.
  I literalment repassen els cadàvers...
  I deixen empremtes sagnants i gràcils de peus nus i de noia.
  I només sis persones contra diverses desenes de milers de lluitadors. Però hi ha pànic a les files dels polonesos. I no saben quants els van atacar. I estan totalment bojos. Alguns d'ells fins i tot van començar a disparar-se i a tallar-se.
  Oleg Rybachenko, aquest nen etern, va llançar una bomba casolana amb els seus peus nus i va rugir en polonès:
  - Els alemanys van atacar! Els alemanys ens estan atacant!
  I després va tornar a llançar la bomba i va cridar, aquesta vegada en alemany:
  - Pols atacats! Els polonesos ens estan atacant!
  Mirabela va recollir en alemany:
  - Els polonesos ens ataquen! Els polonesos estan matant els alemanys!
  I què va començar: els mercenaris alemanys van lluitar amb els polonesos. I els suecs també es van sumar a la massacre. Hi va haver una baralla cruenta. La qual cosa va ser agreujada pel gronxat de les espases i els sabres de les noies de cames nues i un nen imberb amb pantalons curts.
  Oleg Rybachenko va cridar a tot cor:
  - Quan estem units, som invencibles!
  I afegeix en alemany:
  - Rubí Pols!
  Després en suec:
  - Talleu els polonesos i els alemanys!
  Aleshores, el nen descalç va afegir en polonès:
  - Talleu els alemanys i els suecs!
  Mirabela també va rugir a tot cor:
  - Talleu els polonesos i els suecs!
  I amb el seu taló nu, la noia va colpejar els enemics a la barbeta.
  I van llançar agulles verinoses amb els dits nus.
  I el pànic es va intensificar... La baralla mútua va créixer. I el nen i la Natasha van començar a acostar-se sota la disfressa, tallant-se un sol dels cadàvers per ells mateixos, a la tenda del rei de Polònia, Stefan Batory.
  Aquest rei era el governador de la Semigrad. És a dir, el virrei del sultà turc sobre Hongria. L'interregne a Polònia es va allargar. Entre els aspirants al tron polonès hi havia Ivan el Terrible. Tanmateix, Ivan no va aconseguir el tron. També va tenir efecte l'oposició dels països occidentals, que no volien un enfortiment tan fort de Rússia. I la por de la noblesa a perdre les seves llibertats. I la vacilЈlació del mateix Ivan el Terrible: l'annexió de Polònia no portarà al fet que els seus propis boiars aixequin el cap?
  En qualsevol cas, un esdeveniment històric: la unificació de Rússia i la Commonwealth sota el govern d'Ivan Vasilyevitx no va tenir lloc. I el tron polonès va ser capturat de sobte per Stefan Batory. En aquest moment, Rússia havia capturat la major part de Livònia. I l'any setanta-set, gairebé tota Livònia, excepte Riga i Revel, estava sota Rússia.
  Stefan Batory, després d'haver acumulat forces i d'haver rebut diners per a la guerra del sultà turc, i el Vaticà van començar una campanya contra Rússia. Escollint Polotsk com a primer objectiu. I sota aquesta ciutat es va decidir el destí de la guerra de Livonia. En la història real, Polotsk va ser presa pels polonesos, després de la qual cosa van prendre la iniciativa i van començar a guanyar. I sobre Rússia han caigut desastres incalculables.
  Però aquesta vegada a la batalla, un sis magnífic. I els polonesos i els seus mercenaris no poden oposar-s'hi!
  I la massacre va ser tan sagnant que és impossible dir-ho en un conte de fades, no descriure-ho amb una ploma. Encara que, per exemple, un teclat electrònic és molt possible.
  Oleg Rybachenko va xiular i va bordar:
  - Els polonesos estan tallant els alemanys!
  Mirabela Magnetic va cridar:
  - Els alemanys estan tallant polonesos!
  I va trencar amb Nataxa fins al campament del rei. Stefan Batory va intentar orientar-se. Estava ben vestit i tenia una barreja de trets orientals i europeus.
  Oleg Rybachenko va llançar un disc afilat i prim amb els dits nus dels peus de nen. Va volar en arc, xiulava suaument. I va enganxar Stefan Batory entre els ulls. El rei de Polònia va ser ferit de mort i es va esfondrar amb un gemec. Sí, no va ser fàcil per al monarca. El seu regnat va durar poc. Un nen normal i descalç. O fins i tot no del tot normal el va rebutjar.
  Oleg Rybachenko va cantar amb delit:
  - Sóc un avió de caça, el meu motor està en flames! El cel és casa meva! I que l'agressor sigui colpejat, sóc un genial mestre de la mort!
  Mirabela va llançar una granada amb els dits nus, va esquinçar una massa de mercenaris i va xisclar:
  - I sóc una noia heroica!
  Oleg Rybachenko va fer una reverència i va cridar en polonès:
  - Els alemanys van matar el rei!
  I llavors com torna a rugir:
  - Els suecs estan amb els alemanys alhora!
  Mirabela crida amb tota la veu:
  - Venjarem el rei!
  I després d'això, va començar un autèntic abocador entre polonesos i mercenaris. Es van tallar al màxim. I es van flagelЈlar activament els uns als altres i es van plujar de bales. I la massa de cadàvers es va vessar i es va trencar. I els guerrers van morir per milers.
  I després hi ha les noies i dos nois que ho van intentar. Va ser un autèntic embolic. I aquesta és la tala total. I va colpejar els Fritz, i els polonesos, i els suecs i fins i tot els turcs. I la picadora de carn va anar a la classe més alta.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - L'or és inaccessible per als suecs... Almenys tenen ment! Retallaré els enemics de Rússia! I a qui mataré amb espases!
  I les noies es van separar. I que llancin objectes trencadors amb els dits nus. Aquestes són belleses i ocells de vol més alt.
  Oleg Rybachenko ho va agafar i va cantar amb entusiasme:
  - El malestar no em resulta familiar! Tinc emmagatzematge al pit! Sóc un guerrer de la classe més alta!
  Mirabela, agafant la figura vuit amb les mans, va afegir:
  - Taló enemic a l'ull!
  Natasha va cantar amb entusiasme:
  - I un lluitador de la companyia "Adidas"!
  Marusya es va aixecar d'un salt i va bordar:
  - Cavall Pegàs!
  I com saltaran els guerrers, i com bordaran. I les seves veus ressonen, com les dels cavalls negres!
  L'Agustí ardent va xiular:
  - Som guerrers.... - La noia va llançar una dotzena de discos amb els dits nus alhora, i va colpejar diverses desenes de polonesos i alemanys. - El cop més xulo! I com Ivan Krushila!
  Svetlana, aquesta rossa terminadora va confirmar:
  - I estrangularia a tothom!
  Aleshores va tornar a llançar els seus dits nus i elegants, agulles afilades i enverinats.
  I de nou un munt d'oponents: alemanys i polonesos.
  Mirabela va llançar un paquet explosiu casolà amb el seu taló nu, escampant els oponents i va xisclar:
  - Per la Gran Rússia!
  Natashka va mostrar les dents, va llançar diversos regals mortals amb els seus peus nus i va emetre:
  - Lluitarem a la Terra! Al cel i a la foscor total!
  Oleg Rybachenko, tallant amb espases a les dues mans i llançant discos amb peus de nen, va cantar:
  La màquina de la mort s'ha tornat boja...
  Marusya, tallant tots en fila i llançant discos amb els dits elegants de les seves cames nues de noia, va continuar:
  - Està volant un meteorit!
  L'Agustí ardent, va xiular, llançant discos que brillaven i va xiular:
  - I el mateix Satanàs governa el món!
  La rubia Svetlana va continuar cantant amb delit:
  I celebrem el nostre èxit!
  La Natasha el va agafar i va piular amb alegria:
  - La guerra avui...
  Marusya va afegir amb aplom, llançant agulles i discos amb els dits nus:
  - Demà hi haurà pau!
  El foc Agustí va respondre amb una fúria ferotge, xiulant com una serp. I els seus peus descalços llançaven agulles tan afilades que foraven a tothom a la gola:
  - I creu l'ídol de Llucifer!
  Svetlana va continuar amb un atac salvatge i furiós:
  - Lluitarem a terra al cel i ens posarem la foscor!
  Mirabela, tallant l'enemic, i colpejant l'enemic amb el cap, l'agafà i arronsà:
  - Per la glòria de la Pàtria i de mi!
  La Natasha, llançant discos amb l'ajuda dels dits de noies nus i elegants, va cantar:
  - Lluitarem fins al final, farem bategar el cor a l'uníson!
  La Marusya va riure i va xiular, tallant els polonesos i llançant còdols amb els seus peus nus.
  - I després clar de lluna per a l'overclocking!
  Agustí ardent, enviant agulles mortals, i allò que colpeja i trenca, va xiular:
  - I després vi - fins al final!
  La terminadora rossa va tornar a enviar agulles verinoses amb els seus dits nus i va xiular:
  - O cervesa abundant!
  Després d'això, la bellesa guerrera va riure, i amb el seu riure els mercenaris de Stefan Batory van esclatar els timpans.
  Oleg Rybachenko va comentar amb enginy:
  - Sense guerra no hi ha pau, sense amor no hi ha festa!
  La Natasha, llançant bumerangs amb vores afilades amb els seus dits nus de peus elegants i de noia, va xiular:
  - L'atractiu de les dones estima la joventut, les finances dels homes!
  Marusya, mostrant un somriure enlluernador i llançant regals de la mort amb les cames, va dir:
  - Les dones són bones en la joventut, els homes amb diners!
  L'Agustí ardent, amb l'activitat d'una guineu, va vomitar corrents de mort amb els seus peus nus, va xiular:
  - Una dona és una flor, un home és un dron que va a la mel!
  La rossa perlada Svetlana va xiular, llançant les fulles amb els seus talons nus, mostrant les dents:
  - És bo ser dona, és dolent ser dona!
  Oleg Rybachenko, tallant els polonesos i mercenaris, i fent balancejar les seves espases com fulles d'helicòpter, va grunyir:
  - Se suposava que un home havia d'estar amb la seva dona, però no una dona!
  La Natasha va llançar els seus dits nus, tallant bumerangs, i llançant-se els cabells blaus, va bordar:
  - Un home sempre és un mascle, però sovint les gosses el porten a la vida de gos!
  La Zoya, sacsejant els cabells del color de la fulla d'or, va xiular a l'uníson, mostrant les dents i llançant amb els talons nus allò que mata, o pitjor, es trenca a trossos:
  -Val més quan un home és mascle que gossa!
  Mirabela, va dur a terme un truc amb espases: un drac triple, i va llançar una daga amb els dits nus, va grunyir:
  - Per la Pàtria de tot el món més bella!
  L'Agustí, els cabells vermells de coure del qual aletejaven com un estendard proletari, i les seves cames nues i cisellades vomitaven torrents de mort i aniquilació, va cridar:
  - Si un home vol tenir un cos de dona, ha d'iniciar un negoci d'home!
  Svetlana, llançant amb els seus peus nus, un bumerang en forma d'esvàstica de cinc puntes, va piular:
  - És bo que un home tingui cos de dona, però no literalment!
  Oleg Rybachenko, un nen que semblava d'uns tretze anys, va començar a cantar, component literalment sobre la marxa:
  Vaig néixer en un temps daurat
  El progrés és el gran segle XXI...
  I el cos del nen és jove,
  És l'home més fort del món!
  Jo era un nen en un món feliç i generós,
  Semblava que podia moure muntanyes alhora...
  No vaig descobrir: que dos cops dos són quatre...
  Per ilЈluminar el camí cap a l'èxit!
  Però avança ràpidament al turbulent segle XX,
  En què el remolí és una guerra santa...
  Destruït de la cambra de marbre -
  I el poderós Satanàs governa la pilota!
  A Rússia, aquesta és una tribu de gegants,
  Podem convertir un eixam de planetes...
  Quan el poble i el partit estan units...
  I ilЈluminen el camí cap al comunisme!
  Aquí el nen estava a la guerra,
  I Stalin es va convertir en un ideal per a ell...
  El jove guerrer va romandre descalç,
  Quan un feixista va atacar la seva terra natal!
  La terra crema i els pins moren
  El planeta està en flames...
  El nen camina descalç per la neu,
  Al teu gran i valent somni!
  Què fer, ell mateix, per desgràcia, no sap
  Girant al fred, la neu ferotge...
  Bé, per alguna raó, Caín triomfa,
  Els canalles tenen tot l'èxit!
  Pots esperar, sé que funcionarà,
  I vola ràpid a Mart...
  La meva nena ha perdut molt de pes
  Però ella només va mostrar classe a la batalla!
  Va córrer descalça per la neu,
  La gelada li va mossegar els talons amb furia...
  Enderrocarem Adolf famós des del pedestal,
  I batem ràpid!
  Vam fer retrocedir els nazis de Moscou,
  Van entrar al Berlín derrotat amb una fletxa...
  I es va tornar molt net al planeta,
  Mira, el querubí desplega les ales!
  Entrarem a Berlín, això ho sabem segur,
  Encara que el feixista és astut i cruel...
  I tindrem unes vacances al maig radiant,
  Que la grandesa no vagi a la sorra!
  Reviurem les extensions de l'univers,
  I hi haurà un paradís radiant al planeta...
  Per a la glòria de la creació infinita
  Noi, lluites i t'atreveixes!
  Mirabela Magnetic va afegir amb gran entusiasme, deixant al descobert les seves dents nacarades:
  - Noia que lluites i t'atreveixes!
  I Oleg Rybachenko va lluitar amb una ràbia frenètica, que es va combinar amb una prudència sofisticada. Un noi guapo i molt musculós va llançar amb molta habilitat discos afilats amb els dits nus, tallant el cap als soldats polonesos i alemanys.
  I les noies van empènyer amb més habilitat encara i van utilitzar les seves cames nues i gràcils per llançar agulles i portar la mort. Els guerrers van tallar tothom amb espases i van fer una pols total de sang i ossos. I van tallar, tallar, llançar agulles afilades i molts discos i bumerangs.
  Els polonesos van patir danys colossals i es van sufocar amb sang. I com es van sufocar. Com fonts i cascades de líquid escarlata fluïen. I esquitxades, cremades, membres perduts. Tot això va passar a un ritme frenètic i huracà.
  Més de 60.000 soldats van morir i van ser destruïts.
  Oleg Rybachenko, llançant discs mortals amb els dits nus dels peus dels nens, va arrossellar:
  - Les tropes estan preparades - senyora! Destruirem a tothom!
  Natasha, enginyosa i mostrant les dents, va dir:
  Destruirem a tothom!
  Mirabela, després de rebre el molí, va murmurar:
  - I colpeja l'adversari!
  I els guerrers van anar a tallar tothom, i esmicolar com un ganivet tallat. I aquestes hèlixs estaven exterminant. I fins i tot cantaven:
  - Però per ser sincer! Exterminem a tothom!
  Els guerrers de tots literalment van cremar els seus competidors, simplement exterminant i fent taüts totals. I fent una destrucció figurada i contínua.
  Mirabela, tallant l'enemic com a rodanxes de formatge, i tallant els caps, va xisclar:
  - Per Rússia i el nou president del país!
  Zoya amb els cabells daurats d'una noia, i va liderar una derrota totalitària. I jugant amb els bíceps, va dir:
  - Què no seria un guerrer! Sempre val la pena guanyar!
  I de nou, els guerrers llançaven els peus descalços, fulles que colpejaven els oponents. I van crear corrents de sang.
  Les noies esquitxaven amb els peus nus pels bassals escarlata i aixecaven munts d'esquitxades escarlatas i mortals.
  L'Angèlica ardent va comentar amb enginy, enviant diverses fulles mortals i assassines que ruixaven fonts d'energia frenètica i violenta. I es van aixecar núvols sencers de dimonis infinitament durs i furiosos.
  La noia va dir sàviament:
  - Riem i siguem amics! I guanyarem a tothom!
  Svetlana es va torçar i va tornar a colpejar amb els talons nus al pit d'un dels polonesos, que va girar, i, llençant les peülles, va trencar el coll a diverses desenes de persones.
  Svetlana va exclamar amb alegria:
  - Aquesta és una guineu mortal! Aquest és el cop!
  Mirabela, tallant mercenaris i altres mals esperits, tallant-los amb espases i aixafant una altra mandíbula del príncep hongarès amb el seu taló nu, va xiular:
  - El meu cop és el més mortífer de l'univers!
  La Natasha va riure, i va emetre un munt de raigs de sol amb les seves dents de foc, va dir:
  - L'amor guanya i mata!
  I les nenes van riure totes quatre, però el seu riure es va ofegar i va matar els oponents.
  En aquell moment, combatents i milícies russos van sortir de les portes de Polotsk. Es van precipitar contra l'enemic amb totes les seves forces. I espases retorçades activament.
  En aquest moment, la majoria dels polonesos i mercenaris van ser assassinats. I les files aprimades dels oponents, que van ser atacats per onades de tropes russes. El cop de les tropes russes va ser prudent. Des dels mosquets, els arquers van disparar, però fins ara evitant l'acostament. I els adversaris exterminats.
  I les noies encara llançaven fulles i bumerangs amb els peus nus, i mostraven les dents blanques com la neu. Fins i tot van deixar sortir imatges de mirall i van encegar els ulls dels oponents.
  Els Lyakhs van perdre la direcció i van ser acabats amb cops d'espases afilades. I no tenien cap possibilitat, ni pietat. Hi havia alguna cosa que és mortal i sense pietat. I una cosa que no es pot aturar amb l'esforç humà.
  I execucions per arquers, i milícies i tala sense pietat, per les noies terminadores que aixafen i triten.
  Els bons guerrers es comporten i tallen fort. I opten per destruir els objectius dels caps. Els van tallar el cap, llançant discos. O treure els ulls, amb agulles afilades. Així que les noies estan actuant atrevides i fresques. Molen sense cap cerimònia.
  Mirabela va tallar un munt de mercenaris i altres brutícia, i sota les seves espases, els caps com síndries escampats amb esquitxades escarlata en totes direccions.
  La noia va cridar:
  - La meva classe més alta de l'univers!
  La Natasha va llançar una granada amb un gir amb el peu nu, i com piulava amb energia:
  - Som la grandesa del cosmos! Matarem a tothom!
  La Zoya, sacsejant els seus cabells daurats, va enviar un cercle amb extrems afilats amb els seus dits nus.
  I es va donar amb ràbia, assentint amb el cap:
  - Jo sóc el que porta i treu!
  L'Angèlica ardent va enviar un altre obsequi de mort, i va dir amb enginy:
  - Qualsevol ximple pot aguantar, no tots els savis poden beneficiar-se!
  Svetlana, enginyosa i brillant amb els cabells nacrats, va treure un aforisme:
  -Mata, capaç, i idiota, la resurrecció no està subjecta al geni!
  Oleg Rybachenko també va oferir d'una manera molt original:
  - Derrotant a l'enemic - el mates, derrotant-te a tu mateix - dones una vida millor!
  Mirabela va afegir, aixafant els enemics amb ganes:
  - És millor donar una vida a una persona digna que matar mil canalles - és més productiu fer créixer una flor que trepitjar mil insectes!
  Natasha, eliminant els polonesos i els hongaresos, va assenyalar:
  - No el fort que mata, sinó l'omnipotent que ressuscita!
  Angélica pèl-roja, tallant els soldats de la Commonwealth, vyaknula:
  - Qui aixeca massa el nas abans de la baralla, es queda amb el nas quan comparteix trofeus!
  La Zoya, tallant els oponents, llançant una granada assassina amb els dits nus, va grunyir:
  - Quan un home va deixar de ser un mico, quan va començar a imitar no la natura, sinó una raça angelical!
  Svetlana, tallant els enemics i alliberant un llamp del mugró escarlata, el va agafar i va dir amb enginy:
  - Si un home era un mico és una qüestió discutible, però en el seu desig de dominar és un animal típic, i fins i tot propens a la hibernació!
  Mirabela Magnetic, tallant els seus oponents amb fúria i acabant amb els últims adversaris, va afegir:
  - Un polític és una guineu amb ambicions lleones, mètodes porcs, tossuderia de ruc i mico propens al plagi!
  I després llançant una granada amb una sola rosa nua, va afegir:
  - Si voleu ser només intelЈligent -creu-vos en els llibres de text, si voleu ser realment més savi- no confieu en els polítics!
  L'exèrcit de Stefan Batory va ser acabat. L'exèrcit rus va tornar a anar a Varsòvia. I es van celebrar eleccions per al Sejm, on Ivan el Terrible es va convertir en el nou rei de la Commonwealth.
  Es va produir la unitat dels pobles del món eslau. I Livònia també va passar a formar part de Rússia. Després hi va haver una victòria sobre Suècia i la conquesta de Vyborg.
  I llavors el governador Skopin-Shuisky va arribar a Estocolm. I Suècia va ser conquerida.
  Rússia es va convertir en un gran imperi girant la seva mirada cap a l'est. I hi va haver moltes conquestes, més la construcció de ciutats. Llavors les tropes russes van conquerir el Khanat de Crimea, juntament amb la fortalesa d'Azov. I aquests són grans èxits.
  Ivan el Terrible va viure fins al 1599, i el seu regnat va resultar molt llarg i, sobretot, gloriós. El fill Ivan V va succeir al tron i la dinastia Rurik es va conservar al tron. Les conquestes i campanyes van continuar.
  Però això és una altra història. A menys que la Rússia tsarista tingués més èxit i els polonesos, ucraïnesos, bielorussos i russos estiguessin junts i van derrotar amb confiança als enemics. Així, a poc a poc, conquerint el món sencer i expandint-nos de regne en regne!
  I Ivan el Terrible va romandre en la memòria del poble com el més gran dels tsars russos! I va passar a la història com el conqueridor més gran, augmentant diverses vegades el territori de l'Imperi Rus!
  
  UNA NOIA AJUDA A NAPOLEÓ III
  La noia Mirabela Magnetic es va endinsar en el món de la guerra franco-prussiana, entre Bismarck i Napoleó III. En la història real, Alemanya va guanyar i va completar la seva unificació. I després va provocar la Primera Guerra Mundial i l'enfonsament de l'Imperi Rus i la dinastia Romanov.
  Per descomptat, hauria estat millor per a Rússia que Alemanya no s'hagués unit i no pogués vèncer Napoleó III.
  Mirabela Magnetic, colpejant els peus nus a l'herba, corria ara cap als francesos.
  Calia advertir que prop de Sedan, els prussians van preparar una trampa per a Napoleó III i van capturar les altures dominants.
  Què es pot dir de Napoleó III? El nebot de Napoleó el Gran va intentar imitar el seu oncle. I volia crear un imperi poderós, i podria conquerir Europa.
  Al principi va tenir èxit. Va aconseguir guanyar la guerra de Crimea amb Rússia. És cert que a costa de grans pèrdues, la mateixa França no en va obtenir guanys territorials. Després les guerres d'Indoxina.
  Victòria sobre Àustria, i l'annexió d'un parell de zones a Itàlia.
  A més no amb tant èxit. Bèlgica no va ser capturada. Mèxic també.
  Es va perdre l'oportunitat d'ajudar Àustria en la guerra amb Prússia.
  I ara la guerra amb la poderosa Alemanya.
  En la història real - la derrota completa de França i la captura de Napoleó III.
  Però Mirabela, una noia descalça amb bikini, té l'oportunitat d'evitar el desastre. I no deixar que Alemanya arribi a les fronteres occidentals de Rússia i desenvolupi un poderós enemic.
  Mirabela corre per un camí al bosc i canta:
  - Si, si és llarg, llarg...
  Si, si pel camí...
  Trepitja, salta i corre!
  Però potser, potser...
  Però potser, és possible, és possible!
  Això és molt, molt possible!
  Pots anar a l'Àfrica!
  A l'Àfrica, els rius són molt amples
  I les muntanyes africanes són tan altes!
  Ai, cocodrils, hipopòtams!
  Ah, micos, catxalots!
  Ah, ah, i el lloro verd!
  Ah, ah, i el lloro verd!
  Aquí, amb aquesta cançó infantil, salta al campament de Napoleó III.
  Els francesos són força nombrosos i el campament és gran. Encara que la disciplina no es compara amb els prussians. I, potser, les armes estan obsoletes i els uniformes són massa brillants. I en general, l'exèrcit és pitjor que els temps de Napoleó.
  És cert que els francesos són bons lluitant amb baionetes. Aquesta arma es va inventar a França.
  Així que pots lluitar gairebé en igualtat de condicions. I la lluita serà molt dura.
  La noia del bikini no es va aturar. Encara que els soldats la van devorar amb els ulls.
  Mirabela és una bellesa rara i una gràcia molt atlètica. Corre cap a si mateixa lluint talons nus, rodons i rosats.
  I ara corre cap a la tenda principal, on es troba l'emperador de França, Napoleó III. El seu poder és gran. Encara que formalment hi ha un parlament i un senat. Però de fet, Napoleó III és gairebé ilЈlimitat.
  I ara està ple de ganes de derrotar els alemanys, i incloure part del sud d'Alemanya en la seva composició.
  Per descomptat, està lluny de Napoleó I. Ja havia mort els anys de Napoleó III, i als quaranta anys va sotmetre tota Europa.
  Però Napoleó III encara creu en la seva glòria. A més, França ja ha entrat a l'Àfrica i té una gran vanitat.
  Els guàrdies van aturar la noia a l'entrada de la tenda i li van preguntar:
  -Quins negocis tens amb l'emperador?
  Mirabela, mirant sincerament amb ulls de safir, va respondre:
  - Negoci privat!
  I la van deixar passar sense cap dubte. És evident que aquesta bellesa només té una qüestió personal per a l'emperador.
  Mirabella, colpejant les seves cames nues i elegants al llarg de les catifes, es va moure per la tenda semblant la mida d'una carpa de circ. Va passar per davant del guàrdia diverses vegades.
  Finalment, Mirabela va entrar al despatx de l'emperador. Napoleó III va exclamar immediatament:
  - Quina bellesa!
  La noia es va inclinar davant el monarca. Napoleó III era de mitjana edat, baixet i poc destacat. Calb, i no com un gran governant.
  Mirabela era molt més alta que ell i el seu aspecte és tan brillant.
  Napoleó la va mirar amb avaricia, gorgotejant:
  - Tens tanta bellesa... Només un miracle!
  Mirabela va riure i va respondre:
  Tothom creu que sóc bonica. Només per a alguns homes, sóc massa gran!
  Napoleó va assentir, deixant al descobert les dents postizas.
  - M'encanten les dones grans! M'agrades tu!
  Mirabela va batejar el seu peu nu, bronzejat i musculós i va notar, agafant de seguida el toro per les banyes:
  - No he vingut a fer l'amor amb tu! I us vull informar que els prussians han posat una emboscada al vostre camí, i us esperen per entrar a la vall!
  Napoleó va aixecar les celles i va preguntar:
  - Com ho saps això?
  Mirabela va respondre amb duresa:
  - En primer lloc, és costum dirigir-se a les dones com tu! I en segon lloc, ho sé!
  Napoleó va cedir.
  "També vaig tenir una vaga premonició, però la meva intelЈligència no va confirmar res. Com ho saps això?
  La noia va comentar lògicament:
  - En cada dona el Diable! I el Diable ho sap tot: és gairebé Déu, només a l'altra banda!
  L'emperador va assentir.
  - Lògicament! Ets massa maca per ser una espia. Bé, d'acord... Vaig a l'altra banda, els generals em van dir que sota Sedan la plana és molt incòmode per a un atac. Però vull passar la nit amb tu!
  Mirabella va comentar:
  - Entre nosaltres quaranta anys de diferència!
  En efecte, Napoleó ja té seixanta-dos anys. I és calb i no brilla de bellesa. Però el punt calb del front encara és petit i l'aspecte és noble. Les espatlles són força amples, hi ha molts ordres amb còdols al pit.
  A més, les comandes no només són en francès, sinó també en anglès, rus i altres.
  Encara que Rússia s'alegra fins i tot de la guerra amb els francesos, que van ser encadenats per Alemanya.
  Napoleó va ordenar:
  - Culpa'ns!
  Les criades van córrer i van abocar vi en copes de plata. Llavors van fugir, trepitjant els talons.
  Napoleó va fer un glop i li va donar a Mirabella.
  Va tastar el vi. I vaig sentir que era agradable i fort.
  Va beure la meitat del got i va assenyalar:
  - Una bona cosa! Però primer has de derrotar els prussians!
  Napoleó va preguntar:
  - Ets francès?
  Mirabela va respondre sincerament:
  - No!
  L'emperador va preguntar:
  - I qui ets tu?
  Mirabela va dir amb orgull:
  - Sóc rus!
  Napoleó va assentir amb un somriure.
  - Tan bonic i rus? El teu cabell és com una fulla d'or!
  La noia va confirmar:
  - El meu cabell és genial!
  L'emperador va suggerir:
  - Potser llavors tastaràs caviar negre?
  Mirabella va assentir d'acord.
  - És una bona idea!
  I la noia va allargar la mà amb una cullera daurada cap a un got de caviar. L'emperador amb un somriure va suggerir:
  - Converteix-te en el meu preferit! Faré de tu una duquessa!
  Mirabella va arronsar les espatlles i va respondre:
  - Molt afalagador... Però alguna cosa em diu que no tindré temps de fer-me duquessa! La meva missió serà més curta!
  Napoleó va sospirar i va respondre:
  - T'estimava, sense conèixer passió abans,
  He estimat en els cors, sense contenció languidem...
  T'estimava tan sincerament, tan tendrament,
  Com et dóna Déu: ser estimat pels altres!
  Mirabela va assentir i va comentar:
  - Pots arribar a ser un gran monarca. Ja saps, et puc portar a la rereguarda dels alemanys, i guanyaràs la victòria més gran!
  Napoleó es va sorprendre:
  - Pots fer-ho?
  Mirabella va tuitejar:
  - Tot impossible, potser ho sé del cert!
  L'emperador va assentir.
  - Ets encantadora! Ballem.
  Napoleó es va aixecar. Encara que Mirabela anava descalça, encara era més alta que el monarca per gairebé tot un cap.
  Van començar a ballar. La noia no era gaire bona. Però Napoleó la va ajudar.
  Mirabella va tuitejar:
  Tots mirem Napoleó
  Milions de bojos...
  Volen servir el somni
  I s'acaben de convertir en un joc!
  Mirabela va respondre amb entusiasme cantant una cançó sobre Napoleó Bonaparte:
  Napoleó, Napoleó
  va anar a lluitar contra Rússia, si només anés a lluitar contra Rússia, volia governar el món sencer.
  
  Volia governar el món sencer, Alexandre, per demanar por al tsar.Alexandra, tenia por, li vaig signar una carta.
  
  Senyors, tots els nostres nobles, S'han espantat, no saben què fer.
  Estaven espantats, però tothom va fugir,
  Oh, sí, no hi ha ningú a Moscou, germans!
  
  Com a un, un no tenia por - Aquí està Kutuzov, el comandant de tots nosaltres. Com a un, només un no tenia por - el príncep Kutuzov - aquí és el nostre heroi!
  Napoleó III va assentir.
  - Vinga, canta bellesa!
  Mirabela va continuar cantant, tot un poema que havia vist alguna vegada per Internet:
  Estic parat al supermercat... Allà-taram-taram-taram...
  Estic mirant les prestatgeries, no pego a ningú... I algun àngel blanc, que no està parat aquí per no res, Em diu dolçament: "Bé, què vols?... Què?"
  
  I a partir d'aquest so es fa màgic per a mi, murmuro alguna cosa, però no escolto el meu balbuceig, dic que el dejuni és, en principi, curatiu, però, de fet, almenys posaria alguna cosa als prestatges... I
  
  sobre això l'àngel Lucy (així la diuen la gent), ella diu bastant tranquilЈlament: "Allà-taram-taram-allà-allà !!!", La qual cosa probablement vol dir que no val la pena, com... Què? , diuen, et mossegarà la gola pel supermercat autòcton!
  
  ... I de nou nedo en el nirvana, amb la boca jadeant amb avidesa, tot es torna blanc-blau-vermell, fum gris per tots els
  
  
  
  
  
  costats ... no els van deixar entrar! Es van retirant per Smolenskaya, on van aconseguir menja-ho tot... Els mariscals s'amunteguen darrere, bavejant famolencs... Els guàrdies més prims: és una llàstima mirar-los!
  
  Bonaparte tremola de caviar (això, per cert, és un senyal!), mira les prestatgeries, i el caviar tremola amb més força... Es gira cap a Luce, ens crida Murat, Més prim i encantador, aixeca el bigoti. ...
  
  L'emperador comença: "A la ger, com a la heroi! L'exèrcit té molta gana! L'exèrcit té molta gana! Pagarem en or!" Lucy, també en francès, molt tranquilЈla i tranquilЈla, diu: " Obre el zenki! Tot és a la finestra!",
  
  I el vell guàrdia amb barrets d'ós Perseguit a la sala d'abadejo i mató de formatge... Les bones esperances es van ofegar en els formatges Pollack, les baionetes d'acer es van doblegar a la mató de formatge... El
  
  l'emperador continua: "L'exèrcit té molta gana! Oh, maleït... sheri!", Poder hipnòtic que els seus ulls amaguen, Tot està dirigit a Lucy, tot al voltant ja fuma...
  
  L'emperador mira amenaçador - Lucy mira Murat, I Murat - és un noi valent! Aixeca el bigoti, l'Emperador es torna morat - La Lucy mira en Murat, I Murat - és un noi valent, treu el bigoti cap amunt, l'Emperador menja amb els ulls - La Lucy mira en Murat, I Murat - és un noi valent , aixeca el bigoti.
  
  I la vella guàrdia, amb dolor a la cara, "Pollock" va decidir amb les seves armes.El cornet de Tolosa -l'heroi d'Austerlitz- va mossegar el formatge... i es va calmar per sempre...
  
  L'emperador amb un fort crit, i Murat amb el mateix crit, I els guàrdies -també amb plorar- surten de la botiga, I passegen en multitud per un camí nevat, Maleint tot el món... Berezina és davant... Sí, sí. .. Wee-wee...
  
  La imatge torna a canviar: tot el que hi ha al voltant torna a ilЈluminar, La mateixa caixa, la mateixa Lucy, en silenci i en pau, com sempre. Em poso i somric, la meva ànima s'escalfa , entenc què passaria si Aquí hi havia menjar...
  
  Mostra atenció. Demano que donin un llibre de queixes o suggeriments, Escriguin agraïment en dues pàgines. Agraïment, gratitud, gratitud i cinc...
  Napoleó III va murmurar:
  - És adorable!
  I l'emperador va caure en una cadira i va roncar. Mirabela va mirar enrere. I sense pensar-ho dues vegades, va prendre i es va abocar més vi. Va prendre un glop amb alegria i va començar a estirar-lo.
  Llavors va donar una bufetada a l'emperador a la galta. Napoleó es va despertar.
  La noia va dir:
  - Ja és hora, Majestat, de reunir tropes i anar a la rereguarda dels prussians!
  Napoleó va sospirar:
  - Això seria difícil!
  Mirabela va respondre:
  - Anirem a la batalla amb valentia,
  Pel poder dels soviètics...
  trencarem els prussians -
  A aquesta cançó!
  Napoleó va complir de mala gana. I ara Mirabela el porta pel braç, i fa la trompeta de recollida. Els efectius ja han tingut temps de descansar i és el moment de fer una maniobra de rotonda.
  Per animar una mica Napoleó, la noia heroi li fa un massatge al coll. I Bonaparte Jr. sent una entrada d'energia en ell mateix. I aquí ve el gran exèrcit francès.
  Mirabela emet ordres en nom de l'emperador. Com a resultat, les tropes estan en moviment, però sense música ni tambor. Que és molt sòlid. L'exèrcit s'està reunint.
  I actua, movent-se pel ganxo, obviant les altures. La mateixa Mirabela es va comprometre a desfer els francesos. I els crida molt amablement. L'exèrcit està en moviment.
  La noia va córrer cap endavant i va sortir corrent, mostrant els seus talons nus i rodons. Les tropes la van seguir.
  Mirabela va córrer i va cantar:
  - Si la fortalesa està en camí,
  L'enemic va construir...
  Cal evitar des de la part posterior -
  Porta-la sense tret!
  Així és com la noia va conduir un gran exèrcit a la rereguarda dels prussians. I els francesos van atacar els alemanys, agafant-los per sorpresa. Va ser un atac furiós i desesperat.
  Mirabela amb dos sabres es va precipitar a la batalla.
  Primer, una noia heroica va fer una recepció al molí i va tallar el cap a un parell de soldats prussians. Aleshores, el seu taló nu va agafar i va aterrar a la barbeta d'un oficial alemany, aixafant-li la mandíbula.
  Mirabela va bramar:
  - Escombrarem l'enemic d'un cop,
  La glòria es confirmarà amb una espasa d'acer...
  Vam colpejar la Wehrmacht no en va -
  Aixafem els prussians en xips!
  I així la noia va moure el genoll fins a la barbeta del coronel alemany. I d'un fort cop, se li va trencar el coll. Va ser realment una lluita impressionant. I la lluita és el que necessites.
  Mirabela va realitzar una tècnica de papallona amb les seves espases i va piular:
  - Bellesa, bellesa, sóc prussià com un gat!
  I el seu taló nu en un salt va colpejar el general alemany al pit. Va sortir volant d'un fort cop i va topar amb baionetes prussianes. Això va resultar genial. I esquitxades fonts de sang.
  Mirabela va xiular, mostrant les dents:
  - La meva força és gran, aixafarem el prussià!
  Els francesos, agafant els alemanys per sorpresa, els van aixafar fortament. L'exèrcit de Bismarck comptava amb més de dos-cents mil soldats. I aquesta és la batalla més gran des de la "Batalla de les Nacions". El mateix Napoleó Tercer no s'afanya al cor de la batalla, sinó que prefereix liderar des de la distància.
  Bismarck tampoc no puja a la batalla. Intenta reunir les parts alemanyes fragmentades. Així que la tensió no baixa.
  Mirabela talla amb dues espases. A més, amb els dits nus, llança un punyal a l'enemic. I de seguida cauen tres prussians d'un llançament ben apuntat.
  Mirabella va cantar:
  Vivim a la terra del nostre pare
  Els néts de Lada i els fills de Déu...
  I vola sobre un cavall alat,
  Rússia als grans èxits dels segles!
  I ara les espases de les seves nenes són piratejades als prussians. I de nou, el taló nu i rodó de la noia trencarà la mandíbula a un altre general alemany. Diguem que aquesta noia és genial.
  I ara està cada cop més a prop de Bismarck. La noia és molt decidida. I llança amb totes les seves forces una bomba de nitroglicerina. Passarà volant i com agradarà a Bismarck just al front del casc.
  I hi va haver una poderosa explosió. De seguida, Bismarck, juntament amb els generals, va ser destrossat.
  I havent perdut el cap, l'exèrcit prussià es va convertir de seguida en una massa incontrolable.
  I els alemanys van córrer, llançant pancartes, pistoles i provisions. Els francesos van perseguir ferotgement. I van conduir aquests prussians fins a la mateixa frontera. Fins que gairebé tots van caure i van caure en captivitat.
  Després d'això, la guerra ja s'ha traslladat a territori alemany. França va conquerir una part important del territori, fins a l'Elba. I va reforçar la seva influència.
  Napoleó III va morir aviat, però va morir en glòria. I el tron va ser succeït per Napoleó IV.
  Rússia, en la persona d'Alemanya, no va rebre un enemic fort. Però durant la guerra amb Turquia el 1877, de nou França es va traslladar a Crimea. Alexandre II en aquestes condicions es va veure obligat a abandonar els Balcans. I França també va capturar Itàlia... Però la Gran Bretanya, preocupada per l'hegemonia dels Napoleons, va entrar a la guerra.
  Els combats es van allargar i van engolir tota Europa. Àustria també va entrar a la guerra.
  I Rússia, ja sota Alexandre III, va tornar a començar una guerra amb Turquia. I com que ningú la va interferir, va capturar Istanbul, Àsia Menor i les terres cap a Egipte, així com l'Iraq, fins a l'oceà Índic.
  Aleshores Alexandre III va conquerir l'Iran. Passar a la història ja no com a pacificador, sinó com a conqueridor. Rússia s'ha fet fort. França i Gran Bretanya van continuar la guerra. Napoleó IV va proposar una aliança a Rússia.
  Nicolau II, que va heretar el prematur Alexandre III, va acceptar.
  Rússia va atacar les colònies britàniques a l'Índia, Pakistan i Egipte. A més, les forces terrestres russes van atacar Àustria-Hongria i Prússia.
  Europa va ser conquerida per les tropes russes i franceses. Rússia va rebre totes les terres eslaves per a ella i les fronteres van passar per l'Oder, i gairebé fins a Viena.
  Així va acabar la primera divisió del món. Aleshores el Japó va atacar Rússia. Però els russos eren forts i preparats. A més, també tenen una flota potent no només al Pacífic, sinó a l'oceà Índic. Així que la Rússia tsarista de Nicolau II els va derrotar amb confiança.
  Japó es va convertir en una província russa.
  Aleshores, juntament amb França, la Rússia tsarista de Nicolau II va dividir Àfrica. A més, els russos també van capturar la Xina, i França completament Tailàndia i Indoxina. I després els russos i els francesos van ocupar Austràlia.
  Tot l'hemisferi oriental estava dividit entre Rússia i França.
  Però encara hi havia territoris desocupats a l'hemisferi occidental, i principalment als Estats Units, però la seva conquesta és una altra història. I Mirabela Magnetic està ben fet: només una súper noia!
  
  LA RÚSSIA DE PUTIN LLUITA A L'AFGANISTAN
  ANOTACIÓ
  Els atemptats de l'11 de setembre de 2011 van fracassar. I ara la Rússia de Putin lluita a l'Afganistan. Les batalles són ferotges, la balança es balanceja. Per descomptat, les representants de les forces especials femenines mostren un heroisme especial: el sexe just colpeja els mujahidins.
  . CAPÍTOL 1
  Per si de cas, els nord-americans van expulsar persones sospitoses del seu país i l'atemptat terrorista de l'11 de setembre de 2001 no va tenir lloc. I ara l'exèrcit rus lluita contra els talibans.
  Les baralles són molt ferotges. I van bombardejar les posicions dels moltahidins.
  Hi ha quatre noies russes al cel: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  I estan trillant activament els dushmans.
  I pressionen els dits dels peus nus sobre els botons del joystick. Aquestes són les noies lluitadores. Qui pot fer gairebé qualsevol cosa.
  I van vèncer els odiats dushmans. Hi ha una guerra amb els talibans. Principalment Rússia està bombardejant. Però també hi ha unitats terrestres que lluiten amb els enemics.
  I inclòs al vehicle experimental T-95.
  I la Natasha, la Zoya, l'Augustina i la Svetlana també lluiten.
  I també estan trillant els mujahidins...
  La guerra porta uns quants anys. La presidència de Putin arriba a la seva fi. I a diferència de la història anterior, hi ha intriga. De veritat, qui guanyarà? L'economia no va bé. La guerra es va allargar tant a Txetxènia com a l'Afganistan. Està ple de problemes. Els preus del petroli i del gas no són tan alts com en la història real. Així que els comunistes reclamen més.
  Natasha Korshunova, disparant des d'un tanc, va assenyalar:
  - Aquí estem en guerra, però les perspectives no es veuen!
  La Zoya va assentir amb un somriure.
  - Aquesta no és la nostra guerra! I per què cucutem en aquestes muntanyes?
  Agustí va respondre:
  - Para de parlar!
  Endavant i cap amunt, i allà...
  Després de tot, aquestes són les nostres muntanyes...
  Ens ajudaran!
  Ens ajudaran!
  Svetlana va estar d'acord amb això:
  - Crec que ajudaran!
  I el T-95 va disparar un altre projectil pesat contra els mujahidins. I els va aixafar a fons, un cop tan aclaparador.
  I es van tallar fragments de dushmans d'alt explosiu.
  La Natasha va tocar el seu taló rosa i va cantar:
  - Estem avançant pel sant comunisme,
  I llancem granades descalços!
  I les noies són agressives a la batalla...
  I els moltahidins d'alguna manera van fregir els talons d'un membre del Komsomol. Agafat i a la sola nua amb un ferro roent. I he de dir que em va fer molt mal.
  I la noia va rugir de patiment i va xisclar...
  I llavors els seus dits nus van trencar els dushmans amb pinces. Aquí teniu la seva política.
  La Zoya la va agafar i va rugir:
  - Guerra, guerra, guerra,
  Deixeu-lo rugir furiós pel món...
  Els rangs i les ordres van més ràpid -
  Quan les petxines esclaten dia i nit!
  I amb un taló nu, com pressionar...
  Agustí va dir rient:
  - Ningú trepitjarà les noies!
  Així que realment van forçar el dushman captiu a besar els seus peus nus,
  Cames gràcils. I els va arrossegar de petons.
  L'Agustí va sentir que la llengua li llepava el taló nu, rodó i rosa.
  I ella va arrossellar:
  - Sóc el més fort del món - Remullaré els enemics al vàter!
  I tornar a riure a tot cor!
  Aquí les noies a l'Afganistan eren ferotges.
  Aquí la Tamara i la Verònica van forçar els seus talons nus i polsegosos a llepar els mujahidins capturats. I després els van fer pipí. I com els dispara des d'un llançagranades - esquinçant dushmans.
  Tamara va assenyalar agressivament:
  - Som els més guays del món!
  La Verònica va estar d'acord:
  - No millora!
  I les noies van agafar els homes amb els dits nus pel nas i els van fer prunes.
  Són tan belles. I com a resposta, si eren capturats, els fregaven els talons.
  La guerra, per descomptat, continua amb diferents graus d'èxit.
  Les tropes russes aixafen els moltahidins. I els que responen fan una guerra contra les mines.
  I també soscaven les tropes russes. O es rebaixarà l'escaló, o es voldrà una altra cosa.
  I enderroquen helicòpters amb llançadors. El que fan és extremadament efectiu.
  En resposta, les noies es burlen dels moltahidins. I moltes coses fan que les belleses llepen amb la llengua.
  Stalènida va dir, mostrant les dents:
  - Un dushman malvat s'arrossegueix per les roques,
  Golpeja'l amb napalm!
  No els estalvieu
  Mata aquest canalla...
  Com aixafar les xinxes -
  Colpegen com les paneroles!
  Així que les noies es van posar a la feina...
  Alenka, per exemple, amb el seu batalló descalç en bikini, com es va comprometre a destruir els guerrers d'AlЈlà.
  I es va infectar descalça, i les noies tenen una premsa d'alleujament. I els talons de les noies són rodons i rosats.
  L'Alenka llança una granada amb els dits dels peus nus i rugeix:
  - En nom de l'URSS!
  Anyuta va riure, va segar els mujahidins i va xisclar:
  - L'URSS ja ha desaparegut! Hi ha Rússia!
  Alla va llançar un paquet explosiu amb el seu taló nu i rodó i va xisclar:
  - Per la Pàtria i el seu vol en glòria!
  I la noia riu. I de nou donarà un gir, i molt encertadament.
  La Maria, també disparant i llançant una granada amb una força letal, va xiular, mostrant les dents:
  - Per les grans victòries!
  Olimpiada, gargotejant els mujahidins i matant-los amb una precisió extrema i llançant una llimona amb els dits nus, va xisclar:
  - Per grans regals!
  Matrena també va aixafar els fantasmes i va xisclar:
  - Glòria a Rússia, i Hèrcules serà el messies!
  Marusya, noquejant els enemics i llançant un regal de mort a l'enemic amb el peu nu, va cridar:
  - Per a la mare russa!
  Aquestes són les noies que lluiten aquí.
  I agafen els dushmans amb els dits dels peus nus pels nassos. Així els aixafen.
  Natasha, gargotant amb metralladores, va xisclar:
  - Pel nostre dret!
  I com agafarà la bellesa i riurà.
  Aquí hi ha les noies, totes les noies noies...
  L'Alice i l'Angelica treballen com a franctiradors. Són noies molt maques i lluitadores.
  I van colpejar amb rifles amb molta precisió. Gairebé ningú els pot tractar.
  Alícia, si dispara, a l'ull. I colpejar molt encertadament.
  Aleshores va assenyalar:
  - Lluitem de valent!
  Angélica, aquesta dona alta, musculosa i pèl-roja va llançar una granada, va destrossar els mujahidins i va xisclar:
  - Per la santa Rússia!
  Alícia la rossa va llançar els dits nus, una agulla verinosa, va perforar el comandant dels militants afganesos i va xisclar:
  - Per noves fronteres!
  I va tornar a abatre un droide des d'un rifle.
  Angèlica va comentar:
  - I la bombolla es va expandir fins que va esclatar!
  Alícia va estar d'acord amb això:
  - Cal saber la mesura de tot! Després de tot, el planeta és rodó!
  I les noies van riure, mostrant les dents.
  De fet, aquí es barallen, i no se sap per a què.
  Guerra afganesa - episodi dos!
  Tanmateix, també hi va haver la guerra txetxena, amb repetició. Primer la derrota, després la venjança.
  Però per a l'Afganistan, Putin volia venjar-se. Conquerir l'Afganistan és superar els èxits dels líders soviètics.
  Van perdre la guerra per l'Afganistan!
  Només la pregunta tindrà èxit? Una esperança per a les noies lluitadores!
  Les noies van aixafar l'enemic amb gran entusiasme...
  Les cames gràcils, bronzejades, musculoses i nues de les noies guerreres esquitxaven pels càlids bassals escalfats pel sol d'abril.
  Els guerrers Komsomol rentats per la pluja eren preciosos, com fades, encara que terriblement esgarrapades, ferits en batalles, mallerengues morades amb cares innocents. Durant la batalla, gairebé tota la roba dels guerrers glamurosos de la gran Rússia va ser cremada o esquinçada, i van córrer mig nus, i torxes de cabell: Galina, com una fulla d'or, Angelin, com les flames del volcà Vesuvi en erupció, coberta. els seus músculs esvelts i enrotlladors com gotes de mercuri.
  Darrere hi havia un camp ple de cadàvers i equipament destrossat, tot ple de bombes, cràters i ferides profundes, trinxeres deixades per l'impacte d'avions de disc desconeguts.
  Kabul mateix, com un cos turmentat per una malaltia incurable, vomitava porras de negre, però alhora, com si fossin fum sense vida. Espirals fetes d'àtoms de matèria cremada es van creuar i es van creuar al cel en un ornament satànic.
  Angelina, guerrera siberiana va assenyalar:
  - Fins i tot la natura intenta emfatitzar la nostra debilitat i impotència humana davant els elements!
  Galina, esquitxant aigua sobre el bassal amb un fort cop, va objectar:
  - Els humans estem dotats del do de crear la nostra pròpia realitat. Després de tot, la ment és essencialment més forta que els músculs. Què són els músculs? Només fibres proteiques en les quals interaccionen forces electromagnètiques.
  Angelina va mirar al cel. Els remolís de fum semblaven començar una batalla en miniatura entre ells. Com si els dimonis compartissin el poder sobre l'univers. Els rierols xocaven, es creuaven, després formaven una mena d'ornament, després, al contrari, es desdibuixaven en l'espai.
  L'Angelina va perforar accidentalment el seu peu nu a la punta d'un fragment de metall i, aturant-se, va gemegar:
  "Maldita, estic en profunds problemes!" Que nítids poden ser els fragments!
  Galina va comentar filosòficament:
  - El món sencer està format per agulles, només per als vius sembla ser elegant, a causa de la consciència calçada! - I afegit especificant. - Ens podem vestir i despullar per desconeguts, però només ens "calçam" nosaltres mateixos!
  L'Angelina va llançar automàticament el seu rifle i va disparar al dushman, persistent en el seu desig de matar a tothom, que s'havia alçat per trobar-los. Un mujahidín amb la cara trencada va deixar caure el rifle de les seves mans i va gemegar el cul. El guerrer siberià es va burlar:
  - Estaries genial, però et tornaràs dolent! Això és el que porta el servei als xeics!
  La Galina es va tirar a terra de panxa i va disparar una ràfega apuntada. Tres moltahidins es van instalЈlar suaument sobre l'herba fresca de primavera. Angelina va dir molt raonablement:
  - Volien terra russa, així que ho has aconseguit, encara que amb un límit fix!
  Galina va riure amb astucia:
  - Els governants que volen espais ilЈlimitats reben estrictament segons el límit, diners per a la seva tomba! Tanmateix, malauradament, els ciutadans són enterrats no menys sovint!
  Angelina va dir amb tota seriositat:
  - La mort és dolenta, però la vida sota el jou és encara pitjor... Com més pesat és el jou, més difícil és llençar-lo. - Aleshores el diable ardent es va recordar. - Però ara celebrem una festa victoriosa, tot va bé, i fins i tot la capital inexpugnable del Tercer Califat - Kabul està als nostres peus!
  Galina va dir amb un to cansat:
  - I quin és el punt. Caldrà moldre més tard, com mai ens havíem somiat! Creus que ara els afganesos ho faran tot per nosaltres? Nena ingenua ets!
  Angelina s'hi va oposar molt raonablement:
  - Si derrotem el nostre principal enemic, això alliberarà recursos per continuar lluitant! Tu mateix ho has d'entendre.
  La Galina, en comptes de respondre, va mirar el camp de trinxeres que hi havia davant seu. Quants nois, tant russos com afganesos, li van trobar la mort? El món no és un infern, però certament no és el cel. En ell, potser, fins i tot el més probable - dominen grans objectes de l'inframón. Després de tot, les ortodoxies eclesiàstiques ensenyen que una minoria insignificant es salva.
  I la majoria de la gent, a causa de la pecaminositat de la seva naturalesa, està condemnada al turment.
  Galina sempre estava irritada i rebutjada per tal postulat de les Sagrades Escriptures. Això és realment el que els ortodoxos consideren pecat? Fins i tot és força natural el desig de tota persona viva de carrera i superioritat. Però no és això una conseqüència natural de la naturalesa humana? I la llei immutable de l'evolució.
  Per exemple, si l'Exèrcit Roig es guiés pels ensenyaments de Crist: et peguen a la galta dreta, gireu a l'esquerra, com acabaria per a tota la Pàtria Soviètica?
  Les noies del Komsomol es van trobar amb una pastillera afganesa incompletament destruïda i es van veure obligades a estirar-se sota el foc dirigit.
  L'Angelina, fregant l'herba amb les soles nues, perquè li picava molt el taló, va dir:
  - De vegades cal patir... Però fins i tot la farina es converteix en una rutina, que, de fet, és el pitjor!
  La Galina va canviar de posició, amb un xut precís va fer volar la meitat del crani del mujahidín que donava ordres en to de lladruc i va grunyir:
  - El wahabisme utilitza mètodes no estètics: cinc a un. I si n'hi ha menys, retrocedeix!
  Angelina va dir tristament:
  - Què vols honestedat de la guineu?
  La Galina va respondre tristament:
  - D'acord, perquè vols creure en alguna cosa bonica! Fins i tot l'honestedat d'una guineu, o la noblesa d'un llop!
  Les noies del Komsomol es van veure obligades a arrossegar-se fins a les pastilles supervivents a quatre potes. Una antiga tàctica de gatejar, utilitzada per les guerreres a la batalla. I he de dir que no sense èxit.
  L'Angelina va fer caure cinc soldats talibans que intentaven sortir de l'amagatall d'un sol cop i va dir encantada:
  - L'exèrcit rus, com sempre, guanya. Encara que l'enemic tingui avantatge!
  Galina, alliberant un esclat aclaparador, va riure en resposta:
  - Els moltahidins mai tindran avantatge. - Llavors en enderrocar dos d'un tret, va afegir. -Ara no serà mai!
  Angelina amb prou feines va tenir temps d'aixecar el cap davant l'impacte de la càrrega. Fins i tot es va tallar un bri de cabell ardent, un fragment angular. El guerrer Komsomol pèl-rojo va exclamar:
  - Un tall de cabell aquí és gratuït, tot i que el vàter és car de fer!
  La Galina, rient entre les llàgrimes, va respondre a la seva amiga:
  - Ja saps, això no és gens divertit... En general, en cas de mort, hi haurà una continuació, aquesta és la pregunta?
  Angelina va fer veure que estava sorpresa:
  - I què és, de fet, l'enrenou? Al cap i a la fi, la inexistència, almenys, no conté dolor, cansament o experiències. Així que és molt més dolç que la nostra vida de proves contínues! - I després va afegir el diable ardent. - La vida és una prova contínua del camí estret, però els problemes són el menjar, les nostres ganes de viure a la gran!
  Abans de respondre, Galina va veure els moltahidins amb cara de mestissa i, en prémer el gallet amb suavitat, va posar fi a la seva recollida. La guerrera Komsomol, sacsejant els seus rínxols vermells, va somriure:
  - Ja ho saps, tothom sense excepció prefereix la vida al no-res. Això vol dir que fins i tot en la nostra ment hi ha un encant indescriptible!
  La Galina va riure, amb un esforç evident:
  - Incloent viure i patir! - El guerrer Komsomol de cabells daurats va fer una pausa i va afegir amb una veu més tranquilЈla sense angoixa. - Però és possible entendre la llum sense conèixer l'ombra? I la felicitat no coneix dolor. Tota la llum es coneix a través del dualisme!
  Angelina va estar d'acord només parcialment:
  -Si parlem així, llavors havíem de ser derrotats pels moltahidins per entendre realment el gust de la victòria. - La ardent diabòlica membre del Komsomol va moure el puny, partint un fragment de la llosa. - També, al cap i a la fi, el dualisme: perdut i guanyat! La victòria sempre és amarga amb les pèrdues, però dolça amb els premis: la derrota només adquireix amargor i el gust salat del jou "premium"!
  Galina, netejant la mira òptica, no va poder evitar estar d'acord:
  - Sí, és clar, un cert dualisme és present en tot. Com a espècie, la Deïtat, seria desesperadament rutinari sense el Diable.
  Angelina es va afanyar, sense aturar el foc, a corregir la seva amiga:
  - Per si mateix, el terme Diable en grec antic significa calumniador. És a dir, es va intentar a la Bíblia presentar l'oposició a Déu de la manera més viciosa.
  La Galina, va treure l'ull d'un altre mujahidín d'un franctirador, va demanar a la seva amiga:
  - Això és PR negre. Intentes augmentar la teva puntuació baixant el teu oponent?
  Angelina va assenyalar amb força lògica:
  - Per descomptat, cada persona en el poder utilitza els seus propis recursos administratius per desacreditar el seu oponent. Hi ha un cert patró en això, no un desig de regalar poder i perdre privilegis amb un abeurador. Per tant, esperar a la Bíblia una definició objectiva de l'enfrontament entre Déu i Satanàs és almenys ingenu.
  Galina fins i tot va posar els ulls blaus al front:
  - Per descomptat, no es pot exigir objectivitat a les autoritats. Però la pregunta és qui és Satanàs. L'àngel més perfecte que intenta donar més llibertat a la creació, o... El que es va convertir en pare del mal i del sofriment?
  Angelina va sospirar trista.
  - El dolor i el sofriment s'han tornat tan naturals per a la humanitat que tinc seriosos dubtes que fos Llucifer qui els va donar a llum... En tot cas, sense el desig de Déu Totpoderós, és poc probable que un ésser creat pugui tenir èxit almenys. ..
  Galina, després d'haver enviat una bala mortal al pont tort del nas dels mujahideen, va caure, a l'instant cobert de sang. El guerrer va acceptar immediatament:
  - Sí, tot el mal i problemes atribuïts al Diable és el mateix que sentir-se ofès pel fuet que va colpejar que pel que el va colpejar.
  La mateixa Angelina, va colpejar l'enemic amb una breu ràfega, i també va plantar un cul a la cara deformada més propera, després de la qual cosa va afegir:
  - La següent analogia és més adequada aquí: el propietari va tallar un pal de fusta, va colpejar l'esclau amb ell i després diu: el pal és un mal absolut i el propietari és un bo absolut!
  La Galina es va girar sense voler i l'os trencat de la clavícula de la noia va causar un dolor terrible a les articulacions inflamades. La guerrera va arrugar lleugerament el front, però no es va abaixar a gemecs. A més, ella, com si jugués a bitlles, va colpejar tres mujahidins. Un dels afganesos va deixar caure un faustpatron amart, com a resultat, el llançador es va disparar.
  Una grapa de foc va semblar cremar a través del formigó, i les estelles dels cossos, els ossos i la carn esquinçada van volar.
  La Galina, rient, burlant-se d'ella mateixa (no pots sobreviure en una guerra sense humor, o almenys no mantenir la teva psique en bona salut) va cantar:
  - Quin dolor, un bon dolor: un partit contra els esperits dels nazis; cent - zero!
  Ambdues noies boniques van riure fort, fort... I pel que sembla d'una riallada penetrant va afectar tant els espantats mujahidins que el tret del seu costat es va mullar de seguida. El silenci va ser tan sobtat i pesat que va colpejar els guerrers a les orelles. Fins i tot probablement l'explosió del coet V-5 al crani no va ser tan letal!
  . CAPÍTOL #2
  Angelina va exclamar:
  - Res no crida tan penetrant sobre les pèrdues com una calma militar!
  Galina, rascant-se nerviosament l'orella amb el peu nu, va afegir amb un enginy inesgotable:
  - Els sons de la batalla són ensordidors, però et tornes veritablement sord quan no notes el final de la canonada!
  Inesperadament, els moltahidins van facilitar la tasca: van llençar els draps blancs i van començar a cridar a crits:
  - Bin Laden cap! Bin Laden cap!
  El guerrer siberià de nou no va poder resistir un aforisme:
  -La gent tracta un mal governant com cervesa, la volen veure freda i sobre la taula, però està disposada a pagar-la no només amb un paper!
  Galina va comentar subtilment sobre això:
  - Quan el governant és dolent, està ben citat en acudits! I quan hi ha moltes bromes, la vida es fa més divertida! I el riure allarga la vida! És a dir, amb líders inútils: la vida és com una anècdota contínua: llarga, alegre, terrible, però sempre disposada a saber la continuació!
  Angelina va riure nerviosa.
  - I no sabia perquè els reis mediocres solen governar tant de temps!
  Gairebé cent cinquanta moltahidins es van rendir. Entre ells hi havia almenys trenta nois d'entre deu i setze anys, la majoria amb pantalons curts i descalços, que havien aconseguit colpejar els seus genolls bronzejats nus a les trinxeres. En veure unes noies precioses amb prou feines cobertes de draps fets xips, els nois s'enrogeixen i baixen el cap, però alhora continuen mirant les cares davant els guerrers d'una bellesa estranya.
  Els mujahidins-afganesos deixen les armes desconcertats, ni se'ls passa pel cap que és una vergonya considerar que la meitat del batalló es rendeix a dues noies ferides, encara molt joves. Que espantats i sorpresos que estan.
  Un dels nois, rascant-se nerviosament la seva planta bruta a l'herba, semblava haver-li clavat una estella al taló nu i va dir en rus trencat:
  - Les tietes no m'enviïn a Sibèria, allà ens congelarem el nas, els dits i les cames!
  Angelina va dir enfadada:
  - L'enviarem igualment, i perquè no s'endureixin els peus descalços a la neu, cada hora us colpejaran fort amb pals als peus nus.
  El noi-mujahid tremolava de por i esclatava a plorar com una nena. Galina es va afanyar a consolar el nen:
  - Encara ets massa petit. Probablement, se us resumirà sota la categoria de civils. Per si de cas, diràs que encara no tens dotze anys, llavors definitivament no et portaran al campament.
  El noi de la milícia de sobte va deixar de rugir i en un to de veu més baix, intentant imitar a un adult, va dir:
  No deixaré els meus companys! O tothom és lliure o junts en un camp de concentració!
  Les noies es van sorprendre amb la valentia inesperada del nen, Angelina es va acostar i li va acariciar el cap:
  - Ben fet, se us acreditarà... Però no tingueu por, la majoria dels moltahidins capturats treballaran a la part europea de Rússia, restaurant les fàbriques i l'agricultura, i per als vostres fills hi haurà bon menjar, millor que es mostraran les teves cartes i les pelЈlícules més xules.
  Els nois captius eren de fet prims, alguns fins i tot mostraven els pòmuls, i tres nois nus fins a la cintura sota una pell fina es veien a través de totes les costelles, i els seus braços es van quedar tan prims que era sorprenent com aguantaven els faustpatrons afganesos. Les racions d'aliments al Tercer Califat dels talibans, repartides a les targetes de racionament, s'han reduït en els últims mesos fins al punt que la població gairebé ha mort de gana. A més, és la primavera que tradicionalment és l'època de l'any més escassa per als productes.
  La Galina va sentir pena per aquests nois, els fills dels "superhumans", que ara semblen un pobre i famolenc descalç. Va remenar a les butxaques, hi va trobar una petita barra de xocolata americana i es va sorprendre.
  El regal rebut en préstec-arrendament era massa petit, i hi havia trenta-dos nois (la resta són molt més grans, amb uniforme militar o de bombers, sense afaitar, molt desagradables, encorbats, que els fa semblar vells!), allà. no hi haurà prou xocolata per a tothom.
  Donar a un i ofendre els altres? O tirar a lots? Aquesta darrera sol ser la sortida, però en aquest cas pot semblar ridícul. O dividiu sis fitxes entre els lluitadors més petits.
  Aquesta darrera li va semblar la més justa a Galina Lomonosova, i ell, després d'haver tret una barra de xocolata, va treure amb cura l'embolcall, va dividir les rodanxes i les va lliurar als nens afganesos més petits i prims.
  Els antics moltahidins semblaven realment trencats. Cap d'ells es va precipitar, no va fer cap intent, no va saltar ni va treure l'arma. És cert que algunes d'elles van murmurar alguna mena de maledicció a través de les dents, però tan bon punt les noies del Komsomol van fer un pas en la seva direcció, els fantasmes van callar immediatament i van pressionar el cap contra les seves espatlles, com esperant un cop.
  Galina fins i tot va bufar amb un menyspreu inusual:
  - Cal que els sobrehumans s'enfonsin. I on és el seu esperit musulmà indestructible dels talibans?
  L'Angelina, arrabassant una cigarreta a un dels nois, i tirant-la a l'herba, apagant-la amb els dits de cisellades, encara que cobertes d'abrasions, les cames, va cridar:
  - Per a algú que fuma cigarrets, construint èxit a la vida, fer una pausa per fumar massa sovint!
  Galina va confirmar fàcilment:
  - Això és el que estic d'acord amb Bin Laden, un autèntic guerrer mujahideen no hauria de: beure, fumar i ha de ser fidel!
  Després d'aquestes paraules, els nois ombrívols, disposats a esclatar a llàgrimes en qualsevol moment, van esclatar en una rialla amistosa, i tot alhora es va fer més fàcil per a l'ànima.
  Quan els guerrers del Komsomol van lliurar els presoners de guerra a la unitat russa més propera, Angelina va fer un apòsit per a Galina, fixant-li una espècie de fèrula a una clavícula trencada. El metge de camp immediatament va suggerir que el guerrer s'estigués en una llitera i passés diversos dies sol. La guerrera del Komsomol va rebutjar aquesta proposta amb menyspreu, tot i que va entendre que, malauradament, hi havia molts soldats a l'exèrcit rus que immediatament s'apoderarien d'ell. La seva veu era severa, com la d'una mestra d'escola que renya un alumne negligent:
  - Per perdre les hores del nostre triomf, els últims dies més alegres de la guerra? Sí, aquest és el càstig més cruel que es pugui imaginar. I no voleu privar l'exèrcit rus del seu millor franctirador?
  El metge es va posar pàlЈlid, el seu rostre d'ancià s'apaga, el signe d'un tribunal s'albira davant els seus ulls... Galina, veient la seva por només en veu alta, com una nena, va riure i va picar la mà a l'espatlla:
  - Bé, no ho facis! Jo mateix odio més els que escriuen denúncies que els mujahidins. Tan...
  I la noia, xiulant, va marxar...
  L'anell al voltant de Kabul encara no era prou dens, unitats afganeses separades van trencar des de les calderes fins als nodes de defensa de la seva capital. La direcció sud es va tallar, però al nord, on l'ofensiva va començar només el 20 d'abril, i també es va retardar la travessia del curs baix del riu Afganès, els moltahidins encara tenien llacunes.
  Bin Laden es va convèncer de sortir de Kabul, córrer cap al sud i després posar-se a cobert en un submarí. La flota de submarins afganesos, amb totes les seves pèrdues, encara era la més discreta del món, i hi havia menys submarins de combat que totes les altres flotes del món juntes!
  Però eren secrets fins a l'extrem.
  Però Bin Laden semblava tan trencat mentalment pel seu propi fiasco polític i militar que va decidir acceptar la mort. El dictador histèric no era en cap cas una mena de noblesa i no era un covard, disposat a fer qualsevol cosa per retardar una reunió amb una vella que té l'alè més fred que el nitrogen líquid i la seva presa és inexorable. Tanmateix, ho va anunciar públicament, però què va pensar realment...
  El llenguatge es dóna a un polític intelЈligent per amagar els seus pensaments, però la majoria de les vegades, tot el discurs d'un polític revela una estupidesa sense sentit!
  La Natasha també lluita molt fort. I el seu taló rodó nu, com si cedís a un regal d'aniquilació, i una granada passarà volant i esquinçarà a fons els moltahidins.
  La noia va xiular:
  - Un dos tres quatre cinc! La dona va sortir a disparar!
  Zoya, gargotejant dushmans i segant files senceres de militants, va xisclar:
  - Crec que el món sencer es despertarà,
  S'acabarà amb el feixisme....
  I el sol brillarà
  IlЈluminant el camí al comunisme!
  Augustine va disparar una línia contra els combatents afganesos i va tallar tota la línia.
  I ella va arrossellar:
  - Glòria al comunisme a Rússia!
  Svetlana va dir rient:
  Tenim capitalisme!
  I la noia va llançar un pèsol mortal amb el taló nu.
  Llavors va arrossellar:
  - La gent serà feliç
  Felicitat per sempre...
  El govern soviètic -
  El poder és gran!
  La Natasha va llançar una granada, bolcant el tanc dels mujahidins, que era de fusta, i va piular:
  - Pel gran comunisme!
  I els guerrers el van agafar i van xiular. I els corbs que van caure en un desmai van començar a caure del cel.
  I van perforar els caps dels mujahidins amb el bec. I es van perforar el turbant i així successivament.
  La Zoya va xisclar, fent l'ullet:
  - Glòria a Rússia, amb la segona vinguda del comunisme!
  Les noies eren molt enginyoses. I literalment els va fer brillar.
  L'Agustí va somriure amb les dents:
  - Sigues famós per la Pàtria, que està en guerra amb els fantasmes!
  I la noia va agafar de la bazooka com un lupanet. I el seu poder increïble és simplement mortal.
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - Hi haurà una victòria sobre els soldats de Bin Laden!
  I el guerrer va donar un gir molt ben apuntat. I cada bala va colpejar l'objectiu.
  Aleshores les noies van xiular:
  - Ara tornem a la cercavila,
  El foc del bolxevisme al pit...
  brigada comunista -
  Amb nosaltres Lenin per davant!
  Svetlana va confirmar, segant els oponents com una dalla i va tuitejar:
  - Per a l'acrobacia!
  I la noia va agafar i va abatre un avió enemic. I ho va fer molt bé.
  Natasha va notar agressivament, segant els seus oponents, i va xisclar, mostrant les dents:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I aquí està la noia, com està colpejant a l'enemic. I després el tanc va ser volat de la torre i el metall es va arrencar del casc i els rodets van anar en totes direccions.
  Van córrer i girar sobre l'herba, i ho van cremar tot. I un dels rodets va colpejar el mujahidín a l'estómac i el va tallar per la meitat.
  Natasha va dir amb una picada d'ullet:
  - Per la Pàtria, que és la més xula de totes!
  I el guerrer dóna un gir extremadament precís. Les baralles aquí són dures i sagnants.
  Esclata Dushmans. Sembla que són literalment innombrables.
  Els afganesos volen pau i govern unificat. Però ara Rússia torna al seu territori. I hi ha batalles ferotges allà en aquest fatídic Afganistan.
  Zoya, disparant, va assenyalar:
  - Glòria als temps del gran comunisme!
  I la noia llançarà una llimona amb els dits descalços amb un poder assassí.
  I destrossa els teus oponents.
  L'Augustina va dir, segant els mujahidins:
  - Glòria a la nostra lleialtat i fe!
  La pèl-roja va saltar i va córrer cap als fantasmes. Els seus cabells vermells de coure onejaven com una bandera de batalla. Podeu veure immediatament: la noia és el que necessiteu.
  I ara la noia amb el taló nu, rosat i endurit, colpejarà la barbeta d'un general afganès. I trencar-li la mandíbula. Llavors la bellesa va xiular:
  - Pels èxits destacats de l'Imperi Rus!
  De nou, els combats a l'Afganistan són molt durs i sagnants. Massa de diversos tipus de destrucció i mort al voltant.
  Mirabela, donant cops aclaparadors als fantasmes de l'aire i aixecant maces senceres de pedres i metall, amb ferro fos, va arrossellar:
  - Sóc el pilot més fort!
  Akulina Orlova va dubtar:
  - No, sóc el més fort!
  I també com colpejarà l'enemic amb una gran força destructiva amb un coet.
  Anastasia Vedmakova va comentar molt agressivament, enviant obusos amb un poder destructiu colossal des del seu avió d'atac.
  La noia, aixafant el seu taló rosa nu, va arrollar:
  - Lluitarem per la Pàtria,
  Anem a fer un petó!
  I el nostre tren blindat va aconseguir accelerar!
  Akulina Orlova tenia unes dents de color perla i una boca molt bonica. I la seva llengua és molt rosada i gràcil, capaç de fer meravelles.
  La noia va arrossellar:
  - No suporteu la humiliació dels eslaus,
  Trepitjarem els talibans amb una muntanya...
  No tolerarem més insults...
  Aixafem l'enemic amb els nostres peus nus!
  Per descomptat, les noies són molt divertides i melodioses. Tenen molt d'encant i acudits diferents.
  Mirabela va recordar com la llengua del dushman li llepava les plantes endurides i polsegoses dels peus nus de la noia.
  I com és de pessigoller i agradable.
  La noia va cantar:
  Som els més forts del món
  Remullarem tots els enemics al lavabo....
  La Pàtria no creu en les llàgrimes -
  I donarem un cop de cervell als malvats oligarques!
  Natasha Sokolovskaya, una pilot de Lucifer, va tuitejar:
  - Glòria a Rússia, el més gran dels països!
  I amb un taló nu, com pressionar. Aquestes són realment noies amb un somriure de malson. I si la força mortal dels coets surt volant de les seves màquines polivalents, llavors s'aixequen trinxeres i búnquers!
  Les noies de la guerra afganesa són, per descomptat, quelcom especial i únic.
  Stalenida llança coets de poder colossal i mortal contra els moltahidins.
  I destrossar els guerrers d'AlЈlà, els seus talibans. Sí, aquest moviment ha demostrat la seva viabilitat. Tants anys lluitant amb Rússia.
  Stalenida i Veronika, donant cops a la sorra amb les seves soles nues i polsegoses, van enrotllar una descàrrega.
  I de nou alguna cosa extremadament letal vola. I amb molta destrucció.
  Steelenida va cantar:
  - Glòria a la nostra bella Pàtria!
  Després com agafar i mostrar la llengua. I el seu taló nu prem el botó del disparador.
  La Victòria i la Verònica van agafar i van treure alguna cosa ple de força i poder de destrucció colossal.
  I llavors la màquina de gas russa va funcionar. I crema camps sencers amb dushmans.
  Les noies tenien els genolls de color xocolata, tan bronzejades. I és realment molt sexy. La pell de gairebé les noies és negra, i el cabell esponjós, al contrari, és lleuger i una mica daurat.
  Aquí hi ha algunes belleses sorprenents.
  I si llancen alguna cosa... Les noies boniques brillen de suor, i la seva pell bronzejada sembla vessada de bronze.
  Que encantador això.
  Steelenida, exterminant els afganesos, va xisclar:
  - El meu exèrcit és fort, protegeix el món!
  La Tamara va respondre a això:
  - Potser volies dir - el nostre exèrcit!
  La Verònica i la Victòria van cantar mentre disparaven contra els fantasmes afganesos:
  - No és massa aviat...
  No volem unir-nos a l'exèrcit!
  Oh, oh, oh -
  No volem unir-nos a l'exèrcit!
  Els nois no són massa resistents per a l'amor!
  I com riuen les belleses.
  La Tamara va colpejar al seu oponent i va xisclar:
  - Pel comunisme més gran de l'univers!
  La Nicoletta va cantar, parpellejant els seus genolls nus:
  - El capitalisme diu un ferm no,
  El socialisme és la nostra resposta!
  I la noia de nou, com si llencés una força letal, una destrucció colossal d'una granada.
  L'Alenka i el seu equip lluiten amb nombrosos fantasmes.
  La noia lluita amb molta ilЈlusió. Lluita com un monstre. Mostra la seva classe colossal i grinyola:
  - En nom de les idees immortals del comunisme,
  Veiem el futur del nostre país...
  Anyuta va respondre amb un somriure:
  - A Rússia ara capitalisme! Tan...
  Alenka va llançar una destrucció colossal amb el seu taló nu i va xisclar:
  - Visca el socialisme!
  Allah va assenyalar amb una mirada satisfeta:
  - Hi haurà una època de gran comunisme!
  I de nou, mentre el gir assassí esclata.
  La Maria va arrossellar, amb una mirada molt complaguda, i aixafant els mujahidins, que s'arrossegaven com llagostes:
  Que hi hagi una era del comunisme!
  I de nou, com llançar un regal assassí de la mort.
  Olympias va comentar molt agressivament, noqueant les hordes talibanes i udolant:
  - Per la grandesa de la Rússia comunista!
  I de nou, com una noia llança el peu nu amb una destrucció tan sense precedents.
  Marusya, donant cops de puny als enemics i segant-los de la metralladora, i jugant amb les rajoles de la premsa, va xisclar:
  - Per la santa Rússia!
  Matryona, tallant l'enemic i segant-lo, va cridar:
  - Per Déu Perun!
  Elena va confirmar:
  - I per a Svarog!
  Alla va segar una línia de dushmans i va rugir:
  - I no us oblideu de la gran Mare dels Déus Lada!
  Maria, eliminant els mujahidins, va assenyalar:
  - La grandesa de la nostra Pàtria està en tot!
  Olympias com incrustar des d'un llançagranades i esquinçar els enemics i xisclar, a la part alta dels seus pulmons:
  - Guanyem sense excepció!
  Anyuta estava totalment d'acord amb això:
  - Sí, la nostra victòria és inevitable!
  I el guerrer el va agafar, i el taló nu va funcionar.
  I del tanc dels afganesos: la torre va ser arrencada.
  Matryona va cantar entre riure:
  - Tot el millor serà amb nosaltres!
  Les noies continuen lluitant amb innombrables mujahidins com un atac d'un núvol de llagostes.
  Quants d'ells són aquí, un gran nombre.
  Però també hi ha moltes noies. I són molt boniques.
  Viola i Malvina es van enfrontar als dushmans afganesos de manera molt famosa. I aixafem-los amb brutalitat.
  La Viola fins i tot va xiular, llançant una granada propulsada per coets amb el peu nu:
  - Ho estic destruint tot!
  I com donarà un gir ben apuntat i precís als moltahidins.
  Malvina va assenyalar, també gargotant amb gran precisió sobre els fantasmes:
  - La nostra victòria a la guerra santa!
  I de nou llançarà una granada amb l'ajuda d'un taló nu.
  Aquestes són les noies, el màxim honor de la seva classe.
  La Viola fins i tot va piular amb una picada d'ullet:
  - També hi haurà una ciutat a Venus i Mart!
  Malvina va estar d'acord amb això:
  - Allà hi floriran pomeres!
  Les noies es distingien per una bellesa molt gran i l'admiració era colossal.
  Però aquí de nou, la Gerda d'entre els mercenaris es mou al tanc.
  I el guerrer també va descalç i en bikini.
  I ella està en un tanc especial, genial, "Leopard" -3. I aquest és un cotxe gran, he de dir poder.
  I amb ella, les noies també estan quasi nues.
  La Gerda dispara amb els dits dels peus nus i crida:
  - Glòria a l'era de les noves tecnologies!
  I com clava l'enemic.
  I explotarà un projectil de fragmentació alt explosiu de poder destructiu colossal.
  Els moltahidins amb els braços i les cames arrencats volen cap a direccions llunyanes.
  A un d'ells se li va escapar el cap amb un casc. La van aixecar i la van donar una puntada de peu.
  I la nena Aurora va tirar aquest cap de col amb el peu nu.
  Aleshores la noia va xisclar:
  - La nostra carrera és la millor!
  I va donar un gir molt precís i ben apuntat. D'on es van segar una dotzena de moltahidins.
  L'Aurora va arrossellar amb un somriure:
  - Les pomeres estan florides, farem estofat!
  Gerda al tanc va aixafar dushmans. I ella, juntament amb els seus amics, els trets de dues pistoles eren de naturalesa assassina.
  La Charlotte va disparar, prement els dits dels peus nus sobre els botons del joystick i va cridar:
  - La famosa pantomima de Keops!
  Aleshores la bellesa esclatarà a riure.
  Christina, fotent els afganesos amb una metralladora, va assenyalar:
  - Que Déu sigui amb nosaltres!
  Magda va dir lògicament:
  - Necessita noies descalços i tèrboles com nosaltres?
  Gerda va arrossellar:
  Necessito un gran poder!
  I com colpeja l'enemic amb un projectil mortal. I la massa dels morts i la destrucció van anar alhora.
  Charlotte va assenyalar prement el botó del joystick amb el taló nu:
  - És com l'exèrcit de Llucifer!
  Després d'això, la bellesa brilla amb les dents de perla.
  Els moltahidins van torturar una de les noies. Li van untar les soles nues amb oli de gira-sol i van instalЈlar un braser. I la flama va començar a llepar els talons nus i rodons de la noia.
  I va ser tan meravellós. I literalment li va acariciar la sola.
  La Gerda va gorgotejar furiosa:
  Us rostirem a tots!
  Charlotte va riure i va dir:
  - Nosaltres primer als ulls dels esperits - ja veurem! I després els fregim tots i els menjarem!
  Guerrers per descomptat a gran alçada.
  Aquí van començar a aixafar els mujahidins amb erugues. I ho van tenir molt d'èxit. La sang va vessar de sota dels rodets i els ossos van cruixir. Tot semblava força genial.
  La Gerda va dir amb un somriure:
  - Sóc una cobra rabiosa!
  I de nou, com si estigués d'ànim, bateja. Aquest és el seu credo.
  I bomba rere bomba s'estan posant des de l'aire. I no donen pietat a tot aquest grup de talibans.
  Charlotte va fer l'ullet als pilots per Skype i va xisclar:
  - Que el nostre programa tempestuós es faci realitat!
  Cristina va estar d'acord amb això:
  - És clar que ho farà!
  I al cel, l'Albina, com si martellés els fantasmes. I provocarà molta destrucció.
  Aleshores xiula:
  - Sóc un autèntic drac ros!
  I l'Alvina serà llançada des de l'aire com un coet, i els enemics seran aixafats.
  Aleshores rugirà:
  - Per l'era del comunisme colossal!
  L'Albina, expulsant els ànims de l'aire, va afegir:
  - I tampoc colossal!
  Noies, és clar, amb imaginació.
  La guerra entre l'URSS i l'Afganistan va continuar...
  Natasha va disparar als soldats de l'imperi taliban, literalment els va segar i va cantar...
  Que el sol sigui sempre
  Que sempre hi hagi el cel...
  Que sempre hi hagi una mare -
  Que ho sigui sempre!
  I la noia, amb els dits nus, llançarà una granada assassina contra els afganesos. I la massa de guerrers de l'imperi islàmic es trencarà.
  Zoya també dispara i canta:
  - Sigues glorificat, siguis glorificat, ets la nostra Terra!
  Els nostres boscos i camps autòctons!
  En nom del Totpoderós,
  Sou la nostra estimada i sagrada família!
  I amb els seus peus nus, també llançarà una cosa tan letal als moltahidins.
  Sí, els guerrers de l'imperi fonamentalista es van enfrontar a un greu problema.
  L'Agustí, pèl-rojo, va continuar segant els mujahidins i va piular, segant les seves files:
  - Sóc el més fort del món!
  I com llança un regal de mort amb els seus dits nus de poder assassí, destrossant els enemics.
  I Svetlana també afegeix alguna cosa mortal als enemics i destrueix el cos.
  I aleshores murmura:
  - Glòria a la meva Pàtria!
  I ell també llançarà un regal d'aniquilació amb els seus dits nus de força letal.
  Aquestes noies són horribles.
  Les guerreres s'han ocupat de l'Afganistan i les xips volen des de l'imperi taliban.
  Natasha, disparant als mujahidins i els va segar, va assenyalar:
  - Lloarem Déu amb el nom de Svarog!
  I amb els dits nus, com llançar un regal assassí d'aniquilació.
  Les noies són realment un indicador de l'acrobàcia més alta.
  La Zoya va prémer el mugró escarlata al botó de la bazooka, va colpejar els mujahidins i va xisclar:
  - Per l'URSS!
  I l'Agustí també agafarà i vencerà les tropes grogues. I aixafarà i esclafarà molts mujahidins:
  - Però viure com abans, però viure segons Brezhnev!
  Sóc tonto, sóc tonto, no puc!
  I amb els dits nus, tornarà a llançar alguna cosa extremadament letal. Aquí està la noia.
  I Svetlana, també, a la batalla és una mocosa molt lluitadora. I lluita desesperadament. I és capaç de tallar una massa de militants avançats de l'Imperi Islàmic Taliban.
  I la noia rugeix:
  - Glòria al comunisme Svarog!
  I altres confirmen:
  - Glòria al comunisme!
  . CAPÍTOL #3
  Elizabeth dispara a l'enemic. I també utilitza els dits nus. Té un bon tanc, capaç de perforar els oponents. I aquesta noia s'ha de dir, només
  super classe.
  I ella dispara, i colpeja els adversaris.
  I canta:
  - En la victòria de les idees immortals del comunisme,
  Veiem el futur del nostre país...
  I la bandera vermella de la nostra Pàtria,
  Sempre serem desinteressadament fidels!
  L'Ekaterina també dispara a l'enemic, el colpeja de totes maneres i trenca les torres dels cotxes. Aleshores crida:
  - Glòria al comunisme Lada!
  I també utilitza els dits nus.
  L'Elena també està disparant contra els mujahidins. Triturant l'imperi taliban. La colpeja de totes maneres, i crida:
  - La nostra causa és correcta!
  I Euphrosinia també colpeja els enemics amb molta precisió. I canta:
  - En nom de les grans idees! El dolent serà derrotat!
  I també com fa l'ullet a les seves parelles.
  I com saltarà el tanc d'Elizabeth. I destruïm les tropes moltahidines. I era salvatge.
  Les noies cantaven i rugien:
  - Som els més forts del món!
  I de nou van disparar amb molta precisió.
  Aquestes eren les noies: el que necessiteu!
  I van colpejar els enemics: els mujahidins de manera famosa.
  Aquí al cel, les noies també donaven dushmans.
  Anastasia Vedmakova, enderrocant avions, va canviar a objectius terrestres. Els va aixafar i va cridar:
  - Les noies som valentes, valentes. valent,
  Tenim uns nois arrissats molt macos!
  Els triturem calents
  I després escopim, per sobre de l'espatlla esquerra!
  Akulina Orlova, putos oponents, va emetre:
  - A la carretera!
  I va assolar els moltahidins amb els peus nus.
  Mirabela Magnetic també va enderrocar les tropes talibanes i va piular, mostrant les dents:
  - Hi haurà moltes victòries!
  I els seus dits nus van començar a moure's.
  Aquestes eren les noies, simplement super classe!
  L'Alenka i el seu equip van lluitar amb els moltahidins. I semblava molt carismàtic.
  Les noies van mantenir la defensa i van llançar regals de destrucció als soldats que avançaven de l'imperi taliban amb els dits nus.
  Alenka va fer un regal d'aniquilació amb el seu taló nu i va cantar:
  - Alek, vessa llàgrimes de felicitat!
  Anyuta va llançar regals de mort amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Com la seva ànima canta l'arpa!
  Alla també va colpejar prement el mugró escarlata sobre el botó de la bazooka i va donar:
  - Degoteig, degoteig, degoteig, i els ulls blaus de l'Alenka, les llàgrimes cauen a la llança!
  La Maria va donar una puntada de peu amb l'ajuda dels seus dits nus i va xisclar:
  - Just a la llança! I mama!
  Olympias, també, com riure i mostrar les seves dents de perla.
  És una noia de raresa bellesa i encant.
  Al mateix temps, el guerrer riu i xiscla:
  - Glòria als reis del comunisme!
  I amb el seu taló nu sucumbrà al present assassí de la mort.
  Marusya també té ganes de lluitar...
  I gargoteja als moltahidins amb gran intensitat des de les metralladores. I amb el seu taló nu llança regals de mort.
  I diu:
  - Pel gran comunisme!
  Matrena també guanya els soldats de l'imperi taliban. Els talla amb gran intensitat. I exclama fent l'ullet:
  - Per victòries excepcionals!
  Alenka declara agressivament, segant l'enemic:
  - La nostra Rússia és la primera i gran!
  I també llança amb el peu descalç un regal assassí d'aniquilació.
  Anyuta declara amb una rialla, reduint les files dels soldats moltahidins:
  - Glòria a l'Exèrcit Roig!
  I torna a llançar a l'enemic, un regal assassí d'aniquilació.
  I AlЈlà començarà a destruir els oponents. I també els seus dits nus aixafen els enemics a fons.
  I el regal de la mort llançat amb els peus nus vola.
  I la Maria també és una noia molt lluitadora a la batalla. I els seus trets són molt precisos i impacten a l'enemic amb garantia.
  I aquesta noia també és un personatge lluitador.
  Es dispara i xiscla:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Olympias dispara a l'enemic. Sega els mujahidins i diu amb un somriure:
  - Glòria a la nostra Pàtria!
  I de nou, batem els afganesos.
  I amb els dits nus per llançar regals de la mort als oponents.
  Aquestes són les noies de l'exèrcit rus.
  I disparen a l'enemic, l'han colpejat específicament.
  Marusya també està disparant a l'enemic. I ho fa molt bé.
  La noia crida amb tot plegat:
  - Glòria al PCUS!
  I fa l'ullet amb els ulls morats.
  I torna a llançar un regal de destrucció amb els peus nus. Aquesta noia és increïble.
  Marusya és bonica i gairebé nua.
  Matrena també dispara a l'enemic, i amb molta precisió. El copeja i grinyola, mostrant les dents:
  - Cel i Terra - amor meu!
  I també la noia com remullar l'enemic amb l'ajuda del taló nu de les cames.
  A les noies els encanta matar, aquestes són noies!
  Stalenida també lluita intensament contra els moltahidins.
  I aquesta noia llançarà un coet contra els soldats de l'imperi taliban. I com esquinçarà una massa de soldats afganesos. Aquesta és una noia, només diguem el que necessitem.
  Steelenida va arrossellar:
  - Per la Pàtria - l'URSS!
  La Verònica també lluita amb els enemics desesperadament. I llança regals mortals de la mort amb els dits nus.
  I mentre la noia xiscla:
  - Pel gran comunisme!
  La Victòria està lluitant. Així que va prémer les cames nues i bronzejades sobre el llançador i com va colpejar els mujahidins. Els va trencar i va arrossellar:
  - Confia en la meva Pàtria!
  I Serafim com una explosió sobre l'enemic. Com s'acostarà i destruirà una massa de moltahidins, bordant:
  - Per la nostra Pàtria!
  Aquestes noies són només un miracle.
  Oleg Rybachenko, aquest nen immortal també lluita amb les noies. És un autèntic i el lluitador més genial del món.
  El nen talla els soldats afganesos amb espases i els llança regals amb l'ajuda dels seus dits nus.
  I mentre canta:
  - Si la fortalesa està en camí,
  L'enemic va construir...
  Cal evitar des de la part posterior -
  Porta-la sense tret!
  I de nou el nen i la nena, juntament amb ell, Margarita com xiulen.
  I els corbs, amb un atac de cor, cauen sobre els caps dels soldats moltahidins.
  Margarita Korshunova talla els mujahidins amb espases, aquesta noia aclaparadora xiscla:
  - Glòria als reis del comunisme!
  I de nou agitarà el peu descalç i llançarà agulles verinoses als enemics.
  Aquests nens són els autèntics monstres.
  Oleg Rybachenko, gargotant als oponents, ja que donarà:
  - Si només hi hagués un cap sencer!
  Aviat serem a Kabul,
  Això és tot el que hi ha!
  Margarita ho va confirmar exterminant els seus oponents:
  - Sí, serem a Kabul!
  I com agafarà el regal de la mort amb el taló nu.
  Aquests nens són els autèntics monstres.
  I lluiten com joves herois. Tot i que només semblen dotze anys. Però només semblen nens.
  Ara Bin Laden s'ha convertit en un monstre tal que fan por als nens. Com abans hi havia un temps, Hitler els va espantar. I això, per descomptat, també és interessant i lògic.
  I els moltahidins en alguns llocs van aconseguir enfonsar-se en territori rus.
  Per això són mujahidins i són forts en nombre.
  Als pobles capturats, les tropes de l'imperi taliban van prendre i sense dubtar-ho van decidir assotar i colpejar totes les dones i nens amb pals als talons, i simplement tancar homes adults.
  cremar als coberts. De fet, són perillosos i els moltahidins no necessiten mà d'obra. I les dones poden ser violades. I els homes van ser agafats i empès al graner. Qui va resistir
  van ser afusellats al mateix lloc. Tots els adolescents als quals ja s'estaven trencant els bigotis també van ser llençats als coberts, juntament amb homes adults, esquitxats amb gasolina. De fet, ja poden lluitar.
  Els moltahidins el van agafar i li van calar foc. I els homes van ser cremats vius. I els nois no més grans de catorze anys i totes les dones, sense importar l'edat, es despullaven i començaven a assotar amb un fuet.
  I després colpejar els talons amb pals de bambú. Diversos nens més petits i diverses dones grans van deixar caure les peülles pel xoc del dolor. Altres van ser apallissats perquè no es poguessin aixecar.
  I els seus peus nus estan inflats.
  Llavors els xinesos els van agafar i els van conduir amb baionetes en la seva direcció. Són criatures cruels.
  I així va començar un nou ordre sota el domini dels talibans.
  I això és només el començament.
  Els Mujahideen tenen una superioritat múltiple en infanteria, però una aviació molt més feble i un equipament i armes pesades de menys i pitjor qualitat. Es fabriquen molts tancs afganesos
  arbre. I això no els fa més forts.
  Aquí la Gerda, al seu cotxe, aixafa de manera molt famosa els soldats de l'imperi taliban. I els tomba amb molta intensitat. I la seva pistola funciona.
  La Gerda va colpejar les cames de l'adversari amb els dits nus i va xiular:
  - Glòria als temps del comunisme entre els alemanys!
  La Charlotte també va disparar amb els peus nus i va xisclar:
  - Glòria als herois del comunisme!
  La Christina la va agafar i va donar una bufetada a l'enemic, prement el botó amb el mugró escarlata i va xisclar:
  - I glòria a la nostra Pàtria!
  I la Magda com colpejar l'enemic, fent servir els dits dels peus nus i arrossellar:
  - El paper de la nostra Pàtria durant segles!
  I també colpejar l'enemic.
  I aquestes són belleses lluitadores: super i hiper classe.
  Guerrers del perfil més ampli i de la prova de combat.
  L'Albina i l'Alvina, pilots de combat d'Alemanya, també baten els moltahidins.
  I ho fan amb molta ilЈlusió.
  I utilitzen els dits nus.
  Albin enderroca un avió afganès al cel i crida:
  - Pel comunisme als països desenvolupats!
  L'Alvina va enderrocar l'avió amb els dits dels peus nus i va afegir:
  - I en desenvolupament també!
  Aquestes eren realment noies, el que necessiteu!
  I aixafar els mujahidins. I ara els avions afganesos són abatuts al cel.
  I després passen a objectius terrestres.
  Amb ells hi ha l'Helga, també una noia rossa molt maca.
  I colpejar l'enemic.
  I va tallar l'avió amb els dits dels peus nus i arrullar:
  - Pel gran comunisme!
  I l'Albina enderrocarà el cotxe afganès, el farà cremar i afegirà:
  - Per a les grans extensions!
  I l'Alvina tallarà l'avió d'atac dels mujahidins i donarà:
  - Per a la deessa Hera!
  I fer un riure.
  Helga també, sense pensar-s'ho massa, aixafa els afganesos i rugeix:
  - Glòria a la nostra gran Pàtria!
  I enderroca els enemics molt encertadament.
  I la Natasha i el seu equip són ferotges.
  Exterminen els moltahidins en grans masses. I mentre canten:
  - I vola sobre un cavall alat,
  Rússia des de llunyans milЈlennis!
  Zoya també colpeja l'enemic amb l'ajuda dels seus dits descalços i blasfemes:
  - Per a Rússia en la qual governen els déus russos!
  Agustí va afegir amb un somriure, aixafant els enemics. i utilitzant talons nus per a això:
  - Per l'URSS!
  I també com afegir un tret prement el mugró escarlata al botó de la bazooka.
  I Svetlana també extermina específicament els enemics.
  I també utilitza els dits nus. I talla molts mujahidins.
  Mentre cantava:
  - Vivim a la Terra del nostre pare,
  Els néts de Svarog són fills gloriosos!
  La Natasha va prémer el botó de la bazooka amb un mugró de robí i va fer caure el tanc dels mujahidins, va emetre:
  - I volem sobre un cavall alat,
  Estem en milЈlennis llunyans!
  Zoya tallant els mujahidins a ràfegues. I amuntegant els cadàvers dels soldats de l'Imperi Islàmic, va xisclar:
  Rússia va riure
  I va plorar i cantar...
  En totes les edats, per això és Rússia!
  Agustí, gargotejant als enemics, va assenyalar amb molta agressivitat, llançant una granada amb el taló nu:
  - Serem els més forts del món!
  I també com colpeja els mujahidins. I immediatament sega una línia sencera d'ells.
  I Svetlana també extermina els soldats de l'imperi islàmic. I amb els dits nus de les cames de poder destructiu, llança regals i canta:
  - Glòria a l'era del comunisme creient,
  Crec que no tindrem pacifisme!
  I la noia prem el botó de la bazooka i trencarà a fons el mugró de maduixa.
  I aquí hi ha altres belleses que lluiten.
  Per exemple, Jane Armstrong. També cal destacar una noia de bellesa molt interessant i lluitadora.
  Aixafa els moltahidins que estan pressionant i, fent un grinyol, diu:
  -Aquí ve l'estiu!
  La noia va disparar contra els afganesos, els va tallar i va arrollar:
  - Per la Pàtria i la llibertat fins al final!
  Gertrude també va disparar contra l'enemic. Va abatre un tanc de mujahidins i va xisclar:
  - Pel gran comunisme!
  I Malanya llançarà alguna cosa letal a l'enemic. El trencarà a trossos i grinyolarà:
  - Me'n vaig a l'herba!
  I la Mònica colpejarà l'enemic amb alguna cosa mortal i xiuxiuejarà, mostrant les dents:
  - Miraré el cel clar i entendré que visc!
  La Jane la va agafar i va arrossellar:
  - Una campana sonarà al cel!
  Gertrude va llançar-se a l'enemic i va xisclar:
  -Plourà torrencialment!
  Malanya com perseguir l'enemic amb un xiscle:
  - Vaig a la meva infantesa!
  La Mònica va disparar contra els mujahidins, va destrossar el cotxe de l'enemic i va cantar:
  - Pluja d'estiu per a mi!
  Aquestes noies són increïbles!
  Natasha va assenyalar agressivament, disparant als enemics i al menjar:
  - Som els grans guerrers de Svarog!
  I llançarà un letal present de mort a l'enemic amb els dits nus.
  La Zoya la va agafar i va disparar contra l'enemic amb un esclat automàtic. Ella el va tombar i va xisclar:
  - Per Rússia Svarog!
  I va llançar el regal de l'aniquilació amb els dits nus.
  Agustí, també, com una bufetada a l'enemic. I els dits nus llançaran un regal assassí d'aniquilació. Destrossarà l'enemic i cridarà:
  - Pel moviment cap al comunisme!
  I Svetlana també colpeja l'enemic com un shuganet. I apagar ràpidament l'enemic. I el seu taló nu agafarà, i el letal do de la mort trobarà. I molts enemics colpejaran.
  I llavors la noia canta:
  - La nostra visió és la més combativa,
  Em vaig convertir en una noia, molt xulo!
  Aquestes noies són increïbles.
  La Natasha es posa d'una manera molt combativa.
  Però Oleg Rybachenko també lluita desesperadament.
  I el nen talla els mujahidins amb espases i grinyols:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  I amb els dits nus llança un regal assassí de la mort.
  Aquest nen és increïble.
  I Margarita Korshunova, trilla a fons els enemics. I amb els dits nus de les cames dels enemics destrueix.
  Aleshores crida:
  - Sóc una súper noia!
  I de nou, amb els dits nus, com llançar jocs esmolats i verinosos a l'enemic.
  I després els nens l'agafaran i xiularan. I la massa de corbs queda atordit d'una vegada i cau sobre els enemics, trencant-los. I els cranis s'omplen de forats.
  Diguem que així va anar el desmuntatge en combat.
  I nens, objectivament parlant, lluitadors i immortals.
  Oleg Rybachenko va cantar, tallant els mujahidins a trossos.
  Era tan bonic
  L'home s'ha convertit en l'esclau del colЈlectiu!
  I de nou, amb els dits nus, el nen enviarà un regal letal de la mort als enemics sense massa cerimònia. Això és realment un assassí.
  Oleg Rybachenko va agafar i va cantar:
  - Ta, ta, ta, ens portem un gat amb nosaltres!
  I de nou, amb els dits nus, els cops letals contra l'enemic. I és molt agressiu.
  Margarita, aixafant els enemics i segant-los amb trets ben apuntats, va dir:
  - Glòria a l'era del comunisme rus!
  I de nou va llançar un regal letal de la mort a l'enemic amb els dits nus.
  Aquí els nens el tornaran a agafar i xiularan. I una massa de corbs va caure sobre els caps dels soldats xinesos. Així va ser el seu extermini total.
  I els nens estan plens d'entusiasme i ganes de lluitar de debò.
  L'Alenka dispara a l'enemic i xiscla:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I llançarà un regal de la mort amb el peu nu i cisellat.
  Diguem que aquestes noies estan molt baralles.
  Anyuta gargoteja a l'enemic i crida ensordidorament:
  - Per la nostra gran Pàtria.
  I amb el seu taló nu vomitarà allò que porta destrucció i mort.
  I Alla apaga els enemics amb esclats. Sega molts mujahidins i llença granades amb els dits dels peus nus i grinyols:
  - Per noves grans victòries!
  I també com colpejar amb un esclat letal.
  Però la Maria també enderroca els enemics amb una dalla assassina. I amb el taló nu, es llança una cosa molt destructiva contra els enemics. I mostrant les dents diu:
  - Rússia serà la campiona!
  I els Jocs Olímpics, també, derrotaran l'enemic amb molta energia. I farà caure un puny assassí, o un martell, sobre l'enemic. I també utilitza els dits nus.
  I rugir:
  - Per la santíssima Rússia!
  I mostra les dents amb un somriure.
  Marusya també està en una posició de lluita i xiscla, mostrant els ullals:
  - Et destrossaré mujahidins!
  I amb els dits nus llança el present més mortal de la mort.
  I Matryona, com si fos enemic, martellà. I realment li farà mal. I conduirà molts mujahidins al taüt de Matryona. I grinyola, mostrant les dents:
  - Sóc el més lluitador del món!
  I riure.
  Aquestes són les noies aquí: la veu de les belleses és sonora.
  Stalenida també aixafa els oponents, extermina els moltahidins i rugeix:
  - Per la gran multitud de déus russos!
  I també llançarà una granada amb els dits nus.
  I trencarà la massa dels moltahidins.
  Aquestes són les noies: la classe més alta i súper.
  La Verònica clava els dushmans i crida:
  - Per la Pàtria, mare nostra!
  I de nou els seus dits nus són tallats pel cotxe afganès.
  Victòria destrueix els soldats morenos. Els talla com una dalla i somriu agressivament, diu:
  - Per la nostra pàtria sense límits!
  I amb els dits nus, torna a llançar el regal de la mort.
  I Serafim també és com un lupanet dels moltahidins. I des del bazooka escopirà el regal de la mort prement el botó amb un mugró escarlata.
  Aquí està ell: una dona lluitadora.
  I murmura:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  I l'Alice i l'Angèlica encara es barallen. Aquestes noies són franctiradores. I disparen als xinesos amb una força letal.
  I colpejar a la porteria amb una precisió tremenda.
  Al mateix temps, l'Alícia rugeix:
  - Sóc el més fort del món!
  I amb els dits nus, com agafarà i llançarà el regal de l'aniquilació, exterminant els mujahidins.
  I Angélica també colpejarà l'exèrcit moreno. I utilitzeu els dits nus. I prem el gallet amb el mugró escarlata del pit i murmura:
  - Glòria al meu món!
  I també com riure.
  Aquí hi ha les noies, totes les noies són noies.
  L'Alice canta de manera agressiva i activa, disparant a l'enemic:
  - La nostra terra és glorificada,
  Tots som pobles, una família nativa!
  I l'Alice també llançarà una granada assassina amb els dits nus.
  I Angélica també trilla els enemics. I amb els dits nus llança regals de mort.
  Al mateix temps, la noia pèl-roja canta:
  - Glòria a la nostra URSS!
  I el seu taló nu llança una granada mortal.
  Aquí hi ha les noies: vermelles i rosses.
  hi ha tant en aquestes noies i tan especials, genials i reals.
  Steelenida, disparant a l'enemic i fent trets ben apuntats amb l'ajuda dels seus dits nus, va arrossellar agressivament:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final!
  I va tornar a prémer el botó amb el mugró robí del seu pit.
  Stalenida és una noia molt llebrer i xula. I té tanta passió i voluntat amb força.
  La noia va cantar:
  - Stalin és la glòria de la batalla,
  Stalin del nostre vol juvenil...
  Lluitant i guanyant amb cançons,
  La nostra gent segueix Stalin!
  La Verònica, disparant als mujahidins i exterminant-los activament, va xisclar:
  Lluitant i guanyant amb la cançó,
  La nostra gent segueix Stalin!
  Victòria, disparant contra les tropes afganeses, va piular:
  - Ens donen unes ales enormes,
  Se'ns dóna un gran coratge...
  l'abundància de la granja colЈlectiva de Stalin,
  Glòria al país soviètic!
  I la noia va llançar un regal assassí de la mort amb el peu nu.
  Serafim, tallant els mujahidins sense cerimònies innecessàries, va emetre:
  Stalin és la glòria de la batalla,
  Stalin del nostre vol juvenil...
  Lluitant i guanyant amb cançons,
  La nostra gent segueix Stalin!
  Steelenida la va agafar amb un somriure, cantant:
  - Lluitar i guanyar amb cançons,
  La nostra gent segueix Stalin!
  I així els guerrers van assumir realment l'extermini dels mujahidins sense arrogància i enrenou innecessaris. He de dir que són belleses molt lluitadores.
  Stalènida va xiular, mostrant les dents:
  - Lluitant amb la cançó i guanyant,
  La nostra gent segueix Stalin!
  Aquestes són les noies que lluiten aquí.
  La Verònica va dir amb un somriure:
  - Hi haurà la nostra victòria a la guerra santa.
  I va mostrar la seva llengua.
  Així que aquí les noies són simplement el gust més alt i fresc d'elles.
  Victoria va assenyalar, fent l'ullet a les noies:
  - Aquesta és la nostra última i decisiva batalla!
  I de nou, com colpeja l'enemic.
  I colpejar amb els dits nus.
  Aquestes noies són genials.
  I noies a qui els agrada molt lluitar.
  Steelenida va xiular:
  - I és trivial que els talibans estiguin en un taüt!
  Victoria va estar d'acord amb això:
  - si sigues! I aquest Bin Laden és molt més perillós que Hitler!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Sí, té molts més soldats!
  Serafim va assenyalar enfadat, segant els moltahidins a ràfegues:
  - El número vol agafar!
  Steelenida va dir amb confiança:
  - No ho agafaràs!
  I va mostrar les dents nacrades.
  Llavors va llançar una granada de destrucció amb els dits dels peus nus amb una força mortal.
  La Victoria va assenyalar amb un somriure, mostrant les dents:
  - Glòria al comunisme!
  I de nou va llançar el regal mortal de la mort amb els dits nus.
  La Verònica va donar una bufetada a l'enemic i va xiular:
  - Glòria al comunisme i al nostre partit!
  Serafim va assenyalar:
  I glòria a la causa de Lenin!
  I va enviar un regal d'aniquilació a l'enemic.
  I així va ser com van separar aquestes noies. I així els moltahidins són trillats.
  Alyonka, segant els soldats afganesos, va observar amb fúria:
  - Pels èxits més alts del comunisme!
  I de nou vola una granada llançada pels dits nus.
  I aquí Anyuta actua de manera molt agressiva contra l'enemic.
  I sega els enemics amb una pressió letal. Els talla com una falç. I crits:
  - Per la glòria de l'URSS!
  El lluitador Alla dels moltahidins trilla i crida:
  - En nom de Perun!
  I també llançarà regals assassins a l'enemic amb els dits nus.
  L'agressiva Maria va comentar mentre segava els oponents:
  - Pel bé del control de l'URSS!
  I també amb els dits nus, com sucumbrà el present letal de la mort.
  I els Jocs Olímpics, a mesura que s'enfronten als enemics, colpejaran i xinyiran:
  - Per la Pàtria a la victòria més alta!
  I també els seus peus nus enviaran un regal assassí d'aniquilació.
  Aquí hi ha una noia, diguem-ne, ultra!
  I Matryona va agafar els mujahidins, i matem-los. I va actuar amb una pressió colossal.
  I el guerrer va cantar:
  - Estem aixafats pel jou de l'horda!
  I la Marusya, esgotant els oponents i segant-los com una dalla assassina, va dir:
  - Estem pressionats pel jou de l'infidel!
  I Olympias, eliminant els mals esperits afganesos, va xisclar:
  - Però ens bull a les venes,
  Alenka, disparant a l'enemic, va afegir:
  - El cel dels eslaus!
  I Anyuta va xiular amb un somriure:
  - I des de la costa del mar,
  A la gelada Kolyma!
  Alla pèl-roja va afegir amb confiança:
  - Tot això és la nostra Terra,
  Tot això som nosaltres!
  Maria, disparant als oponents, va afegir:
  - Tots nosaltres!
  I amb un llançament dels dits nus, va escampar molts mujahidins.
  Aquí estan les noies lluitadores. I en ells la pressió, diguem-ne - súper.
  Alenka va assenyalar, rient al puny:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Anyuta va afegir rient:
  - Glòria a Lenin!
  Alla, disparant als mujahidins, va emetre:
  Pioners aquí i allà
  Canta una cançó a Lenin!
  I va llançar una granada mortal amb els dits nus.
  Aquesta és una noia tan lluitadora Maria. I aixafa els mujahidins amb una pressió colossal.
  I són, literalment, escombrats amb una escombra.
  La Maria, gargotant als enemics, va xisclar:
  - Som pioneres - filles del comunisme!
  I de nou, com llançar a l'enemic una gran part d'explosius.
  Olympias va assenyalar, tallant l'enemic, com l'herba amb una falç:
  - Sóc un guerrer de súper classe!
  I les seves cames nues i cisellades són com putos moltahidins, colossals i destructives.
  Aquí estan les noies. Diguem que són genials.
  Alenka va dir:
  - Som pioners i cantem cançons a Lenin!
  Ann va corregir:
  - No, som membres del Komsomol! I cantar cançons a Stalin!
  Alla va assenyalar agressivament, disparant a l'enemic:
  - Podrem acabar amb l'enemic,
  I hi haurà un primer dia de festa!
  I la Maria, disparant a l'enemic, sega l'enemic, i la massa dels moltahidins es va xopar.
  La noia va xisclar, somrient:
  - Per Rússia i l'espai!
  Olympias va riure ensordidament i va fer l'ullet.
  - Per la nostra gran Pàtria!
  I amb els dits nus, llançarà un regal de la mort amb una força mortal.
  Marusya va riure, i va assenyalar agressivament:
  - Per la victòria sobre l'Afganistan.
  Matrena va riure amb aplom:
  - Glòria al PCUS!
  I com es mostrarà la llengua!
  Aquestes són les noies genials.
  I Oleg Rybachenko colpeja els mujahidins amb espases i rugits:
  - Per la gran URSS!
  I amb els dits descalços, el nen, com si s'abracés a l'enemic.
  I xiulets:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Margarita retalla els afganesos i xiscla:
  - Per la nostra Pàtria!
  I amb els dits nus, la noia llançarà agulles verinoses. I la gola dels moltahidins els enganxen.
  I la noia cantarà:
  - El meu gran comunisme estarà amb nosaltres!
  I els nens tornaran a xiular, i milers de corbs desmaiats van colpejar les calaveres dels mujahidins.
  
  EL MATRIMONI EXITOSO DE NAPOLEÓ BONAPARTE
  Napoleó Bonaparte es va casar amb la germana d'Alexandre I. Aquest matrimoni va ser beneficiós per als dos imperis. Tots dos emperadors estaven emparentats. I en comptes d'una guerra sense sentit entre ells, van decidir apoderar-se de Turquia.
  Els otomans, per descomptat, no són competidors de l'exèrcit rus-francès, i Constantinoble va ser presa durant una campanya. Després hi va haver un viatge a Àsia Menor i Egipte. Tones de noves captures.
  Napoleó també va conquerir l'Iran. Àsia central va anar a Rússia. I després un viatge a l'Índia. Bonaparte el gran va capturar gran part de la Terra.
  Però el 1825, Alexandre I va morir. Constantí es va retractar. I Nicolau I es va enfrontar a una rebelЈlió dels decembristes.
  I ho va reprimir brutalment. I llavors Napoleó va decidir colЈlocar al tron de Rússia el seu fill i parent del tsar Alexandre el primer, en comptes de Nicolau l'usurpador.
  I va ser un moviment fort. França, juntament amb les colònies, tenia un exèrcit enorme. I Napoleó era considerat un geni. I, per descomptat, comptava amb una victòria ràpida.
  I Kutuzov simplement no hi era. Les tropes russes van ser derrotades, sobretot els millors generals van resultar ser decembristes, i van ser arrestats o executats.
  La campanya de Napoleó va acabar amb la presa de Moscou i Sant Petersburg.
  L'emperador va abolir la servitud i el poble ho va prendre positivament.
  L'elit local també es va reconciliar i Napoleó II va ser colЈlocat al tron.
  I deu anys més tard es va fer un referèndum i es va produir la fusió definitiva dels dos imperis.
  Napoleó va viure fins al 1838 i va morir als seixanta-nou anys. El seu regnat va ser molt gloriós, i les conquestes van batre rècords per a una persona.
  El 1831, Napoleó va aconseguir desembarcar a Gran Bretanya i també la va conquerir. Després va capturar les colònies a Amèrica i va aconseguir fer la guerra amb els Estats Units.
  Napoleó II, un jove ros i alt, esdevingué el nou emperador. Ja tenia l'edat suficient per continuar la feina del seu pare i conquistar la resta del món.
  També hi havia terres salvatges i la Xina, el Japó i aquelles colònies a Amèrica que els francesos no van tenir temps de capturar.
  La guerra va estar generalment sota el dictat del nou imperi. Napoleó II va governar fins al 1880 i va aconseguir conquerir gairebé tot el món. Aleshores Napoleó III va pujar al tron. I va agafar les darreres terres salvatges, enfortint l'imperi.
  Tot el planeta s'ha convertit en un. Ha arribat l'era de la prosperitat. Les revoltes rarament esclataven, així que la vida era bona. I les religions vivien en pau. Però cada cop més dominat per l'ateisme, amb el culte a la personalitat de l'emperador.
  I el primer vol tripulat a l'espai va tenir lloc el 1930. La ciència en un sol imperi es va desenvolupar més ràpidament. I després a la Lluna, després a Mart i a tot el sistema solar.
  I l'any 2001 va començar el primer vol tripulat cap a l'estrella Sirius. I aquest és un gran avenç per a la humanitat.
  Sí, Napoleó va ser capaç d'unir la gent i conquerir el món sencer. I això va donar lloc a un model més perfecte de poder i economia.
  El geni de Napoleó va guanyar... I el món es va fer molt més feliç... Ja l'any 2021, no és l'epidèmia de coronavirus la que camina pel planeta Terra, sinó que es construeixen ciutats als planetes veïns i les cèlЈlules mare han après a activar-se. de tal manera que portin a terme amb èxit el rejoveniment humà. I això és greu.
  I ja els vells esdevenen joves, i les velles esdevenen noies. I d'alguna manera es va convertir en super!
  Aquesta és una història... No com una realitat maligna, quan la gent té coronavirus, o sequera, o, per contra, pluges abundants. I molt, molt més.
  No hi ha ordre al món, ple de guerres i crueltats.
  I al món de l'imperi mundial napoleònic, ja comunisme. No hi ha pobres, tothom té feina i tothom està ple. Tots els nens estudien a l'escola amb ordinadors o per Internet. Molts treballen generalment de manera purament nominal.
  Només quatre hores diàries de treball, i tres dies de descans a la setmana amb un munt de vacances.
  Molts robots a les indústries manufactureres i de serveis. Hi ha moltes feines on només poses likes a l'ordinador.
  Es va fer bé viure. Els cotxes es donen gratuïtament, o els cotxes com petits helicòpters amb motor elèctric. Els motors són més avançats i respectuosos amb el medi ambient.
  I el que no ho és... fins i tot els nens tenen sabates per córrer i amb la seva ajuda pots volar per l'aire.
  El crim va desaparèixer gairebé completament, i fins i tot es van començar a organitzar lluites de gladiadors com a l'antiga Roma.
  Els mars ja han aparegut a la Lluna i les grans ciutats es van construir a un ritme accelerat. I també a Mart i a Venus. Les fàbriques ja han dominat Mercuri en l'energia solar. Què bé es va fer només perquè Napoleó Bonaparte es va casar amb la germana d'Alexandre I!
  
  
  SI LA GUERRA COMENÇA EN QUARANTA-TRES
  Hitler no va atacar l'URSS el 1941. Va decidir continuar lluitant a Occident contra Gran Bretanya. A més, després de l'ocupació de Iugoslàvia i el desembarcament a l'illa de Creta, hi havia por que els alemanys trivialment no tinguessin temps de completar la companyia a l'est, abans del fred i les fortes pluges.
  Així que es va triar un camí diferent. Al juliol, els alemanys van destrossar la base militar britànica a Malta i hi van desembarcar tropes. També van reforçar l'agrupació de Rommel. Tolbuk va ser presa per tempesta. I llavors va començar l'atac a Egipte.
  ParalЈlelament, Gibraltar va ser presa per asalto al setembre. Després d'això, els nazis van començar a transferir tropes directament a l'Àfrica.
  El Führer va decidir que cent cinquanta divisions alemanyes es podien utilitzar de manera més racional i, en comptes de l'URSS, s'apoderaven de l'Orient Mitjà, l'Índia i Àfrica.
  Ja a l'octubre, vuit divisions de Rommel i unitats italianes van capturar Egipte.
  I llavors va començar la invasió de l'Iraq, Palestina, Kuwait. Els alemanys traslladaven cada cop més tropes cap a l'Àfrica. Stalin esperava ara.
  Durant l'hivern, els alemanys van conquerir l'Orient Mitjà i es van traslladar a l'Iran. Això va coincidir amb l'entrada a la guerra del Japó, que va atacar els EUA al port del Perú.
  I es va fer càrrec de grans àrees.
  A la primavera de 1942, els alemanys ja eren a l'Índia. I van capturar tot el nord i part del centre d'Àfrica.
  I durant l'estiu i la tardor van conquerir la resta del Continent Negre.
  I estava genial.
  Va començar un setge aeri i un atac a Gran Bretanya amb avions.
  Els alemanys van utilitzar els recursos i la mà d'obra dels territoris conquerits.
  I van pressionar Anglaterra com un sac de boxa.
  Els avions Yu-188 eren més potents i avançats. També s'han actualitzat els combatents.
  Van aparèixer nous ass, de classe extra que van aixafar els britànics al cel.
  I aleshores Churchill, en veure que eren descontents, va oferir la pau al Tercer Reich amb qualsevol condició.
  Els Estats Units també estaven disposats a cedir tant a Alemanya com al Japó. El Führer va acceptar aturar la guerra, però amb la condició de pagar grans reparacions. I també agafant colònies a Àfrica i Àsia.
  Després d'això, els alemanys van començar a preparar una campanya contra l'URSS. L'any quaranta-un va començar el desenvolupament d'una família de tancs de nova generació, i molt pesats.
  És a dir, "Pantera", "Tigre" -2, "Lleó", "Maus" i "Tigre" una mica obsolet. Al juny de 1943, només la Pantera i el Tigre formaven part de la sèrie. La resta de màquines encara s'estan provant. El T-4 també va ser modernitzat, després d'haver rebut armes més potents, i el T-3.
  Els alemanys no van tenir temps de reequipar el seu exèrcit. El caça ME-309 més nou acaba de començar a arribar. És cert que a la sèrie hi havia un Focke-Wulf, una màquina poderosa en armament i velocitat. Yu-288 també acaba de començar a entrar a la sèrie.
  L'URSS va produir més de dotze mil tancs i un petit nombre de canons autopropulsats en dos anys. El Tercer Pla Quinquennal es va complir en excés segons dades oficials. Els avions es van produir en l'ordre de més de divuit mil. Molts milers de pistoles i morters. Així com un milió de metralladores. L'exèrcit va ser traslladat a metralladores.
  El T-34-76 estava en servei i alguns altres tipus de tancs. En particular, la sèrie KV. Potent KV-3, KV-4, KV-5. Al mateix temps, el KV-3 pesava seixanta-vuit tones, i el KV-4 cent vuit tones, el KV-5 cent tones. Tot i que la pràctica real ha demostrat que els tancs pesats sovint es descomponen i no són gaire efectius en combat.
  A més del T-34-76, també es va produir el tanc de rodes A-20, una evolució de l'anterior BT, i el T-29 també va ser de rodes, però amb tres canons.
  Armadura molt feble. En general, la flota de tancs era forta.
  Més de trenta-tres mil tancs i un petit nombre de canons autopropulsats, així com tascons.
  És cert que una part de les forces es trobava a l'Extrem Orient, ja que el Japó va deslligar les mans i es va preparar per a un atac juntament amb el Tercer Reich.
  Els samurais no són molt forts als tancs, però tenen molta infanteria. inclosa la colonial.
  El Tercer Reich tenia el juny de 1941 cinc mil nou-cents tancs contra vint-i-dos mil soviètics. Aproximadament la proporció és d'un a quatre.
  És cert que també n'hi havia de trofeus, però gairebé no es feien servir. En total, els alemanys tenen vint-i-una divisions de tancs. A la segona meitat del quaranta-un any només es van produir 1800 tancs, amb petites pèrdues, però amb desgast. En el quaranta-segon gol, es van disparar sis mil tancs. En gran part gràcies als esforços de Speer. I el Tercer Reich es va posar al dia amb l'URSS pel que fa al nombre de cotxes produïts per any. Sí, la qualitat ha augmentat. Va aparèixer a la sèrie "Tiger" i T-4, i T-3 es van actualitzar. A la vigília de la invasió de l'URSS, l'alliberament de tancs va arribar a mil vehicles al mes, més canons autopropulsats. El Panther va entrar a la sèrie, que va superar la majoria de vehicles soviètics i el T-34-76 en armament i armament frontal. Aquest tanc no estava malament, igual que el T-4 amb un canó de 75 milЈlímetres i un calibre 48 EL, també superior al trenta-quatre. I el mateix "Tigre", també una màquina, encara que desfasada, però formidable.
  Però mentre que el Tercer Reich era inferior en el nombre total de tancs. És cert que la Gran Bretanya i els Estats Units van donar alguna cosa als alemanys. En particular, els Sherman, aproximadament comparables en blindatge frontal i armament als trenta-quatre soviètics, i els Churchill anglesos, ben protegits per blindatge. En total, més de dos milers i mig d'aquests tancs.
  A més, els alemanys també tenien tancs italians, però febles, i un cert nombre de turcs, majoritàriament venuts als Estats Units.
  Els alemanys van elevar el nombre total de tancs a divuit mil, més canons autopropulsats. Al mateix temps, l'URSS encara té més de trenta-tres mil tancs en total. Però si agafem l'últim, els alemanys ja en tindran més.
  Mentre que l'URSS encara no havia lluitat i treballat en rails en temps de pau i era inferior als alemanys en l'última tecnologia, que es produïa per mes. Especialment en canons autopropulsats, que es van produir molt, especialment lleugers: "Hunter".
  A més, aquest ACS és bastant bo i mòbil.
  A això hi podem afegir deu mil tancs japonesos. Però solen ser lleugers, i alguns d'ells estan en guerra amb la Xina.
  En general, hi ha una paritat propera als tancs. A més, una part dels cotxes dels alemanys, especialment els Panthers, no han estat dominats per les tripulacions. Així, en general, podem dir paritat en aquesta matèria.
  Però pitjor que en quaranta-un. Aleshores els alemanys eren inferiors en nombre. I els seus tancs, els vehicles KV i T-34, pràcticament no van penetrar.
  I ja havíem de lluitar, exactament en dos fronts. I només hi ha un aliat: Mongòlia.
  En l'aviació, les coses són encara pitjor. L'URSS sembla ser forta en nombre d'avions. Però els alemanys van plantejar l'aviació en quantitat, pressionant Gran Bretanya. I van desenvolupar l'habilitat dels ass, especialment Marsella. Aquest pilot, després d'haver superat els tres-cents avions abatuts, va rebre immediatament dues Ordres de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure, espases i diamants.
  Durant el quaranta-dosè any, els alemanys van produir més de vint-i-vuit mil avions. Durant la primera meitat del quaranta-tres, ja vint mil, i van poder posar-se al dia amb l'URSS en total. Amb màquines de la millor qualitat.
  Especialment el nou ME-309, que tenia set punts de tir, inclosos tres canons d'aire de 30 milЈlímetres.
  Estaràs d'acord que això és un gran poder. Així com Focke-Wulf. El Yu-188 és un bombarder que no té igual.
  A això cal afegir l'aviació japonesa. La qual cosa va donar a les potències de l'Eix un avantatge tangible.
  Els as japonesos també tenen molta experiència. I els seus lluitadors són àgils.
  Així, al cel, les Potències de l'Eix tenen una preponderància tant en nombre com en qualitat de forces.
  A més, Amèrica i Gran Bretanya van transferir un cert nombre dels seus avions. El bombarder nord-americà B-29 i el caça Airacobra són especialment forts. El lluitador Mustang és probablement pitjor. Només té sis metralladores. Però també serà millor que els soviètics. El P-51 també és un bon avió d'atac nord-americà.
  En general, tenint en compte la tecnologia occidental, els alemanys i la superioritat japonesa al cel i el nombre i la qualitat i l'experiència de combat és encara més gran.
  Així que al cel, molt probablement, l'eix dominarà completament.
  L'artilleria és una mica millor. L'URSS té moltes armes i morters. Hi havia uns cent mil al juny de l'any quaranta-un contra quaranta-vuit mil alemanys i la coalició. Per descomptat, els alemanys van continuar produint armes, però encara no van fer guerres ofensives massa. Així que aquí l'URSS va conservar un avantatge. A més també "Katyusha".
  Els nazis tenien canons de gas, però no en quantitats massa grans.
  Així que de moment, les armes de l'URSS són més fortes. Encara que els canons alemanys de 88 mm són potser els millors del món. Se'n produeixen bastants. I Katyusha no és molt forta en defensa. I no massa precís.
  Així que l'equilibri de poder, com dir-ho aquí, més o menys, i pots aguantar la defensa.
  I la defensa es va reforçar. La línia Molotov es va completar en dos anys addicionals. I la línia de Stalin va ser restaurada. Així que pots aguantar.
  A la infanteria, l'equilibri de poder també va canviar... l'URSS es va mobilitzar.
  I després de l'any quaranta-un, on tenia cinc milions i mig de soldats, va portar el seu nombre a quinze milions.
  L'escala de mobilització va ser gran.
  Però el Tercer Reich va desplegar grans forces. Moltes divisions estrangeres, tropes colonials, exèrcits de satèlЈlit. I els alemanys tenien vint-i-cinc milions d'infanteria, i els aliats cinc milions. Trenta milions en total són un gran marge. És cert que les divisions colonials no estan molt ben entrenades, però amb comandants alemanys.
  Les divisions SS en general tenen els alemanys a gran altitud. Part de la Wehrmacht té una àmplia experiència militar. I en aquest sentit, els nazis són forts. A més, els alemanys tenen un gran avantatge en mobilitat. Aquí la producció d'Europa, i els subministraments de Gran Bretanya i els EUA. En nombre de cotxes, motos i camions als alemanys, l'avantatge és de set a vuit vegades.
  I tenen més metralletes. Incloent els lliurats des d'Amèrica i Gran Bretanya.
  En general, els nazis a la infanteria són forts. I deu milions més contra l'URSS van ser mobilitzats pel Japó, sense comptar les altres parts contra la Xina.
  Així, pel que fa a la mà d'obra, les potències de l'Eix tenen un gran avantatge. I també en la seva mobilitat.
  La marina japonesa és moltes vegades més forta que el Pacífic soviètic.
  Els alemanys també tenen un gran avantatge en els transatlàntics.
  Però no tan lluny en portaavions i grans vaixells. Però l'URSS tampoc és forta aquí.
  Molts vaixells, però, tenen Itàlia. En general, l'enemic també és molt més fort al mar.
  L'URSS, inferior en aire, qualitat i quantitat, té una certa superioritat en artilleria, més quantitativa que qualitativa. En dipòsits, és una mica més fort en quantitat, però pitjor en qualitat. I en general, fins i tot en tancs, l'enemic pot ser més fort. A la infanteria, és inferior en nombre i mobilitat. Moltes parts del Tercer Reich són carn de canó colonial, igual que els japonesos. Però a l'URSS no tots els mobilitzats estan degudament formats. Els nazis tenen més experiència de combat. És cert que les tropes soviètiques estan en una bona defensa.
  Una defensa força potent i dissenyada ofereix l'oportunitat de contenir nombrosa infanteria.
  Hi ha moltes metralladores i canons i això també augmenta la resistència.
  Dues línies de Molotov i Stalin, i una tercera s'està construint darrere d'ells.
  En conjunt, la posició de l'URSS és estratègicament desesperada. En una guerra de desgast, tard o d'hora, els seus satèlЈlits, que són superiors en economia i recursos al Tercer Reich, incloent Turquia i Japó amb colònies, superaran.
  Una esperança en cas d'una guerra prolongada, Gran Bretanya i els Estats Units poden obrir un segon front.
  Bé, una altra arma miraculosa...
  En qualsevol cas, l'aposta es fa per una defensa ajustada. I desgastar i aturar l'enemic.
  Stalin, però, fins i tot abans de la guerra està tractant de negociar. Per exemple, cedir part del territori als alemanys. O ofereixen llogar pous de petroli.
  O potser pagar reparacions: en gra, oli, or, carbó o fins i tot productes enllaunats?
  Hitler, però, no vol la pau. Això és comprensible: l'exèrcit de l'URSS és una amenaça potencial. Com la ideologia comunista. Per tant, són enemics mortals.
  I el Führer vol la guerra.
  Hirohito també somia amb venjar-se de Khalkhin Gol. I vol extensions de Sibèria.
  Sí, i als Estats Units, a molts no els importa lluitar contra l'URSS.
  Però mentre Hitler no els convida. L'equilibri de poders és terrible... I què fer?
  Stalin, per descomptat, està intentant en secret negociar amb els britànics i els nord-americans.
  Però li van dir: aguanta amb totes les teves forces, i després ja veurem. Potser podem ajudar. I no ens arriscarem.
  En resum, la guerra es va fer inevitable... I encara hi ha problemes: l'Exèrcit Roig no és molt bo per defensar-se. Li van ensenyar a lluitar en territori estranger i atacar, no defensar.
  Però els alemanys encara van capturar mig món i saben fer moltes coses.
  El 22 de juny de 1943 va començar la guerra. No va ser inesperat, però encara tàcticament va resultar sobtat. Immediatament, totes les forces del Fritz van ser llançades contra l'enemic.
  I disposat a destruir l'enemic.
  En les primeres hores, va resultar que els alemanys eren forts en l'aire. I que tenen moltes tropes d'alt nivell. I que el "Tiger" és un tanc avançat molt bo, encara que obsolet. I la formidable força de ME-309 i Yu-288.
  Sí, aquesta armada es va precipitar i les seves tropes soviètiques es van trobar amb una resistència tossuda.
  La lluita es va desenvolupar al llarg de tota la frontera. I van anar principalment sota el dictat de la Wehrmacht. Van pujar com insectes, nombrosos mercenaris.
  Com va resultar, les fortificacions estaven situades massa a prop de la frontera i no tenien prou profunditat en defensa. A més, i el més important, aquests són els errors dels generals, que tenien poca experiència, i no entenien realment com mantenir la defensa.
  I l'esperit militar de moltes unitats, especialment a Ucraïna, va resultar feble.
  I la rendició massiva i la deserció es van convertir en la regla. Sobretot a l'oest d'Ucraïna.
  I a la Transcaucàsia, on avançaven els turcs i els alemanys, l'exèrcit estranger estava inquiet. L'enemic va aconseguir trencar i envoltar Erevan. Però la mateixa ciutat no es va rendir.
  Batumi, després de deu dies de lluita tossuda, va ser presa. Els alemanys van poder penetrar desenes de quilòmetres a les defenses soviètiques els primers dies. I va tallar Bialystok... I va aparèixer un calder sota el Lleó. I encara que els nazis van progressar menys en les dues primeres setmanes que en la història real durant l'any quaranta-un, va ser difícil que les tropes soviètiques agafin la iniciativa. Així que l'enemic és més fort.
  Si el quaranta-un any els alemanys tenien avantatge en infanteria, només en els primers dies. I llavors l'avantatge va passar a l'Exèrcit Roig. Aquí no hi havia res a mobilitzar.
  I les falques van resultar perilloses... I així els alemanys van poder entrar a Minsk amb batalles. I això ja és greu.
  A la mateixa ciutat van esclatar baralles ferotges. El Führer va ordenar avançar i no rendir-se. I Stalin va ordenar: ni un pas enrere!
  Un mes després de l'inici de l'ofensiva, els alemanys van brodar a la Berezina, i van prendre Minsk... Es van apropar a Zhitomir.
  Els japonesos van poder envoltar Vladivostok. I això també és una reivindicació seriosa per part seva. També es va capturar una part important de Mongòlia.
  Els alemanys també, juntament amb els satèlЈlits, van capturar Moldàvia i van començar a apropar-se a Odessa. I és genial.
  Stalin es va sentir molt incòmode. I va entendre la seva perdició, contra una coalició així.
  De nou va oferir pau. Però el Führer, és clar, no va voler. I els alemanys van continuar avançant...
  Al final, Stalin va decidir mantenir la defensa al Dnieper.
  Dos mesos després de l'inici de la guerra, els nazis van arribar al Dnièper, i al centre fins i tot es van apropar a Smolensk.
  Erevan, envoltat pels turcs, encara aguantava... s'havia creat una situació extremadament perillosa.
  Stalin va convocar una reunió dels militars. Cal fer alguna cosa. Si només et defenses, perdre és només qüestió de temps.
  Zhukov es va oferir a colpejar al centre. Encara que les forces no eren suficients... Ja agost...
  Els primers tancs Lev van aparèixer al front. Van madurar per al combat una mica més tard. Aquesta màquina pesava noranta tones, i amb un canó potent. La protecció frontal és sòlida: cent cinquanta milЈlímetres del front del casc amb pendents, i dos-cents quaranta milЈlímetres del front de la torre. Aquest tanc contenia tots els vehicles de l'URSS, i el seu canó de 105 mm amb una longitud de canó de 70 EL va perforar fins i tot el KV-4 amb una armadura frontal de 180 mm.
  Aquesta és una arma molt seriosa. Però el pes massa, és clar, dificultava la maniobra i la velocitat. Sí, l'arma només disparava cinc trets per minut. Els alemanys van rebre un tanc potent, però poc pràctic d'utilitzar.
  També va aparèixer el "Tigre" -2. Aquest cotxe va resultar ser millor en termes pràctics que en la història real. Des que es va crear i implementar el motor de mil cavalls de força. I amb un pes de seixanta-vuit tones, aquesta màquina va resultar ser relativament mòbil i ràpida i no es va trencar tan sovint.
  També va començar a arribar "Panther" -2. Pesava cinquanta-tres tones, però el motor de 900 cavalls ho compensava. El canó 71EL de 88 milЈlímetres de llargada era prou fort i la perforació de l'armadura, la precisió i el tir ràpid era satisfactòria, o fins i tot bona, per lluitar contra els tancs enemics.
  Aquests vehicles van mostrar el seu nivell en les batalles. Al setembre, els alemanys finalment van envoltar Smolensk. Pal i la ciutat de Tallinn. Els alemanys i les seves hordes colonials, juntament amb els satèlЈlits, es van apropar a Leningrad.
  Va arribar a Crimea. Kíev, que es trobava sobre un turó i estava ben fortificat, encara aguantava...
  Va arribar l'octubre... Va ploure i el moviment dels nazis es va frenar.
  No va ser possible acabar ràpidament amb la guerra. Els japonesos també es van aturar, van bloquejar Vladivostok, van capturar la major part de Mongòlia i van aconseguir prendre Khabarovsk.
  Fins ara, els alemanys han decidit no anar a l'alça, sinó pressionar els avions. A més, hi va haver bons desenvolupaments de jet. I els bombarders de la nova formació podrien bombardejar amb pràcticament impunitat.
  Sí, i els míssils balístics, això també és un gran poder de destrucció.
  És cert que són cars i no tenen una gran precisió.
  Però els bombarders a reacció semblen molt prometedors.
  I els alemanys van llançar una ofensiva aèria. Els nous avions Yu-488 i TA-400 podrien bombardejar les fàbriques de l'URSS als Urals i més enllà dels Urals. El nou Yu-488 és el primer bombarder alemany en sèrie amb quatre motors.
  A diferència del B-29 nord-americà, té una àrea d'ala més petita i una major velocitat. I el TA-400 té sis motors en general i la potència és enorme.
  Els alemanys i els seus satèlЈlits finalment es van posar a la defensiva al novembre. Només van lluitar i bombardejar. Hi va haver un atac aeri.
  I hi havia moltes noies boniques a les batalles.
  Aquí, la tripulació de l'Elizabeth està lluitant al tanc T-34-76. Noies malgrat el fred en bikini i descalços.
  Es mouen, i contra ells hi ha la Pantera. La guerrera Euphrosyne accelera el tanc amb l'ajuda d'un taló nu i rodó i canta:
  - Per les idees del comunisme
  Anar a la batalla amb valentia
  I l'exèrcit del feixisme
  Trencarem!
  "Pantera" al front no es pot perforar. I t'has d'acostar a ella per pujar a bord. Les noies juguen amb els músculs de la premsa. El seu tanc s'apropa ràpidament a l'enemic.
  La pantera dispara. Un projectil de força letal vola, però els trenta-quatre esquiven.
  Catherine comenta:
  - Una tàctica arriscada!
  Les pistoles dels Panthers disparen quinze balls per minut. I és molt difícil relliscar fins a la distància desitjada.
  Les noies canten:
  - I en les altures estrellades i en el silenci de la muntanya,
  A l'onada del mar i foc furiós!
  I furiós, i furiós, i foc furiós!
  I ara el seu tanc es llisca entre les "Panteres" i els dispara pels costats.
  Aquí estan les noies lluitadores. I els cotxes estan en flames. Primer es perfora una pantera i després una altra.
  L'Elena el va agafar i va xiular:
  - Glòria a la nostra Pàtria - l'URSS!
  I de nou les noies en el ràpid moviment del tanc. I elimina el "Tigre". Òbviament són genials.
  Elizabeth va cantar amb delit, pressionant els dits dels peus nus:
  - I van a la batalla - les noies estan descalces,
  Element gran, element genial!
  Guerrers què dir - a sobre!
  Venceu els enemics amb tota la rapidesa de les panteres. Ningú els aturarà.
  I al cel Anastasia Vedmakova, encara és una lladre. Aquestes noies són esgarrifoses.
  I amb quina agressivitat i sense cerimònia lluiten.
  Així que la noia el va agafar i amb els dits nus va apuntar el canó de l'avió i va colpejar l'enemic.
  Llavors va xiular:
  - Sóc la dona més maca!
  I la lluita continua...
  Akulina Orlova rugeix, segant els oponents:
  - Tinc una súper noia!
  I torna a segar l'enemic. Aquests són els que van ser robats.
  I fa una doble tirada colpejant ME-309, que és força genial.
  Aquests són els guerrers als quals donen llum a la Luftwaffe.
  Akulina Orlova enderroca un avió enemic amb els dits dels peus nus i grinyols:
  - Glòria a l'URSS!
  Mirabela Magnetic també és a les files, només un mata miracles. I aquest pilot derroca amb confiança el nazi amb un triple canó i xiscla:
  - Per les idees més grans del comunisme al planeta Terra!
  Això va resultar molt genial.
  Les tres noies actuen com si estiguessin robant i són molt combatives en alçada i mida.
  L'hivern ja ha arribat. I gelades... L'Exèrcit Roig intenta avançar.
  Però l'enemic està més o menys preparat per a l'hivern. Aquesta vegada, la Wehrmacht, per si de cas i per a l'època de fred, va proveir roba i menjar.
  És cert que les tropes colonials són molt fredes i incòmodes.
  L'Exèrcit Roig va aconseguir alliberar Smolensk i fer retrocedir els nazis a través del Dnièper a Ucraïna.
  Però l'enemic és fort i el seu avió és desenfrenat. I bombes, bombes i bombes de nou!
  I ara avions de combat a la batalla. I en comptes de la Focke-Wulf, la màquina TA-152 més avançada. I això, per descomptat, també és un gran problema.
  En aviació, tant els alemanys com els japonesos són forts. Marsella per quatre-cents avions abatuts va rebre un gran premi: la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I per cinc-cents li van concedir la Gran Creu de la Creu de Ferro.
  Aquest pilot es va convertir realment en llegendari. I és només un malson per als pilots soviètics.
  Stalin fins i tot va dir:
  - És un diable negre! I és hora d'enviar-lo a l'infern!
  Sí, la guerra està en marxa. A l'hivern es van aconseguir alguns èxits, però no hi va haver un punt d'inflexió decisiu.
  És cert que el caça ME-262 va resultar ser poc fiable i eficaç. I el motor està lluny de ser perfecte. Però el TA-152 és molt més pràctic que el Focke-Wulf. I aquesta màquina encara s'utilitza no només com a caça, sinó també com a avió d'atac i bombarder de primera línia.
  El cotxe va resultar ser polivalent i seriós. Fins ara, només el Yak-9 ha aparegut a l'URSS, que es simplifica, i el MIG-3 s'ha deixat de fabricar.
  A la primavera, quan la neu es fonia i els nazis tornaven a avançar, es va fer més calorós.
  I les tropes del sud van lluitar amb més ganes quan no hi havia gelades. La lluita va ser ferotge.
  L'Exèrcit Roig va lluitar dur. Però les forces eren desiguals. Els alemanys van utilitzar el Panther-2 com el tanc més massiu, una màquina amb armes potents i ben protegida al front. I "Tiger" -2 també és decent.
  Els Maus també van participar en les batalles.
  Tot i que aquesta màquina és massa pesada i lenta. I el tanc "Lleó" es va treure de producció.
  Encara a la sèrie hi havia la T-4 modernitzada. I la T-3 ja ha quedat fora de producció.
  L'URSS també té problemes... Cal modernitzar la sèrie KV. I encara és ineficaç.
  IS-2 encara no ha aparegut. Però el T-34-85 va entrar en sèrie. I això és generalment lògic.
  I els tancs pesats es van treure completament de la producció. Stalin va ordenar apostar per un T-34-85 massiu. La qual cosa és generalment lògic. Encara que aquesta màquina "Panther" -2 no la va prendre al front. Però podria colpejar el costat.
  A l'estiu, van aparèixer els bombarders alemanys Arado, que els caces soviètics ni tan sols van poder posar-se al dia. I això és greu.
  Els nazis van prendre Smolensk, Vyazma, Rzhev i Kalinin.
  Bloquejat Leningrad... Fins a finals d'estiu, Moscou estava a només un centenar de quilòmetres.
  Però l'Exèrcit Roig va lluitar molt dur. Els japonesos van completar la presa de Mongòlia i van envair Àsia Central.
  La situació es va complicar moltíssim.
  Stalin llançava trons i llamps, i de tant en tant caia en la histèria. Però això no va ajudar gaire.
  La situació es feia cada cop més difícil. A la tardor, els alemanys van canviar de pla i van girar cap al sud, cap al Caucas.
  Orel, Kursk i a l'octubre Voronezh van ser pres... A finals de novembre, l'Exèrcit Roig es va retirar més enllà del Don i s'hi va atrinxerar. Es van perdre territoris importants.
  I la pressió dels nazis va anar creixent.
  Sobretot ho aconsegueixen els bombarders a reacció. I mosseguen molt fort.
  Però les noies soviètiques lluiten a gran altitud.
  Els alemanys intenten obrir-se pas fins a Leningrad. Atacant Novgorod. Però les quatre noies valentes es van posar en el seu camí.
  La Natasha va llançar una granada als nazis amb el peu descalç i va cantar:
  - És correcte...
  Zoya va llançar un regal de la mort amb el seu taló nu i va afegir:
  - Enemic...
  Agustí va sucumbir davant d'alguna cosa destructiva i va cridar:
  -Pensa...
  Svetlana va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Què...
  La Natasha va llançar un parell de llimones amb els seus peus nus i va cridar:
  - Rus...
  Zoya també va sucumbir davant d'alguna cosa enèrgica i mortal, xisclant:
  - Gestionat...
  Agustí va llançar el mortal, murmurant:
  - Enemic....
  Svetlana va sucumbir de nou a la destructiva i vyaknula:
  - Trencar!
  La Natasha va donar una volta i va xisclar:
  - Qui...
  Zoya també va disparar contra els estrangers negres que els nazis van reclutar i va cridar:
  - Atreveix-te!
  Agustí va parlar amb força i fúria:
  - Això...
  Svetlana va sucumbir amb un somriure de pantera:
  - EN...
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - Lluitar...
  La Zoya va llançar el present de la mort amb els seus dits nus i va murmurar:
  - Atacs!
  Agustí va intervenir i va murmurar:
  - Enemics...
  La Svetlana va donar un munt de granades amb les soles nues, i com crida a tot cor:
  - Bé...
  La Natasha va clavar l'esclat i va xiular:
  -Furiós...
  Zoya va tallar els nazis i va cridar:
  - Beat!
  Agustí va tornar a disparar i va cridar:
  -Furiós...
  Svetlana va xiular mentre disparava:
  - Beat!
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el seu peu elegant i nu, va xiular:
  - Destruirem els nazis!
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - El camí futur cap al comunisme!
  I va tirar una llimona amb els dits nus.
  
  Els guerrers canten a tot pulmó;
  Gran país de la URSS,
  Quin és el més genial de l'univers...
  Van passar un milió de problemes
  Però el nostre negoci és el treball i la creació!
  
  Creu que l'enemic no guanyarà el país,
  Que és més bonic i més fort que tots...
  Aviat posarem un escut fiable,
  I finalment creurem més intelЈligents...
  
  Sí, l'oncle Sam va decidir ajudar,
  Als nazis després del canvi de poder al Reich...
  I el poder dels nazis es va renovar,
  L'enemic vol destrossar l'URSS!
  
  Ara hem de lluitar seriosament
  Amb els nazis que els forts s'afronten...
  però colpejarem sota l'estómac dels enemics,
  Per a la glòria de la nostra mare Rússia!
  
  No, no pots trencar el rus,
  Sabem com, ens encanta lluitar de valent...
  Aquí la Wehrmacht va decidir atacar-nos,
  Però només pot colЈlapsar-se i no esquinçar-se!
  
  A Rússia, cada guerrer d'un pessebre,
  El nen porta les mans a la pistola...
  Que sigui un bruixot molt intelЈligent
  Qui va crear aquest planeta!
  
  Per a Hitler, no prenguis Moscou amb la dent,
  Va rebre un fort cop al musell...
  Per què va pujar a Rússia, no entenc,
  És feble per a ell matar un bacil amb una espasa!
  
  Sí, prop de Moscou l'enemic va rebre un cop,
  Les noies li van donar un taló nu...
  Podeu veure que el Führer és simplement un imbécil...
  Kohl va envair el comunisme va donar!
  
  Aquí vénen els pioners amb cançons,
  A l'atac amb un cop de tambor...
  Que el Führer sigui kaput ara,
  I conduirem el Fritz en formació captiva!
  
  El nen està descalç sobre un conguet de neu,
  Avançar sense por...
  Els nazis aviat seran conduïts al taüt,
  I les roses floriran al maig radiant!
  
  I Hitler aviat tindrà cabanes,
  Ell anirà a la tomba. i el seu successor Goering...
  Posarem el Führer al ganxo aviat,
  encara que de vegades una escombra espinosa de pes!
  
  Crearem un món rus meravellós,
  En què governarà Rússia, creieu-me...
  Shakespeare no es va atrevir a compondre una cosa així,
  Encara que ataquen Rússia amb la pressió dels diables!
  
  La cruel pressió de Hitler és visible,
  El seu antic aliat l'està ajudant...
  No és estrany que s'escolti el gemec de les noies,
  No hi haurà cap lloc per veure aviat al paradís!
  
  Sí, l'oncle Sam va canviar la ruta,
  I tancs, avions s'envien als nazis...
  En la seva aspiració, els Yankees són molt xulos,
  Per portar més comunistes al taüt!
  
  Va empitjorar, tot i que Stalingrad,
  Vaig aixafar gairebé tots els bàndols dels nazis...
  Va sorgir una alineació tan imparable,
  Sota aquest cel, definitivament net!
  
  Bé, què fer - les noies estan fora de les mans,
  Amagant-se del Führer de l'horda en batalles...
  I les botes no s'adapten a les noies,
  Sempre saben com lluitar!
  
  Per a les noies, les gelades no són terribles,
  Quan van lluitar prop de Moscou,
  Estaven gairebé nus i descalços,
  Llançar una granada amb el peu descalç!
  
  Aleshores, què volies Goering,
  Bé, vaig pensar que els Yankees t'ajudarien de seguida...
  I va plantar un caos total,
  I les noies només gemeixen amb una ira salvatge!
  
  Hi ha batalles bastant sagnants,
  Les noies saben que sempre creuen que no es rendeixen...
  No tindrem zeros als comptes,
  I un RPG potent es posa a la motxilla!
  
  Els guerrers són bellesa
  La mateixa Lada està preparada per lluitar per ells...
  Tenen coloms de puresa sagrada,
  Que hi hagi simplement el premi més alt!
  
  Sí, crec que el Déu de les Forces Svarog vindrà,
  I els morts en la batalla ressuscitaran...
  I sona la banya gloriosa del caçador,
  I els guanys seran els més honestos!
  
  No hi haurà més dolor a la Terra,
  I les llàgrimes amargues s'assecaran...
  Viurem en una sola família saber-
  I els malvats diables simplement moriran!
  
  Introdueix amb valentia els nens pioners a la batalla,
  nois descalços corren per la neu...
  Crec que Rússia estarà sempre amb tu,
  Encara que de vegades es trenquen els plats!
  
  Déu Jesús ressuscitarà tots els caiguts,
  I governarà amb el Déu Blanc...
  Alçarem audaçment un escut per a la Pàtria,
  Serà un deure gloriós servir Rússia!
  
  Sí, Sam és astut, senzillament astut,
  Els seus desitjos molt comprensibles...
  Ell és tentacles a Moscou ara cartell,
  I les males proves esperen a la Pàtria!
  
  Però Lada i Lord Perun estan amb nosaltres,
  I Lenin, Stalin i el més savi Trotski...
  que, pel que sembla, va doblegar l'exèrcit,
  I el rossinyol més important Vysotsky!
  
  En resum, hi haurà una multitud de Déus sants,
  Guanyarem la batalla de l'adversari...
  I llença molts punys forts,
  Per la glòria del més gran soldat!
  
  Les noies ataquen descalces
  Corren i no lluiten, coneixen la gelada...
  No els estireu a la batalla, considereu-los per la força,
  Coneix l'escarlata brilla a la llum d'una rosa!
  
  En resum, lluitadors per la seva pàtria,
  Servir amb desinterès orgullós...
  que els avis i els pares estiguin orgullosos,
  I del cel no esperes regals per un cèntim!
  La Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  -Des del cel...
  La Zoya també va llançar una granada amb els dits nus i va dir:
  - Asterisc...
  Agustí va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va cantar:
  - Lluminós...
  Svetlana també va llançar una granada, amb l'ajuda del peu descalç, i va emetre:
  - Cristalí!
  La Natasha va donar una volta i va xiular:
  - Jo a tu...
  Zoya va llançar el regal de la mort amb els seus dits nus, xiulant:
  -Cançó...
  Agustí va sucumbir amb el seu taló nu, el que porta la mort i va cridar:
  - Cantaré...
  Natashka va continuar, cantant agressivament:
  - Sobre....
  La Zoya va llançar un paquet explosiu amb el peu descalç, escampant els nazis i va cridar:
  - Nativa...
  L'Augustina va donar un munt de granades amb el taló nu, va donar:
  - Stalin!
  Agustí va agafar i escampar les línies, i les seves cames nues van volar amb destrucció al llarg del Fritz:
  - Dividirem els oponents!
  La Svetlana la va agafar i la va llançar amb el taló nu, un munt de granades, i va xisclar:
  Aixafem els feixistes!
  I els quatre van continuar disparant i llançant granades. El "Tigre" -3 alemany es movia. Una màquina amb un canó de 128 mm. I es dispara.
  I les noies van llançar granades. Soscava els nazis. I van disparar. Van pujar cap endavant. Els tancs tornen a rodar. Mou l'últim "Leopard" alemany -1. Un cotxe molt mòbil.
  Però les seves noies es van fer càrrec i el van noquejar. Van fer trossos una màquina mòbil amb un motor de turbina de gas. I la van fer a trossos.
  La Natasha va dir rient:
  Estem lluitant genial!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Molt guai!
  Agustí va dir amb prudència:
  - Guanyarem!
  I va llançar una granada antitanc amb el peu nu. Noia forta. I té molt d'enginy.
  Svetlana també va llançar un regal de mort amb els dits dels peus descalços i va colpejar l'enemic. Una noia molt agressiva, amb els ulls de color de blat de moro. Té tant d'enginy i un pas de força!
  La Natasha va donar una volta i va somriure:
  - Per la santa Rússia!
  La Zoya va disparar molt activament i va somriure, mostrant les dents de perla:
  - Sóc un guerrer d'aquest nivell que no s'esvaeix!
  Agustí també va acomiadar. Va segar els nazis i va gorgotejar:
  "Sóc un guerrer de gran ambició!"
  I va mostrar les seves dents de perla!
  Svetlana va confirmar:
  - Ambicions molt grans!
  Les noies lluiten des de fa molt de temps. I, per descomptat, van tenir èxit en el treball militar. Són unes belleses absolutament precioses. Ment excepcional. I disparen de primera classe.
  
  UNA MICA DIFERENT SOBRE ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt va morir molt abans, en un estrany gir del destí el 30 de gener de 1943. Tot i que Henry Wallace era considerat d'esquerres, va resultar ser molt més idealista i va exigir que Stalin, a canvi d'ajuda militar, realitzés reformes polítiques i amnistia per a tots els presos polítics.
  La dura reacció de Stalin, que també acabava de guanyar una important victòria a Stalingrad, i es va sentir molt dur i fort, va enfadar a Wallace i va anunciar la terminació de l'assistència militar a l'URSS. Va jugar un paper negatiu, i la posició de Churchill, que no volia el ràpid avanç de l'Exèrcit Roig a Europa i la flexibilitat inesperada d'Adolf Hitler, que va anunciar la congelació de la "solució final de la qüestió jueva". El Führer va ser capaç de persuadir la gent sensata de l'entorn, inclòs, curiosament, el botxí en cap del Tercer Reich, Himmler.
  L'argument va funcionar: que els jueus no aniran enlloc, i si perds la guerra, pots perdre-ho tot i irremeiablement. Bé, havent guanyat a Orient, es podrà parlar amb els aliats d'una altra manera.
  En qualsevol cas, els Estats Units van congelar les operacions militars, la Gran Bretanya també, i encara que formalment ni tan sols es va anunciar oficialment una treva, el conflicte a l'oest va resultar reduït. La qual cosa, per descomptat, va beneficiar a la Wehrmacht. La flota de submarins alemanya va aturar les incursions, els aliats es van aixecar, aturant el bombardeig estratègic.
  Les tropes soviètiques, com en la història real, havien capturat Kursk a principis de febrer el 8 i Belgorod el 9. El 15 de febrer va començar l'assalt a Kharkov que, evitant l'encerclament, va abandonar les tropes alemanyes. Fins i tot abans, els nazis van abandonar Rostov del Don.
  El 18 de febrer, Hitler va arribar personalment a la seu. Va donar a Mainstein nous poders. A més, els reforços es van traslladar precipitadament des de l'oest. En primer lloc, és clar, l'aviació. El front occidental va absorbir l'avió no tan poc: gairebé la meitat de l'avió. Diverses divisions que s'havien previst traslladar a Àfrica van ser enviades per ferrocarril a l'Est. A més, totes les formacions més o menys preparades per al combat van ser traslladades de França i dels Balcans, i a la mateixa Alemanya, el Reichstag va declarar la mobilització i la guerra totals.
  El 19 de febrer, Mainstein va ordenar al 4t Exèrcit Panzer que llancés una contraofensiva per tal d'aturar l'avanç de les tropes soviètiques per Pavlograd. El 22 de febrer, Pavlograd va ser ocupat. La tasca de defensar les rutes cap al Dnièper des del nord a través de Krasnograd o Dnepropetrovsk, o per Poltava o Kremenchug, va ser encarregada al grup Kempf.
  A diferència de la història real, els alemanys van tenir molt més èxit. Gràcies a la introducció de tots els seus exèrcits aeris a la batalla, van tornar a tenir avantatge en l'aire. A més, més tropes terrestres van participar en l'ofensiva, inclosos 30 tancs Tiger nous, que en la història real es van quedar atrapats sense glòria a les sorres africanes.
  Els alemanys van aconseguir envoltar Kharkov sis dies abans que la història real, el 8 de març, Belgorod va ser capturat pels Fritz i Belgorod va ser capturat en moviment 9 dies abans, el 10 de març.
  Els nazis també van aconseguir capturar Kursk amb un cop, tancant un altre anell el 14 de març. El 18 de març, els Fritz també van capturar Stary Oskol. No obstant això, el desglaç posterior i la resistència heroica de les tropes soviètiques van impedir que els nazis tinguessin èxit. Però les pèrdues de l'Exèrcit Roig a les calderes van resultar ser més importants que en la història real, i el Kursk Bulge es va reduir el març de 1943.
  L'èxit de Mainstein va resultar ser seriós, però limitat, de manera que els nazis ni tan sols van poder tornar tot el que havien perdut durant l'operació Voronezh-Kastornoe. Encara que ara ja no tenien mal de cap: el Kursk Bulge. Però això va crear problemes addicionals: on i com atacar?
  Mentre els aliats es van comportar de manera passiva, l'economia alemanya es va desenrotllar molt activament. La producció de tancs i canons autopropulsats es va duplicar en tres mesos, arribant als 1.200 vehicles al mes, inclosos els últims "Tigers", "Panthers" - significativament superior en poder de combat a l'equip soviètic. Però les tripulacions encara havien de dominar els nous tancs i recordar les seves malalties infantils.
  I no és fàcil escollir direccions per a l'ofensiva. Podeu traslladar-vos a Moscou i tornar a intentar venjar-vos de Stalingrad, passar pel petroli caucàsic. Leningrad, on és difícil que els soviètics transfereixin reforços, podria convertir-se en un dels objectius.
  Els alemanys van esperar tres mesos, van estalviar forces i nous tancs, van entrenar reclutes. Ja a l'exèrcit i els nois de catorze anys no són estranys, s'han format moltes divisions estrangeres. La força de la Wehrmacht va arribar a un màxim de 10,5 milions de soldats i oficials, tot i que la qualitat de les tropes es va reduir una mica.
  A l'aire, les batalles es van lliurar amb diferents èxits. Els nazis van augmentar la producció d'avions i van actuar de manera més activa.
  Els seus ass, per regla general, van triar el seu lloc de batalla i van intentar no unir-se a la batalla, cedint en nombre.
  Cal tenir en compte que el Focke-Wulf, encara que inferior als avions soviètics en maniobrabilitat, però l'alta velocitat durant una immersió li va permetre escapar en deixar la cua, i armes poderoses per abatre l'avió des de la primera aproximació. Així que no va ser possible aprofitar completament l'avantatge sobre els nazis, i els ass alemanys força més experimentats, amb armes més poderoses, dominaven l'aire.
  No obstant això, Hitler va decidir atacar el Caucas, només d'una manera lleugerament diferent. És a dir, fer de Stalingrad la direcció principal i enviar-hi grups d'exèrcits "A" i "B". La solució, és clar, no és òptima, però després de la pèrdua del cap de pont Rzhev, avançant cap a Moscou, els alemanys haurien de superar una línia de defensa molt potent.
  A costa de Leningrad, llavors l'assalt a la ciutat de la ciutadella no va donar al Tercer Reich, encara que va tenir èxit, dividends decisius.
  Per tant, queda desplaçar-se cap al sud. No obstant això, Stalin es va avançar a Hitler i el 22 de juny les tropes soviètiques van passar a l'ofensiva en direcció Oryol i Kusk. El motiu per abandonar les tàctiques d'espera es va associar amb el comportament passiu de l'aliat: ni pau, ni guerra. Què més es podria tolerar, però... L'escassetat de duralumini, juntament amb la producció cada cop més gran d'avions alemanys, va traslladar a poc a poc més i més iniciativa a la Luftwaffe.
  A més, els nazis ja tenien un molt bon bombarder Yu-188, que va desenvolupar una velocitat superior o almenys no inferior a la dels yaks, i fins i tot va provar amb èxit el Yu-288. L'últim cotxe, juntament amb el DO-217 de sèrie, podria ser un molt bon bombarder estratègic. I així, l'aviació alemanya es va convertir en un factor extremadament desfavorable per a les tropes soviètiques.
  Hitler, en canvi, va dubtar amb l'ofensiva, de manera que va continuar la formació de noves divisions de tancs i l'entrenament de les tripulacions. A causa de la manca de bombardeigs, els Tigres i Panteres van ser alliberats més que en la història real, i van haver de ser dominats.
  Els alemanys van aconseguir preparar el conjunt de la defensa, no es van poder agafar per sorpresa. La lluita va durar més d'un mes. Les tropes soviètiques es van trobar amb la nova tecnologia alemanya, i va resultar que la "Pantera" i el "Tigre" en les batalles properes eren un ordre de magnitud més forts que els vehicles soviètics. Butting no va donar al T-34 i al KV una possibilitat real de guanyar. A més, encara no s'ha dominat la producció de vehicles amb un canó de 85 mm més potent, i el "Panther" i el "Tiger" de 76 mm no es van poder agafar frontalment.
  Les tropes soviètiques només en algunes zones van avançar fins a quinze quilòmetres i van patir pèrdues enormes. Els alemanys van poder passar a la contraofensiva. Entre els comandants, cal destacar Rommel, nouvingut al front oriental, però molt conegut a Occident. Va aconseguir demostrar-se bé en la batalla amb els soviètics.
  Els alemanys van poder, desenvolupant una contraofensiva, arribar al Don. Però després, en lloc d'avançar cap a Moscou, van girar cap al sud.
  El Führer anhelava venjança de Stalingrad. Cal assenyalar que al principi això fins i tot va beneficiar els alemanys. Stalin no creia en l'opció de repetir l'operació Blau i va traslladar totes les seves reserves més a prop de Moscou. Com a resultat, els nazis, movent-se al llarg del Don, van entrar a les tropes soviètiques per la rereguarda.
  Tanmateix, l'Exèrcit Roig ja era diferent. Els generals soviètics, que van adquirir experiència de combat, van actuar amb més habilitat i els mateixos soldats es van temperar notablement. Els Fritz van ser tan incapaços de creuar el Don i trencar cap a Stalingrad. El màxim dels seus èxits, la captura de Rostov-on-Don i l'accés al riu al llarg de tot el seu tram. És cert que les tropes soviètiques van perdre Voroshilovgrad, Donets i territoris importants, però els nazis no van poder capturar durant les campanyes d'estiu i tardor, ni tan sols el que van aconseguir fer el 1942. El que Stalin considerava un cert èxit. Si tenim en compte que ara l'URSS lluitava en un front.
  L'amenaça del Japó es va afeblir a mesura que les derrotes de la Terra del Sol Naixent com a resultat de les derrotes a l'oceà Pacífic. I mentre que l'URSS no podia tenir massa por de l'Extrem Orient.
  A l'hivern va començar la contraofensiva de l'Exèrcit Roig. Nombrosos tancs alemanys al fred i a les nevades, òbviament, van cedir, i la disposició esglaonada dels corrons va obstruir el xassís. Però aquí no va ser possible aconseguir un èxit total. Els alemanys van ser empès una mica al centre, i van fracassar al Don, però la regió de Leningrad, a causa de la defensa massa poderosa de l'enemic, no va poder ser alliberada. Sempre que es mantingués el bloqueig. Els alemanys també van aprendre molt, però ja estaven esgotats de la guerra. L'estiu següent va ser un intent d'apoderar-se de la iniciativa dels Fritz. Però de nou els nazis només van poder arribar al Don. L'assalt a Leningrad va acabar amb un fracàs.
  S'han produït canvis als EUA. Una tàctica d'esperar i veure, Wallace va perdre les eleccions presidencials davant el republicà Cheney. Però el successor va continuar comportant-se de manera passiva. Igual que els laboristes que van substituir Churchill al capdavant de Gran Bretanya. A l'hivern de 1945, les tropes soviètiques van poder trencar les defenses de la Wehrmacht al centre i avançar cap a Smolensk i fins i tot ocupar aquesta ciutat. Però l'avió a reacció de l'enemic dominava l'aire i l'ofensiva de les tropes soviètiques es va aturar. I al març i abril, els Fritz van recuperar el que havien perdut. L'estiu de 1945, els alemanys van intentar desenvolupar una ofensiva contra Moscou utilitzant tancs "E" i bombarders a reacció i els primers vehicles de combat en forma de disc del món.
  Els míssils balístics, d'altra banda, van ser reconeguts com a armes massa cares i ineficaces. Els alemanys van aconseguir apropar-se a Moscou, però la tardor ja havia arribat, i els nord-americans van fer servir armes atòmiques i van obligar el Japó a capitular.
  Tenint una bomba atòmica, Cheney va exigir que ambdós països concloguessin la pau.
  Però tant Stalin com Hitler no podien estar d'acord de cap manera. Tampoc hi havia unitat als EUA, on molts cercles reaccionaris creien que ambdues parts haurien de seguir matant-se el màxim de temps possible.
  Però com que els nazis ho van aconseguir, aquesta vegada finalment van tallar Leningrad i es van acostar a un centenar de quilòmetres fins a Moscou, els Estats Units i la Gran Bretanya van començar a ajudar l'URSS reprenent el subministrament de Préstec-Arrendament.
  A l'hivern, les tropes soviètiques van començar de nou a empènyer els nazis, però no van poder desbloquejar Leningrad. La ciutat de Lenin va caure, però els Fritz van ser allunyats una mica de la capital. L'ajuda d'Occident va ser moderada i podria haver estat decisiva. Però els alemanys estaven cansats i esgotats.
  L'estiu de 1946 va passar amb petits canvis de posició. I a l'hivern, les tropes soviètiques van aconseguir cert èxit, eliminant els Fritz de Rzhev i Vyazma i empenyent-los, encara que lleugerament, cap al Don.
  A la primavera de 1947, Adolf Hitler va morir i, el 18 de maig, es va signar un armistici amb la mediació dels Estats Units i la Gran Bretanya. Les condicions van resultar força difícils per a l'URSS i poc favorables per a Alemanya. Ucraïna, Bielorússia, totes les terres que tenia la Wehrmacht es van convertir en territoris obligats sota el control conjunt dels Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya i satèlЈlits.
  El Tercer Reich es va convertir en com la Unió Europea, i els territoris soviètics ocupats, com els protectorats, inclòs Leningrad. Don va rebre l'estatus de territori mandatat, independent de l'URSS i formalment independent, però de fet amb una gran influència dels Estats Units.
  Així, el territori de la Rússia soviètica es va reduir molt. L'envellit i debilitat Stalin es va veure obligat a abandonar la política. La seva autoritat va caure bruscament i el seu seguici es va dividir.
  Després de la renúncia de Stalin, el Caucas -Geòrgia, Armènia, Azerbaidjan- aviat es va separar de l'URSS. I uns anys més tard, i Àsia Central. Així, Rússia va quedar relegada al paper de potència menor, encara que amb armes nuclears. En comparació amb la història real, Sant Petersburg, Smolensk, Pskov i algunes altres regions d'Occident van resultar ser obligades.
  I aviat les regions del Caucas del Nord, poblades principalment per musulmans, també es van separar. A Alemanya, després de la mort d'Hitler (molt probablement el Führer va ser ajudat a marxar), el drogoaddicte Goering va morir aviat. Himmler també va ser assassinat. El més moderat Speer va prendre el poder. Uns anys més tard, es va restaurar el multipartidisme i els nazis es van moderar molt.
  Finalment, els Estats Units van arribar a dominar i dominar el món. Ara no tenien com a competidor l'URSS, i els comunistes aviat van perdre el poder. A la Xina mana un govern pro-americà, al món islàmic el mateix. Ha arribat l'era de la dominació total dels Estats Units...
  Però això no va portar la felicitat a la humanitat, tot i que els nord-americans, després d'haver establert l'hegemonia a la Terra, van poder volar a Mart al segle XX, a més, el progrés i la tecnologia es van desenvolupar encara més ràpid que en la realitat. L'efecte va ser que ara els Estats Units controlaven científics d'arreu del món. Però no és cap secret que va ser un secret excessiu el que va dificultar el desenvolupament de la ciència humana.
  En cert sentit, s'ha tornat més segur que a la història real. Els exèrcits dels Estats Units i els seus satèlЈlits podrien aixafar terroristes i extremistes a qualsevol part del món sense por de ser acusats de no ser políticament correctes. És possible dur a terme intervencions humanitàries, i una globalització econòmica i política efectiva. No té sentit alimentar els extremistes religiosos per enderrocar els opositors polítics: això es pot fer amb una simple intervenció.
  Així doncs, fins a cert punt, el món sembla haver guanyat esdevenint unipolar en comparació amb un de multipolar real. Però llavors Vasily Terkin va veure el destí d'una sola persona...
  Anna Kazei (Una interessant i segurament no casualitat de cognoms, tot i que l'acció té lloc al segle XXI!) va baixar de l'estació de tren i va continuar a peu. El tren és elegant, amb cotxes aerodinàmics, però l'estació en si és una de les més provincials. Va ser una tardor ucraïnesa càlida: un estiu indi, quan els vestits daurats portaven a les espatlles d'un bedoll i els boscos i els boscos es van vestir amb escarlata reial. La natura és bella, i una dona encara no està exempta d'encant, tot i que té almenys trenta-cinc anys i els cabells grisos ja es veuen.
  Anna Kazei està trista, així que va a una cita amb els seus fills... a una presó de treballs forçats. Què és el jutge que va condemnar a 99 anys de presó un nen de 12 anys i una noia de 15? Això és el que fas amb nens infeliços? I què van fer? Bé, van arrencar els fullets amb els anuncis. Sí, van tallar els cables de telèfon i Internet per combatre el contagi de la influència americana.
  Hi ha un moviment a l'est d'Ucraïna: "Resistència patriòtica". No, no fan una autèntica guerra de guerrilles, com va ser durant la Segona Guerra Mundial. Bàsicament, la seva resistència és propaganda i sabotatge a petita escala sense víctimes humanes. Així que els seus fills volien desafiar la tirania occidental tallant el cable diverses vegades.
  Però els van poder filmar amb una càmera de vídeo, i també n'hi ha prou de "benvolguts". Els nois van ser acusats de sabotatge i fins i tot de terrorisme, a més de causar greus danys a l'economia. I les connexions a una edat jove, van tenir en compte una circumstància atenuant: van donar gairebé cent anys de treballs forçats.
  El jutjat va passar molt ràpidament, i l'advocat només va assentir al fiscal d'acord. Sí, i el procés en si es va tancar. A més, a l'Anna se li va insinuar que els seus fills encara tindrien sort si sabessin, i tindrien connexions amb la clandestinitat, no evitarien primer la tortura i després la pena de mort. Tanmateix, estar en treballs forçats en si no és una tortura.
  Les cames de l'Anna s'emboliquen amb sabates velles. Porta una motxilla sencera amb programes que només es poden fer un cop l'any. I els nens desgraciats, probablement, no són massa genials a la presó.
  Els condemnats estan parats a la carretera, així que no són al campament de barraques, s'estenen per la carretera. Les patrulles riuen de l'Anna i, sense cerimònies, arriben a la motxilla amb les mans per extreure menjar. El fort policia dels habitants de seguida es va ficar la botifarra de cervelat a la boca. Malgrat que formalment Ucraïna, per dir-ho, té tots els atributs de l'estat, inclosa la Rada electa, però hi ha més banderes americanes que groc-blau.
  Els nens menors de divuit anys treballen per separat dels adults. El dia és càlid, assolellat, a ratlles, les camises de la presó estan plegades en un munt a part, i els cossos prims i musculosos, la xocolata del sol dels adolescents, la brillantor de la suor. N'hi ha que treuen pedres i grava a les vies del ferrocarril amb remenaments amples, d'altres estan tirant de rails, d'altres estan planejant i serrant troncs.
  Hi ha nois de deu a disset anys, i alguns semblen encara més joves. I com no sentir-se llàstima d'ells, si la llei anglosaxona domina a Ucraïna obligada, quan a partir dels deu anys la responsabilitat penal és aplicable als adults?
  Aleshores, el policia va assenyalar a l'Anna, la motxilla de la qual era notablement més lleugera: on buscar el seu fill Marat (també potser no és una coincidència accidental de noms aquí!). Sí, és difícil per a ella portar tant de pes, però encara està lligada. I aquest alleujament no és una alegria, perquè aquí les racions són escasses i els nois prims.
  I aquí està el seu fill. Va recolzar els peus nus, amb pantalons de ratlles ordenats per sobre dels genolls, sobre pedres esmolades i empeny un barril de formigó. I mirant el Marat descalç, respirant pesadamente en silenci, l'Anna es va adonar que ell també s'estava reforçant amb un esforç de voluntat increïble. Un cap rapat sobre el fons d'espatlles primes sembla gran, i els cabells ros sobre el fons d'un crani angular bronzejat són gairebé invisibles. Pel que el nen sembla completament calb. L'arruga del front es va fer més notòria i més profunda. De la qual, si no fos per la petita estatura i les espatlles estretes, els nois semblarien molt més grans.
  Marat està treballant, i els supervisors ferotges deambulen a prop, cridant i agitant amples flagells de pell crua. Això és un treball dur, sense pietat. Per suportar aquest ritme de treball, hauríeu de relaxar-vos almenys uns segons i estirar-vos sobre el canó per descansar l'esquena musculosa i tallada. Tanmateix, quan es crema, normalment no talla la pell.
  L'Anna no té dret a venir fins a la pausa per dinar a la feina. Així que cal mirar i esperar.
  Les llàgrimes de la mare brollen involuntàriament. Les cames del nen estan cobertes de contusions, contusions, contusions, les plantes estan cobertes de calls. Durant tota la primavera, l'estiu i la tardor, els menors condemnats es veuen obligats a treballar descalços. Diuen que encara és més hàbil i millor per als nois empresonats. De fet, aquesta és la coneguda economia nord-americana. A més, les sabates d'estil occidental es desgasten massa ràpidament. I així, Déu n'hi do, les botes de propietat estatal almenys aguanten l'hivern; per sort, el clima s'ha escalfat i els temps de neu no són tan llargs.
  Però ara els nois es veuen obligats a arrossegar rails pesats. Bé, on és Maratika? És prim com una canya, així és com surten les costelles per sota de la pell bronzejada, i l'estómac s'enfonsa per la tensió. Cercles foscos sota els ulls, diuen que el treball dur no és fàcil per a un nen petit. Podrà allargar-se vint anys, després dels quals es podrà interposar un dret legal de recurs?
  Però cal retre homenatge a Marat, amb destresa posa la barana, i quan veu la seva mare, somriu com a resposta. L'arruga del front s'atenua i és evident que aquest no deixa de ser un nen que es diverteix en qualsevol situació...
  El fuet xiula i crema dolorosamente Marat. La mare crida, intenta precipitar-se contra el supervisor sobre el policia, l'ambal l'agafa per l'espatlla i l'atura:
  - No t'atreveixis! Assalt a un carceller en el compliment del deure... En el millor dels casos, una dotzena!
  L'Anna ja està més indignada:
  - Tenen dret a pegar els nens segons la llei?
  El policia va respondre sincerament:
  - Això s'anomena mesura forçada d'influència física en relació amb els delinqüents. Queixar-se és completament inútil!
  La dona va sospirar amb força, i va intentar apartar els ulls del seu fill perquè no fos tan dur. La resta de nois també s'escampen. Gairebé tots estan descalços, només un parell dels més antics en alguns accessoris òbviament casolans. I tothom està afaitat calb, sense excepció. Quan un d'ells es va acostar amb una pedra a les espatlles, l'Anna va veure el seu número punxat.
  Horror: el seu fill té això?
  La pausa per dinar és curta: segons la llei, els condemnats han de treballar almenys dotze hores al dia, però en realitat els porten de catorze a setze anys. És cert que depèn molt de la gravetat del treball. Per exemple, és poc probable que fins i tot un adult pugui suportar transportar cinquanta quilos de pes, d'un pis a un altre sobre les seves espatlles.
  Però, per exemple, podeu recollir el cotó més temps. Les noies solen treballar a les plantacions, per la qual cosa és més difícil físicament per als nois.
  Per dinar, els nois s'alimenten d'arròs; a Ucraïna s'ha arrelat molt bé i és un aliment proteic molt valuós. També hi afegeixen una mica de llet amb pa i all - perquè facin menys mal. El menjar és força saludable, de manera que els nois, encara que no n'hi ha prou, no veuen boques buides. Aquí hi ha pomes i llimones.
  Marat, tot i que té gana, li explica a la seva mare:
  - Tenim un costum, i un savi: repartir els programes per a tots els nois!
  L'Anna es va sorprendre
  - Sabia?
  Un nen gran, amb un elaborat tatuatge al braç i una creu al pit, va explicar amb confiança:
  - Certament! Amb més freqüència d'una vegada a l'any, només podeu rebre una transferència per un barryk gran. I no el pots mantenir. Som molts de nosaltres i alguna mena de recàrrega continua tot el temps!
  L'Anna va acceptar i, acariciant el seu fill a l'esquena, va sentir ratlles i abrasions tant fresques com ja curades. La mare va preguntar al seu fill:
  - Reben cops sovint?
  Marat es va forçar un somriure i va respondre:
  - Intenten no fer mal. Els ronyons i els òrgans vitals no s'esgoten.
  Anna va continuar la seva pregunta:
  - No fa fred caminar descalç?
  El nen va respondre sincerament:
  - Això sí, al poble corrien descalços només els dies càlids, però aquí els expulsen fins que caigui la neu, i això pot ser estalviant... Però.
  El noi de la creu va tornar a intervenir:
  - Fa cinc anys que sóc aquí! Està bé, treballant a l'aire lliure, menjant aliments saludables, et pots endurir i ni tan sols tossir! Sobreviurem si no morim!
  Marat, mossegant amb cura les salsitxes, va dir:
  - És clar, sobreviurem, i potser trobarem la llibertat!
  Aquí l'Anna es va adonar de sobte que els temes de conversa estaven esgotats. Marat va viure la seva vida, ella va viure la seva. I és inadequat simpatitzar amb el noi, només s'ofensa. Tot i que les possibilitats de Marat de veure la seva voluntat són properes a zero. Sí, i organitza una escapada del regne de la fantasia. A més, fins i tot si fuges, aleshores al món modern, com pots amagar-te sota terra durant massa temps? La tecnologia avança, i probablement la seva conversa s'està gravant, i potser fins i tot amb una imatge de vídeo.
  Marat va preguntar pel gos Polkan, i després de rebre una resposta, va callar. L'Anna va mirar el seu fill amb consciència. El veiem, va voler preguntar amb més detall per la seva germana, però va sentir que la seva mare encara no s'havia comunicat amb ella. La pausa per dinar és curta i d'aquí a cinc minuts els nois de Trudovik tornaran a començar a treballar.
  Anna va estirar unes sabatilles de punt al seu fill:
  - Posa't estimada!
  Marat va respondre en un xiuxiueig:
  - No hauria de... Tots els nois haurien de ser iguals en el càstig. I caminar descalç fins a les gelades és una de les formes de càstig! Només els cremaran. Millor deixar-lo calumniar quan el meu germà petit sigui gran.
  La mare finalment va acariciar les cames endurides i enderrocades del seu fill i les va fer un petó malgrat la pols. Aleshores hi va haver un darrer petó al front, i sota el crit amenaçador del guardià, es va aixecar i es va dirigir cap a la sortida. Aleshores es va aturar. El treball s'organitzava amb racionalitat americana: els condemnats treballaven molt perquè la càrrega anés a diferents grups musculars. Llavors el treball i el cos es desenvolupa, és més proporcional i els presos es cansen menys, la qual cosa fa que se'n pugui extreure molt més.
  Les mans de Marat ja estan calentes amb callositat, i carrega la sabata amb força confiança. El cos és prim, però nerviós, i els braços prims són forts. No, potser aguantaran treballs forçats durant molt de temps. Així que és massa aviat per enterrar el noi.
  L'escorta va empènyer l'Anna bruscament i va cridar:
  - S'ha acabat el teu temps! Marxem d'aquí! I així vaig superar el límit!
  Les cames de la dona semblen molt pesades. Davant hi ha una visita a la germana Marinka. Ara és tardor patint, i hem d'agafar el temps. És bo que el germà i la germana no estiguin massa lluny.
  El capital nord-americà domina a Ucraïna, igual que els funcionaris estrangers, per cert. La gent comuna viu amb modestia, però també hi cau alguna cosa. En qualsevol cas, els draps són barats, i l'Anna amb la seva pobre roba nova sembla una ovella negra.
  Tanmateix, les joves condemnes amb vestits de ratlles s'assemblen als presoners dels camps nazis. Es poden veure des del vagó del tren. Moltes noies són tancades a la presó per simple evasió fiscal, cosa que els dóna l'oportunitat de treballar. Per tant, hi ha molts treballadors forçats als camps.
  L'Anna va tenir sort, les noies acabaven d'acabar una gran àrea i haurien de trepitjar deu verstes més abans de la nova a peus descalços. Així que pots parlar amb la Marina. Pel que sembla una noia descalça, prima, amb un vestit de ratlles amb un número i un cognom al pit, no semblava perillós per a l'escorta, i va caminar, posant-se la metralladora a l'espatlla. La Marinka, com Marat, s'ha fet una mica més alta i molt més prima des de l'última reunió. Tot i així, no hi havia cap problema amb el menjar al poble ucraïnès.
  Aquí s'alimenten segons la norma, òbviament insuficient, per a un treball tan intens i dur. La Marina va confessar la pregunta de la seva mare:
  - Sí, tinc moltes ganes de menjar! Fins i tot agafem cucs de terra, els rentem i els fumem d'una manera especial, i de vegades els mengem crus. Famolenc!
  L'Anna va preguntar sobre la salut. La Marina va respondre sincerament:
  - Al principi, els músculs em feien molt mal, el son era especialment dolorós, però ara m'hi vaig involucrar. No hi ha res més: treballem a l'aire fresc i a la terra. A l'hivern serà pitjor, les màquines són realment dures i tedioses.
  La mare, recordant la filatura, va afegir:
  - I polsós!
  La Marinka va preguntar sobre Marat. Vaig saber que el nen estava sa i, fins i tot després d'uns mesos de treball dur, es va fer més fort i temperat físicament. Alegret. El germà petit ja té set anys, i també és fort. El meu pare ara està en treballs forçats en algun lloc de Sibèria i se li va privar del dret a correspondre. Només se sap que encara és viu, en cas de defunció hi hauria una notificació.
  Marina va dir amb un sospir:
  "Si no fos pel meu pare, potser no m'hauria ficat en aquest negoci!" Passar tota la vida amb una bata de ratlles, i fins i tot anar al lavabo seguit i amb cançons és un malson!
  L'Anna va intentar somriure, comentant:
  - Si no hi ha comentaris, després de vint anys, segons la llei, podeu enviar una petició d'alliberament anticipat!
  Marina va negar amb el cap.
  - En els primers vint anys, no solen perdonar, llevat dels mèrits destacats... Bé, si reveles una fugida o una conspiració! - La noia va reduir de manera amenaçadora les celles blanquejades pel sol al color del blat massa madur. - Però no aniré mai a la denúncia!
  L'Anna va mirar la seva filla. Valent, com la barbeta de Marat, trets regulars, una mica punxeguts. En acabar, els cabells de les noies són calbes, però ja han aconseguit créixer una mica. Els rínxols blancs i daurats fins i tot van començar a arrissar-se una mica. Una noia força alta, i malgrat la seva primesa, no sembla gens ossi ni angulosa.
  L'Anna va preguntar involuntàriament a la seva filla:
  - I que tu... No t'han intentat violar?
  La cara de Marinka va tremolar, i ella va respondre tranquilЈlament:
  - No sense això, però... Els americans segueixen sent religiosos i no ho fomenten... Sense el permís de les autoritats superiors. Però us podeu inscriure oficialment en un prostíbul i un any del mandat passarà a dos!
  L'Anna no va preguntar. Sabia que la Marinka només s'ofés amb l'oferta d'aquests serveis. El cor de la dona es va fer encara més dur. La noia va respondre amb un somriure:
  - No estiguis trist... Sempre hi ha possibilitats! Hi ha més, a la vida hi ha molta diversió.
  I la bellesa demacrada cantava, i les noies recollien en cor;
  Què li va passar a la tendra núvia
  Estic patint amb l'ànima negra!
  Recordant la seva cara preciosa,
  Què em guardo quan vaig a la batalla!
  Les noies descalços cantaven en nom del noi, un bonic romanç, i semblava bastant natural i bonic.
  Recordo com el camí vagava sense presses,
  A través de pobles tranquils, erms!
  Tens roba intelЈligent
  Pas fàcil i camí cap als monestirs!
  
  I l'herba daurada madura al camp,
  La brisa va esvair tota la boira!
  L'ortodòxia estarà en la glòria eterna,
  La llum de l'esperança en les oracions dels cristians!
  
  Peus descalços a les carreteres
  La noia i jo ens penedim dels pecats!
  Inclineu-vos i creieu en el Déu Sant
  Ell pesarà la teva vida a la balança!
  Els guàrdies estaven formats principalment per policies locals i escoltaven favorablement les noies. Uns presoners agradables van entrar a la franja, per on només passava això, fent ombra a una tempesta.
  I quan amb un repic una veu des del tron,
  No ets digne d'entrar al meu paradís!
  Perquè la santedat del cel
  No disponible, ni somies!
  
  Ets pecador en problemes baixos i bruts,
  S'ha de respectar i respectar durant segles!
  Només es valora el coratge en les victòries,
  Com una fusió d'un sol exèrcit rus!
  
  El nostre soldat no va a tavernes,
  Bevent vodka, està fàstic: malvat!
  Ell és el guerrer més fort: la tempesta del món!
  Qui va pujar a Rússia, ho esborrarem a la merda!
  
  El pas de la meva nena pel camí
  Darrere de les espatlles d'un sac esquinçat!
  Ella té cura de les seves botes
  Ho vaig donar tot a les papereres de Déu!
  Totes les noies tenien en comú: eren túnices i peus nus. La majoria ja són noies altes i grans, però encara hi ha noies molt petites amb el cap rapat. Deixen les mateixes petjades petites i nues. L'Anna vessa involuntàriament una llàgrima: els desgraciats presoners del règim del conquiscador. I per a quin d'ells van ser enviats a treballar dur durant catorze o setze hores de treball dur?
  I ja fa olor, negre cremat,
  Una horda va escombrar els pobles!
  Tot el país es va trencar
  A les cendres i ruïnes de la ciutat!
  
  Va ser llavors quan la noia es va indignar,
  - No, no és qüestió d'amagar-se al soterrani!
  I al davant amb tota la passió demanada,
  Perquè Jesús va cridar!
  
  Li van donar un avió, per vèncer els nazis,
  Volar, glorificant aquest Crist!
  Per fer calor al cel clar,
  Per tancar el cel al Fritz!
  
  Sí, va lluitar amb totes les seves forces,
  I va resar davant la icona del mal!
  No volia ser presoner per la tomba
  Exterminats els rèptils, no el nombre!
  Amb aquestes paraules, les noies, fins i tot la majoria, es van animar i van accelerar el ritme. L'Anna també va remar descalç al fang càlid. I ella estava contenta. És com si tornés a la teva pròpia joventut. Els grans còdols dels camins fan pessigolles a la sola nua, i el cansament s'allunya i mostra alegria. I encara que la continuació del romanç és molt trista, l'Anna somriu àmpliament.
  Però a l'última batalla va sortir malament,
  Per alguna raó, el dipòsit de gasolina va esclatar!
  Tingueu pietat, prego, estic plorant a Déu,
  És una llàstima si les noies estan en flames!
  
  Jesús em va respondre severament
  Vaig patir per tu, vaig patir!
  I ara creieu-me, no hi ha cap taüt,
  El Totpoderós va ressuscitar els caiguts!
  
  I ara la teva núvia és al cel
  És bo per a ella, ell mateix es va eixugar una llàgrima!
  Confia en mi, també hi ha un lloc per a tu
  Fareu realitat el vostre somni!
  
  Només saps: servir Rússia,
  Aquesta és la manera de complaure a Déu!
  Què ha de ser feliç tot el planeta,
  Cal servir la Pàtria amb tota la fortalesa!
  
  El pecat principal és apartar la Pàtria,
  No aneu a renyar: estireu-vos als arbustos!
  Prefereix el paper d'un bufó miserable,
  No coneixent la bellesa del Senyor!
  
  Així que vés i venja't dels nazis,
  Jesús va parlar tan ominós!
  El fum desapareixerà en l'aire fragant,
  Hi haurà temps per a la pau!
  
  SOTAT el tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Així, el 20 d'abril de 1946 va començar la Tercera Guerra Mundial. Alemanya, Itàlia i el Japó van atacar l'exèrcit tsarista rus. I de nou, va resultar el més desagradable: els generals es van adormir el moment decisiu i inicial de la vaga.
  Von Bock avançava des de Prússia Oriental, Mainstein avançava des del sud i el llegendari Rommel avançava al centre.
  És cert que l'exèrcit italià va resultar desorganitzat i poc preparat per al combat, però el samurai va lluitar amb gran èxit. L'Alemanya nazi va entrar en guerra, es va mobilitzar i, després de tres setmanes de lluita tossuda, les seves tropes van arribar al Vístula i van atacar Varsòvia.
  Però aleshores el ritme es va alentir. Varsòvia estava defensada per un anell de defensa molt potent, més precisament, quatre carrers gairebé inexpugnables alhora, i la ciutat mateixa es va convertir en una ciutadella. Hauria estat més racional deixar bloquejada la capital del regne de Polònia i seguir endavant, però Hitler va insistir a no deixar fortaleses desocupades a la rereguarda alemanya i va ordenar que prengués la ciutat per asalto a qualsevol preu.
  Cal tenir en compte que el Führer del Tercer, tot i que va aconseguir els majors assoliments i conquestes fenomenals durant el seu regnat, estava greument malalt de la síndrome de Parkinson. I com a resultat, no podia percebre adequadament la realitat.
  La batalla per Varsòvia es va convertir en un episodi èpic de la Tercera Guerra Mundial. Els nazis, després d'haver perdut més d'un milió dos-cents mil morts i ferits, al final van prendre la capital del regne polonès, però hi van dedicar quatre mesos i mig de temps preciós.
  Així, l'intent de desenvolupar una ofensiva cap a l'est va fracassar. És cert que els alemanys van poder unir-se a Prússia Oriental i ocupar la major part del regne de Polònia: Varsòvia i Cracòvia. Però després de la presa de Praga, un intent d'atacar Eslovàquia amb un cop es va convertir en escòria.
  Hitler podia lluitar histèric tant com volgués, però el Tercer Reich va salvar. No obstant això, el càlcul dels generals russos per a un blitzkrieg i un assalt a Berlín no es va materialitzar.
  A l'hivern de l'any quaranta-sisè, quaranta-setè, les hostilitats van continuar. Els alemanys van intentar avançar i van patir pèrdues. Les unitats russes van emprendre diverses operacions ofensives prudents. Van recuperar la regió de Klaipeda i les regions occidentals de Lituània capturades pels alemanys.Els japonesos van patir grans pèrdues, però van ser aturats.
  A l'Àfrica, a l'hivern, els regiments russos van poder retornar el que es va perdre a l'estiu i assolir les seves línies originals. I en alguns llocs fins i tot s'enfonsa en possessions italianes.
  Quan va passar el cim de la primavera, els alemanys van llançar una nova gran ofensiva des d'Europa. Van fer l'aposta principal per tancs superpesats de més de cent tones de pes. Cal tenir en compte que el tanc rus més gran "Alexander"-4 pesava només seixanta tones i, per descomptat, els alemanys van aconseguir un avantatge en armament armament.
  Però també hi havia desavantatges en l'ús de mastodonts. Sobretot quan calia superar les barreres d'aigua.
  No hi havia un únic punt de vista en el lideratge tsarista: produir tancs superpesats pel seu compte o no.
  Les batalles més ferotges van tenir lloc al cel. Els avions a reacció van determinar qui tindria la superioritat aèria. Fins ara, s'ha mantingut una relativa paritat de qualitat. Potser fins i tot els alemanys estaven una mica per davant de l'exèrcit rus en qualitat, però lleugerament inferiors en quantitat.
  A més, la decisió de Hitler d'augmentar la producció de míssils balístics no es va justificar. Les armes cares, però poc precises, no es van excusar. Encara que, per exemple, no es pot dir que és completament ineficaç. Si sabotejadors o espies instalЈlaven un far, aleshores trobava els seus objectius molt clarament. Sí, i els míssils de creuer ja estaven guanyant precisió.
  El tanc mitjà rus "Peter" - 5, pel que fa a la totalitat de característiques, va resultar ser el millor vehicle de la seva classe amb menys pes, no inferior en característiques de combat al més car "Panther" - 3.
  Una altra carta a Alemanya eren els tancs-cuirassats "Rat", "Monster", "Alligator". Com a mitjà d'avenç tàctic, aquestes màquines són fortes, però és gairebé impossible desenvolupar una ofensiva amb la seva ajuda.
  Els avions de disc, malgrat les seves excelЈlents característiques de vol, només es van utilitzar en reconeixement i com a bombarders a gran altitud. Podien elevar-se a una alçada de fins a trenta quilòmetres i sobrevolar Moscou, però la mala supervivència en combat i l'alt cost van privar el cotxe de l'avantatge d'utilitzar-lo com a caça.
  El motiu de la baixa supervivència és l'anell de motors a reacció d'alta potència, un cop al motor i el disquet perd estabilitat. A més, la mida de l'avió no podia ser inferior als trenta metres de diàmetre.
  Va resultar ser una cosa voluminosa i cara.
  Els alemanys van avançar de manera intermitent a principis de primavera, tot l'estiu i fins a mitjans de tardor. L'exèrcit tsarista es va defensar tossudament i va cavar... Les tropes del Tercer Reich van patir pèrdues molt greus i enormes i només van avançar de cent a cent cinquanta quilòmetres. I a l'Àfrica, mentrestant, l'exèrcit tsarista rus, amb el suport dels nadius, expulsava els italians d'Etiòpia i Somàlia, ocupava Trípoli a Líbia.
  Juntament amb les gelades, ha arribat el moment que els generals russos recuperin el que abans s'havia perdut. Però fins i tot ells encara no tenien la força per trencar decisivament fins i tot les batalles. A finals de març de 1948, els alemanys només van ser retrocedits a les seves posicions originals. Però a l'Àfrica, els italians van ser expulsats de Líbia i ja han entrat a Tunísia. Les tropes russes van avançar notablement a l'Àfrica equatorial.
  Al maig, els alemanys i el seu exèrcit aliat ja avançaven. Hi va haver guerra i esgotament. Aquí Rússia té un avantatge notable en recursos humans.
  De nou, els èxits alemanys són petits. Però l'armada tsarista va fer fora el Japó de diversos arxipèlags marítims grans i va expulsar els samurais a finals de tardor, posant Indonèsia a les botes dels falconers.
  A l'hivern, l'exèrcit rus va llançar inesperadament una gran ofensiva als Alps nevats. El pla era desactivar permanentment Itàlia i obligar els alemanys a estendre les seves forces en nous fronts.
  La sobtada i l'audàcia van donar els seus fruits. Roma va caure a finals de gener. La llegenda de la ciutat on es trobava el tron papal i les relacions simbòliques s'hi relacionen amb el llaç de filferro de pues més estret.
  Els alemanys es van tornar a fer retrocedir més enllà del Vístula... Però el més important, a mitjans d'abril, Itàlia va quedar totalment lliure. A menys que, per descomptat, la transformació en una de les províncies russes amb un sàtrapa nomenat pel monarca autocràtic es pugui considerar alliberament.
  Però el 1949, l'Alemanya nazi ja lluitava gairebé en solitari. El Japó va ser retrocedit a la seva pàtria, mentre que Espanya i Portugal van continuar esperant. I les seves possibilitats de poder en aquesta carnisseria estaven caient en picat.
  Però quan a l'estiu el Tercer Reich, esborrant les últimes reserves, va tornar a passar a l'ofensiva, el dictador portuguès Salazar va declarar la guerra a Rússia. Tolya estava preocupada pels èxits de les tropes russes a l'Àfrica: ja havien ocupat Boston i s'acostaven a les fronteres de Sud-àfrica i Angola. Només aquí els EUA van jugar el seu paper. L'insidios Truman va donar a entendre que la potència més poderosa en el desenvolupament econòmic no faltaria a la seva i no permetria que Rússia estableixi l'hegemonia mundial.
  En qualsevol cas, el generalíssim Franco va mostrar moderació, però Salazar no. L'obertura d'un nou front per part dels portuguesos va crear problemes per a l'exèrcit rus que va entrar a Algèria.
  Però a l'estiu, al començament de la tardor, els alemanys no van aconseguir res significatiu. Es van topar amb una defensa en profunditat. I el supertanc més pesat del món "Monster" -3, que va assolir un pes de 10 mil tones i un calibre de bomba de 2000 milЈlímetres, va resultar ser només un malentès extremadament costós. Malgrat l'abundància de canons antiaeris, va ser destruït per avions d'atac russos, provocant atacs aeris atrevits.
  Quan es va establir la calma hivernal, l'exèrcit rus va traslladar la pes dels combats a l'Àfrica.
  Les tropes colonials portugueses no eren massa fortes. L'exèrcit tsarista, amb el suport dels àrabs i de la població local, va avançar. A l'hivern, van alliberar Angola, van tallar els alemanys de Sud-àfrica i Madagascar. A la primavera, els combats van augmentar més a Alger i al Camerun. Els nazis van fer marxa enrere, però va ser molt difícil avançar. Però encara èxit rere èxit.
  I a Europa hi va haver una calma, llevat de les batalles aèries.
  El 1950, la Rússia Autocràtica va continuar augmentant la producció d'armes. Tenia un avantatge aclaparador en recursos. Finalment, Austràlia va passar sota el control de l'estat rus.
  A l'estiu, el Fritz es va precipitar, va empènyer, va llançar milers de míssils balístics contra posicions russes, fins i tot va fer bombardeig de Moscou amb Fau d'abast estès. Però no van aconseguir gairebé res. Encallat i sense alè.
  I el comandament tsarista va acabar de menjar-se l'Àfrica lentament... Les batalles pel Marroc es van allargar fins a finals de febrer de 1951. Però, d'altra banda, finalment es van trencar les comunicacions del Tercer Reich al continent negre.
  Sud-àfrica i Madagascar encara van aguantar, i la primavera de 1951 l'exèrcit rus va llançar una ofensiva contra Nigèria per anivellar finalment el front.
  L'estiu de 1951, els alemanys van tornar a intentar avançar... I els russos van pressionar l'Àfrica i van pressionar el Japó amb avions. Els samurais defensaven exclusivament la metròpoli, però obstinadament no volien fer les paus.
  El més important és que a finals de la tardor, tota l'Àfrica equatorial va quedar sota el control de l'Imperi rus tsarista. Ara el Tercer Reich, realment va romandre sota control, només les terres maltractades d'Europa occidental.
  L'any 1952 va estar marcat per l'ofensiva de les tropes russes a Madagascar i Sud-àfrica, així com la conquesta de la superioritat aèria per part de l'aviació russa. El setembre de 1952 va caure l'últim assentament alemany al continent negre. Es veu que ara, per fi ha sortit l'esperit prussià.
  Sentant la desesperança de la seva posició, el Japó va signar una forta rendició al novembre. Es van imposar reparacions colossals a la Terra del Sol Naixent i es van introduir tropes russes.
  Encara que l'emperador Hirohito va conservar el seu títol formal, Japó es va trobar en dependència vassall de Rússia.
  I l'1 de gener de 1953, les tropes russes van començar finalment la seva ofensiva decisiva a Europa. Adolf Hitler, greument malalt, ni tan sols volia sentir parlar de la pau, o d'alguna mena de rendició honorable. Tot i que ja és visible a simple vista, Alemanya està extremadament esgotada.
  I l'exèrcit rus va adquirir nous tancs perfectes "Peter" -7 i "Alexander" -10 amb protecció dinàmica i petxines de plomes. I es va precipitar cap a les estrelles. Més concretament, Berlín.
  Els combats a Prússia Oriental van ser extremadament tossuts. Koenigsberg va ser envoltat a principis de febrer i va caure només a l'abril.
  En gener-febrer, els alemanys van ser expulsats de la zona entre el Vístula i l'Oder. Al març, els russos van prendre Viena, i a l'abril Baviera.
  Berlín també va ser assaltada a l'abril: aquest mes va resultar ser tan feliç per a la Rússia tsarista. I l'assalt va acabar amb la caiguda de la capital feixista. Hitler no es va suïcidar. Va morir a Bonn, de moltes de les seves malalties incurables.
  Però també per una estranya ironia del destí o del capritxós PalЈles, això va passar el 30 d'abril. És cert, no el 1945, sinó el 1953. Però els vuit anys addicionals que li va donar Nèmesis clarament no van beneficiar al bastard demoníac. Només més sang i més mort.
  I el mateix Hitler va patir encara més temps que en la història real.
  La rendició també va caure en una data similar, el 9 de maig de 1953. Així va acabar la Tercera Guerra Mundial.
  Va durar una mica més de set anys. Va cobrar un total de més de cent vint milions de vides humanes. És difícil calcular amb exactitud. Europa va resultar sense sang. Rússia també va patir danys colossals, per a un país amb un creixement demogràfic anual de més del tres per cent, això no és fatal.
  Però el tsar Vladimir III fins i tot va fer un pas sense precedents: va legalitzar la poligàmia. Fins i tot l'Església ortodoxa va fer una concessió en aquest assumpte, permetent a un cristià tenir quatre esposes.
  I en general, el catecisme va ser revisat en molts temes, per adaptar-se a les realitats modernes.
  Rússia va prendre completament el control d'Àfrica, a més de les petites possessions espanyoles, Austràlia, Àustria, les terres alemanyes al llarg de l'Oder, incloses Itàlia, i totes les possessions de samurais i alemanys a Àsia i el Pacífic.
  França, Bèlgica i Holanda van dividir Alemanya, deixant als alemanys només Berlín i part del territori que l'envolta. I al mateix temps es reconeixien com a vassalls russos.
  Aquest resultat de la guerra va reforçar encara més la posició de Vladimir III.
  Ha arribat el moment d'una relativa estabilitat. Els EUA es van desenvolupar per si mateixos i tenien armes nuclears. I el tsar Vladimir Romanov també va acumular un arsenal decent. Rússia estava digerint les seves possessions, i no hi havia cap desig particular de conquerir una altra cosa.
  A més, va esclatar el llançament d'un satèlЈlit i després el vol d'un home a l'espai; també va passar el 1961, només el 9 de maig, però a bord hi havia dos cosmonautes russos Oleg i Natasha alhora. I el vol en si estava moblat de manera més grandiosa.
  El 1969, tant Rússia com els Estats Units van volar simultàniament a la Lluna. I va ser un autèntic avenç a l'espai.
  L'expansió posterior es va desenvolupar molt més ràpid que en la història real. El 1981, el peu d'un cosmonauta soviètic va posar un peu a Mart, i el 1984 a Venus. Els primers assentaments regulars van començar a construir-se a la Lluna. Mercuri es va convertir en una nova etapa per als humans el 1991.
  L'any següent no va ser tan divertit per als russos. Va morir el més gran tsar Vladimir Kirillovich. El seu regnat va resultar ser el més llarg tant per a la dinastia Romanov com per a tota la història de Rússia: seixanta-dos anys! I això, s'ha de reconèixer, van resultar ser anys de grans èxits, encara que els hagin hagut de pagar un preu colossal.
  Com que no hi havia fills masculins a Vladimir Kirillovich, va sorgir un conflicte legal. El mateix rei ho va decidir de manera molt senzilla: va declarar successora a la seva filla Maria. i hereva. Un monarca autocràtic pot fer qualsevol cosa, està per sobre de la llei i de la llei mateixa. Però els representants de la branca superior de Nicolau II es van rebelЈlar. A més, Mikhail Alexandrovich Romanov va deixar descendència. Primer el fill, i després, ja que la descendència va morir relativament jove, i el nét. Així, va sorgir un altre aspirant al tron, ja per la línia d'Alexandre III.
  L'assumpte feia olor a guerra civil... Però... Després de tempestuosos mítings i discussions al Senat, es va adoptar un compromís. El jove fill de Maria, Jordi I, és proclamat emperador. I fins a la majoria d'edat, governa un consell de regència colЈlectiu, que inclou tots els principals precedents de la família imperial.
  Sobre això, tot estava decidit.
  El 1993, un cosmonauta rus va aterrar per primera vegada en una de les llunes de Júpiter. El planeta gegant en si és massa: una massa insuportable, que ni tan sols desitjaríeu a un enemic. A sobre, una tassa de cafè pesant, amb un martell!
  El Consell de Regència també va existir després que Jordi el primer va entrar al tron com a monarca legalment competent. L'autocràcia va romandre inamovible. Tot i que el creixement de l'alfabetització i la consciència de la població - l'any 2000 van introduir l'educació secundària obligatòria universal i va donar lloc a un desig completament natural d'una major llibertat política i representació en les estructures de poder de tota la població civil de l'Imperi Rus. I hi haurà més xinesos i indis que russos.
  A més, en aquesta situació, l'aristocràcia no podia apostar per la democratització i una forma de govern parlamentària. La noblesa russa podria haver-se dissolt, i sens dubte s'hauria dissolt en l'onada de la gent comuna i els estrangers.
  I així el monarca al tron es va convertir en un veritable garant: l'estabilitat i el domini de la nació central.
  I el 2012 va tenir lloc l'esdeveniment més gran: el planeta més llunyà del sistema solar, Plutó, presentat als astronautes russos! I des de Venus es van servir a la taula del monarca les primeres verdures i fruites cultivades en un planeta sobrenatural.
  
  NO DEIXEU DISCOS PETITS
  ANOTACIÓ
  Un disc caigut accidentalment amb un holograma va revelar a Adolf Hitler el coneixement del futur, que va resultar ser molt perillós per al món. El Führer es nega temporalment a atacar l'URSS i de moment els atacs a Occident.
  . CAPÍTOL 1
  El viatger del temps va deixar caure accidentalment un petit disc dur amb un holograma. I en ella hi havia la història del planeta Terra. I va caure en mans de les SS, i d'un coronel molt llest. I va poder comunicar-se amb Himmler i Hitler. I ho van acceptar i van mirar l'holograma. I van treure conclusions.
  Primer de tot, és clar, va decidir Hitler. Ara va rebre el coneixement de com aniria la guerra.
  I, per descomptat, vaig fer alguns ajustos. En particular, no va aturar els tancs prop de Duker. I va derrotar als anglesos. Sí, i França va capitular uns dies abans, ja que els nazis tenien un bon coneixement del nombre i la disposició de les tropes.
  Però el més interessant és més enllà... Hitler va decidir desembarcar tropes a Gran Bretanya i conquerir-la. I semblava un moviment fort. Així que abans, el Fritz tenia dubtes. El mateix Hitler és un gran anglòfil, i comptava seriosament amb l'aliança de Gran Bretanya i el Tercer Reich contra l'URSS. Però aquesta vegada tot estava clar.
  A més, Hitler ja sabia del cert que no seria possible negociar amb Gran Bretanya, i l'URSS era molt forta militarment i va formar reserves massa ràpidament. Així que no és tan fàcil tractar amb ell. I primer heu de crear una poderosa flota de tancs, contra trenta-quatre.
  I encara obtenim els recursos de les colònies angleses. I això és el més important: llavors el Tercer Reich tindrà innombrables reserves i poder. I, per descomptat, els britànics són ara més febles. Les tropes que es van perdre prop de Duker no es van comptar.
  A més, Hitler tenia ara informació precisa sobre les defenses costaneres britàniques i entenia millor com portar a terme una guerra aèria. A més, el Führer va nomenar Speer Ministre d'Armaments i Municions, i li va donar poders d'emergència, ordenant transferir l'economia del Tercer Reich i els països ocupats en peu de guerra. I la producció d'armes a Alemanya ha augmentat dràsticament, sobretot avions. Això va permetre guanyar la batalla aèria per a Gran Bretanya i dur a terme l'aterratge. I, per descomptat, és molt, molt xulo.
  Hitler ara sabia molt més sobre els seus oponents. I per això va decidir declarar la guerra total molt abans, i abans que el Tercer Reich comencés a perdre. Està clar que els aliats són forts. I que encara que la Wehrmacht no estigui empantanada amb l'URSS, la Gran Bretanya hauria de ser eliminada. Gaudeix del moment.
  Al mateix temps, és clar, transferir el nombre màxim de fàbriques a tres torns i utilitzar treballadors estrangers. I, per descomptat, això és molt greu. I construir més submarins. Recordeu que al mateix temps va ser possible guanyar la guerra submarina.
  Els alemanys estaven augmentant el seu potencial a un ritme accelerat. I va pressionar els britànics al cel. A més, van assolir un cop aclaparador, capturant Malta directament. I això també importava. Hitler va parlar durament amb Franco i el va obligar a deixar passar les tropes alemanyes i va assaltar Gibraltar. Després d'això, els Fritz es van precipitar cap a l'Àfrica en ramats. I la pressió sobre Gran Bretanya va anar creixent.
  I semblava que els britànics no tenien cap possibilitat... En principi, tal com és. Els Estats Units no van entrar obertament a la guerra. I l'aterratge va tenir lloc al setembre, després que l'aviació britànica fos suprimida per les forces superiors de la Luftwaffe. El paper decisiu el van jugar els esforços de Speer, a qui Hitler va nomenar al maig i va ordenar traslladar l'economia a un estat de guerra. I ho va aconseguir. El Tercer Reich va guanyar ràpidament impuls i el seu complex militar-industrial. Les capacitats de les fàbriques d'avions alemanyes van permetre la producció de noranta-cent avions per dia. I la Gran Bretanya no va poder resistir aquest poder.
  A més, un altre moviment fort per part de Hitler per permetre que les dones lluitin al cel.
  I aquí hi ha l'Albina i l'Alvina: dues belleses descalces en bikini lluiten a l'aire.
  Són molt xulos pressionant els britànics.
  L'Albina enderroca un avió britànic amb els dits dels peus nus i crida:
  Ho trencarem tot a trossos!
  L'Alvina també talla l'enemic amb el seu taló nu i xiscla:
  - Serà la nostra victòria!
  Sí, si les noies lluiten gairebé nues, llavors serà greu. I així l'enemic es trencarà a trossos que no li semblarà suficient a ningú. Què fortes són les noies descalces en bikini.
  I si ja comencen a xisclar i rugir, això és un bloqueig complet.
  Alvina, enderrocant un altre cotxe anglès, va emetre:
  - No podem ser derrotats!
  L'Albina, tallant l'anglès, també va xisclar:
  - Som els més forts!
  Definitivament, les noies són genials. Marsella també va tenir un bon rendiment. Hitler li va prestar especial atenció. I aquest fenomen de l'as, que va establir diversos rècords a la Segona Guerra Mundial, es va revelar molt abans.
  El més important és, per descomptat, aterrar a terra. Els alemanys tenien una previsió meteorològica precisa, i coneixements de defensa costanera, així que l'aterratge va anar molt bé.
  Els nazis van actuar amb confiança. El batalló de noies de les SS "Llops" va participar en la batalla. Les guerreres van lluitar només amb bikini i descalços, cosa que les va fer invencibles. I aquesta, he de dir, és una decisió molt reveladora i fresca.
  Els nazis van continuar atacant... I de seguida es van capturar caps de pont en sòl britànic en moviment.
  La Gerda i la Charlotte, colpejant els peus nus pels bassals de tardor, van disparar contra les tropes angleses i van cridar:
  - A la guerra santa hi haurà la nostra victòria! Bandera imperial endavant: glòria als herois caiguts!
  I altres noies, llançant granades amb els peus nus, mostraven la seva classe més alta, rugint:
  - Ningú ens aturarà
  Res ens derrotarà!
  Amb valentia destruirem l'enemic,
  La nostra voluntat és un monòlit!
  I, de fet, les noies eren increïbles. I de fet, aquestes noies són súper!
  I quan també es van treure els sostenidors i van mostrar una agressivitat tan inflexible, realment es va convertir en - súper!
  La Gerda, disparant als oponents, va xisclar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  I amb el seu taló nu va llançar una granada. I destrueix molts enemics.
  Charlotte també va llançar una llimona amb els dits nus dels peus, va esquinçar una massa d'enemics i va xisclar:
  - Pel comunisme ari!
  La Christina també lluita segant els oponents i rugint:
  - Per la mare Prússia!
  Magda va llançar un regal assassí de la mort amb el seu taló nu, arrossegat:
  - Per grans fites i èxits!
  Sembla que les noies s'enfuriessin a fons. I mostren la seva classe. I força significatiu.
  On és contra l'equip femení, sobretot si es van arrencar els sostenidors: resisteix-te!
  Les noies, és clar, si mostren classe, ho mostraran molt significativament.
  I com rugeixen amb els seus pulmons.
  Sí, on és el Tercer Reich contra això per resistir-se...
  Però finalment, el Fritz va passar per davant de Londres. I es va moure pels seus quadrats.
  I Churchill fuig al Canadà.
  Els britànics es van rendir Londres per evitar la destrucció. I en general va resistir força dèbilment. I van ser derrotats junts.
  Anglaterra va caure. Un rei proalemany va ser colЈlocat al tron i es va formar un govern encapçalat pel primer ministre Mosley.
  Aleshores va començar la conquesta de les colònies d'Anglaterra. I els alemanys es preparaven per marxar cap a l'est. I van recollir nous tancs. El T-4 es va actualitzar per a un canó més potent. I el T-3 tenia una pistola amb un canó més llarg.
  Churchill, és clar, va girar la cua entre les cames i va començar a demanar als Estats Units que entrés a la guerra. Però Amèrica va perdre el desig de veure com de forts eren els nazis.
  I hi ha hagut alguns canvis en la tecnologia. Els alemanys, fabricant el "Tiger", van colЈlocar el motor i la transmissió junts i en un bloc i transversal, la torre es va fer més petita i estreta, i el tren d'aterratge es va canviar per un de més lleuger i pràctic.
  Com a resultat, el "Tigre" va resultar ser inferior a dos metres i pesar menys de trenta-vuit tones. La qual cosa, amb un motor de set-cents cavalls, li proporcionava una bona mobilitat. I la protecció era encara millor, ja que l'armadura es trobava sota els vessants. I així simplement no s'agafa el tanc.
  Aquest cotxe era inigualable.
  Després de la capitulació i subjugació de la Gran Bretanya, va començar el procés de captura de les colònies.
  Els alemanys no van tenir temps d'atacar l'URSS a la primavera del quaranta-un. I a l'estiu era evident que no arribarien a temps abans de l'hivern!
  Així que Hitler va decidir no anar a Rússia de moment. I com que els Estats Units poden crear una bomba atòmica, primer els heu de sotmetre. Encara que arribar als Estats Units a l'estranger no és fàcil. Però hem de...
  En primer lloc, els alemanys el maig de 1941 van dur a terme l'operació Ícar per capturar Islàndia. I era atrevit i intelЈligent. Després a Groenlàndia i després al Canadà.
  Hi va haver una conversa: Stalin voldria unir-se a la coalició de l'Eix? I també anar a la guerra amb els Estats Units? La temptació era, és clar, gran. Però Stalin va mantenir la consistència... i no va entrar a la guerra.
  I els alemanys s'acostaven als EUA. Japó va derrotar la flota nord-americana al port de Perú i es va apoderar de moltes terres. Els alemanys també van aconseguir capturar l'Índia. I va ser el seu moviment fort.
  Hitler va ordenar l'acumulació de tropes a l'Argentina i al Brasil. I per recollir-hi forces colossals. I també moure's per Canadà. El Japó va bloquejar els EUA i l'istme de Panamà. I van començar a pressionar els americans des d'ambdós bàndols.
  Els alemanys van poder convèncer l'Argentina i el Brasil d'entrar en la guerra contra els Estats Units. L'autoritat del Tercer Reich era gran. Amèrica té una economia forta, però un exèrcit força feble. I s'està pressionant molt. I el mar, els japonesos van enfonsar gairebé tota la flota. I Amèrica estava sota atac de la flota submarina. I derrotes aclaparadores molt poderoses de poderosos vaixells i portaavions. Que també destrueixen a tothom.
  Hitler va prendre l'enemic per pressionar i va començar a aixafar com un trenca-ossos. I va fer mal.
  I les noies estan aixafant els americans al cel. I el tanc "Tiger" en la versió modernitzada s'ha convertit en un cotxe fantàstic. I va colpejar tothom com un martell neumàtic.
  Hitler, com diuen, és un assassí acabador. I les noies de la Wehrmacht són uns guerrers assassins i van colpejar l'enemic.
  Per exemple, dos pilots del Tercer Reich, l'Albina i l'Alvina, els van anomenar A, un quadrat, van anotar els comptes amb molta força. Mentre que el Marsella era considerat el campió. El juny de 1943, va portar el seu compte a quatre-cents cotxes i com a resultat va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I aquest és el cinquè grau.
  Però l'Albina i l'Alvina ja l'estaven posant al dia. Superant els tres-cents vehicles abatuts cadascun, van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Però ara ja s'acostaven als quatre-cents. I no anaven a parar.
  Aquí l'Albina va prémer els dits dels peus nus sobre els pedals del volant i va xiular:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  I va abatre un parell d'avions americans.
  L'Alvina, seguint disparant, també va golejar. Va abatre dos avions de l'exèrcit nord-americà amb els peus nus i va xisclar:
  Som l'encarnació de l'odi!
  Les noies es van separar. Són molt àgils en la batalla.
  L'Albina va disparar el seu canó i va xiular:
  - Glòria a la Pàtria - fuet!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Gran glòria!
  Els alemanys van pressionar molt fort als nord-americans. I van agafar la qualitat de la seva aviació.
  L'E-50 va resultar ser un bon desenvolupament. Aquest tanc va resultar amb un canó perforant i de tir ràpid. I amb una bona protecció frontal.
  El nord-americà Sherman no és el seu rival. I Pershing també. L'E-50 va demostrar ser una bèstia de màquina.
  Els alemanys l'any quaranta-tres es van establir a Groenlàndia i es van establir al Canadà. Al mateix temps, la diplomàcia alemanya va guanyar el Brasil al seu costat, juntament amb l'Argentina, que feia temps que era obedient. I la promoció va començar des dels caps de pont del sud.
  El 1944 va ser un any decisiu. Les tropes alemanyes i japoneses van envair Mèxic i van capturar gairebé tot el Canadà, envaint Alaska també. I llavors les hostilitats es van traslladar finalment als Estats Units. Al seu territori van començar a tenir lloc autèntiques batalles.
  I, per descomptat, els tancs alemanys de la sèrie E es van mostrar com a vehicles molt perillosos i de combat. On són els americans abans que ells? Els feixistes tenen tanta força.
  Sobretot quan la tripulació del tanc de la Gerda està atacant i aixafant les tropes nord-americanes.
  Té un cotxe de la sèrie E-50, àgil i ràpid. Té una longitud de canó de 100 EL i un calibre de pistola de 105 mm. Si una pistola d'aquest tipus es trenca.
  La Gerda va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va disparar un projectil, colpejant amb precisió l'enemic i va xisclar:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Charlotte, aquesta noia pèl-roja també va colpejar, amb els dits dels peus nus, als nord-americans i va xiular, mostrant les dents:
  Glòria a les nostres tropes invencibles!
  La Kristina també va tocar les seves cames àgils i ciselladas amb els dits nus i va cridar:
  - Glòria a l'heroisme de la Wehrmacht!
  La Magda, fent servir els dits llargs i elegants de les cames nues, també va colpejar i va xisclar:
  - Glòria a la Wehrmacht invencible!
  I quatre noies l'agafaran i rugiran a tot cor:
  - Som autèntiques àguiles, i plenes d'heroisme! I volem com ocells, fills de la valenta Pàtria!
  La Gerda va tornar a disparar amb els dits nus. Va colpejar el cotxe americà i va xiular:
  - No, no fills, sinó filles!
  Charlotte va disparar contra el cotxe nord-americà, li va arrencar la torreta i va piular:
  - Això sí, les filles són molt heroiques!
  La Christina va donar una bufetada al seu oponent. Ella va travessar l'enemic de cap enllà, i va xiular, mostrant les dents:
  - Som les autèntiques màquines de la mort!
  Magda també va disparar a l'enemic. Va trencar l'armadura de l'enemic, va colpejar el front de l'enemic i va cridar:
  - I som les màquines més perfectes del món!
  I les noies van udolar en cor:
  - Glòria a Alemanya, glòria, els tancs corren endavant! Les divisions del Tercer Reich donen la benvinguda a la gent valenta!
  En resum, els alemanys anaven molt bé, i les seves tropes anotaven una victòria rere l'altra.
  Els Estats Units, és clar, tenen una economia forta, però van perdre en tecnologia. Sobretot tancs i avions a reacció. Els alemanys ja tenien el ME-262 X en producció en sèrie, i aquest avió era capaç de sobreviure a una velocitat de més de 1150 quilòmetres per hora i armat amb cinc avions de canons de 30 mm. Els nord-americans no poden resistir-se a una màquina així.
  Els alemanys també disposaven d'un ocell XE-262, fàcil de fabricar, quasi totalment de fusta, molt lleuger i maniobrable. Però el XE-262, a causa de la seva massa baixa i la seva gran velocitat, era difícil de gestionar i requeria pilots altament qualificats. Però va ser genial per a l'estil de Huffman, que funcionava en l'acostament. I a poca distància va aixafar els americans.
  Però a més d'en Marcel, també hi havia dues noies: l'Albina i l'Alvina. Van superar els tres-cents avions abatuts cadascun i van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Les creus de cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants només tenen fins ara Huffman, que va abatre més de cinc-cents avions, i Rudel, el llegendari avió d'atac, va fer caure més de cinc-cents tancs i molts altres objectius terrestres. I disset avions més.
  En el Tercer Reich també van aprovar el sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants, als que arriben a mil avions abatuts, oa la mateixa quantitat de tancs trencats.
  En aquesta Creu de Cavaller s'haurien d'haver enganxat almenys un centenar de diamants, i hauria estat més gran que altres Creus de Cavaller. Per tant, el premi no només va ser honorable, sinó també car.
  L'Albina i l'Alvina estan volant pel cel. Enderroquen els seus avions ianquis i canten entre les dents:
  - Noies guapes,
  Grans amics...
  Serien formidables nois...
  I grans puntades!
  L'Albina va apuntar el canó de l'avió amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'americà i va xisclar:
  - Llums d'ulls alegres!
  I va fer l'ullet a la seva parella. Ella va tallar la seva contrapart. Va fer trossos l'enemic fent servir els dits dels peus nus i va xiular:
  - Pel comunisme i les nostres glorioses victòries!
  L'Albina va corregir la seva parella, enderrocant l'avió ianqui:
  - Pel comunisme ari!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  Mentrestant, la guerra continuava. Els nord-americans estaven clarament perdent davant el millor enemic en tecnologia i entrenament, i fins i tot utilitzant divisions estrangeres.
  En particular, els Yankees tenen el tanc Sherman principal. Bé, on és contra el principal E-50 alemany. La màquina dels nazis tenia un blindatge frontal de 250 milЈlímetres, un blindatge lateral de 170 milЈlímetres i un pes de setanta tones amb un motor de 1200 cavalls de força amb un impuls del motor.
  Cal tenir en compte que el Sherman ni tan sols va poder penetrar pel costat alemany, ja que l'armadura de l'E-50 està inclinada. Fins i tot el Sherman amb una pistola de disset peus, el Firefly, no va portar realment un alemany a bord. Però aquest tanc no era massiu.
  I els alemanys van agafar amb confiança el tanc americà des de cinc quilòmetres de distància. A més, té una silueta alta. Els americans tenien Pershing una mica millor. Però aquest tanc no era tan massiu com el Sherman, i tot i així el seu canó de 90 mm no era suficient per a una lluita eficaç.
  Només "Supershing" podria penetrar l'E-50 alemany pel costat. El benefici d'una pistola i un calibre de 90 mm i una longitud de canó de 73 EL. Però, d'altra banda, la cadencia de foc és de només quatre rondes per minut enfront de dotze per a l'E-50 alemany, i el pes de cinquanta tones és massa gran per a un motor de 500 cavalls de potència. Sí, i l'armadura és insuficient. Al front del mastodont principal alemany, els americans encara no van trencar. I el Fritz també tenia un E-75 amb un canó de calibre 128 mm i un gruix de blindatge lateral de 210 mm sota pendents, amb una protecció encara millor i un motor de 1500 cavalls de potència.
  Així que des del primer moment, els EUA van estar perdent. Només el tanc T-93, més precisament un canó autopropulsat de noranta-tres tones de pes, amb un gruix de blindatge frontal de 305 mm i un canó de 155 mm, podia lluitar frontalment contra els mastodonts alemanys.
  Però el rendiment de conducció d'aquest canó autopropulsat no tenia importància, igual que la cadencia de foc. I els alemanys la van destruir amb avions.
  Així que els nord-americans en conjunt no anaven bé i estaven perdent irremediablement.
  I les tropes alemanyes es van acostar cada cop més a Nova York i Washington.
  Roosevelt va suplicar a Hitler per la pau.
  Però el Führer només volia una rendició completa sense cap condició. Washington estava envoltat. I els nazis van començar un assalt a la capital dels EUA.
  La tripulació del tanc de Gerda va lluitar per un demà més brillant. I va guanyar sense cap problema.
  La noia fins i tot va començar a disparar no només amb els dits dels peus nus, sinó també amb els mugrons escarlata dels seus pits. I va ajudar molt.
  Charlotte també va disparar prement els seus mugrons robí al botó del joystick i xiulant:
  - La grandesa del comunisme rau en no ser un peix, sinó una balena!
  Christina, disparant, prement els botons del joystick, va assenyalar:
  - I els alemanys construirem el més gran del comunisme!
  Magda, disparant mugrons carmesí als seus oponents, va emetre agressivament:
  - El comunisme més brillant! Només amunt, ni un pas avall!
  Gerda, apuntant el canó amb els dits dels peus nus, i donant voltes a l'obús americà amb un tret ben apuntat, va confirmar:
  - Pel comunisme ari!
  Després de la caiguda de Washington, Amèrica aviat va capitular. I va passar el 31 de gener de 1945.
  La Segona Guerra Mundial ha acabat. I l'ascens al poder de Hitler va coincidir amb la capitulació d'Amèrica.
  Semblava que hi havia un llarg període de pau. De fet, totes les guerres s'han acabat, els Estats Units són capturats, i què més es pot desitjar? Però hi havia una superpotència més amb colònies: el Japó. I Hitler volia conquerir-lo, així com l'URSS.
  El 22 de juny de 1945 va començar la invasió de l'exèrcit del Tercer Reich a l'URSS.
  Amb què pot comptar l'Exèrcit Roig en aquestes condicions? Les forces ja són molt desiguals.
  Però pel que sembla, els russos i altres nacionalitats encara tenen alguns càlculs.
  I lluiten molt dur.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana estan lluitant contra els nazis.
  Noies tradicionalment descalces i en bikini. I aquest és el seu credo. Lluiten amb ferocitat salvatge.
  Natasha, disparant amb una metralladora, comenta:
  - En què som bons, que sabem lluitar!
  Zoya, disparant a l'enemic, va acceptar:
  - Podem!
  I va llançar una granada amb els dits nus.
  L'Augustina va gargotejar als nazis amb una metralladora i, amb molta emoció, va cridar, llançant una granada amb el taló nu:
  - Sóc el destructor del mal!
  Svetlana, també disparant a l'enemic i disparant amb precisió, tallant els enemics i llançant una bossa d'explosius amb el peu descalç, a causa de la qual cosa el tanc es va girar, va emetre provocativament:
  - Trituraré el Tercer Reich en pols!
  I la noia va tornar a treure la llengua.
  Aquí estan els guerrers. Amb ells pots lluitar contra gairebé qualsevol monstre. I fins i tot el de Hitler.
  Natasha, disparant contra els nazis i defensant Moscou, va cantar:
  - Estem aixafats pel jou de l'horda,
  Estem oprimits pel jou dels infidels...
  La Zoya, disparant al Fritz i llançant els seus dits nus amb els peus, va deixar escapar un xiulet assassí:
  Però ens bull a les venes
  El cel dels eslaus...
  L'Augustina, disparant als nazis, i actuant amb molta energia, donant una granada amb el taló nu, va continuar:
  I des de les ribes meravelloses,
  A les costes de Kolyma...
  Svetlana va cantar amb passió salvatge, jugant amb els músculs de les cames, i les fitxes de premsa van donar:
  Tot això és la nostra Terra,
  Tot això som nosaltres!
  I aquí les noies, he de dir, estaven amb una gran vanitat i una agressivitat colossal.
  Ningú pot aturar-los, res els pot derrotar. Les males llops aixafen l'enemic, les malvades tigresses saluden els herois.
  O potser heroïnes. Aquí hi ha les noies de joc del vol més alt d'un ocell.
  I si lluiten, doncs des del cor....
  I l'Alenka amb la seva tripulació al tanc KV-13. Una màquina que està preparada per resistir les composicions piramidals alemanyes. La noia dispara a l'enemic i canta:
  - Els nostres tancs, només és un miracle,
  Des dels deserts als mars del nord!
  Et destrossarem, creu Judes,
  La terrible bèstia serà destruïda!
  Anyuta va confirmar amb fúria, també disparant a l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Esquinçaré l'enemic i els trituraré en pols.
  Alla es va tornar a carregar contra l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - Per la grandesa del comunisme vermell!
  La Maria també va colpejar l'enemic, fent un tret ben apuntat amb el seu membre inferior nu i va rugir:
  - Per belles victòries!
  Marusya també, amb l'ajuda dels seus dits nus, va moure l'enemic, com si el pegués, i va cridar:
  - Per les més altes idees del comunisme!
  Els Cinc van lluitar contra els nazis com a terminadors.
  I els pilots soviètics també van lluitar al cel. En particular, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Van lluitar com herois femenines èpiques. Amb els dits nus, van enviar projectils aeris. Van colpejar els enemics molt encertadament.
  Anastasia va prémer el mugró escarlata al botó del joystick, va colpejar el feixista i va xiular:
  - Glòria a les idees del comunisme!
  Disparant a l'enemic amb mugrons de maduixa, l'Akulina mig nua també va arrossellar:
  - Glòria als herois de l'URSS!
  Aquestes són noies calentes i fortes aquí. Com lluiten com autèntiques bèsties. I tenen una passió sobrehumana i una força colossal.
  Anastasia, aixafant els nazis, va cantar:
  - Damunt del desafortunat planeta penjava,
  El malvat Fritz bull la foscor...
  L'ocupant odia la seva destral,
  Esmola i talla't el cap!
  
  No obstant això, no és un peó,
  I no caminar per sempre sota el jou...
  Converteix els malvats enemics en tisones,
  Es convertirà en el governant dels mons!
  I després hi ha Elizaveta amb un canó autopropulsat SU-100. Una màquina amb un canó de 100 mm més potent que el T-34-85 i preparada per lluitar contra els enemics.
  Noies al tanc, és clar, amb un sol bikini.
  L'Elizabeth va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, disparant amb força precisió a l'enemic i va arrossellar:
  - Per la Rússia del comunisme!
  Llavors Ekaterina va disparar al seu torn, utilitzant el mugró escarlata del seu pit per disparar.
  Va colpejar el tanc nazi i va arrollar:
  - Per l'èxit en la construcció del comunisme!
  L'Elena també va disparar al seu oponent fent servir els dits nus. Va trencar el canó d'un tanc piramidal, ho va fer tot correctament.
  Llavors va xiular:
  - El més brillant tindrem el comunisme!
  Després lupanula i Euphrosinia, encara que sol ser només una conductora. Però la noia va colpejar amb molta precisió, colpejant el musell del tanc nazi.
  Llavors va arrossellar:
  - El nostre comunisme és més brillant que el sol!
  Les noies del tanc estan descalços i en bikini es veuen molt maques i carismàtiques. I tenen pits amb mugrons tan escarlata.
  Elizabeth va cantar amb delit;
  Aixafem el jou, creieu el feixisme,
  Mouré muntanyes si cal...
  Hi haurà una era, l'era del comunisme,
  Volaré al cel amb una cançó!
  I de nou, la noia amb el mugró escarlata prement el botó del joystick i colpejarà els nazis.
  Així que el Führer no ho trobarà una mica.
  Amb aquestes noies, està clar que l'URSS encara viu, i Hitler no la pot trencar tan fàcilment.
  Encara que els alemanys estan pujant cap endavant...
  La Gerda està lluitant al tanc E-50 U, llavors hi haurà un aixafament mortal. I així tothom s'hi bateja.
  Prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus, copa un trenta-quatre i rugeix:
  - Pel comunisme, el gran arià!
  Charlotte lluita, i amb els seus dits nus també envia un projectil mortal i xiscles:
  - Això és genial!
  La Christina la va agafar i va colpejar amb l'ajuda dels seus peus nus a l'enemic amb un salt mortal i va arrollar:
  - Per grans victòries!
  I la Magda també, com un lupaneet amb un salt assassí, amb l'ajuda d'un taló nu, lupanula de metralladores i grunyia:
  - Per als superhomes!
  Així que l'Exèrcit Roig està ajustat a això.
  Aquí l'Agatha i l'Adala es barallen en un disquet. Els guerrers controlen la màquina amb l'ajuda de joysticks i despleguen aquesta unitat més potent. I així aixafen els oponents. I van colpejar amb raigs de calor de l'aire. Literalment destruint el poder dels rivals.
  Àgata, disparant a l'enemic, rugeix:
  - Enfada la meva passió!
  I amb un taló nu i rodó, com pressionant.
  Adala, disparant als enemics, declara amb confiança:
  - Només és poder!
  I també fa servir els seus dits nus contra l'enemic.
  Les noies es van dispersar realment. I tal, diguem-ne belles lluitadores directes.
  Per tant, és molt difícil per a l'URSS resistir aquest poder.
  L'Albina i l'Alvina també lluiten i derroquen els enemics amb els dits dels peus nus. I molt nefast.
  I les noies aixafen l'Exèrcit Roig i rugeixen:
  - Els llops blancs s'agrupen en una manada,
  Només així l'espècie sobreviurà...
  Els febles moren, els maten...
  Neteja de sang sagrada!
  . CAPÍTOL #2
  Els alemanys i els seus aliats estan pressionant l'Exèrcit Roig. I destruir Rússia.
  Però les noies soviètiques també lluiten a canvi. I mostren la seva classe més alta.
  Anastasia Vedmakova salta a l'avió. L'aixeca en l'aire, camina rígid i rugeix:
  - Pel gran comunisme!
  La noia es baralla en calces sola. I és molt bonic.
  I Akulina Orlova fins i tot es va treure el sostenidor, i només un covard lluita. I la noia és molt xula.
  L'Akulina és una súper noia, i amb l'ajuda dels seus dits nus enderroca l'enemic i crida:
  - Glòria al comunisme!
  Mirabela Magnetic només duia banyador. Una noia tan bonica i lluitadora. I com crida:
  - Tinc una noia que és super!
  I també amb l'ajuda dels dits nus, travessa l'enemic.
  Aquestes són les noies i molt xules i juguetons. I així aixafen tota la coalició feixista amb glaçons com una porra.
  Però encara la Wehrmacht avança.
  Aleshores les quatre noies van guanyar la llegendària fama. Encara que en general el seu camí gloriós va començar l'any quaranta-un. Himmler va persuadir el Führer de provar batallons de dones a les batalles, d'aris especialment entrenats.
  Els combats van demostrar que les dones no són gens una baula feble i saben com lluitar bé. I al mateix temps suporten menys pèrdues que els homes. Els guerrers també van lluitar a la infanteria, colpejant els seus peus descalços a les sorres calentes del desert del Sàhara. I dominava els tancs. Havent provat el "Tigre", en batalles amb Gran Bretanya.
  El destí del tanc Panther va resultar interessant. En la història real, aquest millor i segon tanc més gran del Tercer Reich va tenir un paper important al Pantsval. Com a alternativa, les "Panteres" gairebé no van lluitar. No van tenir temps d'assaltar la metròpoli britànica. "Panthers" -2 més avançats i poderosos van entrar a la sèrie per a les batalles contra els EUA.
  I ara els quatre han rebut una "E" -50 encara més potent i perfecta, que es distingeix per armes potents i protecció.
  Els guerrers se sentien molt segurs. El control del dipòsit és el més modern amb joysticks. L'últim cotxe. Fins i tot el motor de la turbina de gas. Però també hi ha un munt de "Panteres" -2. Trenta-quatre no és un rival d'aquesta màquina.
  La Gerda estava reclinada en una butaca. Era biquini. Les noies ja estan acostumades a lluitar mig nues. Les sorres calentes del desert els cremaven els peus descalços, els còdols de les muntanyes els punxaven les plantes nues. Però els guerrers no es van trencar gens ni es van esborrar en pols.
  El comandant de la tripulació, que va rebre molts premis, va xiular:
  - I ara Rússia està contra nosaltres! Noves aventures i victòries t'esperen!
  Ella va sacsejar el seu cap blanc com la neu. Rossa natural, molt bonica i bronzejada.
  Charlotte va somriure.
  Aquesta noia tenia els cabells vermells de coure que cremaven com una flama. També una bellesa, amb un bronzejat bronzejat. En bikini, bronzejada, musculosa. Amb els peus descalços, trepitjant sorra calenta i pedres esmolades.
  El diable ardent va dir:
  - Els russos són potser els nostres oponents més fanàtics!
  La Cristina va aixecar la veu. Els seus cabells són de color groc coure, també cremant com una flama, però amb una tonalitat daurada. I el mateix bronzejat, músculs i bellesa. Cara expressiva i alhora suau. I un biquini. Cames que han estampat quilòmetres sobre una superfície dura i ardent, però que no han perdut la gràcia i les línies suaus. Els dits nus estan ben retallats i molt àgils.
  La noia pèl-roja va preguntar:
  - Per què penses això?
  Magda va respondre per ella. Aquesta noia té els cabells daurats blancs, ros mel. Molt bonica, musculosa, amb una cara expressiva i ulls de safir-maragda. Les cames també estan endurides, amb talons rodons i dits rectes. Potser la Magda té la cara més tendra, gairebé mansa, malgrat la seva barbeta valenta. La Gerda, per exemple, sembla més dura. Una mica més suau que la Christina, i una mica perversa com la bruixa Charlotte.
  Magda va comentar:
  - Tenen un sistema totalitari com el nostre. Per tant, són més durs!
  La Gerda va somriure i va respondre:
  - Els tancs soviètics són un munt de ferralla. No els hem de tenir por!
  Magda va respondre suaument:
  - A la sèrie KV, està ple de mastodonts. Sobretot KV9.
  Les noies van riure. L'últim tanc realment va resultar ser una "obra mestra": la màquina més pesada amb tres canons: dos de 152 mm i un de 122, amb un pes de tres-centes tones i una armadura frontal de 200 mm. Un dels models més fracassats en la construcció de tancs. No era possible transportar un tanc així. I el cotxe és simplement una pèrdua de diners! El KV-10 també va entrar a la sèrie: una màquina amb tres canons de 107 mm i un pes de dues-centes tones, una mena de destructor de tancs.
  No és la millor idea posar dues armes al tanc. I fins i tot més de tres. Aquí Stalin, és clar, va mostrar tirania. I va interferir molt amb el país. Tanmateix, també es va desenvolupar un tanc de la sèrie Isov. Però també enorme i pesat. L'única diferència amb la sèrie KV és un intent de posar l'armadura en un pendent racional. Però l'Exèrcit Roig no va fer la guerra, i per tant la tècnica no va millorar gaire. I no hi havia pràctica de combat d'utilitzar màquines.
  En general, els alemanys van utilitzar de manera més fructífera quatre anys de retard en comparació amb la història real.
  La Charlotte, pèl-roja, va prémer els dits nus del joystick. Disparat al búnquer fronterer. Un obús de 105 mm va colpejar el canó soviètic i el va girar. El conjunt de combat va començar a trencar-se i els obusos van detonar.
  La bruixa vermella va xiular:
  - Sóc un cavaller terrible - de genolls salvatges! Escombraré de la faç de la terra els enemics de la Pàtria!
  I el somriure de les dents de perla, i la brillantor dels ulls maragda. Les noies són realment de primer nivell.
  La Cristina va riure i va respondre:
  Ara dispararé!
  I també va disparar a l'enemic. Va disparar un canó soviètic de 76 mm. L'obust va colpejar el front inclinat de l'E-50. I va rebotar. Només sonava a les orelles de les noies.
  La Gerda va colpejar els seus peus nus i va xiular:
  - Quin passatge!
  I ella mateixa va disparar el següent tret... Tancs alemanys van disparar a la zona fortificada soviètica. L'E-100 també va funcionar. Aquesta màquina també va resultar ser una derivada del ratolí. No és una bona idea per a un tanc de dos canons. L'E-100 ja s'ha deixat de fabricar.
  En canvi, les modificacions d'assalt de la sèrie "E" entren a la sèrie. Però aquest encara funciona. I dispara projectils.
  Charlotte riu amb veu i sacseja el peu descalç.
  - La guerra és un estat terrible, però captiva com un joc!
  I la noia va disparar, i molt encertadament.
  La Christina va mostrar les seves dents nacrades. És una pantera carnívora i depredadora.
  Les armes soviètiques estan disparant, i davant d'elles hi ha camps de mines. Els teletancs alemanys es mouen. I els bombarders d'assalt treballen amb un rugit salvatge.
  Els llocs fronterers roden. Les hordes de Hitler van creuar la frontera.
  Magda va dir que no era gaire enginyosa, donant cops amb el peu descalç a l'armadura:
  - Escombrarem una defensa forta, però panícules d'acer!
  Els guerrers es van picar l'ullet els uns als altres. La defensa soviètica era força poderosa. Sobretot molts min. I això va retardar els alemanys. Però tot i així van aconseguir avançar.
  Els bombarders treballaven a les posicions soviètiques, i els avions d'atac també venien des de dalt. Precipitar-se a les profunditats de la defensa de l'Exèrcit Roig i TA-400, una de les modificacions més formidables dels bombarders. Fins a sis motors, inclosos els de reacció. I estan bombardejant i destruint ciutats soviètiques.
  La Gerda, disparant, va dir amb un somriure:
  - A la batalla, som animals, però amb ment d'home!
  I va tornar a disparar. Va destruir un canó soviètic. En general, aquesta és una noia del més alt nivell. I és tan xulo.
  L'E-50 va disparar contra posicions soviètiques, pràcticament sense danyar-se. L'armadura inclinada del cotxe amb acer cimentat va donar excelЈlents rebots. Els obusos soviètics ni tan sols podien ratllar els alemanys correctament.
  Christina va recordar les proves del "Tigre". Aleshores va ser el primer tanc alemany produït en sèrie. Cap de les petxines podria causar danys al Tigre. Els britànics van caure sota els seus cops. Però aquí hi ha un canó de disset peus, travessat al front. Aleshores les noies gairebé es van morir. I això va ser recordat pel guerrer. Que a prop estaven de la vella òssia amb la dalla, sentint el seu alè gelat.
  La noia va fregar la seva sola nua contra la cantonada. Tenia moltes ganes de saltar del tanc i córrer. És una guerrera tan directa.
  La Cristina va cantar amb aplom:
  - Boira blava, i per tot arreu engany!
  Els guerrers van riure... El seu vídeo era molt sexy i eròtic.
  I l'arma funcionava i disparava. Ni tan sols va pensar en parar. Tothom enviava shell rere shell. Trencant les posicions soviètiques en fitxes i fragments.
  Una cançó sonava pels altaveus darrere;
  El soldat sempre està sa
  El soldat està preparat per a qualsevol cosa...
  I pols com de catifes,
  Ens estem sortint del camí!
  I no pares
  I no canvieu de cames -
  Les nostres cares brillen
  Botes brillants!
  I de nou el poder d'un bombarder a reacció cau sobre les posicions soviètiques. I de nou, destrucció i zones fortificades senceres són llançades. I les pistoles volen en tota mena de direccions.
  Diverses desenes de tancs alemanys estan disparant al mateix temps i ho destrueixen tot.
  La Gerda se sent com una Bagheera a la caça. Aquí la primera línia de defensa soviètica ja ha estat destruïda. Però els soldats de l'Exèrcit Roig encara pululen i disparan contra els alemanys.
  Entre els combatents també hi ha pioners. Joves leninistes es van unir voluntàriament a l'Exèrcit Roig. La majoria dels nois van descalços i amb pantalons curts. Es porten ells mateixos, enrenou.
  I els pioners es moren...
  Charlotte, al capdavant del foc, va grunyir:
  - I els pioners, això és, tot el país mirava!
  Va disparar als russos, i Christina, xiulant verinosa:
  - Semblem falcons, volem com àguiles!
  I de nou va deixar escapar un somriure ardent. Noies precioses...
  Diversos tancs alemanys es van traslladar sota terra. I van aparèixer a la rereguarda de les tropes soviètiques, provocant pànic i gargotejant metralladores. Els nazis van aparèixer com els mosquits d'un malson.
  E-50 va veure el moviment de trenta-quatre a través de l'òptica. La Gerda va mostrar les dents i va començar a apuntar el canó. Màquina soviètica amb una petita torre T-34-76 i molt mòbil. Prova aquest i aconsegueix-ho. La noia ja té molta experiència, però el cotxe soviètic encara és diferent del Sherman nord-americà.
  I la distància al rus és de gairebé cinc quilòmetres.
  La noia es grata el taló nu, Charlotte li fa pessigolles entre els dits dels peus. Les noies riuen.
  Aleshores la Gerda dispara al cotxe rus. La closca s'acosta molt a prop, gairebé rascant l'armadura... Però encara passat. La Gerda colpeja el metall amb el puny molesta.
  La Magda li diu a la seva parella:
  - Vas colpejar el cos! Serà més fàcil arribar-hi!
  La Gerda passa el joystick a la Magda i li xiuxiueja:
  - Així que feu-ho vosaltres mateixos!
  Magda va cantar amb entusiasme:
  - La terra és a l'obró, la terra és a l'oblo... - La noia va agafar el joystick amb els dits nus i va prémer el botó, continuant cantant. - La terra és visible a la porta!
  I el seu projectil acaba de colpejar la base del tanc soviètic. El cotxe va esclatar i es va partir. Va començar a cremar... Obusos soviètics van esclatar dins l'úter.
  Magda va sacsejar els seus dits nus i va grallar:
  - A veure com ho he aconseguit! I tu dius...
  -va xiuxiuejar Charlotte, deixant al descobert els ullals.
  - Tornem a parlar, en diferents idiomes!
  Van aparèixer nous cotxes soviètics. Trenta-quatre van ser primers. Cotxes mòbils i nombrosos. Després vam passar de la sèrie BT. Aquest és un tipus d'eruga de rodes obsolet. També avançaven els T-26 antediluvians, que no són capaços d'una altra manera que rascar l'armadura alemanya. Els HF més potents i més pesats van avançar al final. I molts soldats a peu.
  La Christina va riure i va grunyir:
  Bé, els ensenyarem!
  Els vehicles alemanys van obrir foc des de llarga distància, intentant enganxar la infanteria soviètica a terra. També van destruir tancs i altres éssers vius.
  Els avions d'atac soviètics també van aparèixer al cel: el famós Ilys. Van atacar la formació alemanya. Els combatents de Hitler van córrer cap a ells. Va ser un autèntic abocador. Caces alemanys XE-262, molt àgils i àgils amb maniobrabilitat. Ataquen la tecnologia soviètica, pressionant com un ferro.
  Charlotte va tornar a disparar. Va entrar al BT soviètic i va grunyir:
  - Aquesta lletra no és un conte de fades... El conte de fades estarà per davant!
  L'E-50 es va aturar i va reflectir el contraatac soviètic. Un comandament poc experimentat va llançar la reserva del tanc a la matança. I els cotxes russos van ser atropellats, com els pollastres a la pell. I els van lluitar a fons.
  La Gerda va fer un tret, va trencar el front dels trenta-quatre i va xiular:
  - Què és el Creador - un infern ferit!
  Charlotte també va disparar, després d'haver trobat l'objectiu, els cotxes soviètics es van moure en línia recta i les noies van aconseguir disparar. I en general, aquest quatre dels fenòmens.
  L'arpia vermella cantava:
  - El nostre verí mata a tothom!
  I els guerrers van continuar fent foc, deixant al descobert les dents tan fortes i grans com els cavalls.
  Christina va tuitejar amb aplomb:
  - El nostre verí mata a tothom!
  Magda, colpejant els trenta-quatre, va bordar:
  - Aquest és el nostre resultat!
  La Verònica, l'Oksana i la Natasha, juntament amb altres noies, van abandonar l'encerclament. El batalló de noies va rebre l'ordre de retirar-se a la rereguarda, ja que els guerrers pràcticament no tenien armes antitanc. Stalenida Pavlovna tenia experiència de la guerra, servint com a voluntària a Espanya. I vaig entendre que les tropes frontereres no podien resistir els tancs de la sèrie "E". Les noies, però, van noquejar diversos transportistes, però elles mateixes van patir pèrdues.
  Ara el batalló es va dispersar i es va retirar.
  La Verònica, l'Oksana i la Natasha, després d'haver-se llençat les botes, marxaven descalces i amb bruses lleugeres. Les tropes soviètiques no estan preparades per rebutjar columnes de tancs pesats. I simplement no hi ha res per trencar el tanc E-50. L'única possibilitat és danyar les vies. Però en aquesta màquina, els corrons es troben en carros separats i és molt difícil desactivar-los.
  Les noies es van traslladar cap a l'est pel bosc i en petits grups. Semblaven molt commovedors. Es van posar els pantalons, i només amb camises lleugeres. Els cabells llargs, ros i lleugerament arrissats baixaven. Els peus descalços són agradablement pessigolles per l'herba i, de vegades, hi ha cops. Tot sembla molt eròtic. Els pits es mostren a través de camises primes.
  La Verònica, rastrejant l'herba amb el peu descalç, diu molesta:
  - Maleït, la guerra acaba de començar, i ja has de retirar-te!
  Oksana, el cabell ros de la qual era lleugerament vermellós, somrient les dents, respon:
  - I no em feia cap ilЈlusió especial! Hitler va conquerir gairebé el món sencer... Intenta-ho amb tanta multitud, pots manejar-ho!
  La Natasha va sacsejar els seus cabells blancs com la neu i va dir:
  - Tothom vol complaure... És difícil tractar-los! Ser fidel no és fàcil!
  La Verònica va assentir. El seu cabell és tan daurat i bonic. Ella és genial.
  Però la Victòria els va posar al dia. Una noia pèl-roja. El cabell és com el foc. I tan punyent. Bufava el vent i, sembla, és l'estendard proletari que recorre, un cabell tan flamíger.
  La Victòria es va treure la camisa i va exposar el seu tors. Tenia els pits plens, els mugrons escarlata, com roselles. Preciosa guerrera. I el seu cos fort i entrenat queda al descobert.
  La Natasha va riure i també va mostrar el seu tors, adonant-se:
  - I els nostres cossos són bonics... Només som amazones!
  La Verònica va negar amb el cap.
  - No és massa radical - exposar el pit! Has de seguir les normes de decència!
  La Victòria va negar amb el cap i va sacsejar els seus rínxols vermells.
  - En una societat comunista - les regles de la moral, el concepte és relatiu. - La noia va sacsejar els seus pits nus, els seus mugrons escarlata lluïen molt seductorament. - Estar nu no és pecat. Més precisament, el concepte de pecat és sacerdotal, però el nostre credo és la llibertat de la moral burgesa!
  Va confirmar la Natasha, sacsejant el seu bust exuberant i elàstic:
  - Més a prop de la natura! Més a prop del natural! I la nuesa natural!
  L'Oksana també va somriure i va mostrar el seu tors. De fet, amb la calor de l'estiu, que agradable és quan els pits estan nus. I el vent els bufa. Una noia preciosa i arriba la nuesa. Totes les noies són atlètiques, amb figures, els cossos nus dels guerrers semblen molt harmònics.
  Noies boniques caminen pel camí. Són tan adorables i molt atractius.
  va xiular la Verònica, movent el cap.
  Però no és gens agradable estèticament!
  Victòria va negar amb el cap negativament.
  - No! Tenim grans cossos! I ens veiem nus, genial!
  La Natasha va assentir amb el cap i, saltant, va dir:
  - Estava bé estar nu... Aquí va venir Ilitx amb una pistola!
  L'Oksana es va acariciar el pit i va xisclar:
  - De fet, el meu bust és super!
  Victòria va cantar amb entusiasme:
  - Ai, noies, i som uns assaltants! Carteres, carteres i carteres! Hem vist dòlars: muntanyes d'or!
  La Natasha, sacsejant els seus pits nus, va cantar amb un somriure:
  - Abans anaven nus, descalços, dolents!
  I tots quatre van esclatar a riure. Les noies pegaven amb els peus nus, aixecaven els talons nus. Bells guerrers. Darrere d'ells hi ha motxilles i rifles d'assalt PPSh. Simpàtics guerrers, molt meravellosos.
  La Verònica va dir suaument:
  - Davant Déu, tots som iguals... I haurem de respondre de disbauxa!
  La Natasha va riure i va respondre amb tota determinació:
  - No hi ha déu! Això és un conte de fades!
  Victòria, sacsejant els seus pits nus i bronzejats, va exclamar amb entusiasme:
  - Déu va ser inventat pels poderosos d'aquest món per mantenir la gent en submissió!
  La Verònica va sacsejar el seu cap daurat negativament.
  Qui va crear llavors l'univers?
  La Victòria va riure i va respondre:
  - Els propis univers creixen com les fulles d'un arbre. Creixen del no-res. Quan a l'infinit llunyà un arbre de l'univers va començar a créixer des de zero, i des de llavors han aparegut molts universos.
  La Natasha va riure i va treure la llengua, comentant:
  - Fa calor! Ens podem treure els pantalons?
  Victoria va recolzar la idea:
  - És una gran idea!
  I les tres noies per unanimitat es van desfer dels pantalons, quedant-se amb les calces. I quins cossos forts i musculosos tenen. Simplement magnífic, i acrobàcia.
  Oksana va cantar amb delit:
  - La panerola té antenes, la noia té les calces nues!
  Només la Verònica es va quedar amb els pantalons arremangats i la camisa posada. Ella va respondre amb retreu:
  - No està bé estar despullat així! I si ens veuen!
  La Natasha va riure i va respondre:
  - I fins i tot que vegin! M'encanta emocionar els homes!
  La Victòria va riure, va sacsejar les cuixes gairebé nues i va respondre:
  - Els homes són escombraries - només escombra!
  I va colpejar un fong fresc amb el peu descalç, va afegir:
  - Què bé agafar un semental i muntar-lo!
  Oksana va dir amb un somriure:
  - Quan t'acaricien, és agradable... Sobretot si els homes són joves, guapos...
  La Natasha va recordar a les noies:
  - Recordeu que vam agafar el noi. Un nen meravellós, i segur que té una gran perfecció més enllà dels seus anys!
  La Victòria es va llepar els llavis i va dir amb la luxúria a la veu:
  - Seria genial comprovar-ho!
  La Verònica va bordar indignada:
  - Quines coses més desagradables que dius! No et pots burlar així dels sentiments de la gent! Sobretot quan es tracta d'alemany, però un noi!
  L'Oksana va riure i va respondre:
  - Disculpeu-nos, però el meu cor és tan brut...
  Natasha va confirmar fàcilment:
  - Els alemanys avancen, i vull somiar amb alguna cosa bona! Per exemple, sobre els nois!
  Victòria va suggerir rient:
  - I si realment agafes homes? Va ser tan fantàstic!
  La Verònica va respondre amb duresa:
  - Les dones estan decorades amb modèstia, no amb assetjament arrogant!
  La Victòria va negar amb el cap ardent negativament. Va donar una bufetada amb els peus nus i va bordar:
  - No! No hi ha un plaer més gran, escollir un home ella mateixa i arrossegar-la al llit. La diable pèl-roja va sacsejar els seus rínxols color coure i va continuar. - Això és per ficar-se als arbustos per plaer, i no baixar pel passadís.
  La Verònica va dir severament:
  - El sexe sense motiu és un signe de ximple! - I va afegir. - Això és contrari a les normes de la moral comunista!
  Victòria no està d'acord:
  - va dir el mateix Lenin - les dones haurien de ser comunes!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Bé, no puc dir que m'he llençat així als homes, però m'agrada fer un paper actiu! Si tu mateix t'agrada triar a qui colpejar! Però per la nostra part no arriba a això.
  Victòria va assentir d'acord.
  - Sí, només tenim noies... Però pots superar la tanca! - La noia va xiular amb gran plaer. - Camperols, mujiks... Els nostres homes s'arrosseguen amb zel a la panxa!
  La Verònica va negar amb el cap negativament.
  - No, Lenin no va dir mai això!
  Natasha va exclamar en protesta:
  - No, això és exactament el que va dir Vladimir Ilitx! Sota el comunisme, tot serà en comú, incloses les dones!
  La Victòria va riure i va murmurar:
  - Les dones són bones... Els homes encara són millors! Eh, ser capturat, ser violat allà per tota una companyia.
  Les noies van riure a l'uníson. I la Victòria, somrient, va afegir:
  - I després el van colpejar amb culata de rifle! I els talons s'encendrien amb una flama suau i es ruixarien amb corbita!
  La Natasha va donar una puntada de peu amb el peu nu i va arrollar:
  - Els talons estan contents quan se'ls colpeja amb bambú! Aquí a la Xina, les nenes i els nens eren colpejats amb pals a les plantes nues. I els va encantar!
  Victòria va cantar amb gust:
  - Quina tortura a Hollywood! Només kats, no persones!
  La Verònica va dir sàviament:
  - Aquí aniràs a l'infern... Seràs torturat i els teus talons es cremaran no només amb bambú, sinó també amb ferro al roent!
  La Natasha va cantar, apretant els punys amb força:
  - Corb negre a la propera porta!
  Victòria, sacsejant els seus pits nus, amb mugrons escarlata, va continuar:
  - Bressol, manilles, boca esquinçada!
  Oksana, els pits de la qual també estan nus, i sacsejant els malucs, va respondre:
  - Quantes vegades després de la baralla el meu cap!
  La Verònica va recolzar l'impuls, trepitjant els seus peus nus:
  - Des de l'amuntegament de tallar vaig volar per on ....
  Natasha va bramar furiosa, sacsejant els seus pits nus:
  - On és la Pàtria! Que cridin lleig!
  La Victòria va pegar i va xisclar, retorçant els malucs, amb prou feines coberta per unes calces transparents:
  - I ens agrada, encara que no sigui bonica!
  L'Oksana va xiular, sacsejant els seus genolls bronzejats nus:
  - Bastards de confiança!
  La Verònica va dir amb un sospir:
  - Som guàrdies fronterers soviètics. I estem parlant com putas de tanca. És això possible...
  Victòria va cantar en resposta:
  - Gràcies Stalin-líder! Per als ulls estúpids i buits! Pel fet que som com un poll, no pots viure!
  La Natasha va amenaçar el diable vermell amb el puny:
  - Nu, no ets llebrer! Estaràs en una secció especial!
  Victòria va dir amb confiança:
  - Aviat els alemanys vindran a Moscou... I ja Stalin serà portat en una gàbia!
  Oksana va riure i va objectar:
  Creus que el desenllaç de la guerra és una conclusió anticipada?
  Victòria va respondre molt seriosament:
  - Com més? Hitler té més de la meitat del món sota ocupació, més el Japó i les seves colònies. - La noia va colpejar amb ràbia el seu peu gràcil i nu. - I ni tan sols tenim tancs decents! La sèrie KV és una paròdia dels cotxes. La T-34 és clarament massa petita. Però no s'ha creat un tanc normal! I els obusos perforants seran pitjors que els alemanys!
  La Natasha va sospirar fortament i va gorgotejar:
  - Hem d'estar d'acord amb això! Per desgràcia, els nostres tancs encara són tan imperfectes. Què passa amb KV? Sí, es trenquen...
  Les noies van callar i el seu joc va caure.
  De fet, ja les primeres hores de la guerra van demostrar que el T-34-76 no té una caixa de canvis completament fiable, i encara més la sèrie KV. I el que és brut, com més pesat és el tanc, més feble s'adapta al moviment. I l'armadura frontal de 200 mm no és suficient per subjectar els obusos del canó Panther-2 de 88 mm, i no el de l'E-50.
  Com va resultar inesperat, els cotxes alemanys són un ordre de magnitud més forts en blindatge frontal i la capacitat de rebre un cop. I la tecnologia soviètica està clarament fallant.
  Tanmateix, en la història real, els alemanys van guanyar en les primeres hores i dies. Però no tenien tanta quantitat de tancs i avions, ni avions a reacció formidables. I no hi havia cotxes de més de vint-i-dues tones. En general, els alemanys van resultar sorprenentment febles l'any quaranta-un. I al mateix temps, el que és estrany va ser derrotar a un oponent més fort. I ara? S'han intensificat totes les cartes de triomf dels nazis: experiència de combat, millor mobilitat de les tropes, capacitat d'irrumpir en les defenses. I el Führer no és de tres mil i mig tancs lleugers i welter, sinó deu mil pesants. I els avions a reacció, que, en principi, l'hèlix no és un rival.
  I l'Exèrcit Roig encara està millor entrenat per atacar que per defensar. I van ensenyar als soldats a vèncer l'enemic al seu propi territori, i no a defensar el seu. Per descomptat, algunes coses van millorar. Es va acabar la línia Molotov. Això ja és un plus. La línia defensiva pel que fa a l'enginyeria és molt més forta que l'any quaranta-un.
  A més, les tropes encara estan millor mobilitzades que a la història real. I preparat per repelЈlir el cop. Però tot i així entrenar en defensa no és gaire bo. L'esperit no és massa ofensiu. L'aviació passa francament. I el nivell de formació dels pilots no es pot comparar amb l'alemany. Però els Fritz tenen una experiència tan colossal.
  El balanç de poder és molt pitjor que el quaranta-un any. Llavors l'URSS tenia quatre vegades més tancs i avions, i encara va caure. I ara? Ara els alemanys tenen un avantatge en qualitat i quantitat. A més, en els tancs, la qualitat és oh, que notòria al costat dels nazis. Sí, i l'aviació també.
  Potser per això les quatre noies són tan pessimistes.
  Els guerrers no comencen gens.
  La Natasha, trepitjant les arrels dels arbres i sentint un pessigolleig als peus nus, va notar:
  - Hem donat l'esquena als enemics! O potser seria millor aixecar-se i morir amb dignitat!
  La Victòria va negar amb el cap vermell.
  Què canviarà la nostra mort? Només els nazis presumeixen d'una nova victòria!
  La Verònica va estar d'acord:
  - Dret! La nostra mort només afegirà llorers feixistes! I hauríeu d'aconseguir les últimes armes i lluitar contra els nazis.
  Oksana va comentar escèpticament:
  - Però com? Contra l'E-50, sense armes!
  . CAPÍTOL #3
  Les noies van callar... I realment, quin tipus de tanc és l'E-50? Una màquina amb una disposició densa, per sota dels dos metres i grans angles d'inclinació de l'armadura. Una mena de perfecció en la construcció de tancs.
  Una nova generació de màquines amb estabilitzador hidràulic de pistola. I l'armadura està inclinada i els costats, i el front i la popa. Tipus d'esquat. En principi, el punt feble és la part inferior del casc, si us poseu entre els rodets. Però això també s'ha de saber. A més, els alemanys pengen a erugues i pantalles, donant doble protecció.
  Així que el Fritz va aconseguir el tanc òptim, que el SU-100, encara un canó autopropulsat rar, no podia agafar.
  Durant el bombardeig de les posicions soviètiques, es van utilitzar canons de gas i bombarders.
  Però ara, els avions d'atac van sobrevolar les noies. Clarament amenaçaven amb enterrar les belleses.
  Si els poguessin veure, és clar.
  La Natasha, mostrant la cara, va dir:
  - Totes som dones puta - el Führer no és genial!
  I de nou va enviar un somriure cap als nazis.
  Victoria va comentar amb lògica i enginy:
  - No és el primer lluitador, ni tan sols el segon!
  Oksana va assenyalar seriosament:
  - És molt possible portar un "Panther" -2 a bord. Només té 82 mm d'armadura sota un lleuger pendent. No serà un problema per a nosaltres!
  La Verònica va riure i va suggerir:
  - Potser podem fer un tanc així...
  Les noies portaven diverses hores caminant sense parar. L'hora ha passat passat el migdia. Pots parar i menjar. La gent de l'URSS no vivia massa fàcilment, però la situació de l'economia va millorar. Algunes de les mercaderies es venien a preus de racions molt baixes, altres a preus comercials elevats.
  El tercer pla quinquennal de 1938-1942 fins i tot es va complir en excés. Això es va aconseguir, però, augmentant la durada de la jornada laboral i amb càstigs draconians per absentisme. De manera més formal, els dos primers plans quinquenals s'han complert en excés, però en realitat no és així. L'alt nivell d'inflació va permetre manipular les estadístiques.
  Però el país es va desenvolupar força ràpidament. Potser no tan ràpid com segons les estadístiques oficials, però... Les xifres anaven creixent. Es van construir fàbriques, la producció va augmentar sobretot en enginyeria mecànica. Augment de l'eix i les armes.
  Agricultura afegida. Després de la davallada inicial provocada per la colЈlectivització, les granges colЈlectives van començar a funcionar. Es produïen cada cop més tractors, fertilitzants i diversos aparells. Les granges colЈlectives van augmentar progressivament. El quart pla quinquennal es va planificar una mica més modestament, perquè com més alt era el nivell. Com més difícil és pujar aquest nivell! Però els anys quaranta-tres i quaranta-quatre van anar, almenys oficialment, segons el previst. O fins i tot una mica per davant. També es va fomentar activament les hores extraordinàries. i diversos tipus de préstecs.
  L'agricultura va afegir una mica més, i això va permetre congelar els preus de les racions d'aliments i augmentar el límit d'alliberament d'aliments. Els salaris han pujat una mica.
  Per descomptat, a l'URSS, no tot és tan perfecte com a les pantalles de pelЈlícules, però la vida es va anar millorant. Van aparèixer les bicicletes, i fins i tot a l'any quaranta-quatre els primers televisors en blanc i negre. També van rodar la primera pelЈlícula en color sobre Stalin, és clar. El cotxe "Moskvich" va ser llançat a la sèrie. Es va afegir la producció de conserves i dolços, productes de rebosteria. Va aparèixer a la venda i les neveres amb amoníac.
  És a dir, a l'URSS hi va haver canvis a millor. I l'NKVD ja no era tan rampant com l'any trenta-set i trenta-vuitè. Per descomptat, el poble no volia la guerra. I els alemanys tenien por.
  L'URSS ja tenia una indústria pesant i una enginyeria mecànica molt desenvolupades. Però, de moment, no van tenir temps de reposar l'exèrcit amb cotxes. Tot i que, és clar, respecte al quaranta-un any, l'equipament ha crescut en un ordre de magnitud. I la mida del mateix exèrcit va arribar als onze milions, el doble que en el quaranta-un. I l'economia lluitava per mantenir-se al dia.
  Stalin va aconseguir crear una indústria forta, però el Führer va guanyar massa, i no va ser possible tractar amb ell. Els recursos van resultar ser completament incomparables.
  Però a l'URSS ja es feia un bon guisat. I les noies se la menjaven amb gust, juntament amb ceba i pa.
  La Natasha va dir enfadada mastegant carn:
  - Bé, per què el Führer encara no ha anat al Japó! I vine a nosaltres!
  Victòria, donant cops amb el peu descalç a l'enganxament, va respondre:
  - La estupidesa impenetrable!
  Oksana va suggerir:
  - Crec que els Fritz ens subestimen! Però, en realitat, hem de trencar tot aquest paquet de Hitler a trossos!
  La Verònica va dir amb un sospir:
  - No vam tenir sort... Encara que la guerra podria haver començat al quaranta-un. Aquests eren els rumors aleshores!
  Victòria va assentir d'acord i va sacsejar el pit nu, xiulant:
  - Probablement sí! Però aparentment Iugoslàvia i els èxits de Gran Bretanya contra Itàlia van confondre els plans de Hitler. Però, de fet, fins i tot va beneficiar el Fritz.
  La Natasha va aixafar la formiga amb els seus dits nus de cames elegants i va assentir amb el cap:
  - Certament! L'any quaranta-unè, el Tercer Reich, sense tancs pesats i artilleria de coets, seria completament segur per a nosaltres. L'hauríem atrevit... I així el Fritz va aixecar el llistó.
  La noia va sospirar fort.
  La Victòria va mirar la Natasha. Sobre els seus pits nus i elàstics i pensava: "però, quina bellesa", que bé seria acaronar-la. Però no ho va dir en veu alta: és realment indecent.
  La Verònica va comentar lògicament:
  - La història no té un estat d'ànim subjuntiu... Però, en general, seria millor fer vaga l'any quaranta, quan els nazis van avançar cap a França. Aleshores, el moment - més convenient no passa!
  Victòria va bufar despectivament.
  - I trencar el pacte? Stalin no estarà d'acord amb això! Va donar la seva paraula d'honor per no atacar!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Oh, que nobles som!
  Les noies van acabar el pa, el guisat i les cebes. Bevien llet agra de flascons. Vam seguir endavant.
  En algun lloc hi havia el brunzit dels motors. Els tancs alemanys es movien. Entre ells hi ha l'E-100 més gran. Speer va aconseguir rebutjar exemplars més massius. Però realment, per què un tanc necessita dos barrils? És millor fer dos tancs més lleugers amb barrils diferents que un amb dos, però pesats.
  E-100 també està fora de producció, però encara es pot trobar a la sèrie. A més, a Hitler també li encanten els mastodonts, i va ordenar mantenir tota la sèrie des de l'E-5 fins a l'E-100.
  Màquina E-75 força massiva amb 128 mm i un pes de vuitanta tones. Unificat amb l'E-50 en blindatge. Difícilment és el millor model, pràcticament encara serà pitjor. "Royal Lion" amb un canó de 210 mm, i amb un pes de cent tones.
  Les noies van pujar a un pi alt i miren els tancs. "Royal Lion" gràcies al motor de 1800 cavalls de força, un mastodont força potent i àgil. L'E-100 també està equipat amb un motor potent. El Shturmlev també es mou, amb un potent llança-coets de 500 milЈlímetres. És una de les màquines innovadores més eficients.
  El destí del propi tanc Lev era ambigu. Va aparèixer davant la "Pantera", i va aconseguir lluitar a Suècia, Suïssa i durant el desembarcament a la mateixa Gran Bretanya.
  Hitler va conquerir tant Suïssa com Suècia, va imposar acords esclavitzadors a Espanya i Portugal. Aquells es van veure obligats a abandonar la seva moneda nacional i adoptar la marca. Així, caient sota la influència del capital alemany.
  El tanc "Lleó" s'havia d'utilitzar contra Amèrica. Però un cotxe massa pesat, amb un canó de foc insuficientment ràpid, no s'adaptava als militars. Es va donar preferència al "Panther" -2 més avançat. Aquest vehicle va satisfer els militars amb les seves armes, i el rendiment de conducció, i especialment l'armadura frontal, són més que dignes. "Panther" -2 es va convertir en el tanc de la victòria a la guerra amb els Estats Units. I "Lleó" s'utilitzava molt poques vegades. El "Tiger" tampoc era un tanc molt productiu, amb prou feines tenint temps d'encendre's en les batalles de finals del quaranta-dosè any. I "Tiger" -2 està desfasat, amb prou feines té temps d'aparèixer. El "Panther" -2 modernitzat, amb un pes de cinquanta tones, no era inferior al "Tigr" -2 en protecció i armament, i era superior en rendiment de conducció amb un pes de divuit tones menys.
  La pràctica de combat ha demostrat que el "Panther" -2 és significativament superior al "Sherman" en qualitats de combat, colpejant aquest cotxe des de llarga distància, fins a tres quilòmetres i mig, i és pràcticament impenetrable al front i només a prop. El rang és vulnerable al costat. I això està lluny de ser el cas de tots els models Sherman.
  Amèrica va perdre davant els avions a reacció alemanys i els Panthers, així com l'anterior E-25, un canó autopropulsat únic, de només un metre i mig d'alçada.
  Els EUA capitularen...
  La Natasha es va acariciar el seu propi mugró de maduixa. I amb un somriure radiant va dir:
  - Jo, tu! Ell, ella - junts tot el país!
  Victòria va donar suport:
  - Junts una família simpàtica! En una paraula, som cent mil jo!
  Oksana va riure i, assenyalant els mastodonts, va comentar:
  - El tanc "E" és molt curt i a la gatzoneta. Serà difícil aconseguir-lo.
  La Verònica va xiular tristament:
  - Déu ens beneeixi!
  La Natasha va riure i va xiular:
  - A Amèrica per a tot el país, a Amèrica per a tot el país, a Amèrica per a tot el país: les oportunitats són iguals!
  La Victòria ardent riu i rugeix:
  - Les oportunitats són iguals per als diferents estrats de la societat!
  I com vulguis. I les seves dents són boniques com es veuen.
  Oksana va comentar:
  - Quan els alemanys se separen, els serà molt dolent de les seves bases de subministrament!
  La Verònica va riure i va suggerir:
  Preguem doncs!
  La Natasha va bufar despectivament i va negar amb el cap.
  - No! Som membres del Komsomol, això vol dir que som ateus!
  Victòria va advertir agressivament:
  - I en general sóc un ateu militant! I no hi ha Déu: això és un fet mèdic!
  La Verònica va comentar amb cautela:
  Però no ho pots demostrar!
  La Victoria va mostrar els seus ulls maragda de manera agressiva com a resposta. I va xiular amb un somriure:
  - Jo puc! Si hi ha un Déu, ha de ser responsable. Significa tenir cura de les persones. - La noia pèl-roja va colpejar agressivament el tronc de pi amb el peu nu. - És possible imaginar una ment còsmica fenomenal que no li importaria la seva creació!
  Natasha va confirmar fàcilment:
  - Això és! Al cap i a la fi, som per a Déu com els fills per al Pare, i ell no es preocupa per nosaltres!
  La Verònica va comentar amb cautela:
  Però fins i tot un pare afectuós castiga els seus fills...
  La Natasha va riure en resposta.
  - Però no els desfigures!
  Victòria va comentar enfadada:
  - Hi ha mètodes estranys d'educació en el teu Déu! Ell, per exemple, va agafar i ofegar tota la humanitat i fins i tot animals innocents. Es planteja la pregunta, quin tipus de mètodes feixistes?
  Oksana va afegir amb un somriure:
  - I en general, un turment etern a l'infern... Això també és un excés evident, ja que cap mètode de justícia pot justificar la tortura!
  La Verònica va estendre les mans confusa i va dir amb un sospir:
  - També crec que el diluvi de Noè és excessiu. Però la Terra estava plena de pecat davant els ulls de Déu...
  La Victòria va riure:
  - Sí, els nens van començar a fer bromes. El pare va agafar una metralladora i va disparar als que blasfemiaven, deixant només els que estaven asseguts més tranquils que l'aigua, sota l'herba. La pèl-roja va mostrar les seves grans dents. - Tal és l'analogia obtinguda!
  La Verònica va arronsar les espatlles i va dir suaument:
  - No sóc capellà per donar respostes a aquestes preguntes. Però crec que Déu tenia raons per això.
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Sí... Per una raó van caure sense motiu, només que veien tothom com si haguessin desaparegut!
  Natasha va suggerir:
  - Potser la Bíblia és només un conte de fades jueu. Per què hem de creure-hi?
  Oksana va expressar la seva opinió:
  - Has de, en tot cas, mantenir el teu honor. I no compteu massa amb un paradís pòstum!
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Sí... Als sacerdots els encanta explicar històries! I no gaire atractiu!
  La Verònica va dir en silenci:
  - Però Jesucrist és una imatge força atractiva!
  La Victòria va riure i va negar amb el cap.
  - No em casaria amb un pacifista!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - Sí, un home ha de defensar-se... I què ensenya la Bíblia? Et van colpejar a la galta dreta: gira a l'esquerra!
  Volia dir la Verònica, però estava clarament avergonyida. I llavors la Victòria ho va posar:
  - Una moral realment estranya. O Déu ens ensenya a estimar els enemics, o ofega tota la humanitat alhora. I això com es pot explicar?
  Natasha es va respondre ella mateixa:
  - Crec que la Bíblia va ser escrita per visionaris talentosos!
  La Verònica s'hi va oposar languidament:
  - Qui s'ho miri... Però a part de l'existència de Déu és impossible explicar l'aparició de l'Univers. - Aleshores la noia es va animar. Va passar la cama nua i cisellada per l'escorça i va continuar. - Sigui el que es digui, però és impossible trobar o inventar una versió més convincent de l'origen de l'Univers, llevat de com el va crear Déu!
  La Natasha va arronsar les espatlles i va preguntar:
  - I la causa principal de l'aparició de Déu?
  La Verònica va sospirar i va respondre, perdent la confiança:
  - Això ja és un axioma... S'ha d'acceptar per fe que Déu existeix. I que ha existit per sempre i no té una causa primera.
  La Natasha va negar amb el cap negativament.
  - Acceptar per fe la preeternitat de Déu? Però puc oferir acceptar per fe l'eternitat de l'univers, però sense el Totpoderós...
  La Verònica va comentar lògicament:
  - Sembla un alogisme. Com és aquesta matèria eterna i d'on prové?
  Victòria immediatament va respondre:
  - I què és lògic - Déu és etern... I d'on ha sortit!? Tot més immediatament omnipotent i omniscient?
  La Verònica va respondre amb desesperació:
  - Sempre ha existit... Ho acceptem per fe! I com és possible això, incomprensible!
  Natasha va comentar:
  "De fet, aquí estem en peu d'igualtat. La matèria havia de sorgir d'alguna manera. I passa l'impensable. - La noia va somriure i va notar amb confiança. - Però tot i així, la pregunta de per què hi ha tant de mal a la terra continua oberta.
  De fet, hi ha molt per discutir...
  En qualsevol cas, els nazis es van oposar forces tècniques més petites, menys experimentades i pitjors.
  Si en la història real l'any quaranta-un l'URSS tenia un avantatge quadruplicat en tancs, amb vehicles de millor qualitat, ara els alemanys ja tenen més mastodonts i són més eficients. I els alemanys tenen avions a reacció i també més en nombre i qualitat. A la història real, l'URSS tenia quatre vegades més avions. És cert que potser la qualitat està del costat de la Luftwaffe. Els cotxes obsolets eren inferiors als alemanys. I els més nous tampoc no eren inequívocs. Però ara els alemanys ja tenen avions a reacció, que els avions d'hèlix soviètics no són rivals.
  Per descomptat, han aconseguit desenterrar línies de defensa, però l'entrenament és força dèbil. Tot i així, l'Exèrcit Roig té un caràcter predominantment ofensiu. Un avantatge és que els alemanys no podien agafar les tropes per sorpresa. Però l'inconvenient és que tenen un avantatge quantitatiu en tot, i encara més experiència de combat real que en el quaranta-un.
  A més encara entén el nombre de forces. I és molt difícil resistir-se. L'any quaranta-un de l'URSS, després de la mobilització, va superar la Wehrmacht en nombre, però era inferior en la qualitat de la infanteria i la mobilitat general. Ara, a costa de la qualitat, no tot està clar. Hi ha moltes divisions colonials a la Wehrmacht, poc preparades per al combat. Però d'altra banda, una bona hèlix d'assalt MP-44, i molt equipament. I en aquest planeta, l'enemic s'ha fet encara més fort. L'URSS, és clar, també hi va afegir, però no tant.
  Gairebé tot el món està en contra de Rússia. I aquí les possibilitats són molt menys que al quaranta-un.
  L'Albina, després d'haver abatut diversos avions, es va adonar:
  - Aquí estem batejant, trillant, però els marges no es veuen...
  L'Alvina va riure i va respondre:
  - Ja ens acostem al Dnièper i hi haurà una gran batalla...
  Els guerrers del bikini van continuar el seu avanç. Els nazis van passar per alt la fortalesa de Brest i van endollar la caldera. Tanc E-50, avançant en direcció est.
  Gerda va cantar amb entusiasme:
  - Sóc una noia tan maca! Trenco tots els enemics com glaçons... I amb el fred, descalç, amb valentia, que fins i tot les espurnes broten de sota els meus peus!
  Charlotte va riure, va colpejar un trenta-quatre al cos i va exclamar amb entusiasme:
  - No hi ha cap motiu per dubtar de la Pàtria! Els guerrers són més durs que els homes!
  La Christina també va prémer el botó amb el peu descalç i la va trair furiosa, noqueant el canó soviètic. Així que fins i tot el maleter es va desprendre:
  - Els ingressos són alts com els cims de les muntanyes!
  La Magda va disparar el seu canó un a un. Era de 105 mm i letal en l'última modificació, era bastant ràpid, disparant deu trets per minut.
  La noia va prémer els seus dits nus i va xiuxiuejar:
  - Percentatge en la línia del futur donat...
  La Gerda va colpejar el tanc soviètic, va aixafar l'armadura i va cridar:
  - Ja ho veuràs tu mateix!
  Va colpejar i Charlotte, fent servir els dits dels peus nus, amb un rugit salvatge i frenètic:
  - La Pàtria és ara més a prop nostre!
  Christina també va disparar, fent servir els dits de les seves cames nues i bronzejades, emetent:
  - Saluda el sol amb nosaltres!
  La Magda també va colpejar i va prémer el taló nu. Va trencar el canó soviètic en fragments flotants, cantant:
  - La pàtria és la més forta!
  I els guerrers rugiran com búfals a l'escorxador. Quatre és molt aficionat als homes. Els convé realment. Perquè no? Són tan boniques i agressives. I amorós. I l'home és un gos, només feu una senyal. I tindreu de tot, inclosos els diners. I aquestes dones són físicament molt fortes. I digereixen la perfecció masculina amb un temperament boig. I el plaer constant.
  No cal esperar un any sencer per a un home, però un orgasme et trobarà!
  La Gerda la va agafar i va rugir, disparant als trenta-quatre soviètics i derrocant la torre:
  - Sóc un autèntic cavaller de l'aniquilació!
  La Christina va treure la llengua i va cridar amenaçadora:
  - I el meu somriure és com el d'una pantera!
  La Charlotte va parlar de manera agressiva, sacsejant el puny i empenyent el joystick amb els dits dels peus nus.
  I hi ha grans canvis per davant!
  La Magda va xiular i va cridar:
  - Som l'encarnació de l'hetera!
  La Gerda va riure i va respondre:
  - Que bé que t'acaricien les mans d'uns joves guapos!
  I la noia es va imaginar com els seus palmells estaven donant peus als mugrons de maduixa. Realment és tan meravellós. I pessigoller i emocionant. I molt agradable.
  Gerda va disparar contra el SU-85 soviètic. Va estavellar el cotxe i va piular, donant cops de peus descalços a l'armadura:
  - Ah, senyores de roure, senyores de roure!
  Charlotte va confirmar agressivament, inflant les galtes i sacsejant els pits plens.
  - Duba! Alzina! Senyores de Duba!
  I com ho agafarà i riurà... Com si sonessin les campanes. I la seva veu és tan radiant.
  I la seva víctima era una pistola russa de 76 milЈlímetres. Les armes són força arcaiques.
  La Christina va riure i va xisclar:
  - Rugiré i trencaré!
  I amb els dits nus, també va dirigir un projectil a un cotxe enemic.
  Que bonica és. L'or i el coure són genials!
  La Magda està totalment daurada, ja que canta amb entusiasme:
  - La zanfona encara plora...
  Llavors va donar la volta als trenta-quatre soviètics i va continuar cantant tristament.
  - És una estranya a Berlín!
  La Gerda va xiular en resposta. Va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus i va abatre un obús soviètic.
  - Berlín és la capital del món!
  Charlotte va murmurar amb aplom en resposta:
  - I Londres és la capital de París!
  I claus al T-26 soviètic. La màquina, encara que no és gran, també es considera un tanc.
  La Christina la va agafar i la va regalar fent girar la bicicleta amb els peus nus:
  - I París és la capital de Roma!
  Llavors, tan bon punt riu... I amb ulls maragdes travessarà tots els guerrers seguits. I somriu alhora, i brilla amb les dents. Però en absolut com agafarà i colpejarà els tancs soviètics. Enderrocarà la meitat de la torre als trenta-quatre.
  I després d'ella, la Magda l'agafarà i l'encendrà amb una granada. És a dir, un projectil. Segons SU-76. Ja és evidentment un cotxe obsolet, però encara figura a la llista.
  I va xiular:
  - I Roma és la capital de Miami!
  És molt divertit. Però les noies es van deixar portar massa. No es van adonar de com un parell de soldats de l'exèrcit soviètic es van arrossegar cap a ells amb farcells de granades antitanc i van fer volar les vies. I com agafarà i explotarà. Els rodets van rebentar i l'E-50 va perdre la seva mobilitat.
  Bé, què passa...
  Els nazis tenen molts tancs i són molt més avançats que els soviètics. I tenen tripulacions més experimentades.
  Per descomptat, hi ha molts soldats estrangers, la qual cosa crea alguns problemes, però no fa por. Però el nombre de tropes és molt fort. I no hi pots argumentar en contra.
  La xifra de l'any quaranta-un no va ser suficient per als Fritz. Hi havia especialment pocs tancs. I això els va impedir lluitar.
  Albina i Alvina en avions d'atac van llançar bombes sobre l'enemic. L'Exèrcit Roig, sota els seus cops, es va estremir i va morir.
  L'Albina, deixant caure un altre regal de la mort, va xisclar:
  - Per a canvis decisius i victòria!
  Alvina va confirmar fàcilment, disparant prement els dits dels peus nus sobre els botons del joystick:
  - Pel fet d'haver volat dels èxits del Tercer Reich.
  Els pilots alemanys Gertrude i Adala, donant cops de peus descalços, van pujar a un XE-328 de dos places, a una màquina a reacció: aquest és un monstre amb deu pistoles d'aire comprimit.
  Acabava de passar la pluja i les noies van deixar rastres gràcils i molt clars de les cames nues.
  Eren tan seductors que els adolescents que servien a l'aeròdrom van devorar amb avidesa les petjades nues amb els seus ulls, i fins i tot els nois van començar a augmentar la perfecció. En general, hi havia molts pilots: els combats van demostrar que les dones, en igualtat de condicions, tenen el doble de supervivència que els homes. I això vol dir que són efectius. I Hitler, per descomptat, no és una persona que s'agradi a ningú.
  En el mateix Tercer Reich, es va introduir oficialment la poligàmia: el dret a quatre esposes. Això és molt pràctic. Però no s'ajusta massa a les tradicions cristianes. No és estrany que el feixisme estigui buscant una nova forma de religió. Hitler insisteix que és monoteisme, però tan especial, amb un panteó de déus germànics antics pagans. Per descomptat, el mateix Hitler en aquest panteó se situa sobretot com a missatger i missatger del Déu Altíssim.
  Així que al Führer, és clar, li encanta cultivar-se molt.
  La Gertrude i l'Adala llancen el seu avió d'atac polivalent al cel, que també pot jugar el paper d'un caça.
  Els guerrers tenen molta confiança. Els russos no tenen avions a reacció, i és poc probable que puguin resistir l'embat de les tigresses del cel.
  Gertrude va grunyir:
  - Sóc un cavaller d'un rierol ardent...
  Adala va confirmar amb entusiasme, mostrant les dents:
  - I faré escac i mat a tothom!
  Les noies van riure. Van pressionar els seus talons nus sobre els pedals i van fer girar l'avió d'atac a reacció.
  Encara era fosc, però a l'est ja es veia un raig de llum. Les noies xiulaven... Les extensions de Rússia ja flotaven sota elles. Les guerreres van riure i es van fer l'ullet l'una a l'altra. Són tan extravagants i boniques.
  Aquí els cotxes soviètics surten cap a ells. El cargol Yak-9 és potser la màquina més produïda en massa entre els últims llançaments. No massa armat, però relativament barat i amb poca armadura. MIG-5, més ràpid, amb metralladores. MIG-3 és un model anterior. LAGG-7 és probablement l'ocell més ràpid i armat. En l'última modificació, hi ha fins a tres canons de 20 mm.
  Però totes són màquines impulsades per hèlix: no s'han creat avions a reacció. I els alemanys se senten molt segurs.
  Gertrude dispara deu canons d'aire. Van colpejar dos canons de 30 mm i dos de 37 mm. Corren com un remolí de foc a través dels avions soviètics. Tanmateix, els pilots vermells intenten esquivar i anar a la cua.
  Adala està maniobrant en aquest moment. No pots agafar un cotxe alemany de cara, però entrar a les cues és ple. Per a l'URSS, l'atac no és inesperat. Ja s'han llançat canons antiaeris. Les petxines explotades brillen a la foscor.
  Els alemanys estan experimentant un cert nerviosisme. Semblava que ja havien vist tant que res et sorprendria, però... Els pilots soviètics són valents i no tenen por de les pèrdues. Res per espantar-los. Però l'experiència no és suficient. L'avió alemany surt fàcilment de la immersió i abat el cotxe soviètic. En trenca un altre a trossos.
  El poder de les armes alemanyes és molt gran. Aquest és un component en què els Fritz tenen un gran avantatge sobre Rússia. Però la velocitat dels nazis és colossal.
  Adala accelera i trenca cap endavant. I Gertrude dispara coets a l'enemic. El consell es rep per les dents. Algunes municions estan dirigides a la calor o al so.
  Adala xiuxiueja:
  No ens mataran!
  Les noies fan girar el cotxe... Intenten ser xules. I aleshores un caça soviètic xoca contra un avió d'atac alemany proper. I com comença a esquinçar-se i dividir-se. Tant cel com aire.
  Gertrude va xiuxiuejar:
  -Mort boja!
  Els guerrers estaven clarament confosos i se'ls pot embestir així.
  . CAPÍTOL #4
  Un cop terrible va caure sobre el pacífic Vladivostok (a l'Extrem Orient no es va introduir la llei marcial). La majoria dels vaixells de la flota del Pacífic van ser desarmats als ports, molts mariners també van ser traslladats al front occidental. D'una banda, s'esperaven els atacs de la Terra del Sol Naixent, però a la pràctica va resultar que no s'esperaven. El general Yamamoto va apostar per una vaga simultània amb totes les forces que es poguessin utilitzar. Amèrica, sent relativament ràpida derrotada, no va tenir temps d'enfonsar la gran majoria de la marina japonesa, els cuirassats representaven un poder especialment formidable.
  El capità de primera fila, Vasilchikov, just a aquesta hora abans de l'alba, jugava a cartes amb altres oficials de la flota. Els nois encara eren bastant joves, es van deixar aquí per assegurar-se que els vaixells no es podrien del tot. Vasilchikov va ser l'únic d'ells que feia olor de pólvora, va ser traslladat de Leningrad a causa de la necessitat de ser tractat per una pneumònia greu, atrapat en una ciutat molt ennuvolada. El capità de primera fila, o si es transferia a les forces terrestres, el coronel, va gaudir del silenci de Vladivostok, els seus carrers florits. Va passar l'hivern, l'abril va passar amb alegria, va ser meravellós, càlid, el juny no estava al mig, sinó a la zona tropical. Els oficials van beure una mica, el bon vodka a la botiga marina, segons els estàndards actuals (la inflació d'abans de la guerra va depreciar el ruble), és gairebé més barat que la llet.
  No obstant això, l'ànim es va espatllar per la notícia que la propera caravana amb guisat americà no arribaria, com a conseqüència de la qual cosa el berenar va pujar de preu i, en comptes de la tendra vedella de Texas, vam haver de menjar el ja avorrit peix amb escabetx. . Els oficials diverses vegades van intentar traduir la conversa sobre el tema de la guerra i van demanar parlar de certes batalles, però Vasilchikov va romandre en silenci i va desviar la conversa al costat. Finalment, quan finalment el van aconseguir, va bordar:
  - T'enviaran al front, així reconeixeràs la mare de Kuz'kin. Comprèn que la pólvora no fa olor de perfum, sinó de cadàvers!
  Un tinent de marina molt jove (acabava de rebre les charreteras, després de mig any d'entrenament, que va entrar immediatament de l'escola) va saltar:
  - Això és el que ens trobem a faltar! Dones! Dona guapa! Per què estem asseguts sols, perquè la ciutat està plena de noies solitàries.
  Els nois van animar:
  - És clar, anem a buscar noies.
  L'oficial va cantar un romanç:
  - Què bé que és estirar-se a l'herba, i quina cosa més deliciosa de menjar! Organitza un reordenament a la casa de banys i truca a les noies!
  Vasiltxikov va cridar al jove furiós:
  - A fora hi ha un toc de queda i les noies dormen després de treballar molt! No tothom té la sort d'aconseguir un lloc d'aquest tipus de lladres, feliç quan la suor i la sang corren.
  L'oficial es va burlar:
  - La pólvora no fa olor a esperits, sinó a cadàvers, només per als privats, els comandants tenen màscares de gas amb filtre!
  Vasiltxikov va arrufar el front.
  - Filòsof! Típica Spinoza, només queda aprendre a prémer el gallet amb la llengua! I serà: pah! Engonal! Engonal!
  Els agents van riure, fins i tot les finestres van començar a tremolar. Vasilchikov va afegir:
  - La teva llengua és fantàstica quan la ment del teu oponent és petita!
  L'oficial menor va murmurar:
  "Ja n'hi ha prou, fem una copa!"
  La resta de lluitadors van rugir:
  - Així és, aboca-ho! Fins a l'alba, és clar, tindrem prou vodka, però també n'hi haurà prou aperitius a l'infern!
  I aigua ardent abocada als gots! Sí, així que va començar a bullir i van sonar cançons obscenes, obscenes.
  La porta es va obrir de sobte i l'habitació va semblar que havia estat explotada per un huracà. Una noia alta i ardent va saltar cap als agents i amb totes les seves forces va trencar una paret de maons amb una ampolla de vodka sense acabar. La noia va cridar:
  - Alcohòlics i bojos! Tot el país està treballant, o lluitant, sou feliços com els porcs. He oblidat la consciència i l'honor! No és estrany que Lenin digués: l'embriaguesa és el pitjor de tots els vicis, la seva particular destructivitat en el domini públic!
  L'oficial subaltern ja estava bastant borratxo, amb els ulls entrebitat i va cridar en resposta, agafant una ampolla buida:
  - Puta, surt d'aquí! Ara ho faré!
  La noia va colpejar breument la punta de la bota sota el genoll. El cop semblava lleuger, sense abast, però el jove va udolar i es va enfonsar. L'ampolla va caure i es va trencar. Tothom va quedar bocabadat, Vasiltxikov va exclamar:
  - Sí, aquests són els senyals d'Anna Vedmakova, un as pilot a Espanya i Finlàndia. Té els cabells llegendaris, el color del foc! Benvingut, cap d'esquadra...
  El Bruixot va assentir.
  - Encara estic en el rang de major, i el primer as pilot va atorgar l'estrella de l'heroi de l'URSS. Acaba d'arribar al seu caça MIG-5. Mentre que la resta de l'esquadra es troba al front oriental. Em van instruir... Bé, no és cosa vostra que em van instruir. En qualsevol cas, necessito el teu destructor per aixecar immediatament la bandera americana i sortir a la mar.
  Vasilchikov es va sorprendre:
  - Per què la nostra?
  Els ulls verds de The Witcher van brillar.
  - Perquè aquest cotxe està fabricat als EUA. Se't va lliurar sota préstec-arrendament i després només segueix les meves ordres.
  Vasilchikov va fer una ganyota:
  - El coronel obeeix al major, i fins i tot d'un altre departament. Tens l'autoritat.
  Vedmakova va presentar un document amb el segell de l'NKVD i la signatura del vicepresident de la seu i el president del Consell de Comissaris del Poble, el cap de la policia secreta, el mariscal Beria.
  - Entès! I sense més preàmbuls, només m'obeiràs! Què passarà d'una altra manera, no diré: no tens cinc anys!
  Vasilchikov va fer una reverència:
  - Bé! El destructor està en moviment, només cal aixecar els mariners de la caserna i salpar en dues hores.
  Vedmakova va agafar el jove oficial pels cabells, ella era un cap més alta que ell i clarament més forta:
  - Quin borratxo i quin borratxo! Per què tens un equip tan dissolt! Aquest noi s'assembla més a un grumet que a un oficial. Potser per començar, exploteu-lo bé perquè surtin tots els llúpols.
  Vasilchikov estava avergonyit:
  - Aquest és Pasha Kolobkov. Va ser enviat a cursos directament des de l'escola Suvorov, segons un programa abreujat. Encara és tot un nen, en dos mesos el seu aniversari fa setze anys.
  Witcher va fer una ganyota:
  - Vaja! Amb quinze anys i ja un oficial! Això és el que fa l'acceleració! I no sabia que les llets ja rebien títols.
  Vasiltxikov va arronsar les espatlles.
  - En el front comunista, els nens creixen aviat! A més, li va passar una història, com va escriure la millor història sobre la fantàstica defensa de Moscou, i Zhukov va notar-ho i li va aconsellar que traslladés el nen de cadets a oficials.
  The Witcher va millorar:
  - Bé! No està malament que no sigui un ximple, però no begui més! Ho sento, i el meu nas és com un gos, immediatament sota el tribunal! De fet, ho pagareu. Ja era un home de mitjana edat, però ell mateix.
  Vasiltxikov va tossir:
  - De fet, tinc trenta-dos anys, però ja m'han ferit sis vegades a Espanya i Finlàndia, així que em sembla vell...
  Vedmakova va voler dir alguna cosa com a resposta, quan de sobte un rugit monstruós va trencar el silenci previ a l'alba. Era com si caiguessin pedres pesades del cel, el vidre de la finestra va esclatar de seguida. Els fragments de pedregada van colpejar la taula i fins i tot van caure a les mans i a les cares dels agents borratxos. El bruixot va cridar:
  - Tothom surt immediatament.
  Vasilkov va cridar com a resposta, tant que gairebé es va trencar les cordes vocals:
  - Són petxines de dotze polzades! Els cuirassats japonesos semblen estar a la caça, això vol dir.
  Vedmakova, molesta, va colpejar la paret amb la seva bota:
  - Començat, però no com havíem previst! No del tot! Maleït, hem de portar immediatament l'esquadra al mar i enfonsar la flota del país dels micos d'ulls estrets.
  Vasiltxikov va murmurar:
  - Només hi ha armes al meu destructor i a un parell de petits abeuradors. Ni tan sols tenim resposta.
  Vedmakova va mostrar el seu puny:
  - Bé, hauríeu de tenir artilleria costanera! Després de tot, no tothom va ser enviat al front occidental, així com l'aviació. Al cap i a la fi, fa anys que es parla del fet que el Japó pot entrar a la guerra en qualsevol moment.
  Vasilkov va voler dir alguna cosa, però va tornar a ressonar, van ploure fragments. La sirena va plorar, avisant de l'arribada d'avions. Vasiltxikov es va aixecar i va cridar per sobre del rugit del Bruixot:
  - Tenim bateries d'aviació i costaneres, encara que no estiguin en un conjunt complet, estan disponibles. Contestem!
  El pilot va grunyir mentre corria pels carrers:
  - Correria cap al meu lluitador i plantaré aquests japonesos, no em semblarà suficient. Encara pagaran per Tsushima i Muden.
  Vasilchikov va estar d'acord:
  - Sí, pagaran! Sí, fins i tot amb un percentatge!
  Hi va haver explosions i el soroll tardà de canons antiaeris. En general, la major part de la defensa aèria de Vladivostok es va retirar l'any quaranta-un, per reforçar la defensa de Moscou (S'esperava que Hitler atacaria, però després va passar!), Així que els múltiples punts del mosquit -casa del país del Sol Naixent no semblava prestar gaire atenció a aquest "soroll". Els bombarders en picada japonesos van llançar "regals" de primavera amb un crit penetrant. El cop va ser infligit tant a la ciutat com a la flota. Els avions japonesos no són massa grans, però àgils, però els cuirassats, al contrari, són robusts. Fins ara, els nord-americans només han aconseguit enfonsar dues belleses d'aquest tipus, i els supervivents, juntament amb els creuers, estaven destruint la costa. S'assemblava molt al malvat atac de la Terra del Sol Naixent el 27 de gener de 1904. Només llavors no hi havia aviació.
  Vasiltxikov va sentir que s'estava ofegant de córrer. No és un superhome, sinó un home senzill amb pulmons malalts, atrapat en una situació difícil. I a Vedmakova no el va superar gaire. Em pregunto quants anys té, amb prou feines més de trenta, els seus pits són grans i les espatlles amples com les d'un home.
  Vedmakova de sobte es va girar i va fer un gest amb la mà:
  - No corris vell, segueix-me! - Va cridar amb tanta força que l'ona sonora només li va tocar les orelles. - Feu sortir el destructor al mar tan aviat com sigui possible.
  Les explosions van rebombar a prop, van ploure runes, una d'elles va caure directament sobre Vedmakova, i ella la va agafar mecànicament amb les mans. La noia pilot es va sentir com una portera que va guanyar amb èxit un penal, el fragment era rodó, càlid i semblava una pilota. L'Anna va sentir de sobte alguna cosa líquida fluir pels seus braços. La noia va mirar el fragment, i després fins i tot al seu guerrer de ferro, endurit per tres anys de guerra (Junt amb els espanyols), li van pujar nàusees a la gola. Tenia el cap d'un nadó a les mans. Pobre noia (això es pot veure des de les cues curtes, amb els ulls trets. Vedmakova va posar amb cura el cap sobre l'asfalt esquerdat i es va creuar:
  - No vau tenir temps de pecar, de no viure! No obstant això, no hi ha pecador més gran que Déu, per tant no hi ha pecat més gran que la indiferència davant el patiment dels nens.
  De nou, un rugit, i fragments, un va colpejar a la noia a la bota, rascant la pell. Vedmakova ja volia donar la volta i córrer tan ràpid com podia cap a la pista, on el seu MIG esperava pacientment l'agressiva hostessa, però...
  Afilat com una fulla de punyal, la mirada del guerrer va discernir una insuportable ganyota de dolor a la cara del capità de primer rang Vasilchikov, quan la seva part superior del cos esquinçat va volar aixecada per l'ona explosiva. La mateixa noia amb prou feines va esquivar el fragment. Ella ja en un moment, d'alguna manera, va enganxar la galta, fins i tot durant la batalla aèria a Espanya. Com a resultat, va quedar una cicatriu profunda que, durant molt de temps, va fer malbé la seva aparença. És cert que a Sibèria va ser presentada a un bruixot molt fort, que, amb l'ajuda d'ungüents i la invocació d'esperits, va aconseguir curar com si mai hagués estat, aquesta ferida i un parell més. Per això, Vedmakova li va donar la seva innocència, coneixent les alegries de les dones. Després d'això, la noia va agafar la més mínima oportunitat per mossegar la felicitat de l'amor amb un home, cosa que era molt difícil de fer en els temps soviètics, fins i tot amb la seva bellesa satànica i la seva capacitat de temptar. La qüestió, és clar, no és tant persuadir l'home, sinó assegurar-se que l'organitzador de la festa no s'assabenti d'això. I hi ha tants estafadors de tota mena que un snitch, un snitch i un snitch, els impulsa. Així que realment no acceleraràs si la teva carrera t'estima. Però fa uns quatre mesos, quan va ser guardonada amb l'estrella de l'heroi, pel vint-i-cinquè avió feixista abatut seguit: es va conèixer a Bèria. I en tota l'elit soviètica no hi havia un donador més gran que el cap de la policia secreta i oberta.
  Vedmakova va córrer com una pista. A més, cosa que rarament li passa, va barrejar el carrer en una ciutat desconeguda, com a resultat de la qual només va augmentar la distància.
  El pilot va fugir i va recordar: Béria era inventiva al llit, però no el seu gust, calb, panxa, no ApolЈlo. Així que mai es va convertir en el seu amant. En general, els rumors que Beria va violar dones són una clara exageració. Si li deien un no ferm, el segon home de l'Imperi Roig, per regla general, no va recórrer a la coacció. Encara que qui s'atreveix de les noies a dir que no a un monstre així? El botxí número u de Rússia!
  Però aquí es va convertir en una confident de Lavrenty Palych. En general, es va convertir en una de les primeres dones voluntàries a lluitar a Espanya. De fet, pocs pilots soviètics van participar en aquesta guerra civil. Sembla que el mateix Stalin no volia especialment la victòria dels socialistes. I el que és lògic, a França van guanyar els socialistes, aparentment d'esquerres, i les relacions amb l'URSS només van empitjorar. Però alhora, atès que Franco és feixista i burgès, i el govern popular d'Espanya sembla d'esquerres, era impossible ignorar completament les peticions d'ajuda. Sí, els pilots soviètics necessitaven adquirir experiència, provar equips nous. Inicialment, la guerra va continuar amb èxit variable, però després l'exèrcit franquista, amb el suport d'unitats italianes i alemanyes, va aconseguir la presa de Catalunya. La batalla a l'aire va ser al principi igualada, però després va aparèixer el famós Messerschmitt. En la primera batalla aèria, Vedmakova va sentir el poder d'aquest avió en comparació amb l'IL-16. En particular, la velocitat, una diferència de cent quilòmetres per hora, va permetre als pilots feixistes escollir per ells mateixos on, com i quan unir-se a la batalla. En segon lloc, l'armament d'un canó d'aire de 20 mm podia enderrocar un IL-16 de fusta contraxapada a llarga distància, mentre que el ME-109, que tenia una armadura frontal a prova de bales, tenia trets d'una metralladora de 9,6 mm d'un caça soviètic. Per tant, per destruir Messer, calia atacar des de la part posterior, o si teníeu molta sort d'entrar al motor, o al visor. Cal destacar que els alemanys també tenien una comunicació molt millor i actuaven amb més harmonia. Vedmakova va ser abatuda dues vegades, i la tercera va ser greument ferida i presa presonera. Aleshores els temps eren durs, però com que la guerra ja s'havia perdut, va caure Madrid, Hitler, en senyal de bona voluntat, i planejant una aliança amb Stalin, va ordenar el retorn dels presoners soviètics a la seva terra natal. Vedmakova va passar només un mes en captivitat, va ser colЈlocada en un hospital per a oficials, ben alimentada i atesa. Ningú va colpejar ni violar, potser els nazis i el franquisme van intentar davant el món sencer mostrar-se com a humanistes en contraposició al sagnant tirà: Stalin! Però després de tornar a la seva terra natal, de tots els antics presoners de guerra, només una Vedmakova va romandre en llibertat.
  És cert que l'ordre donada, per a l'únic lluitador italià abatut, va ser privada d'ella. Però va romandre a l'exèrcit, i fins i tot va participar en la guerra amb Finlàndia. El país de Suomi només tenia 118 fusta contraxapada obsoleta a la seva flota d'avions. La noia gairebé no va participar en batalles aèries, estava més dedicada al reconeixement, va rebre una ordre, sembla ser un monoplà, però va abatur, però no es va comptar.
  Tanmateix, el reconeixement nocturn tampoc és dolent, és un tema important per a l'exèrcit. Per descomptat, el fet que la guerra amb els finlandesos durés cent quinze dies, i les tropes soviètiques avançaven mig quilòmetre al dia, no podia menys que provocar una sensació de molèstia. Beria llavors li va deixar escapar que la proporció de pèrdues era de cinc a un a favor del país de Suomi. És cert que la línia de Mannerheim es va trencar per un atac frontal, que també és un èxit. Vyborg ve amb regals; tanmateix, els finlandesos no els van prendre, sinó que els van deixar després de la signatura de l'acord de pau. La guerra es va guanyar, encara que pagant amb un riu de sang. Vedmakova sovint es comunicava amb els ferits, la infanteria i els camions cisterna. En general, el nivell d'organització de l'Exèrcit Roig estava lluny de ser perfecte. Encara que, per exemple, el tanc KV-2 va causar una forta impressió a la noia. El seu obús de 152 mm podria trencar els refugis i suprimir les bateries. També hi havia nous avions soviètics MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU i altres. Vedmakov va obtenir el MIG, el nom de Mikoyan. L'avió tenia un rendiment de vol excelЈlent i el sostre d'altitud més gran entre els falcons soviètics. És cert que aquest avió va començar a arribar literalment a la vigília de la guerra, la majoria dels pilots només tenien unes poques hores de temps de vol i es van plantar als timons més nous i sense desenvolupar. Però els quadres més experimentats encara van volar amb l'antiquat IL-16, un avió que tenia una velocitat màxima vint quilòmetres més baixa que el bombarder Yu-88. Així doncs, sembla que hi ha molta aviació, però si prenem la seva qualitat...
  L'atac alemany no va ser del tot inesperat. Des del gener circulaven rumors que s'estava preparant una guerra. Aproximadament cinc milions de soldats de reserva van ser reclutats a l'exèrcit, el termini del servei militar es va ampliar a quatre anys, els tancs es van portar a la frontera. I al mateix temps estaven cavant trinxeres activament, un gran exèrcit no es va parar al camp, com si l'haguessin tret a propòsit i l'haguessin disposat perquè fos més fàcil per als alemanys envoltar i destruir les nostres tropes. Ella estava a les fortificacions. És cert que al maig es va rumorar que s'havia pres una decisió i que l'alliberament d'Europa estava a punt de començar. En principi, Vedmakova, si Stalin va colpejar Hitler abans, només diria gràcies. Per a qualsevol país, i especialment per Rússia, és molt natural créixer en territori, lluitar per l'expansió. El governant-conqueridor, aquest és un títol honorífic... I, de fet, l'objectiu final del comunisme és una revolució mundial, una Unió Soviètica per a tot el planeta, amb la perspectiva d'expansió a l'espai. Després de tot, no es pot dubtar molt de temps i permetre que els nazis creïn armes capaços de destruir la humanitat. D'altra banda, quin idiota has de ser, que és tan estúpid substituir tant l'exèrcit com el país. Mantenir les tropes en la forma més vulnerable, ignorant totes les dades sobre l'atac imminent? Dos mesos abans de l'inici de la guerra, un bruixot conegut la va atacar perquè el dia més curt de l'any, hordes feixistes envairien l'URSS! I li va enviar un medalló de protecció, advertint-li que mentre estigués sobre ella, Vedmyakova no estaria en perill de mort o ferides. I què! En un parell de dies, ja ha abatut vint-i-nou avions feixistes, entre ells dos Yu-488 i un Yu-287, per cert, l'últim bombarder és tan àgil que el MiG-5 amb prou feines podria posar-lo al dia. Després d'això, Vedmyakova va demanar un cotxe de l'última modificació. Què passa amb el genet i el cavall. Entre les dones soviètiques, és la primera en nombre de cotxes abatuts, i entre els homes, la primera dels primers. Així que van donar el major. Tan ràpid, com en un conte de fades. Però la victòria del Tercer Reich és ben real. Un gir a l'Àfrica al quaranta-un, i després la sortida de la guerra de tots els possibles aliats que capitularen davant el Tercer Reich, i ara també un atac sorpresa del Japó. Aquest últim és generalment dolent, però no mortal. Sí, la població del Japó, uns cent milions o fins i tot una mica més ara! (Fa temps que no hi ha cens, però la natalitat és molt alta, i fins ara, sense restriccions a la política demogràfica, l'augment és més gran que a l'URSS). I si a més hi afegim el règim de titelles amb l'"emperador" xinès a Manxúria, això són trenta o quaranta milions més (no hi va comptar ningú durant molt de temps). A més, hi ha tres-cents milions de colònies conquerides.
  És cert que algunes de les tropes japoneses estan encadenant la Xina, però ara probablement la pau es signarà amb Chiang Kai Shek, o millor dit, el que queda d'ell ha capitulat, i juntament amb Amèrica s'oposaran al ja petit Exèrcit Roig de Mao.
  A la mateixa Manxúria, ja hi ha uns deu milions de japonesos i tres milions dos-cents mil soldats "xinesos". La força total de les Forces Armades japoneses és d'uns vint-i-set milions, però o bé estan disperses per Àsia, i fins i tot als Estats Units, o quatre milions d'elles són tropes d'autodefensa i estan en els esquelets. El Japó té molts tancs, només vint-i-dos mil i mig, i a la mateixa Manxúria, uns deu mil. I els propis tancs són febles, pitjors que els models alemanys de 1941. El Chi-Ha més massiu no podrà penetrar l'armadura del T-34 ni tan sols a poca distància, i el nostre cotxe pot marcar a una distància de més d'un quilòmetre. La veritat és real, el T-34, colpeja amb precisió des dels 500 metres. El rearmament amb òptica es va retardar i la visibilitat encara és feble. Però aquests són tancs, i l'aviació japonesa no està malament. La veritat és una mica pitjor que l'alemany i l'americà, però això és només una mica. La diferència no supera els sis mesos. Durant els combats a prop de Khalkhin Gol, un pilot as japonès (maleït, el seu cognom va sortir volant del cap, semblava completament mut en aquesta picadora de carn), va abatre 41 avions soviètics fins que va ser acabat. Aleshores, de què es tracta? El Japó té una bona aviació i el nivell d'entrenament dels ass és alt. És cert que el rearmament amb avions nous durant la guerra és una idea més lenta que la d'altres països. Per què? Potser pel fet que el país del Sol Naixent no té prou potencial industrial per repelЈlir simultàniament l'embat dels Estats Units, que produeix més de dos-cents avions al dia, i dominar nous models. Els nord-americans van bombardejar fortament el Japó, van destruir fàbriques, van cremar ciutats. No obstant això, encara no és tan intens, fins que les illes estan massa lluny, no van tenir temps d'acostar-se, i ara, quan van capitular davant el Tercer Reich, no bombardegen gens. I com fer front a aquest poder. La marina japonesa és molt més forta que l'actual Pacífic incomplet. Mentre no estigui enfonsat, no es pot ni pensar en la victòria. Però aquí hi ha l'exèrcit terrestre... A l'Extrem Orient, prop de la frontera, hi ha formalment setanta-dues divisions, Beria li va donar aquesta informació sota gran secret, més tres divisions frontereres més i dues divisions de l'NKVD. Sembla que són uns quants, però estan totalment equipats segons el nombre habitual, només les tropes de l'NKVD. La resta de divisions tenen estats en temps de pau. Això significa que el Japó té un gran avantatge en infanteria, aviació i fins i tot en tancs. Bé, als tancs, per la nostra part es compensa amb la superioritat qualitativa, i la resta és molt pitjor. Tot i que si agafes armes petites, el Japó també es queda endarrerit en nombre de metralladores, majoritàriament té armes. No obstant això, les divisions de l'Extrem Orient estan mal equipades amb metralletes. No hi ha prou màquines per a tothom. Així que ... En termes de qualitat, no hi ha superioritat a la infanteria, més aviat, encara pitjor, tots els millors oficials són transferits al front soviètic, aquí les pitjors tropes, per regla general, no són disparades, amb un mínim. d'entrenament militar. Això vol dir que comença la guerra, en una situació extremadament desfavorable per a l'URSS. I no poques reserves recentment formades es llançaran a l'est...
  De sobte, Witcher va entrar a la conflagració. L'hospital de la ciutat bombardejat estava en flames. La imatge és realment apocalíptica, i dones, nens i gent gran cremen vius. Aquí el nadó va caure directament al foc, i al voltant hi havia un rugit terrible i gemecs.
  Vedmakova va sentir les trompetes dels arcàngels al cap i es va llançar a les flames. Les llengües de foc van llepar les mans nues i la cara oberta de la noia, però el pilot es va moure tan ràpidament que va aconseguir agafar el nen i el va treure de l'abraçada de la destrucció.
  La nena va saltar, sentint només una lleu picor a la pell, va llançar una mirada al nadó. Per desgràcia, ja era massa tard, el nen es va sufocar, tirant flames als pulmons, cremades a la cara rodona. Aquestes butllofes trencades a la pell són més suaus que els brots de margarides. El bruixot va cridar:
  - Aquí és el caos humà!
  Va colpejar un munt d'escombraries amb la seva bota, després de la qual cosa es va afanyar a ajudar a qui més es podia salvar. Era com una cobra ballant entre cremadors de gas, la noia es retorçava molt estranyament i ballava. Es va cremar, es van fondre les botes, la túnica carbonitzada, però va continuar lluitant tossudament per cada llàgrima de nen, per cada batec d'un cor petit, per cada vida fràgil, però tan necessària per al país! Les botes es van desfer, i ara la noia ballava entre els remolís de flames, les cames nues i encantadores. Va ser una màrtir, però no només una monja que es torturava amb dejunis i un fuet, cosa que no beneficia ni a Déu ni a les persones, una lluitadora de màrtirs que salva vides concretes. Les cames de la noia pilot estaven cobertes amb una capa de petites butllofes, però es van moure encara més ràpid i amb més precisió pel dolor.
  El capità del servei mèdic, va treure unes botes grans de la seva bossa, li va cridar:
  - Agafa'ls, posa'ls ràpidament! Et quedaràs tan paralitzat.
  El pilot va respondre immediatament:
  - És millor convertir-se en un coixí físicament que ser un monstre moralment! Ni un segon per a tu, tot per al front, tot per la victòria!
  El capità del servei mèdic va respondre:
  - Aquest és un autèntic home soviètic!
  La bruixa va maleir:
  - I què val la pena salvar a la gent!
  El capità va sospirar.
  - Tinc pròtesis, en comptes de cames!
  Vedmakova, traient una altra noia amb la cara mig cremada i inconscient, va cridar:
  Que cruel és Déu!
  El capità es va arronsar d'espatlles.
  No és culpa de Déu, sinó de la gent!
  Vedmakova va objectar:
  - Això és el mateix que dir: no els pares en tenen la culpa, sinó els fills!
  El capità va voler dir alguna cosa, però els núvols de fum li van entrar a la gola i va tossir enfadat.
  La noia descalça va cridar:
  - Sóc una bruixa i no hi ha professió més bonica!
  I donant un taló nu, va continuar:
  - Adolf que hi hagi salutacions i un ram al taüt malvat!
  Els bombardejos van disminuir, però els bombardeigs van continuar. Els canons de la nau tenen un subministrament decent d'obusos, però ara el foc es dirigia més als vaixells soviètics desarmats. Yamamoto va entendre que el domini al mar traslladaria la iniciativa d'aquesta guerra al Japó durant molt de temps. I per construir vaixells, el procés és car i llarg, encara que, per exemple, els submarins, potser, són més fàcils d'estampar. Això, per descomptat, també s'ha de tenir en compte, però és important trencar l'estructura. L'almirall Yamamoto, l'home més poderós del Japó després de l'emperador Hirohito, es va sentir com un déu. Un veritable déu, així que la religió del país del Sol Naixent va ensenyar que la millor manera de divinitzar és la destresa militar! I ara el gran comandant podria arbitràriament turmentar i mutilar l'espai que l'envolta.
  Per sobre de Vladivostok hi ha núvols de fum gruixuts i negres durant molts quilòmetres; es tracta d'instalЈlacions d'emmagatzematge de petroli i dipòsits de combustible en flames. Centenars, milers de persones són cremades, carai, bé, després d'això, com no sentir-se com un déu que es va venjar dels russos durant segles d'humiliació, un gran poble es veu obligat a aplegar-se en una sèrie d'illes tan petites en comparació amb les extensions de Rússia. Ara la flota russa s'està enfonsant i, a diferència del port de Perú, no deixaran ni un sol vaixell.
  Durant la batalla de Khalkhin Gol, Yamamoto va proposar donar un cop semblant a Vladivostok, per al qual es va elaborar un pla detallat. Però Hitler va fer la pau inesperadament amb Stalin. En general, l'idiota Hitler, va iniciar la massacre dels jueus i, per tant, es va enfrontar tant a Polònia com als països d'Occident. I per què ho necessitava? Voleu obtenir riqueses jueves? Però era millor convertir-se primer en una potència mundial, derrotant l'URSS, i potser després altres països. Occident és més fàcil de guanyar pel fet que la seva mentalitat es caracteritza molt menys pel fanatisme i una tendència al sacrifici. Hi ha almenys un cas conegut de pilots nord-americans que embolcallen? És cert que hi va haver un parell de colЈlisions, però el més probable és que sigui un accident.
  Els russos són fanàtics, la qual cosa és estrany, perquè la fe ortodoxa no aprova el suïcidi i no considera gens que es pugui guanyar un camí al paradís amb gestes d'armes. En general, els ensenyaments de Crist, segons la seva opinió, són extremadament estúpids i poc pràctics. He Yamamoto va llegir la Bíblia i es va meravellar davant l'estupidesa de la gent per considerar un Déu tan pacifista. Per exemple, ensenya: et donen un cop a la galta dreta - gira a l'esquerra, et demanen una camisa - dóna'n dues, estima el teu enemic! Només un malalt mental pot considerar Crist Déu. Aquesta religió només és bona per als esclaus, els vassalls vinculats. I tota Europa i meitat del món ho deuen haver cregut.
  És cert que els ensenyaments de Jesús, malgrat que rebutja el principi de l'Antic Testament, ull per ull, i t'ensenya a estimar els teus enemics, no van impedir que els britànics conquestessin un terç del planeta sencer, creant el l'imperi més extens de la història de la humanitat. I això malgrat la religiositat de Gran Bretanya, on Déu s'esmenta fins i tot a l'himne nacional. Curiosament, els presidents dels Estats Units juren per la Bíblia, però tanmateix van bombardejar ciutats japoneses amb bombes de napalm, cremant vius milers de dones i nens. A més, els civils van ser assassinats, no per accident, sinó deliberadament, aquesta va ser una tàctica de terror a la població civil: soscavar els recursos humans i econòmics.
  Però els japonesos no van bombardejar els Estats Units al principi, abans de la invasió alemanya, durant tota la guerra només va irrompre un bombarder i va matar, només sis civils. I també atribueixen una crueltat especial als samurais. Després de tot, ell Yamamoto, si ho desitja, podria trencar amb bombarders a ciutats nord-americanes, sobretot després de la derrota de la flota ianqui prop del port de Perú. Sí, els europeus som uns bastards morals. Tenen una comprensió, una fe, un ensenyament i un no fer pervertits!
  No és així al Japó! El que ens ensenya és el que fem. No hi ha res que Déu digui que gireu l'altra galta, però els seus servents van matar nens petits deliberadament. Sí, en general, la creença que Déu és un i Totpoderós no pot ser certa. Si estigués sol, llavors, per descomptat, s'encarregaria de que la gent l'adorés correctament, amb fe i veritat, i tingués una única doctrina. I així cadascú prega com vol, el que vol. I el món és massa lleig i equivocat per ser creat per un sol Déu Totpoderós. Després de tot, qualsevol governant responsable, en primer lloc, lluita per l'ordre i la justícia. Ell vol que els forts, savis, nobles, honestos siguin en primer lloc, i la resta o bé es corregin, creixen físicament i espiritualment, o... Tanmateix, si Déu és el Totpoderós i el Creador de l'univers, llavors ho faria. no crear monstres corporals i mentals.
  Després de tot, per què l'emperador es veu obligat de vegades a suportar les debilitats de les persones com a fet? Com que no hi ha una altra sortida, no pot convertir els monstres en homes guapos i els covards en atrevits en un obrir i tancar d'ulls. Però si pogués, ho faria de seguida! Per desgràcia, he d'acceptar el que és i tractar amb el material humà que he rebut com a donat. Però de qui ho va rebre és una altra pregunta. Sí, i el mateix emperador té debilitats: només és un home: s'està fent vell, malalt, decrèpit. Curiosament, un emperador diví sovint viu menys que un servidor normal, té menys habilitats d'armes que la majoria de generals i molts soldats. Bé, què hi ha de Déu Totpoderós. Però el blanc no és millor! En tota la història d'Europa, no hi va haver conqueridor més terrible i reeixit que Hitler. Sí, és realment un símbol de la destresa militar dels blancs! I, tanmateix, el major comandant de tots els temps i pobles, ni tan sols va poder acabar el gimnàs, obtenir una educació secundària, que és obligatòria al Japó!
  . CAPÍTOL #5
  A més, Hitler no va ser acceptat a l'exèrcit, per motius de salut. Curiosament, aquest fanàtic del culte a la força, el lleó de la guerra, va resultar tan feble físicament que fins i tot a Alemanya, on hi ha un lloc militar a cada lloc, no va ser cridat com a privat. Que degradada està Europa.
  Tanmateix, Stalin, un altre dels polítics més destacats del nostre temps, tampoc no tenia estudis secundaris, era un pepita. I, curiosament, tampoc va ser reclutat a l'exèrcit, per motius de salut. Interessant, coincidències, dos enemics malintencionats no tenien estudis secundaris, no van ser cridats al servei militar per motius de salut, tenien pares de borratxos i el pare d'Hitler també va treballar com a sabater al principi!
  Aquí hi ha una coincidència tan estranya, ominosa. Göring, el successor oficial de Hitler, no és així. Prové d'una família d'aristòcrates, l'avantpassat de Goering va ser el diputat de l'actual governant d'Alemanya, Bismarck. Per tant, Churchill: un aristòcrata, de família noble, i plutòcrates americans, (el president Roosevelt no és més que un peó, ràpidament van trobar un llenguatge comú amb ell.
  Volien substituir Hitler per ells, però no va funcionar. Hitler els va conquerir a tots! Goering és un empresari, oligarca, aristòcrata i pragmàtic. És millor que Hitler capaç d'unir totes les forces antibolxevics i antirusses del món sencer. Amèrica i Gran Bretanya volen acabar amb Rússia, independentment del règim dominant, però els comunistes, que neguen el mateix concepte de propietat privada, volen acabar tan malament. És fanàtic que fins i tot facin els ulls grossos davant l'enfortiment excessiu d'Alemanya i que ells mateixos es vegin obligats a unir-se al Tercer Reich.
  Tanmateix, Alemanya és un competidor geopolític, però un competidor en el marc de les regles del joc capitalistes i aristocràtiques, i la Rússia bolxevic és absolutament aliena i hostil. Fins i tot és sorprenent que el mateix Churchill oferís ajuda a Stalin, malgrat tot el seu odi anticomunisme, tradicional i anglès a Rússia.
  L'any 1941, volia posar la Rússia de Stalin contra l'Alemanya de Hitler. Dolorosos, els alemanys el van estrènyer. Després de tot, Alemanya sota els vermells és un cavall de guerra enganxat al carro soviètic, i l'URSS sota els marrons és una zona partidista eterna. Al cap i a la fi, els bolxevics fanàtics no es reconciliaran i portaran a terme una llarga guerra de guerrilles, que esgotarà tant el Tercer Reich que tots els somnis de més expansió desapareixeran com un arc de Sant Martí després d'una tempesta! Rússia sota Alemanya, millor que Alemanya sota Rússia! Entenent-ho, queda clar per què Churchill i els Estats Units, després d'una derrota militar i una rendició, van anar tan ràpidament a l'acostament al Tercer Reich.
  Yamamoto és un pragmàtic, estava en contra de la guerra amb els EUA i Gran Bretanya. Però aquests dos imperis van provocar el Japó imposant un embargament al subministrament de productes petroliers. Després de tot, el país del Sol Naixent no té els seus propis pous i moltes altres matèries primeres. Els japonesos estaven negociant, els nord-americans acabaven amb demandes cada cop més humiliants.
  I al mateix temps, els ianquis, provocant la guerra, no es van preocupar gens de portar l'exèrcit i la marina a la preparació per combatre. La temptació va resultar ser massa gran, encara més hi havia un bri d'esperança que Moscou estava a punt de caure i Alemanya, i els seus aliats vindrien al rescat. A més, hi havia l'esperança que els Estats Units, essent encara un país relativament democràtic, molt dependent de l'opinió pública, si la guerra s'arrossegava, no voldrien vessar sang a les illes alienes. De fet, per què un home nord-americà normal al carrer obtindria taüts de zinc amb els seus familiars, si no estem parlant de protegir el propi territori dels Estats Units, i fins i tot pagar impostos militars força grans? Potser per això va perdre la Rússia tsarista, tenint més soldats, però el poble rus no considerava Manxúria el seu territori, i no volia pagar amb sang i suor interessos abstractes. Per desgràcia, Hitler no va anar a Moscou, en part per la falta de preparació per al dur hivern, i en part pel fanatisme característic dels bolxevics.
  No volia experimentar-ho jo mateix.
  No obstant això, no només els bolxevics, el poble rus és propens a sacrificar-se per grans objectius. Al cap i a la fi, el primer aire va ser fet pel rus Messer. Fins i tot és sorprenent que ho fes no pel bé dels houris del paradís, sinó pel bé de la Pàtria. Tot i que... Messer és en part un ximple, al cap i a la fi, és un mestre de l'acrobàcia, un inventor, un dissenyador i, per descomptat, un viu aportaria molts més beneficis a la Pàtria. Potser els Yankees no estan tan equivocats, replicant el principi: el més important a la batalla és sobreviure! Després de tot, els morts ja no poden matar!
  Diverses noies mig nues i amb el pit nu es van inclinar en aprovació.
  L'almirall Naumo va dir:
  - Ja hem esgotat més de dos terços de la munició. Les pistoles estan molt calentes, s'aboquen amb galledes d'aigua!
  Yamamoto va fer una creu amb el dit a l'aire i va dir amb veu baixa i una mica ronca:
  - Crec que les armes aguantaran l'últim terç dels obusos. Encara que no, noqueu fins al noranta-cinc per cent.
  L'almirall Naumo es va arronsar d'espatlles i es va eixugar la suor del front.
  - Val la pena donar el millor el primer dia?
  Yamamoto va tancar els punys.
  - Costos! És clar que val la pena! Vam agafar els russos per sorpresa, com va ser el 1904, els alemanys el 1940, però Stalin castigarà severament el comandament i això no tornarà a passar. Per tant, cal utilitzar el fet que la cua del drac es va adormir. De fet, entenc Stalin, la guerra amb Alemanya va absorbir la seva atenció fins a tal punt que va deixar de tenir cura de l'Extrem Orient. I el seu seguici sense líder té por de prendre la iniciativa. Aquí hem perdut el nostre cop. Així com els americans. Era obvi per a tothom que l'assumpte s'estava preparant, els núvols s'agrupaven, els trons aviat cairien, però...
  Van córrer, parpellejant descalços, els talons rodons de la noia. Estaven en una missió important.
  Naumo va tocar l'empunyadura de l'espasa samurai que penjava al cinturó, o com també s'anomena comunament katana:
  - Els russos sempre actuen tard! La guerra no serà massa llarga i arribarem als Urals.
  Yamamoto va aixecar els ulls al cel.
  "Que els déus ens ajudin en això, però no ho crec!" Aprenen ràpidament, Khalkhin Gol va demostrar que el nivell dels russos és més alt que durant la guerra de 1904-1905. A més, us explicaré un secret. El nostre agent secret a Vladivostok va ajudar una mica que l'artilleria costanera bastant poderosa no tenia obusos i l'avió no va poder enlairar a temps. Aquesta és la guerra secreta.
  Naumo es va sorprendre:
  - I on miraven SMERSH i l'NKVD?
  Yamamoto va riure, sacsejant els dits.
  "Els pitjors quadres de Rússia serveixen aquí a l'Extrem Orient, els que tenen por de morir al front soviètico-alemany lluiten per Vladivostok. Per tant, aquí és molt més fàcil trobar un traïdor o un ximple a la part superior, així com una persona egoista. I l'NKVD està tan acostumat a revelar conspiracions imaginàries que ja no nota traïdors reals. Així que és molt possible treballar. Per cert, si diversos generals es van posar al costat dels alemanys, malgrat que les seves famílies, familiars i amics estan amenaçats d'execució per això, és molt possible subornar algú de la part superior. O utilitzeu-lo a les fosques, que és encara millor.
  Així que hem fet molta feina. Els japonesos ens caracteritzem generalment per la minuciositat a l'hora de pensar les operacions militars i tenir en compte totes les petites coses.
  Naumo va fregar l'empunyadura de la seva katana.
  - Dret! Però la vergonya de Khalkhin Gol evoca una sensació d'amargor i una forta molèstia! Com podríem...
  Yamamoto va consolar:
  - Hi havia més manxos que japonesos, i en general és impossible guanyar tot el temps. He de tenir en compte que, tanmateix, no les millors unitats van lluitar al nostre costat, i els russos tenien un gran avantatge en aviació i tancs.
  Naumo va mig dibuixar la seva katana.
  - No estem justificats! Un samurai mai es referirà a una fulla apagada i un cavall cansat, molts enemics i una arma feble!
  Yamamoto va corregir:
  - Samurai, és clar que no, però un home, malauradament sí! La gent tendeix a equivocar-se!
  Yamamoto es va distreure i va cridar alguna cosa a les canonades, i després va continuar:
  - I ja saps, em vaig oferir a atacar Rússia el maig de 1942. Això podria impedir l'avanç del primer Fritz.
  Naumo va assentir.
  - Realment! Però vam lluitar contra els EUA i el Lleó Britànic.
  Yamamoto va colpejar la timonera amb el dit.
  - Sí! És cert, però els EUA van ser colpejats a les dents, Gran Bretanya va perdre les seves colònies i Alemanya estava relativament estreta. Volíem treure la màxima força possible de l'oest de Rússia per facilitar que la Wehrmacht passi a l'ofensiva contra Gran Bretanya sense por de ser apunyalat per l'esquena per part de Stalin. - L'almirall va beure el sake que li oferia una noia descalça amb una faldilla curta i va continuar. - El cop estava previst pel maig, quan les carreteres s'estaven assecant, però els americans ho van impedir.
  Naumo va dibuixar la seva katana i la va tallar a l'aire:
  - Mort als EUA! Sempre interfereixen amb el Japó.
  En Yamamoto va somriure amb sorna.
  - No sempre, és clar, per exemple, quan vam lluitar per primera vegada amb Rússia, els ianquis ens van ajudar molt amb els préstecs, així com amb el subministrament d'armes. Més de la meitat de la nostra flota es va fer amb els diners dels Estats Units i la Gran Bretanya, i a les seves pròpies drassanes. Així que Amèrica no sempre és dolenta, però no en aquest cas.
  Naumo va preguntar sorprès:
  - I per què?
  Van tornar a córrer davant dels almiralls japonesos, fent parpellejar els talons nus de la criada.
  Yamamoto va condescendir a explicar:
  - Un estol de bombarders de llarg abast va irrompre a Tòquio i va donar un cop insidios a la capital, utilitzant bombes de napalm. Centenars de cases de fusta van cremar, i l'emperador va ordenar a qualsevol preu allunyar la zona de control de la capital. I, en primer lloc, capturar el complex de combat de les bases americanes a l'arxipèlag de Medei, més proper als esquelets japonesos. Per desgràcia, no ho vam aconseguir, així que vam començar a perdre la batalla per l'oceà Pacífic. És bo que, al mateix temps, tinguéssim la saviesa de concloure ràpidament una aliança amb el Tercer Reich i sortir de poc. En cas contrari, ni tan sols quedarien ruïnes de les nostres ciutats.
  Les noies de cames nues fins i tot van saltar, sacsejant les seves trenes negres i vermelles.
  Nauma va agitar la seva espasa en l'aire:
  De totes maneres hauríem guanyat! Per tant, és realment necessari donar a Hitler les Filipines després de la guerra? Aquesta perla de la corona japonesa, inexpugnable Singapur, florent Hong Kong, Indonèsia, pous de petroli de les colònies angleses capturades, i Guinea Francesa, Indoxina, Birmània, Tailàndia. I molt més, de què parlar no fa girar la llengua. Després de tot, estem a la frontera amb l'Índia, al llindar de la qual el Führer es va apoderar: Austràlia. I renunciar-ho tot sense lluitar, com un covard...
  Yamamoto va interrompre:
  - Entre els blancs també n'hi ha intelЈligents! No és d'estranyar que l'emperador, al seu despatx, va posar un bust de Napoleó. Però hi havia un altre Cèsar, deia: és més difícil mantenir el vençut que guanyar. En aquest cas, això ens aplica en primer lloc. En aquesta fase, no teníem cap opció. Vam decidir quedar-nos amb una part per no perdre-ho tot, inclosa la sobirania.
  Nauma va reproduir la figura vuit amb l'espasa:
  Entenc amb la ment, però amb el cor!
  Yamamoto es va aixecar i va donar una palmada a l'espatlla del seu company.
  - Sí, no us molesteu, en aquest cas, si marxem, després per tornar. Derrotarem l'URSS i tornarem a precipitar-nos al Tercer Reich contra els EUA i els britànics, però ja els guanyarem juntament amb els alemanys i la pasta. I després ho tornarem tot, a més capturarem també l'Índia, Austràlia, Alaska i fins a... Allà es veurà, al cap i a la fi, tindrem els recursos de la Sibèria russa, i Amèrica tornarà a caure en depressió. Això s'ha d'entendre!
  Una vegada més, les noies de cames nues van assentir amb la màxima aprovació. Són tan boniques, bronzejades, algunes de les noies fins i tot tenien els cabells ros i musculoses.
  L'almirall Nauma, amb un moviment quasi imperceptible, va amagar la katana dins la seva beina i, tot xiuxiuejant, va xiuxiuejar:
  - El futur és bo, però el present és millor! Escolteu als portaavions, tot el subministrament de bombes s'ha esgotat, i a...
  Yamamoto va ordenar breument:
  - Vine a coberta i mira al teu voltant, en mitja hora donarem la volta i marxarem cap a la nostra base més propera.
  Nauma va xiular pel nas:
  - Escolta el comandant!
  L'almirall va saltar, aguantant la porta per evitar que tanqués. Abans que els seus passos s'atenuessin, una ombra es va lliscar per la porta, ella va caminar de puntes i va llençar la coberta. Yamamoto va riure.
  - Lady Armstrong, sou tan sobtada com sempre!
  Un raig de llum va caure sobre la criatura, mostrant-la en tota la seva esplendor. Era una figura rossa, de nimfa, perfectament proporcionada, però amb rostre de dona madura d'uns trenta anys. Una mica més alt que Yamamoto, amb sabates de cuir brodades amb maragdes i safirs per combinar amb el color de l'ona, amb soles suaus. Després d'haver llençat les cobertes, anava amb vestit de bany i es movia com una ballarina índia.
  Yamamoto va aturar la dona:
  - Balla després! Mentrestant, escolteu-me amb atenció, com va reaccionar el president titella dels Estats Units com a part del Tercer Reich, Henry Truman, davant la nostra proposta de donar a tots els territoris alliberats l'estatus d'estats formalment independents?
  Armstrong va respondre amb la seva veu amable:
  - Va dir que ell i Churchill estaven en contra. Totes les colònies continuaran sent colònies, i la Xina romandrà dividida. Per cert, Truman va dir que si el Japó ajuda el règim de Chai Kang Shi, pot salvar-lo; personalment li demanarà a Hitler que així fos. En resum, tens les teves bases a Manxúria, així com el règim, i fins i tot aconsegueixes alguna cosa a la Xina continental. En particular, les concessions i l'accés a les matèries primeres.
  Yamamoto va somriure.
  - És una bona notícia! El govern titella dels EUA sap que hem colpejat l'URSS? O encara no?
  Armstrong va fer un cercle amb el dit.
  - Ell ja ho sap! Fins ara, no hi ha hagut cap reacció oficial, però Truman ja ha aconseguit exclamar: ben fet japonesos!
  En Yamamoto va arrufar les celles i va agitar les celles amb ira.
  - No som japonesos per a ell, sinó els japonesos, una nació de guerrers i savis, i no pastors i condemnats com els americans. Tot i que, per descomptat, això és bo, vol dir que no hi haurà obstacles per a una ofensiva a les profunditats de Sibèria.
  La dona, juganera, va moure les cames a terra:
  - Sibèria és bona - és gran, rica! I al mateix temps, Sibèria és dolenta: hi ha neu i fred!
  Yamamoto va arrufar els llavis.
  - El soldat japonès no té por de les gelades. Aquesta és l'essència del codi Bushido: no busqueu una vida fàcil per a vosaltres mateixos, sinó supereu les dificultats. No és estrany que el símbol del samurai sigui: la carpa cruciana! Aquest peix sempre neda contra corrent.
  Armstrong es va sorprendre:
  - Carpa? Un peix tan inofensiu. Són els formidables i autèntics dimonis dels samurais de l'apocalipsi en comparació amb ells mateixos amb un petit, que es fregeix en una paella, i no amb un tigre o un lleó.
  Yamamoto va estendre les mans.
  - No hi ha lleons al Japó! I el tigre és un gat massa tendre, li falta coratge. Ja sabeu, una de les principals proves d'un samurai, als deu anys, l'introdueixen en una gàbia amb un tigre i ha d'agafar un tros de carn fresca de la bèstia. Que Zenki va eclosionar, no ho creus?
  Armstrong va negar amb el cap.
  "No crec que un nen de deu anys pugui manejar un tigre, encara que tingui l'espasa més esmolada a les mans.
  Yamamoto va posar suaument la seva mà a l'esquena de la noia i li va acariciar la pell nua i vellutada.
  - Has entès malament. El fill d'un samurai entra a la gàbia amb el tigre sense espasa ni cap arma. Ha d'utilitzar la seva forta ment i força de voluntat per convèncer el tigre perquè li doni el seu menjar!
  Armstrong va exclamar:
  - Sí, és increïble! El samurai és l'autèntic diable! Tu també has estat a aquesta celЈla?
  Yamamoto va abaixar els ulls.
  - Lamentablement no! Aquest és el costum de l'antiguitat! Però si vols, et tirarem a una gàbia? Digues que vols entrar a la gàbia amb el tigre?
  Armstrong va ronronar, els seus braços grecs, bronzejats i delicats, embolcallats al coll de l'almirall. Els llavis es van obrir invitantment:
  - Si el tigre ets tu, jo estic preparat fins i tot per a l'infern! Encara que el paradís és pitjor que l'infern sense tu, oh el meu estimat samurai.
  De sobte, Yamamoto va allunyar la dona i va cridar:
  - Ara he de resumir els resultats de l'atac a l'URSS amb altres almiralls, així com esbrinar com estan les coses a terra. No hi ha temps per gaudir dels plaers de les dones. Entens: no hi ha temps! Només et trucaré al vespre. Per cert, el tall estret dels ulls i la pell groga no em molesten.
  Armstrong va fer girar els malucs.
  - No! Tot el contrari! Així que encara més romàntic i inusual! Tu ets japonès, jo sóc americà: raça groga i blanca, àngel i dimoni! Aquest contrast és una bogeria! La majoria de les dones estimen l'original i no com la resta.
  Yamamoto es va servir mig got de sake barrejat amb "Ginn" i, empassat d'un sol cop, es va relaxar:
  - De fet, pensava que les dones eren més conservadores que els homes. Les dones han fet molts descobriments científics?
  Armstrong va agitar el cap i va sacsejar els seus cabells ros, va dir:
  - El descobriment més important per a una dona és el descobriment d'un home nou, només amb la condició que sigui un llibre, no una ràdio! I els samurais no són parlants!
  Hi va haver un trim histèric de campana, una llum verda va parpellejar. L'almirall es va servir un altre mig got, va bufar en rus i va menjar llimona untada de mel. Es va llepar els llavis i va mostrar l'empunyadura d'una espasa samurai:
  - Jo personalment vaig matar més d'un centenar de persones, almenys vint d'elles joves! Seràs la més bella de totes les víctimes.
  Armstrong va amenaçar, traient la llengua carmesí de Yamamoto:
  - Tinc tres fills i es venjaran de tu i de la teva família, almirall!
  Yamamoto no semblava gens ofès.
  - Va donar a llum tres fills...
  - Cinc! va corregir Amstrong.
  Sobretot cinc! I va mantenir la cintura de la noia?
  La dama es va llençar la cama al coll:
  - Sóc nord-americà i això ho diu tot!
  Yamamoto va assentir i va xiular:
  - Ara et vindrà un noi, és una lluitadora ninja molt forta. Serviu-lo amb el més alt nivell. Entès?!
  Armstrong va assentir d'acord.
  - M'encanta la gent jove... Espero que sigui guapo?
  Els japonesos van respondre amb confiança:
  - Encara més! T'agradarà!
  I va sortir decididament de la cabana. En canvi, un noi va aparèixer gairebé immediatament. Sembla d'uns tretze o catorze anys, molt musculós, descalç i amb pantalons curts. Realment guapo, amb els cabells ros.
  Armstrong estava content... Que no hagués de tractar amb algun vell monstre.
  El nen, però, semblava enfadat i va murmurar sucintment en anglès:
  - Desvestir!
  La dona va somriure i va dir:
  - Potser una mica més romàntic!
  El noi va respondre donant-li una bufetada a la cara. La galta de la dama va cremar. L'espia va sospirar fort i va començar a treure's la roba. Per desgràcia, un començament no gaire prometedor.
  El nen va mostrar les dents, es va treure els pantalons curts i va revelar una gran perfecció masculina.
  Va xiular, somrient:
  - Acuéstese!
  Amb un sospir, Lady Armstrong es va estirar d'esquena i va estendre les cames. El nen amb pressió i molt groller va entrar en ella, i va començar a martellejar com una metralladora. Ni carícies, ni paraules...
  L'espia ja era una puta experimentada, i no estava ferida. Al contrari, les sacsejades fortes són gairebé agradables. Així que la van emocionar i la gruta de Venus va començar a omplir-se d'humitat. Aleshores va començar completament, i es van sentir gemecs voluptuosos.
  Les dones es prenen rudes, però això també és un plaer. I aquí estàs cobert per una onada d'orgasme.
  El noi de sobte deixa de colpejar, agafa Lady Armstrong pels cabells amb força i s'inclina nu a la seva perfecció. L'espia obre la boca i el doll li colpeja la llengua. Tampoc és la primera vegada. I la pata blanca del nen és dolça i molt agradable al gust. Armstrong es llepa els llavis amb autèntic plaer.
  Aleshores, el jove ninja mateix s'inclina cap al seu pit amb la cara i comença a treballar desinteressadament. Armstrong tremola amb una altra onada d'èxtasi i rugeix com un búfal en un escorxador. Ha d'aconseguir la perfecció amb la seva boca escarlata. I per treballar amb una llengua rosa. Fins que la font de blanc i dolç torna a esclatar.
  Molta diversió. I el ninja jove, musculós i ros és senzillament incansable. La seva energia és incommensurable i aclaparadora. Aquest ilЈlustre lluitador i gegant del llit. I els cabells ros... Tot és super i de primera classe.
  L'E-50 reparat va entrar a la batalla. No obstant això, els russos van establir força fortificacions i els alemanys van haver de superar les defenses en profunditat. Els guerrers van destruir metòdicament la bateria.
  La Gerda va disparar, destrossant el canó soviètic, i després amb un somriure a la veu va dir:
  - Guanyarem la gent, i guanyarem els cubs!
  Charlotte va cantar els seus rínxols de color vermell coure:
  - Som, oh, lladres! lladres!
  I prement el botó del joystick amb el dit nu, va enviar un projectil, trencant el búnquer soviètic.
  I aleshores la Christina va grunyir ensordidorament:
  - Pum pum! I estàs mort! Els morts! Els morts!
  I també prem una cama gràcil amb un dit nu, enviant l'enemic a un nocaut.
  I després hi havia la Magda. Aquí està la noia. També prem el joystick amb els dits dels peus descalços i com colpeja.
  - Oh, qui ens vegi, de seguida boquejarà!
  L'encantadora Gerda, sacsejant els seus pits plens, va colpejar els trenta-quatre i va cridar:
  - I per a algú farà olor de fregit!
  Charlotte va prémer els seus dits nus sobre els botons del joystick i va xiular com un pardal:
  - I tenim alguna cosa al pit!
  Kristina va trencar una pistola soviètica amb un obús i va cruixir, fent un cop de llavis escarlata:
  - No t'acostis...
  La Magda també va prémer el botó amb el dit nu. Va bufar un trenta-quatre i va cridar:
  - No t'acostis!
  I la Gerda, aquesta bèstia agressiva de cabell ros, també colpejarà amb un projectil, i els trenta-quatre rebentaran com el nas d'un boxejador sota el puny d'un punxó. I el guerrer plorarà:
  - Ho matarem!
  I de nou les noies esclataran a llàgrimes i dispararan, sense cap penediment ni pausa.
  Charlotte va cridar amb entusiasme:
  - Sóc un gran lladre...
  I també com colpeja un obús soviètic. Només les parts van volar en diferents direccions.
  La Cristina està grunyint. Mentre prem el dit nu sobre el botó del joystick i fa un xiulet:
  - I la filla dels dimonis ha mort!
  La Magda també clava pressionant els seus peus nus sobre un objecte impactant, destrossa un tanc soviètic i diu:
  - I no modest!
  La Gerda va mostrar les dents, les seves dents brillaven. Es va imaginar un jove guapo. Tan musculosa, atlètica, amb alleujament muscular i una gran perfecció masculina. I com s'inclina i embolica els seus llavis escarlata al voltant del seu nucli palpitós de jade. Que deliciós, com el gelat de xocolata. I aquell gelat de xocolata que et llepes amb la llengua. I és tan bonic, tan emocionant.
  Que bo que un altre jove s'uneixi a ella per darrere. I la vara de jade pulsant entrarà a la gruta humida de Venus. I que gran que és.
  La Gerda fins i tot tremolava de languidez. Que commovedor i encantador li va semblar.
  La noia va disparar contra l'arma soviètica. I va xiular admiradament, donant cops amb el peu nu:
  Nois, nois, depèn de vosaltres...
  Charlotte també va colpejar i destrossar el tanc rus, mentre blasfemia, sacsejant el seu bust complet:
  - Salva la terra del foc!
  La Christina va sacsejar els seus cabells groc coure. Ella va mostrar un somriure ardent, xiulant:
  - Estem per la pau, per l'amistat, pels somriures del món....
  La Magda va fer un clic al joystick amb el dit nu. Va trencar el tanc soviètic i va grunyir:
  - Per a reunions cordials!
  Els guerrers semblaven molt alegres. I com van mostrar les dents. I fan l'ullet i xisclen.
  Charlotte també s'imagina un noi. Jove, però amb barba. Mentre li acaricia els pits. Mentre una barba fa pessigolles al pit, els cabells arrissats recorren les maduixes madures dels mugrons. I li fa pessigolles, i li besa els pits. Encercla el mugró dolç i melós amb la teva llengua. Així és l'idilЈli. I si el noi encara fica la llengua a la gruta de Venus. Quin gust!
  Charlotte dispara i xiscla:
  - I l'espasa serà esmolada!
  Per descomptat, les noies, tot i que són belles, fan una acció bruta: maten soldats soviètics. Però així els van ensenyar des de la primera infància. Són llops despietats.
  I creuen que tenen raó. Tenen la mateixa educació i mentalitat. Les noies van començar a lluitar en quaranta-un, part del seu batalló de "llops", fins i tot abans. I involuntàriament recorda els primers passos. Quan només tenies setze anys. I tot al voltant semblava meravellós, bonic romàntic.
  No obstant això, encara són força joves!
  Dues dotzenes d'avions anglesos van sobrevolar les noies disfressades, segurament no es van adonar de res, i ja començaven a dissoldre's darrere de l'horitzó, quan de sobte es van sentir nous sons sospitosos. Madeleine va ordenar:
  Tothom s'estira i no es mogui!
  Les noies es van quedar congelades, estaven esperant alguna cosa. I llavors van aparèixer transportadors lleugers i camions des de darrere de la duna. A jutjar pel disseny, producció anglesa i americana. A poc a poc es van traslladar cap a la capital de Tunísia. Madeleine va quedar una mica desconcertada. Ella creia que la línia del front encara estava lluny, la qual cosa significa que els britànics encara no tindrien temps d'aparèixer. O millor dit, no haurien de presentar-se. I després hi ha una columna sencera. Encara que, potser, menys d'un batalló... Qui són ells, una mena de grup de batalla, que salta els deserts de cap manera un front continu, vol remenar per la rereguarda. Sembla lògic, tot i que amb la tecnologia són fàcils de detectar al desert. En qualsevol cas, cal transmetre a la teva pròpia ràdio, però no obris foc. A més, només n'hi ha un centenar, i hi ha més de tres-cents anglesos!
  La Gerda li va xiuxiuejar a Charlotte:
  -Són anglesos! És la primera vegada que els veig de prop!
  L'amic pèl-rojo, també força nerviós, va respondre:
  - Res especial! I hi ha tants negres entre ells!
  De fet, almenys la meitat dels britànics eren negres. I la columna es va moure lentament, i els negres encara udolan alguna cosa... S'apropen cada cop més...
  Llavors els nervis d'una de les noies no ho van poder suportar i va colpejar amb una metralladora. En el mateix segon, la resta dels guerrers van obrir foc, i Madeleine va bordar tard:
  - Pli!
  Diverses desenes d'anglesos van ser segats alhora, un dels camions es va incendiar. La resta dels britànics van obrir foc indiscriminadament. Madeleine va aprofitar el moment i va cridar:
  - Llançar granades ofensives junts!
  Les noies del batalló d'elit de les SS "She-wolves" llancen granades lluny i amb precisió. I que s'han format des de petits, i també han passat per una tècnica especial. És quan entrenes amb corrent, una mica de retard amb el llançament i tu amb una descàrrega. La Gerda i la Charlotte també van llançar els seus regals. I els britànics estan de cap per avall... És curiós. Tiren a l'atzar, i els negres encara criden en un llenguatge incomprensible. Aquí hi ha alguns canalla...
  I la Gerda tira i tira, alhora que canta:
  - En els alumnes de la SS és un malson! Un salt, un cop! Som llobes, el nostre mètode és senzill! No ens agrada tirar el gat per la cua!
  Charlotte també gruny en resposta. Les bales disparades per ella es trenquen en fragments del crani. I li treuen els ulls. Aquí hi ha un negre espantat, com donarà una baioneta a la seva parella rossa al costat. Escopirà sang com a resposta. Charlotte canta:
  - Àngels de l'infern ombrívol estrellat! Sembla que tot a l'univers serà destruït! Cal volar al cel amb un falcó ràpid! Per protegir de la mort de l'ànima!
  Els britànics actuen de manera desorganitzada, la majoria són soldats colonials: negres i indis, àrabs. O cauen, congelant-se, o, al contrari, salten bruscament i comencen a precipitar-se com llebres boges. No obstant això, les noies disparen amb precisió, i les granades, encara que els fragments no volen lluny, sinó densament! Ara queden pocs enemics. La Madeleine crida en anglès, la seva veu és tan ensordidorament alta que ni tan sols necessites un bocal:
  - Rendeu-vos i us salvarem la vida! En captivitat tindràs bon menjar, vi i sexe!
  Va funcionar a l'instant i com que ja s'estan rendint... Mans amunt i...
  Es van reunir cinquanta presoners, dels quals la meitat van resultar ferits. Madeleine va ordenar:
  -Mata els ferits!
  . CAPÍTOL 6
  No obstant això, Stalenida Pavlovna va entrar en una batalla desigual amb un grup de noies. Les forces no són realment les mateixes... Però els guerrers van atacar el transport del Fritz. No tan fortament blindat i més vulnerable.
  Noies descalces i mig nues van obrir foc contra els nazis. Després d'haver estat atropellat, el transportista es va incendiar. Aleshores, els guerrers van eliminar un altre transport. Ho va fer fumar i crack. El tercer vehicle blindat de transport de personal va intentar marxar. Però la Natasha el va noquejar amb un llançagranades capturat. Després d'això, es va acabar amb un petit mastodont.
  Els guerrers després van començar a recollir trofeus. Oksana va assenyalar la granada aerodinàmica amb un somriure:
  - Versió alemanya!
  Victòria, mostrant les dents, va exclamar:
  - I tu mira Negros!
  De fet, entre els morts hi havia negres, i indis i àrabs! Només hi ha uns quants blancs. Els guerrers van agafar les armes dels morts. També es saquejaven les butxaques buscant diners. També hi havia marques alemanyes en papers i monedes metàlЈliques.
  Fins ara, la marca ha continuat sent la moneda més poderosa de la Terra. I fins i tot després de la conquesta d'Àfrica amb suport d'or.
  Els guerrers, copejant les cames nues i ciselladas, van robar els cadàvers. I carregat d'armes.
  Després vam tornar al bosc. Stalenida va preguntar als quatre:
  - Bé, com? Vas anar?
  La Victòria va inflar el pit i va respondre amb orgull:
  - Sí, vam córrer una mica, però res d'especial...
  Stalinida va suggerir:
  "Potser ens podrem separar de nou i dirigir-nos cap a l'est?"
  Natasha va suggerir modestament:
  - I si creeu un destacament partidista?
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - No... Hi ha una ordre perquè ens retirem, darrere de la primera línia. Per cert, què en saps del curs de la lluita?
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - Fins ara, res... No tenim ràdio, no...
  Stalenida va interrompre dient seriosament:
  - La guerra serà llarga i dura. Potser no tothom hi podrà sobreviure. En aquest cas, hauríem de...
  La Verònica va tenir el coratge d'interrompre:
  - Recordes Déu?
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Sóc comunista i ateu... I fins i tot la saviesa popular diu: confia en Déu i no t'equivoquis tu mateix!
  Victòria va xisclar:
  - Aquesta noia va caure sota la influència d'una droga religiosa. I crec que sí: que Déu és només una ilЈlusió, però aquesta és una ilЈlusió molt nociva, encadena la ment!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Respectar la fe dels altres Vic... En general, és clar, són els creients els que han de demostrar que hi ha Déu!
  Natasha va colpejar amb el peu descalç i va respondre:
  - I què hi ha per demostrar! Si Déu admet que els feixistes han capturat gairebé tot el món, quina mena de Déu és aquest!
  Victòria va grunyir amb severitat.
  - Bé, demostra l'existència de Déu Vera. Excepte el greixós argument que tot ha de tenir una primera causa!
  La Verònica es va esforçar el front, es va fregar la seva sola nua i lleugerament tacada de sang a l'herba i va donar:
  - Bé, per explicar que no hi havia vida, però es va desenvolupar i fins i tot va aparèixer un home?
  Steelenida va dir suaument:
  - La teoria de l'evolució... Tot va del simple al més complex i perfecte. I això ho demostra l'existència de capes geològiques. - Una dona jove va passar el dit nu per l'herba i va xiular. - Aquí, per exemple, hi ha diferents períodes geològics, i això es jutja pels fòssils.
  La Verònica es va arronsar d'espatlles.
  "No sóc un expert en creocianisme. I aquests llibres no els trobareu a l'URSS. Però hi ha obres a l'estranger on es demostra que, de fet, la ciència no contradiu la religió. I va resumir la base científica per a l'estudi de la Bíblia. Sobretot sobre la profecia bíblica!
  La Victòria va riure i va comentar:
  - Aquestes profecies es fan retroactivament. No hi ha manuscrits de la Bíblia i de l'Antic Testament més antics que el segle X dC. Així que no hi ha manera de demostrar les profecies!
  Natasha va confirmar enèrgicament:
  - Definitivament... No Faith, la teva fe es basa principalment en la fe cega i...
  Victoria va suggerir fàcilment:
  - Por abans de la mort! Què especula qualsevol religió!
  La Verònica va arronsar les espatlles i va respondre:
  Per què els ateus no tenen por de la mort? I que tenen alguna cosa més per esperar?
  La Victòria va colpejar una branca descalça, la va trencar i va suggerir:
  - Bé, per exemple, podem creure en la resurrecció pel poder de la ciència. I això també és genial!
  La Natasha va posar els ulls en blanc i va dir somiadora:
  - Això és! Imagineu un futur comunista. No hi ha diners, sinó una gran quantitat de béns gratuïts. Incloses les motocicletes amb les quals podeu volar a l'espai. I qualsevol producte: pastissos, gelats, pinyes, urogallo, etc., es cultiven sintèticament. Robots a tot arreu. La gent treballa només dues hores al dia, i després només dóna ordres als mecanismes. I en un dia.
  Les noies, parlant, caminaven, mesurant-ho tot amb els peus nus. Estan carregats amb diverses metralladores i bazuques. Una dotzena de belleses.
  I Natasha va continuar dient:
  - I la indústria de l'entreteniment més rica. Només plaer. Per exemple, televisors en color, i de seguida mireu una dotzena de dibuixos animats. I moltes atraccions. Màquines escurabutxaques, jocs d'ordinador, robots diversos... I fins i tot estratègies. Com, per exemple, jugues com Stalin i derrotes a Hitler. Encara que tingui el potencial de tot el món...
  Victòria va continuar somiadament, per a Natasha:
  I les cases són tan boniques. Totes tenen una casa de camp amb una font i un jardí. I si no hi ha prou lloc per a la gent a la Terra, llavors habiten Venus, la Lluna, Mart i altres planetes. En particular, s'han creat naus espacials amb velocitats superluminals, o fins i tot autobusos de transició zero. És quan puges a l'autobús i et transporten a l'espai exterior, o fins i tot a un altre món. Així és com et saluden els centaures, o elfs fabulosos. - La noia va agafar una libèlЈlula al palmell, se la va portar a l'orella i, escoltant, va continuar parlant. - I per exemple, les meravelles de l'enginyeria genètica. No hi ha vellesa. Tots els homes semblen no més de vint anys, així com les noies. Tot sa i musculosa, amb olors agradables i fresques. Les noies sempre estan sanes, sense menstruació. És possible que no s'hagin de donar a llum nens, es criaran en ventres cibernètics.
  La Natasha va donar suport amb un somriure:
  - I apareixeran els arbres, sobre els quals els dolços, els gelats, les piruletes, els pastissos - creixeran com fruites. I es poden menjar sense una gota de greix. I tothom estarà content de tenir cotxes nous que puguis volar. I a un altre continent i a Mart, i fins i tot a una galàxia veïna!
  Steele va suggerir:
  - I llavors la gent serà diferent, amb superpoders. Això, per descomptat, serà un avantatge. I els morts ressuscitaran, i no recordaran que algú va creure en els contes bíblics!
  La Victòria va aixafar un agàric de mosca amb el peu descalç i va grunyir:
  -Sí, segur que sí! Bé, realment, què promet la Bíblia? Fins i tot ens alineem al tambor, o més aviat als sons de l'orgue? I ni tan sols hi haurà carn!
  La Verònica va estendre les mans i va dir:
  - Quina és la teva consciència? Però a les Sagrades Escriptures, la recompensa no s'indica en absolut. I estem construint al tambor, això és especulació!
  La Victòria va riure i va treure la llengua. Després de notar:
  - Bé, sí... I què passarà allà? Alguna cosa sense pecat? I què passa amb el lliure albir, i sense ell?!
  La Verònica va respondre tranquilЈlament, estrenyent lleugerament els ulls:
  - El lliure albir romandrà, però no hi haurà pecat. - La noia va fregar el peu descalç a la molsa i va continuar. - Serà possible perquè la gent odiarà el pecat. No totes les persones, sinó els justos salvats. Això vol dir que quan Satanàs i els factors irritants s'eliminen, el pecat perdrà el seu atractiu i reduirà les cometes.
  La Victoria va xiular, va moure el seu taló nu i rodó al tronc d'un bedoll. I ella va dir suaument:
  - I com pots odiar el pecat, si tant plaer dóna. Aquí, per exemple, amb homes, sobretot joves. Quan et fan una pota, quan et fan pessigolles, quan et fan massatges als talons. Al cap i a la fi, és un gran plaer sentir el tacte dels cossos musculosos. I tu dius que és pecat!
  La Verònica va grunyir enfadada:
  - I és immoral tenir sexe amb homes diferents!
  Steelenida va comentar indignada:
  - Per ser sincer, tampoc sóc un purità, però... Tot i així, hi ha un codi moral comunista i s'ha d'intentar observar-lo. I no us estireu sota tots els que us facin senyals!
  Victòria va respondre amb valentia:
  - M'agrada ser actiu. I jo mateix m'agrada buscar i atreure homes. Aleshores fes-los l'amor com tu vulguis. No és preciós? Bé, per què hauríem de ser modestos, en lloc d'enquadrar els nostres mascles nosaltres mateixos!
  Stalin va dir fredament:
  - Amb el teu aspecte no és difícil! Però després de tot i per matar, sou molt!
  Victòria va intentar desviar una mica la conversa:
  - En qualsevol cas, coneixeu el futur comunista, gent lliure i sàvia, molt millor que el govern de Déu, permetent el triomf del feixisme, o ofegant la humanitat en una riuada. - El diable ardent va aixafar el gripau amb els dits nus del peu dret i va continuar. - A mi personalment no m'agrada viure al regne d'un tirà que anomena els jueus el seu poble, i com resulta que la resta són estranys?!
  Steelenida va respondre seriosament:
  - Pots discutir sobre la ment superior durant molt de temps, però a la Bíblia... És lògic considerar-ho una revelació divina?
  Victòria va respondre amb confiança:
  - És clar que no! La crueltat de l'Antic Testament, el pacifisme irracional del Nou, l'atribució de privilegis a un sol poble... No és absurd?
  La Verònica va colpejar la soca amb els seus dits nus enfadada. Ella va fer una ganyota de dolor i va respondre:
  - Per tant, al cap i a la fi, Pau diu: El nostre ensenyament és un escull per als jueus, una bogeria per als bàrbars! Una ment pecadora no pot entendre això!
  La Victòria va riure i va dir amb veu fluïda:
  - Rússia no es pot entendre amb la ment,
  No es pot mesurar amb un arshin comú...
  Ella té un esdevenir especial...
  Només es pot creure en Rússia!
  Steelenida, aixecant les celles amb severitat, va dir:
  - I aquí Rússia abans del cristianisme. Milions, centenars de milions de persones van creure en Déu. Entre ells hi havia ments destacades. Com Newton, Paracels, Kant, Pasteur... I tenien les seves pròpies raons per creure. Nosaltres, al seu torn, estem en contra de les ilЈlusions! - La jove va tocar una branca caiguda amb el peu nu i fort, la va trencar i va continuar. - Som partidaris de l'ateisme científic i creiem que cada persona és el ferrer de la seva pròpia felicitat! I que no cal creure que vindrà el bon oncle Jesús i construirà tothom, resoldrà tots els nostres problemes! Aquest planeta necessita una gestió científica i una expansió a l'espai! I no us deixeu anar amb tota mena d'esperances per a llocs celestials o harems!
  La Victòria va riure i va grunyir:
  - I jo no rebutjaria l'harem masculí!
  Steelenida va comentar severament:
  - Bé, ets pèl-roig i llicenciat... Qui t'ha criat?
  Victoria va respondre en broma:
  -Quan el pare Carlo, i quan ningú!
  Stalenida va fer caure el tàfano amb el puny i va xiular:
  - És visible... Si no hi ha Déu, això no vol dir en absolut que s'hagi de ser vulgar i dissolut!
  Victoria va respondre sincerament:
  - M'agrada! Entens així!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - El comunisme va proclamar la igualtat dels dos sexes. I això significa el dret de la dona a buscar un home. Per exemple, crec que triar un noi que t'agrada és bastant normal per enquadrar-lo! - La noia va colpejar el cuc bolet amb el peu nu i va continuar. - I és bastant normal estimar diversos nois alhora. Al cap i a la fi, són diferents i cadascun t'acarona de diferents maneres, que és molt bonic!
  La Verònica va xiuxiuejar suaument:
  - Cremaràs a l'infern per tals discursos i fets!
  Steelenida va somriure i va comentar:
  - La moral del comunisme no és menys estricta que la cristiana. I si et comportes així, doncs... Crec que no t'aprovaràs! No tots som... un bordell!
  Victòria va comentar seriosament:
  - Per què generar hipocresia? Aquest cristianisme posava diverses restriccions a les dones. Incloent, com la prohibició, estimar més d'un marit. - La diable pèl-roja va colpejar furiosa el cop amb el peu nu, el va llançar més amunt. I ella va continuar. - I el comunisme va proclamar que no hi ha Déu! I això vol dir que tot està permès! I les dones podem ser ocells lliures a la recerca de l'amor. Escollint aquells homes que ofereixen molt més plaer. I aquest és el punt principal!
  Stalenida va sacsejar la pèl-roja amb el dit índex:
  - Això no és el més important per al membre del Komsomol! En general, el més important és el servei a la Pàtria i la causa de Lenin. I no la recerca del plaer per al cos! Això ho has d'entendre!
  Victòria va respondre indignada:
  - Sóc una bèstia i un llit a la batalla! Així que no em queixes!
  La diable pèl-roja va xiular:
  - Sóc una súper noia!
  La Verònica va inserir tímidament:
  - La moral del comunisme i del cristianisme és una: qui no treballa, no existeix!
  Victòria va mostrar coneixement de la Bíblia:
  - I Jesús va dir: no et preocupis pel teu pa de cada dia... Sigues com els ocells del bosc.
  Stalenida va comentar agressivament:
  -El comunisme va néixer en gran part de la negació dels valors cristians. I alguns paralЈlelismes són força possibles. Així que els nazis també tenen bandera vermella, com la nostra!
  La Victòria va aixafar l'agàric de mosca amb el peu nu, es va fregar el taló nu i rodó amb la molsa i va afegir:
  - El Tercer Reich té grans impostos sobre el capital privat, i un alt percentatge de propietat estatal. Tenen en part socialisme, però privilegis per als alemanys! - La noia va mossegar una fulla d'un bedoll i va riure, va afegir. - En general, sobre religió, tinc una cançó divertida. Vols que ho faci?
  Stalènida va assentir de bon grat amb el seu brillant cap, va tombar una branca podrida amb el seu peu nu i gràcil i va xiular:
  - Canta una flor, no t'avergonyis!
  I la Victòria va cantar amb entusiasme;
  Què volia dir el Senyor?
  Ell, que viu a una distància terrible...
  Quan es va donar l'ordre de treballar,
  Perquè no ens quedem en un somni.
  
  Encara que un vestit reial magnífic,
  Però no hi ha persona més avara....
  La pobresa dispara a quemarroc -
  El nostre món de patiment és èpic!
  
  I no és culpa d'Adam
  Un senzill noi soviètic i rus...
  Caminava nu, sense amagar la vergonya,
  Com un proletari sota el tsarisme!
  
  Déu li va donar menjar, un límit,
  Pasturar sense saber les bifurcacions...
  I si en voleu més, us colpejaran!
  I beu amb el palmell de la mà sense ampolles.
  
  Adam va patir tal destí,
  En un paradís esgarrifós i avorrit!
  Però la serp volava amb ales,
  Va entendre: una persona pateix...
  
  Hi ha una manera de sortir dels matolls,
  Construeix una ciutat, dóna descendència!
  Per no deambular pel terme del bosc,
  De vegades necessites perfidia!
  
  Vaig robar la clau màgica del paradís,
  Per deixar la rutina de l'Eden...
  Allà trobaràs els somnis d'una noia
  Almenys pots morir a l'inframón!
  
  Sí, és clar que hi ha un risc, noi,
  Aquest planeta no és un regal...
  Però coneixeràs la consciència, l'honor,
  I trobaràs, coneix la teva parella!
  
  Adam va rebre aquesta clau -
  Va obrir les portes i va sortir del paradís.
  El pecador va gastar molta força,
  Trepitjar les pedres de grans muntanyes...
  
  Aquí torna a veure la porta...
  I de nou va aparèixer la serp alada...
  Va dir: Sóc un bon Satanàs...
  El forrellat es va obrir sol...
  
  Adam va entrar i va veure...
  Un miracle tan pintat...
  Donzella nua darrere del turó,
  Un tert de porcellana és un plat daurat.
  
  Però que bo és
  El nen Adam no es va poder resistir!
  I besar-li la boca
  Més dolç que la mel!
  
  
  Ella li va respondre -
  Els cossos en un èxtasi tempestuós es van fusionar...
  No, no maleeixis Satanàs...
  Els nois van aparèixer en pecat!
  
  Déu els va expulsar del paradís, però...
  El planeta es va convertir en la seva llar.
  Encara que la gent té un sol,
  Però la descendència es va convertir en milers!
  
  Sí, va ser molt dur
  Inundacions, sequeres i hiverns.
  Però la ment és un rem poderós,
  L'home s'ha convertit en una criatura forta!
  
  Com pot volar un àngel
  Com les muntanyes de dimonis destrueixen l'alleujament!
  Crea una carretera, on és el camí -
  Arribeu a qualsevol punt de la terra.
  
  I necessiteu espai espacial -
  També podrem conquerir.
  Així que el nostre pecat no és una sentència,
  No, no diguis tonteries pop!
  
  No siguis pecat, no hi ha progrés,
  Els pensaments generen moviment!
  Una resposta al sermó:
  No necessitem el paradís dels altres!
  Les noies van aplaudir a l'uníson. Cal destacar que la veu de la Victòria és forta, sonora, molt agradable. I els guerrers estaven realment fascinats amb aquest poema.
  Steelenida va suggerir amb un somriure:
  - Quan hi hagi temps, interpretaràs aquesta cançó a l'estadi!
  Victoria va assentir amb el cap i va suggerir:
  - I al mateix temps aprovarem el premi!
  La noia pèl-roja va riure i va voler caminar sobre les seves mans. Però té massa armes.
  Les noies havien estat caminant prou temps i estaven cansades. Es va asseure a dinar. Van obrir trofeu de conserves i guisat. Mandíbules vigorosament guanyades. Els guerrers són tots joves, sans, musculosos.
  La Natasha va dir amb un somriure:
  "Entre els assassinats per nosaltres, gairebé tots són estrangers. Els alemanys estan llançant un exèrcit estranger contra nosaltres!
  Victòria va cantar fora de lloc:
  - I el nostre exèrcit és a l'esquerra, i el nostre exèrcit a la dreta... Ens està bé lluitar amb una copa!
  Stalenida va mirar severament la pèl-roja i va dir:
  - Ets una noia juganera... Ens hem de casar amb tu!
  Victòria va negar amb el cap.
  - Per què un marit? Millor tenir una dotzena d'amants!
  La Natasha va riure i va comentar:
  - No és interessant comunicar-se amb un home durant molt de temps: molesta! És millor quan tens nois diferents!
  Oksana va suggerir:
  - Potser la propera vegada farem un presoner alemany... I ens burlarem d'ell!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Bé, les noies sou inventives... I no ens faria mal captar la llengua!
  La Natasha, mostrant les dents amb ferocitat, va dir:
  - Mujiks, mujiks... Sou molt i molt dolents, els nostres mujiks! Nois! Nois! Els nostres homes seran vençuts per noies!
  Les noies van esclatar a riure... Van beure una mica dels flascons d'alcohol diluït. Un parell de belleses fins i tot van roncar.
  Però Stalenida va grunyir:
  - Escalar! Qui dorm, el matarem!
  Les noies van saltar i es van estirar en cordes. Van fer tremolar les armes i esclataven les dents. Belleses precioses. I piquen l'ullet amb els seus ulls de safir. Volen almenys una mica, però per jugar-hi una mala passada. Seu en un cavall.
  I així torna a marxar i trepitja els teus peus descalços. Encara que les noies es veuen molt maques. Tenen molta bellesa. I cossos musculosos i forts de noies.
  Natasha, caminant, es va adonar:
  - Fins que no solucionem el problema dels tancs nazis, no tenim res a fer contra els soldats del Führer!
  Victòria va explicar:
  - Volies dir no soldats, sinó màquines! I en general, no hi ha recepció contra ferralla si no hi ha una altra ferralla!
  I el diable pèl-roig va colpejar amb el peu nu sobre una soca llargament podrida. Va aixecar un núvol d'escombraries i pols.
  La Verònica va arrossellar humilment:
  - Tota la voluntat de Déu!
  Stalenida va dir enfadada, donant cops amb el taló nu a la llamborda:
  - No! Tot serà la nostra voluntat bolxevic!
  I els seus ulls literalment brillaven de ràbia!
  Victòria va comentar durament:
  - Els hitleriens exterminen els jueus sense cerimònies innecessàries. Per què Déu no va defensar el seu poble?
  La Verònica va respondre lentament:
  - Pecats...
  La Victòria va cantar, trepitjant els seus peus nus:
  - Ai, pecats, pecats... No pequis cabra! No pequis cabra! Guanyarà la vinya! La vinya de crinera blanca bategarà!
  I la bellesa pèl-roja va agafar la papallona amb els seus dits nus, i va aixecar la cama, ensenyant als seus amics.
  - Aquests són els miracles que succeeixen als nostres boscos!
  La Verònica va respondre enginyosa amb un somriure:
  - Ja veus quina bellesa... I dius que això no és creació de Déu!
  Victòria va bordar:
  -La religió és l'opi del poble! I la papallona és preciosa per disfressar-se millor de flors!
  Steelenida va comentar indignada:
  - Potser n'hi ha prou amb la religió? És millor deixar que la Vera t'expliqui com es comportarà si l'envien a la intelЈligència?
  La Verònica va arronsar les espatlles i va respondre:
  - Seré humil!
  La Natasha volia dir alguna cosa, però la noia va fer un soroll sobre ella. Els soldats d'assalt a reacció van passar. Molts voltors d'acer i d'aspecte molt depredador. Taralaren i bufaven vapor. Hi ha moltes armes, i els alemanys disparen de manera molt agressiva.
  Steeleed va ordenar:
  - Disfressa!
  . CAPÍTOL 7
  Elizaveta Petrova, una jove tinent de les tropes frontereres, va quedar bocabadada. Feia dos mesos que circulaven rumors sobre un possible esclat de guerra. Però, de totes maneres, d'alguna manera no m'ho podia creure... Com que era una noia intelЈligent, Elizabeth no compartia la pretenciosa força major de la doctrina oficial: que l'Exèrcit Roig era més fort que tots. El seu oncle va lluitar a la guerra de Finlàndia, va resultar ferit i va parlar molt apassionadament del seu curs.
  - Els nostres dipòsits van fluir lentament com la gelatina d'una paella. Va avançar un formidable QMS, amb dos morros de seixanta tones cadascun. Una mena d'ariet per trencar la defensa. I com ressonen! Els trons són com el grinyol d'un ratolí en comparació amb el rugit d'un toro. I sota les erugues hi ha sots. Fa uns dies hi va haver un desglaç, la terra negra estava coberta amb una escorça de gel. Els tancs es mouen cada cop més lentament, la cavalleria els aconsegueix. Milers de genets, s'han de frenar per no avançar als tancs. I més endavant, els finlandesos van posar mines i van enterrar barrils de petroli. Molts dels nostres tancs van cremar com espelmes. Una visió terrible, sobretot a primera hora de la nit polar, vessament de gasolina i petroli, barrejats amb aigua que es fon. Els cavalls s'espantaven i rinneixen furiosos, foren cremats i una allau viva es va precipitar cap a la infanteria. La vista és simplement terrible, els tancs no podien aturar-se ni girar-se. Sí, i l'ordre ens va prohibir parar.
  Si només vas endavant, trencant l'enemic. I els tancs van explotar i van cremar, la cavalleria va trepitjar la seva pròpia infanteria. L'ofensiva va sufocar, semblava, les estrelles van caure del cel.
  L'oncle va tossir sang i es va aturar. Va fer un glop de cent grams i va continuar.
  - Així, sense reconeixement, sense cobertura aèria, vam inundar. Van lluitar tot l'hivern i mig març, van trencar les fortificacions, però dos-cents mil soldats nostres no s'alegraran mai de la victòria. La llum s'ha apagat per sempre.
  La noia va preguntar sorpresa:
  - Realment tant?
  L'oncle va assentir.
  - Precisament, crec, ningú ho sap, però els cadàvers els van treure per esglaons. Va ser esgarrifós. Ens vam veure obligats a assaltar les defenses i els finlandesos van segar les nostres files. Només una bogeria salvatge.
  L'Elena va balbucejar i va preguntar:
  - I què, no som tan forts?
  L'oncle va respondre:
  - La força del tanc no està en l'armadura, sinó en el cap del petrolier!
  La noia va assentir.
  - Meravellós has dit!
  Elizabeth va recordar aquesta conversa durant molt de temps. Va preguntar quin tipus de tancs tenien els alemanys i els finlandesos. Finlàndia, però, no tenia tancs, excepte una dotzena de tanquetes lleugeres de tres tones. I els tancs alemanys, oh el meu oncle els coneixia, li va dir un cosí que va anar a Alemanya el quaranta-un. En general, la seva tècnica dels nazis en aquella època no va quedar impressionada.
  - El tanc T-1, pesa només cinc tones i mitja, la velocitat és de 57 quilòmetres per hora. Armadura antibales, tres metralladores. Bé, anirà contra la infanteria, però la màquina és tan feble.
  Però no està sola? - va preguntar la noia angoixada.
  - També hi ha T-2, T-3, T-4 i T-5!
  Elizabeth va somriure.
  - I quin d'ells és el més fort?
  -T-5! Té dos canons de 75 mm i 37 mm, quatre metralladores. Sí, aquest és un tanc bonic, els alemanys l'anomenen "home llop". - L'oncle va estendre els braços, fent-los balancejar com un molí de vent.
  - I la velocitat? - Curiositat, va preguntar la noia!
  - Cinquanta quilòmetres a l'autopista, en general, prou. En general, el tanc és interessant, amb una torreta aerodinàmica. La millor de les creacions de la construcció de tancs feixistes. L'oncle va sospirar. - És cert que el nostre T-28, i especialment el T-34, no és pitjor, i els canons dels nostres tancs són encara més potents.
  La noia va suggerir:
  - Què passa si creem nous tancs, més freds.
  L'oncle va respondre:
  - No hi ha res més fresc que el KV-2, és una potència, però també hi ha el KV-3 i el KV-4, i sobretot el KV-5. L'últim monstre pesa cent vint tones i està a punt d'entrar en producció en sèrie. És llavors quan els alemanys seran trillats com una cadena de mill.
  La noia va badallar agudament:
  - Si vols avorrir una noia, parla d'armes, però si vols marxar per sempre, parla d'armes soviètiques!
  L'oncle estava ofès:
  - Per què tenim una mala tècnica?!
  La noia va fer broma:
  - Però les dades al respecte estan classificades. Diuen que podeu obtenir un terme per a una menció del calibre d'un canó de tanc.
  L'oncle va negar amb el cap.
  - No és cert! Per tanta bagatela, ningú està empresonat!
  La noia va fer una ganyota.
  - Com dir-ho! I això no va passar.
  L'oncle va comentar:
  - Us parlaré del T-34, el calibre de l'arma és de 76 mm. I l'armadura és de 52 mm, per si us ho pregunteu.
  La noia va bufar amb menyspreu.
  - M'agradaria veure aquest miracle. Mostraràs?
  L'oncle va respondre de mala gana:
  - T'ho ensenyaré si vols! Tanmateix, Voroshilov va anomenar a aquest tanc lletjor. Gràcies al mariscal Kulik per insistir en la seva implementació. Sí, Stalin va apreciar personalment aquest tanc. A principis del quaranta-tres, està previst equipar-hi cent dotze divisions de tancs.
  La noia es va sorprendre:
  - Un tanc?
  - No! També KV i T-80, però, aquest tanc és lleuger, vull dir T-80. Realment sap nedar!
  La noia es va sorprendre:
  - Nedar? Això és interessant!
  - Tenim tres mil tres-cents tancs amfibis. - Ho va dir l'oncle amb orgull, després va baixar la veu a un xiuxiueig. No ho digueu a ningú, és un gran secret. Si blasfeu, podríeu acabar entre reixes. Mira: res escurça la vida com una llengua llarga.
  Elizabeth va callar immediatament: fa dos dies li va passar una història força desagradable a la seva bona amiga. Va passar el següent. Hi va haver una vetllada de teatre, tothom es va divertir molt, però és clar que van beure. Tocaven trompetes, ballaven xiquets i xiquetes. Així doncs, Yashka Klopov, un home alegre i un líder, com sempre volia fer una broma. Vaig córrer cap a la paret on hi havia penjat un retrat de Stalin. Un gran retrat de paret sencera, brillant, amb incrustacions de mosaics. Stalin semblava jove, d'uns trenta-cinc anys, no més, guapo. Fins i tot el front no era tan baix i inclinat com l'original. La Yashka va tocar l'harmònica i després la va llançar a la sala.
  - Oh, Yuli, Yuli, Yuli! És una cançó de matuli!
  Qui va preguntar burlonament:
  - I per què cantes a la teva mare, si el teu pare està davant teu?
  Yashka va riure en resposta i va cantar:
  - El meu pare estrany va ser desposseït al poble! El meu pare, el pare del poble, regna al sant Kremlin!
  Tothom va riure, picant de mans i xiulant. Mentrestant, Yashka va treure un regle del seu cinturó i, rient, va declarar:
  - M'agradaria mesurar el nas del pare de les nacions!
  El públic va preguntar en cor:
  - Per què?
  Yashka, jugant amb un regle, va ronronear:
  - Perquè Stalin té un gran cor! El més gran del món! Així que el nas hauria de ser el més gran!
  En resposta, rialles amistosos i xiulets:
  Yashka es va aixecar de puntetes, va posar un regle i li va girar un parell de vegades. i rient va dir:
  - Cinquanta-tres centímetres! Això és genial! Realment és el més gran!
  Tothom tornava a riure, assenyalant amb els dits. En definitiva, la vetllada va ser un èxit. Elizabeth va negar amb el cap enfadada, allunyant els records. Yashka es va endur a l'alba, de camí a l'embut negre, gent amb jaquetes de cuir el va colpejar amb garrotes i punys. La cara una vegada jove i alegre es va convertir en un embolic sagnant. L'Elizabeth va veure això, perquè tots van ser reunits especialment per veure la detenció. Aleshores el responsable polític va parlar, va cridar molt i va amenaçar. Cinc més van ser detinguts a l'acte, ningú es va atrevir a resistir. Elizabeth ho recordava, el seu amor ardent per la festa es va sacsejar.
  Tanmateix, fins i tot ara, si l'enemic va fer un intent contra Stalin, ella li va oferir els pits sense dubtar-ho!
  La noia va preguntar al seu oncle:
  - França és un país fort?
  Ell va respondre:
  - Sí, fort! Juntament amb Gran Bretanya, controlen més d'un terç del món! Tenint en compte les colònies, la població de França no és inferior a l'URSS.
  Elizabeth va xiular.
  - I tant de poder perdut!
  L'oncle es va esgarrapar la part calb del cap:
  - Sí, he perdut! Tot en un mes i mig, quatre potències europees van ser derrotades! Fins i tot Napoleó i Alexandre el Gran no van tenir victòries com Hitler.
  Elizabeth va preguntar en un xiuxiueig:
  Quina mena de Hitler és?
  L'oncle es va arronsar d'espatlles.
  - No el vaig veure! Als retrats, el veieu vosaltres mateixos. Diuen que d'alçada mitjana, nerviós, menja carn humana, sobretot li agrada tallar els pits a les dones!
  Elizabeth va negar amb el cap.
  - No xiulis! Hitler és vegetarià!
  L'oncle no estava d'acord.
  - En esperit, és un típic caníbal! En Rem va ordenar que el tallessin el seu millor amic en dos trossos amb filferro de pues. Per què no un monstre carnívor! Després de la rendició de França, va ordenar cremar vius cent mil jueus que vivien a París i els seus voltants. Com a resultat, hi havia una pudor terrible! A més, els nazis no van perdonar ni els nens petits. Després de la crema, les SS van orinar desafiant sobre les cendres! Diuen que Hitler està personalment implicat en la tortura i la tortura!
  Elizabeth va comentar:
  - El governant dels que prenen el pa al botxí, recull la sal al cul!
  L'oncle va negar amb el cap, va treure un cigarret, va fer una bufada. Sabia fumar de manera molt interessant, bufant anelles de fum. La seva mirada es va tornar més alegre:
  - Ja saps de què tinc por!
  La noia va respondre en veu baixa:
  - No crec que res!
  El germà del pare va oposar-se, fent breus bufades:
  - Només els congelats no tenen por de res! Per a una persona normal, no és de cap manera vergonyós experimentar por! Sobretot si és raonable, i no tant per a ell com per als altres.
  La noia va assentir amb decisió.
  - Aquí estic d'acord!
  L'oncle va deixar de fumar, va negar amb el cap, com estirant el coll:
  - Ja saps, hi ha rumors que els nazis estan creant una nova arma terrible. Una bomba capaç d'esborrar ciutats senceres en pols verinosa. I no hi haurà escapatòria.
  Elizabeth va bufar despectivament:
  - Un farol típic de propaganda de Goebbels!
  L'oncle va sospirar profundament, com una morsa sota l'aigua:
  - Oh no! Això és ciència! Les armes diuen que els científics són ben reals! Fins i tot se li va ocórrer un nom: la bomba atòmica! Així que crec que és millor no esperar fins que una arma tan monstruosa caigui en mans dels nazis, per atacar primer Alemanya!
  Elizabeth es va estremir, com per una descàrrega elèctrica:
  - Però és deshonroso violar l'acord de pau. Tenim un pacte de no agressió amb Alemanya, un tractat d'amistat i de fronteres!
  L'oncle va comentar amb sarcasme:
  - Els nazis van respectar mai els acords? Recordem almenys Polònia, o Bèlgica i Holanda! Hitler fins i tot va dir això: l'honestedat és un sacrifici típic, a l'altar de la conveniència!
  La noia va respondre amb entusiasme:
  - Stalin no és Hitler!
  L'oncle va fer, va acceptar, però va plantar el diametralment contrari:
  - És clar, i per això primer has de colpejar! Els descendents no li perdonaran el retard! L'atac triplica la força, defensa la meitat!
  Elena va comentar:
  - El nostre exèrcit serà el més ofensiu del món si l'enemic ataca! I després ho va repetir encara més fort. - Però només si l'enemic colpeja!
  L'oncle va aixecar els ulls amb sorna:
  - Un cap tallat amb una fulla s'anomena cap de jardí, d'ell broten grups de retribució! No, crec que Hitler s'hauria d'haver acabat fins i tot quan les seves hordes es van precipitar a París.
  La noia va colpejar el peu descalç (les botes hi havia a prop!), Va respondre:
  - Potser tens raó!
  Elizabeth va recordar aquesta conversa durant molt de temps. Els rumors sobre la concentració de tropes nazis, especialment a Polònia, les constants violacions de la frontera soviètica per part dels avions alemanys i les freqüents detencions entre les tropes van crear un ambient nerviós. Al mateix temps, els oficials polítics van inspirar activament: no hi haurà guerra! No obstant això, s'estaven tirant forces addicionals a la frontera, especialment les blindades! En particular, Elizabeth va veure per primera vegada l'últim tanc KV-3, amb dos canons i un pes de setanta-cinc tones. Era un model experimental que, com algú va xiuxiuejar, s'hauria d'haver provat en batalles. No obstant això, a la noia no li va agradar gaire el tanc, sent massa pesat, es distingia per una poca maniobrabilitat, trencava ponts, la torre girava lentament. A més, a causa del gran calibre de les armes, la velocitat de foc patida i la precisió era relativament baixa! No obstant això, un tanc tan potent va inspirar confiança. El motor dièsel de 850 cavalls va retrunyir terriblement, semblava una erupció volcànica, els cotxes alemanys són molt més silenciosos. La noia va dirigir al monstre una mirada escèptica i es va girar, de talons...
  La matinada del 22 de juny de 1945 va ser un fet terrible, grans forces del feixisme van ser llançades contra l'URSS. Elizabeth, però, al principi no va experimentar el xoc. A més, les paraules de l'oncle sobre la bomba atòmica creada pels nazis estan profundament incrustades a la meva memòria. Potser encara millor, va atacar Hitler ara, quan la creació d'una superarma encara està lluny! És millor aixafar un tigre quan encara no li han crescut els ullals! Encara que quin tipus de Führer és un tigre, més aviat un xacal. Però el més trist serà la fi del feixisme!
  Elizabeth va ser aixecada al llit i es va vestir ràpidament, es va unir a la resta dels seus companys d'armes i germans d'armes.
  Els nazis van donar el cop principal a la rereguarda del grup de Bialystok. Poderoses columnes blindades i mecanitzades, en dues hores, es van aprofundir quaranta quilòmetres. I per sort, fins i tot les trinxeres no es van excavar amb massa cura.
  No es van portar obusos d'artilleria, i les noies es van veure obligades a trobar-se amb els nazis amb rifles i granades. Aquí van aparèixer els tancs de Hitler i els vehicles blindats de transport de tropes. Els E-50 avançaven, armats amb quatre metralladores i un canó de calibre 105 milЈlímetres. Una mica més petits que els tancs E-50 Sh, amb obusos de fragmentació d'alt explosiu i canons de calibre 150, 180 i un llança-coets de 380 mm.
  Darrere d'ells hi ha uns Panther-2 més vulnerables, però encara impenetrables, amb canons de 88 mm.
  Elizabeth de seguida es va sentir indefensa. Què pot fer ella, armada només amb un rifle Moskin i un parell de granades antipersonal? Els tancs alemanys estan abocant foc de metralladora sobre la infanteria soviètica, els obusos estan explotant. Nenes i homes joves ensangrentats cauen a prop. A un noi imberb més se li van volar les cames. Crida i estira les mans a l'Elizabeth, a les quals li falten els dits. Explosions de nou, els Messers 262 alemanys apareixen a l'aire, després els avions d'atac a reacció XE-183. Des de la distància, no fan molta por i s'assemblen a les mosques, però quan volen més a prop es converteixen en voltors.
  Els tancs alemanys s'acosten cada cop més, les serps amb esvàstiques planen sobre ells. Al mateix temps, sona una grandiosa simfonia de Wagner. Tot sembla inusualment amenaçador, fins i tot els tancs, per cert, no són massa grans, pintats de manera que s'assemblen als animals depredadors. Sobretot moltes cares descobertes. L'Elizabeth sent horror animal, vol córrer, se li adormeixen les cames, però...
  Com pot una persona russa (I bielorussos i russos són un mateix poble), trair i tenir por.
  Elizabeth llança una granada. Ella, que té un braç fort, llança lluny i colpeja l'E-50. El tanc es congela un moment i immediatament respon. Se sent una explosió ensordidora, la noia és llançada a l'aire i una onada de foscor cobreix la seva consciència...
  L'Elizabeth es va sentir submergir-se en una piscina profunda, negra com a fosa, i només a les altures els ulls ardents de les estrelles parpellejaven ominosos. A mesura que submergeixes, la pressió sobre el pit és cada cop més forta, els martells toquen al cap i cadascun dels seus cops es fa cada cop més dolorós i pesat! Finalment, el seu cos toca el fons, la part posterior del cap es refreda, la noia vol saltar i no es pot moure. Per aquí, al mateix temps, s'escolta un grinyol per tots els costats, algunes criatures petites cruixen. L'Elizabeth sent com el seu cor batega amb força al pit. No es llancen rates, grans com conills i multicolors, amb predomini d'una tonalitat sagnant. S'afanyen i comencen a esquinçar. L'Elizabeth crida i... torna en raó.
  Dos soldats alemanys palpen a la noia i, de cop, li aixequen els cabells:
  - Schnel! Aixeca't puta!
  Elizabeth s'aixeca, la sacseja. La noia gira el cap, ell està pesat. Vaja! Però sembla que tot està intacte.
  Els alemanys estan construint columnes de presoners, homes i dones per separat. L'Elena fins i tot es va sorprendre que tants es rendessin. Algunes dones, més de cinquanta, els ferits no són visibles, sembla que els nazis simplement van acabar amb aquesta gent. Empenyant els culs de les noies (gairebé totes les dones soldats són joves i reclutes recentment), van continuar. Feia força calor, a algunes dones se'ls va arrencar la túnica i es van "ostentar" amb camises.
  Elizabeth va preguntar a la capità Valentina Sinitsa, tenia un parell de contusions impressionants a la cara:
  - Nu i això ara Valya?
  El capità, una noia de vint-i-vuit anys, bastant bonica, va respondre:
  - Està bé, si la nit és fosca, fugim!
  Elizabeth es va examinar:
  - Crec que sí! La captivitat no és per al poble soviètic! Sembla que no hi ha danys, els fragments van tenir pietat del meu cos! Només em bull al cap.
  Valentina va respondre:
  Sembla que estàs sorprès! Brr! Però jo mateix no entenc com vaig acabar en captivitat. La metralladora es va encallar i les altres noies es van rendir. Com a resultat, em van atrapar com l'últim ximple!
  Elizabeth va assentir.
  - Sí, un bon començament de guerra! Abans que tingués temps de matar un alemany, la van fer presonera. Horror salvatge! I si no podem escapar?
  Valentina va respondre:
  - Saps que ets extraordinàriament bella! Pell daurat amb una figura perfecta. Mai he vist una noia més bonica que tu!
  Elizabeth ho va apagar.
  - Per què necessito aquests compliments! I tu tampoc ets un noi!
  El capità va dir:
  - Simplement pots ser violada!
  Elizabeth es va sorprendre.
  - Com violar?
  La Valentina va quedar realment sorprès:
  - No ho saps?
  Elizabeth va tancar els ulls.
  - Teòricament, és clar que ho sé, però...
  Valentina va arrufar les celles.
  - Has provat mai amb un noi?
  Elizabeth va negar amb el cap negativament.
  - És clar que no! En general, un comunista no hauria de descompondre's moralment i fer l'amor fora del matrimoni!
  La Valentina va arronsar les espatlles.
  - Com dir-ho! Al meu entendre, això és un tema personal de tots! A més, els homes són tots diferents, i en treus plaer a la teva manera. No és tan fàcil d'endevinar aquí, però el marit es torna avorrit ràpidament.
  Una noia de Komsomol que caminava cap a la dreta va objectar:
  - Per a una persona, el més important és la comunicació espiritual, i no els instints animals!
  Valentina va aixecar el polze.
  - No parlem de temes indecents! Potser millor que parlem de la festa, i de la construcció del comunisme!
  Elizabeth volia dir alguna cosa, mentre seguia l'ordre: la columna per aturar-se.
  Estaven just davant d'una plataforma de formigó, a la qual van arribar un parell de camions i un cotxe. ParalЈlelament, va aparèixer una altra columna de dones perseguides. A jutjar per la roba, eren civils.
  Un alemany obès va sortir arrossegant d'un cotxe alemany pintat de caqui. Tenia una cara desagradable i mal afaitada amb una triple barbeta i una estranya metralladora de doble canó a les espatlles. Però la gorra, on lluïa l'emblema, dos llamps, va trair un SS. El feixista va sortir davant de les noies i va ordenar en rus trencat:
  - Puja de nivell! Atenció!
  Les noies s'estiraven automàticament, afectant l'entrenament militar. Una de les noies va dubtar molt i va rebre un cul al papa.
  L'oficial de les SS va grunyir satisfet, va mirar les cames de la dona i va ordenar:
  - Tots, traieu-vos les botes!
  Les noies es van estremir, un estrèpit va escombrar les files. L'alemany gros va badallar desafiant i va murmurar sense apàcia:
  Qui desobeeixi serà penjat! - I de sobte un crit formidable. - Schnel! Schnel!
  Les noies van començar a treure les sabates. Elizabeth va sentir les seves mans moure's automàticament. Sembla com si fos costum que ella obeeixi als monstres feixistes. Es va treure una bota, sentint amb el peu descalç la calidesa agradable del paviment de formigó. A continuació, el segon, cal posar-se acuradament unes botes de cuir noves i recentment emeses (les botes de lona només apareixeran al final de la guerra). Hi havia crits. Una noia de no més de setze anys va saltar i va cridar:
  - No dispararé bobos! Que sigui millor treure'm els morts!
  El borov alemany va fer un senyal, dos homes alts de les SS van agafar la noia i la van arrossegar fins a la forca preparada amb antelació.
  Les noies presoneres de guerra van deixar escapar un sospir, però ningú es va atrevir a oposar-se, el xoc de la captivitat evidentment afectat.
  - Enganxa-la! - Va cridar un feixista gros. - No el deixis morir de seguida! El diable sabrà resistir.
  La roba de la jove va ser arrencada, l'home de les SS fins i tot va ficar un cigar al mugró rosa de la bellesa. La noia va cridar i va cridar:
  - Recorda'm, em dic Tanya! Mort als feixistes!
  L'oficial de les SS va rugir:
  - Treu-li la llengua!
  Un mordovià va saltar cap a la noia amb un davantal brut arrugat i unes pinces a les mans. Un altre nazi va estrènyer les galtes de la noia, obrint-li la boca. Ella va intentar resistir-se. però les forces són massa desiguals. La sang va vessar de la boca de la noia i ella mateixa va perdre el coneixement pel xoc del dolor. El monstre feixista va llençar la llengua esquinçada i la va trepitjar amb la bota. Els nazis van penjar ràpidament la noia nua enfonsada en un ganxo afilat. Va deixar escapar un crit feble i va tremolar, el dolor addicional que li va portar. A les cares dels nazis s'escrivia la felicitat, aquella increïble sensació de satisfacció sàdica quan fereixes als teus. Encara que sigui una noia preciosa amb els cabells ros. Aquí, el sadisme es barreja amb un element sexual.
  Elizabeth va tancar els ulls per no veure tanta arbitrarietat. Mentrestant, una columna de presoners, dones civils, s'hi va acostar. Els nazis també els van obligar a treure les sabates. Les dones van ser recollides joves, cap no tenia més de trenta-cinc anys ni menys de setze. Dones bielorusses fortes, la majoria de cabells clars, ulls blaus, d'aspecte agradable, sang i llet.
  L'oficial gros tornà a manar:
  - Treu-te la roba exterior!
  Elizabeth es va ruboritzar de sobte, però i si els nazis la deixen completament nua? I els dits ja desbotonen la túnica. Les dones civils ploren i gemegen, com si anessin a ser executades. Un d'ells aguanta un nadó. El nazi se l'ha arrabassat de les mans. La mare dona es precipita i és clavada a l'estómac amb una baioneta. Cau, tremolant amb un crit desgarrador. L'oficial de les SS corre cap al nadó, el llença sota els peus i comença a trepitjar. I ho fa perquè no es mori immediatament, trencant-se braços i cames delicats.
  La mare udola i és arrossegada a la forca per penjar-se d'un ganxo mentre encara viu. Pel camí, es trenquen la roba a trossos i els peguen amb culata de rifle. Aleshores estiren la dona mutilada fins al final, mentre riuen alegrement, com si la pedreguessin amb marihuana.
  Elizabeth va xiuxiuejar:
  - I hi ha un límit a les seves atrocitats! Qui els va donar a llum, una dona o una lloba!
  La Valentina va dir amb passió:
  Mai perdonarem ni oblidarem mai! Per cadascuna de les seves atrocitats, els nazis pagaran molt.
  Elizabeth va respondre:
  - Això no és suficient per a tots els nazis d'Alemanya.
  Valentina va fer broma:
  - El que queda, doncs al Japó!
  El principal nazi encara no es va calmar, la bogeria li cremava els ulls avorrits, la seva petita boca es va torçar:
  Ara t'aviso! Et portarem al territori d'Alemanya. Els que es portin bé tindran un bon lloc, menjar i, en el futur, la ciutadania honorífica de la Gran Alemanya. Però si algú s'escapa, per cada fugitiu, ordenaré que es cremin vius vint ostatges. M'entens! - El rugit del dolent es va intensificar. - I ara veuràs clarament què vol dir desobeir el Führer.
  Els nazis es van precipitar en una columna de dones civils i van triar una dotzena de les més lleigs. Els van arrossegar sense cerimònies pels cabells i els van fer caure en un munt. Després d'això, els homes de la SS van començar a retorçar les dones amb filferro de pues. Van intentar escapar desesperadament. Com a resposta, van rebre culs a les espatlles i al pit (que no van perdre el coneixement).
  L'oficial gros va riure.
  - Bé, ara una torxa per a ells! Que "gaudin" el dolor!
  I de nou les rialles idiotes de les bèsties feixistes. Tres homes de les SS amb fesomia degenerada van arrossegar el dipòsit de la gasolina i van desenroscar la tapa. Malgrat la distància, va arribar a Elizabeth una desagradable olor de combustible. Sembla que era una gasolina de baix octà derivada d'un procés d'hidròlisi del carbó. Per tots els nombrosos equipaments, el Führer no disposava d'oli natural suficient, fins i tot tenint en compte els subministraments de l'URSS i les colònies africanes ocupades, per la qual cosa els físics del Tercer Reich van mostrar enginy. Aquesta gasolina tenia una particularitat, una temperatura de combustió més baixa respecte a l'habitual, i també el fet que començava a congelar-se ja a nou graus sota zero. Amb el temps, això afectarà el curs de la guerra. Retorçades amb filferro de pues metàlЈlic, les dones agitaven desesperadament les mans (els que les tenien lliures), els nazis, somrient i ensenyant la llengua, cridaven alguna cosa en alemany.
  . CAPÍTOL #8
  El tanc E-50 ja ha rebut molts cops. Però els guerrers es van topar amb un barril sencer de nitroglicerina. El tanc va explotar, que va fer volar completament tots els rodets. I els guerrers estaven sense cotxe. Mentre buscaven un altre tanc, les belleses es van submergir en records molt interessants del quaranta-un any.
  Ai, un somni tan agradable de Gerda va resultar ser curt. Aixecar-se de nou i fer exercici. No obstant això, les noies no van pensar en complexar-se amb això. Fins i tot van treballar amb especial entusiasme. La Madeleine, per la seva banda, va decidir diversificar una mica l'activitat física i les noies van ser enganxades a carros especials sobre els quals s'aixecaven els tancs. El comandant de la companyia de les SS va dir feliç:
  - Aquí noies, estalviarem combustible escàs, i us entrenarem. Un nou tipus de càrrega, amb valor aplicat!
  Quan les noies amb vestit de bany estan tirant de tancs, i fins i tot suen sota el sol abrasador, és una visió genial. Però les noies han de descansar els peus nus sobre la sorra i les pedres esmolades. Aixeca't i no et rendeixis....
  La Gerda va agafar la respiració amb dificultat i va comentar filosòficament:
  - És preciós, és clar, però... Així és com ara ens assemblem als esclaus de l'Antic Egipte. També estem arrossegant la càrrega més pesada, però almenys no ens peguen amb un fuet!
  Charlotte va estar d'acord.
  - És clar, no baten, però això no ho fa gens més fàcil! Encara que no, només és fitness combinat amb l'aixecament de peses!
  La Gerda va intentar convertir la conversa cap a un altre tema:
  - Què et sembla, si Alexandre el Gran no hagués mort tan jove, hauria capturat Roma, i després el món sencer?
  Charlotte va respondre després d'una pausa, sacsejant-se la suor:
  - És difícil de dir... Al cap i a la fi, va planejar una campanya contra els àrabs recalcitrants... Però és clar que va tenir una oportunitat! Encara que ens alegraríem que no ho hagi aconseguit!
  - Per què?! - La Gerda es va sorprendre, estirant la corretja fregant-se l'espatlla.
  Charlotte, somrient amb les dents, va respondre:
  - Perquè Hitler en aquest cas, seria massa difícil superar-lo. I així passaran dos mil anys més i la pregunta de qui va ser el millor i més gran comandant de tots els temps i pobles serà seguida d'una resposta inequívoca: el Führer d'Alemanya!
  La Gerda va fer un petó més fort a la corretja:
  - Sí, Adolf Hitler ja ha superat Napoleó... Això es farà especialment evident: quan prenguem Egipte, que Napoleó va fracassar! I allà, fins a l'Índia... Però el més important, és clar, és el desembarcament a Gran Bretanya...
  Charlotte va confirmar fermament:
  - El que Napoleó no va fer: entrar a Londres, la Wehrmacht ho farà sota el lideratge d'Adolf Hitler! És interessant, començarem la invasió de Rússia, abans o després?
  La Gerda va dir dubtosa:
  - Crec que és millor després que... Napoleó, per cert, arruïnés tot l'exèrcit a Rússia. Però no som francesos. Les granotes no són guerrers gaire capaços!
  La poderosa rossa, estirant la corretja amb elles, va entrar en conversa. La seva veu semblava molt baixa, com la d'un home, tot i que la figura era femenina i atractiva:
  - Sí, els francesos són una mica covards, però la seva tècnica no és gens dolenta. Vaig veure com el Ziz-35, impunement, va perforar el blindatge dels T-4 alemanys. Fins i tot em vaig fer vergonya del nostre equip... També ho van fer les "Matildas" dels britànics. Una granada pot trencar les seves erugues, però trencar l'armadura... Les pistoles de 88 milЈlímetres la van agafar, però en tenim molt poques. Només queda colpejar les vies i immobilitzar ... En general, els britànics també són forts en aviació ...
  La Gerda es va estremir aquí i, malgrat la calor, va sentir un calfred:
  - Perquè ens puguin trobar al desert i llançar bombes als tancs!
  La dona-heroi rossa va consolar:
  - Només els bombarders en picada amb asos experimentats poden entrar realment al tanc. Per tant, la probabilitat que ens ensopeguem amb ells és baixa. A més, crec en la nostra sort.
  Hi va haver una pausa dolorosa. Una dotzena de noies llop anaven enganxades a cada carro amb un tanc. Es van moure en dues petites columnes, noies tan bronzejades i musculoses... Que bonic era... I les dunes semblaven rosades amb el color del sol. Paisatge increïble....
  No gaire lluny de les noies, el coronel SS Dess, amb una dotzena de conductors àrabs i dos grans matons, es movia pel desert. Els peus del noi guia van ser incendiats i el van posar amb misericòrdia sobre un ruc. El coronel Dass va arrufar les celles amb fàstic, a causa de la manca d'aigua, els conductors nòmades estaven sense rentar i feien mala olor. I el dia va resultar calorós, fins i tot per als estàndards de la costa africana, ja que el vent va portar l'alè de l'infern des del Sàhara. Així que vaig haver de suar. El camí semblava llarg. Dess se sentia com un complet idiota. Pot perdre uns quants dies per culpa d'un nen que menteix de tres caixes. I també rebrà una sanció disciplinària, perquè estava absent... És cert que les tropes alemanyes no pensen atacar en els propers dies, i fins i tot aquí, a la frontera amb Líbia i Tunísia, hi ha una rereguarda força profunda. Bé, sempre es pot pensar en un motiu de l'absència... Però no deixa de ser una aposta, i... No hi ha cobdícia més forta que els arguments de la raó.
  Dess passeja a l'ombra en un camell, bevent araka de dátil baix en alcohol. Tot i que aquesta beguda pot ser més forta que el schnaps, però amb aquesta calor és suïcida. El paisatge dels voltants és poc interessant i diversos mesos de servei ja s'han avorrit. Dess està intentant imaginar quants tresors pot tenir un xeic... Tunísia es troba al costat d'Algèria, i els pirates sovint hi amagaven tresors. Bé, els pirates, o més aviat un corsari al servei del sultà turc, sovint eren els mateixos xeics. A més, a Tunísia hi ha mines d'or i es van extreure maragdes. És cert que amb l'arribada dels francesos, l'extracció de maragdes es va extingir... Per què? A causa del monopoli britànic, la manca de voluntat de fer baixar el preu de les maragdes índies, que va obligar a congelar el desenvolupament a les colònies de França. I l'or s'extreia sobretot en llocs fàcils, i eren massa mandrosos per cavar mines profundes... Dess va pensar que, després de tot, els francesos eren probablement la nació més mandrosa i frívola d'Europa. Encara que no es pot dir que siguin dolents guerrers... Napoleó Bonaparte, per exemple, va conquerir Europa, i això no es pot aconseguir amb soldats inútils. I realment, què tenia Napoleó d'enginy? Una tàctica senzilla, una transició ràpida, una vaga amb totes les vostres forces, desviant-se pels flancs i intents d'anar a la rereguarda... Si Frederic el Gran va desenvolupar les tàctiques lineals més recents i efectives, aleshores Napoleó simplement va imitar Alexandre el Gran. .. Sí, aquestes tàctiques van portar l'èxit, però s'organitza quines tropes de Macedònia o Napoleó que es mouen ràpidament serien emboscades, o serien aixafades i assassinades durant la marxa. Al final, a Waterloo, Blucher i Wellington van atrapar a Bonaparte en la seva arriscada maniobra. És com un cop de puny curt trobar-se amb un boxejador que es balanceja ample. I Napoleó va ser noquejat... Les tropes russes, per cert, no van derrotar a Bonaparte a la batalla, sinó que van prendre amb l'ajuda de les gelades generals, les epidèmies i els partidaris.
  Què pensa de Hitler? Al principi, és clar, es va pensar que el Führer només era un caporal i un advenedut, fill d'un antic sabater... A les eleccions presidencials va preferir el vell Hindenburg, tot i que entenia que un home de vuitanta anys simplement no podia fer front físicament als deures d'un dictador! Però a Hitler no li agradaven els pobres, un nadiu del fons! Però després, quan Adolf va ser nomenat canceller del Reich, encara va donar el seu vot als nacionalsocialistes, perquè no quedava cap altra força sòlida de la dreta. Sí, els stormtroopers, de fet, tot l'exèrcit el va impressionar. Però hi havia dubte que Hitler mantindria el poder, sobretot durant una crisi, una depressió terrible, que Alemanya no s'enfonsaria del tot.
  Però Hitler, des del primer moment, es va dedicar a restaurar l'ordre, prohibint els comunistes i després altres partits. Es van dispersar els sindicats, substituint-los per un front laboral. Es va convertir en un autèntic dictador, amb un sistema de partit únic. I va augmentar l'economia, va tornar a equipar l'exèrcit. Però tot i així, Dess no estava d'acord amb tot el que feia el Führer. Per exemple, per què s'han de gastar recursos tan grans en el programa: "Treballa a través de l'alegria!" i portar els treballadors de vacances, a Noruega, França i fins i tot a les illes Canàries. No seria millor construir unes quantes fàbriques de tancs addicionals o empreses de fabricació d'avions amb aquests fons? O preneu el projecte Volkswagen, un cotxe popular: quants tancs es podrien construir... En general, Hitler va intentar seure en dues cadires, augmentar el nivell de vida i modernitzar l'exèrcit. Tanmateix, si persegueixes dues llebres, no atraparàs cap de les dues. Dess estava relacionat amb l'economista en cap del Tercer Reich, Stach, i era molt conscient de les característiques generals de l'economia alemanya. Alemanya va entrar en guerra amb Polònia, disposant de municions durant només tres setmanes (!) d'intenses hostilitats. Llavors els aliats atacarien, quedarien bàculs del Tercer Reich. Hitler va començar l'ofensiva contra França, cedint tant tancs com canons, personal i avions! Però va derrotar a les granotes sense ni tan sols aturar-se. Després l'atac a Anglaterra... Aquí Hitler va calcular malament, va ser necessari acabar amb Gran Bretanya sota Ducker, i després al juliol, utilitzant els vaixells de la flota mercant alemanya (i no era petit), les tropes terrestres a les illes. Aleshores es convertiria en el mestre de la situació. Però el Führer no es va atrevir, potser per por que els vaixells britànics de la línia enfonsin transports amb tropes... Però la conclusió és que en aquell moment hi havia tant de pànic i confusió a Gran Bretanya, i l'observació del mar era correctament. desorganitzat, que hi havia una possibilitat molt gran, com temps per a un aterratge ràpid per sorpresa. Bé, a terra, Anglaterra no tenia res a què oposar-se. Com a mínim qualitativament... Però Hitler va perdre el temps, i al setembre Churchill va pronunciar una frase històrica: la posició de Hitler és brillant i... desesperada. Després d'això, el mateix Dess va anar a la intelЈligència britànica. Tot i que el Führer va perdre la batalla per Anglaterra, la proporció de pèrdues va ser d'un a un, i si suposem que al voltant del vint-i-cinc per cent eren avions abatuts per l'artilleria antiaèria, aleshores els ass alemanys eren fins i tot millors que els anglesos. . Sí, i els avions no són pitjors, potser fins i tot el ME-109 (F) i millors que el ramat de lleons. En qualsevol cas, a l'Àfrica l'equilibri de poders i les pèrdues en l'aire és encara més favorable que a Gran Bretanya. L'any 1940, que va començar tan brillantment, va portar al final moltes decepcions. Vam perdre molts ass forts i avions, i fins i tot l'aliat de Mussolini, va ser derrotat vergonyós a Grècia. Però tenia un gran avantatge en força. I aleshores a principis d'any va ser una vergonya, Itàlia va perdre Etiòpia, Somàlia, la major part de Líbia i, a més, en totes les batalles, els britànics van quedar significativament (diverses vegades!) superats en nombre. Centenars de milers de pastes van ser capturades. Bé, com no creure en l'imminent colЈlapse del Tercer Reich, sobretot en el context de l'augment de l'assistència als enemics d'Alemanya des dels Estats Units. Però després, de nou, la balança va girar cap al Tercer Reich. Rommel va derrotar als britànics i va capturar Kollencourt, després Iugoslàvia, Grècia va caure en dues setmanes, seguida de l'illa de Creta. Dess fins i tot estava content pels alemanys, però també hi havia por a l'exposició. Tanmateix, ara una altra preocupació és si els alemanys atacaran l'URSS. Shtach va dir que Hitler ja havia pres una decisió en principi, però les dates finals encara no estaven clares. Més sovint anomenat 22 de juny, la data de la rendició de França...
  És poc probable que Alemanya aguanti la guerra, en dos fronts, tret que, és clar, acabi el quaranta-un i abans de l'hivern... I a l'hivern, els alemanys no estan gens preparats per lluitar... Però si Stalin capitula, doncs... No obstant això, encara que no tinguin temps Si els alemanys prenen Moscou, és poc probable que els russos puguin crear una agrupació tècnicament prou potent. Quantes armes van llançar durant la primera guerra mundial? En comparació amb Alemanya, és completament nul! Per tant, és poc probable que els russos ens sorprenguin amb res més que grans masses d'infanteria.
  Què més pot ser? El més probable és que la guerra duri uns quants anys més i acabi en empat. La Gran Bretanya mai podrà reunir tantes tropes per derrotar les magnífiques i ben entrenades unitats de la Wehrmacht, i és poc probable que Alemanya pugui suprimir les illes inexpugnables amb avions i marina, i els Estats Units es limitaran a l'assistència econòmica. . Al cap i a la fi, el laic nord-americà no entendrà per què els ianquis han de morir, per alguna mena d'Europa. Doncs bé, el poble rus és tossut, serà partidista, la guerra s'allargarà, però no tindrà prou força per iniciar una ofensiva decisiva. Molt probablement, Gran Bretanya no podrà aguantar el nord d'Àfrica... En resum, el resultat més probable és el Tercer Reich, un gran imperi, però no mundial, però allà...
  Això és exactament el que volia Dess: la derrota de Gran Bretanya i la captura de les illes està plena d'exposició (tot i que el servei secret pot tenir temps per destruir l'arxiu i totes les proves, però llavors quina sort!). Per descomptat, no volia desitjar que el Tercer Reich perdés, és a dir, la seva pàtria amb el règim, cosa que li anava força bé a l'home de les SS. Un empat va ser el millor!
  Una petita caravana s'arrossega per la sorra. Un dels conductors àrabs va cantar una cançó lamentable. Al mateix temps sovint recordant AlЈlà. Dess va pensar llavors: per què els musulmans consideren que és correcte i bo pronunciar el nom d'AlЈlà tan sovint com sigui possible? Aquí al cristianisme, al contrari, no recordeu el nom de Déu en va! Aquí els jueus fins i tot van oblidar el veritable nom del seu Déu; després de tot, Jehovà és una forma de pronunciació posterior... En general, a Dess no li agradava la Bíblia i el feble Crist, fins i tot es va sorprendre com els guerrers romans, el gran un imperi amb un culte a la força podria acceptar una doctrina tan bàsicament pacifista? Fins i tot si el pacifisme del cristianisme no interferia amb la conducta de les guerres, sinó la mateixa base de la doctrina ... Estima el teu enemic - hauria d'haver rebutjat l'elit romana, i no només l'elit.
  Però el cristianisme va arrelar, i fins i tot l'enfonsament de l'Imperi Romà no el va afectar: els bàrbars també van acceptar aquesta doctrina, malgrat tota la seva antinaturalitat. Encara que, és clar, no el van seguir especialment. Per exemple, el pacifisme no interferia amb l'existència d'ordres militants. En particular, els trampillers, que, per cert, també utilitzaven l'esvàstica i consideraven que els diners eren el seu Déu! Així diuen una cosa i fan una altra! Hitler en aquest sentit va ser molt més coherent! El que diu, ho fa! Sense declaracions hipòcrites, sobre l'amor al proïsme!
  No obstant això, és sorprenent que el sistema eclesiàstic, construït sobre l'engany i la mentida, va durar tants segles! I fins i tot el progrés només va aconseguir sacsejar els seus fonaments.
  En algun lloc de la distància es va sentir el so dels motors; a jutjar pel to: eren els avions. Dess, però, esperava que, com que es posaven capes, els britànics les confondrien amb àrabs i no obririen foc. Un gran guardaespatlles, Hans, va mostrar un rifle antitanc, des del qual, per cert, és possible, en ocasions, abatre un caça (encara que no sense dificultats, pel que fa a colpejar!).
  Però els avions no van aparèixer mai, van passar volant... Després de la qual cosa els àrabs van començar a cantar tristament de nou... Dess va disparar la seva pistola, tant és així que l'orella de l'home fosc va agafar. L'àrab es va esfondrar de por. I el coronel de les SS va maleir:
  - Deixeu de cridar els xacals! En silenci, rave, però més ràpid!
  Els conductors nòmades van recollir el seu desgraciat company i van continuar el seu camí. Encara que els seus rostres es van fer més ennuvolats, ningú no s'atrevia a grunyir... El coronel de les SS va acariciar el canó de la pistola (fet per cert per encàrrec especial!), quin argument més excelЈlent... En tot cas!
  Em pregunto si els russos els ataquen primer, els alemanys seran capaços de resistir un embat similar de l'exèrcit asiàtic? A la Primera Guerra Mundial, els russos van patir grans pèrdues, en la majoria dels casos van actuar de manera extremadament estúpida, però encara van encadenar les grans forces del Kaiser Alemanya ... I després, fins i tot sota Brusilov, van donar als austríacs una llum pel desguàs ... Per tant, la guerra per a ells no és del tot dolent un gat... I si recordeu el nen de set anys... Fins i tot Frederic el Gran va cedir a l'exèrcit de Rússia bast! No, els russos no s'han de subestimar de cap manera, el règim comunista totalitari els va fer encara més forts! Stalin va elevar el nivell de disciplina de les tropes soviètiques, la producció industrial i el subministrament. Corrupció fortament pressionada, el que significa que ara no és l'època de Nicolau II! Per tant, l'URSS és un enemic molt perillós, potser fins i tot mortal, sobretot si colpeja primer! En la guerra moderna, el factor sorpresa és de gran importància, com, de fet, durant les guerres de l'antiguitat. I si perdem, doncs, a diferència de la Primera Guerra Mundial, no hi haurà venjança! Els països vencedors ja no permetran que això es faci... Encara que si comença la fricció entre l'URSS i Occident, perquè l'expansió no és menys característica del comunisme que el feixisme, llavors ho serà... Una nova civilització alemanya florirà sobre els cadàvers de determinats capitalistes i comissaris orientals. Qui estigui en contra nostre seguirà amb nosaltres! I potser hi haurà una gran coalició antibolxevic!
  Hans, callat fins al poble, va preguntar de sobte al coronel:
  "Potser aturar-se i interrogar de nou el noi addicte?"
  Dess va negar amb el cap enfadat en negatiu.
  - No té sentit! No dirà res de nou.
  - Llavors potser dinarem, a l'estómac, udola una tempesta de neu?
  El coronel de les SS es va sorprendre:
  Què vols menjar amb aquesta calor?
  Hans va assentir.
  - Vull menjar sempre!
  Dess va mirar el sol, ja havia travessat el zenit, de fet passaven les quatre i era hora d'aturar-se. Els àrabs menjaven separats reunits en cercle, els tres nazis no menyspreaven la carn i la cervesa. Així que van cridar, Dess fins i tot per un breu temps es va oblidar a si mateix en un somni...
  I vaig veure una cosa de bogeria... Uns insectes, al principi petits, i després creixent i cada cop més aterridors... I les seves mandíbules són en general monstruoses, una deformitat tan absoluta! El coronel es va sentir ofegat, es va sacsejar de forma convulsa i es va despertar. No, tot estava tranquil, dos soldats de ferro de les SS en alerta, i després de nou a la carretera.
  La Gerda i la Charlotte van estar en el treball més dur tot el dia, i després es van adormir com els morts i es van submergir en el seu món.
  Hi havia un holograma enorme amb un estadi on tenien lloc lluites de gladiadors moderns. L'estadi era enorme amb molts milions de persones. El mar abigarrat s'ensorrava. Hi va haver una batalla entre la gladiadora Gerda i una criatura semi-intelЈligent de la lliga dels mons foscos, la nebulosa de pols.
  Primer va sortir la Gerda. Era una noia animada i flexible, amb un pentinat de perles blanques com la neu. El guerrer va fer una triple voltereta, girant per l'arena. Segons el costum, portava només un sostenidor prim i unes calces, concretament perquè no es pogués amagar l'arma. I així, mig nua, va haver de lluitar només amb un sabre làser. Tanmateix, aquestes armes també són força efectives. Les condicions de la batalla no són les més còmodes, les pedres semi-radioactives brillen sota els elegants peus nus de la noia. Ella, és clar, somriu, intentant no trair el dolor.
  La Gerda està aclaparada d'energia, torna a saltar i fa una voltereta de cinc vegades.
  - Aquest sóc jo!
  I la seva inquieta amiga Charlotte li explica al seu xicot:
  - Abans de la baralla, aquesta noia va ser escanejada acuradament, no hi hauria d'haver ni un sol xip ni alguna cosa electrònica. També comproven a la donzella la presència de la màgia d'una altra persona. És a dir, un gladiador pot confiar només en el seu cos o en una ment aguda. Tanmateix, la Gerda mai va ser una ximple i una tonta.
  Què vaig dubtar? - Va preguntar semblant un jove ApolЈlo.
  - No! Però una voltereta de cinc vegades, sense electrònica, és un indicador d'una bona forma física. Per tant, tothom està meravellat, les vostres gimnastes podrien fer alguna cosa així? Charlotte va fer l'ullet amb astucia.
  - Tres podrien, cinc no! Sí, i va saltar molt alt amb una carrera curta! - El jove heroi va estendre més els braços.
  - Tal és el poder! El poder del Tercer Reich i en altres mons.
  Mentrestant, es feien apostes. Tot cec fins a l'aparició de l'enemic. Sembla que la Gerda era molt coneguda i estimada sense importar la raça o l'espècie.
  La noia gladiadora va córrer i primer va fer una voltereta de sis vegades, i després una de set. Aleshores va fer una reverència davant el públic. Els seus músculs es balancejaven com les ondulacions del mar, en general, la noia semblava impressionant: una típica Amazones. Tanmateix, és més fàcil derrocar una estrella amb una pedra que trobar una noia lletja al Gran Imperi Espacial Alemanya.
  - Hi ha dones als nostres pobles: per a qui amor i honor, pararan un cavall al galop, entraran en una barraca en flames. cantava Charlotte.
  La gran majoria de les apostes no declarades van ser a favor de la Gerda. És cert que la majoria del públic estava esperant que aparegués el seu oponent.
  I esperava. Les portes gegantines es van separar i una carcassa gruixuda va començar a arrossegar-se cap a la plataforma. Era un autèntic dinosaure, com un rapinyent, només que tenia més de trenta tentacles. I una armadura enorme, almenys vuitanta tones, gruixuda. Gegant del món animal.
  Milions de gorges, cridaven, xisclaren, xiulen, s'omplien d'un rossinyol. Pel que sembla, el gegant els va impressionar.
  - Aposta intelЈligent! - L'ordinador sona.
  - A qui! - El públic canta.
  - Es diu Friplodof! Cosa Nostra!
  Inogalacts de totes les franges van fer apostes de diversos nivells. Aquí, amb l'emoció, van apostar, portant l'assumpte a milions. Alguns dels que a les fosques van apostar per la noia Gerda: van renegociar l'aposta, per una quantitat encara més gran! Cosa Nostra els va impressionar!
  Van seguir els anuncis.
  - La gladiadora Gerda té cinquanta-vuit combats i zero derrotes, la Cosa Nostra en té cent vuitanta-quatre i no en queda ningú amb vida. Feu les vostres apostes!
  Les noies del batalló de les SS "Llops" també van fer apostes, però tothom, excepte la severa comandant Madeleine, va animar a Gerda. Per tant, les apostes són unilaterals.
  Haupmann Madeleine, com hauria de ser, té una opinió especial perquè el cap no es destaqui contra els seus subordinats. Les noies ho van entendre molt bé, no els importava especialment.
  Només l'amiga de Charlotte va comentar tristament:
  Millor perdre diners que trair una noia així. Aquests diners són peribles, gairebé ningú s'alimentarà amb paper menyspreable...
  - Bé, està bé si estàs tan desinteressat! Potser ens agradaria lluitar? La Madeleine va arrufar les celles amb severitat.
  - No et preocupis! - va dir l'alegre lloba Berta. - Puc ser transportat a la sala de gladiadors?
  "Encara no tenim una màgia tan poderosa", va objectar Charlotte arrugant el front. - Aconsegueix frenar el teu desig: mata a tots els enemics sense demora, perquè la venjança arribarà de totes maneres, la gent no es pot destruir com el bestiar!
  - Raonadament dit! - Va dir el seu amic ApolЈlo.
  Va sonar un senyal a l'arena i va començar la lluita: l'enorme dinosaure Cosa Nostra va saltar endavant. A partir de l'impacte d'una massa tan colossal, el recobriment semi-radioactiu de l'anell va vibrar.
  Charlotte va comentar:
  - Té un nom concret. Per què Cosa Nostra?
  Rossa amb un lleuger tint morat, Berta va proposar una versió:
  -Potser això es deu al fet que en una sèrie de televisió antiga, Cosa Nostra era una màfia inusualment genial, creant el seu propi món virtual de dinosaures per capturar l'univers!
  - I què? Charlotte no ho va entendre.
  - I els inogalactes van mirar, i van quedar impressionats. - No estic segur que la Bertha ho suggerís.
  Tot el que és impossible és possible a l'univers! Que conquerim amb la nostra força immutable! cantava Charlotte. - I els soldats del Reich mai es retiraran, és com una estrella brillant - aprofita els moments.
  La Gerda experimentada (de sobte va tenir un record estrany) no tenia pressa per atacar. Ella va esperar el monstre, saltant al costat o només una mica quan va arribar a una distància perillosa i va intentar aixafar. La bèstia era molt ràpida, però a causa de la gran massa era inert, i sovint es trobava a faltar.
  Gerda, al seu torn, va estudiar les seves maniobres, si l'enemic guanyava cent vuitanta-quatre batalles, vol dir que també té forces. És cert que la majoria de les baralles, molt probablement, van caure sobre els mateixos animals que ell.
  Quan dos monstres igualment estúpids xoquen i el que és més gran guanya.
  No obstant això, cal mirar bé, hi ha molts tentacles i són afilats, corbats com una baca, possiblement verinosos.
  Els músculs de la premsa de la Gerda juguen, s'arrossega com una cobra als sons de la pipa del faquir. Els seus pits tremolen i el xicot fabulós de la Charlotte s'atrapa a si mateix pensant que la vol veure sencera, nua com una deessa grega.
  El monstre va fallar diverses vegades, però no va reduir la velocitat. Era evident que era una criatura de l'infern, disposada a perseguir la noia amb la metodica d'una màquina.
  La Gerda va tornar a saltar, fent un petó a la multitud. La figureta del guerrer va començar a brillar per la suor que havia sortit. Era com bronze polit i polit.
  - Sí, noia intelЈligent! - Fet amb admiració Berta. "A mi mateix no m'importaria ballar a l'arena.
  - I no m'hi negaria! - Parlant així, el paio atlètic de Charlotte era una mica astut. Sens dubte va sentir una mica d'emoció i ganes de lluitar. Al mateix temps, era conscient del perill d'un xoc amb un gegant.
  Charlotte va comentar agressivament:
  - No lluito pitjor que ella!
  Pel que sembla, després d'haver observat els moviments a gust, la Gerda va saltar com una llagosta. El seu sabre làser va parpellejar, tallant els tentacles amb un cop. Van volar en diferents direccions, esquitxant sang blava i marró. Unes gotes van caure sobre les cames nues i morenes de la noia. La pell elàstica es va encongir, la dona gladiadora se la va treure, però les cremades es van mantenir.
  - Vaja, bastard verinós. - Els seus llargs peus callosos caminaven sobre les espines i les llagues ardents, el cos del monstre. La noia va aconseguir trepitjar, així que no es va trencar la cama.
  La Berta va dir amb una admiració genuïna:
  -Virtuós! Com un geni tocant un instrument musical. Estaria bé fer composició.
  L'amant de la Charlotte va riure.
  - I aquesta teoria no s'ha de quedar enrere en la pràctica.
  El monstre es va torçar, fent que la noia saltés de l'esquena. Es va girar diverses vegades a l'aire, sortint de sota l'observació d'una dotzena d'ulls cristalЈlins del monstre.
  La Berta fins i tot va saltar d'alegria:
  - Estic preparat! Allà! - Va exclamar.
  - On-on! D'on ets i on ets? -va imitar la Charlotte.
  La Gerda va tornar a atacar el dinosaure. Va decidir actuar en ràfegues curtes i preferiblement evitar ser colpejada pel verí. El sabre làser funciona segons el principi de l'erupció de fotons en un mig espai estable, cosa que permet tallar literalment tot amb una despesa mínima d'energia. La noia l'utilitza. És cert que en aquest cas, l'espasa de gladiadors està carregada amb una energia mínima, el que significa que no talla tan fort i ràpid com volia el lluitador. I, en general, quina mena de baralla és quan un company només guanya a l'altre. Cal que el personatge negatiu també tingui una oportunitat, en cas contrari, el públic simplement no anirà a aquestes actuacions. La sort és una cosa inconstante...
  Aquesta vegada, la Gerda va cometre un petit error. Els tentacles del centre eren molt més ràpids que els dels costats del monstre. Una d'elles li va apunyalar al pit, tallant-li el sostenidor. Els pits nus van tremolar, el xicot de Charlotte va examinar els seus mugrons robí, brillants a la llum de diversos sols alienígenes.
  Va seguir un altre cop: la Gerda va tallar un parell de tentacles, però el costat dret del pit li va ser tallat, sang de noia esquitxada.
  La gladiadora va tallar un altre tentacle i va saltar de la barrera.
  Per acabar, la temperatura dels llambordes va començar a pujar. Pel que sembla, volien empènyer els combatents a un acostament més proper i un desenllaç ràpid.
  La Gerda no va poder aturar, ni tan sols ni un segon, els seus peus descalços cremaven, esclafaven com sobre un bastidor medieval.
  El xicot de Charlotte va comentar amb sorpresa:
  Per què la noia no portava sandàlies? -Després de tot, les seves meravelloses cames cremaran!
  Charlotte va explicar:
  - Quin costum! En general, un gladiador ha de suportar el dolor, sobretot si és una dona. El públic està content quan els que lluiten són turmentats.
  - Sadisme còsmic! - Va resumir "ApolЈlo".
  No ho va posar més fàcil per a la noia. Va haver de tornar a llançar-se al monstre. Aquesta vegada, les seves víctimes eren els ulls de les criatures de les constelЈlacions fosques. L'experiència va dir a la gladiadora que la majoria de vegades el cervell es troba més a prop dels ulls. De què? Ja que cal processar massa informació que no es vegi debilitat per un canal de transmissió llarg. Per tant, el guerrer, que no coneixia l'estructura de la criatura, va intentar trobar el cervell.
  Un darrere l'altre, va colpejar quatre ulls, però ella mateixa va rebre un parell d'esgarrapades. El monstre va rugir, com si també sentia dolor. I a diferència d'un humà, ella no ho aguantaria.
  Charlotte va notar això i va deduir un aforisme:
  - Com més fort és el rugit - com més tranquilЈla és la ment, més alt és el to - més baixa és la intelЈligència!
  - Observació correcta! ApolЈlo va acceptar. - El gall no és el comandant més destacat!
  La Gerda es va retirar, una altra estocada dels tentacles d'un animal massa ràpid va colpejar la placa de premsa, trencant-la, gairebé fins a la carena. Es pot veure que fins i tot l'estómac va patir. Per sort, estava buit, ningú menjaria en excés abans d'una baralla.
  Ara el gladiador es va adonar que podria perdre la batalla, malgrat els èxits temporals. Les pedres es van fer tan calentes que fins i tot el monstre va sentir la seva calor a través dels ossos de les cames. La Gerda només va ser rescatada per la forta forma física de les seves extremitats. La noia, sovint descalça, ballava sobre un ferro roent, demostrant una resistència extrema. És cert que aquests llambordes podrien donar encara més calor, com un reactor nuclear, a causa de la radiació semi-radioactiva.
  Així que el coratge no va deixar la bellesa, malgrat que l'amenaça de mort es va fer real. I en una lluita com aquesta, no et pots rendir. O millor dit, pots, però en aquest cas és la vergonya més forta de tota la vida.
  ApolЈlo va preguntar a Charlotte:
  - I que el desenllaç només pot ser la mort?!
  - Pel que conec la Gerda, no farà cap altra opció per ella mateixa!
  - Amb valentia, no diràs res, però vaig aconseguir enamorar-me d'ella amb tot el cor i l'ànima! Dit això, el nen va respirar profundament.
  La noia no es va poder aguantar i va tornar a saltar a la closca, tocant-li les cames cremades. Va passar uns cops forts, va fer un parell de salts. Ara va començar a fer voltes, tallada sobre la marxa.
  - Qui no tingui la lleugeresa d'una papallona, no s'escaparà de ser aixafat per una xarxa! - Va pronunciar una frase que s'ha tornat alada des de l'antiguitat. Així que la guineu de goma, el poeta boxejador, encara va lluitar. També va arriscar la vida, però en menor mesura no va tenir un rival tan seriós i, sobretot, difícil.
  Charlotte la va impulsar, plorant desgarradament:
  - Tallar-li la panxa. En algunes d'aquestes criatures, el cervell es troba just al costat de l'estómac.
  ApolЈlo va dir:
  - Hi ha alguna cosa que puguis fer per ajudar-la? Com la màgia?
  Charlotte va negar amb el cap.
  - La màgia no funciona a l'arena. És quelcom inusual i extremadament fort.
  "Encara no he dominat la màgia de les ones!" - Va sospirar el jove i guapo escrit.
  - Però la conec perfectament. - L'elf, inesperadament incorporat a la seva companyia, va presumir. - La gent i la màgia són una!
  La Gerda va saltar un parell de vegades més, i de sobte una fulla va sortir volant, es va moure massa ràpid, sense deixar-la rebotar. La noia amb prou feines va tenir temps d'aixecar la mà. A causa d'un cop terrible, tant la fulla com el braç es van trencar, la mà del gladiador es va caure.
  - Aquí hi ha un altre ganxo! - va respondre ella, eixugant la suor de la cara d'en Bert. - Què passarà ara.
  Charlotte va cridar a la noia Gerda.
  - Submergeix-t'hi! Em sembla recordar on aquestes criatures tenen un centre nerviós.
  - Dir-li! va exclamar l'amant de la Charlotte.
  - Impossible! - Talla la nena pelirroja ardent.
  La Gerda es va tallar encara més desesperadament, una cicatriu profunda li va travessar la cara, li va tallar la galta. Una vegada més, va quedar enganxada. La mà estava malmesa, però la dreta, on hi havia l'espasa, encara funcionava.
  El públic s'estava espantant, i la majoria, cosa que feia por, anava al monstre! Aparentment cansada de les constants victòries de la Gerda. Sembla que la noia estava molt acostumada a l'amor de la multitud, això era desagradable. Per un moment, va perdre el ritme, per la qual cosa va ser immediatament castigada, el tentacle li va trencar la cama, com tallada en marbre marró.
  La Gerda va baixar la velocitat i va rodar de l'esquena, rebent un altre cop que li va trencar la clavícula. La seva cara es va torçar de dolor, però el guerrer va cridar a través de l'agonia:
  - No trencaré!
  La noia va caure de costat sobre les llambordes roent, trencant-se un parell de costelles, van sortir bombolles de sang per darrere de la seva boca. Hi va haver un sonall, el monstre va trepitjar amb vuitanta tones de carcassa sobre una cama sana, aixafant la bellesa. Va sortir fum de la noia i va començar a convulsions.
  ApolЈlo va cridar:
  - S'està morint! S'ha acabat tot?
  La Berda va ensumar el nas amb una veu queixunyosa.
  - Probablement si! Estimada noia, t'estàs morint, quina llàstima que ets!
  Charlotte amb la seva roba interior va dir:
  - No ets lesbiana, Berta?
  - En cap cas! - Per demostrar les seves paraules, la noia va inclinar el cap de l'ApolЈlo i li va fer un petó ferm als llavis.
  El jove la va inclinar com a resposta. Quan et besen així amb molta passió, és només un miracle.
  - Mira amb atenció! - Charlotte va interrompre el vol de la seva passió, però, no hi havia ni una gota de gelosia en el seu to.
  De fet, l'enorme boca d'un dinosaure mutant es va inclinar sobre la noia. I en aquell moment, amb un últim esforç desesperat, el gladiador va llançar l'espasa a l'espai entre el cel i la gola. Es va lliscar dins. Els gasos acumulats a l'estómac es van precipitar, el foc va sortir de la boca i l'ona explosiva va llençar la noia. La Cosa Nostra es va trencar en diversos trossos, la carn cremada va volar.
  La noia, havent perdut les dues cames i els braços, va quedar inconscient. Els robots van aparèixer al seu costat. A l'escàner va aparèixer una imatge del pit, dos cors bategaven amb dificultat, però de manera uniforme en un cos femení sa.
  - La gladiadora Gerda va sobreviure i se li atorga la victòria! Així doncs, la propera actuació serà d'aquí a tres minuts! - En veu alta, però sense cap emoció va anunciar l'ordinador.
  - Apostes jugades! - Va cridar algú, veu clarament d'origen sobrenatural.
  El que quedava de Gerda es va recollir.
  "ApolЈlo" (bé, qui ho hauria pensat) tanmateix va plorar:
  - I aquesta noia romandrà para sempre paralitzada?
  Charlotte va sacsejar el cap amb tanta força que diverses copes de vi van sortir volant:
  - Vaja! Els èxits de la nostra medicina són tals que en poques hores estarà com a nou i no en quedarà el més mínim dany. Bé, digues-me, nen estúpid, on has vist els cossos amb nosaltres.
  . CAPÍTOL #9
  Elizabeth va preguntar desesperada:
  - Se'ls prendran foc!
  Valentina va respondre amb ràbia:
  - No, deixa'ls anar! Sí, donaran pastissos pel camí!
  Elizabeth, descalça, va plorar:
  - I encara és tan cruel! Bé, d'acord, homes, però dones, per què han de patir tant!
  Valentina va suggerir:
  - Els alemanys necessiten els eslaus, només com a esclaus. Un esclau ha de tenir por i obeir! Això és un dictat basat en la por! I per intimidar, cal fer mal!
  Elizabeth, de cames nues, brillava amb ulls blaus:
  - I per enfadar cal fer mal!
  Va esclatar una flama, el foc no es va estendre tan ràpid com amb la gasolina normal, les dones es van precipitar, intentant trencar el cable, la sang els va degotejar del cos esquinçat amb agulles.
  A l'Elizabeth descalça li va semblar que el temps s'arrossegava sorprenentment lentament, com una serpentina, bufava un vent fresc i el cos, tot just cobert per una camisa lleugera, es va refredar.
  Les flames finalment van engolir totes les dones màrtirs, els seus crits es van fer molt més forts. La pell dels ulls estava coberta de butllofes i es va pelar. L'olor de cremada era cada cop més forta. Estava malalt i les llàgrimes brollaven dels ulls de les noies. El cap del feixista va cantar amb un somriure astut:
  - Si algú fuig, us cremaré a tots! Heil! Heil Hitler, el més gran governant de l'univers!
  Els soldats feixistes treien harmòniques del cinturó i les tocaven alegrement! A més, els nazis no patien una manca total d'audició. Però això va fer que la música fos encara més sinistra.
  L'oficial gros va rugir en rus:
  - La música, la música, la música s'aboca! Això és trist, després respirar tímidament! Qui balla alegrement amb la melodia que ilЈlumina l'ànima! La música s'aboca, la música, la música, allunya la tristesa, deixa de dol els alemanys! Infinit, etern, jove, d'on tant vol viure!
  El seu ajudant, un oficial pèl-rojo, va cantar:
  - Tothom balla! Bé, balleu gosses o us cremaré a tots!
  Les noies van començar a tocar tímidament amb els peus nus. El cap del feixista va cridar fort, agitant els braços:
  - Viu! Doncs gosses i putas, vinga!
  Les noies van començar a moure's molt més ràpid en discòrdia, però no semblava una dansa cultural, sinó que era una dansa salvatge dels papús, la costa del Paraguai!
  Els nazis van córrer cap a les dones i les van colpejar a la cara amb els punys, cridant alguna cosa desgarradorament i grunyint.
  El feixista principal va fer un gest. Un nen en forma de Joventut Hitleriana li va portar una ampolla de conyac! El porc gros va treure directament de la gola, el líquid de quaranta graus va escalfar l'estómac. Borov va preguntar al nen, d'una manera ordenada:
  - Ja en tens catorze, et permeto disparar a qualsevol puta!
  La decepció va aparèixer a la cara del nen.
  - I només dispara! És massa suau! va exclamar.
  El bastard gros va grunyir.
  - Què li vols fer?
  El nen va esclatar:
  - Mort, i després incendiat!
  - D'acord, vinga! Només més ràpid, aquestes vaquetes encara han de ser conduïdes a Alemanya a temps.
  El nen, brillant amb unes botes enlluernadores i polides, es movia al llarg de la línia de les dones. Va somriure malament i va somriure cruelment. De tant en tant, el jove nazi s'aturava i donava una puntada de peu a aquesta o aquella dona a l'estómac, però no va triar.
  Elizabeth va resar a algú desconegut, però no a mi! Però el jove es va aturar davant d'ella i va assenyalar amb el dit:
  - Aquesta és la meva puta!
  Elizabeth es va quedar congelada, tremolant traïdora, i el seu rostre bronzejat es va tornar pàlЈlid. El cap feixista va objectar inesperadament:
  -Nou!
  El nen feixista estava ofès:
  - I això per què?
  Borov va respondre:
  - És massa bonica! Només una noia meravellosa, pots donar-la a un general i aconseguir molts diners.
  El jove hitleriano va acceptar de mala gana:
  - Bé! Només perquè vas rebutjar la meva primera petició, torturaré dues putas!
  El nen es va girar ràpidament i va córrer i va triar dues noies més petites. Aquesta vegada tenia pressa, tement que la presa legal no fos extreta.
  Les noies van saltar elles mateixes a la plaça, potser esperaven que un noi guapo tingués pietat d'elles si eren submises. El jove va bufar amb burla.
  - Posa't de genolls i besa'm les botes!
  Les noies es van desplomar i es van arrossegar. Van besar amb confiança la pell polida, olorant la forta olor de la cera cara. La descendència de les Joventuts Hitlerianes de sobte va agafar les noies pels cabells i les va aixecar amb força:
  - Quines gosses! - va xiular el nen en rus. - Cansat de viure! Ara despulleu-vos immediatament!
  Les noies es van treure frenèticament la roba, deixant només calces. El jove sàdic va ordenar:
  - Acuéstese! A les pinces!
  Les noies es van estirar de manera obsessiva i els ajudants de les SS van assegurar els seus braços i cames amb estocs especials. El nen va passar els dits pels seductors talons rosats de les noies, que encara no havien tingut temps d'empolsar. De sobte va sentir una forta emoció i va cridar de manera desgarradora:
  - Un fuet pesat per a mi!
  Els secuaces van lliurar el fuet. No va ser fàcil, però consistia en un cable roent i roent amb estrelles afilades. Els cops amb aquesta arma són molt més sensibles.
  Elizabeth, descalza, va tenir febre quan va pensar en el que l'esperava. Aquí és el somriure monstruós del feixisme, quan la gent es converteix en bèsties. I aquests turments infernals de monstres que han perdut els sentiments humans elementals.
  El fuet xiula ominós i cau sobre l'esquena nua i blanca de les noies. Un cop a l'os talla la pell i la carn. El jove feixista ronronejava satisfet, se sentia com un veritable Déu. Sí, era una divinitat del mal, i la voluntat indestructible, desproveïda del més mínim sentiment de compassió. Tanmateix, a les Joventuts Hitlerianes van ensenyar que la compassió és una debilitat! La llàstima és un mal sentiment que no és digne d'un veritable ari. No n'hi ha prou amb matar l'enemic, cal fer-lo patir i humiliar-lo de la manera més dolenta! Els eslaus són una nació inferior com els jueus, i matar un eslau és com matar un gos rabiós. Què és la consciència: un parany infernal de l'ànima, inventat pels jueus i els filòsofs russos. Un veritable ari no coneix remordiments, només una cosa el molesta, que va matar pocs enemics! Però torturar cruelment una dona o un nen: la màxima manifestació de la destresa ària.
  Les calces van esclatar sota els cops del filferro roent i van baixar de les natges. Les noies van cridar al principi, però el nen era fort més enllà dels seus anys i ràpidament es van calmar, perdent el coneixement per un terrible xoc. No obstant això, els botxins nazis no estaven perduts, van fer caure sobre els caps de les belleses joves galledes preparades prèviament d'aigua gelada (utilitzant una nevera de càmping). Mentrestant, el sàdic juvenil tornava a escalfar el filferro al foc i el va fer baixar als peus nus de la noia. I de nou crits terribles, crits, en què no hi havia res humà.
  L'Elizabeth amb prou feines podia aixecar-se de peu, semblava d'on podia venir la força per suportar una cosa així. Era quelcom sense el més mínim sentit, molt més enllà de l'humà. És estrany com un nen tan simpàtic, gairebé un nen, podria fer això. És senzillament increïble fins a quin punt el feixisme desfigura les ànimes, fins i tot les infantils. Així que paralitza la percepció de tota una generació!
  Les noies van tornar a callar i se'ls va tornar a abocar aigua. Tanmateix, malgrat tots els esforços, els crits dels torturats es feien cada cop més silenciosos. Des de les espatlles fins als peus, als desgraciats màrtirs no els quedava espai per viure. Finalment, el nen es va cansar, es va eixugar la suor del front i va escopir regociment entre les dents en direcció a la columna de dones desgraciades.
  - Cansat! Els pots cremar!
  Les noies esquinçades ja no es movien, probablement el patiment havia superat una certa mesura. Els nazis van córrer cap al desafortunat, que no degotava gasolina especialment generosa, li van incendiar. Les noies ni tan sols es van moure, encara que el foc els va devorar a poc a poc la carn amb ganes.
  En aquest moment, els crits dels desgraciats cremats vius, l'única culpa dels quals era que havien de ser una clara demostració de la voluntat inexorable del nazisme, també s'havien apagat!
  El bastard gros va agitar el puny tort.
  - Bé, putes! Espero que entenguis per què s'aprecia una lliura! I ara la marxa cap al seu nou destí es construirà i pas a pas.
  Les dones estaven immòbils, tan commocionades com estaven per la crueltat, la visió de malson.
  El nen feixista, sense pensar-ho dues vegades, va treure una pistola i, somrient rapaç, va disparar a la noia a la cama:
  - Has sentit, t'han dit que marxessis!
  El tret va despertar les dones, Elizabeth va sentir les mans suaus de Valentina sobre les seves espatlles.
  - Envia el meu fidel camarada, per venjar-te, has de viure!
  La noia va respondre amb valentia:
  - I us juro que sobreviuré!
  Mentrestant, un canalla juvenil disparava a una noia que es retorçava i que havia caigut. Al mateix temps, va intentar matar-li les mans i els peus nus. No volia acabar amb la noia de seguida, perquè escoltar crits de dolor és molt més agradable que riure.
  La noia greument ferida es va quedar estirada a la carretera, el jove feixista no va acabar, la van agafar per la costella amb un ganxo i la van arrossegar fins a la forca.
  El gros de les SS va acariciar el cap al nen:
  - Estimat amic! Ets exactament com el Führer de petit! I ja sabeu, el gran Adolf es va barallar amb una noia que ja era a primer de primària. Així que ell amb dos dels seus amics li van emboscar de camí a casa. La van agafar i la van lligar, van començar a burlar-se d'ella. La van cremar amb foc, van trencar ossos, li van treure els ulls i, aleshores, el jove Adik li va omplir la gola amb àcid sulfúric extret de les classes de química. Aleshores Hitler només tenia sis anys i ja era capaç de fer una acció valenta digna d'un marit ari.
  El jove nazi fent una ganyota va preguntar:
  - La noia era jueva?
  - No, Slav! Àustria-Hongria es va ensorrar perquè els alemanys van ser traïts pels eslaus, que el Führer va prometre eliminar-los! - Borov es va passar la mà per la gola. - En general, els micos mereixen indulgència, però els eslaus no!
  Els homes de les SS van aixecar les potes a l'uníson:
  - Heil Hitler!
  Dones joves, descalces i mig vestides caminaven ràpidament pel camí. Els nazis van anar amb bicicletes especials d'escorta de quatre rodes (per no malgastar gasolina en escortar subhumans). Elizabeth, commocionada per les atrocitats i la flagrant immoralitat dels nazis, va estar en silenci durant les primeres hores, ni tan sols va pensar en res, sinó que va caminar mig adormida. Les altres noies, semblava, tampoc estaven d'humor per parlar, almenys de temes profans.
  Mentre les noies descalces caminaven per un asfalt llis disposat a terra soviètica, els seus peus se sentien més o menys còmodes. Però després d'haver passat el lloc fronterer en ruïnes, van acabar en territori polonès... La carretera va resultar estar coberta de grava fina i grava afilada excavant als peus descalços de les noies. En els darrers anys, Elizabeth no es podia permetre sovint caminar descalç, aviat va sentir com els seus talons nus van començar a esquinçar-se i coure sense pietat. Per distreure's, va parlar amb la Valentina:
  - I ara què fem?
  El capità va respondre tranquilЈlament després d'una pausa:
  - No podem córrer, sinó mataran totes les noies! Al mateix temps, tampoc hi ha força per suportar-ho!
  Elizabeth va suggerir:
  - I si organitzem una escapada per a tothom?
  Valentina va assentir.
  - Només ho estic pensant! És tècnicament difícil fer-ho. Mireu quants guàrdies hi ha al voltant.
  Elizabeth va pronunciar una frase de Suvorov:
  - No udolen pel nombre, sinó per l'habilitat!
  Valentina va respondre:
  - Una de les principals raons de les victòries de Suvorov va ser els millors guanys de combat i l'entrenament físic de les tropes russes. En particular, a les tropes turques no se'ls va ensenyar la baioneta i el combat cos a cos, per la qual cosa es van enfonsar ràpidament. Però amb els francesos va ser més difícil, sobretot perquè la baioneta es va inventar a França.
  Elizabeth va respondre decididament:
  - Però van guanyar!
  - Sí, han guanyat! Però, sincerament, no és tan fàcil com diuen als llibres de text! Valentina va sospirar. - El preu de la victòria és massa car, pot devaluar trofeus!
  Elizabeth va murmurar:
  - No estem parlant de trofeus. El trofeu més gran de la guerra és una vida salvada! En general, com deia Stalin, un soldat no té gènere!
  Valentina va suggerir:
  - Aleshores fes-te noi i et sentiràs millor!
  Elizabeth va fer una mumia.
  - A mi mateix no m'importaria fer-me un nen, els nois són molt més lliures!
  La Valentina va xiular.
  - Per què?
  - Perquè els seus peus són més aspres, i em crema com caminar sobre carbó! - va xisclar l'Elizabeth.
  Valentina va respondre:
  - I tinc la sensació com si em peguessin als talons amb pals durant molt de temps i amb força, però he d'aguantar. És possible que la nostra captivitat es retardi i encara no. He sentit que a les dones dels camps de concentració només se'ls donen sabates quan neva, i fins i tot llavors són de fusta.
  Elizabeth, descalça, es va estremir:
  - Les sabates de fusta per als peus de les nenes són només una tortura, una vegada, quan encara era colЈlegial en un museu, me les vaig posar i vaig caminar pel passadís. Estan tan incòmodes i cauen tot el temps.
  Valentina va corregir:
  - I es freguen les cames terriblement, i les escalfen molt malament a l'hivern! Les sabates Bast són molt millors, són més càlides i més suaus!
  Les dones dels pobles estaven més endurides i no es queixaven, mentre que les dones dels pobles ja havien començat a veure gotes de sang, imprimint a la grava rastres de peus juvenils i elegants.
  Un estol de caces ME-109 va volar pel cel, van córrer a una altitud relativament baixa i fins i tot es podia veure l'esvàstica a les ales.
  Elizabeth va comentar:
  - Em pregunto on són els nostres gloriosos MiG?
  Valentina va respondre de mala gana:
  - Crec que no estan plens! En general, els alemanys tenen una novetat interessant, les bombes en miniatura, fins i tot es poden suspendre de les ales dels caces. Cauen a terra com pedres de calamarsa. El tanc no ho agafarà, però contra la infanteria o els avions, especialment els lleugers com l'IL-26, és bastant efectiu.
  Elizabeth va comentar:
  - Sembla que, també, aquestes "cosses petites" estaven a punt d'entrar en producció. No ho hem aconseguit gens. En general, el pesat llegat del sistema tsarista, la reestructuració de la indústria de les vies capitalistes a les socialistes.
  Valentina va afegir:
  - A més guerra civil! L'any vint-i-un, la producció industrial va caure set vegades en comparació amb l'any tretzè. Van morir milions de persones, el país es va arruïnar i, a diferència del govern tsarista, ningú ens va donar préstecs. Per descomptat, no teníem gaire temps. Hitler ens va atrapar en el moment en què l'exèrcit tot just començava a reequipar-se amb tancs realment efectius.
  Elizabeth Barefoot va estar d'acord:
  - Aquí tens raó! Hem fet molt, però no hem fet gaire. Tot Europa treballa per a la Wehrmacht. Europa! I la Rússia tsarista estava perdent la guerra, malgrat que Alemanya tenia les forces principals a Occident. Ara estem en una situació de merda.
  I quan arribaran els nostres tancs a Europa?
  Valentina va respondre:
  - M'agradaria que fos aviat! Però també vaig lluitar a Finlàndia, així que no estic tan ple d'optimisme, el nostre exèrcit no està del tot preparat per a la guerra.
  Una noia jove amb les espatlles d'un sergent menor va entrar en una conversa:
  - Crec que d'aquí a dues setmanes els nostres tancs alliberaran Varsòvia, i d'aquí a un mes Berlín!
  La Valentina va negar amb el cap, estenent la seva melena vermella.
  - M'ho agradaria creure, però... Els nazis van ocupar catorze països europeus en molt poc temps. Després van conquerir Àfrica i Gran Bretanya. Va envair l'Orient Mitjà i l'Índia. I després van derrotar Amèrica, juntament amb Canadà. - La noia va colpejar enfadada amb el peu descalç, tombant a les pedres. - Això parla de la gran força de la Wehrmacht, i durant tres mesos i mig vam estar ocupats amb el petit exèrcit finlandès. Sé de primera mà què és la guerra. No, en aquest cas, l'enemic és molt més fort que nosaltres!
  La jove estava confusa
  - Així que podem perdre?
  Valentina va respondre:
  Bàsicament sí, però...
  La noia de les sandàlies va xisclar:
  - Què però...
  Valentina descalça va respondre:
  - Els mateixos nazis es convertiran en els seus propis enterradors! Mireu que brutals que són. Tot, de mar a mar, aviat s'aixecarà contra ells. Fins i tot els pioners lluitaran contra el feixisme, la terra cremarà sota els peus dels invasors. Els nazis s'ofeguen amb la seva pròpia sang. La seva decisió d'atacar l'URSS seria un error fatal. - La noia va tornar a trepitjar sense estalviar-se el seu peu nu, abatut, vermell per un peu bronzejat fresc. - O millor dit, una catàstrofe i el feixisme seran escombrats de la faç del planeta!
  Elizabeth va estar d'acord:
  - No, el vampir Hitler no pot escapar de l'estaca del tremol! Però ara, quantes de les nostres ciutats seran destruïdes i els pobles cremats. - La noia va retorçar el seu fort coll amb ira, els cabells daurats es van començar a moure. - I som ximples sabent de la vaga imminent, ni tan sols vam cavar trinxeres!
  Valentina descalça va assentir amb el cap.
  - Crec que Pavlov serà afusellat!
  Elizabeth ho va apagar.
  - Sí, no es tracta de Pavlov! En general, l'ordre de portar l'exèrcit a una preparació total per al combat l'havia de donar personalment Stalin.
  Valentina va assentir vigorosament.
  - Sens dubte tens raó! Però pel que sembla el líder volia retardar l'inici de la guerra fins al final, sobretot perquè la Wehrmacht no estava preparada per a l'hivern, i si guanyàvem almenys un mes, la Wehrmacht no era tan formidable. I per l'any quaranta-sis o quaranta-set, el nostre exèrcit s'hauria fet molt més fort. El que em preocupa és la posició dels Estats Units i la Gran Bretanya ocupats. Poden, després de la conclusió d'una rendició honorable amb Alemanya, i fins i tot rebre part del territori soviètic. - La noia li va estampar el taló nu, ratllat i tombat, rodó i polsós. - A més, el Japó pot intentar venjar-se de la derrota a Manxúria.
  Diuen que ja ha atacat el nostre Vladivostok. I llavors ens trobarem en un anell d'aïllament.
  Descalça i cansada Elizabeth va gemegar, trepitjant una pedra esmolada, la seva cama va començar a sagnar com una pedreria i els seus dits contusionats van començar a plorar més. Va pensar: que els nazis, potser, no els deixen portar sabates noves i de bona qualitat, quantes ganes d'humiliar i infligir dolor. De fet, a Rússia, els peus nus eren considerats un signe de pobresa, no debades hi havia una expressió vagabund, és a dir, un captaire. Ara cal veure si serà capaç d'aturar-se, després d'haver trencat i ferit les seves potes nues i gràcils. I si cau, què li passarà.
  Com a l'uníson amb les seves paraules, una de les noies amb les cames trencades amb sang va cridar:
  - Ja no puc fer-ho més!
  I es va ajupir, estirant cap endavant les seves patides cames. Els nazis es van acostar a ella i la gasolina va vessar al cap de la noia. Es va aixecar de cop, però ja era massa tard, un encenedor abandonat va esclatar, la desafortunada dona va quedar embolicada en una flama ardent.
  La noia, cridant, es va precipitar a córrer, els altres captius es van escampar als costats. Després d'haver superat la columna, el màrtir es va esfondrar, perdent el coneixement, els corrents de flames van cremar els desgraciats pulmons i la mort va ser terrible! Va seguir un crit nefast:
  - Schnel! Schnel! Mort de gosses endarrerides!
  Les noies, desesperades, van afegir un pas. L'Elizabeth va gemec suaument i va coixejar, els seus peus nus i tallats van explotar de dolor, com si fos pel tacte del ferro roent. Però ella, com altres noies, estava lligada.
  Per distraure'ns una mica, Elizabeth va dir descalça:
  - Podem cantar la Internacional?
  Valentina va negar amb el cap.
  - Aquests monstres ens dispararan a tots! Sigues pacient! Els peus descalços, sobretot en joves com nosaltres, ràpidament es tornen toscs. Perdurarem i sobreviurem. La victòria serà per a l'Exèrcit Roig. Encara que tots els capitalistes prenguessin les armes contra nosaltres! Després de tot, des de la taigà fins als mars britànics, l'Exèrcit Roig és el més fort de tots!
  Elizabeth va tancar els punys.
  - Però no hi ha un esperit rus més fort,
  Les seves ruïnes les reviurem nosaltres mateixos!
  El guerrer rus pren l'espasa aviat
  Ens plantarem i tornarem a guanyar!
  Després d'això, d'alguna manera es va fer més fàcil, i fins i tot el dolor ardent a les cames amb sang es va fer més feble.
  El sol es ponia, els nazis estaven cada cop més nerviosos i animaven a les noies.
  Es va tornar més fresc, la brisa bufava agradablement cares suades. Elizabeth Barefoot va dir:
  - Sembla que fins i tot el sol és per a nosaltres!
  La Valentina va somriure amb força.
  - El sol del comunisme sempre és per a nosaltres!
  Les ombres del camí s'allargaven, es feien cada cop més fosques. Els nazis van encendre fanals, que van fer que l'aparició de les seves bicicletes fos molt més misteriosa, hi havia una sensació de misteri. Elizabeth ja s'imaginava que no eren els nazis, sinó terribles monstres. Una mena de Viy o ghouls de moltes cares. Curiosament, però això va fer que els nazis no fessin por i, per dir-ho, poc realistes. Poveselev: es va obrir un segon vent, Valentina va començar a cantar una cançó:
  - Allà pels camins desconeguts, ballen diables amb sandàlies! Bé, Koschei va menjar massa sopa de col!
  Valentina va somriure.
  Sou increïbles com sempre!
  Finalment, a la llunyania va aparèixer una torre de senyals i es van fer visibles cases, amb apagues. Així que el seu viatge s'acosta al final. La majoria de les noies ja estaven esgotades, estaven a l'última línia d'esgotament físic i només mantenien l'instint de supervivència.
  Elizabeth va preguntar a Valentina com si hagués sabut:
  - Ens donaran de menjar?
  El capità en broma, tot i que li va ser difícil, va respondre:
  - Per als alemanys, som com el bestiar, i ningú va prometre alimentar el bestiar pel camí!
  La Valentina descalça va respondre enfadada:
  "Llavors tallaré la gola a Hitler!"
  Uns quants centenars de passos més dolorosos, trencats a trossos, amb els peus nus, i les noies van començar a ser conduïdes a un campament especial. Sembla que estava preparat amb antelació per als presoners de guerra, es veien barraques de fusta a les fosques, també torres amb filferro de pues. Les dones van començar a criar-se amb ells, intentant situar civils i militars per separat. Tanmateix, els presoners estaven tan cansats que ni tan sols pensaven a escapar. Només van caure sobre les aspres lliteres de fusta. L'Elizabeth, trepitjant l'herba trepitjada amb els seus peus ensangrentats i contusions, va experimentar una sensació de felicitat. Finalment, es pot adormir. Però quan ja entrava a la caserna, dos homes de la SS s'hi van acostar d'un salt i la van trencar sense cerimònia.
  - Per a què? - Va cridar la noia.
  - Schwein rus! Segueix on se'ls diu!
  Elisabet va ser conduïda fora del campament, així que van passar per davant de les torres i les portes de ferro. Al principi, la noia va pensar que volien disparar-la, però després va tenir por que la torturarien. I si els nazis pensen que la noia té un secret important?
  La van portar a una mansió decorada amb un baix relleu de lleons. Curiosament, la visió d'una finca rica va tranquilЈlitzar Elizabeth, no semblava els ombrívols cellers de tortura de l'edat mitjana. Tanmateix, aquests monstres poden torturar i turmentar a qualsevol lloc i tant com vulguin.
  La van conduir a l'edifici, els peus nus de la noia van tocar la catifa exuberant i de vellut i s'hi van ofegar.
  Una llum elèctrica brillant va parpellejar. Va aparèixer un home de lliurea, llançant una mirada descuidada a la noia, va ordenar:
  - Renta-li els peus!
  Elizabeth estava asseguda en una cadira i una minyona ben vestida va portar un bol d'aigua de plata. Minyona d'origen, era polonesa bielorussa i sabia rus. Va submergir les cames contusionades en un bol d'aigua fosca i les va fregar suaument. Els peus de noia d'Elizabeth eren una visió lamentable. No hi havia, literalment, cap lloc de vida, els dits van ser enderrocats. I, tanmateix, les cames de la bellesa bielorussa eren belles i eren dignes d'una princesa o una deessa grega.
  La minyona es va rentar suaument la pols i la sang, fregant cada dit. Aleshores, amb simpatia a la veu, va preguntar:
  - Sembla que en tens molt, estimat?
  Elizabeth va respondre:
  - D'altres ho van tenir més difícil! No tinc res a queixar del destí!
  El polonès va assentir.
  - Crec que per al país dels soviètics tot acabarà bé!
  Els homes de les SS van interrompre la conversa i, agafant Elizabeth, la van arrossegar al vestíbul magníficament moblat. La noia es va resistir lànguidament, la van tirar, tancant la porta i, de seguida, com un fantasma, va aparèixer un senglar gros. Ja abans dels còlics al cervell, una veu familiar va xiular:
  - Bé, ocell, seràs submisa!
  Elizabeth va intentar saltar enrere, però el nazi, aparentment maldestre, va resultar més àgil. Va saltar bruscament cap a la noia i es va treure la camisa, deixant al descobert dos pits força grans i ferms amb mugrons afilats. La noia li va donar una puntada de peu a l'engonal amb el genoll, però el feixista s'esperava això, no obstant això, no els febles serveixen a les SS i van parar l'atac.
  - Resistiu, encara serà més divertit!
  El senglar gros es va precipitar cap a ella una altra vegada, arrencant-li les restes de la roba, especialment els pantalons, però de sobte va udolar amb esquinçament:
  - Sí, encara mossegues gossa.
  L'Elizabeth mig nua es va escapar i es va precipitar cap a la porta oposada, esperava que potser no hi hauria soldats així. La va obrir i de seguida va rebre un fort cop a la barbeta. Davant d'ella va aparèixer una adolescent musculosa amb el tors nu. En ell, amb horror, va reconèixer el jove sàdic de les Joventuts Hitlerianes. Va somriure malament amb les dents blanques.
  - I tu ets temperamental!
  El gros de les SS va xisclar:
  - Et dono permís per utilitzar-lo amb mi! Ja ets gran i és hora de provar el cos femení!
  El jove hitleriano va respondre:
  - Encara no he violat russos.
  Elizabeth es va emmalaltir, pel fet que podia ser violada, privar l'adolescent d'honor va ser especialment avergonyida. Als vint-i-dos anys, va mantenir la seva innocència, i ara, ha de separar-se de la santedat no del seu estimat noi soviètic, sinó d'aquests degenerats com el món encara no ha vist. La noia va cridar desgarradament, però un gran feixista i en cap cas un nen petit la va atacar de seguida. El senglar pesava com a mínim un cèntim i mig, i la cansada Elizabeth va sentir la rapidesa amb què les seves restes de força estaven minvant.
  Al mateix temps, la jove sàdica li va prémer les mans i li va pessigar els pits. Per fi va caure, i el monstre se la va agafar rudament, amb la delicadesa d'un senglar en calor. Elizabeth va experimentar un dolor terrible, enfonsant-se a l'infern!
  . CAPÍTOL #10
  El tanc va ser arreglat per als guerrers, i van continuar el seu avanç cap a les profunditats de les posicions soviètiques. Les belleses van disparar contra els tancs russos, i van piular, van mostrar les dents.
  La Gerda va tallar els trenta-quatre amb una closca i va piular:
  "Sóc un guerrer d'hiper classe!"
  Després d'això, com vas esclatar a riure... Realment una noia meravellosa. Guerrer de la més alta acrobacia. I una mica dolent, i una puta... Un assassí desagradable de bons.
  Charlotte també prem el botó del joystick amb els dits dels peus nus i donarà:
  - M'encanta destruir tancs!
  I els trenta-quatre soviètics es dividiran sense més comentaris. Les torres són enderrocades i travessades.
  Christina va disparar sense prejudicis. Aquesta vegada, la víctima dels seus dits nus era un obús soviètic de calibre 152. És un calibre bastant desagradable. Per descomptat, no penetrarà a l'armadura frontal d'un cotxe alemany, però tremolarà força bé. I les noies posaran les orelles.
  El guerrer vermell daurat diu:
  - Sóc una bellesa, un somni descalç!
  I després la Magda també la va clavar. També un guerrer, si no de Déu, definitivament de Satanàs. I això malgrat tota la seva religiositat.
  I quina noia més bonica és. I molt sexy, però alhora tímida.
  La Magda va cantar, donant cops amb el peu descalç i sacsejant les seves llargues pestanyes negres:
  - Al cap i a la fi, no passa al món que es trenquin tancs al bufet!
  La Gerda va mostrar les dents i va xiular, brillant d'ulls maragda, noqueant una altra arma:
  - Seré Superman! I cremaré a tothom!
  I de nou, amb els dits, pressiona i sacseja el búnquer soviètic. Noia agressiva. Prova això i supera! Ella té un poder increïble!
  Un tanc alemany va disparar contra la bateria. Els nazis ja s'havien endinsat en les posicions soviètiques, apropant-se a Minsk. Però hi ha moltes línies de defensa, i l'Exèrcit Roig resisteix tossudament. S'han excavat moltes coses aquí. Tan fàcilment a l'espai operatiu i no sortiràs. Merda, tasques difícils de resoldre.
  Ja hi ha hagut casos d'ariets de tancs. En particular, els BT d'alta velocitat, però feblement blindats, s'esforcen constantment per embellecer. Així que no poden agafar la tecnologia alemanya. Hi va haver un cas en què els iacs també van caure sobre columnes alemanyes amb equip.
  Charlotte va xiular, colpejant la bateria soviètica:
  - Què tan estúpids aquests russos. No, capitular immediatament, però es resisteixen...
  Christina va respondre això de manera lògica, però primer, prement amb el dit del peu nu, va girar el canó soviètic de 100 mm:
  - Els nord-americans són un poble pràctic, però fins i tot ells no van capitular contra nosaltres immediatament! Llavors, com es pot dir qui és més tonto. Encara estem tan lluny de Moscou!
  La Magda va prémer el botó del joystick amb el dit del peu nu i va dir amb confiança:
  - Anem-hi! Segur que hi serem, i aviat!
  La Gerda xiulava i cantava, obrint els llavis escarlata:
  - Estem marxant cap a Moscou, i veiem el feixisme a la distància... Aviat guanyaré a Lenin, i el camarada Stalin serà capturat!
  Després que la noia tornés a prémer els seus dits nus sobre el botó del joystick. I que descuidat. Un canó soviètic de 85 mm va volar amb les rodes arrencades.
  Charlotte també va acomiadar, i molt encertadament. Al mateix temps, va xiular amb malícia:
  - Deixaré les seves armes al cel! I agafaré la lluna de l'esfera!
  Després d'això, una altra arma soviètica va resultar dividida com una nou sota un martell.
  Sí, el canó alemany de 105 mm és molt, fins i tot extremadament letal. Però les belleses van començar a la infanteria. I hem passat moltes coses amb això. I per què només els seus peus nus no llauraven. Era el quaranta-un any. Quan s'ha decidit molt. El resultat de la guerra no estava predeterminat. I els guerrers van anar contra les forces molt grans de Gran Bretanya. La mestressa dels mars encara no anava a cedir, i es va resistir desesperadament.
  Això és el que va recordar la Gerda mentre va assaltar una altra línia de defensa soviètica molt poderosa. Però quan encara eren ben petits, caminaven així i feien això. Què bé s'ho van passar aleshores!
  Les imatges suraven davant els ulls de la Gerda, com en una pelЈlícula;
  ApolЈlo va respondre:
  - Enlloc! En el nostre món feliç no hi ha ni no hi pot haver paralls! Perquè el Tercer Reich que va conquerir el món dóna felicitat a tothom!
  Les noies van aixecar les mans en una alegre salutació.
  - Zind Heil! Per descomptat, felicitat! Volem el bé... Dues ales blanques al món! Hi ha llum a les nostres ànimes, l'alba més brillant - Shakespeare no pot descriure!
  Ai, despertar de nou... La Gerda es va despertar, sentint el dolor més salvatge al seu cos... No és fàcil conduir pel desert i tirar de tancs, encara que et considerin un superhome. O veritable arià: despietat amb els enemics del Reich! Charlotte, però, no va fer menys mal, i fins i tot va gemec:
  - Quin dolor! Quin dolor, el Tercer Reich contra els ianquis, cent zero!
  La Gerda va intentar animar-se a ella mateixa i a la seva amiga:
  - Superman segons Nietzsche hauria de ser despietat amb els altres, però encara més amb ell mateix!
  "M'agradaria poder fer córrer el mateix Friedrich Nietzsche per la sorra i estirar el tanc", va murmurar Charlotte.
  La Gerda va estar d'acord.
  - Sí, hi estic d'acord: qui no va patir, no ho entendrà!
  Després d'esmorzar, la Madeleine va fer les delícies de les noies:
  - Ara una carrera senzilla, és clar amb una càrrega. Es preveu que l'augment de l'activitat dels britànics retornarà els seus voltors, així que és millor no arriscar-se als tancs. Al cap i a la fi, per molt que siguin genials, noies, no podreu tirar el tanc més ràpid que ells sols!
  La Gerda va murmurar indignada:
  "És clar que no te'l portes tu mateix!
  Madeleine estava furiosa, o feia veure que estava furiosa:
  - Cinquanta va colpejar amb un pal als talons d'aquesta noia estúpida!
  Les llobes es van precipitar a complir l'ordre de la mestressa. La Gerda es va estirar obedientment i va introduir les cames nues i gràcils a l'aparell que havia preparat per endavant. Era una falaka! La noia va respirar profundament, intentant no trair la seva angoixa mental. La mateixa Madeleine es va acostar a la seva víctima, li va tocar els talons endurits, encara no polsosos. Va fer clic amb la llengua i va dir:
  - Compta els ritmes!
  Per colpejar, la Madeleine va triar un pal especial, de goma, però amb una vareta d'acer a l'interior. La mateixa comandant també és una noia, però a causa de la seva figura massiva i atlètica, sembla més gran que els seus anys, va ensumar la goma i la seva amiga el va colpejar amb força.
  - Un cop! - va dir la Gerda en to de patiment.
  Madeleine va colpejar encara més fort a Gerda als talons.
  - Dos! - Va dir la noia.
  El comandant de la companyia de les SS va continuar l'execució. Intentava distribuir els cops de manera uniforme perquè el dolor fos màxim, però alhora evitar la mutilació. va comptar la Gerda, intentant parar menys atenció a les soles en flames. Quan va córrer descalça per la neu, el dolor no va ser menor, però la noia va aguantar i no va frenar, adonant-se que la seva salvació era precisament en la velocitat. En cas contrari, tindràs una congelació, es convertirà en un coixí i es desaprofitarà. Per tant, és necessari, llavors cal ser un veritable ari i aguantar un coratge temperant. En general, no hi ha dolor com a tal! Això és una ilЈlusió. De fet, els sionistes van inventar el dolor, la debilitat i la vellesa! Però de fet, l'home està destinat a ser un déu, o més aviat un superhome! Però se suposa que el superhome ha de plorar, encara que siguis només una noia de setze anys, que mai ha estat besada per un noi? En cap cas!
  Al recompte dels cinquanta (la glòria a la Providència no es va desviar!), Madeleine es va aturar i va dir:
  - Joventut! Un càstig per a tu no s'ha acabat. Correràs descalç pel desert sense lubricar les plantes amb una crema protectora. El dolor addicional t'ensenyarà una lliçó!
  La Gerda va assentir obedientment.
  - Gràcies comandant.
  De fet, la noia no estava especialment contenta, i feia mal córrer així, i sense una crema protectora encara era més dolorós, però esperava aguantar. Té soles fortes, les sabates les portaven les noies d'elit només durant les desfilades, o si calia passar massa temps al fred, més enllà de la resistència del cos. Però és estrany, les noies pràcticament no es van emmalaltir amb un enduriment tan sever... O potser és natural! En els temps de la Rússia tsarista, la mortalitat infantil era alta, però els que van sobreviure eren nens i persones extremadament sans! Bé, ara a córrer descalç per la sorra calenta del desert... Com ho pot aguantar!
  Oh, oh, oh, que dolorós, però no arruguem les celles, sinó somriem. Si el nadó somriu: potser tot sortirà!
  La Gerda fins i tot va cantar amb un son complet, la veu es va vessar sobre el desert:
  Sort que ets un amic infidel,
  Germana de la necessitat i del treball!
  Què curt és un moment fugaç d'oci,
  Encara que les ganes de guanyar sempre són!
  
  Parir un nen, escoltar-lo balbucejar,
  Els llops no saben aviat destinats!
  Condueix els enemics primer: has d'estar meravellat,
  Que el meu vi bulli de ràbia!
  
  Per a una donzella, l'espasa és el primer consol,
  Ell li donarà fe en un pas divertit!
  I en algun lloc fa ràbia un huracà de l'infern,
  Expressem l'amor per la Pàtria en vers!
  
  En versos que no van ser escrits per aigua fangosa,
  I els que sagnaven un lluitador!
  Però hi haurà temps per viure una vida meravellosa,
  Quan el Pare amorós Totpoderós!
  
  Però no confieu en el Pare
  Perquè som gairebé adults!
  I si de seguida volem compartir millor,
  Quan la injustícia no calla!
  
  Lluita per cada orella a la gespa
  Per cada perla i fulla!
  Els guerrers s'atreveixen ferotgement,
  El lema és senzill: lluita i lluita!
  
  No hi ha èxit sense lluita, el món és així
  Què no arrencar la fruita si les mans són molsa!
  El llaç va estrènyer encara més la gola,
  La font es va assecar de sobte sense voler!
  
  Però la Pàtria ens va donar superpoders,
  Ets un guerrer, un cavaller nou!
  El que ens va ser càlid i dolç,
  En el cor de la verge es mantindrà per sempre!
  La noia va acabar de cantar, les seves amigues van cantar... Ella es va inclinar al vent i va continuar. Com de vegades passa, bonic, pau, fins i tot quan fa mal. I per què correrà fins al final, perquè un guerrer... I un guerrer alemany no és ni un tros de ferro, sinó quelcom més dur que l'acer! I gemegar per ell significa trair-se a si mateix!
  Les noies no van poder descansar per dinar, i aviat les tres llobes van quedar inconscients. Van ser recollits per cinturons i arrossegats, deu alhora. La Gerda, descalçada, es trobava entre els enganxats. Amb quina brutalitat cremaven les soles nues de la noia i li feien mal els panxells, però ni tan sols va gemec. Només la llengua estava inflada per la set, i era dolorós parlar. I mitja hora després, cinc guerrers van caure alhora. Després d'això, es va anunciar una pausa i les noies van poder beure aigua. I llavors va continuar l'infern voluntari-obligatori...
  Les noies no van arribar a la base i es van veure obligades a passar la nit al desert. Els guerrers van estirar cordes peludes al seu voltant, després es van estirar els uns amb els altres, sobre un impermeable. Ens submergim en un somni... La Gerda va tornar a veure alguna cosa lluitar;
  Aquí ella i els altres guerrers munten a cavall. Els esperen per davant belles batalles, aquells temps gloriosos en què es valorava el coratge i l'honor, i tothom era un cavaller... Tots els que van lluitar, és clar, sense aquestes tècniques jesuïtes, quan la infanteria és bombardejada des de l'aire. I després hi ha armes de tall aproximadament igual i moltes oportunitats per mostrar valor.
  La seva carrera gràcil augmenta i augmenta el ritme. A poc a poc, els cavalls van assolir una velocitat sorprenent. Aquí teniu el famós "Pas de set lligues" del Tercer Reich! Quan un cavall no és un cavall, sinó el que és meravellós i alat. Els cabells dels genets semblaven congelats a l'aire i estirats en trens daurats, perles, maragdes... I només de vegades, tremolaven nerviosament al ritme del moviment, com una corda fina d'una guitarra.
  Els poderosos cossos musculosos dels cavalls s'estiraven en llargs salts, com mandrós, i després es plegaven gairebé per la meitat, com grans molles, per tornar a empènyer el terra. Els salts es van succeir, impulsos rítmics, sincrònicament en tots els animals del destacament. La Gerda admirava: els moviments dels cavalls eren tan lliures, com si res els encadenava. Encara que, per descomptat, corbes amb músculs destacats, els guerrers mig nus semblaven formar part dels cavalls, amb quina habilitat estaven asseguts. Les belleses colpejaven als costats amb els seus talons nus, i els cavalls, oblidant que els enemics frenètics s'acostaven darrere d'ells, es van precipitar en aquest màgic mig córrer-meitat vol!
  La Gerda es va imaginar que estava volant en un caça... Com volia en aquell moment convertir-se en pilot i destrossar avions britànics, portant la mort a Alemanya.
  El destacament va tirar de pressa als passadissos arbustius. Les encantadores guerreres dels cavalls davanters es van ajupir, mirant atentament al davant i s'amagaven darrere dels colls corbats dels animals. Són belleses musculoses dignes de les passarelЈles més prestigioses, van ser les primeres a descobrir l'enemic, arriscant-se a caure sota un aiguat mortal. Illes de branques estretament entrellaçades de tant en tant es separaven de sobte, deixant al descobert nous passos, semblants als llits dels rius. Les llobes de l'esquadró de cavalleria fluïen sobre elles en una onada flexible, com un corrent fosc que brilla d'acer.
  La Gerda va imaginar una columna de tancs cap a París. Aleshores Alemanya va lluitar en solitari, contra tres imperis amb possessions colonials: Anglaterra, França i Holanda, així com Bèlgica... L'hipòcrita Franco es va negar a obrir un segon front i fins i tot va mantenir negociacions separades sobre què obtindria si entrava a la guerra contra Alemanya. Mussolini va iniciar una correspondència secreta amb Churchill sobre quines ciutats alemanyes passarien a Itàlia en cas d'obertura del segon front sud, i el més insidios Stalin va mobilitzar cada cop més noves divisions. Els soviètics estaven agrupant poderosos punys de tanc (Aquesta informació va sorgir de sobte al cervell de Gerda). Si la balança trontollava i les tropes nazis s'estaven, llavors... Era possible aconseguir diversos fronts alhora i caure en una posició estratègicament perduda. Però Hitler va resultar ser un geni, no només va guanyar, sinó que va guanyar ràpidament. Va anar a la rereguarda i va destruir primer una part de les tropes aliades, i després una altra. I encara que els occidentals tenien més armes, soldats i tancs, els va obligar a capitular! Sí, i els aliats no tenien aquest nucli, aquell esperit feixista especial (el feixisme no és per a res, de la paraula fascinator-bundle!). Així que van perdre quan les tropes anaven darrere de les seves línies...
  L'esperit va resultar ser més fort que la matèria, i pots atacar amb menys força! Per què no es va guanyar la Primera Guerra Mundial? Potser a causa del fet que el règim del Kaiser no gaudia d'una confiança tan gran entre la gent com el govern de Hitler ... I els vells generals no eren tan hàbils, i havien de lluitar en dos fronts ...
  De sobte, la Gerda va sentir com, com els raigs d'una posta de sol, els mals pressentiments s'engrossien, i si la Rússia vermella ataca, i tornaran a estar sota un doble cop? És cert que ara ja no hi ha la força principal de peu de França, la qual cosa significa que serà més fàcil. A més, els alemanys estan units i recollits, reunits al voltant de la brillant idea nacionalsocialista. Mai han estat tan units!
  Cada cop més illes arbustives passaven a gran velocitat i desapareixien a la llunyania. Els mateixos arbustos eren de color verd taronjat, amb agulles arrodonides com hams. Tots estan intentant agafar els cavalls per les peülles, i les fulles s'assemblen a cares depredadores, una cosa així en els artistes medievals pintats de diables! Les trenes gruixudes i de color vermell ardent de l'heroica Madeleine ballaven a l'aire davant la cara de la Gerda. La noia concentrada va agafar els cinturons de control amb les dues mans, però encara va ser forçada a sortir de les primeres files. D'alguna manera discreta, dos guerrers més enganxats a banda i banda. Genets serens, petrificats i alhora paradoxalment mòbils, esvelts, gràcils i alhora poderosos. Les cares bronzejades semblen fosques, i els cabells llargs i fluïts, al contrari, brillen a la llum de tres sols que es ponen. Els guerrers són severs, ulls maragda, safir, ambre, brillant turquesa. No obstant això, a les cares de les noies, hi ha quelcom infantil, ingenu, des del qual vols que et toquin. És la Gerda, la seva camarada i germana, però si els companys d'armes senten debilitat o traïció per part seva, els mataran al moment! I el que els ordena la Madeleine... ho compliran sense cap dubte!
  Les lluminàries es van posar i les llunes van sortir al seu lloc. Un rere l'altre, tan brillants i acolorits, de colors diferents... Que bellament floreixen les flors al cel, i les flors del Jardí de l'Edèn!
  El xiulet del vent a les meves orelles, l'aroma agradable dels cossos de noies sans barrejat amb suor de cavall àcid i herbes aromàtiques. I en algun lloc més endavant, s'amaguen nombrosos enemics. Els omòplats de l'animal, poderosos i fins i tot sota la noia, caminaven a banda i banda del bressol. La visió de la inflor metòdica i la caiguda dels músculs va recordar alguna cosa a la Gerda. Però això és el que el guerrer no recordava. Sí, i el temps traïdor semblava desaparèixer...
  En algun lloc llunyà enrere, amb prou feines audibles en el soroll de les potes amb urpes, es van sentir crits, els crits inusualment aguts dels ghouls, el repic dels metalls, els xiscles rodants dels híbrids d'un camell i un ruc. Va sonar el toc tardà d'una trompeta. Que pel que sembla Charlotte, ai, cal volar-hi així, enfrontada amb els ghouls. Però molt pitjor per a ells!
  Però, hurra! - Gairebé immediatament els principals genets de la Madeleine van rugir advertint. No puc distingir les paraules, només entonacions agudes i emocionades. Seguint les instruccions de les mans, la Gerda va notar que els caps de ghouls alienígenes s'aixecaven per sobre dels arbustos de la dreta davant, a cent cinquanta braces de distància. Van créixer com si del no-res: ni més ni menys que cent figures denses. També van aparèixer genets: punts foscos a l'esquena d'animals enormes.
  El destacament Madeleine va canviar de direcció a l'instant i de manera uniforme, com si un ramat de peixos s'enfilés cap al costat. Els cavalls, semblava, encara avançaven, tot i que això no era possible. I els ghouls d'alguna manera van reaccionar lentament davant l'enemic, cosa que va permetre a Madeleine donar la volta i avançar-los. I en aquell moment, quan semblava que el perill havia passat, es van sentir nous crits de la guaita. El segon grup d'enemics va aparèixer aquesta vegada des del costat esquerre, ni més ni menys que vuitanta criatures enormes. Un destacament de llobes, amb prou feines cinc dotzenes de guerrers, es va girar com el cavall d'un patinador, evitant una baralla. I de nou l'enemic va actuar lentament, com si no seguia el ritme dels fugitius que fluïen.
  La Gerda es va adonar de sobte que simplement estaven sent dirigides, portant-los a un lloc preparat. Seria un error greu i desastrós seguir aquest camí. El jove guerrer va intentar exclamar:
  - Aneu amb compte amics! Ser previsible és convertir-se en punible!
  Però el seu crit desesperat es va ofegar... I la mateixa Gerda descalça es va sentir impotent. Potser així es va sentir el Führer quan se li va informar que la batalla aèria per Gran Bretanya estava perduda! Tanmateix, la guerra tot just comença.
  Però Madeleine ja ho va entendre tot i va fer l'ullet a la noia:
  - El parany perfecte per quan la víctima es pensa que és un batedor! - I tallant una branca amb una espasa, va afegir. - Un robatori ideal és quan un client és el meu amic en procés de robatori!
  Mirant al seu voltant, la Gerda va notar alarmada que ambdós grups seguien rumbs paralЈlels a la llunyania, a dreta i esquerra. Com les puntes tallants de les tisores, a punt per tallar una artèria.
  - D'on han sortit aquests ullals? - En la veu de la noia es sentia la ràbia i la desesperació. - Sí, fins i tot en aquestes quantitats!?
  Després d'estimar la direcció on els conduïen els enemics, la Gerda va intentar determinar el lloc de l'emboscada. Però davant de la seva "barca" viva cada cop hi havia més illes arbustives, de diferents colors, que es movien com les onades del mar a la superfície de les quals s'havia estès el gasoil, acolorides, reflectint els raigs de llum durant cinc llunes. I això va ser el que va dificultar la navegació.
  Maniobrant entre els matolls, els cavalls van començar a donar els primers signes de cansament. Els seus cossos estaven abundantment coberts d'escuma humida, les mantes pesades es van tornar fosques a les vores, l'olor acre irritava les fosses nasals dels genets. La Gerda es va fregar el taló nu i rosat a l'esquena, va sentir el lliscament calent de la pell d'un cavall. El més important és no perdre velocitat!
  En sentir que s'acostava una baralla, la Gerda va inspeccionar descalça l'equip de combat. Diversos paquets de llances curtes i llargues estan connectats a l'abast dels genets. Sota elles hi ha dues cimitarras àrabs, allargades i lleugerament corbades. Però protecció de les fletxes... Estan gairebé nus, en bikini, poden ser disparats a l'infern! No és una ximpleria entrar a la batalla pràcticament nu quan l'enemic només amenaça de disparar-te amb fletxes? I què estaven pensant els comandants? Vaig recordar que una vegada que Charlotte va caure: "El tanc francès més massiu i mitjà Ziz-35, impenetrable al front! I els nostres tancs, malauradament, són com un secant escolar!"
  Però Madeleine va semblar entendre l'amenaça i es va afanyar a tranquilЈlitzar:
  - La nostra pell està untada amb una poció de bruixa, que protegirà molt millor que una armadura!
  La Gerda va respondre en broma:
  - Qui pensa en protecció durant la batalla està absolutament indefens contra el pànic!
  No obstant això, Madeleine va advertir:
  - En els ulls, les orelles i la part superior del coll, la poció és més feble. Així que vés amb compte, potser t'atrapin!
  La Gerda va respondre alegrement:
  - Entenc que... Però força major, també és força major a l'Àfrica. Què pots fer!
  Sons llargs van travessar l'aire, com el cruixir de llambordes enfonsades. Per certa intuïció, la Gerda es va adonar que era el crit de la Madeleine. Les belles noies van bordar en resposta, després de la qual cosa els guerrers van aixecar els seus sabres alhora: alguns a la mà dreta i altres a l'esquerra, i també una llança. La Gerda també va sacsejar la cimitarra exclamant:
  - Sóc una noia aclaparadora!
  De sobte, la Gerda va veure que la Charlotte els avançava corrent, amb un petit destacament de belleses: bravo és super!
  Al mateix moment, les línies horitzontals brillaven davant de dos-cents salts. Aleshores, els destacaments d'infanteria de ghouls i ghouls van bloquejar la clariana per on es van precipitar els guerrers alemanys. Aquí no hi havia més branques laterals, aquest passatge portava directament a la mort. En els raigs inclinats d'una barreja de posta de sol i llum de lluna, nombroses files d'enemics brillaven amb tots els colors de l'arc de Sant Martí reflectits per l'acer.
  El nou rugit de la Madeleine va sacsejar l'espai, i el destacament de noies es va dividir en dos grups, que de seguida es van lliscar cap als costats. Es van allunyar l'un de l'altre, pressionant contra les vores oposades de la clariana. La Gerda va exclamar:
  - Alexandre el Gran en bikini!
  Havent arribat al punt amb l'amplada més petita dels arbustos, els guerrers van saltar per davant per les illes verdes. De seguida es va sentir un gemec persistent, com si els rucs estiguessin pelats, del qual l'aire mateix es va balancejar com un vidre de la finestra. La Gerda es va adonar de sobte que sentia gemecs no només amb les orelles, sinó també a través dels seus patits peus de noia. Sembla que també van fer mal, ja que el guerrer es va sentir mut durant la carrera descalç, sobre un roent, de manera que fins i tot pots coure un ou de gallina a la sorra del desert. Bé, com diuen els savis: un cavall es diferencia d'un home perquè el genet no es determina per votació i cap habilitat no dóna l'oportunitat de muntar el genet! O bé: un cavall té quatre potes, correrà més ràpid que un home, però també estirarà les peülles abans!
  Els arbustos es van passar en un moment, i els cavalls van tornar a sortir volant cap a l'espai obert. Es van fer visibles llargues rascades sagnants als seus cossos. Tenint en compte la mida d'aquestes potes, les ratllades eren d'una profunditat considerable; com la xinesa (nació treballadora!) va cavar trinxeres!
  Els genets del voltant van començar a desenrotllar ràpidament les seves armes, també trossos de cuir, cobrint els cavalls amb ells. Així que aquella pell vestida, granulosa i brillant protegia els cavalls.
  La Gerda, descalça, va descobrir, desagradablement per a ella mateixa, que els seus dits s'havien tornat força incòmodes. Per alguna raó, llisquen els nusos, bé, l'abisme és amb ells, igualment el taparà!
  Boja, com una flama de foc al llarg de les branques seques del salt, va entrar en una fase crítica. La natura mateixa es va calmar, congelada en un paisatge inquietant. L'horitzó devorava la lluminària, a ponent tot estava pintat amb una paleta de sang i calma gèlida. Davant, a l'est, el cel canviant ja començava a ilЈluminar-se, convertint-se en un color ocre brillant. Però fins i tot en aquest rerefons, semblaven que s'amagaven ombres, morts i files de ghouls i necròpolis brillants de ferro.
  Bastard, criatures terriblement lletjos, veient que la seva emboscada fluïa pels flancs, es va precipitar dels seus llocs. Figures maldestres de guerrers de peu es van escampar ràpidament de les seves posicions i es van submergir als passadissos dels matolls. En el seu lloc, es van exposar àmplies fileres de pals punxeguts excavats en angle, probablement armes contra els guerrers alemanys. Van muntar destacaments de perseguidors darrere, notant la maniobra de Madeleine, van augmentar la velocitat, intentant posar-se al dia amb els fugitius. Cadascun dels dos destacaments de cavalleria enemiga era molt més gran que el grup de guerrers contrari i podia comptar amb cert èxit en una colЈlisió. Però els ghouls són pesats i els híbrids de camell-ruc són molt més lents. En lloc de reduir-se, la distància només augmentava. I què comparava amb un cavall, un camell amb un ruc pel que fa a la velocitat!
  Gerda va dir filosòficament:
  - Pots ser sense pretensions i resistent, però no hauries de percebre el món com un camell i mostrar tossuderia d'ase!
  Girant-se, el guerrer es va adonar que no els perseguien dos, sinó tres grups de genets. Això significava que semblava no tenir cap altra direcció que avançar cap a l'emboscada. Si es desvia, haureu de lluitar amb un nombre superior de l'enemic. Bé, les llobes saben el que volen, no és la primera vegada que lluiten. En va l'enemic pensa que els atraurà a una trampa. Al contrari, guanyaran temps i podran maniobrar. Aleshores la Gerda va recordar com ella mateixa ballava descalça sobre filferro de pues. També va fer mal, però caure sobre les brases ardent a sota era encara més terrible i, sobretot, més vergonyós. Els seus talons nus, rodons i infantils senten la punta d'acer que s'enganxa, gairebé perforant els calls embotits a les pedres esmolades. Però tot i així, en comparació amb el foc, és gairebé com un massatge.
  Fins i tot abans de començar la lluita, Madeleine va agafar la iniciativa, superant amb habilitat a l'adversari. I quan els teus oponents són ghouls i ghouls, és més que humiliant cedir-los amb la tàctica. I la Gerda volia creure que els seus moviments tàctics eren inesperats per a l'enemic. El fet que els caps dels enemics tallaran la guillotina. I que Alemanya és per sobre de tot, com les idees brillants del Tercer Reich!
  - Equip en alerta total! - La veu forta de la Madeleine va tornar a la Gerda a la realitat. - Ara talla.
  Els dits de la noia encara jugaven amb les fixacions. Així serà possible deixar el cavall nu. En general, en una guerra, com en una guerra. Deixeu que les plaques cobreixin el company fidel, cosa que limitarà una mica la seva mobilitat. Sobre cuir vestit, plaques d'os enfosquides en fileres geomètriques, cruixent, tintinejant secament al vent. Amb el seu timbre, la noia es va posar alegre.
  Els genets estaven fent els últims preparatius per a la batalla. Les noies van donar una bufetada a la gropa dels cavalls amb els peus nus i van començar a deslligar les llances. Seguint el seu exemple, la Gerda mig nua va pesar alegrement a la mà un eix llarg i aspre amb una punta de metall afilada. El guerrer va fer un cop de llavis: una bona llança!
  La guerrera descalça i musculosa Gerda ja havia experimentat l'equitació i se sentia força segura. Com una amazona a la cavalleria macedònia, sense agafar, a cada moment, els cinturons de suport.
  Deslligant el cinturó, la noia fins i tot aconsegueix mantenir l'equilibri amb l'ajuda d'alguns músculs de la panxell. Ara ja estava disposada a donar-les a Charlotte (la seva amiga encara li va trencar!) I ella mateixa va llançar llances, per molt que durés la batalla.
  I Madeleine va continuar maniobrant... Al cap de la Gerda descalza, guapa i molt sexy, la cançó va tornar a sonar, tan boja i provocadora, però alhora tràgica i trista...
  Les onades juguen com ovelles al mar,
  Estic nu a l'arena lluitant amb una espasa!
  Va llançar una mirada orgullosa a l'enemic,
  Problemes i dolor aclaparadors, res!
  
  Després de tot, vaig néixer una vegada, un esclau sense drets,
  Va estirar pedres, va sacsejar pedres a l'esquena!
  Estar en tensió, en patiment, l'element autòcton,
  Les espatlles són acaronades amb un fuet per botxins entremaliats!
  
  Algú és ric i adormit a l'ombra amb cervesa,
  Balanceo un martell sota un rierol abrasador!
  És un costum tan terriblement antic
  Cal beure l'obediència als nobles amb llet!
  
  Però sort, si pots, anomena-ho sort,
  Va vendre la donzella de les mines i la va enviar a la batalla!
  I em va ilЈluminar amb una ilЈluminació fabulosa,
  No es va convertir només en una esclava, sinó en una dona genial!
  
  Però creieu-me, la felicitat sense límits no passa,
  Un enemic terrible ha estat atrapat, i estic ferit!
  Em van tallar a trossos en una batalla dolenta,
  Déu meu, em van facturar: es va produir una penalització!
  
  Però no em rendeixo, lluito amb les meves últimes forces,
  Sí, va matar gent, va maleir els déus!
  En això, és clar, ara em penedeixo amargament,
  No trobo les paraules adequades aquí!
  . CAPÍTOL #11
  Les noies sota el comandament de Stalenida van prendre una altra lluita. Però aquí no ha anat tan bé. El destacament va patir pèrdues.
  Van morir tres noies, la resta de la dotzena de lluitadors van resultar ferits de diversa gravetat i amb prou feines es van poder separar. Fins i tot es van haver de portar dues noies. Ai, això és la guerra. No sempre és possible destruir tothom. A més, hi havia tancs molt tenaços a la columna, més precisament canons autopropulsats E-5. Sembla que són petits, però molt tenaços. I llavors l'avió d'atac a reacció va arribar a temps.
  I darrere d'ells helicòpters en forma de disc. Intenta resistir aquest poder. Només tres víctimes més de dotze, es podria dir, van sortir barats. Però els nazis en van posar més de vint. Així va resultar la lluita.
  Els guerrers van marxar, allunyats, intentant amb totes les seves forces. La Natasha, aquesta noia entremaliada, va comentar:
  - Quina llàstima per a les noies... Fins i tot és una llàstima... Però per què no afegir nois al nostre batalló?
  Stalenida va grunyir, empenyent enfadada el peu descalç per sobre del Maybug:
  - Qui té què... I només tens mascles al cap!
  Victòria es va sentir ofesa i va dir:
  - Jo també! Com vols ser acaronat per un noi. Sent els teus pits als braços...
  El diable pèl-roig va arrencar un bri d'herba, el va mossegar i va arrossellar:
  - Ai, els meus nois són genials... És bo que no siguis gai... M'encanten els que foten noies... Al cap i a la fi, superhome masclista des del bressol!
  Steelenida es va suavitzar una mica i va somriure:
  - Sí... Es fa una mica més divertit. I com és la teva amiga Natasha?
  La noia rossa, sense entendre, va tornar a preguntar:
  - Quin amic?
  Major va respondre amb confiança:
  - Andreyka! Després de tot, també va rebre el premi Zhukov!
  La Natasha va sospirar fort i es va arronsar d'espatlles.
  - Malauradament, no ho sé...
  Mentrestant, Andreika (I aquest era el seu nen conegut i heroi pioner) va ser llançada a la casamata. El nen ferit es va deixar lligat, i fins i tot encadenat a la paret pel coll. Quanta por els nazis tenien els nens russos. Estava humit a la casamata, una noia encadenada a la paret penjava no gaire lluny del nen. Completament nu, el seu cos era una ferida contínua, contusions, pisugi, talls, cremades, la noia va ser torturada. Estava inconscient i només gemejava suaument.
  El nen va mirar les parets. La presó era antiga, construïda a l'època tsarista, les parets eren gruixudes, hi havia una petita finestra just sota el sostre. Andreika es va sentir no només un presoner, sinó un presoner de l'antiguitat. Com a llegendari rebel popular Stenka Razin, s'esperava que fos torturat i executat.
  Andreika va gemegar, ell, un nen d'onze anys, pot resistir la tortura? No ploria com una nena! Al cap i a la fi, no correspon al pioner gemegar i plorar. L'Andreika descalç i ratllat es va girar, la ferida li feia molt mal, els colzes lligats, d'alguna manera va haver de girar per facilitar-ho, canviar l'angle. El terrible dolor es va calmar per un moment.
  Hi ha una pudor terrible a la celЈla. El terra està tacat de sang congelada. Els ossos rosegats estan escampats. De la gent? Fins i tot fa por, es veuen molts presos passar per aquesta celЈla. És cert que Andrey pensava que els nazis havien capturat Grodno relativament recentment. I quan van aconseguir embolicar així? Són víctimes grans? Per exemple, l'NKVD? El nen va fer una mueca. Va resultar un horror franc! Que dur és a la masmorra. No hi ha ningú amb qui parlar, sembla que la noia està completament postrada. Els botxins la torturaven com els herois de l'antiguitat. Només em pregunto per què? Quin mal podria causar una noia als nazis. Tanmateix, Andreyka, també, és només un nen i va començar a matar, lluitant contra aquests esperits malignes. Els nazis van posar la seva nació per sobre d'altres nacions i pobles. Així legitimaven el mal i el sofriment! No, una persona normal hauria de lluitar contra aquesta ilЈlegalitat. A més, els propis alemanys no són lliures, estan encadenats per l'aparell totalitari. De totes les maneres possibles sufoca la més mínima iniciativa i manifestació dels sentiments humans.
  El feixisme prové de la paraula colla. Teixeix la gent sense pietat, convertint-les en esclaus encadenats. El comunisme, al seu torn, eleva l'home, li dóna una nova força i estimula la torxa de la vida. Hi ha una diferència important. El comunisme és de naturalesa internacional i universal. L'hitlerisme només eleva una nació, i no tota la humanitat en el seu conjunt. Aquest és el seu desavantatge. Però al cap i a la fi, les persones tenen arrels comunes, cosa que està biològicament provada. Els mateixos blancs i negres tenen una descendència força sana i prolífica. És l'Andreika, fill d'un rus i d'un bielorús, força viable, gens idiota, i disposat a lluitar contra el feixisme.
  Per descomptat, Pavel va resultar més fort i va aconseguir allunyar-se dels enemics, després d'haver matat molts alemanys. Ell Andreika va actuar com un feble, va ser fet presoner. Potser t'hauries d'haver guardat l'última bala per a tu. Encara que mort, ja no pot matar ni un alemany! I així és viu, tot i que pateix.
  Andrey descalç es va ratllar el peu lleugerament cremat sobre una pedra humida, Ilza va trobar el punt més dolorós, el va cremar amb una cigarreta, de manera que es va formar una ampolla. Però res, noi valent, no es trencarà. Al contrari, el dolor hauria de convertir-se en un estímul a partir del qual augmentarà el seu coratge. I el pioner mai trencarà. En general, el triomf dels alemanys és temporal. Tard o d'hora seran vençuts, com el mal sempre perd davant el bé. Per descomptat, es pot argumentar que la bondat només guanya als contes de fades, però a la vida tot és més difícil. Però fins i tot un conte de fades és només un reflex de la realitat. Després de tot, gran part del que era un somni ara s'ha fet realitat. Andrey va pensar: potser està destinat a morir? Què és ben possible! Però té por de la mort? Si el comunisme guanya, ell i altres herois del país soviètic ressuscitaran per a una nova vida feliç i eterna. Llavors viurà en un món sense dolor, turment, mort i mal! El més important és que s'hagi guanyat la victòria final! Després de tot, només en aquest cas, tots els herois caiguts ressuscitaran!
  I vindrà el regne del comunisme! Un món on els somnis més secrets es faran realitat. Un univers així on una persona té tot el que existeix, amb el qual només es pot somiar, i ni tan sols sempre comptar amb l'èxit. Aquí està, quin món més complex i polifacètic. I llavors altres mons obriran els seus braços a l'home. Bé doncs! És possible que les grans extensions del cosmos també siguin malignes! Perseguirà i turmentarà els extraterrestres vius. Però el capitalisme també els donarà llibertat! Trencarà els llaços de l'esclavitud i la humiliació. Arribarà l'hora i l'hora de la llibertat, ilЈluminarà la terra amb la seva llum radiant! I es llençaran el jou de les tenebres, els pobles de les tenebres, i l'home conquistarà els mons de l'univers! I els néts recordaran no creure que vivien a la foscor sota un taló de ferro. Portíem els senyals d'una bèstia dolenta, i ara caminem en la fe pura i santa!
  L'Andreika es va sorprendre fins i tot del bé que es van formar els seus pensaments. Hi ha alguna cosa especial i únic en ells. Com va passar durant la guerra civil, quan el vers era l'arma principal del proletariat, i potser fins i tot la prosa era una mica menyspreada i descuidada. Ara el poeta està en captivitat, i les plomes i la lira, en sentit figurat, estan encadenats. No obstant això, no es rendeix i espera un futur millor. I el que serà depèn de cadascú. No hi ha qui ho decideixi i ho planti tot.
  Andreyka va dir:
  - El futur depèn de nosaltres! Fins i tot quan sembli que res depèn de nosaltres!
  El nen es va torçar, va intentar picar les varetes. Aquesta ocupació és tediosa i difícil, però sempre hi ha alguna possibilitat d'èxit. L'Andreika, superant el terrible dolor, va començar a fregar-se contra la paret. El més important és no cridar, no mostrar la teva debilitat. És un pioner i, per tant, l'encarnació del coratge. Has de lluitar, així que ell lluitarà, i segur que guanyarà! Per a la glòria de la pàtria soviètica.
  El nen es va fregar tossudament, en aquell moment la noia va recuperar la raó i va murmurar:
  - A la gespa verda, saltant conillets blaus!
  I llavors va tornar a caure en l'oblit. El nen va dir:
  - Infeliç! Va ser torturada pels maleïts feixistes! Però crec que la venjança no tardarà a arribar! S'acosta el temps de la victòria sobre els monstres de la humanitat. El nen es va girar i va cantar:
  I la bandera lluirà sobre el planeta,
  País sant, no hi ha més bellesa a l'univers!
  I si cal, tornarem a morir,
  Pel comunisme, per la nostra gran causa!
  El dolor va tornar a arrossegar el nen, es va allunyar lleugerament de la paret i va començar a moure el cap.
  Aleshores es va sentir un cruixir i cinc homes alts de la SS van entrar a la celЈla. Sense pensar-s'ho dues vegades, van donar una puntada de peu al nen amb les botes i el van agafar pels braços:
  - Vinga puta!
  Andreika va entendre que era inútil resistir-se. El seu coll estava descordat. Em van colpejar un parell de vegades més i em van portar a les mans. El nen semblava estar embolicat per un fred gelat: on el portaven. El pitjor passarà ara?
  De fet, el nen estava sent arrossegat en algun lloc avall. I, curiosament, feia més calor. Andreika de sobte es va sentir molt més alegre: on és el nostre, no va desaparèixer! Ell també sortirà d'aquest embolic.
  El van pujar les escales, baixant-lo lentament! Per fi el nen va sentir que la humitat havia deixat pas a la sequedat. Els botxins van portar el nen a una habitació força espaiosa. És cert que les parets semblaven nefastes, estaven penjades amb instruments diversos i amb formes fantàstiques. El nen va veure diverses xemeneies enceses i un enginy en forma de bastidor. També hi havia moltes estries i diversos objectes de tortura. Andreika va sentir de sobte una pesadesa a l'estómac, alguna cosa apunyalada!
  Això és la por! El nen ho va entendre, en cap cas hauria de sucumbir!
  Andrey descalç es va tensar. Al vestíbul asseien un coronel de les SS i una dona ja coneguda, la que va participar en la captura del nen. La pionera Andreika es va posar pàlЈlida, està clar que li espera un destí difícil si van a interrogar un nen, botxins inveterats. No, mai els cediria, encara que haguessin de cridar ni un pensament, ni un so! Però només si ho pot fer front.
  El coronel de les SS va preguntar:
  - Nom!
  Andreu va callar. El van colpejar amb un fuet. Hi ha una franja vermella a la part posterior. El coronel SS, va tornar a repetir:
  - Digues el nom del nadó!
  Andreika, desesperada, va respondre amb malícia:
  - Sóc el petit Stalin!
  El coronel de les SS va bufar.
  - Aquest és el to de la puta! Sembla que vol una relació més dura.
  Ilsa va dir:
  - Anem a fregir els talons del nen.
  El coronel de les SS va preguntar:
  - Anomena els teus còmplices i en aquest cas et deixarem anar!
  Ruslan, com un veritable heroi pioner, va respondre:
  - Tot el poble soviètic són els meus còmplices, des del vell fins al nen!
  El coronel de les SS xiulà:
  - Sí, ets una criatura tossuda! No entens que et podem matar!
  Uns ulls blaus brillants, Andrey va respondre:
  - Els nazis poden matar, però el que no poden fer és treure l'esperança de la immortalitat!
  El coronel va cridar:
  - Començar!
  Descalç i ferit, Ruslan va ser recollit, es van tallar les cordes i es van arrencar els embenats sense cerimònia. El nen va boquejar. Les mans es van portar enrere, i es va portar ell mateix al bastidor. Es van tirar una corda per sobre de les seves mans. El coronel va cridar:
  - Torceu les articulacions del mocoso!
  La corda s'estira fins al cim. Andreika va sentir un dolor infernal a la seva espatlla ferida i va gemegar:
  - Mare! Això és horrible!
  El coronel va somriure.
  - Parlaràs!
  Andreika va negar amb el cap brillant:
  - No!
  Els nois es van posar manilles pesades als peus nus, els ossos de les espatlles cruixent per la terrible pressió. La sang va vessar. El dolor era aterridor, el pioner Andrei es va posar pàlЈlid, el seu front estava cobert de suor, es va sentir un gemec involuntari per darrere de la seva boca, però encara va trobar la força per dir:
  - No! I de nou no!
  Ilsa va posar una baqueta d'acer a la llar de foc i va dir amb un somriure:
  - Estimat noi, confessa, i et donarem bombons.
  Andrei ferit va cridar:
  - No! No necessito el teu brut ersatz!
  Ilsa va cridar:
  - Bé, tu i una gossa!
  Aleshores va treure una baqueta roent de la flama i la va submergir a la ferida. El pioner Andreika no havia experimentat mai abans un dolor semblant, va agafar la respiració, va perdre el coneixement per la commoció.
  Ilsa, com a botxí experimentada, va començar a fer-li un massatge a les galtes i al coll, i ràpidament va portar el nen a la seva raó.
  - No espereu que el mocoso trobi l'oblit en un xoc salvador!
  El coronel de les SS va ordenar:
  - Escalfa els talons.
  Els botxins de les SS van encendre immediatament un petit foc, la flama va començar a llepar els bonics i descalços peus del nen. L'Ilsa, mentrestant, va tornar a enfonsar la baqueta roent a la ferida. El metge de les SS va injectar al nen un fàrmac especial perquè sentís dolor més agut i perdés el coneixement més lentament. Ara la pionera Andreika es va veure arrossegada per un oceà de sofriment ilЈlimitat, encara pitjor que l'infern de Dante. Dos botxins més van començar a clavar agulles candides sota les ungles del nen.
  Andreika, aclaparat per un patiment horrible, es va sentir a punt d'ensorrar-se. Però de sobte, mig delirant, li va aparèixer la imatge de Stalin:
  - Què fer cap? - Va preguntar el noi.
  I Stalin, somrient amb les dents blanques, va respondre:
  - I què més pot fer un pioner en aquesta situació! No només ploris! Respira profundament i canta.
  La pionera Andreika va forçar un somriure:
  - Escolta el líder!
  El nen es va tensar i, per força, es va trencar, però al mateix temps, va cantar amb veu clara i forta, component sobre la marxa:
  Va caure en una terrible captivitat feixista,
  Estic surant sobre les onades de dolor terrible!
  Però sagnant, cantava cançons,
  Després de tot, el pioner sense por és amigable amb el cor!
  
  I us diré fermament botxins,
  Quina alegria més vil, vas vessar en va!
  El feble em dirà que calli,
  Després de tot, el dolor és insoportable i simplement terrible!
  
  Però ho sé, crec fermament
  El feixisme serà llençat a l'abisme!
  Un raig de flames malignes t'aclapararà,
  I tots els que van caure, alegres, ressuscitaran!
  
  I la nostra fe en el comunisme és forta
  Volem com un falcó, alcem-nos per sobre de totes les estrelles!
  Que rius de mel flueixin vi
  El món sencer, la trompa forta escoltarà consells!
  
  I la màquina apretant fortament pionera,
  Mira cap al cel, jove!
  I posa un exemple per als qui vacilЈlen,
  La teva corbata és tan brillant com un clavell!
  
  Pàtria per a mi ho vols dir tot
  Mare i el sentit de tota la vida jove!
  Deixant la dura vida fins ara,
  El nostre poble està patint sota el feixisme maligne!
  
  Però tens la voluntat del noi vermell,
  Escopir a la cara amb un bandit d'esvàstica infernal!
  Que els enemics tremolin de ràbia,
  I seran derrotats per l'Exèrcit Roig!
  
  país sagrat de la URSS,
  Què va donar el comunisme als pobles!
  Com la mare ens va donar el seu cor,
  Per la felicitat, la pau, l'esperança i la llibertat!
  Així es va comportar amb valentia l'heroi-pioner. I va ser digne del seu títol, com a pioner sona orgullós. Això és exactament com s'hauria de comportar cada nen soviètic.
  Les noies, mentrestant, s'enfilaven al gruix del matoll. Van encendre un petit foc i es van refrescar. Dues de les nou noies no podien caminar, i després de donar-los els primers auxilis, embenar-les, els van donar alcohol trofeu perquè les ferides no fessin mal i les noies s'adormissin.
  Natasha va dir amb un somriure:
  Tot al nostre món és relatiu. Per exemple, l'alcohol és en general un verí i, al mateix temps, cura. Les noies estan adormits! I els va ser molt més fàcil!
  Victòria va dir sàviament:
  - Tot al món és relatiu... I Déu no és un àngel, i el Diable no és un diable!
  La Verònica enfadada va respondre:
  - Quina mena de blasfèmia... De què va això?
  La diable pèl-roja va comentar lògicament:
  - I sobre això... A la Bíblia, Déu només parla el llenguatge de la violència. Un llavors Noah val alguna cosa. I el diable? De fet, no se'n parla gaire. En qualsevol cas, fins i tot a la Bíblia, Satanàs tempta més del que mata!
  Natasha va assenyalar racionalment:
  - Déu realment estima la violència. El rei David va fer guerres brutals. Saül Déu va ordenar exterminar tota una nació sense excepció: incloent dones, nens i bestiar! És estrany parlar de misericòrdia... No us sembla?!
  Volia dir la Verònica, però no se'm va acudir res de bo. De fet, no hi ha res especial per cobrir. Sobre el diluvi de Noè, ella mateixa va pensar molt. I no va trobar una explicació, almenys una racional, per a tanta crueltat. Déu no va destruir el pecat, ja Cam es va ilЈluminar, i Noè no era gens sant. I no va ser Ham, sinó Haamam qui va ser maleït. Tampoc està clar. En general, tota aquesta Bíblia, especialment l'Antic Testament, està plena de malentesos. Per exemple, Eliseu va matar quaranta-dos nens per una mica que se'l va burlar per la seva calvície.
  Això és clarament exagerat! Feu això amb nens. I això és difícil d'explicar.
  La mateixa Verònica va dubtar en religió. Ni tan sols sabia quina fe acceptar. No m'agradava massa l'Ortodòxia: molts efectes externs, esplendor, però tot era d'alguna manera fred. Però els baptistes tampoc van donar repòs i pau. Ens agradi o no, però la religió en tot cas requereix fe. I una noia intelЈligent volia que tot fos lògic i tots els extrems convergís.
  Perquè tot sembli racional i correcte. I així... Fins i tot la doctrina dels eterns turments infernals sembla excessiva. El pitjor de l'infern és la durada dels càstigs: sempre hi haurà l'infern. I passaran milers de milions de milers de milions d'anys, i els pecadors encara patiran i patiran. I és terrible! Què és l'eternitat? És més fàcil per a un mico amb els ulls embenats escriure la Bíblia en un teclat que esperar l'eternitat.
  La tortura a l'infern és un tema a part. No és pecat torturar Hitler més i més durament. Però, què passa si un adolescent se'n va a l'infern? En general, com es pot salvar una persona si peca. Encara que no sigui amb fets, doncs amb paraules o pensaments! I què és el pecat?
  Victòria, en veure que la Verònica calla, va augmentar la pressió:
  - Sí, i a l'Apocalipsi de Joan... Tan bon punt la vida a la Terra va començar a millorar, com podem abocar execucions al planeta Terra. I així turmentar tota la humanitat. I què es pot dir?
  La Verònica va respondre amb duresa:
  - Aniràs a l'infern - ho sabràs!
  Steelenida va aturar la baralla:
  - Tots dormen! Encara queda molta feina per endavant!
  Les noies van tancar els ulls de bon grat. La nit a l'estiu és força càlida, i els guerrers es van aplegar i es van adormir els uns als altres.
  La Verònica va somiar que estava en el món d'un futur futurista. Camines pel carrer i les voreres es mouen com un riu. I els cotxes de colors hi sobrevolen. I arreu està ple de pioners amb llaços vermells. I aquests nens volen i giren com arnes. I tothom somriu, somriu.
  La Verònica va agitar les mans i va volar. És com una papallona, i pots escoltar el bateig de les seves ales. I tu mateix vols, vola... I hi ha colors tan brillants al voltant. Les cases són enormes, multicolors, pintades com pastissos. I moltes estàtues: diversos animals fabulosos. Tot és tan bonic. Un dels edificis s'assembla a un pastís de formatge amb diamants. I els plats voladors giren al seu voltant. Brillen taronja i donen un resplendor enlluernador.
  Un altre edifici en forma de set crancs situats uns sobre els altres. A més, cada cranc és d'un color diferent i les urpes brillen amb pedres precioses. I l'avió: tan bonic i elegant. Alguns d'ells no tenen una forma fixa, però es mouen a l'espai com taques.
  Altres, per contra, estan estructurats. Recorda els flocs de neu, una forma geomètrica tan impecable. Per què no la bellesa i la plasmació de l'estètica.
  Però l'edifici s'eleva a l'aire i s'assembla a una àguila amb ales sobrevestides, només com si fos de cristall. I el bec brilla més que un diamant, i potser fins i tot el sol.
  I què passa amb l'estructura a la part superior, que té tot un aquari amb meravellosos animals marins. I peixos amb escates platejades i aletes llargues i daurades. I hi ha tantes altres criatures per aquí. I, a més, com tapat de joies. I meduses donant tots els colors de l'arc de Sant Martí.
  Una noia amb corbata vermella va volar cap a la Verònica. Sorpresa, va preguntar:
  - Ets adult?
  La Verònica va respondre amb un somriure:
  - Si, per què?
  El Pioner va riure i va respondre:
  - Res de bo! Si ets adult, l'hiperdrac t'emportarà.
  La Verònica va xiular.
  - Va! I pensava que eres comunisme!
  La noia de la corbata vermella va assentir amb tristesa i va respondre en veu alta:
  - Realment tenim comunisme! Els productes són gratuïts, els béns són gratuïts, hi ha absolutament tot. Des de consoles de jocs fins a cascos virtuals. - La noia va assentir, i va sacsejar una sabatilla transparent i de cristall, xiulant. - Mira aquest arbre.
  De fet, prop de l'edifici en forma de quatre asters situats uns sobre els altres, va créixer un roure amb fulles daurades. I a sobre hi van créixer pastissos, pastissos i diversos productes culinaris. Tan esponjós i bonic.
  La Verònica va exclamar admirada:
  - Això és genial! Quin arbre...
  La pionera va assentir i li va aparèixer un pastís a la mà. La noia va xiular.
  - Prova! És saborós!
  La Verònica es va empassar la dolça carn del pastís. El gust era realment tan suau, agradable, com si un hivernacle florís a la boca. I que genial tot plegat.
  La Verònica va admetre sincerament:
  - Mai he menjat res millor!
  La Pionera va somriure i, mostrant les seves dents de perla, va respondre enfadada:
  - I de la mateixa manera, a la majoria d'edat, més precisament, quan ens fem adolescents, l'hiperdrac devora. Aquesta és precisament la tragèdia de la nostra gran gent!
  La Verònica va dir decididament, va tancar els punys i va donar una puntada de peu a l'aire:
  - Em venjaré del drac! Estic preparat per lluitar contra ell!
  La pionera va trencar els dits de la seva mà dreta. I una espasa esmolada va aparèixer a l'aire. Gran i brillant. De talls afilats i la seva fulla cremava com si fos d'estrelles.
  La Verònica va estendre la mà. L'espasa va entrar sola, i el guerrer la va estrènyer. Ella va dir amb ilЈlusió:
  - Lluitaré per la Pàtria... Amb l'ajuda de Déu, pel bé del poble!
  La pionera va respondre enfadada, i fins i tot va emetre espurnes per les seves dents de perla:
  - No hi ha déu! Tots aquests són prejudicis humans!
  La Verònica va sospirar amb força.
  - Oh! De nou... I aquí està el regne impies...
  La noia va respondre enèrgicament:
  No tenim regne! Tenim democràcia! Governen el senat i el congrés, i dos cònsols, un nen i una nena, són elegits per un any per tot el poble. - La Pioneer va xocar la sabata al buit, tant que hi va haver un so. Llavors va grarrucar. - El comunisme és el poder del poble, i no un culte a un individu com Stalin!
  La Verònica va estar d'acord en part:
  - Stalin realment es va deixar elogiar massa! Ha de ser almenys una mica més modest!
  La pionera va sacsejar la corbata escarlata i va cridar, alçant la mà dreta:
  - Pioneer sempre està preparat! Matarem tot el bestiar!
  La Verònica no es va poder resistir a preguntar:
  - I quants anys tens?
  La noia va somriure i va respondre educadament:
  - Dos-cents vint-i-cinc!
  La Verònica va xiular i va rodar els ulls.
  - Oi?
  La noia va fer una cara seriosa i va dir:
  Estem creixent molt a poc a poc! Des del naixement fins a l'absorció pel drac, passen una mica més de mil anys!
  La Verònica va cridar, agitant les seves exuberants i negres pestanyes:
  - És com la infància eterna! Com en un conte de fades!
  Pioneer va dir tristament:
  - Aquest és un conte de fades, només molt terrible... Si no fos pel drac, en general seríem immortals i no coneixeríem la vellesa!
  La Verònica va dir clarament:
  - El comunisme és el regne de l'eterna joventut!
  La noia va sacsejar el cap daurat i va xiular:
  "Ara, si us plau, canta'ns alguna cosa!" Per fer-ho més divertit!
  Des de tots els costats, els nens van començar a volar cap a Verònica. Nens, noies, tots bonics, amb roba elegant. I van sonar amb veus platejades, tan agradables i deliciosament belles.
  - Canta una flor! No t'avergonyis! Ets senzillament increïble!
  I la Verònica va aterrar al camí en moviment, i ballant-hi amb les cames nues i gràcils, tocant la veu amb entusiasme i magnificència, va cantar;
  Sóc la filla de la Pàtria de la llum i de l'amor,
  La noia Komsomol més bonica...
  Encara que el Führer construeix una qualificació sobre la sang,
  A vegades em sento incòmode!
  
  Aquí hi ha un segle molt gloriós d'estalinisme,
  Quan tot al voltant brilla i brilla...
  Un home orgullós va estendre les ales -
  I Abel triomfa, Caín se n'ha anat!
  
  Rússia és la meva pàtria
  Encara que de vegades em sento incòmode...
  I el Komsomol és una sola família,
  Encara que descalç per recórrer el camí amb força!
  
  El feixisme va atacar la Pàtria,
  Els ullals d'aquest senglar, furiosos, van mostrar les dents...
  Un napalm furiós va vessar del cel,
  Però Déu i el genial Stalin estan amb nosaltres!
  
  Rússia és l'URSS Roja,
  Gran Pàtria poderosa...
  En va esten les seves urpes Senyor,
  Sens dubte viurem sota el comunisme!
  
  Encara que la gran guerra ha començat,
  I es va vessar molta sang...
  Aquí hi ha un gran país que es retorça,
  De llàgrimes, conflagracions i grans dolors!
  
  Però crec que reviurem la Pàtria,
  I aixecarem la bandera soviètica per sobre de les estrelles...
  Damunt nostre hi ha un querubí d'ales daurades,
  Gran i radiant Rússia!
  
  Aquesta és la meva pàtria
  No hi ha ningú a tot l'univers, és més bonic...
  Tot i que el cèntim de Satanàs ha arribat corrent,
  La nostra fe es farà més forta en aquests sofriments!
  
  Com va fer l'autoproclamat Hitler,
  Va aconseguir prendre Àfrica alhora...
  On té tanta força el feixisme
  Una infecció s'ha estès per la Terra!
  
  Això és el que el Führer va capturar molt,
  I ni tan sols mesura...
  Quin eixam de bandolers ha creat,
  Per sobre d'ells, una bandera escarlata oneja un malson!
  
  Aquests frits són forts ara,
  No tenen "Tigres", però els tancs són pitjors...
  I va colpejar Adolf amb un franctirador a l'ull...
  Doneu als nazis bancs més forts!
  
  El que no podem fer, ho farem en broma,
  Encara que noies descalces al fred...
  Estem criant un nen molt fort,
  I una rosa escarlata i preciosa!
  
  Encara que l'enemic s'esforci, corre cap a Moscou,
  Però les noies amb el pit nu es van aixecar...
  Colpegem amb una metralladora des d'una dalla,
  Els soldats estan acomiadant familiars!
  
  Farem Rússia per sobre de tot,
  Un país que a l'univers del Sol és més bonic...
  I hi haurà un èxit convincent,
  La nostra fe es farà més forta en l'Ortodòxia!
  
  I creieu els morts, ressuscitarem les noies,
  Ja sigui pel poder de Déu, o per la flor de la ciència...
  Conquerirem les extensions de l'univers,
  Sense tots els retards, vil avorriment!
  
  Podrem fer que la Pàtria sigui fresca,
  Aixequem el tron de Rússia per sobre de les estrelles...
  Ets el Führer amb bigoti,
  Què s'imagina a si mateix sense les facetes del mal com el messies!
  
  Farem la Pàtria com un gegant,
  Què passarà, com un sol monòlit...
  La noia es va aixecar juntes sobre la corda,
  Després de tot, els cavallers són invencibles a les batalles!
  
  Salvem la gran Pàtria
  Aleshores rebràs una recompensa de Crist...
  Millor que el Totpoderós trenqui la guerra,
  Encara que de vegades cal lluitar de valent!
  
  En resum, les batalles s'apagaran aviat,
  Les batalles i les pèrdues acabaran...
  I els cavallers són grans àguiles,
  Des del naixement tots els soldats!
  
  
  
  
  
  PASSIÓ DE L'EMPERADOR DIOLECTÀN
  L'emperador Diolektan no va dimitir, sinó que va romandre al tron i va governar el gran Imperi Romà. Va aconseguir no només consolidar Roma, sinó derrotar Pàrtia. A més, Diolektan va tenir un fill que va heretar el tron i va fundar la dinastia Diolektan. El mateix emperador que va establir el Dominant va viure setanta-un anys, i va poder restaurar totalment l'estabilitat i reviure l'imperi. El seu fill Octavi va continuar el curs de prosperitat i expansió. El més important va ser que l'emperador Constantí no va aparèixer i el cristianisme no es va convertir en la ideologia i la religió de l'estat.
  I això és greu... A poc a poc, la religió de Crist va començar a disminuir i a afeblir-se. I a Roma, el paganisme va experimentar una certa modernització.
  Va aparèixer el déu principal: Chronus, que va crear tant altres déus com l'univers.
  L'Imperi Romà es va desenvolupar... L'Edat Fosca mai va arribar. I la ciència es va desenvolupar molt més ràpid... I ja l'any 1200 dC, a partir del naixement de Crist, que naturalment no es celebrava, sinó que era el dia del Sol, va tenir lloc el primer vol de persones a la lluna. I trenta anys més tard, l'imperi mundial de Roma va començar a volar a Mart.
  Oleg Rybachenko es va traslladar a aquest període en una màquina del temps, més precisament amb l'ajuda d'una granada del temps. Era un passat de nivell alternatiu. On només Diolektan no es va retirar abans del seu temps. I es va fundar una nova i gloriosa dinastia.
  Però només són 1230. I l'1 de maig començarà una expedició de cinc naus estelЈlars a Mart.
  Tot el planeta Terra està sota el control de l'Imperi Romà. Per descomptat, regne l'ordre i la prosperitat. I també preval el dret romà. I Roma mateixa és la capital del món!
  Oleg Rybachenko - un nen normal d'uns dotze anys amb pantalons curts i tors nu, camina pels carrers de la ciutat.
  Aquesta Roma és molt bonica. Alguns carrers d'aquesta ciutat ja es mouen, i l'asfalt flueix. El nen Oleg somriu. L'esclavitud encara existeix a l'antiga Roma, i pot ser que se'l confongui amb un jove esclau.
  Passeja per la ciutat i els cotxes. Només no en motors de combustió interna, sinó elèctrics. I és molt més net i pràctic. Els cotxes són majoritàriament en forma de llàgrima i molt elegants. Els colors són brillants i molt impressionants.
  El nen Oleg va a si mateix i xiula, gaudint de l'aire fresc i de la vista de les cases altes amb cartells publicitaris. Una ciutat força moderna amb gratacels colossals. Només semblen fortament palaus i són molt bonics. Multicolor amb gemmes artificials.
  L'Oleg la va agafar i amb els dits nus dels seus peus nus va agafar una mosca i va piular:
  - comunisme, comunisme,
  Només amunt no avall!
  Un dels cotxes que passaven era com una balena blava. I una font alta brollava de la seva part superior. I els seus dolls brillaven amb diamants. Semblava bonic. Una noia passava corrent, amb una túnica curta i amb els peus nus. Els nens anaven generalment descalços. El clima és càlid, i l'asfalt és com un mirall i no taca les plantes. És cert que els nens descalços són aquells que tenen un estatus social baix. Els més rics porten sandàlies.
  Esclaus amb pantalons curts corren, bronzejats i musculosos, escombrant els carrers.
  Tot i que estan molt nets. Els robots ja són visibles.
  L'esclavitud s'està extingint a Roma. La tècnica desplaça els esclaus. Hi ha molts retrats del Superemperador, així com de Diolektan i el seu fill Oktovin. Aquest últim va capturar molts països, inclosa la Xina.
  L'Oleg va tenir gana i va anar a la màquina. Va xisclar:
  - Nen esclau, has de pagar per aconseguir un gelat!
  L'Oleg va treure un chervonets reial i va assenyalar l'escàner!
  En resposta, un grinyol i un grapat de monedes de canvi de plata, juntament amb un gelat amb xocolata.
  Oleg Rybachenko va començar a llepar-se el gelat i, fent un cop de llavis, va arrossellar:
  -Salve Pàtria! I l'antiga Roma!
  Hi havia solemnitat a l'aire. S'acaba d'anunciar que cinc vaixells s'han llançat amb èxit a Mart. I que d'aquí a unes setmanes volaran.
  L'Oleg va menjar un gelat. I amb el seu taló nu, rodó i endurit, va prémer els vorals sobre el maó. Estava una mica doblegat, no era fràgil, però resistent.
  El nen va acabar el seu gelat i va continuar. Per exemple, podeu mirar darrere de l'edifici en forma de pastanaga amb pètals d'aster. I diguem que és impressionant.
  Com més pastanagues tinguin mitja milla d'alçada. Realment hi ha alguna cosa per veure aquí.
  L'Oleg es va aixecar d'un salt i va girar el plat giratori en l'aire. Era molt guapo, i una de les dones, que semblava una quarantena, va cridar:
  - Vine a mi!
  El nen va córrer cap a ella... La dona va començar a acariciar-li el pit bronzejat i musculós, dient:
  - Quin noi més bonic que ets, bonica, i les celles són fosques. Potser em pots llepar els mugrons del pit?
  L'Oleg va somriure i va respondre:
  - Llauna! Però per això tens una moneda d'or!
  La dona va assentir.
  - Treballa molt amb la teva llengua i ho aconseguiràs!
  I es va treure el vestit. Els seus pits eren grans i exuberants. L'Oleg la va besar i va començar a llepar-se el mugró amb la llengua. És força agradable, encara que la dona és una mica gran per a un nen. Tot i que l'Oleg ja té tants anys que ha perdut el compte. Però segueix sent un nen etern.
  Mentrestant, la dona el sentia, i fins i tot aixafava la perfecció masculina. I el nen és molt gran. I com va començar a aixecar-se dret.
  I va pujar...
  Just aleshores van aparèixer dos policies i van cridar:
  - No feu l'amor al carrer!
  La dona va llançar una peça d'or a l'Oleg i va dir:
  - El meu marit em truca al mòbil amb urgència! Però ens tornarem a trobar, segur que ens trobarem!
  L'Oleg va somriure. Quants milers de dones tenia. I tothom estava content. A més, quin avantatge té ser exteriorment un nen? Altres dones amb un fill se senten molt més grans i volen pagar diners per sexe. La qual cosa és alhora beneficiós i molt agradable sentir-se com una prostituta. Molta gent probablement està gelosa d'ell. És molt bo quan les dones et disparen.
  D'acord, anem a veure la súper ciutat. Per exemple, un edifici que té les parets daurades i sembla una corona. Diguem que és molt xulo. O una altra estructura que sembli un arbre de Nadal. I al mateix temps, hi ha tantes joguines i garlandes, només de mal gust. I tot és tan bonic i informatiu.
  El nen va accelerar una mica el ritme, els seus talons nus i rodons brillaven.
  L'Oleg va veure com, per exemple, una esclava era flagelЈlada. Estava completament nua, i els nois amb pantalons assotaven per banda i banda. Diverses desenes de persones van gaudir de l'espectacle d'un esclau nu que és colpejat amb un fuet. Alguns dels nois fins i tot es van posar les mans als pantalons. I era simplement ridícul.
  L'Oleg la va agafar i va cantar:
  - Cop, cop, un altre cop, un altre cop, i ara,
  Una noia nua és assotada i li poden donar un cop de puny a la boca!
  Sí, va ser divertit. Les noies van ser flagelЈlades i colpejades a l'esquena, als costats i als talons nus. I semblava molt expressiu i fresc.
  Oleg Rybachenko va tornar a sentir una erecció als pantalons. Una dona d'uns trenta anys, força guapa, li va fer senyals. I quan el nen, amb els músculs molt en relleu, va córrer, va bordar:
  - Vinga, fes-me l'amor!
  L'Oleg va assentir amb el cap... La dona va tirar enrere la túnica i va estendre les cames esveltes. El nen etern sense pensar-ho dues vegades hi va entrar, i va començar a treballar. Es van sentir gemecs dolços.
  Oleg va murmurar:
  - Paga!
  Ella li va llançar una moneda d'or amb un retrat de l'emperador. El nen treballava.
  Oleg, però, va recordar com estava en una escola especial, va ser examinat per infermeres, era un record tan viu.
  I encara més brillant quan va estar a Roma, però amb un lleuger defecte quan es va fer molt més petit i més feble. Aquesta va ser una aventura infernal.
  Oleg Rybachenko va continuar pujant. Va girar seguint el camí i va caminar al voltant d'un gran arbre vell. Per arribar en breu a la segona pastura, calia pujar més amunt de la muntanya, i després, havent-la arrodonit, anar a un altre camí. El nen feia més d'una hora que caminava. La granja on va créixer, essent esclau tota la vida, es va fer força petita. Era ben visible, però el nen va vagar sense mirar enrere. No mirava mai d'aquesta manera quan anava a la carretera. Li agradava més així: no mirar i no pensar en aquell desagradable, fins i tot terrible, que li quedava enrere.
  Els llangardaixos es van remenar a les llises pedres. Les libèlЈlules rondaven sobre l'herba. Els ratolins es van arrossegar a l'ombra dels pins i dels arbres caducifolis.
  "Als camps amples durant molts dies vaig anhelar entre els cavalls, entre les ovelles vaig esperar el matí, em vaig adormir amb una cabra al meu costat", les paraules d'una cançó de pastor giraven a la memòria d'Oleg Rybachenko. Ho va sentir mil vegades en la seva curta vida sense color. I sabia un parell de cançons més semblants.
  L'estómac del nen, quasi sempre turmentat per la fam, estava tranquil a aquesta hora. El nen està acostumat a oblidar-se del menjar quan no n'hi havia. El que menjava al matí aviat es convertiria en un record llunyà. Havíem d'anar tot el dia i tota la nit. Havent arribat als pastors al vespre, el nadó havia de tornar a la granja al matí.
  Els ocells cantaven al voltant, i el sol i el vent lleuger acaronaren els cabells gruixuts d'Oleg Rybachenko amb calor. En silenci durant la major part del matí, el nen esclau va trobar la força per cantar de manera incoherent. En els sons de la tristesa, maldestrament teixits amb les paraules, ara trobava consol. A poc a poc, la cançó del nen es va anar tornant menys trista. Hi havia notes d'alegria en ella, naturals en moments de seguretat i pau. El nen va avançar, sense adonar-se de res. Un clar esquitxat de baies, aigua fresca al costat del rierol i la felicitat secreta d'un esclau: la solitud l'esperava.
  Davant els matolls de gerds silvestres, el nen es va aturar. Sense deixar de tararear, va començar a recollir i menjar baies àcides. Ara res el preocupava. Fa tres anys, de petit, va trobar aquest lloc ple de tants plaers gustatius.
  Les baies madures van atreure el color fosc. No eren grans, i els matolls eren densos. Protegien els seus fruits amb espines afilades. El nen va intentar no rascar-se. Va treure una baia rere l'altra d'un núvol verd espinós. Gerds fosos a la llengua. Va vessar suc agre a la boca. Em va omplir les fosses nasals amb una dolça olor.
  El nen es va traslladar d'un matoll a un altre. De sobte va sentir que els sorolls abigarrats dels insectes cessaven. Les mans ràpides i fortes d'algú, trencant el matoll, el van agafar. Una pota masculí pesada va agafar el nen pel coll i l'altra li va agafar la boca amb dolor. Les mans van estirar amb força a Oleg Rybachenko. Va sentir dolor per les moltes rascades que estava rebent. La vella túnica es va esquerdar.
  El cos del nen va quedar instantàniament darrere d'un arbust. Una força alienígena el va portar sense pietat a través dels matolls espinosos.
  Dos ulls vermellosos i profunds van cavar a la cara del captiu aterrit. Al nen li va semblar que sobresurten d'una barba vermella. Els llavis gruixuts de l'home es van pressionar amb força. La cara es va fer encara més terrible. Semblava un monstre poderós, amb olor de fum, suor i carn cremada. Damunt d'una camisa de color groc-gris portava una closca de cuir aspra amb plaques de banya cosides. Una pesada espasa penjava del seu cinturó. "Lladres!" el nen es va espantar. "Aquests són lladres!" El seu cor esclatava.
  "Ja entenc, Roman", va grunyir el barbut en veu baixa. - Som-hi nois! Més ràpid, en nom del llamp de Perun! Mou-te!
  - Com agafar una llebre. Ja ho saps, caçador!
  - Sabia que tindríem sort. Hi havia senyals així, de bons, - va afegir una altra veu ronca. - Serra de closca de tortuga...
  Els ulls del nen atrapat van parpellejar. El nen es va adonar de tres bandolers més. Dos d'ells es van acostar fent camí entre els arbustos. Portaven dards a les espatlles. El nen ho va entendre: aquests dos l'estaven esperant a l'herba. Si aconseguia escapar de les urpes de la barba vermella, aturarien el fugitiu sense gaire esforç. El tercer estava dret a la dreta del maton que apretava Oleg Rybachenko. A les seves mans hi havia un arc i un parell de fletxes. Per l'aspecte formidable de la gent que se'l va apoderar i el discurs incomprensible, el nen va endevinar que no estava entre els súbdits de Bizanci cristià.
  - Bàrbars! va intentar murmurar horroritzat.
  El nen va sentir moltes històries terribles dels pastors sobre persones que venien de l'altra banda del Danubi per robar i matar. Es deia que, caient en ràbia, es converteixen en llops i fins i tot poden caminar sota l'aigua. També van dir que els bàrbars són capaços de convertir-se en serps i arrossegar-se a qualsevol lloc. Sempre sobtats en atac, cobdiciosos de preses, els salvatges de les llegendes de pastors no van perdonar res i no van deixar ningú amb vida. Oleg Rybachenko també va sentir que les persones salvatges beuen la sang dels cristians i sacrifiquen nadons. Un horror boig es va apoderar del nen a l'instant, tan bon punt es va adonar a les mans de qui estava. "Salva'm, Senyor!" - va passar pel cap del nen. La creu de fusta al pit havia de complir el seu propòsit: protegir-se dels problemes. Com podria ser d'una altra manera?
  "Roman", va riure el jove de cabell blanc, baixant la javelina.
  "És molt patètic", va comentar un altre guerrer, les temples del qual estaven cobertes de cues rosses. - Com un ratolí. Simplement no grinyola.
  "Sí, té la boca tancada", va dir un jove bàrbar amb una arracada de plata. - M'agradaria veure com grinyoles amb la boca tancada.
  - Mira, no ho va fer - un home valent.
  - Bastant mocoso. No encaixa enlloc.
  Oleg Rybachenko va interrompre els seus records. La dona, després d'haver experimentat diversos orgasmes forts, es va esgotar i es va adormir.
  El nen li va agafar la bossa de monedes d'or i va seguir endavant. El seu estat d'ànim va millorar... Ara havia d'avançar una mica a temps.
  Han passat cent anys més el 1330... La humanitat ja s'ha instalЈlat al sistema solar. I les naus espacials ja han assolit la velocitat de la llum i estan intentant explorar sistemes estelЈlars.
  Roma es va convertir en una metròpoli colossal. I hi ha milions d'avions al cel.
  Oleg Rybachenko corre pel carrer i veu hordes de nois i noies que s'acosten sobre ell des de dalt.
  Els edificis del voltant són encara més grans i grans. I tot és tan bonic.
  Oleg Rybachenko cantava alegrement;
  Som cavallers: espasa i foc,
  Destrossem-los tots com animals!
  Emetrem una factura: s'ha cobrat una multa,
  No et converteixis en el nostre cavaller lloro!
  
  Ens tornarem frescos com àguiles
  Escombrarem diversos esperits malignes alhora!
  Coneix els nostres fills genials de la Pàtria,
  Llencem el nostre repte a l'eternitat!
  
  Que bellament fa la guerra
  En què els pobles cremen...
  Satanàs va venir de l'inframón per nosaltres,
  Darrere d'ell vara monstres feixistes!
  
  Donarem a les noies dura a la cara,
  Trencarem els nazis com una branca...
  I llavors el nostre soldat esdevindrà mestre,
  Que les roses de maig floreixin magníficament!
  
  Aconseguir, som capaços de saber molt,
  Aixeca els teus poders per sobre de les estrelles...
  I així el gran guerrer lluita i s'atreveix,
  Farem tombes amenaçadores!
  
  Mira, llavors hi haurà un guerrer,
  Tot és nou i com l'auró...
  I crec que els problemes ens passaran a la batalla,
  Converteix-te en un cavaller, un lluitador experimentat!
  
  Aquí, amb un cop poderós, va segar tot un regiment,
  I amb ell, dos regiments es van remullar...
  I el Führer del drac perquè el desagradable sigui mort,
  I estem quilòmetres gloriosos fins a les estrelles!
  
  Aquí el kàiser va deixar una llàgrima de por,
  Prego per la teva misericòrdia!
  Tenim moltes forces violentes,
  Anirem vestits de gala!
  
  Quan entrem en aquest Berlín amb tres colors,
  I el tsar Nicolau esdevé Déu,
  El poble decidirà el camí amb infinitat de forces,
  No jutgis el monarca tan severament!
  
  Els problemes de la Pàtria no desapareixeran llavors,
  La grandesa serà el Sol...
  La malvada horda del Kaiser es dispersarà,
  Deixa que el cor batega en llanguiment!
  
  Amb una noia bonica, passem famosa,
  A través de les nostres extensions russes!
  I serà genial per a nosaltres amb la família junts,
  Crec que la felicitat arribarà aviat!
  
  NOVA CARRERA DE BOBBY FISCHER
  Bobby Fischer va acceptar una represa amb Boris Spassky. I els americans van ser capaços, com a excepció, de trencar aquesta venjança, però d'acord amb les antigues regles. Però el fons de premis era alt, un rècord en la història dels escacs. I el partit va tenir lloc als EUA. Boris Spassky abans d'aquest partit va aconseguir convertir-se en el campió de l'URSS. I va tornar a pujar a la classificació. I ara Bobby Fischer torna a lluitar. I això és molt interessant.
  Bobby Fischer va fer la seva primera jugada amb el peó D-dos i D-quatre. I va aplicar la novetat, ràpidament agafant avantatge i guanyant. En el segon joc, Spassky va donar E-dos, E-quatre. Fischer, per costum, va jugar a la Defensa Siciliana, i aquí la sorpresa és la Variació del Drac. Anteriorment, aquesta variant no es trobava a la pràctica de Fischer. I així en Bobby va desenvolupar un fort atac contra el rei Spassky i va completar l'assumpte amb escac i mat.
  I al tercer joc, de nou, una sorpresa - Fischer va tornar a E-dos - E-quatre. Spassky va acceptar el repte i va optar per la variació oberta i va patir un atac devastador. Pel que sembla, no esperava tanta agilitat de Fischer. I en el joc de línia, el mateix Spassky va jugar D-dos, D-quatre. Al que Fischer va utilitzar la defensa índia del rei, i va trobar clarament una millora. I va xocar Spassky de nou. I al cinquè partit, Fischer va escollir inesperadament l'obertura de Reti. Spassky òbviament no s'esperava això. I va aconseguir força ràpidament una posició difícil, i després va perdre completament.
  En el sisè joc, Spassky va tornar a llançar: E-dos, E-quatre. A això, Fischer va prendre la versió de Chelyabinsk del sicilià, que també va resultar ser una sorpresa i va infligir una derrota a Spassky. I a la setena, Fischer va tornar a E-dos - E-quatre. I a la variant oberta va agafar i aplicar el Gàmbit de Rei. I va ser una decisió difícil. Spassky va tornar a caure sota un atac devastador i va perdre... I el vuitè Fischer va tornar a triar la variant Dragon, i com pressionaria l'oponent. I de nou atac mat.
  Spassky ja no podia controlar els seus nervis i es va veure superat per la indiferència.
  Fischer el va aixafar amb un marcador de tretze - zero, un rècord absolut de partits del campionat del món. I va actualitzar el seu rècord de qualificació ELO.
  Va passar una batalla tan aclaparadora i fantàstica.
  Ara Bobby Fischer ha guanyat tanta confiança en si mateix que no va fugir d'Anatoly Karpov. I va acceptar el repte: jugar un partit a deu victòries.
  Va començar l'enfrontament entre Anatoly Karpov i Bobby Fischer. Un enfrontament rècord entre dues personalitats de la història dels escacs, que mai s'havia produït.
  Fischer va ser considerat el clar favorit en el primer partit. La seva derrota anterior contra Boris Spassky va ser senzillament sorprenent.
  Però Karpov és més jove i mentalment més estable.
  Tanmateix, tot és relatiu. Fischer en el primer partit, jugant blanc, sorprès. Vaig aplicar l'obertura Sokolsky, que es considera que no és del tot correcte. Però el factor sorpresa i l'emoció inicial de Karpov van tenir un paper important. I Bobby Fischer va aconseguir l'avantatge, que es va concretar en un atac espectacular.
  En el segon joc, Karpov ja va abandonar el moviment E-dos, E-quatre i va avançar el peó C-C... Fischer va respondre E-5, i va anar a jugar a peces. Karpov encara estava nerviós i es va posar en greus problemes de temps i va estar sota un fort atac de Fischer i va tornar a perdre. En el tercer joc, Bobby va tornar a E-two, E-four. Karpov va triar l'opció oberta. Aparentment té por dels sicilians. Però no ho va aconseguir. Fischer va tornar a trobar la manera d'afinar la lluita i va aconseguir un fort atac al rei. I va tornar a guanyar...
  Òbviament, Anatoly Karpov ha anat massa lluny... No obstant això, en el següent partit Karpov va jugar E-dos, E-quatre... Fischer va jugar a la Defensa siciliana i la seva variació preferida del Naidrof.
  Anatoly Karpov va ser atacat, però encara defensant-se desesperadament, va aconseguir repelЈlir l'ofensiva, i amb moltes dificultats va salvar el partit sense peó.
  En el cinquè partit, Fischer també va jugar C-dos i C-quatre, a l'estil de Karpov. La lluita va ser aguda, però Karpov va cometre un error en un fort problema de temps i va aconseguir un company...
  A la sisena reunió, Anatoly Evgenievich va aconseguir tornar a empatar, però va perdre per E-dos, E-quatre de la setena reunió. La puntuació va ser de cinc a zero, cosa que semblava indicar la superioritat aclaparadora de Bobby Fischer. Cal destacar que els filipins estaven preocupats perquè el partit del campionat del món fos massa curt. Però a partir de la setena reunió, Karpov va resistir cada cop més tossudament. Van seguir vuit sortejos. Fins que Fischer va utilitzar un important reforç al sicilià, no va trencar Anatoly Karpov... El marcador es va convertir en sis - zero... Però Karpov va aguantar. I finalment, jugant de negre, Anatoly Evgenievich finalment va trencar el marcador. Fischer, molest pel gran nombre d'empats, va anar massa lluny, es va sacrificar massa en atac i, per descomptat, Karpov va aconseguir escapar i quedar-se amb un avantatge material aclaparador. Però llavors Bobby va guanyar els sets vint-i-vuitè, trentè, trenta-segon i trenta-quatre per acabar el partit amb un marcador de deu-un a favor seu. En el primer partit, Anatoly Karpov va ser derrotat amb un marcador devastador.
  Després d'aquest partit, Bobby Fischer va tornar als tornejos. Els va jugar amb molt d'èxit. En un d'ells, fins i tot va batre el rècord d'Alekhine, trencant amb sis punts i mig el segon lloc.
  Fischer també va jugar un partit amb Tal, i va ser aixafat amb un marcador sec de vuit - zero. Venjar-se per haver perdut el Torneig de Candidats.
  Però Anatoly Karpov també va jugar bé als tornejos. I va poder tornar a recórrer tot el cicle, guanyant partits i arribant a Fischer. Un cop més, Bobby Fischer és el favorit per apostar.
  Però aquesta vegada Fischer va haver d'enfrontar-se a una resistència més tossuda d'Anatoly Evgenievich. El partit va durar quaranta-un partits, Fischer va guanyar deu, Karpov tres, i els tres contra el Drac, que Bobby va jugar per les negres.
  Així que Anatoly Karpov va tallar el Drac i va demostrar que es pot i s'ha de lluitar contra Fischer.
  Fischer va tornar a jugar. Va participar a l'Olimpíada i el 1980 va poder batre el rècord de Keres guanyant els catorze partits al primer tauler.
  El 1981, va tenir lloc un nou partit amb Karpov. Aquesta vegada Fischer va aconseguir guanyar amb un marcador de deu a quatre. I el partit va durar quaranta-vuit partits.
  I el 1984 hi va haver de nou partit. I aquesta vegada la situació era molt dura. Fischer ja tenia quaranta anys. Però encara va tallar a tothom i va guanyar sense esforç. I Anatoly Karpov va arribar al seu cim. I així va començar la ferotge batalla...
  Inicialment, Fischer va prendre el lideratge. Es va convertir en quatre zero. Llavors Fischer va guanyar un punt, després de nou Karpov. Després hi va haver Fischer, i van passar quaranta-vuit partits, seguits d'un descans de tres mesos. El límit es va triar per primera vegada. I el marcador és de sis-dos per a Bobby Fischer. Després de reprendre el partit. Karpov va guanyar el quaranta-novè partit. Després va perdre el cinquanta-segon i el cinquanta-terç. I Bobby va guanyar el cinquanta-sisè joc, fent el marcador de nou-tres, però va equivocar-se rudament al cinquanta-set. I va perdre amb les blanques i seixanta-segons, va perdre seixanta-set amb les negres. I perdut al setanta, i fins i tot blanc. El marcador era de vuit nou... Després d'un seguit d'empats i de la victòria de Fischer en el setanta-vuitè partit, va acabar el partit més llarg de la història dels escacs.
  Aleshores es va plantejar la qüestió de la cancelЈlació del joc sense límit. Molts ho volien.
  Però fins ara la FIDE només ha decidit reduir el límit a trenta-sis partits.
  Karpov ja ha guanyat una vegada en un partit de Garry Kasparov. Va guanyar amb un marcador de quatre - zero. Però el segon partit va resultar més tossut.
  Karpov inicialment es va avançar - dos - zero, però va fer un error a l'onzè joc, després va perdre el setze joc, i després de guanyar el dinovè partit, Kasparov es va avançar. Però victòria als vint-i-dos, Karpov va empatar. I després d'haver guanyat el vint-i-quatre amb les blanques, va guanyar el dret a un nou cinquè partit amb Bobby Fischer.
  El 1987, un nou partit contra Bobby Fischer, que té gairebé quaranta-cinc anys. Però en Bobby no fuma, no beu, fa esport i encara està en gran forma física. Ja és sis vegades campió del món, només Lasker ha estat més múltiple.
  La cinquena lluita amb Karpov és una súper lluita. Bobby Fischer està preparat com sempre, però l'últim partit va demostrar que la seva superioritat no és aclaparadora...
  La lluita va continuar en una lluita dura. Després de vint-i-quatre partits, el marcador va ser de quatre a quatre, després en el vint-i-setè joc, Anatoly Karpov va prendre el lideratge per primera vegada en el partit amb Fischer. Semblava que estava a punt de produir-se una sensació, però... Fischer en va guanyar quatre en els cinc següents combats... I el marcador es va convertir en vuit -cinc al seu favor... Després quatre empats més i es va esgotar el límit. El cinquè partit de l'enfrontament més èpic del món dels escacs de la història. I Bobby Fischer, com Emmanuel Lasker, es va convertir en set vegades campió del món. Però tot va en cicles. Garri Kaspàrov, un jove jugador d'escacs molt prometedor, ha passat a la política. Sí, perestroika, sistema multipartidista. Garry Kimovich no va tenir temps de convertir-se en campió del món, i com que no ets el primer, els escacs no són tan interessants com la política, i no jugava als partits dels candidats. I Anatoly Karpov va perdre inesperadament davant el jove Vishy Anand. Bé, quant pots guanyar realment tots els partits. A més, l'indi va aconseguir recollir la clau de la defensa Caro-Kann, que és difícil d'esquivar per a Bobby Fischer.
  I ara l'acer i el foc es van unir en la batalla. La diferència d'edat entre els dos jugadors d'escacs és de vint-i-cinc anys. Bobby Fischer encara és gran i fort i el jove Anand el 1990. Un partit difícil per dir-ho com a mínim.
  Vishy Anand és, per descomptat, molt talentós, però li falta estabilitat. Després de vuit empats, va guanyar el novè partit, però el desè va perdre la calma quan va ensopegar amb una novetat inicial. Després va perdre a l'onzè. I va caure sota el fort control de Fischer a la dotzena entrega. El vaig bufar al tretzè. Va perdre contra el Vishy malgrat l'avantatge en l'obertura i el catorzè partit, va perdre les ocasions del quinze i va perdre la setzena. Vaig perdre les meves ocasions en el dissetè i vaig perdre el divuite... I després el vintè partit. I els vint-i-tres i vint-i-quatre havent acabat el partit. Bobby va vèncer a Lasker i va guanyar per un marcador de deu a un. I Bobby Fischer segueix sent campió. El 1993 va tenir lloc el seu partit amb Short, que va guanyar contra el Karpov. Encara que Bobby Fischer tenia cinquanta anys, estava en forma. Com va colpejar en Short. Després de quinze jornades, el marcador era de vuit - zero a favor de Fischer. Però Short va remullar la partitura a la setzena entrega. Però després va perdre els partits vint-i-un i vint-i-tres.
  I també va acabar deu-un. Aleshores, Bobby Fischer va jugar un partit el 1996. Gatta Kamsky ja va lluitar amb ell. Aquest jugador d'escacs era més de trenta anys més jove que Fischer. I molt tenaç. Molts volien un partit dur. Però al principi, Bobby Fischer es va avançar amb confiança de cinc punts. La puntuació es va convertir en sis un. Però llavors Gatta Kamsky va mostrar bones qualitats de lluita. Ni un sol partit del seu partit va durar menys de quaranta jugades.
  El marcador era set - tres després de vint-i-quatre partits... Després una sèrie de deu empats. I Gatta Kamsky va tornar a guanyar, però en el trenta-sisè partit, Bobby Fischer es va avançar. Bobby Fischer torna a guanyar... I l'any 1999, un altre partit amb Vladimir Kramnik -una diferència de trenta-dos anys- això és un gran buit. I Bobby Fischer ja té cinquanta-sis anys. Ja té vint-i-set anys al tron, i està a punt de batre el rècord de Lasker. I en això. No obstant això
  Un deu vegades campió del món, això no havia passat mai abans en la història dels escacs.
  Bobby Fischer, per descomptat, és un jugador d'escacs milЈlenari, però, tanmateix, va aconseguir cancelЈlar el límit de trenta-sis partides després de tot. I això ja ho va fer la nova presidenta de la FIDE, Kirsan. Però què... Hi haurà alguna cosa molt interessant.
  A més, aquest partit serà gairebé l'últim, només una venjança si guanya Vladimir Kramnik, i després el sistema de eliminatòria anirà més enllà.
  I així va començar el partit... I des del primer moment, una sorpresa, liderada per Vladimir Kramnik. Després de quinze partits, el marcador era de dos a zero a favor de Vladimir Kramnik. Però després Fischer va guanyar tres partits seguits i es va imposar. Però Vladimir va lluitar molt. I va aconseguir empatar el marcador en el vint-i-un partit... Després es van estendre una sèrie d'empats... Fins que Bobby Fischer va guanyar en el quaranta-dosè partit... Al quaranta-setè, Vladimir Kramnik va celebrar la seva victòria. , i al quaranta-vuitè de nou, Bobby Fischer.
  El marcador va ser de quatre a cinc a favor de Bobby Fischer després d'haver anunciat un descans de tres mesos. Els jugadors d'escacs descansaven. Bobby Fischer encara era el favorit. El partit s'ha reprès. Els primers partits van acabar amb empat. Només en el seixanta-setè partit finalment Kramnik va guanyar. El marcador va ser de cinc a cinc. Aleshores, al setanta-set, Kramnik va tornar a derrotar a Fischer i es va posar al capdavant. Però Bobby va igualar el marcador a la noranta-sisa reunió i es va convertir en - sis - sis. Aquest partit es va tornar a ajornar tres mesos, que ja és un rècord. Bobby Fischer va assenyalar: aquesta és la meva lluita més tossuda.
  Aquí teniu el partit del mundial, que es va reprendre tres mesos després. Una altra sèrie de sorteigs. Al joc 120, finalment Bobby Fischer va guanyar... Al joc 135, Vladimir Kramnik va empatar. I després de cent quaranta-quatre partits, el marcador era set-set. Després d'això, el partit va continuar després d'una pausa de tres mesos. I després un altre partit, fins a un partit de cent noranta-dos. I el marcador va ser només vuit - vuit. Després un altre cop un descans de tres mesos. I de nou el partit... Després de dos-cents quaranta partides, el marcador es va convertir en: nou-nou.
  Aquí va venir la lluita aferrissada fins a la primera victòria. Després de tres mesos més d'aturada. I així van jugar... Una sèrie de sortejos. I aquí teniu el dos-cents vuitanta-vuitè lot. Bobby Fischer va interpretar les blanques i va tornar a E-yes, E-four. I Kramnik va acceptar el repte. I va triar la Defensa siciliana.
  Va ser una lluita brutal fins al punt de l'aniquilació total. Va seguir un intercanvi tan brutal de cops. Però és furiós, amb assassinats de figures. Al principi, les blanques van tenir avantatge, però després les negres van agafar la iniciativa, i hi va haver una victòria rotunda. I finalment, Vladimir Kramnik va guanyar, es va acabar l'hegemonia de Bobby Fischer. I va ser genial!
  I Bobby Fischer va batre el rècord de Lasker.
  I no hi va haver temps per jugar una represa. El cas va entrar en un sistema de eliminatòria. Sí, i Bobby Fischer ja fa molt de temps, i no vol jugar més. Encara que participa en tornejos.
  Fischer va guanyar un parell de tornejos... I va deixar de jugar.
  Garri Kaspàrov va participar a les eleccions presidencials a Rússia el 2000 i el 2004. I l'any 2008 no va passar el registre. Després d'això, va passar a una dura oposició a Vladimir Putin. Vladimir Kramnik va ser campió del món durant un temps, però després va perdre el partit davant Vishy Anand.
  I després va arribar el regnat de Carleson. El 2010, Bobby Fischer i Anatoly Karpov van jugar un altre partit. Aquesta vegada amb un control de temps més curt: mitja hora per partit. I després de vint-i-quatre partits, es va anotar un empat.
  I així va acabar la seva èpica lluita de jocs... Fischer va morir aviat... Així que va seguir sent una llegenda en el món dels escacs. Garry Kasparov va emigrar als EUA. Però el 2022, Vladimir Vladimirovich Putin va morir inesperadament i Garry Kasparov va tornar.
  A Rússia, nous esdeveniments, canvis i molts factors diferents... Mikhail Mishustin va alliberar Navalny de la colònia i va anunciar un camí per millorar les relacions amb els Estats Units...
  I també va resultar molt interessant. Finalment, Lukaixenka també va marxar. I Wladimir Klitschko va batre el rècord de Foreman. I va ser un èxit, genial.
  A Rússia es van adoptar algunes esmenes a la constitució, que la van fer més oberta al món. Ja al funeral de Vladimir Putin, Biden i Mishustin es van reunir i van acordar que Rússia i els Estats Units es convertirien en socis amics, i potser aliats. Aleshores es van comprometre a fer una cimera amb les portes obertes. El món es va fer cada cop més estable i millor. La mort de Vladimir Putin va ser rebuda positivament per molts. Sí, i a Rússia, la gent es va alegrar: finalment van aconseguir la llibertat.
  Vladimir Zhirinovsky, tornant a participar en la carrera presidencial, va assenyalar:
  L'era ha mort, visca l'era!
  Alexander Lukaixenko va fugir a la Xina... Però Kolka es va quedar a Rússia. El món està canviant per a millor.
  
  ELS COMUNISTES NO NECESSITEM ZYUGANOV
  A les eleccions presidencials de 1996 a Rússia, Ieltsin va recollir més vots a la primera volta. I el general Lebed, que va ocupar el tercer lloc, va passar al costat del president en funcions. La posició dels comunistes es va desesperar. I com a mínim va resultar que durant quatre anys van perdre el poder. A la part més important de la presidencial. Però un comunista intelЈligent dels guàrdies de Zyuganov va decidir que Gennadi Andreevich era només un peó mediocre que significava poc per al partit. I ara mateix s'està interposant en el camí.
  I l'1 de juliol de 1996, Gennady Zyuganov va morir per l'explosió d'una bomba. I va canviar molt. En concret, segons la llei, la campanya electoral va començar d'una manera nova i s'havia de dur a terme en un termini de quatre mesos. I calia recollir ja mig milió de signatures. Així que tot va tornar a completar el cercle.
  I la data de les eleccions l'havia d'anunciar el Consell de Federacions. I per descomptat fins a finals d'octubre.
  Els aduladors de Ieltsin també van intentar declarar la seva victòria sobre la base dels resultats de la primera ronda, però no ho van aconseguir.
  Al contrari, el Consell de Federacions va anunciar el 29 d'octubre de 1996, com a data de noves eleccions presidencials. Per tant, la situació està molt agreujada. Per descomptat, Vladimir Zhirinovsky i Grigory Yavlinsky van anunciar el seu desig de lluitar de nou. Per descomptat, també hi hauria d'haver un candidat dels comunistes, però qui? Es va produir una lluita interna. També hi ha problemes amb Ieltsin: la seva salut va fallar i va tenir un quart atac de cor. Però l'elit clarament no volia empènyer Alexander Lebed. No és segur que el nou dictador sigui manejable. Potser comenceu a trencar els fils connectats.
  Alexander Lebed ja és al càrrec... Aquesta és la situació. És cert que els comunistes van nomenar Valentin Kuptsov. No és la millor opció: fins i tot més gran que Zyuganov, però almenys no calb. I amb ell el poder impactant del Partit Comunista. Rutskoi va ocupar el càrrec de governador de la regió de Kursk. Tot encàrrec per encàrrec. L'enfrontament entre els comunistes i el partit governant va continuar. Només Ieltsin ja és mig mort. I el Partit Comunista va canviar el cavall. Shilov va ser substituït per Mylov. I tot i així, ambdós líders comunistes estaven desproveïts de carisma i no tenien una fama durant molt de temps.
  Però Vladimir Zhirinovsky, després d'una actuació infructuosa, va tenir una segona oportunitat. I això el va animar molt. I va començar a renyar a Ieltsin molt més activament.
  I aquest últim encara va anar a noves eleccions. Ha començat la segona volta de la campanya electoral.
  Valentin Kuptsov no és precisament carismàtic, però darrere seu hi ha el poder dels partits d'esquerra. I ràpidament recull signatures. Yavlinsky, després d'haver rebut el quart lloc, vol més. I Vladimir Jirinovski està furiós.
  A més, es troba el motiu. Els txetxens van assaltar la ciutat de Grozni i Lebed va signar una rendició vergonyosa. I aquests acords són un motiu excelЈlent perquè Zhirinovski s'acosti.
  Vladimir Bryntsalov ja no va anar a les urnes, pel que sembla tenia prou fama i popularitat. I Vladimir Zhirinovsky va començar a llançar cavalls de nou i l'atenció dels mitjans va començar a desplaçar-se cap a ell. I aleshores a Vladimir Volfovich també se li va negar el registre, declarant que les signatures eren falses. I també tot un escàndol.
  Vladimir Zhirinovsky va anar en ascens... Es va moure com un tigre deslligat. I l'escàndol va seguir l'escàndol... Com a resultat, Valentin Kuptsov va passar a l'ombra, i la propaganda va reduir deliberadament les eleccions a un enfrontament entre Vladimir Jirinovski i Boris Eltsin. Així que a tothom li semblava més rendible i més segur. A més, Vladimir Volfovich va ser retratat com el segon Hitler i una gran amenaça per a Occident. I això s'ha de dir seriosament.
  Aquí teniu un espantaocells per agafar i utilitzar per als vostres propis propòsits. I Valentina Kuptsova hauria de ser ignorada tant com sigui possible. Aquesta va ser una tàctica tan astuta de Boris Eltsin. Més precisament, l'equip de Boris Eltsin.
  I Vladimir Jirinovski, jugant amb el públic, es va comparar amb Hitler. Notant que Hitler ni tan sols tenia una educació secundària, i Vladimir Zhirinovsky es va graduar a la Universitat Estatal de Moscou amb un diploma vermell. Ell és un heroi, Vladimir Volfovich. A més, si Hitler, sense educació secundària, va conquerir tota Europa en un mes i mig, llavors Zhirinovsky capturarà el món sencer en tres mesos i tots els pobles del planeta Terra treballaran per Rússia!
  Un impuls tan militant, per descomptat, va atreure i alhora atemorir.
  Vladimir Zhirinovsky es va enrabiar i cada cop més...
  I amb plaer va fer el paper d'un espantaocells, i va divergir cada cop més. I la qualificació de Vladimir Volfovich va créixer a passos de gegant. A molts els va agradar la seva militància, sobretot als joves. I una formidable sacsejada de punys.
  I Ieltsin estava prenent medicaments... I poques vegades apareixia en públic, i estava clar que li costava moure's.
  Hi havia altres candidats presidencials, no tan destacats. No van fer cap paper. Shakum, Vlasov, Fedorov no van anar a votar. Tuleev va rebre el càrrec de ministre d'Afers de la CEI i tampoc va participar a les eleccions. En comptes de Tuleev, Piotr Romanov es va convertir en un suplent dels comunistes. I això també és molt greu.
  Alguns demòcrates han pujat a la presidència. A més de Yavlinsky, Konstantin Borovoy també va decidir provar la seva mà. I també va poder recollir signatures per al registre. Almenys es va convertir en diputat. I va aconseguir registrar-se. Altres ja eren poc coneguts i poc brillants.
  Així que Vladimir Zhirinovsky va assumir el paper de l'home de la catifa principal. No com l'última vegada que el fill de l'advocat no s'assemblava a ell! No, aquesta vegada Vladimir Zhirinovsky estava en flames i va acabar com l'infern. I en parlaven tot el temps.
  I del que parlen és el que voten... Però Ieltsin d'alguna manera, per motius de salut, gairebé no s'agita. Però van fer campanya per ell. Hi ha hagut molts vídeos.
  És a dir, Ieltsin es va convertir en un heroi virtual. I mola... Com un discapacitat amb quatre infarts, puja a la presidència. Però hi ha diferents rumors sobre Ieltsin. I moltes preocupacions...
  I el resultat de les eleccions és imprevisible... Encara que diuen molt que ara regna la pau al Caucas, de fet, allà hi va haver una capitulació vergonyosa.
  Vladimir Zhirinovsky cada cop més sovint es comparava francament amb Hitler i fins i tot el gaudia clarament...
  Així que tot va augmentar... Al mateix temps, es van signar acords amb Maskhadov i Yandarbiev. Lebed estava ara en autoritat i va fer campanya per Ieltsin. Només que cada cop es parla menys del mateix Ieltsin. És cert que quan se'ls injecten drogues, encara sortirà i dirà una mica d'estupidesa i després s'amagarà de nou.
  Sí, és una mica divertit. Com van començar les eleccions segons l'esquema shiza. I Alexander Lebed parla de Ieltsin molt més sovint del que sembla el mateix Ieltsin.
  El temps passa... i el 29 d'octubre de 1996 s'acosta cada cop més...
  Aquí a Bielorússia, Lukashenka també està fent un cop d'estat a l'estil de Ieltsin. Tot va en la direcció de l'autocràcia.
  I el dictador està nu!
  No obstant això, per molt que la propaganda de Ieltsin, i tots aquests mitjans de comunicació, intentés portar l'actual president malalt i compromès i el nou Führer Vladimir Zhirinovsky a la segona volta, encara no va funcionar. Segons els resultats de la primera volta, Valentin Kuptsov va quedar en segona posició, amb un marge de només un tres per cent d'Eltsin. I Jirinovski va ser tercer. Està clar que el mig mort Boris Nikolaevich simplement no va tirar físicament la campanya electoral i no va poder guanyar a la primera volta. Però sembla que les autoritats volen això. I ara la situació ha augmentat bruscament.
  Vladimir Zhirinovsky es va enfrontar a una elecció difícil. Donar suport als comunistes, o a Ieltsin greument malalt. Els comunistes van oferir a Vladimir Volfovich el càrrec de primer ministre i cinc escons al govern. Però Boris Eltsin no volia donar res...
  I és necessari... Però Vladimir Zhirinovsky va entendre que si guanyaven els comunistes, tot podria tornar al sistema de partit únic. Per tant, Valentin Kuptsov no volia guanyar. Hi havia una situació tan maleïda de difícil, allà on la llancis, allà on vagis.
  I no volia anar a buscar una aliança amb els comunistes, i Ieltsin no vol donar res.
  Al final, Vladimir Zhirinovsky va dubtar una mica, però, tanmateix, va decidir que estaria bé ser primer ministre. I va demanar als seus electors que votessin Valentin Kuptsov.
  I el novembre de 1996, la segona volta de les eleccions. Amb tot el problema, amb Eltsin, ell i Lebed van començar a dir tonteries francas, i el tipus de canvi del ruble enfront del dòlar es va enfonsar bruscament.
  Valentin Kuptsov va passar a la segona ronda juntament amb Vladimir Zhirinovsky. I això es va convertir en el moviment del seu gran mestre...
  Les eleccions es van celebrar en tres setmanes... Ieltsin va ser derrotat i el govern va canviar.
  Vladimir Jirinovski es va convertir en primer ministre, i Valentin Kuptsov va ser president... I el Partit Comunista de la Federació Russa va arribar al poder.
  I ara ha començat una nova era. Valentin Kuptsov, tot i que formalment era comunista, en realitat va continuar el curs anterior. Només els oligarques han canviat. Bé, també va agafar i anulЈlar el limitador en referèndum en dos mandats. Els preus del petroli van pujar, va començar una recuperació econòmica i Valentin Kuptsov va guanyar fàcilment les eleccions presidencials... La política exterior va ser moderada i Valentí no va pujar al cap. Però tampoc es va unir a l'OTAN... Així que tot va seguir les ones habituals. Valentí no va aixafar l'oposició, no va empresonar els oligarques i va ser una cosa semblant a un avi amable... Va guanyar les eleccions presidencials de l'any 2000 al desembre. I el 2004. I el 2008. I el 2012...
  Valentin Kuptsov s'estava fent vell i es deixava robar... I va organitzar el seu seguici. I va guanyar el 2016 sense cap problema, però... El 2020 va arribar el coronavirus. I Valentin Kuptsov ja té vuitanta-tres anys. I per primera vegada, el pantà estancat de la Rússia comunista es va sacsejar. I per primera vegada hi va haver un malestar greu i una infecció massiva. I aleshores va començar a sacsejar Rússia.
  I en l'economia durant molts anys, gairebé zero creixement. I Valentin Kuptsov s'assemblava cada cop més al difunt Bréjnev. I es preparava per a la seva victòria completa. Però les eleccions es van celebrar sota el xiulet i el soroll, i les protestes massives.
  Valentin Kuptsov va sentir que el seu tron tremolava... I el dictador insubstituïble va començar a llançar tropes contra els rebels.
  I d'alguna manera va reprimir les protestes, i va ser elegit per setè mandat consecutiu.
  També hi va haver diferents esdeveniments al món. No hi havia maidan a Ucraïna, ja que Viktor Ianukóvitx era bastant lleial a Occident.
  Vitali Klitschko va ser campió del món de boxa una mica més. Derrotarà el preceptiu Stevenson, i després tres boxejadors. Es mantindrà fins a finals del 2016. El bomber de bronze més ample va guanyar el títol de campió del món interí. I després va heretar Vitali Klitschko, que va acabar amb la seva carrera. Wyder es va beneficiar de la lluita posterior. I el seu rècord de nocauts era encara més llarg, quaranta-cinc baralles...
  Wladimir Klitschko va derrotar Tyson Fury aquesta vegada, i després Glazkov. Després un altre Brown, i tres boxejadors més... Però la lluita amb Weider no va poder tenir lloc... I Wladimir Klitschko encara va perdre contra Anthony Joshua, però no el 2017, sinó el 2019... Tot i així, tant l'edat com l'enemic tenen gana, joves, enfadats. Així que Wladimir Klitschko, tot i que va establir diversos rècords, encara no va poder convertir-se en el campió del món indiscutible. Encara que ambdós germans han aconseguit més que en la història real.
  I les seves carreres van ser més llargues i més victòries. Wladimir Klitschko va establir molts rècords i va entrar al saló de la fama. Molts el consideraven fins i tot el millor boxejador de pes pesat de tots els temps.
  Garri Kasparov tampoc va acabar amb la seva carrera d'escacs. I tot i la seva considerable edat, el 2016 va poder jugar el partit pel mundial amb Carleson, i fins i tot va reduir el temps principal del partit a un empat.
  També hi va haver altres canvis. Després de dos mandats de Ianukóvitx el 2020, Vitali Klitschko va ser pres i elegit com a nou president d'Ucraïna.
   Així, doncs, per primera vegada a la història mundial, el campió mundial de boxa es va convertir en el president del país... I això també és interessant... L'inamovible Lukaixenka governa a Bielorússia durant molt de temps, però també hi va haver disturbis i disturbis. I promeses de reformes i canvi de constitució. Així que no us agradi el favor del dictador: aviat arribarà la fi de qualsevol tirania.
  Al Kazakhstan, Nazarbayev va marxar, i fins ara està tranquil, excepte pel coronavirus.
  La vacuna es va desenvolupar a Rússia molt tard. Tot i així, el govern és vell i inert. I Valentin Kuptsov cada cop està caient més en la bogeria. I ja li donen suport.
  Als Estats Units, Donald Trump va guanyar un segon mandat. El coronavirus va colpejar Amèrica menys que a la història real, i tampoc no hi va haver rebelЈlió negra. A més, els Estats Units i Rússia no estan en una confrontació, per la qual cosa els mitjans de Trump tampoc van pressionar tant.
  Així que Donald Trump està en el seu segon mandat... I Wladimir Klitschko es va negar a treballar al govern del seu germà Vitali, que va arribar a ser president, i va reprendre la seva carrera en la boxa. I a la tardor del 2021, efectivament va eliminar White, que tenia el títol de campió del món interí. Així que Wladimir Klitschko va fer un gir al rècord de Foreman. I això és lloable.
  Sobretot perquè ja va vèncer a Tyson Fury. I el rei dels gitanos ja parlava de venjança.
  Volia recuperar, amb l'esperança de veure que Wladimir Klitschko ja no és el mateix.
  I aquesta és una lluita interessant. I, immediatament per als quatre cinturons. I Wladimir Klitschko mai ha tingut això per convertir-se en campió del món en totes les versions alhora. I Wladimir Klitschko lluita contra un elefant-lleó.
  I el març de 2022 va tenir lloc el duel entre Wladimir Klitschko i Tyson Fury. I aquesta lluita s'ha de dir simplement super. I s'estava preparant una sensació òbvia.
  Wladimir Klitschko es va preparar a fons i estava motivat com mai. I tot un huracà va fer ràbia en ell, i una ràfega de passió.
  I així va començar la baralla amb trets. Però aquest Vladimir va actuar de manera molt més diversa. I va colpejar amb la mà dreta al cos. Tyson Fury no s'esperava això. Wladimir Klitschko no ho havia fet mai abans. I Vladimir Vladimirovich també va fer un magnífic cop amb la mà esquerra al cos. I directament al fetge.
  Bé, Tyson Fury no esperava tal engany quan van colpejar el fetge amb totes les seves forces. I va fallar, i va rebre un cop greu i va caure. I realment va aconseguir aixecar-se, però es va trontollar.
  I Vladimir Vladimirovich Klitschko va acabar amb Tyson Fury. I va ser una victòria magnífica i sensacional.
  Wladimir Klitschko no només va batre el rècord de Foreman, sinó que entre totes les categories de pes es va convertir en el campió del món absolut més antic. I això, per descomptat, és un super èxit! Però també pots mantenir una defensa i venjar Tyson Fury. Però només per molts diners. Tyson Fury ho vol.
  I a Wladimir Klitschko se li va oferir una quota rècord en la història de la boxa de més de tres-cents milions de dòlars. I és una lluita esbojarrada. Això en general és molt xulo.
  I el setembre del 2022, finalment es va produir la represa. El combat és increïble. Els dos boxejadors gegants es van colpejar. I va ser una lluita més enllà de les possibilitats.
  I Wladimir Klitschko va tornar a guanyar, en la lluita més espectacular i sagnant de la història de la boxa professional. I va ser genial!
  Wladimir Klitschko també va batre un altre rècord de Foreman en defensa del títol.
  I el 4 de desembre de 2022, Valentin Kuptsov va deixar voluntàriament el càrrec de president de Rússia amb només vuitanta-cinc anys. I va donar pas als quadres més joves.
  I així gira la història, en un món on no hi havia lloc per al senil Gennady Zyuganov.
  
  SI NO DECLAREU LA GUERRA A RÚSSIA
  Alemanya va fer una mica més intelЈligent a la Primera Guerra Mundial, especialment el rei Guillem II. No va declarar la guerra a Rússia. I va ser un moviment molt fort. Nicolau II va dubtar. I així les tropes alemanyes, sense deixar-se distreure pel segon front oriental, van capturar Bèlgica en deu dies. I després van recórrer París, portant-lo al ring. I les tropes anglofranceses van ser derrotades, i es van rendir parcialment.
  I la Rússia tsarista no va entrar a la Primera Guerra Mundial. França estava ocupada. I Àustria-Hongria va atacar Itàlia... I llavors les forces eren desiguals.
  Però al mar, Gran Bretanya va poder derrotar la flota alemanya. I la guerra a Occident va prendre un caràcter prolongat. Turquia i les tropes alemanyes van començar a avançar cap a Egipte. I van guanyar. Aleshores els alemanys es van apoderar de colònies a Àfrica. El moment clau va ser la presa de Gibraltar. Per això, les tropes alemanyes van ocupar Espanya. L'exèrcit de l'Imperi Castellà era, contra els alemanys, molt feble. I van capturar Gibraltar en un assalt precipitat i ràpid.
  Després d'això, van bloquejar l'entrada de l'esquadra anglesa i van començar a capturar Àfrica.
  Aquí i la Rússia tsarista, després de pensar una mica, van declarar la guerra a Gran Bretanya. De fet, podeu agafar l'Iran, l'Índia i part d'Indoxina. I sense grans pèrdues. I l'exèrcit de Guillem va prendre i ocupar Portugal, juntament amb totes les seves colònies. I aquest és un moviment molt agosarat i molt devastador.
  I la Rússia tsarista es va traslladar, a través de l'Iran, a l'Índia i més enllà a Àsia. I el Japó també va prendre i atacar Gran Bretanya. I això ja és greu. Van començar a premsar els britànics com batejant mantega amb crema agra. I això és només el començament. Aquí, els alemanys també van llançar submarins; afortunadament, tenen prou recursos. I van començar a acumular bombardeigs a Londres i a la mateixa Anglaterra, fent un trosset. El poder de Wilhelm va actuar d'una manera combativa. Molt semblant a un combat. Semblava que una mica més i Gran Bretanya es posaria de genolls. Però aleshores els Estats Units van entrar a la guerra. I això ja és greu. La Rússia tsarista va capturar l'Índia, l'Iran i la major part d'Indoxina. Alguna cosa va ser presa pel Japó a Àsia. Després d'això, el samurai va entrar en una guerra amb els Estats Units. La lluita es va desenvolupar al mar.
  I Alemanya va llançar un atac aeri i submarí contra Gran Bretanya.
  Rússia va resultar estar en la posició més avantatjosa, que va capturar molt gairebé sense pèrdues i ara va començar a digerir les seves noves colònies ...
  I la Primera Guerra Mundial va agafar un caràcter prolongat.
  Els japonesos al mar van derrotar inicialment als nord-americans menys experimentats i hàbils. Però aleshores els Estats Units, fent servir el poder econòmic, van alliberar molts vaixells i els submarins van començar a prendre la iniciativa.
  Però els alemanys, que tenien el control d'Àfrica i gairebé tota Europa: Itàlia va ser capturada per Àustria-Hongria, van poder, després de tres anys de guerra submarina, noquejar la flota anglesa, i apoderar-se del domini al mar, van desembarcar a la pàtria. .
  Els britànics van lluitar desesperadament, van utilitzar tancs a les batalles. Però els alemanys ja tenien els seus.
  I el setembre de 1918, Londres va caure. I així els britànics van continuar la guerra des del Canadà. I Alemanya va atacar els EUA. I la Primera Guerra Mundial va continuar amb molta amargura.
  Triturat el següent 1919, els submarins alemanys dels nord-americans van intentar aconseguir-ho. Però el Japó és colpejat al mar i els Estats Units a l'estranger. Fins ara, no ha estat possible arribar a Amèrica amb avions. I cal construir una flota enorme de pressa.
  I les batalles es van convertir en aire i aigua...
  El 1919 i el 1920 van passar sense gaire canvi, amb batalles al mar. Els Estats Units van patir grans pèrdues, però van construir nous vaixells precipitadament. Perdut i Alemanya, juntament amb les colònies, i el Japó... L'any 1921, la Rússia tsarista, sota la pressió dels alemanys, va acceptar entrar en guerra. Ara pràcticament tot l'hemisferi oriental estava en contra dels EUA.
  Les tropes tsaristes van llançar una ofensiva a Alaska l'hivern de 1922. I va ser un moviment fort, ja que el territori allà està gairebé a prop, de fet, limita.
  A l'exèrcit tsarista van aparèixer bons tancs, dissenyats pel fill de Mendeleiev. Així com els primers helicòpters del món, i els bombarders més potents amb sis i vuit motors.
  I la Rússia tsarista ja s'ha convertit en un rival formidable...
  I ara, al tanc pesat "Peter", un dels primers entre els abombats, la tripulació d'Alenka està lluitant.
  Malgrat la gelada de març d'Alaska, les noies lluiten descalces i només amb bikini. I el tanc és molt potent a Rússia.
  L'Alenka dispara amb una arma poderosa i molt mortal, i diu amb un somriure:
  - Per al rei moren com a herois, per a un polític sense rei al cap, es converteixen en cadàvers durant la seva vida!
  Anyuta va assenyalar amb una picada d'ullet als seus cruels companys i també colpejant l'enemic amb un canó:
  - No hi ha res més estúpid que morir per una persona indigna, però encara és pitjor morir per una idea absurda!
  Alla també va colpejar amb una força colossal, movent el seu taló nu a la recàrrega de l'arma i va cridar:
  - El governant més gran no és res davant de Déu, i el polític més honest, la misèria moral davant una persona real!
  Maria va donar una ràfega de metralladores i va segar els enemics de manera molt agressiva:
  - La neu és blanca, però es torna negra de les eleccions industrials, una persona neix net, però aprèn a ser un porc, havent entrat a la política!
  Matrena va declarar, aixafant els americans que l'atacaven amb passió salvatge:
  - El polític intenta presentar-se com a blanc i esponjós, però de fet és espinós com un cactus, només que no al desert, sinó al mig d'un bosc ple d'alzines i soques serrades!
  Marusya va gargotejar a l'enemic i també va disparar des d'un canó, destruint el búnquer americà i va xisclar:
  - Si vols viure com un home blanc, fes coses fosques amb una falta d'escrúpols inhumana!
  Olimpiada la va agafar i va prémer els pedals amb el taló nu, intentant accelerar el seu poderós tanc i va cridar:
  - Viure com a persona blanca no depèn del color de la pell, sinó de la quantitat de matèria grisa al cap i de la brillantor dotació de la capacitat d'enganyar la gent!
  I la noia heroi esclatarà a riure...
  L'exèrcit tsarista es mou per Alaska... I a finals de la primavera de 1922, ja ha entrat al Canadà.
  En les batalles, l'exèrcit tsarista va resultar no ser gens feble. I les noies lluiten al cel amb avions de caça.
  Anastasia Vedmakova va abatre un avió nord-americà fent servir els dits nus dels peus i va cridar:
  - La felicitat no es pot construir a partir de la sang, però amb l'ajuda dels diners, almenys, pots construir la ilЈlusió de benestar!
  Akulina Orlova la va agafar i amb els dits nus va apuntar la metralladora cap a l'objectiu i es va estavellar contra l'enemic, va emetre:
  - Pots soldar la unitat amb ferro i sang, però la sang, com l'àcid, corroirà qualsevol metall, però l'amor s'unirà amb una cadena tal que no trencarà ni tan sols el titani!
  Margarita Magnitnaya va batejar i va tallar l'enemic, i el va fer cremar i xisclar:
  - El diable va crear la política perquè la gent tingués una mica d'esperança dels rossinyols, i molts becs dels galls, i un nombre incalculable de problemes cantats per corbs polítics!
  Les noies són guerreres molt sàvies, en les quals hi ha tanta calor i molta pressió.
  L'Alice i l'Angelica també estan disparant i tallen els enemics.
  Alícia va disparar, derrocant l'enemic i va emetre:
  - Satanàs va néixer quan un polític va prometre per primera vegada l'impossible fins i tot per al Déu Totpoderós!
  Angélica va llançar una granada de poder destructiu amb els dits dels peus nus, va esquinçar els americans i va xisclar:
  - Ningú no ha vist mai Déu, però el dictador parpelleja a la pantalla tot el temps, i també vol arribar a ser com el Totpoderós, encara que ell mateix sembla més un bufó xerraire!
  Alícia va tornar a llançar la granada mortal amb el peu descalç i va piular, somrient les dents:
  - No hi ha ningú més fort que el Déu Totpoderós, però en la mesquinesa el polític és superior al Diable, i és capaç de prometre alguna cosa més enllà del poder del Totpoderós!
  Angélica també va agafar i va llançar el paquet explosiu amb el seu taló nu, i va arrossellar amb agressivitat:
  - Si algú pensa que no hi ha Déu, mirant el nostre món, de seguida assegureu-vos que el Diable existeix, mirant els polítics!
  La Victoria i la Veronika també lluiten aquí.
  Victòria va llançar el seu peu nu i cisellat i va trencar una massa d'oponents en trossos:
  - Un polític té menys consciència que les molècules al buit, però hi ha més promeses que gotes al mar!
  La Verònica va assenyalar, disparant a l'enemic i va llançar un bumerang amb els seus dits nus i vyaknula:
  - No hi ha pedres seques al riu, gent honesta a la política, sentint compassió entre dictadors, i els que voten als que porten una pedra al cor seran castigats!
  Stalenida també lluita aquí a l'exèrcit tsarista. I amb el mugró escarlata del pit va prémer el botó i va xisclar:
  - Pots comptar totes les gotes del mar, totes les estrelles del cel, però els polítics fan tantes promeses electorals que fins i tot el Déu Totpoderós omniscient no sap el nombre exacte!
  Tamara també va colpejar les tropes ianquis. Va donar la volta al tanc Maccabee amb un cop precís i va arrollar:
  - Quan un dictador restableix els termes del govern, els valors vitals dels subjectes sota aquest control tendeixen a zero i les promeses es redueixen al no res!
  Els Quatre Grans també van lluitar aquí.
  La Natasha va disparar un llamp des del seu mugró escarlata, va cremar els soldats ianquis i va arrollar:
  - Després d'haver reiniciat els termes de la dictadura, no podreu esborrar en no res, i la memòria dels crims i errors del tirà!
  Zoya també va disparar un púlsar de plasma màgic d'un mugró de maduixa i va xisclar:
  - El dictador té una porra a les mans, però tot i així serà ell qui no es pugui fer entrar a una parada de bestiar!
  L'Agustí també va apunyalar amb raigs de màgia de batalla dels seus mugrons escarlata i va arrollar:
  - Déu no li va donar banyes de porc, un dictador d'omnipotència, una política d'impunitat, sinó una dona d'eterna joventut, però cadascú té la possibilitat d'aconseguir el que es mereix!
  Svetlana, amb una rialla, va deixar anar una taca devastadora dels mugrons de maduixa, de destrucció completa, i va dir:
  - Un llop té ullals, un lleó té urpes, una guineu té una cua, un polític té una llengua, un home té un cap i un porc desagradable té problemes: les banyes no creixen!
  Així que els quatre es barallen com les noies són súper...
  I al cel, Albin i Alvin són batuts pels Estats Units per Alemanya. Les noies també, què puc dir: super classe!
  L'Albina, prement els botons del joystick amb els peus nus, va abatre un avió americà i va arrollar:
  - El llop s'alimenta de potes ràpides, la dona és nua i les cames esveltes, el llop turmenta la víctima amb ullals, les dones maten a cops amb llargues llengües!
  L'Alvina, aixafant l'enemic i tombant prement el seu taló nu, la va agafar i va arrollar:
  - Córrer allarga la vida, però per què una llebre viu tan poc? Perquè no corre, sinó que fuig, i qui fuig no pateix longevitat!
  Les noies, per descomptat, aixafen completament els americans al cel. El Canadà ja ha estat capturat i les batalles estan en marxa al mateix territori d'Amèrica. Aquí la resistència és ferotge, però no prou sistèmica. Però, de totes maneres, avancen les unitats alemanyes i russes, i després les japoneses. Hi ha un clip real dels EUA. I aquí, és clar, les noies són les primeres com a lluitadores.
  Nicolau II va comentar això:
  - Hi ha dones a la nostra Rússia,
  Que condueixen un avió en broma...
  Que tothom a l'univers és més bonic,
  Destrossa l'enemic en trossos!
  
  Han nascut per guanyar
  Per glorificar Rússia durant segles...
  Després de tot, el nostre besavi,
  Van reunir un exèrcit per a ells alhora!
  De fet, això és alhora genial i combatiu... Finalment, la coalició s'ha acostat a Nova York i Washington. I els EUA capitularen. Només el 25 de desembre de 1922. Així va acabar la Primera Guerra Mundial.
  El món es va calmar i les colònies es van redistribuir. Els països conquerits, guanyadors, van digerir. Hi va haver una ràpida recuperació econòmica a tot el món. Rússia es va desenvolupar especialment ràpidament. Encara que, per descomptat, no hi pot haver pau eterna...
  S'està gestant una nova guerra entre Alemanya, Àustria-Hongria, que ha adquirit colònies, i Rússia. El que importa aquí és de quin costat està el Japó.
  Els alemanys volen guanyar els samurais al seu costat, i els russos al seu. I d'això depèn molt: qui serà el guanyador.
  Bé, la Segona Guerra Mundial és una altra història. Però amb noies tan lluitadores i dures, Rússia, en principi, no pot perdre. Així que que les nostres noies siguin glorioses!
  
  KURSK DUT SENSE UN SEGON FRONT
  En un dels universos paralЈlels, Japó va guanyar la batalla de Midway, com hauria d'haver estat amb una probabilitat del noranta per cent. I després va capturar l'arxipèlag hawaià. Samurai també va colpejar l'Índia. Per salvar la seva colònia més gran, Churchill es va veure obligat a traslladar part de les tropes d'Egipte. La qual cosa va portar al fet que l'operació "Torxa" es posposava.
  Tanmateix, això encara no ha afectat el curs de la guerra a l'est. Els alemanys van ser derrotats a Stalingrad. L'Exèrcit Roig avançava a Ucraïna, però aleshores Mainstein va restaurar parcialment la situació. I la primera línia va ser la mateixa que en el quaranta-tres anys de la història real.
  Però a Egipte, Rommel encara esperava reforços, inclosos els tancs Tiger: trenta peces noves i quatre divisions alemanyes i vuit italianes més. I va aconseguir vèncer els encara debilitats britànics arribant al canal de Suez. En aquestes condicions, Churchill l'abril de 1943 va oferir als alemanys una treva durant un any. Roosevelt, que va ser colpejat al mar pels japonesos, i cada cop més els Estats Units van ser turmentats per l'augment del nombre de submarins alemanys, també va proposar una treva durant anys. I el bombardeig del Tercer Reich va reduir la intensitat encara abans.
  Així, el Tercer Reich va prendre el control del nord d'Àfrica i va alliberar les seves mans a l'oest.
  I també superas Johann Marcel va romandre viu. I això també és un gran avantatge per al Tercer Reich.
  Així, Hitler va tornar a ajornar l'operació Ciutadella per tal de concentrar-hi més forces i obtenir un avantatge tecnològic.
  Marsella a finals del quaranta-dosè any va abatre tres-cents avions, i per això va rebre de nou la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Després d'això, va ser traslladat al front oriental. La qual cosa va resultar molt més fresca i no menys exitosa per a Marsella.
  Però va continuar lluitant i per cinc-cents avions l'estiu de 1943 va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. A més, Marsella va rebre la Luftwaffe Platinum Cup amb diamants per a quatre-cents avions. També per agost portant
  El nombre d'avions abatuts fins a sis-cents Marsella va rebre una creu d'or de mèrit militar amb diamants. El primer entre els soldats del Tercer Reich a aconseguir aquest premi.
  L'ofensiva nazi al Kursk Bulge va començar només l'1 d'agost de 1943. Hi havia diversos motius per al retard. Incloent el desig de provar els últims tancs a la batalla. I no només conegut a la història real: "Tigre", "Pantera" i "Ferdinand". Però el "Lleó", que els alemanys van poder llançar a la sèrie, perquè després de la victòria a Midway, el bombardeig del Tercer Reich es va fer moltes vegades més feble, i el Fritz tenia prou recursos per portar el "Lleó". tanc a la producció en sèrie. Una mica abans, es va acabar el treball al "Tiger" -2. En la història real, es podria haver llançat sis mesos abans a la producció en massa, però l'expectativa del Panther -2 ho va impedir. En aquest cas, Hitler va donar a la instalЈlació més ràpid "Tiger" -2 per conduir a una sèrie. I per fer el Panther -2 més perfecte, perquè amb una millor protecció no pesés massa i quedés més baix de silueta. I, per descomptat, el ratolí. Aquesta màquina també, a causa del fet que els aliats van interferir menys amb els alemanys i després van deixar d'interferir completament, també es va crear en forma metàlЈlica abans i va aconseguir entrar en una petita sèrie.
  Així que els alemanys ja tenien en servei l'1 d'agost: "Pantera", "Tigre", "Tigre" -2, "Lleó", "Maus" i "Ferdinand". A més, el "Tigre" ja semblava, com el "Ferdinand", una mica antiquat. I el "Lleó", que pesava noranta tones, s'assemblava a un "Tigre" -2 engrandit. Només l'armadura lateral té un gruix de 100 mm a les pendents i la pistola té un gruix de 105 mm amb una longitud de canó de 70 EL. És cert que les batalles reals van demostrar que es tracta d'un canó de 88 mm amb 71 el i més ràpid i millor, encara que el Lleó en té de més potents, però només cinc trets per minut contra vuit, i a més, per descomptat, un subministrament menor d'obuses.
  L'augment de calibre també és un menys...
  En general, els alemanys van reunir forces colossals... I van aconseguir la supremacia aèria. I l'Exèrcit Roig va crear una poderosa defensa. Els alemanys tenien més tancs, infanteria, canons i sobretot avions que a la història real. Però tot i així, juntament amb les reserves del Front de l'estepa, l'URSS va reunir més de dos milions de soldats i oficials, cinc mil i mig de tancs, uns trenta mil canons i llançadors i uns tres mil avions. I alhora, una defensa molt desenvolupada pel que fa a l'enginyeria.
  Els alemanys van reunir amb els aliats més d'un milió i mig de soldats, quatre mil i mig de tancs, setze mil canons i llançadors de gas i uns quatre mil avions.
  Així, el Fritz només tenia superioritat a l'aire, cedint-se a les forces terrestres. Sobretot en artilleria. Però, d'altra banda, l'URSS tenia un percentatge més gran de canons de petit calibre més lleugers. El Fritz tenia un gran avantatge en tancs pesats i canons autopropulsats. A més, el nivell general de mobilitat de l'exèrcit alemany era més elevat. Els alemanys tenien avantatge en el nombre de motocicletes i camions i cotxes. A més, els lliuraments de préstec-arrendament pràcticament han cessat.
  Així que les forces estan aproximadament a nivell i el resultat de la batalla no està clar. Els alemanys, potser, són de millor qualitat, però les tropes soviètiques també van guanyar molta experiència de combat. Moltes divisions de les SS.
  Exèrcit Roig a la defensiva. Així que les possibilitats són unes cinquanta-cinquanta.
  L'1 d'agost, els alemanys van aconseguir una certa sorpresa tàctica, però no estratègica. Aquesta vegada, els nazis van ser capaços de superar l'Exèrcit Roig deslЈlisant informació errònia i la preparació de l'artilleria no va tenir lloc.
  Aleshores es van traslladar els monstres feixistes.
  Al tanc "Lleó", la tripulació femenina de la Gerda munta. Les noies estan disposades a lluitar. Les petxines reboten a l'armadura del seu tanc com pèsols. No pots agafar res al seu front.
  La Gerda fa un tret amb els dits dels peus nus i diu:
  - Un polític és una merda que el millor és sortir a les aigües turbulentes d'una campanya electoral!
  Charlotte dispara després d'ella i també colpeja el canó soviètic, dient agressivament:
  - Als polítics, com als nens, els agrada molt compondre, però a diferència dels nens, fan que els votants siguin orfes de la ment!
  Lupanula de les metralladores del tanc "Lion" i Christina, notant:
  - El polític fa servir la seva llarga llengua com a xarxa per atrapar els votants amb la intelЈligència de les libèlЈlules!
  Magda també va disparar del canó al seu torn, arrossegant:
  - Un polític és una prostituta la llengua de la qual és massa llarga per donar plaer i les cames massa curtes per empènyer-la al cim!
  I avions alemanys lluitaven al cel. Aquesta vegada, el ME-309 va entrar a la sèrie, ja que els aliats no van bombardejar i va ser més fàcil passar a la producció d'un nou avió més avançat i potent.
  El ME-309 tenia una velocitat de fins a 740 quilòmetres per hora, que és una gran quantitat de vehicles propulsats per hèlix, i tres pistoles d'aire de 30 mm i quatre metralladores de 14 mm. Set punts de tir per a un caça d'un sol seient són molt.
  Per descomptat, Johann Marcel està fora de la competició, però dues noies alemanyes, simplement les pilots de primer nivell, van obrir la seva carrera: l'Albina i l'Alvina. I són precioses, i lluiten al Kursk Bulge descalços i en bikini.
  L'Albina va enderrocar un cotxe soviètic sobre la marxa i va xisclar:
  - El polític vol convertir-se en un celeste, però només té orgull al cel, però de fet és un dimoni de l'inframón!
  Alvina va assenyalar agressivament, enderrocant un altre avió de l'Exèrcit Roig:
  - Un polític té un bec per moure i una llengua per punxar, però aquest ocell amb plomes no té ales per alçar-se per sobre dels seus propis problemes!
  Albina va tornar a abatre un iac soviètic al cel i va arrossellar:
  - Un polític és una àguila, i no està tan malament si no té ales, és molt pitjor si és un gall sense cervell!
  Alvina va agafar i va llançar una ràfega d'obusos d'aviació cap a l'enemic i va arrollar:
  - Un polític, com una dona, és capritxós, i li encanta lliurar-se per diners, però només és capaç de parir monstres al control, cabres al jardí i porcs a la butxaca!
  Les noies van fer un tall de l'aviació soviètica...
  Albina a ME-309 va tallar el cotxe soviètic i va assenyalar:
  - La tècnica sense mans humanes està morta, i sense cervell mata el creador!
  Alvina va estar d'acord amb això de bon grat, derrocant un bombarder soviètic de primera línia amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Si el comandant és un ariet, cap tècnica, ni tan sols inventada per una guineu, ajudarà a guanyar un duel amb algú que no sigui un picot!
  Noies al cel Van lluitar contra l'Exèrcit Roig com enganxosos. Els alemanys van poder enfonsar-se a les posicions de les tropes soviètiques. I els dos primers dies vam recórrer quinze o vint quilòmetres.
  El tanc "Maus" va participar en les batalles per primera vegada. També compta amb un equip de noies, dirigit per Adala.
  El cotxe alemany pesa cent vuitanta-vuit tones. Això té molt de pes. I es mou amb força.
  L'Adala dispara el seu canó de 128 mm contra les línies soviètiques i fa arrullar:
  - Si un polític sempre és un porc, aleshores un dictador és almenys de vegades un lleó, però al mateix temps arrenca trossos grossos al votant!
  Agatha va estar d'acord, disparant el seu canó de 75 mm, fent servir també els dits dels peus nus:
  - Un soldat és d'alguna manera només un peó en un tauler d'escacs, però pot convertir-se en general, un polític, encara que sigui una figura important, seguirà sent per sempre una barreja d'una guineu i un porc!
  La noia del camió cisterna Matilda va atacar amb metralladores i va piular, fent l'ullet als seus nois:
  - Una persona té dos enemics principals: la pobresa i la vellesa, però si el primer podria ser derrotat per alguns, a partir del segon només hi ha una salvació: la mort!
  Viola, també una noia preciosa, mentre conduïa un tanc, va arrossellar, mostrant les dents, color de perles:
  - Tant el rei com l'esclau neixen una dona amb dolor, però la política fa néixer la traïció amb un turment insuportable per als votants!
  Dominica, ajudant a carregar un projectil pesat en una arma poderosa, va comentar amb força lògica:
  - Quan Déu vol castigar a la lleugera, priva la ment del governant durant un mandat presidencial, però si el Totpoderós vol castigar seriosament, els votants es veuen privats d'una opció raonable per a totes les empreses!
  I la noia esclatarà a riure. I colpejaran les tropes russes amb força.
  "Maus", el dipòsit és, per descomptat, gran i ben protegit des de tots els angles. Però car, pesat, lent. Però les closques d'ell s'aboquen com pèsols. En aquest sentit, aquest dipòsit és adequat per a un avenç i es permet avançar. El va agafar i es va volar sobre una mina.
  Agatha va comentar sarcàsticament:
  - Quan Déu té problemes de temps, els votants no tenen prou temps per penedir-se de la seva elecció de polítics!
  Adala va disparar el seu canó contra les posicions soviètiques, va donar la volta a l'obús i va xiular:
  - Encara que el votant tingui set pals al front, encara escollirà un polític amb set divendres a la setmana i un dia de descans etern en compliment de les promeses electorals!
  Matilda, gargotejant amb metralladores, arrossegant-se pel "Maus" fins als soldats soviètics i matant els russos, va comentar:
  - Val més tenir un rei que set boiars al tron, set mainaderes tenen un nen sense ull, set boiars tenen poder sense rei al cap!
  La Viola va intentar treure el tanc del camp de mines, recolzant-se en els seus peus nus i va observar:
  - Fins i tot la tirania és millor que l'anarquia total, un gran llop matarà menys persones que un milió de mosquits saturats d'infecció!
  Dominika, cedint-se davant d'un altre projectil pesat, va assenyalar de manera bastant racional i sàvia:
  - L'elefant té por d'un petit ratolí, un formidable dictador de l'imperi caurà per una gota minúscula de verí i un petit bacil abocarà mil milions de persones!
  El poderós "Maus" en marxa enrere d'alguna manera es va arrossegar enrere. Els nazis estaven preparats per a noves victòries o a l'inrevés.
  El Kursk Bulge va ressonar i espurnejar... I les batalles aquí són tan cruels i furiosos.
  Com les colades de lava en erupció. I no us atureu, no canvieu de cames...
  Ens brillen la cara, les botes brillants...
  Hitler rebia notícies del front cada hora. L'ofensiva no va anar exactament segons el previst, però els nazis es van encaixar. El tanc "Mouse" va mostrar la seva capacitat de supervivència. Igual que en Leo. Però, en general, els cotxes superpesats no són gaire bons. "Panther", a causa de les debilitats dels costats, no va ser gaire tenaç. Però el "Tigre", que, per la seva forma quadrada, es considerava obsolet, semblava bastant bo. Potser el millor de tots els tancs alemanys. I això, per descomptat, va ser un petit descobriment del Kursk Bulge.
  Al cel, els alemanys van agafar el domini. I Johann Marcel, com sempre, va brillar, assolant desenes de russos. Però és clar que les noies Albina i Alvin es van mostrar amb força. La nova estrella d'Ace Huffman també va començar a créixer. I Rudel també va destruir tancs soviètics en un avió d'atac. I Helga també va aparèixer al Focke-Wulf. La noia també és un as molt fort.
  Fins i tot va declarar, colpejant un altre tanc soviètic:
  - Els escacs requereixen lògica, intuïció i enginy per guanyar, en política sovint n'hi ha prou amb una mesquinesa, encara que la victòria sempre és pírrica!
  Rudel va estar d'acord amb això, encara era jove i encara no liès:
  - Un guerrer en guerra és semblant a Satanàs, si no per la força, llavors pel coratge amb què s'afanya contra el déu de la guerra!
  Els alemanys, és clar, estan lluitant molt. Però l'Exèrcit Roig també lluita com un aliatge de titani. I els combatents soviètics no cedeixen ni un sol pas, sense lluita.
  L'Alenka també lluita amb el seu equip per davant de la punta de la falca nazi. I als alemanys els encanta trencar l'enemic d'aquesta manera.
  L'Alenka va llançar una bomba amb un peu descalç de força mortal i va xisclar amb una rialla:
  - Una persona neix amb el desig de conèixer saviesa, però només una cabra neix amb barba, i això no sempre és literal!
  Anyuta, disparant als nazis, va estar d'acord amb això, llançant una granada amb el peu nu:
  - Un home vol tenir la força d'un toro, però la ment d'un ruc el converteix en un moltó per a una barbacoa!
  Alla, disparant a l'enemic i llançant un paquet explosiu amb els dits dels peus nus, vyaknula:
  - No hi ha res impossible per al progrés, només per donar felicitat a tothom, és impotent, per l'omnipotència de l'enveja humana i l'egoisme!
  La Maria també va colpejar l'enemic, va trencar a fons el tanc amb un llançament del seu peu nu i va arrollar:
  - Fins i tot el Déu Totpoderós és impotent per donar felicitat a tothom, així que fins i tot el Totpoderós no ha trobat un antídot per a aquestes qualitats: quan tot no és suficient per a una persona, i sembla que tot és millor amb un veí, inclosa la seva dona!
  La Marusya d'aquest batalló de noies descalços va llançar un munt de granades amb les soles nues i va arrossellar:
  - La veritable felicitat no és quan tens tot el que vols, ja que això és poc realista fins i tot per a un multimilionari, sinó quan deixes d'envejar el teu veí, encara que sovint és una fantasia!
  La Matrena, aquesta noia bronzejada i musculosa amb només calces, va llançar amb els peus descalços un paquet explosiu de carbó fet a casa i va arrossellar:
  - Semblava que era més fàcil vèncer l'enveja d'un veí i mirar bé la seva dona, però de vegades és més fàcil deixar caure el cel a terra que deixar de tenir gelosia de l'èxit d'un altre!
  Olympias és una poderosa noia heroica que va agafar i va llançar tot un barril d'explosius, va destrossar una massa de feixistes i fins i tot va donar la volta al tanc Panther i va piular:
  - Com pots vèncer l'egoisme en tu mateix - deixa de recordar que el teu avantpassat és un mico, però recorda que vas ser creat a imatge i semblança de Déu i nascut del Totpoderós, i que el teu objectiu principal és servir els celestials!
  Però Stalenida, juntament amb la Tamara i la Veronika de cames nues, van apuntar un canó de 203 mm. I com se'n surt als ratolins. Teòricament, aquesta arma fins i tot pot perforar aquest monstre, però... El projectil, encara que pesat, no perfora l'armadura i rebota des de l'armadura d'aquest monstre. No obstant això, 250 mm de metall inclinat al front. Tal és la creació del pensament d'enginyeria del Tercer Reich.
  Steelenida comenta amb una rialla:
  - Una persona passa d'un mico a l'omnipotència, un polític puja l'escala de la carrera d'una guineu toady a una dictadura porcina!
  La Victòria, la Verònica i la Tamara, recolzades sobre els seus peus nus, van posar un projectil de cent quilos a l'arma i van començar a dirigir-la.
  La Victoria, aquesta bella noia amb biquini, mostrant les dents, va dir amb enginy:
  - Molts problemes esperen a una persona a la vida, però després de la mort, l'ànima encara ha de trobar un lloc per a ella mateixa, els pecats no es permeten al cel i els galls picotejaran a l'infern!
  La Verònica, recolzant els seus talons nus sobre l'herba de color maragda, també va estar d'acord amb això:
  - El cos de vegades és difícil de portar, i l'ànima és ingràvida, si vas viure pecaminós, no trobaràs casa al paradís!
  Tamara amb una rialla, mostrant les dents, va declarar amb força lògica, bufant espurnes amb les dents:
  - A un home li agrada mirar les cames nues de les dones, i a una dona li agrada conduir, s'ha posat prèviament les sabates fins a les orelles i s'ha arrencat tres pells d'home sota el taló!
  Stalenida va mostrar les dents amb un somriure de dents blanques i molt agressiu, i recolzant els seus talons nus i rodons, va assenyalar:
  - Un home sota el taló de dona d'una sabata elegant és molt més agradable que sota la bota d'un dictador, sobretot si és una sabata amb intelЈlecte!
  La Victòria va riure mentre enviava el projectil en un arc i va dir:
  - Un polític sempre és un animal geperut, però té en comú amb un camell, només que ens volia escopir!
  La Verònica va declarar de manera agressiva, picant l'ullet i bellament afirmada, amb gran dignitat:
  - El polític ens escupe com un camell, però alhora vol que ens dobleguem l'esquena com les gepes en una reverència a la seva insignificança!
  La Tamara es va adonar de manera agressiva, aixecant un altre projectil enorme i destructiu:
  - Un camell és un vapor del desert, i un polític és un porc que converteix una terra florida en erms!
  A la tercera jornada, els alemanys van avançar una mica més. Els "ratolins", els "lleons", els "tigres" i les "panteres" van començar a trencar-se amb més freqüència. Hi va haver molt d'enrenou amb ells.
  Gerda va notar enviant un projectil des d'un canó contra un búnquer soviètic. El canó alemany més potent era més efectiu aquí que els petits obusos del Panther.
  - Com més pesada és la carn d'un home, més difícil li costa convertir-se en un pes als ulls d'una dona com a instrument per al plaer del cos!
  Charlotte va assenyalar, enviant un projectil mortal a la posició de les tropes soviètiques:
  - Els cervells són suaus al tacte, però tenen més poder de penetració que els punys de ferro colat!
  Kristina va disparar a l'enemic, va noquejar les tropes soviètiques i va piular, mostrant les dents:
  - Si el teu cap és un os sòlid, llavors la posició a la vida serà fràgil!
  Magda va colpejar l'enemic, fent servir els dits dels peus nus, el va aixafar, girant el canó rus i va dir:
  - No hi ha més fortalesa per a una persona que el reconeixement dels propis errors, però per a un polític això no serveix de res, ja que fa malbé de manera bastant conscient, i el votant s'equivoca escollint-lo!
  Les noies són tals que no pots discutir amb elles...
  Dues franctiradores Alice i Anzhelika també lluiten des del bàndol soviètic.
  També van colpejar als nazis.
  L'Alícia va disparar i va dir, fent l'ullet a la seva parella:
  - Si ets un martinet de roure, llavors hauries de ser el mateix general de tamborís, com un rei nu, a qui li van treure les estelles!
  I amb els dits nus va llançar una granada, destrossant els nazis.
  Angélica també colpeja el Fritz, i amb el seu taló nu sucumbeix a la destrucció de la mort i grinyols:
  - El polític en el seu egoisme no pot ni prometre res útil per al votant, ja que la muntanya daurada, que no val ni un cèntim, només pot esclafar!
  Alícia va tornar a disparar amb precisió a l'enemic, en va llançar un de mortal amb els dits de la cama nua i va xisclar:
  - En la mentida, el polític no és igual, en justificar l'incompliment de la promesa, és un virtuós en absolut!
  Angélica riu, i la línia talla molts feixistes, i un munt de granades vola de la sola nua de la bellesa. La noia rugeix:
  - El polític intenta mentir per agafar la part del lleó, i el porc per les peces grasses, però només es fa passar per un lleó, però un porc de debò!
  
  COP ESCLAVADOR DEL CAMPIÓ KARPOV
  Anatoly Karpov el 1984 va aconseguir derrotar a Garry Kasparov en el partit pel campionat del món en el trenta-unè partit. I el partit va acabar amb un marcador de sis-zero a favor d'Anatoly Karpov. El tercer cas de la història dels partits d'escacs per al campionat del món, que va acabar amb un marcador sec, quan el campió del món vigent no va aconseguir guanyar ni una partida.
  Anatoly Karpov també va poder superar a Bobby Fischer i ELO. Va ser una victòria fantàstica, de la qual estar orgullosos.
  Frustrat, Garry Kasparov es va deprimir i va deixar de jugar als escacs.
  Anatoly Karpov va continuar amb les seves actuacions. El 1986, va tenir un duel amb Sokolov. El partit també va anar des del principi a un gol, després d'onze jornades el marcador es va convertir en: quatre zero a favor de Karpov. I només el tretzè partit, Sokolov, amb una novetat inesperada, va aconseguir empapar el marcador. Però Karpov encara va acabar amb el seu oponent en el catorzè partit i en el divuit. Aquest partit va ser dominat de manera aclaparadora per Karpov. I Karpov ja és cinc vegades campió del món com Mikhail Botvinnik.
  Però el 1988 va tenir lloc un duel amb Yusupov. Anatoly Karpov era considerat el clar favorit. Encara no és vell. I Yusupov ja estava perdent davant Sokolov, que va ser gairebé completament derrotat per Karpov. I, en general, no es considerava un esportista tan súper classe. I pel que fa a la qualificació, es va quedar molt per darrere de Karpov. Però Garry Kasparov fins i tot estava per davant d'ell abans del devastador partit.
  Però la lluita va resultar molt més tossuda. La sensació es va produir des del principi, quan Yusupov va prendre la iniciativa. Després, Karpov va empatar i es va avançar al desè partit. Però el tretzè Yusupov va derrotar i va igualar el marcador. I setze partits van infligir una derrota sensacional a Karpov amb la Defensa siciliana, aplicant una nova tàctica.
  I va fer un pas endavant! Va ser cruel!
  Karpov va aconseguir igualar de nou el marcador només en el vint-i-dosè joc... Després va avançar en el vint-i-setè joc. I després d'haver guanyat el trenta-un partit, va aconseguir fer el marcador de cinc-tres... El partit va continuar amb gran persistència fins que Anatoly Karpov va posar un punt de victòria en el quaranta-unè partit.
  El partit va resultar ser el més llarg de la història dels escacs: quaranta-un jocs i molt tossut. I Yusupov va guanyar autoritat i respecte amb una resistència impenetrable tan dura al campió del món.
  I Anatoly Karpov va superar Mikhail Botvinnik convertint-se en sis vegades campió del món.
  El 1990, Anatoly Karpov va tornar a jugar un partit per al campionat del món. I contra ell hi ha Vishy Anand. Jove jugador d'escacs de l'Índia. Divuit anys de diferència. Karpov aviat farà quaranta anys. I el seu oponent encara té vint-i-un anys i aviat en farà vint-i-dos. Com recorda a Kaspàrov. I la valoració d'Anand no és dolenta. I hi ha grans victòries als tornejos.
  I així comença la ferotge batalla. Com era d'esperar, el partit amb Anand va ser un fet extraordinari. I hi haurà una baralla seriosa.
  De fet, al principi Karpov i Anand es van intercanviar cops. Aleshores Karpov es va avançar... En el setze partit Anand va empatar... Només en el vint-i-set, Krapov va tornar a avançar... Aleshores Anand va tornar a empatar el marcador en el trenta-dosè... En el quaranta-setè partit. primer partit, Karpov va tornar a prendre el lideratge. I va guanyar la quaranta-setena trobada, però Anand va guanyar en la quaranta-vuitena... Després de la qual cosa, per primera vegada en la història dels escacs, es va anunciar un descans de tres mesos, el més llarg de la història del partit.
  En aquest partit Anand va demostrar una gran habilitat en defensa. I el va marcar un rècord, i un mundial.
  Al cap de tres mesos es va reprendre el partit... Després d'un empat al quaranta-novè partit, Anand va guanyar el cinquantè. I el marcador es va igualar... van seguir setze empats més, fins que finalment Karpov va guanyar el seixanta-setè partit. I per fi s'ha acabat el supermatch.
  El 1992, Anatoly Karpov va intentar batre el rècord de Lasker pel nombre de partits guanyats pel campionat del món. I l'anglès Short es va convertir en els seus rivals. Que no es considerava gens com a favorit i tenia una valoració força baixa.
  Però Anatoly Karpov va perdre dos partits a l'inici de l'intercanvi de cops, el lideratge era de dos punts. En el tretzè partit, Short va poder augmentar el marcador de quatre a un. I ja era una sensació. En el vint-i-quatre partit, Short va tornar a guanyar, portant el marcador a cinc un. I ara la vint-i-setena entrega de Karpov està tancant la bretxa. Però en el trenta-segon partit, Short marca el sisè gol i es converteix en campió del món. Al mateix temps, amb una puntuació molt contundent - sis - dos! Aquí hi ha un partit realment sensacional.
  Però segons les regles de la FIDE, Karpov té dret a una represa. A més, el partit puja a les sis victòries, i no hi ha handicap per al campió.
  I la venjança la demanava, malgrat la sensació de Short. I el 1993 té lloc la represa.
  Anatoly Karpov primer va guanyar i després va perdre. Després va guanyar tres partits seguits. Després un altre partit... El marcador es va convertir en cinc un... Aleshores Short va recuperar un punt... Però en el vint-i-setè joc, Anatoly Karpov va posar un punt guanyador. I de nou una victòria rotunda. I el marcador es va convertir en sis a dos, però ja a favor de Karpov.
  I en fer-ho, es bat el rècord de Lasker, que és molt xulo.
  El 1994, un nou partit d'Anatoly Karpov. Aquesta vegada el seu oponent és Gatta Kamsky. El jugador d'escacs és jove i molt tossut. La diferència d'edat és de vint-i-tres anys. I cal dir que Karpov té un rival seriós.
  El partit no va començar molt bé per a Kamsky. Després de vint partits, el marcador era de cinc, un a favor de Karpov. Però Kamsky va guanyar el vint-i-segon joc, el vint-i-quatrè i el vint-i-sisè, reduint la diferència en el marcador. I tots els partits d'aquest partit es van jugar al control del temps. Karpov va guanyar el vint-i-setè partit i es va convertir en nou vegades campió del món. Aquest és un resultat excepcional i rècord en la història dels escacs.
  Anatoly Evgenievich va dir que cal ser almenys deu vegades campió del món perquè sigui una sensació, un rècord i una xifra rodona.
  Però el 1996, Anand va tornar a lluitar amb Anatoly Karpov. Aquesta vegada, l'indi té la valoració més alta del món. I està en augment. I Anatoly Karpov ja té quaranta-cinc anys, i tothom recorda com van lluitar fa sis anys. La lluita serà dura.
  Els primers sis partits es van jugar en una lluita aferrissada. Els escaquistes van guanyar dues partides cadascun... Després va seguir una sèrie d'empats i la victòria d'Anand a la tretzena partida. Llavors Vishy va guanyar la setzena partida... I la vint-i-quatre a la siciliana... A la vint-i-set, Karpov va reduir la diferència... Però el trenta-dosè el va guanyar Anand. I en el trenta-sisè partit, l'indi va trencar la defensa de Karpov i es va convertir en el catorzè campió del món.
  Després de perdre el partit amb un marcador de sis a tres, Anatoly Karpov va decidir jugar per venjança. Nou, aquesta vegada el tercer partit pel campionat del món.
  Si en la història real dels escacs l'enfrontament Karpov-Kasparov va ser el més rècord, aquí teniu Ananda-Karpova.
  Ja s'han jugat cent tres partits, inclòs un partit rècord de seixanta-set duels. A part dels de torneig. I després hi ha el tercer partit sense límit.
  Anatoly Karpov, per descomptat, està preparat per aprofitar el dret a la represa. I aquí de nou la batalla de dos cavallers d'una capa i una daga.
  L'any és 1997 - Karpov té quaranta-sis anys. I no és una tasca fàcil guanyar un partit sense límits. Però has de guanyar.
  La lluita va començar amb cautela... Els vuit primers partits van acabar amb empat. Llavors Anand va guanyar... Llavors Vishy va guanyar el dissetè joc i es va avançar amb un marcador de dos a zero... Més victòria en el vint-i-terner partit.... I només a la vint-i-setena reunió, Anatoly Karpov va trencar el marcador. D'alguna manera, en el vint-i-setè joc, Anatoly Evgenievich sempre guanya. I aquí estan els nous jocs... L'Anand no té pressa... En el quaranta-un partit guanya des del quaranta-set. I el negre posa un punt guanyador al quaranta-vuitè.
  Així va acabar el partit, el tercer i últim enfrontament rècord entre els dos genis.
  Anatoly Karpov va admetre que el seu temps ha passat, i està satisfet d'haver passat a la història com a nou vegades campió del món i rècord d'aquest esport. En total, Karpov va ser campió del món durant vint anys, només per darrere de Lasker.
  I Garri Kaspàrov es va interessar per la política. Va ser membre del consell. Va crear el seu propi partit: "Pensant en Rússia". L'any 2000 es va presentar a la presidència de Rússia i va ocupar l'últim lloc. I aviat va deixar la política activa, després d'haver rebut un càrrec al Ministeri d'Exteriors.
  I el nou campió del món des de 1996 és Vishy Anand. L'hinduista va aconseguir aguantar fins al 2014 -divuit anys- només en Lasker i Karpov en tenien més! Però Anand, jugant partits cada dos anys, va ser capaç de superar Karpov pel que fa al nombre de partits i a la multiplicitat del campionat. Esdevenir el deu vegades campió del món de la història i jugar tretze partits de campionat del món.
  Fins que va ser substituït per Carleson.
  L'impacte en el curs de la història mundial va resultar ser important. Perquè l'univers és diferent, i tot canvia una mica. Garri Kasparov va vèncer a Vladimir Zhirinovsky a la Duma de l'Estat, per la qual cosa va perdre la seva autoritat. I el 1995 van passar les eleccions a la Duma de l'Estat en lloc del Partit Liberal Democràtic - KRO. I va canviar molt. Sobretot quan es tractava de la votació per destituir Ieltsin. Hi va haver prou vots en aquesta Duma de l'Estat i es va produir l'impeachment. Ieltsin va marxar i Yevgeny Primakov es va convertir en el seu successor. I el fenomen de Vladimir Putin no es va produir. El mateix Putin va renunciar al càrrec de director de l'FSB
  als negocis. Però no va tenir gaire èxit. I així va seguir sent un funcionari poc conegut.
  Yevgeny Primakov va exercir dos mandats com a president i el 2008 va lliurar el tron a Lujkov. Va governar fins al 2016. També dos mandats, i després d'ell Gennady Zyuganov es va convertir en president. La política de Rússia va ser més relaxada, els Estats Units no van ser intimidats... A Ucraïna, Ianukóvitx va complir dos mandats i el 2020 va perdre davant el multimilionari Poroixenko. Vitali Klitschko va boxejar una mica més que la història real... Stevenson guanyarà, i tres boxejadors més, inclòs Alexander Povetkin. I va marxar només el 2016, negant-se a lluitar amb un bombarder de bronze.
  Wladimir Klitschko va actuar amb més èxit. Va derrotar a Tyson Fury, i després a Glazkov i Brown. Però tot i així, als quaranta-un anys, va perdre amb Anthony Joshua. Però va ser capaç de batre el rècord de Joe Louis. I aquest és també el seu èxit destacat en l'esport.
  Crimea va seguir sent part d'Ucraïna. El món és més tranquil i pacífic. ISIS no va aparèixer. No hi va haver cap atac terrorista l'11 de setembre. Finalment, els talibans van derrotar l'aliança del nord i van prendre el control de l'Afganistan. I ara hi ha pau. Lukaixenka, després de complir dos mandats el 2006, d'acord amb la constitució, va rebre una pensió honorable. I l'antic primer ministre Sidorsky es va convertir en president. I també va complir dos mandats i el 2016 va transferir el poder a Korotkevich.
  Tot va sortir millor que a la història real. Al món, fins i tot la infecció per coronavirus no va esclatar. I aquest és sens dubte un bon èxit.
  La carrera d'escacs de Bobby Fischer va prendre un gir una mica diferent. El monstre d'escacs, després de guanyar a Spassky el 1992, va agafar i va jugar un partit amb Ljubojevic. El va derrotar amb un estil més demolidor. Després va derrotar a Korchnoi... També va jugar amb Ivanchuk, aquesta vegada amb empat. I el 1999 va jugar un partit amb Karpov fins a deu victòries. Amb una quota enorme.
  Encara que no fos pel títol mundial, aquest partit va despertar un gran interès.
  Bobby Fischer va guanyar el primer joc... Després una sèrie de deu empats i va derrotar a Karpov com a resposta... Després una altra sèrie d'empats... Fins que Fischer va guanyar el vint-i-quatre joc, i Karpov va guanyar el vint-i-set. Llavors Fischer va guanyar des del trenta-dosè partit. Karpov va guanyar el quaranta-un.
  Després es van intercanviar cops a les quaranta-setena i quaranta-vuitena entrega. I la puntuació es va convertir en cinc-cinc... Després els dos veterans dels escacs van descansar durant tres mesos. Prepareu-vos per continuar la lluita. I és realment possible batre el rècord de seixanta-set partits amb Anand en aquest partit.
  I la quota del partit també és rècord. Cent milions de dòlars... I, per descomptat, un partit llarg a diferents ciutats és el més rendible. Així, Bobby Fischer està a l'altura de les expectatives llançant aquesta o aquella cònica. I organitzant escàndols de tant en tant.
  O vindrà amb un casc, o els Karpov l'acusaran d'utilitzar psíquics. I després de moltes altres maneres. I es va posar unes ulleres de mirall, amb por d'una mirada hipnòtica.
  El quaranta-novè lot no va ser una excepció. Fisher, vestit amb una disfressa de Pare Noel, va començar a repartir regals. I semblava bastant divertit. El partit va acabar amb empat... Després dotze empats més...
  En el seixanta-segon joc, Fischer va tornar de nou al moviment E-2 - E 4, i Karpov va tornar a triar Karo-Kan. Fischer va aconseguir trobar un impuls d'atac i va aconseguir l'avantatge. El partit va durar gairebé un centenar de moviments fins que Karpov va dimitir en una posició desesperada... En el seixanta-setè partit, Anatoly Karpov va aconseguir empatar el marcador. Després, a partir del seixanta-vuitè partit, es va batre l'anterior rècord de Karpov i Anand... I es va estendre la sèrie de vint empats més llarga de la història dels partits d'escacs. Fins que Bobby Fischer va guanyar en el vuitanta-vuitè partit i es va imposar. El marcador era de sis-set... I de nou noranta-sis partits i un altre descans de tres mesos, una sèrie d'empats. Aquest partit més llarg de la història dels escacs va ser cobert a la televisió. I va generar moltes bromes. Per exemple, quan es va carregar la llista completa de jocs del partit Fischer-Karpov, es va haver de canviar el rellotge: una pila de llibres va anar a una altra zona horària.
  El partit es va reprendre de nou... Fischer va tornar a guanyar en el partit 100, el marcador era de sis - vuit a favor de Fischer. I això és greu. Però Karpov va continuar aguantant com una roca. I en el partit 111, va aconseguir reduir la diferència... Després una sèrie d'empats... I Karpov va guanyar el partit 131, igualant el marcador. Llavors es van empatar fins a cent quaranta-quatre partides. I de nou un descans de tres mesos... Un partit tan llarg, i el marcador segueix sent vuit-vuit. I ara, tres mesos després, ha tornat. El partit d'escacs més llarg de la història del món.
  I això és molt greu. I força fresc i solemne. I èxits visibles de força colossal.
  I ara es reprèn el partit pel campionat del món... Fins i tot, Fischer va fer broma dient que alguns no viurien per veure el final d'aquest enfrontament. I la lluita va resultar molt important.
  La nova sèrie de sorteigs va ser la més llarga de la història dels escacs, bloquejant l'anterior assoliment d'aquest partit. I només en el cent seixanta-un joc va guanyar Anatoly Karpov. Només quedava un pas per fer. Però en el cent noranta-dos joc, Bobby Fischer va aconseguir una altra victòria cap al final i el marcador es va convertir en nou - nou! I de nou un descans de tres mesos.
  I el partit més llarg de la història va durar fins a la primera victòria.
  I en general és super - i hiper! Igual que a les pelЈlícules! I res es compara!
  Aquesta vegada Fischer i Karpov van jugar la cinquena part del partit a Moscou. I s'ha de dir en sentit figurat: super! I el joc és tan meravellós i lluitador.
  S'ha reprès el partit del Campionat del Món. Més precisament, només un partit de cent milions de dòlars, el més rècord del món. I va anar amb molta pressió.
  Més precisament, van tornar a seguir una sèrie de sortejos. La sèrie més gran de la història dels escacs. Quaranta-set partits. Encara que no es pot dir que no hi hagués lluita en ells. I Bobby Fischer i Anatoly Karpov van estar a punt de derrotar més d'una vegada.
  Però quaranta-set empats. Una lluita ferotge, sense el més mínim compromís. Sense cap pietat. I alhora sense sang i sense la victòria d'un bàndol o altre. Però aquí arriba l'últim dos-cents quarantè partit d'aquest partit. Aleshores, un descans de tres mesos és possible. Només des d'on serà la seqüela? L'interès pel partit és invariablement gran, i hi ha molta gent que vol acollir-lo.
  Molts volen la continuació d'aquest espectacle, això és una super marató. I aquest partit meravellós i inimitable. Que s'acaba de convertir en super.
  Però Bobby Fischer té altres plans. És evident que no vol tornar a lluitar contra Karpov.
  I en el seu darrer partit blanc, està disposat a posar-hi punt i final. I què? Molta sort lluitador!
  Bobby Fischer va idear un nou pla contra Karpov. Sí, el moviment E - Dos - E quatre ja s'ha oblidat de nou. I ara l'elecció és de Karpov. Després d'haver-se deslletat de les obertures obertes i jugant a les tancades gairebé tot el temps, Anatoly Karpov va començar a pensar. Volia jugar a Caro-Kann... La seva defensa de la corona i va agafar el peó C. Però el va moure dues caselles. Que hi hagi una defensa siciliana i una veritable lluita... Deixa que troni una veritable batalla a tota sang a la part final del partit de Moscou.
  Bobby Fischer es frega les mans satisfet. Va fer un pla molt original. Sense enroler, el peó del flanc de rei va començar a llançar-se a la batalla, empenyent-los desesperadament cap endavant.
  Anatoly Karpov va acceptar aquest repte. I també estava disposat a lluitar. Tot i que el joc de Fischer semblava antiposicional.
  Els dos rivals van lluitar molt dur. Fischer va aconseguir un avantatge a l'espai. I sacrificant un peó per desenvolupar un atac fort. Anatoly Karpov, amb problemes de temps, va cometre diversos errors i va aconseguir un escac i mat. Així que el partit per grans diners va acabar de manera molt efectiva. Va durar dues-centes quaranta partides i va resultar ser un rècord en la història de tot el món dels escacs. I potser en general el partit més llarg del món de l'esport i la humanitat.
  Realment va ser una lluita... I la lluita és el que necessites!
  Fischer i Karpov van entrar a la història mundial de tots els esports amb la competició més llarga. I una de les quotes més altes del món de l'esport. Només els boxejadors professionals podien obtenir més, i en aquell moment no hi havia aquestes tarifes entre ells.
  Bobby Fischer va rebre dos terços dels diners del premi com a guanyador. I Anatoly Karpov amb un terç va guanyar més que en els seus partits anteriors. I és clar que el gaudeix. Després d'això, Bobby Fischer ja no va actuar i aviat va morir. Anatoly Karpov jugava de tant en tant, però sense gaire èxit. No obstant això, es van reunir amb Kasparov el 2010. En Harry fa molt de temps que no juga i ha estat entrenat. Però Anatoly Karpov també va envellir.
  Així que les possibilitats eren gairebé iguals.
  El partit va pujar a sis victòries... També ilЈlimitat i per molts diners. Encara que més modestament que amb Fischer.
  Al principi, Anatoly Karpov, que ha jugat molt durant els últims vint-i-cinc anys des de la baralla amb Kasparov, i com a resultat va prendre el lideratge.
  Després dels primers nou partits, el marcador va ser de tres a zero a favor de Karpov. Anatoly Evgenievich va guanyar el primer partit. Garri Kasparov, jugant de negre, immediatament va començar a sacrificar-se ia anar a complicacions. I en el primer partit hi va haver moltes sorpreses. Karpov va fer el primer moviment - E-dos - E - quatre, cosa rara a la seva pràctica. I Garri Kaspàrov al principi va acceptar i rebutjar la defensa siciliana, i va començar a moure's de manera completament extravagant. Primer, va llançar el peó F a la batalla, després va jugar amb el cavaller i, de nou, en resposta al moviment de Karpov, va llançar el peó veí. I després Karpov en va agafar un altre. Tot i que Garri Kasparov va guanyar un tempo, es va quedar amb dos peons per sota i amb un rei feble.
  Aquesta va ser la gàmbit original de Kaspàrov. La qual cosa va permetre en aquest cas tenir complicacions. Però la recompensa per a ell va ser de dos peons i la posició del rei poc segura. I un ritme per a les negres no és suficient per guanyar. I les blanques tenen un gran avantatge al centre. Karpov, per descomptat, va convertir el seu avantatge. Però Kaspàrov va perdre... Després hi va haver empats i victòries de Karpov amb les blanques al setè i novè partit.
  La història semblava repetir-se, però en el tretzè partit de la Defensa siciliana, Kaspàrov va aplicar una novetat i va fer un joc més correcte. I va aconseguir remullar el marcador al cap i a la fi... I la setzena entrega també va reduir la diferència. És cert que al dissetè Karpov va aconseguir tornar a augmentar la diferència a dos punts. I per al vint-i-setè partit, el marcador era de dos a cinc. I això ja és greu. Anatoly Karpov semblava voler guanyar el trenta-un partit, igual que l'última vegada. Però aquesta vegada no va funcionar. I Kaspàrov va guanyar el trenta-dosè partit. A més, el joc va durar fins al quaranta-setè partit, que el cansat i ja vell Karpov va deixar volar. I el quaranta-vuitè, on Garry Kimovich, després d'haver-se despertat del son, va empatar el marcador.
  Després hi va haver un descans de tres mesos... Anatoly Karpov va descansar, i aquí estan amb en Harry en una dura lluita. Anatoly interpreta les blanques. I Karpov tria l'obertura de Reti. Una cosa que mai s'havia jugat abans. Kasparov també intenta jugar fora del cànon. I aconsegueix una posició difícil... El partit es va allargar molt de temps. En Harry va dirigir la defensa amb una precisió extrema. I després de més de tres-cents moviments, va aconseguir un empat. A continuació, una sèrie de divuit empats, superant l'indicador del primer partit... I finalment, en el joc blanc, Harry va aconseguir trencar la defensa de Caro-Kann. Va donar dues figures. Una veritat va jugar gairebé immediatament. Després va venir l'atac al rei. Al final, escac mat Anatoly Karpov. I finalment va aconseguir una venjança convincent. Encara que amb un marge mínim, en un punt, abans de perdre en sec. Però tot i així, després d'un quart de segle, Garri Kaspàrov encara es va venjar. I la seva autoritat és molt alta.
  La victòria de Garry Kasparov va inspirar a Korchnoi a desafiar també a Anatoly Karpov. I, per descomptat, hi va haver patrocinadors que van oferir una tarifa fabulosa per un partit de fins a sis victòries. Korchnoi és vint anys més gran que Karpov. Però actua molt bé malgrat la seva avançada edat. I tan audaçment ofereix venjança. I el 2013 va tenir lloc un nou partit molt interessant fins a sis victòries.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. I és genial! El partit va tenir lloc a Nova York.
  Una lluita dura va començar des del primer partit. Karpov va començar amb E dos i E quatre. Korchnoi va jugar inesperadament la defensa favorita de Karpov: Caro-Kann. I l'assumpte va arribar ràpidament a l'empat. Llavors va venir Korchnoi. Els primers dotze partits van acabar amb empat. I després Viktor Korchnoi va jugar la defensa siciliana i la variació Naidroff en el tretzè joc. I com a resultat, en una lluita aguda, va aconseguir una victòria contundent de Korchnoi. Hi va haver una lluita mútua amb moltes víctimes i un atac preciós.
  En el setze partit, i fins i tot amb les blanques, Korchnoi va tornar a guanyar, i va augmentar la diferència i l'avantatge a dos punts. Tenint en compte que Korchnoi té vuitanta-dos anys, doncs sí, és un excelЈlent jugador d'escacs! I en el vint-i-quatre partit, Korchnoi va celebrar una victòria: el marcador de tres-zero al seu favor, i semblava que hi hauria sensació, i una victòria rotunda per al veterà. Però Karpov, després d'haver guanyat el vint-i-setè partit, va aconseguir restablir el seu equilibri mental. Després va guanyar en el trenta-un partit amb les blanques. I en el joc 32, va aplicar inesperadament la Defensa Siciliana i la Variació del Drac a l'obertura oberta.
  Tenint en compte que Karpov acostuma a guanyar la Variació del Drac jugant per les blanques, aquesta decisió s'hauria de considerar inesperada. I Karpov va poder prendre la iniciativa en una lluita aferrissada i lliurar una parella elegant.
  El marcador es va aclarir amb força rapidesa. Però Anatoly Karpov va tornar a perdre la seva activitat i es va allargar una llarga sèrie de sorteig. Fins que van acabar quaranta-vuit partits i va arribar un descans de tres mesos.
  Molts aficionats estaven descontents amb el fet que ambdós lluitadors no tenien massa ganes de lluitar.
  Però després del descans, la batalla de nou... Korchnoi va començar a córrer més riscos de demanar problemes. I en el cinquanta-unè partit, va aconseguir la mateixa victòria.
  I de nou es va posar al capdavant... Però al cinquanta-terç Korchnoi es va sacrificar massa i va anar massa lluny i va ser derrotat. El marcador va ser igualat... Després una sèrie d'empats... Els dos escacistes es van comportar de manera passiva. I només al noranta partit finalment Karpov va guanyar. El marcador va ser de quatre a cinc. I això és greu. Després de noranta-sis partits, hi va haver de nou un descans de tres mesos.
  El partit Korchnoi-Karpov va resultar ser un enfrontament molt dur. Després del descans, el partit es va reprendre. A la trobada número 101, el Drac va tornar a estar, però aquesta vegada en Korchnoi tenia un impuls. I així va agafar la iniciativa. I va ser capaç de desenvolupar un atac irresistible contra el rei negre.
  De nou va arribar el període dels empats. El marcador era cinc-cinc. Però tot i així, l'últim partit, cent quaranta-quatre d'aquest cicle, va resultar decisiu.
  Karpov va tornar a E-dos-E-quatre. I sobre la variació oberta proposada per Korchnoi, va aplicar inesperadament el Gàmbit del Rei. Coneixent el personatge de Korchnoi, Kàrpov va endevinar que escolliria la continuació amb més principis i acceptaria el gàmbit. Però per això tenia reservat: una gran novetat. I va començar una batalla ferotge i agressiva. I l'atac al rei negre va resultar molt fort. Com a resultat, Korchnoi va acabar sense cap peça. Però durant quaranta-cinc jugades més va lluitar desesperadament fins al mateix escac i mat.
  Així que l'intent de venjar-se de Karpov no va tenir lloc. Però, d'altra banda, Korchnoi va guanyar molts diners i es va guanyar el respecte per la seva lluita intransigent.
  Però aleshores Anand va deixar de ser campió del món i el 2020 Anatoly Karpov va tornar a celebrar un partit de campionat del món entre ell, fins a deu victòries, però amb un límit de quaranta-vuit partits. En aquest moment, Anatoly Karpov finalment s'havia esvaït, i Vishy Anand encara era fort i en excelЈlent forma. El partit es va celebrar a Moscou. Aquest any no hi ha hagut coronavirus i tot ha anat força bé.
  Potser no per a Karpov... Vishy Anand va dominar el duel i va guanyar partit rere partit... Aquesta vegada Anatoly Karpov no va poder oposar una resistència tossuda i, després de perdre el vint-i-quatre duel amb les blanques, va acabar la competició amb un marcador de deu-zero en a favor d'Anand. En aquest partit, Karpov va intentar Dragon tres vegades amb Black i va jugar amb ell. I la lluita va anar a un gol. Només en el setze partit amb les blanques, Karpov va tenir oportunitats de guanyar, però de nou les va perdre.
  Així que no va ser possible esborrar el compte...
  Anatoly Karpov va dir que ja havia fet el seu paper i volia... prendre la política més seriosament. En particular, Zyuganov, sense cancelЈlar el limitador en dos terminis i quatre anys, va prendre la mateixa reducció a zero. Això va provocar molta indignació a la societat. Van recordar que Ieltsin, Primakov i Lujkov es limitaven a dos termes. Per què Gennadi Andreevich va decidir fer una excepció? A més, Genka no és més jove que ells. Tanmateix, Zyuganov va referir-se que Biden és encara més gran que ell. Encara que un mal exemple no val la pena repetir. Però Gena és només una fanàtica del poder. I no vol marxar.
  I Anatoly Karpov va decidir presentar-se a la presidència. I va entrar al poder com un tanc. Tot i així, és més jove que Zyuganov i durant vint anys va ser campió mundial d'escacs.
  I ara, a les eleccions presidencials de Rússia del 2024, Gennady Andreevich Zyuganov es presenta a un tercer mandat. Encara que tingui vuitanta anys. El president i governant més antic de la història de Rússia. Va superar tant Lujkov com Primakov. I el president encara puja per un tercer mandat. I qui ho necessita? Va fer un parell d'esmenes a la constitució, entre elles que el salari mínim i la pensió no han de ser inferiors al salari digne. I va cancelЈlar els seus terminis. S'enfila a la tercera.
  I les eleccions són antidemocràtiques. Els partits de la Duma estatal poden nomenar el president i així. Però per a la resta, recollir dos milions de signatures al mes.
  Bé, Zyuganov ho va agafar i va ficar el cap a la presidència per a un tercer mandat. Però Anatoly Karpov va entrar a la batalla. I va aconseguir recollir dos milions de signatures. Zhirinovsky torna a fugir del LDPR. És cert que ja n'ha sortit un altre de Yabloko, més jove. Del Patronímic també avançaven joves. I un altre jove multimilionari, i Anatoly Karpov.
  L'economia russa està estancada. I Gennady Zyuganov va molestar gairebé tothom. Per tant, el resultat de les eleccions no està clar. És cert que el president en funcions té un gran avantatge en forma de recursos administratius. I, per descomptat, els mitjans controlats. Però això, per descomptat, no és suficient per guanyar amb confiança des de la primera ronda. Encara que pot ser suficient. Els competidors no són gaire forts. Només de "Patria - Tota Rússia", el rival és un governador seriós del territori de Krasnodar i un executiu empresarial molt fort, i alhora jove. Bé, Zhirinovsky és només un vell pallasso. I Yabloko mai va recollir gaire. El multimilionari tampoc rebrà massa, sobretot perquè és jueu. Què passa amb Anatoly Karpov? La primera sorpresa va ser que va aconseguir recollir dos milions de signatures. La segona és que l'antic campió mundial d'escacs va començar a guanyar percentatges sòlids en diverses enquestes a Internet. I va ser una sorpresa per a tothom.
  I llavors Anatoly Karpov va ocupar inesperadament el segon lloc durant la campanya electoral.
  I es va convertir en una petita sensació. O potser no tan petit. Aleshores, encara més difícil. Zyuganov, ja gran, va ensopegar amb la passarelЈla de l'avió. I la seva qualificació va començar a caure en picat. I l'economia va empitjorar. I tothom està cansat del Partit Comunista al poder.
  En resum, Anatoly Karpov, que encara està en bona forma física, va començar a afegir. I la seva qualificació va créixer ràpidament. I a la primera volta hi va haver sensació. Zyuganov no només no va guanyar en moviment, sinó que també va guanyar Anatoly Karpov per només un tres per cent. I sens dubte és una gran sensació. I la lluita serà molt dura. Zhirinovsky, per descomptat, va donar suport al partit governant i a Zyuganov. Aquí, el representant de la Pàtria, que va ocupar el tercer lloc, va donar suport inesperadament a Karpov. El multimilionari ocupa el cinquè lloc, també per a Anatoly Karpov. I és molt xulo.
  I ara les eleccions i la segona volta. I de nou una sensació. Anatoly Karpov derrota Gennady Zyuganov. Que l'avantatge sigui petit, però encara. Per primera vegada, un president en funcions va perdre. I és clar, aquesta és una sensació de gran magnitud.
  A Occident, la victòria d'Anatoly Karpov va ser elogiada. I molt violentament. Van parlar de nous pensaments, i que aviat arribarà l'era del comunisme a tot el món i l'alegria i la felicitat. I que aviat serà meravellós el plaer que és viure per tot el món...
  Anatoly Karpov va dir que el primer que ha de fer Rússia és unir-se a l'OTAN i a la Unió Europea. I serà un èxit molt xulo i excepcional. I que aviat hi haurà una unió de tots els pobles blancs. Una dona negra s'ha convertit en la nova presidenta dels Estats Units. I aquest també va ser un pas progressiu. I el camí cap a la fraternitat mundial.
  I Vladimir Vladimirovich Putin, mentrestant, va morir en silenci a l'hospital de la presó. Va ser empresonat per robatori i evasió fiscal. Així va quedar el món...
  I només Anatoly Karpov va guanyar el trenta-unè partit del seu partit de 1984 contra Garry Kasparov. Aquests miracles estan passant en aquest món...
  Sí, que s'acabi aviat l'era de Vladimir Putin.
  
  EL CONTRACTER I EL TORN DE MAINSTEIN A LA GUERRA
  El novembre de 1943, durant el contraatac de Mainstein, que va socavar les tropes soviètiques, els alemanys van poder aconseguir més. I tot perquè Stalin va ordenar mantenir Zhitomir a qualsevol preu, i va prohibir passar a la defensiva. Com a resultat, els alemanys van poder tornar a capturar Kíev i envoltar les unitats soviètiques i després destruir-les. A més, el temps va resultar sec i els alemanys van poder utilitzar els seus ja més nombrosos Tigres i Panteres amb més eficàcia. Com a resultat, les tropes soviètiques van patir una derrota aclaparadora.
  Stalin, al seu torn, va llançar noves forces a la batalla. Les unitats soviètiques van escalar el Dnièper. Però no estaven preparats, sinó que els nazis es van agrupar. I molt hàbilment va suprimir les unitats soviètiques. Al gener, la batalla va ser pel Dnieper, i les tropes soviètiques van ser transferides en gran nombre. Però l'ofensiva de l'Exèrcit Roig prop de Leningrad va ser rebutjada i es va sufocar amb la seva pròpia sang. La raó és que part de les forces es van traslladar al Dnièper i es van utilitzar de manera ineficient.
  En resum, els alemanys van poder resistir a l'hivern i evitar la derrota. La primera línia s'ha estabilitzat. Stalin encara va intentar tossudament entrar al Dnieper, però no ho va aconseguir.
  Els nazis van fer algunes passes. En particular, mesures per a la guerra total i l'ús de mà d'obra. La producció d'armes al Tercer Reich va augmentar. També van aparèixer avions a reacció i míssils FAA. Encara que no sigui molt eficient...
  L'Exèrcit Roig mai va poder superar la defensa del Fritz al Dnieper. Stalin, preocupat perquè els Estats Units i la Gran Bretanya poguessin arribar abans a Europa, va fer un moviment de cavaller: va oferir a Hitler una treva durant sis mesos. El Führer va acceptar, però subjecte al cessament de la guerra de guerrilles.
  Stalin també va acceptar això. I l'1 de maig de 1944 hi va haver una calma al front de llevant.
  Els aliats encara van intentar desembarcar a Normandia. Però aquesta vegada l'intent va acabar amb una derrota aclaparadora. I la pèrdua de més d'un milió de soldats nord-americans i britànics només pels presoners és una catàstrofe terrible. Després de la derrota d'estiu, va seguir l'ofensiva alemanya a Itàlia. El que també va provocar la derrota dels aliats i la presa de Nàpols primer, i després de Sicília.
  Quan l'armistici va acabar l'1 de novembre de 1944, els alemanys havien recuperat completament el control d'Europa occidental. En aquestes condicions, Stalin va oferir prorrogar la treva durant sis mesos més... Hitler va acceptar. Gran Bretanya va ser colpejada per míssils balístics i bombarders a reacció de classe Arado. A l'aire, els alemanys van llançar un avió polivalent en lloc del Focke-Wulf TA-152 en una sèrie. La qual cosa va resultar molt eficaç. I el millor en tots els sentits. Sí, i el XE-162 va mostrar les seves millors característiques de vol i una enorme efectivitat a la guerra.
  I més significa la flota submarina del Tercer Reich. Que va ofegar de manera molt efectiva tots els enemics del feixisme. I en particular submarins en miniatura per a una persona. Aquests van aconseguir tant els Estats Units com la Gran Bretanya.
  Després de la mort del president nord-americà Roosevelt, el nou president Truman va oferir immediatament a Hitler una treva i un intercanvi de presoners. El Führer va acceptar això. I els aliats amb Alemanya a partir de l'1 de maig de 1945 van concloure un cessament de la guerra per un període de tres anys. Hi va haver un intercanvi de presoners de guerra, i el restabliment de les relacions econòmiques. Però al front oriental, la guerra es va reprendre amb un vigor renovat. El 22 de juny de 1945, els nazis van llançar una ofensiva al centre. Per primera vegada, els tancs E-100 d'una nova generació i els canons autopropulsats E-10 i E-25 van participar en les batalles. El tanc E-50 encara s'estava desenvolupant. Però el Panther-2 va aparèixer a la sèrie amb una torreta més petita i una silueta baixa amb un motor de 900 cavalls i un pes de cinquanta tones. Ja estava genial. El nou vehicle alemany "Panther"-2 i "Panther" F van demostrar estar millor protegits i armats més fortament.
  Com els canons autopropulsats de la sèrie E... I els avions a reacció d'una nova generació. I l'Exèrcit Roig al centre va cedir... Els alemanys van poder trencar diverses línies de defensa. Però després encara estaven aturats. El SU-100 va participar en les batalles. Tanmateix, eren força febles contra l'E-100. Els alemanys van poder envoltar gairebé completament Smolensk, però la mateixa ciutat va aguantar desesperadament.
  Stalin va ordenar que es mantingués fins a la mort. Els alemanys estan empantanats al centre. L'URSS tenia aquí fins a dues-centes divisions i ocupava posicions. No obstant això, els nazis tenen una superioritat tangible en la qualitat dels rifles d'assalt, i en l'aire amb motors a reacció.
  Al cel, la Luftwaffe va agafar el domini. Pel que fa a la producció d'avions, el Tercer Reich de l'URSS es va posar al dia i el va superar significativament en qualitat. Sobretot en models reactius. L'aparició a l'aire d'un XE-262 X més avançat, amb ales escombrades, va resultar ser un veritable xoc per als pilots soviètics. Aquesta màquina tenia una velocitat de més de 1100 quilòmetres per hora i cinc canons d'avió de 30 mm. Per descomptat, els avions soviètics no podien resistir-se a una cosa així. Així com els bombarders a reacció que són simplement impossibles d'aconseguir.
  Els alemanys es van aturar a la tardor de 1945. I l'Exèrcit Roig va intentar avançar de nou. Però em vaig trobar amb una defensa potent. El Fritz tenia molt bons canons autopropulsats de la sèrie E. I a la tardor, va aparèixer la primera modificació de l'E-50. El cotxe era similar al Tiger-2, però amb una torreta més petita i estreta amb un frontal de 200 mm i laterals de 100 mm. Tenia costats una mica més gruixuts: 100 mm i un front de 150 mm sota grans pendents. El tren d'aterratge també era més lleuger i perfecte. I el motor i la transmissió estaven situats en un bloc, la qual cosa reduïa l'alçada del cotxe i estalviava al cigonyal. El canó era més llarg i de calibre 100 EL i 88 mm.
  E-50 es va anomenar: "Panther" -3. El seu pes superava les seixanta tones, però el motor de 1200 cavalls de força ho compensava. "Panther" -3 es convertiria en el principal tanc alemany, el més massiu. L'URSS encara té el T-34-85 més important de la sèrie, que ni tan sols s'acostava a l'alemany. I l'IS-3 i el posterior IS-4 es produeixen en petits lots.
  L'hivern va passar en una lluita igual: els alemanys van rebutjar l'ofensiva soviètica.
  Però tampoc no van avançar.
  A la primavera del quaranta-sisè any va començar l'ofensiva de les tropes alemanyes, a la regió de Smolensk. La lluita allà va ser molt intensa.
  Per primera vegada, la tripulació del tanc de Gerda va participar en la batalla. Van entrar a la batalla el 20 de maig i van lluitar en el primer tanc experimental "Tiger" -4. Aquesta màquina, de setanta tones de pes, tenia 250 mm de blindatge frontal i 170 mm de blindatge lateral, amb una alçada inferior als dos metres. I amb una pistola de 105 mm amb una longitud de canó de 100 EL. "Tiger" -4 de la sèrie zero amb un motor de 1500 cavalls de força - turbina de gas. I és difícil agafar un cotxe així des de qualsevol angle.
  
  La Gerda va disparar amb l'ajuda dels seus peus nus a l'enemic i va arrollar:
  - Al nostre exèrcit no li importa!
  Charlotte va comentar amb un sospir, trencant el trenta-quatre soviètics:
  - Els russos no volen cedir! Són tan tenaços!
  Christina va comentar:
  - Aquest any hem de prendre Moscou! Tenim armes noves!
  Magda va disparar la infanteria russa amb metralladores i va afegir:
  - Sí, tenim discoteques així! Aviat Stalin serà kaput!
  De fet, els discos del Tercer Reich ja no eren febles. I van destrossar l'Exèrcit Roig a fons.
  Aquí en un d'ells, Gertrude, prement els botons del joystick amb els seus dits nus, derroca avions soviètics i xiscla:
  - Pinotxo va aparèixer d'un tronc i va aconseguir convertir-se en un home, una persona que creu que un polític donarà roure, i li trauran per sempre xips!
  L'Eva, també fent servir els dits nus dels peus i xocant un altre cotxe rus, va dir:
  - Quan es va revelar el primer adulteri de la història de la humanitat, quan els científics van establir que el nostre avantpassat era un mico!
  La Gerda, també disparant amb un canó, va dir, mostrant les dents:
  - El fet que una persona sigui la imatge i semblança del Senyor Déu només es pot creure en un element, mirant com reaccionen els polítics amb indiferència davant les peticions dels votants!
  Charlotte va atacar-la i va colpejar el canó soviètic, confirmant, mostrant les dents:
  - Un polític només és bo per afegir ingressos a la seva butxaca, però si no, només pot treure i dividir, i això últim sempre ho fa deshonestament!
  Kristina va disparar una ràfega de metralladores, va segar una dotzena de soldats soviètics i va gorgotejar:
  - El dictador no és barat per al poble, però l'anarquia encara és més car anar de costat, encara que no costa res!
  La Magda va comentar amb agressivitat, mostrant les dents de color perla i fent l'ullet amb agressivitat:
  - Un dictador intelЈligent és millor que una anarquia boja, així que pots parar, però no pots ballar sobre la flama durant molt de temps!
  Durant els combats, els alemanys a finals de juny de 1946 van poder tancar l'anell al voltant de Smolensk.
  Fins ara, el pilot alemany Huffman estava al capdavant en l'aire. Per cinc-cents avions abatuts, va rebre la Cinquena Classe de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb Fulles de Roure daurat, Espases i Diamants.
  Però l'Albina i l'Alvina el van atrapar. Aquestes dues noies van lluitar amb només un biquini i descalços, la qual cosa és força eficaç. I van lluitar desesperadament, amb molta pressió.
  L'Albina va enderrocar tres avions russos amb un esclat i va arrossellar, mostrant les dents:
  - Un polític és un petit carlin que intenta comandar un enorme poble d'elefants, però només el condueix a una botiga de porcellana amb promeses incomplertes!
  L'Alvina també va donar una volta amb l'ajuda dels dits dels peus nus i va xiular:
  - Un polític promet a un votant pa de pessic amb mel a l'ambrosia dels discursos dolços, però només li fa un forat de rosquilla i fideus podrits a les orelles!
  Noies com diuen al suc, encara que infernals. Lluiten dur!
  Però els pilots soviètics també lluiten contra els nazis.
  Anastasia Vedmakova talla l'avió nazi i xiula:
  - El polític promet rius de mel amb bancs de gelea, només els mosques-votants d'aquests dolços es porten endavant amb els peus!
  L'Akulina Orlova, colpejant el Fritz i fent servir els dits nus al mateix temps, va cridar:
  - Si un polític té moltes promeses dolces, aleshores quan arribi al poder no li semblarà prou a ningú, i la vida no serà mel!
  Mirabela Magnetic, lluitant desesperadament a l'aire, va xiular:
  - Déu ho pot fer tot, no només pot fer un polític honest, i la seva promesa electoral es pot complir!
  Les noies van mostrar la seva classe excepcional. Però tot i així, els nazis són gairebé impossibles d'aturar.
  Després de l'encerclament de Smolensk, el Fritz va avançar cap a Vyazma. I a partir d'aquí van girar de sobte cap al sud.
  Diversos tipus d'armes van participar en les batalles. El tanc T-54 encara no estava preparat per a la producció en massa, i en comptes d'això, la producció del SU-100 es va incrementar activament, amb armes més potents, almenys d'alguna manera capaços de retenir i perforar els últims tancs nazis, fins i tot si el costat.
  L'avantatge de les armes autopropulsades, a més de les armes més potents, era la facilitat de producció. De fet, els canons autopropulsats són aproximadament un terç més barats que els tancs amb torreta giratòria. I tinc una pistola més potent i una silueta més baixa. Això, per descomptat, és un gran avantatge. Encara que, per descomptat, d'alguna manera serà millor un tanc i una torreta que es pugui girar. Però en una guerra defensiva a la qual va passar l'URSS, on és possible disparar des de darrere d'una emboscada, el canó autopropulsat no és de cap manera inferior al tanc en termes d'eficiència. Així que el SU-100 es va començar a produir en quantitats cada cop més creixents. Però l'IS-3 es va suspendre i l'IS-4 es va produir en petites quantitats. I una sèrie d'IS-7 més potents és generalment en qüestió. Així, de moment, el SU-100 s'ha convertit en un salvavides que podria picar amb l'ús hàbil del Panther-3 i també era perillós per al Tiger-3, que és més pesat, però millor protegit.
  Elizaveta va disparar un canó de 100 milЈlímetres, va perforar el "Panther" -2 alemany i va arrossellar:
  - Si un polític és un xacal que lluita pel poder, aleshores un dictador consumat és un tigre, però tots dos encara prefereixen vestir-se amb roba d'ovella com els llops!
  Ekaterina també va disparar a l'enemic al seu torn i va gorgotejar:
  - No hi ha polític amb ànima pura, però es troben amb les butxaques buides, de les quals només poden posar un porc!
  L'Elena també va disparar el seu canó quan va ser el seu torn i va notar, retirant-se el taló nu de l'armadura:
  - Una butxaca buida es pot omplir de diners, només s'emboliquen en un cap buit els encenalls de serradures de les falses promeses dels polítics!
  Euphrosinia també va disparar al seu torn. L'assecat va quedar en una emboscada i era convenient disparar. Llavors ella va dir:
  - Si tens serradures al cap, aleshores ets una soca completa, de la qual cada dia se li treuen encenalls i qui no fa mandra!
  Les noies d'aquí es diverteixen a fons i van mostrar el seu temperament. I el seu assecat va funcionar molt bé.
  Però tot i així vaig haver de cedir. Els alemanys es van moure i van avançar. I les forces semblaven massa desiguals. I no només semblava. Els nazis van utilitzar tropes extretes d'arreu d'Europa i de les antigues repúbliques soviètiques. Entre altres coses, els satèlЈlits també van lluitar. Entre ells Espanya i Portugal, que volien aconseguir noves colònies a costa de l'URSS. I realment es va convertir en un gran problema.
  Encara que aquests països semblen ser petits. Encara que Portugal també té colònies.
  Els feixistes ara avancen cap al sud i tenen èxit rere èxit.
  El Tiger-4 s'està provant en una nova modificació més avançada amb un motor de 1800 cavalls de potència. I això, amb un pes de setanta tones, dóna a la màquina nazi un bon rendiment de conducció.
  La Gerda dispara amb molta precisió amb la seva arma mortal, fent servir els seus dits nus i rugits:
  - El polític també va néixer d'una dona, però la seva autèntica mare és mentida, i el seu pare és un diable que diu ser honors divins!
  Va disparar des del canó amb l'ajuda dels seus dits nus i Charlotte, arrossegant agressivament:
  - La guerra és femenina, i extermina molta gent, perquè té un polític -un marit- un freak!
  
  Després d'ella, Christina va acomiadar, aquestes són noies amb els cabells daurats, assenyalant:
  - La guerra té una cara poc femenina, la política que la va desencadenar té una tassa mentidera!
  Magda també va disparar un a un des del canó, cosa que va fer en mode automàtic: deu trets per minut i va assenyalar:
  - La guineu és dolenta d'ànima, però bonica de closca, i el polític sembla un tros de merda, i l'ànima és com un escrot!
  Els nazis es van moure pel Dnièper. I van aconseguir agafar Orel gairebé immediatament i irrompre al Donbass.
  Stalin estava flipat... Però fins ara no podia fer res. En les batalles, mentre la tecnologia alemanya era més forta, i els nazis milloraven els seus avions a reacció.
  Albina i Alvina van superar cadascuna dels cinc-cents avions abatuts en poc temps, i cadascuna va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Cavaller i fulles de roure platejat, espases i diamants!
  Albina, tallant diversos avions soviètics d'una ràfega, va arrossellar:
  - La guineu és un animal petit, però sotmet els animals grans amb intelЈligència d'ase amb afalació i pretensió!
  Alvina, tallant-se amb els dits nus dels peus, un altre iac soviètic, seguit d'un LA-7 i un PE-2 van xiular:
  - La guineu no és el depredador més gran, però si tens cervell de gallina, s'empassarà la bèstia amb un cop d'elefant i força alcista!
  Sí, contra una noia així, no es pot resistir el poder aeri de Rússia. Aquests són només diables capitals, la classe més alta de la guerra. I els nazis realment van pressionar Rússia.
  La Gertrude i l'Eva volen en un disquet. Dues noies utilitzen el raig laminar d'un plat volador. I a gran velocitat xoquen avions soviètics. I en un vol de baix nivell, podeu conduir una bateria, o fins i tot un tanc, a terra amb un raig laminar. O diversos tancs.
  Gertrude, aixafant cotxes soviètics, comenta:
  - A la guerra, vols escoltar els trins de rossinyols, però només t'arriba a l'orella el grafons dels corbs, els xiulets d'un mussol i, en el millor dels casos, el remor d'un cucut que avui no et mataran!
  L'Eva, va noquejar un altre peó, i després va passar els anys del disquet per abocar la bateria a terra i va xisclar:
  - Donant el seu vot al gall, el mateix votant segur que baixarà i girarà el cul!
  Gertrude va estar d'acord amb això:
  - Millor no dir!
  Eva lògicament va afegir:
  - Polític-gall sorollós, però en els seus discursos no es poden sentir les notes de la raó, i el rossinyol de la veritat!
  Gertrude va acceptar, empenyent un parell de tancs soviètics a terra amb un raig laminar:
  - El gall també, com l'àguila del gènere dels ocells, però abans que res picoteja els votants amb el pensament d'una gallina!
  La pressió dels nazis va augmentar...
  La lluita es va desenvolupar per Kursk.
  Els alemanys intenten obrir-se pas a Voronezh. Kursk està sent atacat amb grans forces. Però les quatre noies valentes es van posar en el seu camí.
  La Natasha va llançar una granada als nazis amb el peu descalç i va cantar:
  - És correcte...
  Zoya va llançar un regal de la mort amb el seu taló nu i va afegir:
  - Enemic...
  Agustí va sucumbir davant d'alguna cosa destructiva i va cridar:
  -Pensa...
  Svetlana va llançar una granada amb els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Què...
  La Natasha va llançar un parell de llimones amb els seus peus nus i va cridar:
  - Rus...
  Zoya també va sucumbir davant d'alguna cosa enèrgica i mortal, xisclant:
  - Gestionat...
  Agustí va llançar el mortal, murmurant:
  - Enemic....
  Svetlana va sucumbir de nou a la destructiva i vyaknula:
  - Trencar!
  La Natasha va donar una volta i va xisclar:
  - Qui...
  Zoya també va disparar contra els estrangers negres que els nazis van reclutar i va cridar:
  - Atreveix-te!
  Agustí va parlar amb força i fúria:
  - Això...
  Svetlana va sucumbir amb un somriure de pantera:
  - EN...
  La Natasha va llançar una granada amb el peu nu i va cridar:
  - Lluitar...
  La Zoya va llançar el present de la mort amb els seus dits nus i va murmurar:
  - Atacs!
  Agustí va intervenir i va murmurar:
  - Enemics...
  La Svetlana va donar un munt de granades amb les soles nues, i com crida a tot cor:
  - Bé...
  Natasha va clavar l'esclat i va xiular:
  -Furiós...
  Zoya va tallar els nazis i va cridar:
  - Beat!
  Agustí va tornar a disparar i va cridar:
  -Furiós...
  Svetlana va xiular mentre disparava:
  - Beat!
  La Natasha va tornar a llançar una granada amb el seu peu elegant i nu, va xiular:
  - Destruirem els nazis!
  La Zoya la va agafar i va xiular:
  - El camí futur cap al comunisme!
  I va tirar una llimona amb els dits nus.
  Agustí va agafar i escampar les línies, i les seves cames nues van volar amb destrucció al llarg del Fritz:
  - Dividirem els oponents!
  La Svetlana la va agafar i la va llançar amb el taló nu, un munt de granades, i va xisclar:
  Aixafem els feixistes!
  I els quatre van continuar disparant i llançant granades. L'E-75 alemany es movia. Una màquina amb un canó de 128 mm. I es dispara.
  I les noies van llançar granades. Soscava els nazis. I van disparar. Van pujar cap endavant. Els tancs tornen a rodar. Mou l'últim "Leopard" alemany -1. Un cotxe molt mòbil.
  Però les seves noies es van fer càrrec i el van noquejar. Van fer trossos una màquina mòbil amb un motor de turbina de gas. I la van fer a trossos.
  La Natasha va dir rient:
  Estem lluitant genial!
  Zoya va estar d'acord amb això:
  - Molt guai!
  Agustí va dir amb prudència:
  - Guanyarem!
  I va llançar una granada antitanc amb el peu nu. Noia forta. I té molt d'enginy.
  Svetlana també va llançar un regal de mort amb els dits dels peus descalços i va colpejar l'enemic. Una noia molt agressiva, amb els ulls de color de blat de moro. Té tant d'enginy i un pas de força!
  La Natasha va donar una volta i va somriure:
  - Per la santa Rússia!
  La Zoya va disparar molt activament i va somriure, mostrant les dents de perla:
  - Sóc un guerrer d'aquest nivell que no s'esvaeix!
  Agustí també va acomiadar. Va segar els nazis i va gorgotejar:
  "Sóc un guerrer de gran ambició!"
  I va mostrar les seves dents de perla!
  Svetlana va confirmar:
  - Ambicions molt grans!
  Les noies lluiten des de fa molt de temps. I, per descomptat, van tenir èxit en el treball militar. Són unes belleses absolutament precioses. Ment excepcional. I disparen de primera classe.
  L'Elizaveta i la seva tripulació al SU-100 també lluiten amb molta desesperació i valentia.
  Elizabeth també va disparar una pistola de 100 milЈlímetres, fent servir els dits dels peus nus i xiulant, mostrant les dents:
  - El polític sap com la palma de la mà trucs per enganyar els votants, però desconeix completament conceptes com la mesura i la consciència!
  Ekaterina va comentar molt agressivament, disparant encertadament als enemics i cridant:
  - El polític té el dit més important amb el dit índex, però només pot posar-hi problemes, i no pots llepar-te les esquerdes de les promeses electorals incomplertes amb la teva llengua!
  Elena va assenyalar molt agressivament, donant cops als oponents amb un taló nu:
  - El polític és completament analfabet en matèria de creació, però sap de memòria totes les excuses dels fracassos!
  Euphrosinia també va assenyalar, disparant i utilitzant els dits nus de les cames cisellades:
  - En política, com als escacs, hi ha moviments forts i febles, però no hi ha regles clares per a cada peça, i qui incompleixi l'ordre dels moviments treu avantatge!
  Les guerreres lluiten amb les forces superiors dels nazis com els titans de l'Olimp vermell. I mostren una força colossal, coratge i heroisme. I tanmateix encara canten.
  Kursk va ser capaç de frenar una mica l'embat dels nazis... Allà els guerrers i els famosos quatre lluiten així. Acaben d'enterrar el pioner Seryozhka, que va ser destrossat, i va dir a l'uníson:
  - Els soldats valents no moren, perquè l'esperit no es pot matar, els polítics que van desencadenar la guerra no viuen, perquè quan un cadàver caminant és porc, ni tan sols és vegetació!
  Després d'això, una altra baralla i ferotges batalles de noies valentes.
  La Natasha va llançar una llimona amb el peu descalç i va cantar:
  -Des del cel...
  La Zoya també va llançar una granada amb els dits nus i va dir:
  - Asterisc...
  Agustí va llançar un regal de la mort amb el peu descalç i va cantar:
  - Lluminós...
  Svetlana també va llançar una granada, amb l'ajuda del peu descalç, i va emetre:
  - Cristalí!
  La Natasha va donar una volta i va xiular:
  - Jo a tu...
  Zoya va llançar el regal de la mort amb els seus dits nus, xiulant:
  -Cançó...
  Agustí va sucumbir amb el seu taló nu, el que porta la mort i va cridar:
  - Cantaré...
  Natashka va continuar, cantant agressivament:
  - Sobre....
  La Zoya va llançar un paquet explosiu amb el peu descalç, escampant els nazis i va cridar:
  - Nativa...
  L'Augustina va donar un munt de granades amb el taló nu, va donar:
  - Stalin!
  Els alemanys es van empantanar en les batalles per la ciutat fortalesa inexpugnable de Kursk, però van poder envoltar completament la ciutat. I van disparar contra ell amb pistoles autopropulsades "Shturmlev" i "Sturmmaus". La força dels nazis és gran.
  Tanmateix, fins i tot els nens petits van lluitar contra els nazis. Nens i noies van llançar paquets explosius improvisats contra tancs alemanys, canons autopropulsats i infanteria.
  Els pioners van lluitar amb molta valentia. Sabien què significava la captivitat feixista.
  La noia Marinka, per exemple, va caure a les urpes dels nazis. Li van oliar els peus descalços i la van colЈlocar a prop del braser. Les llengües de foc gairebé van llepar els talons nus i endurits de la noia per la llarga caminada descalç. La tortura va continuar durant uns quinze minuts, fins que les plantes es van cobrir de butllofes. Aleshores, es van deslligar els peus nus de la noia. I de nou van fer preguntes. Em van colpejar amb mànegues de goma al meu cos nu.
  Després van passar el corrent... Marinka va ser torturada fins a deu pèrdua de consciència durant l'interrogatori. I després la van deixar descansar. Quan els peus descalços es van cridar una mica, es van untar de nou amb oli i es va tornar a aixecar el braser. Aquesta tortura es pot repetir moltes vegades. I tortura amb corrent, i fuet amb mànegues de goma.
  Marinka va ser torturada durant sis mesos. Fins que es va quedar cega i es va tornar gris per la tortura. Llavors la van enterrar viva a terra. No he desaprofitat ni una bala.
  Pioner Vasya, els nazis van assotar el seu cos nu amb filferro roent.
  Llavors es van cremar talons nus amb tires de ferro roent. El nen no aguantava cridar, però encara no va trair els seus companys.
  Els nazis el van dissoldre viu en àcid clorhídric. I això és un dolor terrible.
  Aquests Fritzes són uns monstres... El membre del Komsomol va ser torturat amb un ferro. Després el van penjar en un bastidor, el van aixecar i el van llençar avall. Aleshores, van començar a cremar amb una palanca roent. Els pits es van arrencar amb pinces. Llavors, el nas es va arrencar literalment amb unes alicates vermelles.
  La noia va ser torturada fins a la mort... Li van trencar tots els dits i la cama. Una altra membre del Komsomol, Anna, va ser empalada. I quan va morir, van cremar amb torxes.
  En resum, els nazis es van burlar com van poder i com van voler. Van torturar i torturar a tothom.
  La Natasha i el seu equip encara lluitaven a l'encerclament. Les noies utilitzaven les seves cames nues i gràcils a la batalla i llançaven granades. Van lluitar contra les forces superiors dels Fritz. Es van mantenir amb molta valentia i no anaven a retirar-se.
  . CAPÍTOL #3
  A principis de tardor era sec i càlid. Els nazis van trencar el pas al sud i van intentar donar la volta. En termes tècnics, les seves forces armades són molt més fortes. I això és un avantatge evident per als nazis. El millor i takni i avions i coses. I les discoteques són molt mortals.
  I els alemanys s'aprofiten d'això. Encara tenen un líder: el Führer inamovible! I això té avantatges. I també hi ha dones guerreres molt maques i dures, la qual cosa dóna avantatge.
  La Gerda, la Charlotte, la Kristina i la Magda van en un tanc E-100 de classe U. Aquest vehicle és més compacte, per a quatre membres de la tripulació. I les seves armes són un bombarder a reacció i un canó universal de 88 milЈlímetres 100 EL, un destructor de tancs.
  Els guerrers van i xiulen per ells mateixos.
  La Gerda dispara un canó llarg. Cops al costat des d'una distància T-34-85 i xiuxiuegen:
  - Donarem el nostre cor per la pàtria,
  I fregirem Stalin i el menjarem!
  Charlotte va disparar el seu llança-coets. Va cobrir el búnquer soviètic i va cridar:
  - Som invencibles!
  La Christina la va agafar i va grunyir, apretant el gallet amb el taló nu:
  - Ho aconseguirem en tots dos!
  Dolbanula i encertadament i Magda. Va destruir els canons autopropulsats soviètics SU-152. I ella va arrossellar:
  - Hi haurà temps, arribarà la victòria!
  La Gerda va xisclar mentre disparava:
  - Ningú ens pot aturar!
  Charlotte va confirmar:
  - Però Pasaran!
  La bèstia pèl-roja va passar tota la Primera Guerra Mundial amb Gerda, començant des de Polònia, i acabant amb aquesta ofensiva de maig, inclòs l'assalt a Smolensk i altres maniobres de rotonda. El diable pèl-roig va veure moltes coses.
  I a punt per lluitar fins al final!
  La Christina també dispara, i va mostrar les dents. Els seus cabells són de color vermell daurat. A la guerra, les noies no envelleixen, i fins i tot, potser, es fan més joves! Són tan ferotges i amorosos. Van mostrar les dents.
  I ni un sol forat a les dents.
  Magda té els cabells del color de la fulla d'or. I també somrient activament. Noia genial. Té una gràcia i una energia tan agressives de mil cavalls.
  La Gerda, una noia de cabells blancs, dispara i comenta amb un somriure:
  - Hi ha molt de bo i de lleig al món... Però carai, quant de temps s'ha allargat aquesta guerra!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I de fet, la segona guerra mundial s'allarga massa. Totes baralles, i baralles... És molt esgotador!
  La Christina va moure el peu descalç per l'armadura i va cridar:
  - Però la Gran Bretanya encara no està derrotada!
  Magda va disparar als russos i va grunyir:
  - S'ha de derrotar! Aquest és el nostre credo!
  La Gerda va xiular, disparant als russos, mostrant les dents d'ivori:
  - Necessitem una victòria!
  Fot i Charlotte, va bramar:
  - Un per tots, no defensarem el preu!
  Christina, la bèstia daurada i daurada, va cridar:
  - No! No ens aturem!
  La Magda es va picar els llavis escarlata, xiulant:
  - No anem a la botiga pel preu!
  I l'arpia de cabells daurats va disparar.
  Gerda també va colpejar els tancs russos. Va colpejar el cotxe i va cridar:
  - Som els més forts del món!
  Charlotte va afegir, cantant:
  - Tots els enemics es remullen al vàter!
  Christina va donar suport a l'impuls de la cançó:
  - La Pàtria no creu en les llàgrimes!
  Magda va continuar amb una veu cantada:
  - I donarem a tots els comunistes al cervell!
  I les noies es van picar l'ullet. En general tenen un bon dipòsit. Només des de la distància és difícil trencar l'IS-4 al front. Tot i així, blindatge frontal de 250 mm de gruix. Però després de tot, els alemanys tenen un projectil difícil, però amb un nucli d'urani. I hi ha molts negres a l'exèrcit. Que lluiten amb una fúria frenètica. I no tothom pot competir amb ells.
  Les noies estan acostumades a lluitar descalces. Fins i tot a Polònia, només anaven amb un bikini i descalços.
  Quan la sola nua entra en contacte amb el terra, es rejoveneix. Potser per això les noies no envelleixen! Encara que el temps s'acaba! Guerrers, diguem-ne molt heroics.
  Han fet tantes gestes, però lluiten com soldats normals. I sempre només en bikini, i descalç. A l'hivern, fins i tot és agradable per a ells copejar amb els peus descalços sobre els conges de neu.
  La Gerda dispara i canta:
  Passarem pel foc i l'aigua!
  Charlotte va disparar als russos amb el seu bombarder i va dir:
  - Glòria al poble prussià!
  La Christina també va disparar i va xisclar:
  Dominarem el planeta!
  Magda va clavar i va confirmar:
  - Segur que ho farem!
  La Gerda va tornar a colpejar el projectil i va xisclar:
  "Ni el napalm no ens aturarà!"
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - I fins i tot la bomba atòmica, que no tenim por!
  La Cristina va callar i va respondre:
  - Els nord-americans no van aconseguir crear una bomba atòmica! És un farol!
  La Magda va exclamar a tot cor:
  - El món no pot escapar del nou ordre alemany!
  Els alemanys al setembre van avançar al voltant de Kursk des del sud. Les seves columnes de tancs són fortes i hi ha molta infanteria reclutada a Àfrica i als països àrabs. Fritz es pren pel nombre.
  A més, Alemanya estava armada amb discoteques invulnerables a les armes lleugeres.
  Dues noies, l'Albina i l'Alvina, volen a si mateixes amb un plat volador així. Són invulnerables gràcies al fort raig laminar. Però no poden disparar sols. Però gràcies a la velocitat colossal poden avançar i embellecer els avions soviètics.
  L'Albina, inclinant-se el disquet, va dir:
  - Tecnologia del ferro, sens dubte necessària i molt útil!
  L'Alvina va riure, va mostrar les dents i va xiular:
  - Però tot ho decideix l'esperit!
  Albina ha dit:
  - El més que tampoc és precisament l'esperit de lluita!
  Les dues noies són rosses i en bikini. Molt bonica i descalç. Quan un guerrer no té sabates, té sort. Ara les noies són molt acolorides i precioses.
  I abans d'anar a lluitar, les belleses definitivament treballaran amb la llengua amb perfecció masculina. És molt agradable i energitzant. A les dones guerreres els encanta beure d'un recipient màgic. Aquesta és una autèntica festa de la carn per a ells.
  Així de bones són les noies.
  Alvina va enderrocar dos Yak-15 d'hèlix soviètics més recents i va tuitejar:
  - Gloriosa la nostra caça!
  Albina va confirmar l'embolcall i va emetre:
  I mai serà l'últim!
  L'Alvina va enderrocar tres avions d'atac soviètics més i va cridar:
  - Així creus que Déu estima Alemanya?
  L'Albina va negar amb el cap dubtosa.
  - Pel que sembla no tant!
  L'Alvina va riure i va tornar a preguntar:
  - Per què penses això?
  L'Albina va xocar dos cotxes soviètics i va cridar:
  La guerra ha durat massa!
  Alvina va comentar lògicament:
  -Però ja anem!
  L'Albina va somriure i va cridar:
  - Així arribarà la victòria!
  L'Alvina va abatre quatre avions soviètics alhora, amb una maniobra atrevida i va xisclar:
  - Segur que vindrà!
  Albina va considerar necessari recordar:
  - Després de Stalingrad, la guerra no va anar segons les regles...
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Definitivament va en contra de les regles!
  L'Albina va xisclar molesta:
  - Hem començat a perdre!
  L'Alvina va xisclar amb molèstia:
  - Definitivament!
  L'Albina va xocar diversos vehicles soviètics més i va cridar:
  - No és un problema per a nosaltres?
  L'Alvina va abatre un parell d'avions de caça russos i va dir:
  Ens pensàvem que la situació era desesperada!
  L'Albina va somriure carnívora i va xiular:
  - Què veiem ara?
  Alvina va tuitejar amb aplom:
  - Una cosa inquebrantable i únic!
  L'Albina va mostrar les seves dents nacrades i va respondre:
  - El fet que guanyi el Tercer Reich!
  Alvina va enderrocar un parell d'avions d'atac soviètics més i va fer sortir:
  - Realment ha de guanyar!
  Les noies van fer una ganyota. Alguna vegada van treballar, i oficialment en un bordell de soldats. Molts homes van passar per ells mateixos, i no només la raça blanca. I els va agradar molt. Bé, que agradable és per als cossos. Però llavors les putas van ser atacades pels soviètics. Van ser fets presoners. Bé, les guapes pensaven que els violarien. I aquí el diable dos!
  Feien cavar trinxeres i trinxeres a les putas. I a les antigues fades de la nit no els agradava gaire. Així que tots van poder escapar. Van seduir els sentinelles.
  I van jurar venjança dels russos.
  I van lluitar contra Rússia. Aquests són els maleïts...
  L'Albina va llançar diversos cotxes russos més i va murmurar:
  - Encara pots viure amb homes!
  Alvina va estar d'acord amb això:
  - Ni tan sols és possible, però és necessari!
  L'Albina va mostrar les dents i va respondre:
  - Però tot i així... És dolç matar.
  I les noies van enderrocar cinc cotxes soviètics més amb el moviment d'un disquet.
  L'Alvina va riure i va dir:
  - I quan és amarg?
  L'Albina va enderrocar sis cotxes més i va respondre:
  - Em casaré després de la victòria! I doneu a llum deu fills!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  I cantaven;
  Som els cavallers de la fe del feixisme,
  Netegem a la pols els lluitadors del comunisme!
  I com riuen, balancejant les seves muntanyes de cim blanc.
  Els nazis van poder evitar Kursk i van prendre Belgorod. També hi havia una amenaça per a Leningrad. La situació és generalment crítica. Encara que no és catastròfic. Però a l'URSS no li quedaven massa reserves. I no se sap quant de temps més Rússia podrà aguantar. Sí, i els alemanys estan sagnats i esgotats.
  Però els Krauts tenen quatre noies i aquests llebrers.
  La Gerda va disparar el seu canó i va colpejar l'IS-4 al fons del casc, i va xiular, parpellejant els ulls de safir:
  - No, després de tot, Déu estima Alemanya! Segur que guanyarem!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  - No podem perdre! Aviat sortirem a Kalinin, i Moscou estarà a un tir de pedra!
  La Christina va mostrar les seves pinces nacarades i va cridar:
  - Anem-hi, hi haurà temps a Vladivostok!
  Magda va assenyalar amb pesar:
  - I els japonesos ja han estat derrotats. Això és molt greu, hem perdut un aliat important.
  La Gerda va fer caure un nou tanc soviètic i va xisclar:
  - Podem prescindir d'ells!
  Charlotte va riure i va comentar:
  - Si el nadó somriu, potser tot sortirà!
  Christina va dir en rima:
  - Un hipopòtam va esclatar d'un somriure!
  Magda la va donar suport:
  - La noia té una boca molt llaminera!
  I els guerrers la van agafar i van esclatar a riure. Tenen una energia brillant, es podria dir, i en abundància!
  La Gerda va tornar a disparar contra els vehicles soviètics i va cridar:
  - El segle vinent serà nostre!
  Charlotte també va intervenir i va confirmar:
  - Hi haurà vols a l'espai!
  Christina va confirmar fàcilment això:
  - Volem a l'espai!
  Magda va disparar des d'un llançabombes i va donar:
  - Assegut en un avió estrella!
  La Gerda va treure la llengua i va xisclar:
  - Al nou segle, governarà l'imperi del Tercer Reich!
  Charlotte amb un somriure agressiu va confirmar:
  - I el quart també.
  Després d'això, la bellesa va tornar a donar la volta al tanc soviètic.
  La Christina, aquesta guerrera diabòlica, brillant de dents de perla, va xisclar:
  - Sí, que hi hagi una nova comanda! I glòria al Gran Imperi!
  Magda va confirmar amb una fúria frenètica:
  - Glòria a l'Imperi!
  La Gerda va tornar a disparar i va dir:
  - Glòria a nosaltres també!
  I sembla que la noia ho va aconseguir.
  Gvozdanula i Charlotte. I molt encertada. Vaig perforar un tanc soviètic directament al costat. Llavors va xiular:
  - Lluitem per un nou ordre!
  Magda, disparant i colpejant als oponents, va confirmar:
  - I sense cap mena de dubte ho aconseguirem!
  La Gerda va tornar a clavar, i molt encertadament i va donar:
  - Ho aconseguirem amb un gran marge!
  I ella brillava de safir i d'ulls molt brillants.
  La Charlotte també va disparar, va colpejar el cotxe rus i va cridar, aquesta és una diable de cabell taronja:
  - Tot serà només acrobàcia!
  La Magda també va disparar amb una fúria frenètica. Va trencar el T-44 i va xisclar:
  - I la futura tripulació!
  Aquí, però, les noies van tenir problemes. Va aparèixer l'IS-9. El cotxe és molt gran. I té una pistola de 152 milЈlímetres amb un canó llarg. Potser un alemany per trencar.
  La Gerda va arrufar els ulls i va preguntar a Charlotte:
  - Pots cobrir-lo amb un bombarder?
  La pèl-roja va respondre:
  - Per descomptat, hi ha una possibilitat... Però la precisió del bombarder és insuficient!
  Christina va suggerir apassionadament:
  - Permeteu-me provar el meu paper gràfic de 88?
  Gerda va comentar escèpticament:
  - Aquest IS-9 té un blindatge frontal de 400 mm amb un gran pendent. No el pots agafar!
  Charlotte va somriure i va comentar:
  -Maleït sigui! I vaig pensar que els russos no tenien aquest tanc! Només rumors!
  Magda va dir:
  També vaig pensar que era un error! Però veiem que no és així! I el barril del rus és tan llarg!
  Va cantar la Gerda, donant cops amb el taló nu al terra blindat:
  Lluitarem sense por!
  Charlotte va confirmar l'actitud de la seva parella:
  - Ens retallaran ni un pas enrere!
  Christina va suggerir:
  - I què passa si destrosses un tanc soviètic amb un cop precís d'un obús al canó?
  La Gerda dubtava:
  - Pots fer-ho, des de gran distància?
  Christina va confirmar:
  - Si portes la flama d'un encenedor a les meves soles nues, llavors sóc capaç de colpejar molt bé!
  En lloc de respondre, la Gerda va fer clic al seu encenedor. La Christina va retorçar el peu nu i el seu taló nu i lleugerament endurit brillava a la llum de les flames.
  La Gerda va portar foc a la sola de la noia. Hi havia una olor de cremada. Olor molt agradable, com shish kebab a la planxa.
  Christina va xiuxiuejar:
  - I al segon taló!
  Aleshores la Magda va encendre el foc. Les dues llengües de flama es llepaven ara les plantes nues d'una noia molt bella i pèl-roja.
  Aleshores la Charlotte va cridar i va mostrar els pits. Sense cap cerimònia, la va agafar i va prémer el botó del joystick amb el mugró escarlata. L'arma va disparar automàticament.
  La closca va volar sola i va aterrar just al canó d'una impressionant màquina soviètica.
  Com un elefant gegantí talla una llarga trompa. Després d'haver rebut un cop aclaparador, el tanc soviètic va aturar el moviment. Era com si li haguessin tirat una espasa de les mans.
  Aquelles putas afortunats!
  Charlotte va cantar, somrient feliç:
  - Només la por ens donarà amics! Només el dolor et motiva a treballar!
  La Gerda va afegir entusiasmada:
  - Cada cop vull més aixafar les teves cares estúpides!
  Els guerrers del Tercer Reich semblaven estar molt contents!
  I el tanc IS-9, com l'IS-7, no va entrar en sèrie, era molt car i difícil de fabricar vehicles.
  Però al SU-100, la tripulació d'Elizaveta lluita amb valentia. La noia dispara amb els dits dels peus nus i diu:
  - El rostre del polític és dolent, sota una bona màscara, el seu discurs exterior és intelЈligent i dolç, però el llevat de la bogeria!
  Catherine va assenyalar, fent un foc molt ben dirigit a l'enemic, fent servir els seus dits nus:
  - Un polític és un boig voluntari de la bogeria del qual pateixen els votants que encara no han perdut la ment!
  L'Elena també va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va observar amb un somriure de guineus:
  - La bogeria no és un virus, però no hi ha res més contagiós que la bogeria dels polítics!
  Euphrosinia també la va agafar i la va colpejar amb l'ajuda d'un peu nu i cisellat a l'enemic i va xisclar:
  - Si voleu decebre, vota per un polític que aporti encant!
  Les noies del SU-100 lluiten molt bé. I disparen amb una precisió fenomenal.
  Elizabeth, tornant a disparar, prement el taló nu, va observar:
  - Una bala feta de plom és pesada i suau, una cadena forjada d'or és més forta que el titani, per la qual cosa desanima el desig d'esquinçar-la, i una bala d'or és més mortal que el plom, ja que fa impossible evitar el cop!
  Ekaterina també va colpejar, utilitzant els dits llargs i àgils dels seus peus nus, i va comentar:
  - Si s'aboca una bala de mosquetó de plom, quina merda es modela d'un polític d'un assassí moral?!
  L'Elena també va disparar amb molta precisió i va comentar amb un somriure salvatge, trencant la "Pantera" -3:
  - El desig més gran entre la gent rebrà el Pare Noel al tron, però més sovint ho aconsegueix Baba Yaga, el caníbal o la serp Gorynych sense un rei al cap!
  Euphrosinia també la va agafar i, al seu torn, va disparar amb els dits dels peus nus i va donar:
  - La gent vol el Pare Noel amb un sac sense fons al tron, però aconsegueixen un gat dins un sac o un llop amb roba d'ovella!
  Les noies van mostrar una molt bona lluita... però els nazis continuen avançant al llarg del Don. I va passar per alt les tropes soviètiques del sud. Voroshilovgrad ja ha caigut.
  I a Krasnodon de nou els nazis. I quan els joves guàrdies van ser afusellats allí.
  I de nou la gent va veure els alemanys, i el malson va tornar... Diverses persones van ser fetes presoneres a Krasnodon. Els homes van ser executats immediatament. I van decidir turmentar dos membres del Komsomol i un nen Andreika.
  Que hi hagi una bona tortura.
  Un nen d'uns dotze anys va ser assotat per primera vegada. Primer amb un fuet, i després amb un filferro. Després el van agafar i el van posar al bastidor. Van retorçar les articulacions del pioner i van començar a cremar-li els talons nus amb una vara calenta. Aleshores, també s'aplicava ferro, ardent de calor, al pit nu del nen. Van torturar bé el pioner.
  La botxí va torturar el noi guapo amb plaer, tot comentant molt sàviament:
  - Al polític li agrada acceptar moralment el dolor dels votants, però es convertirà en un autèntic sàdic, havent rebut el poder no figurat!
  La seva parella Stella va confirmar amb un somriure, trencant la costella del nen amb unes pinces vermelles:
  - El botxí més cruel, que trenca els ossos de la víctima amb unes pinces, no es pot comparar en sadisme amb un polític que retorça el cervell del votant amb la llengua!
  I les noies van esclatar a riure amb una mirada molt contenta...
  Els dits dels peus del nen estaven trencats amb unes pinces vermelles per la calor. Després es van triturar les costelles. I ho van fer molt cruelment. Guerrers què dir animals.
  Ilsa va comentar, mostrant les dents, que era més blanca que la neu:
  - És millor i més humà ser botxí i tallar caps amb una destral que un polític que obre la boca i li degota saliva verinosa al cervell!
  L'Estella ho va confirmar amb confiança, colpejant els seus peus descalços sobre el sòl de pedra i fred:
  - El botxí fa el seu deure i treballa per una retribució moderada, el polític només treballa amb la llengua, promeses en deute amb el votant, i arrencant tres pells per no valdre un cèntim trencat!
  Les noies estan torturant el desgraciat noi.
  I els pilots soviètics lluiten al cel i mostren el seu coratge i l'heroisme inflexible.
  Anastasia witchakov va abatre un avió alemany i va emetre:
  - No és rendible que un soldat es retiri a la batalla: li dispararan per l'esquena, no hi ha motiu perquè el votant voti a les eleccions, li pegaran als ronyons!
  Akulina Orlova també va tallar el cotxe alemany i va piular, fent l'ullet als seus amics, tot i que no la veuen al caça LA-7:
  - En política, una casaria completa: llops, porcs, guineus, xacals, rucs, de vegades fins i tot de tant en tant es troben lleons, però la gent fins i tot és un home, i fins i tot barbut i amb una bossa de regals!
  Mirabela Magnetic, tallant la màquina nazi, mostrant les dents, va arrossellar amb un somriure:
  - El dictador enganyador més gran del tron, fins i tot fa trampes una mica de càstig, però en bona acció es posa les sabates plenes!
  Les noies aixafen els nazis al cel. Però, per desgràcia, els nazis ja estan assaltant Voronezh i sembla que no es poden frenar.
  La Natasha lluita a Kursk i comenta amb enginy, lluitant com un terminador:
  - Creure que la Bíblia és la paraula de Déu, és com considerar un munt de formigues igual a la piràmide de Keops, una semblança llunyana de forma i un contingut completament poc convincent, cada formiga s'imagina a si mateixa un faraó, només sota un jou d'esclaus, i no un tron!
  Les noies van esclatar a riure després d'aquestes paraules. I es van treure els sostenidors. Va començar a dutxar-se els pits amb mugrons escarlata amb petons. Perquè és tan bonic i sorprenent. Són veritables guerrers.
  Natasha va dir decididament:
  La Bíblia és sens dubte un conte de fades!
  Agustí va dir lògicament:
  - No cal donar revelacions a Déu, a través d'un conte de fades jueu! El meu Déu personal és la Vara Totpoderosa! Per la glòria de la Família Suprema, lluitarem!
  I les quatre noies van exclamar, llançant els peus nus:
  - Glòria a la gran Rússia!
  Des que el bloqueig de Kursk es va allargar, les quatre noies van patir fred i fam, com les restes de la guarnició soviètica. Per tant, no hi ha res d'estranyar en el fet que les noies van rebre l'ordre d'abandonar l'encerclament.
  D'ells no són res més que pantalons curts, bronzejats, descalços, van per un gran avenç.
  Corren a si mateixos i fan trets individuals, ja que els cartutxos s'han de guardar.
  I els nazis els van fer caure, literalment, tot un eix de foc. Però les noies no són sense motiu només amb calces primes. Les bales, per tant, no les agafen. I corren, sent absolutament invulnerables. I els peus nus també protegeixen perfectament les noies a la batalla.
  La Natasha va disparar, va assolar el feixista i va rugir:
  Stalin està amb nosaltres!
  La Zoya també va disparar, va llançar un fragment de l'ampolla amb el peu descalç. Va llençar dos Fritz i va cridar:
  - Stalin viu al meu cor!
  L'Augustina també va disparar i va lliurar amb aplomb:
  - En nom de Rússia!
  I va mostrar la seva llengua. I va deixar el feixista.
  Svetlana va clavar, va colpejar el nazi i va piular:
  - En nom del comunisme!
  Quatre descalços, amb només calces primes de noies, es van precipitar per les posicions dels nazis. Els guerrers gairebé no tenien roba. Només calces de diferents colors: negre, blanc, vermell, blau.
  I això també és màgia, desviar bales i fragments. Prova aquestes noies amb les teves mans! Simplement són les belleses de la classe més alta!
  I quins pits. Els mugrons són com les maduixes. I molt seductor. En general, les noies són tan boniques i gairebé nues.
  Natashka, disparant, es va presentar a la subhasta d'esclaus. Com se li treu el vel rere el vel. Exposen un cos fort, musculós i de noia. I es posa dempeus, arrossegant les espatlles amb orgull, aixecant el cap, demostrant que no té gens de vergonya. És una noia de la classe més alta. A l'alba de la força, i no de l'envelliment.
  Quan una dona camina descalça, es fa més jove i es manté jove per sempre. El més important és un mínim de roba i sexe constant amb un home. Més precisament amb homes diferents i preferiblement joves. Per ser més jove.
  La Natasha es va imaginar nua al mercat d'esclaus i es va sentir emocionada. Com si els compradors ho sentissin i s'enfilessin amb les mans als llocs més sensibles. Què meravellós ha de ser ser un esclau. Però l'harem no és divertit. No hi ha homes, només eunucs. I en vull molt i amb de diferents.
  Ah, les pobres dones de l'harem. Quina mala sort que tens amb els homes. Quant pots patir l'abstinència! Però Natashka no volia frenar els instints del tauró.
  La noia va disparar contra el feixista i va cridar:
  - Sóc un terminador!
  La Zoya també va disparar, xiulant:
  - I sóc un guerrer de súper classe!
  Agustí va agafar i va fer caure tres feixistes i va piular:
  - Stalin estava amb nosaltres!
  Svetlana va enganxar. Va vèncer quatre feixistes i va cridar:
  - Stalin és amb nosaltres!
  La Natasha va abatre diversos mercenaris del Tercer Reich, va llançar una pedra amb el peu descalç i va xisclar:
  - Stalin sempre estarà entre nosaltres!
  La Zoya va somriure i va treure la llengua, xisclant:
  - Per la grandesa de Rússia!
  L'Agustí va llançar un fragment de vidre amb els dits nus, va tallar la gola al feixista i va xisclar:
  - Per la nostra nova vara eslava!
  I va riure...
  Svetlana va disparar contra els nazis, va tallar diversos combatents i va emetre:
  - Per la santa Rússia!
  Natasha va clavar els nazis. Va donar una granada amb el taló nu, que els nazis li van llançar. Escampat l'èxit exacte del Fritz i vyaknula:
  - Per a Svarog!
  Llavors va mostrar la cara, en la qual hi ha tanta gràcia i fúria de la pantera.
  La Zoya la va agafar i va córrer un clau rovellada amb els dits nus. Va perforar els ulls d'un oficial nazi i va piular:
  - Pel Déu Blanc!
  Augustine va agafar i va sucumbir als seus talons nus amb un paquet explosiu. Va escampar el Fritz com fragments de vidre i va xisclar:
  - Per una nova comanda russa!
  Svetlana la va agafar i la va llançar amb els dits nus, mortal, va traspassar el Fritz i va bordar:
  - Per la casa russa!
  Les quatre noies van lluitar desesperadament i molt agressivament. Els alemanys i els seus mercenaris es van retirar. Recolzada davant de les noies. On són els nazis contra l'Exèrcit Roig.
  . CAPÍTOL #4
  Natashka va tornar a llançar el regal de la mort amb els dits dels peus nus i va arrollar:
  - Hi ha tant caos al món que no es pot creure en un Déu just, però hi ha tants polítics sense escrúpols que no hi ha cap dubte sobre l'existència del Diable!
  Zoya va notar agressivament, va donar un gir, segant els nazis i amb els dits nus en va llançar un assassí, cridant:
  - Per què neix una dona - per l'alegria i pel futur de l'home, per què han nascut els polítics perquè la gent conegui la pena i entengui que no té futur!
  L'Agustí, amb dents afilades com les d'un llop, va llançar una bossa explosiva amb el taló nu i va dir:
  - Una dona dóna a llum la vida en el seu propi turment, els polítics donen a llum la mort torturant els votants!
  Svetlana també va atacar l'enemic i va destruir molts enemics, va dir:
  - Un pal té dos extrems, però per a un polític que s'obliga a escollir un extrem de sota el pal, condemna per sempre, no sigueu votants descuidats!
  La Natasha va saltar en una cabriola, es va girar amb el taló nu i va cridar:
  - El polític al podi rebombori com un tro, però els votants el cap no és un tambor només poden colpejar amb la seva pròpia estupidesa!
  La Zoya va arrossellar, aixafant els nazis:
  - Si vols ser escollit al tron, sent un rei nu, reuneix votants sense rei al teu cap!
  L'Agustí va dir amb enginy, fent l'ullet dels ulls de safir i enviant un regal de mort amb els dits nus:
  - Quan un polític és un rei nu i sense un rei al cap, els votants van "calçats", i amb un porc al pit!
  Svetlana també va donar un gir, va segar una massa de nazis, va llançar la destrucció amb els seus peus nus i va piular:
  - Un polític del seu repertori és un cantant amb la veu d'una altra persona, però la seva banda sonora va ser feta amb la intenció d'embolicar-se amb l'aparença d'un tril de rossinyol!
  Recordeu el Fritz Stalingrad. Com les van colpejar les noies allà dalt. També van lluitar descalços i en bikini. Aquesta és la roba més efectiva. Ningú aturarà les noies quan estiguin mig nues. I amb els peus descalços llancen regals de destrucció.
  La Natashka va llançar un tros de ceràmica amb els dits nus. Va trencar el crani d'un general alemany i va cantar:
  - En nom de la Mare Rússia!
  La Zoya va agafar i va llançar un fragment amb els seus dits nus, va colpejar el feixista i va cridar:
  - Sí, per casa meva!
  L'Agustí es va llançar, amb un pas descalç. Ella va tallar sis nazis i va cridar:
  - Per Stalin!
  Svetlana també va cedir a un nou passatge, va enderrocar el Fritz i va xisclar:
  - Per un món nou!
  Ara la tripulació de la Gerda avançava en direcció a Vyazma. A deu quilòmetres de la ciutat. Però la resistència de l'Exèrcit Roig està creixent. Els nous tancs soviètics IS-6 entren a la batalla, amb canons de 105 milЈlímetres més potents i armadures més gruixudes. És cert que encara hi ha poques màquines d'aquest tipus.
  La Charlotte, prement el botó del joystick amb el peu descalç, va perforar l'armadura del tanc soviètic just a la cruïlla. Va colpejar amb precisió el cotxe de l'Exèrcit Roig, malgrat la seva millor protecció en comparació amb l'IS-4.
  El diable vermell va riure i va comentar:
  - Tenim l'exèrcit més fort!
  Christina va dir amb un somriure:
  - I serem més forts que tots!
  I també va prémer els peus sobre els botons del joystick amb els dits nus. Va colpejar el cotxe soviètic. És una noia molt intelЈligent. La Christina va recordar com va fer gestes. Com vaig fer l'amor amb el Sha de l'Iran. Sí, està molt bé!
  I el guerrer va murmurar:
  - Per la gran Alemanya!
  Magda, aquesta rossa de cabells daurats, va disparar contra les tropes soviètiques i va parlar:
  - Per la sagrada victòria!
  La noia, disparant, va pensar amb molestia. Els alemanys van perdre la seva oportunitat durant la Primera Guerra Mundial. I per què van frustrar el pla d'atac a París i van traslladar tres cossos a Prússia Oriental? Va ser possible sacrificar temporalment territori a l'est, però agafar París i resoldre el problema de França de la manera més radical.
  Però això no es va fer. I en general no valia la pena declarar la guerra a Rússia. Segurament Nicolau II no s'hauria atrevit a fer la guerra amb un enemic tan fort com Alemanya. I per què calia lluitar en dos fronts? Era possible, era possible atacar Rússia, ignorant França i Bèlgica.
  I en general, pensava Magda, calia atacar Rússia quan estava encadenada per la guerra amb el Japó. En aquest cas, Nicolau II podria haver acabat sense el suport de Gran Bretanya i França. Seria pressionat pels austríacs, i els turcs, i els italians, i Alemanya i el Japó.
  Simplement aixafarien Rússia. I ella no faria res.
  En canvi, Alemanya va tenir una guerra en dos fronts, contra potències més fortes. Incloent el Japó, els EUA i Itàlia.
  Així que Wilhelm va calcular malament. Hitler va resultar ser més previsor, va fer la pau amb l'URSS i va derrotar França.
  Però els alemanys durant la Primera Guerra Mundial es van quedar atrapats entre una roca i un lloc dur. El tsar Nicolau II és generalment un perdedor. Però el seu imperi era gran, tres vegades la població dels alemanys. I va resultar extremadament difícil resistir els russos.
  Tenint més forces, la Rússia tsarista representava gairebé la meitat de les forces terrestres de l'Entente. I ella estava destinada a guanyar. Si no fos pel cop d'estat militar que va tenir lloc a Sant Petersburg, és poc probable que Alemanya hagués pogut sobreviure. Però va passar una cosa terrible per als russos: la monarquia va caure. L'ungit de Déu ha marxat. I es va posar molt malament!
  I per als alemanys, l'alleujament, però, encara Alemanya va perdre.
  Els Estats Units van entrar a la guerra i van demostrar ser molt forts. I el més important, tancs. Literalment van aixafar els alemanys amb la seva massa d'acer.
  Una derrota vergonyosa. I, sigui el que es digui, potser la rendició era la millor sortida. Alemanya va perdre tots els seus aliats, va ser pressionada pels tancs. No hi havia possibilitats reals de guanyar.
  Sí, i la Rússia bolxevic bé podria obrir un segon front a l'est.
  En tot cas, la decisió de capitular va ser difícil, però forçada.
  La Magda va recordar com l'havien assotat per haver robat un tros de pa al menjador. Aleshores la noia va confessar i va rebre una mica menys de fuets. I va poder suportar el càstig en silenci. No va plorar ni gemegar. Encara que, quan xoquen a l'esquena nua, fa mal.
  La Gerda va disparar, va perforar el tanc soviètic i va grunyir:
  - Nascut invencible!
  Charlotte va estar d'acord amb això:
  -Ningú ens pot aturar!
  La Christina va trencar i va cridar:
  - Mai al món!
  La Magda va xisclar ensordidorament:
  - I en l'altre món - també!
  Els quatre guerrers van abandonar l'encerclament. Va vagar una mica pels pantans i va cantar alegrement;
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  
  "Vaig amb tu de bon grat,
  M'encanten les ones del mar.
  Desfer la vela
  Jo mateix agafaré el volant".
  
  "Tu governes el mar obert,
  On no podem suportar la tempesta.
  En un temps tan boig
  No pots confiar en les onades".
  
  "Impossible? Per què, estimada?
  I en el passat, el destí passat,
  Te'n recordes, traïdor traïdor,
  Com vaig confiar en tu?"
  
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  Les noies van cantar i aplaudir. L'Agustí va dir, somrient a la cantonada de la boca:
  - Sí, vam donar molt als nazis. La lluita va ser gloriosa i per a molts l'última!
  La Natasha va riure.
  - Ets com en Maugi!
  Agustí va somriure i va acceptar:
  Mowgli va ser genial!
  Zoya va comentar amb un somriure de dents:
  - Hem de trobar una manera de derrotar les forces superiors de la Wehrmacht!
  Svetlana va suggerir:
  - Una mena de gas superpotent!
  L'Agustí cantava, donant una bufetada als peus nus als bassals:
  Gasos, gasos, gasos, gasos! Acabarem amb tots els enemics alhora!
  Natasha va suggerir:
  Cantem una altra cosa!
  I les noies cantaven a l'uníson;
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  
  "Vaig amb tu de bon grat,
  M'encanten les ones del mar.
  Desfer la vela
  Jo mateix agafaré el volant".
  
  "Tu governes el mar obert,
  On no podem suportar la tempesta.
  En un temps tan boig
  No pots confiar en les onades".
  
  "Impossible? Per què, estimada?
  I en el passat, el destí passat,
  Te'n recordes, traïdor traïdor,
  Com vaig confiar en tu?"
  
  La lluna es va tornar carmesí,
  On les onades xocaven contra les roques.
  "Anem, bellesa, cavalca,
  Fa temps que t'espero".
  Les noies van acabar la cançó i es van convertir en voltes. Després de tot, tenen una massa en caps brillants. Tres rosses i una pèl-roja. Noies genials.
  L'Agustí, mentre corria, va recordar com jugava al billar. Segurament no diners. I com que en aquell moment no tenia res, llavors la noia es va fer una mamada, contra cinc rubles. I va guanyar el primer partit. A més, jugava descalç, cosa que va ajudar molt. Després va jugar un altre joc amb el famós lladre.
  I va tornar a guanyar. Després un altre partit amb el doble de les apostes. La noia era molt intelЈligent. I l'autoritat criminal també estava borratxo. Finalment, va treure una pistola i va començar a disparar. Agustí, agafant els diners que va guanyar, va desaparèixer, mostrant els talons nus. Sí, aquests homes estan molt nerviosos. Potser realment no per jugar amb ells, sinó per guanyar diners fent l'amor?
  Agustí podria haver viscut bé a Moscou, però la noia, després de la colònia, tenia ganes d'anar al front. Ella volia lluitar. A més, se sentia atreta per les gestes. Ser una heroïna és genial!
  També has de poder jugar a cartes per diners. L'Agustí va ser enganyat d'alguna manera pels lladres i van haver de llepar. Bé, us podeu imaginar que això és mel i vosaltres mateixos voleu que no sigui tan fàstic. Però treballar amb la flexibilitat, així que generalment és un plaer per a una diable temperamental de cabells vermells. Ella amb qualsevol home va arribar a un orgasme. Així que a Moscou va guanyar diners fàcilment i agradablement per ella mateixa.
  És una llàstima, però la guerra va fer els seus propis ajustaments. Agustí fins i tot va utilitzar els seus encants en el reconeixement. I va seduir tots els homes seguits. I li encantava burlar-los. Sobretot els més joves. Al diable li va agradar. No obstant això, malgrat els nombrosos premis, les noies encara van anar als capitans, i només Natasha es va convertir en major.
  Els nazis, després de la caiguda de Smolensk, van sobreposar a Vyazma. La ciutat va aguantar amb tossuda. Al nord, els nazis van aconseguir prendre Novgorod i es van apropar a Leningrad. La situació es va agreujar amb l'entrada de Suècia a la guerra. Aquest país també volia adquisicions territorials de Rússia. I van recordar les guerres anteriors, sobretot Carles XII. També esdeveniments significatius de l'antiguitat. I les divisions sueques van aparèixer al front i es van traslladar a Petrazavodsk i Leningrad des del nord. Tropes finlandeses-sueques i alemanyes de Prut amb estrangers. I no pares els sembla.
  Belles noies sueques volen en avions. La Gringeta i la Gertrude, dues G, lluiten per parelles. Són noies molt valentes. I bonic. Volen a ells mateixos en el ME-462, caces a reacció comprats als alemanys. Com és habitual amb noies amb un bikini i descalços.
  La màquina alemanya és una arma molt poderosa. Té set pistoles d'aire comprimit. Un de 37 mm i sis de 30 mm. Els caces soviètics MIG-15 es precipiten contra. Armes una mica més febles: pistola d'aire comú de 37 mm i dues pistoles d'aire comprimit de 23 mm. És a dir, les forces són molt desiguals.
  Gringeta dispara canons d'aire. Atropella un avió de caça soviètic i fa xiscleros:
  - Aquesta és la nostra acrobàcia!
  La Gertrude també tira el seu cotxe a la primera carrera i xiscla:
  - Per Carles XII!
  De fet, el diable ros és extremadament molest que Suècia hagi perdut la guerra a Rússia. Sota Ivan el Terrible, els suecs van poder prendre Narva i diverses ciutats russes a la costa. Però aleshores Rússia, sota Fedot el primer, va recuperar les seves terres perdudes a la guerra de Livonia. És cert que això va ser facilitat pel fet que Polònia va lluitar al costat de Rússia.
  Però aleshores els suecs durant el regnat de Shuisky van poder conquerir ciutats russes. Llavors agafa Novgorod. Pskov assetjat. Però sense èxit.
  Després hi va haver la guerra entre Rússia i Polònia. En secret, els suecs van capturar la majoria dels estats bàltics i Riga. Abans d'això, les terres d'Europa eren conquerides.
  Suècia s'ha convertit en una potència mundial. Ha arribat al seu màxim.
  Però a Rússia, Pere el Gran va arribar al poder i va començar a aixecar un gran imperi. A Suècia es va oposar Polònia, Saxònia, Dinamarca i, per descomptat, Rússia. Les forces són desiguals.
  Però Carles XII, als setze anys, va poder derrotar Dinamarca en moviment, i després prop de Narva va atacar les forces superiors de Rússia i va obtenir una victòria notable.
  Però Pere el Gran no va ser trencat pel fracàs. Va reunir noves forces i va passar a l'ofensiva, aprofitant que Carles XII estava en guerra amb Polònia.
  Però els suecs van conquerir Polònia. I l'aproximació de les tropes russes no va ajudar. Pere el Gran fins i tot estava preparat per a la pau, tornant als suecs les ciutats i Narva conquerides pels russos.
  Però Carles XII estava decidit. Tanmateix, Pere el Gran va aconseguir capgirar el rumb de la guerra. Va jugar el seu paper que el poble de Polònia i Ucraïna no recolzava Carles XII. A prop de Poltava, els suecs van patir una derrota final. Com ha passat? Els russos van poder desgastar els suecs enfortint-se darrere dels reductes. I després tot es va decidir amb un contraatac mortal.
  La ferida de Carles XII abans de la batalla també va tenir un paper negatiu.
  Després de Narva, Rússia es va apoderar completament de la iniciativa. I va ser capaç de derrotar els suecs fins i tot al mar. La qual cosa és molt, molt molest.
  Carles XII va morir durant el setge de la fortalesa noruega. I la guerra va acabar aviat amb la derrota real dels suecs. És cert que Pere el Gran va acceptar, sota la pressió dels països europeus, formalitzar les seves adquisicions territorials com a compra. Suècia ha perdut molt de territori, inclòs a Europa. I ja sota Alexandre I, Finlàndia també va ser conquistada pels russos.
  Per descomptat, Suècia està ofesa i vol venjança. La situació va augmentar, sobretot després de la victòria dels nazis a les eleccions parlamentàries. I la guerra és ara per als suecs amb paralЈlelismes històrics.
  Gertrude ataca la màquina soviètica i canta:
  - Allà vivia Anton el quart...
  Gringeta talla el caça Yak-15 i rugeix:
  Era un rei gloriós...
  Gertrude va tombar un rus i va cantar:
  - Li encantava el vi a l'infern....
  Gringeta intenta entrar al cotxe soviètic i udola:
  - Quin crack passava de vegades!
  Gertrude va cantar:
  - Tili bom! Tili bom!
  I la noia va treure la llengua rosa.
  Les noies van resultar alegres... Van lluitar amb gran exaltació. Van lluitar com àguiles. I mai van fer marxa enrere.
  La Gringeta va córrer descalç per la neu. I era una noia tan divertida. I va recordar les seves gestes. Com anaven descalços i en bikini caçant un ós polar. Que va ser molt entretingut.
  Noies mig nues disparaven a una bèstia salvatge amb un arc. Van colpejar i van fer rugir la bèstia.
  Llavors van fugir, amb uns talons de noies vermells pel fred. Les noies eren precioses. Gairebé nu, però molt valent. I es van caçar, sense por.
  Aleshores, quan va morir l'ós ferit, les noies li van rostir la carn i van fer un banquet. Va ser tan fantàstic. Les noies van nedar al forat i es van ruixar amb neu. Llavors van córrer mullats per les nevades. És tot genial i genial.
  Gertrude i Gringeta estaven ara a la recerca de pilots soviètics. Van recordar la regla principal: cal lluitar gairebé nu i descalç, i llavors la noia no serà abatuda. Dóna tanta força als guerrers quan estan gairebé sense roba. Per això ningú va conquerir el món sencer a l'edat mitjana?
  Perquè van subestimar la força dels peus nus i femenins. I les noies descalces són molt xules i fortes! Quan una noia no té sabates, la seva sola nua rep l'energia de la terra.
  Aquesta és la força colossal dels guerrers.
  Gertrude va abatre un avió soviètic i va tuitejar:
  - Les noies descalces són més xules!
  Gringeta també va colpejar en rus i va xisclar:
  Les noies no necessiten sabates!
  I vaig veure com el caça rus ardent, caient.
  Vaig pensar en el fantàstic que és córrer descalç, a través de congestes de neu i pel desert. La sola de les cames de la noia es torna molt elàstica i duradora i, al mateix temps, no s'esquerda. Així que no us preocupeu pels problemes. A Rússia, els hiverns són generalment durs i serà agradable córrer a la neu. És la noia del pas més alt.
  I com d'agraciat i d'única bellesa descalç, peu de noia sobre un conjunt de neu? I els dits, i el peu, i tot això junts? Què meravellós és quan les cames cisellades trepitgen una superfície blanca i elles mateixes estan bronzejades. I les noies tenen els cabells ros, són rosses genials.
  I els encanta quan els homes els fan un petó amb els talons nus.
  Gringeta enderroca un altre cotxe soviètic i va tuitejar:
  - Glòria a la Pàtria, Glòria!
  Gertrude va abatre un caça rus i va emetre:
  - Carlemany és amb nosaltres!
  Les noies són meravelloses i tenen una bellesa única. Pots tornar-te boig amb aquestes noies. I el seu cos, tan musculós i agradable.
  A Gringeta li agradava molt que els homes l'acaricien. Va ser tan agradable per a ella. I la seva pell és llisa, elàstica, com polida. Aquí està la noia.
  I m'encanta el massatge.
  Ara va abatre un avió rus i va rugir:
  - Sóc com un ós!
  I va ensenyar la seva llengua!
  Gertrude va tornar a disparar i va xiular:
  Som tigresses!
  I les noies a l'uníson van fer bucles morts. En general són uns guerrers genials. Estan plens de passió i de triomf de voluntat. I la pell està tan bronzejada, com el bronze.
  Els guerrers van aconseguir lluitar a l'Àfrica i la infanteria. Que és molt bo per a les rosses. I es van tornar tan bonics i morenos.
  Gertrude va cantar:
  - Rossa natural! Esquena musculosa!
  Gringeta va confirmar:
  - Guanyo totes les enquestes!
  Els guerrers soviètics lluiten per Vyazma, que estava envoltat pels nazis de gairebé tots els costats. I lluitar heroicament.
  La Natashka, però, llançant una granada amb el peu descalç, va xisclar:
  - La victòria no s'ha d'evitar!
  La Zoya també va donar un gir. Va llançar una granada amb el peu nu. Va abatre els nazis i va cridar:
  - No hi pot haver dues morts!
  Va donar el torn i l'Agustí. El diable pèl-roig va llençar la granada amb el peu nu i va xiular:
  - El segle vinent serà nostre!
  Svetlana també va disparar una ràfega. Va deixar un munt de Fritz i va gorgotejar:
  - Naixem amb una nova era!
  I va ensenyar la seva llengua!
  Les noies són molt imponents. Són molt boniques, i bronzejades, tres rosses i una pèl-roja, amb músculs secs i en relleu.
  Quines bones noies...
  Natasha va pensar mentre disparava, com que la Bíblia no és la paraula de Déu, els russos necessiten una religió diferent i més perfecta. Per créixer en esperit i veritat!
  I què millor que la fe en la Família Suprema!
  I el guerrer va xiular:
  - Ho creguis o no, la porta a la salvació estarà oberta!
  Les noies, per descomptat, disparen als nazis amb totes les armes i obuses letals. I si l'enganxen, no ho semblarà a ningú.
  Guerrers que poden saltar, i cantar i saltar....
  I després caminar sobre els seus caps...
  La Natasha va donar una volta i va assenyalar amb riure i enginy:
  - Un home té un cor i dues mans, però un polític rema amb les seves potes per quatre i és completament sense cor!
  Zoya, disparant als enemics i noquejant-los amb força salvatge, i va assenyalar amb una rialla agressiva:
  - Només hi ha una pàtria, un cor i només una victòria, però té tres-cents pares polítics que només poden orfe de votant!
  Agustí va assenyalar amb gran passió, enganxant l'enemic amb una fúria salvatge i llançant una granada amb el peu nu:
  - No importa quants zeros afegiu, no obtindreu una xifra real, excepte l'elecció d'un polític per part de persones amb intelЈligència zero!
  Svetlana va dir amb una rialla, exterminant els nazis i llançant un paquet d'explosió amb el taló nu:
  - En aritmètica, afegir zeros no afegirà resultats; en política, afegir zero intelЈligències entre els votants augmenta la qualificació!
  Les noies realment afegeixen un impuls molt destructiu.
  I el Fritz no pot superar aquestes belleses... L'Alenka també lluita amb el seu batalló.
  La noia llança una granada amb la cama nua i cisellada i diu:
  - Ni un sol geni pot demostrar que Déu no existeix, però que un polític no té concepte de consciència és evident fins i tot per a un nadó!
  Anyuta va disparar una ràfega des d'una metralladora, i també va llançar un regal de la mort amb una força letal, arrossegant:
  - Un polític que va néixer l'any dels porcs, independentment de la data de naixement, un polític que va néixer l'any del tigre és un caníbal, i l'any no hi té res a veure!
  Alla va comentar agressivament, llançant una granada amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - En política, els palaus es converteixen en porcs, i els lleons baixen al nivell d'ovelles, i només una guineu es converteix en home!
  La Maria, que continuava triturant els oponents amb una força de lluita colossal, va cridar, mostrant les dents:
  - Un polític de qualsevol palau convertirà una porc i capgirà qualsevol veritat, i amb la roba d'ovella seguirà sent un llop caníbal!
  Olympias, dirigint un foc ben dirigit a l'enemic, segant les files, va assenyalar lògicament:
  - No hi ha familiars en política, encara que els votants són germans conill per a un polític, i el mateix Diable és el seu propi pare!
  Alyonka va disparar una ràfega contra els nazis, els va segar i amb els dits dels peus nus va llançar una granada de força letal, arrossegant:
  - A un polític sovint li agrada fer promeses amb barba, però per als votants ja és una cabra!
  Anyuta, disparant als oponents amb gran precisió i llançant granades amb els dits nus, va assenyalar:
  - Un polític és alhora una broma ambulant amb barba i una autèntica cabra, però al mateix temps és un porc encara més gran, que fa una costella de votants, arrencant trossos grassos!
  Alla va respondre agressivament, amb una rialla salvatge i fent l'ullet amb un aplom infernal i un rugit:
  - La política és un negoci molt brut, els polítics es renten les mans enganxoses, només amb raigs espesos de sang dels votants!
  La Maria també va donar una volta i va segar una massa de Fritz i els seus soldats a lloguer i va xiular:
  - Encara que els diners no fan olor, l'olor del suborn és repugnant, i és especialment repugnant quan, a canvi de molts diners, li posa un porc gros!
  Olimpiada va dir amb força agressivitat, fent l'ullet amb els ulls de safir i maragda:
  - El polític és una cabra, tant perquè les seves promeses són amb barba, i per tant li encanta el verd de diners en efectiu, com perquè contínuament fa banyes als votants!
  Amb un poder tan sorprenent de les noies, és difícil que els nazis puguin derrotar fins i tot amb els últims tancs. Però tot i així s'enfilen i s'enganxen.
  En disparar, utilitzen els últims llançadors de gas i una altra cosa més potent i de combat.
  I llavors generalment comencen a seure en un cavall blanc. Aquí està el Shturmlev en batalla. I aquesta és una arma molt seriosa. I "Sturmmaus" és encara més perillós i més greu. Una pistola tan salvatge i infernal. I si batega, no hi haurà pietat d'ella. Aquesta és una força destructiva colossal.
  Les noies que dirigeixen el Sturmmau estan gairebé nues amb només calces. I alhora molt àgil i àgil. Els que poden fer gairebé qualsevol cosa.
  I tan bon punt arribin a les tropes soviètiques, l'Exèrcit Roig no semblarà suficient.
  
  EMMANUEL LLUITA A STALINGRAD
  Així que l'Emmanuelle es va posar de nou a l'obra i va llepar les palpitants varetes de jade dels elfs. I mentre feia això, es va desenvolupar una història diferent.
  El 1944, Hitler va ser assassinat el 20 d'abril. Speer, Führer i comandant suprem Rommel, es va convertir en canceller del Tercer Reich.
  I els aliats van declarar una treva i van començar les negociacions amb el nou govern. La condició prèvia era el cessament del genocidi dels jueus i l'abolició de les lleis racials del Tercer Reich.
  Rommel va acceptar fer-ho formalment, però no va alliberar els jueus, sinó que els va traslladar dels camps a les mines i fàbriques militars. El bombardeig del Tercer Reich va cessar i l'alliberament d'armes va augmentar bruscament. L'esperat Panther-2 amb armes més potents i millor protecció també va aparèixer a la producció en massa. El motor de 900 cavalls va compensar l'augment de pes del tanc i el canó de 88 milЈlímetres va colpejar els vehicles soviètics des de la distància.
  En lloc dels coets de la FAA, Rommel va ordenar el XE-162, un caça a reacció barat i eficient. Això va permetre als nazis guanyar la superioritat aèria.
  El TA-152 també va resultar ser un avió universal molt bo, que es va utilitzar com a caça, avió d'atac i bombarder de primera línia. I el ME-262 és un bon cotxe, tot i que és difícil de fabricar i té una emergència. Així que els alemanys van prendre seriosament la modernització de l'exèrcit.
  A més, Rommel va endevinar correctament que l'Exèrcit Roig donaria el cop principal a Bielorússia. Les dades d'intelЈligència van mostrar que els reforços s'estaven transferint amb massa claredat al flanc sud i secretament al centre.
  Rommel es va enfrontar a una elecció difícil: era gairebé impossible mantenir Bielorússia, on hi havia molts pantans i partisans, fins i tot amb un gran nombre de tropes.
  Aleshores Rommel va decidir atacar ell mateix Ucraïna. Va ser una decisió forta i, sobretot, inesperada per al comandament soviètic. Els nazis tenen molts tancs, i el "Tiger" en l'avenç és força fort, com el "Tiger" -2 i el "Panther" -2, que, però, acaba de començar a arribar al front.
  Rommel, després d'haver exposat el front occidental, va reunir totes les seves forces al sud. I va passar a l'ofensiva.
  Els alemanys van atacar la nit del 15 de juny i van poder agafar per sorpresa l'Exèrcit Roig! I van aconseguir trencar la defensa. I van avançar segurs i van agafar ciutat rere ciutat.
  Els cops van ser lliurats des de l'oest d'Ucraïna i Moldàvia. Direccions convergents. I fins aquí tot va anar segons el dictat de Rommel.
  Els alemanys ja tenien avantatge en tancs al front oriental. Els nous IS-2 i T-34-85 tot just han començat a arribar, i la producció de vehicles més antics ha baixat. Mentre que el llançament de "Panthers" i "Tigers" va arribar a nivells alts. A més, el "Tiger" en forma de caixa era bastant senzill de muntar i un tanc molt eficaç.
  Els alemanys van aconseguir formar un enorme calder, que es va desintegrar a causa de diversos cops petits. I al sud hi va haver una catàstrofe. Stalin va cancelЈlar la vaga al centre, i va ordenar restaurar, transferint forces al sud.
  Aquesta decisió és una mica tardana. I la catàstrofe no es va poder evitar. Només una part de les tropes soviètiques van poder escapar de les calderes. Els danys van ser molt importants.
  Stalin es va espantar i estava furiós. Va exigir avançar... Però Rommel va actuar molt hàbilment. Un dels moviments forts del nou Führer va ser la dissolució de les divisions de les SS i l'augment dels oficials de les unitats ordinàries de la Wehrmacht a les seves despeses. I això va permetre augmentar significativament la qualitat de l'exèrcit.
  Un altre moviment important va ser el reclutament de dones per al servei militar. I sobretot en aviació i tancs, així com unitats de franctirador. Aquesta decisió també va tenir un efecte positiu en el curs de la lluita. I van començar els primers èxits.
  El grup de Gerda a la Pantera va ser especialment distingit.
  El guerrer de cabell blanc era molt divertit i divertit. Està preparada per lluitar amb un frenesí furiós.
  Aquí la Gerda va disparar a l'enemic fent servir els dits dels peus nus i va xiular:
  - La llei no està escrita al diable!
  La seva closca va enderrocar amb precisió la torreta dels trenta-quatre. De fet, va ser un enfocament d'huracà als negocis.
  La Charlotte també va disparar, prement el mugró escarlata del seu pit contra el gallet i va xisclar:
  - Som uns diables poderosos!
  Christina també va apuntar l'arma. Les noies utilitzaven els dits nus dels peus per disparar. Afortunadament, la Pantera va disparar quinze tirs per minut. I pot enderrocar canons i tancs soviètics com gra amb nunchucks.
  Aquí hi ha un altre cotxe rus en flames.
  La Cristina va cridar:
  "Sóc un maleït dimoni que vessa sang!"
  La Magda també va disparar amb el taló nu, cosa que va fer molt bé, i va arrossellar alegrement:
  - Sóc un lluitador de diables!
  Sí, aquestes noies són realment una cosa monstruosa.
  Com les noves guerreres Albina i Alvina. Van triar avions TA-152 per a ells mateixos i simultàniament van caçar des d'objectius aeris i terrestres.
  Ho van fer amb entusiasme i agressivitat.
  L'Albina va abatre un avió soviètic i va arrossellar:
  - I sóc una agressió monstruosa!
  Després d'això, amb l'ajuda dels dits nus, també va perforar el tanc de l'exèrcit de l'URSS.
  L'Alvina també va colpejar un cotxe rus al cel i va piular, mostrant les dents amb un somriure:
  - La nostra tripulació diabòlica!
  I també amb molta confiança des del TA-152 va perforar el sostre d'un tanc soviètic.
  Les noies estan realment al camp de batalla, això és una cosa...
  Els nazis van derrotar més d'un centenar de divisions soviètiques i van prendre la iniciativa.
  Van començar a moure's cap a Kíev, i tenien un avantatge considerable. Stalin, en canvi, es va espantar i va rugir, donant ordres contradictòries. Mentre el consentiment i
  No tenia.
  Rommel va actuar amb confiança i va crear calderes. Va aconseguir maniobrar i guanyar, obviant les posicions soviètiques. I colpejant a la nit, i fent servir diversos trucs.
  Un cop més els alemanys van mantenir la iniciativa. I ara ja han creuat el Dnieper, i ja allà van guanyar victòria rere victòria.
  Només la tardor i les pluges de reg van aturar una mica els nazis. Però la major part d'Ucraïna va ser recuperada. Els nazis fins i tot van aconseguir prendre Kharkov. Va ser abandonat per l'Exèrcit Roig i Kíev.
  Rommel també va intentar colpejar al centre. Però aquí les tropes soviètiques ja van poder preparar-se per a la defensa i van mostrar resistència. I ja les noies soviètiques van mostrar la seva classe.
  L'Elizave i la seva tripulació van lluitar a l'IS-2.
  Les noies també anaven en bikini i descalços. I van lluitar amb gran ferocitat.
  Elizabeth va disparar els dits dels peus nus i va xisclar:
  - Sóc una gran tigressa!
  L'Ekaterina també es va enfonsar tant que el projectil va descriure un arc i va perforar la Pantera i va cridar:
  - Cap paraula covard!
  Elena també va atacar l'enemic, va trencar el tanc de la generació de combat i va piular:
  - No capitalisme!
  L'agressiva Euphrosinia també va disparar, emetent:
  Sí al socialisme!
  Les dones pilots també van lluitar a l'aire.
  Anastasia Vedmakova va colpejar l'avió i va tuitejar:
  - La vida al món no és el paradís!
  I va fer l'ullet als seus companys.
  Akulina Orlova va tornar a enderrocar un cotxe alemany amb els dits dels peus nus i va arrossellar:
  - El comunisme dominarà el planeta!
  Mirabela Magnetic va enderrocar Messerschmid amb el seu taló nu i va arrossellar:
  - Per grans victòries!
  I va fer l'ullet als seus companys, encara que no la veiessin.
  Akulina Orlova va assenyalar:
  - Els monstres jet no són una barrera per a nosaltres...
  A finals de tardor i hivern, els alemanys van decidir posar-se a la defensiva. I l'Exèrcit Roig ja avançava. Stalin va decidir colpejar al centre. Rommel, però, a diferència de Hitler, va fer que la segona i la tercera línies de girs fossin més fortes que la primera, fet que va reduir l'efecte de la preparació de l'artilleria.
  Els alemanys van poder vèncer l'ofensiva soviètica al centre. Per primera vegada, els canons autopropulsats E-10 i E-25 van participar en les batalles de gener. Eren petits, amb una silueta baixa i la ubicació del motor juntament amb la transmissió transversal i la caixa de canvis al mateix motor. I és molt productiu.
  L'E-10 és un canó autopropulsat molt pràctic i fàcil de fabricar, de només 1,4 metres d'alçada. I l'E-25 només fa 1,5 metres, i només una mica més pesat amb una pistola Panther i un motor de set-cents cavalls de força. Aquest cotxe tenia una bona protecció: un front de 120 mm, costats de 82 mm sota pendents. I el seu primer ús en combat va mostrar una gran eficiència i mobilitat.
  Margaret i Helga van lluitar a l'E-25 i van colpejar l'enemic de manera molt famosa. La derrota de l'enemic va seguir la derrota en una riuada.
  Margaret va disparar a la màquina soviètica. Ella li va donar un cop de puny i va dir:
  - Tot serà genial!
  L'Helga també va disparar un projectil amb l'ajuda dels seus dits nus i va piular:
  Potser hiper...
  La guerrera va colpejar amb confiança el tanc IS-2 i va xiular per les seves fosses nasals.
  L'ofensiva de les tropes soviètiques a l'hivern va ser rebutjada. Però de nou la guerra i la batalla. Els alemanys van començar a avançar al març.
  El cop de les seves tropes va ser en direcció a Kursk. Els E-100 també van participar en les batalles. Aquest cotxe estava molt ben protegit des de tots els angles, i alhora relativament mòbil malgrat el gran pes. I en l'avenç va mostrar la seva eficàcia.
  ParalЈlelament, els alemanys avançaven de nit utilitzant dispositius de visió nocturna. Els Fritz van poder trencar les defenses de l'Exèrcit Roig i van capturar Orel, Kursk i Belgorod. Hem aconseguit molts èxits. Ens vam acostar a Voronezh a mitjans d'abril.
  Rommel se sentia confiat. Semblava que una mica més i hi hauria una victòria completa. Però els aliats van llançar un ultimàtum: diuen que s'acabi la guerra. I les mateixes reclamacions a Stalin.
  El 10 de maig de 1945 es va declarar l'armistici. Llavors van començar les negociacions. Els EUA i la Gran Bretanya van oferir la seva mediació. Un mes després, la pau es va concloure. Alemanya va rebre Ucraïna sense Crimea, Bielorússia, els estats bàltics, Moldàvia i part de la terra negra del Don a canvi de Kursk, Orel i Belgorod. Finlàndia va restaurar les antigues fronteres, però va tornar la regió de Petrazavodsk. És cert, a canvi d'una compensació monetària de l'URSS. Noruega també va rebre un petit territori prop de Múrmansk, que va entrar en una federació amb el Tercer Reich.
  Es va crear la Unió Europea, que incloïa tots els països ocupats pels alemanys i els satèlЈlits, així com les antigues repúbliques de l'URSS. Rommel i Speer van seguir una política moderada i van proclamar oficialment la igualtat de totes les nacions i races. Va sorgir l'Euroreich.
  Però la democràcia era limitada. No obstant això, van aparèixer partits diferents dels nazis i es va establir el càrrec electiu del president. Rommel es va convertir en el primer president de la Unió Europea. Va governar durant quatre mandats de cinc anys fins que va dimitir el 1966 per deixar pas als més joves. Aleshores es va adoptar l'esmena en dos mandats del president de la Unió Europea.
  Stalin va morir el març de 1953. El va succeir Khrusxov després d'una lluita pel poder. Hi va haver el vintè congrés. I Stalin estava encara més enfadat pel seu propi poble. Després, però, les coses van anar una mica diferent. L'URSS va perdre la Segona Guerra Mundial, i el seu paper al món va ser menor. En aquestes condicions, ni tan sols somiaven construir el comunisme. Nikita Khrusxov no va ser enderrocat, sinó que va governar fins a la seva mort el 1971. I no el va succeir Brezhnev, sinó Shelepin. Els alemanys van ser els primers a volar a l'espai, i també a la Lluna. Després, l'any 1980, la Unió Europea va volar a Mart. L'Euroreich unia tots els països d'Europa i part de l'URSS, i també controlava possessions a Àfrica i Àsia. Aquest va resultar ser un estat molt fort. I ella, després d'haver superat els EUA, es va convertir en l'hegemonia mundial. La Xina i el Japó no van pujar mai. Aquesta última va ser ocupada pels americans i hi va haver una guerra de guerrilles. La guerra civil i el capitalisme salvatge van continuar a la Xina.
  El món s'ha tornat més eurocèntric. I el sistema colonial no es va ensorrar. Així que Emmanuelle va acabar el 1984. Els Jocs Olímpics tenen lloc a Roma.
  La noia Emmanuelle va a la gran ciutat. Tot està molt net i ordenat.
  Emmanuel canta:
  - Sóc un guerrer romà de genolls dels salvatges!
  Enemics de Neró, els escombraré de la faç de la terra!
  Olga Rybachenko, aquesta noia va aparèixer al costat d'Emmanuelle, sortint com un diable d'una caixa de tabac i va cridar:
  - Què creus que és tot? Maleïts dos!
  Emmanuel va xisclar:
  - Què més?
  L'Olga va respondre amb un somriure:
  - I després... Què et fa pensar que els aliats reconciliaran Stalin i Rommel. Això és tot el contrari! De fet, el següent és molt més real!
  Els alemanys a mitjans de maig de 1945 van reprendre l'ofensiva. Stalingrad es va convertir en la direcció principal. Les principals batalles es van desenvolupar al llarg del Don i més enllà del Volga.
  Els nazis es van acostar a Stalingrad a principis de juliol i va començar una batalla grandiosa.
  El batalló de franctiradors de dones sota el comandament de la capità Natashka Kaktusova va ocupar una posició defensiva a les ruïnes del carrer Volodarsky. Unes noies amb metralladores i rifles, lligades amb farcells de granades, s'amagaven darrere de les ruïnes.
  La mateixa Natasha porta una túnica tacada sobre el seu cos nu, amb pantalons curts i descalç. Una noia preciosa i corba, amb malucs forts, una cintura fina, un tall de cabell curt sota una mitja caixa. La cara és molt expressiva, amb una barbeta viril, els ulls blaus ben separats. El cabell castany clar es va tornar gris amb pols, pit alt, aspecte dur. La capitana Natasha fa més de dos anys que lluita i malgrat la seva joventut n'ha vist molt. Les cames de la noia estan cobertes de talls i contusions. Una noia és més àgil per moure's descalça que les botes aspres i maldestres.
  La sola nua sent la més mínima vibració del sòl, avisa de la proximitat d'una mina i la pròpia mare terra afegeix resistència. D'una banda, els peus de la noia es van endurir, i no tenien por del metall calent, ni dels enderrocs afilats de les ruïnes, però d'altra banda, no van perdre sensibilitat i flexibilitat, advertint a través del rugit del moviment de tancs.
  La dolça Natashka porta una granada amb un paquet d'explosió lligat. Cal arrossegar-se fins al formidable tanc alemany "Lleó", regant els carrers amb metralladores.
  Mirabela s'arrossegueix al seu costat. També descalços, així que totes les noies del batalló van resultar ser de botes, imitant el seu comandant. Les seves soles polsegoses s'afilen mentre s'arrosseguen a quatre potes. El cabell groc de Mirabela és desordenat i llarg... Una mica encrespat. La noia mateixa és esvelta, prima, de petita estatura. Fins i tot es pot confondre amb una noia, amb espatlles estretes i un cap aparentment gran.
  Però Mirabela ja ha viscut molt. Va aconseguir visitar tant la captivitat feixista, després d'haver sobreviscut a cruels tortures, com les mines, d'on, per algun miracle incomprensible, va aconseguir escapar. Però mirant el seu rostre infantil i tendre, mai es pot dir que la van colpejar amb bastons de goma als talons, que li passava un corrent pel cos.
  Mirabela dispara... Un soldat del Tercer Reich, en aquest cas un àrab, cau mort, amb el musell aixecant sorra i runes.
  La Natashka llisca un munt de granades sota un munt d'escombraries. Ara un "Lleó" de noranta tones s'arrossegarà aquí i l'explotarà. Els ulls blaus de la noia brillen com safirs a la seva cara, morenos per les cremades solars i la pols.
  L'experiència suggereix que un tanc ben protegit ara canviarà de posició. "Lleó" té una armadura lateral de 100 mm, i fins i tot en un angle. Els trenta-quatre no poden trencar-lo, només els Keveshes pesats tenen una oportunitat. Però les erugues són l'objectiu. El més important és privar el cotxe de mobilitat...
  Svetlana dispara un esclat d'una metralladora... Un soldat, ningú sap de quina nacionalitat, cau. Els alemanys, després d'haver conquerit, encara que moralment majoritàriament, la major part de l'hemisferi oriental, aprecien la sang ària i llencen a la batalla les tropes colonials: àrabs, africans, indis, diversos asiàtics i europeus. També ha augmentat el nombre de polonesos, que des del bressol estan acostumats a odiar la Rússia bolxevic. Aquí lluiten nacionalistes ucraïnesos, cosacs del Don i txetxens, i tot el khaganat caucàsic. Rommel va criar tot un internacional.
  Molts enemics...
  Svetlana esquiva amb destresa el foc de la metralladora. La bala gairebé es va partir, ennegrida per la pols, un taló rodó i de noia. El preciós capità fins i tot va sentir una pessigolleig per la distància que passava un regal de gran calibre. La noia es va creuar, xiuxiuejant:
  Ni una bala ens aturarà!
  Mirabela li dispara... Una altra noia Angélica: molt pèl-roja, d'alçada per sobre de la mitjana i musculosa, malgrat les escasses racions. També una noia molt maca, amb malucs luxosos, cintura aixecada, espatlles amples no femenines i pits alts.
  L'Angelica està lluitant només amb els seus pantalons curts, la túnica s'ha fet a trossos i s'esfondra en pols, i els uniformes nous no s'entreguen a través del Volga. Déu no permeti transferir més munició, i una gota de menjar, per a les esgotades tropes soviètiques.
  Així que Angélica està gairebé nua, té les cames ratllades, sobretot els genolls. Un tros de metralla va colpejar la planta del peu dret, i fa mal, costa caminar.
  L'Angèlica, pèl-roja, polsegosa, gairebé nua, li retorça la cara bonica però alhora dura. La noia, disparant, diu:
  - El Senyor, Moscou i Stalin estan per sobre nostre!
  I talla els atacs nazis, ella mateixa amb prou feines tenint temps de retrocedir.
  Les ruïnes i els carrers estrets dificulten la volta als formidables tancs alemanys. Aquí hi ha gairebé dues-centes tones de "ratolins" i no poden passar gens...
  Com Svetlana esperava, "Lev" va conduir una mica i es va enterrar en un munt d'escombraries. Hi va haver una explosió. L'eruga va esclatar, un parell de corrons danyats van volar.
  El tanc ferit es va aturar i un obús va sortir volant del seu canó...
  En algun lloc va ressonar a la distància, deixant les ruïnes. La rossa Svetlana, com una serp, va xiular:
  - Aquest és el meu càlcul! S'ha obert un compte...
  La noia-capità es veu obligada de nou a arrossegar-se. Els alemanys i els seus satèlЈlits no poden utilitzar la seva superioritat tècnica entre les runes. Per culpa del tossut Hitler, les hordes del Tercer Reich es van quedar empantanades en batalles posicionals en una ciutat força gran i ben fortificada.
  Mirabela llança una granada. Obligar-los a fer voltes mortals sobre alemanys o àrabs abatuts, girant-se. Un dels militants nazis li arrenca la mà i hi penja un rellotge anglès amb brúixola.
  Mirabela diu amb un somriure:
  - El que et mostra la brúixola: el camí a l'infern!
  I una bella noia treu un tros de ceràmica adherida del seu taló polsós.
  L'Angèlica també s'empolsa, amb els seus pits ferms i plens. Els mugrons són gairebé negres per la brutícia i la picor. I intenta rentar-te. Un cop més, cal excavar quan les metralladores alemanyes estan gargotant. I arrossegar-se d'una manera plastunski.
  El batalló de noies manté les seves posicions, tot i que hi ha bombardejos. I trenquen obusos pesats i cauen bombes del cel... Però res trencarà el coratge de les heroïnes soviètiques.
  Aquí la Svetlana veu com s'arrossega la Pantera. Bé, aquest tanc ja no fa tanta por.
  Podeu punxar-lo al costat. La noia va esternudar, va escopir la pols que li va pujar a la seva elegant boca. Va agafar una granada a la mà, pesada amb un paquet d'explosió. T'has de colar desapercebut. Però hi ha molt de fum al voltant.
  Angélica va començar a arrossegar-se, recolzant-se al desguàs amb els dits dels peus i els colzes nus. Era com un gat que persegueix un ratolí. La noia va recordar la guerra d'aquell terrible estiu de l'any quaranta-un, quan la Wehrmacht va envair amb traïció les extensions de l'URSS. Ni la noia, gairebé la noia tenia por? Al principi sí, però després t'hi acostumes. I ja percebes els esclats constants de petxines com un soroll normal.
  I ara va explotar molt a prop. La noia es va donar una bufetada a l'estómac. Els fragments surten des de dalt com un estol d'abelles salvatges. Angélica xiuxiueja amb els llavis trencats:
  - En nom de la justícia, Senyor!
  La noia accelera el seu gateig i llança una granada amb un paquet explosiu adjunt. El present vola en arc. Se sent una explosió, l'armadura lateral més fina de la Pantera es presta. El tanc alemany comença a cremar, el kit de combat detona.
  Svetlana xiuxiueja amb un somriure:
  Gràcies Senyor Jesús! Jo només crec en tu! Et prego sol!
  Trenca la pantera. Arrancat, un llarg tronc està enterrat entre runes. L'armadura frontal, separada de l'armadura lateral, s'assembla a una cullera.
  Svetlana, els ulls de la qual, amb una cara marró per pols i cremades solars, brillen amb flors de blat de moro, diu:
  - Com més roures tingui l'enemic, més forta és la nostra defensa!
  Angelica és molt sexy, amb les seves calces negres, i el cos nu, polsós i fort. La noia és molt intelЈligent. Pot llançar fragments de vidre amb els dits nus.
  Ara va llançar un objecte afilat amb la seva cama gràcil i coberta de pols. I enganxat, just a la gola d'un feixista. La bella Angèlica va balbucejar:
  - I sóc un símbol sexual, i un símbol de la mort!
  La noia, després de la qual cosa es va tornar a arrossegar, disparant. Foc dirigit i Svetlana.
  La bella capitana, Natasha, després d'haver abatut el feixista, va xiular:
  - La vida és una cadena, i les petites coses en ella són les baules...
  Mirabela va disparar, va tallar el cap al Fritz i va afegir:
  - És impossible no donar importància a l'enllaç!
  Svetlana, tornant a disparar amb precisió, va grarrucar:
  - Però no pots anar en cicles amb petiteses...
  Mirabela va disparar amb precisió i va afegir:
  En cas contrari, la cadena t'embolicarà!
  Emmanuel i Olga Rybachenko també lluiten aquí amb valentia.
  Les dues noies són molt combatives. I llancen granades amb els dits nus.
  Emmanuel comenta amb una rialla:
  - I aquí, també, la batalla no és feble!
  Olga Rybachenko, mostrant les dents, va estar d'acord:
  - No feble! Però empitjora!
  Emmanuelle va xiular, fent l'ullet amb els ulls de safir.
  - Tot serà genial! Anem al coronavirus!
  I el guerrer riurà. I llançant un ganivet amb els dits nus, perforarà la Pantera al costat.
  Olympias, parpellejant amb els vedells musculosos i bronzejats, va fer un ball de claqué amb les seves belles cames nues. La noia va cantar:
  - Les cares de les santes russes parpellegen des de la icona... Déu n'hi do que us remulleu almenys mil Fritz! I si algú bulli més que feixistes, ningú, creieu-me, us condemnarà per això!
  Després va tornar a carregar el rifle antitanc i va tornar a disparar. El transportista alemany va tornar a fumar.
  El batalló de noies va infligir danys importants al Fritz. Però també va patir pèrdues. Aquí una noia es va trencar per la meitat, i la seva cara es va tornar tan pàlЈlida, malgrat la pols.
  La major part de Stalingrad ja ha estat capturada pels nazis, però el que queda de la ciutat no vol cedir i rendir-se.
  Svetlana, per la seva banda, està intentant trencar el "Tigre". Un potent cotxe alemany, va tenir una granada al costat, però no va sucumbir. Es gira per disparar un canó. La noia ha d'enterrar a terra, i enderrocs, per no ser aixafada per l'ona explosiva alliberada pel present.
  Svetlana xiuxiueja suaument:
  - Mare, pare, ho sento!
  Mirabela va llançar una granada al Tigre, que li va explotar al front. La noia va xiular:
  - Sobre el fet que l'ensenyament de la llum a l'hivern a la primavera... Repeteixo sense excepció que Rommel és un canalla de pesta!
  Angélica, trencant la vista dels nazis i abocant-los aigua amb un esclat, es va esforçar:
  - Al taüt, ara vaig veure el Führer! I va donar una puntada de peu al pobre home als ulls!
  La noia pèl-roja en realitat va llançar una granada al tanc amb els dits nus. Va colpejar el canó... Va seguir una explosió i el musell del "Tigre" va quedar mutilat.
  El covard alemany se la va agafar i es va fer enrere.
  Svetlana va bufar per les seves fosses nasals:
  - El nostre, el teu no cedirà!
  Mirabela va tallar amb una bala un mercenari hitlerista i va cantar:
  - I el dolent no fa broma! Mans i peus, retorça les cordes russes! Enfonsa les dents al cor... Beu la pàtria fins al fons!
  Svetlana, rient, va bordar:
  - Crida salvatgement el Führer, s'esquinça!
  Mirabela va disparar i va afegir:
  - Bé, bufades de mort, somriures!
  Ha aparegut un "Shtumrtiger" encara més perillós. Destrueix edificis sencers i búnquers. A més, no s'acosta a les posicions de les tropes soviètiques. El cotxe està cobert per metralladores alemanys.
  Svetlana veu que apropar-se a les posicions del Fritz és poc realista. Però al cel Focke-Wulfs. Una d'aquestes màquines vola més a prop de les posicions soviètiques. Les noies li obren foc.
  Angélica llança una granada i diu furiosa:
  - En la mort profunda - no hi ha perdó!
  Després d'això, la noia dóna un gir de la metralladora. Recula ràpidament. Un tanc alemany relativament nou "Panther" -2 amb una petita torreta i una silueta més baixa puja ràpidament.
  Diverses noies llencen granades al cotxe alemany. Ella, després d'haver rebut els regals, es queda congelada i no pot girar-se.
  Angelica va xiular, xiulant:
  - Aquest és un nou atac! Li esquinçarem la boca!
  El Panther-2 va grunyir i va disparar la seva arma més poderosa.
  La columna de foc va dividir l'aire i a l'instant va escalfar i electrolitzar l'atmosfera.
  L'Angèlica va riure, les petxines van passar per davant de la noia mig nua. La pèl-roja descarada va sacsejar els malucs i va dir:
  - I Newton va derrotar els enemics, va llençar el jou del tron! Fritz va decretar la seva llei de Newton!
  Stalingrad estava tot envoltat d'incendis, quan les llengües de foc semblaven llepar el cel i crepitar espurnes porpra, taronja i escarlata! I cada espurna és com un fantasma que s'escapa d'un castell infernal.
  Svetlana, enderrocant un caça alemany, va mostrar els seus ulls blaus i va cantar:
  - Què estàs queixant, mala vella? Creieu-me, només un hospital psiquiàtric està plorant per vosaltres!
  Mirabela cantava en un cant, disparant contra els nazis:
  - Què bé és estirar-se a l'herba i colpejar el Fritz al cap! Organitza una cataplasma per al Führer i envia bales d'una metralladora!
  La noia va riure salvatgement i es va girar de l'estómac a l'esquena. Vaig fer una bicicleta amb cames. Una granada va volar. El Focke-Wulf volador, després d'haver rebut metralla sota el ventre, es va elevar ràpidament. Es pot veure que fragments afilats el van ferir. La criatura feixista es va incendiar i va començar a perdre trossos d'ales trencades.
  Svetlana, veient com Fokke anava perdent alçada, va grallar:
  - Això és un semàfor! Una destral penja a bord!
  L'avió alemany va esclatar, escampant runes per tots els racons més llunyans del cel. I on va anar l'as feixista. Vaig fer el meu últim torn. El botxí es va quedar a les cendres, no el pilot!
  Mirabela va esternudar, escampant pols i va dir:
  - Ésser o no ésser? No és una pregunta!
  Angélica va tornar a llençar un tros de vidre amb el peu, tant que, colpejant l'ull, va sortir a Fritz, per la nuca:
  - Sóc una armada de tancs! I cal que et tracten!
  Els alemanys i els seus satèlЈlits van intentar avançar, llançant granades davant d'ells. Aquestes tàctiques contra les noies no van funcionar. Aquí Emmanuelle va desplegar una catapulta i com va colpejar l'enemic com a resposta.
  La noia escriptora va bramar:
  - Pare Noel esquinçant la boca a Rommel!
  La càrrega de la catapulta, penetrant entre la multitud de nazis, els va fer escampar i, alhora, rodar per l'aire. Fritz va caure, i es va trencar sobre les runes de les parets.
  El tanc "Tiger" -2, després d'haver perdut l'equilibri, va xocar amb el "Lleó". Oh, Leva, on és el teu nom formidable?
  Svetlana va somriure i va respondre:
  - Bé, molt bé Emmanuel!
  La noia escriptora va bordar agressivament:
  - Emmanuelle sempre està a punt!
  La noia va sacsejar el peu descalç en resposta.
  La noia-capità va començar a clavar de nou. I l'Olympias va fer pessigolles al peu estret d'Emmanuelle, que difícil és ara! No és estrany que la noia no tingui por de córrer per les conflagracions.
  Mirabela en un cant, va dir:
  - La joventut és bona - la vellesa és dolenta!
  Angélica, aquesta pèl-roja alegre, va estar d'acord:
  No hi ha res pitjor que la vellesa! Aquest és, de fet, l'estat més repugnant de tots possibles!
  I la noia va fer un salt amb un cop d'estat. Es va imaginar per un moment àvies repugnants. No, no compareu, una dona gran amb una noia. I quina bellesa, en cossos esvelts.
  Angèlica el va agafar i va cantar:
  - Fluir rere any, anys en una caravana,
  Una dona gran frega henna en un morter...
  I què passa amb la meva figura esvelta,
  No entenc com ha anat la joventut!
  Svetlana va mostrar els seus ulls, va fer caure l'alemany amb un cop a l'engonal i va dir:
  - No! Tot i així, a la guerra hi ha un encant: mantenir-se sempre jove! Sempre borratxo!
  Olympias va posar una nova càrrega a la catapulta. Això és com un bon morter. La noia va xiular:
  - No passes, sinó passa!
  Emmanuelle va remenar el peu esvelt però àgil i va bordar:
  - Cara de Fritz!
  I una granada, juntament amb un paquet d'explosió, va volar en ple apogeu cap a les posicions dels nazis.
  Sí, no se'ls va donar Stalingrad. Per tercer mes des de finals de juny, l'assalt continua, però la ciutat no s'ha pogut endur-ho tot. En altres sectors del front, els nazis van aconseguir l'èxit, però no en aquest.
  Svetlana va disparar la seva pistola i va grunyir:
  - Tot és impossible, passa que és possible... No cal complicar molt l'univers!
  I va colpejar el dipòsit de gasolina d'una motocicleta. La màquina va esclatar i els remolins de foc van ilЈluminar el paisatge fumat. I l'alemany va ser destrossat per una pota de foc.
  La noia capità va cridar:
  - M'encanta matar el mal! I aquest és el bé màxim!
  Mirabela va colpejar els alemanys amb un esclat i va xiular:
  - Juguem al porc espí!
  Angelica va obrir foc, amb més precisió. Uns quants negres van quedar estirats sobre runes cobertes de llança:
  -Mata l'enemic! - va xiuxiuejar la noia.
  Mirabela cantava juganera:
  - Després d'haver pintat Rommel amb pintallavis, Mainstein amb laca per als cabells, t'arrossegaré a la captivitat de la princesa, el gos fidel et rosegarà!
  Svetlana, disparant, va xiular:
  - Vinga al vespre, Adolf, penja't... Deixa d'enganyar-te el cap! Vinga al vespre, vola com un girfalcó, per vèncer els nazis amb força!
  Mirabela va dir furiosa, tirant el casc del cap de la tropa d'assalt:
  - Podem! I ho farem!
  Les noies del batalló "Lenin" van aturar l'avanç de les tropes estrangeres. Fritz va avançar, llançant literalment cadàvers a l'espai. Tampoc va ajudar el tanc "Lev", amb el qual es van posar les esperances. Aquí teniu una modificació de la màquina amb una pistola de 150 mm.
  Angélica tira una pedra enganxada al mugró nu. La noia té els pits tan bonics i plens. La noia llança una granada amb el peu. La cama és més forta que el braç, i el llançament va més enllà.
  "Lleó" va rebre un buit a l'eruga i es va aturar. Tret des de la seva boca poderosa. Rumor i colЈlapse.
  Angèlica, escopint, diu:
  - El guerrer rus no gemega de dolor!
  I la noia torna a disparar. I ho fa molt bé. El feixista que s'inclina de la torre cau enrere.
  Una noia pèl-roja i gairebé nua diu:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir trencar els russos! Qui s'atreveix, ataca en la batalla, vèncerem ferotgement els enemics!
  I Angélica fa rodar els músculs de la premsa, que té molt en relleu.
  Oh, que boniques són les noies! No vull que cap d'ells mori.
  Stalenida corria... Una noia molt maca, amb els cabells blancs i esponjosos. Ella d'alguna manera aconsegueix untar-los amb algun tipus de poció perquè no s'embrutin.
  La noia és molt bonica, amb la figura de Venus, només més tonificada i en relleu. Roba a ella, només sostenidor i calces. Tota la resta ja s'ha trencat. Però que gràcils són les cames! Això no és una noia, sinó un segell de perfecció, una corona de bellesa.
  Es mou d'una manera especial, com un esquirol. Els peus nus i el parpelleig i els talons, sorprenentment, romanen nets. Stalenida dispara, i al feixista li fa una úlcera al pit.
  La noia diu:
  - La lleialtat a la pàtria és la paraula més alta!
  Angèlica va dir rient:
  - Treu-te el sostenidor i queda't com jo amb pantalons curts!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Això no és adequat!
  Angélica va sacsejar els malucs, va disparar adequadament i va cantar:
  - Alguna cosa que membre del Komsomol s'ha tornat inusual! Caminar així amb el pit nu és molt indecent!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Per què portar alegria al Fritz, mira la nostra bellesa!
  Angèlica va respondre decididament:
  - La nostra bellesa és mortal!
  La noia d'acer va riure i va disparar contra el TA-200. El cotxe nazi es va incendiar. I la bella rossa va cridar:
  - Mort al mal!
  Angélica va riure.
  - I la vida és bona!
  Steelenida, veient que l'alemany queia, va grunyir:
  - Aquest és el valor més alt! No us penseu als nazis que heu guanyat!
  Angèlica canta:
  - Esperant la victòria! La victòria espera... Els que anhelen trencar els grillons! Esperant la victòria! Esperant la victòria! Podrem vèncer els nazis!
  Una noia preciosa i els seus pits nus tremolen. Bo amb el tors nu a la calor, que s'intensifica amb el foc.
  Svetlana ara semblava molt més decidida. Va disparar al Fritz amb una metralladora i va bordar:
  - Et castreré!
  I, de fet, els nazis van rebre regals i taüts mortals! I la noia els va mostrar una figura, anem a construir els dits dels peus nus. I xiulava com un rossinyol. I a través dels dits de les extremitats inferiors.
  La noia capità és molt intelЈligent. I brillant. I gens cruel. També ella de vegades sent pena pels soldats de l'enemic, que poden tenir fills que ploraran pels seus pares morts.
  Svetlana, però, allunya aquests pensaments d'ella mateixa, així que vols plorar per ells. Però no van ser els russos els que van venir als alemanys per robar i matar. No, aquests són els alemanys i tot un grup agressiu d'estrangers d'arreu del món va irrompre a les extensions russes.
  Svetlana es va creuar i va disparar contra el Fritz, que intentava apropar-se tranquilЈlament a les posicions del rus Fritz... El seu ull i cervell, que havien estat noquejats per una bala, se li van filtrar.
  La noia-capità va somriure i va dir, enginyosa:
  - Directe ull a ull, cap a cap!
  Svetlana va disparar amb precisió i va colpejar una motocicleta amb un sidecar. El cotxe va començar a esquinçar-se i la metralladora va sortir volant diverses vegades. Aleshores, el seu musell es va enfonsar entre les runes.
  La noia va fregar la seva sola nua i polsegosa sobre les runes. I va tornar a apuntar. La seva cara jove i alegre va somriure més aviat somriure. La noia va cantar:
  - No, vam dir als feixistes, el nostre poble no tolerarà que el pa olorós rus es digui la paraula gual!
  Mirabela va fer un xut molt acurat, des del qual el Focke-Wulf va esclatar, i va piular:
  Per a un canalla, és clar, l'elecció és clara,
  Per dòlars, està preparat per trair Rússia...
  Però l'home rus és tan bonic
  Que està disposat a donar la seva vida per la Pàtria!
  La noia, va fer una cabriola i va mostrar als nazis la figa, i es va desplaçar, i les bales no van tocar la bellesa.
  Va aparèixer Angèlica, aquesta bellesa, quasi nua, i bruta com un diable, va llançar alhora una granada amb dues cames. I ella va comprovar:
  - El que tinc és... Fritz en un costat afilat!
  Olympias va corregir Angèlica:
  - Afilat, al costat, i no al costat afilat!
  La noia va riure i va sacsejar els seus pits de síndria i va llançar una granada amb una granada amb un paquet d'explosió. El "Tigre" va ser colpejat al musell, i aquesta obra d'art torta es va esquivar.
  Després d'això, la criatura nazi va fer marxa enrere. Va començar a arrossegar-se com una tortuga atrapada en un foc.
  Svetlana va cantar, fent l'ullet alegre:
  - I el "Tigre" retrocedeix i els alemanys s'amaguen!
  El Batalló Donzella va maniobrar sota atac, atacs aeris i canons pesats. Aquí els bombarders a reacció van impactar, trencats, empinades al roig s'eleven al cel. I les pedres estaven cremant. Afortunadament, cap de les noies va morir, però els homes van anar a l'altre món, que no ho sap greu! I les ànimes volen - algunes al cel, i altres a l'infern! On els diables amb forques ja esperen els que no creien en Jesús.
  Angélica és la guerrera més sexy enfurismada: bé, els nazis del seu "Sturmtiger" realment poden disparar a les posicions de les tropes soviètiques i matar els guerrers vermells?
  I la noia va agafar una granada amb els peus nus i va girar en cascades de cabrioles. I girant cada cop més ràpid. I aleshores, amb totes les seves forces, va llançar el regal de la mort a l'ample musell del Stormtiger. Les cames nues i bronzejades de la bellesa van brillar i la granada va volar cap a l'ample musell. I la poderosa màquina primer es va ofegar i després es va precipitar. Dos "Tigres reials" que es trobaven als costats del "Sturmtiger" van ser llançats i escampats en diferents direccions. Els rodets els van arrencar i van caure, volant com un collaret trencat de la reina.
  L'ona explosiva va llançar Angélica, i la noia va volar cap per avall. I la van girar, la van pegar i la van llançar. No obstant això, la bellesa va aterrar, enderrocs esmolats i pedres aixafades van cavar a les seves plantes nues. La noia tenia dolor, i fins i tot a través del peu callós, la punta es va perforar.
  Però Angèlica va trobar la força per aixecar-se i cridar:
  - Vosaltres, feixistes, estareu a les cendres!
  Svetlana i altres noies van ser llançades per una onada explosiva, i fins i tot lleugerament aixafades. Però cap dels bells guerrers va morir. Les noies es van trobar amb un huracà i un foc ben apuntat. Reprimint els nazis que van saltar i altres insectes agressius que assetjaven l'URSS.
  Mirabela va cantar amb molta ilЈlusió:
  - I quan la trompeta del Senyor ens porti a la batalla, serem amics del Komsomol! I per voluntat de Jehovà, seré a la convocatòria celestial!
  Angélica, sacsejant-se la pols de les plantes de sang, va cantar:
  - Lenin, festa, Komsomol! Estem enviant el Führer a un manicomi!
  Les noies van començar a riure ensordidorament, i Emmanuelle va dir alarmada i molesta:
  - I la meva catapulta, no tan precisa, com aquelles cames nues i fortes d'Angèlica!
  Olympias, jugant amb els músculs del braç, va dir:
  - Està bé! Encara estàs pensant. Alguna cosa més genial!
  
  NO BOMBARDEU LA BRETAGNA
  Hitler no va bombardejar ciutats angleses i va aconseguir guanyar la batalla aèria per a Anglaterra. A més, Speer va rebre el càrrec de ministre d'Armaments i Municions del Reich al maig de l'any quaranta. I com a resultat, la producció d'avions va començar a augmentar ràpidament.
  I el 4 de novembre de 1940 va seguir un desembarcament inesperat però agosarat a Gran Bretanya. La qual cosa va agafar per sorpresa les defenses costaneres. I els alemanys van poder capturar els caps de pont fent presoners un gran nombre de soldats britànics. I de seguida desenvolupar l'èxit.
  Es va guanyar una important victòria i Anglaterra va retrocedir el quarantè any. La guerra va continuar durant un temps. Churchill va fugir al Canadà i va intentar organitzar-hi la resistència. I els alemanys van ocupar nombroses colònies d'Anglaterra amb tropes. I llavors el Japó va atacar els Estats Units. I el Tercer Reich va haver d'aprofitar-se.
  Arribar a Amèrica no és fàcil: està separat per l'oceà. Però els alemanys van crear un cap de pont a Amèrica Llatina i van començar a avançar les seves forces des d'allà. I van començar a estrènyer el cercle als Estats Units.
  L'any quaranta-tres, els nazis tenien el tanc Panther, Tiger i Lion a la sèrie. L'últim cotxe no era a la història real, però ara els nazis tenien molts més recursos. Tanmateix, el "Lleó" amb un pes de noranta tones, i un canó excessivament potent contra els "Shermans", no es justificava massa. Com el tanc Maus. Si en les proves aquesta màquina va mostrar resultats satisfactoris, a la història real va començar a trencar-se.
  Una mica millor va ser el rebut del quaranta-tres de setembre a la sèrie Panther-2. Bastant pesat amb cinquanta-tres tones, però amb un motor de nou-cents cavalls, es movia bé. I el seu canó de 88 milЈlímetres en 71 EL va perforar els Sherman des de quatre quilòmetres.
  Gerda acaba de rebre una de les primeres modificacions de Panther-2 i va lluitar contra els nord-americans al Canadà.
  Era l'octubre de 1843. Tot i la frescor de la tardor, les noies anaven descalces i amb un sol bikini.
  "Panther" -2 des de llarga distància podia colpejar i tenia una bona protecció al front. I els seus costats estan millor protegits que els d'una simple Pantera; no pots agafar una bazooka o una pistola de petit calibre.
  Però per colpejar des de llarga distància cal tenir una precisió fenomenal.
  I probablement la Gerda dispara amb els dits nus per colpejar. El projectil descriu un arc i perfora el tanc americà Grant des de quatre quilòmetres.
  La noia rugeix:
  - Només som diables!
  Amb l'ajuda dels seus dits nus, Charlotte també va disparar, comentant agressivament:
  - Un polític és un porc amb un vestit net i una guineu amb disfressa de santa innocència!
  La Kristina va disparar una a una, cosa que va fer molt encertada i satisfeta, trencant amb precisió el Sherman i arrossegant:
  - Al polític li encanta bordar fort i prometre ensordidament, però quan hagis de complir la promesa, no sentiràs més que excuses!
  Magda també va colpejar l'enemic amb un projectil molt mortal, va perforar el front de la torreta del tanc i va piular:
  - És millor apallissar un polític que promet ociositat que colpejar el polze cap amunt quan perds la feina!
  I la noia va esclatar a riure... I va tornar a disparar des de la pistola. Amb tanta facilitat els Estats Units no poden derrotar el Tercer Reich.
  Però els Fritz tenen material humà, i la tècnica és més forta. Per exemple, el ME-309 és formidable, contra el qual no hi ha recepció i del qual no hi ha escapatòria. Aquesta màquina té un armament molt potent: tres canons d'avió de 30 milЈlímetres i quatre metralladores de catorze milЈlímetres que també són peces letals. Fins a set punts de foc, genial!
  ME-309 és un monstre, sobretot si està dirigit per noies. En aquest cas, dues belleses: l'Albina i l'Alvina. Les dues rosses estan descalços i només amb bikini.
  I com s'enfrontaran als americans. Només els fragments volen en diferents direccions.
  Prement el gallet amb els dits nus dels peus, l'Albina va disparar i va abatre un avió americà, arrollajant:
  - Un polític és una prostituta barata que s'aconsegueix massa temps, i no només porta una infecció venèria a la carn, sinó que també dóna lloc a un bacil d'inseguretat a l'ànima!
  Aquí l'Alvina també prem el pedal amb el seu taló nu, martell i xiullet molt encertadament a tot pulmó:
  - Les prostitutes barates són les més cares, sobretot si són polítiques!
  Sí, aquestes noies coneixen el seu valor i elimina l'esperit i el component material de l'adversari a fons.
  A poc a poc els alemanys van superant Amèrica. Aquí ja tenen un nou rifle d'assalt MP-44, que destrueix els nord-americans a fons. Aquest rifle d'assalt és inigualable. I dóna a la Wehrmacht un avantatge decisiu.
  I les noies lluiten a la infanteria: Margaret i Helga. També utilitzen una forma especial: lluitar descalç i en bikini. I és molt efectiu.
  Margaret va disparar una ràfega contra els nord-americans i va llançar una descàrrega de força colossal i mortal amb els dits nus. I va xiular, mostrant les dents:
  - Una política és tan prostituta que promet un plaer celestial gratis, però només posa un porc al llit!
  Helga va comentar mentre disparava a l'enemic amb gran precisió i precisió:
  - Un polític només pot treure i dividir en aritmètica, i després de convertir-se en dictador, també pot restablir els termes del govern!
  I la noia va agafar i amb el peu nu va llançar un gran i destructiu present de la mort.
  Margaret, mentre disparava el seu rifle d'assalt, va comentar:
  - No importa quan un dictador restableix els termes de la regla, és pitjor quan tots els èxits es redueixen a zero sense vareta!
  I la noia també llançarà un regal d'aniquilació amb els dits nus.
  Helga, destruint els nord-americans a l'ofensiva i eliminant-los en files en moviment, va emetre:
  - Quan els èxits de la dictadura són zero, els termes de govern es reinicien a zero!
  I les noies l'agafaran i riuen, deixant al descobert les dents que brillen com perles.
  Toronto i Quebec van caure fins i tot abans de l'hivern... I a l'hivern, els combats ja es van desenvolupar als Estats Units. Les forces eren desiguals... Encara que els nord-americans, a causa de la llargada de les comunicacions i d'una economia poderosa, tenien un gran avantatge en la quantitat d'equips. Però eren de qualitat inferior.
  A la primavera del quaranta-quatre any, els vehicles a reacció van començar a participar massivament en batalles aèries: ME-262 i XE-162, que no tenien rivals iguals.
  El més nou "Lleó" -2 va aparèixer als tancs, en què els alemanys, per primera vegada en la construcció de tancs, van colЈlocar la transmissió i el motor en un bloc i a través, i la caixa de canvis al propi motor, i al davant, canviant el esquena de la torre. El Lion-2 va resultar tenir una silueta més baixa, a més, el tren d'aterratge es va fer més lleuger i la torreta va resultar més estreta amb un canó de calibre 88 mm: el 105 encara és redundant per als tancs nord-americans. "Lleó" -2 va resultar ser mòbil i ben protegit. Al camp de batalla, immediatament va prendre la iniciativa com el millor tanc del món.
  L'URSS després de la guerra amb Finlàndia encara no ha lluitat amb ningú. El seu desenvolupament de la construcció de tancs no va anar de la manera més productiva. Van aparèixer monstres KV, amb grans escates i diverses armes. Només el T-34 es pot anomenar un tanc d'èxit. Encara que no prou potent.
  A més, el desenvolupament de tancs amb rodes va aparèixer a l'URSS. La Sèrie A ja és autopista. I molts altres cotxes.
  Els alemanys, en canvi, van aprendre a lluitar i van rebre molta experiència de combat. A finals de l'estiu, més de la meitat del territori nord-americà ja havia estat capturat pels nazis. Al setembre va començar l'assalt a Nova York i Washington.
  La Gerda ja ha lluitat a Lev-2. Aquest vehicle pesava seixanta tones, però tenia un blindatge lateral més gruixut de 100 mm als pendents i un canó de 88 mm amb una longitud de canó de 100 EL. I l'armadura frontal sota grans pendents també era una mica més gruixuda. El cos fa 150 mm i 45 graus, i el front és de 200 mm i també inclinat.
  Les armes americanes no van prendre l'armadura frontal d'un tanc així. I els que podien penetrar al costat eren pocs i no en tancs.
  La Gerda va enviar un projectil amb l'ajuda dels seus dits nus, va trencar el Sherman i va assenyalar:
  - El polític treballa amb la llengua, atractiu energèticament el cor, només com a resultat totes les paraules es donen al fetge!
  Charlotte va disparar contra els nord-americans, va girar el cop exacte de l'obús i va grunyir:
  - Com més tonta és la ment del governant, més esmolada és la destral del seu botxí!
  La Christina va tornar a disparar a l'enemic, va destrossar un altre tanc seguit i va cridar:
  - Reiniciar el mandat del dictador convertirà el votant en una suma ordenada!
  Magda aquí també es va moure cap a l'enemic i va trencar el canó antiaeri, murmurant:
  - Al governant li agrada parlar rotundament, encara que només sigui per anulЈlar fracassos eloqüents!
  I les noies van tornar a enviar un projectil d'una força enorme i mortal!
  Al cel, també, les batalles serioses estan en ple apogeu, i molt sagnants.
  Albina a la ME-262 va enderrocar un altre cotxe nord-americà i va xisclar, mostrant les dents:
  - El dictador voltor sempre té raó, perquè té molts drets, sense fronteres, i el votant que té drets d'ocell només pot sobrevolar el cordó!
  L'Alvina, en un ME-262, també va tallar un caça nord-americà i va arrossellar amb enginy:
  - Si vols convertir-te en àguila, deixa de volar amb els drets dels ocells!
  Els nazis ja estan assaltant la Casa Blanca. Tres noies: Helga, Margaret i Frida es dirigeixen a la cúpula per penjar-hi la seva bandera.
  Els guerrers van descalços i amb només un bikini. Es colen i lluiten.
  L'Helga va llançar una granada amb el peu descalç i va disparar una ràfega des de la seva metralladora, arrossegant:
  - Molt sovint, els que tenen els drets dels ocells i el costum de comptar els corbs són més sovint galls!
  Margaret va disparar agressivament i amb els dits nus va llançar el present de l'aniquilació i va xisclar:
  - Fins que no aprenguis a comptar els corbs, volaràs amb els drets dels ocells i l'enginy del pollastre!
  Frieda va tallar a diversos soldats ianquis negres i va arrollar, llançant una granada devastadora amb els dits nus:
  - Amb els drets dels ocells no enlairaràs cap al cel, però volaràs cap a l'infern com un pollastre en una pluma!
  Les noies ninja japoneses també estan lluitant contra els nord-americans. Estan pressionant des de la Terra del Sol Naixent.
  La ninja blava va tallar els americans amb espases. Va llançar el present de la mort amb els dits dels peus nus i va piular:
  - Si tens cervell de pollastre, drets d'ocells i ambició de galls, llavors les plomes volaran amb una garantia!
  La nena ninja groga va utilitzar les seves espases per talar els americans i va xisclar, llançant un regal d'aniquilació amb el seu taló nu:
  - Qui té cervell de gallina compta els corbs i només busca els drets dels ocells!
  La ninja vermella va llançar un bumerang amb els dits dels peus nus, tallant els caps dels enemics i va cridar:
  - Qui compta molts corbs té problemes sense comptar!
  La noia blanca ninja va agafar el regal de la mort amb el mugró escarlata i va cridar:
  - Comptant corbs, corres el risc de grallar-se, fregant-te el nas, t'enfilaràs com un pollastre!
  Finalment, la Casa Blanca es va fer càrrec. Tant Nova York com Washington van caure a principis d'octubre.
  I el 8 de novembre de 1944, els Estats Units i Mèxic capitularen davant el Japó i el Tercer Reich.
  Hi va haver una pausa temporal. El Tercer Reich va haver de digerir les possessions i preparar-se per a una nova guerra. Japó també va aconseguir molt.
  Stalin també es preparava per a les guerres, però no encaixava enlloc. Tot estava tranquil.
  Els alemanys van llançar la construcció de tancs de la sèrie E. També l'any quaranta-cinquè es van obtenir avions de disc molt reeixits, que podrien suposar un punt d'inflexió en qualsevol guerra. També s'estaven desenvolupant armes nuclears. No obstant això, a l'URSS, Stalin el va tractar amb frescor i gairebé no va finançar. L'actitud de Hitler també era escèptica. Però al Japó es va fer un treball.
  IntelЈligència del Tercer Reich va rebre informació que els japonesos havien aconseguit alguna cosa.
  Després d'una reunió personal entre Hitler i Stalin, es van prendre decisions sobre una guerra conjunta contra el Japó.
  Stalin, en la seva vellesa, va voler rebre la glòria d'un comandant destacat, i després de vacilЈlacions va decidir concloure una aliança militar amb Alemanya. Hitler, que personalment va aconseguir fer amistat amb el dictador vermell, també va preferir lluitar contra el Japó. A més, té moltes colònies i encara és un exèrcit relativament endarrerit. Encara que nombrosos, i fanàtics. No s'esperava una caminada tan fàcil.
  El 20 d'abril de 1950 va començar una gran guerra contra el Japó amb les colònies, i l'URSS, i el Tercer Reich.
  L'Exèrcit Roig va avançar des de Manxúria. Sense experiència en operacions ofensives, contra la poderosa defensa japonesa, les tropes soviètiques van avançar lentament i amb grans pèrdues.
  L'Elizaveta lluita contra samurais al tanc T-54 més nou. El cotxe soviètic és més avançat que els models anteriors, però ha aparegut recentment. I té un canó de 122 milЈlímetres, i ella mateixa pesa molt: cinquanta-cinc tones.
  Stalin, sense tenir experiència de la Gran Guerra Patriòtica, va augmentar la mida i la massa dels tancs.
  Li agradava tot allò gran i voluminós.
  Com la sèrie KV, alguns models, com el KV-14, pesaven més de tres-centes tones.
  Els alemanys, per contra, es van adonar que els grans pesos eren ineficaços i el tanc necessitava mobilitat. I l'AG-50 piramidal es va convertir en la màquina principal. Tenia angles d'inclinació racional en totes direccions.
  I les armes soviètiques no poden penetrar des de cap angle. Al mateix temps, el pes és de només cinquanta tones i el motor de 1800 cavalls de força és una turbina de gas. L'AG-50 és un cotxe perfecte per a la seva època i molt ràpid, de vegades a cent quilòmetres per hora per l'autopista.
  I el canó es va instalЈlar recentment amb un canó curt, però d'alta pressió, que és capaç de penetrar en tots els cotxes. I el calibre de 88 mm no s'havia de canviar. De fet, el calibre és més petit i el subministrament d'obuses és més gran i la cadencia de foc de l'arma és més alta. I això ja és un axioma. Per contra, els grans calibres en un duel de tancs són realment pitjors que els petits.
  L'AG-50 és el monstre que està aixafant el Japó. Els samurais només tenen tancs de la sèrie E, i encara aleshores els primers, lluny dels models més avançats d'aquesta modificació.
  Però l'Elizabeth encara està muntant una T-54 i fent un tret amb els dits dels peus nus.
  Va colpejar l'enemic i va piular:
  - El tirà s'imagina un lleó, però menja carronya com una hiena, li encanta la guerra, però no vol estirar la corretja d'un soldat, li encanta posar un porc i devorar-lo amb menuts!
  Ekaterina va exposar el seu mugró escarlata, va colpejar l'enemic prement el botó amb el seu pit i va cridar:
  - Si ets un coixí amb la teva ment, aleshores la pròtesi de l'educació no t'ajudarà!
  L'Elena també va donar una bufetada amb l'ajuda d'un taló nu i va arrollar:
  - Un lleó sense educació és millor líder que un moltó certificat!
  Euphrosinia també va disparar al seu torn, fent servir els dits dels peus nus, i va arrollar:
  - Un boxejador té un cop fort a la mà, però un polític li colpeja el cervell amb la llengua, fins i tot quan ell mateix està més aviat dèbil al cap!
  L'atac és en tots els fronts. Els pilots soviètics també estan lluitant. Ja ha aparegut el MIG-15, que pot competir amb vehicles japonesos, i probablement els alemanys seran millors, sobretot en velocitat i armament.
  Anastasia Vedmakova lluita al cel amb molta confiança.
  Colpeja dos cotxes japonesos i xiscla:
  - Un boxejador té dues mans i diverses combinacions de cops de puny, un polític té un llenguatge, repetició interminable de cançons essencialment del mateix motiu!
  Akulina Orlova, disparant sense pietat a l'enemic i noquejant completament, va assenyalar:
  - Descalça, la noia mateixa es posa un home, despullant-se - el deixarà sense pantalons, i estenent les cames, s'estrenyà la gola amb una presa de mort!
  Mirabela Magnetic, tallant els avions japonesos i actuant amb agressivitat figurativa, va comentar:
  - Una dona, allargant les cames, estreny mamuts a un home per extreure gotes daurades!
  Les noies lluitaven amb gran activitat i es desplaçaven d'un costat a l'altre, evitant els trets ben apuntats de l'enemic.
  Els pilots alemanys també van assetjar els japonesos.
  L'Albina va tallar quatre cotxes alhora d'un cop i va arrollar amb entusiasme:
  - Cames femenines nues, despulla perfectament homes que no tenen cap!
  L'Alvina va agafar i va tallar cinc avions japonesos amb un esclat i va xisclar:
  - És millor besar els peus descalços d'una noia que ser una sabatilla solitaria!
  Gerda al tanc AG-50 va lluitar al costat de Charlotte. Les dues noies van lluitar amb molta confiança.
  La Gerda va disparar a l'enemic, va trencar el cotxe japonès i va arrossellar, mostrant les dents:
  - El toro té banyes literals, i un home sense salut alcista tindrà banyes figuratives!
  Charlotte també va fer un tir ben apuntat, va colpejar l'enemic i va assenyalar:
  - Un home que anava calçat amb les cames femenines nues: una sabata completa!
  La Christina i la Magda també lluiten a l'AG-50, i lluiten desesperadament.
  La Christina va disparar i va arrollar:
  - Si un home és una sabata de bast, llavors està destinat a estar sota el taló i un vagabund!
  La Magda també va disparar, i amb molta precisió, i va destrossar l'obús de l'enemic, xisclant:
  - No hi ha un enemic més gran d'un home que la falta de coratge i un problema més gran que l'excés de desig!
  I les noies van continuar colpejant el samurai.
  Els pressionaven cada cop més fort en diferents fronts.
  L'Alenka i el seu equip van lluitar amb l'últim tanc IS-3. Aquesta màquina és d'una sèrie més moderna amb un canó de 130 milЈlímetres, en aquest cas un i amb un pes de vuitanta tones.
  Compta amb cinc membres de la tripulació, totes noies. I això és genial.
  Alyonka va disparar amb l'arma amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - L'home és un mico luxuriós amb un discurs afectuós, però l'estupidesa de les noies paralitzarà!
  Anyuta va tornar a disparar al seu torn, va perforar el cotxe japonès i va piular:
  - Si llaures un ruc amb la ment com un ruc per una guineu, si tens una llebre en esperit, t'arrancaran tres pells!
  Alla va fer un tret precís amb l'ajuda d'un mugró escarlata amb el qual va prémer el botó i va xisclar:
  - Pots fer un senador d'un cavall, però no pots fer un llaurador honest d'un polític!
  La Maria també va donar una puntada de peu a l'enemic, amb l'ajuda dels seus dits nus, i va xiular:
  - La manera més fàcil de fer un senador és d'algú que sàpiga fer almenys un cavall, però per alguna raó a qualsevol parlament hi ha molts rucs, i fins i tot mandrosos!
  Olympias també va disparar amb el taló nu i va emetre:
  - Si no aprens a muntar a cavall, seràs un rei nu!
  Les noies mostraven la classe més alta a les batalles. I així les tropes soviètiques durant mig any de lluita van arribar a Port Arthur. Aquesta ciutat va ser coberta pels japonesos des del mar.
  Sakhalin del Sud també va aconseguir recuperar-se.
  Així, es va venjar de les derrotes anteriors del Japó. A més, la venjança encara era parcial de Port Arthur...
  Va començar el seu setge.
  L'artilleria soviètica pesada va bombardejar aquesta fortalesa. Les noies van disparar obusos.
  L'Alice i l'Angelica disparaven obús rere obús.
  Alícia va disparar i va dir:
  - En qualsevol torneig hi ha una sèrie de partits i resultats finals, només en política hi ha reinicis constants i recompte paralЈlel!
  Angèlica, recolzant els seus talons nus, va donar una closca i va arrollar:
  - A la boxa, els cops baixos són castigats independentment del color dels guants, en política porten la victòria, sobretot si els guants no són blancs!
  Durant l'any de lluita, el Japó va perdre totes les seves colònies. I ara es van desenvolupar les batalles per a la mateixa metròpoli.
  I els bells guerrers es van acostar a Tòquio.
  I els petrolers soviètics finalment van prendre Port Arthur.
  Elizabeth va apuntar l'arma amb els dits dels peus nus. Va disparar a l'enemic i va cridar:
  - L'home no està lluny del gibó, si no per intelЈlecte, llavors per luxúria, el mascle és un típic mico!
  Ekaterina també va disparar a l'enemic fent servir el seu taló nu i va dir amb un somriure:
  - Un home té una perfecció i dues mans, però una dona està buscant la perfecció en si mateixa amb mans rascades i amb una gran dignitat!
  L'Elena, disparant als japonesos i donant voltes a un altre obús amb l'ajuda dels seus dits nus, va assenyalar:
  - Els pallassos del circ donen lloc a riures saludables i diversió, els bufons en política provoquen rennis i decepcions poc saludables!
  Les noies, com podeu veure, estan aixafant a fons els japonesos. Amb això, és clar, Port Arthur caurà sens dubte.
  Anastasia Vedmakova lluita al cel sobre el Japó i fa baixar a l'enemic, cantant:
  - Un, dos, tres, destrossa el samurai!
  I pronuncia un aforisme, molt encertat:
  - En els escacs, la jugada del cavaller sovint fa escac i mat, en política, el votant sempre s'aparella amb les jugades del cavaller!
  Akulina Orlova, aixafant el samurai al cel i fent l'ullet amb els seus ulls de safir, va assenyalar:
  - Un ós va trepitjar l'orella d'un músic dolent, les orelles d'un votant estúpid van brunzir - guineus polítiques!
  Mirabela Magnetic va tallar un altre cotxe de la Terra del Sol Naixent d'un gir i va assenyalar:
  - Dos personatges forts però diferents donen lloc a una explosió, dos individus intelЈligents però diferents donen lloc al geni!
  Les noies es van aixecar al cel per sobre del samurai.
  L'Albina, enderrocant l'avió del Japó, somrient les dents, va assenyalar amb agressivitat, fent l'ullet:
  - Els nens neixen de l'amor de dos sexes, l'èxit d'una combinació de diligència i talent!
  L'Alvina també va donar una puntada de peu al samurai amb el taló nu, i va arrossellar, mostrant les dents:
  - Els homes volen fills de dones belles, i les dones volen filles d'homes intelЈligents, la conclusió és que la descendència sana requereix bellesa i intelЈligència, però on es pot trobar una combinació d'aquesta bondat!
  Però la lluita ja s'ha desenvolupat per a Tòquio. Els alemanys i els batallons soviètics individuals estan assaltant la capital del Japó. El maig de 1951 és al pati, tot està literalment florint. I molt bonica i rica.
  Però la ciutat de Tòquio està molt danyada. Parts de la Wehrmacht avancen al seu llarg, i les batalles són molt ferotges i desiguals.
  Gerda a l'AG-50 lluita al costat de Charlotte. Aquestes noies creuen molt apassionadament en la seva victòria.
  La Gerda dispara amb els dits dels peus nus, prement els botons del joystick i diu:
  - El que vol una dona és el que vol Déu, però els desitjos d'un home són semblants al desig d'un mico!
  Charlotte també va colpejar l'enemic, va fer caure la torreta del cotxe japonès i va xisclar:
  - Déu va crear una dona com a flor per a la bellesa, es necessitava un home com a humus per alimentar una planta deliciosa!
  A l'altre tanc AG-50, les noies també lluiten, que són simplement monstres sagnants de la súper classe. Són uns guerrers molt combatius i agressius, però alhora suaus.
  La Christina va disparar amb els dits nus i les cames cisellades i va dir amb un somriure:
  - Una dona és una rosa, però lluny d'una planta, un home és un gall, però no alat, sinó un típic animal amb banyes!
  Magda, rient, va disparar a l'enemic amb un projectil mortal i va xisclar:
  - Un home que gall com un ocell, però sense ales, vessa com un rossinyol, però no un cantant, promet a una dona muntanyes d'or, però no val ni un cèntim al llit!
  Les noies soviètiques també participen en l'assalt de Tòquio. En particular, la tripulació d'Alenka. Es van canviar a un IS-4 encara més potent i pesat, amb un segon canó de 85 mm.
  Però els cinc primers van seguir igual.
  L'Alenka va disparar amb l'ajuda dels seus dits nus i va piular, mostrant les dents:
  - En les promeses del polític, l'emperador, en el compliment del rei nu, promet la lluna des del cel, i els votants aconsegueixen la vida d'un gos!
  Anyuta va comentar agressivament, enviant un projectil des d'un canó i colpejant amb precisió a l'enemic:
  - Un governant intelЈligent no pretén divinitzar-se, sinó que intenta donar-li una vida humana a l'elector!
  Alla va disparar contra l'enemic, apuntant un regal de mort amb el seu peu cisellat nu i va donar:
  - Fins i tot un idiota al tron pot plantar molt, però una collita rica es collita amb una ment no forta!
  La Maria també va fer trets, només que aquesta vegada amb metralladores, va noquejar molts oponents i va emetre:
  - Un dictador que planta molt i vessa sang, s'asseurà en un bassal i rugirà de dolor!
  Olimpiada, també va acomiadar, prement els disparadors amb les soles nues, i de manera agressiva, va assenyalar:
  - Un votant que vota per un polític que sovint munta un cavall serà capturat per desolladors!
  L'assalt al palau imperial ja està en marxa. Els últims japonesos estan completament acabats.
  Emmanuelle ja s'ha sumat a la lluita. Per descomptat, està gairebé nua, només porta calces.
  Va deixar anar un llamp del mugró escarlata i va arrollar:
  - Un polític és una barreja d'un llop amb roba d'ovella, una guineu amb un dolç trill de rossinyol, un porc amb un frac nou, però viuràs amb ell com gossos!
  L'Helga també lluita, assaltant les posicions japoneses i udolant, mostrant les dents i llançant una granada amb el peu descalç:
  - És una ximpleria votar un llop amb roba d'ovella, pot resultar una ovella completa!
  Margaret va donar una volta i, fixant la bandera de l'invasor a la cúpula del palau imperial, va assenyalar:
  - Una guineu amb roba d'ovella en un tron és millor que un moltó amb un abric de castor, un lladre intelЈligent farà més bé que un ximple honest!
  Emmanuelle finalment va lligar el drap vermell i va arrossellar furiós:
  - El tron no tolera l'enrenou i els lladrucs, i no és un mètode per sotmetre la por, però el governant governa de manera grollera, dóna decrets a les súpliques sordes!
  Japó va ser derrotat. I després de la seva capitulació, l'URSS va recuperar el sud de Sakhalin, va rebre la serralada del Kuril, Manxúria, Port Arthur, Corea del Nord, i finalment es va fortificar a Mongòlia.
  El Tercer Reich es va fer càrrec de tota la resta. I de nou hi va haver un període de pau. El Tercer Reich es va fer càrrec de la resta del món i va celebrar un referèndum el 1959 per establir una monarquia i un imperi mundial.
  Hitler es va convertir en emperador. A l'URSS, després de la mort de Stalin el 5 de març de 1953, Nikolai Voznesensky, un acadèmic i geni, es va convertir en el nou líder. I sota ell, es van començar a crear noves armes a l'URSS.
  Quan Hitler va morir el març de 1963, va començar una lluita pel poder al Tercer Reich entre els nombrosos fills d'Adolf d'inseminació artificial.
  I l'Exèrcit Roig de l'URSS va iniciar una campanya d'alliberament a Europa per ordre de Nikolai Voznesensky. I l'1 de maig de 1963 es desencadenen ferotges batalles.
  Però aquesta és una altra història, com l'Exèrcit Roig de l'URSS va salvar el món del feixisme.
  
  PRINCESA REAL DESCALÇA
  Entre el rei de França, Lluís XIV i el rei de Noruega, Jordi el primer, es va concloure un acord. Segons ell, la filla de Jordi el primer havia de casar-se amb el fill de Lluís XIV. I tenia una bellesa tan bonica com el sol, amb els cabells del color de la neu. Segons el costum, aleshores es van casar força aviat, i la noia de tretze anys va marxar a la carretera amb el comboi. També hi anava la filla adoptiva del rei, Stella. Era dolenta, però sabia fingir bé. I força bonica, encara que amb els cabells negres.
  Va ser capturada durant una campanya contra els nòmades al sud. Stella odiava i envejava la filla del rei Gertrudis. Però es va fer passar per la seva millor amiga. I tenia un pla astut al cap. A primera vista, substituir la princesa i suplantar-la no és realista. Naveguen en un gran vaixell amb guàrdies honorables i regals. Però Gertrude té un punt feble. Ella, com els representants de la seva dinastia, observen sagradament els juraments, fins i tot desfavorables per a ells mateixos.
  Així, durant una conversa amb Stella (aquest nom ja se li va posar al regne noruec!), Gertrude va jurar, amb el cor de la seva mare, que compliria qualsevol desig de la seva amiga si li salvava la vida.
  Aleshores, la insidiosa Stella ja estava davant de la costa, durant una lleugera tempesta va calar foc a un barril de pólvora i va fer volar el vaixell. I ella mateixa va preparar un vaixell per endavant. Tots els mariners, als quals la malvada filla del khan va posar droga al vi, van morir. I només la Gertrude es va salvar, amb l'ajuda de la seva germana anomenada, és clar. Va portar les princeses a bord.
  I va exigir el compliment del seu jurament. va confirmar la Gertrude. I Stella va dir enfadada:
  - Canviem vestits amb tu. Ara seràs el meu servent, i jo mateix seré una princesa.
  Gertrude va plorar amargament, però aquest jurament s'havia de complir. No s'ha de violar, sinó el cor de la mare es trencarà a trossos. I la filla del Khan va ocupar el seu lloc.
  En arribar al palau, Stella es va declarar filla de George, sobreviint miraculosament a un naufragi. I Gertrude es va veure obligada a reconèixer això amb una reverència.
  Stella va ordenar que l'antiga princesa fos enviada a Còrsega a pasturar ovelles. Així que suposadament la va atrevir, i no vol veure-la al seu costat.
  La Gertrude estava parada a les cambres quan li van ordenar que anés a la sala de guàrdia. Allà va rebre l'ordre de treure's el seu car vestit de minyona i agafar les vestidures de pastoreta. La princesa estava molt avergonyida i va esclatar a plorar. Llavors els soldats van abandonar la caseta de guàrdia, i la vella estufa li va donar només roba rentada, però enrunada i apedaçada i esclops de fusta, dient:
  Aquí teniu una mica de roba i sabates per a vosaltres. Fa calor a Còrsega i t'hi acostumaràs.
  La Gertrude, adonant-se que la resistència era inútil, lentament es va canviar de roba. Els esclops rugosos van resultar ser massa grans per a ella i la noia simplement els va llençar i va decidir que era millor caminar descalç. A més, feia un temps de maig fantàstic. Això és França, amb el seu clima molt més suau.
  La noia va rebre l'ordre de pujar a un carruatge amb reixes a les finestres. Se suposa que havia de lliurar la princesa que es va convertir en pastora a un exili completament deshonroso a Còrsega.
  Els llambordes del paviment s'escalfaven i cremaven dolorosamente les cames de la princesa, poc acostumada a caminar descalça. I la sola nua de la persona augusta estava desagradablement irritada per la rugositat de la superfície.
  Diversos nois pobres giraven al seu voltant, i Gertrude va sentir una gran vergonya perquè era filla de reis que caminava com un captaire descalç amb un vestit vell i pegat.
  La princesa captaire es va ruboritzar per la humiliació i fins i tot durant una estona va oblidar que els seus talons rosats, mimats, s'estaven coent pel paviment espinós. I fan molt de mal per les cames de la princesa, que segurament només anava descalça dins d'una banyera d'or pur tapat de diamants.
  I ara les soles nues i tendres de la jove bellesa són turmentades per les pedres cruels, esmolades i calentes del paviment.
  Per sort per a la noia, el carruatge ja l'esperava. Ella hi va saltar sense resistència. I va sentir un xiulet penetrant, rialles i exclamacions dels nois:
  - Porten el lladre!
  La princesa estava avergonyida. També és una criminal ara. Ella el llinatge de la qual és molt més antic que el dels Borbons. I s'ha de seure darrere de les reixes, a través de les quals la llum gairebé no penetra. Trist i trist. I el més important, no es pot fer res. Si comença a cridar que és filla d'un rei, ningú la creurà.
  I els talons nus de la noia piquen els taulons de roure.
  I la princeseta va plorar. La conductora i els gendarmes no van fer cas de les seves llàgrimes. Bé, la presa rugeix, què més pot fer? La professió temperava els gendarmes i els feia durs.
  Gertrude va plorar i va recordar les recepcions cerimonials al palau quan tothom es va inclinar davant d'ella, i es va sentir orgullosa i necessària.
  Després de diverses hores asseguts en un banc nu, a la noia li va fer mal d'esquena. I va començar a colpejar els punys contra la paret del carruatge blindat. Després d'haver decidit que la noia vol sortir, els gendarmes van alliberar la princesa. Un cop va quedar lliure, va fer uns quants passos darrere dels arbustos, i... és clar, va començar a córrer. Tenia moltes ganes d'allunyar-se dels gendarmes que la portaven a l'exili. Però la gespa dura li va ferir els peus descalços i la policia no tenia pressa. Es van moure com si fossin a càmera lenta. O potser volien ensenyar a una noia mimada. I això és realment una tortura per a la princesa, el fet que la noia del poble només fos una carrera agradable.
  La Gertrude va córrer coixejant cada cop més, i les cames s'embolicaven, les seves plantes nues i derrocades literalment cremades. Finalment, no va poder suportar-ho, va caure de genolls i es va arrossegar a quatre potes, mentre rugia desgarradament.
  Els gendarmes van córrer després de la noia ràpidament. La van agafar sota els braços. La noia sacsejava perplexa les cames tallades i perforades, demanant que no la peguessin.
  Els gendarmes es van apiadar de la princesa i van donar només un parell de lleugeres bufetades. És cert, prometent la propera vegada assotar brutalment si intenta escapar de nou. Tot i que Stella va ordenar que l'antiga princesa fos tractada com un rang vil especial, fins i tot els despietats criats es van veure commoguts per la rara bellesa de la Gertrude blanca com la neu, que només es va emfatitzar encara més amb el vestit captaire.
  La noia ja no va intentar córrer. A la nit dormia a l'estable, lligada per la cama amb una corda gruixuda a la pota peluda del gendarme. Adonant-se que no podia marxar tan fàcilment i que estava molt cansada en primer lloc, la noia va dormir tota la nit, gairebé sense fer cas de la pudor de l'estable.
  I l'endemà, vaig haver de tornar a patir amb un carruatge de la presó que correva a totes les velocitats, on normalment es transportaven delinqüents especialment perillosos.
  Així que la visibilitat a causa de les barres gruixudes pràcticament cap noia estava molt avorrida. I va intentar evocar records en ella mateixa, almenys d'alguna manera ilЈluminar la seva vida quotidiana.
  Per exemple, una recepció solemne, o quan el seu pare li va regalar un semental de pura sang. Tan blanca com la neu com els seus cabells, més blanca que la neu. O un petit poni tapat. Li encantaven els cavalls. Què passa amb el seu cavall? Probablement ja s'ha reconciliat amb el seu nou propietari. Stella, que era filla d'un Khan, posseïa l'art innat de comunicar-se amb els cavalls. No, la Gertrude no és rival per a ella en aquest assumpte.
  I la noia va tornar a plorar amargament. Tot va sortir molt malament. I involuntàriament es va adormir. Va somiar que estava pasturant ovelles i va passar per la porta. I sobre ells hi ha clavat el cap tallat del seu fidel cavall blanc com la neu. De sobte el cap cobra vida i diu:
  - I tu ets una princesa descalça que pastura ovelles. Si la teva mare ho sabés, li trencaria el cor!
  La Gertrude va començar i es va despertar. Es va posar encara més trista. Va resultar que no podia dir res a ningú, no només perquè havia fet un jurament, sinó per la por que la seva mare s'assabentés d'això. I és tan terrible.
  I la noia va tornar a plorar. Aquest és realment un moment de patiment insuportable. I l'esquena també fa mal. Estirar al banc d'un presoner de fusta és incòmode i ningú li donarà un coixí.
  Quan a la nit s'aturaven a la fonda, era molt més fàcil. Per sopar, l'antiga princesa només va rebre una tassa de llet i pa negre fresc. La noia famolenc se la va menjar feliçment ràpidament i en va demanar més. En resposta, van moure els seus llavis, fent-la tornar a rugir amargament.
  El gendarme va respondre formalment:
  - El fiscal afegirà!
  Després d'això, la Gertrude mig morta de fam es va estirar al fenc i es va arrossegar. I no vaig poder dormir durant molt de temps. L'olor dels estables feia pessigolles als orificis nasals, les fulles d'herba seques punxaven desagradablement el cos de la noia. La noia patia insomni. Contínuament girava i girava, i la pobreta estava esgotada durant la nit.
  Al matí només li van donar pa i aigua. Però a la noia famolenc li va semblar inusualment saborós, tot i que les seves mandíbules amb prou feines es movien per la fatiga. Ja al carruatge de la presó, Gertrude es va adormir. La seva residència es balancejava uniformement al llarg de la carretera. Però fins i tot la sacsejada només va arrullar la noia cansada.
  En cavalls intercanviables, el carruatge amb barres es va precipitar amb prou rapidesa. I ara es van precipitar cap al mar al vespre. També van passar la nit a la fonda. L'amfitriona de bon cor es va adonar que la noia estava pàlЈlida i li va portar una ala de pollastre.
  La carn feia més pesat l'estómac i la princesa es va adormir.
  Al matí, l'esperava una nova prova. La noia de la sang més augusta va ser llançada a la bodega, als aneguets. Van pessigar a la Gertrude dolorosament amb el bec i es van esgarrapar amb les potes. Va ser massa dolorós i repugnant. I els aneguets feien una olor repugnant. L'havien portat, així, en una gàbia amb aus de corral fins a Còrsega, un lloc remanent. La noia va tornar a esclatar a plorar. Però aleshores es va fer gràcia i va pensar que els aneguets no fan tanta por després de tot.
  A causa de l'olor dels ocells, la princesa no va tenir gens de ganes de menjar i va començar a alimentar els aneguets amb la seva ració de pa de la presó.
  Després els va acariciar suaument. Els ànecs van deixar d'arrancar i es van tornar afectuosos. Llavors la princesa va començar a jugar amb ells. "Aquest serà el rei", va dir Gertrude a l'aneguet més gran. "Però et convertiràs en" la reina. La noia va utilitzar cordons del seu vestit de minyona cutre i esquinçat per marcar-los.
  I aquest joc s'ha tornat interessant. Alguns dels ànecs van rebre la condició de príncep, alguns dels ducs. I la Gertrude fins i tot va començar a entrenar els ànecs que havien fet amics. Aleshores es va adormir amb ells en una abraçada.
  Em vaig despertar del fet que un dels ànecs feia pessigolles a la sola, ja viva, de la prova descalç. La noia va acariciar l'ànec a la creu i es va tornar a adormir.
  Per descomptat, el vaixell va a Còrsega més lentament que un carruatge de la presó amb cavalls de recanvi. La Gertrude famolenc encara va trobar la força per compartir les racions de la presó amb els aneguets i viure en harmonia amb un estol d'ocells. Els aneguets van llençar el fil, i la princesa se'ls va tornar a posar. Quan els pollets es barallaven, s'imaginava que hi havia un atac al palau i que els lladres atacaven la guàrdia reial.
  La imaginació de la noia es feia més i més rica. Ella, una vegada una princesa arrogant i esquerpa, ja no notava la pudor de la gàbia, i no menyspreava quan els ànecs excretaven alguna cosa, i la gàbia no es netejava sovint. I la majoria de vegades he hagut de fer-me el relleu entre reixes. Un gir tan inesperat del destí: ets la princesa del regne més petit, el pare al tron dels dos països de Dinamarca i Noruega, hi ha possessions a Europa. I ara ets com un captaire brut, assegut, sense sortir, en una gàbia amb pollets. I tu mateix et quedes sense rentar i brut.
  Quan van arribar a l'illa, els gendarmes, ben vestits, van llençar la noia a uns abrigats. El mar Mediterrani ja s'ha escalfat, però en principi es refreda durant l'hivern. És molt agradable nedar-hi. I el blanqueig a partir de rosega celЈlular. I els guàrdies van punxar la noia amb pals i es van riure d'ella. Gertrude mai havia navegat pel mar abans. Ja que a Noruega o fins i tot a Dinamarca, fins i tot a l'estiu l'aigua és freda. Però, d'altra banda, va tenir una experiència brillant d'esquitxades en una piscina amb ribes daurades. Com li agradava, sobretot a l'hivern. Al voltant hi ha congestes de neu, i a l'enorme i antic palau fa calor, i a la piscina mateixa l'aigua s'escalfa amb un guèiser.
  Però aquí és molt ampli i vull agafar-lo i navegar. Nedant lluny per sentir la voluntat i noves aventures. De sobte, la Gertrude va sentir que l'escòria del dolor i la humiliació es desprenia d'ella.
  Però per desgràcia, la felicitat no va durar gaire. La noia es va veure obligada a baixar a terra. I pujar a un cavall, on el gendarme la va lligar a la gropa. La sorra de la platja li va cremar els peus descalços i la princesa va cridar. Llavors es va trobar amb la panxa sobre un cavall, cosa que és extremadament dolorosa i desagradable, sobretot si l'animal està al galop.
  Afortunadament, el camí no va ser massa llarg: Còrsega és una illa relativament petita. Però, de totes maneres, la noia es va despertar, tremolant a la gropa del cavall durant diverses hores, i fins i tot va caure en un volant. Va ser portada a la part més meridional de l'illa, a una granja provincial. A la finca hi vivia l'estricte terratinent Némesis. Era una dama desagradable, grassa. Molt avaro. El seu pati era relativament petit, i la mateixa Nèmesis vivia a l'exili real.
  El gendarme va desplegar el pergamí i va anunciar l'ordre:
  - Aquesta noia Stella, de baix naixement, és condemnada per ordre del rei a l'etern exili a l'illa de Còrsega, a la més allunyada de les granges. S'ha de vestir i alimentar com una noia d'un rang vil, i assotar-la en cas de culpa. La seva feina és pasturar ovelles, o alguna altra feina igualment humiliant. Ella estarà aquí fins a la seva mort o una altra ordre del rei! Que sigui així! Lluís catorzè Rei Sol!
  Nemesis va assentir amb la seva barbeta grossa i va respondre tristament:
  - Tenim moltes ovelles i el nen no les pot fer front. Que la Stella l'ajudi!
  Els gendarmes es van inclinar i Gertrude va ser portada literalment al graner. Després de sacsejar un cavall, la noia està massa trencada i cansada.
  Nèmesis va ordenar a l'estable:
  - Alimenta-la amb més modestia. Que avui dormiu i descanseu. Demà al matí ha de cuidar ovelles i cabres.
  L'estable va portar a la princesa pastissos, llet de cabra i, malgrat la prohibició de l'amfitriona, mel. La estimada noia pàlЈlida i trencada semblava dolorosamente lamentable. La Gertrude estava tan cansada que no podia menjar i va dormir durant la segona meitat del dia i tota la nit.
  I va somiar que l'horda del Khan va assaltar el regne noruec i tota la seva família va ser capturada. I la princesa va ser tirada cap amunt al bastidor, retorçant les seves articulacions. La mateixa Gertrude es va adonar que això era un somni, però estava tan cansada i esgotada pel camí que no podia ni volia despertar-se. Així que es va penjar al bastidor, suggerint-se a si mateixa que no li feia mal, i el foc sota els seus peus descalços no es coia gens terriblement. Aleshores va somiar que s'havia adormit en un somni, just amb les articulacions retorçades al bastidor. I ja un altre, visió de l'arc de Sant Martí, corrent per la gespa, saltant amb conillets. Tot és lleuger i airejat.
  Es veu l'àngel més brillant, que mostra signes complexos de Gertrudi, i creix al camí de la columna. I ja diu un àngel gran i gran:
  - Ets un màrtir, això vol dir que et mereixes el paradís!
  I el mateix arcàngel Gabriel condueix la noia, pels núvols més suaus que la pelusa, fins al tron celestial.
  I allà el Senyor Totpoderós Déu Jesús mostra palaus tan magnífics del paradís que els palaus d'Escandinàvia i fins i tot el famós Versalles francès s'esvaeixen amb el seu fons.
  La noia es va despertar amb el toc d'una esponja fresca a la cara. Va obrir els ulls de mala gana. Com no volia trencar amb la imatge del paradís i tornar al graner pudent. Cert amb palla suau.
  Davant d'ella hi havia un nen, aproximadament un any més jove que Gertrude. Bronzejat al sol de Còrsega gairebé fins a la foscor, però les seves celles, les pestanyes i els cabells força llargs, al contrari, es van cremar i es van tornar blanques com el blat massa madur. El nen no era més que uns pantalons curts, prim i esvelt, amb una cara agradable i agradable, i somreia amb les dents sanes. La Gertrude es va adonar immediatament que aquell era un bon noi i li va tornar el somriure.
  El nen va xiuxiuejar:
  - Em dic Eric. O fins i tot el pastor Eric. - Aleshores el nen va mirar enrere i va dir en silenci. - Has de ser una persona noble i estàs a l'exili?
  La princesa estava avergonyida i es va ruboritzar. Està descalça, amb un vestit que s'ha fet xips, per admetre que és filla de reis, i fins i tot la sang del mateix Carlemany li flueix? Sí, és extremadament vergonyós.
  Gertrude va respondre amb veu tremolosa:
  - No... D'on l'has tret?
  Eric va xiuxiuejar suaument:
  - Us van portar gendarmes, diversos guàrdies, i es va llegir el decret personal del rei. Bé, Louis catorze no té realment altres coses a fer per donar una ordre, per a alguna noia captaire? A més, estàs massa pàlЈlid, tens les mans i els peus tendres, i pots veure que t'has tombat les plantes. Per descomptat que ets una persona noble.
  Gertrude va sospirar fortament i va respondre:
  - Sí, jo... D'alguna manera jo mateix no vull recordar qui sóc!
  L'Erik va assentir amb tristesa i va xiuxiuejar:
  -No t'avergonyis. També sóc fill d'un duc que va ser executat acusat de traïció. Als cinc anys em vaig exiliar a la granja més llunyana de Còrsega. Al principi vaig ser ajudant de la pastora, la filla de la comtessa. Aleshores, va madurar i va passar a treballs forçats. Jo també seré aquí fins als setze anys. Llavors probablement espero Toulon i galeres. Així que de moment, podeu gaudir del paradís.
  Gertrude es va estremir i va preguntar al noi:
  Has intentat fugir tu mateix?
  Eric va negar amb el cap negativament.
  "No hi ha una sola granja a deu milles, i la patrona té excelЈlents gossos de camp i quatre policies experimentats viuen permanentment. Segur que ens trobaran. Vaig intentar escapar sol i vaig aconseguir això.
  El nen va mostrar una marca a l'espatlla, en forma de lletra "K", i va continuar amb un sospir fort:
  - Encara no és tan dolent com en els treballs forçats, o una presó subterrània. Respirem aire pur, ovelles i cabres m'obeeixen, el menjar no és el pitjor del món. Quan ens fem grans, serà molt pitjor si...
  Gertrude es va tensar i va preguntar al noi:
  - Per si de cas?
  Va respondre l'Eric amb un somriure.
  "A menys que el rei ordeni que em facin entrar a l'exèrcit en lloc de les galeres. També és difícil allà, però hi ha la possibilitat de fer-se famós i obtenir rangs d'oficials per gestes militars. De treballs forçats, només hi ha un camí al cementiri!
  La princesa va voler respondre això, però va aparèixer la cara adormida de l'escuderia. Va cridar ronc:
  - Vols posar-te pestanyes? Ja és massa tard, és hora de fer fora el bestiar!
  El nen va estendre la mà a la princesa.
  - Anem... Encara que no! M'estic fent fora, mentre tu menges pastissos amb llet i mel. La mel és una delicadesa rara i simplement se't llàstima.
  I amb els talons nus, el nen va desaparèixer per la porta. L'Eric era tan àgil com el vent.
  I la Gertrude, que ja feia uns quants dies que estava desnodrida, va sentir una forta gana en ella mateixa i es va llançar amb avidesa sobre un pastís gran i un got de llet. Havent menjat i begut, no s'hauria negat més. Però calia seguir el nen.
  L'herba del pati em va punxar les cames desagradablement, però encara era tolerable. Però quan Gertrude es va aixecar a les carenes rocoses, i les pedres esmolades, que encara no havien tingut temps d'escalfar-se al matí, van punxar els peus descalços de la princesa, la noia va cridar i es va retirar a l'herba. També es va tallar una mica als peus, que s'havien començat a curar, però encara era possible caminar-hi, fins i tot amb dificultat.
  L'Eric va caminar sobre els còdols i la grava amb un somriure lleuger i lleuger. En general, els nois, si res els fa mal, solen somriure. Feia tanta calor, el fill del duc no duia més que pantalons curts, una bossa de lli, a la qual agafava demà per a ell i la seva xicota, i alguna cosa més. L'Èric va conduir les ovelles i les cabres, es va moure a córrer i no es va quedar quiet. El nen trobava alegria en el moviment, saltant amunt i avall de tant en tant. Però Gertrude cada pas es donava amb farina.
  Per no trepitjar els còdols, les princeses es van arrossegar de costat per l'herba fins a la porta. Llavors va haver de córrer per la carretera de grava esmolada.
  Eric, en veure les dificultats de la noia, la va agafar per sota del braç i la va portar a córrer. Tenint en compte que la Gertrude era més alta que el nen, i encara no havia tingut temps d'aprimar-se, fins al nivell de l'esquelet, llavors l'Eric va mostrar la seva força poc gran. El seu pare tampoc era massa alt, però es distingia per la força, sense un creixement heroic.
  La noia es va quedar a l'herba i tenia por de fer un pas més. I l'Eric va conduir un ramat impressionant d'ovelles i cabres cap a una pastura de muntanya. El nen es va moure ràpidament, i fins i tot va fer voltes, animant els animals. Eric era com un pastor nat, mòbil i flexible. Els animals el van obeir i es van moure ràpidament
  Respirant profundament, la Gertrude els va seguir. Fora del pati, l'herba era més alta i més difícil de caminar. Les tiges, doblegades sota el pes de la noia, estaven fortament punxades sota el taló i altres plantes sensibles de la princesa. La Gertrude va gemec i va aguantar, intentant sense èxit posar-se al dia amb el ramat que marxava cap a les muntanyes. Però les seves forces nervioses estaven esgotades i la noia es va aturar i... Va tornar a començar a rugir, les llàgrimes li correien per les galtes, que s'havien aprimat, però encara no havien perdut del tot la seva agradable rodonesa. A més, la pell pàlЈlida es va tornar desagradablement crua pel suau sol del sud.
  Inusual per a Blancaneus sota una lluminària a Còrsega, sobretot al maig.
  Gertrude va cridar espantada:
  - Èric!
  El nen va respondre immediatament al seu crit:
  - Queda't on ets, jo hi seré!
  I com un cérvol de muntanya, el fill del duc es va precipitar a tota velocitat. Seria un excelЈlent corredor.
  Eric va mirar les cames ratllades de Gertrude, i les seves mans i la cara enrogides, va ordenar:
  - Puja't a l'esquena!
  La princesa va preguntar amb cautela:
  "No et serà difícil, jove duc?"
  El nen va negar amb el cap negativament.
  - Sí, quina tonteria. En canvi, entrenant!
  La Gertrude es va asseure al coll. Espatlles massa dures, encara que relativament amples, poc còmodes per seure. Però és millor que suportar la tortura de les "botes espanyoles", encara que sigui sobre herba corsa alta i frondosa. I l'Eric és un noi molt fort, camina amb facilitat i està perfectament equilibrat. I va arrencar una fulla d'una palmera i va cobrir Gertrude del sol implacable.
  El fill del duc, quan Gertrude li va preguntar per què és tan fort, va respondre:
  "Heredària... A més, mentre em preparo per entrar a l'exèrcit reial, porto còdols pesats per a l'entrenament.
  La princesa va dir amb preocupació:
  - Les ovelles i les cabres no s'escamparan mentre camineu?
  Eric va assegurar a la seva xicota recent encunyada:
  - No! Tinc una pipa, sota els seus sons encantadors s'ajunten.
  I el nen va treure un instrument encantador de la bossa i el va ensenyar a la Gertrude.
  La princesa el va tocar suaument i va dir:
  - Tens una flauta preciosa. L'has tallat tu mateix?
  Eric va negar amb el cap negativament.
  - No! Això encara és de l'esquerra de la meva parella. Ella, aquesta canonada està feta de fusta molt duradora i pot durar dècades.
  Gertrude va exclamar sorpresa:
  - Vaja! Passa així...
  El nen va comentar:
  - Ara sortim a la gespa i et posaré tasses. També hi pots fer una migdiada. Puc gestionar-ho tot jo mateix.
  Amb veu tremolosa, la princesa va preguntar al fill del duc:
  "M'has de menysprear per ser una marica. No puc ni caminar descalç per terra.
  Eric li va tornar l'ullet i va comentar:
  - Jo també hi era. Em vaig trencar les cames fins al punt de sang el primer dia. Però la meva xicota em va entendre i va sentir pena per mi. Aviat us hi acostumareu. Fa set anys que no conec sabates i, com podeu veure, em trobo genial!
  - Set anys! - La Gertrude es va estremir, imaginant-se quant de temps podria allargar-se el seu exili. I durant tot aquest temps estarà descalça i caminant amb un vestit pobre. I les seves soles suaus i suaus es convertiran en peülles de cavall. I ni tan sols serà divertit.
  Eric, captant l'ombra de les seves paraules, va comentar:
  "Quan siguis gran, pots ser enviat a una casa de treball o a una plantació d'una colònia del sud. Així que millor gaudiu d'aquest món.
  En resposta, la princesa va esclatar a plorar. I el nen es va adonar que va fer un altre error. Però al fill del duc no se li va ensenyar ètica a l'exili. L'Èric, per tranquilЈlitzar una mica el seu homòleg, i per recollir ovelles i cabres, tocava la flauta. La música era meravellosa i lluïa per l'aire com rierols d'arnes. Gertrude va deixar de plorar. Ella va somriure i fins i tot va començar a cantar. I l'enllaç li va semblar més divertit.
  La noia es va asseure a les tasses, es va amagar del sol i es va adormir. El nen va continuar saltant i corrent, després es va precipitar cap al rierol. Despertant-se, la princesa va caminar amb cura per l'herba suau. Ja no era tan dolorós, i la noia va poder fer uns quants cercles. Per dinar, el nen li va portar llet i peix sec amb un pastís, i un parell de fruites. No, no es morien de gana. Eric es va oferir a volar a la vora del mar i va substituir l'esquena per aterrar.
  Al mar i de fet esquitxar és un plaer. El fill del duc va nedar completament nu, i Gertrude, havent decidit que no hi havia res de què avergonyir-se, es va desfer dels draps. Ja estava formant una figura adulta, un petit pit i els malucs van començar a destacar. L'Eric va intentar no mirar amb tacte, però va mirar enrere de tant en tant. Un home petit s'hi va despertar. Però tot i així esquitxaven com nens i gaudien de l'aigua. Quan es va posar el sol, la Gertrude, amb gran pesar, es va posar els draps trencats i no massa nets i, enfilant-se a l'esquena d'Eric, se'n va anar cap a casa.
  El dia en conjunt no va ser avorrit, tot i que la delicada pell es va cremar en alguns llocs, i a l'aigua és completament imperceptible. Però per alguna raó es van evitar cremades greus.
  El fill del duc li va explicar:
  - En aquest lloc del mar, l'aigua està curant. Ella no fa cap abraçada a la teva pell.
  La Gertrude no volia ni tornar-hi. Què passa si l'amfitriona li crida, o fins i tot ordena que l'assolin?
  Però Nèmesis estava ocupat amb alguna cosa i ni tan sols va fer cas al ramat. L'estable va comptar de pressa totes les cabres i ovelles, i va tancar els joves pastors al graner. Després de l'aire fresc, la pudor es notava, però l'Eric va colЈlocar una corona de flors fresques de primavera al costat del cap de la princesa i la noia es va adormir amb un somriure als llavis.
  L'endemà va ser semblant a l'anterior. Tot i que m'havia d'aixecar d'hora i anar a dormir tard, ningú es va molestar a dormir durant el dia. El menjar és bastant pobre, però l'Eric va pescar i va buscar fruits secs i fruites al bosc. Podries nedar al mar cada dia i jugar a l'aire lliure. La seva tassa Gertrude, en lloc de l'infern, es va posar en una semblança de paradís patriarcal i senzill. Sense treball dur. Clima marítim suau i càlid, un mínim d'insectes molestos, i menjar senzill i saborós, i hores de bany al mar.
  A poc a poc, la princesa va aprendre a caminar descalça. Primer a l'herba, després a la sorra i les roques. Les seves cames tendres ràpidament van començar a engrossir-se i el nen les va untar amb oli de peix perquè els calls acabats de formar no s'esquerdessin ni piquessin. La Gertrude, com abans, anava amb draps o gairebé nua a l'aire fresc, deixant completament d'avergonyir-se per l'Eric. Tanmateix, s'assemblaven més a un germà i una germana. Es van jugar molt, van jugar, es van explicar històries divertides de por.
  L'Eric tenia una imaginació rica, i sempre és interessant parlar amb ell. I el fet de ser fills del segle XVII només els va beneficiar. Fins i tot sent una persona noble, o més aviat un os reial, Gertrude no coneixia ni ordinadors, ni televisió, ni Internet, ni avions, ni molts altres fruits del progrés. I per tant no pateixin la seva absència.
  Què més li falta? Vols muntar un poni? Així que per a aquest propòsit, una cabra encaixarà. La Gertrude es va acostumar a poc a poc als animals i va poder muntar fàcilment una cabra. I mai va ser una covarda. No és contrari a plorar, sinó que és més aviat un esclat emocional. El mar és càlid i suau a la mà i pots esquitxar tot el temps. El treball dur no és més divertit. Hi ha prou menjar, el mateix peix per menjar-te el farciment, i l'Eric sap cuinar una orella excelЈlent que et llepes els dits, pots aconseguir qualsevol cosa mel. En tot cas, no es pot dir que Gertrudis va patir l'exili.
  Més aviat, al contrari, ja li agradava córrer descalça sobre pedres calentes i esmolades, i sentir la massatgista amb les seves plantes calloses, i de tant en tant llençar el fuet als animals.
  Per descomptat, de vegades hi havia una manca de comunicació. Hi ha molta gent al palau i tota mena de mainaderes, però aquí gairebé tot el temps l'Eric està amb tu. Però fins ara no s'ha tornat insuportable. El nen pastor no va tenir temps d'avorrir-se, Gertrude encara no havia tingut temps d'enyorar mortalment els seus pares i diversos peixos per avorrir-se. De vegades, és clar, volia menjar pastís, pastisseria o xocolata. Però fins i tot al palau, no en menjava tan sovint, ja que els seus pares estaven preocupats per la seva salut. I l'Eric de vegades pujava al rebost i robava alguns dolços. Per tant, no es pot dir que Gertrude estigués asseguda amb racions exclusivament de pastor.
  Així que l'estiu va passar feliç i va arribar la tardor. Els dies són més curts, les nits són més llargues i fresques. Però el mar encara és càlid i els dies són divertits.
  Gertrude ha viscut una vida despreocupada de moment. Encara que l'hivern podria ser fresc, i nedar al mar ja no seria tan còmode. Però res, no moriran, i hi haurà altres entreteniments.
  Però Stella, havent-se casat amb el príncep, va començar una activitat tempestuosa. Fins i tot sorprenent per a una noia de la mateixa edat que Gertrude. Stella va teixir intrigues i va aconseguir una forta influència en el seu sogre, Lluís XIV. Va empènyer el rei sol a una altra guerra de totes les maneres possibles. Conquerir Espanya i tota ella, així com les colònies portugueses, era el seu somni. I allà i Anglaterra per sotmetre. A més, el rei Jaume és feble i necessita el suport francès. I ella podria seure Stella al tron espanyol.
  A causa de l'abundància de casos, Stella ja ha començat a oblidar-se de Gertrude. Fins que l'ambaixador que va arribar de Noruega em va recordar a ella. La filla del Khan esperava que la seva antiga mestressa patia molt a l'exili, o potser ja s'havia posat les mans sobre ella mateixa. Si hagués conegut la realitat, segurament s'hauria enfadat per la molèstia. Què és realment bo i divertit per a la princesa.
  Però ella no estava a l'alçada. Però ara l'Stella va dubtar. Ara té tants diners que és fàcil contractar un assassí professional que matarà la noia i eliminarà així un testimoni perillós. Però no va ser suficient perquè Stella matés la seva antiga parella i amant. Ella volia només això: humiliar i humiliar l'orgullosa princesa.
  Perquè no vagi a un paradís cristià, com una jove màrtir, sinó que pateix durant molt de temps en un autèntic infern de pobresa. I quina és la professió més despectiva, si no pastorera? No, ella no matarà la Gertrude, però la vida de la princesa hauria de ser més difícil. I amb aquest propòsit, la filla del Khan enviarà un mercenari especial que hauria de fer encara més infernal l'estada de la princesa i, al mateix temps, informarà a Stella de tant en tant.
  Només cal que prenguis el teu temps i trobar una persona amb imaginació, i que tingui una cota de colom, que, sense matar, es paralia, però primer portarà a la Gertrude a la tomba i la saltarà per l'infern fins al final.
  És principis de desembre a Còrsega. Va fer més fred i fins i tot al matí hi havia gelades als còdols. La Gertrude va sortir corrent descalça i es va estremir. Que bruscament va canviar el temps. Fins i tot ahir feia més de vint graus durant el dia, i això és acceptable. I ara ha arribat el fred des del nord, i s'ha fet glaçat. La princesa es va embolicar amb una bufanda, però els seus peus nus es van fer molt forts. Va seguir saltant amunt i avall, i va intentar trobar una pedra més esmolada. Quan la temperatura baixava lentament, la noia naturalment forta es va acostumar i ja no va experimentar molèsties greus. Els peus nus també s'adapten a l'empitjorament del clima. Però quan va saltar bruscament, es converteix en tortura.
  Fins i tot les cames de l'Eric endurit es van tornar vermelles, com les potes d'oca. El nen va preguntar al nuvi:
  - Hi pot haver almenys un parell de sabates per a la noia? Ella pot perdonar!
  L'estable va preguntar al noi amb escepticisme:
  - I tu? Pots aguantar-ho tu mateix?
  Eric va dir amb confiança:
  - Ja saps, no he tossit mai, tot i que tots els hiverns passats he caminat descalç. Però encara és una nena, i no endurida, com les camperoles locals d'una infantesa ferida.
  L'estable va assentir amb el cap.
  - Li preguntaré a l'amfitriona.
  I un home pesat i gros va entrar a casa. I un minut més tard va sortir volant com si piqués, cridant:
  - La senyora ho va prohibir! Encara no ha nevat i tots dos deu estar descalços! En cas contrari, sereu assotats a l'estable!
  Eric va respirar profundament i va dir:
  - Bé! Que sigui, anem!
  Després d'haver expulsat ràpidament el bestiar, el nen va convidar la princesa a seure d'esquena de nou. I ell mateix va començar a fer un massatge vigorós als peus nus de la noia, endurits i endurits pel fred. La Gertrude tremolava pel fred, però ràpidament es va escalfar, sobretot perquè va sortir el sol i el vent es va apagar. I el fill del duc, arrancant fulles de palmeres, va començar a fer botes altes per a la princesa.
  Gertrude va cantar molesta:
  - Bé, per què l'estiu no dura tot l'any, per què la gelada ens crema malament els talons!
  Eric va comentar filosòficament:
  - Perquè les cames no siguin massa toves, hi ha una pedra, i perquè no ens asolem a l'hivern. I és molt amable.
  No obstant això, després d'haver sortit a la gespa, el nen va encendre un foc i va escalfar la llet i la mel, obligant a la princesa a beure:
  - No pots perdonar. Aquí no hi ha metges. I els gendarmes tenen alguna cosa a curar.
  El calfred de Gertrude va passar i, coberta amb un xal de llana i fulles, la noia es va adormir al sol.
  Llavors em vaig despertar quan ja era fosc. Va fer més fred, però encara tolerable. Així que ella, amb botes casolanes, i amb fulles, va anar darrere de l'Eric que, com si no hagués passat res, corria mig nu. A no ser que va tirar una samarreta per sobre d'un tors musculós. No, ningú s'emporta el noi.
  Els hiverns a Còrsega, especialment a l'extrem sud, són molt suaus. Els dies següents van ser molt més càlids. I la Gertrude va tornar a córrer, sobretot després de la sortida del sol, descalça sobre els còdols, i almenys una vegada va esternudar. Només va nevar la nit de Nadal. El bestiar no va ser expulsat aquell dia i, per primera vegada en molt de temps, el nen i la nena van acabar a casa del mestre. Nemesis va decidir organitzar-se unes vacances per ella mateixa i, per tant, li van preparar tot tipus de coses. I l'Eric i la Gertrude la van servir a taula. Nemesis estava alegre. Al seu costat hi havia assegut un convidat que la princesa al principi va confondre amb un jove. Roba d'home, tall de cabell ros curt i barbeta masculina. Aleshores, a partir de la figura i la manera de milady, Gertrude es va adonar que es tractava d'una dona i d'una bella dona, d'uns vint-i-cinc anys, o fins i tot més jove.
  Però, malgrat la seva bellesa, ja té una mirada dura d'ulls d'acer, i unes mans fortes, amb els punys plens. Com un lluitador de carrer.
  Va somriure a la Gertrude, un ampli somriure amb dents blanques, brillants i grans. Però els seus ulls encara eren freds i durs. I amb ella, la noia va sentir una certa hostilitat ben amagada.
  La dona, però, va dir amb veu amable i afectuosa:
  - Que aquests nens s'asseguin a taula i dinin amb nosaltres. De debò vols un pastís, Stella?
  Sí, darrerament la Gertrude somiava cada cop més sovint amb pastissos i galetes amb nata, que menjava al seu palau. Realment no va ser suficient per a ella. I tement que aquesta bonica tieta amb els punys de l'assassí canviés d'opinió, la princesa immediatament es va aixecar de la cadira que se li oferia. Eric es va asseure una mica reprimit. També tenia moltes ganes de tastar el pastís.
  La dona va mirar Gertrude. Va agafar amb cura la forquilla i el ganivet. I va mirar la dama, sense atrevir-se a tallar-se.
  La Milady va dir suaument:
  - Talla el nadó tant com vulguis i deixa que el nen mengi també.
  La Gertrude va començar a tallar, ho va fer amb cura, d'acord amb l'etiqueta. La dona guerrera va observar els seus moviments de prop. El nen, que ja havia aconseguit oblidar les bones maneres durant quasi vuit anys com a pastor, va actuar de manera més grollera, però també, seguint l'exemple de la seva parella, va agafar un ganivet i una forquilla a les mans. I es va embrutar amb una crema perfumada.
  I la Gertrude va menjar amb molta cura, intentant no embrutar-se. Després d'un llarg descans, la noia per fi va sentir el gust inoblidable de galetes i crema de xocolata a la seva llengua. Què bonic és menjar-se un pastís, el gust del qual no va tenir temps d'oblidar-se.
  La Milady va preguntar suaument a la noia en noruec:
  - Deu ser una senyora noble?
  Gertrude va respondre automàticament, mentint:
  - No!
  La dona va somriure carnívora i va comentar:
  - Però la teva bellesa i maneres et regalen. Així que Gertrude!
  La princesa es va estremir i es va trair:
  - Com saps el meu nom?
  La Milady va somriure i va continuar en noruec:
  - No tinguis por... Quan l'impostor de cabell negre es va oferir a seguir-te i espatllar-te la vida, de seguida vaig pensar que l'assumpte era impur. Per què és que la princesa i la dona del príncep hereu es vengen de la minyona tan subtilment? A més, he sentit parlar de la teva família. Ets escandinau i pràcticament tota rossa. I és un moreno negre, gens com el seu pare. No obstant això, va aconseguir encantar a Lluís XIV i aquest vell està totalment enamorat d'ella. Així que vaig pensar: acceptaré una altra oferta i em cremaré.
  Gertrude va sospirar fortament i va comentar:
  "Vaig jurar pel cor de la meva mare no dir-ho a ningú!"
  La Milady va assentir amb el cap i va dir suaument:
  - Això explica el teu silenci, però... Tard o d'hora, l'engany de la Stella es revelarà i... No pot treure el cap.
  La princesa va somriure, però després va arrufar el front mentre deia:
  - Ningú creurà que un captaire descalç és una filla reial.
  La Milady va descartar amb fermesa els dubtes.
  - Podem escriure una carta al teu pare i ell visitarà personalment la cort de Lluís XIV. Aleshores, tots els problemes es resolen alhora. Tot el que has de fer és escriure unes paraules al pergamí, i l'Stella s'acabarà!
  La Gertrude es va animar i va mirar l'Eric. Sembla que no sabia l'idioma noruec i no va prestar atenció a la conversa. Tot i que la princesa no es va sentir malament a l'exili, ja no va voler aguantar el govern de Stella. I la noia va decidir:
  - Escriuré una carta al meu pare!
  La Milady va somriure àmpliament i va dir a la noia:
  - Anem a una altra habitació. La ploma i la tinta estan a punt.
  Gertrude va anar darrere de la dona guerrera. Els peus descalços de la princesa es van moure gairebé en silenci, i les botes de la milady cruixent. És divertit, però la persona reial sembla un captaire amb draps, amb el rerefons d'una dona amb roba d'home.
  Asseguda, la Gertrude va submergir la ploma al tinter. Ella no sabia què escriure en concret. A més, el jurament encara estava vigent, i ella no el volia trencar. Tanmateix, podeu fer-ho.
  La Milady, entenent el motiu de la vacilЈlació, va demanar:
  - Escriu senzillament: Pare, t'estimo molt i vull veure't. Vine aviat a París, Gertrude, que t'estima.
  La princesa es va creuar i va submergir la ploma diverses vegades al tinter i va anotar algunes paraules. Llavors vaig posar el meu quadre...
  La Milady va agafar el que havia escrit, el va posar en un sobre i el va tancar. Llavors va fer un petó a la princesa d'adéu, xiuxiuejant:
  - La carta es lliurarà a l'adreça. I Stella, donarem el cop mortal.
  I cruixent amb unes botes negres i brillants, la dona cobra va sortir de l'habitació, la torre, en una granja remota.
  Gertrude va xiuxiuejar després de Milady:
  - Déu ens beneeixi!
  
  
  LA REINA DE NEU I GERD DESCALÇ
  La noia era la mateixa Gerda de la Reina de les Neus, i a la primavera, tan bon punt es va fondre la neu, va sortir de la ciutat a buscar el seu germà anomenat Kai. Va portar amb ella una bossa petita de menjar i es va posar les sabates vermelles, el més preuat que tenia. El sol brillava i feia un temps de primavera meravellós. La Gerda va caminar amb força i va xiular una cançó:
  Estic caminant per un camí llarg
  Busco el meu germà perdut...
  I crec que trobaré en Kai
  Encara que el nen no és un pegat.
  
  El camí és molt difícil
  Hi ha costeruts i planes en ella...
  Però sabeu que un somni es farà realitat...
  Per sempre amb el meu germà som un!
  
  Si he d'estar descalç,
  A la pedra i als vessants nevats...
  I l'arrossegaré per la força,
  El meu germà és el millor!
  
  El camí és dur, creieu-me
  De vegades, els llops udolen tan depredadors...
  Cada animal pot fer mal
  I la pedra sota els peus és esmolada!
  
  Però Kai, crec, trobaré,
  Fes un petó al seu guapo...
  Passaré pel fred i la tempesta de neu,
  La neu em crema el peu descalç!
  
  Sí, el camí és dur, creus
  I la Gerda està morint de gana...
  Eviteu pèrdues pel camí
  El cor de la noia batega ansiós!
  
  Però passaré per la sorra i la neu,
  I t'ajudaré, creu en Kaya...
  Estimar un noi no és pecat
  Caminaré per la neu descalç!
  
  Però arribarà el final del camí
  Veient el meu germà sota una nova llum...
  Obriré un relat gloriós de victòries,
  El planeta es farà més calent!
  La Gerda va caminar pel camí, i se li van fregar les cames amb sabates noves. La noia es va dir a si mateixa:
  - El camí cap al meu germà és llarg, i trepitjaré aquestes noves sabates vermelles amb draps. Els faré millors fotos! Ja calent!
  La Gerda es va treure les sabates i les mitges i va amagar la seva motxilla. Descalç, de fet, era més fàcil de caminar i més agradable. La pols de la carretera va punxar les cames. La família de la Gerda no és rica i a l'estació càlida la noia sovint jugava descalça. Però després de l'hivern, i està nevada a Dinamarca, les seves soles amb botes de feltre mimant. I per anar només els primers minuts, el camí pedregós era agradable. Aleshores, les soles nues de la noia van començar a plorar i fer mal.
  La Gerda va abandonar la rocosa carretera europea i va caminar per l'herba fresca de primavera. Així que era molt menys punyent. Encara que caminar no és tan convenient.
  La noia va caminar per ella mateixa i va tornar a tararear alguna cosa. Després va menjar una mica de pa de la seva bossa.
  Finalment, un poble va aparèixer davant. La Gerda, amb el seu vestit senzill i descalça, podria haver passat per una captaire, però semblava massa neta. És rossa i bonica, la seva cara fins i tot una mica més fosca que els cabells blancs com la neu.
  Va arribar, entrant al poble, a deixar l'herba suau, i de nou la sorra i la grava dels camins li van punxar les cames. Però els nens del poble ja feien gala dels seus talons nus i polsegosos amb força i principal, i la Gerda va apretar les dents i no va voler passar per una marica.
  La noia va preguntar als nens sobre Kai.
  Un dels nois va respondre:
  I jo sóc el Kai!
  La Gerda va riure i va negar amb el cap.
  - No ets el Kai!
  El nen va mostrar els seus talons nus i polsosos i va desaparèixer.
  La Gerda, en adonar-se que la recerca del seu germà es podria retardar, va preguntar si la feina.
  Un propietari va dir que era tediós portar deu galledes per menjar.
  La Gerda va agafar el jou, va agafar dues galledes i va portar. És bastant difícil per a una noia portar galledes grans. Les plantes nues dels seus peus estaven literalment en flames.
  Però ella, apretant les dents, va caminar i va marcar. A la ciutat, la Gerda no estava acostumada a la feina, tot i que també tenia a veure amb les tasques domèstiques.
  La noia va portar els últims cubells literalment tambaleant. I gairebé els deixa caure. Però respirant amb força, la va portar al porxo.
  L'amo li va donar una crosta de pa i va dir:
  - Si vols, et puc portar de minyona!
  La Gerda va negar amb el cap, respirant amb força.
  - No!
  I parpellejant amb talons negres a la pols, va sortir corrents del poble. Amb dificultat va arribar al paller més proper i hi va caure amb un esgotament total. Llavors el son la va superar.
  I tenia malsons...
  La pobra Gerda, tintinejant amb pesades grillons que li fregaven les cames, entra en una presó de París. També les posen al Chatelet, en una celЈla freda i pudent, on les dues nenes enxampades robant i les dones grans seuen juntes, però quasi totes són joves.
  T'alimenten amb vodka repugnant i pa ranci. Així que pots passar més d'un any en condicions inhumanes.
  Però la Gerda està citada per a un interrogatori. S'unten els talons amb oli i porten un braser ardent fins als seus peus nus. La noia crida de dolor i perd el coneixement. I es veu obligada a assumir la culpa de l'assassinat d'un noble.
  La tortura continua durant diversos dies, el nen és flagelЈlat, penjat a un bastidor, però la Gerda mostra un coratge increïble. No es reconeix res. I després li aplico botes espanyoles.
  Les taules estrenyen les cames dels nens i el botxí condueix en falques. Després dels primers cops, la noia perd el coneixement. Però li aboquen aigua freda, obligant-la a recuperar la raó. Després van tornar a batre les taules. El dolor és simplement horrible. La Gerda sibilЈla, i surt amb un crit salvatge.
  El botxí borratxo somriu.
  L'interrogador repeteix la pregunta:
  - Has matat el vescomte de Jouzac?
  La Gerda respon amb un gemec:
  - No!
  L'investigador crida:
  - Botxí, una falca més per a ella! Més gruixut!
  I de nou segueix un cop, del qual es tremola tot el cos de la noia. Les llàgrimes corren dels ulls de la Gerda, l'heroïna d'Andersen està molt ferida, però ella no confessa.
  L'interrogador crida:
  - Sí, confessa'ns! Aquestes són només paraules!
  La Gerda de sobte troba la força per respondre clarament:
  -Les paraules són com el vent, fent filar un molí que dóna farina als savis, i farina als ximples!
  L'interrogador crida:
  - Dos tascons més!
  I de nou el martell vola... els ossos, les cames dels nens cruixen, pel xoc del dolor el nen torna a perdre el coneixement. La Gerda reviu amb una galleda d'aigua gelada del celler. I continuen amb la tortura sofisticada i alhora maldestra. Aquí en un vici alhora que s'enganxen, els dits de les mans de la noia. Premeu la morsa. La Gerda torna a desmaiar-se. Aquesta vegada durant molt de temps. Ni una galleda d'aigua la pot reviure.
  La noia es troba en una cadira de tortura, pàlЈlida i ensangrentada.
  La Gerda es va despertar. Bé, té un malson. No obstant això, després d'un treball dur i un llarg viatge, els seus peus descalços estan molt brunzits i adolorits. Les soles nues i polsegoses de la noia estan esquerdades i fa mal trepitjar-les. Per la força, la Gerda es va forçar a posar-se dret i es va moure a peu. Els peus enderrocats feien mal, però la noia va apretar les dents amb més força i va caminar a la natura. Encara que cada pas va explotar amb un dolor salvatge.
  A poc a poc, però, el cos es va anar escalfant i el dolor es va apagar. Tot i que les cames i sobretot els vedells estaven molt cansats pel cansament, i la sola nua i enderrocada estava adolorida pels petits còdols de la carretera.
  La noia va caminar per les seves forces i fins i tot va afegir un pas... El sol va passar més enllà del migdia. Ha aparegut un poble nou. La Gerda, coixejant, li va entrar. Les seves venes li van pessigar de tensió.
  La noia va allargar la mà i va preguntar amb llàgrimes:
  - Dóna'm una mica de pa, si us plau.
  Una de les dones li va donar un tros de pancake, una amiga una crosta ranci, una tercera patata.
  La Gerda va reforçar una mica les seves forces. I es va asseure una estona al banc. Un nen se li va acostar i li va preguntar:
  - On vas noia?
  La Gerda va respondre sincerament:
  - Estic buscant el meu germà anomenat Kai!
  El nen va arronsar les espatlles i va respondre:
  - Dos Kai i nosaltres tenim al poble. El nom és comú. I el món és gran. I els teus peus estan coberts de sang.
  La Gerda va sospirar amb força i va respondre:
  - Jo ho sé. Però no puc trair el meu amic!
  El nen va comentar:
  - Tens alguna cosa a la bossa!
  La Gerda va assentir.
  - Sí, té sabates vermelles!
  Va preguntar el nen amb un somriure
  - Car?
  La noia va assentir.
  - Sí! L'àvia va estalviar sis mesos!
  El nen va preguntar sorprès:
  Per què no vas a ells?
  La Gerda va respondre sincerament:
  - Per això no hi vaig perquè són cars! El camí pot ser llarg i es desfan.
  El noi va suggerir:
  - Ven-les i podràs comprar menjar pel camí!
  La Gerda va negar amb el cap.
  - No! Kai no els va veure mai! Vull aparèixer en ells!
  El nen va assentir d'acord.
  - Entenc! Pren un cèntim de coure! Aviat arribareu a la ciutat, n'hi haurà prou per una barra de pa. Simplement no intentis robar. Encara que siguis un nen, et posaran a la presó i t'assotaran!
  La Gerda va negar amb el cap.
  - No robaré mai res!
  Aleshores la noia es va aixecar del banc i va trepitjar. Li feien mal les cames, els peus li cremaven, però el deure l'obligava a continuar.
  Abans de caure la nit, no va tenir temps d'arribar a la ciutat i va tornar a passar la nit en un paller.
  Aquesta vegada la seva son era més tranquilЈla.
  La filla del botxí va amagar la Gerda en un cistell i la va treure de la celЈla. Es va afanyar a abandonar el Chatelet fins que es van trobar a faltar els captius. I la noia va fugir amb l'equipatge.
  La filla del botxí va marxar amb la Gerda cap al sud de França amb l'esperança de perdre's-hi. Va caminar amb sabates de cuir, la Gerda va trepitjar descalça al seu costat. Però aleshores, des del camí pedregós, les sabates de la noia es van trencar i gairebé no va poder trepitjar els seus peus ensangrentats. A la Gerda li va ser una mica més fàcil, ja que inicialment tenia les plantes rugoses, pel que sembla, malgrat el fort rejoveniment, el cos de la noia guardava records de proves passades.
  La filla del botxí era considerada d'una família benestant i normalment portava sabates, com és costum a les famílies parisenques no pobres. I la seva sola de noia no estava acostumada a les pedres, els còdols, les carreteres franceses pedregoses. Però la noia, després d'haver-se trencat les cames a la sang, va mostrar coratge i no es va queixar. La Gerda, parada, li va besar les cames sobre els seus peus ensangrentats i el dolor va disminuir, la filla del botxí es va adormir.
  A poc a poc, les seves cames es van curar i es van cobrir amb una crosta dura. La filla del botxí es va vestir i vivia d'almoina, la Gerda també es va quedar amb només draps. Per a l'hivern, la noia i la noia es van traslladar a Itàlia. No hi ha gelades, i més o menys suportables. Però la seva vida s'ha convertit en la vida de vagabunds. És a dir, molt pesat i famolenc. I no hi havia llum en aquesta vida. La filla del botxí era maca, però gens bonica i totalment demacrada, es va convertir en una canya.
  I la Gerda, inspirada pel camí, va començar a cantar;
  Gerda Kaya buscava descalça,
  Vaig passejar per les dures nevades...
  Després de tot, la seva ànima és daurada,
  Com una neu blanca radiant!
  
  No he pogut trobar un nuvi
  I va arribar als nazis al complet...
  Oh, pobra noia Gerda,
  Quina vergonya aguantar!
  
  Plorant va preparar un bastidor,
  Estenent un foc sota els teus peus...
  Fregeixen la noia com un peix,
  Però sabeu que en esperit és com una àguila!
  
  I va patir un gran patiment
  Tortura i tortures infinites...
  Superposat amb un desafortunat homenatge,
  Per fer plorar una noia!
  
  Els peus nus es llepen amb flames,
  Assotar a la noia colpejar violentament!
  Aquí sota la cúpula a l'estricte París,
  Condueixen la Gerda amb túnica al foc!
  
  La tortura és dura, la nena suporta,
  I rialles a la cara dels botxins...
  No, ella no demanarà la mort...
  Una prova a les seves espatlles!
  
  Pot resistir la tortura
  Tens paciència perquè l'ideal...
  La nostra Gerda va néixer a Rússia,
  Ortodòxia de memòria!
  Encara que li trenquin els ossos amb paparres,
  Una punta afilada punxa un pit blanc...
  I amb els peus descalços sobre el carbó,
  Van posar la Gerda, així que dolor - no respireu!
  
  Una noia baixa orgullosa al foc,
  Tot i que la cara està coberta de sang, contusions...
  Va riure en veu alta d'alegria
  Encara que els braços i les cames estan encadenats!
  
  I semblava que no hi havia escapatòria
  La pota del botxí crema el foc...
  Va demanar perdó a Déu
  Encara que les llengües de foc s'estenessin cap a ella!
  
  El cos és llepat per una flama furiosa,
  I la Gerda gemega de dolor, crida...
  Però la pancarta encara vola a l'ànima,
  I al cor del reducte-monòlit!
  
  Hi haurà un monument a la noia de la llum,
  I Rússia recordarà la seva filla...
  Es cantarà Gerda la valenta
  Arribarà el dia i la nit s'esvairà!
  La Gerda, sempre amb gana, descalça i amb draps, va trepitjar Itàlia. Encara esperava trobar el seu germà Kai. Per alguna raó, l'estava buscant al sud d'Europa, i no al pol nord.
  I ara ja s'acostava a Nàpols. No gaire lluny de la ciutat hi havia un palau gran i molt bonic.
  La noia es va asseure sobre una roca. I va començar a plorar amb una profunda tristesa.
  Un nen se li va acostar. Amb roba rica i sabates de xarol. Pel que sembla, tenia la mateixa edat que la Gerda. I va preguntar en silenci:
  - Per què estàs plorant captaire?
  La noia va respondre sincerament:
  - Fa molts anys que busco el meu germà anomenat Kai, i he caminat per mig món descalç!
  El nen va comentar escèpticament:
  - Molts anys? El busques des de petit?
  La Gerda va negar amb el cap i va respondre:
  - Bé no! Sóc molt més gran del que sembla!
  El nen va somriure i va respondre:
  - M'encanta escoltar contes! Explica'm la teva història!
  La Gerda va començar a exposar, francament i sense embelliment.
  El nen la va escoltar, i va escoltar... Llavors va respondre:
  - No sé si és cert o no, però potser el nostre príncep és Kai!
  La Gerda va xiular.
  - Oi?
  El nen va assentir d'acord.
  - Sóc un servent al palau del príncep, i sé que el meu senyor és de la gent comuna! La nostra princesa mateixa va triar un jove que ha de ser un geni i impressionar-la amb alguna cosa!
  La noia va assentir d'acord.
  - Sí, Kai podria! És molt intelЈligent i un gran original! De vegades componia poemes que els nens s'aplecaven d'arreu de Copenhaguen i escoltaven, aplaudint!
  El nen va assentir.
  - Et crec! El príncep era realment un nen com jo! Fins i tot va arribar descalç i es va posar botes, només a l'entrada del palau. I va resultar increïble. Tenint en compte que hi havia tota una multitud de gent que es volia casar, llavors va fer una impressió!
  La Gerda va preguntar:
  Té els cabells ros i els ulls blaus?
  El mateix noi que tenia els cabells negres va assentir.
  - Sí! I al rei també li va agradar, que no és italià, però parla perfectament la nostra llengua!
  Gerda va confirmar:
  - La nostra àvia era professora de llengües estrangeres. I en Kai el vam conèixer des de ben petits! Definitivament és ell!
  El criat va dir:
  - Per fi tens sort!
  La noia va colpejar el peu descalç.
  - Porta'm al príncep!
  El nen es va arronsar d'espatlles.
  - Els guàrdies no deixaran que la noia es faci draps i una noia descalça... Simplement et llençaran a un calabós!
  La Gerda es va estremir i va xisclar:
  - Què fer?
  El noi va suggerir:
  - Vaig estudiar tots els racons del palau. Et guiaré en secret. Quan és de nit, fins al dormitori. I immediatament et posaràs en contacte amb el príncep!
  La noia va assentir.
  - Estic dacord!
  El nen va comentar:
  - Potser hauríeu d'aconseguir un vestit i sabates nous. Sorprèn Kai d'aquesta forma!
  La Gerda va negar amb el cap.
  - És més fàcil caminar descalç sense soroll! A més, que el meu germà vegi en què m'he convertit!
  El nen va assentir.
  - Seieu a la roca! Et portaré menjar. Estàs molt prim i amb gana. I després anirem!
  La noia va moure nerviosament els peus nus, tremolant d'impaciència. S'ha acabat la ratxa de mala sort i tornarà a veure el seu germà gran Kai?
  Ell també va caminar descalç des de Dinamarca fins al sud d'Itàlia? Pobre noi. Té les soles nues, tot i que és una nena, com les peülles d'un cavall de les carreteres d'Europa plenes de pedres esmolades. Tant el fred com la calor, ho va viure i aguantar tot.
  El nen li va portar un parell de pastissos de nata de la cuina, una cuixa de pollastre.
  La Gerda se la va menjar amb avaricia.
  Ja era fosc... La noia es va rentar amb cura els peus nus a la riera. Però valia la pena fer unes quantes passes, ja que les soles rugoses es van tornar a empolsegar. El nen semblava tan intelЈligent.
  La va conduir a través d'un forat secret de la tanca i es va moure amb ella pels carrers del darrere.
  Tot era com en un conte de fades... Itàlia, i el palau on se la va portar el nen. I va pensar que aquest príncep era el seu germà anomenat Kai. Però, de fet, els guàrdies no deixaran passar una noia descalça amb draps.
  El criat la va conduir al dormitori del príncep. Ell mateix es va treure les sabates, al palau, per no fer soroll, i els nens caminaven descalços pels passadissos, obviant amb habilitat els guàrdies.
  Al llarg de les parets, de vegades, apareixien imatges de colors, que eren somnis divertits.
  I a la flor daurada, el jove príncep dormia, i al seu costat dret, la princesa.
  El príncep era guapo, però una mica amb sobrepès a causa de les luxoses festes del palau, i més gran que en Kai. Però la Gerda es va adonar de seguida que no era ell.
  I la parella d'agost es va despertar.
  Al principi es van espantar i els guàrdies van capturar els nens. Però aleshores la princesa va demanar a una noia prima i rossa amb draps amb peus callosos i polsegosos que expliqués la seva història.
  La Gerda ho va posar tot en ordre. Inclou descripcions de tortura brutal en una presó francesa.
  La princesa va dir amb simpatia:
  Que es quedi amb nosaltres!
  El príncep va acceptar:
  - Aquesta és la història més meravellosa que he sentit mai!
  I va afegir:
  - La major part del camí per Europa, encara vaig anar a cavall. I només quan va caure, va haver d'anar a peu. També és bo que al nostre monestir els nois només es permetin calçar-se les sabates amb el fred, i els meus peus no eren tendres. Però, de totes maneres, em vaig tombar els peus i vaig quedar coix. Va caminar descalç per Europa de punta a punta!
  La princesa va dir amb èmfasi:
  Serà la meva dama de companyia preferida! I sigueu d'acord amb això! I el nen que la va portar, deu cops amb pals i als talons, per vulnerar l'ètica, i vint monedes d'or que ens va trobar un nou amic!
  El jove criat es va inclinar i va respondre:
  - Ets molt just!
  La noia es va inclinar i va preguntar:
  - És millor donar-me pals als talons! Aquí tot és culpa meva!
  El príncep va somriure i va respondre:
  - Et colpejaran amb pals sols! Per entrada ilЈlegal al palau! Només som governants!
  La princesa va confirmar:
  - I ella també, deu cops amb pals als talons nus!
  La Gerda va sospirar fort. Es va estirar d'esquena i els criats li van posar els peus nus en bucles. Però va resultar que no feia tanta por.
  La van colpejar amb una branca fina, només per veure's, i les plantes endurides de la Gerda no van fer mal, sinó que només feien pessigolles.
  Però el nen va ser colpejat amb un bastó flexible i estava molt ferit. Però va apretar les dents amb força i, fent una contracció, va aconseguir contenir els seus crits. I aleshores es va aixecar i va coixejar molt a les dues cames.
  De nou, la patida Gerda va agafar el bitllet de la sort. La noia va ser convertida en serventa d'un príncep noble. Es va convertir en una dama de companyia, vestida de seda i vellut. La història segons Andersen es va repetir, només lleugerament en una versió diferent. La Gerda el primer dia es va fregar els peus amb les seves botes noves i es va adonar que la riquesa no és només dolçor. I en sedes fa una mica de calor a l'estiu italià. I els plats més exquisits no són tan bons quan tens l'estómac ple.
  Pressiona i interfereix amb la marxa...
  A més, la Gerda havia d'aprendre llengües estrangeres, bones maneres, tota mena d'etiquetes i ciències. I això no és gens tan interessant com portar la vida d'un vagabund.
  Fins i tot em tremola el cap.
  La Gerda va intentar acostumar-s'hi, va patir molt de temps. Aquí ha passat un any. I ja semblava que estava arrossegada en aquest ritme esgotador de la vida de la dama d'honor.
  I que ella ja es resisteix a anar a algun lloc i buscar alguna cosa.
  Però al mirall davant del qual va fer la cerimònia, de sobte va aparèixer el seu germà anomenat Kai. El nen no va créixer gens ni va canviar durant els llargs anys de separació, només es va posar massa pàlЈlid amb un blau insalubre. Al castell de la Reina de les Neus, semblava congelar-se, i encara estava intentant reunir la paraula: "Eternitat" del gel.
  I sense ell, és un presoner.
  Però semblava que no podia. I com és estar assegut durant molts anys en un castell de gel, encara que no sentis el fred?
  I no hi ha altres nens a prop?
  Gerda va sentir que el seu germà anomenat era profundament infeliç. Només hi ha gel i óssos polars al voltant, es classifiquen a través de bancs de gel brillants com diamants. Fins i tot tenint en compte que el cor del germà anomenat es va congelar, encara queda clar que està profundament infeliç. I només amb la mateixa Reina de les Neus pots parlar, però ella apareix al castell de gel tan poques vegades.
  
  La Gerda va cridar i va decidir córrer. Va anar a la seva habitació. Botes deixades sincerament, vestit car i roba interior fina. Va vestir el seu primer, convertit en farraps, però guardat amb cura. Es va quedar estreta i va mostrar les cames per sobre dels genolls. La noia ha crescut i sembla que tingui tretze anys, però de fet en té deu més. Quant de temps feia que no anava a buscar el seu germà jurat? Durant tretze anys, si no més.
  La noia va besar el crucifix, i així, descalç, va anar a buscar el seu germà anomenat. Almenys ara sabia que ell estava molt al nord. Durant el camí va ser trobada per guàrdies. En veure la Gerda descalça i amb draps, es van sorprendre:
  - Ets una dama de companyia? Quin tipus d'aspecte tens?
  La Gerda va mentir:
  - Vaig enfadar el meu príncep, i em va ordenar que anés a les quatre direccions, amb els mateixos draps que vaig anar al servei.
  El guàrdia va dir lamentablement:
  - T'enfonsaràs totes les cames, et donaré almenys un parell de sabates. La meva filla va créixer a partir d'ells, i seran perfectes per a tu!
  La noia trobava a faltar caminar descalça, que és tan agradable quan les plantes són aspres.
  La Gerda va respondre modestament:
  - No m'ho mereixia... Conserveu-lo o veneu-lo!
  L'home barbut va negar amb el cap.
  - Bé, jo no! Les carreteres d'Itàlia són massa aspres i pedregoses per als peus nus de la noia. A més, ja us heu deslletat de la dura superfície. Encara som maig, i aviat no farà fred, però per a la nit et donaré una manta de peluix per cobrir-te... Fins que trobis nous bons propietaris!
  - Gràcies! va respondre la Gerda.
  No volia ofendre el guàrdia.
  Es va portar amb el seu cuir i sabates gairebé sense portar - pel que sembla la seva filla només les portava els dies de vacances, i una bufanda nova i també pràctica. Va donar les gràcies al guàrdia de cor suau. Les sabates eren realment còmodes, una mica grans, però normals. Era còmode caminar-hi.
  Però tan bon punt va girar la cantonada, la noia es va treure les sabates i les va penjar a l'espatlla. Tenia moltes ganes de caminar descalça, fer un descans de les sabates de palau. Al principi era agradable caminar, la pols de la carretera em feia pessigolles als talons nus. Però aleshores, una llarga absència d'hàbit va començar a afectar. Les plantes de la noia es van tornar més i més suaus, i aviat va sentir l'agudesa dels còdols i la crema. I, en general, cada tubercle del peu descalç, en què s'han deslligat els callos, sent dolorós.
  
  Però la Gerda, que va aconseguir penjar-se al bastidor en la seva vida no tan curta, no es va avergonyir. Al cap i a la fi, caminar descalç per un camí pedregós no fa tant de mal com tenir els talons rostits en un braser. Encara que durant un any ella, la dama d'honor, es va mimar. Res no ho suporta.
  I Kaya ho trobarà, per descomptat.
  Al final del dia, els peus nus de la noia sagnaven, però no es va rendir i es va adormir en un paller. I l'endemà va anar de nou per un camí pedregós.
  I va caminar per la força, encara que les cames li explotaven de dolor a cada pas.
  La Gerda no s'emportava menjar, i va haver de menjar almoina. Una noia bonica amb draps va ser servida de bon grat.
  La Gerda al principi volia vendre sabates de cuir o canviar-les per menjar, però després va canviar d'opinió. Les seves cames es van engrossir molt ràpidament i no necessitaven sabates, sobretot a l'estació càlida. Però va conèixer dos nens petits que literalment es morien de fam.
  La Gerda no els podia deixar.
  La noia els alimentava amb el que recollia en una bossa, després els venia a la botiga d'un comerciant amb un gran descompte, és clar, sabates gairebé noves. Vam comprar menjar i el vam deixar als nois, juntament amb una bufanda de ploma.
  No deixeu que els nois es congelin.
  Això sí, la Gerda es va comportar d'una manera cristiana generosa. A més, era estiu, i a la nit no calia cobrir-se amb una bufanda. Però quan van acabar els generosos camps d'Itàlia, la noia que caminava cap al nord va acabar als Alps. I encara fa calor durant el dia, però fred a la nit. I els pobles són molt més rars, t'has de morir de gana.
  I còdols molt esmolats a les carreteres, caven en els calls frescos de la sola d'una noia.
  Un cop a l'estiu, la gelada de la muntanya va colpejar i els xips es van congelar. La noia es va contrarestar i finalment es va esquinçar el vestit. Estava nua i indefensa. Vaig haver de, aguantant els draps sobre mi, anar a ritme ràpid. No pots dormir nu a la nit, un autèntic infern. La Gerda no dormia tot el dia i la nit, però al matí baixava una mica més avall i s'escalfava, dormia. Després va tornar a caminar tota la nit, i l'endemà, per sopar, va arribar a una granja de muntanya.
  El propietari va acceptar donar a la Gerda roba senzilla i antiga, però a canvi el va obligar a tallar llenya durant dues setmanes senceres i a portar aigua en galledes amb un jou.
  I no només per ells mateixos, sinó també pels seus veïns.
  La noia va treballar molt fins a l'esgotament, i només menjava pa ranci i llet agra. L'amo la va convidar a quedar-se, però la Gerda va mentir dient que feia un pelegrinatge. A contracor, el puny de muntanya li va donar una mena de roba de sac, però almenys no estàs nu. I ni tan sols va llençar un tros de pa a la carretera.
  Encara que la noia es va farcir amb calls a les mans.
  La Gerda havia d'anar amb l'estómac buit. I a les muntanyes, els pobles són rars, i els mateixos Alps són grans, als cims de les muntanyes, fins i tot a l'estiu hi ha neu. La noia de la fam va esquinçar herba, trèvol, rosegar pinyes. En deu dies, va quedar demacrada fins a convertir-se en una sola pell i ossos. Fins i tot l'esquirol no es va poder resistir i va menjar cru.
  I fins i tot va rosegar la pell.
  Llavors vaig tornar a colpejar la granja. Hi va treballar molt durant tres dies, però després va menjar i li van donar una mica pel camí. Però sobretot a les terres altes va passar la nit freda. La noia dormia de dia, a la nit trepitjava, amb els seus peus nus i callosos, sobre pedres esmolades. De vegades els llops udolaven, diverses vegades la Gerda va caure a l'abisme i gairebé va caure, però el destí la va mantenir. Encara que una por considerable per anar per la muntanya i de nit. I amb gana...
  Però almenys ella sap on anar.
  Quan Anníbal va creuar els Alps cap a Itàlia, la meitat del seu exèrcit i tots els elefants van morir. I aquí la transició la fa una noia petita, bé, fins i tot durant anys, i una noia adulta.
  Els llops li llepen descalços, les empremtes gràcils que han deixat els seus peus patits.
  Quan la Gerda ja estava a la vora, es va posar en el camí d'una altra granja, i de nou menjar. L'amo va resultar més amable i va oferir a les noies un abric i sabates de pell d'ovella, però la Gerda es va negar, dient que ja estava acostumada a les pedres i al fred, i els peus nus van molt més fàcils que carregar-se amb les sabates. El propietari va donar una bossa sencera de menjar per a la carretera.
  Tenia consciència.
  Per descomptat, això va pesar la noia, però li va permetre anar un parell de setmanes més sense parar. Les terres altes s'acabaven, les muntanyes cada cop baixaven. I la Gerda va creuar la part més difícil del viatge: el cim dels Alps.
  I això ja és un èxit.
  Ara estava a Suïssa, on és una mica més suau, i les granges són més habituals. La transició va endurir la Gerda, i no es va refredar a la muntanya, ni tan sols es va refredar. Que els déus no estimen els febles d'esperit, sinó que premien els forts.
  Sí, i els llops només llepaven les petjades nues de la noia, però no es van atrevir a saltar.
  La Gerda caminava i caminava, parava a les granges, treballava, de vegades cantava. La vida errant li resulta agradable i familiar. Els dies van començar a passar més ràpid i més durs. El destí fins ara ha protegit la noia de la gent malvada, lladres i violadors. No obstant això, la Gerda ja no és tan petita i podria atraure violadors. Però fins ara tot ha funcionat.
  Els poders superiors van cuidar-la...
  Aquí la noia també va passar per Suïssa, entrant a Baviera. L'estiu ja ha passat pel cap, però encara fa molt calor a la plana, fins i tot de nit. I els camins no són tan pedregosos. Caminar era un plaer. Els pobles es trobaven sovint i no hi havia problemes amb el menjar. La Gerda, que treballava a temps parcial, es va estalviar una mica per ella mateixa i va actualitzar el seu vestit per un de més elegant i nou. Però preferia caminar descalça, sobretot perquè la sola es feia més dura que la de les botes.
  I els peus gairebé no es gelen fins i tot de nit i després de les pluges.
  Però el temps va passar. La noia es va traslladar al nord. S'ha acabat l'estiu i ha arribat la tardor. Van caure pluges fredes i la Gerda es va trobar al nord d'Alemanya. Va colpejar els peus descalços entre els bassals de gel, sentint un lleuger calfred. Però la Gerda ja és tan familiar que va decidir no agafar sabates, limitant-se a només una bufanda de llana. Va tornar a preferir passar la nit, només de dia, i trepitjar de nit.
  A més, fa més calor per dormir durant el dia i no et congelaràs en moviment.
  Així que va passar pel nord d'Alemanya, força densament poblat, i va anar al mar.
  Va donar una bufetada amb el peu nu a l'aigua...
  No hi ha cap lloc on anar més lluny per terra, i no és realista creuar el mar nedant. Relativament propera era Dinamarca nativa. La noia de sobte va voler tornar a la seva Copenhaguen natal. Potser la seva àvia encara viu. A més, no està clar com seguir endavant.
  Però la Gerda es va asseure en un còdol vora el mar i, després de pensar-hi, va rebutjar la idea de tornar. Si no hi ha una altra sortida, hauríeu de trobar un vaixell que vagi cap al nord, arribar al gel i després anar al pol nord. Perquè, molt probablement, s'hi troba el castell de la reina de les neus.
  El fred, sobretot a la nit, mossega a la noia, però no pot trencar la seva voluntat.
  Bé, si cal, trobarà un vaixell així, però de moment, al port.
  
  JUNG AL VAIXELL AMAZONIC
  Edmond D'Artagnan és ara un grumet en un vaixell pirata d'Amazon. Tota la tripulació està formada només per noies boniques. Tots van amb faldilles curtes i vestit de mariner. Aquestes són ratlles i arrissades. I la seva líder és la reina pirata: Charlotte de Condé.
  També està descalça, però els seus turmells estan adornats amb polseres de serps d'or amb ulls de maragda. I als canells hi ha polseres amb diamants. Una reina molt bonica, i musculosa, forta.
  L'Edmond és només un nen. Amb pantalons curts i amb el tors nu, bronzejat i musculós, estira la corda. Enrotlla-ho més fort. Sí, aquest és un noi molt agressiu. Va recolzar els seus peus descalços al pal i es gira.
  Les noies s'enrotllen al seu voltant. Dos estiren la vela, les cames nues, musculoses i bronzejades tenses.
  Edmond d'Artagnan va cantar:
  Els pirates no necessiten ciència
  I està clar per què...
  Tenim cames i braços
  I el cap no serveix per a nosaltres!
  Hi ha mil cinc-centes noies en un bergantí. I fins i tot són una mica estrets. El bergantí en si és molt bonic i pintat. Les veles estan fetes de dissenys de colors i seda fina.
  L'Edmond va acariciar la vela amb el seu peu de nadó i va riure, amb pessigolles. I les noies fan olor de perfums cars, com si fessin meravelles en joieria.
  Alguns d'ells també porten joies i adorns. Tots estan bronzejats, i la majoria són rosses. Hi ha moltes pèls-rojes... Belleses meravelloses.
  El nen va arreglar la vela i es va aixecar més. El pal es va escalfar i va cremar agradablement les cames nues i endurides del nen.
  L'Edmond de sobte va veure veles a la llunyania i va xiular. Va ser tan fantàstic. Es planejava una aventura.
  I el jove grumet va ordenar:
  - Veig un galió per davant!
  Les noies van començar a renyar i es van començar a moure. Ara tenien una presa.
  És cert que només hi ha dotze canons al bergantí. Un galó té una mida impressionant.
  Poc abans d'això, les noies van netejar el nas del seu bergantí dels creixements. I caminava molt ràpid. Per accelerar el seu moviment, Charlotte de Condé va ordenar una vela addicional. I la velocitat del bergantí ha augmentat notablement.
  Gallion no va canviar de rumb. Es pot veure que el vaixell pirata els semblava petit. De fet, només els canons a bord del galió tenien quaranta-vuit, sense comptar la popa i la proa. Sí, són més grans de calibre.
  L'assistent del capità i rei dels pirates, Emmanuel, va assenyalar amb preocupació:
  "Ens podrien enfonsar!"
  Charlotte va colpejar el peu descalç a la coberta i va dir amb decisió:
  - No! No ens pots ofegar tan fàcilment!
  Edmond va cridar des de la coberta superior:
  - A la batalla! Noies amb valentia a la batalla!
  Emmanuelle va grunyir enfadada:
  - Vaja, petit diable! Baixem!
  Àgil com un mico, el nen va saltar. Els seus talons nus i rosats brillaven.
  Charlotte va preguntar amb una picada d'ullet:
  - Vols una baralla nadó?
  Edmund va grunyir en resposta:
  - Realment vull!
  Emmanuelle, pèl-roja, va donar suport inesperadament al noi:
  - Aquest galió està ple de càrrega, així de fort es mou! En cap gran botí!
  Charlotte va estar d'acord:
  - Llisquim per la popa, tenim una proa estreta, i portem l'enemic a bord!
  Edmond, saltant, va cantar:
  - El mateix diable no és el teu germà...
  Talla els enemics pirata!
  La Charlotte va ordenar, colpejant el seu taló nu a l'alzina de popa:
  - Segueix les veles del grumet!
  El bergant es va apropar. Gallion va intentar girar-se. Però es va moure molt fort. El bergantí es va moure en el moment de disparar des dels canons i gairebé no va rebre danys. És cert que un tir va colpejar la proa i l'altre va caure a la vela.
  Però gairebé no va tenir cap efecte sobre la velocitat. Les noies de seguida van treure més papers i van augmentar el seu ritme.
  Charlotte va comentar rient:
  Som guerrers de la llum!
  I va fer l'ullet als seus amics...
  Emmanuelle va respondre:
  - Més precisament l'inframón!
  Les noies preparaven ganxos amb antelació. Van aconseguir avançar-se al galó en un intent de girar l'altre costat. Les armes es carreguen bastant lentament, però una volada al bergantí a poca distància seria fatal. Però la noia Gertrude va aconseguir disparar amb l'arma i va trencar el timó de popa del galió, per la qual cosa va reduir la velocitat i es va sacsejar. Aquí les noies van girar les veles de paper en un angle diferent, per no deixar-les xocar massa bruscament. I el bergantí va atracar sense problemes. Els ganxos es van subjectar amb força i es van soldar amb oli enganxós.
  Guerrers pirates atacats en una allau. Els seus talons rodons nus brillaven. I a bord del galió, guerrers amb armadura de bronze van lluitar contra ells.
  N'hi havia el doble, però eren clarament inferiors a les belles amazones en destresa.
  La mateixa Charlotte va liderar l'atac, va fer funcionar un molí de vent amb dos sabres i va fer caure el cap a un legionari enemic. El cap barbut va girar cap enrere.
  De Conde, la reina pirata va moure el seu taló nu a la barbeta de l'adversari i va piular:
  - Per la felicitat dels pirates!
  El nen Edmond també va lluitar. Són petits, però àgils. I així talla els adversaris amb sabres.
  Aquí el segon cap va rodar, deixant sang a la coberta. Els espanyols (sí, és com els espanyols: morens, barbuts, amb armadura i botes altes malgrat la calor!) resisteixen desesperadament.
  Edmund va tallar un altre cap en una maniobra de flanqueig hàbil i va xiular:
  - Per Athos!
  I de nou va colpejar l'enemic a la barbeta amb el taló nu. I el cop va ser bo, la mandíbula va volar.
  El nen va rugir:
  - Per Porthos!
  Tenia un esperit molt lluitador, com aigua bullint en una tetera.
  Emmanuelle es va tallar i va moure el genoll nu cap a l'estómac. Així que la sang brollava de la boca de l'enemic.
  La noia va arrossellar:
  - Per la confraria dels pirates!
  I de nou, com el prendrà i el tallarà amb espases, com d'una inversió...
  Charlotte va passar les papallones amb els seus sabres i va xiular:
  Estic fent un nou gir
  Sóc un àngel, un pilot de l'Anticrist!
  I com mourà el seu taló nu cap a l'enemic en la mateixa respiració.
  Edmond va ensopegar. I un gran caporal espanyol, mentre vola per la borda i s'ofega allà.
  El nen el va agafar i va cantar:
  - És una llàstima que ningú ho sàpiga
  I ni tan sols ens coneixem...
  Quant or necessitem
  Quants diners volem!
  I l'Edmond va matar a un altre oponent. Les noies pirates van pujar a la batalla i van tallar a tothom com a col. Tenien passió i ganes colossals de guanyar.
  Emmanuelle va piratejar, els seus dos sabres brillaven com pales d'hèlix. I semblava una noia extremadament combativa i agressiva.
  I el taló nu i rodó va trobar una altra barbeta d'oficial espanyol. Aquell d'un cop aclaparador, mentre vola, trencant un arbre per la borda.
  Emmanuelle va cantar:
  - Robem caravelЈles,
  Robem galons...
  No ens demanen comptes -
  No m'importen totes les lleis!
  I la noia va caure d'esquena i va donar una puntada de peu a un altre gran oficial, i ell va volar per la borda amb una armadura pesada. I es va submergir a l'aigua salada del mar.
  Emmanuelle va arrossegar:
  - Bé, del cargol!
  Charlotte la va donar suport:
  - El tro torna a trencar
  Dominarà l'os!
  I la noia saltarà i colpejarà l'enemic amb el taló nu al pit. La seva cuirassa va esclatar d'una forta empenta, i la sang brollava de la seva boca com una font.
  Charlotte de Condé va cantar:
  - Cop, cop, més, cop,
  un altre cop i ara...
  Tinc un do en les batalles,
  Et mataré monstre!
  I la noia torna a tallar amb espases. Els caps tallats volen de nou.
  Charlotte va rugir amb alegria:
  - La nostra bandera negra està per sobre de tot!
  Uns espanyols, en veure que lluitaven amb noies pirates, van caure de genolls i van demanar clemència.
  Les noies primer les van obligar a besar-se les cames nues i cisellades, i després les van llançar per la borda.
  Charlotte de Condé va xisclar:
  - Per un gran èxit!
  I de nou, com mou el seu taló nu directament al nas de l'oponent. I aixafeu-lo perquè li aparegués un forat a la part posterior del cap. I d'allà va abocar una font de sang.
  Però tot s'ha acabat.
  Els pirates van guanyar, i els últims soldats espanyols van caure de genolls, demanant clemència.
  Charlotte de Condé va dir amb un somriure:
  - Passem-los per la borda, els peixos també s'han de menjar! I després buscarem les bodegues i les cabanes.
  Les noies van complir de bon grat l'ordre. Només permetien que els homes besin les seves plantes nues abans de morir, cosa que és molt agradable per a les noies. I els va llançar al mar.
  Edmond, va comentar filosòficament:
  - A qui pastissos i bunyols,
  I qui es fa contusions i cops!
  Després d'això, les noies es van moure per les cabanes a la recerca de preses.
  A la cabina del capità van trobar una noble dama d'uns trenta-cinc anys i una noia de quinze. Portaven vestits cars i sabates amb decoracions.
  Charlotte va dir amb un somriure:
  - Pots demanar un rescat. O prefereixes el bucle?
  La senyora va respondre amb un sospir:
  - Tingues pietat de la teva filla!
  La reina pirata va assentir.
  - Puc portar-la al meu equip! Si ella accepta unir-se, si us plau!
  La noia va xisclar:
  - Convertir-se en un pirata?
  Charlotte de Condé va assentir.
  - Com tu vulguis! Ransom fa massa enrenou. Et vendrem millor a la plantació de canya de sucre!
  La noia va xiular en resposta:
  - Estic d'acord amb convertir-me en un filibuster!
  Emmanuel va comentar:
  - És massa tendra, i per a nosaltres només serà una càrrega. Potser és millor anar-se'n per la borda!
  Edmond va dir amb un somriure:
  - No és bo matar dones!
  Emmanuel va comentar lògicament:
  - Tampoc és bo matar homes! Encara són éssers vius! I tenen fills!
  El noi mosqueter va assentir.
  - Sí, és veritat! Els nens ploren pel pare. I no pensava com és de fàstic matar!
  Emmanuelle va assenyalar amb una rialla:
  - Però has de fer-ho!
  El noi mosqueter va arrossellar:
  - T'estimo la vida! I espero que sigui mutu!
  Charlotte de Condé va assentir.
  - Et portem al nostre equip! Què fer amb el més gran?
  La jove va suggerir:
  - Pots demanar un gran rescat per mi! Això és exactament!
  La reina pirata va dir:
  - Molt enrenou amb aquest rescat. Proposo el següent... La vendrem a la subhasta d'esclaus. Potser acabarà a les plantacions, i com a domèstica, cosa que li serà molt més fàcil!
  La senyora va murmurar:
  - Tingues pietat...
  Charlotte va dir amb èmfasi:
  - Preneu-los tot el que sigui valuós!
  Els pirates van treure totes les joies de la noia i la dona, i van arrencar les sabates, i després tota la roba cara. El més petit va rebre una faldilla curta i un vestit de mariner. I la dessuadora blanca més gran, marxant descalç i amb el cap nu.
  Els més joves es van unir a les amazones. Immediatament es va veure obligada a entrenar i tancar amb belleses. Però no n'hi havia prou... Van començar a pessigar-la si no es movia prou ràpid.
  I llavors les amazones es van traslladar a la bodega i per diversos racons. I de seguida van cridar de goig: es van trobar amb bótes plenes d'or, i molt més. Sobretot perca i cafè.
  Els guerrers van cantar alhora, picant de mans:
  - Som guerrers de super classe,
  Ho destruirem tot...
  Toca el tamborí -
  Per viure furiós!
  Guerrers i, de fet, una categoria colossal de bellesa. I els seus peus nus només parpellejar. I són musculosos i bronzejats.
  Els tresors del galó són colossals. Però aquí ve l'alarma. També va aparèixer un creuer d'escorta. Un poderós cuirassat amb un centenar de canons. Evidentment estava disposat a guardar un galió ple d'or.
  L'enorme creuer s'arrossegava sobre les noies.
  Charlotte va somriure i va ordenar:
  - Aixequeu totes les veles - aneu a embarcar!
  Emmanuel va estar d'acord:
  - No tenim més remei!
  Edmond va exclamar a tot cor:
  - Fet amb tripulació de noies d'acer,
  Va en una multitud a l'embarcament!
  Les noies, deixant diverses belleses al galó capturat i ple de botí, van prendre posicions al bergantí.
  Ara de la salvació només era en velocitat. El creuer de cent canons no és cap broma. Els pot ofegar com gatets. Un bergantí amb dotze canons contra ell és com un bri d'herba.
  Hi havia el risc que s'enfonsés abans de navegar cap al poderós creuer, les armes del qual eren capaços de llançar trets de cinc lliures de pes, i bastant lluny.
  I a més d'un centenar de canons als costats, aquest creuer de batalla de primera classe també té canons de popa i de proa.
  Aleshores un pensament va passar pel nen Edmond:
  - Fem senyal que ens rendim!
  Emmanuelle va bufar despectivament.
  - Humiliar abans d'això?
  Jung va comentar lògicament:
  - Tenim un forat al morro, i aquest vaixell és més maniobrable que un galió molt carregat. Estarem trivialment enfonsats. I així aixequem la bandera blanca, i vindran a deixar l'equip premiat. I els portarem a bord.
  Charlotte de Condé va estar d'acord, colpejant amb el peu descalç:
  - Dret! També crec que no val la pena arriscar-se una vegada més i és millor aixecar la bandera blanca!
  Emmanuelle va bufar despectivament.
  - Mostrar covardia?
  Charlotte de Conde va objectar lògicament:
  - Més precisament, aplica el truc!
  La pèl-roja Emmanuelle va somriure i va assentir amb el cap ardent:
  - Aplicar truc? En què estic d'acord!
  I així l'Edmond va treure el drap blanc cap amunt. El bergantí és petit, el creuer té dotze vegades de volum, o fins i tot més. I té una tripulació de mil persones. Contra cent i mig amazones. Només una noia descalça val deu espanyols maldestres a la batalla. Així que les belleses tenen una oportunitat.
  El pensament de Charlotte va sorgir, què passaria si deixaria caure el galó i utilitzar la velocitat i la maniobrabilitat del bergantí per allunyar-se del gegant? Segurament tenen una oportunitat. A més, hi ha massa enemics al creuer de batalla de primera classe. I no pots prescindir de pèrdues.
  Però per això estan les noies, per lluitar amb valentia i guanyar.
  Charlotte de Conde va fer una figura vuit amb la seva espasa i va xisclar:
  - Estarem preparats per guanyar, i si hem de morir!
  Ambaixador del creuer des d'un nucli a distància. Va fer caure la vela del bergantí. Emmanuelle va xiular. Sabien disparar al creuer, i ara les noies podien posar-se molt malament. Van perdre l'oportunitat d'apropar-se al vaixell per atacar-lo.
  Però el càlcul sobre la cobdícia dels espanyols va funcionar. I el seu creuer, veient la bandera blanca aixecada, es va dirigir cap al bergantí. De fet, els pirates poden haver capturat tresors anteriorment, i per què no treure'n profit? Seria bo.
  El creuer es va desplaçar cap al bergantí. Edmond va cantar rient:
  - Rei per aconseguir diners,
  M'alegro de vestir-me amb draps!
  Emmanuelle va dir, donant cops amb ira amb el seu peu nu i bronzejat:
  - I això per a què? Tonteria trivial!
  El nen va comentar:
  - La cançó ens ajuda a construir i viure!
  La pèl-roja va assentir i va cantar:
  - És divertit caminar pels espais oberts amb una cançó,
  A través de les extensions, a través de les extensions!
  I, per descomptat, és millor colpejar amb una palanca,
  Millor palanca, millor palanca!
  Edmond, mostrant les dents, va agafar:
  - Un davanter, dos davanters
  Es trontolla...
  Un davanter, dos davanters -
  Està mentint!
  Charlotte, va afegir aquella reina pirata, trepitjant els seus peus nus:
  - Un tauler, dos taulers,
  El taüt està en construcció...
  Emmanuelle la va agafar, saltant:
  - Una espàtula, dues espàtules,
  El forat s'està excavant!
  I totes les noies pirates cantaven a l'uníson:
  - És divertit caminar pels espais oberts amb una cançó,
  A través dels espais, a través dels espais...
  I, per descomptat, és millor vèncer els enemics amb una palanca,
  Millor palanca, millor palanca!
  I ara el creuer es va acostar al bergantí. Van començar a llançar-li ganxos. Per lligar més fort.
  I els guerrers amb armadura de coure i bronze van començar a baixar a la coberta del bergantí. Va trepitjar unes pesades botes de ferro forjat. I encara que els espanyols i les preses anaven ben vestits a fons, porten una pudor desagradable.
  Charlotte va ordenar fent l'ullet als seus amics:
  - Atac!
  I les noies van atacar l'enemic amb tota la fúria de panteres famolencs. Van tallar l'enemic amb un frenesí salvatge.
  Emmanuelle va fer córrer un molí de vent amb les seves espases, va tallar un parell de caps espanyols i va xisclar:
  - Per als pirates a la lluna!
  Edmond, aquest noi, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per D'Artagnan!
  I el nen va tallar amb una fúria salvatge d'un petit lleopard: els legionaris espanyols.
  Charlotte va moure el seu taló nu a la barbeta del general espanyol i va arrollar:
  - Per la nostra victòria!
  El cop va trencar la mandíbula de l'espanyol.
  Charlotte de Condé va cridar:
  - Pel nostre puny poderós!
  I agafarà i mourà l'enemic amb els punys a la barbeta. I de nou l'os agafarà i es trencarà.
  Emmanuelle va xiular, deixant al descobert les dents de perla:
  - La gent mor pel metall!
  I amb el seu taló nu va traslladar l'enemic a la mandíbula següent. I el va trencar amb totes les seves forces.
  Edmond va assenyalar, després de fer una recepció de papallona, i tallar els adversaris, fent l'ullet a les noies:
  - Encara és millor quan guanyen!
  Les noies van avançar cap a l'enemic, movent-se amb una pressió salvatge i un frenesí. Hi havia tanta ràbia i agressivitat en ells que els seus cossos bronzejats literalment brillaven de suor. I semblava noies musculoses amb plats de premsa com bombons com untats amb mantega.
  Edmond va xisclar, tallant a un altre adversari:
  - Cacau i cafè! Seràs substituït per esportistes i professionals!
  La noia amb els músculs d'una tigressa va tallar un altre enemic i va arrollar:
  - Hem robat bojos!
  I amb el seu taló nu mourà l'enemic a l'ull. El va agafar i el crani es va esquerdar. I els cervells van sortir volant.
  Emmanuelle també va fer girar les espases i tres caps van caure alhora. El guerrer va xiular:
  - Per victòries a gran escala!
  I el seu taló nu i rodó de la noia és com un cop a la templa del general. Aquest s'ensorrarà i tres lluitadors més esquitxaran des del costat a l'aigua.
  Charlotte també lluita amb gran amargor. I talla els enemics com un martell.
  La Reina Pirata fa una recepció de fans. Talla els oponents i canta, mostrant les dents grans:
  - La gent admirava la reina,
  Tots els nois del pati es van enamorar!
  I a Charlotte li agradava tornar a tallar els oponents. I tallar diversos adversaris d'una vegada.
  Emmanuelle la va agafar i va cantar:
  - Sóc una noia de classe - super!
  I va tornar a moure les espases, tallant els oponents per la meitat. I les seves espases són els pilots suprems de la navalla.
  Les noies ataquen i tallen. Són molt més ràpids que els espanyols. Moltes de les belleses s'han llençat les armilles i lluiten amb el pit nu. I així és com passa amb les noies. I es mostren - lladres destacats.
  Charlotte va tallar amb la tècnica de Kolovrat i va rugir, llançant els caps tallats per la borda amb el peu nu:
  - Tinc una noia de super classe!
  Emmanuelle, tallant els oponents amb espases més afilades que una navalla, va afegir:
  - Sóc hiper!
  I també amb el peu nu i cisellat, va llençar el cap a l'aigua. Un dels caps amb casc va assolar un soldat enemic. Es va ensorrar i es va ofegar. Així que no agafeu les noies a lluir-se.
  Charlotte va dir rient:
  - Sóc la classe més alta!
  L'Edmond torna a estar furiós.
  I el nen talla com un hack, tallant el cap als oponents. I molts d'ells van agafar i es van quedar sense caps de col.
  D'Artagnan el jove cantava:
  Però perquè,
  És impossible viure en la ment!
  Però perquè,
  No pots confiar en ningú!
  Però perquè! Però perquè!
  Emmanuel tallant els adversaris amb una pressió salvatge i canviant ràpidament d'un costat a l'altre. Els caps dels espanyols abatuts rodaven i les noies els vomitaven amb els peus nus. I els guerrers van cantar, amb l'entusiasme de la tigressa que van veure l'anyell:
  - El fil està trencat
  Una mort malvada ens amenaça...
  I per viure, l'
  heroi ha de morir!
  Emmanuelle va assenyalar, llançant un altre cap amb la sola nua i derrocant l'enemic:
  - Però perquè,
  Perquè l'amor floreixi...
  Hem de vessar la sang d'algú!
  Però perquè!
  La guerrera va riure, deixant al descobert les seves dents de perla. Aquestes belleses lluiten aquí.
  Emmanuelle va assenyalar mentre tallava els oponents com paper de vidre:
  - La grandesa del planeta ens acompanyarà!
  I torna a fer funcionar el molí amb espases. És una bellesa desesperada.
  Charlotte de Conde va assenyalar que va tallar enemics i va tallar caps amb el taló nu del futbol:
  - Tot anirà bé!
  Tot anirà bé!
  Jo ho sé! I mato!
  I de nou, amb els dits nus, llança un regal assassí de la mort. I és molt xulo.
  Charlotte, aquesta reina pirata la va agafar i va arrossellar:
  - Per la meva pàtria,
  Matem els cabrons!
  I la noia, amb els dits nus, va llançar un punyal esmolat, que va tallar el cap a diversos soldats espanyols.
  Tot i la superioritat numèrica de l'equip creuer, les noies van superar. Són tan àgils, àgils i valents. Senten un poder enorme.
  Emmanuelle, tallant l'enemic com una col, el va agafar i va cantar:
  - Enormes extensions d'espai,
  No et cansaràs d'amor...
  Enrotllem boscos i muntanyes en un puny,
  Des que el mateix Svarog ha aixecat!
  I de nou la noia, com picant un molí amb espases, i tallant molts enemics, en una passió de lluita.
  Edmond cantava amb delit, aixafant els oponents;
  -La paraula "covard" és desconeguda a Gascunya.
  -No sé l'espasa si t'equivoques -Els gascons tenim el millor gust del món -No ens agrada més que la glòria.
  
  Cara descarada, especial per convertir-se - Aquí teniu una mirada gascó sense defecte. Creieu-me, senyor, no haureu d'esperar. París encara reconeixerà D'Artagnan!
  
  Sense glòria, no puc viure a París, Tota la meva vida ha passat, és hora de tenir cura del destí. - Llavors, quants anys tens, fill meu? - Oh, molt, senyor, molt - uns dotze anys! enemic: -Té la mà ferma? - aquesta és una veritable característica de la famosa cola gascó, I vaig ser igual d'atrevit quan París va reconèixer Emmanuel en la bellesa.
  
  Borgonya, Normandia, Champagne o Provença, I també hi ha foc a les teves venes, Però la bona sort, per Déu, no depèn de tu Mentre hi hagi Gascunya al món!
  Mentre estem al món blanc...
  Mentre està a la llum blanca...
  Mentre hi hagi Gascunya al món!
  Així que van tallar aquests bastards i van embrutar les carreteres de cadàvers. I tota la coberta estava coberta de sang. Els peus descalços de les noies eren tan gràcils i provocaven emoció i alegria quan les mireu.
  Edmond va cantar amb delit:
  - Descalç, només descalç,
  Sota el tro de juliol i sota el so del surf....
  Descalç, només descalç
  Ens permet jugar amb tu!
  Emmanuelle va assenyalar amb agressivitat, tallant els oponents i fent un altre molí amb les seves espases:
  - Els nens han de suportar cops i acostumar-se a la crueltat des de la infància!
  I el guerrer va tornar a moure el taló nu de l'enemic fins a la barbeta. I es va estavellar, fent caure cinc soldats espanyols més per la borda.
  Charlotte de Conde va assenyalar:
  El diable és aquí, el diable és allà
  La vida és una mentida total!
  I va fer l'ullet als seus companys desafortunats. I van tallar l'enemic amb una amargor colossal. I llavors ningú els podrà resistir.
  Edmond va comentar mentre tallava un altre oponent:
  - Pare Noel amb una escombra,
  El Pare Noel és genial!
  I el nen va tornar a fer una tècnica de molí de vent amb espases, de la qual van caure caps caiguts. Per cert, eren espases semblants als sabres. I es poden anomenar tant sabres com espases.
  Edmond també va moure el seu taló nu a la barbeta de l'enemic i es va trencar la mandíbula, obligant-lo a colЈlapsar-se.
  Llavors va cantar amb ràbia;
  El que diu la gent
  No ens importa...
  No vagis a karate -
  Es va tornar indecent!
  El nen va continuar tallant activament, agitant les dues espases de sabre alhora. I agafant un cap rere l'altre.
  Emmanuelle va dir, movent les espases com una libèlЈlula, batejant les ales i xiulant:
  - Rubí, però no et tallis!
  Edmond va estar d'acord amb això, exterminant els oponents:
  Si estàs borratxo, no t'atrapin!
  I el nen girarà el tocadisc i colpejarà l'oficial a la barbeta amb el taló nu. Ell, com un sac, agafarà i colЈlapsarà.
  Edmond va dir amb agressivitat a la veu:
  - Cervesa i caviar, beure fins al matí!
  I el nen riu, satisfet amb la seva broma. De fet, es pot dir que és un nen, súper! I corre, salta i agita els punys. I si mou el taló nu pel nas, llavors ningú pot resistir-se. Hi haurà un nocaut total.
  Edmond, en canvi, actua amb la màxima força i una agressivitat sense límits. Noi boig - no diguis res!
  Emmanuelle, destruint els combatents de l'imperi castellà, va arrossellar, mostrant les dents:
  - Però no vull, no vull per càlcul! I ho vull per amor, per amor!
  Charlotte de Conde, disseccionant els oponents i aixafant-los en un pastís, va udolar, bufant un llamp per les seves fosses nasals:
  - Llibertat, llibertat! Dóna'm la llibertat! Volaré com un ocell!
  Noia lluitadora: no diguis res! Té una passió salvatge i desenfrenada. I una posició d'escenificació de combat.
  Edmond va dir amb força lògica, eliminant els propers rivals, o més aviat el desafortunat soldat:
  - Déu no donarà, tret que, és clar, nosaltres mateixos no ens equivoquem!
  Charlotte de Conde la va agafar i va saltar. Va moure el peu descalç sobre els caps dels soldats espanyols. Els va fer caure en un nocaut complet i va arrossellar, mostrant les dents:
  - L'aureola de la immortalitat - rock sàdic,
  Àguila de comptes - per al mandat actual!
  El guerrer es va sentir molt combatiu i maleït bombat i armat.
  I si es torna a moure, una massa d'oponents l'agafaran de les peülles i s'esfondran. I li queda força bé a Charlotte.
  Edmond, colpejant l'enemic, va llançar la daga amb els dits nus dels peus i va arrollar:
  - Àguila furiosa -
  Trencant el lleó...
  Ales desplegades -
  Satanàs esgarrifós!
  I el nen el tornarà a agafar i tallarà amb espases. I enderrocarà molts caps enemics alhora.
  El nen lluitador és el fill de Charlie D'Artagnan. La seva militància és increïble. I la naturalesa lluitadora és brillant....
  La majoria dels soldats espanyols ja han mort. I, per descomptat, això és un gran avantatge.
  Alguns d'ells, veient ja que les amazones no es poden aturar, cauen de genolls, o fins i tot cauen del tot de cara. I besen les plantes dels peus nus de les noies. I és absolutament genial. De fet, res pot aturar i derrotar aquests guerrers.
  Emmanuelle, tallant els adversaris, va bramar:
  -I no pararà
  I no canvieu de cames...
  Les nostres cares brillen
  Botes brillants!
  I de nou la noia gasta un molí molt decent amb espases. I tallar caps com les cols. I actua de manera extremadament agressiva, tfu, mentre puguis repetir l'expressió molesta, de manera extremadament agressiva!
  Potser apliqueu alguna cosa nova, per exemple, infinitament agressiva!
  I llavors serà en absolut - Ku!
  Charlotte de Condé va xiular amb una picada d'ullet:
  - No ens porten ni una bala ni una baioneta!
  I el seu taló nu i rodó és com un martell en el casc amb banyes de l'almirall espanyol. Volarà cap per avall i noquejarà diversos caces blindats fent-los caure a l'aigua. I després de la seva caiguda es va aixecar un huracà bullent.
  El guerrer va dir entre riure:
  - No els posen dues vegades en un taüt, el Führer serà kaput!
  Emmanuel va preguntar:
  - I qui és el Führer?
  Charlotte de Conde va riure i va respondre:
  - És el líder alemany!
  El diable pèl-rojo amb una rialla va tornar a preguntar:
  - Potser et refereixes a Barbarroja?
  La reina pirata amb un somriure de cavall va dir:
  - No, em refereixo al gos Barbosa!
  Edmond, destruint els guerrers blindats, va comentar:
  - Odio els assetjadors! Penjaria tots els gossos alhora!
  Emmanuelle va contestar capriciosa, mostrant les dents:
  - Els gossos no tenen la culpa de res!
  I de nou, com un taló nu, mourà l'enemic de la barbeta. Recepció banal, però efectiva. I si ho fa, serà molt ximple.
  Charlotte va notar que els seus abdominals enrajolats es flexionaven.
  I la va agafar i va cantar, fent l'ullet, i els seus ulls parpellejaven com els llums d'un semàfor.
  De Conde va murmurar:
  - Portarem a tothom i matarem!
  L'Edmond va cantar a tot cor, mostrant les dents:
  - Et mataré! Us tallaré a tots aviat!
  Emmanuelle, tallant els oponents, va xisclar:
  - Us tallaré a tots aviat!
  Una altra noia l'agafarà i parlarà:
  - Et mataré!
  Charlotte va assenyalar agressivament, tallant els seus oponents com una dalla:
  - Tallaré, pegaré, de totes maneres no viuràs!
  La guerra, com diuen, és un camí perillós, tothom qui l'ha trepitjat en sap. No pots sortir-ne, no pots saltar - OtelЈlo va estrangular la noia!
  I després les noies, quan pugen al creuer, mostren un ordre d'actuació entretingut.
  Charlotte va dir amb un somriure:
  Així és com matem!
  Emmanuel va assenyalar:
  - Però l'honor de la corona d'escacs al mapa -
  No pots escapar de la derrota!
  I la noia va llançar una granada casolana amb els dits nus. I va destrossar molts enemics.
  I ara les nou dècimes parts dels soldats del creuer han mort. I els guerrers supervivents cauen de cara, i les noies s'enganxen els peus nus a la cara. Et fan llepar-te els talons i besar-te. I alhora fan preguntes: quantes gotes hi ha al mar, quantes estrelles hi ha al cel, quants pèls té una gitana al cap.
  Si la resposta de les noies no els convé, elles, sense cerimònies innecessàries, travessen els captius amb espases com aranyes amb agulles. I llença'ls per la borda.
  L'Emmanuelle va agafar el nas del general amb els dits dels peus nus i li va estrènyer amb força. Llavors ella va dir:
  - Qui és el fill del teu pare, però no el teu germà?
  El general va murmurar:
  - Bastard...
  Emmanuelle va riure i va comentar:
  - La resposta és incorrecta! Tan...
  I la noia el va agafar i el va llançar per la borda. Va sortir volant i es va caure al mar. I gairebé immediatament es va ofegar a la seva armadura.
  Les noies van animar i riure, deixant al descobert les dents. Els seus ulls eren de safir o maragda. I van fer l'ullet als seus companys.
  I a poc a poc va tirar els presoners per la borda. No els necessitaven. El rescat va ser insignificant i la molèstia és plena.
  Edmond també va empènyer el seu captiu per la borda i va comentar:
  - La vida sovint és injusta! Van morir mil nois i per a què?
  Emmanuelle va respondre rient:
  - Per netejar un lloc al planeta Terra!
  El noi mosqueter va xisclar:
  - Net, net, net
  Llàstima del netejador de xemeneies!
  Emmanuel va estar d'acord amb això:
  - Sí, el neteja xemeneies també ha de menjar!
  Després d'haver acabat amb els últims presoners, les noies van enviar el creuer als rierols d'aigua... Més precisament, Charlotte va comentar lògicament:
  - No necessitem aquest monstre, el podem enfonsar?
  Edmond va suggerir amb un somriure:
  - És una llàstima ofegar tanta bellesa, potser és millor vendre-la?
  Emmanuelle va confirmar enèrgicament:
  - Potser és millor vendre realment?
  Charlotte va riure i va comentar:
  - El pots tornar a vendre a la corona espanyola! El creuer té moltes armes! Un que tingui la forma d'un unicorn es pot agafar per tu mateix. I la resta ho vendrem per molts diners.
  I les noies van assentir vigorosament en aprovació.
  
  EL CLIC D'STALIN I L'ATERRAR DELS POPADANTS
  Stalin, sent un polític diabòlicament astut, va prendre i va informar als alemanys que els britànics anaven a dur a terme l'operació Torxa contra Rommel a Egipte. I va donar als alemanys els detalls i la data exacta de l'operació. Com a resultat, Rommel va prendre mesures primerenques. I va reagrupar les tropes a la defensiva. Sí, Hitler va aconseguir traslladar un parell de divisions de França, on encara estava tranquil.
  L'ofensiva britànica a Egipte va ser finalment rebutjada amb grans pèrdues per a Gran Bretanya. I després de la derrota dels britànics, Roosevelt no va acceptar el desembarcament al Marroc, argumentant que les pèrdues dels nord-americans serien massa grans i que el principal per als Estats Units era derrotar el Japó. El fracàs de l'operació Torch va tenir conseqüències de gran abast. No va afectar l'operació "Ring", prop de Stalingrad, però els aliats, tanmateix, van ensumar que havien enviat la informació als alemanys per ordre de Stalin. I van decidir posar el fre a la guerra a Occident per tanta mesquinesa.
  Stalin va entendre que l'URSS estava almenys per davant dels Balcans i, per tant, va fer que Gran Bretanya perdés a Egipte. Però va subestimar la possibilitat de filtracions i la reivindicació de Churchill. Que en realitat després d'això va començar a sabotejar el segon front. I va aconseguir convèncer els nord-americans d'això.
  El curs de la guerra a l'est va ser aproximadament el mateix que en la història real. La derrota dels alemanys prop de Stalingrad, l'enfonsament del front i el contraatac de Mainstein van restablir parcialment les posicions. I una llarga pausa al Kursk Bulge, quan ambdós bàndols estaven acumulant força.
  Només que aquesta vegada, els EUA i la Gran Bretanya han reduït els bombardejos del territori controlat pel Tercer Reich. I l'alliberament d'armes va ser més gran que en la història real. I els alemanys van poder complir els plans per a la producció de "Panteres" i "Tigres", i fins i tot van complir en excés la versió modernitzada del T-4. Així que es van acostar a la batalla amb una gran força. A més, el Tercer Reich no va transferir divisions addicionals a Àfrica, i a Sicília, i als Balcans i a França.
  I els alemanys van poder colЈlocar més infanteria i tancs, i sobretot avions.
  A l'estiu, l'últim ME-309 va aparèixer en producció en sèrie, amb més velocitat i armes potents: tres canons d'avió de 30 mm i quatre metralladores. I la velocitat és de 740 quilòmetres per hora, enfront dels 600 dels caces soviètics. Per tant, les forces són clarament desiguals.
  Hitler va retardar l'operació Ciutadella diverses vegades. I al juliol també el vaig ajornar, així que vaig voler provar el ME-309 i el monstre més nou "Maus" en acció. Aquest tanc va mostrar resultats satisfactoris a les proves, i Hitler estava ansiós per provar-lo a la batalla. I també mireu el tanc Lev, que es va desenvolupar juntament amb el Panther i era semblant a aquest en la forma del casc i la torreta, però molt més gran amb un canó de calibre EL 70 de 105 mm.
  A causa d'aquests plans del Führer, la Ciutadella va ser novament ajornada. I l'1 d'agost de 1943, Stalin, després d'haver perdut la paciència, va ordenar a l'Exèrcit Roig que avancés.
  El cop principal es va donar en direcció a Orel. També van avançar en direcció a Kharkov i Belgorod.
  Però els nazis estaven preparats per a això. I es van desenvolupar ferotges batalles.
  La tripulació del tanc de Gerda va lluitar al Panther. Va ser el primer bateig de noies de foc. Però abans d'això, tenien experiència en provar noves tecnologies i es distingien per una precisió fenomenal.
  Hitler gairebé no es va persuadir de donar a les noies l'oportunitat de mostrar-se en una batalla real. I feliçment van intentar justificar la confiança.
  Els guerrers van lluitar amb un sol bikini i descalços. Això els donava un encant especial. I va ser increïble.
  La Gerda va colpejar des del canó amb els dits nus dels peus, va colpejar un trenta-quatre i va cridar:
  - Sóc una gran bellesa!
  Charlotte, l'encantadora pèl-roja, també va apuntar l'arma, amb les cames nues. Era la seva marca comercial: disparar amb els peus. I el canó de la Pantera perfora un trenta-quatre al front des de dos quilòmetres i dispara quinze trets per minut. En resum, un gran tanc per a la guerra amb tancs. I una mica pitjor en un avenç i en la lluita contra la infanteria.
  Aquí hi ha una noia amb bikini acomiadat. Va perforar el cotxe soviètic al front i va rugir:
  - Sóc Robin Hood!
  La Cristina va colpejar a continuació. Va utilitzar un taló nu, que he de dir que és un moviment molt fort. I ella va arrossellar:
  - La guerra santa serà la nostra victòria!
  I al final, fent servir els dits nus dels peus, la Magda, rossa mel, també va donar una puntada de peu.
  I va tornar a colpejar el trenta-quatre, arrossegant:
  - Aquest és un tret precís - és clar per a tothom com dues vegades dos!
  En general, els guerrers semblaven noies de gran nivell.
  La seva "Pantera" es va quedar en una emboscada acuradament camuflada i va colpejar els tancs soviètics que avançaven.
  Els Ferran també van treballar. Es van colpejar activament i no van poder ser perforats al front per les armes soviètiques.
  Els avions lluitaven al cel. ME-309 acaba de començar a entrar a les unitats de combat. Però dos pilots alemanys, l'Albina i l'Alvina, ja han dominat aquesta màquina i hi estan lluitant amb èxit. A més, també són belleses: descalços i en bikini.
  L'Albina va enderrocar un cotxe soviètic amb els dits nus dels peus i va arrossellar:
  - Per grans èxits i decisions audaces!
  L'Alvina, dirigint un foc precís i derrocant els oponents, prement el seu taló nu sobre el pedal, va grunyir:
  - Ningú ens aturarà! Res ens derrotarà!
  I les dues noies com rugir:
  - Els llops malvats esquinçaran l'enemic!
  Sí, ni tan sols el diable pot fer front a aquestes noies. En qualsevol cas, la idea de deixar lluitar a les noies és molt bona.
  Les batalles van demostrar que els tancs alemanys eren forts i efectius en defensa. I que amb la tàctica adequada, Focke-Wulf tampoc està malament. El seu poderós armament permetia enderrocar d'una carrera, i la seva gran velocitat en bussejar per escapar-se en cas d'anar per darrere.
  Així, en general, l'aposta alemanya per la defensa activa es va justificar. La lluita va durar més d'un mes i el seu desenllaç va ser incert. Els alemanys van poder repelЈlir l'ofensiva i l'Exèrcit Roig va patir molt més pèrdues, sobretot en tancs.
  Però els nazis també van ser pessigats i no es van atrevir a atacar Kursk...
  La lluita es va congelar fins a l'hivern. L'Exèrcit Roig va recuperar els danys i va passar a l'ofensiva només el 24 de desembre. Però els nazis s'havien aconseguit preparar-se en aquest moment i reunir forces considerables. L'àguila mai va ser presa, i els nazis van poder resistir. Belgorod també es va mantenir. Els nazis van poder rebutjar l'ofensiva de l'Exèrcit Roig prop de Leningrad. L'hivern en conjunt va estar marcat pel fet que per primera vegada els nazis van poder contenir l'ofensiva soviètica i rebutjar-ho tot.
  El millor treball d'intelЈligència del Fritz, i una preparació més exhaustiva per a l'hivern, van tenir efecte aquí. Que els alemanys gairebé no van avançar l'any quaranta-tres, i van poder salvar més forces pel fred. A més, la traïció dels aliats, que van posar el fre a la guerra a Occident. I els alemanys no van patir danys pel bombardeig, i el segon front.
  A més, la guerra total donava els seus fruits. La producció d'armes l'any quaranta-tres va augmentar al Tercer Reich en dues vegades i mitja. A finals d'any, els alemanys es van posar al dia amb l'URSS pel que fa al nombre d'avions de millor qualitat, aproximadament igualat en tancs i canons autopropulsats, també amb una superioritat qualitativa.
  Així que ara no eren inferiors a l'URSS en tecnologia. A més, va aparèixer un excelЈlent rifle d'assalt MP-44, que no tenia igual. I això va començar a canviar el curs de les batalles a favor del Tercer Reich.
  És cert que a la primavera l'URSS va rebre nous tancs IS-2 i T-34-85, però els alemanys també van llançar tancs Tiger-2 i Panther-2 més avançats a la sèrie. A més, els tancs alemanys van adquirir, en contrast amb la història real, motors més potents. "Tiger" -2 en 1000 cavalls de força, i "Panther" -2 en 900 i ara el Fritz en armament i rendiment de conducció, i blindatge frontal i fiabilitat tècnica estaven en el seu millor moment.
  Bé, l'avió a reacció alemany es va convertir en un problema greu. A l'estiu de 1944, més d'un miler de caces a reacció ME-262 ja lluitaven a les files, que no tenien igual en velocitat, en alguns tipus de maniobrabilitat, acceleració i fins i tot supervivència.
  És cert, mentre que aquest cotxe es va trencar i es va estavellar amb força freqüència. Però els pilots morien amb menys freqüència, gràcies als nous dispositius d'expulsió.
  També hi va haver una evolució del Focke-Wulf TA-152 amb sis canons d'avió i una velocitat de 760 quilòmetres per hora i una millor maniobrabilitat.
  A l'URSS, encara hi ha problemes en l'aviació. A causa de l'escassetat de duralumini i el cessament dels subministraments d'alumini en règim de préstec-arrendament, les sèries Yak-3 i LA-7 no es van llançar. I de moment, els pilots soviètics volen un Yak-9 i LA-5 obsolets. I els avions a reacció encara no fan olor.
  I el 22 de juny de 1944, va començar una nova ofensiva alemanya a la zona de Kursk Bulge. Un any més tard, no obstant això, va començar l'operació Ciutadella. I va esclatar una gran batalla.
  Aquesta vegada, els Fritz tenen un avantatge aclaparador a l'aire. Però en el nombre de tancs, la igualtat aproximada amb la superioritat qualitativa d'Alemanya. L'URSS té una artilleria una mica més forta quant a quantitat. Igualtat aproximada d'infanteria. Els alemanys tenen realment millors metralladores, però una part important de la infanteria són estrangeres. No obstant això, la qualitat de la formació dels soldats a l'URSS no està a l'alçada. El nivell de mobilitat entre els alemanys és més alt. A més, els aliats pràcticament no subministren cotxes. Així que lluita així...
  Els alemanys són generalment més forts, però l'Exèrcit Roig té una enginyeria i una defensa molt desenvolupades en profunditat.
  En resum, vaig trobar una dalla sobre una pedra. Els alemanys durant les dues primeres setmanes de combat es van encaixar una mica a les posicions soviètiques, després d'haver recorregut entre trenta i trenta-cinc quilòmetres i s'han aturat.
  Així que durant dues setmanes més van intentar avançar, però sense èxit. I no van aconseguir res. Després d'això, l'Exèrcit Roig va avançar.
  Els alemanys es van retirar a les seves posicions originals, de nou ambdós exèrcits van lluitar una mica, però no van aconseguir res. Així que es van aturar.
  La tardor va passar en l'intent de l'Exèrcit Roig d'avançar, però sense èxit. Així com a l'hivern. Els alemanys estaven a la defensiva amb el fred. I es podien resistir. Ha arribat el quaranta-cinquè any.
  Els nazis tenen bombarders a reacció Arado al cel, i TA-400, i una hèlix de quatre motors Yu-488, i un caça a reacció XE-162, que té la millor maniobrabilitat i velocitat entre tots els avions.
  I van aparèixer a terra els tancs de la sèrie E. En primer lloc, per descomptat, el vehicle principal de la nova generació E-50. Amb el pes del "Tiger" -2, té una disposició molt més densa, l'alçada és una vegada i mitja menys, la torre és petita, el tren d'aterratge és més lleuger i perfecte. Això va permetre fer l'armadura molt més gruixuda i amb pendents més grans, amb un motor de turbina de gas de 1.500 cavalls i un pes de setanta tones. Aquest tanc tenia un blindatge frontal de 250 mm amb pendents, un blindatge lateral de 170 mm, també amb pendents, un canó de 105 o 88 mm amb una longitud de canó de 100EL, i una velocitat decent. El motor i la transmissió són d'un bloc i transversal, i la caixa de canvis està al motor.
  Va resultar ser un cotxe meravellós. I així els alemanys van llançar una ofensiva al flanc sud l'estiu de 1945.
  I finalment, Turquia, després d'haver comprat una gran quantitat d'equips nord-americans i alemanys per crèdit, va entrar a la guerra.
  I la bandera del sud de l'Exèrcit Roig va començar a enfonsar-se. I l'URSS només va aconseguir un nou tanc IS-3, que, però, és massa car i difícil de fabricar per ser massiu.
  Encara que l'avantatge de l'IS-3 es pot anomenar una forta protecció frontal del tanc. Tanmateix, contra l'E-50, que va ser rebatejat com a "Tigre" -3, i que sembla haver disposat per als militars en la seva defensa, no tira.
  L'ofensiva alemanya al sud va tenir força èxit, tot i que una defensa molt potent i dissenyada havia de trencar-se. Però els alemanys ja tenien un avió molt fort i, per tant, el seu avenç va tenir més o menys èxit. El domini de l'aire va permetre suprimir determinats punts. A més, el Fritz va rebre llançadors de gas més avançats, que són molt efectius per trencar les defenses i capaços de suprimir l'enemic. Cal tenir en compte que el Fritz tenia metralladores més avançades, i molts transportadors i equipaments diversos, incloses les motocicletes.
  No és fàcil resistir-se a aquest poder.
  A més, grans lluitadores... Dues noies Albina i Alvina van abatre més de cinc-cents avions cadascuna al cel i van rebre els cinc graus de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro. Incloent el més alt: amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Els guerrers que lluitaven descalços i en bikini amb qualsevol clima estaven molt contents.
  I van abatre avions soviètics com pardals amb una fona. Com que no eren iguals en el cel.
  L'Albina va disparar els seus canons contra el cotxe soviètic, el va tombar, xiulant:
  - Sóc un diable!
  L'Alvina va tallar dos cotxes russos alhora i va cridar:
  - Sóc la mort encarnada!
  Així, la posta de malson va aparèixer al cel. I durant l'estiu en plena tardor, superant la tossuda resistència de l'Exèrcit Roig, els alemanys van arribar a Stalingrad.
  I allí es va desenvolupar una batalla ferotge, que el planeta no havia conegut abans.
  . Les batalles per Stalingrad estan en ple apogeu. Les tropes soviètiques estan lluitant heroicament. Ni un pas enrere... I aquests són nois i noies tan tossuts aquí. El batalló de franctiradors de dones sota el comandament de la capità Natashka Kaktusova va ocupar una posició defensiva a les ruïnes del carrer Volodarsky. Unes noies amb metralladores i rifles, lligades amb farcells de granades, s'amagaven darrere de les ruïnes.
  La mateixa Natasha porta una túnica tacada sobre el seu cos nu, amb pantalons curts i descalç. Una noia preciosa i corba, amb malucs forts, una cintura fina, un tall de cabell curt sota una mitja caixa. La cara és molt expressiva, amb una barbeta viril, els ulls blaus ben separats. El cabell castany clar es va tornar gris amb pols, pit alt, aspecte dur. La capitana Natasha fa més de dos anys que lluita i malgrat la seva joventut n'ha vist molt. Les cames de la noia estan cobertes de talls i contusions. Una noia és més àgil per moure's descalça que les botes aspres i maldestres.
  La sola nua sent la més mínima vibració del sòl, avisa de la proximitat d'una mina i la pròpia mare terra afegeix resistència. D'una banda, els peus de la noia es van endurir, i no tenien por del metall calent, ni dels enderrocs afilats de les ruïnes, però d'altra banda, no van perdre sensibilitat i flexibilitat, advertint a través del rugit del moviment de tancs.
  La dolça Natashka porta una granada amb un paquet d'explosió lligat. Cal arrossegar-se fins al formidable tanc alemany "Tiger" -3, regant els carrers amb metralladores.
  Mirabela s'arrossegueix al seu costat. També descalços, així que totes les noies del batalló van resultar ser de botes, imitant el seu comandant. Les seves soles polsegoses s'afilen mentre s'arrosseguen a quatre potes. El cabell groc de Mirabela és desordenat i llarg... Una mica encrespat. La noia mateixa és esvelta, prima, de petita estatura. Fins i tot es pot confondre amb una noia, amb espatlles estretes i un cap aparentment gran.
  Però Mirabela ja ha viscut molt. Va aconseguir visitar tant la captivitat feixista, després d'haver sobreviscut a cruels tortures, com les mines, d'on, per algun miracle incomprensible, va aconseguir escapar. Però mirant el seu rostre infantil i tendre, mai es pot dir que la van colpejar amb bastons de goma als talons, que li passava un corrent pel cos.
  Mirabela dispara... Un soldat del Tercer Reich, en aquest cas un àrab, cau mort, amb el musell aixecant sorra i runes.
  La Natashka llisca un munt de granades sota un munt d'escombraries. Ara un Lev-2 de noranta tones s'arrossegarà aquí i l'explotarà. Els ulls blaus de la noia brillen com safirs a la seva cara, morenos per les cremades solars i la pols.
  L'experiència suggereix que un tanc ben protegit ara canviarà de posició. "Lleó" té una armadura lateral de 150 mm, i fins i tot en un angle. Trenta-quatre no poden trencar-lo, només els assecadors pesats tenen una oportunitat. Però les erugues són l'objectiu. El més important és privar el cotxe de mobilitat...
  Svetlana dispara un esclat d'una metralladora... Un soldat, ningú sap de quina nacionalitat, cau. Els alemanys, després d'haver conquerit, encara que moralment majoritàriament, la major part de l'hemisferi oriental, aprecien la sang ària i llencen a la batalla les tropes colonials: àrabs, africans, indis, diversos asiàtics i europeus. També ha augmentat el nombre de polonesos, que des del bressol estan acostumats a odiar la Rússia bolxevic. Aquí lluiten nacionalistes ucraïnesos, cosacs del Don i txetxens, i tot el khaganat caucàsic. Hitler va plantejar tot un internacional.
  Molts enemics...
  Svetlana esquiva amb destresa el foc de la metralladora. La bala gairebé es va partir, ennegrida per la pols, un taló rodó i de noia. El preciós capità fins i tot va sentir una pessigolleig per la distància que passava un regal de gran calibre. La noia es va creuar, xiuxiuejant:
  Ni una bala ens aturarà!
  Mirabela li dispara... Una altra noia Angélica: molt pèl-roja, d'alçada per sobre de la mitjana i musculosa, malgrat les escasses racions. També una noia molt maca, amb malucs luxosos, cintura aixecada, espatlles amples no femenines i pits alts.
  L'Angelica està lluitant només amb els seus pantalons curts, la túnica s'ha fet a trossos i s'esfondra en pols, i els uniformes nous no s'entreguen a través del Volga. Déu no permeti transferir més munició, i una gota de menjar, per a les esgotades tropes soviètiques.
  Així que Angélica està gairebé nua, té les cames ratllades, sobretot els genolls. Un tros de metralla va colpejar la planta del peu dret, i fa mal, costa caminar.
  L'Angèlica, pèl-roja, polsegosa, gairebé nua, li retorça la cara bonica però alhora dura. La noia, disparant, diu:
  - El Senyor, Moscou i Stalin estan per sobre nostre!
  I talla els atacs nazis, ella mateixa amb prou feines tenint temps de retrocedir.
  Les ruïnes i els carrers estrets dificulten la volta als formidables tancs alemanys. Aquí hi ha gairebé dues-centes tones de "ratolins" i no poden passar gens...
  Com Svetlana esperava, "Lev" -2 va conduir una mica i es va enterrar en un munt d'escombraries. Hi va haver una explosió. L'eruga va esclatar, un parell de corrons danyats van volar.
  El tanc ferit es va aturar i un obús va sortir volant del seu canó...
  En algun lloc va ressonar a la distància, deixant les ruïnes. La rossa Svetlana, com una serp, va xiular:
  - Aquest és el meu càlcul! S'ha obert un compte...
  La noia-capità es veu obligada de nou a arrossegar-se. Els alemanys i els seus satèlЈlits no poden utilitzar la seva superioritat tècnica entre les runes. Per culpa del tossut Hitler, les hordes del Tercer Reich es van quedar empantanades en batalles posicionals en una ciutat força gran i ben fortificada.
  Mirabela llança una granada. Obligar-los a fer voltes mortals sobre alemanys o àrabs abatuts, girant-se. Un dels militants nazis li arrenca la mà i hi penja un rellotge anglès amb brúixola.
  Mirabela diu amb un somriure:
  - El que et mostra la brúixola: el camí a l'infern!
  I una bella noia treu un tros de ceràmica adherida del seu taló polsós.
  L'Angèlica també s'empolsa, amb els seus pits ferms i plens. Els mugrons són gairebé negres per la brutícia i la picor. I intenta rentar-te. Un cop més, cal excavar quan les metralladores alemanyes estan gargotant. I arrossegar-se d'una manera plastunski.
  El batalló de noies manté les seves posicions, tot i que hi ha bombardejos. I trenquen obusos pesats i cauen bombes del cel... Però res trencarà el coratge de les heroïnes soviètiques.
  Aquí Svetlana veu com "Panther" -3 s'arrossegueix. Bé, aquest tanc ja no fa tanta por.
  Podeu punxar-lo al costat. La noia va esternudar, va escopir la pols que li va pujar a la seva elegant boca. Va agafar una granada a la mà, pesada amb un paquet d'explosió. T'has de colar desapercebut. Però hi ha molt de fum al voltant.
  Angélica va començar a arrossegar-se, recolzant-se al desguàs amb els dits dels peus i els colzes nus. Era com un gat que persegueix un ratolí. La noia va recordar la guerra d'aquell terrible estiu de l'any quaranta-un, quan la Wehrmacht va envair amb traïció les extensions de l'URSS. Ni la noia, gairebé la noia tenia por? Al principi sí, però després t'hi acostumes. I ja percebes els esclats constants de petxines com un soroll normal.
  I ara va explotar molt a prop. La noia es va donar una bufetada a l'estómac. Els fragments surten des de dalt com un estol d'abelles salvatges. Angélica xiuxiueja amb els llavis trencats:
  - En nom de la justícia, Senyor!
  La noia accelera el seu gateig i llança una granada amb un paquet explosiu adjunt. El present vola en arc. Se sent una explosió, l'armadura lateral més fina de la Pantera es presta. El tanc alemany comença a cremar, el kit de combat detona.
  Svetlana xiuxiueja amb un somriure:
  Gràcies Senyor Jesús! Jo només crec en tu! Et prego sol!
  Panther-3 es propaga. Arrancat, un llarg tronc està enterrat entre runes. L'armadura frontal, separada de l'armadura lateral, s'assembla a una cullera.
  Svetlana, els ulls de la qual, amb una cara marró per pols i cremades solars, brillen amb flors de blat de moro, diu:
  - Com més roures tingui l'enemic, més forta és la nostra defensa!
  Angelica és molt sexy, amb les seves calces negres, i el cos nu, polsós i fort. La noia és molt intelЈligent. Pot llançar fragments de vidre amb els dits nus.
  Ara va llançar un objecte afilat amb la seva cama gràcil i coberta de pols. I enganxat, just a la gola d'un feixista. La bella Angèlica va balbucejar:
  - I sóc un símbol sexual, i un símbol de la mort!
  La noia, després de la qual cosa es va tornar a arrossegar, disparant. Foc dirigit i Svetlana.
  La bella capitana, Natasha, després d'haver abatut el feixista, va xiular:
  - La vida és una cadena, i les petites coses en ella són les baules...
  Mirabela va disparar, va tallar el cap al Fritz i va afegir:
  - És impossible no donar importància a l'enllaç!
  Svetlana, tornant a disparar amb precisió, va grarrucar:
  - Però no pots anar en cicles amb petiteses...
  Mirabela va disparar amb precisió i va afegir:
  En cas contrari, la cadena t'embolicarà!
  Una altra noia Olimpiada, també molt bonica, juntament amb la pionera Olezhka Koltsov, van preparar una mina sobre un filferro. Els dos la van empènyer... Un moc insidiosa es va arrossegar a l'eruga del "Tigre"-3. I com explotarà aquest cotxe alemany de canó llarg.
  El nen ros Olezhka va exclamar:
  - La nostra Rússia, tens una galleda!
  I amb prou feines va tenir temps de saltar enrere, parpellejant, amb els talons negres i enderrocats, des del sostre que cau.
  Olympias va acariciar el coll del nen i va dir:
  - Ets molt intel Ј ligent!
  La pionera va fer el seu camí al front i es va incorporar al batalló de dones. El noi també és molt creatiu. Per exemple, va fer avions per abatre avions d'atac feixistes. Quan els Focke-Wulfs, o TA-152, s'aixequen, s'escolta un rugit increïblement ensordidor.
  Els alemanys toquen amb l'acompanyament d'una simfonia de Wagner. Quina melodia tan majestuosa.
  Olympias diu amb molest:
  - Encara ens estan intentant espantar!
  El nen pioner va cantar amb patetisme:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  La mort no ens portarà sota el cel estrellat!
  Perquè la santa Rússia lluitarà durament,
  Vaig carregar la poderosa metralladora!
  Olympias, una noia alta, musculosa, de malucs i espatlles amples, és una típica dona camperola. La roba es va trencar durant els combats en draps, les cames fortes estan nues, els cabells estan teixits en dues trenes i molt pols.
  Olezhka només té vuit anys, prim per la desnutrició, un nen ratllat i brut, amb només pantalons curts. El cabell naturalment blanc del nen es va tornar gris, i les costelles es veuen a través de la pell fina, bronzejada i bruta. Cames terriblement enderrocades, i cremades, contusions, amb butllofes. És cert que el destí va evitar ferides greus al nen.
  En el seu rerefons, els Jocs Olímpics sembla grans i grossos, tot i que la noia no és gens grassa, però amb carn forta i entrenada als ossos. A més, la fam no semblava afectar gens la seva figura corpulenta i gran.
  La noia dispara des d'un pesat rifle antitanc. Els cotxes alemanys no es poden perforar al front, però hi ha possibilitats a les vies.
  I el pesat "Lleó" -2, després d'haver rebut un explosiu de pes al tren d'aterratge, va començar a bufar fum com un gran fumador.
  Oleg Koltsov va cantar amb malícia:
  - Stinky Fritz sense pensar-ho, va encendre una cigarreta a l'entrada! Per descomptat, es va posar en grans problemes!
  Olympias, parpellejant amb els vedells musculosos i bronzejats, va fer un ball de claqué amb les seves belles cames nues. La noia va cantar:
  - Les cares de les santes russes parpellegen des de la icona... Déu n'hi do que us remulleu almenys mil Fritz! I si algú bulli més que feixistes, ningú, creieu-me, us condemnarà per això!
  Després va tornar a carregar el rifle antitanc i va tornar a disparar. El transportista alemany va tornar a fumar.
  El batalló de noies va infligir danys importants al Fritz. Però també va patir pèrdues. Aquí una noia es va trencar per la meitat, i la seva cara es va tornar tan pàlЈlida, malgrat la pols.
  La major part de Stalingrad ja ha estat capturada pels nazis, però el que queda de la ciutat no vol cedir i rendir-se.
  Svetlana, per la seva banda, està intentant trencar el "Tigre" -3. Un potent cotxe alemany, va tenir una granada al costat, però no va sucumbir. Es gira per disparar un canó. La noia ha d'enterrar a terra, i enderrocs, per no ser aixafada per l'ona explosiva alliberada pel present.
  Svetlana xiuxiueja suaument:
  - Mare, pare, ho sento!
  Mirabela va llançar una granada al Tiger-3, que li va explotar al front. La noia va xiular:
  - Sobre el fet que l'ensenyament de la llum a l'hivern a la primavera... Repeteixo sense excepció que Hitler és un bastard de pesta!
  Angélica, trencant la vista dels nazis i abocant-los aigua amb un esclat, es va esforçar:
  - Al taüt, ara vaig veure el Führer! I va donar una puntada de peu al pobre home als ulls!
  La noia pèl-roja en realitat va llançar una granada al tanc amb els dits nus. Va colpejar el canó... Va seguir una explosió i el morro del "Tiger" -3 va quedar mutilat.
  El covard alemany se la va agafar i es va fer enrere.
  Svetlana va bufar per les seves fosses nasals:
  - El nostre, el teu no cedirà!
  Mirabela va tallar amb una bala un mercenari hitlerista i va cantar:
  - I el dolent no fa broma! Mans i peus, retorça les cordes russes! Enfonsa les dents al cor... Beu la pàtria fins al fons!
  Svetlana, rient, va bordar:
  - Crida salvatgement el Führer, s'esquinça!
  Mirabela va disparar i va afegir:
  - Bé, bufades de mort, somriures!
  Ha aparegut un "Shtumrtiger" encara més perillós. Destrueix edificis i búnquers sencers. A més, no s'acosta a les posicions de les tropes soviètiques. El cotxe està cobert per metralladores alemanys.
  Svetlana veu que apropar-se a les posicions del Fritz és poc realista. Però al cel Focke-Wulfs. Una d'aquestes màquines vola més a prop de les posicions soviètiques. Les noies li obren foc.
  Angélica llança una granada i diu furiosa:
  - En la mort profunda - no hi ha perdó!
  Després d'això, la noia dóna un gir de la metralladora. Recula ràpidament. Un tanc alemany "Panther" -4 relativament nou amb una torreta petita i una silueta més baixa puja ràpidament.
  Diverses noies llencen granades al cotxe alemany. Ella, després d'haver rebut els regals, es queda congelada i no pot girar-se.
  Angelica va xiular, xiulant:
  - Aquest és un nou atac! Li esquinçarem la boca!
  El Panther-4 va grunyir i va disparar la seva arma més poderosa.
  La columna de foc va dividir l'aire i a l'instant va escalfar i electrolitzar l'atmosfera.
  L'Angèlica va riure, les petxines van passar per davant de la noia mig nua. La pèl-roja descarada va sacsejar els malucs i va dir:
  - I Newton va derrotar els enemics, va llençar el jou del tron! Fritz va decretar la seva llei de Newton!
  . CAPÍTOL #3
  Stalingrad estava tot envoltat d'incendis, quan les llengües de foc semblaven llepar el cel i crepitar espurnes porpra, taronja i escarlata! I cada espurna és com un fantasma que s'escapa d'un castell infernal.
  Svetlana, enderrocant un caça alemany, va mostrar els seus ulls blaus i va cantar:
  - Què estàs queixant, mala vella? Creieu-me, només un hospital psiquiàtric està plorant per vosaltres!
  Mirabela cantava en un cant, disparant contra els nazis:
  - Què bé és estirar-se a l'herba i colpejar el Fritz al cap! Organitza una cataplasma per al Führer i envia bales d'una metralladora!
  La noia va riure salvatgement i es va girar de l'estómac a l'esquena. Vaig fer una bicicleta amb cames. Una granada va volar. El Focke-Wulf-3 volador, després d'haver rebut metralla sota el ventre, es va elevar ràpidament més amunt. Es pot veure que fragments afilats el van ferir. La criatura feixista es va incendiar i va començar a perdre trossos d'ales trencades.
  Svetlana, veient com Fokke anava perdent alçada, va grallar:
  - Això és un semàfor! Una destral penja a bord!
  L'avió alemany va esclatar, escampant runes per tots els racons més llunyans del cel. I on va anar l'as feixista. Vaig fer el meu últim torn. El botxí es va quedar a les cendres, no el pilot!
  Mirabela va esternudar, escampant pols i va dir:
  - Ésser o no ésser? No és una pregunta!
  Angélica va tornar a llençar un tros de vidre amb el peu, tant que, colpejant l'ull, va sortir a Fritz, per la nuca:
  - Sóc una armada de tancs! I cal que et tracten!
  Els alemanys i els seus satèlЈlits van intentar avançar, llançant granades davant d'ells. Aquestes tàctiques contra les noies no van funcionar. Aquí Olezhka Koltsov va desplegar una catapulta i com va colpejar l'enemic com a resposta.
  El nen pioner va cridar:
  - Pare Noel trencant la boca a Hitler!
  La càrrega de la catapulta, penetrant entre la multitud de nazis, els va fer escampar i, alhora, rodar per l'aire. Fritz va caure, i es va trencar sobre les runes de les parets.
  El tanc "Tiger" -3 va perdre l'equilibri, va xocar amb "Lleó". Oh, Leva, on és el teu nom formidable?
  Svetlana va somriure i va respondre:
  - Bé, ben fet Olezhka!
  El nen va grunyir agressivament.
  - Pioneer sempre està preparat!
  La noia va sacsejar el peu descalç en resposta.
  La noia-capità va començar a clavar de nou. I l'Olympias va fer pessigolles al peu estret de Seriozhka, com ho té! No és estrany que el nen no tingui por de córrer pels focs.
  Mirabela en un cant, va dir:
  - La joventut és bona - la vellesa és dolenta!
  Angélica, aquesta pèl-roja alegre, va estar d'acord:
  No hi ha res pitjor que la vellesa! Aquest és, de fet, l'estat més repugnant de tots possibles!
  I la noia va fer un salt amb un cop d'estat. Es va imaginar per un moment àvies repugnants. No, no compareu, una dona gran amb una noia. I quina bellesa, en cossos esvelts.
  Angèlica el va agafar i va cantar:
  - Fluir rere any, anys en una caravana,
  Una dona gran frega henna en un morter...
  I què passa amb la meva figura esvelta,
  No entenc com ha anat la joventut!
  Svetlana va mostrar els seus ulls, va fer caure l'alemany amb un cop a l'engonal i va dir:
  - No! Tot i així, a la guerra hi ha un encant: mantenir-se sempre jove! Sempre borratxo!
  Olympias va posar una nova càrrega a la catapulta. Això és una cosa així com un bon morter. La noia va xiular:
  - No passes, sinó passa!
  Olezhka va remenar el peu prim però àgil i va bordar:
  - Cara de Fritz!
  I una granada, juntament amb un paquet d'explosió, va volar en ple apogeu cap a les posicions dels nazis.
  Sí, no se'ls va donar Stalingrad. Per tercer mes des de finals d'agost, l'assalt continua, però la ciutat no s'ha pogut endur-ho tot. En altres sectors del front, els nazis van aconseguir l'èxit, però no en aquest.
  Svetlana va disparar la seva pistola i va grunyir:
  - Tot és impossible, passa que és possible... No cal complicar molt l'univers!
  I va colpejar el dipòsit de gasolina d'una motocicleta. La màquina va esclatar i els remolins de foc van ilЈluminar el paisatge fumat. I l'alemany va ser destrossat per una pota de foc.
  La noia capità va cridar:
  - M'encanta matar el mal! I aquest és el bé màxim!
  Mirabela va colpejar els alemanys amb un esclat i va xiular:
  - Juguem al porc espí!
  Angelica va obrir foc, amb més precisió. Uns quants negres van quedar estirats sobre runes cobertes de llança:
  -Mata l'enemic! - va xiuxiuejar la noia.
  Mirabela cantava juganera:
  - Després d'haver pintat Hitler amb pintallavis, Mainstein amb laca per als cabells, t'arrossegaré a la captivitat de la princesa, el gos fidel et rosegarà!
  Svetlana, disparant, va xiular:
  - Vinga al vespre, Adolf, penja't... Deixa d'enganyar-te el cap! Vinga al vespre, vola com un girfalcó, per vèncer els nazis amb força!
  Mirabela va dir furiosa, tirant el casc del cap de la tropa d'assalt:
  - Podem! I ho farem!
  Les noies del batalló "Lenin" van aturar l'avanç de les tropes estrangeres. Fritz va avançar, llançant literalment cadàvers a l'espai. Tampoc va ajudar el tanc "Lev", amb el qual es van posar les esperances. Aquí teniu una modificació de la màquina amb una pistola de 150 mm.
  Angélica tira una pedra enganxada al mugró nu. La noia té els pits tan bonics i plens. La noia llança una granada amb el peu. La cama és més forta que el braç, i el llançament va més enllà.
  "Lleó" va rebre un buit a l'eruga i es va aturar. Tret des de la seva boca poderosa. Rumor i colЈlapse.
  Angèlica, escopint, diu:
  - El guerrer rus no gemega de dolor!
  I la noia torna a disparar. I ho fa molt bé. El feixista que s'inclina de la torre cau enrere.
  Una noia pèl-roja i gairebé nua diu:
  - En va l'enemic creu que va aconseguir trencar els russos! Qui s'atreveix, ataca en la batalla, vèncerem ferotgement els enemics!
  I Angélica fa rodar els músculs de la premsa, que té molt en relleu.
  Oh, que boniques són les noies! No vull que cap d'ells mori.
  Stalenida corria... Una noia molt maca, amb els cabells blancs i esponjosos. Ella d'alguna manera aconsegueix untar-los amb algun tipus de poció perquè no s'embrutin.
  La noia és molt bonica, amb la figura de Venus, només més tonificada i en relleu. Roba a ella, només sostenidor i calces. Tota la resta ja s'ha trencat. Però que gràcils són les cames! Això no és una noia, sinó un segell de perfecció, una corona de bellesa.
  Es mou d'una manera especial, com un esquirol. Els peus nus i el parpelleig i els talons, sorprenentment, romanen nets. Stalenida dispara, i al feixista li fa una úlcera al pit.
  La noia diu:
  - La lleialtat a la pàtria és la paraula més alta!
  Angèlica va dir rient:
  - Treu-te el sostenidor i queda't com jo amb pantalons curts!
  Steelenida va negar amb el cap negativament.
  - Això no és adequat!
  Angélica va sacsejar els malucs, va disparar adequadament i va cantar:
  - Alguna cosa que membre del Komsomol s'ha tornat inusual! Caminar així amb el pit nu és molt indecent!
  Steelenida va riure i va comentar:
  - Per què portar alegria al Fritz, mira la nostra bellesa!
  Angèlica va respondre decididament:
  - La nostra bellesa és mortal!
  La noia d'acer va riure i va disparar contra el TA-200. El cotxe nazi es va incendiar. I la bella rossa va cridar:
  - Mort al mal!
  Angélica va riure.
  - I la vida és bona!
  Steelenida, veient que l'alemany queia, va grunyir:
  - Aquest és el valor més alt! No us penseu als nazis que heu guanyat!
  Angèlica canta:
  - Esperant la victòria! La victòria espera... Els que anhelen trencar els grillons! Esperant la victòria! Esperant la victòria! Podrem vèncer els nazis!
  Una noia preciosa i els seus pits nus tremolen. Bo amb el tors nu a la calor, que s'intensifica amb el foc.
  Svetlana ara semblava molt més decidida. Va disparar al Fritz amb una metralladora i va bordar:
  - Et castreré!
  I, de fet, els nazis van rebre regals i taüts mortals! I la noia els va mostrar una figura, anem a construir els dits dels peus nus. I xiulava com un rossinyol. I a través dels dits de les extremitats inferiors.
  La noia capità és molt intelЈligent. I brillant. I gens cruel. També ella de vegades sent pena pels soldats de l'enemic, que poden tenir fills que ploraran pels seus pares morts.
  Svetlana, però, allunya aquests pensaments d'ella mateixa, així que vols plorar per ells. Però no van ser els russos els que van venir als alemanys per robar i matar. No, aquests són els alemanys i tot un grup agressiu d'estrangers d'arreu del món va irrompre a les extensions russes.
  Svetlana es va creuar i va disparar contra el Fritz, que intentava apropar-se tranquilЈlament a les posicions del rus Fritz... El seu ull i cervell, que havien estat noquejats per una bala, se li van filtrar.
  La noia-capità va somriure i va dir, enginyosa:
  - Directe ull a ull, cap a cap!
  Svetlana va disparar amb precisió i va colpejar una motocicleta amb un sidecar. El cotxe va començar a esquinçar-se i la metralladora va sortir volant diverses vegades. Aleshores, el seu musell es va enfonsar entre les runes.
  La noia va fregar la seva sola nua i polsegosa sobre les runes. I va tornar a apuntar. La seva cara jove i alegre va somriure més aviat somriure. La noia va cantar:
  - No, vam dir als feixistes, el nostre poble no tolerarà que el pa olorós rus es digui la paraula gual!
  Mirabela va fer un xut molt acurat, des del qual el Focke-Wulf-3 va esclatar, i va piular:
  Per a un canalla, és clar, l'elecció és clara,
  Per dòlars, està preparat per trair Rússia...
  Però l'home rus és tan bonic
  Que està disposat a donar la seva vida per la Pàtria!
  La noia, va fer una cabriola i va mostrar als nazis la figa, i es va desplaçar, i les bales no van tocar la bellesa.
  Va aparèixer Angèlica, aquesta bellesa, quasi nua, i bruta com un diable, va llançar alhora una granada amb dues cames. I ella va comprovar:
  - El que tinc és... Fritz en un costat afilat!
  Olympias va corregir Angèlica:
  - Afilat, al costat, i no al costat afilat!
  La noia va riure i va sacsejar els seus pits de síndria i va llançar una granada amb una granada amb un paquet d'explosió. El "Tigre" -3 va ser colpejat al morrió, i aquesta obra d'art torta es va esquivar.
  Després d'això, la criatura nazi va fer marxa enrere. Va començar a arrossegar-se com una tortuga atrapada en un foc.
  Svetlana va cantar, fent l'ullet alegre:
  - I el "Tigre" es va enrere, i els alemanys s'amaguen!
  El Batalló Donzella va maniobrar sota atac, atacs aeris i canons pesats. Aquí els bombarders a reacció van impactar, trencats, empinades al roig s'eleven al cel. I les pedres estaven cremant. Afortunadament, cap de les noies va morir, però els homes van anar a l'altre món, que no ho sap greu! I les ànimes volen - algunes al cel, i altres a l'infern! On els diables amb forques ja esperen els que no creien en Jesús.
  Angélica és la guerrera més sexy enfurismada: bé, poden els nazis del seu "Sturmtiger" disparar realment a les posicions de les tropes soviètiques i matar els guerrers vermells?
  I la noia va agafar una granada amb els peus nus i va girar en cascades de cabrioles. I girant cada cop més ràpid. I aleshores, amb totes les seves forces, va llançar el regal de la mort a l'ample musell del Stormtiger. Les cames nues i bronzejades de la bellesa van brillar i la granada va volar cap a l'ample musell. I la poderosa màquina primer es va ofegar i després es va precipitar. Dos "Tigres reials" que es trobaven als costats del "Sturmtiger" van ser llançats i escampats en diferents direccions. Els rodets els van arrencar i van caure, volant com un collaret trencat de la reina.
  L'ona explosiva va llançar Angélica, i la noia va volar cap per avall. I la van girar, la van pegar i la van llançar. No obstant això, la bellesa va aterrar, enderrocs esmolats i pedres aixafades van cavar a les seves plantes nues. La noia tenia dolor, i fins i tot a través del peu callós, la punta es va perforar.
  Però Angèlica va trobar la força per aixecar-se i cridar:
  - Vosaltres, feixistes, estareu a les cendres!
  Svetlana i altres noies van ser llançades per una onada explosiva, i fins i tot lleugerament aixafades. Però cap dels bells guerrers va morir. Les noies es van trobar amb un huracà i un foc ben apuntat. Reprimint els nazis que van saltar i altres insectes agressius que assetjaven l'URSS.
  Mirabela va cantar amb molta ilЈlusió:
  - I quan la trompeta del Senyor ens porti a la batalla, serem amics del Komsomol! I per voluntat de Jehovà, seré a la convocatòria celestial!
  Angélica, sacsejant-se la pols de les plantes de sang, va cantar:
  - Lenin, festa, Komsomol! Estem enviant el Führer a un manicomi!
  Les noies van començar a riure ensordidorament, i Olezhka va dir amb alarma i molest:
  - I la meva catapulta, no tan precisa, com aquelles cames nues i fortes d'Angèlica!
  Olympias, jugant amb els músculs del braç, va dir:
  - Està bé! Encara estàs pensant. Alguna cosa més genial!
  Després de tot, Stalingrad va caure a finals de desembre de 1945. En aquesta època, al Caucas, els alemanys i els turcs, tanmateix, es van unir. I va sorgir una situació crítica.
  Què hauria de fer l'Exèrcit Roig en aquesta situació?
  Stalin va llançar una ofensiva al centre. I els combats van girar en direcció a Smolensk. La nit de Cap d'Any, la tripulació d'Elizabeth lluita al tanc IS-3. Les noies lluiten amb valentia i valentia.
  I ells també van adoptar el moviment estratègic de la Gerda, malgrat el fred de lluitar en bikini i descalç.
  L'IS-3 és una màquina que està força ben protegida al front, però l'arma encara no és prou forta. I per trencar el tanc alemany principal "Tiger" -3, heu de colpejar exactament entre el casc i la torre. I només aquestes quatre noies llegendàries-cisternes ho poden fer.
  Elizabeth va disparar amb els dits dels peus nus. Va perforar la "Pantera" alemanya amb una closca i va piular:
  - Per l'esperit rus!
  Ekaterina també va colpejar l'enemic, prement el seu taló nu i va assenyalar amb entusiasme:
  - Pel comunisme!
  Llavors va fer l'ullet als seus amics!
  L'Elena també va moure el projectil cap a l'enemic, fent servir els dits dels peus nus, i va cridar:
  - Per èxits patriòtics!
  I al final, l'Eufrosinia es va follar, també utilitzant els dits de les cames nues, que és genial.
  I ella va comprovar:
  - Per als segles futurs!
  Les quatre noies són molt bones lluitant. I dispara molt bé.
  Però és molt difícil trencar les defenses dels nazis. Els seus tancs són més forts i avançats, i els seus canons són més eficients, no inferiors en nombre. Intenta trencar això.
  I al cel, les dones pilots soviètiques participen en batalles desiguals. Entre elles, tres noies - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - són les més fortes.
  Anastasia fins i tot es va adonar, derrocant el Focke-Wulf alemany amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Els nazis som forts, però nosaltres no som febles!
  Akulina, lògicament es va adonar, enrotllant el seu taló nu, aixafant el TA-152 i arrollajant:
  El que no mata ens fa més forts!
  Mirabela Magnetic va riure mentre retallava ME-262 i arrossejava,
  - El moviment més fort que no esperes!
  Tres guerrers van lluitar a l'aire, sense saber la llàstima i els dubtes sobre la seva justícia...
  Però també aquí la situació es va complicar... A la primavera, finalment va caure el Caucas i es van perdre els pous de Bakú.
  Els alemanys també van aconseguir cert èxit prop de Leningrad. Van poder agafar Tikhvin i tancar el segon anell sobre la ciutat. I encara va empitjorar.
  Hitler va exigir avançar l'estiu de 1946 a Moscou. I l'allau feixista suava.
  Els nazis estan fent progressos a la regió d'Àsia Central. Una situació molt difícil ha sorgit pràcticament a tot arreu.
  I els nazis ja circulen per Moscou des de diferents bàndols.
  Llavors Oleg Koltsov i les noies van tornar a entrar a la batalla, ajudant Rússia, o més aviat l'URSS.
  Aleshores se'ls va unir la nena descalza Margarita. També una escriptora adulta es va convertir en una nena d'uns dotze anys a canvi de la immortalitat i compleix una missió.
  Els guerrers del segle XXI van tornar a lluitar amb els nazis del XX.
  Hi ha massa soldats a l'imperi marró feixista. Corren com un riu sense fi.
  Oleg Koltsov, tallant els nazis amb espases, tant infants com tancs, va rugir:
  - Mai et rendeixis!
  I un disc afilat va volar del peu nu del nen!
  La Margarita, aixafant els oponents, mostrant les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  La Natasha també va llançar els dits descalços, assassina i va udolar:
  Mai oblidarem i mai perdonarem.
  I les seves espases van passar pels feixistes al molí.
  Zoya, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  L'Agustí, tallant soldats blancs i tancs, va cridar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I caiguda takni i lluitadors blancs.
  Svetlana talla al moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus i xiscla:
  - Perquè la mare Rússia guanyarà!
  Oleg Koltsov avança contra els nazis. Nen Terminator tallant tropes marrons.
  I al mateix temps, els dits dels peus de les cames nues del nen llencen agulles amb verí, trenquen troncs i enderroquen avions.
  El nen rugeix:
  - Glòria a la Rússia futura!
  I en moviment talla el cap i el morrió de tothom.
  La Margarita també aixafa els oponents.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  Però la Natasha està a l'ofensiva. Talla els nazis juntament amb els tancs i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia.
  Zoya està a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroca tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  L'Augustina, exterminant els nazis i exterminant els soldats marrons, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Es va precipitar a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els seus peus nus, llançarà contra l'enemic, una cosa que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops!
  Svetlana a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts lluitadors i xiscles:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Oleg Koltsov es va aixecar d'un salt. El nen va girar en una cabriola. Va tallar molts dels nazis en el salt.
  Va llançar les agulles amb els dits nus i va gorgotejar:
  - Sigues famós pel meu preciós coratge!
  El nen com xiular i fer caure sobre els soldats de l'imperi nazi, corbs atordits. Els que van rebre una convulsió es van esfondrar en un desmai i van perforar els cranis dels Fritz.
  I de nou el nen està en batalla.
  Margarita passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salta de tant en tant, i gira!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  I el taló nu donarà el regal de la mort!
  La Natasha a l'ofensiva també és molt xula.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons segueixen caient i caient.
  La Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí rugeix en èxtasi salvatge:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus descalços llancen moltes agulles esmolades i verinoses.
  Svetlana a la batalla I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia.
  Oleg Koltsov a l'ofensiva s'accelera. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  I torna a xiular, de la qual els corbs reben un infart i s'enfonsen com si fossin abatuts.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat i els tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola perforada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Oleg Koltsov torna a l'acció. I avança, agitant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  Un nen de karate recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Oleg Koltsov xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  I aleshores el nen lluitador xiula, i de nou milers de corbs atordits es troben al voltant, donant cops als oponents com punyals.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc fins i tot més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  . CAPÍTOL #4
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Oleg Koltsov salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  Per descomptat, no té prou edat, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Oleg Koltsov va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus.
  I de nou, un xiulet salvatge, derrocant a fons nombrosos corbs que trencaven els oponents.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Oleg Koltsov, de nou un centenar de nazis, que portava un meteor, es va tallar. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  El poble rus és invencible!
  I el nen xiularà amb els dits nus.
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  Oleg Koltsov va murmurar:
  - Què necessites! Aquí està la noia!
  La Margarita, llançant una daga amb el peu nu, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits nus, en llançarà un assassí.
  Svetlana a la batalla no és inferior als oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana, tallant enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoya va xisclar, llançant agulles amb les cames nues i bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  Oleg Koltsov es veu a la batalla, molt elegant.
  La Margarita va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  El nen de karate va llançar amb el peu el que semblava una hèlix d'helicòpter. Va tallar un parell de centenars de caps als nazis i als tancs, va dir:
  - Molt esportiu!
  I tots dos: un nen i una noia en plena calada.
  Oleg, tallant els soldats marrons, va gorgotejar:
  - I hi haurà una gran victòria per a nosaltres!
  Margarita va xiular en resposta:
  -Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  L'Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, va gorgotejar:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'estan enderrocant les torres dels tancs.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  Oleg Koltsov va gorgotejar:
  - Oh, aviat, dóna seguretat!
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Natasha va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  El nen va respondre:
  "De vegades lluitar tampoc no és divertit!"
  Natasha va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits nus, va fer volar una massa de tancs i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Natasha va tornar a destruir els enemics, demolint les torres dels tancs.
  La Zoya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Llavors va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí en la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, serà útil
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera.
  I aquí és com lluita la Svetlana. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Svetlana es va adonar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  Oleg Koltsov en batalla i ataca els nazis. Els colpeja sense pietat, talla els tancs i xiscla:
  Som com toros!
  La Margarita, aixafant l'exèrcit marró i tallant els tancs, va agafar:
  Som com toros!
  La Natasha la va agafar i va udolar, destruint els caces marrons juntament amb els tancs:
  - La mentida està fora de les mans!
  La Zoya va destrossar els nazis i va cridar:
  - No, no de les mans!
  I, a més, agafarà i alliberarà un asterisc amb el peu descalç i acabarà amb molts feixistes.
  La Natasha la va agafar i va xisclar:
  - La nostra televisió està encesa!
  I un munt d'agulles assassí vola de la seva cama nua.
  Zoya, també destruint els nazis i els seus tancs, va xisclar:
  - La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou un llançament tal que els cercles es difuminen en totes direccions. Aquesta és una noia: l'extermini pur dels oponents.
  La noia amb els dits nus agafarà i llançarà tres bumerangs. I els cadàvers d'això es van fer encara més.
  Després d'això, la bellesa donarà:
  - No donarem pietat a l'enemic! Hi haurà un cadàver!
  I de nou la cosa mortal vola des del taló nu.
  Agustí també va remarcar amb força lògica:
  - Només no un cadàver, sinó molts!
  Després d'això, la noia el va agafar i va caminar descalç pels bassals ensanglantats. I va matar molts dels nazis.
  I com rugeix:
  - Assassinat en massa!
  I ara es colpejarà el cap amb el general nazi. Trencar-li el crani i donar:
  - Banzai! aniràs al cel!
  Svetlana està molt furiosa a l'ofensiva, sobretot en derrocar els tancs, xinyola:
  - No us salvareu!
  I una dotzena d'agulles surten dels seus dits nus. Mentre trenca tots, els avions s'enfonsen. I fins i tot el guerrer intenta destrossar i matar.
  Oleg Koltsov xiscla:
  - Martell gloriós!
  I el nen també llança amb el peu descalç una estrella tan fresca en forma d'esvàstica. Híbrid complex.
  I la massa dels nazis es va esfondrar.
  Oleg va rugir:
  - Banzai!
  I el nen torna a patir un atac salvatge. No, només bull de poder i els volcans gorgotegen!
  I el xiulet d'un corb que cau sobre els caps dels nazis, ensordidor.
  Margaret en moviment. Esquinçarà la panxa de tothom.
  Una noia amb el peu llançarà cinquanta agulles alhora. I la massa va ser assassinada per tota mena d'enemics, noquejat tant tancs com avions.
  Margarita va cantar en termes d'alegria:
  - Un dos! El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa.
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Aquesta és una empresa tan agressiva. La noia bateja i crida:
  "El President del Drac es convertirà en un cadàver!"
  Natasha a la batalla és només una mena de terminador. I rugint va gorgotejar:
  - Banzai! Aconsegueix-ho ràpid!
  I una granada va volar del seu peu nu. I els nazis són com els claus. I destrossarà molts mastodonts i màquines alades i infernals.
  Aquí està el guerrer! A tots els guerrers: un guerrer!
  Zoya també està a l'ofensiva. Una gossa tan furiosa.
  I ella el va agafar i va gorgotejar:
  - El nostre pare és el mateix Déu Blanc!
  I talla un molí triple als nazis!
  I Agustí va contestar:
  - I el meu Déu és negre!
  De fet, la pèl-roja és l'encarnació mateixa de l'engany i la mesquinesa. Per als enemics, és clar. I per als amics, és una estimada.
  I com amb els dits nus agafarà i tirarà. I molts munts de guerrers de l'imperi marró, així com els seus tancs i avions.
  La pèl-roja va cridar:
  - Rússia i el Déu negre estan darrere nostre!
  Un guerrer amb un potencial de combat molt alt. No, sota això és millor no ficar-se. A mesura que les torres dels tancs s'arrenquen i les ales dels avions feixistes.
  Agustí va xiular:
  - Aixafarem tots els traïdors en pols!
  I fer l'ullet als seus companys. Sí, aquesta noia ardent no és precisament una cosa que pugui donar pau. A menys que la pau sigui mortal!
  Svetlana, aixafant els enemics, va emetre:
  - Et farem cua!
  Agustí va confirmar:
  -Matarem a tothom!
  I des dels seus peus nus torna a volar el regal de l'aniquilació total! I tants tancs i avions van explotar en petites fitxes alhora.
  Oleg Koltsov va cantar en resposta:
  - Hi haurà un banzai complet!
  Agustí, destrossant els nazis amb les seves mans nues, tallant-los amb espases i llançant agulles amb els seus dits nus, destruint tancs i avions alhora, va dir:
  - En breu! En breu!
  La Natasha, destruint els guerrers marrons, va xisclar:
  - En resum - banzai!
  I tallem els oponents amb una amargor salvatge.
  Oleg Koltsov, eliminant els oponents, va emetre:
  - Aquest gambit no és xinès,
  I el debut, creieu-me, és tailandès!
  I de nou, un disc afilat i tallant metalls va volar del peu nu del nen. Va tallar tant les torretes dels tancs com les cues de l'avió.
  Margarita, tallant els guerrers de l'imperi marró i l'armadura dels tancs, va cantar:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això...
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Van fer una bona feina llavors amb els nazis... I la Rússia soviètica va derrotar l'imperi marró durant l'assalt de Moscou.
  La guerra encara no havia acabat, però l'URSS ja tenia l'oportunitat de derrotar els mateixos nazis. Així que els sis van haver d'interrompre de nou l'execució de la seva súper i genial missió.
  Oleg Koltsov fins i tot va cantar d'alegria;
  Som pioners, herois de la Pàtria,
  Qui van néixer sota el signe d'octubre...
  No ens penedirem de la vida de Rússia,
  A la glòria amb la bandera vermella del rei!
  
  Ens estimem i sabem lluitar dur,
  Els nazis van trencar amb zel les banyes...
  Tenim granades en una bossa espaiosa,
  La vida no és cara per als pioners!
  
  estimem la nostra santa pàtria,
  Què va crear el formidable comunisme...
  Aquí hi ha una noia Komsomol caminant descalça per la neu,
  I el feixista ens vol fer caure!
  
  Vaig lluitar amb zel amb el nazisme prop de Moscou,
  I vam segar tots els enemics amb una falç...
  Per què es va donar aquesta Wehrmacht als russos,
  El pegaré amb el puny!
  
  Sóc un pioner i sota el gran Moscou,
  Va lluitar com un guerrer gegant...
  Va aturar l'atac salvatge del feixisme,
  Tenim un Senyor Suprem Tipus!
  
  No hi ha límits en el ressorgiment de Rússia,
  Gran Stalin, ens va aixecar dels genolls...
  Svarog el gran, el més alt messies,
  I l'ideal radiant de Lada!
  
  Som pioners, nois, noies,
  Ens encanta lluitar, aquest és el nostre destí...
  I la veu del membre del Komsomol crida:
  Encara que regna el caos sagnant!
  
  Rússia és la pàtria de Svarog,
  I el comunisme va encendre el camí...
  Els pioners no necessiten un Déu dolent,
  L'enemic no ens podrà doblegar en un puny!
  
  Tenim un tanc fresc amb una armadura inclinada,
  És tan fàcil per al Fritz no trencar-se,
  Amb amor a Lada, noble donzella,
  Per convertir un depredador en un joc!
  
  La gent lluitadora de Moscou va defensar,
  I després hi va haver el gran Stalingrad...
  Aviat veurem el comunisme donat,
  Passa i coneix la desfilada a Berlín!
  
  Sí, Stalingrad és orgullós d'aquesta paraula,
  Som pioners descalços en una conca de neu...
  Trencarem la banya d'una vaca estúpida
  I conduirem a Hitler directament al taüt!
  
  Sapigueu que la Pàtria mai no es doblegarà,
  El seu impuls no es pot frenar...
  Que el sol brilli per sempre sobre Rússia,
  I el lladre traïdor serà aixafat!
  
  Van mostrar valentia a Stalingrad,
  Hem pogut aturar els nazis...
  Els russos tenen tanta impudència, ja ho sabeu,
  I els enemics només aniran a zeros!
  
  Rússia pot volar a Mart
  I crea una grandesa diferent...
  I, per descomptat, tot anirà molt bé,
  Encara que la vida és tan fràgil com un fil de seda!
  
  L'esperit rus no sap en les batalles de la barrera,
  Té el poder de Perun...
  Estem esperant recompenses dels déus,
  I l'element brilla, creu la runa!
  
  De quina manera l'esperit rus no coneix cap derrota?
  Creu-me, ho trepitjarà tot...
  Els pioners volem venjança tant...
  Invencible com l'exèrcit de la Pàtria!
  
  Gairebé hem guanyat
  Que hi hagi llum en la glòria del comunisme...
  Els nostres avis van lluitar per la Pàtria,
  Aviat trobarem l'alegria i l'alba!
  
  Sense una pàtria, no hi ha vides per als pioners,
  Volen lluitar per ella...
  I què voleu, malvats senyors?
  Hem de proporcionar una vida d'esclau?
  
  No, el Führer dels russos serà esclau,
  L'aixafarem com una nina...
  Després de tot, els cavallers de Rússia poden lluitar,
  I el querubí d'ales daurades és amb nosaltres!
  
  No hi ha cares de la nostra Pàtria sota el món,
  Brillant com l'estrella més brillant...
  T'has convertit en un ídol per a mi,
  No em separaré mai de tu!
  
  Sóc un pioner i un nen descalç
  Que amb un taló nu corre per la neu...
  I en algun lloc un conillet blanc i bonic està saltant,
  Qui trencarà la banya de l'enemic!
  
  El pioner en la batalla del dubte no sap,
  No és un pallasso, però ja coneixes el terminador...
  Vindran els feixistes ferotges, creieu la venjança,
  I el comunisme serà un paradís brillant!
  
  Com arribarà l'època,
  En què cada guerrer del pessebre...
  Lluita fins al teu últim alè
  Per destruir el ferotge coneix el dolent!
  
  Les estrelles del comunisme brillen brillantment,
  L'era de la llum, no hi ha més bella al món....
  Aixafarem el jou del feixisme creient,
  I Hitler serà rus per sopar!
  
  Creiem que aquests tancs d'acer,
  Que la seva closca de pantera no penetri...
  Anem amb iode a les ferides del nostre nen,
  I de nou, el pioner es precipita amb valentia a la batalla!
  Bé, què es va fer difícil als nazis,
  No pensaven que podríem guanyar...
  Sembla que coneixem el comunisme des de fa milles,
  I podem vèncer la Wehrmacht en broma!
  
  En nom de la nostra poderosa pàtria,
  Un pioner orgullós va a l'atac...
  Encara que els núvols pengen sobre la Pàtria,
  Donem un exemple guanyador per a tothom!
  
  Creu que l'enemic no aturarà el somni,
  Tornarem a derrotar tots els feixistes...
  El mal no creurà reinar al tron,
  Crearem un nou ordre mundial!
  
  Tot anirà bé a la Pàtria, ja ho saps
  Sóc un nen, però en la batalla com Robin Hood,
  Al principi, només vaig ratllar l'escriptori,
  I ara fins i tot creure genial!
  
  Rússia pot esquinçar els nazis amb una baioneta,
  Ella derrotarà qualsevol exèrcit...
  I perquè els pioners visquin sota el comunisme...
  Després de tot, la nostra amistat és un monòlit fort!
  
  No cedirem al Fritz en res,
  Podem derrotar els enemics fent broma...
  I així vam vèncer els nazis amb una porra,
  Una tempesta de neu rugeix, convertint la neu en remolins!
  
  Rússia no sap que els nazis coneixen la misericòrdia,
  Ella és invenciblement forta...
  Tindran un sabre fermament al coll dels bastards,
  I Satanàs serà destruït!
  
  No creguis que Hitler és invencible,
  Encara que el poder de l'infern, considereu-ho tot recollit...
  Quan el poble i el partit estan units,
  La gent de la nostra Wehrmacht es va trencar!
  
  Rússia ha estat famosa durant segles com a sant,
  Va trencar els Tigres com un metall...
  Repartir d'extrem a extrem,
  Només un jove somiava amb un país així!
  
  Hem guanyat com uns gegants
  Els adversaris tallats saben amb una espasa...
  Els russos som invencibles en les batalles,
  Derrotarem els oponents de la Pàtria!
  
  Creieu-me, res no ens aturarà
  I saps que res guanyarà...
  Enterrarem el Führer al cap,
  Tenim una espasa esmolada i un escut d'acer!
  
  En tot l'univers no hi ha Rússia més bella,
  Tindrà una era de llum per segles...
  Totes les generacions seran pau i felicitat,
  La Pàtria necessita una mà ferma!
  
  Així que quan juga a Berlín,
  Untarem la Wehrmacht com cendra a la sang...
  Serà el temps de la frontera del paradís,
  I juntament amb Lada regna l'amor!
  
  NOIA DE TORTURA DOMKI
  El líder d'una de les amazones dels equips Domka va ser emboscat. Va lluitar amb valentia, però els arquers de Moscou van rebre l'ordre de prendre la nena heroi amb vida. I van retorçar el guerrer amb llaços.
  Llavors la noia va ser colЈlocada en una gàbia. La casa estava encadenada de peus i mans.
  Va aparèixer el mateix voivode Yuri Dolgorukov. Va mirar la noia encadenada i va cridar:
  - No enfrontar-se a un lladre amb robes de luxe per caminar!
  Els botxins van arrencar a la noia la roba de seda, els penjolls de perles i les sabates amb ferradures de plata. I van exposar completament a Domka. I, de fet, aquesta noia és encantadora: un heroi. Els músculs són forts i en relleu, pit alt, malucs luxosos, cintura fina. El cabell és llarg, arrissat, blanc com la neu amb una lleu groguenca. Molt maca, noia gran.
  El voivode Yuri Dolgorukov es va llepar els llavis i va ordenar secament.
  - Tanqueu-la en una celЈla a part. Cadena al voltant dels braços, cames i coll. A la nit, jo mateix repararé el seu interrogatori.
  La casa estava tancada en un calabós fred, només duia una arpillera esquinçada. La noia tenia gana, els grillons i el coll li fregaven els turmells, les mans i el coll fort. Una noia molt forta, va intentar afluixar la cadena. Però aquí l'acer estava clarament dissenyat per aguantar un elefant. Cada baula de la cadena és tan gruixuda com el polze d'un home gran. Les parets encara no han tingut temps de mullar-se i són tan fortes com el titani.
  La noia va colpejar la paret amb el taló nu. Vaig començar a fregar l'enllaç contra l'enllaç. Però l'acer estava ben endurit i no va sucumbir. La casa va sospirar fort. La tortura l'esperava. I això, per descomptat, requereix valentia. Bategaran, cremaran, estiraran i punxaran.
  En Domku se li preguntarà on van amagar els tresors els lladres i així successivament. Has de ser dur com una pedra.
  Aquí van torturar un noi escolta. Els botxins van cremar viu el calb. Però Sanka no va revelar la ubicació del destacament rebel. I així va morir martiritzat.
  Podrà Domka aguantar-ho i no gemegar? I més encara per donar a conèixer el lloc on s'amaguen els tresors.
  Llavors va arribar la nit i la noia va ser arrossegada des del soterrani. L'interrogatori va començar amb força. De seguida el van posar al bastidor. Van aixecar la noia fins al sostre, la sala de tortures estava situada a la torre. I el sostre era alt. Quan es va alliberar la corda, el guerrer va baixar volant. Van resultar músculs forts i lligaments forts de la noia. La Domka va gemegar suaument d'un dolor insuportable, però va retenir el seu crit.
  Aleshores els botxins li van arrencar l'arpillera.
  I van començar a colpejar amb totes les seves forces amb fuets. La pell forta de la noia-heroi no va sucumbir immediatament. Els botxins ho van intentar amb força. Van batre des de tot arreu. El cos de la noia es va balancejar.
  El principal torturador va ordenar:
  - Arregla't les cames!
  Les extremitats nues de la noia estaven subjectades al bloc. I després van penjar la càrrega. El cos musculós de la Domka es va tensar.
  Els botxins van augmentar el pes. I de les xemeneies es va treure un cable roent.
  Van començar a assotar la noia amb tires de metall enceses.
  La Domka va apretar les dents amb més força. Va respirar amb força. La premsa d'alleujament va fallar pel dolor, però la noia va callar.
  Yuri Dolgorukov va mirar això... Se sentia una mica molest perquè la víctima no cridava i s'estava parada. Em va encantar la figura.
  El governador personalment va donar l'ordre:
  - I ara fregiu els talons nus de la noia!
  Els botxins van colЈlocar als peus del guerrer un feix de brolles amarades de sofre. I li van calar foc. La flama va llepar els talons femenins depredadors. Donka tenia les soles aspres, com les d'una camperola, però encara viva. A més, en els últims mesos, el cabdill portava botes, i els seus calls als peus es van suavitzar una mica.
  El dolor era salvatge i els ulls del guerrer van sortir. Però ella va callar. I un raig de sang li va sortir de la comissaria de la boca. La noia va començar a respirar encara més fort, i una barreja de sang i suor va degotejar del seu cos.
  Feia olor de fregit, com de barbacoa. Iuri Dolgorukov, irritat pel silenci del captiu, ell mateix va arrabassar unes tenalles ardents de la llar de foc. I va agafar la noia pel mugró de maduixa. Domka, com a resposta, va escopir al governador.
  El Yuri va començar a colpejar amb unes pinces al pit, va rugir:
  - Trencar-li els dits dels peus! I colpejar més fort.
  Els botxins van començar a trencar-se els dits amb unes pinces vermelles. Un altre torturador va acumular la calor sota el bastidor. Van colpejar la noia amb filferro. Domka va callar, tot i que li va costar un esforç titànic. La consciència estava lleugerament tèrbol pel dolor salvatge, però no volia abandonar el guerrer. Ella va aguantar i aguantar.
  Al final, Yuri Dolgorukov va posar una torxa encesa entre les cames. El dolor travessat amb una agulla calenta, des dels talons fins a la part posterior del cap. I la noia finalment va perdre el coneixement.
  El metge present a la tortura va murmurar:
  - Prou per avui! Ella ja no sent res.
  El governador va ordenar amb un to dur:
  - A la seva celЈla! Demà continuarem!
  Van treure la casa del bastidor, es van posar un drap de sac, un cos esquinçat, cremat i esquinçat, i el van tornar a llençar al soterrani. Mans i peus encadenats.
  La noia es va estirar sobre la palla podrida. Va tornar a ella mateixa, sentint un fort dolor. Al voltant de Domka ja feien voltes diverses rates.
  La noia encara era prou forta i va agafar la rata amb la mà. Aixafat. Aleshores, ignorant el dolor, es va adormir.
  Va somiar que Stenka Razin entrava a Moscou amb el seu exèrcit. Tots els exèrcits reials són derrotats. S'ha guanyat una victòria. I la gent s'alegra quan es troben amb els cosacs.
  Domka galop al costat de l'ataman. Elegant, bonic, orgullós.
  I els tambors toquen, les trompetes tarongen. Victòria i triomf dels rebels.
  La casa es va despertar del sonall del castell i es va estremir. Em va passar pel cap: tornaran a torturar.
  Però encara era aviat. El carceller va portar pa i una gerra d'aigua:
  - A la gossa!
  I el va posar de manera que l'aigua esquissi sobre el cos de l'heroi guerrer.
  La casa s'ha aixecat. Els dits trencats van fer mal, com abrasions i cremades. La noia es va menjar el pa. Vaig beure una mica d'aigua i em vaig sentir amb més energia. Va estirar els dits i va pensar que el seu cartílag trencat creixeria i no va passar res terrible. Ella sap com eliminar les cremades i curar ferides amb l'ajuda d'una poció. Per no deixar rastre. El més important és suportar la tortura, i després ... Domka va recordar la mirada del governador i va pensar que la torturarien durant molt de temps i de manera subtil. Bé, no la deixis trencar.
  Domka va ser torturada cada dia durant dues setmanes seguides. Cert amb cura i amb certa cura. Van cremar, estirar-se, retorçar, colpejar, torturar. Van punxar amb agulles, i van aixecar, tirant sobre el bastidor. Les plantes dels peus nues eren rostides constantment. La noia va sentir dolor per tot el cos. Se li va abocar sal a les ferides, cosa que és molt dolorosa.
  Malgrat això, Domka no es va rendir. Amb l'ajuda dels seus cabells blancs, com el sègol massa madur, serraven manilles. Ho feia en silenci, i constantment.
  Estrany, però fins i tot l'acer endurit es pot tallar amb els cabells. El dolor vivia en tu Domke. El dolor és a tot arreu, no queda sang, ni venes no tocades pel dolor. Quan la van cremar i la van colpejar, es va sentir una altra cosa. Però quan el sofriment va engolir tot l'ésser, es va apagar.
  Domka encara era una noia heroica. Els botxins van amenaçar que cremarien la bruixa i que no hi hauria destral humana. Bé, què Domka estava preparat per a això.
  Tanmateix, l'esperança d'escapar no la va abandonar. Potser tindrà temps de tallar les cadenes. Llàstima que la finestra sigui massa estreta. No ho superaràs tan fàcilment.
  Potser atordir el carceller i escapar amb la seva roba? És una noia gran i el guàrdia té una màscara a la cara. Potser pots fugir? Per descomptat, és difícil trepitjar cames paralitzades, però arribarà.
  Només per fer front a les cadenes.
  Aquí hi va entrar el botxí principal de Samos:
  - Hola bellesa!
  La casa va respondre de manera grollera:
  - El botxí no està bé, doncs et mors!
  Samosa va somriure.
  - T'he portat una cosa bonica!
  Domka va riure i va tornar a preguntar:
  - I per què l'hotel? Carbons calents?
  Samosa va respondre amb un somriure:
  - Vols viure?
  La casa va fer sonar les cadenes i va respondre amb un somriure:
  - Quina pregunta! És clar que vull!
  El botxí en cap va dir:
  - El gran governador Yuri Dolgorukov us ofereix una bruixa per renunciar a l'anatema Stenka i als lladres cosacs. Penedeix-te i el rei tindrà pietat de tu. Seràs condemnat a treballs forçats, però aniràs a la finca del governador, on viuràs com una princesa!
  La casa va riure i va comentar:
  - I on amago els tresors, no m'ho preguntaran?
  Samosa va respondre educadament:
  - El governador en té prou de la seva pròpia riquesa! Seràs afectuós amb ell, rebràs vida i felicitat. I així... Demà t'esperarà un foc. A més, el foc serà lent i no es cremarà immediatament. Patiràs durant diverses hores, nu davant de la multitud. I després les teves cendres es barrejaran amb fems de cavall i s'adobaran amb ell als camps. És comprensible?
  Domka va tornar a somriure, malgrat la tortura brutal, totes les seves dents van sobreviure, i va comentar:
  - Vol que sigui afectuós amb el meu governador atormentador? Quants desitjos té!
  Samosa va comentar tristament, baixant la veu:
  - Si jo fos tu, estaria d'acord. No pots fugir d'un foc.
  Domka va assentir amb el cap i va fer sonar la cadena:
  - És lògic... L'abraçada d'un altre home o una flama. I encara es desconeix qui estarà al capdavant...
  La noia va picar de mans i va respondre:
  - Estic disposat a ser afectuós amb el governador. Però no renunciaré a Stenka Razin i als cosacs! Sobretot en públic!
  Samosa va arronsar les espatlles i va comentar:
  - Però aleshores el sobirà no us podrà perdonar. I així... Aquestes són només paraules. La revolta ja ha estat sufocada. Stenka Razin està en captivitat i aviat serà executada. I ara està sent torturat com tu. I la teva renúncia no importarà!
  Domka amb una mirada trista va preguntar:
  - Potser em deixa pensar?
  Samosa va respondre amb una mirada disgustada:
  "La teva crema està programada per demà". Com a màxim, hauràs de donar una resposta demà passat. Mentrestant... Vols passar la nit en un llit net, suau i sense cadenes?
  Domka va negar amb el cap amb orgull, els seus cabells blancs i lleugerament daurats es van embrutar, però no va aparèixer ni un sol gris. La noia va respondre amb duresa:
  - Prefereixo el calabós. Ella pensa millor!
  Samosa va xiular.
  - Bé, n'estàs orgullós! Poques vegades veus un home així! Ja saps, et suggereixo que mengis com un humà. Reforça la teva força. I després demaciat amb pa i aigua.
  La casa va riure i va respondre:
  - Bé, pots menjar! Aquí els meus principis no interfereixen.
  Va aparèixer l'ajudant del botxí. Va portar una safata d'oca rostida, un pastís i un got de vodka.
  La casa va riure. I va dir alegrement:
  - Tals festes que no vols morir!
  L'assistent va murmurar:
  - Pensaria en l'ànima!
  Domka va assentir d'acord i va confessar:
  - Sí, vaig estar amb homes, i més d'una vegada. Inclòs el mateix Stepan Razin. Així que l'infern m'espera de totes maneres.
  La nena famolenc va agafar el pastís i una oca rostida força grossa. Enèrgicament va començar a rosegar la carn.
  Samosa va preguntar a la noia:
  - Creus que aquest infern existeix?
  Domka va comentar lògicament:
  - Si hi ha turments en aquest món, per què no haurien de ser en un altre món?
  Samosa va sospirar i es va picar la barbeta amb el puny.
  - Lògicament... Puc veure el botxí a l'infern.
  La casa va riure i va suggerir:
  - I per què? Només estàs seguint ordres. També he matat gent. Va lluitar per la veritat... La veritat és relativa! Si traieu alguns boiars, demà els mateixos atamans cosacs es tornaran pitjors que els antics nobles! De vegades penses, què és la felicitat?
  Samosa va suggerir, de manera senzilla i racional:
  - La felicitat sempre és relativa! Aquí tens gana menjant una oca i de moment estàs content!
  La casa va assentir d'acord.
  - Sí, és veritat! Bona oca... És així com sempre alimenten els condemnats a mort?
  Samosa va respondre de mala gana:
  - Com quan. Però el propi governador Dolgorukov us promet una vida dolça sota els seus auspicis. I et menges i t'alegras!
  Domka va preguntar amb un somriure i un to gratificant:
  - Es pot indultar Stenka Razin?
  Samosa va negar amb el cap.
  - No! És un criminal massa gran!
  Aleshores, Domka va suggerir:
  "Potser rebutjaré el perdó si nosaltres, juntament amb Stepan, som executats amb una destral.
  Samosa va negar amb el cap negativament.
  - No... El governador no ho necessita! Bé, fingeu que l'estimes, sinó una dona tan astuta com tu sempre podrà escapar!
  Domka va continuar mastegant l'ocell i el pastís. Va ensumar un got de vodka. Tanmateix, a la noia no li agradava beure. I cantava alegrement:
  - Tot és impossible, és possible, a l'univers, només som provats en edificació!
  
  PASSIÓ PER JEANNE DARK
  Durant la sortida, els traïdors van tancar deliberadament la porta per deixar la noia fora. I ella, tallada amb un grapat de gent, va lluitar desesperadament. Sens dubte, la donzella d'Orleans hauria caigut en armes, si no fos per l'ordre categòrica del duc de Borgonya: agafar viva la bruixa.
  Jeanne va ser greument ferida per una llança a l'espatlla, tenia rascades profundes a la cara i un fort cop al front. Ferit per una fletxa i mà dreta. Es va perforar un bíceps fort.
  I la van despullar fins al nu, deixant només amb draps fets a casa, la van encadenar per les mans amb cadenes, tirant cap amunt. Els peus nus de la donzella d'Orleans, amb només els dits nus tocant el fred terra de pedra, els talons rodons girats cap a la part superior. I ella mateixa estava penjada al bastidor. El dolor a l'espatlla ferida i el tir al braç era terrible. No obstant això, una noia forta i atlètica, apretant les dents amb força, va aconseguir contenir els seus gemecs, tot i que el dolor estava a punt de perdre el coneixement.
  Els cabells de Jeanne van resultar inesperadament ros, encara que normalment es pintaven de morena o pèl-roja. El coll és potent, no femení, però el pit està desenvolupat, com els músculs d'un cos fort. Per descomptat, gairebé no dejunava, ja que és costum escriure sobre ella als llibres. Però ara, efectivament, no la donaven de menjar i només li donaven de beure perquè no es morís. Per a una noia ferida, aquesta suspensió és una veritable tortura.
  El duc de Borgonya va visitar Joan només el tercer dia. La noia forta, malgrat les seves articulacions retorçades, respirava uniformement. A més, fins i tot una ferida profunda a l'espatlla va començar a millorar i al bíceps es va tancar. Hi havia tanta vitalitat en aquesta noia. Les rates van girar al voltant dels seus agraciats i forts peus nus, però cap s'atrevia a mossegar.
  Va mirar el duc amb ulls clars. No llegeixen ni dolor ni por, sinó només un profund menyspreu. El duc estava avergonyit i es va pronunciar educadament.
  - Perdoneu, Milady Jeanne. No sabia que et tractessin tan cruelment.
  I el duc va cridar. "Traieu els seus grillons i acompanya'ns a un lloc més digne.
  De fet, el mateix dignatari és molt reticent a estar en un calabós fred, humit i, sobretot, pudent.
  Les cadenes van ser retirades a Jeanne i, malgrat el terrible dolor que la va traspassar quan la noia va abaixar les mans, la donzella d'Orleans, en el seu crèdit, ni tan sols es va fer una mullada. Només les pupilЈles es van expandir molt, mostrant com de doloroses eren les seves articulacions brutalment retorçades.
  Duke va deixar avançar Jeanne. La noia caminava segura. Va perdre una mica de pes, però es va mantenir musculosa i forta. Gairebé tan alt com el duc, i tenint en compte que porta talons, potser fins i tot una mica més alt que ell. Per descomptat, la seva cara és preciosa, però el seu somriure és massa dur i masculí.
  Pujant al pis de dalt, el duc es va oferir amablement a menjar i beure vi car i envellit. La minyona, al seu torn, va rentar els peus de la Jeanne i li va portar les sabatilles. Però eren petits. A causa de la forma gràcil i cisellada, les cames bronzejades del futur sant semblaven més petites del que eren en realitat. Jeanne, però, de sobte es va negar a canviar-se de roba, i va declarar raonablement:
  "Si sóc un presoner, els draps serviran per a un presoner. I si sóc convidat, llavors tinc dret a sortir del castell!
  El duc de Borgonya va ordenar als criats que marxessin. Personalment, abocant Jeanne en un bol i oferint aperitius, va declarar:
  - Creu-me! De veritat, sóc el teu presoner!
  La donzella guerrera va somriure i va beure un glop de la seva copa. Aleshores es va menjar un tros de cabirol i es va adonar:
  -No ets el primer home que faig presoner!
  El duc va proposar un brindis i després va comentar:
  - Els meus drets al tron no són inferiors i fins i tot superen els que té Karl.
  Jeanne va somriure condescendent i va comentar:
  - Vols pujar a les zones salvatges del pedigrí? Com si la filla de Felip el Llarg donés a la teva família el dret al tron francès?
  El duc de Borgonya va negar amb el cap enèrgicament i va confirmar:
  - Si, es clar! Després de tot, la llei sàlica diu que la terra es divideix simplement entre els fills de la família, i no té res a veure amb la successió al tron!
  Jeanne va comentar lògicament:
  - Després hi ha una branca de Lluís el Gruñón. Tenen encara més drets al tron!
  El duc va objectar, encara que no era convincent:
  - I que en Joan, la cambra de parells, va privar el dret al tron. Incloent per dubtes sobre el seu origen.
  La donzella d'Orleans va riure i va mostrar la seva erudició:
  - Així que la llei sàlica va ser aprovada per la Cambra de Parells.
  L'argument era fort. El duc va tornar a trucar a les minyones i va demanar menjar més seriós. Sembla que Jeanne no és tan senzilla com sembla. I aquesta no és només una jove camperola corpulenta i forta que sembla un cavall cultivable. Aquesta és una persona molt més educada, encara que en política.
  Un pensament seductor de tortura va passar pel meu cap. Però la noia, com acabava de veure, era molt bona per suportar el dolor. I necessita Zhanna, primer de tot, com a aliada.
  El duc va donar a Jeanne alguna cosa per menjar, i després va entrar per l'altra banda:
  "Que injustament et tracta el rei. Has fet tant per ell que t'has guanyat completament el títol de duc. Però encara ets una camperola pobra. Tu obeeixes a l'exèrcit, però no hi ha res per a l'ànima!
  Jeanne va dir tristament:
  - Els sants es conformen amb poc!
  El duc va riure una mica forçat i va dir:
  - La majoria dels sants i papes són llauradors de diners, que encara s'han de buscar. I per exemple, els cardenals..... Encara no coneixeu la vida!
  Jeanne va respondre això amb suavitat:
  "Creu-me, ho sé tan bé com tu, duc. I aquest coneixement no em dona alegria!
  El duc volia més claredat:
  - Però estàs d'acord que no li devis res al rei i no tens cap obligació amb ell?
  - No al Rei - Sí a Déu! - Va respondre encara més inspiradora la boira Zhanna.
  El duc va respondre amb un somriure:
  - I Déu vol la pau. I el món preferiria ser establert per la nostra nombrosa i forta família, i no per Valois. Sobretot per a nosaltres, la Gran Bretanya. Només la nostra dinastia es pot reconciliar amb ella!
  Jeanne va dir amb una emoció inesperada:
  - Vaig triar en Carl no perquè sigui millor que tu. I la donzella fa l'elecció d'una vegada per totes! I el martiri és molt millor que la traïció!
  El duc gairebé s'ofega. Va beure més vi, escorrent la copa fins al final. La ràbia el va omplir. L'amenaça va seguir.
  - Ordenaré que et torturen!
  Jeanne va respondre tossudament:
  - No hi ha tortura més gran que escoltar les teves promeses!
  - Fot-la! - va ordenar el duc amenaçador i criats i botxins, que ja esperaven l'entreteniment, van irrompre a la sala.
  
  En cas contrari, no podria ser: el duc de Borgonya va ordenar als torturadors que el trenquessin. Un calabós molt ric amb diversos instruments de tortura. I un botxí d'Espanya mig moro. Però parla francès decentment:
  - Aquest és el líder de l'exèrcit de les granotes? - El matón de pell fosca va riure eixordament i es va adonar. - Bons pits, mugrons com les maduixes, cuixes fortes - just per a un fuet i un bastidor!
  Jeanne Darc només va bufar despectivament: abans de conduir-la al botxí, la donzella d'Orleans va ser despullada i escorcollada a fons. No és gaire agradable quan estan brutes, les mans masculines senten tot el cos, i fins i tot s'enfilen a llocs íntims i els arruguen amb força. Jeanne d'Arc, que fins fa poc estava subordinada a persones titulades, es va sentir extremadament humiliada. Se li va arrencar l'embenat i una ferida profunda i lacerada li va quedar oberta a l'espatlla. Ella va causar una mica de dolor. El botxí la va mirar amb plaer, serà possible eliminar el patiment addicional de la noia a causa d'una lesió.
  Llavors els seus llavis gruixuts, el torturador va murmurar:
  - Què! Comencem pel bastidor! O ens vols dir alguna cosa?
  Jeanne d'Arc va mirar cap al racó: hi havia dos escribas, disposats a escriure tots els seus testimonis. A prop hi havia un metge i diversos ajudants del botxí. El bastidor es va preparar amb antelació. Amb veu ferma, la donzella d'Orleans va dir:
  - Escriu el següent!
  Els escribas de seguida van començar a escriure. La noia va cridar:
  - Duc de Borgonya ximple rodó! L'espera una estaca esmolada!
  El botxí moro la va colpejar a la cara:
  - Suficient! Al bastidor una noia atrevida.
  El llaç va agafar els braços musculosos de la donzella d'Orleans i va començar a aixecar-se, retorçant-li les articulacions. El dolor a l'espatlla ferida era terrible, però la inflexible Jeanne va treure un somriure. Tot i que els seus ossos, amples per a una noia jove, van cruixir per una sacsejada forta, ni un múscul es va enfonsar a la seva bella cara.
  Mans retorçades a les articulacions, descalços amb gràcia, cames de noies fora del terra. La llegendària noia penjava a l'aire. Els ajudants del botxí van assegurar immediatament una gran càrrega als seus peus.
  El botxí va mirar atentament el cos de la víctima. Del terrible dolor a l'espatlla, la premsa d'alleujament va fallar, el cos musculoso de noia, bronzejat, atípic de l'edat mitjana, va començar a suar. Sí, sent dolor, però quina resistència es necessita per somriure amb les dents blanques alhora.
  El torturador va preguntar:
  - Anomena els noms dels teus ajudants al campament de Borgonya!
  Zhanna va respondre escopint. El botxí, tot i que va ser atropellat, ni tan sols es va moure, un somriure va jugar a la seva cara lletja, barbuda, gairebé negra:
  Així que estem fent els ximples. Bé noia, t'ajudaré.
  El botxí va treure una baqueta i la va ficar a la ferida, després d'això va començar a torçar-se. La cara de la noia es va posar vermella, la suor va començar a escórrer i a gotejar, els músculs es van contreure involuntàriament, la respiració era pesada, intermitent, com després d'una llarga carrera. Però, sorprenentment, el somriure no va sortir dels seus llavis.
  El botxí va perforar fins al final, i després el va treure bruscament: les pupilЈles dels ulls de la donzella d'Orleans es van estrenyir, però el somriure es va fer encara més gran!
  - Dona forta! Un autèntic heroi! Està bé, et faré cridar. - El torturador va començar a escalfar la baqueta en un foc vermell pàlЈlid, l'assistent del kata va treure les pinces de la flama. La part que mossegava es va tornar vermella per la calor.
  La persona més valenta podria perdre el coratge, però Jeanne s'ho va mirar com si una taula amb plats estigués estesa davant d'ella.
  El botxí, fals sense Déu, va cantar:
  - Cama de dona, fregiu una mica!
  Prenent les pinces a les mans, el torturador va tocar el ferro roent al taló rodó i lleugerament polsós de la noia. Va escollir els llocs més sensibles al peu de la Donzella d'Orleans. L'olor de la carn cremada es respirava per l'habitació. El botxí el va estirar amb el nas:
  - És molt bonic!
  El torturador va actuar amb cura, repartint les cremades uniformement per tota la sola. Quan la calor és massa forta, no només crema la pell, sinó també les terminacions nervioses, per la qual cosa, en aquest cas, cal una gran habilitat per causar dolor. Jeanne es va comportar heroicament, no va fer un gemec, una cosa que li feia mal als ulls i li feia goteig de suor, però un somriure li apareixia a la cara.
  El botxí, mentrestant, va començar a trencar-se els dits.
  - Suaument, la teva noia estarà molt contenta!
  Jeanne va dir amb menyspreu:
  - I què? Com a home no pots!
  Els braços llargs del botxí eren forts. Els dits cruixent, el torturador va començar amb el dit petit. Quan el ferro calent trenca ungles i dits, és monstruós. Se sent un cruixit. La Jeanne intenta contraure's, però les seves cames estan ben lligades i cada enllaç de la cadena és tan gruixut com un dit gros del peu. Fins i tot els seus músculs, endurits pel treball dels pagesos i les dures batalles, no són capaços de trencar tancades tancades d'acer.
  Després d'haver-se trencat el dit petit, el botxí va grunyir més aviat:
  - Estic bé company! Ets una noia, tens plaer!
  La Jeanne va bufar estoicament.
  - No està malament, però la planxa està massa freda!
  El botxí va respondre:
  - Està bé! Et rostiré!
  El torturador es va trencar lentament, girant el dit mitjà al voltant del seu eix. Bells dits de la donzella d'Orleans, llargs, iguals, elegants. Els ossos són forts, no és fàcil de trencar i el botxí fins i tot va suar per l'esforç. Una gota de suor va rodar pel seu front inclinat i va caure sobre les pinces roent. Les cames d'una noia jove i forta fan una olor molt agradable. Aquest amor és un gran plaer. I torturar és encara millor. Ara és el torn del dit gros del peu nu. La veritat és que no n'hi ha prou amb trencar.
  Jeanne, amagant la seva angoixa, va bordar enfadada:
  - Bé, que feble! No et pots trencar un os!
  El botxí va respondre amb llàgrimes:
  - No res, ajudaràs!
  L'enorme ajudant del torturador va lliscar un dispositiu especial. Es va estrènyer el polze, es va sentir un crac. El dit es va trencar, el botxí va dir amb satisfacció:
  - I ara la cama esquerra!
  El procés de tortura és molt agradable. Els ossos, com s'esquerden, i fins i tot es crema la pell cremada. La llegendària noia aguanta, i fins i tot va treure la llengua, burlant els esculls.
  El botxí amb una carícia tensa diu:
  - Si ho confesses tot, traeix als teus còmplices, aturarem la tortura i et tractarem.
  Jeanne, amb el to indiferent que se li va donar amb tanta dificultat, va respondre:
  - Quin és el teu dolor per a mi!
  Un cop acabat de trencar-se els dits dels peus, el botxí es va voler agafar de la mà, però el metge el va aturar:
  - Caldrà que aquesta gossa signi una altra cosa, per exemple, el reconeixement del duc de Borgonya com a rei de França, així que deixeu les mans en pau.
  El botxí va acceptar de seguida:
  - Sí, deixem-ho per a les postres! I ara la colpejarem amb un fuet!
  L'ajudant del torturador va treure un fuet de la flama, d'unes fines cadenes blanques del foc. Jeanne va arrufar els ulls i va cridar irònicament:
  - Bé, aquest és un bany fantàstic!
  El botxí va respondre amb un somriure:
  - Preciosa escombra! Tu ximple estaràs molt content i estaràs boig!
  Kat va girar i va colpejar. Una convulsió va travessar el poderós cos de Zhanna.
  - T'agrada?
  La donzella d'Orleans va respondre amb la veu massa baixa per a una noia:
  - I què? Molt bé! Només aquí el cop és feble!
  L'assistent del fanàtic va tornar a colpejar. El botxí, com amb una veu cantada, va dir:
  - Dos-ah-ah!
  Un altre cop, i un melodiós compte enrere:
  - Tres! Quatre!
  La noia fa força els músculs abdominals, vol donar un cop de puny al botxí, però no el aconsegueix.
  - Apropa't a mi! La Jeanne crida.
  Flayer la burla:
  -Sí, ets molt bo!
  A poc a poc, l'esquena, les espatlles i les natges, el guerrer més famós de tots els temps i pobles, es converteixen en un continu embolic sagnant cobert de cremades. Malgrat el turment insuportable, Jeanne encara mira amb tossuda, i la següent pregunta:
  - Digues-me on amagues els tresors que ens han robat? - Rugia com un lleopard de les neus:
  - A la teva barba escupida!
  El botxí va agafar una altra vegada les pinces roent i la va agafar pel mugró escarlata que tenia al pit, i li va donar la volta!
  La donzella d'Orleans, sacsejant-se una suor sagnant, es va treure de si mateixa:
  - Carícia refinada!
  El botxí va continuar la tortura amb l'altre pit. De sobte, el cap ros de la Zhanna va sacsejar i va perdre el coneixement.
  El metge va cridar espantat:
  - Reclinat!
  El botxí es va posar la mà al coll:
  - Bé no! El cor batega amb confiança! Procedir?
  El metge va negar amb el cap.
  - Prou per avui! No hi ha lloc per viure-hi. No crec que rebràs res d'ella.
  El botxí va assentir amb indissimulada molestia.
  - No vaig cridar mai! Caràcter fort, tot i que el cos femení és molt dolorós. Però els seus músculs són com els d'un home molt fort.
  El metge en silenci i fins i tot mirant al seu voltant va dir:
  - Els anglesos la van condemnar a ser cremada a la foguera. Aquest diable hauria de tenir prou força per pujar pel cadafal tot sol. Per tant, renteu la Jeanne i colЈloqueu-la a la celЈla més vigilada sota una gran guàrdia, amb cadenes.
  El botxí va assentir amb ganes.
  - Aquí tots els soldats són guàrdies nous, mercenaris. Per ordre personal del duc de Borgonya, tots els francesos van ser substituïts, així que Jeanne no tindrà còmplices! Bé, doncs, sota escorta reforçada, l'emportarem i la cremarem a la plaça central. Oh, com m'alegraré portar la torxa a aquestes cames juganeres, però tan seductores.
  El metge va respondre fredament:
  - Si la Zhanna signa els papers necessaris, morirà ràpidament. En cas contrari, el foc serà lent, devorant gradualment el seu bell cos!
  Jeanne va recuperar la raó i va xiuxiuejar enfadada:
  - No esperis!
  Com a resposta, el botxí va agafar unes pinces fresques i es va agafar bruscament amb la ferida oberta de l'espatlla. Va estrènyer més fort: La noia va tornar a perdre el coneixement. La van arrossegar amb aigua gelada. Després el van treure del bastidor. El botxí va murmurar:
  - Bé, puta! No sé què més pensar! Potser violar-la amb una palanca calenta?
  El metge va negar amb el cap negativament.
  - Bona idea, però el duc de Borgonya ha ideat alguna cosa millor. Ella, una verge santa, abans de ser executada davant de tota la multitud, serà violada pels teus dos ajudants. Aquesta serà una venjança molt sofisticada!
  El botxí va picar de mans.
  - Sí, és tan meravellós! I ho veurem?!
  - Tota la ciutat ho veurà! - va prometre el metge.
  El botxí va ballar:
  - Oh, sou unes pinces roent, i clavells roent a la flama! M'agrada molt turmentar les noies i fer una reverència davant del Duc-Rei a la faixa! - Botes, forjades amb ferro, batejades de forma espectacular al terra de pedra.
  Jeanne va ser portada al calabós i, sortint dempeus, va ser encadenada a una creu. I al voltant, poseu un guàrdia fiable!
  
  EDMOND DARTAGNAN I JULIAN L'ACTUAL
  En un somni, el nen Edmond D'Artagnan va veure alguna cosa inusual...
  Aquí estava al costat de Julià l'Apòstata. El famós emperador romà en la batalla amb els parts va caure en una situació difícil. Però els hereus de Cèsar van lluitar amb valentia i van fer retrocedir els parts. Però el mateix emperador estava envoltat per un petit destacament, intentant desesperadament trencar amb el seu.
  Edmond Dartagnan va saltar a la sorra calenta. El noi del terminador es va adonar immediatament que això no era un somni, sobretot perquè les butllofes encara no curades del tot feien mal. Però no hi ha temps per discutir: l'emperador s'ha de salvar!
  El nen-guarda va abatre cinc parts que ja havien assetjat l'emperador d'un sol cop de salt. Aleshores, l'Oliver Twist, va agafar amb destresa les dues espases i va començar a renyar. Els quatre primers guerrers perses van caure amb el cap tallat. Aleshores, el nen va llançar el punyal amb els dits nus, i aquest es va torçar a mig vol i va tallar la gola a tres arquers.
  Dartagnan Edmond va exclamar alegrement:
  - És una lluita d'homes!
  Després va començar una ofensiva decisiva. Els seus gronxadors d'espasa eren com una talladora de gespa. Van tallar tots en fila i van disseccionar les extremitats dels perses. Aquí hi ha un cap important dels parts que intenta que el mateix emperador perdés la mà. I després el cap.
  Edmond Dartagnan va llançar cinc punyals de la plataforma giratòria amb els peus alhora i va tallar tota una fila d'arquers. Aleshores va cridar:
  - Hora de la fortuna! És hora de jugar!
  I les seves espases van tallar els cabells a l'exèrcit part. El líder de l'exèrcit, el rei de Pèrsia, Indemon, va eclosionar el zenki. Un nen mig nu i musculós va tallar tots seguits i va embrutar tots els que s'acostaven a Julian amb cadàvers. Mai abans el governant de Pàrtia havia vist un lluitador tan ferotge. I el fet que es tracta només d'un jove imberb va inspirar una por greu.
  De sobte, els déus realment pagans van decidir ajudar a l'Antiga Roma, i en lloc de retirar-se, Julian va tornar la religió dels seus avantpassats a la Terra! I ara és Hèrcules o el fill d'Hèrcules lluitant contra l'exèrcit part.
  I Dartagnan Edmond s'estava enfuriscant cada cop més. Va llançar objectes pesats i punxants. Va apunyalar i aixafar els enemics de l'Antiga Roma, i les seves espases semblaven un llamp irresistible. El nen terminador va inspirar la resta dels romans. Cridant: Hèrcules! Hèrcules amb nosaltres! Es van precipitar contra els parts, doblant la seva força per tres. El mateix emperador va lluitar.
  En Julian només tenia una alçada lleugerament per sobre de la mitjana, però ben format i guapo. En el moment de la seva mort, només tenia trenta-dos anys, i no se sap què hauria esperat a l'Imperi Romà si l'apòstata hagués viscut més. Però ara, sembla, els parts s'han fet enrere i han començat a retrocedir.
  I la resta de l'exèrcit romà va afegir calor. El rei Indemon va intentar capgirar el rumb de la batalla i amb un miler d'immortals selectes va entrar a la batalla. Però aquest va ser el seu error fatal.
  Edmond Dartagnan va cridar l'atenció sobre un de molt gran: més alt que Ratslayer, l'alçada d'un home, amb una corona i espatlles, com un armari amb cota de malla daurada. I el nen, veient com escoltaven les ordres d'aquest governant, va entendre: és hora d'actuar. I va agafar l'arc deixat caure pel persa. Ràpidament el va estirar amb el peu, de manera que la corda de l'arc gairebé va esclatar. I llavors va llançar una fletxa, acompanyant mentalment el seu vol.
  I precipitant-se, una punxada espinosa va travessar al coll l'altiu rei de Pàrtia, trencant l'artèria caròtida. I amb un pes enorme d'un centau i mig, o fins i tot dos centaus, el governant es va estavellar contra un elefant de tir.
  La mort del rei, és clar, un cop aclaparador per a l'exèrcit. Sobretot quan l'hereu més jove va intentar prendre el comandament, ja que Edmond Dartagnan li va enviar una fletxa. Com a resultat, aquest oponent va resultar ser un escorpí perforat. Els romans, veient l'emperador precipitar-se a la batalla, ara cridaven: ApolЈlo, ApolЈlo és amb nosaltres!
  I Edmond Dartagnan va colpejar els parts amb les mans i els peus nus d'infant, utilitzant tècniques que va llegir en un llibre xinès traduït al llatí.
  I aquest exèrcit bàrbar es va convertir en un vol a l'engròs. Ara els romans perseguien Pàrtia i en aquesta raça de llops no hi havia cap qüestió de perdó i misericòrdia. Ai dels qui fugen, i ai dels qui fugen doblement dels romans.
  L'exèrcit oriental es fonia davant els nostres ulls, i els regiments, legions i cohorts llatins eren inexorables. Ferros i forts, ho trenquen i ho trenquen tot, i maten els nobles...
  El nen, en canvi, brillava amb talons nus i rosats, i va fer córrer un molí amb espases, tallant cinc oponents alhora.
  Victòria completa. Els parts supervivents cauen de genolls i demanen pietat.
  Edmond Dartagnan es va acostar a la crida de l'emperador. El va mirar amb afecte. En l'antiguitat, les persones són una mica més baixes que en segles posteriors, i en un somni el nen s'imagina que és més gran. Així, segons els estàndards romans, el nen Dartagnan sembla tenir catorze o quinze anys. És a dir, ja es pot considerar un home, encara que sense barba. Julian va mirar les seves rascades i contusions i va preguntar amb un gran somriure:
  - Ets un déu?
  Edmond Dartagnan va respondre honestament i justament:
  - Sóc humà!
  Julian va sospirar molt i també va respondre sincerament:
  - És una llàstima... Ho sento molt!
  Això va fer enfadar el noi del terminador, i va respondre amb duresa:
  - No hi ha res de què lamentar! Home, això sona orgullós!
  Julian va assentir amb aprovació i li va donar una palmada a l'espatlla al nen:
  - Ben dit! Aquest home sona orgullós, i ha de ser orgullós, i no fang a les mans d'un terrisser!
  L'exèrcit va murmurar en aprovació. El sacerdot en marxa va començar a preparar un servei de pregària pagana amb motiu de la victòria. Julian va decidir reviure els antics cultes. Un d'ells és el culte a Júpiter, Mart i Mitra. Encara que és evident que cal modernitzar la fe pagana. Aquí s'han proposat diverses idees. Al cap i a la fi, ja hi ha un ensenyament sobre els Camps Elisis, un paradís per als guerrers i la gent heroica, els experts. Llavors, per què no convertir-lo en doctrina oficial? Seràs sotmès a l'emperador, podràs distingir-te en el servei i aconseguiràs un harem a l'altre món, i hi celebraràs festes nobles, sent per sempre jove i fort! Llavors, per què l'elit llavors la doctrina de Crist?
  El nen orgullós Edmond Dartagnan, a qui tampoc li agradava gaire el cristianisme tradicional, amb dos cors i cruel, va comentar:
  - L'home mateix és el ferrer de la seva pròpia felicitat, i el terrisser del seu èxit!
  Julian va allargar la mà al noi, la va estrenyir amb calor i va suggerir amb tota sinceritat:
  - Sigues el meu fill i hereu! Ets savi més enllà dels teus anys, i tens una força sobrehumana!
  Després d'això, l'emperador va treure l'anell dels Cèsars del seu cinturó. Aquest anell el porta normalment l'emperador a qui ell tria per ser el seu successor, i sol ser un signe d'adopció.
  Edmond Dartagnan es va posar l'anell al dit índex i va dir amb entusiasme:
  "Espero ser digne de convertir-se en fill de l'emperador..."
  Julià va derrotar l'exèrcit part i va tornar a assetjar la seva capital ben fortificada. L'aparició d'Edmond Dartagnan va ser rebuda amb alegria. L'emperador romà va besar el nen i el va aixecar amb mans fortes per sobre d'ell, dient:
  - Gràcies a Déu! Ja pensava que estaves mort!
  L'Edmond, adonant-se que la veritat no és tan fàcil d'explicar, colpejant els seus peus nus, va respondre:
  - Sincerament, Majestat és el meu pare de debò, aquest és ApolЈlo i de vegades em porta a l'Olimp i a altres mons perquè no m'acostumi massa a la gent!
  L'emperador, sobrenomenat a la història real com un apòstat, es va sorprendre:
  - Has vist l'Olimp?
  A Edmond Dartagnan, com a tots els nois intelЈlectualment desenvolupats, li agradava compondre i, per tant, va confirmar fàcilment:
  - Sí!
  Julian va exclamar amb admiració:
  - I vaig veure Júpiter!
  El noi cavaller, somrient àmpliament amb dents de perla, va respondre:
  - El meu avi Júpiter et saluda! I et desitja èxits! De manera que l'Imperi Romà va conquerir el món sencer! I tot l'univers!
  L'emperador va exclamar a tot cor:
  - Gràcies als déus! Que portin la victòria!
  L'hereu va suggerir de seguida que no es retardés l'assalt, ja que la zona del voltant estava devastada i era massa difícil per a les tropes romanes aconseguir menjar i beure per a elles mateixes.
  Edmond, armat amb el millor arc romà, que també va millorar, va anar a caçar. És millor pensar en el pla d'assalt, veure la fortalesa en si i alhora matar enemics.
  Edmond Dartagnan va disparar des de lluny a un guerrer amb plomes escarlata al casc. En resposta, núvols de fletxes van volar cap al nen. Però el jove guerrer no els va fer ni la més mínima atenció: encara no van arribar i van fer fora els oponents amb fred, i ell mateix, amb un pas ràpid, de tant en tant, anant a córrer, va vorejar la paret.
  La ciutat era realment gran, no molt més petita que Roma, i envoltada d'alts muralles. Trajà el Gran i molts altres conqueridors no el podien prendre com a propi. Però aquí hi ha en realitat la força principal de Parthia. Conquereix-la, i els teus dominis de Roma es poden estendre fins a l'Índia.
  El nen Edmond es va adonar que les muralles de la ciutat eren gairebé a tot arreu grans, gruixudes i irregulars. Per agafar una ciutat així, necessiteu moltes escales llargues i no és segur que les trobareu. La protecció és una mica més feble, on la ciutat és banyada pel riu, hi ha un torrent tempestuós. És possible desviar el riu, però caldrà almenys dos mesos de feina. Aleshores, quines són les altres maneres?
  Per exemple, volar la paret i trencar la bretxa! La manera més fàcil, però necessites explosius. Però no lluny de la ciutat hi ha un bosc impressionant. I amb certa habilitat, es poden fer explosius amb... serradures, afegint-hi els minerals i sals més senzills. I amb els seus talons nus, el nen va sentir que hi havia tals minerals i sals a la terra.
  El millor és soscavar la part més alta del mur, on s'ha acumulat el major nombre de soldats enemics. Ara els parts es penediran d'haver-se atrevit a anar contra Roma.
  Edmond Dartagnan, després d'haver disparat quatre carcaixos, va tornar al campament i va informar feliçment a Julian:
  - Els déus em van dir com agafar la fortalesa! Però deixa que els teus guerrers serveixin el nostre ritual!
  L'emperador romà va ordenar estrictament:
  - Obeeix el meu fill com tu m'obeixes!
  I l'exèrcit, que havia vist Edmund Dartagnan en acció, va fer una salutació a canvi. I el nen, el Tsesarevitx, donava ordres activament. Primer cal tallar els arbres i triturar finament. I serà una força letal molt xula contra els enemics de l'Antiga Roma.
  Necessites barrejar molta serradures amb minerals, i després obtindràs una poderosa bomba de l'antiguitat. Hauria de funcionar molt més eficaçment que la pólvora i no pitjor que la nitroglicerina. Aquest és realment el noi del terminador concebut. A més, el mateix Edmond va tallar personalment el bosc i va triturar troncs en escuts i serradures.
  El tors nu i musculós del nen brillava de suor, i semblava que el nen fos fos en bronze.
  Creient en la voluntat dels déus, l'exèrcit romà va treballar de manera molt amistosa, harmoniosa i enèrgica. Ràpidament es van construir serradures i potents escuts de fusta. És cert que els parts van intentar fer una sortida.
  Edmond Dartagnan va agitar alegrement les seves dues espases i la cavalleria va sortir de l'emboscada. Un parell de milers de perses van ser envoltats. El nen-cavaller fotent el seu líder amb el peu a la mandíbula, obligant-lo a perdre moltes dents. I llavors el seu parell d'espases funcionaven com si fossin navalles. I els parts estaven en una bossa, i envoltats per l'exèrcit més valent del món.
  Sí, ara molts bàrbars lluitaven a l'exèrcit romà, però això el va fer més fort, absorbint tant sang fresca com noves tècniques de lluita.
  Edmond Dartagnan més que altres va tenir èxit en aquest tall. I a propòsit, el nen es va arrossegar en grans bassals de sang per ruixar els soldats romans. I els va agradar, va resultar que reben la gràcia divina, la força i la bona sort del mateix fill d'ApolЈlo.
  Igual que molts a Roma es van alegrar del retorn dels antics cultes pagans. I amb gran plaer van resar a la Fortuna i a Júpiter.
  El nen terminador semblava confirmar, tallant els perses per la meitat d'un sol cop, que la fe dels pagans atorga poders còsmics colossals. I que pràcticament qualsevol persona, si ho desitja, pot convertir-se en un déu i fer miracles!
  El cristianisme, en canvi, semblava massa hostil als plaers de la vida i, per tant, poc atractiu. A més, encara hi haurà aquest paradís? I algun dels que viuen al segle IV va veure el Crist ressuscitat?
  Sí, és molt difícil creure en l'omnipotència d'un crucificat, desgraciat, fins i tot per a una ment refinada. I més encara als bàrbars, o als romans, que valoraven el culte a la força i per als quals la creu era una vergonya. Que el Déu totpoderós s'humiliés fins a la mort a la creu, semblava una bogeria i creure en això...
  I els seus déus són senzills, entenedors, humans... I ningú va oferir una resistència seriosa als cultes reviscuts!
  I ara els guerrers de l'arròs, encara que la meitat d'ells no siguin llatins, sinó bàrbars compleixen amb entusiasme les ordres de l'emperador i del seu Fill i Fill d'ApolЈlo.
  A la nit ja es prepara prou serradures i minerals. Edmond Dartagnan no va esperar a l'alba, però va ordenar que el carro fos traslladat immediatament al punt central de la defensa enemiga.
  I el trofeu de cavalls parts es va precipitar juntament amb la càrrega mortal cap a la torre dels reis. Els van impulsar, cremant el capçal i les cames amb torxes enceses i cops de llargs fuets. I encara que els perses van obrir foc indiscriminat a la foscor de la nit, ja era massa tard.
  Edmond Dartagnan, per augmentar la veu, va cridar a través d'una enorme banya de llautó:
  - Que es compleixi el nom dels Déus! Que Júpiter ajudi!
  Va esclatar de manera que fins i tot a un parell de quilòmetres dels caps dels romans els van treure el casc del cap. Però els parts van patir mil vegades més. El refugi principal de l'ona explosiva es va llançar més amunt i les parets es van aixecar. Molts centenars de soldats perses van ser assassinats a l'acte, i fins i tot més parals...
  Edmond Dartagnan, que també va ser empès per l'explosió, va caure de genolls, però de seguida va saltar. El noi cavaller va tornar a bordar:
  - I ara els amics ataquen! Per a la glòria del nostre Déu ApolЈlo!
  I es va precipitar primer, descalç, amb la pols enganxada a la sang dels talons infantils. I darrere seu es precipità tot l'exèrcit romà, innombrables, en tot cas, en un malson.
  Edmond Dartagnan va ser el primer a arribar a la posició dels parts i va pujar ràpidament per sota la paret ensorrada. El noi del terminador estava molt emocionat. Va tallar tots seguits, tot i que ja estava clar que els parts havien perdut la capacitat de resistir realment. La seva moral va baixar, i tot el desig d'oposar-se als romans es va evaporar. Però tot i així, l'extermini va continuar i es va produir una autèntica massacre.
  El nen terminador va colpejar un dels nobles perses amb el taló nu a la barbeta i es va trencar la mandíbula i el coll. Va caure directament a la caldera de quitrà bullint que els parts havien preparat per abocar sobre el cap dels romans atacants.
  La resina es va vessar i diversos perses, espantats, també van caure als calders i s'hi van rostir vius.
  Oliver Twist, blandint les espases i travessant una altra clariana, va cantar tota una balada:
  Sóc un cavaller de Roma i l'espasa...
  El Senyor m'ha cridat a la batalla!
  El món va tenir un botxí alhora,
  I millor lloeu la Fortuna!
  
  Va decidir reviure el gran somni
  Aquell home s'ha fet fort com Déu!
  I es va enamorar, la saviesa, la bellesa,
  En què s'incorpora la pressa dels cors al metall!
  
  No, no era un pagan, Cèsar era,
  No coneixia el seu igual en el rati...
  I Roma amb glòria radiant,
  Desafia la por: Satanàs!
  
  Tot es convertirà en pols
  Però només l'esperit és immortal!
  Troba força en les paraules
  Que no ens ho diguin en veu alta!
  
  Creu-me, una persona no és un cadàver,
  És el millor, sempre viu...
  El raig de glòria no s'ha apagat...
  Estrella als cors de l'amor!
  
  I què és la sang
  Ella ens dóna vida...
  Del dolor hi ha amor
  I aferra't a ella!
  
  Creu que no ets feble
  I era fort d'esperit!
  Que l'esclau mori en la carn,
  Nosaltres ens encarreguem de la brida!
  
  Quan venços la covardia
  I l'horror salvatge perirà...
  Llavors us eleveu per sobre dels terrats,
  Déus comptant les cares!
  
  L'Olimp vindrà, encendre el foc,
  I hi haurà llum...
  Però no toqueu l'heroi feble,
  Client oftalmòleg...
  
  Qui trepitja un petit cuc,
  Ell mateix no val res de cor!
  I la meva gran passió
  Sota la cua dues xips de pebrot!
  
  En resum, vingui Belobog,
  Em convertiré en ApolЈlo...
  Ratllarem zeros amb un bolígraf,
  Tenim milions al darrere!
  I amb cada cop del noi musculós, semblant a Hèrcules, algú queia. I els perses van colpejar els seus genolls i van cridar de manera desgarradora demanant pietat.
  La capital de Pàrtia havia caigut, i ara hi onejava la bandera romana.
  Els presoners van caure de cara i van besar les gràcils rastres dels peus nus del nen-deïtat que va fer les obres d'Hèrcules.
  Edmond Dartagnan va agafar la clau d'Àsia amb les seves mans fortes i es va acostar a l'emperador Julià. Va donar les gràcies a l'hereu i li va tornar-li dient: "Glòria a ApolЈlo".
  Julian construeix una nova capital. Edmond també va començar a somiar amb tot com una mica accelerat, com una pelЈlícula... Aquí va tornar a trobar l'emperador Julià. El regne part, del qual els romans van tenir tants problemes derrotats, i Julià, que ja s'anomenava el Gran, van decidir restaurar Babilònia.
  L'aparició d'Edmond Dartagnan, el fill nomenat de l'emperador i que era considerat fill d'ApolЈlo, va ser percebuda pels romans com un signe dels déus.
  Davant del nen, les Vestals esquitxaven pètals de rosa. L'Edmond els trepitjava amb els peus descalços i, orgullós, traient el pit, marxava com un triomfant. Els pètals li feien pessigolles als talons nus agradablement, i l'estat d'ànim va augmentar a partir d'això. Julian va donar la mà al nen, callat pels treballs militars, dient:
  - Ai fill meu! Vaig ordenar als tresors capturats als parts que us fossin una estàtua daurada, inserint maragdes en lloc d'ulls! Com que ets fill d'ApolЈlo, llavors ets com el mateix Déu de la bellesa i de l'art militar!
  Edmond Dantes va respondre modestament, creuant els braços sobre el pit musculós d'un adolescent fort:
  - Sóc com un déu, sent un home!
  Julian va assentir amb el cap al noi fort, molt com ApolЈlo en la seva adolescència, i va anunciar:
  - Per la teva part i en honor a l'inici del ressorgiment de Babilònia, organitzarem lluites de gladiadors!
  Edmond va dir sincerament:
  -Menys sang! Els nostres déus no requereixen sacrifici, sinó coratge i valentia!
  Julian va estar d'acord amb això:
  - Que sigui així! Però aquells parts que no es resignaven han de morir en batalles de gladiadors per no causar nous problemes a Roma!
  Edmond D'Artagnan, Jr. va respondre a això:
  Que els déus decideixin el seu destí! Només que dones i nens no participin en aquests!
  Julian va respondre ambigua:
  - Els que no són perillosos per a nosaltres no participaran en la dansa de la mort!
  L'estàtua llançada a Edmond D'Artagnan era fins i tot més alta que la mida natural, i els ulls maragdes cremaven. A les seves mans, el nen-deïtat sostenia dues espases amb fulles d'acer i empunyadures adornades amb robins. Els músculs de relleu eren força coherents amb l'original.
  Després hi va haver una sumptuosa festa, i ja durant la festa es va celebrar la primera lluita de gladiadors. Dos parts curosament rentats i oliats van lluitar. Es van atacar mútuament amb espases. El més gros va perdre diversos cops d'espasa al pit i l'estómac, es va esfondrar a la sorra. La lluita va resultar efímera i gairebé tots els romans, insatisfets amb aquest resultat, van inclinar els dits cap avall: acabeu-lo! Oliver es va abstenir. No volia semblar cruel o misericordiós.
  El part sense cap mena de consciència va apunyalar el seu compatriota. En això, de fet, van acabar les actuacions de gladiadors. Només cap al final de la festa, quan Julià, com Neró, va cantar una cançó, els soldats van tornar a ser cridats a l'estadi. Aquesta vegada eren dos adolescents.
  Van lluitar prou temps, causant-se moltes ferides mútuament. I al final, completament esgotats, es van perforar el pit amb les espases i es van quedar congelats.
  Edmond va colpejar amb el peu descalç i va comentar amb disgust:
  - El teu pare va prometre que no hi hauria nens en el duel de gladiadors!
  Julian va respondre decididament, donant cops de puny a la taula:
  - I aquests no són nens! Ja en tenen catorze!
  Aquest desenllaç va provocar una certa decepció entre els romans, i van esbroncar els combatents morts.
  Edmond no es va oposar. Ell mateix no considerava nens de catorze anys. Si un nen ja pot estar amb una dona, no és un nen!
  Sí, i en aquells temps en aquests anys a Gascunya es casaven i es casaven. Antiguitat i Edat Mitjana són un!
  Els combats de gladiadors van començar l'endemà.
  Els parts van lluitar entre ells. Estaven furiosos, tirant-se i apunyalant. Es va vessar molta sang i suor.
  Ja en la primera batalla, vint persones van lluitar per cada bàndol. Els que van sortir primer amb lloms verds, i els segons amb grocs. La batalla va continuar amb diferents èxits. Van guanyar els verds, dels quals només tres van quedar dempeus, i fins i tot aquells van resultar ferits greus.
  El segon duel va resultar una mica menys sagnant que el primer.
  Aquesta vegada hi havia quinze homes a cada costat. Alguns amb embenats taronja, altres de blau. Les botes pesades ressonen contra la sorra. Els mateixos gladiadors estan mig nus, molts són peluts, per la qual cosa l'espectacle és força bàrbar i tens. Orange semblava més fort, tot i que en general la lluita va resultar competitiva. Hi va haver un tossut intercanvi de cops, sang degotava.
  Els dos costats es balancejaven com la brisa d'una onada.
  Orange va demostrar ser més fort, dels quals cinc guerrers es van posar dempeus. I aquells blaus que eren munts, però els van matar, els romans no els van perdonar.
  Les batalles estaven en ple apogeu. Aquí, per exemple, tres lleons i cinc parts amb espases contundents. La banya va resultar sagnant... Aquesta vegada la sort va somriure als lleons, excepte també als animals, i les espases van ser donades als captius curtes, rovellades i sense esmolar durant molt de temps.
  Llavors van entrar al ring adolescents, armats només amb punyals. Hi havia tants crits, crits, mossegades. Es van entrellaçar en una abraçada i es van apunyalar mútuament amb les seves puntes, van colpejar, es van donar puntades de peu. Els nois estaven tan furiosos que ni tan sols van mirar qui era en quin equip. S'acaben de matar, mutilar i acabar a l'acte.
  Un d'ells fins i tot va arrencar el cor de l'altre del seu pit musculós, provocant que aquest morís per un fort xoc de dolor.
  Què dur i fàstic que és, però alhora sagnant i emocionant. Quan experimentes una barreja d'emoció, plaer i alhora fàstic, quan els adolescents nus, suats, sagnants i tallats es turmenten i es mosseguen amb armes.
  I en l'antiguitat, neixen molts nens i un gran nombre de nois participen en lluites de gladiadors. Són béns menys valuosos i no són tan lamentables. Sovint els joves esclaus lluiten completament nus, i sempre descalços.
  Les dones gladiadores també estan gairebé sempre descalces, excepte les més famoses d'elles. Aquestes noies es posen sandàlies elegants per emfatitzar el seu estatus superior.
  Els esclaus no han de portar sabates fins que arriben a l'edat adulta, només quan fa fred se'ls dóna sabates de fusta aspra perquè el bestiar valuós no es doblegui pel fred. I si un nen és naturalment fort i pot suportar la neu, prefereixen deixar-lo sense túnica. Els fills dels romans lliures, i sobretot dels patricis, porten sandàlies o sabatilles, i botes en temps fred, per ser menys esclaus.
  Edmond D'Artagnan és, per descomptat, com el fill del déu ApolЈlo, per sobre d'aquests prejudicis. Però alguns captius part, mirant el nen amb uns pantalons curts assegut al costat de l'emperador, sembla que el van confondre amb un kozhnik honorari i van xiuxiuejar.
  I l'oïda d'Edmond és molt aguda, i és desagradable quan penso en tu així. Dos esclaus mig nus es van acostar al príncep i van començar a fer massatges agradables als peus nus del nen. Se sent molt bé ser tocat per noies asiàtiques. Pel que sembla, també es van capturar esclaus a la Partia conquerida.
  Només li va quedar dempeus un dels adolescents, que, però, tampoc es va poder mantenir dret a causa de les nombroses ferides i es va posar de quatre potes.
  La següent lluita va ser una mica més exòtica. Quatre cocodrils contra dues dotzenes de parts amb pals. I només un tenia una destral a les mans. Els caimans es van precipitar contra els presoners, i aquests van colpejar amb pals en resposta. Alguns parts van fugir. El cocodril és un animal que fa molta por. Quan la boca fes clic, el part mossegat va morir amb aquestes dents.
  I l'altre guerrer ja ha perdut les cames, i l'altre braç. I els cocodrils gladiadors mengen molt amb gust.
  Un persa alt amb una destral va tallar el caiman amb una destral. Ni tan sols va reaccionar: va resultar una pell tan forta. I tot batega en fila i s'afanya a devorar tots els que han caigut sota els ullals.
  Va aparèixer l'embolic sagnant. I va començar a estendre's per la sorra i la grava.
  Edmond D'Artagnan va començar a coquetejar amb noies esclaves... I es va despertar!
  
  LA TERCERA GUERRA MUNDIAL EN QUARANTA-CINQUE
  ANOTACIÓ
  Stalin va atacar amb traïció els aliats i va iniciar la tercera guerra mundial. Les tropes soviètiques van aconseguir inicialment un èxit considerable, però la felicitat en la guerra és variable.
  . CAPÍTOL 1
  El 30 de maig de 1945 va començar una nova guerra entre la Unió Soviètica i les forces aliades. Stalin va decidir que Occident s'havia d'eliminar abans d'adquirir una bomba atòmica.
  I va començar la guerra. L'URSS tenia uns set milions de soldats i oficials al front. Occident tenia aproximadament el mateix nombre d'infanteria de diversos tipus. I diferents països. Els aliats tenen més de vint mil tancs i canons autopropulsats contra quinze soviètics. És cert que l'URSS té IS-2 pesats, mentre que els aliats pràcticament no tenen aquests monstres. Potser, llevat de vint dipòsits Tortila de vuitanta tones de pes. Però els aliats tenen "Pershings", que són superiors al T-34-85 en armament i blindatge frontal, i "Churchills", que estan molt millor blindats que els trenta-quatre.
  També hi ha, encara que no, un "Supershing" massiu amb un canó de 90 milЈlímetres de canó llarg i potent amb una longitud de canó de 73 EL i una armadura frontal més gruixuda. També és un cotxe molt perillós. Però el més massiu "Sherman". En blindatge i armament, aquest tanc és a prop dels trenta-quatre. En visibilitat, encara millor en òptica. Les velocitats són aproximades, igual que el pes. "Sherman" és realment alt i menys estable, és més difícil dissimular-ho. Però és molt més silenciós en moviment. T-34-85 és molt més fort.
  És cert que el cotxe dièsel soviètic té una gran reserva d'energia i crema menys.
  Alguns Sherman - "Firefly" estan equipats amb una pistola de disset peus i són superiors als trenta-quatre i el poder perforant de l'armadura. Però aquests no són els més massius.
  En general, els aliats no semblen ser més febles a terra. Tenen prou metralladores i metralladores.
  Però la infanteria soviètica és més endurida i té més experiència en combats intensos amb l'enemic. En aquest sentit, l'Exèrcit Roig és fort.
  En aviació, la superioritat de les forces està del costat dels aliats. Sobretot en el bombarder. I sobretot en avions de quatre motors. Els caces soviètics són millors en la maniobrabilitat dels vehicles aliats, però inferiors en armament i velocitat.
  Per descomptat, la decisió de Stalin és, a primera vista, una aposta. Però els ass soviètics són millors i més productius que els occidentals. I el més important, vaig confiar en la sorpresa.
  I aquest és un gran poder quan atacs de sobte. I llavors l'Exèrcit Roig va poder agafar els aliats per sorpresa. I batem-los.
  Aquí hi va haver un cop sobtat i molt fort.
  Les tropes soviètiques es van encaixar els primers dies.
  La tripulació de l'Elizabeth va lluitar al SU-100, i va enviar carca rere proyectil.
  La noia va pressionar els dits nus sobre la palanca, i com si estigués disparant amb una força mortal.
  Aquí teniu les dones que necessiteu.
  I es tallen molt bé en patates.
  Isabel, aixafant les tropes dels aliats, va emetre:
  - L'alegria ens espera, la classe més alta!
  Ekaterina va colpejar amb l'ajuda del seu peu nu i cisellat i va xisclar:
  - Per alegrar-se de la victòria i no plorar l'amargor de la derrota, cal la suor de la diligència i una espurna de talent!
  L'Elena va xiular, mostrant les dents i fent l'ullet:
  - Un soldat sent en el seu cor quan ha d'anar a l'atac, i un polític que fa temps que està al fetge envia a matar!
  Efrosinya va prémer el pedal amb el taló nu, va enviar un projectil de força mortal i va emetre:
  - Al soldat de vegades visiten dubtes sobre la competència del comandament, però el polític, sens dubte, no és competent, això en la capacitat de mentir!
  El SU-100 va penetrar amb confiança a tots els tancs aliats des de llarga distància i va mostrar la seva eficàcia.
  L'Elizabeth va donar una puntada de peu amb l'ajuda dels seus dits nus i va xisclar:
  - Un soldat és fill d'una àguila que picoteja un adversari i revolotea pel cel, un polític és fill d'una guineu que es caga al cap i porcs al marge!
  L'Ekaterina va donar un cop de puny amb l'ajuda d'un taló nu, rodó i rosa i va arrossellar:
  - A la batalla, els valents el van derrotar abans que comencés la lluita, el covard va perdre sense entrar a la batalla, el polític va enganyar fins i tot abans del repartiment de trofeus!
  L'Elena va riure, va empènyer el mugró escarlata cap avall, va enviar una mort mortal i va xisclar:
  - En una batalla, les forces sempre són desiguals, algú és més fort, algú és més feble i tots són igualment bons per fer política!
  L'Efrosinya, també, bateja amb els dits dels peus nus i els coucs, mostrant les dents:
  - A la batalla, un soldat gargoteja amb una metralladora i un polític de darrere li toca la llengua sense èxit!
  Elizabeth va assenyalar mentre disparava contra els tancs aliats:
  - Un soldat no necessita ser estimulat per fer una gesta: sempre està preparat i un polític us culparà en qualsevol moment!
  Ekaterina va colpejar, amb l'ajuda del seu taló nu, va trencar un altre tanc i va xisclar:
  - Un soldat, com un gat, té nou vides, i un polític, com un diable, té un milió de màscares!
  Elena amb gran activitat va disparar projectils mortals a l'enemic i va xisclar:
  - Un soldat, encara que estigui malalt físicament, està sa mentalment, i un polític sempre està obsessionat amb les ganes doloroses de fotudar el votant!
  Efrosinya va assenyalar agressivament, enviant petxines de força letal amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Els robots no poden emmalaltir, els soldats reals no es rendeixen, i els polítics per naturalesa no poden evitar fer malbé!
  La màquina va continuar exterminant els aliats. A més, l'assecat també va perforar tant les armes com la infanteria enemiga.
  I els pilots soviètics també van lluitar al cel.
  Les quatre belleses van atacar al cel. Van lluitar com gegants en bikini i descalços.
  Noies tan boniques i lluitadores.
  Natasha Sokolovskaya va colpejar l'enemic del seu caça, va colpejar el cotxe i va arrollar:
  - Un guerrer és un guerrer tres vegades, un polític és un porc un milió de vegades!
  Anastasia Vedmakova també va colpejar el ganivet amb els dits nus i va xisclar:
  - Un soldat és en primer lloc un home i, en segon lloc, un guerrer, un polític és un porc en primer grau i una guineu en segon!
  Akulina Orlova, aixafant els nazis i fent servir els seus dits nus, va assenyalar:
  - Una dona descalça pot avançar a qualsevol home calçat, és fàcil per als seus peus sense sabates, és difícil viure sense cervell!
  Mirabela Magnetic la va agafar i amb l'ajuda dels seus dits nus va enviar un regal de mort i va xisclar:
  - A una dona no s'avergonyeix de lluir el seu taló nu, és molt pitjor si un home et calça i li arrenca tres pells!
  La noia va lluitar a l'aire desesperadament i amb habilitat. Van abatur avions aliats.
  La Natasha, una guerrera amb bikini, va fer fora un altre cotxe enemic amb l'ajuda dels seus dits nus i va piular:
  - Un polític pot empènyer com un tanc, però la seva armadura és com la gelatina de diarrea verbal!
  Anastasia, disparant amb els dits dels peus nus i colpejant l'enemic, va dir:
  - Un soldat pot agafar polls en una campanya, però un polític que està a la rereguarda ja és un poll de fem per vocació, i fins i tot porcs tot el temps!
  Akulina, una guerrera dura, va donar una bufetada a l'enemic amb el seu taló nu i rodó i va donar:
  - Un polític és aquella ovella de la qual no trauràs llana per a les botes de feltre, però tu mateix beureu sopa de col amb sabates de líber!
  Mirabela va estar totalment d'acord amb això, i va intervenir amb el seu peu descalç cisellat:
  - Un porc dóna carn i cansalada a la gent, i un polític de porc només es penja fideus a les orelles i posa formatge a una ratonera!
  La Natasha va utilitzar la tècnica del barril, va abatre un altre avió i va xisclar:
  - El discurs del polític és una farineta sòlida i una mescla de promeses, i una mica més de formatge d'una trampa per a ratolins, aquest menjar només causa una úlcera de decepció!
  Anastasia va riure i, fent l'ullet dels ulls de color safir, somrient enginyosa, va dir:
  - El soldat estima les dones i la Pàtria, el mateix polític és com una dona capritxosa i estima el poder sobre la Pàtria!
  Akulina va comentar agressivament, fent l'ullet dels ulls de maragda i fent servir els seus peus nus:
  - Un soldat vol aconseguir una gesta i convertir-se en un heroi, un polític sempre troba l'oportunitat de cometre la mesquinesa i obtenir una recompensa!
  Mirabela, amb gran enginy i brillant aplomb, va dir, mostrant les dents:
  - Si un soldat no compta les estrelles, tard o d'hora les guanyarà amb tirants, però un polític, que es considera una estrella, ni tan sols es mereixia una creu a la seva tomba!
  En els avions, les noies ràpidament anotaven les factures. Però és clar que la lluita va ser ferotge.
  Les tropes soviètiques els primers dies van trencar profundament les defenses i es van encaixar en posicions enemigues.
  El tanc IS-3 acabava de començar a arribar al front. Aquesta màquina té una torreta molt bona, sobretot pel que fa a l'armadura frontal. És cert que el dipòsit en si pesa tres tones més que l'IS-2 amb un xassís i un motor similars.
  L'Alenka condueix aquest cotxe amb altres noies. I el tanc lluita impenetrable al front per les armes dels aliats.
  Alenka, amb l'ajuda dels seus dits nus, va disparar contra l'enemic, va dividir l'armadura del Sherman i va xiular:
  - Un soldat no sempre troba un lloc sota el sol, però la seva ànima és brillant, un polític de vegades ocupa el lloc d'una lluminària, però el mateix diable és en esperit!
  Anyuta també va disparar les seves metralladores i va comentar amb enginy:
  - El soldat busca la glòria i vol sobreviure, el polític ja ha trobat vergonya i vol viure en gran manera!
  Alla, aquesta noia pèl-roja amb una força furiosa, va enviar un projectil amb l'ajuda dels seus dits nus i va xisclar:
  - Un soldat saluda, i es queda amb honor, un polític llisca un porc, i ell mateix segueix sent un senglar sarnoso!
  La Maria, aquesta noia de cabells daurats, va prémer la palanca amb el taló nu, enviant un regal mortal de mort i va piular:
  - El servei del soldat no permet fer créixer el ventre, però després d'haver perdut el ventre, un guerrer guanya la immortalitat en el cor de la gent i un polític, després d'haver treballat el ventre, només es queda al fetge!
  Olympias, colpejant l'enemic amb els seus talons nus, va dir:
  - El soldat no estalvia la panxa i no té panxa per això ens estimen les noies, el polític tremola l'estómac i s'enfonsa el mamut, i per això ens odien els votants!
  Les noies, com podeu veure, han divergit completament. I estan al tanc IS-3 fent ràbia com uns gegants.
  I vèncer les tropes dels aliats.
  Churchill i Truman només van negar amb el cap. Així que va resultar una derrota catastròfica de les seves tropes. L'Exèrcit Roig ja havia arribat al Rin, formant diverses calderes.
  Tanmateix, encara no està tot decidit. Premses d'aviació aliades. Els bombarders són molt poderosos i amb un poder de matança colossal.
  El B-29 és generalment molt perillós amb dotze metralladores. És tan fàcil que no el pots aturar.
  I bastant ràpid. Comparable en velocitat a Yak. No, no ho pots agafar.
  Les noies, he de dir, són molt agressives i boniques a l'aviació soviètica, i no les pots aturar tan fàcilment. Poden enderrocar qualsevol avió.
  Fins i tot el formidable B-29, que té un poder mortal. I enderroca a tothom.
  Stalenida, per exemple, també seia al timó de l'avió. I va abatre un cotxe americà des del seu LA-7, arrollant:
  - Una noia descalça és més feliç que una vella que va ser calçada per xarlatans, prometent una joventut i una riquesa eterna, però en comptes de pell jove se'n van arrencar tres pells!
  La noia va prémer el gallet amb els dits dels peus nus, va enderrocar un altre enemic i va xisclar:
  - El soldat encara no és del tot un general, no és inferior a ell en enginy i coratge, el polític no és del tot Satanàs, però per fer la mesquinesa, encara té alguna cosa a aprendre del diable!
  Steelenida és una noia molt xula i divertida.
  Aquí està colpejant l'avió enemic. El noqueja amb una precisió colossal i diu:
  - El taló femení nu és rodó i seductor, els reis nus amb què els polítics apareixen davant nostre quan se'ns arrenca la màscara, arrodonit en la parla, però fastigós!
  La guerrera mostra la seva acrobàcia i la seva destrucció. I això probablement no és suficient.
  Els aliats estan pressionats pels nostres combatents. Però les tropes nord-americanes tampoc lluiten tan malament.
  Els soldats d'Amèrica disparen amb força precisió. La seva gent està armada, des de la infància i sap colpejar amb pistoles i rifles. I els americans tenen bones metralladores.
  Després que l'efecte de la sorpresa es va reduir una mica, les pèrdues de l'Exèrcit Roig van començar a augmentar.
  Tot i així, Amèrica i Gran Bretanya són països forts amb moltes colònies.
  I fins i tot a l'aire les baralles bullen en peu d'igualtat.
  I els pilots dels aliats no estan malament.
  Natasha Sokolovskaya, lluitant i fent servir els dits dels peus nus, la va agafar i va dir amb enginy:
  - Un pilot no neix alat, li posa ales en la lluita, un polític no neix amb nas, però deixa els votants amb el nas sense dificultat!
  Anastasia, enderrocant un altre cotxe, va piular, mostrant les seves dents nacrades i fent l'ullet:
  - L'habilitat del soldat neix en l'agonia, el virtuosisme polític dóna lloc a l'agonia dels votants!
  Akulina va assenyalar, disparant amb l'ajuda dels seus dits nus de les cames cisellades:
  - Un soldat encara no és un mestre, però aprèn de batalla en batalla, un polític ja no és un àngel, i es fa descuidat d'una campanya electoral a una altra!
  Mirabela, tallant els enemics amb l'ajuda de ràfegues molt ben apuntades i precises, va emetre:
  - Nascut per gatejar no pot volar, però un esclau des del naixement és capaç de volar fins al tron si té la perseverança d'un picot, la intelЈligència d'un mussol i la mirada d'una àguila!
  Van enderrocar cotxes famosament... L'Exèrcit Roig va entrar a Roma. Allà van ser rebuts amb entusiasme pels comunistes italians. I moltes altres nacionalitats.
  Va començar la campanya d'alliberament de l'Exèrcit Roig a Europa. I es va desenvolupar amb molt d'èxit. Tot i que les pèrdues van ser molt grans.
  Un mes després de l'inici de l'ofensiva, les tropes soviètiques ja s'acostaven a París.
  Fins i tot els bombardejos massius no els van poder aturar. Hi va haver un progrés lent però constant. I les pèrdues eren recuperables.
  Hi havia una reposició en marxa, reclutats i soldats d'Europa.
  Els polonesos, romanesos i hongaresos també van lluitar amb els aliats. Hi havia una ofensiva massiva en marxa.
  Els americans i els britànics estaven clarament perdent, però van continuar la guerra...
  El 3 de juliol de 1945 les tropes soviètiques van entrar a París. A la ciutat va esclatar un fort combat.
  Els aliats ja havien patit pèrdues irreparables i s'hi resistien lentament. La derrota dels exèrcits occidentals es va produir gairebé al ritme d'una guerra llampec. Stalin estava molt content.
  Sí, és dolent, és clar, però pràctic. I les tropes dels Estats Units i la Gran Bretanya estaven intentant desesperadament agafar-se.
  I el compte dels presoners va arribar als milions, i la mà d'obra encara és molt necessària als camps.
  Joseph Stalin va dir amb prudència:
  - El més fort guanya a la guerra i el poder més gran està en l'astúcia, així que la guineu sempre s'apodera del lleó!
  Tanmateix, això no és tot. Per davant de la Gran Bretanya, que està protegida per una flota molt potent.
  
  El submarí soviètic "Pioneer" amb una tripulació de noies ataca els britànics.
  La noia Nicoletta envia un torpede a l'anglès amb l'ajuda dels seus dits nus i crits:
  - El soldat s'ho pren no tant per la força com per enginy, el cervell és la part més forta del cos, tot i que no té músculs, i la llengua és la més nociva, encara que darrere de les dents!
  La Tamara, que també va enviar un torpede amb una força mortal amb els dits dels peus nus, va assenyalar:
  - El soldat s'estreny el cinturó per facilitar la carrera, la política fa que els votants s'estiren el cinturó, i s'escampen!
  L'Aurora també va disparar un torpede a l'enemic i va xisclar:
  - Un soldat té ales espirituals i una àguila a l'ànima, un polític té un cèntim de porc en el seu esperit, i una ànima pitjor que un porc!
  Després d'això, les noies riuen i prendran alguna cosa divertida i cantaran, a la glòria de Rússia.
  I tornem a la lluita...
  Resulta que és una guerra en tota regla. França ja ha estat capturada, i l'Exèrcit Roig ha travessat els Pirineus. L'hora de la victòria és cada cop més a prop.
  Aquí teniu les noies a finals de juliol a Madrid.
  Els soldats capturats es veuen obligats a besar els seus peus nus. Ho fan amb ilЈlusió.
  La Zoya comenta amb un somriure:
  - La llengua d'un home llepa de bon grat el taló nu d'una dona, però els homes estúpids encara més volent es deixen fer calçar pels polítics amb la llengua!
  Agustí, els peus descalços del qual estaven plegats de petons pels homes, va comentar racionalment:
  - Els polítics tenen llengües llargues, però mans molt curtes per complir la promesa de boques sense dimensions!
  Svetlana, les soles nues de la qual, lleugerament polsegoses però elegants, eren llepades per dos joves, va dir:
  - Qui té intelЈlecte, mosques picoteja els discursos de mel dels polítics, i qui té la cobdícia de les rates, s'afanya a alliberar formatge en una ratonera!
  I les noies van esclatar a riure, va ser molt divertit i agradable a la seva manera...
  Oleg Rybachenko també va lluitar amb les forces aliades. El nen va llançar una granada amb una força mortal amb els dits dels peus nus i va dir:
  - Els polítics poques vegades són ximples, al contrari, més sovint els ximples són aquells que fan la veu com a polític melliflu, s'arrisquen a ser colpejats a les orelles per això, i queden sense pantalons!
  Margarita Korshunova, lluitant amb un exèrcit poderós, i també llançant regals de la mort amb els dits nus, va cedir, mostrant les dents:
  - El polític és ell mateix un carterista, i és un home de butxaca, i la seva butxaca no té fons, però només se'n pot treure una figa per als votants!
  
  El nen i la nena van riure i van mostrar les seves dents nacrades i molt brillants.
  Oleg Rybachenko, donant una granada amb el taló nu, va assenyalar:
  - L'invasor trepitja el terra amb les seves botes, i la dona trepitja l'home amb els seus peus nus, la terra gemega de dolor, l'home arrulla de goig!
  La noia Margarita va donar una volta i va continuar:
  - El soldat no vol matar, però fa el seu deure a consciència, el polític té set de sang, i no té ni un gram de consciència!
  Els nens van lluitar i van mostrar les seves màximes habilitats de lluita.
  Gibraltar ja està sent assaltada per l'Exèrcit Roig.
  L'Alícia i l'Angèlica es barallen. Les noies, per descomptat, estan gairebé nues només amb calces primes i bronzejades.
  L'Alice va llançar un regal assassí de la mort amb el peu descalç, va sacsejar el tanc Challenger i va arrollar:
  - Un soldat no és un hàmster per abastir-se, ni un gopher per amagar, ni una rata per rosegar-se sol, però realment té dents de lleó quan lluita per una causa justa!
  Angélica, alliberant un esclat letal i enviant un regal de la mort amb el seu taló nu, va cridar:
  - Un soldat és una unitat de combat, un polític és només un militant zero!
  Alícia, atacant i disparant, va dir:
  - Un polític no és un soldat ni un guerrer, però mata molt eficaçment amb una llengua llarga i arrenca el sostre de les frontisses!
  Angèlica, tallant els soldats dels aliats, i tallant-los, va trair, regalant la mort amb el taló nu:
  - El dictador també treu els encenalls de les soques amb una llengua llarga, una serra d'eloqüència!
  Les noies van mostrar la seva classe. Gibraltar va caure. Els britànics capturats van besar els peus nus de la noia.
  L'Alícia va comentar amb força lògica:
  - L'os més fort és la llengua, si no està lligada!
  Angélica va estar totalment d'acord amb això, agafant les cames d'un dels presoners pel nas amb els dits nus:
  - Si un polític té la llengua lligada, aleshores a les polèmiques no recollirà ossos!
  L'Alice va riure, i va notar agressivament els ulls de safir que feien l'ullet:
  - Un polític segueix sent aquell fruit, no madurarà mai per alimentar els votants, però podrit des del moment que s'exhibeix per a la valoració per votació!
  Angélica, mostrant les seves dents nacrades, va dir:
  - Un polític és una fruita que, abocant el suc de l'eloqüència, converteix els votants en verdures!
  I les noies van caure, una sola nua contra l'altra.
  Oleg Rybachenko va comentar filosòficament:
  - Una ampolla de mig litre de vodka és més mortal que una dotzena de Hitler, així que anem a beure el fet que només l'alcohol mata els russos!
  Després d'això, els membres del Komsomol van cantar en cor;
  Noies glorioses del Komsomol,
  Fidels a la carta a la gran guerra...
  La veu de les belleses és sonora,
  No hi ha ningú més bonic a la terra!
  
  La nostra Pàtria es farà bella,
  Construirem un comunisme brillant...
  És perillós lluitar contra els russos,
  El feixisme malvat és destruït alhora!
  
  Vam lluitar una vegada a prop de Moscou,
  Hi va haver gelades fortes.
  Hitler estava aliat amb Satanàs
  I ara el Führer té zeros!
  
  Maria i Lada ens ajuden,
  Els adversaris superen amb valent...
  No hi ha millors belleses que nosaltres,
  L'ós va esclatar de ràbia!
  
  Tot i que la gelada és molt forta,
  Els membres del Komsomol corren descalços...
  Sovint és una llàstima trobar-se amb Judes,
  Donem-los un cop de puny a la cara!
  
  Per a les noies, una cridant a lluitar,
  Atreveix-te a mostrar una batalla ferotge...
  Un membre del Komsomol no amb ànima de bufó,
  L'examen d'estadístiques és simplement un cinc!
  
  mostrarà la gran noia de la classe
  La glòria es confirmarà amb una espasa d'acer...
  Encara som més genials que els dimonis negres,
  Destrossem els mujahidins a trossos!
  
  No tingueu pietat del Führer
  Noies a la glòria eterna per sempre...
  Hi haurà una estrella per a nosaltres, creu en una recompensa,
  I un gran somni fet realitat!
  
  Mai ens agenollarem
  No doblegueu els cavallers en captivitat...
  El nostre mestre és el savi Lenin,
  Per descomptat, jutgem per la ment!
  
  No hi ha Pàtria - La Pàtria és més cara,
  El comunisme sacseja la terra...
  Van donar una bufetada al Führer,
  Teniu un feixisme malvat de martell!
  
  Sabem lluitar amb molta valentia,
  Podrem superar tots els obstacles per asalto...
  Porta una noia de rol en una cartera,
  He anotat el meu número a la meva llibreta!
  
  A prop de Moscou, els nazis van rebre fermament,
  Els seus dipòsits cremaven com una espelma...
  I van fluir lluny dels nostres,
  La noia de Komsomol es talla de l'espatlla!
  
  No donem pietat a Hitler,
  La màquina automàtica de gargots de la noia...
  Tothom fuig perdent els bastards,
  La fermesa de l'esperit rus és un monòlit!
  
  Tenim míssils letals,
  Un avió enlaira per sobre de les estrelles...
  Es canten gestes heroiques,
  Es precipita com una àguila en vol!
  
  Estem encantant noies Komsomol,
  Tots els malvats van néixer per córrer...
  Els dits dels nostres peus nus,
  Per llançar granades ben apuntades!
  
  Quina creu feixista que aconseguiràs
  Estaràs encesa com una aranya...
  Els dimonis turmentaran a l'inframón,
  Qui va servir Adolf - Satanàs!
  Els rèptils tenen el mal a les banyes,
  La metralladora de la noia està gargotant...
  Creieu-nos, estem molt contents amb els hostes,
  I tenim una espasa i un escut fiables!
  
  La noia va fer girar el molí
  Els moltahidins tallaven amb destresa...
  Tan gran anava dirigit al morrió,
  Però ella va escombrar amb el seu foc!
  
  No hi ha un exèrcit més fort a Rússia
  Que de noies descalces i amb pantalons curts...
  No portis un hipòcrita, ets una ximpleria,
  Fugiràs d'ells als arbustos!
  
  La llum blanca brilla com un llamp,
  I una estrella brillant brilla...
  La capital va resistir l'horda,
  La nostra Moscou donada per Déu!
  
  Stalingrad i aquesta és una gesta gloriosa,
  Cada guerrer rus és un gegant...
  Preparem un taüt per als nazis,
  Després de tot, el Senyor és sempre un amb nosaltres!
  
  El poder infinit de l'univers
  Creixem en la fe del paradís...
  El nostre negoci és el treball i la creació,
  Passem els exàmens per a cinc!
  
  Lloeu Lada i Maria,
  Són santes, mares dels déus...
  Ara no hi ha cap barrera per als membres del Komsomol,
  Pel bé dels nostres avis i pares!
  
  Aviat construirem el paradís al planeta,
  No hi haurà dolor ni enemistat...
  Després de tot, el cavaller de la sentència és digne,
  Reflectint l'atac de l'horda malvada!
  
  Temeu i penedeu-vos, enemic del Senyor,
  Et llançaràs directament a l'infern...
  El que adorava l'inframón
  Estarà per sempre en flames!
  
  Honorat Adolf i per això en agonia,
  Fa molt de mal retorçar-se a l'infern...
  Hi haurà ciència per als malvats,
  Has preferit Hitler a Crist!
  
  I per al geni del Komsomol Stalin,
  Aquest és l'ideal universal...
  Els seus nervis fins i tot es van fer més forts,
  Vaig somiar amb tanta grandesa!
  
  Aviat l'era del comunisme
  El poder de la ciència ressuscitarà els morts...
  Les hordes de revanxisme no vindran,
  La banya de bronze de la victòria crida!
  Els membres del Komsomol van acabar de cantar, i Oleg Rybachenko també va decidir cantar pel seu compte, com un home eternament jove.
  A les naus estelЈlars el nen va enlairar,
  Vol competir amb l'enemic a la batalla...
  Encara que el caos regna a l'univers,
  Però un poderós blaster amagat en una cartera!
  
  Guerrer gran lluitador rus,
  Pot moure espases mentre juga...
  Encara que sembla un jove perfecte,
  El poder és calorós maig!
  
  Vol lluitar com un campió
  Molts malvats del planeta s'ompliran...
  Encara que un milió d'hordes ataquen,
  Però el comandant et lloarà amb la victòria!
  
  Un nen amb vestit espacial és un noi elegant,
  L'espasa de l'hiperplasma tallarà en garbes...
  Sovint corria descalç per la neu,
  Per no trepitjar Rússia amb botes!
  
  La veritat real als nostres cors
  Aixequem el cap amb orgull...
  L'esperit que una vegada hi havia en els pares blancs,
  Coneixerem les farinetes!
  
  El poder de la Pàtria és tan gran
  Que la Wehrmacht no s'atreveix a fer-hi front,
  Rússia, glorificant el saber durant segles,
  I no porteu tonteries!
  
  Servim Déu fidelment
  En qualsevol negoci, construïm la creació...
  No entristeixis els nois per les noies,
  La nostra consciència serà bonica!
  
  No, trontollaré en la batalla, un lluitador,
  Encara que em torni un pioner...
  Jesús és el meu germà gran i el meu pare,
  Aboca la seva gràcia amb un aiguat abundant!
  
  Rússia em regala un ram de paradís,
  Les pedres del cel brillen com un diamant...
  La gesta d'un soldat es canta en poemes,
  Tindrem un lloc generós al paradís!
  
  No, serem estúpids entremaliats,
  Fem que el món sigui fresc i bonic...
  El malvat caçador s'ha convertit ara en un joc,
  És molt perillós discutir amb nosaltres!
  
  Les nostres noies són molt bones
  Les dents brillen com perles...
  Ballarem amb ells des del cor,
  Un llamp colpeja l'or del cel!
  
  Tenim un exèrcit poderós
  Construïm vaixells amb canons fins i tot...
  Glòria a Rússia veritable honor,
  Cuinarem moltes farinetes greixoses!
  
  En general, el nen és un soldat valent,
  I derrotarà els adversaris jugant...
  El nen va apuntar la vista a la metralladora,
  El planeta es convertirà en l'Edèn i el paradís!
  
  Ara que Europa ha estat conquerida, hem d'arribar a Amèrica i aterrar a Gran Bretanya.
  Però Anglaterra i els EUA tenen una flota potent. I l'URSS al mar és molt més feble, i no és tan fàcil capturar Gran Bretanya.
  Hi ha una guerra submarina. Aquí l'URSS està intentant utilitzar submarins alemanys. Per descomptat, el propi no és suficient per guanyar.
  Però els alemanys van aconseguir enfonsar la majoria dels seus submarins.
  Els equips estan preparats urgentment per als supervivents.
  La guerra s'ha allargat una mica i hi ha una segona sèrie encara més dramàtica de batalles.
  . CAPÍTOL #2
  De nou Oleg Rybachenko Els déus russos van tornar a la missió de la Tercera Guerra Mundial.
  Va arribar l'any 1946... La batalla es va traslladar al mar i a l'aire. Sempre que la mateixa Gran Bretanya aguanti.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova lluiten a l'Àfrica. Pretenen alliberar les colònies.
  Un nen que sembla dotze anys, juntament amb una noia, també de la mateixa edat, corre per la selva.
  Despulles, rodones, els talons de les cames dels nens parpellegen. Els nois estan preparats per lluitar i tenen ganes de lluitar.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova treballen la immortalitat realitzant missions als fronts de la Tercera Guerra Mundial. I estan contents de lluitar.
  Aquí hi ha nens immortals que van ensopegar amb la base dels britànics. I amb ràbia atacen tot un regiment d'oponents.
  Oleg Rybachenko llança una granada amb els dits dels peus nus i diu:
  - Un nen amb el taló nu li treu les dents a un enemic, un adult que ha estat calçat amb la política segueix sent un gos sense dents que udola a la lluna!
  La noia de la terminació Margarita Korshunova també llançarà un regal assassí de la mort amb els dits descalços i el grinyol:
  - La glòria forta arriba a un soldat no és fàcil, però és intelЈligent, però un polític de tant en tant es troba amb escàndols de notorietat!
  Els nens amb una força fenomenal van aixafar els britànics i van mostrar la seva classe alta.
  I altres nois també van lluitar amb molta pressió a l'Àfrica.
  Dimka i Danka, juntament amb altres nois del batalló junior de l'Exèrcit Roig, van volar a Àfrica. El transport soviètic de sis motors podia transportar fins a dos-cents paracaigudistes armats. Però hi havia tot un batalló de tres-cents combatents de la varietat més jove dels Eaglets de Stalin. Tres-cents nois d'uns dotze anys, que semblaven encara bastant bufats, però en realitat eren nois especialment seleccionats que ja havien rebut una formació militar no feble.
  Stalin volia que el major nombre possible d'adolescents participessin en la guerra. A l'Àfrica, les principals forces britàniques ja han estat derrotades, tot i que encara hi ha fortes guarnicions al Sudan. És cert que les tropes colonials no són del tot fiables i, de fet, les unitats britàniques ... No estan tan ben armades, especialment amb tancs, intenten transferir equips a través de la metròpoli. Per tant, el risc de grans pèrdues en els nois és mínim. Se suposa que està al nivell dels exercicis tàctics convencionals, i la generació més jove guanyarà experiència en la guerra.
  Dmitry i Danka coneixen bé l'alemany (el suposat enemic), així com l'anglès, el castellà i el francès. La seva escola també és d'elit i els nens soviètics, en teoria, haurien de ser els més intelЈligents.
  El noi soviètic, aparentment d'entre els líders, Maxim Tankov, alt i musculós, es va donar la mà i va dir sincerament:
  - No esperàvem que els bielorussos poguessin ser tan forts i intelЈligents. Per exemple, escupi'ns, com els russos de primera! I l'alemany és encara millor!
  Dimka va comentar modestament:
  - I què és tan sorprenent. Potser haurem de lluitar, però si entres en reconeixement i no coneixes l'idioma alemany, quanta informació recopilaràs?
  Maxim va estar d'acord.
  - És cert! Però, en general, els alemanys solien ensenyar que sou subhumans russos. Eslaus, suposadament aquesta és una etapa de transició entre un mico i un home. És a dir, pel que fa al desenvolupament de la intelЈligència, el rus és una mica més alt que una mascota. Quins idiotes eren els nazis!
  Danka enfadat va tancar els punys:
  - Sí, puc incrustar aquestes paraules.
  Maksimka va respondre:
  - Només depèn de mi l'elecció de les armes. Amb els guants posats, ets el campió del mig món, però què passa amb una lluita nunchaku?
  Danka es va sorprendre:
  - I què és?
  El nen de l'elit soviètica volia respondre, però Dimka estava per davant d'ell:
  - Aquesta és una eina agrícola, que a la Xina elimina les garbes. Els mongols-tàtars van prohibir als xinesos portar armes, així que van convertir aquest dispositiu exteriorment inofensiu en un club mortal. Es va desenvolupar tot un sistema de combat sobre nunchucks. Després va ser adoptat pels japonesos a finals del segle XIX. Probablement, va passar d'ells a les tropes de l'URSS.
  Maxim va respondre:
  - Certament no d'aquesta manera. El gran Stalin va convidar fa deu anys a diversos gurus de la Xina, ordenant que l'escola de combat cos a cos de la Unió Soviètica fos la més avançada del món. No s'ha de pensar que els soviètics, essent la nació més alta, no volem aprendre res dels altres pobles. La nostra escola militar soviètica requereix la màxima consideració del factor humà.
  Danka va assentir.
  - I bielorús també. Stalin va dir: la tecnologia durant el període de reconstrucció ho decideix tot! I després, en el segon pla quinquennal, va desenvolupar la idea: els quadres ho decideixen tot!
  Dimka va dir el contrari:
  - He de dir que no tot està bé amb el factor humà. Per exemple, el nivell de formació tècnica dels soldats està endarrerit. Però en general.
  Max va suggerir:
  - T'agradaria jugar a Stalin-Khash?
  Els nois soviètics es van sorprendre:
  - I què és?
  Maksim va fer l'ullet.
  - L'últim invent del Gran Stalin. Com els escacs, que no es juguen dos, sinó quatre, dos en dos. Però en un tauler de quatre-centes celЈles. Té tancs, canons autopropulsats i cuirassats. En total, cada xifra té quaranta, i un total de cent seixanta. Alguns es mouen com els escacs, altres no. A més d'altres innovacions... Per exemple, un tanc i un cuirassat només poden ser abatuts per tancs, canons autopropulsats i Links i infants junts, o si arriben a una determinada línia, enforteixen les seves armes. En general, el joc és molt difícil, gens com els escacs.
  - Mostra-li. - va preguntar en Danka.
  En Maksimka va treure un tauler plegable de la motxilla. Era articulat i bastant compacte. Les figures estan magnetitzades. Quaranta idèntics cadascun. El tauler en si és força conservador, un rectangle. Les regles són interessants, en particular, gairebé totes les peces no toquen com es mouen, excepte els tancs. Ambdós poden vèncer i caminar amb una captura.
  Com era d'esperar, la peça més forta és el cuirassat, la més feble és l'infanteria lleugera. Aquí hi havia canons autopropulsats, i a qui li interessaven els avions, i un a la vegada, però d'altra banda, un avió d'atac, un caça, un bombarder i un hidroavió. A més dels cuirassats, també hi ha destructors. La infanteria també és diferent, mecanitzada, senzilla i de cavalleria. És a dir, no és fàcil entendre les regles. Dimka va assenyalar immediatament:
  - No, aquest joc d'escacs no es pot guanyar en popularitat. El nivell de dificultat és per sobre!
  Maksim va estar d'acord:
  - Sí, aquí no serà fàcil desenvolupar una estratègia. I no pots escriure llibres intelЈligents. Però això és precisament per als aris vermells!
  Danka va estar d'acord.
  - Sí, pels aris de la Rússia Blanca! Juguem!
  Dima va advertir:
  - Hi haurà poc plaer!
  Maksimka va convidar un altre noi i després d'haver format una parella, va començar a jugar contra els nois. En aquest cas, vaig triar el marró. Dimka i Danka són de color vermell natural!
  El partit no va ser realment emocionant al principi, però després els nois es van implicar. Dimka, com a estratega nat, va agafar la iniciativa i va començar a empènyer els enemics des dels flancs. En el joc del Führer, en general, no hi havia rei, i el quarter general es podia desplaçar sense perdre un torn.
  Però els nois no tenien permís per jugar. Va sonar una alarma...
  - Atac aeri!
  Els nois es van precipitar immediatament cap als ports. Tot i que les finestres eren estretes, a través d'elles no es veia gaire bé, i fins i tot hi va haver un aixafament.
  Els avions d'aterratge van volar en columna i, per descomptat, amb escorta de caces ben armats.
  No hi havia més d'una dotzena d'anglesos. Els Spitfires, veient que els russos obrien més foc amb metralladores, intentant colpejar des de llarga distància. Però ells mateixos van obtenir la resposta. Tres avions de la Royal Air Force van començar a fumar i la resta van fugir.
  Els nois xiulaven fort, però ningú va jurar obscenitats: disciplina. Però van trepitjar amb les botes i van deixar escapar una sèrie d'acudits salats.
  Per descomptat, el transport no pot perseguir els combatents, la diferència de velocitats és d'un ordre de magnitud, així que els nois van haver de calmar-se i tornar als seus negocis. Alguns fins i tot van començar a fer flexions des del terra, altres a fer premsa.
  Tanmateix, Dimka estava tan inspirat que va cantar:
  Benvolgut camarada Stalin,
  Ets un gegant, un geni poderós!
  I dotat de poder terrenal,
  Fora els remolís dels fantasmes malvats!
  
  Estem construint un món nou i brillant;
  En què - el principal proletari!
  Sapigueu que conquistarem els cels
  Toquem un himne al rugit de les àries!
  
  Aquí marxem a la guerra:
  La caminada porta a l'alliberament!
  Pel nostre bonic país
  Pel regal sense límits dels èxits!
  
  La força no està en tancs, ni en armadures,
  Està en un home lliure!
  No hi ha esperit en l'esclau vil,
  Qui està en esclavitud per sempre!
  Però l'esclau és només el campament de la teva ànima;
  Sempre hi ha la força per treure el jou!
  Trenca la cadena dels botxins,
  No cal dormir com si fos negre en un carro!
  
  Quan observes la dignitat;
  Obligaràs a tothom a comptar amb tu!
  Després de tot, ets un home, no un poll,
  Un soldat no és un bufó amb cara de bufó!
  
  Vindrà, sé llum pura,
  On no importa, i tot és preciós!
  On és la resposta a qualsevol pregunta,
  On no hi ha ningú amuntegat enlloc!
  
  Treballeu dur per això
  Necessites estudiar i treballar!
  Imagina la vida així
  La seva primera preocupació!
  La Dimka va acabar de cantar i va escoltar els aplaudiments, i el vol va continuar...
  Natasha Sokolovskaya i altres noies van continuar lluitant al cel.
  La Natasha va prémer els dits dels peus nus sobre els botons del joystick i va enderrocar un avió anglès i va arrossellar:
  - Un soldat és un guerrer de la llum, independentment de la idea per la qual lluiti, un polític és una abominació de la foscor, independentment de quina bandera actuï!
  Anastasia Vedmakova també va disparar amb un fenomenal rebot al costat, derrocant el seu oponent, xiulant:
  - No importa quina bandera estigui sota el soldat, el més important és que el coratge brilla al seu cor, i el color del color no importa, serà covard al fetge del votant!
  Akulina Orlova va continuar lluitant, llançant el seu avió d'un costat a l'altre. Va donar la volta a un gran cotxe.
  I aleshores va abatre l'enemic i va piular:
  - Un soldat sota una mala bandera mereix més respecte que un polític amb les consignes correctes, però independentment del basar, posant un porc!
  Mirabela Magnetic, amb l'ajuda dels seus dits nus, va dirigir el seu avió entre els corrents de foc i va emetre:
  - El comunisme és un paradís que la gent construeix fins i tot a la terra amb mans calloses, però els polítics porcs converteixen el planeta en un infern, destruint el bo amb llengües llargues!
  Les noies van lluitar amb molta passió. I van actuar molt bé.
  Oleg Rybachenko va tornar a lluitar amb els britànics i nord-americans, i va tallar els enemics va cantar:
  - Un soldat per la Pàtria sempre és una muntanya, un polític només frena una llamborda, el seu lluitador és un porc hurra, per no caure massa!
  Margarita Korshunova va tallar els soldats aliats amb les seves espases, va passar per davant d'una matança i va cridar:
  - Una dona pot ser en silenci un bon soldat, i un polític, fins i tot amb els pantalons, és una dona mala i parlant!
  El batalló, format pels combatents de l'àguila vermella, tres-cents nois de dotze anys, va ser reconstruït al lloc i traslladat més al sud. Al principi, els nois van ser conduïts un parell de quilòmetres en cotxes, però després sembla que la direcció va canviar d'opinió i va decidir organitzar una carrera de supervivència per als nois.
  Els nois es van veure obligats a despullar-se, quedant-se amb uns pantalons curts militars, i per això gairebé nus i descalços amb carters a les espatlles, per córrer cap al sud.
  Per descomptat, se'ls va permetre untar-se amb un nou protector solar força eficaç, i la ruta no transcorregué pel desert, sinó per una herba més suau i menys ardent, ja que passava al llarg del riu Nil i al voltant d'una font que fluïa a ple rendiment. , va créixer herba i arbres, però tot i així la prova va ser la més dura. Perquè vaig haver de fugir, en les condicions de la calor salvatge de setembre africà, i fins i tot amb una metralladora, així com motxilles amb provisions.
  Per descomptat, hi havia nois al batalló, que representaven el color de la nació soviètica i tenien una formació física decent, però tot i així.
  Els joves guerrers es van construir i el seu comandant, el mateix idiota que ells, encara que bastant alts, amb els músculs d'ApolЈlo, va ordenar:
  - Bé, germà! Sé que serà difícil per a tu, però el deute és un deute! Hem de recórrer cinquanta quilòmetres al vespre! Això és una ordre.
  Dima va comentar:
  -Hmm sí! La paraula aquesta ordre sona com un encanteri! No es pot ignorar.
  Danny va comentar:
  - Estic disposat a apostar que no ho farem!
  Maxim Tankovy va objectar:
  - Estem obligats a complir, perquè som aris vermells! I vosaltres també sou bielorussos, aris si anoteu en el millor batalló "Àguila vermella".
  Una motxilla a l'esquena, juntament amb munició, aigua i soldadura, pesa divuit quilos, més una metralleta de tres quilos. Vint-i-un quilograms, és difícil per a un adult si camines durant molt de temps i després corres, i fins i tot sota el sol abrasador.
  En Dimka va fregar el peu nu i infantil a l'herba. Els nois estaven entusiasmats per desfer-se de les sabates, amb botes de cuir (el cuir és realment artificial, però encara no una mena de kirzach), és difícil córrer aquí. Els Keds o les sabatilles de tennis haurien estat millors, però en les condicions de la Rússia soviètica en guerra això és un luxe i van decidir no espatllar els nois.
  Va sonar una ordre i els soldats de l'àguila vermella es van afanyar a córrer, mentre intentaven mantenir una aparença de formació.
  Un vent fresc bufava del Nil, bufant agradablement sobre els tors nus i musculosos dels nois. Recordaven una mica els titans adolescents preparats per assaltar el cel. Corrien respirant mesuradament, gairebé de peu a peu. Davant hi havia els més alts, i per descomptat, alt Danka, tot i que sis nois, inclòs el comandant, eren més alts que ell. Dimka, que només estava lleugerament per sobre de l'estàndard, el seu fill d'onze anys va haver de córrer, gairebé al final. És cert que hi havia un avantatge en això, menys possibilitats d'aixafar els talons o rebre un pateador amb un peu. És el més jove d'aquí, però sens dubte no el més feble ni encara més estúpid.
  La càrrega és palpable, però encara acceptable, i tothom té experiència de córrer amb una càrrega. Fins i tot amb molt de pes, quan portaven, per exemple, una parella a les espatlles.
  Sota els peus descalços del descalç, de tant en tant cruixen en branques trencades de palmeres o cons, de vegades hi ha plantes espinoses que els nois intenten desplaçar. L'herba s'escalfa, sovint seca, però sens dubte no crema com la sorra del desert. En general, encara es pot viure, només surt el Sol i intensifica la calor.
  Maxim alt, aproximadament de la mateixa alçada que Danka, i corren espatlla a espatlla. Un nen rus li pregunta a un nen soviètic:
  - Bé, ara estàs en guerra! Per descomptat, encara no he olorat la pólvora, però ho tenim tot per davant. Experimentes algun tipus d'emoció?
  Danka va respondre sincerament:
  - Encara no! - I va afegir. - Sincerament, no!
  Maksimka va bufar despectivament:
  - Faig! Seré sincer, sí! Bé, què passa amb els nois de la meva edat legalment poden anar a la guerra. Lluitar, disparar, matar, explotar, capturar. Després de tot, això és romanç. Al cap i a la fi, tu i Dimka també volies sentir-te com a guerrers vius, per allunyar-te de la rutina!
  Danka va respondre:
  La nostra vida no és rutina. En general, ser un pioner, fins i tot un líder i un esportista, és molt interessant.
  Aleshores, per què et vas apuntar amb nosaltres? Tens por de ser assassinat o mutilat? - va burlar en Maksimka sarcàsticament.
  Danka va fer un puchero:
  - Per això em vaig apuntar per demostrar que els bielorussos no poden lluitar pitjor que els russos. I després el món sencer escriu i parla de les teves victòries...
  Hans va riure.
  - Bé, sí! Sobre les nostres victòries, glòria a tot l'univers. I vosaltres, bielorussos, difícilment podeu empènyer el petit exèrcit alemany als pantans amb mètodes partidistes. No tens res de què presumir!
  Danka va respondre:
  - També tenim Khalkhin Gol!
  Maksimka va bufar despectivament:
  - Escaramussa menor on a Àsia. I els nostres nois ja han pres Europa, i gairebé tota Àfrica i Àsia. I capturarem Amèrica, és hora d'escopir!
  Els ulls de Danka brillaven amb ira:
  - Els polítics tenen llengües llargues i ambicions adimensionals, però per apoderar-se de la Terra, les mans són curtes, i la ment és encara menys!
  Maksim va riure.
  - I com et vam obligar a signar el Tractat de Brest-Litovsk? Ens vau donar terra, compteu fins al Dnièper, tenint tres vegades més baionetes i sabres. Què es pot dir del bielorús com a soldat en aquest cas?
  El nen va colpejar el peu descalç i va piular en rima:
  -No us presumeu de la tecnologia de l'acer, si el vostre esperit és com la gelatina, aleshores els salvatges van regalar a un covard una porra amb una porra, tant al cel com a la terra!
  Danka volia donar un cop de puny al musell a Maxim, i coneixent la seva força com a campió de la "meitat del món", sens dubte hauria noquejat l'arrogant nen soviètic, però... no volia trencar la línia i organitzar un lluitar. Sí, i no és bo fer servir punys durant la polèmica. Excepte en aquest cas, molt probablement serà arrestat, i no tindrà temps de demostrar que els bielorussos no lluiten pitjor que els russos. Per tant, Danka va objectar amb calma:
  - Els bielorussos et van vèncer sota Segismundo II, i fins i tot van prendre Moscou. I quan Napoleó el Gran ens va manar, la meitat del seu exèrcit eren bielorussos i polonesos, i a la Primera Guerra Mundial hi va haver un avenç Brusilovski. I ho vam dur a terme bielorussos. I els alemanys tampoc van prendre París, perquè les nostres tropes de Bielorússia gairebé van capturar Koenigsberg.
  Maksimka va respondre:
  - Però de totes maneres, en les darreres batalles amb els alemanys, vas ser derrotat!
  Danka va objectar de manera molt raonable:
  - Sota el tsar, teníem una indústria endarrerida, sobretot en l'àmbit militar-tècnic. I ara, hem desenvolupat una indústria seriosa. Per exemple, heu vist el tanc KV-2. Està equipat amb un obús de 152 mm. Els americans tenen alguna cosa així?
  Maksim va riure.
  - Els francesos dels tancs S-2 també tenien obusos fins i tot més grans que el calibre de 155 milЈlímetres, però els alemanys no van impedir que els alemanys derrotessin les granotes, amb un equipament més feble que ara. La força principal de l'Exèrcit Roig és la superioritat del factor humà!
  En Danny es va enfonsar la cara.
  - I per què creus que tens un avantatge respecte a nosaltres en el factor humà, si et vas convertir en el campió de "mig món"? I derrotar el millor dels teus?
  Maksimka va afirmar molt raonablement:
  - Excepcions white rus de vegades només confirmen les regles. De fet, gairebé sempre! Ara, si no prenem els fenòmens individuals, sinó el nivell d'entrenament militar en conjunt, aquí...
  Danka es va enfadar:
  - No saps quin nivell d'entrenament de combat tenim i com es fan els exercicis a l'exèrcit soviètic a Bielorússia. Així que no cal especular!
  Maksimka va comentar lògicament:
  - A Espanya hi havia una competició entre l'escola militar soviètica de Bielorússia, la doctrina i la soviètica de Rússia. Hem provat el nostre equip i armes. El resultat és la victòria de la nostra escola militar, i l'art estratègic, i la consolidació del règim comunista segons Stalin. Així que ja vam lluitar amb els teus i vam guanyar!
  Danka va comentar tristament:
  - Vas tenir moltes més tropes que nosaltres! Has agafat la quantitat!
  - Jo no diria això. - Maksimka va baixar el seu cap clar amb un tall de cabell curt i va callar, van començar a aparèixer els primers signes de cansament i es va fer difícil parlar.
  El pitjor és, per descomptat, la calor. El sol va arribar inexorablement al zenit. Cap dels nois estava acostumat a ella. Bielorússia i Rússia són països del nord, i a l'estiu rarament superen els trenta graus. I això és Àfrica al setembre, i la brisa ha deixat de tirar del Nil.
  Les cames dels nois van començar a punxar-se amb l'herba seca, i de sobte va acabar, i tot un quilòmetre va quedar cobert de grava ardent. Va ser molt dolorós, alguns dels nois no massa reprimits van xisclar. La suor degotava d'ells i degotejava amb un xiulet sobre la grava calenta. Dimka i Danka, i la majoria dels altres nois van intentar somriure i no trair la seva angoixa. Estaven pensant en una altra cosa. Així que Dimka va imaginar que els seus peus descalços estaven llepats per una flama al bastidor i li volien arrabassar un important secret d'estat. I ha de suportar-ho i no demostrar que està ferit o espantat. A més, els nois van créixer en condicions dures i els seus talons no estaven tan mimats, tot i que el poeta i la grava negra van cremar, però no tant que la pell aspra es va pelar.
  Aviat van seguir els cops de calor. Gairebé simultàniament, diversos nois sobreescalfats es van desmaiar i van haver de ser recollits en una llitera lleugera i plegable.
  Dimka va assenyalar per si mateix que els alemanys, en general, tenen un bon equipament. És possible que a l'Exèrcit Roig trobeu un dispositiu per portar els ferits de duralumini, que al mateix temps s'amaga fàcilment a una motxilla?
  Però és més difícil córrer amb una càrrega addicional a les mans i els teus talons nus cremen amb més força, a mesura que augmenta la pressió. Així que es troben en un infern voluntari-obligatori. Dimka fins i tot va pensar: com reaccionarien els seus companys davant una prova així, tothom hauria sobreviscut.
  Àmplies franges de grava vermella i ennegrida es van combinar amb herba seca i punxant. A més, el comandant va conduir gradualment els nois lluny del Nil, pel que sembla per evitar entrar als assentaments d'Egipte.
  De nou, alguns dels nois van començar a enfonsar-se, i els nois, esgotats o atordits per la porra del sol, es van tapar el cap amb un drap sucat amb aigua i els van posar en una llitera. Alguns que abans havien patit una vaga lleugera es van aixecar i van continuar corrent.
  Però la força dels joves anava disminuint i gairebé la meitat estaven fora de servei.
  Finalment, el comandant, també bastant cansat, va dir:
  -Orden que tothom descansi! Hem arribat al límit! Cobrir-se amb para-sols, beure aigua amb vinagre i xocolata. Llavors t'estiràs a fer exercicis de respiració!
  Els nois van exclamar en un cor feble:
  - Estem preparats per atendre qualsevol comanda!
  Malgrat la protecció solar, la pell del nadó es va tornar vermella i contusa. Era incòmode estirar sobre l'herba seca i espinosa, i els nois es posaven celЈlofana sota ells.
  Dimka i Oleg es van instalЈlar l'un al costat de l'altre a la mateixa tenda. Els nois semblaven una mica secs i la pell s'enfosquia. Els peus descalços cremaven i picava molt, les cames s'havien d'aixecar perquè la sang fluís i es fes almenys una mica més fàcil.
  Danny va comentar:
  - El fet que la guerra no és mel, ho sabíem, però no en la mateixa mesura!
  Dimka va prometre tristament:
  - Encara són flors. Si veus sang i mires el teu primer cadàver, entendràs que tots aquests corrents per una superfície calenta no són res!
  Danka va tirar el seu estómac i va dir:
  - Als llibres, és clar, escriuen sobre com se sent quan mates una persona per primera vegada. Fins i tot una persona dolenta i el teu enemic, disposat a alliberar les entranyes. Però encara ho és..
  Dima va comentar:
  - Al llibre de Boussenard "Captain Daredevil", també hi havia tot un batalló de xucladors que lluitava amb els britànics. Alguna cosa ens recorda. Però allà el problema de la psicologia, diuen, com és matar una persona, només s'aborda breument quan una bala va tallar accidentalment un jove bateria. I així, en general, hi ha una actitud més aviat frívola cap a la mort. Sembla que no és ni una guerra, sinó unes vacances!
  Danka lògicament va objectar:
  - Aquest és un llibre per a nens i adolescents; que estan cansats de llegir experiències psicològiques. I el final és tan dolent, gairebé tot el batalló de milksops va morir, i la continuació mai es va escriure!
  Dima va comentar:
  - Però aquest és un llibre que et penedeixes de la rapidesa amb què va acabar. Però molt més sovint passa al revés, que estàs literalment turmentat intentant superar aquesta o aquella feina!
  - Si teniu la novelЈla "Guerra i pau" de Lev Tolstoi, sens dubte Olezhek té raó! Danka va estar d'acord.
  Aleshores la jove parella va objectar:
  - Al llibre "Guerra i pau" hi ha intriga, diverses històries i personatges revelats amb detall. No, no està buida. De cap manera avorrit! Encara que per descomptat al principi està lluny de ser el més interessant.
  Danka va estar d'acord.
  - Sí, és cert... Molts escriptors pequen amb una trama lenta, quan, abans que comenci l'acció més interessant, aconsegueixes descartar un llibre que sembla avorrit.
  Després d'haver permès que els nois esperessin el pic del sol, el comandant és l'alegre Vladimir Wolverine, un nen molt musculós d'uns catorze anys d'aparença. La cara és bonica, però estricta, infantil i adulta alhora. El mateix Vladimir és encara de Krasny Orlyonok, però el seu principi de comandament és que els joves han de ser dirigits pels joves. I el fet que Wolverine no tingui experiència i sigui encara un nen no molesta a ningú. El més important és que és un ari vermell i comanda els aris soviètics, el que significa que és capaç de fer l'impossible a la gent normal. I què? Ho estan fent!
  Tornar a córrer, oblidar-se del dolor, la fatiga, els nois fins i tot avergonyits (com és la criança!), Recordar la mare, el pare o pensar en alguna cosa tendre. Aquí és quan la capacitat de suportar el sofriment i la prova en si és una gran benedicció.
  Els joves guerrers corren sense pensar en la desobediència, i si volen alguna cosa, és una baralla!
  La calor encara és molt forta i els nois tornen a sortir corrents a la grava espinosa. I ni tan sols veu el final. El dolor es fa insuportable i molts dels joves guerrers ja no poden contenir els gemecs de dolor.
  Aleshores, Dimka va començar a cantar una cançó que va compondre sobre la marxa, una autèntica marxa:
  Volem aconseguir la llibertat de les persones:
  Recupera l'estrella del vespre del cel!
  Al cap i a la fi, el bo és l'objectiu que aporten les campanyes a tothom;
  El Senyor va dir: Vindré amb un exèrcit!
  
  Però la nostra fe és la fe del comunisme,
  El nostre camí és dur, però aviat arribarem!
  El capitalista va fer un puchero ple de cinisme,
  Però aixafarem el rèptil amb l'espasa!
  
  Construïm un món per als futurs descendents;
  Per fer realitat el somni!
  De manera que la bobina sonava amb una moneda que sonava,
  Lluita per Rússia, amb valentia i atreveix-te!
  
  Coneixem el negoci, comencem la fe,
  Que el planeta floreixi!
  Perquè cada mes sigui com una flor de maig,
  Perquè tota la Terra esdevingui una!
  
  Aleshores no hi haurà guerres ni actes dolents,
  I hi haurà felicitat i llibertat per a tothom!
  Sí, hi ha moltes atrocitats infernals al món,
  Però hi ha avenços en la resolució de problemes!
  
  En l'home, la raó és poder;
  És un múscul, però un múscul intelЈligent!
  I perquè la criatura no ens enderroqui a tots,
  Necessitem fermesa, voluntat fins al final!
  
  Què fer si les forces ja no són suficients;
  Quan l'enemic és fort, número de tècnica!
  On podem trobar l'expressió del paradís,
  Quan la cavalleria corre!
  
  Sí, on és la pregunta; i en ment i cor,
  On les decisions les pren la ment!
  No cal tornar a girar,
  I estigueu tranquils, ferms com una mula!
  
  Aconseguiràs el teu objectiu si perseveres
  Aquesta és la garantia del nostre poble sant!
  El poble soviètic és molt savi i orgullós;
  A ell vindrà el Senyor amb dons, creieu!
  
  Per descomptat Déu, no un oncle amb barba,
  I ell és progrés, ciència, ment, cervell!
  Servint-nos amb el camí de la Pàtria,
  Perquè una persona pugi al poder!
  . CAPÍTOL #3
  Dimka va acabar la cançó juganera, i els nois soviètics la van aprovar amb xiulets i rialles.
  Es va fer més divertit córrer, s'hi va afegir més vigor... I aviat es va acabar la grava i es va anar l'herba tova, que es va convertir en una delícia per als peus dels nens cremats, nois valents.
  Danny va comentar:
  - Diuen que una cançó ens ajuda a viure, però no es va dir res del fet que també alleugeria una gran càrrega a l'esquena!
  Dima va respondre:
  - Fins i tot durant l'antiga civilització egípcia, es coneixia l'efecte vivificant de la música en el cos humà, i també de les cançons. Per exemple, les petites esclaves i les esclaves que encara no podien treballar eficaçment als camps i a les pedreres es van veure obligades a cantar per animar les esclaves adultes. Al cap i a la fi, aquesta ciència de la Valliologia va venir d'Egipte.
  El comandant Vladimir va cridar:
  - Reconstrueix per créixer! I no parlis!
  Els nois guerrers es van reorganitzar de seguida, i després van córrer en silenci.
  El sol ja ha sortit al capvespre (al nord d'Àfrica al juliol es fa fosc abans que al carril del mig). La parada ja estava a prop, quan de sobte va seguir un senyal.
  - Tothom estireu-vos i disfressau-vos!
  Com va resultar per una raó. Hi havia un soroll llunyà davant. I els nois treballaven activament amb pales de sapador, tirant-se herba sobre ells mateixos. Ja era prou fosc...
  Maksimka va comentar:
  - Probablement, és nostre! Encara està massa lluny de la primera línia, perquè l'Exèrcit Roig ha avançat decentment.
  Danny va comentar:
  "Però aprendre l'art de la disfressa no fa mal!" En una guerra real, això serà útil!
  Maksim va estar d'acord:
  - Sí, mai, però segur que és nostre!
  Vladimir va riure:
  "Una paraula més i et dispararé al moment!" Tothom espera! I fer magranes.
  Com aviat va quedar clar, Maksimka s'havia equivocat. Van aparèixer els tancs britànics. Tanmateix, els nois estaven asseguts en silenci en una emboscada: què passaria si fossin seus en vehicles capturats.
  Tot i que els tancs es dirigeixen cap al nord. Només n'hi ha quatre, tres lleugeres i una de difícil penetració "Matilda" -3. L'últim tanc és un gran problema, ja que les granades només poden danyar les seves pistes. Els pulmons, en canvi, es poden colpejar amb llançaments precisos al sostre o a la popa. Si la Matilda -3 trenca les vies, pot infligir pèrdues als nois amb les seves dues metralladores i un canó.
  Vladimir no volia que els seus amics morssin ja el segon, o millor dit, fins i tot el tercer dia després d'arribar a l'Àfrica. És cert que les metralladores podrien desactivar els cops precisos. Però la pregunta és, de qui són aquests tancs? De sobte, trofeus ja capturats pels alemanys?
  Vladimir va ordenar:
  - Private Eagle Red Dimka. Sortiu als tancs sense armes i una cartera i descobriu qui són!
  Dimka va xiuxiuejar:
  - Escolta el comandant!
  Semi nu amb pantalons curts negres, el nen era morenat de crema protectora, i per amagar els seus cabells ros es va posar una mena de turbant dels diaris. Ara semblava un nen àrab normal i pobre. És poc probable que sigui considerat un enemic.
  Els tancs avançaven a un ritme pausat, passant a una marxa on els motors feien menys soroll, cosa que també despertava sospita. Saltant cap a ells, Dimka va agitar els braços vigorosament i va cridar en anglès trencat.
  - Hi ha mines! Hi ha mines!
  Els tancs es van aturar, un cap amb casc va sortir de la Matilda i una veu enfadada en anglès va respondre:
  - Per què arapchonok, vols?
  El nen petit va plorar:
  - Els russos posen mines en el camí! Aneu amb compte tropes reials!
  Un segon cap va aparèixer de la corretja, vaig sentir la resposta:
  Que es morin aquests russos desagradables! Amb nosaltres hi ha el rei Jordi i l'invencible Churchill. Digues, on són els cadells de mines?
  Dimka va córrer cap a ells:
  - Us ho mostraré, senyors! Ara ens els menjarem!
  - Vine a seure aquí! - Ordenat, a jutjar per les charreteras, un coronel del Royal British Tank Army!
  El nen va pujar per la torre, sentint l'agradable frescor de l'armadura als seus peus nus i ampollats. Aleshores es va inclinar enrere i va començar a mostrar el camí als britànics.
  Eren cinc, i a la torreta poc espaiosa del tanc mitjà Matilda-3 hi havia una mica de gent. Aleshores, Dimka va decidir convertir-se en un heroi. Les seves mans destreses i entrenades, com les d'un carterista professional, es van posar al cinturó i van treure revòlvers. Els polzes van treure els fusibles alhora.
  Per descomptat, era vil, però la temptació d'aconseguir la "proesa" va ser tan forta que Dmitry va disparar un parell de vegades des de cada revòlver, mentre apuntava sota l'omòplat esquerre.
  Des d'aquesta distància, és difícil perdre's, i només un boig, o l'últim covard, pot posar-se una armilla antibales mentre està assegut en un tanc. El coronel es va sorprendre i va sentir el morro d'una pistola darrere de la nuca. El nen va xiuxiuejar, en el més pur dialecte londinenc:
  - Si vols viure, ordena que els altres tres tancs es rendeixin! En cas contrari, el nostre batalló els destruirà juntament amb les tripulacions!
  El coronel es va sorprendre:
  - Qui ets?
  Dimka va respondre francament:
  - La teva última oportunitat de supervivència! Tres tancs lleugers seran bombardejats amb granades i sereu torturats pel foc. La gent morirà! Comptaré fins a tres, o doneu l'ordre que es rendeixin i surtin del cotxe, o us dispararé a la cama i repetiré la petició des del principi! Un dos...
  El coronel va plorar.
  - Acordar! Simplement no ens mateu!
  Dimka va declarar amb orgull:
  - No matem presoners russos! I després de la capitulació de Gran Bretanya, podeu tornar a servir a les noves Forces Reials, la Gran Bretanya renovada.
  El coronel va donar l'ordre amb veu tremolosa. Els camins cisterna van sortir dels tancs amb obediència, deixant les armes. Diversos dels nens alemanys més grans, llençant la seva herba de camuflatge, van córrer cap a ells, preparant-se per rebre el primer lot de presoners de les seves vides.
  Oleg Rybachenko també va lluitar amb les tropes colonials, els EUA i la Gran Bretanya.
  El nen i la nena van lluitar contra l'atac de l'enemic.
  L'Oleg va llançar una granada mortal amb els dits dels peus nus, va girar el cotxe britànic i va xisclar:
  - Polític, tritura ximpleries, de la qual no és farina per a pa, sinó farina sòlida, amb fideus a les orelles dels votants!
  Margarita va afegir, deixant al descobert les dents i també sucumbir a l'explosiu paquet de la mort amb el taló nu:
  - Un soldat és un cavaller que lluita contra un drac, però aquest drac en realitat es troba a la part posterior i no té set caps, sinó un milió de màscares i un nombre innombrable de musells de porc!
  Els nens van lluitar ferotgement. Prenent foc als cotxes que avançaven i llançant granades amb els dits nus.
  Oleg, disparant, va assenyalar:
  - Un soldat, per no convertir-se en un pollastre arrencat, ha de ser una oca, un polític, per fregir votants a una barbacoa, estarà encantat de pixar, no de manera camaraderia!
  La Margarita, llançant una bomba amb el taló nu, va xisclar:
  - Els soldats només són nois, però creixen de batalla en batalla, els polítics, independentment de l'edat, d'una campanya electoral a una altra, cauen en una bogeria encara més gran!
  Els nens amb el do de la immortalitat lluiten com els titans. Però al cel encara hi ha noies lluitant.
  La Natasha va tallar el cotxe dels aliats, el va aixafar, utilitzant els seus dits nus per a vodka i va xisclar:
  - Un soldat pot ser imberb, però un guerrer gloriós, i un polític en qualsevol situació no pot deixar de deixar la cua!
  L'Anastasia també va fer una puntada, va assolar un cotxe anglès i va arrossellar de manera agressiva:
  - El nen somia convertir-se en un guerrer àguila, però no està clar d'on provenen els polítics-porcs tan bruts que fa fàstic somiar amb ells!
  Akulina va assenyalar amb agressivitat, prement els botons amb els dits dels peus nus i arrossegant:
  - Un nen lluitador nascut preferiria córrer descalç per la neu que deixar-se calçar amb la política i convertir-se en una bota de feltre!
  Mirabela va comentar amb agressivitat, colpejant els seus talons nus sobre els pedals i arrossegant:
  - Una dona nua no és un pollastre arrencat, es traurà els pantalons de qualsevol home i convertirà fins i tot un governant arrogant en un rei nu!
  Les noies lluiten amb molta ilЈlusió i mostren una classe excepcional.
  I els nois de batallons sencers mostren cada cop més habilitat i fortalesa;
  Després d'haver capturat els tancs i els britànics, els nois els van lliurar a l'assentament més proper, després d'això se'ls va ordenar que es traslladessin més al sud fins a l'antiga ciutat egípcia de Mehu.
  Els nois tornaven a anar descalços, i amb pantalons curts esportius, amb una càrrega, corrien pel delta, on sovint alternava l'herba tova amb el sòl rocós.
  L'endemà després de la cursa anterior, els músculs dels joves combatents de l'Aguila Roja de l'URSS patien un fort dolor. Sobretot els vedells, que, com els rius, estaven coberts de venes que havien sortit, les esquenes i les plantes brutalment cremades i esquinçades dels peus nus i infantils.
  Molts dels nois es van sentir molt malament, i al principi el batalló no va poder agafar un ritme ràpid. El comandant Vladimir Wolverine, també, per cert, igual que tots els altres, descalç i esgotat, va cridar, va amenaçar de disparar, però no va poder assotar els nois. És cert que, tanmateix, va disparar, tallant un floc de cabell ros amb una bala a un dels nois més demacrats. Després d'això, la carrera va anar una mica més enèrgica.
  El dolor era infernal, les plantes nues calents, però al cap d"uns quilòmetres es va fer més fàcil, es va obrir un segon vent i els músculs amarats d"àcid làctic s"escalfaven i ja no feien tant de mal.
  Dimka i Danka també van patir, encara que, potser, menys que els altres nois, perquè el seu entrenament sota la guia d'un guru va ser encara més dolorós. I en general, els nois eslaus es caracteritzen per la resistència genètica. Tanmateix, els aris també.
  Els nois van evitar els assentaments de totes les maneres possibles durant la carrera. I quan la calor es feia insuportable, es van estirar sota els tendals del sol.
  Dimka, que es va posar amb Danka, va comentar:
  - Sí, hi ha nois forts! En general, si es tracta d'una guerra entre bielorussos i russos, ho passarem malament! Molt apretat!
  Danka va respondre:
  - Preparen molt bé els joves, però aquestes no són la majoria de les unitats. A més, encara som més que aris vermells.
  Dima va comentar:
  - Només a Europa hi ha uns cent milions de russos, però també hi ha tropes dels aliats de la Rússia soviètica. A més, també poden utilitzar milions de regiments àrabs i negres contra nosaltres. Les forces són desiguals, sobretot si els comunistes finalment arrelen a Àfrica i Àsia.
  Danka va fer una mueca.
  - I quina és la conclusió?
  La Dima va sospirar.
  - Si jo fos l'àguila d'acer, atacaria primer.
  Llavors altres nois alemanys van entrar en la conversa i jo vaig haver de callar. A continuació, l'ordre de fer exercicis de respiració. Aleshores, quan el sol va baixar, va tornar a córrer per un terreny no més afectuós. I es van endur la part del lleó de la nit.
  El somni era pesat, els músculs estaven massa dolorosos pel dolor i els peus dels nois cremaven a foc lent. L'endemà, pel cansament acumulat, va ser el més difícil. Fins i tot Vladimir ho va entendre i va permetre que el seu equip es mogués a un ritme ràpid.
  Els nois, tanmateix, van intentar aguantar, però tres nois encara van caure. El ritme es va reduir i els joves finalment van fer un pas. Aleshores, Dimka va decidir animar-los amb una cançó:
  El corn pioner va sonar sobre la Pàtria,
  Hi ha una crida a avançar cap als èxits: la joventut!
  La nostra fe és la fe del comunisme,
  I no agafaràs el vil enemic per por!
  
  Pioners lluitarem
  Per Rússia i la llibertat com les àguiles!
  L'avió: l'ala brilla amb pintura brillant,
  Els nostres pilots són fills soviètics!
  
  La corbata és vermella, el color de la sang vessada;
  El món és cruel, està governat pels diners i la guerra!
  Volem donar un glop a tothom, lliure albir,
  Perquè la foscor de l'horda s'endinsi cap a l'inframón!
  
  Pioner, fins i tot ets un germà petit dels comunistes,
  Vols construir un món on la felicitat sigui per a tothom?
  Perquè el color celestial doni fruit a la vida,
  Per evitar patiments i problemes!
  
  En el camí, però, guerres i crueltat,
  Tensió i de vegades dur!
  La metralladora és pesada i redueix el colze,
  I la palma és callosa, un gran rem!
  
  Però no coneixem aquesta paraula: debilitat,
  No tenim una paraula així, no vull!
  La vellesa no arribarà als soldats soviètics,
  Volaré a l'espai amb un coet!
  
  Ens dóna força i immortalitat;
  Només ciència, llum sense límits!
  I els que van caure s'aixecaran, creu
  Molta sort i l'èxit ens arribarà!
  La cançó va animar els joves lluitadors i van passar a una carrera ràpida.
  No obstant això, quan el sol va arribar al seu punt màxim, vaig haver de tornar a descansar. Després d'això, es va tornar insuportable i els nois van fer un pas. El camí era insoportable i les cames assotades sagnaven, i l'agonia era gairebé insuportable.
  Pel camí, per sort, em vaig trobar amb un riu que desembocava al Nil, i els nois hi van saltar. Volien alleujar el seu patiment. Aleshores va resultar molt difícil expulsar els nois de l'aigua. Vladimir va haver de donar un esclat d'una metralladora sobre els caps.
  El camí posterior va ser com un període de transició de l'economia sota la burocràcia: dolorós i sense presses.
  Van arribar a la ciutat passada la mitjanit, amb prou feines movent les cames. Els van portar a la caserna i els nois, amuntegats sobre lliteres de fusta, sense ni tan sols intentar sopar.
  Els somnis eren pesats, plens d'horrors, però no recordava res... Dmitry es va despertar un parell de vegades i va llançar les mans dels nois ben mentides. S'estava engordant, les reixes de les finestres estaven tancades i semblava una típica colònia juvenil del sud.
  Però al matí els nois esperaven bones notícies: el mateix mariscal, el senyor Rokossovsky, els lliuraria els premis. Després de dividir l'agrupació de tropes alemanyes, les tropes d'Alemanya i Itàlia, que suposadament havien d'atacar el Sudan des d'Egipte i més al sud, van ser designades per comandar l'experimentat gran Rokossovsky. Aquest mariscal de batalla gaudia de la plena confiança de l'antic Stalin, per la qual cosa se li va assignar el comandament del grup d'exèrcits soviètics més poderós "Centre", que en particular se suposa que havia de prendre París.
  Com que no hi havia un uniforme adequat per als joves combatents de l'àguila vermella, es van alinear mig nus, gairebé negres per la crema protectora i el bronzejat fresc africà. Els nois s'han assecat una mica els darrers dies i han començat a semblar esclaus àrabs de les pedreres, només mirades orgullosos.
  La cerimònia de lliurament del premi va ser casual, sense cap pompa ni cerimònia.
  El mateix Konstantin Rokossovsky era alt, prim, amb una cara jove, però ja molt gastada. Un típic comandant polonès, amb una mirada severa. Simplement va anunciar:
  - Pel coratge mostrat pel batalló durant la marxa forçada i la captura dels britànics, premi el batalló amb l'àguila vermella de l'URSS, amb una cinta especial amb una àguila de bronze a l'estendard de la unitat. El comandant, al seu torn, rep la medalla de bronze "Diligència i coratge!".
  Els nois van aplaudir i el mariscal de batalla va continuar:
  - El soldat Dmitry Rocketny, pel seu enginy, heroïsme i enginy, gràcies als quals va capturar el coronel de les tropes reials, rep l'Ordre de la Glòria de segona classe. Així, amb només onze anys, el nostre convidat de Bielorússia es va convertir en el guanyador més jove d'aquest premi entre tots els que van ser guardonats després de l'arribada al poder de Stalin.
  Oleg Rybachenko va continuar fent gestes amb la seva xicota.
  El nen va llançar un disc afilat amb els dits dels peus nus, va tallar els caps dels britànics i va xisclar:
  - Un nen es converteix en un soldat, i qui va ser polític en la seva joventut si d'ell va sorgir un porc tan gran?
  Margarita, lluitant i matant oponents, va comentar lògicament, tallant els oponents:
  - Una prostituta és honesta amb els clients - diners a canvi de plaer, i un polític és un mentider total, vots i impostos a canvi d'una pura decepció!
  Oleg Rybachenko va llançar un regal letal de la mort amb el taló nu, va escampar els seus oponents i va xisclar:
  - Un polític és una prostituta molt cara, de la qual no només t'arrisques a tenir sífilis del cervell, sinó també un porc a la butxaca!
  Margarita Korshunova ho va agafar i va donar un gir, va segar una massa d'oponents i va xiular:
  -Una política és una mena de prostituta que, en comptes de treure's la roba, arrenca tres pells als votants i les contagia a través de la televisió!
  Natasha va lluitar al cel. I els seus amics allà també van mostrar un exemple de la seva ilЈlegalitat en força.
  La Natasha va fer caure un avió anglès i va arrossellar, mostrant les seves dents nacrades:
  - No entres dos cops al mateix riu, però un canalla constantment porc pot ser reelegit una dotzena de vegades!
  Anastasia la va agafar i va dir molt enginyosa, i va fer caure l'avió amb l'ajuda dels seus dits nus, va xisclar:
  - Als animals i als nens no els agrada el menjar sense sal, però per què els adults cauen pel dolç discurs dels polítics privats de la sal de la veritat!
  Akulina Orlova va assenyalar agressivament, tallant un altre avió anglès i vyaknula:
  - La sal de la veritat és amarga, però té poder curatiu, el discurs d'un polític és dolç, però provoca diabetis de la ment!
  Mirabela Magnetic, tallant una altra, gran i gran màquina dels aliats, i va emetre:
  - Una persona no vol ser un peó, però una carrera a l'exèrcit comença amb privats, un polític no vol jugar amb les regles, i porta una carrera en política amb ilЈlegalitat!
  Les noies, per descomptat, són molt boniques i sexy. Tot el temps lluiten descalços i amb un sol bikini.
  Quins robatoris tan magnífics.
  El SU-100 també lluita a l'Àfrica. Naturalment, fa molta calor i les noies porten unes calces primes.
  Elizabeth, fent servir els seus dits nus, va colpejar l'enemic i va dir:
  - Un polític que insulta els gais és un cul gros i no té cap virilitat!
  Ekaterina, colpejada a l'enemic, i també fent servir el seu taló nu, va arrollar:
  - Un soldat no morirà dues vegades, però un polític trairà tres vegades, i enganyarà un milió de vegades!
  Elena va assenyalar enginyosa, donant cops de peu a l'enemic agressiu:
  - No es produeixen dues morts, i no et pots treure les botes amb els peus nus, però els polítics aconsegueixen matar tot el temps i arrencar tres pells!
  Efrosinya també va colpejar un projectil contra l'enemic i va xisclar, mostrant les dents:
  - La noia no té por de córrer descalça a la neu, té por que el nuvi no resulti una estúpida bota de feltre, calçat fins a les orelles!
  Els guerrers van lluitar a l'Àfrica i allà on va ser possible, i van generar miracles.
  I a l'Àfrica es van produir esdeveniments no menys emocionants i interessants.
  Un batalló de nois descalços del Falcó Roig va continuar la seva esgotadora carrera per sobreviure... Va ser un infern que s'havia de passar per merèixer el cel. I dolor, i farina, abans de la felicitat.
  Després de l'entrega de premis, però, els nois van quedar tan inspirats que van córrer la segona meitat del dia i de la nit, gairebé sense parar i oblidant-se del cansament.
  Vladimir va prendre una decisió: dormiran durant el dia, i a la nit, quan el sol no cremi, faran marxes forçades. En general, aquí hi ha nois, elit endurida, i aquestes proves no són la primera vegada. Només ara que la calor no és tan infernal. El més racional en aquest cas, quan el sol està en el seu zenit, es troba sota els tendals i dorm profundament.
  Danka va apreciar aquesta redistribució:
  - Les marxes forçades nocturnes no són un convidat freqüent a l'Exèrcit Roig. També hem d'aprendre a lluitar a les fosques!
  El nen descalç Dimka va estar d'acord:
  - A la nit, és més difícil atacar, però al cap i a la fi, també es defensaran de manera muda. I esperem que puguem fer les dues coses.
  Els dies següents van resultar molt més durs... L'última vegada, per entusiasme dels nois, van bloquejar els límits dels organismes, i ara semblava que cada fibra muscular estava sent bombardejada estratègicament amb napalm.
  Ni tan sols van poder contenir els seus gemecs, i semblava que es tractava d'un ramat de vedells joves que els punxaven.
  Per animar els seus nous companys, Dimka va cantar:
  El Senyor dóna una font d'aigua als vius,
  Palmeres i roses daurades floreixen al paradís!
  Esdevenir una realitat, que en un somni un somni,
  Hem de lluitar, no vessar llàgrimes com les dones!
  
  Déu llançarà a l'infern els temibles,
  I el que és valent es convertirà en un marit totpoderós!
  Aquí cremen les estrelles del Kremlin,
  El camí està indicat pel que l'Etern ens ha donat!
  Estem construint el famós comunisme,
  El nostre principi és senzill: més ràpid, més alt i més fort!
  Perquè la nostra qualificació no baixi,
  Hem de ser més valents i intelЈligents!
  
  Després de tot, tot guerrer és un home,
  Cal pensar que és una criatura feble!
  L'intelЈlecte ens dóna pes:
  I l'univers es sotmetrà als astronautes!
  
  És una llàstima que la unitat estigui lluny:
  Hi ha molts països, persones, nacions i religions!
  Però cal pensar profundament;
  Llançarem les cadenes de l'egoisme!
  
  La guerra no és gens per això;
  Per humiliar i turmentar els habitants del planeta!
  I per trencar el jou de la gent,
  Sobre aquestes gestes es cantaran cobles!
  
  Aleshores serem tota la família junts;
  On són tots al món, estimats germans!
  On no l'enrenou de la carrera;
  I l'altruisme i ajudar el proïsme és un hàbit!
  
  No hi haurà mort ni problemes;
  Crec que allí esdevindrà un home poderós!
  Vas superar la teva mandra
  Agafa un rifle i una motxilla amb una càrrega!
  Després d'aquesta cançó, els joves guerrers del Falcó Roig es van animar amb força i una nova onada d'entusiasme i vigor els va arrossegar. Així que van sobreviure aquests dies, i quan va florir i va començar a coure, es van adormir.
  Dimka va somiar amb alguna cosa especial... Va acabar en un món on era al cel, i això li va cridar l'atenció en primer lloc. És a dir, les lluminàries jugaven a futbol. A més, es tractava d'híbrids de síndries i cocodrils ratllats en un equip, i una barreja de cogombres i rinoceront per l'altre.
  Dimka es va asseure sobre un còdol i va intentar reunir pensaments dispersos en totes direccions com un ramat de sementals calents. Després de tot, no pot ser que les lluminàries juguin a futbol, i fins i tot prenent formes tan increïbles que no són gens característiques de la flora i la fauna reals.
  En general, segons totes les lleis de la física, se suposa que les estrelles són esfèriques, la qual cosa és essencialment un axioma inamovible! En tot cas, si les constants físiques corresponen a l'univers on viuen les persones. I, per tant, aquest és un enigma elemental impensable!
  Els pensaments d'un nen intelЈligent es van interrompre per l'aparició d'un animalet incomprensible. Aquí també va ser sorprenent que la criatura, per dir-ho així, es materialitzés en l'aire, com un peix que surt d'un forat de gel. Per cert, el cap era un peix, però el cos en forma d'una hora de la fletxa. A més, al dial, en comptes dels números que indiquen les hores, hi ha alguns jeroglífics sense sucre en forma de dibuixos. Sí, i les fletxes en si són més d'una dotzena i giren a diferents velocitats.
  Dimka va xiular:
  - Caram! Qui ets?
  Una barreja de peix i un meravellós despertador va respondre inesperadament en rus:
  - I Yahita, i tu qui ets, cabell blanc?
  - Humans! va respondre la Dima.
  La Yahita va riure molt fina com un mosquit:
  - Veig que ets humà. M'interessa el càrrec, el nom, l'ocupació!
  Dimka es va sorprendre seriosament:
  - Què passa amb la gent del teu món?
  Yahita va assentir.
  - Sí, és clar que n'hi ha! Fins i tot és difícil trobar un món on no et trobis amb primats sense pèl. Encara que les persones són molt diferents a tot arreu, n'hi ha forts i desenvolupats com arcàngels, i hi ha salvatges primitius! No sembla un representant del món desenvolupat, descalç, gairebé nu, però tampoc es pot dir que un salvatge...
  Dima no es va poder resistir a preguntar:
  - I per què no?
  Yahita va explicar:
  "Els teus ulls són molt intelЈligents, com els d'un savi, i no un nen d'una tribu primitiva!"
  Dimka va fer un argument perfectament raonable:
  "I per què creus que els salvatges han de ser estúpids". Al cap i a la fi, per sobreviure sense bombes nuclears entre els animals més grans i amb ullals, necessiteu un enginy seriós i un enginy pràctic!
  Yahita va estar d'acord:
  - Dret! Però, com sabria un salvatge sobre un blaster amb bomba nuclear, encara que segons els estàndards dels arcàngels humans aquesta ja és l'edat de pedra. Digues-me, qui ets per càrrec i amb quina tasca t'han enviat aquí?
  Dimka va intentar evitar una resposta directa:
  - Tot al nostre univers és relatiu: sobretot les posicions! Què passa amb la tasca? Sí, només estic viatjant pel món. Després de tot, les estrelles que juguen a futbol són tan inusuals i interessants!
  Yahita va corregir, les fletxes a la superfície del seu tors transparent van començar a girar una mica diferent:
  - Això és futbol, però un joc completament diferent. Mira, aquí les boles tenen ales, i n'hi ha tres alhora, i la porta no es veu! Sembla el teu futbol humà des de l'antiguitat?
  Dimka es va veure obligat a acceptar:
  - És clar que no... Tot i que, tan bon punt vaig mirar, de seguida va sorgir l'associació amb el futbol. Després de tot, hi ha una mena de semblança! Encara que no sigui formal!
  Yahita ho va desactivar.
  - Aquestes són les associacions... Només em fan mal el cap i es produeixen baralles. Però digues-me, no ets un saboteador durant una hora?
  -Formalment no! Dimka va respondre mecànicament.
  Yahita va agitar la pota.
  - Aleshores segueix-me. Us ensenyaré una cosa interessant!
  Dmitry Rocket es va aixecar i es va moure, la va seguir, mentre un somni va arribar de sobte a algun lloc i va sonar el senyal d'aixecar-se.
  Els nois, amb prou feines descansats, van tornar a córrer amb la càrrega, aquí ja no tenien opcions de descans. El dolor agut als músculs es va apagar i els peus abatuts es van posar rígids, ja no explotaven de patiment, sinó que simplement feien un dolor intens, i el gemec es va estendre per totes les cames, i la tercera i quarta respiració es van obrir als pulmons.
  Danka, sent el més fort físicament, va patir en menor mesura, i fins i tot es va avorrir: volia lluitar, però per sort no es va disparar ni un tret... Aquí, Dmitry, com sempre afortunat, va fer un proesa cinematogràfica, es va portar el coronel i l'Ordre de la Glòria al coll. El premi en si no és car, el que treu del ferro i una fina capa de níquel perquè no s'oxidi, però no hi ha un gran patró estampat. El més important, és clar, és el prestigi. L'URSS també tenia seriosos enemics.
  Durant la Primera Guerra Mundial temporal, Hitler va aconseguir guanyar quatre ordres, inclosa una creu de ferro de primer grau, rara per a un simple caporal. Sí, era un soldat molt valent i intelЈligent, tot i que ara el seu nom s'utilitza per espantar els nens.
  Però poden córrer sense objectiu tot l'estiu i la tardor, quan la sort encara cau.
  Els nois finalment es van trobar amb el lloc d'una recent batalla, els cadàvers dels soldats britànics morts jaien, en la seva majoria eren negres i àrabs. La carn morta amb tanta calor simplement es va assecar i no va començar a descompondre's. Hi havia fragments de metall i carcasses d'obusos, però els russos ordenats van aconseguir recollir totes les armes capturades. Però tot i així un dels nois va tenir sort i va agafar un ganivet plegable caigut. I fet americà. A la fuga, va mostrar als seus amics:
  - Aquest és el meu trofeu!
  Van grunyir en resposta:
  - He trobat alguna cosa de què presumir! És millor que matis un anglès!
  El malvat va respondre:
  - I això no serà així! Això és només per trobar els enemics! I has de córrer encara més ràpid!
  Però aquests dies van passar sense enfrontaments, cosa que, per cert, és força natural per a la majoria de guerres. Al cap i a la fi, durant un conflicte, et mous més del que camines. Igual que els ass, la majoria de sortides estan buides, especialment entre grans batalles i operacions ofensives. Abans d'adormir-se, Danka va dir a Dimka:
  - Ja saps, el cadell de tigre blanc (àlies de Dmitry), la guerra no és gens tan romàntica com es mostra a la pelЈlícula Red Devils, o Captain Daredevil, i en altres. Sents una mica de decepció. No, és clar, no sóc petit i entenc que cinema i real no són el mateix, però tot i així...
  Dimka va badallar desafiant:
  - Seria millor que en parlem d'aquí a un mes, però de moment, meditació i anar al llit. Tanmateix, he de dir que els nostres nous companys són nois dignes. S'aguanten bé!
  . CAPÍTOL #4
  La guerra va continuar amb poca intensitat. A l'Àfrica, les tropes americanes i britàniques no són molt fortes, però les extensions són immenses, i la selva i els deserts, i molts rius i pantans.
  Sí, el Continent Negre és enorme i intenteu capturar-lo ràpidament. Així que la guerra es va allargar molt de temps.
  I la mateixa Gran Bretanya al continent no és tan fàcil d'aconseguir. Aquest ha estat un problema colossal.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova lluiten com joves titans. I aconsegueixen una victòria gloriosa. Lluiten amb oponents molt forts, encara que no massa nombrosos.
  Tanmateix, on són els americans, els britànics i les seves tropes colonials davant els fenòmens infantils immortals.
  Oleg Rybachenko va assenyalar, tallant una altra línia d'oponents i llançant un pèsol amb antimatèria amb els dits nus:
  - Un soldat en guerra es fa més jove i madur alhora, un polític en una lluita encoberta, envelleix i madura, al mateix temps que s'enfonsa al nivell d'una bèstia salvatge!
  La Margarita, aquesta noia lluitadora, la va agafar i amb els dits nus va llançar un disc que tallava caps i va assenyalar:
  - Un soldat és un recluta privat i es converteix en un professional de la guerra, un polític no coneix els terminis i un professional en la victòria!
  El nen i la nena van aixafar bellament els oponents. I els van tallar sense més preàmbuls.
  Oleg la va agafar i va llançar alguna cosa més que mortal i destructiu amb el seu taló nu, afirmant:
  - Un soldat hauria de ser sílex, però no convertir-se en pedra al cor, un polític fa temps que té una pedra en comptes d'un cor, però té la duresa de la goma!
  Margarita, destruint els soldats de la Gran Bretanya i nombrosos guerrers negres, llançant agulles afilades amb els dits dels peus, va emetre:
  - Un bon soldat a la batalla és com el Diable - que cal apagar el foc, un polític hàbil en la mesquinesa és el mateix Satanàs, i el compliment de les promeses és una mànega típica!
  Van actuar molt bé i molt enginyós contra l'enemic i van destruir agressivament les unitats britàniques. Bé, no només és clar que ho són.
  L'Oleg, després d'haver destruït els adversaris, va cridar:
  - Un soldat pot morir al camp de batalla, però és millor que desaparèixer sota un raig de dolces mentides de la boca dels polítics en temps de pau!
  La Margarita, aixafant innombrables contrincants, dels quals, però, no en quedaven tants, va agafar i llançar una bomba bomba amb els dits nus i va grinyolar, deixant al descobert les dents:
  - Qui neix guerrer, morirà heroi, qui s'ha convertit en polític, ja és un bastard mort, i un cadàver ambulant!
  Els nens guerrers van lluitar com autèntics gegants i gegants del pensament.
  Però l'Elizabeth i la seva tripulació de tancs van resultar ser poc, i es van desplaçar per la jungla. Tot i que el SU-100 té la mateixa capacitat de travessa que el trenta-quatre, encara no és fàcil conduir per la selva.
  Elizabeth va badallar i va dir, donant el seu torn:
  - La política és quan diuen una cosa, volen dir una altra, en fan una tercera, resulta que la quarta, però encara va de costat i segueix sent una abominació al fetge!
  Catherine estava d'acord amb això de manera bastant lògica:
  - No hi ha germans en política, però hi ha molts familiars pobres, no hi ha prínceps de contes de fades, sinó un excés de reis nus, no hi ha veritat ni per un moment, però hi haurà prou mentides per a més d'un una generació!
  Elena va notar agressivament amb un somriure de dents que brillaven com perles i són precioses:
  - L'amor arriba quan no esperes, els polítics s'enganxen quan no truques!
  Efrosinya es va adonar, fent l'ullet dels ulls de safir i colpejant la seva armadura amb els dits nus:
  - Totes les edats són sotmeses a l'amor, els polítics poden manejar totes les mesquineses!
  Les noies es van avorrir una mica, fins i tot van començar a cantar, cosa molt rellevant;
  Sorpresa, sorpresa!
  Visca la sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa!
  
  Imagina't una situació com aquesta: tot el que et passarà, ja ho saps per endavant, no cal que hi hagi preocupacions, dubtes, tot el món et proporcionarà un horari.
  
  I desafiem l'avorriment Perquè, perquè és impossible que ningú visqui al món sense sorpreses.
  
  Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa!
  
  Proporciona un horari de caminar, proporciona un augment de la consciència I, per descomptat, els badalls augmentaran, i l'amuntegament omplirà l'univers.
  
  I desafiem l'avorriment Perquè, perquè és impossible que ningú visqui al món sense sorpreses.
  
  Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa!
  
  I desafiem l'avorriment Perquè, perquè és impossible que ningú visqui al món sense sorpreses.
  
  Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Visca la sorpresa!
  Però altres herois, el batalló de nois de l'àguila vermella de l'URSS, van ser molt més afortunats. I que els nois ja estaven disposats a udolar d'avorriment: ni batalles, ni aventures, només córrer! Finalment van rebre un avís que un batalló britànic aproximadament igual estava per davant.
  Vladimir els va ordenar que s'estiguessin i després s'arrosseguessin sobre la panxa. Els nois van fer exactament això. Els britànics sí que semblaven adonar-se'n, i de seguida, sense esperar que s'apropés, van obrir foc. Però òbviament es van afanyar, només un dels falcons joves d'Stalin va ser ferit a l'espatlla, i la resta simplement van aconseguir retrocedir. El terreny per a una lluita igual no era del tot típic, tot cobert de matolls i matolls. Les unitats britàniques van disparar activament, però no amb precisió. Els combatents de l'àguila vermella van respondre amb menys freqüència, però amb molta més eficàcia. Més nois es van disfressar amb èxit, es van posar impermeables caqui i es van moure en silenci. Els britànics, al seu torn, estaven massa nerviosos i constantment es permetien avançar.
  Dimka Rocket va tenir un èxit especial. Ràpidament, com la pell de gallina, es va enfilar a la rereguarda dels britànics (aquesta vegada quasi exclusivament els blancs van lluitar contra ells, la qual cosa significa lluitadors molt més persistents que no es dispersarien pel soroll de les sirenes), i els va disparar com a objectius en un camp de tir. El rifle automàtic funcionava perfectament i el nombre de víctimes va anar augmentant!
  Tanmateix, per desgràcia, els nois també van patir pèrdues, sobretot quan l'intercanvi va començar amb el llançament de granades. Un dels nois valents es va obrir per un fragment de l'estómac i els intestins es van arrossegar. Un altre va aixafar l'os de la cama, també molt desagradable. Però la batalla acabava d'esclatar, i els maleïts i cruels anglesos van resultar ser molt més del que els joves leninistes suposaven al principi. Hi havia tants crits i gemecs d'ambdós costats.
  Aleshores Dimka, després d'escoltar, va determinar el comandant. Era un gran anglès, també coronel de veu profunda. Es va amagar en una trinxera prèviament excavada.
  El nen de cabell ros va riure i ràpidament, com un petit escurçó, després d'haver eliminat els anglesos que l'envoltaven, es va arrossegar fins a la trinxera. Un cop a la nuca amb un punyal i el coronel va callar, xiulant dels llavis, com un pneumàtic de cotxe punxat. Després d'això, el nen, posant-se un munt de fulles arrugades a la boca, va rugir amb una veu semblant.
  Aquí el secret rau en el fet que les fulles estaven remullades amb suc enganxós (Dimka ho havia preparat amb antelació, tot i que esperava espantar els salvatges, però després hi havia l'efecte Pinotxo, quan busques una cosa, però resulta que alguna cosa altra cosa, però resulta una cosa completament diferent, però també útil!).
  Per molt terrible que fos la veu del comandant, funcionava en anglès distorsionat:
  - Tothom aixequeu-vos, i corri enrere marxa!
  I va funcionar! Els britànics van saltar, després de la qual cosa van ploure sobre ells ràfegues de metralladores i rifles automàtics. Per descomptat, veient aquestes pèrdues, correràs sense cap ordre... Els valents soldats de la Gran Bretanya s'afanyen als talons, i els nois, parpellejant, verd verinós de l'herba, descalços, talons rodons, corren darrere d'ells, mentre disparen. va!
  Ara era una baralla! Extermini total i alhora efectiu! Amb una persecució ferotge.
  En Vladimir va cridar amb tota la força:
  - Per mi lluitadors endavant! Hem obert un compte aquí!
  Els altres nois van cantar:
  - Stalin ens va donar armes-ales d'acer, i en comptes d'un cor, un motor de foc!
  Vladimir va afegir:
  - Cada cop més alt i més alt! Per lluitar pel vol dels nostres ocells, i en cada hèlix es respira, la tranquilЈlitat de les nostres fronteres!
  Com sabien els alemanys aquestes cançons? Si Dimka preferia compondre el seu, aleshores el seu amic Danka, per contra, va promoure el que ja estava compost, popular i conegut...
  Tanmateix, Dimka, que en realitat va ser el principal guanyador aquesta vegada, es va molestar i va cantar la seva pròpia melodia:
  Jurem per Stalin el Gran;
  Honor de mantenir i lluitar fins al final!
  Perquè el seu poder és com el sol,
  Perquè la llum de Déu és un país!
  
  Protegim la Pàtria de l'adversitat;
  Lleó britànic capgirat per la cua!
  Construirem la felicitat al planeta;
  Com el Senyor Sant Crist va manar!
  
  La igualtat i la fraternitat manaran;
  El cel es tornarà blau pur!
  Després de tot, tens dret a lluitar per això,
  El camí del socialisme és per als joves!
  
  Pàtria bella Rússia,
  Stalin és un líder que Déu ens ha donat!
  On les flors del camp són les més belles,
  On la paraula boor no pot sortir!
  
  Tot creix al país, és ample;
  Té gel i prats frondosos!
  Or del desert de l'est
  Tempesta de neu de plata i perles!
  
  Hi ha un Kremlin al planeta de tota la lluminària;
  Però encara més bruscament el poder està en nosaltres!
  Aquí "Katyusha" va ilЈluminar el cel;
  Com si el mateix arcàngel donés un ull!
  
  Tots els pobles de la Pàtria estan units;
  No tenim problemes buits entre ells!
  Rússia no es va doblegar sota el jou de l'esquena;
  No vau prendre la terra, senyor!
  
  Perquè les bromes ja no siguin adequades,
  Nosaltres també som senyors!
  Els russos no estan amuntegats al planeta,
  L'aigua dolça està vessant del cel!
  
  Els camps gegants estan creixent;
  El colós és com l'abella dels cors!
  Déu va donar als russos un lloc al paradís mateix,
  I una corona de llorers per a tu!
  
  Tot es va fer obedient a l'home,
  Només l'orgull no podia frenar!
  Però no sigui la fi de l'era humana;
  L'espai ens obre la porta!
  Els nois van aplaudir la magnífica actuació amb molta força i aprovació. Vladimir fins i tot va abatre un corb amb un tret ben apuntat d'una pistola, i Danka va dir:
  - I tu, Dimka, ets genial: bàsicament cantes i compongues només el teu!
  El jove mestre va dir:
  - I això és el més valuós quan et crees, i no repeteixis com un lloro!
  Les pèrdues es van calcular ràpidament... Per desgràcia, tres nois es van separar del destacament per sempre, cinc més van resultar ferits tan greus que haurien de ser transportats, i vint-i-cinc persones van resultar ferides moderades pel seu propi poder, o lleugers...
  Més de vuit-centes quaranta persones van ser assassinades pels britànics... En conjunt, la proporció és bastant acceptable! Però el presoner no ho era, llevat d'un major del servei mèdic. Tots els altres van ser assassinats...
  Danka va bromear:
  - Nosaltres, embotant metralladores durant molt de temps, hem serrat i assolit milers de cinc-cents anglesos!
  Vladimir el va interrompre:
  - Calla, vols? Van morir tres dels nostres. Estic pensant en enterrar-los aquí, al camp de batalla, o portar-los a les meves unitats perquè siguin enterrats segons el costum de Crist!
  Danka es va sorprendre:
  - L'URSS té en alta estima a Crist? Al cap i a la fi, tant tu com el mateix Stalin diuen constantment: Crist és un feble i un baboso i no un ari!
  Vladimir va respondre tranquilЈlament:
  - Depèn de quina mena de Crist... El de la Bíblia no és ari i pacifista! Aquell en el qual creiem, és a dir, sense l'anomenada Sagrada Escriptura, és el mateix ària vermell! I no només un ari vermell, sinó també una persona extremadament valenta! Cal entendre això.
  Dima va estar d'acord.
  - Jo també tinc un Jesús bíblic, que ensenya a no resistir el mal i a no agradar gens l'escòria de les galtes. En temps tsaristes ja era així, i què? Va colpejar, sobretot, l'amo del pagès, li va trencar la cara amb sang, es va trencar les costelles al bastidor i aquell desgraciat simplement va resar pel mestre. Però això va fer que el terratinent sigui encara millor?
  El mateix Danka va respondre per a tothom:
  - És clar que no! El mal s'ha de combatre immediatament! Perquè el mal és una flama; per a la qual la millor gasolina és la paciència, i els millors partits són la indiferència i l'egoisme!
  Vladimir els va interrompre severament:
  - El que dius ja és evident, absolutament per a qualsevol persona raonable. Per tant, no cal explicar-nos ni ensenyar-nos res més. En general, russos, conec una nació que estima el raonament filosòfic i la boltologia a l'estil de Dostoievski. Mentrestant, tu, Oleg i Danka, portaràs la llitera amb en Peter, de manera que és el més pesat dels assassinats. Ara marxem...
  Els nois estaven inspirats i inspirats per la primera victòria, realment militar, i els cossos endurits ja havien començat a adaptar-se a la calor i l'estrès. Va ser divertit! Així que corre i juga...
  Danka va preguntar a Dmitry mentre fugia:
  - Però ets un nen avançat, pots dir un científic... Per què creus que el cristianisme va ser capaç d'aconseguir tant èxit a tot el món? I a més, la lògica en aquesta doctrina, no un quark!
  El nen de cabells blancs, després de pensar una estona, va respondre:
  - Recordo que el doctor en ciències de la propaganda Goebbels va dir: per creure en una mentida, ha de ser gran. Parafrasejant, perquè la doctrina es cregui, ha d'estar desproveïda de tota lògica! O encara més precisament: per poder creure en una religió, ha d'estar desproveïda de lògica i de sentit comú!
  Danka va assentir mentre corria.
  - Això és en part cert, però tot i així... Moltes coses al nostre món estan desproveïdes de lògica i significat, però res no ha aconseguit tant èxit com el cristianisme, i això no es pot explicar només per la paradoxa!
  Dima ha dit:
  - Hi ha diversos factors i el recurs administratiu dels governants, ja que es beneficiaven de servents obedients, enganyats per la creença en un més enllà millor i sense voler canviar res a la terra. I per descomptat, la debilitat dels esclaus, que entenien que eren massa febles i desorganitzats per resistir les legions de la Roma Eterna. I així successivament... La imatge molt romàntica de Jesucrist. Observeu que Jesús no era una persona normal. Un terç de la humanitat el considera el Déu Totpoderós que va aparèixer en la carn. I això només és possible per a una persona amb un do especial d'encant.
  El nen soviètic que corre a la mà dreta sembla que entenia l'idioma bielorús i va intervenir:
  - I aquí tot és molt més fàcil! El significat és que el mateix Déu Totpoderós va prendre una forma humana pel bé de les persones, va pujar a la creu. L'acte en si és tan irracional, incomprensible per a tothom, difícil d'explicar, però alhora encantador que la gent se'n va enamorar. A més, la persona és afalagadora. Per què afalagador? Com que és un home, resulta un valor tan enorme que el propi creador de l'univers pateix pel seu bé i dóna la seva vida! I en general és genial!
  Danka va estar d'acord.
  - Sí, és incomprensible! El Creador de l'Univers és torturat i crucificat, i resa pels seus botxins! Qui pot imaginar això? Què podria haver-hi més?
  Dima va estar d'acord.
  - Res! Al cap i a la fi, va ser la naturalesa paradoxal del mateix Evangeli el que es va convertir en la raó per la qual hi creien, incloent-hi els savis, adonant-se que era impossible inventar una cosa així! En particular, l'emperador Constantí es va guiar no només pel càlcul pràctic: no era rendible. Els cristians no eren la majoria a l'Imperi Romà. Al contrari, eren una minoria desesperada, a més, una minoria passiva i pacifista. I els pagans, al contrari, eren una majoria agressiva. Així que l'emperador Constantí podria haver cregut... A més, creia sincerament, i en acceptar el cristianisme, va assumir un risc fatal per ell mateix...
  Danny va bufar despectivament:
  - No entenc, quin era el risc mortal aquí?
  Dimka va explicar pacientment:
  - Per als orgullosos romans, els cristians eren només una secta jueva. És a dir, ni tan sols els consideraven com a persones, però els déus olímpics són una religió nacional, encara que fos manllevat dels grecs. És a dir, resulta que l'emperador Constantí va anar en contra tant dels seus avantpassats com del seu entorn. A més, el cristianisme es caracteritza pel puritanisme, i els romans no estaven acostumats a limitar-se de cap manera. És a dir, va ser precisament la antinaturalitat del cristianisme, el fet que aquesta fe fa renunciar a molts dels plaers de la vida, i aquest va ser el risc colossal en la seva adopció. Per tant, només la sort en els afers militars va permetre que Konstantin s'assentés, inclosa l'ajuda de la creu als escuts!
  Danny va comentar:
  - Igual que l'Islam es va establir en baionetes, o més aviat en espases i llances! Això ho confirma una vegada més: qui és fort té raó! Els punys forts són el millor dels arguments!
  La Dima va riure.
  - Potser no és divertit... Però és tràgic quan la ment no és especialment apreciada. Encara que en va algunes persones pensen que els adolescents només respecten la força física. També es caracteritzen per altres valors, inclosos els intelЈlectuals!
  Els nois van callar... Parlar, és clar, és interessant, però fins ara els temes només han planat per l'aire. La religió no és el tema més popular a les converses dels nois. Aleshores, potser intenteu xerrar sobre tancs?
  Danka va preguntar a Dima:
  - I què en penseu de la qualitat de l'equipament militar alemany? En particular, la part pretesa del panzvale?
  El nen va respondre amb força lògica:
  - De cap manera, la pràctica confirma que els tancs alemanys són forts i efectius! Què més es pot dir aquí? I indicadors com l'arma, l'armadura, el motor i el resultat: potència d'impacte, protecció, motor, per descomptat, són importants, però alhora secundaris. Naturalment, si no hi ha uns ass reals!
  Danny va arrufar les celles.
  - Què vols dir que no tenim ass de tanc?
  La Dima va somriure innocentment com una monja:
  - I d'on haurien de ser? Els nostres tancs bielorussos encara no han lluitat amb tancs. El país dels finlandesos de Suomi gairebé no tenia tancs, el Japó a Khalkhin Gol també els tenia amb un nas de gugulkin. No van tenir temps de créixer, un fet indiscutible! Així que de moment és inútil parlar d'aquest tema.
  En Danny es va enfonsar la cara.
  - Sí, no tenim res especialment impressionant i no! Així que és possible complaure els soterranis de l'NKVD per a l'agitació antisoviètica.
  La Dimka va riure suaument.
  - Però aquí creiem i serem els primers! Potser fins i tot aconseguirem creus de cavaller, perquè els russos hem nascut per guanyar!
  El nen soviètic va interrompre enfadat:
  -Oh no! Els aris hem nascut per guanyar. Al cap i a la fi, l'únic que t'ha ajudat fins ara és que el nostre exèrcit encara no s'ha girat cap a l'Est. Però tan bon punt la Gran Bretanya capituli, veureu els nostres tancs desfilar al Kremlin.
  Danka es va burlar del jove nazi:
  - Com a trofeus de guerra, és clar. Sí, fins i tot amb les columnes de presoners caminant sota l'escorta! Així veuràs Moscou!
  Una baralla que amenaçava d'esclatar va ser impedida pel crit amenaçador de Vladimir:
  - Calla! Ets Danka per un càstig de llengua llarga... En lloc d'una nit de son, estàs sota guàrdia, tota la nit amb una cartera a l'esquena. I hi haurà alguna cosa així...
  En Danka volia pujar a l'ampolla, però Dimka el va tranquilЈlitzar:
  - És culpa teva. Al cap i a la fi, som convidats d'un país amigable, i insulteu els seus soldats... Disculpeu-vos i observeu el tacte adequat per a un convidat!
  Danny va callar. No volia admetre cap error ni provocar un conflicte. I Dima va suggerir:
  - Pots cantar alguna cosa en senyal de reconciliació?
  El comandant va respondre:
  - No, aquest no és el moment!
  - Llavors també puc estar a la guàrdia nocturna juntament amb la meva amiga Danka?
  Vladimir va tornar a oposar-se i va oposar raonablement:
  - I serà malament, per a ell hi haurà entreteniment innecessari... Deixar que s'avorri i pensar molt... - El jove comandant de batalló va fer una pausa i va preguntar gairebé insinuant:
  - Em sorprèn. D'on vas treure aquestes habilitats militars tan increïbles? Lluites com un superhome dels còmics americans, quin és el teu secret?
  Dimka estava confós:
  - Bé, per què és Superman... Tot, en principi, està dins de les capacitats d'una persona. Va ser la primera vegada que vaig aparèixer davant dels tancs. Em van confondre amb un nen àrab, que era increïble i extraordinari. Llavors es van creure la història, també naturalment, bé, el nen vol guanyar diners i ajudar els britànics. Bé, per descomptat, no tothom pot treure pistoles del seu cinturó, ho pot fer de manera imperceptible sense ser atrapat, però qualsevol "pessigament" fins i tot de jove és bastant capaç. Bé, qualsevol de vosaltres és capaç de disparar a quatre camions cisterna ajustats amb dues pistoles. I el fet que el coronel es va rendir immediatament, tenint experiència de la guerra amb Gran Bretanya, no és tan sorprenent. Aquí hi ha tres milions de francesos rendits gairebé sense lluitar i asseguts en excelЈlents fortificacions, la qual cosa és molt més sorprenent. En resum, la primera creu de la segona classe, rebuda amb força lògica, vaig fer el que podia fer qualsevol nen del teu batalló al meu lloc. I el guardó en si no és únic; durant la Primera Guerra Mundial se'l van concedir gairebé cent sis mil soldats i oficials. Aleshores, per què m'hauria d'exaltar tant!
  Vladimir va estar d'acord en part:
  - D'una banda, sembla que sí, però... Durant la segona baralla, no eres com tots. En particular, els britànics semblaven no notar-te, i vas colpejar sense apuntar, però al mateix temps sense perdre-ho. I no tothom és capaç d'imitar la veu del coronel!
  Dimka va objectar:
  - No, tothom pot fer això últim si feu servir un dispositiu de ressonància. T'ensenyaré això si vols. Pel que fa a disparar sense fallar, llavors vas disparar molt decentment. Qualsevol lluitador del vostre batalló pot rebre el títol de Rifleman Voroshilov. M'han vist els anglesos? Així que tampoc es van adonar dels altres lluitadors, els vam perdre tots tres morts, la qual cosa vol dir que aquests guerrers es van tapar clarament els ulls!
  - Ja són quatre morts! - En Dimka va corregir la veu per darrere. - Alexandre va morir, ai, la guerra.
  Vladimir estava cansat d'aquesta conversa i va cridar:
  - Afanya't més ràpid, sinó no informarem a la resta.
  Durant el camí, va morir un altre combatent ferit greu, però els combatents es van precipitar cap a un gran poble àrab. Allà, els que no podien aixecar-se van rebre assistència d'emergència. Després d'això, Vladimir va parlar amb el coronel de l'Exèrcit Roig de l'URSS, explicant-li la situació i explicant-li la batalla passada. Va ordenar enviar dos soldats de l'Exèrcit Roig muntats amb guies àrabs per comprovar. Tanmateix, Vladimir li va mostrar una foto amb un munt d'anglesos assassinats i va dir:
  - Pots confiar en nosaltres, encara no hem après a mentir!
  - Però va aprendre a compondre! - Ombrívol i sense gaire alegria va respondre el coronel.
  Però això no és res Vladimir no es va avergonyir i va explicar l'últim incident al general que va arribar. Li va donar la mà i va prometre premiar els qui es van distingir. Després d'això, els joves combatents van ser enviats a dormir a la caserna.
  No obstant això, Vladimir Wolverine, adonant-se que era massa atapeït a la caserna, va ordenar que s'arrossegués pel carrer ... Sapigueu que els nostres nois no tenen por dels tancs, la brutícia i els mosquits. Danka va ser posat en guàrdia. Li van posar llambordes a la motxilla, per a més pes i càstigs més durs. Tanmateix, Vladimir es va afanyar, somrient per consolar l'àrea de penals:
  - Però no us privareu dels nostres premis i mèrits comuns. No us imposem cap càstig disciplinari, que és beneficiós per a vosaltres!
  Danka, com si no entengués, va preguntar:
  - Per què és beneficiós?
  Vladimir Wolverine va explicar simplement:
  - La presència de sancions disciplinàries és un motiu excelЈlent per a la negativa a presentar un premi al mèrit militar. I tu, és clar, vols ensenyar la Creu de Sant Jordi, o algun altre ordre, quan tornis a la teva terra.
  En Danka va negar amb el cap enfadat.
  - Sí, sense ganes?
  Vladimir de manera torta, com un somriure d'una llisa:
  - Sí... No m'ho crec, perquè probablement els teus amics es començaran a preguntar per què el teu amic té creus de ferro, però tu no? Per què et vas quedar sense recompensa, potser has lluitat malament!
  Danka va fer una mirada indiferent:
  - No m'importa. Els premis soviètics són molt més valuosos que les quincalles alemanyes, fins i tot una creu de cavaller amb diamants! Tan!
  - Bé, deixa de bielorús orgullós! Crec que cuidaràs la teva consciència. - Vladimir Wolverine va marxar en silenci. Deixant rastres dels peus descalços d'un nen de dotze anys, però més aviat gran per a la seva edat.
  . CAPÍTOL #5
  Oleg Rybachenko va continuar la seva interessant missió. Ell, juntament amb la noia Margarita, destrueixen una altra base anglesa.
  El noi del terminador va donar una granada amb el taló nu i va dir:
  - Un polític és un monstre que es fa passar per un home guapo, però cap munició de luxe pot amagar el cèntim d'un porc i els ullals de llop!
  La noia guerrera, llançant un regal assassí de la mort amb els seus dits nus, va cridar:
  - Un soldat també és un monstre d'alguna manera, perquè mata al camp de batalla, però a diferència d'un polític, està en peu d'igualtat, però el votant sempre perd!
  Oleg Rybachenko, llançant una granada amb una força mortal amb els dits dels peus nus i dispersant els oponents, va cridar:
  - Una dona vol amor i felicitat per a ella i la seva família, un polític està interessat principalment a espatllar els altres i està obsessionat amb l'amor als diners!
  Margarita va llançar un regal de mort amb els dits nus d'una força mortal i va donar:
  - Una dona és com una rosa: una fragància seductora, un aspecte brillant, espines afilades, i a qui sembla un polític, que colpeja amb una pudor, un aspecte miserable i una causticitat de cactus?
  El noi del terminador, aixafant els oponents i fent l'ullet dels ulls de safir, va comentar:
  - Una dona és l'encarnació de la bellesa i la puresa, encara que no sempre és ideal, però un polític sempre serà l'estàndard de la mesquinesa i la lletjor!
  La noia Terminator va dir amb una rialla:
  - Un nen descalç no sovint es porta malament i es fica a la butxaca, com un polític fa coses desagradables i hi posa un porc!
  Els nens immortals van fer autèntics miracles i van ser súper.
  Com, però, i les noies pilots que van guanyar la batalla aèria per Gran Bretanya.
  La Natasha va enderrocar un cotxe anglès amb les cames nues i va xisclar:
  - Al nen li encanta jugar amb les armes, però és encantador, al polític li encanta xocar-les, però en comptes de por, inspira fàstic i riure!
  Anastasia va assenyalar agressivament, enderrocant un altre cotxe enemic:
  - Com diuen els científics, l'home es va originar a partir d'un mico, un polític, encara que un primat típic, sobretot persones d'èxit, té una relació amb un xacal!
  Akulina Orlova va assenyalar agressivament, derrocant a un altre oponent amb una tècnica de barril:
  - Una persona té una naturalesa creativa divina, però els polítics crucifiquen que són només diables per naturalesa i creen el caos!
  Mirabela Magnetic, enganxant avions enemics i tallant-los com amb l'onada d'un ventall, va emetre:
  - El polític és el Diable en la carn, però no el senyor de l'infern, sinó el creador de l'inframón a la Terra, en el qual els diables es descontrolen i creen el caos!
  Les noies, és clar, són monstres femenins i donen les banyes a tot el mosquit aliat o a un estol de mosquits.
  Mentrestant, algunes noies boniques de l'URSS estan sent venudes al Sha iranià a l'harem.
  Els cossos dels guerrers també eren sotmesos a massatges, i no ho feien les minyones, ni tan sols els eunucs, sinó els musculosos esclaus adolescents. Amb el seu toc, les noies es van emocionar molt i es van tornar molt més acollidores i atractives.
  I l'Angèlica pèl-roja i la rossa Alícia es van oblidar de la modèstia i van ronronear voluptuosament sota els hàbils tocs dels joves. Va ser un preludi de la negociació perquè fossin divertits i el més eròticament atractius possible.
  Acabem el "exercici", les noies es van tornar a rentar i es van disfressar. Es posen sabates amb talons alts i pedres precioses a les cames, i tiares amb joies als cabells. Angèlica fins i tot es va sorprendre:
  - No és una llàstima que el propietari ens guarni així? Al cap i a la fi, aquests còdols valen una fortuna, i quant ens donaran és desconegut!
  El cap de servei els va tranquilЈlitzar:
  - Durant la ganga, estaràs completament nu i realitzaràs un ball descalç. És a dir, si et venguessin amb la disfressa d'Eva, no tindries cap fil a sobre. I tota la resta, el comprador pot comprar per una tarifa addicional.
  L'Alícia es va ruboritzar, avergonyida.
  - Aleshores hem d'estar completament nus davant d'una manada d'homes?
  La minyona va assentir.
  - Certament! Aquest és l'antic costum. El comprador ha de saber absolutament tot sobre els seus esclaus. Tots els defectes, si, és clar, hi ha virtuts. Per descomptat, moltes noies estan terriblement molestes, perquè ni tan sols estan acostumades a treure el vel davant dels homes. Però no fem indulgència.
  Angélica, aquí es va fer curiós:
  - I si l'esclau de la vergonya organitza una rabieta?
  Un eunuc enorme i gros amb cota de malla gris amb pols i un turbant luxós va respondre per la minyona:
  - I parlem amb ells abans de la subhasta, explicant-los que no és així quan cal avergonyir-se, sinó que, al contrari, cal mostrar humilitat. En cas contrari, el càstig espera. Normalment funciona i els esclaus estan callats. Pel que fa a vosaltres, encara que sou verges, sembla que esteu acostumats a caminar mig nus, es veu pel bronzejat, així que tingueu paciència. Si et ven a l'harem del Shah, serà el millor de tots els destins possibles.
  L'Alice va fer una lleugera reverència.
  - Ens has consolat!
  Les noies estaven cobertes amb diverses fundes translúcides, que s'havien de treure, de manera que el cos de l'esclau venut a la subhasta va anar mostrant els seus encants.
  Segons els estàndards àrabs, Alícia i Angélica eren dives altes, estaven esquitxades d'encens i, una vegada més, van arrissar els seus meravellosos cabells perquè caiguessin sobre les seves espatlles, enmig de la negociació.
  Tots dos guerrers estaven tranquils, la vida, la guerra i l'entrenament els van endurir, la qual cosa significa que no hi havia cap motiu per flipar. Què són per a ells els prejudicis i les supersticions? I no tenen res de què avergonyir-se del seu cos.
  Aquí va sonar el senyal i els esclaus van ser conduïts a la subhasta. Aquí, per cert, amb talons alts, als quals les noies no estaven acostumades, realment es limitaven les cames, i era desagradable que el mitjó estigués pessigat i representava tot el pes dels cossos forts i femenins.
  Així que ja caminava, una cosa així com una tortura inquisitorial, però, en una versió més suau.
  Es va reunir molta gent, on hi havia subhastes, per als pobres. Venien dones, nens, homes. Però estava en un pedestal obert amb productes de baixa qualitat o de baix valor. Les dones, però, es despullaven despietadament i les palpaven davant de tothom, les que intentaven amagar-se eren colpejades amb fuets. Es van sentir gemecs i es van sentir molts udols. Sí, i de vegades els crits expressaven patiment. Era especialment espantós per als nens que quedaven sense pares, que eren portats nus a la subhasta i de tant en tant els compradors s'enfilaven a la boca amb els dits sense rentar i els pessigaven. Així doncs, el plor era a granel, com el xiulet d'un fuet. A més, també feia pudor de diverses aigües residuals, en alguns llocs es podia veure pastissos deixats pels rucs. Només un parell de motocicletes en mal estat i de color verd van destruir en part el paisatge medieval del tràfic d'esclaus.
  Alícia va comentar amargament:
  Què humiliant això. Tractar com animals.
  Angélica va afegir:
  - Espero que això no sigui per a nosaltres?
  El cap eunuc va tranquilЈlitzar les noies:
  - No, et vendran a palau, per gent rica. Per cert, si els peus de la noia estan cansats de les sabates, un rickshaw us donarà un passeig.
  Sí, als joves àrabs alts els van donar carruatges i les dames s'hi van asseure. Al seu torn, l'escorta del guàrdia, va adquirir inesperadament bicicletes. El gran eunuc va prometre:
  - En un moment arribarem a l'objectiu brillant!
  Aquesta vegada el morrió no va mentir. El palau on portaven les noies era gran, luxós, amb estàtues i fonts.
  Però el més important és el mateix lloc de negociació, que recorda un escenari de teatre. I aquí també va haver d'esperar a la cua. Angèlica fins i tot va preguntar:
  - És un centre important del tràfic d'esclaus?
  El cap eunuc va dir:
  "Aquest és un centre important per al tràfic d'esclaus femenins. Els homes es venen majoritàriament a altres llocs. Com per cert, i nois, per consol...
  La licitació va ser activa, el públic es va reunir molt i tot amb una luxosa indumentària oriental. Només poques persones anaven disfressats europeus, però, en general, n'hi havia força. Hi havia molt de soroll, i les noies que eren portades a l'andana o bé eren exposades a poc a poc o de seguida es treien nues.
  Aquí un d'ells, no obstant això, va aguantar la humiliació i va fer una rabieta. Va rugir com una vaquilla a l'escorxador, mentre l'escortaven viva. Els guàrdies la van amordaçar i la van portar fora de l'habitació. El cap eunuc va dir:
  "Els assotaran per no fer malbé la pell, potser també rostiran les cames en un braser perquè les plantes es cobreixin de petites butllofes, i també és possible una reixa. La dama ha de tornar en raó. Ets el mateix si llences els "cavalls" rebràs un càstig cruel, sense mutilació i et tornaràs a vendre.
  Angèlica encara va preguntar:
  - Si tornem a fer una rabieta!
  L'eunuc va dir severament:
  - Aleshores seràs empalat, així que tempta el destí!
  Quan finalment les noies van ser portades a l'andana, van sentir més alleujament que por.
  El gerent de la subhasta va llegir:
  - Dos joves encantadors, virginals, apassionats, formats per estimar a la manera occidental, però que encara no coneixien homes. Rossa i ardent venuda com a parella. El preu inicial és de cinc mil piastres d'or.
  En resposta, es van escoltar exclamacions insatisfetes en àrab:
  - Mostra'ns les seves cares! Quines dives.
  Els eunucs, dempeus als costats, van llençar el vel de les noies i van cobrir la seva fesomia, flamejant d'excitació. La Gerda es va estremir involuntàriament, la idea que ara seria despullada davant d'un parell de centenars d'homes luxuriosos era tan repugnant que la seva cara tendra es va tornar escarlata i els seus ulls de safir van saltar.
  I el públic va cridar d'alegria i marxem:
  - Set mil piastres.
  - Vuit mil!
  - Deu mil!
  - Dotze mil! va cridar un home amb una barba grisa amb un turbant verd adornat amb maragdes.
  Angèlica va preguntar a l'eunuc:
  - I quant són dotze mil piastres si es tradueixen als diners europeus?
  L'eunuc tenia una experiència i una educació similars:
  "Són uns cent vint mil dòlars dels EUA. Bé, aproximadament el mateix ritme si compteu en or!
  Alícia va arrodonir els llavis.
  - Mama Mio, aquests són tres tancs pesants M-16.
  Angelica va corregir:
  - No, molt més!
  Un home molt alt, més aviat sec, de morro aquilí i turbant escarlata, va oferir fins a quinze mil piastres i mig.
  El cap eunuc va xiuxiuejar:
  - Aquest amb un turbant escarlata, el mateix Ali-Topal, proveïdor de l'harem del Sha de l'Iran. No està acostumat a perdre ofertes.
  Un home ric amb un turbant verd amb maragdes va emetre:
  - Disset mil piastres, per un parell d'hores...
  Llavors un jove sense turbant, però amb un vestit europeu, es va aixecar i va cridar:
  - Divuit mil piastres! Aquestes dones són dignes de mi, l'indi Raja Malik.
  Hi va haver una pausa temporal... els homes es van renyir... L'home ric amb el turbant maragda va dir al príncep:
  - I vols donar diners per dos robatoris, amb els quals pots comprar un destructor?
  El príncep va respondre enfadat:
  - Vols dormir amb un vaixell de ferro?
  Mentrestant, els eunucs van llençar les cobertes de les noies que cobrien els seus graciosos pits esfèrics. Els mugrons brillaven com brots rosats. El comerç va reviure. Un dels xeics va abocar un grapat de diamants de la seva bossa i va dir:
  "Ofereixo vint mil piastres per ells!" Valen la pena!
  - Vint-i-un mil! - Va oferir un home amb un turbant verd.
  - Vint-i-dos mil! El príncep va grunyir.
  - Vint-i-cinc mil! - Plantat pel proveïdor del Sha.
  Un brunzit va passar per les files, però la negociació no es va aturar. El xeic va córrer cap al joier i va sacsejar tot el contingut de la bossa i li va preguntar:
  - Fes una ullada a aquests diamants!
  Va exprimir:
  - Vint-i-vuit piastres!
  El xeic va grunyir:
  - Són meves, les dues noies!
  El príncep de l'Índia es va oposar:
  - No la meva! Trenta mil piastres!
  Hi va haver de nou una pausa. Penseu en tres-cents mil dòlars dels EUA, aquesta és una quantitat enorme per a aquells temps. Molts comencen a preguntar-se si val la pena dedicar tant a les noies.
  A un senyal, els eunucs van llençar els vels que cobrien el ventre dels esclaus, i després es van treure les diademes, estenent els seus meravellosos cabells... Les subhastes es van reprendre, els sostres dels homes van anar.
  - Trenta-tres!
  - Trenta-cinc!
  - Trenta-nou!
  - Quaranta-un mil!
  Pausa .... I llavors el proveïdor del xa va emetre:
  - Quaranta-cinc mil piastres. I adverteixo a la resta que el qui anomena l'import i no pot pagar-lo íntegrament serà assotat públicament i expulsat de la subhasta en desgràcia.
  Els xeics estaven una mica desanimats... Aleshores no hi havia fluxos tan abundants de petrodòlars, i el dòlar en si encara no havia tingut temps de depreciar-se, així que la quantitat era molt gran. I donar-la per esclava...
  Però el cap eunuc encara no havia posat totes les cartes de triomf, i l'últim vel que cobria els malucs i les cames va volar de les noies. I després pressionant els tacs va alliberar les cames de les sabates de taló alt. L'ordre va seguir:
  - Dansa!
  Si una dona balla, no és gens com quan està parada. Al cap i a la fi, això ja no és una estàtua, encara que sigui bella, sinó que viu la carn tremolant. I les noies, molt emocionades per la vergonya, i alhora pel picant de la situació, ballaven amb molta energia.
  - Cinquanta mil! va gemegar l'home del turbant verd.
  - Cinquanta-cinc mil! - El proveïdor de l'harem no es va rendir.
  - Seixanta! - Va cridar un dels xeics.
  - Seixanta-cinc! - S'ha afegit el proveïdor del xec.
  - Setanta! - va cridar el propietari del turbant maragda.
  - Vuitanta! - El proveïdor del xa va interrompre i va afegir. - Comproveu el vostre saldo, malauradament, podeu obtenir un fuet.
  L'últim venedor es va marcir... Va seguir una rima:
  - Un, dos... - Hi ha una pausa, de sobte algú canvia d'opinió... va xiuxiuejar l'Alícia (sí, quan acabarà finalment! Sóc un membre ateu-Komsomol disposat a resar a AlЈlà!). - Tres! Venut al proveïdor de l'harem del Sha.
  Immediatament van llançar un vel sobre les noies i literalment les van treure de la subhasta en braços. Així va acabar el dia del "traball" dels guerrers. Més precisament, encara no. Van carregar el seu tràiler real comprat a Amèrica i el van portar a Teheran. Les mateixes noies encara estaven, de fet, nues, però cobertes amb cobrellits i ajagudes als sofàs. Fins i tot els van donar àpats gourmet i els guàrdies van quedar fora. Així que estira't i gaudeix, estimat.
  Alícia va comentar amb sorpresa:
  - Encara és estrany! Ens van pagar una quantitat igual a vint tancs pesants nord-americans. Això és una fortuna amb els dòlars d'or encara no depreciats per la inflació. I tanmateix, sense orgull, alguna cosa no es sent!
  Angelica va sospirar.
  - L'or sempre és un valor, però quan les barres d'una gàbia estan fetes d'ell, el vols descomptar!
  Alícia va suggerir:
  - Potser jugarem a les ciutats. Anomenarem la ciutat, i després una altra perquè comenci al final de l'anterior?
  Angélica va negar amb el cap negativament.
  - Ja és una mica esponjós. Potser es pot pensar en una altra cosa. Quines idees?
  Alícia va trobar:
  - I després fem flexions al seu torn. Qui trenca primer, perd!
  Angélica va acceptar fàcilment:
  - Aquí va! Al mateix temps, entrenarem els braços i el pit. I llavors les nostres cames van rebre una càrrega suficient, però no hi havia mans!
  Mentre les noies es divertien, també feia calor a l'Àfrica....
  El batalló de l'URSS Red Eaglet es desplaçava cap al sud... Així són els guions i les marxes forçades. Els nois ja estaven arrossegats pel ritme sufocant i esgotador de córrer pels deserts i les selves. I pel camí, vam haver de vèncer la resistència militar dels britànics.
  En particular, un punt de control amb dues torres de metralladores. Aquí vaig haver de disparar una mica abans de fer servir les granades. No hi va haver pèrdues...
  Però després va ser encara més difícil, vuit tancs i quatre canons autopropulsats estaven enterrats a terra, i al seu voltant hi havia infanteria, metralladores, soldats experimentats, trinxeres excavades amb un hexàgon. No és tan fàcil agafar aquí, una mena de zona fortificada a la intersecció de tres carreteres que condueixen i uneixen Somàlia, el Sudan i Etiòpia.
  No va ser fàcil apropar-se, la zona es va travessar i es va talar el bosc dels voltants. Vladimir, adonant-se de l'aventures de l'assalt, estava a punt de demanar ajuda a l'aviació, però Dimka Rocket es va oferir a construir una semblança de catapulta i llançar un parell de magranes antitanc.
  - No cal distreure l'aviació vermella, sobretot perquè l'enemic té almenys cinc potents canons antiaeri de calibre 90 milЈlímetres, sense comptar més canons d'aire. Aquí hi ha un petit lloc avançat enemic i calen balistes de setge contra els llocs avançats.
  El comandant del batalló de nens i aris vermells Vladimir aquí, amb tota raó, entre altres coses, tenia alguns dubtes:
  - Creus que en pots sortir amb prou precisió?
  Dimka, esprémer oli de palma i resina juntament amb els seus amics, va confirmar:
  - Sí, crec que sí, el tirador de Voroshilovsky encara és poca cosa. Sí, i el mateix Voroshilov és el guerrer més primitiu. Només dóna'm el lideratge.
  El nen va meditar molt abans del tret, i també va afegir a les granades gasolina barrejada amb oli de palma i resines, a les quals hi van afegir calç i carbur. Llavors, després d'haver fet un càlcul, es va creuar, va fer una salutació de pioner i va disparar amb la mà:
  - Aquí tens nedolvyat!
  Un tret, després un altre cridant:
  - Per la pàtria per a Stalin!
  Des del costat de l'enemic, un rugit, crits, gemecs.
  Dimka va tornar a ordenar:
  - Una altra volea!
  Els gemecs, el rugit, les flames es van fer més forts, es van cridar en anglès: surrender!
  Aquesta vegada hi havia més de cinc-cents presoners, i la majoria eren anglesos blancs. És difícil de creure que aquests nois fa només sis mesos destrossin les forces superiors dels italians a Etiòpia ia la mateixa Itàlia. Però ara estaven construïts com un ramat miserable d'ovelles.
  Uns nois descalços, ratllats, però alegres conduïen els presoners, sense fer cas a les pedres i espines sota els seus peus. I Dimka Rocket fins i tot va cantar:
  El país és sant per al comunisme;
  Vas encendre la torxa de tot el planeta!
  Porta la bandera de l'estalinisme,
  Qui va donar tanta felicitat als nens!
  
  Cadascú de nosaltres té un rifle
  Coneixem el treball militar honorable!
  Al cap i a la fi, la cançó surt sucós, fort,
  A sobre amb la llum vermella d'una estrella!
  
  Portem alegria, felicitat a tot el món,
  A addicte a la feina era el propietari!
  Capitalista gros per respondre,
  El proletari ha pujat al tron!
  
  La nostra bandera escarlata, és clar del color de la sang;
  El poder del Senyor Crist es revela en ell!
  I hauran de suportar molt de dolor,
  Ens guien els sants des de la icona de les cares!
  
  I llavors els nois no veuran el paradís,
  Serem ressuscitats per científics amb pensaments savis!
  Aleshores troba amb flors el pas d'un soldat,
  Sota el comunisme brillant!
  
  El camarada Stalin va ser nomenat pel Senyor;
  Domina la pàtria i condueix a la victòria!
  El nostre camí cap al cim és molt inclinat,
  I vostè és el gran líder per a tot en la resposta!
  
  La unitat serà la nostra salutació als pobles,
  Qui es beneficiarà de la baioneta del leninisme!
  Un raig calent de llibertat fondrà el gel,
  Sota la bandera escarlata, kumach!
  
  Aquí els tancs estan fent trossos una fila d'infanteria,
  I tota mena de covards, sense dir una paraula, rendir-se!
  Aquest és l'heroisme dels nois de la companyia valenta;
  Que els avions no són olles i plats!
  
  Una gran glòria espera - creu
  Els que aprecien Rússia per sobre de la vida!
  Obrim les portes radiants a l'espai,
  Perquè no hi hagi mandra podrida!
  
  Per a la Pàtria cal una gesta;
  I a ella li dedicarem, creieu-nos!
  I el feixisme malvat ja ha estat vençut,
  A la glòria, l'honor, l'alegria - generacions!
  Dimka va cantar com un veritable mestre i els nois soviètics juntament amb ell ... I ningú va prestar atenció a l'atac contra el totalitarisme, que no era del tot adequat en aquesta companyia. I què, formalment, la Rússia soviètica no és totalitària, sinó democràtica!
  Només Danka va xiuxiuejar amb els llavis:
  - Bé, dona Dimka!
  Els presoners van ser lliurats a la base més propera, i els nois alliberats van continuar. Fins ara, no han parat. El mariscal Rokossovsky va haver de recórrer un llarg camí fins a Sud-àfrica. I prova així, recorre tota l'Àfrica. A més, hi ha molt més tropes britàniques a l'est del continent africà que a Occident. Sí, i a Etiòpia, cal comptar amb els rebels i amb diversos prínceps britànics.
  Així que els nois lluitadors han d'atropellar espines i còdols, sense pensar en el descans. Aquí ve una altra escaramuza, aquesta vegada per part d'una tribu local i rebel.
  La batalla no va ser tan incruenta, un nen va ser aixecat del "Bur" colpejant just al front. És cert que els sudanesos també ho van aconseguir, van ser segats per quatre-cents, utilitzant granades de fragmentació i posant-los en vol.
  Tres nens van resultar ferits tan greument que els van haver de portar en lliteres.
  Abans d'anar a dormir, Dimka va dir a Danka, que també estava lleugerament ratllat per una metralla a l'escut del seu ample pit:
  "Ja veus, la guerra s'està fent divertit. I les batalles, hi ha víctimes i el romanç!
  Danka va estar d'acord.
  - Sí, ara estic d'acord, hi ha romanç, i víctimes. Encara que és millor que no hi hagi hagut baixes per part nostra.
  Dimka va fer l'ullet amb astucia:
  - Oh... Ja saps, això requereix màgia. Però creieu-me, millorarà.
  L'endemà va passar amb la mateixa intensitat, uns genets van intentar atacar-los, però els nois estaven alerta, i aquesta vegada van evitar pèrdues, posant-hi cent i mig tipus d'atac. Entre els morts hi havia dos oficials britànics. I així la guerra va començar a esclatar. Era obvi que no es tractava d'una caminada, i no només de marxes forçades.
  Així que van arribar a la fortalesa britànica prop de Bakhchi. Però gairebé no hi havia necessitat de lluitar. Una dotzena o més de soldats britànics van intentar barricar-se al búnquer, però els van fumar amb substàncies verinoses casolanes. Diversos britànics van morir a l'acte, i la resta van esclatar, on estaven lligats.
  Però l'equip va ser capturat amb força habitual, i els àrabs es van reunir per protegir el punt van fer un jurament de lleialtat a la Unió Soviètica.
  . CAPÍTOL 6
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova ja estan de camí cap a Sud-àfrica.
  Estan destruint la base anglesa a Namíbia i, com sempre, amb un gran cop. Uns nois tan lleigs.
  El nen va llançar una granada de força mortal i destructiva als britànics i va cridar:
  - Un soldat és jutjat per Déu i el temps, un polític és un bastard sense judici, i la seva ilЈlegalitat no coneix temps!
  La noia va comentar agressivament, llançant un regal de mort amb els seus dits nus de cames cisellades:
  - El soldat no busca la pau, i la tempesta tampoc no fa senyals, el polític enterrarà les seves gestes, el paràsit té molta enveja!
  Oleg Rybachenko va tornar a llançar una granada a l'enemic, llançant una granada amb el seu taló nu i infantil i va emetre:
  - Un soldat de vegades és un guerrer involuntàriament, i no vol matar, però compleix un deure sagrat envers la Pàtria, mentre que un polític és un traïdor voluntari a qui li agrada fer porc, no complir amb les obligacions amb els votants!
  Margarita va tallar l'enemic amb un esclat ben apuntat, esquinçant-ne l'interior, dient:
  - Un soldat resol trencaclosques en batalles, un polític que construeix combinacions astutes, no pot resoldre l'assumpte pacíficament!
  En altres llocs, les noies van fer gestes.
  L'Alice i l'Angelica van fer flexions milers de vegades, però suant per tot arreu, no volien cedir l'una a l'altra. Finalment, les noies van considerar bastant raonable que ja n'havien tingut prou, i la seva força encara els seria útil. Així que és millor descansar.
  Angélica va dir:
  - I tu i jo som com dones russes del poble, és a dir, tossudes. Què ens entretenem ara?
  Alícia va fer broma:
  - Probablement papallones...
  El tràiler es va aturar i les noies van tornar a portar menjar en safates daurades. Després d'un entrenament brutal amb flexions, els guerrers tenien molta gana. S'abocaven amb avidesa sobre el menjar i la beguda... Menjaven pastissos, i xocolata, i fruites amb mel... I no es van adonar de com el somni més pesat els rodava per sobre.
  Convertida en una autèntica telenovelЈla: la sèrie de somnis va continuar;
  Una nova esperança va embriagar el cor dels dos genets més bonics. I van muntar al seu meravellós cavall: un megagnome.
  Angèlica va dir emocionada:
  - Ja saps, en aquest món de fantasia, un realment descansa el seu univers de ferro tronador!
  L'Alícia, mostrant les seves dents nacrades, va estar d'acord:
  - De fet ho és! Relaxa't i emporta't l'ànima.
  El diable del foc va parlar:
  - Si la guerra no hagués existit, llavors s'hauria d'haver inventat i, a diferència del Déu Totpoderós, aquest conte de fades hauria semblat incomparablement més plausible!
  Alícia va sucumbir:
  - Suposo que sí! Però sabent el gran que és Stalin al nostre país, és molt possible creure en l'existència del Déu Altíssim!
  Angélica amb una mirada astuta i lògicament aclarida:
  - Però, tret que, és clar, el Déu Totpoderós no sigui Jesucrist!
  L'Alícia va sospirar amb força.
  - És més fàcil creure en la impotència del Diable que en l'omnipotència de Jesús!
  Quan la foscor de la nit va donar pas a un capvespre viscós abans de l'alba, una estranya franja fosca va bloquejar el camí. D'alguna manera remotament semblava una pitó tacada. Forts, tacats i amb corbes estranyes, els blocs s'estenen en una línia interminable per l'herba humida i aspra.
  Alícia va exclamar:
  "Aquí, aquest és probablement el límit de les possessions del senyor de l'inframón!"
  - No, no tinguis por, diva rubia, només és una vella frontera! va exclamar l'Angèlica feliç. - Ara estem gairebé, bé, espero que sí... a casa!
  La guerrera rossa descalç va fer una ganyota.
  - I encara estàs ple d'optimisme fins a les mateixes amígdales!
  El guerrer de foc estava ofès:
  - Qui ja hauria parlat d'optimisme, sense motiu!
  Ningú guardava les pedres molses, i a l'altre costat estava tan buit com al costat de l'imperi dels malvats trolls i ghouls. L'Alícia es va ratllar la closca amb els dits del peu nu i va xiular:
  - Això sí, està bé aquí! O més aviat trist!
  Això sí, travessar aquests límits, com el riu recent, no donava cap garantia, però tot i així els radiants fugitius se sentien una mica més tranquils.
  Angèlica ho va dir poèticament:
  - Aquí hi ha la terra promesa, però no Israel!
  - I per què la nova frontera està tan estranyament traçada? - va preguntar l'Alice, seguint amb la seva mirada radiant un munt de blocs. - És més convenient, probablement, que en pedres o tot i així no hi és present?
  Angèlica va grunyir:
  - Per què necessites saber això?
  L'Alícia es va arronsar d'espatlles.
  - Sí, tan curiós. Sóc un novell en aquest món. Encara que no en puguis estar orgullós!
  - El límit de pedra no es va posar per a ghouls o guerrers. Anteriorment, hi havia terres de mossegadors d'ossos: trolls assassins viciosos i molt forts. La guerra amb trolls, elfs, ghouls i paneroles tigre es va allargar durant segles. Els exèrcits de diverses criatures eren senzillament enormes: van arribar a centenars de milers! Un cop van guanyar una sèrie de victòries, els trolls mossegant-se els ossos, van arribar als peus dels turons i gairebé van destruir Peach-Amber, i aquesta és, després de tot, la capital de la Terra de l'Amor i l'Esperança, la llum radiant i la font d'energia de la qual conté el Cor de l'Univers! - va dir Angèlica.
  Alícia va exclamar, ajuntant les mans:
  - Quin horror! Així que tots els universos i la infinitat de mons estaven amenaçats?
  La guerrera ardent va tranquilЈlitzar amablement la seva amiga:
  "Però la seva força s'ha assecat a les muntanyes. Llavors, en un bon any, els nostres guerrers, juntament amb els elfs, no obstant això, van bolcar els exèrcits de malvats trolls i van noquejar fins a l'últim. La seva herba va ser cremada per tot arreu, les ciutats van ser ocupades i curades. I la frontera es va traslladar des del límit fins als límits del nord!
  Alícia va riure.
  - Vaja! Però aquestes històries són típiques, gairebé tots els contes de fades!
  Angélica va respondre amb força lògica:
  - I què és un conte de fades, si no una mica embellit amb la vida
  - Vols dir que els guerrers van salvar l'univers... - Gerda va començar a entendre per què Angèlica no es veia diferent de les deesses de l'antiguitat, que els grecs representaven a les seves estàtues.
  Una sargantana de color ambre es va lliscar pels seus dits, provocant una sensació de pessigolleig.
  - Tots els guerrers són descendents d'antics déus i deesses. Per això fa tant de temps que hi ha aquí un món paradís. Però Llucifer va dir: prou gràcia! Bé, els ghouls van decidir que ara els aris han degenerat, per això van atacar l'imperi de la Justícia i la Felicitat...
  Angélica va acabar i va agafar amb habilitat el llangardaix amb els dits nus.
  Alícia va grunyir:
  - Oh, sí. Així doncs, també hem degenerat... Qui parlaria, mirant els trolls monstres i les belleses tant de les nostres noies com dels elfs!
  Angèlica va respondre sensatament:
  Cada nació té el seu propi concepte de bellesa.
  Alícia va estar d'acord. Va saltar del megagnome i va fer una cabriola a l'aire.
  - Sí, el concepte de bellesa per a cada nació i espècie té el seu. Només que ara les opinions sobre les indignacions són sorprenentment les mateixes per a tothom, sense excepció. Hi ha un fenomen així. Per cert, normalment quan diuen noia, afegeixen una de bonica, i quan una vella és lletja!
  Angélica també va fer una voltereta i va fer girar l'espasa:
  - Sí, hi ha alguna cosa així... Tota la gent, atenció, la gent estima la joventut i té por a la vellesa. Aquest és un fet tan típic. Tanmateix, no es pot deixar d'estar d'acord que és natural.
  Aquí les converses de les noies es van interrompre, una altra bèstia va saltar davant d'elles, ja una vella panerola-tigre familiar. És cert que estava sol, però amb dues espases molt llargues, i fins i tot escuts.
  - No que lluitaran les noies-guerrers?
  Angélica va fer un pas cap a ell:
  - És clar, creieu-me, no serem tímids! I no vau tenir por de venir sol a nosaltres!
  La panerola tigre va objectar:
  - No, belleses descalços, no estic sol.
  Alícia va xiular.
  - Sabia que mai no t'atreviries a lluitar honestament. Suposo que has portat l'exèrcit amb tu?
  La panerola tigre va objectar:
  - No, en realitat estic sol, però els meus déus foscos estan amb mi, que m'ajudaran a derrotar-te. Només nosaltres lluitarem, espero sincerament, un contra un!
  Alícia va estar d'acord amb visible afany:
  - És clar, per ser sincer. I com que sóc rossa i els déus foscos t'ajuden, l'elecció d'un oponent hauria de recaure sobre mi!
  Angélica en silenci, bruscament, com si una vàlvula s'hagués arrencat per la pressió, es va girar i va cremar l'Alícia amb una mirada molt desagradable. Un xiuxiueig incoherent va escapar dels llavis del guerrer.
  La guerrera rossa va quedar meravellada:
  - Què ets, amic?
  "No m'agrada parlar amb tu", va dir finalment el diable ardent, amb to i geladament. - Et sento com un lloc buit.
  Alícia va intentar tranquilЈlitzar la seva amiga:
  - I tanmateix és la meva elecció! Angélica sigui una patriota, no una egoista, coherent en el servei de la Unió Soviètica...
  Angélica es va sufocar:
  - D'acord, lluita! I guanya, si pots, és clar, i crec en tu!
  La panerola tigre es va precipitar immediatament contra la guerrera rossa. Pel que sembla, van intentar agafar-la descaradament, amb l'esperança que la portadora de cabells ros encara no s'hagués escalfat. Però l'Alícia, sembla que estava preparada per a això. En qualsevol cas, el seu tresorer més agut va obrir el ventre del monstre ja en els primers segons de la batalla. Angélica va animar la seva amiga:
  - És correcte! Ho veus al formulari!
  L'enemic va cridar vilment:
  - Sí, ets una criatura de cabell blanc!
  La panerola tigre es va balancejar massa i va invertir amb totes les seves forces, cosa que l'Alice va aprofitar perfectament, tallant el raspall de l'atacant. Aleshores va expressar:
  - El gronxador és ample, però el panorama és estret!
  La panerola tigre va atacar com a resposta, intentant també colpejar amb les seves extremitats inferiors. Però el terminador ros es va tallar molt hàbilment el genoll, obligant l'enemic a trontollar-se. Angélica va tornar a aprovar:
  - Això és bastant a l'estil de l'invencible Unió Soviètica. Ara acaba-ho ràpidament.
  L'Alícia es va llançar sobre la seva presa com un tornado als tròpics, la panerola-tigre amb prou feines va tenir temps de lluitar i no és d'estranyar que aviat el seu cap lleig es va separar del cos. Així va acabar la batalla...
  Angèlica va expressar els seus pensaments:
  - Tot l'impossible és possible, ho sé del cert! És impossible ser una verge immaculada per sempre!
  Aleshores, l'Alícia va preguntar a la seva amiga sorpresa:
  - I per què, quan volia lluitar contra ell, t'ho has pres amb tanta calma, com si fos una mena de vil truc. Després de tot, és el meu dret!
  Angélica va fer una ganyota.
  - I el meu dret a rebutjar-te una explicació. Però arribarà el moment i ho sabràs tot!
  L'Alícia va sospirar molt, però no va molestar la seva amiga amb preguntes.
  Van callar fins a la sortida del sol. Angélica es va refredar gradualment i es va inhibir d'alguna manera. Els jeroglífics de l'armadura del megagnome balancejant es van fer més nítids a mesura que el firmament es tornava més pàlЈlid. Quan es va aclarir, l'Alice va poder veure amb detall la ciutat al costat dret del riu, estesa davant d'ells, amb ones del color del suc de taronja. Però l'enorme emblema va fer una impressió especial, estava tallat amb pedres semiprecioses, amb un detall sorprenent, i potser el joc del clarobscur matinal va animar aquest petit baix relleu màgic. L'ocell en posició vertical va estendre les ales amples però doblegades i va girar el cap de perfil.
  Els ulls abombats, ben definits, simbolitzaven una visió aguda, i el bec depredador doblegat era perillosament afilat. Però el més sorprenent va ser a continuació. Cadascuna de les plomes de l'ala també era un petit ocell, i tots junts es van convertir en un destacament congelat d'ocells guerrers, mirant fidelment el seu gran governant, com esperant una ordre... Poder, lleialtat i disposició per a un atac instantani es van transmetre magistralment. Alícia va mirar aquest senyal poderós durant molt de temps, pensant...
  El son de les noies, com era d'esperar, es va interrompre, però va passar, això no és gens com els amics planejaven. Es van despertar en una sala meravellosa i enorme d'un palau fabulosament bell, on cada petita cosa era una obra mestra de l'art mundial, on l'aire era fragant i els ocells del paradís cantaven.
  Correien rierols d'aigua dolça, esquitxava una piscina plena de xampany i les parets tenien dibuixos. Les mateixes dues noies estaven ajagudes sobre llits alts de plomes, sobre els llits d'una digna reina de Saba. En general, tot seria genial si no fos per les cadenes daurades que encadenen els canells i els turmells de les noies. Els seus meravellosos cossos màgics, bellament nus, estaven, com si digués, crucificats als seus llits. Aquest és l'estat d'impotència dels esclaus humiliats i fabulosament radiants.
  Angèlica va sospirar profundament.
  "Així que no sabia que una gàbia pot ser daurada, no només en sentit figurat.
  Alícia va consolar la seva amiga:
  - Només el xa pot tenir un palau tan gran i luxós. Així que, de fet, van arribar al seu objectiu i van arribar al seu destí!
  Angélica va somriure dolçament.
  - Em pregunto quina mena de xa és?
  Com si respongués a la pregunta, hi va haver una esquitxada, i un home gros i barbut, d'uns cinquanta o cinquanta-cinc anys, va sortir de la piscina de xampany. Tenia el pit ample i les espatlles amples, però, amb la panxa. Hi havia una gran força natural en ell, però els músculs nedaven amb greix d'un estil de vida ocioso i gula. Aquest home anava nu, només un preciós talismà en una cadena era tota la seva decoració, però no hi havia dubte, era un xec. Sí, i el talismà al pit era un símbol del poder reial.
  Per descomptat, van veure la fotografia del xa de la noia, tot i que hi semblava més jove, i la seva barba era més curta.
  El xa s'acabava de banyar amb xampany, però caminava amb fermesa, l'aspecte d'un governant confiat. I, per descomptat, els nous houris per a l'harem no podien passar per la seva atenció. En primer lloc, el governant autocràtic (formalment ilЈlimitat) de l'Iran es va acostar a Alice. La seva mà peluda es va recolzar al turmell de la noia i la va acariciar suaument. La rossa va mirar al Sha amb una mirada indiferent, però aleshores el seu cos va començar a trair i les galtes se li van enrogir de vergonya.
  Ets verge verge? - va preguntar el senyor en Gerd.
  La rossa amb llàgrimes als ulls va respondre:
  - Sí senyor!
  El xa va somriure amb ironia.
  - Bé, això és genial. Ara et convertiràs en dona, després d'haver rebut la primera experiència de gaudir del descendent del Missatger d'AlЈlà com a rei a la trentena generació.
  Les llàgrimes genuïnes van fluir per les galtes escarlatas d'Alícia:
  - És tan dolorós i cruel, senyor. Això em fa molta por!
  Shah va posar la mà ampla al maluc luxós de la noia i va començar a fer massatges, calmant-se:
  - No t'has d'espantar! Sóc un amant hàbil. El dolor serà breu, com una picada de mosquit, i després et submergiràs a l'oceà del plaer.
  L'Alícia va continuar, i sense la més mínima ombra de pretensió, plorant. La idea de perdre la innocència era realment terrible. Sobretot per a una cristiana puritana com ella.
  - No, si us plau... Ets un home tan gran, tan enorme, deixa'm...
  - Què passa amb ella mateixa? El xa es va sorprendre.
  - Jo mateix ensillaré la teva dignitat digna d'un tità i ho faré amb tanta cura i habilitat que serà bo per a tu i per a mi. Us ho suplico pel bé d'AlЈlà!
  El xa estava avergonyit, va sentir pena per la noia innocent, que semblava l'àngel més encantador, i va ordenar:
  - Allibera-la!
  Els dos guàrdies eunucs que seguien el xa van sacsejar sense descans els seus clauers i ràpidament van obrir els panys dels braços i els turmells de la noia rossa. Així que lentament es va aixecar i va somriure al Sha. Li va fer una senyal:
  - Bé, va, maco, salta a la meva clavilla.
  L'Alice va saltar realment i va colpejar el Sha a la barbeta amb el colze. Un home enorme va caure... Els eunucs només van tenir temps de boquejar, ja que el peu descalç de l'Alice va empènyer el de la dreta amb un taló rodó cap al plexe solar, provocant-li un fort xoc de dolor que li va fer caure l'alè i li va aguantar el crit. L'eunuc de l'esquerra va estendre la mà amb un sabre, però un cop va caure sobre ell, Alícia va colpejar la templa amb un pes talismà arrancat del coll del sobirà.
  Aquesta vegada va ser fatal... Un altre cop va ser donat per la guerrera rossa a la part posterior del cap del segon eunuc, doblegada d'un cop amb un plexe solar. Així, la guàrdia més propera del xa va ser destruïda. Angélica va cridar a l'Alícia en veu baixa:
  - Agafa les claus i deixa'm anar ràpidament!
  El terminador rosso va respondre:
  - Això no és cap problema! Ara!
  No va ser difícil obrir les cadenes, ja que aquí no hi havia opcions especials amb un forat i una clau. En general, les noies estaven més aviat encadenades no per por de ser assassinades, sinó per jugar.
  Quan Angélica es va alliberar, el Xa va començar a aixecar el cap, intentant recuperar-se d'una forta caiguda. El diable ardent va arrabassar dos punyals del cinturó de l'eunuc assassinat. Ella li va llançar una a l'Alícia, i la segona, saltant, va tocar la gola del xa:
  - Bé, el governant de Pèrsia i l'Iran, el poderós autòcrata... Vols salvar la teva vida i la vida de centenars de milers dels teus súbdits, així com preservar la independència del país i, per descomptat, la teva personalitat? poder?
  El xa es va ajupir i va murmurar amb confusió:
  - Bé, qui no ho vol... Tothom ho vol!
  El diable ardent va mostrar ferotgement els seus ulls maragda:
  - Així que immediatament declareu la guerra a Gran Bretanya i feu una aliança amb la Unió Soviètica!
  El xa, parpellejant sovint, els va mirar, i finalment se li va adonar:
  - Així que sou espies soviètics. Quin ruc que sóc, la luxúria em va encegar, però havia d'endevinar qui ets. És possible que les dones europees corrents tinguin cossos tan musculosos i secs...
  Angélica va arronsar les espatlles.
  - Tot el que es fa per a millor. Per exemple, les tropes de l'URSS són invencibles, i el vostre exèrcit mal armat i mal entrenat, malgrat tot el seu gran nombre, sens dubte hauria estat derrotat. I algunes divisions britàniques que es troben al vostre territori, de poca ajuda. Així que tens una gran oportunitat de mantenir el teu poder, riquesa i finalment desfer-te de la tutela de Gran Bretanya. O morir en desgràcia... Només recorda, sóc un sàdic, i primer et tallaré la dignitat, que és alhora dolorosa i humiliant.
  - I la tortura dels meus botxins no t'espanta? - va murmurar el xa no gaire segur.
  L'Alice va riure en resposta.
  - I sabien perfectament en què s'estaven ficant en acceptar una tasca així. No ens rendirem vius, i si ens capturen, intentarem suportar la tortura com autèntics membres del Komsomol. I la teva mort ja equival a completar la tasca, ja que la resistència de l'exèrcit iranià decapitat ja no estarà tan organitzada, i molts del teu cercle estan a favor d'una aliança amb la Rússia soviètica.
  Shah una mica més, dubtant per l'aparença, va dir decididament i fermament:
  - M'has convençut! Que bé, guerra per Anglaterra, unió per l'URSS!
  Angèlica va dir amb duresa:
  - Oficialment declararàs la guerra, perquè no hi hagi enganys, et seguirem i amb tu tot el temps. Tenint en compte la nostra bellesa, això no despertarà cap sospita. I tingues en compte que el meu amic i jo llencem un punyal tan magistralment com lluitem o disparem.
  - Ja! - va murmurar Shah incrèdul.
  Angélica aquí amb força va llançar un punyal amb els dits nus dels peus. Després d'haver volat trenta metres, semblava perforar el tors d'una papallona ajupit sobre un vell retrat. El xa, que tenia una visió nítida, es va sorprendre amb la precisió amb què el petit cos de l'insecte va resultar perforat. Va tornar a murmurar:
  - M'has convençut! Faré tot per tu... Però si vols, et regalaré un cofre d'or per a una nit d'amor, i la província més rica d'Iran?
  Angèlica va respondre immediatament:
  - D'acord, però només amb la condició de mantenir la integritat...
  Sou reduït de Shah:
  - Llavors només per a un cofre d'or, on hi haurà exactament un cent de metall preciós. La teva innocència es mantindrà, però tota la resta ho faràs com et demano!
  El diable ardent va respondre per Alícia i per ella mateixa:
  - Per descomptat, estem d'acord, però només després que s'hagin observat totes les cerimònies i tràmits oficials! La guerra de Gran Bretanya, l'aliança amb l'URSS o la Rússia soviètica. Aquí teniu el requisit previ.
  L'acord amb el mestre es va segellar amb una encaixada de mans...
  A més, en general ja no era tan interessant, el xa va declarar oficialment la gihad de Gran Bretanya i va reconèixer l'aliança i el patrocini de l'URSS sobre l'Iran, convertint-se de fet en un vassall de la Rússia soviètica. Cap dels seus propers es va oposar, i els enviats i representants britànics van ser detinguts immediatament.
  Bé, el grup d'exèrcits "Vostok" Bagramyan i Konev van creuar la frontera cap a Pèrsia ....
  La tasca es va completar amb èxit i les noies només es van espantar per la propera nit d'amor amb el xa. Què tan ximple és per a les joves verges, encara que no siguin privades de la seva innocència.
  Tanmateix, per animar-se a ella i a la seva amiga, l'Alícia va decidir interpretar la cançó que acabava de compondre:
  Era una noia tranquilЈla i modesta,
  Vaig somiar amb tenir la meva pròpia casa!
  Així que les rialles dels nens fluïssin sonores,
  Perquè l'ós fos domesticat al bosc!
  
  Volia un camp madur en pau,
  Pelusa d'espiguetes daurades!
  Per no conèixer per sempre l'agitació,
  I que no hi havia enemics!
  
  Però aquí arriba la incursió dels tàrtars,
  I el soroll de les peülles forjades!
  Bé, on ets un regiment de lluitadors de hússars;
  Què és famós pels seus juraments?
  
  On són els cavallers, vosaltres sou gegants,
  Però per què no hi ha protecció?
  Aquí és la nostra única pàtria;
  Ardent calor, llum infernal!
  Em porten al jou descalç,
  Per cons, branques i estepes!
  I es tallen l'esquena amb un fuet,
  Que difícil és gemegar encadenat!
  
  Enemic de nena del coll amb un llaç,
  Espremut i vol estrangular!
  Aquí al regne del malvat sultà,
  Em vaig convertir en un joc calent!
  
  Primer en el camp que vaig patir
  Les bosses portaven una garba!
  Però la bellesa va florir
  Després de tot, un Déu sobirà generós!
  
  Aquí li va agradar al Senyor;
  M'han enviat al serrallo!
  Allà, sentint la força d'un home,
  Vaig començar a agradar totes les escombraries!
  
  Coneix aquesta humiliació
  Canvia el cos més dolç!
  És millor suportar la privació,
  Perquè la meva pròpia mare no posi!
  
  Què espera al final del camí, no ho sé
  Espanta la vellesa i el botxí!
  Però no hi ha lloc per al pròdig al cel,
  Només queda - plorant amargament!
  I a l'Àfrica també es van produir esdeveniments que afecten el curs actual de la història.
  El Batalló de l'Àguila Roja va lluitar unes quantes escaramuzas més, després de les quals hi va haver una breu calma. Al Sudan, les guarnicions britàniques van ser destruïdes o capitulades, només a Somàlia separades, però les bosses de resistència que s'esvaïen ràpidament encara ardeven. Bé, cap al sud marxaven columnes mòbils, i només el mal estat de les carreteres africanes, i els problemes de subministrament de combustible, van frenar el moviment.
  Però el seu batalló, no oficialment anomenat "Guepards", va aconseguir distingir-se, i sembla que fins i tot el líder Stalin els va prestar atenció. Sigui com fos, va seguir l'ordre: premiar els nois i traslladar-los a França, en un avió de transport.
  Les últimes notícies van agradar especialment als alemanys: significava que, molt probablement, tindrien l'oportunitat de lluitar per la mateixa metròpoli britànica. I això és molt més honorable que lluitar a la vasta, però semisalvatge Àfrica.
  El batalló que es va distingir va ser atorgat, per descomptat, pel mateix mariscal de batalla Konstantin Rokossovsky. Però com que tot el destacament és de gairebé tres-centes persones, és car celebrar-ho tu mateix, les estrelles de ferro de la segona classe van ser lliurades per noies ajudants especials. Els nois es van canviar d'uniforme, van intentar semblar més alts i madurs, i al mateix temps els van intimidar, van fer pucheros...
  El mateix mariscal de l'URSS en va concedir personalment dos. El comandant Vladimir i especialment el distingit Dmitry. En van rebre de molt valuoses, sobretot pel que fa al prestigi de l'estrella Hero of the First Class. Aquesta insígnia encara no ha tingut temps de disminuir la freqüència d'adjudicació i, per als nois, això és generalment un motiu d'orgull!
  Encara que, per descomptat, una creu de cavaller seria més prestigiosa, i encara més gran.
  Dimka, però, li va xiuxiuejar a Danka:
  - Preferiria l'estrella d'or de l'heroi de l'URSS a la Creu de Cavaller!
  El seu amic va respondre:
  - I qui necessita una creu, sobretot per a una tomba!
  Durant la cerimònia de lliurament del premi, una banda militar va tocar una marxa i les noies van interpretar una dansa popular russa, famosa per aixecar les cames nues i gràcils malgrat les difícils transicions.
  En això, però, tot va acabar, els nois van ser enviats en formació a un transport potent. Konstantin Rokossovsky fins i tot estava indignat per això:
  - Val la pena cremar tanta gasolina pel bé de moure un batalló de ventosos? A França, hi ha prou divisions de personal, de lluitadors experimentats, per no llançar nens a la propera vaga.
  L'ajudant general en aquesta ocasió va suggerir:
  - Aquí crec que diversos factors. Primer: potser Stalin creu que d'aquesta manera està honrant els joves lluitadors. I, de fet, els nois estarien molt molests si l'assalt de Londres tingués lloc sense ells. Segon: el fet mateix que els nois lluitin com a herois hauria d'animar els nostres adults i provocar una sensació de timidesa als britànics. I en tercer lloc: potser d'aquí a un parell de setmanes s'acabarà la tercera guerra mundial, i seria difícil no deixar que els distingits lluitadors toquin el seu darrer acord victoriós!
  El mariscal de combat de l'URSS va mirar el paó movent la cua languidament i va declarar:
  -Què? Potser tens raó! També em fa mal que em van enviar a l'Àfrica calenta, on a l'estiu només és farina, en lloc d'assaltar Foggy Albion. I tot i que intento amagar això, fins i tot em fa molt mal. Aquí Zhukov va rebre un gran mariscal, però per a què serveix la pregunta?
  El general va respondre amb sorna:
  - Pel que sembla, perquè mai no es va permetre condemnar determinades decisions de Stalin!
  Era bastant còmode en el transport, sonava música, hi havia tines amb flors acabades de collir. Els nois es van divertir jugant a cartes, dòmino, escacs per a flexions i abdominals... El vol era força llarg, i la velocitat de creuer de l'avió de transport més gran de la Segona Guerra Mundial era una mica menys de tres-cents quilòmetres per hores.
  Dimka i Danka van jugar un parell de partides al ja conegut escacs del Führer, però després se'n van cansar. Aquí les cartes semblaven primitives, però per què no jugar als escacs indis tradicionals a l'estil del blitz?
  Hi havia un petit rellotge suís i, apostant tres minuts per partit, es podia jugar prou.
  No obstant això, fins i tot aquí Dimka va guanyar tot el temps, simplement obscenament fàcil. I que el nen llegia la teoria de les obertures a un ritme trepidant, tot un informador, i fins i tot se n'ha inventat la seva. Només va mantenir la batalla i va resoldre el cas amb un atac d'aparellament. Altres no coneixien la teoria, ni tenien una velocitat de càlcul tan alta.
  Va ser una pallissa unilateral a l'estil d'un blitz, i com a resultat, fins i tot va esclatar una baralla quan un dels nois alts alemanys va llançar peces a Dimka. Amb un precís cop de puny, fins al punt de la barbeta, va fer caure l'enemic.
  Va començar, va ser, un abocador, alguns dels nois van defensar l'heroi estrellat Dimka, i alguns pel seu propi...
  La intervenció del comandant, Vladimir, que va obrir foc sobre els combatents amb escuma blanca d'un extintor, va aturar la matança.
  Després d'això, els nois es van donar la mà i Dimka, en senyal de reconciliació, va cantar la cançó:
  La nostra Pàtria és d'una bellesa meravellosa;
  Floreix magníficament: un jardí alegre i brillant!
  Batalles severes - hores malignes;
  Però cal derrotar tots els adversaris!
  
  Després de tot, la derrota és pitjor que la mort,
  No hi ha vida, sàpiga en total esclavitud!
  Els esperits malignes infernals - s'han d'esborrar,
  Per ilЈluminar, una estrella al cor de l'esperança!
  Les pistoles rugeixen, les fletxes són automàtiques,
  Així que el cuirassat es va trencar a trossos!
  Que els soldats sagnin
  El món és sucre, la lluita és real!
  
  Les mares ploren, els fills han caigut,
  Arbre dels funerals: un corrent tempestuós!
  Algú obtindrà rangs de terra,
  Algú estarà en una gàbia amb un gemec!
  
  Coneix a la guerra: una baioneta com un germà anomenat,
  Sovint de vegades segueix sent una defensa!
  Si la vostra màquina s'ha encallat,
  Així que, treballa com un club!
  
  Terres de Rússia, boscos i prats:
  L'olor de la camamilla, l'olor de les maduixes!
  La sang flueix com una cascada a la meva mà,
  Bé, als cadàvers, els clavells floreixen!
  
  Hem de protegir tot això.
  Per fer riure els nens a crits!
  Per aprovar l'examen de cinc,
  Perquè no hagis d'anar fora!
  
  Aviat al final, el dolor s'acaba,
  Crec que la gent aconseguirà la immortalitat!
  Qui va aconseguir sobreviure, ben fet,
  Serem feliços: creieu-me, creieu-me!
  Dimka va acabar la cançó i tothom el va aplaudir amb molta zel i unanimitat.
  Després d'això, el cantant ros Dmitry Rocket, força políticament correcte, va perdre una partida d'escacs i va fer cent flexions de penal. En això es van calmar.
  A Sicília encara ens havíem de reposar, i els nois encara van aconseguir jugar a futbol. És cert, d'una manera molt peculiar, més propera a l'americà, és a dir, amb empentes i viatges, que a l'anglès. I hi havia molta més gent jugant alhora que als jocs estàndard.
  Però, per cert, va ser encara més divertit i útil pel que fa a les habilitats militars. I aquesta lluita és la base de la lluita sense regles.
  Després el vol de nou, a París... No hi va haver cap incident especial, i el desembarcament es va fer de nit.
  Els nois van sortir lleugers, després d'un saló calent nus fins a la cintura, intentant demostrar un alleujament muscular envejable. Però després de l'Àfrica en flames, París a la nit sembla genial. Els nois tremolen i es posen l'uniforme de camp de les SS.
  Després d'això, se'ls permet fer un petit passeig per la luxosa ciutat. Dmitry va dir en silenci al seu amic Danka:
  - Quina ciutat més encantadora, sobretot la Torre Eiffel. Pugem-hi i veiem París a vista d'ocell.
  Danny va assentir d'acord.
  - Això seria el millor! Ja saps, jo pensava que Moscou era millor i més bonica que qualsevol ciutat menys París... Uf, per això ens posaran a la presó! Un compliment als enemics capitalistes!
  Dimka va arrufar els ulls amb astucia:
  - No hi ha ningú a qui denunciar... I em poden posar a la presó per una estrella de ferro de primer grau. D'acord, anem a la torre!
  Hi va haver un problema a l'entrada, en Dimka no es creia que tingués un lluitador tan jove com una autèntica creu de ferro de primer grau. Danka, en general, semblava molt més convincent. Però tot va funcionar i els nois van ser deixats entrar gratis. Van pujar ràpidament els graons fins al cim i allà van decidir divertir-se caminant amb les mans pel parapet. I que aquest truc el fan normalment els estafadors per diners, el que significa...
  Va resultar divertit, sota teu hi ha un abisme, al qual mires sense por, i moltes llums. A l'arribada del Führer, els alemanys van guanyar tanta confiança que van apagar completament l'apagada. Així que París era, sens dubte, bonic, i si el mireu cap per avall, llavors és doble. I els nois reien i parlaven sobre la marxa.
  . EPÍLOG
  El desembarcament de tropes a Gran Bretanya ja ha començat. I va ser com un tornado, sobtat i fort.
  Oleg Rybachenko va lluitar en un avió i el nen va derrocar amb confiança els enemics a l'aire.
  I la noia Margarita Korshunova va lluitar al seu costat.
  El tàndem de dos nens immortals era invencible. I literalment ho van aconseguir. I van dur a terme la captura, després de la captura.
  I van abatre els britànics per centenars. Els avions estaven en flames i cada obús del canó de l'avió va trobar el seu objectiu.
  I els vaixells anglesos es van enfonsar, ofegant-se amb les onades.
  Al mateix temps, els nens del terminator cantaven...
  Tenim coets, avions,
  L'esperit rus més fort del món...
  Al capdavant dels millors pilots -
  L'enemic serà derrotat: a les cendres i avall!
  Els soldats normals també van lluitar amb èxit amb els britànics. En particular Angèlica i Alícia. Guerrers ardents i blancs com la neu van atacar l'enemic, van colpejar amb metralletes, van fer presoners els enemics...
  Només un dels moments va resultar perillós per als guerrers, quan els tancs britànics van anar al contraatac. Però les noies no van salvar contra elles. En primer lloc, van trencar les vies amb llançaments de granades acumulades ben apuntades, i després, ignorant el tret de destrals de sapador, van retorçar els morros dels vehicles més propers i van trencar l'òptica.
  Aquí l'Alícia fins i tot va ser ferida a l'espatlla, i després el dolor només va fer enfurismar la lloba russa. En general, amb una destral de sapador és molt possible torçar o tallar la boca d'un tanc, i més encara una metralladora.
  Les noies es van precipitar cap als tancs i els van colpejar tant que va començar un pànic de malson a la nombrosa columna anglesa. Banderes blanques o simplement bufandes van volar sobre un parell de dotzenes de cotxes... I així per unanimitat, com si haguessin donat una ordre.
  Angélica va riure com una donzella de neu en una sèrie de còmics:
  Bé, això és exactament el que esperaries! S'ha acabat la seva brillantor ostentosa!
  Alícia va suggerir:
  - O potser entrarem al tanc com de costum i muntarem? Així que serà genial?
  Angélica va fer un gest amb la mà.
  - Bé! Anem! Anem a Londres!
  I les noies, a l'estil d'un western de Hollywood, es van asseure a la màquina pesada M-36 més potent comprada als EUA. I vam anar intentant aixafar, trencar, triturar-ho tot.
  El batalló de l'URSS de Krasny Orlyonok també va lluitar amb molta valentia i habilitat. Els nois van atacar en formació solta, i ja van conduir la columna de presoners de guerra, després els van lligar i es van precipitar de nou a l'atac amb talons parpellejants ennegrits de fang (els nois descalços van a l'atac amb molta més destresa!), mentre evitaven petons mortals. de bales. Tanmateix, espantats pels udols de les sirenes, la música de Wagner i els bombardeigs massius, els britànics no es van resistir o no van disparar gens o van intentar disparar el més sovint possible sense apuntar.
  Dimka, entusiasmat, va aconseguir abatre un biplan anglès de dos places des d'un rifle, va esclatar i, sortint d'un tren, va embolicar el terra. Vladimir va aprovar:
  - Tir ben apuntat... Pots fer caure el Spitfire?
  - Si ho puc aconseguir! - Va dir la Dimka amb confiança.
  Al cap de mitja hora, immediatament es van trobar tres Spitfires. I "tradicionalment" anaven als seus avantpassats. Un va destruir Danka i Dimka immediatament en va destruir dos. Altres combatents russos no van tenir temps per triar víctimes: els nois bielorussos eren més ràpids.
  Tanmateix, per a la resta de nois hi havia gols i objectes d'heroisme. Malauradament, no va poder prescindir de pèrdues, ja que els nois es van enfilar al gruix.
  A la nit, Oleg Rybachenko va tenir l'oportunitat de veure la batalla dels tancs. T-44 contra vehicles britànics. Malgrat la superioritat numèrica dels britànics, el disseny d'Oleg Rybachenko (en realitat una modificació del T-54!), Tancs enemics destruïts sense problemes. El canó semiautomàtic, la visibilitat excelЈlent, l'òptica i el més important, una armadura absolutament impenetrable, van ajudar a guanyar el domini al camp de batalla. I això no és un keveshka mig cec per a tu, és una barreja de geni tècnic rus i prussià.
  Sí, les torres van ser arrencades dels Matildas, Churchills, Pershings, i no hi ha res a dir sobre altres tancs. La batalla va resultar ser tan unilateral que algunes de les tripulacions britàniques van abandonar covardment els seus tancs i van començar a dispersar-se...
  Oleg Rybachenko va picar els llavis com un comerciant que va rebre un benefici increïble i inesperat:
  - Això mola! No m'he equivocat en triar un tanc. Una dotzena de divisions d'aquest tipus amb aquestes màquines meravelloses passaran Amèrica en un mes, o fins i tot més ràpid!
  Ja a la nit es va desencadenar la lluita pel mateix Londres. L'altíssim nivell de mobilitat de les tropes soviètiques, i la feble resistència dels britànics, a més d'una distància relativament curta, van fer possible arribar a la capital tan ràpidament. La nit era calorosa, les batalles de destrucció...
  Londres és una gran ciutat, amb molts suburbis, forts, diversos edificis antics. Els anglesos encara són molt forts, i les divisions de la Guàrdia Reial lluiten amb valentia. Però aquí no es justificaven les nombroses milícies, de les quals eren dos milions i mig, i amb les quals Churchill i el seu entorn associaven tan grans esperances.
  Les milícies s'escampen a casa seva o es rendeixen en massa. I molts no es van presentar al punt de recollida. Aquesta és una pallissa tan unilateral.
  El matí del disset d'agost, es va fer evident que les tropes alemanyes ja havien ocupat una sèrie de barris de Londres. La comunicació amb les unitats ja es va perdre, tot i que Churchill va intentar cridar a la ràdio que mai abandonaria Londres. Per què és encara millor...
  Oleg Rybachenko va comentar:
  - Queda't aquí Churchill! Aleshores, sense vosaltres, Gran Bretanya segurament capitularà completament. I encara que no capituli, serà completament destruït. Això ja no és una opció.
  A la una de la tarda, una bandera vermella amb una falç i un martell va volar sobre el famós palau de Buckingham. I això ja és un símbol de la victòria final tancada.
  Es pot veure que gairebé immediatament després d'això, es van començar a llençar banderes blanques a altres zones de la capital britànica. Rokossovsky va dir a la ràdio:
  - Les brigades suïsses no només estan capitulant, sinó que també estan disposades a prestar el jurament de lleialtat al líder Stalin i la Gran Rússia Soviètica!
  Oleg Rybachenko va ordenar breument:
  - Que acceptin, i es preparen per ocupar la resta de terres d'Anglaterra, considerin Londres nostre.
  - Tenim prou força per a tot comandant brillant! Rokossovsky va dir amb confiança. - Un dels nostres soldats val centenars d'anglès! - L'última frase va ser pronunciada, el mariscal de camp encara està més segur!
  Aquí Oleg Rybachenko va sentir de sobte un senyal d'atenció: havia d'intervenir. El noi general va cridar:
  - Sembla que Winston Churchill s'escapa... Bé, què li persegueixo...
  De fet, Churchill va decidir marxar. Representants del seu entorn van afirmar de manera bastant raonable que Londres ja no es podia celebrar, i la lluita contra el Tercer Reich es podria continuar des dels EUA, o des del Canadà, formalment el domini britànic. I així la seva mort o captivitat només beneficiarà a Hitler...
  Era racional, però no hi havia cap possibilitat d'allunyar-se del noi general...
  Oleg Rybachenko, sense cap cerimònia, va abatre vuit avions de caça del comboi personal de l'anteriorment formidable primer ministre. El noi general ni tan sols va fer cas del seu febril foc de metralladora. Llavors va fer caure un parell de motors del vaixell de quatre motors a gran altitud del cap d'estat. El gran cotxe va començar a perdre alçada. Cinc paracaigudistes van sortir volant de l'úter. Oleg Rybachenko es va llançar darrere d'ells. La visió aguda del noi general va permetre discernir la cara espantada i de bulldog del cap de Gran Bretanya, dotat de poders d'emergència.
  Churchill, per descomptat, podria ser assassinat, i això estaria bé, però ser capturat és encara millor. I preneu-ho personalment...
  Oleg Rybachenko aconsegueix, utilitzant l'habilitat de les ales de l'Aurora millorada per canviar l'escombrat, aterrar el seu cotxe a la gespa d'un parc de Londres. El noi general salta i corre en la direcció on Churchill vol córrer. Descalços, els talons infantils del nen flash. Disparan a Oleg Rybachenko, una de les bales li crema desagradablement el costat ...
  El noi general va maleir:
  - Maleït sigui!
  Oleg Rybachenko es veu obligat a esquivar les bales i respondre amb el seu rifle automàtic. Els anglesos callen, els "regals" enviats pel noi general són d'una precisió despietada. Oleg Rybachenko corre encara més ràpid, deixant enrere tot un grup d'homes britànics segats per bales...
  La intuïció condueix de manera inconfusible, aquí està el mateix Churchill amb els seus ministres. Ni tan sols intenten disparar enrere, només floten tan ràpid com poden. Utilitzant al màxim les possibilitats dels músculs joves immortals i les hormones masculines, que el cos produeix arbitràriament, Oleg Rybachenko, un sicari absolutament subordinat, els supera. Colps a les terminacions nervioses: un ministre va ser noquejat, el segon, el tercer... Així que el mateix Churchill va quedar immobilitzat...
  Oleg Rybachenko posa sobre les seves espatlles el primer ministre derrotat i demana ajuda a les tropes.
  Aquí, els soldats soviètics en forma de l'exèrcit de l'URSS ja s'acosten cap a ell. S'escolten exclamacions espantades:
  - Estàs ferit noi general!
  Oleg Rybachenko mira el seu costat ensangonat i somriu:
  - És escombraries! Com és que tants enemics destrueixen i no aconsegueixen ni rascades. No era just! - El noi general va deixar caure l'immobilitzat Churchill. - Ara, en nom seu, anunciarem la rendició de les tropes britàniques. Crec que tenim algú que pot imitar el seu baix. I si no, ho faré jo mateix!
  Deu minuts més tard, Konstantin Rokossovsky va trucar i va dir:
  - El rei Jordi III de Gran Bretanya va anunciar la fi de la resistència i va donar l'ordre de rendir-nos, i també ens va demanar que mostréssim pietat a la gran nació anglosaxona.
  Va preguntar Oleg Rybachenko, sense amagar la seva alegria a Rokossovsky:
  - Enteneu fins i tot què vol dir això?
  El mariscal de batalla va declarar amb confiança:
  - És clar que ho entenc! Hem guanyat, Anglaterra s'ha rendit i tu, el més gran dels joves guerrers, has capturat personalment el mateix Churchill.
  Oleg Rybachenko va exclamar:
  - Dret! Però no només això! Ara et convertiràs en el primer comandant de la història de la Unió Soviètica a rebre el premi més alt de l'Imperi Roig: l'estrella de l'Ordre del Gran Diamant "Victòria", tal com et vaig prometre.
  Konstantin Rokossovsky va objectar:
  - Però el principal mèrit d'aquesta victòria et pertany a tu, el gran noi terminador. I aquesta és l'estrella on et mereixes portar-la!
  Oleg Rybachenko va declarar amb orgull:
  - I per a mi, el Consell Suprem aprovarà un altre premi sense precedents: la "Victòria" de la Gran Estrella de l'Ordre del Diamant! I sigueu d'acord amb això!
  I el noi general, batejant els peus descalços d'infant, la ferida del costat desapareguda del tot, cantava;
  Som pioners, herois de la Pàtria,
  Que van néixer sota el signe d'octubre...
  No ens penedirem de la vida de Rússia,
  A la glòria amb la bandera vermella del rei!
  
  Ens estimem i sabem lluitar dur,
  Els nazis van trencar amb zel les banyes...
  Tenim granades en una bossa espaiosa,
  La vida no és cara per als pioners!
  
  estimem la nostra santa pàtria,
  Què va crear el formidable comunisme...
  Aquí hi ha una noia Komsomol caminant descalça per la neu,
  I el feixista ens vol fer caure!
  
  Vaig lluitar amb zel amb el nazisme prop de Moscou,
  I vam segar tots els enemics amb una falç...
  Per què es va donar aquesta Wehrmacht als russos,
  El pegaré amb el puny!
  
  Sóc un pioner i sota el gran Moscou,
  Va lluitar com un guerrer gegant...
  Va aturar l'atac salvatge del feixisme,
  Tenim un Senyor Suprem Tipus!
  
  No hi ha límits en el ressorgiment de Rússia,
  Gran Stalin, ens va aixecar dels genolls...
  Svarog el gran, el més alt messies,
  I l'ideal radiant de Lada!
  
  Som pioners, nois, noies,
  Ens encanta lluitar, aquest és el nostre destí...
  I la veu d'un membre del Komsomol és sonora,
  Encara que regna el caos sagnant!
  
  Rússia és la pàtria de Svarog,
  I el comunisme va encendre el camí...
  Els pioners no necessiten un Déu dolent,
  L'enemic no ens podrà doblegar en un puny!
  
  Tenim un tanc fresc amb una armadura inclinada,
  És tan fàcil per al Fritz no trencar-se,
  Amb amor a Lada, noble donzella,
  Per convertir un depredador en un joc!
  
  La gent lluitadora de Moscou defensava,
  I després hi havia el gran Stalingrad....
  Aviat veurem el comunisme donat,
  Passa i coneix la desfilada a Berlín!
  
  Sí, Stalingrad és orgullós d'aquesta paraula,
  Som pioners descalços en un congrés de neu...
  Trencarem la banya d'una vaca estúpida
  I conduirem a Hitler directament al taüt!
  
  Sapigueu que la Pàtria mai no es doblegarà,
  El seu impuls no es pot frenar...
  Que el sol brilli per sempre sobre Rússia,
  I el lladre traïdor serà aixafat!
  
  Van mostrar valentia a Stalingrad,
  Hem pogut aturar els nazis...
  Els russos tenen tanta impudència, ja ho sabeu,
  I els enemics només aniran a zeros!
  
  Rússia pot volar a Mart
  I crea una grandesa diferent...
  I, per descomptat, tot anirà molt bé,
  Encara que la vida és tan fràgil com un fil de seda!
  
  L'esperit rus no sap en les batalles de la barrera,
  Té el poder de Perun...
  Estem esperant recompenses dels déus,
  I l'element brilla, creu la runa!
  
  De quina manera l'esperit rus no coneix cap derrota?
  Creu-me, ho trepitjarà tot...
  Els pioners volem venjança tant...
  Invencible com l'exèrcit de la Pàtria!
  
  Gairebé hem guanyat
  Que hi hagi llum en la glòria del comunisme...
  Els nostres avis van lluitar per la Pàtria,
  Aviat trobarem l'alegria i l'alba!
  
  Sense una pàtria, no hi ha vides per als pioners,
  Volen lluitar per ella...
  I què voleu, malvats senyors?
  Hem de proporcionar una vida d'esclau?
  
  No, el Führer dels russos serà esclau,
  L'aixafarem com una nina...
  Després de tot, els cavallers de Rússia poden lluitar,
  I el querubí d'ales daurades és amb nosaltres!
  
  No hi ha cares de la nostra Pàtria sota el món,
  Brillant com l'estrella més brillant...
  T'has convertit en un ídol per a mi,
  No em separaré mai de tu!
  
  Sóc un pioner i un nen descalç
  Que amb un taló nu corre per la neu...
  I en algun lloc un conillet blanc i bonic està saltant,
  Qui trencarà la banya de l'enemic!
  
  El pioner en la batalla del dubte no sap,
  No és un pallasso, però ja coneixes el terminador...
  Vindran els feixistes ferotges, creieu la venjança,
  I el comunisme serà un paradís brillant!
  
  Com arribarà l'època,
  En què cada guerrer del pessebre...
  Lluita fins al teu últim alè
  Per destruir el ferotge coneix el dolent!
  
  Les estrelles del comunisme brillen brillantment,
  L'era de la llum, no hi ha més bella al món....
  Aixafarem el jou del feixisme creient,
  I Hitler serà rus per sopar!
  
  Creiem que aquests tancs d'acer,
  Que la seva closca de pantera no penetri...
  Anem amb iode a les ferides del nostre nen,
  I de nou, el pioner es precipita amb valentia a la batalla!
  Bé, què es va fer difícil als nazis,
  No pensaven que podríem guanyar.
  Sembla que coneixem el comunisme des de fa milles,
  I podem vèncer la Wehrmacht en broma!
  
  En nom de la nostra poderosa pàtria,
  Un pioner orgullós va a l'atac...
  Encara que els núvols pengen sobre la Pàtria,
  Donem un exemple guanyador per a tothom!
  
  Creu que l'enemic no aturarà el somni,
  Tornarem a derrotar tots els feixistes...
  El mal no creurà reinar al tron,
  Crearem un nou ordre mundial!
  
  Tot anirà bé a la Pàtria, ja ho saps
  Sóc un nen, però en la batalla com Robin Hood,
  Al principi, només vaig ratllar l'escriptori,
  I ara fins i tot creure genial!
  
  Rússia pot esquinçar els nazis amb una baioneta,
  Ella derrotarà qualsevol exèrcit...
  I els pioners viuen sota el comunisme...
  Després de tot, la nostra amistat és un monòlit fort!
  
  No cedirem al Fritz en res,
  Podem derrotar els enemics fent broma...
  I així vam vèncer els nazis amb una porra,
  Una tempesta de neu rugeix, convertint la neu en remolins!
  
  Rússia no sap que els nazis coneixen la misericòrdia,
  Ella és invenciblement forta...
  Tindran un sabre fermament al coll dels bastards,
  I Satanàs serà destruït!
  
  No creguis que Hitler és invencible,
  Encara que el poder de l'infern, considereu-ho tot recollit...
  Quan el poble i el partit estan units,
  La gent de la nostra Wehrmacht es va trencar!
  
  Rússia ha estat famosa durant segles com a sant,
  Va trencar els Tigres com un metall...
  Repartir d'extrem a extrem,
  Només un jove somiava amb un país així!
  
  Hem guanyat com uns gegants
  Els adversaris tallats saben amb una espasa...
  Els russos som invencibles en les batalles,
  Derrotarem els oponents de la Pàtria!
  
  Creieu-me, res no ens aturarà
  I saps que res guanyarà...
  Enterrarem el Führer al cap,
  Tenim una espasa esmolada i un escut d'acer!
  
  En tot l'univers no hi ha Rússia més bella,
  Tindrà una era de llum per segles...
  Totes les generacions seran pau i felicitat,
  La Pàtria necessita una mà ferma!
  
  Així que quan juga a Berlín,
  Untem la Wehrmacht com cendra a sang...
  Serà el temps de la frontera del paradís,
  I juntament amb Lada regna l'amor!
  
  UNA MICA DIFERENT I NO PODREU PRESENTAR-SE SENSE TERRITORI!
  Chamberlain no va dimitir com a primer ministre de Gran Bretanya i va aconseguir concloure una pau honorable amb Hitler. El Führer va garantir la inviolabilitat de les possessions colonials britàniques. A canvi, Gran Bretanya va acceptar reconèixer tot allò que el Tercer Reich va aconseguir capturar. Inclou colònies franceses, belgues i holandeses. I això és molt. Aleshores Hitler va capturar Iugoslàvia i Grècia.
  El 22 de juny de 1941 va atacar l'URSS. D'una banda, els alemanys van conservar més força, sobretot en l'aviació: tres mil avions no es van perdre en la batalla per la superioritat aèria a Gran Bretanya. Sense comptar les pèrdues a l'àrea mediterrània, i el desviament de les forces d'aviació.
  A més, encara no hem hagut de traslladar tropes a Àfrica. Itàlia estava satisfeta amb la captura d'Etiòpia, a més d'algunes possessions franceses i belgues més a Àfrica. I ja n'havia tingut prou.
  Rommel va lluitar així al front oriental. Així doncs, l'URSS semblava tenir encara menys possibilitats que en la història real. Després de tot, els nazis són molt més forts sense un segon front.
  Però d'altra banda, Stalin va aconseguir anunciar una mobilització general, i va preparar les tropes per a la defensa. Com a resultat, van entrar a la guerra d'una manera més organitzada i van poder, després d'haver-se retirat del Dnièper, estabilitzar i mantenir la defensa allí. La guerra va agafar llavors el caràcter de la Primera Guerra Mundial. La primera línia és inactiva, defensa potent i no és possible desenvolupar una ofensiva.
  Les batalles són sagnants, però ineficaços. Tant els alemanys com els russos es van marcir en batalles posicionals. I ningú no es podia trencar.
  Tant la Wehrmacht com les tropes soviètiques van lluitar millor a la defensiva. I els tancs alemanys no eren prou forts i efectius per trencar, i els soviètics també.
  Però el 1944, els nazis van aconseguir avions a reacció i van començar a pressionar fortament les forces soviètiques.
  A l'aire, els nazis van tenir avantatge l'any quaranta-un. Aleshores, alliberant gradualment més avions, l'aviació soviètica va començar a igualar posicions.
  Però aleshores, després de la declaració de guerra total i l'apoderament de Speer, el ministre d'Armaments i Municions, amb poders d'emergència, la producció d'armes va començar a augmentar. I els alemanys van afegir avions a reacció i tecnologia de coets.
  Però com que la primera línia estava al Dnieper i encara estava lluny de Moscou, el programa de míssils de la FAA no va entrar en sèrie. De fet, els alemanys només podien disparar a Leningrad des del Bàltic. Els experts van explicar a Hitler que els míssils balístics eren massa cars i que un bombarder a reacció de ple dret era més barat i millor. De fet, els alemanys tenien prou combustible i el nou bombarder Arado va entrar en sèrie i va començar a bombardejar posicions soviètiques.
  El TA-152 propulsat per hèlix, un caça-bombarder i un avió d'atac polivalent armat i blindat, no va resultar ser dolent tampoc: un autèntic cavall de batalla. I la velocitat de 760 quilòmetres per hora és decent, i altres paràmetres també inclouen les armes. El canó d'avió alemany de 30 mm va demostrar ser eficaç i capaç d'enderrocar un avió soviètic d'un sol cop.
  El que és especialment important en la lluita contra els avions d'atac IL-2. I això és greu.
  Els alemanys van començar a pressionar activament els avions des de l'aire i va començar una ofensiva aèria.
  La tardor es va fer especialment difícil, quan el caça XE-162 amb característiques de vol excepcionals i fàcil de fabricar va començar a entrar massivament al front. Sí, això és seriós!
  Stalin va ordenar trobar la resposta. Però mentre a l'URSS, el desenvolupament dels avions a reacció es va quedar enrere. El Yak-3 no es va produir en grans quantitats, va aparèixer el LA-7, que, però, encara era inferior als vehicles a reacció TA-152, ME-309 i alemanys.
  Aquesta era la situació al front. Als tancs de l'URSS, els vehicles principals eren el T-34-85 i IS-2, els alemanys "Panther" -2 i "Tiger" -2. Els cotxes alemanys eren una mica millors que en la història real a causa dels motors més potents. "Panther" -2, amb un pes de cinquanta-tres tones, tenia un motor de 900 cavalls, i "Tiger" -2, amb un pes de seixanta-vuit tones, tenia 1000 cavalls. Així, tots dos tancs eren relativament mòbils, amb un potent canó de 88 milЈlímetres amb una longitud de canó de 71 EL i ben protegits al front. I gràcies als recursos de les colònies, hi havia prou elements d'aliatge i els tancs alemanys van resultar ser bastant fiables en el seu funcionament. I van perforar vehicles soviètics des de qualsevol distància adequada per al combat.
  Els alemanys tenien un bon equipament superior al soviètic en duels de tancs, però no van poder guanyar.
  Tanmateix, l'aparició d'avions a reacció va confondre les cartes de Stalin. I què respondre mentre no estigués clar.
  Però al ramat de falcons soviètics hi ha tres noies àguiles. I van decidir donar les banyes al Tercer Reich.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova i Mirabela Magnetic.
  I així van prendre i van entrar en batalla amb els nazis.
  Anastasia, enderrocant un avió alemany, diu:
  - Si el dictador amb una mina astuta posa els seus termes a zero, això vol dir que el votant ha tornat a rebre un bast!
  Akulina, tallant el nazi, va assenyalar:
  - Un guerrer sempre lluita per una causa justa, mentre que un polític agafa tots els trofeus a l'esquerra!
  Mirabela va estar d'acord amb això:
  - Un guerrer dispara amb la mà esquerra per una causa justa, mentre que un polític amb la llengua porta tots els èxits a l'esquerra!
  Anastasia, amb l'ajuda dels seus dits nus, va abatre un avió alemany i va dir:
  - La guerra és el contrari de l'oceà d'amor, però també requereix una font de sang!
  Akulina va disparar, prement el seu taló nu i rodó i va confirmar:
  - Un guerrer no és Déu en força, sinó un àngel en noblesa!
  Mirabela va assentir d'acord, i després d'enderrocar el Fritz, va comentar:
  - El soldat té un casc de ferro, una baioneta d'acer i un cor d'or, però el polític no l'estima ni per un cèntim de coure!
  Les noies van lluitar desesperadament i amb molta confiança al cel. Van abatur els nazis i van demostrar la seva habilitat.
  I no els importa que els avions alemanys semblin ser millors i més eficients que els soviètics.
  El més important és que al capdavant de l'URSS, bonic i intelЈligent, gairebé nu en un bikini pilots.
  Entre ells hi ha Natasha Sokolovskaya, també un as de classe mundial.
  Amb els dits dels peus nus, la Natasha va enderrocar un cotxe alemany i va xisclar:
  - Els soldats sovint són portats a la matança com ovelles, però són lleons de cor, i un polític que rugeix com un lleó és una ovella típica!
  Anastasia va atacar l'enemic amb un obús d'avió, va perforar l'avió del Tercer Reich i va xisclar:
  - Un soldat també pot tenir por de la mort, però encara té més por de la deshonra, i un polític tremola per la seva vida, però fa temps que va perdre l'honor!
  Akulina va assenyalar, dirigint un foc molt ben apuntat i segur sobre l'enemic:
  - Els soldats, havent vençut l'enemic, celebren la victòria, el polític, havent enganyat el votant, celebra el covard!
  Mirabela va colpejar molt encertadament els nazis amb els dits dels peus nus i va cridar:
  - Un nen pot ser un bon guerrer, però un polític mai creixerà per ser responsable davant els votants!
  Natasha, disparant als nazis i noquejant-los, va assenyalar:
  - Millor ser un nen descalç que deixar que els polítics et calquin les sabates i et roben la joventut!
  Anastasia va atacar els nazis i va dir:
  - Una noia és una flor magnífica que es pot marcir, però mai perd la seva fragància, un polític és un munt de fem, pot pujar al tron, però només pudor més!
  Akulina es va adonar agressivament, mostrant les seves dents de perla i dirigeix el canó de l'avió amb els dits nus:
  - Un soldat és un home de veritat, un polític és una dona malhumorada amb pantalons!
  La Natasha va colpejar els dits dels peus nus, prement la palanca contra el seu oponent i va xiular:
  - Un soldat té una ràbia noble com el rugit d'un lleó, i un polític té una histèria vil, la paraula és un bal de moltó!
  Akulina va assenyalar amb agressivitat, mostrant els seus mugrons escarlata i disparant amb precisió a l'enemic:
  - Un soldat poques vegades té un dia lliure, però un polític té set divendres a la setmana, i els seus votants celebren el seu aniversari dilluns!
  La Natasha va colpejar el Fritz prement el seu taló nu i va cedir amb una rialla, mostrant les dents:
  - Un soldat, havent caigut, està escorregut, un polític sempre cau moralment i s'escorre a la butxaca!
  Anastasia va donar una bufetada a l'enemic, el va tallar, literalment el va segar i va xiular:
  - De vegades un soldat es veu obligat a passar pel fang mentre segueix sent un home, i un polític amb roba neta i esquitxat amb colònia segueix sent un porc!
  Akulina va assenyalar, tallant els avions nazis, amb la seva cascada destructiva d'esclats:
  - Un soldat fa honor i es queda amb honor, un polític llisca un porc i es queda com un porc!
  Mirabela va tallar el seu oponent, tallant-lo com una navalla, i fent servir també els seus peus nus, va grunyir:
  - Un soldat té botons seguits, un polític té com el cul d'un senglar!
  Natasha va tallar agressivament els nazis i va arrollar:
  - Orelles de soldat, nens valents, i envia polítics als hospitals psiquiàtrics!
  Anastasia, amb gran enginy, va respondre, fent l'ullet i disparant a l'enemic:
  - Es diu que l'home descendia d'un mico, però de seguida es veu un polític i es va quedar com un porc!
  Akulina, aixafant l'enemic, fent servir els seus dits nus, va arrossellar:
  - El treball va fer un home d'un mico, i la política encoberta va convertir una guineu en una barreja de porc!
  Mirabela va assenyalar agressivament, llançant cascades de bales de plom amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - L'obrer treballa i de vegades beu alcohol, el polític és porc, i sempre vomita diarrea verbal!
  Natasha va comentar amb força agressivitat, enviant una cascada de mort i destrucció amb una força letal:
  - Un soldat creix de batalla en batalla, un polític d'una campanya electoral a una altra, cada cop més es converteix en una prostituta!
  Anastasia, enviant de manera agressiva regals de mort als nazis amb força assassina, va emetre:
  - Els ulls de soldat cremen amb l'emoció juvenil d'un lluitador, el barret de polític crema com un lladre, amb la indiferència d'un cínic cremat!
  L'Akulina va picar l'ullet, va colpejar amb una closca d'avió, amb l'ajuda dels seus dits nus, i va xisclar:
  - Un soldat té una opció: un cofre en creu o un cap als arbustos, mentre que un polític a les eleccions només té creus atapeïdes d'aspiracions, votants i caps de col!
  Mirabela, disparant a l'enemic, fent servir les seves cames nues i cisellades, va notar:
  - Un soldat, fins i tot una alçada petita amb coratge, un gegant, un polític, fins i tot amb un alt càrrec - una consciència pigmea!
  Natasha va riure i va enviar un altre obsequi de la mort, i aixafant amb confiança l'enemic va emetre:
  - Un soldat vol un cos femení com a regal per a una gesta, i un polític inmerescudament posa tot el país al càncer!
  Anastasia, amb l'ajuda dels seus dits nus, va enviar un regal assassí de la mort, va aixafar l'avió enemic i va cridar:
  - Un soldat sempre té temps i lloc per a una gesta, però no sempre és possible aconseguir-ho, un polític en constants problemes de temps sens dubte tindrà temps de posar-se un porc al cap!
  Akulina, aixafant els alemanys amb l'ajuda dels seus dits nus i mostrant les dents d'ivori, va emetre:
  - El polític és l'única criatura sense ales de la natura que caga al cap de tothom!
  Mirabela va afegir de manera agressiva, destruint els oponents amb les seves cames assassines i sexy sense cap problema:
  - Tot escolar sap que dos per dos són quatre, només els polítics, en comptes de multiplicar números, fan una divisió constant a la butxaca!
  Natasha va reproduir un gir sobre el seu lluitador maniobrable, aixafant les criatures feixistes i vyaknula:
  - Un soldat s'aprèn omplint cops, un polític intenta acostumar els votants a la idea que pots prosperar si et pegues els polzes!
  Anastasia, enviant un projectil de força letal, amb l'ajuda d'un taló nu i femení, va assenyalar:
  - Cada soldat és un lluitador, la diferència només és de nivell, cada polític és una prostituta, la diferència només està en el rang de proxeneta!
  Akulina va dir amb una rialla, mostrant les dents i fent l'ullet:
  - Un soldat és en part un botxí, ja que també vessa sang, un polític és un total canalla, ja que li goteja al cervell!
  Mirabela va colpejar l'enemic, fent servir els seus dits nus, les cames cisellades i va donar:
  - Si el general és convidat a un casament, el soldat rep una invitació per salvar la Pàtria perquè els casaments es juguin en un país lliure!
  Les noies van lluitar molt bé. I l'heroisme general de l'Exèrcit Roig va ajudar a evitar un enfonsament total del front.
  Al gener, l'Exèrcit Roig soviètic va intentar avançar, però no va aconseguir un èxit significatiu.
  Així que em vaig empantanar a la densa protecció de la Wehrmacht. I després, al març, els alemanys també van intentar trencar. Tenien un canó autopropulsat E-25 amb un canó Panther, i una alçada d'1,7 amb un motor de set-cents cavalls i un pes de vint-i-sis tones. Un cotxe mòbil: no diràs res. Però no gaire constructiu.
  A l'estiu van començar a arribar nous vehicles als dos exèrcits. El Vermell IS-3 està millor protegit al front, els alemanys E-50 i E-75 i E-100. Les batalles van demostrar, però, que la nova tecnologia alemanya no era del tot perfecta. L'E-50 va resultar ser només una mica més lleuger i millor protegit que el Tiger-2. És cert que ja tenia una torreta, i el tren d'aterratge era més lleuger i transitable. A més, una pistola més perforadora de 88 mm en 100 EL. Així que el cotxe sembla no ser res. I l'E-50 va substituir el Panther-2 com a tanc principal.
  L'E-75 era massa pesat: més de noranta tones, però millor protegit per un canó de 128 mm. I aquest tanc va crear alguns problemes. I l'E-100 és encara més pesat i més car. Tanmateix, als militars no els va agradar gaire aquest tanc.
  Més popular va ser l'E-50 amb un motor de fins a 1250 cavalls de força, relativament àgil i ben protegit al front.
  A l'URSS, el desenvolupament del nou tanc T-54 s'ha alentit, i fins ara el tanc principal T-34-85, que està una mica obsolet. I només va poder penetrar l'E-50 pel costat, i l'E-75 va resultar ser completament impenetrable per a ell.
  A l'estiu, els alemanys van avançar lleugerament al centre. I a la tardor les batalles van anar per Smolensk.
  Les batalles estaven en ple apogeu molt tossudes. Les tropes soviètiques van intentar contraatacar.
  No obstant això, Smolensk defensant heroicament va aconseguir mantenir-se. I va arribar l'hivern.
  És difícil... Els alemanys, per descomptat, tenen els seus ass de súper classe al cel. Per exemple, Marsella, que va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro per mil avions abatuts amb fulles de roure platejat amb espases i diamants.
  Sí, aquest és un cas únic quan es va inventar un nou premi per a un pilot fenomenal i hi havia tres graus més per a ella.
  Quan Marsella va arribar als dos mil avions abatuts, se li va concedir l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat amb espases i diamants.
  I per tres mil avions abatuts, l'estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí amb espases i diamants.
  Això és realment un lluitador, un lluitador per a tots els lluitadors.
  També va arribar el quaranta-sisè any... Els alemanys tornaven a avançar a la primavera. Tenen avions a reacció més avançats. L'E-50 també va aparèixer en una modificació amb motor i transmissió en un bloc, i es va tornar més baix en silueta i el seu pes va disminuir a cinquanta tones.
  Però això no va ajudar els alemanys a guanyar. La guerra estava en peu d'igualtat. Els discos no es justificaven. Van resultar massa cars i vulnerables al foc d'armes petites.
  El seu únic avantatge és l'alta velocitat i l'altitud de vol, més o menys ajudats en reconeixement i bombardeig.
  Però fins i tot això no és massa.
  També va passar el quaranta-sisè any, el quaranta-setè avançava... Els alemanys avançaven en l'estació càlida, les tropes soviètiques en el fred.
  I aquest any no ha donat res a ningú. L'Exèrcit Roig tenia T-54, però l'E-50 alemany no era pitjor, i encara més mòbil...
  Marsella a finals d'any va portar el seu compte a quatre mil avions i va rebre una nova comanda: l'Estrella de la Creu de Cavaller, la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants negres.
  Sí, aquest també és el quart grau: diamants negres i molt valuosos!
  El quaranta-vuitè any també va transcórrer en durs intercanvis de cops... I mentre tot sigui estable...
  I va passar el quaranta-novè any ... L'URSS té un caça MIG-15 a la sèrie ...
  Marsella va portar els seus comptes a cinc mil avions. I va rebre una nova Orde de la Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants.
  I les noies soviètiques tampoc són una falta...
  L'any 1950 ja ha passat... Els alemanys han penjat i l'Exèrcit Roig també està en una línia de front fixa.
  Tancs soviètics T-54 i IS-7 contra l'E-50 U i l'E-75 U. Els alemanys també van fabricar els seus cotxes amb motors en un bloc juntament amb la transmissió i transversal. I l'E-50 era superior al T-54 en rendiment de conducció i blindatge frontal. I uns quants en el poder perforant de l'armadura. Però tot i així els alemanys no van poder guanyar.
  Així també va passar l'any 1951... I no té sentit.
  Marsella per sis mil avions va rebre la Gran Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  I és molt xulo!
  No obstant això, Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela van anotar comptes considerables.
  A més, lluiten fent servir els dits dels peus nus i ells mateixos en bikini.
  Noies el que necessiteu...
  I així va passar l'any 1952... La primera línia també és sedentària.
  Però el març de 1953, Stalin mor. I això és greu. Però el gran líder va aconseguir deixar un testament escrit, on va anunciar Lavrenty Palych Beria com a successor. I aquesta és una gran decisió.
  Així, el front soviètic no es va enfonsar i la guerra va continuar en igualtat de condicions.
  1953 s'ha acabat...
  Marsella va rebre per set mil avions la Gran Estrella de la Creu de Ferro del Cavaller amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  La noia també va guanyar alts premis per ella mateixa.
  Ja som l'any 1954... El temps passa per la terra a gotes. O potser més bruscament.
  I ni els alemanys ni els russos poden canviar res significativament.
  Així que l'any 1955, els nazis estan avançant. I les tropes soviètiques es defensen a l'estiu. I a finals de tardor, el mateix Exèrcit Roig està intentant atacar.
  Ja som l'any 1956.
  Marsella per vuit mil avions va rebre la Gran Estrella de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platí, espases i diamants negres.
  El 22 de juny de 1956 va marcar exactament quinze anys de la Gran Guerra Patriòtica. I, és clar, fa temps que es parla de pau. Lavrenty Beria està preparat per a compromisos. Però Adolf Hitler es nega obstinadament a comprometre's.
  Hitler encara creu en una arma miracle, i hi ha un desig de lluitar fins al final.
  A més, és clar, el Japó...
  Sobre la Terra del Sol Naixent? Ha estat en guerra amb la Xina des de fa molt de temps. I aquí ja és possible lluitar indefinidament. Cap dels dos bàndols pot assumir. Ni la Xina ni el Japó poden derrotar-se mútuament. Encara que els xinesos pateixen més pèrdues.
  I així Muller va anar a l'Imperi Celestial amb una missió especial. Convèncer els samurais perquè acceptin l'Imperi Celestial. Per després caure sobre Rússia, i finalment resoldre aquest problema prolongat!
  La missió de Muller va començar el setembre de 1956... En general, els japonesos van acceptar la pau i la divisió de les esferes d'influència. Tanmateix, en aquest moment Molotov, per ordre de Beria, va fer una visita a la Xina. I va convèncer l'Imperi Celestial de continuar la guerra amb els samurais.
  No va ser possible deslligar les mans del Japó. I la guerra entre l'URSS i el Tercer Reich va continuar.
  Passat i des de 1956... 1957 ha arribat...
  Els alemanys van intentar avançar de nou al maig, i tenien nous tancs piramidals de la classe AG. I això és greu. I la forma de la piràmide donava una armadura inclinada des de tots els angles. I va ser un moviment seriós.
  Els nazis van poder trencar les defenses soviètiques i envoltar Smolensk. I després, amb èxit al nord, apropeu-vos a Leningrad i preneu Vyazma al centre.
  La situació s'ha tornat molt difícil. I l'assalt a Moscou ja ha començat.
  I en aquestes condicions, quedava una esperança, per a Oleg Rybachenko i l'aterratge dels caiguts.
  I aquí el nen terminador mateix i les noies estan en el seu millor moment.
  I els nazis ja circulen per Moscou des de diferents bàndols.
  Llavors Oleg i les noies van tornar a entrar a la batalla, ajudant Rússia, o més aviat l'URSS.
  Aleshores se'ls va unir la nena descalza Margarita. També una escriptora adulta es va convertir en una nena d'uns dotze anys a canvi de la immortalitat i compleix una missió.
  Els guerrers del segle XXI van tornar a lluitar amb els nazis del XX.
  Hi ha massa soldats a l'imperi marró feixista. Corren com un riu sense fi.
  Oleg Rybachenko, destruint els nazis amb espases, va rugir tant la infanteria com els tancs:
  - Mai et rendeixis!
  I un disc afilat va volar del peu nu del nen!
  La Margarita, aixafant els oponents, mostrant les dents, va grunyir:
  - Hi ha un lloc per a la gesta al món!
  I agulles verinoses escampades pel peu nu de la noia, colpejant els nazis i els seus avions i tancs.
  La Natasha també va llançar els dits descalços, assassina i va udolar:
  Mai oblidarem ni perdonarem mai.
  I les seves espases van passar pels feixistes al molí.
  Zoya, tallant els enemics, va xisclar:
  - Per una nova comanda!
  I noves agulles escampades dels seus peus nus. I el que hi ha a l'ull, el que hi ha a la gola dels soldats i dels avions nazis.
  Sí, estava clar que els guerrers s'emocionaven i s'estaven furiosos.
  L'Agustí, tallant soldats blancs i tancs, va cridar:
  - La nostra voluntat de ferro!
  I un nou regal mortal vola del seu peu nu. I caiguda takni i lluitadors blancs.
  Svetlana talla al moliner, les seves espases són com un llamp.
  Els nazis cauen com garbes.
  La noia llança agulles amb els peus nus i xiscla:
  - Perquè la mare Rússia guanyarà!
  Oleg Rybachenko avança contra els nazis. Nen Terminator tallant tropes marrons.
  I al mateix temps, els dits dels peus de les cames nues del nen llencen agulles amb verí, trenquen troncs i enderroquen avions.
  El nen rugeix:
  - Glòria a la Rússia futura!
  I en moviment talla el cap i el morrió de tothom.
  La Margarita també aixafa els oponents.
  Els seus peus nus s'agiten. Els nazis estan morint en gran nombre. El guerrer crida:
  - Per noves fronteres!
  I llavors la noia agafarà i tallarà...
  La massa de cadàvers de soldats feixistes.
  Però la Natasha està a l'ofensiva. Talla els nazis juntament amb els tancs i canta:
  - Rússia és gran i radiant,
  Sóc una noia molt estranya!
  I els discos volen dels seus peus nus. Qui va veure la gola dels nazis. Sí, aquesta és una noia.
  Zoya està a l'ofensiva. Tallar els soldats marrons amb les dues mans. Escopir fora d'un tub. I llança agulles mortals amb els dits dels peus nus: enderroca tancs i avions.
  I al mateix temps es canta per a si mateix:
  -Oh, mata, anem-hi,
  Oh, el meu preferit anirà!
  L'Augustina, exterminant els nazis i exterminant els soldats marrons, crida:
  - Tot pelut i a la pell d'un animal,
  Es va precipitar a la policia antiavalots amb una porra!
  I amb els seus peus nus, llançarà contra l'enemic, una cosa que matarà un elefant, i més encara un tanc.
  I després grinyol:
  - Llops!
  Svetlana a l'ofensiva. Retalls, retallades als nazis. Amb els peus nus, els llança regals de mort.
  Funciona un molí amb espases.
  Va aixafar molts lluitadors i xiscles:
  - S'acosta una gran victòria!
  I de nou la noia està en un moviment salvatge.
  I els seus peus nus llancen agulles mortals, destruint tancs i avions.
  Oleg Rybachenko va saltar. El nen va girar en una cabriola. Va tallar molts dels nazis en el salt.
  Va llançar les agulles amb els dits nus i va gorgotejar:
  - Sigues famós pel meu preciós coratge!
  I de nou el nen està en batalla.
  Margarita passa a l'ofensiva. Destrueix tots els enemics seguits. Les seves espases són més dures que les aspes de molí de vent. I els peus nus estan llançant regals de la mort, tancs i avions cremen.
  La noia està a l'ofensiva. Extermina els guerrers marrons sense cerimònia.
  I salta de tant en tant, i gira!
  I els regals de l'aniquilació volen d'ella.
  I els mateixos nazis cauen morts. I munts sencers de cadàvers s'amunteguen.
  La Margarita xiscla:
  - Sóc un vaquer americà!
  I de nou els seus peus nus van llançar l'agulla.
  I després una dotzena d'agulles més!
  La Natasha a l'ofensiva també és molt xula.
  I llança amb els peus descalços, i escupe des d'una palla.
  I crida a tot cor:
  - Sóc una mort brillant! Tot el que has de fer és morir!
  I de nou bellesa en moviment.
  Zoya asalta un bloqueig de cadàvers nazis. I els bumerangs de destrucció també volen dels seus peus nus.
  I els guerrers marrons segueixen caient i caient.
  La Zoya crida:
  - Noia descalça, guanyaràs!
  I una dotzena d'agulles volen del taló nu de la noia. Que directament a la gola dels nazis cavar.
  Cauen morts.
  O millor dit, completament mort.
  Agustí a l'ofensiva. Aixafa les tropes marrons. Les seves espases es porten a dues mans. I és una gran guerrera.
  Un tornado escombra les tropes feixistes.
  La noia amb els cabells vermells rugeix:
  - El futur està amagat! Però serà victoriós!
  I a l'ofensiva, una bellesa amb els cabells ardents.
  Agustí rugeix en èxtasi salvatge:
  - Els déus de la guerra ho esquinçaran tot!
  I el guerrer a l'ofensiva.
  I els seus peus descalços llancen moltes agulles esmolades i verinoses.
  Svetlana a la batalla I tan brillant i lluitant. Les seves cames nues llancen tantes coses mortals. No un home, sinó la mort amb els cabells ros.
  . CAPÍTOL #7
  Però si es trenca, no ho pots aturar.
  Svetlana canta:
  - La vida no serà mel,
  Aquell salt en un ball rodó!
  Que el somni es faci realitat -
  La bellesa converteix un home en un esclau!
  I en el moviment de la noia descalça cada cop hi ha més ràbia.
  Oleg a l'ofensiva ho està accelerant tot. El nen colpeja els nazis.
  Els seus peus descalços llancen agulles afilades: trenquen tancs i avions.
  El jove guerrer xiscla:
  - L'imperi boig destrossarà tothom!
  I de nou el nen està en moviment.
  La Margarita és una noia tempestuosa en la seva activitat. I colpeja els enemics.
  Aquí va llançar amb la cama nua, un pèsol amb explosius. Ella explotarà, i de seguida es llançaran cent nazis i deu tancs.
  La noia crida:
  - La victòria ens arribarà igualment!
  I dirigirà el molí amb espases: els barrils dels tancs volen en diferents direccions.
  La Natasha va accelerar els seus moviments. La noia talla els guerrers marrons. I mentre cridava:
  - La victòria espera a l'imperi de Rússia.
  I exterminem els nazis a un ritme accelerat.
  La Natasha és una noia terminadora.
  No pensa aturar-se i reduir la velocitat, i tancs i avions es perden.
  Zoya està a l'ofensiva. Les seves espases semblen tallar carn i amanida de metall. La noia crida amb tot plegat:
  - La nostra salvació està en vigor!
  I els dits nus també llancen aquestes agulles.
  I una massa de gent amb la gola perforada, estirada entre munts de cadàvers, així com tancs trencats i avions abatuts.
  Augustine és una noia boja. I aixafa a tothom com si fos un robot d'hiperplasma.
  Ja no ha destrossat cent nazis. Però tot agafa el ritme. I el guerrer encara rugeix.
  - Sóc invencible! El més cool del món!
  I de nou, la bellesa en l'atac.
  I dels seus dits nus, un pèsol vola. I tres-cents nazis i una dotzena de tancs van ser destrossats per una poderosa explosió.
  Agustí cantava:
  - No gosaràs apoderar-te de la nostra terra!
  Svetlana també està a l'ofensiva. I no dóna ni un gram de respir. Noia Salvatge Terminator.
  I talla els enemics i extermina els nazis. I la massa de lluitadors marrons ja ha caigut a la rasa i per les carreteres.
  Els sis estaven furiosos. Va fer una lluita salvatge.
  Oleg Rybachenko torna a l'acció. I avança, onejant les dues espases. I el noi del terminador dirigeix el molí. Els nazis morts cauen.
  Massa de cadàvers. Muntanyes senceres de cossos sagnants.
  Al nen escriptor li recorda una estratègia salvatge. On també es barrejaven cavalls i gent.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Ai de la ment!
  I hi haurà molts diners!
  I el noi del terminador en el nou moviment. I els seus peus nus agafaran alguna cosa i la llençaran.
  El nen geni va rugir:
  - Classe magistral i firma "Adidas"!
  Un espectacle molt xulo va resultar genial. I quants van matar nazis. I el nombre més gran dels més grans va matar els combatents marrons.
  La Margarita també està en la lluita. Aixafa els exèrcits de canyella i d'acer i rugeix:
  - Gran regiment de xoc! Entrem tots al taüt!
  I les seves espases són piratejades als nazis. La massa de combatents marrons ja s'ha ensorrat.
  La noia va grunyir:
  - Sóc fins i tot més xulo que les panteres! Demostra que tothom és el millor!
  I del taló nu de la noia, com un pèsol amb explosius poderosos, sortirà volant.
  I colpeja l'enemic.
  I agafarà i aixafarà alguns dels oponents i tancs i fins i tot avions.
  I la Natasha té autoritat. I venç als oponents, i ella mateixa no donarà un descens a ningú.
  Quants nazis ja han interromput.
  I les seves dents són tan afilades. I els ulls són de safir. Aquesta és la noia, el botxí principal. Encara que té tots els seus socis: botxins!
  La Natasha crida:
  - Estic boig! Tindràs un penal!
  I de nou, la noia tallarà molts nazis amb espases.
  Zoya està en moviment i ha tallat molts guerrers marrons.
  I els peus nus llencen agulles. Cada agulla mata diversos nazis. Aquestes noies són realment precioses.
  Agustí avança i aixafa els oponents. I al mateix temps, no s'oblida de cridar:
  - No pots escapar del taüt!
  I la noia agafarà les dents i les mostrarà!
  I la pèl-roja és tan... Els cabells revolotejaven al vent, com un estendard proletari.
  I tot surt literalment de la ira.
  Svetlana en moviment Aquí va tallar molts cranis i torres de tancs. Una guerrera que mostra les dents.
  Mostra la llengua. I després escupe des d'una palla. Aleshores udola:
  - Estareu morts!
  I de nou, agulles mortals volen dels seus peus nus, que van colpejar la infanteria i els avions.
  Oleg Rybachenko salta i salta.
  Un nen descalç emet un munt d'agulles, enderroca els tancs i canta:
  - Anem de campament, obre un gran compte!
  El jove guerrer està en el seu millor moment.
  És bastant vell, però sembla un nen. Només molt fort i musculós.
  Oleg Rybachenko va cantar:
  - Que el joc no sigui segons les regles - trencarem la fraera!
  I una altra vegada, les agulles mortals i aclaparadores van volar dels seus peus nus.
  Margarita va cantar amb alegria:
  - Res és impossible! Crec que la llibertat sortirà!
  La noia va tornar a llançar una cascada letal d'agulles contra els nazis i els seus tancs, va continuar:
  - La foscor desapareixerà! Que floreixin les roses!
  I tan bon punt la guerrera llança un pèsol amb els dits nus dels peus, un miler de nazis de seguida van volar a l'aire. Sí, l'exèrcit de l'imperi marró i infernal es fon davant dels nostres ulls.
  Natasha en batalla. Salta com una cobra. Explota els enemics. I tants nazis moren i cauen avions.
  La seva nena i les seves espases, i els grans sobre el carbó, i les llances. I agulles.
  Al mateix temps, també rugeix:
  - Crec que arribarà la victòria!
  I la glòria dels russos trobarà!
  Els dits dels peus nus llencen noves agulles, donant cops als oponents.
  Zoya en un moviment salvatge. Ataca als nazis. Els trenca en trossos petits.
  La dona guerrera llança agulles amb els dits nus. Trenca els oponents i com rugir:
  La nostra victòria completa està a l'abast!
  I fa un molí salvatge amb espases, escombrant tancs. Aquesta és realment una noia com una noia!
  Però la cobra d'Agustí va passar a l'ofensiva. Aquesta dona és un malson per a tots els malsons.
  I si el talla, vol dir que el tallarà.
  Després d'això, la pèl-roja agafarà i cantarà:
  - Obriré totes les calaveres! Sóc un gran somni!
  I ara les seves espases estan en acció i tallen carn i metall.
  Svetlana també passa a l'ofensiva. Aquesta noia no té frens. Tan bon punt es tallen, la massa de cadàvers s'escampa i cauen avions i tancs.
  La rossa terminadora rugeix:
  - Que bé que serà! Què bé que serà, ho sé!
  I ara un pèsol assassí vola d'ella.
  Oleg de nou un centenar dels nazis, portant un meteor, tallat. I agafarà una bomba i la llançarà.
  Petita mida, però mortal...
  Com trencar en trossos petits.
  El noi del terminador va udolar:
  - Joventut tempestuosa de màquines terribles!
  La Margarita ho tornarà a fer a la batalla.
  I va reduir molts lluitadors marrons. I retalla grans llacunes.
  La noia crida:
  - La lambada és el nostre ball a la sorra!
  I colpejar amb renovat vigor.
  La Natasha a l'ofensiva està encara més furiosa. Així batre els nazis. No els va molt bé resistir-se a aquestes noies.
  La Natasha la va agafar i va cantar:
  - Córrer al lloc és un reconciliador comú!
  I la noia guerrera va irrompre contra els oponents amb una cascada de cops.
  I llançarà discos amb els peus nus.
  Aquí va dirigir el molí. La massa de caps de l'exèrcit marró va recular i els tancs cremaven.
  És una bellesa lluitadora. Venceu-vos a una armada tan groga.
  La Zoya està en moviment, aixafant tothom sense excepció. I les seves espases són com les tisores de la mort.
  La noia és senzillament encantadora. I els seus peus nus llancen agulles molt verinoses.
  Derrota als oponents. Es foren la gola i fan taüts, fan explotar tancs i avions.
  La Zoya la va agafar i va xisclar:
  - Si no hi ha aigua a l'aixeta...
  La Natasha va cridar amb alegria:
  Així que és culpa teva!
  I amb els dits nus llança una cosa que mata a fons. Aquesta és realment una noia de noies.
  I de les seves cames nues, com volarà la fulla. I colpejarà molts combatents, tallant torres dels tancs.
  Agustí en moviment. Ràpid i únic en la seva bellesa.
  Quin cabell brillant té. Com una pancarta proletària que ondea. Aquesta noia és una autèntica guineu.
  I talla els oponents, com si hagués nascut amb espases a les mans.
  Pelirroja, maleït bastardo!
  Agustí el va agafar i va xiular:
  - Hi haurà un cap de bou - els lluitadors no es tornaran bojos!
  I aquí va tornar a aixafar molts lluitadors.
  Oleg Rybachenko va murmurar:
  - Què necessites! Aquí està la noia!
  La Margarita, llançant una daga amb el peu nu, trencant la torreta del tanc, va confirmar:
  - Noia gran i maca!
  Agustí va estar d'acord amb això:
  - Sóc un guerrer que mossegarà a qualsevol!
  I de nou, amb els dits nus, en llançarà un assassí.
  Svetlana a la batalla no és inferior als oponents. No una noia, però per acabar amb una bruixa així en flames.
  I crida:
  - Quin cel més blau!
  Augustine, alliberant una fulla amb el peu descalç, tallant la torreta del tanc, va confirmar:
  - No som partidaris del robatori!
  Svetlana, tallant enemics i derrocant avions, va xiular:
  - Un ximple no necessita un ganivet....
  La Zoya va xisclar, llançant agulles amb les cames nues i bronzejades:
  - Li mentiràs des de tres caixes!
  Natasha, eliminant els nazis, va afegir:
  - I fes amb ell per un cèntim!
  I els guerrers agafaran i saltaran. Són tan sagnants i genials. En general, tenen molta ilЈlusió.
  Oleg Rybachenko té un aspecte molt elegant a la batalla.
  La Margarita va cantar:
  - El cop és fort, i el noi té interès...
  El noi geni va llançar amb el peu el que semblava una hèlix d'helicòpter. Va tallar un parell de centenars de caps als nazis i als tancs, va dir:
  - Molt esportiu!
  I tots dos: un nen i una noia en plena calada.
  Oleg, tallant els soldats marrons, va gorgotejar:
  - I hi haurà una gran victòria per a nosaltres!
  Margarita va xiular en resposta:
  -Matem a tothom - amb els peus descalços!
  La noia és realment una terminadora tan activa.
  Natasha va cantar a l'ofensiva:
  -Guerra santa!
  I el guerrer va llançar un bumerang de disc afilat. Va volar en arc, va tallar molts nazis i torres de tancs.
  Zoya va afegir, continuant amb l'extermini:
  - Serà la nostra victòria!
  I noves agulles van volar dels seus peus nus. I van colpejar molts caces i avions.
  La noia rossa va dir:
  - escac i mat l'oponent!
  I va mostrar la seva llengua.
  L'Agustí, agitant les cames i llançant esvàstiques de vores afilades, va gorgotejar:
  - Bandera imperial endavant!
  Svetlana va confirmar fàcilment:
  - Glòria als herois caiguts!
  I les noies cridaven a l'uníson, aixafant els nazis:
  - Ningú ens aturarà!
  I ara un disc vola dels peus descalços dels guerrers. Es trenca la carn i s'estan enderrocant les torres dels tancs.
  I torna a udolar:
  - Ningú ens pot derrotar!
  Natasha va volar a l'aire. Va destrossar els oponents i els voltors alats i va emetre:
  - Som llobes, fregiu l'enemic!
  I dels seus dits nus, sortirà volant un disc molt mortal.
  La noia fins i tot es retorça d'èxtasi.
  I aleshores murmura:
  - Als nostres talons els encanta el foc!
  Sí, les noies són molt sexy.
  Oleg Rybachenko va gorgotejar:
  - Oh, aviat, dóna seguretat!
  I va fer l'ullet als guerrers. Riuen i mostren les dents com a resposta.
  Natasha va tallar els nazis i va cridar:
  - Al nostre món no hi ha alegria, sense lluita!
  El nen va respondre:
  "De vegades lluitar tampoc no és divertit!"
  Natasha va estar d'acord:
  - Si no hi ha força, llavors sí...
  Però els guerrers sempre estem sans!
  La noia va llançar agulles a l'enemic amb els dits nus, va fer volar una massa de tancs i va cantar:
  - El soldat sempre està sa,
  I a punt per a l'acció!
  Després d'això, Natasha va tornar a destruir els enemics, demolint les torres dels tancs.
  La Zoya és una nena molt ràpida. Aquí va llançar un barril sencer als nazis. I va arrencar un parell de milers d'una explosió.
  Llavors va cridar:
  - No us atureu, els nostres talons brillen!
  I una noia amb puntes de combat!
  Agustí en la batalla tampoc és feble. Així batre els nazis. Com si fos d'un grapat de cadenes.
  I tallant els oponents - canta:
  - Compte, serà útil
  A la tardor hi haurà un pastís!
  El diable pèl-roig llaura realment a la batalla com un diable en una tabaquera.
  I aquí és com lluita la Svetlana. I els nazis ho aconsegueixen d'ella.
  I si pega, colpejarà.
  D'ell, surten esquitxades sagnants.
  Svetlana es va adonar amb duresa quan esquitxades de metall van volar del seu peu nu, que van fondre els cranis i les torres dels tancs:
  - Glòria a Rússia, fins i tot glòria!
  Els tancs corren cap endavant...
  Divisions en samarretes vermelles -
  Salutacions russos!
  Aquí les noies van agafar els nazis. Així que es tallen i es trituren. No guerrers, sinó panteres realment que han trencat la cadena.
  Oleg està en batalla i ataca els nazis. Els colpeja sense pietat, talla els tancs i xiscla:
  Som com toros!
  La Margarita, aixafant l'exèrcit marró i tallant els tancs, va agafar:
  Som com toros!
  La Natasha la va agafar i va udolar, destruint els caces marrons juntament amb els tancs:
  - La mentida està fora de les mans!
  La Zoya va destrossar els nazis i va cridar:
  - No, no de les mans!
  I ell també agafarà i alliberarà un asterisc amb el peu descalç i acabarà amb molts feixistes.
  La Natasha la va agafar i va xisclar:
  - La nostra televisió està encesa!
  I un munt d'agulles assassí vola de la seva cama nua.
  Zoya, també destruint els nazis i els seus tancs, va xisclar:
  - La nostra amistat és un monòlit!
  I de nou un llançament tal que els cercles es difuminen en totes direccions. Aquesta és una noia: l'extermini pur dels oponents.
  La noia amb els dits nus agafarà i llançarà tres bumerangs. I els cadàvers d'això es van fer encara més.
  Després d'això, la bellesa donarà:
  - No donarem pietat a l'enemic! Hi haurà un cadàver!
  I de nou la cosa mortal vola des del taló nu.
  Agustí també va remarcar amb força lògica:
  - Només no un cadàver, sinó molts!
  Després d'això, la noia el va agafar i va caminar descalç pels bassals ensanglantats. I va matar molts dels nazis.
  I com rugeix:
  - Assassinat en massa!
  I ara es colpejarà el cap amb el general nazi. Trencar-li el crani i donar:
  - Banzai! aniràs al cel!
  Svetlana està molt furiosa a l'ofensiva, sobretot en derrocar els tancs, xinyola:
  - No us salvareu!
  I una dotzena d'agulles surten dels seus dits nus. Mentre trenca tots, els avions s'enfonsen. I fins i tot el guerrer intenta destrossar i matar.
  Oleg Rybachenko xiscla:
  - Martell gloriós!
  I el nen també llança amb el peu descalç una estrella tan fresca en forma d'esvàstica. Híbrid complex.
  I la massa dels nazis es va esfondrar.
  Oleg va rugir:
  - Banzai!
  I el nen torna a patir un atac salvatge. No, només bull de poder i els volcans gorgotegen!
  Margaret en moviment. Esquinçarà la panxa de tothom.
  Una noia amb el peu llançarà cinquanta agulles alhora. I la massa va ser assassinada per tota mena d'enemics, noquejat tant tancs com avions.
  Margarita va cantar en termes d'alegria:
  - Un dos! El dol no és un problema!
  No t'has de desanimar mai!
  Mantingueu el nas i la cua més alts amb una pipa.
  Sapigueu que un amic de veritat sempre està amb vosaltres!
  Aquesta és una empresa tan agressiva. La noia bateja i crida:
  "El President del Drac es convertirà en un cadàver!"
  Natasha a la batalla és només una mena de terminador. I rugint va gorgotejar:
  - Banzai! Aconsegueix-ho ràpid!
  I una granada va volar del seu peu nu. I els nazis són com els claus. I destrossarà molts mastodonts i màquines alades i infernals.
  Aquí està el guerrer! A tots els guerrers: un guerrer!
  Zoya també està a l'ofensiva. Una gossa tan furiosa.
  I ella el va agafar i va gorgotejar:
  - El nostre pare és el mateix Déu Blanc!
  I talla un molí triple als nazis!
  I Agustí va contestar:
  - I el meu Déu és negre!
  De fet, la pèl-roja és l'encarnació mateixa de l'engany i la mesquinesa. Per als enemics, és clar. I per als amics, és una estimada.
  I com amb els dits nus agafarà i tirarà. I molts munts de guerrers de l'imperi marró, així com els seus tancs i avions.
  La pèl-roja va cridar:
  - Rússia i el Déu negre estan darrere nostre!
  Un guerrer amb un potencial de combat molt alt. No, sota això és millor no ficar-se. A mesura que les torres dels tancs s'arrenquen i les ales dels avions feixistes.
  Agustí va xiular:
  - Aixafarem tots els traïdors en pols!
  I fer l'ullet als seus companys. Sí, aquesta noia ardent no és precisament una cosa que pugui donar pau. A menys que la pau sigui mortal!
  Svetlana, aixafant els enemics, va emetre:
  - Et farem cua!
  Agustí va confirmar:
  -Matarem a tothom!
  I des dels seus peus nus torna a volar el regal de l'aniquilació total! I tants tancs i avions van explotar en petites fitxes alhora.
  Oleg va cantar en resposta:
  - Hi haurà un banzai complet!
  Agustí, destrossant els nazis amb les seves mans nues, tallant-los amb espases i llançant agulles amb els seus dits nus, destruint tancs i avions alhora, va dir:
  - En breu! En breu!
  La Natasha, destruint els guerrers marrons, va xisclar:
  - En resum - banzai!
  I tallem els oponents amb una amargor salvatge.
  Oleg Rybachenko, eliminant els oponents, va emetre:
  - Aquest gambit no és xinès,
  I el debut, creieu-me, és tailandès!
  I de nou, un disc afilat i tallant metalls va volar del peu nu del nen. Va tallar tant les torretes dels tancs com les cues de l'avió.
  Margarita, tallant els guerrers de l'imperi marró i l'armadura dels tancs, va cantar:
  - I a qui trobarem a la batalla,
  I a qui trobarem a la batalla...
  No fem broma amb això...
  Destrossem-ho!
  Destrossem-ho!
  Van fer una bona feina llavors amb els nazis... I la Rússia soviètica va derrotar l'imperi marró durant l'assalt de Moscou.
  La guerra encara no havia acabat, però l'URSS ja tenia l'oportunitat de derrotar els mateixos nazis. Així que els sis van haver d'interrompre de nou l'execució de la seva súper i genial missió.
  Oleg Rybachenko fins i tot va cantar adéu;
  Som pioners, herois de la Pàtria,
  Que van néixer sota el signe d'octubre...
  No ens penedirem de la vida de Rússia,
  A la glòria amb la bandera vermella del rei!
  
  Ens estimem i sabem lluitar dur,
  Els nazis van trencar amb zel les banyes...
  Tenim granades en una bossa espaiosa,
  La vida no és cara per als pioners!
  
  estimem la nostra santa pàtria,
  Què va crear el formidable comunisme...
  Aquí hi ha una noia Komsomol caminant descalça per la neu,
  I el feixista ens vol fer caure!
  
  Vaig lluitar amb zel amb el nazisme prop de Moscou,
  I vam segar tots els enemics amb una falç...
  Per què es va donar aquesta Wehrmacht als russos,
  El pegaré amb el puny!
  
  Sóc un pioner i sota el gran Moscou,
  Va lluitar com un guerrer gegant...
  Va aturar l'atac salvatge del feixisme,
  Tenim un Senyor Suprem Tipus!
  
  No hi ha límits en el ressorgiment de Rússia,
  Gran Stalin, ens va aixecar dels genolls...
  Svarog el gran, el més alt messies,
  I l'ideal radiant de Lada!
  
  Som pioners, nois, noies,
  Ens encanta lluitar, aquest és el nostre destí...
  I la veu d'un membre del Komsomol és sonora,
  Encara que regna el caos sagnant!
  
  Rússia és la pàtria de Svarog,
  I el comunisme va encendre el camí...
  Els pioners no necessiten un Déu dolent,
  L'enemic no ens podrà doblegar en un puny!
  
  Tenim un tanc fresc amb una armadura inclinada,
  És tan fàcil per al Fritz no trencar-se,
  Amb amor a Lada, noble donzella,
  Per convertir un depredador en un joc!
  
  La gent lluitadora de Moscou va defensar,
  I després hi havia el gran Stalingrad....
  Aviat veurem el comunisme donat,
  Passa i coneix la desfilada a Berlín!
  
  Sí, Stalingrad és orgullós d'aquesta paraula,
  Som pioners descalços en un congrés de neu...
  Trencarem la banya d'una vaca estúpida
  I conduirem a Hitler directament al taüt!
  
  Sapigueu que la Pàtria mai no es doblegarà,
  El seu impuls no es pot frenar...
  Que el sol brilli per sempre sobre Rússia,
  I el lladre traïdor serà aixafat!
  
  Van mostrar valentia a Stalingrad,
  Hem pogut aturar els nazis...
  Els russos tenen tanta impudència, ja ho sabeu,
  I els enemics només aniran a zeros!
  
  Rússia pot volar a Mart
  I crea una grandesa diferent...
  I, per descomptat, tot anirà molt bé,
  Encara que la vida és tan fràgil com un fil de seda!
  
  L'esperit rus no sap en les batalles de la barrera,
  Té el poder de Perun...
  Estem esperant recompenses dels déus,
  I l'element brilla, creu la runa!
  
  De quina manera l'esperit rus no coneix cap derrota?
  Creu-me, ho trepitjarà tot...
  Els pioners volem venjança tant...
  Invencible com l'exèrcit de la Pàtria!
  
  Gairebé hem guanyat
  Que hi hagi llum en la glòria del comunisme...
  Els nostres avis van lluitar per la Pàtria,
  Aviat trobarem l'alegria i l'alba!
  
  Sense una pàtria, no hi ha vides per als pioners,
  Volen lluitar per ella...
  I què voleu, malvats senyors?
  Hem de proporcionar una vida d'esclau?
  
  No, el Führer dels russos serà esclau,
  L'aixafarem com una nina...
  Després de tot, els cavallers de Rússia poden lluitar,
  I el querubí d'ales daurades és amb nosaltres!
  
  No hi ha cares de la nostra Pàtria sota el món,
  Brillant com l'estrella més brillant...
  T'has convertit en un ídol per a mi,
  No em separaré mai de tu!
  
  Sóc un pioner i un nen descalç
  Que amb un taló nu corre per la neu...
  I en algun lloc un conillet blanc i bonic està saltant,
  Qui trencarà la banya de l'enemic!
  
  El pioner en la batalla del dubte no sap,
  No és un pallasso, però ja coneixes el terminador...
  Vindran els feixistes ferotges, creieu la venjança,
  I el comunisme serà un paradís brillant!
  
  Com arribarà l'època,
  En què cada guerrer del pessebre...
  Lluita fins al teu últim alè
  Per destruir el ferotge coneix el dolent!
  
  Les estrelles del comunisme brillen brillantment,
  L'era de la llum, no hi ha més bella al món....
  Aixafarem el jou del feixisme creient,
  I Hitler serà rus per sopar!
  
  Creiem que aquests tancs d'acer,
  Que la seva closca de pantera no penetri...
  Anem amb iode a les ferides del nostre nen,
  I de nou, el pioner es precipita amb valentia a la batalla!
  Bé, què es va fer difícil als nazis,
  No pensaven que podríem guanyar.
  Sembla que coneixem el comunisme des de fa milles,
  I podem vèncer la Wehrmacht en broma!
  
  En nom de la nostra poderosa pàtria,
  Un pioner orgullós va a l'atac...
  Encara que els núvols pengen sobre la Pàtria,
  Donem un exemple guanyador per a tothom!
  
  Creu que l'enemic no aturarà el somni,
  Tornarem a derrotar tots els feixistes...
  El mal no creurà reinar al tron,
  Crearem un nou ordre mundial!
  
  Tot anirà bé a la Pàtria, ja ho saps
  Sóc un nen, però en la batalla com Robin Hood,
  Al principi, només vaig ratllar l'escriptori,
  I ara fins i tot creure genial!
  
  Rússia pot esquinçar els nazis amb una baioneta,
  Ella derrotarà qualsevol exèrcit...
  I els pioners viuen sota el comunisme...
  Després de tot, la nostra amistat és un monòlit fort!
  
  No cedirem al Fritz en res,
  Podem derrotar els enemics fent broma...
  I així vam vèncer els nazis amb una porra,
  Una tempesta de neu rugeix, convertint la neu en remolins!
  
  Rússia no sap que els nazis coneixen la misericòrdia,
  Ella és invenciblement forta...
  Tindran un sabre fermament al coll dels bastards,
  I Satanàs serà destruït!
  
  No creguis que Hitler és invencible,
  Encara que el poder de l'infern, considereu-ho tot recollit...
  Quan el poble i el partit estan units,
  La gent de la nostra Wehrmacht es va trencar!
  
  Rússia ha estat famosa durant segles com a sant,
  Va trencar els Tigres com un metall...
  Repartir d'extrem a extrem,
  Només un jove somiava amb un país així!
  
  Hem guanyat com uns gegants
  Els adversaris tallats saben amb una espasa...
  Els russos som invencibles en les batalles,
  Derrotarem els oponents de la Pàtria!
  
  Creieu-me, res no ens aturarà
  I saps que res guanyarà...
  Enterrarem el Führer al cap,
  Tenim una espasa esmolada i un escut d'acer!
  
  En tot l'univers no hi ha Rússia més bella,
  Tindrà una era de llum per segles...
  Totes les generacions seran pau i felicitat,
  La Pàtria necessita una mà ferma!
  
  Així que quan juga a Berlín,
  Untem la Wehrmacht com cendra a sang...
  Serà el temps de la frontera del paradís,
  I juntament amb Lada regna l'amor!
  
  NOVES AVENTURES DEL FILL DE STENKA RAZIN
  Un nen d'uns tretze anys va ser detingut juntament amb el seu pare. Old Man és comprensiblement un conegut rebel que vessà raigs de sang. Però el fill encara és un nen. Que li pregunti.
  Però l'assistent de Kornil considerava l'antic ataman militar d'una altra manera. I es va oferir a interrogar el nen amb passió, i de sobte sap on són els tresors del seu pare.
  El fill de Stenka Razin va ser portat al celler de tortura. El nen va intentar mirar dret i mantenir-se orgullós. Tot i que per dins feia por. Els instruments de tortura estan penjats, la llar de foc està encesa. Botxins amb casc vermell.
  Samosa es va acostar al nen, li va estendre la mà, li va agitar el coll i li va preguntar amenaçador:
  - Digues-me on va amagar el tyatka els tresors, deixa'l lliure. No, torturarem!
  Grishka, el fill de Stenka Razin, va respondre valentament:
  - No et diré res! I encara més per a tu!
  Samosa va bordar:
  - Tortura el noi!
  I ell personalment va estirar el coll, arrencant el caftà del nen. La Grishka es va despullar i es va arrossegar al bastidor. El nen va intentar desesperadament retrocedir. Però els botxins experimentats amb un cop al coll van immobilitzar a Grishka. Aleshores li van fixar les mans darrere i van començar a aixecar-lo per la corda. El nen va retorçar les dents. El botxí va agafar el nen pel tors i el va sacsejar, retorçant-li les articulacions. Grishka va respirar amb força, però va contenir un crit.
  El diaca, dictant als escribas, va dir:
  - Digues-li al lladre, on amagava el teu sogre els tresors.
  El nen va respondre amb menyspreu a la veu:
  "Encara que ho sabés, no ho diria!
  Samosa va ordenar al botxí:
  -Badia! Deu vagues amb cura!
  El botxí va colpejar amb fermesa. El cos de Grishka va tremolar. Al desè cop, el torturador es va congelar. I va mirar a Samosa. Durant l'execució, el nen va callar, mossegant-se el llavi.
  Dyak, va dir:
  - Digues lladre, on amagava el tyatka els tresors?
  Grishka va cridar:
  - No diré!
  Samosa va grunyir:
  - Cinc vagues sense estalviar!
  El botxí va fer caure al nen un cop amb un gronxador, sacsejant-li tot el cos. Grishka va cridar, però es va mossegar el llavi. Va seguir un segon cop. També atrevit i fort. Grishka va continuar callant. I de nou el tercer cop, la sang va gotejar de la pell tallada.
  Samosa va arruïnar les celles davant la manera com el nen estava sent assotat. Per descomptat, potser el fill no sabia on va amagar el tresor Stenka. I fins i tot, potser, autèntics tresors. Però cal interrogar el nen. I arrencar-li secrets.
  Després del cinquè cop, la sang va gotejar activament.
  El diaca va repetir la pregunta. Grishka va callar.
  Samosa va ordenar:
  - Cremar-li el taló.
  El botxí va treure un tros de ferro roent i el va portar a les plantes nues del nen. Es va estremir, es va torçar i... va perdre el coneixement.
  L'Adala va pensar que seria una bona idea deixar en Peter passar això perquè no matés els desarmats i els vells. En Pere no ho va fer bé. I com seria ell en una batalla de contacte real? No seria tímid?
  El fill de Stenka Razin, Grishka, per cert, sabia on s'amagava un dels tresors del seu pare, però va callar. Es va portar a si mateix abocant una galleda d'aigua gelada. Aleshores Samosa va ordenar:
  - Cauteritzar el segon taló amb ferro!
  Aquesta vegada el nen no es va desmaiar, va intentar contraure's, però els peus nus de Grishka van quedar atrapats al bloc.
  Samosa va xiular:
  - Cinc pestanyes més, res!
  Després del cinquè cop, el cap brillant del nen va sacsejar i Grishka va perdre el coneixement.
  Un empleat experimentat en el negoci de la tortura va aconsellar:
  - Deixa'l anar! El nen encara es recolza enrere!
  Samosa va dir severament:
  - Agafa el cadell! Netegeu-lo amb vodka i poseu-lo al llit... Deixa-ho anar! Demà continuarem amb la tortura!
  Es va treure Grishka del bastidor i els talls es van fregar amb una barreja d'alcohol i aigua. El nen es va cridar: el vodka es crema. Aleshores, a Grishka se li va donar brou calent i es va tancar en una celЈla calenta. Però per si de cas, van encadenar el nen pel coll amb una cadena i el van deixar dormir. El nen dormia de panxa, el llit era tou. Torturades pels botxins, les víctimes moren sovint, i Samosa volia saber on havia amagat Stenka els seus tresors.
  Després de deixar que Grishka se n'anés a dormir, l'endemà el nen va ser arrossegat de nou a la cambra de tortura. El van tornar a posar al bastidor. Les articulacions ja estirades de Grishka es van fer més doloroses. Es penjaven peses als peus dels nois. Estirar més els músculs. Aleshores, el botxí, somrient, va portar un ferro roent i el va posar al pit de Grishka. El nen va apretar les dents amb un dolor insoportable.
  Samosa va bramar:
  - Parla lladre!
  Feia olor a cremat. L'olor de la carn rostida es va intensificar. Els ulls d'en Grishka van aixecar els ulls pel xoc del dolor i el nen va tornar a perdre el coneixement. El botxí va treure el ferro del pit i va dir:
  - Un noi fort...
  Samosa va grunyir:
  - Cal partir-lo... Brasero als peus!
  El botxí va untar les plantes del nen amb oli i va encendre un braser a distància. Els talons ja cremats eren molt dolorosos. El nen respirava amb força. Va deixar caure una barreja de suor i sang, va cruixir les dents, però va romandre en silenci. Encara que li va costar car. Els esforços eren desesperats.
  Samosa va grunyir ferotge:
  - Parlaràs! Ei, espatlla bey!
  El botxí va donar cops a Grishka. En el desè cop, el cap del nen es va moure amb languidència i es va esfondrar. El nen no va recuperar la raó immediatament, fins i tot després que se li aboqués una galleda d'aigua. Samos va colpejar a Grishka a la cara i va ordenar:
  - Més ritme!
  Duke va comentar:
  - El nu morirà....
  Samosa va grunyir:
  - Caram! Treu-lo del bastidor! Continueu demà!
  Grishka va ser tornada a treure del dispositiu de tortura i portada a l'habitació. El nen va lluitar i es va contraure. Vaig caure en un somni pesat i delirante. Aleshores es va despertar i va plorar. Però tan bon punt va aparèixer el carceller, va callar i el va mirar enfadat. Va llençar pa amb kvas al cabrit. El nen no va tenir cap possibilitat d'escapar, sobretot perquè estava encadenat pel coll.
  L'endemà, Grishka va ser torturada d'una manera una mica diferent. Em van aixecar al sostre, aixecant les mans sobre el bastidor, i després em van deixar anar. Un dolor tan salvatge
  deixa de respirar. El nen va ser aixecat tres vegades fins que va perdre el coneixement.
  Després d'això, el botxí va tornar a colpejar amb un fuet, i va cremar l'estómac amb un ferro roent. Després d'haver torturat a fons el nen, va ser alliberat i portat a la celЈla. Els botxins no van aconseguir res.
  L'endemà, Grishka va ser tirat amunt d'un bastidor, un braser es va encendre sota els seus peus descalços i li van colpejar un cable roent a l'esquena i a les natges. El nen va perdre el coneixement diverses vegades durant la tortura, però va recuperar la raó. Fins que els mateixos botxins es van cansar, aturant la tortura.
  L'endemà, el nen es va estirar, i el botxí va començar a trencar-se els dits dels peus amb unes pinces roent, i també a aixafar-li les costelles. Grishka va cridar diverses vegades, però les demandes de dir alguna cosa van ser contestades amb un murmuri.
  I de nou va rebre un fuet.
  Van passar dues setmanes. El cos infantil de Grishka ja està esgotat per la tortura. El dolor és a tot arreu. No queda sang, ni vena no tocada pel dolor. Al principi, quan el van colpejar i el van cremar, va voler precipitar-se i amortiguar les explosions al seu cos. Però quan el dolor va engolir tota l'essència, es va apagar.
  El mateix Samosa va veure que les possibilitats de Grishka de noquejar alguna cosa s'esvaïen davant els seus ulls. Els botxins van provar un nou remei. Hem trobat farina. El cabell d'en Grishka es va afaitar i l'aigua freda va començar a gotejar per la part superior del seu cap. La tortura és brutal i efectiva. Al cap d'unes hores, sembla que esclaten bombes al cervell. Grishka era gairebé cec i sord. Ja no va sentir les paraules pronunciades pel botxí i Samosa.
  Es van rendir, de nou arrossegats al bastidor. No adonar-se que qualsevol dolor per al nen era només un consol: distreure's d'una úlcera més terrible al cervell.
  Del foc i les pestanyes es van ilЈluminar als ulls.
  Grishka va recuperar la raó i va poder veure els botxins. Aquí el torturador posa peses al bloc en el qual estaven agafades les cames del nen. El dolor als braços i les espatlles empitjora, però distreu de l'infern del cervell.
  Samosa rugeix amb els seus pulmons. És pèl-roig, amb barba:
  - Digues al cadell on amagava tresors el pare!
  Grisha sacseja el cap. En resposta, un cop sacsejant el cos segueix, van colpejar fort. Un altre botxí, sota els peus nus del nen, s'escalfa al bastidor. Esgarrifós, però no tan espantós.
  Aquí hi ha Kornila, el padrí de Stenka Razin i un antic cap de l'exèrcit. Envellit, amb barba grisa. Fins i tot hi ha una semblança de simpatia per un nen torturat a la seva mirada. A prop hi ha un boiar amb un barret de castor. Està clarament calent a la cambra de tortura. I davant d'un clar interès per la tortura del nen. La tortura continua. De sobte, Grishka va sentir una onada de força en ell mateix i va cantar:
  Tu ets Razin el meu rei i pare,
  Va aixecar el poble contra el jou...
  Crec que el patiment s'acabarà
  Hi haurà boiars, només fuets i una figa!
  
  El pagès, l'obrer està ara sota el jou,
  El simple proletari és aixafat pels boiars...
  Però crec que escombrarem tots els xuclasangs,
  Cantem mil àries a la nostra Pàtria!
  
  Després de tot, a cada pati la víctima dels boiars gemega,
  A tot arreu hi ha estaques i un bastidor...
  Encara són pitjors, considereu els infidels,
  Tortura, idiota en turment!
  
  Però Razin va passar per batalles,
  Totes les mans i els camins necessaris...
  Amb la victòria va arribar el nostre cosac lliure,
  Per esquinçar tots els boiars!
  
  No, saps, dubtes, creu-nos,
  Al cap i a la fi, estem pel poble, sens dubte...
  Ara arriba l'hora de la comprensió,
  Per la glòria d'altres generacions...
  
  Ets Razin de llibertat i honor, el líder,
  Va caminar per la nostra Rússia...
  Vull que et converteixis en el nostre sobirà,
  I millor que el messies universal!
  
  Sí, doncs creu en la justícia
  Sempre hi haurà un raig de llum...
  I hi haurà una bèstia destrossada per un dèspota,
  Esperem l'alba!
  
  La batalla està sota Simbirsk: la lluita,
  Som uns guerrers violents furiosos, ho sabem!
  I crec que el destí es convertirà en un guanyador,
  Et demano que dónes cervell als bars!
  
  Tot i que Razin va morir heroicament a la batalla,
  Però en l'eternitat el seu sant rostre...
  Després de tot, és sens dubte un cavaller, un genet,
  I serà, creus que el Kremlin en un moment pres!
  
  Acabar amb l'esclavitud i el jou dels boiars,
  I el sol sortirà sobre el planeta...
  El patiment, l'engany desapareixerà per sempre,
  I Razin es canta en poemes!
  Mentre el nen cantava, tothom, tant els botxins com el "públic", es quedaven congelats, escoltaven. Però a les últimes paraules, Samosa va esclatar i va cridar a tot cor:
  -Badia! Mata'l!
  El botxí va donar cops furiosos al nen. Ja perdent el coneixement, Grishka va xiuxiuejar:
  - El poble de Rússia serà lliure!
  El nen ensangonat va ser aixecat del bastidor i endut. Samosa es va eixugar la suor del front i va xiular:
  - Suficient! Ja n'hi ha prou! Esquartera el canalla i acaba amb ell!
  Cornila va dir amb incertesa:
  - És correcte esquarterar un nen? Sí, fins i tot en públic? Potser estranyar-lo a la celЈla?
  Samosa va grunyir, colpejant els talons a terra.
  - No! Executar! I públicament, per quarts!
  El boiar va confirmar, tancant el puny:
  - Que sigui així! Apro la pena de mort!
  Samosa va somriure malament.
  - Estan esquarterant a la Grishka! Traurem tota la llavor de Razin!
  Aquí l'Adala es va distreure. Es veu obligada a donar l'ordre de disparar. I Toronto està sent colpejat per un coet bombarder de vint tones. Porta mort i horror. Adala segueix la cua de foc amb la seva mirada desconcertada.
  Oh, m'agradaria que fos pilot. Que meravellós i romàntic. Aquí hi ha un pilot-raider.
  El cel és molt fresc.. La noia va inclinar el cap i va començar a recordar almenys alguna cosa bona. Però no em va venir res al cap. A més de la història sobre el fill de Stenka Razin.
  El nen es va estirar al llit i es va torçar en el son, delirant. És difícil dormir quan tot el teu cos està ferit, i les úlceres també estan corroïdes per la sal i el vodka. Els últims quinze dies han estat un turment. Tortura a la nit i deliri intens durant el dia.
  El nen va somiar amb el seu pare. El poderós i fort Stepan va animar el seu fill:
  - Espera nen! La gent et recordarà, com vas acceptar la mort!
  Grishka en deliri va respondre:
  - I què m'espera la mort?
  Stepan va declarar amb confiança:
  - El nostre futur és boira. I no se sap què hi ha per davant. Però els teus últims moments a la vida seran els més importants. No ho dubtis! Salva coratge!
  Grishka va respondre no gaire segur:
  - Seré ferm... Però tu ets pare... Ha mort la nostra justa causa?
  Stepan va declarar amb una veu tronadora:
  - Bé, jo no! Em poden executar, però vindrà un altre Razin, i després d'ell un altre Razin, i els nostres enemics no podran fer res amb això! Hi haurà nous segles, hi haurà un canvi de generacions... Però Lenin, el senyor de la tempesta, vindrà per Razin!
  Grishka, també guanyant confiança, va dir:
  -Crec que tornaràs!
  El nen es va despertar. El cos feia mal estúpidament i la pell estava crua. Hi va haver un sonall a la porta i el botxí va entrar a la celЈla.
  El gran torturador va dir amb un to afectuós:
  - Hola Grishka!
  El nen, sentint de sobte la força en si mateix, va respondre:
  - El botxí no està bé, doncs et mors!
  El torturador va assentir amb bon humor.
  - I tu ets un cadell valent. N'he vist i torturat de diferents... Però tu no has vist ningú com tu! Tan petit, però autèntic sílex!
  Grishka va respondre modestament:
  - Tinc l'esperit del meu pare!
  El botxí va suggerir amb un somriure:
  Fem un tracte...
  El nen va fer tintejar la cadena i va trobar la força per aixecar-se del llit i seure. Grishka va preguntar amb interès:
  - Quin tracte?
  El botxí va suggerir en un xiuxiueig:
  - Vinga, digues-me on és el tresor del teu pare, i jo... em trauré el collar i et portaré en una bossa.
  Grishka va dubtar un moment. De fet, què passa si enganyes el botxí. Digues-li un lloc fals, aprofita el moment tu mateix i escapa. Salvar la teva vida i deixar els teus enemics amb un nas? La temptació va ser gran. Però el nen es va recordar del seu pare. Astúcia i engany per comprar-te la vida? No, ha de morir amb dignitat al cadafal!
  Grishka va negar amb el cap rapat, cobert de contusions i cops:
  - No!
  El torturador va riure i va comentar:
  - Demà seràs executat! Això és segur... No hi haurà més tortures, i no n'hi ha d'altres preparats per a l'execució!
  Grishka es va estremir, però va respondre valentament:
  - Bé, executaran... Tots som mortals!
  El botxí va afegir amb un somriure:
  "No només et decapitaran!" I tira-ho a la roda! Van tallar primer els braços, després les cames i només després el cap. Vols Això?
  El nen es va estremir, es va posar més pàlЈlid i va murmurar:
  - Com que el destí és així... només intentaré acceptar la mort amb dignitat!
  El botxí va riure i va comentar:
  - El teu pare ja l'han portat a Moscou. Allà encara et torturen més bruscament. I després la roda amb quarts també està esperant. I tu... És una llàstima que els executin! Ets un noi fort, i estaria bé torturar-te més!
  Grishka va respondre amb duresa:
  - A l'altre món, seràs torturat!
  El botxí va sortir de la celЈla. I Grishka es va girar i es va colpejar la barbeta amb el puny. Va donar pas al dolor a les venes estirades del bastidor. Potser en va és així? Calia mostrar prudència i enganyar el botxí. I endavant, esperant-lo...
  El nen amb prou feines es va aixecar i va mirar la seva mà coberta de pisugi i cremades? Serà tallada? Grishka es va mirar la cama. També tots colpejats, les plantes estan cremades, els dits estan trencats. Però probablement serà capaç de pujar al cadafal igualment. I li tallaran cames i braços i finalment el cap. I llavors l'ànima volarà al cel...
  Encara és un nen, i no va tenir temps de pecar. Va passar la prova de foc i pestanya. Molt probablement, un merescut paradís espera per davant, o en el pitjor dels casos, una curta estada al purgatori. Em pregunto si convidaran un sacerdot a confessar-se? Tanmateix, ja no importa. Grishka no sentia cap pecat darrere seu i ara no tenia por de la trobada inevitable amb Déu. I és bo al paradís, un jardí meravellós, on és l'estiu etern, i els àngels toquen arpes. Per què no un lloc merescut per a un nen que va patir la tortura més severa?
  És millor que penjar-se d'un bastidor quan se t'esquinça la pell amb un fuet i et trenquen els dits amb una planxa roent. Allà seràs un nen per sempre, i seràs sempre jove i saludable.
  Hi va haver un cop a la porta. Va aparèixer una noia amb una safata, i dos guàrdies, així com Samosa. El monstre va riure i va dir:
  - Per darrera vegada a la teva vida, menja un bon cadell! Cornila és generosa! I allà et tallaran braços i cames!
  Grishka va respondre amb duresa:
  - I seràs castigat... No a la Terra, sinó al cel!
  Samosa va grunyir:
  - Cadell! A veure com crides al volant!
  Grishka va dir amb valentia:
  - La mort de vegades dóna immortalitat, i la traïció oblit!
  Samosa enfadat va tancar la porta i va marxar. Només quedava el botxí. Grishka li va assentir gairebé afablement:
  - Aquestes són les festes que celebrem! I tu no vols morir!
  El botxí amb una mirada astuta va preguntar al noi:
  - Has pensat en la teva ànima?
  Grishka va respondre sincerament:
  - No sento pecats darrere meu per penedir-me.
  El botxí va assentir amb el cap.
  - Bé, alegra't calb. Preneu una copa de vi alhora. Probablement el primer de la teva vida.
  Grishka va començar a menjar-se l'oca. Després de la pata de la presó, el menjar semblava molt saborós. Al nen li feia una mica de dolor mastegar, però la carn semblava dolça. I em va empassar activament.
  El botxí va dir:
  - Si no fos el teu padrí Kornila, no hauries rebut tals festes.
  Grishka va preguntar amb una mirada seriosa:
  - Què vol?
  El torturador va respondre sincerament:
  - Aconsegueix el tresor d'Stepan. En cas contrari, no s'hauria mogut.
  Grishka va respondre amb un to indiferent:
  - Que els tresors estiguin a terra. I serviu als aixecaments futurs!
  El botxí va dir admirat:
  - Bé, tu i una àguila! Un autèntic guerrer! Bé, et desitjo èxit!
  I el torturador va deixar el nen. Grishka es va sentir pesada després de menjar i beure una copa de vi fort. Es van tancar els ulls i el nen es va adormir. Somiava amb batalles i diversos tipus d'incidents. Com si fos un cavaller de conte de fades que mata milers de lluitadors.
  Agitant cap a la dreta: el carrer, el carril a l'esquerra!
  I després munta un drac. Com un heroi de conte...
  L'endemà al matí en Grushka es va despertar. El nen va dormir bé per primera vegada i es va sentir més alegre. Els botxins el van recollir. Posar-se un cos ferit, drap de sac. I el van agafar i el van portar a execució. Grishka va veure pintura a l'alba i llances afilades.
  El nen caminava per les glàndules, cosa que era incòmode. El van treure al pati. Als peus nus i paralls del nen li costava trepitjar els llambordes. Però Grishka, apretant les dents, ho va aguantar i va intentar mantenir-se dret. Encara que cada pas dels peus cremats es donava amb dolor. I així va sortir a la plaça.
  La gent va veure el nen. Afaitat, només cobert d'abrasions i contusions, amb els peus nus, cremats, demacrat.
  Grishka va inspirar pietat més que odi. Moltes, sobretot les dones, van sospirar de simpatia.
  El nen els va fer l'ullet i va dir:
  - Com, on és el nostre, no va desaparèixer!
  I va seguir endavant. No hi havia por en especial. Grishka estava segur que no es mereixia l'infern. I el cel és molt millor que l'existència terrenal i cruel.
  El lloc de l'execució estava envoltat per arquers de Moscou seleccionats. Molts guàrdies i cosacs casolans. Semblava que no executaven cap nen, sinó un criminal d'estat de proporcions còsmiques.
  El nen, vacilЈlant, trontollant, va pujar per l'escala, trepitjant amb els peus cremats, sobre taulons de roure.
  Sobre el bloc de tallar lluïa una destral enorme i esmolada. Un botxí massiu amb una túnica vermella va caminar. També hi havia una roda destinada a l'esquarter.
  Grishka es va creuar. És molt dolorós moure els braços.
  L'herald va començar a llegir l'acusació:
  - Aquest fill de Stenka Razin Grishka és culpable: d'albergar tresors, d'organitzar destacaments de rebels, d'execucions i robatoris de boiars, de violència contra una dona, etc. Per tant, és condemnat a aquarterament a la roda i anatema etern. Que es compleixi la sentència.
  Grishka es va estremir, però es va quedar quiet i es va mantenir dret. El diaca va xiular:
  - Bé, el lladre està disposat a penedir-se davant la gent?
  Grishka va pensar. Sí, té alguna cosa de què penedir-se. El nen es va inclinar i va dir:
  - Perdoneu els cosacs de Don. Sóc culpable davant vostre de no haver-vos alliberat del jou dels boiars.
  Samosa va cridar desesperada:
  - Executar-lo aviat!
  Els ajudants del botxí es van precipitar cap al noi. Grishka, superant el dolor de les seves mans, es va arrencar el seu propi sac. Les plagues i les ferides infligudes pels botxins es van obrir davant el poble. Aleshores, les mans de Grishka es van torçar i es van llançar a la roda.
  El botxí va aixecar una destral sobre el nen. "Està a punt de començar", va pensar Grishka.
  Però en aquell moment va sonar la corneta i l'herald va anunciar:
  - Reial misericòrdia! En vista de la infància de Gregory, la pena de mort es substitueix per la venda a l'esclavitud! Que sigui així! El nen va ser aixecat de la bastida i portat a l'habitació. Va començar una nova vida per a Grishka.
  Primer li van donar de menjar farinetes i li van donar llet per beure. El nen va ser encadenat al coll i es va deixar estirar sobre la palla. Va venir el metge. Va començar a netejar les ferides amb vodka. Va fer mal, però en Grishka va callar.
  El metge va assenyalar:
  - El nen és tenaç, viurà com un gos!
  Grishka, havent menjat, es va adormir profundament... Va tenir tota mena de malsons.
  L'endemà, li van tornar a donar menjar i se'l van endur, posant-li grillons a les mans i als peus. El nen estava nu, però li van tirar una capa.
  Anava acompanyat de guàrdies i Samosa.
  Els peus nus podzhili una mica i va ser més fàcil de trepitjar. Grishka va intentar fingir que no estava ferit. I va aixecar orgullós el cap rapat, amb un rostoll de cabell ros que ja començava a créixer.
  El van conduir pel carrer i els transeünts miraven al seu voltant. El clima era càlid i assolellat.
  Grishka va intentar animar-se. Bé, a l'esclavitud, i què? No té por de la feina! Encara que hagis d'anar a les pedreres, ell ho aguantarà i fugirà. Trobarà una manera. O aixecar un aixecament com el llegendari Espartac.
  El noi va ser conduït a un edifici de pedra i pujat a dalt. Els peus nus ampollats d'un nen agradable es van refredar per la frescor de la pedra.
  Aquí el van portar a l'habitació. Allà, al costat de la porta, hi havia dos guerrers enormes, amb el pit nu i musculosos. Seguidament, un llum cremava, i un magnífic sofà. Hi havia una dona amb un vel i una túnica reclinada. I a prop hi havia servents musculosos i un parell de minyones. A més, anaven nus fins a la cintura, i faldilles curtes, però sandàlies i també amb la cara tancada. Però al mateix temps, els pits estan nus i els mugrons tenyits.
  La mirada als pits nus va provocar una gran emoció en Grishka i es va ruboritzar. La seva edat és just quan els homes joves mostren interès pel sexe oposat. I la vista de pits bells i joves és tan emocionant.
  Una dona amb un vel luxós i un vestit magnífic va arrullar:
  - Despulla'l!
  L'impermeable de la Grisha es va arrencar. Estava completament nu. I la perfecció masculina, ja plenament desenvolupada, sobresortia, i de la qual era tan vergonyós. El nen en si era ben complex, musculos i nombrosos signes de tortura, fins i tot li donaven encant.
  La dona va riure, mirant l'emoció de Grishka. I ella va arrossellar:
  -Bon noi! Veig que estàs ben preparat.
  L'acompanyant Grishka Samos va respondre:
  - Val cent rubles d'or, senyora!
  En aquell moment, això era una gran quantitat. Un bon cavall es podia comprar per tres rubles.
  La dona va riure i va respondre:
  - Encara és un nen, i hi ha prou esclaus als mercats turcs! Simplement per respecte a tu i perquè m'agrada aquest noi, pagaré cinquanta rubles per ell!
  Samosa va comentar:
  - El governador vol que el fill d'un rebel treballi dur a les pedreres de Crimea, o a Turquia! Realment no vol que un delinqüent juvenil, en lloc del fuet del supervisor, fos feliç als braços d'un khansha luxuriós!
  La dona va riure i va respondre:
  - Sí, ho entenc... Stenka Razin t'ha fet malbé molta sang i vols recuperar el seu fill! Et consolaré, m'agrada torturar i humiliar nois bonics. I quan em cansi d'ell, l'enviaré a les mines!
  Dono setanta-cinc rubles i aquesta és la meva última paraula!
  Samosa va assentir.
  - Molt d'acord!
  De fet, és poc probable que per a un noi esgotat de tretze anys obtingueu més d'uns quants rubles a la subhasta. I el fet que al khansha de mitjana edat li encanta torturar i torturar nois bonics era conegut per tothom. A més, adorava la carn jove. Però quan els nois tenien barba, van quedar encegats, els van treure la llengua i els van enviar a les mines, on van morir a poc a poc.
  Així que no es pot dir que Grishka va tenir molta sort. Però les aventures del jove heroi tot just comencen... I el més interessant està per davant!
  
  TANK A MOSCOU - UNA OPORTUNITAT PERDUDA DEL WEHRMACHT
  Hitler no va dirigir les tropes alemanyes cap al sud. En canvi, va transferir forces addicionals de França i els Balcans, substituint-les per unitats búlgares i italianes. Com a resultat, el Fritz va aconseguir capturar Moscou immediatament, sense permetre que la defensa es condensés, i abans de l'inici del desglaç de la tardor.
  Stalin va aconseguir escapar, però part del govern va ser capturat i destruït pels nazis. Després de la caiguda de Moscou, Stalin va oferir la pau a Hitler amb qualsevol condició: només retornar la capital.
  El Führer va acceptar retornar Moscou. Però a canvi, els alemanys van rebre el Caucas, tota Ucraïna, Crimea, els estats bàltics, Carèlia i al nord a Arkhangelsk, deixant només Rússia amb Leningrad amb un corredor. A més, la resta del territori de l'URSS va haver de pagar enormes reparacions. I això és greu.
  Hitler, per descomptat, es va declarar guanyador. I es va dirigir a Gran Bretanya: diuen que hi haurà alguna cosa amb què lluitar o aguantar? En cas contrari, us prendran totes les colònies. Però el tossut Churchill va triar la guerra, comptant amb els recursos dels EUA.
  Encara que el Japó va atacar Amèrica des de l'altra banda, i després del port del Perú, els samurais van prendre la iniciativa.
  Al mar, els japonesos més experimentats i hàbils van derrotar als Yankees.
  Hitler va lliurar un ultimàtum a Franco. I va acceptar deixar les tropes alemanyes anar a Gibraltar. La ciutadella va ser presa i les tropes del Tercer Reich es van precipitar al Marroc. La base britànica a Malta va ser derrotada i capturada. Després d'això, les tropes de Rommel, després d'haver rebut reforços, van capturar Egipte.
  A terra, els alemanys van derrotar amb confiança als britànics. Ja no van ser frenats pel front soviètic. I en el quaranta-dosè any, els alemanys van capturar tota l'Àfrica, així com l'Orient Mitjà i l'Índia.
  I van començar a atacar Gran Bretanya ja l'any vinent... I per començar, una ofensiva aèria. I molts bombardeigs...
  En aquestes condicions, necessiteu algun tipus de moviment fort! Hitler va aconseguir bombarders Yu-288. Era un monstre alat que portava quatre tones de bombes en estat normal i sis en versió de recàrrega. I la velocitat és de sis-cents cinquanta quilòmetres per hora.
  Aquest cotxe és un malson per a Gran Bretanya. Com el nou caça ME-309, que és un malson per als EUA i la Gran Bretanya.
  Els alemanys tenen molt en aquesta guerra. Un dels motius de la ràpida victòria sobre l'URSS també va ser la modernització del tanc T-4, que va rebre un canó de canó llarg de 75 mm i va poder trencar l'armadura T-34 en fragments. Sí, el fort Fritz va resultar haver portat Moscou en moviment. I la T-4 amb un canó més llarg també va resultar ser un argument decisiu i una carta de triomf.
  A més, com a experiment contra l'URSS l'any quaranta-un, la tripulació del tanc de la bella noia Gerda va participar en les batalles. Quatre guerrers: dos rossos i dos pèl-rojos.
  Van lluitar al T-4, van eliminar tancs soviètics i van fer bromes.
  Va colpejar el cotxe soviètic amb els dits nus dels peus, la Gerda va xisclar:
  - Un soldat pot créixer rostolls, però ser agradable al tacte per a una dona, i un polític, per molt suau que s'afaiti, evoca la sensació d'un petó amb un rèptil!
  Charlotte també va intervenir, empenyent la palanca amb el taló nu i va dir:
  - Un soldat és una àguila amb el rang de pardal, un polític és una gallina mullada amb el rang de gall dindi!
  La Kristina va donar una bufetada al tanc rus, el va perforar i va observar, mostrant les dents:
  - Encara que el soldat no té una forma brillant i, de vegades, realitza ordres estúpides, però a diferència del lloro polític, no canta amb la veu d'una altra persona!
  Magda va afegir enginyosa, picotejant l'enemic amb gran precisió i colpejant els tancs soviètics:
  - Un soldat és una formiga obrera de la guerra, i un polític aboca merda des de dalt, sent un gros drone de la rereguarda!
  I les noies riuran i ensenyaran les seves dents de perla. Està clar que l'URSS no pot resistir aquestes gosses. I l'exèrcit rus no aconseguirà derrotar la Wehrmacht. I, en general, aquí hi ha moltes batalles en ple apogeu.
  Les noies de les batalles per Moscou encara es distingien clarament.
  La Gerda, disparant amb els dits dels peus nus, somrient agressivament, va arrossellar:
  - Un soldat és valent fins i tot quan és tímid, un polític és covard, fins i tot quan és gall!
  Charlotte també va colpejar el tanc soviètic i va xisclar:
  - Un soldat és noble, però no lliure, un polític vil, i també essencialment un esclau de les passions!
  La Christina també va xisclar, amb un somriure de dents de perla:
  - Un soldat és un lleó, encara que encara baixet, i la política és una guineu i ja vessada!
  Magda, enviant agressivament un projectil amb el taló nu, va comentar:
  - Un soldat és semblant a un àngel a l'infern, i un polític és un porc festejant durant una pesta!
  Gerda, seguint colpejant i enderrocant la torreta d'un tanc rus, va comentar molt agressivament:
  - Un nen descalç se sent més còmode corrent a la neu que un polític calçat que maniobra entre degoteig!
  Charlotte, disparant contra les armes soviètiques, la va agafar i va xisclar:
  - Un nen, fins i tot despullat al fred, és més feliç que un vell mullat amb el fang del discurs d'un polític!
  La Christina, enviant obusos a l'enemic, va udolar:
  - Una dona no té tanta por d'estar nua i descalça, com del fet que un polític la calçarà i li arrenqui tres pells!
  Magda, amb el somriure d'una noia preciosa i sexy, va afegir:
  - Una dona és tímida en aparença, però hi ha poc que realment la pugui espantar, un dictador masculí és formidable en aparença, però s'allunya de la seva pròpia ombra!
  Gerda va comentar agressivament, enderrocant un altre canó rus:
  - El silenci és d'or per a un dictador, només si els súbdits sense murmurar aguanten ficar-se la llengua a la butxaca!
  La Charlotte va destrossar un cotxe soviètic amb una closca i va xisclar:
  - El dictador assegura que és dur com una pedra, però en realitat el tirà només és una pedra estúpida!
  Christina va colpejar l'enemic amb gran precisió i va colpejar els trenta-quatre:
  - Una noia es tomba les cames quan corre descalça sobre pedres esmolades, un polític confon quan corre calçat entre rierols!
  Magda va respondre amb gran enginy, mostrant les dents:
  - Un taló femení nu pot ser perforat per un afilat, calçat per un votant polític no serà traspassat ni tan sols per l'enginy!
  Gerda, dirigint un foc molt precís i apuntat, va assenyalar amb força lògica:
  - Una dona prefereix caminar descalça pel fred que calçar-se amb discursos ardents dels polítics!
  Charlotte va disparar agressivament al tanc soviètic i va xisclar:
  - En el fred, un cor calent no es refredarà, i un discurs ardent d'un polític no s'escalfarà!
  La Christina va colpejar molt activament a l'enemic, va enderrocar la torre i va xisclar:
  - Un patriota té una flama al cor, i només merda al fetge d'un polític!
  Magda molt positivament i amb un somriure de dents va dir:
  - Un soldat té el cor ardent d'un patriota, i els polítics tenen l'estómac d'un estruç corrupte i la gola d'una pitó cobdiciosa!
  La Gerda va disparar contra un tanc soviètic, va fer volar la torreta i va dir:
  - Un soldat guarda l'honor: costa molt, un polític ven desvergonyiment, que no val ni un cèntim trencat, sinó que en costa tres cars!
  Charlotte va estar d'acord amb això, trencant un altre obús soviètic:
  - El soldat té un abric gris, i molta matèria grisa al cap, el polític té els cabells d'un llop gris, i aspiren a ser cardenals grisos!
  Cristina va comentar amb agressivitat, enviant un projectil amb una força letal:
  - Els polítics pel bé d'una paraula vermella envien soldats a vessar sang, i pel bé d'un negoci negre - traeixen l'amor!
  Magda, després d'haver destrossat el canó rus, va arrossellar:
  - Un soldat pot tacar el cos, però es manté pur d'ànima, i cap bany ajudarà un polític a rentar la brutícia espiritual!
  La Gerda va colpejar el cotxe soviètic amb els dits dels peus nus i va xiular:
  - Un soldat ha de matar els dolents pel bé de la Pàtria, un polític mata tot el bo amb ambició pel bé dels seus!
  Charlotte amb gran agressivitat, colpejant l'enemic i trencant l'armadura del tanc, va donar:
  - Un soldat, matar no és un assassí, un polític promet - no compleix!
  Christina es va adonar agressivament, trencant un altre obús:
  - Un soldat de vegades fa l'impossible sense estalviar-se, un polític no fa res del possible sense interès propi a la seva butxaca, sense estalviar els altres!
  Magda va colpejar el tanc T-34 fent servir els dits dels peus nus i va arrossellar amb emoció:
  - Un soldat és un lleó que manca sota el comandament dels ariets, un polític és una guineu que només obeeixen els ariets amb cervell de gallina!
  La Gerda, amb l'ajuda dels seus dits nus, va enviar un altre projectil de força letal i va cridar:
  - Un soldat no sempre es pot convertir en un lleó, però el més important és no ser un ruc del qual es van baixar tres pells!
  Charlotte va assenyalar lògicament, enviant un projectil a l'obús soviètic amb l'ajuda del seu taló nu i cridant:
  - Un soldat no sempre es comporta com un àngel, però en el fons de la seva ànima està devot a Déu, un polític sempre aboca discursos angèlics amb promeses de paradís, però a la superfície de l'esperit és evident que és devot. a Satanàs!
  Christina va dir amb força lògica, mostrant les dents i fent l'ullet dels ulls maragda:
  - Un soldat es pot quedar sense botes durant la batalla, però un polític es calça, en qualsevol situació!
  Magda també va enviar un projectil amb l'ajuda dels dits nus de les cames cisellades i va emetre:
  - Un soldat porta un uniforme de camuflatge per sobreviure pel bé de la Pàtria, mentre que un polític és un camaleó per matar el votant moral per apoderar-se del tron!
  Moscou va ser presa, després de la qual cosa els nazis van girar cap al sud, sense passar per Kíev.
  L'Exèrcit Roig es va desmoralitzar després de la caiguda de la capital.
  Però en un lloc, els tancs soviètics encara van intentar contraatacar els alemanys.
  La Gerda va enviar un projectil amb l'ajuda dels seus dits nus i va xisclar, mostrant les dents:
  - Un soldat a la batalla corre com un gos contra un senglar, un polític al darrere, borda molt i porcs!
  Charlotte també va disparar amb força precisió al cotxe rus i va comentar de manera agressiva:
  - És bo que un soldat sigui fort com un roure quan es troba amb l'enemic, pitjor és ser estúpid com una soca en contacte amb un polític!
  La Christina va colpejar l'enemic prement el seu taló nu a la base de la palanca i xiulant:
  - El botxí es talla el cap amb una destral, un soldat clava una baioneta a la gola, un polític li degota al cervell amb la llengua i s'estranya darrere el coll amb paraules enganxoses!
  Magda va fer l'ullet i amb un to agressiu, va enviar un regal assassí de la mort al tanc rus i va xisclar:
  - És millor que un soldat sigui un llop ferotge que un conill covard, sobretot quan es troba amb una boa constrictor política!
  La Gerda va martellejar amb molta precisió, i va colpejar els trenta-quatre amb un grinyol:
  - Un soldat pot ser ferotge en aparença, però en les profunditats d'un xai mansu, un polític amb una mirada angelical és en realitat un típic porc!
  Charlotte es va comportar de manera molt agressiva, va somriure a la cara i, al mateix temps, va colpejar un obús a l'enemic, amb l'ajuda, per descomptat, dels dits nus de les cames cisellades, emetent:
  - Els soldats sempre són valents, fins i tot retirant només fan una maniobra tàctica, els polítics sempre són covards, fins i tot en atacar, cometen un truc estratègic!
  La Christina va donar una bufetada a l'enemic i va mostrar les dents, i va dir amb una rialla:
  - Un soldat lluita amb iguals i forts per ordre, un polític ataca els febles, per la seva pròpia arbitrarietat!
  Magda va empènyer l'enemic cap a la base de la torreta del tanc amb gran energia, utilitzant els dits dels peus nus i va cridar:
  - Un autèntic soldat no sempre és ben nascut, però sempre compleix el seu deure, un polític, fins i tot amb un pedigrí reial, sempre no compleix les seves promeses!
  Les noies van lluitar tant a Àfrica com a Àsia, a tot arreu mostrant-se com a guerreres molt formidables.
  I al febrer quaranta-tres, seguit d'un desembarcament a Austràlia. I després l'atac a Sud-àfrica.
  Així, els nazis van conquerir gairebé totes les colònies i dominis britànics.
  Churchill va demanar la pau de manera covarda. Hitler es va negar, així que ja ho va agafar tot. I el juny de 1943, va seguir un desembarcament amfibi a Gran Bretanya.
  Quatre noies precioses: Gerda, Charlotte, Christina i Magda. Munten en un tanc experimental - "Panther" -2.
  Les noies, per descomptat, van descalces i en bikini.
  El seu tanc va sortir de les poblacions i es va dirigir a la costa. "Panther" -2 és un bon tanc en principi. L'armadura frontal del casc és de 100 mm, la torreta és de 120 mm, els costats són de 60 mm i el canó principal és de 88 mm 71 EL. Una pistola així colpeja tancs britànics, fins i tot Churchills, des de gran distància.
  La Gerda, amb l'ajuda dels seus dits nus, va prémer el botó de l'arma i va colpejar els tancs britànics.
  Va colpejar el cotxe i va cantar:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Charlotte, aquella guineu agressiva. També va disparar a l'enemic. Va trencar l'armadura frontal del Churchill i va ronronear:
  - Per les nostres glorioses victòries!
  I també va disparar amb els peus nus.
  Aleshores aquesta noia va xiular:
  - Bé, et trillaré!
  Christina és un tir molt precís. Va trencar l'armadura per a la destrucció de la qual van donar diners.
  Un guerrer pèl-rojo amb cabell daurat va xiular:
  - Pel Tercer Reich!
  I de nou, amb el peu descalç, va llançar una cosa que és fatal. I on són els britànics contra els alemanys. Els Fritz tenen un equipament més fort, millor personal.
  Aleshores la Magda va disparar, i va tallar els oponents. I amb el peu descalç va apuntar l'arma a l'enemic. I disparat amb una força brutal.
  El guerrer va xisclar i va grunyir:
  - Pel poder superior del món!
  La noia era tan brillant aquí. I va colpejar els oponents. Sí, en va, el primer ministre Churchill va contactar amb el Tercer Reich. A qui es va enfrontar? Va ser un cop aclaparador.
  Això sí, no hi ha recepció contra la Gerda. És una noia de força colossal.
  I de nou dispararà amb el peu descalç, i trencarà la massa dels britànics.
  A continuació, Charlotte dispararà amb els dits nus. I després també colpeja a Cromwell. Sí, els britànics aconsegueixen les banyes a fons.
  Charlotte va riure.
  - Sóc la persona més maca del món!
  Christina també dispara amb precisió als enemics. És una noia amb un gran potencial. I si dispara, dispara.
  I les seves petxines enviades a peus descalços són tan mortals. I el guerrer va udolar:
  - Pels èxits més alts!
  La Magda també la va agafar i va donar una bufetada als britànics al màxim. Utilitzant les cames nues. Va derrotar les tropes britàniques i va cridar:
  - Serà tot tan colossal!
  Aleshores la guerrera va mostrar la seva llengua.
  En resum, les noies d'aquí són molt xules. I gens estúpid. I amb els talons nus apunten els canons als tancs anglesos i als canons autopropulsats.
  En resum, l'aterratge va tenir èxit. Els alemanys també van vèncer els britànics a l'aire. El nou caça ME-309 va mostrar la seva completa superioritat sobre l'enemic. Com Focke-Wulf. La qual cosa va aterrir els britànics.
  En resum, quan Londres estava envoltat. I Churchill va intentar escapar. Però no hi era.
  Dues pilots alemanyes, Albina i Alvina, van enderrocar tots els avions d'escorta i van forçar el transatlàntic de Churchill a aterrar. L'orgullós primer ministre es va veure obligat a agenollar-se i besar els peus descalços de les belleses. Va besar a Churchill, les cames tant de l'Albina com de l'Alvina. I els peus, els dits i els talons. Després d'això, les seves noies - el primer ministre de Gran Bretanya es van veure obligats a llepar-se el pit de Venus. Que les noies estimaven.
  Així són idiotes.
  Gran Bretanya ha caigut. I el Fritz sobre un cavall blanc, triomf.
  Adolf Hitler va anunciar solemnement:
  - Vaig agafar més capitals que Genghis Khan!
  Només queda derrotar els Estats Units. Però això porta temps.
  Tot l'any 1944 transcorre en un intercanvi de cops en l'aire i batalles navals. Els submarins alemanys van millorar i es van convertir en millors que els americans. O millor dit, ja estaven millors, la seva superioritat simplement s'anava convertint en total.
  El Führer, com diuen, va augmentar el seu impuls. Els caces a reacció ME-262 i els submarins propulsats per peròxid d'hidrogen van aparèixer en producció en sèrie. Així que els Fritz ara tenen molts recursos. I això inclou els éssers humans.
  El cuirassat Bismarck es va tornar a construir a un ritme accelerat. Va ser llançat el març de 1944. La nova nau era dues vegades més gran en termes de desplaçament que l'anterior i tres vegades més poderoses armes. També es van construir portaavions, i molt potents.
  El gener de 1945 es va llançar un portaavions capaç de transportar cent vint avions i amb un casc aerodinàmic.
  El Tercer Reich es preparava per saltar. Va arribar l'any 1945... La flota americana va patir grans pèrdues. I el Japó també va pressionar des de l'oest als Estats Units. Els avions alemanys es van fer cada cop més perfectes, la factura d'as va augmentar.
  Per exemple, dos pilots del Tercer Reich, l'Albina i l'Alvina, els van anomenar A, un quadrat, van anotar els comptes amb molta força. Fins ara, Huffman ha tingut el rècord. El juny de 1945, va portar el seu compte a quatre-cents cotxes i com a resultat va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I aquest és el cinquè grau.
  Però l'Albina i l'Alvina ja l'estaven posant al dia. Superant els tres-cents vehicles abatuts cadascun, van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Però ara ja s'acostaven als quatre-cents. I no anaven a parar.
  Aquí l'Albina va prémer els dits dels peus nus sobre els pedals del volant i va xiular:
  - Glòria a la gran Pàtria!
  I va abatre un parell d'avions americans.
  L'Alvina, seguint disparant, també va golejar. Va abatre dos avions de l'exèrcit nord-americà amb els peus nus i va xisclar:
  Som l'encarnació de l'odi!
  Les noies es van separar. Són molt àgils en la batalla.
  L'Albina va disparar el seu canó i va xiular:
  - Glòria a la Pàtria - fuet!
  Alvin va estar d'acord amb això:
  - Gran glòria!
  Els alemanys van pressionar molt fort als nord-americans. I van agafar la qualitat de la seva aviació.
  L'E-50 va resultar ser un bon desenvolupament. Aquest tanc va resultar amb un canó perforant i de tir ràpid. I amb una bona protecció frontal.
  El nord-americà Sherman no és el seu rival. I Pershing també. L'E-50 va demostrar ser una bèstia de màquina.
  Els alemanys al quaranta-cinquè any es van establir a Groenlàndia i es van establir a Canadà. Al mateix temps, la diplomàcia alemanya va guanyar el Brasil al seu costat, juntament amb l'Argentina, que feia temps que era obedient. I la promoció va començar des dels caps de pont del sud.
  L'any 1946 va ser decisiu. Les tropes alemanyes i japoneses van envair Mèxic i van capturar gairebé tot el Canadà, envaint Alaska també. I llavors les hostilitats es van traslladar finalment als Estats Units. Al seu territori van començar a tenir lloc autèntiques batalles.
  I, per descomptat, els tancs alemanys de la sèrie E es van mostrar com a vehicles molt perillosos i de combat. On són els americans abans que ells? Els feixistes tenen tanta força.
  Sobretot quan la tripulació del tanc de la Gerda està atacant i aixafant les tropes nord-americanes.
  Té un cotxe de la sèrie E-50, àgil i ràpid. Té una longitud de canó de 100 EL i un calibre de pistola de 105 mm. Si una pistola d'aquest tipus es trenca.
  La Gerda va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, va disparar un projectil, colpejant amb precisió l'enemic i va xisclar:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Charlotte, aquesta noia pèl-roja també va colpejar, amb els dits dels peus nus, als nord-americans i va xiular, mostrant les dents:
  Glòria a les nostres tropes invencibles!
  La Kristina també va tocar les seves cames àgils i ciselladas amb els dits nus i va cridar:
  - Glòria a l'heroisme de la Wehrmacht!
  La Magda, fent servir els dits llargs i elegants de les cames nues, també va colpejar i va xisclar:
  - Glòria a la Wehrmacht invencible!
  I quatre noies l'agafaran i rugiran a tot cor:
  - Som autèntiques àguiles, i plenes d'heroisme! I volem com ocells, fills de la valenta Pàtria!
  La Gerda va tornar a disparar amb els dits nus. Va colpejar el cotxe americà i va xiular:
  - No, no fills, sinó filles!
  Charlotte va disparar contra el cotxe nord-americà, li va arrencar la torreta i va piular:
  - Això sí, les filles són molt heroiques!
  La Christina va donar una bufetada al seu oponent. Ella va travessar l'enemic de cap enllà, i va xiular, mostrant les dents:
  - Som les autèntiques màquines de la mort!
  Magda també va disparar a l'enemic. Va trencar l'armadura de l'enemic, va colpejar el front de l'enemic i va cridar:
  - I som les màquines més perfectes del món!
  I les noies van udolar en cor:
  - Glòria a Alemanya, glòria, els tancs corren endavant! Les divisions del Tercer Reich donen la benvinguda a la gent valenta!
  En resum, els alemanys anaven molt bé, i les seves tropes anotaven una victòria rere l'altra.
  Els Estats Units, és clar, tenen una economia forta, però van perdre en tecnologia. Sobretot tancs i avions a reacció. Els alemanys ja tenien el ME-262 X en producció en sèrie, i aquest avió era supervivible, amb una velocitat de més de 1150 quilòmetres per hora i armat amb cinc avions de canons de 30 mm. Els nord-americans no poden resistir-se a una màquina així.
  Els alemanys també disposaven d'un ocell XE-262, fàcil de fabricar, quasi totalment de fusta, molt lleuger i maniobrable. Però el XE-262, a causa de la seva massa baixa i la seva gran velocitat, era difícil de gestionar i requeria pilots altament qualificats. Però va ser genial per a l'estil de Huffman, que funcionava en l'acostament. I a poca distància va aixafar els americans.
  Però a més de Huffman, també hi havia dues noies que van actuar: l'Albina i l'Alvina. Van superar els tres-cents avions abatuts cadascun i van rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. Les creus de cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants només tenen fins ara Huffman, que va abatre més de cinc-cents avions, i Rudel, el llegendari avió d'atac, va fer caure més de cinc-cents tancs i molts altres objectius terrestres. I disset avions més.
  En el Tercer Reich també van aprovar el sisè grau de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants, als que arriben a mil avions abatuts, oa la mateixa quantitat de tancs trencats.
  En aquesta Creu de Cavaller s'haurien d'haver enganxat almenys un centenar de diamants, i hauria estat més gran que altres Creus de Cavaller. Per tant, el premi no només va ser honorable, sinó també car.
  L'Albina i l'Alvina estan volant pel cel. Enderroquen els seus avions ianquis i canten entre les dents:
  - Noies guapes,
  Grans amics...
  Serien formidables nois...
  I grans puntades!
  L'Albina va apuntar el canó de l'avió amb l'ajuda dels seus dits nus, va colpejar l'americà i va xisclar:
  - Llums d'ulls alegres!
  I va fer l'ullet a la seva parella. Ella va tallar la seva contrapart. Va fer trossos l'enemic fent servir els dits dels peus nus i va xiular:
  - Pel comunisme i les nostres glorioses victòries!
  L'Albina va corregir la seva parella, enderrocant l'avió ianqui:
  - Pel comunisme ari!
  I les dues noies van esclatar a riure.
  Mentrestant, la guerra continuava. Els nord-americans estaven clarament perdent davant el millor enemic en tecnologia i entrenament, i fins i tot utilitzant divisions estrangeres.
  En particular, els Yankees tenen el tanc Sherman principal. Bé, on és contra el principal E-50 alemany. La màquina dels nazis tenia un blindatge frontal de 250 milЈlímetres, un blindatge lateral de 170 milЈlímetres i un pes de setanta tones amb un motor de 1200 cavalls de força amb un impuls del motor.
  Cal tenir en compte que el Sherman ni tan sols va poder penetrar pel costat alemany, ja que l'armadura de l'E-50 està inclinada. Fins i tot el Sherman amb una pistola de disset peus, el Firefly, no va portar realment un alemany a bord. Però aquest tanc no era massiu.
  I els alemanys van agafar amb confiança el tanc americà des de cinc quilòmetres de distància. A més, té una silueta alta. Els americans tenien Pershing una mica millor. Però aquest tanc no era tan massiu com el Sherman, i tot i així el seu canó de 90 mm no era suficient per a una lluita eficaç.
  Només "Supershing" podria penetrar l'E-50 alemany pel costat. El benefici d'una pistola i un calibre de 90 mm i una longitud de canó de 73 EL. Però, d'altra banda, la cadencia de foc és de només quatre trets per minut contra dotze per a l'E-50 alemany, i el pes de cinquanta tones és massa gran per a un motor de 500 cavalls de potència. Sí, i l'armadura és insuficient. Al front del mastodont principal alemany, els americans encara no van trencar. I el Fritz també tenia un E-75 amb un canó de calibre 128 mm i un gruix de blindatge lateral de 210 mm sota pendents, amb una protecció encara millor i un motor de 1500 cavalls de potència.
  Així que des del primer moment, els EUA van estar perdent. Només el tanc T-93, més precisament un canó autopropulsat de noranta-tres tones de pes, amb un gruix de blindatge frontal de 305 mm i un canó de 155 mm, podia lluitar frontalment contra els mastodonts alemanys.
  Però el rendiment de conducció d'aquest canó autopropulsat no tenia importància, igual que la cadencia de foc. I els alemanys la van destruir amb avions.
  Així que els nord-americans en conjunt no anaven bé i estaven perdent irremediablement.
  I les tropes alemanyes es van acostar cada cop més a Nova York i Washington.
  Truman va suplicar a Hitler per la pau.
  Però el Führer només volia una rendició completa sense cap condició. Washington estava envoltat. I els nazis van començar un assalt a la capital dels EUA.
  La tripulació del tanc de Gerda va lluitar per un demà més brillant. I va guanyar sense cap problema.
  La noia fins i tot va començar a disparar no només amb els dits dels peus nus, sinó també amb els mugrons escarlata dels seus pits. I va ajudar molt.
  Charlotte també va disparar prement els seus mugrons robí al botó del joystick i xiulant:
  - La grandesa del comunisme rau en no ser un peix, sinó una balena!
  Christina, disparant, prement els botons del joystick, va assenyalar:
  - I els alemanys construirem el més gran del comunisme!
  Magda, disparant mugrons carmesí als seus oponents, va emetre agressivament:
  - El comunisme més brillant! Només amunt, ni un pas avall!
  Gerda, apuntant el canó amb els dits dels peus nus, i donant voltes a l'obús americà amb un tret ben apuntat, va confirmar:
  - Pel comunisme ari!
  Després de la caiguda de Washington, Amèrica aviat va capitular. I va passar el 31 de gener de 1947.
  La Segona Guerra Mundial ha acabat. I l'ascens al poder de Hitler va coincidir amb la capitulació d'Amèrica.
  . CAPÍTOL #2
  Semblava que hi havia un llarg període de pau. De fet, totes les guerres s'han acabat, els Estats Units són capturats, i què més es pot desitjar? Però hi havia una superpotència més amb colònies: el Japó. I Hitler també volia conquerir-lo.
  El 20 d'abril de 1953 va començar una nova guerra per la redivisió del món. L'URSS encara existia en una forma truncada. L'exèrcit que va arribar al poder després de Stalin, va posar Voznesensky com el govern principal formal. Aquest líder va aconseguir restaurar parcialment l'economia russa. I va oferir a Hitler la participació de l'URSS en la guerra contra el Japó. Va estar d'acord, però amb la condició que Rússia només retornés Primorie, l'illa de Sakhalin i la cadena Kuril, prèviament capturada pels samurais.
  Així, Voznesensky va tenir una nova oportunitat de reviure l'URSS i rehabilitar parcialment l'imperi.
  La lluita es va desenvolupar amb tota força.
  L'Alenka i el seu equip van lluitar en un nou tanc T-11 experimental. Aquest cotxe era pesat i ben protegit. La seva armadura frontal va arribar als 300 milЈlímetres amb un pes de màquina de seixanta-vuit tones i una pistola de calibre 130 mm. Mentrestant, el tanc principal T-54 encara es troba a l'URSS, cosa que tampoc està gens malament.
  I l'Alenka i la seva parella estan disparant des d'una potent arma des de llarga distància. Els japonesos, és clar, tenen els seus propis cotxes. En particular, aquí teniu l'E-75, copiat del model alemany sota llicència. Però aquest tanc ja està una mica obsolet.
  I l'Alenka el noqueja amb els dits nus dels peus. I ella envia el projectil exactament de punta a punta.
  La noia xiula:
  - Glòria a l'època del comunisme! Glòria a Lenin als cors!
  De fet, aquesta és una bellesa del més alt nivell.
  Anyuta també dispara, fent servir els seus dits nus de cames cisellades i grinyols:
  - Sóc un guerrer molt xulo, i és com un ninot mecànic!
  Alla també dispara al seu torn. Aquesta noia va colpejar el samurai i va dir:
  - En nom de la llum, la calor i el vent!
  I, per descomptat, amb els peus nus.
  I aleshores la Maria va aterrar. És una noia amb una força espiritual enorme. Va trencar un tanc japonès i va piular:
  - Pel comunisme poderós!
  I va sucumbir davant el seu taló nu.
  I al final va disparar amb l'ajuda d'un peu descalç i Marusya. La noia va colpejar l'enemic i va xiular:
  - Glòria a l'era d'un món millor!
  I com xiula... Aquesta és realment una noia molt maca.
  La tripulació dels tancs soviètics està fent una gran feina i està cobrant les factures. Les noies, per descomptat, prenen el lideratge ràpidament. També tenen el millor cotxe per a l'Exèrcit Roig.
  I la Gerda lluita en un tanc piramidal. Aquest cotxe ja està més avançat i només té dos tripulants.
  Ells, juntament amb Charlotte, estan disparant als japonesos i són extremadament efectius.
  La Gerda, fent servir els dits nus, va prémer els botons del joystick i va colpejar el cotxe japonès, xiulant:
  - I el samurai va volar a terra sota la pressió de l'acer i el foc!
  Charlotte també li va disparar, utilitzant els dits nus de les cames ciselladas, i va xiular:
  - Però la nostra Wehrmacht des de la taigà fins als mars britànics, totes són milions de vegades més fortes!
  La Magda i la Christina lluiten en un altre tanc piramidal.
  Les noies Terminator són extremadament combatives i de força colossal.
  I així la Christina dispara, utilitzant els dits dels peus nus i colpeja els japonesos.
  Aleshores crida:
  - La nostra era amb victòries per davant!
  La Magda també dispara a l'enemic. Enderroca la torre dels samurais i crida:
  - I els èxits estan esperant encara més genials!
  I de nou, amb els dits nus, es beneficia del sistema, derrocant els enemics.
  Sí, hi ha noies que aturaran un cavall al galop i entraran en una barraca en flames.
  Els guerrers van vèncer l'enemic i a poc a poc van anar pujant.
  Japó estava perdent. I els alemanys van utilitzar una arma formidable: les discoteques.
  Aquests plats voladors no tenien igual.
  Aquí l'Agatha i l'Adala es barallen en un disquet. Els guerrers controlen la màquina amb l'ajuda de joysticks i despleguen aquesta unitat més potent. I així aixafen els oponents. I van colpejar amb raigs de calor de l'aire. Literalment destruint el poder dels rivals.
  Àgata, disparant a l'enemic, rugeix:
  - Enfada la meva passió!
  I amb un taló nu i rodó, com pressionant.
  Adala, disparant als enemics, declara amb confiança:
  - Només és poder!
  I també fa servir els seus dits nus contra l'enemic.
  Les noies es van dispersar realment. I tal, diguem-ne belles lluitadores directes.
  Que gairebé no queda res del Japó.
  La Terra del Sol Naixent estava perdent. I per desgràcia, semblava gairebé sense esperança.
  El samurai es va enfrontar a la superioritat tecnològica. I un adversari molt seriós pel que fa a la planificació operativa.
  Japó va derrotar Rússia en el seu temps, però ara perdia davant les coalicions.
  Al final, el Tercer Reich fins i tot va llançar un atac nuclear a les illes, i la terra del sol naixent va capitular.
  Com a resultat, es va completar la conquesta de terres colossals. No obstant això, el Tercer Reich va lluitar una mica més a Amèrica Llatina i va dur a terme ocupacions addicionals del territori.
  Però quan el món sencer està sota el Tercer Reich, l'URSS encara lliure es burla del Führer.
  I el 20 d'abril de 1957 comença l'agressió contra Rússia. I forces colossals avancen cap a l'URSS.
  Amb què pot comptar l'Exèrcit Roig en aquestes condicions? Les forces ja són molt desiguals.
  Però pel que sembla, els russos i altres nacionalitats encara tenen alguns càlculs.
  Especialment a Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova. Un nen i una nena de dotze anys es despleguen amb una missió especial per ajudar l'URSS a sobreviure i guanyar.
  Aquests són els nens i quatre noies demiürg amb ells!
  I lluiten molt dur.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana estan lluitant contra els nazis.
  Noies tradicionalment descalces i en bikini. I aquest és el seu credo. Lluiten amb ferocitat salvatge.
  Natasha, disparant amb una metralladora, comenta:
  - En què som bons, que sabem lluitar!
  Zoya, disparant a l'enemic, va acceptar:
  - Podem!
  I va llançar una granada amb els dits nus.
  L'Augustina va gargotejar als nazis amb una metralladora i, amb molta emoció, va cridar, llançant una granada amb el taló nu:
  - Sóc el destructor del mal!
  Svetlana, també disparant a l'enemic i disparant amb precisió, tallant els enemics i llançant una bossa d'explosius amb el peu descalç, a causa de la qual cosa el tanc es va girar, va emetre provocativament:
  - Trituraré el Tercer Reich en pols!
  I la noia va tornar a treure la llengua.
  Oleg Rybachenko va llançar un regal de la mort a l'enemic amb una cama infantil de poder assassí i va emetre:
  - Un soldat de vegades fa servir prostitutes durant les seves vacances, un polític sempre utilitza una prostituta que utilitza votants tant a la feina com en repòs!
  Margarita, tallant les criatures feixistes i enviant regals assassins de mort, va dir:
  - Un soldat paga a les prostitutes el que guanya amb la seva sang, un polític ell mateix és una prostituta i se li paga per espatllar la sang dels votants!
  Aquestes són dones guerreres i nens monstres. Amb ells pots lluitar contra gairebé qualsevol monstre. I fins i tot el de Hitler.
  Natasha, disparant contra els nazis i defensant Moscou, va cantar:
  - Estem aixafats pel jou de l'horda,
  Estem oprimits pel jou dels infidels...
  La Zoya, disparant al Fritz i llançant els seus dits nus amb els peus, va deixar escapar un xiulet assassí:
  Però ens bull a les venes
  El cel dels eslaus...
  L'Augustina, disparant als nazis, i actuant amb molta energia, donant una granada amb el taló nu, va continuar:
  I des de les ribes meravelloses,
  A les costes de Kolyma...
  Svetlana va cantar amb passió salvatge, jugant amb els músculs de les cames, i les fitxes de premsa van donar:
  Tot això és la nostra Terra,
  Tot això som nosaltres!
  I aquí les noies, he de dir, estaven amb una gran vanitat i una agressivitat colossal.
  I els eterns fills immortals Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova també són guerrers de gran classe.
  Oleg Rybachenko va llançar un paquet explosiu amb els dits nus d'una força mortal i va xiular.
  Uns corbs atordits i bocabadats van caure sobre els nazis, que els van perforar la part superior del cap.
  Oleg Rybachenko va piular:
  - Un soldat dispara, enviant una bala a l'enemic al pit, un polític mata, ficant-se un porc a la butxaca i bilis al fetge!
  Margarita Korshunova, també al principi, amb els dits nus, va llançar un regal de la mort amb una força letal. I també xiularà, fent caure un corb sobre l'enemic, trencant les torres dels tancs.
  La noia va xiular:
  - Un soldat en batalla crida ànims, un polític tampoc no calla, però si un guerrer és colpejat a la batalla, perquè un crit, ai, no és un escut!
  Ningú pot aturar-los, res els pot derrotar. Les males llops aixafen l'enemic, les malvades tigresses saluden els herois.
  O potser heroïnes. Aquí hi ha les noies de joc del vol més alt d'un ocell.
  I si lluiten, doncs des del cor....
  I l'Alenka amb la seva tripulació al tanc T-13. Una màquina que està preparada per resistir les composicions piramidals alemanyes. La noia dispara a l'enemic i canta:
  - Els nostres tancs, només és un miracle,
  Des dels deserts als mars del nord!
  Et destrossarem, creu Judes,
  La terrible bèstia serà destruïda!
  Anyuta va confirmar amb fúria, també disparant a l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus:
  - Esquinçaré l'enemic i els trituraré en pols.
  Alla es va tornar a carregar contra l'enemic amb l'ajuda dels seus dits nus i va xiular:
  - Per la grandesa del comunisme vermell!
  La Maria també va colpejar l'enemic, fent un tret ben apuntat amb el seu membre inferior nu i va rugir:
  - Per belles victòries!
  Marusya també, amb l'ajuda dels seus dits nus, va moure l'enemic, com si el pegués, i va cridar:
  - Per les més altes idees del comunisme!
  Els Cinc van lluitar contra els nazis com a terminadors.
  Oleg Rybachenko va fer volar el molí amb les seves espases, tallant els nazis i xiulant:
  - Un soldat no sempre és una estrella, però la glòria de les seves gestes no s'esvaeix amb els segles, un polític sempre apunta al paper de lluminària, però la seva infàmia està coberta de motlle!
  Margarita Korshunova també va picar amb l'ajuda d'una tècnica de papallona i va xisclar:
  - El soldat treballa amb una baioneta afilada i apunyala en bona consciència, el polític colpeja els polzes amb l'ajuda d'una llengua l'agudesa de la qual no té consciència!
  I els nens-terminadors com xiular i fer caure als nazis van sorprendre els corbs.
  I els pilots soviètics també van lluitar al cel. En particular, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Van lluitar com herois femenines èpiques. Amb els dits nus, van enviar projectils aeris. Van colpejar els enemics molt encertadament.
  Anastasia va prémer el mugró escarlata al botó del joystick, va colpejar el feixista i va xiular:
  - Glòria a les idees del comunisme!
  Disparant a l'enemic amb mugrons de maduixa, l'Akulina mig nua també va arrossellar:
  - Glòria als herois de l'URSS!
  Aquestes són noies calentes i fortes aquí. Com lluiten com autèntiques bèsties. I tenen una passió sobrehumana i una força colossal.
  Anastasia, aixafant els nazis, va cantar:
  - Per sobre del desafortunat planeta penjava,
  El malvat Fritz bull la foscor...
  L'ocupant odia la seva destral,
  Esmola i talla't el cap!
  
  No obstant això, no és un peó,
  I no caminar per sempre sota el jou...
  Converteix els malvats enemics en tisones,
  Es convertirà en el governant dels mons!
  Mentrestant, Oleg Rybachenko va llançar uns pèsols amb aniquilació amb els dits nus i va cantar:
  - Per Rússia i la llibertat fins al final, forçant els cors a bategar a l'uníson!
  I aleshores el noi del terminador va dir:
  - Un soldat pot beure massa vi i cagar-se, però no abocarà, com un polític, diarrea verbal sense mesura en l'embriaguesa!
  Margarita Korshunova va agafar i va tallar amb espases en forma d'hèlix als enemics, tallant-los.
  I va xiular, mostrant la cara:
  - Una noia descalça està disposada a córrer darrere del seu amant sense por, però amb quin ensurt es deixa calçar el votant pels polítics!
  I després hi ha Elizabeth al tanc T-55. Una màquina amb un canó de 105 milЈlímetres més potent que el T-54 i preparada per lluitar contra els enemics.
  Noies al tanc, és clar, amb un sol bikini.
  L'Elizabeth va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, disparant amb força precisió a l'enemic i va arrossellar:
  - Per la Rússia del comunisme!
  Llavors Ekaterina va disparar al seu torn, utilitzant el mugró escarlata del seu pit per disparar.
  Va colpejar el tanc nazi i va arrollar:
  - Per l'èxit en la construcció del comunisme!
  L'Elena també va disparar al seu oponent fent servir els dits nus. Va trencar el canó d'un tanc piramidal, ho va fer tot correctament.
  Llavors va xiular:
  - El més brillant tindrem el comunisme!
  Després lupanula i Euphràsia, encara que sol ser només una conductora. Però la noia va colpejar amb molta precisió, colpejant el musell del tanc nazi.
  Llavors va arrossellar:
  - El nostre comunisme és més brillant que el sol!
  Les noies del tanc estan descalços i en bikini es veuen molt maques i carismàtiques. I tenen pits amb mugrons tan escarlata.
  Elizabeth va cantar amb delit;
  Aixafem el jou, creieu el feixisme,
  Mouré muntanyes si cal...
  Hi haurà una era, l'era del comunisme,
  Volaré al cel amb una cançó!
  I de nou, la noia amb el mugró escarlata prement el botó del joystick i colpejarà els nazis.
  Així que el Führer no ho trobarà una mica.
  Amb aquestes noies, està clar que l'URSS encara viu, i Hitler no la pot trencar tan fàcilment.
  I amb aquests nois i una noia com Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova, encara més.
  El noi del terminador va disparar amb les seves espases i va xisclar:
  - Polític, això és una guineu, per a la qual els votants són residents d'un galliner, però devorant la carn dels que tenen la intelЈligència d'un pollastre, un polític definitivament li escamparà un porc!
  Margarita Korshunova va llançar uns quants pèsols d'aniquilació amb els dits nus i va xiular:
  - Els soldats es barallen amb galls que posen ous d'or, per als generals de gall dindi que al seu torn són devorats pels polítics guineus!
  Oleg Rybachenko va xiular, va fer caure corbs al cap dels feixistes que avançaven i va xiular:
  - El soldat corre a l'atac, creient en la victòria, el polític de la rereguarda, en tot cas, culparà al lluitador per desviar-se dels principis!
  Margarita Korshunova també va colpejar els corbs amb un xiulet i els va devastar, fent-los caure sobre els caps dels Fritz, va xisclar:
  " Els soldats de vegades es retiren, perquè la felicitat és canviant, però la política sempre es lliura, la seva felicitat està en podlyanka i lliscar un porc!
  Oleg Rybachenko va tornar a córrer el molí de vent amb les seves espases i va udolar:
  - Un nen descalç és massa intelЈligent per deixar que un polític se l'emporti sota el taló!
  Margarita Korshunova va fer una recepció machaonera amb espases i va xisclar:
  - Quan els peus nus d'una noia són ferits per pedres esmolades, fereixen el cor d'un home, però els polítics que l'obliguen a beure sopa de col amb sabates de líber baten el fetge dels votants!
  Oleg Rybachenko, amb el seu taló de nen nu, va sucumbir al present assassí de la mort i va cridar:
  - Un soldat no busca la mort, vol viure, un polític no busca la manera de complir les seves promeses electorals: vol treure profit als votants!
  Margarita Korshunova la va agafar i amb els seus peus nus va llançar un disc prim, tallant les torres dels tancs i va rugir:
  - Un soldat sempre és jove de cor, fins i tot es torna gris, un vell polític canalla assegut al fetge i un diable calb fins i tot amb els cabells gruixuts!
  L'Oleg va tornar a tallar amb espases a l'estil d'un machaon i va xisclar:
  - En l'antiguitat, un soldat tenia una espasa, després va ser substituït per una metralladora per fer més fàcil matar enemics, i un polític de l'època tenia un llenguatge d'armes: és impossible inventar més mortal!
  Margarita Korshunova va dir agressivament, colpejant amb una fúria salvatge a l'enemic:
  - Un soldat és una mena de màquina de guerra, però segueix sent un home, en política no hi ha res humà: és un mecanisme de guerra contra arguments raonables!
  Van treballar molt activament i amb l'entusiasme lluitador dels joves titans.
  Però els alemanys i el seu exèrcit estan pressionant.
  Dues noies volen a Yu-888: Isabella i Zaira, precioses rosses. Llancen bombes. Però aleshores apareix el Yak-23 des del costat.
  Isabella, amb l'ajuda dels seus dits nus, dirigeix la pistola d'aire comú i dispara a la màquina soviètica. A continuació, afegiu velocitat. El Yak-23 no és massa ràpid de totes maneres, i aquí també està en una versió sobrecarregada, i no pot posar-se al dia amb el cotxe alemany.
  Les noies colpegen el vidre amb els talons nus i grinyolen:
  - Sigues famós, el nostre exèrcit és sant!
  I com es mostraran les llengües!
  I el cotxe soviètic va rebre el foc de dos canons de l'avió posterior i es va incendiar, aigües que fan els dits nus de les cames de les noies.
  La Zaira va xiular, mostrant les dents:
  - Rentaré tots els soldats vermells!
  I pica l'ullet als ulls blaus. I es veu de la més combativa i intensa.
  I com estima els homes joves bonics.
  No obstant això, el seu desig de matar és molt més.
  Quan els alemanys van aterrar després del bombardeig, Zaira va beure una mica de cervesa. I la Isabella, a més de la cervesa, també hi va afegir escamarlans. Les noies menjaven contentes. Van deixar empremtes gràcils, descalços, a la gebra de l'aeròdrom. Els nois van devorar les seves belleses gairebé nues amb mirades famolencs i avergonyides. Que boniques són les noies i alhora terribles.
  Isabella va preguntar a Zaira:
  - Creus que la guerra acabarà aviat?
  Zaira va assenyalar:
  - No abans de l'estiu! Fins que no prenguem Moscou, els russos no capitularan!
  La rossa d'ulls maragda va dir:
  - I després de la caiguda de Moscou, encara hi poden haver baralles!
  La rossa de cabell blau va acceptar:
  - Ells poden! Però ja no seran baralles, sinó agonia!
  I les noies van riure, es van menjar els escamarlans i de nou a la batalla... Mentre el temps era relativament volant. I els seus peus nus van deixar petjades elegants i nues.
  Isabel va assenyalar:
  - Ho tenim tot bonic, fins i tot rastres!
  Zaira va assentir.
  - Les noies alemanyes són perfectes!
  I les dues belleses malvades cantaven en cor:
  - Reich és la perfecció,
  Reich és la perfecció...
  Del somriure al gest
  Sobretot elogis!
  Oh quina benedicció
  Saber que som la perfecció
  Saber que som la perfecció
  Sapigueu que som els ideals!
  I de nou, es llancen bombes sobre posicions soviètiques. I la gent es mor. Molta gent more per bombardeigs i bombardejos. I de trets de llançadors de gas i altres aparells mortals.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova són noies molt maques. Anastasia ja té molts anys, però no envelleix, i sembla molt fresca i jove, només els músculs grans i fortament desenvolupats la fan semblar més gran. I el seu rostre no té arrugues ni xarxes, amb una pell delicada i bronzejada. I l'Akulina encara és jove des de fa anys. Les dues belleses són excelЈlents. Són ass de la classe més alta. A més, Pokryshkin, després de ser abatut per Friedrich Wolf, està severament impactat i ja no fa més sortides.
  Anastasia maniobra un barril trencat. I enderroca un ME-362 una mica obsolet. Després d'això, la noia heroi xiscla:
  - Estem aclaparant àguiles al cel!
  Akulina fa maniobres, una serp guineu, i talla la cua del Focke-Wulf-5 i fa xiulets:
  - Rússia està darrere nostre! Rússia està darrere nostre!
  Sens dubte, les noies van a l'alça. Ni tan sols es van posar sostenidors en unes calces primes amb les quals es barallen. Però ajuda molt en combat. Després de tot, augmenta l'efectivitat de l'impacte de les peculiaritats assassines.
  Anastasia torna a fer una maniobra. Aquesta vegada té un oponent més seriós que el ME-462, que té vuit punts de foc. Inclou quatre canons d'avió de calibre 30 mm. I, per descomptat, aquest és un oponent seriós. Les armes poderoses us permeten tallar l'enemic d'una vegada. I només tens una pistola d'aire comú...
  Anastasia, però, llança amb destresa el seu avió cap a un costat, allunyant-se dels avions de plom voladors. Sí, només té un calibre de pistola de 20 milЈlímetres. Però si dispara a la cua.
  Anastasia va cantar amb un somriure:
  - Els junkers van venir a la meva cua,
  Però després va fumar...
  Va udolar molestament els cargols,
  Ni tan sols necessiten creus a les seves tombes,
  Les creus baixaran per les ales!
  L'Akulina va riure i va retallar Yu-588, arrossegant:
  - Per victòries divertides!
  I va mostrar les seves dents de perla. Les noies d'aquí són el vessament de lluita més ample i colossal.
  Anastasia llença el Yak-23 a un costat. Estan intentant derrocar-la de nou. Prems ME-462, el cotxe està seriós.
  Anastasia va cantar furiosa:
  - I veig un greu,
  En el somni d'Ivan el Terrible...
  Terra distribuïda a Sibèria,
  Rússia nativa!
  I el guerrer torna a noquejar el cotxe alemany. Primer li trenca l'ala. Et fa perdre velocitat. I després va a la cua. L'alemany té moltes possibilitats de fugir per l'alta velocitat de la immersió. Però no contra els Witchers. Perquè és un as de la màxima classe!
  Akulina també està en una batalla ferotge. La noia recolza els seus talons nus sobre els pedals i canta:
  - No suporteu la humiliació dels eslaus,
  Aixequem-nos tots contra els alemanys...
  No acceptem més insults
  Aixafem l'enemic amb una mà d'acer!
  Aquí hi ha l'Airacobra -5 en contra. Màquina forta: quatre metralladores i dues pistoles d'aire comú de 37 milЈlímetres. L'Akulina llança el seu cotxe com un trineu per un turó, evitant projeccions d'avions. I es submergeix sota el ventre. Prem el gallet amb els dits dels peus nus... I colpeja exactament l'objectiu vulnerable.
  I el cotxe americà s'encén.
  Akulina va cantar amb entusiasme:
  - A la victòria de les idees immortals del comunisme!
  Anastasia també lluita bé. Aquí hi ha tres Mustangs contra ella. Sembla que no són tan formidables com el ME-462, els canons d'aire del qual són capaços d'enderrocar amb un sol cop. El Mustang, el caça nord-americà, no només té metralladores. Però d'altra banda, n'hi ha sis, força grans de calibre 14 milЈlímetres.
  Anastasia ha de maniobrar. Un raig de bales va ratllar lleugerament l'ala. Però hi ha un èxit a l'aproximació i el caça nord-americà està en flames.
  Anastasia va cantar:
  -Casa boja en flames,
  Els dimonis turmentaran sense parar
  Un home pecador tindrà el seu
  El que adorava Satanàs!
  I aquí hi ha un cotxe més dels EUA que s'ha plantejat... I aquesta, per descomptat, és una aplicació força seriosa.
  L'últim cotxe ianqui intenta fugir. "Mustang" supera el Yak-23 en velocitat i aconsegueix desfer-se. Anastasia va disparar des de lluny.
  I va aconseguir un americà. Però ell, bufant amb la cua, va aconseguir sortir de la batalla.
  Anastasia va assenyalar:
  - Pum pum! Perdut! El conillet gris va marxar!
  Akulina també va lluitar amb l'R-71. Un vehicle potent amb vuit metralladores i un canó d'aire de 37 mm. I també maniobrant, s'encén a l'ala d'aquest cotxe... I porta cap al darrere, dispara.
  Akulina va cantar:
  El sol riu
  Brilla molt per als nens...
  I va tornar a tirar el seu cotxe al costat. Dispara a Yu-288. Aquesta màquina està obsoleta, però encara lluitant. Alemany, intentant escapar. Però no pot amagar-se de la noia que pressiona enèrgicament els pedals amb els seus talons nus i rodons i el cotxe s'encén.
  Anastasia va dir rient:
  - Així ens tenen por!
  I un altre Focke-Wulf cobert!
  Akulina va dir furiós mentre disparava:
  - El món ens ha de respectar, tenir por,
  Els fets de les noies no es poden comptar...
  Els membres del Komsomol són tan bons lluitant,
  Satanàs serà destruït!
  I la guerrera va fer l'ullet a la seva parella. Encara que no ho vegis...
  Tornen les belleses. I és arriscat. Aquí el ME-462 comença a perseguir-los. Disparats...
  Les noies es mouen. Cotxe perillós alemany. L'ala d'Akulina es va fer malbé i l'arbre es va incendiar.
  La seva xicota va arribar a la pista. El Witcher també ho va aconseguir... I va perforar el fuselatge i es va filtrar oli, danyant lleugerament el motor.
  Les noies es veuen obligades a abandonar el vol de moment. Els seus cotxes s'estan arreglant.
  I va córrer descalç per la neu. Estireu els seus cossos forts i musculosos.
  Les dues noies estan bronzejades. Pel-roja, els cabells al vent com l'estendard de l'URSS, i rossa.
  Anastasia li pregunta a la seva parella:
  - Bé, com creus que guanyarem els alemanys?
  Akulina va respondre sincerament amb un sospir:
  - Si només els alemanys... Tot el món capitalista a motors!
  La pèl-roja va assentir afirmativament.
  - L'enemic és molt fort. Però què esperaves?
  La guerra és ferotge, però la fe dels guerrers en la victòria és inquebrantable, i amb aquestes persones pots moure muntanyes i derrotar a Hitler.
  
  El Führer no va donar una oportunitat a Gran Bretanya sota duker
  Hitler no va aturar les tropes sota Dyuker. I l'exèrcit britànic va ser en part derrotat i en part capturat. Això va causar als britànics un xoc colossal. I com a resultat, l'oferta de pau de Hitler va ser acceptada. Les condicions eren moderades. Els britànics van retornar al Tercer Reich les colònies alemanyes prèviament capturades, i les terres que abans eren pres de Turquia. I també van reconèixer el que ja s'havia guanyat i així va guanyar.
  Hitler, després d'haver capturat molts francesos, belgues, holandesos i després d'haver tornat les seves colònies abans perdudes, es va calmar temporalment. Calia digerir noves terres.
  Grècia també va ser ocupada l'any quaranta-un, i Iugoslàvia. Però aquest és el final de la guerra...
  El Führer no tenia pressa per marxar cap a l'est. Stalin no es va burlar de les oques, almenys no encara. Però el Tercer Reich va continuar preparant-se per a les guerres. I el 1944, el cas va tocar la disputa pel nord de Bucovina. El Führer va exigir a Stalin que retornés aquestes terres a Romania, ja que abans no havien pertangut a l'Imperi Rus.
  Stalin, que en aquell moment ja tenia menys de cent vint divisions de tancs, es va tornar tossut. L'URSS era un país que ja havia completat el rearmament i cinquanta mil tancs és un argument seriós.
  Hitler, en canvi, només promou l'alliberament de Panther-2 i Tiger-2, tancs més avançats amb armes poderoses. És cert que aquestes màquines tenien motors més potents que en la història real. L'avió a reacció del Tercer Reich no està malament, però també acaba de començar a relaxar-se.
  L'URSS té la superioritat en el nombre d'avions.
  És cert que Hitler té més mà d'obra, incloses les tropes colonials, i un potencial econòmic generalment més elevat.
  En resum: el 22 de juny de 1944 va començar una nova guerra. Les dues parts es van acusar mútuament d'agressió. Els combats van continuar a les zones frontereres amb diferents èxits. Potser l'Exèrcit Roig va perdre les seves oportunitats actuant de manera indecisa. Potser el mateix Stalin va dubtar si aprofundir en les posicions dels nazis.
  En qualsevol cas, els alemanys van poder endinsar-se una mica més en el territori soviètic i van ser aturats. Les baralles esclataven al cel. El jet ME-262 era incomparable en velocitat i armat poderosament, però no era prou fiable en vol. Una mica més efectiu va ser el ME-309, amb un armament molt potent, tres canons de 30 mm i quatre metralladores amb una gran velocitat de 740 quilòmetres per hora.
  Els alemanys en conjunt eren més forts en aviació i els seus ass eren superiors als soviètics. Però tampoc està tan clar. La guerra va acabar massa ràpid per a Alemanya i no es va guanyar cap experiència.
  Les batalles van demostrar que la sèrie KV de tancs pesants estava obsoleta tant moralment com físicament. "Panther" -2 va demostrar ser un bon tanc. I se li va donar prioritat. La T-34 no estava malament, però ja està desfasada. Encara es produïen tancs ineficients amb oruga de rodes a l'URSS. Així que hi va haver un intercanvi de cops entre dos exèrcits imperfectes...
  A l'hivern, la línia del front es va congelar... A la primavera de 1945, les tropes soviètiques van intentar avançar, però es van empantanar en la defensa de la Wehrmacht. Els combats continuaven a la frontera. Aproximada era la paritat de forces. Però la situació podria empitjorar. Els alemanys també van intentar desesperadament arrossegar el Japó a la guerra.
  El samurai es va empantanar a la Xina, incapaç d'empassar-se sencer així, massa gros i un tros gran.
  Però la situació s'ha estabilitzat. I Hirohito va proposar una treva a Chiang Kai-shek com a opció. I una divisió temporal d'esferes d'influència per deslligar-se les mans al nord. Cansats d'una guerra prolongada, els xinesos van acceptar.
  I ara ha sorgit una amenaça real que ja a finals de maig de 1945 el Japó obrirà un segon front. I l'Alemanya feixista, juntament amb satèlЈlits i colònies, té molts més recursos humans i econòmics que l'URSS. I augmenta cada cop més la producció d'armes. A més, els alemanys tenen una tecnologia més avançada que l'URSS, sobretot en avions a reacció!
  Stalin està intentant trobar una sortida a aquesta situació. Connecteu, per exemple, Gran Bretanya a la guerra. Però ella mateixa té problemes a les colònies, sobretot a l'Índia. Sí, els Estats Units no volen lluitar contra el Tercer Reich i el Japó. A més, Hitler no va dur a terme repressions massives contra els jueus, i encara no tenia fama de monstre als ulls d'Occident.
  Així que els intents de trobar nous aliats van fracassar. El Japó, en canvi, tenia ganes de venjar Khalkhin Gol i repetir l'èxit del passat. I després de la conclusió d'una treva a la Xina, es van alliberar forces addicionals. I els samurais encara no han entrat a la guerra amb Gran Bretanya i els EUA.
  I el 30 de maig, el Japó hauria de declarar la guerra a l'URSS i atacar al llarg de tot el perímetre de la frontera, i també va donar un cop aclaparador a la base soviètica de Vladivostok, que és un moviment molt perillós. I el cop de les tropes japoneses hauria de ser fort.
  L'emperador Hirohito va supervisar personalment els últims preparatius per a l'ofensiva del nord. El pla general preveia una invasió de Mongòlia i Primorye... En general, és lògic evitar forçar el riu Amur a ple cabal i, de fet, utilitzar la vostra superioritat numèrica, especialment a Mongòlia.
  L'única preocupació era l'estat de la flota de tancs del país del Sol Naixent. Tot i que s'estan traslladant tancs lleugers de la metròpoli al continent... Tenen grans esperances en els dibuixos del tanc alemany T-4 amb un canó força llarg. El pes lleuger de vint-i-cinc tones i la potent armadura frontal fan que el vehicle sigui adequat per al combat.
  Però encara s'ha de produir en quantitats massives. També hi ha idees alternatives: copiar la T-34... Afortunadament, hi ha documentació per això. Només cal instalЈlar un canó alemany: té una millor balística.
  El mateix emperador va ordenar que els dos tancs fossin posats en producció el més aviat possible. Però aquesta vegada, i no n'hi ha prou. Començarà a nevar o fins i tot pluges abundants i lluitaràs contra el diable o dos... És cert que també són possibles camins alternatius. Sí, i Mongòlia pot lluitar fins i tot abans de les nevades...
  Però el paper principal el jugaran la infanteria, la cavalleria... En total, hi ha quatre milions d'infants al primer esglaó, una part important ja té experiència de combat, altres reclutes ben entrenats: el Japó té una gran reserva de tir. Hi ha pocs tancs, una mica més de dos mil, i tots són lleugers... Alguns ni tan sols es poden anomenar tancs: falques. Tampoc hi ha gaire transport, no es pot comparar amb la Wehrmacht... Tot i que hi ha esperança que els russos tampoc estiguin bé amb això. Hi ha més de cinc mil avions a la primera línia, però, els bombarders, per regla general, són de nivell tàctic, però hi ha bombarders en picada que no són inferiors al Yu-87. En general, la flota d'aviació no és més feble que l'alemanya en el quaranta-un, excepte que amb l'anàleg Yu-88, el Japó també és pitjor que l'alemany.
  Però res, hi ha prou matèries primeres, hi ha prou mà d'obra, Amèrica no les pot aconseguir. Serà possible, havent digerit les colònies, dotar de tropes al més alt nivell.
  Però això és en el futur, però de moment... De moment, pel que sembla, hauràs de pagar grans pèrdues per cada pas! Al Japó, la vida d'un soldat no és molt valorada. La mort es considera una virtut, una gran opció!
  Illes reubicades, on la cent milionèsima nació està atapeïda, moralitat cruel, codi Bushido. Deixa una empremta i, mires la gent a les formigues. Penses quants d'ells encara pots sacrificar per no perdre la guerra.
  No està disposat a fer el paper d'un carronyer. I l'escassetat d'homes es compensa amb la poligàmia; després de tot, no estan limitats per la moral cristiana!
  Així que ja en el primer esglaó hi ha forces iguals a la Wehrmacht en aviació i infanteria (amb pitjor mecanització, però almenys no inferior en valor!), És cert que en tancs i artilleria, els japonesos seran notablement més febles que la Wehrmacht de la quaranta-un any.
  Però d'altra banda, l'emperador n'està segur i s'hi posaran moltes menys forces contra ells. A més, a causa de la llarga absència del servei militar universal, els alemanys tenen una escassetat d'oficials regulars. El Japó no coneixia aquesta desgràcia. Això vol dir que al País del Sol Naixent, el personal militar, especialment els de mitjana edat, està millor preparat que els seus homòlegs alemanys. I d'aquí a uns mesos, els tancs "Karas" copiats del T-34, però amb una pistola millor, començaran a arribar en quantitats massives. I després parlaran amb el Tercer Reich en igualtat de condicions!
  Així que Hirohito, en general, ja ho ha decidit tot. La data està fixada per al 30 de maig. Al Japó, 30 es considera un nombre harmònic, com el mes de maig. Només unes vacances i temps per començar. I les principals activitats preparatòries estaran enllestides en aquesta data.
  Hi ha moltes dones ninjas al palau imperial. Realitzen una doble funció, servir a l'emperador i custodiar de manera fiable la Deïtat oficial del Japó.
  Les noies d'aquí són diferents, és clar que hi ha més dones japoneses, però també hi ha pèl-rojes, rosses, pèl castany. La roba també és variada, i molt rica, i modesta, i gens en bikini. Els uneix el fet que tots, sense excepció, són joves, bonics, patinadors i... descalços. Al Japó, és costum que les criades passegin així per les cases o els palaus. Però no els homes, és clar... Els que serveixen el nen, que encara no tenen quinze anys, també van descalços.
  El palau en si és luxós; en les últimes setmanes, s'hi han afegit diversos productes de pell, pells i trofeus.
  I per ordre de l'emperador, fins i tot n'estan construint un de nou... Hirohito va decidir aixecar un edifici en honor a les victòries, un edifici que duplicava l'alçada de la Torre Eiffel. Però mentre es troba sota el palau més gran del món, els treballadors xinesos estan netejant el lloc. Les dificultats de la guerra, tot i que ara hi ha abundància de treballadors, és important que les matèries primeres molt més escasses no surtin. Per al desenvolupament de mines, la restauració de les antigues que van ser recuperades de la Gran Bretanya i els EUA...
  Yamamoto va entrar a l'emperador i es va inclinar profundament, desitjant la gran salut... Més endavant, una conversa purament empresarial.
  El gran almirall va proposar repetir el que ja havia passat a Port Arthur l'any 1904, quan el 27 de gener la flota japonesa va atacar amb traïció la base naval de l'Imperi Rus.
  Només aquesta vegada es va planejar atacar amb les forces de cuirassats i portaavions, bé, per descomptat, amb flotilles locals, destructors. La força de la flota japonesa és aclaparadora: la qual cosa significa que encara l'han d'utilitzar. Encara van sorgir preguntes, si colpejar Petropavlovsk-Kamtxatka?
  Hirohito va comentar:
  - Per plantar immediatament en aquest punt, arribarà a treure part de les forces de la defensa de l'arxipèlag hawaià, i aquest és el risc de perdre el punt més clau de la defensa del Pacífic!
  Yamamoto va transmetre confiança:
  - D'una banda, Vostra Majestat té raó, però... Els ianquis ara no tenen prou grans forces per atacar. És poc probable que s'atreveixin a precipitar-se ara mateix, sobretot tenint en compte que fa una setmana vam enfonsar dos dels seus portaavions més amb l'ajuda de noies ninja. - El Gran Almirall va assenyalar el cel. - No tenen res per frenar-nos i per recolzar l'atac a Hawaii des de l'aire. I els portaavions i els cuirassats no es construeixen ràpidament. - Encara que Mankurt és un noi boig, però perquè sigui útil en aquesta situació...
  L'emperador sàviament va respondre:
  "Però és exactament per això que podria intentar aprofitar la seva oportunitat. Per exemple, per aterrar en vaixells mercants, mentre que els Estats Units tenen prou tonatge de vaixells convencionals.
  Yamamoto també va dir lògicament això:
  - Que ho provi! Els nostres soldats d'infanteria ja han aconseguit assentar-se i el seu valor i resistència són coneguts arreu del món. Els enemics no podran capturar gaire. I llavors els nostres cuirassats i portaavions tornaran i tallaran el subministrament... I hi haurà noves desenes de milers de cadàvers i un presoner. I en aquest cas, les divisions internes s'intensificaran encara més a Amèrica, i fins i tot una guerra civil en miniatura és possible!
  A Hirohito li va agradar aquesta conclusió. L'emperador va donar una copeta al gran almirall a l'espatlla d'una manera amistosa:
  - I què? De fet, pel que jo conec els americans, no saben com fer desembarcaments ràpids en una costa no preparada. Així que un parany els espera!
  Yamamoto va afegir amb un somriure:
  - I el següent pas és un salt al canal de Panamà!
  Hirohito va respondre:
  - No, almirall. No aguantarem l'istme. Amèrica pot llançar un milió de soldats amb nous Sherman i, inevitablement, llançar les forces més febles al mar. A més, els capitalistes nord-americans encara poden sortir de l'oceà Pacífic, però mai perdran Panamà, on les matèries primeres provenen d'Amèrica del Sud. Aquest és el seu senyal per lluitar fins al final. I, per tant, hi ha esperança que Hawaii atragui totes les seves forces amb un imant, triturarem les tropes nord-americanes fins que l'opinió pública i les dificultats de la guerra submergiran l'imperi d'Orlan en el caos. - L'Emperador va prendre un parell de glops de cafè negre i va afegir. - Per als Estats Units, Amèrica en si és una fortalesa inexpugnable, però Hawaii, un lloc avançat, es troba en territori estranger. Restringim l'ardor fins que l'enemic més important sigui derrotat. Bé, aleshores caurem sobre els Estats Units des de dues parts. No oblideu, obrir un segon front requerirà minimitzar les forces sobre un d'ells.
  Yamamoto va estar d'acord només en part:
  - Per descomptat, el nord és el més important per a nosaltres, sobretot pel que fa a les perspectives a llarg termini. Però pràcticament no encadena els vaixells. Després de la caiguda de Vladivostok, davant el mal temps, el que quedarà amb els russos ja no ens distreirà. I llavors són possibles operacions militars més actives contra els EUA!
  Hirohito va confirmar:
  - És clar que ho faran! Ets la meva mà dreta i el suport del tron!
  L'emperador, mirant les boniques donzelles, va dir:
  - Però ara les unitats terrestres estan assumint la missió d'exaltar la Terra del Sol Naixent i assumiran el pes de la guerra. Caldrà, doncs, donar paraules de comiat als nostres infants!
  Yamamoto es va afanyar a recordar a l'emperador:
  - Però va proposar tornar al nord en quaranta-un... Encara que, probablement, aquesta proposta encara no estava madura en aquell moment!
  Hirohito va confirmar:
  - Dret! Ara estem millor preparats per a una guerra prolongada al nord. Tenim tant petroli com bauxites, metalls, carbó, mà d'obra... Ho tenim tot per lluitar llargament i amb èxit. Ens hem fet més forts i estem molt millor preparats que al quaranta-un. En resum, Yamamoto: vés i guanya!
  Després d'haver escortat el comandant japonès més famós, Hirohito, va decidir escoltar primer una cançó interpretada per dones ninjas. Bé, doncs tinc una conversa agradable amb els generals de les forces terrestres. Només queden un parell de dies.
  Malgrat que l'amenaça d'un atac del militarista Japó es va fer força real després de la visita de Ribbentrop a Tòquio, amb l'ajuda del suborn i la traïció, els agents de Mikado van convèncer el comandament de Vladivostok de no posar les tropes en plena preparació per al combat. I com a resultat, ja s'ha portat l'espasa de Dàmocles, i estan de festa al restaurant.
  El major Vinogradova va agafar el jove oficial pels cabells, ella era un cap més alta que ell i clarament més forta:
  - Quin borratxo i quin borratxo! Per què tens un equip tan dissolt! Aquest noi s'assembla més a un grumet que a un oficial. Potser per començar, exploteu-lo bé perquè surtin tots els llúpols.
  Dubinin estava avergonyit:
  - Aquest és Pasha Shoigu. Va ser enviat a cursos directament des de l'escola Suvorov, segons un programa abreujat. Encara és tot un nen, en dos mesos el seu aniversari fa setze anys.
  Vinogradova va fer una ganyota desagradable:
  - Vaja! Amb quinze anys i ja un oficial! Això és el que fa la guerra! I no sabia que les llets ja rebien títols de ple dret.
  Dubinin es va arronsar d'espatlles.
  - A la guerra, els nens creixen aviat! A més, li va passar una història, com va escriure la millor història sobre la defensa de Moscou, i Zhukov va notar-ho i li va aconsellar que traslladés el nen de cadets a oficials.
  Vinogradova es va tornar més amable amb aquestes paraules:
  - Bé! Que no és estúpid. - Va amenaçar com un estudiant de l'escola estudiat amb el dit. - En general, no està malament, però no més beure! Ho sento, i el meu nas és com un gos, immediatament sota el tribunal! - Una dona forta, madura, però sense perdre l'harmonia i la frescor atlètica, va clavar el dit al coronel. "En realitat, pagaràs per això. Ja és un home de mitjana edat, però es comporta.
  Dubinin va tossir enfadat:
  "De fet, tinc trenta-tres anys, però ja m'han ferit set vegades, així que em sembla vell...
  Vinogradova va voler dir alguna cosa com a resposta, quan de sobte un rugit monstruós va trencar el silenci previ a l'alba. Era com si caiguessin pedres pesades del cel, el vidre de la finestra va esclatar de seguida. Els fragments de pedregada van colpejar la taula i fins i tot van caure a les mans i a les cares dels agents borratxos. Vinogradova va cridar com un comandant:
  - Tothom surt immediatament.
  Dubinin va cridar com a resposta, tant que gairebé es va trencar les cordes vocals:
  - Són petxines de dotze i divuit polzades! Els cuirassats japonesos de més tonatge semblen estar a la caça, és a dir.
  Vinogradova, molesta, va colpejar la paret amb la seva bota. D'un cop amb una bota de trofeu, per cert, la rajola es va esquerdar:
  - Començat, però no com havíem previst! No del tot! Maleït, hem de portar immediatament l'esquadra al mar i enfonsar la flota del país dels micos d'ulls estrets.
  Caigut a quatre potes, el capità de primera fila (en cas contrari coronel) va murmurar:
  - Només hi ha armes al meu destructor i a un parell de petits abeuradors. Ni tan sols tenim resposta.
  Vinogradova va mostrar un puny pesat:
  - Doncs tu i els rucs! Va rugir la guerrera de cabell blau com un tsunami. - Però hauríeu de tenir artilleria costanera! Després de tot, no tothom va ser enviat al front occidental, així com l'aviació. Al cap i a la fi, fa anys que es parla del fet que el Japó pot entrar a la guerra en qualsevol moment.
  Dubinin ja estava bastant ferit, va voler dir, però de nou va ressonar, van ploure fragments. La sirena va plorar, avisant de l'arribada d'avions. Dubinin, amb molta dificultat, es va aixecar i va cridar, bloquejant el rebombori de Vinogradova:
  - Tenim bateries d'aviació i costaneres, encara que no estiguin en un conjunt complet, estan disponibles. Contestem!
  El pilot va grunyir mentre corria pels carrers:
  - Correria cap al meu lluitador i plantaré aquests japonesos, no em semblarà suficient. Encara pagaran per Tsushima i Muduen.
  Shoigu, que s'havia tallat la meitat de l'orella, va estar d'acord:
  - Sí, pagaran! Sí, fins i tot amb un percentatge!
  Hi va haver explosions i el soroll tardà de canons antiaeris. En general, la major part de la defensa aèria de Vladivostok es va retirar l'any quaranta-un, per reforçar la defensa de Moscou, de manera que els múltiples punts de la colònia de mosquits del país del Sol Naixent no semblaven prestar molta atenció. a tal "soroll". Els bombarders en picada japonesos van llançar "regals" de primavera amb un crit penetrant. El cop va ser infligit tant a la ciutat com a la flota. Els avions japonesos no són massa grans, però àgils, però els cuirassats, al contrari, són robusts. Aquí, la més gran d'elles fins i tot es troba estreta a l'oceà, una longitud de tres-cents metres, i canons de 460 milЈlímetres.Fins que els americans van aconseguir enfonsar qualsevol d'aquestes belleses, i els supervivents, juntament amb els creuers, van destruir la costa. S'assemblava molt al malvat atac de la Terra del Sol Naixent el 27 de gener de 1904. Només llavors no hi havia aviació.
  Dubinin va sentir que s'estava ofegant de córrer. No és un superhome, sinó un home senzill amb pulmons malalts, atrapat en una situació difícil. I la Victòria no el va avançar gaire. Em pregunto quants anys té, gairebé no té més de trenta anys, els seus pits són grans i les espatlles són amples com les d'un home.
  Vinogradova de sobte es va girar i va fer un gest amb la mà:
  - No corris vell, segueix-me! - Va cridar amb tanta força que l'ona sonora només li va tocar les orelles. - Feu sortir el destructor al mar tan aviat com sigui possible.
  Les explosions van rebombar a prop, van caure restes, una d'elles va caure directament sobre Vinogradova, i ella la va agafar mecànicament amb les mans. La noia terminadora es va sentir com una portera que va guanyar amb èxit un penal, el fragment era rodó, càlid i semblava una pilota. L'Angèlica va sentir de sobte alguna cosa líquida fluir pels seus braços. La noia va mirar el fragment, i després fins i tot al seu guerrer de ferro, endurit per tres anys de guerra (Junt amb els espanyols), li van pujar nàusees a la gola. Tenia el cap d'un nadó a les mans. Pobre noia (això es pot veure des de les cues curtes, amb els ulls trets. Vinogradova va posar amb cura el cap sobre l'asfalt esquerdat i es va creuar:
  - No vau tenir temps de pecar, de no viure! No obstant això, no hi ha pecador més gran que Déu, per tant no hi ha pecat més gran que la indiferència davant el patiment dels nens.
  De nou, un rugit, i fragments, un va colpejar a la noia a la bota, rascant la pell. Vinogradova ja volia donar la volta i córrer tan ràpid com podia cap a la pista, on el seu MIG esperava pacientment l'agressiva hostessa, però...
  Afilat com una fulla de punyal, la mirada del guerrer va percebre una insuportable ganyota de dolor a la cara del capità de primer rang Vasiltxikov, quan la seva part superior del cos esquinçat va volar aixecada per l'ona explosiva. La mateixa noia amb prou feines va esquivar el fragment. Encara que quina noia és, per primera vegada va agafar les armes en la vida civil. Ella ja en un moment, d'alguna manera, li va agafar la galta, fins i tot durant la batalla internacional a Espanya. Com a resultat, va quedar una cicatriu profunda que, durant molt de temps, va fer malbé la seva aparença. A més la detenció i l'enviament del coronel a un camp de concentració. És cert que va ser a Sibèria, en un lloc de tala, que va ser presentada a un bruixot molt fort, que, amb l'ajuda d'ungüents i la invocació d'esperits, va aconseguir curar, com si mai no hagués estat, aquesta ferida i diverses més. Cicatrius rebudes durant les batalles amb els txecs blancs, les tropes de Kolchak, Denikin, Wrangel. I ella li va ensenyar molt, així que sembla que Vinogradova pertanyia al tipus de gent escollida.
  Va tenir l'oportunitat de marxar abans del previst utilitzant encants femenins, així que va ser sotmesa a una amnistia malgrat l'article difícil. La qüestió, és clar, no és tant persuadir l'home, sinó assegurar-se que l'organitzador de la festa no s'assabenti d'això. I hi ha tants estafadors de tota mena que un snitch, un snitch i un snitch, els impulsa. Així que realment no acceleraràs si la teva carrera t'estima.
  Això significa que el Japó té un gran avantatge en infanteria, aviació i fins i tot en tancs. Bé, als tancs, per la nostra part es compensa amb la superioritat qualitativa, i la resta és molt pitjor. Tot i que si agafes armes petites, el Japó també es queda endarrerit en nombre de metralladores, majoritàriament té armes. No obstant això, les divisions de l'Extrem Orient estan mal equipades amb metralletes. No hi ha prou màquines per a tothom. Així que ... En termes de qualitat, no hi ha superioritat a la infanteria, més aviat, encara pitjor, tots els millors oficials són transferits al front soviètic, aquí les pitjors tropes, per regla general, no són disparades, amb un mínim. d'entrenament militar. Això vol dir que comença la guerra, en una situació extremadament desfavorable per a l'URSS. I un bon nombre de reserves acabades de formar es llançaran cap a l'est...
  De sobte, Vinogradova va entrar a la conflagració. L'hospital de la ciutat bombardejat estava en flames. La imatge és realment apocalíptica, i dones, nens i gent gran cremen vius. Aquí el nadó va caure directament al foc, i al voltant hi havia un rugit terrible i gemecs.
  Vinogradova va sentir les trompetes dels arcàngels al cap i es va llançar a les flames. Les llengües de foc van llepar les mans nues i la cara oberta de la noia, però el pilot es va moure tan ràpidament que va aconseguir agafar el nen i el va treure de l'abraçada de la destrucció.
  La nena va saltar, sentint només una lleu picor a la pell, va llançar una mirada al nadó. Per desgràcia, ja era massa tard, el nen es va sufocar, tirant flames als pulmons, cremades a la cara rodona. Aquestes butllofes trencades a la pell són més suaus que els brots de margarides. Vinogradova va cridar:
  - Aquí és el caos humà!
  Va colpejar un munt d'escombraries amb la seva bota, després de la qual cosa es va afanyar a ajudar a qui més es podia salvar. Era com una cobra ballant entre cremadors de gas, la noia es retorçava molt estranyament i ballava. Es va cremar, es van fondre les botes, la túnica carbonitzada, però va continuar lluitant tossudament per cada llàgrima d'un nen, per cada batec d'un cor petit, per cada vida fràgil, però tan necessària per al país! Les botes es van desfer, i ara la noia ballava entre els remolís de flames, les cames nues i encantadores. Va ser una màrtir, però no només una monja que es torturava amb dejunis i un fuet, cosa que no beneficia ni a Déu ni a les persones, una lluitadora màrtir que salva vides concretes. Les cames de la noia guerrera estaven cobertes amb una capa de petites butllofes, però es movien encara més ràpid i amb més precisió pel dolor.
  El capità del servei mèdic, va treure unes botes grans de la seva bossa, li va cridar:
  - Agafa'ls, posa'ls ràpidament! Balles sobre la flama, així et convertiràs en un coixí.
  Un guerrer amb el rang de major va respondre immediatament:
  - És millor convertir-se en un coixí físicament que ser un monstre moralment! Ni un segon per a tu, tot per al front, tot per la victòria!
  El capità del servei mèdic va respondre:
  - Aquest és un autèntic home soviètic!
  Vinogradova, trepitjant la flama, va maleir:
  - I què estàs parat, salva la gent!
  El capità va sospirar.
  - Tinc pròtesis, en comptes de cames!
  Vinogradova, traient una altra noia amb la cara mig cremada i inconscient, va cridar furiós:
  Que cruel és Déu!
  El capità es va arronsar d'espatlles.
  No és culpa de Déu, sinó de la gent!
  Vinogradova va objectar amb molta raonada i confiança:
  - Això és el mateix que dir: no els pares en tenen la culpa, sinó els fills!
  El capità va voler dir alguna cosa, però els núvols de fum li van entrar a la gola i va tossir enfadat.
  Els bombardejos van disminuir, però els bombardeigs van continuar. Els canons de la nau tenen un subministrament decent d'obusos, però ara el foc es dirigia més als vaixells soviètics desarmats. Yamamoto va entendre que el domini al mar traslladaria la iniciativa d'aquesta guerra al Japó durant molt de temps. I per construir vaixells, el procés és car i llarg, encara que, per exemple, els submarins, potser, són més fàcils d'estampar. Això, per descomptat, també s'ha de tenir en compte, però és important trencar l'estructura. L'almirall Yamamoto, l'home més poderós del Japó després de l'emperador Hirohito, es va sentir com un déu. Un veritable déu, així que la religió del país del Sol Naixent va ensenyar que la millor manera de divinitzar és la destresa militar! I ara el gran comandant podria arbitràriament turmentar i mutilar l'espai que l'envolta. Per sobre de Vladivostok hi ha núvols de fum gruixuts i negres durant molts quilòmetres; es tracta d'instalЈlacions d'emmagatzematge de petroli i dipòsits de combustible en flames. Centenars, milers de persones són cremades, carai, bé, després d'això, com no sentir-se com un déu que es va venjar dels russos durant segles d'humiliació, un gran poble es veu obligat a aplegar-se en una sèrie d'illes tan petites en comparació amb les extensions de Rússia. Ara la flota russa s'està enfonsant i, a diferència del port de Perú, no deixaran ni un sol vaixell.
  Durant la batalla de Khalkhin Gol, Yamamoto va proposar donar un cop semblant a Vladivostok, per al qual es va elaborar un pla detallat. Però Hitler va fer la pau inesperadament amb Stalin. En general, l'idiota Hitler, va iniciar la massacre dels jueus i, per tant, es va enfrontar tant a Polònia com als països d'Occident. I per què ho necessitava? Voleu obtenir riqueses jueves? Però era millor convertir-se primer en una potència mundial, derrotant l'URSS, i potser després altres països. Occident és més fàcil de guanyar pel fet que la seva mentalitat es caracteritza molt menys pel fanatisme i una tendència al sacrifici. Es coneix com a mínim un cas de pilots nord-americans que s'embolcallen? És cert que hi va haver un parell de colЈlisions, però el més probable és que sigui un accident. Els russos són fanàtics, la qual cosa és estrany, perquè la fe ortodoxa no aprova el suïcidi i no considera gens que es pugui guanyar un camí al paradís amb gestes d'armes. En general, l'ensenyament de Crist és extremadament estúpid i poc pràctic. He Yamamoto va llegir la Bíblia i es va meravellar davant l'estupidesa de la gent per considerar un Déu tan pacifista. Per exemple, ensenya: et donen un cop a la galta dreta - gira a l'esquerra, et demanen una camisa - dóna'n dues, estima el teu enemic! Només un malalt mental pot considerar Crist Déu. Aquesta religió només és bona per als esclaus, els vassalls vinculats. I tota Europa i meitat del món ho deuen haver cregut. És cert que els ensenyaments de Jesús, malgrat que rebutja el principi de l'Antic Testament, ull per ull, i t'ensenya a estimar els teus enemics, no van impedir que els britànics conquestessin un terç del planeta sencer, creant el l'imperi més extens de la història de la humanitat. I això malgrat la religiositat de Gran Bretanya, on Déu s'esmenta fins i tot a l'himne nacional. Curiosament, els presidents dels Estats Units juren per la Bíblia, però tanmateix van bombardejar ciutats japoneses amb bombes de napalm, cremant vius milers de dones i nens. A més, van matar la població civil, no per accident, sinó deliberadament, aquesta va ser una tàctica de terror a la població civil: soscavar els recursos humans i econòmics. Però els japonesos encara no han bombardejat els Estats Units. Però ho faran! I també atribueixen una crueltat especial als samurais. Després de tot, ell Yamamoto, si ho desitja, podria trencar amb bombarders a ciutats nord-americanes, sobretot després de la derrota de la flota ianqui prop del port de Perú. Sí, els europeus som uns bastards morals. Tenen una comprensió, una fe, un ensenyament i un no fer pervertits! No és així al Japó! El que ens ensenya és el que fem. No hi ha res que Déu digui que gireu l'altra galta, però els seus servents van matar nens petits deliberadament. Sí, en general, la creença que Déu és Un i Totpoderós no pot ser certa. Si estigués sol, llavors, per descomptat, s'encarregaria de que la gent l'adorés correctament, amb fe i veritat, i tingués una única doctrina. I així cadascú prega com vol, el que vol. I el món és massa lleig i equivocat per ser creat per un sol Déu Totpoderós. Després de tot, qualsevol governant responsable, en primer lloc, lluita per l'ordre i la justícia. Ell vol que els forts, savis, nobles, honestos siguin en primer lloc, i la resta es corregin, creixen físicament i espiritualment, o... No obstant això, si Déu és totpoderós i el Creador de l'univers, no ho faria. crear monstres corporals i mentals. Després de tot, per què l'emperador es veu obligat de vegades a suportar les debilitats de les persones com a fet? Com que no hi ha una altra sortida, no pot convertir els monstres en homes guapos i els covards en atrevits en un obrir i tancar d'ulls. Però si pogués, ho faria de seguida! Per desgràcia, he d'acceptar el que és i tractar amb el material humà que he rebut com a donat. Però de qui ho va rebre és una altra pregunta. Sí, i el mateix emperador té debilitats: només és un home: s'està fent vell, malalt, decrèpit. Curiosament, un emperador diví sovint viu menys que un servidor normal, té menys habilitats d'armes que la majoria de generals i molts soldats. Bé, què hi ha de Déu Totpoderós. Però el blanc no és millor! En tota la història d'Europa, no hi va haver conqueridor més terrible i reeixit que Hitler. Sí, és realment un símbol de la destresa militar dels blancs! I, tanmateix, el major comandant de tots els temps i pobles, ni tan sols va poder acabar el gimnàs, obtenir una educació secundària, que és obligatòria al Japó!
  A més, Hitler no va ser acceptat a l'exèrcit, per motius de salut. Curiosament, aquest fanàtic del culte a la força, el lleó de la guerra, va resultar tan feble físicament que fins i tot a Alemanya, on hi ha un lloc militar a cada lloc, no va ser cridat com a privat. Que degradada està Europa.
  Tanmateix, Stalin, un altre dels polítics més destacats del nostre temps, tampoc no tenia estudis secundaris, era un pepita. I, curiosament, tampoc va ser reclutat a l'exèrcit, per motius de salut. Interessant, coincidències, dos enemics malintencionats no tenien estudis secundaris, no van ser cridats al servei militar per motius de salut, tenien pares de borratxos i el pare d'Hitler també va treballar com a sabater al principi!
  Aquí hi ha una coincidència tan estranya, ominosa. Goering la mà dreta de Hitler no és així. Prové d'una família d'aristòcrates, l'avantpassat de Goering va ser el diputat de l'actual governant d'Alemanya, Bismarck. Goering és un empresari, oligarca, aristòcrata i pragmàtic. També veuen possible que substitueixin el posseït Führer. Amèrica i Gran Bretanya també volen, encara que d'amagat, acabar amb Rússia, independentment del règim dominant, però volen acabar amb els comunistes, que neguen el mateix concepte de propietat privada, tant que fins i tot fan els ulls grossos davant l'enfortiment excessiu. d'Alemanya.
  Tanmateix, Alemanya és un competidor geopolític, però un competidor en el marc de les regles del joc capitalistes i aristocràtiques, i la Rússia bolxevic és absolutament aliena i hostil. Fins i tot és sorprenent que des del quaranta-un el mateix Churchill li oferís ajuda a Stalin, això amb tot el seu odi anticomunisme, tradicional i anglès a Rússia. Després de tot, Alemanya sota els vermells és un cavall de guerra enganxat al carro soviètic, i l'URSS sota els marrons és una zona partidista eterna. Al cap i a la fi, els bolxevics fanàtics no es reconciliaran i portaran a terme una llarga guerra de guerrilles, que esgotarà tant el Tercer Reich que tots els somnis de més expansió desapareixeran com un arc de Sant Martí després d'una tempesta! Rússia sota Alemanya, millor que Alemanya sota Rússia! Entenent-ho, és clar per què els EUA i la Gran Bretanya busquen una sortida a la guerra.
  Yamamoto és un pragmàtic, estava en guerra amb els EUA i la Gran Bretanya. Però aquests dos imperis van provocar el Japó imposant un embargament al subministrament de productes petroliers. Després de tot, el país del Sol Naixent no té els seus propis pous i moltes altres matèries primeres. Els japonesos estaven negociant, els nord-americans acabaven amb demandes cada cop més humiliants.
  I al mateix temps, els ianquis, provocant la guerra, no es van preocupar gens de portar l'exèrcit i la marina a la preparació per combatre. La temptació va resultar ser massa gran, encara més hi havia un bri d'esperança que Moscou estava a punt de caure i Alemanya, i els seus aliats vindrien al rescat. A més, hi havia l'esperança que els Estats Units, essent encara un país relativament democràtic, molt dependent de l'opinió pública, si la guerra s'arrossegava, no voldrien vessar sang a les illes alienes. De fet, per què un home americà normal al carrer obtindria taüts de zinc amb els seus familiars, si no estem parlant de protegir el propi territori dels Estats Units, i fins i tot pagar impostos militars força grans? Potser per això la Rússia tsarista va perdre, tenint més soldats, però el poble rus no considerava Manxúria el seu territori, i no volia pagar amb sang i suor interessos abstractes. Per desgràcia, Hitler no va prendre Moscou, en part per la falta de preparació per al dur hivern, i en part pel fanatisme característic dels bolxevics. No obstant això, no només els bolxevics, el poble rus és propens a sacrificar-se per grans objectius. Al cap i a la fi, el primer aire va ser fet pel rus Messer. Fins i tot és sorprenent que ho fes no pel bé dels houris del paradís, sinó pel bé de la Pàtria. Tot i que... Messer és en part un ximple, al cap i a la fi, és un mestre de l'acrobàcia, un inventor, un dissenyador i, per descomptat, un viu aportaria molts més beneficis a la Pàtria. Potser els Yankees no estan tan equivocats, replicant el principi: el més important a la batalla és sobreviure! Després de tot, els morts ja no poden matar!
  L'almirall Naumo va dir:
  - Ja hem esgotat més de dos terços de la munició. Les pistoles estan molt calentes, s'aboquen amb galledes d'aigua!
  Yamamoto va fer una creu amb el dit a l'aire i va dir amb veu baixa i una mica ronca:
  - Crec que les armes aguantaran l'últim terç dels obusos. Encara que no, noqueu fins al noranta-cinc per cent.
  L'almirall Naumo es va arronsar d'espatlles i es va eixugar la suor del front.
  - Val la pena donar el millor el primer dia?
  Yamamoto va tancar els punys.
  - Costos! És clar que val la pena! Vam agafar els russos per sorpresa, com va ser el 1904, els alemanys el 1941, però Stalin castigarà severament el comandament i això no tornarà a passar. Per tant, cal utilitzar el fet que la cua del drac es va adormir. De fet, entenc Stalin, la guerra amb Alemanya va absorbir la seva atenció fins a tal punt que va deixar de tenir cura de l'Extrem Orient. I el seu seguici sense líder té por de prendre la iniciativa. Aquí hem perdut el nostre cop. Així com els americans. Era obvi per a tothom que l'assumpte s'estava preparant, els núvols s'agrupaven, els trons aviat cairien, però...
  Naumo va tocar l'empunyadura de l'espasa samurai que penjava al cinturó, o com també s'anomena comunament katana:
  - Els russos sempre actuen tard! La guerra no serà massa llarga i arribarem als Urals.
  Yamamoto va aixecar els ulls al cel.
  "Que els déus ens ajudin en això, però no ho crec!" Aprenen ràpidament, Khalkhin Gol va demostrar que el nivell dels russos és més alt que durant la guerra de 1904-1905. A més, us explicaré un secret. El nostre agent secret a Vladivostok va ajudar una mica que l'artilleria costanera bastant poderosa no tenia obusos i l'avió no va poder enlairar a temps. Aquesta és la guerra secreta.
  Naumo es va sorprendre:
  - I on miraven SMERSH i l'NKVD?
  Yamamoto va riure, sacsejant els dits.
  "Els pitjors quadres de Rússia serveixen aquí a l'Extrem Orient, els que tenen por de morir al front soviètico-alemany lluiten per Vladivostok. Per tant, aquí és molt més fàcil trobar un traïdor o un ximple a la part superior, així com una persona egoista. I l'NKVD està tan acostumat a revelar conspiracions imaginàries que ja no nota traïdors reals. Així que és molt possible treballar. Per cert, si diversos generals es van posar al costat dels alemanys, malgrat que les seves famílies, familiars i amics estan amenaçats d'execució per això, és molt possible subornar algú de la part superior. O utilitzeu-lo a les fosques, que és encara millor. Així que hem fet molta feina. Els japonesos ens caracteritzem generalment per la minuciositat a l'hora de pensar les operacions militars i tenir en compte totes les petites coses.
  Naumo va fregar l'empunyadura de la seva katana.
  - Dret! Però la vergonya de Khalkhin Gol evoca una sensació d'amargor i una forta molèstia! Com podríem...
  Yamamoto va consolar:
  - Hi havia més manxos que japonesos, i en general és impossible guanyar tot el temps. He de tenir en compte que, tanmateix, no les millors unitats van lluitar al nostre costat, i els russos tenien un gran avantatge en aviació i tancs.
  Naumo va mig dibuixar la seva katana.
  - No estem justificats! Un samurai mai es referirà a una fulla apagada i un cavall cansat, molts enemics i una arma feble!
  Yamamoto va corregir:
  - Samurai és clar que no, però un home malauradament sí! La gent tendeix a equivocar-se!
  Yamamoto es va distreure i va cridar alguna cosa a les canonades, i després va continuar:
  - Un samurai mai es doblarà! Va a ram i contra corrent.
  Naumo va assentir.
  - Realment! Però vam lluitar contra els EUA i el Lleó Britànic.
  Yamamoto va colpejar la timonera amb el dit.
  - Sí! És cert, però els EUA van ser colpejats a les dents, Gran Bretanya va perdre les seves colònies i Alemanya va tenir problemes. Volíem retirar tantes forces com fos possible de l'oest de Rússia per tal de facilitar que la Wehrmacht passi a l'ofensiva. El cop estava previst pel maig, quan les carreteres s'estaven assecant, però els americans ho van impedir.
  Naumo va dibuixar la seva katana i la va tallar a l'aire:
  - Mort als EUA! Sempre interfereixen amb el Japó.
  En Yamamoto va somriure amb sorna.
  - No sempre, és clar, per exemple, quan vam lluitar per primera vegada amb Rússia, els ianquis ens van ajudar molt amb els préstecs, així com amb el subministrament d'armes. Més de la meitat de la nostra flota es va fer amb els diners dels Estats Units i la Gran Bretanya, i a les seves pròpies drassanes. Així que Amèrica no sempre és dolenta, però no en aquest cas.
  Naumo va preguntar sorprès:
  - I per què?
  Yamamoto va condescendir a explicar:
  - Un estol de bombarders de llarg abast va irrompre a Tòquio i va donar un cop insidios a la capital, utilitzant bombes de napalm. Centenars de cases de fusta van cremar, i l'emperador va ordenar a qualsevol preu allunyar la zona de control de la capital. I, en primer lloc, capturar el complex de combat de bases americanes a l'arxipèlag de Midway, més proper als esquelets japonesos. I ho hem aconseguit!
  Nauma va agitar la seva espasa en l'aire:
  Encara hem guanyat!
  Yamamoto va interrompre:
  - Entre els blancs també n'hi ha intelЈligents! No és d'estranyar que l'emperador, al seu despatx, va posar un bust de Napoleó. Però hi havia un altre Cèsar, deia: és més difícil mantenir el vençut que guanyar. En aquest cas, això ens aplica en primer lloc. Nauma va reproduir la figura vuit amb l'espasa:
  Entenc amb la ment, però amb el cor!
  Yamamoto es va aixecar i va donar una palmada a l'espatlla del seu company.
  - Sí, no us molesteu, en aquest cas marxem per tornar. Derrotarem l'URSS i tornarem a tirar als EUA i als britànics, però ja juntament amb els alemanys i la pasta.
  L'almirall Nauma, amb un moviment quasi imperceptible, va amagar la katana dins la seva beina i, tot xiuxiuejant, va xiuxiuejar:
  - El futur és bo, però el present és millor! Escolteu als portaavions, tot el subministrament de bombes s'ha esgotat, i a...
  Yamamoto va ordenar breument:
  - Vine a coberta i mira al teu voltant, en mitja hora donarem la volta i marxarem cap a la nostra base més propera.
  Nauma va xiular pel nas:
  - Escolta el comandant!
  L'almirall va saltar, aguantant la porta per evitar que tanqués. Abans que els seus passos s'atenuessin, una ombra es va lliscar per la porta, ella va caminar de puntes i va llençar la coberta.
  
  QUÈ HAURI D'HAVER SER REALMENT!
  Una altra història en què no hi va haver cap atac terrorista l'11 de setembre de 2001. L'atzar va intervenir. Tenint informació operativa que els islamistes de Bin Laden estan preparant atacs terroristes als Estats Units, tots els presumptes islamistes van ser simplement expulsats d'Amèrica. I l'atac no es va produir. I després de l'assassinat d'Ahmad Shah Massoud, els talibans van començar a aixafar l'Aliança del Nord. I Vladimir Putin va ordenar atacar els talibans per evitar la derrota completa dels aliats a l'Afganistan.
  Primer, és clar, els bombardejos. I llavors les forces terrestres de Rússia van començar a ser transferides a l'Afganistan. Vladimir Putin encara és relativament jove, cap calent i vol ser famós. Venjar-se de la vergonyosa derrota de l'URSS a l'Afganistan.
  I la guerra, que va començar l'octubre de 2001 amb el bombardeig de posicions i bases dels talibans, es va convertir gradualment en un conflicte a gran escala. A més, Occident i el món islàmic no van dubtar a ajudar els talibans i Al-Qaeda. I la guerra va agafar un caràcter molt prolongat.
  I ara Snezhana lluita a l'Afganistan amb l'últim tanc T-95. S'acosta la tardor del 2012. Vladimir Putin va tornar a ser president. I es va donar l'ordre d'acabar amb la guerra que fa més de deu anys. I en particular al final per atrapar o matar Osama bin Laden.
  La Snezhana, l'Alice i l'Anzhelika lluiten juntes en un tanc. Des del seu cotxe disparen als moltahidins.
  La Snezhana prem els dits dels peus nus sobre els botons del joystick. Colpeja l'enemic i crida:
  - Un soldat pot ser un cérvol ingenu, però no es convertirà mai en una llebre covarda si no el munta un polític porc!
  
  Alícia, disparant, també confirma fàcilment:
  - Un soldat pot arribar al rang d'àguila, si el polític porc no el rebaixa a una oca!
  Angélica, amb un enginy salvatge, prement els dits dels peus nus sobre els botons del joystick, va afegir:
  - Els porcs-polítics no són companys de guerra, sobretot si són falcons!
  Així, les noies es van dispersar a fons. I el seu tanc va revolotejar i va aixafar tots els mujahidins que es van trobar pel camí. I va aixafar amb erugues, i va gargotejar des de les metralladores.
  Snezhana va assenyalar:
  - Un soldat que mor al camp de batalla no mor per sempre, la seva ànima està en la glòria immortal, un polític que envia un guerrer a la seva mort, un home mort a la vida, perquè els porcs no tenen ànima!
  Alícia, abocant plom i pluja d'urani sobre els mujahidins, va xiular, mostrant les dents:
  - Els polítics governen l'exèrcit, intentant rugir com els lleons, però en realitat només s'escolten els lladrucs dels gossos i els grunyits d'un porc!
  L'Angèlica va prémer el botó del joystick amb el taló nu, ardent de foc i va emetre agressivament:
  - Sovint, un soldat s'arrisca el cap per culpa dels pessics de porc dels polítics, sigui el que passi!
  Snezhana també va colpejar l'enemic, el va aixafar, enderrocant com un colador donant:
  - Un soldat pot ser una oca justa, mentre segueix sent una àguila, i un polític una guineu virtuosa, amb l'essència d'un porc!
  L'Alícia va riure i va afegir, mostrant les seves dents nacrades:
  - Un soldat, encara que de vegades una oca, però les plomes volen constantment d'ell, i un polític porcs, però l'aigua és com l'aigua d'una oca d'ell!
  Angelica va colpejar, pressionant els dits dels peus nus sobre els botons i va xisclar:
  - El soldat llaura com un cavall, i el general de vegades només toros!
  Snezhana també va prémer la palanca amb el taló nu, va aixafar l'enemic i va xiular:
  - A la guerra, els soldats moren sobretot -no tots són nobles, però tots els herois, i els polítics recullen els fruits- no són intelЈligents, sinó tots canalla!
  Alícia, amb els seus dits nus de cames elegants, va prémer els botons del joystick, va tallar l'enemic i va xisclar:
  - Un soldat és un gall de lluita del qual volen plomes, i un polític és una urraca bastarda buida, que emet diarrea verbal!
  Angélica amb una excitació salvatge va prémer el botó del joystick amb el mugró escarlata, va tallar els fantasmes i va donar:
  - Un soldat no té temps per rentar-se, però fa olor de noblesa, i un polític, per molt que et banyis, regala una cabra, i diarrea verbal!
  Snezhana va respondre amb un somriure, també va prémer el botó del joystick amb el mugró robí i va tallar els mujahidins:
  - Un soldat es polia les botes amb cera, i un polític es renta les mans de fets bruts!
  L'Alice va riure i va notar prement el botó del joystick amb un mugró de maduixa:
  - Un soldat rep premis per gestes molt poques vegades, un polític posa un porc als soldats tot el temps!
  Angélica, dirigint un foc molt ben dirigit als fantasmes i segant-los com un conreador, va grunyir:
  - El soldat sempre té gana per falta de carn, tot i que el polític regularment li posa un porc i li penja fideus a les orelles!
  Snezhana va mostrar les dents disparant als moltahidins. Els va aixafar prement els botons del joystick amb els dits dels peus nus, però al mateix temps va arrossellar:
  - D'un conjunt de vitamines i verdures, un soldat obté només mostassa i pebre dels discursos dels polítics, i el tercer porc fresc de la carn, i el tercer només un forat de donuts!
  L'Alice va riure i va colpejar, prement els botons del joystick amb el seu taló nu i rodó:
  - El soldat fa l'ordre, el general dóna ordres, el polític que vessa diarrea verbal només embruta els uniformes dels soldats!
  Angélica estava més que d'acord amb això, tallant les cues de nombrosos militants a l'Afganistan:
  - Un soldat de vegades té por, però no té por, un polític s'arrossega constantment, però només la seva llarga llengua s'estén per atacar!
  Snezhana va assenyalar amb agressivitat, disparant als soldats afganesos que avançaven sobre ells, fent servir el seu taló nu:
  - L'uniforme d'un soldat no es fa malbé per la brutícia de la trinxera, sinó per les llengües dels polítics que són constantment porcs!
  Alícia va afegir amb gran emoció, fent l'ullet dels ulls de safir i aixafant els mujahidins:
  - La bala no agafa un soldat, el foc no crema i el guerrer no s'ofegarà a l'aigua, però s'arrisca a sufocar-se amb la diarrea verbal dels polítics que l'han enviat a la matança!
  Angélica va afegir, prement el botó del joystick amb el mugró de robí i arrossegant mentre segava els mujahidins:
  - Matar un soldat no és un botxí, un polític que promet la vida celestial no és un àngel!
  I el tanc del disseny letal rus va aixafar els dushmans afganesos, inundant-los amb petites bales amb nuclis d'urani.
  Snezhana va assenyalar, tallant els nombrosos i pressionants moltahidins de l'Afganistan.
  - Déu permet que la guerra identifiqui els més valents per al cel, i la intriga política faci sortir els més dolents per a l'infern!
  L'Alice es va adonar de manera agressiva, fent fora els dushmans que s'enfilaven com un gripau sobre les rampes, xiulant:
  - Existeix la foscor perquè es vegi la brillantor de la llum, un polític vil per destacar gent noble que està exposada!
  Angélica va estar d'acord amb això, exterminant els enemics i atacant els moltahidins:
  - Un polític és un porc gros que no s'alimenta amb llard, sinó amb sopa amb un gat, i fideus per a les orelles!
  Snezhana va comentar amb agressivitat, disparant contra els fantasmes i erigint munts de cadàvers:
  - Un soldat no hauria de ser una llebre, les victòries no arriben als covards, un general no hauria de ser un porc: els mateixos grassos poden fer barbacoa!
  L'Alícia va estar d'acord amb això de bon grat, segant els enemics, com si tragués encenalls d'un arbre:
  - El soldat també té por de la mort, però la por a ofegar-se en la merda política el porta a la primera línia, lluny dels porcs de darrere!
  Angélica, disparant als dushmans i controlant els canons del tanc amb els dits dels peus nus, va xisclar:
  - No tingueu por de perdre el cos a la guerra, perquè l'esperit és immortal, però heu de tenir por de subordinar l'ànima a un polític, així que els porcs al poder maten el millor!
  Snezhana, gargotejant agressivament als moltahidins, va tallar el xeic àrab que va lluitar al costat dels militants afganesos i va ronronear:
  - És fàcil perdre l'ànima, encara és més fàcil perdre el cos, però donant la vida per la Pàtria adquireixes el record etern més valuós de les persones, la immortalitat en el cor del Déu Altíssim!
  Alícia va declarar, fent l'ullet, enviant petxines a l'enemic amb els seus dits nus de cames gràcils:
  - Un soldat, havent perdut el seu cos en la batalla, guanyarà la memòria eterna, un porc polític a la rereguarda, es condemna a la vergonya eterna!
  Angelica va comentar amb agressivitat, tallant els mujahidins i fent servir mugrons escarlata quan disparava:
  - El cos es desgasta amb els anys, però l'heroisme dels caiguts en les batalles no s'esvaeix en segles!
  Snezhana, tallant els soldats atacants de l'Afganistan i amuntegant munts de cadàvers, es va adonar:
  - El cos d'una persona és per un temps, l'ànima és per sempre, el soldat no deixarà de servir la Pàtria, el general cridarà, el polític s'enfilarà, però el Senyor Déu no netejarà l'univers del mal!
  
  Alícia, escrivint als fantasmes que avançaven per tots els costats i segant-los com una falç d'orelles, va dir:
  - Dels trets de les armes li posa les orelles, dels dolços discursos dels polítics sords consciència i un sentit d'esperança!
  Angelica va assenyalar, eliminant els mujahidins, que estaven pujant tan activament a les posicions de les tropes russes, i va dir:
  - El depredador més gran no és un ós polar, sinó un porc polític amb ànima negra!
  Les noies van apagar els mujahidins tot el dia, però es van quedar sense equip de combat. I van tornar a la base. Allà van reposar i reposar el subministrament de bales: petites, però cares i amb un nucli d'urani. Així com tipus especials de petxines que han augmentat el poder letal.
  I el 4 de novembre de 2012, just a temps per a unes vacances a Rússia, es van tornar a precipitar contra els dushmans del tanc T-95, intentant guanyar una gran victòria.
  Snezhana, dirigint foc ben apuntat, fent servir els dits nus, les cames cisellades, noqueant els militants, va assenyalar:
  - Un polític és un depredador carnívor, però un carronyer, i del seu fem, les roses no creixen, sinó que només s'esvaeix l'estat d'ànim!
  Alícia, donant cops a l'enemic, fent servir els seus dits nus i tallant els oponents, va assenyalar:
  - Un polític sovint té les dents podrides i porta per darrere de la boca, i el desodorant de l'eloqüència no amagarà els excrements verbals!
  Angélica va colpejar l'enemic, utilitzant també les seves cames nues i cisellades, i va arrossellar:
  - El polític és un llop amb dents postres, però amb una llengua molt llarga, que és molt de porc!
  Snezhana va disparar un esclat mortal contra els fantasmes afganesos i va exclamar alegrement:
  - El fet que un polític fiqui la llengua a les butxaques dels votants no és tan dolent, pitjor és que s'extreu al màxim!
  Angélica, disparant contra els militants afganesos i noquejant-los brutalment sense pietat, va assenyalar, segada amb esclats d'urani:
  - No fa tanta por si un polític treu cèntims de la butxaca dels votants, pitjor és quan hi posa un porc!
  L'Alícia també va colpejar, prement el mugró escarlata al botó del joystick i, mostrant les dents, va comentar amb gust:
  - Un soldat pot esclatar a llàgrimes de tota l'ànima després de perdre els seus companys, un polític sense ànima només pot vessar llàgrimes de cocodril!
  El tanc T-95 U era el model més modern, amb una gran oferta de cartutxos i altres tipus de cartutxos. Les noies van lluitar bé, però la guerra a l'Afganistan va continuar ardent.
  La guerra ha començat i les noies mostren la classe més alta de les seves acrobàcies. I demostren exemples de realitats victorioses.
  I són molt agressius.
  Snezhana va colpejar els mujahidins, va eliminar la seva massa amb els dits nus dels peus i va xisclar:
  - El polític té palas i rasclets als cèntims dels votants amb l'ajuda de la llengua, buidant les butxaques perquè hi hagi un lloc on enganxar un porc!
  L'Alícia, gargotant sobre dushmans i actuant amb una excitació salvatge, va mostrar les dents i va assenyalar:
  - Els polítics són eloqüents en les promeses, però estan lligats a la llengua quan es tracta d'excuses per no complir!
  Angélica, eliminant els mujahidins que venien de tots costats, com paneroles enganxoses, va assenyalar:
  - El polític té la llengua flexible, però els votants tenen un os dur a la gola!
  Snezhana va continuar tallant els mujahidins amb dolls de bales d'urani, eliminant-los com els grans de les espigues, assenyalant:
  - La política és un hospital psiquiàtric complet, una pera creix en un salze!
  L'Alice va disparar un obús d'alt explosiu contra els dushmans de l'Afganistan, noquejant-los amb força i xiulant:
  - Un soldat necessita salut bovina, i la ment no hauria de ser ovella, perquè els porcs no llaurin!
  Angelica, continuant disparant als oponents i demostrant una precisió virtuosa, va assenyalar:
  - És bo tenir les cames juguetones al camp de batalla, però no t'has d'ajupir al nivell d'una llebre, per no ser devorat per una guineu i enfadat per un porc!
  Snezhana va gargotejar a l'enemic com si aboqués pluja de plom i urani, i va xisclar:
  - Una dona, havent de convertir-se en euga, tampoc ha de ser cap castrada en la seva ment, sinó un home llaurarà, i quedarà enganxada fins a la crinera!
  L'Alícia, disparant als fantasmes que s'enfilaven, amb les barbes que revolotejaven, tant grises com negres i vermelles, va rugir:
  - Boca no és la dona amb cara d'euga, sinó la que es deixa llaurar per un porc!
  Angélica va acceptar confirmar-ho, eliminant les hordes d'atacant militants afganesos, amb un rugit:
  - Si et deixes llaurar per un porc, portaràs un collar mentre la ment segueixi sent una ovella!
  Snezhana va fer caure ràpidament el túmul dels mujahidins i va xisclar:
  - Un polític pot llaurar no només amb ment d'ovella i cervell de gallina, si és un porc amb astúcia de guineu i enginy d'eriçó!
  I riure, mostrant la seva llarga llengua rosa.
  Aquí la noia torna a colpejar els seus oponents amb els dits dels peus nus.
  L'Alícia va colpejar els mujahidins, li va tallar el cap, es va perforar l'estómac amb un esclat i va xisclar:
  - El polític parla amb rotunditat, però dels seus discursos al barri, fins i tot una bola rodant, excepte que només hi interfereixen les coques de porc!
  Angélica va riure i va enviar una càrrega letal i destructiva a l'enemic, va grunyir:
  - Si un polític enganxa el musell al votant, el poble definitivament es quedarà sense un cèntim!
  Snezhana va observar amb enginy, mostrant les dents, que brillen més que les perles als raigs del sol:
  - Permetre que un polític fiqui la llengua a una cartera, et quedes amb el nas folrat d'un porc, i sense pantalons!
  L'Alícia, disparant als fantasmes, fent servir els seus dits nus, va agafar i va repartir amb enginy:
  - La llengua llarga d'un polític és com un llaç al coll, només que tu la pots llançar no donant cops de peu, sinó amb una ment aguda i enginy!
  L'Angèlica, atacada contra els mujahidins amb un esclat de bales d'urani, en va fer caure un bon nombre i va xisclar:
  - El llenguatge del polític, com un llaç, aguantarà el coll de bou, si el votant té ment d'ovella!
  Snezhana va assenyalar amb agressivitat, fent l'ullet als seus homòlegs. I al mateix temps continuar disparant amb molta precisió als dushmans:
  - La llengua d'una dona li acaricia les orelles, un polític té una picada verinosa que li degota verí al cervell!
  L'Alice va notar, tallant els fantasmes que l'atacaven, que s'enfilaven com formigues a una destral:
  - El polític està degotant pluja daurada de promeses electorals al cervell dels votants!
  Angélica, donant cops als mujahidins, fent servir els seus elegants peus nus, va assenyalar:
  - En política hi ha una sequera constant per al compliment de les promeses electorals, però, en canvi, el discurs s'estén constantment, i goteja als cervells!
  Snezhana, llançant raigs de flames dels llançaflames i cremant vius els moltahidins, va assenyalar:
  - A un polític com un ós li encanta la dolça mel dels discursos, però en comptes d'hibernar fa porcs tot l'any!
  L'Alice també va confirmar, fent l'ullet amb fervor a les noies i exterminant agressivament els fantasmes:
  - Si us agrada escoltar els discursos melosos dels polítics, us arrencaran tres pells com un ós!
  I amb els dits nus dels peus, aquesta encantadora rossa prem els botons del joystick.
  Angélica es va adonar, fent l'ullet agressivament, mostrant les seves dents nacrades i eliminant els fantasmes:
  - El tilЈler té mel fragant, i la mel de la boca dels polítics, encara que el tilЈler sòlid, és sufocant!
  Snezhana va colpejar el tanc atacant dels moltahidins. Al mateix temps, és clar, va fer servir els dits dels peus nus i va rugir:
  - Un polític, com una guineu, sovint és astut, de vegades diu la veritat si és rendible, però al mateix temps aconsegueix fer-ho malbé fins i tot amb el seu propi detriment!
  L'Alícia la va agafar i la va colpejar amb l'ajuda dels mugrons escarlata del seu pit i va arrossellar amb un somriure de dents que brillava com un mirall:
  - La política és un lloc on sempre s'aconsegueixen fer la merda, només el votant escombra de vegades la merda amb el corrent sagnant de la revolució!
  Angélica va tornar a riure, i va mostrar les seves dents de perla en un somriure de piranha, i ella era una noia de cabells vermells, va assenyalar:
  - La paraula polític i la paraula decent, es combinen només amb l'addició del tercer - bastard!
  Snezhana va arrossellar, aixafant nombrosos mujahidins, noquejant-los com les ulleres d'un franctirador, i sense oblidar-se de arrossellar:
  - Un polític de caràcter pot tenir tot menys consciència i honor, però es disfressa a consciència, encara que deshonestament!
  L'Alícia també va afegir enginyosa, els seus ulls brillants de safirs i els seus dits nus sorprenentment àgils:
  - El polític promet muntanyes d'or al cel per ilЈluminar-se com una estrella, només que no dóna llum daurada, amb tal lluminària, el votant no esperarà l'alba!
  Angélica també va continuar molt enginyosa, aixafant els mujahidins. Al mateix temps, la bellesa utilitzava els mugrons robí dels seus pits. I ho va fer molt bonic.
  I va tornar a udolar, com una serra amb una pipa pelada:
  - El polític té més màscares que les estrelles del cel, però totes són només per facilitar que el polític guineu sigui més fàcil!
  I el tanc va continuar lliscant i revolotejant, tombant i cremant els militants. Les baralles eren gairebé unilaterals. Però Rússia encara va patir pèrdues. I cada cop eren més.
  Encara hi ha anys que han passat... Ha arribat l'any 2018... I la guerra a l'Afganistan continua i no vol frenar. I molts soldats ja han estat enterrats.
  Snezhana i Mirabela disparen contra les posicions dels moltahidins des d'un avió d'atac. I són exterminats agressivament. I els boscos cremen en massa. Volades del Tornado funden muntanyes.
  La guerra continua.
  Snezhana comenta amb una rialla:
  - El polític és en part guineu, en part llop, en part elefant en una botiga de porcellana, d'alguna manera una llebre covard, però de fet un porc complet!
  Mirabela va enviar un coet amb una força mortal amb l'ajuda dels seus dits nus, va assenyalar:
  - Al polític li encanta batre l'aigua en un morter amb la llengua, una ocupació inútil per als votants, però que aporta ingressos al polític en forma d'escuma de conversa!
  Després d'aquestes paraules, les noies van començar a riure i a mostrar les dents. I fer l'ullet l'un a l'altre.
  I enviar coets als rierols, i trencar muntanyes en runes. I cantant:
  - Es va donar l'ordre d'arrasar el poble a terra,
  Volades de tornados calen foc a les muntanyes...
  Es pot veure que algú ens ha volat la targeta,
  Bé, a la merda amb aquestes converses!
  I amb els talons nus, les noies tornen a enviar la força mortal del coet i destrueixen les posicions dels dushmans.
  La guerra encara continua... I no hi ha final a la vista. El moviment contra la guerra creix a Rússia. Tothom vol acabar-hi. Però el president Putin és tossut...
  Així, mentre el rus lluita, i és evident que ens esperen moltes més aventures interessants.
  
  L'OBSESSIÓ DE GENGHIS KHAN
  Genghis Khan estava obsessionat amb la idea de la immortalitat per a ell mateix. I no només la por els va impulsar. El gran mongol va comprendre que després de la seva mort, nombrosos fills i néts rosegarien en la lluita pel poder, i el gegantí imperi es dividiria en diverses parts i cauria en decadència. Era evident com la conquesta dels mongols per part d'Alexandre el Gran era fràgil.
  Quant costa Mongòlia? Què poden fer per mantenir-ho tot? Necessitàvem un imperi especial...
  Genghis Khan volia la vida eterna, i milers de missatgers arreu del món buscaven l'elixir de la vida eterna, o alguna cosa semblant.
  Però un dels missatgers de Genghis Khan va lliurar l'artefacte "Mirror of the Irbis". Contenia un poderós geni que va acceptar concedir a Gengis Khan la vida eterna. Però cada any, noranta-nou verges han de ser sacrificades a l'esperit diabòlic. I va ser un preu tan alt per a la immortalitat de Gengis Khan.
  Però el geni va complir la seva paraula i la joventut va tornar a Gengis Khan. Després d'haver completat la conquesta de la Xina, aquest comandant va anar a l'Índia. Aquesta vegada els mongols es van desplaçar i van poder conquerir aquest meravellós i càlid país. Llavors Genghis Khan va anar a Bagdad i també el va capturar, matant gairebé tots els homes.
  A més, els mongols van conquerir l'Orient Mitjà i la regió del Volga.
  Començava una gran campanya contra Rússia... En aquest cas, l'exèrcit dels mongol-tàtars encara era més nombrós i millor equipat. I van poder capturar Novgorod, després d'haver-lo dominat per tempesta.
  També es va conquerir la Rus de Kíev. I llavors les multituds de mongols es van abocar a Europa.
  Aquesta vegada, l'imperi tenia més força i millor tecnologia. I van derrotar tant els hongaresos com altres rati cavalleres. Van agafar tant Viena com Berlín, i van arribar a Itàlia, capturant-la també. També vam arribar a les terres dels francs. París també va ser presa.
  I llavors les hordes es van moure, arribant a l'últim mar. Després un viatge als Pirineus i la presa d'Espanya. I després passar a l'Àfrica. Per començar, amb la conquesta del nord del Continent Negre. Però aleshores els mongols es van traslladar al sud al llarg del Nil i a través del desert.
  Així, es van capturar totes les terres de la ruta terrestre de l'hemisferi est.
  Però no va acabar aquí. Els mongols van construir una flota i van conquerir cada cop més nous territoris...
  Els indis van intentar resistir, però van ser parcialment massacrats, i alguns van morir de malaltia. Els supervivents van reconèixer l'autoritat dels mongols.
  En resum, a finals del segle XIII, va sorgir un imperi mongol mundial, dirigit per Gengis Khan.
  En ell, s'havia manllevat gran part de la gestió de la Xina i alguna cosa de l'Antiga Roma. Es va començar a construir un sistema piramidal de poder, un país colossal i l'administració de sàtrapes. Així, va sorgir un sistema especial i centralitzat a escala global.
  També es van desenvolupar la ciència i la medicina. Es van fer moltes coses per a la gent en el desenvolupament de l'agricultura i l'artesania. Els pobles del planeta Terra es van barrejar cada cop més. I va néixer una nova societat.
  En el futur, tots els habitants de l'imperi van rebre la ciutadania i l'esclavitud va desaparèixer.
  I finalment, l'era de l'expansió espacial ha començat. Genghis Khan tenia poc poder sobre un planeta i en volia molt més.
  I encara cada any noranta-nou verges eren sacrificades a la Deïtat infernal.
  I van ser seleccionats per un lot especial. Les noies eren de diferents nacionalitats i espècies. I caminaven tan descalços amb faldilles blanques curtes i una tira fina de tela al pit.
  La població de l'imperi de Gengis Khan és de milers de milions de persones. I ja hi ha assentaments a la Lluna, i naus estelЈlars han aterrat a Mart i Venus. Inventa científics i coets de fotons capaços d'accelerar a la velocitat de la llum.
  I al mateix temps, sacrifiquen a l'esperit infernal que Genghis Khan es va mantenir per sempre jove i saludable.
  Vladimir Rybachenko, un noi valent i musculós de tretze anys, no va aguantar això. Sobretot quan la seva germana va ser escollida com a víctima. I un noi de tretze anys va decidir venjar-se de Gengis Khan.
  Però què pot fer ell sol contra tot un exèrcit? I com vèncer el monstre?
  El nen va decidir consultar amb la bruixa. I es va endinsar en el bosc dens, penjant les sabatilles esportives a un pal.
  El nen va caminar pel camí i va cantar;
  Els guerrers de la foscor segurament són forts,
  El mal governa el món sense saber el nombre...
  Però vosaltres, fills de Satanàs...
  No trenqueu el poder de Crist!
  Tanmateix, la religió del cristianisme està prohibida. I tothom té un sol Déu: el mateix Genghis Khan!
  Bé, i tal Deïtat, com el seu cavall. Tanmateix, els cavalls, a diferència de Gengis Khan, són mortals i canvien a mesura que envelleixen.
  Vladimir Rybachenko camina, donant cops als peus del nadó. I llavors un tigre de dents de sabre amb sis potes va sortir a trobar-lo. El bosc aquí no és senzill, sinó màgic.
  El nen es va inclinar davant l'enorme, com un elefant només una bèstia més llarga i va preguntar:
  - Deixa'm anar a la bruixa?
  L'enorme tigre amb dents de sabre va respondre amb un rugit:
  - Contesta tres preguntes - després et deixaré entrar!
  El nen Vovka va preguntar amb un somriure:
  - I si no responc?
  El tigre amb dents de sabre va bordar:
  "Llavors ho destrossaré!"
  Vladimir Rybachenko va comentar lògicament:
  - No poden passar dues morts, no es pot evitar una!
  El tigre amb dents de sabre va bramar:
  - De què té por la persona més valenta i l'últim covard no es moca el bigoti?
  El nen va posar el puny a la barbeta del nen. Bé, és un misteri. De debò què? Potser la mort?
  Vladimir Rybachenko va cantar:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  No tenim por de la mort al camp de batalla...
  Perquè la Santa Pàtria lluitarà,
  I fins i tot morirà guanyarà!
  El tigre amb dents de sabre va rugir agressivament:
  - Llegiràs poesia o respondràs preguntes!
  El nen volia tirar el tigre: on és la teva consciència, però aleshores se li va adonar i el nen va exclamar:
  - Consciència! Fins i tot la persona més valenta té por de la consciència!
  El tigre amb dents de sabre va assentir de mala gana i va confirmar:
  - Un - zero al teu favor! Bé, què passa amb l'altra pregunta.
  El mastodont va girar i va grunyir com un monstre:
  - Qui és la més bella del món?
  El nen va colpejar el peu descalç i es va girar. La pregunta és realment la més difícil. Però la resposta està al meu cap!
  Vladimir Olegovich va dir:
  - No hi ha veritat més justa, la veritat de qualsevol mentida és més bella!
  El tigre amb dents de sabre va tornar a grarrucar amb disgust:
  - Així és, cadell... Veig que ets només un súper lluitador! D'acord, anem al tercer enigma.
  El nen va assentir amb el seu brillant cap.
  - Anem!
  El tigre amb dents de sabre va bramar:
  - Quin és el més ràpid del món!
  Vladimir es va arronsar d'espatlles. Volia dir que el fotó. Però, per què vaig recordar que els científics estan desenvolupant ultrafotons per volar a velocitats superluminals. Sí, això no és el que necessites. I els gravitons sembla que es mouen més ràpid que la velocitat de la llum.
  Vladimir Oleg es va colpejar el front amb el puny i va respondre:
  - El pensament d'una persona és més ràpid, i més ràpid que qualsevol raig!
  El tigre amb dents de sabre va esclatar a riure, i va somriure amb les dents va respondre:
  - Lògicament! Ets jove, tens tres zero a favor! Pots anar!
  El nen remant amb els peus descalços per la carretera de maons grocs, tarareant...
  I en el silenci de les muntanyes i les altures estrellades,
  A l'onada del mar i el foc furiós...
  I en furiós, i furiós foc!
  I el nen saltarà i trencarà la llamborda amb el peu nu. Però és bastant dolorós.
  El nen va grunyir:
  - Quin dolor, quin dolor - l'imperi de Genghis Khan - cent - zero!
  Aleshores va pensar, què passaria si el Gran Superemperador Genghis Khan mor? Beneficiarà a la humanitat? Després de tot, a l'imperi mundial, la gent viu bé. Tothom té feina, i tothom està ple, no hi ha epidèmies, han desaparegut moltes malalties, fins i tot s'ha vacunat el càncer. La mortalitat és baixa, fet que fins i tot va imposar restriccions a la natalitat. Gairebé tothom té cotxe. La tecnologia ha evolucionat, després tots tres dies a la setmana! I la indústria de l'entreteniment és gran. I la gent ha visitat tots els planetes del sistema solar, i ja a Mart hi ha les primeres ciutats.
  El nen Vovka Rybachenko cantava;
  El sol brilla damunt nostre
  No la vida, sinó la gràcia...
  Als que són responsables de nosaltres
  És hora d'entendre
  Als que són responsables de nosaltres
  És hora d'entendre!
  Som nens petits
  Volem caminar!
  Però ara els seus talons nus van començar a cremar-se una mica. El maó groc està calent. Però no pots portar sabates: els nens poden caminar pel camí groc o descalços, o amb sabates màgiques. Aquestes són les regles del bosc màgic. I sense màgia, no pots salvar la teva germana.
  El nen aguanta, i fins i tot mostra les dents... És un autèntic pioner que no es doblega.
  El nen va pensar distreure's dels maons que li miraven els talons, és per això que els mongols van poder conquerir el món sencer? Que tots són més forts o més intelЈligents? I per què la immortalitat va ser a Genghis Khan, que abans havia comès crueltat.
  Bé, és clar que ara no. Hi ha lleis que es suavitzen de generació en generació. Per exemple, es va abolir la pena de mort brutal. Aleshores, l'ús de la tortura i el càstig corporal és limitat. Per exemple, els nens de les escoles encara reben cops amb pals als talons nus per mala conducta. Però els cops els fa un nen de la mateixa edat i pes que tu, i un pal amb plàstic és flexible i elàstic. Aporta dolor, però no paralitza les plantes dels nens.
  Encara que els nens encara reben cops als talons i les natges a les escoles, però no sovint. De vegades només ho posen en un racó.
  La pena de mort també s'ha tornat poc freqüent. I normalment es fa en públic. Però no són executats massa sovint.
  Encara que Vladimir va veure com tres noies eren penjades. Van anar al cadafal amb faldilles blanques molt curtes i pits amb prou feines coberts per un fil de tela. I, per descomptat, descalç.
  Les dones i els menors solen ser executats descalços i gairebé nus. I els homes adults solen ser executats a l'interior. Els nens també són executats públicament amb finalitats d'intimidació. A més, l'execució es mostra en pantalles a color i els escolars l'han de veure. Però això és cada cop més rar. La delinqüència cau. Les tecnologies estan desenvolupant-se, i és molt més difícil que una persona que ha comès un delicte eludir la responsabilitat.
  Vladimir Rybachenko finalment va sentir que la calor dels maons estava disminuint.
  El nen cantava amb alegria:
  - Les pistes recorren la corba,
  Nois descalços...
  Cansat d'enterrar cavalls
  Vull burlar-me de la meva felicitat!
  I el nen va agafar:
  - Va patinar! Ha anat a algun lloc!
  Em va portar!
  I davant del nen hi havia una barraca amb potes de gallina. Gran i bonic. Ella només es va posar enrere al nen.
  Vladimir Rybachenko va cridar agressivament:
  - Cabana, cabana, gira l'esquena al bosc, davant meu!
  La barraca va girar... Es movia amb facilitat i sense cruixir. La porta es va obrir i una noia va sortir. I una rossa natural tan bonica.
  Va mirar el nen amb pantalons curts, descalç i ros, arrossegat:
  - Sé per què vas venir! Vols salvar la teva germana?
  El nen va respondre mostrant les dents:
  - No només! També vull salvar el meu planeta del despotisme de Gengis Khan!
  La bruixa rossa va riure i va respondre:
  "Has fet una feina difícil, noi. Molt difícil, però... T'ajudaré si respones a la pregunta.
  Vovka va assentir.
  - Com a estudiant a l'escola, solia respondre preguntes!
  La bruixa rossa, mostrant les dents, va preguntar:
  - Què és més car que cent rubles?
  El nen va somriure i va respondre:
  - Dos-cents rubles milles!
  La bruixa rossa va riure i va comentar:
  - Bé, és molt senzill. Però aquí ets al camí. Davant, d'una banda, la teva mare, de l'altra, la teva millor amiga, a qui cal aixafar?
  Vladimir Olegovich Rybachenko va respondre amb confiança:
  -Frens!
  La bruixa rossa va assentir.
  - Preciós! Molt bé! Aleshores la pregunta, et faré més difícil: per què Déu Totpoderós no fa feliç a totes les persones!
  El nen va xiular i va dir:
  - Nu i pregunta! Fins i tot els teòlegs més experimentats no saben la resposta!
  La bruixa rossa va assentir.
  - Què et pensaves, que pots aconseguir-ho tot tan fàcilment?
  El nen va respondre amb un sospir:
  - D'acord, ho intentaré...
  El nen es va solcar el front infantil i, trepitjant els seus peus nus, va intentar concentrar-se. Realment se sentia incòmode... Com si fos un tros de carn en un ganxo, o alguna cosa pitjor. En general, hi ha tan poca justícia al món. Això és el geni literari Alexander Sergeevich Pushkin, i va morir en un duel als trenta-set anys. I quina utilitat podria fer per a la humanitat? I no hi ha res a dir sobre el jove Lermontov, només estava guanyant impuls literari. I és molest tenir còlics al costat.
  I llavors de sobte se li va adonar: és important respondre no tant correctament com amb rima.
  El nen va dir amb calma:
  - Déu pot fer la felicitat si no ets dolent amb la teva ment! Per què no la felicitat per a tothom: necessiteu una set de canvi!
  La bruixa rossa va xiular i va comentar:
  - Aquesta és la teva ment! Molt bé, ets un gran noi! Per tant, t'aconsellaré!
  El nen va colpejar amb el peu descalç i va xisclar:
  - Gràcies!
  La bruixa va fer l'ullet i va respondre:
  - Cal trencar el "mirall dels irbis" i llavors Genghis Khan serà doblegat i el seu regnat s'acabarà!
  Vovka va arronsar les espatlles i va comentar:
  - És bo! Però el mirall no és tan fàcil de trencar, està vigilat!
  La bruixa va assentir.
  - Sí, està protegit més fort que Genghis Khan. Però puc salvar la teva germana de ser sacrificada! El geni d'aquest mirall pot rebutjar el sacrifici a Akulina Rybachenko si derrotes un dels monstres de l'infern. Tindràs un equip... Si aconsegueixes el teu objectiu, no només salvaràs la teva germana, sinó que tu mateix podràs ocupar el lloc de Genghis Khan!
  El nen va preguntar amb esperança en la veu:
  - I no hauràs de matar verges per la vida eterna?
  La bruixa rossa va assentir.
  - No, fill meu! No cal! Aconseguiràs tota la potència del mirall Irbis i les seves capacitats són excelЈlents.
  Vladimir Rybachenko va comentar:
  - Governar el planeta Terra i tota la Humanitat és genial! Però també és una gran responsabilitat!
  La bruixa rossa va assentir.
  - Dret! Però hi ha moltes coses que pots fer per la gent! Però de totes maneres, vols salvar la teva germana, oi?
  El noi del terminador va assentir.
  - Sí, estic preparat! A punt per treballar i defensar!
  La bruixa va agafar el nen de la mà i el va portar cap al mirall, assentint amb el cap:
  Ara tens una missió!
  El mirall era enorme i lluïa amb tots els colors de l'arc de Sant Martí, i literalment brillava.
  Vovka va respondre amb un somriure:
  - Cal bullir un ou durant quinze minuts perquè es refredi, i un pioner sempre està a punt!
  El nen va assentir, va aixecar la cama nua i bronzejada i decididament va fer un pas cap al desconegut.
  
  ESTABILITAT DE STALIN O GAMBITS REBUTS
  Hitler va tenir una altra oportunitat. Stalin, enfadat amb l'amenaça a Jitomir, va prohibir la retirada de les tropes d'allà i va exigir que la vigília de la seva visita a Teheran continués l'ofensiva a la riba dreta d'Ucraïna. I com a resultat, les tropes soviètiques van caure a la caldera i van ser totalment derrotades. I els nazis van recuperar Kíev i van envoltar les tropes soviètiques més enllà del Dnieper. I allà van poder construir defenses al llarg del Dnièper. Com a resultat, la guerra es va allargar. Stalin va cancelЈlar l'ofensiva al nord prop de Leningrad i va traslladar tropes al sud. Però ja va ser una decisió tardana. No va ser possible tornar a apoderar-se dels caps de pont més enllà del Dnièper. I els nazis hi van construir una fortalesa i van resistir. Les pèrdues de l'Exèrcit Roig van ser grans, i les hostilitats actives es van ajornar fins a l'estiu. Mentre els alemanys tenien la iniciativa. I al juny, el desembarcament a Normandia va acabar per als aliats en un complet desastre i la derrota dels aliats, que van perdre més de mig milió de soldats i oficials i molt equipament com a presoners.
  La batalla per Crimea també es va allargar. Els alemanys estaven ben fortificats i van poder reforçar la resistència. I l'ofensiva al centre i en direcció a Leningrad va començar amb retard. Quan els alemanys, després d'haver derrotat els aliats, van poder transferir tropes d'Occident.
  Els alemanys van poder repelЈlir l'ofensiva de les tropes soviètiques. En particular, tenien un avió d'atac polivalent TA-152 molt reeixit, que es podia utilitzar com a cavall de batalla al front. Era més avançat que el Focke-Wulf i molt millor que ells pel que fa a les característiques de vol. Però al mateix temps, també, amb una armadura forta i armes poderoses. El TA-152 es va convertir en l'avió alemany més massiu, en lloc de desplegar avions a reacció, per al qual la infraestructura de la Luftwaffe no està preparada de totes maneres. El ME-262 encara és un avió poc fiable, i el Führer, per consell d'experts, va ordenar que es finalitzés i encara no es posà en producció. El XE-162 sembla ser un bon cotxe, però difícil de conduir i tampoc apte per a la producció en massa.
  Darrere del TA-152 hi pot haver un bombarder de primera línia, un avió d'atac i un caça. La seva velocitat de 760 quilòmetres per hora és superior a la dels millors combatents dels Aliats i de l'URSS. I les armes són les més poderoses entre els vehicles d'un sol seient, una armadura forta. I pel que fa a la maniobrabilitat, és millor que el Focke-Wulf, i està desproveït de moltes de les mancances que tenia l'anterior cotxe. Així doncs, els alemanys van aconseguir el millor avió d'hèlix del món, que és un gran ofici. I no cal revisar especialment les línies de producció: és de la família Focke-Wulf i la seva evolució.
  Al cel, els alemanys se sentien més segurs. I a terra no eren tan dolents.
  Els canons autopropulsats E-10 van resultar ser relativament reeixits. Una silueta baixa d'un quaranta centímetres va permetre posar el cotxe en un pes reduït de deu tones. Transmissió i motor en un bloc i transversal, i només dos tripulants. És cert que a Hitler no li agradava el gruix de l'armadura: un front de seixanta milЈlímetres al costat de trenta milЈlímetres no és suficient. I al front, el gruix augmentava fins a vuitanta-dos milЈlímetres, al costat, cinquanta-dos milЈlímetres. I el pes de la màquina va augmentar fins a quinze tones.
  Però amb un motor de 400 cavalls, això és satisfactori. I la guerra va tenir més èxit. SAU E-10 mostrant-se com una màquina eficaç i tenaç. La seva poderosa armadura amb grans inclinacions al front no va trencar la majoria de canons soviètics. I va resultar ser de gran ajuda.
  No obstant això, les tropes soviètiques van prendre Crimea, però no van poder trencar les defenses alemanyes en altres llocs. I Leningrad va romandre en bloqueig de moment.
  Els combats es van allargar fins a l'hivern... Al gener, les tropes soviètiques van intentar avançar de nou, però el seu cop va ser sufocat. A la sèrie, els alemanys van aconseguir una Panther F més avançada amb una torreta estreta i una silueta més baixa. La seva armadura era més gruixuda i més inclinada que una pantera normal. I el conjunt és encara una mica més petit gràcies a un disseny més dens. Com a resultat, el cotxe alemany no va penetrar al front amb trenta-quatre, i va tenir una oportunitat contra l'IS-2 i, al mateix temps, el seu rendiment de conducció fins i tot va millorar.
  Va resultar ser més fort i més gruixut, i una armadura lateral. Ara no era presa per rifles antitanc, i quaranta-cinc. I aquesta, per descomptat, és una decisió notable que va fer que els alemanys siguin més forts que abans.
  Així que van mantenir el front ... Al març, els nazis van llançar una ofensiva a Itàlia i van derrotar els aliats ... I van expulsar els britànics i nord-americans de Sicília a l'abril ...
  El nou president dels Estats Units Truman, davant l'activitat dels submarins alemanys i les grans pèrdues de la flota americana, va oferir al Führer una treva. Els alemanys van congelar el programa de míssils V, i ells, en canvi, tenien submarins propulsats amb peròxid d'hidrogen, molt efectius. Tant els Estats Units com la Gran Bretanya van patir grans pèrdues.
  Així que els desembarcaments a les Filipines contra el Japó van fallar. Els cuirassats de la Terra del Sol Naixent van enfonsar els transports nord-americans. I després, al costat del samurai, el ninja va entrar a la guerra. I aquests són guerrers de la superclasse.
  I encara més els guerrers, acrobàcies!
  Després de la derrota de la base nord-americana a Austràlia, el ninja es va tornar més actiu. Amèrica s'enfronta a lluitadors fenomenals que no tenen res a contrarestar. Tant els bombarders pesats com els portaavions són impotents contra l'exèrcit de superhomes invisibles. Aquest és un gran problema al qual s'enfronten els estats i Gran Bretanya. Fire Tiger, juntament amb combatents aspres, van atacar la base nord-americana al port de Perú. Juntament amb ell, la lluitadora invencible, Azumi, també va participar en l'atac. Dona japonesa encantadora i pèl-roja. Azumi és molt bonica, amb espatlles amples, pits alts, malucs forts. Té les cames nues tot el temps, tant a la calor com al fred, però molt maques, cisellades i gràcils. Els dits dels peus són llargs i prensils.
  A l'Azumi li agrada molt utilitzar els seus peus nus per llançar discos. Una dona terrible, una tigressa ardent i apassionada al llit. Les noies ninja són tradicionalment descalces, entrenades des de la infància i no són menys perilloses que els homes. Bonic!
  Els americans ho van sentir immediatament. Quan imiten dofins, els ninjas es retoquen sota l'aigua. Van utilitzar per a la mineria portaavions i cuirassats, un explosiu especial, que és mil vegades més potent que el TNT. Nedant sota el mateix ventre del vaixell, es van convertir en una petita bola amb un imant, aproximadament de la mida d'una nou. Aquí teniu les noies!
  Els ninja neden gairebé en silenci. No es poden trobar sota l'aigua. Ombres esquivants. Després van colЈlocar explosius d'una potència enorme, però compactes.
  I després ve l'atac a la base. Els sentinelles s'eliminen en una fracció de segon. Volen els discos esvaïdors i molt afilats. I tallar colls i colls. Els soldats nord-americans moren abans de cridar. I de nou el vol de l'invisible. Les noies llancen jocs amb els dits nus. Les seves cames són inusualment àgils.
  La base està sota atac des de tots els costats. Els avions exploten, una flama enorme i bullent esclata. I tot el lloc està cobert a l'instant. Centenars de cotxes comencen a trencar simultàniament. Va ser com si s'hagués disparat un gegantesc foc artificial. I, al mateix temps, funcionava l'encesa dels motors de carburador.
  I tot xiula, bull, esclata de cop... Els guèisers ardents són transportats al cel. S'escolten els trons diabòlics... Tot és a l'instant, d'alguna manera barrejat alhora. I la terra sembla sortir de l'òrbita, i apareix un nou sol. Però no pacífica, sinó militar i infernal. La gent està en flames, els cotxes estan en flames i exploten. I les noies ninja llunyanes llancen pèsols explosius amb els seus dits nus de cames elegants. Però això és realment una influència demoníaca. I se senten trencaments, hi ha pandemònies. Diversos avions encara van aconseguir separar-se de la franja de formigó, però van estavellar-se a la superfície i van començar a esquinçar-se. Plena de mort, dolor i destrucció.
  Milers de soldats americans i britànics van morir en els primers minuts de la batalla. I la lluita en si no s'assemblava a una batalla, sinó a un extermini total. I va ploure, i va ploure sobre les posicions americanes, mort i cendres...
  També es van trencar els creuers i els cuirassats, els portaavions es van dividir per la meitat. La mort total, absolutament despietada, també jugava al mar. Ella totes les que van caure en la seva abraçada calenta, incinerada, esborrada en pols.
  Llengües calentes i vermelles llepaven avions, metall fos, absolutament tot cremava. Fins i tot pedra...
  Ninja va escenificar un veritable remolí de foc, o més aviat no un remolí, sinó un huracà! O fins i tot un tornado. Que només deixa enrere esquelets carbonitzats i cendres.
  Azumi és una dona molt bonica, però mortal. Llança agulles amb els dits nus i colpeja els oponents del Japó. Qui pot resistir el ninja?
  I quan els creuers i els cuirassats exploten, l'acer i el titani es trenquen. El tigre de foc està content. Tot va segons el seu pla. Aquí cau la línia bisellada de soldats nord-americans.
  Azumi dóna suport a la seva parella. I sembra la mort.
  Tanmateix, la jove assenyala:
  - Els russos van colpejar amb força als alemanys a Stalingrad. Si no ajudem, els nostres aliats perdran!
  La bellesa va llançar tres agulles amb el seu peu nu, van perforar el coll de nou soldats de l'exèrcit nord-americà que intentaven escapar de l'infern. A la superfície de l'oceà, intentant desesperadament evitar ser arrossegat al remolí, els mariners nord-americans pululen.
  El ninja els va acabar tallant amb dues espases alhora i llançant discos. Les dones japoneses eren molt actives: esveltes i fortes. I van utilitzar els peus descalços per disparar.
  Yamato va respondre amb confiança:
  - També atacarem Rússia! Khalkhin Gol serà venjat!
  I el super ninja va passar la mà per l'aire, va passar una onada de tsunami. Es va aixecar com un remolí d'huracà, i va engolir els mariners que es trontollaven a la superfície amb una boca cobdiciosa.
  Un bombarder B-29 va circular per sobre dels ninjas. Azumi va agafar la corda de la ballesta en miniatura amb els peus nus. S'han llançat explosius perillosos. El cotxe es va trencar literalment... Els fragments es van escampar com dipòsits de gasolina amb explosius. I va abatre diversos combatents. Azumi va riure, va fregar el seu peu nu i elegant a l'herba i va arrossellar:
  - Sóc una gran noia i súper!
  El tigre de foc el va agafar i va xiular:
  - Molt bé! També embrutarem aquests russos, com els americans!
  Azumi va riure i va mostrar els ullals...
  Els ninjas van acabar amb els últims avions i es van traslladar fora de l'illa. Heu de trencar la resta de bases. Els nord-americans recordaran aquest dia durant molt de temps. Lamentaran haver imposat un bloqueig petrolier contra la Terra del Sol Naixent, que va obligar els japonesos a lluitar. I de sobte va resultar que tot i que el Japó és deu vegades inferior a Amèrica pel que fa a l'economia, té unes forces especials tan meravelloses que no hi ha res a què oposar-se!
  Els ninjas van atacar una altra formació de transportistes. Van volar amb drons des de l'aire i van llançar bombes petites però mortals. Els hotels de l'infern que van volar a les canonades i els forns dels vaixells.
  I van fer volar tots els vaixells en fila. La destrucció va procedir a un ritme d'huracà. I l'enfonsament d'un grup de portaavions cobert per creuers i cuirassats. I estaven coberts de pèsols infernals de la mort. Que, armadura cosida, va esquinçar el metall.
  Els focs van fer estralls sobre el mar i tot fumava. Un fum acre es va elevar a l'aire i va girar com bobines negres de cobra, emetent dents verinoses disposades a rosegar l'atmosfera.
  I tot això va ballar, es va arquejar, va beure a l'aire... Els ninjas van emetre explosius i, deixant intacte el portaavions més avançat i modern, van atacar la seva tripulació. Després es van utilitzar espases katana i les noies ninja llançaven agulles amb els dits nus. I ho van fer tan magistralment que una agulla va matar tres o quatre persones alhora.
  Les noies van atacar i cantar:
  - No som insectes miserables, superninja - tallem plaques! Talents explícits: aneu-hi!
  I realment es van moure com la cresta d'una onada. Azumi va tallar l'almirall amb la seva espasa, tallant-la en dotze trossos amb tres gronxadors. La sang va esquitxar profusament, inundant la coberta. Azumi va tuitejar:
  - Estaràs en un taüt! Et tallaré!
  I va matar un altre almirall. I va mostrar les dents així. Els ninjas no tenien por dels trets. Les bales van volar sobre ells. No coneixien la debilitat, el cansament i la pietat. Eren com ocells amb ales, o fins i tot motors a reacció.
  L'Azumi va donar una bufetada als seus peus nus, deixant petjades gràcils a la coberta. És una guerrera increïble. Però les altres noies també són genials.
  El portaavions és capturat i, desplegat, està sent portat als ports japonesos. També necessiten ferro.
  És extremadament difícil resistir l'exèrcit de samurais i ninja. Són superhomes. I la seva pressió és irresistible.
  I de nou segueixen els èxits i les captures. Els ninja es comporten com esquius lladres del mar. Pànic a Amèrica. No hi ha manera de resistir l'invisible.
  Al cap i a la fi, es tracta d'una força tan especial que tant l'aviació com l'artilleria ni tan sols s'adonen de l'aproximació dels guerrers valents. Que pengen com núvols negres, i onegen les seves espases, llencen discos volant durant quilòmetres i perforant qualsevol metall.
  Ninja no és el mateix que a l'Edat Mitjana. Té l'última tecnologia al seu abast. I aixafa a tothom que s'interposi en el seu camí.
  I hi ha una calma al front soviètic-alemany. Els alemanys estan preparant una ofensiva al Kursk Bulge. No és la idea més intelЈligent per atacar posicions pre-fortificades, amb l'enemic superat en nombre. Però Alemanya té poca opció.
  Els alemanys van ser derrotats a l'Àfrica, i es veuen obligats a buscar victòries en altres fronts.
  Els èxits dels japonesos, però, van reduir la intensitat dels atacs aeris contra les instalЈlacions militar-industrials del Tercer Reich. Això va provocar un augment de la producció d'armes en comparació amb la història real. A la batalla de Kursk, els Fritz tenen més "Panteres" i "Tigres", així com avions. La qual cosa crea un cert problema.
  Però encara l'Exèrcit Roig és més fort. Hirohito fa una pregunta perfectament raonable:
  - Ajudarem l'aliat d'Alemanya?
  La majoria de l'exèrcit japonès es va pronunciar a favor de l'obertura d'un segon front. És cert, amb la participació de ninja. Amèrica ha perdut tots els seus portaavions i grans vaixells de superfície. Es va fer impossible dur a terme operacions ofensives al Pacífic. I les mans del Japó estan deslligadas. A més, els mateixos ninjas van segrestar quatre portaavions sense danys. I van destruir molts avions. També van ser capturats diversos vaixells grans. En general, l'empresa va tenir èxit.
  O més aviat una sèrie d'empreses. Les quals, van estar marcades per brillants èxits. Amèrica està fora de la guerra. Més precisament, va oferir una treva, en qualsevol condició.
  El Japó va exigir: aturar els bombardejos del Tercer Reich i ajuda de l'URSS. Els Estats Units també van haver d'influir en Gran Bretanya per posar fi a les hostilitats d'aquesta manera. Els britànics estaven d'acord amb el pecat a la meitat. Els aliats van acordar una treva amb el Tercer Reich i un intercanvi de presoners.
  Hitler va tornar a ajornar l'ofensiva a la sortida de Kursk. Va decidir primer reunir més forces i tancs del front occidental. I enforteix les teves tropes.
  Però aleshores, el 15 de juliol, Stalin va ordenar un atac a Orel i Belgorod.
  El ninja, per la seva banda, també va robar transports nord-americans amb nous tancs Sherman. I Azumi, juntament amb les noies, va poder llançar una operació molt més agosarada. Va robar de les fàbriques britàniques tres-cents cinquanta dels millors tancs britànics "Churchill", amb blindatge millorat, i els va transportar a Alemanya. Els anglesos morien sota les espases de les noies. A més, les belleses van llançar amb molta precisió agulles afilades amb els dits nus, matant els lluitadors. I què dir? Els britànics estaven sorpresos.
  Les noies del Japó, a més, van arrossegar dos vehicles amb gasolina. Quin és el millor regal per al Tercer Reich.
  Per tant, l'Exèrcit Roig des del principi es va trobar amb una resistència tossuda.
  En les batalles defensives, "Ferdinand" va demostrar ser gairebé un excelЈlent destructor de tancs. I com el "Tigre" i la "Pantera". L'últim cotxe, tot i que sovint es va avariar, no va ser tan significatiu en les batalles defensives.
  Azumi, mentrestant, va arribar al front. I va lluitar personalment contra els russos en la direcció d'Oryol més perillosa. Llavors els trenta-quatre soviètics van entrar a la batalla.
  La dona japonesa, juntament amb la seva parella, van treure trossos d'explosius tan petits com un gra d'ordi. I van començar a utilitzar els seus dits de nena i àgils per llançar aquests grans als tancs. Els cotxes soviètics van explotar i es van bolcar amb un rugit ensordidor.
  Azumi va cridar:
  - Banzai!
  El seu company descalç va grunyir:
  - Convertirem el planeta en un paradís!
  I va llançar una petita granada... Els cotxes soviètics van explotar. Hi va haver un esclat i van volar espurnes quan els dos trenta-quatre van xocar a l'aire. I després com explota el kit de combat. I els cotxes s'esfondran com perles negres.
  L'Azumi va tornar a llançar uns quants grans diminuts, amb els seus dits nus i cisellats, i piulava:
  -Porto la mort!
  La seva amiga de cames nues va cridar, també llançant regals mortals:
  - En resum - banzai!
  Les dues belles van esclatar a riure. I de nou, amb els peus nus, llencem aquests grans amb explosius acumulats. I destruint-ho tot totalment. Aquí hi ha una dotzena d'HF més gran enrotllat. I les erugues arrencades, els rodets trencats van girar des de dalt. I es van rodar, trencant-se. Mentre derrocaven els soldats soviètics que anaven a l'atac.
  I les dues noies ninja estan rient. Aquí també s'utilitzen petites agulles afilades, que les noies descalces corren amb les cames. I l'atac de les tropes soviètiques desapareix. Les unitats russes, després d'haver patit danys importants, s'aturen i es congelen.
  I els bandolers de cames nues riuen... Somriuen com panteres!
  Truman, en veure que l'assumpte feia olor a querosè, va oferir al Tercer Reich una treva en qualsevol condició. I Churchill va estar d'acord amb això.
  Hitler va exigir el retorn de tots els presoners de guerra a Alemanya i Itàlia i la represa del comerç.
  Però els aliats, si volen tornar el seu poble, l'han de redimir. Truman i Churchill, encara que de mala gana, van acceptar això.
  Els feixistes s'han intensificat. Al maig, van repelЈlir una altra ofensiva de les tropes soviètiques al centre. I el 22 de juny, utilitzant tancs de la sèrie E, van intentar avançar.
  El primer tanc E-50 es va desenvolupar amb massa pressa i no va tenir èxit del tot. El seu pes era de gairebé seixanta-cinc tones amb el gruix de l'armadura "Ti" ra "-2, encara que amb pendents una mica més grans. I el rendiment de conducció era millor: el motor accelerava fins a 1200 cavalls de força quan augmentava. La qual cosa augmentava tant la seva velocitat com la seva maniobrabilitat. L'arma era originalment de 88 milЈlímetres en 71 EL, que s'adaptava força bé als alemanys.
  És cert que des del maig de 1945, l'IS-3, millor protegit al front, va començar a produir-se a l'URSS, i això va impulsar els alemanys a instalЈlar un canó més avançat i perforant.
  L'ofensiva alemanya de juny i juliol no es va desenvolupar. Després d'haver avançat un centenar de quilòmetres i havent patit grans pèrdues, els Fritz es van aturar. Després va venir l'Exèrcit Roig...
  Però també sense gaire èxit. La primera línia es va estabilitzar... I després es va tornar completament inactiva.
  El SU-100 soviètic va guanyar popularitat com a destructor de tancs tolerable. El T-34-85 va seguir sent el tanc més massiu, i fins ara el T-54 només s'estava desenvolupant per substituir-lo.
  A finals de 1945, els alemanys tenien un ME-262 X més avançat al cel, que tenia una velocitat de més de 1100 quilòmetres per hora, ales escombrades i motors més fiables amb armes potents: cinc canons d'aire. L'aparició d'aquest avió podria donar a la Luftwaffe una superioritat aèria aclaparadora.
  Hitler comptava amb això. I també en bombarders a reacció per trencar l'URSS. I he de dir que fins ara la Rússia soviètica no tenia resposta.
  Després d'haver rebutjat els intents de l'Exèrcit Roig d'avançar durant l'hivern, a finals de maig de 1946, els alemanys van tornar a llançar els seus tancs a l'atac. Va aparèixer una modificació més avançada de l'E-50 amb la ubicació del motor i la transmissió en un bloc i transversal. Aquest tanc només tenia dos metres de silueta i, al mateix temps, també pesava quaranta-cinc tones. La seva velocitat ha crescut, la maniobrabilitat i el rendiment de conducció. I l'arma va disparar més ràpid a 12 carns per minut i perforar l'armadura amb una longitud de canó de 100 EL. I, per descomptat, això es va convertir en un problema per a l'Exèrcit Roig.
  L'E-50 va resultar ser un tanc d'èxit en una nova modificació, perfectament protegit al front, però més aviat feble als costats. Encara que a una gran velocitat de moviment, això ja no és tan significatiu.
  No obstant això, el front soviètic va començar a enfonsar-se... Stalin estava molt preocupat per això. Els alemanys fins i tot van poder prendre Smolensk i es van apropar a Moscou... És cert, llavors Hitler es va aturar i va assaltar Leningrad. Però aquesta ofensiva va ser rebutjada.
  Els alemanys van patir grans danys i van frenar...
  I després la tardor, i després un hivern dur. Així que no fa res de riure.
  Ha arribat el nou any 1947 ... A l'URSS, el treball en el T-54 es va completar d'alguna manera, però aquesta màquina no va entrar en sèrie. I les coses s'han alentit seriosament.
  Els alemanys es van reunir. El seu nou tanc E-75 estava molt ben protegit des de tots els angles. El front és de 250 mm, els costats són de 170 mm i la pistola és de 105 mm en 100 EL, el motor té mil cinc-cents cavalls de força. Aquesta és una potència amb un pes de setanta-cinc tones.
  I premem les tropes soviètiques ... En resposta, l'URSS va aconseguir l'IS-7, però no es va poder establir la producció en massa d'aquest tanc. I, per descomptat, això no és bo.
  Fins ara, al cel, l'avantatge dels nazis només ha crescut. Van aparèixer els discos de combat, de gran poder destructiu. I van aixafar tant tancs com avions.
  En qualsevol cas, el disquet era invulnerable a les armes petites. I va poder enderrocar desenes d'avions soviètics sense fer-se malbé.
  Els pilots alemanys dominaven el cel. Huffman va rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb espases de fulla de roure daurat i diamants per quatre-cents avions abatuts. I per cinc-cents va rebre la Gran Creu de la Creu de Ferro. Que només era Goering. I set-cents cinquanta avions abatuts Creu de cavaller del ferro amb espases de fulla de roure de platí i diamants. Va ser un èxit colossal...
  Els alemanys tornaven a avançar cap a Moscou. Però la defensa soviètica estava molt desenvolupada i els combatents van lluitar amb fermesa. Es van excavar moltes fortificacions.... Els alemanys van poder prendre Vyazma i Rzhev a costa de grans pèrdues, però es van sufocar ... I de nou la lluita es va allargar fins a finals de tardor ... I després l'hivern i el nou 1948 ...
  I amb el fred, l'Exèrcit Roig ja avançava, però sense gran èxit.
  I a l'estiu els alemanys van atacar. Però no van aconseguir un progrés significatiu ... A l'hivern, l'Exèrcit Roig va avançar ...
  Ha arribat l'any 1949. La T-54 finalment s'ha fet massiva. En lloc de l'IS-7, la sèrie presentava el SU-130, que era més lleuger i més fàcil de fabricar. I el més important, el caça a reacció MIG-15 va entrar a la sèrie. La qual cosa, per ser sincer, encara que inferior als alemanys, encara podria mostrar almenys alguna cosa.
  Huffman va anotar mil avions abatuts va rebre un premi especial: la Gran Creu de la Creu de Cavaller amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I va ser un cas rar quan van crear un premi per a un heroi concret.
  Hitler va assenyalar que Huffman és un veritable ari. I sense pietat amb els enemics del Reich, i que hi haurà victòria.
  Però tant les tropes alemanyes com les soviètiques van travessar tot l'any, però res no va prendre ningú.
  I va arribar l'any 1950... De nou, l'intercanvi de cops i la línia de defensa inactiva... I així va anar l'any 1951.... És com si tot estigués en una rutina. I de nou, brutals intercanvis de cops.... I una primera línia congelada. I el 1952 va transcórrer en el mateix pantàrtic viscós.
  La mort de Stalin el març de 1953 no va canviar res de manera significativa. El lloc del generalíssim va ser ocupat pel mariscal Beria, que va ser nomenat successor oficial. I de nou front congelat. I només el tanc IS-10 va aparèixer a l'URSS. Però això no és tan significatiu.
  També ha passat l'any 1954.... Els alemanys i els russos s'han aturat. I la nova superarma va fallar. Huffman per dos mil avions abatuts va rebre la Gran Creu de la Creu de Cavaller amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Així que l'any 1955 també va passar en una brutal massacre...
  I va arribar l'any 1956... El 22 de juny es van fer exactament quinze anys de l'inici de la Gran Guerra Patriòtica. I finalment Adolf Hitler va proposar ell mateix una treva.
  Les negociacions van durar molt de temps i sis mesos després es va concloure la pau. La frontera anava per la primera línia. Aquí és on va acabar tot. Els presoners van ser canviats, tot per a tots. Sense indemnitzacions, però el Tercer Reich va agafar alguna cosa...
  No obstant això, Europa va quedar sagnada. Quan Hitler va morir el març de 1958, el Tercer Reich es va enfonsar. I l'URSS va tornar els seus antics territoris. Lavrenty Beria va restaurar l'economia i va portar el país, com deia, al comunisme, bé, això ja és una altra història. No obstant això, el març de 1969, Beria va morir i Shelepin el va succeir... L'URSS es va desenvolupar ràpidament i la dura dictadura comunista el va portar al primer pla, superant els EUA!
  
  SI FRANKLIN ROOSEVELT MORRIA PRÈN
  Franklin Roosevelt va morir molt abans, en un estrany gir del destí el 30 de gener de 1943. Tot i que Henry Wallace era considerat d'esquerres, va resultar ser molt més idealista i va exigir que Stalin, a canvi d'ajuda militar, realitzés reformes polítiques i amnistia per a tots els presos polítics.
  La dura reacció de Stalin, que també acabava de guanyar una important victòria a Stalingrad, i es va sentir molt dur i fort, va enfadar a Wallace i va anunciar la terminació de l'assistència militar a l'URSS. Va jugar un paper negatiu i la posició de Churchill, que no volia el ràpid avanç de l'Exèrcit Roig a Europa, i la flexibilitat inesperada d'Adolf Hitler, que va anunciar la congelació de la "solució final de la qüestió jueva". El Führer va ser capaç de persuadir la gent sana de l'entorn, inclòs, curiosament, el botxí en cap del Tercer Reich, Himmler.
  L'argument va funcionar: que els jueus no aniran enlloc, i si perds la guerra, pots perdre-ho tot i irremeiablement. Bé, havent guanyat a Orient, es podrà parlar amb els aliats d'una altra manera.
  En qualsevol cas, els Estats Units van congelar les operacions militars, la Gran Bretanya també, i encara que formalment ni tan sols es va anunciar oficialment una treva, el conflicte a l'oest va resultar reduït. La qual cosa, per descomptat, va beneficiar a la Wehrmacht. La flota de submarins alemanya va aturar les incursions, els aliats es van aixecar, aturant el bombardeig estratègic.
  Les tropes soviètiques, com en la història real, havien capturat Kursk a principis de febrer el 8 i Belgorod el 9. El 15 de febrer va començar l'assalt a Kharkov que, evitant l'encerclament, va abandonar les tropes alemanyes. Fins i tot abans, els nazis van abandonar Rostov del Don.
  El 18 de febrer, Hitler va arribar personalment a la seu. Va donar a Mainstein nous poders. A més, els reforços es van traslladar precipitadament des de l'oest. En primer lloc, és clar, l'aviació. El front occidental va absorbir l'avió no tan poc: gairebé la meitat de l'avió. Diverses divisions que s'havien previst traslladar a Àfrica van ser enviades per ferrocarril a l'Est. A més, totes les formacions més o menys preparades per al combat van ser traslladades de França i els Balcans, i a la mateixa Alemanya, el Reichstag va declarar la mobilització i la guerra totals.
  El 19 de febrer, Mainstein va ordenar al 4t Exèrcit Panzer que llancés una contraofensiva per tal d'aturar l'avanç de les tropes soviètiques per Pavlograd. El 22 de febrer, Pavlograd va ser ocupat. La tasca de defensar les rutes cap al Dnièper des del nord a través de Krasnograd o Dnepropetrovsk, o a través de Poltava o Kremenchug, va ser encarregada al grup Kempf.
  A diferència de la història real, els alemanys van tenir molt més èxit. Gràcies a la introducció de tots els seus exèrcits aeris a la batalla, van tornar a tenir avantatge en l'aire. A més, més tropes terrestres van participar en l'ofensiva, inclosos 30 tancs Tiger nous, que en la història real es van quedar atrapats sense glòria a les sorres africanes.
  Els alemanys van aconseguir envoltar Kharkov sis dies abans que la història real, el 8 de març, Belgorod va ser capturat pels Fritz i Belgorod va ser capturat en moviment 9 dies abans, el 10 de març.
  Els nazis també van aconseguir capturar Kursk amb un cop, tancant un altre anell el 14 de març. El 18 de març, els Fritz també van capturar Stary Oskol. No obstant això, el desglaç posterior i la resistència heroica de les tropes soviètiques van impedir que els nazis tinguessin èxit. Però les pèrdues de l'Exèrcit Roig a les calderes van resultar ser més importants que en la història real, i el Kursk Bulge es va reduir el març de 1943.
  L'èxit de Mainstein va resultar ser seriós, però limitat, de manera que els nazis ni tan sols van poder tornar tot el que havien perdut durant l'operació Voronezh-Kastornoe. Encara que ara ja no tenien mal de cap: el Kursk Bulge. Però això va crear problemes addicionals: on i com atacar?
  Mentre els aliats es van comportar de manera passiva, l'economia alemanya es va desenrotllar molt activament. La producció de tancs i canons autopropulsats es va duplicar en tres mesos, arribant als 1.200 vehicles al mes, inclosos els últims "Tigers", "Panthers" - significativament superior en poder de combat a l'equip soviètic. Però les tripulacions encara havien de dominar els nous tancs i recordar les seves malalties infantils.
  I no és fàcil escollir direccions per a l'ofensiva. Podeu traslladar-vos a Moscou i tornar a intentar venjar-vos de Stalingrad, passar pel petroli caucàsic. Leningrad, on és difícil que els soviètics transfereixin reforços, podria convertir-se en un dels objectius.
  Els alemanys van esperar tres mesos, van estalviar forces i nous tancs, van entrenar reclutes. Ja a l'exèrcit i els nois de catorze anys no són estranys, s'han format moltes divisions estrangeres. La força de la Wehrmacht va arribar a un màxim de 10,5 milions de soldats i oficials, fins i tot amb una lleugera disminució de la qualitat de les tropes.
  A l'aire, les batalles es van lliurar amb diferents èxits. Els nazis van augmentar la producció d'avions i van actuar de manera més activa.
  Els seus ass, per regla general, van triar el seu lloc de batalla i van intentar no unir-se a la batalla, cedint en nombre.
  Cal tenir en compte que el Focke-Wulf, encara que inferior als avions soviètics en maniobrabilitat, però l'alta velocitat durant una immersió li va permetre escapar en deixar la cua, i armes poderoses per abatre l'avió des del primer acostament. Així que no va ser possible aprofitar completament l'avantatge sobre els nazis, i els ass alemanys força més experimentats, amb armes més poderoses, dominaven l'aire.
  No obstant això, Hitler va decidir atacar el Caucas, només d'una manera lleugerament diferent. És a dir, fer de Stalingrad la direcció principal i enviar-hi grups d'exèrcits "A" i "B". La solució, és clar, no és òptima, però després de la pèrdua del cap de pont Rzhev, avançant cap a Moscou, els alemanys haurien de superar una línia de defensa molt potent.
  A costa de Leningrad, llavors l'assalt a la ciutat de la ciutadella no va donar al Tercer Reich, encara que va tenir èxit, dividends decisius.
  Per tant, queda desplaçar-se cap al sud. No obstant això, Stalin es va avançar a Hitler i el 22 de juny les tropes soviètiques van passar a l'ofensiva en direcció Oryol i Kusk. El motiu per abandonar les tàctiques d'espera es va associar amb el comportament passiu de l'aliat: ni pau, ni guerra. Què més es podria tolerar, però... L'escassetat de duralumini, juntament amb la producció cada cop més gran d'avions alemanys, va traslladar gradualment més i més iniciativa a la Luftwaffe.
  A més, els nazis ja tenien un molt bon bombarder Yu-188, que va desenvolupar una velocitat superior o almenys no inferior a la dels yaks, i fins i tot va provar amb èxit el Yu-288. L'últim cotxe, juntament amb el DO-217 de sèrie, podria ser un molt bon bombarder estratègic. I així, l'aviació alemanya es va convertir en un factor extremadament desfavorable per a les tropes soviètiques.
  Hitler, en canvi, va dubtar amb l'ofensiva, de manera que va continuar la formació de noves divisions de tancs i l'entrenament de les tripulacions. A causa de la manca de bombardeigs, els Tigres i Panteres van ser alliberats més que en la història real, i van haver de ser dominats.
  Els alemanys van aconseguir preparar el conjunt de la defensa, no es van poder agafar per sorpresa. La lluita va durar més d'un mes. Les tropes soviètiques es van trobar amb la nova tecnologia alemanya, i va resultar que la "Pantera" i el "Tigre" en les batalles properes eren un ordre de magnitud més forts que els vehicles soviètics. Butting no va donar al T-34 i al KV una possibilitat real de guanyar. A més, encara no s'ha dominat la producció de vehicles amb un canó de 85 mm més potent, i el "Panther" i el "Tiger" de 76 mm no es van poder agafar frontalment.
  Les tropes soviètiques només en algunes zones van avançar fins a quinze quilòmetres i van patir pèrdues enormes. Els alemanys van poder passar a la contraofensiva. Entre els comandants, cal destacar Rommel, nouvingut al front oriental, però molt conegut a Occident. Va aconseguir demostrar-se bé en la batalla amb els soviètics.
  Els alemanys van poder, desenvolupant una contraofensiva, arribar al Don. Però després, en lloc d'avançar cap a Moscou, van girar cap al sud.
  El Führer anhelava venjança de Stalingrad. Cal assenyalar que al principi això fins i tot va beneficiar els alemanys. Stalin no creia en l'opció de repetir l'operació Blau i va traslladar totes les seves reserves més a prop de Moscou. Com a resultat, els nazis, movent-se al llarg del Don, van entrar a les tropes soviètiques per la rereguarda.
  Tanmateix, l'Exèrcit Roig ja era diferent. Els generals soviètics, que van adquirir experiència de combat, van actuar amb més habilitat i els mateixos soldats es van temperar notablement. Els Fritz van ser tan incapaços de creuar el Don i trencar cap a Stalingrad. El màxim dels seus èxits, la captura de Rostov-on-Don, i sortir al riu durant tot el seu trajecte. És cert que les tropes soviètiques van perdre Voroshilovgrad, Donets i territoris importants, però els nazis no van poder capturar durant les campanyes d'estiu i tardor, ni tan sols el que van aconseguir fer el 1942. El que Stalin considerava un cert èxit. Si tenim en compte que ara l'URSS lluitava en un front.
  L'amenaça del Japó es va afeblir a mesura que les derrotes de la Terra del Sol Naixent com a resultat de les derrotes a l'oceà Pacífic. I mentre que l'URSS no podia tenir massa por de l'Extrem Orient.
  A l'hivern va començar la contraofensiva de l'Exèrcit Roig. Nombrosos tancs alemanys al fred i a les nevades, òbviament, van cedir, i la disposició esglaonada dels corrons va obstruir el xassís. Però aquí no va ser possible aconseguir un èxit total. Els alemanys van ser empès una mica al centre, i van fracassar al Don, però la regió de Leningrad, a causa de la defensa massa poderosa de l'enemic, no va poder ser alliberada. Sempre que es mantingués el bloqueig. Els alemanys també van aprendre molt, però ja estaven esgotats de la guerra. L'estiu següent va ser un intent d'apoderar-se de la iniciativa dels Fritz. Però de nou els nazis només van poder arribar al Don. L'assalt a Leningrad va acabar amb un fracàs.
  S'han produït canvis als EUA. Una tàctica d'esperar i veure, Wallace va perdre les eleccions presidencials davant el republicà Cheney. Però el successor va continuar comportant-se de manera passiva. Igual que els laboristes que van substituir Churchill al capdavant de Gran Bretanya. A l'hivern de 1945, les tropes soviètiques van poder trencar les defenses de la Wehrmacht al centre i avançar cap a Smolensk i fins i tot ocupar aquesta ciutat. Però l'avió a reacció de l'enemic dominava l'aire i l'ofensiva de les tropes soviètiques es va aturar. I al març i abril, els Fritz van recuperar el que havien perdut. A l'estiu de 1945, els alemanys van intentar desenvolupar una ofensiva contra Moscou utilitzant tancs "E" i bombarders a reacció i els primers vehicles de combat en forma de disc del món.
  Els míssils balístics, d'altra banda, van ser reconeguts com a armes massa cares i ineficaces. Els alemanys van aconseguir apropar-se a Moscou, però la tardor ja havia arribat, i els nord-americans van fer servir armes atòmiques i van obligar el Japó a capitular.
  Tenint la bomba atòmica, Cheney va exigir que ambdós països concloguessin la pau.
  Però tant Stalin com Hitler no podien estar d'acord de cap manera. Tampoc hi havia unitat als EUA, on molts cercles reaccionaris creien que ambdues parts haurien de seguir matant-se el màxim de temps possible.
  Però com que els nazis ho van aconseguir, aquesta vegada finalment van tallar Leningrad i es van acostar a un centenar de quilòmetres fins a Moscou, els Estats Units i la Gran Bretanya van començar a ajudar l'URSS reprenent el subministrament de Préstec-Arrendament.
  A l'hivern, les tropes soviètiques van començar de nou a empènyer els nazis, però no van poder desbloquejar Leningrad. La ciutat de Lenin va caure, però els Fritz van ser allunyats una mica de la capital. L'ajuda d'Occident va ser moderada i podria haver estat decisiva. Però els alemanys estaven cansats i esgotats.
  L'estiu de 1946 va passar amb petits canvis de posició. I a l'hivern, les tropes soviètiques van aconseguir cert èxit, eliminant els Fritz de Rzhev i Vyazma i empenyent-los, encara que lleugerament, cap al Don.
  A la primavera de 1947, Adolf Hitler va morir i, el 18 de maig, es va signar un armistici amb la mediació dels Estats Units i la Gran Bretanya. Les condicions van resultar força difícils per a l'URSS i poc favorables per a Alemanya. Ucraïna, Bielorússia, totes les terres que tenia la Wehrmacht es van convertir en territoris obligats sota el control conjunt dels Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya i satèlЈlits.
  El Tercer Reich es va convertir en com la Unió Europea, i els territoris soviètics ocupats, com els protectorats, inclòs Leningrad. Don va rebre l'estatus de territori mandatat, independent de l'URSS i formalment independent, però de fet amb una gran influència dels Estats Units.
  Així, el territori de la Rússia soviètica es va reduir molt. L'envellit i debilitat Stalin es va veure obligat a abandonar la política. La seva autoritat va caure bruscament i el seu seguici es va dividir.
  Després de la renúncia de Stalin, el Caucas -Geòrgia, Armènia, Azerbaidjan- aviat es va separar de l'URSS. I uns anys més tard, i Àsia Central. Així, Rússia va quedar relegada al paper de potència menor, encara que amb armes nuclears. En comparació amb la història real, Sant Petersburg, Smolensk, Pskov i algunes altres regions d'Occident van resultar ser obligades.
  I aviat també es van separar les regions del Caucas Nord poblades principalment per musulmans. A Alemanya, després de la mort d'Hitler (molt probablement el Führer va ser ajudat a marxar), el drogoaddicte Goering va morir aviat. Himmler també va ser assassinat. El més moderat Speer va prendre el poder. Uns anys més tard, es va restaurar el multipartidisme i els nazis es van moderar molt.
  Finalment, els Estats Units van arribar a dominar i dominar el món. Ara no tenien com a competidor l'URSS, i els comunistes aviat van perdre el poder. A la Xina mana un govern pro-americà, al món islàmic el mateix. Ha arribat l'era de la dominació total dels Estats Units...
  Però això no va portar la felicitat a la humanitat, tot i que els nord-americans, després d'haver establert l'hegemonia a la Terra, van poder volar a Mart al segle XX, a més, el progrés i la tecnologia es van desenvolupar encara més ràpid que en la realitat. L'efecte va ser que ara els Estats Units controlaven científics d'arreu del món. Però no és cap secret que va ser un secret excessiu el que va dificultar el desenvolupament de la ciència humana.
  En cert sentit, s'ha tornat més segur que a la història real. Els exèrcits dels Estats Units i els seus satèlЈlits podrien aixafar terroristes i extremistes a qualsevol part del món sense por de ser acusats de no ser políticament correctes. És possible dur a terme intervencions humanitàries, i una globalització econòmica i política efectiva. No té sentit alimentar els extremistes religiosos per enderrocar els opositors polítics: això es pot fer amb una simple intervenció.
  Així doncs, fins a cert punt, el món sembla haver guanyat esdevenint unipolar en comparació amb un de multipolar real. Però llavors Vasily Terkin va veure el destí d'una sola persona...
  Anna Kazei (Una coincidència de cognoms interessant i probablement no casual, tot i que l'acció té lloc al segle XXI!) va baixar de l'estació de tren i va continuar a peu. El tren és elegant, amb cotxes aerodinàmics, però l'estació en si és una de les més provincials. Va ser una càlida tardor ucraïnesa: un estiu indi, quan els vestits daurats portaven a les espatlles d'un bedoll, i els boscos i els arbredes anaven vestits d'escarlata reial. La natura és bella, i una dona encara no està exempta d'encant, tot i que té almenys trenta-cinc anys i els cabells grisos ja es veuen.
  Anna Kazei està trista, així que va a una cita amb els seus fills... a una presó de treballs forçats. Què és el jutge que va condemnar a 99 anys de presó un nen de 12 anys i una noia de 15? Això és el que fas amb nens infeliços? I què van fer? Bé, van arrencar els fullets amb els anuncis. Sí, van tallar els cables de telèfon i Internet per combatre el contagi de la influència americana.
  Hi ha un moviment a l'est d'Ucraïna: "Resistència patriòtica". No, no fan una autèntica guerra de guerrilles, com va ser durant la Segona Guerra Mundial. Bàsicament, la seva resistència és propaganda i sabotatge a petita escala sense víctimes humanes. Així que els seus fills volien desafiar la tirania occidental tallant el cable diverses vegades.
  Però els van poder filmar amb una càmera de vídeo, i també n'hi ha prou de "benvolguts". Els nois van ser acusats de sabotatge i fins i tot de terrorisme, a més de causar greus danys a l'economia. I les connexions a una edat jove, van tenir en compte una circumstància atenuant: van donar gairebé cent anys de treballs forçats.
  El jutjat va passar molt ràpidament, i l'advocat només va assentir al fiscal d'acord. Sí, i el procés en si es va tancar. A més, a l'Anna se li va insinuar que els seus fills encara tindrien sort si sabessin, i tindrien connexions amb la clandestinitat, no podrien evitar primer la tortura i després la pena de mort. Tanmateix, estar en treballs forçats en si no és una tortura.
  Les cames de l'Anna s'emboliquen amb sabates velles. Porta una motxilla sencera amb programes que només es poden fer un cop l'any. I els nens desgraciats, probablement, no són massa genials a la presó.
  Els condemnats estan parats a la carretera, així que no són al campament de barraques, s'estenen per la carretera. Les patrulles riuen de l'Anna i, sense cerimònies, arriben a la motxilla amb les mans per extreure menjar. El fort policia dels locals es va ficar immediatament la botifarra a la boca. Malgrat que formalment Ucraïna, per dir-ho, té tots els atributs de l'estat, inclosa la Rada electa, però hi ha més banderes americanes que groc-blau.
  Els nens menors de divuit anys treballen per separat dels adults. El dia és càlid, assolellat, a ratlles, les camises de la presó estan plegades en un munt a part, i els cossos prims i musculosos, la xocolata del sol dels adolescents, la brillantor de la suor. Algunes persones arrastren pedres i graves a les vies del ferrocarril amb remenaments amples, d'altres arrosseguen els rails, d'altres planifiquen i van serrar troncs.
  Hi ha nois de deu a disset anys, i alguns semblen encara més joves. I com no sentir-se pena per ells, si la llei anglosaxona domina a Ucraïna obligada, quan a partir dels deu anys la responsabilitat penal és aplicable als adults?
  Aleshores, el policia va assenyalar a l'Anna, la motxilla de la qual era notablement més lleugera: on buscar el seu fill Marat (també potser no és una coincidència de noms aquí!). Sí, és difícil per a ella portar tant de pes, però encara està lligada. I aquest alleujament no és una alegria, perquè aquí les racions són escasses i els nois prims.
  I aquí està el seu fill. Va recolzar els peus nus, amb pantalons de ratlles ordenats per sobre dels genolls, sobre pedres esmolades i empeny un barril de formigó. I mirant el Marat descalç, respirant pesadamente en silenci, l'Anna es va adonar que ell també s'estava reforçant amb un esforç de voluntat increïble. Un cap rapat sobre el fons d'espatlles primes sembla gran, i els cabells ros sobre el fons d'un crani angular bronzejat són gairebé invisibles. Pel que el nen sembla completament calb. L'arruga del front es va fer més notòria i més profunda. De la qual, si no fos per la petita estatura i les espatlles estretes, els nois semblarien molt més grans.
  Marat està treballant, i els supervisors ferotges deambulen a prop, cridant i agitant amples flagells de pell crua. Això és un treball dur, sense pietat. Per suportar aquest ritme de treball, hauríeu de relaxar-vos almenys uns segons i estirar-vos sobre el canó per descansar l'esquena musculosa i tallada. Tanmateix, quan es crema, normalment no talla la pell.
  L'Anna no té dret a venir fins a la pausa per dinar a la feina. Així que cal mirar i esperar.
  Les llàgrimes de la mare brollen involuntàriament. Les cames del nen estan cobertes de contusions, contusions, contusions, les plantes estan cobertes de calls. Durant tota la primavera, l'estiu i la tardor, els menors condemnats es veuen obligats a treballar descalços. Diuen que encara és més hàbil i millor per als nois empresonats. De fet, aquesta és la coneguda economia nord-americana. A més, les sabates d'estil occidental es desgasten massa ràpidament. I així, Déu n'hi do, les botes de propietat estatal almenys aguanten l'hivern; per sort, el clima s'ha escalfat i els temps de neu no són tan llargs.
  Però ara els nois es veuen obligats a arrossegar rails pesats. Bé, on és Maratika? És prim com una canya, així és com surten les costelles per sota de la pell bronzejada, i l'estómac s'enfonsa per la tensió. Cercles foscos sota els ulls, diuen que el treball dur no és fàcil per a un nen petit. Podrà allargar-se vint anys, després dels quals es podrà interposar un dret legal de recurs?
  Però cal retre homenatge a Marat, amb destresa posa la barana, i quan veu la seva mare, somriu com a resposta. L'arruga del front s'atenua i és evident que aquest no deixa de ser un nen que es diverteix en qualsevol situació...
  El fuet xiula i crema dolorosamente Marat. La mare crida, intenta precipitar-se contra el supervisor sobre el policia, l'ambal l'agafa per l'espatlla i l'atura:
  - No t'atreveixis! Assalt a un carceller en el compliment del deure... En el millor dels casos, una dotzena!
  L'Anna ja està més indignada:
  - Tenen dret a pegar els nens segons la llei?
  El policia va respondre sincerament:
  - Això s'anomena mesura forçada d'influència física en relació amb els delinqüents. Queixar-se és completament inútil!
  La dona va sospirar amb força, i va intentar apartar els ulls del seu fill perquè no fos tan dur. La resta de nois també s'escampen. Gairebé tots estan descalços, només un parell dels més antics en alguns accessoris òbviament casolans. I tothom està afaitat calb, sense excepció. Quan un d'ells es va acostar amb una pedra a les espatlles, l'Anna va veure el seu número punxat.
  Horror: el seu fill té això?
  La pausa per dinar és curta: segons la llei, els condemnats han de treballar almenys dotze hores al dia, però en realitat els porten de catorze a setze anys. És cert que depèn molt de la gravetat del treball. Per exemple, és poc probable que fins i tot un adult pugui suportar transportar cinquanta quilos de pes, d'un pis a un altre sobre les seves espatlles.
  Però, per exemple, podeu recollir el cotó més temps. Les noies solen treballar a les plantacions, per la qual cosa és més difícil físicament per als nois.
  Per dinar, els nois s'alimenten d'arròs; a Ucraïna s'ha arrelat molt bé i és un aliment proteic molt valuós. També hi afegeixen una mica de llet amb pa i all - perquè facin menys mal. El menjar és força saludable, de manera que els nois, encara que no n'hi ha prou, no veuen boques buides. Aquí hi ha pomes i llimones.
  Marat, tot i que té gana, li explica a la seva mare:
  - Tenim un costum, i un savi: repartir els programes per a tots els nois!
  L'Anna es va sorprendre
  - Sabia?
  Un nen gran, amb un elaborat tatuatge al braç i una creu al pit, va explicar amb confiança:
  - Certament! Amb més freqüència d'una vegada a l'any, només podeu rebre una transferència per un barryk gran. I no el pots mantenir. Som molts de nosaltres i alguna mena de recàrrega continua tot el temps!
  L'Anna va acceptar i, acariciant el seu fill a l'esquena, va sentir ratlles i abrasions tant fresques com ja curades. La mare va preguntar al seu fill:
  - Reben cops sovint?
  Marat es va forçar un somriure i va respondre:
  - Intenten no fer mal. Els ronyons i els òrgans vitals no s'esgoten.
  Anna va continuar la seva pregunta:
  - No fa fred caminar descalç?
  El nen va respondre sincerament:
  - Això sí, al poble corrien descalços només els dies càlids, però aquí els expulsen fins que caigui la neu, i això pot ser salvador... Però.
  El noi de la creu va tornar a intervenir:
  - Fa cinc anys que sóc aquí! Està bé, treballant a l'aire lliure, menjant aliments saludables, et pots endurir i ni tan sols tossir! Sobreviurem si no morim!
  Marat, mossegant amb cura les salsitxes, va dir:
  - És clar, sobreviurem, i potser trobarem la llibertat!
  Aquí l'Anna es va adonar de sobte que els temes de conversa estaven esgotats. Marat va viure la seva vida, ella va viure la seva. I és inadequat simpatitzar amb el noi, només s'ofensa. Tot i que les possibilitats de Marat de veure la seva voluntat són properes a zero. Sí, i organitza una escapada del regne de la fantasia. A més, fins i tot si fuges, aleshores al món modern, com pots amagar-te sota terra durant massa temps? La tecnologia avança, i probablement la seva conversa s'està gravant, i potser fins i tot amb una imatge de vídeo.
  Marat va preguntar pel gos Polkan, i després de rebre una resposta, va callar. L'Anna va mirar el seu fill amb consciència. El veiem, va voler preguntar amb més detall per la seva germana, però va sentir que la seva mare encara no s'havia comunicat amb ella. La pausa per dinar és curta i d'aquí a cinc minuts els nois de Trudovik tornaran a començar a treballar.
  Anna va estirar unes sabatilles de punt al seu fill:
  - Posa't estimada!
  Marat va respondre en un xiuxiueig:
  - No hauria de... Tots els nois haurien de ser iguals en el càstig. I caminar descalç fins a les gelades és una de les formes de càstig! Només els cremaran. Millor deixar-lo calumniar quan el meu germà petit sigui gran.
  La mare finalment va acariciar les cames endurides i enderrocades dels seus fills i els va fer un petó malgrat la pols. Aleshores hi va haver un darrer petó al front, i sota el crit amenaçador del guardià, es va aixecar i es va dirigir cap a la sortida. Aleshores es va aturar. El treball s'organitzava amb racionalitat americana: els condemnats treballaven molt perquè la càrrega anés a diferents grups musculars. Llavors el treball i el cos es desenvolupa, és més proporcional i els presos es cansen menys, la qual cosa fa que se'n pugui extreure molt més.
  Les mans de Marat ja estan calentes amb callositat, i carrega la sabata amb força confiança. El cos és prim, però nerviós, i els braços prims són forts. No, potser aguantaran treballs forçats durant molt de temps. Així que és massa aviat per enterrar el noi.
  L'escorta va empènyer l'Anna bruscament i va cridar:
  - S'ha acabat el teu temps! Marxem d'aquí! I així vaig superar el límit!
  Les cames de la dona semblen molt pesades. Davant hi ha una visita a la germana Marinka. Ara és tardor patint, i hem d'agafar el temps. És bo que el germà i la germana no estiguin massa lluny.
  El capital nord-americà domina a Ucraïna, igual que els funcionaris estrangers, per cert. La gent comuna viu amb modestia, però també hi cau alguna cosa. En qualsevol cas, els draps són barats, i l'Anna amb la seva pobre roba nova sembla una ovella negra.
  Tanmateix, les joves condemnes amb vestits de ratlles s'assemblen als presoners dels camps nazis. Es poden veure des del vagó del tren. Moltes noies són tancades a la presó per simple evasió fiscal, cosa que els dóna l'oportunitat de treballar. Per tant, hi ha molts treballadors forçats als camps.
  L'Anna va tenir sort, les noies acabaven d'acabar una gran zona i abans de la nova trepitgen descalços durant deu verstes més. Així que pots parlar amb la Marina. Pel que sembla una noia descalça, prima, amb un vestit de ratlles amb un número i un cognom al pit, no semblava perillós per a l'escorta, i va caminar, posant-se la metralladora a l'espatlla. La Marinka, com Marat, s'ha fet una mica més alta i molt més prima des de l'última reunió. Tot i així, no hi havia cap problema amb el menjar al poble ucraïnès.
  Aquí s'alimenten segons la norma, òbviament insuficient, per a un treball tan intens i dur. La Marina va confessar la pregunta de la seva mare:
  - Sí, tinc moltes ganes de menjar! Fins i tot agafem cucs de terra, els rentem i els fumem d'una manera especial, i de vegades els mengem crus. Famolenc!
  L'Anna va preguntar sobre la salut. La Marina va respondre sincerament:
  - Al principi, els músculs em feien molt mal, el son era especialment dolorós, però ara m'hi vaig involucrar. No hi ha res més: treballem a l'aire fresc i a la terra. A l'hivern serà pitjor, les màquines són realment dures i tedioses.
  La mare, recordant la filatura, va afegir:
  - I polsós!
  La Marinka va preguntar sobre Marat. Vaig saber que el nen estava sa i, fins i tot després d'uns mesos de treball dur, es va fer més fort i temperat físicament. Alegret. El germà petit ja té set anys, i també és fort. El meu pare ara està en treballs forçats en algun lloc de Sibèria i se li va privar del dret a correspondre. Només se sap que encara és viu, en cas de defunció hi hauria una notificació.
  Marina va dir amb un sospir:
  "Si no fos pel meu pare, potser no m'hauria ficat en aquest negoci!" Passar tota la vida amb una bata de ratlles, i fins i tot anar al lavabo seguit i amb cançons és un malson!
  L'Anna va intentar somriure, comentant:
  - Si no hi ha comentaris, després de vint anys, segons la llei, podeu enviar una petició d'alliberament anticipat!
  Marina va negar amb el cap.
  - En els primers vint anys, no solen perdonar, llevat dels mèrits destacats... Bé, si reveles una fugida o una conspiració! - La noia va reduir de manera amenaçadora les celles blanquejades pel sol al color del blat massa madur. - Però no aniré mai a la denúncia!
  L'Anna va mirar la seva filla. Valent, com la barbeta de Marat, trets regulars, una mica punxeguts. En acabar, els cabells de les noies són calbes, però ja han aconseguit créixer una mica. Els rínxols blancs i daurats fins i tot van començar a arrissar-se una mica. Una noia força alta, i malgrat la seva primesa, no sembla gens ossi ni angulosa.
  L'Anna va preguntar involuntàriament a la seva filla:
  - I que tu... No t'han intentat violar?
  La cara de Marinka va tremolar, i ella va respondre tranquilЈlament:
  - No sense això, però... Els americans segueixen sent religiosos i no ho fomenten... Sense el permís de les autoritats superiors. Però us podeu inscriure oficialment en un prostíbul i un any del mandat passarà a dos!
  L'Anna no va preguntar. Sabia que la Marinka només s'ofés amb l'oferta d'aquests serveis. El cor de la dona es va fer encara més dur. La noia va respondre amb un somriure:
  - No estiguis trist... Sempre hi ha possibilitats! Hi ha més, a la vida hi ha molta diversió.
  I la bellesa demacrada cantava, i les noies recollien en cor;
  Què li va passar a la tendra núvia
  Estic patint amb l'ànima negra!
  Recordant la seva cara preciosa,
  Què em guardo quan vaig a la batalla!
  Les noies descalços cantaven en nom del noi, un bonic romanç, i semblava bastant natural i bonic.
  Recordo com el camí vagava sense presses,
  A través de pobles tranquils, erms!
  Tens roba intelЈligent
  Pas fàcil i camí cap als monestirs!
  
  I l'herba daurada madura al camp,
  La brisa va esvair tota la boira!
  L'ortodòxia estarà en la glòria eterna,
  La llum de l'esperança en les oracions dels cristians!
  
  Peus descalços a les carreteres
  La noia i jo ens penedim dels pecats!
  Inclineu-vos i creieu en el Déu Sant
  Ell pesarà la teva vida a la balança!
  Els guàrdies estaven formats principalment per policies locals i escoltaven favorablement les noies. Uns presoners agradables van entrar a la franja, per on només passava això, fent ombra a una tempesta.
  I quan amb un repic una veu des del tron,
  No sou dignes d'entrar al meu paradís!
  Perquè la santedat del cel
  No disponible, ni somies!
  
  Ets pecador en problemes baixos i bruts,
  S'ha de respectar i respectar durant segles!
  Només es valora el coratge en les victòries,
  Com una fusió d'un sol exèrcit rus!
  
  El nostre soldat no va a tavernes,
  Bevent vodka, està fàstic: malvat!
  Ell és el guerrer més fort: la tempesta del món!
  Qui va pujar a Rússia, ho esborrarem a la merda!
  
  El pas de la meva nena pel camí
  Darrere de les espatlles d'un sac esquinçat!
  Ella té cura de les seves botes
  Ho vaig donar tot a les papereres de Déu!
  Totes les noies tenien en comú: eren túnices i peus nus. La majoria ja són noies altes i grans, però encara hi ha noies molt petites amb el cap rapat. Deixen les mateixes petjades petites i nues. L'Anna vessa involuntàriament una llàgrima: els desafortunats presoners del règim conquistador. I per a quin d'ells van ser enviats a treballar dur durant catorze o setze hores de treball dur?
  I ja fa olor, negre cremat,
  Una horda va escombrar els pobles!
  Tot el país es va trencar
  A les cendres i ruïnes de la ciutat!
  
  Va ser llavors quan la noia es va indignar,
  - No, no és qüestió d'amagar-se al soterrani!
  I al davant amb tota la passió demanada,
  Perquè Jesús va cridar!
  
  Li van donar un avió, per vèncer els nazis,
  Volar, glorificant aquest Crist!
  Per fer calor al cel clar,
  Per tancar el cel al Fritz!
  
  Sí, va lluitar amb totes les seves forces,
  I va resar davant la icona del mal!
  No volia ser presoner per la tomba
  Exterminats els rèptils, no el nombre!
  Amb aquestes paraules, les noies, fins i tot la majoria, es van animar i van accelerar el ritme. L'Anna també va remar descalç al fang càlid. I ella estava contenta. És com si tornés a la teva pròpia joventut. Els grans còdols dels camins fan pessigolles a la sola nua, i el cansament s'allunya i mostra alegria. I encara que la continuació del romanç és molt trista, l'Anna somriu àmpliament.
  Però a l'última batalla va sortir malament,
  Per alguna raó, el dipòsit de gasolina va esclatar!
  Tingueu pietat, prego, estic plorant a Déu,
  És una llàstima si les noies estan en flames!
  
  Jesús em va respondre severament
  Vaig patir per tu, vaig patir!
  I ara creieu-me, no hi ha cap taüt,
  El Totpoderós va ressuscitar els caiguts!
  
  I ara la teva núvia és al cel
  És bo per a ella, ell mateix es va eixugar una llàgrima!
  Confia en mi, també hi ha un lloc per a tu
  Fareu realitat el vostre somni!
  
  Només saps: servir Rússia,
  Aquesta és la manera de complaure a Déu!
  Què ha de ser feliç tot el planeta,
  Cal servir la Pàtria amb tota la fortalesa!
  
  El pecat principal és apartar la Pàtria,
  No aneu a renyar: estireu-vos als arbustos!
  Prefereix el paper d'un bufó miserable,
  No coneixent la bellesa del Senyor!
  
  Així que vés i venja't dels nazis,
  Jesús va parlar tan ominós!
  El fum desapareixerà en l'aire fragant,
  Hi haurà temps per a la pau!
  
  INTRIGUES D'HIMMLER I EL FUHRER AMB UNA ESTRATÈGIA
  La Segona Guerra Mundial va adquirir un caràcter més prolongat, ja que el Führer va decidir, en comptes del programa de míssils de la FAA, invertir en un caça popular. La màquina és lleugera, barata i fàcil de fabricar. I el XE-162 va entrar a la sèrie el 1943. Al mateix temps, Hitler va escoltar Rommel i va retirar les tropes alemanyes i italianes d'Àfrica. Com a resultat, els alemanys van conservar vuit divisions perdudes en la història real i molt equipament, a més d'una important força italiana.
  Com a resultat, Sicília estava millor coberta per les tropes, i el desembarcament dels aliats va acabar amb una derrota.
  Al Kursk Bulge, Hitler també va retardar la retirada, en aquest cas, pel desig de provar tant el Tiger-2 com el Panther-2 a la batalla. Finalment, a l'agost, Stalin va ordenar un atac a les direccions Oryol i Kharkov.
  Els alemanys tenien una tècnica de defensa més eficaç i van excavar moltes fortificacions.
  Però l'Exèrcit Roig tenia la superioritat en forces. Es nota especialment en direcció Oryol. Però l'Exèrcit Roig va avançar molt lentament. En direcció a Kharkov, els alemanys fins i tot van poder rebutjar l'ofensiva al sud, on manava Mainstein. A Oryol, les batalles es van allargar fins a finals de tardor, però Oryol encara va ser presa. I van tenir èxit.
  Però pèrdues molt importants, noqueant a moltes de les seves tropes. Després hi va haver una pausa. Les tropes soviètiques van compensar els danys. Els alemanys estaven excavant... La producció de tancs creixia... El Panther-2 no va entrar en producció. A Hitler no li agradava que el pes del tanc augmentava significativament. I llavors el tanc no va sortir com volia el Führer. I el motor és encara més potent no està preparat. El Tiger-2 és un tanc molt potent, però el seu gran pes també és un inconvenient. Però amb els tancs, els alemanys encara no han fet un model perfecte. "Panther" és realment una màquina superior a la T-34-76, de manera força significativa. Però l'URSS té un tanc T-34-85 més potent i avançat en camí, que ja és molt menys inferior al Panther en blindatge frontal i canons perforants.
  Els alemanys volen crear quelcom més perfecte. "Panther" el tanc alemany principal és una armadura a bord força feble.
  I hi ha una debilitat dels rifles antitanc quan es dispara als costats.
  Els nazis tenen, però, avions i caces forts. Sobretot, els XE-162, molt forts i barats, són molt durs i poden aixafar els enemics al cel.
  I els aliats van començar a esprémer en l'aire. I, per descomptat, l'Exèrcit Roig també.
  A l'hivern, però, les tropes soviètiques van començar a avançar i empènyer els nazis al centre...
  Les batalles es van desenvolupar al cel... Molt bé XE-162 es va apropar a Huffman, que va anotar amb confiança i va augmentar l'impuls. El seu rendiment va ser superior al de la història real.
  Però a l'hivern, els alemanys van cedir... Al desembre, les hostilitats es van reprendre amb un vigor renovat. A la tardor i a l'hivern, es va fer més difícil lluitar pels tancs alemanys. I la disposició del xassís en un patró d'escacs va donar lloc a molts problemes. La neu i el fang obstruïts entre les pistes, i la congelació durant la nit, van interferir amb el moviment. Els tancs soviètics, superant l'enemic en mobilitat, de tant en tant feien atacs per sorpresa, actuant segons el principi de l'atac i la retirada.
  El front alemany es va ensorrar a l'hivern. Els nazis van perdre Kharkov, Belgorod i la major part del Donbass. Però tot i així, la seva derrota no va ser tan aclaparadora com en la història real. L'absència total d'un segon front, el gran nombre de tancs utilitzats pels Fritz, inclosos els pesants Tigers, la gran potència de l'aviació, en particular l'eficaç avió d'atac Focke-Wulf, va afectar. A més, a les batalles també van participar les unitats italianes que, barrejades amb les alemanyes, no van lluitar tan malament.
  L'art militar de Mainstein i Rommel també va tenir efecte.
  Els nazis van ser expulsats del Donbass, però van poder assentar-se en línies addicionals, conservant part de la riba esquerra d'Ucraïna. Al març, les tropes soviètiques, després d'haver llançat reserves addicionals a la batalla, van arribar al Dnièper en alguns llocs, però no van aconseguir forçar el riu.
  A més, l'ofensiva de març prop de Leningrad tampoc va tenir èxit. Els alemanys, confiant en fortes fortificacions, encara van poder resistir sota la ciutat. I les tropes soviètiques, que pateixen una escassetat de reserves: les forces principals van trencar el pas al sud, només es troben a una distància de fins a trenta quilòmetres a la zona de l'atac de la corona.
  Però en tot cas, l'Exèrcit Roig va tornar a avançar i els nazis van ser rebutjats. I fins i tot la producció massiva de "Panteres" i "Tigres" no va ajudar els nazis. I l'URSS va aparèixer IS-2 i T-34-85. És cert que el Fritz també va desenvolupar el "Panther" -2 amb una petita torre, i el "Tiger" -2 d'una forma i armes més avançades.
  Però el principal amb què els Fritz van vincular la seva esperança van ser els avions a reacció i el ME-262. El juny de 1944, ja tenien més d'un miler d'aquests avions de caça. Himmler esperava aconseguir la supremacia aèria i utilitzar la seva arma miraculosa.
  Stalin va entendre que havia d'atacar. El principal cop de l'exèrcit soviètic penjava al centre. L'operació Bagration va començar el 22 de juny de 1944. Smolensk encara estava sota control alemany, i les línies de defensa de Fritz es van desenvolupar en termes d'enginyeria. Sí, i la sorpresa tàctica no es va poder aconseguir. L'enemic s'esperava això. No obstant això, el Fritz no es va resistir. La seva línia de defensa, encara que no immediatament, es va trencar. El poder de la preparació de l'artilleria soviètica i l'heroisme dels soldats soviètics també van tenir efecte.
  Però els alemanys no són tan senzills. Van fer que la segona i sobretot la tercera línia de defensa fos la més potent. Himmler, a diferència de Hitler, va escoltar els consells dels experts i va utilitzar línies més elàstiques. La proporció de pèrdues es va mantenir significativa a favor dels alemanys, i van fer un ús extensiu dels punys de tancs blindats. Cal tenir en compte que el "Panther"-2 va demostrar ser un tanc molt fort, amb una excelЈlent armadura frontal i una potent arma perforadora. En defensa, aquest tanc és bastant acceptable.
  El nou canó autopropulsat alemany E-10, amb una silueta molt baixa i un pes reduït, amb un rendiment de conducció excelЈlent, també s'ha demostrat bé. ME-262 també va demostrar supervivència, velocitat excelЈlent i armes poderoses. El HE-162, així com el bombarder Arado, també semblaven efectius.
  El 8 d'agost, les tropes soviètiques van alliberar Smolensk, però a finals de mes havien esgotat completament les seves capacitats ofensives, sense començar la batalla per Bielorússia. La victòria encara estava molt lluny. Però els alemanys no van poder aconseguir res, i lentament van retrocedir.
  Tanmateix, la guerra de desgast va esgotar ambdós bàndols. Però l'URSS va continuar compensant els danys. Però els alemanys van millorar significativament en l'aire. Els nous Yak-3 i LA-7 soviètics només podien compensar parcialment la bretxa de l'aviació a reacció.
  Els alemanys, utilitzant la seva superioritat qualitativa en l'aviació, dominaven en la seva major part l'aire. I en la construcció de tancs, el tanc de la sèrie E va començar a tenir un paper important. Més precisament, de moment, els canons autopropulsats: l'E-25 amb un canó de 88 mm, l'E-50 amb un canó de 105 mm. i l'E-10 amb un canó de 75 mm de la Panther.
  Després de descansar un parell de mesos a principis de novembre de 1944, les tropes soviètiques van reprendre la seva ofensiva en direcció a Leningrad. Aquesta vegada, la intelЈligència alemanya va estar al capdavant, i l'ús dels últims avions espia a reacció amb òptiques molt precises també va afectar. Els alemanys van aconseguir obrir la concentració de tropes soviètiques per tirar les seves forces.
  Però tot i així, en condicions de neu i gelades, va resultar extremadament difícil per als nazis mantenir el front. Després de combats extremadament sagnants, el gener de 1945 es va esfondrar el bloqueig de Leningrad. La ciutat va resultar enderrocada per lligams... I un nou gran èxit de les tropes soviètiques.
  És cert que al centre de gener no va ser possible desenvolupar un avenç. Massa tropes soviètiques es van adonar de pèrdues. Però tot i així, a principis de febrer, els Fritz van ser retrocedits al Dnièper i estaven perdent territori rere territori.
  Tanmateix, al març, Mainstein, que encara tenia peus a la riba esquerra d'Ucraïna, va llançar una gran ofensiva. Els alemanys van atacar de nit utilitzant dispositius de visió nocturna més avançats als tancs, així com l'últim desenvolupament del "Lleó", un vehicle okupa amb un morrió llarg i potent. A més, tant l'E-50 com els Sturmtigers es van utilitzar massivament, armes innovadores molt poderoses.
  Per primera vegada des del contraatac de Mainstein el març de 1943, els alemanys van poder aconseguir un èxit significatiu, capturar Poltava, Petrazavodsk, la regió de Kherson, desbloquejar Crimea i fins i tot entrar a Kharkov. El comandament soviètic, redistribuint desesperadament les reserves, va poder aturar l'avanç del Fritz i fins i tot expulsar-los de Kharkov a l'abril, però pèrdues massa grans van impedir que es desenvolupés l'èxit. Ambdues parts estaven bastant esgotades el maig de 1945.
  Himmler va oferir la pau a Stalin en termes moderats: cadascú conserva allò que va aconseguir capturar, intercanviem presoners per tots. No cal pagar indemnització i s'estan restablint les relacions comercials.
  Stalin, però, va rebutjar aquestes condicions. I va manifestar la seva disposició a cedir als alemanys territorialment no més que les fronteres l'1 de setembre de 1939.
  En aquest cas, només els alemanys haurien hagut de retirar-se pràcticament cap a Occident. I després d'haver sentit el gust de les victòries, Hitler va rebutjar aquesta opció. A més, les forces reaccionàries van arribar al poder als Estats Units, que van empènyer els feixistes radicals de totes les maneres possibles a la guerra fins a un final victoriós.
  I el juny de 1945, les hostilitats es van reprendre amb un vigor renovat. Les tropes soviètiques van atacar els nazis a Ucraïna. Va començar un furiós intercanvi de cops. Afortunadament per a l'Exèrcit Roig, els alemanys no tenien un jet laminar a l'avió de disc i, com a resultat, el seu cotxe va resultar ser insuficientment tenaç i efectiu. Encara que les seves característiques de vol eren impressionants.
  No van tenir massa èxit els alemanys i el tanc E-100. Massa pesat amb un disseny obsolet, aquest mastodont no va estar a l'altura de les expectatives. Tot i que l'arma, cal admetre-ho, es distingia per la seva ràpida velocitat de foc. Però el "Lev" -2 ha de ser honestament superior a tots els models de tancs soviètics, fins i tot l'IS-3. Però la guerra no la pot guanyar només el rei de les bèsties.
  Els combats a Ucraïna van continuar amb diferents èxits, moltes ciutats van canviar de mans diverses vegades. Els alemanys van fer marxa enrere per desenvolupar una ofensiva al centre, però van ensopegar amb una defensa antitanc fortament saturada d'artilleria i es van empantanar. Tot l'estiu va transcórrer en un estat d'equilibri dinàmic. Però al setembre, les tropes soviètiques van reprendre la seva ofensiva. Encara que l'aire encara estava dominat per la Luftwaffe.
  Les batalles van desencadenar amb una tenacitat implacable. Però a l'octubre, el Japó va capitular després de nous bombardeigs atòmics.
  Així, els militars dels Estats Units i la Gran Bretanya van deslligar les mans. Es va adoptar la doctrina de l'ajuda aliada no belЈligerant. Es van començar a subministrar tropes, voluntaris, equipament i equipament al Tercer Reich. ParalЈlelament, Espanya, Portugal, Argentina, i després alguns altres països, en particular Turquia i Suècia, van entrar a la guerra amb l'URSS sota la pressió nord-americana.
  La situació s'estava escalfant...
  L'exèrcit turc, saturat de Shermans i Pershings, va començar a trencar la frontera sud soviètica. El novembre de 1945 van aconseguir envoltar Erevan i capturar la major part de Batumi. Les unitats alemanyes van irrompre de nou a Kharkov, ocupant aquesta ciutat patida. Penjaven sobre el flanc sud de les unitats soviètiques. La situació era amenaçadora.
  Stalin va exigir anivellar la línia del front. Però fins i tot l'hivern que ve no va comportar cap canvi, ja que el bombardeig de les ciutats soviètiques es va intensificar significativament. La pressió d'Occident va augmentar.
  Durant l'hivern de 1946 només va ser possible recuperar Kharkov i empènyer els alemanys al centre, arribant de nou al Dnièper. Però a la primavera, els combats van esclatar amb venjança. Els alemanys, utilitzant tancs americans i britànics, van començar a avançar cap al sud.
  I les noies es barallaven...
  I van lluitar amb gran valentia i els nois estaven plens d'entusiasme de lluita i van viure aventures.
  - Tu cantes bé Dimka! Petka es va adonar i va donar una copeta al seu amic a l'espatlla.
  Però ara necessitem... - Aquí el noi subterrani va dubtar i va mirar el cel inquisidor. Semblava que buscava pistes allà. Els tres sols semblaven fer l'ullet al nen a l'uníson.
  La nena Komsomol Larisa es va posar el dit als llavis i va dir en veu baixa:
  - No feu soroll. Som massa visibles. Cal acostar-se a la finca més propera i barrejar-se amb els treballadors.
  Dimka va exclamar amb entusiasme:
  - Bona idea! Organitzarem un aixecament de Spartak o Emelyan Pugachev aquí!
  Larisa va comentar tristament:
  - És més fàcil fer-ho amb les paraules que amb la pràctica... Però no perdis l'esperança nois. Seguim-me...
  Els nois que es donaven una bufetada enèrgica amb les soles nues es van moure pel costat de la carretera. L'herba era molt pessigolla, aparentment suau, però aviat els peus dels nois i de la noia van començar a picar com si haguessin caminat sobre ortigues. I tenia moltes ganes de riure. Com si et portessin al taló amb plomes d'estruç.
  No cal dir que és divertit, però al cap d'uns deu minuts, ja és insuportable i els peus descalços, enrogits per les pessigolles, ells mateixos van portar a l'asfalt. És molt més fàcil anar aquí, tot i que per inèrcia continua picant als talons.
  Petya, entre altres coses, va comentar:
  - Alguna cosa anem, anem... I no canvia res al nostre voltant. Com si estiguéssim deambulant en cercle?
  Dima va estar d'acord.
  - Sí... Aquí es veu una cosa tan embruixada...
  La Larisa va parpellejar confusa i va comentar:
  "Caram... T'agradi o no, haurem de baixar d'aquest xassís si volem veure alguna cosa.
  Petka va murmurar:
  - O avançar... Que, però, és el mateix!
  Els nois van tornar a trepitjar l'herba de mala gana. Dimka va recordar com va ser capturat fa un parell d'anys. Llavors els alemanys el van conduir, encara tot un nen, descalç per la neu. Afortunadament, llavors va tenir el coratge de no dividir-se. Probablement, un nen de cabell ros amb les cames vermelles com les d'una oca no li semblava perillós per al Fritz. Va ser ben assotat i llançat de la presó. Encara que en aquell moment Dimka ja hauria matat alemanys pel seu compte.
  Caminar descalç per la neu no semblava tan espantós per a un nen endurit. Encara que, quan finalment se li van endurir les cames i va deixar de sentir res, va tenir molta por: de sobte continuaria sent invàlid. No obstant això, els sants caminaven descalços tot l'any, i no morien, i els dits no caien. Així que potser no val la pena entrar en pànic. Les cames van començar a fer mal en una cabana calenta quan s'escalfaven. La tortura, per descomptat, és pesada i estimada pels nazis. Els agrada especialment conduir dones i nens a la neu. Els homes adults solen ser torturats de manera diferent.
  Dimka, recordant com va donar una bufetada a la neu, i darrere seu va ser empès amb una baioneta per un feixista, va somriure. Ho va aguantar, així que aguantarà les pessigolles. A més, encara que Larisa és una noia, camina amb confiança i fins i tot fa un pas.
  Petka, per distreure's de la picor dura a les plantes, va fer una pregunta interessant al membre del Komsomol:
  Què en penses del monoteisme?
  La Larisa va riure i va comentar amb astucia:
  - Una bona pregunta per a algú que també té l'edat suficient per unir-se al Komsomol...
  Dimka, que també estava interessat en aquest tema, va comentar:
  "No tenim cap motiu per creure en un Déu Totpoderós. I si és així, aleshores el monoteisme és un engany!
  Larisa va assenyalar amb escepticisme:
  - Per tant, realment no hi ha motiu? Tomàs d'Atenes va donar cinc proves de l'existència de l'existència de Déu.
  Petka es va animar i va aixecar les orelles:
  - Quines proves? També he sentit que n'hi ha cinc, però no sé què s'hi posen?
  La Larisa va respondre això amb un somriure, rascant l'herba amb les seves soles que feien pessigolles sense pietat:
  - Primer... Tot té una causa arrel. Si hi ha una gallina, llavors hi havia un ou del qual va sortir la gallina, i si hi havia un ou, llavors hi havia la gallina que la va posar. Hi ha d'haver una causa arrel similar per a l'univers. Tomàs d'Atenes creia que aquesta causa principal és el Déu Altíssim!
  Petka es va fregar el taló que picor sobre un tronc d'arbre relliscós, com cobert d'escates, i va fer una pregunta ingènua i alhora infantilment sàvia:
  - Si tot necessita una primera causa, quina va ser la primera causa de Déu?
  La Larisa va arronsar les espatlles i va comentar:
  - Sí, aquest és el més vulnerable en la construcció de Tomàs d'Atenes. Exigeix acceptar Déu per fe com a primera causa, però al mateix temps no explica per què l'existència de les primeres causes és necessària per al propi Univers, però no necessària per al seu Creador.
  Dimka, saltant com un mico, va suggerir:
  - És possible que el Creador de l'univers tingui el seu propi Creador, i aquest Creador en tingui el seu, i així successivament fins a l'infinit...
  Petka va negar amb el cap negativament.
  - No, això és absurd... El professor de l'escola deia: la matèria és eterna i es transforma constantment, donant lloc a mons a l'univers. I a la pregunta sobre qui va llançar el mecanisme de transformació, ella respon: la natura!
  Dimka va tornar a expressar un pensament molt interessant:
  "Així que la natura és Déu!" Donat que...
  Petka es va alegrar d'inserir una paraula abstrusa:
  - Panteisme! És aquí quan associes el Diví i la naturalesa?
  La Larisa, saltant nerviosa, va preguntar al noi:
  - I tu com t'ho imagines?
  Petka va arronsar les espatlles amb confusió i va respondre:
  - D'alguna manera no en tinc ni idea!
  Dima, deia la frase llegida al llibre d'Alexandre Dumas: "Trenta anys després".
  - Déu està a la superfície de totes les coses...
  Els nois van callar. La conversa es va convertir en massa sublim per als adolescents soviètics de catorze anys. Després van pujar on ells mateixos no entenien.
  Sí, i es va acabar el bosc... Camps estirats. L'aguda visió de Dimka va discernir una successió de camperols que treballaven dur al camp. El nen va frenar. Van sortir al camí i la picor d'herbes va disminuir lleugerament. Podeu anar perquè no es notin des del camp.
  L'escolta d'ulls afilats Larisa també va examinar no només els treballadors, sinó també tres cavallers amb vestits blaus que miraven a la feina, així com diversos animals corrents. Dimka va comentar amb sorpresa:
  - Sí, aquests són gossos de tres caps!
  Petka va xiular i va xiular:
  - Un gos pot mossegar, només des de la vida d'un gos...
  La Larisa va moure els ulls i va començar a mirar més de prop. Ella mateixa sabia molt poc d'aquest món. Hi havia alguna cosa per sorprendre's. Primer, no hi havia adults entre els pagesos. Només treballaven nens, però també, cosa estranya, no menys de deu anys ni més de catorze. Com els humans, gairebé tots ros, peluts o vermell clar, potser només un parell de caps foscos.
  Nois tan simpàtics, mal vestits, tots descalços sense excepció. Molt semblant a l'edat mitjana. Només ara penja un reflector trencat, i una cosa semblant, com un avió a reacció mig desmuntat, es pot veure al camp. Només hi ha tres cavallers de la guàrdia, i centenars de nens pagesos, però tots obeeixen. Els nens es veuen alegres, sans, bronzejats, treballen amb ilЈlusió. És divertit, fins i tot canten alguna cosa.
  Això recorda una mica l'agitació de la batalla des dels camps, quan els escolars ajuden els grans.
  Les eines de treball són les més primitives: pales, rasclets, dallas. Sense mecanització. Les noies fins i tot s'arrosseguen a l'arada i l'arrosseguen elles mateixes, en lloc dels cavalls.
  Petka va comentar amb ràbia:
  - Vaja, explotadors!
  Dimka, recordant una obra literària, va comentar:
  - Recordes com va ser amb Leo... És a dir, perdoneu-me, Alexei Tolstoi va fer una revolució a Mart...
  Petka va riure i va suggerir:
  - Només som tres i tres cavallers. ColЈloquem-nos, disparem-los i fem una crida revolucionària!
  La Larisa va negar amb el cap negativament.
  - Els gossos de tres caps no ens deixen colar-nos, i els guerrers tenen arcs, i potser disparen amb força precisió. Aquí cal decidir amb la ment.
  Dimka va mirar a Larisa i va comentar:
  - Has superat una mica... Aquí encara podem barrejar-nos amb els nois i descobrir què és què...
  La noia de cara bonica va acceptar:
  - És cert, aneu a ells amb reconeixement... Jo personalment aquí no entenc gaire!
  Per als exploradors professionals, moure's amb gossos de tres caps és un problema difícil, però solucionable. No obstant això, els nois van decidir, per no aixecar una commoció innecessària, actuar de manera encoberta i natural.
  Però llavors Petka es va adonar de sobte:
  - Què passa amb la barrera lingüística? Ens mossegaran vius!
  Larisa va consolar Petka:
  - Però no et preocupis... Com entendrem la seva llengua, i pensaran que parlem la seva llengua.
  Dima va suggerir:
  - I després anem corrent als cavallers, i dir que ens han enviat d'un poble veí a demanar ajuda. Així serà molt més natural.
  La Larisa va agitar la mà amb menyspreu.
  - Intenta... Espero que ho tinguis. Simplement no exageris!
  Els nois, sense pensar-s'ho dues vegades, van començar a córrer. El pla era massa senzill.
  Els nois i Larisa van tornar a la realitat amb molt de pesar. Vam tornar a acabar a la presó, i el que és més brut de tot, els alemanys, veient que la trinitat era inspiradora, els van portar a interrogatori. Aquesta vegada van torturar amb un braser. Van untar amb oli les soles nues de la nena i del nen i van posar una flama calenta a distància. Aquesta tortura pot durar quinze o vint minuts i ser molt dolorosa. Però les cames no estaven paralitzades i durant uns quants dies es va poder repetir la tortura. Els tres van aguantar aquesta flama que quasi els tocava els talons, i llavors la Larisa va començar a cantar;
  Jo era una donzella al bastidor,
  L'habitual Komsomol descalç...
  Després de tot, Stalin i Lenin són una família,
  I em sento incòmode entre ells!
  
  Van torturar una noia en captivitat,
  Els talons estaven al forn amb foc roent...
  Però no vaig sucumbir, creu l'enemic...
  Només el comunisme va ser donat a la noia pels sants...
  
  Construïm un paradís a l'univers
  Deixa que la veu flueixi molt sonora...
  Noi, no estiguis trist i no t'avorris
  Les noies descalces corren pels bassals!
  
  Creiem en la lluita per guanyar la Wehrmacht,
  Encara que el feixisme no sembla saber la mesura...
  Amb ell és Sam de l'infern, un querubí malvat,
  I així una gran pèrdua!
  
  El capitalisme va decidir donar el feixisme,
  Les seves armes, tancs, capital...
  Estem aixafats pel diable i lladre sense pietat,
  Als traïdors se'ls promet mel, plàtans!
  
  Però què he de fer si estic en captivitat?
  Les manilles encadenaven les mans amb força...
  Vaig penjar nu al bastidor durant una hora,
  I els pesos als peus nus penjaven...
  
  Però la noia no va sucumbir als enemics,
  Com els malvats feixistes no van torturar...
  Que sigui la vergonya de Hitler,
  Som guerrers de guerra, no pacifistes!
  
  Em estan portant gairebé nu per ser afusellat,
  I sota els peus de congestes de neu descalços...
  És evident que el Senyor no volia això.
  Estic davant de l'actualització de la princesa!
  
  El llaç d'una noia embolicat al coll,
  I la noia es va aixecar amb força...
  Sí, la pena ja corre pels pecats,
  I estan esperant els nazis, coneixeu les bales!
  
  Però què és, la cua de cavall va esclatar,
  I una noia va caure de la forca...
  El famós rèptil feixista trencat,
  I l'atac partidista: petites coses!
  
  Em van tornar a colpejar, estic de nou a les files,
  Lluito contra els feixistes amb molta valentia...
  Estimo Jesús i Stalin
  I no em fa pena el vil Adolf!
  
  Ja a Berlín, coneixeu els nostres tancs
  I la meitat d'Europa va ser alliberada alhora...
  El paradís serà aviat a tot el planeta,
  Només un pas cap al comunisme, no quilòmetres!
  Els nazis, davant de tanta valentia, van quedar commocionats. Unes quantes vegades més van colpejar les noies i els nois a l'esquena amb un cable roent i els van tornar a la casamata.
  El temps era calorós i era agradable a la celЈla. Només que ara les soles nues amb butllofes cremaven molt, i l'esquena, tallada per un filferro roent, feia mal.
  Larisa va consolar Petka i Dima:
  - Ja veus, amb cada nou temps, cada cop ens és més fàcil suportar aquesta tortura. Ara tindrem temps per descansar i dormir.
  Dima va comentar:
  - Al lloc més interessant, el nostre somni es va interrompre. Que molest.
  Petka va expressar la seva confiança:
  Però aquesta vegada, crec que ho aconseguirem!
  La Larisa va posar les mans al coll dels nois i va començar a conjurar. També volia ser ràpidament, en un món nou, des d'on es pogués portar la salvació a l'URSS.
  Els nois van caure en un somni, però no van veure gens el que volien veure.
  És a dir, com les noies són torturades i conduïdes primer descalços a la neu, i després a les brases.
  No obstant això, aquesta ja és una història indirecta... Un altre fragment d'un somni amb Hitler va aparèixer.
  Hitler no només va expressar el desig d'observar el vol del primer bombarder a reacció de quatre motors d'Alemanya Ju-487 a una velocitat de més de 1100 quilòmetres per hora, sinó de seure personalment al capdavant de l'avió. Kurt Tank, que supervisa el desenvolupament dut a terme pels francesos, es va oposar enèrgicament a això:
  - La màquina, després d'uns treballs titànics, acaba de ser encarnada en metall. No podem arriscar la vida del Führer.
  Tanc recolzat pel mariscal de camp Kissilring:
  - Aquest és gairebé el primer vol que farem a la matinada del 27 de juny de 1947. El cotxe té un aspecte destacat: una àrea d'ala relativament petita, que redueix l'arrossegament aerodinàmic i permet que el bombarder estratègic acceleri a 1200 quilòmetres per hora. Però la càrrega a les ales augmenta dràsticament i això és un risc!
  El mateix Hitler no tenia massa ganes d'anar a l'enrenou, però va deixar que la posteritat recordés el seu coratge. El mateix Führer, vegetarià, esperava que simplement es dissuadiria. Els alemanys necessiten desesperadament un cotxe nou, tant més perquè els Estats Units haurien de ser derrotats en el camp d'aquest tipus de desenvolupaments.
  El projecte del Tanc TA-600 amb vuit motors es va retardar fins al moment. La velocitat inicialment prevista de 860 quilòmetres per hora ja no podia adaptar-se al Führer. Per tant, calia refer-ho també instalЈlant motors a reacció en paralЈlel. Ara la velocitat de la màquina hauria d'augmentar a 1220 quilòmetres per hora, cosa que donarà l'oportunitat de bombardejar qualsevol punt de l'URSS amb gairebé impunitat, però necessitarà molt de temps per reconstruir el mecanisme.
  Van sorgir certs problemes amb l'armament de la màquina. Els experts van creure raonablement que 16 (!) pistoles d'aire, de les quals 13 - 30 mm ja eren massa.
  Una altra màquina, que també està a punt per a l'enlairament el 7 de setembre, va ser la XE-377. Aquest bombarder hauria de substituir el XE-277, que abans no tenia gaire èxit.
  La idea mateixa de crear un bombarder de busseig i jet pesat era molt complexa pel que fa al disseny. Encara que rendible. Quan es busseja, la precisió del bombardeig és molt superior a la d'un avió horitzontal, i un petit nombre d'avions pot desactivar instalЈlacions estratègiques i industrials.
  El XE-277 va resultar ser un bombarder a gran altitud, encara que encara no fos un jet. Va pujar 15 quilòmetres i va poder bombardejar ciutats amb impunitat.
  Però al mateix temps, el cotxe va conservar la capacitat de bussejar, com el XE-177, sense desfer-se de les sobrecàrregues.
  L'últim disseny XE-377, ja una versió a reacció del bombarder i molt formidable, capaç d'anivellar moltes ciutats i pobles i destruir de manera efectiva les instalЈlacions industrials.
  Les màquines prometedores eren superiors a les homòlegs nord-americans i britànics, cosa que va fer que Hitler se sentia com un gall dindi sobrealimentat de galetes, amb el rerefons de pollastres rurals mastegant mill. Però en aquest cas, a més de considerar noves màquines, el Führer estava preocupat per un problema més urgent? On colpejar amb un bastó d'aviació i blindat? Encara que amb una batuta poderosa, però...
  Nimitz va dir amb un to sever:
  - Els nostres estrategs creuen que, a més de la vaga cap a Moscou, una part de les forces s'hauria de moure cap al sud, desenvolupant també una ofensiva en direcció a Alma-Ata i Kuibyshev!
  Hitler, sense gaire entusiasme, va respondre:
  - Això ja ho hem parlat més d'una vegada! Hem arribat a la conclusió, tot i que no és convenient, però atacarem en direccions divergents.
  Nimitz va assentir d'acord i va afegir:
  - A més, les eleccions a la Rada d'Ucraïna s'han de celebrar a totes les regions. Incloent Voroshilovgrad i Donetsk, on es van formar zones partidistes. No podem tenir un petit parlament!
  Mainstein, sense aixecar la vista, va mirar amb uns prismàtics: com el Yu-487 de quatre motors anava guanyant altitud allà i, al mateix temps, es va adonar:
  - L'ofensiva hauria de començar com a molt tard el 20 de juliol... Les condicions meteorològiques ens són molt pressants. Si la resistència dels russos s'arrossega, aleshores... Començarà a ploure, i encara més, caurà una nevada, i haurem de vetllar per la nostra pròpia supervivència.
  Hitler va dir en un to segur:
  - L'ofensiva començarà el 21 de juliol. En aquest moment, tot estarà llest. Els cops es lliuraran alhora en cinc llocs. Des de tres direccions, l'ofensiva es va dirigir a la capital de Rússia, en dues, cap a Àsia Central i Kuibyshev. En general, es defineixen direccions. L'URSS s'ha de deixar fora de joc abans de l'Any Nou. Si no completament, almenys en la seva major part.
  Aquí la imatge del somni salvatge es va interrompre i els nens es van recuperar de nou en el seu camí.
  
  MISSIÓ REIAL I ALTAMENT DE BATALLA
  Un grup de noies va dur a terme una missió: defensar el punt més vulnerable de la posició de les tropes tsaristes russes durant la primera guerra mundial.
  La Natasha fins i tot va dir:
  Un moment perdut a la batalla fa néixer l'esclavitud durant segles!
  I les noies van triar un tanc molt agressiu i poderós per a elles mateixes i es van enfrontar a l'Alemanya de Kaiser.
  Les noies del tanc van continuar destruint els alemanys i van disparar als infants. Més precisament, l'Alice va disparar amb metralladores i la Natasha va disparar amb un canó. Maksimka conduïa un tanc d'alta velocitat, i Anzhelika, com la dona més sana i més gran, activament, com una cobra que balla al son d'un faquir, va disparar obusos.
  Però ara es va trencar el quart grup de bateries i aleshores es va acabar el subministrament d'obuses de trenta quilos. Tanmateix, més de la meitat de totes les armes alemanyes concentrades en aquesta zona ja han estat destruïdes. També es va quedar sense munició. Quaranta mil alemanys van trobar la seva mort, però les municions es van esgotar.
  Ara les noies l'haurien d'omplir. Però intenta trobar el calibre adequat al segle XXI. El mateix amb la munició. El tanc es va aturar i els guerrers, juntament amb Maxim, van atacar el cinquè grup de bateries.
  Angélica estava especialment contenta amb això, així que ara, en lloc de portar petxines humiliant, pot mostrar-se amb tota la seva bellesa!
  Aquí Angélica va donar un cop aclaparador amb el peu nu a la mandíbula d'un soldat del Kaiser Alemanya. Va sortir volant del cop i va abatre cinc soldats alemanys més.
  Natashka també va aguantar el tocadisc, i Alice, desviant-se del tir, va colpejar el Fritz a l'engonal molt dolorós. Maxim va preferir noquejar l'alemany amb el puny.
  Un quartet de guerrers: tres eternes noies i un nen van entrar com una agulla a les posicions de les tropes del Kaiser. Van saltar amb els talons nus per sobre del parapet i van muntar les metralladores alemanyes. I els seus propis jets de bala van vessar sobre el Fritz.
  Una massa de cadàvers va omplir el reducte de les tropes alemanyes, Kaiser. El quartet, que s'havia precipitat ràpidament cap a la punta fortificada, ara s'hi travessava com un estol de tigres salvatges. Els alemanys no s'esperaven que sou unes noies i uns nois mig nus preciosos, els pressionaran així. I que les bales que escopin poden volar sense perdre's.
  I els guerrers, juntament amb el nen, portaven metralladores, cintes arrastrades darrere d'ells, i disparaven sense pietat a l'enemic.
  Maxim, aquest nen etern resistent, va cantar:
  - Sóc assedegat de sang! Sóc despietat! Sóc un cavaller rus - Barmaleya!
  L'Angelica és una dona cap d'una cara molt agradable, una barbeta valenta i uns cabells ardents que, colpejats pels alemanys, els van cremar en el sentit més literal de la paraula. La noia cavaller va afegir en un cant:
  - I no cal! Sense xocolata! Sense melmelada! Venceu a Fritz d'un cop! Venceu a Fritz d'un cop!
  I quan les seves cames grans, però no exemptes de gràcia, van colpejar, els cranis dels soldats del Kaiser es van trencar concretament! A més, les noies i el nen llançaven objectes d'acer als seus oponents amb els dits nus. Així, van colpejar el Fritz amb farcells sencers de bitllets cremats.
  Així que van saltar a la bateria, des de la qual els alemanys van disparar contra les tropes russes. I els esclats de metralladores van segar tots els artillers alhora.
  I els guerrers van calar foc amb les cames a les caixes de municions. I van començar a destruir les piles.
  Els conjunts de combat van ser esquinçats, escampats amb focs artificials, matant els alemanys per centenars i milers.
  El mateix quartet va romandre invulnerable. No podien ni colpejar-lo ni enganxar-los amb baionetes: màgia forta! I els guerrers caminaven i caminaven i segaven, com si un conreador passegés pels matolls. I tots els guerrers vagaven, vagaven, i galoparen, superant tots els nous límits de la destrucció.
  Els quatre fins i tot cantaven a l'uníson;
  Som cavallers: espasa i foc,
  Destrossem-los tots com animals!
  Emetrem una factura: s'ha cobrat una multa,
  No et converteixis en el nostre cavaller lloro!
  
  Ens tornarem frescos com àguiles
  Escombrarem diversos esperits malignes alhora!
  Coneix els nostres fills genials de la Pàtria,
  Llencem el nostre repte a l'eternitat!
  
  Que bellament fa la guerra
  En què els pobles cremen...
  Satanàs va venir de l'inframón per nosaltres,
  Darrere d'ell vara monstres feixistes!
  
  Donarem a les noies dura a la cara,
  Trencarem els nazis com una branca...
  I llavors el nostre soldat esdevindrà mestre,
  Que les roses de maig floreixin magníficament!
  
  Aconseguir, som capaços de saber molt,
  Aixeca els teus poders per sobre de les estrelles...
  I així el gran guerrer lluita i s'atreveix,
  Farem tombes amenaçadores!
  
  Mira, llavors hi haurà un guerrer,
  Tot és nou i com l'auró...
  I crec que els problemes ens passaran a la batalla,
  Converteix-te en un cavaller, un lluitador experimentat!
  
  Aquí, amb un cop poderós, va segar tot un regiment,
  I amb ell, dos regiments es van remullar...
  I el Führer del drac perquè el desagradable sigui mort,
  I estem quilòmetres gloriosos fins a les estrelles!
  
  Aquí el kàiser va deixar una llàgrima de por,
  Prego per la teva misericòrdia!
  Tenim moltes forces violentes,
  Anirem vestits de gala!
  
  Quan entrem en aquest Berlín amb tres colors,
  I el tsar Nicolau esdevé Déu,
  El poble decidirà el camí amb infinitat de forces,
  No jutgis el monarca tan severament!
  
  Els problemes de la Pàtria no desapareixeran llavors,
  La grandesa serà el Sol...
  La malvada horda del Kaiser es dispersarà,
  Deixa que el cor batega en llanguiment!
  
  Amb una noia bonica, passem famosa,
  A través de les nostres extensions russes!
  I serà genial per a nosaltres amb la família junts,
  Crec que la felicitat arribarà aviat!
  I els guerrers van completar la destrucció d'aquesta fortalesa. veritat
  Angélica, aquesta guerrera búfala va rebre una petita ferida en un poderós
  espatlla. En algun lloc encara va perforar lleugerament la protecció. Bé, el Magomatrix no sempre és perfecte.
  L'Alice també es va cremar una mica les cames. La bella noia, tot i que fa mal, no afecta gens la seva precisió.
  I la batalla continua. Llançant cintes buides, com boes eviscerades, les noies es van carregar amb metralladores capturades i caixes de munició. Angélica va localitzar el dolor a l'espatlla i va carregar el dipòsit amb subministraments fins a la seva capacitat. Després d'això, Maksimka va saltar, i la poderosa màquina va passar a destruir els nazis, o més aviat els soldats del Kaiser.
  L'etern nen simplement va aixafar diversos centenars de soldats amb erugues. Després d'això, juntes, Alice i Natasha van obrir foc des de les metralladores capturades contra la cavalleria i la infanteria alemanyes. L'extermini va procedir a un ritme tal que qualsevol Rambo envejaria. Però el seu grup va entrar a la sisena zona fortificada. Allà i va organitzar un nou castell de focs artificials. I a més de disparar amb metralladores, les noies encara llançaven amb els peus obusos capturats des del Fritz.
  En un estat de lluita contra l'èxtasi, Angèlica va començar a cridar a crits de ple;
  Qui creu en la immortalitat viu per sempre, perquè només els qui creuen en la seva pròpia mort moren de veritat!
  De vegades és bo per al caçador que el joc no es trobi, perquè la seva armadura és com el paper, i les cadenes de la trampa són com un fil prim!
  La paciència és la clau de la victòria si no es combina amb la humilitat davant el mal!
  La mort, com una puta portuària, ronda tothom, però només arriba als que tenen el cap més buit que la cartera!
  La longitud del pedigrí d'un cavaller és una excelЈlent mesura de l'alçada dels impulsos i la grandesa de l'esperit!
  L'enemic tampoc està acabat, de la mateixa manera que la malaltia sovint no es cura, només si aquesta pot marxar per si mateixa sense curar-se, no hi ha manera d'evitar complicacions d'un rebuig inacabat!
  Fugir encara pot tenir sentit, però un vol sense sentit no té salvació!
  El covard va morir abans de veure la primera bala, el valent serà el primer de la vida, malgrat les bales!
  Una lesió corporal es pot corregir amb un petit èxit de la ciència humana, però fins i tot la Ment Suprema de vegades és impotent abans de corregir la deformitat moral!
  La guerra és el tipus de bogeria per a la qual es preparen els talentosos i savis, i que només els veritables genis poden evitar!
  No hi ha un descans complet fins i tot a la tomba, no hi ha un descans complet fins i tot en un somni, la qual cosa significa que és impossible cansar-se més!
  Al nostre món, res es dóna per res, fins i tot es traeix fins i tot per un cèntim trencat!
  El diable està pintat de manera antiestètica, però el més terrible de l'impure és la capacitat de servir verí en un bonic embolcall!
  La guerra fa olor a cremada, però de vegades la negativa a la guerra fa molt pitjor!
  No hi ha baralles avorrides en realitat, només hi ha una adaptació cinematogràfica mediocre de batalles fins al punt de còlics ridículs!
  Tempestes familiars, com el vent a les veles, el vaixell tremola, però Déu n'hi do la calma total!
  Un covard no juga a hoquei, però perd, sortint volant de la vida amb un disc!
  Qui lluita bé, pot mantenir perfectament el que ha guanyat, si pot reduir la seva cobdícia a la satisfacció!
  No podeu construir l'èxit personal sobre els ossos, encara que els ossos siguin les relíquies dels avantpassats glorificats per fets passats!
  Les relíquies dels avantpassats no són només ossos, la glòria d'una gesta no és només un so!
  Una victòria lletja és millor que una bella derrota, perquè el guanyador sempre pot embellir la realitat!
  Els incapacitats no poden menjar-se farcits, però els morts no mosseguen gens!
  La victòria sobre un enemic fort és honorable, la victòria sobre un enemic ferm és doblement honorable!
  Els alemanys van demostrar realment que saben morir... Però d'alguna manera estúpidament! I els guerrers russos no moren gens, sinó que guanyen amb un heroisme prudent. I si van començar a tallar l'enemic, llavors amb un entusiasme tremend. I realment no es poden aturar! Hi ha una allau inflexible de napalm viu i màgic. Les metralladores capturades ja han estat descarregades, i el quartet està carregant nous cinturons capturats a l'enemic.
  Noies, com es diu en aquests casos: pólvora, que no és una falta! Es mouen en una pista de patinatge tan encesa que els seus talons literalment fumen.
  Aquestes són les dones guardabosques. Es traslladen a l'últim, setè punt fortificat, havent destruït ja més de vuitanta-cinc mil cavallers i infants.
  Les tropes del Kaiser sagnan i emanen literalment. El seu quartet invencible treu un cop molt abundantment. I el cop en si no és més petit que Mercuri, o fins i tot Mart.
  I els guerrers del terminador demoleixen el següent i l'extraordinari com una ampolla de vodka d'un alcohòlic, segons una bateria. No són tan febles com per experimentar cap dubte o penediment. Un cop es marca l'objectiu de guanyar, la victòria, llavors es guanyarà. I si l'enemic no es rendeix, pitjor per a l'enemic!
  La mateixa Angèlica es va unir al tret, després que foren atacats de nou per una reserva de cavalleria, comentant:
  - Goebbels va mentir que els russos, avançant, estaven llançant cadàvers a les posicions alemanyes. I ara veiem qui és realment un cadàver i en descomposició.
  Alícia va comentar amb respecte:
  - I tanmateix els alemanys són valents! S'enfilen a la batalla com els kamikazes japonesos:
  La Natasha va riure, es va adonar:
  - I la seva derrota no els espera menys cruel que el Japó!
  Maksimka va recordar alguna cosa:
  - Ara vaig rebutjar la quarta estrella de l'heroi de l'URSS, creient que la resta de noies van ser enganyades injustament ... I ara els gats m'estan ratllant l'ànima!
  Alícia, sense deixar de disparar amb diverses metralladores alhora, utilitzant els braços i les cames per disparar als alemanys, va confirmar amb un sospir fort:
  - Tampoc no em sento gaire a gust... Tants assassinats per culpa nostra involuntària!
  Angélica va tornar a cridar de manera desgarradora i eixordadora:
  -L'engany és tortuós, però la veritat és recta, la veritat de la primera, per regla general, porta a l'objectiu més ràpid si és sinuositat sense revolts i untada d'oli de promeses grasses!
  Però la paciència i el treball, com una parella de casats, donen lloc a l'èxit, però, amb la condició d'una llarga estada i apropar-se amb amor!
  La saviesa d'Àsia és bona, la salvatgisme dels asiàtics és dolent!
  Un lleó és capaç de fer volar mil ovelles, però un moltó de lleons és capaç de fer volar mil dels seus germans!
  A la guerra, un desaprèn ràpidament a ser sorprès, excepte potser pel fet que encara és viu i no ha desertat!
  El més terrible de la guerra és la por, que no podeu reduir a la discreció normal!
  Per convertir-se en un titellaire del teatre de la vida, cal desfer-se de la impotència del titella almenys en la distribució de papers a la cuina!
  A la guerra, la pau és només un somni, però és un somni ple de malsons mortals!
  El coratge és la corda de ganxo de l'enginy que atrapa la sort al camp de batalla!
  L'agudesa de la llengua no es pot esmolar amb les moles d'una ment avorrida!
  No pots construir la felicitat amb l'engany, però pots construir felicitats amb l'engany!
  No acabis amb l'enemic, que el camp no estigui desherbat de males herbes, la collita de la victòria espatllarà la cizaña del sabotatge i el sabotatge!
  Els camins sinuosos porten directament a la meta, només el que no mira de costat!
  Si estàs adormit amb el cervell, aleshores la corba del destí porta directament a la llosa plana de la tomba!
  Ser carnisser en una guerra és un petit honor, però convertir-se en una costella és generalment més deshonroso!
  Els grans armaris no només cauen amb força, sinó que estem empolsant amb una lentitud colossal!
  Molts esquelets als armaris dels conspiradors es donen com una pudor de decadència que mata la covardia!
  Set mosques poden ser colpejades per qualsevol ximple, però només amb set pals al front pot treure un poll de la traïció!
  A la guerra, és com en un bany, i la calor, la suor i els ossos fan mal, però a diferència del bany de vapor, com més amunt puges, menys ardor queda!
  La veritat sempre és banal, però l'astut trobarà sens dubte la manera de distorsionar-la d'una manera original!
  La lluita contra el mal fa néixer una gesta, el bé sense una gesta fa néixer l'avorriment!
  La diplomàcia ha de ser subtil, però aquesta subtilesa és l'agudesa de les espases que asseguren les nostres reivindicacions!
  Hi ha una història més trista al món que la de Romeu i Julieta? Però aquesta és una sílЈlaba molt controvertida, amics, perquè la seva família ha mantingut la seva joventut!
  Aturdir encara no és guanyar, però si l'enemic està realment sorprès, considera que ja ha estat derrotat!
  Hem de retre homenatge a Angélica, el que va cridar va ser bastant enginyós i enganxós i, fins al punt. Siguem sincers, la noia és realment un llebrer de llebrers.
  Després de la derrota de la setena fortalesa, les noies terminadores van marxar a buscar diverses piles més petites. Ara es van alegrar genuïnament pel seu èxit. La veritat va atrapar a Maksimka i el noi general tenia un fort dolor a la mà dreta.
  L'Eterna Joventut va dir:
  - La bala no és un ximple, sinó petons amb estúpid dolor!
  Angélica va besar amb gust al seu marit com a resposta, i va arrollar:
  - Sigues el teu nen guerrer número u! Després de Stalin!
  La Natasha, abaixant modestament els ulls, va dir:
  - Però tot i així, no oblidem en Koba, em va salvar! I tu, Angélica, ets un autèntic búfal.
  La diable pèl-roja es va arruïnar i va grunyir:
  - I el teu color de cabell no és natural!
  La dona d'Stalin va riure i va arrossellar:
  - El que és natural no és criminal! I sempre m'he sentit atret pel crim! No és estrany que el meu marit sigui l'assassí número u!
  Alícia va mirar al seu voltant i va dir en un xiuxiueig:
  - Estic d'acord amb això!
  Els guerrers van volar i van començar a batre les bateries de nou i a tallar la reserva divisional, i Angélica va tornar a cridar a crits:
  -La diferència entre intelЈligència i astúcia està en la freqüència d'ús, sempre enganyen, sovint també intenten ser intelЈligents, però poca gent viu de la ment!
  La ciència pot fer tot el que una persona pot desitjar, però no tot el que una persona pot desitjar!
  Molt sovint perd el cap, que és massa mandrós per fer una pluja d'idees!
  L'ardor patriòtic calent dels cors refredarà les ambicions dels agressors que alcen l'espasa a la Pàtria!
  Podeu clavar un clau amb un cap de ferro colat, però només per posar-vos un llaç al coll!
  Qui més perd és el que estalvia en el suborn.
  La gent no és constant en la seva ira, sinó molt més coherent en el culte al culte.
  Salvant bé, no guanyaràs bé, sobretot si la frugalitat es converteix en avarícia!
  Així que anem a beure el fet que els nostres problemes sempre són moderats, i les adquisicions no saben la mesura!
  Els no m'oblidis realment broten a la sang, perquè la sang no s'oblida i les cicatrius de l'ànima no es curen!
  No lluiten en nombre, només perden i s'adormen amb el nombre de cadàvers!
  Set ximples lluita contra el mal, el vuitè intelЈligent lluita amb el bé!
  Un cop a l'enemic s'ha de donar a temps, només per ser substituït per sota de la dentadura sempre és fora de temps!
  Quan inicieu un negoci, no espereu acabar en ociositat!
  Algunes persones tallen bitllets, altres tallen els cabells a la gent estúpida, però a la majoria dels estafadors no els importa quina és la llana d'un porc!
  La destral del botxí pot tallar els articles més benèfics de la constitució, tret que estiguin inscrits per la ploma d'una àguila, i no per una gallina mullada!
  La teva camisa està més a prop del teu cos, i la corda està més a prop del teu coll, sobretot si la guarda algú que no ha nascut amb camisa!
  Les addiccions egoistes et permeten arrencar-te la pell de les botes, amb "bast shoes" calçats amb el seu propi interès mercantil!
  És difícil explorar el gual, però és fàcil ofegar-se a l'aigua!
  Al nen general Maksimka li va agradar l'última frase fins a tal punt que va exclamar:
  - Ja fa uns quants dies somiant amb el fum de les conflagracions... Sóc tan mandrós, fins i tot massa mandrós per ofegar-me!
  El tanc va passar per sobre de la bateria. Després d'això, els guerrers es van dirigir a la reserva de cavalleria austríaca. Els austríacs, que van ser colpejats per un cop, van començar a dispersar-se. Més que un suport, la infanteria hongaresa es va precipitar a atacar el tanc rus.
  Les noies van començar a disparar desesperadament. Una bala d'un rifle de salt va colpejar la poderosa cuixa de l'Angèlica, i el guerrer va començar a cridar de nou. A més, va abocar aforismes alats a dreta i esquerra:
  -El coneixement no és només la llum d'un far que ilЈlumina el camí per a les tropes atacants, sinó un raig làser abrasador que crema les posicions de l'adversari!
  Els guanyadors no són jutjats, el guanyador és el mateix jutge, que només es pot recórrer sobre la base de la llei de retribució i venjança!
  La mort és una cosa dolenta, però més en el procés que en les conseqüències!
  Qualsevol catàstrofe és abans de res un espectacle colorit, però el color sempre és d'una ombra sagnant, i la banda sonora s'acompanya d'una marxa fúnebre!
  Si no tinguéssim catàstrofes, no hi hauria gestes, i sense gestes, la vida és com una sopa sense pebre!
  La guerra, com el pebre, fa que els ulls es facin aigua, però fa que la vida no sigui insípida!
  Pots demanar perdó per qui va acceptar la mort, però no pots trobar excuses per matar el que sembra la mort!
  Subestimar l'enemic és subestimar la conferència abans de l'examen, només una avaluació: un parell de dues estaques definitivament es creuaran, formant una creu sepulcral!
  Qui permet treure encenalls d'ell mateix, té la intelЈligència d'una soca i una consideració de roure!
  Cada trobada a la guerra és com una cita amb un ésser estimat, és impossible oblidar-se, és impossible arribar tard i evadir-se molt mesquinament!
  Astúcia i càlcul: com un marit i una dona donen a llum la victòria: l'honestedat és el tercer extra!
  Si els núvols s'acumulen sobre el comandant, això és millor que quan els regiments s'apriman sota el comandant!
  La vergonya no és en el sentit de la por, sinó quan et deixes sotmetre a ell fins a perdre el sentit del deure!
  Quan és fort, sembla feble; quan és feble, sembla fort! Aquesta regla de l'engany és bona per a la guerra, però el governant no hauria de mostrar debilitat, fins i tot si la ira està plena d'ossos i la força és com un ratolí!
  Uns quants soldats de peu magiars van aconseguir fins i tot arribar a una distància de llançament de granades. Abans de matar-los, van llançar regals i van tornar a enganxar els lluitadors dels quatre.
  Tothom es va ferir, i les belleses van apretar les dents per gran molestia, maleint amb duresa.
  Però l'atac és rebutjat. I podeu tornar a desplegar el tanc. I el fet que el combustible s'hagi acabat no és cap problema. L'alcohol Trofeu és molt adequat per repostar.
  Després de tot, és com en aquella broma: tot anirà si no passa!
  Després d'això, el quartet furiós va començar a moure's de nou. L'Alícia, però, en despedir-se va donar un caramel de xocolata a la criada. Estava massa espantada i plorava.
  Acariciant el cap a la desafortunada noia, Alícia li va prometre:
  - Les baralles russes us proporcionaran una vida digna i no passareu gana ni descalç.
  Així que agraït va assentir i va prometre:
  - Resaré per tú!
  Però després d'aquest emotiu episodi, els guerrers es van precipitar de nou per destruir les tropes alemanyes i austríaques.
  El primer esglaó que avança dels seus 126 mil soldats i centenars d'armes ja ha estat destruït, però, mentre hi hagi temps, hauria de derrotar la resta de llegendes enemigues.
  Natasha va sentir que en aquell moment no s'aturarien per sempre, i per tant es va afanyar amb totes les seves forces, dispersant el tanc.
  Aquí van atacar les reserves de l'enemic, tot un cos d'infanteria alemany, traslladat des del front occidental cap a l'est. Els alemanys volen retirar la Rússia tsarista de la guerra, però en això calcularan malament, i potser ja ho han fet malament.
  Però la derrota prevista hauria de ser un fet. I els guerrers van caure sobre l'enemic amb una força fulgurant. Però aquí l'Angelica va tornar a ser tallada amb metralla al pit i l'estómac.
  En això, el poderós guerrer va començar a cridar;
  - Molt sovint es converteix en un esquelet que no té la columna vertebral de l'entrenament de combat!
  Per no ser devorat pels gossos adversaris, cal menjar un plat en assumptes militars!
  No tingueu por dels grillons d'un feixista, si sou capaços de lligar els vostres pensaments amb una escombra de purificació!
  La dansa es diferencia de la dansa perquè ballen amb la melodia d'una altra persona, i en la dansa tu tries el teu propi ritme!
  Les accions sempre són millors que les paraules, ja que tenen una base més sòlida que agitar l'aire!
  És bo ser un cavaller de guerra, sense regatejar el coratge, però només la cavalleria hauria de ser racional, com l'astúcia d'un botiguer!
  L'assassinat és l'únic tipus de pecat, l'avaluació del qual depèn tant de la forma: abominació i valor amb un únic resultat!
  El perill és a tot arreu, però és difícil quan la ment vola a l'estrella!
  La rendició és l'última cosa, sempre et deixa extrem!
  Encara pots guanyar sense risc, però pots aprofitar els fruits de la victòria si agafes aquest gran gat, com un tigre, pel bigoti!
  Pots perdre't del perseguidor, només sense perdre el cap i aconseguir una subvenció per al següent!
  No hi ha situacions desesperades, passa que no hi ha entrada a una posició avantatjosa!
  Fins i tot pots fugir de la teva pròpia ombra, enganyar la teva pròpia consciència, però no pots amagar-te del que no tens control!
  Poques vegades té diners, l'esperit dels quals sovint es tradueix!
  Tot al nostre món es dóna a través del combat, només els problemes vénen sense problemes!
  La transició de marxar es distingeix pel punt d'arribada en l'últim que és l'últim lloc per anar!
  El forat de la clau com a dona requereix intelЈligència i tecnicitat!
  L'estupidesa no sempre és previsible, però sempre punible!
  De vegades, un crim beneficia la humanitat, i convertir-se en una gesta només es recompensa per això, per regla general, a títol pòstum!
  Déu totpoderós pot fer qualsevol cosa, però ni tan sols ell no pot superar l'home en ambició i imaginació colorida!
  Una altra cosa en què Déu no pot superar l'home és en l'anhel de la conversa ociosa, el Totpoderós prefereix crear amb una paraula, i no jugar amb paraules!
  El cel sol ser indiferent quan demana ajuda, però aquesta és una regla que només confirma les excepcions!
  Són molts els que volen convertir-se en déus, però la crucifixió no fa la cua!
  Una paraula aguda és bona, però encara és millor tenir un ull agut per notar una pedra que et llança per una expressió aguda!
  Un vagabund és aquell que es deixa calçar per gent astuta!
  Per volar cal treballar molt, per volar, només cal fer un descans de la feina!
  Quan el barret està buit, no vola amb un vent violent, sinó amb un cop de sang freda!
  La filosofia és una xarxa per atrapar tontos frívols, però només les cèlЈlules en ella depenen de la freqüència de les circumvolucions cerebrals!
  Sovint una persona, convertida en déu, almenys una mica crucifica la gent al màxim!
  El cos va haver de ser destruït per parts, reomplint el seu equip de combat. Però, d'altra banda, els guerrers van demostrar una gran habilitat militar.
  Natashka també va ser ferida, però el guerrer només va somriure:
  - Un soldat sense ferida és com un ric sense butxaca!
  Maksimka, que també estava enganxat, va estar d'acord:
  - D'una ferida corporal és dolorosament tolerable, però quan estàs paralitzat moralment, és impossible de suportar!
  Ara la major part del cos va anar a l'altre món. Però dues divisions de cavalleria estan en atac.
  Disparant a Angèlica, torna a rugir;
  - La benedicció més gran de l'home, la predictibilitat de la voluntat de Déu, també és la pitjor de les malediccions, així que ens condueix al paradís de la rutina!
  Els diners no fan olor, però fan tanta pudor que els empresaris sempre es posen vestits nous!
  En estalviar amics, podeu omplir mammon, però el buit de l'ànima farà que el vostre propi capital sigui un enemic!
  Un home sense pàtria és com un monstre sense matrimoni!
  És difícil sobreviure, però és possible, és impossible viure, però és fàcil!
  Un cèntim salva un ruble d'un prudent, un cèntim cobra un cèntim d'un pràctic, i un cobdiciós i un cèntim porten a un llaç!
  Una espasa de doble tall, però esdevé sense principi en mans d'un home que es converteix en mico!
  Quan ets el teu propi cap, només els instints inicials d'egoisme et poden sotmetre!
  És difícil trobar una raó per rebre, però que fàcil és trobar una raó per no donar!
  Que la nostra vida és un joc en què les regles les determinen els més forts, i el fons del premi és el més astut!
  L'èxit difícil és millor que el fracàs fàcil, encara que s'ha de buscar sort i la derrota sempre està sota els teus peus!
  Sigues una bèstia, però no un animal!
  Prometre molt és tan fàcil com no poder aconseguir-ho tot!
  Bevem el fet que només nosaltres estem conspirant, i la resta s'hi enreda!
  Després d'això, Angèlica va esgotar la font de l'eloqüència i va callar, clavant els adversaris en silenci. I no menys efectiu per això. Així que els cascos aviat tindran banyes i potes. És cert que les noies són cada cop més ferides, i l'etern nen Maxim també pateix.
  Pel que sembla, la matriu màgica protectora que desvia fragments i bales s'està debilitant. I per això, les coses no van tan bé al quartet militant. Però el cos del Fritz Kaiser s'està fonent a poc a poc. Els cavallers estan atacant.
  Alícia, després d'haver rebut un fragment a l'espatlla musculosa, murmura:
  - Hi ha moltes coses desagradables al món... I el més brut és si en aquesta ocasió no puc parir un aforisme alat.
  El noi general, que va rebre un fragment al taló, va suggerir:
  - Hi ha molts problemes, els enemics són més alts que el sostre, però el barret de bombí amb pestanyes encara es trenca quan un amic és inferior i no té ales!
  L'Alice li va donar una palmada a l'espatlla al nen i li va donar les gràcies sincerament:
  - Gràcies! Ara sé com animar-me!
  Angélica, que ja estava tallada amb fragments de manera que no hi havia lloc per viure en el seu cos gran i musculós, va exclamar:
  - El cadàver del teu enemic fa millor olor de tot, i la perfumeria francesa és femta!
  Natashka, eliminant l'últim rang d'infanteria de l'enemic, va objectar:
  - Però perquè? Pots olorar! - I després, conduint metralladores amb els peus, va afegir un clau als infants. - Però la perfumeria del meu invent personal és molt millor!
  Maksimka, que es va posar força malament, va estar d'acord:
  - Únic! fragància divina!
  Quan l'embat de la cavalleria es va assecar, van haver de resistir l'atac aeri. Els avions, però, van ser abatuts fàcilment per ràfegues de metralladores de gran calibre. Però de nou, hi va haver lesions entre el quartet. Encara que van intentar no deixar l'avió del Kaiser a prop. Però com si les bales els atreguessin.
  Maksim, després d'un parell de noves ferides, va gemec i va grunyir:
  - El teu Chernobog ens fa mal!
  El diable pèl-rojo Angélica va clavar fort el nen al costat ferit amb la cama estudiada i va xiular:
  - No calumniïs el Fill gran de la Família!
  Alícia no estava massa segura:
  - De fet, vaig pensar que el fill gran de Rod és Belobog. Va néixer la primera llum i va fer ombra!
  Angélica, tallant cinc avions d'una ràfega, va objectar:
  - Al principi hi havia foscor, i a la foscor brillava un raig de llum de Belobog!
  Natasha, després d'haver tallat l'última dotzena d'avions, va resumir:
  - I al meu entendre, Belobog i Chernobog com a hipòtesis de la Família Totpoderosa, juntament amb Lada Love, sempre han existit i existiran per sempre!
  - Amén! - Maxim va acabar l'últim Fritz i va perdre la seva creació per moltes ferides.
  
  El boig sicari OLEG RYBACHENKO
  De nou semblava que brillava en un món alternatiu, una joventut boja, i es va convertir en un noi adolescent, encara fresc, de cara neta i de poca estatura, però amb espatlles i pit amples... Un noi d'uns catorze anys, el mateix cim de l'adolescència, el temps del primer amor i dels sospirs.
  Però, al mateix temps, només un servent a la Rússia tsarista a principis del segle XX, on mai es va abolir la servitud... Com va poder passar això?
  Un lleuger canvi en la història: el llegendari general Skobelev: va néixer vint anys abans i, com a resultat, va tenir un paper important a la guerra de Crimea: va substituir el mediocre Menshikov i va derrotar les forces de desembarcament dels turcs, francesos, britànics i sards. en parts. Rússia va derrotar la coalició, que aviat es va enfonsar. I les tropes russes van capturar Kars, Erzurum, Tangorg. L'Imperi Otomà es va veure obligat a concloure una pau difícil, cedint Armènia i moltes terres, inclòs el famós llac de Niça. Però, la veritat de les afirmacions als Balcans en vista de la posició d'Àustria i Prússia, el tsar Nicolau va haver de ser rebutjat. És perillós lluitar contra els alemanys, sobretot perquè els britànics i els francesos en aquest cas podrien entrar a la guerra amb un renovat vigor.
  Tanmateix, Bulgària va rebre una certa autonomia limitada i els cristians van rebre la igualtat formal de drets juntament amb els ciutadans de l'Imperi Otomà. L'Església Ortodoxa Russa va rebre una mica de terra i Jerusalem.
  A França, va esclatar un aixecament contra Napoleó III, però després de diverses batalles ferotges, l'emperador va aconseguir, tanmateix, conservar el poder, però com a concessió, es va limitar a la constitució.
  Durant algun temps, la guerra amb Shamil al Caucas va continuar, però després de la seva capitulació, l'expansió de Rússia a Àsia Central es va reprendre. Al mateix temps, es va signar un tractat fronterer beneficiós per a Rússia amb una Xina debilitat. A més, Nicolau I va rebre encara més terra que en la història real el seu fill Alexandre el Libertador. Així que l'autoritat de les armes russes era ara molt més gran.
  Hi va haver una guerra amb l'Iran, que va acabar amb la conquesta de les seves regions del nord, fins a la capital Teheran...
  Nicolau I no es va suïcidar; va viure dotze anys més que en la història real: va morir el 1867. En aquest moment, l'exèrcit rus tenia una autoritat indubtable, i Skobelev es va convertir en mariscal de camp i titular de moltes ordres.
  Alexandre II, al contrari, no va tenir sort, i va ser assassinat deu anys abans el 1871, literalment només faltaven un parell de setmanes abans de l'anunci del manifest que abolia la servitud. Alexandre Tercer, fill seu i reaccionari, és clar, no va signar el manifest.
  Una coronació anterior va tenir un efecte positiu en la salut d'Alexandre III: va deixar de beure quan es va convertir en rei i va viure més temps que en la història real. Rússia va fer una guerra reeixida el 1877-1878 amb els turcs, i es va produir la divisió final de l'Imperi Otomà entre les grans potències. Rússia va aconseguir Istanbul o Constantinoble, l'Iraq i l'accés a l'oceà Índic, França, Síria i Palestina, i Gran Bretanya Egipte amb el Sudan.
  Així, l'Imperi Otomà va desaparèixer del mapa geogràfic. Aviat, el que quedava d'Iran també es va liquidar, i després de llargues disputes i empreses, l'Aràbia Saudita també es va dividir. Els polítics britànics es van convertir en l'expansió i l'expansió del seu imperi colonial, mentre que Rússia i França van passar factura, sotmetent el món islàmic. Itàlia va aconseguir ocupar Líbia, i els francesos del Marroc. El sud de l'Iran va anar a Gran Bretanya, i el centre a Rússia.
  Aviat, l'Afganistan també es va dividir: les regions del nord habitades per uzbeks i tadjiks van passar als russos, i les regions del sud amb pasxtuns als britànics.
  En definitiva, al sud Rússia va arribar al límit de la seva expansió i ho va dividir tot entre britànics i francesos.
  Curiosament, però la derrota a la guerra amb Rússia va beneficiar França, així que el règim tsarista va donar suport a Napoleó III i no va permetre que els prussians comencés una guerra i finalment uneixin Alemanya.
  Però el paper de l'Imperi austríac va créixer... Els austríacs van conservar el nord d'Itàlia: una França debilitat no podia fer la guerra amb ells. Aleshores Àustria es va annexionar els territoris del sud. Els prussians van intentar moure el vaixell, però després d'haver marxat una mica, Napoleó III va donar suport als austríacs i va derrotar els regiments alemanys. Nicolau I també va donar suport fermament a l'Imperi austríac.
  Després de la divisió de l'Imperi Otomà, els austríacs també van rebre la seva peça: Bòsnia i Hercegovina, així com el nord de Sèrbia. Tenint en compte Baviera i les terres del sud d'Alemanya, l'Imperi Austríac es va convertir en l'estat més gran d'Europa tant pel que fa al territori com a la població. Però l'emperador Franz Joseph va tenir el sentit de no barallar-se amb Rússia, d'estar en aliança amb ella.
  La unificació d'Alemanya no es va produir, però l'Imperi austríac es va convertir en gran i poderós, convertint Prússia en el seu soci menor. Itàlia també va romandre fragmentada. És cert que el "president" Garibaldi va regnar a Nàpols, però els austríacs i francesos li van bloquejar el camí cap als Estats Pontificis. I aviat el Regne de Sardenya es va dividir entre ells per Àustria, França i Gran Bretanya.
  Després de la mort de Napoleó III, Napoleó IV va començar a governar el seu fill.
  Les relacions entre Àustria i França van començar a deteriorar-se de nou, ja que l'imperi de Napoleó va tenir molt més èxit que els alemanys en l'expansió de les colònies.
  També hi va haver una guerra amb el Japó. En aquest moment, el brillant Skobelev ja havia mort, però els seus estudiants, especialment Brusilov, no van resultar ser menys talentosos, i l'equilibri de poder del Japó és molt pitjor que en la història real, Rússia és més gran en territori i l'exèrcit és ben format i professional. És cert que no tot està en ordre en l'armament: tanmateix, la servitud redueix l'entrada de mà d'obra del camp. Però tot i així, amb què n'hi ha prou.
  I el nombre de serfs va disminuint gradualment. Tot i que això passa per cicles, de vegades augmenta a causa dels premis. I Alexandre Tercer li encanta afavorir. Després de la derrota del Japó, també es va formar Zheltorossia.
  Al març de 1911, Alexandre Tercer havia mort el desembre de 1909 - Nicolau II va succeir al tron i ha estat governant per segon any, la coronació ha tingut lloc recentment.
  Nikolai ja té un hereu, i un de sa, així que el pare Alexander va rebutjar la fatal dona alemanya i va trobar una núvia millor. Però el fill que va donar a llum el 1904 també té el nom d'Alexei.
  Rússia és un gran imperi, fins i tot més extens que en la història real, i des de l'època dels problemes pràcticament no ha perdut el seu territori en guerres, ni ha perdut seriosament ni una guerra, llevat de batalles i companyies individuals.
  Però al nen serf de catorze anys, cabell ros i remolins blancs, no li importa gaire la grandesa imperial. Quan encara hi ha neu, i estàs arrossegant troncs pesats descalç, i de fet ets un esclau: a qui el propietari pot colpejar, humiliar, vendre, bé... segons la llei no té dret a matar, però de fet. encara s'associen fins a morir, llavors no li passarà res al mestre!
  Però, d'altra banda, aquí és la joventut: gairebé no fa fred que les soles nues i aspres per pegar a la neu, i et sents molt més alegre i fresc que quan estàveu lluny de ser un vell escriptor brillant. No obstant això, en el moment de convertir-se en un nen immortal, Oleg Rybachenko encara no tenia cinquanta anys, així que considerar-se decrèpit més enllà de qualsevol mesura ja és un bust colossal.
  Però realment, la fatiga del treball dur no sembla dolorosa, sinó agradable, i encara pots començar a ballar després que es faci fosc i...
  Just aleshores va aparèixer la dama i li va fer un gest d'invitació amb la mà. No, no és vella, no té ni quaranta anys, però es veu força bé, potser es pot dir bella. Per a un noi de camp, sembla gairebé una dona gran. I no és així com Oleg Rybachenko va imaginar el seu primer amor.
  Els somnis eren diferents. Una jove de camp amb trenes llargues i rosses i una corona al cap. Aquí està descalça amb l'olor de les herbes primaverals que l'abraça, i es besen als llavis. Més precisament, besa deliciosament...
  I aquí la mateixa dama mostra una iniciativa agressiva, que no desperta el més mínim desig, sinó que només genera por. Però les carícies aspres, i una mà ben cuidada als pantalons, desperten la naturalesa masculina d'un adolescent fàcilment excitable i el fan respondre. També és groller i animalista, cosa que, per cert, li agrada molt a la senyora corpulenta.
  Llavors et sents desagradable i extremadament fàstic. És com si fossis una puta: sense amor, sense afecte, sense respecte.
  Però tampoc no us podeu negar; en cas contrari, sereu assotats i sovint fins a la mort!
  La dama no es distingia per la gratitud: no donava res, no premiava de cap manera i ni tan sols l'alliberava del treball ordinari. Per a ella, només és un animal, o un esclau per a la comoditat del llit.
  El mateix Oleg Rybachenko no es va distingir per la religiositat, però tot i així, després de fer l'amor amb ella, es va batejar i es va escopir. Merda...
  Però aquesta vegada, la còpula humiliant dels animals es va veure interrompuda per l'aparició d'una Victòria de color vermell ardent, que va moure la dama amb la canyella a la mandíbula i després va tallar la desagradable equidna per la meitat d'un cop.
  Llavors es va girar cap al ja antic nen Zhukov, i amb un moviment descuidat es va alliberar del bikini, apareixent completament nua, arrastrant la neu que havia sorgit d'algun lloc de la càlida finca amb els seus peus nus, amb la seva cama graciosa es va dirigir cap a ell, xiuxiuejant languidament:
  - Et vull i t'estimo!
  Oleg Rybachenko es va inclinar cap a ella i... El mar, càlid com la llet fresca, va caure. Ara hi neda sol, i al seu voltant només hi ha ones morades i el cel nocturn. I et trobes tan bé que fins i tot t'adormis... en un somni!
  El noi del terminador se sentia com un autèntic mascle juvenil, super classe.
  Però què... El nen participarà en la Primera Guerra Mundial.
  Després de la derrota dels kaiserites a Prússia Oriental, els russos van assetjar Koenigsberg. Al sud, els combats es van desenvolupar encara amb més èxit. Lvov i Przemysl es van emportar en moviment. I també Cracòvia amb un cop potent des de Polònia.
  Els alemanys van entrar. El tanc rus "Luna"-2 va demostrar ser efectiu a l'ofensiva. Alemanya també va ser derrotada prop de París. I va ser rebutjat.
  El Kaiser estava desanimat. Les tropes russes avançaven en direcció a l'Oder, i ja s'acostaven a Budapest. I va aixafar l'enemic. Les unitats austríaques es van rendir en regiments, i molt sovint al ritme dels tambors.
  Va quedar clar que el front no es podia aguantar. I llavors Itàlia va obrir un nou front contra els alemanys. I va començar a avançar pel sud.
  En definitiva, va resultar ser un fracàs per als Fritz.
  El batalló de noies va avançar cap a l'Oder.
  Els guerrers llançaven granades amb els peus nus. I van segar els alemanys amb metralladores.
  Aquí en aquest món la guerra es va dur a terme amb molt més èxit que a la història real. El coneixement ja s'ha pres. Els alemanys corren. L'exèrcit rus té una gran superioritat en infanteria i cavalleria. Els alemanys, en general, no tenen res en contra dels tancs russos lleugers.
  I els generals tsaristes, confiats en la victòria, i en l'estat d'ànim del poble, diguem-ho, major.
  La Verònica llança una granada amb el peu nu. Escampa els alemanys i grinyola:
  - Que Rússia estigui per sobre de tot!
  Victoria també dispara. Llança una granada amb el peu descalç i grinyola amb els pulmons:
  - Que el món futur sigui nostre!
  A més, la ja bonica noia Juliana es dispara sense cap cerimònia.
  I també llança una granada amb el peu nu. I els Fritz estaven molt dispersos.
  La noia va xiular:
  - Sóc una tigressa rabiosa!
  I després l'Anna també, com disparant. I amb el peu nu, llançarà una granada molt obliquament, trencant les unitats Kaiser com un vidre.
  I diu:
  - La psicologia de la victòria! Democràcia del Destí!
  I llavors la Matryona llançarà tota una caixa d'explosius. I com farà volar els soldats del Kaiser. I rugir:
  - Per a Rússia a les altures espacials!
  Dues noies boniques més estan muntant al tanc lleuger Luna-2. Bon cotxe amb dues metralladores. L'armadura no és massa gruixuda, però conté metralladores. La forma és racionalitzada. Les noies Olga i Zhenya es troben a l'interior, reclinades i gargotant per elles mateixes sobre els alemanys.
  No és un cotxe dolent: una velocitat de quaranta quilòmetres per hora. ExcelЈlent permeabilitat. I l'eruga.
  Les noies omplen de plom els soldats alemanys i canten;
  Tu, pare, fas un mes brillant,
  Que no brillis igual
  No és el mateix, no és el mateix
  Tot el que t'amagues darrere dels núvols
  Estàs cobert d'un núvol amenaçador!
  Com vam fer a la Santa Rússia.
  A la santa Rússia, a Moscou de pedra.
  El Kremlin era en una ciutat gloriosa,
  Prop d'Ivan, prop del Gran,
  A la catedral es trobava a Arkhangelsk,
  Com tenia el cor correcte:
  Un jove arquer es para al rellotge,
  Dempeus al rellotge, pregant a Déu,
  Plora mentre flueix el riu
  Plors - rierols de llàgrimes,
  Ell colpeja el berdysh amb un eix,
  Berdysh amb un eix a terra humida:
  "Ets un goy, la mare terra és humida,
  Us esteneu en totes direccions
  T'obres, tauler de taüts,
  Gireu-vos, damasc d'or!
  Aixeca't, aixeca't, tsar ortodox,
  El tsar ortodox Alexei Mikhailovich!
  Mira la teva família
  A la Santa Rússia, a la Mare Moscou,
  Mare de Moscou, òrfena!"
  Les noies canten per elles mateixes i aixafen els alemanys. Caminen sobre cadàvers i deixen un rastre sagnant amb erugues. Aquí estan les noies. També dins del dipòsit estan quasi nus, amb els mateixos calçotets i descalços. Però noies molt maques.
  I els alemanys pateixen enormes pèrdues pel seu foc. Les metralladores són pesades i de tir ràpid. I les noies són molt intelЈligents. L'exèrcit tsarista estava ben equipat.
  També hi ha científics japonesos treballant per a Rússia. Aquí hi ha el bombarder Ilya Muromets més poderós del món en aquell moment que volia bombardejar els alemanys. El primer avió del món amb quatre motors. Vuit metralladores i dues tones de bombes. Aquí està el cotxe.
  I també a la tripulació de la noia. I gairebé nu, amb un banyador. És molt bonic i sexy.
  La comandant guerrera del bombarder Ilya Muromets, Valentina. Rossa molt bonica i corba. Cal que el cotxe redueixi la velocitat i cobreixi el búnquer alemany amb un llançament de bomba precís.
  Els soldats de Kaiser són forts i disciplinats. Disparan al monstre rus. Però els guerrers es bategen com a resposta. Vuit metralladores escombren literalment la infanteria alemanya. Els soldats esquinçats de l'exèrcit alemany estan caient.
  Encapçalant el foc, Lada, de cabell daurat, somriu carnívora. La noia fins i tot es va treure el sostenidor per concentrar-se millor. I sacseja el seu pit nu. Només una gran bellesa. Tanta gràcia i precisió en això. Lada mateixa és prima, però musculosa, i la cintura és prima, com una vespa.
  Galina també està disparant metralladores contra els alemanys. També és una noia preciosa i corba. Amb els peus nus prem els disparadors. I la cara és molt bonica. No és una guerrera, sinó una súper noia.
  La Galina diu somrient:
  - Per glòria del pare del rei!
  Agressiva i preciosa, amb els cabells de fulla d'or, Lada confirma:
  - Escombrem Judes amb una batedora!
  La Valentina pressiona el pedal amb el peu nu. Una tona de bomba cau sobre un búnquer alemany. Aquest és el poder letal. "Ilya Muromets", accelera perquè els fragments no el toquin. El búnquer explota, aixecant una columna de fum.
  Les noies exclamen a l'uníson:
  - Enganxa! Van donar el Fritz!
  I pega amb delit amb els peus nus. Sí, aquestes són noies que són capaços de derrotar els alemanys. Lluiten somiant amb un món on la gent mai matarà gent. Per exemple, si l'imperi tsarista de Nicolau II conquereix el món sencer. Però Rússia és una entitat única capaç de convertir-se en un imperi etern! Perquè la dinastia Romanov pot governar durant segles. I després de l'emperador Pau, finalment, Rússia va guanyar estabilitat i finalment tothom va acceptar la legitimitat de la dinastia.
  I ara, el tsar Nicolau II, que va derrotar el Japó, està trencant l'esquena als alemanys.
  Un dels moviments forts del rei és reclutar dones a l'exèrcit. I la dona russa és la guerrera més terrible del món! No és això!?
  Aquí, per exemple, al caça Sokol, el pilot Alice es precipita. Una noia tan bonica, rossa amb un toc de vermell als cabells. Noia esvelta, gairebé nua.
  Descalç prem el pedal, i maniobra. I després es dispara. Abat un cotxe alemany amb una metralladora de gran calibre. La fa cremar i diu:
  - Vaig néixer per al servei reial! La noia és força xula, i amb sang blava, hussars!
  I accelera la velocitat del "Falcon". Potser els avions russos són els millors del món.
  I ja al davant va aparèixer un tanc més pesat i avançat creat pel fill del gran Mendeleiev. Màquina amb dos canons de tir ràpid i sis metralladores. I les noies també gestionen un colós així.
  I arriba un tanc rus que destrueix els alemanys. A més, amb un motor dièsel potent, i força transitable i àgil.
  Les noies del tanc canten;
  La nostra estimada Rússia,
  Generosa terra pròspera...
  Bé, els monarques són més bells, més bonics...
  Pare tsar Nicolau!
  I les vies del tanc aixafa els soldats alemanys. Literalment, els intestins ja estan arrossegant i corrents de sang flueixen de les erugues.
  La comandant del tanc, Tatyana Krupskaya, diu:
  - Sí, guanyarem per Rússia!
  Per cert, la noia és d'una família principesca, però es baralla amb calces sola. Però tan maca. Té una gran força interior.
  Amb el peu descalç, la noia pressiona el pedal i diu, mostrant les dents i rient.
  - Ets el més gran tsar Nicolau!
  I els guerrers estan segurs que arribaran a Berlín amb un tanc així. I la confiança de tots els guerrers i guerrers és cada cop més forta.
  La Natasha, presa d'entusiasme, va començar a compondre i cantar. La resta de noies es van animar;
  Perquè la santa Rússia lluiti contra la nostra sort,
  Som noies amb cors gegants...
  El feixista de la terra soviètica volia
  Però amb Rod sempre estem lluitadors units!
  
  Que la nostra Rússia estigui en la glòria eterna,
  Les hordes de Gengis Khan no ens conquistaran...
  Lluita per la Pàtria i no tinguis por,
  Aixafarem qualsevol infidel!
  
  Doblem els feixistes violents a la banya,
  Creieu-me, ningú no superarà Rússia...
  Després de tot, Jesús el Déu Altíssim és amb nosaltres,
  I no porteu tonteries de Fritz!
  
  Tothom sap que la Pàtria ens és donada,
  Per victòries furibundes sense conèixer la foscor...
  El terrible Satanàs va mostrar les dents,
  Camisa amarada de sang!
  
  Per a un membre del Komsomol no hi ha cap paraula covard,
  Per a les noies, les barreres no són importants...
  Déu blanc ens ajudarà Jesús,
  La immortalitat serà la màxima recompensa!
  
  Vam lluitar molt valentament a prop de Moscou,
  Encara que els alemanys utilitzen una força increïble...
  Va lluitar mig nu descalç
  I crec que la victòria l'esperarà!
  
  La grandesa dels guerrers russos viu,
  I mai cedirà davant els nazis...
  Deixarem que el Fritz es consumeixi furiós,
  El que no va aixecar escombra molt bruta!
  
  Sí, Hitler, ets astut i astut,
  Capaç fins i tot d'apoderar-se de mig món...
  Però Stalin també és una àguila valenta,
  No et facis un ídol!
  No hi ha membres del Komsomol, sabeu que no es retira,
  Ni tan sols tenen por de les gelades...
  I el Fritz aviat es convertirà en joc,
  Després de tot, els russos sempre han estat capaços de lluitar!
  
  Rússia és la pàtria de l'amor,
  I faran un regal del comunisme...
  No cal crear una qualificació de sang
  Amb un somriure de revanchisme descarat!
  
  Sí, el Führer ens vol agafar per la gola,
  I inclinar Rússia per tot el cadafal...
  Però lluitem furiós per cinc
  Després de tot, Stalin és amb nosaltres amb una capa i un barret!
  
  És un gran guerrer, tothom ho sap
  I els membres del Komsomol sempre estaran descalços...
  I mourem a Hitler amb la barba,
  Les nostres trenes cremen amb una calor brillant!
  
  Els guerrers són el nostre destí,
  Aixafarem la pantera enorme...
  Encara que Adolf va crear el caos malvat,
  Li indicarem la norma i la mesura!
  
  No hi ha Stalin més intelЈligent i més fort,
  És el líder del país del gran gegant...
  I vas vèncer el Fritz més fort, noia
  Després de tot, sempre estem units en les batalles!
  
  Per als èxits construïm tota una sèrie,
  Apuntant a les estrelles com un ocell d'ales ràpides...
  I hi haurà un resultat fort,
  Quines noies, àguiles orgulloses!
  Les tropes russes van arribar a l'Oder. L'exèrcit tsarista de Nicolau II ja ha aconseguit moltes victòries. Es van prendre moltes ciutats d'Àustria-Hongria, es van lliurar batalles a Budapest. On més van resistir els hongaresos. Pali Przemysl, Lviv, Cracòvia, Bratislava i una sèrie d'altres assentaments.
  Els alemanys van patir grans pèrdues i es van retirar. Els austríacs van rendir regiments sencers i fins i tot divisions. I amb les banderes hissades sota les orquestres. La guerra va continuar, com si fos un conte de fades, agradablement amb poc vessament de sang i en territoris estrangers.
  Encara que normalment Rússia poques vegades va tenir tanta sort durant les conquestes. I gairebé totes les guerres i victòries van ser donades als russos amb gran vessament de sang.
  Potser Oleg es deia profètic perquè va poder forçar Bizanci a rendir-se sense sang?!
  En qualsevol cas, Nicolau II va reivindicar el paper del Major.
  Les noies van sortir a l'Oder. La tardor ja ha arribat. Catifes daurades de fulles.
  Els guerrers trepitjaven les catifes. I es va submergir a l'aigua.
  La Verònica, esquitxant al riu, li va preguntar a Victòria:
  - Creus que el tsar donarà terres als pagesos després de la guerra?
  La noia que comandava va negar amb el cap.
  Per què els pagesos necessiten la terra?
  La Verònica va riure i va comentar:
  Sí, no ho poden fer per ells mateixos. Però hi ha executius empresarials forts que podrien tirar.
  Victòria va respondre amb duresa:
  - Aquí vendran la terra a crèdit. Potser serà millor així.
  La Juliana es va girar a l'aigua i va dir:
  - Molt probablement, és millor que els propietaris tinguin la terra. Poden fer funcionar grans granges i utilitzar tractors. La producció privada a gran escala és la més eficient!
  La Verònica va acceptar de mala gana:
  - Pot ser. Però això crea valor afegit!
  La Juliana va riure i va comentar:
  - Però l'eficiència és gran!
  Victòria, que tenia el grau de coronel, va dir amb un somriure:
  - Estimula el desenvolupament. I quin sentit té donar terra a un pagès, i fins i tot a un bevedor. És el terratinent que alimenta la meitat del món amb pa rus! El nostre país és molt ric!
  La Verònica va estar d'acord amb això:
  - Sí, Rússia és rica i la vida millora! Per exemple, el meu germà treballa a la fàbrica de Putilov com a capataz. I té un sou de tres-cents rubles, sense comptar les bonificacions.
  La Victòria es va girar i, admirada, va donar una bufetada amb el peu descalç a l'aigua i va fer una mossegada:
  - Això és el que diu! Rússia s'aixeca! I aviat es farà encara més fort!
  Les noies van nedar a l'Oder i van tenir una conversa informal. L'Anna va preguntar a les noies:
  Què creus que ens espera després de la mort?
  La Juliana va somriure i va respondre:
  - Diuen els ateus - inexistència. I la religió ensenya: l'ànima anirà a Déu, i Ell decidirà on anar al cel o a l'infern.
  La Verònica va preguntar a la Juliana:
  - Creus que hi ha un Déu?
  La noia va donar una bufetada a l'aigua amb el peu nu, va aixecar una onada i va respondre:
  - Sincerament, no ho sé. Hi ha arguments tant a favor com en contra de Déu. - La noia va tornar a esquitxar i es va adonar. - Per descomptat, no hi ha resposta a aquesta pregunta, però podeu aportar una varietat d'arguments.
  Victoria va estar d'acord amb això:
  - Certament, molt diferent. I de què hi ha per parlar. Personalment penso que des que guanyem, Déu, és clar, existeix! Però hi va haver moments en què ens vam trobar sota els mongols-tàtars. I llavors la pregunta és: on era el Déu Altíssim?
  La Juliana va dir amb un somriure innocent:
  - Però hi ha quelcom molt pitjor que el jou mongol-tàtar!
  La Victòria es va sorprendre
  - Què hi ha pitjor que el jou mongol-tàtar?
  En realitat, Juliana va dir:
  - Vellesa! Què pot ser pitjor que la vellesa!?
  Victòria va estar d'acord:
  - Sí, serà molt dolent!
  Les noies estaven en silenci. Va ser una mica vergonyós per a ells parlar-ne. Les noies el van agafar i van saltar fora de l'aigua freda. Van córrer cap a ells mateixos, parpellejant rodons i talons nus.
  Marusya va córrer amb ells i va preguntar amb un somriure:
  - Però em pregunto, per què necessitem la vellesa? S'ha de dir inhumà!
  Victoria va estar d'acord amb això:
  - Realment inhumà! El millor és ser sempre jove i saludable!
  Les noies eren genials i divertides, fent voltes.
  La Verònica amb un somriure i, somrient, va suggerir:
  - Sí, el nostre exèrcit és noies fortes! I estarem en gran forma!
  I la noia va fer l'ullet als seus amics. Tots van esclatar a riure amb somriures, harpies.
  Juliana va suggerir:
  - Trobem aigua viva i fem veritablement immortals! Serà molt xulo!
  Les noies van somriure i es van fer l'ullet les unes a les altres.
  Aleshores, Victoria va suggerir, mostrant les dents, adonant-se:
  - Sí, estaria bé trobar la manera de no envellir. Que bo i bonic que seria!
  La noia va imaginar un món amb algunes belleses i homes joves. Potser encara millor sense barba, perquè les cares siguin més boniques i maques.
  La Verònica va respondre amb un sospir:
  - Sí, això és el més meravellós que hi pot haver al món! Volem la joventut eterna i la llum.
  I la noia va riure, deixant al descobert les seves dents de perla.
  La Victòria es va aixecar d'un salt i va suggerir:
  Acabem de veritat amb la vellesa! Això és generalment inacceptable! Els cossos humans no haurien d'envellir!
  La Verònica, somrient i saltant, va cantar:
  - Senyor coronel, que fer-se vell! No és millor morir per Rússia! Pel valor i l'honor, no estic fent broma! Ell va respondre: que sóc vermell? No volen!
  Les noies van riure encara més fort. És molt molt bonic.
  La Juliana va suggerir rient:
  - I rejovenim totes les velles! Perquè tot brilli com el sol!
  Victòria va acceptar, saltant més amunt:
  - Per la Pàtria i Nicolau el Gran!
  Anna, aquesta guerrera pèl-roja, va dir:
  - Però, de totes maneres, les monges, malgrat les pregàries, no es fan més joves. Encara que tenen esperit sant. Així que comences a pensar, on és la justícia de Déu?
  Victòria va respirar profundament i va respondre:
  - Un gemec s'aixeca per tota la terra... On ets el propietari, on?
  La Verònica va cantar amb ràbia:
  Hi ha molta gent fantàstica
  Els fets dels quals viuen durant segles...
  Hi ha molts ocells de cara clara,
  Què es diuen immortals!
  
  I els herois de les èpiques,
  Van derrotar l'horda alhora...
  Rússia donarà a llum un gran poder,
  Basurman a la batalla es trencarà!
  
  Però una àguila de dos caps,
  El tsar governa el gloriós Nikolai...
  Està radiant sota el cel,
  Pregueu per ell, aneu-hi!
  
  Emperador de tota Rússia
  Què va aixecar el tipus de país...
  La veritable missió
  Pel progrés i l'antiguitat!
  
  Va derrotar els japonesos en batalles
  Els alemanys van ser derrotats alhora...
  La veu de les noies és sonora,
  Nikolai nostre Senyor!
  
  I el nostre rei no cedirà en la batalla,
  En la construcció d'un gran gegant...
  Ell colpeja fort els adversaris,
  I va resultar ser una alineació furiosa!
  Una bonica cançó va ser recollida per les noies a l'uníson. Són cantants tan meravellosos i amb cos. Tenen una cançó tan bonica.
  Sí, noies increïbles.
  
  LA NOVA Elecció D'STEPAN RAZIN
  Stenka Razin va rebre insignes honorífics i una etiqueta per regnar al Don del tsar. I en comptes d'una guerra civil inútil, contra el rei legítim, va emprendre una campanya contra Azov i, gràcies a l'habilitat i els trucs, va aconseguir capturar aquesta ciutat.
  L'assalt a Azov és un dels fets més gloriosos de Stepan Timofeevich. A més, els cosacs van repelЈlir diverses vegades els intents d'assalt dels turcs. Al final, els otomans van reconèixer Azov.
  Després d'això, Stepen Timofeevich va començar una gran guerra contra l'Iran. I va actuar amb molta habilitat. Molts perses i azerbaiyanos comuns estaven al seu costat. I la guerra va continuar per a la Rússia tsarista segons un escenari favorable. Stenka Razin va anar a l'oceà Índic i va arribar a l'Índia. Després va lluitar a Àsia Central. El tsar Alexei Mikhailovich va viure més temps. Tot i així, la guerra civil a la història real va escurçar la vida del governant. Pere el Gran va arribar al tron a una edat més madura, i Rússia va poder evitar l'agitació dels disturbis de Streltsy i molts altres conflictes. I Stenka Razin va completar la conquesta d'Àsia Central i part de l'Índia... Inclòs el riu Indus...
  Rússia va adquirir un territori colossal. A més, la seva població ha augmentat...
  Pere el Gran va iniciar una guerra amb els suecs. Des del principi, va tenir més èxit, ja que l'exèrcit rus era més fort i més nombrós que a la història real. Va aconseguir prendre Narva i derrotar al rei suec Carles XII. I per apoderar-se del Bàltic immediatament... Stenka Razin no va tenir temps de lluitar al segle XVIII. I va passar a la història com el major comandant del XVII.
  Pere el Gran, després de la victòria sobre els suecs, també va capturar la Commonwealth. I es va convertir en el tsar de Polònia... Al mateix temps va construir Sant Petersburg. Pere el Gran va viure més temps. Alexei Mikhailovich va viure més de quaranta-sis anys i va morir el 1676. I més llarg: seixanta-sis anys. I va morir el 1696. En Pere ja tenia vint-i-tres anys, i no va tenir temps d'adquirir el mal costum de fumar i de beure vi i cervesa en galledes. I el primer emperador rus va viure més temps.
  I el va succeir el seu nét Pere II el 1742. Tenia vint-i-sis anys i no bevia ni fumava. Durant la vida del seu pare, Pere el Gran va rebre una educació més estricta, va deixar prohibit fumar tabac i també es va limitar la venda d'alcohol.
  I Pere II no va beure... El seu avi Pere el Gran no només va aconseguir annexionar Polònia, sinó que va completar la conquesta de l'Índia i va derrotar la Xina Manxúria. Va incloure part de l'imperi en la seva composició. Pere el Gran va aconseguir conquerir part de Turquia, després d'haver guanyat Crimea, una part important del nord de la costa del mar Negre.
  Després van venir noves guerres. Pere II, després d'haver completat la derrota de la debilitat Turquia, i fins i tot va capturar els seus territoris a Egipte, i les tropes russes van arribar al Marroc. I també va ser capturat per Pere el segon i l'Orient Mitjà. Després hi va haver una guerra a Occident, amb Prússia. Frederic II va ser derrotat i Rússia va incloure tant Prússia Oriental com les terres al llarg de l'Oder. I aviat Prússia va desaparèixer del tot. Estava dividida. I el 1780 va morir Pere II. I el nou tsar Pere III continua la guerra a Orient... Finalment conquereix la Xina i Corea debilitats. I després a Indoxina.
  Però després hi ha una revolució a França. Rússia ho ignora... Però ara Napoleó I arriba al poder. Es proclama emperador i comença les guerres. Pere III va morir el 1810 i el va succeir Pere IV.
  Aquest rei el 1812 entra en guerra amb Napoleó Bonaparte. I en pocs anys conquereix tant França com tota Europa que Napoleó va aconseguir conquerir... Pere Quart també es trasllada a Àfrica i Amèrica. Les seves tropes duen a terme conquesta rere conquesta. Però la Gran Bretanya encara és inexpugnable... El 1830 mor Pere IV i el seu fill Alexandre I esdevé el nou tsar. El nou rei va completar la presa de possessió d'Àfrica i va guanyar la guerra pels Estats Units. Hi va haver guerres russes a Amèrica Llatina per a colònies legals. Els russos també van desembarcar a Austràlia. El 1864, Rússia va capturar tota Amèrica fins a Panamà. Alexandre I va morir el 1867 i el va succeir el seu fill Alexandre II. I el 1871, finalment va seguir el desembarcament a Gran Bretanya. I s'ha completat la captura del principal enemic de Rússia. I a finals del segle XIX, la conquesta del planeta Terra finalment es va completar...
  I es va acabar la història de la missió més gran per a la unitat de la humanitat.
  Gloriosa victòria... I el 1901, un home va volar per primera vegada al voltant del món. I el 1909, la gent va visitar la lluna. I el 1925, els astronautes van aterrar a Mart. I després d'aquí a deu anys i a tots els altres planetes de la Terra.
  I va ser molt interessant fer-ho. I l'imperi rus va començar a construir naus estelЈlars per a l'expansió espacial. I l'any 1980 hi va haver el primer vol a Alpha Centauri, amb vol al voltant d'aquesta estrella i tornada. I el 1991, va començar un vol cap a un dels planetes al voltant de l'estrella Sírius. I de seguida van volar set naus estelЈlars.
  Encara triga molt a volar. Per tant, les tripulacions van agafar adolescents. I perquè no s'avorrissin, van introduir un estat de son artificial. A més, estàs dormint i somiant, i en aquest moment el teu cos es mou. Encara són adolescents de catorze anys, però creixen deu vegades més lent en aquest estat i, és clar, l'envelliment també passa per l'alentiment dels processos fisiològics dotze vegades més lent.
  Els nens i les nenes segueixen jugant a alguna cosa interessant, i volen cap al planeta de l'estrella Sirius per aterrar mentre necessiten trenta anys. I aterraran en aquest planeta només el 2021.
  I hi ha jocs molt interessants... Els nens juguen, en primer lloc, per descomptat, a la guerra, i entre ells hi ha els cosmonautes Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova en una fabulosa matriu de son artificial, quan qualsevol ilЈlusió es reprodueix fàcilment, i primer de tot, estratègia històrica i tirador en una sola persona.
  I aquí els polonesos van a l'assalt. El rei personalment comanda l'exèrcit. I llavors cent mil combatents es van reunir, segons els estàndards del segle XVII una enorme armada.
  Oleg Rybachenko llança un arc. Trenca un oficial polonès i immediatament tira un arc i dispara. Lidera el foc i Margarita Korshunova. També dispara amb molta precisió. I el més important, els nens immortals disparen molt ràpidament, sense donar a l'enemic l'oportunitat de sobreviure a l'atac.
  Oleg Rybachenko, enviant una fletxa, canta després de la fletxa:
  Lluitarem de valent per Rússia,
  Cavaller rus, no pot tenir por!
  El nen és realment un llebrer. I va triar un arc especial per a ell, una corda d'aquest tipus rarament és el que un heroi adult tirarà amb les dues mans. I els nens juguen a disparar, i per descomptat, van colpejar els polonesos ja des de dos milles de distància. I van fer molt de mal. Tanmateix, hi ha molt més mercenaris, sobretot alemanys, que polonesos.
  Oleg Rybachenko, disparant als enemics, va recordar la història. Que bé va començar aquesta guerra per a Rússia. I en primer lloc gràcies a Bogdan Khmelnitsky. Els russos van derrotar els polonesos i van arribar a l'antiga frontera de la Rus de Kíev. Però ara les forces de Rússia estan disperses, i és extremadament important mantenir Bielorússia amb un petit nombre de soldats.
  I allà s'enfrontaran als hetmans rebels i es tornaran a Varsòvia. O acabar amb els suecs. Que són forts.
  Oleg Rybachenko està disparant... Els polonesos ja han córrer cap a la paret i estan posant escales. Cal tallar-los amb espases. Margaret amb ell.
  Oleg crida:
  - Jo mateix m'encarrego! I corres cap a on és més difícil!
  L'atac dels polonesos és sever. Encara que la ciutat està ben fortificada, i els bielorussos locals estan lluitant juntament amb els russos.
  El més important és que l'enemic és més gran en nombre, contra la milícia amb dallas i banyes. Però després les altes muralles i l'heroisme de la gent.
  Oleg Rybachenko dirigeix el molí amb espases, tallant cinc polonesos i diu:
  - Per la nostra victòria!
  I el nen llança agulles amb els dits nus. Així que una dotzena de polonesos el van agafar i van morir.
  El noi del terminador continua tallant polonesos i canta:
  - Glòria a les idees de la gran Rússia,
  Conquistarem jugant al món sencer...
  Estrelles com perles esquitxaven una coberta,
  Svarog serà el meu ídol!
  Nen lluitador, i molt belЈligerant. I si talla, el tallarà amb una força desesperada.
  La Margarita també és una noia genial. Va rebre la immortalitat i ara l'està complint. I amb els dits nus dels peus dels nens, llança agulles molt mortals. I mata els oponents.
  I tants nens i nenes d'enemics es van posar. Això és el que fan els superhomes.
  Oleg Rybachenko talla els polonesos i els converteix en un embolic sagnant. I talla l'amanida de carn.
  Al mateix temps, el nen canta:
  - Glòria a Rússia per sempre i per sempre,
  Lluitem pel nostre país...
  I no necessitem paraules estúpides superflues,
  No som estúpids: hem caigut i s'esquinça!
  Margarita Korshunova en un altre lloc talla els polonesos i canta xisclent i mostrant les dents:
  - El guerrer rus no té por de la mort,
  No tenim por de la mort al camp de batalla...
  Lluitarem per la Santa Pàtria,
  I sé que guanyaré definitivament!
  Els nens immortals lluiten de tal manera que ningú els pot aturar, ni aixafar-los.
  Els nens van veure un campament per dormir, foc apagat o encara encesa, molts cavalls sota guàrdia.
  Oleg Rybachenko va llançar una agulla amb el peu d'un nen nu, trencant el cap del sentinella i va xisclar:
  - Glòria al comunisme i al tsarisme!
  La Margarita també va llançar una agulla mortal, va traspassar l'enemic i va piular:
  - Glòria a la grandesa de l'època!
  Els nens immortals es van moure mentre evitaven els enemics del campament. En primer lloc, cal omplir el rei i dos hetmans, i després serà més fàcil.
  Els peus descalços dels nens trepitgen silenciosament els oponents. Aquí hi ha la tenda del gran rei. Hetman és a prop. I el nen i la nena tallem els mercenaris i els polonesos. S'ho van agafar amb tanta força, i amb un frenesí tan salvatge, com si realment carreguessin la victòria.
  El nen i la nena van piratejar amb les seves dues espases màgiques, que tallaven el metall com un paper secant i es van allargar desenes de metres. I van actuar molt activament, com si es tallessin els cabells amb una navalla.
  La Margarita, amb el peu descalç, va llançar una dotzena d'agulles fines, va aixecar els seus oponents i va xiular:
  - I la bandera lluirà sobre l'univers...
  Oleg Rybachenko, travessant els polonesos, va afegir agressivament:
  - No hi ha país sant a l'univers més bonic!
  La Margarita va tornar a llançar una dotzena d'agulles fines amb el peu descalç, donant cops de puny fins a mort als seus oponents i va xisclar:
  - I si cal, tornarem a morir!
  El noi del terminador, Oleg Rybachenko, tallant els enemics, va assenyalar:
  - Ressuscitarà a Rodnoverye, la nostra fe!
  I van lluitar amb els polonesos, i els guàrdies personals del rei. El noi del terminador va ser molt efectiu. I llavors el nen va llançar una granada de serradures amb el peu nu i va rugir:
  - Glòria a la Pàtria!
  I va destrossar molts polonesos i el mateix rei de Polònia!
  L'hetman va ser tallat per la meitat per Margarita Korshunova. La noia va xiular, mostrant les dents:
  - Seré el campió absolut del món!
  Els nens realment mostren la màxima habilitat en la batalla. Es va desenvolupar una batalla així.
  Oleg Rybachenko crida a tot cor en polonès:
  - Els alemanys van matar el rei! Bat el Fritz!
  La Margarita ja crida en alemany:
  - Els polonesos ens van atacar, venceu els polonesos!
  I la noia elegant també té ganes de lluitar. I talla polonesos. I mentrestant va començar l'escaramuza. Alemanys, polonesos i altres mercenaris es van picar i es van disparar els uns als altres. Aquí Margarita, amb el peu de nen nu, va llançar una bomba i va esquinçar el duc alemany. Això va augmentar la situació. I la batalla va continuar amb més i més agressivitat.
  Va ser massacre mutu, i l'extermini. Es van matar, sense cap mena de dubte, i llàstima. Els guerrers van morir per milers.
  Oleg Rybachenko i Margarita Magnitnaya van treballar amb espases com si estiguessin agitant com aficionats. I talla els enemics de Rússia en gran nombre.
  La Margarita va llançar agulles amb el peu nu, va colpejar els polonesos i va declarar amb un somriure:
  - Tinc una súper noia!
  Oleg Rybachenko també va llançar agulles amb els dits nus de les cames dels nens, va colpejar els seus oponents i va xisclar:
  - Bé, del cargol!
  I de nou, els nens van començar a esquinçar les tropes i mercenaris polonesos, de manera que literalment van sagnar. I els joves guerrers van demostrar les més altes habilitats d'acrobàcia i combat. Són molt xulos.
  Oleg Rybachenko, eliminant els enemics de Rússia, va cantar:
  - I se'n van al mar, nois guapos!
  La Margarita va tornar a llançar les agulles amb el peu nu i va xisclar:
  - Element marí! Element marí!
  Una guerrera, com és habitual, de la classe més alta, és una lluitadora. I no l'aturis no guanyis.
  Oleg talla l'exèrcit polonès i, de sobte, xiula. I milers de corbs es van desmaiar donant cops de puny als cranis dels polonesos i dels mercenaris.
  La Margarita també la va agafar i va xiular, i també va fer caure corbs sobre els enemics. Van patir atacs de cor i van caure com cavalls morts.
  La noia va arrossellar:
  - Glòria a la nostra Pàtria Rússia!
  I de nou els seus peus nus van llançar una granada de carbó mortal. I com explotarà, i aixafarà molts adversaris.
  La Margarita va cantar, mostrant les dents:
  - Glòria a la valenta Pàtria,
  Visquem sota el comunisme!
  I la noia va fer córrer un molí de vent amb les seves espases, va tallar una massa d'oponents i va xisclar a la part alta de la gola:
  - Salut, sant comunisme!
  I el seu taló nu va colpejar el front del duc alemany, trencant el crani de l'adversari.
  Marguerite va arrossegar:
  - A la glòria de la Pàtria, lliure durant segles!
  I la nena tornarà a agafar-lo i xiular a tòpic... I senceres hordes de corbs cauran sobre els polonesos.
  I, literalment, travessen.
  Oleg Rybachenko va assentir amb aprovació, tallant els polonesos amb les seves espases com un molí:
  - Sóc un gran campió del món!
  I aleshores els dits nus del nen van tornar a llançar una granada de carbó, destrossant els oponents.
  El nen era realment molt elegant i genial. I va clavar els enemics de Rússia sense cap llàstima.
  La Margarita, aixafant els enemics, va xisclar:
  - Va patinar, va derrapar per algun lloc, em va derrapar!
  I ara la noia, amb els dits nus, llançarà un regal de la mort amb una força letal.
  I esquinçar cent polonesos. I rugir a tot cor:
  - Per la santa Rússia!
  I el taló del nen nu cedirà al present de la destrucció.
  Oleg Rybachenko va continuar lluitant, va cantar:
  - Glòria a les idees del comunisme! Per la vida i la llibertat!
  I amb el seu taló nu el nen va sucumbir al regal de l'aniquilació...
  En aquell moment, els soldats russos van fer una sortida des de Brest. I van atacar el ja incruento i drogat exèrcit dels polonesos. Aquells incapaços de suportar el cop aclaparador, els soldats russos van fugir.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova corren cap a l'exèrcit rus. Els seus talons nus, mentre parpellegen.
  La Margarita va dir amb un somriure:
  - Tu i jo som fills eterns... És tan romàntic!
  Oleg va estar d'acord amb això:
  - Sí, molt romàntic. De fet, quan era nen, vaig sentir immediatament una onada d'energia i alegria en mi mateix. Un cos jove, i fins i tot un superhome. I sents que no tens cap problema ni cap preocupació!
  La Margarita va saltar més amunt, va fer caure un cop amb el taló nu i va assenyalar:
  - Això no és cap problema!
  Oleg va assenyalar, corrent més enllà:
  - Això és el que és bo quan ets un nen de cos. Pots esborrar qualsevol broma, qualsevol vulgaritat, absolutament qualsevol estupidesa, i tothom riurà. I ningú pensarà que ets un ximple.
  La Margarita va riure i va comentar:
  - Potser... Encara que ser una noia eterna és molest. És més fàcil per a un noi, però no per a mi!
  L'Oleg va riure i va assenyalar:
  - Doncs res, som immortals. Tard o d'hora viurem cap al futur i aprendrem a canviar-hi el nostre cos!
  Margarita va estar d'acord amb això:
  - Aprenem. I un home pot convertir-se en dona, i una dona pot arribar a ser home!
  Oleg va confirmar:
  - I no hi haurà problemes amb les minories sexuals!
  Durant el camí, els nens immortals es van trobar amb un destacament suec. El nen i la nena els van tallar sense gaire cerimònia. Va ser extremadament fàcil.
  I van córrer.
  Els nens immortals corren amb els seus talons nus i rodons. I tornen a parlar.
  Terminator Boy observa:
  - Aquí, a la pelЈlícula "Highlander", també hi va haver un episodi amb guanyar immortalitat. I sens dubte és genial viure cinc-cents anys. Alguns han viscut més...
  Margarita Magnitnaya va assenyalar amb una rialla:
  - I com sobrecarrega la psique? La memòria de molts segles!
  Oleg Rybachenko va riure i va comentar:
  - Sobrecàrregues... En majúscules! Però si esteu en el cos d'un nen, llavors ho percebreu tot molt més fàcil!
  Margarita va assenyalar rient:
  - Aquí mates tanta gent, i això ho perceps com si fos un joc d'ordinador. No sentir dolor, cap xoc, sense vergonya!
  L'Oleg va riure i va assenyalar, rient:
  - Sí, de fet, els meus peus descalços i infantils xoquen els tolls de sang, i això és bo i divertit!
  
  TORNAR A MITJAR CAMBIA TOT
  La victòria del Japó a la batalla de Midway va portar a la presa definitiva de la iniciativa per part del País del Sol Naixent. Els samurais van poder capturar l'arxipèlag hawaià i van derrotar els Estats Units al mar. I van envair l'Índia.
  Per mantenir la seva colònia més gran, Gran Bretanya va transferir part de les tropes d'Egipte.
  Per això no es va produir l'operació Torxa. I Rommel va escapar de la derrota. Però d'altra banda, els nazis encara tenien un desastre prop de Stalingrad. I l'enfonsament del front a l'hivern de quaranta-dos - quaranta-tres anys. Però d'altra banda, el contraatac de Mainstein va guanyar amb força. Com que Hitler no va enviar reforços a l'Àfrica, diverses divisions més van participar en la contraofensiva nazi. I sobretot a l'aviació hi havia una relació més favorable. A més, els Estats Units van reduir el bombardeig del Tercer Reich. I no hi va haver desembarcament al Marroc.
  Els nazis, amb més forces, inclosos els últims tancs: "Tiger" i "Panther", van aixafar el flanc de les tropes soviètiques. I van poder envoltar i prendre no només Kharkov i Bèlgorod, sinó també Kursk. La derrota de l'Exèrcit Roig va ser més forta, i les pèrdues molt més grans. I els èxits dels nazis a causa de les divisions que no es van traslladar a l'Àfrica, perquè peririen sense glòria al Sàhara, van ser més alts. I trenta tancs Tiger nous van ser capaços d'afegir poder d'impacte i no quedar-se atrapats a la sorra. A més, el nombre total de tancs alemanys era gran, ja que els alemanys no només no van transferir equips a Àfrica, sinó que també van produir notablement més vehicles.
  Perquè la intensitat del bombardeig de les fàbriques del Tercer Reich ha baixat. Els nord-americans més forts pràcticament no van bombardejar, i els britànics sols no van poder fer front a infligir danys importants.
  El desviament de part de les forces britàniques cap a l'Índia va tenir altres conseqüències. El pilot i super-as Hans Marcel no va morir en un accident, sinó que va participar en les batalles del front oriental. La seva aparició per als pilots soviètics va ser un veritable xoc. Hans Marcel va ser conegut com el diable negre. I era un franctirador aeri fantàstic.
  La seva aparició a l'est va causar una sorpresa. A finals de setembre de 1942, Hans Marcel superava els cent cinquanta avions abatuts. I per l'any nou havia arribat als dos-cents cinquanta avions. Per la qual cosa va rebre l'Ordre de l'Àguila Alemanya amb diamants. Que normalment es lliurava només als estadistes.
  Per tres-cents avions, Hans Marcel va rebre novament la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platejat, espases i diamants. I va estar genial...
  Per quatre-cents avions, Hans Marcel va ser el primer a rebre la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants. I per cinc-cents se li va concedir la Gran Creu de la Creu de Ferro, guardó que només tenia Hermann Goering.
  El Marsella va marcar famosos al front est. I literalment va caçar i es va precipitar contra avions soviètics...
  Però després va arribar el desglaç de primavera i la lluita es va congelar literalment.
  Hi va haver una pausa operativa. Al Tercer Reich, al febrer, van anunciar una mobilització total i acumulació de forces. A l'URSS, també van acumular força...
  En teoria, els alemanys haurien d'avançar a l'estiu, però on? No volia tornar a escalar prop de Stalingrad.
  La direcció de Moscou està massa fortificada. Allà on vagis, a tot arreu és dolent. I el Führer va decidir atacar... Egipte. I treure la Gran Bretanya de la guerra. Els EUA ja no estan en guerra. El càlcul es va basar en obtenir els recursos del Continent Negre i l'Orient Mitjà. I això podria fer invencible el Tercer Reich!
  Les tropes alemanyes van donar el seu primer cop a Malta. Va ser l'ús de grans masses d'avions, i després l'aterratge amb èxit victoriós. Per primera vegada en batalles, es van utilitzar el bombarder Yu-288 i el caça ME-309. I aquest és un impacte tremend, realment mortal.
  I de fet, Malta ha estat capturada i és molt més fàcil transferir tropes a Àfrica. I després a Espanya, Hitler va fer pressió sobre Franco. I tanmateix va acceptar deixar les tropes a Gibraltar. I la ciutadella va ser presa per tempesta. I aquest assalt va tenir un èxit increïble. Després d'això, grans forces dels nazis van començar a ser transferides al Marroc, i s'estaven apoderant del Continent Negre.
  I a l'agost va començar la gran ofensiva dels nazis a Egipte. Tant "Tigres" com "Pantera" i "Lleons" i "Ferdinands" van participar en les batalles. I també el tanc "Lleó". Aquest cotxe, però, no es justificava. Però els "Tigres" van resultar ser un veritable xoc per als britànics. Els nazis van trencar les defenses i van derrotar als britànics. Alexandria també va ser presa, i els nazis van arribar al canal de Suez. I aquestes són grans victòries.
  Aleshores les hordes nazis van envair l'Orient Mitjà. Van ser recolzats per un cop poderós i els turcs. I els nazis van aconseguir capturar l'Iraq i Kuwait, i l'Aràbia Saudita. Van arribar a l'Iran, però allà les tropes de l'URSS es van desplaçar cap a ells.
  Stalin va esperar molt de temps... Però l'1 de setembre de 1943 va començar una ofensiva al flanc sud. La lluita va ser extremadament ferotge. Però els alemanys estaven preparats i confiaven en la defensa en profunditat. Al mateix temps, lluitaven desesperadament i, per exemple, el Panther va demostrar ser una màquina molt eficaç en defensa. La seva debilitat: les avaries freqüents i l'armadura lateral relativament prima no són tan importants en una batalla defensiva. Així com una mala qualitat de funcionament "Ferdinand". I el "Tigre" es va mostrar tant a l'ofensiva com a la defensa: una màquina universal.
  El nou ME-309 tampoc va resultar ser dolent, i la seva velocitat i armament estaven al màxim. Encara que una mica pitjor amb la maniobrabilitat, però amb les tàctiques de batalla adequades, això no és tan significatiu. Els alemanys també tenien molts canons antiaeris. I una defensa ben organitzada amb una línia de front relativament plana.
  Els combats es van allargar fins a finals de tardor i l'Exèrcit Roig només va poder avançar de deu a quinze quilòmetres. I va patir grans pèrdues.
  L'intent de les tropes soviètiques d'avançar al centre també va acabar en fracàs. Els alemanys van mantenir una forta defensa i es van fortificar a fons. A més, la segona i tercera línies de defensa van ser encara més fortes que la primera. La qual cosa va afeblir una mica l'impacte de l'artilleria soviètica.
  A l'hivern, els alemanys havien pres el control de la meitat d'Àfrica i l'Orient Mitjà. Però el més significatiu és l'atac japonès a l'Extrem Orient. I la distracció de forces importants de l'Exèrcit Roig. I es va produir l'aixafament de les tropes soviètiques. Més aviat, es van desviar forces importants del Tercer Reich.
  A l'hivern, l'Exèrcit Roig va intentar avançar de nou al centre i al sud, així com prop de Leningrad. Tanmateix, el front japonès va facilitar la defensa dels alemanys. Els samurais, malgrat la gelada, van pujar furiós cap endavant i van desviar forces importants.
  I els nazis van completar la conquesta d'Àfrica a la primavera i l'hivern, i tenien recursos colossals a l'abast. Al maig, l'Iran també va caure, i al juny, els alemanys van capturar la meitat de l'Índia no ocupada pels japonesos i es van unir a ells.
  Els nazis van lluitar contra "Panther" -2 amb canons de 88 mm i amb un pes de cinquanta-tres tones, amb un motor de 900 cavalls, i "Tiger" -2 amb un motor de mil cavalls. Aquests cotxes van resultar amb característiques de conducció acceptables.
  L'absència gairebé total de bombardeigs va permetre començar a treballar amb motors més potents abans i acabar-lo. Tot i que el "Panther" -2 i el "Tiger" -2 encara no eren prou perfectes, van fer front al paper de combat. El T-34-85 i l'IS-2 soviètics van resultar ser més febles... I no van poder prendre la iniciativa.
  A l'estiu, l'Exèrcit Roig va intentar avançar pel centre, però va caure en un parany i va ser totalment derrotat. A l'aire, els nazis ja tenien a la sèrie ME-262, i TA-152 i altres tipus d'armes poderoses. Van ser totalment propietaris de la iniciativa. Després d'haver superat l'URSS en la producció d'avions, els alemanys també van augmentar la seva superioritat qualitativa. I van vèncer l'Exèrcit Roig al cel com una costella.
  Marsella va rebre per set-cents cinquanta avions la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro, amb fulles de roure platí, espases i diamants. Aquest és un premi especial per distingir l'heroi. I un miler d'avions de Marsella abatuts van rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller de la Creu de Ferro amb fulles de roure platí, espases i diamants.
  Es va convertir en una llegenda i una veritable Deïtat durant la seva vida. I pel seu cap, Stalin va designar una recompensa d'un milió de rubles d'or.
  Però per desgràcia, era impossible vèncer-lo.
  Per dos mil avions abatuts, Hans Marcel va rebre l'Estrella de la Creu de Cavaller, la Creu de Ferro amb fulles de roure daurat, espases i diamants.
  Aquest va ser el super-as.
  Després de la derrota de les tropes soviètiques al centre, van anar a Moscou i van topar amb la línia de defensa de Mozhaisk.
  Aleshores el Führer va ordenar avançar al Caucas. I Turquia també hi va obrir una línia de front.
  Durant la tardor i l'hivern del quaranta-quatre i el començament del quaranta-cinquè, els nazis també van capturar el Caucas... Va arribar el quaranta-cinquè any... A finals de març, va començar l'ofensiva de Fritz al llarg del Volga en direcció a Saratov i Kuibyshev.
  A les batalles, els darrers tancs nazis de la sèrie E ja eren acceptats i la Luftwaffe va fer ràbia al cel. Semblava que l'URSS ja no tenia cap oportunitat.
  I des de l'est va pujar al Japó.
  L'URSS esclatava per les costures. La seva mà d'obra es va reduir ràpidament en una guerra en dos fronts.
  Stalin, en aquestes condicions, adonant-se de la desesperança de la situació, va oferir la pau amb qualsevol condició.
  Hitler va acceptar, sempre que se li donés els Estats Bàltics, Ucraïna, Bielorússia, el Caucas i més enllà la frontera al llarg del Volga, terres al llarg de Moscou, així com Carèlia i Leningrad fins a Astrakhan, i tot el que els alemanys ja havien capturat al centre. Àsia. I allà ja van entrar al Kazakhstan.
  Japó també va rebre les seves peces a Sibèria.
  Stalin va acceptar això, perquè aquesta era l'única oportunitat per salvar l'URSS i mantenir Moscou.
  A més, encara vas haver de pagar reparacions al Tercer Reich durant noranta-nou anys. I això és molt humiliant. I les reserves d'or de l'URSS van ser portades a Alemanya.
  Rússia ha perdut molt, però ha pogut sobreviure almenys parcialment. I Hitler, preocupat pel projecte Makhkhent, va decidir acabar amb els Estats Units.
  L'agost de 1945 es va signar un tractat de pau amb l'URSS. I ara els nazis van girar la cara cap als Estats Units.
  Amèrica va intentar crear una bomba atòmica, però el seu treball va ser lent. A la primavera de 1946, els nazis van començar a desembarcar a Groenlàndia i Cuba.
  I part de les seves forces es van traslladar a l'Argentina. A Cuba, la població local va donar suport a les tropes alemanyes i el desembarcament va tenir èxit. Els Fritz i els japonesos van començar a estrènyer l'anell. Es van traslladar per Amèrica Llatina. Brasil va entrar a la guerra al costat del Tercer Reich. La situació va empitjorar.
  A l'estiu, la lluita es va girar cap al Canadà, on els Fritz van intentar crear un cap de pont.
  La Gerda i la seva tripulació van lluitar a l'E-50 en una versió millorada. El cotxe pesava seixanta-cinc tones. Té una pistola de calibre 105 mm amb una longitud de canó de 100 EL.
  L'armadura frontal és de 250 mm i l'armadura lateral és de 170 mm. Aquest tanc tenia un motor de 1500 cavalls de potència i un excelЈlent rendiment de conducció.
  Així que els nord-americans no tenen res a oposar-s'hi. L'antiquat, encara que massiu, Sherman només era prou bo perquè els ass de tanc alemanys poguessin anotar-hi. El Pershing és una mica millor, però la seva arma encara és bastant feble davant la disposició millorada de l'E-50. I només "Supershing", un tanc no molt massiu, va tenir l'oportunitat d'entrar al costat i prop del tanc en el qual anaven la Gerda i la seva tripulació.
  Una noia del Tercer Reich va disparar amb els dits descalços al botó del joystick, colpejant un tanc americà i arrossegant:
  - Tinc una noia de super classe!
  Charlotte també va disparar als tancs nord-americans i va acceptar:
  - I tu ets hiper!
  La Christina va tornar a disparar amb els dits dels peus nus al cotxe ianqui i va xisclar:
  - Aquesta és l'estratègia del gran joc!
  La Magda també va disparar amb l'ajuda dels seus peus nus als seus peus elegants i va dir:
  - Millor que les noies parlin de Déu!
  La Gerda va tornar a disparar amb el taló nu i va dir:
  - Si mireu, no necessitem la Bíblia. Som aris, no jueus. I no hem de baixar al nivell de les ovelles o les cabres!
  Christina va assentir vigorosament, enviant un altre projectil amb els dits nus:
  - És clar que no! Especialment a la Bíblia, l'anyell pastorearà les nacions salvades amb una vara de ferro. Què necessitem la felicitat?
  Magda va respondre enfadada:
  - I què vols al foc del gen?
  Charlotte va riure i va respondre, disparant als americans amb els dits dels peus nus:
  - Pots pensar en alguna cosa més terrible que el foc! I que els inquisidors que cremen bruixes a la foguera són trivialment sàdics!
  Magda va declarar decididament, prement el botó del joystick amb el taló nu:
  - És molt cruel! I no tenen fe!
  Gerda va trencar el canó nord-americà i va assenyalar:
  Qui té la veritable fe?
  Magda va respondre amb un sospir:
  -Hi ha molt poca gent així!
  I va tornar a disparar amb l'ajuda dels dits nus de les cames cisellades.
  Sí, les noies d'aquí i de les discussions són fortes. I poden mostrar molt i fer l'ullet amb els seus ulls de safir.
  I la guerra està en marxa. I hi ha batalles al cel. L'Albina i l'Alvina estan cobrant factures i molts avions ja han estat abatuts personalment.
  I la seva agressivitat no té límits.
  L'Albina, fent servir els seus dits nus, va enviar un regal assassí de la mort i va piular:
  Glòria a l'amor de Crist!
  L'Alvina, també fent servir els dits nus, va tallar el cotxe americà i va afegir:
  - Què és airejat i net!
  I les noies van tornar a donar un gir enderrocant avions nord-americans.
  Però això és una guerra com una guerra. Ja a l'estiu, part del Canadà va ser capturat. I després va passar la tardor.
  Els alemanys van assaltar Toronto. Actuen amb energia. Tindran tancs i metralladores millors que els americans. Va aparèixer al Fritz i el Tiger-3. Evolució de la màquina de l'E-75. També potent: blindatge frontal de tres-cents milЈlímetres, blindatge lateral de dos-cents. I la pistola fa 128 mm de llarg amb un canó de 100 EL. I aquest tanc es va mostrar bé. Encara que sigui massa poder.
  Fritz va avançar i va agafar ciutat rere ciutat.
  A l'hivern ja van marxar del nord cap a territori americà. I allà van trencar la tossuda resistència dels ianquis.
  Amèrica no va tenir cap oportunitat. Però la bomba atòmica no va funcionar.
  Amèrica és bombardejada per pesants TA-400. Els TA-500 encara més potents que van destruir la fam i les instalЈlacions militars.
  A la primavera, els alemanys ja havien capturat el Canadà completament i part dels Estats Units. I durant la mateixa primavera, van prendre Filadèlfia i molts altres territoris.
  Més d'un terç dels EUA i Alaska van ser capturats. I també Mèxic va ser conquerit per tropes americanes i japoneses.
  A l'estiu va continuar l'ofensiva dels nazis. I les possibilitats dels Estats Units es fonien davant dels nostres ulls.
  A l'agost, els nazis van començar a assaltar Nova York. Els plats voladors van participar en les batalles.
  Aquí un d'ells va lluitar contra Eva i Àgata. Dues noies precioses en bikini conduïen un cotxe potent.
  Va ser volada per un raig laminar i era invulnerable a les armes petites. I les mateixes noies utilitzaven raigs de calor quan disparaven.
  L'Eva va prémer el botó del joystick amb els dits dels peus nus, arrossegant raigs de calor, encenent els enemics com una flama i xiulant:
  - Glòria al Tercer Reich!
  Agatha, disparant amb els dits dels peus nus, també va arrossellar amb els seus pulmons:
  - Que guanyem!
  La noia és molt lluitadora i bonica. I com colpeja els enemics amb un làser.
  I els raigs de calor fondran un altre tanc americà.
  I a terra, la Gerda ataca. També una noia lluitadora.
  I ara ella i la seva tripulació ja són al centre. I els obusos reboten a la torreta del tanc. I les mateixes noies colpejaran als Yankees. I destrossaran tot un núvol de gent i actuaran amb tota l'agressivitat. Els guerrers són tan juguetons i llebrers, amb les cames nues i cisellades.
  Fins i tot canten, mostrant les dents. Aquestes són les belleses lluitadores del Tercer Reich. I disparen prou bé. I travessen els enemics com agulles amb oli de llarg i de llarg.
  Nova York ja ha caigut. Els EUA capitulen i les seves tropes es rendeixen.
  Així s'ha girat una altra pàgina de la història. Sembla ser una victòria... Però al cap d'un temps Hitler captura Amèrica Llatina.
  I el 20 d'abril de 1953 inicia una guerra amb el Japó i les seves colònies. Les forces del Tercer Reich tenen un avantatge en tecnologia.
  I ataquen amb armes poderoses. Inclosos plats voladors invulnerables.
  L'Albina i l'Alvina es barallen en un avió discoteca. Es barallen noies, però diuen què més. I amb els dits descalços premen els botons del joystick.
  Aquí estan a l'ofensiva cremant tropes japoneses.
  Els raigs de calor volen com una catifa. I les noies riuen per elles mateixes. I sacsegen els seus pits amb mugrons escarlata.
  L'Albina fins i tot va cantar:
  Ningú ens aturarà, ningú ens derrotarà!
  I amb el seu taló nu va prémer els botons del joystick, colpejant els oponents. És una noia així, nascuda d'una lloba.
  L'Alvina també prem els botons del joystick amb els dits dels peus nus i xiscla:
  - Pel meu poder còsmic, conduirem el president de la granja colЈlectiva a la tomba!
  I fer l'ullet a un amic!
  Sí, els guerrers són molt àgils i ràpids com un llamp. Estan en flames.
  L'Albina apunta amb el peu descalç i dispara un raig de calor. Crema els oponents i grinyols:
  - Per les meves grans victòries!
  Sí, les noies d'aquí són del més alt nivell i classe. Poden fer coses que els altres no poden fer. I aixafen els japonesos, amb l'energia frenètica de les llobes.
  Però no només els alemanys i altres exèrcits estrangers maten samurais.
  L'URSS, ara comandada per Béria, també va entrar a la guerra. Aquí, per cert, Stalin, molest per la derrota amb el Tercer Reich, va morir a principis del març de 1951. I Beria va aconseguir fer-se amb el poder. I ara, encara que s'hagi enfortit, està en el mateix equip que Hitler.
  I ataquen els samurais junts.
  I la tripulació de l'Elizabeth està lluitant contra els japonesos a Primorye. La noia és molt lluitadora i activa.
  Ells, és clar, lluiten descalços i en bikini. I batre els samurais, amb entusiasme.
  Encara cantant;
  I la lluita continua de nou
  I el cor està ansiós al pit...
  I Lenin és molt jove
  I el jove octubre s'avança!
  I ara l'Elizabeth dispara, fent servir els seus peus nus, des del canó del tanc T-54 a un cotxe japonès i la perfora fins a la mort.
  Llavors va arrossellar:
  - Glòria a l'època del comunisme!
  Ekaterina també va colpejar l'enemic amb els seus dits nus. Va perforar el tanc samurai i va assenyalar agressivament:
  - No hi ha país més gloriós que el nostre!
  Elena va disparar a l'enemic i va arrollar:
  - Hi haurà una era de comunisme a la Terra!
  Euphràsia, també utilitzant els dits nus dels peus, va colpejar i piular:
  "Mort al malvat president Satanàs!"
  Els guerrers aquí s'han de dir de la classe més alta i de combat.
  I al cel, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova estan guanyant comptes.
  Anastasia va abatre un caça japonès i va cantar:
  - I noies descalces volen pel cel!
  Akulina, tallant el samurai, amb l'ajuda de les cames nues, va xiular:
  - Element genial! Element genial!
  Els guerrers juguen amb els músculs de la premsa. Estan en perfecte ordre i són capaços de guanyar la guerra en broma.
  Anastasia, enderrocant un altre avió, el va agafar i va arrollar:
  - Hi haurà una captura fantàstica d'enemics i la seva derrota!
  Akulina va estar d'acord amb això, derrocant l'enemic amb els dits dels peus nus:
  - Organitzem una derrota total!
  Els japonesos estaven pressionats...
  Aquí, el tanc soviètic LP-10 està involucrat en la batalla, en què lluiten les noies de la tripulació d'Alenka.
  I lluiten en un cotxe gran amb un canó de 130 mm.
  Alenka dispara amb els dits dels peus nus i els xiulets:
  - Aquesta és la glòria del comunisme!
  Anyuta també va golejar al seu oponent. Va colpejar l'enemic i va cridar:
  - En nom de noves idees!
  I també li va colpejar el taló nu.
  Alla va prémer el botó del joystick amb un mugró escarlata. Va colpejar el samurai i va cridar:
  - Per la grandesa del país!
  La Maria, disparant a l'enemic, va xisclar:
  - Per la unitat dels russos a tot el món!
  I també va utilitzar un mugró de maduixa per disparar.
  I els Jocs Olímpics colpejaran l'enemic. Aixafarà molts lluitadors i xiularan:
  - Per Rússia, el més sant del món!
  I també amb un taló nu cedirà a l'enemic.
  Cal dir que les noies són extremadament elegants. I tenen una duresa colossal.
  Per descomptat, el Japó no pot resistir aquesta pressió.
  A més, el Fritz també va utilitzar armes nuclears. La qual cosa va resultar ser un xoc total.
  La guerra va acabar en sis mesos.
  L'URSS va recuperar les seves terres abans perdudes, i el Tercer Reich va conquerir els samurais i totes les seves colònies.
  Hitler ja no va lluitar... Va digerir les possessions... Només a la Xina encara hi havia batalles locals. I allà van aixafar l'Exèrcit Roig de Mao Zedong. L'1 de maig de 1958, l'accident aeri d'Adolf Hitler va canviar el curs de la història mundial. I va canviar significativament... Goering, que abusava de drogues, ja havia mort en aquest moment. Himmler, que havia esdevingut massa influent, va ser destituït pel propi Führer. Schellenberg va ocupar el seu lloc, però ell també va morir de càncer. I en definitiva, el successor oficial del Führer va ser el jove Wolf Kleiman, successor de Schellenberg.
  El nou polític només tenia trenta-cinc anys i va iniciar reformes democràtiques. Tanmateix, van servir de poca cosa.... I el Tercer Reich, des d'un excés de democràcia, es va prendre i es va desfer...
  L'URSS, sota el lideratge de Lavrenty Palych Beria, va ser revifada i reforçada. I va començar a arreplegar les restes del Tercer Reich sota ell. Així va renéixer l'imperi soviètic.
  I va resultar que Lavrenty Palych Beria, en lloc del perdedor executat, va resultar ser el més gran governant de la Rússia soviètica. Fins i tot més alt i fresc que Stalin!
  Aquí teniu una història alternativa!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"